Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

מריה קולסניקובה מלכת האלפים

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    צעירה שהורשעה בתמימות, מריה קולסניקובה, מועברת מכלא שמור במיוחד לעולם קסום נפלא. שם, האל הדמיורג' עצמו, ספרו קסטרופוב, מכתיר אותה כמאהבת של האלפים. אבל לאחר שקיבלה את הכתר, האישה האומללה צריכה להילחם באימפריות שכנות, המאוכלסות על ידי טרולים, אורקים, גמדים, חצאי גזעים , ערפדים ויצורים מהאגדות האחרים. וכמובן האויב העיקרי והערמומי ביותר הוא קושיי בן האלמוות. פּרוֹלוֹג

  מריה קולסניקובה מלכת האלפים
  הערה
  צעירה שהורשעה בתמימות, מריה קולסניקובה, מועברת מכלא שמור במיוחד לעולם קסום נפלא. שם, האל הדמיורג' עצמו, ספרו קסטרופוב, מכתיר אותה כמאהבת של האלפים. אבל לאחר שקיבלה את הכתר, האישה האומללה צריכה להילחם באימפריות שכנות, המאוכלסות על ידי טרולים, אורקים, גמדים, חצאי גזעים , ערפדים ויצורים מהאגדות האחרים. וכמובן האויב העיקרי והערמומי ביותר הוא קושיי בן האלמוות. פּרוֹלוֹג
  השמיים נצבעו בעבותות בצבעים עזים ונוצצו בכל צבעי הקשת. עליהם נערמו זרים שלמים של כוכבים נוצצים כמו אבנים יקרות: אמרלד, אודם, אבני ספיר, טופז, יהלומים, כוכבים.
  ילד שנראה כבן שתים עשרה או שלוש עשרה, נאה מאוד ושרירי במכנסיים קצרים בלבד, הסתובב, קפץ וזרק פולסרים מאצבעות רגליו החשופות. שריריו התגלגלו מתחת לעור הברונזה שלו כמו כדורי כספית, ושערו היה לבן כשלג.
  ילדה יפה מאוד בביקיני הופיעה לידו, עם שיער נצנץ כמו להבת לפיד.
  היא אמרה בחיוך:
  - שלום קטסטרופה ספרו! שאתה לא יודע מה לעשות?
  הילד הדמיורג ענה בחיוך:
  - כן כאן אני חושב, האם ליצור לי את היקום הבא? מסכים - זה יהיה מצחיק עמנואל!
  הילדה הדמיורגית בביקיני העירה:
  - כל יקום חדש שנוצר מביא בעיות חדשות! בהם, הבריאה מתמודדת עם כל כך הרבה סוגים שונים של צרות, עד שצריך לעבוד קשה כדי שיצורים חיים יהיו מאושרים ולא יסבלו. וכאן, כמובן, אתה עדיין צריך לחשוב על צמחים. הם גם חיים, וזה לא נעים להיאכל!
  ספרו העיר בכעס:
  - אל תעטוף את עצמך!
  עמנואל קראה:
  - מי יתן והיפרטאופלזמה תהיה איתנו!
  והילדה התהפכה באוויר, מנענעת את רגליה החשופות והחינניות. ואז הגפה התחתונה שלה יצרה דמות שמונה, וכוכבי הגלקסיה כולה נדלקו.
  הנער הדמיורג' הנהן, שריריו על פלג גופו העירום והמשוך עמוק, כמו זה של אפולו, החלו לזוז. והעיתונות נכנסה כמו חטיפי שוקולד. קולו של בורא היקום היה ברור מאוד:
  - זה, כמובן, נהדר. אבל אולי נוכל לעשות משהו עבור אלה שחיים על כדור הארץ?
  עמנואל אמרה בחיוך:
  - באופן עקרוני זה אפשרי! עם זאת, אתם יודעים, איננו יכולים להתבטא בבירור על הפלנטה הזו. לאנשים יש את הדרך שלהם והם צריכים ללכת בה!
  ספרו הנהן:
  - זה כמובן נכון! אבל עבור יחידים, אנחנו עדיין יכולים לעשות מעשה טוב!
  נערת האלה הנהנה בהסכמה:
  - כן, גם זה נכון! כמובן, אתה לא יכול להתווכח עם דבר כזה!
  הילד הדמיורג ציין:
  - אשה אמיצה, אמיצה ואצילה נמקת בכלא: מריה קולסניקובה! היא סירבה לעזוב את הארץ והושלכה מאחורי סורג ובריח. איפה שמציקים לה ומעונים אותה. יש לנקוט באמצעים כדי לחסוך את האסיר הראוי הזה מסבל!
  עמנואל אישרה בקלות:
  - זה נכון! ובהחלט נעשה את אותו הדבר!
  ספרו ציין בחיוך:
  - אני אחטוף אותה מהכלא, ונתן לה כס מלכות באחת מאימפריות הכוכבים שלנו!
  הנערה הדמיורגית הסכימה:
  - זה יהיה מאוד נכון ומעניין!
  הילד הדמיורג' הבזיק את עקביו החשופים, שעדיין היו ילדותיים במראה, ושר:
  - יהי רצון התהילה עמנו לעד! למולדתנו יש כוח גדול!
  עמנואל שאלה בחיוך:
  - האם אפשר לומר שלאלים הדמיורגים יש ארץ מולדת?
  ספרו הנהן בהסכמה.
  - כמובן, אתה יכול להגיד את זה! הרעיון של המולדת הוא פיגורטיבי!
  לאחר מכן הילד והילדה רקעו בסינכרוני, ברגליהם החשופות, השזופות והשריריות, באוויר, גרמו למפלים שלמים של ברק להישמע, ואמרו בקול אחד:
  - שיהיה כמו שאנחנו אומרים! תנו לרצוננו להתבצע!
  . פרק מס' 1.
  בכלא, מריה התייסרה בחיפושים אישיים מתמידים ובבריונות. אחד מהעינויים האלה היה חיפוש . היא הוצבה מול חמישה קצינים גברים. ואז הופיעו שתי שומרות. הם לבשו כפפות רפואיות דקות וגומי והפשיטו את הצעירה, ואז החלו לחטט בגופה ללא בושה ומצפון.
  ולא רק זה כמובן. מאריה האכילה מעט מאוד: קערת מרק עם מים מומלחים מעט ועלה כרוב צף בתוכה, ופריסה לחם. אישה צעירה איבדה משקל רב מדיאטה כזו: עור ועצמות. יתר על כן, הם הכו אותה עם חבטות גומי על עקביה החשופים והכריחו אותה לשאוב משאבה, כמו שפחה ברומא העתיקה.
  מריה סבלה מאוד, והיא ניצודה ומותשת. היא נאלצה לישון בלי מזרון על קרשים חשופים, ובלילה שמו צווארון על צווארה, כמו כלב, וכבלו אותה לקיר.
  הצעירה נגעלה מאוד כשגיששו אותה מול הגברים בידי שומרים בכפפות גומי דקות, ובמקביל הביטו הגברים, ציחקקו ועשו בדיחות גסות.
  בנוסף, היא נאלצה לעבוד הרבה וגופה של הילדה כאב וכאב נורא.
  ולא רק זה, כמובן... השומרים הגברים צבטו כל הזמן את החזה והבטנה של מריה. והם הרביצו לי בתחת.
  אבל מריה קולסניקובה לא ויתרה ולא ביקשה רחמים.
  היא התריסה מול שוביה, ונותרה, בלתי נגישה וגאה.
  ובסוף הפשיטו אותה פעם נוספת ונעלו אותה עירומה בתא ענישה. ושם התכסו הקירות בכפור מהקור. ומריה קולסניקובה עמדה על הרצפה והניעה את רגליה היחפות, כחולות מהקור. היא הייתה רזה, וכל עצם בגופה נראתה. בנוסף מצאו לה ייסורים נוספים: גילחו את שערה. ועכשיו היא הייתה קירחת כמעט לגמרי, עם צוות שיער בלונדיני.
  הצעירה סבלה כמו זויה קוסמודמיאנסקאיה. שכיבה על רצפת הקרח הייתה בגדר התאבדות. אז היא תהיה עירומה וחסרת שומן בטוח. וכך הלכה מריה ברגליים יחפות, סבלה, סבלה, אבל החזיקה מעמד.
  לפתע נפל עליה זרקור בחושך מוחלט. והוא האיר את האסירה האומללה והגרומה של הכלא, לשם שלח אותה הדיקטטור המשופם והקירח.
  מריה חשבה שהיא הוזה. ילד יחף במכנסיים קצרים הופיע מולה. לילד הבלונדיני והחתיך לא היה שום דבר מלבד מכנסיים קצרים. במקביל, פלג גופו העירום של הילד נדהם מהקלת הפלדה של שריריו ומהתיחום המופלא של שריריו.
  למרות שהוא נראה כבן שתים עשרה או שלוש עשרה.
  הילד הושיט את ידו ושאל את מריה:
  -אתה סובל?
  הצעירה ענתה בחיוך:
  - אפילו יותר!
  הילד רקע ברגלו החשופה, הילדותית, החיננית מאוד על המרצפות הקפואות של תא העונש ואמר:
  - עתה נגמר סבלך! קח את ידי ותלך אחרי!
  שאלה מריה בקול רועד:
  האם אתה מלאך ה'?
  הילד הניד בראשו בשלילה:
  - לא! אני אלוהים!
  הצעירה שאלה בהפתעה:
  - כל יכול!?
  ספרו הנהן בהסכמה.
  - כמעט כל יכול!
  שאלה מריה בהפתעה:
  - למה אתה נותן לאנשים לסבול?
  הילד ענה בחיוך:
  - כי לא יצרתי את כדור הארץ שלך. אני רק יכול לקחת אותך ליקום שלי. ושם אתה תהיה המלכה שלי!
  שאלה הצעירה באנחה:
  - מה אם אסרב?
  ספרו ענה בחיוך:
  - אין טעם שתסרב. כשיתברר שנעלמת מתא הענישה ללא עקבות, הסוהרים שלך, שעינו אותך שם הרבה ובהתמדה, יתעצבנו מאוד. זה לבד שווה לקבל את הצעתי!
  מריה הנהנה בהסכמה:
  -אתה כנראה צודק! אני אהיה טיפש מוחלט אם אפספס את ההזדמנות הזו לנקמה.
  ספרו לחץ בחוזקה את ידה של מריה קולסניקובה ואמר בחיוך:
  - עכשיו עשה צעד אחרי!
  ותחילה צעדו רגליו החשופות והשריריות של הנער הנצחי, ואחר כך רגליה הדקות והחבולות של אישה צעירה, כחולה מהקור.
  ואחרי רגע, מריה הרגישה קלילות מדהימה בעצמה, והקור הקפוא של תא הענישה התחלף בחום נעים.
  היא, יחד עם האל הבורא הצעיר לאין שיעור, מיהרו בזרם של אנרגיה.
  מריה הייתה מאוד נעימה ועליזה. היא הצליחה לעשות מה שנראה בלתי אפשרי - לעזוב את חומות הכלא! ועכשיו, היא נכנסה לעולם החדש ברגליים יחפות, לעתים קרובות כל כך מוכה באלות גומי.
  ועכשיו הסתיים שדה האגדות. והאישה הצעירה מצאה את עצמה על שטיח חם ושופע, מפואר ומפואר מאוד, נוצץ בזהב, יהלומים ושאר תכשיטי הארמון.
  מריה מצאה את עצמה מול מראה גדולה. המשרתות השליכו עליה רעלה שקופה. הוא כיסה את גופה הדק של אישה צעירה, מותשת ממאסר, מכוסה בחבלות ושפשופים.
  ספרו אמר:
  - הבאתי לך מלכה חדשה מהגיהנום!
  הבנות היו יפות מאוד, עם פרצופים צעירים, כמעט ילדותיים. הדמויות דקות ושריריות. והבגדים הם רק מחרוזות של תכשיטים, בקושי מכסים שדיים וירכיים מלאים, כמו גם נעלי עקב. האלפים נבדלו מאנשים יפים מאוד רק באוזניהם בצורת לינקס, ובצורות ללא דופי, עם החן הייחודי של הגזע היפה להפליא הזה.
  בהשוואה אליהם, מריה נראתה כל כך גרומה, מותשת, עם צלעות בולטות כמו של אסיר מחנה ריכוז, ושדיה התקלפו לגמרי. גופה של הצעירה משומן, ידיה ורגליה נעשו דקות, וכך גם צווארה. וחבלות, עקבות מכות, ואפילו כוויות סיגריות שנכבו, על גופה.
  והראש שלה, קירח מגולח, עם בליטות ושפשופים, מה שגורם למריה להיראות אפילו יותר נורא.
  ספרו הנהן בחיוך:
  - כן, אתה נראה כמו אסיר של אושוויץ! אבל אל תפחד מכלום! לאלפים יש שיקוי קסם שירפא את הפצעים שלך ויהפוך אותך לאישה צעירה ויפה להפליא!
  מרי אמרה בחיוך:
  - למה שלא תעשה את זה בעצמך?
  הנער הדמיורג' ענה בביטחון:
  - כי גם האלפים צריכים לעבוד! והם אדונים גדולים בענין הריפוי!
  האלפים שרו במקהלה:
  אנחנו מסוגלים לרפא מחלות
  טפל, בצחוק, תאמין לי, כל פצע...
  מבחנים, עוברים רק עם A,
  למען תהילת השדון הגדולה!
  ומריה הובלה לאורך המסדרון, לחדר הסמוך. הצעירה הלכה על השטיחים וחשה דגדוג נעים. היא נהנתה מאוד.
  וכך מצאה את עצמה בבריכה מלאה במים ריחניים. האסירה הועמסה שם.
  כמה בנות שדונים החלו למרוח אותה במשהו שמנוני ובריח חזק מאוד וחמין.
  מריה גיגרה בהנאה. כן, זה היה מגניב במיוחד.
  הצלקות, החבורות, החתכים, הכוויות שלה החלו להחלים ממש מול עינינו. והעור התחיל להיראות צעיר יותר.
  מריה אפילו החלה לשיר בהנאה;
  היא הייתה ילדה שקטה, צנועה,
  חלמתי שיהיה לי בית משלי!
  כך שצחוק הילדים זורם בקול רם,
  שהדוב יהיה מאולף ביער!
  
  רציתי שדה בשל שליו,
  המוך של ספיקים זהובים!
  כדי לא לדעת את הייסורים לנצח,
  וכדי שלא יהיו אויבים!
  
  אבל הנה מגיעה הפשיטה הטטארית,
  ונווד פרסות מזויפות!
  ובכן, איפה אתה, גדוד לוחמי ההוסרים;
  מה מפורסם בקללות שלו?
  
  איפה האבירים, ענקים,
  אבל למה אין הגנה?
  הנה מולדתנו המאוחדת;
  אור חם וגיהנום בוער!
  
  הם מובילים אותי אל העול יחפים,
  דרך קונוסים, ענפים וערבות!
  והם חותכים לך את הגב בשוט,
  כמה קשה לגנוח בשלשלאות!
  
  האויב חטף את צווארה של הילדה,
  הוא לחץ ורוצה לחנוק!
  כאן בממלכת הסולטן הרשע,
  התחלתי לצלות משחק!
  
  ראשון בשטח שסבלתי
  תיקים לבשו אלמת עוקץ!
  אבל היופי פרח
  אחרי הכל, אלוהים הוא שליט נדיב!
  
  כאן המאסטר אהב את זה;
  הם שלחו אותי לסרגליו!
  שם, מרגיש את כוחו של גבר,
  התחלתי לרצות את כל הזבל!
  
  מכיר השפלה כזו
  סחר בגוף הכי מתוק!
  עדיף לסבול מחסור,
  כדי שאמא שלי לא תקלל!
  
  מה מחכה בסוף הדרך, אני לא יודע
  הזקנה והתליין מפחידים!
  אבל אין מקום לאובד בגן עדן,
  זה נשאר רק - בכי מר!
  מריה שרה יפה מאוד. היא מוזיקאית מקצועית שהלכה לפוליטיקה. וכמובן, בנות השדונים תמכו בה. ולכולם היו קולות כאלה כשהם שרו יחד.
  ואז נשטפה מריה בשיקוי קסם מיוחד. והם נתנו לה דייסה מתוקה וטעימה מאוד עם דבש וחלב מרוכז לאכול. אחר כך נתנו לי לשתות מיץ מפירות לא ידועים.
  אחרי זה, מריה הרגישה כבדות מדהימה בתוך עצמה ונרדמה ישר על הספה.
  האלפים כיסו אותה בשמיכה חמה. ואסיר המצפון לקח את זה וצלל לתוך חזיונות נפלאים.
  וזה התברר כמגניב ביותר.
  בחלומה הפכה מריה לילדה צעירה מאוד, כמעט ילדה.
  היא הלכה על הדשא, שהיה סגול. רגליה של הילדה היו חשופות, אך צורתן חיננית מאוד. והדשא גרם לתחושה מבורכת בסוליות החשופות של היופי.
  מריה אפילו שרה:
  אם זה ארוך לאורך השביל, אם זה ארוך לאורך השביל,
  קפוץ, רקע וברח...
  זה כנראה, כנראה...
  זה אפשרי, זה אפשרי, זה אפשרי,
  זה כמובן. זה כמובן...
  אתה יכול לנסוע לאפריקה!
  אבל לא פה של תנין!
  והו, באפריקה ההרים כל כך גבוהים,
  והו, באפריקה הנהרות כל כך רחבים...
  הו, תנינים-היפופוטמים,
  הו, קופי לוויתן זרע,
  אה, ותוכי ירוק!
  אה, ותוכי ירוק!
  הילדה שרה כך והביטה לאחור. אכן היו ג'ונגלים אפריקאים מסביב. וזה יפה מסביב. הפרחים גדולים ובהירים, האוויר מלא בניחוחותיהם. והכל מדהים ביופיו. הקופים קופצים על העצים. והזנבות שלהם ארוכים ועקשנים מאוד.
  גם הבננות גדלות. והרבה יותר גדולות, כאלו שנמכרות בדרך כלל בחנויות.
  מריה שוב שרה בהתלהבות;
  אנחנו בג'ונגל בארץ של קופי בר,
  איפה הבננות ירוקות, ערימות של קניבלים!
  היינו צריכים להתגבר על האוקיינוס,
  עם אנרגיה כל כך שופעת!
  
  רוסיה הורתה לנו ללכת -
  להגיע למקום שבו קו המשווה הוא תעלה!
  ובכן, מהו אלוהים אחד ולא אחד,
  ויש לנו יותר מרימון אחד!
  
  הם שלחו חלוצים צעירים לקרב,
  אמרו שזה רק התמחות!
  כדי שכולם יהיו ילד נועז,
  האנרגיה של רקטות גדולות מואצת!
  
  אני יורה עם מקלע ממש לעבר המטרה -
  הרגתי את הלוחמים עם צבע חאקי!
  הם לא יוכלו להשתלט על המולדת שלנו,
  פינדוס ובריונים אחרים!
  
  ארץ מולדת כזו היא צו זועם -
  למד להילחם כמו אריה אכזרי, ילד!
  ואם המנהיג האדום נתן את הפקודה,
  אל תהיה ליצן פתטי!
  
  מעטפת הפגז שרף קשות את הלחי שלי,
  עדיין אין לה זיפים נוקשים!
  אבל אני משרת את המולדת שלי, תאמין לי, כבר הרבה זמן,
  אל תחשבו בני נוער חלשים!
  
  שלנו היה מוקף בשבט המאומאם ,
  אין להם חניתות, אלא משגרי רימונים!
  בתגובה נכה בפלדה,
  טייסים רוסים יעזרו מהשמיים!
  
  ברוסיה, כל לוחם הוא מאבוס,
  התינוק מושיט יד אל האקדח!
  ולהביס את צבא הפולשים,
  שירים ששר הפייטן על המעללים!
  מריה שרה וצחקה. על איזה פולשים אנחנו מדברים? נראה שרוסיה עצמה שואפת כעת לכבוש את אוקראינה, והמלחמה כבר זו השנה השנייה. אולי מאז מלחמת העולם השנייה היא הגדולה ביותר מבחינת מספר הכוחות המעורבים בה, אולי אם היא תימשך היא תהפוך לעקובת הדמים.
  מריה נאנחה בכבדות ושרה, נזכרת באיזה עולם היא עזבה זה עתה:
  מולדתי, סכום זעום,
  מולדתי, השתגעת!
  ומצב הרוח הפך מיד למינורי. יתרה מכך, אפריקה היא לא מולדתה. וכמובן, אני לא ממש אוהב כשאתה מסתובב יחף ובביקיני כמו פרא. ואיפשהו דברים גדולים קורים.
  מריה שוב שרה בהתלהבות, ובשם גבר, את הרומנטיקה של המשורר והפייטן הבלארוסי הגדול אולג ריבצ'נקו:
   קול הליירה המופלאה, מהדהד,
  אני שר, מעז, אני לא שותק!
  אגרוף לוחם אינו עשוי משעווה,
  אנו שואפים לאור - דרך הקרן!
  
  אלוהים מייסר אנשים עם מחלה -
  אש מהגיהנום שרפה את החוטאים!
  אני רוצה להפוך לחברו של הכול יכול,
  כדי שזה לא יהיה כל כך קשה!
  
  המשיח יבוא, כמובן, בקרוב,
  האם העצב יעבור אז, תאמין לי?
  אל תסתנוור מזעם בעיניך,
  חטא, חופש, זה גם חבל!
  
  אני לא רוצה ללכת על הקו -
  אני לא רוצה להיות חף מפשע!
  פעולות ערמומיות עדיפות
  מה זה חוט בלי שעמום מוחלט!
  
  הוא אמר שלא תהיה מלחמה בגן עדן,
  והחטא ייעלם, רע לכולם!
  אבל בשביל מה יש גורלות?
  אנחנו רעבים לשינויים חדשים!
  
  לחיות לנצח - דע את זה היטב,
  אבל לחיות ללא חטא זה לצמח!
  האביר יאהב מלחמה בלהט,
  אחרי הכל, הצבא הולך לקרב!
  
  ארץ מולדת, מולדתו של החייל,
  היא מחזיקה את הלפיד בידיו - צעדו!
  גמול למפלצות הטמאות,
  אתה תבעט להם בשיניים, לוחם!
  
  בואו נסיים את הקרב במשתה נדיב,
  בואו לנשנש, לשתות - בואו נרקוד!
  אחרי הכל, האבירים שלנו הם בני אלמוות,
  והמילה לא פוגעת בגבה, אלא בעין!
  
  אם כי, מה לעשות בעולם שליו?
  אתה יכול לבנות שם ארמון!
  ולהקדיש את השירות ללירה,
  לאחר שקיבלו כתר דפנה!
  
  אבל יש עולמות אחרים - דע,
  איפה גם לוחמים צומחים!
  ילד מצייר טנק על שולחנו,
  מה אם יבואו אלינו חייזרים?
  
  אל תנסה להירגע
  חזקו את השרירים, שמרו על המוח שלכם חזק!
  אנחנו הרוסים יודעים להילחם,
  כאשר המלאך נרדם פתאום!
  מריה שרקה ורקעה בכעס את רגלה החשופה, הנערה והמסותתת וציינה:
  - כן, רוסים יודעים להילחם, אבל עם מי? המלחמה עם האחים ודרך קין היא כמובן בושה! וזה לא אמור לקרות!
  הילדה לקחה אותו ומחצה את האגוז ששכב על הדשא באצבעותיה החשופות, ולאחר מכן השליכה אותו לפיה הארגמן המלא בשיניים לבנות. היא לעסה אותו ושאגה:
  - ארור דרקון הגשם!
  ושוב צוחקת החלה לשיר את השיר המפורסם על ידידות אחוות העמים, ששר לב לשצ'נקו:
  כולנו למדנו בבית הספר, ואנחנו זוכרים בעל פה
  את השיעורים הישנים האלה על קייבאן רוס והאורתודוקסים יודעים, שאת מי אתה לא שואל, מה הייתה הטבילה של רוסיה ב- Khreshchatyk .
  
  לעזאזל, סלאבים! חרא, סלאבים! מוסקובים וקייביטים האם אנחנו צריכים לחלוק איתך את המולדת שלנו? אתה באמת מתכוון לכוון אקדח לעבר אשתך האוקראינית הקטנה? אני מעדיף לאהוב אותה... תגיד לי בכנות, אחי, למה אתה חרמש משומן
  
  חזיר ווודקה, או וודקה עם נקניק אנחנו שותים איתך ביחד, כל שלוש מאות השנים כבר, ואני מאוד אוהב את הכיסונים שלך עם דובדבנים.
  
  G*t, סלאבים! חרא, סלאבים! מוסקובים וקייבים האם אנחנו צריכים לחלוק את המולדת שלנו איתך? אתה באמת מתכוון לכוון אקדח
  לעבר אשתך האוקראינית הקטנה?
  אני מעדיף לאהוב אותה...
  
  אתה ואני תמיד ריסקנו את הכופרים ביחד והובלנו לעסק הזה על ידי אטמן משותף. ואז לאטמנים ואני היינו קצת חסרי מזל. אבל אנחנו מספיק חכמים כדי לחרפן את האויבים שלנו. לעזאזל
  
  , סלאבים! חרא, סלאבים! מוסקובים וקייביטים האם אנחנו צריכים לחלוק את המולדת שלנו איתך ? אתה
  באמת מתכוון לכוון אקדח
  לעבר אשתך האוקראינית הקטנה? אני מעדיף לאהוב אותה... מכל הלב!
  ומריה בכתה. כן, היה פעם שעמי ברית המועצות היו חברים, ועכשיו התחילה מלחמה גדולה. ואין סוף למלחמה הזאת.
  כאן יצא האריה לפגוש את הילדה. חיה אפריקאית גדולה.
  מריה ראתה אותו ממש ברגע האחרון, וכמעט התנגשה בו. היא בקושי עצרה וקפאה. היא שמעה שאם אתה לא מתעוות, ייתכן שהחיה לא תתקוף.
  ליאו הביט בה ולפתע שאל בקול אנושי:
  - האם את אותה מריה שהפכה למלכת האלפים?
  הילדה ענתה בחיוך:
  - אתה יכול לומר כך! למרות שעדיין לא הוכתרתי רשמית!
  האריה ניער את רעמתו. והחיוך שלו היה אנושי למדי, ושיניו היו חדות וגדולות. יחד עם זאת, אי אפשר היה לקרוא לו רשע. החיה הנידה את זנבה ושאלה:
  - האם אתה אוהב לפתור חידות?
  מריה ענתה בחיוך:
  - כן, כמובן, אני אוהב אותך! במחלקת הבידוד של הכלא, זה היה הבידור היחיד עבורנו האסירות!
  האריה שאג:
  - מי לא מיודד עם הראש שלו, אבל נראה כל כך מגניב!
  הילדה צחקה וענתה:
  - בארצנו התשובה הכי ברורה: דיקטטור עציץ וקירח! אבל בעולם שלך, אני חושב שכל אפשרויות אפשריות!
  החיה האדירה הנהנה, ורעמת הזהב שלה נעה:
  - כן! חשבתי שתגיד את זה. למרות שזה הכוונה, תרנגול נוקב. אבל השאלה השנייה: ממה האדם האמיץ ביותר מפחד, אבל הפחדן האחרון לא נותן יד!
  מריה ענתה באנחה:
  - ובכן, אני יודע את התשובה לכך - מצפון! אפילו האדם האמיץ ביותר מפחד מזה, אבל לפחדן האחרון פשוט אין את זה!
  לב אישר:
  - גם זה נכון! ואני מציע לך ללמד שיעור סייף!
  ילדה שרירית ושדונים הופיעה מול מריה, היא רקעה את רגליה החשופות והחינניות על הדשא. ובידיה החזיקה חרב עשויה מתכת מבריקה, והידית שלה הייתה זרועה יהלומים, אבני אודם ואזמרגד.
  היא השתחווה למרי ושאלה:
  - האם אתה מוכן לקרב?
  הילדה מעולם אחר ענתה בחיוך:
  - מעולם לא נלחמתי בחרבות לפני כן!
  שאל השדון בהפתעה:
  - האמנם? מאיזה עולם אתה?
  מריה ענתה בעצב:
  - כדור הארץ! שנת 2023 מלידתו של ישו!
  נערת השדון חייכה וציינה בצורה רחבה יותר:
  כן, אני מכיר את הכוכב שלך! אני פשוט לא מבין למה אתה מחשיב את האיש האומלל שנצלב על הצלב כאלוהים, ואפילו מחשב את הכרונולוגיה שלך מלידתו?
  הילדה רצתה לענות, אבל חרב, גם היא מאוד מפוארת עם אבנים יקרות, הופיעה לפתע בידיה. מריה עשתה עיגול עם הלהב שלה והעיר:
  אני רואה נשק טוב! ולמרבה הפלא, משקלו קל כמו נוצה!
  השדון הנהן בהסכמה:
  - אנחנו יודעים איך לעשות את זה! אנחנו יכולים לעשות את זה טוב מאוד! הסודות של האנשים הגדולים של האלפים!
  מריה הרימה גוש מהדשא באצבעותיה החשופות וזרקה אותו לעבר הילדה השרירית. היא חתכה אותו בקלות לארבעה חלקים תוך כדי טיסה והשתוללה:
  - אתה יכול לעשות את זה?
  מריה ענתה בחיוך:
  "לפני כן, לא יכולתי לזרוק חפצים או לפצח אגוזים באצבעות הרגליים החשופות. ועכשיו אני יכול לעשות את זה נפלא ומופלא, בלי שום בעיות. כך...
  השדון צחק וענה:
  - את המלכה שלנו! עכשיו אתה חזק ומהיר כמונו, ואתה יכול לרסק אגוזים עם האצבעות. אבל זה לא מספיק. אנחנו צריכים גם טכנולוגיה.
  מריה שרה בחיוך:
  - לאנושות יש טכנולוגיית ברזל.
  בהחלט הכרחי ושימושי מאוד...
  ובכן, זה יותר נעים לי - ניסים עממיים,
  המפה בהרכבה עצמית ונעליים מהירות!
  השדון נענע את אצבעה וצייצה:
  קסם זה לא רע - מיותר לציין,
  אבל צריך גם להרתיח את הכדורים...
  כדורים, כדורים, כדורים, מבשלים!
  כדורים, כדורים, כדורים, מבשלים!
  . פרק מס' 2.
  מריה התעוררה. היא מעולם לא הרגישה כל כך עליזה ורעננה כמו אחרי החלום הזה. בנות השדונים, פסעו בשקט ברגליהם החשופות והמסותתות, הביאו לה מראה ממוסגרת באבני חן ותכשיטים נדירים.
  מריה הסתכלה שוב על עצמה ולא זיהתה אותה. הביטה בה הייתה ילדה צעירה בת לא יותר מעשרים, שרירית מאוד ויפה בצורה יוצאת דופן. שערה התפתל מעט ונוצץ כמו עלי זהב.
  העור הפך שזוף וברונזה. והשרירים של הילדה נראים יצוקים, פלדה, עם פירוט עמוק.
  והיא עצמה כל כך חזקה, וכל כך מפתה ואימתנית בו זמנית, שאי אפשר לומר באגדה, אפילו לא לתאר בעט. אלה אמיתית, כמו יצירה של פסלים מבריקים מימי יוון העתיקה.
  מריה עשתה את הדו-ראשי שלה וראתה איזה שרירים יש לה עכשיו - רק חוט פלדה. והיא שרקה:
  - וואו! למה נהפכתי!
  בנות השדון שאלו בחיוכים:
  - אתה אוהב את זה!
  מריה ענתה בשמחה כנה:
  - מאוד!
  היפהפיות של הגזע הזוהר הזה צייצו:
  - אתה שלמות
  אתה שלמות
  מחיוך למחווה,
  מעל הכל שבחים!
  מריה קרצה לבנות וענתה בביטחון:
  - אתה צריך להיות צנוע ככל האפשר! ואל תתפלא!
  לאולם נכנסו עוד כמה אלפים. והבנות היפות החלו לשפשף את גופו השרירי והחזק כעת של האסיר לשעבר בקטורת ושמן.
  מריה ממש התרגשה מהנאה. גופה עבר עיסוי נמרץ.
  לאחר שהפכה לנערה, שאל האסיר לשעבר:
  - אולי, אולי לתת לגברים לרסק אותי!
  העוזרת הראשית הנהנה.
  ארבעה צעירים יפים ושריריים במכנסיים קצרים וסנדלים בלבד נכנסו לאולם. הם היו יפים מאוד, אבל צעירים מדי, הם נראו לא יותר משש-עשרה שנים, ולא הייתה שערה אחת על פניהם, יפות כמו של בנות.
  שאלה מריה בהפתעה:
  - למה אין לך גברים מבוגרים?
  העוזרת הראשית ענתה בכנות:
  - כל האלפים הזכרים נראים כמו בני נוער אנושיים חסרי זקן, ללא הזדקנות, בעלי עור נקי וחלק, כמו זה של ילדים. זה הגזע שלנו - צעיר לנצח, יפה ועליז!
  מריה חייכה וציינה:
  - מצד אחד, זה טוב! אבל מצד שני, הצעיר לעולם לא ידקור אותי בזיפים!
  המטרונית הבכירה העירה:
  - יש לנו פי אלף יותר נקבות מזכרים. לכן, אנו חווים מחסור בחיבה גברית. אבל לך המלכה לא יהיו בעיות עם זה!
  כל זכרי האימפריה לשירותכם.
  מריה הנהנה:
  תן להם לעשות לי עיסוי גוף מלא.
  הצעירים התחילו לעבוד. הם עשו זאת בהתלהבות רבה. וידיהם המיומנות גרמו לדמה של הילדה-מלכה לרתוח. והיא כל כך אהבה את זה. פשוט הרגשה מדהימה ומדהימה, עף לגן עדן.
  ומרי שרה בשמחה;
  אנחנו חברי קומסומול - בנות הקומוניזם,
  אנחנו נלחמים באויבינו כמו נשרים...
  לפעמים חיוכים של נקמה עפים,
  בחורף, רגליהן של הבנות חשופות!
  
  אנחנו רוצים להכות את הפיהרר בפרצוף,
  יש לנו יותר כוח מפיל...
  אנחנו מצליחים באהבה ובספורט,
  גם אם ההמון יתקוף בזעם!
  
  תאמין לי, אף אחד לא יעצור את הבנות,
  אחרי הכל, הכוח שלנו הוא כמו אגרוף פלדה...
  אנחנו יכולים אפילו להרוס את הצבא,
  ואנחנו נכה את היטלר חזק בניקל!
  
  יבוא עידן הקומוניזם,
  והרוד האינסופי ייתן לנו כוח...
  לא נתחרט על החיים למען לאדה,
  אני מאמין שארץ המולדת תפרח בקרוב!
  
  בנות ובנים נלחמים
  חלוץ יחף יוצא להתקפה...
  אנחנו דופקים את האויב עם מקלע,
  נותנים דוגמה לגבורה!
  
  דרקון הגשם תוקף אותנו בגסות,
  אבל הבנות מרגישות חופשיות להכות אותו...
  בוא נעקור את שיניו של משרת הגיהנום, אני מאמין
  אנחנו נקרע את האיש הקירח לחתיכות!
  
  ברוסיה אין מקום לחלשים,
  בקרוב נשיג כל מה שאנחנו רוצים,
  בשם הכוח הזוהר ביותר,
  מעלינו כרוב בעל כנפי זהב!
  
  תהיה ידידות גדולה בין העמים,
  מי שנלחם בכוח יודע...
  בשביל המולדת, בשביל האושר, בשביל החופש,
  ובקרוב יהיה גן עדן ביקום!
  
  הילדה רצה יחפה בקור,
  למה היא צריכה נעליים אם לאדה רוח...
  כל המולדת מקצה לקצה,
  הנשר הוא ילד, לא תרנגול אפרוח!
  
  השמש זורחת בעוצמה מעל העולם,
  באיזה זהב יש קרניים חמות...
  הניצחון יגיע ברוח הליטוף של מאי,
  ואל תדבר דממה - שתוק!
  
  אנחנו בנות - רק בנות של סווארוג,
  מי ברא את כדור הארץ עם המשפחה...
  ונתן ללוחמים חופש,
  בבת אחת להחיות את האידיאל האוניברסלי!
  
  ברוסיה יש מקום מרווח לבנות,
  בקור לובשים רק ביקיני...
  אתה חבר קומסומול של הכלה של פרון,
  תאמין לי, לא יהיו בעיות בזעם!
  
  בשם ישו וסברוג,
  מרי, לאדה אם האלים...
  הם נלחמו למען סטלין ואלוהים -
  ולמען מיטב הבנים!
  
  לא נשכח את הישגו של ישוע,
  מי הלך לצלב בשביל הרוסים...
  והראה אמנות גדולה,
  כאשר ביום השלישי הוא קם מאוהב!
  
  פרון הוא אלוהים הרעם הגדול,
  משחרר קשתות של אור זוהר...
  נשרת את הדמיורגים ביושר,
  כדי שמעשה הגבורה יתפאר!
  
  שדי הבנות זוהרים בצבע של פרגים,
  הפטמות שלה הן כמו הדגל של אוקטובר...
  ואיפשהו כלב כועס נובח,
  אבל אנחנו זאבים מסיבה כלשהי!
  
  הם הדפו את מתקפת הפריץ ליד מוסקבה,
  למרות שהיטלר היה ערמומי וערמומי...
  הפיהרר נראה בברית עם השטן,
  הדשא רך יותר בקיץ משטיח!
  
  אבל בחורף הבנות יחפות בשלג,
  למה הם צריכים נעליים, מעילי פרווה ומעטפת...
  חברי קומסומול לא מפחדים מכפור,
  יש להם אולי את הרוח האדירה ביותר!
  
  מה הכוח שלנו - אנשים גרוביים,
  בואו נהפוך לאלים זועמים יותר...
  ותאמין לי, אנשים לא רעים,
  מסוגל לזרוק כבלים רבים!
  
  בנות הן הכי מגניבות באהבה,
  אגב, יש בהם קטע מטורף...
  בנות רצות יחפות בשלג,
  בוגד בחמדנות עם חתיכות!
  
  השמש זורחת לתפארת הקומוניזם
  לתפארת הקומוניזם הפריחה של רוס...
  והשיער של הילדה מסתלסל בעבותות,
  ויקטורי פתחה חשבון ללא תנאי!
  
  הרסנו את הוורמאכט ליד סטלינגרד,
  והם הראו את המעמד הגבוה ביותר...
  לתפארת מולדתנו רוסיה,
  הילדה תדחוף את העקב העירום שלה לתוך העין!
  
  תיזהר מלריב עם בחורה יחפה,
  הוא יפה כמו שור וחזק...
  הצרעות התפזרו כמו פנינים,
  והיא בעטה לאויב בבטן!
  
  ובכן, מה אתה יכול לעשות לבנות שלנו,
  יש להם מכה, תאמין לי, חיטום מפיל...
  והעמדות של רוס ממאה למאה,
  ארץ נהדרת בלי סוף!
  
  למה בנות רוסיות צריכות בנים?
  להוליד זרם של גיבורים...
  ותאמין לי, האויבים יגיעו למלונה,
  הנבל המשתולל יקבל אגרוף בפניו!
  
  בשם ישו וסברוג,
  היכן שהאל הלבן ברא את קצה היקום,
  בוא נאכל כלב הוד לפני הקרב,
  כדי שיהיה לך כוח לפני הקרב מוקדם!
  
  אז ניקח את זה ונפגע ביריב,
  מתחת לקרביים של הבנות, ברגליים יחפות...
  כדי שזה יהיה מפחיד אחרי הקללה,
  ואם יקרה משהו, נוסיף את זה עם פוקר!
  
  ברור שסטלינגרד לא הצליח,
  הבנות שם נלחמו חזק...
  למרות שחבל להכיר קצת את היופי,
  לא צילמה את הקרב שלה " פלבוי "!
  
  כולנו בנות, את יודעת את זה,
  נהדר, מגניב כמו ביצה...
  כשהם רק ציירו על השולחן,
  ועכשיו בואו נמשוך את הטבעת ישר!
  
  לא נחסוך אפילו על חיינו בקרב,
  ואני מאמין שניכנס לברלין בצחוק...
  בקרוב אני יודע לחיות תחת קומוניזם,
  בואו לקבל מערבולת שלג מסתחררת!
  
  הילדה רק אוהבת לרוץ יחפה,
  סחף השלג מצנן במתיקות את העקבים שלה...
  צרעות עפות דרך השלג הכפור,
  הלוחם של פיהרר לארון הקבורה!
  
  בקיצור, אנחנו ננצח, אני יודע בוודאות
  נוכל ליצור שלום ביקום כולו...
  לפרוח לנצח עד קצה היקום,
  כוחו בקרב אינו משתנה!
  
  כאשר סווארוג ומשיח האדון יבואו,
  כל המתים יקומו באהבה רוד...
  ההמון יסתיים בטורנדו פראי של מוות,
  והטבע יהיה בשמחה נצחית!
  
  ואז עברו ללבם של אנשי לאדה,
  הכל יהיה יפה לאין שיעור...
  כל לוחם יקבל פרס,
  אנחנו הרוסים בלתי מנוצחים בקרבות!
  נכון, כאן מריה תפסה את עצמה חושבת שהיא שוב קראה לעצמה רוסייה. אבל אולי היא לא לגמרי רוסייה. המדינה שלה היא רשמית ריבונית, אבל למעשה בשליטת רוסיה. והעתיד לא ברור. המלחמה עם אוקראינה כבר זו השנה השנייה. ומתי זה יסתיים לא ידוע. והרבה דם נשפך. ולא ניתן היה לפתח תנועה אנטי-מלחמתית רצינית ומסיבית לא בבלארוס ולא ברוסיה. להיפך, יש רק הסלמה של הסכסוך.
  והמרירות של האנשים רק הולכת וגוברת. היא עזבה את הכלא במרץ, כששום דבר לא היה ברור. ועתיד המדינה לא ברור. ועכשיו היא הפכה למלכה.
  והוא לא סובל, אלא נהנה. ואיזה אלפים צעירים ויפים. רק הפרצופים ילדותיים מדי. נכון, הגופים שריריים ומחוטבים, נדיר שלמפתחי גוף אנושיים יהיו שרירים כאלה. וואו...
  מריה חייכה וחשבה: היא נעלמה מתא הענישה, ולסוהרים שלה כנראה יהיה קשה עם זה. עם זאת, מכיוון שמריה קולסניקובה לא תופיע בשום מקום על פני כדור הארץ, סביר להניח שהם יחשבו שמשרתיו של הדיקטטור המשופם והקירח הרגו אותה. והגופה הוסתרה. ובכן, הם יעשו קצת רעש, ואז אולי מריה קולסניקובה תישכח. או שלא.
  אולי היא תהפוך לג'ואן ד'ארק השנייה ? או זויה קוסמודמיאנסקאיה. ובכן, האחרון, כמובן, היה מקודם ללא כל מידה. אולי בגלל שבתקופת ברית המועצות חסרה לאנשים אירוטיקה, וילדה כמעט עירומה כבת שמונה עשרה עם רגליים יחפות בשלג הייתה סוג של סמל מין אדום?
  האם יעשו סרט על מריה קולסניקובה? האם היא תהיה סמל למהפכה? או האם ישכחו ממנה, כמו אלפי גיבורות חסרות שם אחרות? למשל, כמה בנות מתו בשבי בייסורים, וגם הן הובלו יחפות בשלג, אבל אף אחד לא יודע את שמותיהן.
  יהי רצון שדרכי ה' יהיו בלתי ניתנים לבירור. ואלוהים הבורא התברר כילד כבן שתים עשרה לובש מכנסיים קצרים ויחפות. זה נראה מאוד אקזוטי.
  אבל הוא גידל אותה מאסירה למלכה.
  מריה שרה בתחושה;
  האנשים עומדים בהמון דומם,
  ילדה בסחבות גסות מובלת להורג...
  אתמול היה כס מלכות, היום יש פיגום,
  למה אתם הורסים את הנסיכה!
  
  הו מלכים, מלכים, מלכים...
  כנראה ילדה עם צמות...
  עם זאת, הם לא הצליחו לשבור את הנסיכה,
  למרות שהיא יחפה בשלג,
  
  הו מלכים, מלכים, מלכים,
  דגלי ניצחון וחצוצרות...
  עקביה החשופים של הילדה נשרפו,
  בקור היא נראית כאילו היא ענייה!
  
  ותן לאיזה אידיוט לומר,
  החיים קלים ומהנים לנסיכות...
  היא הולכת יחפה בשלג,
  זה מקצוע לא קל!
  
  הו מלכים, מלכים, מלכים,
  אנשים קלים ואמינים...
  כיום הנסיכה שבורה לגמרי,
  דחליל כמו גן...
  
  הו מלכים, מלכים, מלכים
  ההישגים הגדולים שלך...
  אם לא הצלחת להביס את האויב,
  אז אתה לגמרי לא מפואר!
  
  הנסיכה מקבלת הצלפות קשות מאוד,
  ואז היא הועמדה על המדף...
  המשפט שלה הוא למות עירומה,
  וקדח דרך כל העצמות עם מקדחות!
  
  הו מלכים, מלכים, מלכים
  אנשים כבר לא חופשיים...
  ככל הנראה, כדי לגרש את הנבלים מהאדמה,
  אתה אצילי מדי!
  
  הו, מלכים, מלכים, מלכים...
  הראשים הקטנים עפו בבת אחת!
  למרות שהם כחולים, הם בעצם אפסים,
  סקרלט שפכת דם!
  מריה שרה משהו דומה, ושיניה הפניניות נמתחו לחיוך מתוק.
  הצעירים עססו אותה ביסודיות והטעינו אותה בעוצמה חסרת תקדים
  לאחר מכן קפצה מריה. ועכשיו היא הייתה צריכה לקבל שיעורי סיוף.
  יצאה בחורה עם צמות לבנות בביקיני. היא החזיקה בידיה חרב גומי. העוזרת הראשית נתנה את אותה חרב לידיה של מריה.
  והילדה-מלכה סובבה אותו, מרגישה את גמישות ידה.
  עכשיו הגוף שלה לא היה גרוע יותר מזה של האלפים. אבל צריך גם טכנולוגיה ומיומנויות.
  ומריה, שהתחילה לרוץ עם הבלונדינית בצמות, הרגישה מיד את הסרבול וחוסר האונים שלה. היא מאוד זריזה, טכנית וזריזה.
  ולמריה יש רק רעיונות כלליים לגבי גידור. אז, למען האמת, זה לא עובד כל כך טוב.
  שתי הבנות היו יחפות, ורגליהן היו זריזות וחינניות. והם זזים מהר.
  אז מריה, כדי לעודד את עצמה קצת, התחילה למסור פרשיות;
  ככל שהרועה טוב יותר, הכלב שלו מרושע יותר, המלך רך יותר, הסטראפ קשוח יותר!
  רוסית היא לא לאום, אלא ייעוד ואורח חיים!
  אדם חלש צריך את אלוהים כמו שילד צריך אבא ואמא, אבל ככל שהוא גדל, הוא עמוס באפוטרופסות, והוא, במנותק מהוריו, דבק באשתו - מדע ותבונה!
  למרבה הצער, אינטליגנציה לא שווה הרבה בלי כוח - ספורטאי טיפש יכול בקלות לחנוק את האקדמאי הכי מופרך!
  האמת היא שהמוות, בניגוד לאישה, הוא תמיד נכון, אבל החיים הם בגידה טהורה!
  עדיף לחתוך פעם אחת מאשר לקלל מאה פעמים!
  צניעות היא אחות החכמה! התפארות הורסת את המוח!
  קל יותר לאלף נמר מאשר לשקם עריץ - אי אפשר לאמן חולדה!
  ככל שיותר אויבים, המלחמה יפה יותר! השתמש בפחות מילים - מלחמה היא לא משחק!
  יש פחות טיפות בים מאשר תחפושת של סוכן חשאי!
  מכשיר עינויים הוא כמו כלי נגינה, הוא דורש אהבה וכישרון! רק במקום צחוק ומחיאות כפיים יש גניחות ודמעות!
  ישוע בין הצאן הוא כמו יהלום בגלם!
  הזמן הוא התליין חסר הרחמים ביותר, הוא לא יודע רחמים ושום מילת רחמים!
  פוליטיקאי מיומן, גם כשהוא מקלל, שומר על המוניטין שלו כאדם אינטליגנטי!
  השור אוהב את השוט, אבל לא אוהב לחרוש!
  כדי לקבל חריש טוב, אתה צריך לשתול כל השנה!
  אם אתה לא יכול לנשוך, עדיף לא לנבוח!
  מי שמביס נמר אחד לא יפחד מתריסר חתולים!
  מכונית היא לא מותרות, אלא אמצעי ענישה: גן עדן לשוטרי תנועה, מצרף לארנק, גיהנום לשקט נפשי!
  לטעות זה שגגה! לא להודות בטעות זה פשע!
  האדם אינו צפוי - הנקבה האנושית אינה צפויה בתאומים!
  פוליטיקה, בניגוד לסקי, דורשת חומר סיכה מוזהב!
  חוזק ואינטליגנציה כבעל ואישה - מולידים ציות רק בזוג!
  שליט חזק לעולם לא יכלא יותר אויבים ממה שהוא יכול לאסוף חברים!
  כסף הוא סנפיריו של כריש הצדק!
  זְהִירוּת; זה לא שם נרדף לפחדנות, אבל אומץ הוא שם נרדף לפזיזות!
  רק המתים לא משקרים, ואז רק אם הם אתאיסטים!
  מאמין רע גוזל את הגוף - אתאיסט טוב גוזל את הנשמה!
  קריירה ללא שקרים היא כמו טנק ללא דלק!
  המגלה רחמים צובר כוח; אכזריות היא סימן לחולשה!
  אחרי הכל, גאונות ויהירות הם דברים שאינם עולים בקנה אחד!
  למרות שאגרוף אחד וחצי טובים מאחד, מוח אחד וחצי גרועים מאחד!
  האציל מסכן את חייו - הזר השפל!
  המנהיג לא צריך להיות מתוק - הם ילקקו את זה! אבל זה לא צריך להיות מר - הם ירקחו את זה החוצה !
  קשה יותר למצוא חול במדבר - מאשר סיבה למעצר!
  הונאה היא הנשק של החלשים - רשעות היא נשקו של ערמומיים!
  משתמש בחברים - כישרון, רותם אויבים - גאונות!
  מכה איטית היא בגדר החמצה!
  זהירות של מפקד היא כמו אצבע באגרוף, אלמנט אינטגרלי, אבל היא לא יכולה להחליף את השאר!
  בבחירה בין חוק למצפון, אדם ישר יעדיף, שלא לומר בטוח יותר!
  קל יותר למצוא אבן יבשה על קרקעית הים מאשר פוליטיקאי ישר!
  אומץ מכפיל כוח, הונאה פי ארבעה!
  גיבור מותש חלש יותר מילד טרי!
  הידיים הן האמא, הראש הוא האבא - יחד לא ישאירו את הניצחון יתום!
  מי שמתעב את הצבא יצטרך לברוח מהר!
  במלחמה, גבורה הולכת יד ביד עם חוסר רחמים! הם כמו החתן והכלה באיחוד מנצח!
  אימפריות צומחות הן כמו בועת סבון, רק עם ניהול אנוכי!
  את זריעת הניצחון צריך להשקות בדם ולהפרות בגופות!
  אימפריה תחת משטר אכפתי היא כמו עמוד השדרה של נער, כמה שיותר גדול יותר חזק יותר!
  שלווה לניצחון היא כמו מזג לפלדה!
  הקור הקפוא שמגיע ממלחמה הוא לא כל כך נורא אם הוא מקפיא את הלב שלך! זה אסון אם המוח שלך קופא!
  רחמים הם כמו חלודה, חמלה כמו שאשל - נקה את לבך מזה וכסה אותו בשריון: חוסר רחמים, זעם, כעס!
  המחשבה הופכת אותנו לפחדנים; הפזיזות הופכת אותנו לגופות!
  מלחמה היא תהליך - דומה לשריפה! דם הוא בנזין, גופות הן פחם, רצון הוא גופרית! והמטף הוא ניצחון!
  גוף ונפש כבעל ואישה, מולידים ניצחון בזוגות, לבדם עקרים!
  מפקד מבריק שונה ממלחין מבריק בכך שיצירות המופת שלו תמיד גורמות לך להזיל דמעות!
  בדרך כלל עריץ: שאיפות ללא גבול ואינטליגנציה מוגבלת!
  כנות היא מושג סלקטיבי, הונאה היא אוניברסלית!
  במה שונה שחמט מפוליטיקה?
  בשחמט המשחק שווה, אבל בפוליטיקה תמיד יש לרשויות ראש!
  בשחמט יש לחץ זמן בסוף המשחק, אבל בפוליטיקה יש תמיד!
  בשחמט, הקרבנות הם מרצון, אבל בפוליטיקה הם תמיד מאולצים!
  בשחמט, הכלים מסודרים מחדש אחד אחד, אבל בפוליטיקה, הרשויות מתי שהן רוצות!
  בשחמט אתה לא יכול לקחת מהלכים אחורה; בפוליטיקה עושים את זה בכל צעד!
  סרגל מוקף בישויות הוא כמו אבן במסגרת עלובה; ערכה ייפול ובהכרח יימוג.
  כס המלכות, בניגוד למיטה, משותף רק לחלשים!
  כולם יכולים לנצח, אבל לא רבים יכולים להפסיד בכבוד!
  עדיף למות כגיבור מאשר לחיות כפחדן!
  באופן פרדוקסלי, חולשתו הפיזית של האדם היא שאפשרה לו להיות כמו אלוהים! גם אם לקוף היו ידיים ארוכות יותר, הוא לעולם לא היה מרים מקל!
  עוולות אנושיות מזיזות את הקידמה ומקרבות אותנו לאומניפוטנציה! הפחדן בא עם שריון, העצלן - הגלגל, החלש - העגורן, הגרגרן - משלשלים, השאפתן - המטוס, המשועמם - הקולנוע, הסקרנים - האינטרנט, הסדיסט - הדינמו! מאחורי כל גילוי גדול מסתתר סבל! לתשוקות הבסיס יש טכנולוגיה מוגברת!
  אילו אדם לא חוטא, הוא וצאצאיו היו שונים מחיות טיוטה רק ביכולתם לדבר!
  הזמן הוא השופט הכי אובייקטיבי - הוא נותן מילים לכולם וחושף ראיות!
  אימפרוביזציה היא אקסיומה של ניצחון! התבנית היא משפט התבוסה!
  על חוסר האינטליגנציה עדיין אפשר לפצות מחשב, אבל שום טכנולוגיה לא יכולה להחליף אומץ!
  במלחמה, פחדן חכם מועיל יותר מטיפש אמיץ!
  בהתחשב בכך שאנשים מתים לא יכולים להילחם, חייל מת הוא תמיד חייל רע!
  מלחמה היא בית ספר טוב, אבל אם תעשה טעות לא תוכל לגשת שוב לבחינות!
  נאמנות לבדה לא מספיקה כדי לשרת את המדינה, אבל את היעדרה אי אפשר להחליף בכלום!
  אולם מי שלא יודע להעריך את החיים לא יוכל להתמודד עם המוות בכבוד!
  אתה לא יכול להביס שני דברים: חמדנות וטיפשות, אם כי היעדר הראשון משולב לעתים קרובות עם האחרון!
  מריה קולסניקובה עשתה בדיחה יפה, כמו נואם גדול של ימי קדם. וכמובן, בנוסף לאפוריזמים, אפשר לשיר. ואף שהילדה-המלכה כבר זרחה מזיעה, כאילו נמרחה בשמן סמיך, היא לקחה אותו ושרה בקול רם בהרגשה רבה. והקול שלה היה פשוט נפלא;
  לפעמים גחמה היא אכזרית - הון הוא לא אחיות,
  אחרי הכל, ללוחם לא היה מזל לכמה זמן!
  אנחנו חלקים מהמשחק הגדול והלא ידוע הזה,
  שאלוהים ברא לארוחת צהריים!
  
  אבל נוכל לדעת את מתנות הקב"ה,
  אחרי הכל, העולם מסביב צף אוורירי לכאורה!
  למעשה, הגורל יחדד את הצירים,
  ואפילו מזל, שכן אלוהים היה אדיש!
  
  אחרי הכל, האושר הוא שביר, כמו אי,
  בעיצומו של אוקיינוס של צער וחוסר מזל!
  ואדם ביישן כל כך בודד
  זו לא סערה ששולטת בנפשו, אלא חשכת מזג אוויר גרוע!
  
  הו, קשה לראות מתחת לכוכב האסון,
  להיוולד לעולם בקבוצת הכוכבים קשת!
  אני שואף גבוה כמו זמיר עם החלום שלי,
  יש חיוכים מסביב, פרצופים מטורפים, עקומים!
  
  אני באמת לא מאמין בזה, זה יהיה ככה לנצח,
  ובכן, האדם נידון להיות תולעת!
  איפה החסד והחום החכם,
  צדק הוא לא חלום חולף!
  
  השלטונות בעולמנו אכזריים וצבועים,
  לפעמים אתה רוצה לשרוף הכל באש!
  התשוקות האנושיות משתוללות כמו הוריקן,
  וזה נראה כאילו נוכלים ועורבים נמצאים מסביב!
  
  אני רוצה למצוא לפחות קרן אור יום,
  לדעת שהאבירות חיה!
  אבל בחיפושי אחר התשובה הקלה ביותר,
  ונראה שלכולם אכפת!
  
  הו, איפה אתה רוח הקודש,
  כמה זמן אתה יכול לשחות מתחת לעננים!
  לאנשים יש ראיה ושמיעה,
  עוף אליהם, אל תפרפר במעגלים!
  . פרק מס' 3.
  מריה גידרה הרבה . לאחר מכן היא נלקחה לחדר הכושר. שם תוכלו להתחמם ולאמן את השרירים. ובמקביל לראות סרט. במיוחד יש מלחמה עם האורקים. המירוץ הזה די גס ומגעיל. כלפי חוץ, האורקים הם כמו דוב, רק הלוע הוא כמו של מפלצות.
  ולא עולם כל כך פרימיטיבי כאן. ויש טלוויזיה, ורדיו, ואפילו טנקים.
  לדוגמה, לאלפים יש מכוניות אלגנטיות מאוד, קטנות, יעילות בצורתן. להיפך, האורקים הם גדולים, זוויתיים ומגושמים. מריה הסתכלה על הקרב הזה בחיוך.
  האלפים נלחמים יחפים ובביקיני. יש ארבעה מהם בטנק קטן אך זריז, שיש לו תותח ארוך קנה. הצילומים כאן הם כאלה שהבנות נראות מאוד בבירור.
  יש להם שרירים יפים ומוגדרים, והמחסור בנעליים מתאים לרגליים, מה שרק מדגיש את המיניות שלהם.
  הבנות נלחמות ואחת מהן עם שם אנושי לחלוטין אלנה אומרת:
  אלה האורקים. הטנקים שלהם הם רק קופסאות מכוערות. גם בלי שיפוע רציונלי של השריון. אלה הרבה יותר קל לפרוץ!
  אליזבת הנהנה בחיוך עצוב:
  - יכול להיות שאתה ממש כאן! אבל זה לטובתנו.
  והנערה ירתה לעבר האויב, תוך שימוש באצבעות הרגליים החשופות של רגליה החינניות והמסותתות.
  ופגיעת הפגז התבררה כמדויקת. הפגז פגע בצריח הגדול של טנק האורק.
  גם קתרין יחפה, והילדה העירומה למחצה ממשפחת האלפים צייצה, והראתה את שיניה הגדולות מאוד ובו בזמן יפות ולחלוטין לא תוקפניות. זו הייתה באמת ילדה בעלת יופי נדיר.
  למרות שממש כל האלפים הם יפים. ובזה בדיוק מפורסמים האנשים שלהם.
  אפרוסיניה, ילדה נוספת מהמירוץ הזה על הטנק, העירה:
  - שימו לב בעולם שלנו, לזכר אחד יש אלף נקבות. מצד אחד, זה נהדר לגברים. אבל מצד שני, גם זה מעורר בעיות! במיוחד עבור בנות נצח!
  קתרין אישרה, ויורה שוב באמצעות האצבעות החשופות של רגליה החינניות:
  - כן, יש לזה בעיה משלו, ובו בזמן קסם! אז זה כמו חרב פיפיות. עם זאת, אם יש בחורה שרירית יפה לידך, אז זה גם לא רע!
  אליזבת שרה בלהט:
  לא רע עם בחורה
  מה אני יכול להגיד...
  אבל אנחנו צריכים לאסוף גם את הבחור,
  בחור, בחור, בחור!
  ילד, ילד, תתחתן עם עצמך!
  והלוחמים צחקו בקול רם. והם הראו את לשונם הארוך והזריז מאוד.
  אורק ירה לעברם מתותח כבד בקליבר גדול. אבל הפגז חלף על פניו, אז השדון יופרוסין הזיז מעט את הטנק הצידה.
  זה באמת היה קטע. הבנות היו ממש נחושות לנצח למרות כל התנגדות של האויב. והאורקים, יש לומר, הם יצורים שעירים ומדובללים במיוחד.
  אלנה ציינה בחיוך:
  - כנראה העינוי המגעיל ביותר הוא כאשר אורק כפות אותך, ואתה עירום וקשור. והוא מנסה לנשק אותך!
  קתרין שרה בחיוך אירוני:
  אורק הוא מפלצת פרוותית, רק אל תקלקלו אותו,
  למהדרין לפי המשטר, כל נשיקה!
  כף שמן ביום, מינימום מלחים,
  ויין ובשר הם רק לאורחים!
  יופרוסין התנגד לכך:
  - אם תאכלו כוס חמאה אחת תהפכו דקים כמו גפרור. והילדה חייבת להיות שרירית ומסוגלת ללדת אלפים נאים. האין זה?
  אלנה ציחקקה וציינה, תוך כדי זריקה נוספת, תוך שימוש בעקב החשוף של רגלה הארורה, הסקסית והזריזה:
  כאילו הייתי מלכה,
  האחות השלישית אמרה...
  הייתי בשביל האב-מלך,
  הייתי יולדת גיבור!
  כדי לעודד את עצמה, אליזבת התחילה לשיר רומן נוסף:
  נעוף מעל הכוכבים מעל הפלנטה,
  השמש תזרח בעוצמה...
  גבורתם של שדוני האור מתפארת,
  הופך את הצייד למשחק!
  
  זו הולכת להיות תקופה רעה,
  במקום שבו סופת רעמים נוצצת על פני העולם...
  התפוח בשיא פריחתו,
  האביב מגיע, כמובן!
  
  יהיה עידן, תאמין לי של אלפיניזם,
  איפה כל אדם הוא דמיורג.
  נשטוף את כתם האורקשיות מפנינו,
  במידת הצורך נחרוש גם את המחרשה!
  
  יהיו אלים בהירים על פני העולם,
  הם יביאו שמחה וצחוק לאלפים...
  נמשח את שערנו במצנפת ,
  שתהיה הצלחה במפעל המפואר הזה!
  
  כן, אלפיה היא מדינת עולם,
  הארץ הקדושה של האלפיניזם...
  הילדה היחפה רצה
  היא נולדה להיות כלה!
  
  כן, אוהב את היופי אלפיה,
  מה יצר מתכת מאבן...
  תאמין לי, אנשים יהפכו למאושרים יותר
  נותנים לנפאלם ליפול מהשמיים!
  
  אל תחפש אושר בלי רוד,
  הוא יעניק לך אהבה לנצח...
  מתחת לעקב הקרב בסוורוג,
  דם של מפלצות נשפך!
  
  אין ארץ יפה יותר של ענקים,
  יש לו אלפים וגמדים בשורות...
  אנו מאוחדים לנצח עם ארץ המולדת,
  אנחנו ננצח בכל קרב, אתה יודע!
  
  אז למה לוחם השדונים כל כך עצוב,
  הכרת את כוחו של סווארוג...
  גורם לרגשות הגונים
  לאדה של האהבה שלנו היא אידיאלית!
  
  היקום ישתפר, תאמין לי -
  אם האלפיניזם יתחיל לשלוט...
  אנחנו ילדים מאושרים של סווארוג -
  בואו נפרק את האורקשיזם לקווארקים!
  
  בקרוב כדור הארץ יהפוך לזוהר,
  תהיה הצלחה גדולה בקרוב...
  ויאירלו יקום כשמש זוהרת,
  וייתן ברק לכולם!
  
  בואו נשתה לחברי המולדת,
  כדי שאלפי תוכל לשגשג לנצח...
  כך שהמשכורת היא אינסופית -
  מה שלא חבל לחלום עליו!
  
  תן לשדון להתרומם מעל היקום,
  והחיוך של אלוהים יראה הכל...
  עם כוחו הבלתי ניתן להשחית בקרבות,
  נחשוף את ההטעיה הכי ערמומית!
  
  בקרוב השמש תזרח יותר,
  החלל יהפוך לחצר...
  אז אתה שורף את האש יותר חם,
  השחז את גרזן הפלדה שלך!
  
  ואז עם השיר של לאדה הגדולה,
  זה הוליד אלים אדירים...
  נוכל לכרות את שבט הפראים,
   אלפי בנים מפוארים עם חרבות!
  כך שרו האלפים היפים והמענגים. והקולות שלהם כל כך זמיר וסקסי. עם בנות כאלה אתה באמת יכול להביס את הדובים.
  יש לומר שהן מאוד דקות ויפות, סקסיות ומפתות, גמדונים מעוררי תיאבון.
  בינתיים, גם טייסות נלחמות בשמיים. הלוחמים עדיין לא מתקדמים כמו במאה העשרים ואחת. אפילו עדיין יש להם מנועי מדחף. וכלי נשק - תותחי מטוסים ומקלעים. אבל מצד שני, יש טייסות מפוארות שנלחמות בצוותים. וכדי שיהיה להם יותר נוח להילחם, הם יחפים ובביקיני.
  אלבינה היא שדון נפלא. הוא לוחץ על הכפתורים באצבעותיו החשופות. תותחי מטוסים יורים.
  ומטוס האורק שהופל בוער. והמכוניות של הדובים האלה מאוד זוויתיות, כבדות ומגושמות.
  עם זאת, זה רק מדליק בנות. והם מתמרנים בחוכמה רבה את המטוסים שלהם מהדרך של התקפות.
  אלווינה, ילדה אחרת של גמדונים, ירתה גם היא, תוך שימוש בהונותיה החשופות, וציוץ, אמרה:
  אני לוחם גמדונים, והכוח בעיצומו,
  גן עדן הוא הבית שלי!
  בן זוגה ציחקק ואישר, והפיל את האורק:
  - כן, המנזר!
  בשמיים, כמובן, מתנהלים קרבות בדרגות שונות של הצלחה. נכון, האלפים מפילים אורקים לעתים קרובות יותר מאשר נציגי האנשים הזוהרים.
  אבל יש הרבה אורקים. וזה יוצר בעיות.
  מריה קולסניקובה הסתכלה בסרט הזה וציינה:
  - יהיה נחמד להשתמש בכישופי מגן ובקמעות!
  נטשה, שמו של השדון שהיה שר המלחמה של המלכה, ענתה באנחה:
  - אנחנו משתמשים בו כבר הרבה זמן, אבל זה לא תמיד עוזר! גם אורקים, טרולים ואויבים אחרים שלנו משתמשים בקסם, כולל זה שפורץ דרך הגנות קסומות!
  מריה צייצה:
  - כן זה נכון! אבל מה אם תנסה מים קדושים?
  נטשה חייכה ושאלה:
  - מים קדושים?
  המלכה והאסירה לשעבר אישרו:
  - אלו בדיוק מים קדושים. זה רעיון טוב מאוד, וכזה שהוכח כיעיל במלחמה אמיתית!
  שר הביטחון הזוהר הסכים בחיוך:
  - למה, הוד מלכותך, אתה צריך לנסות את זה!
  מריה לקחה את זה ושרה בתשוקה רבה, חשה גל של השראה;
  אני ילדת עז סובייטית,
  היא עבדה וחרשה את השדות באהבה...
  אבל סופת רעמים רעמה...
  הפאשיסט תקף, כי אין מספיק מקום בשבילו!
  
  שנה נוראית ארבעים ואחת.
  היטלר תוקף במסה גדולה...
  נותן לרוסים ללכת לפח במנות,
  הפגזים מתפוצצים - כדורים שורקים!
  
  אין מקום, לא יותר גרוע למצוא כאן,
  כשהכאב וההרס נמצאים בכל מקום...
  הילדה אפילו לא בת עשרים,
  אבל כמה כאב ומחסור יש מסביב!
  
  הפשיזם המרושע תוקף את המולדת,
  כל כך חזק, פשוט אכזרי...
  אבל אני מאמין שהקומוניזם הוא המנצח,
  מי הם הגרמנים העיוורים אחרי אדולף?
  
  האויב חזק מאוד, תאמין לי,
  הלחץ שלו פעיל ואכזרי...
  פאשיזם הוא פשוט חיית פרא
  וכנגד הילדה התמונה כחולת עיניים!
  
  לא בנות לא נסוגות
  הם ממהרים דרך השלג יחפים...
  מבחנים, עוברים רק עם A,
  והבנות שלנו נלחמות באומץ רב!
  
  לשווא תקף הפשיזם את רוס,
  למרות שבן בריתו של פריץ עוזר...
  והרייך השלישי יטוס בקרוב למטה,
  לפחות הוא הורג רוסים בטורף!
  
  הבנות לא מכירות את המילה שלום,
  הם שואפים בחירוף נפש לניצחון...
  למרות שהיטלר כל כך מגניב במילים,
  שהוא פשוט הפך לליצן!
  
  בואו נשוחח עם קראוטים בקרוב, בנות,
  האויב די מוכה ליד מוסקבה...
  ואז היה סטלינגרד האגדי,
  הוא נפגש עם עימות, יודע שזה מגניב!
  
  ובכן, מה זה נמר לבנות?
  באמת מכונה חזקה...
  אנחנו לא צריכים משחקי יופי מטופשים,
  שצבא הפשיסטים שלו נמחץ!
  
  ארה"ב עוזרת מאוד לפריץ,
  הם נותנים בחינם מטוסים, טנקים...
  הם בטח השתגעו
  שהינקי אכלו מספיק בלאן!
  
  כן, היטלר ירה בכלב,
  וגרינג תפס את החלל על כס המלכות...
  אולי הוא לא מספיק מבוגר כדי להיות גדול,
  החזיר השמן הזה בכתר המלכותי!
  
  אבל ארה"ב ובריטניה הן עכשיו
  אז הם התחילו לעזור בקנאות לפשיסטים...
  הצבא האדום לא יספור את ההפסדים שלו,
  והקומוניזם דעך!
  
  זה פשוט מצב גיהנום,
  כאשר כוחו של ההון הוא באחדות...
  והתמוטטות פשוט מאיימת...
  אדמה לא מספיקה לנאצים, תכירו את היאנקים!
  
  לשווא סאם מספק להם פצצה,
  והוא שולח אוכל לפיהרר...
  אחרי הכל, לאחר שהביס את ברית המועצות בקרב,
  אדולף תוקף את הבוסים הקודמים!
  
  כמובן, אנחנו סובלים הרבה הפסדים,
  הבנות יחפות גם בקור...
  אבל אם צריך, נישן את מוסקבה,
  הצמות שלנו מתולתלות כמו זהב!
  
  אם נגן על סטלינגרד,
  תאמין לי, אנחנו יכולים להגיע לברלין...
  עבור הצבא האדום, תאמין לי, זה המצב,
  כשהעם והצבא מאוחדים!
  
  הבנות לא יודעות, פשוט אין מילה,
  והם נלחמים בחירוף נפש עם אורקים מרושעים ...
  נראה, הבנות מאמינות לשחר,
  למרות שהעיניים לפעמים כמו צלוחיות!
  
  אני מאמין לצאר הרוסי הצודק,
  יצליח לעשות את הרצון חזק יותר מפלדה...
  שיהיה ריבון אורתודוקסי,
  קוהל לא הצליח לעשות הכל בצורה מפוארת סטלין!
  כן, תן למדינה הסובייטית לפרוח,
  השביל יהיה בנייה לאור הקומוניזם...
  ויקטורי תפתח חשבון ללא הגבלה,
  למרות שילדי ההתחדשות חשפו שיניים!
  
  ובכן, מה אתה אומר, הדוד האיום סם,
  גדל, אתה מחשיב את עצמך הרוס...
  הצליח להדוף את הנאצים של ברית המועצות,
  וזה אומר מותו של ההון!
  
  ובכן, לא רק פעם אחת, לא פעמיים,
  הם עדיין ייראו רועמים מעל רוסיה...
  כדי שאפסים לא יגיעו למולדתם,
  אולי תיצור עבור אלוהים!
  
  איפה סטאלין פשוט לא יכול,
  בנות יחפות יכולות לעשות את זה...
  עבורם, האל האדיר, סווארוג הקדוש,
  ודיוק בעת ירי ממכונת ירייה!
  
  בקיצור, הלחימה היא בכלל לא הסוף,
  אנחנו הרוסים שואפים לנקמה...
  יהיה איש זקן וצעיר בקרב,
  לא ניתן לנאצים סיכוי נורא!
  
  בקיצור, אנחנו בנות יחפות,
  שוב הוא ביקש בזעם לתקוף,
  ועם עקב חשוף, אגרוף חזק.
  אנחנו נדפוק אותך עד כדי כך שהפיהרר נראה עקום !
  
  אני מאמין של רוס בקרוב ייוולד מחדש,
  תחת דגלו של סווארוג הגדול...
  תילחם על המולדת שלך ואל תפחד,
  כי בקרוב יהיה הרבה אושר!
   אחרי שיר כל כך עליז, גם אם לא ברור מדי ולא לגמרי הגיוני, עם כמה סתירות, בנות מגזע השדונים מוכנות באמת לקחת על עצמם ולהזיז הרים. הם באמת נולדו לנצח.
  וכך הבנות בביקיני, משאירות עקבות יחפות בבוץ, יורות מאקדחים. כאן יורים תותחים בעלי קליבר גדול וקליעים גדולים עפים גבוה בקשת. אז האורקים נזרקים ומופכים על ידי ההוביצרים שלהם. זה באמת ירי רצחני ביותר, וזה לא ייפסק, זה לא ייקח נשימה.
  אחת האלפים, קפטן סבטלנה, לחשה לחברתה בחיוך זדוני:
  - אתה חושב שהם יתנו לנו כוכב על רצועות הכתפיים שלנו?
  היא ענתה בחיוך:
  - הם ישיגו את הפער ויתנו לך יותר!
  לאחר מכן, הבחורה ממששה במרץ את רגליה החשופות, החינניות, המפתה מאוד, השזופות והשריריות ושרה:
  אמרו לנו שאנחנו צריכים גובה,
  ולא תחסוך תחמושת...
  הנה הכוכב השני התגלגל,
  אתה על רצועות כתפיים!
  הבנות, יחפות, עם שרירים שהתגלגלו כמו כדורים מתחת לעור הברונזה שלהן, משכו קופסאות כבדות משקל עם קונכיות. וזה, אני גם חייב לומר, מהלך חזק מאוד.
  נראה היה שהלוחמים זרקו קלף על השולחן. ושוב יורה אקדח קטלני מאוד.
  נטשה, שר הביטחון ציינה:
  - כוח ההרס של קליעים מתגבר הודות ללחשים קסומים. זו גם דוגמה לשימוש בקסם למטרות צבאיות!
  מריה הנהנה בהסכמה.
  - זה נכון! ואנחנו עדיין יכולים לעשות הרבה לניצחונות עתידיים!
  טנק נוסף נע לאורך הדשא הכתום. הייתה לו צללית נמוכה מאוד. ולמעשה לא היה לו צריח, אבל היה לו חבית מסתובבת מיוחדת. והמכונית הזו נראתה יומרנית. היו בו רק שתי בנות. מאז הטנק הזה היה קטן מהרגיל.
  נטשה ציינה:
  - זו המכונית של העתיד!
  מריה הסכימה:
  - כן, חשבתי שזו התפתחות מבטיחה. אבל קשה יותר לפגוע במטרה קטנה. הגרמנים פשטו רגל במהלך מלחמת העולם השנייה על ידי ייצור טנקים גדולים מדי.
  נטשה קרצה וצייצה:
  - הטנקים שלנו מהירים מאוד,
  והבנות עירומות ויחפות!
  בינתיים, בסרט הראו איך ילד שדון, ילד כבן עשר, זוחל בין השיחים. הוא מקים משדר קטן שינחה את המל"ט של האלפים . עד כה, מכשירים כאלה הם הפשוטים והפרימיטיביים ביותר.
  רגליו החשופות והילדותיות של הילד מתיזות על הדשא. הוא כמו פרטיזן צעיר. הילד לובש מכנסיים קצרים בלבד, ומזג האוויר קריר ומטפטף. והילד רועד מהקור.
  למרות זאת, הוא שר באומץ:
  אני פרטיזן צעיר לגמרי יחף,
  ילד שמסכן את חייו באומץ...
  כדי שלאלפים לא יהיו בעיות כאן,
  שהעם יחיה בקומוניזם זוהר!
  והילד ירים אותו ויראה את לשונו. וכך עושה הילד האלפים את דרכו למחנה האורקים. צחנת דובים מדובללים מדגדג את נחירי הילדים בצורה לא נעימה.
  הילד נמצא בסיכון גדול. הוא מחליק מתחת לאפם של היצורים המדובללים האלה.
  מריה העירה:
  - ילד אמיץ. אבל האם כדאי לשלוח ילדים צעירים כל כך לשליחות?
  שרת הביטחון נטשה ציינה באופן הגיוני:
  - ילדים קטנים כאלה נותנים הילה קטנה יותר, וקסם החיפוש והביטחון של האורקים כמעט ולא רואים אותם!
  מריה צחקה וציינה:
  לגבורה אין גיל
  בלב צעיר יש אהבת הארץ...
  יכול לכבוש את קצוות החלל,
  לשמח את החיים על פני כדור הארץ!
  נטשה הבהירה בחיוך:
  - לא רק החיים, אלא גם המתים, ולא רק על פני כדור הארץ!
  מריה, בתגובה, רקעה בכעס ברגל יחפה, כבדת משקל וחזקה, שיכולה כעת לשבור את גבו של זאב:
  חי כדור הארץ, חי כדור הארץ,
  ואתה מבין אנשים...
  אהבה שנייה, כדור הארץ השני,
  לא יהיה כדור הארץ שני!
  מתוך אלף כוכבי לכת
  אין ירוק כזה!
  מתוך אלף כוכבי לכת
  אין מועדף כזה!
  בינתיים, הילד השדון הקטן התקין את המשדר וזחל לאחור. העקבים החשופים והורודות שלו הבזיקו יפה למדי.
  מריה אפילו חשבה שאם הילד ייתפס, עקביו החשופים והעגולים יישרפו במגהץ לוהט. ואיך הילד הזה יצרח.
  והאורקים יגחכו וירחחו בשר שרוף דרך הנחיריים.
  אז הילד לקח אותו ובכף רגלו היחפה לחץ על ג'וק שזחל דרך הדשא. החרק מצמץ והפך לפתע לאבן יקרה.
  הילד הרים אותו באצבעות רגליו החשופות, זרק אותו לתוך ידו וצייץ, בקושי נשמע:
  - חיוך יהפוך הכל לבהיר יותר,
  וגם פיל ואפילו חילזון קטן...
  תן לאלפים להיות יותר עליזים בקרב,
  ותנו לאורקים לסבול רק הפסדים!
  והילד זינק במהירות לתוך השיחים. זה תינוק קטן וחמוד. די אנושי.
  בסרט אחד היה גם ילד שהכניס מוקשים מתחת לטנקים.
  והוא נתפס. חבל שהסרט הסובייטי לא הראה איך הוא עונה. אבל הם הובלו רק להורג יחפים בשלג.
  והמצלמה הראתה טביעות רגל קטנות וילדותיות על סחף השלג, מקרוב. וזה דיבר יותר מאשר אילו העינויים היו מוצגים בפירוט ובאופן טבעי.
  זה באמת סרט.
  מריה שרה בתחושה נהדרת, כשהיא מגמישה את שרירי רגליה החשופות והשריריות:
  להאיר את הלילות האפלים כמו מדורות,
  אנחנו חלוצים, ילדים, עובדים...
  עידן השנים הבהירות מתקרב,
  זעקתו של החלוץ היא להיות תמיד מוכן!
  זעקתו של החלוץ היא להיות תמיד מוכן!
  נטשה ציחקקה ואישרה:
  - את הביצה הקשה הזו צריך להרתיח חמש עשרה דקות, אבל החלוץ ממשפחת השדונים תמיד מוכן!
  . פרק מס' 4.
  בינתיים, היו פרקים אחרים של המלחמה. הנה שני אלפים מנהלים מלחמת צלפים.
  הם היו יחפים, אבל לבשו הסוואה מנומרת. והם ישבו במארב, מחפשים מטרות.
  אחת מהן, אליס הבלונדינית, העירה בעצבנות:
  - אורקים, אני חייב לומר, מסריחים מאוד. ולכן אי אפשר להתאחוות איתם!
  אנג'ליקה ציחקקה, ירתה, הרגה את חייל הדוב הפרוותי ושרה:
  - לעולם לא נתגעגע,
  צרות לא יבואו על השדון שלנו!
  והיא חשפה את שיני הפנינה שלה.
  אליס גם ירתה, וגם פילחה את ראשו של האורק. הנה הם, נניח, לוחמים מגניבים. ואתה לא יכול להתווכח נגדם!
  אנג'ליקה השליכה את הרימון באצבעות רגליה החשופות. היא קרעה את האורק לחתיכות ושרה:
  אנחנו צופים כמו בזים
  ממריא כמו נשרים...
  אנחנו לא טובעים במים
  אנחנו לא שורפים באש!
  אליס אישרה בחיוך:
  - כן, לוחמים הם מה שאנחנו צריכים!
  והיא זרקה רימון כבד בעקב החשוף. קרעו הרבה אורקים לחתיכות.
  זו באמת הייתה צוות. ובנות השדון מאוד יפות, ויחפות לגמרי בביקיני קליל.
  אבל הם לא נבוכים, אלא שרים:
  יש חום ושלג בעולם,
  העולם גם עני וגם עשיר...
  הנוער של כדור הארץ כולו איתנו,
  חוליית הגיבוש העולמית שלנו!
  והבנות המשיכו לזיין את האורקים. זה היה הבלגן שלהם. ואם כן, זה לא ייראה כל כך קטן לאף אחד, אפילו ליצורים מדובללים כמו אורקים.
  מריה קולסניקובה, שצפתה בסרט, שרה:
  נצא באומץ לקרב,
  למען האלפים...
  נהרוג את כל האורקים,
  להילחם אל תיסחף!
  אלו, נניח כאן, בחורות לוחמות ופזיזות בהתקף. ניתן לומר את המעמד הגבוה ביותר של הרס.
  אבל מכוחות הסער ועד האורקים, האלף הלגה בועט, ואז שר:
  -תהילה לאלפיה, תהילה,
  טנקים שועטים קדימה...
  כוח שדון כזה,
  האורקים מוכים בזעם!
  אז הבנות לקחו על עצמם את האורקים וממש בכוח קטלני, הרס מוחלט, הן פתחו את הניקוד. ואי אפשר לעצור אותם. אם יש לנו את זה, יש לנו את זה.
  והם לוחצים על ההדקים בבהונותיהם החשופות.
  הילדה אלנקה יורה על האורקים ממקלע. והוא זורק רימון בכוח הקטלני של בהונותיו החשופות לעבר האויב ושאג:
  - אני הכי חזק בעולם,
  אני אזרוק את כולם לאסלה!
  ואיך היא צוחקת ומראה את לשונה, שהיא ארוכה מאוד.
  הילדה אניוטה ציחקקה וציינה, זורקת את אפונת ההשמדה הרצחנית בעקב החשוף:
  - אנחנו ממש יכולים לעשות הכל. וזהו הסדר שלנו בין האלפים!
  הבנות נלחמות, ויש הרבה כאלה. כמה טוב לחיות בעולם שבו יש כל כך הרבה בנות. והאלפים צעירים ויפים לנצח. זה באמת - מאוד מגניב גנב. והם יכולים להגיד משהו שאי אפשר להגיד באגדה, וגם לא לתאר בעט - פשוט סופר.
  אלה, שנלחם נגד הנגע הזה, ציין באגרסיביות, פוצץ את האורקים בפרצי אש, מכסח אותם כמו חרמש:
  - מי ייתן והפיהרר הקירח ימות!
  ואיך הוא יקח את זה ויצחק, יחשוף את שיניו היפות מאוד.
  אלו הבנות - אווירובטיקה!
  לא, ובכן, נסה להתנגד לאנשים כאלה.
  מריה השדון עם שיער זהוב לקחה אותו ושרה:
  - הספינות שוכבות שבורות,
  החזה פתוח...
  אזמרגדים ואודמים זורמים כמו גשם,
  אם אתה רוצה להיות עשיר,
  אם אתה רוצה להיות שמח,
  תישאר איתנו ילד
  אתה תהיה המלך שלנו!
  אתה תהיה המלך שלנו!
  והלוחמים שוב ישרוקו במקהלה. והעורבים, לאחר התקף לב, נפלו על האורקים, מחוררים את גולגולותיהם.
  זה מה שהבנות באמת לקחו והדליקו. כמובן שזה מגניב ופרוע.
  ובכן, איזה מגניב משהו כזה. וזה באמת, כמובן, מדליק אותך.
  אלו באמת בנות.
  והאולימפיאדה, ברגליים חשופות וחזקות, תזרוק חבית של חומר נפץ לעבר האורקים.
  הוא יעוף ויתפוצץ בכוח קטלני קיצוני. והכל נקרע לרסיסים קטנים, יחד עם גדוד שלם של אורקים.
  ושוב יקחו הבנות את הפטמות הארגמניות שלהן לתוך הפה וישרוקו. והעורבים, לאחר שסבלו מהתקפי לב, יקרסו מיד להתעלפות קטלנית.
  ותילקח גולגולתיהם ותתבקע מתחת למכות. וזו השפעה מאוד קטלנית והרסנית.
  גם מארוסיה לקחה וזרקה רימון קטלני לעבר האויב באצבעות רגליה החשופות, פיזרה את האורקים ושרה:
  הניצחון מחכה, הניצחון מחכה,
  אלה שרוצים לרסק את האורקים המרושעים...
  הניצחון מחכה, הניצחון מחכה,
  נוכל להביס את האויבים!
  ומטריונה גם תזרוק לימון על האויב ברגליה היחפות ותשאגה:
  - חוץ לארץ!
  הבנות הלכו לגמרי לדרכן. והם, למעשה, יפהפיות כתובות. והרגליים שלהם חשופות ומסותתות.
  כן, הם לקחו על עצמם את האורקים האלה, והם נכרכים ביסודיות ונהרגים.
  והחלק הקדמי של האלפים ומספר קטן יותר של אלפים החלו להפעיל לחץ על האורקים, הדובים המדובללים האלה.
  הבנות מיהרו לתקוף.
  הלוחמת האלפים עם השיער הכתום לקחה והצמידה את הפטמה הארגמנית של חזה על כפתור הג'ויסטיק.
  גל ההלם הופעל. והאולטרסאונד מיהר לעבר האורקים. וזה כיסה את כולם בבת אחת, ממש חרך את עצמותיהם.
  הלוחם צייץ בטוויטר:
  - לגזעים המטורפים של הקוברה!
  ואיך הוא יקח את זה ויצחק. אלו באמת נשים - בוא נגיד שהן סופר.
  יש לציין את הבנות כאימתניות.
  וכך הם השליכו זרמי רצח רצחניים של רימוני פחם בעקבים החשופים.
  הם קרעו לגזרים הרבה דובים זועמים ופרוותיים. ואחרי זה לקחו הבנות והתחילו לשיר;
  אני מבקש, אדוני, שהיום לא יימוג,
  שהמבט של הילדה יהיה צעיר לנצח!
  כך שהאביר שלנו מתנשא מעל הסלעים,
  כך שכיסוי האגמים ברור יותר מקריסטל!
  
