Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Umaria Kolesnikova Indlovukazi Ye-Elves

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Owesifazane osemusha owalahlwa yicala engenacala, uMaria Kolesnikova, uthuthwa ejele eligadwe ngokukhethekile ayiswe ezweni elimangalisayo lemilingo. Lapho, uNkulunkulu we-demiurge uqobo, uSfero Katastrofov, umthwesa umqhele njengenkosikazi yama-elves. Kodwa ngemva kokuthola umqhele, owesifazane oneshwa kufanele alwe nemibuso engomakhelwane, ehlala ama-troll, ama-orcs, ama-gnomes, ama-half-breeds , ama-vampires nezinye izidalwa zezinganekwane. Futhi-ke isitha esikhulu nesicashile kakhulu nguKoschey the Immortal.

  UMARIA KOLESNIKOVA INDLOVUKAZI YE-ELVES
  ISICHAZELO
  Owesifazane osemusha owalahlwa yicala engenacala, uMaria Kolesnikova, uthuthwa ejele eligadwe ngokukhethekile ayiswe ezweni elimangalisayo lemilingo. Lapho, uNkulunkulu we-demiurge uqobo, uSfero Katastrofov, umthwesa umqhele njengenkosikazi yama-elves. Kodwa ngemva kokuthola umqhele, owesifazane oneshwa kufanele alwe nemibuso engomakhelwane, ehlala ama-troll, ama-orcs, ama-gnomes, ama-half-breeds , ama-vampires nezinye izidalwa zezinganekwane. Futhi-ke isitha esikhulu nesicashile kakhulu nguKoschey the Immortal. PROLOGUE
  Isibhakabhaka sasipendwe ngokujiyile ngemibala egqamile futhi sicwebezela ngayo yonke imibala yothingo. Phezu kwawo kwakunqwabelene imiqhele yezinkanyezi ezicwazimulayo njengamatshe ayigugu: isimaragidu, irubi, isafire, itopaze, idayimane, izinkanyezi.
  Umfana owayebukeka engaba neminyaka eyishumi nambili noma eyishumi nantathu ubudala, emuhle kakhulu futhi enemisipha ngesikhindi esifushane kuphela, wayephotha, egxuma, futhi ephonsa ama-pulsars ezinzwaneni zakhe ezingenalutho. Imisipha yakhe yagingqeka ngaphansi kwesikhumba sakhe njengamabhola ekali, izinwele zakhe zazimhlophe njengeqhwa.
  Kuqhamuke intombazane enhle kakhulu egqoke ibhikini eduze kwakhe, enezinwele ezicwebezelayo njengelangabi lethoshi.
  Esho emamatheka:
  - Sawubona Sfero Catastrophe! Ukuthi awazi ukuthi wenzeni?
  Umfana we-demiurge waphendula ngokumamatheka:
  - Yebo, ngiyacabanga, akufanele yini ngidale enye indawo yonke? Vuma - lokho kungahlekisa u-Emmanuelle!
  Intombazane ye-demiurge egqoke i-bikini yaphawula:
  - Wonke umkhathi omusha odaliwe uletha izinkinga ezintsha! Kuzo, indalo ibhekana nezinhlobo eziningi zezinkinga kangangokuthi umuntu kufanele asebenze kanzima ukuze abantu abaphilayo bajabule futhi bangahlupheki. Futhi lapha, yiqiniso, kusadingeka ucabange ngezitshalo. Ziyaphila futhi, futhi akujabulisi ukudliwa!
  U-Sphero wabhoka ngolaka wathi:
  - Ungazisongi!
  U-Emmanuelle wabhala:
  - Kwangathi i-Hyperteoplasm ingaba nathi!
  Futhi intombazane yaphenduka emoyeni, inyakazisa imilenze yayo engenalutho, enomusa. Khona-ke umlenze wakhe ongezansi wenza umfanekiso wesishiyagalombili, futhi izinkanyezi zawo wonke umthala zakhanya.
  Umfanyana we-demiurge wavuma ngekhanda, imisipha yakhe ku-torso yakhe enqunu, edonswe ngokujulile, njengo-Apollo, yaqala ukunyakaza. Futhi umshini wokunyathelisa wawungena njengezigxobo zikashokoledi. Izwi lomdali wendawo yonke lalicace bha:
  - Lokhu kuhle kakhulu. Kodwa mhlawumbe kukhona esingakwenzela labo abahlala emhlabeni?
  U-Emmanuelle wathi emamatheka:
  - Ngokuyisisekelo kungenzeka! Nokho, uyazi, asikwazi ukuzibonakalisa ngokucacile kule planethi. Abantu banendlela yabo futhi kufanele bayilandele!
  USfero wavuma ngekhanda:
  - Lokhu kuyiqiniso ngempela! Kodwa kubantu ngabanye, sisengakwazi ukwenza isenzo esihle!
  Unkulunkulukazi wavuma ngekhanda:
  - Yebo, nalokhu kuyiqiniso! Yiqiniso, awukwazi ukuphikisana nento efana nale!
  Umfana we-demiurge waphawula:
  - Owesifazane onesibindi, onesibindi futhi ohloniphekile udonsa ejele: UMaria Kolesnikova! Wenqaba ukulishiya izwe futhi wagqunywa ejele. Lapho ehlukunyezwa khona futhi ehlukunyezwa. Kufanele kuthathwe izinyathelo zokusindisa lesi siboshwa esifanelekile ekuhluphekeni!
  U-Emmanuelle uqinisekise ngokulangazela:
  - Kulungile! Futhi nakanjani sizokwenza okufanayo!
  USfero waphawula ngokumamatheka:
  - Ngizomthumba ejele, futhi sizomnika isihlalo sobukhosi komunye wemibuso yethu yezinkanyezi!
  Intombazane ye-demiurge yavuma:
  - Kuzolunga kakhulu futhi kuthakazelise!
  Umfana we-demiurge wakhanyisa izithende zakhe ezingenalutho, ezazisefana nengane, futhi wahlabelela:
  - Inkazimulo mayibe nathi kuze kube phakade! UBaba wethu unamandla amakhulu!
  Kubuza u-Emmanuelle emamatheka:
  - Kungenzeka yini ukusho ukuthi i-Demiurge Gods ine-Fatherland?
  USfero wavuma ngekhanda:
  - Yiqiniso, ungasho lokho! Umqondo we-Motherland ungokomfanekiso!
  Ngemva kwalokho umfana nentombazane banyathela ngendlela efanayo, nemilenze yabo engenalutho, eshukiwe, enemisipha, emoyeni, okwenza kuzwakale yonke imibani, futhi bathi ngazwi linye:
  - Makube njengoba sisho! Mayenziwe intando yethu!
  . ISAHLUKO No.
  UMaria ejele wayehlukunyezwa ukuseshwa umzimba njalo nokuxhashazwa. UShmon wayengomunye wabahlukumezi abanjalo . Wabekwa phambi kwezikhulu zesilisa ezinhlanu. Kwabe sekuqhamuka onogada ababili besifazane. Bafake amagilavu okwelapha enjoloba azacile bakhumula intombi, base beqala ukupequlula umzimba wonke ngaphandle kwamahloni nonembeza.
  Futhi hhayi lokhu kuphela, kunjalo. UMaria waphakelwa kancane kakhulu: isitsha sesobho esinamanzi anosawoti kancane neqabunga leklabishi elintanta kuso, nocezu lwesinkwa. Owesifazane osemusha walahlekelwa isisindo esiningi ekudleni okunjalo: isikhumba namathambo. Ngaphezu kwalokho, bamshaya ngezinsimbi zenjoloba ezithendeni zakhe ezingenalutho futhi bamphoqelela ukuba ampompe iphampu, njengesigqila eRoma yasendulo.
  UMaria wahlupheka kakhulu, futhi wayezingelwa futhi ekhathele. Waphoqeleka ukuba alale ngaphandle komatilasi emabhodini angenalutho, futhi ebusuku bamfaka ukhololo entanyeni njengenja, bambophela odongeni.
  Yanengeka kakhulu le ntokazi lapho iphumputhwa phambi kwamadoda ngezandla zonogada abagqoke amagilavu enjoloba azacile, ngaso leso sikhathi amadoda ayabuka, agigitheka futhi enza amahlaya anenhlamba.
  Ngaphezu kwalokho, kwakudingeka ngisebenze kakhulu futhi umzimba wentombazane wawugula kakhulu futhi ubuhlungu.
  Futhi hhayi lokho kuphela, yebo ... Onogada besilisa bahlale becindezela isifuba nesisu sikaMaria. Futhi washaya imbongolo.
  Kodwa uMaria Kolesnikova akazange adikibale futhi akazange acele isihe.
  Wayedelela abathumbi bakhe, futhi wahlala, engangeneki futhi ezidla.
  Futhi ekugcineni, baphinde bamhlubula futhi bamvalela enqunu esitokisini sokujeziswa. Futhi lapho izindonga zazimbozwe isithwathwa ngenxa yamakhaza. Futhi uMaria Kolesnikova wema phansi futhi wahambisa izinyawo zakhe ezingenalutho, eziluhlaza okwesibhakabhaka emakhazeni. Wayezacile, wonke amathambo asemzimbeni wakhe abonakala. Ngaphezu kwalokho, bamtholela ukuhlushwa okwengeziwe: baphuca izinwele zakhe. Futhi manje wayesecishe wanempandla ngokuphelele, eneqembu elinezinwele ezimhlophe.
  Owesifazane osemusha wahlupheka njengoZoya Kosmodemyanskaya. Ukulala phansi eqhweni kwakufana nokuzibulala. Khona-ke uzobe enqunu futhi engenamafutha ngokuqinisekile. Futhi ngakho uMaria wawela nezinyawo zakhe ezingenalutho, wahlupheka, wahlupheka, kodwa wabambelela.
  Ngokuphazima kweso, kwamehlela kumnyama bhuqe. Futhi wakhanyisela isiboshwa esineshwa, esinethambo lejele, lapho umashiqela onama-mustachioed nempandla amthumele khona.
  UMaria wayecabanga ukuthi uyaphupha. Kuqhamuke umfanyana ongafake zicathulo phambi kwakhe. Umfana onombala omhlophe, omuhle kakhulu wayengagqokile lutho ngaphandle kwesikhindi. Ngesikhathi esifanayo, i-torso enqunu yomfana yamangala ngokukhululeka kwensimbi yemisipha yakhe kanye nokuchazwa okumangalisayo kwemisipha yakhe.
  Nakuba ebukeka cishe eneminyaka eyishumi nambili noma eyishumi nantathu.
  Umfana welula isandla sakhe wabuza uMaria:
  -Uyahlupheka?
  Intokazi yaphendula ngokumamatheka:
  - Futhi na ngaphezulu!
  Umfana wanyathela unyawo lwakhe olungenalutho, oluyingane, olumnandi kakhulu emathayilini abandayo esitokisini sokujezisa wayesethi:
  - Manje ukuhlupheka kwakho sekuphelile! Thatha isandla sami ungilandele!
  UMaria wabuza ngezwi eliqhaqhazelayo:
  -Ingabe uyingelosi yeNkosi?
  Umfana wanikina ikhanda lakhe kabi:
  - Cha! NginguNkulunkulu!
  Le ntokazi yabuza ngokumangala:
  - Somandla!?
  USfero wavuma ngekhanda:
  - Cishe uMninimandla onke!
  UMaria wabuza ngokumangala:
  - Kungani uvumela abantu bahlupheke?
  Umfana waphendula ngokumamatheka:
  - Ngoba angizange ngidale Umhlaba wakho. Ngingakungenisa kuphela endaweni yami yonke. Futhi lapho uzoba indlovukazi yami!
  Le ntokazi yabuza iphefumulela phezulu:
  - Futhi uma ngenqaba?
  USphero waphendula emamatheka:
  - Asikho isidingo sokuthi wenqabe. Lapho kuvela ukuthi unyamalele esitokisini sokujeziswa ngaphandle komkhondo, abagcini bejele bakho, abakuhlukumeza kakhulu futhi bephikelela lapho, bazocasuka kakhulu. Lokhu kukodwa kufanelekile ukwamukela isipho sami!
  UMaria wavuma ngekhanda:
  - Cishe uqinisile! Ngingaba yisiwula ngokuphelele uma ngiphuthelwe yileli thuba lokuziphindiselela.
  USfero wasiqinisa isandla sikaMaria Kolesnikova wathi emamatheka:
  - Manje thatha isinyathelo ngemva kwami!
  Futhi kuqala imilenze engenalutho, enemisipha yomfana waphakade yehla, kwase kuba imilenze emincane, elimele yowesifazane osemusha, eluhlaza okwesibhakabhaka emakhazeni.
  Futhi ngemva kwesikhashana, uMaria wezwa ukukhanya okumangalisayo kuye, futhi amakhaza ashubile engqamuzana lokujezisa athathelwa indawo imfudumalo emnandi.
  Yena, kanye noNkulunkulu osemncane onguMdali, bagijimela emgudwini wamandla.
  UMaria wayejabule kakhulu futhi ejabule. Wakwazi ukwenza okwakubonakala kungenakwenzeka - ukushiya izindonga zejele! Futhi manje, wangena ezweni elisha ngezinyawo zakhe ezingenalutho, ezivame ukushaywa ngezinduku zenjoloba.
  Futhi manje inkundla yezinganekwane isiphelile. Futhi le ntokazi yazithola igqoke ikhabethe elifudumele, eliwubukhazikhazi, eliwubukhazikhazi futhi liwubukhazikhazi, elicwebezela ngegolide, amadayimane, nobunye ubucwebe besigodlo.
  UMaria wazithola ephambi kwesibuko esikhulu. Izincekukazi zamphonsa ngeveli. Yavala umzimba wowesifazane omncane omncane, ekhathele ukuboshwa, egcwele imihuzuko nemihuzuko.
  USfero uthi:
  - Ngikulethele indlovukazi entsha evela esihogweni!
  Amantombazane ayemahle kakhulu, enobuso obuncane obucishe bufane nengane. Izibalo zincane futhi zinemisipha. Futhi izingubo ziyizintambo zobucwebe kuphela, ezimboza amabele nezinqulu ezigcwele, kanye nezicathulo eziphakeme. Ama-elves ayehluka kubantu abahle kakhulu kuphela ezindlebeni zabo ezimise okwe-lynx, namafomu angenakuqhathaniswa, ngomusa oyingqayizivele walo mjaho omuhle ngendlela emangalisayo.
  Uma eqhathaniswa nabo, uMaria wayebukeka enamathambo, ekhathele, izimbambo ziphume okweziboshwa zasekamu lokuhlushwa, futhi amabele ayexebuka ngokuphelele. Umzimba wale ntokazi usuwohlokile, izingalo nemilenze seyinciphile, nentamo isincane. Nemihuzuko, iminonjana yokushaywa, ngisho nokushiswa kukagwayi okwacisha emzimbeni wakhe.
  Nekhanda lakhe, eliphuce impandla, elinamaqhubu kanye nemihuzuko, okwenza uMaria abukeke kabi nakakhulu.
  USfero wavuma ngekhanda ngokumamatheka:
  - Yebo, ubukeka njengesiboshwa sase-Auschwitz! Kodwa ungesabi lutho! Ama-elves anomuthi womlingo ozopholisa amanxeba akho futhi akwenze owesifazane osemusha, omuhle ngokuphelele!
  UMary wathi emamatheka:
  - Kungani ungakwenzi wena?
  Umfana we-demiurge waphendula ngokuzethemba:
  - Ngoba ama-elves nawo kufanele asebenze! Futhi basebhizinisini lokuphulukisa, amakhosi amakhulu!
  Ama-elves acula ku-chorus:
  Siyakwazi ukwelapha izifo
  Phatha, ngokuncokola, ngikholwe, noma yimaphi amanxeba ...
  Izivivinyo, eziphase ngo-A kuphela,
  Ngenxa yenkazimulo enkulu ye-elf!
  NoMaria waholelwa ehholo, wangena ekamelweni elilandelayo. Intokazi yayihamba phezu komata yezwa ikitaza kamnandi. Wayezijabulisa kakhulu.
  Futhi ngakho wazithola esechibini eligcwele amanzi anuka kamnandi. Isiboshwa sowesifazane sasilayishwe lapho.
  Amantombazane amaningana ama-elf aqala ukumgcoba ngento enamafutha futhi enephunga elinamandla kakhulu neliphuzi.
  UMaria wagcwala injabulo. Yebo, kwakupholile kakhulu.
  Izibazi zakhe, imihuzuko, ukusikeka, ukusha kwaqala ukuphola ngokoqobo phambi kwamehlo ethu. Futhi isikhumba saqala ukubukeka sincane.
  UMaria waze waqala nokucula ngenjabulo;
  Wayeyintombazane ethule, enesizotha,
  Bengifisa ukuba nendlu yami!
  Ukuze ukuhleka kwezingane kugeleze kakhulu,
  Kwangathi ibhere lingathambisa ehlathini!
  
  Ngangifuna insimu enokuthula evuthiwe,
  I-fluff yama-spikelets egolide!
  Ukuze ungazi ukuhlupheka kuze kube phakade,
  Futhi ukuze kungabikho izitha!
  
  Kepha nakhu kufika ukuhlasela kwamaTatar,
  Nezinselo ezifojiwe!
  Awu, ukuphi, ibutho lama-hussar fighters;
  Yini edume ngokuthuka inhlamba?
  
  Aphi amaqhawe nina ziqhwaga
  Kodwa kungani singekho isivikelo?
  Nali izwe likaMama elibumbene;
  Ukukhanya okushisayo, kwesihogo kuyavutha!
  
  Bangiholela ejokeni ngingafake zicathulo,
  Ngezigaxa, amagatsha namaqele!
  Futhi bakushaya umhlane wakho ngemvubu,
  Yeka ukuthi kunzima kanjani ukububula ngamaketanga!
  
  Isitha sagenca intamo yentombazane,
  Wakhama futhi ufuna ukuklinya!
  Lapha embusweni we-sultan omubi,
  Ngiqale umdlalo wokuwosa!
  
  Ekuqaleni ngahlupheka ensimini,
  Izikhwama zazigqokwe isithungu esilumayo!
  Kodwa laqhakaza ubuhle,
  Phela uNkulunkulu ungumbusi ophanayo!
  
  Lapha uMfundisi wakuthanda;
  Ngithunyelwe ku-seraglio!
  Lapho ngezwa amandla obudoda,
  Ngaqala ukujabulisa wonke udoti!
  
  Yazi ihlazo elinjalo
  Thengisa ngomzimba omnandi kakhulu!
  Kungcono ukubekezelela ukuswela
  Ukuze owami umama angathuki!
  
  Angazi ukuthi yini elindelwe ekupheleni komgwaqo,
  Ukuguga nombulali kuyethusa!
  Kodwa akukho ndawo yolahleko ezulwini,
  Osekusele ukukhala kabuhlungu!
  UMaria wacula kahle kakhulu. Ungumculi okhokhelwayo owangena kwezombusazwe. Futhi-ke, amantombazane e-elf amsekela. Futhi wonke umuntu wayenamazwi anjalo lapho ecula kanye naye.
  UMaria wabe esegezwa ngomuthi okhethekile womlingo. Base bemnika iphalishi elimnandi nelimnandi elinoju nobisi olujiyile ukuba alidle. Base benginika ijusi yezithelo engingazi ukuthi ngiphuze.
  Ngemva kwalokhu, uMaria wezwa ubuhlungu obumangalisayo ngaphakathi kuye futhi wazumeka kusofa.
  Amadlozi amembesa ngengubo efudumele. Futhi isiboshwa sikanembeza sakuthatha futhi sangena emibonweni emangalisayo.
  Futhi kwabonakala kupholile kakhulu.
  UMaria ephusheni waphenduka intombazane encane kakhulu, cishe intombazane.
  Wahamba otshanini obunsomi. Izinyawo zentombazane zazingenalutho, kodwa zibukeka kahle kakhulu. Futhi utshani bavusa umuzwa wenjabulo ematheni angenalutho obuhle.
  UMaria waze wacula:
  Uma kuyinde endleleni, uma kuyinde endleleni,
  Gxuma, gibela futhi ugijime...
  Kungenzeka, mhlawumbe...
  Kuyenzeka, kuyenzeka, kuyenzeka,
  Kunjalo impela. Lokho kunjalo...
  Ungaya e-Afrika!
  Kodwa hhayi umlomo wengwenya!
  Futhi o, e-Afrika izintaba ziphakeme kakhulu,
  Futhi o, e-Afrika imifula ibanzi kanjena...
  Oh, izingwenya-imvubu,
  O, izinkawu ze-sperm whale,
  O, nopholi oluhlaza!
  O, nopholi oluhlaza!
  Yacula kanjalo intombi yabheka emuva. Kwakukhona ngempela amahlathi ase-Afrika nxazonke. Futhi yinhle nxazonke. Izimbali zinkulu futhi zigqamile, umoya ugcwele amakha azo. Futhi yonke into yinhle ngendlela emangalisayo. Izinkawu zigxuma ezihlahleni. Nemisila yawo mide futhi iqinile.
  Ubhanana nawo uyakhula. Futhi ezinkulu kakhulu, lezo ezivame ukuthengiswa ezitolo.
  UMaria waphinda wacula ngomdlandla;
  Sisehlathini ezweni lezinkawu.
  Lapho ubhanana uluhlaza khona, kunenqwaba yamazimuzimu!
  Kwadingeka sinqobe ulwandle,
  Ngamandla ebullient anjalo!
  
  IRussia yasiyala ukuthi sihambe -
  Finyelela lapho inkabazwe iwumsele!
  Awu, uyini uNkulunkulu oyedwa hhayi oyedwa,
  Futhi sinamabhomu angaphezu kwelilodwa!
  
  Bathumela amaphayona asemasha empini,
  Bathi yi-internship nje!
  Ukuze wonke umuntu abe umfana onesibindi,
  Amandla amarokhethi amakhulu aya ngesivinini!
  
  Ngidubula ngesibhamu somshini ngiqonde ngqo lapho engiqondiswe khona -
  Ngabulala abalwi ngopende okhakhi!
  Ngeke bakwazi ukuthatha izwe lethu likaMama,
  Pindos nezinye iziqhwaga!
  
  Izwe Lobaba elinjalo liyi-oda elithukuthele -
  Funda ukulwa njengebhubesi elinolaka, mfana!
  Futhi uma umholi obomvu enikeza umyalo,
  Ungabi usomahlaya odabukisayo!
  
  Igobolondo legobolondo lashisa kakhulu isihlathi sami,
  Akakabi nazo izinhlanga eziqinile!
  Kodwa kade ngisebenzela i-Motherland yami, ngikholwe,
  Ungacabangi intsha ebuthakathaka!
  
  Eyethu yayizungezwe isizwe saseMau -mam,
  Abanayo imikhonto, kodwa iziqhumane zamabhomu!
  Ekuphenduleni sizoshaya ngensimbi,
  Abashayeli bezindiza baseRussia bazosiza esibhakabhakeni!
  
  E-Russia, wonke amaqhawe avela emkhombeni,
  Ingane ifinyelela isibhamu!
  Futhi unqobe ibutho labahlaseli,
  Izinkondlo eziculwa yibhadi mayelana nezigigaba!
  UMaria wacula wahleka. Yibaphi abahlaseli esikhuluma ngabo? Kubonakala sengathi iRussia ngokwayo manje ilwela ukuthatha i-Ukraine, futhi impi isivele ingonyaka wayo wesibili. Mhlawumbe kusukela ngeMpi Yezwe Yesibili, yiyona enkulu kunazo zonke ngokwesibalo samandla athintekayo kuyo, mhlawumbe uma idonsa, iyoba negazi kakhulu.
  UMaria wabubula kakhulu futhi wahlabelela, ekhumbula ukuthi imuphi umhlaba asanda kuwushiya:
  Izwe lami, imali encane,
  Welakithi usuyahlanya!
  Futhi isimo ngokushesha saba sincane. Ngaphezu kwalokho, i-Afrika akulona izwe lakubo. Futhi-ke, angikuthandi ngempela uma uhamba ungafake zicathulo futhi ugqoke ibhikini nje njengomuntu oyisihlakaniphi. Futhi ndawana thize kwenzeka izinto ezinkulu.
  UMaria waphinda wahlabelela ngentshiseko, futhi egameni lomuntu, uthando lwembongi enkulu yaseBelarusian kanye ne-bard u-Oleg Rybachenko:
   Umsindo wehabhu elimangalisayo uyananela,
  Ngiyacula, nginesibindi, angithuli!
  Isibhakela sokulwa asenziwanga ngengcina,
  Silwela ukukhanya - indlela yomsebe!
  
  UNkulunkulu uhlupha abantu ngokugula -
  Umlilo ovela esihogweni washisa izoni!
  Ngifuna ukuba umngane kaSomandla,
  Ukuze kungabi nzima kangako!
  
  UKristu uzofika, yebo, maduze,
  Ngabe usizi luzophela-ke, ngikholwe?
  Ungaphuphuthekiswa ukucasuka emehlweni akho,
  Isono, inkululeko, uxolo kakhulu!
  
  Angifuni ukuhamba umugqa -
  Angifuni ukungabi nasono!
  Izenzo ezikhohlisayo ezingcono
  Iyini intambo ngaphandle kwesithukuthezi!
  
  Wathi ngeke kube nempi epharadesi,
  Futhi isono siyoshabalala, kubi kuwo wonke umuntu!
  Kodwa ziyini iziphetho?
  Silambele izinguquko ezintsha!
  
  Ukuphila phakade - ukwazi kahle lokhu,
  Kodwa ukuphila ngokungenasono kuwukumila!
  I-knight izothanda impi ngentshiseko,
  Phela ibutho liya empini!
  
  Izwe likababa, izwe lamasosha,
  Uphethe ithoshi ezandleni zakhe - mashi!
  Isijeziso ngezilo ezingcolile,
  Uzowakhahlela emazinyweni qhawe!
  
  Masiyiqedele impi ngedili elimnandi,
  Masibe nesnack, isiphuzo - masidanse!
  Phela amaqhawe ethu awafi,
  Futhi igama alishayi ishiya, kodwa iso!
  
  Nokho, yini okufanele yenziwe ezweni elinokuthula?
  Ungakha isigodlo lapho!
  Futhi unikele inkonzo kuhabhu,
  ULaurel uthole umqhele!
  
  Kepha kuneminye imihlaba - yazi,
  Lapho futhi amaqhawe akhula khona!
  Umfana udweba ithangi etafuleni lakhe,
  Kuthiwani uma abafokazi beza kithi?
  
  Ungazami ukuphumula
  Qinisa imisipha yakho, ugcine ingqondo yakho iqinile!
  Thina maRussia siyakwazi ukulwa,
  Lapho ingelosi enkulu izumeka!
  U-Maria washaya ikhwelo futhi ngokucasuka wanyathela ngonyawo lwakhe olungenalutho, oluyintombazane, oluphucile wayesethi:
  - Yebo, amaRussia akwazi ukulwa, kodwa nobani? Impi yabazalwane nendlela kaKhayini iyihlazo ngempela! Futhi lokhu akufanele kube!
  Intombazane yalithatha yaligxoba inadi elalilele otshanini ngezinzwane ezingenalutho, maqede yaliphonsa emlonyeni wayo obomvu ogcwele amazinyo amhlophe. Waququda wabhonga:
  - Damn udrako wemvula!
  Futhi ehleka futhi waqala ukucula ingoma edumile mayelana nobungane bobuzalwane bezizwe, eyenziwa nguLev Leshchenko:
  Sonke safunda esikoleni, futhi sikhumbula ngekhanda
  Lezo zifundo ezindala mayelana neKievan Rus Futhi ama-Orthodox ayazi, ongababuzi, Kwakuyini ukubhapathizwa kweRussia eKhreshchatyk .
  
  Fuck, Slavs! Shit, Slavs!Muscovites and Kievites Ingabe kufanele sabelane nawe ngezwe lakithi?Ingabe ngempela uzokhomba umkakho omncane wase-Ukraine ngesibhamu?Kungcono ngimthande...Ngitshele iqiniso, mfowethu, kungani u-scythe From
  
  lard kanye ne-vodka, noma i-vodka enesoseji Siphuza nawe ndawonye, yonke iminyaka engamakhulu amathathu, futhi ngithanda kakhulu amadombolo akho anama-cherry.
  
  G*t, Slavs! Shit, Slavs!Muscovites and Kievites Ingabe kufanele sabelane nawe ngezwe lakithi?Ingabe ngempela uzokhomba umkakho
  omncane wase-Ukraine ngesibhamu?
  Kungcono ngimthande...
  
  Mina nawe sasihlala siphahlaza abangakholwa ndawonye Futhi saholwa yi-ataman kuleli bhizinisi. Khona-ke mina nama-ataman saba neshwa elincane. Kodwa sihlakaniphe ngokwanele ukugxeka izitha zethu.
  
  , Slavs! Shit, Slavs!Muscovites and Kievites Ingabe kufanele sabelane nawe ngezwe lakithi ? Ingabe
  ngempela uzokhomba
  umkakho omncane wase-Ukraine ngesibhamu? Ngingamane ngimthande... Ngenhliziyo yami yonke!
  Wakhala uMaria. Yebo, kwakukhona isikhathi lapho abantu base-USSR bengabangane, kodwa manje kunempi enkulu. Futhi le mpi ayipheli.
  Ibhubesi laphuma liyohlangabeza intombazane. Isilo esikhulu, sase-Afrika.
  UMaria wambona ngomzuzu wokugcina wacishe washayisana naye. Akazange athole isikhathi sokuma waquleka. Wezwa ukuthi uma unganyakazi, isilo singase singahlaseli.
  U-Leo wambheka futhi ngokuzumayo wabuza ngezwi lomuntu:
  - Ingabe unguMariya ofanayo owaba indlovukazi yama-elves?
  Intombazane yaphendula ngokumamatheka:
  - Ungasho kanjalo! Yize ngingakathweswa umqhele ngokusemthethweni!
  Ibhubesi lanyakazisa umhlwenga walo. Futhi ukumamatheka kwakhe kwakungumuntu ngempela, futhi amazinyo akhe ebukhali futhi emakhulu. Ngesikhathi esifanayo, wayengenakubizwa ngokuthi mubi. Isilo sanyakazisa umsila sabuza:
  - Uyathanda ukuxazulula izimfumbe?
  U-Maria waphendula ngokumomotheka:
  - Yebo, kunjalo, ngiyakuthanda! Ewodini lokuhlukaniswa kwabantu basejele, lokhu kwakuwukuphela kokuzijabulisa kwethu iziboshwa zesifazane!
  Ibhubesi labhodla:
  - Ubani ongenabungane nekhanda lakhe, kodwa ubukeka epholile!
  Yahleka intombazane, yaphendula:
  - Ezweni lakithi, impendulo esobala kakhulu: umashiqela onebhodwe nempandla! Kodwa emhlabeni wakho, ngicabanga ukuthi noma yiziphi izinketho zingenzeka!
  Isilo esinamandla savuma ngekhanda, nomhlwenga waso wegolide wanyakaza.
  - Yebo! Bengithi uzokusho lokho. Nakuba lokhu kushiwo, iqhude elibukhali. Kodwa umbuzo wesibili: yini umuntu onesibindi esisabayo, kodwa igwala lokugcina alinikezi lutho!
  UMariya waphendula ngokuphefumulela phezulu:
  - Hhayi-ke, ngiyayazi impendulo yalokhu - unembeza! Ngisho nomuntu onesibindi uyayesaba, kodwa igwala lokugcina alinayo nje!
  U-Lev uqinisekisile:
  - Lokhu kuyiqiniso futhi! Futhi ngiphakamisa ukuthi ufundise isifundo sokubiya!
  Kwavela intombazane phambi kuka-Maria enemisipha eqinile, yashaya phansi ngotshani izinyawo ezingenalutho, ezinhle kakhulu. Futhi ezandleni zakhe wayephethe inkemba eyenziwe ngensimbi ecwebezelayo, futhi isigqoko sayo sigcwele amadayimane, amarubi kanye nesimaragidu.
  Wakhothama kuMariya futhi wabuza:
  - Ingabe usukulungele impi?
  Intombazane yakwamanye amazwe yaphendula ngokumamatheka:
  "Angikaze ngilwe nezinkemba ngaphambili!"
  Idlozi labuza ngokumangala:
  - Kunjalo? Uvela kumuphi umhlaba?
  Impendulo ivela ku- Maria:
  - Umhlaba! Unyaka ka-2023 kusukela ekuzalweni kukaKristu!
  I-elf girl yamomotheka futhi yaphawula kabanzi:
  - Yebo, ngiyawazi iplanethi yakho! Angiqondi nje ukuthi kungani nithatha umuntu onebhadi owabethelwa esiphambanweni njengoNkulunkulu, futhi nize nibale ukulandelana kwezikhathi zakho kusukela ekuzalweni kwakhe?
  Intombazane yayifuna ukuphendula, kodwa inkemba, nayo eyayinethezeka kakhulu ngamatshe ayigugu, yavela kungazelelwe ezandleni zayo. U-Maria wenza indilinga ngensingo yakhe futhi waphawula:
  - Ngibona isikhali esihle! Futhi okuxakayo ukuthi inesisindo esilula njengophaphe!
  Idlozi lavuma ngekhanda:
  - Siyazi ukuthi singakwenza kanjani lokhu! Singakwenza kahle kakhulu! Izimfihlo zabantu abakhulu be-elves!
  UMaria wacosha isigaxa otshanini ngezinzwane zakhe ezingenalutho wasijikijela entombazaneni eyayinemisipha. Uyinqamule kalula ibe izingxenye ezine lapho endiza futhi wayikopisha:
  - Ungakwenza lokho?
  U-Maria waphendula ngokumomotheka:
  Ngaphambili, ngangingakwazi ukuphonsa izinto noma ukuqhekeza amantongomane ngezinzwane zami ezingenalutho. Futhi manje ngingakwenza ngokumangalisayo nangokumangalisayo, ngaphandle kwezinkinga. Ngakho...
  Idlozi lahleka laphendula:
  - Wena uyindlovukazi yethu! Manje usunamandla futhi uyashesha njengathi, futhi ungakwazi ukuchoboza amantongomane ngezinzwane zakho. Kodwa lokhu akwanele. Sidinga nobuchwepheshe.
  U-Maria wacula ngokumamatheka:
  - Isintu sinobuchwepheshe bensimbi.
  Iyadingeka impela futhi ilusizo kakhulu...
  Hhayi-ke, kumnandi kakhulu kimi - izimangaliso zabantu,
  Indwangu yetafula iyizicathulo ezihlangene futhi ezisheshayo!
  Idlozi lanyakazisa umunwe lakhala:
  Umlingo awukubi - akudingekile ukusho,
  Kodwa futhi kufanele siwabilise amabhola...
  Amabhola, amabhola, amabhola, pheka!
  Amabhola, amabhola, amabhola, pheka!
  . ISAHLUKO No. 2.
  Waphaphama uMaria. Wayengakaze azizwe ejabule futhi emusha njengangemva kwaleli phupho. Amantombazane e-elf, anyathela buthule ngezinyawo zawo ezingenalutho, ezipholile, alethe isibuko esifakwe amagugu nobucwebe obungavamile kuye.
  UMaria wazibuka futhi akazange abone. Uma embuka kwakuyintombazanyana engadluli kwamashumi amabili, enemisipha kakhulu, futhi inhle ngendlela engavamile. Izinwele zakhe zazigoqene kancane futhi zicwebezela njengeqabunga legolide.
  Isikhumba saba nsundu saba nethusi. Futhi imisipha yentombazane ibonakala iphonswe, insimbi, enemininingwane ejulile.
  Futhi yena ngokwakhe unamandla kakhulu, futhi uyayenga futhi uyesabeka ngesikhathi esifanayo, kangangokuthi akunakwenzeka ukusho enganekwaneni, ngisho nokuchaza ngepeni. Unkulunkulukazi wangempela, ofana nomsebenzi wabaqophi abahlakaniphile abavela ezikhathini zaseGreece Lasendulo.
  U-Maria wenza ama-biceps akhe futhi wabona ukuthi yimiphi imisipha manje - ucingo lwensimbi nje. Futhi washaya umlozi:
  - Hewu! Ngibe yini!
  Amantombazane e-elf abuza ngokumamatheka:
  - Uyayithanda!
  Impendulo ivela ku- Maria ngenjabulo eqotho:
  - Kakhulu!
  Ubuhle balo mjaho wobukhazikhazi babhale kuTwitter:
  - Uphelele
  Uphelele
  Ukusuka ekumoyizeleni kuya ekuthinteni,
  Ngaphezu kwakho konke udumo!
  UMaria wawagqolozela amantombazane amehlo futhi waphendula ngokuzethemba:
  - Kufanele ube nesizotha ngangokunokwenzeka! Futhi ungamangali!
  Kwangena amanye ama-elves amaningi ehholo. Futhi amantombazane amahle aqala ukuhlikihla umzimba osunemisipha noqinile walowo owayeyisiboshwa ngempepho namafutha.
  UMaria wajabula ngempela. Umzimba wakhe wabhucungwa ngamandla.
  Ngemva kokuba intombazane, owayeyisiboshwa wabuza:
  - Mhlawumbe, mhlawumbe ake amadoda angichoboze!
  Yavuma ngekhanda incekukazi.
  Ehholo kungene izinsizwa ezine ezibukekayo ezidla lubi ezigqoke izikhindi kuphela nezimbadada. Babebahle kakhulu, kodwa bebancane kakhulu, babebukeka bengengaphezu kweminyaka eyishumi nesithupha ubudala, futhi kwakungekho nolulodwa unwele ebusweni babo, bebahle njengamantombazane.
  UMaria wabuza ngokumangala:
  - Kungani ungenayo amadoda akhulile?
  U-head maid waphendula ngokwethembeka:
  - Wonke ama-elf abesilisa abukeka njengezintshebe, intsha engabantu, engagugi, enesikhumba esihlanzekile, esibushelelezi, njengesezingane. Lolu uhlobo lwethu - lusha, luhle futhi lujabule!
  U-Maria wahleka futhi waphawula:
  - Ngakolunye uhlangothi, lokhu kuhle! Kodwa ngakolunye uhlangothi, insizwa ayisoze yangihlaba ngezibi!
  U-matron omkhulu waphawula:
  - Sinabesifazane abaningi ngokuphindwe ngenkulungwane kunabesilisa. Ngakho-ke, sibhekana nokushoda kothando lwabesilisa. Kodwa wena ndlovukazi ngeke ube nezinkinga ngalokhu!
  Bonke abesilisa bombuso basebenzela wena.
  UMaria wavuma ngekhanda:
  - Mabangiphe umzimba wonke womzimba.
  Izinsizwa zangena emsebenzini. Lokhu bakwenza ngenkulu intshiseko. Futhi izandla zabo ezinekhono zenza igazi lentombazane-indlovukazi libile. Futhi wayeyithanda kakhulu. Umuzwa nje omuhle futhi ongakholeki, undizela epharadesi.
  UMariya wahlabelela ngentokozo;
  Singamalungu e-Komsomol - amadodakazi obukhomanisi,
  Silwa nezitha zethu njengokhozi...
  Kwesinye isikhathi ama-grins okuziphindiselela ayandiza,
  Ebusika, izinyawo zamantombazane zingenalutho!
  
  Sifuna ukushaya i-Fuhrer ebusweni,
  Sinamandla ukwedlula indlovu...
  Siyaphumelela othandweni nakwezemidlalo,
  Ngisho noma isixuku sihlasela ngokufutheka!
  
  Ngikholwe, akekho ozomisa amantombazane,
  Phela amandla ethu anjengesibhakela sensimbi...
  Singabhubhisa ibutho,
  Futhi sizoshaya uHitler kanzima ku-nickel!
  
  Kuzofika inkathi yobukhomanisi,
  Nenduku engapheli izosinika amandla...
  Ngeke sizisole ngempilo ngenxa kaLada,
  Ngikholwa ukuthi i-Fatherland izoqhakaza maduze!
  
  Amantombazane nabafana bayalwa
  Iphayona elingenazicathulo liyaqhubeka nokuhlasela...
  Sigijimisa isitha ngesibhamu somshini,
  Ukubeka isibonelo sobuqhawe!
  
  Udrako wemvula usihlasela ngesihluku,
  Kodwa amantombazane azizwa ekhululekile ukumshaya ...
  Asikhiphe amazinyo nceku yesihogo ngiyakholwa
  Sizoklebhula impandla ibe yizicucu!
  
  ERussia ayikho indawo yababuthakathaka,
  Maduze sizothola konke esikufunayo,
  Egameni lamandla akhazimula kakhulu,
  Phezu kwethu kunekherubi elinamaphiko egolide!
  
  Kuyoba khona ubungane obukhulu phakathi kwabantu,
  Abalwa ngamandla bayazi...
  Ngezwe likaMama, injabulo, inkululeko,
  Futhi maduze nje kuyoba nepharadesi endaweni yonke!
  
  Intombazane igijima ingagqokanga zicathulo emakhazeni,
  Kungani edinga izicathulo uma umoya weLada...
  Izwe likababa lonke kusukela emaphethelweni kuya ekugcineni,
  Ukhozi umfana, hhayi inkukhu-iqhude!
  
  Ilanga likhanya phezu komhlaba,
  Igolide lapho kukhona imisebe efudumele...
  Ukunqoba kuzofika emoyeni we-caress kaMeyi,
  Futhi musa ukukhuluma dummy - thula!
  
  Singamantombazane - amadodakazi nje kaSvarog,
  Ubani owadala umhlaba noMndeni...
  Futhi wanika amaqhawe inkululeko,
  Ngaso leso sikhathi ivuselela inhloso yendawo yonke!
  
  ERussia kukhona indawo evulekile yamantombazane,
  Emakhazeni bafaka ibhikini kuphela...
  Uyilungu le-Komsomol likamakoti kaPerun,
  Ngikholwe, ngeke kube nezinkinga ngentukuthelo!
  
  EGameni likaJesu noSvarog,
  UMariya, uLada Umama Wonkulunkulu ...
  Balwela uStalin noNkulunkulu -
  Futhi ngenxa best of amadodana!
  
  Ngeke sikhohlwe isenzo sikaJesu,
  Ubani owaya esiphambanweni ngenxa yamaRussia...
  Futhi wabonisa ubuciko obuhle,
  Kwathi ngosuku lwesithathu wavuka othandweni!
  
  UPerun unguNkulunkulu umdumo omkhulu,
  Ikhulula uthingo lokukhanya okukhazimulayo...
  Sizosebenzela ama-demiurges ngokwethembeka,
  Ukuze ubuqhawe bukhazinyuliswe!
  
  Amabele amantombazane acwebezela ngombala wopopi,
  Izingono zakhe zifana ne-banner ka-Okthoba...
  Futhi kwenye indawo inja ethukuthele ikhonkotha,
  Kodwa siyizimpisi ngesizathu!
  
  Bakuchithile ukuhlasela kweFritz eduze kwaseMoscow,
  Nakuba uHitler ayenobuqili futhi enobuqili...
  I-Fuhrer ibonakala ngokubambisana noSathane,
  Utshani buthambile ehlobo kunokhaphethi!
  
  Kodwa ebusika amantombazane awanazicathulo eqhweni,
  Kungani bedinga izicathulo, amajazi oboya kanye ne-casing...
  Amalungu e-Komsomol awesabi isithwathwa,
  Mhlawumbe banomoya owesabeka kakhulu!
  
  Ayini amandla ethu - groovy people,
  Ake sibe onkulunkulu abathukuthele kakhulu ...
  Futhi ngikholelwe, abantu ababi,
  Ikwazi ukulahla amaketanga amaningi!
  
  Amantombazane apholile kakhulu othandweni,
  Ngendlela, aqukethe iphaseji ephithizelayo ...
  Amantombazane agijima engagqokanga zicathulo eqhweni,
  Izingcezu zahlolwa ngokuhaha!
  
  Ilanga likhanya ukuze kukhazimuliswe ubukhomanisi,
  Ukuze kukhazimuliswe ubukhomanisi, ukuqhakaza kukaRus...
  Futhi izinwele zentombazane zigoqeka kakhulu,
  Ukunqoba kuvule i-akhawunti engenamibandela!
  
  Sabhubhisa i-Wehrmacht eStalingrad,
  Futhi babonise ikilasi eliphezulu kakhulu...
  Ngenkazimulo yezwe lethu laseRussia,
  Intombazane izoyiphusha isithende enqunu emehlweni!
  
  Qaphela ukuthi ungalwa nentombazane engenalutho,
  Muhle njengenkomo futhi unamandla...
  Iminyovu ihlakazeke njengamaparele,
  Waze wakhahlela isitha emathunjini!
  
  Awu, ungenzani emantombazaneni ethu,
  Bashayekile, ngikholwe, i-poke yendlovu...
  Futhi uRus umi kusukela ekhulwini kuya ekhulwini,
  Izwe elihle elingapheli!
  
  Kungani amantombazane aseRussia adinga abafana?
  Ukuzala umfudlana wamaqhawe...
  Futhi ngikholwe, izitha zizophelela esibayeni,
  Isikhohlakali esinolaka sizoshaywa ebusweni!
  
  Egameni likaJesu noSvarog,
  Lapho uNkulunkulu oMhlophe adala khona umphetho wendawo yonke,
  Masidle inja ngaphambi kwempi,
  Ukuze ube namandla ngaphambi kwempi kusenesikhathi!
  
  Khona-ke sizokuthatha futhi sishaye isitha,
  Ngaphansi kwamathumbu amantombazane, nezinyawo ezingenalutho...
  Ukuze kusabe emva kwesiqalekiso,
  Futhi uma kukhona okwenzekayo, sizoyengeza nge-poker!
  
  Kuyacaca ukuthi iStalingrad ayizange isebenze,
  Amantombazane akhona alwa ngamandla...
  Nakuba kuyihlazo ukwazi ubuhle kancane,
  Akazange aqophe impi yakhe ethi " Pleboy "!
  
  Sonke singamantombazane, uyakwazi lokhu,
  Kuhle, kupholile njengeqanda...
  Lapho bedweba edeskini kuphela,
  Futhi manje ake sidonse indandatho iqonde!
  
  Ngeke siyeke ngisho nezimpilo zethu empini,
  Futhi ngikholwa ukuthi sizongena eBerlin ngokuncokola...
  Ngokushesha ngiyazi ukuphila ngaphansi kobukhomanisi,
  Masithole izivunguvungu zeqhwa!
  
  Intombazane ithanda ukugijima ingagqoke lutho kuphela,
  Iqhwa lipholisa kamnandi izithende zakhe...
  Imivi indiza eqhweni eliyisithwathwa,
  Iqhawe likaFuhrer ebhokisini lomngcwabo!
  
  Ngamafuphi, sizowina, ngiyazi ngokuqinisekile
  Sizokwazi ukudala ukuthula endaweni yonke...
  Qhosha kuze kube phakade emaphethelweni wendawo yonke,
  Amandla alo empini awashintshile!
  
  Lapho uSvarog noKristu iNkosi befika,
  Bonke abangasekho bazovuka othandweni Rod...
  Isixuku siyophelela esiphephweni sokufa,
  Futhi imvelo iyoba enjabulweni yaphakade!
  
  Bese ungena ezinhliziyweni zabantu baseLada,
  Konke kuzoba kuhle ngendlela engapheli...
  Wonke amaqhawe azothola umvuzo,
  Thina maRussia asinakuhlulwa ezimpini!
  Yiqiniso, lapha uMaria wazibamba ecabanga ukuthi usephinde wazibiza ngokuthi ungumRashiya. Kodwa angase angabi isiRashiya ngokuphelele. Izwe lakhe lizimele ngokusemthethweni, kodwa empeleni lingaphansi kokulawulwa yiRussia. Nekusasa alicacile. Impi ne-Ukraine isisonyakeni wayo wesibili. Futhi ukuthi izophela nini akwaziwa. Negazi eliningi liyachithwa. Futhi akwenzekanga ukuthuthukisa umbutho oqinile futhi omkhulu wokulwa nempi eBelarus noma eRussia. Kunalokho, kunokudlondlobala kodweshu.
  Futhi ulaka lwabantu lukhula kuphela. Waphuma ejele ngoMashi, lapho kungacacile. Nekusasa lezwe alicaci. Manje usephenduke indlovukazi.
  Futhi akahlupheki, kodwa kunalokho ujabulela. Futhi yeka ama-elves amahle amancane. Ubuso kuphela obuyingane kakhulu. Yiqiniso, imizimba inemisipha futhi ibaziwe; akuvamile ukuba abakhi bomzimba abangabantu babe nemisipha enjalo. Hewu...
  UMaria wamomotheka futhi wacabanga: unyamalele esitokisini sokujeziswa, futhi abagcini bejele cishe bazoba nesikhathi esinzima ngakho. Kodwa-ke, njengoba uMaria Kolesnikova engeke avele noma kuphi emhlabeni, cishe bazocabanga ukuthi izinceku ze-mustachioed ne-bald dictator zambulala. Nesidumbu safihlwa. Hhayi-ke, bazokwenza umsindo omncane, futhi mhlawumbe uMaria Kolesnikova uzokhohlwa. Noma mhlawumbe cha.
  Mhlawumbe uzoba uJeanne d' Arc wesibili ? Noma Zoya Kosmodemyanskaya. Nokho, lena yakamuva, yebo, yakhuthazwa ngendlela engenakulinganiswa. Mhlawumbe ngenxa yokuthi ezikhathini zaseSoviet abantu babentula i-eroticism, futhi intombazane ecishe ibe nqunu cishe eyishumi nesishiyagalombili enezinyawo ezingenalutho eqhweni yayiwuhlobo lophawu olubomvu lobulili?
  Ingabe bazokwenza ifilimu ngoMaria Kolesnikova? Ingabe uzoba wuphawu lwenguquko? Noma bazokhohlwa nguye, njengezinkulungwane zamanye amaqhawekazi angenamagama? Ngokwesibonelo, mangaki amantombazane afela ekuthunjweni ngenxa yobuhlungu, futhi aholwa eqhweni angenalutho, kodwa akekho owazi amagama abo.
  Yebo, izindlela zeNkosi ziyimfihlakalo. Futhi uNkulunkulu uMdali kwavela ukuthi umfana oneminyaka eyishumi nambili egqoke izikhindi nezinyawo ezingenalutho. Kwakubonakala kungavamile kakhulu.
  Kodwa wamkhulisa ekuboshweni wamenza indlovukazi.
  UMaria wahlabelela ngomuzwa;
  Abantu bame esixukwini esithule,
  Intombazane egqoke amanikiniki iholelwa ekubulaweni...
  Izolo bekunesihlalo sobukhosi, namuhla kukhona isikafula,
  Niyimoshelani inkosazane!
  
  Oh makhosi, makhosi, makhosi...
  Ngokusobala, intombazane enemiluko...
  Nokho, abakwazanga ukuphula inkosazana,
  Noma engagqokanga zicathulo eqhweni,
  
  Oh makhosi, makhosi, makhosi
  Amafulegi okunqoba namacilongo...
  Izithende zentombazane zashiswa,
  Emakhazeni ubukeka engowesifazane ompofu!
  
  Futhi ake isilima sithi,
  Impilo ilula futhi imnandi kumakhosazana...
  Uhamba eqhweni engafakile zicathulo,
  Lokhu akuwona umsebenzi olula!
  
  Oh makhosi, makhosi, makhosi,
  Abantu abalula nabathembekile...
  Kulezi zinsuku inkosazana isiphukile ngokuphelele,
  I-Scarecrow njengengadi...
  
  Oh makhosi, makhosi, makhosi,
  Izenzo zakho ezinhle...
  Uma ubungeke ukwazi ukunqoba isitha,
  Ngakho awunangqondo ngokuphelele!
  
  Inkosazana ishaywa kanzima kakhulu,
  Khona-ke waboshwa phezu kwe-rack ...
  Isigwebo sakhe ukufa nqunu,
  Bese ubhoboza wonke amathambo ngokubhoboza!
  
  Oh makhosi, makhosi, makhosi,
  Abantu abasakhululekile...
  Ngokusobala, ukuxosha ababi emhlabeni,
  Uhlonipheke kakhulu!
  
  Oh, makhosi, makhosi, makhosi...
  Amakhanda andiza!
  Nakuba blue, eqinisweni - zero,
  Mbomvu uchithe igazi!
  UMaria wacula kanjalo, amazinyo akhe ayiparele emamatheka kamnandi.
  Izinsizwa zambhucunga kahle, zamnika amandla angakaze abonwe.
  UMary wabe esegxuma. Futhi manje kwakudingeka athole izifundo zobuciko benkemba.
  Kwaphuma intombazane egqoke imiluko emhlophe egqoke ibhikini. Wayephethe inkemba yenjoloba ezandleni zakhe. Inceku eyinhloko yanikeza inkemba efanayo ezandleni zikaMaria.
  Futhi intombi-indlovukazi wayiphotha, ezwa ukuthi isandla sakhe sivumelana nezimo.
  Manje umzimba wakhe wawungekho mubi kakhulu kunowamazinyane. Kodwa futhi udinga ubuchwepheshe namakhono.
  Futhi u-Maria, eqala ukugijima nge-blonde nge-pigtails, ngokushesha wezwa ukungakhululeki nokungabi namandla. Uhlakaniphe kakhulu, unobuchwepheshe futhi uyashesha.
  Futhi uMaria unemibono evamile kuphela mayelana nokubiya. Ngakho-ke, ukukhuluma iqiniso, akusebenzi kahle kakhulu.
  Womabili amantombazane ayengafakile izicathulo, futhi imilenze yawo yayithambile futhi ibukeka kahle. Futhi zihamba ngokushesha.
  Ngakho uMaria, ukuze azijabulise kancane, waqala ukunikeza ama-aphorisms;
  Umalusi omnene, inja yakhe ilukhuni, inkosi ithambile, induna yenkosi ilukhuni!
  IsiRashiya akusona ubuzwe, kodwa ubizo nendlela yokuphila!
  Umuntu obuthakathaka udinga uNkulunkulu njengoba ingane idinga uBaba noMama, kodwa njengoba ikhula, ithwala umthwalo wokunakekela, futhi yena, ehlukanisiwe nabazali bakhe, unamathela kumkakhe - isayensi nokucabanga!
  Maye, ubuhlakani abubalulekile kangako ngaphandle kwamandla - umsubathi oyisiphukuphuku angaklinya kalula isifundiswa esingenangqondo!
  Iqiniso liwukuthi ukufa, ngokungafani nowesifazane, kuyiqiniso njalo, kodwa ukuphila kuwukukhaphela okumsulwa!
  Kungcono ukusika kanye kunokuqalekisa izikhathi eziyikhulu!
  Isizotha ungudadewabo wokuhlakanipha! Ukuzigabisa kubulala ingqondo!
  Kulula ukuthambisa ingwe kunokubuyisela umashiqela - igundane alikwazi ukuqeqeshwa!
  Izitha eziningi, impi iba yinhle kakhulu! Sebenzisa amagama ambalwa - impi akuwona umdlalo!
  Kunamaconsi ambalwa olwandle kunokucasha kwe-ejenti eyimfihlo!
  Ithuluzi lokuhlukumeza lifana nensimbi yomculo, lidinga uthando nethalente! Kuphela esikhundleni sokuhleka nokushaya ihlombe kukhona ukububula nezinyembezi!
  UJesu phakathi komhlambi ufana nedayimane esihlahleni!
  Isikhathi singumbulali ongenasihawu, asazi isihe futhi akukho zwi lesihe!
  Isazi sezombangazwe esinekhono, ngisho noma sithuka inhlamba, sigcina isithunzi sakhe njengomuntu okhaliphile!
  Inkunzi ithanda isiswebhu, kodwa ayithandi ukulima!
  Ukuze ulime kahle, udinga ukutshala unyaka wonke!
  Uma ungakwazi ukuluma, kungcono ungakhonkothi!
  Onqoba ingwe eyodwa ngeke esabe ishumi nambili lamakati!
  Imoto ayiyona into ewubukhazikhazi, kodwa iyindlela yokujezisa: izulu lamaphoyisa omgwaqo, isihlanzo sesikhwama sakho semali, isihogo sokuthula kwengqondo!
  Ukwenza iphutha kuwukweqa! Ukungalivumi iphutha kuyicala!
  Indoda ayibikezeleki - owesifazane womuntu akabikezeli ngamawele!
  Ipolitiki, ngokungafani nokushushuluza, idinga i-lubricant yegolide!
  Amandla nobuhlakani njengendoda nomfazi - bazala ukulalela kuphela kumbhangqwana!
  Umbusi onamandla akasoze abopha izitha ezingaphezu kwalokho angabutha abangane!
  Imali iyizimpiko zikashaka wobulungiswa!
  Isexwayiso; akuhambisani nobugwala, kodwa isibindi sifana nokunganaki!
  Abafileyo kuphela abangaqambi amanga, futhi kuphela uma bengakholelwa kuNkulunkulu!
  Ikholwa elibi liphanga umzimba - umuntu ongakholelwa kuNkulunkulu omuhle uphanga umphefumulo!
  Umsebenzi ongenamanga ufana nethangi elingenawo uphethiloli!
  Ohawukelayo uyabutha amandla; isihluku siwuphawu lobuthakathaka!
  Phela ubuhlakani nokuzikhukhumeza yizinto ezingahambelani!
  Nakuba isibhakela esisodwa nesigamu singcono kunesodwa, ingqondo eyodwa nengxenye mibi kuneyodwa!
  Ohloniphekile ubeka ukuphila kwakhe engozini - isihambi esibi!
  Akufanele umholi abe mnandi - bazoyikhotha! Kepha akufanele kube muncu - bazoyikhafula !
  Kunzima ukuthola isihlabathi ogwadule - kunesizathu sokuboshwa!
  Inkohliso yisikhali sababuthakathaka - ubuxhwanguxhwangu yisikhali somqili!
  Isebenzisa abangani - ithalente, ibopha izitha - genius!
  Ukushaya kancane kufana nokugeja!
  Isixwayiso somlawuli sinjengomunwe esibhakeleni, isici esibalulekile, kodwa ngeke sithathele esinye isikhundla!
  Lapho ekhetha phakathi komthetho nonembeza, umuntu othembekile uyokhetha, ingasaphathwa eyokuphepha!
  Kulula ukuthola itshe elomile olwandle kunosopolitiki othembekile!
  Ubuqhawe buphindaphinda amandla, inkohliso kane!
  Iqhawe elikhathele libuthakathaka kunengane esanda kuzalwa!
  Izandla zingumama, inhloko ubaba - zihlangene ngeke zishiye ukunqoba kuyintandane!
  Noma ubani odelela ibutho kuyodingeka abaleke ngokushesha!
  Empini, ubuqhawe buhambisana nokungabi nazwelo! Bafana nomakoti nomkhwenyana abasemhlanganweni wokunqoba!
  Imibuso ekhulayo ifana nebhamuza lensipho, kuphela ngokuphathwa kobugovu!
  Ukuhlwanyela kokunqoba kudinga ukuniselwa ngegazi futhi kuhlanganiswe nezidumbu!
  Umbuso ongaphansi kombuso onakekelayo ufana nomgogodla wentsha, lapho umkhulu unamandla!
  Ukuzola kuze kube sekunqobeni kufana nokufuthelana ensimbi!
  Amakhaza ashubisa umnkantsha avela empini awabi kangako uma eqandisa inhliziyo yakho! Kuyinhlekelele uma ubuchopho bakho buba yiqhwa!
  Ububele bufana nokugqwala, ububele bufana ne-shashel - hlanza inhliziyo yakho kulokhu futhi uyimboze ngezikhali: ukungabi nabubele, ukufutheka, intukuthelo!
  Umcabango usenza amagwala, ubudedengu busenza izidumbu!
  Impi iyinqubo - efana nokushiswa! Igazi liwuphethiloli, izidumbu zingamalahle, intando isibabule! Futhi isicishamlilo siwukunqoba!
  Umzimba nengqondo njengendoda nomfazi, kuzale ukunqoba ngababili, kukodwa kuyinyumba!
  Umkhuzi okhaliphile wehlukile kumqambi okhaliphile ngoba ubuciko bakhe buhlale bukwenza ukhale izinyembezi!
  Ngokujwayelekile umashiqela: izifiso ezingenamkhawulo nobuhlakani obulinganiselwe!
  Ukwethembeka kuwumqondo okhethiwe, ukukhohlisa kusemhlabeni wonke!
  I-chess ihluke kanjani kwezepolitiki?
  Ku-chess umdlalo uyalingana, kodwa kwezombusazwe iziphathimandla zihlala zinesiqalo!
  Ku-chess kunengcindezi yesikhathi ekupheleni komdlalo, kodwa kwezombusazwe kukhona njalo!
  Ku-chess, imihlatshelo ingokuzithandela, kodwa kwezombusazwe zihlala ziphoqelelwa!
  Ku-chess, izingcezu zihlelwa kabusha ngayinye ngayinye, kodwa kwezombusazwe, iziphathimandla noma nini lapho zithanda!
  Ku-chess awukwazi ukubuyela emuva; kwezombusazwe bakwenza ngaso sonke isikhathi!
  Umbusi ozungezwe izinto ezingezona ezemvelo ufana netshe ohlakeni olungenalutho, inani lalo lizokwehla futhi nakanjani linyamalale.
  Isihlalo sobukhosi, ngokungafani nombhede, sabelwa ababuthakathaka kuphela!
  Wonke umuntu angawina, kodwa ababaningi abangalahlekelwa ngesithunzi!
  Kungcono ukufa njengeqhawe kunokuphila njengegwala!
  Ngokuxakayo, kwakuwubuthakathaka bomuntu obungokomzimba obamvumela ukuba abe njengoNkulunkulu! Noma inkawu inezingalo ezinde, ayisoze yacosha induku!
  Imikhuba emibi yabantu ihambisa inqubekelaphambili futhi isisondeze ekubaninimandla onke! Igwala laqhamuka nezikhali, elivila - isondo, elibuthakathaka - i-crane, isiminzi - ama-laxatives, ama-ambitious - indiza, isithukuthezi - i-cinema, ilukuluku - i-intanethi, i-sadist - i-dynamo! Ngemuva kwakho konke ukutholwa okuhle kukhona i-vice! Izinkanuko eziyisisekelo ziphakamisile ubuchwepheshe!
  Ukube u-Adamu akonanga, yena nenzalo yakhe babeyohluka ezilwaneni ezidonsayo kuphela ekukhulumeni kwabo!
  Isikhathi yijaji elinenhloso enkulu - linikeza wonke umuntu amagama futhi lembula ubufakazi!
  I-Improvisation i-axiom yokunqoba! Isifanekiso siyitimu yokuhlulwa!
  Ukuntula ukuhlakanipha kusenganxeshezelwa nge-computer, kodwa abukho ubuchwepheshe obungathatha indawo yesibindi!
  Empini, igwala elihlakaniphile liwusizo kakhulu kunesiwula esinesibindi!
  Uma kucatshangelwa ukuthi abantu abafile abakwazi ukulwa, isosha elifile lihlale liyisosha elibi!
  Impi iyisikole esihle, kodwa uma wenza iphutha ngeke ukwazi ukuphinda wenze izivivinyo!
  Ubuqotho bubodwa abanele ukusebenzela izwe, kodwa ukungabi khona kwalo akunakuthathelwa indawo yinoma yini!
  Nokho, noma ubani ongazi ukuthi angakwazisa kanjani ukuphila ngeke akwazi ukubhekana nokufa ngesizotha!
  Awukwazi ukunqoba izinto ezimbili: ukuhaha nobuwula, nakuba ukungabikho kokuqala kuvame ukuhlanganiswa nokugcina!
  UMaria Kolesnikova wenza ihlaya elihle, njengesikhulumi esikhulu sasendulo. Futhi-ke, ngaphezu kwama-aphorisms, ungacula. Futhi nakuba intombi-indlovukazi yayivele icwebezela ngezithukuthuku, sengathi igcotshwe ngamafutha aminyene, yayithatha futhi yahlabelela kakhulu ngomzwelo omkhulu. Futhi izwi lakhe lalimangalisa nje;
  Kwesinye isikhathi i-whim inonya - ingcebo akubona odade,
  Phela kwaze kwanini umlwi engayazi inhlanhla!
  Singama-chips alowo mdlalo omkhulu, ongaziwa,
  INkosi edalele isidlo sakusihlwa!
  
  Kodwa thina siyokwazi ukuzazi izipho zikaSomandla,
  Phela umhlaba uyantanta sengathi unomoya!
  Eqinisweni, ikusasa liyolola izimbazo,
  Futhi ngisho nenhlanhla, ngoba uNkulunkulu wayengenandaba!
  
  Phela injabulo intekenteke njengesiqhingi,
  Phakathi kolwandle losizi namashwa!
  Futhi indoda enamahloni inesizungu
  Akusona isiphepho esibusa emphefumulweni wakhe, kodwa ubumnyama bezulu elibi!
  
  O, kunzima ukubona ngaphansi kwenkanyezi eyinhlekelele,
  Ukuzalwa emhlabeni ku-constellation Sagittarius!
  Ngilwela phezulu njenge-nightingale ngephupho lami,
  Kukhona ukuhleka nxazonke, ubuso obuhlanyayo, obugwegwile!
  
  Angikholwa ngempela, kuzoba kanje kuze kube phakade,
  Hhayi-ke, umuntu ulahlwe isibungu!
  Uphi umusa nemfudumalo ehlakaniphile,
  Ukulunga akulona iphupho elidlulayo!
  
  Iziphathimandla emhlabeni wethu zinonya futhi ziyazenzisa,
  Kwesinye isikhathi ufuna ukushisa yonke into ngomlilo!
  Izinkanuko zabantu zivunguza njengesivunguvungu,
  Futhi kubonakala sengathi amaqola namagwababa nxazonke!
  
  Ngifuna ukuthola okungenani umsebe wokukhanya kwelanga,
  Ukwazi ukuthi i-chivalry iyaphila!
  Kepha ekufuneni kwami impendulo encane,
  Futhi wonke umuntu ubonakala enendaba!
  
  O, ukuphi wena moya ongcwele,
  Koze kube nini ubhukuda ngaphansi kwamafu!
  Abantu bayakwazi ukubona nokuzwa,
  Ndizela kubo, ungabhayizi uzungeze imibuthano!
  . ISAHLUKO No. 3.
  UMaria wayezibambele mathupha ukuze aneliseke . Wabe eseyiswa ejimini. Lapho ungakwazi ukufudumala futhi uqeqeshe imisipha. Futhi bukela imuvi ngesikhathi esifanayo. Ikakhulukazi, ama-orcs asempini. Lo mjaho uluhlaza, futhi mubi. Ngaphandle, ama-orcs afana namabhere, ubuso bawo kuphela obufana nobezilo.
  Futhi leli akulona izwe lakudala elinjalo. Kukhona ithelevishini, umsakazo ngisho namathangi imbala.
  Isibonelo, ama-elves anezimoto ezinhle kakhulu, ezincane, ezihlelekile ngokuma. Ngokuphambene nalokho, ama-orcs makhulu, angu-angular futhi ayinkimbinkimbi. UMaria wayibuka le mpi emamatheka.
  Ama-elves alwa engagqokanga zicathulo futhi egqoke amabhikini. Zine ethangini elincane kodwa elisheshayo, elinenganono ende enemigoqo. Ukuqoshwa lapha kuyindlela yokuthi amantombazane abonakale ngokucacile.
  Banemisipha emihle, echazwe, futhi ukuntuleka kwezicathulo kufanelana nemilenze yabo, okugcizelela kuphela ubulili babo.
  Amantombazane ayalwa futhi enye yawo enegama lomuntu ngokuphelele u-Elena ithi:
  - Lawo ngama-orcs. Amathangi abo amabhokisi amabi nje. Ngisho ngaphandle kokwehlela okunengqondo kwezikhali. Lokhu kulula kakhulu ukudabula!
  U-Elizabeth wavuma ngekhanda ngokumamatheka okudabukisayo:
  - Kungenzeka ukuthi ukhona lapha! Kodwa lokhu kuzuzisa thina.
  Futhi intombazane yadubula isitha, isebenzisa izinzwane ezingenalutho zemilenze yayo emihle, epholile.
  Futhi ukushaywa kwegobolondo kwabonakala kunembile. Igobolondo lalimaza i-turret enkulu yethangi le-Orc.
  UCatherine naye akanazicathulo, futhi intombazane enqunu yomndeni we-elf yatshiyoza, imbonisa ukuthi inkulu kakhulu futhi ngesikhathi esifanayo amazinyo amahle futhi angenalo ulaka. Ngempela lena kwakuyintombazane enobuhle obungavamile.
  Nakuba ngokoqobo, ake sithi zonke elves, futhi kukhona ubuhle. Futhi yilokhu abantu bakubo abadume ngakho.
  U-Efrosinya, enye intombazane ephuma kulo mjaho ethangini, yaphawula:
  - Qaphela emhlabeni wethu, kowesilisa oyedwa, kunezinkulungwane zabesifazane. Ngakolunye uhlangothi, lokhu kuhle emadodeni. Kodwa ngakolunye uhlangothi, lokhu kubangela izinkinga! Ikakhulukazi amantombazane aphakade!
  UCatherine ukuqinisekisile, wadubula futhi esebenzisa izinzwane ezingenalutho zemilenze yakhe emihle:
  - Yebo, lokhu kunenkinga yayo, futhi ngesikhathi esifanayo charm! Ngakho kufana nenkemba esika nhlangothi zombili. Kodwa-ke, uma kukhona intombazane enhle enemisipha eduze kwakho, khona-ke lokhu akukubi futhi!
  U-Elizabeth wacula ngentshiseko:
  Ayi kabi ngentombazane
  Ngizothini...
  Kodwa kufanele sithathe umfana futhi,
  Guy, guy, guy!
  Mfana, mfana, zishade wena!
  Ahleke kakhulu amaqhawe. Futhi babonisa izilimi zabo ezinde futhi ezishesha kakhulu.
  I-orc yabadubula kusukela kunganono enzima, enezinga elikhulu. Kodwa igobolondo landiza ladlula, ngakho-ke i-elf Euphrosyne yashintsha ithangi eceleni.
  Kwakuyivesi ngempela leli. Amantombazane ayezimisele ngempela ukuwina naphezu kwanoma yikuphi ukumelana nesitha. Futhi ama-orcs, kufanele kushiwo, ayizidalwa ezinoboya ngokwedlulele futhi ezinoboya.
  U-Elena waphawula ngokumamatheka:
  - Mhlawumbe ukuhlukunyezwa okunyanyeka kakhulu yilapho i-orc ikunyathela, futhi unqunu futhi uboshwe. Futhi uzama ukukuqabula!
  U-Catherine wacula ngokumamatheka okuyindida:
  U-Orc uyisilo esinoboya, ungammoshi,
  Ngokuqondile ngokuvumelana nombuso, njalo ukwanga!
  Isipuni samafutha ngosuku, usawoti omncane,
  Futhi iwayini nenyama okwezivakashi kuphela!
  U-Euphrosyne waphikisa lokhu:
  - Uma udla inkomishi eyodwa yebhotela, uzoba mncane njengomentshisi. Futhi intombazane kufanele ibe nemisipha futhi ikwazi ukuzala ama-elves amahle. Akunjalo?
  U-Elena wagigitheka futhi waphawula, ethatha elinye isibhamu, esebenzisa isithende esingenalutho somlenze wakhe omkhulu, ohehayo futhi onama-nimble:
  - Njengokungathi ngiyindlovukazi,
  Usisi wesithathu wathi...
  Ngingathanda kuyise-nkosi,
  Bengizozala iqhawe!
  Ukuze ajabule, u-Elizabeth waqala ukucula olunye uthando:
  Sizondiza ngaphezu kwezinkanyezi ngaphezu kweplanethi,
  Ilanga lizokhanya kakhulu...
  Ubuqhawe bama-elves of light buyakhazinyuliswa,
  Uguqula umzingeli abe umdlalo!
  
  Kuzoba isikhathi esibi,
  Lapho ukuduma kwezulu kukhazimula khona emhlabeni...
  I-apula seliqhakaze ngokugcwele,
  Intwasahlobo iyeza, kunjalo!
  
  Kuzoba nenkathi, ngikholwe nge-elfinism,
  Lapho noma yimuphi umuntu ehlushwa yi-demiurge.
  Sizogeza ibala le-Orkshism ebusweni bethu,
  Uma kunesidingo, nathi sizolima igeja!
  
  Kuyoba khona onkulunkulu abakhanyayo emhlabeni wonke,
  Bazoletha injabulo nohleko kumadlozi...
  Sizogcoba izinwele zethu ngesigqoko ,
  Kwangathi kungaba yimpumelelo kulo msebenzi okhazimulayo!
  
  Yebo, i-Elfia iyizwe lomhlaba,
  Umhlaba ongcwele we-Elfiniism...
  Yagijima intombazane engafakile zicathulo
  Wazalelwa ukuba umakoti!
  
  Yebo, thanda ubuhle u-Elfia,
  Yini eyadala insimbi ngetshe...
  Ngikholwe, abantu bazojabula kakhulu
  Ukuvumela i-napalm iwe esibhakabhakeni!
  
  Ungabheki injabulo ngaphandle kukaRod,
  Uzokunika uthando kuze kube phakade...
  Ngaphansi kwesithende sempi yaseSvarog,
  Kuchithwa igazi lezilo!
  
  Alisekho izwe elihle leziqhwaga,
  Inama-elves nama-dwarves erenki...
  Sihlangene nezwe loBaba kuze kube phakade,
  Sizowina kunoma iyiphi impi, uyazi!
  
  Pho kungani i-elf fighter idabukisa kangaka,
  Uyawazi amandla eSvarog...
  Idala imizwa ehloniphekile
  I-Lada yethu yothando ilungile!
  
  Umkhathi uzoba ngcono, ngikholwe -
  Uma i-elfinism iqala ukubusa ...
  Singabantwana abajabulayo baseSvarog -
  Ake sihlukanise i-Orkshism ibe ama-quarks!
  
  Maduze umhlaba uzokhazimula,
  Kuzoba nempumelelo enkulu maduze...
  Futhi u-Yarilo uzophuma njengelanga elikhazimulayo,
  futhi izonika wonke umuntu ukukhanya!
  
  Asiphuzeni bafethu,
  Ukuze u-Elfie achume phakade...
  Ukuze iholo lingapheli -
  Okungelona ihlazo ukuphupha ngakho!
  
  Vumela i-Elf iphakame ngaphezu kwendawo yonke,
  futhi ukuhleka kukaNkulunkulu kuzobonisa konke ...
  Ngamandla ayo angenakonakala ezimpini.
  Sizokwembula inkohliso enobuqili kakhulu!
  
  Ngokushesha ilanga lizokhanya kakhulu,
  Isikhala sizoba njengegceke...
  Ngakho ushisa umlilo,
  Lola imbazo yakho yensimbi!
  
  Bese kuthi ngengoma yeLada enkulu,
  Lokho kwazala onkulunkulu abanamandla...
  Sizokwazi ukugawula isizwe sabasendle,
   Amadodana ase-Elfi-ekhazimulayo aphethe izinkemba!
  Lena indlela ama-elves amahle najabulisayo acula ngayo. Futhi amazwi abo amnandi kakhulu futhi amnandi. Ngamantombazane afana nalawa ungakwazi ukunqoba amabhere.
  Kumelwe kushiwo ukuthi mancane kakhulu futhi mahle, ayaheha futhi ayaheha, ama-elves esifazane ahehayo.
  Khonamanjalo, abashayeli bezindiza nabo balwa esibhakabhakeni. Izilwi azikathuthuki njengasekhulwini lamashumi amabili nanye. Baze babe nezinjini eziyisikulufa. Nezikhali - izibhamu zezindiza kanye nezibhamu zemishini. Kodwa ngakolunye uhlangothi, kunabashayeli bezindiza besifazane abahle abalwa phakathi kwezisebenzi. Futhi ukwenza kube lula ngabo ukulwa, bagqoke izicathulo futhi bagqoke ama-bikini.
  UAlbina ungumbungazi ovelele. Ucindezela izinkinobho ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Izibhamu zezindiza ziyadubula.
  Futhi indiza ye-Orc ewile iyasha. Futhi lezi zimoto zamabhere ziyi-angular kakhulu, zisinda futhi zixakile.
  Nokho, lokhu kuvula amantombazane kuphela. Futhi ngobuhlakani obukhulu baqondisa izindiza zabo zisuke endleleni yokuhlasela.
  U-Alvina, enye intombazane ye-elf, naye wadubula, esebenzisa izinzwane ezingenalutho futhi, etshiyoza, wathi:
  Ngiyi-elf fighter, futhi amandla agcwele amandla,
  Izulu liyindawo yami!
  Uzakwabo wagigitheka waqinisekisa, wawisa i-orc:
  - Yebo, indlu yezindela!
  Esibhakabhakeni, kunjalo, izimpi ziqhubeka ngamazinga ahlukene empumelelo. Yiqiniso, ama-elves adubula ama-orcs kaningi kakhulu kunabamele abantu abanobukhazikhazi.
  Kodwa kukhona ama-orcs amaningi. Futhi lokhu kudala izinkinga.
  UMaria Kolesnikova wabuka le movie futhi waphawula:
  - Kungaba kuhle ukusebenzisa iziphonso zokuzivikela nezigqizo!
  UNatasha, igama le-elf owayengungqongqoshe wezempi wendlovukazi, waphendula ngokuphefumulela:
  - Sekuyisikhathi eside siyisebenzisa, kodwa ayisizi ngaso sonke isikhathi! Ama-Orcs, ama-troll nezinye izitha zethu nazo zisebenzisa umlingo, kufaka phakathi lokho okunqamula ukuzivikela komlingo!
  UMaria wabhala kuTwitter:
  - Yebo, kuyiqiniso! Kodwa kuthiwani uma uzama amanzi angcwele?
  UNatasha wahleka futhi wabuza:
  - Amanzi angcwele?
  Indlovukazi kanye nesiboshwa sangaphambili baqinisekisile:
  - Amanzi angcwele impela lawo. Lona umqondo omuhle kakhulu, futhi lowo oye wabonakala uphumelela empini yangempela!
  UNgqongqoshe Wezokuvikela obukhazikhazi wavuma ngokumamatheka:
  - Futhi yini ubukhosi bakho, udinga ukuzama!
  UMaria wayithatha wayicula ngenkulu intshisekelo, ezwa ugqozi olukhulu;
  Ngiyintombazane yembuzi yaseSoviet,
  Wayesebenza futhi elima amasimu ngothando...
  Kodwa kwaduma izulu...
  I-fascist ihlasele, ayikho indawo eyanele kuye!
  
  Unyaka wegazi wamashumi amane nanye omubi.
  UHitler uhlasela ngamanani amakhulu...
  Vumela amaphakethe aseRussia achithe,
  Kuqhume amagobolondo - izinhlamvu zishaye amakhwela!
  
  Ayikho indawo, kubi kakhulu ukungatholi lapha,
  Lapho ubuhlungu nokubhujiswa kugcwele yonke indawo...
  intombazane ayikakafiki ngisho namashumi amabili,
  Kodwa yeka ubuhlungu nokuswela nxazonke!
  
  Ububi buhlasela izwe le-fascism,
  Inamandla kakhulu, inonya...
  Kodwa ngikholwa ukuthi owinile ubuKhomanisi,
  Obani ngemuva kuka-Adolf la maJalimane abayizimpumputhe!
  
  Isitha sinamandla, ngikholwe.
  Ingcindezi yakhe iyasebenza futhi inonya...
  I-Fascism iyisilo sasendle nje
  Futhi ngokumelene nentombazane isithombe sinamehlo aluhlaza!
  
  Cha amantombazane ngeke ahlehle
  Bagijima eqhweni bengafake zicathulo...
  Izivivinyo, eziphase ngo-A kuphela,
  Futhi amantombazane ethu alwa ngesibindi esikhulu!
  
  Kwakuyize ukuthi i-fascism yahlasela uRus ',
  Nakuba umsizi kaFritz esiza...
  Futhi iReich Third izondiza ngokushesha,
  Okungenani ubulala amaRussia ngokudla inyama!
  
  Amantombazane awalazi igama elithi ukuthula,
  Balwela ukunqoba...
  Nakuba uHitler epholile ngamazwi,
  Ukuthi wavele waphenduka ihlaya!
  
  Ake sibheke ama-Krauts maduze, mantombazane,
  Isitha sishaywe kakhulu eduze kwaseMoscow...
  Khona-ke kwakukhona Stalingrad edume,
  Wahlangana nempi, yazi kuhle !
  
  Hhayi-ke, liyini ingwe lamantombazane?
  Impela umshini onamandla...
  Asiyidingi imidlalo yobuhle eyisiphukuphuku,
  Obani ibutho lama-fascists elichotshoziwe!
  
  I-USA isiza kakhulu uFritz,
  Banikeza izindiza zamahhala, amathangi...
  Kumele ukuthi bahlanya
  amaYankee adle ama-belans anele!
  
  Yebo, uHitler wadubula inja,
  Futhi uGoering wathatha indawo esihlalweni sobukhosi ...
  Mhlawumbe akamdala ngokwanele ukuba abe mkhulu,
  Leyongulube ekhuluphele emqhele wasebukhosini!
  
  Kepha i-US isineBrithani manje,
  Ngakho baqala ukusiza ngentshiseko ama-fascists...
  Ibutho elibomvu ngeke libale ukulahlekelwa kwalo,
  Futhi ubukhomanisi banyamalala!
  
  Lesi isimo nje esiyisihogo,
  Lapho amandla emali esebunyeni...
  Futhi ukuwa kusongela nje ...
  Umhlaba awanele kumaNazi, yazi amaYankees!
  
  U-Sam ubanikeze ize ibhomu,
  Futhi uthumela ukudla ku-Fuhrer ...
  Phela, ngemva kokunqoba i-USSR empini,
  U-Adolf uhlasela abaphathi bangaphambilini!
  
  Yebo, silahlekelwa kakhulu,
  Izintombi azigqokile izicathulo ngisho emakhazeni...
  Kodwa uma kunesidingo, sizolala eMoscow,
  Imiluko yethu iyagoqeka njengegolide!
  
  Uma sivikela iStalingrad,
  Ngikholwa, singafika eBerlin...
  OkweRed Army, ngikholwe, lesi simo,
  Lapho abantu nebutho sebehlangene!
  
  Amantombazane awazi, akukho zwi nje,
  Futhi balwa kanzima ngama-orcs amabi ...
  Sizobona, amantombazane akholelwa ukusa,
  Nakuba ngezinye izikhathi amehlo afana namasoso!
  
  Ngikholelwa i-tsar yaseRussia enhle,
  Izokwazi ukwenza intando ibe namandla kunensimbi ...
  Kwangathi kungaba khona umbusi wama-Orthodox,
  U-Kohl wehlulekile ukwenza yonke into ekhazimulayo u-Stalin!
  Yebo, vumela izwe laseSoviet liqhakaze,
  Indlela izoba ukwakhiwa ekukhanyeni kobukhomanisi...
  Ukunqoba kuzovula i-akhawunti engenamkhawulo,
  Ngisho noma izingane ze-revanchism ziveze amazinyo abo!
  
  Awu, uthini, Malume Osabekayo Sam,
  Ukhulisiwe, uzibona ucekeleke phansi...
  Ukwazile ukuxosha amaNazi e-USSR,
  Futhi lokhu kusho ukufa kwenkunzi!
  
  Hhayi kanye nje, hhayi kabili,
  Basazobonakala beduma eRussia...
  Ukuze ama-zero angezi ezweni lakubo,
  Mhlawumbe dala uNkulunkulu!
  
  Lapho uStalin engakwazi khona,
  Amantombazane angenalutho angakwenza...
  Kubo, uNkulunkulu onamandla, Svarog oNgcwele,
  Nokunemba lapho udubula umshini wesibhamu!
  
  Ngamafuphi, ukulwa akusona isiphetho nhlobo,
  Thina maRussia silwela ukuziphindiselela...
  Kuyoba khona ixhegu nensizwa empini;
  Ngeke siwanike amaNazi ithuba elibi!
  
  Ngamafuphi, singamantombazane angenalutho,
  Waphinda wafuna ukuhlasela ngolaka.
  Futhi ngesithende esingenalutho, isibhakela esiqinile.
  Sizokukhohlisa kakhulu kangangokuthi i-Fuhrer ibukeka ibuza !
  
  Ngikholelwa ukuthi uRus 'uzozalwa kabusha maduze,
  Ngaphansi kwesibhengezo se-Svarog enkulu...
  Lwela izwe lakho futhi ungesabi,
  Ngoba kuzoba nenjabulo enkulu maduze!
   Ngemuva kwengoma enjalo ejabule, noma ingacacile kakhulu futhi enengqondo ngokuphelele, ngokuphikisana okuthile, amantombazane avela kuhlobo lwe-elf alungele ukuthatha futhi ahambise izintaba. Bazalelwa ukunqoba ngempela.
  Ngakho-ke amantombazane agqoke ama-bikini, ashiya amathrekhi angenalutho odakeni, adubula ngezibhamu. Lapha kuqhunyiswa inganono emikhulu kanye nama-projectiles amakhulu endizela phezulu kuyi-arc. Ngakho-ke ama-orcs aphonswa phezulu futhi agumbuqelwa ngabalingani bawo. Lokhu ukudubula okubulala kakhulu ngempela, futhi ngeke kume, ngeke kuthathe umoya.
  Omunye wama-elves, uKapteni Svetlana, wahlebela umngane wakhe ngokumamatheka okunonya:
  - Ucabanga ukuthi bazosinika inkanyezi emahlombe ethu?
  Waphendula emamatheka:
  - Bazokubamba futhi bakunike okuningi!
  Ngemva kokuba intombazane ifake imilenze yayo engenalutho, enomusa, ekhangayo, ekhuni futhi enemisipha, bacula:
  Satshelwa ukuthi sidinga ukuphakama,
  Futhi musa ukweqa ama-ammo ...
  Lapha inkanyezi yesibili isigingqikile.
  Emaphepheni akho!
  Amantombazane, aphumule engafakile zicathulo, enemisipha egingqa amabhola ngaphansi kwesikhumba sethusi, edonsa amabhokisi anesisindo anamagobolondo. Futhi lokhu, kufanele futhi ngisho, isinyathelo esinamandla kakhulu.
  Amaqhawe abonakala ephonsa ikhadi etafuleni. Kuphinde kuqhume isibhamu esiyingozi kakhulu.
  UNatasha, uNgqongqoshe Wezokuvikela waphawula:
  - Amandla okubhubhisa ama-projectiles anda ngenxa yeziphonso zemilingo. Lesi futhi isibonelo sokusetshenziswa komlingo ngezinjongo zempi!
  UMaria wavuma ngekhanda:
  - Lokhu kulungile! Futhi kuningi sisengakwenza ukuze sinqobe esikhathini esizayo!
  Elinye ithange lalihamba otshanini obuwolintshi. Wayene-silhouette ephansi kakhulu. Futhi cishe yayingenayo i-turret, kodwa yayinomgqomo okhethekile ojikelezayo. Futhi le moto yayibukeka sengathi iyazenzisa. Kwakukhona amantombazane amabili kuphela kuwo. Njengoba leli thangi belincane kunokuvamile.
  U-Natasha waphawula:
  - Lena imoto yesikhathi esizayo!
  UMaria wavuma:
  - Yebo, ngangicabanga ukuthi kwakuyintuthuko ethembisayo. Kodwa kunzima kakhulu ukushaya ilitshe elincane. AmaJalimane aphelelwa yimali phakathi neMpi Yezwe Yesibili ngokwenza amathangi ayemakhulu kakhulu.
  UNatasha waqhweba iso futhi watshiyoza:
  - Amathangi ethu ayashesha kakhulu,
  Futhi amantombazane anqunu futhi awafakile izicathulo!
  Khonamanjalo, e-cinema bakhombise indlela umfana we-elf, ingane elinganiselwa eminyakeni eyishumi, egaqa ngayo ehlathini. Ubeka umshini wokuhambisa umoya omncane oqondisa indiza yama -elves . Kuze kube manje, amadivaysi anjalo alula futhi akudala kakhulu.
  Izinyawo zomfana ezingenalutho, eziwubuntwana zichaphaza otshanini. Ufana nentsha ehlangene. Ingane igqoke izikhindi kuphela, futhi izulu lipholile futhi liyashunqa. Nomfana uyavevezela ngenxa yamakhaza.
  Noma kunjalo, ucula ngesibindi:
  Ngiyintsha eyingxenye yeqembu elingenazicathulo ngokuphelele,
  Ingane ebeka impilo yayo engcupheni ngesibindi...
  Ukuze ama-elves angabi nazinkinga lapha,
  Kwangathi abantu bangaphila kubuKhomanisi obukhazimulayo!
  Futhi ingane izoyithatha futhi ibonise ulimi lwayo. Futhi ngakho-ke umfana we-elf uya ekamu le-orc. Iphunga lamabhere angama-shaggy likitaza amakhala ezingane ngendlela engathandeki.
  Ingane isengozini enkulu. Ushibilika ngaphansi kwawo kanye amakhala alezi zilwane ezinoboya.
  UMaria waphendula:
  - Umfana onesibindi. Kodwa ingabe kuyafaneleka ukuthumela izingane ezinjalo emishini?
  UNgqongqoshe Wezokuvikela uNatasha waphawula ngokunengqondo:
  - Izingane ezinjalo ezincane zinikeza i-aura encane, futhi umlingo wokusesha nokuphepha wama-orcs awuziboni!
  U-Maria wahleka futhi wathi:
  Ubuqhawe abunaminyaka
  Enhliziyweni yothando olusha lwezwe ...
  Inganqoba imiphetho yesikhala,
  Jabulisa ukuphila emhlabeni!
  U-Natasha wacacisa ngokumamatheka:
  - Hhayi abaphilayo kuphela, kodwa nabafileyo, hhayi emhlabeni kuphela!
  Ephendula uMaria, ngolaka wanyathela emlenzeni wakhe ongafake lutho, onesisindo futhi oqinile, manje owawungase uphule umgogodla wempisi:
  Phila Umhlaba, phila Umhlaba,
  Futhi uyabaqonda abantu...
  Uthando lwesibili, umhlaba wesibili,
  Ngeke ube khona uMhlaba wesibili!
  Emaplanethi ayinkulungwane
  Ayikho eluhlaza kangaka!
  Emaplanethi ayinkulungwane
  Ayikho intandokazi enjalo!
  Ngaleso sikhathi, umfana omncane we-elf wamisa umshini wokuhambisa futhi wakhasa wabuyela emuva. Izithende zakhe ezingenalutho, eziphinki zazibenyezela kahle kakhulu.
  UMaria waze wacabanga ukuthi uma ingane ibanjwa, khona-ke izithende zayo eziyindilinga ezingenalutho zizoshiswa ngensimbi eshisayo ebomvu. Kanti lengane izokhala kanjani.
  Futhi ama-orcs azosila futhi ahogele inyama eshisiwe ngamakhala awo.
  Ngakho umfana wayithatha futhi ngonyawo lwakhe olungenalutho wacindezela iphela elalikhasa otshanini. Lesi sinambuzane sacwayiza saphenduka itshe eliyigugu.
  Umfana wayicosha ngezinzwane, wayiphonsa esandleni, watshiyoza, kungezwakali.
  - Ukumamatheka kuzokwenza konke kukhanye,
  Nendlovu ngisho nomnenke omncane...
  Vumela ama-elves ajabule kakhulu empini,
  Futhi ake ama-orcs alahlekelwe kuphela!
  Nomfana waphoseka masinyane ehlathini. Ingane encane enhle lena. Kufana nomuntu.
  Kwenye ifilimu, kwakukhona nomfana owafaka izimayini ngaphansi kwamathangi.
  Futhi wabanjwa. Kuyadabukisa ukuthi ifilimu yaseSoviet ayizange ibonise ukuthi wahlukunyezwa kanjani. Kodwa baholelwa kuphela ekubulaweni bengafake zicathulo eqhweni.
  Futhi ikhamera ibonise imikhondo emincane, enjengeyengane endaweni ekhithikayo, eduze. Futhi lokhu kwakhuluma ngaphezu kokuthi ukuhlukunyezwa kwakuboniswe ngokuningiliziwe nangemvelo.
  Lena ifilimu ngempela.
  U-Maria wacula ngokuzwela okukhulu, enweba imisipha yemilenze yakhe engenalutho nenemisipha:
  Khanyisa ubusuku obumnyama njengomlilo ovuthayo,
  Singamaphayona, izingane, abasebenzi...
  Inkathi yeminyaka eqhakazile iyasondela,
  Isililo sephayona siwukuba uhlale uzilungiselele!
  Isililo sephayona siwukuba uhlale uzilungiselele!
  UNatasha wagigitheka futhi waqinisekisa:
  - Leli qanda elibilisiwe lidinga ukubiliswa imizuzu eyishumi nanhlanu, kodwa iphayona elivela emndenini we-elf lihlale lilungile!
  . ISAHLUKO No. 4.
  Phakathi naleso sikhathi, kwaba nezinye iziqephu zempi. Nawa ama-elves amabili alwa impi ye-sniper.
  Babengafakile izicathulo, kodwa becashile. Bahlala beqamekele befuna izibhamu.
  Omunye wabo, u-Alice blonde, ecasukile, wathi:
  - Ama-Orcs, kufanele ngisho, anuka kakhulu. Ngakho-ke akunakwenzeka ukuhlangana nabo!
  U-Angelica wagigitheka, wadubula, wabulala isosha elinoboya futhi wacula:
  - Ngeke siphuthelwe,
  Inkinga ngeke ize ku-elf yethu!
  Futhi wakhipha amazinyo akhe pearly.
  U-Alice naye wadubula, waphinde wabhoboza ikhanda le-orc. Ake sithi bangamaqhawe amahle kangaka. Futhi awukwazi ukuphikisana nabo!
  U-Angelica waphonsa ibhomu ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Udabule i-orc yaba yizicucu wacula:
  Sibuka njengama-falcons
  Indiza njengokhozi...
  Asiminzi emanzini
  Asishi ngomlilo!
  U-Alice uqinisekise ngokumamatheka:
  - Yebo, amaqhawe yilokho esikudingayo!
  Futhi waphonsa ibhomu elisindayo ngesithende sakhe esingenalutho. Uklebhule ama-orcs amaningi abe yizicucu.
  Leli bekuyiqembu ngempela. Futhi amantombazane ama-elf mahle kakhulu, futhi angenazicathulo ngokuphelele e-bikini ekhanyayo.
  Kodwa abanamahloni, kodwa bayacula:
  Kukhona ukushisa neqhwa emhlabeni,
  Umhlaba umpofu futhi ucebile...
  Intsha yomhlaba wonke inathi,
  Iqembu lethu lomhlaba wonke lokwakha!
  Futhi amantombazane aqhubeka nokudlala ama-orcs. Lokhu bekuyinhlakanhlaka yabo. Futhi uma beyithatha, ngeke ibonakale incane kunoma ubani, ngisho nasezidalweni ezinjengama-orcs.
  UMaria Kolesnikova, ebuka ifilimu, wahlabelela:
  Sizongena empini ngesibindi,
  Ngenxa yama-elves ...
  Sizobulala wonke ama-orcs,
  Ilwa ungakhukhuleki!
  Ake sithi lezi ziyizinhlobo zamantombazane ezilwa futhi ezishisekela izifiso zawo. Isigaba esiphezulu sokubhujiswa, omunye angase athi.
  Kodwa kusukela ku-stormtroopers kuya kuma-orcs, i-elf Helga izogoba kanjani, bese ihlabelela:
  - Inkazimulo Elfiya, inkazimulo,
  Amathangi aphuthuma phambili...
  Amandla e-Elf anjalo,
  Ama-Orcs ashaya ngokufutheka!
  Lapha amantombazane athatha ama-orcs futhi ngokoqobo ngamandla abulalayo, ukubhujiswa okuphelele futhi avule i-akhawunti. Futhi azinakuvinjwa. Uma sikutholile, sikutholile.
  Futhi bacindezela ama-trigger ngezinzwane zabo ezingenalutho.
  Intombazane u-Alenka idubula ama-orcs ngesibhamu somshini. Futhi uphonsa izinzwane zakhe ezingenalutho esitheni, amandla abulalayo ebhomu futhi abhonge.
  - Nginamandla kunabo bonke emhlabeni,
  Ngizocwilisa wonke umuntu endlini yangasese!
  Futhi uzohleka kanjani futhi abonise ulimi lwakhe, onolimi olude kakhulu.
  Intombazane u-Anyuta yagigitheka futhi yaphawula, iphonsa ipizi elibulalayo lokuqothula ngesithende sakhe esingenalutho:
  Singakwenza ngokoqobo konke. Futhi lena i-oda lethu phakathi kwama-elves!
  Amantombazane ayalwa, futhi maningi. Yeka ukuthi kumnandi kanjani ukuphila emhlabeni lapho amantombazane amaningi kangaka. Futhi ama-elves ahlala esemasha futhi emuhle. Ngempela, babengamasela amahle kakhulu. Futhi bangasho izinto ezingenakushiwo enganekwaneni noma ezichazwe ngepeni - kuhle kakhulu.
  U-Alla, owalwa nalesi sishayo, waphawula ngobudlova, eqhumisa ama-orcs ngokuqhuma komlilo, ewasika phansi njengesikela:
  - Kwangathi uFuhrer onempandla angafa!
  Futhi uzohleka kanjani futhi abonise amazinyo akhe amahle kakhulu.
  Lawa mantombazane angama-aerobatics!
  Cha, zama ukumelana nabantu abanjalo.
  U-Maria the elf onezinwele zegolide wayithatha futhi wacula:
  - Imikhumbi iphukile,
  Izifuba zivuliwe...
  Ama-emerald namarubi ageleza njengemvula,
  Uma ufuna ukuceba
  Uma ufuna ukujabula,
  Hlala nathi mfana
  Uzoba inkosi yethu!
  Uzoba inkosi yethu!
  Futhi amaqhawe azoshaya amakhwela ekhorasi futhi. Futhi amagwababa, enesifo senhliziyo, awela kuma-orcs, ebhoboza amakhanda awo.
  Nakhu-ke amantombazane ayithatha futhi ayivula. Yebo kupholile futhi zasendle.
  Hhayi-ke, imnandi kanjani into efana nalena. Futhi ngempela, kunjalo, kukuvula.
  Amantombazane ngempela.
  Futhi ama-Olympics, anezinyawo ezingenalutho, eziqinile, azophonsa umgqomo weziqhumane kuma-orcs.
  Izondiza futhi iqhume ngamandla abulalayo ngokwedlulele. Futhi yonke into idatshulwe yaba izingcezu ezincane, kanye nebutho eliphelele lama-orcs.
  Futhi futhi amantombazane azothatha izingono zawo ezibomvu emlonyeni futhi ashaye ikhwela. Amagwababa echolwa yinhliziyo, ayakuwa masinyane ngokuquleka okubulalayo.
  Futhi amakhanda abo azothatha futhi aqhekeze ngaphansi kwamagalelo. Futhi lokhu kuwumphumela obulalayo kakhulu futhi obhubhisayo.
  UMarusya naye wathatha futhi waphonsa ibhomu elibulalayo esitheni ngezinzwane zakhe ezingenalutho, wasakaza ama-orcs futhi wacula:
  Ukunqoba kulindelwe, ukunqoba kulindelwe
  Labo abafuna ukuphihliza ama-orcs amabi...
  Ukunqoba kulindelwe, ukunqoba kulindelwe
  Sizokwazi ukunqoba izitha!
  NoMatryona, naye, uzophonsa ulamula esitheni ngezinyawo zakhe ezingenalutho futhi abhonge:
  - Ngena!
  Amantombazane ahlakazeke ngokuphelele. Futhi, empeleni, zibhalwe ngobuhle. Futhi izinyawo zabo zingenalutho futhi zikhenceze.
  Yebo, lawa ma-orcs athathiwe, futhi agawulwa phansi futhi abulawa.
  Futhi ama-elves angaphambili kanye nenani elincane lama-elves aqala ukufaka ingcindezi kuma-orcs, lawa mabhere angama-shaggy.
  Amantombazane agijimela ukuhlasela.
  I-elf warrior enezinwele eziwolintshi yathatha futhi yacindezela ingono ebomvu yebele yayo yayifaka enkinobho yenduku yokudlala.
  Igagasi lokwethuka laqala. Futhi i-ultrasound igijimela kuma-orcs. Yabasibekela bonke kanyekanye, yashisa amathambo abo.
  Iqhawe libhale kuTwitter:
  - Ngezinhlanga ezihlanyayo zemfezi!
  Nokuthi uzoyithatha ahleke kanjani. Laba ngabesifazane ngempela - ake sithi bakhulu.
  Amantombazane kufanele abhekwe njengawesabekayo.
  Futhi ngakho-ke baphonsa imifudlana ebulalayo yamabhomu amalahle ngezithende zabo ezingenalutho.
  Badabula amabhere amaningi anolaka nanoboya. Ngemva kwalokho amantombazane ayithatha futhi aqala ukucula;
  Ngiyacela Nkosi ukuba usuku lungafi;
  Kwangathi amehlo entombazane angahlala emusha!
  Ukuze knight yethu ikhuphuke ngaphezu kwamadwala,
  Ukuze isembozo samachibi sicace ngaphezu kwekristalu!
  
