Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova Queen Of Elves

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    A na-ebuga nwa agbọghọ na-emeghị ihe ọjọọ, Maria Kolesnikova, site n'ụlọ mkpọrọ echedoro pụrụ iche gaa na ụwa anwansi magburu onwe ya. N'ebe ahụ, demiurge Chineke n'onwe ya, Sfero Katastrofov, kpube ya okpueze dị ka nne na nna nke elves. Ma mgbe ọ natara okpueze ahụ, nwanyị ahụ na-adịghị mma ga-alụ ọgụ megide alaeze ukwu ndị agbata obi, bụ ndị trolls, orcs, gnomes, ọkara-breeds , vampires na ndị ọzọ e kere eke akụkọ ifo bi. Ma n'ezie onye iro kachasị na nke kachasị njọ bụ Koschey anwụ anwụ.

  MARIA KOLESNIKOVA QUEEN OF ELVES
  ANNOTATION
  A na-ebuga nwa agbọghọ na-emeghị ihe ọjọọ, Maria Kolesnikova, site n'ụlọ mkpọrọ echedoro pụrụ iche gaa na ụwa anwansi magburu onwe ya. N'ebe ahụ, demiurge Chineke n'onwe ya, Sfero Katastrofov, kpube ya okpueze dị ka nne na nna nke elves. Ma mgbe ọ natara okpueze ahụ, nwanyị ahụ na-adịghị mma ga-alụ ọgụ megide alaeze ukwu ndị agbata obi, bụ ndị trolls, orcs, gnomes, ọkara-breeds , vampires na ndị ọzọ e kere eke akụkọ ifo bi. Ma n'ezie onye iro kachasị na nke kachasị njọ bụ Koschey anwụ anwụ. OKWU
  Ewere agba na-egbuke egbuke ma na-egbuke egbuke na mbara igwe. N'elu ha ka e kpokọtara okpu-eze kpakpando nile nke na-egbuke egbuke dị ka nkume dị oké ọnụ ahịa: emerald, rubi, sapphires, topaz, diamonds, stars.
  Otu nwata nwoke na-ele anya dị ihe dị ka afọ iri na abụọ ma ọ bụ iri na atọ, mara mma nke ukwuu ma nwee akwara naanị obere mkpirisi, nọ na-atụgharị, na-awụli elu, na-atụpụkwa pulsars site na mkpịsị ụkwụ ya. mọ-ya nāb͕aghari n'okpuru akpukpọ-aru-ya nke ọla, dika bọọlụ mercury, Agiri-isi-ya di kwa ọcha dika snow.
  Otu nwa agbọghọ mara mma nke ukwuu na bikini pụtara n'akụkụ ya, nwere ntutu na-egbuke egbuke dị ka ire ọkụ nke ọkụ.
  O were ọnụ ọchị kwuo:
  - Ndewo ọdachi Sfero! Kedu ihe ị na-amaghị ihe ị ga-eme?
  Nwa nwoke demiurge zara na ịmụmụ ọnụ ọchị:
  - Ee, m na-eche, ọ bụ na m ga-eke eluigwe ọzọ? Kwere - ọ ga-abụ ihe ọchị Emmanuelle!
  Nwata nwanyị demiurge yi na bikini kwuru:
  - Ụwa ọhụrụ ọ bụla e kere na-eweta nsogbu ọhụrụ! N'ime ha, ihe e kere eke na-eche ụdị nsogbu dị iche iche ihu nke na mmadụ ga-agbasi mbọ ike ka ndị dị ndụ nwee obi ụtọ ma ghara ịta ahụhụ. Na ebe a, n'ezie, ị ka kwesịrị iche echiche banyere osisi. Ha dịkwa ndụ, ọ dịkwaghị ụtọ iri ya!