  איזה עולם יפה ברא אלוהים,
  הם אכלו בו כסף, והמייפל היה אודם!
  אני מחפש חברה, האידיאל של אלוהים -
  כדי לעשות זאת, הוא הפיל אויבים בקרבות!
  
  מדוע לבו של הצעיר כל כך כבד?
  מה הוא רוצה למצוא בעולם הזה?
  למה המשוט נשבר?
  איך פותרים סבך של בעיות גדולות?
  
  גם אני רוצה, אלוהים, להיות מאושר,
  מצא את החלום השמימי שלך!
  כדי שחוט המזל לא יישבר,
  לשים קו מתחת לשביל, קו נטל!
  
  אבל מה אני צריך לחפש במידה בלי אהבה,
  אילו בנות יכולות להיות יקרות יותר?
  קשה לבנות אושר על דם,
  אתה יכול רק לשחות לאורכו לתוך תופת הגיהנום!
  
  פרידה היא עינוי בשבילי
  מלחמה היא עדיין סיוט כזה!
  הנה הוא אוכף את הסוס עם רגלו במדרגה,
  למרות האורק הרשע, התליין הרים את הגרזן!
  
  הם לוקחים את הבנות שלנו,
  הם מענים אותם ושורפים את גופותיהם באש!
  אבל ננחיל תבוסה לפיהרר,
  דעו שהאלף שלנו מעולם לא מת!
  
  בואו נתחתן אחרי מלחמת הרשע,
  אז הילדים יצחקו!
  כולם קרובי דם בשבילי,
  אני מחפש ציד שומני!
  
  ועלי האלון הם כמו אזמרגד,
  הוא אמר שהבחור עשה עבודה נהדרת!
  תן למצפון שלך להיות צלול כמו קריסטל,
  ורק החיובים במאזן יהיו מספרים!
  הבנות שרו והראו את האכפתיות העצומה ואת עמדת הלחימה שלהן.
  וכמובן, אחד הלוחמים הביא זרנוק. והיא הטעינה אותו בבנזין. ואיך הוא ייקח וישיק זרם רצחני. צונאמי רצחני של אש יזרום. ושורף לגמרי את האורקים.
  וזה באמת מגניב במיוחד. הרס טוטליטרי ממש מתרחש.
  זה משהו שאף בחורה לא יכולה לעמוד בפניו, כמו ללקק משהו מאוד מתוק, טעים ומעורר תיאבון עם לשון של שדון.
  ובאותו הזמן, קדימה ושרוף את ראשו של האורק .
  כך עד היסוד . ואל תשאיר אפילו עצם מהאויב.
  ככה זה לפעמים בנות. והם חושפים את שיניהם ומפגינים את מזגם כמו נחש קוברה.
  לוחמים שיקרעו כל צבא. ואם הם רוצים, הם יכולים להפליץ.
  תארו לעצמכם מה היה קורה אילו אלף אלפים היו משחררים גזים בבת אחת? אני אגיד מה יהיה?
  הו, זה יהיה מאוד מגניב, אולי השמים ימנעו את זה. כי אז ימטיר עורבים על ראשי האורקים. והם ייפלו וישברו גולגולות, ויראו את ההשפעה הרצחנית ביותר ביקום.
  והבנות התחילו לשיר שוב בזעם הפראי ותשוקתן, ושיניהן הפניניות נצצו כמו מראות.
  הסיוט תמיד מגיע כמו נחש
  אתה לא מצפה לו, אבל הוא זוחל דרך הדלת!
  אתה משפחה מאושרת, מאכילה בנדיבות,
  אתה לא יודע שיש אנשים שהם בהמות!
  כעת החלה הפשיטה של החבורה המהירה,
  הטטרים מרעיפים עלינו חיצים!
  אבל נולדנו להישג אמיץ,
  ואנחנו נסבול מכות אכזריות!
  
  אף אחד לא יודע אם אלוהים טוב
  האיש נעשה כל כך אכזרי!
  המוות כבר דופק באגרופו על הסף -
  ווזלבוב הוציא את קרניו מהחום !
  
  כן, אלו הזמנים של אבות קדמונים,
  אליו נכנסנו כל כך מגניב!
  לא על זה היה החלום שלי,
  זה לא מה שהיינו הולכים אליו, דרך ההרים הרחוקים!
  
  אבל אם אתה מוצא את עצמך בגיהנום,
  או ליתר דיוק, בעולם של כאב, עבדות, קרב!
  אני עדיין אשמור על התקווה,
  תן ללב שלך לפעום את המקצבים האלה!
  
  אבל ניסויים הם השרשרת שלנו,
  מה שלא יאפשר למחשבות להיות קלות!
  ואם צריך, אתה חייב לסבול,
  ואם אתה צועק, אז בראש הריאות שלך!
  
  הוא משורר ונוכל,
  אבל לא בשדה הקרב הלוהט!
  האויבים השפלים של המולדת ימותו,
  הם ייקברו במהירות וללא תשלום!
  
  עכשיו קח את זה והשתחווה למשיח,
  צלב את עצמך, מנשק את פני הסמל!
  אני מאמין שאגיד לאנשים את האמת,
  ה' יתן לנו ירושה מופת כגמול!
  הבנות שרו יפה. הקולות שלהם כל כך זוהרים ומנצנצים. ובקול מלא.
  ואחרי השיר המריא גדוד שלם של בנות ושחרר הפלצות. הם קמו בטור ומיהרו לעבר ענן העורבים. הם לקחו אותם ותקפו אותם.
  זה התחיל לחנוק את העורבים, והם ממש נחנקו והתפתלו, קיבלו לולאה על צווארם.
  וכל כך הרבה עורבים נפלו. והם חדרו ממש דרך ראשי האורקים. והדובים שחררו מזרקות של דם חום. הם נדפקו כמו אפונה כתישה.
  הבנות צחקו. והם הראו את לשונם. הם קרצו לעבר היצורים שהתקרבו אליהם.
  אחת הבנות צייצה:
  אורקים אינם כמו בני אדם,
  אורקים, אלה אורקים...
  אם הוא פרוותי, אז הוא נבל,
  קולה של הילדה ברור מאוד!
  וקרצה לחברים שלה.
  לוחמים הרגישו מיד ביטחון פרוע. והשיניים שלהם נצצו כמו פסגות הרים. או אולי אלו פנינים ואוצרות הים.
  הבנות צחקו ושרו:
  הו ים, ים, ים, ים,
  הבנים יושבים על הגדר!
  האורקים יראו צער,
  הממזרים כולם ימותו בניתוח!
  והלוחמים גם יקחו וגם ישרוקו. הפעם, לא רק העורבים נפלו על ראשי האורקים, אלא גם אבני הברד. והדובים האלה ממש שברו את הגולגולת.
  הנה בנות השדונים איך לקחו על עצמם את האורקים של הדובים המסריחים האלה. וזה התברר כמגניב ביותר.
  וכשהיפות שרו, אז זה היה כאוס אמיתי;
  גן עדן הוא שטיח מעוצב של כוכבים,
  הירח יאיר את הגבעות!
  נחל הררי זורם למטה,
  זהב נוצץ על צור!
  
  הפשטות של אמא שדון,
  הכפרים מלאים ונוחים!
  העלמות זעקו מאושר,
  כמו ריקוד עגול הם הולכים לכסח!
  
  הצרות הגיעו, זקנה במלחמה,
  חשיפת שיניים - מערבולת של פגזים!
  ההרס שועט עם האורקים,
  חברך מת בקרב!
  
  אתה בעצמך עדיין ילד -
  לשכת הרישום והגיוס הצבאית לא נתנה אישור!
  כאילו, אין לך מספיק שנים נוספות,
  המדינה חייבת להגן על ילדיה!
  
  הוא ברח לחזית בלי שום שריון,
  להביא טוב ואור!
  כדי שהאורקים לא ישללו מהם את רצונם,
  כדי לא לפגוש את השחר בשלשלאות!
  
  גם חבר שלי לא ישן,
  היא הצליחה להשתחרר - היא לוחמת!
  נוריד את האורקים מהכן שלהם,
  שיהיה זה סופו של הפיהרר!
  
  קשה להילחם, כאב ורעב,
  ילדה יחפה בחורף!
  אנו סובלים את הקור העז בסמרטוטים,
  לפעמים אנחנו אוכלים את אותה קליפה כמו עצי הלבנה!
  
  והאויב טס במטוסים,
  כמו מפלצת מהגיהנום "טייגר" שואגת!
  דוב שנולד מזאב מרושע
  להביור יוצא מהמיכלים!
  
  כדי לחמם את הרגליים היחפות,
  שהם הכחילו בשלג!
  הילדה בחרה בדרכים
  איפה האפר החשיך את סופת השלגים!
  
  אבל התנגדנו - הרחק מהקור,
  ילד וילדה קדימה!
  ננצח את החיוך של יהודה,
  רוס ימחק את החושך של האורקים לחול!
  
  העקבים של בני נוער מהבהבים
  סחף השלג הותיר שובל קל!
  כפור בכלל לא קל לסבול,
  ריצה יחפה מחממת אותנו!
  
  ולאורקים המרושעים אין זכות,
  הם שואגים מהקור!
  כוח כל כך חזק
  אביר האלפים שלנו מגניב מאוד!
  
  הם החזירו גל מהגיהנום,
  עכשיו Feyropa קדימה!
  כך היא מנת חלקו של החייל הקדוש,
  תהיה נאמן לנצח לאלפי!
  בוא נגיד שהבנות האלה סופר. יש בהם כל כך הרבה התרגשות ואש. כמו בנות עם צמות אדומות. והיפות תמיד יחפות.
  הלוחמים תקפו את האורקים ביסודיות. הם אהבו מאוד את הטכניקה הזו, כאשר אתה זורק אפונה של השמדה ומוות על האויב באצבעות הרגליים החשופות.
  ואתה קורע את הדובים לחתיכות ולקציצות קרועים. ואשר כל כך מטוגנים וטעימים.
  והבנות משרבטות על הדובים המתקרבים. ובואו נכה את האורקים האלפים עם מרגמה.
  ויש לציין שהיפות עושות זאת בצורה יעילה ביותר. והאגרסיביות שלהם משולבת גם עם חן זוהר ומענג במיוחד.
  הלוחמים לקחו על עצמם את האורקים והחלו בהשמדה טוטליטרית.
  כאן הבנות השתמשו בפטמות האודם שלהן. היא לחצה על המקשים שמפעילים את להביורים.
  והם לקחו אותו, ומיד כיסו את גדוד האורקים. והם למעשה לקחו אותו ושרפו אותו עד היסוד .
  אלו הבנות כאן. ובמידת הצורך, הלשונות ישמשו ישירות לייעודן. והמטרה של שפות כאלה היא לתת שמחה לגברים. ולהראות את מזגך המפואר והתוקפני.
  אין בנות כאלה, אם הן יזוזו, הדובים בוודאי לא יאטו.
  הם מראים הישגים כל כך גדולים.
  ובנות יכולות לנגן בכינורות בלי הרבה טקס.
  זו גם טכניקה טובה מאוד.
  הבנות התחילו לנגן בכינורות. ובאותו הזמן הם החזיקו את הקשתות בבהונותיהם החשופות. ומוזיקה מרהיבה ומקסימה התנגנה. וזה פשוט מעולה.
  ואז הבנות לקחו אותו והתחילו לשיר;
  אני מאמין במולדתי הקדושה,
  שבאמצעות האמת אפשר לזכות בישועה!
  נגן על ילדינו מפני הרוע -
  האויב יבוא מאיתנו, תאמין לי, נקמה!
  
  החרב שלי מכה כמו האוצר של איליה ,
  והידיים שלהם לא יודעות כמה הן עייפות בקרב!
  אנחנו כמו מגן אמין לארץ המולדת,
  כדי להגן על מקום בגן עדן טהור מפני שפלים!
  
  נסוג, מכה ותקוף שוב - הכה,
  כזה הוא גורל השביל, אבוי, לחייל!
  כל עוד חי לפחות נבל אחד,
  נקה את הקנה ואת הכוונת הקדמית של המקלע שלך!
  
  אתה צריך להילחם אם אגדה היא עולם,
  לפעמים יללות אפשר לנטוש!
  אבל אנחנו שומרים על כבודנו לארץ המולדת,
  למרות שלפעמים יש ערימות של גופות!
  
  נולדנו, היה לנו מזל בארץ -
  בו כל אחד יכול להפוך לגיבור!
  שבו לאנשים, ואחר כך לעצמך,
  הלוחם החזק והאמיץ ביותר!
  
  ועכשיו נצעק - קדימה,
  להסתער על החרדות, המבצרים האדירים!
  כדי שלא יקרה שזה כאילו המוח משקר -
  נפוצץ את העננים במטוסים!
  
  כמובן, אתה יכול ללכת ישר לגיהנום,
  מכיוון שכל הדרכים הן כמו עשב וזריעה...
  אבל גם שם פוגעים להבי הלוחמים,
  ופצצות נופלות מבטן מטוסים!
  
  ומה זה לעזאזל עבור שדון הלוחם?
  עוד מבחן!
  נילחם עד הסוף -
  הבה נגשים את רצונו האמיתי של אלוהים!
  
  ואנחנו נביס כנופיות של טרולים וגולים,
  בואו נגיע למקום שבו כדור הארץ הוא עדן!
  הנשר ישים קץ לעורב השפל,
  כבוד ואמונה יובילו אותנו להישגים!
  
  החיים מתפקעים בזרם סוער,
  מה שהם ביקשו מהמשיח יתגשם!
  החסד תזרום כמו זרם של מפלים,
  לתפארת אמא ילידת אלפיה!
  הבנות שרו וניגנו בכינורות בו זמנית. והמוזיקה נשמעה כל כך מצלצלת ויפה ומנצנצת. וזה התפשט ממש על פני כל השמים.
  והעורבים, שאיבדו את ההכרה, התעלפו ופילחו את ראשי האורקים.
  והבנות פעלו באנרגיה בלתי מובנת. זרמים של היפרפלזמה זרמו דרכם.
  או אולי גם מגופלזמה, שהבנות גילמו כהשפעה מהממת ורצחנית.
  הלוחמים חשפו את שיניהם, ואז מפני השטח של ניביהם הם פלטו קרניים שעיוורו את האורקים וגרמו לעיניהם לדמם. והתברר שזה כל כך מגניב ומגניב בצורה בלתי נתפסת.
  הלוחמים שוב לחצו על הכפתורים עם פטמות האודם שלהם. והם פגעו באויב בהתפרצויות לוהטות של כוח עצום והרסני מהרי געש.
  והכל מגיב ונשרף. והם מפוצצים את הטנקים של הדובים. וזרמים של להבות צורבות ממיסים את המכונות של האימפריה של פוטין.
  הבנות, אני חייב לומר, פשוט נפלאות ומציגות רוח לחימה ברמה כל כך מצוינת שאף אחד לא יעז להאשים אותן בשום דבר טיפשי ומגונה.
  אומרים על בנות כאלה: את פשוט אלות וסופר!
  אז הם לקחו את זה שוב והתחילו לשיר בהתלהבות רבה;
  יש נשים באלפיה שלנו,
  למה הם נוסעים במטוס כבדיחה?
  מה היפה מכולם ביקום -
  זה יהרוג את כל היריבים!
  
  הם נולדו כדי לנצח
  לפאר את השדון בכל העולם!
  אחרי הכל, הסבים האדירים שלנו,
  מיד נאסף להם צבא!
  
  ענקים עומדים ליד המכונה,
  הכוח שלהם הוא כזה - הם מרסקים את כולם!
  אנחנו ילדי המולדת, מאוחדים -
  שורת חיילים צועדת!
  
  הייסורים לא יוכלו לשבור אותנו,
  האש של נפאלם הרשע חסרת אונים!
  היכן שהלפיד היה בוער...
  הזרקור כעת דולק!
  
  הכל בארצנו הוא לפיד לאור,
  מכוניות, כבישים, גשרים!
  וניצחונות מושרים בשירים -
  אנחנו בזים של אור - נשרים!
  
  נפאר את המולדת באומץ,
  בואו ניקח אתכם לפסגות התלולות!
  אנחנו בחלל כחלוצים -
  ונשבור את צווארם של האורקים המרושעים!
  
  בואו נתעדכן עם כל הזוחלים ממאדים,
  בואו נפתח את השביל לקנטאורי!
  נהיה אנחנו שמפחדים מהטורף,
  ומי טוב וישר לאהוב!
  
  אלפיה היא המדינה המתוקה מכולן,
  יש בזה במה להתגאות, תאמין לי!
  לא צריך לדבר שטויות...
  תהיה אנושי, לא חיה!
  
  בואו נגיע לגבול היקום,
  נבנה שם מבצר גרניט!
  ומי איבד את החרטה,
  מי ממהר לנצח את המולדת!
  
  מה הלאה - מעט דמיון
  אבל תאמין לי, אנחנו נקים לתחייה את המתים!
  נקרע את עוקץ המוות בטיטוט,
  לתפארת האלפי האלמותי!
  כך שרות הבנות, והקולות שלהן כמו זמירים, שחורים וציפורי אש בבקבוק אחד. בוא נגיד שהבנות האלה פשוט סופר והיפר .
  והם שרים בצורה מאוד נוגעת ומענגת.
  אלו היפות שאם הם לוקחים על עצמם משהו, אז אף אורק לא ימצא אותו מספיק.
  והבנות משמידות דובים בשובבות. ואז טייסי האלפים עפו מהאוויר. והם לוחצים על הכפתורים בבהונותיהם החשופות. והם הכו יצורים פרוותיים אגרסיביים.
  ילדה מהשמיים ירתה רקטה לעבר מקבץ של אורקים פרוותיים. הם פוצצו ונחרכו, מה שגרם לחלקי בשר חרוכים ליפול לכיוונים שונים. ואשר בוער ובעצם מעשן.
  אלו הבנות, זועמות והרסניות. יש להם לב חזק כל כך חבוי בתוכם. מה אם הם ייקחו את זה וישירו ויראו שיניים, אז אפילו צבא של אורקים בברית עם טרולים לא יוכל לעמוד בפניהם. וטרולים הם לוחמים הרבה יותר מיומנים והחלטיים.
  והבנות כל כך לוחמות ענקיות וחזקות, פשוט משתנות וקבועות.
  הלוחמים לקחו וניפחו את לחייהן של הבנות, ובלי לחשוב פעמיים הן הפליזו מקצה לקצה .
  . פרק מס' 5.
  ואז הגיע גל ממש קטלני והרסני שפגע באורקים. וכמה יצורים פרוותיים הונחו בבת אחת.
  לאחר מכן החלו הבנות, בשמחה רבה ובהתלהבות עצומה, לשיר;
  פסוק פשוט מהשיר הזה,
  מה אני שר על העולם העצוב הזה!
  אני שואף להכיר את המשיח עם נשמתי,
  כדי שהגיהינום והריקבון לא יגעו בגוף!
  
  מולדתי יקרה לי,
  למרות שלפעמים הם דוחים אותם!
  שלא הצלחתי למצוא מקום לעצמי,
  כשווזלבוב שלח אנשים לגיהנום !
  
  מה יכול להיות יותר נורא מהרס כדור הארץ,
  מתי מחרוזת בוכה באבל?
  כשנבל צוחק, הוא אוכל הצלחה,
  אבל יהיה כוח - דעו שהוא מתעורר!
  
  אענה על הגזע הרשע אז בתגובה:
  לעזאזל, האלים לא ישברו את רוח ארץ המולדת שלך!
  ויתפאר הישגם של כל הלוחמים,
  אנחנו צבא של חיילים: נשרים הם לא משחק!
  
  דעו שהרצון שלנו חזק כמו תמיד,
  תפסנו אגרוף אל כתף!
  והמטרה שאליה אנו הולכים כבר גלויה,
  האפר של האויב שוטח על ידי ספינת הכוכבים!
  
  לפעמים קשה להבין את פאלאס,
  היא קפריזית, היא תיתן קארט בלאנש לשטן!
  וזה נראה כאילו עבר כל כך הרבה זמן...
  כשהאורק השפל של הרשע נקרע לשניים!
  
  כמובן, יש לנו יער שלם של בעיות,
  כמה עולמות יש ביקום?
  אבל בשביל זה קם האל הכול יכול,
  שיהיה לאדם תלולית מתנות!
  
  אלפיה תהפוך שוב למעצמת על,
  היקום יראה את הדרך אל האושר והאהבה!
  לא יזלו עוד דמעות או דם,
  ואתה שומרת את הרצון והחוכמה בליבך!
  הבנות שרות מאוד בנשמה. הם רוצים ניצחונות נוספים ואמירות נפלאות. הסובלנות הקוסמית שלהם פשוט מצמררת. והלוחמים מראים את האירובטיקה הגבוהה ביותר שלהם, ואגו הרסני ענק.
  השדון עם השיער המנומר צייץ:
  אחת שתיים שלוש,
  אתה הורס את האורקים...
  ארבע שמונה חמש
  לא באנו לשחק!
  ושוב הבנות שורקות, עד כדי כך שעננים שלמים של עורבים המומים יורדים על ראשי האורקים.
  מריה קולסניקובה הפעילה את פיקודה המיומן על הצבאות הללו שנלחמו ביריב. מלכת הלוחם נתנה פקודות.
  והאלפים הצעירים והיפים עסו את הילדה, שהפכה צעירה וחזקה, ברגליה החשופות והמסותתות. כמו יפהפיות אחרות, גם הם נלחמו עם אינספור צבא אורקים - דובי גיהנום אלה.
  מריה לא פחדה מפעולות תגמול מצד העריץ בעל הכרס והמשופם, ועכשיו היא כבר הייתה עד ברכיים בים.
  הילדה נתנה פקודות. ונתיניה נענו, וקרב עקוב מדם ואכזרי השתולל, או ליתר דיוק סדרה שלמה של קרבות וקרבות.
  בנות האלפים הסתובבו בעמדות האורקים. היה פה הרבה תיל. והיפות היחפות כרסמו בו במספריים. גזז היטב. ואז שדון עם שיער כחול דקר את אחד האורקים במפשעה. הוא ממש התעלף מהלם כואב. הלוחמים צחקו והראו את לשונם.
  דם האורקים חום ומגעיל, הבנות קפצו כדי לא להתלכלך עליו. כן, זה לא קל להילחם ביצורים כאלה - אפילו להרוג אותם זה מגעיל.
  השדון עם השיער האדום מלמל במקומו:
  - מזג אוויר גרוע במשך שישה חודשים
  שישה חודשים, בשום מקום בכלל!
  השדון עם הצהובים התנגד:
  - מזג האוויר על כדור הארץ גרוע! להיפך, יש לנו קיץ נצחי, יש ארבעה מאורות על כל הפלנטה!
  ואכן, בשמים הכתומים נצצו ארבעה כוכבים גדולים - צבעים שונים, וזה נפלא!
  הלוחמים כרסמו את החוט עם חותכי החוטים שלהם . ועכשיו הם זוחלים לכיוון שדה התעופה. המטוסים של צבא הגיהנום השעיר כבר נראים שם. חלק מהמכוניות גדולות למדי. למשל, מפציצים אסטרטגיים. כמה מטען קטלני הם יכולים לשאת? אתה לא יכול לספור כאן.
  השדון עם השיער האדום שר:
  - גמלים רוצים לשחות,
  ופילים יכולים לעוף...
  יש כל כך הרבה ניסים בכל מקום
  מה שאי אפשר לספור!
  השדון עם שיער לבן ציין:
  - אתה מכיר היטב את עצמך,
  העולם מלא בניסים...
  רק הניסים האלה
  אלפים יכולים לעשות זאת בעצמם!
  השדון עם השיער הכחול העיר:
  - יש כבר חוט חי מסביב לשדה התעופה עצמו. אתה לא יכול לעבור כל כך בקלות!
  השדון עם השיער הצהוב לקח אותו והציע:
  - מה אם תשליך את מתנת המוות בקשת מעל החוט על גב סוס? פגענו במחבל ותהיה תגובת שרשרת.
  השדון עם שיער אדום ציחקק וציין:
  - זה רעיון מעניין! מה אם תנסה!
  השדון כחול השיער העיר:
  - ראשית אנחנו צריכים לעשות קלע!
  והבנות הנהנו פה אחד. זה לא כל כך קל להכין את זה מעץ וחוט, אבל הלוחמים במיטבם כמו תמיד. וברגע שהם יגיעו לעניינים, הם לא ייסוגו.
  השדון עם השיער הלבן צייצה, מנענעת את שרירי הבטן והראתה אווירובטיקה עם רגליה:
  בוא נלך, חיילים, לעלות לסיפון,
  יש לנו צוות נפלא!
  יש לציין את הבנות כיפות וחכמות ומיומנות בו זמנית.
  המתלה מוכן. ואתה יכול לשגר חבילת נפץ מאבק פחם רגיל מרחוק. אבל אם היא מטלטלת, זה לא ייראה הרבה לאף אחד. ועוד יותר עבור האורקים.
  הבנות השתמשו ברגליהם היחפות כדי להתאים את המתלה ואת המפץ. ועכשיו המטען בפחם עף בקשת גבוהה. והוא עף על חוט מתח גבוה עם זרם קטלני. זה אפילו נוצץ מעט במהלך הטיסה. ואז הוא ינחת ממש בבטן של מפציץ אסטרטגי, עם עשרה טונות של חומר נפץ בבטן. ואיך אחר כך הוא ייקח את זה ויתפוצץ.
  זה היה כמו פצצת אטום קטנה שהתפוצצה.
  נכון, אין עדיין נשק גרעיני בעולם הזה. וזה, כמובן, לטובה, שכן האקלים יהיה מזוהם. אבל המטוסים בשדה התעופה האורקים החלו להתפוצץ ולהתפרק. ורבים התחילו לזהור, כמו נרות על עוגה ארוכת ימים. ואיך הכל עלה באש בעוצמה ותשוקה רבה. והרס האורקים היה אדיר.
  אפילו הבנות הגיעו לגל הפיצוץ, מה שאילץ אותן לתפוס את שולי העצים שצמרותיהם נשברו. ותלחץ לתוך האדמה ברגליים היחפות, עקבי הרגליים.
  אחר כך הגיעו החום והריח של בשר שרוף. הבנות הרגישו שהן מוזמנות לפיקניק של מישהו. וזה באמת ריח של פגרי טלה טריים.
  השדון כחול השיער צייץ:
  כמה נחמד לשכב על הדשא,
  ומשהו טעים לאכול...
  ארגן פארקה מגניבה בבית המרחץ,
  וקראו לאלפים הצעירים!
  השדון עם השיער הצהוב העיר:
  אולי הגיע הזמן שנצא מכאן?
  השדון עם השיער האדום צחק וענה:
  - האורקים נבהלים, ואנחנו נקצור את הקציר!
  השדון עם השיער הלבן הנהן:
  - אנשים דואגים ומגנים על הטבע,
  ותקצור יבול עשיר!
  לאחר מכן יצאו הארבעה למסע שוד. הבנות החלו לתפוס את האורקים הנמלטים ולחתוך את גרונן ובטנם. האלפים עשו זאת בהתלהבות רבה.
  למרות שנראה שהם אדיבים. אבל לאורקים יש גופות של דובים, ובו בזמן פרצופים ממזריים כאלה שאתה פשוט תוהה איך כדור הארץ יכול לשאת אנשים כאלה.
  ובנות שאוהבות כל מה שיפה יכולות להיות מובנות לגמרי.
  שדון עם שיער כחול חתך את ראשו של קצין האורק ושר:
  לא צריך לאבד את הראש
  אל תמהר...
  לא צריך לאבד את הראש
  מה אם זה יהיה שימושי!
  רשום את זה במחברת שלך,
  בכל עמוד!
  יש להרוג את כל האורקים!
  יש להרוג את כל האורקים!
  יש להרוג את כל האורקים!
  הילדה עם השיער הצהוב זרקה את שבר הזכוכית באצבעותיה החשופות. היא שברה את גרונו של אחד האורקים, ואילצה אותו לשחרר זרם של דם וצייצה:
  -כל הדעות שלנו הן רק מוצר,
  היכולות שלנו, הצרכים שלנו...
  במציאות החדשה כולם הפכו פתאום
  מאמינים באלפים החדשים יודעים את הערכים!
  והבנות, בלי לחשוב פעמיים, דפקו את הטנק של האורקים. וזה יתלקח, כאילו המתכת ספוגה בבנזין. ואחרי כמה שניות, פגזים כבדים בקליבר גדול החלו להתפוצץ בתוך המכונית!
  הלוחמים קראו:
  - תהילה ללוחמי האור,
  תהילה לאלפים הגדולים...
  מולדתנו מושרת,
  תקוף לתוך קרב, אל תיסחף!
  אז האלפים לקחו אותו וזרקו את שברי הפלדה עם עקביהם החשופים, היישר לעיני האורקים המרושעים, מסנוורים והורגים את הדובים. ואז הם שרו:
  - המלך הוא האלפים - הוא שולט בחוכמה,
  מחלק גזירות - שופט משרתים...
  כס המלכות אינו סובל מהומה ונביחות,
  וזו לא שיטה להכניע את הפחד!
  
  ובכן, אם קרב קשה מגיע,
  לבנות שדונים לא אכפת...
  שכח מצער ותוכחות,
  עדיף לפגוע באורק עם לבנה!
  והבנות יצחקו אחרי המילים האלה. ושוב יקיאו שברים בעקבים החשופים. והם יפגעו באורקים למוות. והם נופלים, מחוררים ונהרגים, משחררים מזרקות של דם חום.
  השדון עם השיער הכחול לקח אותו וצייץ:
  - לעולם אגדות נפלא!
  הילדה עם השיער הצהוב ענתה לה:
  - ועל קרני האור!
  ובעקב החשוף היא השליכה את המתנה הרצחנית של השמדה ושריפת האורקים.
  השדון עם השיער האדום לקח אותו ושר:
  אני מבקש ממך לא להיות מופתע,
  אם יקרה קסם...
  אם זה יקרה, אם זה יקרה, אם יקרה קסם!
  לאחר מכן כל הבנות שוב ירקקו על האורקים. ויעלה גל צונאמי אמיתי, שמכסה את היצורים הללו וגורם להם לשרוף.
  הלוחמות אינן מוותרות, אלא נלחמות בהרמוניה ומציגות את האירובטיקה הגדולה ביותר שלהן.
  ובמקום אחר, שני אלפים נלחמים כצלפים. הם יורים מרחוק על האורקים. הם מחוררים את ראשיהם, מוציאים את המוח מהראש.
  הבנות בו זמנית יושבות במארב, על צמרות העצים. והם יורים בצורה מדויקת. הם חודרים את חיילי האימפריה הפרוותית, עורמים אותם ממש בערימות.
  אחת מהן, ילדה עם שיער לבן-אדום-לבן, שאלה את בן זוגה עם שיער אדום-ירוק:
  - נו, איך אנחנו נותנים טוב לפרוותיות האלה!
  הלוחם האלפים הנהן.
  - לא חלש!
  והבנות יורות שוב. כאן היכה השדון הלבן-אדום-לבן את הגנרל האורקי. היא עשתה את זה בצורה מאוד מדויקת. היא דפקה את המוח שלה וצייצה:
  - בשביל האלפים המלכותיים!
  על כך ענה השדון עם שיער אדום-ירוק:
  - צאריזם - אתה אוהב את זה?
  השדון ענה:
  - לא טוב! אבל בזמן מלחמה אין צורה אחרת!
  השדון הנהן וצחק:
  - ואני מאמין שזה יהיה!
  והפנים שלה חייכו.
  הלוחמים עבדו, דפקו את הדובים. ונדמה היה להם שלא יהיה סוף לסדרת האורקים המתקרבים.
  והאלפים שרו במקהלה והרגו את הדובים:
  לא, אמרנו לפרוותיות,
  העם שלנו לא יסבול...
  כדי שהאורק הגיבן שולט,
  בוא נגיד מכוער!
  וכך לקחו היפות ובאצבעותיהן החשופות השליכו רימונים לעבר הדובים המתקדמים, ופיזרו אותם לכיוונים שונים. ולחלק נקרעו כף רגלם ולחלקם ראשם.
  האלפים הראו את התוקפנות שלהם נגד הפריקים, עם פרצופים מגעילים.
  והם אפילו שרו:
  דם זורם דרכך כמו נהר ארגמן,
  לפיהרר האויב יש ראש קירח והוא נראה מאוד מגניב...
  אבל אל תיכנע לו -
  קח את החרב בידיך ומחץ את השטן!
  אם השדון אמיץ ולא כינה פחדנית,
  פיהרר עם קרחות - אתה תהרוג אותו מהר!
  כך מציגים לוחמים את האופי המאוד נוצץ והתוקפני, המתאים.
  אבל ארבעה אלפים ניצלו את הפאניקה וכבשו את אחד מטנקי האורקים החדשים ביותר. ובוא נירה ממקלעים - יש לו שישה מהם. וכך הבנות מכות, תוך שימוש באצבעות הרגליים החשופות שלהן בעת הירי.
  השדון עם השיער הכחול לקח אותו והשתולל:
  - הסוסים נושאים, נושאים את הילדה היחפה,
  עם כזה יופי !
  תחת שמש החסד, ותחת כוכב "מרדף",
  אתה אוהב בחורה, אנשים אתה ילדה!
  השדון עם השיער הצהוב הסכים:
  - כן, ככה זה יהיה, אהבה גדולה תחזור!
  והלוחמת השליכה את בהונות רגליה היחפות בכוח קטלני, מתנת המוות, שעפה החוצה דרך הפתח הפתוח של הטנק. והוא ניצח הרבה אורקים.
  שדון עם שיער אדום, מפוצץ אורקים במקלעים, ציין בשנינות:
  - יש סימן שאנחנו לוקחים סיכונים,
  זה יכול להוביל בנות יחפות...
  נבעט באורקים האלה עם העקבים ,
  האורק לא יוכל להציל את עצמו!
  שדון עם שיער לבן פגעה בטנק אורק עם קליע, באמצעות רגליה החשופות והמסותתות. פגע במכונית של הדובים הפרוותיים, וגרם לה להישרף.
  ואז היא לקחה אותו ושרה:
  יחפה, רק יחפה,
  בנות שדונים רוצות להילחם,
  יחפה, רק יחפה,
  אנחנו בנות העולם יודעות להילחם!
  שוב, טנק האלפים שולח קליעים אשר מושמדים בכוח קטלני ומדויק על ידי רכבי האורקים. והם גורמים להם לשרוף באמת. וזה באמת ריקוד של רגליים יחפות של אלפים ונערות בעלות יופי חסר תקדים!
  הלוחמים שרו במקהלה ויורים לעבר האויב:
  שלום שדון יחף,
  בסערה, סערות ולהבות של ניצחונות...
  הגב שלך ישר ונראה לעין
  למרות שלפעמים יש הרבה צרות!
  והם חשפו את שיניהן הפניניות והנוצצות. ואז הם צייצו, קורצים ונחרמים:
  - תהילה לאלפים והאלפים האמיצים שלנו !
  הבנות התגלו כאמיצות ואגרסיביות מאוד. ובואו נירה על האורקים בצורה מדויקת מאוד עם פגזים שנתפסו. והם שרו באופן פעיל, יורים ברגליהם החשופות והילדותיות:
  - תהילה למולדת האלפים שלנו,
  אנחנו נהיה הבנות הכי טובות...
  לשחרר הרבה סיכות שיער,
  אנחנו היפות חוגגות הצלחה!
  ומיד יקחו הלוחמים ויכו את האורקים, שהם שעירים, מדובללים ומסריחים.
  והם לא יכולים לעמוד בפני יפים כאלה. לפחות לזרוק לבנים על ראשי האורקים, או לזרוק פצצות.
  אבל יש די הרבה דובים מדובללים. זה נכון שמספרם יוצר בהלה ומגפה. והאורקים יורים זה על זה בבהלה. וכזה ירי ועשן דוקרני.
  הדשא בוער ותחמושת מתפוצצת. מלא הרס.
  השדון עם השיער הכחול לקח אותו ושר:
  - המולדת שלנו היא בין האלפים,
  כל כך זוהר ומתוק
  תילחם בשבילה, אל תיסחף,
  המדינה מפורסמת כבר מאות שנים!
  והלוחמת תחשוף שוב את שיניה, כאילו הייתה זאב. והוא קורץ בעיניו הספיריות.
  שדון עם שיער אדום, יורה, ציין:
  - לשבור, לכתוש ולקרוע לחתיכות,
  אלה החיים, זה האושר!
  שדון עם שיער צהוב ירה לעבר האורקים, לוחץ על עקבה החשוף על הכפתור, והתנגד:
  - אין אושר בחורבן!
  שדון עם שיער לבן ירה במקלעים לעבר הדובים המדובללים, כיסח גוש אורקים וחריק:
  - הרס הוא תשוקה,
  זה לא משנה איזה סוג של כוח...
  הרשויות תמיד שתו דם של אחרים,
  יחד נחגוג אהבה!
  השדון כחול השיער ציחקק וצייץ:
  - הפיהרר עם הקרחת הולך ישר לארון המתים,
  תישאר בריא כדי...
  בנות יש לכן דמות,
  וחפשו גברים עם שיער!
  לאחר מכן היפהפייה לקחה את זה והראתה את לשונה הארוכה והורודה, מעמידה פנים שהיא כמו קוברה.
  הלוחמים שוב יצחקו ויראו את הציווי שלהם. אם אתה מבין במה מדובר.
  אבל הבנות כמעט עירומות. ואז אחת מהן, עם שיער אדום, הורידה והורידה את החזייה שלה ולחצה על הכפתור עם פטמת האודם שלה. ואחרי זה, איך תקח הפגז ותפגע. והוא נכנס לטנק עם אורקים, ובואו בעצם נקרע את הדובים המדובללים. והבנות שרו:
  - אי שם בעולם הזה,
  איפה שתמיד כפור...
  אורקים הם דובים מרושעים,
  ברור שהם שוברים את הציר!
  בגלל זה זה כפור
  החורף בוכה מסביב,
  בנות הזילו דמעות
  השטן הרשע שולט!
  הלוחמים שרים טוב, אבל הם נלחמים אפילו טוב יותר. והם יורים בצורה כל כך מדויקת, כמו אמזונות בלתי מנוצחות.
  לא, האלפים הם באמת נס. ואם הם מתחילים לדשן, אז אף צבא אחד לא יכול להתנגד להם. אלו הבנות עם התסרוקות הצבעוניות.
  שדון אחר יושב במארב ומתאים את האש מלוחמי צבא הזוהר שלה. והוא עושה את זה בצורה מאוד מדויקת ומדויקת. זה מכה במיידיות אגרסיבית.
  הלוחם, מה שבטוח, לא קל, אבל עם ערמומיות. הנה היא מתקנת את האש.
  ואלפים אחרים פגעו בצורה מדויקת מאוד באורקים, והורסים את עמדותיהם.
  הבנות שנלחמות והבנים הנדירים יותר מראים ידע מדהים בלחימה.
  בוא נגיד אלפים כאלה ממש כאן - לוחמים הם זוהרים, אבל בכלל לא מברזל יצוק.
  במטוסים, טייסי גמדונים בדרך כלל לובשים רק תחתונים. הן בנות שזופות ושריריות. והם יורים באמצעות רגליהם החשופות והמסותתות.
  לא לשכוח, עם זאת, להשתמש גם בפטמות ארגמן. ושדי הלוחמים שופעים ושזופים מאוד. יש כל כך הרבה אנרגיה וקסם ביופיים, וזורמים כאלה של שמחה.
  וגם הבנות הלוחמות יכולות לשיר במיטבן;
  המנון המולדת לילדות מגניבות,
  הם כאלה לוחמים, אתה יודע...
  אחרי הכל, זה לא קורה, נשים יודעות כחולות,
  הם נועלים נעליים, גם אם הם יחפים!
  כך נראים מעברים דומים של בנות שעפות גבוה מההרים. נשרים הם באמת נשרים!
  ושום דבר לא יעצור אותם, ואף אחד לא ינצח!
  אלו הלוחמים שיראו את עצמם. מפציץ האורק נראה בלע בלהבות, כמו ציפור נופלת למטה, מותירה אחריה זנב שחור מאוד מבשר רעות.
  והאלפים חורקים:
  הבנות דוהרות כמו סוסים,
  הם לא ישיגו אותנו, הם לא ישיגו אותנו!
  יהיו לנו הרבה אורקים, יהיו לנו הרבה אורקים,
  קבור דובים חומים בארץ!
  אלו באמת הבנות שאת צריכה, הכיתה שלהן מעולה! והם עבור האורקים כמו עקיצות קטלניות של קוברה. הלוחמים כאן מאוד חמודים. ופטמות החזה שלהם כל כך ארגמן ונוצץ ומתוק בטעם.
  לאלפים יש מחסור בזכרים - אחד לכל שתים עשרה יפהפיות, ולעתים קרובות זה מוביל לנקבות שנלחמות על זכרים. בעולם החי, הזכרים נלחמים על הנקבות, אבל בעולם הזה, להיפך, הנקבות נלחמות על הזכרים, וזה נהדר בדרכו שלו!
  בנות במטוסים מפילות דובים בטכניקות - חביות כפולות וזנב שועל. הם עושים את זה בחוכמה רבה ומציתים את הלוחמים.
  הלוחמים אפילו שרו:
  -הייתי רוצה ללכת לגן עדן, הייתי רוצה ללכת לגן עדן,
  הבנות מתחילות לעבוד!
  הם גמדונים יחפים, כל כך מגניבים ונלחמים. ועיניהם נוצצות באבני ספיר ובאזמרגד.
  והשדיים מעוטרים בפטמות אודם. הבנות האלה הן המעמד הגבוה ביותר.
  והעקבים העירומים והעגולים של היפות כל כך ורודים, עם עיקול חינני מאוד. והם יכולים לתפוס את הטרולים והחבר'ה שלהם באף באצבעותיהם החשופות.
  הטייסות נלחמות, מפילות מטוסי אורקים ושרות, חושפות שיניים:
  במרחבי המולדת הנפלאה,
  איפה שהאלפים רצים יחפים...
  הכל יהיה די יפה ומחמיא,
  ובכן, הפיהרר יהיה קפוט!
  
  הפיהרר הקירח גנב הרבה,
  מוצץ דם אורקים אמיתי...
  אנחנו האלפים פשוט בנות אלוהים,
  המורה שלנו ישוע המשיח!
  והלוחמים לקחו ושוב שחררו פולסרים קטלניים מהפטמות הארגמניות של שדיהם. ובואו נדשן את האורקים האלה בעזרת לשונות, ללחוץ איתם על כפתורים. וזה יעיל ואפילו מרהיב בדרכו שלו.
  הנה כמה בנות שנלחמות על חיילי סער. הם גם, כמובן, יחפים ובביקיני.
  ולוחמות נראות מאוד סקסיות כשהן שזופות ובביקיני. והרגליים שלהם כל כך מפתות, והאצבעות כל כך חלקות, עם ציפורניים פנינתיות . ובמקביל, האלפים גם שולחים טילים אל טנקי האורקים מלמעלה, ופוגעים בכוחות הדובים.
  יעיל במיוחד לירות באמצעות עקבים חשופים, עגולים וורודים. ואז, כמובן, יש את פטמות האודם של השד, שהן כל כך מבריקות שלשונותיהם של צעירי העלפים מעקצצות ממתיקות כזו. והטעימות נפלאה.
  והלוחמים מלוחמי הסער היכו את האורקים, מפגינים אומץ ואומץ רציני. והבנות מסוגלות ללחוץ על כפתורים באצבעות הרגליים החשופות, להפיל עומס קטלני על ראשי הדובים.
  אחת הלוחמות כחולות השיער לקחה אותו ושרה, חושפת את שיניה:
  החופש יקר לנו האלפים ,
  אוקיינוס אינסופי של אהבה...
  עמים מתמזגים לאורה בהירה,
  לפזר את החושך בדרך!
  כאן טסה רקטה קטנה אך מהירה ממטוס ופוגעת בטנק של דובים מדובללים. ומכונית האורקים בוערת, כאילו הייתה נר או לפיד בוער.
  השדון לקח אותו ושר:
  - הכל רפאים בעולם המשתולל הזה,
  החיים הם רגע, תחזיקו בו...
  הזמן זורם בין עבר לעתיד,
  ועוד רגע - קרב שדונים!
  בנות, כמובן, עושות דברים שאי אפשר לומר באגדה או לתאר בעט.
  הן יפות ממדרגה ראשונה ומאוד מגניבות ונלחמות. והפטמות של שדיים ארגמן עושות רושם שאי אפשר לעמוד בפניו. ועם בנות כאלה, אין סיכוי שדובים יכולים להתחרות.
  שדונים הם לוחמים אמיצים שיכולים לקפוץ מעל ראשיהם במידת הצורך. או ללחוץ על הכפתור עם פטמה ארגמנית ולזרוק רקטה ענקית והרסנית שתפגע באקדח המתניע הגדול של האורקים ותנפץ אותו לרסיסים.
  למשל, טנק עצום של אלפיים טון של אימפריית האורקים זוחל, כוח עצום ובלתי ניתן להשוואה.
  האלפים רואים את הטנק הזה מהאוויר. הילדה לוחצת על הכפתור בעקב העגול והחשוף שלה. ורקטה גדולה והרסנית עפה החוצה, פוגעת במפלצת מהאוויר ופורצת את הציפוי שלה.
  והילדה שואגת:
  - ילדה, את לוחמת האור,
  לוחם של טוב ורוח!
  ואז הוא קורץ לתומכיו. והם קורצים בעיניים ספיריות בתגובה. ליתר דיוק, לא לתומכים, אלא לשותפים, אבל אלה כבר פרטים. לוחמים, כמובן, אינם מאלה המשתחווים לקשיים. והם שולחים עוד רקטה לתוך המכונה הענקית. הם חודרים מתכת וגורמים לבנזין לשרוף. יש לציין שהאלפים הן בנות מאוד מצחיקות, אבל הן נלחמות באומץ ומסוגלות הרבה. וזה לא כל כך קל לעצור אותם.
  אז הלוחמים לא נסוגים, ובו בזמן מפגינים את המעמד הגבוה ביותר שלהם ואת מעוף ההדר.
  ואז ספינת הקרב היבשתית הענקית של הדובים הפרוותיים התלקחה כמו פלטה. והאורקים קיבלו מתנת מוות כזו. זה באמת הרס ומוות.
  שדון עם שיער ורוד, טייס ברמה גבוהה, לקח אותו ושרה, חושפת שיניים:
  -הם רצים בשביל מעוקל,
  רגליים של בנות חשופות...
  נמאס לחלוב פרה
  אני רוצה להקניט את האושר שלי!
  לוחמת אחרת עם שיער כחול שזורם בגלים החלה לשיר באגרסיביות, חושפת שיניים:
  אני ארתום את הסוס לצווארון,
  והמזל מחכה לי!
  לאחר המילים הללו נשמע צחוק. ויש לציין את הבנות שכשהאלפים צוחקים, נראה שמצלצלים פעמוני כסף. והכל נראה יפה מאוד.
  השדון הינהנה, קרצה בעיניה הספיריות וצייצה:
  - הכל נוצץ כמו ברק,
  לאלפים יש יופי נהדר...
  אני שדון כמו מלכה,
  הכה לאורק בעין!
  . פרק מס' 6.
  והלוחמת שוב הראתה את לשונה הארוכה והנושכת מאוד. מה שמסוגל לחנוק כל אחד כמו לולאה.
  האורקים מהשמיים מקבלים הרבה מהאלפים. והם נדחפים לארון הקבורה באופן טריוויאלי. הלוחמים מראים את האירובטיקה הגבוהה ביותר שלהם ואת התוקפנות של גל גדול. וזרמים של אנרגיה בוקעים מהפטמות הארגמניות של שדיהן של בנות מדהימות.
  מה שבאמת מראה שאף אחד לא יכול לעצור או להביס אותם.
  והם יראו את המעמד הכי גבוה והמגניב שלהם.
  אחת האלפים לקחה אותו ולחצה על הכפתור עם הלשון שלה. והיא ירתה רקטה שפגעה במחסן ולקחה את התחמושת של האורקים. והמכה התבררה כמחצה וחזקה.
  ומזרקה שלמה של אש ואנרגיה מטורפת התלקחה. והכל מסביב עלה באש. הדובים המדובללים התפתלו ועורם התקלף, והם ממש נשרפו כמו קבבים מבשר שומני. זה באמת היה משהו שהביא הרס עצום ומוות. ולא רק לאורקים. ביניהם היו גם טרולים שכירים. הם גם יצורים קסומים. גם אם היו כמה טרולים, לא היה טעם למות למען האימפריה של מישהו אחר. אלא אם כן אתה נלחם על כסף. וכמובן, אלפים יכולים גם לפעמים להיות עם מתנדבים.
  הבנות מהאנשים הזוהרים שרו:
  קום עם האש של בנות האלפים,
  אנחנו תוקפים בקרב בלי להיסחף...
  עידן השנים הבהירות מתקרב,
  בואו נהיה דוגמה, לא לשוטים!
  והלוחמים שוב הראו את לשונותיהם הארוכות והוורודות מאוד, וירקו, כשהם מוציאים את ראשיהם מבקתותיהם לעבר האורקים.
  והיריקה שלהם התבררה כל כך הרסנית וקטלנית, עד שחלק מהאורקים נשרפו באופן פיגורטיבי.
  אחד הלוחמים בעלי שיער המלפפון שר:
  - בנות, בנות, בנות,
  הגיע הזמן להרוג את כל האורקים!
  בנות, בנות, בנות,
  הגיע הזמן לבעוט בשטן בקרניים!
  אחד האלפים עם שיער כתום העיר:
  - רגל יחפה של ילדה תסחוף אדם מתחת לעקב, ואורק לגיהנום!
  הקרבות היו מאוד גדולים ומדהימים. ומריה קולסניקובה היא אסירה פוליטית לשעבר במדינה הנשלטת על ידי דיקטטור שמן ומשופם שפיקד על הכוחות שניהלו מלחמת גבורה עם האורקים.
  אבל המלכה התעייפה ונרדמה, יושבת ישרה בכיסאה. והיא חלמה משהו כל כך מגניב ובו בזמן די אמיתי;
  לאחר שהחיילים הרוסים החלו לסבול תבוסה אחר תבוסה בשטחה של אוקראינה, החליטו הטליבאן: הגיע זמנם. ובתחילת הקיץ הם תקפו את טג'יקיסטן ב-22 ביוני 2023. כצפוי, התברר שהחיילים הטג'יקים מוכנים למלחמה, קודם כל מבחינה מוסרית. רובם נכנעו או ברחו. הבסיס הצבאי הרוסי בטג'יקיסטן היה מוקף והטליבאן תקף אותו מכל עבר.
  רוסיה נאלצה להעביר במהירות כוחות לטג'יקיסטן ולפתוח שם חזית שנייה.
  והיה צריך להעביר כוחות על פני מספר גבולות. כתוצאה מכך השמידו הטליבאן את הבסיס הרוסי. חלק מהחיילים נטבחו, וחלק נלקחו בשבי.
  ונשיא רוסיה ולדימיר פוטין עדיין נאלץ להכריז על גיוס כללי באיחור רב ולהעביר חיילים חדשים לטג'יקיסטן. וזה, כמובן, הטיל נטל נוסף הן על הכלכלה הרוסית והן על התקציב, ותרם לירידה בפופולריות של פוטין בקרב העם.
  עם זאת, רוסיה ניהלה כעת פעולות צבאיות נגד הטליבאן. אבל באפגניסטן יש כמעט ארבעים מיליון איש - רובם צעירים, וציוד רב שנתפס בעבר מהאמריקאים. ולנסות להביס צבא כזה, גם אם אחרים מוזרים ולא מונעים מרוסיה להעביר כוחות דרך שטחיה. כך או כך, מנקודת מבט מוסרית, לרוסים נעים הרבה יותר להילחם עם הטליבאן המוג'אהדין מאשר עם אחיהם האוקראינים. ולכן, כמובן, בנות יפות, סקסיות וזוהרות משתתפות בקרבות.
  מה שהופך את המלחמה למעניינת למדי.
  אין כמעט שלג בטג'יקיסטן אפילו בחורף. והבנות יוצאות להתקפה, מתהדרות בעקביהן החשופות והורודות.
  נטשה יורה ממכונת ירייה, ובמקביל זורקת מתנת מוות הרסנית באצבעותיה החשופות.
  גופות הטליבאן, שנקרעו לגזרים, קופצות למעלה.
  הלוחם קורא:
  - למען הילדים היפים שלנו!
  לוחמת אחרת, זויה, יורה גם היא מתת-מקלע. הוא משרבט בדיוק רב, הורג את מוג'אהדין. הם נופלים כמו אלומות חיטה קצוצות.
  וילדה מקסימה עם שיער זהוב זרקה אפונת מוות בעקב החשוף שלה והשתוללה:
  - רוס' הגן על המדינה עם עצמה,
  מהפלישות של ארבה גיהנום...
  וכיסה אותו בשדיה -
  כל עמי אמא אדמה!
  והלוחמת תקח אותו ותצחק, מראה את מלוא שן פיה. ועם לשון שובבה מאוד שמלקקת יותר מסתם גלידת שוקולד.
  אוגוסטין, נערה אחרת, מאלה שמציגה את האירובטיקה הגבוהה ביותר ומכסחת את הטליבאן בדרגות, אמרה:
  - תפוחים בשלג,
  אלו שדיים של בנות...
  אני אעזור לך,
  יהיו שופטים מגניבים!
  והלוחמת שוב זרקה את מתנת ההשמדה הרצחנית באצבעותיה החשופות. והיא פיזרה טליבאן רבים לכיוונים שונים, קורעת את ראשיהם וגפיים.
  סבטלנה גם מכסחת את המוג'אהדין, ועושה זאת בהתלהבות רבה. לבחורה הזו יש כל כך הרבה לחץ ואנרגיה מטורפת. היא זורקת באצבעות רגליה החשופות, מתנת מוות גדולה והרסנית.
  ואז הוא שר:
  - על הבנות יחפות, יחפות, יחפות...
  אנחנו מניפים צמות, צמות, צמות!
  הבנות הלוחמות נטלו על עצמם את הטליבאן עד כדי כך שהעקבים של היפות נוצצים.
  אכן, אישה רוסייה היא כוח גדול. והיא מכסחת אויבים כמו חרמש עם מנוע. וזה באמת דוחף אותך לתוך ארונות קבורה, או אפילו לתוך האדמה.
  הלוחמים מראים את מזגם הזועם ושאגים:
  אנחנו בנות קומסומול
  אנחנו אוהבים אסקימואים...
  קולן של היפות ברור,
  יהיה סרט חדש!
  והלוחמים לקחו אותו והראו את לשונם הארוך מאוד והשובב מאוד.
  המאבק נגד הטליבאן הוא, כמובן, תעלומה לא קלה. ובחורים רוסים מתים, במספרים ניכרים. והוא מגיע מטג'יקיסטן לשאת מאתיים מטען.
  כמובן שברוסיה עצמה מתחילים למרוד - מדוע הייתה המלחמה עם אוקראינה הכרחית? האם רוסיה צריכה לשלם בחיי בניה ובנותיה במלחמה בטג'יקיסטן? השאלות כמובן טבעיות למדי. למעשה, האם המשחק שווה את הנר?
  בנוסף המחירים עולים, ואין ריח של ניצחונות. ואז זיוגנוב לקה בשבץ, ושיתק מתנגד כיס. כמה זמן גנאדי אנדרייביץ', ציית לשלטונות, מוביל אנשים מודרים במעגלים ומחקה מעין אופוזיציה . ועכשיו המנהיג הנוח ביותר לשלטונות, מנהיג האופוזיציה הרבה והעממית ביותר, ירד ומת. מקום קדוש לעולם אינו ריק. הגיעו אחרים, צעירים והרבה יותר אגרסיביים.
  והכס רעד...
  אבל בינתיים יש מלחמה עם הטליבאן. הנה בנות מקרב טייסי התעופה התקיפה שנלחמות בשמיים.
  אנסטסיה וויצ'קובה היא אחת הלוחמות האדומות המפורסמות. היא סירבה להילחם נגד אוקראינה, אבל להשמיד את הטליבאן, בבקשה.
  כמובן, לוחמות רבות לא רצו להרוג את אחיהם הסלאבים.
  אבל עם המוג'אהדין - בבקשה.
  אנסטסיה ירתה לעבר הטליבאן באמצעות בהונותיה החשופות. השגריר ירה רקטה לעבר האפגנים ושר:
  איך חיינו בלחימה
  ולא מפחד מהמוות...
  זוהי מתנה לטייס היחף!
  עוד לוחמת אס יפה גם היא, רק שהפעם אקולינה אורלובה הבלונדינית נלחמת גם עם הדושמנים. כן, לטליבאן קוראים דושמנים, או רוחות, בדיוק כמו במלחמה הראשונה עם האפגנים. האויב, לעומת זאת, חזק ורב במספר. גם לטליבאן וגם להגנה האווירית יש משלהם. כולל אלה שנתפסו מצבא הממשלה לשעבר.
  אקולינה אורלובה עושה סיבוב פרסה עם המטוס שלה ומתרחקת מטיל סטינגר, ולאחר מכן שרה הילדה:
  - רוח רעה זוחלת לאורך הסלעים,
  אתה שורף את זה עם נפלם...
  ובכן, אם הטליבאן
  בואו נשתמש בהונאה בקרב!
  עוד ילדה מרגריטה מגניטניה. יש לה שיער כמו עלי זהב. בחורה יפה מאוד. והיא גם סירבה מכל וכל להילחם עם אוקראינה. מאז זה לא יעלה נשק נגד האחים הסלאבים. זה גרם להרבה הסכמה. והטליבאן הם קנאים דתיים, ובזמן מסוים עזרו לבדלנים הצ'צ'נים. יתרה מכך, הטליבאן הייתה המדינה היחידה בעולם שהכירה בעצמאות צ'צ'ניה. וזה, כמובן, הותיר את חותמו על היחסים עם רוסיה במשך שנים רבות.
  מרגריטה מגנטיק מוכנה להילחם. בהונותיה החשופות לוחצות על הכפתורים. ורקטות בעלות עוצמה אדירה והרסנית עפות לעבר הטליבאן. והם מביסים את האפגנים המזוקנים.
  מרגריטה שרה:
  - אה, מולדת, תן להם לצרוח מכוער,
  ואנחנו מחבבים אותה, גם אם היא לא יפהפייה!
  הממזר פתי,
  אם קצין הביטחון יפסוק,
  אז יהיה פאשיזם,
  תועבה של האנושות!
  התיקון המופשר הראשון,
  הלוויה של סטלין -
  רוס לא יהיה קין,
  למרות שהיא פגועה!
  והלוחמים לקחו את זה בקול אחד וצייצו:
  - הסלאבים לא יכולים לסבול השפלה,
  כולנו בעד אוקראינה...
  לא נסבול עוד עלבונות,
  קין, אנחנו בבריכה עם הראש!
  בנות על מטוסי תקיפה פוגעות בטליבאן, ומביסות והורגות את המוג'אהדין הללו.
  הנה הם טסים לדשן את הרוחות. אבל ארונות קבורה עם חיילים וקצינים רוסיים מוציאים מטג'יקיסטן.
  אחד החיילים הללו נותר ללא רגל. והוא שר בעצב, בהנאה ובעיניו דמעות:
  איכשהו הם נסעו לתוך הארון,
  והרוח הכי חזק,
  סחטתי הכל פנימה והחוצה,
  ודחוס אותו בחוזקה!
  יש גם בנות על טנקים. מכונית רוסית מעניינת מאוד "דוב". היא טנק כבד מאוד - יותר ממאה טון - דגם ניסיוני. כמובן, יש לו גם צוות מיוחד של ארבע בנות. ולכולם יש שמות שמתחילים ב-E!
  לדוגמה, אליזבת לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, פוגעת בבונקר עם הטליבאן ושואגת:
  - תהילה לקומוניזם!
  קתרין, ממשיכה לירות ממקלעים ולוחצת על הכפתורים עם פטמתה הארגמנית, שואגת:
  - ובלי זיוגנוב! קירח ושיכור!
  אלנה צרחה, לוחצת על עקבה החשוף על הדוושה:
  - לטיולים באוקיינוס ההודי!
  גם אפרוסיניה ירתה, הפעם בעזרת לשונה המשובבת וצרחה:
  - על ניצחונות בקרבות תקיפה!
  והבנות יצחקו. הם ממטירים עופרת על לוחמי הטליבאן. והם עושים את זה טוב מאוד.
  אליזבת, שירתה על האויב, חשבה על זה. למעשה, אם לאדם יש מוח, הוא מבין שכל דת היא אגדה ופנטזיה אנושית!
  אבל מדוע התפשטו סוגים שונים של דתות בכל העולם? יתרה מכך, רבים בניגוד לשכל הישר? למעשה, קחו את הדת הפופולרית ביותר: הנצרות. האמונה באלוהים שנצלב על הצלב היא טיפשית ואבסורדית. למעשה, אם אתה מאמין בתנ"ך, אז אלוהים הופך איכשהו מוזר ובלתי מובן.
  ואז הוא מטביע כמעט את כל האנושות במים - מיליוני אנשים מתים, אבל רק שמונה אנשים ניצלים. להיפך, על הצלב הוא מתפלל עבור התליינים?
  אולי תשימו לב: אלוהים של הברית הישנה הוא אכזרי מאוד, אבל בברית החדשה ישו הוא אדיב ביותר. וכאן נראית סתירה בולטת. למעשה, אם ישוע היה אלוהים הבן, הוא היה צריך לשרוף את סדום ועמורה. אבל היו שם מבוגרים, ילדים ונשים. זה לא אכזרי?
  ודוגמאות רבות אחרות לאכזריות יכולות להיות רשומות במשך זמן רב מאוד. רק רצח הילדים בידי אלישע שווה משהו.
  אז תחשוב במה אנשים מאמינים. והממשלה גם כופה את הדת. ועכשיו הם נלחמים בקנאים הדתיים הטליבאן.
  אבל הם הזהירו - אל תשמחו שארצות הברית עוזבת את אפגניסטן - זה רק יהיה גרוע יותר עבור רוסיה.
  הטליבאן, לאחר שנח מעט וניצל את העובדה שידיה של רוסיה היו כבולות במלחמה עם אוקראינה, נקטו פעולה ופגעו. וזה נחזה לרבים. ורוסיה הייתה חייבת להירשם. וכמובן בניגוד לרצונם - יותר מדי חיילים רוסים מתו בבסיס בטג'יקיסטן. אז ולדימיר פוטין מצא את עצמו מסובך בעוד מלחמה. ומצב הרוח, כמובן, בחברה נעשה הרבה יותר עוין כלפי הנשיא הנוכחי. האהבה של אנשים היא מאוד משתנה. והטליבאן, כמובן, חישב הכל נכון. יתרה מכך, ארצות הברית שמחה במקרה הזה - היא העמידה את אויביה זה מול זה. ואנשים התחילו לומר על ביידן: זקן חכם. כאילו, איך סידר הכל בצורה חכמה.
  למעשה, הגיל אינו מחסום הן לספורט והן לחוכמה!
  אליזבת יורה שוב, ושוב, כמובן, באצבעותיה החשופות. זה די חם במיכל גם בחורף. ובקיץ ממש חם בטג'יקיסטן.
  הילדה לקחה אותו ושרה:
  -אם זה ארוך, ארוך, ארוך,
  להילחם, להשמיד את הטליבאן...
  אם זה ארוך, ארוך, ארוך,
  רוץ בירידה בקרב!
  זה אפשרי, זה אפשרי
  זה כמובן נכון, נכון...
  למרות שלפעמים זה מרגיש כמו
  אנחנו יכולים להדביק את אפריקה!
  ובאפריקה המחירים כל כך גבוהים,
  ובאפריקה הכסף הוא כל כך רחב!
  היפופוטמים ירדו במשקל
  לוויתני זרע הפכו כחושים...
  והאנשים הם כמו תוכים,
  לך ישר לגן עדן!
  יקטרינה ציינה בחיוך, ולחצה על כפתור הג'ויסטיק של הטנק עם פטמתה הארגמנית:
  - משהו לא מספיק אופטימי בך!
  אליזבת ענתה בכעס:
  - אם הנשיא הוא נכה מוסרי ונוכל, אז איזו שמחה יכולה להיות לנתיניו!
  אלנה הנהנה:
  - כן! אומרים שהצרות התחילו! אבל דווקא המזל המוגזם גרם לפוטין להיות בטוח בעצמו יתר על המידה!
  אליזבת הנהנה בראשה הכחול:
  - כן, תמיד חשבתי שלאדם אחד אי אפשר לתת כל כך הרבה מזל - הוא עולה על סוס לבן, במובן זה, הוא מתחיל להאמין שהים הוא עד הברכיים עבורו. ואז, כמו הזקנה שרצתה להפוך לאלוהים, היא מסיימת בלי כלום!
  קתרין הסכימה עם זה:
  - כן! לפוטין היה יותר מדי מזל, וזה קלקל אותו. איך המזל אהב פעם את נפוליאון, היטלר, איבן האיום, ואז התרחק מהם.
  יופרוסין העיר:
  - ניקולאי השני היה חסר מזל מאוד, אבל באותו זמן צאר אדיב והגון. לדוגמה, האם אתה חושב שיהיה לו מזל לפחות קצת במלחמה עם יפן. למשל, האם אדמירל מקרוב מת, והכל יכול היה להיות אחרת. ואדמירל מקרוב מת עקב סדרה של צירופי מקרים בלתי סבירים. משום מה, הוא לא הורה על טאטוא מוקשים על ידי משחתות, ואף אחד מפקודיו לא נתן הוראה כזו. והמוקש, קרוב לוודאי, היה רוסי, וספינת המערכה הגדולה לא הייתה צריכה לשקוע ממכרה אחד. וגם במקרה זה, ניתן היה להציל את אדמירל מקרוב, כמו, למשל, קיריל רומנוב ניצל.
  אליזבת הסכימה:
  - כן, קצת מזל לניקולאי השני יכול לתת לרוסיה הרבה יותר מהרבה מזל לוולדימיר פוטין הבינוני! לדוגמה, אדמירל מקרוב יכול היה להביס את היפנים בים עם מעט שפיכות דמים, ואז המלחמה עם הסמוראים לא הייתה עולה הרבה הקרבה. ואם רוסיה הצארית הייתה מנצחת במלחמה עם יפן, סביר להניח שמלחמת העולם הראשונה לא הייתה מתרחשת. אז סמכות הצבא האימפריאלי תהיה גבוהה מדי והגרמנים לא יעזו להכריז מלחמה!
  אלנה הנהנה:
  - אולי! למרות שמקארוב לבדו לא ממצה את מספר הכישלונות והמזל הרע במלחמה עם יפן. למרות שאני חייב להודות שהאויב היה חזק. אבל מצד שני, אם ספינת המערכה אוסליאבי לא הייתה שוקעת כל כך מהר, גם במהלך קרב צושימה יכלה הטייסת לפרוץ לחלוטין עד ולדיווסטוק! וכך המלחמה עם יפן התבררה כל כך לא מוצלחת!
  יופרוסין העיר:
  - אבל המלחמה ב-1945 עם יפן התבררה כקלה ומוצלחת באופן מפתיע. כאילו ליפן נגמר המזל. אולם, למרבה הצער, ניצחונו של סטלין הוביל לעלייה של הקומוניסטים לשלטון על סין ולהופעתה של אימפריה חזקה ומסוכנת מאוד, שכמעט תקפה את ברית המועצות תחת ברז'נייב. וגם עכשיו סין רק מעמידה פנים שהיא חברה. והוא עצמו רוצה לחתוך מאיתנו אדמה עד לאורל.
  קתרין הנהנה:
  - כן! אם היפנים היו מובסים אז, הייתה רוסיה הצהובה במקום צפון סין, והאורתודוקסיה הייתה מגיעה לאימפריה השמימית. ומה קיבל הציר כתוצאה מהניצחון הקל של סטלין על היפנים? לידתה של אימפריה אתאיסטית, ומפלצת אדירה על הגבולות עם רוסיה!
  אליזבת ציינה, חושפת את שיניה:
  - אז תאמין באל הנוצרי. ניצחון על יפן יעניק עשרות רבות של מיליוני מאמינים אורתודוקסים חדשים. במקום זאת, משטר אתאיסט אגרסיבי עלה לשלטון ברוסיה. ואז המשטר הסטליניסטי העקוב מדם הביא אתאיזם לסין. והאימפריה האכזרית של מאו הופיעה. אני באמת לא מבין מה אלוהים רצה!
  אלנה ציינה:
  - או שאין אלוהים כלל! או שהשטן חזק הרבה יותר ממה שהתנ"ך אומר, או שתוכניותיו של הכול יכול לא מובנות לנו!
  יופרוסין העיר:
  - בדרך כלל מלכים אכזריים מצליחים יותר! היוצא מן הכלל היחיד היה, אולי, אלכסנדר הראשון - צאר אינטליגנטי, אדיב, ליברלי, ג'נטלמן שלא יכול לנצח זבוב. וביחד מוצלחים!
  אליזבת העירה:
  - וקתרין השנייה לא נחשבה לשליט אכזרי ורע, וגם הצליחה מאוד. נכון, היא הייתה זונה, ובכלל אדם לא לגמרי טוב. היא אסרה על האיכרים להתלונן על אדוניהם. זה אפילו מוזר שכל כך הרבה מזל ניתן לאדם כל כך שפל!
  אלנה הנהנה:
  - כן, ואז תאמין באל הנוצרי! מתי הרשעים והשפלים הם המצליחים ביותר!
  קתרין שרה בזעם:
  העולם נשען על אלימות
  הר הגעש של הזעם זורם החוצה בגדול...
  המתח הוא עליון,
  מתעורר עם כאב ופחד,
  רק פחד ייתן לנו חברים,
  רק כאב מניע אותך לעבוד,
  בגלל זה אני רוצה את זה יותר ויותר
  היפרפלזמה תתפרץ לתוך הקהל!
  אליזבת העירה באנחה:
  - כן, ג'ינגיס חאן היה פגאני גס רוח. הוא לא ידע לקרוא או לכתוב, אבל הוא השתלט על חצי העולם. גם המוסלמים וגם הנוצרים הפסידו בקרב איתו. והשאלה היא: היכן היה ה' הכול יכול בזמן הזה? ומדוע ניצחה הפגאניות של המונגולים את המונותאיזם: האסלאם והנצרות?
  יופרוסין העיר בחיוך:
  - באותה מידה אפשר לשאול: היכן היה האל הכול יכול כשקין הרג את הבל? מדוע הוא התיר את מלחמת האחים הראשונה בהיסטוריה האנושית?
  אלנה חייכה וסיכמה:
  - כן, אתה יכול להתווכח בלי סוף, אבל לעולם לא תוכיח או שאלוהים קיים או שהוא לא קיים?
  יקטרינה ציינה:
  - אני בספק רב לגבי ישוע המשיח. היהודים האומללים והמדוכאים יכלו בהחלט לטעות במהפנט חזק ומחונן כמו אנטולי קשפירובסקי כמשיח ולהשמיע אותו. אם אתה מסתכל על הסטטיסטיקה של הניסים של אנטולי מיכאילוביץ', הוא מגניב יותר ממשיח!
  יופרוסין ציחקקה ושרה:
  - ייתן אלוהים לעיוורים לפקוח את עיניהם,
  ויישר את גב הגיבן...
  כן אלוהים, תהיה אלוהים לפחות קצת
  אבל אתה לא יכול להיות קצת צלוב!
  והבנות השתלטו שוב על הטליבאן. בלחיצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיהם החשופות, הם כיסחו מוג'אהדין רבים וממש הניחו אותם בקבוצות. טליבאן מזוקן מת תחת אש מקלעים ופגזי שבר עתירי נפץ. כיף רציני התפתח, עם השמדה המונית של קנאים דתיים.
  והנה אלנקה עם גדוד הבנות היפות שלה, שלמרות מזג האוויר הקריר והחורפי של טג'יקיסטן, תוקפות את הטליבאן יחפות.
  עם זאת, הם לובשים חצאיות קצרות, וגופם מכוסה בלוחות שריון עשויים קוולר .
  היפות רצות להתקפה ושרות:
  - הטליבאן הרשע זוחל לאורך הסלעים,
  אבל הבנות הכי מגניבות...
  הכה אותו עם נפאלם
  נחגוג הצלחה!
  והבנות ינצצו עם שיני פנינה.
  ואז אניוטה, בבהונותיה החשופות, תזרוק אפונה עם חומר נפץ לעבר המוג'אהדין. והיא תנפץ את הטליבאן לכיוונים שונים, כמו חתלתולים.
  הילדה לקחה אותו ושרה:
  - תהילה לארץ המולדת, תהילה,
  טנקים שועטים קדימה...
  מחלקות של בנות בביקיני,
  שלום לעם הרוסי!
  אלה ג'ינג'י גם יורה לעבר אויבים מזוקנים, מכסחת אותם ושרה:
  - רוס צחק על הטליבאן הזה,
  בכל הגילאים, בגלל זה היא ושל רוס!
  וגם הילדה תיקח את זה ותזרוק לימון רוצח על המוג'אהדין באצבעותיה החשופות. ומפזר אויבים לכל הכיוונים השונים.
  ואיך הוא שורק בראש מעייניו.
  כמה עשרות עורבים היו המומים. לאחר שלקו בהתקף לב, הם נפלו על ראשי ראשיהם המגולחים של הטליבאן, והם נדקרו. לאחר מכן הלוחם צייץ:
  - העניין מאוד שנוי במחלוקת כאן,
  אני מאמין שזה יהיה פשוט ברמה הגבוהה ביותר!
  אני מכיר את הטליבאן, אנחנו נביס
  הרי יש מעלינו כרוב גאה!
  מריה, עוד אחת מבנות הביקיני, לקחה אותו ושריקה. ובבהונותיה החשופות היא השליכה כוח רצחני עצום לעבר האויב, מתנת מוות הרסנית מאוד. היא קרעה את לוחמי הטליבאן, וגרמה את שיניה:
  - יש ערפל ענק מסביב לרוסיה,
  ולוחם הטליבאן ממהר לארץ המולדת!
  האולימפיאדה היא באמת ילדה גיבורה. היא גדולה ויחד עם זאת שערה חום בהיר. ללוחם ירכיים מפוארות ובטן בטן חזקה, המרופדים בחטיפי שוקולד. ובכן, אף אחד לא באמת יכול לעמוד בפני ילדה חיה כזו.
  וכך היא, ברגליה החזקות, השריריות והיחפות, הרימה חבית שלמה של חומר נפץ וזרקה אותה לעבר הטליבאן. והחבית הזו מיהרה במהירות רבה וקטלנית. ואיך זה יתרסק לתוך המוג'אהדין, ממש יקרע אותם לגזרים.
  הגיבור-הלוחם לקח את זה בשמחה ושר:
  ומעל מורוב השמיים קודרים,
  שחר האור עולה...
  אנחנו כמו בנותיו של איליה מורומטס,
  הם התפארו בכוחם לא בכדי!
  . פרק מס' 7.
  אכן, הרבה יותר נעים להילחם ולהרוג את הטליבאן מאשר להילחם עם אחיך האוקראינים. כאן אני חושב שמישהו יסכים שזה חטא להרוג אחים. ולדימיר פוטין כבר נקרא בגלוי בכוחות הרוסים - וובקה-קין!
  אולימפיאס שרה בזעם:
  ובכן, כמה אחים אתה יכול להרוג?
  אחרי הכל, תאמין לי, אדם נולד בשביל האושר...
  האם לא נותנת לבנה ללכת לחזית,
  וגם בקיץ יש מזג אוויר גרוע בזמן המלחמה!
  לאחר מכן הילדה הגיבורה תיקח נשימה עמוקה של אוויר אל ריאותיה ותשרוק. מאות רבות של עורבים חוטפים מיד התקף לב ומתעלפים. ומקורם החד מתעופף מטה וחודר את גולגולות חיילי הטליבאן המתקדמים על עמדות הכוחות הרוסים.
  אולימפיאס, הפילה את העורבים בשריקות וגרמה להם ליפול המום, לקחה אותו וצייצה:
  טה, טה, טה - הפרסות דופקות,
  פה, שם, שם - פגע המקלע!
  צבא הטליבאן מובס לחלוטין,
  ואף אחד לא יכול להביס את צבא הבנות!
  מארוסיה יורה גם לעבר חיילי הטליבאן המתקדמים. מראה את מזגו ואת המעמד הגבוה ביותר. המקלע שלה מכסח את כל דרגות המוג'אהדין.
  הילדה זורקת מתנת מוות רוצחת באצבעותיה החשופות. דופק הרבה לוחמי טליבאן וחורק:
  - קלאסיקות של מלחמה,
  זה בשביל בחורה להיות יחפה...
  בנות ובנים,
  בואו נהפוך את כולם למשחק!
  בנות לוחמות הן באמת יפות.
  מטריונה, יורה לעבר הטליבאן וזרקה מתנות הרס באצבעותיה החשופות, צייצה:
  - תהילה לבנות בביקיני,
  הם ניצחו את המוג'אהדין...
  לבנות יש סכינים יחפות,
  הם תוקפים ככה לארוחת צהריים!
  בחורה עם מותניים דקים וירכיים מפוארות יורה לעבר הטליבאן המתקרב. הוא עושה את זה בצורה מאוד חכמה ומדויקת. הוא מכסח אותם כמו מכסחת דשא ושר:
  הילדה רקדה פולקה,
  על הדשא בשעות המוקדמות...
  זנב לשמאל, זנב ימינה,
  זה פולקה קראבס!
  ועכשיו הלוחמת שוב תשליך רוצח נוכח על האויב באצבעותיה החשופות. והוא יהרוג הרבה טליבאן.
  כאן נלחמות ויקטוריה ורוניקה. שתי הבנות מאוד מגניבות. והם מצלמים בצורה מדויקת ביותר.
  ויקטוריה השליכה את מתנת ההשמדה בעקב החשוף שלה בכוח קטלני. היא קרעה דושמנים רבים וצרחה:
  -הכסף נמס בארנק,
  בירות נמסות...
  וברוסית -
  כסף פירושו המן!
  ילדה אחרת לחצה על כפתור עם הפטמה הארגמנית שלה, שהפעילה אולטרסאונד מחריש אוזניים, ושלחה אותו לעוף באוויר. וכבר נפלו אלפי עורבים על ראשיהם המגולחים של הטליבאן. ובואו נתן להם אגרוף.
  הילדה הג'ינג'ית שרה:
  רוסיה מותקפת על ידי המוג'אהדין,
  יש הרבה כאלה באפגניסטן...
  נלחמו עבורם באפגניסטן אז ,
  עכשיו הטליבאן האימתני הרים את חרבו!
  