  Yeka umhlaba omuhle uNkulunkulu awudalile,
  Badla isiliva kuwo, futhi ibalazwe laliyirubi!
  Ngifuna intombi, ekahle kaNkulunkulu -
  Ukuze enze lokhu, wagawula izitha ezimpini!
  
  Kungani inhliziyo yale nsizwa inzima kangaka?
  Yini afuna ukuyithola kulo mhlaba?
  Kungani isigwedlo siphukile?
  Indlela yokuxazulula izinkinga ezinkulu?
  
  Ngifuna, Nkulunkulu, ukuba ngijabule,
  Thola iphupho lakho lasezulwini!
  Ukuze intambo yenhlanhla inganqamuki,
  Ukubeka umugqa ngaphansi kwendlela, umugqa we-ballast!
  
  Kodwa yini okufanele ngiyibheke ngesilinganiso ngaphandle kothando,
  Imaphi amantombazane angabiza kakhulu?
  Kunzima ukwakha injabulo egazini,
  Ungabhukuda ngakulo kuphela ungene endaweni eshisayo yesihogo!
  
  Ukwehlukana kuwukuhlushwa kimi
  Impi iseyiphupho elibi kangaka!
  Lapha wagibela ihhashi ngonyawo lwakhe emvuleni,
  Nakuba i-orc embi, umbulali waphakamisa imbazo yakhe!
  
  Bathatha amadodakazi ethu,
  Bayabahlukumeza futhi bashise imizimba yabo ngomlilo!
  Kepha sizokwehlisela u-Fuhrer,
  Yazi ukuthi i-Elf yethu ayifanga!
  
  Masishade emva kwempi embi,
  Khona-ke izingane zizohleka!
  Bonke bayizihlobo zami zegazi kimi.
  Ngizozingela i-fat game!
  
  Futhi i-oki injengesimaragidu lamahlamvu awo;
  Wathi umfana wenze umsebenzi omuhle!
  Unembeza mawuhlanzeke njengekristalu,
  Futhi kuphela kuma-pluses kuzoba nezinombolo kubhalansi!
  Amantombazane acula futhi abonisa isimo sawo sokulwa nokulwa.
  Futhi-ke, elinye lamaqhawe laletha ipayipi. Wayithela ngophethiloli. Futhi uzothatha kanjani futhi ethule umfudlana obulalayo. I-tsunami ebulalayo yomlilo izogeleza. Futhi ishisa ngokuphelele ama-orcs.
  Futhi lokhu kuhle kakhulu ngempela. Imbubhiso yobushiqela iyenzeka ngempela.
  Lena into okungekho ntombazane engakwazi ukumelana nayo, njengokukhotha into emnandi kakhulu, emnandi futhi emnandi ngolimi lwedlozi.
  Futhi ngesikhathi esifanayo, qhubeka ushise ikhanda le-orc .
  phansi kanjalo . Futhi ungashiyi ngisho nethambo lesitha.
  Anjalo amantombazane ngezinye izikhathi. Futhi bakhiphe amazinyo abo futhi babonisa intukuthelo yabo njengenyoka yenyoka.
  Amaqhawe azobhidliza noma yiliphi ibutho. Futhi uma befuna, bangakwazi ukugxusha.
  Cabanga ukuthi bekuzokwenzekani uma izinkulungwane zama-elves zikhipha amagesi ngesikhathi esisodwa? Ngithi kuzokwenzekani?
  Oh kuzophola impela mhlampe amazulu azoyivimba lento ukuthi ingenzeki. Ngoba ngaleso sikhathi amagwababa ayona phezu kwamakhanda ama-orcs. Futhi bazowa futhi baphule izingebhezi, okubonisa umthelela obulala kakhulu endaweni yonke.
  Futhi amantombazane aqala ukucula futhi ngokufutheka kwawo okungalawuleki nangentshiseko, futhi amazinyo awo amaparele abecwebezela njengezibuko.
  Iphupho elibi njalo liza njengenyoka
  Awumlindele, kodwa ungena emnyango!
  Ujabule, umndeni wondlekile,
  Awazi ukuthi kukhona abantu abayizilo!
  Lapha kwaqala ukuhlasela kweqembu eligijimayo,
  AmaTatar asithela ngemicibisholo!
  Kodwa sizalelwe isibindi,
  Futhi sizobekezelela amagalelo anzima!
  
  Akekho owaziyo ukuthi uNkulunkulu omuhle yini
  Ngakho umuntu waba nonya!
  Ukufa kungqongqoza embundwini -
  Futhi uWeselvul wakhipha izimpondo zakhe ekushiseni !
  
  Yebo, lezi yizikhathi zakudala.
  Lapho sijabule kakhulu!
  Phela bekungelona iphupho lami lelo.
  Asizange siye kule, ngokusebenzisa izintaba-kude!
  
  Kodwa uma uzithola usesihogweni,
  Kunalokho, emhlabeni wobuhlungu, ubugqila, impi!
  Ngisaligcinile ithemba
  Vumela inhliziyo yakho ishaye lezo zigqi!
  
  Kodwa izilingo ziyiketango lethu,
  Okungeke kuvumele imicabango ibe lula!
  Futhi uma kunesidingo, kufanele ubekezele,
  Futhi uma umemeza, khona-ke phezulu kwamaphaphu akho!
  
  Uyimbongi nesikhohlakali,
  Kodwa hhayi enkundleni yempi eshisayo!
  Izitha ezimbi ze-Fatherland zizofa,
  Bazongcwatshwa ngokushesha futhi mahhala!
  
  Manje kuthathe ukhothame kuKristu,
  Hlukana nawe, uqabule ubuso besithonjana!
  Ngikholwa ukuthi ngizotshela abantu iqiniso,
  INkosi izosinika ifa eliyinqaba njengomvuzo!
  Amantombazane acula kahle. Amazwi abo acwebezelayo futhi acwebezelayo. Futhi egcwele umzimba.
  Futhi ngemva kwengoma, ibutho lonke lamantombazane lasuka futhi lakhulula ama-farts. Zasukuma zilandelana zaphuthuma efwini lamagwababa. Babathatha babahlasela.
  Lokhu kwaqala ukuklinya amagwababa, avele aminya okwangempela ashwaqeka, athola intambo entanyeni.
  Kwawa amagwababa amaningi. Futhi babhoboza ngqo eziqongweni zamakhanda ama-orcs. Futhi amabhere akhulula imithombo yegazi elinsundu. Bakhihliwe kuhle kophizi oluchotshozwayo.
  Ahleke amantombazane. Futhi babonisa izilimi zabo. Baciphiza izidalwa ezisondela kubo.
  Enye yamantombazane yatshiyoza:
  - Ama-Orcs awafani nabantu,
  Ama-Orcs, lawa ama-orcs...
  Uma enoboya, kusho ukuthi uyisikhohlakali,
  Izwi lentombazane licace bha!
  Futhi wacimela abangani bakhe.
  Ngokushesha amaqhawe azizwa azethemba ngokweqile. Amazinyo azo ayecwebezela njengeziqongo zezintaba. Noma mhlawumbe lawa angamaparele namagugu olwandle.
  Amantombazane ahleka futhi acula:
  O lwandle, lwandle, lwandle, lwandle,
  Abafana bahlezi ocingweni!
  Ama-orcs azobona usizi,
  Ama-bastards azofa wonke ngokuhlakazeka!
  Futhi amaqhawe azoyithatha futhi ashaye amakhwela. Lesi sikhathi akuwona nje amagwababa awela emakhanda ama-orcs, kodwa namatshe esichotho. Futhi zephula ngokoqobo izikhakhayi zamabhere.
  Yileyo ndlela amantombazane ama-elf athatha ngayo ama-orcs ala mabhere anukayo. Futhi kwabonakala kupholile kakhulu.
  Kwathi lapho onobuhle sebeqala ukucula kwaba yisiphithiphithi;
  Amazulu awukhaphethi oyisibonelo wezinkanyezi,
  Inyanga izokhanyisa amagquma!
  Umfula wentaba uyehla,
  Igolide elicwazimulayo ematsheni acwebileyo!
  
  Ubulula bukaMama Elf,
  Amadolobhana agcwele futhi anethezekile!
  Zakhala izintombi ngenjabulo.
  Njengomdanso oyindilinga bayogunda!
  
  Inkathazo isifikile, salukazi sempi,
  Ukubhoboza amazinyo - isivunguvungu samagobolondo!
  Ukubhujiswa kuyashesha nama-orcs,
  Umngane wakho ufele empini!
  
  Wena ngokwakho usengumfana -
  Ihhovisi lokubhaliswa kwamasosha kanye nokubhalisa alizange likunikeze imvume!
  Njengokuthi, awunayo iminyaka eyengeziwe eyanele,
  Izwe kumele livikele izingane zalo!
  
  Wabaleka waya ngaphambili engaphethe lutho.
  Ukuletha ubuhle nokukhanya!
  Ukuze ama-orcs angabanciphi intando yawo,
  Ukuze ungahlangani nokusa emaketangeni!
  
  Umngane wami naye akazange alale,
  Ukwazile ukugqashula - ungumlwi!
  Sizokwehlisa ama-orcs esisekelweni sawo,
  Kwangathi kungaba ukuphela kweFuhrer!
  
  Kunzima ukulwa, ubuhlungu nendlala,
  Intombazane engafakile izicathulo ebusika!
  Sibekezelela amakhaza amanikiniki,
  Ngezinye izikhathi sidla amagxolo afanayo nezihlahla ze-birch!
  
  Futhi isitha sindiza ngezindiza,
  Njengesilo esiphuma esihogweni "Ingwe" ibhonga!
  Ibhere elizalwa impisi embi
  Umjikijeli womlilo uphuma emathangini!
  
  Ukufudumala izinyawo zakho ezingenalutho,
  Ukuthi baphenduka baba luhlaza okwesibhakabhaka eqhweni!
  Intombazane yakhetha imigwaqo
  Lapho umlotha wenza kwaba mnyama isiphepho seqhwa!
  
  Kodwa samelana - kude namakhaza,
  Umfana nentombazane phambili!
  Sizonqoba ukuhleka kukaJudas,
  URus 'uzosula ubumnyama bama-orcs esihlabathini!
  
  Kubengezela izithende zentsha
  Ukukhukhuleka kweqhwa kushiye umzila omncane!
  Isithwathwa akulula ukubekezelela,
  Ukugijima ngaphandle kwezicathulo kuyasifudumeza!
  
  Futhi ama-orcs amabi awanalo ilungelo,
  Babhonga emakhazeni!
  Amandla anamandla kangaka
  I-elves knight yethu ipholile kakhulu!
  
  Baphonsa igagasi elivela esihogweni,
  Manje i -Feyropa ingaphambili!
  Injalo inkatho yebutho elingcwele;
  Yiba qotho kuze kube phakade ku-Elfi!
  Amantombazane lawa mahle kakhulu. Banenjabulo enkulu nomlilo. Njengamantombazane anemiluko ebomvu. Kanti nobuhle bahlala bengagqokile izicathulo.
  Amaqhawe ahlasele ama-orcs kahle. Babeyithanda kakhulu le nqubo, lapho uphonsa uphizi wokubhujiswa nokufa esitheni ngezinzwane zakho ezingenalutho.
  Futhi udwengula amabhere abe yizicucu ezidabukile kanye nama-cutlets. Futhi okuyizinto ezithosiwe futhi ezimnandi.
  Futhi amantombazane abhala mayelana namabhere azayo. Futhi masishaye ama-elf orcs ngodaka.
  Futhi kufanele kuqashelwe ukuthi ubuhle benza lokhu ngempumelelo kakhulu. Futhi ulaka lwabo luphinde luhlanganiswe nomusa obukekayo kakhulu futhi ojabulisayo.
  Amaqhawe athatha ama-orcs futhi aqala ukuqothulwa kobushiqela.
  Lapha amantombazane asebenzisa izingono zabo ze-ruby. Wacindezela okhiye abavula amalangabi.
  Base bewuthatha, futhi ngaso leso sikhathi basibekela impi yama-orcs. Nangempela bawuthatha bawushisa waphela .
  Amantombazane alapha. Futhi uma kunesidingo, izilimi zizosetshenziselwa ngokuqondile injongo yazo. Futhi inhloso yezilimi ezinjalo ukunikeza injabulo kubantu. Futhi bonisa umoya wakho omuhle nonolaka.
  Awekho amantombazane anjalo, uma ehamba, amabhere ngokuqinisekile ngeke anciphise.
  Bakhombisa impumelelo enkulu kangaka.
  Futhi amantombazane angakwazi ukudlala i-violin ngaphandle komkhosi omkhulu.
  Lokhu futhi kuyindlela enhle kakhulu.
  Amantombazane aqala ukudlala amavayolini. Ngaso leso sikhathi babamba iminsalo ngezinzwane zabo ezingenalutho. Futhi kudlalwa umculo omnandi nojabulisayo. Futhi kuhle nje.
  Kwathi-ke amantombazane ayithatha futhi aqala ukucula;
  Ngiyakholwa Ezweni Lami Elingcwele,
  Ukuthi ngeQiniso umuntu angathola insindiso!
  Sizovikela izingane zethu ebubini -
  Isitha sizovela kithi, ngikholwe, impindiselo!
  
  Inkemba yami ishaya njengengcebo ka -Ilya ,
  Futhi izandla zabo azazi ukuthi zikhathele kangakanani empini!
  Sifana nesihlangu esithembekile eZweni Lobaba,
  Ukuvikela indawo epharadesi elihlanzekile kwababi!
  
  Hlehla, shaya futhi ujike futhi - shaya,
  Sinjalo isiphetho sendlela, maye, ngesosha!
  Uma nje kusaphila isigebengu esisodwa,
  Hlanza umgqomo nokubonwa kwangaphambili kwesibhamu sakho somshini!
  
  Udinga ukulwa uma inganekwane ingumhlaba,
  Kwesinye isikhathi ukuhhewula kungayekwa!
  Kodwa sigcina udumo lwethu kuBaba wethu,
  Nakuba ngezinye izikhathi kuba nezinqwaba zezidumbu!
  
  Sazalwa, saba nenhlanhla ezweni -
  Lapho wonke umuntu angaba iqhawe!
  Lapho kubantu, bese kuwe ngokwakho,
  Iqhawe elinamandla nelinesibindi!
  
  Futhi manje sizomemeza - phambili,
  Ukuqothula ama-redoubts, izinqaba ezinamandla!
  Ukuze kungenzeki ukuthi kube sengathi ingqondo inamanga -
  Sizophephula amafu ezindizeni!
  
  Yebo, ungaya ngqo esihogweni,
  Njengoba yonke imigwaqo ifana ne-bindweed futhi ihlwanyela ikhakhasi ...
  Kodwa nalapho ama-fighters' blades ashaya,
  Futhi amabhomu awela esiswini sezindiza!
  
  Futhi siyini isihogo sika-Elf umlwi?
  Okunye ukuhlola!
  Sizolwa kuze kube sekupheleni -
  Masigcwalise isifiso sikaNkulunkulu sangempela!
  
  Futhi sizonqoba izigelekeqe zama-troll nama-ghouls,
  Masifinyelele endaweni lapho uMhlaba use-Edene!
  Ukhozi luyoqeda igwababa elibi;
  Udumo nokholo kuyosiholela ekufezeni okuthile!
  
  Umfudlana onesiphepho ushaya impilo ngokhiye,
  Abakucela kuKristu kuzofezeka!
  Umusa uyogeleza njengomfula wezimpophoma,
  Kukhazimuliswe uMama Womdabu u-Elfia!
  Amantombazane ayecula futhi edlala namavayolini kanyekanye. Futhi umculo wawuzwakala ukhala futhi umnandi futhi ucwebezela. Futhi yasakazeka ngokoqobo esibhakabhakeni.
  Futhi amagwababa, elahlekelwa ukwazi, aquleka futhi abhoboza amakhanda ama-orcs.
  Futhi amantombazane enza ngamandla angaqondakali. Imifudlana ye-hyperplasm yayigeleza phakathi kwabo.
  Noma mhlawumbe ne-magoplasm, amantombazane ayenza samuntu njengethonya elimangalisayo nelibulalayo.
  Amaqhawe akhipha amazinyo awo, kwase kuthi ebusweni bamazinyo awo akhipha imisebe eyayiphuphuthekisa ama-orcs futhi yenze amehlo awo aphume igazi. Futhi kwavela ukuthi kupholile futhi kupholile ngendlela engaqondakali.
  Amaqhawe aphinda acindezela izinkinobho ngezingono zawo zeruby. Futhi bashaya isitha ngokuqhuma okuvuthayo kwamandla amakhulu, abhubhisayo avela ezintaba-mlilo.
  Futhi konke kuyasabela futhi kuyasha. Futhi baqhumisa amathange amabhere. Futhi imifudlana yomlilo ovuthayo incibilikisa imishini yombuso kaPutin.
  Amantombazane, kufanele ngisho, ayamangalisa futhi abonisa izinga elihle kakhulu lomoya wokulwa kangangokuthi akekho ongalokotha abeke icala nganoma yini eyisiphukuphuku namanyala.
  Basho mayelana namantombazane anjalo: ningonkulunkulukazi futhi Super!
  Ngakho baphinde baluphakamisa futhi baqala ukucula ngomdlandla omkhulu;
  Kukhona abesifazane ku-Elfia yethu,
  Kungani beshayela indiza njengehlaya?
  Yini enhle kunazo zonke eMhlabeni -
  Lokho kuzobulala zonke izitha!
  
  Bazalelwa ukunqoba
  Ukukhazimulisa i-Elf emhlabeni wonke!
  Phela okhokho bethu abanamandla,
  Ngokushesha kwabuthelwa ibutho lempi!
  
  Imidondoshiya ima emshinini,
  Amandla abo anjalo - aphihliza wonke umuntu!
  Singabantwana bakaBaba, sibumbene -
  Uhlu lwamasosha luyamasha!
  
  Ukuhlupheka ngeke kukwazi ukusiphula,
  Umlilo we-napalm omubi awunawo amandla!
  Lapho ithoshi lalivutha khona...
  Ukugqama manje kuvuliwe!
  
  Yonke into ezweni lakithi iyithoshi ekukhanyeni,
  Izimoto, imigwaqo, amabhuloho!
  Futhi ukunqoba kuculwa ezingomeni -
  Singama-falcons of light - eagles!
  
  Sizokhazimulisa i-Fatherland ngesibindi,
  Ake sikuyise ezindaweni eziphakemeyo!
  Sisemkhathini njengamaphayona -
  Futhi sizokwephula izintamo zama-orcs amabi!
  
  Ake sibambe zonke izilwane ezihuquzelayo ezivela ku-Mars,
  Masivule indlela eya e-Centauri!
  Kuyoba khona thina esimesabayo umhlaseli,
  Futhi ngubani onomusa nothembekile othandweni!
  
  I-Elfia iyizwe elimnandi kunawo wonke,
  Kukhona okumele siziqhenye ngakho, ngikholwe!
  Asikho isidingo sokukhuluma umbhedo...
  Yiba nobuntu, hhayi isilo!
  
  Masifinyelele emngceleni wendawo yonke,
  Sizokwakha inqaba yegwadle lapho!
  Futhi owalahlekelwa ukuphenduka,
  Ubani ojahe ukushaya uBaba!
  
  Yini elandelayo - umcabango omncane
  Kodwa kholwa yimi, sizobavusa abafileyo!
  Sizoklebhula udosi lokufa ngomdlwembe,
  Ngenkazimulo ka-Elfie ongafi!
  Acula kanje amantombazane, futhi amazwi awo anjengama-nightingale, ama-blackbirds kanye nezinyoni zomlilo ebhodleleni elilodwa. Ake sithi la mantombazane anamandla futhi ane-hyper .
  Futhi bacula ngokuthinta inhliziyo futhi ngokujabulisayo.
  Laba yibo ubuhle okuthi uma bethatha okuthile, akukho-orc ezokuthola kwanele.
  Futhi amantombazane abhubhisa amabhere ngokudlala. Futhi-ke abashayeli bezindiza be-elf bandiza bevela emoyeni. Futhi bacindezela izinkinobho ngezinzwane zabo ezingenalutho. Futhi bashaya izilwane ezinoboya ezinolaka.
  Intombazane evela esibhakabhakeni yadubula irokhethi eqoqweni lama-orcs anoboya. Zaqhunyiswa zahangulwa kwaze kwawa izingcezwana zenyama eshile. Futhi okuyinto evutha futhi empeleni ebhemayo.
  Lawa amantombazane, athukuthele futhi abhubhisa. Banenhliziyo enamandla efihlwe kubo. Kuthiwani uma beyithatha futhi bacule futhi babonise amazinyo abo, khona-ke ngisho nebutho le-orcs elihlangene nama-troll ngeke likwazi ukumelana nabo. Futhi ama-troll angamaqhawe anekhono futhi azimisele kakhulu.
  Futhi amantombazane angamaqhawe amakhulu futhi anamandla, ama-cosmic aguquguqukayo futhi ahlala njalo.
  Amaqhawe athatha futhi akhukhumeza izihlathi zamantombazane, futhi ngaphandle kokucabanga kabili aqhuma phezulu kwamaphaphu awo .
  . ISAHLUKO No. 5.
  Kwabe sekufika igagasi elibulalayo nelibhubhisayo ngempela elishaya ama-orcs. Futhi zingaki izidalwa ezinoboya ezabekwa ngesikhathi esisodwa.
  Ngemva kwalokho amantombazane, ngenjabulo enkulu nangomdlandla omkhulu, aqala ukucula;
  Ivesi elilula lengoma
  Ngicula ngani ngalomhlaba odabukisayo!
  Ngilwela ukumazi uKristu ngomphefumulo wami,
  Ukuze ungathinti umzimba, isihogo nomlotha!
  
  Izwe lami liyathandeka kimi,
  Nakuba ngezinye izikhathi bakubeka ngokuhlambalaza!
  Angizange ngizitholele indawo
  Lapho uWezelbub ethumela abantu esihogweni!
  
  Yini engaba yimbi ukwedlula ukubhujiswa komhlaba,
  Intambo ikhala nini ngokulila?
  Uma isigebengu sihleka, sidla impumelelo,
  Kodwa kuzoba namandla - yazi ukuthi ivusiwe!
  
  Ngizophendula uhlanga olubi bese ngiphendula:
  Isihogo, onkulunkulu ngeke bawuphule umoya wezwe likaBaba wakho!
  Futhi umsebenzi wabo bonke abalwi uzokhazinyuliswa,
  Siyibutho lamasosha: izinkozi aziwona umdlalo!
  
  Yazi ukuthi intando yethu inamandla njengenhlalayenza,
  Sanqwamana isibhakela ehlombe!
  Futhi inhloso esiya kuyo isivele iyabonakala,
  Umlotha wesitha ucekelwe phansi yinkanyezi!
  
  Kwesinye isikhathi kuba nzima ukuqonda uPallas,
  Akanangqondo, uzonikeza udeveli i-carte blanche!
  Futhi kubonakala sengathi kwakukudala kakhulu...
  Lapho i-orc embi yobubi idatshulwe phakathi!
  
  Yebo, sinehlathi lonke lezinkinga,
  Mingaki imihlaba ekhona endaweni yonke?
  Kodwa ngenxa yalesi sizathu oPhezukonke kaNkulunkulu wavuka,
  Ukuze umuntu abe nendunduma yezipho!
  
  U-Elf uzoba amandla amakhulu futhi,
  I-Universe izobonisa indlela eya enjabulweni nothando!
  Ngeke kusaba izinyembezi noma igazi,
  Futhi ugcina intando nokuhlakanipha enhliziyweni yakho!
  Amantombazane acula ngokujulile. Bafuna ukunqoba okwengeziwe kanye namazwi amahle. Ukubekezelelana kwabo kwe-cosmic kumane nje kuyamangalisa. Futhi amaqhawe abonisa i-aerobatics yawo ephakeme kakhulu, kanye ne-Ego enkulu ebhubhisayo.
  Idlozi elinezinwele ezimachashaza lalitshiyoza:
  Kunye kubili kuthathu,
  Ubhubhisa ama-orcs...
  Amane ayisishiyagalombili amahlanu
  Asizanga ukuzodlala!
  Aphinde ashaye ikhwelo amantombazane, kangangokuthi amafu amagwababa amangele ehla emakhanda ama-orcs.
  UMaria Kolesnikova wasebenzisa umyalo wakhe onekhono phezu kwalawo mabutho alwa nesitha. INdlovukazi yeQhawe yakhipha imiyalo.
  Futhi ama-elves amahle amancane abhucunga intombazane, eyayiseyintsha futhi inamandla, ngemilenze yayo engenalutho, epholile. Njengabanye ubuhle, baphinde balwa nebutho elingenakubalwa lama-orcs - lawa mabhere esihogo.
  UMaria wayengakwesabi ukuphindiselwa kukamashiqela onezisu kanye namadevu, futhi manje wayeseguqe ngamadolo olwandle.
  Intombazane yakhipha imiyalo. Futhi izikhonzi zakhe zavumelana, futhi impi echitha igazi nenesihluku yashuba, noma kunalokho uchungechunge lonke lwezimpi nezimpi.
  Amantombazane ama-elf azungeze izikhundla zama-orcs. Bekunocingo oluhlabayo oluningi lapha. Nobuhle abangazifaki zicathulo bayidla ngesikele. Ukugunda izinwele kwakukuhle. Khona-ke i-elf enezinwele eziluhlaza okwesibhakabhaka yafaka iphuzu enqenqemeni yeyodwa yama-orcs. Waquleka okwamagama ngenxa yobuhlungu. Amaqhawe aqhuma uhleko akhombisa ulimi.
  Igazi lama-orcs ansundu futhi liyanyanyeka, amantombazane agxumela kude ukuze angangcoli kuwo. Yebo, akulula ukulwa nezidalwa ezinjalo - kunyanyisa ngisho nokuzibulala.
  I-elf enezinwele ezibomvu yakhala ingekho:
  - Isigamu sonyaka sezulu esibi,
  Ingxenye yonyaka ayikho ndawo!
  I-elf ephuzi iphikise:
  - Kuseplanethi enguMhlaba isimo sezulu asisona esihogweni! Futhi sine, ngokuphambene nalokho, ihlobo laphakade, kuwo wonke amaplanethi nezinkanyiso ezine!
  Ngempela, esibhakabhakeni esisawolintshi, kwakhanya izinkanyezi ezine ezinkulu - imibala ehlukene, futhi kuhle kakhulu!
  Amaqhawe aququda ocingweni ngezinsimbi zawo . Futhi manje bayakhasa bebheke enkundleni yezindiza. Izindiza zebutho lesihogo ezinoboya seziyabonakala lapho. Ezinye izimoto zinkulu impela. Ngokwesibonelo, amabhomu amasu. Ingakanani impahla ebulalayo abangayithwala? Awukwazi ukubala lapha.
  Idlozi elinezinwele ezibomvu lacula:
  - Amakamela afuna ukubhukuda,
  Futhi izindlovu zingandiza...
  Ziningi izimanga yonke indawo
  Yini engabalwa!
  Idlozi elinezinwele ezimhlophe laphawula:
  - Uyazi kahle wena,
  Umhlaba ugcwele izimanga...
  Lezi zimangaliso kuphela
  Ama-Elves angakwenza ngokwawo!
  Indlovukazi enezinwele eziluhlaza yathi:
  - Sekuvele kukhona intambo ephilayo ezungeze inkundla yezindiza ngokwayo. Awukwazi ukuwela kalula kanjalo!
  Idlozi elinezinwele eziphuzi likuthathe lanikela ngalo:
  - Kuthiwani uma uphonsa isipho sokufa ku-arc phezu kocingo ogibele ihhashi? Sishaya ibhomu futhi kuzoba nokusabela kweketango.
  Idlozi elinezinwele ezibomvu lagigitheka laphawula:
  - Lona umbono othakazelisayo! Kuthiwani uma uzama!
  I-elf enezinwele eziluhlaza okwesibhakabhaka yaphawula:
  - Okokuqala sidinga ukwenza indwayimane!
  Namantombazane anqekuzisa amakhanda ngazwi linye. Akulula kakhulu ukuwenza ngokhuni nangocingo, kodwa amaqhawe angcono kakhulu njengenjwayelo. Futhi lapho befika phansi ebhizinisini, ngeke bahlehle.
  Idlozi elinezinwele ezimhlophe lalitshiyoza, linyakazisa i-abs yalo futhi libonisa i-aerobatics ngemilenze yalo:
  - Masihambe, masosha, sigibele,
  Sineqembu elimangalisayo!
  Amantombazane kufanele kuqashelwe amahle futhi smart futhi dexterous ngesikhathi esifanayo.
  Nansi indwayimane isilungile. Futhi ungakwazi ukwethula iphakethe eliqhumayo othulini lwamalahle olujwayelekile ukude. Kodwa uma eqhuma, ngeke kubonakale kwanele kunoma ubani. Futhi nakakhulu ama-orcs.
  Amantombazane asebenzisa izinyawo zawo ezingenalutho ukuze alungise isihlilingi ne-bang. Futhi manje icala ngamalahle lindiza endaweni ephakeme. Futhi indizela phezu kocingo olunwetshiwe olunamandla kagesi olunamandla abulalayo. Kwaze kwacwebezela kancane phakathi nendiza. Futhi-ke izohlala khona kanye esiswini sebhomu lamasu, namathani ayishumi eziqhumane esiswini sayo. Futhi kanjani emva kwalokho uzoyithatha futhi aqhume.
  Kwaba sengathi kuqhume ibhomu le-athomu.
  Yiqiniso, kuze kube manje azikho izikhali zenuzi kulo mhlaba. Futhi lokhu, yiqiniso, kungcono kakhulu, njengoba isimo sezulu sizokonakala. Kodwa izindiza enkundleni yezindiza ye-orc zaqala ukuqhuma futhi zahlukana. Futhi abaningi babevutha njengamakhandlela ekhekhe lekhulunyaka. Futhi ukuthi konke kubambe kanjani umlilo ngengcindezi enkulu nothando. Futhi ukucekelwa phansi kwama-orcs kwanda kakhulu.
  Ngisho namantombazane afinyelelwa yigagasi eliqhumayo, eliwaphoqa ukuba abambe emaphethelweni ezihlahla ezaziphukile phezulu. Futhi cindezela emhlabathini ngezinyawo zakho ezingenalutho, izithende zezinyawo zakho.
  Kwalandela ukushisa nephunga lenyama eshile. Amantombazane azizwa sengathi amenywe epikinikini yomuntu othile. Futhi ngempela iphunga lezidumbu zewundlu elisha.
  Idlozi elinezinwele eziluhlaza latshiyoza:
  - Yeka ukuthi kuhle kanjani ukulala phansi otshanini,
  Nokunye okumnandi ongakudla...
  Hlela ipaki epholile endlini yokugezela,
  Futhi ubize ama-elves amancane!
  Idlozi elinezinwele eziphuzi laphawula:
  - Mhlawumbe sekuyisikhathi sokuba siphume lapha?
  Idlozi elinezinwele ezibomvu lahleka laphendula:
  - Ama-orcs ayethuka, futhi sizovuna!
  Idlozi elinoboya obumhlophe lavuma ngekhanda.
  - Vikela imvelo, abantu,
  Futhi uzovuna isivuno esicebile!
  Ngemva kwalokho abane bagila imikhuba yokugebenga. Amantombazane aqala ukubamba ama-orcs abalekayo futhi awasika umphimbo nezisu. Ama-elves akwenze lokhu ngesasasa elikhulu.
  Nakuba bebonakala benomusa. Kodwa ama-orcs anemizimba yamabhere, futhi ngesikhathi esifanayo ubuso be-bastard obunjalo uvele uzibuze ukuthi umhlaba ungathwala kanjani abantu abanjalo.
  Futhi amantombazane abathanda yonke into enhle angaqondwa ngokuphelele.
  Idlozi elinezinwele eziluhlaza linqume ikhanda lesikhulu se-orc lacula:
  Asikho isidingo sokulahlekelwa ikhanda
  Ungajahi...
  Asikho isidingo sokulahlekelwa ikhanda
  Kuthiwani uma kuza kahle!
  Kubhale phansi encwadini yakho yokubhalela,
  Kuwo wonke amakhasi!
  Wonke ama-orcs kufanele abulawe!
  Wonke ama-orcs kufanele abulawe!
  Wonke ama-orcs kufanele abulawe!
  Intombazane enezinwele eziphuzi yajikijela insika yengilazi ngezinzwane zayo ezingenalutho. Waphula umphimbo wenye yama-orcs, wamphoqa ukuthi akhulule umfudlana wegazi futhi atshiyoze:
  -Yonke imibono yethu iwumkhiqizo nje,
  Amakhono ethu, izidingo zethu...
  Kumaqiniso amasha, wonke umuntu waba ngokuzumayo
  Kholwa kuma-elves amasha wazi amanani!
  Futhi amantombazane, ngaphandle kokucabanga kabili, akhipha ithangi le-orcs. Futhi izovutha, kube sengathi insimbi icwiliswe ngophethiloli. Futhi ngemva kwemizuzwana embalwa, amagobolondo asindayo, amakhulu aqala ukuqhuma ngaphakathi emotweni!
  Amaqhawe amemeza:
  - Udumo kumaqhawe okukhanya,
  Glory to the great elves...
  Lidunyiswe izwe lakithi
  Ungakhukhuleki uye empini!
  Ngakho-ke ama-elves ayithatha futhi aphonsa izingcezu zensimbi ngezithende ezingenalutho, ngqo emehlweni ama-orcs amabi, ephuphuthekisa futhi ebulala amabhere. Base becula:
  - Inkosi iyizimbongolo - ibusa ngokuhlakanipha,
  Ihambisa izimiso - yahlulela izinceku...
  Isihlalo sobukhosi asikubekezeleli ukuxokozela nokukhonkotha,
  Futhi akuyona indlela yokunciphisa ukwesaba!
  
  Hhayi-ke, uma kuza impi enzima,
  Amantombazane ama-elf awakhathali ...
  Khohlwa usizi nezihlamba zakho
  Kungcono ushaye i-orc ngesitini!
  Namantombazane azohleka emva kwala mazwi. Futhi bayophinda bachithe izingcezwana ngezithende zabo ezingenalutho. Futhi bayoshaya ama-orcs bafe. Futhi bayawa, bagwazwa futhi babulala, bekhulula imithombo yegazi elinsundu.
  Idlozi elinezinwele eziluhlaza layithatha latshiyoza:
  - Ukuze uthole izwe elimangalisayo lezinganekwane!
  Intombazane enezinwele eziphuzi yamphendula:
  - Futhi imisebe yokukhanya!
  Futhi ngesithende sakhe esingenalutho waphonsa isipho sokubulala sokubhubhisa nokushiswa kwama-orcs.
  Idlozi elinezinwele ezibomvu layithatha lacula:
  - Ngicela ungamangali,
  Uma kwenzeka umlingo...
  Uma kwenzeka, uma kwenzeka, uma kwenzeka umlingo!
  Ngemuva kwalokho wonke amantombazane azophinde aphimisele ama-orcs. Futhi kuzovuka igagasi le-tsunami langempela, elimboza lezi zidalwa futhi lizenze zishise.
  Amaqhawe wesifazane awapheli amandla, kodwa alwa ngokuzwana futhi abonise i-aerobatics yawo enkulu kakhulu.
  Futhi kwenye indawo, ama-elves amabili alwa njengabadubuli. Badubula bekude kuma-orcs. Abhoboze amakhanda, akhiphe ubuchopho emakhanda abo.
  Amantombazane ahlala aqamekele phezu kwezihlahla. Futhi badubula ngokunembile. Babhoboza amasosha ombuso we-shaggy, bewapakisha ngokoqobo ezitaki.
  Omunye wabo, intombazane enezinwele ezimhlophe-bomvu-ezimhlophe, wabuza umlingani wakhe onezinwele ezibomvu-oluhlaza:
  - Hhayi-ke, sizinika kanjani lezi zidalwa ezinoboya ukukhanya okuluhlaza!
  I-elf warrior yavuma ngekhanda:
  - Hhayi buthakathaka!
  Aphinde adubule amantombazane. Lapha i-elf emhlophe-bomvu-emhlophe yashaya ujenene we-orc. Ukwenze ngokunembe kakhulu. Wakhipha ubuchopho bakhe futhi wabhala ku-Twitter:
  - Okwezindlovu zasebukhosini!
  Kulokhu i-elf enezinwele ezibomvu-luhlaza yaphendula:
  - Tsarism - ingabe uyayithanda?
  Impendulo ivela ku- Elf:
  - Akukuhle! Kodwa ngesikhathi sempi ayikho enye indlela!
  Idlozi lavuma ngekhanda lakhala:
  - Futhi ngikholelwa ukuthi kuyoba!
  Nobuso bakhe bumamatheka.
  Amaqhawe asebenza, ekhipha amabhere. Futhi kubo kwakubonakala sengathi kwakungeke kuphele uchungechunge lwama-orcs asondelayo.
  Futhi ama-elves acula ekhorasi, ebulala amabhere:
  Cha, sabatshela abanoboya,
  Abantu bakithi ngeke bakubekezelele...
  Ukuze i-orc egoqiwe ilawule,
  Ake sithi kubi!
  Futhi ngakho-ke abahle bathatha futhi ngezinzwane zabo ezingenalutho baphonsa amabhomu kumabhere ahamba phambili, bewahlakaza ngezindlela ezahlukene. Kanti abanye babedatshulwe izidladla, abanye benamakhanda.
  Ama-elves abonise ulaka lwawo kuma-freaks, anobuso obunyanyekayo.
  Futhi baze bacula:
  Igazi ligeleza kuwe njengomfula obomvu,
  Isitha uFuhrer unempandla futhi ubukeka epholile kakhulu...
  Kodwa ungamvumeli
  Thatha inkemba ezandleni zakho uchoboze uSathane!
  Uma idlozi linesibindi hhayi intwala eyigwala,
  I-Fuhrer enamabala anempandla - uzombulala ngokushesha!
  Yile ndlela amaqhawe abonisa ngayo umlingiswa wawo ocwebezelayo nonolaka, ofanele.
  Kodwa ama-elves amane asebenzise ithuba lokwethuka futhi athumba elinye lamathangi e-orc amasha. Ake sidubule ngezibhamu ezingomshini - uneziyisithupha zazo. Ngakho-ke amantombazane ashaya, esebenzisa izinzwane ezingenalutho lapho edubula.
  I-elf enezinwele eziluhlaza okwesibhakabhaka yayithatha futhi yayikhotha:
  - Amahhashi athwele, athwele intombazane engenalutho,
  ithemba lakho ngobuhle obunje !
  Ngaphansi kwelanga lomusa, nangaphansi kwenkanyezi ethi "Pursuit",
  Uthanda intombazane, wena bantu uyintombazane!
  Idlozi elinezinwele eziphuzi livumile:
  - Yebo, kuyoba njalo, uthando olukhulu luzobuya!
  Futhi iqhawe lajikijela izinzwane zezinyawo zalo ezingenalutho ngamandla abulalayo, isipho sokufa, esandiza ngaphandle kwesikhala esivulekile sethangi. Futhi washaya ama-orcs amaningi.
  I-elf enezinwele ezibomvu, ama-orcs aqhumayo anezibhamu zemishini, aphawule ngobuhlakani:
  - Kukhona uphawu lokuthi sithatha izingozi,
  Ingahola amantombazane angafaki zicathulo...
  Sizokhahlela lawa ma-orcs ngezithende zethu ,
  I-orc ngeke ikwazi ukuzisindisa!
  Indlovukazi enezinwele ezimhlophe ishaye ithange le-orc ngeprojectile, isebenzisa izinyawo zayo ezingenalutho, ezipholile. Shaya imoto yamabhele anoboya, ibangele ukuba ishise.
  Wabe eseyithatha wacula:
  I-Barefoot, ngaphandle kwezicathulo,
  Amantombazane ama -Elf afuna ukulwa,
  I-Barefoot, ngaphandle kwezicathulo,
  Thina mantombazane omhlaba siyazi ukulwa!
  Futhi, ithangi le-elf lithumela ama-projectiles abhujiswa ngamandla abulalayo nanembile yizimoto ze-orc. Futhi abenza bashise ngempela. Futhi lokhu ngempela ukudansa kwezinyawo ezingenalutho zama-elves namantombazane obuhle obungakaze bubonwe!
  Amaqhawe acula ngekhorasi, edubula isitha:
  Halala i-elf engenalutho,
  Esivunguvungwini, izivunguvungu namalangabi okunqoba...
  Umhlane wakho uqondile futhi uyabonakala
  Nakuba ngezinye izikhathi kuba nezinkinga eziningi!
  Base bewakhiphe amazinyo abo acwebezelayo. Babe sebebhala kuTwitter, becifa iso futhi beklolodela:
  - Inkazimulo kuma- elves ethu anesibindi !
  Amantombazane avele anesibindi futhi enolaka. Futhi masishise ama-orcs ngokunembe kakhulu ngamagobolondo athunjiwe. Futhi bacula ngenkuthalo, bedubula ngezinyawo zabo ezingenalutho, zamantombazane:
  - Inkazimulo ezweni lakithi lama-elves,
  Sizoba amantombazane angcono kakhulu...
  Ukuyeka izinwele eziningi,
  Thina bobuhle sibungaza impumelelo!
  Futhi amaqhawe azothatha ngokushesha futhi ashaye ama-orcs, anoboya, anoboya futhi anuka.
  Futhi abakwazi ukumelana nobuhle obunjalo. Okungenani phonsa izitini emakhanda ama-orcs, noma uphonsa amabhomu.
  Kodwa maningi impela amabhere anama-shaggy. Kuyiqiniso ukuthi izinombolo zabo zidala ukwethuka kanye ne-pandemonium. Futhi ama-orcs ayadubulana ethukile. Futhi ukudubula okunjalo kanye nomusi prickly.
  Utshani buyasha kanti nezinhlamvu ziyaqhuma. Igcwele ukubhujiswa.
  Idlozi elinezinwele eziluhlaza layithatha lacula:
  - Izwe lakithi liphakathi kwama-elves,
  Kuyakhazimula futhi kumnandi
  Mlweleni, musa ukukhukhuleka,
  Izwe selidume amakhulu eminyaka!
  Iqhawe liyophinde likhiphe amazinyo, sengathi impisi. Futhi ucifa ngamehlo akhe esafire.
  I-elf enezinwele ezibomvu, edubulayo, yaphawula:
  - Phula, uchoboze futhi uklebhule ube yizicucu,
  Lena impilo, lena injabulo!
  Indlovu enezinwele eziphuzi idutshuliwe, icindezela inkinobho ngesithende esingenalutho, kuma-orcs futhi yaphikisa:
  - Ayikho injabulo ekubhujisweni!
  Indlovukazi enezinwele ezimhlophe iqhumise izibhamu zomshini kumabhele ama-shaggy, yehlisa inqwaba yama-orcs futhi yakhala:
  - Ukubhujiswa kuyintandokazi,
  Akunandaba ukuthi hlobo luni lwamandla...
  Iziphathimandla bezilokhu ziphuza igazi labanye abantu.
  Sisonke sizogubha uthando!
  Idlozi elinezinwele eziluhlaza lagigitheka futhi latshiyoza:
  - I-Fuhrer enempandla iqonda ngqo ebhokisini,
  Hlala unempilo ukuze...
  Nina mantombazane nine-figure,
  Futhi funa amadoda anezinwele!
  Emuva kwalokho uNobuhle walithatha wamkhombisa ulimi olude olubomvana ezenza imfezi.
  Amaqhawe azophinde ahleke futhi abonise impoqo yawo. Uma uqonda ukuthi kumayelana nani.
  Kodwa amantombazane acishe abe nqunu. Futhi-ke omunye wabo, onezinwele ezibomvu, wathatha futhi wakhumula ubhodisi wakhe, futhi wacindezela inkinobho ngengono yakhe yerubi. Futhi emva kwalokho, igobolondo lizothatha futhi lishaye kanjani. Futhi ungena ethangini elinama-orcs, futhi empeleni ake siklebhule amabhere ane-shaggy. Futhi amantombazane acula:
  - Kwenye indawo kulo mhlaba,
  Lapho kuhlale kuneqhwa...
  Ama-Orcs amabhere amabi,
  Kusobala ukuthi bagqashula i-ekseli!
  Yingakho kuyisithwathwa
  Ubusika bukhala nxazonke,
  Amantombazane acweba izinyembezi
  USathane omubi uyabusa!
  Amaqhawe acula kahle, kodwa alwa kangcono nakakhulu. Futhi badubula ngokunembile, njengama-Amazons angenakunqotshwa.
  Cha, ama-elves ayisimangaliso ngempela. Futhi uma beqala ukubhula, akukho nelilodwa ibutho elingakwazi ukumelana nabo. Lawa amantombazane anezinwele ezimibalabala.
  Elinye i-elf lihlala liqamekele futhi lilungise umlilo ovela kubalwi bebutho lalo eliwubukhazikhazi. Futhi ukwenza ngokunembe kakhulu nangokunembile. Ishaya ngokushesha okunolaka.
  Iqhawe, akulula ukulisho, kodwa elinobuqili. Nangu elungisa umlilo.
  Futhi amanye ama-elves ashaya ama-orcs ngokunembe kakhulu, ecekela phansi izikhundla zawo.
  Amantombazane alwayo kanye nabafana abayivelakancane babonisa ulwazi olumangalisayo lokulwa.
  Lawa ama-elves, ake sithi khona lapha - amaqhawe akhazimulayo, kodwa hhayi nhlobo insimbi.
  Ezindizeni, abashayeli bezindiza be-elf bavamise ukugqoka amaphenti kuphela. Amantombazane ashukiwe futhi anemisipha. Futhi badubula besebenzisa izinyawo zabo ezingenalutho, ezipholile.
  Nokho, ungakhohlwa ukusebenzisa izingono ezibomvu. Futhi amabele amaqhawe aluhlaza kakhulu futhi abashukiwe. Kukhona amandla amaningi kanye nokukhangayo ebuhleni, nokugeleza okunjalo kwenjabulo.
  Futhi amantombazane angamaqhawe nawo angacula ngokusemandleni awo;
  Iculo le-Motherland lamantombazane apholile,
  Bangabalwi abanjalo, uyazi...
  Ngemuva kwakho konke, akwenzeki, abesifazane bayayazi eluhlaza okwesibhakabhaka,
  Bagqoke izicathulo, ngisho noma bengafakile izicathulo!
  Yilokhu okubukeka sengathi amavesi afanayo amantombazane andiza phezulu kunezintaba. Izinkozi ziyizinkozi ngempela!
  Futhi akukho lutho oluyobavimba, futhi akekho ozowina!
  Lawa ngamaqhawe azozibonakalisa. Ibhomu le-Orc libonakala lishiswa amalangabi, njengenyoni ewa phansi, ishiya umsila omubi kakhulu, omnyama.
  Futhi ama-elves ayakhala:
  Amantombazane agabavula njengamahhashi,
  Ngeke basibambe, ngeke basibambe!
  Sizoba nama-orcs amaningi, sizoba nama-orcs amaningi,
  Ake singcwabe amabhere ansundu emhlabathini!
  Lawa mantombazane ayilokho esikudinga ngempela, ikilasi labo lihle kakhulu! Futhi kuma-orcs afana nokulunywa okubulalayo kwemfezi. Amaqhawe alapha mahle kakhulu. Futhi izingono zabo zamabele zibomvu tebhu futhi ziyabenyezela futhi zinambitheka kamnandi.
  Ama-elves anentula yabesilisa - oyedwa kubo bonke ubuhle abayishumi nambili, futhi lokhu kuvame ukuholela ekutheni abesifazane balwele abesilisa. Ezweni lezilwane, abesilisa balwela abesifazane, kodwa kulo mhlaba, ngokuphambene nalokho, abesifazane balwela abesilisa, futhi lokhu kuhle ngendlela yayo!
  Amantombazane ezindizeni adubula amabhere esebenzisa amasu - imiphongolo ephindwe kabili nomsila wempungushe. Bakwenza ngobuhlakani obukhulu futhi bathungele abalwayo ngomlilo.
  Amaqhawe aze acula:
  -Ngingathanda ukuya ezulwini, ngingathanda ukuya ezulwini,
  Amantombazane aqala ukusebenza!
  Bangama-elves angenalutho, apholile futhi ayalwa. Futhi amehlo abo akhazimula ngamasafire nesimaragidu.
  Futhi amabele ahlotshiswe ngezingono zeruby. Lawa mantombazane ayikilasi eliphezulu kakhulu.
  Futhi izithende ezingenalutho, eziyindilinga zobuhle zibomvana kakhulu, zinejika elimnandi kakhulu. Futhi bangakwazi ukubamba ama-troll namasoka abo ngamakhala ngezinzwane zabo ezingenalutho.
  Abashayeli bezindiza bayalwa, badubule izindiza ze-orc futhi bacule, beveza amazinyo:
  Ebubanzini be-Motherland emangalisayo,
  Lapho ama-elves egijima engagqokanga zicathulo...
  Konke kuzoba kuhle futhi kuthophe,
  Yebo, i-Fuhrer izoba yi-kaput!
  
  I-bald Fuhrer yeba okuningi,
  I-orc bloodsucker yangempela...
  Thina ngokwethu singamadodakazi kaNkulunkulu,
  Mfundisi wethu uJesu Kristu!
  Futhi amaqhawe athatha futhi futhi ekhulula pulsars ebulalayo ezingonweni ezibomvu zamabele awo. Futhi masibhule lawa ma-orcs ngosizo lwezilimi, sicindezela izinkinobho ngawo. Futhi lokhu kuyasebenza futhi kuyamangalisa ngendlela yakhona.
  Nanka amantombazane alwa nama stormtroopers. Nabo, vele, bangenazicathulo futhi bagqoke amabhikini.
  Futhi amaqhawe wesifazane abukeka e-sexy uma eshukiwe futhi egqoke ama-bikini. Futhi imilenze yabo iyayenga, futhi iminwe yabo ibushelelezi, inezinzipho zamaparele . Futhi ngesikhathi esifanayo, ama-elves aphinde athumele imicibisholo emathangi e-orc evela phezulu, eshaya amabutho ebhere.
  Kuphumelela ngokukhethekile ukushisa usebenzisa izithende ezingenalutho, eziyindilinga, ezipinki. Futhi-ke, kunezingono ze-ruby zebele, ezicwebezelayo kangangokuthi ulimi lwentsha ye-elf lukhala ngenxa yobumnandi obunjalo. Futhi ubumnandi buyamangalisa.
  Futhi amaqhawe avela ku-stormtroopers ashaya ama-orcs, ebonisa isibindi nesibindi esibi. Futhi amantombazane ayakwazi ukucindezela izinkinobho ngezinzwane ezingenalutho, ephonsa umthwalo obulalayo emakhanda amabhere.
  Elinye lamaqhawe anezinwele eziluhlaza lalithatha futhi lacula, liveza amazinyo alo:
  - Inkululeko ithandeka kithi madlozi ,
  Ulwandle olungapheli lothando...
  Abantu bahlangana babe ugongolo olukhanyayo,
  Ukuxosha ubumnyama endleleni!
  Lapha i-rocket encane kodwa esheshayo indiza isuka endizeni futhi ishayisa ithangi lamabhere angama-shaggy. Futhi imoto yama-orcs iyasha, njengokungathi ikhandlela noma ithoshi elivuthayo.
  Idlozi layithatha lacula:
  - Konke kuyisipoki kulo mhlaba oshisayo,
  Impilo ingumzuzwana, bambelela kukho...
  Isikhathi sihamba phakathi kwenkathi edlule nekusasa,
  Futhi ngomzuzwana - ukulwa kwe-elf!
  Amantombazane wona enza izinto ezingashiwo enganekwaneni noma azichaze ngosiba.
  Bangobuhle besigaba sokuqala futhi bapholile kakhulu futhi bayalwa. Futhi izingono zamabele abomvu zenza umbono ongenakuvinjelwa. Futhi namantombazane anjalo, ayikho indlela amabhere angaqhudelana ngayo.
  Ama-Elf angabalwi abanesibindi abakwazi ukugxuma ngaphezu kwamakhanda abo uma kunesidingo. Noma cindezela inkinobho enengono ebomvu bese uphonsa irokhethi enkulukazi, ebhubhisayo ezoshaya isibhamu esikhulu esizishayelayo sama-orcs futhi isiphahlaze sibe yizicucu.
  Isibonelo, ithangi elikhulu lamathani ayizinkulungwane ezimbili lombuso we-orc liyakhasa, amandla amakhulu futhi angenakuqhathaniswa.
  Ama-elves abona leli tanki esemoyeni. Intombazane icindezela inkinobho ngesithende sayo esiyindilinga, esingenalutho. Futhi i-rocket enkulu, ebhubhisayo indiza iphume, ishaye lesi silo sisemoyeni futhi sibhodloze uqweqwe lwalo.
  Futhi intombazane iyabhonga:
  - Intombazane, uyiqhawe lokukhanya,
  Iqhawe lobuhle nomoya!
  Bese ecimela abalandeli bakhe iso. Futhi bacwayiza ngamehlo abo esafire besabela. Ngokunemba kakhudlwana, hhayi abasekeli, kodwa ozakwethu, kodwa lena imininingwane kakade. Yebo-ke, amaqhawe akubona abakhothamela ubunzima. Futhi bathumela elinye rocket emshinini omkhulu. Babhoboza insimbi futhi babangele ukushisa kukaphethiloli. Kumele kuqashelwe ukuthi ama-elves angamantombazane ahlekisayo kakhulu, kodwa alwa ngesibindi futhi ayakwazi okuningi. Futhi azinakuvinjwa kalula kanjalo.
  Ngakho-ke amaqhawe awahlehli, futhi ngasikhathi sinye akhombisa izinga lawo eliphakeme kakhulu kanye nokundiza okumnandi.
  Futhi-ke umkhumbi omkhulu wempi wasemhlabeni wamabhere a-shaggy waqala ukuvutha njenge-brazier. Futhi ama-orcs athola isipho esinjalo sokufa. Yilapho ukubhujiswa nokufa kwaqala khona ngempela.
  Indlovukazi enezinwele eziphinki, umshayeli wendiza wezinga eliphezulu, yayithatha yacula, iveze amazinyo:
  -Bagijima ngendlela egobile,
  Amantombazane angenalutho izinyawo...
  Ukhathele ukusenga inkomo
  Ngifuna ukugcona injabulo yami!
  Elinye iqhawe elinezinwele eziluhlaza ezigeleza ngamagagasi laqala ukucula ngobudlova, liveza amazinyo alo:
  - Ngizobophela ihhashi kukhola,
  Futhi inhlanhla ingilindile!
  Ngemva kwala mazwi, kwezwakala uhleko. Futhi amantombazane kufanele aqaphele ukuthi lapho ama-elves ehleka, kubonakala sengathi izinsimbi zesiliva zikhala. Futhi yonke into ibukeka inhle kakhulu.
  Idlozi lavuma ngekhanda, lacisha iso ngamehlo alo esafire futhi latshiyoza:
  - Konke kucwebezela njengombani,
  Ama-Elves anobuhle obuhle...
  Ngiyidlozi njengendlovukazi,
  Shaya i-orc esweni!
  . ISAHLUKO No. 6.
  Iqhawe laphinda lamkhombisa ulimi olude noluluma kakhulu. Ekwazi ukuklinya noma ngubani njengentambo.
  Ama-orcs avela esibhakabhakeni athola okuningi kuma-elves. Futhi bashayelwa kancane ebhokisini. Amaqhawe abonisa i-aerobatics yawo ephakeme kakhulu kanye nobudlova begagasi elikhulu. Futhi imifudlana yamandla iphuma ezingonweni ezibomvu zamabele amantombazane amahle.
  Okukhombisa ngempela ukuthi akekho ongabamisa noma abahlule.
  Futhi bazokhombisa ikilasi labo eliphezulu nelipholile kunawo wonke.
  Elinye lamadlozi layithatha lacindezela inkinobho ngolimi. Futhi wadubula irokhethi elashayisa indawo yokugcina izimpahla lathatha nezinhlamvu ze-orcs. Futhi igalelo liphenduke lahlaba futhi linamandla.
  Kwaqubuka wonke umthombo womlilo onamandla namandla. Futhi yonke into ezungezile yayivutha. Amabhere ama-shaggy ashwaqa futhi isikhumba sawo saxebuka, futhi asha ngokoqobo njengama-kebabs enziwe ngenyama enamafutha. Lokhu ngempela kwakuyinto eyaletha ukubhujiswa okukhulu nokufa. Futhi hhayi kuma-orcs kuphela. Phakathi kwabo bekukhona nama-troll aqashiwe. Futhi ziyizidalwa zemilingo. Ngisho noma bekunama-troll ambalwa, kwakungekho iphuzu lokufela umbuso womunye umuntu. Ngaphandle uma ulwela imali. Futhi-ke, ama-elves ngezinye izikhathi angaba namavolontiya.
  Amantombazane avela kubantu abanobukhazikhazi acula:
  Vuka nomlilo we elf girls,
  Sihlasela empini ngaphandle kokukhukhuleka...
  Inkathi yeminyaka eqhakazile iyasondela,
  Masibe yisibonelo, hhayi iziwula!
  Futhi amaqhawe aphinda futhi abonisa izilimi zawo ezinde futhi ezibomvana kakhulu, futhi akhafula, ekhipha amakhanda awo ngaphandle kwamakamelo awo kuma-orcs.
  Futhi ukukhafula kwawo kwaba okubhubhisayo nokubulala kangangokuthi amanye ama-orcs asha ngokomfanekiso.
  Elinye lamaqhawe anoboya bekhukhamba lacula:
  - Amantombazane, amantombazane, amantombazane,
  Sekuyisikhathi sokubulala wonke ama-orcs!
  Amantombazane, amantombazane, amantombazane,
  Sekuyisikhathi sokukhahlela uSathane ezimpondweni!
  Omunye wama-elves anezinwele eziwolintshi waphawula:
  - Unyawo lwentombazane olungenalutho luzoshayela indoda ngaphansi kwesithende sakhe, kanye ne-orc esihogweni!
  Izimpi zazinkulu kakhulu futhi zimangalisa. Futhi uMaria Kolesnikova uyisiboshwa sezombangazwe sangaphambili ezweni elibuswa umashiqela okhuluphele futhi one-mustachioed owayala amabutho alwa impi yobuqhawe nama-orcs.
  Kodwa indlovukazi yakhathala yazumeka, yahlala esihlalweni sayo. Futhi waphupha into epholile futhi ngesikhathi esifanayo ngempela;
  Ngemva kokuba amasosha aseRussia eqala ukunqotshwa ngemva kokunqotshwa endaweni yase-Ukraine, amaTaliban anquma: isikhathi sabo sase sifikile. Futhi ekuqaleni kwehlobo bahlasela iTajikistan ngoJuni 22, 2023. Njengoba kwakulindelekile, amasosha aseTajik abonakala elungele impi, okokuqala nje ngokuziphatha. Iningi labo lizinikele noma labaleka. Isizinda samasosha aseRussia eTajikistan sasizungezwe futhi amaTaliban asihlasela nhlangothi zonke.
  I-Russia kwadingeka ithumele ngokushesha amabutho eTajikistan futhi ivule indawo yesibili lapho.
  Futhi amasosha kwadingeka adluliselwe emingceleni eminingana. Ngenxa yalokho, amaTaliban anqoba isisekelo saseRussia. Amanye amasosha abulawa, amanye aboshwa.
  Futhi uMongameli waseRussia u-Vladimir Putin kwakusadingeka amemezele ukuhlangana okujwayelekile sekwephuzile kakhulu futhi adlulisele amasosha amasha eTajikistan. Futhi lokhu, yiqiniso, kwabeka umthwalo owengeziwe kuwo womabili umnotho waseRussia kanye nesabelomali, futhi kwaba nomthelela ekwehleni kokuthandwa kukaPutin phakathi kwabantu.
  Kodwa-ke, iRussia manje yayilwa namaTaliban. Kodwa i-Afghanistan inabantu abacishe babe yizigidi ezingamashumi amane - iningi labo abasebasha, kanye nemishini eminingi eyayithathwe kubantu baseMelika phambilini. Futhi zama ukunqoba ibutho elinjalo, ngisho noma ezinye ziyinqaba futhi ungavimbeli iRussia ekudluliseni amasosha ezindaweni zayo. Kungakhathaliseki ukuthi kungenzeka kanjani, ngokombono wokuziphatha, amaRussia akuthola kumnandi kakhulu ukulwa ne-Mujahideen Taliban kunabafowabo base-Ukraine. Ngakho-ke, yiqiniso, amantombazane amahle, ama-sexy futhi abukekayo abamba iqhaza ezimpini.
  Yini eyenza impi ibe mnandi kakhulu.
  Cishe alikho iqhwa eTajikistan ngisho nasebusika. Futhi amantombazane ayaqhubeka nokuhlasela, ekhombisa izithende zawo ezingenalutho, ezipinki.
  U-Natasha udubula ngesibhamu somshini, ngesikhathi esifanayo ephonsa isipho esibhubhisayo sokufa ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  Izidumbu zamaTaliban, zidabuke zaba yizicucu, zeqa phezulu naphansi.
  Iqhawe liyababaza:
  - Ngezingane zethu ezinhle!
  Elinye iqhawe, uZoya, nalo lidubula ngesibhamu somshini ongaphansi. Ubhala ngokunemba okukhulu, ebulala uMujahideen. Ziwa njengezithungu zikakolweni.
  Futhi intombazane ebukekayo enezinwele zegolide yaphonsa ipeni lokufa ngesithende esingenalutho futhi yagcoba:
  - URus 'wavikela izwe ngokwalo,
  Kusukela ekuhlaselweni kwesikhonyane esihogweni...
  Futhi wayimboza ngamabele akhe -
  Zonke izizwe zikaMama woMhlaba!
  Futhi iqhawe liyohleka futhi lihleke, liveze umlomo walo ogcwele amazinyo. Futhi ngolimi oludlalayo kakhulu olukhotha ngaphezu kuka-ayisikhilimu kashokoledi.
  U-Augustine, enye intombazane, ongomunye walabo ababonisa i-aerobatics ephakeme kakhulu futhi ehlehlisa i-Taliban ngamanani, uhlabelele:
  - Ama-apula eqhweni,
  Amabele amantombazane lawa...
  ngizokusiza,
  Kuzoba namajaji apholile!
  Futhi iqhawe laphinda laphonsa isipho sokubulala sokubhubhisa ngezinzwane zalo ezingenalutho. Futhi wahlakaza amaTaliban amaningi ngezindlela ezihlukene, edabula amakhanda nezitho zawo.
  U-Svetlana naye ugawula i-Mujahideen, futhi ukwenze ngentshiseko enkulu. Le ntombazane inamandla amaningi okushayela namandla okuhlanya. Uphonsa ngezinzwane zakhe ezingenalutho, isipho esikhulu, esibhubhisayo sokufa.
  Bese ecula:
  - O, amantombazane, angenazicathulo, angenalutho, angenalutho ...
  Sifaka ama-braids, ama-braids, ama-braids!
  Amantombazane angamaqhawe athathe iTaliban kangangokuthi izithende zobuhle ziyakhazimula.
  Ngempela, owesifazane waseRussia ungamandla amakhulu. Futhi ugawula izitha njengesikela elinenjini. Futhi ngempela kukuyisa emabhokisini, noma ngisho naphansi.
  Amaqhawe akhombisa ukuthukuthela kwawo nokubhonga:
  Singamantombazane aseKomsomol
  Sithanda i-Eskimo...
  Izwi lobuhle licacile,
  Kuzoba khona imuvi entsha!
  Futhi amaqhawe awuthatha futhi akhombisa izilimi zawo ezinde kakhulu nezidlalayo kakhulu.
  Ukulwa namaTaliban, vele, akuyona imfihlakalo elula. Futhi abafana baseRussia bayafa, ngamanani amakhulu. Futhi uvela eTajikistan ukuzothwala imithwalo engamakhulu amabili.
  Yiqiniso, eRussia ngokwayo, abantu baqala ukuhlubuka - kungani impi ne-Ukraine yayidingeka? Ingabe iRussia kufanele ikhokhe ngokuphila kwamadodana namadodakazi ayo empini yaseTajikistan? Imibuzo, yebo, ingokwemvelo. Eqinisweni, ingabe umdlalo ulifanele ikhandlela?
  Ngaphezu kwalokho, amanani akhuphuka, kodwa akukho uphawu lokunqoba. Khona-ke uZyuganov washaywa unhlangothi, futhi umphikisi ephaketheni wayekhubazekile. Kuze kube nini uGennady Andreevich, elalela iziphathimandla, ehola abantu ababencishwe imingcele emibuthanweni futhi elingisa ukuphikiswa kwe- quasi-oppositionism . Futhi manje umholi olungele iziphathimandla, umholi weqembu eliphikisayo eliningi kakhulu futhi elidumile, wehlile futhi wafa. Kodwa indawo engcwele ayinalutho. Abanye beza, bebancane futhi benolaka kakhulu.
  Isihlalo sobukhosi sazamazama...
  Kepha okwamanje kunempi namaTaliban. Nawa amantombazane avela phakathi kwabashayeli bezindiza abahlaselayo belwa esibhakabhakeni.
  U-Anastasia Witchakova ungomunye wamaqhawe adumile anezinwele ezibomvu. Wenqaba ukulwa ne-Ukraine, kodwa ngicela abhubhise amaTaliban.
  Yiqiniso, amaqhawe amaningi wesifazane ama-ases ayengafuni ukubulala abafowabo baseSlavic.
  Kodwa ngeMujahideen - ngiyacela.
  U-Anastasia wadubula amaTaliban esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho. Inxusa ladubula abantu base-Afghan ngerokhethi lacula:
  Sasihlala kanjani ukulwa
  Futhi ungakwesabi ukufa...
  Lesi isipho somshayeli wendiza ongenazicathulo!
  Elinye iqhawe le-ace nalo lihle, kulokhu kuphela i-blonde Akulina Orlova nayo ilwa nama-dushmans. Yebo, amaTaliban abizwa ngokuthi ama-dushman, noma imimoya, njengasempini yokuqala nama-Afghan. Nokho, isitha sinamandla futhi sikhulu ngenani. Kokubili i-Taliban ne-air defense inezazo. Kuhlanganisa nalabo abathunjwe ebuthweni langaphambili likahulumeni.
  U-Akulina Orlova wenza i-U-turn ngendiza yakhe futhi esuka kude nomcibisholo we-Stinger, okwathi ngemva kwalokho intombazane yacula:
  - Umoya omubi ukhasa emadwaleni,
  Uyishisa nge napalm...
  Yebo, uma amaTaliban,
  Masisebenzise inkohliso empini!
  Enye intombazane uMargarita Magnetic. Izinwele zakhe zifana neqabunga legolide. Intombazane enhle kakhulu. Futhi wenqaba ngokuphelele ukulwa ne-Ukraine. Ngoba ngeke abathathele izikhali abafowabo Slavic. Okudale ukuvunyelwa kwabaningi. Futhi amaTaliban angabashisekeli benkolo, futhi ngesinye isikhathi basiza abahlukanisi baseChechen. Ngaphezu kwalokho, iTaliban kwaba ukuphela kombuso emhlabeni owaqaphela ukuzimela kweChechnya. Futhi lokhu, yiqiniso, kwashiya isithakazelo ebuhlotsheni neRussia iminyaka eminingi.
  UMargarita Magnetic ulungele ukulwa. Izinzwane zakhe ezingenalutho zicindezela izinkinobho. Futhi amarokhethi anamandla amakhulu, abhubhisayo andiza eTaliban. Futhi banqoba ama-Afghan anentshebe.
  U-Margarita wacula:
  - Eh, Motherland, bavumele bamemeze kabi,
  Futhi siyamthanda, ngisho noma engeyena ubuhle!
  I-bastard iyakhohlisa,
  Uma isikhulu sezokuphepha silawula,
  Ngakho-ke kuzoba ne-fascism,
  Isinengiso sobuntu!
  Isiqephu sokuqala esincibilikisiwe,
  umngcwabo kaStalin -
  URus angeke abe uKhayini,
  Yize elimele!
  Amaqhawe alithatha ngazwi linye, atshiyoza.
  - AmaSlav awakwazi ukubekezelela ukuthotshiswa,
  Sonke singabase-Ukraine...
  Ngeke sisakubekezelela ukuthukwa,
  Ikhanda likaKhayini lisechibini!
  Amantombazane asendizeni yokuhlasela ashaya i-Taliban, futhi anqoba futhi abulala laba Mujahideen.
  Nakhu bendiza bebhula imimoya. Kepha amabhokisi e-zinc anamasosha nezikhulu zaseRussia abulewe ayakhishwa eTajikistan.
  Elinye lala masosha lasala lingenawo umlenze. Futhi uhlabelela ngokudabukisayo, ngentokozo, futhi izinyembezi emehlweni akhe:
  - Ngandlela thize bangena ebhokisini,
  Futhi i-ghoul enamandla kakhulu,
  Ngacindezela yonke into ngaphakathi nangaphandle,
  Futhi wayihlanganisa ngokuqinile!
  Kukhona amantombazane emathangi futhi. Imoto yaseRussia ethakazelisa kakhulu "Ibhere". Kuyithangi elisinda kakhulu - amathani angaphezu kwekhulu - imodeli yokuhlola. Yiqiniso, futhi ineqembu elikhethekile lamantombazane amane. Futhi wonke umuntu unamagama aqala ngo-E!
  Isibonelo, u-Elizabeth ucindezela izinkinobho ze-joystick ngezinzwane zakhe ezingenalutho, ushaya i-bunker ene-Taliban futhi abhonge:
  - Udumo kubukhomanisi!
  UCatherine, eqhubeka nokudubula esebenzisa izibhamu futhi ecindezela izinkinobho ngengono yakhe ebomvu, uyabhonga:
  - Futhi ngaphandle Zyuganov! Impandla futhi idakiwe!
  U-Elena waqhweba, ecindezela isithende sakhe esingenalutho ku-pedal:
  - Ngohambo oluya e-Indian Ocean!
  U-Efrosinya naye wadubula, kulokhu ngosizo lolimi lwakhe oludlalayo futhi wancwina:
  - Ngokunqoba ezimpini zokuhlasela!
  Futhi amantombazane azohleka. Banetha umthofu kuma-Taliban fighters. Futhi bakwenza kahle kakhulu.
  U-Elizabeth, edubula isitha, wacabanga ngakho. Eqinisweni, uma umuntu enobuchopho, uyaqonda ukuthi noma iyiphi inkolo iyinganekwane futhi iyiphupho lomuntu!
  Kodwa kungani izinhlobo ezihlukahlukene zezinkolo ziye zasabalala emhlabeni wonke? Ngaphezu kwalokho, abaningi ngokuphambene nomqondo ophusile? Eqinisweni, thatha inkolo ethandwa kakhulu: ubuKristu. Ukukholelwa kuNkulunkulu obethelwe esiphambanweni kuwubuwula futhi kuwubuwula. Eqinisweni, uma ukholelwa eBhayibhelini, uNkulunkulu uba yinqaba ngandlela thize futhi engaqondakali.
  Khona-ke uminza cishe sonke isintu ngamanzi - izigidi zabantu ziyafa, kodwa abantu abayisishiyagalombili kuphela basindiswa. Kunalokho, esiphambanweni uthandazela ababulali?
  Ungase uqaphele: uNkulunkulu weTestamente Elidala unonya kakhulu, kodwa eTestamenteni Elisha uKristu unomusa ngokwedlulele. Futhi lapha ukuphikisana okusobala kubonakala. Eqinisweni, ukube uJesu wayenguNkulunkulu iNdodana, ngabe walishisa iSodoma neGomora. Kodwa kwakukhona abantu abadala, izingane, nabesifazane lapho. Ingabe akusona isihluku lesi?
  Futhi ezinye izibonelo eziningi zonya zingase zibalwe isikhathi eside kakhulu. Ukubulawa kwezingane ngu-Elisha yedwa kufanelekile.
  Ngakho cabanga ngalokho abantu abakukholelwayo. Futhi uhulumeni ubeka inkolo. Futhi manje balwa nabashisekeli benkolo amaTaliban.
  Kepha baxwayise - ungajabuli ukuthi i-United States iyahamba e-Afghanistan - kuzoba kubi kakhulu eRussia.
  AbakwaTaliban, sebephumule kancane futhi besebenzisa iqiniso lokuthi izandla zaseRussia zaziboshwe yimpi ne-Ukraine, bathatha isinyathelo futhi bashaya. Futhi lokhu kwabikezelwa kwabaningi. Futhi iRussia kwadingeka ibhalise. Futhi-ke, ngokumelene nentando yabo - amasosha amaningi aseRussia afa esisekelweni saseTajikistan. Ngakho uVladimir Putin wazithola esehileleke kwenye futhi impi. Futhi isimo, vele, emphakathini sesiphenduke inzondo kakhulu kumongameli okhona. Uthando lwabantu luyashintsha kakhulu. Futhi amaTaliban, yiqiniso, abala yonke into ngendlela efanele. Ngaphezu kwalokho, i-United States iyajabula kuleli cala - yaqhudelana nezitha zayo. Futhi abantu baqala ukusho ngeBiden: ikhehla elihlakaniphile. Njengokuthi, wayehlela ngobuhlakani kanjani yonke into.
  Eqinisweni, iminyaka ayisona isithiyo kokubili kwezemidlalo nokuhlakanipha!
  U-Elizabeth uyadubula futhi, futhi, kunjalo, ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Kufudumele ethangini ngisho nasebusika. Futhi ehlobo kushisa ngempela eTajikistan.
  Intombazane yayithatha futhi yacula:
  - Uma lude, lude, lude,
  Yilwa, ubhubhise amaTaliban...
  Uma lude, lude, lude,
  Gijima wehle empini!
  Kuyenzeka, kuyenzeka
  Lokho kuyiqiniso, kuyiqiniso ...
  Nakuba ngezinye izikhathi kuzwakala sengathi
  Singakwazi ukuhlangana ne-Afrika!
  Futhi e-Afrika amanani aphakeme kakhulu,
  Futhi e-Afrika imali ibanzi kanje!
  Izimvubu zehlile isisindo
  Amasperm whale asezacile...
  Futhi abantu bafana nopholi,
  Hamba uqonde ezulwini!
  U-Ekaterina waphawula ngokusineka, ecindezela inkinobho yenduku yokudlala ithangi ngengono yakhe ebomvu:
  - Kukhona okuthile okungenalo ithemba elanele kuwe!
  U-Elizabeth waphendula ngokucasuka:
  - Uma umongameli eyisixhwanguxhwangu sokuziphatha futhi eyisikhohlakali, yeka injabulo engaba nayo izikhonzi zakhe!
  U-Elena wavuma ngekhanda:
  - Yebo! Bathi isiqalile inkathazo! Kodwa kwaba yinhlanhla eyeqile impela eyenza uPutin azethemba ngokweqile!
  U-Elizabeth wanqekuzisa ikhanda lakhe elinombala oluhlaza okwesibhakabhaka:
  - Yebo, ngangihlale ngicabanga ukuthi umuntu oyedwa akanakunikwa inhlanhla engaka - ugibela ihhashi elimhlophe, ngomqondo, uqala ukukholelwa ukuthi ulwandle lufika emadolweni kuye. Futhi-ke, njengesalukazi esasifuna ukuba uNkulunkulu, ugcina engenalutho!
  UCatherine wavumelana nalokhu:
  - Yebo! UPutin waba nenhlanhla enkulu, futhi yammosha. Yeka inhlanhla eyake yathanda uNapoleon, uHitler, u-Ivan the Terrible, wabe esebafulathela.
  Impendulo ivela ku- Euphrosyne:
  - UNicholas II wayeneshwa kakhulu, kodwa ngesikhathi esifanayo inkosi enomusa nehloniphekile. Isibonelo, ucabanga ukuthi okungenani ube nenhlanhla encane empini neJapane. Ngokwesibonelo, uma u-Admiral Makarov efile, futhi konke kwakungase kuhluke. Futhi u-Admiral Makarov washona ngenxa yochungechunge lwezenzakalo ezingenakwenzeka. Ngesizathu esithile, akazange ayale ukuthi ngishanele ngabachithi, futhi akekho noyedwa kwabangaphansi kwakhe owakhipha umyalo onjalo. Futhi imayini, okungenzeka ukuthi yayiyiRussia, futhi umkhumbi wempi omkhulu kwakungafanele ucwile emayini eyodwa. Futhi kulokhu, u-Admiral Makarov wayengasindiswa, njengoba, isibonelo, uKirill Romanov wasindiswa.
  U-Elizabeth wavuma:
  - Yebo, inhlanhla encane kaNicholas II inganikeza iRussia okungaphezu kwenhlanhla ku-mediocre uVladimir Putin! Ngokwesibonelo, u-Admiral Makarov wayenganqoba amaJapane olwandle ngokuchithwa kwegazi elincane, futhi impi namaSamurai yayingeke ibize umhlatshelo omkhulu. Futhi uma i-Tsarist Russia yayinqobile impi neJapane, khona-ke iMpi Yezwe Yokuqala cishe yayingeke yenzeke. Ngakho igunya lebutho lombuso laliyoba phezulu kakhulu futhi amaJalimane ayengeke alinge ukumemezela impi!
  U-Elena wavuma ngekhanda:
  - Kungenzeka! Nakuba uMakarov eyedwa engaqedi inani lokwehluleka kanye neshwa empini neJapane. Nakuba kumele ngivume ukuthi isitha besinamandla. Kodwa ngakolunye uhlangothi, ukube umkhumbi wempi u-Oslyabi awuzange ucwile ngokushesha okungaka, ngisho naphakathi nempi yaseTsushima, iqembu lamasosha lalingase lingene ngokuphelele eVladivostok! Ngakho impi neJapane ayizange iphumelele!
  Impendulo ivela ku- Euphrosyne:
  - Kodwa impi ngo-1945 neJapane yaba lula futhi yaphumelela ngendlela emangalisayo. Sengathi iJapan isiphelelwe yinhlanhla. Nokho, maye, ukunqoba kukaStalin kwaholela ekubeni amakhomanisi athathe amandla phezu kweChina, futhi kwavela umbuso onamandla kakhulu futhi oyingozi, owacishe wahlasela i-USSR ngaphansi kukaBrezhnev. Futhi ngisho namanje i-China izenza umngane kuphela. Futhi yena ngokwakhe ufuna ukusinquma umhlaba aye e-Urals.
  UCatherine wavuma ngekhanda:
  - Yebo! Ukube amaJapane ayehluliwe ngaleso sikhathi, kwakuyoba neRussia Ephuzi esikhundleni senyakatho yeChina, futhi ama-Orthodoxy ayezofika eMbusweni Wezulu. Futhi yini eyatholwa i-Axis ngenxa yokunqoba kukaStalin amaJapane kalula? Ukuzalwa kombuso ongakholelwa kuNkulunkulu, nesilo esinamandla emingceleni yaseRussia!
  U-Elizabeth waphawula, eveza amazinyo akhe:
  - Ngakho kholwani emva kwalokho kuNkulunkulu wamaKrestu. Ukunqoba iJapane kunganikeza amashumi ezigidi ezintsha zamakholwa angama-Orthodox. Kunalokho, umbuso onolaka ongakholelwa ebukhoneni bukaNkulunkulu waqala ukubusa eRussia. Futhi-ke umbuso we-Stalinist onegazi waletha ukungakholelwa kuNkulunkulu eChina. Futhi umbuso ononya kaMao wavela. Angiqondi ngempela ukuthi uNkulunkulu wayefunani!
  U-Elena waphawula:
  - Noma akekho nhlobo uNkulunkulu! Kuphakathi kokuthi uSathane unamandla kakhulu kunalokho okushiwo yiBhayibheli, noma amacebo kaSomandla awaqondakali kithi!
  Impendulo ivela ku- Euphrosyne:
  - Ngokuvamile amakhosi anonya aphumelela kakhulu! Okuwukuphela kokuhlukile, mhlawumbe, u-Alexander Wokuqala - i-tsar ehlakaniphile, enomusa, ekhululekile, indoda engakwazi ukushaya impukane. Futhi sindawonye siphumelele!
  U-Elizabeth uthi:
  - Futhi uCatherine Wesibili wayengabhekwa njengombusi ononya futhi omubi, futhi wayephumelele kakhulu. Yiqiniso, wayeyisifebe, futhi ngokuvamile wayengeyena umuntu olungile ngokuphelele. Wenqabela abalimi ukukhononda ngamakhosi abo. Kuyamangaza ukuthi inhlanhla engaka yanikezwa umuntu omubi kangaka!
  U-Elena wavuma ngekhanda:
  - Yebo, bese ukholelwa kuNkulunkulu wamaKristu! Lapho - okubi nokubi okuphumelela kakhulu!
  UCatherine wacula ngokucasuka:
  Umhlaba uncike odlameni
  I-volcano yokufutheka ishaya ngendlela enkulu ...
  I-tension iphezulu,
  Avuke ngobuhlungu nokwesaba
  Ukwesaba kuphela okuzosinika abangani,
  Ubuhlungu kuphela obukukhuthaza ukuthi usebenze,
  Kungakho ngiwufuna kakhulu
  I-Hyperplasma izoqhuma esixukwini!
  U-Elizabeth washo ngokuphefumulela phezulu:
  - Yebo, uGenghis Khan wayeyiqaba elingenanhlonipho. Wayengakwazi ukufunda noma ukubhala, kodwa wathatha ingxenye yomhlaba. Kokubili amaSulumane namaKrestu ahlulwa empini naye. Futhi umbuzo uwukuthi: wayekuphi uNkulunkulu uSomandla ngalesi sikhathi? Futhi kungani ubuqaba bamaMongol bahlula i-Monotheism: Islam kanye nobuKristu?
  U-Efrosinya waphawula ngokumamatheka:
  - Ngendlela efanayo, ungabuza: wayekuphi uNkulunkulu uMninimandla onke ngenkathi uKhayini ebulala u-Abela? Kungani avumela impi yokuqala yobuzalwane emlandweni wesintu?
  U-Elena wahleka futhi wafingqa:
  - Yebo, ungaphikisana ngokungapheli, kodwa awusoze wafakazela ukuthi uNkulunkulu ukhona noma akekho?
  U-Ekaterina waphawula:
  - Ngezindleko zikaJesu Kristu, ngiyakungabaza kakhulu. AmaJuda aneshwa, acindezelwe ayekwazi ukuthatha umlahlisi oqinile, onesiphiwo - njengo-Anatoly Kashpirovsky womela mesiya nonkulunkulu. Uma ubheka izibalo zezimangaliso zika-Anatoly Mikhailovich, khona-ke upholile kunoKristu!
  U-Efrosinya wagigitheka futhi wacula:
  - UNkulunkulu akavimbeli izimpumputhe ukuba zivule amehlo azo,
  Futhi uqondise imihlane yakho humpbacked ...
  Yebo Nkulunkulu, ukuba nguNkulunkulu ngisho kancane,
  Kodwa awukwazi ukubethelwa kancane esiphambanweni!
  Futhi amantombazane athatha amaTaliban futhi. Becindezela izinkinobho ze-joystick ngezinzwane zabo ezingenalutho, basika ama-Mujahideen amaningi, bawabeka ngamaqoqo ngokoqobo. AmaTaliban anentshebe ayefa ngaphansi kokudubula kwemishini kanye namagobolondo aqhekeka kakhulu. Kwaqala ukuzijabulisa okungathi sína, ngokuqedwa ngobuningi kwabashisekeli benkolo.
  Futhi nangu u-Alenka nebutho lakhe lamantombazane amahle okuthi, naphezu kwesimo sezulu esipholile, sasebusika saseTajikistan, ahlasele iTaliban engafake zicathulo.
  Nokho, bagqoke iziketi ezimfushane, futhi imizimba yabo imbozwe izingcwecwe zempi ezenziwe ngeKevlar .
  Onobuhle bagijima bayohlasela bacule:
  - I-Taliban embi igaqa emadwaleni,
  Kodwa amantombazane amahle kakhulu ...
  Mshaye nge-napalm
  Sizobungaza impumelelo!
  Futhi amantombazane azocwebezela ngamazinyo amaparele.
  Bese kuthi u-Anyuta, ngezinzwane zakhe ezingenalutho, aphonse ipizi eneziqhumane ku-Mujahideen. Futhi uzohlakaza amaTaliban ngezindlela ezihlukene, njengamakati.
  Intombazane yayithatha futhi yacula:
  - Inkazimulo ezweni lobaba, inkazimulo,
  Amathangi aphuthuma phambili...
  Ukuhlukana kwamantombazane ebhikini,
  Sawubona kubantu baseRussia!
  U-Alla onezinwele ezibomvu uphinde adubule izitha ezinentshebe, azigence phansi bese ecula:
  - URus 'wahleka le Taliban,
  Kuyo yonke iminyaka, yingakho kunguRus '!
  Nentombazane nayo izoyithatha iphonse ulamula obulalayo kuMujahideen ngezinzwane ezingenalutho. Futhi uhlakaze izitha kuzo zonke izinkomba ezahlukene.
  Nokuthi ushaya ikhwelo kanjani phezulu kwamaphaphu akhe.
  Amagwababa amaningana ayemangele. Njengoba behlaselwe yinhliziyo, bawela emakhanda amakhanda amaTaliban aphuciwe, bagwazwa. Labe selitshiyoza iqhawe:
  - Lolu daba luyimpikiswano kakhulu nathi,
  Ngikholwa ukuthi kuzoba yikilasi eliphezulu kakhulu!
  Ngiyawazi amaTaliban, sizowanqoba
  Phela, ikherubi eliqhoshayo lingaphezu kwethu!
  UMaria, enye yamantombazane ebhikini, wayithatha wayishaya ikhwela. Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho waphonsa ibutho elikhulu lokubulala esitheni, isipho esibhubhisa kakhulu sokufa. Wahlikihla ama-Taliban fighters futhi wacofa, eveza amazinyo akhe:
  - Kukhona inkungu enkulu ezungeze iRussia,
  Futhi i-Taliban fighter iphuthuma e-Fatherland!
  I-Olympics iyintombazane eyiqhawe ngempela. Mkhulu futhi ngesikhathi esifanayo izinwele zakhe zinsundu ngokukhanyayo. Iqhawe linezinqulu zikanokusho kanye ne-abs eqinile, efakwe ama-chocolate bar. Hhayi-ke, akekho ngempela ongamelana nentombazane eyisilo esingaka.
  Ngakho-ke yena, ngezinyawo zakhe ezinamandla, ezinemisipha, ezingenalutho, waphakamisa umgqomo wonke weziqhumane wawujikijela eTaliban. Futhi lomgqomo wagijima ngesivinini esikhulu, esibulalayo. Futhi ukuthi izophahlazeka kanjani ku-Mujahideen, ibahlukanise ngokoqobo.
  Iqhawe layithatha ngenjabulo lacula:
  Futhi ngaphezu kweMurov isibhakabhaka siyahwaqabala,
  Ukusa kokukhanya kuyaphuma...
  Sifana namadodakazi ka-Ilya Muromets,
  Akubanga yize ukuthi baziqhayisa ngamandla abo!
  . ISAHLUKO No. 7.
  Ngempela, kumnandi kakhulu ukulwa nokubulala amaTaliban kunokulwa nabafowenu base-Ukraine. Lapha ngicabanga ukuthi wonke umuntu uzovuma ukuthi kuyisono ukubulala abazalwane. Futhi uVladimir Putin usevele wabizwa obala emabuthweni aseRussia - Vovka-Cain!
  U-Olympias wacula ngokucasuka:
  Hhayi-ke, bangaki abazalwane ongababulala?
  Angikholwe phela umuntu uzalelwa injabulo...
  Umama akayivumeli indodana yakhe ukuthi iye phambili,
  Futhi ngisho nasehlobo kunesimo sezulu esibi ngesikhathi sempi!
  Ngemuva kwalokho intombazane eyiqhawe izodonsa umoya ojulile emaphashini ayo futhi ishaye ikhwela. Amakhulu amaningi amagwababa ngokushesha ahlaselwa yinhliziyo futhi ayaquleka. Futhi imilomo yabo ebukhali indizela phansi futhi ibhoboze izingebhezi zamasosha amaTaliban aqhubekela phambili ezikhundleni zamasosha aseRussia.
  U-Olympias, ewisa amagwababa phansi ngamakhwela futhi wawabangela ukuba abambe ongezansi, wayithatha futhi watshiyoza:
  Ta, ta, ta - izinselo ziyangqongqoza,
  Lapha, lapho, lapho - isibhamu somshini sishaywe!
  Ibutho lamaTaliban lihlulwe ngokuphelele,
  Futhi akekho onganqoba ibutho lamantombazane!
  UMarusya uphinde wadubula ebhekise kumasosha aseTaliban athuthukayo. Ukhombisa ulaka lwakhe kanye nesigaba esiphezulu. Isibhamu sakhe sigawula wonke amaMujahideen.
  Intombazane iphonsa isipho sokufa ngezinzwane zayo ezingenalutho. Inqoba inqwaba yama-Taliban fighters, futhi iyakhala:
  - Classics of war,
  Lokhu okokuthi intombazane ingabi nazicathulo...
  Amadodakazi namadodana,
  Masiguqule wonke umuntu abe umdlalo!
  Amantombazane angamaqhawe mahle ngempela.
  U-Matryona, edubula i-Taliban futhi ephonsa izipho zembubhiso ngezinzwane zakhe ezingenalutho, watshiyoza:
  - Inkazimulo kumantombazane e-bikinis,
  Bashaya iMujahideen...
  Amantombazane anemimese engafakile izicathulo,
  Bahlasela kanje ngesidlo sasemini!
  Intombazane enokhalo oluncane nezinqulu zikanokusho idubula i-Taliban esondelayo. Lokhu ukwenza ngobuhlakani futhi ngokunembe kakhulu. Uwasika phansi okomshini wokugunda utshani futhi ahlabelele:
  - Intombazane yayidansa i-polka,
  Etshanini ekuseni...
  Umsila kwesokunxele, umsila kwesokudla,
  Lena i-polka Karabas!
  Futhi manje iqhawe lizophinda aphonse umbulali okhona esitheni ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Futhi uzobulala amaTaliban amaningi.
  Lapha uVictoria noVeronica bayalwa. Womabili amantombazane amahle kakhulu. Futhi badubula ngokunembe ngokwedlulele.
  UVictoria waphonsa isipho sokuqothula ngesithende sakhe esingenalutho samandla abulalayo. Wadabula ama-dushman amaningi futhi wancwina:
  - Imali iyancibilika esikhwameni,
  Osonhlamvukazi bayancibilika...
  Futhi ngesiRashiya -
  Imali isho imana!
  Enye intombazane yacindezela inkinobho ngengono yayo ebomvu, eyavula i-ultrasound evala izindlebe, yase indiza emoyeni. Futhi kakade izinkulungwane zamagwababa zawela emakhanda agundiwe amaTaliban. Ake sibashaye ngesibhakela.
  Intombazane enezinwele ezibomvu yacula:
  I-Russia ihlaselwa yi-Mujahideen,
  Baningi abagijima e-Afghanistan ...
  balwela ngaleso sikhathi e- Afghanistan ,
  Manje iTaliban eyesabekayo iphakamise inkemba yayo!
  