  Sphero ji iwe kwuo:
  - Ekechiela onwe gị!
  Emmanuelle kwuru, sị:
  - Ka Hypertheoplasm nọnyere anyị!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ wee tụgharịa n'ikuku, na-amagharị ụkwụ ya efu ma mara mma. Mgbe ahụ, akụkụ ụkwụ ya dị ala wepụta asatọ, kpakpando nke ụyọkọ kpakpando niile na-enwu.
  The demiurge nwata kweta, ya mọzụlụ na ya gba ọtọ, Apollo-dị ka, miri-adọkpụ toso na-akpụ akpụ. Na ndị nta akụkọ batara dị ka mmanya chocolate. Olu nke onye kere eluigwe na ala doro anya nke ukwuu:
  - Nke a, n'ezie, dị ukwuu. Ma eleghị anya, anyị nwere ike imere ndị bi na mbara ala ụwa ihe?
  Emmanuelle ji ọchị kwuo:
  - Ọ bụ isi ekwe omume! Agbanyeghị, ị maara, anyị enweghị ike igosipụta onwe anyị nke ọma na mbara ala a. Ndị mmadụ nwere ụzọ nke ha ma ha kwesịrị ịgbaso ya!
  Sphero kwee isi.
  - Nke ahụ bụ eziokwu! Ma maka ndị mmadụ n'otu n'otu, anyị ka nwere ike ime ihe ọma!
  Nwanyị chi nwanyị kwee ekweta:
  - Ee, nke ahụ bụkwa eziokwu! N'ezie, ị pụghị ịrụ ụka na ihe dị otú a!
  Nwa nwoke demiurge kwuru:
  - Nwanyị nwere obi ike, nwere obi ike na onye dị ùgwù na-ata ahụhụ n'ụlọ mkpọrọ: Maria Kolesnikova! Ọ jụrụ ịpụ ná mba ahụ, a tụba ya n"ụlọ mkpọrọ. Ebe a na-emegbu ya ma na-ata ya ahụhụ. A ghaghị ime ihe iji chebe onye mkpọrọ a tozuru etozu n'ahụhụ!
  Emmanuelle ji ịnụ ọkụ n'obi kwupụta:
  - Ọ dị mma! Anyị ga-emekwa otu ihe ahụ!
  Sphero jiri ọchị kwuo:
  - M ga-anọrọ ya n'ụlọ mkpọrọ, na anyị ga-enye ya ocheeze na otu n'ime anyị kpakpando alaeze!
  Nwa nwanyị demiurge kwetara:
  - Ọ ga-abụ ihe ziri ezi ma na-adọrọ mmasị!
  Nwa nwoke demiurge ahụ kpuchiri ikiri ụkwụ ya, nke ọ ka nwere n'ọdịdị ya dịka ụmụaka, wee bụrụ:
  -Ka otuto dịrị anyị ruo mgbe ebighị ebi! Ala nna anyị nwere nnukwu ike!
  Emmanuelle ji ọnụ ọchị jụọ:
  - Ọ ga-ekwe omume ịsị na Chi Demiurge nwere ala nna?
  Sfero kwere ekwe:
  - N'ezie, ị nwere ike ikwu nke ahụ! Echiche nke Motherland bụ ihe atụ!
  Mgbe nke ahụ gasịrị, nwa nwoke na nwa agbọghọ ahụ zọọ stampụ n'otu aka, na ụkwụ ha efu, akpụkpọ anụ, na muscular ụkwụ, n'ikuku, na-eme ka ọkụ na-ada ụda, ma kwuo n'otu:
  - Ka ọ dị ka anyị na-ekwu! Ka e mee uche anyị!
  . ISI NKE 1.
  N'ụlọ mkpọrọ, a na-emegbu Maria site n'ịchọgharị onwe ya mgbe nile na mmegbu. Otu n'ime mmekpa ahụ ndị a bụ ọchụchọ . E tinyere ya n"ihu ndị ikom ise. Mgbe ahụ, ndị nche nwanyị abụọ pụtara. Ha yikwasịrị uwe ọgwụ rọba dị gịrịgịrị ma yipụ nwa agbọghọ ahụ ọtọ, wee malite ịgbawa ahụ ya n"enweghị ihere ma ọ bụ akọ na uche.