  אבל בנות יחפות לא מוותרות,
  הם פשוט יראו את המעמד הגבוה ביותר...
  הם נלחמים בזריזות עם ארמדה הטליבאן,
  והם פגעו לרוח ישר בעין!
  והלוחמת בבהונותיה החשופות תשליך את מתנת ההשמדה בכוח רצחני. וכולם מקבלים את זה ממנו.
  אליס ואנג'ליקה יורות לעבר הטליבאן עם רובי צלפים. והם עושים את זה בצורה מאוד מדויקת. והם יורים בכזה דיוק.
  אליס לקחה את זה ושרה:
  קבורה לדושמן ,
  תישאר בריא כדי...
  בנות מתרוצצות עירומות בחורף!
  והם שוברים את הגב עם המוג'אהדין!
  והלוחמים הראו את לשונם מיד!
  ואז אליס ירתה, באמצעות פטמת חזה ארגמן כשהיא לחצה על הכפתור. והפילו תריסר טליבאן.
  אליס לקחה אותו וצייצה וחשפה שיניים:
  - למען המולדת והחופש עד הסוף,
  ילדות יחפות בביקיני
  אתן כאלה גיבורות...
  גורם ללבבות לפעום ביחד!
  אנג'ליקה אישרה:
  - דפוק בקול! זה נהדר!
  מריה קולסניקובה כמלכת האלפים נותנת פקודות אקטיביות ואגרסיביות. היא ילדה נועזת ואמיצה.
  היא רואה את העתיד והמלחמה, רוסיה בטג'יקיסטן עם הטליבאן.
  אבל כל זה מאוד יפה. וברור שזה היה עקוב מדם ומאוד קרבי. המלחמה שהחלה עם הטליבאן בקיץ 2023 המשיכה להסלים .
  המלחמה בין הטליבאן לרוסיה נמשכה. באפגניסטן יש אוכלוסייה גדולה, הרבה צעירים - רעבים, כועסים, תוקפניים.
  והם נלחמים בטג'יקיסטן בזמן שידיה של רוסיה קשורות במלחמה באוקראינה, שנתמכת על ידי רוב העולם.
  והטליבאן מנצלים זאת.
  אבל בנות יחפות ויפות מאוד נלחמות בצד הרוסי. הקרבות באים בגלים.
  נטשה יורה לעבר המוג'אהדין. הם משתמשים במקלע דרקון חזק. וממטיר כדורים על הטליבאן.
  והם נופלים, לוחצים על הבנות. מסוק רוסי שהופל מתותח נ"מ תוצרת בית ייפול. הוא הופל על ידי הטליבאן. נכון, אין בנות על המסוק, אלא גברים, ואתה לא מרחם עליהן במיוחד.
  ונטשה היא ילדה ויחפה בביקיני. וכשאתה כמעט עירום, אז אף אחד לא יעצור אותך או יעצור אותך.
  נטשה זרקה את מתנת ההשמדה באצבעות רגליה החשופות בכוח רצחני. היא פיזרה את הטליבאן לכיוונים שונים ושרה, חושפת את שיניה הפניניות:
  הנה חורף, חורף, חורף,
  זה התחיל פתאום...
  מטאטא בזעם, מטאטא -
  מחר יהיה יותר טוב
  מחר, מחר, מחר!
  ועכשיו שנה חדשה!
  ואכן, ירד שלג בטג'יקיסטן בראש השנה. ועכשיו בנות רוסיות משאירות עקבות יחפות ומסותתות בשלג, וזה נראה יפה מאוד.
  זויה לקחה את זה ושרה:
  אחת שתיים שלוש -
  נגב את המעבדים שלך!
  ארבע, שמונה חמש,
  בוא נלך לשחק לאפטה!
  והילדה, בבהונותיה החשופות, תשיק את מתנת המוות בכוח קטלני.
  זויה לקחה אותו ושרה, חושפת שיניים:
  אחת שתיים שלוש ארבע חמש,
  הארנב יצא לטייל...
  הנה בחורה נגמרת
  הורג את מוג'אהיד!
  וזויה לקחה אותו והראתה את לשונה הארוכה.
  אבל אוגוסטינוס גם מוביל את האש. מסוג הבחורות שלא יכולות להיות יותר מגניבות. והוא כותב באדישות קטלנית. מכסחת את המוג'אהדין ללא טקס מיותר. לאחר מכן הוא מתחיל לשיר;
  אם החלק האחורי חסר תועלת -
  להט צבאי לא יעזור...
  ובכן, אם אין להט,
  העורף יהיה ארוחת הצהריים של האויב!
  ואוגוסטינוס הג'ינג'ית גם תקח וגם תשליך את מתנת ההשמדה, באצבעותיה החשופות. ובמציאות זה יקרע כל כך הרבה דושמנים שזה פשוט מפחיד.
  אוגוסטינוס, כמובן, לא החמיץ את ההזדמנות לשיר:
  הייתי עירום
  היא קפצה ככה בשדה!
  קפצתי בשדה...
  קולצקי שר יחד!
  והילדה תיקח את עיניה המנצנצות בספיר ונוצצות. והעיניים שלה יפות. והשפה שובבה מאוד. וכל כך זריז, וכל כך גרובי. ובכן, זה ממש כאילו זה סוג של תפוז עסיסי.
  גם סבטלנה נלחמת. ובבהונותיו החשופות הוא זורק מתנות של השמדה. שהם כל כך קטלניים והרסניים.
  ובסמוך לקחו הטליבאן ודפקו טנק רוסי. ורכב הצבא הרוסי החל להיקרע לחתיכות, וערכת הלחימה התפוצצה. ושוב גברים מתים.
  אבל סבטלנה לא צריכה גברים מסריחים. צריך לענות אותם. והילדה לקחה אותו ושרה:
  גברים, גברים, גברים,
  אתם פשוט גושים גדולים
  כשבנות הורגות אותך
  הם מנקים את כדור הארץ כל כך!
  אכן, הטליבאן הם בהמות.
  פעם הם תפסו ילדה צופית יפה. ובכן, מלכתחילה, הם לקחו אותה ומשכו אותה על המדף. הם עיקמו את המפרקים מהזרועות שלי, וזה היה מאוד כואב.
  אחר כך תלו מניות על רגליה היחפות של הילדה, שכבלו את קרסוליה. ואז הם לקחו אותו והדליקו אש מתחת לסוליה החשופות, המעוקלות בחן.
  הילדה הרוסייה סבלה מאוד. הטליבאן, לפני שטיגן את עקביה, לקח ושמן את רגליה בשמן. וכך נשרפה הסוליה לאט, וזה היה כואב עד מאוד. והילדה נאנחה ושאגה. והטליבאן גם היכה אותה על הגב ועל הצדדים בשוט. אחר כך החליטו להעצים את העינויים. הוצאנו חוט חם והתחלנו להכות את היפה בגב ובחזה.
  וכמה זה כואב. במיוחד כשהטליבאן החלו לסובב את פטמות הארגמן של הילדה הרוסית עם מלקחיים לוהטות. והיא בכתה כל כך הרבה.
  והמנהיג הראשי של גזרת הטליבאן היה פשוט משוגע מעינויים. וחשף את שיני הזהב שלו.
  הילדה הרוסייה ירקה בתגובה. ואז הם התחילו לשבור את אצבעותיה החשופות. וזה מאוד כואב. והילדה התעלפה מהכאב הנורא, הבלתי נסבל.
  אבל הטליבאן המשיך לענות. ראשית, הם הביאו את הילדה לעצמם על ידי שפיכת דלי מי קרח. ואז הם התקינו חיישנים ואלקטרודות על הגוף שלה.
  לאחר מכן החלו שני הבנים לדווש בדינמו. הזרם התחיל לזרום והילדה התעוותה מכאב גיהנום. ואכן כשעל הגוף
  פריקות חשמל עוברות , זה מפחיד, המילה היא שעדרי סוסים מסתערים. ובאמת, כל בחורה כאן תיילל.
  והבנים מדוושים, והילדה העירומה מייללת כמו זאב פרא. וזה ממש כואב לה. והשאגה פשוט בלתי נסבלת.
  ומלבד הזרם, הטאליבן מטגנים גם את העקבים של הילדה הרוסית, שכבר מכוסים בשלפוחיות גדולות. והם גם מכים על הגב עם חוט לוהט. והם מכים בזעם וסיבולת.
  ובמקביל הגדילו את הקמח. הם התחילו למתוח את הילדה ולתלות עוד ועוד משקולות על הבלוק כדי לסובב את המפרקים שלה לגמרי.
  השודד הראשי של הטליבאן שר:
  איזה כאב, איזה כאב
  יהיה ציון משחק: חמש - אפס!
  ובכן, מה אתה יכול לקחת מפראים? הם עינו בנות ככה באכזריות רבה, אבל לא מתוחכמת במיוחד. אמנם אלקטרודות הוכנסו לחיק נוגה, ואיך לאחר מכן היו מכניסים זרם.
  הטליבאן הם ברברים. אז הם קנו ארמדה שלמה של טנקים מסין בכסף שקיבלו מסמים. אכן, סין היא בעלת ברית וידידה של רוסיה קליקו.
  והטליבאן הציפו עם הטנקים שלהם על האויב.
  אבל נגדם יש ארבע בנות רוסיות ב-T-95. הם, כמובן, יחפים ובביקיני.
  ומה?
  אליזבת ירתה לעבר המוג'אהדין באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - תהילה למולדת הפילים!
  קתרין גם סטרה לטליבאן, באמצעות עקבה החשוף והעגול ושאלה:
  - מהי מולדתם של הפילים?
  אליזבת, חושפת שיניים, ענתה:
  -כמובן, רוסיה!
  קתרין צחקקה והשיבה:
  - חשבתי שזו הודו!
  אלנה הכתה את הדושמנים בעזרת הפטמה הארגמנית של חזה, לפני שהסירה את החזייה וצרחה:
  - חשבתי שמולדת הפילים היא אפריקה!
  יופרוסין לחצה על הדוושות עם עקביה החשופים והעגולים ושרה:
  - ילדים קטנים,
  אין סיכוי...
  אל תלך לאפריקה לטייל...
  באפריקה יש כרישים, באפריקה יש גורילות,
  יש תנינים גדולים באפריקה!
  וכל ארבע הבנות היחפות, עם חזה חשוף, עם פטמות ארגמן נוצצות, שרו:
  הם ינשכו אותך
  להרביץ ולהעליב...
  ילדים לא יוצאים לטייל באפריקה!
  יש שודד באפריקה
  יש נבל באפריקה
  באפריקה יש ברמלי נורא!
  זה ינשך אותך
  להרביץ ולהעליב...
  ילדים לא הולכים לאפריקה לטייל,
  זה סיוט באפריקה,
  נבל מטורף
  ברמלי הופיע בו פתאום!
  הוא מתרוצץ באפריקה ואוכל ילדים!
  כן ילדים! כן ילדים!
  צחוק הוא צחוק, אבל כשהטליבאן תפס ילד רוסי כבן ארבע עשרה , הם לקחו אותו ברצינות. תחילה פשטו והניחו על המתלה.
  ואז הדושמן בטורבן ועם זקן החל לשרוף את גופו העירום והשרירי של הנער עם מוט עם ברזל לוהט.
  ואז הביא התליין של הטליבאן כוכב ברזל לוהט לחזה החשוף של הילד והצמיד אותו אליו.
  הילד צרח מכאבים איומים ואיבד את הכרתו. ואז הביאו את הילד. והם הידקו את רגליו החשופות, עדיין כמעט ילדותיות, בבלוק. והם התחילו לתלות משקולות על ווים בבלוק. וזה היה מאוד כואב. גופו הצעיר של הילד נמתח מאוד, והילד ממש נאנק .
  הילד הרוסי המשיך להיות עינויים. שימן את כפות הרגליים החשופות. ואחר כך הציתו אש מתחתיהם.
  ואיך הילד אחרי זה צעק בפראות. כן, זה היה מאוד כואב.
  הילד המשיך לצרוח והוכה בשוט על ידי הטליבאן.
  אחר כך הם תפסו את הילד בצלעות עם ווים. ושוב הפכו את זה לגמרי מבפנים.
  לאחר מכן הטליבאן שרו:
  נשמיד את כל הכופרים,
  שיהיו בני נוער...
  הנה כרוב מעלינו,
  נשים את כולם על הלוח!
  לאחר מכן נשבר הילד מרוסיה במלקחיים לוהטים, כל אצבעות הרגליים על רגליו היחפות. והטליבאן עשה את זה לאט, כדי לגרום כמה שיותר כאב לילד החמוד. ואז הם התחילו לשבור את הצלעות של הלוחם הצעיר עם מלקחיים לוהטות.
  אז שברו לו אותם כדי שלא נשארה לילד אפילו צלע אחת שלמה. והילד מת מהלם כואב.
  לפני המוות, המוג'אהדין מחץ את הביצים של הנער. וזה היה מאוד כואב.
  בינתיים, אנסטסיה, באמצעות המכשף, תקפה את הטליבאן מכוחות סער. היא השתמשה במשגרי רקטות. היא לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות ושרה:
  גבוה יותר ויותר ויותר
  הפיהרר עיקם את אפו הברווז...
  לפעמים הגגות שלנו מתפוצצים,
  עם זאת, הטליבאן לא התבגר!
  גם אקולינה אורלובה מכה באויב. הוא עושה זאת בצורה מדויקת מאוד, ומשתמש בפטמת החזה הארגמן שלו כדי ללחוץ על הכפתור. ומטוס תקיפה רוסי מתפוצץ בקרבת מקום. והוא היה מרוצה מהמתנה הרוצחת של הטליבאן. אולי משהו תוצרת סין. וזה ידפוק אותך לגמרי.
  אקולינה שרה:
  - אם אדם הולך ישר לארון המתים,
  שומר על החיים כך...
  תהיו בנות יחפות!
  והלוחם יצחק ויצחק. כמובן, למרות החורף, רגליה של הילדה אינן יודעות נעליים. והעקבים שלה עגולים וממש מבריקים. הילדה הזו פשוט סופר.
  ופטמות שדיה ארגמן ונוצצות כמו ראשי כנסיות. זו בחורה לוחמת, כביכול.
  כן, היא לא אוהבת גברים. למרות שהוא משתמש בלשונו בשמחה להנאתו. זה באמת כל כך נחמד לגעת בפטמות הארגמן שלך עם פטמות התותים של בחורה אחרת. כדי שיהיה נהדר.
  אקולינה לקחה את זה ושרה:
  על הילדה היחפה הזו
  לא יכולתי לשכוח...
  זה נראה כמו האבנים של המדרכה
  הם מייסרים את עור הרגליים הרכות!
  ואקולינה תקח ותגלגל את עיני הספיר שלה.
  כאן היא ילדה ברמה ובמעמד הכי גבוה.
  וגם מרגריטה מגניטניה היא טייסת. שתי הבנות אוהבות לשכב זו מול זו ולגעת בפטמות שלהן, נוצצות כמו אודם.
  עם זאת, הם לא מזניחים גם גברים.
  ובכן, בינתיים, מרגריטה תיקח אותו ותפגע במוג'אהדין בכוח קטלני רב.
  ואז הוא ישיר:
  אוי, איזה רגליים!
  כמה טוב...
  אל תפחדי, מותק
  רשום את מספר הטלפון שלך!
  ומרגריטה תראה את לשונה. היא ילדה קרבית ביותר.
  ואצבעותיה החשופות שולחות מתנות מוות רצחניות.
  אקולינה אורלובה שרה בצחוק:
  - מרגריטה, החלון פתוח,
  מרגריטה, את זוכרת איך הכל קרה!
  אנסטסיה וויצ'קובה הנהנה:
  - כן נשים! אנחנו יכולים לעשות הכל ונמחק לחלוטין את אויבינו!
  והבנות שרו במקהלה:
  הצבא שלנו חזק
  היא מגינה על העולם...
  תן לטליבאן להתקדם
  הילדה שלהם נהרגת!
  למשל, גם פדורה נלחמת. היא יורה מרגמה לעבר המוג'אהדין. ואם הוא יזיין, זה לא ייראה הרבה לאף אחד. גם אם לטליבאן יש זקן ארוך וראש מגולח.
  פדורה רקעת ברגליה היחפות בבוץ ושרה:
  אתה רואה ליקוי חמה בשמיים?
  סמל אדיר של הגלישה...
  כנפיים שחורות על פני העולם
  להקות של יללות קוסמיות!
  ונערה אחרת סיראפימה זרקה פצצת רצח באצבעותיה החשופות וקרעה את גוש הטאליבן ואמרה:
  טליבאן - הקללה עולה,
  טליבאן - מוות מוחלט...
  טליבאן וגדודים מתים!
  הטליבאן מובילים את המטורף!
  טליבאן!
  ותשרוק סראפימה בפיה, וכיצד ינשוף שהעורבים יתעלפו וינקבו את ראשי המוג'אהדין במקורם.
  הבנות, אני חייב לומר, כל כך מעולות ויפות.
  ועכשיו אפשר לראות איך הטליבאן הצית מחסן תחמושת רוסי. הוא החל לבעור והפגזים התפוצצו בכוח קטלני. הטליבאן שואגים וצוהלים.
  אבל הבנות מהשמיים מזדיינות עם המוג'אהדין. ואתה יכול לראות איך אלבינה ואלווינה הופיעו בשמים.
  שתי הבנות פשוט בלונדיניות מדהימות. ויפה להפליא. וכמובן, יחפה ולובשת תחתונים דקים בלבד.
  אלו נשים מהמעלה הגבוהה ביותר, נניח. ומה שהם מסוגלים לעשות, לא כולם מסוגלים לחזור.
  והלוחמים, למעשה, אם הם יתחילו להרוג, לא תוכל לעצור אותם.
  אלבינה שיגרה רקטה בעלת כוח הרס אדיר מהמטוס. והיא ריסקה את הבונקר של צבא הטליבאן, ולאחר מכן שרה:
  - אני הכי חזק בעולם,
  אפילו רגליים יחפות, פטמות עירומות...
  בואו נטבול את הטליבאן בשירותים,
  אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להיות חלשים!
  אלווינה ממשיכה לשלוח מתנות מוות באמצעות בהונותיה החשופות. ותרצח את המוג'אהדין, היא לקחה אותו ושרה:
  יש לנו בנות חמודות,
  הם רק אומרים יופי...
  קול קטן של חברי קומסומול זבוניץ ,
  האביב הסוער מגיע!
  ושתי הבנות יקחו את זה וישירו בשיא ריאותיהן:
  תן לי ללכת להרי ההימלאיה
  תן לי ללכת לתמיד
  אחרת אני יילל, אחרת אני אנבח,
  אחרת אני אוכל מישהו!
  והילדה פשוט מתחילה לקרקר. והיא חושבת שזה מאוד מגניב ומקסים. וכשאתה צורח - Kukareku - זה ממש מפחיד.
  הבנות, בינתיים, נרתמו והחלו לירות מאקדחים כבדים, מה שעשה רושם. והם יורים בצורה כל כך מדויקת.
  הילדה ויבולה שרה, מנענעת את שיניה ויורה במדויק לעבר אויביה:
  אני הילדה הכי חזקה בעולם,
  אני אוהבת ללקק שלמות מגברים...
  החיילים לא יודעים שידור מגניב,
  איפה הילדה שכחה לתת מציצה קטנה!
  והלוחם יצחק. כן, יפהפיות יודעות לחנוק דושמנים.
  ולמען האמת, הם מסוגלים לשבור את הקרניים והתווים של אדם קירח.
  אז נסו להתייצב מול יפהפיות כאלה.
  ניקולטה מדברת גם על הטליבאן. היא ילדה מאוד קרבית ואגרסיבית. וכשהוא צוחק, נראה שזהו צחוק של משוגעת אלימה .
  ניקולטה חושפת שיניים ושואגת:
  אנחנו, וואו, שודדים,
  שודדים, שודדים!
  בנג , באנג ואתה מת,
  מת, מת!
  והילדה תלקק את האוויר בלשונה. וכמה זה נחמד ללקק פטמת ארגמן של בחורה אחרת. ויש לה את זה כל כך מבריק ונוצץ עם אודמים.
  ניקולטה צחקה וצייצה:
  - תהילה לשודדי החלל!
  גם בנות במקומות אחרים זעמו. ואז נפלו רקטות על עמדות הטליבאן. אורורה שחררה אותו באמצעות הפטמות הארגמניות של שדיה, ששימשו ללחיצה על הכפתורים.
  והרקטות עפו. והמוג'אהדין שואגים.
  הנה חבר קומסומול נוסף שעובר עינויים. ללא היסוס הוכנס בין אצבעותיה החשופות צמר גפן מרוח בבנזין. והם לקחו אותו ללא הילוך נוסף והציתו אותו.
  הצמר גפן עלה באש. והילדה תיקח את זה ותשאג. ואז הוא לקח את שדיה ודחף חכה לוהטת ישר לתוך הפטמה הארגמנית שלה. והילדה ממש פרצה בכאב.
  והטליבאן צוחקים. כמובן, הם גם אוהבים לשבור בהונות. אחד המוג'אהדין אפילו שרף את העקב החשוף של הילדה עם ברזל לבן מהחום. וזה עבד. הילדה תצעק לפתע באימה פרועה.
  אליס ראתה את זה דרך טווח צלפים. הסתכלתי יותר מקרוב. לקחתי אותו וקבעתי אותו, וזה היה כמו מטורף. והכדור הרוצח יפגע בתליין ישר בבטן. והוא יצרח בכאב פראי ויתחיל להתפתל. והילדה לקחה אותו ושרה:
  מלאכי הטוב,
  שתי כנפיים לבנות ברחבי העולם
  יש מדינה איפשהו
  איפה סווארוג עצמו הפך לאליל!
  אנג'ליקה גם ירתה, ובדיוק רב, פגעה במענה בשק האשכים. גם הוא יצעק ממכה מכוונת היטב. כך קיבלו התליינים את זה.
  והבנות שרו:
  אתם תליין גרועים,
  מחכה עונש אכזרי...
  יש לנו הרבה נרות
  האנשים הגדולים תוקפים!
  והבנות התחילו לירות בזעם ובדייקנות. ולהפיל את הטליבאן. השטן לא יוכל לעמוד בפני בנות כאלה.
  אליס מזמזמת כשהיא יורה לעבר האויב:
  גורלך באיזון,
  אויבים מלאי אומץ...
  אבל תודה לאל יש לי חברים
  אבל תודה לאל יש לי חברים!
  ותודה לאל חברים, יש חרבות!
  ואנג'ליקה, ממשיכה לירות לעבר הטליבאן ולהרוג אותם, צייצה בטוויטר:
  - כאשר חבר שלך מדמם,
  נרמס עד הסוף...
  אל תקרא לי חבר
  לא פחדן ולא שקרן!
  ואז לקחה הילדה וזרקה רימון באצבעות רגליה החשופות בכוח קטלני. והיא ריסקה את הטליבאן לרסיסים. ראשי המוג'אהדין הכרותים התגלגלו החוצה.
  אנג'ליקה לקחה את זה ושרה:
  יום ולילה הם מפציצים ללא הרף ,
  רחמים בלי בושה...
  כי פוטין מתנהג בצורה מוזרה,
  כל המדינה מתה!
  אליס, ירתה לעבר הטליבאן וחבטה בהם, לקחה אותו וציינה, יורקת אבק:
  - יש רגע נפלא כזה ברוסיה הזו,
  מה שלא קל לנחש זה מיהו הליצן ומי הנשיא!
  הלוחם אדום השיער ציחקק וציין:
  - ככה זה קורה - זה מאוד טיפשי שיש מרגל כנשיא!
  ושתי הבנות שוב המטירו זרמי אש על הטליבאן. והם עשו זאת בצורה מדויקת ביותר. והיריות שלהם פגעו במוג'אהדין.
  ובמקום אחר נלחמו בנות אחרות. וגם, כמובן, יחפה, וכמעט עירומה.
  אלנקה, למשל, ירתה בזוקה באמצעות פטמת החזה הארגמן שלה. היא פירחה לוחם טליבאן וכמה משותפיו.
  ואז היא צייצה:
  עכשיו אנחנו שוב במצעד,
  אנחנו לא באותה דרך עם השודד
  אנחנו חטיבה של בנות יחפות,
  האור של לאדה איתנו קדימה!
  והלוחמת תשליך מתנת השמדה בעקב החשוף שלה. וזה יקרע מסה של מוג'אהדין.
  הנשים כאן מגניבות. אולגה יורה גם לעבר הטליבאן. אלו הם המוג'אהדין המתקדמים. הם תוקפים בשלשלאות עבות. והבנות מכסחות אותן בלי טקס.
  אולגה ירתה משגר רקטות באמצעות פטמת התות שלה. היא דפקה הרבה טליבאן ושרה:
  - ניתן את הנשמה שלנו, את הלב שלנו,
  אנחנו ארץ המולדת הקדושה שלנו...
  נעמוד וננצח -
  ולא נתחרט על חיינו!
  . פרק מס' 8.
  והילדה תשליך את מתנת ההשמדה על המוג'אהדין באצבעותיה החשופות של כוח רצחני.
  וכמה זה נהדר לבנות. איך הם הכו את הטליבאן.
  גם ורוניקה נלחמת. הילדה משתמשת בפטמות חזה אודם בעת הירי.
  וכתוצאה מכך נהרסו הרבה דושמנים. והלוחמת צורחת בשיא ריאותיה:
  - אני הכי חזק בעולם,
  אני יכול לחנוק את הטליבאן...
  להרוג את הדושמנים בשירותים,
  אנחנו נגרום להם להיראות כמו משחק!
  ורוניקה תיקח את זה ותזיין את זה...
  אנה הלוחמת איתה. והוא משמיד את המוג'אהדין. כמובן, הילדה לובשת רק תחתונים. זה מעשי. והתחתונים כל כך דקים ולמעשה לא מסתירים כלום.
  הלוחמת אנה יורה, מכסחת את יריביה. שערה אדום, והבנות עצמן הן פשוט האור הגבוה ביותר של הקוסמוס.
  ואנה, בבהונותיה החשופות, זורקת מתנות מוות, שמביסות את הטליבאן במקום.
  הלוחמים צורחים על קצה המזלג:
  - המוג'אהדין משתוללים,
  האויב הניע את הגדוד קדימה...
  הבנות נושאות את ידיעת הניצחון,
  הטליבאן ייפגש בעוינות!
  
  הם יאכלו את עור החזיר,
  האויב יובס...
  בנות יחפות נלחמות
  אגרוף היפות חזק!
  והלוחמת תקח אותו ותכה אותך, תוך שימוש בפטמת החזה הארגמן בקרב.
  ובואו נגיד שזה מאוד מגניב!
  ילדה יפהפייה אדומה. והיא אוהבת גברים. במיוחד לעבוד עם הלשון, עם מוטות הירקן הפועמים האלה.
  זה טעם והנאה נהדרים!
  אז אנה לקחה אותו ושאגה בכל ריאותיה:
  - ניתנה הוראה להרוס את הכפר עד היסוד,
  מחלצות גראד הורסים הרים...
  הפיהרר עם ראש קירח נשף על אפגניסטן ,
  ובואו נפסיק לדבר לעזאזל!
  והילדה תצחק ותצחק. וצחוקה הוא כמו צלצול פעמונים.
  הבנות מלאות התרגשות. גם מלווינה נלחמת. כמובן, לילדה לא אכפת להשתמש בפטמה הארגמנית. ובאותו הזמן גם היופי שר
  וזה קרה -
  מה שהחייל לא ביקש!
  שבט רשע התגלגל פנימה,
  הרבה כוחות גיהנום ואפלים!
  
  שדים שחורים הם חצופים,
  לברוח מהביצה הזו!
  הנה יש להם פגיונות בידיים -
  שירים מייללים - לא זמיר!
  
  המקלע ריסק את חיל הרגלים -
  עשן ממרגמות שבורות!
  הם הפילו פלוגה בבת אחת,
  השריון של הקיסר לא עזר!
  
  להקה אין רצון למות,
  תאמין לי, הגיהנום הוא לא אתר נופש!
  והפגזים הורסים בונקרים,
  המלאך שלהם מכה אותם מלמעלה!
  
  שדים חורקים לתוך החורים שלהם בבת אחת,
  אנחנו שורפים אותם עם נפלם וגופרית!
  אפילו ההרים נמסים,
  כולם מסביבנו מושמדים!
  
  אבל אל תחשבי סתם
  שהאויב הוא כמו מים!
  פסגת צמיחה ענקית,
  מלך היקום השטן!
  
  הנה נשימת האש שלו,
  הכרוב נשרף בבת אחת!
  ונפל דגל אלוהים
  אבל אנחנו מאמינים שננצח!
  
  עלינו קצת במעלה הגבעה
  ובואו נטבל!
  נאנק על השביל,
  בני אלוהים חכמים!
  
  ועכשיו אנחנו בהתקפה
  צעקו הייה, רעם מתגלגל!
  אבל כמה אתה יכול לשמוע, נשבע,
  אבל לעזאזל עם הבקתות - רוט!
  זה היה החזון של מרגריטה קולסניקובה, והכל התחיל בעובדה שהטליבאן תקף לפתע את טג'יקיסטן ב-22 ביוני 2023, ורוסיה נאלצה להילחם בשתי חזיתות, ולהסיט את כוחותיה מהחזית האוקראינית . ומה עדיף להילחם עם דושמנים מאשר שאחים סלאבים יהרגו זה את זה?
  אבל בעולמה, מריה קולסניקובה נאלצה לפתור בעיות אחרות. גם רציני מאוד. פקד על חיילים כשהטוב נלחם ברע. איך היה כשהעם קם נגד הדיקטטור של החזיר המשופם והקירח, וכשהיא מגינה על אנשי האלפים היפים שלה מפני דובים מרושעים ומכוערים.
  כמו שהיא שרה:
  אהבה ומוות,
  טוב ורע...
  מה קדוש, מה חוטא,
  זה לא נועד להבין...
  אהבה ומוות,
  טוב ורע,
  וניתנת לנו הבחירה,
  רק דבר אחד!
  אלפים נלחמו מצד אחד, ואורקים מצד שני.
  בנות השדונים גילו גבורה רצינית כאשר נלחמו ביצורים השעירים.
  כאן יפהפיות עם תסרוקות טריקולור לקחו על האורקים.
  הבנות ירו במקלעים לעבר הדובים השעירים. הם כיסחו אותם ללא טקס מיותר והכניסו אותם לארונות קבורה.
  במקביל, נערות וחמולות של אלפים השליכו מתנות מוות רצחניות לעבר האויבים בבהונותיהם החשופות. הם ממש קרעו את האורקים.
  והלוחמים שרו:
  אם חבר פתאום מופיע
  זהו אורק מרושע ופרוותי...
  מבטו של השדון כבה,
  שהפיהרר הקירח ימות!
  והלוחמים צחקו שוב, מראים את שיני הפנינה שלהם נוצצות שנהב.
  כאן האלפים שוב נלחמים, ובבהונותיהם החשופות הם זורקים מתנות השמדה חזקות וקטלניות.
  יחד עם זאת, יפי המקלעים הם ירי אקטיבי ואגרסיבי. והם עושים את זה בהתלהבות רבה.
  אחת האלפים לחץ על הכפתור של הבזוקה עם פטמת החזה שלה ארגמן. היא זרקה את נוכח המוות הרוצח. וקרע מסה של אורקים.
  הנה הבנות, וכולן יחפות ובביקיני.
  וכמובן שהאלפים שרים שוב;
  מדינה גדולה, אדירה, קדושה,
  אין דבר יותר זוהר מתחת לשמים הכחולים!
  הוא ניתן לנו על ידי האל הכול יכול לנצח -
  אור ללא גבולות, אלפיה הנשגבת!
  
  העולם מעולם לא ראה כוח כזה, אתה יודע, מעולם לא
  כדי שנרמס בגאווה את מרחבי המרחב!
  כל כוכב ביקום שר לך,
  שהשדון יהיה שמח איתנו!
  
  אחרי הכל, זו ארץ האם שלנו, זה כזה גורל,
  פקד את המרחב של כל העניינים!
  כל אחד מאיתנו, תאמין לי, היה רוצה את זה,
  בלי שום שטויות, אמונות טפלות של נשים!
  
  המלאכים תוקעים בחצוצרה האדירה שלהם,
  הם משבחים במרץ את צעדת צבאותינו!
  והאויב ימצא את ייעודו בארון של צרעה,
  ולא לקבל מיסים ומחווה!
  
  זו המולדת שלנו, תאמין לי, הכל בה יפה,
  היא הפכה את היקום כולו ללא מאמץ!
  בנות יפות ששוקלות את משקל הצמות שלהן,
  היא רוצה מכה חזקה!
  
  המולדת היא מראה העיניים הכחולות של אמא,
  היד שלה גם חיבה וגם אבן!
  ואתה הורג את היריב, בחור צעיר, בכדור -
  מי יתן והלהבה תבער בהירה יותר בלבך!
  
  אל המולדת חסרת הגבולות, נשבע,
  כמובן, היא גם טובה בשבילך!
  למרות שבזעם הקרב זורם זרם של דם,
  האויב יקבל כעת גמול!
  
  כלי נשק ואומץ הם סגסוגת כל כך חזקה,
  הרשע לא יכול להתגבר על זה!
  טסתי במהירות על מטוס עם פצצות,
  וכשהוא מתפוצץ, יורד גשם על החלונות!
  
  אבל פקודת השליט - טוס ילד למאדים -
  הגיע הזמן שתתקין מקום!
  והיהירות של המאדים תקשה עליו בעין,
  ואז אנחנו רואים מעבר לפלוטו!
  
  בואו נגיע למרומי החלל, נראה את קצה היקום,
  זה הגורל האנושי שלנו!
  ולכן, ילד קטן, העז לנצל מעללים,
  אחרי הכל, דע שהתגמול הוא עסק משתלם!
  והבנות ייקחו את זה, ושוב בבהונותיהן החשופות יזרקו את מתנת המוות.
  ובואו נכסח את האורקים המתקדמים עם מקלעים. לוחמים הם יפים. והעקבים החשופים של הבנות מעלים מתנות של השמדה רצחנית. והם עושים את זה מהר מאוד ובאגרסיביות.
  ויש להם פטמות ארגמן ותות מאוד. והשדיים שלהם כל כך ריחניים. האלפים הצעירים מלקקים אותם בלשונם ומשתגעים ממתיקות הדבש.
  הנה השיעור!
  אחד האלפים צורח וחושף את החזה שלה:
  - למצוץ את השד הזה
  ותשכח מהאורקים!
  והלוחם ייקח אותו ויסובב את גופה.
  ושדון אחר לוחץ על פטמת החזה שלה. ומתנת המוות תגיב בכוח קטלני. ואם הוא באמת ידפוק אותך, הוא באמת ידפוק אותך.
  האלפים צווחים וצועקים:
  - אנחנו החזקים בעולם,
  בוא נהרוג את כל האורקים בשירותים...
  לא אכל דייסה פרוותית -
  שקול את מקומם ליד הדלי!
  והנה שוב הילדה לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק עם פטמות ארגמן ומכה את האורקים בגשם עופרת.
  לאחר מכן החל גדוד שלם של גמדונים יחפים לשיר;
  ברית האהבה ניתנה חזקה, עתיקה,
  החותם האינסופי והטהור של האדון!
  חלקם נמצאים בתפילה, ואחרים נמצאים בטברנות,
  חלקם בפסגה, אחרים מחכים למוות!
  
  אני והחברה שלי די מאושרים עכשיו -
  היא האור שלי, והצל המתוק של החורשה!
  הכרובים מברכים את דרכנו,
  מתחת לכסף יש צל עדין כמו קטיפה!
  
  דרכנו שבילים רבים,
  אני אוהב אותך הכל יכול בכל ליבי!
  על זה שיצרת בלונדיניות מרהיבות,
  למה אתה לא נותן חסד עבור רובל!
  
  למרות שהגורל לפעמים זורק את הקוביות,
  זה יכול להיות מצב מאוד עצוב!
  אחרי הכל, כל כך הרבה אנשים רותחים מכעס,
  ודם זורם ממפל השקיעה!
  
  אחרי הכל, דובדבנים לא תמיד פורחים במאי,
  יש חום ומוך של גשם!
  ומייסר את בשר האוהבים,
  הנבל המטורף אוכל ללא היסוס!
  
  ולא מלחמה היא צער מעל הגג -
  הם יכולים להיות גרועים פי מאה!
  כשהשדות כרסמו במהירות על ידי עכברים,
  כשיש מגוון שלם של מחלות!
  
  מדוע יהוה מייסר ילדים כל כך?
  אחרי הכל, זו מתיחה - זה אומר שאתה חי!
  ולמה גם התמים עני?
  ולמה שקר מוביל להצלחה?
  
  העולם שלנו הוא כמו יאנוס - רב צדדים,
  קצוות הזדון בו אינם נדירים כלל!
  אבל יש לרסן את האופי הפראי,
  להתגבר על פיזור וחטאים!
  
  אמנם מהצד השני; קדושה היא שעמום
  עולם ללא עיקולים הוא ריקנות!
  וכי לשוא שלח את ה' לייסר,
  בן יליד - האדון המשיח!
  הבנות שרו, והאורקים ניסו לעקוף אותן. בנות זה לא כל כך קל.
  הנה האלפים משגרים מיכלי להביורים. הענקים האלה עם גזעים רחבים זזים.
  והלוחמים שולטים בהם בבהונותיהם החשופות. והם מציפים את עמדות האורקים בנפאלם אש . אלו הבנות הלוחמות והתוקפניות כאן.
  והוא שורף במיוחד דובים פרוותיים. הבנות, כמובן, משתמשות בפטמות האודם שלהן בעת הירי.
  והם חושפים את שיניהם, המפיצות אור מראה.
  והלוחמים צווחו בהנאה. כשהטנקים התחילו לעלות, בואו נשרוף את האורקים. והם נעים כמו שרשרת קרב אמיתית שמפילה את ההמונים המדובללים.
  בנות השדון שרות בתגובה;
  קול הליירה המופלאה, מהדהד,
  אני שר, מעז, אני לא שותק!
  אגרוף לוחם אינו עשוי משעווה,
  אנו שואפים לאור - דרך הקרן!
  
  אלוהים מייסר אנשים עם מחלה -
  אש מהגיהנום שרפה את החוטאים!
  אני רוצה להפוך לחברו של הכול יכול,
  כדי שזה לא יהיה כל כך קשה!
  
  המשיח יבוא, כמובן, בקרוב,
  האם העצב יעבור אז, תאמין לי?
  אל תסתנוור מזעם בעיניך,
  חטא, חופש, זה גם חבל!
  
  אני לא רוצה ללכת על הקו -
  אני לא רוצה להיות חף מפשע!
  פעולות ערמומיות עדיפות
  מה זה חוט בלי שעמום מוחלט!
  
  הוא אמר שלא תהיה מלחמה בגן עדן,
  והחטא ייעלם, רע לכולם!
  אבל בשביל מה יש גורלות?
  אנחנו רעבים לשינויים חדשים!
  
  לחיות לנצח - דע את זה היטב,
  אבל לחיות ללא חטא זה לצמח!
  האביר יאהב מלחמה בלהט,
  אחרי הכל, הצבא הולך לקרב!
  
  ארץ מולדת, מולדתו של החייל,
  היא מחזיקה את הלפיד בידיו - צעדו!
  גמול למפלצות הטמאות,
  אתה תבעט להם בשיניים, לוחם!
  
  בואו נסיים את הקרב במשתה נדיב,
  בואו לנשנש, לשתות - בואו נרקוד!
  אחרי הכל, האבירים שלנו הם בני אלמוות,
  והמילה לא פוגעת בגבה, אלא בעין!
  
  אם כי, מה לעשות בעולם שליו?
  אתה יכול לבנות שם ארמון!
  ולהקדיש את השירות ללירה,
  לאחר שקיבלו כתר דפנה!
  
  אבל יש עולמות אחרים - דע,
  איפה גם לוחמים צומחים!
  ילד מצייר טנק על שולחנו,
  מה אם יבואו אלינו חייזרים?
  
  אל תנסה להירגע
  חזקו את השרירים, שמרו על המוח שלכם חזק!
  כולנו האלפים יודעים להילחם,
  כאשר המלאך נרדם פתאום!
  כך שרו הבנות והראו את המעמד המצטיין ואת רוח הלחימה האמיתית שלהן.
  אבל האלפים לקחו את בהונותיהם החשופות והחלו לזרוק מתנות הרס הרס לעבר האורקים. והם עשו זאת בהתלהבות רבה.
  במקביל, הבנות שרבטו ממקלעים. והם הראו את לשונם.
  בעולם שבו יש כל כך מעט גברים, בנות מקפידות במיוחד על המראה שלהן ונלחמות למען בחורים.
  לעתים קרובות הם פשוט אונסים אותם ומראים את המעמד המצטיין שלהם.
  אלו סוג של בנות לוחמות וקשוחות.
  וכמובן, איך יכלו שלא לשיר;
  יש רק יצורים שונים מתחת לירח,
  לחלקם יש קרניים, לאחרים יש פרצופים ניבים!
  מה שנוצר על ידי השטן הגדול,
  סוגים שונים, סוגים, כיתות, קאסטות!
  
  למה הגענו, אבירי אלפי?
  שהאגדה התחילה להיכבש על ידי לוחמים!
  מה שנראה רק מרחוק
  עכשיו הצבא הרוסי רומס את רגליו!
  
  תחום הטרולים של השאול הוא גיהנום,
  משם שולחים מחלות לאנשים!
  אבל לוחמי האלפים מפיצים כעת את המגפה,
  בואו לא נקבור את הילדים שלנו!
  
  אז למה יצאת לטיול?
  כן, הרשעים סגרו את הדרך המוארת אל וירי !
  בגלל זה בנים נלחמים עד מוות -
  לקדוש שלי, שנותן הרמוניה לאלפיה!
  
  כדי שהם ימותו ויקבלו גן עדן -
  ואז, שקמו לתחייה לתוך העולם האנושי, הם חזרו!
  ואתה שורף את תבנית הכעס באש,
  נפאלם וכדורים לא יעצרו אותנו!
  
  יש מכשף נורא בתהום האפלה,
  הוא שלח שפל - גזע חזק יותר מפלדה!
  אבל הקב"ה ציווה לשבור את הגיהנום,
  מעליך מנהיג כל התחומים, חבר סטלין!
  
  ננצח בויארים של אחרים -
  ונפיל את השדים שמני הכרס מהעול!
  בגלל זה אני צריך מתנה צבאית,
  כדי שהתוקף יאכל תאנה עם דם!
  
  אבל הגובלין קיבל את זה במלואו,
  שיחרר את העולם האחר!
  וכוס מתנת ה' מלא כעת,
  והאדם אינו זר לגן עדן!
  
  בואו נשתה כוס דבש ונשיר,
  על גבורה והישגו של חייל!
  מה הושג באומץ עם חרב,
  חייבים להנציח את האחים בתורים!
  הם כל כך אגרסיביים מאוד ויחפים מאוד, עם עקבי ילדה ורודים ועגולים.
  ולכסח את האורקים האלה...
  נערת שדון עם שיער כחול לקחה את מתנת המוות וזרקה אותה לעבר יצורי הניבים של הכוח הקטלני. היא פיזרה אותם לכיוונים שונים, ממש קורעת אותם לגזרים, ואז היא לקחה את זה והשתוללה:
  - הפיהרר הקירח הוא סדיסט משתולל,
  הרסת כל כך הרבה מהאחים שלנו...
  למה הפשיסט עדיין לא מת?
  מה זרקה רוס תחת כישוף מרושע?!
  והילדה שוב השליכה בכוח רימון גדול וקטלני. ורק רסיסים עפים מהאורקים. ובואו נגיד שזה מעולה!
  יש לציין שהבנות לוחמות ויפות במיוחד. וכמובן שהרגליים שלהם לא יודעות נעליים.
  איך הם זורקים מתנות מוות על אויביהם.
  ועקבים חשופים נכנסים. הבנות האלה הן המעמד הגבוה ביותר, כמו קריוקי. האויבים לא יכולים להתנגד להם. ואולי, גם לחברים.
  אם הם יתפזרו, היצורים הפרוותיים לא ימצאו את זה מספיק.
  וכך כיסחו הלוחמים שורה נוספת של טרולים והתחילו לשיר;
  מלחמה היא הכרה בגורל,
  אכזרי עם היופי של גיהנה!
  כמו ברק הקרח הקר של הירח,
  כמו פנטומימה, סצנה מטורפת!
  
  עם זאת, זו דרכם של האלפים -
  לזרוק דרך הקוצים אל הקריאה!
  אל תחשוב, אויב, אנחנו לא נהיה כפופים,
  אנחנו לא בלי כוחות גדולים !
  
  רוסיה נתנה לנו את המחסה שלה,
  בו נולדנו בקהל של אחד!
  כמו העטיפה של הבתולה -
  שהקב"ה ירחם עלינו!
  
  זיניה נתנה את הבאנר - קדימה,
  הפקודה שלו היא לעוף עם כנפיים!
  בואו נבנה גן עדן קומוניסטי
  תן לדמות הגיבן להיות ישרה!
  
  אבל מי נמצא בהתקפה שממהר כאן עצב?
  מהגיהנום, מפלצות השאול!
  אני נאחז במשיח עם נשמתי,
  זה נותן לנו שקט נפשי כלוחמים!
  
  בקרבות, מחשבות לא צוחקות -
  אתה צריך לאסוף אותם בסל!
  כולנו חברים, חברים,
  בוני כנסיות וגנים!
  
  הנה המפלצות, יללות האחים,
  אנחנו לא ניכנע ליצורים, אתה יודע!
  הלוחם שלנו הוא המגניב ביותר,
  לא ציור בית ספר על שולחן!
  
  בואו נתמודד יחד עם ההתקפה
  בואו ננקה את הגישה לבירה!
  אנחנו אבירים עם חרב פלדה,
  למרות שדואר השרשרת לא מספיק גבוה!
  והשיר הזה מאוד ממריץ ומשוגע. והם זורקים רימונים קטלניים לקרב.
  וכמובן, לבנות יש רגליים חשופות, מסותתות וחינניות.
  הם יורים ומפילים אורקים כמו סיכות באולינג.
  אחת הבנות לקחה אותו ולחצה על כפתור הג'ויסטיק עם הפטמה הארגמנית שלה. ואיך הוא ייקח את זה ויכה אותו. ויש כאן כל כך הרבה אנרגיה קטלנית, והרס מוחלט וקפיצות כאוטיות וקפיצות כוח.
  נגד בנות כאלה, הטריקים המלוכלכים של האורקים פשוט חסרי אונים והם נדחפים לארונות קבורה מוחלטים.
  ילדת שדון עם שיער צהוב מעוך דובים שעירים. הם כיסחו אותם כאילו עם מטפח.
  ואצבעותיה החשופות זרקו אפונה הרסנית של השמדה.
  ואפון כזה עם חומר נפץ עוצמתי רועם ושובר את שורות האורקים השנואים.
  אבל גם הדובים המדובללים האלה מסריחים. וזה ממש מגניב. אבל האורקים מנסים לפרוץ לעמדות האלפים בטנק.
  אז הבנות, הניחו את רגליהן היחפות על האבנים, סובבו את האקדח וכיוונו את הדובים אל הטנק.
  הם לקחו אותו וזיין אותו בכוח קטלני. והם נשפו דרך הטנק שבו נסעו הדובים החומים.
  והבנות צחקו ושרו:
  -והאורקים המרושעים עפו ארצה,
  לאחר שקיבלו ניקל מהבנות...
  העיניים של היפות מאוד בהירות,
  והם לא יסתבכו בצרות!
  וכך השליכו הבנות ארבעה רימונים בבת אחת בבהונותיהן החשופות. והם קרעו גזרה שלמה של אורקים.
  ואז שני אלפים שרקו דק. לשריקה שלהם הייתה השפעה על העורבים, כאילו הם מכים את המוח שלהם בפטיש. ולמה לקחו אותו העורבים והתעלפו?
  הם נפלו מטה ועשו חורים בראשם של הדובים עם מקורם החדים מאוד וחוקב השריון. והם פרצו, נניח, ממש ממש דרך, וגרמו להרס פראי. ואז מאה בנות הכניסו מיד את אצבעותיהן החשופות לפיותן והתחילו לשרוק.
  וענן שלם של עורבים, לאחר שאיבד את הכרתו, נפל ופיל את ראשיהם של אלה שטיפסו כמו קרפדה על האורקים המתכווצים.
  . פרק מס' 9.
  הבנות די מצחיקות. ואם הם מתפזרים, אז שום יצור פרוותי לא יכול לעצור אותם.
  והיפות שרות;
  עננים הגיעו ממוצצי הדם,
  הגיהנום פרץ מכדור הארץ לא רחוק משם!
  הנחש זוחל נחש רעשן ,
  העננים מוארים בדם!
  
  הגלים בוערים, הם ניתזים כמו סערת גיהנום,
  והוא יפגוש צבא של הנועזים האמיצים ביותר!
  נגן על נשים מתוקות ויפות,
  נהיה ראויים למעללי אבותינו!
  
  כדור הארץ שלי, כמה כאב גנחת,
  היריב השאיר מאה עקבות של פצעים!
  אבל בואו נזרוק את האורקים, ברגע שירדנו מהכן,
  המגפה של שנים רצופות לא תימשך זמן רב!
  
  והמוות כבר הופך לבן מאחורי העננים,
  אבל המחשבות שלנו ממהרות לגן עדן!
  הבה נרמוס את הנבלים הידועים לשמצה לתוך אבק,
  ואנחנו נקרע את הוורמאכט לשניים!
  
  איננו יודעים שלום וזקנה נרקבת,
  אנחנו הילדים של מולדתנו הקדושה!
  כל דבר בהיר נלחם עם דובים,
  אנחנו יורים של השורשים האדירים האלה!
  
  ואיזו פצצה רעה התפוצצה בכוח,
  מה אנחנו צריכים מהפיצוץ הזה של פגז, הרעם הזה!
  לוחמי אלפי מסוגלים להרבה דברים,
  ועבור הפיהרר, החלק העליון יהפוך לתחתון!
  
  תופת הגיהנום התלקחה,
  זוחל לאורך הסלע עם חבית של "נמר" טורף!
  וכל העייפות התרחקה מאיתנו מיד,
  הגיע הזמן למשחקים מהנים!
  
  רימון בידי, וזריקה קטלנית,
  הנמר קיבל מכה חזקה בחוטם!
  והפיהרר לתוך הדוד בחדר הדוודים של טרטר,
  כדי שהעולם לא יגלה את עצמו לאלפים!
  
  הדוב רועד מהמטחים הזועמים,
  כאן מתנוסס הדגל מעל הרייכסטאג של האלפים!
  והשמש בערה מעל ארץ המולדת,
  אחרי הכל, הרייך של האורק הצטמצם לעפר ואפר!
  כך שרו האלפים, הם עשו את זה יפה מאוד. הם יפים מאוד, והמותניים שלהם דקות ובטן הבטן שלהם כל כך מדהימות. הבטן של האלפים היא כמו חטיפי שוקולד וזה נהדר.
  הבנות כאן נפלאות. והם יורים ממקלעים בעוצמה עצומה ובדיוק מופלג. מדובר בבנות ממשפחת האלפים.
  בוא נגיד שהם פשוט סופר והיפר . אלה הסטולים המפוארים שאתה צריך להתמודד איתן.
  אלו בנות כאלה שהן יעצרו סוס דוהר ולא רק ייכנסו לצריף, לארמון בוער.
  והם גם ירמסו את המדורות בעקביהן החשופות והנערות. אל תכניס את האצבע לפה של הבנות האלה - הן ינשכו אותה.
  אבל מה עוד אני יכול להכניס לפה שלהם, משהו הרבה יותר מעורר תיאבון - בבקשה. בהקשר הזה, הבנות פשוט סופר. הם הלוחמים המפוארים ביותר שמראים מה הרבה לוחמים אחרים לא יכולים לעשות.
  לוחמים כאלה יוכלו לשבור קרניים של שור ולשלוף ניבים של דוב.
  אף אחד לא יכול להתמודד עם בחורות כאלה. אף מפלצת לא יכולה להביס יפים כאלה.
  וכך לקחו הבנות וירקו מיד. ויריקה שלהם עברה תמורות במעוף והפכה לפתיתי אש.
  הם נפלו על האורקים כמו להביורים. והם שרפו גדוד שלם של יצורים שעירים בבת אחת.
  השדון עם השיער האדום לקח אותו ושר:
  אני אהיה לבן, אבל לפחות נקי,
  אפילו קר...
  אבל כנראה שהאורק הפך לטמא,
  וכיסה אותי בשחור!
  והילדה לקחה אותו ושחררה את הברק מעיניה. והיא עשתה את זה בצורה הרסנית והרסנית ביותר.
  וכך השדון, בלי לחשוב פעמיים, לקח אותו ולחצה על הכפתור של משגר הרקטות עם פטמת האודם שלה.
  וזרם הקרב של המוות וההרס עף.
  והילדה התחילה לשיר;
  החוט נשבר
  הבנות עומדות בפני מוות מרושע!
  ולחיות -
  האורק הרשע חייב למות!
  והלוחמת לקחה אותו והוציאה את לשונה.
  ילדה עם שיער לבן ממשפחת האלפים צייצה ואמרה:
  הם בוערים באפלה ובסיוט,
  עיני אורק מרושעות.
  זה כמו שהם אומרים -
  שוב עיניים לעולם!
  והלוחמים שוב שורקים...
  עורבים עם פרצופים מעוותים מפחד נופלים על ראשי האורקים ופורצים דרכם כמעט כמו נקר דרך קליפת אלון.
  והבנות שואגות:
  אחת שתיים שלוש,
  להשמיד את כל האורקים!
  ארבע, שמונה, חמש -
  להרוג את הדובים!
  כך מתרחש הקרב בצבאה של מריה קולסניקובה, מלכת הילדה. הנלחם ברוע גדול ומסוכן. היא הצליחה להימלט מציפורניו המלוכלכות של הדיקטטור, ועכשיו היא בגוף ותפקיד חדשים. והוא מבצע ניסים ומעללים גדולים שהם פשוט מדהימים. נבחרת הבנות יצאה להתקפה. והחלק הקדמי של האלפים ומספר קטן יותר של אלפים החלו להפעיל לחץ על האורקים, הדובים המדובללים האלה.
  הבנות מיהרו לתקוף.
  הלוחמת האלפים עם השיער הכתום לקחה והצמידה את הפטמה הארגמנית של חזה על כפתור הג'ויסטיק.
  גל ההלם הופעל. והאולטרסאונד מיהר לעבר האורקים. וזה כיסה את כולם בבת אחת, ממש חרך את עצמותיהם.
  הלוחם צייץ בטוויטר:
  - לגזעים המטורפים של הקוברה!
  ואיך הוא יקח את זה ויצחק. אלו באמת נשים - בוא נגיד שהן סופר.
  יש לציין את הבנות כאימתניות.
  וכך הם השליכו זרמי רצח רצחניים של רימוני פחם בעקבים החשופים.
  הם קרעו לגזרים הרבה דובים זועמים ופרוותיים. ואחרי זה לקחו הבנות והתחילו לשיר;
  אני מבקש, אדוני, שהיום לא יימוג,
  שהמבט של הילדה יהיה צעיר לנצח!
  כך שהאביר שלנו מתנשא מעל הסלעים,
  כך שכיסוי האגמים ברור יותר מקריסטל!
  
  איזה עולם יפה ברא אלוהים,
  הם אכלו בו כסף, והמייפל היה אודם!
  אני מחפש חברה, האידיאל של אלוהים -
  כדי לעשות זאת, הוא הפיל אויבים בקרבות!
  
  מדוע לבו של הצעיר כל כך כבד?
  מה הוא רוצה למצוא בעולם הזה?
  למה המשוט נשבר?
  איך פותרים סבך של בעיות גדולות?
  
  גם אני רוצה, אלוהים, להיות מאושר,
  מצא את החלום השמימי שלך!
  כדי שחוט המזל לא יישבר,
  לשים קו מתחת לשביל, קו נטל!
  
  אבל מה אני צריך לחפש במידה בלי אהבה,
  אילו בנות יכולות להיות יקרות יותר?
  קשה לבנות אושר על דם,
  אתה יכול רק לשחות לאורכו לתוך תופת הגיהנום!
  
  פרידה היא עינוי בשבילי
  מלחמה היא עדיין סיוט כזה!
  הנה הוא אוכף את הסוס עם רגלו במדרגה,
  למרות האורק הרשע, התליין הרים את הגרזן!
  
  הם לוקחים את הבנות שלנו,
  הם מענים אותם ושורפים את גופותיהם באש!
  אבל ננחיל תבוסה לפיהרר,
  דעו שהאלף שלנו מעולם לא מת!
  
  בואו נתחתן אחרי מלחמת הרשע,
  אז הילדים יצחקו!
  כולם קרובי דם בשבילי,
  אני מחפש ציד שומני!
  
  ועלי האלון הם כמו אזמרגד,
  הוא אמר שהבחור עשה עבודה נהדרת!
  תן למצפון שלך להיות צלול כמו קריסטל,
  ורק החיובים במאזן יהיו מספרים!
  הבנות שרו והראו את האכפתיות העצומה ואת עמדת הלחימה שלהן.
  וכמובן, אחד הלוחמים הביא זרנוק. והיא הטעינה אותו בבנזין. ואיך הוא ייקח וישיק זרם רצחני. צונאמי רצחני של אש יזרום. ושורף לגמרי את האורקים.
  וזה באמת מגניב במיוחד. הרס טוטליטרי ממש מתרחש.
  זה משהו שאף בחורה לא יכולה לעמוד בפניו, כמו ללקק משהו מאוד מתוק, טעים ומעורר תיאבון עם לשון של שדון.
  ובאותו הזמן, קדימה ושרוף את ראשו של האורק .
  כך עד היסוד . ואל תשאיר אפילו עצם מהאויב.
  ככה זה לפעמים בנות. והם חושפים את שיניהם ומפגינים את מזגם כמו נחש קוברה.
  לוחמים שיקרעו כל צבא. ואם הם רוצים, הם יכולים להפליץ.
  תארו לעצמכם מה היה קורה אילו אלף אלפים היו משחררים גזים בבת אחת? אני אגיד מה יהיה?
  הו, זה יהיה מאוד מגניב, אולי השמים ימנעו את זה. כי אז ימטיר עורבים על ראשי האורקים. והם ייפלו וישברו גולגולות, ויראו את ההשפעה הרצחנית ביותר ביקום.
  והבנות התחילו לשיר שוב בזעם הפראי ותשוקתן, ושיניהן הפניניות נצצו כמו מראות.
  הסיוט תמיד מגיע כמו נחש
  אתה לא מצפה לו, אבל הוא זוחל דרך הדלת!
  אתה משפחה מאושרת, מאכילה בנדיבות,
  אתה לא יודע שיש אנשים שהם בהמות!
  כעת החלה הפשיטה של החבורה המהירה,
  הטטרים מרעיפים עלינו חיצים!
  אבל נולדנו להישג אמיץ,
  ואנחנו נסבול מכות אכזריות!
  
  אף אחד לא יודע אם אלוהים טוב
  האיש נעשה כל כך אכזרי!
  המוות כבר דופק באגרופו על הסף -
  ווזלבוב הוציא את קרניו מהחום !
  
  כן, אלו הזמנים של אבות קדמונים,
  אליו נכנסנו כל כך מגניב!
  לא על זה היה החלום שלי,
  זה לא מה שהיינו הולכים אליו, דרך ההרים הרחוקים!
  
  אבל אם אתה מוצא את עצמך בגיהנום,
  או ליתר דיוק, בעולם של כאב, עבדות, קרב!
  אני עדיין אשמור על התקווה,
  תן ללב שלך לפעום את המקצבים האלה!
  
  אבל ניסויים הם השרשרת שלנו,
  מה שלא יאפשר למחשבות להיות קלות!
  ואם צריך, אתה חייב לסבול,
  ואם אתה צועק, אז בראש הריאות שלך!
  
  הוא משורר ונוכל,
  אבל לא בשדה הקרב הלוהט!
  האויבים השפלים של המולדת ימותו,
  הם ייקברו במהירות וללא תשלום!
  
  עכשיו קח את זה והשתחווה למשיח,
  צלב את עצמך, מנשק את פני הסמל!
  אני מאמין שאגיד לאנשים את האמת,
  ה' יתן לנו ירושה מופת כגמול!
  הבנות שרו יפה. הקולות שלהם כל כך זוהרים ומנצנצים. ובקול מלא.
  ואחרי השיר המריא גדוד שלם של בנות ושחרר הפלצות. הם קמו בטור ומיהרו לעבר ענן העורבים. הם לקחו אותם ותקפו אותם.
  זה התחיל לחנוק את העורבים, והם ממש נחנקו והתפתלו, קיבלו לולאה על צווארם.
  וכל כך הרבה עורבים נפלו. והם חדרו ממש דרך ראשי האורקים. והדובים שחררו מזרקות של דם חום. הם נדפקו כמו אפונה כתישה.
  הבנות צחקו. והם הראו את לשונם. הם קרצו לעבר היצורים שהתקרבו אליהם.
  אחת הבנות צייצה:
  אורקים אינם כמו בני אדם,
  אורקים, אלה אורקים...
  אם הוא פרוותי, אז הוא נבל,
  קולה של הילדה ברור מאוד!
  וקרצה לחברים שלה.
  לוחמים הרגישו מיד ביטחון פרוע. והשיניים שלהם נצצו כמו פסגות הרים. או אולי אלו פנינים ואוצרות הים.
  הבנות צחקו ושרו:
  הו ים, ים, ים, ים,
  הבנים יושבים על הגדר!
  האורקים יראו צער,
  הממזרים כולם ימותו בניתוח!
  והלוחמים גם יקחו וגם ישרוקו. הפעם, לא רק העורבים נפלו על ראשי האורקים, אלא גם אבני הברד. והדובים האלה ממש שברו את הגולגולת.
  הנה בנות השדונים איך לקחו על עצמם את האורקים של הדובים המסריחים האלה. וזה התברר כמגניב ביותר.
  וכשהיפות שרו, אז זה היה כאוס אמיתי;
  גן עדן הוא שטיח מעוצב של כוכבים,
  הירח יאיר את הגבעות!
  נחל הררי זורם למטה,
  זהב נוצץ על צור!
  
  הפשטות של אמא שדון,
  הכפרים מלאים ונוחים!
  העלמות זעקו מאושר,
  כמו ריקוד עגול הם הולכים לכסח!
  
  הצרות הגיעו, זקנה במלחמה,
  חשיפת שיניים - מערבולת של פגזים!
  ההרס שועט עם האורקים,
  חברך מת בקרב!
  
  אתה בעצמך עדיין ילד -
  לשכת הרישום והגיוס הצבאית לא נתנה אישור!
  כאילו, אין לך מספיק שנים נוספות,
  המדינה חייבת להגן על ילדיה!
  
  הוא ברח לחזית בלי שום שריון,
  להביא טוב ואור!
  כדי שהאורקים לא ישללו מהם את רצונם,
  כדי לא לפגוש את השחר בשלשלאות!
  
  גם חבר שלי לא ישן,
  היא הצליחה להשתחרר - היא לוחמת!
  נוריד את האורקים מהכן שלהם,
  שיהיה זה סופו של הפיהרר!
  
  קשה להילחם, כאב ורעב,
  ילדה יחפה בחורף!
  אנו סובלים את הקור העז בסמרטוטים,
  לפעמים אנחנו אוכלים את אותה קליפה כמו עצי הלבנה!
  
  והאויב טס במטוסים,
  כמו מפלצת מהגיהנום "טייגר" שואגת!
  דוב שנולד מזאב מרושע
  להביור יוצא מהמיכלים!
  
  כדי לחמם את הרגליים היחפות,
  שהם הכחילו בשלג!
  הילדה בחרה בדרכים
  איפה האפר החשיך את סופת השלגים!
  
  אבל התנגדנו - הרחק מהקור,
  ילד וילדה קדימה!
  ננצח את החיוך של יהודה,
  רוס ימחק את החושך של האורקים לחול!
  
  העקבים של בני נוער מהבהבים
  סחף השלג הותיר שובל קל!
  כפור בכלל לא קל לסבול,
  ריצה יחפה מחממת אותנו!
  
  ולאורקים המרושעים אין זכות,
  הם שואגים מהקור!
  כוח כל כך חזק
  אביר האלפים שלנו מגניב מאוד!
  
  הם החזירו גל מהגיהנום,
  עכשיו Feyropa קדימה!
  כך היא מנת חלקו של החייל הקדוש,
  תהיה נאמן לנצח לאלפי!
  בוא נגיד שהבנות האלה סופר. יש בהם כל כך הרבה התרגשות ואש. כמו בנות עם צמות אדומות. והיפות תמיד יחפות.
  הלוחמים תקפו את האורקים ביסודיות. הם אהבו מאוד את הטכניקה הזו, כאשר אתה זורק אפונה של השמדה ומוות על האויב באצבעות הרגליים החשופות.
  ואתה קורע את הדובים לחתיכות ולקציצות קרועים. ואשר כל כך מטוגנים וטעימים.
  והבנות משרבטות על הדובים המתקרבים. ובואו נכה את האורקים האלפים עם מרגמה.
  ויש לציין שהיפות עושות זאת בצורה יעילה ביותר. והאגרסיביות שלהם משולבת גם עם חן זוהר ומענג במיוחד.
  הלוחמים לקחו על עצמם את האורקים והחלו בהשמדה טוטליטרית.
  כאן הבנות השתמשו בפטמות האודם שלהן. היא לחצה על המקשים שמפעילים את להביורים.
  והם לקחו אותו, ומיד כיסו את גדוד האורקים. והם למעשה לקחו אותו ושרפו אותו עד היסוד .
  אלו הבנות כאן. ובמידת הצורך, הלשונות ישמשו ישירות לייעודן. והמטרה של שפות כאלה היא לתת שמחה לגברים. ולהראות את מזגך המפואר והתוקפני.
  אין בנות כאלה, אם הן יזוזו, הדובים בוודאי לא יאטו.
  הם מראים הישגים כל כך גדולים.
  ובנות יכולות לנגן בכינורות בלי הרבה טקס.
  זו גם טכניקה טובה מאוד.
  הבנות התחילו לנגן בכינורות. ובאותו הזמן הם החזיקו את הקשתות בבהונותיהם החשופות. ומוזיקה מרהיבה ומקסימה התנגנה. וזה פשוט מעולה.
  ואז הבנות לקחו אותו והתחילו לשיר;
  אני מאמין במולדתי הקדושה,
  שהאמת יכולה לזכות בישועה!
  נגן על ילדינו מפני הרוע -
  האויב יבוא מאיתנו, תאמין לי, נקמה!
  
  החרב שלי מכה כמו האוצר של איליה ,
  והידיים שלהם לא יודעות כמה הן עייפות בקרב!
  אנחנו כמו מגן אמין לארץ המולדת,
  כדי להגן על מקום בגן עדן טהור מפני שפלים!
  
  נסוג, מכה ותקוף שוב - הכה,
  כזה הוא גורל השביל, אבוי, לחייל!
  כל עוד חי לפחות נבל אחד,
  נקה את הקנה ואת הכוונת הקדמית של המקלע שלך!
  
  אתה צריך להילחם אם אגדה היא עולם,
  לפעמים יללות אפשר לנטוש!
  אבל אנחנו שומרים על כבודנו לארץ המולדת,
  למרות שלפעמים יש ערימות של גופות!
  
  נולדנו, היה לנו מזל בארץ -
  בו כל אחד יכול להפוך לגיבור!
  שבו לאנשים, ואחר כך לעצמך,
  הלוחם החזק והאמיץ ביותר!
  
  ועכשיו נצעק - קדימה,
  להסתער על החרדות, המבצרים האדירים!
  כדי שלא יקרה שזה כאילו המוח משקר -
  נפוצץ את העננים במטוסים!
  
  כמובן, אתה יכול ללכת ישר לגיהנום,
  מכיוון שכל הדרכים הן כמו עשב וזריעה...
  אבל גם שם פוגעים להבי הלוחמים,
  ופצצות נופלות מבטן מטוסים!
  
  ומה זה לעזאזל עבור שדון הלוחם?
  עוד מבחן!
  נילחם עד הסוף -
  הבה נגשים את רצונו האמיתי של אלוהים!
  
  ואנחנו נביס כנופיות של טרולים וגולים,
  בואו נגיע למקום שבו כדור הארץ הוא עדן!
  הנשר ישים קץ לעורב השפל,
  כבוד ואמונה יובילו אותנו להישגים!
  
  החיים מתפקעים בזרם סוער,
  מה שהם ביקשו מהמשיח יתגשם!
  החסד תזרום כמו זרם של מפלים,
  לתפארת אמא ילידת אלפיה!
  הבנות שרו וניגנו בכינורות בו זמנית. והמוזיקה נשמעה כל כך מצלצלת ויפה ומנצנצת. וזה התפשט ממש על פני כל השמים.
  והעורבים, שאיבדו את ההכרה, התעלפו ופילחו את ראשי האורקים.
  והבנות פעלו באנרגיה בלתי מובנת. זרמים של היפרפלזמה זרמו דרכם.
  או אולי גם מגופלזמה, שהבנות גילמו כהשפעה מהממת ורצחנית.
  הלוחמים חשפו את שיניהם, ואז מפני השטח של ניביהם הם פלטו קרניים שעיוורו את האורקים וגרמו לעיניהם לדמם. והתברר שזה כל כך מגניב ומגניב בצורה בלתי נתפסת.
  הלוחמים שוב לחצו על הכפתורים עם פטמות האודם שלהם. והם פגעו באויב בהתפרצויות לוהטות של כוח עצום והרסני מהרי געש.
  והכל מגיב ונשרף. והם מפוצצים את הטנקים של הדובים. וזרמים של להבות צורבות ממיסים את המכונות של האימפריה של פוטין.
  הבנות, אני חייב לומר, פשוט נפלאות ומציגות רוח לחימה ברמה כל כך מצוינת שאף אחד לא יעז להאשים אותן בשום דבר טיפשי ומגונה.
  אומרים על בנות כאלה: את פשוט אלות וסופר!
  אז הם לקחו את זה שוב והתחילו לשיר בהתלהבות רבה;
  יש נשים באלפיה שלנו,
  למה הם נוסעים במטוס כבדיחה?
  מה היפה מכולם ביקום -
  זה יהרוג את כל היריבים!
  
  הם נולדו כדי לנצח
  לפאר את השדון בכל העולם!
  אחרי הכל, הסבים האדירים שלנו,
  מיד נאסף להם צבא!
  
  ענקים עומדים ליד המכונה,
  הכוח שלהם הוא כזה - הם מרסקים את כולם!
  אנחנו ילדי המולדת, מאוחדים -
  שורת חיילים צועדת!
  
  הייסורים לא יוכלו לשבור אותנו,
  האש של נפאלם הרשע חסרת אונים!
  היכן שהלפיד היה בוער...
  הזרקור כעת דולק!
  
  הכל בארצנו הוא לפיד לאור,
  מכוניות, כבישים, גשרים!
  וניצחונות מושרים בשירים -
  אנחנו בזים של אור - נשרים!
  
  נפאר את המולדת באומץ,
  בואו ניקח אתכם לפסגות התלולות!
  אנחנו בחלל כחלוצים -
  ונשבור את צווארם של האורקים המרושעים!
  
  בואו נתעדכן עם כל הזוחלים ממאדים,
  בואו נפתח את השביל לקנטאורי!
  נהיה אנחנו שמפחדים מהטורף,
  ומי טוב וישר לאהוב!
  
  אלפיה היא המדינה המתוקה מכולן,
  יש בזה במה להתגאות, תאמין לי!
  לא צריך לדבר שטויות...
  תהיה אנושי, לא חיה!
  
  בואו נגיע לגבול היקום,
  נבנה שם מבצר גרניט!
  ומי איבד את החרטה,
  מי ממהר לנצח את המולדת!
  
  מה הלאה - מעט דמיון
  אבל תאמין לי, אנחנו נקים לתחייה את המתים!
  נקרע את עוקץ המוות בטיטוט,
  לתפארת האלפי האלמותית!
  כך שרות הבנות, והקולות שלהן כמו זמירים, שחורים וציפורי אש בבקבוק אחד. בוא נגיד שהבנות האלה פשוט סופר והיפר .
  והם שרים בצורה מאוד נוגעת ומענגת.
  אלו היפות שאם הם לוקחים על עצמם משהו, אז אף אורק לא ימצא אותו מספיק.
  והבנות משמידות דובים בשובבות. ואז טייסי האלפים עפו מהאוויר. והם לוחצים על הכפתורים בבהונותיהם החשופות. והם הכו יצורים פרוותיים אגרסיביים.
  ילדה מהשמיים ירתה רקטה לעבר מקבץ של אורקים פרוותיים. הם פוצצו ונחרכו, מה שגרם לחלקי בשר חרוכים ליפול לכיוונים שונים. ואשר בוער ובעצם מעשן.
  אלו הבנות, זועמות והרסניות. יש להם לב חזק כל כך חבוי בתוכם. מה אם הם ייקחו את זה וישירו ויראו שיניים, אז אפילו צבא של אורקים בברית עם טרולים לא יוכל לעמוד בפניהם. וטרולים הם לוחמים הרבה יותר מיומנים והחלטיים.
  והבנות כל כך לוחמות ענקיות וחזקות, פשוט משתנות וקבועות.
  הלוחמים לקחו וניפחו את לחייהן של הבנות, ובלי לחשוב פעמיים הן הפליזו מקצה לקצה .
  . פרק מס' 10.
  ואז הגיע גל ממש קטלני והרסני שפגע באורקים. וכמה יצורים פרוותיים הונחו בבת אחת.
  לאחר מכן החלו הבנות, בשמחה רבה ובהתלהבות עצומה, לשיר;
  פסוק פשוט מהשיר הזה,
  מה אני שר על העולם העצוב הזה!
  אני שואף להכיר את המשיח עם נשמתי,
  כדי שהגיהינום והריקבון לא יגעו בגוף!
  
  מולדתי יקרה לי,
  למרות שלפעמים הם דוחים אותם!
  שלא הצלחתי למצוא מקום לעצמי,
  כשווזלבוב שלח אנשים לגיהנום !
  
  מה יכול להיות יותר נורא מהרס כדור הארץ,
  מתי מחרוזת בוכה באבל?
  כשנבל צוחק, הוא אוכל הצלחה,
  אבל יהיה כוח - דעו שהוא מתעורר!
  
  אענה על הגזע הרשע אז בתגובה:
  לעזאזל, האלים לא ישברו את רוח ארץ המולדת שלך!
  ויתפאר הישגם של כל הלוחמים,
  אנחנו צבא של חיילים: נשרים הם לא משחק!
  
  דעו שהרצון שלנו חזק כמו תמיד,
  תפסנו אגרוף אל כתף!
  והמטרה שאליה אנו הולכים כבר גלויה,
  האפר של האויב שוטח על ידי ספינת הכוכבים!
  
  לפעמים קשה להבין את פאלאס,
  היא קפריזית, היא תיתן קארט בלאנש לשטן!
  וזה נראה כאילו עבר כל כך הרבה זמן...
  כשהאורק השפל של הרשע נקרע לשניים!
  
  כמובן, יש לנו יער שלם של בעיות,
  כמה עולמות יש ביקום?
  אבל בשביל זה קם האל הכול יכול,
  שיהיה לאדם תלולית מתנות!
  
  אלפיה תהפוך שוב למעצמת על,
  היקום יראה את הדרך אל האושר והאהבה!
  לא יזלו עוד דמעות או דם,
  ואתה שומרת את הרצון והחוכמה בליבך!
  הבנות שרות מאוד בנשמה. הם רוצים ניצחונות נוספים ואמירות נפלאות. הסובלנות הקוסמית שלהם פשוט מצמררת. והלוחמים מראים את האירובטיקה הגבוהה ביותר שלהם, ואגו הרסני ענק.
  השדון עם השיער המנומר צייץ:
  אחת שתיים שלוש,
  אתה הורס את האורקים...
  ארבע שמונה חמש
  לא באנו לשחק!
  ושוב הבנות שורקות, עד כדי כך שעננים שלמים של עורבים המומים יורדים על ראשי האורקים.
  מריה קולסניקובה המשיכה להילחם על זכותם של האלפים לחיים חופשיים ומאושרים.
  דובים מרושעים לא צריכים להפעיל עליהם לחץ ולהשמיד אותם. לא, המלכה הנערה הובילה את הצבא במיומנות ורציונלית. והקרבות נמשכו יותר ויותר בהצלחה עבור האנשים הזוהרים.
  האלפים המשיכו להיות גיבורים בקרבות עם האורקים. הם פעלו באהבה גדולה למלחמה.
  הבנות שלחו קליעים הרסניים ורצחניים מאוד לעבר האויב.
  והם פגעו באורקים כאילו היו מטרות בטווח ירי. הלוחמים התבררו כמתמידים ותוקפניים ביותר, כשהם מראים את שיניהם ואת ניבים של זאבים.
  נסה להתווכח עם הבנות האלה. הם יראו לך את אמא של קוזקה.
  הלוחמים שרבטו על האורקים, ומילאו ערימות שלמות של גופות. והם השתמשו גם בפטמות ארגמן, כמו תותים בשלים מדי.
  הלוחם כאן היה יפה מאוד עם שיער מנוקד.
  והשדון הזה לקח אותו ובעט בו באצבעותיה החשופות, והביס מחלקה שלמה של אורקים.
  לאחר מכן החל הלוחם לשיר שוב;
  כמה קשה לנו להבין את המטרה שלנו,
  להיות אומה גאה שמובילה את כולם לגן עדן!
  לעשות בחירה מאושרת של דור,
  זלנסקי קדימה לקרב עם חלום בצעד!
  
  המלחמה חלפה כמו טורנדו סוער של גיהנום...
  איפה היו הצריפים, האפר, הדם והגניחות!
  אבל רק לגדולה תאמין בהתחלה -
  יהי רצון שהאדם יתעלה גבוה יותר!
  
  תאמין לי, המולדת יקרה לי יותר מכולם,
  היא מעיין טהור יותר מקריסטל!
  כמו הילדה הכי רכה על המיטה -
  אני רוצה לאהוב את התהילה של נובמבר!
  
  סערות אינן מפריעות לארץ המולדת שלי,
  היא אוקיינוס אינסופי וסוער!
  אבן דרך משמעותית בהיסטוריה -
  נכתב רומן היסטורי!
  
  צריך להילחם הרבה
  אבל אין דרך אחרת לאושר!
  אז קח מיטה מארון מתים -
  או אולי אננס לארוחת צהריים!
  
  כאן בערבות המנצ'וריות של סין,
  מה לחפש בארצות זרות כמו זה!
  אחרי הכל, יום הניצחון הוא במאי,
  אני רוצה לראות את אבותיי היקרים!
  
  אבל דעו שחובת המולדת היא החשובה ביותר,
  זה לשרת את כדור הארץ בקנאות!
  לך אל המטרה הזוהרת הקדושה,
  כדי להפוך את ארבאט למגניב יותר - ברייטון ביץ'!
  
  אנחנו הלוחמים של ארץ המולדת האלפי,
  שאהבנו בכל ליבנו!
  אתה חותך באומץ את כל היריבים,
  לתפארת אם כל המדינות, אלפיה!
  הילדה שרה נפלא וקריר. והשירים שלה הם כמו גל גדות זורם ומשתולל.
  הלוחמים לוחצים על הכפתורים בבהונותיהם החשופות. והם משתמשים במשהו מאוד מזעזע והרסני. והם משחררים ברק מסויט וחוקב.
  הנה שדון רוכב על טנק. ויש לה חזה חשוף עם פטמות אודם. ולוחם כל כך נפלא ונלחם.
  והיא מוחצת את האורקים בלי להתעסק יותר. כאן היא ירתה לעבר האויב באמצעות בהונותיה החשופות. וזה פילח את המכונית של האורקים. וזה עלה באש, וערכת הלחימה החלה להתפוצץ. וכל כך הרבה הרס נגרם. והמתכת נשרפת ונהרסת ללא כל אפשרות או כל טקס.
  הילדה צייצה. ושוב היא ירתה לעבר האויב על ידי לחיצה על הפטמה הארגמנית על כפתור הג'ויסטיק. והיא פרצה ישר דרך הדוב המדובלל.
  והיא צרחה:
  הטנק הרוצח שלנו,
  זה פשוט פוגע במטרה!
  בן זוגה הגיב בקריצה וצ'ק.
  - הטנקים שלנו לא מפחדים מלכלוך,
  אנחנו האלפים אוהבים להילחם!
  הלוחמים לקחו אותו ושרו שוב בפעם המי יודע כמה;
  אנחנו צריכים את עולם היופי המזמין שלנו -
  העלה את זה לראש עם הלב שלך!
  כדי להגשים את החלומות שלך,
  כדי שהחושך לא ישלוט באלפים!
  
  חייזר פלש לכדור הארץ,
  הפה פותח את הדובים נחש!
  מלהביורים שפלו חום,
  משפחה יכולה למות מהגיהנום!
  
  אם ההזמנה, ניקח את בגדאד,
  פוטין יענה על חייתיות שפל!
  ואלפגרד לעולם לא ייפול -
  ילדים לא רואים צורך ויתמות!
  
  השדון יעמוד, כולם מאמינים במשך מאות שנים -
  היא לא יכולה לטבוע בים של דם בחושך!
  זה יהיה חזק, דע את ידו של האביר,
  פטיש חזק מגל - סימנים אלמותיים!
  
  משהו שיני שלד מחייכות בחושך,
  הירח יתפזר ביהלומים עם פליקה!
  יהיו, דעו גן עדן על כדור הארץ החוטא,
  ובכן, לא יהיה דייט עם פרידה!
  
  המולדת היא נחל הזורם מההרים,
  מים נקיים עם מוהל ליבנה!
  אנחנו, באורקלין, אנחנו מרסקים את האויב,
  התוקפנות תפגע בפוטין!
  
  אלוהים, אני פונה אליך בתפילה,
  יקירתי, הקדישו דקה לשיחה!
  הפוך את זה כך שיהפוך קל בגורל בבת אחת,
  תושיט את ידך לבניך!
  
  ואלוהים ענה בחיוך אפור שיער:
  אם אתה רוצה תקשורת, אז תהיה צייתני לי!
  אני אעזור לך להתמזג עם החלומות שלך -
  ותנו לילדים שלכם להשתכשך בשלוליות!
  
  אבל תשכח מעייפות
  סחוט חולשה והתייחסויות לקארמה!
  הדרך הצדיקה הנוצרית שלנו,
  זה משרת את ארץ המולדת בצריפים!
  
  הנה שוב צעדה כפויה, מלחמת קרב,
  האורקים המרושעים להפליא נמחצו בהתקפה!
  אחרי הכל, המדינה הקדושה היא בלתי מוגבלת,
  השדון הגדול חסר הגבולות שלנו!
  
  מה התשובה שלי, תאמין לי, זה כל כך פשוט,
  כאב לפטרונימי הוא תענוג!
  אם תצא להתקפה בלי דמעות,
  זה אומר שתקבל סליחה מאלוהים!
  הבנות ממשפחת האלונים שרו יפה מאוד ובקול רם. ויש להם קולות מרהיבים שאפשר להשוות רק לציפורים הכי מגניבות ומפוארות של עדן.
  ככה הם שרים ומתנהגים פשוט מדהים. ובלוחמים האלה יש זרמים של אנרגיה ומזג תזזיתי, בצורה מאוד קשוחה של לוחמים קורנים.
  אגב, בנות מריחות מאוד נחמד וסקסי. הריח שלהם מביא את ההנאה הגדולה ביותר, והוא פשוט נפלא. אין עוד בנות יפות.
  והלשון שלהם כל כך זריזה וזריזה. הם באמת הכי יפים ואנרגטיים.
  ומה אם הנשים הללו יתפזרו ויתחילו לירות לעבר האויב באמצעות פטמות החזה הארגמן שלהן? ואלה באמת רק ורדים בגינה. ויש רצון לגעת, ללטף ולנשק אותם.
  אלו הבנות שגורמות להתקפות של תשוקה תוקפנית ולגלים של תשוקה ניכרת.
  היפות האלה הן יצירת מופת יוצאת דופן של יצירת הדמיורגים. וכאן אתה לא יכול להוסיף או לקחת.
  אבל לחיצה על כפתור על פטמת אודם, או ליתר דיוק, להיפך, עם פטמת תות על כפתור, משחררת זרם חזק ביותר של אנרגיה הרסנית ורצחנית.
  אלה הבנות כאן - הן לא עומדות מהצד. אבל במקום זאת, האורקים נהרגים ללא כל טקס.
  ואל תשכחו לשיר;
  המלאך משחרר רעם
  זה כמה דם יש ביקום!
  נשר עם כנף שבורה;
  זה עונש לאנשים!
  
  האדון הכול יכול מלך מלכי המלכים -
  הוא עלה לצלב - ייסורים מתמשכים!
  והנבל גנח איתו...
  התפללתי וקיבלתי מחילה!
  
  חלאת אורקים רעה ממהרת לעבר שדון ,
  הוא רוצה לקרוע את כל ארצות העולם!
  הפוך את פרק התקופות,
  לבש חלוק עשוי פורפיר!
  
  מוקף בדם ארגמן
  וכמה שטן יש עם בגידה!
  הוא יקים כס מלכות לעולם התחתון,
  שליט הגיהנום של החושך של היקום!
  
  מה ישוע המסכן יכול לעשות?
  הוא ברא את כדור הארץ וכוכבי לכת!
  אבל תאמין לי, אני מפחד
  שימי ישוע כבר תמו!
  
  אדוני הקדוש, אתה הגיבור שלנו,
  לפחות פוטין נמצא בתוך אלפיון !
  ואנחנו הולכים לקרב האחרון,
  לרסק את החושך הזה של סדום!
  
  עצמותיו של הממזר קושיי רעשו,
  ומי עוד כל כך עקוב מדם!
  למרות שהפנים חיוורות כמו גיר,
  אבל הוא יכול לשרוף את הכוחות!
  
  אבל התשובה שלנו היא לא בליפ בגבה,
  ניצחון הוא עניין של כבוד האלפים!
  לתפארת המולדת, אהבה -
  הכל למען החיים - נקמה מתוקה!
  
  אז הצעיר המוכה קם,
  זה לא הזמן לשכב כמו גופה!
  רוץ שוב בצרחות לקרב,
  עם נשמה של משורר - ספר בתרמיל!
  
  ואנחנו מחפשים גן עדן עלי אדמות,
  בואו לעזאזל עם היריב הצפוף!
  נשרת את המדינה עד הסוף,
  לתפארת חייל אור השדון!
  הבנות שרו כל כך יפה ומדהים. והקולות שלהם פשוט חוללו פלאים. אבל היפות שרו כל כך יפה, ותלשי הזמיר שלהן נשמעו גבוה מהגגות.
  וכמה הכל מקסים ומדהים וייחודי. מדובר בבנות שנלחמות יחפות בכל מזג אוויר, ופועלות באנרגיה עצומה וייחודית, קרבית מאוד ומענגת שנותנת חיים וחוכמה.
  אלו, נניח, סופרגירלות . רק זרמים אגרסיביים של מגופלזמה בוקעים מהם. הלוחמים כל כך מקסימים שאי אפשר לספר באגדה או לתאר אותם בעט.
  חייבים לומר שהם טובים מאוד בהתמודדות עם בחורות כאלה. והם זוהרים, ושיער האלפים בהיר מאוד. לכמה יפהפיות, במיוחד אלה בדרגת גנרלים, יש שיער נוצץ כמו עלי זהב.
  עם בחורות כאלה אתה יכול להסתער על בירת היקום.
  הם יכולים לעשות דברים כאלה שאי אפשר למחוק אותם עם שום דבר. והם ממש יורים ברק מהעיניים שלהם.
  ואכן, אחד האלפים, בלי לחשוב פעמיים, השתמש בקסם. ואיך יפגע באורק מהטבור.
  וברק לקח ושרף חמישים דובים מדובללים מצבא פוטין.
  והלוחמים, נלהבים, שרו במקהלה;
  רק אלוהים נותן לנו חברים,
  רק חוכמה מאפשרת לנו לעבוד!
  אנו מתחזקים באמונה,
  ופנים טובות זורחות מהסמלים!
  
  למרות שלפעמים העבודה אכזרית וקשה,
  השלוליות מכוסות בקרום קריסטל!
  הבנות הולכות עליהם יחפות -
  הם התחילו לרקוד עם המטען הכבד שלהם!
  
  אנחנו בונים מבצר שיעמוד לאורך מאות שנים,
  הסוללה נמצאת כעת בחיזוק!
  כדי שהשדון לא ייכנס מתחת לפטיש,
  יהי רצון שענפי מאי יפרחו לנצח!
  
  ובארץ יש קריסת רעב קשה,
  הילד מושך בול עץ יחף!
  כאן עלתה סערה עזה עם שלג,
  אבל ה' הציל את רגליהם של הילדים!
  
  אם הכהן זרק עלינו מים,
  חסד מן האדירים נשפך!
  אנחנו תחת זרועו של קדוש האדון,
  ישוע רחמים ללא גבול!
  
  ואיפה השטן, שם מסתתר האויב,
  הוא לא יודע לא כבוד ולא לירה!
  הנאצים צלבו את הכול יכול,
  גן העדן החרוך!
  
  תאמין לי, אנחנו כאלה לוחמים,
  השדון לא ישבר, בגיהנום!
  אבות ישמחו עבור צאצאיהם,
  תהיה רגוע ושמחה בלב שלך!
  
  תן לחצוצרה לשיר חזק יותר,
  וברגע אחד מה שהתבקש מאלוהים יתגשם!
  אנחנו יוצאים לקמפיין אוניברסלי, חסר גבולות,
  להפוך את היקום כולו לנחלתה של אלפיה!
  הבנות שרו כל כך טוב. וכמובן, האורקים הנוראים והלוחמים ביותר חסרי אונים נגד אנשים כאלה.
  והבנות לוחצות את פטמות האודם שלהן על כפתורי הבזוקה ויורות לעבר טנקי האורקים. ובתרתי משמע הכל נהרס ונהרס.
  ועכשיו הטנקים הבאים של האורקים בוערים, בוערים ומתפוצצים. יש טרנספורמציה עצומה של הבנות. הם כל כך מגניבים ומדהימים.
  והשדיים שלהם, כמה הם מלאים, שופעים ושזופים. אין אחת גדולה ומגניבה יותר מהבנות האלה.
  ובעקבים החשופים הם השליכו חבילות נפץ מיוחדות שנפלו על הדובים של פוטין. ובאופן פיגורטיבי הם ממש נקרעו לגזרים. מה שהבנות האלה באמת עושות זה ליצור סיפור מפואר ומאוד לוחמני וייחודי.
  אז, נגד בנות כאלה, אל תחשוב אפילו על שימוש בטכניקות שניתן לכנות רק מדם.
  והבנות התחילו לתפוס את הדובים של פוטין באף ולסחוט אותם. והם פשוט שואגים כמו משוגעים מכאבים.
  והלוחמים ממשפחת האלפים צוחקים ומצביעים באצבעותיהם.
  ואחר כך לקחו אותו ושרו במקהלה;
  שאי אפשר לרסן אדם בשום אופן;
  הרצון שלו להפוך לאלוהים הכל יכול...
  כך שמרכז היקום הוא כדור הארץ אחד,
  לציית לנו, הכל נמצא בעולם הזה שקיים.
  
  משיכת מכחול אחת יכולה ליצור מערבולת שלמה של גלקסיות,
  בו הכוכבים הם פרגים ארגמן, כוכבי הלכת הם כמו חינניות!
  הרי אלוהים הבורא לא שכך באדם,
  הוא לא רוצה להיות חרק קטן!
  
  כולנו יכולים ליצור חוק כזה,
  שטריליון פרסקים נמצא בשוקולד!
  המוח שלנו הוא טורנדו של הרי געש ממורמר,
  המדע הוביל את סוגו לפרס!
  
  לא להאמין שהיו זמנים
  כשהיינו סתם פראים.
  כשאש וגשם הם חוסר מזל,
  וקראנו לאריות ולנמרים מלכים!
  
  כשהמחרשה התכופפה עם בול עץ עקום,
  העבד חפר את האדמה במעדר כבד!
  לאחר מכן השקנו את האחו השופע,
  זקנה מרושעת מייסר אותך כמו מתלה!
  
  ובכן, איזה מדע את, אמא יקרה,
  מצאתי הזדמנות להפוך מחשבה לאלמותית!
  אנחנו יכולים בבטחה לקרוע לגדודים,
  ולשוטט במרחבי היקום הגדול!
  
  השגנו כך שה',
  כנראה לא הצלחתי להבין את זה בעצמי!
  יש לנו בשר על מפלסמה פרינספס ,
  ובראשי הקוואזרים יש כוח וחוכמה!
  
  הוא התחיל את מסעו עם אקדח רגיל,
  הוא יכול היה רק להזיז את העץ בהתחלה.
  אבל זה הפך למשהו יותר מגניב ממתכת,
  מרפא את הפצע ברגע!
  
  עכשיו אנחנו אנשים, שבט סופרמן,
  מסוגל לעשות מה שאי אפשר!
  לפתור כל בעיה,
  לא קשה לנו לשנות את היקום!
  