  Kodwa amantombazane angenazicathulo awayeki
  Bazokhombisa isigaba esiphakeme kakhulu ...
  Balwa ngokushesha ne-Taliban armada,
  Futhi bashaya umoya ehlweni!
  Futhi iqhawe elingenalutho izinzwane zalo liyophonsa isipho sokubhubhisa ngamandla okubulala. Futhi wonke umuntu uthola kuye.
  U-Alice no-Angelica badubula i-Taliban ngezibhamu ze-sniper. Futhi bakwenza ngokunembe kakhulu. Futhi badubula ngokunemba okunjalo.
  U-Alice wayithatha futhi wacula:
  ibhokisi lomngcwabo ,
  Hlala unempilo ukuze...
  Amantombazane agijima enqunu ebusika!
  Futhi bahlephula iqolo labo noMujahideen!
  Futhi amaqhawe aveza izilimi zawo kanyekanye!
  U-Alice wabe esedubula, esebenzisa ingono yebele ebomvu lapho ecindezela inkinobho. Futhi wakhipha i-Taliban eyishumi nambili.
  U-Alice wayithatha futhi watshiyoza, eveza amazinyo akhe:
  - Ngezwe Lobaba nenkululeko kuze kube sekupheleni,
  Amantombazane angenalutho emabhikini
  Ningamaqhawekazi anjalo...
  Ukwenza izinhliziyo zishaye ngazwi linye!
  U-Angelica uqinisekise:
  - Knock kanyekanye! Kuhle lokhu!
  UMaria Kolesnikova njengendlovukazi yama-elves unikeza imiyalo esebenzayo futhi enolaka. Uyintombazane enesibindi futhi enesibindi.
  Ubona ikusasa nempi, iRussia eTajikistan namaTaliban.
  Kodwa konke lokhu kuhle kakhulu. Futhi kusobala ukuthi kwakunegazi futhi kulwa kakhulu. Impi eyaqala ngamaTaliban ehlobo lika-2023 yaqhubeka nokudlondlobala .
  Impi phakathi kweTaliban neRussia yaqhubeka. I-Afghanistan inabantu abaningi, abantu abasha abaningi - abalambile, abathukuthele, abanolaka.
  Futhi balwa eTajikistan ngenkathi izandla zaseRussia ziboshelwe impi yase-Ukraine, esekelwa iningi lomhlaba.
  Futhi amaTaliban ayakusebenzisa lokhu.
  Kodwa amantombazane angenalutho futhi amahle alwa ohlangothini lwaseRussia. Izimpi ziza ngamagagasi.
  UNatasha udubula uMjahideen. Basebenzisa isibhamu somshini kadrako onamandla. Futhi kunezinhlamvu zemvula eTaliban.
  Futhi bayawa, becindezela amantombazane. Lapha, indiza enophephela emhlane yaseRussia edutshulwe phansi isuka endaweni yokubeka isikhashana yokulwa nendiza izowa. Wadutshulwa wabulawa yiTaliban. Yiqiniso, indiza enophephela emhlane akuwona amantombazane, kodwa amadoda, futhi abaxolisi ikakhulukazi.
  Futhi uNatasha uyintombazane futhi namanje engagqokanga zicathulo ebhikini. Futhi lapho ucishe unqunu, khona-ke akekho ozokubamba noma akuvimbe.
  UNatasha waphonsa isipho sokubhubhisa ngezinzwane zakhe ezingenalutho zemilenze eboshwe ngamandla okubulala. Wahlakaza amaTaliban ngezindlela ezihlukene futhi wahlabelela, eveza amazinyo akhe amaparele:
  Nakhu ubusika, ubusika, ubusika,
  Kwaqala ngokuzumayo...
  Ushanela ngolaka, ushanela -
  Kuzoba ngcono kusasa
  Kusasa, kusasa, kusasa!
  Futhi manje unyaka omusha!
  Ngempela, lakhithika eTajikistan ngoNyaka Omusha. Futhi manje amantombazane aseRussia ashiya izicathulo ezingenalutho eqhweni, ahamba ngezinyawo, futhi abukeka emuhle kakhulu.
  UZoya wayithatha futhi wacula:
  Kunye kubili kuthathu -
  Sula phansi amaphrosesa akho!
  Okune, isishiyagalombili nesihlanu,
  Asihambe siyodlala!
  Futhi intombazane, ngezinzwane zayo ezingenalutho, izokwethula isipho sokufa ngamandla abulalayo.
  UZoya wayithatha wayicula, eveza amazinyo akhe:
  Kunye kubili kuthathu kune kuhlanu,
  Unogwaja waphuma eyovakasha...
  Nansi intombazane igijima
  Ubulala uMujahid!
  NoZoya wathatha wamkhombisa ulimi olude.
  Kodwa umlilo uholwa ngu-Augustine. Intombazane enjalo, epholile kunalokho engekho. Futhi ukubhala nge-aplomb ebulalayo. Ugawula amaMujahideen ngaphandle kwemicimbi engadingekile. Ngemva kwalokho uqala ukucula;
  Uma ingemuva lingenamsebenzi -
  Ukushisekela impi ngeke kusize...
  Hhayi-ke, uma kungekho ukushisa,
  Abangemuva bazoya esitheni ukuze badle isidlo sasemini!
  Futhi u-Augustine onezinwele ezibomvu uzothatha futhi aphonse isipho sokuqothula, ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Futhi empeleni izohlukanisa ama-dushmans amaningi kangangokuthi kuyasabisa nje.
  U-Augustine, kunjalo, akazange aphuthelwe ithuba lokucula:
  Kade nginqunu
  Ugxume unqamula inkundla!
  Ngakho-ke weqa enkundleni ...
  UKulatsky wacula kanye naye!
  Futhi intombazane izothatha amehlo ayo acwebezelayo ngamasafire nokucwebezela. Namehlo akhe mahle. Futhi ulimi lugangile kakhulu. Futhi ishesha kakhulu, futhi i-groovy. Hhayi-ke, kufana nje nohlobo oluthile lwewolintshi elijule.
  USvetlana naye uyalwa. Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho uphonsa izipho zembubhiso. Ezibulalayo futhi ezicekela phansi.
  Futhi eduzane amaTaliban athatha futhi akhipha ithangi laseRussia. Futhi imoto yamasosha aseRussia yaqala ukudabuka yaba yizicucu, futhi ikhithi yokulwa yaqhuma. Futhi amadoda ayafa.
  Kodwa uSvetlana akawadingi amadoda anukayo. Badinga ukuhlushwa. Intombazane yayithatha futhi yahlabelela:
  Amadoda, amadoda, amadoda,
  Niyizilwane ezinkulu nje
  Lapho amantombazane ekubulala
  Bahlanza umhlaba kakhulu!
  Ngempela, amaTaliban ayizilwane.
  Bake babamba inkakha yentombazane enhle. Hhayi-ke, baqale bamthathe bamdonsele phezu kwe-rack. Baphuca amalunga ezingalweni zami, okwakubuhlungu kakhulu.
  Babe sebelenga izitokofela ezinyaweni ezingenalutho zentombazane, ezazibophele amaqakala. Base beyithatha babasa umlilo ngaphansi kwayo engenalutho, egobile kahle.
  Intombazane yaseRussia yayibuhlungu kakhulu. AmaTaliban, ngaphambi kokuthosa izithende zakhe, amthatha amgcoba izinyawo zakhe ngamafutha. Futhi ngakho isoli lalishisa kancane, futhi lalibuhlungu kakhulu. Yabubula intombazane yabhonga. NoTaliban naye wamshaya emhlane nasezinhlangothini ngemvubu. Babe sebenquma ukuqinisa ukuhlukunyezwa. Sikhiphe ucingo olushisayo siqale sishaye ubuhle emhlane nasesifubeni.
  Futhi kubuhlungu kangakanani. Ikakhulukazi lapho amaTaliban eqala ukusonta izingono ezibomvu zentombazane yaseRussia ngodlawu olubomvu. Waze wakhala kakhulu.
  Futhi umholi oyinhloko weqembu lamaTaliban wayemane ehlanya ngenxa yokuhlukunyezwa. Futhi ekhiphe amazinyo akhe egolide.
  Iphendule amathe intombazane yaseRussia. Base beqala ukumephula izinzwane ezingenalutho. Okubuhlungu kakhulu. Futhi intombazane yaphuma ngenxa yobuhlungu obusabekayo, obungabekezeleleki.
  Kodwa amaTaliban aqhubeka nokuhlukumeza. Baqale babuyisa intombazane ekwazini ngokuthela ibhakede lamanzi eqhwa. Bese bamfakela izinzwa nama-electrode emzimbeni wakhe.
  Ngemva kwalokho abafana ababili baqala ukunyathela i-dynamo. Umsinga waqala ukugeleza futhi intombazane yanyakaza ngenxa yobuhlungu besihogo. Futhi ngempela lapho emzimbeni
  Ukuphuma kukagesi kuyadlula , kuyamangaza, igama lithi imihlambi yamahhashi igijima. Futhi empeleni, noma iyiphi intombazane lapha izokhala.
  Nabafana bayanyathela, intombazane enqunu ikhale njengempisi yasendle. Futhi kumzwisa ubuhlungu ngempela. Futhi ukubhonga akubekezeleleki.
  Futhi ngaphandle kwamanje, amaTaliban aphinde athose izithende zentombazane yaseRussia, esezivele zimbozwe ngamabhamuza amakhulu. Baphinde bangishaye emhlane ngocingo olushisayo. Futhi bashaya ngokufutheka nokulibala.
  Futhi ngesikhathi esifanayo bandisa ufulawa. Baqala ukwelula intombazane futhi balenga izisindo ezengeziwe ku-block ukuze basonte ngokuphelele amalunga akhe.
  Isigebengu esikhulu seTaliban sacula:
  Yeka ubuhlungu, ubuhlungu obungaka
  Amaphuzu omdlalo azoba: amahlanu - ziro!
  Hhayi-ke, yini ongayithatha kuma-savages? Bahlukumeza amantombazane ngesihluku esikhulu, kodwa hhayi ikakhulukazi eyinkimbinkimbi. Nakuba ama-electrode ahlohlwa esibelethweni seVenus nokuthi ngemva kwalokho kwasetshenziswa umsinga.
  AmaTaliban angamaqaba. Ngakho bathenga izikhali zonke zamathangi eShayina ngemali ababeyithola ezidakamizweni. Ngempela, iChina ingumfelandawonye we-calico waseRussia nomngane.
  Futhi amaTaliban ahlasela isitha ngamathangi awo.
  Kodwa ngokumelene nabo kukhona amantombazane amane aseRussia e-T-95. Impela bangenazicathulo futhi bagqoke amabhikini.
  Yini futhi?
  U-Elizabeth wadubula i-Mujahideen ngezinzwane zakhe ezingenalutho futhi watshiyoza:
  - Glory to the Motherland of Elephants!
  UCatherine uphinde washaya iTaliban, esebenzisa isithende sakhe esingenalutho, esiyindilinga futhi wabuza:
  - Liyini izwe lezindlovu?
  U-Elizabeth, eveza amazinyo akhe, waphendula:
  - Yebo, eRussia!
  UCatherine wahleka futhi waphendula:
  - Bengicabanga ukuthi yiNdiya!
  U-Elena washaya ama-dushman ngosizo lwengono ebomvu yebele lakhe, ngaphambi kokukhumula ubhodisi wakhe futhi wancwina:
  - Ngangicabanga ukuthi izwe lezindlovu kwakuyi-Afrika!
  U-Euphrosyne ucindezele amaphedali ngezithende zakhe ezingenalutho, eziyindilinga futhi wacula:
  - Izingane ezincane,
  Akunakwenzeka...
  Ungayi e-Afrika uyoshaywa umoya...
  E-Afrika kukhona oshaka, e-Afrika kukhona ama-gorilla,
  Kunezingwenya ezinkulu e-Afrika!
  Futhi wonke amantombazane amane angenalutho, namabele angenalutho, anezingono ezibomvu ezikhazimulayo, ahlabelela:
  Bazokuluma
  Shaya futhi ucasule...
  Izingane azihambi nje e-Afrika!
  Kukhona isigebengu e-Afrika
  Kukhona isigebengu e-Afrika
  E-Afrika kune-Barmaley embi kakhulu!
  Izokuluma
  Shaya futhi ucasule...
  Izingane azihambi e-Afrika,
  Kuyiphupho elibi e-Afrika,
  Isikhohlakali esihlanyayo
  IBarmaley yavela kungazelelwe kuyo!
  Ugijima e-Afrika futhi udla izingane!
  Yebo zingane! Yebo zingane!
  Ukuhleka kuwuhleko, kodwa lapho amaTaliban ebamba umfana waseRussia oneminyaka eyishumi nane , amthatha ngokungathi sína. Baqale bamkhumula bamgaxa esigxotsheni.
  Khona-ke udushman owayegqoke isiphandla nentshebe waqala ukushisa umzimba osemusha onqunu, onemisipha ngenduku ngensimbi eshisayo.
  Khona-ke umbulali weTaliban waletha inkanyezi yensimbi eshisayo ebomvu esifubeni esingenalutho somfana futhi wayicindezela kuyo.
  Umfana waklabalasa ezwa ubuhlungu obusabekayo waquleka. Ngemva kwalokho umfana wasanguluka. Base becindezela izinyawo zakhe ezingenalutho, ezicishe zibe njengezomntwana esitokisini. Futhi baqala ukulenga izinsimbi emahhukuni ebhulokhi. Futhi kwakubuhlungu kakhulu. Umzimba omncane womfana wawunwetshiwe kakhulu, futhi umfana wabubula ngokoqobo .
  Umfana waseRussia waqhubeka nokuhlukunyezwa. Wagcoba amathe ezinyawo angenalutho. Base bebasa umlilo ngaphansi kwabo.
  Futhi kanjani ingane ngemva kwalokho yamemeza kakhulu. Yebo, kwakubuhlungu kakhulu.
  Umfana waqhubeka nokuhayiza washaywa ngemvubu ngabakwaTaliban.
  Base bembamba izimbambo umfana ngamahhuku. Futhi baphinde bawukhiphe ngokuphelele ngaphakathi.
  Ngemva kwalokho amaTaliban acula:
  Sizobabhubhisa bonke abangakholwayo,
  Makube yintsha...
  Nali ikherubi ngaphezu kwethu;
  Sizobeka wonke umuntu ebhodini!
  Ngemva kwalokho umfana waseRussia waphulwa ngezidlawu ezishisayo, zonke izinzwane ezinyaweni zakhe ezingenalutho. Futhi amaTaliban akwenza kancane, ukuze abangele ubuhlungu obukhulu ngangokunokwenzeka kumfana omuhle. Futhi-ke baqala ukuphula izimbambo zeqhawe elincane ngezidlawu ezimhlophe ezishisayo.
  Ngakho bamhlephula ukuze umfana angabe esasala lobambo olulodwa. Futhi umfana wafa ngenxa yokwethuka okubuhlungu.
  Ngaphambi kokufa, i-Mujahideen yachoboza amabhola wentsha. Futhi kwakubuhlungu kakhulu.
  Phakathi naleso sikhathi, u-Anastasia Witcher wahlasela amaTaliban ngezindiza zokuhlasela. Wasebenzisa amarokhethi. Wacindezela izinkinobho zenduku yokudlala ngezinzwane zakhe ezingenalutho wase ecula:
  Okuphezulu nangaphezulu nangaphezulu
  UFuhrer waphakamisa ikhala lakhe...
  Kwesinye isikhathi uphahla lwethu luyaphephuka,
  Nokho, amaTaliban awakavuthwa!
  U-Akulina Orlova naye ushaya umphikisi wakhe. Wenza lokhu ngokunembe kakhulu, futhi usebenzisa ingono yakhe yebele ebomvu ukucindezela inkinobho. Futhi indiza yokuhlasela yaseRussia iqhuma eduze. Futhi wayejabule ngesipho sokubulala esivela kumaTaliban. Mhlawumbe okuthile okwenziwe eChina. Futhi kuzokuhlakaza ngokuphelele.
  Akulina wacula:
  - Uma indoda iqonda ngqo ebhokisini,
  Ukulondoloza ukuphila ukuze...
  Amantombazane angafaki zicathulo!
  Futhi iqhawe liyohleka futhi lihleke. Yiqiniso, naphezu kobusika, izinyawo zentombazane azazi izicathulo. Futhi izithende zakhe ziyindilinga futhi zicwebezela ngokoqobo. Le ntombazane imane iyinhle kakhulu.
  Futhi izingono zakhe zesifuba zibomvu tebhu, futhi ziyabenyezela njengendlu yamasonto. Intombazane elwayo le, ukusho lokho.
  Yebo, akawathandi amadoda. Nakuba ejabulela ukusebenzisa ulimi lwakhe ukuzithokozisa. Ngempela kumnandi ukuthinta izingono zakho ezibomvu ngezingono ze-strawberry zenye intombazane. Ukuze kube kuhle.
  U-Akulina wayithatha futhi wahlabelela:
  Mayelana nale ntombazane engafakile izicathulo
  Angizange ngikhohlwe...
  Kwaba sengathi amatshe ogandaganda
  Bahlupha isikhumba sezinyawo ezithambile!
  Futhi u-Akulina uzothatha futhi aphakamise amehlo akhe esafire.
  Nansi intombazane esezingeni eliphezulu nesezingeni eliphezulu.
  Futhi uMargarita Magnitnaya naye ungumshayeli wendiza. Womabili amantombazane athanda ukulala abhekene futhi athinte izingono zawo, acwebezele njengamarubi.
  Nokho, awawashayi indiva amadoda.
  Nokho, okwamanje, uMargarita uzothatha futhi ashaye i-Mujahideen ngamandla amakhulu abulalayo.
  Ube esecula:
  Oh, yeka imilenze!
  Kuhle kanjani...
  Ungesabi mntanami
  Bhala phansi inombolo yakho yocingo!
  Futhi uMargarita uzoyithatha futhi abonise ulimi lwakhe. Uyintombazane edla lubi.
  Futhi izinzwane zakhe ezingenalutho zithumela izipho ezibulalayo zokufa.
  U-Akulina Orlova wacula ngokuhleka:
  - UMargarita, iwindi livuliwe,
  Margarita, uyakhumbula ukuthi konke kwenzeka kanjani!
  U-Anastasia Witchakova wavuma ngekhanda:
  - Yebo abesifazane! Singenza konke futhi sizozisusa ngokuphelele izitha zethu!
  Futhi amantombazane acula ekhorasi:
  Ibutho lethu linamandla
  Uvikela umhlaba...
  Vumela amaTaliban athuthuke
  Intombazane yabo iyabulawa!
  Isibonelo, uFedora naye uyalwa. Uqhumisa udaka kuMujahideen. Futhi uma edlala, ngeke kubonakale kukhulu kunoma ubani. Noma ngabe amaTaliban anentshebe ende nekhanda eliphuciwe.
  UFedora ugxiviza izinyawo zakhe ezingenalutho odakeni bese ecula:
  Uyakubona ukusitheka kwelanga esibhakabhakeni?
  Uphawu olusabekayo lwe-surf...
  Amaphiko amnyama emhlabeni jikelele
  Imihlambi yokuhhewula kwe-cosmic!
  Futhi enye intombazane, uSirafima, yajikijela ibhomu elibulalayo ngezinzwane zayo ezingenalutho futhi yadabula inqwaba yeTaliban yathi:
  I-Taliban - isiqalekiso sikhuphuka,
  I-Taliban - ukufa okuphelele ...
  I-Taliban nezikhulu ezifile!
  AmaTaliban ahola uhlanya!
  I-Taliban!
  NoSeraphima uzothatha impempe emlonyeni wakhe, futhi uzokhala kanjani amagwababa equleka futhi abhoboze amakhanda oMjahideen ngemilomo yawo.
  Amantombazane, kufanele ngisho, ahle kakhulu futhi amahle.
  Futhi manje ungabona ukuthi amaTaliban ashisa kanjani indawo yokugcina izinhlamvu yaseRussia. Yaqala yavutha amagobolondo aqhuma ngamandla abulalayo. AmaTaliban ayabhonga futhi ajabule.
  Kodwa amantombazane avela esibhakabhakeni ahamba noMujahideen. Futhi ungabona ukuthi u-Albina no-Alvina bavela kanjani esibhakabhakeni.
  Womabili amantombazane angama-blondes amangalisayo. Futhi enhle ngokumangalisayo. Futhi-ke, izicathulo ezingenalutho futhi egqoke ama-panties amancane kuphela.
  Laba ngabesifazane abaseqophelweni eliphezulu, ake sithi. Futhi abakwazi ukukwenza, akuwona wonke umuntu okwazi ukukuphinda.
  Futhi amaqhawe, empeleni, uma eqala ukubulala, ngeke ukwazi ukuwavimba.
  U-Albina wadubula irokhethi lamandla amakhulu acekela phansi endizeni. Futhi waphihliza ibutho lebutho lamaTaliban, okwathi ngemva kwalokho wahlabelela:
  - Nginamandla kunabo bonke emhlabeni,
  Ngisho nezinyawo ezingenalutho, izingono ezinqunu...
  Gcoba amaTaliban endlini yangasese,
  Asikwazi ukuba buthakathaka!
  U-Alvina uyaqhubeka nokuthumela izipho zokufa esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho. Futhi ukubulala Mujahideen, wayithatha futhi wahlabelela:
  - Sinamantombazane amahle,
  Bavele bathi ubuhle....
  Izwi elincane lamalungu e-Komsomol uZvonitz ,
  Intwasahlobo enesiphepho iyeza!
  Futhi womabili amantombazane azoyithatha futhi acule phezulu kwamaphaphu awo:
  Ngikhulule e-Himalayas
  Ngiyeke ngihambe unomphela
  Uma kungenjalo ngizokhala, noma ngikhonkothe,
  Kungenjalo ngizodla umuntu!
  Futhi intombazane iqala ukukhala. Futhi ucabanga ukuthi kupholile futhi kuyathandeka. Futhi uma umemeza - Kukareku - kuyamangaza ngempela.
  Amantombazane, ngakolunye uhlangothi, athatha futhi aqala ukudubula ngezibhamu ezinzima, ezakha isithombe. Futhi badubula ngokunembile.
  Intombazane uVivola yacula, inyakazisa amazinyo futhi yadubula ngokunembile ezitheni zayo:
  - Ngiyintombazane enamandla kunazo zonke emhlabeni,
  Ngiyathanda ukukhotha ukuphelela emadodeni...
  Amasosha awakwazi ukusakaza okupholile,
  Lapho intombazane yakhohlwa ukunikeza umsebenzi wokushaywa kancane!
  Futhi iqhawe liyohleka. Yebo, ubuhle bayakwazi ukuklinya ama-dushmans.
  Futhi uma sikhuluma iqiniso, bayakwazi ukugqashula izimpondo nezici zomuntu onempandla.
  Ngakho-ke zama ukukhuphuka ngokumelene nobuhle abanjalo.
  UNicoletta naye ukhuluma ngamaTaliban. Uyintombazane elwa kakhulu futhi enolaka. Futhi lapho ehleka kubonakala sengathi uhleko lohlanya lowesifazane .
  UNicoletta uveza amazinyo akhe futhi uyabhonga:
  Weh, singabaphangi,
  Abaphangi, abaphangi!
  Bang , bang futhi ufile,
  Ufile, ufile!
  Kanti intombi izokhotha umoya ngolimi. Futhi yeka ukuthi kuhle kanjani ukukhotha ingono ebomvu yentombazane. Futhi inakho ecwebezelayo futhi ecwebezelayo ngamarubi.
  U-Nicoletta wahleka futhi watshiyoza:
  - Inkazimulo kumkhathi izigebengu!
  Amantombazane akwezinye izindawo nawo abethukuthele eveva. Futhi-ke amarokhethi awela ezikhundleni zeTaliban. U-Aurora wayikhulula esebenzisa izingono ezibomvu zamabele akhe, ezazisetshenziselwa ukucindezela izinkinobho.
  Andiza namarokhethi. Futhi iMujahideen iyabhonga.
  Nali elinye ilungu leKomsomol elihlukunyezwayo. Ngaphandle kokungabaza, uvolo kakotini ogcotshwe ngophethiloli wafakwa phakathi kwezinzwane zakhe ezingenalutho. Nangempela bawuthatha bawushisa.
  I-Vata yavutha. Nentombazane izoyithatha ibhonge. Wabe esethatha amabele akhe futhi wahlohla intonga eshisayo engonweni yakhe ebomvu klebhu. Yaqhuma ngokoqobo intombazane izwa ubuhlungu.
  Futhi amaTaliban ayahleka. Yiqiniso, bathanda nokuphuka izinzwane. Omunye wamaMujahideen waze washisa isithende sentombazane esingenalutho, esiyindilinga ngensimbi emhlophe ngenxa yokushisa. Futhi kwasebenza. Intombazane izokhala ngokuzumayo ngokwethuka okukhulu.
  U-Alice wakubona nge-sniper scope. Ngabhekisisa kakhudlwana. Ngayithatha ngayimisa, kwakungathi iyahlanya. Futhi inhlamvu yombulali izoshaya umbulali khona kanye esiswini. Futhi uzoklabalasa ngobuhlungu obukhulu futhi aqale ukubina. Intombazane yayithatha futhi yahlabelela:
  Izingelosi zokulunga,
  Amaphiko amabili amhlophe phezu komhlaba
  Kunezwe ndawana thize
  Lapho uSvarog ngokwakhe eba isithixo!
  U-Angelica naye wadubula, futhi ngokunembe kakhulu, eshaya umhlukumezi kuscrotum. Naye, uzokhala ngengoma ehloswe kahle. Bakuthola kanjena ababulali.
  Futhi amantombazane acula:
  Nina babulali ababi,
  Isijeziso esinonya silindelwe...
  Sinamakhandlela amaningi
  Abantu abakhulu bayahlasela!
  Futhi amantombazane aqala ukudubula ngokufutheka nangokunembile. Futhi ukhiphe amaTaliban. Usathane ubengeke akwazi ukumelana namantombazane anjalo.
  U-Alice uyahuba njengoba edubula isitha:
  Isiphetho sakho sisesilinganisweni,
  Izitha ezigcwele isibindi...
  Kodwa ngibonga uNkulunkulu ngokuthi nginabangane
  Kodwa ngibonga uNkulunkulu ngokuthi nginabangane!
  Futhi sibonga uNkulunkulu bangane, kukhona izinkemba!
  Futhi u-Angelica, eqhubeka nokudubula amaTaliban futhi ebabulala, wabhala ku-Twitter:
  - Lapho umngane wakho esopha,
  Inyathelwe kwaze kwaba sekugcineni...
  Ungangibizi ngomngani
  Akulona igwala noma umqambimanga!
  Khona-ke intombazane yathatha futhi yaphonsa ibhomu ngezinzwane zayo ezingenalutho ngamandla abulalayo. Futhi waphihliza amaTaliban abe yizicucu. Amakhanda oMujahideen anqanyuliwe aphuma.
  U-Angelica wayithatha futhi wahlabelela:
  Imini nobusuku baqhuma njalo ,
  Dawukela ngaphandle kwamahloni...
  Kusukela eqinisweni lokuthi uPutin uyinqaba,
  Izwe lonke liyafa!
  U-Alice, wadubula amaTaliban futhi wawashaya, wayithatha futhi waphawula, ekhafula uthuli:
  - Kuleli Russia umzuzu omuhle kangaka,
  Okungelula ukukuqagela - ngubani umdidiyeli, ongumongameli!
  Iqhawe elinezinwele ezibomvu lagigitheka futhi laphawula:
  - Kwenzeka kanjalo - kuwubuwula kakhulu ukuba nenhloli njengomongameli!
  Futhi womabili amantombazane aphinde anisa imifula yomlilo kumaTaliban. Futhi bakwenza ngokunembe kakhulu. Futhi izibhamu zabo zashaya iMujahideen.
  Kanti kwenye indawo kwakulwa amanye amantombazane. Futhi-ke, ngaphandle kwezicathulo, futhi cishe nqunu.
  U-Alenka, isibonelo, wadubula i-bazooka esebenzisa ingono yakhe yebele ebomvu. Ugwaze umlwi weTaliban kanye nabalingani bakhe abambalwa.
  Wabe esebhala kuTwitter:
  - Manje sise-parade futhi,
  Asikho endleleni eyodwa nomgulukudu
  Siyiqembu lamantombazane angenalutho,
  Ukukhanya kweLada kunathi ngaphambili!
  Futhi iqhawe liyophonsa isipho sokubhubhisa ngesithende salo esingenalutho. Futhi izodabula uquqaba lweMujahideen.
  Abesifazane balapha bapholile. U-Olga naye udubula amaTaliban. Lawa amaMujahideen aya phambili. Bahlasela ngamaketango aminyene. Futhi amantombazane awagawula ngaphandle komkhosi.
  U-Olga wadubula i-rocket launcher esebenzisa ingono yakhe yama-strawberry. Ukhiphe amaTaliban amaningi futhi wacula:
  - Sizonikela umphefumulo wethu, inhliziyo yethu,
  Siyizwe lethu elingcwele...
  Sizoma futhi siwine -
  Futhi ngeke sizisole ngokuphila kwethu!
  . ISAHLUKO No.
  Futhi intombazane izophonsa isipho sokuqothula ku-Mujahideen ngezinzwane zayo ezingenalutho zamandla okubulala.
  Futhi kuhle kangakanani kumantombazane. Bawahlula kanjani amaTaliban.
  Naye uVeronica uyalwa. Intombazane isebenzisa izingono zesifuba se-ruby lapho idubula.
  Futhi ngenxa yalokho, ama-dushmans amaningi abhujiswa. Futhi iqhawe limemeza phezulu kwamaphaphu alo:
  - Nginamandla kunabo bonke emhlabeni,
  Ngiyakwazi ukuklinya amaTaliban...
  Bulala ama-dushmans endlini yangasese,
  Sizobenza babukeke njengomdlalo!
  Futhi uVeronica uzoyithatha futhi ayifake ...
  Iqhawe u-Anna uhamba naye. Futhi uyabaqeda Mujahideen. Impela intombazane igqoke iphenti kuphela. Kuyasebenziseka. Futhi amaphenti azacile futhi empeleni awafihli lutho.
  IQhawe u-Anna liyadubula, ligawula izitha zalo. Izinwele zakhe zibomvu, futhi amantombazane ngokwawo angamane akhanya kakhulu endaweni yonke.
  Futhi u-Anna, ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uphonsa izipho zokufa, ezinqoba amaTaliban ngaso leso sikhathi.
  Amaqhawe amemeza phezulu kwamaphaphu awo:
  - Ama-Mujahideen asemgwaqweni,
  Isitha sayisa ibutho phambili...
  Amantombazane aphethe ulwazi lokunqoba,
  AmaTaliban azohlangana nobutha!
  
  Bayakudla isikhumba sengulube,
  Isitha sizonqotshwa...
  Amantombazane angenalutho alwa
  Isibhakela sobuhle sinamandla!
  Iqhawe liyakuthatha, likushaye, ingono yesifuba salo ebomvu empini.
  Futhi ake sithi kuhle kakhulu!
  Intombazane enhle enezinwele ezibomvu. Futhi uyawathanda amadoda. Ikakhulukazi ukusebenza ngolimi, ngalezo zinduku ezishayayo, ze-jade.
  Lokhu ukunambitheka okukhulu nenjabulo!
  Ngakho u-Anna wayithatha futhi wabhonga phezulu kwamaphaphu akhe:
  - Kwakhishwa umyalo wokucekela phansi umuzi,
  I-Grad salvoes ibhubhisa izintaba...
  I-Fuhrer enempandla yaphephetha e- Afghanistan ,
  Futhi ake siyeke ukukhuluma nesihogo!
  Futhi intombazane izohleka futhi ihleke. Nokuhleka kwakhe kufana nokukhala kwezinsimbi.
  Amantombazane agcwele injabulo. UMalvina naye uyalwa. Yiqiniso, intombazane ayinandaba nokusebenzisa ingono ebomvu. Kanti ngesikhathi esifanayo nobuhle bucula
  Futhi lokhu kwenzeka -
  Lokho isosha alizange likucele!
  Kungene isizwe esibi.
  Izihogo eziningi, amandla amnyama!
  
  Amademoni amnyama awahlakaniphile,
  Baleka kulesi sibhicongo!
  Lapha baphethe imimese ezandleni zabo -
  Izingoma ziyakhala - hhayi i-nightingale!
  
  Isibhamu somshini sichoboze izinsana -
  Intuthu evela odakeni oluphukile!
  Babeka phansi inkampani ngesikhathi esisodwa,
  izikhali ze-cuirassier azizange zisize!
  
  Iphakethe alinaso isifiso sokufa,
  Ngikholwe, isihogo asiyona indawo yokuphumula!
  Futhi amagobolondo abhubhisa ama-bunkers,
  Ingelosi yabo enkulu ibashaya ivela phezulu!
  
  Amademoni angena emigodini yawo kanye nje,
  Siwashisa nge-napalm nesibabule!
  Nezintaba ziyancibilika.
  Wonke umuntu osizungezile uyaqothulwa!
  
  Kodwa ungacabangi nje
  Ukuthi isitha sinjengamanzi!
  Isiqongo esikhulu sokukhula,
  Inkosi Yomhlaba Wonke uSathane!
  
  Nanku umoya wakhe womlilo,
  Ikherubi liyasha ngaleso sikhathi!
  Futhi ibhanela likaNkulunkulu lawa,
  Kodwa siyakholwa, sizowina!
  
  Senyuke intaba kancane
  Futhi masibhapathizwe!
  Eguqile endleleni,
  Amadodana kaNkulunkulu ohlakaniphile!
  
  Futhi manje sigijimela ekuhlaselweni,
  Memeza, kuduma izulu!
  Kungakanani ongakuzwa, nokho, inhlamba,
  Kepha ama-cabins - ukubhujiswa!
  Lona kwakungumbono kaMargarita Kolesnikova, futhi konke kwaqala ngokuthi amaTaliban ahlasela iTajikistan ngokuzumayo ngoJuni 22, 2023, futhi iRussia kwadingeka ilwe ezinhlangothini ezimbili, isusa amabutho ayo e-Ukraine . Futhi yini engcono ukulwa nama-dushmans kunokuba abazalwane baseSlavic babulalane?
  Kodwa emhlabeni wakhe, uMaria Kolesnikova kwadingeka axazulule ezinye izinkinga. Futhi serious kakhulu. Yala amabutho lapho okuhle kulwa nobubi. Kwakunjani lapho abantu bevukela umashiqela wezingulube zamadevu nezimpandla, nalapho evikela abantu bakhe abahle abayishumi nanye kumabhere amabi namabi.
  Njengoba ecula:
  Uthando nokufa,
  Okuhle nokubi...
  Okungcwele, yini okuyisono,
  Akunqunyelwe ukuqonda ...
  Uthando nokufa,
  Okuhle nokubi,
  Futhi sinikezwe ukukhetha,
  Eyodwa kuphela!
  Ama-Elves alwe ngakolunye uhlangothi nama-Orcs kolunye.
  Amantombazane ama-elf akhombise ubuqhawe obukhulu lapho elwa nezidalwa ezinoboya.
  Lapha ubuhle abanezinwele zezinwele ze-tricolor bathatha ama-orcs.
  Amantombazane ayebhala amabhere anoboya ngezibhamu ezingomshini. Bawagunda ngaphandle kwemicimbi engenasidingo, bawafaka emabhokisini.
  Ngesikhathi esifanayo, amantombazane kanye nemindeni yama-elves ajikijela izitha ngezipho ezingenalutho. Bawahlukanisa ngokoqobo ama-orcs.
  Futhi amaqhawe acula:
  Uma umngane ephenduka ngokuzumayo
  Lena i-orc embi, enoboya...
  Idlozi labe seliphuma amehlo,
  Kwangathi uFuhrer onempandla angafa!
  Futhi amaqhawe aphinda ahleka, eveza amazinyo awo amaparele acwebezela ngophondo lwendlovu.
  Lapha ama-elves aphinde alwa, futhi ngezinzwane zawo ezingenalutho aphonsa izipho ezinamandla nezibulalayo zokuqothula.
  Ngesikhathi esifanayo, ubuhle bezibhamu zemishini busebenza futhi budubula ngobudlova. Futhi bakwenza ngesasasa elikhulu.
  Elinye lama-elves licindezele inkinobho ye-bazooka ngengono ebomvu yesifuba sakhe. Walahla umbulali owayekhona ngokufa. Futhi wahlukanisa inqwaba yama-orcs.
  Nanka amantombazane, nawo wonke angenazicathulo futhi egqoke ibhikini.
  Futhi-ke ama-elves ayacula futhi;
  Izwe elikhulu, elinamandla, elingcwele,
  Akukho okunye okukhazimulayo ngaphansi kwesibhakabhaka esiluhlaza!
  Sanikwa uNkulunkulu uSomandla kuze kube phakade -
  Ukukhanya ngaphandle kwemingcele, u-Elfia ophansi!
  
  Izwe alikaze liwabone amandla anjalo, uyazi, akakaze
  Ukuze sinyathele ngokuziqhenya ubukhulu besikhala!
  Noma iyiphi inkanyezi endaweni yonke ikuculela,
  Kwangathi idlozi lingajabula nathi!
  
  Phela leli yizwe lethu likaMama, liyisiphetho esinjalo,
  Yala indawo yazo zonke izindaba!
  Noma yimuphi wethu, ngikholelwe, angafuna lokhu,
  Ngaphandle kwanoma yibuphi ubuwula, izinkolelo-ze zabesifazane!
  
  Izingelosi ezinkulu zishaya icilongo lamandla,
  Bayidumisa ngamandla imashi yamabutho ethu!
  Futhi isitha sizothola inkatho yaso ebhokisini lomngcwabo we-aspen,
  Futhi ningamukeli intela nentela!
  
  Leli yizwe lethu, konke okukulo, ngikholwe, kuhle,
  Waguqula indawo yonke ngaphandle komzamo!
  Amantombazane anebhande elihle elinesisindo ,
  Ufuna igalelo elinamandla!
  
  I-Fatherland ibukeka ngamehlo aluhlaza omama,
  Isandla sakhe sinothando futhi siyitshe!
  Nensizwa eyisitha oyibulala ngenhlamvu -
  Ukuze ilangabi ligqame kakhudlwana enhliziyweni!
  
  Ezweni loBaba elingenamkhawulo, wenza isifungo,
  Yebo, naye ukulungele!
  Nakuba ngolaka lwempi igazi ligobhoza,
  Isitha manje sizothola impindiselo!
  
  Izikhali nesibindi ziyingxubevange enamandla,
  Omubi angeke akunqobe!
  Ngandiza ngokushesha endizeni enamabhomu,
  Futhi lapho liqhuma, linetha emafasiteleni!
  
  Kepha umyalo wombusi - fly boy to Mars -
  Isikhathi sokuthi ufake isikhala!
  Nokuzikhukhumeza kukaMartian kuzomenza aqine emehlweni,
  Bese sibona ngale kwePluto!
  
  Masifike endaweni ephakemeyo, sibone umkhawulo womkhathi,
  Lesi isiphetho sethu sobuntu!
  Ngakho-ke, mfana omncane, zama ukuxhaphaza,
  Phela, yazi umvuzo ibhizinisi elizuzisayo!
  Futhi amantombazane azoyithatha, futhi futhi ngezinzwane zawo ezingenalutho azophonsa isipho sokufa.
  Futhi ake sinqume ama-orcs athuthukayo ngezibhamu zemishini. Amaqhawe ubuhle. Futhi izithende ezingenalutho zamantombazane ziphonsa izipho zokuqothula ukubulala. Futhi bakwenza ngokushesha okukhulu nangobudlova.
  Futhi banezingono ezibomvu kakhulu nezesitrobheli. Futhi amabele abo anephunga elimnandi. Amadlozi asemancane ayawakhotha ngolimi ahlanye ngenxa yobumnandi bezinyosi.
  Yeka ikilasi!
  Elinye lama-elves liyamemeza, lidalula ukuqhuma kwalo:
  -Ncela ibele elinjalo,
  Futhi ukhohlwe ama-orcs!
  Futhi iqhawe liyolithatha futhi liphothe umzimba walo.
  Futhi elinye idlozi licindezela ingono ebomvu yebele lakhe. Futhi isipho sokufa siyosabela ngamandla abulalayo. Futhi uma ekulimaza ngempela, uzokulimaza ngempela.
  Ama-elves ayakhala futhi amemeze:
  - Sinamandla kunawo wonke emhlabeni,
  Masibulale wonke ama-orcs endlini yangasese ...
  Akazange adle iphalishi elinoboya -
  Cabanga ngendawo yabo ebhakedeni!
  Futhi lapha futhi intombazane icindezela izinkinobho zenduku yokudlala ngezingono ezibomvu bese ishaya ama-orcs ngemvula eholayo.
  Ngemva kwalokho ibutho lonke lama-elves angenalutho laqala ukucula;
  Isivumelwano sothando sanikezwa siqinile, sasendulo,
  Uphawu lweNkosi olungapheli nolumsulwa!
  Abanye basemthandazweni, abanye basemathaveni,
  Abanye baphezulu, abanye balinde ukufa!
  
  Mina nentombi yami sijabule kakhulu manje -
  Ungukukhanya kwami, nethunzi elimnandi lehlathi!
  Amakherubi abusisa indlela yethu,
  Ngaphansi kwesiliva kukhona umthunzi omnene njengevelvet!
  
  Sinyathele izindlela eziningi,
  Ngiyakuthanda Somandla ngenhliziyo yami yonke!
  Ngenxa yokuthi udale ama-blondes amahle,
  Kungani unganiki umusa nge-ruble!
  
  Nakuba ukudalelwa ngezinye izikhathi kuphonsa idayisi,
  Kungaba isimo esidabukisa kakhulu!
  Phela baningi abantu ababhodla ngolaka.
  Futhi igazi ligobhoza empophomeni yokushona kwelanga!
  
  Phela, ama-cherries awahlali eqhakaza ngoMeyi,
  Kukhona imfudumalo nemvula!
  Nokuhlukumeza inyama yezithandani,
  Isikhohlakali esihlanyayo siyadla ngaphandle kokungabaza!
  
  Futhi akuyona impi usizi ngaphezu kophahla -
  Zingaba zimbi kakhulu, ziphindwe kayikhulu!
  Lapho amasimu egawulwa ngokushesha amagundane,
  Lapho kukhona uhla lonke lwezifo!
  
  Kungani iNkosi ihlupha abantwana kangaka?
  Phela, lokhu kuwumdlalo - kusho ukuthi uyaphila!
  Futhi kungani abangenacala futhi bempofu?
  Futhi kungani ukuqamba amanga kuholela empumelelweni?
  
  Umhlaba wethu ufana noJanus - unezinhlangothi eziningi kakhulu,
  Amaphethelo obubi kuye awavamile neze!
  Kepha umlingiswa wasendle kufanele anqandwe,
  Ukunqoba ukuhlakazeka nezono!
  
  Nakuba kusukela kolunye uhlangothi; ubungcwele yisicefe,
  Izwe elingenamagobe liyize!
  Futhi ukuthi kwaba yize ukuthi wathumela uNkulunkulu ukuba ahluphe,
  Indodana yokuzalwa - iNkosi uKristu!
  Amantombazane acula, futhi ama-orcs azama ukuwadlula. Amantombazane awalula kangako.
  Nawa ama-elves ethula amathangi e-flamethrower. Lezi zimdondoshiya ezineziqu ezibanzi ziyanyakaza.
  Futhi amaqhawe awalawula ngezinzwane ezingenalutho. Futhi zikhukhula izikhundla ze-orc nge -napalm yomlilo. Lawa amantombazane alwayo futhi anolaka.
  Futhi uwashisa ngokukhethekile amabhere anoboya. Amantombazane, vele, asebenzisa izingono zawo ze-ruby lapho edubula.
  Futhi bakhiphe amazinyo, akhipha ukukhanya kwesibuko.
  Namaqhawe aklolodela ngenjabulo. Lapho amathangi eqala ukuqhuma, ake sishise ama-orcs. Futhi zinyakaza njengeketango lempi langempela elikhipha izixuku ezinamahloni.
  Amantombazane ama-elf acula ngokuphendula;
  Umsindo wehabhu elimangalisayo uyananela,
  Ngiyacula, nginesibindi, angithuli!
  Isibhakela sokulwa asenziwanga ngengcina,
  Silwela ukukhanya - indlela yomsebe!
  
  UNkulunkulu uhlupha abantu ngokugula -
  Umlilo ovela esihogweni washisa izoni!
  Ngifuna ukuba umngane kaSomandla,
  Ukuze kungabi nzima kangako!
  
  UKristu uzofika, yebo, maduze,
  Ngabe usizi luzophela-ke, ngikholwe?
  Ungaphuphuthekiswa ukucasuka emehlweni akho,
  Isono, inkululeko, uxolo kakhulu!
  
  Angifuni ukuhamba ngomugqa -
  Angifuni ukungabi nasono!
  Izenzo ezikhohlisayo ezingcono
  Iyini intambo ngaphandle kwesithukuthezi!
  
  Wathi ngeke kube nempi epharadesi,
  Futhi isono siyoshabalala, kubi kuwo wonke umuntu!
  Kodwa ziyini iziphetho?
  Silambele izinguquko ezintsha!
  
  Ukuphila phakade - kuhle ukwazi
  Kodwa ukuphila ngaphandle kwesono kuwukumila!
  I-knight izothanda impi ngentshiseko,
  Phela ibutho liya empini!
  
  Izwe likababa, izwe lamasosha,
  Uphethe ithoshi ezandleni zakhe - mashi!
  Isijeziso ngezilo ezingcolile,
  Uzowakhahlela emazinyweni qhawe!
  
  Masiyiqedele impi ngedili elimnandi,
  Masibe nesnack, isiphuzo - masidanse!
  Phela amaqhawe ethu awafi,
  Futhi igama alishayi ishiya, kodwa iso!
  
  Nokho, yini okufanele yenziwe ezweni elinokuthula?
  Ungakha isigodlo lapho!
  Futhi unikele inkonzo kuhabhu,
  ULaurel uthole umqhele!
  
  Kepha kuneminye imihlaba - yazi,
  Lapho futhi amaqhawe akhula khona!
  Umfana udweba ithangi etafuleni lakhe,
  Kuthiwani uma abafokazi beza kithi?
  
  Ungazami ukuphumula
  Qinisa imisipha yakho, ugcine ingqondo yakho iqinile!
  Sonke siyazi ukulwa,
  Lapho ingelosi enkulu izumeka!
  Lena yindlela amantombazane acula ngayo futhi abonisa isigaba sawo esivelele nomoya wokulwa ngempela.
  Kodwa ama-elves athatha izinzwane zawo ezingenalutho futhi aqala ukujikijela izipho ezibhubhisayo zokuqothula ama-orcs. Futhi bakwenza ngesasasa elikhulu.
  Ngesikhathi esifanayo, amantombazane ayebhala ngezibhamu zemishini. Futhi babonisa izilimi zabo.
  Ezweni lapho kunabesilisa abambalwa, amantombazane aqaphela ngokukhethekile ukubukeka kwawo futhi alwele abafana.
  Isikhathi esiningi bavele babadlwengule bese bekhombisa ikilasi labo elivelele.
  Lezi ziwuhlobo lokulwa namantombazane aqinile.
  Futhi-ke, babengakwazi kanjani ukucula;
  Kunezidalwa ezihlukene kuphela ngaphansi kwenyanga,
  Abanye banezimpondo, abanye banobuso obunezimpondo!
  Yini eyadalwa nguSathane Omkhulu,
  Izinhlobo ezahlukahlukene, izinhlobo, amakilasi, ama-castes!
  
  Size ngani, ma-Elfi knights?
  Yeka inganekwane eyaqala ukunqoba!
  Okwakubonakala kude kuphela
  Manje ibutho laseRussia linyathela ngezinyawo!
  
  Impahla yama-troll of the underworld isihogo,
  Besuka lapho bathumela izifo kubantu!
  Kodwa amaqhawe ayishumi nanye manje abulala isifo,
  Asingcwatshwe izingane zethu!
  
  Pho kungani uhambe uhambo lokuhamba ngezinyawo?
  Yebo, ababi bavale indlela ekhanyayo eya eViry !
  Yingakho amadodana elwela ukufa -
  Kongcwele wami, onikeza ukuzwana no-Elfia!
  
  Ukuze bafe futhi bathole ipharadesi -
  Ngemva kwalokho, sebevuselwe emhlabeni wabantu, babuya!
  Futhi ushisa isikhunta sentukuthelo emlilweni,
  I-Napalm nezinhlamvu ngeke kusivimbe!
  
  Kukhona isangoma esibi egodini elimnyama.
  Wathumela insangu - isiqu sinamandla kunensimbi!
  Kodwa uMninimandla onke wayala ukuba kuphulwe isihogo,
  Ngaphezu kwakho kukhona uMholi wayo yonke imikhakha, Comrade Stalin!
  
  Sizoshaya abafana bangaphandle -
  Futhi sizoketula amadimoni akhuluphele ejoka!
  Yingakho ngidinga isipho samasosha,
  Ukuze umhlukumezi adle ikhiwane elinegazi!
  
  Kodwa i-goblin yathola ngokugcwele,
  Ukhululiwe omunye umhlaba!
  Nendebe yesipho sikaNkulunkulu isigcwele;
  Futhi umuntu akasona isihambi ezulwini!
  
  Asiphuze ingilazi yoju sicule.
  Mayelana nobuqhawe nomsebenzi wesosha!
  Okwatholwa ngokuba nesibindi ngenkemba,
  Abazalwane kumelwe bangafi emigqeni!
  Zinolaka ngokwedlulele futhi azifakile izicathulo, zinezithende zamantombazane ezipinki, eziyindilinga.
  Futhi bagawula lawa ma-orcs ...
  Intombazane eyidlozi enezinwele eziluhlaza okwesibhakabhaka yathatha isipho sokufa yasijikijela ezidalwa ezifile zamandla abulalayo. Wawahlakaza ngezindlela ezahlukene, wawahlukanisa ngokoqobo, wabe esewathatha wawacosha:
  - I-bald Fuhrer iyi-rabid sadist,
  Nicekele phansi abazalwane bethu abaningi...
  Kungani umfascist engakafi?
  Yini uRus aphonsa ngaphansi kwesipelingi esibi?!
  Intombazane yaphinde yaphonsa ngamandla ibhomu elikhulu elibulalayo. Futhi zindiza kuphela ama-orcs. Futhi ake sithi kuhle!
  Amantombazane kufanele aqaphele ukuthi alwa kakhulu futhi amahle. Futhi-ke izinyawo zabo azizazi izicathulo.
  Indlela abajikijela ngayo izitha zabo izipho zokufa.
  Futhi kungene izithende ezingenalutho. Lawa mantombazane ayikilasi eliphakeme kakhulu, njenge-karaoke. Izitha azikwazi ukumelana nabo. Futhi, mhlawumbe, nakubangane futhi.
  Uma zihlakazeka, izidalwa ezinoboya ngeke ziyithole ngokwanele.
  Futhi ngakho-ke amaqhawe ehlisa omunye umugqa wezinqola futhi aqala ukucula;
  Impi iwukuqaphela isiphetho,
  Inonya ngobuhle beGehena!
  Njengokukhanya kweqhwa elibandayo leNyanga,
  Njenge-pantomime, isihogo sesigcawu!
  
  Nokho, lena yindlela yama-elves -
  Phonsa emeveni kubizo!
  Ungacabangi isitha, ungasigobisi,
  Asinawo amandla ezidalwa ezinkulu !
  
  I-Russia yasinika indawo yokukhosela,
  Kuyo, sazalelwa esixukwini!
  Njengesembozo se-Virgin -
  Sengathi uSomandla angasihawukela!
  
  UZenya unikeze isibhengezo - woza,
  Umyalo wakhe uwukundiza ngamaphiko!
  Asakhe ipharadesi lobuKhomanisi
  Vumela isibalo se-hunchback siqonde!
  
  Kodwa ubani ohlaselayo ophuthuma ukudabuka lapha?
  Kusuka esihogweni, izilo zangaphansi komhlaba!
  Ngibambelele kuKristu ngomphefumulo wami,
  Lokhu kusinika ukuthula kwengqondo njengamaqhawe!
  
  Ezimpini, imicabango ayidlali -
  Udinga ukuwaqoqa kubhasikidi!
  Sonke singamaqabane, abangane,
  Abakhi bamasonto nezingadi!
  
  Nazi izilo, ukukhala kwama-ghouls,
  Ngeke sivumele izidalwa, uyazi!
  Iqhawe lethu limnandi kakhulu,
  Hhayi umdwebo wesikole edeskini!
  
  Masilwe nokuhlasela ndawonye
  Ake sisuse indlela eya enhlokodolobha!
  Singamaqhawe anenkemba yensimbi,
  Nakuba i-chain mail ingeyinde ngokwanele!
  Futhi le ngoma ivuselela kakhulu futhi iyahlanya. Futhi baphonsa amabhomu abulalayo empini.
  Futhi-ke, amantombazane anemilenze engenalutho, ekhanyisiwe, enomusa.
  Badubula futhi bawise ama-orcs njengezikhonkwane ze-bowling.
  Enye yamantombazane yayithatha futhi yacindezela inkinobho ye-joystick ngengono yayo ebomvu. Nokuthi uzoyithatha kanjani ayishaye. Futhi maningi amandla abulalayo lapha, nokubhujiswa okuphelele kanye nokweqa okuyisiphithiphithi kanye nokwanda kwamandla.
  Ngokumelene namantombazane anjalo, amaqhinga angcolile ama-orcs awanawo amandla futhi aqhutshelwa emabhokisini aphelele.
  Intombazane eyi-elf enezinwele eziphuzi ezichotshoziwe amabhere anoboya. Bawagawule phansi kwangathi banomlimi.
  Futhi izinzwane zakhe ezingenalutho zaphonsa uphizi obhubhisayo wembubhiso.
  Futhi ipizi elinjalo elineziqhumane ezinamandla liyaduma futhi liphule ama-orcs azondwayo.
  Kodwa lawa mabhele ama-shaggy nawo ayanuka. Futhi kupholile ngempela. Kepha ama-orcs azama ukuphumela ezikhundleni ze-elf ethangini.
  Ngakho-ke amantombazane, ebeka izinyawo zawo ezingenalutho ematsheni, aphendule isibhamu futhi aqondise amabhere ethangini.
  Bawuthatha bawushaya ngamandla abulalayo. Futhi baphephetha ithangi okwakuhamba kulo amabhere ansundu.
  Futhi amantombazane ahleka futhi ahlabelela:
  -Futhi ama-orcs amabi andizela phansi,
  Njengoba ngithole i-nickel evela kumantombazane...
  Amehlo obuhle akhanya kakhulu,
  Futhi ngeke bangene enkingeni!
  Ngakho-ke amantombazane aphonse amabhomu amane ngesikhathi esisodwa ngezinzwane ezingenalutho. Futhi bahlukanisa iqoqo lonke lama-orcs.
  Bese kuthi ama-elves amabili ashaye ikhwela kancane. Impempe yabo yaba nomthelela kumagwababa echobana sengathi bashaya ubuchopho ngesando. Futhi kungani amagwababa ethatha futhi aquleke?
  Awela phansi, enza izimbobo eziqongweni zamakhanda amabhere ngemilomo yawo ebukhali kakhulu futhi ebhoboza izikhali. Futhi babhoboza, ake sithi, ngokoqobo, babangela ukucekelwa phansi. Khona-ke amantombazane ayikhulu ngokushesha afaka izinzwane zawo ezingenalutho emlonyeni futhi aqala ukushaya ikhwela.
  Futhi ifu lonke lamagwababa, seliqulekile, lawa futhi labhoboza amakhanda alabo ababekhuphuka njengeselesele kuma-orcs aminyene.
  . ISAHLUKO No. 9.
  Amantombazane amahle kakhulu. Futhi uma behlakazeka, akukho zidalwa ezinoboya ezingabavimba.
  Nobuhle bayacula;
  Amafu aqhamuka kwabamunca igazi,
  Isihogo siqhamuke eMhlabeni ongekude!
  Inyoka ikhasa i -pantsvale rattlesnake,
  Amafu akhanya igazi!
  
  Amagagasi ayavutha, ashayeka njengesiphepho sesihogo,
  Futhi uzohlangana nebutho lama-daredevils anesibindi!
  Sizovikela abesifazane abahle abathandekayo
  Siyokufanelekela izenzo zobaba bethu!
  
  Izwe lami, ubububula kabuhlungu kangakanani,
  Isitha sashiya izilonda eziyikhulu zemikhondo!
  Kepha ake siwalahle ama-orcs, ngaso leso sikhathi sisuka phansi,
  Ubhadane lweminyaka esheshayo ngeke luhlale isikhathi eside!
  
  Futhi ukufa sekuvele kubamhlophe ngemuva kwamafu,
  Kodwa imicabango yethu igijimela ezulwini!
  Masinyathele othulini ababi,
  Futhi sizodabula i-Wehrmacht phakathi!
  
  Asikwazi ukuthula nokuguga kuyabola,
  Singabantwana bezwe lethu likaMama elingcwele!
  Yonke into ekhanyayo yalwa namabhere,
  Singamahlumela alezi zimpande ezinamandla!
  
  Futhi yeka ibhomu elibi eliqhume ngamandla,
  Sidingani kulokhu kuqhuma kwegobolondo, lokhu kuduma kwezulu!
  Ama-Elfi fighters ayakwazi izinto eziningi,
  Futhi ku-Fuhrer, phezulu kuzoba phansi!
  
  I-inferno yesihogo yavutha,
  Ukukhasa edwaleni ngomgqomo we "Tiger" edla inyama!
  Futhi konke ukukhathala kwasuka ngokushesha kithi,
  Isikhathi semidlalo ejabulisayo!
  
  Ibhomu esandleni sami, nokujikijela okubulalayo,
  Ingwe yashaywa kanzima ekhaleni!
  Futhi i-Fuhrer ingena kubhayela egumbini lokubilisa i-Tartar,
  Ukuze izwe lingazivezi emadlebeni!
  
  Ibhere liyavevezela ngenxa yamavoli athukuthele,
  Lapha ifulege lindiza phezu kweReichstag of the Elves!
  Lavutha iLanga phezu koBaba.
  Phela i-Orc Reich isiphenduke uthuli nomlotha!
  Acula kanje ama-elves, awenza kahle kakhulu. Zinhle ngokwedlulele, futhi izinqe zazo zincane futhi i-abs yazo iyamangalisa kakhulu. Izisu zama-elves zifana nezigxobo zikashokoledi futhi zinhle.
  Amantombazane alapha ayamangalisa. Futhi badubula besebenzisa izibhamu ngomfutho omkhulu nangokunemba okwedlulele. Lawa ngamantombazane aphuma emndenini wezinkunzi.
  Ake sithi bamane nje bakhulu futhi bane-hyper . Lezi yizigebengu ezinhle okufanele ubhekane nazo.
  Yilolu hlobo lwamantombazane azomisa ihhashi eligijimayo angagcini nje ngokungena eqhugwaneni, kodwa angene esigodlweni esivuthayo.
  Futhi bayonyathela imililo ngezithende zabo ezingenalutho, zamantombazane. Ungafaki umunwe wakho emlonyeni walawa mantombazane - azowuluma.
  Kodwa yini enye engingayifaka emlonyeni wabo, into ejabulisa kakhulu - ngicela. Kulokhu, amantombazane ama-super nje. Bangamaqhawe amahle kakhulu abonisa lokho amanye ama-fighters amaningi angakwazi ukukwenza.
  Amaqhawe anjalo azokwazi ukuphula izimpondo zenkunzi futhi akhiphe amazinyo ebhere.
  Akekho ongakwazi ukubhekana namantombazane anjalo. Asikho inunu engahlula labo buhle.
  Futhi ngakho amantombazane awuthatha futhi wakhafula ngaso leso sikhathi. Amathe abo aphenduka amahlamvu omlilo.
  Bawela kuma-orcs njengomshisi womlilo. Futhi bashisa ibutho lonke lezidalwa ezinoboya kanyekanye.
  Idlozi elinezinwele ezibomvu layithatha lacula:
  - Ngingaba mhlophe, kodwa okungenani ngihlanzekile,
  Ngisho kubanda...
  Kodwa ngokusobala i-orc isingcolile,
  Wangimboza ngomnyama!
  Yaluthatha intombazane yawukhulula umbani emehlweni ayo. Futhi wakwenza ngendlela ecekela phansi kakhulu futhi ecekela phansi.
  Futhi ngakho-ke i-elf, ngaphandle kokucabanga kabili, yayithatha futhi yacindezela inkinobho yesiqalisi serokhethi ngengono yayo yeruby.
  Futhi ukugeleza kokulwa kokufa nokubhujiswa kwandiza.
  Intombazane yaqala ukucula;
  Intambo iphukile
  Ukufa okubi kusongela amantombazane!
  Futhi ukuphila -
  U-Orc kufanele afe kabi!
  Iqhawe lawuthatha lakhipha ulimi.
  Intombazane enezinwele ezimhlophe evela emndenini we-elf yatshiyoza yathi:
  Bavutha kumnyama futhi ngokubi,
  Amehlo ama-orc amabi.
  Kunjengokungathi bathi -
  Amehlo abheke emhlabeni futhi!
  Futhi amaqhawe ashaya ikhwelo futhi...
  Izimpungushe ezinobuso obuguquguquke ngenxa yokwesaba ziwela emakhanda ama-orcs futhi ziwabhoboze cishe njengesiqophamithi emagxolweni esihlahla se-oki.
  Futhi amantombazane ayabhonga:
  Kunye kubili kuthathu,
  Bulala wonke ama-orcs!
  Okune, isishiyagalombili, amahlanu -
  Bulala amabhere!
  Yile ndlela impi yenzeka ngayo ebuthweni likaMaria Kolesnikova, indlovukazi yentombazane. Okulwa nobubi obukhulu futhi obuyingozi. Wakwazi ukuphunyuka ekubanjweni okungcolile kombusi, futhi manje usemzimba omusha nendima. Futhi wenza izimangaliso ezinkulu nezimangaliso ezimangalisayo. Ithimba lamantombazane liqhubekile nokuhlasela. Futhi ama-elves angaphambili kanye nenani elincane lama-elves aqala ukufaka ingcindezi kuma-orcs, lawa mabhere angama-shaggy.
  Amantombazane agijimela ukuhlasela.
  I-elf warrior enezinwele eziwolintshi yathatha futhi yacindezela ingono ebomvu yebele yayo yayifaka enkinobho yenduku yokudlala.
  Igagasi lokwethuka laqala. Futhi i-ultrasound igijimela kuma-orcs. Yabasibekela bonke kanyekanye, yashisa amathambo abo.
  Iqhawe libhale kuTwitter:
  - Ngezinhlanga ezihlanyayo zemfezi!
  Nokuthi uzoyithatha ahleke kanjani. Laba ngabesifazane ngempela - ake sithi bakhulu.
  Amantombazane kufanele abhekwe njengawesabekayo.
  Futhi ngakho-ke baphonsa imifudlana ebulalayo yamabhomu amalahle ngezithende zabo ezingenalutho.
  Badabula amabhere amaningi anolaka nanoboya. Ngemva kwalokho amantombazane ayithatha futhi aqala ukucula;
  Ngiyacela Nkosi ukuba usuku lungafi;
  Kwangathi amehlo entombazane angahlala emusha!
  Ukuze knight yethu ikhuphuke ngaphezu kwamadwala,
  Ukuze isembozo samachibi sicace ngaphezu kwekristalu!
  
  Yeka umhlaba omuhle uNkulunkulu awudalile,
  Badla isiliva kuwo, futhi ibalazwe laliyirubi!
  Ngifuna intombi, ekahle kaNkulunkulu -
  Ukuze enze lokhu, wagawula izitha ezimpini!
  
  Kungani inhliziyo yale nsizwa inzima kangaka?
  Yini afuna ukuyithola kulo mhlaba?
  Kungani isigwedlo siphukile?
  Indlela yokuxazulula izinkinga ezinkulu?
  
  Ngifuna, Nkulunkulu, ukuba ngijabule,
  Thola iphupho lakho lasezulwini!
  Ukuze intambo yenhlanhla inganqamuki,
  Ukubeka umugqa ngaphansi kwendlela, umugqa we-ballast!
  
  Kodwa yini okufanele ngiyibheke ngesilinganiso ngaphandle kothando,
  Imaphi amantombazane angabiza kakhulu?
  Kunzima ukwakha injabulo egazini,
  Ungabhukuda ngakulo kuphela ungene endaweni eshisayo yesihogo!
  
  Ukwehlukana kuwukuhlushwa kimi
  Impi iseyiphupho elibi kangaka!
  Lapha wagibela ihhashi ngonyawo lwakhe emvuleni,
  Nakuba i-orc embi, umbulali waphakamisa imbazo yakhe!
  
  Bathatha amadodakazi ethu,
  Bayabahlukumeza futhi bashise imizimba yabo ngomlilo!
  Kepha sizokwehlisela u-Fuhrer,
  Yazi ukuthi i-Elf yethu ayifanga!
  
  Masishade emva kwempi embi,
  Khona-ke izingane zizohleka!
  Bonke bayizihlobo zami zegazi kimi.
  Ngizozingela i-fat game!
  
  Futhi i-oki injengesimaragidu lamahlamvu awo;
  Wathi umfana wenze umsebenzi omuhle!
  Unembeza mawuhlanzeke njengekristalu,
  Futhi kuphela kuma-pluses kuzoba nezinombolo kubhalansi!
  Amantombazane acula futhi abonisa isimo sawo sokulwa nokulwa.
  Futhi-ke, elinye lamaqhawe laletha ipayipi. Wayithela ngophethiloli. Futhi uzothatha kanjani futhi ethule umfudlana obulalayo. I-tsunami ebulalayo yomlilo izogeleza. Futhi ishisa ngokuphelele ama-orcs.
  Futhi lokhu kuhle kakhulu ngempela. Imbubhiso yobushiqela iyenzeka ngempela.
  Lena into okungekho ntombazane engakwazi ukumelana nayo, njengokukhotha into emnandi kakhulu, emnandi futhi emnandi ngolimi lwedlozi.
  Futhi ngesikhathi esifanayo, qhubeka ushise ikhanda le-orc .
  phansi kanjalo . Futhi ungashiyi ngisho nethambo lesitha.
  Anjalo amantombazane ngezinye izikhathi. Futhi bakhiphe amazinyo abo futhi babonisa intukuthelo yabo njengenyoka yenyoka.
  Amaqhawe azobhidliza noma yiliphi ibutho. Futhi uma befuna, bangakwazi ukugxusha.
  Cabanga ukuthi bekuzokwenzekani uma izinkulungwane zama-elves zikhipha amagesi ngesikhathi esisodwa? Ngithi kuzokwenzekani?
  Oh kuzophola impela mhlampe amazulu azoyivimba lento ukuthi ingenzeki. Ngoba ngaleso sikhathi amagwababa ayona phezu kwamakhanda ama-orcs. Futhi bazowa futhi baphule izingebhezi, okubonisa umthelela obulala kakhulu endaweni yonke.
  Futhi amantombazane aqala ukucula futhi ngokufutheka kwawo okungalawuleki nangentshiseko, futhi amazinyo awo amaparele abecwebezela njengezibuko.
  Iphupho elibi njalo liza njengenyoka
  Awumlindele, kodwa ungena emnyango!
  Ujabule, umndeni wondlekile,
  Awazi ukuthi kukhona abantu abayizilo!
  Manje sekuqalile ukuhlasela kweqembu eligijimayo,
  AmaTatar asithela ngemicibisholo!
  Kodwa sazalelwa ukwenza isibindi,
  Futhi siyobekezelela amagalelo anonya!
  
  Akekho owaziyo uma uNkulunkulu emuhle
  Indoda isinonya kakhulu!
  Ukufa sekuvele kungqongqoza ngesibhakela embundwini -
  UWezebhu wakhipha izimpondo zakhe ngenxa yokushisa !
  
  Yebo, lezi yizikhathi zabokhokho basendulo.
  Esangena kukho kupholile!
  Akukhona lokho iphupho lami elalimayelana,
  Asizange siye kule, ngokusebenzisa izintaba-kude!
  
  Kodwa uma uzithola usesihogweni,
  Kunalokho, emhlabeni wobuhlungu, ubugqila, impi!
  Ngisaligcinile ithemba
  Vumela inhliziyo yakho ishaye lezo zigqi!
  
  Kodwa izilingo ziyiketango lethu,
  Okungeke kuvumele imicabango ibe lula!
  Futhi uma kunesidingo, kufanele ubekezele,
  Futhi uma umemeza, khona-ke phezulu kwamaphaphu akho!
  
  Uyimbongi nesikhohlakali,
  Kodwa hhayi enkundleni yempi eshisayo!
  Izitha ezimbi ze-Fatherland zizofa,
  Bazongcwatshwa ngokushesha futhi mahhala!
  
  Manje kuthathe ukhothame kuKristu,
  Hlukana nawe, uqabule ubuso besithonjana!
  Ngikholwa ukuthi ngizotshela abantu iqiniso,
  INkosi izosinika ifa eliyinqaba njengomvuzo!
  Amantombazane acula kahle. Amazwi abo acwebezelayo futhi acwebezelayo. Futhi egcwele umzimba.
  Futhi ngemva kwengoma, ibutho lonke lamantombazane lasuka futhi lakhulula ama-farts. Zasukuma zilandelana zaphuthuma efwini lamagwababa. Babathatha babahlasela.
  Lokhu kwaqala ukuklinya amagwababa, avele aminya okwangempela ashwaqeka, athola intambo entanyeni.
  Kwawa amagwababa amaningi. Futhi babhoboza ngqo eziqongweni zamakhanda ama-orcs. Futhi amabhere akhulula imithombo yegazi elinsundu. Bakhihliwe kuhle kophizi oluchotshozwayo.
  Ahleke amantombazane. Futhi babonisa izilimi zabo. Baciphiza izidalwa ezisondela kubo.
  Enye yamantombazane yatshiyoza:
  - Ama-Orcs awafani nabantu,
  Ama-Orcs, lawa ama-orcs...
  Uma enoboya, kusho ukuthi uyisikhohlakali,
  Izwi lentombazane licace bha!
  Futhi wacimela abangani bakhe.
  Ngokushesha amaqhawe azizwa azethemba ngokweqile. Amazinyo azo ayecwebezela njengeziqongo zezintaba. Noma mhlawumbe lawa angamaparele namagugu olwandle.
  Amantombazane ahleka futhi acula:
  O lwandle, lwandle, lwandle, lwandle,
  Abafana bahlezi ocingweni!
  Ama-orcs azobona usizi,
  Ama-bastards azofa wonke ngokuhlakazeka!
  Futhi amaqhawe azoyithatha futhi ashaye amakhwela. Lesi sikhathi akuwona nje amagwababa awela emakhanda ama-orcs, kodwa namatshe esichotho. Futhi zephula ngokoqobo izikhakhayi zamabhere.
  Yileyo ndlela amantombazane ama-elf athatha ngayo ama-orcs ala mabhere anukayo. Futhi kwabonakala kupholile kakhulu.
  Kwathi lapho onobuhle sebeqala ukucula kwaba yisiphithiphithi;
  Amazulu awukhaphethi oyisibonelo wezinkanyezi,
  Inyanga izokhanyisa amagquma!
  Umfula wentaba uyehla,
  Igolide elicwazimulayo ematsheni acwebileyo!
  
  Ubulula bukaMama Elf,
  Amadolobhana agcwele futhi anethezekile!
  Zakhala izintombi ngenjabulo.
  Njengomdanso oyindilinga bayogunda!
  
  Inkathazo isifikile, salukazi sempi,
  Ukubhoboza amazinyo - isivunguvungu samagobolondo!
  Ukubhujiswa kuyashesha nama-orcs,
  Umngane wakho ufele empini!
  
  Wena ngokwakho usengumfana -
  Ihhovisi lokubhaliswa kwamasosha kanye nokubhalisa alizange likunikeze imvume!
  Njengokuthi, awunayo iminyaka eyengeziwe eyanele,
  Izwe kumele livikele izingane zalo!
  
  Wabaleka waya ngaphambili engaphethe lutho.
  Ukuletha ubuhle nokukhanya!
  Ukuze ama-orcs angabanciphi intando yawo,
  Ukuze ungahlangani nokusa emaketangeni!
  
  Umngane wami naye akazange alale,
  Ukwazile ukugqashula - ungumlwi!
  Sizokwehlisa ama-orcs esisekelweni sawo,
  Kwangathi kungaba ukuphela kweFuhrer!
  
  Kunzima ukulwa, ubuhlungu nendlala,
  Intombazane engafakile izicathulo ebusika!
  Sibekezelela amakhaza amanikiniki,
  Ngezinye izikhathi sidla amagxolo afanayo nezihlahla ze-birch!
  
  Futhi isitha sindiza ngezindiza,
  Njengesilo esiphuma esihogweni "Ingwe" ibhonga!
  Ibhere elizalwa impisi embi
  Umjikijeli womlilo uphuma emathangini!
  
  Ukufudumala izinyawo zakho ezingenalutho,
  Ukuthi baphenduka baba luhlaza okwesibhakabhaka eqhweni!
  Intombazane yakhetha imigwaqo
  Lapho umlotha wenza kwaba mnyama isiphepho seqhwa!
  
  Kodwa samelana - kude namakhaza,
  Umfana nentombazane phambili!
  Sizonqoba ukuhleka kukaJudas,
  URus 'uzosula ubumnyama bama-orcs esihlabathini!
  
  Kubengezela izithende zentsha
  Ukukhukhuleka kweqhwa kushiye umzila omncane!
  Isithwathwa akulula ukubekezelela,
  Ukugijima ngaphandle kwezicathulo kuyasifudumeza!
  
  Futhi ama-orcs amabi awanalo ilungelo,
  Babhonga emakhazeni!
  Amandla anamandla kangaka
  I-elves knight yethu ipholile kakhulu!
  
  Baphonsa igagasi elivela esihogweni,
  Manje i -Feyropa ingaphambili!
  Injalo inkatho yebutho elingcwele;
  Yiba qotho kuze kube phakade ku-Elfi!
  Amantombazane lawa mahle kakhulu. Banenjabulo enkulu nomlilo. Njengamantombazane anemiluko ebomvu. Kanti nobuhle bahlala bengagqokile izicathulo.
  Amaqhawe ahlasele ama-orcs kahle. Babeyithanda kakhulu le nqubo, lapho uphonsa uphizi wokubhujiswa nokufa esitheni ngezinzwane zakho ezingenalutho.
  Futhi udwengula amabhere abe yizicucu ezidabukile kanye nama-cutlets. Futhi okuyizinto ezithosiwe futhi ezimnandi.
  Futhi amantombazane abhala mayelana namabhere azayo. Futhi masishaye ama-elf orcs ngodaka.
  Futhi kufanele kuqashelwe ukuthi ubuhle benza lokhu ngempumelelo kakhulu. Futhi ulaka lwabo luphinde luhlanganiswe nomusa obukekayo kakhulu futhi ojabulisayo.
  Amaqhawe athatha ama-orcs futhi aqala ukuqothulwa kobushiqela.
  Lapha amantombazane asebenzisa izingono zabo ze-ruby. Wacindezela okhiye abavula amalangabi.
  Base bewuthatha, futhi ngaso leso sikhathi basibekela impi yama-orcs. Nangempela bawuthatha bawushisa waphela .
  Amantombazane alapha. Futhi uma kunesidingo, izilimi zizosetshenziselwa ngokuqondile injongo yazo. Futhi inhloso yezilimi ezinjalo ukunikeza injabulo kubantu. Futhi bonisa umoya wakho omuhle nonolaka.
  Awekho amantombazane anjalo, uma ehamba, amabhere ngokuqinisekile ngeke anciphise.
  Bakhombisa impumelelo enkulu kangaka.
  Futhi amantombazane angakwazi ukudlala i-violin ngaphandle komkhosi omkhulu.
  Lokhu futhi kuyindlela enhle kakhulu.
  Amantombazane aqala ukudlala amavayolini. Ngaso leso sikhathi babamba iminsalo ngezinzwane zabo ezingenalutho. Futhi kudlalwa umculo omnandi nojabulisayo. Futhi kuhle nje.
  Kwathi-ke amantombazane ayithatha futhi aqala ukucula;
  Ngiyakholwa Ezweni Lami Elingcwele,
  Ukuthi ngeQiniso umuntu angathola insindiso!
  Sizovikela izingane zethu ebubini -
  Isitha sizovela kithi, ngikholwe, impindiselo!
  
  Inkemba yami ishaya njengengcebo ka -Ilya ,
  Futhi izandla zabo azazi ukuthi zikhathele kangakanani empini!
  Sifana nesihlangu esithembekile eZweni Lobaba,
  Ukuvikela indawo epharadesi elihlanzekile kwababi!
  
  Hlehla, shaya futhi ujike futhi - shaya,
  Sinjalo isiphetho sendlela, maye, ngesosha!
  Uma nje kusaphila isigebengu esisodwa,
  Hlanza umgqomo nokubonwa kwangaphambili kwesibhamu sakho somshini!
  
  Udinga ukulwa uma inganekwane ingumhlaba,
  Kwesinye isikhathi ukuhhewula kungayekwa!
  Kodwa sigcina udumo lwethu kuBaba wethu,
  Nakuba ngezinye izikhathi kuba nezinqwaba zezidumbu!
  
  Sazalwa, saba nenhlanhla ezweni -
  Lapho wonke umuntu angaba iqhawe!
  Lapho kubantu, bese kuwe ngokwakho,
  Iqhawe elinamandla nelinesibindi!
  
  Futhi manje sizomemeza - phambili,
  Ukuqothula ama-redoubts, izinqaba ezinamandla!
  Ukuze kungenzeki ukuthi kube sengathi ingqondo inamanga -
  Sizophephula amafu ezindizeni!
  
  Yebo, ungaya ngqo esihogweni,
  Njengoba yonke imigwaqo ifana ne-bindweed futhi ihlwanyela ikhakhasi ...
  Kodwa nalapho ama-fighters' blades ashaya,
  Futhi amabhomu awela esiswini sezindiza!
  
  Futhi siyini isihogo sika-Elf umlwi?
  Okunye ukuhlola!
  Sizolwa kuze kube sekupheleni -
  Masigcwalise isifiso sikaNkulunkulu sangempela!
  
  Futhi sizonqoba izigelekeqe zama-troll nama-ghouls,
  Masifinyelele endaweni lapho uMhlaba use-Edene!
  Ukhozi luyoqeda igwababa elibi;
  Udumo nokholo kuyosiholela ekufezeni okuthile!
  
  Umfudlana onesiphepho ushaya impilo ngokhiye,
  Abakucela kuKristu kuzofezeka!
  Umusa uyogeleza njengomfula wezimpophoma,
  Kukhazimuliswe uMama Womdabu u-Elfia!
  Amantombazane ayecula futhi edlala namavayolini kanyekanye. Futhi umculo wawuzwakala ukhala futhi umnandi futhi ucwebezela. Futhi yasakazeka ngokoqobo esibhakabhakeni.
  Futhi amagwababa, elahlekelwa ukwazi, aquleka futhi abhoboza amakhanda ama-orcs.
  Futhi amantombazane enza ngamandla angaqondakali. Imifudlana ye-hyperplasm yayigeleza phakathi kwabo.
  Noma mhlawumbe ne-magoplasm, amantombazane ayenza samuntu njengethonya elimangalisayo nelibulalayo.
  Amaqhawe akhipha amazinyo awo, kwase kuthi ebusweni bamazinyo awo akhipha imisebe eyayiphuphuthekisa ama-orcs futhi yenze amehlo awo aphume igazi. Futhi kwavela ukuthi kupholile futhi kupholile ngendlela engaqondakali.
  Amaqhawe aphinda acindezela izinkinobho ngezingono zawo zeruby. Futhi bashaya isitha ngokuqhuma okuvuthayo kwamandla amakhulu, abhubhisayo avela ezintaba-mlilo.
  Futhi konke kuyasabela futhi kuyasha. Futhi baqhumisa amathange amabhere. Futhi imifudlana yomlilo ovuthayo incibilikisa imishini yombuso kaPutin.
  Amantombazane, kufanele ngisho, ayamangalisa futhi abonisa izinga elihle kakhulu lomoya wokulwa kangangokuthi akekho ongalokotha abeke icala nganoma yini eyisiphukuphuku namanyala.
  Basho mayelana namantombazane anjalo: ningonkulunkulukazi futhi Super!
  Ngakho baphinde baluphakamisa futhi baqala ukucula ngomdlandla omkhulu;
  Kukhona abesifazane ku-Elfia yethu,
  Kungani beshayela indiza njengehlaya?
  Yini enhle kunazo zonke eMhlabeni -
  Lokho kuzobulala zonke izitha!
  
  Bazalelwa ukunqoba
  Ukukhazimulisa i-Elf emhlabeni wonke!
  Phela okhokho bethu abanamandla,
  Ngokushesha kwabuthelwa ibutho lempi!
  
  Imidondoshiya ima emshinini,
  Amandla abo anjalo - aphihliza wonke umuntu!
  Singabantwana bakaBaba, sibumbene -
  Uhlu lwamasosha luyamasha!
  
  Ukuhlupheka ngeke kukwazi ukusiphula,
  Umlilo we-napalm omubi awunawo amandla!
  Lapho ithoshi lalivutha khona...
  Ukugqama manje kuvuliwe!
  
  Yonke into ezweni lakithi iyithoshi ekukhanyeni,
  Izimoto, imigwaqo, amabhuloho!
  Futhi ukunqoba kuculwa ezingomeni -
  Singama-falcons of light - eagles!
  
  Sizokhazimulisa i-Fatherland ngesibindi,
  Ake sikuyise ezindaweni eziphakemeyo!
  Sisemkhathini njengamaphayona -
  Futhi sizokwephula izintamo zama-orcs amabi!
  
  Ake sibambe zonke izilwane ezihuquzelayo ezivela ku-Mars,
  Masivule indlela eya e-Centauri!
  Kuyoba khona thina esimesabayo umhlaseli,
  Futhi ngubani onomusa nothembekile othandweni!
  
  I-Elfia iyizwe elimnandi kunawo wonke,
  Kukhona okumele siziqhenye ngakho, ngikholwe!
  Asikho isidingo sokukhuluma umbhedo...
  Yiba nobuntu, hhayi isilo!
  
  Masifinyelele emngceleni wendawo yonke,
  Sizokwakha inqaba yegwadle lapho!
  Futhi owalahlekelwa ukuphenduka,
  Ubani ojahe ukushaya uBaba!
  
  Yini elandelayo - umcabango omncane
  Kodwa kholwa yimi, sizobavusa abafileyo!
  Sizoklebhula udosi lokufa ngomdlwembe,
  Enkazimulweni ye-Elfie engafi!
  Acula kanje amantombazane, futhi amazwi awo anjengama-nightingale, ama-blackbirds kanye nezinyoni zomlilo ebhodleleni elilodwa. Ake sithi la mantombazane anamandla futhi ane-hyper .
  Futhi bacula ngokuthinta inhliziyo futhi ngokujabulisayo.
  Laba yibo ubuhle okuthi uma bethatha okuthile, akukho-orc ezokuthola kwanele.
  Futhi amantombazane abhubhisa amabhere ngokudlala. Futhi-ke abashayeli bezindiza be-elf bandiza bevela emoyeni. Futhi bacindezela izinkinobho ngezinzwane zabo ezingenalutho. Futhi bashaya izilwane ezinoboya ezinolaka.
  Intombazane evela esibhakabhakeni yadubula irokhethi eqoqweni lama-orcs anoboya. Zaqhunyiswa zahangulwa kwaze kwawa izingcezwana zenyama eshile. Futhi okuyinto evutha futhi empeleni ebhemayo.
  Lawa amantombazane, athukuthele futhi abhubhisa. Banenhliziyo enamandla efihlwe kubo. Kuthiwani uma beyithatha futhi bacule futhi babonise amazinyo abo, khona-ke ngisho nebutho le-orcs elihlangene nama-troll ngeke likwazi ukumelana nabo. Futhi ama-troll angamaqhawe anekhono futhi azimisele kakhulu.
  Futhi amantombazane angamaqhawe amakhulu futhi anamandla, ama-cosmic aguquguqukayo futhi ahlala njalo.
  Amaqhawe athatha futhi akhukhumeza izihlathi zamantombazane, futhi ngaphandle kokucabanga kabili aqhuma phezulu kwamaphaphu awo .
  . ISAHLUKO No. 10.
  Kwabe sekufika igagasi elibulalayo nelibhubhisayo ngempela elishaya ama-orcs. Futhi zingaki izidalwa ezinoboya ezabekwa ngesikhathi esisodwa.
  Ngemva kwalokho amantombazane, ngenjabulo enkulu nangomdlandla omkhulu, aqala ukucula;
  Ivesi elilula lengoma
  Ngicula ngani ngalomhlaba odabukisayo!
  Ngilwela ukumazi uKristu ngomphefumulo wami,
  Ukuze ungathinti umzimba, isihogo nomlotha!
  
  Izwe lami liyathandeka kimi,
  Nakuba ngezinye izikhathi bakubeka ngokuhlambalaza!
  Angizange ngizitholele indawo
  Lapho uWezelbub ethumela abantu esihogweni!
  
  Yini engaba yimbi ukwedlula ukubhujiswa komhlaba,
  Intambo ikhala nini ngokulila?
  Uma isigebengu sihleka, sidla impumelelo,
  Kodwa kuzoba namandla - yazi ukuthi ivusiwe!
  
  Ngizophendula uhlanga olubi bese ngiphendula:
  Isihogo, onkulunkulu ngeke bawuphule umoya wezwe likaBaba wakho!
  Futhi umsebenzi wabo bonke abalwi uzokhazinyuliswa,
  Siyibutho lamasosha: izinkozi aziwona umdlalo!
  
  Yazi ukuthi intando yethu inamandla njengenhlalayenza,
  Sanqwamana isibhakela ehlombe!
  Futhi inhloso esiya kuyo isivele iyabonakala,
  Umlotha wesitha ucekelwe phansi yinkanyezi!
  
  Kwesinye isikhathi kuba nzima ukuqonda uPallas,
  Akanangqondo, uzonikeza udeveli i-carte blanche!
  Futhi kubonakala sengathi kwakukudala kakhulu...
  Lapho i-orc embi yobubi idatshulwe phakathi!
  
  Yebo, sinehlathi lonke lezinkinga,
  Mingaki imihlaba ekhona endaweni yonke?
  Kodwa ngenxa yalesi sizathu oPhezukonke kaNkulunkulu wavuka,
  Ukuze umuntu abe nendunduma yezipho!
  
  U-Elf uzoba amandla amakhulu futhi,
  I-Universe izobonisa indlela eya enjabulweni nothando!
  Ngeke kusaba izinyembezi noma igazi,
  Futhi ugcina intando nokuhlakanipha enhliziyweni yakho!
  Amantombazane acula ngokujulile. Bafuna ukunqoba okwengeziwe kanye namazwi amahle. Ukubekezelelana kwabo kwe-cosmic kumane nje kuyamangalisa. Futhi amaqhawe abonisa i-aerobatics yawo ephakeme kakhulu, kanye ne-Ego enkulu ebhubhisayo.
  Idlozi elinezinwele ezimachashaza lalitshiyoza:
  Kunye kubili kuthathu,
  Ubhubhisa ama-orcs...
  Amane ayisishiyagalombili amahlanu
  Asizanga ukuzodlala!
  Aphinde ashaye ikhwelo amantombazane, kangangokuthi amafu amagwababa amangele ehla emakhanda ama-orcs.
  UMaria Kolesnikova waqhubeka nokulwela ilungelo lama-elves ukuze aphile mahhala futhi ajabule.
  Amabhere amabi akufanele awafake ingcindezi futhi awabhubhise. Cha, indlovukazi yentombazane yayihola ibutho ngobuchule nangengqondo. Futhi izimpi zaqhubeka ngempumelelo nakakhulu kubantu abakhazimulayo.
  Ama-elves aqhubekile nokuba amaqhawe ezimpini nama-orcs. Benza ngothando olukhulu ngempi.
  Amantombazane athumele ama-projectiles abhubhisa kakhulu futhi abulalayo esitheni.
  Futhi ashaya ama-orcs sengathi aqondiswe ebangeni lokudubula. Amaqhawe aphenduka ephikelela futhi enolaka ngokwedlulele, ebonisa amazinyo namazinyo ezimpisi.
  Zama ukuxabana nalamantombazane. Bazokukhombisa umama kaKuzka.
  Amaqhawe ayebhala phansi kuma-orcs, egcwalisa izindunduma zezidumbu. Futhi basebenzise izingono ezibomvu, njengama-strawberries avuthwe ngokweqile.
  Iqhawe lapha lalimuhle ngokwedlulele linezinwele zamachashazi enziwe nge-polka.
  Futhi le elf yayithatha futhi yayikhahlela ngezinzwane zayo ezingenalutho, futhi yanqoba lonke iqembu lama-orcs.
  Ngemva kwalokho iqhawe laqala ukucula futhi;
  Kunzima kangakanani ngathi ukuqonda inhloso yethu,
  Ukuba yisizwe esiziqhenyayo esiholela wonke umuntu ezulwini!
  Ukwenza ukukhetha okujabulisayo kwesizukulwane,
  Zelensky phambili empini ngephupho ohambweni!
  
  Impi yashesha njengenkanyamba yesihogo...
  Ayephi amaqhugwane, umlotha, igazi nokububula!
  Kodwa kuphela ngobukhulu kholwa isiqalo -
  Kwangathi umuntu angaphakanyiselwa phezulu!
  
  Ngikholwe, i-Motherland iyigugu kimi kunabo bonke abanye,
  Uyintwasahlobo ecwenge ngaphezu kwekristalu!
  Njengentombazane ethambile kakhulu embhedeni -
  Ngifuna ukuthanda inkazimulo kaNovemba!
  
  Izivunguvungu azisona isithiyo ezweni likaBaba wami,
  Uwulwandle olungapheli, olunesivunguvungu!
  Ingqophamlando ebalulekile emlandweni -
  Kubhalwe inoveli yomlando!
  
  Kufanele ulwe kakhulu
  Kodwa ayikho enye indlela eya enjabulweni!
  Ngakho thola umbhede ebhokisini -
  Noma mhlawumbe uphayinaphu ngesidlo sasemini!
  
  Lapha emaqeleni aseManchurian eChina,
  Yini okufanele uyibheke emazweni angaphandle anjalo!
  Phela, Usuku Lokunqoba lungoMeyi,
  Ngifuna ukubona okhokho bami engibathandayo!
  
  Kepha yazi ukuthi umsebenzi we-Fatherland ubaluleke kakhulu,
  Kuwukukhonza umhlaba ngentshiseko!
  Iya emgomeni ocwebezelayo ongcwele,
  Ukwenza i-Arbat ipholile - iBrighton Beach!
  
  Singamaqhawe e-Elfi Fatherland,
  Esakuthanda ngezinhliziyo zethu zonke!
  Ngesibindi ubulala bonke abamelene nawe,
  Kukhazimulise uMama wawo wonke amazwe, Elfia!
  Intombazane yacula kamnandi napholile. Futhi izingoma zakhe zifana negagasi elinamandla eligeleza futhi lithukuthele.
  Amaqhawe acindezela izinkinobho ngezinzwane ezingenalutho. Futhi basebenzisa okuthile okushaqisayo nokulimazayo. Futhi badedela amaphupho amabi kanye nombani ohlabayo.
  Nali i-elf eligibele ithange. Futhi unamabele angenalutho anezingono zeruby. Futhi iqhawe elimangalisayo nelilwayo.
  Futhi uchoboza ama-orcs ngaphandle kokupholisa maseko. Lapha wadubula isitha esebenzisa izinzwane ezingenalutho. Futhi yabhoboza imoto yama-orcs. Futhi yavutha, futhi ikhithi yokulwa yaqala ukuqhunyiswa. Futhi ukucekelwa phansi okukhulu kwabangelwa. Futhi insimbi iyasha futhi ibhujiswe ngaphandle kokukhetha noma yimuphi umcimbi.
  Yatshiyoza intombazane. Waphinda futhi wadubula esitheni ngokucindezela ingono ebomvu enkinobho yenduku yokudlala. Futhi wabhoboza phakathi kwebhere elinoboya.
  Futhi wamemeza:
  - Ithangi lethu lokubulala,
  Ivele ishaye into ecokeme!
  Uzakwabo waphendula ngokucwayiza nangesheke.
  - Amathangi ethu awesabi ukungcola,
  Thina ama-elves ayakuthanda ukulwa!
  Amaqhawe ayithatha futhi acula futhi okweshumi nambili;
  Sidinga umhlaba wethu wobuhle obumemayo -
  Kufake engqondweni yakho ngenhliziyo yakho!
  Ukwenza amaphupho akho afezeke,
  Ukuze ubumnyama abubusi amadlozi!
  
  Kungene umfokazi emhlabeni,
  Amabhele eNyoka avule umlomo!
  Abashisi bakhafula ukushisa,
  Umndeni ungafa ngenxa yokushisa!
  
  Uma siyaliwe, sizothatha iBaghdad futhi,
  UPutin uzophendula ngokulala nezilwane okubi!
  Futhi u-Elfagrad akasoze awe -
  Izingane akufanele zibone isidingo nobuntandane!
  
  I-elf iyoma, wonke umuntu ukholelwa kuze kube phakade -
  Ngeke iminze olwandle lwegazi ebumnyameni!
  Izoba namandla, yazi isandla se-knight,
  Isikela isando esinamandla - izimpawu ezingafi!
  
  Ngandlela-thile uhlaka lwamathambo luveza amazinyo ebumnyameni,
  Inyanga izokhipha amadayimane nge-felucca!
  Kuyoba khona, yazi izulu emhlabeni onesono,
  Hhayi-ke, ngeke kube khona usuku olunokuhlukaniswa!
  
  Izwe lakubo liwumfula ogeleza ezintabeni;
  Amanzi ahlanzekile nge-birch sap!
  Sizokwenza, e-Orklin, sishaye isitha,
  Ulaka luzobuyisela emuva kuPutin!
  
  Nkulunkulu, ngiphendukela kuwe ngomkhuleko,
  Sawubona, thatha iminithi ukuze uxoxe!
  Kwenze kube lula ngesikhathi esisodwa,
  Uyokwelulela isandla sakho emadodaneni akho!
  
  Futhi uNkulunkulu waphendula ngokumamatheka okumpunga:
  Uma nifuna ukuxhumana, lalelani Kimi!
  Ngizokusiza uhlangane namaphupho akho -
  Futhi vumela izingane zakho zichaphaze emanzini!
  
  Kodwa khohlwa ngokukhathala
  Cindezela ubuthakathaka kanye nezinkomba ze-karma!
  Indlela yethu yokulunga yobuKristu,
  Lokhu kusebenzela i-Fatherland emabhalekisini!
  
  Nansi imashi ephoqelelwe futhi, impi yempi,
  Ama-orcs amabi ngokumangazayo achotshozwa ekuhlaselweni!
  Phela izwe elingcwele alinamkhawulo,
  I-Elf yethu Enkulu engenamkhawulo!
  
  Ithini impendulo yami, ngikholwe, ilula kakhulu,
  Ubuhlungu bePatronymic buyintokozo!
  Uma uhlasela ngaphandle kwezinyembezi,
  Lokhu kusho ukuthi uzothola intethelelo kuNkulunkulu!
  Amantombazane akwa-Elven Family acula kamnandi kakhulu nangokuzwakalayo. Futhi banamazwi amahle kakhulu angafaniswa kuphela nezinyoni ezipholile nezibabazeka kakhulu zase-Edene.
  Bacula kanjalo futhi benza ngendlela emangalisayo. Futhi kulawa maqhawe kunemifudlana yamandla kanye nomoya oshisayo, ngendlela enzima kakhulu yama-fighters akhazimulayo.
  Ngendlela, amantombazane anephunga elimnandi kakhulu futhi elimnandi. Iphunga labo liletha injabulo enkulu, futhi limane limangalisa. Awasekho amantombazane amahle.
  Futhi ulimi lwabo luthambile futhi luthambile. Ngempela zinhle kakhulu futhi zinomdlandla.
  Futhi kuthiwani uma lezi zintokazi zihlakazeka futhi ziqala ukudubula isitha zisebenzisa izingono zazo zamabele ezibomvu? Futhi lezi zingama roses nje engadini. Futhi kukhona isifiso sokubathinta, ukushaywa, nokubaqabula.
  Lawa ngamantombazane abangela ukuhlaselwa kwenkanuko enolaka kanye nokwanda kwesifiso esikhulu.
  Laba buhle bawumsebenzi wobuciko ovelele wokwakhiwa kwama-demiurges. Futhi lapha awukwazi ukwengeza noma ukususa.
  Kodwa ukucindezela inkinobho ingono yerubi, noma ngokuqondile, ngokuphambene, ngengono yesitrobheli enkinobho, kukhipha umfudlana onamandla kakhulu wamandla abhubhisayo futhi okubulala.
  Lawa ngamantombazane lapha - awami eceleni. Kepha esikhundleni salokho, ama-orcs abulawa ngaphandle kwanoma yimuphi umcimbi.
  Futhi ungakhohlwa ukucula;
  Ingelosi enkulu ikhulula ukuduma
  Lingakanani igazi elikhona endaweni yonke!
  Ukhozi oluphuke iphiko;
  Lesi yisijeziso kubantu!
  
  Nkosi Mninimandla onke Inkosi Yamakhosi -
  Wenyukela esiphambanweni - ekhuthazelela ukuhlushwa!
  Nesigebengu sabubula naye...
  Ngathandaza ngathola intethelelo!
  
  I-orc scum embi igijimela ku- Elf ,
  Ufuna ukuklebhula wonke amazwe omhlaba!
  Vula isahluko sezinkathi,
  Gqoka ingubo eyenziwe nge-porphyry!
  
  Izungezwe igazi elibomvu tebhu
  Futhi yeka udeveli okhona ngokuvukela umbuso!
  Uyakumisela indawo yabafileyo isihlalo sobukhosi,
  Mbusi wesihogo sobumnyama bendawo yonke!
  
  Yini uJesu angayenza?
  Wadala umhlaba namaplanethi!
  Kodwa ngikholwe, ngiyesaba
  Ukuthi izinsuku zikaJesu seziphelile!
  
  Nkosi eNgcwele, uliqhawe lethu,
  Okungenani uPutin ungaphakathi kwe -Elfion !
  Futhi siya empini yokugcina,
  Ukuchoboza lobu bumnyama baseSodoma!
  
  Amathambo e-bastard u-Koschey aqhaqhazela,
  Futhi ubani omunye onegazi elingaka!
  Nakuba ubuso buphaphathekile njengoshoki,
  Kodwa angawashisa amandla!
  
  Kepha impendulo yethu ayikona ukufiphala eshiya,
  Ukunqoba kuyindaba yokuhlonishwa kwe-elven!
  Ngenkazimulo ye-Motherland, uthando -
  Konke ngenxa yempilo - ukuziphindiselela okumnandi!
  
  Yasukuma-ke insizwa eshayiwe.
  Akusona isikhathi sokucambalala njengesidumbu lesi!
  Gijima umemeza uye empini futhi,
  Ngomphefumulo wembongi - incwadi kubhaka!
  
  Futhi sifuna izulu eMhlabeni,
  Ake silahle isitha esiminyene!
  Sizosebenzela izwe kuze kube sekugcineni,
  Kuyinkazimulo yesosha le-elf-light!
  Amantombazane acula kamnandi futhi ngendlela emangalisayo. Futhi amazwi abo avele enza izimanga. Kodwa onobuhle bacula kamnandi, futhi ama-nightingale trills abo ayezwakala phezulu kunophahla lwendlu.
  Futhi indlela ebukeka ngayo futhi emangalisayo futhi eyingqayizivele ngayo yonke. Lawa amantombazane alwa angenazicathulo kunoma yisiphi isimo sezulu, futhi enze ngamandla amakhulu futhi ayingqayizivele, alwa kakhulu futhi ajabulisayo anikeza ukuphila nokuhlakanipha.
  Lawa, ake sithi, amantombazane amakhulu . Imifudlana enolaka ye-magoplasm iphuma kubo. Amaqhawe ayathandeka kangangokuthi akunakwenzeka ukuxoxa ngenganekwane noma ukuwachaza ngepeni.
  Kufanele kushiwo ukuthi banekhono ngokwedlulele ekusebenzelaneni namantombazane afana nalawa. Futhi ziyakhazimula, futhi izinwele ze-elves zikhanya kakhulu. Abanye ubuhle, ikakhulukazi labo abasesikhundleni sojenene, banezinwele ezicwebezelayo njengeqabunga legolide.
  Ngamantombazane afana nalawa ungahlasela inhloko-dolobha yendawo yonke.
  Bangenza izinto ezinjalo ongeke ukwazi ukuzikhipha nganoma yini. Futhi badubula ngokoqobo emehlweni abo.
  Futhi ngempela, enye yama-elves, ngaphandle kokucabanga kabili, yasebenzisa umlingo. Futhi uzoyishaya kanjani i-orc esuka enkabeni.
  Futhi umbani wathatha futhi washisa amabhere angama-shaggy angamashumi amahlanu ebuthweni likaPutin.
  Futhi amaqhawe, ngomdlandla, ahlabelela ekhorasi;
  UNkulunkulu kuphela osinika abangani,
  Ukuhlakanipha kuphela kusivumela ukuthi sisebenze!
  Siqina ngokholo,
  Futhi ubuso obunomusa bukhazimula ezithombeni!
  
  Nakuba ngezinye izikhathi umsebenzi unonya futhi unzima,
  Ama-puddles ambozwe nge-crystal crust!
  Amantombazane ahamba phezu kwawo engagqokanga zicathulo -
  Baqala ukudansa nemithwalo yabo enzima!
  
  Sakha inqaba ezohlala amakhulu eminyaka,
  Ibhethri okwamanje liyaqiniswa!
  Ukuze i-Elf ingangeni ngaphansi kwesando,
  Kwangathi amagatsha kaMeyi aqhakaze kuze kube phakade!
  
  Futhi kukhona indlala enkulu ezweni.
  Umfana udonsa ugodo engafake zicathulo!
  Manje isivunguvungu esinamandla sikhuphuke neqhwa,
  Kodwa iNkosi yasindisa imilenze yabantwana!
  
  uma umpristi esifafaza ngamanzi;
  Kuthululiwe umusa ovela koMninimandla!
  Singaphansi kwengalo engcwele yeNkosi,
  Isihe sikaJesu esingenamkhawulo!
  
  Futhi lapho idemoni likhona, kukhona isitha esicashile,
  Akalazi udumo nehabhu;
  AmaNazi abethelwe uMninimandla onke,
  I-rookery ehangukile yepharadesi!
  
  Ngikholwe, singabalwi abanjalo,
  I-Elf ngeke iphuke, ekushiseni kwesihogo!
  Obaba bayojabula ngenzalo yabo,
  Zola futhi ujabule enhliziyweni yakho!
  
  Malihubele kakhulu icilongo ,
  Futhi ngokuphazima kweso lokho okwakucelwe kuNkulunkulu kuyofezeka!
  Sisemkhankasweni womhlaba wonke, ongenamingcele,
  Ukwenza umhlaba wonke ube yisizinda se-Elfia!
  Amantombazane acula kahle kakhulu. Futhi-ke, ama-orcs amabi kakhulu futhi alwayo awanamandla ngokumelene nabantu abanjalo.
  Futhi amantombazane acindezela izingono zawo ze-ruby ezinkinobho ze-bazookas futhi ashise amathangi e-orc. Futhi ngokoqobo yonke into ibhujiswa ngokomfanekiso futhi ibhujiswe.
  Futhi manje amathangi alandelayo ama-orcs ayavutha, avutha futhi aqhuma. Kunoshintsho olukhulu emantombazaneni. Zipholile futhi ziyamangalisa.
  Futhi amabele abo, ukuthi agcwele, aluhlaza, futhi ashukiwe. Akekho omkhulu futhi opholile kunalawa mantombazane.
  Futhi ngezithende zabo ezingenalutho baphonsa amaphakheji akhethekile aqhumayo awela kumabhere kaPutin. Futhi ngokomfanekiso zadatshulwa zaba yizicucu ngokoqobo. Okwenziwa yila mantombazane ngempela ukudala indaba ekhazimulayo nenamandla kakhulu futhi eyingqayizivele.
  Ngakho-ke, ngokumelene namantombazane anjalo, ungacabangi ngisho nokusebenzisa amasu angabizwa kuphela ngegazi.
  Futhi amantombazane aqala ukubamba amabhere kaPutin ngamakhala futhi awakhame. Futhi bavele babhonge kuhle kohlanya ngenxa yobuhlungu.
  Futhi amaqhawe omndeni we-elf ayahleka futhi akhombe iminwe yawo.
  Base beyithatha futhi bacula ekhorasi;
  Ukuthi umuntu akanakuvinjwa nganoma iyiphi indlela;
  Isifiso sakhe sokuba uNkulunkulu uSomandla...
  Ukuze inkaba yendawo yonke ibe nguMhlaba Owodwa,
  Ukuzithoba kithi, yonke into ikulo mhlaba okhona.
  
  I-stroke eyodwa yebhulashi ingadala isivunguvungu semithala,
  Kuyo izinkanyezi kukhona ama-poppies abomvu, amaplanethi afana nama-daisies!
  Phela uNkulunkulu uMdali akazange anciphe kumuntu,
  Akafuni ukuba yimbungulu encane!
  
  Singenza konke - ukudala umthetho onjalo,
  Yeka isigidi sezigidi zamaphaseki akushokoledi!
  Ingqondo yethu ifana nenkanyamba yezintaba-mlilo,
  Isayensi iye yaholela uhlobo lwayo emvuzweni!
  
  Angikholwa ukuthi bekunezikhathi -
  Lapho sasiyizixhwanguxhwangu nje.
  Lapho umlilo nemvula kuyishwa,
  Futhi sabiza amabhubesi nezingwe ngamakhosi!
  
  Lapho igeja ligoba ngogodo olugwegwile.
  Inceku yayisimba umhlabathi ngegeja elinzima!
  Sase sinisela idlelo eliluhlaza,
  Ukuguga okubi kukuhlukumeza njenge-rack!
  
  Awu, uyini isayensi, mama othandekayo,
  Ngithole ithuba lokwenza umcabango ongafi!
  Singawahlukanisa ngokuphepha amabutho,
  Futhi uzulazule emkhathini womkhathi omkhulu!
  
  Sesikuzuzile ukuthi iNkosi,
  Cishe angikwazanga ukuza nakho mina!
  Sine- superflesh evela ku-princess plasma ,
  Futhi emakhanda ama-quasars kukhona amandla nokuhlakanipha!
  
  Ngaqala uhambo lwami ngesibhamu esijwayelekile,
  Wayekwazi ukunyakazisa umuthi ekuqaleni.
  Kodwa sekukhona okupholile kunensimbi
  Ukupholisa isilonda ngokuphazima kweso!
  
  Manje sesingabantu, isizwe esikhulu,
  Ukwazi ukwenza into engenakwenzeka!
  Xazulula noma yiziphi izinkinga,
  Akunzima ngathi ukushintsha indawo yonke!
  