  Ma ọ bụghị naanị nke a, n'ezie. A na-enye Maria nri ntakịrị: otu efere ofe nke nwere mmiri nnu dị ntakịrị na akwụkwọ kabeeji na-ese n'elu ya, na otu achịcha. Otu nwa agbọghọ tụfuru oke ibu site na nri dị otú ahụ: akpụkpọ anụ na ọkpụkpụ. Ọzọkwa, ha ji opi rọba na ikiri ụkwụ ya tie ya ihe ma manye ya ịgbapụta pọmpụ, dị ka ohu na Rom oge ochie.
  Maria tara ahụhụ nke ukwuu, a chọkwara ya, ike gwụkwa ya. A manyere ya ka ọ hie ụra n"enweghị ihe ọ bụla matraasi n"elu mbadamba ihe, ma n"abalị, ha tinyere olu n"olu ya dị ka nkịta, kee ya agbụ na mgbidi.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ nwere oke egwu mgbe ejiri aka ndị nche kụchie ya n'ihu ndị nwoke ahụ na uwe rọba dị gịrịgịrị, ma n'otu oge ahụ ụmụ nwoke ahụ na-ele anya, chịa ọchị ma na-akwa njakịrị.
  Tụkwasị na nke ahụ, ọ ghaghị ịrụ ọrụ nke ukwuu na ahụ nwa agbọghọ ahụ na-egbu mgbu ma na-afụ ụfụ nke ukwuu.
  Ma ọ bụghị naanị, n'ezie, nke a ... Ndị nche nwoke na-akụ Maria mgbe niile n'obi na afọ. Ha wee tie m ihe n"ịnyịnya ibu.
  Ma Maria Kolesnikova adaghị mbà ma ọ rịọghị maka ebere.
  Ọ megidere ndị dọọrọ ya n'agha, ma nọgide na-enweghị ike ịbịaru nso na mpako.
  N'ikpeazụ, ha yipụrụ ya ọzọ ma kpọchie ya ọtọ n'ụlọ mkpọrọ ntaramahụhụ. Ma n"ebe ahụ ka oyi na-atụ kpuchiri mgbidi ahụ. Na Maria Kolesnikova guzoro n'ala na shuffled ya iferi ụkwụ,-acha anụnụ anụnụ si oyi. Ọ dị gịrịgịrị, a na-ahụkwa ọkpụkpụ ọ bụla dị n'ahụ́ ya. Tụkwasị na nke ahụ, ha chọtara ya ahụhụ ọzọ: ha kpụpụrụ ntutu isi ya. Ma ugbu a, ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ isi nkwọcha kpamkpam, ya na ndị ọrụ nwere ntutu isi.
  Nwa agbọghọ ahụ tara ahụhụ dị ka Zoya Kosmodemyanskaya. Ịdina n'ala oyi na-atụ pụtara igbu onwe ya. Mgbe ahụ, ọ gba ọtọ na abụba na-enweghị abụba, ọ ga-adarịrị mbà. Ya mere, Maria metụrụ ya ụkwụ efu, taa ahụhụ, taa ahụhụ, ma jidesie ya ike.
  Na mberede, ọkụ dakwasịrị ya n'ọchịchịrị zuru oke. O wee mee ka onye mkpọrọ ahụ na-adịghị mma, bụ́ ọkpụkpụ anụ ụlọ mkpọrọ, bụ́ ebe onye ọchịchị aka ike mustachioed na isi nkwọcha zitere ya.