  אבל אם אתה רוצה, אתה באמת יכול להפוך לאלוהים,
  שרת כמו כלב ללא חשש לאדם!
  אחרי הכל, השדון שלנו הוא מעבר לכוחו של סופר-ראט ,
  אל תהיה המחבט שלה עד גבולות המאה!
  כך שרו הבנות וזה היה מגניב ביותר. ושירתם הייתה יפה מאוד וקולות המילה היו פעמוני כסף.
  אלו הבנות, הן מראות רמה שאופיינית לאלפים שהם בכלל לא חלשים.
  ואלה הבנות שבאמת מסוגלות להפוך את היקום על פיו. והשיניים שלהם כמו פנינים שנוצצות בבהירות רבה.
  אין בחורות כאלה שאי אפשר שלא לאהוב ולהעריץ. הם כנראה נולדו מאלים ואלות. יפהפיות מדהימות. והשיטות של לוחמים כאלה הם באמת קרביים.
  ועיניהם נוצצות כמו ספיר. וכל כך בהירים, כאילו היו כוכבים.
  ושיניים בצבע שנהב. אין בנות כאלה, אי אפשר להשאיר אותן ליצורים הפרוותיים.
  אז הבחורה עם השיער הכחול לקחה ולחצה את פטמת התות של החזה שלה על הכפתור של משגר הרקטות. וזה פגע באויב בכוח קטלני, קרע לגזרים וצלה גדוד שלם של הדובים של פוטין.
  זה היה ממש מגניב ונהדר. בנות, כמו שאומרים, תמיד בגובה רב.
  הם הראו יכולות כל כך יוצאות דופן ופנומנליות. ובהשמדת האורקים מצבא פוטין.
  והכל הלך ממש טוב. אלו הבנות שהראו שעבורן יש לא רק אורקים, והצבא הכי משתולל אינו מהווה מכשול.
  השדון צייץ:
  - אני אתה הוא היא,
  כל המדינה ביחד
  ביחד משפחה ידידותית
  במילה אנחנו מאה אלף אני!
  ואחרי זה החלו הלוחמים שוב לשיר בהתלהבות;
  אני שומע נחל זורם בעשב,
  הוא מכיל צלצול של ברונזה ופלדה דמשקית כאחד.
  הממשלה עמדה לפני התליינים,
  ועכשיו חופש לכולם הוא גמול על הרוע!
  
  הצבעוני הארגמן שלי פורח בשדה,
  הילדה שאהבתי בחזון שלי.
  אני בטיול, יש הרבה מדינות שונות,
  ובים יש גל והשראה.
  
  כן, פושקין אתה משורר, מלך למשוררים,
  אבל אתה לא יודע שהקרב קשה...
  הנה אתה אומר לגושי הקרח שבלבבך - נמס,
  והצבא נאסף - כרזות אדומות!
  
  החלטנו לבנות אלפיניזם,
  אבל ההון לא ישן, הזאבים מייללים.
  אויב מרושע זחל מתוך המאורה ,
  הגורל הקשה של העמים הרוסים!
  
  אבל דעו שהכידון שלנו חד יותר ממחט,
  והטנקים קורעים תעלות ותעלות.
  שורה של אורקים משופעים נשכבה,
  שאגת הפיצוצים גורמת לשד להשתגע.
  
  אבל יש גם אבדות, אבוי, גורל,
  קפריזי ולפעמים לא הוגן.
  היריב שורף את הצריפים עד היסוד ,
  וזה היה כל כך יפה לפני!
  
  אבל גם הרוק של פורצ'ן יודע הרבה,
  הוא יתן פרס, דע זאת, לעניים.
  הצעיף של הילדה הפך ספוג מדמעות,
  מזל רע שכנים מסוכנים!
  
  אבל אם רוח הלחימה אינה חמור,
  ואתה מסוגל להישגים ללא פחד.
  אתה לא תיתפס לנצח, תאמין לי,
  הרי מי שהוא הרוצח בעצמו ינצח!
  
  החיים הם כמו מסלול מכשולים -
  תאמין לי, הסוף הוא לא הסוף.
  לכבוד אלוהים המשיח הטוב,
  הבה נהיה אחד עם ה'!
  
  אחרי הכל, אלפיניזם הוא רוח בריאה וכנה,
  הרצון לעשות טוב לכל האנשים!
  כדי שהלפיד של היקום לא יכבה,
  הבטיחו את האינטליגנציה, התושייה והאומץ שלכם!
  הלוחמים שרו טוב מאוד ויפה. והם זרחו בשכלם הגדול ביותר. ועיניהם כמו אבנים יקרות.
  והם נוצצים בבהירות רבה.
  הלוחמים הראו את מזגם העיקש מאוד. והגוף שלהם ממש התפתל כמו נחשים. פה באמת אפשר להגיד יפהפיות כתובות.
  וכך אחד מהם לקח אותו ופגע באורק, תוך שימוש בלשונו הארוכה והזריזה כדי ללחוץ על הכפתור. וזה התברר כאפקט מאוד יעיל וקטלני.
  והרקטה עפה ופגעה בצביר של אויבים, והרסה הרבה מהדובים של פוטין. וזו הייתה פשוט השפעה הרסנית ודי מרשימה.
  יפהפייה אחרת לקחה ולחצה את החוט בשיני הפנינה שלה, וחיזקה אותו. ואיזו לשון יש לה, כל כך חזקה ויחד עם זאת זריזה וקורוזיבית במיוחד.
  ואיך חומר הנפץ התפוצץ ומיד תריסר טנקים מהדובים של פוטין הושלכו והתהפכו. והמכוניות האלה עם האורקים של הפיהרר הקירח עלו באש. והם בערו כמו אש, והתפוצצות התחמושת החלה בטנקים בכוח קטלני והרסני. והגזעים התפתלו והכו את הביצים של כל הלוחמים של פוטין.
  . פרק מס' 11.
  והבנות שוב חזרו ושרו, מה שעשו בהתלהבות רבה;
  כל מי שהוא לוחם גמדונים נולד לוחם,
  כך קרה - הגורילה לקחה את האבן!
  איתך לוחמים - לגיון מובחר,
  ובלב בחום בוערת להבה!
  
  הילד רואה מקלע בחלומותיו,
  אחרי הכל, הטנק יותר נחמד לו מהלימוזינה...
  מי שרוצה להפוך פרוטה לפרוטה,
  מהעריסה הוא מבין - הכוח שולט!
  
  כן, מכיר אחר, אין לנו דרך,
  שאפו למעלה אל שיא הכוח...
  למי שהפסיד יש רק אפסים -
  והשוט מתנגן, על גב מושפל!
  
  אבל מה אתה רוצה, חולשה היא חטא מוות,
  והחיים מלמדים אותנו - לכבוש את כולם באומץ!
  זו הסיבה שלאדם יש חרב,
  לאמן את האריה האימתני במיומנות!
  
  זכרו שאלוהים לא אוהב חלשים,
  מי עם הרצון והפחד מניע באומץ...
  הכוח ישלח לו כידונים,
  ומי שמת הוא ארמון בחיק שמים!
  
  אתה צריך לנצח יפה עם שיר,
  אבל דעו שדמעות לא יעזרו לכם אם מכות!
  משפחה לטובה היא צבא בצריפים,
  אמנם המפקד, אבא, חמור וקפדן!
  
  ואיזה פרס - יהיה עולם ומלואו,
  אי אפשר לדמיין דבר כזה!
  נכבוש את מרחבי היקום,
  תאמין לי, אפשר גם להפוך לאלמוות!
  
  רק תראה חוכמה במאבק,
  ואל תלכו לאיבוד אם הדברים יהיו קשים...
  אי אפשר לבנות בלי דם,
  יסוד הבית בו בן הזוג יולד!
  מריה קולסניקובה הפעילה את הפיקוד הכללי על צבא כה גדול וזוהר המורכב בעיקר מאלפים יפים. ואי שם המשיך הדיקטטור השמן, המשופם והקירח להשתולל. הבידור שלו היה לרגל איך נשים התפשטו במהלך חיפושים. וגם להכות את המין ההוגן על עקביהם החשופים. זה שעשע את העריץ.
  מריה נמלטה מציפורניו העיקשות, וצבאה נלחם בחירוף נפש עם האורקים המתקדמים, ועשה זאת בגבורה רבה.
  ולוחמי השדונים החלו להילחם במרירות ובטירוף עוד יותר.
  נערת שדון עם שיער בצבע פרג לקחה אותו וירתה בו מרובה נטול רתיעה, ולחצה על הכפתור עם פטמתה הארגמנית. כתוצאה מכך פרצה רקטה ופגעה בדובים המדובללים, פיזרה אותם לכיוונים שונים, וחיילי צבא פוטין נקרעו לגזרים.
  הלוחמת ציחקקה ושרה, חושפת שיניים:
  אני הילדה הכי חזקה בעולם,
  ולדרקון המרושע נמאס מהאסלה!
  ועיניה נצצו ושוב שיחררו ברקים של כוח קסום אדיר. והדובים של פוטין שוב ספגו נזק ניכר.
  גם הילדה הלוחמת השנייה לא היססה. והיא לקחה אותו ולחצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות. והמצמד עבד, פגע באורקים עם רקטות.
  והשפעה כזו התבררה כהרסנית והרסנית ביותר.
  ילדת השדון שרה:
  הרס הוא תשוקה
  אורקים הם כוח רע,
  כוחן של עיזים שתה דם של אחרים,
  ובין האלפים האהבה שולטת!
  בחורה אחרת מהאנשים הזוהרים הסכימה בקלות עם זה:
  - כן, לנו האלפים יש אהבה נהדרת, והרמוניה משפחתית מלאה!
  והבנות לקחו את זה וברגליים החשופות והמסותתות שלהן הקיאו מתנות הרג של השמדה. והם קרעו גדוד שלם של הדובים של פוטין.
  הילדה ציינה:
  - פוטין הוא עריץ דמים!
  השדון השני הנהן:
  - ערמומי מאוד, ולא רק בחיים האלה, אלא בשלטון האחרון היה עריץ!
  ולוחמי האלפים לקחו אותו ושרו בקול אחד;
  פטיש האומץ דופק בעורקי,
  אז, מתחילה מלחמה קשה!
  הרצון שלנו הוא כמו מונוליט,
  מדינה מוארת, אינסופית!
  
  הלבבות עבורה הם כמו משחק ביחד,
  אין קריאה לחייל הטוב ביותר!
  למרות שהגורל צורב כמו מחט,
  אבל חבר הוא רימון נאמן
  
  הכאב הוא גם בן לוויה שלנו, אבוי,
  אנחנו מאבדים חברים בייאוש!
  ולפעמים יש לך מזל רק לכל כך הרבה זמן,
  אבל תאמין לי, נשרים הם לא תוכים!
  
  ויש לנו הסדר עם האויב,
  מאוד זועם ומאיים!
  השמש זורחת על מצחי דרך הקסדה שלי,
  כמה קשה לחיות בעולם!
  
  למרבה הצער, לא ניתנת לנו הבחירה,
  המזל מסובב אותנו כמו רסיס!
  ובכן, מה עם אלוהים? לאלוהים לא אכפת -
  אנשים מתים כמו זבובים!
  
  אבל תמיד יש סיכוי בכל העולם,
  זה שייך לאלו שאמיצים ומתיידדים בכוח!
  
  האמונה, המצפון, האומץ, הכבוד שלנו,
  כדי לא להיתקע כמו חזיר בשלולית!
  קום, נער מהמים,
  להשתחוות לאלה שיצרו את היקום!
  
  יש אפסים לא קטנים בחשבון,
  לכבוש ייעוד אחד!
  אתה תצליח, הבחור הזה יודע
  והצלחה, והכרה בקרוב!
  נהיה כמו מלך כל יכול
  מתן פסקי דין חסרי כבוד!
  ועכשיו האוויר, הקרב הקשה,
  מה זה גם חינוך!
  השמיים כחולים זוהרים,
  עשן הרוע פיזר את המעשה!
  
  אבל אני רואה את היריב בוער,
  המטוס שלו התרסק על השדה,
  כמה שמחה, אושר פנים,
  אנחנו נשארים בז בטבע!
  בנות יפות שרו, אל תגידו כלום. וזה עושה רושם.
  ובכן, מה יקבלו ויקבלו כעת האורקים. והם יקבלו את זה בדיוק בניקל.
  הלוחמות יורות ממקלעים בצורה מאוד נוקבת וברורה. הם מדויקים ובעלי חוזק יוצא דופן.
  אחת מהן לקחה ובבהונותיה החשופות השיקה אפונה עם מתנת ההרס. היא לקחה ופוצצה הרבה מהדובים של פוטין.
  ואז היא שרה בלהט:
  - אנחנו הילדים של הגלקסיה,
  אלפים כמתרגלים...
  הם יכולים לזיין
  ובכן, הם יתחילו לעוף!
  והלוחמת זרקה חבילת נפץ רצחנית בעקב החשוף שלה. הוא דפוק וגרם להרס עצום. וכל כך הרבה אורקים נהרגו עד שאי אפשר היה לספור.
  אלה פעולותיהן של בנות שמייצגות עם זוהר ויפה. ומסוגל להראות ניסים אמיתיים. נגד ילדות ופנינים כאלה, האורקים הם כמו דוב בצרות. אבל הלוחמים, כמובן, מוכנים לקרב, והם יראו אפילו יותר.
  במיוחד אם העקבים החשופים, העגולים והורודים שלהם מגרדים, ולמרות שהם צריכים לפגוע באורקים במיוחד.
  וכמובן, בנות לא יכולות בלי לשיר. והקול שלהם מדהים;
  איך לשלוט ביקום בצורה מעניינת,
  למרות שאתם בני תמותה לא יכולים להבין!
  זה הייעוד שלי עכשיו -
  הפוך את כל השטויות של הקולנוע למציאות!
  
  בנה ספינות חללים מנייר סופג,
  והשתמש בקלע כדי להפיל קוואזר מצחוק!
  כדי שהטייסים יוכלו להפוך מיד לממתקים,
  ובמקום השמש, סמובר עשוי זהב!
  
  הכל הפך להיות נתון לאנושות,
  הגשמת את החלומות שלי!
  כמובן, אומניפוטנציה מסוכנת,
  כשאתה לא יודע את מידת היופי!
  
  אתה יכול להיוולד ככנר, אמן,
  וללמוד איך לשבור את החבלים!
  אבל מחשבות חייבות להפוך לאור טהור,
  לשפוך רחמים וחסד!
  
  כמובן שקשה לחזות פעולה.
  אני לא יודע, אני אזרוק את זה!
  הם מגיעים בצורה של עוגה עם קרם כוכבים,
  והמראה של עלמה עם תותח נוצץ!
  
  תעלה, ואז הפנטזיה מחליטה
  אתם פשוט בני תמותה לא יכולים להבין זאת!
  סינתזת תרמוקוורק מתרחשת,
  מה יכול פרינספס לעשות - תלתל חוט כמו פלזמה!
  
  צור את סוג העולם שאתה רוצה,
  תן לאקורדיון הסוער לנגן!
  כדי שלא יהיו נקודות חמות במפה,
  אז הבריאה הזאת שוכחת את הכאב!
  
  זכרו שגם אתם ילדים של אלוהים,
  מי לימד את בניו ליצור!
  לתת סדר הוגן, חדש,
  איפה אתה הצייד, אבל המשחק הוא אלמוות!
  
  אהבו את יקיריכם, כבדו את ישוע,
  נסו לעשות טוב לכולנו!
  כדי שאדם לא יישאר בשוקת,
  כדי לא להרוס את המחשב עם אזמל!
  
  בוא נלחץ ידיים - נניח
  יהיה אושר - זה לא יכול להיות אחרת, תאמינו!
  אחרי הכל, אנחנו אנשים פטריוטים כאלה,
  איזו חיית טרף תייבב מפחד!
  
  זוהי חובתנו הקדושה להגן על ארץ המולדת,
  ליצור את הבסיס לאומניפוטנציה!
  כדי ליצור תפרחות של יקומים,
  עלינו לחזק את כוחם וצבאם של האלפים!
  הבנות שרו בהרגשה ובהקפדה רבה. דבריהם מלמלו יפה. והם ממש נצצו.
  אבל לא לכל האלפים היה אושר כזה. אחד מהם נתפס על ידי האורקים.
  וכך, הדובים של פוטין משכו את הילדה על המתלה. הם סובבו את זרועות היפהפייה בשלשלאות. ואז נתלתה נעל ענקית על רגליה החשופות והמסותתות של היפהפייה. והם מתחו את השדון על המדף. והילדה חרקה מכל כאב.
  האורקים החלו להכות אותה בשוטים על גבה החשוף. ומתחת לרגליהם החשופות, היפות והשזומות, הדליקו אש. והם התחילו לצלם את היפהפייה באמת ובאכזריות.
  הילדה סבלה מכאבים גדולים, אבל היא החזיקה מעמד. ואז הדובים של פוטין החלו לשבור את אצבעות הרגליים החשופות של בחורה יפה, סקסית מאוד ועירומה עם גוף שרירי.
  הילדה צרחה בכאב בלתי נסבל. אבל אז היא השתתקה פתאום. ובמקום לגנוח, היא לקחה אותו והתחילה לשיר;
  אני לוחם צעיר של אמא שדון,
  המדינה האדירה, המולדת של כל המדינות...
  אין מולדת יפה יותר ביקום,
  איש חכם קשר עניבה מתחת להר!
  
  להיות חלוץ זו שמחה ויעוד,
  אחרי הכל, זה אומר שאתה משרת המדינה.
  ואתה יכול להגדיל את היקום -
  הורס את התחבולות של השטן-שטן.
  
  כשהקיץ הגיע ב-41',
  סופת הרעמים של יוני רועמת עלינו...
  אנחנו לא רוצים שהאזור יהפוך לעני,
  בשביל האושר, האמינו - ארץ המולדת נוצרה!
  
  הילדה ואני מחכים לאורקים המרושעים במארב,
  לפני זה יש לנו מקלע.
  ולעצבנותו המטורפת של פוטין,
  הנבחרת שלנו מנצחת בהצלחה את הדובים!
  
  חברות רגליים יחפות הפכו מחוספסות,
  השלג כבר דוקר מתחת לסוליות החשופות.
  הקור והשפתיים הכחילו,
  אבל האש הקדושה מחממת את נשמתנו!
  
  אנו מכים מבלי לדעת את מידותיהם של יריבינו,
  אנחנו לא נותנים לך שלום יום או לילה!
  רימונים עפים על הדרגים לתוך נחיל,
  והשוטרים עם רובה צלפים.
  
  האורקים המרושעים לא יכולים למצוא תמיכה בשום מקום,
  החלוץ, הניתוק האמיץ שלנו...
  מסוגל, אם אתה צריך לחתוך הרים,
  הנה הטנקים של פוטין בוערים כמו נרות.
  
  העם התגייס בהתקף זעם -
  למען צדק, אומץ וכבוד.
  ואין שונית בים הסערות -
  מה שיגרום לנו לשבת!
  
  נכנסנו לאורקלין, הצטרפנו לקומסומול,
  מדריכה יחפה עם בנות מכל העולם!
  אנו שואפים את הדבש המנצח במאי השמימי,
  עכשיו ההצלחה המהירה שלנו הפכה לנצחית!
  אכן, אי אפשר לשבור ילדה כזו בקלות כזו על ידי עינויים. למרות שהתליין מצליף בה בזעם בשוט. אבל זה ממש לא מספיק. וכך האורק מוציא חוט לוהט מהאח.
  ובואו נקציף בו את הילדה, בלי שום רחמים, בזעם פראי. והוא עשה את זה מאוד קשה ואגרסיבי.
  אבל נערת השדון לא נשברה והחלה לשיר בזעם ובהתלהבות עוד יותר;
  תהיה שביל חלב מאחור,
  הצעד הראשון בחיים חשוב!
  אתה רואה שוב מעל היקום,
  מערבולת של התקפות זועמות!
  מקהלה...
  והקרב ממשיך שוב,
  האש ההיפרפלזמית רותחת!
  מלך האלפים כל כך צעיר,
  מכה עם קורות!
  
  היקום לכל קצוות,
  אנחנו חזקים מאלוהים האבות,
  כוחו של הכל יכול על הטבע,
  הלוחמים משתמשים בתיאופלזמה .
  
  מקהלה...
  והקרב ממשיך שוב,
  האש ההיפרפלזמית רותחת!
  מלך האלפים כל כך צעיר,
  מכה עם קורות!
  
  אל תצפה לטובה משמיים,
  מי שטמבל יקבל אפסים!
  נקים לתחייה את אלה שמתו בכבוד,
  יש נתיבים לכל תחומי המדע.
  
  
  בעבר, חום ושלג,
  העולם היה עני ועשיר.
  ועכשיו כל יוצר,
  
  
  
  והקרב ממשיך שוב,
  ולבי מרגיש חרד בחזה שלי,
  מלך האלפים כל כך צעיר,
  ונובמבר הצעיר לפניו.
  מלך האלפים כל כך צעיר,
  ונובמבר הצעיר לפניו.
  
  והקרב ממשיך שוב,
  ולבי מרגיש חרד בחזה שלי,
  מלך האלפים כל כך צעיר,
  ונובמבר הצעיר לפניו.
  מלך האלפים כל כך צעיר,
  ונובמבר הצעיר לפניו.
  הילדה מעולם לא נשברה על המדף. אבל צלף השדונים הכניס כדור הרג לתוך בטנו של האורק. והוא, לאחר שקיבל פצע אנושי, החל להיחנק ולמות.
  בחורה אחרת ירתה ופירחה את ראשו של הדוב של פוטין, והוא נפל מת.
  הנה האלפים על טנקים, הם לקחו את הילדה שלהם ושחררו אותה. והתברר שזה מאוד מגניב.
  והלוחמים החלו לזרוק על האויב מתנות הרסניות כאלה של מוות בעזרת סוליותיהם החשופות.
  מה עם האורקים? ממש קשה להם להילחם עם אלפים . והם באמת מקבלים בעיטה בקרניים. והרבה אורקים מגיעים לקבר ולגופות.
  אז אל תלכו נגד בנות, הדובים של פוטין, אחרת תגיעו לקבר.
  הבנות פועלות בצורה אנרגטית ועם הבעה. הלוחמים האלה יכולים להכריע את גורל העולם בבת אחת. והעקבים החשופים והעגולים שלהם, כל כך ורודים ונפלאים. כמה אלפים צעירים אפילו ללקק את סוליותיהם בחמדנות ומפגינים אומץ חסר תקדים ובו בזמן גם תשוקה.
  ואני פועל בלחץ אדיר. הבנות האלה באמת בלתי מנוצחות.
  ואם הם מתחילים לשיר, הדוב שואג בתסכול;
  מדינה שבה אתה חופשי,
  שבו כל לורד הוא פרולטריון.
  אתה הופך לרובל וניקל,
  בחורף יש סולריום בשטחי השלג.
  
  יש בו דגל אדום בוהק של קומוניזם -
  מה שמבטיח לנו אלמוות!
  בואו נביע את אהבתנו לארץ המולדת בשירה -
  יהיה אושר לנצח, תאמין בזה!
  
  מנהיגים לפעמים שונים...
  לא כל מנהיג הוא כמו סטלין החכם.
  אבל כל אחד מאיתנו הוא תמיד גיבור,
  כאשר גם המוח וגם הרצון התחזקו!
  
  בחודש האחרון של האביב האמיץ,
  החייל סיים את המלחמה בכיבוש פראגה .
  אנחנו נאמנים למולדתנו כמו מלאכים,
  הפקודה ניתנה לנו - הלוחם לא לוקח צעד אחורה!
  
  אם המוות הגיע, אז תצלב את עצמך,
  והאדון יטוס לגן עדן, שם יש עצי שרירים...
  הרוח שלנו לנצח תעלה למעלה,
  נכבוש פסגות אדירות!
  
  אחרי הכל, אחרי המוות, החיים הם שוב נהר,
  בה אנחנו שטים כמו סירת מטאור!
  קריאות לאם הקדושה של אלוהים,
  שלא תעז לסבול תבוסה ובושה!
  
  אימפריה, כי זה האור של אלוהים,
  הקב"ה ציווה על האלפים לשלוט!
  לא יהיה סוף לשנים המאושרות שלנו,
  אין גבולות לשירות - הדקו את התרמיל!
  
  שדונים ביחד זה המוטו שלנו -
  היה אדם כפוף לסמכות חכמה!
  התיאטרון של העולם מלא בשחקניות,
  אנחנו קורעים לגזרים את מלתעות הכעס הגיהנום!
  הבנות שרות יפה ומראות את האופי המלאכי ובו בזמן הדמוני שלהן.
  ככה הם נלחמים. תותחי אוויר רוצחים נורים ממסוקים. והם מרסקים את עמדות הדובים של פוטין לרסיסים. והאורקים האלה מתים בלי רחמים.
  זה מספר ההרוגים.
  אלה קרבות של בנות אמיצות. אחת מהן לקחה אותו ולחצה על כפתור הרוצח עם הפטמה הארגמנית שלה. ואז הוא עף על הדובים של פוטין, קליע הרסני והרסני מאוד. מה שהרג רבים מהיריבים האלה.
  ככה נלחמות בנות אמיצות.
  אבל גם צעירי העלפים נלחמים נואשות ובנחישות רבה. והם מוחצים את האויב והורגים את הדובים של פוטין.
  לוחמים צעירים עושים זאת בצורה מאוד קרירה ושנונה. וכל זה נעשה בצורה מרשימה.
  כמה נהדר ומגניב הכל נראה.
  אבל השדון הצעיר ירה במקלע לעבר האורקים. הוא כיסח אותם בלי שום טקס והחל לשיר;
  אני חושב על החברה שלי
  מה שהדגיש קטע מהשיר.
  את אלפיני בחורף -
  אין ברירה, כלומר אין דילמה!
  
  איתה, גם בקור, נשמתי קלה,
  בחום מביא קרירות אביב.
  ידיים אוחזות במשוט חזק,
  צף במורד הנהר לפני סערת השלג.
  
  כשגשם סתיו יורד יורד,
  עצים בזהב בפאר ארגמן.
  הנשיקה שלך גורמת לי לצמרמורת -
  והשיער הלבן של הילדה מתולתל.
  
  חבר ממהר בין העלים יחף,
  היא יפה - כמו נסיכת קיץ.
  סטירה בשלוליות - מתיז עם קפיץ,
  תן לתשוקת האהבה שלנו להתפאר!
  
  צער ועצב לא יגעו בנו,
  בואו לקבל כוכב חולם מהשמיים!
  עכשיו אעמוד כאילו יש מלך על כס המלכות -
  ומעשיו ללא גבול של האור...
  
  הילדה בשדה בוחרת לי חיננית,
  בתגובה, אני בוחרת לה שן הארי.
  למרות שיכור מהתרגשות, כמו יין -
  אל תחקו תוכי מאוהב!
  
  בוא ננגן את הרומן הזה עם גיטרה,
  כדי שאנשים ידעו מהי שמחה!
  תן לליד לשדר אושר -
  והמכשפה הרעה הזקנה לא תבוא!
  
  הילדה ואני התחבקנו והלכנו,
  אין צורך להיות דוחף ולכעוס.
  לפעמים אתה לא יכול להימנע ממלחמה, להבין,
  כל השנים לא יכולות להיות כחולות!
  וגברים צעירים ממשפחת האלפים יכולים לשיר ולהילחם. רק הם, כמובן, בניגוד למין ההוגן, מתביישים להילחם יחפים.
  עם זאת, פניהם של האלפים הזכרים כה עדינים ואדמדמים, חסרי שיער, כמו אלה של הבנות. ואני חייב לומר שזה פשוט נהדר. צוות מגניב ויחף כאן.
  בנות לוחמות מראות את האווירובטיקה המגניבה והבלתי מובנת שלהן. אבל זה לא הכל, כמובן. הם חייבים להיות מסוגלים לומר דברים שאי אפשר לומר באגדה או לתאר בעט.
  אבל אחד מהם יורה באמצעות טבור. זה מקורי ויפה.
  ומשתחררים זרמי אנרגיה שהם כה הרסניים ושורפים ביותר, כמו נפאלם.
  ואם הבנות יראו משהו, זה יהיה הארון של הדובים של פוטין.
  אבל הצעירים יכולים להראות הרבה. במיוחד אם הם לוחצים על ההדקים עם הידיים. וזה יהיה מאוד מגניב.
  ומה שהם משיקים מתגלה כרצחני והרסני ביותר.
  והצעיר שר יפה מאוד;
  זה היה כאילו המראתי על סוס אפור,
  איזה מין חמור זועם ככה?
  השטן עצמו יודע שאנשים קשורים אליי -
  אני אתמודד עם כל מדינה שמורדת!
  
  השדים נכנסו למוח הרעים,
  ומחשבות זועמות דוהרות!
  בואו נאזן את האיזון - נמחק את האפסים בבת אחת,
  נקה את המערכת מתהום המצוקה!
  
  אני אפילו לא מבין לאן אני הולך,
  מערבולת היפרפלזמית עברה בראשי!
  אל תיתן לעצמך להיכנע לחרא
  כדי שזרם של תהילה עלול לזלוג על עולם הירח!
  
  המלחמה זורמת בזרם מתמשך -
  זה סוג הפעילות שמחכה לשדון המאה...
  ואני רוצה לשתות קצת יין משכר -
  ובשלווה להמשיך את השיחה עם הגודל.
  
  אבל דע לך שהחולשה והשעמום יחלפו -
  אם אתה מוצא את שדון חלומותיך, אתה הצלחה וקורא!
  אנחנו, כמו חלוצים, שואפים לצאת לטיול -
  אחרי הכל, לוחם מגניב זה לא שם טיפשי!
  
  אני אדפוק ואקרע, יש הר של גופות,
  האויב מבולבל, רץ ונסוג!
  אנחנו יכולים להשלים את התבוסה
  אפילו הכלב של העולם התחתון נובח בקול רם!
  
  מה עלינו לעשות בעולם - אין דמיון,
  נולדנו, כאילו נפאלם מייסר לנו את המוח!
  לנצח נהיה כמו הנוער שלנו -
  ומקום בגיהנום יהיה טוב יותר מאשר בגן עדן!
  
  מה החייל רוצה? כדי שהמלחמה תימשך -
  יש לו שלווה ושעמום וחולשת מוח!
  נתפוס את האויב עד הקבר -
  אבל דעו שמאוחר מדי להיכנע ללוחמים!
  
  לא תהיה תוצאה, ואין ברירה -
  סיימו את העבודה ומיד עוד אחד!
  אחרי הכל, זו רק התחלה, ריצה מונעת,
  הרי שירות צבאי הוא מעשה טוב!
  כמובן, קולו של השדון הוא כמו צינור נחושת.
  הצעיר שר היטב. והוא נלחם טוב מאוד. והוא אוהב אלפים. במידת הצורך, תעשה שימוש בשפה. נכון, יש בעולם הזה פי 12 יותר בנות מאשר בנים. וזה נהדר לגברים, כמובן. הבנות עצמן נלחמות בשביל החבר'ה עם כל הזעם והלחץ. ואין מה לקחת או לקחת.
  אלו הבנות כאן - הן צדות גברים. ואתה לא יכול לעשות שום דבר נגדם.
  ואם הם יתחילו לשיר, אז...
  והבנות שרות ככה:
  תן לרוץ בצורה מגושמת,
  טנקים משוריינים דרך השלוליות,
  ויש מקלע על הגג...
  הוא יקרע את כל האורקים לחתיכות!
  . פרק מס' 12.
  מריה קולסניקובה, ילדה אמיצה בעולם האלפים, המשיכה לבצע פקודה אמיצה ולתת פקודות. היא עשתה זאת בהתלהבות רבה. והצורר עם השפם והראש קירח יהיה ארור.
  לוחמי השדונים המשיכו להילחם בעקשנות. הם הדפו את התקדמות האורקים הזועמים. והם המשיכו לטפס ולטפס, כמו קרפדה על התכווצות.
  והבנות המשיכו לירות ולכסח את האויבים. הם עשו זאת בהתלהבות רבה.
  וכל זריקה של האלפים לוותה בלחיצה על כפתור, בעזרת פטמת חזה ארגמן.
  והבנות נפרדו לגמרי. במקביל, אצבעותיהם החשופות השליכו רימונים גדולים וקטלניים, וקרעו את הדובים של פוטין. והבשר הקרוע נשרף ועישן.
  אז הבנות התחילו לעבוד ולנקות את זה. ושמחה, שירים והתלהבות גדולה.
  ובמקביל, כמובן, הם שרו;
  אבל אם לוחם שנוקב בכדור נופל,
  והילדה לנצח תשב בדמעות כאלמנה.
  אין צורך לחשוב שהעולם פשוט שחור ללא תקנה,
  גן העדן הזה גווע ורמס רגליים על ידי השטן הרשע...
  
  למעשה, יש תקווה - גורל ראוי,
  להגן על המולדת ולכבוש את התהום.
  כשבאלפיה כל בחור הוא לוחם חזק -
  דעו שזו לא חוצפה או קיטש טיפשי!
  
  אבל לפעמים האבירים חסרים תמיכה,
  ההמון לא יודע ציון, והלחץ אכזרי.
  אז לא נהפוך לתוכי כנוע -
  אחרי הכל, זה עדיף על הבושה שיש עופרת במקדש שלך!
  
  לוחמה קוסמית היא משהו מיוחד,
  בו אתה צעצוע רובוט, אבוי...
  אבל אני מכיר את לוחמי אלפי מהאצולה הצבאית,
  שאסור לשכב בארונות קבורה.
  
  רסיסי כוכבים מוזרים בשמים הם יהלומים,
  הם מכילים כל דמעה של הנשמה...
  נסה את זה, הראה את הכישרונות שלך,
  עדיף לשיר ולרקוד לצלילי הרעם.
  
  זמן הסתיו - שבו הקיץ דועך,
  היא כובשת ביופיה המופלא!
  תן השדון שלי להיות, מושר בשיר הזה,
  איתה כמדינת אם בלתי ניתנת להפרדה!
  
  אני שולח את הנשיקה האחרונה לילדה,
  כשאני אמות, היופי שלך אל תבכי...
  בוא ניקח את זה, תאמין לאורקלין, מתחת לפרח השופע של מאי,
  ותליין האורק המפלצתי יהפוך לקורבן!
  הבנות, אני חייב לומר, שרו מעולה. והם הכו את האורקים האלה בעוצמה רבה ובתשוקה של הזאבים. הם השמידו אותם.
  והם השתמשו בעקבים חשופים, עגולים וורודים בעת הצילום. הבנות פעלו בצורה מאוד אנרגטית. והאצבעות החשופות של היפות זרקו מתנות השמדה.
  שום כוח לא יכול לעמוד בפני בנות כאלה. הם גונבים זוהרים וקוסמיים. ויחד עם זאת, אלפים שיש בהם כוח תזזיתי וזוהר.
  ועם פטמות ארגמן הם לוחצים על כפתורי הבזוקה ומובילים לפעולות צבאיות הרסניות. וברגע שהם יפגעו בך, תעלה שלמה של אורקים תקרוס. הבנות האלה הן סופר כיתה. ואיך הם הגיעו לעניינים.
  ועכשיו האצבעות החשופות שוב זורקות רימונים, וגורמות להרס והרס עצום.
  הבנות האלה יכולות לעשות הכל. והם יטאטא כל ארמדה שעירה.
  הנה בחורה עם שיער בצבע אזמרגד, איך היא תקח ותפגע באויב על ידי לחיצה על הכפתור עם הפטמה הארגמנית שלה.
  הווה של השמדה עף החוצה ומתפרק ויורה בדובים של פוטין.
  והבנות שרות שוב וחושפות את שיניהן;
  מרחבי אלפיה - יפים, יקירי,
  איפה פניני השלג, קריסטל האוקיינוסים...
  וחיילי האלפים והגנרל מאוחדים -
  וסמל המדינה הוא הנשר - הצאר האורתודוקסי שלנו!
  
  הקיץ עבר והסתיו בא,
  העצים לבושים, המותרות שלהם היא קנאת מלכים.
  המולדת הזוהרת שלי שמחה יותר מגן עדן,
  אני אתן חיים הוגנים לאלף.
  
  אז הסתיו יפה רק המשורר מבין
  אין צורך להשתמש במסים כדי לחלץ את הוורידים מהעניים...
  מתנת חינם מאלוהים: סגול וארגמן
  וזהב דוהה כשהשמש זורחת על העלווה.
  
  פרחים, דוהים, נעשים בהירים ויפים יותר,
  העלווה נופלת כמו שטיח שופע של נסיך,
  הנה סיכה של אזמרגדים עם אבני אודם בסבך הסתיו -
  האמן הכול יכול צייר את תבנית הבריאה.
  
  ובכל מכה אלו הם מכחולי ה',
  אני רואה אהבה ורצון ליצור אידיאל...
  אבל זה מוזר שהאנשים שלנו חיים כמעט בגיהנום,
  ושר הכספים כבל באכזריות את כנפינו.
  
  האדמה שלנו רכה ושמנה כמו שומן חזיר,
  יש מספיק במעמקים ובמכרות העפרות.
  אבל עבור האוליגרכים המרושעים, הכל לא מספיק,
  שדדו אנשים שהכל נמצא מתחת לעקב הצורך!
  
  אבל האם זה רצון ה' לסבול זאת?
  אחרי הכל, אלוהים נתן את כדור הארץ כדי שאנשים, מבוגרים וצעירים, יוכלו לעבוד עליו.
  והרי לפני האדון המשיח - אפילו המלך שווה לעניים -
  בורא היקום נצלב עם השודד השפל.
  
  ענו לי, מלאכים, איפה הצדק?
  שילדים בוכים ומתים מרעב, זקנים...
  שהבורגנות המרושעת מופרזת עם מתנות ורחמים...
  ומי שחביב יותר נשאר רק עם מהמורות וחובות!
  
  אבל לא הייתה תשובה משמיים,
  אלוהים כנראה בצרות שהוא נותן לדברים לקרות ככה...
  אבל האמת היא שהמאבק יהפוך את החיים לגן עדן עבורנו,
  ואפילו המאסטר בשלשלאות יכול להיות מאושר לנצח.
  הבנות האלה שרות ממש טוב. והקולות שלהם מנצנצים כמו צלצול של נטיפי קרח. אלו באמת נשים.
  והקולות שלהם, למעשה, הם כמו זרמים של יהלומים. ואם הם אכן פגעו בך, אז אתה יכול לדמיין את גודל זה.
  הלוחמים כאן מראים את רמתם הטרנסצנדנטלית והקולוסאלית - של עידן החלל. ואם כן, אז הכל יהיה הרבה יותר רציני וגס.
  והרגליים היחפות והמסותתות של הבנות בפעולה. והם זורקים מתנות מוות בכוח רב והרסני. והם עושים את זה בלי טקס מיותר.
  אלו הבנות כאן - ברמה מעולה !
  ועקבים חשופים ורודים מעלים אפונה של השמדה. והכל יהיה מאוד יפה ועיקרי.
  והבנות לוחצות על כפתורים עם פטמות החזה הארגמן שלהן, ומפעילות משגרי רקטות שהורסות את עמדות האורקים. והם עושים את זה בלי עיכוב וטקס מיותר.
  לאחר מכן הבנות מתחילות לשיר שוב;
  פניני שלג מהים - זורחות בבהירות,
  סופת השלגים תערבל את תלתלי הכבשים...
  ארץ המולדת שלנו היא אמונה גרניטית,
  אם נאמר את האמת, אורקים לא מפחידים!
  
  רעש המתכת, חריקות הגלילים -
  טנקים זוחלים דרך גבולות אלפיה!
  בואו נבנה רכס של כידונים חדים,
  בצעקות "הורי" יצאנו למתקפה!
  
  עניבה על הצוואר בצבע השחר,
  קיבלנו השראה לקרב מרעיון.
  יש רק ברירה אחת - לנצח או למות,
  הנה דגל הארגמן מתנוסס מעל היער!
  
  שפתיים חיוורות, סופת שלגים נושבת,
  ידיה של הילדה שנלכדה היו קשורות...
  הו, כמה חסר רחמים הגורל,
  בקור העז, יחפים אל הפיגום!
  
  אבל לא רציתי לגמור בלופ,
  היא אספה כוח ותפסה את הגרמני.
  אין איש חזק מאיתנו על פני כדור הארץ,
  אנחנו לא צריכים את הרחמים השפלים שלך!
  
  וכך היא מתה, מכרסמת בגרונה,
  נערת השדון היא טניה קרסנובה.
  אבל השביל יוביל אותנו לאורקלין,
  בואו נבנה עולם חדש ללא אלימות!
  
  כמה מהאחים שלי מתו,
  כולם מתנדבים, רק בנים.
  לחלוצי העניים, יחפים -
  קרום ארוחת בוקר לקונוסים לארוחת ערב!
  
  אנחנו ליד אורקלין , הניצחון מגיע בקרוב,
  השלט קומסומול מאיר לך את החזה!
  למרות שהמגפיים צמודים מדי כי אני לא רגיל אליהם,
  אבל צבע האושר במאי מעורר השראה!
  
  הפיהרר בגיהנום, ההוריקן דעך -
  השמחה הגיעה, צחוק ילדים נשמע!
  ישנה באפר השאול,
  ומעל לארץ המולדת - השמש האדומה!
  כך שרות הבנות בשמחה ובזעם. והקולות שלהם כל כך יפים ומנצנצים. כמו זרמים מפטפטים. או מזרקות שועטות לשמיים . ובנות כאלה כובשות מדינות שונות. יש להם יכולת והיקף כזה.
  שדון ממשפחת הנינג'ות הופיע. היא מחזיקה שתי חרבות בידיה.
  והלוחם נופף בהם. וארבעה ראשי דובים של פוטין נכרתו בבת אחת. והם התגלגלו על הדשא.
  נערת הנינג'ה לקחה אותו וזרקה בומרנג באצבעותיה החשופות. הוא עף וחתך את ראשיהם של האורקים התוקפניים. הוא ממש הרג אותם לגמרי.
  זו בחורה ממש יחפה ואגרסיבית. אם זה מתחיל לקצוץ, אתה לא יכול לעצור את זה. והוא גם ירק במחט רעילה. וזה פוגע בגנרל האורק ישר בעין. והדוב של פוטין מתמוטט לחלוטין.
  ילדת נינג'ה חורקת:
  תהילה לזלנסקי, תהילה!
  טנקים שועטים קדימה...
  תחת דגל מעצמת האלפים,
  הילדה בהתקפה!
  אלו באמת בנות שהן טובות מאוד. והרגליים שלהם כל כך חשופות ושזומות. והם זורקים מתנות מוות בכוח תוקפני ותזזיתי.
  ואחרי ששורת הדובים של פוטין מכסחת, הבנות מתחילות לשיר שוב;
  מריה הקדושה והטהורה ביותר
  היא ילדה את המושיע, נתנה לנו אור.
  אבל הילדים שלך יחפים בחורף -
  ובמרתפים מלוכלכים אנו פוגשים שחר רעב!
  
  הרי איך קרה שהעולם מתייסר ברע,
  שיש יותר עניים מאשר בשדות הארבה.
  שאפילו הקור מקפיא את הצמחים במאי,
  שהתשובה הנפוצה ביותר היא - אם אתה עני, אז תרקדי!
  
  חבל לתת אגורה נחושת לעשירים,
  למרות שהממון שלהם התנפח עד לגבולות ההגינות...
  המנטור העיקרי שלהם הוא מקל אלון מעלינו -
  אבל זה יהפוך לשאגה כשהתרנגול יקרא!
  
  ה' ציווה עליך לחלוק עם העשירים -
  כדי שלא יהיו מתים, והבכי לא יענה את שמיעתו של אלוהים.
  עזרו לאלה שחלשים - פרצופים חביבים אומרים מהסמלים,
  אם אתה רחום, המשואה בדרך לגן עדן לא כבתה!
  
  אבל עבור רבים, ממון יקר יותר את הנשמות והישועה,
  אומרים שהם יקנו קדושים בזהב!
  השומן של המלווה גרם לפרצופו המגעיל להתנפח -
  ולב ללא שלום הוא גרניט קר!
  
  מה הכאב שלך לנו - אנשים דלים?
  בארמונות אנחנו אפילו לא שומעים גניחות!
  אתה רוצה מחסה? שיהיה לך מחסה
  תחת קורת גג הכלא!
  
  למה לתת את זה לך, לנו,
  מה לקחנו בהצלחה בכוח?
  היית כלום ולנצח כלום,
  השמיים לא ניתנו בשבילך!
  
  אבל המוות הגיע אליהם באופן בלתי צפוי,
  כפי שלימד הבורא הכול יכול!
  עכשיו הם היכן שהשטן בוער
  איפה הבוגד חורק ושואג מסבל!
  
  אז החלטת שהכל יכול צוחק -
  אומרים, הנדיבים יתנשאו?
  ושישוע עצמו הוא הבורא בהתגלמותו,
  האם זה היה לא נכון לומר שהעכברים המרושעים יאכלו את החפצים?
  
  לחזור בתשובה על ידי קריאת תפילתה של מרים,
  ונופל על ברכיו וחוזר בתשובה - נאנח!
  כשילד בוכה מולך,
  והילדה היחפה רועדת מהקור!
  
  קח את הארנק ההדוק והקמצן שלך,
  בוא נוציא קצת כסף עם חיוך.
  אז ישוע אלוהי האהבה יוביל,
  וזה לא ייתן לך ליפול בשביל הלא יציב!
  הבנות שרות כל כך טוב וקריר, והקולות שלהן כל כך זוהרים ומנצנצים עד שאתה מרגיש כאילו אתה נכנס לגן עדן אמיתי ואמיתי.
  וכך הבנות פגעו באורקים באצבעות רגליהן חשופות מהוביצר. והם קרעו חמישים דובים של פוטין בבת אחת. ובואו נקצץ את האנשים עם כף הרגל האלה.
  הבנות, כמובן, קרביות ואגרסיביות. ואם נפער פיהם, זה רק לשרוק. ומשריקת הבנות נופלים עורבים המומים על ראשי האורקים, מחוררים את גולגולותיהם.
  ויש הרבה עורבים כאלה והם קטלניים ביותר.
  הבנות יזרקו לימונים עם עקביהן העגולות החשופות.
  הם יעופו לעבר האורקים ויקרעו את הדובים של פוטין לחתיכות קטנות ועקובות מדם.
  ילדת השדון שרה:
  - יש כאן נהר גדול של דם זורם,
  פיהרר קירח גרובי...
  אבל אל תיכנעו לו
  ותשליך את קין לחושך!
  הנה הבנות שמתמודדות עם האורקים. והם נלחמים בזעם ובייאוש רב. והם מראים את המיומנות הגדולה ביותר שלהם.
  אבל, כמובן, בכל קרב יש מקום לשיר;
  זה מבריק מה שעשית
  חסד נשפך על המין האנושי!
  אלוהים הקדוש נתן לך את זה,
  נשמה, שמחה, רחמים מכל הלב!
  
  לוציפר, מפנה אותנו לסדום,
  תוצר של חטא וגאווה!
  הוא הרים את חרבו אל כס המלכות הקדוש של אלוהים,
  והוא החליט שעכשיו הוא כל יכול!
  
  פזמון אחרי כל פסוק;
  אלוהים אדירים, כמה אתה יפה וטהור,
  אני מאמין שצדקתך היא אינסופית!
  נתת את חייך המפוארים על הצלב,
  ועתה תהיה מרירות בלבי לעד!
  
  אתה אדון היופי, השמחה, השלום והאהבה,
  ההתגלמות של אור בהיר ללא גבולות!
  שפכת דם יקר על הצלב,
  כדור הארץ ניצל על ידי הקרבה בלתי מוגבלת!
  
  אחר כך מגיעים הפסוקים.
  הרוע משתולל בלבבות סוררים,
  השטן קורע את המין האנושי עם ציפורניו!
  אבל המוות יושלך לעפר,
  וה' תמיד יהיה איתנו!
  
  השטן ניהל מלחמה נגד יהוה אלוהים.
  האויב נלחם באכזריות, בבוגדנות!
  אבל באהבה ריסק המשיח את השטן,
  מוכיח את האמת שלך על הצלב!
  
  עלינו האחים להתמזג לזרם אחד,
  הפנה את הלב, המוח והרגשות שלך אל ישוע!
  כדי שהאל הגדול יעזור לנו להינצל,
  ולנצח נצחים נשבח את ה'!
  
  כדי שהנשמה לנצח תמצא את שלוותה,
  כל העולם חייב לעבוד בקציר ה'!
  ולנצח, אלוהים, נהיה איתך,
  אני רוצה להתפלל חזק יותר ויותר!
  
  אם הפלת את רגליך - שטיח של אזוב קטיפה,
  ישוע ירפא כל כאב באופן מיידי!
  הוא שלח את החוף עם חול זהוב,
  הוא גם הבעלים של השמש והיקום חסר הגבולות!
  
  במילתו ברא את השמים -
  הוא פרש את כוכבי השמיים בגדול!
  יהוה אוהב יופי,
  התמסרות אליו, נאמנות ללא פחד!
  
  בלי הקב"ה אין חברים,
  סמלים זוהרים של פנים טובות!
  בגלל זה אני רוצה עוד ועוד
  ישוע הפך לחתיכת בשר!
  
  רחם על אלוהים על החוב החוטא שלנו,
  מה שאנחנו, אבוי, לא נתנו לך!
  למרות שזמן החזרה בתשובה חלף,
  וכבר ישנה תהום שבה נמצאים מרחקי הפריחה!
  
  אבל ה' נתן את חסדו,
  ויאמר - אני סולח לכם יתומים!
  אני יודע שאני לא יכול להחזיר את חובי אליך,
  אבל יש מקום בשבילך בגן עדן!
  
  אי אפשר לבגוד במה
  אדון היקום הוא טוב לב!
  ובידך האורתודוקסית,
  מוביל אותנו הרשעים לחדרים!
  
  האם הוא באמת יגיד לו לא?
  קבל בבקשה חרטה!
  ממתין בסבלנות לתשובה העליונה,
  כדי לסלוח לנו, האמינו ברצונו!
  
  החלטנו ללכת על עינויים
  על מנת לחזק את רוחך!
  אין דרך אחרת לנו שנפלנו,
  להיות כל יכול לנצח איתך!
  
  עתה קרובה שעת הישועה,
  אלוהים לעולם לא ישבור את דברו!
  מה הולך לקרות איתנו?
  ונשמות מכונפות יעופו למעלה!
  
  מה שיצרת יימשך לנצח,
  שליט אינסופי וחכם של היקום!
  הארת אותי בזרמי החיים,
  ואני מאמין שאהבתנו תהיה אמיתית!
  כך שרו הבנות היטב ובקולות זוהרים דמויי נחושת. וזה נראה מגניב במיוחד.
  השדון לקח אותו וזרקה את מתנות ההשמדה הרוצחות באצבעותיה החשופות. כמו שישה כלבים משתוללים, דובי פוטין ההרוגים מפוזרים לכיוונים שונים. והוטל על האויב מכה מוחצת והרת אסון.
  הילדה לקחה אותו ושרה:
  אנשים יהיו מאושרים
  אושר לנצח...
  לאלפים יש כוח -
  הכוח גדול!
  ועכשיו הבנות שוב יתפסו ותסמרו את האויב בעזרת התות, הפטמות הכל כך טעימות ועסיסיות שלהן. וזה באמת הולך מצוין.
  והרבה מהדובים של פוטין נשרפים בייסורים פראיים. והבנות מאוד שמחות ואגרסיביות.
  והאורקים התוקפניים לא יכולים לעצור אותם. ברגע שהם מתפזרים, אין שום דבר שאתה יכול לעשות כדי לעצור אותם. אלו הבנות שיראו את עצמן.
  לוחם עם שיער לילך, הורס את הדובים של פוטין, אמר:
  אורקים מרושעים כמו מאליוטה,
  אני הורס בלי זכר...
  אבל מסיבה כלשהי בעולם,
  אבל מסיבה כלשהי בעולם,
  החסד מנצח!
  החסד מנצח!
  . פרק מס' 13.
  מריה קולסניקובה, שערערה על העריצות, המשיכה להפעיל פיקוד, ובהצלחה רבה.
  וכך הבנות וחמולות האלפים תקפו במרץ את עמדות האורקים. הלוחמים פעלו כפי שהיו רגילים לפעול, בניידות ובמיומנות רבה. הם מהירים כמו קוברה ואינם נותנים לדובים של פוטין את הסיכוי הקטן ביותר. לוחמים כאלה הם, כמובן, מחלקה של הטיסה והלחץ הגבוהים ביותר. ויש להם אנרגיה מגופלזמית כל כך נוצצת ואגרסיבית. בנות שמראות לאורקים את מזגן הייחודי והתוקפני. הם פשוט לוחמים מפוארים.
  ועכשיו האצבעות החשופות של היפות זורקות את הכוח הקטלני של אפונת המוות. והם זורעים הרס וחורבן בין האורקים. הלוחמים כאן כל כך מפוארים, והשדיים שלהם נוצצים כמו אבני אודם יקרות מאוד. יפהפיות כאלה ירסקו בהכרח את כל האורקים לעיסה עקובת מדם.
  הנה ילדה אחת שזרקה חבילת נפץ של נסורת עם חומצה על האויב בעקב החשוף שלה.
  היא מיהרה ופיזרה את הדובים של פוטין לכיוונים שונים, קורעת אותם לגזרים.
  הילדה צייצה:
  גמדונים מחייכים אלינו,
  גמדונים נקבות הן פשוט ברמה הגבוהה ביותר!
  ואז עד עלות השחר,
  שמע אותם שרים שיר אהבה!
  כן, הבנות באמת, אם הן יתחילו לעסוק בעניינים, הן באמת יפגינו כוח עצום ובלתי ניתן לעמוד בפניהן.
  ומזריקות רגליהם היחפות, מתים הדובים של פוטין במספרים עצומים.
  אבל הבנות החלו לשיר ברוח ובעוצמה רבה עוד יותר;
  החורף כבר מאבד את כוחו,
  שמש האביב זורחת...
  החוכמה כבשה את הטבע,
  בחיפוש וטיול מדעי!
  
  הנחלים מצלצלים - סחפי השלג נמסים,
  איפה שטיח הכסף הוא נחל.
  ציפורנים פורחות בצורה נהדרת בחודש מאי,
  והחברות שלנו לא תשפך!
  
  אנחנו אוהבים את בנות הטבע,
  כאשר פטריות גדלות באביב...
  לא, אתה יודע שמזג האוויר גרוע,
  איך חסד המשיח יורד גשם!
  
  באביב הטבע מתעורר לחיים
  הקרח הקריסטל פרץ בהתרסקות.
  כדור הארץ יהפוך, אני מאמין, לגן עדן,
  שלא אש רעה תעלה את העולם באש!
  
  אחרי הכל, כל פרח הוא יקום,
  הבאג גם רוצה לחיות.
  הגורל הטוב מכולם הוא הבריאה,
  אבל השפן המסכן שלך פראי.
  
  איך זה קרה, יש הרבה פחד,
  יש הרבה סבל עם יופי...
  לפעמים אנחנו נאנקים ומבקשים מאלוהים -
  עזרו לנו באושר ובחלומות!
  
  אבל מה זה כעס בעולם,
  מה שהתחיל לסובב אותנו כמו טורנדו,
  אבל ה' ענה - אז ככה
  לא הפכת עצלן כמו דוב!
  
  אחרי הכל, אם הבננה עצמה נפלה,
  אתה אפילו לא יכול לרתום מחרשה.
  פני הקדושים מהנהנים מהסמלים,
  בלי אננס - לזרוע שיפון!
  
  ובכן, עבודה מובילה להצלחה,
  הוא יחזק את המשפחה שלנו!
  אבל אני לא ממהר למצוא שגשוג,
  אין צורך בקמצנות!
  
  השכר יבוא - יהיה כוח,
  ונקים לתחייה את הנופלים בקרב!
  עונש יפול עליך, דע יהודה,
  הם ינקמו על שקרים ומרמה!
  כך שרו הבנות, וזה היה מגניב ויפה במיוחד. אלו הבנות שמציגות את הסגנון והבגד המרהיבים שלהן . והשיניים של הבנות נוצצות כמו פנינים. וזה נראה ממש מעולה.
  אלו הבנות כאן.
  וכמובן, הם לא יכולים להימנע מלקחת בבהונותיהם החשופות ולא לזרוק לימון בכוח רצחני והרסני. והיא תזיין, וצדדים שונים יפזרו את הדובים הקרועים של פוטין.
  זה באמת לוחם קרבי ומגניב.
  אבל מפציץ רב עוצמה צף לאורכו, נשלט על ידי אלפים יחפים וחצי עירומים.
  הבנות, אני חייב לומר, מאוד יחפות ושזיפות. ובאותו הזמן הם גם שריריים. יש להם כל כך הרבה זעם והתרגשות. והם מסוגלים להראות את המעמד הגבוה ביותר והקרבי והבלתי ניתן לחיקוי.
  ואז תיפול הפצצה הכבדה שקפצה מבטן המחבל. היא ממהרת למטה ונופלת על אשכולות של אורקים מדובללים. וזה מפוצץ אותם ומעיף אותם לחתיכות קטנות קרועים. וגדוד שלם של הדובים של פוטין הושמד.
  זו באמת המכה המוחצת ביותר. מה ששורף והורס הכל. כך לקחו הבנות וחרשו את היצורים הממזרים והאכזריים האלה של האורקים.
  והבנות לקחו אותו ושרו בשמחה;
  החיים יהיו נפלאים באימפריית האלפים,
  כשאנחנו מביסים את הדובים המרושעים של הצאר הצ'קיסטי...
  כן, פוטין הוא בהחלט דיקטטור מסוכן,
  כרובים מגן עדן יעזרו לאלפים להילחם!
  כמובן, לא רק בנות, אלא גם בנים שדונים נלחמים עם האורקים, שמנסים להטביע הכל במפולת שלגים. הם גם פוגעים במדויק בדובים של פוטין והורגים אותם ללא רחמים.
  ובאותו הזמן האלפים הזכרים שרים;
  אני צריך להצית את הלב הצעיר שלי,
  אפילו למשורר אין כוח לדמיין!
  זה לא מספיק אפילו לתת חמישה ציונים -
  וזרוק לקרב - נקמה עקובת מדם!
  
  הלהט המטורף של נאומים סוערים,
  לבחורה שנראית רק כמו יונה צנועה...
  עיני הספיר הנוצצות שלה,
  המראה הזה תמים ובו בזמן נרפה.
  
  איזו תשוקה רותחת בנשמתי,
  הילדה היא כמו פרח, רכה, עירומה...
  ואתה בעצמך רוכב על סוס, פרש -
  להגיע למקומות שבהם יש תחילת גן עדן!
  
  סקיצה על קנבס, ציירתי את הפנים שלך,
  אין איש יקר יותר ממך, יפייפיה שלי!
  אתה כמו אידיאל מעל היקום -
  גם אם השטן מחדד את הקלשון בחיוך בחום!
  
  אנחנו יושבים איתך בכספת קודרת - בית סוהר,
  אבל למולדת יש אש קדושה בליבנו,
  החלום הוא להיות שוב קרוב,
  מסירות לאין שיעור לארץ המולדת שלנו!
  
  תלוי על המדף - התליין, אבוי, אכזרי,
  האש בוערת, המלקחיים לוהטים!
  הוכרז, טמא, ההסתערות על המזרח,
  הנה טנקים שמודדים מיילים עם החוטם שלהם!
  
  
  אבל הצלחנו לברוח מהצינוק,
  עכשיו אנחנו מנצחים את האורקים המרושעים כמו אלומות!
  תן לצבא להפיל את הרובים שלו בפחד,
  טייסי גמדונים בלתי מנוצחים!
  
  אבל אני אתן לחבר שלי את העצה הזאת:
  אל תהיה כל כך גאה!
  אחרי הכל, החיים של החופשיים תמיד פורחים,
  בשלשלאות הדוגמה נמצא מי שהוא השטן הקנאי!
  
  לדעת כל מה שאתה צריך לעשות,
  כולנו יכולים לפתור את הבעיות בקרוב!
  תן להכל להסתדר כמו שאני רוצה,
  נוציא משפטים על בעיות!
  כך נלחם המין החזק בהתלהבות רבה. ומראה את המעמד הבולט ביותר, ואת ההשפעה המאיימת. אז אם תתמודד מול בנות כאלה, תקבל מכה בניקל.
  או בחורה אחרת יכולה לקחת אותך עם השוק החשוף שלה ולבעוט בך בביצים של האורקים. הבנות, כמובן, ייקחו אותו ויראו אותו ליצורים הפרוותיים.
  אם הלוחמים יראו משהו, זה באמת יהיה הרס מוחלט ומוחלט.
  והלוחמים יתפסו וימחצו כמעט כל צבא. והם לוחצים על הפטמות הארגמניות של השדיים על הכפתורים. הם פועלים בצורה מאוד אנרגטית ובצורה קרבית.
  אלה הם ההישגים של יפהפיות בצבעים הבהירים והייחודיים ביותר. והכל נוצץ כמו השמש של ארץ המולדת המפוארת והייחודית של אלפיה.
  אז אחת הבנות לקחה אותו ופגעה באורקים, ולחצה על הכפתור עם הסינטה שלה. וזה הראה את האופי הרצחני והייחודי של ההרס וההרס.
  הבנות האלה לא יתנו לצבאו של פוטין רחמים על אורקי הדובים שלו.
  אבל כמובן שגם הבנות שרות;
  העולם קר - ירד שלג,
  קבצן הוא אפילו אדם עשיר!
  שדים שולטים בכדור הארץ
  הם הפכו את כדור הארץ לגיהנום!
  
  אם אתה רוצה לחיות בשמחה,
  שהאושר יגיע לבית של כולם!
  לשבור את שלשלאות העבדות כחוט,
  אז התיק יהיה מלא!
  
  יש מדינה שהיא דוגמה לכולם,
  לוחם חזק הוא חלוץ!
  חרב לארץ מולדתו הקדושה,
  כדי שהאדון הרשע לא יחטוף!
  
  שדון הוא גזירה לכל העולמות,
  כוחם של המאורות החכמים ביותר!
  בלי שום קישוט נגיד,
  הקב"ה האיר את דרכנו!
  
  לא נכיר את המילה פחדן,
  אם החייל לא ילחש, אני חושש!
  אמונה אורתודוקסית טהורה,
  אלוהים נותן השראה לישוע!
  
  אין שלום בלב בלי המשיח,
  הזוהר מוביל לקרב!
  ללא אמונה, מלחמה היא הבל,
  הפסדים בלתי נשלטים!
  
  השטן יפתה
  משקר לאנשים שלך - בחינה חמישית!
  אבל אל תאמין לרשעים
  אין סיבה לבגוד!
  
  אנו נאמנים לשבועה לקבר,
  החלל מחכה לצאצאינו - תאמין לי!
  הבה נפיל את בני השטן,
  לא יכול לרתק את כדור הארץ!
  
  לכן, המזל מחכה,
  מי שחזק - ה' יציל!
  אלוהים אוהב את העם של רוסיה,
  הלהבה בוורידים ממיסה את הקרח!
  בואו נגיע לגבולות אינסופיים -
  בואו נראה ליקום את דרכנו!
  אל לנו ליפול על פנינו לאורתודוקסים,
  הטמא אינו יכול לכופף את הקרן!
  הבנות שרו שוב טוב מאוד. והם הראו את שיניהם, שהיו כמו ניבים.
  וכך תקעו הלוחמים את אצבעותיהם החשופות לפיותיהם. ושוב יקחו את זה וישרוקו.
  והעורבים הרגישו כאילו נפגעו במוח באלוה. והם, לאחר שאיבדו את ההכרה, נפלו על ראשי האורקים. והם ניקבו את הגולגולות של הדובים של פוטין.
  ואני חייב לומר שזה מאוד מגניב.
  כאן הראו הבנות איך להילחם בדובי ניבים. אלה באמת יפהפיות כתובות.
  ואם בחורה כזו תמצא בחור שדון, היא תרביץ לו עד שיאבד את ההכרה. ואם היא נתקלת בצעיר אנושי, אז תהיה אורגיה כזו.
  השדון לקח אותו ושר:
  אם אנחנו הבנים של כל הארץ,
  הם הצליחו לזיין את הילדה בבת אחת...
  זו תהיה כזו אורגזמה עבור בנות
  לא במכת הגבות, אלא ממש בעין!
  אכן, האלפים באמת יכולים לעשות הרבה. ולהראות את הפוטנציאל שלהם. ולא רק קרבי, אלא גם פיוטי.
  עם זאת, לבנות כבר נמאס לשיר כל הזמן ולקפוץ כמו נמרים.
  והם פרצו לתוך מפל שלם של פרשיות מכונפות;
  מכל יצירות האמנות, אלו יצירות מופת צבאיות שהן מושרשות הכי חזק בזכרון האנשים ומעוררות הכי הרבה דמעות!
  - ציור צבוע בדם: בהיר יותר מציור שמן ודוהה הרבה יותר לאט!
  אדם הגון שם צדק מעל משפחה וחברות! חייב להיות חוק אחד לאויבים ולחברים, כמו שיש לבעל לאשתו!
  נוכחותם של חוקים שונים הופכת את הצדק לזונה!
  יריב חזק מחזק את הגוף והרצון שלך, מחזק אותך - חלש משחית את נשמתך ומחליש את גופך, והופך אותך לחלש יותר!
  אז הדרך הקשה נותנת ניצחון הרבה יותר קל!
  לחייל נותנים ידיים לירות, ומוחות לעצור בזמן!
  להרוג טיפש: זה אותו דבר כמו לדקור אותו במחט, לירות בבחור חכם זה כמו להכות אותו עם פגז!
  הטבע הוא אמו של האדם, ואמו של ממציא גדול לא יכולה להיות טיפשה מוחלטת! למרות שהיא חסרה כושר המצאה מעשית!
  הכדור הוא השיטה החינוכית היעילה ביותר בתקשורת עם צעירים, כמו גם עם זקנים!
  רק יעילות ההשפעה פוחתת! לעתים קרובות אתה תאבד את הסמכות שלך, אבל אם תיתפס, תצטרך לגדל זומבים!
  הדת מורידה אדם גאה לרמה של חיה - נותנת בחירה בין כבש לעז!
  עדיף לתת את העור שלך לאנשים כמו כבשה מאשר לשרוק לנצח כמו נחש!
  באופן כללי, המושג עבודה עם הראש כרוך לא רק בפרשנות מילולית, גם כשמדובר באומנויות לחימה!
  אם אתה רוצה להתעשר, הוטבל כיהודי; אם אתה רוצה להתעשר, שאל מיהודי!
  עופרת מסייעת לעיכול, במיוחד אם הגלולה בצורת מחסנית!
  פקיד שאינו לוקח שוחד הוא כמו זונה בתולה!
  בדרך כלל, כדי להציל אחד אתה צריך להרוג את השני! זהו ללא ספק חוק אכזרי, אך הוא משחזר את האיזון הטבעי של המינים!
  אין לוחם טוב יותר בעולם מחייל רוסי, ואין עריץ גדול יותר מגנרל רוסי!
  מותרות מופרזת היא סימן של קלות דעת, קלות דעת היא מבשר של חורבן קרוב!
  דברי חכמים מפי ממזר, כמו מזרקה ממזבלה!
  יש לך יתרון באורך, אבל לי יש יתרון בראש!
  לפעמים אתה יכול להרוג, אבל אתה לעולם לא יכול לקחת ממך תקווה!
  במלחמה, אם אתה מחמיץ שנייה, אתה יכול להפסיד נצח!
  מגדל רגיל מעורר רחמים בין גורדי שחקים, אבל מלכותי בין צריפים!
  האדם נכנע לכוח, מכבד אכזריות, מתעב עדינות ואינו מעריך חסד!
  סקס הוא התרופה הטובה ביותר לכל מחלות הנפש, אך למרבה הצער הוא יקר וקשה להשגה!
  מי שלא אוהב סקס לא אוהב את החיים, ולא מעריך את שמחות הבשר!
  לשירה יש במשותף ליין שערכו גדל עם הזמן, אבל אפילו מאות שנים לא מאפשרות לקווים לדעוך או לניצוצות לכבות!
  חייל הוא כמו מחשב - הוא סופר אחד-אפס, ולוחם הוא חבר-אויב!
  האדם נבדל מבעלי החיים בהומניזם, וביכולת לפעול בניגוד לאינסטינקטים!
  אלימות נגד נשים מייצרת לפעמים ילדים בריאים, אבל אלימות נגד הטבע מייצרת רק מפלצות!
  אם אמא אכזרית, גם הילדים! כמו הטבע, כך גם צאצאיו - האדם!
  ידידות מבקשים מהחזקים, הזנה מהעשירים, ומתמסרת לבלתי נרתעים!
  לתקוף היא הדרך הטובה ביותר לנטרל את היתרון המספרי של האויב - להכריח אותם להשיב מלחמה היא כמו לחתוך מחצית מהזרועות שלהם!
  .עבור אישה, אהבה היא הנאה והכנסה, עבור גברים זה הנאה והוצאה!
  המצאת נשק חדש לאדם לא מוסרי זה כמו ניסור רגלי כיסא כאשר חבל כרוך סביב הצוואר שלך!
  חולשת האדם היא האם של כל דת, ופחדנות היא האב!
  אתאיזם הוא סמל לחופש - נצרות דומה למילה שרשרת!
  מי שסולח יסלח, מי שמגנה יורשע! מי נותן לשנאה להתיישב בליבו, להרעיל את עצמו ואת יקיריו!
  מי שזורע אהבה ורחמים יקצור הצלחה ואושר!
  רצח הוא בעצמו סוג של חטא רב-צדדי ומוזר; לפעמים אפילו נמחקים על כך חטאים!
  במלחמה, היגיון הוא מושג יחסי - כמו שוקולד, לפני שבכלל יש לך זמן להתפעל מהברים שהם כבר בפה שלך!
  המוות הוא כמו קוסם טוב - מסתורי, מפחיד, מסתורי ואינו מסגיר את סודותיו!
  חייל במסכת גז הוא כמו פיל בחיתולים, ואי אפשר להתנגד לשום דבר רע!
  תאמינו לי, מבלי לדרוש הוכחה - מהלך התעמולה המוכתר של דת כלשהי - רצחני בפשטותו כאבן אבן!
  הדרך הטובה ביותר להחליש את הרוע היא לתגמל את הטוב. אדם נבדל מחיה בכך שהוא מסוגל לעשות טוב בצורה לא אנוכית, אפילו לרעת עצמו!
  האבולוציה לא מלמדת אדם חוסר אנוכיות - רק ה' מלמד זאת! בכל אדם ישר ואציל, גרגר אלוהים הוא הוכחה למהותו!
  האדם הוא החיה הכי בלתי צפויה - האינסטינקט הוא סטריאוטיפי, אבל ההיגיון מקורי!
  הקומוניזם דומה לרעיונות הנצרות - שפע של דם שופך והיעדר מוחלט של ריאליזם!
  במלחמת אזרחים, מתקפה מגדילה את הכוחות פי עשרה, אבל הגנה היא בגדר נסיגה, ונסיגה שווה ערך לכניעה!
  בעולם המודרני, תמימות היא סימן לכך שבחורה או מגעילה מדי ואף אחד לא רוצה אותה, או שהיא ביישנית ולא רוצה אף אחד!
  הריון הופך אישה ליפה ותמיד תמים, בתוליה מדאיגה ותמיד מרושעת!
  דת היא שם נרדף למילה כבולים, לא כל כך לגוף אלא לנפש!
  על הרע לקבל סטירות מהטוב - כדי שהטוב לא יאבד את תחושת הכבוד שלו, והרע לא יאבד את תחושת הפחד שלו!
  להלביש אישה זה יקר, להתפשט זה אפילו יותר יקר!
  למרבה הצער, כשלטוב יש אגרופים, הם מוערכים, ולא הטוב עצמו - אמנם לא מהמקלע צריך לחשוש, אלא מי שיורה ממנו!
  טרור, בניגוד לרועה, יכול להפוך כבשה לזאב! אין דבר מפחיד יותר מכבש כועס!
  מה שמבריק הוא תמיד פשוט - רק בינוניות מסבכת הכל!
  מוח גדול שואף לבהירות כדי שכולם יוכלו לראות את גדולתו, מוח לא משמעותי יוצר ערפל כדי להסתיר את הריקנות!
  אתאיזם הוא אידיוטיות לוגית - זה לא מסביר כלום, אבל הוא שולל מאדם אלמוות!
  אין צורך להעלות השערות על פציפיזם, אפילו כבשים ירמסו זאב אם יקרא להם מוסר!
  אדם חכם תמיד שואף לצמוח, רק טיפש מסתפק באותה רמה!
  המוח נוטה לשפר את רעיונותיו, אבל הטיפשות תמיד קבועה!
  חיים ללא סיכון הם כמו מרק ללא מלח, ותה ללא סוכר - אולי סגפנות כזו מאריכה את הקיום, אך הופכת כל דקה לרעננה!
  שנייה היא כמו כדור, אם תפספסו אותו, תצטרכו להמציא אחד מהקבר!
  אתאיסט ימצא אלף סיבות להרוס את נשמתו, ואף לא רמז אחד להציל אותו!
  החלשים משלמים על הכל, החזקים מנצחים, והערמומיות נהנים מפירות הניצחון!
  אומץ לב מקשט את בעלי התושייה, את רצון הטוב ואת כוחם של הצדיקים!
  מלחמה בוחנת את החכמים, מחזקת את החזקים, מבדרת את השוטים!
  להיות בעל יוזמה זה להיות בעל יתרון: להיות בעל יתרון זה לנצח, וניצחון יוביל לשלום!
  הטמטום עולה על החוכמה במספר הדוברים, ואינו נחות ביעילות השפעתה!
  אבל הנה המלכוד: אשליה של מאמין היא רק אובדן אשליה, אשליה של אתאיסט היא אובדן חיי נצח!
  מי שלא לוקח סיכונים לא ישתה שמפניה עם קוויאר שחור וינשנש וודקה עם שפריצים!
  העיקר בגבורה ובמיומנות של לוחם הוא לא לתת את חייו, אלא לשרוד - לקחת אותם ממישהו אחר!
  בשרה של אישה בחושך, נשמתה באור, ומחשבותיה בחוסר סדר!
  כאשר רצח הופך ללחם לתליין, חסר לו מלח - כלומר הסיכון שחווה חייל!
  אומץ הוא המצרך היקר ביותר שאינו למכירה! זה נכון שיש הרבה שרוצים להיפטר מזה!
  עינויים הם לא בידור, אלא עבודה קשה ממגזר השירותים, שבו הרחמים על הלקוח הרסניים לעצמכם!
  קפיטליסט לעולם לא יהפוך לפטריוט אמיתי של מולדתו; הוא אנוכי מדי בשביל זה!
  נפשו של עשיר היא פטריוטית, לא יותר מזו של מטבע זהב, שם לוקחים אותו לשם ותוקעים!
  כל אטום שווה ליקום במורכבותו ובפוטנציאל הבלתי נדלה!
  אדם חוטא ואכזרי, כולל כלפי עצמו, הורס את האנושות, מאיץ את התהליך עם המדע!
  לעתים קרובות ההתקדמות הופכת לניסיון להכניס פצצת מימן למצית!
  הזאב מתחבא מתחת לבגדי כבשים, הפוליטיקאי מתחת למסכה, והארסנל הגרעיני מתחת לאדמה!
  -הטכנולוגיות העדכניות ביותר הן ביטוי לצורה החומרית של הרוחניות של העם הרוסי!
  - הטכנולוגיה המתקדמת ביותר לא תחליף את הנשמה, מחשב אדיר לא יאהב, לא יחמם, ולא ילטף!
  הוראת המשיח חזקה יותר מפצצת מימן, ולכן מסוגלת להחיות את הנשמה, לעורר את הנפש, להעניק חיי נצח!
  בטח באלוהים, אבל אל תשכח למחוק את הראייה שלך!
  הדבר היקר ביותר בחיים הוא שאתה לא יודע מתי זה נגמר, והאי-חיזוי של העתיד - ארנק שהחלק התחתון שלו לא נראה נראה אינסופי!
  חייל עדיף מסתם אדם, טהור יותר, אצילי יותר, כן יותר! אולם, בניגוד לבן תמותה בלבד, נשללת ממנו הזכות לחיים!
  על ידי הריגת אפילו אדם אחד, אתה הורס יקום מיניאטורי, מה שאומר שאתה חוטא לאלוהים!
  כמובן! בוגד תמיד מפסיד, הוא שנוא על מי שבגד, ובז למענם עשה רשע!
  בגידה היא לא רק רשע, אלא גם טמטום אובדני!
  באופן מוזר, מוות בגיל צעיר מציל אותך מייסורי הזקנה, את הנשמה מלכלוך ואת הלב מגירושים!
  עישון מאריך חיים רק במקרה אחד, כמשאלה אחרונה לפני ביצוע!
  התחפושת דורשת הקרבה! זמני, אבל לא פחות קשה, במיוחד לאישה! נכון, לא יותר מניתוח פלסטי!
  החובה כלפי המולדת היא ההצדקה הטובה ביותר למעשה לא ראוי; כל רשעות היא קדושה אם מוכתבת על ידי שיקולים של פטריוטיות!
  קומוניזם מעוות גרוע יותר מקפיטליזם מעוות - בהתהוות קל יותר לקצוץ ראשים ויותר נוח לכסח אותם בפרץ!
  מלך יכול להזדקן עם הזמן - רק האנשים תמיד צעירים, המלך יכול להיות צעיר מדי - רק האנשים תמיד בוגרים, המלך יכול להשתגע או להיוולד כטיפש, אבל חוכמת העם היא אלמוות! לכן, תנו לאנשים, ולא למקרה עיוור, להחליט מי צריך לשלוט בהם!
  האינטרסים של המולדת יכולים להצדיק אכזריות, אבל את האחרונה, קודם כל, יש להראות לעצמו!
  חופש ללא מוסר הוא כמו מכונית ללא בלמים!
  מי לקח את השלטון: חזק, מי שמר עליו: חכם, אבל נפרד ממנו מרצון: אציל!
  שחיתות היא כמו סרטן, היא גורמת פחות כאב, אבל הורסת אפילו יותר בוודאות!
  האנושות חייבת להפסיק להיות ברבור, סרטן ופונה, למשוך לכיוונים שונים; במקרה זה, ההתקדמות לא תעמוד במקום, אלא תימשך לתהום!
  הזמן הוא הנשק הנורא ביותר, הוא מערער ללא הרף את כוחה של הציוויליזציה ומביס אנשים אדירים!
  הכוח נמצא בידיו של טיפש: זה כמו שריון עם חורים, הוא מגן בצורה גרועה, אבל זה עוזר לך לטבוע בבורות!
  נקמת השודדים היא האחות הצעירה של הפחדנות, בת הרשע והבת החורגת של ההצלחה!
  העולם מקנא באנשים חזקים, בז לחלשים, מתנשא על השפלים, ובכל זאת נברא על ידי יוצר מושלם כדי להגיע לשלמות !
  - רק הגיון ותחושת יושרה יכולים להפוך אנשים למושלמים, ואם תוסיפו לכך אצילות וחמלה, אז על ארבעת המושגים הללו תוכלו להניח את היסוד לעתיד מאושר!
  התנ"ך הוא ספר יהודי והפיכתו לבסיס המוסר ברוסיה אינו ראוי כמו החלפת החוקה באלפבית!
  קל יותר למצוא פילנתרופ בקרב חסרי בית מאשר שוטר חסר עניין!
  שוטר שלא לוקח שוחד הוא כמו גשם במדבר, אתה חלמת על זה כל חייך, אבל אתה תמיד מקבל את זה בזמן הלא נכון!
  ברוב המקרים, כובש הוא שם נרדף לפילנתרופ!
  דת נועדה להתקדמות כמו משקולת לשחיין!
  אושר בלי אלוהים הוא כמו אהבה בלי לב!
  האמונה הנוצרית דורשת לא רק צלב, אלא גם חרב כדי להגן על הטוב!
  דת עם חרב היא לא אופיום לעם, אזמל מנתח שמרפא נשמות!
  עדיף להרוג נבל אחד מאשר להתאבל על מאה צדיקים!
  הנשק המסוכן ביותר הוא התנ"ך בידי הרשעים!
  מי שאוכל הרבה זמן חי קצר!
  קומוניזם הוא רעיון מבריק, אבל לרוב הוא מיושם בחושך!
  אנשים רעים עם רעיונות טובים שופכים הרבה יותר דם מאנשים רעים עם תוכניות רעות!
  לחקור טיפש, להטיף מים במכתש, לענות, להצליף בחמור!
  הטבע עקום, אבל המוח האנושי הוא מיישר!
  לקידמה יש יכולת לרומם אדם, כלומר לקרב אותו אל הקב"ה!
  לא משנה כמה תאכילו את האווז, הג'ירפלקון לא יטבע!
  השטן מתחבא בגיהנום, והכומר בכיסו של חבר קהילה!
  מגדל הפעמונים הכפרי לא משמעותי בין גורדי השחקים, אבל מלכותי בין הבקתות!
  עבד משפיל מלך: אל לשעה אחת ושטן לנצח!
  . המין האנושי ישיג אומניפוטנציה או ייעלם!
  האדם נועד או לחיות כאל או למות כתולעת!
  לא משנה איך תבריק אבן מרוצפת, היא לעולם לא תהפוך לפנינה! לא משנה איך תעבדו אותו, ספר של גרפומניק לא יהפוך ליצירת מופת!
  רוב הדם נשפך מנאומים רהוטים, רעיונות נוצצים וכוונות טובות!
  ככל שהרעיון טהור יותר, כך נדבק אליו יותר לכלוך במהלך היישום!
  כפייה הורסת אהבה בלתי מוגבלת!
  אתה יכול לנשק את השוט, אבל זה נעשה רק כי זה יהיה נוח יותר לנעוץ בו שיניים!
  בכלל, הכי קשה זה להכריח אלכוהוליסט לוותר על הבקבוק שלו וקנאי דתי לוותר על דעותיו!
  במלחמה, שנייה אחת שווה יותר מאלף פגזים!
  עדיף למות באור מאשר לחיות בחושך! לא זרקור כירורגי!
  המטבע קטלני יותר מכדור; הוא פוגע ישירות בלב!
  מזון מיידי הוא קטלני כמו פצצת מימן, רק שמשתמשים בו הרבה יותר!
  אהבה היא עורך הדין הטוב ביותר, היא מצדיקה בלי לדרוש תשלום!
  לשרת שני אדונים זה בגדר ניסיון להישען על שתי פסגות הרים, הרגליים שלך יחליקו!
  איך בסיס מעורבב עם חומר נוזלי כמו דם יכול להיות חזק?
  קל יותר להרוג עריץ מאשר להחיות צדיק, אבל הראשון מועיל יותר!
  צ'ק אף פעם לא מיותר, גם אם קשה לשאת בעול הלוחם, מחסנית נוספת תציל חיים!
  יהירותם של מנהיגים עומדת ביחס ישר לאכזריותם - ביחס הפוך לאינטליגנציה והשכלה!
  עדיף לפחדן להתחבא בארון, ולאדם ערמומי מתחת לפח!
  ככל שהדרגה גבוהה יותר, כך פחות אמונה!
  מלחמה היא בית ספר לחיים שעדיף לדלג עליו. למרות שהכורח ההיסטורי עדיין יאלץ אותך לגשת לבחינות עקובות מדם!
  ידה של אישה רכה יותר משל גבר, אבל יותר עיקשת, קטנה יותר, אבל יותר אוחזת!
  טיפש יכול לשדוד, אבל רק תעלול גדול יכול לנצל את השלל!
  אל תחפשו את אלוהים בגן עדן, הוא חי, למרות שהוא ישן לעתים קרובות במוחו של כל אדם!
  שכל וריכוז יכולים לעורר את הקב"ה בתוכו!
  . פרק מס' 14.
  מריה קולסניקובה - הלוחמת המפוארת והייחודית הזו, והאסירה הפוליטית לשעבר - שערערה על עריצותו של החזיר המשופם המשיכה לשרבט אפוריזמים;
  יש לשלב אתאיזם עם מוסר גבוה, אחרת היגיון בשירות היצרים יהרוס את ההיגיון!
  עזרה במלחמה היא לפעמים מאוחרת, לפעמים מוקדמת, אבל תמיד בזמן הלא נכון ולא מספיקה!
  ניצחון קל טוב לארנק, הפסד קשה טוב למוח!
  שינה היא כמעט מוות, רק הרבה יותר מטרידה!
  המשיח קדוש ואצילי כפרח, רק הזבובים השמנים של משרתי הכנסייה נוהרים אליו!
  אלה שאיבדו את האמון במינו יהפכו בהכרח לקורבן של בגידה!
  אתאיסטים עושים את המפקדים הטובים ביותר, הם פחות רגישים לסוגסטיות, הם מגנים על חייהם ועל חייהם של אחרים, הם חושבים בעצמם!
  אתאיסט משוכנע עדיף על מאמין לא משוכנע!
  לא יכול להיות לך כאב ראש, זה עצם! אם כי לעתים קרובות חלול!
  אישה עם לשון תלך לאן שקומנדו עם מקלע לא יעבור!
  חופש נותן כוח, אבל השרשרת חונקת!
  מוסרי, מהמילה מלוכלך!
  מידע כוזב הוא כמו מלכודת הממוקמת בחוכמה!
  לא, הוא עשיר שהוא חרמן עם אשתו!
  העשירים הם לא אלה שיש להם הכל. וזה שלא חי מהלוואות!
  לגנרלים חלשים אין ניצחונות חזקים!
  ואתה צריך להיות מסוגל להרוג, אבל זה אפילו יותר קשה להציל חיים של מישהו!
  האדם הוא יצור מרושע ונראה כמו קוף, רק הניבים שלו גדולים יותר מאלו של נמר, והציפורניים שלו קורעות פלדה!
  אתה לא יכול להתעשר על ידי מכירת המצפון שלך!
  תמיד יש מעט כלי נשק, ללא קשר לגודל הצבא!
  הנשמה היא כמו ארנק עם ארנק ריק; קל ללכת, אבל קשה לחיות!
  - אתה צריך לשלוט בחוכמה, לא להראות חולשה, אבל לא לנצל לרעה את הכוח! כוחו של שליט הוא היכולת לוותר על אלימות!
  לפנק את הרע זה לבגוד בטוב!
  צאר נשאר צאר אפילו מרופט - ורוח מלוכלכת לא יכולה להשתנות אפילו על ידי פורפיר!
  הפשע הנורא ביותר הוא לתת חופש לרוע, להשאיר את הטוב ללא הגנה!
  היגיון פלוס ידע, מוכפל באינסטינקט לא רציונלי, הוא כוח המסוגל להזיז את היקום מיסודותיו!
  יש להאכיל ילדים חולים בכוח, אחרת הם ימותו.
  אבל במקרה הזה אף אחד לא יאשים אותנו שאנחנו מתאכזרים לילדים, נותנים תרופות מרירות ומזריקים להם זריקות!
  מלחמה היא לפעמים יותר רחומה מאשר מנתח שכורת איבר!
  אישה בלי תכשיטים היא כמו עץ בלי עלים, גבר בלי סלסולים הוא כמו גזע בלי חזזית!
  ילדות טובות אוהבות עם האוזניים, ילדות רעות עושות הכל עם הפה בשביל כסף!
  מלחמה היא תועבה כמו שמן קיק, מגעילה, מרה, אבל בלעדיה אתה לא יכול לנקות את נשמתך, אתה לא יכול לחזק את דעתך!
  האסירה לשעבר מריה קולסניקובה הפכה למלכה אצילה. היא ידעה שיבוא הזמן שהחלאות שתפסו את השלטון במדינה הלבנה תגיע לקיצה. והחזיר המשופם והקירח ישלם יפה על ההפקרות הזו שעשה נגד עמו. וגם לסחטנות גרעינית.
  בינתיים, הילדה-מלכה פיקד על אימפריית האלפים.
  הקרבות בין האלפים לאורקים לא שככו. הבנות, מאוד יפות וזוהרות, המשיכו להילחם עם דובי פוטין השעירים, המכוערים והמגעילים.
  אז השדון עם השיער הכתום לקח ולחץ על הכפתור של מכונה עם משגר רקטות שיגור מרובה עם הפטמה הארגמנית שלה. היא לקחה אותו ובעטה בו בכוח קטלני ועצום.
  וזה גרם להרס ולחורבן. שתי פלוגות של הדובים של פוטין נקרעו לגזרים ונשרפו בבת אחת.
  הילדה לקחה אותו והחלה לשיר, חושפת את שיניה, שהיו לבנות יותר מגיר;
  האורק היה ערמומי וערמומי,
  הוא דמיין את עצמו כאריסטוקרט...
  האש של מלחמה של מישהו אחר בערה,
  והיתה לו אחיזה חמדנית!
  