  Kodwa uma uthanda, ungaba uNkulunkulu ngempela,
  Khonza njengenja ngaphandle kokwesaba kumuntu!
  Phela i-Elf yethu iyibutho elingaphezu kwamandla akhe ,
  Ungamvumeli ashaywe unomphela!
  Acula kanjalo amantombazane futhi kwakumnandi kakhulu. Futhi ukucula kwabo kwakumnandi ngokwedlulele futhi amazwi abo enjengezinsimbi zesiliva.
  Lawa amantombazane, akhombisa izinga elijwayelekile kumadlozi angenamandla nhlobo.
  Futhi lawa amantombazane akwazi ngempela ukuguqula indawo yonke ibheke phansi. Futhi amazinyo azo anjengamaparele acwebezelayo.
  Awekho amantombazane afana nalawa ongeke ukwazi ukuwathanda futhi uwakhonze. Ngokusobala bazalwa ngonkulunkulu nonkulunkulukazi. Amazing ubuhle. Futhi izindlela zamaqhawe anjalo zilwa ngempela.
  Amehlo abo acwebezela njengamasafire. Futhi kukhanya kakhulu, sengathi izinkanyezi.
  Namazinyo anombala wendlovu. Awekho amantombazane anjalo, awukwazi ukuwashiya ezidalwa ezinoboya.
  Ngakho-ke intombazane enezinwele eziluhlaza okwesibhakabhaka yathatha futhi yacindezela ingono ye-strawberry yebele yayo enkinobho yesiqalisi serokhethi. Futhi yashaya isitha ngamandla abulalayo, yadabula yaba yizicucu futhi yosa ibutho lonke lamabhere kaPutin.
  Lokho bekupholile futhi kukuhle kakhulu. Amantombazane, njengoba besho, ahlala ephakeme kakhulu.
  Babonisa amakhono anjalo avelele namangalisayo. Futhi ekuqothulweni kwama-orcs ebuthweni likaPutin.
  Futhi yonke into yayihamba kahle impela. Lawa ngamantombazane abonise ukuthi kuwo awekho ama-orcs kuphela, futhi ibutho elinamandla kakhulu alisona isithiyo.
  Idlozi latshiyoza:
  - Mina wena,
  Izwe lonke ndawonye
  Ndawonye umndeni onobungane
  Ezwini siyizinkulungwane eziyikhulu mina!
  Futhi emva kwalokho amaqhawe aqala ukucula ngomdlandla futhi;
  Ngizwa kugeleza umfudlana otshanini.
  Iqukethe i-chime yakho kokubili insimbi yethusi ne-damask.
  Uhulumeni wayephambi kwababulali,
  Futhi manje inkululeko yawo wonke umuntu iwukubuyisela ngobubi!
  
  I-tulip yami ebomvu iyaqhakaza ensimini,
  Intombazane engangiyithanda embonweni wami.
  Ngihamba ngezinyawo, kunamazwe amaningi ahlukene,
  Futhi olwandle kukhona igagasi nogqozi.
  
  Yebo, Pushkin uyimbongi, inkosi yezimbongi,
  Kodwa awazi ukuthi impi inzima...
  Lapha uthi ku-ice floe ezinhliziyweni zakho - ncibilika,
  Futhi ibutho selibuthene - amabhanela abomvu!
  
  Sanquma ukwakha i-elfinism,
  Kodwa inkunzi ayilali, izimpisi ziyakhala.
  u-Orcism saphuma emgodini ,
  Isiphetho esinzima sabantu baseRussia!
  
  Kepha yazi ukuthi i-bayonet yethu ibukhali kunenaliti,
  Futhi amathangi adabula ama-redoubts kanye nemisele.
  Ulayini wama-orcs agundiwe ulele phansi,
  Ukubhonga kokuqhuma kwenza idemoni lihlanye.
  
  Kodwa kukhona nokulahlekelwa, maye, isiphetho,
  I-Capricious futhi ngezinye izikhathi ayinabulungisa.
  Isitha sishisa amaqhugwane .
  Futhi kwakukuhle kakhulu ngaphambili!
  
  Kodwa idwala likaFortune nalo lazi okuningi,
  Uyonika umvuzo, yazi lokhu, kulabo abampofu.
  Isikhafu sentombazane sacwila izinyembezi.
  Ibhadi makhelwane abayingozi!
  
  Kepha uma umoya wokulwa ungesiyo imbongolo,
  Futhi uyakwazi ukwenza izenzo ngaphandle kokwesaba.
  Ngeke ubanjwe unomphela, ngikholwe,
  Phela umbulali uzowina!
  
  Ukuphila kufana nenkambo yesithiyo -
  Ngikholwe, isiphetho akusona isiphetho.
  Ngenkazimulo kaNkulunkulu uKristu Omuhle,
  Masibe Munye neNkosi!
  
  Phela, i-elfinism ingumoya onempilo, othembekile,
  Isifiso sokwenzela bonke abantu okuhle!
  Ukuze isibani sendawo yonke singacimi,
  Qinisekisa ubuhlakani bakho, ukukhalipha nesibindi!
  Amaqhawe acula kahle kakhulu futhi kamnandi. Futhi bakhanya ngobuhlakani babo obukhulu. Futhi amehlo abo anjengamatshe ayigugu.
  Futhi zicwebezela ngokugqamile.
  Amaqhawe akhombisa inkani yawo. Futhi imizimba yabo ngokoqobo ishwabene njengezinyoka. Laba ngobuhle ababhalwe ngempela.
  Futhi ngakho omunye wabo wayithatha wayishaya i-orc, esebenzisa ulimi lwayo olude nolusheshayo ukuze acindezele inkinobho. Futhi lokhu kwaba umphumela osebenzayo kakhulu futhi obulalayo.
  Futhi irokhethi landiza lashaya iqoqo lezitha, lacekela phansi amabhere kaPutin amaningi. Futhi kwamane kwalimaza futhi kuhlaba umxhwele ngempela.
  Omunye ubuhle wathatha ucingo walukhama ngamazinyo akhe angamaparele, waluqinisa. Futhi yeka ulimi analo, oluqinile futhi ngesikhathi esifanayo lushesha kakhulu futhi lugqwala.
  Futhi ukuthi iziqhumane zaqhuma kanjani futhi ngokushesha amathangi ayishumi nambili amabhere kaPutin aphonswa phezulu futhi agumbuqelwa. Futhi lezi zimoto ezinama-orcs e-bald Fuhrer zavutha. Futhi basha njengomlilo, futhi ukuqhunyiswa kwezinhlamvu kwaqala emathangeni ngamandla abulalayo futhi abhubhisayo. Futhi iziqu zaphenduka zashaya amabhola abo bonke abalwi bakaPutin.
  . ISAHLUKO No. 11.
  Futhi amantombazane aqala ukucula futhi, akwenza ngokukhulu ugqozi;
  Noma ngubani oyi-elf fighter uzalwa eyiqhawe,
  Ngakho kwenzeka - igorilla yathatha itshe!
  Kanye nawe kukhona ibutho elikhethiwe lama-fighters,
  Futhi enhliziyweni ilangabi livutha ngokuvutha!
  
  Umfana ubona isibhamu somshini emaphusheni akhe,
  Ulithanda kangcono ithangi kuneLimousine...
  Ubani ofuna ukushintsha isenti libe yi-nickel,
  Kusukela embelekweni uyaqonda ukuthi amandla ayabusa!
  
  Yebo, yazi omunye, asinandlela,
  Lwela ukukhuphukela esiqongweni samandla...
  Labo abalahlekile banoziro kuphela -
  Futhi isiswebhu sidlala emihlane edangele!
  
  Kodwa ufunani, ubuthakathaka buyisono esifayo,
  Futhi ukuphila kusifundisa - nqoba wonke umuntu ngesibindi!
  Yingakho indoda inenkemba,
  Ukuqeqesha ibhubesi elesabekayo ngobuchule!
  
  Khumbula ukuthi uNkulunkulu akabathandi ababuthakathaka,
  Ubani oqhuba ngesibindi nangokwesaba...
  Amandla azothumela ama-bayenet kuye,
  Futhi owafa uyisigodlo esifubeni sezulu!
  
  Udinga ukuwina kamnandi ngengoma,
  Kodwa yazi ukuthi izinyembezi ngeke zikusize uma ushaywa!
  Umndeni ngokuhle uyibutho ekamu.
  Nakuba umkhuzi, ubaba, enesandla esiqinile futhi eqinile!
  
  Futhi yeka umvuzo - kuzoba nomhlaba wonke,
  Akunakwenzeka ukucabanga into efana nale!
  Sizonqoba ubukhulu bomkhathi,
  Ngikholwe, kungenzeka futhi ukuba ungafi!
  
  Vele ubonise ukuhlakanipha ekulweni,
  Futhi ungalahleki uma izinto ziba nzima ...
  Awukwazi ukwakha ngaphandle kwegazi,
  Isisekelo sendlu lapho umlingani ezobelethela khona!
  U-Maria Kolesnikova wasebenzisa umyalo jikelele webutho elikhulu nelibukekayo elihlanganisa ikakhulukazi ama-elves amahle. Futhi endaweni ethile amanoni, ama-mustachioed, umashiqela wempandla waqhubeka nokuthukuthela. Ubumnandi bakhe bekuwukuhlola ukuthi abantu besifazane bebekhumula kanjani ngesikhathi beseshwa. Futhi ushaye ubulili obuhle ezithendeni zabo ezingenalutho. Lokhu kwamhlekisa umashiqela.
  UMaria waphunyuka ezandleni zakhe eziqinile, futhi ibutho lakhe lalwa kanzima nama-orcs athuthukayo, likwenza ngobuqhawe obukhulu.
  Futhi amaqhawe e-elf aqala ukulwa ngokufutheka okukhulu nakakhulu.
  Intombazane ye-elf enezinwele ezinombala we-poppy yayithatha futhi yayidubula esibhamuni esingaphendukiyo, icindezela inkinobho ngengono yayo ebomvu. Ngenxa yalokho, i-rocket yaqhuma futhi yashaya amabhere angama-shaggy, yawahlakaza ngezindlela ezahlukene, futhi amasosha ebutho likaPutin adwengulwa abe yizicucu.
  Iqhawe lagigitheka lacula, liveza amazinyo alo:
  - Ngiyintombazane enamandla kunazo zonke emhlabeni,
  Futhi udrako omubi uye wanele wendlu yangasese!
  Amehlo akhe acwebezela futhi aphinde akhipha imibani yamandla amakhulu omlingo. Futhi amabhere kaPutin aphinde abhekana nomonakalo obonakalayo.
  Enye intombazane eyiqhawe nayo ayizange inanaze. Wabe eseyithatha wacindezela inkinobho ye-joystick ngezinzwane ezingenalutho. Futhi i-clutch yasebenza, ishaya ama-orcs ngamarokhethi.
  Futhi umthelela onjalo wabonakala ucekela phansi futhi ucekela phansi kakhulu.
  I-elf girl yacula:
  Ukubhujiswa kuwuthando
  Ama-Orcs anamandla amabi,
  Amandla ezimbuzi aphuza igazi lomunye umuntu.
  Futhi ama-elves abusa uthando!
  Enye intombazane evela kubantu abakhangayo yavumelana nalokhu:
  - Yebo, thina ama-elves sinothando olukhulu, nokuzwana komndeni okuphelele!
  Amantombazane ayithatha futhi, ngezinyawo zawo ezingenalutho, ezipholile, aphonsa izipho zokubulala zembubhiso. Futhi bahlukanisa ibutho lonke lamabhere kaPutin.
  Intombazane yaphawula:
  - UPutin ungumashiqela onegazi!
  Elinye i-elf lavuma ngekhanda:
  - Ubuqili kakhulu, futhi hhayi kuphela kulokhu kuphila, kodwa ekubuseni kwangaphambili wayeyi-despot!
  Futhi amaqhawe e-elf ayithatha futhi ahlabelela kanyekanye;
  Isando sesibindi singqongqoza emithanjeni yami,
  Ngakho, kuqala impi enzima!
  Intando yethu ifana ne-monolith,
  Izwe elikhanyayo, elingapheli!
  
  Izinhliziyo kuye zinjengomdlalo ngazwi linye,
  Akukho ukubiza isosha elingcono kakhulu!
  Nakuba isiphetho sihlaba njengenaliti,
  Kodwa umngane uyibhomu elithembekile
  
  Ubuhlungu bubuye bungumngane wethu, maye,
  Silahlekelwa abangani ngokudangala!
  Futhi ngezinye izikhathi uba nenhlanhla kuphela isikhathi eside,
  Kodwa ngikholwe, ama-eagles awawona ama-parrots!
  
  Futhi sinesivumelwano nesitha,
  Ithukuthele kakhulu futhi isongela!
  Ilanga likhanya ebunzini lami ngesigqoko sami,
  Yeka ukuthi kunzima kanjani ukuphila emhlabeni!
  
  Ngeshwa, asinikezwa ukukhetha,
  Inhlanhla isisonta njengetshe!
  Nokho, kuthiwani ngoNkulunkulu? UNkulunkulu akanandaba -
  Abantu bafa njengezimpukane!
  
  Kodwa kuhlale kunethuba emhlabeni wonke,
  Ngokwalabo abanesibindi futhi benza abangane ngamandla!
  
  Ukholo lwethu, unembeza, isibindi, udumo,
  Ukuze ungabambeki njengengulube echibini!
  Vuka, uvuthulule amanzi,
  Khothamela labo abadale indawo yonke!
  
  Awekho amaziro amancane ku-akhawunti,
  Ukunqoba ubizo olulodwa!
  Uzokufeza, lo mfana uyazi
  Kokubili impumelelo nokuqashelwa kuyeza maduze!
  Uzakuba njengeNkosi uMninimandla onke,
  Ukwahlulela abangathembekile!
  Futhi manje umoya, impi enzima,
  Kuyini lokhu futhi imfundo!
  Umbala wesibhakabhaka uluhlaza okwesibhakabhaka ngokukhazimulayo,
  Intuthu yobubi isifafazile isenzo!
  
  Kodwa ngibona isitha siyavutha,
  Indiza yakhe yaphahlazeka enkundleni,
  Yeka injabulo, ubuso benjabulo,
  Sihlala siyi-falcon endle!
  Amantombazane acula kamnandi, kungashiwo lutho. Futhi kwenza umbono.
  Nokho, yini ama-orcs azoyithatha futhi ayithole manje? Futhi bazoyithola nge-nickel.
  Amaqhawe adubula emshinini wezibhamu ngokudumile nangokucacile. Zihloswe kahle futhi zinamandla avelele.
  Omunye wabo wathatha futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho wethula ipizi enesipho sembubhiso. Wathatha futhi waqhumisa inqwaba yamabhere kaPhuthini.
  Wabe esecula ngentshiseko:
  Singabantwana bomthala
  Ama-Elves njengabasebenzi...
  Bangakwazi ukubhebha
  Hhayi-ke, zizondiza!
  Futhi iqhawe lajikijela isiqhumane esibulalayo ngesithende salo esingenalutho. Wacasuka futhi wabangela umonakalo omkhulu. Futhi ama-orcs amaningi abulawa kangangokuthi kwakungenakwenzeka ukubala.
  Lezi yizenzo zamantombazane ezimele abantu abakhangayo nabahle. Futhi ekwazi ukukhombisa izimangaliso zangempela. Ngokumelene namantombazane namaparele anjalo, ama-orcs afana nebhere enkingeni. Kodwa amaqhawe, vele, alungele impi, futhi azokhombisa okwengeziwe.
  Ikakhulukazi uma izithende zabo ezingenalutho, eziyindilinga, ezipinki ziluma, futhi nakuba kufanele zishaye ama-orcs ngokuqondile.
  Futhi-ke amantombazane awakwazi ukwenza ngaphandle kokucula. Futhi izwi labo liyamangalisa;
  Ungawulawula kanjani umkhathi ngendlela ethokozisayo,
  Nakuba nina bantu abafayo ningaqondi!
  Lolu wubizo lwami manje -
  Guqula yonke imbudane ye-cinema ibe ngokoqobo!
  
  Yakha izinkanyezi ngephepha lokusula,
  Futhi sebenzisa isihlilingi ukudubula phansi i-quasar ngokuhleka!
  Ukuze abashayeli bezindiza babe uswidi ngokushesha,
  Futhi esikhundleni seLanga, i-samovar eyenziwe ngegolide!
  
  Konke sekungaphansi kwesintu,
  Wenze amaphupho ami afezeka!
  Yebo, amandla onke ayingozi,
  Lapho ungasazi isilinganiso sobuhle!
  
  Ungazalelwa i-violinist, umculi,
  Futhi ufunde ukugqabula izintambo!
  Kepha imicabango kufanele ibe ukukhanya okumsulwa,
  Ukuthulula umusa nomusa!
  
  Yiqiniso, kunzima ukubikezela isenzo.
  Angazi, ngizoyilahla!
  Ziza ngesimo sekhekhe elinokhilimu wenkanyezi,
  Nokubona kwentombi ephethe inganono kuyacwebezela!
  
  Qamba, bese iphupho linquma,
  Nina bantu nje anikwazi ukukuqonda lokhu!
  Ukuthi i-thermoquark synthesis iyenzeka,
  Yini engenziwa ama-princess - intambo egoqa njenge-plasma!
  
  Dala uhlobo lomhlaba olufunayo,
  Vumela i-accordion enesivunguvungu idlale!
  Ukuze kungabikho izindawo ezishisayo kumephu,
  Ngakho leyo ndalo ikhohlwa ubuhlungu!
  
  Khumbulani ukuthi nani ningabantwana bakaNkulunkulu,
  Ubani owafundisa amadodana akhe ukudala!
  Ukunikeza i-oda elilungile, elisha,
  Uphi umzingeli, kodwa umdlalo awufi!
  
  Thanda obathandayo, hlonipha uJesu,
  Zama ukusenzela okuhle sonke!
  Ukuze umuntu angahlali emkhombeni,
  Ukuze ungabhubhisi ikhompuyutha ngeshizolo!
  
  Asixhawulane - ake sithi
  Kuyoba khona injabulo - ngeke kube ngenye indlela, kholwa!
  Phela singabantu abathanda izwe,
  Yeka isilwane esizingelayo esiyokhala ngokwesaba!
  
  Kungumsebenzi wethu ongcwele ukuvikela i-Fatherland,
  Ukwakha isisekelo sokuba namandla onke!
  Ukwakha ama-inflorescences omkhathi,
  Kumele siqinise amandla kanye nebutho lama-Elves!
  Amantombazane acula ngokukhulu ukuzwela nokujabula. Amazwi abo ayebubula kamnandi. Futhi bacwayiza ngokoqobo.
  Kodwa akuwona wonke ama-elves ayenenjabulo enjalo. Omunye wabo wabanjwa ama-orcs.
  Ngakho-ke amabhere kaPutin adonsela intombazane endaweni yokubeka. Basonta izingalo zikanobuhle ngamaketango. Kwabe sekulengiswa isicathulo esikhulu ezinyaweni zikanobuhle ezingenalutho, ezipholile. Futhi belula i-elf ku-rack. Futhi intombazane yaquma ngenxa yanoma ibuphi ubuhlungu.
  Ama-orcs aqala ukumshaya ngeziswebhu emhlane wakhe ongenalutho. Futhi ngaphansi kwezinyawo zabo ezingenalutho, ezinhle, ezinsundu babasa umlilo. Futhi baqala ngempela futhi ngesihluku ukudubula ubuhle.
  Intombazane yayizwa ubuhlungu obukhulu, kodwa yabekezela. Khona-ke amabhere kaPutin aqala ukuphula izinzwane ezingenalutho zentombazane enhle, e-sexy kakhulu futhi enqunu enomzimba onemisipha.
  Intombazane yahayiza ngobuhlungu obungabekezeleleki. Kodwa wavele wathula. Futhi esikhundleni sokububula, wayithatha futhi waqala ukucula;
  Ngiyiqhawe elincane likaMama Elf,
  Izwe elinamandla, izwe lakubo lamazwe onke...
  Alisekho izwe lasekhaya elihle endaweni yonke,
  Indoda ehlakaniphile ibophe ithayi ngaphansi kwentaba!
  
  Ukuba yiphayona kuyinjabulo nobizo,
  Phela lokhu kusho ukuthi uyisisebenzi sezwe.
  Futhi ungakwazi ukwandisa indawo yonke -
  Ukubhubhisa amaqhinga kasathane-uSathane.
  
  Lapho kufika ihlobo ngo-'41,
  Izulu likaJune liyaduma kithi...
  Asifuni ukuthi isifunda sibe mpofu,
  Ukuze uthole injabulo, kholwa - i-Fatherland idaliwe!
  
  Intombazane nami silindele ama-orcs amabi aqamekele,
  Ngaphambi kwalokhu sithole isibhamu somshini.
  Futhi ekucasuleni kukaPutin,
  Iqembu lethu lishaye ngempumelelo amabhere!
  
  Izintombi ezingagqokile izinyawo sezinolaka,
  Iqhwa selivele lihlaba ngaphansi kwamathe angenalutho.
  Amakhaza nezindebe zaphenduka zaba luhlaza okwesibhakabhaka,
  Kodwa umlilo ongcwele uyafudumeza imiphefumulo yethu!
  
  Sigadla singazi izilinganiso zezitha zethu,
  Asikuniki ukuthula imini nobusuku!
  Amabhomu endizela phezu kwe-echelon abe uswebezane,
  Namaphoyisa aphethe isibhamu se-sniper.
  
  Ama-orcs amabi awakwazi ukuthola ukusekelwa noma kuphi,
  Ithimba lethu lamaphayona, elinesibindi...
  Inamandla, uma udinga ukusika izintaba,
  Nawa amathangi kaPutin evutha njengamakhandlela.
  
  Abantu babhoboka ngolaka -
  Ukuze uthole ubulungisa, isibindi nodumo.
  Futhi akukho dwala olwandle lweziphepho -
  Okungenza sihlale phansi!
  
  Sangena e-Orklin, sajoyina i-Komsomol,
  Kusukela ekunyatheleni ungagqokanga zicathulo namantombazane emhlabeni wonke!
  Sihogela uju olunqobayo ngoMeyi wasezulwini,
  Manje impumelelo yethu ekhanyayo isibe yaphakade!
  Ngempela, intombazane enjalo ayikwazi ukuphulwa kalula ngokuhlushwa. Nakuba umbulali emshaya ngolaka ngesiswebhu. Kodwa lokhu akwanele ngempela. Futhi ngakho-ke i-orc ikhipha intambo eshisayo ebomvu eziko.
  Futhi ake sishaye intombazane ngayo, ngaphandle kokuhawukelwa, ngokufutheka okukhulu. Futhi wakwenza ngokhahlo futhi enolaka.
  Kodwa intombazane ye-elf ayizange iphule futhi yaqala ukucula ngokufutheka okukhulu nakakhulu nomdlandla;
  Kuzoba khona ubisi ngemuva,
  Isinyathelo sokuqala ekuphileni sibalulekile!
  Uyabona futhi ngaphezu kwendawo yonke,
  Izivunguvungu zokuhlasela okuthukuthele!
  Ikhorasi...
  Futhi impi iyaqhubeka futhi,
  Umlilo we-hyperplasmic uyabila!
  Inkosi yamadlozi isencane kakhulu,
  Iziteleka ngemishayo!
  
  Umkhathi kuzo zonke iziphetho,
  Sinamandla kunoNkulunkulu obaba,
  Amandla kasomandla phezu kwendalo,
  Ama-fighters asebenzisa i-theoplasm .
  
  Ikhorasi...
  Futhi impi iyaqhubeka futhi,
  Umlilo we-hyperplasmic uyabila!
  Inkosi yamadlozi isencane kakhulu,
  Iziteleka ngemishayo!
  
  Ungalindeli umusa ezulwini,
  Labo abayiziphukuphuku bayothola ama-zero!
  Siyobavusa abafa behloniphekile.
  Kunezindlela eziya kuzo zonke izindawo zesayensi.
  
  
  Esikhathini esidlule, ukushisa neqhwa,
  Izwe lalimpofu futhi licebile.
  Futhi manje noma yimuphi umdali,
  
  
  
  Futhi impi iyaqhubeka futhi,
  Futhi inhliziyo yami izwa ukukhathazeka esifubeni sami,
  Inkosi yamadlozi isencane kakhulu,
  Futhi uNovemba osemusha uyeza.
  Inkosi yamadlozi isencane kakhulu,
  Futhi uNovemba osemusha uyeza.
  
  Futhi impi iyaqhubeka futhi,
  Futhi inhliziyo yami izwa ukukhathazeka esifubeni sami,
  Inkosi yamadlozi isencane kakhulu,
  Futhi uNovemba osemusha uyeza.
  Inkosi yamadlozi isencane kakhulu,
  Futhi uNovemba osemusha uyeza.
  Intombazane ayikaze igqekeze ku-rack. Kodwa i-elf sniper yafaka inhlamvu ebulalayo esiswini se-orc. Futhi esethole inxeba lokufa, waqala ukuminyanisa wafa.
  Enye intombazane yadubula yabhoboza ikhanda lebhere likaPutin, lawa lashona.
  Nanka amadlozi emathange, athathe intombazane yawo ayikhulule. Futhi kwabonakala kupholile kakhulu.
  Futhi amaqhawe aqala ukujikijela izipho ezinjalo ezibhubhisayo zokufa esitheni ngosizo lwezinyawo zawo ezingenalutho.
  Kuthiwani ngama-orcs? Kunzima ngempela ukuthi balwe nama -elves . Nangempela bakhahlelwa ezimpondweni. Futhi ama-orcs amaningi agcina ethuneni nasezidumbu.
  Ngakho-ke ungahambisani namantombazane, amabhere kaPutin, ngaphandle kwalokho uzophelela ethuneni.
  Amantombazane enza ngomdlandla nangendlela yokukhuluma. Lawa maqhawe anganquma isiphetho somhlaba ngesikhathi esisodwa. Futhi izithende zabo ezingenalutho, eziyindilinga, zibomvana futhi ziyamangalisa. Amanye ama-elves asemasha aze akhotha amanyathela awo ngobugovu futhi abonise isibindi esingakaze sibe khona futhi, ngesikhathi esifanayo, intshiseko.
  Futhi ngenza ngengcindezi enkulu. Lamantombazane awahlulwa lutho ngempela.
  Futhi uma beqala ukucula, ibhere liyabhonga ngokukhungatheka;
  Izwe lapho ukhululekile khona,
  Lapho yonke iNkosi iyi-proletarian.
  Uphenduka i-ruble ne-nickel,
  Ebusika kukhona i-solarium ezindaweni ezineqhwa.
  
  Kuyo kukhona ifulegi elikhanyayo, elibomvu lobukhomanisi -
  Okusithembisa ukungafi!
  Masiveze uthando lwethu nge-Fatherland ngezinkondlo -
  Kuyoba khona injabulo kuze kube phakade, kholwa!
  
  Abaholi kwesinye isikhathi bayahluka...
  Akubona bonke abaholi abafana noStalin ohlakaniphile.
  Kodwa ngamunye wethu uhlala eyiqhawe,
  Lapho kokubili ingqondo nentando kuba namandla!
  
  Ngenyanga yokugcina yentwasahlobo yamaqhawe,
  Isosha layiqeda impi ngokuthatha iFraga .
  Sithembekile ezweni lethu njengengelosi,
  Umyalo unikezwe thina - umlwi akahlehli!
  
  Uma ukufa sekufikile, ziwele wena,
  Futhi iNkosi indizele epharadesi, lapho kukhona imithi rowan...
  Umoya wethu uyokwenyukela phezulu kuze kube phakade,
  Sizonqoba iziqongo ezinamandla!
  
  Phela emva kokufa impilo iwumfula futhi.
  Kuyo sihamba njengesikebhe se-meteor!
  Imithandazo kaMama Ongcwele kaNkulunkulu,
  Ungalinge ukubekezelela ukunqotshwa namahloni!
  
  Umbuso, ngoba ungukukhanya kukaNkulunkulu,
  USomandla wayala amadlozi ukuthi abuse!
  Ngeke iphele iminyaka yethu yenjabulo,
  Ayikho imikhawulo yesevisi - qinisa ubhaka wakho!
  
  Ama-Elves ndawonye isiqubulo sethu -
  Yiba ngumuntu ozithoba egunyeni elihlakaniphile!
  Ithiyetha yomhlaba igcwele abalingisi,
  Sidabula imihlathi yentukuthelo yesihogo!
  Amantombazane acula kamnandi futhi akhombisa ubungelosi bawo futhi ngesikhathi esifanayo umlingiswa wamademoni.
  Balwa kanjena. Izibhamu zomoya ezibulalayo zixoshwa ezindizeni ezinophephela emhlane. Futhi baphahlaza izikhundla zamabhere kaPutin zibe yizicucu. Futhi lawa ma-orcs afa ngaphandle kwesihawu.
  Lesi yisibalo sabantu ababulewe.
  Lezi yizimpi zamantombazane anesibindi. Omunye wabo wayithatha futhi wacindezela inkinobho yokubulala ngengono yakhe ebomvu. Futhi-ke yandizela emabhereni kaPutin, iphrojekthi ebhubhisa kakhulu futhi ebhubhisayo. Okwabulala abaningi balezi zitha.
  Yile ndlela amantombazane anesibindi alwa ngayo.
  Kodwa intsha yama-elf nayo ilwa ngokuphelelwa yithemba nangokuzimisela okukhulu. Futhi bachoboza isitha futhi babulale amabhere kaPutin.
  Amaqhawe asemancane akwenza lokhu ngokupholile nangokukhaliphile. Futhi konke lokhu kwenziwa ngokumangalisayo.
  Yeka ukuthi kubukeka kukuhle futhi kupholile kanjani konke.
  Kodwa i-elf encane yadubula isibhamu somshini kuma-orcs. Wazigawula ngaphandle komkhosi waqala ukucula;
  Ngicabanga ngentombi yami
  Okwagqamisa isiqeshana senkondlo.
  -Elphiney ebusika -
  Akukho ukukhetha, okusho ukuthi akukho nkinga!
  
  Nginaye ngisho emakhazeni umoya wami ulula.
  Ekushiseni kuletha ukupholisa kwentwasahlobo.
  Izandla zibambe isigwedlo esiqinile,
  Nntanta emfuleni ngaphambi kwesiphepho seqhwa.
  
  Lapho imvula yasekwindla yehla,
  Izihlahla ngegolide ngokubomvu okubomvu.
  Ukiss wakho ungenza ngiqhaqhazele -
  Nezinwele ezimhlophe zentombazane zigoqene.
  
  Umngane ugijima emakhasini engafake zicathulo,
  Muhle - njengenkosazana yasehlobo.
  Impama emachibini - ukuchaphaza ngesiphethu,
  Intshiseko yethu yothando mayidunyiswe!
  
  Usizi nokudabuka ngeke kusithinte,
  Ake sithole inkanyezi ephuphayo evela esibhakabhakeni!
  Manje ngizoma njengokungathi kukhona inkosi esihlalweni sobukhosi -
  Nezenzo zokukhanya ezingenamkhawulo...
  
  Intombazane yasendle ingikhethela i-daisy,
  Ngokuphendula, ngimkhethela i-dandelion.
  Nakuba edakwe injabulo, njengewayini -
  Ungalingisi upholi othandweni!
  
  Asidlale lolu thando ngesiginci,
  Ukuze abantu bazi ukuthi iyini injabulo!
  Vumela ozelwe adlulise injabulo -
  Futhi umthakathi omubi ukuguga ngeke afike!
  
  Sangana nentombazane sahamba,
  Asikho isidingo sokuphoqa nokucasuka.
  Kwesinye isikhathi awukwazi ukugwema impi, uqonde,
  Yonke iminyaka ayikwazi ukuba luhlaza okwesibhakabhaka!
  Futhi izinsizwa ezivela emndenini we-elf zingacula futhi zilwe. Yibo kuphela, ngokungafani nobulili obuhle, banamahloni okulwa nezicathulo.
  Kodwa-ke, ubuso bama-elves abesilisa buthambile futhi bubomvu, abunaboya, njengabo bamantombazane. Futhi kufanele ngisho ukuthi kuhle nje. Iqembu elipholile, elingenazicathulo lapha.
  Amantombazane angamaqhawe abonisa i-aerobatics yabo epholile futhi engaqondakali. Kodwa akugcini lapho, kunjalo. Kumele bakwazi ukusho izinto ezingeke zashiwo enganekwaneni noma ezichazwe ngosiba.
  Kodwa omunye wabo udubula esebenzisa inkaba. Ingoqobo futhi yinhle.
  Futhi kukhishwa imifudlana yamandla ebhubhisa kakhulu futhi eshisa kakhulu, njenge-napalm.
  Futhi uma amantombazane ebonisa noma yini, kuyoba ibhokisi lamabhere kaPutin.
  Kodwa izinsizwa zingakhombisa okuningi. Ikakhulukazi uma becindezela ama-triggers ngezandla zabo. Futhi kuzoba kuhle kakhulu.
  Futhi lokhu abakwethula khona kuvela ukuthi kuyabulala futhi kucekela phansi.
  Nensizwa icula kahle kakhulu;
  Kwaba sengathi ngigibele ihhashi elimpunga,
  Imbongolo enjani ekhala kanje?
  USathane ngokwakhe uyazi ukuthi abantu bahlobene nami -
  Ngizobhekana nanoma yiliphi izwe elihlubukayo!
  
  Amadimoni angena ebuchosheni ababi,
  Futhi imicabango ethukuthele iyagabavula!
  Masilinganisele ibhalansi - sula oziro ngesikhathi esisodwa,
  Hlanza uhlelo kusuka kwalasha wobunzima!
  
  Angiqondi nokuthi ngiyaphi,
  Isivunguvungu se-hyperplasmic sasigijima ekhanda lami!
  Ungazivumeli uzithobe ku-shit
  Ukuze umfudlana wenkazimulo uchitheke emhlabeni wenyanga!
  
  Impi igeleza ngokuqhubekayo -
  Lolu uhlobo lomsebenzi olulindele i-elf yekhulunyaka...
  Futhi ngifuna ukuphuza iwayini elidakayo -
  Futhi ngokuthula uqhubeke nengxoxo nosayizi.
  
  Kepha yazi ukuthi ubuthakathaka nesithukuthezi kuzodlula -
  Uma uthola i-elf yamaphupho akho, uyimpumelelo futhi ubiza!
  Thina, njengamaphayona, silwela ukuhamba ngezinyawo -
  Phela, iqhawe elipholile akulona igama lesiphukuphuku!
  
  Ngizoqhuma ngiklebhule, kunentaba yezidumbu,
  Isitha sididekile, sigijima sihlehla!
  Singaqedela ukuhlulwa
  Ngisho nenja yangaphansi komhlaba ikhonkotha kakhulu!
  
  Yini okufanele siyenze emhlabeni - akukho ukucabanga,
  Sazalwa, sengathi i-napalm ihlupha ubuchopho bethu!
  Kuze kube phakade sizofana nentsha yethu -
  Futhi indawo esihogweni iyoba ngcono kunasezulwini!
  
  Lifunani isosha? Ukuze impi iqhubeke -
  Unokuthula nesithukuthezi nobuthakathaka bobuchopho!
  Siyofica isitha ethuneni -
  Kodwa yazini ukuthi sekwephuze kakhulu ukuzinikela emaqhaweni!
  
  Ngeke kube khona umphumela, futhi akukho ukukhetha -
  Uqedile umsebenzi futhi ngokushesha omunye!
  Phela, lokhu kuyisiqalo nje, ukugijima kokuvimbela,
  Phela inkonzo yezempi iyisenzo esihle!
  Yiqiniso, i-elf inezwi elinjengepayipi lethusi.
  Yacula kahle insizwa. Futhi walwa kahle kakhulu. Futhi uthanda ama-elves. Uma kudingeka, uzosebenzisa ulimi lwakhe. Yiqiniso, kunamantombazane aphindwe kashumi nambili emhlabeni kunabafana. Futhi lokhu, yiqiniso, kuhle kwabesilisa. Amantombazane ngokwawo alwela abafana ngayo yonke intukuthelo nengcindezi. Futhi lapha awukwazi ukuthatha noma ukususa noma yini.
  Lawa amantombazane alapha - azingela amadoda. Futhi akukho okungenziwa ngokumelene nabo.
  Futhi uma beqala ukucula, bese...
  Futhi amantombazane acula kanje:
  Masigijime ngobuhlakani,
  Amathangi ezikhali phakathi kwama-puddles,
  Futhi kukhona isibhamu somshini ophahleni...
  Uzoklebhula wonke ama-orcs abe yizicucu!
  . ISAHLUKO No. 12.
  UMaria Kolesnikova, intombazane enesibindi emhlabeni wama-elves, waqhubeka nokusebenzisa umyalo onesibindi nokunikeza imiyalo. Lokhu wakwenza ngelikhulu isasasa. Nesiqhwaga esinamadevu nempandla silahlwe.
  Amaqhawe e-elf aqhubeka nokulwa ngenkani. Bahoxisa ukuqhubeka kwama-orcs athukuthele. Futhi babelokhu bekhuphuka futhi bekhuphuka, njengeselesele esikhumbeni.
  Futhi amantombazane ayelokhu edubula futhi egunda phansi izitha. Lokhu bakwenza ngenkulu intshiseko.
  Futhi isibhamu ngasinye esivela kuma-elves sasihambisana nokucindezela inkinobho usebenzisa ingono ebomvu yebele.
  Amantombazane ahlukana ngokuphelele. Ngesikhathi esifanayo, izinzwane zabo ezingenalutho zaphonsa amabhomu amakhulu, abulalayo, aklebhula amabhere kaPutin. Nenyama edabukile yasha yashunqa.
  Ngakho amantombazane aqala umsebenzi wokuyihlanza. Futhi injabulo, izingoma nomdlandla omkhulu.
  Futhi ngesikhathi esifanayo, yebo, bahlabelela;
  Kodwa uma iqhawe elihlatshwe ngenhlamvu liwa.
  Futhi intombazane iyohlala kuze kube phakade izinyembezi njengomfelokazi.
  Asikho isidingo sokucabanga ukuthi umhlaba umnyama ongenathemba,
  Lelo pharadesi lishabalele futhi linyathelwe phansi nguSathane omubi...
  
  Eqinisweni, likhona ithemba - isiphetho esifanele,
  Vikela izwe lakubo futhi unqobe kwalasha.
  Lapho ku-Elf wonke umfana eyiqhawe elinamandla -
  Yazi lokhu akuyona i-bravado futhi akuyona i-kitsch eyisiphukuphuku!
  
  Kepha ama-knights kwesinye isikhathi awatholi ukwesekwa,
  I-Horde ayiwazi amaphuzu, futhi ingcindezi inonya.
  Khona-ke ngeke sibe upholi ozithobayo -
  Kungcono kunehlazo lomthofu ethempelini!
  
  Impi yasemkhathini - iwuhlobo olukhethekile,
  Kuyo uyithoyizi irobhothi, maye ...
  Kodwa amaqhawe akwa-Elfi avela ezempi ayazi izikhulu,
  Okungafanelanga ukucambalala emabhokisini.
  
  Izingcezu zezinkanyezi eziyinqaba esibhakabhakeni zingamadayimane,
  Ziqukethe zonke izinyembezi zomphefumulo...
  Izame, bonisa amakhono akho,
  Okungcono, cula futhi udansele ukuduma.
  
  Isikhathi sekwindla - lapho ihlobo liphela khona,
  Ukhanga ngobuhle bakhe obumangalisayo!
  I-Elf yami mayiculwe kule nkondlo,
  Naye njengezwe likamama elingehlukaniseki!
  
  Ngithumela ukwanga kokugcina entombazaneni,
  Uma ngifa, wena buhle ungakhali...
  Masiyithathe, kholwa i-Orklin, ngaphansi kwembali ecwebezelayo kaMeyi,
  Futhi umbulali we-monster orc uzoba yisisulu!
  Amantombazane, mangisho, acula kamnandi. Futhi bashaya lawa ma-orcs ngamandla amakhulu nangentshiseko yama-she-wolves. Bababhubhisa.
  Futhi babesebenzisa izithende ezingenalutho, eziyindilinga, ezipinki lapho bedubula. Amantombazane enza ngomdlandla owedlulele. Futhi izinzwane ezingenalutho zobuhle zaphonsa izipho zokuqothula.
  Awekho amandla angamelana namantombazane anjalo. Bangabantshontshi abakhazimulayo futhi bendawo yonke. Futhi ngesikhathi esifanayo, ama-elves lapho amandla anobudlova futhi akhazimulayo.
  Futhi ngezingono ezibomvu bacindezela izinkinobho ze-bazooka futhi baholele emisebenzini yezempi ebhubhisayo. Futhi ngokushesha nje lapho ehlaselwa, wonke umsele wama-orcs uzowa ngokushesha. Lawa mantombazane angama-super class. Futhi bangena kanjani ebhizinisini.
  Manje izinzwane ezingenalutho ziphinde ziphonse amabhomu, abangela incithakalo nencithakalo enkulu.
  Lawa mantombazane angenza noma yini ngokoqobo. Futhi bayoshanela kude noma iyiphi i-armada enoboya.
  Nansi intombazane enezinwele ezinombala oyisimaragidu, izothatha futhi ishaye isitha ngokucindezela inkinobho ngengono yayo ebomvu.
  Isipho sokubhujiswa siyandiza sidabuke sishise amabhere kaPhuthini.
  Amantombazane aphinde acule futhi akhiphe amazinyo;
  I-expanses ye-Elfia - enhle, ethandekayo,
  Aphi amaparele eqhwa, izilwandle zekristalu ...
  Futhi amasosha e-elf kanye nojenene bahlangene -
  Futhi uphawu loMbuso lukhozi - i-Orthodox Tsar yethu!
  
  Manje ihlobo selidlulile futhi ikwindla iqala ukubusa,
  Izihlahla zigqokile, ukunethezeka kwazo kuwumona wamakhosi.
  Izwe lami elikhazimulayo lijabule kakhulu kunepharadesi,
  Nge-Elf ngizonikeza impilo efanelekile.
  
  Ngakho ikwindla yinhle imbongi kuphela eqondayo
  Asikho isidingo sokusebenzisa izintela ukukhipha imithambo kwabampofu...
  Isipho samahhala esivela kuNkulunkulu: okunsomi nokubomvu
  Futhi igolide liyafiphala lapho ilanga likhanya emaqabunga.
  
  Izimbali, ziyabuna, ziyakhanya futhi zibe zinhle kakhulu,
  Amahlamvu awela njengokhaphethi oluhlaza wenkosana,
  Nansi i-brooch yama-emerald enamarubi esihlahleni sasekwindla -
  Umdwebi onguSomandla upende iphethini yendalo.
  
  Futhi kuyo yonke imivimbo lezi ziyizixuku zeNkosi.
  Ngibona uthando nesifiso sokwakha inhloso...
  Kodwa kuyamangaza ukuthi abantu bakithi bahlala cishe esihogweni,
  Futhi umphathi wezezimali uye wabopha amaphiko ethu ngonya.
  
  Umhlaba wethu uthambile futhi ukhuluphele njengesinqumelo,
  Kwanele ekujuleni nasezimayini zensimbi.
  Kepha kuma-oligarchs amabi, konke akwanele,
  Abantu baphangiwe ukuthi yonke into ingaphansi kwesithende sesidingo!
  
  Kodwa ingabe kuyintando yeNkosi ukubekezelela lokhu?
  Phela uNkulunkulu wanikeza umhlaba ukuze abantu abadala nabancane basebenze kuwo.
  Futhi emva kwakho konke, phambi kweNkosi uKristu - ngisho nenkosi ilingana nabampofu -
  UMdali wendawo yonke wabethelwa esiphambanweni kanye nesigebengu esibi.
  
  Ngiphenduleni zingelosi, buphi ubulungisa?
  Ukuthi izingane ziyakhala zibulawa indlala, izalukazi...
  Ukuthi onxiwankulu ababi baphezulu ngezipho nesihe...
  Futhi labo abanomusa basala namaqhubu nezikweletu kuphela!
  
  Kodwa akubangakho mpendulo evela ezulwini.
  UNkulunkulu mhlawumbe usenkingeni ngokuvumela izinto zenzeke kanje...
  Kodwa iqiniso liwukuthi umzabalazo uyokwenza ukuphila kube ipharadesi kithi,
  Futhi ngisho nenkosi emaketangeni ingajabula kuze kube phakade.
  Lamantombazane acula kahle impela. Futhi amazwi abo acwebezela njenge-chime yeqhwa. Laba ngabesifazane ngempela.
  Futhi amazwi abo, eqinisweni, anjengemifudlana yedayimane. Futhi uma bekushaya, khona-ke ungacabanga ubukhulu bakho.
  Amaqhawe lapha akhombisa izinga lawo elidlulele nelikhulu - lenkathi yesikhala. Futhi uma benza, khona-ke yonke into izoba sína kakhulu futhi ibe luhlaza.
  Futhi imilenze yamantombazane engafakile, ekhihliziwe iyasebenza. Futhi baphonsa izipho zokufa ngamandla amakhulu, abhubhisayo. Futhi bakwenza ngaphandle komkhosi ongadingekile.
  Lawa amantombazane lapha - izinga eliphezulu !
  Futhi izithende ezingenalutho, ezipinki ziphonsa uphizi wokuqothula. Futhi konke kuzoba kuhle kakhulu futhi kukhulu.
  Futhi amantombazane acindezela izinkinobho ngezingono zawo zamabele abomvu, futhi avule iziqhumane zamarokhethi ezicekela phansi izikhundla zama-orcs. Futhi bakwenza ngaphandle kokubambezeleka okungadingekile kanye nomkhosi.
  Ngemva kwalokho amantombazane aqala ukucula futhi;
  Amaparele eqhwa avela olwandle - akhanye ngokugqamile,
  Isiphepho esishisayo sizonyakazisa amawundlu ama-curls...
  Izwe lethu liwukholo lwe-granite,
  Uma iqiniso likhulunywa, ama-orcs awesabi!
  
  Ukukhala kwensimbi, ama-creaks ama-roller -
  Amathangi akhasa emingceleni ye-Elfia!
  Ake sakhe unqenqema lwama-bayonet abukhali,
  Simemeza sithi "Hurray" saqhubeka nokuhlasela!
  
  Uthayi entanyeni umbala wokuntwela kokusa,
  Sagqugquzelwa empini ngombono.
  Kukhona ukukhetha okukodwa - ukunqoba noma ukufa,
  Lapha ifulegi elibomvu lindiza phezu kwe-redoubt!
  
  Izindebe eziphaphathekile, isiphepho esishisayo sivunguza,
  Izandla zentombazane eyayibanjiwe zaziboshwe...
  O, isiphetho esingenasihawu kangakanani,
  Kumakhaza ashubisa umnkantsha, engafakile izicathulo esikafulani!
  
  Kodwa ngangingafuni ukuphumela obala,
  Wahlanganisa amandla walibamba iJalimane.
  Emhlabeni akekho onamandla kunathi,
  Asidingi isihe sakho esibi!
  
  Wafa-ke, eququda emphinjeni wakhe,
  I-elf intombazane nguTanya Krasnova.
  Kepha indlela izosiholela e-Orklin,
  Asakhe umhlaba omusha ongenalo udlame!
  
  Bangaki abafowethu abashonile,
  Wonke amavolontiya, abafana nje.
  Kumaphayona abampofu, angenalutho -
  I-breakfast crust yama-dinner cones!
  
  Siseduze ne -Orklin , ukunqoba kuyeza maduze,
  Uphawu lwe-Komsomol lukhanyisa isifuba sakho!
  Noma amabhuzu aqine kakhulu ngoba angiwajwayele,
  Kodwa umbala wenjabulo ngoMeyi ukhuthaza!
  
  I-Fuhrer isesihogweni, isiphepho sifile -
  Injabulo ifikile, kuzwakala uhleko lwezingane!
  ulele emlotheni wendawo engaphansi,
  Futhi ngaphezu kwe-Fatherland - iLanga Elibomvu!
  Acula kanjena amantombazane ngenjabulo nangokucasuka. Futhi amazwi abo mahle futhi acwebezelayo. Njengemifudlana ebhibhayo. Noma imithombo igijima esibhakabhakeni . Futhi amantombazane anjalo anqoba amazwe ahlukahlukene. Banamandla anjalo kanye nobubanzi.
  Kwaqhamuka idlozi lomndeni wakwa-ninja. Uphethe izinkemba ezimbili ezandleni zakhe.
  Iqhawe labaqhweba. Futhi amakhanda amane amabhere kaPutin anqunywe ngesikhathi esisodwa. Zaginqika otshanini.
  Intombazane ye-ninja yayithatha futhi yaphonsa i-boomerang ngezinzwane zayo ezingenalutho. Wandiza wanquma amakhanda ama-orcs anolaka. Wababulala ngokoqobo.
  Lena intombazane engafakile nezicathulo futhi enolaka. Uma iqala ukusika, awukwazi ukuyimisa. Futhi uyokhafula ngenaliti enobuthi. Futhi ishaya jikelele we-orc esweni. Futhi ibhere likaPutin liwa ngokuphelele.
  Intombazane ye-Ninja iyakhala:
  Inkazimulo kuZelensky, inkazimulo!
  Amathangi aphuthuma phambili...
  Ngaphansi kwefulegi lamandla e-elven,
  Intombazane iyahlasela!
  Lawa amantombazane amahle kakhulu. Futhi imilenze yabo ingenalutho futhi ishukiwe. Futhi bajikijela izipho zokufa ngamandla anolaka namandla.
  Futhi ngemva kokuba umugqa wamabhere kaPutin ugawulwe phansi, amantombazane aqala ukucula futhi;
  Ongcwele, uMariya omsulwa kakhulu
  Wazala uMsindisi, wasinika ukukhanya.
  Kodwa izingane zakho azigqokile izicathulo ebusika -
  Futhi ezindlini ezingaphansi ezingcolile sihlangana nokuntwela kokusa okulambile!
  
  Phela kwenzeka kanjani ukuthi izwe lihlushwe ububi,
  Ukuthi baningi abantu abampofu kunasemasimini esikhonyane.
  Ukuthi ngisho namakhaza aqanda izitshalo ngoMeyi,
  Ukuthi impendulo evame kakhulu - uma umpofu, bese udansa!
  
  Kudabukisa ukunika izicebi indibilishi yethusi,
  Nakuba i-mammon yabo ivuvukele emikhawulweni yenhlonipho ...
  Umeluleki wabo oyinhloko yinduku ye-oki ngaphezu kwethu -
  Kodwa kuyoba ukubhonga lapho iqhude likhala!
  
  INkosi yakuyala ukwabelana nabacebile -
  Ukuze kungabikho ofileyo, nokukhala akubahlukumezi Ukuzwa kukaNkulunkulu.
  Siza labo ababuthakathaka - ubuso obunomusa busho ezithombeni,
  Uma unesihe, isibani esisendleleni eya ezulwini asikaphumi!
  
  Kodwa kwabaningi, imamona ibamba imiphefumulo nensindiso kakhudlwana,
  Bathi bayothenga abangcwele ngegolide!
  Amanoni omashonisa enza ubuso bakhe obunyanyekayo buvuvuke -
  Futhi inhliziyo engenakho ukuthula iyigwadle elibandayo!
  
  Buyini ubuhlungu bakho kithina - abantu abambalwa?
  Ezigodlweni asikuzwa nokububula!
  Ingabe ufuna indawo yokukhosela? Kwangathi ungaba nendawo yokukhosela
  Ngaphansi kophahla lwejele!
  
  Kungani sikunika yona, thina,
  Yini esiyithathile ngempumelelo ngenkani?
  Ubungelutho naphakade,
  Izulu alinikwanga wena!
  
  Kodwa ukufa kwabafikela bengalindele.
  Njengoba uMdali uMninimandla onke afundisa!
  Manje kulapho uSathane eshisa khona
  Lapho imbuka libhonga khona ngenxa yokuhlupheka!
  
  Ngakho-ke unqume ukuthi uSomandla ubedlala -
  Bethi, abaphanayo bayakuphakanyiswa?
  Nokuthi uJesu uqobo unguMdali osesimweni somuntu,
  Ingabe kwakungalungile ukuthi amagundane amabi azodla izinto?
  
  Phenduka ngokufunda umthandazo kaMariya,
  Futhi eguqa ngamadolo futhi ephenduka - ukububula!
  Lapho ingane ikhala phambi kwakho,
  Nentombazane engafakile izicathulo iqhaqhazela ngenxa yamakhaza!
  
  Thatha isikhwama sakho semali esiqinile nesincishanayo,
  Ake sisebenzise imali ngokumamatheka.
  Khona-ke uJesu uNkulunkulu Wothando uzohola,
  Futhi ngeke kukuvumele ukuba uwele endleleni engaqinile!
  Amantombazane acula kahle futhi apholile, futhi amazwi awo acwebezelayo futhi acwebezelayo kangangokuthi uzizwa sengathi ungena epharadesi langempela, langempela.
  Futhi ngakho-ke amantombazane ashaya ama-orcs ngezinzwane zawo ezingenalutho kusuka ku-Howitzer. Futhi baklebhula amabhere kaPutin angamashumi amahlanu ngasikhathi sinye. Ake sinqume laba bantu abanezinyawo eziyisihluthulelo.
  Amantombazane, kunjalo, alwa futhi anolaka. Futhi uma imilomo yabo ivuleka, kuwukushaya ikhwela kuphela. Futhi kusukela ekushayeni umlozi kwamantombazane, amagwababa amangala awela emakhanda ama-orcs, abhoboze izingebhezi zawo.
  Futhi maningi amagwababa anjalo futhi ayingozi kakhulu.
  Amantombazane azophonsa ulamula ngezithende ezingenalutho eziyindilinga.
  Bazondiza kuma-orcs futhi baklebhule amabhere kaPutin abe yizicucu ezincane, ezinegazi.
  I-elf girl yacula:
  - Kukhona umfula omkhulu wegazi ogeleza lapha,
  U-Groovy bald Fuhrer...
  Kodwa ungamvumeli
  Futhi uphonsa uKayini ebumnyameni!
  Lapha amantombazane asebenzisana nama-orcs. Futhi balwa ngokufutheka okukhulu nokuphelelwa yithemba. Futhi babonise ikhono labo elikhulu.
  Kodwa-ke, kunoma iyiphi impi kukhona indawo yengoma;
  Kuhle kakhulu okwenzile
  Umusa uthululiwe phezu kwesintu!
  UNkulunkulu oNgcwele ukunikile,
  Umphefumulo, injabulo, umusa osuka enhliziyweni!
  
  Lusifa, esiphendulela eSodoma,
  Umkhiqizo wesono nokuziqhenya!
  Waphakamisela inkemba yakhe esihlalweni sobukhosi esingcwele sikaNkulunkulu,
  Futhi wanquma ukuthi manje unamandla onke!
  
  Ikhorasi ngemva kwevesi ngalinye;
  Nkulunkulu wami, muhle futhi umsulwa kangakanani,
  Ngikholwa ukuthi ukulunga kwakho akupheli!
  Wanikela ngempilo yakho ekhazimulayo esiphambanweni,
  Futhi manje kuyoba khona umunyu enhliziyweni yami kuze kube phakade!
  
  UyiNkosi yobuhle, injabulo, ukuthula nothando,
  Ukubonakaliswa kokukhanya okungenamkhawulo, okukhanyayo!
  Uchithe igazi eliyigugu esiphambanweni,
  Iplanethi yasindiswa ngokuzidela okungenamkhawulo!
  
  Okulandelayo kuza amavesi.
  Ububi budlangile ezinhliziyweni ezihlubukayo.
  USathane udwengula uhlanga lwesintu ngezidladla zakhe!
  Kodwa ukufa kuyophonswa othulini,
  Futhi iNkosi iyohlala inathi!
  
  Udeveli walwa neNkosi uNkulunkulu.
  Isitha salwa ngonya, ngobuqili!
  Kodwa ngothando uKristu wamchoboza uSathane,
  Ukufakazela iqiniso lakho esiphambanweni!
  
  Thina bafowethu kumele sihlangane sibe umfudlana owodwa,
  Qondisa inhliziyo, ingqondo kanye nemizwa yakho kuJesu!
  Ukuze uNkulunkulu Omkhulu asisize sisindiswe,
  Futhi siyodumisa uJehova kuze kube phakade naphakade!
  
  Ukuze umphefumulo uthole ukuthula kwawo kuze kube phakade,
  Kufanele sisebenze ekuvuneni kweNkosi nomhlaba wonke!
  Futhi phakade naphakade Somandla sizoba nawe,
  Ngifuna ukukhuleka ngamandla!
  
  Uma ushaye phansi imilenze yakho - umata we-velvet moss,
  UJesu uzophulukisa noma yibuphi ubuhlungu ngaso leso sikhathi!
  Phela wathumela ugu ngesihlabathi segolide,
  Ungumnikazi weLanga nomkhathi ongenamkhawulo!
  
  Wadala amazulu ngezwi lakhe
  Wasakaza izinkanyezi zezulu ngendlela enkulu!
  UJehova uthanda ubuhle,
  Ukuzinikela Kuye, ukwethembeka ngaphandle kokwesaba!
  
  Ngaphandle kukaSomandla abekho abangani,
  Izithonjana ezikhazimulayo zobuso obunomusa!
  Yingakho ngifuna okwengeziwe
  UJesu uba yingxenye yenyama!
  
  Yiba nomusa kuNkulunkulu ngecala lethu lezono,
  Esingakunikanga thina, maye!
  Nakuba isikhathi sokuphenduka sesidlulile,
  Futhi sekukhona kwalasha lapho amabanga aqhakazayo ekhona!
  
  Kepha uJehova wamnika umusa wakhe,
  Wathi - Ngiyanixolela zintandane!
  Ngiyazi ukuthi angikwazi ukukukhokhela isikweletu sami,
  Kodwa kukhona indawo yakho ezulwini!
  
  Akunakwenzeka ukukhaphela yini
  INkosi Yomhlaba wonke inesimo esihle!
  Futhi ngesandla sakho se-Orthodox,
  Usiholela abantu ababi ezindlini!
  
  Uzomtshela ukuthi cha?
  Sicela wamukele ukuphenduka!
  Ngokubekezela ulindele Impendulo Ephakeme,
  Ukusithethelela, kholwa isifiso Sakhe!
  
  Sanquma ukuyohlushwa
  Ukuze uqinise umoya wakho!
  Ayikho enye indlela yethu thina esiwile.
  Ukuba uMninimandla Onke Nawe Phakade!
  
  Manje ihora lensindiso seliseduze,
  UNkulunkulu akasoze alephula izwi lakhe!
  Kuzokwenzekani ngathi?
  Futhi imiphefumulo enamaphiko iyondiza phezulu!
  
  Okudalile kuyohlala phakade,
  Umbusi ongenamkhawulo nohlakaniphile wendawo yonke!
  Wangikhanyisela ngemifudlana yokuphila,
  Futhi ngikholelwa ukuthi uthando lwethu luzoba yiqiniso!
  Yileyo ndlela amantombazane acula kahle ngayo namazwi akhazimulayo, afana nethusi. Futhi kwakubonakala kupholile kakhulu.
  Idlozi layithatha futhi lajikijela izipho ezibulalayo zokuqothula ngezinzwane zalo ezingenalutho. Njengezinja eziyisithupha ezigayayo, amabhere kaPutin abulewe ahlakazeke ngezindlela ezihlukene. Futhi igalelo elichotshozayo nelicekela phansi labhekana nesitha.
  Intombazane yayithatha futhi yacula:
  Abantu bazojabula
  Injabulo ingunaphakade...
  Ama-elves anamandla -
  Amandla makhulu!
  Futhi manje amantombazane azophinde athathe futhi abethelele isitha ngosizo lwama-sitrobheli awo, izingono ezimnandi kakhulu nezinamanzi. Futhi ngempela kuhamba kahle.
  Futhi amabhere amaningi kaPutin asha ngobuhlungu obukhulu. Futhi amantombazane ajabule kakhulu futhi anolaka.
  Futhi ama-orcs anolaka awakwazi ukuwamisa. Uma sezihlakazekile, akukho ongakwenza ukuzivimba. Lawa amantombazane azozibonakalisa.
  Iqhawe elinezinwele ze-lilac, elicekela phansi amabhere kaPutin, lathi:
  Ama-orcs amabi njengoMalyuta,
  Ngibhubhisa ngaphandle komkhondo...
  Kodwa ngesizathu esithile emhlabeni,
  Kodwa ngesizathu esithile emhlabeni,
  Umusa uyanqoba!
  Umusa uyanqoba!
  . ISAHLUKO No. 13.
  UMaria Kolesnikova, owabekela inselele ubushiqela, waqhubeka nokusebenzisa umyalo, futhi ngempumelelo enkulu.
  Ngakho-ke amantombazane kanye nemindeni yama-elf bahlasela ngamandla izikhundla ze-orc. Amaqhawe enza njengoba ayejwayele ukwenza, ngokunyakaza okukhulu nekhono. Bashesha njengezimfezi futhi abawaniki ithuba elincane amabhere kaPutin. Amaqhawe anjalo, vele, ayisigaba sokundiza nokucindezelwa okuphezulu kakhulu. Futhi banamandla anjengala magoplasmic acwebezelayo futhi anolaka. Amantombazane abonisa ama-orcs isimo sawo esihlukile nesinolaka. Bamane bangamaqhawe amangalisayo.
  Futhi manje izinzwane ezingenalutho zobuhle ziphonsa amandla abulalayo ophizi lokufa. Futhi bahlwanyela ukubhujiswa nokubhujiswa phakathi kwama-orcs. Amaqhawe alapha mahle kakhulu, futhi amabele awo acwebezela njengamarubi anobuso futhi abiza kakhulu. Ubuhle obunjalo nakanjani buzophihliza wonke ama-orcs abe yi-pulp enegazi.
  Nansi intombazane eyodwa eyajikijela isitha isiqhumane sothuli olune-asidi ngesithende esingahluzekile.
  Waphuthuma wahlakaza amabhele kaPhuthini ewahlukanisa phakathi.
  Intombazane yatshiyoza:
  Izimbongolo zesifazane ziyasiklolodela,
  Ama-elves wesifazane angamane asezingeni eliphezulu!
  Bese kuze kuse,
  Bezwe becula ingoma yothando!
  Yebo, amantombazane ngempela, uma efika ebhizinisini, azobonisa amandla amakhulu futhi angenakuvinjelwa.
  Futhi kusukela ekuphonsweni kwezinyawo zabo ezingenalutho, amabhere kaPutin afa ngamanani amakhulu.
  Kodwa amantombazane aqala ukucula ngomoya omkhulu nangomfutho;
  Ubusika buvele buphelelwa amandla,
  Ilanga laseNtwasahlobo liyaphuma...
  Ukuhlakanipha kwayinqoba imvelo,
  Ocwaningweni lwesayensi nokuqwala izintaba!
  
  Imifudlana iyakhala - ukukhukhuleka kweqhwa kuyancibilika,
  Lapho ukhaphethi wesiliva ungumfudlana.
  Ama-Carnations aqhakaza ngokunethezeka ngoMeyi,
  Futhi ubungane bethu ngeke buchitheke!
  
  Siyawathanda amadodakazi emvelo,
  Lapho amakhowe ekhula entwasahlobo...
  Cha, uyasazi isimo sezulu esibi
  Yeka umusa kaKristu ona!
  
  Entwasahlobo imvelo iyaphila
  Iqhwa eliyikristalu laqhekeka.
  Iplanethi izoba, ngiyakholwa, ipharadesi,
  Ungavumeli umlilo omubi ushise umhlaba!
  
  Phela yonke imbali iyindawo yonke,
  Isiphazamisi sifuna ukuphila.
  Isiphetho esihle kunazo zonke indalo,
  Kodwa wena nogwaja ompofu uyaganga.
  
  Kwenzeke kanjani, kunokwesaba okukhulu,
  Kuningi ukuhlupheka ngobuhle...
  Kwesinye isikhathi siyabubula futhi sibuze uNkulunkulu -
  Sisize ngenjabulo namaphupho!
  
  Kodwa luyini ulaka emhlabeni,
  Okwaqala ukusizungeza njengenkanyamba,
  Kodwa uNkulunkulu waphendula - ukuze
  Awuzange uvilaphe njengebhere!
  
  Phela uma ubhanana ngokwawo uwe,
  Awukwazi ngisho ukubophela igeja.
  Ubuso babangcwele buvuma ngekhanda ezithombeni,
  Awekho amaphayinaphu - tshala i-rye!
  
  Awu, umsebenzi uholela empumelelweni,
  Uzokwenza umndeni wethu uqine!
  Kepha angijahile ukuthola ukuchuma,
  Asikho isidingo sokuncisha!
  
  Umvuzo uzofika - kuyoba namandla,
  Futhi sizovusa labo abawa empini!
  Isijeziso sizokwehlela, yazi Judas,
  Bayoziphindiselela ngamanga nenkohliso!
  Amantombazane acula kanje, futhi kwakupholile futhi kumnandi kakhulu. Lawa amantombazane abukisa ngesitayela sawo esihle nempahla . Futhi amazinyo amantombazane acwebezela njengamaparele. Futhi kubukeka kukuhle ngempela.
  Amantombazane alapha.
  Futhi-ke, abakwazi ukugwema ukuthatha izinzwane zabo ezingenalutho futhi bangaphonsa ulamula ngamandla okubulala nokubhubhisa. Futhi uzofutha, futhi izinhlangothi ezihlukene zizohlakaza amabhere kaPutin aklebhukile.
  Leli iqhawe elilwa kakhulu nelipholile ngempela.
  Kodwa ibhomu elinamandla lintanta eduze kwalo, lilawulwa ama-elves angenalutho nanqunu.
  Amantombazane, mangiwasho, awafakile izicathulo futhi ashukiwe. Futhi ngesikhathi esifanayo nabo banemisipha. Banolaka nenjabulo enkulu. Futhi bayakwazi ukukhombisa isigaba esiphezulu nesiphikisana kakhulu nesingenakulinganiswa.
  Khona-ke ibhomu elisindayo elagxuma liphuma esiswini sebhomu lizowa. Ugijimela phansi futhi awe phezu kwamaqoqo ama-orcs ama-shaggy. Futhi liyawaqhumisa futhi liwaphephule abe yizicucu ezincane ezidabukile. Futhi ibutho lonke lamabhere kaPutin labhujiswa.
  Lokhu ngempela igalelo elichotshozayo kakhulu. Okushisa futhi kucekele phansi yonke into. Yileyo ndlela amantombazane athatha futhi alima ngayo lezi zidalwa ze-bastard nezinonya zama-orcs.
  Amantombazane ayithatha, ahlabelela ngokujabula;
  Impilo izoba mnandi e-elf empire,
  Lapho sinqoba amabhere amabi weChekist Tsar...
  Yebo, uPutin ngokuqinisekile ungumashiqela oyingozi,
  lizosiza ama-elves alwe ezulwini!
  Vele, akuwona amantombazane kuphela, kodwa nabafana be-elf balwa nama-orcs, abazama ukuminza yonke into nge-avalanche. Baphinde bashaya amabhere kaPutin ngokunembile futhi bawabulale ngonya.
  Futhi ngenkathi izimbongolo zesilisa zicula;
  Ngithungela inhliziyo encane,
  Akunamandla okucabanga ngisho nembongi!
  Akwanele ngisho nokubeka amamaki amahlanu -
  Futhi uphonsa empini - i-vendetta enegazi!
  
  Intukuthelo evuthayo yezinkulumo ezishisayo,
  Entombazaneni ebukeka njengejuba nje elinesizotha...
  Amehlo akhe acwebezelayo esafire,
  Lokhu kubukeka msulwa futhi ngesikhathi esifanayo languid.
  
  Iyiphi inkanuko ebila emphefumulweni wami,
  Intombazane ifana nembali, ithenda, inqunu...
  Futhi wena ngokwakho ugibele ihhashi, umgibeli wamahhashi -
  Finyelelani ezindaweni lapho kukhona ukuqala kwezulu!
  
  Umdwebo kukhanvasi, ngipende ubuso bakho,
  Akekho oyigugu ukudlula wena, sthandwa sami!
  Ufana nombono ongaphezu kwendawo yonke -
  Ngisho nasesihogweni, usathane ulola imfoloko yakhe ngokusineka!
  
  Sihlezi nawe egumbini elimnyama - ijele,
  Kodwa umlilo we-Motherland ezinhliziyweni ungcwele,
  Phupha ukuba sohlangothini oluseduze futhi
  Izwe Lobaba ukuzinikela okungenamkhawulo!
  
  Phezulu ku-rack - umbulali, maye, unonya,
  Umlilo uyavutha, imikhaza iyavutha!
  Kumenyezelwe, kungcolile, ukuhlasela kweMpumalanga,
  Nawa amathangi akala amakhilomitha ngamakhala awo!
  
  
  Kodwa sakwazi ukuphunyuka emgodini,
  Manje sishaya ama-orcs amabi njengezithungu!
  Ibutho alilahle phansi izibhamu ngenxa yokwesaba,
  Abashayeli bezindiza be-elf abangenakunqotshwa!
  
  Kodwa ngizonikeza umngane wami lesi seluleko:
  Ungaziqhenyi!
  Phela impilo yabakhululekile ihlezi iqhakaza.
  Emaketangweni emfundiso-nkolo lowo ongusathane onomona!
  
  Yazi noma yiliphi ibhizinisi ehlombe,
  Sonke singaxazulula izinkinga maduze!
  Vumela konke kwenzeke njengoba ngithanda,
  Sizokhipha izigwebo ngezinkinga!
  Yile ndlela ubulili obunamandla obulwa ngayo ngomdlandla omkhulu. Futhi ibonisa isigaba esivelele kakhulu, nomthelela osongelayo. Ngakho-ke uma ulwa namantombazane anjalo, uzoshaywa nge-nickel.
  Noma enye intombazane ingakuthatha nge-shin yayo engenalutho futhi ikukhahlele emabholeni e-orcs. Amantombazane, yiqiniso, azoyithatha futhi ayibonise izidalwa ezinoboya.
  Uma amaqhawe ebonisa okuthile, kuyoba ukubhujiswa okuphelele nokuphelele.
  Futhi amaqhawe azothatha futhi aphule cishe noma yiliphi ibutho. Futhi bacindezela izingono ezibomvu zamabele phezu izinkinobho. Benza ngamandla amakhulu nangendlela yokulwa.
  Lezi yizimpumelelo zobuhle bemibala egqamile futhi eyingqayizivele. Futhi yonke into icwebezela njengelanga le-Fatherland ebabazekayo neyingqayizivele yase-Elfia.
  Ngakho enye yamantombazane yayithatha futhi yashaya ama-orcs, icindezela inkinobho nge-sirloin yayo. Futhi lokhu kwabonisa imvelo yokubulala neyingqayizivele yokubhubhisa nokubhubhisa.
  Lawa mantombazane ngeke anikeze ibutho likaPutin noma yisiphi isihe kuma-orcs akhe ebhere.
  Kodwa-ke amantombazane nawo ayacula;
  Umhlaba uyabanda - iqhwa,
  Isinxibi ngisho isicebi!
  Amadeveli abusa iplanethi
  Baphendule umhlaba waba isihogo!
  
  Uma ufuna ukuphila ngenjabulo,
  Kwangathi injabulo ingafika ekhaya lawo wonke umuntu!
  Qeda amaketango obugqila njengentambo,
  Khona-ke isikhwama sizobe sigcwele!
  
  Kukhona izwe eliyisibonelo kuwo wonke umuntu,
  Iqhawe elinamandla liyiphayona!
  Inkemba ezweni likayise elingcwele,
  Ukuze uMnumzane omubi angagxeki!
  
  I-Elf iyisinqumo kuwo wonke umhlaba,
  Amandla ezikhanyiso ezihlakaniphe kakhulu!
  Ngaphandle kokuhlotshiswa sizothi,
  USomandla usikhanyisele indlela yethu!
  
  Ngeke silazi igama elithi igwala,
  Uma isosha lingahlebezi, ngiyesaba!
  Inkolo yama-Orthodox ihlanzekile,
  UNkulunkulu aphefumulele uJesu!
  
  Akukho ukuthula ezinhliziyweni ngaphandle kukaKristu,
  Elikhazimulayo liholela empini!
  Ngaphandle kokukholwa, impi iyize,
  Ukulahlekelwa okungalawuleki!
  
  UDeveli uzokulinga
  Amanga kuwena - ukuhlolwa kwesihlanu!
  Kodwa ningabakholwa ababi
  Asikho isizathu sokukhaphela!
  
  Sithembekile esifungweni sethuna,
  Isikhala sozalo silindile - ngikholwe!
  Ake siwise amadodana kaSathane,
  Awukwazi ukuthungatha Umhlaba!
  
  Ngakho-ke, inhlanhla ilindelwe,
  Noma ngubani onamandla - iNkosi izomsindisa!
  UNkulunkulu uyabathanda abantu baseRussia,
  Ilangabi emithanjeni lincibilikisa iqhwa!
  Masifinyelele imingcele engapheli -
  Masibonise indawo yonke indlela yethu!
  Masingaweli ngobuso kuma-Orthodox,
  Ongcolile akakwazi ukugoba uphondo!
  Amantombazane acula kahle kakhulu futhi. Futhi baveza amazinyo azo, okuyinto efana namazinyo.
  Ngakho-ke amaqhawe ahlohla izinzwane ezingenalutho emilonyeni yawo. Futhi bayophinde bayithathe bashaye ikhwela.
  Namagwababa ezwa sengathi ashaywe ngenduku ebuchosheni. Futhi, sebelahlekelwe ukwazi, bawela phezu kwamakhanda ama-orcs. Futhi babhoboza izigebhezi zamabhere kaPhuthini.
  Futhi kufanele ngisho, kupholile ngempela.
  Lapha amantombazane abonisa indlela yokulwa namabhere anama-fanged. Laba ngobuhle ababhalwe ngempela.
  Futhi uma intombazane enjalo ithola i-elf guy, izoyishaya ize ilahlekelwe ukwazi. Futhi uma ehlangana nentsha yomuntu, khona-ke kuyoba khona ukuxokozela okunjalo.
  Idlozi layithatha lacula:
  Uma singabafana bomhlaba wonke.
  Ukubhebha intombazane ngasikhathi sinye, ngalelo hora bakwazi...
  Lokho kungaba i-orgasm enjalo yamantombazane
  Hhayi ukushaya ishiya, kodwa ngqo esweni!
  Ngempela, ama-elves angenza okuningi. Futhi babonisa amandla abo. Futhi hhayi ukulwa kuphela, kodwa futhi inkondlo.
  Kodwa-ke, amantombazane abesevele ekhathele ukucula nokugxumagxuma njengama-tigresses njalo.
  Futhi aqhuma wonke uhlaka olunamaphiko aphorisms;
  Kuyo yonke imisebenzi yobuciko, imisebenzi yobuciko yezempi egxile kakhulu enkumbulweni yabantu futhi evusa izinyembezi kakhulu!
  - Umdwebo obhalwe ngegazi: ukhanya kunamafutha futhi ufiphala kancane kakhulu!
  Umuntu ohloniphekile ubeka ubulungisa - ngaphezu komndeni kanye nobudlelwane obunobungane! Kumelwe kube nomthetho owodwa ezitheni nabangane, njengoba nje nendoda yenza ngomkayo!
  Ukuba khona kwemithetho eyahlukene kuguqula ubulungiswa bube isifebe!
  Isitha esinamandla siqinisa umzimba wakho nentando yakho, sikwenza ube namandla - obuthakathaka wonakalisa umphefumulo wakho futhi enze umzimba wakho buthaka, akwenze ube buthaka!
  Ngakho indlela enzima inikeza ukunqoba okulula kakhulu!
  Isosha linikezwa izandla ukuze lidubule, nobuchopho bume ngesikhathi!
  Ukubulala isiwula: kufana nokumgwaza ngenaliti, ukudubula insizwa ehlakaniphile kufana nokumshaya ngegobolondo!
  Imvelo ingumama womuntu, futhi umama womsunguli omkhulu akanakuba yisiwula esiphelele! Nakuba engenakho ubuhlakani obusebenzayo!
  Inhlamvu iyindlela yokufundisa ephumelela kakhulu ekuxhumaneni nentsha, kanye nabantu abadala!
  Ukusebenza komthelela kuphela kuncipha! Imvamisa uzolahlekelwa igunya lakho, kepha uma ubanjwa, kuzofanela ukhulise ama-Zombies!
  Inkolo yehlisa umuntu oziqhenyayo aze abe sezingeni lesilwane - inika ukukhetha phakathi kwemvu nembuzi!
  Kungcono ukunikeza isikhumba sakho kubantu njengemvu kunokuba ushaye ikhwelo kuze kube phakade njengenyoka!
  Ngokuvamile, umqondo wokusebenza ngekhanda lakho awubandakanyi nje ukuhumusha okungokoqobo, ngisho noma kuziwa kwezobuciko bokulwa!
  Uma ufuna ukuceba, bhabhadiswa njengomJuda; uma ufuna ukweqa, boleka kumJuda!
  Izinsiza zomthofu zisiza ekugayekeni kokudla, ikakhulukazi uma iphilisi lisemoyeni we-cartridge!
  Isikhulu esingathathi mali sifana nentombi eyisifebe!
  Ngokuvamile, ukuze usindise oyedwa kufanele ubulale omunye! Lona ngokungangabazeki umthetho ononya, kodwa ubuyisela ukulingana okungokwemvelo kwezinhlobo zezinto eziphilayo!
  Ayikho impi engcono emhlabeni kunesosha laseRussia, futhi akekho umashiqela omkhulu kunojenene waseRussia!
  Ukunethezeka okweqile kuwuphawu lokunganakwa, i-frivolity iyisandulela sencithakalo eseduze!
  Amazwi ahlakaniphileyo aphuma emlonyeni wesikhova, njengomthombo ophuma endaweni yokulahla udoti!
  Unenzuzo ngobude, kodwa nginenzuzo engqondweni!
  Kwesinye isikhathi ungabulala, kodwa awusoze wasusa ithemba!
  Empini, uma uphuthelwa umzuzwana, ungalahlekelwa ingunaphakade!
  Umbhoshongo ojwayelekile udabukisa phakathi kwezakhiwo eziphakeme, kodwa uphakeme phakathi kwamaqhugwane!
  Umuntu uthobela ukuphoqelelwa, uhlonipha unya, udelela ubumnene futhi akabazisi umusa!
  Ucansi luyikhambi elingcono kakhulu lazo zonke izifo zengqondo, kodwa ngeshwa luyabiza futhi kunzima ukuluthola!
  Ongaluthandi ucansi akakuthandi ukuphila futhi akazisi injabulo yenyama!
  Izinkondlo zifana newayini ukuthi ukubaluleka kwalo kukhula ngokuhamba kwesikhathi, kodwa ngisho namakhulu eminyaka awavumeli imigqa ukuba iphele noma ukuphuma kwezinhlansi!
  Isosha lifana nekhompyutha - ibala eyodwa noma zero, kodwa iqhawe liwumngane nesitha!
  Umuntu uhlukile ezilwaneni ngokobuntu, kanye nekhono lokwenza okuphambene nomzwelo wemvelo!
  Udlame olubhekiswe kwabesifazane kwesinye isikhathi lukhiqiza izingane ezinempilo, kepha udlame olubhekiswe kwendalo luveza izilo kuphela!
  Uma umama enonya, kanjalo nezingane! Njengoba imvelo injalo, injalo nenzalo yayo - umuntu!
  Ubungane bufunwa kwabanamandla, ukondliwa kwabacebile, futhi ukuzinikela kuboniswa kwabangenaluvalo!
  Ukuhlasela kuyindlela engcono kakhulu yokunciphisa inzuzo yesitha yezinombolo - ukusiphoqa ukuthi silwe kufana nokusika ingxenye yezingalo zaso!
  .Kumuntu wesifazane uthando luyinjabulo nemali engenayo, emadodeni kuwubumnandi nezindleko!
  Ukuqamba isikhali esisha somuntu oziphethe kabi kufana nokusaha imilenze yesihlalo lapho intambo iboshwe entanyeni yakho!
  Ubuthakathaka bomuntu ngumama wanoma iyiphi inkolo, futhi ubugwala bungubaba!
  Ukungakholelwa ebukhoneni bukaNkulunkulu kuwuphawu lwenkululeko - ubuKristu bufana neketango legama!
  Othethelelayo uyothethelelwa, nolahlayo uyolahlwa! Ovumela inzondo ihlale enhliziyweni yakhe, izifake ubuthi yena nabathandekayo bakhe!
  Ohlwanyela uthando nesihe uyovuna impumelelo nenjabulo!
  Ukubulala ngokwako kuwuhlobo lwesono olunamacala amaningi futhi olungajwayelekile; kwesinye isikhathi izono ziyasulwa ngenxa yakho!
  Empini, i-logic ingumqondo ohlobene - njengoshokoledi, ngaphambi kokuthi ube nesikhathi sokuncoma imigoqo osemlonyeni wakho!
  Ukufa kufana nomthakathi omuhle - ongaqondakali, osabekayo, ongaqondakali futhi awunikezi izimfihlo zakho!
  Isosha eligqoke imaski yegesi lifana nendlovu egqoke ama-diaper, futhi akunakwenzeka ukuphikisa noma yini embi!
  Ngikholwe, ngaphandle kokudinga ubufakazi - umnyakazo we-propaganda ogqamile wanoma iyiphi inkolo - ukubulala ngobulula bawo njengetshe le-cobblestone!
  Indlela engcono kakhulu yokwenza buthaka ububi ukuvuza okuhle. Umuntu uhlukile esilwaneni ngoba uyakwazi ukwenza okuhle ngokungenabugovu, ngisho nokulimaza yena!
  Ukuziphendukela kwemvelo akufundisi umuntu ukuzidela - yiNkosi kuphela efundisa lokhu! Kuwo wonke umuntu othembekile nohloniphekile, uhlamvu lukaNkulunkulu luwubufakazi bengqikithi yakhe!
  Umuntu uyisilwane esingalindelekile kakhulu - umzwelo wemvelo ungokwengqondo, kodwa isizathu sisekuqaleni!
  UbuKhomanisi bufana nemibono yobuKristu - inala yegazi elichithiwe kanye nokungabi bikho kwamaqiniso ngokuphelele!
  Empini yombango, ukuhlasela kwandisa amandla aphindwe kashumi, kodwa ukuzivikela kufana nokuhlehla, futhi ukuhlehla kufana nokuzinikela!
  Ezweni lanamuhla, ukungabi nacala kuwuphawu lokuthi intombazane iyanengeka kakhulu futhi akekho oyifunayo, noma inamahloni futhi ayifuni muntu!
  Ukukhulelwa kwenza owesifazane abe muhle futhi ahlale emsulwa, ubuntombi buyesabeka futhi buhlala bunonya!
  Inkolo ifana negama elithi izibopho, hhayi kakhulu ngomzimba njengengqondo!
  Ububi kufanele buthole izimpama ezivela kokuhle - ukuze okuhle kungalahlekelwa umuzwa wayo wesithunzi, futhi ububi bungalahlekelwa umuzwa wabo wokwesaba!
  Ukugqokisa umuntu wesifazane kuyabiza, ukukhumula kuyabiza kakhulu!
  Ngeshwa, uma okuhle kunezibhakela, yibo abaziswayo, hhayi okuhle uqobo - yize kungesona isibhamu esidinga ukwesatshwa, kodwa lowo odubula kuso!
  Ukwesaba, ngokungafani nomalusi, kungenza imvu ibe impisi! Ayikho into ethusayo njengewundlu elithukuthele!
  Yini brilliant uhlale elula - mediocrity kuphela complicates yonke into!
  Umqondo omkhulu ulwela ukucaciseleka ukuze wonke umuntu abone ubukhulu bawo, umqondo ongasho lutho udala inkungu ukufihla ubuze!
  I-Atheism iyi-idiocy enengqondo - ayichazi lutho, kodwa iphuca umuntu ukungafi!
  Asikho isidingo sokuqagela nge-pacifism, ngisho nezimvu ziyonyathela impisi uma izifundela ukuziphatha!
  Umuntu ohlakaniphile uhlale elwela ukukhula, isiwula kuphela esineliswa izinga elifanayo!
  Ingqondo ijwayele ukuthuthukisa imibono yayo, kodwa ubuwula buhlala buhlala njalo!
  Ukuphila okungenabungozi kufana nesobho elingenasawoti, netiye elingenashukela - mhlawumbe ukuzincisha ukudla okunjalo kwandisa ukuphila, kodwa kwenza yonke iminithi ibe masha!
  Okwesibili kufana nenhlamvu yesibhamu, uma uyigeja, kuzomele wenze eyodwa ephuma ethuneni!
  Umuntu ongakholelwa ebukhoneni bukaNkulunkulu uzothola izinkulungwane zezizathu zokubhubhisa umphefumulo wakhe, futhi akukho neyodwa inkomba yokumsindisa!
  Ababuthaka bakhokhela yonke into, abanamandla banqoba, futhi abanobuqili bajabulela izithelo zokunqoba!
  Isibindi sihlobisa abahlakaniphile, intando yabahle, namandla abalungileyo!
  Impi ivivinya abahlakaniphile, iqinisa abanamandla, ijabulisa iziwula!
  Ukuba nesinyathelo sokuqala ukuba nenzuzo: ukuba nenzuzo kuwukunqoba, futhi ukunqoba kuzoholela ekuthuleni!
  Ubulima budlula ukuhlakanipha ngenani lezikhulumi, futhi abukho ngaphansi ekusebenzeni kwethonya lakho!
  Kodwa nansi into ebanjwayo: ukuduka kwekholwa kuwukulahlekelwa yinkohliso kuphela, ukuduka komuntu ongakholelwa ebukhoneni bukaNkulunkulu ukulahlekelwa ukuphila okuphakade!
  Labo abangathathi izingozi abaphuzi i-champagne nge-caviar emnyama futhi badle i-vodka nge-sprats!
  Into eyinhloko ebuqhawe nekhono leqhawe akuyona ukunikeza impilo yakhe, kodwa ukusinda - ukuyithatha komunye umuntu!
  Inyama yowesifazane isebumnyameni, nomphefumulo wakhe usekukhanyeni, nemicabango yakhe ididekile!
  Lapho ukubulala kuba yisinkwa kumbulali, untula usawoti - okungukuthi, ingozi etholwa yisosha!
  Isibindi yimpahla ebiza kakhulu engadayiswa! Kuyiqiniso ukuthi baningi abafuna ukukuqeda!
  Ukuhlukunyezwa akuyona into yokuzijabulisa, kodwa umsebenzi onzima ovela emkhakheni wezinsizakalo, lapho ukuhawukela iklayenti kulimaza wena!
  Unxiwankulu akasoze abe umshisekeli weqiniso wezwe likaMama wakhe; unobugovu kakhulu ngalokho!
  Umphefumulo wesicebi uyashisekela izwe, awukho ngaphezu kohlamvu lwegolide, lapho beluthatha khona banamathele!
  I-athomu ngayinye ilingana nomkhathi ngobunkimbinkimbi namandla angenakuqedwa!
  Umuntu onesono nononya, kuhlanganise naye ngokwakhe, ubhubhisa isintu, esheshisa inqubo ngesayensi!
  Ngokuvamile intuthuko iphenduka umzamo wokufaka ibhomu le-hydrogen endaweni yokucima ugwayi!
  Impisi icasha ngaphansi kwezingubo zezimvu, usopolitiki ngaphansi kwesifihla-buso, kanye nezikhali zenuzi ngaphansi komhlaba!
  -Ubuchwepheshe bamuva buwukubonakaliswa kwesimo sezinto ezingokomoya zabantu baseRussia!
  - Ubuchwepheshe obuphambili kakhulu ngeke buthathe indawo yomphefumulo, ikhompuyutha enamandla ngeke ithande, ifudumale, noma iphulule!
  Imfundiso kaKristu inamandla kunebhomu le-hydrogen, elikwazi ukuvuselela umphefumulo, ukuvuselela ingqondo, ukunikeza ukuphila okuphakade!
  Thembela kuNkulunkulu, kodwa ungakhohlwa ukusula amehlo akho!
  Into ebaluleke kakhulu ekuphileni ukuthi awukwazi ukuthi iphetha nini, futhi ukungaqiniseki kwekusasa - isikhwama esingaphansi esingabonakali sibonakala singapheli!
  Isosha lingcono kunendoda nje, emsulwa, ehloniphekile, eqotho! Nokho, ngokungafani nomuntu nje ofayo, uphucwa ilungelo lokuphila!
  Ngokubulala ngisho nomuntu oyedwa, ubhubhisa indawo yonke encane, okusho ukuthi wona kuNkulunkulu!
  Kunjalo! Imbuka lihlala lilahlekelwa, liyazondwa yilabo elakhaphelayo, lidelelwa ngenxa yalabo elenze ububi babo!
  Ukukhaphela akuwona nje unya, kodwa futhi nobuwula bokuzibulala!
  Ngokudabukisayo, ukufa usemncane kukusindisa ekuhlushweni kokuguga, umphefumulo ekungcoleni, nenhliziyo esahlukaniso!
  Ukubhema kwandisa ukuphila esimweni esisodwa kuphela, njengesifiso sokugcina ngaphambi kokubulawa!
  Ukuzifihla kudinga ukuzidela! Okwesikhashana, kodwa kunzima, ikakhulukazi kowesifazane! Yiqiniso, akukho ngaphezu kokuhlinzwa kwepulasitiki!
  Umsebenzi we-Motherland yisona sizathu esingcono kakhulu sesenzo esingafanele; noma yikuphi ukuhlambalaza kungcwele uma kunqunywa ukucabangela ukushisekela izwe!
  Ubukhomanisi obuhlanekezelwe bubi kunobunxiwankulu obuhlanekezelwe - ekwakhekeni kulula ukunquma amakhanda futhi kulula kakhulu ukuwasika phansi ngokuqhuma!
  Inkosi ingaguga ngokuhamba kwesikhathi - abantu bahlezi bebasha, inkosi ingabancane kakhulu - kuphela abantu abavuthiwe njalo, inkosi ingahlanya noma izalwe iyisiwula, kodwa ukuhlakanipha kwabantu akufi! Ngakho-ke, abantu mabanqume ukuthi ubani okufanele abuse!
  Izithakazelo ze-Motherland zingathethelela unya, kodwa lokhu okulandelayo, okokuqala, kufanele kuboniswe kuwe!
  Inkululeko engenasimilo ifana nemoto engenamabhuleki!
  Ubani owathatha amandla: eqinile, owayigcina: ehlakaniphile, kodwa ngokuzithandela ehlukana nayo: ehloniphekile!
  Inkohlakalo ifana nomdlavuza, ibangela ubuhlungu obuncane, kodwa ibhubhisa nakakhulu!
  Isintu kumele siyeke ukuba yidada, i-crayfish kanye ne-pike, sidonsa ngezindlela ezahlukene; kulokhu, intuthuko ngeke ime nse, kodwa izodonselwa kwalasha!
  Isikhathi yisikhali esibi kakhulu, sibukela phansi ngokungenakuvinjelwa amandla empucuko futhi sihlula amadoda anamandla!
  Amandla asezandleni zesiwula: kufana nezikhali ezinezimbobo, zivikela kabi, kepha ziyakusiza ukuthi ucwile ekungazini!
  Ukuziphindiselela kwezigebengu udadewabo omncane wobugwala, indodakazi yonya kanye nendodakazi yokutholwa yempumelelo!
  Izwe linomona ngabantu abanamandla, lidelela ababuthakathaka, lizehlisa kokubi, nokho ladalwa ngumdali ophelele ukuze kufezwe ukupheleliswa !
  - Isizathu kuphela nomuzwa wobuqotho ongenza abantu baphelele, futhi uma wengeza izicukuthwane nozwelo kulokhu, khona-ke kule miqondo emine ungabeka isisekelo sekusasa elijabulisayo!
  IBhayibheli liyincwadi yamaJuda futhi elenza libe yisisekelo sokuziphatha eRussia akufaneleki njengokushintsha umthethosisekelo ngezinhlamvu zamagama!
  Kulula ukuthola i-philanthropist phakathi kwabangenamakhaya kunephoyisa elingenandaba!
  Iphoyisa elingathathi izifumbathiso lifana nemvula ehlane, ubulokhu ukuphupha lokhu impilo yakho yonke, kodwa uhlale ukuthole ngesikhathi esingafanele!
  Ezimweni eziningi, umnqobi ufana ne-philanthropist!
  Inkolo ngeyenqubekela phambili njengesisindo esomuntu obhukudayo!
  Injabulo ngaphandle kukaNkulunkulu ifana nothando olungenayo inhliziyo!
  Ukholo lobuKristu aludingi isiphambano kuphela, kodwa nenkemba yokuvikela okuhle!
  Inkolo ephethe inkemba ayiyona i-opium kubantu, inxeba likadokotela ohlinzayo eliphulukisa imiphefumulo!
  Kungcono ukubulala isikhohlakali esisodwa kunokulila abantu abayikhulu abalungile!
  Isikhali esiyingozi kunazo zonke iBhayibheli elisezandleni zababi!
  Odla isikhathi eside uphila iDemo!
  UbuKhomanisi ngumbono ogqamile, kodwa ezikhathini eziningi wenziwa kumnyama kubomvu!
  Abantu ababi abanemibono emihle bachitha igazi eliningi kunabantu ababi abanamacebo amabi!
  Buza isiwula, khamba amanzi odakeni, hlupha, shaya imbongolo!
  Imvelo igwegwile, kodwa ingqondo yomuntu iwukuqondisa!
  Intuthuko inamandla okuphakamisa umuntu, okusho ukumsondeza kuSomandla!
  Kungakhathaliseki ukuthi udla amahansi amangaki, i-gyrfalcon ngeke igcwale!
  Udeveli ucashe esihogweni, futhi umpristi usephaketheni lesonto!
  I-belfry yasemaphandleni ayisho lutho phakathi kwezakhiwo eziphakeme, kodwa yinhle phakathi kwamaqhugwana!
  Isigqila esilulaza inkosi: unkulunkulu ihora elilodwa nodeveli phakade!
  . Isintu siyozuza amandla onke noma sinyamalale!
  Umuntu umiselwe ukuphila njengonkulunkulu noma afe njengesibungu!
  Kungakhathaliseki ukuthi ulipholisha kanjani i-cobblestone, ngeke libe iparele! Kungakhathaliseki ukuthi uyicubungula kanjani, incwadi ye-graphomaniac ngeke ibe umsebenzi wobuciko!
  Igazi eliningi lichithwa ezinkulumweni ezinobuciko, imibono ekhanyayo nezinhloso ezinhle!
  Lapho umqondo uhlanzekile, ukungcola okuningi kunamathela kuwo phakathi nokusetshenziswa!
  Impoqo iqeda uthando olungaphoqiwe!
  Ungakwazi ukuqabula isiswebhu, kodwa lokhu kwenziwa kuphela ngoba kungaba lula kakhulu ukucwilisa amazinyo akho kuso!
  Ngokuvamile, into enzima kakhulu ukuphoqelela umlutha wotshwala ukuba ulahle ibhodlela lakhe kanye noshisekeli wenkolo ukuba alahle imibono yakhe!
  Empini, umzuzwana owodwa ubiza ngaphezu kwamagobolondo ayinkulungwane!
  Kungcono ukufa ekukhanyeni kunokuhlala ebumnyameni! Akuyona indawo yokuhlinzwa!
  Uhlamvu lwemali lubulala kakhulu kunenhlamvu; lushaya enhliziyweni!
  Ukudla okusheshayo kuyabulala njengebhomu le-hydrogen, kuphela kusetshenziswa kaningi!
  Uthando ngummeli ongcono kakhulu, luyathethelela ngaphandle kokufuna inkokhelo!
  Ukukhonza amakhosi amabili kufana nokuzama ukuncika eziqongweni zezintaba ezimbili, izinyawo zakho zizoshelela!
  Isisekelo esixutshwe noketshezi olunjengegazi singaqina kanjani?
  Kulula ukubulala umashiqela kunokuvusa umuntu olungileyo, kodwa owokuqala uwusizo kakhulu!
  Isheke alilokothi lidlulele, ngisho noma umthwalo weqhawe unzima ukuwuthwala, i-cartridge eyengeziwe izosindisa impilo!
  Ubuze babaholi bulingana ngqo nesihluku sabo - silingana ngokuphambene nobuhlakani kanye nemfundo!
  Kuhle ukuba igwala licashe ebhokisini, kanti kumuntu ohlakaniphile ngaphansi kwe-cassock!
  Lapho isikhundla siphakeme, ukholo luyancipha!
  Impi iyisikole sempilo okungcono ukweqa. Nakuba isidingo somlando sisazokuphoqa ukuthi ubhale izivivinyo ezinegazi!
  Isandla sowesifazane sithambile kunesowesilisa, kodwa siqinile, sincane, kodwa sibambelele kakhulu!
  Isiwula singaphanga, kodwa iqili elikhulu kuphela elikwazi ukusizakala ngempango!
  Ungamfuni uNkulunkulu ezulwini, uyaphila, nakuba evame ukulala ezingqondweni zawo wonke umuntu!
  Ukucabanga nokugxilisa ingqondo kungavusa uMninimandla onke ngaphakathi kwakho!
  . ISAHLUKO No. 14.
  U-Maria Kolesnikova - leli qhawe elimangalisayo neliyingqayizivele, futhi owayeyisiboshwa sezombangazwe - owaphonsela inselelo ubushiqela bengulube yama-mustachioed waqhubeka nokubhala ama-phorisms;
  Ukungakholelwa ebukhoneni bukaNkulunkulu kufanele kuhlanganiswe nokuziphatha okuphezulu, ngaphandle kwalokho ingqondo enkonzweni yezinkanuko izobhubhisa isizathu!
  Usizo empini ngezinye izikhathi sekwephuzile, ngezinye izikhathi kusenesikhathi, kodwa ngaso sonke isikhathi ngesikhathi esingalungile futhi akwanele!
  Ukuwina okulula kuhle kusikhwama semali, ukulahlekelwa kanzima kuhle ebuchosheni!
  Ukulala kucishe kufane nokufa, kuphazamisa kakhulu!
  UKristu ungcwele futhi uhloniphekile njengembali, izimpukane ezikhuluphele kuphela zezinceku zesonto zithutheleka kuye!
  Labo abalahlekelwe ukwethemba ohlotsheni lwabo nakanjani bayoba izisulu zokukhashelwa!
  Abangakholelwa ebukhoneni bukaNkulunkulu benza abaphathi abangcono kakhulu, abathinteki kakhulu ekusikiseleni, bavikela izimpilo zabo kanye nempilo yabanye, bazicabangela bona!
  Umuntu okholelwa ukuthi uNkulunkulu ukhona ungcono kunekholwa elingakholwa!
  Angeke uphathwe yikhanda, ithambo! Nakuba ngokuvamile engenalutho!
  Owesifazane onolimi uzoya lapho i-commando ephethe isibhamu somshini ngeke iphume!
  Inkululeko inika amandla, kepha iketango liyaklinywa!
  Ukuziphatha, kusukela egameni elingcolile!
  Ulwazi olungamanga lufana nogibe olubekwe ngobuhlakani!
  Cha, ucebile onamampondo nomkakhe!
  Abacebile akubona abanakho konke. Nalowo ongahlali emalini ebolekiwe!
  Ojenene ababuthakathaka abanakho ukunqoba okuqinile!
  Futhi kufanele ukwazi ukubulala, kodwa kunzima nakakhulu ukusindisa impilo yomuntu!
  Umuntu uyisidalwa esibi futhi ubukeka njengenkawu, amazinyo akhe kuphela amakhulu kunawengwe, futhi izinzipho zakhe zidabula insimbi!
  Awukwazi ukuceba ngokuthengisa unembeza wakho!
  Kuhlale kunezikhali ezimbalwa, kungakhathaliseki ukuthi ibutho lingakanani!
  Umphefumulo ufana nesikhwama semali esingenalutho; kulula ukuhambahamba, kodwa kunzima ukuphila!
  - Udinga ukubusa ngokuhlakanipha, ngaphandle kokubonisa ubuthakathaka, kodwa futhi ngaphandle kokusebenzisa kabi amandla! Amandla ombusi yikhono lokulahla ubudlova!
  Ukuzitika ngobubi kusho ukukhaphela okuhle!
  Inkosi ihlala iyinkosi noma igqoke amanikiniki, kepha nezingubo ezinsomi azikwazi ukuguqula umuntu ongcolile emoyeni!
  Ubugebengu obubi kakhulu ukunikeza inkululeko ebubini, ukushiya okuhle ngaphandle kwesivikelo!
  I-Logic plus ulwazi, oluphindwe ngomzwelo wemvelo ongenangqondo, lungamandla akwazi ukususa indawo yonke ezisekelweni zayo!
  Izingane ezigulayo kumele zidliswe ngenkani, kungenjalo zizofa.
  Kodwa kulokhu, akekho ozosola thina ngokuphatha izingane ngonya, ukunikeza umuthi obabayo nokuzijova ngemijovo!
  Ngezinye izikhathi impi iba nesihe kunodokotela ohlinzayo onquma isitho!
  Owesifazane ongenazo ubucwebe ufana nesihlahla esingenamahlamvu, indoda engenazo izicucu ifana nesiqu esingenawo ulele!
  Amantombazane amahle athanda ngezindlebe zawo, amantombazane amabi enza yonke into ngemilomo yawo ukuze athole imali!
  Impi iyisinengiso njengamafutha e-castor, enengekayo, ebabayo, kodwa ngaphandle kwayo awukwazi ukuhlanza umphefumulo wakho, awukwazi ukuqinisa ingqondo yakho!
  Owayeyisiboshwa uMaria Kolesnikova waba indlovukazi ehloniphekile. Wayazi ukuthi kuyofika isikhathi lapho kuzophela khona udoti owathatha izintambo kwelaMhlophe. Futhi ingulube yamadevu nempandla izokhokha kahle ngalobu bubi abenza kubantu bakhe. Yebo, kanye nokweqiwa kwezikhali zenuzi, futhi.
  Phakathi naleso sikhathi, intombazane-indlovukazi yayiphethe umbuso we-elf.
  Izimpi phakathi kwama-elves nama-orcs azizange zehle. Amantombazane, amahle kakhulu futhi ekhangayo, aqhubeka elwa namabhere kaPutin anezinwele, amabi futhi anyanyekayo.
  Ngakho-ke i-elf enezinwele eziwolintshi yathatha futhi yacindezela inkinobho yomshini onesiqhumane serokhethi eminingi ngengono yaso ebomvu. Wayithatha wayikhahlela ngamandla amakhulu nayingozi.
  Futhi kwabangela ukubhujiswa nokucekelwa phansi. Izinkampani ezimbili zamabhere kaPutin zadwengulwa zaba yizicucu futhi zashiswa kanye nje.
  Intombazane yawuthatha, yaqala ukucula, iveza amazinyo ayo amhlophe kunoshoki;
  I-Orc yayinobuqili futhi inobuqili,
  Wayezitshela ukuthi ungowasebukhosini...
  Umlilo wempi yomunye wawuvutha.
  Futhi wayebambe ngokuhaha!
  