  Maria chere na ọ na-eche echiche. Otu nwata nwoke na-agba ụkwụ ọtọ yi uwe mkpirisi pụtara n'ihu ya. Nwa nwoke ahụ mara mma nke ukwuu enweghị ihe ọ bụla ma e wezụga uwe mwụda. N'otu oge ahụ, ọkpụkpụ gba ọtọ nke nwata ahụ jiri nchara nchara nke uru ahụ, na eserese dị ebube nke uru ahụ.
  N'agbanyeghị na ọ dị ka ọ dị afọ iri na abụọ ma ọ bụ iri na atọ.
  Nwatakịrị ahụ setịpụrụ aka ya jụọ Meri:
  - Ị na-ata ahụhụ?
  Nwatakịrị nwanyị ahụ jiri ọnụ ọchị zaa:
  - Ọbụna karịa!
  Nwatakịrị nwoke ahụ zọkwasịrị ụkwụ ya gba ọtọ, dị ka nwata, mara ezigbo mma n'elu taịlị ndị dị n'ime ụlọ ntaramahụhụ wee sị:
  - Ugbu a nhụjuanya gị agwụla! Were aka m soro m!
  Maria ji olu na-ama jijiji jụọ:
  Ị bụ mmụọ ozi Jehova?
  Nwatakịrị ahụ kwara isi ya nke ọma:
  - Mba! Abụ m Chineke!
  Nwa agbọghọ ahụ jụrụ na ihe ijuanya:
  - Pụrụ Ime Ihe Nile!?
  Sfero kwere ekwe:
  - Ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ Pụrụ Ime Ihe Nile!
  Maria jụrụ na ihe ijuanya:
  - Gịnị mere ị na-ekwe ka ndị mmadụ na-ata ahụhụ?
  Nwatakịrị ahụ were ọnụ ọchị zaa:
  - N'ihi na m kere gị Ụwa. Naanị m nwere ike ịkpọrọ gị banye na mbara igwe m. N'ebe ahụ ka ị ga-abụ eze nwanyị m!
  Nwatakịrị nwanyị a jụrụ ya na-asụ ude:
  Gịnị ma ọ bụrụ na m jụ?
  Sfero jiri ọchị zaa:
  - O nweghị uru ị jụrụ. Mgbe ọ pụtara na ị si n'ụlọ mkpọrọ ahụ pụọ n'enweghị ihe ọ bụla, ndị na-elekọta gị, bụ ndị tara gị ahụhụ nke ukwuu ma nọgidesie ike n'ebe ahụ, ga-ewe iwe nke ukwuu. Naanị nke a bara uru ịnakwere onyinye m!
  Maria kwere ekwe.
  - Eleghị anya ị kwuru eziokwu! M ga-abụ onye nzuzu zuru oke ma ọ bụrụ na m tufuru ohere a maka ịbọ ọbọ.
  Sfero wee pịa Maria Kolesnikova n'aka wee jiri ọnụ ọchị kwuo:
  - Ugbu a, soro m nzọụkwụ!
  Na mbụ, ụkwụ efu, muscular ụkwụ nke nwa ebighị ebi steepụ, na mgbe ahụ dị gịrịgịrị, echichi ụkwụ nke nwa agbọghọ, acha anụnụ anụnụ si oyi.
  Ma mgbe obere oge gasịrị, Maria nwere mmetụta dị egwu n'ime onwe ya, na oyi na-atụ oyi nke ụlọ mkpọrọ ntaramahụhụ jikwa obi ụtọ dochie ya.
  Ya na Chineke Onye Okike na-eto eto na-enweghị ngwụcha, gbabara n'ike ike.
  Maria nwere nnọọ obi ụtọ na obi ụtọ. O nwere ike ime ihe yiri ka ọ gaghị ekwe omume - hapụ mgbidi ụlọ mkpọrọ ahụ! Ma ugbu a, o ji ụkwụ nkịtị bata n'ụwa ọhụrụ, nke a na-ejikarị osisi rọba na-akụkarị ya.
  Ma ugbu a ubi akụkọ ifo akwụsịla. Nwa agbọghọ ahụ wee hụ onwe ya n'elu akwa akwa na-ekpo ọkụ, nke na-ekpo ọkụ, nke mara mma nke ukwuu ma maa mma, nke na-egbuke egbuke nke nwere ọla edo, diamonds na ihe ịchọ mma ndị ọzọ nke ụlọ eze ahụ.