  דובים גידלו מעל הגבעה,
  זה יהפוך למודל - תוקפן!
  נקרע את אויבינו לגזרים -
  כולם יודעים שאלף חזק!
  
  אבל אורק נותן השראה לפיהרר -
  אנו ניתן לך אלפי טנקים !
  לא יהיו לך בעיות
  נגבה יחד ריבית מהעבדים!
  
  ובכן, קצין הביטחון מנער אותה,
  אני מסכים להיכנס לצרות!
  וזרק את ההמונים למזרח,
  מתקפת פלדה על הבירה!
  
  אבל הוא פגש את כידון האלפים עם כידון.
  הוא מבצר מונוליט חד!
  האויב נמצא בחוזקה תחת השדון -
  וההמון הפראי הזה בורח!
  
  האורק המרושע סמך על ארוחת צהריים -
  מה יתאים לכיכר האדומה!
  אבל החרב הצליחה לחתוך אותו -
  צבא בלתי מנוצח של גיבורים!
  
  היריב יהפוך לעפר,
  הסע אותם עד אורקלין!
  צלצול קרב רועם,
  החיילים שלי בלתי מנוצחים!
  
  בוא נמצא לולאה לפיהרר,
  ולדובים הרעים, המוקד מושחז!
  אני אהרוג את כל האורקים השפלים -
  נרטיב אותם יום ולילה!
  
  האורק הרשע חרוך ומעשן,
  הדובים מוותרים על הכל!
  הישגים עמידים הם גרניט,
  בואו לשתות תה מצלוחית לחג!
  
  נצמיח גינה מסועפת,
  איפה עצי התפוח הם קטיפה עם הזהבה ...
  איפה הקליפה הכי יקרה ,
  איפה אנחנו מהירים יותר ממטוסים!
  הבנות שרו בהתלהבות רבה וביופי הקולות שלהן. על כאלה, הם אומרים - נקבות מלאכים.
  הלוחמים מאוד יפים וסקסיים. והלשון שלהם פשוט מפוארת וכל כך ניידת, וזריזה מאוד. הם יוצרים איתם ניסים בלתי ניתנים לחיקוי וייחודיים.
  רק תארו לעצמכם עד כמה הבנות מסוגלות להשמיד את הדובים של פוטין. וזה מגניב במיוחד ומגניב להפליא.
  אלו הבנות שייקחו את זה וישאגו מעל ריאותיהן.
  קומסומול זה לא רק גיל, הטעם של השדון בפה של הבנות!
  ואז היפות לקחו את זה ושרקו, שוב כשהן משתמשות באצבעות הרגליים החשופות שלהן. והם עשו קריסה של עננים רבים עם עורבים. הם תקפו את הדובים של פוטין. כשהעורב משתגע משריקת האלפים, הוא מתחיל להסתחרר, ובחולץ פקקים נופל למטה וממש חודר את גולגולות האורקים.
  ואכן, הכל יצא מגניב ביותר ועם הרס עצום שאין לחקותו.
  פשוט תנסה להכניס את האצבע שלך לפיות של הבנות האלה: הן בעצם ינשכו את זה.
  אבל כמובן שזה לא הכל.
  לאחר ירי לעבר האורקים בעזרת פטמות ארגמן, הבנות לקחו את שדיהן ושרו;
  בקיץ השמש כל כך קורנת,
  האוויר מתמלא בדבש - טל!
  ההרגשה שלי כלפי המולדת היא טהורה,
  כביסה במים זורמים!
  
  אנחנו רצים על דשא האזמרגד,
  כמו ארנבות שמקפצות יחפות.
  הפכנו לחלוצים בחזיתות,
  ואף אחד לא גרר אותנו בכוח!
  
  אחרי הכל, הטבע כל כך יפה,
  זריחה ממוסגרת על ידי אודם.
  השמש היא גם כמו כרזה אדומה,
  עכשיו הנבט הופך לצהוב, מערבולת של זהב!
  
  בכל שיח וכלי דשא ,
  רוחה היקרה של המולדת גלויה...
  כמו מחרוזות של פנינים מסתלסלות,
  מוך צפצפה צף!
  
  כמה מתוק הוא הצליל של האוריולה היקרה,
  קול כסוף של זמיר.
  אלילי רודובריה יקרים לי ,
  וכנסיות עם כיפות זהב!
  
  כאן הדובים עושים סימנים על תא המטען,
  והשועל מכשכש בזנבו...
  ג'ירפלקונס עפים בצרחות לשמיים,
  זה הבית הנבחר של האלפים שלנו!
  
  אל תרמסו את הזר המטונף,
  ההמון לא יגיע לארץ המולדת!
  כי אנחנו משרתים את הדו-ראשיים -
  היקום תחת ידו של נשר!
  
  בזים יעופו לשמיים עם טרייל,
  אנחנו נכבוש את המרחב האוניברסלי!
  הערימות בשדה נאספות עד לתבואה,
  אחרי הכל, אלפא היא רומא השלישית!
  כן, הבנות, ברגע שהן מתחילות לשיר, אי אפשר לעצור אותן כל כך בקלות. האלפים פועלים באנרגטיות ומראים את מזגם התוקפני. הלוחמים באמת כל כך מגניבים. וכך החלו רגליהם היחפות, החינניות, הסקסיות והמפתות מאוד לזרוק מתנות של הרס והרס.
  ומתנות ההשמדה ההרסניות עפו מהדובים של פוטין. וזה היה מאוד מגניב. וכל כך הרבה חיילים מצבא ולדימיר פוטין נהרגו, הושמדו ונשרפו.
  הבנות הוציאו את הלשון וצייצו:
  איך חיינו בלחימה
  ולא מפחד מאורקים,
  אז הבנות יראו קראטה!
  נרמס, האורק יודע בעפר,
  אתה פוטין כבר לא נסיך,
  הסוף יבוא לשטן קירח!
  הסוף יבוא לשטן קירח!
  ככה הבנות שרות מאוד יפה ושנון. והם מראים את השיעורים הגבוהים ביותר בהרס, מוות ושודדות בחלל.
  זה באמת איזה צוות לחימה ויצירת הרס ומוות.
  אבל הבנות לקחו את זה והחלו לפלוט שוב זרמי מילים. רק שהפעם לא הייתה זו עוד שירה, אלא אפוריזמים מכונפים;
  כסף הוא רק כלי לשרת את המולדת. כשיש יותר, השירות יעיל יותר בתנאי שיש לך מצפון!
  אם הוא מציל את המולדת, ללא ספק, בלי לדעת - כאשר שקר מוביל לניצחון, אז זה קדוש!
  אישור מעשי לאמונה הוא כמו גיד לזרוע - בלעדיו הוא חסר אונים ומת!
  הם עפים להישגים גדולים, אבל לא קופצים!
  כאשר האציל צוחק מרוב שמחה, פשוט בוכה מרוב צער, שכן האצילים משתעשעים ביותר מאובדנות הקבצנים!
  נשיאים לפעמים מתבדחים בצורה כזו שהעם לא צוחק!
  כסף הוא גם חייל, צריך לדאוג לו ולזכור: כדאיות מעשית חשובה יותר מכבוד! האחרון מוצע למכירה, אבל הראשון לא יסולא בפז!
  הירוקים תמיד חריפים - בשלות מתוקה!
  הנדר הפשוט ביותר הוא הקשה ביותר לקיים! מה יכול להיות קל יותר לא לנשום, אבל לעתים רחוקות אף אחד מחזיק מעמד עד השקיעה!
  אלימות היא תכונה הכרחית של חוק וסדר!
  מילים מרעידות את האוויר - החרב מוחצת את הבשר!
  מחלוקות על דת הן כמו טבעת, אין סוף באופק ותמיד חוזרים לאותם ויכוחים!
  בגידה היא כמו יין - פשוט מתרגלים לזה מהר יותר, וההנגאובר חזק יותר!
  רוע, קודם כל, הוא כאשר אתה גורם משהו לא נעים לשכנו, אתה פוגע בו, והחטא הוא חירות!
  לדוגמה, סקס הוא גם חטא, למרות שלמעשה אתה גורם לבן הזוג שלך לא כאב, אלא הנאה!
  שום דבר לא מפגיש אנשים שונים כמו אויב משותף!
  אם אתה רוצה לעשות שלום עם האויב, בוא עם מלחמה משותפת!
  שום דבר לא מחליש צבא כמו מפקד רע וגוף עם מוח חולה!
  המפקד מתכופף כמו מוט פלדה מוקשה כדי לחתוך חזק יותר!
  מרגל הוא העבודה הכי מרגשת בעולם: הדיוק של מנתח, הסיכון של חבלן, הווירטואוזיות של שחקן!
  רחמים במלחמה היא אחות התבוסה - כי מי שניצל אינו מובס!
  לדבר עם עשר זה כמו להילחם באלף!
  אלוהים גם אומלל בדרכו שלו - האחריות היא אינסופית, אבל אין עם מי לחלוק!
  אלוהים תמיד בודד כי תקשורת מעניינת אפשר להשיג רק עם שווים!
  חוסר טכניקה יכול לפצות על רוח לחימה, אבל על חוסר רוח לעולם לא ניתן לפצות על ידי טכניקה!
  חייל, כמו חימר, חייב להיות בגיהנום כדי להשיג ערך!
  קיצוץ בהוצאות הצבא הוא צורת החיסכון הבזבזנית ביותר!
  - לחלקם פשוט יש גיל בדרכונים, לאחרים יש חוכמה בוגרת מעבר לשנים שלהם!
  - שנים מוסיפות קמטים, אבל המוח צומח מושקה רק על ידי עבודה או זיעה צבאית!
  יש להרחיק פוליטיקה, כמו אנטי-חומר, אך לא ניתן להימנע מקרב!
  ככל שיותר כאב וסבל במהלך התרגילים, כך התהילה תהיה זוהרת יותר, כך גדלה הגבורה בקרבות הרעים!
  במחשבים, האדם שואף לבטא את החלום הבלתי מושג של מוח אידיאלי!
  ללא רוח הלוחם, הטכנולוגיה המתקדמת ביותר מתה, כמו גוף ללא נשמה!
  התליין הוא מקצוע מבוזה, אבל הוא דורש אומנות של מנתח, וירטואוזיות של צ'לן ודרישת טבח!
  חוסר החשיבות הוא תמיד ברוב, גרגירי זהב נדירים בין החול!
  למות בכבוד הימין, לרומם את הבשר - להיות פחדן ולהוריד את הנפש!
  להילחם עם אישה זה הדבר האחרון - ניצחון לא מביא זרי דפנה, תבוסה חושפת אותך ללעג, שלא ניתן לשטוף אותו על ידי מעללים!
  אצילות המשפחה מגבירה אחריות - אריה מלוכלך הוא תועבה, חזיר מלוכלך הוא רק צ'ופר עתידי!
  מלחמה היא פרה, נחלבת בשביל זהב, אבל עושה את צרכיה בדם!
  הסוס שלך הוא הנשמה שלך, כלי ניצחון שנכבש בקרב!
  אתה אפילו לא יכול להפסיד בצורה אדיבה, שלא לדבר על לנצח!
  כשקשה להילחם זה מעניין, אבל זה כואב במיוחד עבור החברים המתים!
  האצילות של חייל היא לא סיבה להזניח את הערמומיות ולדחות את ההמצאה!
  המגדל מעורר רחמים בין גורדי שחקים, אך מלכותי מוקף בצריפים!
  באופן כללי, המוסר הנוצרי או המוסלמי נוצר בימי הביניים המוקדמים, ולהיות מודרך על ידם זה כמו לכרות ספינת כוכבים עם גרזן אבן!
  לקרוא לאדם הגון טיפש זה בגדר עשיית צרכים על הראש שלך!
  אל תקלל אבן - תמעד, אל תקלל את הים - תטבע, אל תקלל אדם - תאבד את נשמתך!
  זהב לא בוכה, דובלון לא מחליד!
  סודות המדינה הם נטל כה כבד שהם יכולים למחוץ לך את הצוואר!
  שיני זהב ומוחות זבל - כלי יקר עם תוכן חרא!
  בזמן מילוי הבטן, שמור על האוזניים חדות!
  לא משנה איך תלטשו אבן מרוצפת, היא לא תהפוך ליהלום!
  לא לספק אישה זה כמו לפגוע בפנתר!
  האדם הוא אל קטן שמותר לו לגדול בידע!
  מקרקע הבשר של האויב בסכסוך אזרחי, אתה יכול לאפות עוגת ניצחון!
  עבודה עם להב כמו מברשת של אמן דורשת לא רק כוח ודיוק, אלא גם השראה!
  אבל עקרונות דתיים משמשים לרוב אנשים חסרי עקרונות!
  קרב ללא פציעות הוא כמו דייסה ללא מלח, במידה כמובן!
  אישה לא מרוצה היא יותר רעה מהשטן, יותר ערמומית מאספ !
  קרב, כמו מין, דורש לחץ ואומץ, אבל הצלחה דורשת גם מיומנות!
  אפילו קנאה כל יכולה מפנה את מקומה למעטה המלכותי!
  מה החישוב - כזו היא התוצאה!
  אבקה רטובה היא כמו חיה מאומנת: היא לוחשת, אבל לא נושכת!
  אומרים שקשה להיות אלוהים, אבל זה אפילו יותר קשה, והכי חשוב, יותר מעצבן להיות תולעת!
  מוצא נמוך מפצה על אינטליגנציה גבוהה, אבל אף גזע לא יכול לפצות על טיפשות!
  מלחמה מעוררת עניין, אבל לרוב לא בריאה!
  גבר שאינו מסוגל לספק אישה: כמו משורר הנואש למצוא סוף פסוק!
  אתה יכול לברוח מכדור, אבל אתה לא יכול לברוח מהגורל!
  להיות רוצח זה קל יותר מאשר להיות רופא, אבל זה גם מסוכן יותר!
  יוזמה בקרב היא כמו הרוח במפרשים; בלעדיה אין תנועה!
  ללא הגה, מפרש מסוכן יותר מאשר שימושי!
  כבש את האויבים שלך, אבל גם כבד את האסירים שלך!
  לא בכדי החולדה היא היצור העקשן ביותר, והאריה, מין בסכנת הכחדה, נמצא בין בעלי חיים כמו בין בני אדם. השפלות כובשת את האצולה!
  רחמים זה מושג הכוהנים, ואז רק כשזה לא קשור לארנק שלהם!
  דם הוא פתרון רע: מה מלט גרגרי חול אנושיים!
  שרשראות זהב זוהרות בבהירות, אך הן אפילו כבדות יותר משרשראות ברזל!
  גדלות הרוח מורכבת מכך שלא לצחוק על כיעור גם כשאתה יפה להפליא!
  אתה יכול להילחם בלי מגן, אבל ברגע שחייל מאבד את החרב שלו, הוא מפסיק להיות לוחם!
  משרת התליין לעולם לא נשארת פנויה, גם אם אינה מביאה תועלת מהותית!
  כל מי שננשך על ידי חולדות לא מפחד מעכברים!
  רצח דומה למין - הוא דורש חזרה וגיוון!
  רצח עדיף על סקס - בן הזוג הוא תמיד חדש ובלתי צפוי!
  האינטרס העצמי תמיד גבוה מהמצפון כאשר האחרון מורידים לבסיס!
  אתה לא יכול לשתות את האינסטינקט של הלוחם, אתה לא יכול למשכן את האומץ שלך!
  הדרך הטובה ביותר להרגיש כמו בן אדם היא לעזור לשכן שלך, ולהתכופף לרמה של חיה על ידי פגיעה בחלשים!
  כנסייה היא כמו חנות, רק הסחורה תמיד מעופשת!
  פיראט הוא צייד הון, והמזל אוהב את מי שחולק אותו בנדיבות!
  מרק הקרב זקוק לתיבול חריף כמו מוות!
  עלינו לציית למצפון שלנו יותר מאשר לאנשים!
  דת שונה מסיפור אגדה רק בתשלום של מספר הסיפורים!
  הם נלחמים לא במספרים, אלא במיומנות, אם כי ברוב המקרים קשה יותר להשיג את האחרון!
  התקשות נותנת כוח! כוח נותן אומץ! אומץ מביא ניצחון!
  לחיות בלי כבוד זה כמו לשיר בלי מוזיקה!
  גמישות חזקה יותר מקשיות - אתה יכול לנשוך אצבע בשיניים, ולהרוס את היקום עם הלשון שלך!
  יגיע הזמן שבו הביטוי אדם כל יכול יהפוך טבעי כמו אדם סביר; אם זה לא יקרה, אז גזעים אחרים יציגו את המונח משוגע!
  העתיד שייך למי שמעריך את הכבוד יותר ממה שהוא אוהב את החיים!
  עבדות היא האנטיתזה לאהבה, אתה לא יכול להעריך את החבל שמחזיק אותך בגרון!
  מותו של גיבור הוא הלידה לחיי נצח, קיומו של פחדן הוא הלוויה ממושכת!
  מלחמה היא בלתי נמנעת כמו מין ותגרום לאותו כאב והנאה!
  אל תיכנס למזחלת הלא נכונה, אתה עלול להיתקל בהיתד ולא תרד!
  יכולת חיזוי של פעולות היא חיידק התבוסה, הפתעה היא פרח הניצחון!
  אף אחד לא רוצה לקחת סיכונים כל חייו, אבל לעתים קרובות הסיכון מפסיק לרדוף אחריך כשאתה מת!
  לשון אישה רעילה יותר ממאה קוברה, למרות שהיא מתוקה יותר מדבש!
  ויחד עם זאת מרה יותר מלענה!
  עם זאת, עדיף להיות בעל מוח רך מאשר ראש אבוד, או אולי להיפך!
  כעס, מלא בעצמות, וכוח כמו חתול, זריזות כמו פיל, או יותר טוב, להיפך - זהו!
  לעתים קרובות יותר הם מפרים את החוקה בעת הקמת סדר חוקתי!
  הכנסייה המציאה את כור המציאה בעיקר עבור הארנק, והותירה את הנשמה עם ריקנות ואשליה!
  חיפוש אחר קדושה בכנסייה המודרנית הוא כמו טוהר בדיר חזירים!
  מי שמרביץ לאנשים הוא נבל!
  זיכרון הוא כמו תיק עם חורים, לא משנה כמה תדחפו אותו, לא תצליחו למלא אותו, דבר אחד שאני לא מבין הוא למה זה קשה לסחוב!
  . סוג של קרב הוא הרוח במפרשי תהליך החשיבה, ומלחמה היא השוט הטוב ביותר שמניע את ההתקדמות!
  אבל המחיר לא משנה בקרב, אז אושר נקנה ברצח!
  קופים חסרי זנב הם אלה שתוחבים את זנבותיהם בין רגליהם בצורה הטובה ביותר - אף חיה לא מפחדת כל כך מהמוות ואין לה אומנות הרג כזו כמו בני אדם!
  דם אינו מסוגל למלט גרגרי חול אנושיים בחוזקה מספיק כדי להניח את הבסיס לאושר!
  במקביל, הקזת דם משחררת את המוגלה של השחיתות, מטהרת את האומה!
  מדען הוא גם אל, רק אחד קטן, אבל לעתים קרובות הוא אוהב את היצירה שלו יותר מאשר את עצמו!
  מי שאכפת לו יותר מדי מהעור שלו יישאר ללא עמוד שדרה!
  מאהב טוב מתחיל ראשון, מסיים אחרון ועושה הרבה רעש!
  לא בכדי המלחמה היא אם כל התגליות, אחות ההשראה, בת הגאונות!
  זה לא משנה איך חיית - העיקר למות מאושר, בשיא האושר!
  הערובה הטובה ביותר לשלום היא ניצחון הוגן, וכאשר המולדת שלך מנצחת, זה תמיד הוגן!
  באופן כללי, כל דת שונה מסמים בכך שהמדינה, במקום לרדוף אותם, מעודדת בקנאות מוכרים!
  קל יותר לדחוף אנשים שיכורים!
  סוס שיכור לא מרגיש את משקל הצווארון או את הריס של השוט!
  קנאות דתית היא טירוף מרצון!
  בין הכוהנים זה כמו ביער: יש עצי אלון מסביב, וכל חזיר מנסה לאכול אותו!
  רגשות דומים הם כמו שרשרת, כובלת אומץ, כמו נחשים הם מרעילים את הכבוד, כמו חזיר הם מקלקלים את החובה!
  הנוער הוא נאיבי - הזקנה בוגדנית!
  מלחמה הוא המשחק המעניין ביותר בו אסור לפספס מהלכים ולתת לבן הזוג לחשוב!
  דת היא הכלי היעיל ביותר של כפייה; היא משעבדת את המוח, כובלת מחשבות ושוקעת אותנו באשליות!
  ההוראה הנוצצת של כל דת מבזה את הקנאות והאכזריות של חסידיה!
  כוח ללא אחריות הוא כמו ספינה, ללא הגה, לא משנה כמה תנשב רוח יפה, זה יגמר באסון!
  מלחמה מודרנית היא עימות בין שני חבטות-על , שנייה של עיכוב: נוקאאוט עמוק שממנו לעולם לא תקום!
  בזמן ההמתנה לאושר, שניות שוות לאינסוף!
  ואינסוף באושר שווה לשניה או פעימת לב!
  אדם אמיץ מת עדיף על פחדן חי!
  ככל שאתה חוטא יותר, כך התפילה בתשובה כנה יותר!
  טקטיקות צבאיות צריכות להיות כמו פלדה, חזקה אך גמישה שממנה עשויה פלדה דמשקית!
  אלוהים הוא כמו אריה: מלטף ותולש עור, מחבק - חונק, מנשק - מכרסם!
  נכון, אבל אי אפשר להתרגל לחיבוק של להבה, בניגוד לאישה!
  כותפות יכולות להוסיף יהירות לאדם חצוף, ולהתבלבל לטיפש, אבל הן לא יהפכו פחדן לאמיץ, או טיפש לאסטרטג!
  ניצחון קל הוא כמו שריון עם חורים, זה נחמד ללבוש, אבל זה זול ויש לו הגנה גרועה!
  המוות מפחד מהאיש האמיץ - אם אכל את הלחם!
  הם תמיד מצפים לסופת רעמים, אבל במקביל הם תמיד מצליחים להירטב!
  מי שעלוב בעינויים עלוב במיטה!
  הצדק לא אוהב את החלש, המזל לא אוהב את הביישנים, העושר לא אוהב את הישרים!
  רחמים הם מותרות גדול מדי - לשליט חלש!
  שליט חזק חייב להיות אכזרי. קשה לישון על סלע כי זה קשה!
  חוסר החלטיות: הסימן הראשון לחולשה!
  ילד הוא דף נייר ריק, זו לא אשמתו שיש כל כך הרבה נבלות בקרב מבוגרים!
  פסימיים אף פעם לא מסתבכים בצרות!
  אתה לא יכול לשטוף את הראש עם חוקן, יש יותר מדי חורים, כולם נכנסים!
  תשמור על השפה שלך. זהו השריר החזק ביותר, מכיוון שהוא יכול להרוג מיליונים, והחלש ביותר, מכיוון שהוא יכול להסגיר את הדובר!
  לשון ארוכה מקצרת חיים, למעט וידוי גוסס!
  עדיף לחלוק את הניצחון מאשר לשאת בנטל התבוסה לבד!
  החולצה שלך קרובה יותר לגוף שלך, אבל אתה יכול באמת להתחמם על ידי מתן אותה לשכן שלך!
  החזקים תמיד חופשיים, השלשלאות החזקות ביותר הן החולשה האנושית!
  - מי שהוא אריה במיטה ובשדה הקרב לא יהיה ארנבת!
  שתיקה מתאימה לזהב בדרגה גבוהה, כשצריך לומר שהציון יורד!
  שתיקה היא זהב, אבל לעתים קרובות שקרית!
  למה שקט זה זהב, כי מפתח הזהב הוא הדרך הטובה ביותר לשחרר לשונות!
  אתה לא יכול להפוך לאל בלי להיות קדוש!
  כוח ללא תמיכת מוסר הוא שריר ללא תמיכת שלד!
  תחת מכות החרב קוטפים את הקציר לאפיית לחם הניצחון, מתוק בדם ומר בדמעות!
  הצניעות היא אחותה של הגדולה, ההתפארות היא ההיפך שלה!
  קשה לנצח, אבל עוד יותר קשה לקצור את פירות הניצחון!
  תיאוריה ללא תרגול כי נשר ללא כנפיים אינו עף, אלא מוחזק בשבי!
  . פרק מס' 15
  מריה קולסניקובה - הילדה-גיבורה ומלכת האלפים מפעילה את הפקודה הייחודית שלה. והיא נלחמת בזעם גדול והכוח שלה פשוט מעולה. והוא יופי קוסמי ומלכת שדונים. וכך היא שופכת פרשיות מבנות השדון שלה כמו מקרן שפע.
  התמדה בפעולה שגויה היא ההבדל העיקרי בין אדם לקוף!
  - בלי סיכון אין מאבק, ובלי מאבק אין חיים
  - סיכון הוא מלח החיים, בלי זה אתה לא צריך כלום, אבל אם תגזים, תרגיש בחילה!
  המוות הוא כמו חתן, רק אחד בא, אבל הוא לא מאחר!
  כמה שיותר חוצפה מול החלש, יותר פחדנות מול החזק!
  אם אתה רוצה להפוך לאל, תפסיק להיות קוף!
  למלך ולעבד יש את זה במשותף: הם מסירים את הגזע שלהם מיד - עם המחווה הראשונה!
  באופן כללי, רוב הגאונים הם ילדים של רשעים, כי אישה תמיד מעדיפה את בעלה על גבר טוב יותר!
  בגידה משפרת את הגנטיקה, כך שאישה לעולם לא תרצה לשאת אידיוט מתחת ללב!
  אלוהים שם חרב בידי הבעל, מחט באשה, רק אנשים נוטים למרוד במיוחד נגד רצון הקב"ה!
  מדע מפותח דומה לקסם!
  קל יותר לגרוף את הים עם אצבעון מאשר לענות על כל השאלות של אתאיסטים!
  אימפרוביזציה היא מכחול המורט את המיתרים של כלי הניצחון!
  בן תמותה חי עדיף על אל מת!
  מי שלא חולם להפוך לאל יישאר לנצח תולעת!
  עדיף להופיע פעם אחת מאשר לדמיין מאה פעמים!
  למה, במלחמה, רחמים, כמו התו השמיני בשיר, רק מפריע וגורם לצחוק!
  עירום מעטר אישה יותר מיהלומים! לפחות אחד שלא צריך קישוט!
  קל יותר לבנות איש שלג בגיהנום מאשר למצוא פוליטיקאי ישר.
  - קל יותר למצוא אבן יבשה בקרקעית הים מאשר נשיא שמקיים את הבטחות הבחירות שלו!
  כשיש מספיק לחם הצורך במשקפיים נחלש! שתי צלחות של אוכל טעים הן יותר מדי עבור האדם הפשוט!
  סיכון בקרב הוא כמו תיבול במרק, בלעדיו זה תפל, אבל צריך לדעת מתי להפסיק! מי שרוצה לנכס לעצמו את תהילת הניצחון, כמו חול במדבר, רק את מרירות האחריות חולקים לא הרבה גרגרי זהב!
  סיכון בקרב הוא כמו תיבול במרק, בלעדיו זה תפל, אבל צריך לדעת מתי להפסיק! מי שרוצה לנכס לעצמו את תהילת הניצחון, כמו חול במדבר, רק את מרירות האחריות חולקים לא הרבה גרגרי זהב!
  זהב נוצץ, אבל הוא מחשיך את הלב ומכהה את הנשמה!
  זה לא הגרזן שהורג, אלא זה שמניף אותו!
  מלחמה היא כמו סקס עם בן זוג טמפרמנטלי, אתה כל הזמן מחכה לסוף ובו בזמן רוצה להמשיך!
  ככל שהשאגה חזקה יותר, כך השכל שקט יותר; ככל שהטון גבוה יותר, האינטלקט נמוך יותר!
  ללא אנושיות, אדם הוא כמו פחם הנופל מאש - בודד וכבוי במהירות!
  על אדמתנו, הלהב חד יותר והמגן עבה יותר!
  אם אתה רוצה להיות גיבור, אל תצעד במבנה צייתן!
  כששני גברים מיומנים נלחמים, זו סערה, אבל כשנשים מיומנות נלחמות, זו טורנדו!
  הדבר הקשה ביותר הוא להגן על הנשמה שלך מהרשעות שבעצמך!
  במלחמה, הונאה היא כמו מפתח למנעול - ככל שהוא חדש יותר, כך הוא נפתח טוב יותר!
  עזרה היא כמו נדבה: היא תמיד מגיעה בזמן הלא נכון, לא במלואה, היא יקרה, אבל אין כוח לעצור את היד המבקשת!
  קל יותר לגרוף את האוקיינוס באצבעון מאשר להגיע למסקנה נחרצת בדיון דתי!
  דת, ככלל, היא האנטיפוד לסובלנות!
  דיבור על פוליטיקה מוביל לרוב למריבות!
  זהב אינו מחליד מדם, אינו מוכתם מזיעה, אינו מתפורר מדמעות!
  מועדון הוא אגרוף, חרב היא סכין באגרוף!
  אם אתה רוצה לשלוט במדינה, למד לשלוט בעצמך!
  כאשר לשכן שלך יש ארנק ריק, שלך נראה מלא יותר!
  עדיף לצום את עצמך מאשר לשמוע גניחות של ילד שמת מרעב!
  לפעמים הזמן להתחשב בטעויות נשאר רק בקבר!
  האלפים השתחררו בפרץ כל כך אגרסיבי. אלו באמת הבנות מהמתנות הגיהנומיות של השמדה מגניבה. בנות כאלה מסוגלות לקרוע דוב ואפילו נמר בעל שן חרב.
  והרגליים שלהם, כמובן, חשופות, ומפתות מאוד. בנים אוהבים לכרוע ברך ולנשק נעלי עקב עירומות, עגולות וורודות של בנות עם ריח מאוד נעים ומרגש.
  זה באמת התברר כמגניב ומגניב במיוחד. והבנות מסוגלות להרוג כל אורק על ידי הזזת רגליהן השריריות.
  אחת האלפים עם שיער בצבע פטל לקחה אותו ושחררה זרם של אנרגיה מרחמה.
  והוא עף ונפל על ענן שלם של נשרים ונשרים חופרים. והם, בהיותם המומים והמומים מההלם הפראי ומזעזע האוויר, החלו ליפול למטה.
  ואטפו את גולגולות הדובים של פוטין במקורם. ולהרוג יצורים מאוד מגעילים כאלה.
  הילדה ציחקקה וציינה:
  גבהים זרועי כוכבים מפתה,
  נמשך למרחקים אינסופיים...
  על מה הילדה חושבת כאן?
  כמובן על איקרוס הנועז!
  והלוחמת זרקה פגיון באצבעותיה החשופות. הוא עף ומיד ניתק את כבודם של שלושה אורקים. וזה התברר כיעיל וקרבי מאוד.
  וכל כך הרבה אורקים נהרגו בבת אחת.
  והילדה לקחה אותו ותחילה לשיר שוב;
  המדינה שלי תחת דגל נובמבר,
  הגיע לגבהים של כוח האור!
  אחרי הכל, אנחנו נלחמים עליה לא לשווא,
  תן לאהבתה להיות מושר לנצח!
  
  מדינת העצות לאנשים מביאה שלום,
  כולם שמחים בו - דעו את הפרולטריון!
  מי למען אלפיה - תהילה וכבוד,
  בואו לשיר את הפזמונים של מיליון אריות!
  
  בואו נשיג כבוד - נוער הארץ,
  בואו לבנות מקדשים - גן עדן של אלפיניזם!
  והיכן שהעשן השחור מיתמר למרחוק,
  הכר את הצעד הזה של האורקסיזם השפל !
  
  אבל מה נתן החלוץ עם השבועה -
  נשבעתי למען העולם - לשרת בקנאות!
  אם היריב רצה לקחת את הטוב,
  נרדף אחריו לצלילי האקורדיון הכפתור!
  
  האויב לא יודע שמולדתנו איתנו,
  יגיע הזמן - ספינות ייבנו!
  עורף לוחמי המולדת שלנו לא נמוג,
  תן לכולם להפוך לגיבור אמיץ!
  
  נטוס לכוכבים בשמיים עם שיר,
  בקרוב נחפור תעלות על מאדים!
  אנשי המועצות מאוחדים עם המפלגה -
  אחרי הכל, הקומוניזם הביא אותנו לשורה אחת כאנשים!
  
  מלחמה, כמובן, היא לא משחק,
  אתה מטרה ויורה בו זמנית!
  והכדור צורב כמו מחט חדה,
  שיהיה רע מאוד לאורקים!
  
  אנחנו יכולים להשיג הכל, הכל -
  ויהיו עצי דקל וקוקוס לארוחת בוקר!
  למי שלא אכפת להם
  יהיה די קשה עם מקל!
  
  טנק "אורק" חשב כך - הוא בלתי פגיע,
  ואיזה מצעד בכיכר עם המועצה!
  אבל הם הוכיחו שהוא בלתי מנוצח,
  זה לא יאפשר לקור להסיע אותך בקיץ!
  
  אז המלך-שדון הוא המצפון, כבוד נשמתו של אלפי -
  הוא ציווה עלינו להילחם על מה שקדוש!
  הילדה שלי מוטב שלא תהיה עצובה
  הכבוד הוא בלתי ניתן להריסה, כפית של כסף!
  
  תחת עינויים עזים - אתה לא יכול להשמיע גניחה,
  הראו לכולם - לוחם מהמונוליט!
  כזה הוא כוחם של הצבאות האדומים
  איפה אפילו ילד נלחם כמו אליטה!
  עכשיו, אם הבנות שרות, הן עושות את זה בקול רם במיוחד וכמו כלב גרייהאונד. הלוחמים, אני חייב לומר, הם נפלאים ומפוארים ביותר. וכפות רגליהם היחפות זריזות מאוד, ומיומנות ביותר. והם זורקים מתנות מוות, כאילו היו חלוקי נחל מבליסטראות. והלוחמים מראים את מזגם התוסס והאגרסיבי והבלתי ניתן לחיקוי.
  אז אחד הלוחמים על אקדח מתנייע לקח אותו ופגע באורקים, לוחץ על כפתור הג'ויסטיק עם הפטמה הארגמנית שלה. ופגז של כוח עצום והרסני ירק החוצה. הוא עף בקשת ופגע במקבץ של אורקים. והרבה מהדובים של פוטין הושמדו.
  הילדה ציינה באופן הגיוני:
  - וצייד יעור דוב אם הוא שועל אמיתי!
  ובאצבעותיה החשופות הילדה זרקה בומרנג. הוא עף ומיד ניתק את השלמות הגברית של ארבעה אורקים. והדובים של פוטין ממש מתו מהלם הקרב.
  לאחר מכן החלו הבנות לשיר בהתלהבות רבה, בקולותיהן המחווירים לפניהן זמירים;
  תחושה כזו בלב שרה את ההמנון,
  הגדולה בו היא רקיע ה'!
  ארץ המולדת: הישג, עבודה, כבוד לאנשים...
  שדון יליד היא המילה הקדושה ביותר!
  
  הכרוב נתן לנו השראה להישג,
  נתן כנפיים וגדולה ללא גבולות!
  אנו שומרים על כוחות כדור הארץ בחוזקה -
  המשפחה הכול יכולה תהיה איתנו לנצח!
  
  דע את ארץ המולדת, את לנצח אמא -
  חלילה שתהיה יתום בלי רוח!
  הכוכב בעל חמש הקצוות בוער -
  אם יהיה קרב, אכסה אותך בחרב!
  
  זה כמה סערות צבאיות הגיעו לאלף,
  החום זורם מהתופת כמו הוריקן!
  הסירה נשברה, המשוט נסדק,
  אבל השמש לא תכבה את מערבולת האורקים המרושעים!
  
  דרקון, החיוכים שלך הם פה מרושע,
  מה אתה רוצה לעשות? - לטרוף את אלפיה!
  אבל בואו לא ניתן לארץ המולדת להיעלם,
  כדי שנשים יבכו מרוב פחד!
  
  כידון ונוצה, חרב ומברשת מצוירת,
  בשירות כוח שהוא יפה מכולם!
  היא הקרב והחיים שלנו,
  קדימה - פרוסים בצעדה!
  
  אז אם זה נועד להיות גורל קשה,
  לגווע, לשכב באדמה הלחה כאדם צעיר!
  אפנה אליך, רוד הבורא,
  דע על הסמל, אני מצייר את הפנים של קדושים!
  השיר רעם על כל הקרב, בנות מדהימות השמידו והרגו במרץ את הדובים של פוטין.
  ולא יכלו לעמוד בלחץ הסוער, האורקים ברחו!
  ומריה קולסניקובה האמיצה צפתה בזה דרך המוניטורים. והיא הייתה ילדה יפה ומקסימה. פשוט נהדר. וכמובן, הדיקטטורת השמנה, המשופמת, השמנה תקבל גמול כשתחזור, ואפילו קודם לכן. וכך זה יהיה, ובנות השדונים הראו את המעמד הגבוה ביותר.
  נערת השדון המפוארת מריה קולסניקובה המשיכה להילחם בלהט ובלחץ רב, והראתה ניסים. והצוות שלה עם בנות גמדונים פשוט מעולה.
  זו הייתה מלחמה אכזרית ובו בזמן מהנה. האלפים, או יותר נכון רוב האלפים, עמדו בניגוד לכמות האורקים המתרבים על ידי ניצנים בעליונות וקסם איכותיים.
  לאלפים יש פי 12 יותר נקבות מזכרים, וכולם יפים ומענגים. אז הקרבות אגרסיביים ויחד עם זאת מהנים.
  אז לקחה נערת השדון ובבהונותיה החשופות זרקה את מתנת ההשמדה בכוח רב ורצחני.
  הוא עף בקשת והתנגש בהמון אורקים. ומסת הדובים של פוטין נקרעה לגזרים.
  הילדה צייצה:
  - האורקים משתוללים בזעם,
  האויב הניע את הגדוד קדימה...
  אבל הקולות של הבנות ברורים,
  פגוש את הדובים בעוינות!
  אלו הבנות - כיתה מצטיינת ורוצחת.
  שדון עם שיער כתום לחצה על פטמת החזה הארגמן שלה על כפתור הג'ויסטיק והבזוקה שיחררה מטען של כוח הרס עצום והרג את הדובים של פוטין.
  והיא השתוללה:
  - תהילה לאימפריית האלפים,
  הבנות מאוד יפות...
  אנחנו תוקפים, לא נסחפים,
  צוות הפלדה שלנו!
  והלוחמת זרקה בבהונות רגליה הנערות מתנה הרסנית וקטלנית של השמדה, וקרעה את הדובים של פוטין לגזרים. זה באמת התברר כיום אפל עבור האורקים.
  הם העזו להילחם עם הבנות.
  ואם בחורה תיקח את זה וזורקת חבילת נפץ עם העקב החשוף שלה, אז במקרה הזה הצבא של פוטין יפחד מאוד . הלוחמים מאוד יפים. הם או בביקיני, או אפילו בתחתונים דקים בלבד.
  רגליהם החשופות והחינניות זורקות מתנות מוות בעוצמה קטלנית והרסנית ביותר. והדובים של פוטין נחנקים מדם ומתים בייסורים.
  לוחמת משבט האלפים עם שיער סגול לקחה אותו ובכף רגלה החשופה והמסותת, זרקה את מתנת ההשמדה. הפגיעה גרמה להתהפכות הטנק של האימפריה של פוטין, ומסה של אורקים נמחצה.
  הילדה צייצה:
  מלחמה משתוללת ביקום,
  מלחמה ללא סיבות הגיוניות...
  הפיהרר הרשע השטן הטיפש,
  והצער בא עם זה!
  והלוחמת שוב לקחה וזרקה את בהונותיה החשופות, מתנה של השמדה הרסנית והרסנית.
  ושוב, הדובים הקרועים והחרוכים של פוטין עפים לאוויר.
  זה באמת נהדר. ההשמדה של אורקים שעירים, מסריחים ובעלי ניבים יוצאת לדרך, והבנות משתמשות בארטילריה חסרת רתיעה בעזרת פטמות חזה תות.
  והבנות שרות בהנאה, וממשיכות לזרוק מתנות מוות רצחניות ברגליהם החשופות והמסותתות, עם סוליות ורודות;
  אנחנו נלחמים באופן ספונטני וללא תוכנית -
  אבל אני אקרא בשמה של המפלצת בכעס...
  שורות הרומן המתעלל מלאות בדם,
  בואו נהפוך את הפרק עם פרקי האצבעות!
  
  האדון לפעמים מסתכל עלינו בקפדנות רבה -
  למרות שאני רוצה לחיות חופשי עם חרבות!
  לחלק מהאנשים שחיים חסר אלוהים בקרבת מקום,
  אחרים מעדיפים לא לראות רופא!
  
  האויב השאיר את השדון שלנו לאכילה,
  אבל אני לא אוותר על ארץ מולדתי לשטן!
  עם המשיח כל ידע בבריאה יפה,
  הפטיש של Svarog הוא הדרך אל החופים המפתים!
  
  אנחנו לוחמים שנולדו עם כוח כזה,
  עבורנו, דם הוא כמו אוויר בריאות!
  בני פלדה דמשקית, פלדה ומלחמה מזעזעת,
  לא נחווה כבוד ליריבנו!
  
  הולדת הלהב וגורלו של הלוחם,
  קרב, אושר לאהובים ביקום!
  כדי שתוף הטמא לא יזמזם,
  הרס את הדרגה הצבאית שלך בזעם!
  כמו תנופת חרב, מכה הולידה מחדש חיים,
  כך חיזקנו את מאמצי השלום בקרבות!
  עכשיו הגאה הוא אדון הארצות האלה,
  על Fein הדגל והמצעד שלך באוקרלין !
  
  ולילדת החלומות יש צבע שיער נוצץ,
  מראה זוהר שבו יש כוכבים, השמש!
  בשירת ליבך העברת את הדחף,
  תן לדגל, מסמיק, לפרוץ לשמיים בלהט!
  
  הגזע הוליד את המשיח - נולד בינינו,
  אל תשקר שאלוהים הופיע רק בפלסטין!
  אחרי הכל, עבור אלפיה, דע לך שתבוא שעה בהירה,
  נכבוש את החלל ואת האלמנטים!
  
  לשרת את המולדת - לאהוב זו חובתנו,
  בלי גבורה אין מקום על הפלנטה!
  ושמשפחת הקב"ה לא הפסיקה את בריתו,
  ילדיו חייבים להיות חזקים ובשר רוח!
  
  התוף נעצר, הקרב הסתיים,
  אוהל אדון השדים נעלם אל תוך חשכת התופת!
  עכשיו יופי שלי אני מבקש ממך לבוא,
  אני אתן לשדון את לבי בלי מילואים!
  מילים כאלה של בנות נראות מעט מעורפלות. הם מתגעגעים לבנים ולעתים קרובות מתעלסים זה עם זה. הבנות כאן נפלאות.
  ורגליהם החשופות, המסותתות והשזומות זורקות מתנות כה הרסניות והרסניות של מוות. והם שולחים אפונה שבתוכה מסתתר אנטי-חומר.
  הלוחמים כאן הם בסדר כזה שאפילו כדור לא יכול לעצור אותם והמעבר יהיה אסון.
  נערת שדון עם שיער צהוב לקחה פגיון וזרקה אותו על האויב באצבעותיה החשופות. הוא עף מעל ופירח את הגנרל האורקי במפשעה. והוא מת מהלם כואב.
  הילדה צייצה:
  - אנחנו בנות נשרים מגניבות,
  מסוגל, חמוד ויפה להילחם...
  ותאמין לי, אנחנו בזים ונשרים,
  ובכלל לא עם נשמה של ליצן רע!
  ואז עוד אחת מהבנות לקחה אותו וירתה מרגמה. והיא כיסתה תריסר שלם מהדובים של פוטין, קורעת אותם לגזרים. זו הייתה באמת מכה מוחצת. והלוחמים התחילו שוב לשיר בהתלהבות;
  אור מולדת ללא גבולות מלכותיים
  כוכב רובי אש מעל הראש.
  Elf כיסתה את עצמה בתהילה אלמותית -
  הגיבור האדיר, הדריימן, מכות!
  
  רובי רואן בעלי אזמרגד -
  ספיר נוצץ בשדה של פרחים...
  אני מפנה את מחשבותי אליך אלפיה -
  נשר בעל שלושה ראשים טס עם שירים!
  
  בטיפות טל פנינים הן יהלומי פתיתי שלג,
  הכל טוב בארץ המולדת הגדולה!
  האדמה שמנה - יש לה ורידים כמו נוצות,
  סחפי השלג נסחפו ברוח הרעננה!
  
  בקצה אחד של אלפיה יש קרח, כלבי ים,
  באחר, גמלים הם הזהב של המדבר.
  חם כאן כשסופות השלגים שואגות,
  כי אנחנו שומרים את אלוהים בליבנו!
  
  גדלים אבטיחים, מלונים ובננות,
  ואי שם בקיץ אתה דוהר על גלגיליות...
  ובכן, איפה אפשר למצוא מדינות כאלה בעולם?
  איפה העמים כל כך חזקים באגרופים!
  
  באלפיה מתנשא הישג הנשק,
  בו שדון האור הוא בורא גורלו!
  אנחנו יכולים להילחם בסדר גמור,
  כדי שלא יגיע מבול של צרות לשדון!
  
  כולם יודעים שהנשים שלנו יפות
  ואין גברים חזקים יותר עם אומץ!
  ארץ המולדת, אתה התגלמות גן העדן -
  אלוהים ריבוני אחד הוא אדון המשפחה!
  
  של Sun Glorious יאושרו ,
  סוג הטיול אליו יוצא חייל...
  נחזור הביתה עם שלל נדיב,
  ללא החמצה, קשתים ירסקו אויבים!
  
  בואו ניתן שלום ואושר לכל היקום,
  בואו נקים את המתים יחד עם אלוהים!
  לתפארת מולדתנו הבלתי מושחתת -
  אנחנו בהחלט יודעים - ננצח!
  הבנות שרו כל כך בזעם ובנשגב, והמשיכו להילחם. ואלפים נואשים ואמיצים נלחמו בשמיים. הם הפילו מטוסי אורק והציתו אותם.
  אחד האלפים ביצע מהלך - חבית משולשת, והכשיל את מכוניתו של הדוב של פוטין, מה שגרם לו להתלקח.
  הלוחם צייץ בטוויטר:
  השמש זורחת מעלינו,
  לא חיים, אלא חסד...
  אני אחראי לשלום במדינה,
  הגיע הזמן להבין
  אני אחראי לשלום במדינה,
  הגיע הזמן להבין!
  הלוחמים כבר לא ילדים,
  אנחנו חייבים להרוג אורקים!
  והילדה לקחה את זה שוב ולחצה בנחישות רבה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות.
  והיא שוב פגעה באויב, הפעם לחצה על כפתור הבזוקה עם פטמות החזה הארגמן שלה. וכוח גדול והרסני הגיב. זו באמת בחורה מאוד מגניבה.
  והוא יורה בצורה מדויקת מאוד לעבר האויב.
  הלוחמת עם שיער לילך פגעה גם באויב, תוך שימוש בחזה המפואר מאוד שלה. וכוח הרג אדיר שוחרר.
  הילדה לקחה אותו והתחילה לשיר שוב;
  בסדר בסדר,
  אצל השדון-סבתא!
  מה אכלת דייסה?
  מה שתית - תבשל!
  כך החלו הלוחמים לשיר, בקולותיהם המלאים, כמו טרילת זמיר. והם היו נהדרים.
  אבל הבנות שוב לחצו על הכפתור עם פטמתן הארגמן ושחררו את מתנת המוות בכוח קטלני.
  במקביל, נלחמו גם צעירים, ביניהם אלפים יפים מאוד שירו ושרו;
  החוף באלפא רחב ידיים ותלול,
  הגלים ניתזים עם הנצנצים של הזיגוג...
  אלפיה הפכה למולדתי,
  הטריל של הזמיר שר לנו שיר נפלא!
  
  בסירה רחבה, יקירי ואני שטים,
  זלאטה ואל הניחה את הצמות שלה.
  כמה טוב לי ולאהובתי להיות ביחד,
  חבל לא לתפוס תנין עם חכה.
  
  לא, לא מים, רשרוש אחורה,
  הטבע הוא שנותן לנו שמפניה.
  הארץ הזאת היא כמו אמא יקרה לי,
  נדיבות האדמה בלבוש מלכותי!
  
  טיפות כמו פנינים מתחת לקרן הירח,
  ניתז כמו נחיל דבורים עם כנף כסף...
  בתולה, אתה כמו מלאך עם חלום בשבילי,
  עם הפנים של התמימות - מדונה הכי טהורה!
  
  הריח הוא דבש, והשיער הוא משי,
  שפתיים פשוקות כמו סאטן.
  אני מאמין שהרגע המיוחל הגיע,
  הפוך אמיתי - אגדות היו!
  
  שפתיים נגעו באקסטזה
  המתיקות היא כזו שאין יותר מילים.
  אתה מאמין ביופי,
  המגרש יחליט - זרוק מטבע גבוה יותר!
  
  הנה הנשיקות אחת אחת
  אנחות וצחוק של שמחתנו הסוערת.
  קדושת הנפש תציל את הכרוב,
  הנבחר ישליך את רשימת החטאים לכד.
  
  לא, דע שאתה יפה יותר עלי אדמות,
  התשוקה בוערת כמו אש בוהקת בליבי!
  נחיה במדינה הטובה ביותר,
  בואו נפתח את החלונות והדלת לחלל!
  . פרק מס' 16.
  מריה קולסניקובה המשיכה להפעיל את השפעתה התוקפנית ולהכחיד את יריביה. והפקודה שלה הייתה נחרצת וחדה וייחודית.
  בנות שדונים מאוד מגניבות. לוחמים מענגים שזרקו אפונה של השמדה על הדובים של פוטין וקראו את האורקים לגזרים.
  הלוחמים התבררו כלוחמים ביותר. והם ירו במהירות. והם פגעו בנו עם מקלעים. מכסחת שורות שלמות של חיילים של הדובים של פוטין. והם פעלו בתוקפנות קיצונית.
  הבנות צרחו ושאגו.
  ויחד עם זאת לא שכחו לשיר בקולות נוצצים כקול פעמונים;
  שלום למולדת האלפים ,
  נשמח מאוד...
  בנות שדונים לא מזדקנות
  אנחנו מביסים אורקים באהבה!
  זה באמת שיר שנשמע מעולה. והכל מאוד נפלא.
  הבנות לקחו אותו ושוב החלו לשיר יחד עם הצעירים, ובאופן פרובוקטיבי מאוד;
  אתה הצבא שלנו - משפחת ילידים,
  מולדת גדולה, כוח האלפים.
  פתח את הלסת המסויטת של הנחש,
  פו גידל תנין בהרים האלה!
  
  הדובים משתחווים ונשבעים,
  הם נשבעים להרוג את כל החבר'ה הבוגדנים.
  אבל האבירים שלנו בז לשלום ולנוחות,
  עבורם, חבר ואח נאמן הוא כעת מכונה אוטומטית!
  
  אורקסטאן היא גם ארץ הולדתי, תאמין לי,
  התקבלה פקודה להחזקה - המתנה!
  אחרי הכל, תאמין לי, אנחנו לא יכולים להראות חולשה,
  הרי הארץ הזו היא הכניסה אלינו מהדלת הדרומית!
  
  למרות שלפעמים ניתן לשמוע פציפיסטים נאנקים;
  למה שכחת, אתה לא צריך למות כאן!
  אבל לא ניתן להרוס את העסק שלנו,
  כיון שהצבא חזק מכל המולדת!
  
  פקודות ארץ המולדת - אתה נלחם, אז תילחם,
  אל תקשיבו לעכברוש שואג מתחת לרצפה!
  עבור אלפיה שלנו, יש רק דרך אחת לעוף במרץ למעלה,
  והטיעון הוא מקלע מקסים האדיר הראשון!
  
  אם יש ניצחון באורקסטן , אז זה אומר חזק,
  המטרה הסובייטית למרקסיזם הקדוש ממשיכה לחיות!
  בני השטן לא יוכלו לשבור את רצוננו,
  לניצחון, לניצחון ולקורבנות לא נחשבים!
  
  ילדה, כשאחזור, תנשקי אותי
  עכשיו אתה גבר, והוכחת לעצמך הכל!
  איזה שריון חזק יותר מטיטניום על ליבו של חייל,
  איזה אידיאל נתן הלוחם הצעיר ללוחם!
  
  זה אומר שיהיה שלום בכל העולם,
  כל האנשים הם כמו אחים במערך אחד!
  שהחייל האדום כבש את הכן,
  עם הרצון להמשיך להילחם, אני בוער ונשרף!
  בנות ובנים שרו בהתלהבות פרועה. הם פעלו ביעילות רבה והרגו את הדובים של פוטין. זה מגניב ביותר.
  הנה האלפים דוהרים על טנק. והם קיבלו מכונית חדשה, פירמידלית שהומצאה על ידי זלנסקי. זה טנק ממש מגניב.
  ובואו לצלם בדיוק מדהים. ובביטחון פוגע באויב.
  הילדה משתמשת בפטמת האודם בעת הירי ועושה זאת בצורה מדויקת ביותר.
  והוא שר בזעם:
  אני יורה באויבים בשיק
  אני שומע קול נורא כובש...
  האלפים בהחלט יהרגו את האורקים,
  גם אנחנו לא צופים במלחמה!
  האלפים הרימו וחתכו לגזרים את מקביליהם, מתחת למכות. והם ניפצו לרסיסים את התותחים והטנקים המתנייעים של הדובים של פוטין. אלה יפהפיות כל כך מדהימות.
  והלשון שלהם מאוד אנרגטית ומהירה. הם עושים את זה מאוד שנון.
  ויחד עם זאת הם לא שוכחים לשיר;
  אלפיה היא איחוד קדוש של אנשים,
  עבור פרוגרסיבים, העולם הוא אידיאל!
  אני פונה למוזה מלאת ההשראה,
  מה שהאנשים חלמו עליו יתגשם!
  
  ארץ הולדתנו היא כזו שאתה יודע נפלא,
  שמח בו, גם מבוגרים וגם צעירים!
  בו מתעלה יום חול המועד יום ראשון,
  אין מולדת יקרה יותר מיקרה!
  
  אין גן עדן כזה בשמיים,
  מה שבונה את הפרולטריון הוא יד אדירה.
  ואיפשהו שרשראות חלודות נלחצות...
  עולם העבודה נתון באחיזת אגרוף!
  
  אבל לפעמים תהבהב מחשבה מרדנית,
  נוצה של כידון חדה יותר מלירה מוקשה!
  החום ימיס את הקווים, הקרח הלוהט של הגיהנום,
  והאלילים הנוכלים המוצהרים יתמוטטו!
  
  ואז סופת צונאמי תמהר פנימה בבת אחת,
  תהיה אי שקט בפריסה ארצית.
  כדי להשיג את מה שהלוחם העז לעשות -
  כמו סופת הוריקן הרוח סוחפת את הדורות!
  
  והמאה החדשה - הקידמה תבוא,
  בו ייעלמו העוני, הכאב, הסבל...
  כוכבי הלכת שהאסטרולוג ראה
  עכשיו באחדות יתחברו האחווה!
  
  והמוות ייסוג, הוא יסתיים -
  המדע ינצח, תאמין לי, הזקנה.
  כתר דפנה על המצח שלך -
  והכוח של המולדת הוא ריבונות ללא גבול !
  הבנות שרות כל כך טוב - הן עושות את זה מצוין. אלו באמת בנות סופר !
  לוחמי גמדונים יפים מאוד עם שרירים מפוסלים וחן רב. אלו באמת הבנות שאתה צריך.
  עכשיו, אם הם מתחילים לשיר, אז אף זיהום אחד לא יכול לעמוד בפניהם.
  ובנות נלחמות לא רק במטוסים ובטנקים.
  וגם בים. ויש שם רק אנשים בביקיני ויחפים. והרגליים שלהם כל כך מפתות.
  והשדיים, מה, והמותניים, והמותניים. ושרירי הבטן בולטים מאוד, כמו אריחים. אלו נשים. נמרים אמיתיים. ומילה אחת - אלפים.
  כשאתה מסתכל עליהם, אתה באמת נדלק. הבנות האלה פשוט סופר.
  השדון יפה מאוד, והם נלחמים על הים. והעקבים החשופים, הורודים והעגולים של הבנות המריאו והבריקו. זה היה יעיל ביותר. והאלפים הם לוחמים ענקיים.
  אז הבנות תקעו את רגליהן החשופות לתוך המתכת, כיוונו תותח של 12 אינץ' וירו איתו. ומתנות השמדה גדולות וקטלניות עפו.
  אז הבנות לקחו אותו ופגעו באויב, והתחילו לשיר;
  יופי, יופי,
  הרטבנו את האורק כמו חתול!
  הרטיבנו כמו כלב,
  בריון אורקה!
  אנחנו חזקים יותר מתוכי
  איזו חברה!
  ובכן, כמובן, מלבד בנות יפות יש גם בנים. אחד מהם עדיין נראה כמו ילד כבן שתים עשרה במכנסיים קצרים ויחף. והוא שר יפה מאוד;
  למרות שיש לנו קשיים, אל תהיה ביישן,
  התגברות על מכשול מתוקה יותר מדבש!
  אם אתה בז, לא דרור פתטי,
  שלא תעז להאשים את מזג האוויר הרטוב!
  
  אנחנו אוהבים להילחם במלח הארץ הזה,
  ברצון להלוות כתף לחבר!
  ולמען טובתן של משפחות לפרוח,
  בוא נלך עם איזה סלע שנרצה!
  
  פיראט לא יכול לחיות בבטלה,
  הוא בן המזל ומשרתה של אלפיה!
  בזמן שאנחנו בים, הבקתות מכוסות בשלג,
  ומפזרים כפור פנינה!
  
  לא בגלל זה בחרנו בדרך הקשה,
  שיהיה לך עושר לעצמך!
  האורקים המרושעים לא יכולים לכופף את השם האמצעי,
  ככה בונים מדינה עם שיר!
  
  האויב שועט קדימה - רסק אותו,
  עבור היריב יש רק ארון קבורה בבוץ!
  המולדת נהדרת - למרות שהנבל חזק,
  ואלוהים סווארוג מזעיף את מצחו בבהלה!
  
  אבל חצינו חרבות - באומץ לקרב,
  אנחנו צועקים הייה - תוקפים את השודדים!
  כך שמה שהיה פעם חלום יתגשם,
  לטעום את הנשיקה של אהובך!
  
  יפה אלפי שחר נשגב,
  הוא יפלוט הערצה בקול רם!
  אבל השטן לא יכול לבנות מאורה,
  הבס אותו והכל יהיה חסר דאגות!
  
  יבוא עולם שאין בו כאב,
  שבו הזקנה אפילו לא תישאר!
  אני אתן ליופי של אהבה כתר,
  ואני מבקש מכם להתקרב לפחות קצת!
  כן, הילד השדון שר יפה מאוד, הוא נפלא ומגניב. והשיר שלו מחמם את הנשמה.
  בנות האלפים ממשיכות במאבק על ספינת הקרב שלהן. כל כך הרבה בנות נפלאות על זה. אלפים צעירים גם מעדיפים לרוץ יחפים בחום. הם נראים לא יותר משש עשרה שנים, והם גם מאוד יפים, עם עור נקי וחלק. זה נראה כמו שדה קרב ומגניב.
  בנות לא מוותרות בקרב בכלל. והם פועלים במלוא האנרגיה.
  ואתה יכול לראות את רגליהם החשופות והשזומות מהבהבות כך. והם מעוררים רגשות נפלאים.
  בנות השדונים פועלות באנרגיה גדולה מאוד מהשדיים השופעים והעירומים שלהן.
  בת כמה הילדה בקרב? על ספינת קרב הם מדהימים. האלפים אפילו החלו ליפול על ברכיהם ולנשק את העקבים החשופים, העגולים והמגניבים של הבנות. והם עושים את זה בצורה מאוד אגרסיבית. ובהתלהבות רבה.
  אלו הבנות. וזה מאוד יפה.
  מה אם הבנות יחשפו את הפטמות שלהן? ואז הצעירים מרעיפים עליהם נשיקות בתאווה רבה. והבנים פשוט מדהימים. וגם הבנות נהדרות!
  הצעירים שרים מעל ריאותיהם:
  אנחנו לא שודדים מרושעים,
  ואנחנו לא רוצים להרוג...
  הבנות שלנו כל כך יחפות
  כאילו הם מסוגלים לתת!
  בנות השדון קרצו להן וגם שרו:
  יחפה, רק יחפה,
  תחת רעם יולי, ותחת קול הגלישה!
  יחפה, רק יחפה,
  רק אתה ואני נרקוד!
  ככה הם שרים. והם נלחמים אפילו טוב יותר. אז פגז פגע בספינת קרב עם אורקים, ומיד הרג חמישים מהדובים של פוטין. זה יצא ממש מגניב.
  ילדה עם רגליים יחפות, חינניות, מפתות מאוד, שבנים אוהבים לנשק, מדליקה אותה.
  אלו הבנות, ואיזה עור נפלא ומצוחצח יש להן. כל זה נראה מגניב במיוחד.
  אחת מבנות משפחת האלפים לחצה על פטמת החזה החשופה שלה ושיגרה קליע הרג מהאקדח.
  לוחמים של לחימה קיצונית וכוח עקוב מדם. והם מסוגלים להרוג אורקים. והרגליים שלהם, כמו תמיד, חשופות, ומסותתות, ואפילו שזופות מאוד.
  והעקבים של הילדה כל כך חינניים וייחודיים בדרכם שלהם. זו הפעולה המחורבנת של הבנות שלהם.
  ויחלו לשיר;
  הגוף של בנות לא מזדקן
  הם יפים לנצח, צעירים...
  הם קמים ומלאי כאוס,
  נשרים אמיתיים גנבו!
  בנות השדונים נלחמות במרץ. אבל יש גם בנים שדונים. הם חלוצים יפים, בלבוש נמוך, יחפים. והם גם מכוונים את רוביהם לעבר היריבים ומנהלים אש קטלנית מתותחים, שזו גישה תלולה ואגרסיבית ביותר.
  ותנו לנערי השדון לשיר באהבה ותשוקה;
  וכאשר ה-Pioner Bugle קורא לטעינה -
  החברים שלי ישירו שירים ביחד!
  אנחנו, כמו בז, נטוס למרחקים ללא גבול,
  כי אתה ואני היינו מוצדקים!
  מקהלה;
  האמת שלנו, האמת שלנו
  מורכב מנשיאת אמונה!
  ולא מחר ולא מחר,
  והיום הצילו את ארץ המולדת!
  
  אנו מכבדים את השדון שלנו,
  הרי לכל העולם - דע את האור!
  הדגל הארגמן שלנו של המולדת,
  ואין אדום בוהק יותר!
  
  החלוץ מצדיע לא לחזה,
  השלט שלו הוא דגל המולדת!
  נלחמנו ביריב במיומנות,
  מהלל הישגים בפסוק!
  
  דעו שיש רק אמונה אחת על הפלנטה,
  אמונה באלפיניזם מתוק וקדוש!
  כדי שילדים שמחים צוחקים,
  שהאורקסיזם יתפרץ אל התהום !
  
  כל אביר היה רק ילד,
  על הדשא והנחלים יחפים...
  אבל עכשיו יש לו כננת בידיים,
  משטח מתכת בחטף עם פטיש!
  
  מישהו משחיז מקלע עם מכונות,
  ובכן, מישהו יורה מהכתף!
  הדגל הארגמן מתנוסס כמו דגל אדום,
  אנחנו מנצחים אויבים מרושעים - לא בצחוק!
  
  אבותינו לקחו באומץ את אורקלין ,
  ובכן, מה איתנו? אנחנו בדרך למאדים!
  אנחנו האנשים לא מקוק על ענף,
  אגרופו של היריב מכה לו ישר בעין!
  
  אבל אנחנו גם יודעים ליהנות,
  הכו בתוף, נגנו בחצוצרות!
  פרצופים חמודים מאוד של ילדים,
  ורייטינג של ארבע וחמש!
  
  מבחן הקרב הקשה ביותר -
  לא לעבור זה כמו למות!
  אבל במוות יש לנו כרזה עם לפיד,
  מחשלת הנחושת האלפים לא יכולה ליפול!
  כך שרו החלוצים הנפלאים והלוחמניים. הם אפילו מאוד יפים ונלחמים. וגם הבנות ממשפחת האלפים נפלאות ומפוארות. והם ממש מדליקים גברים, וזה מאוד מגניב.
  הבנות רגילות להילחם באורקים מרושעים ולפעול בצורה מאוד פרודוקטיבית. והאנרגיה העצומה והייחודית שלהם בעיצומה ומגיעה כמו הוריקן.
  אלו הבנות.
  שדון עם שיער ארגמן כיוון קליע ופגע באורקים, ריסק כמה עשרות מהם בבת אחת. והרבה הרגו את הדובים של פוטין. וזה נובע, לומר בצורה קיצונית בוא נגיד נהדר.
  האלפים יפים מאוד, והיופי שלהם הוא אירוטי, וסוער ביותר. הם פועלים באנרגיה רבה ורותחת.
  הנה אחת הבנות בתחתונים בלבד וכמעט עירומה. וכך היא אפילו התחילה לשיר, לפני שעשתה זאת היא לחצה על פטמת החזה הארגמן שלה על כפתור הג'ויסטיק ודפקה באנרגיה.
  אלו הבנות - הן באמת מהמעמד הגבוה ביותר. אתה לא תוכל להילחם נגד אנשים כאלה.
  הבנות האלה הן סופרמן.
  וברקים עפים מהתותחים של ספינת הקרב האלפים. ואפילו מים רותחים כאשר מכים אותם. והמתכת של הספינות, הדובים החומים והמחוספסים האלה של צבא פוטין, בוערת.
  אלו ממש קרבות אגרסיביים.
  שמלווים בשוטים ובשירים יפים;
  המולדת פתחה את הדלתות לחלל לכולם,
  אלפרין הוא הראטיבור הראשון בעולם!
  הכנפיים שלנו מעל מערכת השמש -
  יש דוגמה על המשטח השחור של פנינים!
  
  אנו מביטים גבוה יותר ויותר אל השמיים,
  אחרי הכל, בכל שחר של מחשבות של מישהו יש שלום.
  אנחנו מנגנים ואלס על פסנתר חדש לגמרי -
  מניע כל כך פשוט וכנה!
  
  ועם כל תו, כמו הבזק של לירה,
  הקוואזר עם הכתר המלכותי קורא...
  למרות שאני עדיין רק בן -
  אבל זו תהיה המראה צעיר סוער מאוד!
  
  בעולם העתיק לקחנו את קו המשווה,
  בעידן החדש ביותר, מאדים מאחורינו!
  את האת מחליף מחפר,
  אנחנו יכולים אפילו להזמין גשם!
  
  המדען ארכימדס גילה הכל באמבטיה,
  אבל אנחנו לא יכולים לשבת ולשתות רום.
  הם לא מגלים תגליות על הספה,
  אוי, עצלות, איזה נחש שפל!
  
  לכן, המרחבים האוניברסליים,
  אנחנו בהחלט נמשכים למסע נהדר.
  פעם האבות הקדמונים הסתערו על ההרים -
  מזלזל גם בשובע וגם בנוחות הנוצות!
  
  אנחנו צאצאיהם וראויים לחרב,
  אנחנו יכולים להתמודד עם כל משימה!
  החלוצים צועדים בשירת גיבוש,
  וכולם מאמינים - אני אטוס לכוכבים!
  זה באמת שיר מרשים ונוגע לאוזניים. אמנם יש כאן אלפים, אבל אין צ'בורשקאות. הלוחמים כאן יפים מאוד, וכמובן יש להם רגליים חשופות, שריריות ושזומות.
  והבנות מדהימות ויש להן פטמות אודם שגורמות לפיתוי הכי גדול.
  הלוחמים האלה נלהבים מאוד, החזה שלהם כל כך מענגים, שזופים ועגולים ואלסטיים אצל הלוחמים. יפהפיות מענגות, לוחמות מאוד והרגליים שלהן כל כך נפלאות וניידות, והבהונות שלהן חשופות ועקשניות.
  הלוחמות נפלאות ומענגות במיוחד.
  והבנות יפות מאוד והרחם שלהן מאוד תאווה. וזה נפלא מאוד לגברים צעירים ללקק את הדבש הנפלא הזה. ותיהנו מאהבה מהסוג הזה.
  הו בנות, כמה מתוקים האלפים שלכן, אמברוזיה אלוהית באמת.
  וכמובן שהשיר מלווה את הקרבות העזים והעקובים מדם האלה;
  המדען המציא בחוכמה פצצה,
  מה הוא חשב עם ראשו של המועמד ?
  הרי בלי מוסר אפילו חכם הוא תחת,
  לפחות הוא מקבל מענקים על הטירוף שלו!
  
  אחרים קיבלו פטנט על האקדח,
  מה הלוויין שולח במסלול?
  המדען אינו חסר אונים צבאי,
  אל תשקרו עד הסוף, רבותי!
  
  אנשים צריכים לעבוד למען המלחמה,
  יש להם יחס רע אחד כלפי השני.
  אני לא מבין למה זה קורה,
  מישהו עושה משהו טוב?
  
  אחד מצייר מיכל בצבעי מים,
  קטיושה נוספת תעשה סקיצה.
  הוא אוסף מקלע מאז הגן,
  והמתבגר שלנו אוהב לצעוד במצעד!
  
  אחרי הכל, כותפות בהירות בחלום,
  עבורנו, לפעמים קרניים יקרות יותר מהשמש.
  אחרי הכל, אין מקום על כדור הארץ האומלל,
  איפה הדם של מישהו לא זורם ארגמן!
  
  אחרי הכל, אדם הוא זאב לאדם,
  ובכן, לפעמים כלב מחורבן מסריח!
  הוא אפילו לא ילווה לך חתיכת לחם,
  חי לבד - ההווה האכזרי!
  
  איזה סוג של אנשים הקים יהוה האב?
  איך זה שהרוע שולט בעולם?
  המלך האכזרי הוא נועז בין העם,
  והחבר העיקרי שלי הוא האח האגרסיבי קין!
  
  ה' ענה: זו הבחירה שלך,
  חינם, קשה, אבל הכרחי...
  זה חד יותר מסבון אם אתה מכה אותו בעין,
  אנשים נעשים מטומטמים אם העולם מאוחד!
  
  לכן, קרב הוא הגורל שלך,
  אני לא אשנה שום דבר בשבילך כאן.
  למרות שכאוס גיהנום שולט בקרב,
  אין תקווה ללחם קל ולנס!
  
  אבל המטרה שלי היא לחזק אותך בחוזקה,
  לבנות חלומות עם מוח אדיר,
  כדי שהחוט יהיה חזק יותר מהשרשרת,
  כך שכל אחד יכול להיות ידוע כגיבור בקרב!
  הבנות רוקדות טוב מאוד ומציגות קפיצות ברגליים חשופות. ואלוהים הכל יכול העניק לבנותיהם יופי כזה. או אולי אלים דמיאורגים.
  לבנות יש תסרוקות יפות מאוד. מגוון מאוד, וחלקם נראות כמו טחנות, או מסוקים, או עוגות - וזה סופר ומגניב.
  האלפים שרים בראש ריאותיהם, חושפים שיניים ולוחצים על כפתורי הג'ויסטיק עם פטמותיהם הארגמן;
  אתה הארץ שלי, כל כך נטושה,
  יש שודדים שממהרים דרכו, גל של המוני!
  ילדים בורחים, מירוץ סוסים,
  סופת שלגים לוהטת התעוררה!
  
  כל שיפון הזהב בער בשדה,
  מפל נשפך מהשמיים - נפאלם,
  השטן קרע את כוחו של "הרע" מהאטום,
  ועכשיו יש אש בכל רחבי כדור הארץ!
  
  בוער כמו קש-ריזה,
  יש דרקון זועם בשמיים,
  מהאפר ועד העפר הרוח הכחלחלה,
  צחנת העשן מביאה - הרס!
  
  להילחם בארץ המולדת בלי להחמיץ,
  הם פגעו בזאבים השפלים ישר בפה!
  עצי דובדבן ציפורים צמחו בפריחה ליד המרפסת,
  בואו לא ניתן לשיח הבושם ללכת לפח!
  
  הכל מקורי בכל ענף ערבה,
  ריח של דבש בענף פשוט!
  האם המטיילים הפתטיים בסחבות,
  אלה ששרדו הם קבצנים בלי כלום!
  
  לא, המפלגה שלנו אמרה,
  אל תיתן לאורקים המרושעים לבוא לבית אביך!
  נוער בלב, מאמין לא להזדקן -
  הרס מוחלט מחכה ליריב!
  
  אנחנו נתקוף - זו מטרה צודקת,
  יחיה לראות את הזמן שבו...
  סולנצלבלבניה שלנו ,
  זה יהיה אור נאמן לנצח!
  
  קומוניזם, אמת, הוגן,
  הוא מכיל חלומות שנולדו בכאב!
  אני מאמין שהמולדת תהיה מאושרת -
  כמו נשר בן אלמוות ממריא למעלה!
  
  ואז יגיע זמן האמת,
  איפה כל שאלה תמצא תשובה!
  של דרכו של השועל לא יחלפו -
  ואלפיה היא שחר הקומוניזם!
  
  כל כך חזקה אהבת המולדת,
  איפה שיש מקום לטובים שבאנשים,
  אחרי הכל, מולדתנו מפוארת בעוצמתה,
  נגד כל מי שיש לו כוח - להרוג!
  
  ואז הכעס ייגמר,
  גן עדן יבוא, עם שירת הזמיר...
  ואז נלך דרך החורשה,
  לעולם אל תבכה או תתאבל!
  . פרק מס' 17.
  מריה קולסניקובה נלחמת בטירוף זועם. ונותן פקודות לשעווה שלו, מראה קלאס וסופר פשוט יוצא מן הכלל וייחודי.
  הבנות האלה מאוד שנונות, ויפות מאוד ומאוד מגניבות בצורה קרבית. האלפים כאן פשוט מבריקים.
  בנות שונות, אבל האלפים האלה כולן מגניבות. הם יכולים לנצח אורקים ולהטביע דובים מרושעים בדם.
  ולשונות האלפים אוהבות ללקק, מה שפועם, זוהר ומריח כל כך נעים בין האלפים הצעירים.
  האנשים האלה כל כך מושלמים שהארומה נובעת מהם, כאילו מצמחים צעירים ופרחי בר. איזה דבר נפלא.
  אלו הבנות כאן ויש להן שיניים נוצצות פנינתיות - פשוט מעולה.
  ויש להם נושא קוסמי, פנומנלי. כאן העיניים מאירות בהן, ודומות מאוד לכוכבים.
  אחת הבנות דפקה באצבעות רגליה החשופות. וכך זה הרס את הכל לגמרי. וזה קטלני ביותר.
  הנה הבנות מהמעמד הגבוה ביותר, הן ינגנו קונטרבס.
  והרגליים שלהם כל כך יפות, ואפילו חשופות מאוד. למרות שאפשר לומר כך - מאוד יחף? אולי עדיף לומר - יפה מאוד!
  ובנות אוהבות לשיר ולרקוד בתשוקה.
  והקולות של הלוחם כל כך מלאים ויפים;
  האם זו המילה כבוד, אחים?
  כמה חום יש במילה הזאת!
  למרות שיש אינספור יריבים עזים,
  נביא ים של אור לארץ המולדת!
  מקהלה.
  אני נותן את לבי עבור ארץ המולדת שלי,
  בו פרצו הלהבות לשמיים!
  דרך קוצי הצרות עד נובמבר,
  לשחר האדום...
  תן לרוח העם לנסוק ולעלות שוב!
  תן לרוח העם לנסוק ולעלות שוב!
  
  אחרי הכל, עלינו לשאת אהבה לאל יכול,
  דגל קדוש של אלפיניזם!
  כדי שחלומות נועזים יתגשמו -
  נולד בנתיב ההומניזם הקדוש!
  
  וכל משפחה לא תבגוד באלפיה,
  אנשים יעמדו בגיבוש לשלום ואמת!
  מאי פגסוס אמיץ, פרנסוס מבריק,
  נקבל השראה מהקרב של מטרה צעירה!
  
  בהרים נחל מהיר זורם כמו נמר,
  הרי הכסף של הפסגה האיר!
  העניבות גורמות לשקיעה האדומה לבעור,
  להיות אמיץ זה הקריטריון העיקרי!
  
  לוחם נפל - אבוי, גורל אכזר שולט,
  איך קרה שחבר התמוטט!
  אמור לי נא, אלוהים הכל יכול,
  ובכן, למה כדים מלאים באפר?
  
  נשמה - ה' ענה. - חשוב יותר מהחלציים,
  והחיים לעולם לא יעזבו את הנופלים!
  כן, לא ניתן לך לדעת, שבקרני האור,
  כשהם קמים לתחייה - תהילה לשמו של רוד!
  
  אבל אתה יודע שהיום הזה לא כל כך רחוק,
  אז יפתחו דלתות היקום...
  וקריסטל לא ילבין מקדש אפור,
  היצירה שלי תזכה לאלמוות !
  ובכן, אם מסתכלים על הבנות היפות, על החזה המלא שלהן ועל פטמות התותים שלהן. והם כל כך מפתים ונוצצים כמו אבני אודם מכתר הקיסרית הבריטית. זה באמת כזה יופי ופיתוי.
  שדון צעיר אחד מיהר אל פטמות התותים של השד והחל ללטף אותן בלשונו, ועשה זאת בצורה מאוד אנרגטית. אוי, כמה זה נחמד ללקק תות כה בשל ומרהיב. כמה נהדר הכל כאן.
  ולילדה ממשפחת אלפים, כמובן, לא אכפת ללקק משהו טעים, מתוק, ארומטי מהצעיר בתמורה. וכמה נהדר הכל יהיה.
  ואז הילדה לוחצת על כפתור הג'ויסטיק עם הפטמה שלה בצורת ניצני ורדים. ואז זה פגע באורקים עם רקטה, וקרע אותם לגזרים.
  והרבה מהדובים של פוטין הושמדו.
  אלה האלפים של השחר העקוב מדם.
  אבל הם גם אוהבים, כמובן, לשיר, בייסורים גדולים;
  אנחנו אלפים מגניבים, לא עבדים,
  נולדנו להמריא כמו נשרים, תאמין לי!
  לא, ארונות קבורה לא יבואו לארץ המולדת,
  תנו לנו להיות ביחד באלפים קרב !
  
  כל לוחם מסוגל לפגוע,
  אבל לא כולם חושבים על יקיריהם!
  אש סופת הוריקן בוערת,
  ומחשבות על הטוב שבנשמות הטהורים!
  
  מסיבת שדונים , נולדה בחלומות,
  מכיר את זה מיבלות בעבודה.
  אנחנו לא משרתים בגלל הפחד המטופש של מישהו,
  את מה שאנו שואפים אליו לא ניתן למצוא על המפה!
  
  הזהב של הכיפות העגולות נוצץ,
  אבל בלב הזהב יקר עוד יותר.
  אורקיזמה החיה גררה את הכבש,
  אבל נהרס על ידי כוח האלפים!
  
  כשהחלוץ נשבע את השבועה,
  תן כל טיפת דם מהוורידים שלך למולדת!
  הדוד רם הרשע הציל רקטות,
  רציתי ליצור בעיות לאיגוד!
  
  אבל לא נשבענו, האמנו בדיבורים ריקים,
  להזמנה אחת - שרת את המולדת!
  האורק הרשע נמחץ על ידי גבורה,
  בואו נעבור את הדרך הקשה ונהיה באלפיניזם!
  
  זרוק, ילד, שובע, פחדנות, עצלות,
  הוא ציווה על הנשמה לשאוף לניצחון.
  תן לזה להיות לטובת המטרה כל יום,
  ואם נצטרך לנסוע לסיביר, נלך!
  
  גיבור באתרי בנייה ובקרבות,
  על כל דבר אפשר להתווכח, תאמין לי!
  אל תבלבלו את החיים עם משחק קל
  למרות שהמשחק הוא אחד - המאבק נגד המוות!
  
  הנה המטרה, זה כבר נחשב גלוי,
  זה נשאר השלב האחרון, קשה לעשות!
  אז האביב ייתן לנו צבע לנצח,
  והם יהיו סבים צעירים ביום ראשון!
  הבנות שרו יפה מאוד והשיניים שלהן נצצו, נצצו בפנינים והוציאו השתקפויות.
  השדון הוא יופי נפלא, וקפץ אל משגר הרקטות. והם לחצו על הכפתורים של הג'ויסטיק עם הפטמות האדומות שלהם, וכיוונו באגרסיביות את המכות.
  והיה הרס עצום. כאן זה יצא אפור במיוחד.
  האלפים העמיסו את עצירת הסילון, נשאו רקטות והבריקו בנות עם עקבים חשופים, ורודים ועגולים.
  אלו נשים יפות ואגרסיביות. ומלא חיבה. ולשונותיהם אוהבות להרגיש את פעימות המוטות - לקבל את ההנאה הגדולה ביותר.
  אלו באמת יפות.
  יש להם לשונות כל כך לוהטות, והם ייקחו אותך, הם יזיין אותך. ופטמות האודם ישמשו שוב. והרבה טרולים ישרפו בבת אחת.
  ואז האלפים יביאו את אצבעותיהם החשופות אל פיותיהם וינשפו.
  והעורבים, לאחר שלקו בהתקף לב, נופלים כאילו היו המומים ממכה במוח ממועדון פלדה. והעורבים חודרים במקורם את גולגולות הדובים של פוטין.
  כך הם מתנהגים באגרסיביות.
  ומעל השדה, שיריהם שרים, במקרה זה, על ידי בחורים;
  אני יורה באויבים על משיק
  זהו כוחו של אביר האלפים!
  אנשים שמנים לא מבינים
  אני מתקדם כמו בז במהירות!
  
  הכל יוצא נהדר
  אנחנו אמנים, לא צופים!
  בואו נשמיד את קרטלי האורקשי,
  יופי זוהר שובה לב!
  
  המולדת שלנו היא אמיתית, נהדרת,
  נתן אור לעולם האנשים העובדים!
  למרות שההמון התרסק לתוך הארץ פראי,
  אבל אנחנו מאמינים ללוחמים האמיתיים!
  
  השדון מרד עם מאמאי של הקרב,
  לזרוק את הקשרים של הלאסו של הדור...
  אוסף אוצרות בגן עדן
  והלב שלנו טהור באומץ!
  
  כל שיח, עלה דשא יקירי,
  אלון-אבי החורש רחב הידיים שלנו.
  יש אמונה וערכים דמיוניים,
  מתוק מדבש הוא נחל זורם!
  
  מוך דובדבן ציפורים מבשיל,
  נראה שהעלה הראשון היה צבוע בזהב!
  אין יערות צנועים של מולדתנו,
  בלבוש מלכותי, המולדת יפה!
  
  יוצא מהיער עם פטריות,
  ומעבר לשדה, שם יוצקים את השיפון במיץ.
  אני מביא לך זר עם פרחים,
  וטל, כאילו תפור בפנינים!
  זה השיר שהיה לאלפים הצעירים. ויצא מגניב ומגניב במיוחד. אלו בנות מאוד יפות שרוצות למצוץ משהו חם ופועם עם הלשון, כמו לב.
  ובכן, בנות ברמה מגניבה, אל תוך הארון, מסיעות את האורקים. והלוחמים היו אכזריים - פשוט סופר.
  ואם ישירו, ישמח מאוד;
  סטירות יחפות על פני האחו;
  הילדה מזדהה - חבר קומסומול.
  בתו של אלפי לא נולדה עם סקופ -
  הקול נשפך בטריל מצלצל!
  
  עבורה, הייעוד הוא מלחמה -
  בצע באומץ הישג של נשק.
  הטרור חושף את פיו - השטן,
  הוא רוצה להפוך את המולדת למשחק!
  
  ובכן, ומאחוריו עם טיל האורקגון ,
  מה הוא מאכיל את הכלב מהגיהנום עם דולרים?
  שכחתי שאורקמאכט נהרס,
  זה מסוכן לצאת לקרב עם רוסי!
  
  אלפיניזם לוחם בלתי מנוצח,
  דעו מה מעורר בנו השראה לעשות דברים גדולים!
  אנו מקדישים את חיינו לרוסיה החכמה -
  שמירה על הקו מקצה לקצה!
  
  ארץ המולדת רועמת מסביב,
  פצצות נפאלם ירדו על שדון.
  המיליטריזם שבר את כל הבלמים,
  פסולת מהצריפים שלנו עולה באש!
  
  אבל המעי של הילד הוא אוטומטי,
  כאשר נשבע שבועה להפוך לחלוץ!
  ועכשיו החיילים הצעירים מרסקים,
  יריבים רעים שאינם יודעים את המידה!
  
  גם מבוגרים וגם צעירים רצים בשורה אחת,
  הם ממהרים בזריזות - SATO תוקפים!
  וכולם מאמינים - אני אנצח את האורקים,
  והעלמה תהיה עם נשיקה נלהבת!
  