  Amabhere aphakanyisiwe phezu kwentaba,
  Lokhu kuzoba imodeli - umhlaseli!
  Sizoklebhula izitha zethu -
  Wonke umuntu uyazi ukuthi i-Elf inamandla!
  
  Kodwa u-Orc ugqugquzela i-Fuhrer -
  Sizokunikeza izinkulungwane zamathangi !
  Ngeke ube nezinkinga
  Sizoqoqa inzalo ezigqileni ndawonye!
  
  Hhayi-ke, unogada uyamnyakazisa,
  Ngiyavuma ukungena enkingeni!
  Futhi waphonsa izixuku eMpumalanga,
  Ukuhlasela kwensimbi enhloko-dolobha!
  
  Kodwa wahlangana ne-elf bayonet ene-bayonet.
  Uyinqaba ebukhali ye-monolith!
  Isitha siqinile ngaphansi kwe-Elf -
  Futhi lesi sixuku sasendle siyabaleka!
  
  I-orc ethukuthele ibilindele isidlo sasemini -
  Kuzokwenzekani ngeRed Square!
  Kodwa inkemba yakwazi ukumnquma -
  Ibutho lamaqhawe elingenakunqotshwa!
  
  Isitha siyakuphenduka uthuli;
  Bashayele baze bafike e-Orklin!
  Ukuduma kwempi,
  Amabutho ami awehlulwa lutho!
  
  Masitholele i-Fuhrer intambo,
  Futhi isigxobo silolelwe amabhere amabi!
  Ngizobulala wonke ama-orcs amabi -
  Sizobamanzisa imini nobusuku!
  
  I-orc embi ishile futhi iyabhema,
  Amabhere adela ancama!
  Izimpumelelo ezihlala isikhathi eside ziyi-granite,
  Masiphuze itiye esosweni samaholide!
  
  Sizokhula ingadi enamagatsha,
  Iphi imithi yama-apula ene-gilding...
  Liphi i-peal eliyigugu kunawo wonke,
  Lapho sishesha khona kunezindiza!
  Amantombazane acula ngelikhulu isasasa nobuhle bamaphimbo awo. Laba bantu kuthiwa bayizingelosi zesifazane.
  Amaqhawe mahle kakhulu futhi e-sexy. Futhi izilimi zabo zimane zinhle kakhulu futhi ziyanyakaza, futhi zithambile kakhulu. Bakha izimangaliso ezinjalo ezingenakuqhathaniswa neziyingqayizivele kanye nabo.
  Cabanga nje ukuthi amantombazane anamandla kangakanani okubhubhisa amabhere kaPutin. Futhi lokhu kupholile kakhulu futhi kupholile ingqondo.
  Lawa amantombazane azowuthatha abhonge phezulu.
  I-Komsomol akuyona nje iminyaka, idlozi elisemlonyeni wamantombazane liyanambitheka!
  Base beyithatha onobuhle bashaya amakhwela, baphinde basebenzisa izinzwane ezingenalutho. Futhi benza ukudilika kwamafu amaningi namagwababa. Bahlasela amabhele kaPhuthini. Lapho igwababa lihlanya ngenxa yokukhala kwama-elves, liqala ukuzungeza, futhi ku-corkscrew liwela phansi futhi libhoboze amakhanda ama-orcs.
  Ngempela, konke kwavela kupholile kakhulu futhi kwaba nokubhujiswa okukhulu, okungenakuqhathaniswa.
  Vele uzame ukufaka umunwe wakho emilonyeni yala mantombazane: empeleni azowuluma.
  Kodwa-ke akukhona lokho kuphela.
  Ngemva kokudubula ama-orcs ngosizo lwezingono ezibomvu, amantombazane athatha amabele awo futhi ahlabelela;
  Ehlobo ilanga liyakhazimula,
  Umoya ugcwele uju - amazolo!
  Umzwelo wami nge-Fatherland uhlanzekile,
  Ukugeza ngamanzi agelezayo!
  
  Sigijima otshanini be-emerald,
  Njengonogwaja abagxuma bengagqokanga zicathulo.
  Saba amaphayona ezinhlakeni,
  Futhi akekho owasidonsa ngenkani!
  
  Phela yinhle imvelo.
  Ukuphuma kwelanga okufakwe irubi.
  Ilanga nalo lifana nesibhengezo esibomvu,
  Manje ihlumela liphenduka libe phuzi, isivunguvungu segolide!
  
  Kuwo wonke amahlathi notshani ,
  Umoya othandekayo we-Fatherland uyabonakala...
  Njengezintambo zamaparele ezigoqekayo,
  I-Popular fluff iyantanta!
  
  Umnandi kanjani umsindo we-oriole othandekayo,
  Izwi elisiliva le-nightingale.
  -Rodoveria idols iyathandeka kimi ,
  Namabandla anezindlu zegolide!
  
  Lapha amabhere enza izimpawu esiqwini,
  Nempungushe itshikizisa umsila...
  Ama-Gyrfalcons andizela esibhakabhakeni,
  Leli yikhaya lethu elikhethiwe le-elves!
  
  Ungamnyatheli umfokazi ongcolileyo;
  Isixuku ngeke sifike Ezweni Lobaba!
  Ngoba sisebenzela amakhanda amabili -
  Umkhathi ngaphansi kwesandla sokhozi!
  
  Ama-Flcons azondizela esibhakabhakeni nge-trill,
  Sizonqoba indawo yonke!
  Izitaki zasensimini zibuthelwa phansi kuze kube okusanhlamvu;
  Phela, u-Elfa uyiRoma Lesithathu!
  Yebo, amantombazane, uma eqala ukucula, awukwazi ukuwamisa kalula kanjalo. Ama-elves asebenza ngomdlandla futhi abonisa isimo sengqondo esinolaka. Bahle impela amaqhawe. Futhi ngakho-ke izinyawo zabo ezingenalutho, izinyawo ezinomusa kakhulu, ezihehayo neziyenga kakhulu zaqala ukuphonsa izipho zokubhubhisa nokubhubhisa.
  Futhi izipho ezibhubhisayo zokuqothula zandizela emabhereni kaPutin. Futhi kwakupholile kakhulu. Futhi amasosha amaningi avela ebuthweni likaVladimir Putin abulawa, abhujiswa futhi ashiswa.
  Amantombazane akhipha izilimi zawo futhi atshiyoza:
  Sasihlala kanjani ukulwa
  Futhi angesabi ama-orcs,
  Ngakho amantombazane azokhombisa i-karate!
  Inyathelwe, i-orc iyazi obhuqwini,
  Wena uPhuthini awuseyona inkosana,
  Ukuphela kuyofika ukumpandla uSathane!
  Ukuphela kuyofika ukumpandla uSathane!
  Yile ndlela amantombazane acula ngayo kamnandi futhi ehlakaniphile. Futhi abonisa amanani aphezulu kakhulu ekucekeleni phansi, ukufa, nokugetshengwa komkhathi.
  Yilokhu ngempela iqembu elilwayo elidala ukubhujiswa nokufa.
  Kodwa amantombazane ayithatha futhi aqala ukukhafulela imifudlana yamagama futhi. Kulokhu kuphela kwakungaseyona izinkondlo, kodwa ama-aphorisms anamaphiko;
  Imali iyithuluzi kuphela lokusebenzela iMotherland. Uma seziningi, inkonzo iphumelela kakhudlwana, inqobo nje uma unonembeza!
  Uma esindisa i-Motherland, ngaphandle kokungabaza, ngaphandle kokwazi - lapho amanga eholela ekunqobeni, khona-ke kungcwele!
  Ukuqinisekiswa okusebenzayo kokholo kufana nomthambo wengalo - ngaphandle kwawo awunawo amandla futhi uyafa!
  Bandizela empumelelweni emikhulu, hhayi ukugxuma!
  Lapho iSicukuthwane sihleka ngenjabulo, umuntu ovamile ukhala ngosizi, kwazise izicukuthwane zijabuliswa kakhulu ngokulahlekelwa abakhongi!
  Omongameli kwesinye isikhathi benza amahlaya ahlekisa abantu!
  Imali nayo iyisosha, udinga ukuyinakekela futhi ukhumbule: ukufaneleka okusebenzayo kubaluleke kakhulu kunodumo! Eyakamuva iyathengiswa, kodwa eyokuqala ayinantengo!
  Imifino ihlale ihlaba - ukuvuthwa kumnandi!
  Isifungo esilula sinzima kakhulu ukusigcina! Yini engaba lula kunokungaphefumuli, kodwa kuyaqabukela umuntu ahlale kuze kushone ilanga!
  Udlame luyimfanelo edingekayo yomthetho nokuhleleka!
  Amazwi anyakazisa umoya - inkemba igaya inyama!
  Izingxabano ngenkolo zifana nendandatho, azipheli futhi zibuyela ezingxabano ezifanayo!
  Ukukhaphela kufana newayini - nguwe kuphela ukujwayela ngokushesha, kodwa i-hangover inamandla!
  Okubi, okokuqala, lapho ubangela into engathandeki kumakhelwane wakho, uyamlimaza, futhi isono siyinkululeko!
  Isibonelo, ubulili buyisono, nakuba empeleni ubangela umlingani wakho ubuhlungu, kodwa injabulo!
  Akukho okuhlanganisa abantu abahlukene njengesitha esivamile!
  Uma ufuna ukwenza ukuthula nesitha, woza nempi evamile!
  Ayikho into eyenza ibutho libe buthakathaka njengomkhuzi omubi nomzimba onobuchopho obugulayo!
  Umkhuzi wamabutho ugoba njengensimbi eqinile ukuze asike kakhudlwana!
  Inhloli ingumsebenzi ojabulisa kakhulu emhlabeni: ukunemba kukadokotela ohlinzayo, ubungozi be-sapper, ubuhle bomlingisi!
  Umusa empini ungudadewabo wokwehlulwa - ngoba osindiswayo akahluliwe!
  Ukukhuluma neshumi kufana nokulwa nenkulungwane!
  UNkulunkulu naye akajabule ngendlela yakhe - umthwalo awupheli, kodwa akekho ongabelana naye!
  UNkulunkulu uhlala yedwa, ngoba ukuxhumana okuthakazelisayo kungatholakala kuphela ngokulingana!
  Ukuntula ikhono kungavala umoya wokulwa, kodwa ukuntula umoya akusoze kwanxeshezelwa ngamasu!
  Isosha, njengobumba, kufanele libe sesihogweni ukuze lizuze inani!
  Ukunciphisa ukusetshenziswa kwezempi kuyindlela emosha kakhulu yokonga!
  - Abanye baneminyaka yobudala kumaphasipoti abo, abanye banobuhlakani obuvuthiwe ukudlula iminyaka yabo!
  - Iminyaka yengeza imibimbi, kepha ingqondo ikhula iniselwe kuphela yizisebenzi noma izithukuthuku zezempi!
  Ipolitiki, njenge-antimatter, udinga ukude, kodwa awukwazi ukwenza ngaphandle kokulwa!
  Ubuhlungu nokuhlupheka okwengeziwe ngesikhathi sokuzivocavoca, inkazimulo ikhanya, bukhulu ubuqhawe ezimpini ezimbi!
  Kuma-computer, umuntu ulwela ukuveza iphupho elingafinyeleleki lobuchopho obufanele!
  Ngaphandle komoya wokulwa, indlela engcono kakhulu ifile, njengomzimba ongenawo umphefumulo!
  Umbulali uwumsebenzi odelelekile, kodwa udinga ubuciko bukadokotela ohlinzayo, ubuhle be-cellist kanye nesidingo sompheki!
  Ukungabalulekile kuhlale kuningi, izinhlamvu zegolide ziyivelakancane phakathi kwesihlabathi!
  Ukufa ngokuhlonishwa kwelungelo, ukuphakamisa inyama - ukuba yigwala nokwehlisa umphefumulo!
  Ukulwa nowesifazane kuyinto yokugcina - ukunqoba akulethi injabulo, ukunqotshwa kukudalula ukuhlekwa usulu, okungeke kugezwe yizenzo!
  Izicukuthwane zomndeni zikhulisa umthwalo wemfanelo - ibhubesi elingcolile liyisinengiso, ingulube engcolile iwukuqoba nje kwakusasa!
  Impi yinkomo, isengelwa igolide, kodwa ingcolile egazini!
  Ihhashi lakho lingumphefumulo wakho, ithuluzi lokunqoba elithunjwe empini!
  Awukwazi ngisho nokulahlekelwa ngendlela enomusa, ingasaphathwa eyokuwina!
  Lapho kunzima ukulwa, kuyathakazelisa, kodwa kubuhlungu ikakhulukazi kumaqabane afile!
  Ubuhle besosha akusona isizathu sokudebeselela ubuqili nokulahla ubuhlakani!
  Lo mbhoshongo udabukisayo phakathi kwezakhiwo eziphakeme, kodwa obabazekayo ozungezwe amaqhugwana!
  Ngokuvamile, isimilo sobuKristu noma samaSulumane sakhiwa ekuqaleni kweNkathi Ephakathi, futhi ukuqondiswa yizo kufana nokugawula umkhumbi wezinkanyezi ngembazo yetshe!
  Ukubiza umuntu ohloniphekile ngesiwula kufana nokuzikhulula ekhanda lakho!
  Ungathuki itshe - uzokhubeka, ungathuki ulwandle - uzominza, ungathuki umuntu - uzolahlekelwa umphefumulo wakho!
  Igolide alikhali, doubloon aligqwali!
  Izimfihlo zombuso ziwumthwalo onzima kangangokuthi zingakwazi ukuchoboza intamo yakho!
  Amazinyo egolide nobuchopho bobulongwe - isitsha esiyigugu esinezinto eziwubulongwe!
  Ngenkathi ugcwalisa isisu sakho, gcina izindlebe zakho zibukhali!
  Kungakhathaliseki ukuthi ulipholisha kanjani i-cobblestone, ngeke libe idayimane!
  Ukungagculisi owesifazane kufana nokulimaza i-panther!
  Umuntu ungunkulunkulu omncane ovunyelwe ukukhula olwazini!
  Kusukela endaweni yenyama yesitha ezingxabanweni zombango, ungakwazi ukubhaka ikhekhe lokunqoba!
  Ukusebenza nge-blade njengebhulashi lomculi akudingi nje amandla nokunemba, kodwa futhi nokuphefumulelwa!
  Kodwa izimiso zenkolo zivame ukusetshenziswa abantu abangenazimiso!
  Ukulwa ngaphandle kokulimala kufana nephalishi elingenasawoti, ngokulinganisela kunjalo!
  Owesifazane onganelisekile mubi kakhulu kunodeveli, unobuqili kune -asp!
  Impi, njengocansi, idinga ingcindezi nesibindi, kodwa impumelelo nayo idinga ikhono!
  Ngisho nomhawu onamandla onke uthatha indawo yengubo yasebukhosini!
  Kuyini ukubala - unjalo umphumela!
  Isibhamu esimanzi sifana nesilwane esiqeqeshiwe: siyahayiza, kodwa asilumi!
  Bathi kunzima ukuba unkulunkulu, kodwa kunzima futhi kuyacasula ukuba yimpethu!
  Imvelaphi ephansi inxephezela ukuhlakanipha okuphezulu, kodwa alukho uhlobo olunganxephezela ubuwula!
  Impi iyathakazelisa, kodwa kaningi kunokunempilo!
  Indoda engakwazi ukwanelisa owesifazane: njengembongi ilangazelela ukuthola isiphetho sevesi!
  Ungabalekela inhlamvu, kodwa awukwazi ukubalekela isiphetho!
  Ukuba umbulali kulula kunokuba udokotela, kodwa futhi kuyingozi kakhulu!
  Ukuthatha isinyathelo kuqala empini kufana nomoya oseyili, ngaphandle kwawo akukho mnyakazo!
  Ngaphandle kwephini lokuqondisa, useyili uyingozi kakhulu kunosizo!
  Nqoba izitha zakho, kodwa futhi uhloniphe iziboshwa zakho!
  Akukhona ize ukuthi igundane liyisidalwa esiqine kakhulu, futhi ibhubesi, uhlobo olusengozini, liphakathi kwezilwane njengaphakathi kwabantu. Ubumnene bunqoba izicukuthwane!
  Isihe siwumqondo wabapristi, bese kuphela lapho kungekho mayelana nesikhwama sabo semali!
  Igazi liyikhambi elibi: yini eqinisa izinhlamvu zesihlabathi somuntu!
  Amaketanga egolide akhanya ngokugqamile, kodwa asinda nakakhulu kunamaketanga ensimbi!
  Ubukhulu bomoya buhambisana nokungahleki ububi noma umuhle ngendlela emangalisayo!
  Ungalwa ungenahawu, kodwa uma isosha lilahlekelwe inkemba yalo, liyayeka ukuba iqhawe!
  Isikhundla somahluleli asihlali singenamuntu, ngisho noma singalethi izinzuzo zezinto ezibonakalayo!
  Oke walunywa amagundane akawesabi amagundane!
  Ukubulala kufana nocansi - kudinga ukuphindaphinda nokuhlukahluka!
  Ukubulala kungcono kunocansi - umlingani uhlale emusha futhi engalindelekile!
  Ukuzicabangela wena kuhlale kuphakeme kunonembeza lapho unembeza wehliselwa phezulu!
  Awukwazi ukuwuphuza umzwelo weqhawe, awukwazi ukuphoqa isibindi sakho!
  Indlela engcono kakhulu yokuzizwa njengomuntu ukusiza umakhelwane wakho, futhi ugobe uze ufike ezingeni lesilwane ngokushaya ababuthakathaka!
  Isonto lifana nesitolo, yimpahla kuphela ehlala idala!
  Isigebengu singumzingeli wenhlanhla, futhi inhlanhla ithanda lowo owabelana naye ngokukhululekile!
  Isobho lempi lidinga isinongo esibabayo njengokufa!
  Kufanele silalele onembeza bethu ngaphezu kwabantu!
  Inkolo ihluke enganekwaneni kuphela ngemali yomxoxi!
  Abalwi ngezinombolo, kodwa ngekhono, nakuba ezimweni eziningi lokhu kwakamuva kunzima kakhulu ukukuthola!
  Ukuqina kunikeza amandla! Amandla anika isibindi! Isibindi siletha ukunqoba!
  Ukuphila ngaphandle kokuhlonishwa kufana nokucula ngaphandle komculo!
  Ukuvumelana nezimo kunamandla kunobulukhuni - ungaluma umunwe wakho ngamazinyo, futhi ucekele phansi umkhathi ngolimi lwakho!
  Kuzofika isikhathi lapho inkulumo ethi umuntu uSomandla izoba ngokwemvelo njengendoda enengqondo; uma lokhu kungenzeki, ezinye izinhlanga zizokwethula igama elithi uhlanya!
  Ikusasa ngelalowo owazisa udumo ngaphezu kokuthanda ukuphila!
  Ubugqila buphikisana nothando, awukwazi ukukwazisa intambo ekubambe emphinjeni!
  Ukufa kweqhawe kungukuzalwa kwempilo yaphakade, ukuba khona kwegwala kuwumngcwabo odonsa kanzima!
  Impi ayinakugwenywa njengocansi futhi izobangela ubuhlungu kanye nenjabulo efanayo!
  Ungangeni esihlibhini esingalungile, ungase uphonseke esigxotsheni bese ungehli!
  Ukubikezelwa kwezenzo kuyigciwane lokunqotshwa, ukumangala kuyimbali yokunqoba!
  Akekho ofuna ukufaka engozini ukuphila kwakhe konke, kodwa ngokuvamile ingozi iyayeka ukukulandela lapho ushona!
  Ulimi lowesifazane lunobuthi ngaphezu kwezimfezi eziyikhulu, nakuba lumnandi kunoju!
  Futhi ngesikhathi esifanayo okubabayo kunomhlonyane!
  Kodwa-ke, kungcono ukuba nobuchopho obubilisiwe kunekhanda elilahlekile, noma mhlawumbe ngokuphambene nalokho!
  Intukuthelo, egcwele amathambo, namandla njengekati, ukushesha njengendlovu, noma okungcono, ngenye indlela - yilokho kuphela!
  Isikhathi esiningi baphula umthethosisekelo lapho besungula uhlelo lomthethosisekelo!
  IBandla lasungula isihlanzo ngokuyinhloko sesikhwama semali, lashiya umphefumulo ungenalutho kanye nenkohliso!
  Ukufuna ubungcwele ebandleni lesimanje kufana nobumsulwa esibayeni sezingulube!
  Oshaya abantu uyisikhohlakali!
  Inkumbulo ifana nesikhwama esinezimbobo, kungakhathaliseki ukuthi usisunduza kangakanani, ngeke ukwazi ukusigcwalisa, into eyodwa engingayiqondi ukuthi kungani kunzima ukusiphatha!
  . Uhlobo lwempi umoya oseyili yenqubo yokucabanga, futhi impi iyisiswebhu esingcono kakhulu esiqhuba inqubekelaphambili!
  Kodwa inani alinandaba empini, ngakho-ke injabulo ithengwa ngokubulala!
  Yizinkawu ezingenamsila ezifaka imisila yazo phakathi kwemilenze yazo kangcono kakhulu - asikho isilwane esikwesaba kakhulu ukufa futhi esingenalo ubuciko bokubulala obunjalo njengabantu!
  Igazi alikwazi ukuhlanganisa izinhlamvu zesihlabathi somuntu ngokuqinile ukuze libeke isisekelo senjabulo!
  Khona manjalo, ukuchitheka kwegazi kudedela ubovu benkohlakalo, kuhlambuluke isizwe!
  Usosayensi futhi ungunkulunkulu, omncane kuphela, kodwa uvame ukuthanda indalo yakhe ngaphezu kwakhe!
  Labo abakhathalela kakhulu isikhumba sabo bayosala bengenamgogodla!
  Isithandwa esihle siqala kuqala, sigcine ekugcineni, futhi sibanga umsindo omkhulu!
  Akuyona ize ukuthi impi ingumama wakho konke okutholakele, udadewabo wogqozi, indodakazi yobuhlakani!
  Akunandaba ukuthi ubuphila kanjani - into esemqoka ukufa ujabule, esiqongweni senjabulo!
  Isiqinisekiso esingcono kakhulu sokuthula ukunqoba okulungile, futhi lapho i-Motherland yakho iwina, ihlale ilungile!
  Ngokuvamile, noma iyiphi inkolo ihlukile ezidakamizweni ngoba umbuso, esikhundleni sokuzishushisa, ukhuthaza abadayisi ngentshiseko!
  Kulula ukunxusa abantu abadakiwe!
  Ihhashi elidakiwe alizwa isisindo sokhololo noma ukuqhuma kwesiswebhu!
  Ukushisekela inkolo kuwubuhlanya bokuzithandela!
  Phakathi kwabapristi kufana nehlathi: kukhona izihlahla ze-oki nxazonke, futhi yonke ingulube izama ukuyidla!
  Imizwa yobubele injengeketanga, isibindi esibophezelayo, njengezinyoka zilimaza udumo, njengengulube ziphanga umsebenzi!
  Ubusha abunangqondo - ukuguga kuyakhohlisa!
  Impi ingumdlalo othakazelisa kakhulu lapho akufanele uphuthelwe ukunyakaza futhi uvumele umlingani wakho acabange!
  Inkolo iyithuluzi elisebenza kahle kakhulu lokuphoqelela; igqilaza ingqondo, ibophe umcabango, futhi isicwilise emibonweni ekhohlisayo!
  Imfundiso ekhanyayo yazo zonke izinkolo ilulaza ukushiseka ngokweqile nonya lwabalandeli bayo!
  Amandla angenawo umthwalo wemfanelo anjengomkhumbi, ongenawo iphini lokuqondisa, kungakhathaliseki ukuthi uvunguza kangakanani umoya omuhle, uyophelela enhlekeleleni!
  Impi yesimanje iwukungqubuzana phakathi kwama- super punchers , okwesibili kokulibaziseka: ukungqongqoza okujulile ongasoze wasukuma kukho!
  Ngenkathi ulinde injabulo, imizuzwana ilingana nokungapheli!
  Futhi okungapheli enjabulweni kufana nomzuzwana noma ukushaya kwenhliziyo!
  Isibindi esifile singcono kunegwala eliphilayo!
  Lapho ona kakhulu, yilapho umthandazo oqotho kakhulu wokuphenduka!
  Amaqhinga ezempi kufanele afane nensimbi, aqine kodwa aguquguquke okwenziwa ngayo insimbi yedamaski!
  UNkulunkulu ufana nebhubesi: eliphulula futhi liklebhula isikhumba, ukugona - ukuklinya, ukuqabula - ukuququda!
  Yiqiniso, kodwa awukwazi ukujwayela izingalo zomlilo, ngokungafani nabesifazane!
  Izindebe zomlomo zinganezela ukuzidla kodelelayo, neziwula eziphukuphuku, kepha aziyikwenza igwala sibe nesibindi, nesiwula sibe ngumasu.
  Ukunqoba okulula kufana nesambatho esinezimbobo, kuhle ukusigqoka, kodwa ishibhile futhi sinokuvikeleka okubi!
  Ukufa kuyesaba indoda enesibindi - uma idle isinkwa!
  Bahlale belindele ukuduma kwezulu, kodwa ngesikhathi esifanayo bakwazi ukuba manzi!
  Noma ubani olusizi ngokuhlushwa ulusizi embhedeni!
  Ubulungiswa abuthandi ababuthakathaka, inhlanhla ayimthandi umuntu onamahloni, ingcebo ayimthandi othembekile!
  Umusa mkhulu kakhulu ukunethezeka - Kumbusi obuthakathaka!
  Umbusi onamandla kumelwe abe nesihluku. Kunzima nokulala etsheni ngoba kunzima!
  Ukungaqiniseki: uphawu lokuqala lobuthakathaka!
  Ingane iyiphepha elingenalutho, akulona iphutha layo ukuthi baningi ababhalayo phakathi kwabantu abadala!
  Ama-pessimists awasoze angena enkingeni!
  Awukwazi ukugeza ikhanda lakho nge-enema, kunezimbobo eziningi kakhulu, zonke ezingenayo!
  Buka ulimi lwakho. Lona umsipha onamandla kunawo wonke, njengoba ungabulala izigidi, futhi ubuthaka kakhulu, njengoba ungakhaphela isikhulumi!
  Ulimi olude lufinyeza ukuphila, ngaphandle kokuvuma izono!
  Kungcono ukwabelana ngokunqoba kunokuthwala umthwalo wokunqotshwa uwedwa!
  Ihembe lakho liseduze nomzimba wakho, kodwa ungafudumala ngempela ngokulinika umakhelwane wakho!
  Abanamandla bahlala bekhululekile, amaketanga aqinile ubuthakathaka bomuntu!
  - Oyingonyama embhedeni nasenkundleni yempi ngeke abe unogwaja!
  Ukuthula kulungele igolide lezinga eliphezulu, lapho udinga ukusho ukuthi ibanga liyawa!
  Ukuthula kuyigolide, kodwa ngokuvamile kungamanga!
  Kungani ukuthula kuyigolide, ngoba ukhiye wegolide uyindlela engcono kakhulu yokuxegisa izilimi!
  Ngeke ube unkulunkulu ngaphandle kokuba ungcwele!
  Amandla ngaphandle kokusekelwa kokuziphatha ayisisipha esingasekelwa uhlaka lwamathambo!
  Ngaphansi kokushaywa kwenkemba, isivuno siyavunwa ukuze kubhakwe isinkwa sokunqoba, esimnandi ngegazi nesibaba ngezinyembezi!
  Isizotha singudadewabo wobukhulu, ukuziqhayisa kuyi-antipode yakho!
  Kunzima ukunqoba, kodwa kunzima nakakhulu ukujabulela izithelo zokunqoba!
  Ithiyori ngaphandle kokusebenza, ukuthi ukhozi olungenamaphiko alundizi, kodwa lugcinwe ekuthunjweni!
  . ISAHLUKO No. 15
  UMaria Kolesnikova - le ntombazane-iqhawekazi nendlovukazi yama-elves isebenzisa umyalo wakhe oyingqayizivele. Futhi ulwa ngokukhulu ukucasuka futhi amandla akhe mahle kakhulu. Futhi ungubuhle be-cosmic kanye nendlovukazi ye-elf. Futhi ngakho-ke uthulula ama-aphorisms avela emantombazaneni akhe njenge-cornucopia.
  Ukuphikelela esenzweni esiyiphutha umehluko omkhulu phakathi kwendoda nenkawu!
  - Ngaphandle kwengozi akukho umzabalazo, futhi ngaphandle komzabalazo akukho ukuphila
  - Ingozi ingusawoti wokuphila, akukho lutho oludingekayo ngaphandle kwayo, kodwa uma udlula ngokweqile, ikwenza ugule!
  Ukufa kufana nomkhwenyana, uyeza oyedwa, kodwa akaphuzi!
  Lapho ukudelela okukhulu phambi kwababuthaka, kukhula ubugwala phambi kwabanamandla!
  Uma ufuna ukuba unkulunkulu, yeka ukuba inkawu!
  Inkosi nesigqila bafana ngalokhu: banikela ngezinhlobo zabo ngokushesha - ngesenzo sokuqala ngqa!
  Ngokuvamile, izihlakaniphi eziningi ziyizingane ze-vice, ngoba owesifazane uhlala ethanda umyeni wakhe kumuntu ongcono!
  Ukukopela kuthuthukisa izakhi zofuzo, ngakho-ke owesifazane akasoze afuna ukuthwala idiot ngaphansi kwenhliziyo yakhe!
  UNkulunkulu wabeka inkemba esandleni somyeni, inaliti kumfazi, abantu kuphela abavame ukuhlubuka ikakhulukazi ngokumelene nentando kaSomandla!
  Isayensi ethuthukisiwe ifana nomlingo!
  Kulula ukugoqa ulwandle ngendololwane kunokuphendula yonke imibuzo yabantu abangakholelwa kuNkulunkulu!
  I-Improvisation ibhulashi elihlwitha izintambo zensimbi yokunqoba!
  Umuntu ofayo ungcono kunonkulunkulu ofile!
  Lowo ongaphuphi eba unkulunkulu uyohlala eyimpethu kuze kube phakade!
  Kungcono ukwenza kanye kunokucabanga izikhathi eziyikhulu!
  Phela, empini, isihawu, njengenothi lesishiyagalombili engomeni, imane iphazamise futhi ibangele ukuhleka!
  Ubunqunu buhlobisa owesifazane kangcono kunamadayimane! Okungenani eyodwa engadingi mhlobiso!
  Kulula ukwakha i-snowman esihogweni kunokuthola usopolitiki othembekile.
  - Kulula ukuthola itshe elomile ngaphansi kolwandle kunomongameli ogcina izithembiso zakhe zokhetho!
  Lapho isinkwa sanele, isidingo sezibuko siyancipha! Amapuleti amabili okudla okumnandi kakhulu kumuntu ovamile!
  Ukuba sengozini empini kufana nokunonga esobhoni, ngaphandle kwalo kuyinto efiphele, kodwa kufanele wazi ukuthi kufanele ume nini! Labo abafuna ukufanelekela inkazimulo yokunqoba, njengesihlabathi sasogwadule, kuphela ukubaba komthwalo wemfanelo okwabelwana ngazo nezinhlamvu ezingeziningi zegolide!
  Ukuba sengozini empini kufana nokunonga esobhoni, ngaphandle kwalo kuyinto efiphele, kodwa kufanele wazi ukuthi kufanele ume nini! Labo abafuna ukufanelekela inkazimulo yokunqoba, njengesihlabathi sasogwadule, kuphela ukubaba komthwalo wemfanelo okwabelwana ngazo nezinhlamvu ezingeziningi zegolide!
  Igolide liyabenyezela, kodwa lenza inhliziyo ibe mnyama futhi yenze mnyama umphefumulo!
  Akulona izembe elibulalayo, kodwa nguye oligawulayo!
  Impi ifana nobulili nomlingani onolaka, uhlala ulindele ukuphela futhi ngesikhathi esifanayo ufuna ukuqhubeka!
  Lapho ukubhonga okukhulu, ingqondo iyancipha, iphimbo liphakeme, ingqondo iyancipha!
  Ngaphandle kobuntu, umuntu ufana nelahle eliwa emlilweni - unesizungu futhi ucime ngokushesha!
  Ezweni lethu, i-blade ibukhali futhi isihlangu sijiyile!
  Uma ufuna ukuba yiqhawe, ungamashi ngokwakheka okulalelayo!
  Lapho amadoda amabili anekhono elwa, kuba isiphepho, kodwa lapho abesifazane abanekhono belwa, kuba inkanyamba!
  Into enzima kakhulu ukuvikela umphefumulo wakho ebubini obukuwena!
  Empini, ukukhohlisa kufana nesihluthulelo sengidi - uma simusha, sivuleka kangcono!
  Usizo lufana nomnikelo: luhlala lufika ngesikhathi esingalungile, hhayi ngokugcwele, luyabiza, kodwa awekho amandla okumisa isandla esicelayo!
  Kulula ukucosha ulwandle ngensinjana kunokufinyelela esiphethweni esiqinisekile ngengxoxo yenkolo!
  Inkolo, njengomthetho, iyi-antipode yokubekezelelana!
  Ukukhuluma ngepolitiki kuvame ukuholela ezimpini!
  Igolide aligqwali egazini, alingcoli ngenxa yokujuluka, aliwi ngenxa yezinyembezi!
  Induku isibhakela, inkemba ingummese esibhakeleni!
  Uma ufuna ukubusa izwe, funda ukuzibusa!
  Uma umakhelwane wakho enesikhwama semali esingenalutho, esakho sibonakala sigcwele!
  Kungcono ukuzila ukudla kunokuba uzwe ukububula komntwana obulawa indlala!
  Kwesinye isikhathi isikhathi sokubheka amaphutha sihlala sisethuneni kuphela!
  Ama-elves azidedele ngokuqhuma okunonya okungaka. Lawa angamantombazane avela ezipho zesihogo zokubhujiswa okupholile. Amantombazane anjalo ayakwazi ukuhlukanisa ibhere ngisho nengwe enamazinyo e-saber.
  Futhi imilenze yabo, yebo, ingenalutho, futhi iyayenga kakhulu. Abafana bathanda ukuguqa futhi baqabule izithende zamantombazane zinqunu, eziyindilinga, ezipinki ezinephunga elimnandi nelijabulisayo.
  Lokhu kwabonakala kupholile futhi kupholile kakhulu. Futhi amantombazane ayakwazi ukubulala noma iyiphi i-orc ngokuhambisa imilenze yawo enemisipha.
  Elinye lama-elves anezinwele ezinombala okusajingijolo likuthatha futhi lakhulula umfudlana wamandla esibelethweni sakhe.
  Futhi yandiza yawela phezu kwefu lonke lamanqe nezinkozi ezimba amathuna. Futhi, ngokumangala futhi ethuswa ukushaqeka zasendle nokungqubuzana komoya, baqala ukuwela phansi.
  Futhi inqama izingebhezi zikaPhuthini ngemilomo yazo. Futhi ukubulala izidalwa ezimbi kakhulu.
  Intombazane yahleka futhi yaphawula:
  Ukuphakama kwezinkanyezi ezikhangayo,
  Idonswa emabangeni angapheli...
  Intombazane icabangani lapha?
  Yebo nge-Icarus enesibindi!
  Futhi iqhawe laphonsa inkemba ngezinzwane zalo ezingenalutho. Wandiza wanqamula ngokushesha isithunzi sama-orcs amathathu. Futhi kwabonakala kusebenza kakhulu futhi kulwa.
  Futhi ama-orcs amaningi abulawa ngasikhathi sinye.
  Yaluthatha futhi intombazane;
  Izwe lami lingaphansi kwefulegi likaNovemba,
  Ifinyelele ukuphakama kwamandla okukhanya!
  Phela siyamlwela hhayi ize.
  Uthando lwakhe maluhlatshelwe ingunaphakade!
  
  Izwe lezeluleko kubantu liletha ukuthula,
  Wonke umuntu ujabule kuwo - yazi i-proletarian!
  Ngubani u-Elfia - inkazimulo nodumo,
  Ake sicule izingoma ze-arias eziyisigidi!
  
  Masizuze udumo - intsha yomhlaba,
  Ake sakhe amathempeli - ipharadesi of elfinism!
  Nalapho kushunqa intuthu emnyama buqamama .
  Yazi lesi yisinyathelo se- orcism embi !
  
  Kodwa yini iphayona lanikeza ngesifungo -
  Ngafunga ngenxa yokukhanya - ukukhonza ngentshiseko!
  Njengoba isitha sasifuna ukuziphuca izimpahla,
  Sizomjaha ngokuzwakala kwenkinobho ye-accordion!
  
  Isitha asazi ukuthi izwe lakithi likithi,
  Kuzofika isikhathi - imikhumbi izokwakhiwa!
  Ingemuva lethu labalweli be-Fatherland alizange liphele,
  Wonke umuntu makabe iqhawe elinesibindi!
  
  Sizondizela ezinkanyezini esibhakabhakeni ngengoma,
  Sizomba imisele ku-Mars maduze!
  Abantu bemikhandlu babumbene neqembu -
  Phela ubukhomanisi basifaka emgqeni njengabantu!
  
  Impi, yebo, akuwona umdlalo,
  Uyimpoqo kanye nomdubuli ngesikhathi esifanayo!
  Futhi inhlamvu ihlaba njengenaliti ebukhali,
  Makube kubi kakhulu kuma-orcs amabi!
  
  Singakwazi ukufeza konke, konke -
  Futhi kuzoba nezihlahla zesundu kanye nekakhukhunathi ukudla kwasekuseni!
  Kulabo abangenandaba nakho konke lokhu,
  Uzothola induku eqinile!
  
  Ithangi le-Orc lacabanga kanjalo - alinangozi,
  Futhi yeka umbukiso ozungeza isikwele ngezeluleko!
  Kodwa bafakazela ukuthi akanakuhlulwa,
  Yini ezovimbela amakhaza ukuthi akushayele ehlobo!
  
  Ngakho-ke inkosi ye-elf ingunembeza, udumo lomphefumulo ka-Elf -
  Wasiyala ukuba silwele okungcwele!
  Ntombazane yami kungcono ungadabuki
  Udumo alupheli, isipuni semali!
  
  Ngaphansi kokuhlukunyezwa okunzima, awukwazi ukukhuluma ngokububula,
  Bonisa wonke umuntu - isilwi esivela ku-monolith!
  Anjalo amandla amabutho aBomvu
  Lapho ngisho nomfana elwa njenge-elite!
  Manje, uma amantombazane ecula, akwenza kakhulu futhi njenge-greyhound. Amaqhawe, mangisho, ayamangalisa kakhulu futhi anhle kakhulu. Futhi izinyawo zabo ezingenalutho zithambile kakhulu, futhi zihlakaniphile kakhulu. Futhi bajikijela izipho zokufa, njengokungathi zingamatshe avela emathunjini. Futhi amaqhawe abonisa intukuthelo yawo edlangile futhi enolaka futhi engenakuqhathaniswa.
  Ngakho elinye lamaqhawe esibhamu esizishayelayo lasithatha lashaya ama-orcs, licindezela inkinobho yenduku yokudlala ngengono yalo ebomvu. Futhi wakhafulela i-projectile yamandla amakhulu futhi abhubhisayo. Yandiza i-arc futhi yaqhuma yangena eqoqweni lama-orcs. Futhi amabhere amaningi kaPutin abhujiswa.
  Intombazane yaphawula ngokunengqondo:
  - Futhi umzingeli uzohlinza ibhere uma kuyimpungushe yangempela!
  Futhi ngezinzwane zayo ezingenalutho intombazane yajikijela i-boomerang. Wandizela phezulu futhi ngokushesha wanqamula ukuphelela kwabesilisa kwama-orcs amane. Futhi amabhere kaPutin afa ngokoqobo ngenxa yokushaqeka kwempi.
  Ngemva kwalokho amantombazane aqala ukucula ngokukhulu ukuthakasela, namazwi awo enza ama-nightingale aphaphatheke phambi kwawo;
  Umuzwa onjalo enhliziyweni ucula iculo,
  Ubukhulu obukuye buwumkhathi weNkosi!
  Izwe likababa: feat, umsebenzi, udumo lwabantu...
  I-Elf Yomdabu yigama elingcwele kakhulu!
  
  IKherubi lisigqugquzele ekwenzeni lokho,
  Wanginika amaphiko nobukhulu obungenamingcele!
  Sigcina amandla omhlaba ngokuqinile -
  Umndeni kaSomandla uzoba nathi kuze kube phakade!
  
  Yazi i-Motherland, ungumama kuze kube phakade -
  UNkulunkulu akakuvumeli ukuba ube intandane engenamoya!
  Inkanyezi enamaphuzu amahlanu iyavutha -
  Uma kukhona ukulwa, ngizokumboza ngenkemba!
  
  Zingaki izivunguvungu zempi ezafika ku-Elf,
  Ukushisa kuphuma endaweni eshisayo njengesiphepho!
  Isikebhe saphuka, isigwedlo saphuka,
  Kodwa iLanga ngeke licime isivunguvungu sama-orcs amabi!
  
  Dragon, ukuhleka kwakho kungumlomo omubi,
  Ufuna ukwenzani? - Dlala i-Elfia!
  Kodwa masingavumeli izwe likababa linyamalale,
  Ukuze abesifazane bamemeze ngokwesaba!
  
  Ibhayonet nophaphe, inkemba nebhulashi elipendiwe,
  Enkonzweni yamandla amahle kakhulu kunawo wonke!
  Uyimpi nempilo yethu,
  Iya phambili - isetshenziswe ngomashi!
  
  Ngakho-ke, uma kunqunyelwe ukuba kube isiphetho esinzima,
  Ukubhubha, ukulala phansi emhlabeni omanzi njengensizwa!
  Ngizophendukela kuwe, Ndwendwe yoMdali,
  Yazi kusithonjana, ngipenda ubuso babangcwele!
  Ingoma yaduma phezu kwayo yonke impi, amantombazane amahle aqothula futhi abulala ngamandla amabhere kaPutin.
  Futhi engakwazi ukumelana nokucindezela kwesivunguvungu, ama-orcs abaleka!
  Futhi uMaria Kolesnikova onesibindi wabukela lokhu ngokusebenzisa abaqaphi. Futhi wayeyintombazane enhle, ebukekayo. Kuhle nje. Futhi-ke, umashiqela okhuluphele, onama-mustachioed, okhuluphele uyothola isijeziso lapho ebuya, ngisho nangaphambili. Futhi kuzoba njalo, Futhi amantombazane e-elf abonise isigaba esiphezulu kakhulu.
  I-elf enhle kakhulu intombazane uMaria Kolesnikova yaqhubeka nokulwa ngomfutho omkhulu nokucindezela, ebonisa izimangaliso. Futhi iqembu lakhe elinamantombazane angama-elf lihle kakhulu.
  Kwakuyimpi enonya futhi ngesikhathi esifanayo ejabulisayo. Ama-elves, noma kunalokho iningi lama-elves, aqhathanise inani lokuzalaniswa kwama-orcs ngokuhluma ngokuphakama kwekhwalithi kanye nomlingo.
  Ama-elves anezinsikazi eziphindwe kashumi nambili kunabesilisa, futhi wonke mahle futhi ayajabulisa. Ngakho izimpi zinolaka futhi ngesikhathi esifanayo zijabulisa.
  Ngakho intombazane ye-elf yathatha futhi ngezinzwane zayo ezingenalutho yaphonsa isipho sokubhubhisa ngamandla amakhulu, okubulala.
  Wandiza nge-arc futhi washayisa isixuku sama-orcs. Futhi inqwaba yamabhere kaPutin yadatshulwa yaba yizicucu.
  Intombazane yatshiyoza:
  - Ama-orcs agcwele ukufutheka,
  Isitha sayisa ibutho phambili...
  Kodwa amazwi amantombazane acacile,
  Hlangana namabhere ngobutha!
  Lawa ngamantombazane - isigaba esivelele nesibulalayo.
  Indlovukazi enezinwele eziwolintshi yacindezela ingono yebele layo ebomvu enkinobho yenduku yokudlala futhi bazooka yakhipha icala lamandla amakhulu okubhubhisa, yabulala amabhere kaPutin.
  Futhi wamemeza:
  - Udumo ku-Elven Empire,
  Mahle kakhulu amantombazane...
  Siyahlasela, musa ukukhukhuleka,
  Ithimba lethu lensimbi!
  Futhi iqhawe laphonsa ngezinzwane ezingenalutho zezinyawo zayo zamantombazane isipho esibhubhisayo nesibulalayo sokuqothula, eklebhula amabhere kaPutin abe yizicucu. Lokhu kuvele kwaba wusuku olumnyama kuma-orcs.
  Aqunge isibindi sokulwa nezintombi.
  Futhi uma intombazane ithatha futhi iphonsa iphasela eliqhuma ngesithende esingenalutho, khona-ke kulokhu ibutho likaPutin lizosaba kakhulu . Amaqhawe mahle kakhulu. Bangama-bikinis, noma amaphenti amancane nje.
  Izinyawo zabo ezingenalutho nezinhle ziphonsa izipho zokufa ngamandla abulalayo nabhubhisa kakhulu. Futhi amabhere kaPutin aminyanisa igazi futhi afa ngobuhlungu.
  Iqhawe lomndeni wama-elves elinezinwele ezinsomi layithatha futhi, ngonyawo lwalo olungenalutho, oluphundukile, lajikijela isipho sembubhiso. Umthelela wabangela ukuba ithangi lombuso kaPutin ligumbuqeke, futhi inqwaba yama-orcs yachotshozwa.
  Intombazane yatshiyoza:
  Impi idlangile endaweni yonke,
  Impi ngaphandle kwezizathu ezizwakalayo...
  U-Evil Fuhrer uyisiwula uSathane,
  Futhi usizi lwafika nakho!
  Futhi iqhawe laphinde lathatha futhi lamjikijela izinzwane ezingenalutho, isipho sokuqothula okubhubhisayo nokubhubhisayo.
  Futhi futhi, amabhere kaPutin adabukile futhi ashisiwe andizela emoyeni.
  Lokhu kuhle ngempela. Ukuqothulwa kwama-orcs anoboya, anukayo nanama-fanged kuyaqhubeka, futhi amantombazane asebenzisa izikhali ezilula ngosizo lwezingono zamabele we-strawberry.
  Futhi amantombazane acula ngokujabula, futhi aqhubeka ephonsa izipho zokubulala ezibulalayo ngezinyawo zazo ezingenalutho, ezipholile, ngamathe ebomvana;
  Silwa ngokuzenzakalelayo futhi ngaphandle kwecebo -
  Kodwa ngizobiza igama lenunu ngokuthukuthela...
  Imigqa yenoveli ehlukumezayo igcwele igazi,
  Ake siphendule isahluko ngamaqupha!
  
  INkosi ngezinye izikhathi isibheka ngokucophelela kakhulu -
  Nakuba ngifuna ukuphila ngokukhululeka nezinkemba!
  Abanye abantu abahlala bengenaNkulunkulu eduze,
  Abanye bancamela ukungayi kudokotela!
  
  Isitha sashiya iDlozi lethu ukuze lidliwe,
  Kodwa angeke nginikele izwe likaBaba wami kuDeveli!
  NgoKristu lonke ulwazi lwendalo luhle,
  Isando sikaSvarog siyindlela eya ogwini olukhangayo!
  
  Singamaqhawe azalwa sinamandla anjalo.
  Kithina, igazi lifana nomoya emaphashini ethu!
  Amadodana ensimbi ye-damask, insimbi nempi egijimayo,
  Ngeke sisikhokhele isitha sethu!
  
  Ukuzalwa kwe-blade nesiphetho seqhawe,
  Impi, injabulo kwabathandekayo endaweni yonke!
  Ukuze isigubhu songcolile singancengi.
  Bhubhisa isikhundla sakho sezempi ngokufutheka!
  Njengokujikijela kwenkemba, ukushaywa kwabuye kwazala ukuphila;
  Sayiqinisa kanje-ke imizamo yokuthula ezimpini!
  Manje oziqhenyayo uyinkosi yalamazwe,
  On Fein ifulege lakho futhi umbukiso Okrlin !
  
  Futhi intombazane yamaphupho inombala wezinwele ezikhazimulayo,
  Ukubukeka okukhazimulayo okunezinkanyezi, iLanga!
  Ngengoma yezinhliziyo zenu nidlulise umfutho,
  Vumela ifulegi, lihlazeke, liqhume esibhakabhakeni ngentshiseko!
  
  Uhlanga lwazala uKristu - ozelwe phakathi kwethu,
  Ungaqambi amanga ukuthi uNkulunkulu wabonakala ePalestine kuphela!
  Phela, ku-Elfia, yazi ukuthi ihora elikhanyayo lizofika,
  Sizonqoba isikhala kanye nezakhi!
  
  Khonza i-Fatherland - uthando kungumsebenzi wethu,
  Ngaphandle kobuqhawe ayikho indawo emhlabeni!
  Nokuthi uMndeni uMninimandla onke awusiqedanga isivumelwano sakhe,
  Izingane zakhe kumelwe zibe namandla futhi zibe yinyama yomoya!
  
  Isigubhu simile, impi isiphelile,
  Itende lenkosi yamadimoni linyamalele ebumnyameni bomlilo!
  Manje buhle bami ngicela ukuthi uze,
  Ngizonika idlozi inhliziyo yami ngaphandle kokugodla!
  Amazwi anjalo avela emantombazaneni abukeka engaqondakali. Bakhumbula abafana futhi bavame ukuthandana. Amantombazane alapha ayamangalisa.
  Futhi imilenze yabo engenalutho, epholile, eshukiwe iphonsa izipho zokufa ezibhubhisayo nezibhubhisayo. Futhi bathumela uphizi kufihlwe i-antimatter.
  Amaqhawe alapha ahleleke ngendlela yokuthi nenhlamvu ngeke iwavimbe bese kuba yinhlekelele umgwaqo.
  Intombazane eyidlozi enezinwele eziphuzi yathatha inkemba yayijikijela esitheni ngezinzwane zayo ezingenalutho. Yandizela phezulu futhi yabhoboza ujenene we-orc ngqo embelekweni. Futhi wafa ngenxa yokwethuka okubuhlungu.
  Intombazane yatshiyoza:
  - Singamantombazane okhozi apholile,
  Iyakwazi, igijima futhi inhle ukulwa...
  Futhi kholwa kimi, singama-falcons nezinkozi,
  Futhi hhayi nhlobo ngomphefumulo we-clown embi!
  Kwabe sekuthatha enye yamantombazane yaqhumisa udaka. Futhi wamboza inqwaba yamabhere kaPutin, ewadwengula. Lokhu kwaba igalelo elibuhlungu ngempela. Futhi amaqhawe aqala ukucula ngomdlandla futhi;
  Ukukhanya kwezwe lobaba ngaphandle kwemingcele emikhulu
  Izinkanyezi ze-Ruby zivutha phezulu.
  U-Elf wazimboza ngenkazimulo engafiyo -
  Iqhawe elinamandla, i-drayman, liyashaya!
  
  I-Rowan ruby emaqabunga e-emerald -
  Isafire iyacwebezela ensimini yezimbali zommbila...
  Ngiqondisa imicabango yami kuwe Elfia -
  Ukhozi olunamakhanda amathathu lundiza ngamaculo!
  
  Emathonsini amaparele amadayimane angamakhekheba eqhwa,
  Konke kuhle eMotherland enkulu!
  Umhlaba ukhuluphele - unemithambo efana nezimpaphe,
  Ukukhukhuleka kweqhwa kuthathwe umoya omusha!
  
  Ngakolunye uhlangothi lwe-Elfia kukhona iqhwa, izimvu zamanzi,
  Kokunye, amakamela ayigolide lasogwadule.
  Kufudumele lapha uma kuduma iziphepho zeqhwa,
  Ngoba sigcina uNkulunkulu ezinhliziyweni zethu!
  
  Amakhabe, amakhabe nobhanana kuyakhula,
  Futhi ndawana thize ehlobo ugijima ngama-skates...
  Nokho, ungawatholaphi amazwe anjalo emhlabeni?
  Lapho abantu benamandla khona ezibhakela!
  
  E-Elphia umsebenzi wezikhali uphakeme,
  Kuyo, i-elf yokukhanya inguMdali wesiphetho sayo!
  Singalwa kahle nje,
  Ukuze isikhukhula senkathazo singafiki e-Elf!
  
  Wonke umuntu uyazi ukuthi abesifazane bethu bahle
  Futhi awekho amadoda anamandla anesibindi!
  Izwe likababa, ungumfanekiso wepharadesi -
  UNkulunkulu oyedwa onguMbusi uMninimzi!
  
  -Sun Glorious zizogunyazwa ,
  Uhlobo lokuqwala isosha oluqhubeka...
  Sizofika ekhaya nempango enomusa,
  Ngaphandle kokuphuthelwa, abacibisheli babulala izitha zabo!
  
  Masinikeze ukuthula nenjabulo emhlabeni wonke,
  Futhi kanye noNkulunkulu sizovusa abafileyo!
  Ngenkazimulo yezwe lethu likaMama elingenakonakala -
  Siyazi ngokuqinisekile ukuthi sizowina!
  Amantombazane ahlabelela kabuhlungu futhi aphakeme futhi aqhubeka nokulwa. Futhi ama-elves aphelelwe yithemba futhi anesibindi alwa esibhakabhakeni. Badubule phansi izindiza ze-orc, zabenza basha.
  Elinye lama-elves lenze umnyakazo - umgqomo kathathu, lakhubeka imoto yebhere likaPutin, lagqamuka amalangabi.
  Iqhawe libhale kuTwitter:
  Ilanga likhanya ngaphezu kwethu,
  Hhayi ukuphila, kodwa umusa...
  Nginesibopho sokuthula ezweni,
  Sekuyisikhathi sokuqonda
  Nginesibopho sokuthula ezweni,
  Sekuyisikhathi sokuqonda!
  Abalwi abasezona izingane,
  Kufanele sibulale ama-orcs!
  Futhi intombazane yaphinda yayithatha futhi yacindezela kakhulu izinkinobho ze-joystick ngezinzwane zayo ezingenalutho.
  Waphinda washaya isitha, kulokhu ecindezela inkinobho ye-bazooka ngezingono zebele elibomvu. Futhi kwasabela amandla amakhulu abhubhisayo. Intombazane epholile ngempela lena.
  Futhi udubula ngokunembe kakhulu esitheni.
  Iqhawe elinezinwele ze-lilac liphinde lashaya isitha, lisebenzisa ukuqhuma kwalo okuhle kakhulu. Futhi kwadedelwa ibutho elikhulu lokubulala.
  Intombazane yayithatha futhi yaqala ukucula futhi;
  Kulungile, kulungile,
  Kugogo!
  Udleni iphalishi?
  Uphuzeni - phisa!
  Aqala kanjalo-ke amaqhawe ukucula, namazwi aphelele, kuhle kwe-nightingale. Futhi babebahle.
  Kodwa amantombazane aphinde acindezela inkinobho ngengono yawo ebomvu futhi akhulula isipho sokufa ngamandla abulalayo.
  Ngaso leso sikhathi, izinsizwa nazo zalwa, kuhlanganise nama-elves amahle kakhulu adubula acula;
  Ugu lwase-Elfa lubanzi futhi luwumqansa,
  Amagagasi agcwele ukucwazimula kwe-glaze...
  U-Elfia waba izwe lami lokuzalwa,
  I-nightingale isiculela ingoma emnandi!
  
  Esikebheni esibanzi, mina nothandiweyo wami sihamba ngomkhumbi,
  U-Zlata Val wehlise amaluko akhe.
  Yeka ukuthi kuhle kanjani ukuba mina nesithandwa sami sibe ndawonye,
  Kubuhlungu ukungayibambi ingwenya ngenduku.
  
  Cha, hhayi amanzi, i-astern eheshazayo,
  Yimvelo esinika i-champagne.
  Lo mhlaba ufana nomama othandekayo kimi,
  Ukuphana komhlaba imvunulo yasebukhosini!
  
  Amaconsi anjengamaparele ngaphansi komsebe wenyanga,
  Ichaphaza njengoswebezane lwezinyosi ezinephiko eliyisiliva...
  Virgo, ufana nengelosi enephupho kimi,
  Ngobuso bobumsulwa - uMadonna omsulwa kakhulu!
  
  Iphunga liwuju, nezinwele ziwusilika,
  Izindebe zahlukana njenge-satin.
  Ngikholwa ukuthi isikhathi ebesilindelwe isikhathi eside sesifikile,
  Zizoba yiqiniso - izinganekwane zazinjalo!
  
  Izindebe zethu zathinta injabulo,
  Ubumnandi bungaphela namagama.
  Ngikholwe, ungubuhle obungajwayelekile,
  Inkatho izonquma - phonsa uhlamvu lwemali phezulu!
  
  Nakhu ukuqabulana kulandelana,
  Ukububula nokuhleka kwenjabulo yethu enesiphepho.
  Ubungcwele bomphefumulo buyogcinwa yikherubi;
  Okhethiwe uzophonsa uhlu lwezono ku-urn.
  
  Cha, yazi ukuthi umuhle kakhulu emhlabeni,
  Umdlandla uvutha njengomlilo ovuthayo enhliziyweni yami!
  Sizohlala ezweni elihle kakhulu,
  Masivule amafasitela nomnyango emkhathini!
  . ISAHLUKO No. 16.
  UMaria Kolesnikova waqhubeka nokusebenzisa ithonya lakhe elinolaka futhi waqothula izitha zakhe. Futhi umyalo wakhe wawuwujuqu futhi ubukhali futhi uhlukile.
  Amantombazane e-Elf ahle kakhulu. Amaqhawe ajabulisayo ajikijela uphizi wokuqothula emabhereni kaPutin futhi aklebhula ama-orcs aba yizicucu.
  Amaqhawe abonakala elwa kakhulu. Futhi badubula ngokushesha. Futhi basishaya ngezibhamu ezingomshini. Ukwehlisa wonke amabutho amabhere kaPutin. Futhi benza ngobudlova kakhulu.
  Amantombazane ahayiza abhonge.
  Futhi ngesikhathi esifanayo abazange bakhohlwe ukucula ngamazwi acwebezelayo njengokukhala kwezinsimbi;
  Halala ezweni lakwa-Elfe ,
  Singakuthanda kakhulu...
  Amantombazane ama-elf awagugi
  Sihlula ama-orcs ngothando!
  Empeleni leli yiculo elizwakala limnandi. Futhi konke lokhu kwenzeka ngokumangalisayo kakhulu.
  Amantombazane ayithatha futhi aqala ukucula kanye nabafana futhi, futhi ngokuthokoza okukhulu;
  Uyibutho lethu - umndeni wethu othandekayo,
  Izwe elikhulu, amandla e-elven.
  Kwavuleka umhlathi wenyoka,
  uPu ukhulise ingwenya kulezi zintaba!
  
  Amabhere akhothama afunge;
  Bafunga ukubulala wonke amadlozi angathembekile.
  Kodwa amaqhawe ethu adelele ukuthula nenduduzo,
  Kubo, umngane nomfowethu othembekile manje usewumshini ozenzakalelayo!
  
  I-Orkstan futhi iyizwe lami lokuzalwa, ngikholelwe,
  Kutholwe umyalelo wokuthi kubambe - bamba!
  Phela, ngikholwe, ngeke sibonise ubuthakathaka,
  Phela leli zwe liyisango lethu lokungena ngomnyango oseningizimu!
  
  Nakuba ama-pacifist ngezinye izikhathi angazwakala ebubula;
  Kungani ukhohlwe, awudingi ukufa lapha!
  Kodwa ngeke sivumele ibhizinisi lethu lichithwe,
  Ngoba ibutho leMotherland linamandla kunabo bonke!
  
  I-Fatherland iyala - uyalwa, ngakho-ke ulwe,
  Awuzwe igundane libhonga ngaphansi!
  Ku-Elf yethu, kunendlela eyodwa kuphela yokundiza ubheke phezulu,
  Futhi ingxabano eyinhloko isibhamu somshini weMaxim esinamandla!
  
  Uma kukhona ukunqoba e -Orkstan , kusho ukuthi sinamandla,
  Imbangela yamaSoviet yeMarxism engcwele iyaqhubeka!
  Amadodana kaSathane ngeke akwazi ukwephula intando yethu,
  Ukunqoba, ukunqoba, nemihlatshelo ayibali!
  
  Ntombazane uma ngibuya uzongiqabula
  Manje usuyindoda, futhi uzibonakalise ngokwakho konke!
  Isiphi isivikelo esinamandla kune-titanium enhliziyweni yesosha,
  Yeka ukuthi iqhawe elisha lanikeza ibutho elihle kangakanani!
  
  Lokhu kusho ukuthi kuzoba nokuthula emhlabeni wonke,
  Bonke abantu bafana nabazalwane ehlelweni olulodwa!
  Ukuthi i-Red Soldier inqobe isisekelo,
  Ngesifiso sokuqhubeka nokulwa, ngiyasha futhi ngishise!
  Amantombazane nabafana bacula ngomdlandla. Benza ngokuphumelelayo kakhulu, babulala amabhere kaPutin. Lokhu kuhle kakhulu.
  Nawa ama-elves agijima ethangini. Futhi bathola imoto entsha, eyi-pyramidal eyasungulwa nguZelensky. Leli ithangi elipholile ngempela.
  Futhi ake sidubule ngokunemba okumangalisayo. Futhi ngokuzethemba ushaya isitha.
  Intombazane isebenzisa ingono yerubi lapho idubula futhi ikwenza ngokunembe kakhulu.
  Futhi ucula ngokufutheka:
  Ngidubula izitha nge-tangent
  Ngizwa izwi elihlabayo...
  Ama-elves azowabulala nakanjani ama-orcs,
  Nathi asizona izibukeli empini!
  Ama-elves athatha futhi awasika aba yizicucu ozakwabo, ngaphansi kwamagalelo. Futhi baphihliza izibhamu ezizishayelayo kanye namathangi amabhere kaPutin abe yizicucu. Lezi zinhle ezimangalisayo.
  Futhi ulimi lwabo lunamandla kakhulu futhi luyashesha. Bakwenza ngobuhlakani kakhulu.
  Futhi ngesikhathi esifanayo abakhohlwa ukucula;
  I-Elfia iyinhlangano engcwele yabantu,
  Kwabathuthukayo, umhlaba ulungile!
  Ngikhuluma emnyuziyamu ophefumulelwe,
  Lokho abantu ababekufisa kuzofezeka!
  
  Izwe lakithi olaziyo lihle kakhulu,
  Bobabili abadala nabancane bayajabula kuwo!
  Kuyo, usuku lweviki luphakanyiswa njengeSonto,
  Alikho izwe elithandekayo ukwedlula othandekayo!
  
  Alikho ipharadesi elinjalo ezulwini,
  Okwakha i-proletarian yisandla esinamandla.
  Futhi kwenye indawo amaketango agqwalile ayampintshana...
  Umhlaba osebenzayo uphethwe isibhakela!
  
  Kodwa ngesinye isikhathi umcabango wokuhlubuka uzovela,
  Uphaphe lwensangu lubukhali kunehabhu eliqinile!
  Ukushisa kuzoncibilikisa imigqa, iqhwa elivuthayo lesihogo,
  Futhi izithixo ezizishaya isifuba zizowa!
  
  Khona-ke i-tsunami squall izongena ngokushesha,
  Kuzoba nezinxushunxushu ezweni lonke.
  Ukufeza lokho umlwi ayenesibindi sokukwenza -
  Njengesiphepho umoya udlula ezizukulwaneni ngezizukulwane!
  
  Futhi ikhulu elisha - ukubusa kwenqubekelaphambili kuzofika,
  Kuye, ukuhlupheka, ubuhlungu, ukuhlupheka kuyoshabalala...
  Amaplanethi abonwa isazi sezinkanyezi
  Manje ngobunye ubuzalwane buzohlangana ndawonye!
  
  Futhi ukufa kuzokwehla, kuzophela -
  Isayensi izowina, ngikholwe, ukuguga.
  Umqhele we-laurel ebunzini lakho -
  Futhi amandla e-Motherland ubukhosi obungenamkhawulo !
  Amantombazane acula kahle kakhulu - akwenza kahle kakhulu. Lawa angamantombazane amahle ngempela !
  Amaqhawe e-elf amahle kakhulu anemisipha eqoshiwe nomusa omkhulu. Lawa ngamantombazane owadingayo ngempela.
  Manje, uma beqala ukucula, akukho nesisodwa isifo esingamelana nabo.
  Futhi amantombazane awalwi kuphela ezindizeni nasemathangini.
  Nasolwandle. Futhi kukhona abantu kuphela lapho abagqoke ama-bikini futhi bengafake zicathulo. Futhi imilenze yabo iyayenga.
  Namabele, yini, nezinqe, nokhalo. Futhi imisipha yesisu ivelele kakhulu, njengamathayili. Laba ngabesifazane. Ama-tigress angempela. Futhi igama elilodwa - ama-elves.
  Uma uwabuka, uyavuleka ngempela. Amantombazane lawa mahle kakhulu.
  Idlozi lihle kakhulu, futhi balwa olwandle. Nezithende ezingenalutho, ezibomvana, eziyindilinga zamantombazane zasuka zacwayiza. Lokhu kwaphumelela kakhulu. Futhi ama-elves angamaqhawe amakhulu.
  Ngakho amantombazane anamathisela imilenze yawo engenalutho ensimbi, ekhomba inganono engama-intshi ayishumi nambili futhi adubula ngayo. Futhi izipho ezinkulu, ezibulalayo zembubhiso zandiza.
  Ngakho amantombazane ayithatha futhi ashaya isitha, futhi aqala ukucula;
  Ubuhle, ubuhle,
  Simanzisa i-orc njengekati!
  Simanzi njengenja,
  Orc isiqhwaga!
  Sinamandla kunopholi
  Yeka inkampani!
  Yebo-ke, ngaphandle kwamantombazane amahle kukhona nabafana. Omunye wabo usabukeka njengomfana oneminyaka engaba eshumini nambili egqoke isikhindi futhi engafaki zicathulo. Futhi ucula kamnandi kakhulu;
  Noma sinobunzima, ungesabi,
  Ukunqoba isithiyo kumnandi kunoju!
  Uma ungukheshe, hhayi undlunkulu odabukisayo,
  Ungalinge usole isimo sezulu esimanzi!
  
  Siyathanda ukulwa kulo sawoti womhlaba,
  Ngokuzithandela mboleka umngane!
  Futhi ukuze imindeni ichume,
  Asihambe nanoma yiliphi idwala esilifunayo!
  
  Isigebengu asikwazi ukuhlala ngokungenzi lutho,
  Uyindodana yenhlanhla nenceku ka-Elfia!
  Njengoba sisolwandle, amaqhugwane ambozwe yiqhwa,
  Futhi efafazwe nge-pearl frost!
  
  Akukona ukuthi sikhethe indlela enzima,
  Ukuze ube nengcebo ngokwakho!
  Ama-orcs amabi awakwazi ukugoba igama eliphakathi,
  Lena yindlela esakha ngayo izwe ngengoma!
  
  Isitha sigijimela phambili - smash him,
  Kulowo omelene naye kunebhokisi lomngcwabo kuphela odakeni!
  I-Fatherland inkulu - nakuba i-villain inamandla,
  Futhi uNkulunkulu Svarog uhwaqabala nge-alamu!
  
  Kodwa sawela izinkemba - ngesibindi empini,
  Simemeza hurray - ukuhlasela izigcwelegcwele!
  Ukuze lokho okwakuyiphupho kugcwaliseke,
  Ukunambitha ukwanga othandekayo wakho!
  
  Ukusa kwe-Elfi enhle,
  Uyokhafula udumo kakhulu!
  Kodwa uSathane akakwazi ukwakha umhume,
  Mehlule futhi yonke into izobe ingenandaba!
  
  Liyofika izwe elingenabuhlungu,
  Lapho ukuguga kungeke kuhlale!
  Ngiyonika ubuhle bothando umqhele,
  Futhi ngikucela ukuthi usondelane kancane!
  Yebo, umfana we-elf ucula kahle kakhulu, muhle futhi upholile. Nengoma yakhe ifudumeza umphefumulo.
  Amantombazane ama-elf aqhubeka nempi emkhunjini wabo wempi. Kunamantombazane amaningi amahle kuwo. Ama-elves amancane nawo ancamela ukugijima engafakile zicathulo lapho kushisa. Azibukeki zingaphezu kweminyaka eyishumi nesithupha ubudala, futhi zinhle kakhulu, zinesikhumba esihlanzekile, esibushelelezi. Lokhu kubonakala kulwa futhi kupholile.
  Amantombazane awapheli amandla nakancane empini. Futhi benza ngamandla amakhulu.
  Futhi ungabona imilenze yabo engenalutho, eshukiwe ibaneka kanjalo. Futhi zivusa imizwa emangalisayo.
  Amantombazane ama-elf enza ngamandla amakhulu kakhulu emabeleni awo aluhlaza, anqunu.
  Ineminyaka emingaki intombazane esempini? Emkhunjini wempi bayamangalisa. Ama-elves aqala nokuwa ngamadolo futhi aqabula izithende ezingenalutho zamantombazane, eziyindilinga, ezipholile. Futhi bakwenza ngobudlova kakhulu. Futhi ngomdlandla omkhulu.
  Lawa amantombazane. Futhi yinhle kakhulu.
  Kuthiwani uma amantombazane eveza izingono zawo? Bese izinsizwa ziwabhula ngokumangala. Futhi abafana bamane bayamangalisa. Futhi amantombazane amahle kakhulu!
  Izinsizwa zicula phezulu kwamaphaphu azo:
  Asibona abaphangi ababi.
  Futhi asifuni ukubulala...
  Amantombazane ethu awafakile izicathulo
  Njengokungathi bayakwazi ukupha!
  Amantombazane ama-elf awagqolozele futhi acula:
  I-Barefoot, ngaphandle kwezicathulo,
  Ngaphansi kokuduma kukaJulayi, nangaphansi komsindo we-surf!
  I-Barefoot, ngaphandle kwezicathulo,
  Mina nawe kuphela esizodansa!
  Bacula kanjalo. Futhi balwa kangcono nakakhulu. Ngakho igobolondo lashaya umkhumbi wempi ngama-orcs, futhi ngokushesha labulala amabhere kaPutin angamashumi amahlanu. Lokhu kwabonakala kupholile ngempela.
  Intombazane enemilenze engenalutho, enomusa, eheha kakhulu, abafana abathanda ukuyiqabula, iyayivula.
  Lawa amantombazane, futhi yeka isikhumba esimangalisayo nesiphucuziwe abanaso. Konke lokhu kubonakala kuhle kakhulu.
  Enye yamantombazane omndeni we-elf yacindezela ingono yebele engenalutho yase idubula isibhamu esibulalayo.
  Amaqhawe okulwa okwedlulele namandla anegazi. Futhi bayakwazi ukubulala ama-orcs. Futhi imilenze yabo, njengenjwayelo, ayigqokile, futhi ipholile, futhi ishukiwe kakhulu.
  Futhi izithende zentombazane zinomusa kakhulu futhi ziyingqayizivele ngendlela yazo. Lesi isenzo esinyantisa igazi samantombazane abo.
  Bahlabelela bathi;
  Imizimba yamantombazane ayigugi
  Bahle njalo, basha...
  Basukuma bagcwele isiphithiphithi,
  Izinkozi zangempela zintshontshe!
  Amantombazane ama-elf alwa ngamandla. Kodwa kukhona nabafana be-elf. Bangamaphayona amahle, agqoke izingubo ezimfushane, angafaki zicathulo. Futhi bakhomba izitha ngezibhamu zabo futhi baqhumise umlilo obulalayo ezingosini, okuyindlela engumqansa kakhulu futhi enolaka.
  Futhi ake abafana be-elfu bacule ngothando nangentshiseko;
  Futhi lapho i-Pioneer bugle ibiza ukushaja -
  Abangane bami bazocula izingoma ndawonye!
  Thina, njengokheshe, sizondizela amabanga angenamkhawulo,
  Ngoba mina nawe salungisiswa!
  Ikhorasi;
  Iqiniso lethu, iqiniso lethu
  Iqukethe ukuthwala ukholo!
  Futhi hhayi kusasa hhayi kusasa,
  Futhi namuhla sindisa i-Fatherland!
  
  Siyayihlonipha iElf yethu,
  Phela, emhlabeni wonke - yazi ukukhanya!
  Isibhengezo sethu esibomvu se-Motherland,
  Futhi akukho okubomvu okugqamile!
  
  Iphayona alikhohlisi i-bust,
  Uphawu lwakhe ifulege of the Motherland!
  Salwa nesitha ngobuchule.
  Ukufezwa okukhazimulayo evesini!
  
  Yazi ukuthi kukhona ukholo olulodwa kuphela emhlabeni,
  Ukukholwa ku-alfinism emnandi, engcwele!
  Ngakho lezo zingane ezijabule zihleka,
  -Orcism iqhume kwalasha !
  
  Iqhawe ngalinye laliyingane nje,
  Etshanini nasemifudlaneni engafakile izicathulo...
  Kodwa manje usenewintshi ezandleni zakhe,
  Insimbi icaba ngesando!
  
  Umuntu ulola isibhamu ngemishini,
  Hhayi-ke, kukhona odubula ehlombe!
  Isibhengezo esibomvu sindiza njengefulegi elibomvu,
  Sishaya izitha ezimbi - hhayi ngokuncokola!
  
  Okhokho bethu bathatha i-Orklin ngesibindi ,
  Nokho, kuthiwani ngathi? Sisendleleni eya eMars!
  Thina bantu akuwona ama-macaque egatsheni,
  Isibhakela somphikisi simshaya ehlweni!
  
  Kodwa futhi siyazi ukuthi singazijabulisa kanjani,
  Shaya isigubhu, shaya amacilongo!
  Ubuso bezingane obuhle kakhulu,
  Futhi izilinganiso ezine neziyisihlanu!
  
  Ukuhlolwa kwempi okunzima kakhulu -
  Ukungadluli kufana nokufa!
  Kodwa ekufeni sinebhanela elinethoshi,
  I-elven forge yethusi ayikwazi ukuwa!
  Bacula kanjena amaphayona amangalisayo nangamadlamlilo. Bahle kakhulu futhi bayalwa. Futhi amantombazane avela emndenini we-elf nawo ayamangalisa futhi ahle kakhulu. Futhi bavula amadoda, okuyinto enhle kakhulu.
  Amantombazane ajwayele ukulwa nama-orcs amabi futhi enze ngendlela ekhiqizayo kakhulu. Futhi amandla abo amakhulu futhi ayingqayizivele agcwele amandla futhi eza njengesiphepho.
  Lawa amantombazane.
  Indlovukazi enezinwele ezibomvu klebhu iqondise i-projectile futhi yashaya ama-orcs, yaphihliza ambalwa awo ngesikhathi esisodwa. Futhi inqwaba yamabhere kaPutin abulewe. Futhi lokhu kufanele kuthiwe kukhulu kakhulu.
  Ama-Elves mahle kakhulu, futhi ubuhle bawo buyavusa inkanuko, futhi bunobudlova obudlulele. Benza ngamandla amakhulu futhi ashisayo.
  Nansi enye intombazanyana egqoke iphenti lodwa icishe inqunu. Ngakho-ke yaze yaqala nokucula, ngaphambi kokwenza lokho yacindezela ingono yebele ebomvu enkinobho yenduku yokudlala futhi yaqedwa ngamandla.
  Lawa amantombazane - asezingeni eliphezulu ngempela. Ngeke ukwazi ukulwa nabantu abanjalo.
  La mantombazane angama-supermen.
  Futhi umbani undiza usuka ezingosini zemikhumbi yempi yama-elves. Futhi ngisho namanzi avela ku-hits amathumba. Futhi insimbi yemikhumbi iyasha, lawa mabhere ansundu, amabi, webutho likaPutin.
  Lezi izimpi ezinolaka ngempela.
  Okuhambisana nakho kokubili isibhamu nezingoma ezimnandi;
  Izwe lobaba lavulela wonke umuntu iminyango,
  I-Elfarin iyiRatibor yokuqala emhlabeni!
  Amaphiko ethu ngaphezu kwesimiso sonozungezilanga -
  Kukhona iphethini endaweni emnyama yamaparele!
  
  Sibheka phezulu naphezulu esibhakabhakeni,
  Phela, kuzo zonke izikhathi zokusa kwemicabango yomuntu kukhona ukuthula.
  Sidlala i-waltz kupiyano entsha sha -
  Isisusa esilula nesiqotho kanje!
  
  Futhi ngayo yonke inothi, njengokukhanya kwehabhu,
  I-quasar enomqhele wobukhosi iyabiza...
  Nakuba ngisengumfana nje -
  Kodwa kuzoba uhambo oluncane olunesivunguvungu kakhulu!
  
  Ezweni lasendulo sathatha inkabazwe,
  Enkathini entsha, i-Mars isisemva kwethu!
  Ifosholo lithathelwa indawo i-excavator,
  Singakwazi noku-oda imvula!
  
  Usosayensi u-Archimedes wathola yonke into kubhavu,
  Kodwa asikwazi ukuhlala siphuza i-rum.
  Abatholi lutho kusofa,
  Hhawu, ubuvila, inyoka embi kangaka!
  
  Ngakho-ke, i-universal expanses,
  Impela sidonseleka ohambweni olukhulu.
  Kudala okhokho bahlasela izintaba -
  Ukweyisa kokubili ukusutha nokunethezeka kwezimpaphe!
  
  Siyinzalo yabo futhi sifanele inkemba.
  Singakwazi ukuphatha noma yimuphi umsebenzi!
  Amavulandlela ahamba ngengoma ekubunjweni,
  Futhi wonke umuntu uyakholwa - ngizondizela ezinkanyezini!
  Leli yiculo elihlaba umxhwele nelishaya ezindlebeni. Nakuba kukhona ama-elves lapha, kodwa awekho ama-Cheburashkas. Amaqhawe alapha mahle kakhulu, futhi vele anemilenze engenalutho, enemisipha, eshukiwe.
  Futhi amantombazane mahle futhi anezingono ze-ruby ezibangela isilingo esikhulu kakhulu.
  Lawa maqhawe anentshiseko ngokwedlulele, amabele awo athandeka kakhulu, ashukiwe futhi ayindilinga futhi anwebeka emaqhaweni. Ubuhle obujabulisayo, ukulwa ngokwedlulele futhi imilenze yabo iyamangalisa futhi iyahamba, futhi izinzwane zabo zingenalutho futhi ziqinile.
  Amaqhawe wesifazane ayamangalisa kakhulu futhi ajabulisayo.
  Namantombazane mahle kakhulu futhi izibeletho zawo zigcwele inkanuko. Futhi kuhle kakhulu ukuthi izinsizwa zikhothe loluju olumangalisayo. Futhi ujabulele lolu hlobo lothando.
  O mantombazane, amnandi kanjani ama-elves enu, ambrosia Yaphezulu ngempela.
  Futhi-ke leli culo lihambisana nalezi zimpi ezinonya nezichitha igazi;
  Usosayensi wasungula ibhomu ngobuhlakani,
  Wayecabangani ngekhanda lomuntu oqokiwe ?
  Phela ngaphandle kokuziphatha ngisho umuntu ohlakaniphile uyimbongolo.
  Okungenani uthola izibonelelo ngokusangana kwakhe!
  
  Abanye banikezwe ilungelo lobunikazi besibhamu,
  Isathelayithi ithumela ini ku-orbit?
  Usosayensi akayena umuntu ongenamandla ezempi,
  Ningaqambi amanga aphelele Madoda!
  
  Abantu badinga ukusebenzela impi,
  banombono omubi ngomunye nomunye.
  Angiqondi ukuthi kungani lokhu kwenzeka,
  Ingabe ukhona owenza okuthile okuhle?
  
  Omunye upenda ithangi ngama-watercolor,
  Omunye uKatyusha uzokwenza umdwebo.
  Uqoqa isibhamu somshini kusukela enkulisa,
  Futhi ingane yethu iyakuthanda ukumasha ihlelwe yi-parade!
  
  Phela, ama-epaulettes akhanya ephusheni,
  Kithina, ngezinye izikhathi imisebe ibaluleke kakhulu kunelanga.
  Phela ayikho indawo kulomhlaba wosizi.
  Lapho igazi lomuntu elibomvu klebhu lingagelezi khona!
  
  Phela indoda iyimpisi endodeni.
  Nokho, ngezinye izikhathi inja enesihluku iyanuka!
  Ngeke akuboleke ngisho nocezu lwesinkwa,
  Uhlala yedwa - isipho esinonya!
  
  INkosi uBaba yaphakamisa abantu abanjani?
  Kwenzeka kanjani ukuthi ububi bulawule umhlaba?
  Inkosi enolaka iyisibibithwane phakathi kwabantu,
  Futhi umngane wami omkhulu umfowethu onolaka uKayini!
  
  INkosi yaphendula: Kungukuzikhethela kwakho,
  Kumahhala, kunzima, kepha kuyadingeka...
  Ibukhali kunensipho uma uyishaya esweni,
  Abantu baba yisimungulu uma umhlaba ubumbene!
  
  Ngakho-ke, impi iyisiphetho sakho,
  Ngeke ngikushintshele lutho lapha.
  Nakuba isiphithiphithi sesihogo sibusa empini,
  Alikho ithemba lesinkwa esilula kanye nesimangaliso!
  
  Kodwa inhloso yami ukuniqinisa niqine,
  Ukwakha amaphupho ngengqondo enamandla,
  Ukuze intambo ibe namandla kuneketanga,
  Ukuze noma ubani aziwe njengeqhawe empini!
  Amantombazane adansa kahle kakhulu futhi akhombisa ukugxuma ngemilenze engenalutho. Futhi uNkulunkulu uSomandla wanika amantombazane abo ubuhle obunjalo. Noma mhlawumbe demiurge onkulunkulu.
  Amantombazane anezinwele ezinhle kakhulu. Izinhlobonhlobo kakhulu, futhi ezinye zibukeka njengezigayo, noma izindiza ezinophephela emhlane, noma amakhekhe - okuyinto enhle kakhulu futhi epholile.
  Ama-elves acula phezulu kwamaphaphu awo, akhiphe amazinyo, futhi acindezela izinkinobho zenduku yokujabula ngezingono zawo ezibomvu;
  Uyizwe lami, elahliwe,
  Kunezigelekeqe ezigijima kuyo, igagasi lezixuku!
  Izingane ziyabaleka, umjaho wamahhashi,
  Kuvuke isiphepho esishisayo!
  
  Wonke ama-rye egolide ashile ensimini,
  Impophoma iphuma esibhakabhakeni - i-napalm,
  UDeveli wahlwitha amandla "obubi" e-athomu,
  Futhi manje kunomlilo emhlabeni wonke!
  
  Ivutha njengotshani-riza,
  Kukhona udrako othukuthele esibhakabhakeni,
  Kusukela emlotheni kuye othulini umoya oluhlaza okwesibhakabhaka,
  Ukunuka kwentuthu kuletha - ukubhujiswa!
  
  Yilwa ne-Fatherland ngaphandle kokuphuthelwa,
  Bashaya izimpisi ezimbi emlonyeni!
  Izihlahla zamacherry ezinyoni zakhula ziqhakaza eduze kompheme,
  Asingavumeli isihlahla samakha sichitheke!
  
  Konke kungokwemvelo kuwo wonke amagatsha omzane,
  Iphunga loju egatsheni elilula!
  Abahambi abadabukile bagqoke amanikiniki,
  Abasindile bayizinxibi ezingenalutho!
  
  Cha, iqembu lethu lathi,
  Ningavumeli ama-orcs amabi eze endlini kaYihlo!
  Ubusha enhliziyweni, kholwa ukuthi ungagugi -
  Ukubhujiswa okuphelele kulindelwe isitha!
  
  Sizohlasela - kuyisizathu esilungile,
  Uzophila ukuze ubone isikhathi lapho...
  Ukukholwa emndenini wethu we-Solntslavnaya ,
  Kuyoba ukukhanya okuthembekile kuze kube phakade!
  
  UbuKhomanisi, Iqiniso, ubulungisa,
  Iqukethe amaphupho abazalwa ubuhlungu!
  Ngikholwa ukuthi iMotherland izojabula -
  Njengokhozi olungafi lundizela phezulu!
  
  Khona-ke isikhathi seqiniso siyofika
  Lapho noma yimuphi umbuzo uzothola impendulo!
  zeFox Way ngeke zidlule -
  Futhi u-Elfia ku-communism-dawn!
  
  Ngakho-ke ubambe uthando lwe-Fatherland,
  Lapho kukhona indawo yabantu abangcono kakhulu,
  Phela uBaba wethu ukhazimula ngamandla.
  Ngokumelene nanoma ubani onamandla - bulala!
  
  Khona-ke intukuthelo izophela,
  Liyofika iPharadesi, ngengoma ye-nightingale...
  Bese sihamba phakathi kwe-grove,
  Ungalokothi ukhale noma ukhale!
  . ISAHLUKO No. 17.
  U-Maria Kolesnikova ulwa ngokufutheka okukhulu. Futhi unikeza ama-wax akhe ama-wax, ebonisa isigaba esivelele nesiyingqayizivele futhi esihle kakhulu.
  Lapha amantombazane ahlakaniphile kakhulu, futhi mahle kakhulu futhi epholile kakhulu ngendlela yokulwa. Ama-elves lapha ahlakaniphile nje.
  Amantombazane ahlukile, kodwa lawa ma-elves wonke apholile. Angakwazi ukushaya ama-orcs, aminzise amabhere amabi egazini.
  Futhi izilimi zama-elves ziyakuthanda kakhulu ukukhotha, lokho okushayayo, okucwebezelayo futhi okunuka kamnandi kumadlozi amancane.
  Laba bantu baphelele kangangokuthi iphunga liphuma kubo, njengokungathi livela ezitshalweni ezincane nezimbali zasendle. Yini emangalisayo.
  Lawa amantombazane lapha futhi anamazinyo amaparele, acwebezelayo - nje super.
  Futhi banetimu ye-cosmic, emangalisayo. Lapha amehlo akhanya kuzo, futhi afana kakhulu nezinkanyezi.
  Enye yamantombazane yamunca izinzwane ezingenalutho. Futhi ngakho yabhubhisa ngokuphelele yonke into. Futhi lokhu kuyabulala kakhulu.
  Nanka amantombazane asezingeni eliphezulu, azodlala i-double bass.
  Futhi imilenze yabo mihle kakhulu, futhi ingenalutho kakhulu. Nakuba umuntu engasho kanjalo - engenalutho kakhulu? Mhlawumbe kungaba ngcono ukusho - kuhle kakhulu!
  Futhi amantombazane athanda ukucula nokudansa ngothando.
  Futhi amazwi eqhawe agcwele umzimba futhi mahle;
  Ngabe leli zwi lenhlonipho bazalwane?
  Yeka ukushisa okukhona kuleli gama!
  Nakuba kunenqwaba yezitha ezinolaka,
  Sizoletha ulwandle lokukhanya Ezweni Lobaba!
  Ikhorasi.
  Nginikela inhliziyo yami ngoMama wami,
  Lapho kwagqamuka amalangabi esibhakabhakeni!
  Ngeva lezinkinga kuze kube uNovemba,
  Ngokuntwela kokusa okubomvu...
  Awuphakame umoya wabantu uvuke futhi!
  Awuphakame umoya wabantu uvuke futhi!
  
  Phela kumele sithwale uthando lukaSomandla,
  Isibhengezo esingcwele se-elfinism!
  Ukuze amaphupho anesibindi agcwaliseke -
  Wazalwa indlela engcwele yesintu!
  
  Futhi wonke umndeni ngeke ukhaphele u-Elfia,
  Abantu bazoma ngohlelo ukuze bathole ukuthula neqiniso!
  Kwangathi iPegasus enesibindi, iParnassus ekhaliphile,
  Sizogqugquzelwa yimpi yesizathu esincane!
  
  Ezintabeni umfula ogelezayo ugeleza njengengwe.
  Phela isiliva lesiqongo selikhanyisile!
  Izibopho zenza ukushona kwelanga okubomvu kushise,
  Ukuba nesibindi kuwumgomo oyinhloko!
  
  Umlwi uwile - maye, imithetho yesiphetho esinonya,
  Kwenzeka kanjani ukuba iqabane lawa!
  Ngicela ungitshele, Nkulunkulu Somandla,
  Pho, kungani ama-urns egcwele umlotha?
  
  Umphefumulo - uNkulunkulu waphendula. - okubaluleke kakhulu kunezinkalo,
  Futhi ukuphila akusoze kwabashiya abawile!
  Yebo, awunikezwa ukwazi, ukuthi emisebeni yokukhanya,
  Lapho sebevusiwe - Glory to Rod's name!
  
  Kodwa uyazi ukuthi lolu suku alukude kangako,
  Khona-ke iminyango yendawo yonke izovuleka...
  Futhi ikristalu ngeke yenze mhlophe ithempeli elimpunga,
  Indalo yami iyozuza ukungafi !
  Hhayi-ke, uma ubheka amantombazane amahle, amabele awo agcwele kanye nezingono zama-strawberry. Futhi ziyayenga futhi ziyacwebezela njengamarubi avela kumqhele we-British Empress. Lokhu ubuhle kanye nesilingo ngempela.
  Enye i-elf encane yaphuthuma ezingonweni ze-strawberry zesifuba sayo futhi yaqala ukuyiphulula ngolimi lwayo, futhi yakwenza ngomdlandla kakhulu. Oh, yeka ukuthi kuhle kangakanani ukukhotha isitrobheli esivuthwe futhi esihle kangaka. Kuhle kanjani konke lapha.
  Futhi intombazane evela ohlotsheni lwama-elves, yiqiniso, ayinandaba ekuphenduleni, futhi, ukukhotha into ehlwabusayo, emnandi, ephunga elimnandi evela ensizwa. Futhi konke kuzoba kuhle kangakanani.
  Bese intombazane, ingono yayo enjenge-rosebud, icindezela inkinobho yenduku yokudlala. Labe selishaya ama-orcs ngerokhethi, lawadabula aba yizicucu.
  Futhi amabhere amaningi kaPutin abhujiswa.
  Lawa amadlozi okusa okugcwele igazi.
  Kodwa ngesikhathi esifanayo, yebo, bayathanda ukucula, ngosizi olukhulu;
  Thina ama-elves asizona izigqila,
  Sazalelwa ukundiza kholwa okhozini!
  Cha, amabhokisi ngeke afike eMotherland,
  Asibe ndawonye empini Elvens !
  
  Noma yimuphi umlwi uyakwazi ukushaya,
  Kodwa akuwona wonke umuntu ocabanga ngabathandekayo!
  Kuvutha isiphepho, umlilo wesivunguvungu;
  Futhi imicabango ngobuhle isemiphefumulweni ehlanzekile!
  
  U-Elfparty , owazalwa emaphusheni,
  Wazi ngombila.
  Asikhonzi ngenxa yokwesaba kothile,
  Esikulwelayo akutholakali kumephu!
  
  Igolide lamadomes ayindilinga liyakhazimula,
  Kodwa enhliziyweni, igolide liyigugu nakakhulu.
  I-Orcism idonse isilo sewundlu,
  Kodwa amandla ayishumi nanye abhujiswa!
  
  Lapho iphayona lifunga isifungo,
  Nikeza igazi elisuka emthanjeni liye ezweni likamama liye ethonsini!
  Umalume uRam omubi wagcina amarokhethi,
  Bengifuna ukudalela inyunyana izinkinga!
  
  Kepha asizange sifunge, sikholelwa enkulumweni eyize,
  Nge-oda elilodwa - Khonza Izwe Lobaba!
  I-orc embi yachotshozwa ubuqhawe,
  Masidlule endleleni enzima futhi sibe ku-elfinism!
  
  Lahla, mfana, ukusutha, ubugwala, ubuvila,
  Wayala umphefumulo ukuba ulwele ukunqoba.
  Makube ngokuvumelana nesizathu nsuku zonke,
  Futhi uma kufanele siye eSiberia, sizohamba!
  
  Iqhawe ezindaweni zokwakha nasezimpini,
  Noma yini ingaphikiswa, ngikholwe!
  Ungaphambanisi impilo nomdlalo olula,
  Nakuba kukhona umdlalo owodwa kuphela - ukulwa nokufa!
  
  Manje umgomo usuvele uyabonakala,
  Isinyathelo sokugcina sisele, esinzima!
  Khona-ke intwasahlobo izosinika umbala kuze kube phakade,
  Futhi kuzoba nomkhulu abancane ngeSonto!
  Amantombazane acula kamnandi kakhulu futhi amazinyo awo ayecwebezela, ecwebezela ngamaparele futhi ekhipha imibukiso.
  I-elf iwubuhle obumangalisayo, futhi yagxumela kusiqalisi serokhethi. Futhi bacindezela izinkinobho ze-joystick ngezingono zabo ezibomvu futhi balungisa amagalelo ngobudlova.
  Futhi ukucekelwa phansi okukhulu kwenzeka. Lokhu kuvele kwaba greyhound ngokwedlulele.
  Ama-elves alayishe isitobhi se-jet, aphethe amarokhethi futhi akhanyayo amantombazane anezithende ezingenalutho, ezipinki, eziyindilinga.
  Laba ngabesifazane abahle futhi abanolaka. Futhi ngothando kakhulu. Futhi izilimi zabo ziyakuthanda ukuzwa ukushaya kwezinduku - ukuthola injabulo enkulu.
  Abahle ngempela laba.
  Banolimi olushisayo, futhi bazokuthatha, bazokufeba. Futhi izingono ze-ruby zizosetshenziswa futhi. Futhi ama-troll amaningi azoshiswa ngesikhathi esisodwa.
  Khona-ke ama-elves azoletha izinzwane zawo ezingenalutho emlonyeni futhi ashaye.
  Futhi amagwababa, njengoba ehlaselwe isifo senhliziyo, awela sengathi athuswe ukushaywa kobuchopho okuvela ensimbi yensimbi. Futhi amagwababa abhoboza ukhakhayi lwamabhele kaPhuthini ngemilomo yawo.
  Baziphatha ngendlela enolaka kanjalo.
  Futhi izingoma zindiza phezu kwenkundla, ziculwa kulokhu yizinsizwa;
  Ngidubula izitha nge-tangent
  Lawa amandla eqhawe le-elven!
  Abantu abavamile abakhuluphele abaqondi
  Ngiqhubekela phambili njengokheshe ngokushesha!
  
  Konke kuvela kukuhle
  Singabaculi, asizona neze izibukeli!
  Masichithe izinqola ze-Orc,
  Ecwebezela ngobuhle obukhangayo!
  
  Izwe lethu lihle ngempela,
  Wanikeza ukukhanya kubantu abasebenza emhlabeni!
  Ngisho noma isixuku sasendle siphahlazekile emazweni,
  Kodwa ngikholwe, singabalwi bangempela!
  
  Idlozi lavuka noMamai wesibhicongo,
  Ngemva kokulahla izibopho ze-Horde lasso...
  Siqoqa ingcebo esibhakabhakeni,
  Futhi izinhliziyo zethu zihlanzekile ngesibindi!
  
  Zonke izihlahla, utshani, bathandwa,
  U-Oak-Baba wehlathi lethu elisakazekayo.
  Ngikholwe, akhona namagugu acatshangelwayo,
  Umfudlana ocwebezelayo umnandi kunoju!
  
  Izinyoni ze-cherry fluffs ziyavuthwa,
  Iqabunga lokuqala lalibonakala lipendwe ngegolide!
  Awekho amahlathi anesizotha ezwe lethu,
  Ngengubo yasebukhosini, iMotherland yinhle!
  
  Ukuphuma ehlathini namakhowe,
  Futhi ngaphesheya kwensimu, lapho i-rye ithululelwa khona ngejusi.
  Ngikulethela umqhele onezimbali,
  Namazolo, sengathi athungwe ngamaparele!
  Leli yiculo amadlozi asemancane abenalo. Futhi kwavela kupholile futhi kupholile. Lawa amantombazane amahle kakhulu afuna ukumunca into eshisayo futhi eshaya ngolimi, njengenhliziyo.
  Hhayi-ke, amantombazane ezinga elikhulu, futhi angene ebhokisini, eshayela ama-orcs. Futhi amaqhawe ayenolaka - nje super.
  Futhi uma beqala ukucula, kuyoba mnandi kakhulu;
  Uchaphaza edlelweni ungafake zicathulo;
  Intombazane egijimayo iyilungu le-Komsomol.
  Indodakazi ka-Elfie ayizange izalwe njenge-scoop -
  Izwi elincane ligeleza ne-trill ekhalayo!
  
  Kuye, ukubiza kwakhe kuyimpi -
  Ngesibindi yenza umsebenzi wezingalo.
  Ubuphekula buveza imihlathi - uSathane,
  Ufuna ukushintsha i-Fatherland ibe umdlalo!
  
  Yebo, futhi ngemuva kwakhe nge -rocket ye -Orkagon ,
  Uyondla ngani inja esihogweni ngamarandi?
  Ngikhohliwe ukuthi i-Orkmacht yabhujiswa,
  Kuyingozi ukuya empini nomRashiya!
  
  I-invincible warrior elfinism,
  Yazi ukuthi yini esikhuthaza ukuba senze izinto ezinkulu!
  Sinikezela izimpilo zethu eRussia ehlakaniphile -
  Ukugcina umugqa ukusuka konqenqemeni ukuya konqenqemeni!
  