  Maria hụrụ onwe ya n'ihu otu nnukwu enyo. Ndị na-eje ozi wụsara ya ákwà mgbochi doro anya. Ọ kpuchiri ahụ́ nwa agbọghọ dị gịrịgịrị, nke ike gwụrụ n'ụlọ mkpọrọ, kpuchiri ọnya na abrasions.
  Sfero kwuru:
  - M wetara gị eze nwanyị ọhụrụ si hell!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ mara mma nke ukwuu, na-eto eto, ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ihu ụmụaka. Ọnụ ọgụgụ ndị ahụ dị gịrịgịrị na muscular. Na uwe ndị ahụ bụ naanị eriri ọla, na-adịghị ekpuchi ara na úkwù zuru oke, yana akpụkpọ ụkwụ nwere ikiri ụkwụ. Elves dị iche na ndị mara mma naanị na ntị ha nwere ụdị lynx, na ụdị enweghị atụ, na amara pụrụ iche nke agbụrụ a mara mma.
  E jiri ya tụnyere ha, Maria yiri nnọọ ọkpụkpụ, ike gwụ ya, ọgịrịga na-apụta dị ka ndị mkpọrọ nọ n"ogige ịta ahụhụ, ara ya na-agbachakwa kpam kpam. Ahụ́ nwa agbọghọ ahụ agbadala, ogwe aka ya na ụkwụ ya adịwokwa mkpa, dịkwa ka olu ya. Na ọnya, akara iti ihe, na ọbụna ọkụ sịga e menyụchara, n'ahụ ya.
  Na isi ya, na-akpụ isi nkwọcha, na-agbaji na abrasions, nke na-eme ka Maria dị egwu karị.
  Sfero jiri ọchị kwe isi:
  - Ee, ị dị ka onye mkpọrọ nke Auschwitz! Ma atụla egwu ihe ọ bụla! Ndị elves nwere ọgwụ anwansi nke ga-agwọ ọnya gị ma mee ka ị bụrụ nwa agbọghọ mara mma nke ọma!
  Maria kwuru n'ọchị:
  - Gịnị kpatara na ị naghị eme ya n'onwe gị?
  Nwa nwoke demiurge ji obi ike zaa:
  - N'ihi na elves ga-arụkwa ọrụ! Na ha bụ ndị ọkachamara dị ukwuu n'ihe gbasara ọgwụgwọ!
  Ndị elves bụrụ abụ n'olu:
  Anyị nwere ike ịgwọ ọrịa,
  Mesoo, njakịrị, kwere m, ọnya ọ bụla...
  Ule, jiri naanị A na-agafe,
  N'ihi nnukwu ebube elf!
  Ma e duuru Maria gaa n'ụlọ ezumezu, banye n'ọnụ ụlọ ọzọ. Nwatakịrị nwanyị ahụ jere ije n'elu kapeeti ahụ wee nwee mmetụta na-atọ ụtọ. Ọ na-ekpori ndụ nke ukwuu.
  O wee hụ onwe ya n"ime ọdọ mmiri jupụtara na mmiri na-esi ísì ụtọ. Ebuuru nwanyị ahụ mkpọrọ n'ebe ahụ.
  Ọtụtụ ụmụ agbọghọ elf malitere iji ihe na-esi ísì ụtọ na-esi ísì ụtọ na-ete ya.
  Maria ji obi ụtọ sachaa. Ee, ọ dị ezigbo mma.
  Anya ya, ọnya, mbelata, ọkụ malitere agwọta n'ụzọ nkịtị n'anya anyị. Akpụkpọ ahụ wee malite ịdị na-eto eto.
  Maria malitedịrị ịbụ abụ na obi ụtọ;
  Ọ bụ nwa agbọghọ dị jụụ, nwee obi umeala.
  M rọrọ nrọ inwe ụlọ nke m!
  Ka ọchị ụmụaka na-agbapụta nke ukwuu.
  Ka anụ ọhịa bea na-azụrụ n'ime ọhịa!
  