  אנחנו לא יכולים, תאמין לי, אנחנו נפסיד
  האמונה שלנו התחזקה כל כך!
  הצבא שלנו התמתן באימונים,
  למרות שהאש בוערת בלב טוב!
  
  ולכן, לשרת את ארץ המולדת,
  נשיג ניצחון בקרב עז!
  בלי תהילה, החיים לא שווים אגורה,
  אנחנו צריכים נשים וילדים לאתחל!
  
  הם צריכים לגדול בארץ הקודש ההיא,
  אליו משתחווה כל הפלנטה!
  אחרי הכל, אין שדון יפה יותר על פני כדור הארץ,
  תן לגורל האויב להיות מותה של עמורה!
  
  ואז שביל החלב בכוכבים מחכה לנו,
  שהוא אינסופי וללא עצירות!
  כדי לגדול, אל תתנו לשדון להתכופף,
  כך שהמולדת תהפוך לחזקה וגדולה יותר!
  
  אוהבים את אלוהים - המשפחה הגדולה שלנו,
  מי יתן וכדור הארץ ישגשג במהירות!
  כל עבודה תמחק את הבעיה,
  שהדרך אל הפודיום תהיה קלה!
  הקרבות עם אלפים ואלפים נגד אורקים היו בקנה מידה פראי עם מספר רב של דובים מתים של פוטין.
  אבל האורקים המשיכו להתגנב פנימה. ועכשיו הטנקים הכבדים שלהם יוצאים לקרב. ואפילו, אולי, סופר כבדים - במשקל של יותר ממאה טון. טיעון חדש וקלף מנצח בקרב.
  זה כל כך מגניב לראות מכוניות חזקות. אבל הבנות הכינו קונכיות מצטברות והחלו להשיק אותן באמצעות פטמות חזה התות שלהן.
  וזה אפקט קטלני. ובכן, הבנות הן סופר קלאסה.
  ואחרים מהם זורקים רימונים חיים לעבר חיל הרגלים האורקים, קורעים את הדובים של פוטין לגזרים. זה באמת הפך להיות נהדר. אלו הבנות כאן. הם אוהבים לעבוד עם השפות שלהם.
  זה נחמד במיוחד כשהלשון שלך מלקקת משהו שדרכו זורם הדם החם והרותח של השדון. עד כדי כך זה נהדר.
  הלוחמים כאן נלחמים ממש טוב. ויחד עם זאת, האהבה אינה זרה להם. יתר על כן, יש כל כך מעט אלפים זכרים. וכמובן, נקבות לפעמים נלחמות עבורן.
  כאן זרקה אחת מהן רימון באצבעותיה החשופות, שפגע בהמון אורקים וקרע את הדובים של פוטין לחתיכות.
  והלוחמים שרו;
  ילד רץ יחף בשלג,
  הפנינים של שלג זורחות כמו ברק.
  אתה לא תכריח אותנו לישון,
  בואו לעשות את הריקוד האפור של החורף!
  
  נקדיש את חיינו למולדתנו,
  שהשירות יהיה משמח!
  השביל יואר בכרוב האש ,
  והשיר קסום, אגדה ולירה!
  
  הגיע הזמן שנלחם למען המולדת,
  עדר של יריבים פלש בלי לספור!
  נפנה לאלוהינו האהובים,
  איזה מטוסים נתנו את המוח ליצור!
  
  בואו ניתן לכוכב לכת חלום,
  הפוך כל אתגר למנצח!
  כדי שחוט הקסם לא יישבר,
  שהנשימה האביבית שלך תהיה טהורה!
  
  זו התקווה למדינה יפה,
  מי הוליד את אור הקומוניזם!
  ביקום שלנו, כל האנשים שווים,
  זה נחשב לפסגת ההומניזם!
  
  הקור יסתיים, תהיה זרימה -
  זרמים יזרמו, אנשים יודעים עם שמפניה!
  זו התוצאה, תאמין לי, זה לא רחוק,
  כל אחד בכבוד, באומץ מלכותי!
  ככה נהדרות הבנות נלחמות ושרות. ולשונותיהם שובבות וזריזות ביותר.
  הבנות לקחו ופרסו את המרגמה, וכיצד הן יפגעו באויב, ויפזרו את הדובים של פוטין לכיוונים שונים. זו באמת הייתה מכה.
  לאחר מכן הנערה לחצה על ההדק באמצעות הפטמה הארגמנית של חזה. והיא התחרפנה:
  - חזהו העירום של כל אדם ינעל ויתפשט!
  אלו הבנות כאן - נפלאות מאוד. וזה הגזע הגדול של האלפים.
  והם שרים והשיניים שלהם נוצצות כמו יהלומים בשמש. כמה נהדר הכל.
  לבנות אין מספיק בנים. והאלפים הצעירים עובדים עשר. אז הם צריכים לעבוד. והבנות כל כך יפות ויחפות. והשדיים שלהם כל כך עירומים, עם פטמות אודם ונוצצות כאילו היו עשויים מאבנים יקרות.
  כמה חשוב כל זה נראה.
  והלוחמים שרים וחושפים את שיניהם, הפולטות אנרגיה רבה מקרני השמש;
  הילדה יפה, כן, כן, כן,
  הילדה מסוכנת כן, כן, כן!
  הדוב של פוטין
  את \ ה תבכה \ י
  כדי שתשרפו,
  למות בייסורים!
  בנות שרות ככה. אבל גם ילדי האלפים, ובעיקר הנערים החלוצים, מראים את יכולותיהם הווקאליות;
  לאור הירח, השתקפות של מגל,
  אנו עובדים בתחום החווה הקיבוצית.
  האביב הופיע לאחרונה נדיב,
  הם נתנו זרמים של סופות רעמים מתוקות בכי!
  
  אנחנו צריכים לעזור לאחים הגדולים שלנו,
  שבחזיתות הם נלחמים בצבא האורקישיזם.
  להאכיל את כוח האלפים,
  כך שהתורן הארגמן של האלפיניזם פורח!
  
  ולכן החלוצים בעבודותיהם -
  זיעה יורדת על לחייה הדקות.
  אנחנו מלאים רק בחלומות הפרועים ביותר שלנו,
  ילד יחף מושך מחרשה...
  
  מישהו הצליח להימלט לחזית,
  אבל גם בלי עורף, אין ניצחון.
  אתה אפילו מכניס דשא לפה שלך כשאתה רעב,
  כדי שהסבים שלנו יוכלו לטעום את הזבל.
  
  אז הוסף, למרות שהצלעות גלויות,
  כפות הרגליים מנוקבות, הידיים יבלות.
  אנחנו חלוצי ארץ המולדת, בני,
  למענה, נקבור את האורקים בחומרה!
  
  כל אחד מאיתנו הוא לנין ומרקס,
  להבה משתוללת בכל לב.
  יגיע הזמן, בואו נדרך באומץ כף רגל על מאדים,
  מזל נותן ללוחם נשיקה!
  
  הקושי מקשה על הנשמה שלנו,
  אנחנו אוהבים, יודעים את המחשבה ועובדים!
  החג יבוא - רקדו בחטף,
  ולדאוג לחלשים ביותר!
  
  הבורגנות המאוזנת היטב לא יכולה להבין
  איך ילדים אוהבים לעבוד...
  אבל נקבל חמישייה מוצקה,
  כדי להאיר את פני ההורים!
  
  לא, אל תאשים את הגורל במלחמה,
  זה מבחן כזה עבורנו...
  אם לימדת לקח את האויב שלך,
  זה אומר שהוא מסוגל להביא יצירה!
  
  הדלתות לחלל ייפתחו ללוחמים,
  בכוחו של המדע, אלו שנפלו קמו לתחייה,
  לכן אנו תקוות אבותינו,
  ילדי השדון הגדול, הקדוש!
  כאן שרו נערי האלפים ובמקביל החלוצים. והם הראו צורה פיזית מצוינת והרכב של מוצר ברמת השיר.
  וגם הנערים החלוצים היו יחפים, במכנסיים קצרים, עם פלג גוף עליון חשוף, ושרירים מאוד בולטים ויפים.
  אורקים יכולים לאנוס אנשים כאלה, מה יהיה עם החיות האלה. הם פשוטו כמשמעו, למשל, חיות. אלה באמת יצורי אורקים נבזיים מאוד.
  ילד שדון אחד נתפס. ובוא נענה את הילד. תחילה משכו את הילד החתיך על המתלה. ובואו נכה אותו בכל הכוח בשוט ברזל לוהט על רגליו היחפות של ילד. וזה היה מאוד כואב.
  הילד צרח, והוא נפגע ונכווה. ואז התחילו לשפוך מים על הילד. קודם מים רותחים, ואז קרח, ואז שוב מים רותחים. אלה ברברים וסדיסטים.
  אחר כך הם החלו לשבור את אצבעות רגליו החשופות של הנער האלפים בעזרת מלקחיים לוהטות. ושברו לו את כל האצבעות מהזרת ועד הגדולה. אחר כך שרפו את העקבים החשופים והעגולים של הילד.
  ואז הם הניחו ברזל חם על החזה החשוף של הילד ושרפו כוכב מחומש.
  זה היה כל כך נהדר ומגניב. צלעותיו של הילד נשברו אז במלקחיים לוהטים, הממזרים. אבל כלום, האלפים הם שבט עיקש. והילד מעולם לא איבד את הכרתו מההלם הכואב, והמשיך לצרוח. ואז האורקים השתמשו בזרם.
  ובאותה שעה התחילו לטגן את עקביו באש אש, והכו אותו במוט חם על הגב והצדדים, מתחו אותו על המתלה, והכו אותו במכות חשמל. וזה מאוד כואב.
  והתליינים האורקים פשוט חשפו שיניים וצוחקים.
  אבל בכל זאת לא נשבר נער השדון, להיפך הוא התחיל לשיר;
  לא, אי אפשר לחזות
  מה מחכה בעולם הישן הזה;
  גנב מחכה במארב,
  או שהמטוס יטוס לשמיים!
  
  כמה קשה העולם הזה
  אתה כל כך נאיבי
  יש הרבה אסים בחפיסה,
  למרות שאתה לא יכול לקבל את זה - הקוצים.
  בינתיים, השדון ירה כאילו שופך עופרת ממפל. היא חפרה מקלע טוב מהדובים של פוטין. מהיר-אש, ויחד זה כמעט לא נותן רתיעה, כך שהירי והשירה לא יופסקו.
  אבל מה עוד אני יכול לשאול אותך?
  איפה אפשר לקנות שלום?
  התשובה היא כמובן מלחמה,
  אחרי הכל, חולשה היא לא כבוד!
  
  כן, אלוהים מסוגל לזה
  לאלה שמתעצלים מכדי להלקות...
  רק פקודה אחת פשוטה,
  אל תענג את הבשר באושר!
  
  להבין את המשמעות של מאבק החיים,
  כך יצר העליון במשך מאות שנים...
  שיהיה לך יד חזקה
  וכדי שהשומן לא ילך לצדדים!
  
  אז להילחם ולהילחם
  נסו לזרוק את מה שיש באבק!
  אז תעוף גבוה
  מחק את האפסים המסויטים!
  נערי האלפים מחזיקים מעמד ולא מוותרים, אפילו על המתלה.
  והלוחמים נלחמים כך, בזעם פרוע ותזזיתי, מפגינים את גבורתם.
  אלו באמת בנות מרשימות. והשפתיים שלהם כל כך ארגמן, והם בולעים בתאווה משהו פועם וחם, מאוד נעים ומתוק על הלשון.
  ככה בנות שדון אוהבות את זה.
  אבל השדון, בבהונותיה החשופות, זרקה לימון הרס בכוח מוחץ. זה היה מאיים ומגניב.
  השדון, שהרג את הדובים של פוטין, לקח אותו ושר:
  אל תצפה לרחמים משמים
  אל תחסוך חיים בשביל האמת...
  אנחנו בחורים בחיים האלה,
  רק עם האמת בדרך!
  והיא זרקה מתנה גדולה וקטלנית על ידי לחיצה על הכפתור עם פטמת החזה הארגמן שלה. היא ריסקה חבורה מהדובים של פוטין וצייצה, חושפת את שיניה:
  והקרב ממשיך שוב,
  והלב המודאג בחזה...
  זלנסקי כל כך צעיר
  ומידאן הצעירה קדימה!
  אלו הבנות כאן שמראות את המעמד הגבוה והמרשים ביותר של לוחמים.
  והם שרים יפה מאוד ובהתפעלות;
  פעם איש חרש פתח דרך,
  כדי שאוזני השמש מזהיבות...
  ואנחנו מגיבים ללא ויכוח לשקרים,
  כדי שהלוחם יגדל צעיר באמת ובכוח!
  
  עלמה משוטטת יחפה מאחורי המחרשה,
  היא עבדה קשה כדי לגדל לחם למען המולדת...
  ומחנה דומה לתמונה עם קנים,
  אנחנו לא צריכים גרגרנות בחיים האלה!
  
  למשוררים רוסים יש סגנון יפה,
  הלשון שמחליפה את חלות הדבש...
  ורוד הוא האל אהוב השמש ,
  המוטו שלו הוא ליצור את המקום שלך בגן עדן!
  
  הנווד המרושע עשה פשיטה,
  מלא בנות ובנים שגורשים משם,
  אבל האבירים מושחזים את חרבותיהם,
  הם לא צריכים חיתולים או מטפלות מילדות!
  
  עבורנו, סווארוג וישו הם אחד,
  לוחם הוא קריאתו של חייל...
  הנשר הדו-ראשי הוא כנף חזקה,
  אנחנו מכים, צוחקים, את יריב האורקים הרשע!
  
  אין מקום על פני כדור הארץ למישהו שהוא פחדן,
  כל מי שמכונף במחשבות בכוח הוא מלאך...
  מאוחדים במולדת: כושי, סרבי, בלארוס,
  יש "הוריקן", אבל לפני היו צברים!
  
  ניצור ספינת כוכבים ענקית,
  ותמריא אל מרחבי היקום!
  בלב של גבורה כזו יודע חיים
  התודעה המכונפת עלתה!
  
  ההישג האחרון שאנשים יודעים הוא
  כדי ששרשרת ההישגים לא תיגמר!
  כדי שלא יהיה שק עם חתול רזה,
  כדי לא לסובב זקנה צרודה מייללת!
  
  ואז יבוא השלום המיוחל,
  שבו לא יגיע זמן השלום.
  ואנחנו נארגן סעודה אינסופית,
  לא לדעת מוות, צער, כאב, אבל!
  . פרק מס' 18
  הנה מלכת האלפים, הילדה מגניבה ומאוד מצחיקה. זה גורם למשהו ייחודי לקרות. והפקודות שלה מדויקות ומענגות, מלאות שנינות וסרקזם. זו באמת ילדת סופר.
  כך שרות הבנות מאוד יפה ובאומץ. הבנות האלה חמודות מאוד. ועיני הספיר והאזמרגד שלהם נוצצות כל כך מענג, כמו כוכבים בלילה.
  כמה חמוד הכל נראה.
  וכך החלו הבנות לירות ברקים מפטמותיהן הארגמניות, כל כך קטלניות והרסניות. שהם ממש שורפים הכל ומרסקים אותו לאפר, ועושים ארונות קבורה אמיתיים.
  אחת הבנות, שהשתמשה בשדיה בעת ירי, שרה:
  גדלתי הרבה בכל העולם,
  וירוס שפעת שלוש או ארבע...
  השחיטה מתרחבת וגדלה !
  בוא נסיע את האורק ישר לתוך הקבר,
  לשמור על הבריאות כך
  השתמש בבנות מתחילות!
  אלו בנות כל כך נפלאות, הן פשוט מבריקות וסופר- קלאסיות .
  כל בחורה כאן רוצה להגיע לרמה של מפלצת, או אפילו היפרמפלצת .
  ותפוס את השלמות הגברית של השדון בשיניו.
  והאלפים הצעירים עצמם מגניבים מאוד, ואל תשכחו להילחם ולשיר בו זמנית;
  ידידי, חרב הדמשק, זורחת בחושך,
  האויב הערמומי ניגב את הדם מהפגיון...
  כמה אסונות יש על השדון שלנו,
  לא טריל של זמיר, אלא רק צלצול מתכת!
  
  מה אנחנו רואים בעולם? קשה לכולם שם
  ילדים רעבים, זקנה מכוערת.
  המשוט השבור נפל מהסירה,
  ה' לא יכול לתת מעט את אהבתו!
  
  אבל החושך יאמר נכון - אין כל יכול,
  העולם שלנו הוא אבולוציה - עידן של הישגים.
  אם אתה רוצה לאכול בשר לארוחת צהריים,
  אל תחשוב על לברוח מהחטאים שלך!
  
  צור קומביין לקציר שיפון,
  ציור יפהפה זוהר על הפוסטר...
  המדע ייתן לך נעורים, אמא,
  וכל אזרח יהיה במצעד!
  
  כוכב זהב יקשט את שביל החזה,
  היא אינדיקטור להישגים גדולים!
  ארץ השדונים הולכת לאלפיניזם ,
  הבין-אוניברסלית להפוך למציאות!
  
  על כס המלכות לפעמים האוליגרכים עושים רעש,
  הגנב רוצה לשתות דם מהאנשים!
  אבל שורה של צעדות אוקטובר המהירות,
  ראינו את הניצחון האדיר של האלפים במאי!
  
  מלחמה באה והולכת, לפעמים זה משעמם,
  אתה בעצמך לא יודע מה הלוחם רוצה...
  תשוקה כזו למשחק הגיעה,
  כשאתה נוקם צפע אמיתי !
  
  הגאון הוא די נבל בעצמו, תאמין לי,
  ושליט רשע הוא נטל על העם.
  האזיקים הפקידותיים יסתיימו,
  והמוזה הטהורה תמלוך!
  הצעירים כאן שרים כל כך יפה ובתחושה, הם פשוט מקסימים. ואתה יכול להאזין להם שעות. והקולות שלהם פשוט מנצנצים.
  ואז הבנות מכות באצבעות הרגליים החשופות. והיפהפיות פעילות מאוד.
  וכך רצו האלפים לתקוף, יורים ממקלעים, ובמקביל זורקים מתנות השמדה רצחניות בבהונותיהם החשופות. וגורם לפיצוצים עצומים של אויבים.
  אלו הם באמת לוחמי על .
  והבנות לחצו על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיהן המסותתות והחינניות.
  אבל זה לא הכל. נעשה שימוש גם בפטמות דמויות תות ארגמן. והשדיים של הבנות כל כך מעוררי תיאבון. ומול גבר נאה כל כך, כל אויב הוא חסר אונים.
  ושפתותיהם ארגמן וגם פטמות שדיהן נוצצות כמו אודם. ושדונים צעירים אוהבים לנשק וללקק אותם בתאווה.
  והבנות שרות בשמחה ובתוקפנות;
  המגרש הבלתי צפוי נעשה,
  האיש יישר את כתפיו!
  לא חזה מגבס פחוס,
  הוא חולם על שלום, תאמין לי, נדחה!
  
  אסור לשפוט את הילדה
  רגע החופש, תאמין לי, יגיע...
  והנשיקה חתומה,
  כמה שפתי סוכר מתוקות נמסות!
  
  ההמון עבר בגל עקוב מדם,
  יש אינספור רשימה עליה...
  אבל השדון רועם בתהילה אלמותית,
  אלימות ורעב לא ישברו אותנו!
  
  למרות שהקבר מועך את הבשר כמו לוח,
  הרוח ממריא לשמים!
  לך מהר - מלנכוליה, עצב,
  זה כאילו אפילו לא מתתי!
  
  מה לעשות בכדור השמימי?
  לאן אדם מופרך יכול ללכת?
  עם זאת, אמונת סולנצלבני ,
  אל תהיה חלש רצון וליצן!
  
  הוא אומר לנו לחלוק את הכסף,
  הגורל עם כל האחים.
  כך שהפנים של הקדושים מהסמל,
  הם חשבו שהאביר הוא בנם!
  
  קרענו את האזיקים מהעבדים,
  עבורם, הדרך נבחרה בחופשיות...
  בואו נעמוד על עולם חדש ומאושר,
  היכן נעצר צעדת הלוויה!
  
  לפעמים גם אלוהים סורר,
  אנחנו מפילים את הבאנרים של רוד!
  אבל דגל המולדת זוהר,
  איפה זהב נוצץ במייפל!
  
  בהשראת תקווה בהירה,
  גם הילד מיהר לקרב...
  אפילו לוורדים יש קוצים
  לפעמים אתה חלש כמו דרור !
  
  אבל העניבה בצבע אדום,
  וזה אומר הצבע הטהור של הדם!
  שרת את המולדת היפה,
  אז לא מכיר אותך יותר כאב!
  אלו כמה שירים מדהימים וייחודיים. יפהפיות מענגות נלחמות יחפות ולובשות רק תחתונים בו זמנית.
  כאן ישירו, שראשי האורקים נסדקים.
  אבל מהשמיים, חיילי הסער מנקרים בעמדות הדובים של פוטין. והם עושים את זה באנרגיה רבה. והם מוכנים למעשה להילחם באויבים ולהפגין את רמת האנרגיה הגבוהה ביותר. אלו בנות ממש יפות.
  שפשוט מסוגלים לפרוץ טנק במצח עם עקב חשוף, עגול וורוד.
  אלו הלוחמים שהם, יפים מאוד, ושיני פנינה נוצצות כמו תכשיטים.
  אין יפה יותר מבנות שמראות את האופי שלהן ואת המהות האגרסיבית של הקטע.
  ואם הם באמת מפשלים, אז הם לא יראו את עצמם נגד גנבים כאלה, אפילו זבלים כמו הדובים של פוטין.
  הלוחמים נלחמים, והם עושים זאת בצורה אקטיבית ביותר. הם מפגינים רמה מפוארת מאוד של הרס והרס של נבלות רבים, אימפריה מדובללת.
  לוחמי אורקים שוברים את בהונותיהם של נערות ונערים שבויים, ומטגנים את עקביהם החשופים באש, ושורפים כוכבים וצלבים על החזה החשוף. הדובים של פוטין הם באמת חלאות, ואתה צריך להילחם בהם בכל אחריות וזעם. הראה את הגישה המעולה והטבעית שלך.
  בינתיים החלו הבנות לשיר שוב;
  השדון שלנו חזק בחרבה,
  הרובים יורים בו ולעולם לא תפספסו!
  תן לחלום הנועז שלך להתגשם,
  אין צורך לבזבז זמן על הספה!
  
  אין חורשה יפה יותר בעולם משלנו,
  והאזמרגד בעשב היא האבן התוססת ביותר!
  ארוחת הערב הגיעה בריצה מהחזיר,
  ועל גלגיליות רכיבה כמו קור תפרוץ!
  
  פטריות מגדלות פרחים שהם לא סופרים,
  פטריות, שנטרל, ציפורני זבובים!
  הקוקיה מעביר את המסר באקסטזה,
  שזה לא בקרוב ללכת לעולם הבא!
  
  זמירים כאן זה טריל,
  חבטה של בעלי חיים משחקת בצעדה...
  כשמערבולת אפריל מגיעה עם דבש,
  כשטיפת שלג צומחת באושר בהיר!
  
  מאי יפה ויוני מתוק
  כל זמן בשנה הוא אושר!
  ואת, ילדה שלי, אל תתאבל,
  כי לי עצמי אין נשמה!
  
  כאשר גשם הסתיו יורד בנחל,
  וזהב ילביש את כולם בחינם!
  ואז מתחת לקרן נצא בצעדה,
  בידיים שלך זרי ורדים וסחלבים!
  
  מה שיש בטבע יהיה טוב,
  יגיע הזמן - להכפיף את המקצבים...
  ומה קדוש ומה חוטא,
  אנחנו בעצמנו נחליט עם הגורל על ידי משחק!
  
  אז המתים יקומו בקלות,
  וזה יהיה קל יותר מקדירה!
  תנועה אחת היא כמו מכה עם מגל,
  בלי ויכוחים, בלי מריבות עלובות!
  כך שרו הבנות. ואז הם לקחו אותו ושרקו שוב לתוך כל נחיריהם, והם עשו זאת בצורה חרישית אוזניים.
  ונראה היה שאלפי עורבים קיבלו מכות חזקות במוח עם מועדון, הם לקחו אותו ופגעו בו. והם ניקבו את הגולגולות של הדובים של פוטין. וזה היה נהדר במיוחד.
  מלחמה כל כך אכזרית ובו זמנית מעניינת מתרחשת. ובנות ממשפחת האלפים משתמשות באצבעות הרגליים החשופות שלהן ובפטמות החזה הארגמן, וזורקות ברק ואולטרסאונד.
  מדגימים את ההרס הקרבי ומותם של דובי פוטין הארורים.
  הקרב בין האלפים לאורקים לא נפסק. היא הפכה ליותר ויותר תוקפנית ועקובה מדם.
  הבנות ממשפחת האלפים לא נחנקו מהאויב. הם השתמשו בבהונותיהם החשופות כדי לזרוק מתנות השמדה לעבר האורקים, וקרעו את ראשיהם וגפיו של הדובים של פוטין.
  היפות פעלו בהתלהבות ובלחץ רב. והירי ממכונות ירייה שביצעו היפות התברר כיעיל וקטלני ביותר.
  ואז פתאום הם מתחילים לשרוק, ושוב יש לעורבים סערה במוח, והם נופלים, המומים והולמים, על ראשם של הדובים התוקפים והתוקפניים. ולמען האמת, זה מאוד מגניב ומגניב.
  יתרה מזאת, פריקות ברק מפטמי אודם מהמם ציפורים כמו אבק.
  והבנות, כמובן, משתמשות בעורבים נגד הדובים של פוטין, אל תשכחו לשיר;
  אנחנו נקרע את ההמון לגזרים
  בוא נעשה צ'ופר מהאורקים...
  אני אמחק את הדובים של פוטין,
  אני פשוט אקרע אותך בשידור חי!
  אז הבנות שרות בתשוקה רבה ובהתלהבות לחימה. והם אחזו בדובים, כאילו הם כותשים פשפשים, בעזרת מלקחיים.
  במקביל נלחמו גם נערי האלפים. הם נראים כמו סתם ילדים - יחפים ובמכנסיים קצרים. והם נלחמים בזעם פראי ובהתלהבות.
  במקביל שרו נערי האלפים;
  אין לנו שלום בקרבות, חבר'ה,
  זהו סגנון חיים נערי.
  זה כאילו נולדנו עם מקלע,
  לדחוף את אויביך לאבק!
  
  אם עזבתי, אז אין מחילה עבורנו,
  ובכן, האמיץ יקבל מתנה!
  למען מולדתנו, הישועה
  ברגע הכי קשה בקרב!
  
  אנחנו מסוגלים להביס את כל ההמונים,
  להשמיד טנקים, רובים מתנייעים, אפילו גדוד.
  המראה של הלוחמים הרוסים גאה,
  למרות שתחנת המנוחה רחוקה לאין שיעור.
  
  ראינו צרות כאלה,
  מה שאי אפשר לתאר אפילו בעט!
  דעו שנשארו רסיסים מהאשפה,
  מה ניסה לשבור את המולדת!
  
  יש לחדד כל כידון במהירות,
  ולחדש את החנות במהירות!
  כי חייל הוא לא ילד,
  הופך את האויב לאבק!
  
  האורקים סולקו אתמול,
  ועכשיו הקרב שוב מתחיל!
  הו מרחקים זרועי כוכבים אינסופיים,
  החצוצרה קוראת לנו לצאת לטיול!
  
  יהיה מקום, תחשוב שהוא נכבש,
  יהיו שמיים ביהלומים עבורנו!
  מייפל מתוק זהוב,
  פיצוץ מוקש לא ישבור אותך!
  
  הכל במולדתנו יפה,
  יש רק הרבה בקר ליד כס המלכות,
  אלה שלוחשים את השליט בחמיאה,
  ואנשים הופכים לעבדים!
  
  כל נחש שואף להונות אותנו,
  כולם רוצים לגנוב דם,
  מהר מהר סוסים מהירים,
  כדי שאפשר יהיה לרסק את הגנב הרשע כמו עוגה!
  
  אנחנו מחליפים את שלנו,
  איפה שאין מקום לבגידה, שקרים,
  במקום שבו יהרג האח קין, ימות האח קין,
  איפה אתה לא יכול לוותר על ארץ המולדת תמורת פרוטות!
  אלו הבנות כאן - פשוט מעולות, והכיתה יצאה מדהימה. הלוחמים פשוט סופר והיפר .
  ושוב, בקרב, רגליהם היחפות, המפתות והחינניות מאוד מציגות את האווירובטיקה הגבוהה והייחודית. אלו באמת נשים סופר מעמדות.
  וזה מה שהלשון המשובבת שלהם אוהבת? כמובן, מה שהלשון שלהם הכי אוהבת זה ללקק את הצירים הפועמים, המתוקים והריחניים של האלפים.
  אלו בנות שאפשר לומר שהן לוחמות ברמת ההיפר- מעמד האמיתית .
  וכמובן, הרחם של ונוס מעורר תיאבון ומתוק מאוד, והוא מריח כמו הבושם הצרפתי היקר ביותר. הבנות האלה באמת כמו סופר והיפר בבקבוק אחד.
  ושוב הם משתמשים בפטמות שלהם, נוצצות באבני אודם יקרות, ומפילים עוד צבא אורקים.
  ושורות שלמות של הדובים של פוטין נכסחו והרגו בבת אחת.
  אבל האורקים ממשיכים להיתקל בבנות כמו מפולת שלגים חסרת גבולות, וממשיכים לזרום.
  במקביל, הדובים הערמומיים של פוטין, כמובן, שרים גם כשהם יוצאים לתקיפה;
  יש כוח אדיר מאחורינו,
  ששולט בכל העולם והגיהנום!
  אחרי הכל, רוע נצחי הוא לא לפרוץ דרך המונוליט,
  מה שיקרה זה נהדר, אתה יודע בסביבה!
  
  מי שיחזר את הגיהנום? - מלך כדור הארץ לוציפר,
  הוא עשה את הבחירה שלו - דחה את הסליחה...
  והוא נתן לאדם דוגמה בקרבות,
  כמה עלינו למהר לקרב על הגאולה!
  
  כאן לכולם יש הזדמנות להתרומם,
  הפוך לשד, שד או דמיורג!
  למרות שאלוהים, כמובן, לא ייתן לנו את כס המלכות,
  אבל מה שאנחנו יכולים לעשות, תאמין לי, זה לא בדיחה!
  
  יש לנו תקווה, כוחו של הרוע,
  מה שאנחנו יכולים לשחק זה קלפי סוליטר אושר.
  אחרי הכל, המנהיג שלנו הוא השטן הקריר,
  דע את זעמו של לוציפר, חסר גבולות ונורא!
  
  עשינו בחירה וצעד לטובת החושך,
  כי האור רק עושה את האישונים מימיים,
  אין אושר בקדושה, אין כסף ששווה פרוטה,
  עבורנו, פציפיזם הוא ביטוי של ליצן!
  
  זו הסיבה שהשטן מוביל אותנו לגיהנום,
  אנחנו עוקבים אחרי השטן בצעד גבורה...
  להשתלט על האויב, אבל האמצעים לא נחשבים,
  אין טעם בתפילה - זה הכל בומרנג!
  
  כן, המצפון לפעמים מכרסם בצורה לא נעימה,
  ואני גם רוצה להיות בן אדם...
  ואולי כדור תקע לך את המצח,
  בגהינה, שם כואב להישאר לנצח!
  
  אבל הלכנו רחוק מדי בחטא,
  ואין סיכוי להציל באמצעות תשובה!
  אז נירה, נשמיד הכל בכל מקום,
  בואו נבנה מדינה משלנו על הגג!
  כך שרים הדובים של פוטין, ובואו נגיד שזה בריא ואגרסיבי במיוחד. זו אכן מלחמה מאוד אכזרית וחסרת רחמים. כל טכניקות, אפילו המתוחכמות ביותר, הן חסרות אונים. אבל לבנות יש את הקסם שלהן.
  והם משמשים באופן פעיל נגד אורקים.
  יחד עם זאת, הם פועלים בצורה מאוד אנרגטית ובצורה קרבית. בנות כאלה לא יפחדו, וגם אם החזיות שלהן יורדות, הן מיד ייקחו אותן מפטמות התות שלהן ויפגעו בהן בברק.
  הנשים האלה פשוט סופר. ואי אפשר לעמוד בפני כוח הלחימה שלהם.
  לבנות שדונים אין ספקות. הם נלחמים כמו מלאכי אור עם עדר שטני. וזה אכזרי ביותר. אבל הבנות, על ידי השמדת הדובים של פוטין, מנקות את כוכב הרוע. ובואו נגיד את זה שם - מעולה.
  הלוחמים יפים מאוד ומציגים את רגליהם המאוד מפתות ושזופים.
  איך הגפיים התחתונות שלהם? גברים משתגעים עליהם. והאלפים הצעירים מנשקים את עקביהם החשופים בהתלהבות גדולה וייחודית.
  ואז מגיע שיר כה מלא נשמה ומענג;
  חגיגת ארץ המולדת הזוהרת מתקרבת,
  אולי לאדה היא הבתולה הקדושה בזה...
  אתה טוב בשבעת העולם, אלוהות רעה -
  כשהבורא ממוסמר לעץ!
  
  שליט המוט נתן לכל אחד אישה,
  אמר - תלדי ילדים ותעזי!
  והשטן החליט - אני אשרוף את השדון,
  תנו לכל האנשים לרוץ כמו ארנבות!
  
  אבל הלוחם האלפים הוא מונוליטי בעוצמתו,
  החרב שלו לא יכולה להרגיע את הגאווה!
  וכמובן היריב יכה אותך,
  ונבנה עולם חדש מרסיסים!
  
  מהקדושים הלוחמים מפוארי השמש ,
  שהם נשבעו להילחם עבור האלף בחרב!
  ששרשרת של זקיפים עמדה בתור,
  שמחזיקים את כוחם של רימונים בילקוט רחב ידיים!
  
  מה יכול להיות חזק יותר ממולדתי,
  שומר אמין של מולדתנו!
  כשלוחם נשרים אינו דרור,
  כשהעומס הכבד קל!
  
  ובכן, סווארוג הוא אלוהים, הוא מלך המלכים,
  מה הפך את הרוח הרוסית לעוצמתית כל כך!
  בואו נפזר את הטאטה כאילו בחריקת עכברים,
  עם כידון ננקב את כל המפלצות עם אחד דוקרני!
  
  ויהי, לאכול את בשרו הבזוי,
  עדר בוער שפגע בכדור הארץ...
  מחויבות לפלדה וחנית דמשקית,
  כזה הוא הכוח הגדול שלנו!
  
  לא, אתם לא יכולים להרוס זרים, האמינו לי, רבותי,
  אנחנו לוחמים וזה הייעוד שלנו.
  חופש מוערך על ידי כל עם,
  לפחות תשלח מבחן אמיתי!
  
  ולמען החופש אנחנו נלחמים עד המוות,
  בלי לדעת כל היסוס בעניין פוגעני...
  ואני רואה שהמוזר יהיה שלי,
  כדי שהלבבות לא יתקררו כלל!
  
  ירי ומריחה חבל לנו,
  זה גם חבל להסס במאבק.
  יהי רצון שעלי אלוהים יהיה חרפה לכולנו,
  כשאנחנו מחליטים להילחם או לא להילחם!
  
  ועכשיו הברק הבוהק של הניצחון נראה,
  כל מה שנותר הוא להוסיף עוד קצת כוח!
  לורד סווארוג, לאחר שעבר את נתיב החושך, קם לתחייה,
  עכשיו נשלוט איתנו ביקום!
  הלוחמים שרו יפה מאוד וחלק. אבל זה לא הספיק כדי לעצור עדר כזה. והם שיגרו טנקים מאיימים ומדליקים. והם הלכו לטגן את הדובים של פוטין.
  והם עשו את זה טוב מאוד עם לחץ עצום של בנות שתאבו קרב.
  זה באמת התברר כקרב אכזרי ואגרסיבי ביותר.
  שדון עם שיער כתום מנומר לקח וזיין את אויביה, באמצעות פטמות שנראו כמו ניצני ורדים. ויופי כזה הפך קרבי, ומאוד אגרסיבי ומאוד סקסי.
  הנה בחורה שעובדת עם הפטמות הארגמניות שלה.
  הלוחם שר:
  הכל רפאים בעולם המשתולל הזה,
  יש רק רגע בשבילו ותחזיק מעמד...
  החיים הם רק רגע בין העבר לעתיד,
  אורק, אתה ונדל תקוע בדריקה!
  והלוחמת תצחק שוב, תחשוף את שיניה הפניניות מאוד.
  ובן זוגה העלם הצעיר ישיר בהתלהבות ובשמחה בקולו המצלצל;
  עולם היפות המוזרות שלנו,
  רק יריב ערמומי...
  המשפחה הקדושה שלנו לא תעבור הלאה,
  נכסה את ארץ המולדת בתפארת!
  
  הנה רעם מתגלגל,
  המכות הצורבות של הקטיושה.
  השורות התגודדו - מונוליט,
  אנחנו פוגעים באויבים, לא בטיפשים!
  
  רוס עם טוהר קורן,
  להוקיר זה הכיף הכי טוב!
  סווארוג המושיע נועז,
  ברח כדי לשאוף כלפי מעלה, מתולתל!
  
  אבל הארורים מעמידים פנים
  גוון הכנפיים כהה נורא...
  שהאורקסיזם נשבר לרסיסים,
  המפלצת הבוגדנית הובסה!
  
  על מה אהבנו לחלום?
  לא על שלום ובטלה...
  אחרי הכל, האבות הקדמונים אספו את הצבא -
  לכבוד ה' ביום ראשון!
  
  מה שהקב"ה ברא אותנו,
  אז ההשראה הזו זורמת מהלב!
  כדי שהוא משבח את רוד כל שעה,
  והמוח פותח דלת רחבה יותר לחלל!
  
  כן, יש הרבה לכלוך בעולם,
  הנה רוחות הרפאים של צללים רעים.
  בטבעת הדלקות נמצא גן העדן של אלוהים,
  וכוס הסבל לדורותיו!
  
  הירח הוא כמו נר בפנס,
  העקבים של הבנות מהבהבים...
  יחפים מיהרו עם עלות השחר,
  טל פניני במאי החם!
  
  אל תהיי ילדה כמו סלע
  אתה בלתי נגיש ושותק...
  לא צריך עוד מחשבות עצובות
  אחרי הכל, שעמום הוא קבר בטוח!
  
  הרוכב הבזיק את בד האוכף שלו,
  סוס לוהט ותשוקות שכנות,
  ומול החלון הפתוח,
  נותן לאגם לזרוח!
  
  אוי מה אני רואה?
  תמונות כל כך שלוות
  איפה האושר של המשפחה החדשה?
  איפה בלי רסן כולנו מאוחדים!
  
  ה' כסה אותנו במגן שלו,
  הנה כוכבי השמחה מאירים!
  אנחנו שרים שיר הלל על ישוע,
  בסיום מנצח לעם!
  . פרק מס' 19.
  הנה מלכת האלפים, מריה קולסניקובה הקורנת והייחודית, שוב מציגה את האווירובטיקה הייחודית שלה ואת המעמד הגבוה ביותר. והוא נותן פקודות של רמת על טריוויאלית.
  השיר מושר כל כך יפה. והבנות כאן, בוא נגיד, הן סופר. הם מכילים זרמי אנרגיה והר געש מבעבע של תשוקה.
  והם מצמידים את הפטמות הארגמניות של שדיהן על כפתורי הבזוקים הרצחניים. והם פגעו באורקים בכל הכוח. וזה הרסני וקטלני ביותר. נגד מתקפה כזו, הדובים של פוטין לא יכולים להתאפק.
  לוחמים ניצחו אורקים מכוערים. הם לוחצים אותם כמו אגרוף פלדה, וממש משתטחים.
  הבנות האלה הן סופר כיתה. ויש לציין שהם כל כך קרביים ותוקפניים שהאורקים לא חורשים נגדם. זה אכן קרב עקוב מדם.
  והבנות שרות:
  - השדון והשדון יפים,
  תלויים יחד על המדרגה...
  רגליים של יופי זוהר
  הם רצים בזריזות לאורך השביל!
  ושוב הם משתמשים בפטמות החזה הארגמן הקטלניות מאוד. חיילי פוטין מכים ומראים את המעמד ההרסני והקטלני שלהם.
  אלו הבנות - אי אפשר לעמוד בפניהן.
  אבל כשהם מתחילים לשתות, אז הכל הופך פשוט להיפר , והקולות נראים ככסופים וקריסטל;
  מאז תקופת ספרטקוס - אמונה זו חיה,
  שלעולם לא יהיו עבדים בעולם!
  אם האדון חצוף - הוא מחמם את בטנו עם תנור,
  והאיכר קפא בקור - תאמין שזה לא הגורל!
  
  השדון ספרטק - הוא שלף את החרב שלו בשבילנו,
  ומאחוריו עלה בלי סוף נהר המדוכאים...
  אם אתה גבר, הכבוד יקר יותר מהחיים,
  אם אתה רוצה שהחיים שלך יזרמו באושר של העולם!
  
  סטנקה רזין רצתה ליישר את מחנה העבדים,
  כדי שיהיה רצון כולם יכולים להסתדר...
  וכגון שלא יכול היה לקבל את הבושה,
  ומאחוריהם האנשים - היה צבא בלתי נספור!
  
  עינויים, מתלה ויתד - טיעוני המלכים,
  כל אחד רוצה לחטוף הכל לעצמו לנצח!
  אבל תאמין לי, החופש רחוק קילומטרים מלחם ודבש,
  וחלום כזה בוער בליבנו כבר הרבה זמן!
  
  הרעם הגיע - נובמבר, ועכשיו הכוח שלנו,
  הארץ בוערת, יש הרבה דם וכאב!
  אבל ישוע לא ייתן לצדיקים למות בגיהנום,
  מי שהוליק קשות ישמח מהטוב!
  
  אלפנין פתחה את הדלת, אלפנין מובילה באומץ,
  עם כל צעד אנחנו מתקרבים אל המטרה הקדושה!
  אבל השטן הגיע בשנה הארבעים ואחת הרעה,
  ועכשיו הדם שלנו זורם מהוורידים שלנו כמו נחל!
  
  אנחנו מדינה איתך; הכבוד שלנו הוא חייך,
  לעולם אל תביא את עמי האלפי על ברכיהם!
  תחזיקו מעמד ברוסיה, תילחמו למען המולדת,
  זוהי המשמעות והמלח של אומץ הדורות!
  
  הפיהרר הוא גופה מגעילה, והשדון הוא ענק,
  והצ'צ'ני, האוזבקי והשדון הם אחד!
  האלפניזם הוא מונוליט, אידיאל לנשמה,
  והמדפים של היריבים מנופצים לגמרי!
  
  הקוסמוס קורא לצעירים - הקרן נושבת באופן מזמין,
  יהיה גבול חדש, מעבר למאדים!
  אנחנו בונים אלפיניזם - ביטלנו רובלים,
  כל אזרחות לא משנה!
  
  תאמין לי, כל היקום יהפוך לאדום עכשיו,
  יהיו שערים לגן עדן - כוכבים אדומים.
  אדם, אח, הוא חיה משתוללת בעבר,
  ואהבה ויופי מושרים בפזמונים טהורים!
  
  לכן, אל תחסכו על חוסר התחושה והעצלנות שלכם,
  למען מולדתנו, נלחם כמו בז!
  ואתם הלוחמים עובדים יום ולילה,
  כדי שגן העדן יצבע וייתן מיץ מתוק!
  כך שרות הבנות בצורה מאוד שנונה ולחימה. ויש להם פשוט יופי אוניברסלי ולא ארצי.
  והאלפים שוב משתמשים ברגליים יחפות ובבהונות עיקש מאוד. הבנות האלה סופר והיפר .
  אל תנסה להכניס את האצבע לפיות של הבנות האלה. אבל אם תכניס משהו גדול וחם יותר, הם ישאבו אותו בהתלהבות רבה.
  אלה באמת בנות, נניח, הן סופר.
  וכך הם משחררים ברק מהפטמות הארגמניות שלהם. הפרשות אלו משפיעות על המוח של העורבים. הם מאבדים את ההכרה ונופלים עם מקורם למטה, פורצים את הגולגולות של הדובים של פוטין. וזה מגניב במיוחד.
  היפים האלה באמת הראו את התבוסה המוחלטת שלהם של אויבים זועמים.
  לאחר מכן החלו הבנות לשיר שוב;
  הקוסמוס שלנו עתיק, צעיר -
  המשפחה הקדושה נתנה ברכות.
  והסיבה היא השכל השומר שלי,
  הקידמה מביאה לנו גאולה!
  
  אני אוהב את היופי של היקום,
  גם אם אדם לא מרוצה מהכל...
  בקידה לסווארוג-משיח,
  מה הוליד גלי פוטון!
  
  אנחנו עצמנו אלים - סוף סוף...
  אבל מצדיע לבורא!
  להמנון הלבבות הבוערים,
  לאדה הקדושה - הבתולה הבהירה!
  
  דע שלא נותנים לשדון אור,
  לסבול ציות וענווה.
  עבורנו, צמר עשוי מזהב -
  המדע נמצא בתנועה מתמדת!
  
  אבל להילחם, אבוי, הוא גורל,
  בין כוכבי גבעות פזורות...
  אז כנראה שהעליון רצה -
  כדי שלא נאבד את השיניים!
  
  אבל לאדה היא היפוסטזה של אלוהים,
  נוצצת מכל טוב, היא חייכה...
  אנשים יתנו לך את הרצון -
  יהי רצון שכוח-נוער יהיה נצחי!
  
  אחרי הכל, הלוחם של המשפחה הוא אידיאל,
  הקב"ה רוצה קרב!
  הספינה רצה במהירות
  שלא תעז לסתור את אלוהי הבוראים!
  
  ואז אנחנו ממהרים באומץ לקרב,
  ואנחנו כבר רואים הצלחה גלויה,
  חלום כל כך פרוע
  כס המלכות הוא כעת שלנו של ירושלים!
  
  הבורא שומר על כבודה של רוס,
  כן, זה יהיה אינסופי, זה יהפוך למאה...
  כאשר אין עיכוב ארוך,
  אדם יוצר תגליות!
  
  ולכן המוטו חזק יותר,
  כך שההתקדמות תהיה בעוצמה נצחית,
  אתה לוחם אמיץ, אל תהיה ביישן,
  לתפארת אמי, אלפיה שלי!
  אלו הבנות הנלחמות והנוצצות כאן. ואם הם יתמודדו עם אויביהם, אף אורק אחד לא ישרוד.
  לדוגמה, טייס ממשפחת האלפים הטיל פצצת נפאלם. וזה נפל על מקבץ פרוותי, דובי פוטין. והיא למעשה לקחה אותם ושרפה אותם לאפר.
  זו באמת ילדת סופר. ומעיף את האורקים המרושעים כמו צלע.
  וזה אפילו מריח כמו בשר שרוף.
  נערת השדון, הצמידה את פטמת התות שלה על חזה, ירתה רקטה ופגעה באורקים. היא חרכה מסה של בשר הדוב של פוטין והפכה אותו לקבב.
  ואז היא שרה;
  אנחנו באמת ניקח אותך לתוך ארונות קבורה,
  נמחץ את האורקים לאפר,
  לפעמים יש הרבה שטויות,
  אבל קולן של הבנות ברור!
  אלו הם הלוחמים הלוחמים ברמה גבוהה. הוריקנים וכוחות תזזיתיים, פשוט בלתי נשלטים, מבעבעים בהם באופן טריוויאלי. והבנות, יש לציין, מראות את יכולתן להשמיד את הדובים של פוטין.
  הבנות שרות וחושפות שיניים:
  הפיהרר הקירח תקף את האלפים,
  הממזר רוצה לקחת את האדמות שלנו...
  אבל הוא נפל מהמכה של הילדה,
  אנחנו מגנים על משפחות בזעם!
  האלפים פרסו כמה תותחים נגד מטוסים נגד האורקים. ובואו נירה, לחיצה על פטמות השד הארגמן על כפתורי בקרת העכוז של תותחי הנ"מ.
  זה באמת נהדר. והלוחמים לא מוותרים, הורסים את הצבא של פוטין.
  זה כל כך נהדר איך הבנות הנפלאות והמענגות והמיוחדות האלה נלחמות.
  ואצבעות רגליהם החשופות של האלפים זורקות מתנות השמדה בכוח קטלני רב.
  וריסוק אויבים עם היקף אדיר והתגלמות של זרמי אנרגיה בוערים.
  במקביל החלו הבנות לשיר באהבה ובעוצמה רבה, בקולותיהן הקולניים;
  יום ולילה נלחמים ללא הרף ,
  רחמים בלי בושה...
  אורקים מתנהגים בצורה מאוד מוזרה
  מדינת האלפים נגדם!
  כמובן, כשהם שרים וזורקים מתנות מוות הרסניות מאוד בבהונותיהם החשופות.
  אבל הזוג הלוחם של השדון והשדון שלהם יורים בו זמנית על האורקים ומלטפים זה את זה.
  וזה כל כך יפה. אחרי הכל, האלפים כל כך שריריים ומפוסלים, והיופי שלהם מרשים.
  והם שרים אפילו טוב יותר ובתחושה;
  סערות והוריקנים אינם מחסום לזוג שלנו,
  אנחנו בני המולדת, הפורחת כמו שיח ורדים.
  מי שלא ידע מלחמה לא אכל דייסת דוחן,
  אלוהים המושיע ישוע מוביל אותנו לקרב!
  
  אנחנו רגילים להילחם אפילו באוקיינוס סוער,
  כל אדם הוא כמו שבב מעל הסיפון.
  אני מאמין במפלצות של הדור, אנחנו נקרע אותן לגזרים בקרב,
  אי אפשר להפיל את הכבוד שלנו עם פטיש או פטיש!
  
  החרב התחממה במחילה, בתופת החמה מאוד,
  להבים מושחזים הם מפוח קשוח מאוד!
  היה חייל ללא חת; עם לב חזק ומתון,
  אם יש מוות, אז תעמוד במקום, אל תברח!
  
  כן, מלחמה, כמובן, היא לא משתה עם דבש מתוק,
  הרי יש בו קרע ודם זורם סמיך.
  הזאב מיילל ממושך והדוב בשאגה אכזרית,
  ותן למכה בתמורה להיות בעין, לא בגבה!
  
  יש חנית שיכולה לנקב דואר שרשרת,
  יש מגנים שלא ניתן לחדור אליהם ערימה!
  אבל אל תהיה פחדן, אל תיתן לשדים לעשות פרצופים,
  כדי לא להפוך כמו המשחק ברשתות!
  
  תאמין לי, פתרון זוהר יגיע,
  לכולם יש פרס שלא ניתן למצוא גבוה יותר!
  על מחשבה פלילית תבוא, אני מאמין, נקמה,
  אין גבורה אחרת מהדרך הקשה!
  אלו היו השירים כאן - פשוט רמת ההשפעה הגבוהה ביותר. ובנות האלפים ירו לעבר האויב, שוב השתמשו בפטמות המאוד הבהירות והארגמן שלהן.
  הבנות הללו שנונות ואורות בדייקנות ובדיוק רב. וכאשר זורקים על יריבים, הם משתמשים ברגליים יחפות וזריזות מאוד. הם עושים את זה מהר מאוד.
  אתה לא יכול למצוא בנות כאלה על המפה; הן מלאות לגמרי בגדולות.
  ואם הם מתפזרים, הם מתחילים לזרוק מחטים רעילות ברגליהם היחפות, ולהכות איתם את הדובים של פוטין.
  אלה הבנות שברגע שהן יתחילו להרוג אורקים, לא יפסיקו. אלה הם לוחמים של שבט תרתי משמע של סופרמנים. וברגע שהם יתפזרו, הם כבר לא יעזבו את הדרך המוכחת.
  ובואו נזרוק פולסרים רצחניים מהפטמות הארגמניות של השדיים שלנו. וכל כך הרבה דובים מרושעים של פוטין לקחו ושרפו בבת אחת.
  כמובן, הבנות החלו לשיר שוב בתשוקה רבה, בקולותיהן כמו פעמוני כסף;
  אוזני תירס זהוב -
  כמו רשרוש שפתי הרוח כמו גל...
  נמלא את הכוסות בשובבות
  תן לנהר לזרום עם שמפניה!
  
  מולדתנו, אלפיה הנדיבה,
  איפה כיסוי הסתיו זהוב,
  לא, תאמין לי, המולדת יפה יותר,
  נקטר תפוחים בשלים נשפך!
  
  ובחורף השלג הכסוף המופלא,
  האגמים היו צלולים מתחת לגלגיליות!
  כמה טעים הלחם הריחני שלנו,
  והלהב של חרב השדון חד!
  
  לכל עלה יש חוט אזמרגד,
  אלמוגים נוצצים בכל ניצן...
  סולוביוב שופך שיר נפלא,
  ועל המגרש זה כמו עצירת קטיפה.
  
  יהלומים של טיפות טל על הדשא,
  שן הארי נשרף כמו כוכב!
  אתה ארץ המולדת של השמש ,
  חי לנצח לתפארת נצח!
  
  העולם יפה, למרות שלפעמים הוא מגחך,
  והגורל יכול להיות אכזרי,
  אבל השדון הקדוש יפה,
  פתחנו את הדלת לכל האורחים!
  הבנות פשוט מהממות. ושוב הם זורקים את הכוח הקטלני של רימון לעבר האויב בבהונותיהם החשופות. וכמה יפהפיות גם זרקו מחטים רעילות. והם דקרו ישר לתוך גרונות הדובים של פוטין. והחיות נפלו.
  כך מתפקדים האלפים בסגנון מאיים. וכך הם לקחו אותו שוב ושרקו. ושוב נפגעו העורבים מגלי זעזועים מוחיים. וההמומים נגחו את ראשי האורקים. וזה אפקט קטלני ביותר.
  הבנות האלה פשוט סופר, וזה מגניב.
  בנות, כמובן, שונות, אבל אלפים, עם כל המגוון שלהם, הם גם גונבות יפות ומענגות. ורק בנות אדם יכולות להיות טובות מהן, ולא כולן. כמה מדהימים ויפים הלוחמים כאן הן בגוף והן בנפש.
  במקביל, הם יורים ללא כל תסביך באמצעות פטמות האודם של החזה שלהם.
  גם האלפים הצעירים נלחמים באותו זמן. הם לוחמים בעלי יכולת ומהירות יוצאי דופן.
  ויחד עם זאת הם לא שוכחים לשיר יפה מאוד ובהשראה;
  למרות שנראה שהם לחצו אותנו לגיא,
  סיוט נורא הגיע.
  אני יכול לשיר סאגה לחבר שלי -
  שבו השד הגיהנום קם לתחייה!
  
  אזעקה מאיימת נשמעת כמו צפירה,
  כאילו בוערת כאן אש...
  לא כולם יכולים לחיות, תאמין לי, בלי אלוהים,
  אבל באמת לבנות את המכה!
  
  הילד הוא גם לוחם מלידה,
  כי פלדה ולבה ניתזים בו.
  אבל אני רק רוצה לבקש סליחה,
  לא האגרוף שלי למוט היריב!
  
  למרות שסביר יותר שזה רק גבורה,
  לפעמים יש צורך בלחימה.
  אבל אל תזרוק אותו לפח כמו המצפון שלך,
  אל תיסחף עם המשחק הגיהנום הזה!
  
  מי יודע אם החיים בעולם הזה
  הכל בעולמנו נכון: צל, תעתוע.
  נביא את הפושעים לדין
  מתי נוכל לאזור את האומץ באופן מיידי!
  
  ואם הפסדת משהו בקרב,
  ולא הצלחת להביס את החלאות...
  בכל זאת נפתח את זה, תאמין לי,
  ובואו נמחק את האפסים החסרים!
  
  כולם בהחלט יכולים להשיג בקרב,
  כשיש כוח ומלא נפש!
  ואפילו פרוטה נחושת תמטיר רוע,
  המדינה תפאר את האיש האמיץ בהמנונים!
  זה באמת היה אודה מפוארת, בנים שהיללו בנות.
  והלוחמים כאן הם, נניח, המעמד הגבוה ביותר של המעמד הגבוה ביותר.
  במיוחד כאשר טנק פירמידלי ממהר. והוא מפציץ את האויב בפגזים בכוח קטלני. והוא עצמו כמעט בלתי פגיע למכות.
  הקרבות כאן מתרחשים בעוצמה רבה ובאש מתותחי טנק המחסל.
  בנות, כמובן, הן כאלה שאין שיטה נגדן אם אין ברך אחר. גניבות מענגות, נניח, שיש בהן כל כך הרבה ברק והתרגשות.
  לוחמי טנקים יורים גם באמצעות מקלעים וגם תותחים. והם מרעיפים על האורקים של האויב גשם עופרת.
  ואם פגעו בך גם בכדורים מיוחדים עם ליבת אורניום. ואז זה יהיה קטלני ומגניב לחלוטין.
  בנות ששרות ככה פשוט מקסימות מאוד. ויש להם שכל גדול ושכל גדול.
  אש של זרם דמים,
  מפולת שלגים הציפה את אדמתנו...
  מלחמה אינה יודעת מגבלת זמן,
  יותר משכר מהיין הכי מתוק!
  
  טעם הניצחון לא יהפוך למריר,
  אפילו מרירות העשן והדם.
  כשהסבים שלנו נלחמו -
  הזמיר מצייץ עליהם!
  
  אלמוות הוא הפרס הגבוה ביותר,
  כדי לא לדעת את הזקנה המשעממת.
  כדי ששליחי הגיהנום לא יבואו,
  כדי שהחסד יזרום.
  
  אנחנו אוהבים שלום וריח של אורן,
  אבל אם צריך, הקרב מחכה.
  הו לב הזהב שלנו,
  תן לזה לשרוף, להמיס את הקרח!
  
  כן, נוער טרי עובר,
  הכל הפך לבנאלי.
  מהי השמש הזורחת,
  להיות בן אדם זה לא שקר!
  
  אנשים אוהבים את אור ה',
  הוא מאוד אדיב, תאמין לנו...
  למרות שהדרך דרך החיים היא גיהנום,
  ושולט בעולם: הורדוס-חם!
  
  יש לנו מטרות נקיות
  אבל הדרך אליהם חבל על הדם!
  אחרי הכל, מקלע הוא כמו משקולות,
  ליכו של חושך מלא קרובי משפחה!
  
  ישוע ומריה הם הערבות שלנו,
  הם יבואו ויביאו אושר!
  ואז הקור והייסורים ייעלמו,
  וכעס עם קפוט מרושע!
  יותר כיף לצאת לקרב אחרי שיר כזה. והקרב נראה מתנודד, כמו קנה מידה מצד לצד.
  והאלפים יורים על הדובים של פוטין בדיוק ובדיוק רב. הם לוחמים ממעמד יוצא מן הכלל.
  בואו נודה בזה, יפהפיות קרביות. והם משליכים את בהונותיהם החשופות על האויב. והם קורעים את האורקים לחתיכות קרועים, וגורמים נזק אדיר לאויב.
  הבנות שרות בהנאה רבה:
  - תהילה לארצנו הגדולה,
  נכון, תשרת את השדון הגדול,
  זה יהיה נהדר עבורך ולי
  ביקשנו את זה מאלוהים!
  כך שרו האלפים הנפלאים כל כך טוב ומופלא. קולותיהם הולידו את שחר הפרחים השופעים והמשוכללים ביותר בנפש.
  כמה מגניב הכל היה ואפשר לומר קוואזר . וזה המניע הכי טוב שלהם.
  במיוחד כשהבנות הרימו ושוב זרקו בבהונותיהן החשופות את המחטים הרעילות שהרגו את הדובים של פוטין.
  וגם האלפים הצעירים שרו, בקולותיהם היפים והקוליים המאוד יפים.
  הכוכבים מנצנצים בחשכת הלילה,
  והזוהר של ירח הכסף!
  היופי מזעיף את עיניה החמודות,
  אנחנו מאורסים לה לנצח!
  
  השקיעה הארגמנית הייתה קודרת,
  אבל שחר בהיר יפרוץ!
  והרוח נעשתה עליזה, רועשת,
  מפרש הספינה התנפח!
  
  הנשמה שלי היא אבן כבדה,
  מבחני הלוחם מחכים!
  ותן לכרזה להתעופף מעל הראש,
  בואו נלך עד הסוף!
  
  הלב לא יצמח בטחב ,
  מעוף מהיר של נשר!
  למרות שהדם רותח, בטיסה מזעזעת,
  אני אטוס כמו חץ!
  
  ערבות השתחוה לי,
  האל הכול יכול הפנה את מבטו!
  למרות שאתה לגמרי לא יומרני,
  אוסיף לך כוח בקרב!
  
  אחרי הכל, אתה משרת ביושר את ארץ המולדת,
  אבל הבשר חלש, הרוח חולה!
  אתה לא תצטער על זה, אני מכיר את החיים
  אל תיתן לי להפוך לקרן של איל!
  
  לשטוף את חטאי הימים עברו
  תן למה שקרה בעבר להיעלם!
  אתה מבין, אגסים מבשילים בגינה,
  הסקיצה תתווה את המטוס!
  
  שרת את המולדת בכל הכוח,
  תשכחו שיש שלום בעולם!
  כדי לא להצית את המטעים,
  שכולם יחיו טוב איתך!
  
  על זה עניתי בפשטות:
  אדוני, אני אחפור את הארץ!
  כדי שילדים יצחקו באושר,
  כדי שלא תצטרך לפייס את האנשים שלך!
  
  הרי מה שטוב תלוי בנו,
  כל אחד מחליט - הבחירה היא שלו!
  וממך חוטי הקב"ה,
  אתה מחזיק את היקום באגרופך!
  
  גם אנחנו נאחז בך,
  אחרי הכל, לא יכולת למצוא מולדת קדושה יותר!
  בזמן הצילום, האצבעות שלי הפכו קהות מאוד,
  ואנחנו עוד לא בני עשרים!
  
  ניצחון הוא פרי בלתי ניתן להשגה;
  למי שחלש, פחדן או טיפש!
  אבל החיילים יכולים להתמודד עם כל השיאים,
  בוא ניקח את זה, יש לנו יותר מדי משקל על הטבור!
  האלפים הצעירים שרו כל כך יפה, והראו עד כמה קולם מלא.
  . פרק מס' 20.
  מלכת הילדה והאסירה הפוליטית לשעבר קמה לאירוע. והיריב שלה, החזיר המשופם, עדיין יופל על ידי העם. ולא תהיה עוד עריצות באירופה. תהילה לחופש! בינתיים, פקד על צבא האלפים והאלפים הבלתי מנוצח שלך.
  גם הבנות מאוד קורנות ויפות. ובזריקות רגליהם החשופות והמסותתות, הם שולחים מתנות השמדה רוצחות לשאגי, נושא פוטין.
  והם עושים את זה בהתלהבות רבה ונלחמת. והם מסוגלים לרסק הכל ולפורר אותו. וזו התוכנית האינדיבידואלית המילולית שלהם ובו זמנית הקולקטיבית. אלו באמת בנות סופר .
  ובפה שלהם פשוט חבוי ניחוח מתוק, וחיקי נוגה הם דבש, ויש להם תענוג פראי.
  אלו הבנות שמביאות שמחה מדהימה. ויש להם חום כזה מהלהבות של השיער שזו פשוט האש הכי פרועה והכי מוחלטת. אלו הם לוחמים בהירים והיפרקווזרים .
  עכשיו, אם הם שרים, אז הקולות מתוקים יותר מצפירות. ולרגליים של הבנות יש עור כל כך חלק ושזוף - פשוט מצמרר ויפה.
  וכשהם גם זורקים פגיונות, מחוררים את גרונם של האורקים עד הסוף בסלקציה רצחנית.
  וצריך לומר שגם הצעירים כאן טובים למדי, ויחד עם זאת הם שרים יפה מאוד;
  ילדה-מוזה קפריזית,
  לפעמים הוא מלטף, לפעמים הוא מציק...
  מילות יחס דוהרות ואין צירוף,
  מפולת של חרוזים תיהרס!
  
  אבל זה שאני אוהב בכל ליבי -
  בתגובה, זה אומר למה מיועדות המילים.
  אהבת קריסטל יכולה לפתוח את הדלת,
  פתוח לזה שהוא דרכו של הנשר!
  
  אחרי הכל, תאמין לי, חרב העט חשובה יותר,
  יש בו מוצקות - המוך יזהר למערבולת!
  האצילים הגאים הם יהירים,
  יהיה עליהם פסוק עוקצני...
  
  יצרנו תהילת ראטי,
  איפה הדם זורם, ואיפשהו זיעה.
  הם הרחיבו את מדינתם,
  מהפירמידות ועד למים מלאי קרח.
  
  אבל באותו זמן הנשמה היא כבש,
  הליירה המתוקה נשמעת בו...
  אחרי הכל, קולה של הילדה הוא קריאה -
  והתשוקה תימס ותגרניט!
  
  איפה שהמילה נמצאת, יש ורדים בוערים,
  איפה פורחים עצי התפוח...
  הקור לא יכול להפריע לנו
  ולהפחיד זו עבודה מבוזבזת!
  
  אנחנו הופכים חלומות ליצירות
  נוכל להתגבר על התהום...
  כל העולם יקפא בפליאה
  כשליל היגון נעלם!
  
  ואז הסבל יסתיים
  לא יהיו נכים ולא יתומים...
  ופרידה לא תבוא אלינו,
  תן ליצור המדהים לפוצץ את הסף!
  
  המולדת תהפוך למלכות אלוהים,
  כל אחד מאיתנו נחשב לבורא.
  רק אפר נשפך על הונאה,
  מי שישר ואדיב - כל הכבוד!
  אלו הבנות השובבות כאן. ויש להם חיוך פיגורטיבי ושיניים שהם ממש כמו פנינים של פתיתי שלג נוצצים.
  הלוחמים ממש שם ונלחמים בצורה מאיימת עם צבא הדובים של פוטין.
  והם זורקים אפונת מוות על האויב בבהונותיהם החשופות,
  נניח שהבנות האלה אגרסיביות בהיקפן. והם זורקים מתנות של השמדה ומוות. הרס כזה מתרחש.
  אבל הבנות מלוחמי הסער מחלקות מכות מוחצות לעמדות האורקים.
  זהו עימות אכזרי שמתרחש. וזה מר ואגרסיבי ביותר.
  נניח שהבנות כאן, אם הן מתפזרות, אז באמת אי אפשר לעצור אותן.
  ושוב, הבנות ילחצו על ההדק עם פטמות התות שלהן וזרם הרסני של מוות מתמשך מופעל עבור הדובים של פוטין.
  זה ממש מגניב, הלוחמים לוחצים על האויב.
  וכך הם מכים על האויב בעזרת טילים מאוד מדויקים והרסניים.
  אבל גם הבנים שרים יפה מאוד. והם עושים הכל יפה מאוד, בקולות כסף;
  במצב רוח לנזוף בעצמך,
  הדמות מפוסלת על ידי אלוהים הבורא,
  הוא יוצר גיבור עם חרב,
  דגם לכל הדורות!
  
  אבל אתה בעצמך מסוגל להילחם,
  השכיל להביס את ההמונים!
  נשמתם של נשר ואריה אינה ארנבת,
  כזה כוח וצבא קדוש!
  
  תן לאויב להיות כמו כלב נרדף,
  והמגן החזק שלנו יכול לחתוך יהלומים!
  ארץ השחר לנצח אהובה,
  הלוחם יגמול על צער ומוות!
  
  אל תסמוך על פציפיסטים טיפשים
  מה ישוע לימד אותנו לסבול...
  אז שיפון פורח תחת שמיים בהירים,
  אתה צריך להיות חזק כמו דוב!
  
  בקרבות אנו מלאים בתשוקה לוהטת,
  ובדם סוער, צעיר...
  אנחנו קורעים את הגיהנום,
  איפה הלגיונות עם השטן!
  
  וכולם יודעים שהבורא;
  לימדתי אותך איך לחזק את השרירים שלך!
  אל תבזבז את זמנך על שטויות,
  אחרת אבוא אליך עם עונש!
  
  אימפוטנציה היא החטא העיקרי,
  זה הוליד כעס, רשעות...
  שלם לפולשים סלסולים -
  תשכחו מגבורה, כבוד וגאווה!
  
  אבל למרות כל הצרות, אתה
  אחי, אל תיכנע לעצב!
  תן לכל החלומות שלך להתגשם -
  בוא נרקוד עם אהובתי בוואלס חלק!
  
  מה עוד יהוה יכול לתת?
  כן, החיים שלאחר המוות הוא כמו ערפל...
  הבשר סובל בחיים האלה,
  לא הכל חלק כמו ברומן...
  
  דע את אדמתך, שדון אמיץ -
  בנה את האושר שלך על זה...
  תנועה והתקדמות ריצה -
  הם יתנו כוח על היקום!
  הבנות מאשרות את הבנים וקורצות להם עם עיני הספיר והאזמרגד שלהן. אלו הם הלוחמים המשמעותיים והמגניבים ביותר בעולם. ואם צריך, עם הלשון שלהם הם יכולים ליצור צונאמי שלם של אשדות אורגזמות עבור האלפים הצעירים.
  והבנות ממשיכות להילחם בהתלהבות רבה. הם לוחצים על הכפתורים בבהונותיהם החשופות, פולטים זרמים של להביורים ואנרגיה הרסנית.
  ואז בנות האלפים לקחו אותו ולחצו על הכפתורים עם פטמותיהן הארגמן, מה שגרם לנשק ההרסני לפעול ולהפיל מטח אש ומתכת על מדפי הדובים של פוטין. זה באמת היה אפקט סיוט של מערכות רקטות שיגור מרובות.
  הבנות באמת עבדו בצורה כל כך אגרסיבית ופרודוקטיבית. והם ביצעו תבוסה מחרישת אוזניים מוחצת של היריבים, שרפו הכל.
  במקביל, הבנות שרו:
  - אופס ! אופס ! אמריקה - אירופה,
  אסיה-אירואסיה,
  איזו בושה!
  אז החלו הלוחמים לירות במכונות ירייה, והשמידו את הדובים של פוטין. והם פעלו בצורה מאוד קשוחה, מדויקת ומדויקת. ולחץ הלחימה שלהם היה פשוט שאי אפשר לעמוד בפניו.
  הלוחמים שרו:
  זקן על זלנסקי,
  ואלפיה היא האמא...
  בואו נילחם בכנות
  להרוג את האורקים!
  בנות השדונים מיהרו לתקוף. והם זרקו בזעם מתנות מוות רצחניות בבהונותיהם החשופות. והם קרעו את הדובים של פוטין, והפגינו את המעמד הגבוה והלוחם שלהם.
  ובאותו הזמן נעשה שימוש בבנות ובפטמות ארגמן.
  וברק עף מהם.
  במקביל, הבנות שרקו, תוך שימוש בזרמים של אולטרסאונד, ובעקביהן החשופים.
  האוויר רעד ועורבים המומים ומסוממים נפלו, ושברו את ראשיהם המדובללים והקירחים של הדובים של פוטין במקורם.
  והבנות הלוחמות עשו את כל זה כל כך טוב וקריר שאי אפשר לומר באגדה או אפילו לתאר את זה בעט. ובאותו הזמן הם שרו;
  מולדתי היקרה היא אור;
  דמעה נוצצת זלגה מעיניו.
  ובור כבר לבוש בארגמן,
  ומהשמיים יש כוכב כמו משואה!
  
  מה יש למולדת בכל רגע?
  כל מקום בעולם גרוע יותר...
  ואז רעש הקוקיה נרגע -
  צפרדעים מתיזות דרך שלוליות!
  
  והקול המצלצל של הזמיר,
  או טרילים רשלניים של שחורים...
  לבעלי חיים יש קרובי משפחה מבוגרים,
  יש ספינות שבהן אכלו.
  
  אנחנו עומדים יחד כצי חזק,
  לשלוט בים לנצח...
  המעוז האמיץ של ארץ המולדת,
  לתפארת אחוות הריבון.
  
  בהרמוניה עם אמא טבע,
  כל זר זרדים...
  זה יהפוך לא ידוע, תאמין לפחד -
  כאשר אומץ הוא התמריץ העיקרי!
  
  ואת היופי אי אפשר לשכוח,
  כי בו אנחנו השתקפות...
  אחרי הכל, החוט הכחול של החיים,
  לא יודע, מאמין לסוף.
  הבנות האלה הן באמת השתקפות של יופי לא ארצי. והאלפים הם פשוט נס ומפוארים בכל הדרו הבלתי ידוע שלהם.
  ולשונות הבנות ארוכות ושובבות. ומסוגל לעשות הכל בלי בעיות מיותרות.
  והם משתמשים, זורקים סכיני גילוח קטנים ודקים על האויב באצבעותיהם החשופות. והם עפים וחותכים, חיילים מהצבא של פוטין. הלוחמים פועלים בכל האנרגיה חסרת המעצורים שלהם.
  ובאותו הזמן הם שרים:
  אנחנו בנות מגניבות,
  אנחנו בנות יחפות...
  אבל אורקים הם נוראיים
  הם הכו את הזוחלים בחרמשים שלהם!
  ואכן, אם היפות יתחילו לשיר, אז אפילו השטן לא יוכל להתחרות בהן. כך מציגות הבנות את שיניהן, הנוצצות כמו פנינים, וטוחנות ומחסלות את הדובים של פוטין בהתפרצויות מכוונות היטב.
  האלפים נלחמים על אותו הדבר. אלה מהם שעדיין רק בנים, גם ברגליהם היחפות זורקים מחטים רעילות קטנות ודקות שפוגעות בדובים של פוטין ישר בעיניים.
  ובאותו הזמן שרים נערי האלפים;
  אם האגרוף שלך חזק -
  זה אומר שאתה תהיה הראשון בחיים!
  ואז החבר אינו עני,
  יש לו לב זהב ועצבים מפלדה!
  
  אבל יותר חשוב, תאמין - זה מוח חזק,
  כי האדם מגניב יותר מחיות.
  אם בחיים אתה ענן קודר,
  הצחוק העליז הזה יגרום לך לאהוב!
  
  יודע תוסף אוטומטי - כוח לאגרוף,
  כי הוא מלא בידע ידע!
  אבל נסה לתת כוח - לידיו של טיפש,
  אז תקבל רק כאב כפרס!
  
  הייתה תקופה שהם הלכו לצוד עם מועדון,
  קשת, רעד עם חיצים על עור עבה ...
  אבל הם הכינו שרבונים לאן שהלכו הפרוטות,
  וקל מאוד לקפוץ לגלקסיה!
  
  אמנם החינוך הוא טוב
  אבל לקחת אומץ למוח זה גם מעניין...
  ומשוות לכידון, זה יהפוך לאזמל,
  ואנחנו משרתים את המולדת בכנות רבה.
  
  אבל אלימות מרושעת היא צלב כבד,
  שדה הקרב שלנו מלא בדם...
  מדוע קם האל הכול יכול לאחר סבל?
  כדי שניתן יהיה לחזק את ההתכנסות הצבאית של החיילים!
  
  דמעותיה של העלמה זולגות - חברתה האהובה נפלה,
  האם מתפללת בגניחה, צורחת בכל ריאותיה...
  קפוא מחוץ לחלונות והאח כבה,
  הנה בחור צעיר ונאה קבור מתחת לאדמה!
  
  הו, גורל אכזר - איזה גורל מרושע,
  מריה הבתולה - איפה הטבע הטוב שלך?
  האיש רצה להתארס מוקדם יותר,
  ועכשיו הרוח נושבת אבק מתחת לאורנים!
  
  החיים יבואו מאושרים - יהיה טוב,
  פאי תפוחים יהפוך לדבש פרג...
  יריב המפלצת, לתוך אבק ואבקה,
  תן למזל אמיתי לעבור את הסף!
  
  הכל נעשה על פני כדור הארץ והזריקה למאדים,
  בואו נאסוף זר מלא בכוכבים לאגרוף!
  והלו חברים, פשוט ברמה גבוהה,
  והוא הושלך לאש - גולד נורא!
  
  המקלע כבר הפך מוכר - הכדורים נשפכים בנחל,
  והאויב היה מותש, מה שהוא רצה זה אפס!
  אם תנצח, תתעשר,
  מי שהצית את האש יגיע לעוני!
  אלו השירים המגניבים שהבנות של Terminator שרות כאן. והם מראים את ההישגים הגבוהים והמדהימים ביותר שלהם. אף טכניקת אורק לא עובדת נגד בנות כאלה.
  והרגליים שלהם כל כך יפות, מסותתות ואחידות מאוד, ובו בזמן אצבעות ממוקמות בהרמוניה.
  אלו באמת בנות - בדיוק מה שאת צריכה, פשוט מעולה!
  לוחמים כאלה מסוגלים להכריע את גורלו של כדור הארץ כולו. אף אחד לא יכול להשוות עם הבחורה הזו בקרב אמיתי.
  ושוב אצבעות חשופות זורקות מתנות רצח של השמדה ומוות מוחלט. והם הורסים את הגדודים של צבא הדובים של פוטין.
  מה הדוב של פוטין יכול לעשות אם הוא מקבל מחט רעילה במצח? כל מה שאתה יכול לעשות זה לבכות. וזה נראה מאוד יומרני וגרוטסקי!
  ובנות גם משתמשות באצבעות הרגליים החשופות בקרב, וזורקות בומרנגים. הם עפים ומסתובבים באוויר, ונכנסים לראשיהם של דובים ניבים. והם נופלים מתים.
  ואז הבנות לוחצות על הכפתורים עם הפטמות הארגמניות שלהן ומדליקות משהו רצחני והרסני ביותר. והרבה אורקים מתים.
  גם האלפים הצעירים הנאים שרים יפה מאוד ובביטחון;
  אין אהבה יפה יותר בעולם,
  אבל יש לזה גם בעיות ודאגות...
  הרי בצמד סיסמאות אין תועלת - הגאים,
  כשאנחנו ביחד, אנחנו תמיד טייסים!
  
  אהבה היא כלי המכיל דבש מתוק,
  אבל זפת האדישות קורה...
  ואני מאמין שאושר נדיב יגיע,
  בפריחה, כמו שיח סירנה במאי!
  
  זה עניין גדול לזרוק את שרשרת העבדות,
  תן לגוף המיוזע שלי להתיישר...
  במקום חיים בשבי, עדיף למות,
  אמנם הצורך יגמל אותנו מעצלנות!
  
  ניתן לנו הרבה להשיג בחיים,
  אבל קשה מאוד להשיג יותר...
  כשמוחך סגור ברשת - עול,
  כשאתה זהיר מדי!
  
  ולמי שמעז מחכה להם עוגת ספוג,
  ושוקולדים, ממתקים מתוקים,
  אבל לעתים קרובות נותן רוק הפוך,
  מי יודע, אולי תמו ימי היונים!
  
  אנחנו לא רוצים לעזוב את העולם הזה,
  תאבד אפילו את היקום הרע!
  תן לנו חמישייה בחיים,
  והעונש יהיה בחינוך!
  אלו השירים כאן והבנים אינם נחותים בחסד מהבנות. וגם אלפים שמשתמשים בקלע כילדים. וזה גם נשק קטלני מאוד. ויש לזה השפעה הרסנית ביותר.
  נגד אנשים כאלה, הדובים של פוטין חסרי אונים.
  הלחימה נמשכת בעוצמה רבה.
  הבנות זורקות בומרנגים בצורת כוכבים בעלי שש קצוות וצלבי קרס, וחותכות איתם את ראשי הדובים של פוטין. תוך כדי פעולה אנרגטית במיוחד.
  בנות מראות ועושות ניסים מדהימים כאלה באצבעות הרגליים החשופות שלהן. והם נותנים מכות מוחצות ושבירות עצמות לאויביהם.
  הלוחמים שרים באומץ.
  - החלל מחכה לנו וחלום,
  בואו נעשה את העולם יפה יותר לכולם...
  היופי ישלוט
  באלפיה הגדולה שלנו!
  ושוב הבנות לוחצות על הכפתורים עם הפטמות הארגמניות שלהן ומחלקות מכות מוחצות באמת לאויב, ממש שורפות מאות דובים של פוטין בבת אחת.
  במקביל, הבנות שרות בהתלהבות ובעוצמה רבה;
  יש הרבה שקרים בעולם, והאכזריות שולטת,
  צדק הוא כמו ציפור שנתפסה ברשת...
  אבל יש את כוחו של האדון ומגן גדולתו -
  זה אומר שאנחנו שנפלנו לא נצטרך לסבול את זה לאורך זמן!
  
  האלפים חוטאים לעתים קרובות ומשחקים בגורל,
  ה' אלקיך רחם עלינו: שבחך כבוד!
  אני פונה אליך בדם של נשמה שבורה,
  תן לי את ההזדמנות להינצל ולהתפלל!
  
  חול נשפך אל שפתייך, חיוך בוער מהרוח,
  איזה חטא מתועב הביא את כדור הארץ שלנו...
  השטן, יוצר הרוע, התייסר ללא רחמים
  אבל בעצם, מי נפל והוא לבד בקהל!
  
  איננו ראויים לטעום מאלוהים, חסד,
  השפלה חיה בלב והריקנות שולטת!
  אנחנו צריכים לתת את כל מה שיש לנו ליתומים,
  יהי רצון שהטוהר שלך תתגלה מתחת לשמים!
  
  אבל אם רוחך היא כמו כתם של דיו,
  אם נוקשות ותשוקה חיים במחשבותיך?
  בשביל אלה פתח הקדוש ברוך הוא את לבו,
  והוא אמר: חזרו בתשובה - מעשי עוונות אינם נחשבים!
  
  הבורא נתן את צוו הקדוש לבריאה,
  תאהב את האחים שלך ואל תעז לבגוד בהם!
  אני נלחם בחטא כדי שהאש לא תכבה,
  הפוך למשפחה אחת: כבד את אבא, אמא!
  
  אין סליחה אם אביך עצלן,
  אם אתה רק חושב על איך לתפוס עוד...
  אבל אם אתה נדיב, אז דע שאתה צעיר,
  ותעבוד למען הטוב, דוחף את המיטה!
  
  החוק הקדוש שלך יינתן במשך מאות שנים,
  לחיות על פי המצפון, להביא שמחה!
  פתח את כל היקום, החוכמה היא כל כך גדולה,
  אי אפשר לדעת, אני בוכה כמו ילד!
  בואו נגיד הבנות - הן שרו שיר סופר ! והם הראו את הציווי המדהים שלהם.
  ותנו ללוחמים לירות שוב על האורקים, ללחוץ על כפתורים עם פטמות שנראות כמו תותים בשלים מדי. והם נדפקים במספרים גדולים.
  אלו באמת הבנות שזורעות מוות והרס בקרב הדובים של פוטין. לוחמי הקטע המבריק וההרסני ביותר.
  והם מכסחים את אויביהם כמו במגל. והם פוגעים באויבים באמצעות בהונותיהם החשופות. וכל כך הרבה אורקים כבר מתו מהשפעתם ההרסנית.
  והבנות משליכות אפונה של הרס וחורבן עם עקביהן החשופות, העגולות והורודות.
  ושוב נופלים הדובים של פוטין, שנהרגו ונקרעים לגזרים. והלוחמים פועלים בצורה מאוד משכנעת והרסנית.
  וגם הצעירים מראים את השפעתם ההרסנית וההרסנית על צבא פוטין.
  על כך, זוגות הלוחמים הלוחמים שרים בהתלהבות;
  אנחנו חיים בעולם מלא בפרידה, עצב...
  מה חייל צריך לעשות כשהוא לבד?
  האלים החליטו באכזריות את הזכות עבורנו -
  הבחור הזה הופך את הרקות שלו לאפירות!
  
  היקום כל כך אכזרי לאהוב,
  דמעות של פרידה זלגו במפל...
  החמלה נעלמה ללא עקבות, כמו חלום,
  והחיים נעשו כמו אבן בלי רכות!
  
  זה קופא במדבר, והקרח בוער מחום,
  איך שרשרת חלודה עוטפת את ליבי!
  וגשם ההפרדה מכה בגג -
  הכיסים ריקים, נשארה רק נחושת!
  
  אבל אמונה בהישג של לוחם מעוררת השראה,
  ה' הכול יכול - דע כי נדר תקיף!
  וזה יהיה כמו עלווה עבורנו במאי החם,
  כשאנו נובטים, אנו פוגשים פריחה!
  
  האם אתה רוצה לעשות את כדור הארץ מאושר יותר?
  אז שכל אחד מאיתנו שר בצורה מפוארת כמו זמיר?
  ואז הדבש המתוק ביותר הפך לקציר מעץ הטיליה -
  בנשמתם של ענקים, בואו נשים קץ לשקרים!
  
  אל תרמה את אלוהים, תאמין לי,
  הוא רואה ישר מבעד למי מאיתנו הוא פחדן ובור!
  תן את משמעות ה' לקורבן,
  לא פלא שכתוב, אני אחזיר לכם אנשים!
  
  אבל אלימות מרושעת תפסה אותנו ברשת,
  איש אינו יודע היכן מסתיימות ההרג.
  יהודה תלוי על אספן רקוב -
  ולמי שהאמין - כתר דפנה!
  
  כל אדם יכול להיות טוב יותר
  הבחירה שלנו היא מודעת - חתירה למשיח.
  אבל לפעמים יש שלוליות דם,
  לפחות יש הבטחה - אני אבוא בקרוב!
  
  הו עולם, כמה אלימות יש בך,
  כאילו אנחנו לא יכולים לחיות בשלום!
  האישה יללה על ארון המתים של החייל,
  כמה דק הוא החוט השביר של החיים!
  
  שפיכת דם היא לא הייעוד שלנו -
  אני רוצה לאהוב, לתת לארץ המולדת גן עדן!
  למה העונש הזה מתאים לכולנו?
  התשובה היא, תן את כל העושר לעניים!
  
  אי אפשר לקנות ישועה בכסף,
  כי אין מחיר לזהב לאלוהים!
  ולהשתחוות לכנסייה ביום ראשון,
  להיות מכונף כמו נשרים!
  