  Izwe loBaba liyaduma,
  Amabhomu eNapalm ehlela ku-Elf.
  I-Militarism iphule wonke amabhuleki,
  Kukhona amanxiwa avela emaqhugwaneni ethu avutha!
  
  Kepha umfana unesibhamu esiswini sakhe,
  Lapho enza isifungo sokuba iphayona!
  Futhi manje amasosha asemancane ayaphihliza,
  Izitha ezimbi ezingayazi imingcele!
  
  Bobabili abadala nabancane bagijima ngendlela efanayo,
  Baphuthuma ngokushesha - i-SATO ihlasela!
  Futhi wonke umuntu uyakholwa - ngizonqoba ama-orcs,
  Futhi intombi izoba ngokuqabula okuthakazelisayo!
  
  Asikwazi, ngikholwe, sizolahlekelwa
  Ukholo lwethu seluqine kakhulu!
  Ibutho lethu lizothile ekuqeqesheni,
  Nakuba umlilo uvutha enhliziyweni enhle!
  
  Ngakho-ke, ukukhonza i-Fatherland,
  Sizozuza ukunqoba empini enzima!
  Ngaphandle kodumo, impilo ayifanele ngisho nesenti,
  Sidinga amakhosikazi nezingane ukuze siqale!
  
  Badinga ukukhulela kuleloZwe Elingcwele,
  Okukhothama kuyo yonke iplanethi!
  Phela alisekho iElf elihle eMhlabeni.
  Isiphetho sesitha masibe ukufa kweGomora!
  
  Bese kuthi i-Milky Way ezinkanyezini isilindele,
  Okungapheli futhi ngaphandle kokuma!
  Ukuze ukhule, ungavumeli i-Elf igobe,
  Ukuze i-Motherland ibe namandla futhi ibe nkulu!
  
  Thanda uNkulunkulu - Umndeni Wethu Omkhulu,
  Kwangathi iplanethi ingachuma ngokushesha!
  Noma yimuphi umsebenzi uzoyisula inkinga,
  Kwangathi indlela eya emsamo ingaba lula!
  Izimpi ezinama -elves nama-elves ngokumelene nama-orcs zazisezingeni eliphakeme nenani elikhulu lamabhere kaPutin afile.
  Kepha ama-orcs aqhubeka nokungena. Futhi manje amathangi abo asindayo aya empini. Futhi, mhlawumbe, ezinzima kakhulu - ezinesisindo esingaphezu kwamathani ayikhulu. Ingxabano entsha nekhadi lecilongo empini.
  Kuhle kakhulu ukubona izimoto ezinamandla. Kodwa amantombazane alungisa amagobolondo anqwabelene futhi aqala ukuwethula esebenzisa izingono zawo zamabele wama-strawberry.
  Futhi lokhu kuwumphumela obulalayo. Phela, amantombazane asezingeni eliphezulu.
  Futhi abanye babo bajikijela amabhomu aphilayo ku-orc infantry, beklebhula amabhere kaPutin abe yizicucu. Lokhu kube kuhle ngempela. Amantombazane alapha. Bathanda ukusebenza ngezilimi zabo.
  Kuba mnandi ikakhulukazi lapho ulimi lwakho lukhotha okuthile lapho igazi elishisayo, elishisayo le-elf ligeleza njengomfudlana. Kuhle kangakanani.
  Amaqhawe alapha mahle kakhulu ekulweni. Futhi ngesikhathi esifanayo, uthando aluyona into engavamile kubo. Ngaphezu kwalokho, mancane kakhulu ama-elves wesilisa. Futhi-ke, abesifazane ngezinye izikhathi babalwela.
  Lapha omunye wabo wajikijela ibhomu ngezinzwane ezingenalutho, elashaya isixuku sama-orcs futhi laklebhula amabhere kaPutin abe yizicucu.
  Amaqhawe aqala ukuhlabelela;
  Umfana ugijima engagqokanga zicathulo eqhweni,
  Amaparele eqhwa acwebezela njengecwebezelayo.
  Ngeke usiphoqe ukuba silale,
  Masenze umdanso ompunga wasebusika!
  
  Sizonikela izimpilo zethu ezweni lakithi,
  Kwangathi inkonzo ingajabulisa!
  Indlela izokhanyiswa yikherubi lomlilo ,
  Futhi ingoma inomlingo, inganekwane kanye nehabhu!
  
  Sekuyisikhathi sokuthi silwele izwe loBaba,
  Iviyo lezitha lingene lingabaleki!
  Sizophendukela kuNkulunkulu wethu esibathandayo,
  Yeka izindiza ezanikeza ingqondo yokudala!
  
  Masinikeze iplanethi iphupho,
  Yenza noma iyiphi inselele ibe ngumnqobi!
  Ukuze intambo yomlingo inganqamuki,
  Kwangathi umoya wakho wasentwasahlobo ungaba msulwa!
  
  Leli ithemba lezwe elihle,
  Owazala ukukhanya kobukhomanisi!
  Emkhathini wethu bonke abantu bayalingana,
  Lokhu kubhekwa njengesiqongo sobuntu!
  
  Amakhaza azophela, kuzoba nokugeleza -
  Kuzogeleza imifudlana, abantu bazi nge-champagne!
  Lona umphumela, ngikholwe, akukude,
  Ngamunye unesithunzi, isibindi sobukhosi!
  Zihlabana kanjalo-ke izintombi zicula. Futhi ulimi lwabo luyadlala futhi lushesha kakhulu.
  Amantombazane athatha futhi afaka udaka, nokuthi azoshaya kanjani isitha, futhi ahlakaze amabhere kaPutin ezinhlangothini ezahlukene. Lokhu kwaba igalelo ngempela.
  Intombazane yabe isidonsa isibhamu isebenzisa ingono ebomvu yebele. Futhi wathuka:
  - Isifuba esinqunu sanoma iyiphi indoda sizocathula futhi sikhumule!
  Lawa amantombazane lapha - amangalisayo kakhulu. Futhi lona umjaho omkhulu wama-elves.
  Futhi bayacula futhi amazinyo abo acwebezela njengamadayimane elangeni. Kuhle kangakanani konke.
  Abafana abenele amantombazane. Futhi ama-elves amancane asebenza ishumi. Yilapho okumele basebenze khona. Futhi amantombazane amahle kakhulu futhi angenazicathulo. Futhi amabele abo angenalutho, anezingono zeruby futhi acwebezelayo sengathi zenziwe ngamatshe ayigugu.
  Kubukeka kumangalisa kanjani konke.
  Amaqhawe ayahlabelela, akhiphe amazinyo awo, akhipha amandla amakhulu emisebe yelanga;
  Intombazane yinhle, yebo, yebo, yebo,
  Intombazane iyingozi yebo, yebo, yebo!
  Ibhere likaPutin,
  Uzokhala
  Ukuze ushise,
  Kufa kabuhlungu!
  Amantombazane acula kanje. Kodwa abantwana bama-elves, futhi okokuqala kubo bonke abafana abaphayona, nabo babonisa amakhono abo ezwi;
  Ekukhanyeni kwenyanga, ukukhanya kwesikela,
  Sisebenza emkhakheni wepulazi elihlangene.
  Intwasahlobo isanda kufika,
  Bakhalisa ukuduma kwezulu okumnandi!
  
  Sidinga ukusiza abafowethu abadala,
  Ukuthi emaphethelweni balwa nebutho le-Orkishism.
  Ukondla i-elven amandla,
  Ukuze i-flagpole ebomvu ye-Elfiniism iqhakaze!
  
  Ngakho-ke amaphayona emisebenzini yawo -
  Izithukuthuku zehla ezihlathini zakhe ezizacile.
  Sigcwele emaphusheni ethu kuphela,
  Umfana ongafake zicathulo udonsa igeja...
  
  Othile ukwazile ukubalekela phambili,
  Kodwa nangaphandle kwemuva, akukho ukunqoba.
  Ufaka utshani emlonyeni uma ulambile.
  Ukuze okhokho bethu bezwe ingquza.
  
  Ngakho engeza, nakuba izimbambo zibonakala,
  Izinyawo zibhobokile, izandla zibomvu.
  Singamavulandlela ezwe loBaba, madodana,
  Ngenxa yakhe, sizowangcwaba ama-orcs kabuhlungu!
  
  Ngamunye wethu nguLenin noMarx,
  Ilangabi livutha kuzo zonke izinhliziyo.
  Isikhathi sizofika, masibeke unyawo ngesibindi kuMars,
  Inhlanhla inika isilwi isiqabu!
  
  Ubunzima buyaba lukhuni emphefumulweni wethu,
  Sithanda, siyawazi umcabango nomsebenzi!
  Iholide lizofika - ukudansa ngokumangalisayo,
  Futhi unakekele ababuthakathaka!
  
  Onxiwankulu abondlekile abakwazi ukuqonda
  Izingane zikuthanda kanjani ukusebenza...
  Kodwa sizothola ezinhlanu eziqinile,
  Ukwenza ubuso babazali bukhanye!
  
  Cha, ungasoli isiphetho ngempi,
  Lokhu uvivinyo olunjalo kithi...
  Uma ufundise isitha sakho isifundo,
  Lokhu kusho ukuthi uyakwazi ukuletha indalo!
  
  Iminyango yesikhala izovulelwa abalwayo,
  Ngamandla esayensi, labo abawa bavuswa,
  Ngakho-ke thina siyithemba labobaba.
  Bantwana BoMkhulu, Idlozi Elingcwele!
  Lapha abafana be-elf futhi ngesikhathi esifanayo amaphayona acula. Futhi babonise isimo esihle kakhulu somzimba nokwakheka komkhiqizo wezinga lengoma.
  Futhi abafana abaphayona nabo abanazo izicathulo, izikhindi, ezinomzimba onqunu, nemisipha egqamile futhi emihle.
  Ama-Orcs angadlwengula abantu abanjalo, kuzoba njani ngalezi zilwane. Bayizilwane ngokoqobo. Lezi izidalwa ze-orc ezimbi kakhulu.
  Kubanjwe umfana oyedwa. Ake siyihlukumeze ingane. Baqale badonsa umfana omuhle bamfaka endaweni yokubeka. Futhi masimshaye ngawo wonke amandla akhe ngesiswebhu sensimbi esibomvu esishisayo ezinyaweni ezingenalutho zengane. Futhi kwakubuhlungu kakhulu.
  Umfana wamemeza, walimala futhi washa. Base bemthela ngamanzi umfana. Okokuqala amanzi abilayo, bese kuba yiqhwa, bese amanzi abilayo futhi. Laba ngamaqaba nama-sadists.
  Base beqala ukuphula izinzwane ezingenalutho zezinyawo zomfana we-elf ngodlawu olubomvu. Futhi bayiphula yonke iminwe yakhe kusukela emunweni omncane kuya komkhulu. Base beshisa izithende zengane ezingenalutho, eziyindilinga.
  Base befaka insimbi eshisayo esifubeni esingenalutho somfana futhi bashisa inkanyezi enamaphuzu amahlanu.
  Lokho kwakukuhle kakhulu futhi kupholile. Izimbambo zomfana zabe zephulwa ngodlawu olushisayo, ama-bastards. Kodwa lutho, ama-elves ayisizwe esiqinile. Nomfana akazange aquleke ngenxa yokwethuka okubuhlungu, waqhubeka nokuklabalasa. Bese kuthi ama-orcs asebenzise yamanje.
  Kanti ngaso leso sikhathi baqala ukumthosa izithende ngomlilo womlilo, bamshaya ngenduku eshisayo emhlane nasemaceleni, bamelula esigcawini, bamshaya ngezinsimbi zikagesi. Futhi kubuhlungu ngokwedlulele.
  Futhi ababulali be-orc bavele baveze amazinyo bahleka.
  Kodwa nokho umfana we-elf akazange aphule, kunalokho waqala ukucula;
  Cha, akunakwenzeka ukubikezela
  Yini elindelwe kuleli zwe elidala;
  Isela liqamekela;
  Noma indiza izondiza ibheke esibhakabhakeni!
  
  Ulukhuni kangakanani lo mhlaba
  Awunangqondo
  Kukhona ama-aces amaningi emphemeni,
  Nakuba ungeke ukuthole - ameva.
  Ngaleso sikhathi, i-elf yadubula sengathi ithela umthofu empophomeni. Wemba isibhamu esihle emabhereni kaPutin. Umlilo osheshayo, futhi ndawonye awuniki cishe ukuhlehla, ngakho-ke ukudubula nokucula ngeke kuphazamiseke.
  Kodwa yini enye engingakubuza yona?
  Ungakuthenga kuphi ukuthula?
  Impendulo yebo impi,
  Phela, ubuthakathaka akuwona udumo!
  
  Yebo, uNkulunkulu uyakwazi lokhu
  Kulabo abavilapha kakhulu ukushaya...
  Umyalo owodwa nje olula,
  Ungajabuli inyama enjabulweni!
  
  Qonda incazelo yomzabalazo wempilo,
  Ngakho oPhezukonke wadala amakhulu eminyaka...
  Ukuba nesandla esiqinile
  Futhi ukuze amafutha angayi ezinhlangothini!
  
  Ngakho yilwani nilwe
  Zama ukulahla othulini!
  Bese uzondizela phezulu
  Sula ama-zero asebusuku!
  Abafana be-elf babambe futhi bangayeki, ngisho naku-rack.
  Namaqhawe alwa kanje, enolaka olubi nolubi, ekhombisa ubuqhawe bawo.
  Amantombazane ahlaba umxhwele ngempela. Futhi izindebe zabo zibomvu kakhulu, futhi ngokuhaha bagwinya into eshayayo futhi eshisayo, emnandi kakhulu futhi emnandi olimini.
  kanjalo amantombazane ama-elf .
  Kodwa i-elf, ngezinzwane zayo ezingenalutho, yaphonsa ulamula wembubhiso ngamandla amakhulu. Lokho kwakuyingozi futhi kupholile.
  I-elf, ebulala amabhere kaPutin, yayithatha futhi yahlabelela:
  Ungalindeli umusa ovela ezulwini
  Ungagodli impilo ngenxa yeqiniso...
  Thina bafana kule mpilo,
  Kuphela ngeqiniso endleleni!
  Futhi wakhipha isipho esikhulu, esiyingozi ngokucindezela inkinobho ngengono yakhe yebele ebomvu. Waphihliza inqwaba yamabhere kaPutin futhi watshiyoza, eveza amazinyo akhe:
  Futhi impi iyaqhubeka futhi,
  Futhi inhliziyo ekhathazekile esifubeni sami...
  UZelensky usemncane kakhulu
  Kanti uMaidan osemncane uyeza!
  Lawa amantombazane lapha abonisa isigaba sawo esiphezulu, esihlaba umxhwele kakhulu sabalwi.
  Babuye bacule kamnandi kakhulu nangokuncoma;
  Kudala umlimi wabhula indlela;
  Ukuze izindlebe zelanga zibe golide...
  Futhi siphendula ngaphandle kokuphikisana ngamanga,
  Ukuze umlwi akhule emusha eqinisweni nasemandleni!
  
  Intombi izula ingenazicathulo ngemuva kwegeja.
  Wasebenza kanzima ukuze atholele uBaba isinkwa...
  Nekamu elifana nesithombe esinomhlanga;
  Asikudingi ukuminza kule mpilo!
  
  Izimbongi zaseRussia zinesitayela esihle,
  Ulimi oluthatha indawo yamakhekheba ezinyosi...
  Futhi udondolo unguNkulunkulu othandekayo weLanga okhazimulayo ,
  Isiqubulo sakhe siwukuba uzenzele eyakho indawo ezulwini!
  
  U-nomad omubi wenze ukugasela,
  Kugcwele amantombazane nabafana abaxoshwayo,
  Kepha ama-knights alola izinkemba zawo,
  Abadingi ama-diapers noma ama-nannies kusukela ebuntwaneni!
  
  Kithina, uSvarog noJesu bamunye,
  Iqhawe ubizo lwesosha...
  Ukhozi olunamakhanda amabili luphiko olunamandla;
  Sishaya, sihleka, isitha esibi se-orc!
  
  Ayikho indawo eMhlabeni yomuntu oyigwala,
  Noma ubani onamandla emicabangweni uyingelosi...
  Bahlangene e-Fatherland: isiNegro, isiSerb, isiBelarusian,
  Kukhona "Isiphepho", kodwa ngaphambi kokuba kube khona ama-sabers!
  
  Sizokwenza inkanyezi enkulu,
  Futhi ake sikhuphukele ebubanzini bomkhathi!
  Yazi ukuthi isibindi esinjalo sihlala ezinhliziyweni,
  Ukwazi okunamaphiko uvukile!
  
  Into yokugcina abantu abakwaziyo ukuthi
  Ukuze uchungechunge lokuxhaphaza lungapheli!
  Ukuze kungabikho isikhwama esinekati elimhlophe,
  Ukuze lokho kuguga kungasonti ukuhhewula okushisayo!
  
  Khona-ke ukuthula osekukade kulindelwe kuyofika,
  Okungasoze kufike isikhathi sokuthula.
  Futhi sizohlela idili elingapheli,
  Ukungazi ukufa, usizi, ubuhlungu, usizi!
  . ISAHLUKO #18
  Nansi indlovukazi yama-elves, intombazane ipholile futhi iyahlekisa kakhulu. Lokhu kudala into eyingqayizivele. Futhi imiyalo yalo inembile futhi iyajabulisa, igcwele ingqondo nokubhuqa. Intombazane enkulu lena.
  Yile ndlela amantombazane acula ngayo kamnandi nangesibindi. Lawa mantombazane mahle kakhulu. Futhi amehlo abo esafire nesimaragidu acwebezela ngokujabulisayo, njengezinkanyezi ebusuku.
  Kubukeka kukuhle kanjani konke.
  Futhi ngakho-ke amantombazane aqala ukudubula imibani ezingonweni zabo ezibomvu, ezibulalayo futhi ezibhubhisayo. Okuyinto bashisa yonke into ngokoqobo futhi bayiphahlaze ibe umlotha, futhi benze amabhokisi angempela.
  Enye yamantombazane, isebenzisa amabele ngesikhathi idubula, yacula:
  Ngikhule kakhulu emhlabeni wonke,
  Igciwane lomkhuhlane ezintathu noma ezine...
  Ukubulawa kuyanda futhi kuyakhula !
  Masishayele i-orc siqonde ethuneni,
  Gcina impilo ukuze
  Sebenzisa amantombazane asafufusa!
  Lawa amantombazane amahle kakhulu, ahlakaniphile futhi asezingeni eliphezulu futhi esezingeni eliphezulu .
  Yonke intombazane lapha ifuna ukufinyelela ezingeni le -monster, noma ngisho ne-hypermonster .
  Futhi ubambe ukuphelela kowesilisa we-elf ngamazinyo akhe.
  Futhi ama-elves amancane ngokwawo apholile kakhulu, futhi angakhohlwa ukulwa nokucula ngesikhathi esisodwa;
  Umngane wami inkemba yedamaski ikhanya ebumnyameni,
  Isitha esiwumshoshaphansi sasula igazi endodeni...
  Mangaki amashwa akhona ku-Elf yethu,
  Hhayi i-trill ye-nightingale, kodwa kuphela umsindo wensimbi!
  
  Sibonani emhlabeni? Kunzima kuwo wonke umuntu lapho
  Izingane ezilambile, ukuguga okubi.
  Isigwedlo esiphukile siwe esikebheni,
  INkosi ayikwazi ukunikeza uthando lwayo kancane!
  
  Kodwa ubumnyama buzosho kahle - akekho uMninimandla onke,
  Umhlaba wethu uwukuziphendukela kwemvelo - inkathi yezimpumelelo.
  Uma ufuna ukudla isidlo sasemini,
  Ungacabangi ukubalekela izono zakho!
  
  Dala umshini wokuvuna u-rye,
  Umdwebo omuhle uyakhanya kuphosta...
  Isayensi izokunikeza ubusha, mama,
  Futhi noma yisiphi isakhamuzi sizobe sisembukisweni!
  
  Inkanyezi yegolide izohlobisa indlela yesifuba,
  Uyinkomba yempumelelo enkulu!
  Iya ku- elfinism Elf-country,
  Kwangathi i-Edeni Interuniversal ingaba yimpumelelo!
  
  Esihlalweni sobukhosi, ngezinye izikhathi ama-oligarchs enza umsindo,
  Igazi labantu, isela lifuna ukuphuza!
  Kepha uhlelo lumashela ama-Octobrists,
  Sabona ukunqoba okukhulu kwama-elves ngoMeyi!
  
  Impi iyafika, kwesinye isikhathi iyacika
  Wena ngokwakho awazi ukuthi iqhawe lifunani ...
  Uthando olunjalo lomdlalo selufikile,
  Lapho ungumphindiseli wenyoka wangempela !
  
  U-Prude uyisikhohlakali uqobo, ngikholwe,
  Futhi umbusi omubi ungumthwalo kubantu.
  Izibopho zabefundisi zizophela,
  Futhi umnyuziyamu ohlanzekile uzobusa!
  Izinsizwa zalapha zicula kamnandi nangemizwa, zithandeka nje. Futhi ungabalalela amahora amaningi. Futhi amazwi abo acwebezela nje.
  Khona-ke amantombazane ashaya ngezinzwane ezingenalutho. Futhi nobuhle bamatasa kakhulu.
  Ngakho-ke ama-elves agijimela ukuhlasela, edubula ngezibhamu zemishini, futhi ngesikhathi esifanayo ephonsa izipho zokubulala zokuqothula ngezinzwane zawo ezingenalutho. Futhi ukukhiqiza izikhala ezinkulu zezitha.
  Lawa ngamaqhawe anamandla .
  Futhi amantombazane ayecindezela izinkinobho zezinti zokujabula ngezinzwane ezichotshoziwe nezinhle.
  Kodwa akugcini lapho. Kwasetshenziswa nezingono ezibomvu, ezifana ne-strawberry. Futhi amabele amantombazane ayakhanga ngendlela emangalisayo. Futhi ngokumelene nendoda enhle kangaka, noma yisiphi isitha asinawo amandla.
  Izindebe zabo zibomvu tebhu, izingono zamabele abo zicwebezela njengamarubi. Futhi ama-elves amancane ayakuthanda ukuqabula ngokuhaha futhi akhothe.
  Amantombazane ahlabelela ngentokozo nangolaka;
  Kwenzeke inkatho ebingalindelekile,
  Indoda iqondise amahlombe ayo!
  Hhayi ukubhoboza okwenziwe nge-plaster eyisicaba,
  Ngikholwe, wenqaba iphupho lokuthula!
  
  Intombazane akufanele yahlulelwe
  Umzuzu wenkululeko, ngikholwe, uzofika...
  Futhi ukwanga kuvaliwe,
  Izindebe zikashukela zincibilika kanjani!
  
  Isixuku sadlula ngegagasi elinegazi,
  Kunohlu olungenakubalwa olumayelana naye...
  Kodwa i-Elf iduma ngenkazimulo engapheli,
  Udlame nendlala ngeke kusiphule!
  
  Nakuba ithuna lichoboza inyama njengetshe,
  umoya undiza esibhakabhakeni!
  Hamba ngokushesha - ukudangala, ukudabuka,
  Kusengathi angifilenga!
  
  Yini okufanele uyenze endaweni yasezulwini?
  Angayaphi umuntu oyisisulu?
  Nokho, ukholo lweSolntslavny ,
  Ungabi nesifiso esibuthakathaka futhi ungumdlali!
  
  Uthi asihlukaniselane imali,
  Ikusasa likubo bonke abazalwane.
  Ukuze ubuso babangcwele buvela esithonjana,
  Babebheka iqhawe njengendodana yabo!
  
  Sagqashula amaketanga ezigqileni,
  Kubo, indlela yakhethwa ngokukhululeka...
  Asimele izwe elisha elijabulisayo,
  Lapho imashi yomngcwabo!
  
  Kwesinye isikhathi uNkulunkulu uyaphambuka,
  Silahla izibhengezo zikaRod!
  Kepha ifulege le-Fatherland liyakhazimula,
  Lapho igolide licwebezela kumephu!
  
  Ugqugquzelwe ithemba eliqhakazile,
  Umfana naye waphuthuma empini...
  Ngisho nama roses anameva
  Kwesinye isikhathi uba buthaka njengondlunkulu !
  
  Kodwa uthayi ubomvu,
  Okusho umbala wegazi omsulwa!
  Khonza i-Motherland yakho enhle,
  Khona-ke ngeke usabazi ubuhlungu!
  Lezi izingoma ezimangalisayo neziyingqayizivele. Obuhle abathokozisayo balwa bengafake zicathulo futhi begqoke amaphenti kuphela ngesikhathi esisodwa.
  Bazoqala ukucula ngokwanele ukwenza amakhanda e-orcs aqhekeze.
  Kodwa kusukela esibhakabhakeni, ama-stormtroopers ashaya izikhundla zamabhere kaPutin. Futhi bakwenza ngamandla amakhulu. Futhi balungele ukulwa nezitha futhi babonise izinga eliphezulu lamandla. Amantombazane amahle ngempela lawa.
  Ezikwazi nje ukushaya ithangi esiphongweni ngesithende sazo esingenalutho, esiyindilinga, esipinki.
  Lawa angamaqhawe, amahle kakhulu, namazinyo amaparele acwebezelayo njengobucwebe.
  Akekho omunye omuhle ukwedlula amantombazane akhombisa isimilo kanye ne-aggressive essence of the passage.
  Futhi uma ngempela bephambana, ngeke bazibonakalise ngokumelene namasela anjalo, ngisho nama-scumbags afana namabhere kaPutin.
  Amaqhawe ayalwa, futhi akwenza ngentshiseko enkulu. Bakhombisa izinga elihle kakhulu lokucekelwa phansi kanye nokucekelwa phansi kwama-scoundrels amaningi, umbuso we-shaggy.
  Amaqhawe e-Orc aphula izinzwane zamantombazane nabafana abathunjiwe, futhi atsa izithende ezingenalutho ngomlilo, ashise izinkanyezi neziphambano ezifubeni ezingenalutho. Amabhere kaPutin angama-scumbags ngempela, futhi udinga ukulwa nawo ngawo wonke umthwalo nokufutheka. Bonisa indlela yakho ephakeme nengokwemvelo.
  Phakathi naleso sikhathi, amantombazane aqala ukucula futhi;
  I-Elf yethu inamandla ngenkemba yayo,
  Izibhamu zidubula kuwo futhi ungaphuthelwa!
  Vumela iphupho lakho elinesibindi lifezeke,
  Asikho isidingo sokushaya amabhakede kusofa!
  
  Alikho ihlathi elihle emhlabeni ukwedlula elethu,
  Futhi i-emerald otshanini iyitshe eliphilayo kunawo wonke!
  Kwaqhamuka isidlo sakusihlwa siphuma engulubeni,
  Futhi kuma-skates agibele njengomkhuhlane kuzoqubuka!
  
  Amakhowe akhula izimbali angazibali,
  Amakhowe, chanterelles, fly agarics!
  I-cuckoo ihambisa umlayezo ngenjabulo,
  Ukuthi akukafiki maduze ukuya emhlabeni olandelayo!
  
  I-Nightingales nansi i-trill,
  Isilwane esine-hurdy-gurdy sidlala imashi ...
  Lapho isivunguvungu sika-April sifika noju,
  Lapho ithonsi leqhwa likhula enjabulweni ekhanyayo!
  
  UMeyi omuhle noJuni omnandi
  Noma yisiphi isikhathi sonyaka siyinjabulo!
  Futhi wena, ntombazane yami, ungakhathazeki,
  Ngoba mina ngokwami anginamandla phezu komphefumulo wami!
  
  Lapho imvula yasekwindla igeleza njengomfula,
  Futhi igolide lizogqokisa wonke umuntu mahhala!
  Khona-ke sizomasha kumsindo we-bugle,
  Ezandleni zakho kunezimbali zama-roses nama-orchid!
  
  Okukhona emvelweni kuzoba kuhle,
  Isikhathi sizofika - ukuqondisa izigqi ...
  Futhi yini engcwele, futhi yini isono,
  Thina ngokwethu sizonquma ngokudalelwa ngokudlala!
  
  Khona-ke abafileyo bayovuka kalula,
  Futhi kuyoba lula kune-casserole!
  Ukunyakaza okukodwa kufana nokushaywa ngesikela,
  Akukho ukuphikisana, akukho ukuxabana!
  Acula kanjalo amantombazane. Base beyithatha bashaya ikhwelo futhi emakhaleni abo, futhi bakwenza ngokuvala izindlebe ngokwedlulele.
  Futhi izinkulungwane zamagwababa sengathi zishayeke kanzima ebuchosheni ngenduku, zayithatha zayishaya. Futhi babhoboza izigebhezi zamabhere kaPhuthini. Futhi kwakupholile kakhulu.
  Lokhu kuyisihluku esinjalo futhi ngesikhathi esifanayo impi ethakazelisayo eqhubekayo. Futhi amantombazane avela emndenini we-elf asebenzisa izinzwane zawo ezingenalutho kanye nezingono zamabele abomvu, ephonsa umbani kanye ne-ultrasound.
  Ukukhombisa ukubhujiswa kokulwa nokufa kwamabhere kaPutin alahliwe.
  Impi phakathi kwama-elves nama-orcs ayizange ime. Waya ngokuya eba nolaka futhi ephalaza igazi.
  Amantombazane avela emndenini we-elf awazange aminyanise isitha. Basebenzisa izinzwane zabo ezingenalutho ukujikijela izipho zokuqothula kuma-orcs, futhi badabula amakhanda nezitho zamabhere kaPutin.
  Onobuhle badlale ngenkulu isasasa nengcindezi. Futhi ukudubula kwezibhamu zemishini okwenziwa ngabahle kuphumelele kakhulu futhi kwabulala.
  Bese kuthi kungazelelwe aqale ukushaya ikhwela, amagwababa aphinde abe nesiyaluyalu ebuchosheni bawo, bese ewela emakhanda amabhere ahlaselayo nanolaka, esamangele futhi ebambe ongezansi. Futhi ukukhuluma iqiniso, lokhu kuhle kakhulu futhi kupholile.
  Ngaphezu kwalokho, umbani uphuma ku-ruby udonsa izinyoni njengothuli.
  Futhi amantombazane, yiqiniso, esebenzisa amagwababa ngokumelene namabhere kaPutin, ungakhohlwa ukucula;
  Sizodwengula isixuku
  Ake sikhiphe ama-orcs...
  Ngizosula amabhere kaPutin,
  Ngizovele ngikuhlukanise bukhoma!
  Ngakho-ke amantombazane acula ngothando olukhulu nangomdlandla wokulwa. Bawabamba amabhere njengokungathi bachoboza izimbungulu ngodlawu.
  Ngesikhathi esifanayo, abafana be-elf nabo balwa. Babukeka njengezingane nje - bengagqokanga zicathulo nezikhindi. Futhi balwa ngokufutheka okukhulu nomdlandla.
  Ngesikhathi esifanayo, abafana be-elf bacula;
  Akukho ukuthula kithina ezimpini bafo.
  Lena indlela yokuphila yabafana.
  Kufana nokuthi sazalwa nesibhamu somshini,
  Ukuphahlaza izitha zakho othulini!
  
  Uma ngixolile, akukho ukuthethelelwa kwethu,
  Hhayi-ke, onesibindi uzothola isipho!
  Ngenxa yezwe lethu likaMama, insindiso
  Ngesikhathi esinzima kakhulu empini!
  
  Siyakwazi ukunqoba zonke izixuku,
  Bhubhisa amathangi, izibhamu ezizishayelayo, ngisho nebutho.
  Ukubukeka kwamaqhawe aseRussia kuyaziqhenya,
  Yize esinye isitobhi sikude kakhulu.
  
  Sizibonile izinkinga ezinjalo,
  Yini engeke ichazwe nangepeni!
  Yazi ukuthi kukhona izingcezu ezisele kudoti,
  Yini ezame ukuphula i-Fatherland!
  
  I-bayonet ngayinye kufanele ilolwe ngokushesha,
  Futhi ugcwalise isitolo ngokushesha!
  Ngoba isosha akuyena umfana,
  Uphendula isitha sibe uthuli!
  
  Ama-orcs alinganiswe izolo,
  Futhi manje impi iyaqhubeka futhi!
  O amabanga angapheli anezinkanyezi,
  Icilongo lisibiza ngokuthi sihambe ngezinyawo!
  
  Kuyoba khona isikhala, cabanga ngokunqotshiwe,
  Kuyoba khona isibhakabhaka ngamadayimane kithi!
  Amamephu amnandi egolide,
  Ngeke ikuphule ngokuqhuma kwebhomu eligqitshwayo!
  
  Yinhle yonke into esezweni lethu,
  Izinkomo eziningi kuphela esihlalweni sobukhosi,
  Labo abahleba umbusi ngokuthopha.
  Futhi abantu baphenduka izigqila!
  
  Zonke izinyoka zilwela ukusikhohlisa,
  Wonke umuntu ufuna ukuhlwitha igazi,
  Shesha amahhashi asheshayo,
  Ukuchoboza isela elibi ngekhekhe!
  
  Sithatha indawo yethu,
  Lapho ingekho indawo yokukhaphela, amanga,
  Lapho umfowabo uKhayini ebulawa khona, umfowabo uKhayini uyokufa.
  Lapho ungeke ukwazi ukunikela nge-Fatherland ngamasenti!
  Lawa amantombazane lapha - aphakeme nje, futhi ikilasi lavela elimangalisayo. Amaqhawe ama-super and hyper .
  Futhi futhi empini imilenze yabo engenalutho, eyenga kakhulu futhi enomusa ibonisa i-aerobatics ephakeme kakhulu futhi eyingqayizivele. Laba ngabesifazane abasezingeni eliphezulu ngempela.
  Futhi yilokhu okuthandwa ulimi lwabo oludlalayo? Yiqiniso, ngaphezu kwakho konke, ulimi lwabo luthanda ukukhotha i-pulsing, izintambo ezimnandi kakhulu neziphunga zama-elves.
  Lawa amantombazane okungase kuthiwe angabalwi bezinga langempela le- hyper class .
  Futhi-ke, isibeletho sikaVenus siyathandeka futhi simnandi kakhulu, futhi sinuka njengamafutha abiza kakhulu aseFrance. Lawa mantombazane afana ne-super and hyper ebhodleleni elilodwa.
  Futhi baphinde basebenzise izingono zabo, becwebezela ngamarubi ayigugu, futhi bakhiphe elinye ibutho lama-orcs.
  Futhi wonke amabhere kaPutin agawulwa phansi futhi abulawa ngesikhathi esisodwa.
  Kodwa ama-orcs ayaqhubeka nokugijima emantombazaneni njenge-avalanche engenamkhawulo, futhi aqhubeke nokugeleza.
  Ngesikhathi esifanayo, amabhere kaPutin akhohlisayo, yiqiniso, abuye ahlabelele lapho ehlasela;
  Kukhona amandla amakhulu emva kwethu,
  Okubusa umhlaba wonke nesihogo!
  Ngemuva kwakho konke, ububi obuphakade abunqamuki i-monolith,
  Okuzokwenzeka kuhle, uyazi eduze!
  
  Ubani owadala kabusha isihogo? - Inkosi Yomhlaba uLusifa,
  Wenza ukukhetha kwakhe - ukwenqaba intethelelo...
  Futhi wanika umuntu isibonelo ezimpini,
  Yeka indlela okumelwe sigijimele ngayo empini ukuze sihlengwe!
  
  Lapha wonke umuntu unethuba lokuvuka,
  Yiba idemoni, idemoni, noma i-demiurge!
  Nakuba uNkulunkulu, yebo, engeke asinike isihlalo sobukhosi,
  Kodwa esingakwenza, ngikholwe, akulona ihlaya!
  
  Sinethemba, amandla obubi,
  Esingakwazi ukudlala amakhadi enjabulo solitaire.
  Phela umholi wethu unguSathane opholile.
  Yazi ulaka lukaLusifa, olungenamkhawulo futhi olusabekayo!
  
  Senze ukukhetha nesinyathelo esivuna ubumnyama,
  Ngoba ukukhanya kwenza abafundi babe namanzi kuphela,
  Ayikho intokozo ebungcweleni, ayikho imali elingana nesenti,
  Kithina, i-pacifism iwukubonakaliswa kwe-clown!
  
  Kungakho uDeveli esiholela esihogweni,
  Silandela uDeveli ngesinyathelo se-bravura...
  Thatha isitha, kepha izindlela azibali,
  Akukho phuzu emthandazweni - konke kuyi-boomerang!
  
  Yebo, unembeza ngezinye izikhathi uququda ngendlela engathandeki,
  Futhi ngifuna ukuba umuntu...
  Futhi mhlawumbe inhlamvu iphuce isiphongo sakho,
  EGehena, lapho kubuhlungu khona ukuhlala phakade!
  
  Kodwa siye kakhulu esonweni.
  Futhi alikho ithuba lokusindisa ngokuphenduka!
  Ngakho sizoshisa, sicekele phansi yonke indawo,
  Ake sizakhele izwe lethu phezu kophahla!
  Yileyo ndlela amabhere kaPutin acula ngayo, futhi ake sithi inempilo kakhulu futhi inolaka. Ngempela lena impi enonya futhi engenasihawu. Ukumelana nanoma yiziphi, ngisho neziyinkimbinkimbi kakhulu, amasu awanamandla. Kodwa amantombazane anezintelezi zawo.
  Futhi asetshenziswa ngokuqhubekayo ngokumelene nama-orcs.
  Ngesikhathi esifanayo, benza ngamandla amakhulu futhi ngendlela yokulwa. Amantombazane anjalo ngeke esabe, futhi ngisho noma ama-bras awo ehla, azowathatha ngokushesha ezingonweni zawo ze-strawberry futhi awashaye ngombani.
  Laba besifazane bamane super. Futhi amandla abo okulwa awanakuvinjelwa.
  Amantombazane ama-Elf awakungabazi. Balwa njengezingelosi zokukhanya neviyo likasathane. Futhi inonya ngokwedlulele. Kodwa amantombazane, ngokuqothula amabhere kaPutin, ahlanza iplanethi yobubi. Futhi ake sithi lapho - kuhle.
  Amaqhawe mahle kakhulu futhi abukisa ngemilenze yawo eheha kakhulu futhi eshukiwe.
  Zinjani izitho zabo ezingezansi? Amadoda ayahlanya ngabo. Futhi ama-elves amancane aqabula izithende zawo ezingenalutho ngentshiseko enkulu futhi eyingqayizivele.
  Bese-ke kufika iculo elinjalo elinomphefumulo nelimnandi;
  Kusondele umgubho we-Fatherland ekhazimulayo,
  Mhlawumbe uLada uyiNcasakazi Ebusisiwe kulokhu...
  Umuhle emhlabeni oyisikhombisa, unkulunkulu omubi -
  Lapho uMdali ebethelwa esihlahleni!
  
  UMbusi Wenduku wanika ngamunye umfazi,
  Wathi-zala abantwana futhi alinge!
  Futhi uSathane wanquma - ngizoshisa i-Elf,
  Bonke abantu mabagijime njengonogwaja!
  
  Kepha iqhawe le-elf linamandla e-monolithic,
  Inkemba yakhe ayikwazi ukudambisa ukuzidla!
  Futhi ngokuqinisekile isitha sizokushaya,
  Futhi sizokwakha umhlaba omusha kusuka ku-shards!
  
  Kuvela kwabangcwele be -Sun-glorious warrior,
  Ukuthi bafunga ukulwela iDlozi ngenkemba!
  Ukuthi uchungechunge lwabalindi lukleliswe,
  Yini ebambe amandla amabhomu esikhwameni esibanzi!
  
  Yini engaba namandla kunoMama wami,
  Umqaphi Othembekile Wezwe Lobaba!
  Lapho i-fighter khozi ingeyena undlunkulu.
  Lapho imithwalo esindayo ilula!
  
  Yebo, uSvarog unguNkulunkulu, Uyinkosi yamakhosi,
  Yini eyenza umoya waseRussia waba namandla kangaka!
  Masihlakaze i-taty sengathi ikhala ngamagundane,
  Ake sibhoboze zonke izilo nge-babe ene-babe!
  
  Odelelwa uyodla eyakhe inyama;
  Ibutho livutha bhe, selithuke umhlaba...
  Ukuzibophezela ku-damask steel nomkhonto,
  Anjalo amandla ethu amakhulu!
  
  Cha, awukwazi ukudiliza abantu ongabazi, ngikholwe, madoda,
  Singamaqhawe futhi lokho kuwubizo lwethu.
  Inkululeko ihlonishwa yiwo wonke umuntu,
  Okungenani thumela ukuhlolwa kwangempela!
  
  Futhi ngenxa yenkululeko silwela ukufa,
  Ngaphandle kokwazi noma yikuphi ukungabaza endabeni ehlukumezayo ...
  Futhi ngibona ukuthi i-peculium izoba eyami,
  Ukuze izinhliziyo zingagodoli nhlobo!
  
  Ukudubula nokugcotshwa kuyihlazo kithina,
  Kuyihlazo futhi ukungabaza ekulweni.
  Kwangathi inhlaka kaNkulunkulu ingaba yihlazo kithi sonke,
  Lapho sinquma ukulwa noma ukungalwi!
  
  Futhi manje ukukhanya okukhanyayo kokunqoba kuyabonakala,
  Okusele nje ukwengeza amandla engeziwe!
  INkosi uSvarog, isidlulile indlela yobumnyama, yavuswa,
  Manje sizobusa indawo yonke nathi!
  Amaqhawe acula kamnandi nangokushelela. Kodwa lokhu akwanele ukumisa isixuku esinjalo. Futhi bethula amathangi ayingozi, avutha amalangabi. Futhi bahamba bayothosa amabhere kaPutin.
  Futhi bakwenza kuphole kakhulu ngengcindezi enkulu yamantombazane ahahela impi.
  Lokhu kuvele kwaba impi enonya futhi enolaka ngokwedlulele.
  Indlovukazi enezinwele ezimabala osawolintshi yathatha futhi yafutha izitha zayo, isebenzisa izingono ezibukeka njengama-rosebuds. Futhi ubuhle obunjalo baba ukulwa, futhi nolaka kakhulu futhi sexy kakhulu.
  Nansi intombazane isebenza ngezingono zayo ezibomvu tebhu.
  Iqhawe lacula:
  Konke kuyisipoki kulo mhlaba oshisayo,
  Kukhona umzuzwana nje kuye futhi ubambe...
  Impilo iwumzuzwana nje phakathi kwenkathi edlule nekusasa,
  Orc, wena ocekela phansi impahla ubhajwe esigxotsheni!
  Futhi iqhawe liyophinde lihleke, liveze amazinyo alo amaparele kakhulu.
  Futhi umlingani wakhe osemncane we-elf uzocula ngomdlandla nangenjabulo ezwini lakhe elincelisayo;
  Umhlaba wethu wobuhle obungajwayelekile,
  Isitha esinobuqili kuphela...
  Umndeni wethu oNgcwele ngeke udlule,
  Siyosibekela Izwe Lobaba ngenkazimulo!
  
  Nali izwi eligelezayo,
  Amagalelo ahlabayo eKatyusha.
  Amazinga ahlangana - i-monolith,
  Sishaya izitha, hhayi iziwula!
  
  Rus 'ngokuhlanzeka okukhazimulayo,
  Ukwazisa kumnandi kakhulu!
  USvarog uMsindisi unesibindi,
  Balekela ukulwela phezulu, curly!
  
  Kodwa abalahliwe bayazenzisa
  Umthunzi wamaphiko umnyama ngokwesabekayo...
  i-Orcism iphukile ukuze ihlaselwe,
  Isilo esikhohlisayo sinqotshiwe!
  
  Besithanda ukuphupha ngani?
  Hhayi ngokuthula nokungenzi lutho...
  Phela amadlozi aqoqa ibutho -
  Enkazimulweni kaNkulunkulu ngeSonto!
  
  Lokho uSomandla asidalile,
  Ngakho lokho kuphefumulelwa kugeleza kusuka enhliziyweni!
  Ukuze adumise uRod njalo ngehora,
  Futhi ingqondo ivula umnyango obanzi esikhaleni!
  
  Yebo, kuningi ukungcola emhlabeni,
  Nazi izipoki zethunzi elibi.
  Esandeni sokusha kunepharadesi likaNkulunkulu,
  Nendebe yokuhlupheka izizukulwane!
  
  Inyanga ifana nekhandlela elisesibani.
  Izithende zamantombazane ziyabenyezela...
  I-Barefoot yaphuthuma ekuseni,
  Amazolo aluhlaza ngoMeyi ofudumele!
  
  Ungabi intombazane njengetshe
  Awungeneki futhi uthule...
  Ayisekho imicabango edabukisayo edingekayo
  Phela isithukuthezi siyithuna eliqinisekile!
  
  Umgibeli wakhanyisa indwangu yakhe yesihlalo,
  Ihhashi elishisayo nezinkanuko ezikhalayo,
  Futhi phambi kwefasitela elivuliwe,
  Vumela ichibi likhanye!
  
  Oh ngibonani?
  Izithombe ezinjalo ezinokuthula
  Iphi injabulo yomndeni omusha?
  Lapho ngaphandle kwamatomu sonke sihlangene!
  
  INkosi yasimboza ngesihlangu sayo,
  Nazi izinkanyezi zenjabulo ezikhazimulayo!
  Sicula ihubo ngoJesu,
  Esiphethweni esinqobayo kubantu!
  . ISAHLUKO #19
  Nansi indlovukazi yama-elves, uMaria Kolesnikova okhazimulayo futhi oyingqayizivele futhi ubonisa i-aerobatics yakhe eyingqayizivele kanye nekilasi eliphakeme kakhulu. Futhi unikeza imiyalo yezinga eliphakeme elincane.
  Ingoma iculwa kamnandi. Futhi amantombazane lapha, ake sithi, angcono kakhulu. Ziqukethe imifudlana yamandla kanye nentaba-mlilo ebabazayo yothando.
  Futhi bacindezela izingono ezibomvu zamabele abo ezinkinobho ze-bazookas ezibulalayo. Futhi bashaya ama-orcs ngawo wonke amandla abo. Futhi lokhu kuyacekela phansi futhi kuyabulala. Ayikho indlela yokuthi amabhere kaPutin amelane nokuhlasela okunjalo.
  Amantombazane angamaqhawe ashaye ama-orcs amabi. Bawakhama njengesibhakela sensimbi futhi bawachoboze ngokoqobo.
  Lawa mantombazane angama-super class. Futhi kufanele kuqashelwe ukuthi alwa kakhulu futhi anolaka kangangokuthi ama-orcs awalimi ngokumelene nawo. Impela lena impi echitha igazi kakhulu.
  Futhi amantombazane ayacula:
  - I-elf ne-elf zinhle,
  Silenga ndawonye esitebhisini...
  Imilenze yobuhle obukhangayo
  Bagijima ngesivinini endleleni!
  Futhi futhi basebenzisa izingono zabo zamabele ezibomvu ezibulalayo. Shaya amabutho kaPutin, futhi ubonise isigaba sabo esibhubhisayo nesibulalayo kakhulu.
  Lawa amantombazane - awukwazi ukumelana nawo.
  Kodwa lapho becula, yonke into iba yi- hyper , futhi amazwi afana nesiliva nekristalu;
  Kusukela esikhathini sikaSpartacus - lokhu kukholwa kuyaqhubeka,
  Ukuthi akumele kube nezigqila emhlabeni!
  Uma inkosi ingenangqondo - ifudumeza isisu sayo ngesitofu,
  Futhi umlimi waqalwa emakhazeni - ngikholelwe, akusona isiphetho!
  
  I-elf guy uSpartak yahosha inkemba yayo ngathi,
  Futhi emva kwakhe kwavuka umfula wabacindezelwe ngokungapheli...
  Uma ungumuntu, udumo luyigugu kunokuphila;
  Uma ufuna impilo yakho igeleze enjabulweni yomhlaba!
  
  UStenka Razin wayefuna ukulungisa ikamu lezigqila,
  Ukuze kube nentando, wonke umuntu angakwazi ukulawula...
  Futhi abantu abafana Naye abakwazanga ukwamukela ihlazo,
  Futhi emva kwabo kwakunabantu - ibutho elingenakubalwa lalimasha!
  
  Ukuhlushwa, ukuklabalasa nokubethelwa yizimpikiswano zamakhosi,
  Wonke umuntu ufuna ukuzihlwitha yonke into unomphela!
  Kodwa ngikholwe, inkululeko iqhele ngamamayela nesinkwa noju,
  Futhi iphupho elinjalo selivutha ezinhliziyweni zethu isikhathi eside!
  
  Ukuduma sekufikile - Novemba, futhi manje amandla ethu,
  Izwe liyasha, igazi liningi nobuhlungu!
  Kodwa uJesu ngeke avumele abalungile babhubhe esihogweni,
  Owabhaxabulwa kanzima uyojabula ngokuhle!
  
  U-Elfnin wavula umnyango, u-Elflin uhola ngesibindi,
  Ngaso sonke isinyathelo sisondela emgomweni ongcwele!
  Kodwa uSathane wafika unyaka wamashumi amane nanye omubi,
  Futhi manje igazi lethu ligijima liphuma emithanjeni yethu njengomfula!
  
  Siyizwe nawe; udumo lwethu luyimpilo yakho,
  Ungalokothi uguqe abantu bakwa-Elfi!
  Bambelela eRussia, ulwele i-Fatherland,
  Lena incazelo nosawoti wesibindi sezizukulwane!
  
  I-Fuhrer yisidumbu esinyanyekayo, futhi i-Elf iyisidondoshiya,
  Futhi amaChechen, ama-Uzbek kanye ne-elf kukodwa!
  I-Elfenism i-monolith, ilungele umphefumulo,
  Futhi amashalofu ezitha aphihlizwe ngokuphelele!
  
  I-cosmos ibiza abasha - uphondo lushaya ngokumemayo,
  Kuzoba nomngcele omusha, ngale kweMars!
  Sakha i-elfinism - saqeda ama-ruble,
  Noma yibuphi ubuzwe abunandaba!
  
  Ngikholwe, indawo yonke izobabomvu manje,
  Kuyoba khona amasango epharadesi - izinkanyezi ezibomvu.
  Umuntu ungumfowabo kwabanye - emandulo wayeyisilwane esinolaka,
  Nothando, ubuhle buculwa ngamahubo amsulwa!
  
  Ngakho-ke, ungabugodli ubuzwe bakho nobuvila,
  Ezweni loBaba wethu, ukulwa njengokheshe!
  Futhi nina balwi nisebenza imini nobusuku,
  Ngabe insimu yase-Edene yayizoba nombala onjani futhi inikeze ijusi elimnandi!
  Yile ndlela amantombazane acula ngayo ngokukhalipha nangokuphikisana. Futhi ziwubuhle bendawo yonke futhi obungejwayelekile.
  Futhi ama-elves okwesikhathi seshumi nambili asebenzisa izicathulo ezingenalutho, nezinzwane eziqinile kakhulu. Nanka amantombazane - super and hyper .
  Ungazami ukufaka umunwe emilonyeni yalamantombazane. Kodwa uma ubeka into enkulu futhi efudumele, bayoyincela ngomdlandla omkhulu.
  Lawa ngamantombazane ngempela, ake sithi, angcono kakhulu.
  Futhi ngakho-ke bakhulula umbani ezingonweni zabo ezibomvu. Lokhu kukhishwa kuthinta ubuchopho bamagwababa. Balahlekelwa ukwazi futhi bawe ngemilomo yabo phansi, bagqekeze ogebhezini lwamabhere kaPutin. Futhi lokho kuhle kakhulu.
  Laba bahle bakhombise ngempela ukunqotshwa kwabo okuphelele kwezitha ezithukuthele.
  Ngemva kwalokho amantombazane aqala ukucula futhi;
  I-cosmos yethu indala, isencane -
  UMndeni oNgcwele wanikeza izibusiso.
  Futhi Isizathu singumqondo wami womnakekeli,
  Inqubekelaphambili isilethela ukukhululwa!
  
  Ngiyabuthanda ubuhle be-Universe,
  Noma umuntu engagculisekile ngayo yonke into...
  Ekhothamele uSvarog-Christ,
  Yini eyazala amagagasi e-photon!
  
  Thina ngokwethu singoNkulunkulu - ekugcineni...
  Kodwa ngikhonze uMdali!
  Ihubo lezinhliziyo ezivutha amalangabi,
  I-Holy Lada - iNcasakazi ekhanyayo!
  
  Yazi ukuthi idlozi alinikwa ukukhanya,
  Bekezela ukulalela nokuthobeka.
  Kithina, uboya benziwe ngegolide -
  Isayensi ihamba njalo!
  
  Kepha ukulwa, maye, kuyisiphetho,
  Phakathi kwezinkanyezi zamagquma ahlakazekile...
  Ngakho-ke kuyacaca ukuthi oPhakeme wayefuna -
  Ukuze singaphumi amazinyo!
  
  Kodwa uLada uyi-hypostasis kaNkulunkulu,
  Ecwebezela ubuhle, wamamatheka ...
  Abantu bazokunikeza intando -
  Kwangathi amandla-intsha ingaba phakade!
  
  Phela iqhawe loMndeni lihle,
  USomandla ufuna impi!
  Umkhumbi wagijima ngokushesha
  Ningalinge niphikisane Nonkulunkulu Abadali!
  
  Bese sigijimela empini ngesibindi,
  Futhi sesivele sibona impumelelo ngokusobala,
  Iphupho lasendle elinjalo
  Isihlalo sobukhosi sesingesethu iJerusalema!
  
  UMdali ugcina udumo lukaRus',
  Yebo, ngeke kuphele, kuzoba ikhulu...
  Lapho kungekho ukubambezeleka okude,
  Indoda idala okutholakele!
  
  Ngakho-ke isiqubulo sinamandla,
  Ngakho leyo ntuthuko izoba ngamandla aphakade,
  Uyiqhawe elinesibindi, ungesabi,
  Udumo lukamama wami, u-Elfia wami!
  Lawa amantombazane alwayo futhi acwebile lapha. Futhi uma belwa nezitha zabo, akukho neyodwa i-orc ezosinda.
  Ngokwesibonelo, umshayeli wendiza i-elven wawisa ibhomu le-napalm. Futhi wawela phezu kweqoqo lamabhere kaPutin anoboya. Nangempela wazithatha wazishisa zaba umlotha.
  Intombazane enkulu lena. Futhi uchoboza ama-orcs amabi njenge-chop.
  Futhi kunuka okwenyama eshisiwe.
  Intombazane ye-elf, icindezela ingono ye-strawberry esifubeni sayo, yadubula irokhethi yashaya ama-orcs. Washisa inqwaba yenyama yebhere likaPhuthini wayenza i-kebab.
  Wabe esecula;
  Impela sizokufaka emabhokisini,
  Sizochoboza ama-orcs abe umlotha,
  Kwesinye isikhathi kuba nombhedo omningi,
  Kodwa amazwi amantombazane acacile!
  Lawa ngamaqhawe amaqhawe asezingeni eliphezulu. Iziphepho nokuphithizela, amandla angenakuvinjwa avele aqubuke kuzo kancane. Futhi amantombazane, kufanele kuqashelwe, abonisa amandla abo okuqothula amabhere kaPutin.
  Amantombazane ayacula futhi aveze amazinyo awo:
  I-bald Fuhrer ihlasele ama-elves,
  Ibhadi lifuna ukuthatha imihlaba yethu...
  Kodwa wawa ngenxa yokushaywa yintombazane,
  Sivikela imindeni ngokuthukuthela!
  Ama-elves akhiphe izibhamu ezimbalwa ezilwa nezindiza ngokumelene nama-orcs. Futhi masidubule, sicindezela izingono zesifuba ezibomvu ezinkinobho zokulawula i-breech zezibhamu ezilwa nendiza.
  Lokhu kuhle ngempela. Futhi amaqhawe awapheli amandla, abhubhisa ibutho likaPutin.
  Kuhle kakhulu ukuthi la mantombazane amangalisayo futhi ajabulisayo futhi ayingqayizivele alwa kanjani.
  Futhi izinzwane ezingenalutho zezinyawo ze-elves ziphonsa izipho zokubhubhisa ngamandla amakhulu abulalayo.
  Futhi ukuchoboza izitha ngobubanzi obukhulu kanye nomfanekiso wemifudlana evuthayo yamandla.
  Ngesikhathi esifanayo, amantombazane aqala ukucula ngothando olukhulu nomfutho, ngamazwi abo a-sonorous;
  Ukulwa imini nobusuku kungaphezi ,
  Dawukela ngaphandle kwamahloni...
  Ama-Orcs enza ngendlela exakile
  Izwe lase-Elven limelene nabo!
  Yiqiniso, lapho becula futhi bephonsa izipho ezibhubhisa kakhulu zokufa ngezinzwane zabo ezingenalutho.
  Kepha i-elf ne-elf yabo elwayo idubula kanyekanye kuma-orcs futhi iyaphululana.
  Futhi yinhle kakhulu. Phela, ama-elves anemisipha futhi aqoshiwe, futhi ubuhle bawo buyamangaza.
  Futhi bacula kangcono nakakhulu nangemizwa;
  Izivunguvungu neziphepho azisona isithiyo kumbhangqwana wethu,
  Singamadodana kaBaba, eqhakaza njengesihlahla samarose.
  Ongayazi impi akalidlanga uphuthu lwamabele,
  UNkulunkulu uMsindisi uJesu usiholela empini!
  
  Sesijwayele ukulwa ngisho nasolwandle olunesivunguvungu.
  Wonke umuntu ufana ne-chip phezu kwamanzi.
  Ngikholelwa ezilo zeHorde, sizoziklebhula zibe yizicucu empini,
  Udumo lwethu ngeke lukhishwe ngesando noma isando!
  
  Inkemba yashiswa emfolweni, endaweni yomlilo eshisa kakhulu;
  Ama-blade acijile ayizifutho eziqinile!
  Yiba yisosha elingesabi; ngenhliziyo eqinile, ethobekile,
  Uma kukhona ukufa, yima unganyakazi, ungagijimi!
  
  Yebo, impi, yebo, ayilona idili elinoju olumnandi,
  Phela kuvele kudabuke igazi ligobhoze kakhulu.
  Impisi ikhala isikhathi eside kanye nebhere elibhongayo,
  Futhi ake ukushaya ngokubuyisela kube esweni, hhayi ishiya!
  
  Kukhona umkhonto ongabhoboza iketango,
  Kunezihlangu ezingangenwa yinqwaba!
  Kepha ungabi igwala, ungavumeli amademoni enze ubuso,
  Ukuze ungabi njengomdlalo wamanetha!
  
  Ngikholwe, isixazululo esikhazimulayo sizofika,
  Kuwo wonke umuntu kunomvuzo ongatholakali ophakeme!
  Ngoba umcabango wobugebengu uzofika, ngiyakholwa, impindiselo,
  Abukho obunye ubuqhawe ngaphandle kwendlela enzima!
  Lawa bekungamaculo lapha - izinga eliphezulu lokudlala. Futhi amantombazane e-elf adubula isitha, aphinda esebenzisa izingono zawo ezikhanya kakhulu nezibomvu.
  Lawa mantombazane ahlakaniphile futhi anomlilo ngokunemba okukhulu nokunemba. Futhi lapho bejikijela abamelene nabo, basebenzisa izinzwane ezingenalutho nezithambile kakhulu. Bakwenza ngokushesha okukhulu.
  Awukwazi ukuthola amantombazane afana nalawa kumephu; agcwele ubukhulu ngokuphelele.
  Futhi uma behlakazeka, baqala ukuphonsa izinaliti ezinobuthi ngezinyawo zabo ezingenalutho, beshaya amabhere kaPutin nabo.
  Lawa amantombazane - okuthi uma eqala ukubulala ama-orcs, angayeki. Lawa ngamaqhawe angokoqobo esizwe samadoda amakhulu. Futhi njengoba behlakazeka, kakade phezu kwabo ukuphuma endleleni eqinisekisiwe.
  Futhi ake siphonse ama-pulsars abulalayo ezingonweni ezibomvu zesifuba. Futhi abaningi kabi, amabhere kaPutin ngasikhathi sinye athatha ashisa.
  Yebo, amantombazane aqala ukucula futhi ngentshiseko enkulu, ngamazwi awo njengezinsimbi zesiliva;
  Izindlebe zegolide zommbila -
  Njengokuhwashaza kwezindebe zomoya njengamaza...
  Sizogcwalisa izibuko ngokudlala
  Vumela umfula ugeleze ne-champagne!
  
  Izwe lethu, u-Elfia ophanayo,
  Lapho isembozo sasekwindla sinegolide,
  Cha, ngikholwe, izwe lobaba lihle kakhulu,
  Umpe we-apula ovuthiwe uthele!
  
  Futhi ebusika iqhwa elimangalisayo elisiliva,
  Amachibi ayecwebile ngaphansi kweziketi ezishibilikayo!
  Simnandi kanjani isinkwa sethu esinephunga elimnandi,
  Futhi i-blade ye-elf saber ibukhali!
  
  Iqabunga ngalinye linentambo yesimaragidu,
  Amakhorali ayacwebezela kuhlumela ngalinye...
  U-Solovyov wethula ingoma emangalisayo,
  Futhi enkundleni kufana nokuma kwevelvet.
  
  Amadayimane amazolo otshanini,
  I-Dandelion ivutha njengenkanyezi!
  UnguBaba weLanga ,
  Phila phakade enkazimulweni yaphakade!
  
  Muhle umhlaba, yize kwesinye isikhathi uyahlaba,
  Futhi isiphetho singaba nesihluku,
  Kodwa i-Elf engcwele yinhle,
  Sivule umngcele wazo zonke izivakashi!
  Amantombazane amahle nje. Futhi baphinde baphonsa amandla abulalayo ebhomu esitheni ngezinzwane zabo ezingenalutho. Kanti nobuhle abanye bajikijela izinaliti ezinobuthi. Futhi banamathela emphinjeni wamabhele kaPhuthini. Nezilwane zawa.
  Lena yindlela ama-elves enza ngayo ngesitayela esesabekayo. Nakhu futhi bathatha futhi bashaya amakhwela. Nakulokhu, amagwababa ahlaselwa amagagasi obuchopho. Futhi abathuthumelayo bashaya amakhanda ama-orcs. Futhi kuyabulala kakhulu.
  Lawa mantombazane angama-super, futhi apholile.
  Amantombazane, yiqiniso, ahlukile, kodwa ama-elves, nakho konke ukuhlukahluka kwawo, nawo angamasela amahle futhi ajabulisayo. Futhi amantombazane abantu kuphela angaba ngcono kunabo, hhayi wonke. Yeka ukuthi kumangalisa futhi mahle kanjani amaqhawe alapha emzimbeni nasemphefumulweni.
  Ngasikhathi sinye, badubula ngaphandle kwanoma yiziphi izinkimbinkimbi besebenzisa izingono ze-ruby zamabele abo.
  Ama-elves amancane nawo alwa ngesikhathi esifanayo. Bangabalwi bekhono elivelele nesivinini.
  Futhi ngesikhathi esifanayo abakhohlwa ukucula kahle kakhulu futhi ngokuphefumulelwa;
  Noma kubukeka sengathi basicindezele saze safika emhosheni,
  Kufike iphupho elibi elibi.
  Ngingaculela umngane wami isaga -
  Lapho idimoni lesihogo livuswa khona!
  
  I-alamu esongelayo izwakala njengenhlabamkhosi,
  njengokungathi umlilo uyavutha lapha...
  Akuwona wonke umuntu ongaphila, ngikholwe, ngaphandle kukaNkulunkulu,
  Kodwa wakha ngempela umthelela!
  
  Umfana naye uyiqhawe kusukela ekuzalweni kwakhe,
  Ngoba insimbi ne-lava kusakazeka kuyo.
  Kodwa ngifuna nje ukucela intethelelo,
  Akusona isibhakela sami se-crowbar yesitha!
  
  Nakuba kungenzeka nje ubuqhawe,
  Ngezinye izikhathi ukulwa kuyadingeka.
  Kodwa ungayilahli kudoti njengonembeza wakho,
  Ungathatheki ngalo mdlalo wesihogo!
  
  Kwazi bani uma ukuphila kulomhlaba
  Konke emhlabeni wethu kuyiqiniso: isithunzi, udaka.
  Sizobhekana nezigilamkhuba
  Siyokwazi nini ukubamba isibindi ngokushesha!
  
  Futhi uma ulahlekelwe okuthile empini,
  Futhi awukwazi ukunqoba i-scum ...
  Sizoyivula noma kunjalo, ngikholwe,
  Futhi ake sikhiphe oziro abangekho!
  
  Wonke umuntu angaphumelela empini,
  Lapho kukhona amandla nengqondo egcwele!
  Futhi ngisho indibilishi yethusi uyonisa ububi.
  Izwe lizodumisa indoda enesibindi emaculweni!
  Ngempela lena kwakuyi-ode ebabazekayo, abafana bencoma amantombazane.
  Futhi amaqhawe lapha, ake sithi, isigaba esiphezulu sesigaba esiphezulu.
  Ikakhulukazi lapho ithangi le-pyramidal ligijima. Futhi uqhuma isitha ngamagobolondo ngamandla abulalayo. Futhi naye ngokwakhe ucishe angenwe amahithi.
  Izimpi lapha zenzeka ngamandla amakhulu nokudubula okuvela ezibhamuni zethangi lesinqamuli.
  Amantombazane, vele, anjalo kangangokuthi ayikho indlela ephikisana nawo uma ingekho enye i-crowbar. Kuyajabulisa, ake sithi, ukuntshontsha, lapho kunobuhlakani obungaka kanye nesasasa.
  Amaqhawe ethangi adubula esebenzisa izibhamu ezingomshini nezinganono. Futhi bathela ama-orcs esitha ngemvula yomthofu.
  Futhi uma bephinde bakushaye ngezinhlamvu ezikhethekile ngomongo we-uranium. Khona-ke kuyoba okubulala ngokuphelele futhi kupholile.
  Amantombazane acula kanjalo avele athandeke kakhulu. Futhi banobuhlakani obukhulu kanye nengqondo enkulu.
  Umlilo womfula onegazi,
  Isikhukhula sakhukhula izwe lethu...
  Impi ayinamkhawulo wesikhathi,
  Kudakwa kakhulu kunewayini elimnandi kakhulu!
  
  Ukunambitheka kokunqoba ngeke kumunyu,
  Ngisho nokubaba komusi negazi.
  Lapho okhokho bethu belwa -
  I-nightingale iyatshiyoza ngabo!
  
  Ukungafi kuwumvuzo omkhulu kunayo yonke,
  Ukuze singabazi ubuthuntu bokuguga.
  Ukuze izithunywa zesihogo zingafiki.
  Ngakho lowomusa uzogobhoza.
  
  Sithanda ukuthula nephunga likaphayini,
  Kodwa uma kunesidingo, impi ilindelwe.
  O inhliziyo yethu yegolide,
  Makushiswe, kuncibilike iqhwa!
  
  Yebo, intsha entsha iyaphasa,
  Konke sekuphenduke banal.
  OkuyiLanga liphuma,
  Ukuba ngumuntu akuwona amanga!
  
  Abantu bathanda ukukhanya kukaJehova,
  Unomusa kakhulu, sikholelwe...
  Nakuba indlela yokuphila iyisihogo,
  Futhi ubusa umhlaba: uHerode-Hamu!
  
  Sinamagoli ahlanzekile
  Kodwa indlela eya kubo iyisihawu egazini!
  Phela isibhamu somshini sifana namadumbbells,
  ULikho lobumnyama ligcwele izihlobo!
  
  UJesu noMariya bayisiqinisekiso sethu,
  Bazofika balethe injabulo!
  Khona-ke amakhaza nokuhlushwa kuyoshabalala,
  Futhi intukuthelo nonya kuphelile!
  Kumnandi kakhulu ukuya empini ngemva kwengoma efana nale. Futhi impi yayibonakala intengantenga, njengesikali ukusuka ngapha nangapha.
  Futhi ama-elves adubula amabhere kaPutin ngokunemba okukhulu nangokunemba. Bangamaqhawe esigaba esivelele.
  Ake sibhekane nakho, ubuhle bokulwa. Futhi baphonsa izinzwane zabo ezingenalutho esitheni. Futhi aklebhula ama-orcs abe yizicucu ezidabukile, abangele umonakalo omkhulu esitheni.
  Amantombazane acula ngokujabula okukhulu:
  - Inkazimulo ezweni lethu elikhulu,
  Yiqiniso, khonza i-Elf enkulu,
  Kuyoba kuhle kimi nawe
  Sakucela lokhu kuNkulunkulu!
  Yile ndlela ama-elves amahle acula kahle ngayo futhi ngendlela emangalisayo. Amazwi abo aholela ekuntweleni kwezimbali ezinhle kakhulu futhi eziyinkimbinkimbi kakhulu emphefumulweni.
  Yeka ukuthi kwakupholile kanjani futhi omunye angase athi quasar . Futhi lesi isisusa sabo esihle kakhulu.
  Ikakhulukazi lapho amantombazane ethatha futhi ephinda ephonsa izinaliti ezinobuthi ngezinzwane ezingenalutho, ezishaya amabhere kaPutin aze afe.
  Nama-elves asemancane nawo acula, ngamaphimbo awo amahle kakhulu futhi anomsindo, azwakalayo.
  Izinkanyezi ziyabenyezela ebumnyameni bobusuku;
  Nokukhanya kwenyanga esiliva!
  Ubuhle buwafinyisa amehlo akhe amahle,
  Sithembisene umshado ingunaphakade!
  
  Ukushona kwelanga okubomvu kwakumnyama,
  Kodwa kuzovela ukusa okukhanyayo!
  Futhi umoya waba nenjabulo, umsindo,
  Useyili womkhumbi uvuvukele!
  
  Umphefumulo wami uyitshe elinzima,
  Izivivinyo ze-fighter zilindile!
  Futhi makundiza ibhanela ngaphezu kwekhanda,
  Asihambe kuze kube sekugcineni!
  
  Inhliziyo ngeke igcwale ubulembu ,
  Ukundiza okushesha kokhozi!
  Noma igazi libila, ngokundiza okugijimayo,
  Ngizondiza njengomcibisholo!
  
  Iminyezane yakhothama kimi,
  UNkulunkulu uSomandla waphendula amehlo akhe!
  Nakuba ungathobeki ngokuphelele,
  Ngizokwengeza amandla kuwe empini!
  
  Phela, ukhonza uBaba ngokwethembeka,
  Kodwa inyama ibuthakathaka, umoya uyagula!
  Ngeke uzisole, ngiyayazi impilo
  Ungangivumeli ngiphenduke uphondo lwenqama!
  
  Ngizogeza izono zezinsuku ezedlule,
  Ake kudlule okwenzeka esikhathini esidlule!
  Uyabona, amapheya ayavuthwa engadini,
  Umdwebo uzochaza indiza!
  
  Khonza Izwe Lobaba ngamandla akho onke,
  Khohlwa ukuthi kukhona ukuthula emhlabeni!
  Ukuze ungashisi izihlathi,
  Kwangathi wonke umuntu angaphila kahle nawe!
  
  Kulokhu ngiphendule nje:
  Nkosi, ngiyakuwumba umhlaba!
  Ukuze izingane zihleke ngenjabulo,
  Ukuze ungadingi ukubuyisana nabantu bakho!
  
  Phela okuhle kuncike kithina.
  Wonke umuntu uyanquma - ukukhetha kungokwakhe!
  Futhi imicu evela kuwe Somandla,
  Ubambe umkhathi ngesibhakela!
  
  Sizobambelela kuwe futhi,
  Phela, awukwazanga ukuthola izwe lendabuko elingcwele!
  Ngenkathi ngidubula, iminwe yami yaba ndikindiki kakhulu,
  Futhi asikakabi namashumi amabili!
  
  Ukunqoba yisithelo esingafinyeleleki;
  Kulabo ababuthakathaka, amagwala noma iziphukuphuku!
  Kepha amasosha angakwazi ukuphatha zonke iziqongo,
  Ake sikuthathe, sinesisindo esiningi enkabeni yethu!
  Yile ndlela ama-elves amancane acula kamnandi ngayo, futhi akhombisa ukuthi amaphimbo awo ayezwakala kanjani.
  . ISAHLUKO 20
  Indlovukazi yentombazane kanye nowayeyisiboshwa sezombangazwe basukumela umcimbi. Futhi omelene naye, izingulube zamadevu, usazoketulwa abantu. Futhi ngeke kusaba khona ubushiqela eYurophu. Inkazimulo enkululekweni! Okwamanje, yala ibutho lakho elingenakunqotshwa lama-elves nama-elves.
  Amantombazane nawo ayakhazimula futhi mahle. Futhi ngokujikijela kwemilenze yabo engenalutho, ekhohliwe, bathumela izipho ezibulalayo zokuqothula amabhere angama-shaggy, uPutin.
  Futhi bakwenza ngomdlandla omkhulu nangokulwa. Futhi bayakwazi ukuchoboza yonke into futhi bayihlikihle. Futhi lolu uhlelo lwabo lwangempela lomuntu siqu futhi ngesikhathi esifanayo uhlelo oluhlangene. Amantombazane amahle lawa .
  Futhi iphunga elimnandi lifihlwe ezindebeni zabo, futhi izibeletho zeVenus zinoju, futhi kukhona ukuzijabulisa kwasendle kuzo.
  Lawa amantombazane aletha injabulo enkulu. Futhi kuzo kukhona ukushisa kwelangabi lezinwele kangangokuthi kumane kuwumlilo ovuthayo futhi ogqamile kakhulu. Lawa ngamaqhawe agqamile futhi e-hyperquasar .
  Manje, uma becula, khona-ke amazwi amnandi ukwedlula izinhlabamkhosi. Futhi imilenze yamantombazane inesikhumba esibushelelezi nesishukiwe - nje esisabisayo futhi esihle.
  Futhi lapho bephonsa imimese, bebhoboza umphimbo wama-orcs ngokukhetha ukubulala.
  Yebo, nezinsizwa, kumelwe ngisho, nazo azimbi lapha, futhi ngesikhathi esifanayo zicula kahle kakhulu;
  I-Capricious girl-museum,
  Kwesinye isikhathi uyaphulula, kwesinye isikhathi uyabheda...
  Izandiso ziyagxuma futhi ayikho inyunyana,
  Kuzochithwa imilolozelo!
  
  Kodwa lo engimthanda ngenhliziyo yami yonke
  Ephendula, usho ukuthi amagama asho ukuthini.
  Uthando oluyikristalu lungavula umnyango
  Vula indlela yokhozi!
  
  Phela, kholwa ukuthi inkemba yepeni ibiza kakhulu,
  Kukhona ukuqina kuyo - i-fluff izogijimela esivunguvungwini!
  Izikhulu ezizidlayo ziyazidla;
  Kuzoba nevesi elihlabayo ngabo...
  
  Sadala udumo lwebutho.
  Lapho igazi ligeleza khona, futhi kwenye indawo ukujuluka.
  Bandisa umbuso wabo,
  Kusukela kumaphiramidi kuya ezintanjeni zeqhwa.
  
  Kodwa ngesikhathi esifanayo umphefumulo uyiwundlu,
  Ihabhu elimnandi liyakhala kulo...
  Phela, izwi lentombazane liyabiza -
  Futhi uthando luzoncibilikisa i-granite!
  
  Lapho igama likhona, kukhona ama-roses avuthayo,
  Ziphi izihlahla zamahhabhula eziqhakaza...
  Izithwathwa azikwazi ukusiphazamisa,
  Futhi ukwesabisa kuwumsebenzi omoshiwe!
  
  Sizoguqula iphupho lakho libe yindalo,
  Sizokwazi ukuwunqoba kwalasha...
  Umhlaba wonke uzoba yiqhwa ngokumangala
  Lapho ubusuku bosizi bushabalala!
  
  Khona-ke ukuhlupheka kuzophela,
  Ngeke kube khona ukukhubazeka nezintandane...
  Futhi ukuhlukana ngeke kufike kithi,
  Vumela isidalwa esigijimayo siwele umbundu!
  
  Izwe loBaba liyoba umbuso kaNkulunkulu,
  Cabangela ngamunye wethu njengoMdali.
  Umlotha kuphela owela enkohliso,
  Labo abathembekile nabanomusa - benze kahle!
  Amantombazane agangile la. Futhi banomunyu namazinyo angokomfanekiso anjengamaparele eqhwa elicwebezelayo.
  Amaqhawe akhona futhi alwa ngokuyingozi nebutho lamabhere kaPutin.
  Futhi baphonsa uphizi lokufa esitheni ngezinzwane zabo ezingenalutho kanye namandla ashukumisayo ezinyawo zabo
  . Futhi bajikijela izipho zokubhujiswa nokufa. Lolu hlobo lwembubhiso luyenzeka.
  Kodwa amantombazane avela ku-stormtroopers abhekana namagalelo ahlukumezayo ezikhundleni ze-orc.
  Lokhu kubhekana ngesihluku okwenzekayo. Okubabayo kakhulu futhi kunolaka.
  Ake sithi amantombazane alapha, uma ehamba ngezindlela zawo ezihlukene, akukho-ke ongakwenza ukuwavimba.
  Futhi futhi amantombazane azocindezela i-trigger ngezingono zabo ze-strawberry futhi umfudlana obhubhisayo wokufa okuqhubekayo uzobangelwa amabhere kaPutin.
  Lokhu kupholile ngempela, amaqhawe acindezela isitha.
  Futhi ngakho-ke bagawula isitha ngosizo lwemicibisholo ecitshwayo enembe kakhulu futhi ebhubhisayo.
  Kodwa nabafana bacula kahle kakhulu. Futhi benza yonke into kahle kakhulu, ngamazwi esiliva;
  Emoyeni wokuzithethisa,
  Umlingiswa uqoshwe uNkulunkulu uMdali,
  Udala iqhawe ngenkemba,
  Imodeli yazo zonke izizukulwane!
  
  Kodwa wena uyakwazi ukulwa,
  Ufundiswe ukunqoba izindimbane!
  Umphefumulo wokhozi nowengonyama awuwona unogwaja,
  Amandla anjalo nebutho elingcwele!
  
  Isitha masibe njengenja ehlukunyezwayo.
  Futhi isihlangu sethu esiqinile singasika amadayimane!
  Mhlaba wokusa sithandwa,
  Umlwi uzobuyisela usizi nokufa!
  
  Ungawathembi ama-pacifist ayisiphukuphuku
  Lokho uJesu asifundisa kona ukukubekezelela...
  Ukuze i-rye iqhakaze ngaphansi kwesibhakabhaka esicacile,
  Udinga ukuqina njengebhere!
  
  Ezimpini sigcwele uthando oluvuthayo,
  Futhi ngegazi elinesivunguvungu, abasha...
  Sidabula isihogo,
  Aphi amalegiyona anoSathane!
  
  Futhi wonke umuntu uyazi ukuthi uMdali;
  Ngikufundise indlela yokuqinisa imisipha yakho!
  Ungamoshi isikhathi sakho ezintweni ezingezinhle,
  Uma kungenjalo ngizoza kini ngesijeziso!
  
  Ukungabi namandla kuyisici esiyinhloko,
  Kwazala ukucasuka, ukucasuka...
  Khokha ama-invader frills -
  Khohlwa ngobuqhawe, udumo nokuziqhenya!
  
  Kodwa naphezu kwazo zonke izinkinga, wena
  Mfowethu, ungavumeli ukudabuka!
  Vumela wonke amaphupho akho afezeke -
  Asidanse nesithandwa sami nge-waltz ebushelelezi!
  
  Yini enye iNkosi engakunika yona?
  Yebo, ukuphila kwangemva kokufa kufana nenkungu...
  Inyama iyahlupheka kulokhu kuphila,
  Akuyona yonke into ebushelelezi njengakwinoveli ...
  
  Yazi umhlaba wakho, i-elf enesibindi -
  Yakha injabulo yakho kuyo...
  Ukunyakaza nenqubekelaphambili esebenzayo -
  Bayonika amandla phezu kwendawo yonke!
  Amantombazane avumela abafana futhi abacikice ngamehlo abo esafire nanjengesimaragidu. Lawa ngamaqhawe abaluleke kakhulu futhi apholile kunawo wonke emhlabeni. Futhi uma kunesidingo, ngolimi lwabo bangakha i-tsunami yonke yama-orgasms ama-elves amancane.
  Futhi amantombazane ayaqhubeka nokulwa ngomdlandla omkhulu. Bacindezela izinkinobho ngezinzwane zabo ezingenalutho, bekhafula imifudlana yabashisi bamalangabi namandla abhubhisayo.
  Khona-ke amantombazane e-elf ayithatha futhi ecindezela izinkinobho ngezingono zabo ezibomvu, okwabangela ukuthi isikhali esibhubhisayo sisebenze futhi kwehlisa inqwaba yomlilo nensimbi emashalofini amabhere kaPutin. Lokhu bekuwumphumela omubi wamarokhethi amaningi wokwethulwa.
  Amantombazane asebenza kanzima futhi akhiqiza ngempela. Futhi benza ukwehlulwa okuvala izindlebe nokuchoboza kwabamelene nabo, bashisa yonke into.
  Ngesikhathi esifanayo, amantombazane acula:
  - Opha ! Eshu ! IMelika - IYurophu,
  I-Asia-Eurasia,
  Yeka ihlazo!
  Ngakho-ke amaqhawe aqala ukudubula izibhamu zemishini, aqothula amabhere kaPutin. Futhi basebenza kanzima, ngokunembile nangokunembile. Futhi ingcindezi yabo yokulwa yayingenakuvinjelwa.
  Amaqhawe acula:
  Indoda endala kuZelensky,
  Futhi u-Elfia umama...
  Asilwe ngobuqotho
  Bulala ama-orcs!
  Amantombazane ama-elf agijimela ukuhlasela. Futhi ngokucasuka bajikijela izipho ezibulalayo zokufa ngezinzwane zabo ezingenalutho. Futhi baklebhula amabhere kaPutin, bebonisa isigaba sabo esiphakeme nesilwa.
  Futhi ngesikhathi esifanayo amantombazane kanye nezingono ezibomvu zazisetshenziswa.
  Futhi umbani waphuma kubo.
  Ngesikhathi esifanayo, amantombazane ashaya ikhwela esebenzisa imifudlana ye-ultrasound nezithende ezingenalutho.
  Kube nokuzamazama komoya kwawa amagwababa esamangele futhi adle izidakamizwa, abhodloza amakhanda amabhele kaPutin ngemilomo yawo.
  Futhi amantombazane angamaqhawe enza konke lokhu kupholile futhi kupholile kangangokuthi akunakwenzeka ukusho enganekwaneni noma ukuchaza ngepeni. Bahlabelela ngaso leso sikhathi;
  Izwe lami elithandekayo lilula;
  Kwehla izinyembezi ezicwebezelayo emehlweni akhe.
  Futhi uBor usevele egqoke okubomvu,
  Futhi esibhakabhakeni kukhona inkanyezi efana nesibani!
  
  I-Motherland inani ngaso sonke isikhathi?
  Noma iyiphi indawo emhlabeni imbi kakhulu...
  Futhi-ke umsindo we-cuckoo wehla -
  Amaxoxo abhodloza emanzini!
  
  Nezwi elikhalayo le-nightingale,
  Noma ama-trills angenandaba ezinyoni ezimnyama...
  Izilwane zinezihlobo ezindala,
  Kukhona imikhumbi lapho babedla khona.
  
  Sima ndawonye njengemikhumbi enamandla,
  Ukubusa izilwandle kuze kube phakade...
  Inqaba yamaqhawe yezwe loBaba,
  Ngenkazimulo yobuzalwane beNkosi.
  
  Ngokuvumelana noMama Wendalo,
  Noma yimuphi umqhele wamagatsha...
  Kuzokwaziwa, kholwa ukwesaba -
  Lapho isibindi siyisikhuthazo esikhulu!
  
  Nobuhle angeke bukhohlwe,
  Ngoba kuyo siwumfanekiso...
  Phela intambo yempilo eluhlaza,
  Akazi, kholwa isiphetho.
  Lawa mantombazane ngempela awumfanekiso wobuhle obungajwayelekile. Futhi ama-elves amane ayisimangaliso futhi ebabazekayo kubo bonke ubukhazikhazi bawo obungaziwa.
  Nezilimi zamantombazane zinde futhi ziyadlala. Futhi ekwazi ukwenza yonke into ngaphandle kwezinkinga ezingadingekile.
  Futhi basebenzisa, ukujikijela izinsingo ezincane, ezacile esitheni ngezinzwane zazo ezingenalutho. Futhi bayandiza futhi banqume, amasosha avela ebuthweni likaPutin. Amaqhawe enza ngawo wonke amandla awo angalawuleki.
  Futhi ngesikhathi esifanayo bayacula:
  - Singamantombazane amahle,
  Singamantombazane angenalutho...
  Ama-Orcs mabi nokho
  Bashaya izilwane ezihuquzelayo ngamasikela azo!
  Impela uma onobuhle beqala ukucula, usathane ngeke akwazi ukuncintisana nabo. Yile ndlela amantombazane abonisa ngayo amazinyo awo acwebezelayo njengamaparele, futhi agaya, aqothula amabhere kaPutin ngokuqhuma okuhloswe kahle.
  Amadlozi alwela into efanayo. Abasengabafana nabo bajikijela izinaliti ezincane ezinobuthi ezincane ngezinyawo zabo, ezishaye amabhele kaPhuthini emehlweni.
  Futhi ngesikhathi esifanayo abafana be-elf bayacula;
  Uma isibhakela sakho siqinile -
  Lokhu kusho ukuthi uzoba ngowokuqala ekuphileni!
  Futhi-ke u-comrade akayena umuntu ompofu,
  Unenhliziyo yegolide nezinzwa zensimbi!
  
  Kodwa okubaluleke nakakhulu, kholwa - lena ingqondo eqinile,
  Ngoba umuntu upholile kunezilwane.
  Uma empilweni uyifu lobumnyama,
  Khona-ke ukuhleka okujabulisayo kuzokwenza uthandwe!
  
  Ukwazi okungeziwe okuzenzakalelayo - amandla okushaya,
  Ngoba igcwele ulwazi - Know-How!
  Kodwa zama ukunikeza amandla - ezandleni zesiwula,
  Khona-ke uzothola ubuhlungu kuphela njengomvuzo!
  
  Kunesikhathi lapho beyozingela ngenduku,
  Umnsalo, umcibisholo wemicibisholo esikhumbeni esiwugqinsi...
  Kodwa benza ama-chervonets lapho amasenti ayehamba khona,
  Futhi kulula kakhulu ukugxumela emthaleni!
  
  Nakuba imfundo iyinhle -
  Kodwa futhi kuyathakazelisa ukuba nesibindi...
  Futhi ilingana ne-bayonet, izoba yishizolo,
  Futhi sikhonza i-Mother Fatherland ngokwethembeka okukhulu.
  
  Kodwa udlame olubi luyisiphambano esinzima,
  Inkundla yethu yempi igcwele igazi...
  Kungani uNkulunkulu uSomandla aphinde avuka ngemva kokuhlupheka?
  Ukuze kuqiniswe ukubuthana kwamasosha!
  
  Izinyembezi zentombi ziyaconsa - uwile umngane wakhe othandekayo,
  Umama uyakhuleka ekhala, ememeza kakhulu...
  Kumakhaza ngaphandle kwamafasitela futhi iziko licimile,
  Nansi insizwa ebukekayo igqitshwe ngaphansi komhlaba!
  
  O, isiphetho esinonya - yeka isiphetho esibi,
  Virgin Mary - iphi imvelo yakho enhle?
  Indoda yayifuna ukuqonywa ngokushesha,
  Futhi manje umoya uvunguza uthuli ngaphansi kwamaphayini!
  
  Ukuphila kuzofika kujabule - kuzoba kuhle,
  Uphaya we-apula uzoba uju lwembewu ye-poppy ...
  Isitha se-monster, sibe uthuli nempushana,
  Vumela inhlanhla yeqiniso iwele embundwini!
  
  Konke kwenziwa eMhlabeni nokujikijela kuMars,
  Ake siqoqe umqhele ogcwele izinkanyezi sibe isibhakela!
  Futhi sanibonani bafana, isigaba esiphezulu nje,
  Futhi waphonswa emlilweni - ghoul esabekayo!
  
  Isibhamu somshini sesivele sijwayelekile - izinhlamvu zigeleza emfudlaneni,
  Nesitha sase sikhathele, esasikufuna kwakunguziro!
  Uma unqoba, uzoceba,
  Oqale umlilo uyogcina esempofu!
  Lezi yizingoma ezimnandi eziculwa amantombazane e-Terminator lapha. Futhi babonisa impumelelo yabo ephakeme kakhulu futhi emangalisayo kakhulu. Ayikho neyodwa indlela ye-orc esebenza ngokumelene namantombazane anjalo.
  Futhi imilenze yabo mihle kakhulu, i-chiseled, futhi ilingana kakhulu, futhi ngesikhathi esifanayo iminwe ibekwe ngokuvumelana.
  Lawa angamantombazane ngempela - okudingayo, kuhle kakhulu!
  Amaqhawe anjalo ayakwazi ukunquma isiphetho somhlaba wonke. Akekho ongaqhathaniswa nale ntombazane empini yangempela.
  Futhi futhi izinzwane ezingenalutho ziphonsa izipho zokubulala zokubhujiswa nokufa okuphelele. Futhi babhubhisa imikhosi yebutho likaPutin lamabhere.
  Ibhere likaPutin lingenzani uma lithola inaliti enobuthi esiphongweni? Ongakwenza ukukhala. Futhi kubonakala kugabisa kakhulu futhi kubi!
  Futhi amantombazane nawo asebenzisa izinzwane ezingenalutho empini, ephonsa ama-boomerang. Ayandiza futhi ajikeleze emoyeni, futhi angena emakhanda amabhere anamazinyo. Futhi bawela phansi bafe.
  Bese-ke amantombazane ecindezela izinkinobho ngezingono zawo ezibomvu bese evula into ebulala kakhulu futhi ebhubhisayo. Futhi ama-orcs amaningi ayafa.
  Ama-elves amancane abukekayo nawo acula kamnandi nangokuzethemba;
  Alusekho uthando oluhle emhlabeni,
  Kodwa futhi inezinkinga nezinkathazo...
  Phela, kubhangqa leziqubulo akusebenzi - ama-rudders,
  Uma sindawonye, sihlala singabashayeli bezindiza!
  
  Uthando luyisitsha okuhlala kuso uju olumnandi
  Kodwa itiyela lokunganaki liyenzeka ...
  Futhi injabulo, ngikholwa ukuthi ephanayo, izofika,
  Iqhakaza, njengesihlahla se-siren ngoMeyi!
  
  Kuyindaba enkulu ukulahla iketango lobugqila,
  Ake ngiqonde emzimbeni ojulukile...
  Kunokuphila ekuthunjweni - kungcono ukufa,
  Nakuba isidingo sizosikhipha ebuvilaleni!
  
  Sinikezwe okuningi okumele sikuzuze empilweni,
  Kodwa kunzima kakhulu ukufeza okwengeziwe ...
  Lapho ingqondo yakho ivalelwe inetha - ijoka,
  Lapho uqaphe kakhulu!
  
  Futhi kulabo abanesibindi, ikhekhe lesipontshi libalindile,
  Noshokoledi, amaswidi amnandi,
  Kodwa ngokuvamile inikeza idwala ngenye indlela,
  Kwazi bani, mhlawumbe izinsuku zamajuba seziphelile!
  
  Asifuni ukuwushiya lo mhlaba,
  Ulahlekelwe ngisho nomhlaba omubi!
  Siphe okuhlanu empilweni,
  Futhi isijeziso siyoba semfundweni!
  Lawa amaculo alapha nezinsizwa azikho ngaphansi ngomusa emantombazaneni. Futhi nama-elves, aseyizingane, asebenzisa ama-slingshots. Futhi kuyisikhali esibulalayo kakhulu. Futhi inomphumela olimaza kakhulu.
  Ngokumelene nabantu abanjalo, amabhere kaPutin awanamandla.
  Impi iqhubeka ngamandla amakhulu.
  Amantombazane ajikijela ama-boomerangs ngendlela yezinkanyezi ezinamaphoyinti ayisithupha nama-swastikas, futhi anqume amakhanda amabhere kaPutin nawo. Ngesikhathi esifanayo, inamandla kakhulu.
  Amantombazane abonisa futhi enze izimangaliso ezimangalisayo ngezinzwane ezingenalutho. Futhi shaya izitha ezichotshozwayo neziphula amathambo.
  Amaqhawe acula ngesibindi.
  - Isikhala esisilindile kanye nephupho,
  Masenze umhlaba ube muhle kakhulu...
  Kuzobusa ubuhle
  Ku-Elfia yethu enkulu!
  Futhi amantombazane aphinde acindezela izinkinobho ngezingono zawo ezibomvu futhi abhekane namagalelo ahlabayo ngempela esitheni, eshisa ngokoqobo amakhulu amabhere kaPutin ngesikhathi esisodwa.
  Ngesikhathi esifanayo, amantombazane acula ngomdlandla omkhulu nomfutho;
  Maningi amanga emhlabeni, futhi kubusa unya,
  Ubulungisa bufana nenyoni ebanjwe inetha...
  Kodwa kukhona amandla kaJehova nesihlangu sobukhulu bakhe -
  Lokhu kusho ukuthi thina esiwile ngeke kudingeke sikubekezelele isikhathi eside!
  
  Ama-elves avame ukuba nesono futhi adlale ngokudalelwa,
  Nkulunkulu Somandla sihawukele: ukudumisa kwakho kuwudumo!
  Ngiphendukela kuwe ngegazi lomphefumulo ophukile,
  Nginike ithuba lokusindiswa futhi ngikhuleke!
  
  Isihlabathi sithululela ezindebeni zakho, i-grin evuthayo evela emoyeni;
  Yeka isono esibi esilethe uMhlaba wethu...
  USathane, umdali wobubi, wahlupha ngokungenasihe
  Kodwa empeleni, ubani owile futhi eyedwa esixukwini!
  
  Asifanele ukunambitha uNkulunkulu, umusa,
  Ubumnene buhlala enhliziyweni futhi ubuze bubusa!
  Sidinga ukunika izintandane konke esinakho,
  Kwangathi ubumsulwa bakho bubonakala ngaphansi kwesibhakabhaka!
  
  Kodwa uma umoya wakho unjengechasha likayinki,
  Uma ukuqina nenkanuko kuhlala emicabangweni yakho?
  Ngokuba uNkulunkulu onjalo oNgcwele uvule inhliziyo yakhe,
  Futhi wathi: Phendukani - izenzo ezimbi azibalwa!
  
  UMdali wanika indalo isimemezelo sakhe esingcwele,
  Thanda abafowenu futhi ungalokothi ubakhaphele!
  ngilwa nesono ukuze umlilo ungacimi.
  Yibani umndeni owodwa: hlonipha ubaba, mama!
  
  Ayikho intethelelo, uma uyihlo eyivila,
  Uma ucabanga nje ukuthi ungabamba kanjani okuningi...
  Kodwa uma uphana, yazi-ke ukuthi usemncane,
  Futhi usebenzele okuhle, usunduze umbhede kude!
  
  Umthetho wakho ongcwele uyonikezwa amakhulu eminyaka,
  Ukuphila ngokuvumelana nonembeza, kuletha injabulo!
  Wavula indawo yonke, ukuhlakanipha kukhulu kakhulu,
  Akunakwenzeka ukwazi, ngikhala njengengane!
  Ake sithi amantombazane - acula ingoma emnandi ! Futhi babonisa isibopho sabo esivelele.
  Futhi vumela amaqhawe aqhumise ama-orcs futhi, ngokucindezela izinkinobho ezinezingono ezibukeka njengamasitrobheni avuthwe ngokweqile. Bese ubakhipha ngobuningi.
  Lawa ngempela amantombazane ahlwanyela ukufa nokubhujiswa phakathi kwamabhere kaPutin. Amaqhawe ephaseji eliqhakazile nelicekela phansi kakhulu.
  Futhi bagawula izitha zabo njengokungathi ngesikela. Futhi bashaya izitha besebenzisa izinzwane zabo ezingenalutho. Futhi ama-orcs amaningi asevele afa ngenxa yethonya lawo elibhubhisayo.
  Futhi amantombazane aphonsa ama-peas okubhubhisa nokubhujiswa ngezithende zabo ezingenalutho, eziyindilinga, ezibomvana.
  Futhi amabhere kaPutin, abulawa futhi adatshulwa abe yizicucu, ayawa. Futhi amaqhawe enza ngendlela ekholisayo futhi ebhubhisayo.
  Futhi izinsizwa nazo zikhombisa ithonya labo elilimazayo nelilimazayo ebuthweni likaPutin.
  Kulokhu, amapheya alwayo acula ngentshiseko;
  Siphila emhlabeni ogcwele ukwehlukana, usizi...
  Kufanele lenzeni isosha lapho liyedwa?
  Onkulunkulu basinqumele ngonya ilungelo lethu -
  Lo mfana usebampunga amathempeli akhe!
  
  Umkhathi unonya ngothando,
  Izinyembezi zokwehlukana zigeleze ku-cascade...
  Uzwelo lwanyamalala ngaphandle komkhondo, njengephupho,
  Futhi ukuphila kwaba njengetshe elingenakho ukuthamba!
  
  Kumakhaza ogwadule, neqhwa livutha ukushisa.
  Yeka ukuthi iketango eligqwalile laligoqe kanjani enhliziyweni!
  Futhi imvula yokuhlukanisa, ishaya izibhamu ophahleni -
  Amaphakethe angenalutho, kusele ithusi kuphela!
  
  Kodwa ukholo ku-fight's feat kuyakhuthaza,
  UNkulunkulu uSomandla - yazi ukuthi wenza isifungo esiqinile!
  Futhi kuzoba njengamahlamvu kithi ngoMeyi ofudumele,
  Lapho sihluma, sihlangana nokuqhakaza!
  
  Ingabe ufuna ukwenza iplanethi ijabule kakhudlwana?
  Ukuze ngamunye wethu acule ngokukhazimulayo njenge-nightingale?
  Khona-ke uju olumnandi kakhulu lwaba isivuno esihlahleni se-linden -
  Emiphefumulweni yama-giants, ake siqede amanga!
  
  Ungamkhohlisi uNkulunkulu, ngikholwe,
  Ubona kahle ukuthi ubani phakathi kwethu oyigwala nesithukuthezi!
  Nika incazelo yeNkosi emhlatshelweni,
  Akumangalisi ukuthi lithi, Ngizokubuyisela!
  
  Kodwa udlame olubi lusibambe enethini,
  Akekho owaziyo ukuthi ukubulawa kwabantu kuphelelaphi.
  UJuda ulenga phezu kwe aspen ebolile -
  Futhi kulabo abakholwayo - umqhele we-laurel!
  
  Noma yimuphi umuntu angaba ngcono
  Ukukhetha kwethu kuyaqaphela - ukulwela uKristu.
  Kepha kwesinye isikhathi kuba namachibi egazi,
  Nakuba sikhona isithembiso - ngizofika maduze!
  
  Oh mhlaba, lungakanani udlame onalo,
  Sengathi asikwazi ukuphila ngokuthula!
  Kukhale isililo phezu kwebhokisi lomfazi wesosha.
  Yeka ukuthi ukuphila kungumcu obuthakathaka kangakanani!
  
  Ukuchitha igazi akulona ubizo lwethu -
  Zingela ukuthanda, ukunikeza i-Fatherland ipharadesi!
  Siyini isijeziso sethu sonke?
  Impendulo ithi unikela yonke ingcebo kwabampofu!
  
  Akunakwenzeka ukuthenga insindiso ngemali,
  Ngoba akukho ntengo yegolide kuNkulunkulu!
  Futhi ukhothama esontweni olishaye ngeSonto,
  Ukuba namaphiko njengezinkozi!
  
  Futhi isikhathi siyeza - uMbuso kaNkulunkulu uyofika,
  Ubumnyama obubi nobudlayo buzophela!
  Intando kamoya iyashabalala, ubugqila balahliwe,
  Futhi izwe liyoba Elikhulu Lenjabulo!
  Amantombazane acula ngempela futhi ngokuqondile, futhi kamnandi kakhulu. Futhi izinyawo zamantombazane ezingafaki zicathulo zaziphonsa izipho ezibulalayo zembubhiso. Futhi ngakho ukubhujiswa kwamabhere kaPutin kwaqhubeka. Amantombazane nawo ahlukaniswa ngobuhlakani bawo obukhulu.
  Ziyamangalisa futhi zipholile kakhulu. Futhi izingono zabo zesifuba zikhanya kakhulu, njengama-strawberries avuthwe ngokweqile.
  Amantombazane, ngaphandle komkhosi ongadingekile, aphonsa izipho zokubhubhisa ngeminwe engenalutho yamandla abulalayo.
  Bahle kakhulu futhi banolaka, bantshontsha izimpi.
  Singathini ngezingono ze-ruby zamabele amantombazane? Lokhu futhi kuyaphikisana kakhulu futhi kupholile. Akwazi kanjani amantombazane ukulwa nokulwa ngomfutho omkhulu.
  Ngakho amantombazane aphinda ayithatha futhi anamathisela izinzwane ezingenalutho emlonyeni. Ake sishaye impempe. Futhi ukuthi i-ultrasonic trill yaqala kanjani ukuphuma kulokhu.
  Namagwababa esamangele aquleka. Futhi bawela ngemilomo yabo emakhanda ayisiphukuphuku amabhere kaPutin.
  . ISAHLUKO No. 21.
  Intombazane ye-elf futhi ngesikhathi esifanayo indlovukazi yanikeza imiyalo. Futhi wenza ngomdlandla kakhulu. Amehlo akhe ayecwebezela njengamasafire. Lona intombazane enhle futhi igama layo nguMaria Kolesnikova.
  Zazibhoboza ukhakhayi zakhipha ubuchopho. Kuhle lokho!
  Kwase kuthi-ke amaqhawe amahle kakhulu futhi ngentokozo aqala ukucula ngamazwi awo amangalisayo;
  Ukukhanya kwe-Elf yami ephakeme -
  Amazwe anikeza umhlaba ukuphila ngomphefumulo!
  Akunakwenzeka ukuthola leli zwe lobaba lihle kakhulu,
  Uyawazi umkhathi - iphupho elingcwele!
  
  Kunoma yikuphi utshani nakunoma yimaphi amazolo.
  Nakumathonsi emvula yasehlobo efudumele...
  Amakhekheba eqhwa adlala ngamadayimane
  Kubo kunobuso bukaJesu - iNkosi-uMholi!
  
  Ukudalwa kwe-Svarog ekhazimulayo,
  Yinhle kuwo wonke ama-cornflower.
  Ofuna ukuthula ufana nendodana kuNkulunkulu;
  Kumnandi ukuthi aphile, ngikholwe yonke indawo!
  
  Kodwa uSomandla wasinika le ntando,
  Ukuze ngikhethe yonke indlela yamahhala,
  Ukuze umlweli womdabu athande izwe lakubo,
  Ukukhazimulisa uRod ngezenzo zakhe!
  
  Nokho, benza ukukhetha okubi,
  Futhi manje umfudlana omubi uthululela eMhlabeni!
  U-Elfia unyathelwe esihogweni samathangi izixuku -
  Ikusasa linonya futhi alinasihawu empini yalo!
  
  Kodwa masihlanganise ama-fighters ihlombe nehlombe -
  Ngaphansi kwe-Soviet Banner kaNovemba.
  Kusukela kusithonjana umusa uzonikezwa ebusweni,
  Basimele phambi kukaJehova ngesizathu!
  
  Noma amademoni edla ngemuva kukaPhuthini,
  Futhi ufake izici eziningi e- Orkmania !
  Kepha sidubula amaJunkers njengamasoso,
  Phela, udinga ukulwa, uklebhule igazi emithanjeni yakho!
  
  Isitha sesifikile e-Elfskva - konke kusemlilweni,
  Ngezibonakude ubona izinkanyezi zaseKremlin!
  Kepha sashaya ibutho likaMamai ngaphambili,
  INkosi izanika amadodakazi ayo athandekayo amandla.
  
  Izwe likababa - ngihleba ngobuhlungu emthandazweni,
  Imizi yakithi ivutha njengethoshi!
  Okwakhiwe ngezithukuthuku nothando,
  Ingabe ngempela labhujiswa unomphela?
  
  Kodwa uMndeni ngeke ukushiye Indalo yawo -
  Uyonika amandla futhi isitha siyowa!
  Njengoba kwashiwo encwadini kaNkulunkulu ehlakaniphile -
  Idlozi lizowina futhi limashe liye ezinkanyezini!
  
  I-Wehrmacht yanqotshwa, igazi ligeleza,
  Elfskva , futhi ngemva Elfagrad okhazimulayo!
  Futhi i-Motherland izonikeza ijusi ezihlahleni zama-apula,
  Ukuze isibhamu somshini sibe lula ngebhomu!
  
  se- Okrlina - umholi okhazimulayo,
  I-Viceroy kaNkulunkulu Emhlabeni lapho kunesono!
  ze-Orkshist ,
  Khona-ke kuyoba nenjabulo nempumelelo!
  Amantombazane acula kahle kakhulu, futhi ngothando nomfutho. Onobuhle bacule kamnandi benza konke ngendlela encomekayo.
  Futhi ngezinzwane zabo ezingenalutho baphonsa izinkanyezi ezikhethekile eziklebhula umphimbo nezisu zamabhere kaPutin. Ake sithi nje kuhle kakhulu.
  Amantombazane ajabulisayo ekulweni anamandla kakhulu futhi alwa.
  Nakuba ngezinye izikhathi nabo bayayithola. Naba ababulali be-orc behlukumeza intombazane yomndeni we-elf. Bamthatha bamdonsela phezu kwe-rack. Baqale bambopha izandla ngemuva base beyiphakamisela phezulu intombazane. Futhi kanjalo yonke indlela eya ophahleni.
  Bangidonsa ngafinyelela ubude obungamamitha ayishumi. Base bemthatha badedela intombazane.
  Isidumbu sakhe esinqunu, esishukiwe sawela phansi. Futhi iphansi ngokwalo linamandla kakhulu, intambo yenayiloni yayeluliwe.
  Futhi intombazane izokhala ngenxa yobuhlungu besihogo. Wabhuquza kanjalo-ke ubuhle. Futhi yasonta amalunga obuhle afinyelela umkhawulo.
  Umbulali omkhulu ovela emndenini wamabhere kaPutin wagquma ngokusineka:
  - Qhubeka nokuthuthumela!
  Yaqala futhi ukuphakanyiswa intombazane phezu kwe-rack. Futhi phezulu nangaphezulu. Intambo yaba yizicucu.
  Intombazane yinhle kakhulu inezicubu ezibaziwe zedlozi. Muhle, uyaphikisana kakhulu.
  Futhi ngokububula uthi:
  - Cha! Ngeke ngisho!
  Bamphakamisela phezulu ophahleni. Futhi intombazane, imile ekunakeni, yabanda.
  Ngakho waphinde wakhululwa. Kwawa umzimba onqunu, oqinile wedlozi. Futhi yehla ngesivinini esikhulu. Futhi eduze naphansi intambo yaqina futhi.
  Iphinde ihayize intombazane. Yebo kubuhlungu.
  Kodwa kuphuma isililo esifubeni sami:
  - Cha! Ngeke ngisho!
  Umbulali omkhulu ovela ohlotsheni lwamabhere kaPutin uyala:
  - Shake okwesithathu!
  Futhi manje intombazane iphakanyiswa entanjeni futhi. Ngaphambi kwalokhu, isicathulo se-oki esindayo, esiboshwe ngensimbi, sibekwe ezinyaweni ezingenalutho zamantombazane. Futhi waqinisa ukwelula umzimba wakhe onamandla, oyintombazane.
  I-elf yelula futhi yazulazula eduze kophahla, enqabeni lapho abalandeli beqembu likaPutin babehlukumeza khona.
  Khona-ke umbulali omkhulu wahayiza:
  -Uzothi njakazi!?
  Intombazane yamemeza ngokuphelelwa yithemba:
  - Isigxobo emlonyeni kaPutin!
  Umyalo walandela:
  - Yekela!
  Futhi intambo yaphinde yakhululwa kusetshenziswa isigubhu. Yawa phansi intombazane. Futhi izinyawo zakhe ezingenalutho ezitokisini zathinta kancane phansi, futhi intambo yaphinde yaba yizicucu futhi.
  Idlozi laphinde lakhala futhi laquleka.
  Ama-orcs, ngokuyalelwa ngumbulali omkhulu, amthela ibhakede lamanzi eqhwa. Yabuya ingqondo intombazane.
  Umbulali-umholi wayala:
  - Futhi manje elula.
  Futhi ama-orcs aqala ukulenga izisindo ezisinda kakhulu kumahhuku aphuma ebhulokhini. Umzimba wentombazane onemisipha, ocwebezela umjuluko, wawunwetshwe kakhulu futhi ugobe njengentambo.
  Waphinde wakhama futhi:
  - Ngeke ngithi!
  Umbulali wayala:
  - Ukukhanya kuye! Futhi shisa isifuba, nesifuba nezithende ezingenalutho!
  Ama-orcs aphuthuma ukwenza umyalo. Ngaphambi kwalokhu, ukuze isikhumba singashisi ngokushesha, baphatha isibeletho sentombazane, amabele, namafutha omnqumo angenalutho.
  Intombazane yayinengekile kakhulu ngokuthinta izandla ezimahhadlahhadla, ezinoboya zamabhere kaPutin.
  Futhi lapho bebasa umlilo ngaphansi kwezinyawo ezingenalutho zentombazane. Baletha isibani engonweni ngayinye ebomvu yebele, nesinye isibani esifubeni sikaVenus.
  Futhi ubuhlungu babuyisihogo. Kodwa le ntombazane ayizange nje ikhale noma imemeze, kodwa ngokuphambene yaqala ukucula;
  Awekho ama-trifles ekuhlelweni komhlaba ongaphansi,
  Noma iziphi izaba zikasathane zifana nehhuku.
  Uma ungekho umusa ovela eNkosini emhlabeni.
  Lokho kusho ukuthi i-inferno ayikude!
  
  Phela ububi buthandwa umhlaba.
  Njengeziqhingi ezingenakhampasi yokuhle...
  Nakuba ubuqhawe bobuqhawe buculwa -
  Eqinisweni, iNkosi Yendawo Yonke nguSathane!
  
  Isihluku siyaphumelela kulo mhlaba,
  Ongazi isihawu uyinkosi!
  Kukhona izihibe phansi kwesundu lezulu,
  Kuphi okuhle? Inguziro nje!
  
  Noma yikuphi ukukholwa kungonakalisa
  Noma iyiphi inkazimulo inuka njengentambo...
  Ama-bastards ahayiza ngokukhohlisa ebhokisini lesihlabathi -
  Futhi ngifuna ukukhanyisa umhlaba ngephupho!
  
  Ulwela ukukhanya, kodwa usebumnyameni,
  Ngifuna ukupha, kodwa iphakethe lami alinalutho!
  Uma ungafuni ukuphila njengopholi olusizi,
  Hamba ngobuwula, ubuqili nenkohliso!
  
  Kuyanyanyisa ngisho ukuhlala ngaphansi koqweqwe lwamafinyila,
  Lapho ngaphandle kokusekelwa kophahla - hhayi isinyathelo!
  Ugijima nomphefumulo wakho njengokheshe phezulu,
  Kodwa inyama isexhaphozini, inkemba yesitha iyakhanya!
  
  Kwenzeke kanjani ukuthi injabulo iphele?
  Futhi kungani ububi bubusa yonke indawo?
  Ingabe uNkulunkulu akanawo amandla ngempela?
  Ngakho lokho okuhle kuzoqondisa wonke umuntu kuze kube phakade?
  
  Phela umuntu akadalelwanga ukushiseka ngokweqile.
  Phela kuzo zonke izinhliziyo kukhona umthombo wothando...
  Kungani ama-orcs engayazi imikhawulo yawo?
  Ingabe injabulo yakhelwe egazini kuphela?!
  
  Ngeshwa, awukwazi ukuzitholela impendulo,
  Lokhu kube yinto embi kakhulu emhlabeni kusukela emakhulwini eminyaka ...
  Futhi amademoni enza ubuso obusabekayo kuwe,
  Futhi kubonakala sengathi iNkosi isikhohliwe abantu!
  
  Kodwa angikholwa ukuthi ububi abunawo amandla onke,
  Udinga nje ukugoqa intando yakho ibe isibhakela!
  Khona-ke umfutho oholela esihogweni uzoshabalala,
  Futhi kuyoba nokuthula nokuzwana phakathi kwethu!
  Amaqhawe aqhubeka nokulwa nebutho le-orc. Lokhu bakwenza ngobuqhawe futhi, yebo, besebenzisa izinzwane ezingenalutho ezinyaweni zabo ezipholile.
  Abahle babhonge:
  Uyakubona ukusitheka kwelanga esibhakabhakeni?
  Uphawu olwesabekayo lwenkathi...
  Lokhu kuwuphawu lokukhanya,
  Izinto zimbi kuma-orcs!
  Sebekushilo lokhu, amantombazane ayithatha acindezela izingono zawo ezibomvu ezinkinobho ze-bazooka. Futhi abacibishelayo basabela. Okwamboza futhi kwadabula amabhere amaningi kaPutin.
  Futhi emva kwalokho amantombazane aqala ukucula futhi;
  U-Elfia: uyizwe lami elingcwele,
  Lapho iphupho ligcwaliseka...
  Amakhaza abandayo aphulula futhi afudumale,
  Abukho ubuhle obungcono ezulwini!
  
  Alikho izwe elinjalo emhlabeni wonke,
  Kufana ne-ruby bullfinch egatsheni le-willow.
  Bembethe amadayimane namaparele endle,
  Lapho uFrost esinika iqhwa!
  
  I-cornflower enhle ehlobo elishisayo,
  I-Golden water lily emanzini...
  Inyoni emnyama ibingelela isihambi;
  Uyakujabulela ukuba sehlathini otshanini!
  
  Amantombazane aku-Elfi ahlala ethandeka -
  Mncane, muhle - izinwele ziyavutha!
  Futhi izingoma ezihlonishwayo amaSlav ziyaziwa,
  Futhi ukushisa kwavutha kwaze kwafika esibhakabhakeni!
  
  Lapho imvula itheleka ngaphandle kwezicathulo emachibini,
  Amantombazane amhlophe ahleke futhi agijime...
  Akekho kithi ongenwa umkhuhlane ngisho nasebusika.
  Isithwathwa ngaphansi kweqhwa, iminduze yasesigodini iyaqhakaza!
  
  Igugu lezwe loBaba enhliziyweni yethu,
  Kugcine, kodwa ungakufihli, qhawe!
  Savula umnyango emkhathini wezulu.
  Sizonqoba yonke i-cosmos yendawo yonke!
  
  Izwe likababa linesizotha futhi libabazekayo,
  Imibala esefulegini inika impilo emithathu!
  Amandla akhazimulayo,
  Bheka u-Elfia ngokuzinikela!
  
  INkosi izokunika umvuzo, kholwa yimi, omkhulu,
  Ngesayensi ngokuqinisekile sizobavusa abafileyo...
  Kanti umama usebomvu tebhu.
  Ake sikwethule ethimbeni lethu likasomandla!
  Amantombazane anesibindi futhi abukeka kahle kakhulu. Futhi imilenze yabo, yebo, ingenalutho, futhi amabele abo agcwele izingono ezibomvu - zithandeka nje, ziyamangalisa.
  Futhi baphinde bacindezela izingono ezibomvu zamabele abo ezinkinobho ze-bazooka bese bethula izipho zokubhubhisa ngamandla abulalayo. Lawa amantombazane amangalisayo lapha, apholile futhi anezithende ezingenalutho, eziyindilinga, ezipinki.
  Ama-elves amancane ayakuthanda ukukhotha lezi zinyawo ezingenalutho. Futhi zinambitheka njengekhekheba lezinyosi.
  Ama-elves anjalo angabantu abahle futhi abamnandi. Ake sithi lapho - bangcono kakhulu.
  Futhi uma sebevele beqala ukucula, khona-ke kushaya izindlebe ngokuphelele;
  Umcabango wami washaya
  Konke kwakhanya, njengokungathi ngoNovemba!
  Futhi sizofaka imfoloko ezinhlangothini zedemoni elibi,
  Futhi kuyoba kuhle kakhulu eMhlabeni!
  
  Izinkanyezi ezinjalo endaweni yonke zinjalo
  Amanye amarubi, amanye amadayimane!
  Siqoqa inkokhiso kwababi -
  Ukushaywa kufana nesando hhayi eshiya, kodwa emehlweni!
  
  Amafasitela ezitolo ane-quasars,
  I-hippodrome ekhazimulayo iyacwebezela!
  Emphefumulweni wami amanxeba avulekayo -
  Kwangathi bekuneqhuzu elikhulu!
  
  Khonza njengama-curl enkanyezi enomsila,
  Ukukhanya kweWundlu - i-milky drift iyakhanya!
  Kuhlatshelelwa izingoma ezingafi,
  Idlozi malihlale enkazimulweni kuze kube phakade!
  
  Yini idlozi elidabukisayo elingakwenzela udumo?
  Vele udedele izinyembezi emehlweni akho aluhlaza...
  Lapho yonke into ezungezile isimpunga futhi inengeka,
  Lapho ulinde ngethemba ukuduma kwezulu ngoJuni.
  
  Yelula izindebe zakho ezineshwa ngokumamatheka -
  Qonda ukuthi umhlaba awuwona amajikijolo ehlathini.
  Intombazane izokutshela amazinyo ngokushesha,
  Uzokwenza iphupho eliphusile ligcwaliseke kulo!
  Lezi zingoma zamantombazane zimane ziyamangalisa futhi zinhle, zibukeka zinhle kakhulu. Kungashiwo nje ukuthi i-cosmic futhi iphikisana kakhulu. Amaqhawe abuye abe nezingono ezibenyezelayo ngamarubi, acwebezela njengezinkanyezi ebumnyameni.
  Nezilimi zamadlozi ziwakhotha ngobugovu futhi zibambe ama-orgasms.
  Lokhu ubuhle obuphelele futhi obuphelele ngempela.
  Khona-ke amantombazane aqala ukujikijela izinsingo ngezinzwane ezingenalutho. Futhi lezi zinhlamvu zavula umphimbo wamabhere kaPutin.
  Futhi kwabonakala kupholile ngempela.
  Ngakho-ke amantombazane aqala ukucindezela izinkinobho ezingonweni ezibomvu zamabele awo futhi afaka izibhamu esenzweni.
  Futhi lo mthelela, kwavela, mhlawumbe, cishe obulalayo.
  Futhi ama-elves amahle aphinde agawula amabhere kaPutin, ewafaka emabhokisini.
  Ungakhohlwa ukucula kanyekanye;
  Omunye wabalwi bethu umgwaqo,
  Ugcwele ameva nameva...
  Phela akekho uNkulunkulu kulomhlaba -
  Amaphupho ashabalala aba uthuli!
  
  Noma yiliphi inqe lingapena
  Futhi ingadi yangaphambili yaba - ihlane ...
  Kodwa indlela abantu ababuthakathaka ngayo,
  Lishonephi iqhawe le-elf?
  
  Ngakho-ke, i-Elf yakhohlwa,
  Yeka umfokazi owadayiswa!
  Lapho kwakukhona amamayela, kwaba amamayela,
  Kwelani kwalasha kwalasha!
  
  Lapho izingcezu zimhlophe ebaleni,
  Hey, igwababa selivukile...
  Sifuna, sikholwa ukuthi kungcono ukwabelana,
  Kwangathi ukuphila kungaba ipharadesi!
  
  Kodwa uMninimandla onke wanikeza le mpendulo -
  Ingabe ufuna ukudla kakhulu?
  Bakunike izabelo ezengeziwe,
  Aphi amaqhawe nodumo?
  
  Ku-Elfia ningamasosha apholile,
  Ngicela nje mamoni...
  Kodwa izwi liyadingeka, abazalwane bayadingeka -
  Wayilahla njengothuli lwezicucu!
  
  Nokho, yini esivumelana ngayo kulokhu?
  Isindwa ubuvila nokucasuka.
  Vumela indlela isilinde, maye, iyingozi,
  Ukulwa nesixuku esingenakubalwa!
  
  Kodwa kule ndaba, sizophumelela -
  Ngoba bangamadodana kaMotherland.
  Ungavumeli izingane zilale embhedeni wazo,
  Ndizela kuzinkanyezi ezinomsila njengezinkozi!
  
  Futhi ngizophendula okokugcina:
  Uyofika nini umusa?
  Ukuze umsebe wenjabulo ushise unomphela -
  Masincibilikise iqhwa neqhwa eshaweni!
  Amantombazane amahle acula, futhi amazwi abo ayegcwele umzimba futhi enomsindo. Eqinisweni, akekho omuhle ukwedlula amaqhawe. Futhi izingono zabo zesifuba ziyacwebezela njengamarubi futhi ukucindezela izinkinobho ze-joystick kuyasebenza.
  Amaqhawe umlilo ongenamusa kuma-orcs. Benza ngamandla angenakuvinjwa.
  Futhi ngezinzwane zabo ezingenalutho baphonsa izipho zokubhubhisa ngamandla okubulala.
  Anjalo-ke amantombazane-othi uma uwacasula akhukhule izintaba. Zama nje ukumelana namasela anjalo.
  Ngezithende zabo ezingenalutho baphonsa uphizi lokufa ngamandla amakhulu, okubulala.
  Lawa amantombazane anjalo apholile futhi ayingqayizivele.
  Futhi lapho kusetshenziswa izingono zamabele ezibomvu, kwenzeka ukusebenza okunolaka nakakhulu kwesimiso sokubhubhisa. Futhi izinkulungwane eziningi zamabhere kaPutin ziyafa ngaphansi kokushaywa okungenasihawu kwamantombazane anezithende ezingenalutho, eziyindilinga, ezipinki.
  Namantombazane asacula;
  Abaningi bethu bayesaba okwedlule kwezwe,
  Yini efihliwe lapho ngaphansi kwethunzi elimnyama lamakhulu eminyaka?!
  Isiphetho sendawo yonke sinqunywa ngenhlanhla nangentando,
  Into engagumbuqela futhi inqobe izitha ezimbi!
  
  Futhi okwamanje kukhona ubumnyama obukhulu,
  Kunemihosha eminingi eyahlukene...
  Kuyo yonke inkanyezi uSathane wenza ubuso,
  Ufuna ukusenza usathane wopholi!
  
  Akukho mprofethi ezweni loBaba, maye -
  Futhi kuningi okumelwe kufundiswe ngesikhala somsebenzi!
  Futhi ngenxa yalokho, amabhokisi omngcwabo aphuma,
  Uma, usuvele washiswa ukwazi kukaNkulunkulu!
  
  Isikhathi asikho ngaphansi kwezibungu,
  Ngamunye wethu ungumuntu ozigqajayo.
  Ukuze imiphumela ingehliswa ibe ziro,
  Kufanele sihlanze ubuso obungcolile!
  
  Ukukhononda akusona isixazululo, uyazi
  Hhayi-ke, nqumani yonke into ngomcabango, bafo!
  Khona-ke isifunda sizochuma,
  Uma uvikela umugqa ngesibhamu somshini!
  
  Qedela umsebenzi, futhi umuhle,
  Ungafinyelela phezulu ngempela!
  Noma ngabe usemusha iminyaka -
  Kufana nokunginika ibhomu futhi ngingenzi umsindo!
  
  Futhi umvuzo kuyoba uthando,
  Iqukethe injabulo yezwe elinesono!
  Futhi ungaphikisani nemibono,
  Ubanjwe isivunguvungu sothando!
  
  Ukukholwa kuyosiholela kuBaba,
  Kuzokwenza kuhlanzeke, kube ngcono, kube nomusa!
  Futhi ukhozi lukhonza uKristu,
  Lona umqondo wobukhomanisi!
  Lezi yizinhlobo zezingoma ezikwenza uhambe ngempela futhi zikufake emoyeni. Amaqhawe acula kamnandi nangokukhazimulayo.
  Futhi bayaqhubeka nokujikijela izipho zembubhiso ngamandla okubulala ngezinzwane zabo ezingenalutho.
  Lawa amantombazane. Futhi emantombazaneni amahle athunjiwe, ama-orcs asunduza ama-crowbars abomvu ezithendeni ezingenalutho zobuhle. Futhi babashisa ngonya olukhulu.
  Laba ubuhle obunjalo bezinga eliphezulu kakhulu .
  Futhi bayaqhubeka nokuphonsa izinzwane zabo ezingenalutho esitheni, uphizi obulalayo wokubhubhisa. Futhi ama-ultrasound aphuma ezingonweni zabo ezibomvu, okwabangela ukuzamazama komkhathi futhi amagwababa ahlakazeka ubuchopho futhi alahlekelwa ukwazi.
  bawa, babhoboza ukhakhayi lwezinsimbi, bawabulala. Futhi amabhere kaPhuthini afa igazi;
  Cha, oqaphile ngeke abune.
  Ukubukeka kokheshe, ukhozi!
  Izwi labantu licacile,
  Umnyenyezo uzochoboza inyoka!
  
  Akufanele kube nama-okrshist esihlalweni sobukhosi,
  I-Sword of the Scarlet Army izogumbuqela!
  I-elf yami, hhayi ku-paddock -
  Umama wabo bonke ngeke anqotshwe - amademoni!
  
  Izwe lakubo lingcwele kulokhu,
  Umphefumulo kuphela oqhakaza kuwo!
  Cela izicathulo ze-bast kuhhavini,
  Indlela yethu ilele epharadesi!
  
  Kuzoba ne-oda elisha
  Lapho wonke umuntu emunye ne -Elf !
  Abantu bazojabula
  Izwe Lobaba Elingenakunqotshwa!
  
  Inkosi yokukhanya ihlala enhliziyweni yami
  Kwangathi singalwazi usizi!
  Ngenhlanhla sivula umnyango
  Izinkanyezi zazicwebezela ngaphezu kwethu!
  
  Osizini kukhona ithemba nokholo,
  Ngikholwa ukuthi sizoba enjabulweni!
  Intsha iyangena esikhundleni
  Thina singamajaji ethu!
  
  Wonke umlwi uyahlonishwa
  Wonke umuntu uphila ngesibindi.
  Uya empini ngengoma,
  Asikho isinyathelo esinamandla se -Efian !
  
  Ngikholwa ukuthi umhlaba wonke uzovuka!
  Kuzophela i-Orkshism!
  Ilanga lizokhanya!
  Indlela, i-elfinism ekhanyayo !
  Lawa amantombazane lapha - ikilasi elipholile nelivelele kakhulu. Amaqhawe ajikijela izinsingo ngezinzwane futhi anquma amakhanda amabhere kaPutin.
  Lawa amanye amantombazane amangalisayo lapha. Futhi izinqe zama-elves zincane, futhi izinqe zibanzi, futhi umshini wokunyathelisa ugcizelelwe. Lapha, ama-orcs awakwazi ukumelana namaqhawe.
  Zimnandi kakhulu futhi zinhle kakhulu. Futhi amaza anamandla e-ultrasound akhululwa ezingonweni ezibomvu zebele. Amagwababa aphinde ashayeka ebuchosheni . Futhi bamangala futhi bekhohliswa. Futhi kwaba sengathi bayithathe ngenduku bayiqhekeze.
  Futhi kwavela ukushaqeka okubi kakhulu. Futhi amaqhawe anikezela ngamandla awo amangalisayo.
  Aphinda futhi amaqhawe ayithatha futhi ahlabelela;
  Yebo kunzima ukubikezela
  Yini elindelwe kuleli zwe elisha!
  Sizondizela esibhakabhakeni,
  Ukugibela indiza yenkanyezi!
  
  Alikho inani lamaplanethi esibhakabhakeni,
  Ngamunye unomhlaba wawo we-sublunary.
  Ngaphansi kokushaywa kwesigwedlo esinenkanyezi,
  Ngikholwa ukuthi sizoyinqoba iMilky Way!
  
  Kukhona ububi kunoma iyiphi i-Universe,
  Kodwa uma i-Elfiniism ibusa ...
  Bese uqinisekisa ukuhlonishwa kukanembeza wakho.
  Futhi i-dualism ayihlonishwa kakhulu!
  
  Umbulali waphakamisela inkemba yakhe phezu kwethu,
  Isongela ukuphazamisa ukuphila ngenjabulo!
  Kwesinye isikhathi usizi, ukububula, ukukhala,
  Umama wethu ucweba izinyembezi!
  
  Noma bhoboza isikhala,
  Ukujula okungapheli kwesikhala!
  Lowo ingqondo yakhe ebukhali angakwazi
  Indodana enhle, ehlakaniphile, enomusa!
  
  Inzalo iqala ukukhula
  Amasimu anothile ekuseni!
  Ngaphezu kwethu kukhona uNkulunkulu uKrestu oNgcwele,
  Ngomnsalo nothando kuye!
  
  Khona-ke, ngikholwe, sizoba sezulwini,
  Ibamba ukumamatheka kwezingane...
  Ngiyabonga Nkosi -
  Nweba uchungechunge lwempilo yami!
  
  Ukusiza abantu emhlabeni wonke,
  Khulisa inqubekelaphambili nomusa,
  Ukuze izwe libe namandla,
  Ukudumisa ubuhle ngehabhu!
  
  Phela akulona ize ukuthi ungumuntu,
  Njengenyoni ugijimela esibhakabhakeni!
  Ingabe ufuna ukwenza amaphupho akho afezeke
  Lapho ingqondo, umzimba!
  . ISAHLUKO No. 22.
  Amantombazane ahlabelela kamnandi futhi uMaria Kolesnikova wayemkhulu
  Kwakuyiculo elimnandi leli elaculwa amantombazane. Futhi yeka ukuthi le ngoma yaba mnandi kanjani. Yile ndlela amantombazane angamaqhawe acula ngayo kakhulu. Futhi banamazwi amangalisayo namangalisayo.
  Omunye wama-elves waphawula ngokuhlakanipha:
  - I-Fuhrer inempandla futhi imane nje inomsindo!
  Futhi wamkhombisa ulimi olude nolulumayo.
  Omunye u-Elf wathi ngokuhlakanipha:
  -Ubani ongathandi uPutin?
  Wonke umuntu uyamthanda uPutin!
  Futhi ubani ongamthandi uPutin?
  Uboshiwe isikhathi eside!
  
  Kodwa uVladimir onempandla,
  Asesabi nakancane
  Futhi umongameli ononya,
  Imicabango eyisimungulu!
  Amantombazane aziveza ngobuhlakani futhi amemeze. Bese bephonsa izinaliti ezinobuthi ngezinzwane zabo ezingenalutho futhi bagwaze amabhere kaPutin abulale.
  Futhi-ke bazoyithatha futhi baqale ukucula;
  Alikho elinye izwe likababa emhlabeni,
  Iplanethi yethu injengenkanyezi esibhakabhakeni...
  Ngokholo, ithemba namaphupho amsulwa,
  Sizonqoba amagoli aqhakazile!
  
  Saba ngabokuqala ukuthatha isinyathelo esikhaleni,
  -Elfarin usinike ukhiye wezulu !
  Wonke umuntu manje ufana nomthakathi othuthukile,
  Ungajabulela umkhawulo womhlaba onesiphepho!
  
  Hhayi-ke, cabanga izikhathi zakudala -
  Ezikhumba zezilwane sasigijima ngenduku!
  Ingqikithi yenqubekelaphambili ayiboli, ingunaphakade,
  Vumela isayensi isenze siqine!
  
  Esikhundleni somvuzo kukhona ameva phansi kwezinyawo zenu.
  Le mvelo ifana nempisi embi!
  Igwababa liyamemeza: ndoda, thula -
  Futhi amakherubi aququda ubuso bawo ngokuthukuthela!
  
  Ukusuka kwalasha kunendlela eyodwa kuphela yokuphuma,
  UNkulunkulu uSomandla ungamandla eNdalo.
  Uzoba yizici, ngikholwe, mnumzane,
  Uma ukuqonda kufika olwazini!
  
  Ngakho-ke ungadinwa etafuleni lesikole, mntanami
  Amandla uthola isiphetho esikhulu!
  Uzozenza ipharadesi, nsizwa,
  Ungakha noma yini oyiphuphayo kuphela!
  
  Emhlabeni omusha, ulwazi luyadingeka,
  Bakhona abafowethu ngiyakholwa zihlobo.
  Makungabikho ubutha emhlabeni,
  Sonke siwumndeni kaMama Elf wethu!
  Yile ndlela amantombazane acula ngayo ngendlela ehlakaniphile neyokuqala. Namazwi abo avele azale izimanga.
  Bakuthatha kanjalo, namantombazane acula kamnandi. Futhi futhi bangakwazi ukuthatha futhi bacule phezulu kwamaphaphu abo. Futhi ubonise amazwi abo anomsindo futhi apholile kakhulu futhi amangalisayo.
  Lawa amantombazane, uma ecula noma edlala, kuyoba kuhle ngempela.
  Futhi amaqhawe aphinde akhanyisa izingono ezibomvu zesifuba futhi abulale ama-orcs. Konke kwenzeka ngendlela exakayo ngendlela yezempi. Futhi izicathulo ezingenalutho, izithende eziyindilinga zamantombazane ziphonsa amabhola abhubhisayo okubhubhisa. Okunomphumela omubi ngempela.
  Futhi amantombazane ama-elf ashayela abaphikisi bawo, kulokhu amabhere kaPutin, angene ebhokisini. Futhi impi enjalo eyisisekelo neqhubekayo nokubhujiswa okuphelele kwenzeka.
  Futhi amaqhawe azibonakalisa enesibindi ngokwedlulele. Futhi bayowuthatha futhi bashaye ikhwelo ngokufutheka okukhulu, besebenzisa izinzwane zabo ezingenalutho. Futhi lo mlozi uvala izindlebe futhi ushaya ubuchopho. Futhi kudala uguquko emakhanda amagwababa.
  Futhi bona, sebelahlekelwe ukwazi, bayawa futhi babhoboze amakhanda ama-orcs ngemilomo yawo ebukhali.
  Emva kwalokho baphinde bacule ngomdlandla omkhulu baveze amazinyo;
  O Pushkin, wena eccentric akulungile,
  Akufanele sigule entwasahlobo!
  Phela, iphunga lamakhambi amasha kaMeyi,
  Iyakwazi ukushayela wonke umuntu kusofa!
  
  Amaconsi eqhwa aqhakaza entwasahlobo,
  Banobumsulwa be-night glaze...
  Uzala iphupho elilula elilula,
  Insizwa ifuna esinye isiphepho!
  
  Entwasahlobo amakhaza azokwehla.
  Udoti wokuhlushwa okubi uzoshabalala...
  Ukuzingela inkazimulo kuze kube phakade,
  Phuza umoya omnandi wentombi!
  
  Yeka ukuthi konke kuhle kanjani ebusheni,
  Futhi uMay yintsha yemvelo!
  Isiqophamithi sishaya ngeshizolo,
  Ukuduma kuzamazama, kukhafula ama-vaults!
  
  Entwasahlobo imifudlana igeleza njenge-trill,
  Futhi iminyuziyamu ishaya amagagasi ahlabayo awo.
  Nawa amajikijolo akhula -
  Ubuhle bufudumeza inhliziyo!
  
  Konke endaweni yethu kuhle,
  Utshani bufana nevelvet engutsheni yowesifazane.
  Nokho, ubumpumputhe
  Lwela ukuhlala edolobheni ngenkani!
  
  Kungani sidinga idolobha nedolobhana,
  Yiba njengesixhwanguxhwangu futhi uhambe ehlathini.
  Futhi uma kukhona iqhwa,
  Ukugijima ngaphandle kwezicathulo kukwenza kuphole!
  
  Umndeni wanikeza amandla anjalo,
  Ukuthi singabusa njengonkulunkulu.
  Lapha i-rye iyigolide ensimini,
  Ubuso obuqinile besithonjana buyakhazimula!
  
  Ubaba Ongcwele waseSvarog Slavic -
  Wasiyala ukuba sithande futhi siphilele abafowethu!
  Ubani ohloniphekile, owenza kahle,
  Phela uMdali ngokwakhe wakwamukela ukubethelwa!
  
  Futhi iqhawe liyolola inkemba ngokwakhe,
  Ngoba kunodlame empilweni!
  INkosi yathi: Kangiyikuninika ukuthula,
  Phela, isihogo, ukukholelwa akunamandla!
  
  Ngakho-ke ungakholelwa ukuthi ubuthongo yizulu,
  Eqinisweni, ingqikithi yenjabulo ukunyakaza.
  Futhi ulwa ngakho-ke -
  Ukuze umbulali acele intethelelo!
  
  Futhi uma ehlehla yedwa,
  Induku izosiza, kholwa yindodana yakho!
  Khipha uthuli nemfuhlumfuhlu ekhanda lakho:
  Yini ekwenza ukhononde - ngizokwenqaba!
  Izimpi zaqhubeka ngokuqina okukhulu nobukhulu. Kwakugeleza igazi eliningi. Ikakhulukazi amantombazane ama-elf alwa, ayesebenzisa izinzwane ezingenalutho.
  Futhi uma belwa, kubulala kakhulu, kucekela phansi amabhere kaPutin.
  Izimpi kumele kuthiwe zinegazi elingaka. Futhi amantombazane asesemathangi e-pyramidal kaZelensky.
  Futhi lokhu ukuhlasela okunonya ngokwedlulele. Futhi inomthelela oqinile wesitayela sebhokisi.
  Futhi izinzwane ezingenalutho ziphonsa izipho zembubhiso ngamandla amakhulu, abhubhisayo.
  Futhi amantombazane e-elf acula nakakhulu;
  Ubaba wami ungumphefumulo onamandla,
  Akekho olingana naye kulomhlaba omubi...
  Ngemuva kwakho konke, u-Elfia muhle kangakanani -
  Kuningi ukufudumala nokukhanya kuwo!
  
  Mlweleni, esihogweni namagwababa.
  Phela, alikho i-Motherland kulo mhlaba elibaluleke kakhulu!
  Phela ubugovu ngamanga obugebengu,
  Futhi idemoni elinonya lihlikihla ubuso balo obunengekayo!
  
  Nenzeleni izwe - bafo, singokhozi,
  Esingakwenza ngePatronymic akwanele!
  Singamadodana akhazimulayo - cabanga ngokulingana noNkulunkulu,
  Ake sishaye phansi okusendleleni kusuka ku-pedestal!
  
  Izwe lami liyizwe elingcwele,
  Kwesinye isikhathi siyakhohlwa ukuKukhonza!
  Bheka iqembu njengomndeni owodwa,
  Ubaba umngane ohlakaniphile uFralin !
  
  Ezweni lami elikhulu, kukhona uphawu oluthandekayo,
  Lelojazi lengalo elinokhozi olunamakhanda amabili lasakazwa!
  Yilwa ngegeja, nesixuku esilahliwe,
  Solntslavnaya Elf eqhoshayo !
  
  Nali ibutho lami - langena e-Orklin, liduma,
  Izindimbane zamaNazi zishanela imimoya emibi!
  Okwasala "kumaTigers" kanye "namaPanthers" kwakuyizicucu zikadoti ,
  Odeveli besihogo sebevele bemagange ukuhlangana!
  
  Bayothululwa ngodaka lwesihogo - izinkulumo,
  Wayekhuluma ngani ummemezeli womhlambi wamagwababa!
  Nabawileyo bayakuvuka baye ekuphileni okuphakade;
  UNkulunkulu uRod uzonikeza indlela yokuphila ekhazimulayo,
  Musa nje ukuphikisana neNkosi,
  Masiqine ekukholweni: mina nawe!
  Ngakho amantombazane acula kahle kakhulu. Futhi bakhulula izipho zokubhubhisa ngezibhakela ezinkulu. Lokho kuletha ukufa okungaka.
  Ngakho-ke amaqhawe ayithatha futhi, ngokukhulu ukushisekela okukhulu, akhulula umbani ezingonweni ezibomvu zamabele awo futhi awuthatha ngempela futhi wawafenda. Lokhu kuhle ngokwedlulele futhi kuyalimaza. Futhi ngaphandle kwanoma iyiphi ake sithi izinzipho.
  Amantombazane ayagigitheka. Bese idlozi elinezinwele ezinsomi licindezela ingono yalo ebomvu enkinobho ye-bazooka lacula:
  - Inkazimulo, ama-elves asitshele,
  Ama-orcs azoba namahloni!
  Amantombazane acula kamnandi futhi agxuma njengamabhola. Futhi amabhola akhethekile ku-ping pong.
  Futhi-ke, izinyawo ezingenalutho ziphonsa izinaliti ezinobuthi futhi zikhiphe amabhere kaPutin.
  Ngesikhathi esifanayo, amantombazane nawo ayacula;
  Shaya ngqo ngaphandle kokucasha,
  Sekuyisikhathi eside kungekho ukholo emazwini!
  Izinkondlo kufanele zidubule njengamathangi,
  Shaya isitha okhalweni!
  
  Izinto zifana nemisindo yesibhamu somshini -
  Ukuze umfudlana ugeleze njalo!
  Futhi impama ebusweni, ukuqhuma kwebhomu,
  Futhi kusukela engxenyeni ye-ruble isivunguvungu se-ruble!
  
  Awukwazi ukwakha injabulo ngodlame,
  Kodwa akukho ukuphila ngaphandle kobudlova!
  Yenza abanye bahambe emgqeni,
  Uzothola ukudla kwasemini!
  
  Ungadlala imidlalo emibi,
  Kodwa imisebenzi emihle iyadingeka...
  Enhliziyweni singamakati, hhayi amahlosi,
  Kanti umshanelo ungakukhahlela ezinqeni!
  
  Yebo, inkemba iyisiqinisekiso esithembekile,
  Kukhona iqiniso kuwo, hhayi icala!
  Ungabi umbusi odelelayo,
  Ungamkhonzi uSathane!
  
  Kukhona injabulo kuwo wonke amaqabunga ehlathi,
  Kukhona injabulo kunoma iyiphi i-cornflower.
  Hamba ngokushesha kwalasha wokuguga -
  Vumela izinwele ezimpunga ethempelini lakho zinyamalale!
  
  Awukwazi ukuzithengela unembeza,
  Futhi ngeke ukwazi ukuthengisa udumo lwakho!
  Sibhala indaba ngempilo,
  Inhlanhla ingumama ongamzali!
  
  Ubusisiwe ongakwesabi ukufa.
  Phela, abanesibindi kuphela; yazi, uyaphila!
  Sindizela phezulu njengenyoni yokheshe,
  Uma untanta, usuvele uphumelele isivivinyo!
  
  Kumuntu oyigwala kukhona isihogo nezulu,
  Futhi onesibindi ulindele ubuhlungu ngokumomotheka!
  Ingabe ufuna injabulo eyengeziwe?
  Uzoncibilikisa iqhwa lezinhliziyo!
  
  Khona-ke noma ubani uyakuba ngumfowenu;
  Khona-ke i-fighter ihlonishwa yonke indawo ...
  Kokubili indlu nendawo yokukhosela kuzohlala kuvumelana,
  Umdlandla usidonsela ebuqhaweni!
  Amantombazane acula kamnandi. Amaqhawe ajabulisayo ekilasi elihlaba umxhwele. Zama ukusondela kulaba bafana. Futhi amaqhawe mahle futhi agqamile.
  Amantombazane angamaqhawe abonisa umoya wawo wasendle. Futhi acwebezele ngamehlo esafire.
  baqalise okuthile okubhubhisayo kanyekanye.
  Futhi amandla amantombazane asese-cosmic aplomb yawo. Nombani ushaya emehlweni nasezinkabeni.
  Futhi amantombazane nawo aphonsa uphizi wokubhujiswa ngokuphelele ngezithende zawo ezingenalutho. Futhi babonisa into efanayo ngephaseji yasendle kanye nokuhlaselwa kotshwala.
  Lawa amantombazane amangalisayo futhi ayingqayizivele lapha. Futhi babonisa kanjani konke.
  Futhi futhi umbani ovela ezingonweni ze-ruby zebele. Futhi amagwababa awela ngaphansi kwamagalelo futhi awe, awiswe phansi ngokuphuma. Futhi imilomo ibhoboza amakhanda azo zonke izinhlobo zama-orcs.
  Ngesikhathi esifanayo, amantombazane ahlabelela ngentshiseko enkulu;
  Alisekho izwe elihle lase-Elfia,
  Yilwele futhi ungakhukhuleki!
  Abekho abantu abajabule kakhulu endaweni yonke
  Indawo yonke iyithoshi lokukhanya kwe-Elf!
  
  Izwe lawo wonke umuntu linezindiza ezihamba phambili,
  Futhi izimoto zimane zisezingeni eliphezulu!
  Abangane sebezondizela emkhathini,
  Okungenani songela iKarabas ngaphansi komhlaba!
  
  Amathangi ka-Orklin abhubhisa wonke umuntu,
  Futhi e- Orktai bahamba ngezinyawo baya e- Oklin !
  Sibona i-elfinism neLanga kude,
  Vumela imikhumbi iye eVenus!
  
  Sizokwakha amadolobha ku-Mars
  Futhi sizoyinqoba i-Jupiter!
  Kwangathi kungaba nenjabulo emhlabeni wonke,
  Futhi umaki uzoba amahlanu kuphela!
  
  Alikho izwe lezeluleko esilithanda kakhulu,
  Futhi awukwazanga ukuthola othandekayo, omuhle kakhulu!
  I-Fenin ekhaliphile yaba ngowokuqala ukuqala,
  UFtalin waqhubeka nendlela yakhe!
  
  U-Orkler wayefuna ukuphazamisa ukuthula kwethu,
  Futhi wahlasela ngobuqili ekushiseni kwehlobo!
  Othile wabeka insangu emiphefumulweni,
  Ngemva kokwenza isivumelwano noSathane!
  
  Ama-orcs amabi awazange aphumelele emzamweni wawo,
  Dabula i-Elf nama -elves abe yizicucu !
  Kwakungeyona i-Goldfish eyasiza,
  Futhi igalelo elinamandla !
  
  Futhi iNkosi ngeke ikusize nawe,
  Futhi ikhono, ukwethembeka, umusa!
  Ungavumeli amademoni ahlaselayo angimbulele ubuso bami -
  Ungaklebhuli kumklamo webhawodi!
  
  Ukukholwa kunganyakazisa izintaba
  Uma unesizathu sokukholelwa kukho!
  Bese sithola abazalwane bezibuza
  Yini eyasinika isibindi nodumo!
  
  Ubani owafa, ungakhali kabuhlungu.
  Ngoba inyama intuthu entekenteke kuphela!
  Futhi ama-sneakers azothathelwa indawo izicathulo ze-bast ezingcolile,
  Ezweni elisha - abasha futhi!
  
  Futhi-ke, kumsindo we-Rod's bugle,
  Sizohlangana nabangane, futhi sazi okhokho bethu!
  Ngoba imvelo isikhothamela,
  Sizozakhela ipharadesi lethu!
  Amantombazane nawo acula kahle kakhulu futhi ekhombisa ulimi lwawo olude nolumnandi kakhulu.
  Futhi izinzwane ezingenalutho ziphonsa izinaliti ezibukhali kakhulu futhi ezibulalayo. Kuhle lokhu.
  Futhi ziwela ngqo emphinjeni nasemlonyeni wama-orcs. Ukukhiqiza umphumela wokubulala.
  Idlozi elinezinwele ezibomvu lathatha lakhahlela amabhere kaPutin, lawakhipha lisebenzisa ingono yebele le-strawberry. Futhi kwabonakala kupholile kakhulu.
  Lawa mantombazane kanye nezithende zawo ezingenalutho zivele zenze izimanga. Futhi damn banomphumela obulalayo.
  Bafutha kanjalo, futhi masiphonse imibani futhi sibonise imigudu yabo evelele yokufa nokubhujiswa ezingonweni ezibomvu.
  Futhi futhi, kusukela ezingonweni ze-ruby, umphumela wokulwa kakhulu futhi oyingqayizivele nokungcwaba amabhere kaPutin ebhokisini.
  Kwase kuthi-ke amantombazane aqala ukucula futhi;
  Ngathembisa iMotherland enkulu,
  Khonza indawo yonke, ulethe ukukhanya okuphakade!
  Vumela ubunzima nokuhlushwa kusukela ekuqaleni,
  Ufuna ukukhala - sengathi uyingane!
  
  O, lungakanani usizi uNkulunkulu analo endaweni yonke -
  Kunjengokungathi lo Mdali ungudeveli wendawo yonke!
  Isakhiwo siyobhidlika ngegalelo elibi,
  Insizwa eqhumile izongena ethuneni layo!
  
  Cha, ungabheki ukuqashelwa omunye,
  Ukuze inkazimulo yezwe lethu Elingcwele!
  Futhi ngidinga isibindi esingesomhlaba,
  Ukuze ungahlali uyisigqila esidabukisayo!
  
  Phela isikhala asibunjwa njengesiyingi.
  Akupheli - njengomcabango womuntu!
  Futhi umuntu ufuna umngane ezikhaleni,
  Nakuba isiphetho sethu kuwukulwa nokulwa!
  
  Asizalelwanga ukujabulela ukungenzi lutho,
  Inkatho ilukhuni, kodwa ayikho enye indlela!
  Phela, amaRussia ayekwazi njalo ukulwa,
  Nami ngiyiqhawe, nakuba ngimncane!
  
  angiyikuqamba amanga, ngikhohlisa ngokungenaNkulunkulu,
  Ngangiyithanda impi, angizange ngiyifihle imizwa yami!
  Kodwa kwaba nzima kimi ukuqonda,
  Izwe Lobaba liyabubula, sithandwa sami!
  
  Futhi manje nginenketho futhi,
  Yilwa ngokuhlonishwa noma ufe!
  Ngakho ukuqondanisa kumakhadi esiphetho kwawa,
  Phansi kukhona kwalasha nesigxobo sokusekela!
  
  Kodwa manje sengiqoqe intando yami ngesibhakela,
  Ngafunda umthandazo futhi ngaqinisa imisipha yami!
  Lahla isitha esisekelweni,
  Intambo ekhalayo idlala enhliziyweni!
  
  Manje ngiyazi ukuthi kuyiqiniso ngempela ukunqoba
  Kwangathi u-Elfia angabusa kuze kube phakade!
  Sizoba abakude kakhulu kumaplanethi,
  Asikhazimulise Idlozi ezibongweni nasezinkondlweni!
  
  Ukuqinisa izwe laseSaint Elf,
  Kufanele sibe nolwazi lomoya!
  USomandla wabuzwa ngomkhuleko,
  Ukuze ukukhanya kwezwe lolwazi kungapheli phakade!
  Phela, amantombazane anjalo lapha angama-glamorous elves. Zinhle kakhulu futhi ziyamangaza. Cha, awukwazi ukudlula kuzo.
  Ungahlala uncoma amantombazane anjalo isikhathi eside kakhulu.
  Futhi uma nabo beyithatha futhi bakushaye ngombani ovela ezinkabeni zakho.
  Futhi amabhere kaPutin azoshiswa kakhulu.
  Lawa amantombazane amangalisayo - ikhwalithi evelele kakhulu. Futhi babonisa iziqephu zabo ezimangalisayo.
  Omunye wabo, i-orc ehlekisayo, waphawula:
  - U-Alexander Omkhulu uphumule!
  Omunye wavuma:
  - Ukuphumula nomona!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho waphonsa isipho sokubhubhisa ngamandla okubulala.
  Lawa kwakungamantombazane amangalisayo lapha. Amandla amakhulu nje namandla.
  Futhi ngakho-ke amaqhawe ayiphakamisa futhi futhi ahlabelela;
  Ubehlala nogogo
  Amahansi amabili ajabule...
  Ama-Orcs afikile
  Amahansi azala!
  Kunjalo, lawa ma-ditties lapha acwebezela kakhulu futhi ajabulisa ngomuzwa omkhulu.
  Futhi ama-elves amancane nawo alwa. Bangabantu abakhulu abenza isimo sengqondo esikhulu.
  Nezinsizwa nazo zikhombisa izigigaba. Nabafana be-elf, abaseyizingane futhi baphonsa izipho zokuqothula ngezinzwane zabo ezingenalutho. Futhi nabo bayacula;
  Emkhankasweni wokuphayona, ungabi buthakathaka,
  Noma indlela inzima uma kunempi!
  Ngenkazimulo yeMotherland - Amandla Angcwele,
  Phela, ukholo nabafana bayazi ukuthi kubalulekile!
  
  Muva nje isibhakabhaka besinokuthula,
  Ama-spikelets aqhakaza njengegolide ensimini!
  Kepha uPutin wanamathela ekhaleni lengulube ebusweni bethu,
  UNkulunkulu amnike ukufinyelela ethuneni!
  
  Ngaphansi kophondo sizokanisa,
  Kodwa indlela yethu ise-Orkmacht ngemuva.
  Abantu abaziqhenyayo beRadiant Fatherland,
  Sonke sithukuthele ndawonye!
  
  Ikwindla iza nomoya ohlabayo,
  Kodwa ungafaki izicathulo zakho okwamanje!
  Ngatshela umngane wami: gijima, ngizokubona maduze,
  Uyakwazi ukulwa namaphayona ebutho!
  
  Sehlisa ama-echelons emithambekeni,
  Futhi ekuqamekeleni sashaya amakholomu!
  Izingane ezingagqokanga zicathulo zagijima eqhweni,
  Nezinja ezilusa izimvu ziyabhonga ngemuva!
  
  Emakhazeni, umlilo owodwa wasibekela,
  Ukwehlisa ukuqhaqhazela okuncane emakhazeni!
  Susa ubumnyama i-Elf obumbozwe ngobubi,
  Buyisela intambo ephukile!
  
  O Jesu wezwe elingcwele Nkosi,
  Wethembisa umusa kubantu!
  Manje igama elithi isihe ngandlela thize liyindle,
  Azungeze itshe kuphela ensimbi ebandayo!
  
  Phela emakhazeni, ngisho nama roses ayabanda.
  Kodwa inhliziyo uma uNkulunkulu ephila ngcwele!
  Khona-ke ama-ice floes endala azoncibilika,
  Futhi uju olumnandi kakhulu luyogeleza emifuleni!
  
  Ake siwalahle amaketango obushiqela e-Fatherland,
  Umuntu oqhoshayo uyoqondisa amahlombe akhe!
  Enkululekweni, kunjalo, sonke sijabule kakhulu,
  Engeza isivinini ezinkanyezini ezigijima ibanga elide!
  Lawa maphayona - abafana abangazifaki zicathulo nabafana abashukiwe abagqoke izikhindi - bahle kakhulu.
  Futhi imilenze yabo yobuntwana iphonsa uphizi wokufa omncane kodwa obhubhisayo.
  Futhi amantombazane e-elf ayalwa.
  Futhi amantombazane avela kubantu abakhangayo, njengoba eyithatha, ashaya isitha ngokucindezela izinkinobho ngezingono ze-ruby zamabele abo. Futhi konke kuvela kumangalisa kakhulu futhi kuyabulala.
  Imilenze yamaqhawe, yiqiniso, ngaphandle kwezicathulo. Azinazicathulo futhi ziyathandeka.
  Futhi ukwazi ukudala umzimba wangempela.
  Noma mhlawumbe kunjalo?
  Futhi umzimba wentombazane unemisipha futhi imisipha yakhe ifana nama-slabs. Futhi ngeke uthole noma ubani omuhle kakhulu kunamantombazane anjalo. Bayokwenza lokho abanye abangakwazi ukukwenza.
  Futhi uma amantombazane esevele eshaya ikhwelo, amagwababa azowela emakhanda amabhere kaPutin futhi aphule izingebhezi zawo.
  Lokhu kuzoba ngokwedlulele futhi super.
  . ISAHLUKO 23
  UMaria Kolesnikova waba ngowokuqala lapha futhi intombazane epholile kakhulu. Futhi yini angayenzi? Futhi neqembu lakhe liphakeme kakhulu - umane nje u-hyper .
  Bese kuthi-ke amantombazane ayithathe futhi acule;
  Elven warrior brave -
  Ngokusobala awulwazi ukwesaba kusukela wazalwa!
  Kodwa eqinisweni uyisiwula
  Awusoze wathola insindiso!
  
  Lona umlingo wokuthukuthela;
  Amandla emimoya emikhulu ngokungenamkhawulo!
  Uhlakaze amathambo abe umlotha,
  Uyothola ukufa ezandleni zasendle!
  
  Amathambo akho ayoba lukhuni njengetshe;
  Kusuka ukuthi umthakathi uzofunda ukuthakatha la!
  Ake siphonse imayini encane enhle ngaphansi kwakho,
  Okuthile kokwakha abanye!
  
  Ubucabanga ukuthi uyakwazi
  Sinqobe ngentuthuko enkulu!
  Kodwa njengamademoni esiswini,
  Ungaphansi kwengcindezi evuthayo!
  
  Alikho ithuba kwabalahliwe
  Nqoba inzalo yethu edla inyama!
  Asiyiqedele indaba ngamanyala,
  Ngaphandle kokuqhuba inkulumo eyize - umbhedo!
  
  Susa lapha -
  Ama-gyrfalcons ami asekhulile!
  Ake siphonse uJudasi emlilweni ophansi;
  Ephihliza umkhathi ngokufutheka okukhulu!
  
  Bese umlingo wethu unesivunguvungu,
  Akusoze kwaba khona umgoqo!
  Umculo uzojabulisa ngendlela emangalisayo,
  Njengomsindo wempophoma eqhumayo!
  
  Uzoba phezulu entanyeni yakho,
  Udaka oluzoncibilikisa ngisho namadwala!
  -Phtalin naye ngeke asize ,
  Futhi noma ubani obusa umbuso!
  Lokhu kwaba kuhle ngempela. Amantombazane ayacula futhi aveze amabele awo anqunu ngezingono ezibomvu.
  Bahle kakhulu. Futhi banezingubo ezifanayo - ama-panties amancane. Kodwa ama-panties anemibala ehlukene nemibala, futhi anemidwebo.
  Lawa angamaqhawe amakhulu ngempela. Futhi bayakwazi ukwenza yonke into ipholile futhi ibonise amandla.
  Ngakho intombazane enezinwele ze-polka eziluhlaza yabamba ujenene we-orc ekhaleni ngezinzwane zayo ezingenalutho. Futhi izocindezela kanjani.
  Nanka amantombazane ekhala:
  - Kunye kubili kuthathu,
  Dabula i-orc ibe yizicucu!
  Futhi omunye washaya enye i-orc ethempelini ngendololwane yakhe. Wawa phansi wafa.
  Anjalo lawa mantombazane - kufanele kuthiwe angamasosha aphezulu nasezingeni eliphezulu .
  Zama ukusondela kulezi. Futhi kusukela ezingonweni ezibomvu amabele ahlotshiswe kangangokuthi ngisho netshe le-cobblestone lingeke libonakale lanele.
  Kodwa ngesikhathi esifanayo, amantombazane nawo ayacula;
  Izizipho zeTiger - amandla ensimbi,
  Ukuqhuma!
  Umkhathizwe uyafiphala,
  -Orkiskhan liyagabavula !
  
  Kepha iqhawe lethu le-elf linamandla -
  Ungaphulwa ukucindezela kwezilwane ezihuquzelayo!
  Ngisho umfana omncane
  Uzokukhombisa ukuthi ushaya kanjani!
  
  Phela e-Elfia inkemba ifana nomtshingo,
  Yazi nobuciko bokulwa!
  Phakamisa amafulegi akho phezulu,
  Ngobuso bukaNkulunkulu - uJesu!
  
  Lona umsebenzi wokunqoba,
  Hhayi kwababuthakathaka - emoyeni nasenyameni!
  I-Okrmakht ihlasele ehlobo elishisayo,
  Ngakho umbhubhise ngobuchule!
  
  Ibutho lethu liyisimangaliso kuwo wonke umuntu -
  Unamandla angaphezu komkhawulo!
  Ulwandle luyokhukhumala ngamandla;
  Igagasi elimpunga liyachaphaza!
  
  Sigawula isixuku ngenkemba,
  UPutin naye uzoshaywa!
  Iqhawe likala amamayela,
  Ibulala izimuncagazi ezimbi!
  
  I-Fuhrer yayicabanga ukuthi izobamba wonke umuntu,
  Kodwa ekuphenduleni, ukushaya ngezinkemba!
  Futhi indoda yethu yathi, sekwanele,
  Ngeke ubingelelwe ngamakhekhe e-Easter!
  
  Ngisho namaTigers awakwazi ukukusindisa
  Sinamandla phezu kwabo!
  Futhi ngaphansi kombala we-lilac ngoMeyi,
  Siqhubekela phambili ngenkani!
  
  Ngakho khumbula, knight osemusha,
  Njengokungathi i-Motherland ingcwele kuwo wonke umuntu!
  Futhi kusukela ezithombeni ubuso obungcwele -
  Bathi: okuyoba ngcwele!
  Lena yindlela amantombazane acula ngayo futhi ezwakalisa amazwi awo ngobudlova futhi abonisa umfutho wawo wobukhomanisi. Futhi uma beyithatha, bayocula futhi baveze amazinyo abo amaparele.
  Futhi bayocindezela ngosizo lwezingono ezibomvu zebele. Futhi kwabonakala kupholile kakhulu, kunamandla amangalisayo.
  Amantombazane acula:
  Fuhrer bald,
  Kubuhlungu kakhulu...
  Amnike ingqondo
  Ngeke sikholwe izinyembezi!
  Aphinde alwa nama-orcs ngolaka olumangalisayo. Futhi babulala amabhere kaPutin, bamisa izindunduma zezidumbu.
  Ama-elf asebenze ngokukhulu umfutho. Futhi bagawula ama-orcs, njengokungathi basika amakhanda abo ngezinkemba. Futhi emoyeni bagoba ngosizo lwezindiza ezihlaselayo. Kwakuyisikhumbuzo ngandlela-thile ngeMpi Yezwe II.
  Ngakolunye uhlangothi kukhona amantombazane, kanti ngakolunye uhlangothi kukhona amabhere kaPutin amabi. Futhi konke kwakubukeka kukuhle.
  Negazi eliningi lachitheka - ngendlela emangalisayo. Kwageleza impophoma yonke.
  Kuhlaselwa izimpisi,
  Ngaphansi kweziphepho zeqhwa ukukhala kwensimbi!
  Sizosula iziwula zibe umlotha,
  Ngakho ngokuqinile ebunzini - asikho osizini!
  
  Futhi izodlala phakathi kwamathambo,
  Isiginci sokufa kabuhlungu,
  Futhi izolinda izivakashi ezisheshayo
  Futhi uzoletha izindaba ezinhle,
  Futhi ngenhlanhla indoda eyisitabane izonyamalala!
  Umoya ojabulisayo! Umoya ojabulisayo!
  
  Phela, awukwazi ukuthola ibutho elipholile,
  Noma ubani owakuthola kunzima uyazi ukuthi kungamanga!
  Futhi ayikho indlela elula,
  Njengesidlakela esigadula sibheke endlovukazini,
  Ohlakaniphile kuphela obeka umlingani ngaphansi kwengcindezi yesikhathi!
  
  Futhi sizomemezela isheke elibi,
  Vumela izinyathelo zama-elves zisheshe!
  Phambili i-Elf, hlasela ngendlela eseduze!
  Khona-ke u-Shah ohluliwe uyabaleka,
  Azwe imbongolo
  Futhi i-elf guy izohlala iqhawe elindizayo!
  
  
  Masibhake ophaya ngokunqoba,
  Sizoqoqa izikweletu ngokudlala...
  Futhi sengathi inhlanhla ingaba nathi kuze kube phakade!
  Siza ababuthakathaka
  Futhi ungesabi uma izitha zakho zinenkani,
  Masiphakamise ibhanela le-Fatherland!
  Lena yindlela amantombazane ahlakaniphile nayingqayizivele acula ngayo - ekilasi eliphezulu kanye nezinga eliphezulu.
  Kuthiwani uma amantombazane eyithatha futhi akhale? Futhi ibukeka inhle kakhulu futhi iyingqayizivele.
  Amantombazane akwazi ukudala noma yini ngokuphazima kweso. Noma, ngokuphambene nalokho, thatha amabhere kaPutin futhi uwagaye abe yimpuphu.
  Ngesikhathi esifanayo, intsha ye-elf nayo yayilwa. Abalwa njengamaqhawe.
  Futhi ngesikhathi esifanayo abafana abahle kakhulu bacula;
  Ungunkulunkulukazi wothando oluhlanzekile nolukhanyayo,
  Ukumenyezelwa kokukhanya okungapheli!
  Ngaphandle kwakho, ama-zero kuphela azoba yiqhwa enhliziyweni yami,
  Futhi amehlo akho aphuphuthekiswe njengenkanyezi enomsila!
  
  Phakathi kwezibani olwandle olunezinkanyezi ezingapheli;
  Mina nawe sandiza esibhakabhakeni njengokhozi,
  Izindebe zakho zicwebezela ngamarubi,
  Bakhuluma nami ngentshiseko ngothando!
  
  Ngiphupha ngingawakhohlwa lawo mazwi,
  Ziqukethe uju nenhlaka enomama weparele!
  Nakuba ukudalelwa ngezinye izikhathi kuba nzima kulabo abahlangabezana nakho ,
  Ilanga liyohlangana, lisiphulula ekuseni!
  
  Umdlandla uphakeme kunamazulu futhi ubanzi kune -steppe,
  Amahomoni akhe ashaya inselo!
  Futhi ngezinye izikhathi ngithandaza kuJesu ukuba angisindise,
  O, ungabi nokhahlo ezithandweni!
  
  Ubuhle bemizwa yethu abunikezwa ukuqonda,
  Owazalwa engenalo uthando!
  Umhlaba unabantu abanokhahlo - lena akuyona ifilimu yakho,
  Futhi umkhumbi ulindile nge-grin, yazi ulwandle!
  
  Kodwa uthando luwumuzwa - akekho umbusi walo,
  Awukwazi ukukala ubukhulu bemizwa!
  Noma ungakakhuli ngokwanele
  Ukungabi naluzwela kuphela, ukubala kwathatha iminyaka!
  
  Kuyoba khona ipharadesi emhlabeni, kukhona ukholo olukhulu lapha,
  Phela asikho isidingo sokulwa ngenye indlela!
  Khona-ke umfula uzoqhuma njengempophoma,
  Phela, inkathi ye-elfinism iyeza!
  Ngakho abafana bacula futhi kwaba kuhle kakhulu. Amantombazane amahle futhi amangalisayo. Bakhula kancane kancane amandla okubhubhisa kanye nenkanuko yasendle, ephithizelayo.
  Abafana bathanda amantombazane futhi bayacula:
  -Izwi lakho alizwakali njengelikamama wakho nhlobo.
  Ucula ngokungahambisani nezwi le-orc!
  Futhi lokhu kubukeka kuhlekisa kakhulu. Kodwa abafana balwa ngokuzethemba.
  Futhi babonisa iminyakazo yabo emikhulu namahlaya.
  Futhi ukuthi amantombazane anezingono ze-ruby alwa kanjani nokuthi enzani. Ngaphezu kwalokho, abesifazane abangamaqhawe bahlabelela kanyekanye;
  Ngisho nesibhakabhaka siyahlaba ngenxa yeziphonso,
  Inyanga enamahloni ithuthumela ngenxa yokwesaba...
  Angiyona inja kaSathane emaphethelweni,
  Futhi umthakathi omubi uyisifo esibi!
  
  Kukhona indawo esihogweni ebekelwe mina,
  Ngihamba kancane ezweni elingaphansi!
  Nakhona, njengasezweni, ziningi izinto ezintsha,
  Wawa omunye umphefumulo!
  
  Ngokuba iThartharus yomthakathi iyindawo epholile,
  Kukhona amatafula, ukudla okulula, ikhasino!
  Kukhona ubumnandi obuhlukene esihogweni,
  Futhi kupholile kunanoma iyiphi imuvi!
  
  Awubazi namaqhawe wena
  Ngingakujezisa kanjani kanzima!
  Nina zinyoni eziyisiphukuphuku niphupha ipharadesi,
  Kungcono ukuba seHayidesi, kukhona ibutho elibi lapho!
  
  Ngizokunika amandla uma ungikhothamela,
  Futhi emadolweni akho kufana ne-plop phambi kukaNkulunkulu!
  Bese uba umkhuzi wamahhashi esihogo,
  I-syllable epholile kangaka, uyazi!
  
  Phela ukwenza okubi kuyisenzo esihle bazalwane.
  Kunobumnandi obuningi kuyo, ngeke uqonde!
  Futhi ngeke uqonde lapho kwesokunxele futhi kuphi kwesokudla,
  Onganginika khona ezinhlanu!
  
  Ngingenza noma yini, ezintweni zokubhubhisa,
  Anginamlingani kulomhlaba...
  Izwe lempumelelo yami liyogcwaliswa,
  Izinkinga ezingenakubalwa ebubini bedemoni!
  
  Kodwa ngeke ngikunike futhi ngeke ngikwabe nawe,
  Okungcono nakakhulu, ngizokufafaza othulini oluvela eqhweni...
  Khumbula ezithombeni ezibhekene nosizi,
  Phela awusoze waba yinja ezulwini!
  Lokhu kuhle ngokwedlulele futhi kuyalimaza. Kodwa amantombazane azohlakazeka. Ake sigxume njengamabhola. Futhi izingono zabo ziyi-ruby futhi ziyamangalisa.
  Futhi amaqhawe ngokwawo abonisa i-aerobatics ephakeme kakhulu kanye ne-aerobatic maneuvers. Futhi kujabulisa kakhulu.
  Yini enye amantombazane angayenza? Ngakho-ke kusetshenziswa izingono ezibomvu ukuze ucindezele izinkinobho zenduku yokudlala futhi ukhulule izipho ezibulalayo zokubhubhisa. Futhi uhlukanise abaphikisi ngaphandle kwesihawu noma ukungabaza.
  Ngaphezu kwalokho, ama-orcs nawo ahlukumeza amantombazane. Futhi ikakhulukazi, bathanda ngempela ukunamathisela ama-electrode esibelethweni seVenus futhi badlule okwamanje.
  Futhi ngesikhathi esifanayo, gazinga amantombazane angenalutho, izithende eziyindilinga. Okusebenza ngempumelelo kakhulu futhi kubuhlungu.
  Ngezinye izikhathi ama-orcs asebenzisa izindlawu ezishisayo ukuze aphule izinzwane zemilenze emihle yamantombazane. Okungukuthi, okuvunyiwe, nakho kunikeza umphumela obulalayo.
  Futhi amantombazane ayabhonga futhi aququda kulokhu.
  Ama-elves-knights afana nezingane,
  Ukusekelwa kwentsha yaphakade yezwe!
  Noma ukufa kufuna ukusibopha ngamaketango,
  Kodwa singamadodana angafi ezwe likaMama!
  
  Noma yiliphi ibhizinisi liphikisana ngobuchule,
  Uma abantu be-elf bethatha kuye!
  Ngeke siphulwe amaqhinga kaLusifa,
  Kholwa ekucindezelweni kwesixuku, bazolinqoba ibutho!
  
  Njengoba kwalasha ungawaphonsi amandla empini,
  Singakwazi, sibakholelwe, sizomelana!
  Futhi amasosha afa azovuswa -
  Ngoba uLade ungumkhwenyana ka-fallen knight!
  
  Uyaziqhenya futhi unobukhosi,
  Kodwa ngesikhathi esifanayo, njengesihlahla somnyezane, inesizotha ...
  Amandla e-Mighty Elven -
  Izwe elingcwele, elikhazimulayo!
  
  Kunezigelekeqe eziningi emigwaqweni yomhlaba,
  Balola imimese nezimbazo!
  Phela abanye banoKristu njengesithixo,
  Kwabanye, yonke ingxoxo yabo ingcolile!
  
  Abantu sebekhohliwe izibonakaliso zikaNkulunkulu,
  Bafuna nje ukubhebha ingquza...
  Futhi iqiniso lokuthi uNkulunkulu akazange omele impindiselo ngokufa,
  Isoni, isiphukuphuku, asikholwa!
  
  Futhi sisempini yezinsalela zobuKristu,
  Safika eConstantinople - silwa.
  Futhi ikhanate yazithoba futhi yazithoba,
  Amazwekazi ayajabula - amahlanu!
  
  Manje indlela ka-Elfia ingukukhanya komhlaba -
  Thembeka kuye, njengokuyala kweNkosi!
  Ukunqoba kuyisiqongo esikhulu,
  Uphawu loshintsho lwenhlanhla luyeza!
  Lena indlela amantombazane amahle najabulisayo acula ngayo. Amazwi abo anjengoju olumnandi. Futhi zigeleza emoyeni.
  Futhi izinzwane ezingenalutho ziphonsela isitha uphizi lokufa, lusihlukanise ngokoqobo. Futhi konke kubukeka kucekela phansi kakhulu.
  Futhi-ke elinye lama-elves lajikijela ibhomu elisindayo lokufa ngonyawo lwayo olungenalutho, olunomusa. Yandiza futhi yahlukanisa inqwaba yamabhere kaPutin.
  Intombazane yayithatha futhi yacula:
  - I-cocoa, i-cocoa,
  Ngokushesha kukhona ama-orcs ambalwa!
  Futhi amanye amaqhawe ayoshaywa umbani ezingonweni ezibomvu zamabele awo. Amagwababa amaningi akuthatha kanyekanye awela phansi. Bamelwa yinhliziyo embi kakhulu bagcina bequlekile. Uqhwaku oluwayo lwagoqa ugebhezi lwamabhere kaPutin.
  Amaqhawe ayithatha kanjalo ahamba. Futhi bayikhahlela kanzima.
  Ngemva kwalokho baqala futhi ukucula;
  Izingwadule ziyashisa, iqhwa liyabanda,
  Singamaqhawe e-Elf avikela udumo lwethu!
  Impi iyibhizinisi elingcolile, hhayi umbukiso oqhubekayo,
  Ngaphambi kwempi , sekuyisikhathi sokufunda i-Psalter!
  
  Thina bantu sithanda ukulunga futhi sikhonza uJehova,
  Phela, lokhu kuphetha ngesiRashiya, umoya ohlanzekile!
  Intombi enesondo eliqinile eliphothayo yehlisa usilika ebusweni bayo,
  Kwavunguza umoya, kodwa ithoshi alizange licime!
  
  Udondolo wasinika umyalo - vikela i-Elf ngenkemba,
  Ebungcweleni nasezweni lobaba - amasosha akhonza uKristu!
  Sidinga imikhonto ebukhali nezinkemba ezinamandla,
  Ukuvikela i-Slavic nephupho elihle!
  
  Imifanekiso yaseSolntslavia iqukethe ukuhlakanipha kwezikhathi zonke,
  Futhi uLada noNina kaNkulunkulu bangodade bokukhanya oyedwa!
  Omelene namandla ethu uyobekwa uphawu.
  IRussia Yaphakade ikhazinyulisiwe ezinhliziyweni zabalwi!
  
  Ngokuvamile singabantu abanokuthula, kodwa uyazi ukuthi siyaziqhenya
  Ofuna ukuhlaza i-Elf uzoshaywa ngenduku!
  Masakhe ngesivinini esithukuthele - siyipharadesi emhlabeni,
  Umndeni uzoba mkhulu - sizoba nezingane nesithandwa sethu!
  
  Masenze umhlaba wonke ube yindawo yokungcebeleka, lokho kungumfutho wethu,
  Masiphakamise amafulegi e-Motherland ukuze kukhazinyuliswe izizukulwane ngezizukulwane!
  Nezingoma zikazwelonke, nakuba zinenhloso eyodwa -
  Kodwa ukujabula okuhloniphekile, ngaphandle kwe-slime yobuvila obunothuli!
  
  Othanda izwe lobaba lonke nomsebenzi othembekile kuTsar,
  Ku-Elf uzokwenza lokho, impi iyanda!
  Ngiyakuqabula, ntombazane evuthiwe,
  Vumela izihlathi zakho ziqhakaze njengombala wehlumela ngoMeyi!
  
  Isintu silindele isikhala, sindiza phezu komhlaba,
  Sizokhokha izinkanyezi eziyigugu zibe umqhele!
  Makube ngokoqobo ukuthi umfana onephupho walithwala,
  Singabadali bemvelo, hhayi opholi abayizimpumputhe!
  
  Ngakho-ke senza injini - bam, evela ku -thermoquarks ,
  Irokhethi egijima ngokushesha, esika umkhathi!
  Vumela iklabhu ikushaye eshiya, kodwa ngqo emehlweni,
  Masicule iculo lesizwe soBaba ngezwi elinamandla!
  
  Isitha sesigijima njengonogwaja.
  Futhi ngokuphishekela, sifinyelela imigomo efanele!
  Phela, ibutho lethu lama-elves liyiqoqo elinamandla,
  Ngenkazimulo yeSolntslavia - makubuse udumo Amandla!
  Abesifazane abangamaqhawe bacula kamnandi. Futhi bakhipha imibani yangempela ezingonweni ezibomvu zamabele abo. Futhi ashaya amagwababa ewa ngenxa yokwethuka. Futhi amagwababa awela ngokushesha ogebhezini lwama-orcs, ebhoboza futhi ewashaya.
  Lokhu kwakubukeka kupholile futhi kulimaza.
  Futhi amantombazane akhipha ulimi, abhonga futhi ahlabelela:
  - Sinamandla kunawo wonke emhlabeni,
  Singawachoboza kalula wonke ama-orcs...
  Bulala amabhele athukuthele endlini yangasese,
  Ngezinye izikhathi kunzima ukubahawukela!
  Acula kanjalo amantombazane. Bafana nezinyoka ezinamabala ezinolimi olunobuthi.
  Noma bangakuthatha bakulume, futhi kubuhlungu kangangokuthi akekho obonakala unendaba ngokwanele.
  Futhi izingono zabo ezibomvu zicindezela izinkinobho futhi zikhiqize amandla amakhulu embubhiso phakathi kwamabhere kaPutin.
  Futhi inolaka futhi inonya.
  Amantombazane nawo angashaywa umbani ezinkabeni zawo. Futhi ahlakazeka ngezindlela ezihlukene, futhi amagwababa aphingana kuwebhu. Bese bewa phansi, bebambe ongezansi.
  Futhi badabula izingebhezi ezilandelayo zebutho lamabhere kaPutin.
  Phakathi naleso sikhathi, abafana abangamaphayona abagqoke izikhindi baphonsa izinaliti emabhereni ngezinyawo zabo ezingenalutho, ezinjengobungane futhi bacule;
  Igagasi lesimaragidu liphumela ngaphandle,
  Izinkanyezi esibhakabhakeni ngaphezu kwethu ziyakhanya.
  Ubumnandi be-corsair newayini elimnandi,
  Yini kusasa - iNkosi kuphela eyaziyo!
  
  Futhi emakhadini, maye, futhi akunikezwa ukwazi,
  Yini Fortune elungiselela ama-corsairs...
  Kuyoba khona intombi embhedeni ngaphansi kophahla lwendabuko;
  Noma usathane esihogweni usilola izimpondo !
  
  Kuzokwenzekani ukugibela noma kuqhume inganono,
  Lala ikhanda phansi kwalasha omubi.
  Sinjalo isiphetho se-filibuster Pallas,
  Ukuwela ulwandle ngendlela esabekayo!
  
  Nokho, lokhu kuqondana kwempilo kuhle,
  Ukuthi asikho isimiso sehhovisi esiyisicefe.
  Kunzima ukubhukuda ngokushuba, awekho amagama,
  Kodwa sonke siwumndeni - sibumbene!
  
  Uma sihlangana ne-frigate lapho besiza khona,
  Ungakhathazeki, asingene empini ngengoma ekhalayo!
  Ukungabaza akunqobeki ngokuphelele,
  Izwi lamakhosi anomqhele ozidlayo!
  
  Sizowina futhi okwethu futhi siphumelele,
  Uma unenhlanhla, ngeke ingene ku-loop!
  Ithemba lokuthi bazochoboza amagwababa,
  Ngizonitshela nonke bafowethu - angikwamukeli!
  Lezi izimpi ezichitha igazi ezenzeka lapha. Futhi amantombazane akhombisa ikilasi elesabekayo nelimangalisayo. Futhi kusukela ezingonweni ezibomvu zebele baqhubeka bephonsa amagagasi abhubhisa kakhulu futhi abhubhisa ngamandla amakhulu namandla.
  Futhi amboza amagwababa awenze awe phansi, amangele futhi abambe ongezansi.
  Amantombazane agxoba izinyawo ezingenalutho, aphonsa izinaliti ezinobuthi kuma-orcs, ahlabelele ngentokozo;
  Bhuqa, khuleka, khuleka,
  Unikezwe leli lungelo...
  Ngeke kusaba khona izimpungushe ezingamaqili.
  Izimbuzi azinandaba!
  Ngemva kwalokho amantombazane, nezinzwane zawo ezingenalutho, futhi ngamandla amakhulu athatha futhi aphonsa izipho zokufa. Bandiza bathatha amabhere kaPutin amaningi bawaklebhula aba yizicucu.
  Amaqhawe ahamba ngezindlela zawo. Futhi badabula amabhere kaPutin abe yizicucu ezincane.
  Futhi bafaka i-ultrasound enkabeni, futhi ama-orcs amaningi ashaywa ukukhanya futhi ama-eardrum abo adabukile.
  Lawa amantombazane ayithatha ahlakaza ngamandla ehlane futhi ephithizela, engavimbeki.
  Thatha inkemba futhi ulole inkemba ibe namandla!
  Izitha zakho mazigcwale inkohliso;
  Kodwa uzokhululeka, iqhwa lesihogo lizoncibilika,
  Sizokwenza lo mhlaba omncane ujabule futhi!
  
  Singamasosha amabutho e-Elf, esisika ngqo esweni,
  Ukwesaba akwaziwa yilabo abakhonza i-Motherland yabo!
  Umkhuzi uComrade Ftalin uyasibiza,
  Lokhu kusho ukuthi iqhawe lizoba nesibindi, ungabi namahloni empini!
  
  UbuKhomanisi bunikezwe ukukhanya - lokhu akulona iphupho,
  Iqukethe ubukhulu babantu kanye nengqondo yesonto lombhishobhi!
  Makabuse umhlaba: udumo nomusa,
  Masishanele wonke udoti obolile kulempilo enzima!
  
  Izwe lethu alinakulingana - wonke umuntu uyakwazi lokhu,
  Ngoba amandla abantu anika ukuphila okunjengepharadesi!
  Ngakho-ke khazimulisa i-Fatherland yonke indawo,
  Uma ufuna ukujabula, hamba ngakho, fighter!
  
  Ku-elfinism amandla kanye nokundiza kwezinkanyezi,
  Alikho inani eliphakeme, abantu bayazi ukuthi akunakwenzeka ukufinyelela!
  INkosi uqobo lwayo, ihlupheka ngezindaba ezinhle ngenxa yethu, yazisa;
  Ukuthi isitha sohlanga lwesintu sesiphenduke umdlalo!
  
  Bese-ke, njenge-waltz, izinkanyezi ezimangalisayo masidanse,
  Vumela ukuduma kwesitho kudlale futhi kuzwakale i-accordion!
  Masidumise uJesu nsuku zonke nangehora,
  Indlela yenkinga, izinkinga zethu zizophenduka zero!
  . ISAHLUKO No. 24.
  UMaria Kolesnikova uyala amabutho futhi ngesikhathi esifanayo uqalekisa umashiqela one-mustachioed nempandla. Futhi akakhohlwa ukuhumza;
  Amantombazane acula kamnandi futhi kamnandi. Futhi amazwi abo amnandi kakhulu, njengama-siren. Futhi ingoma ithululela ezinkomishini zekristalu zezulu.
  Lawa amantombazane amahle futhi amangalisayo lapha. Futhi amazwi abo ayisimangaliso esingenakucatshangwa.
  Futhi lapho besebenzisa izingono ezibomvu.
  Futhi ama-orcs abamba amantombazane athunjiwe ngamabele ngodlawu olubomvu. Futhi bahle bayihlephule futhi bayidabule. Futhi lokhu kwenza yonke into ibe buhlungu kakhulu.
  I-elf enezinwele eziwolintshi yayithatha yashaya i-orcs nge-bazooka, icindezela inkinobho ngengono yebele le-ruby. Wadabula amabhere kaPutin ambalwa wacula:
  - Chip, qhwaba , qhwaba, qhwaba ,
  Wathatha wacofa iphela...
  Ngakho umdondoshiya usehambile!
  Futhi amaqhawe amkhipha ulimi futhi.
  Futhi enye intombazane yashaya imbangi yayo ngesithende esingenalutho, esiyindilinga. Futhi impi, ipizi ebhubhisayo yandiza. Futhi inqwaba yama-orcs yabhujiswa ngesikhathi esisodwa.
  Lawa amantombazane lapha - i-orc imelene nawo, njenge-booger ngokumelene nenkunzi. Futhi zibangela ukucekelwa phansi nokucekelwa phansi okukhulu.
  Kodwa-ke, ngaphandle kwabo, kukhona nabafana be-elf. Bangamaphayona angenazicathulo, futhi bangakwazi ukuphonsa izinaliti ezinhle kakhulu kuma-orcs ngezinyawo zabo ezingenalutho, ezezingane, futhi bacule kanyekanye;
  Indlela yeqhawe ifana nembali nameva.
  Lapho umfana egijima engagqokanga zicathulo empini,
  Kodwa kunezinaliti ngaphansi kwezinyawo zomntwana,
  Bakwenzela nje ukupholisa ingane!
  
  E-Elfia, imfundo yesosha i
  Sekwephuze kakhulu ukuqala ngamanabukeni!
  Ngisho engadini, ihalananda likufanele.
  Ukwazi ukuvikela i-Fatherland kusukela ebuntwaneni!
  
  Esakufundisa ezikoleni, khohlwa,
  Izifundo zokuphila azibalulekile kubo.
  Ngikholwe, ukufeza isiphetho sendawo yonke,
  Sizalwa ngama-Elf Knights!
  
  Sithanda, siqoqa izimbali,
  Kithina, isibalo singamasimu amafutha.
  Ama-buds aqhakaza ngokunethezeka ngoMeyi,
  NgoJulayi, njengokungathi kuneqhwa le-poplar.
  
  Sithanda - i-nightingale icula njengomtshingo,
  I-thrush emnandi itshiyoza njenge-harpsichord.
  Lapho i-Elf ebunganeni ingasichithi,
  Omunye, njengoba iNkosi uKristu yafundisa.
  
  Abantu bakithi bavikela yonke indawo,
  Yonke indawo kunesithakazelo esiqhubekayo ekuphileni.
  Lapho amabhubesi ebhodla khona, opholi bacula kuze kugcwale izinhliziyo zabo.
  Ukukhanya okungaphezu komkhathi wezulu ngokwalo!
  
  Sizokwakha okuningi, ngeke sikuvumele kuchithwe,
  Sizokwazi ukuvikela indawo yonke!
  Ukuze injabulo yomphefumulo indize,
  Ngakho lokho kuphila okungapheli kuba yintambo!
  
  Khona-ke i-Fatherland ingasazisa,
  Futhi sizomkhonza ngokwethembeka nangodumo!
  Khohlwa ukuthi kukhona isithukuthezi sobuvila,
  Ukuthi umkhumbi wethu ngeke ushaye udaka!
  Bacula kanje abafana be-elf. Bayazi ukuthi kufanele balwe kanzima nama-orcs ukuze kube nekusasa eliqhakazile.
  Kuthiwani uma umfana we-elf ebanjwa? Khona-ke kuqala ama-orcs azomhlubula abe nqunu. Khona-ke bayokulengisa erack futhi bakushaye ngesiswebhu.
  Futhi-ke, isithende esingenalutho, esiyindilinga, somntwana we-elf sizothintwa ucezu lwensimbi olushisayo olubomvu. Futhi kuyoba iphunga njengento emnandi futhi ezishile. Futhi kuzoba kuhle nje.
  Futhi amaqhawe acula:
  Izithende zami, izithende zamantombazane,
  Sizodlala, vele sidlale umacashelana!
  Futhi konke kuzwakala kukuhle kakhulu. Futhi amantombazane enza ngamandla amakhulu. Futhi uma beqala ukukhulula okuthile, kuyoba ngomfutho omkhulu kakhulu.
  Futhi kusukela ezingonweni ezibomvu amantombazane azophinde athathe futhi aphonse umbani oshaqisayo futhi obhubhisayo.
  Futhi umfana oyiphayona ovela emndenini wama-elves uyacula;
  Isitha siyakholwa ngeze
  Wakwazi kanjani ukuphula ama-elves!
  Saqeda i-Orkmacht ngoMeyi,
  Waba umzingeli odla inyama njengenyamazane!
  
  Onesibindi uhlasela impi;
  Sizoshaya izitha zethu ngokufutheka!
  Sizowahwamulisa ngomshanelo endlini yokugezela,
  Futhi intambo yokuphila izoba yiluphu!
  
  Izwe lobaba lihle njengelanga,
  Unamandla futhi umdondoshiya ngamandla!
  Ingoma mayigeleze njengomfula okhalayo,
  Sikhombisa ithalente kuyo!
  
  Hhayi ngengoma emnandi kuphela,
  Ngiyawathanda ama-sled nama-skates!
  Kwangathi usuku olusha lube olujabulisayo,
  Isihlahla se-spruce sizosakaza izigaxa zaso!
  
  Futhi uma udinga ukuthatha inkemba,
  Lolu ucingo lwethu olunodlame!
  Sizogcina ibhomu esikhwameni sethu
  Dlala ngetimu yezempi!
  
  Ukunqoba akunangqondo,
  Ongenalutho ngeke afike engqondweni!
  Futhi ungikholwe, iziqongo ze-elfinism,
  Umuntu oyigwala ngeke akuthathe!
  
  Abanesibindi kuphela abanolwandle lwempumelelo,
  Umsebenzi kuphela osiza ukuzala!
  Ukuthi uze enjabulweni yomhlaba,
  Isitha sehlulekile ukuchitha igazi!
  
  Khona-ke kuyoba mahhala kakhulu,
  Sizofinyelela ukuphakama okusha!
  Isenzo esihle sothando,
  Senza intando yeNkosi!
  
  Ngokholo, ukukhanya kwalo mbono,
  Sifuna ukuba semehlweni e-Fatherland!
  Ukuze izinwele zikamama zingaphenduki,
  Kwangathi ihora ngalinye lingaba injabulo kimi!
  
  Khona-ke kuyoba nentando yabantu,
  Yakha izwe elithembekile kudala!
  Kuze kube yikhulu kuze kube unyaka wekhulu,
  Ngeke silifake ijoka!
  Amantombazane omndeni we-elf aqhubekile nokudubula ezitheni. Ngakho-ke amaqhawe asebenzisa uhlelo lwe-rocket Hurricane multiple launch and hit isikhundla samabhere kaPutin ngawo wonke amandla aso. Futhi kwakumane kuyigalelo elibuhlungu.
  Inqwaba yezidalwa ezinoboya yacekelwa phansi kanye nje.
  Futhi amantombazane ajikijela izipho zokuqothula isitha ngosizo lwezinzwane zawo ezingenalutho ngamandla abulalayo.
  Kwabe sekusetshenziswa izinsingo nezinaliti ezinobuthi. Lona umdanso omkhulu wokufa.
  Kwakunokubhujiswa nokufa okuningi.
  Futhi amantombazane ahlabelela;
  Iqhwa ligeleza olwandle neziqhwa zesiliva,
  Nesihlabathi esenziwe ngegolide sogwadule lwaseKarakum !
  Leli yizwe lami elingcwele le-Motherland,
  Induduzo emicabangweni enzima!
  
  Sizokwakha amadolobha amaningi e- Elfiri ,
  Masakhe imigwaqo nemigwaqo emikhulu eya e-taiga!
  Ngisho namaphayona asekhulile okungenani.
  Bazokwazi ukuthola ezamehlela kanye nokuxhaphaza!
  
  Abantu bethu bakhulu futhi banamandla emhlabeni,
  Wonke umuntu uphumelele kwisayensi!
  Siphila nge-elfinistic , sikubheke njengomndeni,
  Masenze imisebenzi eminingi ekhazimulayo egameni lokukhanya!
  
  Isifiso sethu esikhulu kunazo zonke
  Lwela izwe lethu elithandekayo kuze kube sekugcineni!
  uDurimar noKarabas bangabambezeli ,
  Ukugqoka umqhele wokunqoba!
  
  Izwe likaMama, ungumama wami, okuhle kakhulu akutholakali,
  Futhi ubunogqozi olunjalo!
  Ngisho nakuwe ovela edolobhaneni elikude lesizwe samaMansi,
  INkosi inike umusa ngesayensi!
  
  Kodwa lapho ukuduma kwezulu kuvutha, siya empini,
  Leli iphuzu lethu lokuhlonishwa!
  Bese kuthi ibutho elinamandla ligijimele ekuhlaseleni,
  Kuphela ngenxa yobuqhawe, futhi hhayi ngenxa yokuziphindiselela!
  
  Khona-ke akunakwenzeka ukuhlangana ne-Fatherland,
  Futhi isitha siyabaleka ngokushesha ngenxa yokwethuka!
  Phela, ngikholwe, impi akuyona ifilimu,
  Hhayi-ke, lokhu kudinga kokubili ukuhlakanipha nomuzwa!
  Lezi izingoma amantombazane ajabule acula ngenjabulo enkulu. Futhi kuhle nje. Ziyamangalisa futhi ziyimilingo.
  Amantombazane aze aqala nokukhala ngokufutheka okukhulu namazinyo acwebezelayo.
  Futhi bayaqhubeka bephonsa izinaliti ezinkulu, ezibhubhisayo ngezinzwane zabo ezingenalutho. Futhi babulala ama-orcs.
  Ngesikhathi esifanayo, amaqhawe abuye asebenzise izingono zawo zamabele abomvu ukuze acindezele izinkinobho futhi athumele izipho ezibhubhisayo nezibhubhisayo.
  Futhi ukukhiqiza incithakalo ngokuphelele.
  Banjalo-ke ubuhle - banolaka futhi bavusa inkanuko.
  Futhi baziculela:
  Fuhrer bald wena nje schmuck
  I-Fuhrer inempandla - shit stinky!
  Futhi bakhombisa izilimi zabo ezinde kakhulu. Futhi bawasonta njengomhlambi wezinyoka ezibhibhayo futhi yonke into ihamba phambili.
  Futhi abafana be-elf abagqoke izikhindi nezinzwane ezingenalutho baphonsa izipho zokubulala zokuqothula. Futhi zikhiqiza ukubhujiswa okukhulu nokufa.
  Amaqhawe alapha ayikilasi elingalawuleki.
  Futhi abafana bamaqhawe bapholile nakakhulu.
  Lapha omunye wabo, amaphayona asanda kwenziwa, waqala ukucula;
  Mina nomfowethu sangena ezweni elisha,
  UFortune wamoyizela ngokwethuka,
  Manje sizonqoba ulwandle.
  Futhi sizozinikeza tattoo!
  
  Noma ngiya esihogweni,
  kodwa ngeke ngibuyele esikoleni.
  Manje sengiyisigebengu esinegazi
  Futhi angesabi izivunguvungu!
  
  Kunendaba yokulwa nesitha,
  Umsebenzi wezempi kaCorsair,
  I-appetizer inyama enophaya,
  Mazife izitha!
  
  Le nsizwa inesivumo esisodwa:
  Isibindi, ubuqhawe, udumo!
  Impilo yesigebengu ifana nefilimu -
  Ungavumeli usathane akudle!
  
  Lapho umfana efika lapha,
  Lapho uGazi wayebhukuda khona .
  USathane ngeke asiphule
  Sikholelwe, uzoba ugogo!
  
  Isigebengu sicishe sithathwe njengesosha,
  Kodwa yena upholile nje...
  Phela, akusona isibhamu somshini esingenalutho,
  Yazi ukuthi wazalwa ukhululekile!
  
  Futhi i-corsair izoba nomklomelo,
  Uzokubamba ngehuku...
  Eqinisweni, empini ungumculi,
  I-pod isiphenduke ipayipi!
  
  Sizofinyelela ezindaweni eziphakeme ezinjalo
  Uma ungabanjwa ku-loop!
  Insizwa ayizange ibe manzi olwandle,
  Nami ngibekezelela isivunguvungu!
  
  Okwenzeka kudala kusemuva kwethu
  Masithathe indlela entsha!
  Futhi bayobaleka, uyabazi izitha,
  Inhlanhla ingaphambili!
  Yile ndlela ama-elves acula ngayo ngegunya elikhulu nange-aplomb. Futhi amaqhawe aphinde aphonsela isitha ngezinzwane, izipho ezishaqisayo zokufa.
  Futhi konke lokhu kunomphumela olimazayo. Impi iqhubeka ngamandla athukuthele.
  Futhi ake sishaye amabhere kaPutin asuke emoyeni ngemicibisholo enamandla amakhulu.
  Bese intombazane icindezela ingono yayo ebomvu ezinkinobho zenduku yokudlala futhi isebenzisa amandla abhubhisayo.
  Futhi-ke umthelela uvela ngosizo lwezingono, okuwumbala we-ruby. Futhi uzoshaya ama-orcs njengohlanya.
  Futhi amantombazane asebenzisa izinzwane zawo ezingenalutho ukuze awise amabhomu e-napalm ezindaweni zama-orcs. Ibhomu elilodwa elinamandla lawa, futhi ngokushesha amabhere ayinkulungwane kaPutin asha ngaso leso sikhathi.
  Yile ndlela amantombazane aqothula ngayo abaphikisana nabo, ngaphandle kwesihawu noma amahloni.
  Futhi babhale kuTwitter:
  - Unyawo olungenalutho lubulala kancane!
  Futhi bakhiphe amazinyo abo amaparele.
  Bese beqala ukucula;
  Iyini imfihlo eyinhloko yama-elves akhanyayo,
  Lapho abalimi behlwanyela amasimu,
  Lapho ungeyena umuntu nje,
  Lapho umzulane eyisihlobo sikabani!
  
  I-Transparent Motherland of Water,
  I-pigeon wing flip flops...
  O iminyaka emincane yesiphepho,
  Ingqondo yakho ikunikezeni?
  
  Ngiqabulwe intombi yami engiyithandayo,
  Kodwa leli dwala elibunjiwe libi,
  Izicathulo zamahhashi zishaya itiyela,
  Futhi udeveli udonsele okuhle esihogweni!
  
  Sakholwa ezulwini kwasekuqaleni.
  Dweba umugqa ngaphansi kwempumelelo ngepeni!
  I-Aurora ikhiphe amazwi okuvalelisa,
  Ngikholelwa ogwini lukaNovemba!
  
  Futhi umhlaba ugcwele izinkanyezi ezikhazimulayo,
  Izulu liyaduma ngaphansi kwefu.
  Ubhabhulini uyabubula, uphayini uyabubula,
  Kwehle izinyembezi entombini!
  
  Ngikholwa ukuthi isikhathi sokukhanya sizofika,
  Futhi malifezeke iphupho,
  Kwangathi kungaba khona ilanga nehlobo laphakade,
  Umfula ugeleza ngokukhazimulayo!
  
  Ngikholwe, impi izoshuba,
  Udweshu luyoma Intwasahlobo!
  Futhi abantu bayojabula
  Umnikazi woMhlaba ngumuntu ngokwakhe!
  
  Amafekthri mawabe umphathi we-proletarian,
  Letha osisi ephalamende!
  Sizocula izinkulungwane zama-arias ngenkululeko,
  Ukuze ama-pawn athuthukele ezindlovukazi ngesikhathi esisodwa!
  
  Ngeke kusaba khona ukuthotshiswa
  Noma yimuphi umsebenzi uyimpumelelo!
  Siyoba ngabahluleli bethu,
  Futhi ake izingane zihleke kakhulu!
  