  ויבוא הזמן - מלכות אלוהים תבוא,
  החושך הרוע והטורף ייגמר!
  הרצון הרוחני יגווע, העבדות הארורה,
  והארץ תהפוך לגדולה של אושר!
  הבנות שרו ממש וספציפית, ומאוד יפה. והרגליים היחפות של הבנות זרקו את מתנות ההשמדה הרוצחות. וכך נמשך השמדת הדובים של פוטין. הבנות נבדלות גם בשנינותן הרבה.
  הם נפלאים ומגניבים במיוחד. ופטמות החזה שלהם בהירות מאוד, כמו תותים בשלים מדי.
  הבנות, ללא טקס מיותר, זורקות מתנות הרס באצבעותיהן החשופות של כוח קטלני.
  הם כל כך מפוארים ואגרסיביים, שהם גונבים קרבות.
  מה אנחנו יכולים לומר על פטמות האודם של שדי בנות? זה גם קרבי ומגניב במיוחד. כמה מסוגלות הבנות להילחם ולהילחם בעוצמה רבה.
  אז הבנות לקחו את זה שוב והדביקו את אצבעותיהן החשופות לפיותן. ובואו נשרוק במשרוקית. ואיך התחילה לנבוע מזה טריל קולי.
  והעורבים ההמומים איבדו את ההכרה. והם נפלו עם מקורם על ראשיהם המטופשים של הדובים של פוטין.
  . פרק מס' 21.
  נערת השדון ובמקביל המלכה נתנו פקודות. והיא פעלה בצורה מאוד אנרגטית. ועיניה נצצו כמו ספיר. זו ילדת סופר ושמה מריה קולסניקובה.
  הם ניפצו את הגולגולת שלהם והפילו את המוח שלהם. זה מגניב!
  ואז החלו הלוחמים יפה מאוד ובעליזות לשיר בקולותיהם הנפלאים;
  אור אלפיה הנעלה שלי -
  מדינות שנתנו חיים לעולם עם הנשמה שלהן!
  אי אפשר למצוא ארץ מולדת יפה יותר,
  היא חדשות ליקום - חלום קדוש!
  
  בכל עלה דשא ובכל טיפת טל,
  ובטיפות של גשם קיץ חם...
  פתיתי שלג משחקים עם יהלומים,
  בתוכם פניו של ישוע - האדון המנהיג!
  
  יצירתו של סווארוג הזוהר,
  זה יפה בכל קורנפלור.
  מי שרוצה שלום הוא כמו בן אלוהים,
  תאמין לי, יש לו חיים נפלאים בכל מקום!
  
  אבל הקב"ה נתן לנו את הרצון הזה,
  כדי שאבחר בכל דרך חופשית,
  כדי שהלוחם יליד אוהב את מולדתו,
  לפאר את רוד במעשיו!
  
  עם זאת, הם עשו בחירה גרועה,
  ועכשיו זרם מרושע נשפך על כדור הארץ!
  אלפיה נרמסת מהגיהנום של הטנקים על ידי המונים -
  הגורל אכזרי וחסר רחמים במלחמתו!
  
  אבל בואו נאחד לוחמים כתף אל כתף -
  תחת הדגל הסובייטי של נובמבר.
  מהסמל יינתן חסד לפרצופים,
  הם עומדים עבורנו לפני ה' מסיבה כלשהי!
  
  למרות שהשדים רועים מאחורי פוטין,
  והוא הכניס הרבה תכונות באורקמניה !
  אבל אנחנו מפילים את היונקרים כמו צלחות,
  אחרי הכל, אתה צריך להילחם, לקרוע את הדם מהוורידים שלך!
  
  האויב הגיע לאלפסקה - הכל בוער,
  דרך משקפת הוא רואה את כוכבי הקרמלין!
  אבל ניצחנו את החבורה של מאמאי לפני,
  ה' יתן כוח לבנותיו האוהבות!
  
  ארץ המולדת - אני לוחש בתפילה בכאב,
  הערים שלנו בוערות כמו לפיד!
  מה שנבנה בזיעה ואהבה,
  האם זה באמת נהרס לנצח?
  
  אבל המשפחה לא תעזוב את בריאתה -
  הוא יתן כוח והיריב ייפול!
  כפי שנאמר בספר החכם של אלוהים -
  השדון ינצח ויצעד לכוכבים!
  
  הוורמאכט הובס, הדם זורם,
  אלפסקה , ואחרי אלפגרד המפוארת!
  והמולדת תיתן מיץ מעצי תפוח,
  כך שמקלע הופך להיות קל עם רימון!
  
  באוקרלינה - מנהיג מפואר ,
  המשנה למלך אלוהים על פני כדור הארץ שבו יש חטא!
  האורקשיסטיים ,
  אז יהיה אושר והצלחה!
  הבנות שרו כל כך טוב, ובתשוקה ובעוצמה כזו. היפות שרו נפלא ועשו הכל בצורה מושלמת.
  ובבהונותיהם החשופות הם זורקים כוכבים מיוחדים שקורעים את הגרונות והבטן של הדובים של פוטין. ובואו נגיד שזה מאוד מגניב.
  בנות מענגות בקרב הן מאוד חזקות ונלחמות.
  למרות שלפעמים גם הם מקבלים את זה. הנה התליינים האורקים מענים ילדה ממשפחת האלפים. הם לקחו אותה ומשכו אותה על המדף. ראשית, הם קשרו את ידיה מאחור והחלו להרים את הילדה גבוה יותר. וכך הלאה עד התקרה.
  הם משכו אותי לגובה של עשרה מטרים. ואז לקחו אותה ושחררו את הילדה.
  גופה העירום והשזוף נפל למטה. והרצפה עצמה חזקה מאוד, חבל הניילון נמתח.
  והילדה תצעק מכאב גיהנום. כך הוקפץ היופי. וזה עיקם את המפרקים של היופי עד הקצה.
  התליין הבכיר משבט הדובים של פוטין נהם בחיוך:
  - תמשיך לרעוד!
  והילדה שוב החלה להרים על המדף. וגבוה יותר ויותר. החבל נעשה מתוח.
  הילדה יפה מאוד עם שרירים מפוסלים של שדון. היא נפלאה, מאוד קרבית.
  ובגניחה הוא אומר:
  - לא! אני לא אגיד!
  והם הרימו אותה עד התקרה. והילדה, שעמדה בתשומת לב, קפאה.
  אז היא שוחררה שוב. הגוף העירום והחזק של השדון נפל. וזה ירד במהירות פראית. וליד הרצפה שוב התהדק החבל.
  והילדה שוב צורחת. כן, זה כואב.
  אבל צעקה פורצת מהחזה שלי:
  - לא! אני לא אגיד!
  התליין הבכיר מזן הדובים של פוטין מורה:
  - לנער בפעם השלישית!
  ועכשיו הילדה שוב מורמת על החבל. לפני כן, נעל עץ אלון כבדה, כרוכה בברזל, הונחה על רגליהן היחפות של הבנות. והיא העצימה את המתיחה של גופה החזק והילדותי.
  השדון השתרע וריחף ליד התקרה ממש, בטירה שבה ביצעו הקנאים מהכנופיה של פוטין עינויים.
  ואז התליין הבכיר סינן:
  -אתה הולך להגיד כלבה!?
  הילדה צרחה בייאוש:
  - יתד בפיו של פוטין שלך!
  בעקבות הפקודה:
  - שחרר!
  והחבל שוחרר שוב באמצעות התוף. והילדה נפלה. וכפות רגליה היחפות בעמודים נגעו אפילו מעט ברצפה, והחבל התמתח שוב.
  והשדון שוב צרח ואיבד את הכרתו.
  האורקים, בהוראת התליין הבכיר, שפכו עליה דלי מי קרח. והילדה התעשתה.
  מנהיג התליין הורה:
  - ועכשיו מתיחה.
  והאורקים התחילו לתלות את המשקולות הכבדות ביותר על הווים היוצאים מהגוש. גופה השרירי של הילדה, מבריק מזיעה, נמתח מאוד וקמור כמו חוט.
  והיא שוב סחטה החוצה:
  - אני לא אגיד!
  התליין הורה:
  - אור לה! ולחרוך את החזה, ואת החזה והעקבים החשופים!
  האורקים מיהרו לבצע את הפקודה. לפני כן, כדי שהעור לא ייחרך מיד, הם טיפלו בשמן זית ברחמה של הילדה, בשדיה ובסוליה החשופות.
  הילדה נגעלה מאוד מנגיעות הידיים המחוספסות והשעירות של הדובים של פוטין.
  וכשהם גם הדליקו אש מתחת לרגליים היחפות של הילדה. והם הביאו לפיד לכל פטמה ארגמנית של השד, ולפיד אחר לחיק נוגה.
  והכאב היה גיהנום. אבל הילדה לא רק שלא בכתה ולא צרחה, אלא להיפך התחילה לשיר;
  אין זוטות בפריסה של העולם התחתון,
  כל תירוץ לשטן הוא כמו קרס.
  אם אין חסד מה' בעולם,
  זה אומר שהתופת לא רחוקה!
  
  אחרי הכל, הרוע כל כך אהוב על העולם,
  כמו איים בלי מצפן של טוב...
  למרות ששרים את גבורת החיל -
  למעשה, מלך היקום הוא השטן!
  
  האכזר משגשג בעולם הזה,
  מי שלא יודע רחמים הוא מלך!
  יש מלכודות מתחת לעצי הדקל של גן עדן אפילו,
  איפה הטוב? זה אפס עלוב!
  
  כל אמונה יכולה להיהרס
  כל תהילה מריח כמו לולאה...
  הממזרים רוחשים בערמומיות בארגז החול -
  ואני רוצה להאיר את העולם בחלום!
  
  אתה שואף לאור, אבל אתה בחושך,
  אני רוצה לתת, אבל הכיס שלי ריק!
  אם אתה לא רוצה לחיות כמו תוכי אומלל,
  לכו על רשע, ערמומיות והונאה!
  
  זה מגעיל אפילו לחיות מתחת לשכבת ריר,
  איפה בלי תמיכת הגג - לא מדרגה!
  אתה ממהר עם נשמתך כמו בז במרומים,
  אבל הבשר נמצא בביצה, חרבו של האויב זורחת!
  
  איך קרה שהאושר נמוג?
  ולמה הרשע שולט בכל מקום?
  האם לאלוהים באמת חסר כוח?
  אז הטוב הזה ינחה את כולם לנצח?
  
  אחרי הכל, האדם לא נברא כקנאי,
  הרי בכל לב יש מעיין של אהבה...
  למה האורקים לא יודעים את הגבולות שלהם?
  האם האושר בנוי רק על דם?!
  
  למרבה הצער, אתה לא יכול למצוא את התשובה בעצמך,
  זה היה דבר נורא בעולם מאז מאות שנים...
  והשדים עושים אליך פרצופים מצמררים,
  ונראה שה' שכח את העם!
  
  אבל אני לא מאמין שהרוע אינו כל יכול,
  אתה רק צריך לקפוץ את הרצון שלך לאגרוף!
  ואז הדחף המוביל לגיהנום ייעלם,
  ויהיה בינינו שלום והרמוניה!
  הלוחמים המשיכו להילחם בצבא האורקים. הם עשו זאת בגבורה וכמובן, תוך שימוש באצבעות רגליהם החשופות של כפות רגליהם המסותתות.
  היפות שאגו:
  אתה רואה ליקוי חמה בשמיים?
  סמל אדיר של התקופה...
  זה סימן של אור,
  דברים רעים לאורקים!
  לאחר שאמרתי את זה, הבנות לקחו אותו ולחצו על פטמותיהן הארגמן על כפתורי הבזוקה. ומשגרי הטילים הגיבו. שכיסה וקרע רבים מהדובים של פוטין.
  ואחרי זה התחילו הבנות לשיר שוב;
  אלפיה: את המדינה הקדושה שלי,
  שבו חלום מתגשם...
  הקור הקפוא מלטף ומחמם,
  אין יופי טוב יותר בגן עדן!
  
  אין מדינה כזו בכל היקום,
  זה כמו אודם בולפינץ על ענף ערבה.
  לבוש ביהלומים ופניני השדה,
  כשפרוסט נתן לנו סחף שלג!
  
  קורנפלור יפה בקיץ הלוהט,
  שושנת מים זהובה על המים...
  הציפור השחורה מטלטלת ברכות למטייל,
  אתה נהנה להיות ביער על הדשא!
  
  הבנות באלפי תמיד מקסימות -
  רזה, יפה - השיער בוער!
  והשירים שהסלאבים מכבדים ידועים,
  והחום עלה עד השמיים!
  
  כשהגשם יורד יחף דרך השלוליות,
  הבנות הבלונדיניות צוחקות ורצות...
  אף אחד מאיתנו לא מתקרר אפילו בחורף,
  כפור מתחת לשלג, חבצלות העמק פורחות!
  
  אוצר ארץ המולדת בליבנו,
  שמור את זה, אבל אל תסתיר את זה, גיבור!
  פתחנו את הדלת למרחבי השמים,
  אנחנו נכבוש את כל הקוסמוס של היקום כולו!
  
  המולדת צנועה ומלכותית,
  הצבעים על הדגל הם שלושה נותני חיים!
  כוח זוהר כזה,
  הסתכלו על אלפיה במסירות!
  
  ה' יתן לך פרס, האמן לי, גדול,
  עם המדע בוודאי נחייה את המתים...
  ואמא שלי אדומה לנצח,
  בואו להכיר לכם את הצוות הכל יכול שלנו!
  הבנות כל כך אמיצות וזה נראה פשוט מעולה. והרגליים שלהם, כמובן, חשופות, והחזה שלהם מלא בפטמות ארגמן - פשוט מקסים, מדהים.
  והם שוב לוחצים על הפטמות הארגמניות של שדיהן על כפתורי הבזוקה ומשיקים את מתנות ההשמדה בכוח קטלני. אלו הבנות הנהדרות כאן, מגניבות ועם עקבים חשופים, עגולים וורודים.
  אלפים צעירים אוהבים ללקק את הרגליים היחפות האלה. ויש להם טעם של חלת דבש.
  אלפים כאלה הם אנשים נפלאים ומתוקים. בוא נגיד שהם מעולים.
  ואם כבר מתחילים לשיר, אז זה לגמרי צובט אוזניים;
  הדמיון שלי הוכה
  הכל נעשה בהיר, כאילו בנובמבר!
  ואנחנו נדחוף קלשון לצדדים של השד הרשע,
  וזה יהיה כל כך נפלא על כדור הארץ!
  
  כוכבים כאלה ביקום שלנו הם
  חלקם אודם, אחרים יהלומים!
  אנו גובים הוקרה מהרשעים -
  המכה היא כמו פטיש ולא לגבה, אלא לעין!
  
  חלונות ראווה עם קוואזרים,
  ההיפודרום הזוהר נוצץ!
  יש פצעים פעורים בנשמתי -
  זה היה כאילו היה בו פוגרום גדול!
  
  הם יתפתלו כמו תלתלי שביט,
  כבשים זוהרות - סחף חלבי זורח!
  על מעשים אלמותיים המושרים,
  בתפארת לנצח יהי רצון האלף!
  
  מה יכול להפוך שדון תהילה לקהה?
  רק תן דמעה מעיניים כחולות...
  כשהכל מסביב אפור, זה מגעיל,
  כשאתה מצפה לסופת רעמים ביוני עם תקווה.
  
  למתוח שפתיים אומללות בחיוך -
  הבינו שהעולם אינו ברי ביער.
  ילדה בבת אחת, חשפה את שיניה כלפייך,
  זה יגשים לך את החלום!
  השירים של הבנות האלה פשוט נפלאים ומרהיבים, הם נראים סופר. אפשר פשוט לומר שהם קוסמיים ולוחמים ביותר. ללוחמים יש גם פטמות נוצצות באבני אודם, שמאירות כמו כוכבים בחושך.
  ולשונותיהם של האלפים הצעירים מלקקים אותם בחמדנות ותופסים אשדות של אורגזמות.
  זה באמת יופי שלם ומוחלט.
  ואז החלו הבנות לזרוק סכיני גילוח באצבעות רגליהן החשופות. והלהבים האלה פתחו את גרונות הדובים של פוטין.
  והתברר שזה מאוד מגניב.
  וכך החלו הבנות ללחוץ על כפתורים על הפטמות הארגמניות של שדיהן והכניסו את הרובים לפעולה.
  וההשפעה הזו התבררה, אולי, כמעט קטלנית.
  והאלפים היפים שוב כיסחו את הדובים של פוטין, והובילו אותם לארונות קבורה.
  לא לשכוח לשיר באותו הזמן;
  ללוחמים שלנו יש רק דרך אחת,
  היא מכוסה בקוצים ובקוצים...
  אחרי הכל, אין אלוהים בעולם הזה -
  חלומות התפוררו לאבק!
  
  כל נשר יכול לנקר
  והגינה הקדמית הפכה לשממה...
  אבל כמה חלשים אנשים הפכו?
  לאן נעלם גיבור השדון?
  
  ולכן הם שכחו את השדון,
  למה מכרת את עצמך לזר?
  איפה שהיו מיילים, הפכו למיילים,
  ליפול אל התהום אל התהום במרום!
  
  שם השברים לבנים בשדה,
  והיי, העורב קם...
  אנחנו רוצים, תאמין לי יותר מהחלק שלך,
  שהחיים יהפכו לגן עדן!
  
  אבל הקב"ה נתן תשובה זו -
  אתה רוצה לאכול יותר מדי?
  הם נתנו לך אפילו מנות נוספות,
  איפה המעללים והכבוד?
  
  עבור אלפיה אתם לוחמים בקרירות,
  רק בבקשה את הממון...
  אבל צריך את המילה, צריך אחים -
  זרקת את זה כמו אבק בשביל גרוטאות!
  
  ובכן, מה אנחנו מסכימים על זה?
  כבד מעצלות וכועס.
  תן לדרך לחכות לנו, אבוי, מסוכן,
  להילחם עם עדר אינספור!
  
  אבל בעניין הזה נצליח -
  כי הם בנים של המולדת.
  אל תתנו לתינוקות לישון בעריסה שלהם,
  טוס לעבר שביטים כמו נשרים!
  
  ואני אענה על האחרון:
  מתי יבוא החסד?
  כך שקרן האושר תבער לנצח -
  בואו נמיס את השלג והקרח במקלחת!
  הבנות היפות שרו, והקולות שלהן היו כל כך מלאים וקולניים. למעשה, אין אדם יפה יותר מלוחמים. ופטמות החזה שלהם נוצצות כמו אודמים ולחיצה על כפתורי הג'ויסטיק עובדת.
  הלוחמים יורים ללא רחם על האורקים. הם פועלים באנרגיה בלתי ניתנת לעצירה.
  ובאצבעות רגליהם הם זורקים מתנות השמדה בכוח רצחני.
  ככה זה בנות - שאם תכעסו אותן, יטאטא הרים. פשוט תנסה להתנגד לגנבים כאלה.
  בעקביהם החשופות הם מקילים אפונת מוות בכוח רב ורצחני.
  אלו בנות כל כך מגניבות וייחודיות.
  וכאשר משתמשים בפטמות חזה ארגמן, מתרחשת הפעלה אגרסיבית עוד יותר של מערכת ההשמדה. ואלפים רבים מהדובים של פוטין מתים תחת מכות חסרות רחמים של נערות עם עקבים חשופים, עגולים וורודים.
  והבנות עדיין שרות;
  רבים מאיתנו מפחדים מהעבר של העולם,
  מה מסתתר שם בצל האפל של מאות שנים?!
  גורל היקום נחרץ במקרה ורצון,
  משהו שיכול להפיל ולהביס אויבים מרושעים!
  
  ובהווה יש חושך גמור,
  יש הרבה נקיקים שונים...
  בכל כוכב השטן עושה פרצוף,
  הוא רוצה להפוך אותנו לשטן של תוכים!
  
  אין נביא בארץ המולדת, אבוי -
  ויש הרבה מה ללמד למשרה פנויה!
  וכתוצאה מכך, יוצאים ארונות קבורה,
  אם, כבר נשרף בתודעת אלוהים!
  
  הזמן אינו נתון לתולעים,
  כל אחד מאיתנו הוא אדם מאוד גאה.
  כדי שהתוצאות לא יצטמצמו לאפס,
  אנחנו חייבים לנקות את הפנים הטמאות!
  
  להתלונן זה לא פתרון, אתה יודע
  ובכן, תחליטו הכל במחשבה, חבר'ה!
  ואז האזור ישגשג,
  אם תגן על הקו עם מקלע!
  
  סיים את העבודה, ואתה נהדר,
  אתה באמת יכול להגיע לפסגה!
  גם אם אתה נוער במשך שנים -
  זה כמו לתת לי פצצה ולא להשמיע קול!
  
  והפרס יהיה אהבה,
  הוא מכיל את ההנאה של עולם חוטא!
  ואל תסתור את הדחפים,
  נתפס על ידי זרם סוער של תשוקה!
  
  האמונה תוביל אותנו אל האב,
  זה יהפוך אותו לנקי יותר, טוב יותר, טוב יותר!
  והנשר סוגד למשיח,
  זה הרעיון של קומוניזם!
  אלו סוג השירים שבאמת מכניסים אותך לדרך ומכניסים אותך לאווירה. הלוחמים שרים יפה וזוהר.
  והם ממשיכים לזרוק מתנות השמדה בכוח רצחני בבהונותיהם החשופות.
  אלו הבנות. ולבנות היפות השבויות, האורקים דוחפים ברבים לוהטים בעקבים החשופים של היפות. והם שורפים אותם באכזריות רבה.
  אלו יפות כאלה ברמה פשוט יתרה .
  והם ממשיכים להשליך את בהונותיהם החשופות לעבר האויב, אפונת ההשמדה הרצחנית. ואולטרסאונד נשפך מהפטמות הארגמניות שלהם, מה שגרם לרעד של האווירה והעורבים עברו שטיפת מוח ואיבדו את הכרתם.
  והם, נפלו, ניקבו את גולגולות האורקים והרגו אותם. והדובים של פוטין מתו מדממים;
  לא, הערני לא יתפוגג,
  מבט של בז, נשר!
  קול העם ברור,
  הלחישה תמחץ את הנחש!
  
  לא צריכים להיות אוקרשיסטים על כס המלכות,
  חרב צבא הארגמן תופל!
  השדון שלי, לא במכלאה -
  אמא של כולם לא תיכבש - השדים!
  
  המולדת קדושה בזה,
  רק הנשמה פורחת בו!
  להתחנן לנעלי באסט בתנור,
  הדרך שלנו נמצאת לגן עדן!
  
  יהיה סדר חדש
  איפה כולם אחד עם האלף !
  אנשים יהיו מאושרים
  ארץ מולדת בלתי מנוצחת!
  
  מלך האור חי בליבי
  שלא נדע צער!
  למזלנו אנחנו פותחים את הדלת
  הכוכבים נצצו מעלינו!
  
  בצער יש תקווה ואמונה,
  אני מאמין שנהיה בשמחה!
  הנוער מחליף
  אנחנו השופטים של עצמנו!
  
  כל לוחם זוכה לכבוד
  כולם חיים באומץ.
  אתה יוצא לקרב עם שיר,
  אין צעד אפיאן חזק יותר !
  
  אני מאמין שכל העולם יתעורר!
  יהיה סוף לאורכיזם!
  השמש תזרח בעוצמה!
  השביל, האלפיניזם המאיר !
  אלו הבנות כאן - הכיתה הכי מגניבה ומצטיינת. הלוחמים זרקו סכיני גילוח בבהונותיהם החשופות וחתכו את ראשי הדובים של פוטין.
  אלו היו בנות כל כך מדהימות. לאלפים יש מותניים דקות, ירכיים רחבות ובטן בטן מפוסלת. זה המקום שבו האורקים לא יכולים להתנגד ללוחמים.
  הם כל כך טעימים ופשוט סופר. וגלי אולטרסאונד עוצמתיים משתחררים מהפטמות הארגמניות של השד. והעורבים נפגעו שוב במוח . והם היו המומים והתבדו. וזה היה כאילו לקחו אותו עם שרביט ופצחו אותו.
  והתעורר הלם נורא. והלוחמים נכנעו באנרגיה המדהימה שלהם.
  ושוב לקחו אותו הלוחמים ושרו;
  כמובן שקשה לחזות
  מה מחכה בעולם החדש הזה!
  נטוס לשמיים,
  עולים על מטוס כוכב!
  
  אין מספר כוכבי לכת בשמיים,
  לכל אחד יש עולם תת-ירח משלו.
  תחת מכת משוט מכוכבים,
  אני מאמין שנכבוש את שביל החלב!
  
  יש זדון בכל יקום
  אבל אם האלפיניזם שולט...
  ואז ערבוב את כבוד המצפון.
  והדואליזם אינו מוערך בהערכה רבה!
  
  התליין הרים עלינו את חרבו,
  מאיים לחיות באושר מפריעים!
  לפעמים צער, גניחות, בכי,
  אמא שלנו מזילה דמעות!
  
  ואולי לנקב את החלל
  מעמקי החלל האינסופיים!
  מי שדעתו חדה יכול
  בן נפלא, חכם ואדיב!
  
  הצאצאים מתחילים לגדול
  שדות עשירים עם עלות השחר!
  מעלינו אלוהים המשיח הקדוש,
  עם קידה ואהבה אליו!
  
  אז, תאמין לי, אנחנו נהיה בגן עדן,
  תופס חיוכים של ילדים...
  תודה לך אלוהים -
  האריך את חוט החיים שלי!
  
  לעזור לאנשים בכל העולם,
  להעלות את הקידמה ואת האדיבות,
  כדי שלמדינה יהיה כוח,
  להאדיר את היופי עם הליירה!
  
  אחרי הכל, לא בכדי אתה אדם,
  כמו ציפור אתה ממהר לשמיים!
  האם אתה רוצה להגשים את החלומות שלך
  שבו הנפש, הגוף!
  . פרק מס' 22.
  הבנות שרו כל כך מענג ומריה קולסניקובה הייתה מעולה
  זה היה שיר כל כך נפלא שהבנות שרו. וכמה יפה יצא השיר הזה. כך שרות הבנות הלוחמות נהדר. ויש להם קולות כל כך נפלאים ומדהימים.
  אחד האלפים ציין בשנינות:
  - הפיהרר קירח ופשוט עלוב!
  והיא הראתה את לשונה הארוכה והנושכת.
  שדון אחר אמר בשנון:
  -מי לא אוהב את פוטין?
  כולם אוהבים את פוטין!
  ומי לא אוהב את פוטין?
  הוא ישב בכלא כבר הרבה זמן!
  
  אבל ולדימיר הקירח,
  אנחנו לא מפחדים בכלל
  ונשיא עלוב,
  מחשבות מטופשות!
  הבנות מתבטאות בשנון רב וצועקות. ואז הם זורקים מחטים רעילות בבהונותיהם החשופות ודוקרים את הדובים של פוטין למוות.
  ואז הם ייקחו את זה ויתחילו לשיר;
  אין עוד ארץ אב ביקום,
  הפלנטה שלנו היא כמו כוכב בשמיים...
  עם אמונה, תקווה וחלומות טהורים,
  נכבוש יעדים נוצצים!
  
  היינו הראשונים שעשו צעד בחלל,
  אלפרין נתן לנו את המפתח לגן עדן !
  כולם עכשיו כמו קוסמים מתקדמים,
  יכול לחוות את הקצה הסוער של העולם!
  
  ובכן, דמיינו את הזמנים הישנים -
  בעורות של בעלי חיים מיררנו עם מועדון!
  נושא הקידמה הוא בלתי נדלה, נצחי,
  תן למדע לעשות אותנו חזקים!
  
  במקום פרס יש קוצים מתחת לרגליך,
  הטבע הזה הוא כמו זאב מרושע!
  העורב צועק: בן אדם, שקט -
  והכרובים חשפו את פניהם כל כך רעים!
  
  מהתהום יש רק מוצא אחד,
  אלוהים הכל יכול הוא כוח הבריאה.
  אתה תהפוך ליסודות, תאמין לי, אדוני,
  אם תובנה מגיעה לידע!
  
  אז אל תהיה משועמם ליד שולחן בית הספר, מותק
  כוח אתה צובר גורל גדול!
  אתה תהפוך את עצמך לגן עדן, איש צעיר,
  אתה יכול ליצור כל מה שאתה רק חולם עליו!
  
  בעולמות חדשים יש צורך גם בידע,
  יש את האחים שלנו, אני מאמין קרובי משפחה.
  שלא תהיה עוינות ביקום,
  כולנו המשפחה של אמא השדון שלנו!
  כך שרו הבנות שנון ומקורי. והקולות שלהם פשוט מולידים ניסים.
  ככה הם יקחו את זה, והבנות שרות כל כך טוב. ושוב הם יכולים להתחיל לשיר מעל ריאותיהם. ולהציג את הקולות המלאים והמגניבים והמענגים שלך.
  אלו הבנות, אם הן ישירו או ישחקו, זה יהיה ממש מגניב.
  והלוחמים שוב מבזיקים ברק מהפטמות הארגמניות של שדיהם והורגים את האורקים. הכל קורה באופן פרדוקסלי בצורה צבאית. והעקבים היחפים והעגולים של הבנות מעלים כדורים הרסניים של השמדה. שיש לו השפעה הרסנית באמת.
  ובנות השדונים ממש דוחפות את יריביהן, במקרה הזה את הדובים של פוטין, לארון המתים. וקרב כה בסיסי ומתמשך עם הרס מוחלט מתרחש.
  והלוחמים מראים את עצמם כאמיצים ביותר. והם ייקחו אותו וישרוקו בזעם רב, תוך שימוש בהונותיהם החשופות. והשריקה הזו מחרישת אוזניים ופוגעת במוח. וזה יוצר מהפכה בראשי העורבים.
  והם, לאחר שאיבדו את ההכרה, נופלים ומחוררים את ראשי האורקים במקורם החד.
  לאחר מכן הם שרים שוב בהתלהבות רבה וחושפים שיניים;
  הו פושקין, אתה תמהוני טועה,
  אנחנו לא צריכים לחלות באביב!
  אחרי הכל, ריח של עשבי תיבול טריים של מאי,
  מסוגל להבריח את כולם מהספה!
  
  טיפות שלג פורחות באביב,
  יש להם את הטוהר של זיגוג הלילה...
  מוליד חלום אור רך,
  הצעיר רוצה סערה נוספת!
  
  באביב הקור ייסוג,
  חלאות הייסורים הרשע ייעלמו...
  תהילת ציד לנצח,
  שתו את נשימתה המתוקה של הבתולה!
  
  איך הכל טוב בנוער,
  ומאי הוא הנוער של הטבע!
  נקר מכה עם אזמל,
  רעם רועד, פולט את הקמרונות!
  
  באביב הנחלים מגרגרים כמו טריל,
  והמוזות מתיזות את הגלים המצלצלים שלהן.
  הנה פירות היער גדלים -
  היופי מחמם את הלב!
  
  הכל יפה באזור שלנו,
  דשא הוא כמו קטיפה בשמלה של גברת.
  עם זאת, עיוורון
  השתדלו לחיות בעיר בעקשנות!
  
  למה אנחנו צריכים עיר וכפר,
  הפוך כמו פרא ותלך ביער.
  ואם יש שלג,
  ריצה יחפה רק עושה את זה קריר יותר!
  
  השבט העניק כוח כזה,
  שנוכל למלוך כמו אלים.
  כאן השיפון זהוב בשדה,
  פניו החמורים של הסמל זורחים!
  
  אב קדוש סלאבי סווארוג -
  הוא ציווה עלינו לאהוב ולחיות עבור אחינו!
  מי אציל, כל הכבוד,
  הרי הבורא עצמו קיבל על עצמו את הצליבה!
  
  והאביר ישחיז את החרב בעצמו,
  כי יש אלימות בחיים!
  אמר ה': לא אתן לך שלום,
  אחרי הכל, לעזאזל, אמונה היא חוסר אונים!
  
  אז אל תאמין ששינה היא גן עדן,
  למעשה, מהות האושר היא תנועה.
  ואתה נלחם כל כך העז -
  כדי שהתליין יבקש סליחה!
  
  ואם הוא נסוג בכוחות עצמו,
  רוד יעזור, תאמין לבן שלך!
  הוצא אבק ובלגן מהראש שלך:
  מה גורם לך להתבכיין - אני אדחה את זה!
  הקרבות נמשכו בעקשנות ובהיקף רב. היה הרבה דם זרם. בעיקר בנות גמדונים נלחמו, הן השתמשו באצבעות הרגליים החשופות שלהן.
  ואם הם אכן נלחמים, זה קטלני ביותר, הורס את הדובים של פוטין.
  יש לומר שהקרבות הם כה עקובים מדם. והבנות עדיין על הטנקים הפירמידליים של זלנסקי.
  וזו מתקפה אכזרית ביותר. ויש לו השפעה בסגנון ארון מתים קשה.
  ואצבעות רגליים חשופות זורקות מתנות השמדה בכוח רב והרסני.
  ובנות השדון שרות עוד יותר;
  ארץ מולדתי היא נשמה נמרצת,
  אין לה אח ורע בעולם הרע הזה...
  אחרי הכל, כמה טובה אלפיה -
  יש בו הרבה חום ואור!
  
  תילחם בשבילה, לעזאזל עם העורבים,
  אחרי הכל, אין ארץ מולדת בעולם הזו בעלת ערך רב יותר!
  אחרי הכל, אנוכיות היא שקר פלילי,
  והשד האכזר מגחך את פניו המגעילות!
  
  מה עשיתם למען המדינה - חבר'ה, אנחנו נשרים,
  מה שאנחנו יכולים לעשות למען הפטרונימיקה לא מספיק!
  אנחנו בנים מפוארים - קחו בחשבון שווים לאלים,
  בואו להפיל את מה שמפריע מהכן!
  
  הו מולדתי היא ארץ קדושה,
  לפעמים אנחנו שוכחים לשרת אותך!
  ראה את הנבחרת כמשפחה יחידה,
  אבא חבר חכם גאון פראלין !
  
  במדינה הגדולה שלי, יש סמל יקר,
  הסמל הזה עם נשר דו-ראשי פרוש!
  להילחם עם המחרשה, עם ההמון הארור,
  אנשים של שדון Solntslavnaya הגאה !
  
  הנה הצבא שלי - הוא נכנס לאורקלין, רועם,
  המוני הנאציזם סוחפים רוחות רעות!
  מה שנשאר מה"טיגריסים" ו"הפנתרים" היה שאריות זבל ,
  השדים הגיהנומים כבר להוטים לפגוש!
  
  הם ישפכו בלבה של גיהנום - נאומים,
  על מה דיבר הכרוז של להקת עורבים!
  והנופלים יקומו לחיי נצח,
  אלוהים רוד ייתן דרך חיים מפוארת,
  רק אל תסתור את ה',
  נהיה איתנים באמונה: אתה ואני!
  אז הבנות שרות טוב מאוד. והם משחררים מתנות השמדה באגרופים גדולים. זה כמה הרס כל זה מביא.
  וכך לקחו אותו הלוחמים ושוב, בהתלהבות רבה, ירו ברק מהפטמות הארגמניות של שדיהם ובאמת לקחו אותו ופוצצו אותו. זה באמת מאוד מגניב והרסני. ובלי מסמרים, נניח.
  הבנות מצחקקות. ואז האלפית עם השיער הסגול לחצה על הכפתור של הבזוקה עם פטמת החזה שלה ושרה:
  - תהילה, אומרים לנו האלפים,
  האורקים יתביישו!
  הבנות שרות מענג ומקפצות כמו כדורים. והכדורים מיוחדים לפינג פונג.
  וכמובן, רגליים יחפות זורקות מחטים רעילות ומפילות את הדובים של פוטין.
  במקביל, גם הבנות שרות;
  פגע ישירות מבלי להסתתר,
  כבר מזמן אין אמונה במילים!
  שירים צריכים לירות כמו טנקים,
  הכה את היריב במותניים!
  
  דברים הם כמו קולות של מקלע -
  כך שהנחל זורם ברציפות!
  וסטירת לחי, פיצוץ רימון,
  ומחצי רובל מערבולת של רובל!
  
  אתה לא יכול לבנות אושר באמצעות אלימות,
  אבל אין חיים בלי אלימות!
  לגרום לאחרים ללכת בתור,
  תקבלו אוכל לארוחת צהריים!
  
  אתה יכול לשחק משחקים מרושעים,
  אבל צריך מעשים טובים...
  בלב אנחנו חתולים, לא נמרים,
  ומטאטא יכול לבעוט לך בתחת!
  
  כן, החרב היא ערובה אמינה,
  יש בזה אמת, לא אשמה!
  אל תהיה שליט גס רוח,
  אל תסגדו לשטן!
  
  יש שמחה בכל עלה של היער,
  יש שמחה בכל קורנפלור.
  לך מהר לתהום הזקנה -
  תן לשיער האפור ברקתך להיעלם!
  
  אתה לא יכול לקנות לעצמך מצפון,
  ולא תוכל למכור את כבודך!
  אנחנו כותבים סיפור על החיים,
  מזל היא אמא חורגת לא אמא!
  
  אשרי מי שאינו מפחד מהמוות,
  אחרי הכל, רק האמיצים; יודע, הוא חי!
  אנחנו עפים גבוה כמו ציפור בז,
  כשאתה צף, כבר עברת את המבחן!
  
  לפחדן יש גיהינום וגן עדן,
  והאמיץ מחכה לכאב בחיוך!
  האם אתה רוצה יותר אושר?
  אתה תמיס את קרח הלבבות!
  
  אז כל אחד יהפוך לאח שלך,
  ואז הלוחם זוכה לכבוד בכל מקום...
  גם הבית וגם המקלט יישארו בהרמוניה,
  ההתלהבות מושכת אותנו לגבורה!
  הבנות שרו מעולה. לוחמים מענגים ממעמד מרשים. נסה להתקרב לבחורים האלה. והלוחמים יפים ומבריקים.
  בנות לוחמות מראות את הטמפרמנט הפרוע שלהן. ונוצץ בעיניים ספיר.
  וישגרו משהו היפר-הרסני בבת אחת.
  וכוחן של הבנות עדיין בגבורה הקוסמית שלהן. וברק מכה מהעיניים ומהטבורים.
  והבנות לקחו אותו וזרקו אפונה של הרס מוחלט בעקביהן החשופות. והם הראו משהו דומה עם מעבר פרוע והתקפת אלכוהול.
  אלו הבנות המדהימות והמיוחדות כאן. ואיך הם מראים הכל.
  ושוב ברק מפטמות האודם של השד. והעורבים נופלים מתחת למכות ונופלים, מופלים על ידי ההפרשות. והמקורים חודרים את ראשיהם של כל מיני אורקים.
  במקביל שרו הבנות בהתלהבות רבה;
  אין מולדת יפה יותר של אלפיה,
  תילחם על זה ואל תיסחף!
  אין אנשים מאושרים יותר ביקום
  היקום כולו הוא לפיד של שדון אור!
  
  במדינה של כולם יש את המטוסים הטובים ביותר,
  והמכוניות פשוט ברמה הגבוהה ביותר!
  חברים עומדים לטוס לחלל,
  לפחות איים על קראבאס מהמחתרת!
  
  הטנקים של אורקלין השמידו את כולם,
  ובאורקטאי הלכו לאוקלין ! _
  אנו רואים אלפיניזם עם השמש מרחוק,
  תן לאניות להפליג לנוגה!
  
  נבנה עיירות על מאדים
  ואנחנו נכבוש את יופיטר!
  שיהיה אושר בכל היקום כולו,
  והסימן יהיה רק חמש!
  
  אין ארץ עצות היקרה לנו יותר,
  ולא יכולת למצוא אחד יקר ויפה יותר!
  פנין המבריק היה הראשון שהתחיל,
  פתלין המשיך בדרכו!
  
  אורקלר רצה להפר את שלוותנו,
  והוא תקף בערמומיות בחום הקיץ!
  מישהו שם פגיון על הנשמות,
  לאחר כריתת ברית עם השטן!
  
  האורקים המרושעים לא הצליחו בניסיונם,
  קרע את האלף והאלפים לחתיכות !
  לא דג הזהב עזר,
  אוצר אדירה !
  
  וזה גם לא ה' שיעזור לך,
  ומיומנות, כנות, אדיבות!
  תנו לשדים לא לחייך את פניהם טורפות -
  אל תשבור את עיצוב הבורג!
  
  אמונה יכולה להזיז הרים
  אם יש לך סיבה להאמין בזה!
  ואז נקבל נס, אחים,
  מה נתן לנו אומץ וכבוד!
  
  מי שמת לא צריך לבכות במרירות,
  כי בשר הוא רק עשן שביר!
  ואת הסניקרס יחליפו נעלי באסט מלוכלכות,
  בעולם חדש - שוב צעיר!
  
  ואז, לצלילי החבטה של רוד,
  נפגוש חברים, ונכיר את אבותינו!
  כי הטבע משתחווה לנו,
  אנחנו נבנה את גן העדן שלנו!
  הבנות, כמובן, שרו טוב מאוד והראו את לשונותיהן הארוכות והיפות.
  והבהונות החשופות זורקות מחטים חדות וקטלניות מאוד. זה נהדר.
  והם נופלים ישר לתוך הגרונות והפה של האורקים. מייצר אפקט קטלני.
  שדון עם שיער ארגמן לקח ובעט בדובים של פוטין, והפיל אותם באמצעות פטמת חזה תות. וזה התברר כמגניב ביותר.
  הבנות האלה והעקבים החשופים שלהן פשוט מחוללים פלאים. ולעזאזל יש להם אפקט קטלני.
  ככה הם מזדיינים, ובואו נדחף בברקים ונראה את קטעי המוות וההרס הבולטים שלהם מהפטמות הארגמניות.
  ושוב, מפטמות אודם, אפקט קרבי וייחודי ביותר וקבור את הדובים של פוטין בארון המתים.
  ואז הבנות התחילו לשיר שוב;
  הבטחתי למולדת הגדולה,
  שרת את היקום, מביא אור נצחי!
  תן לקשיים ולייסורים מההתחלה,
  אתה רוצה לבכות - כאילו אתה ילד!
  
  הו, כמה צער יש אלוהים ביקום -
  זה כאילו הבורא הזה הוא השטן של היקום!
  הבניין ייהרס במכה איומה,
  הצעיר המפוצץ יעלה לקברו!
  
  לא, אל תחפש את ההכרה של אחר,
  לתפארת מולדתנו הקדושה!
  ואני צריך אומץ לא ארצי,
  כדי לא להישאר עבד אומלל!
  
  אחרי הכל, החלל אינו בצורת עיגול,
  זה אינסופי - כמו מחשבה אנושית!
  ואדם מחפש חבר במרחבים,
  למרות שהגורל שלנו הוא להילחם ולהילחם!
  
  לא נולדנו ליהנות בחוסר מעש,
  המגרש קשה, אבל אין דרך אחרת!
  אחרי הכל, הרוסים תמיד ידעו להילחם,
  אני גם לוחם, למרות שאני צעיר!
  
  אני לא אשקר, בהיותי רמאות חסרת אלוהים,
  אהבתי מלחמה, לא הסתרתי את רגשותיי!
  אבל היה לי קשה להבין,
  המולדת נאנחת, יקירתי!
  
  ועכשיו יש לי שוב בחירה,
  להילחם בכבוד או למות!
  אז ההתאמה על קלפי הגורל נפלה,
  בתחתית יש רק תהום ועמוד תמיכה!
  
  אבל עכשיו אספתי את הרצון שלי לאגרוף,
  קראתי את התפילה ומתחתי את השרירים!
  זרוק את האויב מהכן,
  מיתר מצלצל מתנגן בלב!
  
  עכשיו אני יודע שאפשר לנצח
  ואלפיה תמלוך מאות שנים!
  אנחנו נהיה הכי רחוקים בכוכבי הלכת,
  בואו לפאר את השדון בשירים ובפסוקים!
  
  לחזק את מדינת אלפיה הקדושה,
  צריכה להיות לנו רוח ידענית!
  הם שאלו את הקב"ה בתפילה,
  כדי שאור עולם הדעת לא יכבה לעד!
  אחרי הכל, הבנות כאן הן פשוט אלפים זוהרים. הם כל כך יפים ומדהימים. לא, אתה לא יכול לעבור אותם.
  אתה יכול להישאר בהערצה לבנות כאלה במשך זמן רב מאוד.
  ואם גם יקחו אותו ויפגעו בך בברקים מהטבורים שלך.
  והדובים של פוטין יישרפו הרבה.
  אלו בנות מדהימות - האיכות הכי יוצאת דופן. והם מציגים את הקטעים המדהימים שלהם.
  אחד מהם, אורק מזוין, ציין:
  - אלכסנדר מוקדון נח!
  אחר הסכים:
  - נח ומקנא!
  ובאצבעותיה החשופות זרקה את מתנת ההשמדה בכוח רצחני.
  אלו היו בנות כל כך מדהימות כאן. פשוט אנרגיה וכוח סוחפים.
  וכך שוב לקחו אותו הלוחמים ושרו;
  גר עם סבתא
  שני אווזים עליזים...
  האורקים הופיעו
  האווזים חולפים!
  כמובן, הדייטים האלה כאן הם הכי נוצצים ומענגים עם תחושה נהדרת.
  וגם אלפים צעירים נלחמים. הם אישים בקנה מידה גדול הפועלים בגישה קולוסאלית.
  וגם הצעירים מראים הישגים. ונערי השדונים, שעדיין ילדים וזורקים מתנות השמדה בבהונותיהם החשופות. והם גם שרים;
  בקמפיין חלוצי, אל תהיה חלש,
  למרות שהדרך קשה כשיש מלחמה!
  לתפארת המולדת - הכוח הקדוש,
  אחרי הכל, אמונה ונערים יודעים שזה חשוב!
  
  רק לאחרונה השמיים היו שלווים,
  הדוקרנים פרחו כמו זהב בשדה!
  אבל פוטין תקע לנו חוטם של חזיר,
  ה' יתן לו להגיע לקבר!
  
  מתחת לקרן אנחנו יוצאים לקמפינג,
  אבל הדרך שלנו היא באורקמאכט מאחור.
  האנשים הגאים של ארץ המולדת הזוהרת,
  כולנו כועסים ביחד!
  
  הסתיו מגיע עם רוח נושכת,
  אבל אל תנעל את הנעליים שלך עדיין!
  אמרתי לחבר שלי: רוץ, נתראה בקרוב,
  צבא החלוצים יודע להילחם!
  
  אנחנו מורידים את הדרגים,
  וממארב פגענו בטורים!
  ילדים רצו יחפים בשלג,
  והרועים שואגים מאחור!
  
  בקור, אש אחת מכסה אותנו,
  כדי להפחית במעט את הצמרמורת מהקור!
  לפזר את החושך שהאלף כיסה ברוע,
  שחזר את החוט השבור!
  
  הו ישוע, אדון ארץ הקודש,
  הבטחת חסד לגויים!
  עכשיו המילה רחמים היא איכשהו פרועה,
  יש רק אבן במתכת הקרה מסביב!
  
  אחרי הכל, אפילו ורדים מתקררים בקור,
  אבל הלב אם אלוהים חי בקדושה!
  ואז גושי הקרח בני מאות השנים יימסו,
  והדבש הכי מתוק יזרום בנהרות!
  
  הבה נזרוק את שלשלאות העריצות מארץ המולדת,
  אדם גאה יישר כתפיים!
  בחופש, כמובן, אנחנו הכי מאושרים,
  הוסף מהירות לכוכבי הריצה הרחוקים!
  החלוצים האלה - בנים יחפים ושזופים במכנסיים קצרים - פשוט נפלאים.
  וכפות רגליהם הילדותיות זורקות אפונת מוות קטנה אך הרסנית.
  והבנות האלפים נלחמות.
  והבנות מהאנשים הזוהרים, כשהן לוקחות את זה, היכו את האויב על ידי לחיצה על כפתורים עם פטמות אודם של שדיהן. והכל יוצא נפלא וקטלני מאוד.
  רגליהם של הלוחמים, כמובן, ללא נעליים. הם יחפים ומדהימים.
  ומסוגל ליצור גוף אמיתי.
  או שאולי זה עניין?
  וגופה של הילדה שרירי והשרירים מרוצפים. ולא תמצא מישהי יותר יפה מבחורות כאלה. הם יעשו מה שאחרים לא יכולים.
  ואם הבנות כבר שורקות, אז העורבים יפלו על ראשי הדובים של פוטין וישברו להם את הגולגולת.
  זה באמת הולך להיות מדהים ומדהים.
  . פרק מס' 23.
  מריה קולסניקובה הייתה הראשונה כאן וילדה מגניבה מאוד. ומה היא לא עושה? והצוות שלה גם בגובה רב - פשוט היפר .
  ואז הבנות ייקחו את זה וישירו;
  לוחם האלפים אמיץ -
  כנראה שלא הכרת פחד מאז הלידה!
  אבל במציאות הוא טיפש
  לעולם לא תקבל ישועה!
  
  זהו קסם הברק של הכעס;
  כוחן של רוחות גדולות ללא גבול!
  לפזר עצמות לאפר,
  אתה תמצא מוות בציפורני הבר!
  
  העצמות שלך יתקשות כמו אבן,
  כי המכשף יקרא כאן לחש!
  בוא נזרוק מוקש קטן וחמוד מתחתיך,
  משהו לחיזוקם של אחרים!
  
  חשבת שאתה מסוגל
  הבס אותנו בהתקדמות אדירה!
  אבל כמו שדים ברחם,
  אתה בלחץ זועם!
  
  אין סיכוי למחורבנים
  הבס את הזרע הטורף שלנו!
  בוא נסיים את העניין עם גסויות,
  לא לסחוב שק רוח - שטויות!
  
  עורב הרחק מכאן -
  הג'ירפלקונס שלי רתחו!
  הבה נזרוק את יהודה אל התופת;
  כותש את הרקיע בזעם זועם!
  
  ואז הקסם הסוער שלנו,
  לעולם לא יהיה מחסום!
  תהיה מוזיקה נפלאה להפליא,
  כמו שאגת מפל מתפרץ!
  
  אתה תעמוד עד צווארך,
  לבה שאפילו סלעים יימסו!
  פתלין לא יעזור ,
  וכל מי ששולט באימפריה!
  זה התברר כממש נהדר. הבנות שרות ומראות את שדיהן העירומים עם פטמות ארגמן.
  הם כל כך יפים. ויש להם אותם בגדים - תחתונים דקים. אבל התחתונים הם בצבעים וצבעים שונים, ועם ציורים.
  אלה באמת לוחמי על. והם מסוגלים לעשות הכל אפילו יותר מגניב ולהראות כוח.
  אז בחורה עם שיער מנוקד ירוק תפסה את הגנרל האורק באף באצבעותיה החשופות. ואיך זה ילחץ.
  הנה הבנות חורקות:
  - אחת שתיים שלוש,
  קרעו את האורק לחתיכות!
  ועוד אחת פגעה באורק אחר ברקה עם המרפק שלה. והוא נפל מת.
  ככה הן הבנות האלה - פשוט צריך לומר שהן לוחמות סופר והיפר ברמה .
  נסה להתקרב לאלה. ומהפטמות הארגמניות השדיים כל כך דפוקים שאפילו אבן מרצפת לא תיראה מספיק.
  אבל במקביל, גם הבנות שרות;
  טפרי נמר - כוחה של פלדה,
  הִתפָּרְצוּת!
  האופק הולך ונמוג,
  של אורקישאן דוהר !
  
  אבל הלוחם האלפים שלנו חזק -
  אל תישבר מלחץ הזוחלים!
  אפילו ילד צעיר
  הוא יראה לך איך להכות!
  
  אחרי הכל, באלפיה החרב היא כמו חליל,
  דע גם את אמנות הלחימה!
  הרם את הדגלים שלך גבוה יותר,
  עם פני אלוהים - ישוע!
  
  זו המשימה לנצח,
  לא לחלשים - ברוח ובגוף!
  אוקרמאכט פלש בקיץ החם,
  אז להשמיד אותו במיומנות!
  
  הצבא שלנו הוא פלא לכולם -
  יש לה כוח מעבר לגבול!
  הים יתנפח בעוצמה,
  גל אפור ניתז!
  
  כרתנו את ההמון עם חרב,
  גם פוטין יקבל מכות!
  הלוחם מודד את הקילומטרים,
  הורג את הטפילים השפלים!
  
  הפיהרר חשב שהוא ילכד את כולם,
  אבל בתגובה, מכה בחרבות!
  והאיש שלנו אמר, זה מספיק,
  לא יקבלו את פניכם עם עוגות פסחא!
  
  אפילו הנמרים לא יכולים להציל אותך
  יש לנו שליטה עליהם!
  ותחת צבע לילך במאי,
  אנחנו מתקדמים בעקשנות!
  
  אז זכור, אביר צעיר,
  כאילו המולדת קדושה לכולם!
  ומהסמלים הפרצופים הקדושים -
  אומרים: מה יהיה קדוש!
  כך שרו הבנות והביעו את דבריהן באגרסיביות רבה והראו את עוצמתן הקומוניסטית. ואם ייקחו, ישירו ויראו את שיני הפנינה שלהם.
  וילחצו בעזרת הפטמות הארגמניות של השד. וזה התברר כמגניב מאוד, עם כוח מרשים.
  הבנות שרו:
  הפיהרר קירח,
  עלוב מאוד...
  תן לו מכה,
  לא נאמין לדמעות!
  שוב הבנות נלחמו באורקים בזעם מדהים. והם הרגו את הדובים של פוטין, והקימו ערימות של גופות.
  האלפים פעלו בצורה מאוד אנרגטית. והם כרתו את האורקים, כאילו כרתו את ראשם בחרבות. והם חבטו מהאוויר בעזרת מטוסי תקיפה. זה הזכיר קצת את מלחמת העולם השנייה.
  רק בצד אחד יש בנות, ובצד השני יש דובי פוטין מגעילים. והכל נראה מאוד מגניב.
  וכל כך הרבה דם נשפך - זה היה פשוט מדהים. ומפל שלם זרם.
  יש התקפה על הזאבים,
  תחת סופות השלגים יללות הפלדה!
  נמחק טיפשים לאפר,
  כל כך חזק במצח - אנחנו לא בצער!
  
  וזה ישחק בין העצמות,
  גיטרה של מוות קריר עז,
  ויחכה לאורחים מזעזעים
  ויביא בשורות טובות,
  ולמרבה המזל ההומוסקסואל ייעלם!
  רוח עליזה! רוח עליזה!
  
  אחרי הכל, אתה לא יכול למצוא צבא מגניב יותר,
  כל מי שהיה לו קשה, שקר יודע!
  ואין דרך קלה,
  כמו פיון שדוהר לתוך מלכות,
  מייט רק חכם ומעמיד בצרות זמן!
  
  ואנחנו נכריז על צ'ק נורא,
  תן לצעדים של האלפים להיות מהירים!
  קדימה שדון, התקפה במערך קרוב!
  ואז השאה המובס נמלט,
  תן לו להרגיש את החמור
  והבחור האלפים לנצח יהיה גיבור מעופף!
  
  
  בואו נאפה פשטידות עם ניצחון,
  נגבה חובות בצחוק...
  ושהמזל יהיה איתנו לנצח!
  עזרו לחלשים
  ואל תתביישו אם אויביכם עקשנים,
  הבה נרים את דגל המולדת גבוה יותר!
  כך שרות בנות מפוארות וייחודיות - ברמה וברמה הגבוהה ביותר.
  מה אם הבנות יקחו את זה וייללו? וזה נראה כל כך מדהים וייחודי.
  בנות שיכולות ליצור כל דבר בהרף עין. או להיפך, קח את הדובים של פוטין וטחון אותם לאבקה.
  במקביל, נלחמו גם צעירי העלפים. שנלחמו כמו גיבורים.
  ובאותו הזמן שרו בנים יפים מאוד;
  את אלת האהבה הטהורה והבהירה,
  התגלמות ללא גבולות של זוהר האור!
  בלעדייך, רק אפסים יקפאו בלב,
  ועיוור את עיניך כמו שביט!
  
  בין המדורות באוקיינוס המכוכבים האינסופי;
  אתה ואני נסקנו כמו נשרים בשמיים,
  והשפתיים שלך נוצצות באבני אודם,
  הם דיברו בלהט על אהבה!
  
  אני חולם שלעולם לא אשכח את המילים האלה,
  יש להם דבש וענבר עם אם הפנינה!
  למרות שהגורל לפעמים קשה עבור הרוצחים ,
  השמש תקבל את פנינו, תלטף אותנו בבוקר!
  
  התשוקה גבוהה מהשמים ורחבה יותר מהערבות,
  הורמונים דופקים אותה בפרסותיהם!
  ולפעמים אני מתפלל לישוע שיציל אותי,
  הו, אל רוד תהיה קשוח לאוהבים!
  
  אי אפשר להבין את היופי של הרגשות שלנו,
  מי שנולד בלי חיבה!
  העולם קשוח, רבותי, זה לא סרט בשבילכם,
  והספינה מחכה בחיוך, דע את השונית!
  
  אבל אהבה היא תחושה - אין שליט לה,
  אתה לא יכול למדוד את גודל הרגשות!
  גם אם אתה לא מספיק מבוגר
  רק קשקוש, החישוב לקח שנים!
  
  יהיה גן עדן בעולם, יש כאן אמונה גדולה,
  הרי אין טעם להילחם אחרת!
  ואז הנהר יתפרץ כמו מפל,
  אחרי הכל, עידן האלפיניזם מגיע!
  אז הבנים שרו ויצא מעולה. הן בנות נהדרות ונפלאות. הם מפתחים בהדרגה את אנרגיית ההרס והתשוקה הפרועה והמטורפת.
  בנים אוהבים בנות ושרים:
  -הקול שלך לא נשמע כמו של אמא שלך בכלל.
  אתה שר לא מכוון עם קולו של אורק!
  וזה נראה מאוד מצחיק. אבל החבר'ה נלחמים בביטחון.
  והם מראים את המהלכים והבדיחות הגדולים ביותר שלהם.
  ואיך בנות עם פטמות אודם נלחמות ומה הן עושות. יתרה מכך, הנשים הלוחמות שרות באותו הזמן;
  אפילו השמים עוקצניים מהכישוף,
  הירח הביישני רועד מפחד...
  אני לא הכלב של השטן בפאתי,
  והמכשפה הרעה היא מגפה איומה!
  
  יש מקום בגיהנום שמור לי,
  אני הולך לאט בעולם התחתון!
  גם שם, כמו בעולם, יש הרבה דברים חדשים,
  עוד נשמה התמוטטה!
  
  עבור הקוסמת טרטרוס הוא מקום מגניב,
  יש שולחנות, חטיפים, קזינו!
  יש גם תענוגות שונים בגיהנום,
  ואפילו יותר מגניב מאשר בכל סרט!
  
  אתה אפילו לא מכיר את האבירים בעצמך
  איך אני יכול להעניש אותך בחומרה!
  ציפורים טיפשות חולמות על גן עדן,
  ועדיף להיות בהאדס, יש צבא רשע!
  
  אני אתן כוח אם תשתחווה לי,
  ועל ברכיך כמו קודם סטר ה'!
  אז תהפוך למושל הפרשים הגיהנום,
  ידיעה כל כך מגניבה, יצאה הברה!
  
  אחרי הכל, לעשות רע, אז המעשים הם אחים אמיצים,
  יש בו הרבה מתיקות בשבילך, אתה לא מבין!
  ואתה לא תבין איפה שמאל ואיפה ימין,
  בשביל זה אתה יכול לתת לי חמישה!
  
  אני יכול לעשות הכל, באלמנטים של הרס,
  אין לי אח ורע בעולם הזה...
  ארץ ההישגים שלי תתמלא,
  אין ספור צרות ברוע השד!
  
  אבל אני לא אתן לך את זה ולא אחלוק את זה איתך,
  יותר טוב, אני ארסס אותו לאבק מהשלג...
  זכור מהסמלים שמתמודדים בצער,
  אחרי הכל, לעולם לא תהיה כלב בגן עדן!
  זה באמת מאוד מגניב והרסני. אבל הבנות יתפזרו. ובואו נקפץ כמו כדורים. והפטמות שלהם כל כך אודם ומדהימות.
  והלוחמים עצמם מראים את התמרונים האווירובטיים והארובטיים הגבוהים ביותר. וזה מענג ביותר.
  מה עוד בנות יכולות לעשות? כך זה עם פטמות ארגמן על כפתורי הג'ויסטיק כדי ללחוץ ולשחרר מתנות השמדה קטלניות. ולגרס יריבים בלי שום רחמים או ספק.
  יתר על כן, האורקים גם מענים את הבנות. ובמיוחד, הם מאוד אוהבים להדביק אלקטרודות לרחם נוגה ולהעביר זרם.
  ובאותו הזמן, לטגן את העקבים החשופים והעגולים של הבנות. וזה מאוד יעיל וכואב.
  לפעמים האורקים משתמשים במלקחיים לוהטים כדי לשבור את אצבעות רגליהן החינניות של הבנות. מה שאמנם נותן גם אפקט קטלני.
  והבנות שואגות ומחייכות על זה.
  אלפים נשרים-אבירים הם כמו ילדים,
  תמיכת הנוער הנצחי של המדינה!
  למרות שהמוות רוצה לעטוף אותנו בשלשלאות,
  אבל אנחנו בני אלמוות של המולדת!
  
  כל עסק מתווכח במיומנות,
  אם אנשי האלפים ייקחו את זה עליו!
  לא נשבר מהתחבולות של לוציפר,
  תאמיני בלחץ ההמון, הם יביסו את הצבא!
  
  כשם שהתהום לא זורקת כוח לקרב,
  אנחנו יכולים, תאמינו להם, אנחנו נתנגד!
  והחיילים שמתו יקומו לתחייה -
  כי לאיד הוא חתנו של אביר שנפל!
  
  אתה גאה ומלכותי,
  אבל יחד עם זאת, כמו שיח ערבה, הוא צנוע...
  כוח האלבן האדיר -
  ארץ קדושה וזוהרת!
  
  יש הרבה שודדים בכבישי העולם,
  הם משחזים פגיונות וגרזנים!
  אחרי הכל, לחלקם יש את המשיח כאליל,
  לאחרים, כל השיחה שלהם טמאה!
  
  אנשים שכחו את אותות האל,
  הם רק רוצים לנשוך את הקרס...
  והעובדה שאלוהים לא צמא לנקמה למוות,
  החוטא, הטיפש, לא מאמין!
  
  ואנחנו במלחמה על שרידי הנצרות,
  הגענו לקונסטנטינופול - לחימה.
  והחנאט נעשה עניו ונכנע,
  יבשות שמחות - עד חמש!
  
  עכשיו דרכה של אלפיה היא האור של העולם -
  היה נאמן לה, כפי שציווה ה'!
  הניצחון הוא השיא העיקרי,
  סימן לשינוי בר מזל מגיע!
  כך שרו בנות יפות ומענגות. הקולות שלהם הם כמו דבש מתוק. והם זורמים באוויר.
  והבהונות החשופות זורקות אפונת מוות על האויב, ממש קורעות אותו לגזרים. והכל נראה הרסני ביותר.
  ואז אחת האלפים זרקה רימון מוות כבד משקל ברגלה היחפה והחיננית. הוא עף וקרע מסה של דובים של פוטין.
  הילדה לקחה אותו ושרה:
  - קקאו, הו קקאו,
  יש מיד פחות אורקים!
  ולוחמים אחרים ייפגעו בברק מפטמות השד הארגמן. עורבים רבים לקחו הכל בבת אחת ונפלו. הם סבלו מהתקף לב חמור וסיימו בתרדמת. מקורים נופלים פגעו בגולגולות הדובים של פוטין.
  כך לקחו את זה הלוחמים וצעדו. והם בעטו בו חזק.
  לאחר מכן הם התחילו לשיר שוב;
  המדבריות חמים, השלגים קרים,
  אנחנו לוחמי האלפים המגינים על כבודנו!
  מלחמה היא עסק מלוכלך, לא מצעד מתמשך,
  לפני הקרב , זה הזמן לקרוא את תהילים!
  
  אנו האנשים אוהבים צדק ועבודת ה',
  אחרי הכל, זה מסתיים ברוח רוסית, טהורה!
  עלמה עם גלגל מסתובב חזק מורידה את המשי על פניה,
  משב רוח נשב, אבל הלפיד לא כבה!
  
  רוד נתן לנו פקודה - הגן על השדון בחרב,
  למען הקדושה והמולדת - חיילים משרתים את המשיח!
  אנחנו צריכים חניתות חדות וחרבות חזקות,
  להגן על החלום הסלאבי והטוב!
  
  האייקונים של סולנצלביה מכילים את החוכמה של כל הזמנים,
  ולאדה ואם האלוהים הן אחיות אחת של אור!
  מי שנגד כוחנו ימותג,
  רוסיה הנצחית מהוללת בלב הלוחמים!
  
  אנחנו בדרך כלל אנשים שלווים, אבל אתה יודע שאנחנו גאים
  מי שרוצה להשפיל את השדון יקבל מכות חזקות עם מועדון!
  בואו נבנה בקצב זועם - אנחנו גן עדן על הפלנטה,
  המשפחה תהיה גדולה - יהיו לנו ילדים עם יקירנו!
  
  בואו נהפוך את כל העולם לאתר נופש, זה הדחף שלנו,
  בואו להניף את דגלי המולדת לתפארת הדורות!
  ושירים לאומיים, אם כי עם מניע אחד -
  אבל עליזות אצילית, בלי רפש של עצלות מאובקת!
  
  מי שאוהב את כל המולדת וחובה נאמנה לצאר,
  עבור האלף הוא יעשה את ההישג הזה, הקרב מתגבר!
  אני נותן לך נשיקה, ילדה בשלה,
  תן ללחיים שלך לפרוח כמו צבע של ניצן בחודש מאי!
  
  האנושות מחכה לחלל, עפה מעל כדור הארץ,
  נשלם את כוכבי החן בזר!
  תן לזה להיות אמיתי פתאום שהילד עם החלום נשא אותו,
  אנחנו יוצרי הטבע, לא תוכים עיוורים!
  
  אז עשינו מנוע - באם, מ- thermoquarks ,
  רקטה נעה במהירות, חותכת את פני החלל!
  תן למועדון להכות לך לא בגבה, אלא ישר בעין,
  הבה נשיר את ההמנון לארץ המולדת בקול אדיר!
  
  האויב כבר רץ כמו ארנבת,
  ועל ידי רדיפה אחריו, אנו משיגים את המטרות הנכונות!
  אחרי הכל, צבא האלפים שלנו הוא קולקטיב רב עוצמה,
  לתפארת סולנצלביה - תן לכבוד לשלוט בכוח!
  הנשים הלוחמות שרו כל כך יפה. והם שחררו ברקים אמיתיים מהפטמות הארגמניות של שדיהם. והם פגעו בעורבים וגרמו להם ליפול מהלם. והעורבים נפלו במהירות על גולגולות האורקים, קדחו וחבטו בהם.
  זה נראה מאוד מגניב והרסני.
  והבנות הוציאו את לשונן, שאגו ושרו:
  - אנחנו החזקים בעולם,
  אנחנו יכולים בקלות לרסק את כל האורקים...
  להרוג את הדובים הזועמים בשירותים,
  לפעמים קשה לרחם עליהם!
  ככה הבנות שרות. הם בדיוק כמו נחשים מנומרים עם לשונות רעילות.
  או שהם יכולים לקחת אותך ולעקוץ אותך, וזה כל כך כואב שנראה שלאף אחד לא אכפת מספיק.
  וגם פטמות הארגמן שלהם לוחצות על הכפתורים ומייצרות כוח הרס גדול וקולוסלי בשורות הדובים של פוטין.
  וזה מאוד אגרסיבי ואכזרי.
  בנות יכולות גם להיפגע מברק מהטבורים שלהן. והם מתפזרים לכיוונים שונים, והעורבים מסתבכים ברשת. ואז הם נופלים, המומים.
  והם פורצים את הגולגולות הבאות של צבא הדובים של פוטין.
  בינתיים, נערים חלוצים במכנסיים קצרים זורקים מחטים על דובים ברגליהם החשופות והילדותיות ושרים;
  גל האזמרגד מתיז מעל הסיפון,
  הכוכבים בשמיים מעלינו מאירים.
  התענוג של קורזיר עם יין ריחני,
  מה למחר - רק ה' יודע!
  
  ואבוי, גם במפות אי אפשר לדעת,
  מה מצפה לפורצ'ן עבור הקורסארים...
  תהיה עלמה במיטה תחת קורת הגג שלה,
  או שהשטן מחדד את הקרניים שלנו בגיהנום !
  
  האם תהיה עלייה למטוס או ירי,
  אתה תניח את ראשך בתהום הרע.
  כזה הוא גורלו של הפיליבסטר פאלאס,
  שחו מעבר לים באלמנטים האימתניים!
  
  עם זאת, התאמה זו של החיים היא טובה,
  שאין שגרת משרד משעממת.
  קשה לשחות במתח, אין מילים,
  אבל כל המשפחה - אנחנו אחד!
  
  אם נפגוש פריגטה שבה הם הולכים אחרינו,
  בואו נצא לקרב עם שיר מצלצל!
  אין חשש בלתי עביר לחלוטין,
  קולם של מלכים עם כתר גאה מדי!
  
  נזכה בחזרה את שלנו ונגיע להצלחה,
  אם המזל לא הולך, אז זה בלולאה!
  הסיכוי שהם ינקרו עם עורבים,
  אני אגיד לכולכם אחים - אני לא מקבל את זה!
  אלו הקרבות העקובים מדם שמתרחשים כאן. והבנות מפגינות מעמד פשוט מפחיד ומדהים. ומהפטמות הארגמניות של השד הם ממשיכים לזרוק גלים הרסניים והרסניים מאוד בכוח ובאנרגיה רבה.
  והם מכסים את העורבים וגורמים להם ליפול מטה, המומים והמומים.
  והבנות רוקעות ברגליהם היחפות, זורקות מחטים רעילות על האורקים ושרות בשמחה;
  ליפול למטה, להשתטח, להשתטח,
  ניתנה לך זכות זו...
  לא יהיו עוד שועלים ערמומיים,
  לעזים לא יהיה אכפת!
  לאחר מכן הבנות, בבהונותיהן החשופות, שוב לקחו וזרקו את מתנות המוות בעוצמה רבה. הם עפו ולקחו הרבה מהדובים של פוטין וקראו אותם לגזרים.
  הלוחמים הלכו לדרכם. והם קורעים את הדובים של פוטין לחתיכות קטנות.
  והם גם מבצעים אולטרסאונד מהטבור, והרבה אורקים נפגעים מהאור ועור התוף שלהם נקרע.
  אלו הבנות שלקחו את זה והתפזרו בכוח פראי ותזזיתי, בלתי ניתן לעצירה.
  קח את החרב וחדד את הלהב חזק יותר!
  תן לאויביך להיות מלאי רמאות,
  אבל הוא יהפוך לחופשי, הקרח של הגיהנום יימס,
  אנחנו נשמח גם את העולם הקטן הזה!
  
  אנחנו חיילים של צבאות האלפים, חותכים ישר לתוך העין,
  הפחד אינו ידוע למי שמשרת את מולדתם!
  המפקד החבר פטלין קורא לנו,
  זה אומר שהלוחם יהיה אמיץ, אל תהיה ביישן בקרב!
  
  הקומוניזם קיבל אור - זה לא חלום,
  הוא מכיל את גדולתם של האנשים ואת המוח של הקתדרלה!
  שימלוך בעולם: כבוד וחסד,
  בואו לטאטא את כל הזבל הרקוב מהחיים הקשים האלה!
  
  למולדתנו אין אח ורע - כולם יודעים את זה,
  כי כוח העם נתן חיים כמו גן עדן!
  ולכן תפאר את ארץ המולדת בכל מקום,
  אם אתה רוצה להיות מאושר, אז לך על זה, לוחם!
  
  באלפיניזם כוח רצון ובמעוף הכוכבים,
  אין שיא, אנשים יודעים שאי אפשר להגיע אליו!
  ה' עצמו, סבל עבורנו, הביא בשורות טובות;
  שהאויב של המין האנושי הפך למשחק!
  
  ואז, כמו ואלס, הכוכבים המופלאים ירקדו,
  תן לרעם של העוגב לנגן ולאקורדיון!
  הבה נשבח את ישוע בכל יום ושעה,
  דרך הבעיה, הצרות שלנו יהפכו לאפס!
  . פרק מס' 24.
  מריה קולסניקובה מפקדת על הכוחות ובמקביל מקללת את העריץ המשופם והקירח. והוא לא שוכח לזמזם;
  הבנות שרות כל כך יפה ומענג. והקולות שלהם כל כך מתוקים, כמו סירנות. והשיר נשפך לתוך כוסות הבדולח של השמים.
  אלו בנות כל כך יפות ומדהימות כאן. והקולות שלהם הם פשוט נס בלתי נתפס.
  וכשהם משתמשים גם בפטמות ארגמן.
  והאורקים תופסים את השדיים של הבנות השבויות במלקחיים לוהטים. והם די מפרקים את זה וקורעים את זה. וזה עושה הכל מאוד כואב.
  שדון עם שיער כתום לקח אותו והיכה את האורקים עם בזוקה, לוחץ על הכפתור עם פטמת חזה האודם שלה. היא קרעה לגזרים כמה עשרות דובים של פוטין ושרה:
  - צ'יפ, ציוץ , ציוץ, ציוץ ,
  הוא לקח וניקר ג'וק...
  אז הענק איננו!
  והלוחמים שוב הוציאו את לשונה.
  והילדה השנייה הכתה את יריבתה בעקב החשוף והעגול. והאפונה הלוחמת וההרסנית עפה. והמוני האורקים הושמדו בבת אחת.
  אלו הבנות כאן - אורק נגדן, כמו שאוגר נגד שור. והם גורמים להרס והרס עצום.
  אבל כמובן שמלבדם יש גם נערי שדונים. הם חלוצים יחפים, והם יכולים יפה מאוד לזרוק מחטים על אורקים ברגליהם היחפות והילדותיות, ולשיר בו-זמנית;
  דרכו של הלוחם היא כמו שושנה וקוצים,
  כשילד רץ יחף לקרב,
  אבל יש מחטים מתחת לרגליו של הילד,
  הם רק עושים את זה כדי שהילד יהיה מגניב!
  
  באלפיה חינוך חייל הוא
  זה מאוחר מדי להתחיל עם חיתולים!
  גם בגינה מתאים לך רימון,
  להיות מסוגל להגן על המולדת מילדות!
  
  מה שלימדנו בבתי ספר, תשכח מזה,
  שיעורי חיים אינם בעלי ערך עבורם.
  האמן לי, כדי להגשים את ייעודו של היקום,
  נולדנו אבירי שדונים!
  
  אנחנו אוהבים, אנחנו אוספים פרחים,
  אצלנו התמונה היא של שדות שמנים.
  הניצנים פורחים בצורה נהדרת בחודש מאי,
  ביולי זה כמו צפצפה עם שלג.
  
  אנחנו אוהבים - הזמיר שר כמו חליל,
  קיכלי מתוק מצייץ עם צ'מבלו.
  כשהשדון נמצא בידידות ואינו מפריד בינינו,
  מאוחדים, כפי שלימד האדון המשיח.
  
  האנשים שלנו מגנים בכל מקום,
  בכל מקום יש עניין חזק בחיים.
  היכן שאריות שואגים, תוכים שרים כאוות נפשם,
  זוהר בהיר יותר מקומרון השמים עצמו!
  
  נבנה הרבה, לא ניתן להיהרס,
  נוכל להגן על היקום!
  כדי ששמחת הנשמה תעוף,
  כך שהחיים האינסופיים הופכים לחוט!
  
  אז המולדת יכולה להוקיר אותנו,
  ונשרת אותה בנאמנות ובכבוד!
  תשכח שיש כזה שעמום של עצלות,
  שהספינה שלנו לא תפגע בשונית!
  ככה שרים נערי שדונים. הם יודעים שהם חייבים להילחם קשה נגד האורקים למען מחר בהיר.
  מה אם הילד האלפים ייתפס? אז תחילה האורקים יפשיטו אותו בעירום. אחר כך יתלו אותך על המתלה ויצליפו אותך בשוט.
  ואז, העקב החשוף, העגול והילדותי של הילד האלפים ייגע בחתיכת ברזל לוהטת. וזה יריח כמו משהו נעים וחרוך. וזה יהיה פשוט נהדר.
  והלוחמים שרו:
  העקבים שלי, עקבים חשופים של בנות,
  אנחנו נשחק, פשוט תשחק מחבואים!
  והכל נשמע מעולה במיוחד. והבנות פועלות באנרגיה עצומה. ואם יתחילו לשחרר משהו, זה יהיה בעוצמה גדולה מאוד.
  ומהפטמות הארגמניות שוב ייקחו הבנות ויזרקו ברק מזעזע והרסני.
  ונער חלוץ ממשפחת אלפים שר;
  לשווא האויב מאמין
  איך הוא הצליח לשבור את האלפים!
  סיימנו את אורקמאכט במאי,
  הוא הפך לצייד טורף כמו משחק!
  
  מי שאמיץ תוקף בקרב,
  אנחנו ננצח את אויבינו בזעם!
  נאדה אותם עם מטאטא בבית מרחץ,
  וחוט החיים יהפוך ללולאה!
  
  ארץ המולדת יפה כמו השמש,
  אדיר וענק בכוחו!
  תן לשיר לזרום כמו זרם מצלצל,
  אנחנו מראים בזה כישרון!
  
  לא רק בשיר עליז,
  אני אוהב מזחלות ומחליקים!
  שהיום החדש יהיה משמח,
  עץ האשוח יפיץ את קונוסיו!
  
  ואם אתה צריך להרים את החרב,
  זו הקריאה האלימה שלנו!
  נשמור את הפצצה בתרמיל
  שחקו על נושא צבאי!
  
  הניצחון הוא קפריזי
  אחד ריק לא יעלה על הדעת!
  ותאמין לפסגות האלפיניזם,
  לוחם פחדן לא יקבל את זה!
  
  רק ים נועז של הצלחה
  רק צירים עוזרים ללדת!
  שהגעת לאושר העולם,
  האויב לא הצליח לשפוך דם!
  
  אז זה יהפוך מאוד חופשי,
  נגיע לשיאים חדשים!
  מעשה אהבה אצילי,
  אנו עושים את רצון ה'!
  
  לאמונה, לאור הרעיון הזה,
  אנחנו רוצים להיות בעין של המולדת!
  כדי שהשיער של האם לא יאפיר,
  שכל שעה תהיה לי שמחה!
  
  אז יהיה רצון העם,
  בנה עולם ישר מזמן!
  עד המאה ועד השנה המאה,
  לא נלבש את העול!
  הבנות ממשפחת האלפים המשיכו לירות לעבר האויב. אז הלוחמים פרסו את מערכת רקטות השיגור מרובה הוריקן ופגעו בעמדת הדובים של פוטין בכל הכוח. וזו פשוט הייתה מכה מוחצת.
  מסת היצורים הפרוותיים הושמדה בבת אחת.
  והבנות השליכו מתנות השמדה על האויב בעזרת בהונותיהן החשופות בכוח קטלני.
  אחר כך נעשה שימוש בסכיני גילוח ומחטים רעילות. זהו ריקוד מוות עצום.
  היה כל כך הרבה הרס ומוות.
  והבנות שרו;
  גלי קרח של האוקיינוס ושלג של כסף,
  וחול עשוי זהב למדבר קרקום !
  זו כל ארץ המולדת הקדושה שלי,
  נחמה ממחשבות קשות!
  
  נבנה ערים רבות באלפירי ,
  בואו נבנה כבישים וכבישים מהירים לטייגה!
  אפילו החלוצים הם לפחות קצת זקנים,
  הם יוכלו למצוא הרפתקאות ומעללים!
  
  האנשים שלנו גדולים ואדירים על פני כדור הארץ,
  כל אדם הצליח במדע!
  אנחנו חיים בצורה אלפיניסטית , רואים בזה משפחה,
  הבה נעשה הרבה מעשים מפוארים בשם האור!
  
  המשאלה הנלהבת ביותר שלנו היא
  להילחם על מולדתנו היקרה עד הסוף!
  שדורימאר וקראבאס לא יתעכבו ,
  לעטות את הכתר המנצח!
  
  מולדת, את אמא שלי, מה שיותר יפה אי אפשר למצוא,
  והיית כזה השראה!
  אפילו לך מכפר נידח של אומת מאנסי,
  האדון נתן רחמים באמצעות המדע!
  
  אבל כשסופות רעמים בוערות, אנחנו יוצאים למלחמה,
  זו נקודת הכבוד שלנו!
  ואז גדוד חזק ממהר להתקפה,
  רק לשם חיל, ולא לשם נקמה!
  
  אז אי אפשר להסתדר עם המולדת,
  והאויב בורח במהירות בבהלה!
  אחרי הכל, תאמין לי, מלחמה זה לא סרט,
  ובכן, זה דורש גם אינטליגנציה וגם תחושה!
  אלו השירים שבנות עליזות שרות בשמחה רבה. וזה פשוט מדהים. הם מדהימים וקסומים.
  הבנות אפילו החלו ליילל בזעם רב ולהבהב בשיניהן הפניניות.
  והם ממשיכים לזרוק מחטים גדולות והרסניות באצבעותיהם החשופות. והם הורגים אורקים.
  במקביל, הלוחמים גם משתמשים בפטמות החזה הארגמן שלהם כדי ללחוץ על כפתורים ולשלוח מתנות השמדה הרסניות והרסניות.
  והם גורמים להרס מוחלט.
  ככה הם יפים - אגרסיביים ואירוטיים.
  והם שרים לעצמם:
  פיהרר קירח, אתה סתם שמץ,
  הפיהרר הקירח הוא חרא מסריח!
  והם מראים את לשונם הארוך מאוד. והם מסובבים אותם כמו להקת נחשים שמתפתלת והכל סופר.
  ונערי שדונים במכנסיים קצרים ואצבעות חשופות זורקים מתנות רצח של השמדה. והם גם מייצרים הרס ומוות ניכרים.
  לוחמים כאן הם רק מעמד פרוע.
  ונערי לוחמים אפילו יותר מגניבים.
  הנה אחד מהם, חלוצים טריים שנטבעו, התחיל לשיר;
  אחי ואני נכנסנו לעולם חדש,
  הון חייך בעצבנות,
  עכשיו נכבוש את הים.
  ואנחנו נעשה לעצמנו קעקוע!
  
  גם אם אלך לגיהנום,
  אבל אני לא אחזור לבית הספר.
  עכשיו אני פיראט מחורבן
  ואני לא מפחד מסופות!
  
  יש עניין של להילחם עם האויב,
  העבודה הצבאית של קורסייר,
  בשר מתאבן עם פשטידה,
  תן לאויבים למות!
  
  לצעיר יש וידוי אחד:
  אומץ, גבורה, כבוד!
  חייו של פיראט הם כמו סרט -
  אל תיתן לשטן לאכול אותך!
  
  כשהילד הגיע לכאן,
  היכן שדם היה שוחה .
  השטן לא ישבור אותנו
  האמן לנו, אתה תהפוך לגדול!
  
  פיראט נחשב כמעט לחייל,
  אבל הוא רק יותר מגניב...
  אחרי הכל, זה לא מקלע ריק,
  דע שנולדת חופשי!
  
  ולקורסר יהיה פרס,
  תתמכר...
  למעשה, בקרב אתה אמן,
  התרמיל הפך לצינור!
  
  נגיע לגבהים כאלה
  קוהל לא ליפול ללופ!
  בים, הבחור לא נרטב,
  גם אני סובל את הסערה!
  
  מה שקרה בעבר מאחורינו
  בואו נצא לדרך חדשה!
  והם יברחו, אתה מכיר את האויבים,
  מזל טוב לפנינו!
  כך שרים שדונים בסמכות רבה ובאצבעות רבה. והלוחמים שוב משליכים את בהונותיהם החשופות לעבר האויב, מתנות המוות המזעזעות.
  ולכל זה יש השפעה הרסנית. הלחימה מתפתחת בכוח זועם.
  ובואו נחקור את הדובים של פוטין מהאוויר, בטילי הלם בעלי עוצמה רבה.
  ואז הילדה לוחצת על הפטמה הארגמנית שלה על כפתורי הג'ויסטיק ומשתמשת בכוח הרסני.
  ואז ההשפעה מתרחשת בעזרת פטמות, שהן בצבע אודם. והוא יפגע באורקים בטירוף.
  והבנות משתמשות בבהונותיהן החשופות כדי להטיל פצצות נפאלם על עמדות האורקים. פצצה אחת חזקה נפלה, ומיד נשרפו בבת אחת אלף דובי פוטין.
  כך הבנות מחסלות את יריביהן, בלי רחמים ובלי בושה.
  והם גם צייצו:
  - רגל יחפה הורגת לא מעט!
  והם חשפו את שיני הפנינה שלהם.
  ואז הם מתחילים לשיר;
  מהו הסוד העיקרי של גמדוני האור,
  היכן שהאיכרים זורעים את השדות,
  איפה אתה לא אדם אקראי,
  איפה שמשוטט הוא קרוב משפחה של כל אחד!
  
  מולדת המים השקופה,
  כפכפי כנף יונה...
  הו שנים סוערות צעירות,
  מה השכל שלך נתן לך?
  
  אני מתנשקת על ידי העלמה האהובה שלי,
  אבל הסלע המחושל הזה הוא רע,
  פרסות דופקות על האספלט,
  והשטן גרר את הטובים לגיהנום!
  
  האמנו בגן עדן מההתחלה,
  צייר קו מתחת להצלחה עם עט!
  סאבו "אורורה" נפרדה,
  אני מאמין בחוף נובמבר!
  
  והעולם זרוע כוכבים מסנוור,
  סופת רעמים משתוללת מתחת לענן,
  הצפצפה מרשרשת, האורנים גונחים,
  דמעה ירדה מהעלמה!
  
  אני מאמין שזמן האור יגיע,
  ותן לחלום להתגשם,
  יהי רצון שמש וקיץ נצחיים,
  הנהר זורם בזוהר!
  
  תאמין לי, המלחמה תתחולל,
  הסכסוך ייבש את אביב!
  ואנשים ישמחו
  הבעלים של כדור הארץ הוא אדם בעצמו!
  
  תנו למפעלים להיות הבוס של הפרולטריון,
  תכניסו לחלבניות לפרלמנט!
  נשיר אלפי אריות למען החופש,
  כך שהמשכונים מתקדמים למלכות בבת אחת!
  
  לא יהיו יותר מושפלים
  כל עבודה היא הצלחה!
  אנחנו נהיה השופטים של עצמנו,
  ותנו לילדים לצחוק בקול רם!
  
  אז בואו נאסוף את כוחותינו יחד,
  בואו נשבור את גב האורקשיזם.
  בואו נקום כנשר מהקבר,
  אבל אין רשעות ושפלות!
  ככה הבנות שרות מאוד יפה ואגרסיבי. ובאותו הזמן הם חושפים את שיניהם, הנוצצות כמו פנינים. והלוחמים זורקים רימוני מוות באצבעותיהם החשופות של כוח קטלני.
  הבנות האלה הן באמת יופי וכוח אקספרסיבי.
  והם ייקחו אותו מהפטמות הארגמניות וישחררו את מתנות ההשמדה בעוצמה רבה והרסנית. וכל כך הרבה אורקים יהיו המומים בבת אחת. פשוט הרס מוחלט.
  וגם הלוחמים שרים:
  - סגור את האף והפה במהירות,
  ביוטרפ יותר חכם ממך!
  והם יקרצו בעיניהם הספיריות. או שעיניהם אפילו אזמרגד.
  והלוחמים כל כך זוהרים ויפים להפליא. ואם הם כבר מתחילים לשיר, אז זה נהדר;
  ביססנו את רצוננו בקרבות,
  אח, הם נלחמו למען המולדת.
  הסתכלנו - הם נתנו אלפיניזם,
  חייל שדון נכנס לאורקלין!
  