  Bese siqoqa amandla ethu ndawonye.
  Ake siphule umhlane we-Orkshism.
  Masivuke njengokhozi engcwabeni.
  Kodwa abukho ububi nobubi!
  Yile ndlela amantombazane acula ngayo kamnandi futhi enolaka. Futhi ngesikhathi esifanayo bawakhiphe amazinyo, acwebezela njengamaparele. Futhi amaqhawe ajikijela amabhomu abulalayo ngezinzwane zawo ezingenalutho zamandla abulalayo.
  Lawa mantombazane anobuhle obuvezwayo ngempela namandla.
  Futhi bayowuthatha ezingonweni ezibomvu futhi bakhulule izipho zokubhubhisa ngamandla amakhulu, abhubhisayo. Futhi ama-orcs amaningi azokhungatheka ngesikhathi esisodwa. Ukubhujiswa okuphelele nje.
  Futhi amaqhawe ahlabelela:
  - Vala ikhala lakho nomlomo ngokushesha,
  I-Biotrep ihlakaniphe kunawe!
  Futhi bayocweba ngamehlo abo esafire. Noma amehlo abo ayi-emerald.
  Futhi amaqhawe anobukhazikhazi futhi mahle ngendlela emangalisayo. Futhi uma sebevele beqala ukucula, kuhle lokho;
  Saqinisa intando yethu ezimpini,
  Mfowethu balwela uBaba.
  Sibheke - banikeza i-elfinism,
  Isosha u-Elfi lingene e-Orklin!
  
  Okhokho bethu bakhanda izinkemba,
  Zase ziqala ukusebenza izibhamu...
  Izihlahla ze-birch zivula amagatsha azo,
  Amantombazane abhaka ophaya!
  
  I-Elf iphumelela kunoma iyiphi impi,
  Uyakwazi ukuthatha izinto ngengqondo yakhe.
  Kwesinye isikhathi isihogo esimsulwa siyasha.
  Kodwa sizomnqoba isitha!
  
  I-Elf ivikela umhlaba,
  Unika indawo yokukhosela labo abangazifaki zicathulo nabanqunu.
  Sayiqeda impi ngoMeyi,
  Ukuhlulwa okunolaka kulindelwe i-Orkmacht!
  
  Futhi emva kokwakhiwa nokuhlwanyela,
  Amasimu ayaqhakaza futhi i-rye igcwele izitaki.
  Nina mantombazane nomkhulu ningamaqhawe,
  Kwakukhona amakhaza neqhwa emiseleni!
  
  Ezweni likababa wethu elinesibindi,
  Thatha umnsalo ojulile.
  Izibhengezo ze-elfinism ziyandiza,
  Futhi amabhanela kaPutin alahliwe!
  
  Kuzodlula amakhulu eminyaka ngaphansi kwethu Stars,
  I-Empire iyisweli le-galaxy.
  Akukephuzi kakhulu ukuzalwa
  Futhi ngcwaba isitha emkhathini!
  
  Kodwa ngikholwa ukuthi ingqondo izoba nokuthula,
  Futhi umuntu ufana nomama kuwo wonke umuntu,
  Lapha umndeni wasendulo uyachuma,
  Ukukhanya Kwenkazimulo - Umusa!
  Amantombazane acula ngendlela emangalisayo - ikilasi eliphakeme kunawo wonke emhlabeni. Futhi imilenze yabo ingenalutho futhi icwebile, ishesha ngendlela emangalisayo futhi idlangile.
  Futhi kundiza imibani ephuma ezingonweni ezibomvu zesifuba futhi ishaye amagwababa. Futhi babadubula ngamandla amakhulu, abulalayo. Futhi amabhere amaningi kaPutin ayasha.
  Futhi amaqhawe awanikezi ama-orcs noma yimuphi umusa. Lawa amantombazane ahlukile futhi apholile. Izinga labo lihle kakhulu. Futhi uma beyithatha futhi esibelethweni sikaVenus, bayothumela amagagasi abhubhisayo okubhubhisa, ewisa wonke umuntu nemiphefumulo yabo.
  Kwabe sekufika impi ye-tsunami ye-magoplasma. Futhi kwaba nzima kakhulu kuma-orcs. Futhi mhlawumbe kubuhlungu.
  Amantombazane aklinya futhi acule wonke ama-orcs;
  
  Izimpi eringini yokulwa,
  Njengomthetho, amandla awazi imingcele!
  Vuma, ngicela ubaba,
  Kusukela ku-Mars, iqhawe lalifuna!
  
  Zonke izimpi zinemvelo
  Okuphiwe uNkulunkulu uBaba!
  Futhi udumo kuMndeni Omkhulu,
  Ithwalwe umfo onesibindi!
  
  Phela ukuvuma kwethu
  Nikela Izwe Lobaba impilo yakho!
  Futhi ngizwa ukuduma,
  Yilwa ngezinkemba ukuze uthole injabulo!
  
  Kukhona isibindi, kukhona amandla esayensi,
  Wazalwa ebuchosheni bomuntu!
  Ngaphandle kwanoma yisiphi isimiso nesithukuthezi,
  Sakha okutholakele kweNkazimulo!
  
  Singabantwana abasha baka-Elfia,
  Sifuna ukwenza uRus abe phezulu kunawo wonke umuntu!
  Abasekho abantu besifazane abahle e-Fatherland,
  Kithina Lada-god impumelelo!
  
  Onkulunkulu basinika ingqondo - izandla,
  Uthe uyi-demiurge!
  Yini ongayenza ngamandla esayensi,
  Ungalimbi nje igeja eliqinile!
  
  Ubukhulu boMkhathi bukulindele,
  Isibhakabhaka esihle siyidayimane!
  Isiphethu lapho amagwebu ayigugu,
  Kuphi ukukhanya kweso elibukhali leNkosi!
  
  Amaplanethi alien azoba ikhaya
  Izinkanyezi zifana nelanga loMhlaba!
  Uyitilosi eline-space rum,
  Ungabi njenge-minnow ephukile!
  
  Sizozifundisa ukungafi,
  Masakhe i-Universe-paradise!
  Okusha kuzoba ikhulunyaka,
  Kuzokwenzeka, phuphe ngakho!
  
  Futhi yazini ukuthi abafileyo bayovuka futhi;
  Izidumbu zizovuka emathuneni!
  Bese kuthi ekuphileni okuphakade,
  Iqembu elingcwele elilodwa!
  Lezi izingoma eziculwa amantombazane anesibindi futhi amahle. Futhi-ke, futhi basebenzisa umbani ovela ezingonweni ezibomvu zesifuba futhi bashaye amagwababa ngawo.
  Futhi labo abamangale, njengokungathi ngesando ebuchosheni, bafa. Futhi konke kwenziwa kahle kakhulu.
  Amantombazane ama-elf akhombisa izinga lolaka namandla awo - super and hyper .
  Lezi amantshontsho amahle kangaka. Abakwazi ukukhombisa futhi banikeze i-elfinism.
  Futhi baphonsa imibani enezingono ezibomvu ezikhipha ama-orcs amaningi.
  Futhi bacule phezulu kwamaphaphu abo:
  Ah, uPutin, unguPutin, uyimbuzi kaPutin,
  Kungani ugijime phezu kwezimbongolo zama-elves?!
  Uzothola kithi ngokukhethekile ngesenti,
  Uzobhekana nesibhakela esinamandla se-elven!
  Yile ndlela amantombazane acula ngayo futhi eveze amazinyo awo amaparele, acwebezelayo. Laba bangobuhle abavelele. Futhi makufe impandla uFuhrer!
  . ISAHLUKO No. 25.
  U-Maria Kolesnikova ulwa futhi uyala njengendlovukazi yeqiniso futhi ubonisa izinga lakhe eliphezulu kakhulu njengoba kwenza iqembu lakhe elilwa neliyingqayizivele.
  Futhi ngakho-ke amaqhawe ayithatha futhi acula futhi;
  Cha, oqaphile ngeke abune.
  Ukubukeka kwe-falcon, ukhozi...
  Izwi labantu licacile,
  Umnyenyezo uzochoboza inyoka!
  
  Ngikholwa ukuthi umhlaba wonke uzovuka,
  Kuzophela i-Orkshism...
  Futhi ilanga lizokhanya -
  Indlela, i-elfinism ekhanyayo !
  Lawa amantombazane lapha - ngeke nje usondele kuwo ngaphandle kokumangala.
  Futhi uma sezihlakazekile kakade, khona-ke ama-pulsars azondiza esuka ezingonweni ezibomvu zesifuba. Ngamantombazane anjalo, akekho futhi akukho lutho oluzobhekana nayo.
  Futhi bangakwazi ukumisa ihhashi eligijimayo futhi bachoboze ibhere ngesikhathi esisodwa. Futhi uthele isitha ngezidumbu zamabhere kaPutin.
  Nansi indlela amantombazane acula ngayo ngezinye izikhathi:
  Kuqubuka impi enkulu
  Impi ngaphandle kwezizathu ezizwakalayo...
  Lapha uPhuthini wafika uSathane
  Futhi ukufa kukaRus kanye nakho!
  
  Futhi ubani ozomisa ukugeleza,
  Imifula egcwele igazi ethukuthele...
  Isitha siqala manje,
  Futhi i-elf ngumuntu!
  Futhi amaqhawe ayophinde athathe futhi aphonse izinaliti ezinobuthi nezibhubhisayo ngezinzwane ezingenalutho. Futhi bazobhoboza amabhere amaningi kaPutin, ngokufutheka okukhulu.
  Futhi ama-elves amancane nawo alwa ngokuzimisela okukhulu nangokucasuka, futhi abonise i-aerobatics yawo esheshayo nokulwa.
  Nabafana nabo bajikijela izinalithi ezibulalayo ngezinzwane zezinyawo zezingane zabo.
  Ngesikhathi esifanayo, intsha ye-elf ayikhohlwa ukucula ngokufutheka okukhulu;
  Ngaphansi kwe-bugle ehambayo sishaya isinyathelo,
  Kuma-elves, impi iwukugubha umphefumulo!
  Futhi uma ungumlwi, hhayi imbongolo,
  Bese ugijimisa ama-orcs amabi!
  
  Ama-Elf amantombazane nawo angamasosha,
  Ibhawodi le-crossbow lizobhoboza izikhali!
  Abalwi manje sebeziqhenya ngobusha babo,
  Uyazi, ngizomxosha isitha!
  
  Ama-gnomes enza ubhiya - ijusi elimangalisayo,
  Letha inkomishi ngaphambi kokulwa!
  Akazazi izingwevu zethempeli,
  Zivutha unomphela ngaphakathi!
  
  Ukuthi ngisho nedlozi elikhanyayo alikwazi ukukuqonda,
  Ukufa okubi kwesalukazi kuholela kuphi!
  Sizophumelela ukuhlolwa kwesibindi ngo-A,
  Ngeke sikubekezelele ihlazo, uyazi!
  
  Futhi izwe elisha nalo muhle,
  Lapho-ke umboleki uzophinde athukuthele!
  Vumela isibhamu somshini sidwebe njengeshizolo,
  Futhi ibutho limboza indlela ngemizimba!
  
  Manqoba, ngifuna ukukuthola
  Ukuze ujabulele i-trill yegolide!
  Yebo, kwesinye isikhathi udinga iketanga, hhayi intambo kasilika,
  Hhayi-ke, iqabane liyabhonga njengesilwane!
  
  Intombi izokunika uthando, ngiyakholwa,
  Futhi muhle naye, njengasezulwini!
  Vumela umndeni omkhulu ukhule
  Nginithanda mantombazane ngenhliziyo yami yonke!
  Lena yindlela ama-elves acula ngayo ngokukhalipha. Futhi konke kuhle kakhulu futhi kuhle nabo. Futhi umlilo ovuthayo uyavutha. Nokugxuma okunamandla namaphaphu.
  Futhi izingono ezibomvu zamantombazane zizoqhunyiswa yi-ultrasound ebulalayo futhi ebhubhisayo.
  Futhi yonke into izothathwa kahle futhi yosiwe. Lawa amantombazane.
  Futhi bazocula futhi:
  - Kuzoba nedolobha eVenus,
  Futhi i-chimera embi!
  Ngemva kwalokho, bayolisusa emehlweni abo futhi bakhanyise ngombani obhubhisayo nobulalayo.
  Futhi-ke bazothatha ama-pulsars futhi bawakhokhise kusukela ezingonweni ze-ruby zesifuba. Okubuhlungu kakhulu.
  Yilokhu ngempela okudingwa abesifazane.
  Baphinde baphakamise izihlathi zabo. Bacabanga ukuthi bakhotha into emnandi kakhulu futhi ekhangayo ngolimi lwabo, bese bevulwa ngokoqobo.
  Laba ngabesifazane.
  Futhi zibhonga phezulu kwamaphaphu azo:
  Sizothola i-orc empini, sizothola i-orc empini,
  Ngeke sidlale naye - sizomklebhula abe yizicucu!
  Masiyidabule! Masiyidabule!
  Bacula kanje abafana be-elf. Futhi amantombazane, ngezinzwane zawo ezingenalutho, aphonsa izipho ezibhubhisayo zokufa.
  Futhi benza ngobuhlakani obukhulu.
  Futhi endaweni ethile ama-orcs adubula izithende ezingenalutho zamantombazane, eziyindilinga. Futhi ekuphenduleni, amantombazane acindezela izinkinobho ngezingono zabo ezibomvu futhi akhiphe imifudlana echotshozayo yokubhubhisa nokufa.
  Nansi intombazane evela emndenini wamadlozi egijima isigayo ephethe izinkemba. Futhi ngokushesha amakhanda amahlanu amabhere kaPutin anqunywa.
  Ake sithi laba ubuhle lapha - bahle kakhulu. Futhi uma zikhipha izingono ezibomvu zesifuba futhi zikhiphe umbani, khona-ke ama-orcs ngeke athole ngokwanele.
  Futhi amantombazane ayakuthanda ukukhotha izinduku ze-jade ezinyakazayo. Into okufanele uyiqaphele - kupholile.
  Phela, mantombazane, uma ama-orcs ekuthatha, nakanjani azoshisa izingono zamabele abo. Lokhu sekuvele kungumthetho wabo. Futhi lapha awukwazi ukuyithatha futhi uyinikeze.
  Intombazane izwa kokubili i-orgasm nobuhlungu.
  Futhi ama-elves amancane abuye acule, futhi akwenze kahle kakhulu, futhi adubule amabhere kaPutin ngesibhamu somshini;
  Ukuphi sithandwa sami,
  I-Virgo yokukhanya okukhazimulayo, okukhanyayo.
  Sengikhathele impilo enenzondo,
  Ngifuna ihlobo emakhazeni!
  
  Emhlabeni uthando luyinto esemqoka,
  I-genus idinga ukuqhubeka.
  Umuzwa ngawe uyakhazimula,
  Asikhulume nobuhle!
  
  Izindebe ezibomvu tebhu,
  Ikhala linjengentaba eneqhwa,
  Ngifuna ukuba mncane nawe
  Klweya ama-curls akho amhlophe qhwa!
  
  Izihlathi ze-satin zibomvu,
  Izinyawo ezingenalutho zichoboza utshani,
  Ukuba nawe yinto ebaluleke kakhulu
  Sizoluka amagoda ngesitaki sefilakisi!
  
  Uyalima yini inkomo yami?
  Emaphethelweni ale ndawo kukhona amabhishi amnyama...
  Sesithuthuke emkhathini,
  Nasesigodini sikhala izinyembezi!
  
  Kuzwakala i-trill ye-sonorous orole,
  Ukwehla kudlula ingxenye...
  O, i-nightingales yami injani,
  Ngiyayithanda ingoma yakho!
  
  Imibala yethu yasehlobo igqamile,
  Ikwindla yobukhosi obunsomi ngegolide.
  USanta Claus nezipho,
  Asikwazi ukuyigcina emakhazeni!
  
  Izositshelani intombi yeqhwa ,
  Kuyoba nenganekwane enhle;
  Inkukhu izosinika igolide,
  Isitsha se-Crystal esine-rose!
  
  Ngiqabule isithandwa sami
  Ezindebeni ze-cherry coral,
  Imicabango yethu imsulwa kakhulu,
  Ngifuna okuthile okumnandi nokusha!
  Ake sikubeke ngembaba, lezi zinsizwa lapha. Futhi bavame ukukhotha isifuba esimnandi seVenus kuma-elves ngolimi lwabo. Ake sithi kuhle.
  Futhi amantombazane alapha asezingeni eliphezulu. Futhi uma beqala ukucula, ngeke behlise umoya.
  Futhi amazwi abo agqamile futhi anomsindo, njengesiliva lezinsimbi. Futhi lokhu kuzomane kube isigaba esiphezulu kakhulu.
  Futhi amantombazane ayacwebezela ngamehlo awo esimaragidu kanye nesafire. Futhi zikhipha izinhlansi eziwugqinsi kakhulu nezivuthayo ezingonweni zamabele.
  Futhi bashisa ama-orcs amaningi. Futhi bakhombisa iphaseji elinolaka.
  Futhi izinzwane ezingenalutho zamantombazane ziphonsa amabhomu abulala kakhulu ngendlela enkulu.
  Futhi baklebhula ama-orcs abe yizicucu ezincane.
  Yilokhu okubonisa ama-elves angenakunqotshwa. Futhi amabele abo agcwele kakhulu futhi anezingono ezibomvu.
  Futhi ama-elves amancane akhotha la mabele ngomdlandla omkhulu. Futhi kufana nokuthi bano-ayisikhilimu othini.
  Kodwa ngokuvamile, ake sithi kupholile.
  Ikakhulukazi uma kungaculi amantombazane kuphela, kodwa nama-elves amancane okuthi, ake sithi, angabaculi abapholile;
  Isikhala siyisigodi esibanzi,
  Ingubo yobumnyama engenakukhanya...
  Okumnyama, inky quagmire,
  Wamunca iqhawe ngokuhaha!
  
  I-Star Chalk web,
  Isibani sokufa siyadansa.
  Impi iphakathi nje,
  Sizowina, ngikholwe!
  
  Ama-Elves, ama-orcs, ama-troll,
  Bavunguza ngesivunguvungu.
  Izinyembezi eziningi nobuhlungu
  Kuleli sekisi lenkanyezi!
  
  Sikule mpi,
  Phambili...
  Ngiyanibingelela nonke,
  Kuyindaba yokuhlonipha ukushaya!
  
  Amandla empi makhulu,
  Ukucasuka kubi nakakhulu.
  Asibona opholi
  Futhi abantu banenhlanhla!
  
  Ukuze ukunqoba bazalwane,
  Zama kanzima.
  Uma ubuyisitha esigqoke amanikiniki,
  Futhi ngobuso be-clown!
  
  I-orc izokhombisa i-elf,
  Ukuphi ukuqala komhlaba.
  Ungaliphuli igatsha
  Ngaphambi kokusa!
  
  ukwakha inkanyezi,
  Akudingekile ngobuhlakani
  Sesingamaqhawe manje
  Futhi hhayi izingane ezivela engadini!
  
  Ngakho-ke ake sikushaye
  Asibize impendulo.
  Uhlafuna i-snot
  Ezinkondlweni zembongi!
  Lena ngempela ingoma epholile futhi emangalisayo ngesikhathi esisodwa. Futhi-ke, ama-elves acula kahle kakhulu.
  Futhi-ke, amaqhawe, ahlale ecwebezela ngezithende ezingenalutho, eziyindilinga.
  Futhi ngakho bayoyithatha futhi bakhafulele isitha. Futhi bazokwenza ngokunembe kakhulu nangokunemba.
  Futhi ngokushesha inqwaba yama-orcs izosha ngenxa yokukhafula.
  Intombazane ye-elf yayithatha futhi yacula:
  - Indlu ehlanyayo iyasha,
  Sanatorium kaSathane
  Ayikho indawo emhlabeni
  Ama-Orcs athembekile eNkosini!
  Lena yindlela abacula ngayo ngenkuthalo nangodlame. Futhi bayabhonga.
  Futhi amantombazane nawo athanda ukwenza izinto ezinhle kakhulu ngolimi lwawo. Futhi lokhu kubavula ngokuphelele.
  Futhi kuthiwani uma nabo bekushaya uphume esibelethweni sikaVenus ngesandla sokubulala? O, lokhu kuzophola ngokuphindwe kayikhulu.
  Cha, akukho okungavimba lamantombazane.
  Ingabe ama-elves amancane abuthakathaka? Vele akunjalo! Zibuye zipholile kakhulu.
  Futhi bahlabelela kamnandi;
  Isikhala sisontekile futhi sigcwele umlilo,
  Amandla omkhathi agoqeka aba uphondo njengomthombo.
  Phela umkhathi wabhodlozwa uthuli ngesando, asiwushaye,
  Iplanethi yaqhekezeka okwesiphepho esine-fluff!
  
  Singamaqhawe anamandla, singama-elves,
  Izimpi zethu, ubizo endaweni yonke.
  Vumela ibutho ligijimele kuma-orcs amabi ayisigidi,
  Masizichoboze, zithandwa, ngokushintsha ukuphefumula kwethu kancane!
  
  Nomculo omusha, noma ingoma isiphelelwe yisikhathi,
  Kuzwakala, kodwa ungacabangi nge-Motherland ethandekayo,
  Ama-elves aneqembu elisondelene kwesokudla,
  Ukuthi wonke umuntu ukhuluma ngokuthopha ngomunye!
  
  Yimaphi amandla aphonswe ekuhlaselweni, i-troll iyeza,
  Kwabanda imikhonto, salola imikhonto.
  Umdlalo wokuhlasela usuqalile, ama-orcs avule amaphuzu,
  Kodwa eziphendulela, lezi zihlabani zashaya igoli zisuka ezithendeni!
  
  Kukhona izinkanyezi ezinamandla, imiphongolo yezibhamu,
  Ngama-volleys abo bazobamba indawo yonke.
  Phela amadlozi anamandla okulwa athathwa njengamakhozi.
  Gcwalisa umhlaseli njengesixwayiso kuwo wonke umuntu!
  
  Ngaphandle kokwazi inkohliso, amasosha azohlasela,
  Ngokukholwa noLada uzokwazi ukuketula isitha.
  Bese sizosala sodwa nentombi ebomvu,
  Ukuze uthole isosha elisha le-Motherland!
  
  Kuyini ukuhlakanipha, idlozi labuza idlozi.
  Ngingabonisa kanjani ubuhle ukuthi ukuphila nami kumnandi?
  Futhi ukuduma kwaphendula ngobuqili - phela, awuyena umuntu,
  Ukukhuluma ngobuqhawe ngobuqotho nangokwethembeka!
  
  Kodwa uhlanga lwesintu luhlehlile - ngimnike impendulo,
  Kubantu bobuwula, isiyalo esisodwa kuphela.
  Hamba indlela yokwethembeka, wamukele inani elilinganayo lezinkinga,
  Kodwa ngeqiniso awukwazi ukucela intethelelo kothandiweyo wakho!
  
  Kepha i-gnome yangitshela nge-grin - umfana wayengagqokanga zicathulo,
  Awazi endaweni yonke, ukwethembeka kuphela okunqobayo!
  Kepha kubhangqiwe namaqiniso angaphelele, buphi ubuqili noSathane,
  Ukuze ungangeni ngaphansi kwezinhlamvu ezimbi ngeze!
  
  Ngakuqonda lokhu, i-gnome ehlakaniphile, lala ngokulingene nangobuso bakho.
  Khona-ke uzokwazi ukukhulula inhliziyo yentombazane!
  Futhi izinyembezi zekristalu ngeke zithinte amehlo aluhlaza,
  Futhi ukholo lwethu, kuze kube sekugcineni, wukunqoba izitha zethu othulini!
  Yile ndlela ama-elves amancane acula ngayo ngobudlova nangokuvumelana. Futhi kwaba kukhulu kakhulu.
  Futhi amantombazane aqhubeka nomlilo wawo obulala kakhulu futhi ocekela phansi. Futhi bacindezela izinkinobho ze-joystick ngezingono zabo ezibomvu. Onobuhle badlale ngelikhulu isasasa. Bangamasela amangalisayo.
  Yilokhu abakwenzayo, kunengqondo futhi kuyalimaza. Futhi umthelela wabo wokulwa awunakulinganiswa.
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho amantombazane aphonse ama-peas of anhihilation. Futhi benza ngomdlandla kakhulu.
  Izenzo zabo ziwukubulala nje.
  Futhi amaqhawe akhulula i-ultrasound ezingonweni ze-ruby zamabele awo. Amagwababa adideka emagagasini. Bashayeka ekhanda njengeqembu elibulalayo bese bequleka.
  Futhi awela phansi, abhoboze izigebhezi zamabhere kaPutin ngemilomo yawo. Futhi ama-fighters anolaka kakhulu futhi apholile. Futhi bakhiqiza umphumela oshaqisayo nowohlozayo.
  Lawa mantombazane amahle kakhulu. Futhi ulimi lwabo luhlala lusebenza.
  Futhi izinsizwa, okugidayo, izinduku jade amantombazane akitazayo, nazo zicula ngokuzizwa okukhulu kakhulu;
  Umcabango wami washaya
  Isithombe sakho sasibaneka ngomsila wenkanyezi enomsila ...
  Wangihlaba njengombani
  Ngobuhle bayo obukhazimulayo ezinkanyezini!
  
  Izimbongi zincoma ubuhle obunjalo,
  Ubuso obufanayo beNyanga abukwazi ukusibekela.
  Kwangathi iVenus ingakunika injabulo,
  Isidlwengu esibi siwile - sinqotshwe njengomdlalo!
  
  Umuhle kakhulu ukuthi uyakwazi
  Nqoba ukujula kwesibhakabhaka.
  Ngawe ngikwazi ukuphefumula kalula, ngokukhululeka,
  Intambo yokuphila igoqa njengosilika phakathi kweminwe yakho!
  
  Angithembi ukuthi ngizosiqonda isimo sakho sokuziqhenya,
  Ngoba ungudadewabo ka-Arthemisi!
  Futhi nginciphisa umhlathi wami ngezinyembezi,
  Ingabe iphupho liyontanta ngempela liye eThatharasi?
  
  Uvele kuluphi uhlobo lwamaphupho amnandi?
  Akunikeziwe ukuqonda ukubonakala kwasezulwini...
  Umcamelo wensizwa ekhala izinyembezi ezinosawoti,
  O mhlaba omubi - angiboni imuvi!
  
  Isakhiwo esisekelayo sothando,
  Kulula, kepha kuchoboza ngochungechunge losizi ...
  Sifuna ukundiza njengama-cranes
  Kodwa ulwandle ludonsela kwalasha womhlaba ongaphansi!
  
  Isiphi isiphetho esibeke amaketanga,
  Yini eyenza indawo yonke ibaluleke nakakhulu!
  Sengathi uNkulunkulu anganika abantu abasha amandla,
  Ungathumeli isijeziso eseqile!
  
  USomandla wathi: Wahlola,
  Hhayi isikhathi eside kangakanani ubekezele.
  Kepha okufanelekile kudinga ukucatshangelwa,
  Ungaphuma kanjani kumbeleko othambile!
  
  Manje usuwukhozi nokhozi.
  Manje usengakwazi ukucabanga ngokudalelwa !
  Futhi uma eqala impi noSathane,
  Lokho kusho ukuthi uyakwazi ukulwa uma kufanele!
  
  Manje sengintanta nawe, kherubi,
  Uyintombi nto, njengenkanyezi ekhanyayo!
  Sizonqoba ubukhulu bomhlaba wonke,
  Angisoze ngahlukana nawe!
  Lena yindlela ama-elves amancane acula ngayo ngendlela emangalisayo futhi ejabulisayo. Futhi amazwi abo ayamangalisa kancane.
  Futhi uma amantombazane esevele eqala ukucula, khona-ke kubonakala kukuhle ngempela.
  Futhi ukhulule imibani ebulalayo ezingonweni ezibomvu. Futhi lokhu kuyi- hyper ngokuphelele .
  Lawa ngamantombazane asebenza ngomfutho ngezinga elikhulu.
  Futhi ngezithende zabo ezingenalutho baphonsa ama-peas abhubhisayo okufa. Futhi baphahlaza amabhere kaPhuthini abe yizicucu.
  Futhi benza ngamandla amakhulu okufa. Futhi ithonya lamantombazane e- hyper class liyenzeka .
  Futhi-ke amantombazane azophinde athathe amandla amakhulu futhi aphoqelele ngezingono zawo ezibomvu. Futhi ngokushesha aqukethe umlilo womlingo, kanye ne-hyperplasm , ngokubhujiswa okukhulu, okukhulu.
  Uma sibheka le mpi, uGoddes-demiurge Emmanuel wayithatha futhi wahlabelela ngomdlandla;
  Ayikho indlela yokunqanda umuntu,
  Isifiso sokuba uMninimandla Onke!
  Ukuze umhlaba wonke ubuse uMkhathi,
  Futhi ngamunye unolwazi olunamandla, olutholakala yonke indawo!
  
  Kodwa kulokhu sinamandla,
  Ngezinye izikhathi akuvimbeki, njengesiphepho!
  Sishaya esiphongweni hhayi nje emehlweni,
  Sakha indawo yonke ngaphandle kwe-hackwork!
  
  Wonke umuntu unedayimane lakhe elikhulu
  Ingqondo yakhe iyashisa, kuhle kwelangabi elibhuquza!
  Futhi ukuze umlilo okhazimulayo ungacimi,
  Abafana bathande abesifazane bethu baseRussia!
  
  Wonke umuntu unesizathu sakhe sokulwa,
  Silwela injabulo emhlabeni!
  Isitha siyakuchotshozwa kabuhlungu.
  Futhi iZulu nomhlaba kungaphansi kwamandla ethu!
  
  Zidalele umhlaba omuhle,
  Lapho kunezihlahla zesundu ezinkulu ku-ayisikhilimu!
  Hhayi-ke, yini uShakespeare angakuphathela yona?
  Ikhulu lendawo yonke? Ungaqambi amanga ngokukhuluphala!
  
  Futhi ngizoninika impendulo eyodwa, balwi,
  Isayensi inganikeza ukungafi!
  I-quasar izokwenzela i-sonnet elula,
  Ukuze kungabikho usizi nokufa kuwe!
  
  Khona-ke wonke amakhekhe amnandi azothola,
  Umfazi inkawu enkulu !
  Isikeshi esenziwe ngamafutha namanje,
  Futhi ngeke ngikudalele uDeveli!
  Ucule kanje u-Emmanuelle. Nokho, maKristu, kungani bengacabangi ngoNkulunkulu owadala uDeveli? Ngempela, kungani udala umuntu obhubhisa izinkulungwane zezigidi zezidalwa eziphilayo nezingelosi?
  Bathini abapristi ngalesi sihloko?
  Noma kunjalo, akukho okukholisayo. Yebo, futhi ukuhlola abantu kuwubuwula.
  Kodwa u-Emmanuel noSfero Katastrofov banemibono yabo ngalolu daba. Futhi-ke awukwazi ukubakholisa.
  Kungaphawulwa futhi ukuthi ama-orcs nawo angabantu futhi kuwubuwula ukuwabulala.
  Nakuba ama-orcs afanayo ethanda kakhulu amantombazane athunjiwe, aphula izinzwane ezingenalutho futhi athose izithende ezingenalutho ngenhlansi.
  Nokho, intombazane enhle ye-elf, naphezu kwalokhu, icula ngesibindi nangentshiseko enkulu;
  Khohlwa ukuthi wawungubani ngaphambili
  Asikwazi ukuphupha ngokungenzi lutho.
  Izinhliziyo zivutha ngethemba elingcwele,
  Izinkemba ziyacwebezela ebuthweni lempi!
  
  Futhi isigodi siyadabukisa futhi asinamoya,
  Isinyathelo sesitha ngaphandle kwefasitela...
  Inunu ilenga amaketango, izihibe,
  Futhi i-colic eyingozi kamuva!
  
  Awujabulile, Cossack?
  Washonaphi umgubho?
  Udinga ukuvuka ezihlalweni ezithambile,
  Ukuphula ijoka!
  
  Insimbi ye-damask iyakhala futhi amademoni ajabule,
  Banengxoxo emfushane...
  Siza abakhwabanisi bamademoni,
  Izitha zabo zibekwe esigxotsheni!
  
  Futhi lesi yisimo sezulu esibi esinodaka,
  Kukhona intuthu evela esihogweni-curia.
  Indlela yokuthola injabulo kubathandi
  Kwakungekho ntambo eyayicindezela emphinjeni wami.
  
  Ngenxa yalokhu silwela,
  Ukuze uthole isipho sokuqabula!
  Futhi sikhuphuka, izintandane, ngaphansi kwezinhlamvu,
  Ngaphandle kokwazi ubaba noma umama!
  
  Lokhu kuzoba i-adventure
  Ukuletha umlilo emhlabeni omusha...
  Susa ukuhlushwa okuyihlazo,
  Londoloza iplanethi enhlekeleleni!
  
  UNkulunkulu uvuma ngokuzithoba,
  Futhi nina bafana nibahle!
  Uzoba nendawo epharadesi elimnandi,
  Amaloliphu wamahhala ngetiye!
  
  Kodwa kufanele ulwe
  Khona-ke ukuvumelana kuzofika kuwe, thando.
  Futhi kusukela e-Edene izimpande zensimu,
  Igazi lababi liyagobhoza!
  Ake sithi amantombazane acula kahle kakhulu futhi ekhangayo. Ngokunembayo, intombazane eyodwa eyalenga ku-rack. Futhi umbulali wamhlukumeza ngemvubu. Futhi kwakunonya ngokwedlulele futhi kunegazi.
  Yileyo ndlela yokulwa namantombazane anjalo. Bangakwazi futhi bazoklebhula noma yimuphi umuntu omelene naye.
  Izikhundla zabo zokulwa azibazi ubuthakathaka noma ukungabaza.
  Nazi, ngokwesibonelo, ngolimi lwazo olude, ukuthi zizoqala kanjani ukucubungula izinduku ze-jade ezishaywayo. Futhi ake sithi kuhle!
  Futhi uma amantombazane nawo eyisebenzisa, izingono ezibomvu zesifuba. Phela, bazoyihlela into enjalo ukuthi ngeke ibonakale yanele. Amaqhawe ayisixhumanisi esimangalisayo lapha.
  Futhi bangaphinda banikeze umbani ovela ezingonweni ezibomvu zesifuba. Futhi uhlele into echotshozayo futhi engacabangeki.
  Lawa ngamantombazane amahle kakhulu futhi, njengomthetho, angenazicathulo. Futhi ibele ngalinye liyingcebo yangempela. Awekho amantombazane anjalo, ngisho ne-rack kanye nama-electrode esibelethweni seVenus ngeke ukwesabe. Bangamantombazane amancane, ake sithi - insimbi ne-thermoquarks.
  Amaqhawe anjalo azoyithatha futhi amemeze phezulu kwamaphaphu awo, futhi enze i-hara-kiri eqhubekayo ngokomfanekiso.
  Futhi bangadubula nombani enkabeni.
  Futhi, ama-elves amancane ajoyine impi ngaphandle kwezinkinga. Futhi bakhombise imiphumela encomekayo.
  . ISAHLUKO No. 26.
  UMaria Kolesnikova uyintombazane ngempela evela emkhathini, futhi evela ejele futhi, futhi uma eqala, awukwazi ukummisa kanye neqembu kanye nama-elves;
  Futhi-ke baqala ukucula nabo;
  Umlilo ovuthayo ogqame kakhulu,
  Uthando lwami luyavutha!
  Nakuba isitha sinobuqili futhi sinobuqili,
  Kodwa uzophulwa!
  
  Ngisho nesikhohlakali sasendle, esihlanyayo,
  Iyadabula futhi ichitha isifunda!
  Ukubheka kwakho kuyiphupho, njenge-nightingale,
  Ukuvumelana, ukuthula, ipharadesi!
  
  Vumela ukushisa okushisayo kothando kuvutha,
  Ncibilikisa amalangabi neqhwa!
  Ngikholwa ukuthi ngilinqobile leli bhola,
  Inhlanhla ilindele umfana!
  
  Impumelelo iza kubantu abasha
  Lokho kwesaba kwenqatshwa ngokushesha,
  Nentombi emaphusheni ahlanzekile asezulwini,
  Indlovukazi iyahlonishwa!
  
  Ngakho-ke masingakhohlwa ukuthanda,
  Angifuni ukukhaphela umhlaba wethu!
  Futhi impilo enempumelelo iyintambo,
  Yazi ukuthi ungaphazamisi isigebengu!
  
  Sizomelana ne -Elfograd ,
  Vumela u-Elfamm abe yinkazimulo!
  Ngesinyathelo sokunqoba iZelingrad ,
  Amandla e-Elven ayeza!
  
  Berlin, Paris noma New York,
  Ifulege lethu liyanqoba yonke indawo!
  Umholi uFtalin ukhanyise ithoshi lethu,
  Makubhubhe isitha esidelelekile!
  Zacula kanje izinsizwa ngengoma yazo emnandi.
  Futhi nobuhle abesabi ngisho nokuthi ama-orcs ashisa izithende zabo. Impela ubuhlungu bukhulu, amantombazane avele aqumbe ahleke. Futhi ubuso bobuhle buyamangalisa futhi buhle kakhulu. Futhi ungathini ngabahle abanjalo? Bamane nje langa futhi super.
  Futhi uma beqala ukucula, akukho ngisho nebhere elalimi eduze. Lawa maqhawe ayamangaza. Banesimilo nje semfezi. Ikhono lokudala izinto ezimangalisayo nezikhanyayo.
  Futhi-ke, izingono ezibomvu zesifuba zithumela umbani obhubhisayo nobulalayo.
  Futhi lapho amagalelo eshaya, umphumela ophelele futhi olimazayo, obhubhisayo uyenzeka.
  Futhi amantombazane anjalo angenza konke ngamandla amakhulu nangamandla. Futhi amakhono abo akhula njalo.
  Futhi lokhu bakwenza ngempela ngosizo lwezingono ze-ruby.
  Futhi ama-orcs avame ukuzama ukuthosa izinyawo ezingenalutho. Futhi lena inkolelo yabo enolaka ngempela. Unya lwamabhere kaPutin luyisaga; imithetho ayibhalwanga kubo. Akumangalisi ukuthi umhlaba wonke uthuka uFuhrer onempandla. Okuhle impela.
  Amantombazane nawo ahlabelela kamnandi;
  Asikwazi ukuqonda umthwalo weNkosi,
  Kusho ukuthini ukufudumala Umhlaba entendeni yesandla sakho?
  UNkulunkulu unomusa - umama onomusa,
  Uma enawe, inunu ngeke ikuthinte!
  
  Esibhakabhakeni esingapheli, kunendlela yemisebe,
  Ilanga liyaphuma, lisakaza ukukhanya ngokukhululekile!
  Sizoliphula intamo ngenxa yezwe loBaba,
  I-Wehrmacht ihlulwe ngoMeyi omnene!
  
  Izivunguvungu zeNhlanhla, iziphazamiso zekusasa,
  Basifafaze ngegazi le-viscous...
  Uyabona, izingane zakho ziyahlupheka,
  U-Elfia wethu ongcwele, onomusa!
  
  I-projectile iyaqhuma, ithumela iziphepho
  I-turf iyavutha empini yabantu abafayo!
  Iqembu lifuna ukulwa ngokukhulu ukushesha,
  Ukuze bangasiphuli sonke ngokwehlukana!
  
  Ngamunye wethu uyiqhawe lika-Elfie,
  Ipuleti nezigqoko zokuzivikela, izigqoko zokuzivikela - amabhomu!
  -Sun-Glorious Tsar - sihamba phambili,
  Masigubhe ama-parade ndawonye ngengoma!
  
  Ngezinye izikhathi izindimbane zihlasela u-Elf ngobuningi,
  Amabutho amakhulu angena empini.
  I-Orcmacht iqondise ummese enhliziyweni,
  Kodwa wathola isijeziso ngoMeyi!
  
  Ilanga elimhlophe lezingwadule ezibomvu,
  Kufana nempi ezinkundleni ze-chess.
  Ngamunye wethu uyiqhawe elikhulu,
  UNkulunkulu ukukhuthaza ukuba uthandaze!
  
  Amathonsi emvula anezela ukusha emoyeni,
  Zifana ne-velvet ewuketshezi.
  Izwe lenza izintandane,
  Ungayisebenzisa ukukala amamayela ngaphandle komhlahlandlela!
  
  I-Frym izoba eyethu, i-emerald overboard,
  Inhlanzi yayinisela yonke indawo ngaphansi njengegolide.
  Ungahlala kahle phezu kwentaba,
  Uma le nhliziyo ka-hillock iku-Elfia!
  Uma namantombazane ecula, yonke into izoba yinhle kakhulu futhi ipholile. Futhi bangenza izinto ezilimazayo kakhulu.
  Futhi izinyawo zabo ezingenalutho, ezikhencezayo azibesabi. Ake sithi amaqhawe amahle futhi super.
  Nezingono ezibomvu zebele zamantombazane ziyababazeka. Futhi cishe ngeke uwathole epholile. Bangenza izinto ezingeke zashiwo enganekwaneni noma ezichazwe ngosiba. Kukhona ubuhlakani obuphelele kubo.
  Lawa angamantombazane asezingeni eliphezulu ngempela.
  Nezinsizwa nazo azibuthakathaka, kodwa ziqinile kakhulu. Futhi bacula kahle kakhulu. Futhi izingoma zabafana zizwakala zimnandi.
  Izilimi zomlilo zikhuphukela phezulu,
  Akukhona yini lokhu owawuphupha ngakho usengumfana?
  Samukela isipho esivela kuNkulunkulu,
  Ngoba iMars inhle kithi!
  
  INdlovukazi yaseZulwini izosisiza,
  Namalungelo asendulo, angcwele.
  Ubuso obungcwele buzovuma ukuthatha izithonjana,
  Izindlu zakho zegolide i -Elfqua !
  
  Yebo, izikhathi zihlukile manje,
  Kodwa kholwa ukuthi i-Motherland ngeke ilibekezelele ihlazo!
  Ngenxa yodumo lukaMama wethu u-Elf,
  Sizokhipha isahlulelo ku-Orkishism!
  
  Ngezingalo zakho ezinemisipha,
  Phula iqolo lama-orcs ngokufutheka!
  Phela, umngane othandekayo uFtalin unathi ,
  Lokhu kusho ukuthi u-Orkh uzodla isidlo sasemini kuphela!
  
  Amabutho aqoqana ngesibhakela ,
  Asesabi iqhwa eliluhlaza!
  Ukuwa okubi kulindele isitha,
  Futhi sizobhoboza isitha nge-bayonet!
  
  Igazi emithanjeni yethu labila ngamandla,
  Alikho igama elibi ngesosha - ukuthunjwa!
  AmaRussia alwa ngonya, ngobuchule,
  Njengesando inhliziyo ishaya emithanjeni!
  
  Khumbula izikhalo zikaPutin,
  I-Fighter of the Fatherland, umdondoshiya owesabekayo!
  Ukuphindiselwa kweRussia Nemesis kuzonqoba,
  I-Fuhrer yawa ngokucasuka, umashiqela ohlanya!
  
  Ukuthola izinto ezimbi kuzofika ngendlela yakho,
  Ukubaneka kombani kuthukuthelisa amazulu!
  Futhi abawinile basusa konke ukuhlupheka,
  Dala iphalethi yezimangaliso ezinhle!
  
  Umoya wezwe loBaba ususiwe ekuthunjweni,
  Uzodweba imigqa yomngcele onegazi!
  Sidinga intethelelo kuphela ngenxa yosizi,
  Ithimba lethu liyi-monolith enamandla kakhulu!
  
  INkosi izokweshwama futhi imemezele,
  Ningabantwana bami, anisidingi isiketi!
  Zakhele umuzi epharadesi wena,
  Isidingo esilahliwe sizoshabalala!
  Amantombazane ebutho le-elf aqhubeka nokulwa impi enenkani nethukuthele nesitha. Futhi baqhubeka nokuchoboza amabhere kaPutin. Amaqhawe alwa ngolaka olukhulu.
  Futhi ngezinzwane zabo ezingenalutho baphonsa izipho zokufa ngamandla amakhulu abulalayo. Okwabonisa izinga eliphezulu lokucekelwa phansi nokufa.
  Amaqhawe enza zonke izinhlobo zezinto. Futhi, ake sithi, banesibindi kakhulu futhi bayaphikisana. Ulaka lonobuhle alukho eshadini.
  Futhi ngezinzwane zabo ezingenalutho baqala ukuphonsa izinaliti ezinobuthi zokufa nokubhubhisa. Kodwa izingono zamabele ezibomvu ngezinye izikhathi zinikeza umphumela ongalindelekile uma zisetshenziswa.
  Futhi uma amantombazane eyithatha, azongena enkingeni ngempela. Amantombazane amahle azoyithatha futhi acindezele ama-pedals of stormtroopers ngezithende ezingenalutho.
  Futhi yini abangayenzi?
  Futhi nabo konke kulula kakhulu ukuphefumula nokuzola. Zimane zinhle kakhulu, futhi ngokuvamile zinhle kakhulu.
  Amantombazane ayithatha futhi acula:
  Iphela, Iphela, Iphela ,
  booger encane enemilenze emincane , isinambuzane esincane!
  Futhi bayohleka futhi, bemamatheka ubuso babo. Lawa amantombazane lapha - isigaba esikhulu kunazo zonke, ake sithi.
  Futhi akusabi uma izinzwane zentombazane ziphukile ku-rack. Ngeke baze banyonyobe kulokhu. Ake sithi amantombazane ayacwebezela. Banamandla agcwele, anobudlova entaba-mlilo.
  Nokuqhuma kwelangabi nomlilo. Amaqhawe esigaba esiphezulu.
  Futhi bangayithatha futhi babhonge.
  Futhi-ke bazophonsa amabhomu ngezithende zabo ezingenalutho futhi bahlukanise inqwaba yamabhere kaPutin. Futhi lokho kuhle.
  Amantombazane enza ngokukhulu ukucasuka. Futhi manje omunye wabo ubambe indawo yokwamukela isigayo futhi unqamule amakhanda ama-orcs. Ziwa zigingqike njengamaskittles.
  Amantombazane ama-elf ayithatha futhi afaka izinzwane ezingenalutho emlonyeni. Futhi bazowuthatha kanjani bawuphephethe.
  Kukhale umlozi ovala izindlebe. Amagwababa ashaywa igagasi lokuqhuma aquleka ngaso leso sikhathi.
  Kwawa izinkulungwane zamagwababa, zashaya izikhakhayi zamabhere kaPutin futhi zawashaya.
  Futhi amaqhawe abonakala emangalisa kakhulu.
  Futhi baklabalasa futhi baklabalase kanjani.
  Futhi ama-elves amancane acula ngokuzizwa okukhulu;
  Ayikho into eneqiniso njengohlamvu lwemali
  Ngempela uyakhanya ngaphandle kwamanga!
  Eqinisweni, i-doubloon ingumbusi womhlaba,
  Ukusekelwa kwakhe kuyinkemba nesihlangu esinamandla!
  
  Kufihlwe kuyo onkulunkulu bamaqaba.
  Njengelanga, ubuso begolide obukhazimulayo...
  Nakuba zisekhona izigelekeqe ezingama-parasitic,
  Abaqala ukuhweba ngemiphefumulo yabo!
  
  Uhlamvu lwemali luyisithixo nengelosi enkulu,
  Ungumsindisi, umchithi wakho konke.
  Ngaphandle kwegolide, insimbi yedamaski eqashiwe iyabuna,
  Ngaphandle kwemali, impumelelo empini ngeke ize!
  
  Kodwa ufunani umuntu wenhliziyo,
  Ngifuna ukukuthengela ukungafi...
  Ukuze ngokuhaha uvule umnyango ukuze ujabule,
  Ukuluka umucu wamakhulu eminyaka okuphila!
  
  Kodwa ingabe i-doubloon ingakuthola lokho futhi?
  Ingabe umbuthano wegolide ungaphupha?
  Ukuze ikhehla eliphethe isikele lingezi nokubingelela.
  Futhi akazange afake isigxivizo ebunzini lakhe emakhazeni!
  
  Noma udinga injabulo eningi ngohlamvu lwemali,
  Ukuze sizitike esonweni ngangokunokwenzeka!
  Kodwa umuntu akanamandla phezu kwenkanuko,
  Amantombazane afana namabele eqhude!
  
  Ifuna ukuthola okuningi esiswini,
  Vuna ama-pheasants kanye namaphayinaphu.
  Nakuba ungakwazi ukudla uze ufe,
  Noma ngabe upholile kakhulu ngemali!
  
  Futhi ibhokisi lomngcwabo libiza kakhulu,
  Ngoba kukhona indawo yamakhosi kulo!
  Phela ingelosi izodweba uziro efomini.
  Ukushaywa esiphongweni kanye nenduku ebuchosheni!
  Lawa amantombazane angama-super. Futhi abafana bakhulu. Futhi ama-elves abo bobabili ubulili ama- hyper . Bangenza cishe noma yini ngempela. Futhi ikakhulukazi lapho beletha izingono zebele ezibomvu empini.
  Lawa amantombazane angama- super. Futhi bayowuthatha bajikijele izipho ezibhubhisayo zembubhiso ngezinzwane zabo ezingenalutho. Futhi izinhlayiya ze-antimatter zizondiza zibheke kuma-orcs. Futhi babulala amabhere kaPutin. Le nto eyenziwa amantombazane ivele ibe super and hyper .
  Benza izinto okungekho muntu ongakwazi ukuzenza. Manje, uma behlakazeka, akekho oyokuma.
  Futhi amaqhawe, kufanele ngisho, apholile futhi angenazicathulo futhi ngokuvamile aphezulu.
  Futhi izingono zabo zebele zibomvu njenge-poppies. Amazing abesifazane - umane super.
  Futhi bakhipha ama-pulsars abulalayo ezingonweni zabo ezinombala we-ruby futhi badubula amabhere kaPutin.
  Lokhu kuhle ngempela.
  Futhi lapha intsha yama-elf icula ngokukhulu ukuthakasela, nangenjabulo;
  Kulapho-ke icilongo leNkosi
  Uzosiholela ekuhlaseleni ngesibindi!
  Umhlaba ongaphansi uyobhubha kwalasha,
  Yazi ukuthi iqhwa eliqinile lizoncibilika!
  
  Walwela Izwe Lobaba
  Balwa njengamaqhude!
  I-Orkmacht yacwiliswa ngoMeyi,
  Singabaleka nakho konke!
  
  Ababubula ebugqilini obuhlanyayo,
  Phula iketango, silwi, masinyane!
  Uzoba sembusweni ongcwele,
  Ngesifungo segazi!
  
  Phela singamasosha anjalo.
  Ngeke uthole lutho olupholile emhlabeni!
  Lapha kuphonswa amabhomu,
  Ngempoqo ukuthi azigcinwa zivaliwe!
  
  Umlomo wethangi likaTiger wawuphukile,
  Futhi amasosha ashisa umsila we-Panther!
  Igobolondo lawubhula umlilo kakhulu,
  Saze sayeka ukufa kumosheke!
  
  Phela uBaba uyimbali yasensimini.
  Unobuhle buka-Elfia, ohlakaniphe kunabo bonke!
  Futhi izingane zihleka injabulo enesivunguvungu,
  I-nightingale yaqala ukukhala kakhulu!
  
  Ubusha emhlabeni wethu buhle,
  Usenezinwele ezimpunga...
  Mvumele ajabule, akhululeke,
  Izwe lethu elikhazimulayo!
  
  Kuyo kunezintaba zeqhwa, imifudlana yezimpophoma -
  Igolide lezingwadule, isimaragidu semifula.
  Kufanele silwele kanzima i-Fatherland,
  Vumelani ama-bastards aye eHayidesi!
  
  Ayikho into emnandi ukwedlula iMotherland,
  Noma kunzima kubazalwane ukuphila!
  Ukubuka kukaSvarog kwaba ukusongela nakakhulu,
  Umzingeli uzizwa sengathi uyinyamazane!
  
  Sizoqeda uPutin okhohlisayo,
  Futhi sizothumela udoti we-orcs ukuthi ulahlwe!
  Ngemuva kwakho konke, ngathi, ngikholwe, isiqubulo esikhulu sithi -
  Ukuze iSodoma ingezi ku-Elf!
  Izinsizwa ezilwayo nezinolaka zazicula kamnandi. Bakhombise izinga eliphezulu kakhulu.
  Futhi badubula, babulala amabhere kaPutin ngokunembe kakhulu. Lawa ngempela, ake sithi, ama-fighters. Amantombazane alapha nawo mahle kakhulu.
  Izingono zabo zamabele zibomvu tebhu futhi ziyamangalisa.
  Ama-elves amancane athanda ngempela ukukhotha lezi zingono futhi kupholile kakhulu futhi kupholile.
  Futhi amantombazane ayathandeka kakhulu. Futhi imilenze yazo imnandi, inezinzwani ezibushelelezi nezihehayo. Abajikijela ngazo izipho zokubulala zembubhiso. Okuhle kakhulu futhi kupholile.
  Ngakho-ke, uma amantombazane eqala ibhizinisi, konke kuzoba kuhle kakhulu.
  Futhi manje imibani ebulalayo indiza iphuma ezingonweni ezibomvu zobuhle. Futhi bashaya ama-orcs.
  Lawa, ake sithi, amantombazane anolaka futhi ayingqayizivele. Ake sikubeke kanje, benza izinto ezingeke zikwazi ukuzisho enganekwaneni noma ukuzichaza ngepeni. Amaqhawe ngempela lawa.
  Futhi banezithende ezingenalutho, baphonsa into enhle kangaka yokubulala nabo. Futhi aklebhule amabhere kaPhuthini.
  Amantombazane ayamangalisa futhi ngokujwayelekile ungasho ngaso leso sikhathi ukuthi angcono kakhulu futhi azolenga ama-orcs ku-bitch.
  Futhi futhi imibhangqwana enothando yama-elves icula ngokujabula;
  Oh, yeka izwe elibuhlungu
  Izinyembezi ziwulwandle nje - ulwandle ...
  Iphi indlela yasemini yomphefumulo,
  Ukukhala okulahlekile kwakuphupha ukungena e-Edene!
  
  Kuyo kuneqhwa lezinhliziyo zezingqimba eziqandisiwe,
  Nokushisa okuvuthayo kwezinkanuko zomona.
  Yeka uzwela, osemusha ngenyama,
  I-nightingale edabukisayo idlala ngokulila!
  
  Njengamafinyila entwala, umoya wesimiso,
  Nokubola kwethuna ngenxa yokukhathazeka.
  Kodwa singakwazi uma sibumbene
  Khipha abantu odakeni!
  
  Susa ukonakala komhlaba,
  Ukusula iziqalekiso kuwuphawu olubi..
  Asikwazi ukuthwala izintambo zokuhlupheka,
  UDeveli makaphenduke uthuli!
  
  Iplanethi izolahla amaketanga ngokushesha,
  Nokho, ngeke ishiye i-orbit.
  Niphathane ngokwethembeka
  Bese besukuma abantu!
  
  Ungavuka ngaphandle kokwesaba,
  Ungaphushi abanye abantu...
  Ukuze i-bastard ingabhukudi namafutha,
  Ukuze umama wethu angagugi!
  
  Sizophuza kancane ngalokho,
  Amawayini amnandi kunoju lwezinyosi!
  Izinkinga mazizenzise,
  Kodwa ihora lokulandisa alikafiki!
  
  Khona-ke siyokwakha ipharadesi lasezulwini,
  Zonke izingane zizojabulela phakade.
  Sindizela njengomcibisholo endizeni yasezulwini,
  Iphupho eliqhakazile lifezekile!
  Amantombazane lapha aphenduke amangala - super nje. Futhi bangakwazi, ngaphandle kokucwasa okungadingekile, futhi bathathe futhi ngothando olukhethekile bathathe futhi bakhothe into enkulu kangaka futhi ecwebezelayo.
  Futhi manje amaqhawe aphonsa uphizi wembubhiso ngezinzwane ezingenalutho.
  Futhi baphonsa izipho ezibulalayo zokubhubhisa. Amazing ubuhle.
  Intombazane yathatha futhi kusukela ezingonweni ezibomvu zebele njengokungathi ishaya ngamapulsars. Futhi washisa amasosha ama-orcs ngomlilo. Futhi konke kwabonakala kulwa kakhulu futhi kucekela phansi.
  Futhi manje amantombazane e-elf asazokuthatha esibelethweni sikaVenus futhi akushaye ngegagasi le-magoplasm. Futhi bazobukisa ngokundiza kwabo okumangalisayo.
  Lawa ngobuhle abaphezulu ngempela, ake sithi.
  Lawa ngamantombazane futhi ububanzi bomthelela wabo buphakeme kakhulu.
  Futhi bangenza noma yini ngokoqobo.
  Futhi-ke ama-elves amahlanu enza ngokushesha inqubo ngezinkemba zokugaya. Futhi banquma amakhanda ama-orcs ahlanya endizela kubo.
  amantombazane e- hyper class .
  Siyazi inkazimulo engafi ezimpini,
  Izimpi zamabutho e-elf ziyinkazimulo emakhulwini eminyaka!
  Ubukhulu babaningi, bala izizukulwane,
  Siphe amaqhawe akhazimulayo ukungafi!
  
  Ngaphandle kokwazi ukwesaba, yilwa ngesibindi,
  Kwangathi inkemba ingasisiza empumelelweni enkulu.
  Ngenxa yenkazimulo yobukhulu bezakhamuzi ezingamaqhawe,
  Masibonise intshiseko ezimpini ezinonya!
  
  Phela singamaqhawe omhlaba wamandla akhazimulayo;
  Nqoba isitha - akukho okunye okubalulekile!
  Masithole ubukhulu bokuziqhenya kwenkazimulo,
  Ukwenza lokhu, ngizodala ivesi elishaqisayo!
  
  Sihamba olwandle ngaphandle kokungabaza.
  Isigebengu nesivunguvungu, isiphepho asisona isithiyo!
  Ngemuva kwakho konke, bazoholela empini: abafowethu uFtalin no-Elfin,
  Siyochitha igazi ngemva kwakhe njengokucindezela kwempophoma!
  
  Inkumbulo izosala ezinhliziyweni zabantu abanesibindi,
  Isitha sinqotshiwe - lowo ngumvuzo wonke!
  Makube nabantu abaningi abamaphakathi emandleni,
  Noma kunjalo, kufanele siye emgomweni wokucabanga!
  
  Ubuhle, uzokunika uthando ngentshiseko
  Futhi kusasa umbulali ulindele isikafula!
  Kodwa ngeke uchithe impilo yakho ngeze,
  Phatha ukuthola isikhundla ezulwini!
  
  Umhlaba unzima, yonke insizwa iyazi
  Ukuxhuma impilo yakho ne-filibuster kuyingozi,
  UFortune uphonsa idayisi ngendlela ehlekisayo,
  Kodwa ngikholwa ukuthi kuzoba kuhle ekugcineni!
  
  Singathola injabulo yethu bafana,
  Thola kokubili ingcebo nezinjabulo zokuphila!
  Ngikholwe, ama-Orkshist azobhekana nokujeziswa,
  Futhi usethembe ukuthi siphila kubukhomanisi obubi!
  Lena yindlela amantombazane ahlakaniphile nahlukile acula ngayo - njenge-super and hyper .
  Bayakwazi ukwenza into enhle kakhulu, ake sithi.
  Futhi ngisho noma imilenze engenalutho yamantombazane ishaywa nge-flamethrower, ishisa izithende ezingenalutho, khona-ke noma kunjalo ubuhle bugcwele injabulo nobudlova bamandla. Yilokhu okufanele kuphawulwe ngala maqhawe amangalisayo.
  Badubula besebenzisa izibhamu besika ama-orcs bezama ukuqhubekela phambili, abalahla izidumbu.
  Igazi ngempela leli. Futhi bangaki ukubulalana okwenzekayo emhlabeni.
  Futhi amantombazane ayaqhubeka nokubhubhisa amabhere kaPutin. Lawa mantombazane avele abe super nje.
  Futhi bazoyithatha kanjani babhonge. Futhi kubo kubonakala sengathi banenqwaba yama-orgasms ahlangene.
  La mantombazane angakwazi ngempela ukwenza noma yini. Futhi ake sithi zinolaka futhi zihlukile.
  Aphinde acule amantombazane;
  Ububanzi obukhulu bezilwandle, izilwandle -
  Siwalima ngaphansi kwefulegi le-tricolor!
  Amasosha anqoba izintaba ezinde.
  Amakhozi abhonge ngokunqoba!
  
  Amaqhawe e-elf aqashelwa yiplanethi,
  Sishaya izitha ngezinkemba nezinsimbi!
  Sikwazile ukulahla ijoka le-Orkishism engxenyeni yomhlaba,
  Siqede imashi yethu ngokunqoba e-Orklin!
  
  Ama-orcs afika emathangeni ane-humpback,
  Basongela ukubhubhisa wonke ama-elves amasimu okukhanya!
  Kepha bawashaya kanzima ama-freaks alahliwe,
  Ukuze izingane zethu ziphile ngenjabulo ngaphandle kwejoka!
  
  Singabantwana bezwe likaBaba, eliphakeme kunawo wonke umuntu emhlabeni,
  Sazalwa, sixova i-calico ngezinyawo zethu ezingenalutho!
  USomandla wasikhulumela empini,
  Futhi uNkulunkulu waletha uMay ukuba aqhakaze ngenjabulo!
  
  Ayikho ingxenye yomlwi, futhi ayikho inhliziyo ephakeme kakhulu,
  Yini enikeza iphupho nokuzalwa kabusha!
  Vula isango elikhazimulayo lokungafi,
  Kodwa uma niqamekele, thulani !
  
  Kukhona izimpisi nezimvu, kodwa nina ningabelusi bomhlaba.
  Futhi kuyisabelo sakho ukudlulisa oda ezizukulwaneni ezilandelayo!
  Ukuqhubeka nebhizinisi kuze kube sekupheleni kokudala,
  Ukuze umlilo waphakade enhliziyweni yakho yothando ungacimi!
  
  Ubani owaziyo ukuthi inhlamvu yesitha izomisa kuphi isosha,
  Kodwa noma kunjalo, empini, ukufa kungcono kunezifo ezibolile!
  Futhi uma efile, khona-ke umngane wakho uyochoboza isitha,
  Ngeke akubekezelele, ngoba amantombazane angenazicathulo ayiswa ekuthunjweni!
  
  Isabelo se-elves sokukhanya, impi nomlilo emva kwempi,
  Kulabo abafuna ukuya eholidini, akukho ndawo yabo, yazi epharadesi!
  Ngakho i-orc yesihogo yangena uzungu noSathane,
  Ukusongela: Ngizowisa i-athomu futhi ngisiphahlaze isichotho!
  
  Kodwa futhi kuzoba nokuvikelwa ngokumelene nemicibisholo,
  Futhi ibhomu lenuzi alikwazi ukubhubhisa i-Elfskva...
  Singasebenzisa amathangi ukuthola i-parasite,
  Futhi izingoma eziyisicefe ngabawile zikwenza udabuke!
  
  Ukuthengisa ngesenti akusiyo ingxenye yedlozi,
  Phela, ngamunye wethu uyiqhawe elikhulu!
  Ungakholwa ukuthi uNkulunkulu usesibeke endimeni,
  Eqinisweni, unquma ukuthi kuhle kangakanani ukukhala!
  
  Kwakukhona ukwehluleka, kwaba nokunqotshwa,
  Kwenzeka njengonogwaja behlehla ezimpisini ezimbi!
  Kodwa uma impi iqala, sizophinde sibe khona,
  Smash ibutho elinonya lezilo ngesigqi sesihogo!
  
  Ngikholwe, asidlali ngenxa yempi,
  Asinalo olunye ubizo ngaphandle kokuba abangane abahle!
  Singabantu abangabazalwane, hhayi u-Abela noKayini,
  Kithina, inyoni ingoma, hhayi umdlalo wamafutha!
  . ISAHLUKO No. 27.
  Ake sithi amantombazane amahle kakhulu. Futhi bazowangcwaba ngokoqobo wonke la mabhere kaPutin alahliwe emhlabathini.
  Amaqhawe ajikijela izipho ezibhubhisayo kakhulu ngezinzwane ezingenalutho.
  Futhi baklebhula ama-orcs abe yizicucu. Lawa amantombazane anolaka kakhulu futhi a-sexy.
  Bayakwazi ukwenza izinto ezinjengokungathi abakwenzayo kuyinganekwane ngempela.
  Amazing ubuhle. Bangakwazi ukwenza izinto ezimangalisayo nezinhle kakhulu.
  Amaqhawe, njengoba eyithatha, futhi kusukela ezingonweni ezibomvu, ayishaya kakhulu ngamandla amakhulu nokubhubhisa.
  Lawa mantombazane ayamangalisa futhi apholile, nje super. Futhi banamandla ayingqayizivele e-cosmic.
  Futhi amantombazane azoyithatha, futhi ama-orcs, okuyizinto ezinkulu nezinolaka, azoshaywa ngesando ngokugcwele.
  Nonyazi oluvela ezingonweni ezibomvu zebele.
  Futhi ngezithende zabo ezingenalutho baphonsa uphizi lokufa nokufa ngamandla okubulala futhi ayingqayizivele.
  Lawa mantombazane angamakilasi nje, okukhombisa izinga lawo eliphakeme neliphakeme kakhulu .
  Futhi uma ama-elves eqala ukucula, khona-ke konke kwenzeka ngendlela elimaza kakhulu futhi epholile.
  Ngisho nomlingo udinga inkemba ebukhali enomcibisholo,
  Lachitheka igazi eliningi ngokudelela ukudalelwa!
  Bambelela kwisayensi - khona-ke umhlaba uzoba ngowakho,
  Futhi wonke umjaho eMhlabeni uzoguqa ngamadolo!
  
  Izangoma zipheka amabhodwe nezimbiza ezihlanzekile,
  Abathakathi balungiselela amacala e-pulsar...
  Kodwa singama-elves, ngakho yazi amadodana kaSvarog,
  Amantombazane ethu azozama izingubo zendondo!
  
  Isitha ngeke sikusize, lesi sifiso,
  Ngeke ukwazi ukugcina amandla ethu eqinile...
  Abantu bethu abayishumi nanye babumbene njenge-monolith,
  Sizokwazi ukulwa nalo lonke ibutho le-shaggy!
  
  UGenghis Khan waphakamisela inkemba yakhe ngokumelene nezwe Lobaba,
  Wazama ukusunduza amasosha e-Kyiv.
  Kodwa bakwazi ukuwusika ngamagugu ,
  Yonke impango ehloniphekile ibuyise amabhokisi abo!
  
  U-Khan Batu - wayefuna ukuthatha iMoscow ngaphandle kokulwa,
  Kepha ukushaya kwe-elves' saber kwehlise intshiseko evuthayo ...
  Lokhu namanje angikakuqondi, bafwethu,
  Yeka ukuthi ingemuva lethu linenkohliso kaningi kangakanani!
  
  Inkosi yasePoland yethule umkhankaso wokukhohlisa,
  Abafana basheshe bamvulela amasango!
  Kodwa babengazi ukuthi uPozharsky uzofika maduze,
  Uzowajaha amamayela namamayela!
  
  Cha, uBonaparte opholile ungaphansi kwenkanyezi engalungile,
  Ungumbusi omkhulu owazalwa!
  Nakuba ngathola ithuba lokuphatha iMoscow,
  Kodwa isifiso sakho sashabalala ngokushesha!
  
  UPutin naye wayefuna ukwenza izigqila ngama-elves,
  Kodwa walahlwa yizinyane lekati!
  Phela lo nogada wayengabazi okhozi bethu ababomvu.
  Sabopha ingane egulayo!
  
  Futhi manje isibhakabhaka sasezulwini sisilindele emkhathini,
  Ukuhamba ngezinyawo ku-Mars!
  Labo abamelene nezwe loBaba - ukwesaba kweSodoma kulindelwe,
  Sizogcoba ikhala lakhe ngengcina!
  Acula kanjalo amantombazane - bekuyi-aerobatics esezingeni eliphezulu. Konke kwahamba kahle kakhulu nangolaka. Futhi yashaya ngamandla amakhulu.
  Futhi manje yonke into isibe yi-cosmic ngendlela emangalisayo futhi iyingqayizivele.
  Amantombazane e-elf alwa ngokufutheka okukhulu nobubanzi. Futhi benza amaqhinga okugaya, ashaya amakhanda futhi aginqika njengamakhanda kashizi.
  Amaqhawe wesifazane aqinile futhi ahlatshiwe ama-orcs.
  Futhi manje, kusukela ezingonweni ezibomvu zebele, amantombazane azophinde athathe futhi ashise amacala okubulala ama-pulsars kumabhere kaPutin. Kwenzeka kanjena ngendlela ebulalayo neyingqayizivele.
  Futhi amantombazane, okufanele kuqashelwe, ayakwazi ukubona ngokoqobo noma iyiphi i-orc ibe yi-quanta.
  Futhi umbani uphinde uqhume kusuka ezinkinobho zesisu futhi ushise amabhere kaPutin abe umlotha.
  Abakwenza ngelikhulu isasasa. Lawa amantombazane amahle futhi ayingqayizivele lapha. Futhi imilenze yabo mihle kakhulu, futhi ihlukaniswa ngomusa owedlulele.
  Futhi bajikijela amaphizi embubhiso esitheni.
  Ubuhle babangela ukucekelwa phansi okukhulu nokufa.
  Futhi ngesikhathi esifanayo bacula kamnandi futhi ngendlela eyingqayizivele;
  Iparele lonkulunkulu bendalo,
  Izwe eliseMhlabeni lihle kunawo wonke!
  Ngibuka amadlozi ngokumangala,
  Bafana namaparele phakathi kwabantu!
  
  Ngiphendukela kuwe, Baba,
  Iphrintiwe ngothando lwasemhlabeni!
  Futhi yinye kuphela into engizisola ngayo ngezinyembezi,
  Engingakwazi ukukuxhuma nephupho lami!
  
  Ngibala izikhathi ezimpini,
  Impi eshisayo iyabila,
  Cela intethelelo kuMatherland,
  Futhi uphakamise isihlangu sakho ngokufanele!
  
  Izikhala ezinkulu ezikhanyayo,
  Elfia wami othandekayo!
  Amahlathi, amasimu, izigodi, izintaba,
  Izinyamazane zibheke emgodini wokuchelela!
  
  Igazi lichithile, liyacwebezela enkungwini,
  Imililo iqunywa intuthu yesihogo,
  Noma izimpethu zigcwele enxebeni.
  Kodwa ihubo sihlatshelelwa yiqembu lezingwazi!
  
  Sihamba ngomkhumbi olwandle lwasezulwini,
  Nakuba indlela ingenakulinganiswa!
  Kodwa sizoba senkazimulweni engapheli,
  Iwayini lisinika amahops anjalo!
  
  Ungamvusi umgilwa ngenxa yokwesaba,
  INkosi yaphefumulela Izwe Lobaba!
  Sizokhipha izwe ebumnyameni,
  Unamandla amaningi eLanga!
  
  Isikhathi sokuvalelisa sizofika,
  Impi izophela ngokunqoba!
  Ungaphili ngezinkumbulo zodwa
  Ubusuku buyadlula, nakuba kumnyama!
  
  Khona-ke izifiso zakho zizofezeka,
  Futhi izwe lachuma njengengadi!
  Wena ntombi uyakuba yizinsikazi ezacile,
  Futhi gijimani, isixuku esimemezayo!
  
  Abangane nabo bafa - kuyadabukisa,
  Kodwa ngokusobala iNkosi yanquma kanjalo!
  Ngikholwe, ukufa akubulali,
  Umoya awufi, nakuba inyama iyafa!
  
  Noma ngingakukholwa,
  Usizi, khumbula bonke ababenuka!
  Bese ubulala isilo esikuwe
  Sula oziro ababayo!
  
  Wabuyela othulini lokuqala,
  Labo empeleni abaphilanga!
  Nakuba umndeni unezimali ngokwemvelo,
  Futhi idonsa ijusi emithanjeni enamandla!
  
  Masifinyelele ukunqoba kwe-Fatherland,
  Izibani zaseZulwini ziyavutha!
  Ukukholwa kobukhomanisi kuzovuka,
  Futhi ngcwaba usizi nobuhlungu!
  Amantombazane aqhubeka nokulwa ethukuthele. Omunye wabo, imbongolo elinezinwele ezibomvu, wathatha futhi waphatha umshini wokuchola obulalayo onezinkemba ezimbili ngezinkemba zakhe. Futhi wanquma amakhanda omculo.
  Enye intombazane yathatha i-boomerang dagger yayiphonsa ngezinzwane zayo ezingenalutho. Wandiza wanqamula amakhanda amabhele kaPhuthini. Amaqhawe akwenza ngokuzethemba okukhulu nangokupholile.
  Ngemva kwalokho amantombazane ayithatha futhi aqala ukucula;
  Singamantombazane abamba inkunzi
  Futhi sithanda ukulwa...
  Sizothola isikelo maduze,
  Okwama-orcs sisuka kubhaka!
  Bahle kakhulu futhi bacula kahle kakhulu. Futhi izingoma zabo zinomphefumulo futhi ziyamangalisa. Futhi zikhipha imisindo egcwele nejabulisayo;
  I-Orc penny ibambe umhlaba wonke,
  Iwebhu ye-hellish passion!
  I-vampire iphuza ijusi kubantu,
  Umlomo wempisi ongasuthisi!
  
  Ufana nengelosi
  Isimaragidu sivutha igazi!
  Futhi ngokuduma kwezulu,
  Inkazimulo izosinika abalwi!
  
  Kulo msindo wemali yamaphepha,
  Kuzwakale ukubhonga kwesilwane!
  Nakuba ubuso bukaSvarog buhwaqekile,
  Kholwa kuye ngaphezu kwamandla!
  
  Sizohlukanisa wonke umuntu
  Ubani ongazifaka engozini yokugilwa ithangi!
  Lindela, kholwa impumelelo
  Qiniseka ukuthi ungabi mubi kakhulu endabeni!
  
  Ngaphezu kwakho konke u-Elfi ukhozi,
  Amaphiko akhula ngendlela eyingozi!
  Wazuza ubukhulu
  Ukwenza ama-orcs abe othulini ngoMeyi!
  
  Yini i-shaker edlula ngenxa yokwesaba,
  Waqonda ukuthi amandla e-Elf,
  Uzokwenza lokho isikhwama fat
  Nikeza, lokho akuzange ngisho ukubuza!
  
  Siphinde sibe ne-automatic
  Futhi amapomegranati wonke adwengula isixha!
  Nali isosha elihlaselayo,
  Imaski yandizela ebusweni bami!
  
  Shaya ikhanda ngesando,
  Vumela ubuchopho bakho bugoqe!
  Khona-ke uzothola izulu,
  Intsha yethu iyoba phakade!
  Yile ndlela amantombazane acula ngayo, okuthi, ngokungananazi, angamaqhawe amakhulu ngokwezinga lawo.
  Amantombazane angamaqhawe ngokuvamile ayamangalisa futhi apholile kunangaphambili. Bazoyithatha bayihlinze engonweni ebomvu yebele lakho futhi ngokuphuma okubulalayo nokuyingqayizivele. Amantombazane lapha ayamangalisa kakhulu futhi anezinga le-cosmic lamandla ahlabayo.
  Kukhona ngempela umlilo kuwo kanye nemivimbo evuthayo evela ezingonweni ze-ruby zebele. Lawa uhlobo lwamantombazane ama-elves ajabule kakhulu ukubhekana nawo.
  Bazokhotha ngenjabulo isifuba seVenus ngolimi lwabo futhi bababonise isiqephu esivelele.
  Futhi izithende ezingenalutho, ezibomvana kakhulu, zizophonsa amabhola ayindilinga okubhubhisa nokufa.
  Futhi ama-orcs amaningi ayabhujiswa futhi abulawe. Lawa angamantombazane asezingeni eliphezulu ngempela.
  Futhi uma kakade sebeyithathile, bayoqala ngempela ukucula phezulu kwamaphaphu abo;
  I-Fuhrer inempandla, inomsindo kakhulu,
  Ufuna ukunqoba umhlaba wonke...
  Kepha amandla ethu, mantombazane amandla,
  Bazokwazi ukunqoba ama-orcs amabi!
  Ngesikhathi esifanayo, ama-elves amancane ahlabelela futhi adubula izibhamu zemishini kuma-orcs, futhi ngokunembe kakhulu;
  Ngazulazula ensimini - ama-daisies ayeqhakaza,
  Izihlahla nezintaba kufana nomkhathi wezulu!
  Ake sakhe iphupho ngaphandle kwe-fluff,
  Ukuze wonke umuntu owafa ngaso leso sikhathi uyovuswa!
  
  Izindlu zamabandla mazibe njengegolide.
  Futhi amaqabunga emagatsheni ama-emerald amahle!
  Izizwe zawabona amandla kaNkulunkulu woKhozi,
  Mazife zonke izitha ngempi!
  
  Singabantu boBaba oletha ukukhanya kuwo wonke umuntu,
  Izintombi ezinhle, ezinobuso obufana nenyanga!
  Asivule i-akhawunti ngalokho okufezwe yiqhawe,
  Okungenani okhohlisayo udubula engela engele!
  
  Sathatha i -Orkmbul , sanqoba i -Orkizh ,
  Baphuma e-Orklin bazungeza iFenya.
  Abanyathela phansi bathola ushishi kuphela,
  Singabantwana baka-Elfia ojabulayo, ongcwele!
  
  Sizokwakha izindlela, imigwaqo, amabhuloho,
  Kukhona imizana kuMars, amadolobha akuVenus.
  Phela, izifiso zethu, ngikholwe, zilula.
  Kodwa impi embi ingababhubhisa!
  
  Ukuthula, kwelesizwe ithimba lethu,
  Masikwazi ukufeza ukumamatheka kukaFortune,
  Abantu bakithi bakwa-Elven bahlangene ekuzabalazeleni,
  Futhi ukungezwani kudala ukulahlekelwa okuqhubekayo!
  
  IYurophu ikhululekile, ama-elves akhuluma kuwo,
  Abantu bacula izingoma, kugeleza umfudlana.
  Singakwazi ukulondoloza impumelelo kaSvarog,
  Bhaka amaroli amaningi athambile etafuleni!
  Zazi kanjalo ke izinsizwa ukucula. Futhi ungakwazi ukulwa nokuhlasela okunolaka kakhulu. Futhi bashaya lawa ma-orcs ngokugxuma okubulalayo. Futhi ezingonweni ezibomvu zesifuba baphinde bashaywa ngumbani wokufa.
  Bekukuhle impela lokhu. Futhi amaqhawe anamazinyo akhazimulayo, amaparele. Amaqhawe anjalo, ake sithi, ajabulisayo futhi ayamangalisa.
  Futhi baphonsa uphizi wokuqothula ngezinzwane zabo ezingenalutho. Nazi ezimangalisayo, ake sithi zebile.
  Banamandla amaningi ayingqayizivele kanye nokudlula kwensimbi yokulwa. Amantombazane anamakhadi anjalo anolaka futhi ayingqayizivele.
  Futhi kusukela ezingonweni ze-ruby esifubeni zibulala njengolwembu lwesicabucabu esiwumbani wesihogo.
  Lawa mantombazane alimaza kakhulu futhi awakwazi ukuphola. Futhi bayokuthatha futhi bakushaye nemibani yokufa.
  Bawuthatha bajikijela uphizi ezitheni ngezithende, badabula izitha.
  Futhi amabhere amaningi kaPutin abhujiswa, futhi kwavela izindunduma zezidumbu, futhi konke kwabonakala kuyingozi kakhulu.
  Futhi amantombazane aqhubeka nokulwa ngokufutheka nengcindezi.
  Omunye wabo wayelenga nje ku-rack. Futhi washaywa ngesiswebhu, futhi ngaphansi kwemilenze yobuhle engenalutho, umlilo wawusavutha. Amalangabi akhotha izithende zentombazane ezingenalutho, eziyindilinga, ezipinki.
  Wayithatha, waqala ukucula;
  Ukuba yigwala kuyiphutha lakho,
  Asikho isidingo sokucasha ngegobolondo!
  Cindezela umshini,
  Umhlaba awulona ingqamuzana lokujezisa elincisha umoya!
  
  Uma ehlushwa yi-melancholy,
  Ziyehla izinyembezi zamantombazane!
  Ibutho lahlasela i-Fatherland,
  Kwezwakala izwi elikhulu!
  
  Ikhala ngezinhlungu intombi
  Ukufa kuyalola udosi lwesihogo!
  Isihlangu esintekenteke sabhidlika,
  Izwe lingashabalala!
  
  Igobolondo laqhuma phezulu,
  Kwaqhuma izindlebe kanyekanye!
  Izibhamu ziyashaya futhi ziyadubula,
  Agijima amantombazane ngokwesaba!
  
  Kodwa sizophendula ngokushaywa,
  Uzothola ukushaywa okukhulu!
  Umsindo wamarokhethi akhuphukayo
  Intaba mayikhanye!
  
  Sizoba abangani abengeziwe,
  Kulezi zinselelo ezinhle!
  Zibeke enqwabeni zibe yinqwaba,
  Futhi unganyakazi ukukhala!
  
  Ukushaywa kwepeni ngokunganaki,
  Ngeke sisiphule leso sigwebo!
  Iphupho lethu elingcwele, ngikholwe,
  Nikelani imiphefumulo yenu kuNkulunkulu ngokukholwa!
  Lamantombazane aphenduka amangala. Futhi lapho intombazane, isikhumba sayo sethusi esicwebezela umjuluko, ishaywa ngesiswebhu, iyantweza ngokoqobo futhi iqhubeke nokucula;
  Ungalahli ithemba, ungadikibali, ungadikibali
  Ungabi namahloni, ntombazane enamabele ku-rack ...
  Smile, mamatheka, mamatheka
  Yazi ukuthi konke kuzolunga futhi kulungile !
  Ngakho-ke intombazane eku-rack icula ngokujulile.
  Kodwa kukhona nezinsizwa ezinikeza amazwi amnandi kakhulu nomculo;
  
  Oh ntombazane eqhakaza iphupho,
  Inkanyezi yezulu kwalasha omnyama.
  Uthando lungunaphakade alunazinyathelo,
  Ngisho noma i-quagmire ehahayo ikudonsela kwalasha!
  
  Ngifuna ukuba nawe, sithandwa sami,
  Shisa njengethoshi olwandle lothando!
  Umlilo ungashisa intambo yokuphila,
  Futhi unqume inkemba yenkohliso ibe yizicucu!
  
  Ukubuka okukhazimulayo kwentombi ethuthumelayo,
  Kunjengokungathi umhambi ubona ukulahlwa kuye!
  Manje isosha likala isinyathelo salo,
  Siyokwazi ukuphonsa amademoni ngokumangala!
  
  I-infidel yahlasela i-Fatherland ngokukhala,
  Isikhohlakali siyahayiza futhi siphotha isishimane sakhe.
  Futhi emicabangweni yami, inkungu enobuqili ifihle okuthile,
  Okungenani kwakungadingeki siphile ngokuthula kwasezulwini!
  
  Intombazane idinga ukuvikelwa ngesibindi,
  Ungavumeli izitha zakho zinambitha ubuhle bakhe!
  I-Horde yachotshozwa ibutho laseRussia elinesibindi,
  Salwa nokuhlasela kukamakhelwane wethu owayethukuthele!
  
  Hlobo luni lokuziphatha ongakwenza?
  Ukuthi iRus' iyizwe, alisekho izwe elihle endaweni yonke!
  Futhi uma i-monster ifuna ukungcola,
  Khona-ke sizokuphuca okwethu ngisho neyakho imbala!
  
  Kodwa ntombazane ngifuna ukukuthanda,
  Nginike ithuba lokuthi ngibe ikhava yakho!
  Akumele, ngikholelwa ekukhipheni izinyembezi,
  Asikwazi ukuma ngemva kwebhokisi lomngcwabo elimnyama nelimnyama!
  
  Sizoqeda uthando kule ndawo,
  Phela akusizi ukuncoma kakhulu.
  Ngikholwa ukuthi kuzoba nesikhathi soshintsho
  Kuzoba ngcono, ngikholelwa ngokweqiniso!
  Amantombazane angamaqhawe nawo acula ngokukhulu ukuthakasela. Futhi benza umsebenzi wabo wokulwa nobudlova.
  Futhi babekhuthele kakhulu ekujikijeleni izindwani ezibukhali nama-swastikas kuma-orcs ngezinzwane zabo ezingenalutho. Lezi ziwuhlobo lwamantombazane alwa futhi anolaka lapha, ake sithi - akekho ophakeme kunabo.
  Futhi kusukela ezingonweni ezibomvu zebele baphuma futhi basebenza ngokuzikhandla kakhulu, bekhipha ama-pulsars. Futhi amaqhawe aziphathe kahle nje.
  Futhi babenangempela, ukucwazimula okumangalisayo emehlweni abo. Futhi amaqhawe ayebukeka eyisimangaliso.
  Amazinyo abo ayecwebezela njengamaparele. Futhi yonke into yayibukeka iyinhle nje.
  Amaqhawe aze ahlabelela, amazinyo eqhuma;
  ngizolwa nesitha kabuhlungu.
  Ukufa kuyofika, lokho kusho ukudalelwa!
  Kodwa ubuso babangane buyakhanya enkumbulweni yami
  Futhi uNkulunkulu ngokwakhe ungumahluleli we-scum!
  
  Kwavela ukufa ngesihluku,
  Zithole usesihogweni esiphelele...
  Asiziphindiselele kuzoba iso ngeso.
  ngiyakuza nenkemba kwabamelene nami;
  
  Emhlabeni wokuhawukela, ububi awazi
  Umoya uvunguza uvela ezingwadule ezimnyama.
  Iqhwa elimanzi liwa ngoMeyi,
  Ukubuka kwabakhathele kumane kwaba buthuntu!
  
  Ngizophendula inselele yonkulunkulu -
  Indoda yinkosi yamaphupho!
  Asizidingi izingubo zezindela,
  Phela iNkosi ingumuntu nje!
  
  Qoqa amandla akho ube yi-piggy bank,
  Vumela umlilo wesayensi uvuthe,
  Ungalifaki ithalente lakho ebhodleleni
  Ngokuba umsebenzi uyisibonelo esingcwele!
  Lokhu kungase kube ingoma emfushane, kodwa ingoma esuka enhliziyweni. Futhi kukhona injabulo nokufutheka okuningi kuye ngesikhathi esifanayo.
  Amantombazane amahle acula ngamazwi ahlabayo namnandi wenhlabamkhosi.
  i-magoplasm iphinde ilahlwe ngaphandle kwesibeletho seVenus , khona-ke kuyoba epholile ngokuphelele futhi yonakalise.
  Isiphepho sangempela kanye nomfudlana wokufa nokubhujiswa okuphelele kuzongena. Futhi kuzolimaza amabhere kaPutin.
  Ngale ndlela konke kuzohlakazeka futhi ngeke neze kuhlangane kube yinqwaba eyodwa. Futhi kuyoba khona ukufutheka okunamandla nemifudlana yelangabi elivuthayo.
  Kufana nokuthi umjikijeli womlilo ushaya ngesando. Umfudlana oshisayo, ongakhathali uyavutha. Futhi ishisa yonke into ngokuqondile futhi ngesikhathi esisodwa.
  Lawa amantombazane lapha - akwazi ukwenza, uma kukhona, ukuphela komhlaba.
  Futhi-ke kusukela ezingonweni ezibomvu ake siphonsa ama-pulsars nombani ovuthayo. Ezishisa futhi zicekele phansi yonke into.
  Intombazane engu-elf enezinwele zamachashazi aphinki engemuva eliphuzi yayithatha yacula:
  - Amabutho aselungile, madam,
  Sizobhubhisa wonke umuntu!
  Futhi wahlohla ozakwabo. Amantombazane ngempela, anezwi elicacile.
  Nabafana be-elf bayaqhubeka nokucula;
  Angizange ngikholwe umyalo kaNkulunkulu,
  Ngangifuna ukuba ivampire eyesabekayo...
  Ungakhuphuki amathemba akho, ngeke uphele ngokushesha,
  Ingunaphakade ekuhlushweni yinkatho yesoni!
  
  Phela uNkulunkulu ongcwele akawazi umusa,
  Ungalindeli umusa kwabasutha igazi!
  Esikhundleni sezithelo ezimnandi epharadesi elimangalisayo,
  Isihogo siyasha - izimvula ezinegazi!
  
  Ku-vampire, isigxobo esivela esihlahleni se-aspen sinembile,
  Umlilo omubi ulindele izangoma!
  Uyovutha kabuhlungu imini nobusuku,
  Usathane uyilungisele imbazo!
  
  Umuntu oyisoni uzothola okwakhe
  Kuyoba njengesicabucabu esivutha umlilo!
  Amademoni azokuhlupha endaweni engaphansi,
  Ubuhlungu obungenakulinganiswa eMhlabeni!
  
  Yesaba futhi uphenduke, sitha seNkosi.
  Uma wenza kanjalo, uzophonswa ngqo esihogweni!
  Usuku lweSabatha aluyikuhlushwa,
  Njalo izungezwe iziswebezane ezihlanyayo!
  
  I-rack izophula amathambo akho,
  Ake sikhiphe amalunga nge-poker!
  Ungajabula, ndoda encane?
  Futhi manje yazi ekuhlushweni okungenamhlaba!
  
  Ngakho-ke phenduka ngokushesha, weirdo,
  Thandaza uguqe ngamadolo!
  Umngane kaVasya ophuzayo ngeke asize,
  Ukwethembeka kuphela okuyonqoba izulu!
  Ake sithi leli yiculo lapha - kungathiwa lilwa kakhulu. Futhi amantombazane athonya isitha ngobudlova kakhulu.
  Bamane babe nesasasa elingenakulinganiswa kanye nokomela i-adventure. Futhi futhi kusukela ezingonweni ezibomvu zebele, ukuthi bazoyithatha kanjani futhi bafake amaqhawe ngempela. Futhi lapha ngeke kubonakale kwanele kunoma ubani.
  Futhi amantombazane mahle ngokwesabekayo, futhi ayakwazi ukuthonya ngezingono zawo ezikhazimulayo, ezinombala we-ruby.
  Futhi uqalise ama-pulsars esibelethweni seVenus. Umthelela wabo ushisa kakhulu futhi unobuhlakani.
  Futhi ngezinzwane zabo ezingenalutho baphonsa izinaliti ezinoshevu, ezibhoboza ama-orcs. Futhi kubukeka kumangalisa kakhulu.
  Futhi manje, kusukela ezingonweni zerubi zamabele ami, kufana nokuthi i-pulsar iyangishaya futhi. Amagwababa echobana impela ubuchopho bawo avele awe ekhexile aquleke ngokuphelele.
  . I-EPILOGUE
  Amantombazane asevele enze umsebenzi omuhle kakhulu lapha. Futhi kuzoba nenani elifanelekile le-magoplasm eliphuma esibelethweni seVenus. Futhi kuzoba mnandi.
  Futhi ama-elves amancane aphonsa amabhomu ngezandla zawo, futhi ngesikhathi esifanayo angakhohlwa ukucula;
  O zivunguvungu zenhliziyo encane,
  Lapho ilangabi lishisa intaba-mlilo!
  Asikwazi ukuba nabantu ekhaya,
  Ikati uBayun liwudlephi uphaya?
  
  Lapha i-nightingale icula ngokudabukisayo,
  Ibunzi likaSomandla limnyama!
  Ikherubi liyavalelisa;
  Hhayi iqiniso, kodwa iphupho elibi elibi!
  
  Singamadodana eZwe eliNgcwele,
  Babonakala kokhokho babo, yazi ukusiza!
  Ngeke sizisole, siyazi impilo,
  Yilwa kwalasha imini nobusuku!
  
  Isitha siphonsa imilingo
  Inkohliso, ubuxhwanguxhwangu, inkohliso embi!
  Kodwa sizobona ukukhanya okukude,
  Ake siphule uphondo lwezitha!
  
  Ama-vampires, ama-orcs, ama-ghoul,
  Amazinyo abukhali ayacwebezela!
  Phela izipoki ziyathanda ukulwa,
  Amashalofu aqhamuka endaweni engaphansi komhlaba!
  
  we - Archmage ,
  Singama-pawn neziphunzi nje!
  I-Armada ijaha ama-freaks amabi,
  Kodwa asikwazi ukuhlehla!
  
  Izwe Lobaba liyigugu ngaphezu kwanoma yini enye,
  Sizophazamisa ukugijima kwezindimbane ezinonya!
  Izilo zizokuthola ebusweni,
  Umgcini wengcebo wami uzokukhipha ikhanda!
  
  Izwe likababa laseSvarog amandla,
  Nempilo nethemba lawo wonke amasosha!
  Isandla sokudla se-Wehrmacht sichotshoziwe
  Wagawula uhide lwezitha!
  
  Ithoshi livutha enhliziyweni encane,
  Inkemba ithatha indawo yesibhamu somshini!
  Ngokushesha sizovula umnyango wesikhala,
  Ake sinqume ukuthi ubani olungile futhi ongalungile!
  
  Lapho kukhona ukuthula emphefumulweni ngenhlanhla,
  Omubi angeke asithathe!
  Sizonika ushintsho ezidalweni zesihogo,
  Yazi ibutho elinjalo lama-elves!
  
  Siguqe ngamadolo - sikhuleka kuRod,
  UNkulunkulu uSomandla wakubuza!
  Ukuze angavumeli amasosha achithe.
  Amadodana e-Elf yami ethandekayo!
  Lena yindlela amantombazane acula ngayo ngokukhazimulayo nangokujabula okukhulu kokunqoba okusheshayo nokungenakugwenywa.
  Futhi amazinyo abo amaparele acwebezela njengezibuko. Futhi ngokuvamile, abakwenzayo kuhle futhi kupholile.
  Asikho isitha esingavimba amantombazane anjalo. Zinhle futhi ziyathandeka.
  Zama lokhu futhi uthi cha. Futhi nakanjani bazosihlwitha isithunzi sakho. Yeka ukuthi kuhle kanjani lokhu kweba. Bagcwele imizwa yenhliziyo nokomela ukubulala.
  Lapha intombazane yomndeni wakwa-elf yaphonsa ibhomu ku-stormtrooper ngokucindezela izinzwane zayo ezingenalutho. Yawela phezu kweqoqo lama-orcs. Futhi amabhere amaningi kaPutin aya esihogweni.
  Lawa, ake sithi, amantombazane akhuthele kakhulu futhi anolaka anamehlo afana nama-emerald namasafire. Obani abalwela isizathu esifanele, ngokumelene neqembu likaPutin. Ake sithi amantombazane enziwe ngensimbi.
  Futhi nabo bayacula;
  Usikhuthaze ukuthi silwe -
  Shaker !
  Hlukanisa umhlaba ube yizicucu -
  UStormlord Elfin!
  
  Wenza izenzo zegazi,
  Ukuphakamisa isibhengezo sokuhlubuka!
  Kanti ubufunani?
  Umholi uyaphendula - angazi!
  
  Bengicabanga ukuthi sonke sizoba noju,
  Wonke umuntu uzoba yi-demiurge!
  Futhi manje ihhashi lisithwele,
  Ezindleleni eziphukile!
  
  Ukukhala kwezinselo ezihlanyayo,
  Knock - isixuku siyagabavula!
  Inyunyana yethu ifana ne-monolith,
  Futhi ubuso babo bukhazimula ngenjabulo!
  
  Believe me, igazi ngeke ligeleze unomphela.
  Ake sesule izinyembezi zezintandane!
  Kwakukhona umzingeli, kuzoba khona inyamazane,
  Zonke izinsongo zizodlula kithi!
  
  I-proletarian izoba yinkosana,
  Futhi kuyoba nomvuzo ngomsebenzi wakho!
  Believe me, ukungcola kuzosuka,
  Masiklebhule inyama yethu esihogweni!
  
  Asicule izingoma phezulu,
  Singamandla emidondoshiya!
  Uphawu lwethu ibhere lethu elimhlophe,
  Iphathi - abantu babumbene!
  
  Ukuchitha igazi ngenxa Yezwe Lobaba,
  Lokhu kuwudumo, udumo nenkazimulo!
  Yiba intambo ebomvu empilweni,
  Vumela intaba-mlilo ibilise - udaka!
  Kwaba kanjalo konke kwagingqika njengeqhwa elivuthayo. Futhi amantombazane athatha futhi akhulula ama-pulsars ezibelethweni zabo zeVenus. Futhi konke kwavela kupholile futhi kumnandi.
  Amaqhawe aculela isigaba esiphezulu nesimangalisa kakhulu. Futhi babonise izinga labo elivelele nelimangalisayo.
  Futhi ukuthi amazinyo amazinyo azovela kanjani. Futhi bayophinde bayithathe futhi bashaye ikhwela, besebenzisa izinzwane zabo ezingenalutho. Aphinde awe amagwababa amangale, aqulekile.
  Futhi bawela phansi njengesichotho. Futhi kwenzeka ukuketula umbuso.
  Futhi imibani ebhubhisayo indiza iphuma ezingonweni ezibomvu zamantombazane. Futhi ake sithi kuhle futhi kupholile.
  Futhi amantombazane ayakhafula, futhi amathe awo aqhuma njenge-asidi futhi abangele umonakalo omkhulu.
  Yilokhu ngempela okudingwa abesifazane. Futhi bazohlakazeka bese behlela okunye.
  Bese beqala ukucula;
  Ezweni elifayo, ngaphansi komthunzi wombuso;
  Ukucwasa kwabantu kuyadabukisa!
  Ake siphonse wonke umbhedo nezinkolelo-ze kwalasha -
  Kungcono sikhululeke njengonkulunkulu!
  
  Ibutho lethu liyisizathu esilungile,
  Isikhala sinjengegceke!
  Ukuze ube yindawo yonke, sekuyisikhathi sokuba amandla,
  Ngakho wonke umuntu kufanele agwetshwe!
  
  Imikhumbi yezinkanyezi, imikhumbi yempi - enamandla,
  Alikho inani lemicibisholo yempi!
  Lesi isibindi esingenasici,
  Sisebenzisa inkemba njengenhlalayenza - kulungile!
  
  Ukunqoba amaplanethi angaphansi komhlaba,
  Ukuletha ukukhanya okukhazimulayo!
  Senza izinto ezimangalisayo, uyazi,
  Ukusa okukhulu kwendawo yonke!
  
  Umlotha ngezinye izikhathi kuwo wonke umthala,
  Basakazeka emfuleni njengesivunguvungu!
  Kepha singama-knights nama-romantics,
  Abakuculayo ekukhanyeni kwenyanga ephaphathekile!
  
  Umkhathi uzozithoba kithi,
  Kuyo, ukuhleleka kwamakhulu eminyaka kugcwele ingunaphakade!
  Bala ukukhanya kwama-elves - isizwe esiziqhenyayo,
  Nakuba ingqondo ngezinye izikhathi ibuthakathaka!
  Yebo, ngezindleko zamuva, amantombazane ayazigxeka ngempela. Kodwa bacula kakhulu.
  Futhi okupholile nakakhulu bakhulula umbani ezingonweni ezibomvu zesifuba. Bashaya ama-orcs ashisayo.
  Amaqhawe ayakhala:
  Uthando nokufa, okuhle nokubi,
  Ukuba yi-orc kuyisono...
  Kumiselwe ukuqonda!
  Uthando nokufa, okuhle nokubi,
  Sinenketho eyodwa kuphela!
  Futhi amantombazane aphinde akhulula umbani onamandla ezingonweni ze-ruby zamabele abo.
  Ngempela lesi isishingishane.
  Futhi nakanjani basenkundleni yempi.
  Amaqhawe ayacula:
  I-orc embi ngokungakholwa iyingozi,
  Akunakwenzeka ukuphila enkanukweni yesono...
  Ngoba ulaka lwedlozi lubi,
  Ngoba idlozi eliqinile liyijaji!
  Futhi amaqhawe azoshaya ama-orcs ngokukhishwa kwe-magoplasm esibelethweni sikaVenus.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"