  אבותינו זייפו חרבות,
  ואז הרובים נכנסו לפעולה...
  עצי ליבנה פותחים את ענפיהם,
  הבנות אופות פשטידות!
  
  השדון מצליח בכל קרב,
  היא יודעת לקחת דברים בראש.
  לפעמים גיהנום טהור נשרף.
  אבל אנחנו נביס את היריב!
  
  שדון מגן על כדור הארץ,
  נותן מחסה למי יחף ועירום.
  סיימנו את הקרב במאי,
  תבוסה זועמת ציפתה לאורקמאכט!
  
  ואחרי הבנייה והזריעה,
  השדות פורחים והשיפון בערימות.
  אתן, הבנות והסבים, גיבורות,
  היה קפוא ושלג בתעלות!
  
  מארץ מולדתנו האמיצה,
  קח קידה עמוקה.
  הדגלים של האלפיניזם מתעופפים,
  והכרזות של פוטין נמחקות!
  
  מאות שנים יעברו תחתינו כוכבים,
  האימפריה היא נחיל גלקסיות.
  אף פעם לא מאוחר מדי להיוולד
  וקבור את האויב בחלל!
  
  אבל אני מאמין שהמוח יהיה שליו,
  ואדם הוא כמו אמא לכולם,
  כאן המשפחה העתיקה פורחת,
  זוהר של תהילה - חסד!
  הבנות שרו כל כך נפלא - פשוט המעמד הגבוה ביותר של כל דבר קוסמי עלי אדמות. והרגליים שלהם כל כך חשופות ומסותתות, פשוט זריזות ותוססות להפליא.
  וברקים עפים מתוך הפטמות הארגמניות של החזה, ומכות על העורבים. והם יורים אותם במיוחד בכוח עצום וקטלני. והרבה מהדובים של פוטין בוערים.
  והלוחמים ממש לא נותנים רחמים לאורקים. אלו בנות כל כך ייחודיות ומגניבות. הרמה שלהם פשוט מעולה. ואם גם הם ייקחו אותו מרחמה של נוגה, הם ישלחו גלי השמדה הרסניים, ויפילו את כולם ואת נשמתם.
  ואז הגיעה מלחמת הצונאמי של המגופלזמה. וזה נעשה קשה מאוד לאורקים. ואולי זה אפילו כואב.
  הבנות חונקות ושרות את כל האורקים;
  
  קרבות בזירת הלחימה,
  ככלל, כוח אינו יודע גבול!
  תודו, אני מבקש אבהות,
  ממאדים, הלוחם רצה!
  
  לכל הקרבות יש טבע
  אשר אלוהים האב נתן!
  ותהילה למשפחה הגדולה,
  נישא על ידי בחור אמיץ!
  
  הרי הוידוי שלנו הוא
  תן את חייך למען המולדת!
  ואני שומע רעם,
  להילחם בחרבות למען האושר!
  
  יש תעוזה, יש כוחו של המדע,
  נולד מהמוח האנושי!
  בלי שום שגרה ושעמום,
  אנחנו יוצרים תגליות של תהילה!
  
  אנחנו הילדים החדשים של אלפיה,
  אנחנו רוצים לעשות את רוס מעל הכל!
  אין יותר נשים יפות בארץ המולדת,
  הצלחה לנו לאדה-אלוהים!
  
  האלים נתנו לנו סיבה - ידיים,
  אמרו שאתה בעצמך הדמיורג'!
  מה שאתה יכול עם כוחו של המדע,
  לא רק לזייף מחרשה חזקה!
  
  מרחבי היקום מחכים לך,
  השמיים היפים הם יהלום!
  האביב, שבו הבועות שלא יסולא בפז,
  היכן אור חדי עינו של ה'!
  
  כוכבי לכת זרים יהפכו לבית
  והכוכבים הם כמו השמש של כדור הארץ!
  אתה מלח עם רום חלל,
  אל תהיה כמו דגיג שבור!
  
  נלמד את עצמנו אלמוות,
  בואו לבנות יקום-גן עדן!
  מה יהיה מאה עבור החדש,
  זה יקרה, תחלמו על זה!
  
  והמתים יודעים שהם יקומו
  הגופות יקומו מהקברים!
  ואז בחיי נצח,
  צוות קדוש אחד!
  אלו השירים שבנות אמיצות ויפות שרות. וכמובן, שוב הם משתמשים בברק מהפטמות הארגמניות של החזה ומכות איתם את העורבים.
  ואלו ההמומים, כמו פטיש למוח, נופלים מתים. והכל נעשה בצורה מעולה.
  בנות השדונים מראות את רמת התוקפנות והכוח שלהן - פשוט סופר והיפר .
  הם היו גונבים כל כך נפלאים. אשר מסוגלים להראות אלפיניזם ומרחק.
  הם גם יורים ברקים מהפטמות הארגמניות שלהם, שמפילים הרבה אורקים.
  והם שרים בשיא ריאותיהם:
  אה, פוטין, אתה פוטין, אתה העז של פוטין,
  למה דרסת את התחת של האלפים?!
  תקבל מאיתנו במיוחד בפרוטה,
  אתה תתקל באגרוף אלפים חזק!
  כך שרות הבנות וחושפות את שיניהן הפניניות והנוצצות. אלו פשוט יפות יוצאות דופן. ותן לפיהרר הקירח למות!
  . פרק מס' 25.
  מריה קולסניקובה נלחמת ומפקדת כמו מלכה אמיתית ומראה את הרמה הגבוהה ביותר שלה כמו גם הצוות הלוחם והייחודי שלה.
  וכך לקחו אותו הלוחמים ושרו שוב;
  לא, הערני לא יתפוגג,
  מבטו של בז, נשר...
  קול העם ברור,
  הלחישה תמחץ את הנחש!
  
  אני מאמין שכל העולם יתעורר,
  יהיה סוף לאורכיזם...
  והשמש תזרח -
  השביל, האלפיניזם המאיר !
  אלה הבנות כאן - פשוט לא תתקרב אליהן בלי הפתעה.
  ואם הם כבר מתפזרים, אז פולסרים יעופו מהפטמות הארגמניות של החזה. עם בנות כאלה, אף אחד ושום דבר לא יתמודד.
  והם יכולים לעצור סוס דוהר ולרסק דוב בבת אחת. ולהרעיף על האויב את גופות הדובים של פוטין.
  ככה לפעמים בנות שרות:
  מלחמה גדולה משתוללת
  מלחמה ללא סיבות הגיוניות...
  הנה פוטין, השטן הגיע,
  ומותו של רוס יחד איתו!
  
  ומי יעצור את הזרם,
  נהרות זועמים...
  האויב מתחיל זרם,
  ושדון הוא אדם!
  והלוחמים שוב ירימו ויזרקו מחטים רעילות והרסניות בבהונותיהם החשופות. והם יחטפו אגרוף בהרבה מהדובים של פוטין, בזעם גדול.
  וגם האלפים הצעירים נלחמים בעקשנות ובזעם רב, ומראים את האווירובטיקה המהירה והקרבית שלהם.
  וגם הבנים זורקים מחטים קטלניות באצבעות רגליהם החשופות של ילדיהם.
  יחד עם זאת, צעירי העלפים לא שוכחים לשיר בזעם פראי;
  מתחת למחסנית הצועדת, הרחנו צעד,
  עבור האלפים, הקרב הוא חגיגה של הנשמה!
  ואם אתה לוחם ולא חמור,
  אז תפרוץ את האורקים המרושעים!
  
  עלמות שדונים הן גם לוחמות,
  בריח קשת יחורר את השריון!
  הלוחמים גאים כעת בצעירותם,
  אתה יודע, אני ארחיק את היריב!
  
  הגמדים רקחו בירה - מיץ נפלא,
  תביא ספל לפני הקרב!
  האלפים לא מכירים את השערות האפורות של הרקות שלהם,
  הם בוערים לנצח בפנים!
  
  מה שאפילו שדון בהיר לא יכול להבין
  למה מוביל מותה המרושע של הזקנה!
  נעבור את מבחן האומץ עם א',
  אנחנו לא נסבול בושה, אתה יודע!
  
  ובעולם החדש זה גם טוב,
  שם ההשאלה תשתולל שוב!
  תן למקלע לשרבט כמו אזמל,
  והצבא מכסה את השביל בגופות!
  
  ויקטורי, אני רוצה להשיג אותך
  ליהנות מטרילת הזהב!
  כן, לפעמים אתה צריך שרשרת, לא חוט משי,
  ובכן, החבר שואג כמו בהמה!
  
  עלמה תיתן לך אהבה, אני מאמין,
  וזה יפה איתה, כמו בגן עדן!
  תן למשפחה ענקית לגדול
  אני אוהב אתכן בנות בכל ליבי!
  ככה שדונים שרים בשנינות. והכל ממש מגניב ונהדר איתם. ואש זועמת משתוללת. וקפיצות ותוקפניות.
  והפטמות הארגמניות של הבנות יתפוצצו באולטרסאונד רצחני והרסני.
  והם יקחו הכל ביסודיות ויטגנו אותו. אלו הבנות.
  והם ישירו שוב:
  - תהיה עיר על נוגה,
  והכימרה המכוערת!
  לאחר מכן הם ייקחו אותו מהעיניים ויבזיקו אותו בברק הרסני ורצחני.
  ואז הם ייקחו פולסרים ויטעינו אותם מפטמות האודם של החזה. שזה כואב לעזאזל.
  אלו באמת הנשים שאתה צריך.
  והלחיים שלהם יתנפחו שוב. הם מדמיינים שהם מלקקים משהו מאוד מתוק ומעורר תיאבון עם הלשון שלהם, והם ממש נדלקים.
  אלו נשים.
  והם שואגים בשיא ריאותיהם:
  נמצא אורק בקרב, נמצא אורק בקרב,
  לא נתבדח איתו - נקרע אותו לחתיכות!
  אנחנו נקרע אותך! אנחנו נקרע אותך!
  כך שרים נערי האלפים. והבנות, בבהונותיהן החשופות, זורקות מתנות מוות הרסניות.
  והם פועלים בחוכמה רבה.
  ואיפשהו האורקים יורים על העקבים החשופים והעגולים של הבנות. ובתגובה, הבנות לוחצות על הכפתורים עם פטמותיהן הארגמניות וזורקות החוצה זרמים מוחצים של הרס ומוות.
  הנה ילדה ממשפחת אלפים שניהלה טחנה בחרבות. ומיד נחתכו חמישה ראשי דובים של פוטין.
  בואו נגיד שאלו היפות כאן - פשוט מעולה. ואם הם יפוצצו את הפטמות הארגמניות של החזה ויפילו ברק, אז האורקים לא ימצאו את זה מספיק.
  וגם בנות אוהבות ללקק מוטות ירקן פועמים. יש לציין - מגניב.
  אגב, בנות, אם האורקים ייקחו אתכם בשבי, הם בהחלט יעלו באש את הפטמות הארגמניות של שדיהן. זה כבר השלטון שלהם. ואז כבר אין לקחת ואין עוד לתת.
  הילדה חווה באותו זמן אורגזמה וכאב.
  וגם האלפים הצעירים שרים, ועושים את זה יפה מאוד, ויורים על הדובים של פוטין במקלע;
  איפה את אהובתי היקרה,
  בתולה של אור זוהר ובהיר.
  נמאס לי מחיים מלאי שנאה,
  אני רוצה קיץ בקור!
  
  בעולם, אהבה היא העיקר,
  הסוג דורש המשך.
  התחושה אליך זוהרת,
  בואו נדבר עם יופי!
  
  שפתיים עם ארגמן נוצץ,
  האף הוא כמו הר מושלג,
  אני רוצה משהו קטן איתך,
  גרדו את התלתלים הלבנים כשלג!
  
  לחיים של סאטן ורודות,
  רגליים יחפות מוכות את הדשא,
  להיות איתך זה הדבר הכי חשוב
  נקלוע את השיער שלנו עם ערימת פשתן!
  
  האם אתה חורש פרה יקרה שלי,
  קצוות הכתמים שחורים כמו ליבנה...
  התקדמנו לחלל,
  לפחות אנחנו בוכים דמעות בכל הכפר!
  
  נשמע טריסלו של אוריולה קולית,
  הטיפה דופקת את השבר...
  הו, איך הזמירים שלי,
  אני אוהב את השיר שלך!
  
  צבעי הקיץ שלנו בהירים,
  ארגמן מלכותי סתיו בזהב.
  סנטה קלאוס עם מתנות,
  אנחנו לא יכולים לשמור אותו בקור!
  
  תגיד לנו עלמת השלג ?
  תהיה אגדה יפה;
  העוף ייתן לנו זהב,
  אגרטל קריסטל עם ורד!
  
  אני מנשק את אהובתי ביוקר
  על שפתי אלמוגים דובדבנים,
  המחשבות שלנו טהורות מאוד,
  אני רוצה משהו עסיסי וחדש!
  בואו נגיד את זה בבוטות, אלה הצעירים כאן. ולעתים קרובות הם ללקק את חיקו המתוק של ונוס מהאלפים בלשונם. בוא נגיד שזה מעולה.
  והבנות כאן מהשורה הראשונה. ואם הם יתחילו לשיר, הם לעולם לא יירגעו.
  והקולות שלהם בהירים וקולניים, כמו כסף של פעמונים. וזה פשוט יהיה המעמד הגבוה ביותר.
  והבנות נוצצות בעיניהן האזמרגד והספיר. והם פולטים ניצוצות עבים ובוערים מאוד מהפטמות הארגמניות של השד.
  והם שורפים הרבה אורקים. והם מראים קטע אגרסיבי.
  והבהונות החשופות של הבנות זורקות רימונים קטלניים מאוד בגדול.
  והם קורעים את האורקים לחתיכות קטנות.
  זה מה שמדגימים האלפים הבלתי מנוצחים. ושדיהם מלאים מאוד ועם פטמות ארגמן.
  והאלפים הצעירים מלקקים את השדיים האלה בהתלהבות רבה. וזה כאילו יש להם גלידה על מקל.
  אבל באופן כללי, נניח שזה מגניב.
  במיוחד כשלא רק בנות שרות, אלא גם אלפים צעירים שהם, נניח, זמרות מגניבות;
  החלל הוא עמק רחב,
  שמיכה של חושך בלי שום אור...
  ביצה שחורה עם דיו,
  מצצת את הגיבור בתאווה!
  
  רשת גיר כוכבים,
  לפיד המוות רוקד.
  הקרב הוא רק באמצע,
  אנחנו ננצח, תאמין לי!
  
  אלפים, אורקים, טרולים,
  הם מתערבלים במערבולת סוערת.
  הרבה דמעות וכאב
  בקרקס הכוכב הזה!
  
  אנחנו בקרב הזה,
  בחזית...
  ברכות מהארון לכולכם,
  זה עניין של כבוד לנצח!
  
  כוחה של מלחמה גדול,
  הכעס אפילו יותר גרוע.
  אנחנו לא תוכים
  ולאנשים יש מזל!
  
  לניצחון אחים,
  תנסה חזק.
  אם היית אויב בסמרטוטים,
  ועם פרצוף של ליצן!
  
  האורק יראה את השדון
  איפה תחילת העולם?
  אל תשבור את הענף
  לפני עלות השחר!
  
  בנה ספינת כוכבים
  אל תהיה מגושם
  אנחנו גיבורים עכשיו
  ולא ילדים מהגן!
  
  אז נסגור אותך
  אנו נתקשר אליך לחשבון.
  אתה לועס נזלת,
  לשירי המשורר!
  זה באמת שיר שהוא גם מגניב וגם נפלא בו זמנית. וכמובן, האלפים שרים טוב מאוד.
  והלוחמים, כמובן, נוצצים ללא הרף עם עקביהם החשופים והעגולים.
  וכך הם ייקחו אותו וירקו על האויב. והם יעשו את זה בצורה מאוד מדויקת ומדויקת.
  ומיד תישרף מסה של אורקים מיריקה.
  נערת השדון לקחה אותו ושרה:
  - בית המשוגעים בוער,
  הסנטוריום של השטן,
  אין מקום על פני כדור הארץ
  אורקים נאמנים לאלוהים!
  כך הם שרים באופן אקטיבי ואגרסיבי. והם שואגים.
  ובנות גם אוהבות לעשות דברים מאוד נחמדים עם הלשון. וזה מדליק אותם לגמרי.
  ומה אם גם ירביצו לך מהרחם של ונוס עם נדבה רצחנית? הו, זה יהיה פי מאה יותר מגניב.
  לא, שום דבר לא יכול לעצור את הבנות האלה.
  האם האלפים הצעירים הם חלשים? ברור שלא! הם גם מאוד מגניבים.
  והם שרים כל כך מענג;
  החלל מעוות ומלא באש,
  אנרגיית היקום התכרבלה לקרן כמו מעיין.
  אחרי הכל, הקוסמוס נופץ לאבק עם פטיש, בואו ננפץ אותו,
  כדור הארץ נקרע כמו הוריקן עם מוך!
  
  אנחנו אבירים אדירים, אנחנו לגיון האלפים,
  קרבות עבורנו, קריאה ביקום.
  תן לצבא למהר לתוך מיליון אורקים מרושעים,
  בואו נמחץ אותם, אהובים קטנים, על ידי שינוי קל של הנשימה שלנו!
  
  ומנגינה חדשה, למרות שהלחן מיושן,
  זה נשמע, אבל אל תחשוב על המולדת המקסימה,
  צוות כל כך מלוכד בין האלפים,
  שכל אחד מדבר בצורה מחמיאה על השני!
  
  אילו כוחות נזרקים למתקפה הטרול מגיע,
  פלנקס האלפים קפא, חידנו את החניתות שלנו.
  המשחק עם ההתקפה התחיל, האורקים פתחו את החשבון,
  אבל בתגובה הם כבשו שער זוהר מהעקב!
  
  יש ספינות חללים חזקות, קנה רובים,
  עם המטחים שלהם, הם יחזיקו את היקום.
  אחרי הכל, האלפים עם כוח השבעה, חשבו שהנשרים,
  קבור את הפולש כאזהרה לכל השאר!
  
  בלי לדעת את האשליה, החיילים הולכים לתקוף,
  באמונה עם לאדה הוא יוכל להפיל את היריב.
  ואז נישאר לבד עם העלמה האדומה,
  להשיג חייל חדש למולדת!
  
  מהי חוכמה, שאל השדון את הגמד.
  איך אני יכול להוכיח ליופי שהחיים איתי נפלאים?
  והרעם ענה בערמומיות - הרי אתה לא אדם,
  לדבר על גבורה כל כך בכנות ובכנות!
  
  אבל המין האנושי נחשל - נתתי לו תשובה,
  לאנשים עם טיפשות, רק הוראה אחת.
  ללכת בדרך של כנות, לקבל כמות לא מבוטלת של צרות,
  אבל עם האמת אתה לא יכול לבקש סליחה מאהובך!
  
  אבל הגמד אמר לי בחיוך - הילד עדיין היה יחף,
  אתה לא יודע ביקום, רק הכנות מנצחת!
  אבל יחד עם חצאי אמיתות, איפה הערמומיות עם השטן,
  כדי לא להיכנס מתחת לכדורי הרשע לשווא!
  
  הבנתי את זה, גמד חכם, שקר במתינות ולפנים שלך.
  אז תוכל להתיר את לבה של הילדה!
  ודמעת בדולח לא תיגע בעיניים כחולות,
  ואמונתנו, עד הסוף, היא להביס את אויבינו לעפר!
  כך שרו האלפים הצעירים בתוקפנות ובהרמוניה. והתברר שזה כל כך נהדר.
  והבנות המשיכו לירות באש המאוד רצחנית והרסנית שלהן. והם לחצו על כפתורי הג'ויסטיק עם הפטמות הארגמניות שלהם. היפות פעלו בהתלהבות רבה. הם גונבים נפלאים.
  זה מה שהם עושים, די הגיוני והרסני. וההשפעה הקרבית שלהם היא בלתי ניתנת למדידה.
  ובאצבעותיהן החשופות הבנות משליכות אפונה של השמדה. והם פועלים בצורה מאוד אנרגטית.
  המעשים שלהם פשוט רצחניים.
  והלוחמים משחררים אולטרסאונד מפטמות האודם של שדיהם. עורבים מתבלבלים בגלים. הם מקבלים מכה בראש כמו מועדון רוצח וממש מאבדים את ההכרה.
  והם נופלים, מחוררים את גולגולות הדובים של פוטין במקורם. והלוחמים פועלים בצורה אגרסיבית וקרירה ביותר. והם מייצרים אפקט מזעזע ומוחץ.
  הבנות האלה באמת פשוט סופר מגניבות. והלשון שלהם תמיד פועלת.
  וגם הצעירים, שהבנות מדגדגות את חכות הירקן הפועמות שלהם, שרים בהרגשה גדולה מאוד;
  הדמיון שלי הוכה
  התמונה שלך הבזיקה כמו זנב של שביט...
  פגעת בי כמו ברק,
  עם יופיו זוהר בכוכבים!
  
  משוררים משבחים יופי כזה,
  אי אפשר להאפיל על אותם פנים של הירח.
  מי יתן ונוס תיתן לך אושר,
  הטורף המרושע נפל - מאופק כמו משחק!
  
  את כל כך יפה שאת יכולה
  לכבוש את מעמקי השמים.
  איתך אני יכול לנשום בקלות, בחופשיות,
  חוט החיים מסתלסל כמו משי בין האצבעות!
  
  אני לא מקווה להבין את נטייתך הגאה,
  כי את אחותו של ארטמיס!
  ואפילו הלסת שלי מתהדקת בבכי,
  האם החלום באמת יצוף לטרטרוס?
  
  באילו חלומות מתוקים הופעת?
  לא ניתן להבין את המראה השמימי...
  כרית הנוער מכוסה בדמעות מלוחות,
  הו עולם מרושע - אני לא רואה סרט!
  
  מבנה תומך של אהבה,
  הוא קל, אבל נמחץ בשרשרת של אבל...
  אנחנו רוצים להמריא כמו עגורים,
  אבל הים מושך אותי אל תהום השאול!
  
  איזה סוג של כבלים הטיל הגורל?
  מה הפך את היקום ליותר חשוב!
  שה' ייתן לצעירים יותר כוח,
  אל תשלח עונש מופרז!
  
  אמר הקב"ה: נתן בדיקה,
  לא לכמה זמן סבלת.
  אבל האידיאל צריך להתמתן,
  איך לצאת מעריסה רכה!
  
  עכשיו אתה נשר עם הנשר,
  עכשיו הוא יכול לחשב את הגורל !
  ואם הוא התחיל בקרב עם השטן,
  זה אומר שהוא מסוגל להילחם כשצריך!
  
  עכשיו אני צף איתך, כרוב,
  אתה בתול, כמו כוכב בהיר!
  נכבוש את מרחבי היקום כולו,
  לעולם לא אפרד ממך!
  כך שרים השדונים הצעירים נפלא ומענג. והקולות שלהם נפלאים בצורה טריוויאלית.
  ואם הבנות כבר מתחילות לשיר, אז זה נראה ממש מעולה.
  ולשחרר ברקים רצחניים מפטמות ארגמן. וזה היפר לחלוטין .
  אלו הבנות שפועלות באנרגטיות בקנה מידה עצום.
  ובעקבים החשופים הם משלימים אפונת מוות הרסנית. והם מרסקים את הדובים של פוטין לרסיסים.
  והם פועלים באנרגיה עצומה של מוות. והשפעתן של בנות ממעמד ההיפר מתרחשת .
  ואז הבנות שוב יקחו אנרגיה וכוח ענק עם הפטמות הארגמניות שלהן. והם מכילים גם את אש הקסם וגם את ההיפרפלזמה , עם הרס עצום ועצום.
  כשהסתכלה על הקרב הזה, אלת הדמיורג' עמנואל החלה לשיר בצורה מאוד אנרגטית;
  אין דרך לרסן אדם,
  הרצון להיות הכול יכול העליון!
  כך שכל כדור הארץ שולט ביקום,
  וכל אחד עם ידע רב עוצמה, נוכח בכל מקום!
  
  אבל במקרה הזה יש לנו את הכוח,
  לפעמים בלתי ניתן לעצירה, כמו סערה!
  אנחנו מכים במצח, לא רק בעין,
  אנו יוצרים את היקום ללא פריצות!
  
  לכל אחד יש את היהלום הגדול שלו
  מוחו לוהט, כמו להבה שמתיזה!
  וכדי שהאש הזוהרת לא תכבה,
  בחורים אוהבים את הנשים הרוסיות שלנו!
  
  לכל אחד יש את הסיבה שלו להילחם,
  אנחנו נלחמים על האושר בעולם!
  האויב יימחץ בצורה מזעזעת,
  והשמים והארץ נמצאים תחת כוחנו!
  
  צור לעצמך עולם יפהפה,
  איפה יש עצי דקל גדולים על הגלידה!
  ובכן, מה שייקספיר יכול להמציא עבורך?
  מאה יקומים? אל תשקר לגבי השלמות!
  
  ואני אתן לכם תשובה אחת, לוחמים,
  מדע יכול לתת אלמוות!
  הקוואזר יבצע עבורך סונטה פשוטה,
  שתמנע מצער ומוות!
  
  ואז כולם יקבלו עוגה מתוקה,
  להתחתן עם קוף גדול - קוף!
  שרטטתי טבע דומם בשמן,
  אבל אני לא אברא את השטן בשבילך!
  כך שרה עמנואל. אגב, נוצרים, למה הם לא חושבים אם אלוהים ברא את השטן? למעשה, למה ליצור מישהו שדן מיליארדי יצורים חיים ומלאכים לסבל?
  מה אומרים הכוהנים על הנושא הזה?
  בכל מקרה, שום דבר לא משכנע. וזה לא אנושי לערוך ניסויים באנשים.
  אבל לעמנואל וספרו קסטרופוב יש מחשבות משלהם בעניין הזה. וכאן אתה כבר לא יכול לשכנע אותם.
  אפשר גם לציין שגם אורקים הם אנשים ולהרוג אותם זה לא אנושי.
  למרות שאותם אורקים מאוד אוהבים לשבור את אצבעות הרגליים החשופות של נערות שנתפסו ולטגן את עקביהם החשופים באש.
  אולם, נערת השדון היפה, למרות זאת, שרה באומץ ובלהט רב;
  תשכח מי היית קודם
  אנחנו לא יכולים לחלום על בטלה.
  הלבבות בוערים בתקווה קדושה,
  חרבות נוצצות לתוך צבא הקרב!
  
  והעמק עצוב ובלתי מסביר פנים,
  צעדו של היריב מחוץ לחלון...
  המפלצת תלתה שרשראות, לולאות,
  וקליק חריף למאוחר יותר!
  
  אתה לא שמח, קוזאק?
  לאן נעלמה החגיגה?
  אתה צריך לקום על כיסאות רכים,
  לשבור את העול!
  
  פלדת הדמשק מצלצלת והשטנים מאושרים,
  יש להם שיחה קצרה...
  עזרו למועילות השדים,
  יריביהם על המוקד!
  
  וזה מזג אוויר גרוע בוצי,
  יש עשן מגיהנום-קוריה.
  איך למצוא אושר לאוהבים
  לא היה חוט לוחץ על הגרון שלי.
  
  בשביל זה אנחנו נלחמים,
  כדי לזכות במתנה של נשיקה!
  ואנחנו מטפסים, יתומים, מתחת לכדורים,
  בלי להכיר לא אבא ולא אמא!
  
  זו תהיה הרפתקה
  להביא אש לעולם החדש...
  לגרש את הייסורים המביש,
  הצילו את כדור הארץ מאסון!
  
  אלוהים מהנהן בהתנשאות,
  ואתם נהדרים!
  יהיה לך מקום בגן עדן מתוק,
  סוכריות על מקל חינם עם תה!
  
  אבל אתה צריך לסבול את המאבק,
  אז שלום ואהבה יבואו אליך.
  ומעדן שורשי הגן,
  דם הרשעים זורם למטה!
  בואו נגיד שהבנות שרו טוב מאוד ויפה. ליתר דיוק, ילדה אחת שהיתה תלויה על המתלה. והתליין עינה אותה בשוט. וזה היה כל כך אכזרי ועקוב מדם.
  ככה זה ללכת נגד בחורות כאלה. הם יכולים לעשות הכל ויקרעו כל יריב.
  עמדות הלחימה שלהם אינן יודעות חולשה או היסוס.
  הנה הם, למשל, עם הלשון הארוכה שלהם, איך הם יתחילו לעבד את מוטות הירקן הפועמים. ובואו נגיד שזה מעולה!
  ואם הבנות משתמשות גם בפטמות הארגמן של שדיהן. הם יסדרו דברים כאלה שלא ייראו מספיק. הלוחמים הם הכוח המכריע כאן.
  והם יכולים שוב להיכנע לשדיים עם ברק מהפטמות הארגמניות. והם יעשו משהו כל כך הרסני ובלתי נתפס.
  אלו בנות יפות מאוד ובדרך כלל יחפות. וכל שד הוא אוצר אמיתי. אין בנות כאלה, אפילו המתלה והאלקטרודות ברחם ונוס לא יפחידו אותך. הן בנות טריוויאליות, נניח - ברזל ותרמוקוורק.
  לוחמים כאלה יצעקו מעל ריאותיהם ובאופן פיגורטיבי יעשו חרא-קירי מוחלט.
  והם יכולים גם לזרוק ברק מהטבור.
  וגם האלפים הצעירים הצטרפו לקרב בלי שום בעיה. והם הראו תוצאות מרשימות.
  . פרק מס' 26.
  מריה קולסניקובה היא בחורה ממש מהחלל החיצון, וגם מהכלא, ואם היא יוצאת לדרך, אי אפשר לעצור אותה ואת הצוות ואת האלפים;
  וכמובן שגם הם התחילו לשיר;
  מדורה עם הלהבה הכי מבריקה,
  האהבה שלי בוערת!
  למרות שהאויב ערמומי וערמומי,
  אבל הוא ישבר!
  
  אפילו נבל פרוע ומטורף,
  זה קורע והורס את האזור!
  מבטך הוא חלום, כמו זמיר,
  הרמוניה, שלום, גן עדן!
  
  תן לחום החם של התשוקה להתלקח,
  ממיסים את הלהבות והקרח!
  אני מאמין שכבשתי את הכדור הזה,
  בהצלחה מחכה לבחור!
  
  ההצלחה מגיעה לצעירים
  הפחד הזה נדחה מיד,
  והעלמה בחלומות שמים טהורים,
  המלכה נערצת!
  
  אז בואו לא נשכח לאהוב,
  אני לא מעז לבגוד בעולמנו!
  והחיים עם הצלחה הם חוט,
  דעו לא להפריע לנבל!
  
  אנחנו נעמוד על שלנו אלפוגרד ,
  תן לאלפם להיות התהילה!
  בצעד מנצח זלינגרד ,
  כוח האלפים מגיע!
  
  ברלין, פריז או ניו יורק,
  הדגל שלנו מנצח בכל מקום!
  המנהיג פטאלין הדליק את הלפיד שלנו,
  תן לאויב הנתעב לגווע!
  כך שרו הצעירים במפל השירים העליזים שלהם.
  והיפהפיות לא נבהלות אפילו מהעובדה שאורקים שורפים את העקבים. הכאב, כמובן, גדול, הבנות פשוט מחייכות וצוחקות. והפנים של היפות כל כך נפלאות ומרהיבות. ומה עם היפים האלה? הם פשוט מדהימים ומדהימים.
  ואם הם מתחילים לשיר, אז הדוב לא עמד בקרבת מקום. אלו לוחמים מדהימים. יש להם רק טמפרמנט של קוברה. היכולת ליצור מדהים ומואר.
  וכמובן, הפטמות הארגמניות של השד שולחות ברק הרסני ורצחני.
  וכשהמכות פוגעות, מתרחשת אפקט טוטאלי והרסני.
  ובנות כאלה יכולות לעשות הכל עם אנרגיה וכוח עצומים. והיכולות שלהם גדלות כל הזמן.
  והם באמת עושים את זה בעזרת פטמות אודם.
  אורקים מנסים לעתים קרובות לטגן את רגליהם היחפות. וזהו האמונה האגרסיבית באמת שלהם. האכזריות של הדובים של פוטין הפכה לפתגמית, חוקים לא נכתבים עבורם. לא פלא שכל העולם מקלל את הפיהרר הקירח. וזה די הוגן.
  וגם הבנות שרות בשנון;
  איננו יכולים להבין את עול האדון,
  מה הפירוש של לחמם את כדור הארץ בתשחץ ?
  אלוהים הוא רחמים - אמא טובה,
  אם הוא איתך, המפלצת לא תיגע בך!
  
  בשמים האינסופיים, יש שביל של קרניים,
  השמש זורחת ומפיצה אור בנדיבות!
  נשבור את הצוואר בשביל המולדת,
  הוורמאכט מובס במאי העדין!
  
  מערבולת של מזל, נתזי גורל,
  הם פיזרו עלינו דם צמיג...
  אתה מבין, הילדים שלך סובלים,
  אלפיה הקדושה והטובה שלנו!
  
  הקליע מתפוצץ, שולח סופות טורנדו
  הדשא בוער בקרב בני אדם!
  הנבחרת רוצה להילחם בצורה נוקבת,
  כדי שלא ישברו את כולנו בנפרד!
  
  כל אחד מאיתנו הוא לוחם אלפי,
  צלחת וקסדות, קסדות - רימונים!
  הצאר הזוהר בשמש - אנחנו בראש,
  בואו לחגוג מצעדים ביחד עם שיר!
  
  ההמונים לפעמים תוקפים את Elf בהמוניהם,
  כוחות גדולים נכנסים לקרב.
  אורקמאכט כיוונה פגיון ללב,
  אבל הוא קיבל עונש במאי!
  
  שמש לבנה של מדבריות אדומים,
  זה כמו קרב על משבצות שחמט.
  כל אחד מאיתנו הוא גיבור ענק,
  אלוהים מעודד אותך להתפלל!
  
  טיפות גשם מוסיפות רעננות לאוויר,
  הם כמו קטיפה נוזלית.
  המולדת נתנה מחסה ליתומים,
  אתה יכול להשתמש בו כדי למדוד מיילים ללא מדריך!
  
  פריים יהיה שלנו, אזמרגד מעל הסיפון,
  הדגים השקו את כל הקרקעית כמו זהב.
  אתה יכול לחיות טוב מעל הגבעה,
  אם ליבו של הגבעה הזה עם אלפיה!
  אם גם הבנות ישירו, הכל ייצא נהדר ומגניב במיוחד. והם יכולים לפעול בצורה מאוד הרסנית.
  וכפות רגליהם החשופות והמסותתות אינן מפחידות אותם. נניח שהלוחמים מדהימים וסופר.
  והפטמות הארגמניות של שדי הבנות מרהיבות. וכנראה שלא תמצאו אותם מגניבים יותר. הם יכולים לעשות דברים שאי אפשר לומר באגדה או לתאר בעט. יש בהם גאונות מוחלטת.
  אלו באמת בנות סופר כיתה.
  וגם הצעירים אינם חלשים, אלא קשוחים מאוד. והם שרים מצוין. והשירים של הבנים פשוט נשמעים נהדר.
  לשונות של אש מיהרו למעלה,
  זה לא מה שחלמת עליו כילד?
  קיבלנו מתנה מאלוהים,
  כי מאדים הוא אידיאלי עבורנו!
  
  המלכה השמימית תעזור לנו,
  וזכויות עתיקות, קדושות.
  פרצופים קדושים יאשרו לקחת אייקונים,
  כיפות הזהב שלך Elfqua !
  
  כן, הזמנים שונים עכשיו,
  אבל תאמין שהארץ לא תסבול בושה!
  לתפארת שדון אימנו,
  נגזר דין על אורכיזם!
  
  עם הידיים השריריות שלך,
  שברו את גבם של האורקים בזעם!
  אחרי הכל, החבר היקר פטלין איתנו ,
  זה אומר שאורך ילך רק לארוחת צהריים!
  
  המיליציות התאספו לאגרוף ,
  אנחנו לא מפחדים משלג שופע!
  נפילה מרושעת מחכה ליריב,
  ואנחנו נעבור דרך האויב בכידון!
  
  הדם בוורידים שלנו רתח בעוצמה,
  אין מילה גרועה יותר לחייל - שבי!
  הרוסי נלחם בחירוף נפש, במיומנות,
  כמו פטיש הלב פועם בדלתא של הוורידים!
  
  זכור את תלונות הממזרים של פוטין,
  לוחם המולדת, ענק אדיר!
  הגמול של הנמסיס הרוסי יביס,
  הפיהרר נפל בכעס, העריץ המטורף!
  
  רכישות נבזיות יגיעו אליכם,
  הבזק הברק מקומם את השמים!
  והמנצחים מחקו את כל הסבל,
  צור פלטה של פלאים מדהימים!
  
  רוח המולדת נקרעה מהשבי,
  הוא ישרטט קווים של גבול עקוב מדם!
  אנו דורשים סליחה רק על צער,
  הצוות שלנו הוא המונוליט החזק ביותר!
  
  ה' יקמט את מצחו ויגיד,
  אתם הילדים שלי, אתם לא צריכים חצאית!
  בנה עיר בגן עדן בעצמך,
  הצורך הארור ייעלם!
  הבנות מצבא האלפים המשיכו לנהל מלחמה עיקשת ועזה עם האויב. והם המשיכו לרסק את הדובים של פוטין. הלוחמים נלחמו בזעם רב.
  ובאצבעות רגליהם החשופות זרקו מתנות מוות בכוח רב, קטלני. מה שהראה את הרמה הגבוהה ביותר של הרס ומוות.
  הלוחמים עשו כל מיני דברים. הם גם, נניח, אמיצים וקרביים ביותר. האגרסיביות של היפות ירדה מהמצעדים.
  ובבהונותיהם החשופות החלו לזרוק מחטים רעילות של מוות והרס. אבל פטמות חזה ארגמן לפעמים נותנות את האפקט הבלתי צפוי ביותר כאשר מיושמים.
  ואם הבנות יקחו את זה, הן באמת יסתבכו בצרות. בנות יפות ייקחו את זה וילחצו על הדוושות של חיילי הסער עם העקבים החשופים.
  ומה הם לא עושים?
  ואיתם הכל כל כך קל לנשום ולהרגיע. הם פשוט מרהיבים, ובאופן כללי סופר.
  הבנות לקחו את זה ושרו:
  ג'וק, ג'וק, ג'וק ,
  שרפרף קטן עם רגליים דקות , חרק קטן!
  והם שוב יצחקו, מחייכים את פניהם. אלו הבנות כאן - הכיתה הכי גדולה, נניח.
  וזה לא מפחיד אם האצבעות של ילדה נשברות על המדף. הם אפילו לא יתכווצו מזה. נניח שהבנות כל כך נוצצות. יש להם את האנרגיה המלאה והאלימה של הר געש.
  והתפרצות של להבה ואש. לוחמים מהמעמד הגבוה ביותר.
  והם יכולים לקחת את זה ולשאוג.
  ואז הם יזרקו פצצות בעקבים החשופים ויקרעו הרבה מהדובים של פוטין. וזה נהדר.
  הבנות פועלות בזעם רב. וכך מקיים אחד מהם קבלת פנים בטחנה וחותך את ראשי האורקים. הם נופלים ומתגלגלים כמו כדורים.
  בנות האלפים לקחו והכניסו את אצבעותיהן החשופות לפיותן. ואיך יקחו אותו ויפוצצו אותו.
  נשמעה שריקה מחרישת אוזניים. העורבים נפגעו מגל הפיצוץ ואיבדו את הכרתם בבת אחת.
  ואלפי עורבים נפלו, חודרים את גולגולות הדובים של פוטין ודופקים אותם.
  והלוחמים התגלו כפשוט מעולים.
  ואיך הם צורחים וצועקים.
  והאלפים הצעירים שרים בהרגשה רבה;
  אין דבר נכון יותר ממטבע
  היא באמת זורחת ללא שקר!
  למעשה, הדובלון הוא שליט העולם,
  תמיכתו היא חרב ומגן חזקות!
  
  האלים הפגאניים חבויים בו,
  כמו השמש, פנים מוזהבות זוהרות...
  למרות שעדיין יש שודדים טפילים,
  מי התחיל לסחור בנפשו!
  
  המטבע הוא אליל וארכי מלאך,
  הוא המושיע, ההורס של הכל.
  ללא זהב, פלדת הדמשק השכירה מתפוגגת,
  בלי כסף, הצלחה בקרב לא תגיע!
  
  אבל מה אתה רוצה גבר עם לב,
  אני רוצה לקנות לך אלמוות...
  לפתוח בתאווה את הדלת לאושר,
  לטוות חוט של מאות שנים של חיים!
  
  אבל האם גם דובלון יכול לקבל את זה?
  האם מעגל זהב יכול לחלום?
  כדי שהזקן עם החרמש לא יבוא עם ברכות,
  והוא לא שם בול על מצחו בחדר המתים!
  
  למרות שאתה צריך הרבה אושר בשביל מטבע,
  כדי שנוכל להתמכר לחטא ככל שנוכל!
  אבל לאדם אין כוח על התשוקה,
  בנות הן כמו דוחן לתרנגול!
  
  הוא רוצה להגיע הרבה לבטן,
  קציר פסיונים ואננס.
  למרות שאתה לא יכול לאכול עד שאתה מת,
  גם אם אתה מאוד מגניב עם כסף!
  
  והארון אפילו עולה יותר מדי,
  כי יש בו מקום למלכים!
  אחרי הכל, המלאך יצייר אפס על הטופס,
  מכה במצח ומקל במוח!
  אלו בנות שהן פשוט סופר. והבנים נהדרים. ואלפים משני המינים הם פשוט היפר . הם באמת יכולים לעשות כמעט הכל. ובמיוחד כשהם מביאים פטמות חזה ארגמן לקרב.
  אלו הבנות שהן פשוט סופר. והם ייקחו אותו וישליכו מתנות השמדה הרסניות בבהונותיהם החשופות. וחלקיקי אנטי-חומר יעופו לעבר האורקים. והם הורגים את הדובים של פוטין. מה שהבנות עושות זה פשוט סופר והיפר .
  הם עושים דברים שאף אחד לא יכול לעשות. עכשיו, אם הם יתפזרו, אז אף אחד לא יעמוד.
  והלוחמים, אני חייב לומר, כל כך מגניבים ויחפים ובאופן כללי סופר.
  ופטמות החזה שלהם ארגמן כמו פרגים. נשים מדהימות - פשוט סופר.
  והם זורקים פולסרים רצחניים מפטמותיהם בצבע האודם ויורים בדובים של פוטין.
  זה באמת נהדר.
  והנה שרים נערי העלפים בהתלהבות רבה, ובשמחה;
  אז שופר ה'
  הוא יוביל אותנו להתקפה אמיצה!
  העולם התחתון יאבד בתהום,
  דעו כי קרח מוצק יימס!
  
  נלחם למען המולדת
  הם נלחמו כמו תרנגולים!
  אורקמאכט היה ספוג במאי,
  אנחנו יכולים לברוח מהכל!
  
  מי נאנח בעבדות מטורפת,
  שבור את השרשרת, לוחם, מהר!
  אתה תהיה בממלכה הקדושה,
  עם שבועת דם!
  
  אחרי הכל, אנחנו כאלה חיילים,
  יותר מגניב לא תמצאו בעולם!
  כאן זורקים רימונים,
  בכוח שהם לא נשמרים כלואים!
  
  הלוע של טנק הנמר נשבר,
  והחיילים שרפו את זנבו של הפנתר!
  הפגז עורר את האש כל כך,
  אפילו נתנו למוות ללכת לפח!
  
  אחרי הכל, המולדת היא פרח בשדה,
  יש לה את היופי של אלפיה, חכמה מכולם!
  והילדים צוחקים באושר סוער,
  הזמיר התחיל לטרטר בקול רם!
  
  הנוער בעולמנו הוא אצילי,
  יש לה אפילו שיער אפור...
  תן לה להיות מאושרת, חופשייה,
  המדינה הזוהרת שלנו!
  
  יש בה הרי קרח, פלגי מפלים -
  זהב של מדבריות, אזמרגד של נהרות.
  עלינו להילחם קשה למען המולדת,
  תנו לממזרים ללכת להאדס!
  
  אין דבר יקר יותר מארץ המולדת,
  גם אם קשה לאחים לחיות!
  מבטו של סווארוג נעשה מאיים עוד יותר,
  הצייד מרגיש שהוא משחק!
  
  נשים קץ לפוטין הבוגדני,
  ואנחנו נשלח את הזבל של האורקים לגריטה!
  אחרי הכל, עבורנו, תאמין לי, המוטו העיקרי הוא -
  כדי שסדום לא תבוא לאלף!
  הצעירים הלוחמים והתוקפניים שרו כל כך יפה. הם הפגינו מעמד גבוה מאוד.
  והם ירו והרגו את הדובים של פוטין בצורה מדויקת מאוד. אלה באמת, נניח, לוחמים. גם הבנות כאן מאוד יפות.
  פטמות החזה שלהם כל כך ארגמן ונפלאות.
  אלפים צעירים מאוד אוהבים ללקק את הפטמות האלה וזה מאוד מגניב ומגניב.
  והבנות כל כך סקסיות. והרגליים שלהם חינניות, עם אצבעות חלקות ומפתות מאוד. איתם זורקים מתנות השמדה רצחניות. וזה מאוד מגניב ומגניב.
  אז אם הבנות יתחילו לעסוק בעניינים, הכל יהיה מגניב ביותר.
  ועכשיו מתעופפים ברקים רצחניים מפטמות הארגמן של היפות. והם דופקים על האורקים.
  מדובר, נניח, בבנות תוקפניות וייחודיות. בוא נגיד את זה ככה, הם עושים דברים שאי אפשר לספר באגדה או אפילו לתאר עם עט. אלה באמת לוחמים.
  ויש להם עקבים חשופים, הם זורקים איתם דבר רצחני כל כך יפה. והם קורעים את הדובים של פוטין.
  הבנות האלה כל כך נפלאות ובכלל אפשר להגיד בבת אחת שהן סופר והן יתלו את האורקים על כלבה.
  וזוגות של אלפים מאוהבים שרים בהנאה;
  הו, העולם הזה כל כך עצוב,
  רק ים של דמעות - אוקיינוס...
  איפה הנתיב האסטרלי של הצהריים של הנשמה,
  יללת המתים חלמה להגיע לעדן!
  
  הוא מכיל קרח לבבות של קרום קפוא,
  והחום הבוער של תשוקות קנאה.
  כמה קשוח, מי אפילו צעיר בבשר,
  הזמיר העצוב משחק באבל!
  
  כמו ריר של כיני עץ, רוח השגרה,
  וריקבון הקבר מדאגות.
  אבל אנחנו יכולים אם נהיה מאוחדים
  הוציאו את האנשים מהביצה!
  
  להפיג את רשעות היקום,
  מחק קללות זה סימן נורא..
  איננו יכולים לשאת את מושכות הסבל,
  תן לשטן להפוך לאבק!
  
  כוכב הלכת יזרוק במהירות את השלשלאות שלו,
  עם זאת, הוא לא יעזוב את המסלול.
  התייחסו אחד לשני בכנות
  אז קמו אנשים!
  
  אתה יכול לקום בלי פחד,
  אל תדחף אנשים אחרים...
  כדי שהמנוול לא ישחה עם שומן,
  כדי שאמא שלנו לא תזדקן!
  
  לשם כך נשתה מעט,
  יינות מתוקים יותר מדבש דבורים!
  תן לצרות להעמיד פנים,
  אבל לא הגיעה שעת החשבון!
  
  אז נבנה גן עדן שמימי,
  כל הילדים ייהנו לנצח.
  אנחנו עפים כמו חץ אל מעוף שמימי,
  חלום מזהיר שהתגשם!
  הבנות כאן התגלו כמדהימות - פשוט סופר. והם יכולים, בלי דעות קדומות מיותרות, לקחת ובתשוקה מיוחדת לקחת וללקק משהו כל כך גדול ומבריק.
  וכך זורקים הלוחמים אפונת הרס בבהונותיהם החשופות.
  והם זורקים מתנות השמדה בכוח רצחני. יפהפיות מדהימות.
  והילדה לקחה את שדיה מפטמותיה הארגמניות והיכתה אותם בפולסרים. והיא שרפה את חיילי האורקים באש. וכל זה התברר כקרבי והרסני ביותר.
  ועכשיו בנות השמדונים עוד יקחו אותך מרחם נוגה וירביצו לך בגל של מגופלזמה. והם יציגו את הטיסה המדהימה שלהם.
  אלה באמת יפייפות סופר, נניח.
  אלו בנות והיקף ההשפעה שלהן תלול ביותר.
  והם ממש יכולים לעשות הכל.
  ואז חמישה אלפים ביצעו מיד טכניקה עם חרבות טחנה. והם כרתו את ראשיהם של האורקים המטורפים שעפים עליהם.
  בנות היפר כיתה .
  אנו מכירים תהילה אלמותית בקרבות,
  הקרבות של צבאות האלפים הם תהילה במשך מאות שנים!
  גדולתם של רבים, ספרו דורות,
  תן לנו ללוחמים המפוארים אלמוות!
  
  בלי לדעת את הפחד, הילחם באומץ,
  שהחרב תעזור לנו בהישגים גדולים.
  לתפארת גדולתם של אזרחים אמיצים,
  תנו לנו להפגין קנאות בקרבות עזים!
  
  הרי אנחנו גיבורי העולם של כוח מפואר;
  הבס את האויב - שום דבר אחר לא משנה!
  בואו נקבל את גדולתה של גאוות התהילה,
  לשם כך אצור פסוק מזעזע!
  
  אנחנו שטים על הים בלי שום ספק,
  פיראט וסערה, הוריקן אינו מחסום!
  פתלין ואלפין יובילו לקרב ,
  נשפוך דם מאחוריו כמו לחץ של מפל!
  
  הזיכרון יישאר בלבם של אנשים אמיצים,
  האויב מובס - זה כל הפרס!
  שיהיו הרבה אנשים בינוניים בשלטון,
  ובכל זאת, עלינו ללכת לעבר מטרת ההיגיון!
  
  יופי, יעניק לך אהבה בלהט
  ומחר ממתין התליין לפיגום!
  אבל אתה לא תבזבז את חייך לשווא,
  תצליחו להשיג עמדה בגן עדן!
  
  העולם הוא מאבק, כל בחור צעיר יודע
  לחבר את חייך עם פיליבסטר זה מסוכן,
  מזל זורק את הקוביות בגחמה,
  אבל אני מאמין שזה ייצא נהדר בסופו של דבר!
  
  אנחנו יכולים למצוא את האושר שלנו בחורים,
  קבלו גם עושר וגם שמחות החיים!
  תאמין לי, האורקשיסטים יתמודדו עם גמול,
  ותסמכו עלינו שנחיה בקומוניזם שובב!
  כך שרו הבנות המפוארות והמיוחדות כמו סופר והיפר .
  הם מסוגלים לעשות משהו שהוא מאוד מגניב, נניח.
  וגם אם הרגליים החשופות של הבנות נפגעות עם להביורים, שורפות את העקבים החשופים שלהן, אז גם אז היפות מלאות התרגשות ותוקפנות של כוח. זה מה שצריך לציין לגבי הלוחמים הנפלאים האלה.
  הם יורים ממקלעים ומכסחים את האורקים שמנסים להתקדם, שממש זורקים את העמדות בגופות.
  זה באמת מרחץ דמים. וכמה רציחות קורות בעולם.
  והבנות ממשיכות להרוס את הדובים של פוטין. הבנות האלה הפכו פשוט סופר.
  ואיך יקחו את זה וישאגו. ונראה להם שיש להם מפל שלם של אורגזמות הדדיות.
  הבנות האלה באמת יכולות לעשות הכל. ובואו נגיד שהם אגרסיביים וייחודיים.
  והבנות שרות שוב;
  מרחבים גדולים של ימים, אוקיינוסים -
  חרשנו אותם מתחת לדגל הטריקולור!
  החיילים כבשו הרים נישאים,
  הנשרים שאגו בניצחון!
  
  לוחמי השדונים זוהו על ידי הפלנטה,
  פגענו באויבים בחרבות ובכידונים!
  הצלחנו לזרוק את עול האורקישיזם מחצי העולם,
  סיימנו את הצעדה שלנו עם ניצחון באורקלין!
  
  האורקים הגיעו על טנקים גבנוניים,
  הם מאיימים להשמיד את כל האלפים של שדות האור!
  אבל הם דופקים את הפריקים הארורים בחוזקה,
  כדי שילדינו יוכלו לחיות באושר ללא עול!
  
  אנחנו ילדי המולדת, שהיא גבוהה מכולם בעולם,
  נולדנו, ללוש קליקו ברגליים יחפות!
  הקב"ה התערב עבורנו בקרב,
  ואלוהים הביא את מאי לפרוח בשמחה!
  
  אין חלק של לוחם, ואין לב גבוה יותר ,
  מה נותן חלום ולידה מחדש!
  פתח את הדלת המפוארת לאלמוות,
  אבל אם אתה יושב במארב, תהיה בשקט !
  
  יש זאבים וכבשים, אבל אתם רועי היקום,
  וחלקכם להעביר את הסדר לדורות הבאים!
  להמשיך את העסק עד סוף היצירה,
  כדי שהאש הנצחית בלב האהבה שלך לא תכבה!
  
  מי יודע איפה כדור אויב יעצור חייל,
  אבל בכל זאת, בקרב, מוות עדיף על מחלות רקובות!
  ואם הוא מת, אז חברך ירסק את היריב,
  הוא לא יסבול את זה, כי נערות יחפות נדחפות לשבי!
  
  הו, חלקם של האלפים באור, מלחמה ואש אחרי מלחמה,
  למי שרוצה לצאת לחופשה, אין לו מקום, דעו בגן עדן!
  אז האורק הגיהנום נכנס לקנוניה עם השטן,
  איום: אני אוריד אטום ואנפץ את הברד!
  
  אבל תהיה גם הגנה מפני טילים,
  ופצצה גרעינית לא יכולה להרוס את אלפסקווה...
  אנחנו יכולים להשתמש במיכלים כדי להשיג את הטפיל,
  ושירים משעממים על הנופלים עושים אותך עצוב!
  
  מכירה בפרוטה היא לא חלקו של שדון,
  אחרי הכל, כל אחד מאיתנו הוא לוחם גדול!
  אל תאמין שאלוהים כבר שם אותנו בתפקיד,
  למעשה, אתה מחליט כמה מגניב היללה!
  
  היו כישלונות, היו תבוסות,
  זה קרה כמו ארנבות שנסוגות מזאבים איומים!
  אבל אם תתחיל מלחמה, אנחנו נהיה שם שוב,
  לרסק את צבא המפלצות האכזרי בקצב גיהנום!
  
  תאמין לי, אנחנו לא משחקים למען המלחמה,
  אין לנו ייעוד אחר מאשר להיות חברים נחמדים!
  אנחנו אנשים אחים, לא הבל וקין,
  עבורנו, ציפור היא שיר, ולא משחק שמן!
  . פרק מס' 27.
  בוא נגיד שהבנות פשוט סופר. והם ממש יקברו את כל דובי פוטין הארורים האלה באדמה.
  הלוחמים זורקים מתנות השמדה הרסניות מאוד בבהונותיהם החשופות.
  והם קורעים את האורקים לגזרים. אלו באמת בחורות מאוד אגרסיביות וסקסיות.
  הם כל כך מסוגלים לעשות שמה שהם עושים הוא באמת אגדה.
  יפהפיות מדהימות. הם יכולים לעשות דברים שהם פשוט פנטסטיים ומעולים.
  הלוחמים היו לוקחים אותו מפטמותיהם הארגמן בכוח רב ובהרס.
  הנה הבנות - נפלאות ומגניבות, פשוט סופר. ויש להם כוח ייחודי של כוח קוסמי.
  והבנות יקחו את זה כאוות נפשן, והן יפגעו באורקים, שהם תופעות גדולות ואגרסיביות, בעיצומה.
  וברקים מהפטמות הארגמניות של החזה.
  ובעקבים החשופים הם משליכים אפונה של מוות ומוות בכוח רצחני וייחודי.
  הבנות האלה הן פשוט מעמד, מה שמראה על רמת העל וההיפר שלהן .
  ואם האלפים מתחילים לשיר, אז הכל קורה בצורה הרסנית ומגניבה ביותר.
  אפילו קסם צריך חרב חדה עם חץ,
  לשפוך עוד דם בניגוד לגורל!
  החזיקו מעמד במדע - אז העולם יהיה שלכם,
  וכל הגזע על כדור הארץ ייפול על ברכיו!
  
  מכשפים מבשלים שיקויים ומנקים קדרות,
  מכשפים מכינים מטעני פולסאר...
  אבל אנחנו אלפים, אז דעו את בניו של סווארוג,
  הבנות שלנו יתנסו בתלבושות גביע!
  
  היריב לא יעזור לך, הדחף הזה,
  אתה לא תוכל לשמור על כוחנו בשליטה...
  אנשי האלפים שלנו מאוחדים כמונוליט,
  נוכל לתת קרב לכל עדר המדובלל!
  
  ג'ינגיס חאן הרים את חרבו נגד המולדת,
  הוא ניסה לדחוף גדודים אל קייב.
  אבל הם הצליחו לחתוך את זה עם קלדנצי ,
  כל השלל האציל החזיר את הארונות!
  
  באטו חאן - הוא רצה לקחת את מוסקבה בלי קרב,
  אבל מכת הצבר האלפים הורידה את הלהט הזועם...
  זה מה שאני לא מבין אחי
  כמה פעמים יש לנו עורף בוגדני!
  
  מלך פולין פתח במסע בוגד,
  הנה הבויארים פתחו לו במהירות את השערים!
  אבל הם לא ידעו שפוזהרסקי יגיע בקרוב,
  יסיע אותם קילומטרים קילומטרים!
  
  לא, בונפרטה המגניב נמצא תחת הכוכב הלא נכון,
  אתה קיסר גדול נולד!
  למרות שהייתה לי הזדמנות לנהל את מוסקבה,
  אבל השאיפה שלך התפוגגה במהירות!
  
  פוטין גם רצה לעשות עבדים מאלפים,
  אבל הוא נהרס על ידי החתלתול!
  אחרי הכל, קצין הביטחון הזה לא הכיר את הנשרים האדומים שלנו,
  קשרנו ילד חולה!
  
  ועכשיו השמיים השמימיים מחכים לנו בחלל,
  מטיילים על מאדים!
  מי נגד המולדת - אימת סדום מחכה,
  נמרח את חוטמו בשעווה!
  כך שרו הבנות - זה היה פשוט אווירובטיקה מהשורה הראשונה. הכל יצא מאוד יפה ואגרסיבי. וזה פגע בעוצמה אדירה.
  ועכשיו הכל הפך להיות כל כך קוסמי וייחודי להפליא.
  בנות האלפים נלחמו בזעם ובהיקף גדול. והם ביצעו טכניקות טחינה שהפילו ראשים והם התגלגלו כמו ראשי גבינה.
  הלוחמות הן אורקים קשוחים ושחוטים מאוד.
  ועכשיו, מהפטמות הארגמניות של השד, הבנות ייקחו אותו שוב ויירו מטענים רצחניים של פולסרים על הדובים של פוטין. כך זה קורה בצורה קטלנית וייחודית.
  והבנות, שצריך לציין, מסוגלות ממש לנסר כל אורק לקוונטה.
  וגם ברק מתפרץ מהטבור ושורף את הדובים של פוטין לאפר.
  מה שהם עושים בהתלהבות רבה. אלו הבנות היפות והמיוחדות כאן. והרגליים שלהם יפות מאוד, והן נבדלות בחסד מופלג.
  והם זורקים אפונה של השמדה על האויב.
  היפהפיות גורמות להרס עצום ולמוות.
  ובו בזמן הם שרים כל כך יפה וייחודי;
  פנינת אלי הבריאה,
  המדינה ביקום היא הכי חמודה!
  אני מסתכל על האלפים בהשתאות,
  הם כמו פנינים בין אנשים!
  
  אני פונה אליך, ארץ המולדת,
  מודפס באהבה לא ארצית!
  ויש רק דבר אחד שאני מתחרט עליו בדמעות,
  מה שלא הצלחתי להתחבר לחלום שלי!
  
  אני סופר רגעים בקרבות,
  הקרב החם רותח,
  בקש מארץ האם שלך סליחה,
  והרם את המגן שלך לימין!
  
  חללים מוארים עצומים,
  אלפיה היקרה שלי!
  יערות, שדות, עמקים, הרים,
  צבאים הולכים אל בור המים!
  
  דם נשפך, נוצץ בערפל,
  השריפות נחנקות מעשן גיהנום,
  למרות שהתולעים רוחשות בפצע,
  אבל את המזמור שרה לנו מקהלת מאורות!
  
  אנחנו שטים באוקיינוס השמימי,
  למרות שאי אפשר למדוד את השביל!
  אבל אנחנו נהיה בתפארת אלמוות,
  יין נותן לנו כשות כזו!
  
  אל תעיר את הלוחם המנודה מפחד,
  האדון נתן השראה לארץ המולדת!
  נוביל את המדינה מהחושך,
  יש לה הרבה כוח שמש!
  
  זמן הפרידה יגיע,
  המלחמה תסתיים בניצחון!
  אל תחיה מזיכרונות בלבד
  הלילה עובר, למרות שהוא שחור!
  
  אז משאלותיך יתגשמו,
  והארץ פרחה כמו גן!
  עלמה תהפוך לאיילה דקה,
  וההמון ירוץ, בצרחות!
  
  גם חברים מתו - זה עצוב,
  אבל כנראה שה' החליט כך!
  תאמין לי, המוות אינו קטלני,
  הרוח היא אלמוות, למרות שהבשר הוא בן תמותה!
  
  למרות שאני לא מאמין,
  צער, זכור את כל אלה שהריחו!
  אז תכניע את החיה שבתוכך,
  מחק את האפסים המרים!
  
  חזר לאבק המקורי,
  אלה שבאמת לא חיו!
  למרות שהמשפחה היא כלכלית מטבעה,
  ושואב מיץ מוורידים חזקים!
  
  בואו נשיג את ניצחון המולדת,
  אורות שמים דולקים!
  אמונת הקומוניזם תעלה,
  וקבור את הצער והכאב!
  הבנות המשיכו להילחם בזעם פרוע. אחת מהן, שדון עם שיער ארגמן, לקחה והחזיקה בחרבותיה טחנה קטלנית עם להבים כפולים. והיא כרתה את ראשי האורקים.
  בחורה אחרת לקחה אותו וזרקה פגיון בומרנג באצבעותיה החשופות. הוא עף וחתך את ראשי הדובים של פוטין. הלוחמים עשו זאת בביטחון רב ובקור רוח.
  לאחר מכן לקחו הבנות ושרו;
  אנחנו בנות שודדים
  ואנחנו אוהבים להילחם...
  נביא את המספריים בקרוב,
  לאורקים אנחנו מהתרמיל!
  כך הן שרות יפה מאוד. והשירים שלהם כל כך לבביים ונפלאים. והם פולטים מעצמם צלילים מלאים ומענגים;
  אורק הפרוטה סבך את כל העולם,
  רשת של תשוקה גיהנומית!
  ערפד שותה מיץ מהאנשים,
  פה זאב שאינו יודע שובע!
  
  כלפי חוץ הוא נראה כמו מלאך
  האזמרגד בוערת בדם!
  ובקול של רעם ריסי הרעם,
  הוא יתן לנו תהילה ללוחמינו!
  
  ברשרוש השטרות הזה,
  שאגת חיות בר נשמעת!
  למרות שפניו של סווארוג קודרות,
  תאמין בו מעבר לספור כוח!
  
  אנחנו נקרע את כולם
  מי מעז להיתקל בטנק!
  מחכה, תאמין בהצלחה,
  למעשה, יודע לא מגעיל מדי!
  
  אלפי הנשר הוא הגבוה ביותר,
  הוא מפתח את כנפיו בצורה מאיימת!
  הוא זכה לגדולה
  אורקים השתטחו לאבק במאי!
  
  שהשיקרים הכו מפחד,
  הם הבינו שהכוח של אלפיה,
  שק הכסף יעשה מה
  כן, אפילו לא שאלת!
  
  יש לנו גם מקלע,
  ורימונים כולם קורעים חבורה!
  הנה חייל ממהר לתקוף,
  המסכה עפה לי מהפנים!
  
  הכה את הראש עם פטיש,
  תן למוח שלך להתכרבל!
  ואז תקבל גן עדן,
  הנוער שלנו יהיה נצחי!
  כך שרו הבנות, שלמען האמת, הן לוחמות על מבחינת הרמה שלהן.
  בנות לוחמות באופן כללי נפלאות ומגניבות מתמיד. הם ייקחו אותו ויחתכו אותו שוב מהפטמה הארגמנית של השד שלך עם הפרשה רצחנית וייחודית. הבנות כאן כל כך מדהימות ובאמת יש להן רמה קוסמית של כוח בולט.
  באמת יש בהם אש ופסים לוהטים מפטמות האודם של השד. אלה מסוג הבנות שהאלפים מאוד שמחים להתמודד איתן.
  הם ילקקו בשמחה את רחמה של ונוס עם הלשון ויראו להם קטע יוצא מן הכלל.
  ועקבים חשופים, שהם כל כך ורודים, יעיפו כדורים עגולים של הרס ומוות.
  וכל כך הרבה אורקים מושמדים ונהרגים. אלו באמת בנות סופר כיתה.
  ואם כבר יקחו את זה, הם באמת יתחילו לשיר בראש מעייניהם;
  הפיהרר קירח, עלוב מאוד,
  רוצה לכבוש את כל העולם...
  אבל כוחנו, כוח בנות,
  הם יוכלו להביס את האורקים המרושעים!
  במקביל, האלפים הצעירים שרו וירו במקלעים לעבר האורקים, ובדיוק רב;
  שוטטתי בשדה - חינניות פרחו,
  עצים והרים הם כמו כיפת גן עדן!
  בואו נבנה חלום ממוך,
  כדי שכל מי שמת מיד יקום לתחייה!
  
  תן לכיפות הכנסיות להיות כמו זהב,
  והעלים על הענפים הם אמרלד יפה!
  העמים הכירו בכוחו של אל הנשר,
  תנו לכל היריבים למות מהקרב!
  
  אנחנו העם של המולדת שמביא אור לכולם,
  עלמות יפות, עם פנים כמו הירח!
  בואו נפתח חשבון להישגיו של הלוחם,
  לפחות המתחמק מצלם מזווית קהה!
  
  לקחנו את אורקמבול , כבשנו את אורקיז' ,
  הם יצאו מהאורקלינים והסתובבו בפניה.
  אלה שרמסו את האדמה קיבלו רק שיש,
  אנחנו הילדים של אלפיה השמחה והקדושה!
  
  נבנה שדרות, כבישים, גשרים,
  יש כפרים על מאדים, ערים על נוגה.
  אחרי הכל, הרצונות שלנו, תאמין לי, הם פשוטים.
  אבל מלחמת רעה יכולה להרוס אותם!
  
  לשלום, למען המולדת הצוות שלנו,
  בואו נצליח להשיג את החיוך של פורצ'ן,
  אנשי האלפים שלנו מאוחדים בחתירה,
  ומחלוקת מייצרת הפסדים מתמשכים!
  
  אירופה חופשית, האלפים מדברים בה,
  אנשים שרים שירים, נחל זורם.
  אנחנו יכולים להציל את ההישגים של סווארוג,
  אופים הרבה לחמניות אווריריות לשולחן!
  כך ידעו הצעירים לשיר. ואתה יכול גם להילחם עם התקפה מאוד אגרסיבית. והם הכו את האורקים האלה בקפיצות רצחניות. ומפטמות הארגמן של השד שוב נפגעו בברק המוות.
  זה באמת היה מאוד יפה. וללוחמים יש שיניים נוצצות ופנינתיות. הלוחמים כל כך, נניח, מענגים ונפלאים.
  והם זורקים אפונה של השמדה באצבעותיהם החשופות. הנה הנפלאים, נניח שהם גנבו.
  יש להם כל כך הרבה אנרגיה ייחודית ומעבר של פלדה לחימה. לבנות יש קלפי מנצח כל כך אגרסיביים וייחודיים.
  ומפטמות האודם של החזה הן קטלניות כמו רשת של עכביש ברק גיהנום.
  הבנות האלה כל כך הרסניות ולא יכולות להיות מגניבות יותר. והם יקחו אותך ויכו אותך בברק מוות.
  ויקחו אותו ובעקבים חשופים זרקו אפונה על האויב וקרעו את האויבים.
  ומסת הדובים של פוטין הושמדה, וקמו תלוליות שלמות של גופות, והכל התברר קטלני מאוד.
  והבנות המשיכו להילחם בזעם ובלחץ.
  אחד מהם פשוט היה תלוי על המדף. והצליפו בה בשוט, ומתחת לרגליים החשופות והחינניות של היפהפייה בערה גם אש. הלהבות ליקקו את עקביה החשופים, העגולים והורודות של הילדה.
  ולקחה אותו ותתחיל לשיר;
  להיות פחדן זו אשמתך,
  אין צורך להתחבא במעטפת!
  לחץ את המכונה חזק יותר,
  העולם אינו תא ענישה חונק!
  
  אם הוא נחנק ממלנכוליה,
  הדמעות של הבנות זולגות!
  ההמון פלש לארץ המולדת,
  נשמע קול חזק!
  
  הנערה צורחת מכאב
  המוות מחדד את העוקץ הגיהנום!
  המגן השביר התפורר,
  המדינה עלולה לגווע!
  
  הפגז התפרץ בשאגה,
  עור התוף התפוצץ בבת אחת!
  הרובים מכים ויורים,
  הבנות רצו בפחד!
  
  אבל אנחנו נותנים מכה בתגובה,
  אתה תקבל מכה גדולה!
  רעש רקטות נוסקות
  תן לגבעה לזרוח!
  
  אנחנו רק נהיה יותר חברים,
  באתגרים המגניבים האלה!
  שים אותם בערימה בלגימה אחת,
  ואל תנער את היבבות!
  
  מכת עט רשלנית,
  לא נשבור את המשפט הזה!
  החלום הקדוש שלנו, תאמין לי,
  תן את נשמתך לאלוהים באמונה!
  הבנות האלה התגלו כמדהימות. וכשהילדה, שעור הברונזה שלה זוהר מזיעה, מכה בשוט, היא ממש נרתעת וממשיכה לשיר;
  אל תוותר, אל תוותר, אל תוותר
  אל תהיי ביישנית, ילדה עם שדיים על המדף...
  חייך, חייך, חייך
  דעו שהכל יהיה בסדר ובסדר !
  אז הילדה על המתלה שרה בלהט.
  אבל יש גם צעירים שנותנים קולות ומנגינה יפים מאוד;
  
  הו ילדה מלבלב חלום,
  כוכב השמים והתהום האפלה.
  האהבה היא נצחית ללא כל אמצעי,
  גם אם הביצה החמדנית תגרור אותך לתהום!
  
  אני רוצה להיות איתך, אהובתי,
  בער כמו לפיד באוקיינוס התשוקה!
  אש יכולה לשרוף את חוט החיים,
  וחתוך את חרב ההונאה לחתיכות!
  
  מבטה הקורן של העלמה הרועדת,
  זה כאילו המטייל רואה בו גינוי!
  עכשיו החייל מודד את צעדיו,
  נוכל להכניס את השדים לתדהמה!
  
  הכופר פלש לארץ המולדת בזעקה,
  הנבל צורח ומסובב את הסקמיטר שלו.
  ובמחשבותיי, הערפל הערמומי הסתיר משהו,
  לפחות לא היינו צריכים לחיות בשלום גן עדן!
  
  צריך להגן על הילדה באומץ,
  אל תתנו לאויבים שלכם לטעום את יופיה!
  ההורדה נמחצה על ידי הצבא הרוסי האמיץ,
  נלחמנו בהסתערות של השכן הזועם שלנו!
  
  איזה מוסר השכל אפשר לקחת?
  שרוס' היא מדינה, אין יפה יותר ביקום!
  ואם מפלצת רוצה להתלכלך,
  אז ניקח את שלנו ואפילו את שלך!
  
  אבל ילדה אני רוצה לאהוב אותך,
  תן לי את ההזדמנות להפוך לכיסוי שלך!
  אני לא חייב, אני מאמין בהזיל דמעות,
  אנחנו לא יכולים לעמוד מאחורי ארון קבורה שחור וקודר!
  
  נסיים את הרומנטיקה במקום הזה,
  הרי לא מועיל לשבח הרבה.
  אני מאמין שיהיה זמן לשינוי
  זה ישתפר, אני באמת מאמין בזה!
  גם הבנות הלוחמות שרו בהתלהבות רבה. והם עשו את עבודתם הקרבית והתוקפנית.
  והם היו פעילים במיוחד בזריקת להבים חדים וצלבי קרס לעבר האורקים בבהונותיהם החשופות. אלה מסוג הבנות הלוחמות והתוקפניות כאן, נניח - אין יותר גבוה מהן.
  ומהפטמות הארגמניות של השד הם חללו ופעלו בצורה אקטיבית מאוד, זרקו פולסרים. והלוחמים התנהגו פשוט מצוין.
  והיו להם נצנצים אמיתיים ונפלאים מהעיניים. והלוחמים נראו פשוט מעולה.
  והשיניים שלהם נצצו כמו פנינים. והכל נראה פשוט מעולה.
  והלוחמים אפילו שרו, בשיניים חשופות;
  אני אלחם בחירוף נפש עם האויב,
  המוות יבוא, אז זה אומר גורל!
  אבל פרצופים של חברים זורחים בזיכרוני
  ואלוהים עצמו הוא השופט של החלאות!
  
  התברר שהוא מת באכזריות,
  להיות בגיהנום...
  בואו נקום, זה יהיה עין תחת עין,
  אני אבוא אל היריבים בחרב!
  
  בעולם הרחמים, זדון לא יודע
  הרוח נושבת מהמדבריות האפלים.
  שלג רטוב יורד במאי,
  המבט של העייפים הפך פשוט משעמם!
  
  אני אענה לאתגר האלים -
  האיש הוא אדון החלומות!
  אנחנו לא צריכים גלימות נזירים,
  אחרי הכל, ה' הוא אדם רק אתה!
  
  אסוף את הכוח שלך בקופה חזירים,
  תן לאש המדע לבעוט,
  אל תבלוק את הכישרון שלך
  כי העבודה היא אידיאל קדוש!
  זה אולי שיר קצר, אבל זה שיר מהלב. ויש בה כל כך הרבה שמחה וזעם בו זמנית.
  בנות יפות שרות עם קולות מאוד קולניים ויפים של סירנות.
  מגופלזמה נזרק מהרחם של ונוס , אז זה יהיה קריר והרסני לחלוטין.
  סופת הוריקן אמיתית וזרם של מוות והרס מוחלט יזרמו פנימה. וזה יפגע בדובים של פוטין.
  כך הכל יתפזר ובהחלט לא יתאחד בערימה אחת. ויהיו זעם אנרגטי וזרמים של להבה בוערת.
  זה כמו מטיל להביורים פועם. נחל חם ובלתי נלאה בוער. וזה שורף הכל באופן ספציפי ובבת אחת.
  אלו הבנות כאן - שמסוגלות לעשות, אם בכלל, את סוף העולם.
  ואז מהפטמות הארגמניות בואו נזרוק פולסרים וברקים לוהטים. ששורפים והורסים הכל.
  ילדת שדון עם שיער מנוקד ורוד על רקע צהוב לקחה אותו ושרה:
  החיילים מוכנים, גברתי,
  אנחנו נשמיד את כולם!
  וקרץ לחברותיה. אלו באמת בנות, קול קולני.
  ונערי האלפים ממשיכים לשיר;
  לא האמנתי לצו אלוהים,
  רציתי להיות ערפד מפחיד...
  אל תקווה, לא תישרף מיד,
  נצח בייסורים הוא מנת חלקו של חוטא!
  
  הרי האל הקדוש אינו יודע רחמים,
  אל תצפו לרחמים ממוצצי הדם!
  במקום פירות מתוקים בגן עדן נפלא,
  הגיהנום בוער - גשמים עקובים מדם!
  
  עבור ערפד, יתד מאספן הוא מדויק,
  מדורה מפחידה מחכה!
  אתה שורף אומלל יום ולילה,
  השטן הכין גרזן!
  
  אדם חוטא יקבל את שלו
  זה יהיה כמו עכביש בוער באש!
  שדים יענו אותך בעולם התחתון,
  כאב שאין שני לו על פני כדור הארץ!
  
  פחד וחזר בתשובה, אויב ה',
  אם תעשה זאת, תוליך ישר לגיהנום!
  יום השבת לא יבוא בייסורים,
  תמיד מוקף בנחילים מטורפים!
  
  המתלה ישבור את העצמות שלך,
  בואו נהפוך את הג'וינטים עם פוקר!
  האם תוכל, איש קטן, להיות מאושר?
  ועכשיו דעו בייסורים לא-ארציים!
  
  אז מהר לחזור בתשובה, מוזר,
  התפללו ורדו על הברכיים!
  החבר לשתייה של ואסיה לא יעזור,
  רק נאמנות תכבוש את גן עדן!
  נניח שזה שיר כאן - אפשר לומר שהוא קרבי ביותר. והבנות משפיעות על האויב בצורה מאוד אגרסיבית.
  פשוט יש להם התרגשות וצמא להרפתקאות בלתי ניתנות למדידה. וגם מהפטמות הארגמניות של השד, איך יקחו את זה ויזיין באמת את הלוחמים. וכאן זה באמת לא ייראה מספיק לאף אחד.
  והבנות נורא יפות ומסוגלות להשפיע על צבע האודם הזוהר שלהן של פטמות החזה.
  וגם לשגר פולסרים מרחם נוגה. ההשפעה שלהם מאוד בוערת ושנונה.
  והם זורקים מחטים עם רעל באצבעות רגליהם החשופות, החודרות דרך האורקים. וזה נראה נפלא ביותר.
  ועכשיו, מפטמות האודם של שדיי, זה כאילו פולסר מכה בי שוב. זהו באמת המוח של העורבים רך והם נופלים המומים ואיבדו לחלוטין את ההכרה.
  . אֶפִּילוֹג
  הבנות כבר עשו כאן עבודה די טובה. וגם תהיה כמות נכבדת של מגופלזמה שתגיע מהרחם של נוגה. וזה יהיה כיף.
  והאלפים הצעירים זורקים רימונים בידיהם, ובו בזמן לא שוכחים לשיר;
  הו מערבולת הלב הצעיר,
  בו הלהבה שורפת את הר הגעש!
  אנחנו לא יכולים להיות אנשים בבית,
  איפה החתול באיון אכל את הפאי?
  
  כאן הזמיר שר בעצב,
  מצחו של הקב"ה חשוך!
  הכרוב שולח הנהון פרידה,
  לא מציאות, אבל סיוט נורא!
  
  אנחנו הבנים של המולדת הקדושה,
  הם הופיעו בפני אבותיהם, דעו לעזור!
  לא נתחרט, נכיר את החיים,
  להילחם בתהום יום ולילה!
  
  האויב זורק קסם
  הונאה, רשעות, זיוף רוע!
  אבל נראה את האור הרחוק,
  בואו נשבור את קרנו של היריב!
  
  ערפדים, אורקים, גולים,
  ניבים חדים נוצצים!
  אחרי הכל, גאולים אוהבים להילחם,
  המדפים מגיעים מהעולם התחתון!
  
  עבור המפקד הארכימג'י ,
  אנחנו רק פיונים וגדמים!
  הארמדה רודפת אחרי פריקים מרושעים,
  אבל אנחנו לא יכולים לסגת!
  
  ארץ המולדת שווה יותר מכל דבר אחר,
  אנחנו נקטע את הריצה של ההמונים האכזריים!
  המפלצות יקבלו את זה בפנים,
  שומר האוצר שלי יפוצץ לך את הראש!
  
  ארץ המולדת של כוח סווארוג,
  והחיים והתקווה של כל החיילים!
  יד ימינו של הוורמאכט נמחצה
  היא כיסחה שורה של יריבים!
  
  לפיד בוער בלב צעיר,
  החרב מחליפה את המקלע!
  בקרוב נפתח את הדלת לחלל,
  בואו נחליט מי צודק ומי טועה!
  
  כשיש שלום בנפש עם מזל טוב,
  הרשע לא יכול לקחת אותנו!
  אנו ניתן שינוי ליצורים הגיהנומים,
  מכיר כזה צבא של אלפים!
  
  אנחנו על הברכיים - אנחנו מתפללים לרוד,
  ה' הכול יכול שאל אותך!
  כדי לא לתת לחיילים ללכת לפח,
  בניו של האלף היקר שלי!
  כך שרות הבנות בצורה נוצצת ועם מצב רוח מעולה לניצחון מהיר ובלתי נמנע.
  ושיניהן הפניניות נוצצות כמו מראות. ובכלל, מה שהם עושים זה נהדר ומגניב.
  אי אפשר לעצור את הבנות האלה על ידי שום אויב. הם מדהימים ומקסימים.
  נסה את זה ותגיד לא. והם בהחלט יקרעו את הכבוד שלך. כמה שהגניבות האלה מצוינות. הם מלאים בדחפים מכל הלב וצמא לרצח.
  כאן ילדה ממשפחת האלפים הטילה פצצה משייטת סער על ידי לחיצה על בהונותיה החשופות. הוא נפל על מקבץ של אורקים. והרבה מהדובים של פוטין הלכו לעזאזל.
  מדובר, נניח, בבנות אקטיביות ואגרסיביות מאוד עם עיניים כמו אזמרגד וספיר. שנלחמים למען מטרה צודקת, נגד עדר פוטין. בוא נגיד שהבנות עשויות מפלדה.
  והם גם שרים;
  נתן לנו השראה להילחם -
  שייקר !
  לפצל את העולם לחתיכות -
  אלפין הסערה!
  
  הוא עשה מעשים עקובים מדם,
  הרמת דגל המרד!
  ומה רצית?
  המנהיג עונה - אני לא יודע!
  
  חשבתי שיהיה לכולנו דבש,
  כולם יהפכו לדמיורג'!
  ועכשיו הסוס נושא אותנו,
  לאורך סמטאות שבורות!
  
  שקשוק הפרסות המטורפות,
  דפוק - ההמון דוהר!
  האיחוד שלנו הוא כמו מונוליט,
  והפנים שלהם זורחות מאושר!
  
  תאמין שדם לא נשפך לנצח,
  בואו ננגב את הדמעות של היתומים!
  היה צייד, יהיה משחק,
  כל האיומים יעברו אותנו!
  
  הפרולטריון יהיה נסיך,
  ויהיה פרס על עבודתך!
  תאמין לי, הלכלוך ייעלם,
  בואו נקרע את בשרנו מהגיהנום!
  
  בואו נשיר שירים בקול רם,
  אנחנו כוח של ענקים!
  הסמל שלנו הוא הדוב הלבן שלנו,
  מפלגה - אנשים מאוחדים!
  
  לשפוך דם עבור ארץ המולדת,
  זהו כבוד, כבוד ותהילה!
  הפוך לחוט אדום בחיים
  תן להר הגעש לרתוח - לבה!
  כך הכול נסחף כמו מפולת שלגים לוהטת. והבנות לקחו ופלטו פולסרים מהרחם של נוגה. והכל התברר כמגניב ושיקי.
  לוחמים שרו למעמד הגבוה והמדהים. והם נתנו את הרמה המצטיינת והמדהימה שלהם.
  ואיך יראו ניבים-שיניים. ושוב הם ייקחו וישרוקו, תוך שימוש בבהונותיהם החשופות. ושוב נופלים העורבים ההמומים וחסרי ההכרה.
  והם נופלים ארצה כמו אבני ברד. ויש הפיכה רצחנית.
  ומהפטמות הארגמניות של הבנות מתעופפים ברקים הרסניים. ובואו נגיד שזה מעולה ומגניב.
  והבנות יורקות, והרוק שלהן מתפוצץ כמו חומצה וזורע הרס.
  זה באמת מה שנשים צריכות. והם עוד יתפזרו, והם יסדרו משהו אחר.
  ואז הם מתחילים לשיר;
  בעולם בני התמותה, בצל האימפריה;
  דעות קדומות של אנשים פתטיות!
  בואו נזרוק לתהום את כל השטויות, האמונות הטפלות -
  מוטב שנהיה חופשיים כמו אלים!
  
  הצבא שלנו הוא סיבה צודקת,
  החלל הוא בדיוק כמו חצר!
  כדי להיות אוניברסלי, הגיע הזמן להיות כוח,
  אז כולם חייבים להישפט!
  
  ספינות כוכבים, ספינות קרב - חזקות,
  אין ספירה של טילי המלחמה!
  זה אומץ ללא רבב,
  אנחנו משתמשים בחרב כמו תמיד - בסדר!
  
  כיבוש כוכבי הלכת התת-ירחיים,
  מספק אור נוצץ!
  אנחנו עושים דברים נפלאים, אתה יודע,
  שחר גדול של היקום!
  
  אפר לפעמים על פני הגלקסיה,
  הם התפשטו במפלים כמו מערבולת סוערת!
  אבל אנחנו אבירים ורומנטיקנים,
  מה שהם שרים לאור הירח החיוור!
  
  היקום יהפוך להיות כפוף לנו,
  בו סדר מאות שנים הוא נצח לוהט!
  התבונן באור האלפים - אומה גאה,
  למרות שהמוח שלי לפעמים חלש!
  כן, לגבי האחרון, הבנות ממש ביקורתיות על עצמן. אבל הם שרים נהדר.
  וזה אפילו יותר מגניב לשחרר ברק מהפטמות הארגמניות של החזה. הם מחלקים מכות צורבות לאורקים.
  הלוחמים חורקים:
  אהבה ומוות, טוב ורע,
  להיות אורק זה חטא...
  זה נועד להבין!
  אהבה ומוות, טוב ורע,
  וניתן לנו רק אחד לבחור!
  והבנות שוב שיחררו ברקים חזקים מפטמות האודם שלהן.
  זו באמת סופת הוריקן שמשתוללת.
  והם בהחלט נמצאים בהתרגשות של קרב.
  הלוחמים שרים:
  אורק מרושע בחוסר אמון הוא מסוכן,
  אתה לא יכול לחיות בתאווה חוטאת...
  כי הכעס של השדון הוא נורא,
  כי השדון הקפדני הוא השופט!
  והלוחמים יפגעו באורקים עם פריקה של מגופלזמה מרחם נוגה.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"