  Achọrọ m ubi udo,
  Fluff nke spikelets ọla edo!
  Ka anyị ghara ịma ọgba aghara ahụ ruo mgbe ebighị ebi.
  Na na e nweghị ndị iro!
  
  Mana ebe a ka mwakpo Tatar bịara,
  Na ọzọ ụkwụ nke ụkwụ akpara akpa!
  Ọfọn, olee ebe ị nọ, ìgwè ndị agha hussar;
  Kedu ihe a ma ama maka ịkpọ iyi ya?
  
  Ebee ka ndị knight nọ, ndị dike,
  Ma gịnị mere na enweghị nchebe?
  Lee ala nna anyị jikọrọ ọnụ;
  Ìhè ọkụ na-ekpo ọkụ na-enwu!
  
  Ha na-eduru m banye n'ime yoke ahụ n'ụkwụ efu;
  Site cones, alaka na steppes!
  Ha we were utari tia azu-ha;
  Lee ka o si sie ike ịkwa ákwá n'agbụ ígwè!
  
  Ndị iro tara nwa agbọghọ ahụ olu.
  Ọ kpọgidere wee chọọ nyagbu!
  Ebe a n'ala-eze nke ajọ sultan.
  Amalitere m ịsacha egwuregwu!
  
  Na mbụ m tara ahụhụ n'ọhịa.
  ùkwù ọka na-agba agba na-eyi akpa ndị ahụ!
  Ma ọ gbawara nke ọma na ịma mma;
  E kwuwerị, Chineke bụ onye ọchịchị na-emesapụ aka!
  
  N'ebe a Nna-ukwu masịrị ya;
  E zigara m seraglio!
  N'ebe ahụ enwere m ike nke nwoke,
  Amalitere m ime ihe mkpofu niile ụtọ!
  
  Mara mmechuihu dị otú ahụ
  Zụrụ ahụ kacha ụtọ!
  Ọ ka mma ịtachi obi n'ụkọ
  Ka nne nke m ghara akọcha!
  
  Amaghị m ihe na-echere na njedebe nke okporo ụzọ,
  Agadi na onye ogbugbu na-atụ egwu!
  Ma ọ dịghị ebe maka ndị mmefu n'eluigwe;
  Naanị ihe fọdụrụ bụ ịkwa akwa akwa!
  Maria na-agụ nke ọma. Ọ bụ ọkachamara n'ịgba egwu nke batara na ndọrọ ndọrọ ọchịchị. Na, n'ezie, ụmụ agbọghọ elf kwadoro ya. Na onye ọ bụla nwere ụdị olu mgbe ha na-abụ abụ.
  Mgbe ahụ, a sachara Maria n'ime ọgwụ anwansi pụrụ iche. Ha wee nye ya porridge dị ụtọ nke ukwuu nke na mmanụ aṅụ na mmiri ara ehi juru oyi ka o rie. Mgbe ahụ, ha nyere m ihe ọṅụṅụ sitere na mkpụrụ osisi a na-amaghị ka m ṅụọ.
  Mgbe nke a gasịrị, Maria nwere mmetụta dị egwu n'ime onwe ya wee daa n'ụra n'elu sofa ahụ.
  Ndị elves kpuchie ya na akwa akwa na-ekpo ọkụ. Ma onye mkpọrọ nke akọ na uche were ya wee mikpue n'ime ọmarịcha ọhụụ.
  Ma ọ tụgharịrị dị nnọọ mma.
  Na nrọ ya, Maria ghọrọ nwa agbọghọ dị obere, ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ nwa agbọghọ.
  O jere ije n'elu ahihia nke na-acha odo odo. Ụkwụ nwa agbọghọ ahụ tọgbọrọ chakoo, ma ọdịdị mara mma nke ukwuu. Na ahihia ahụ mere ka ọ nwee mmetụta dị ụtọ n'ụkwụ efu mara mma.
  Maria bụrụkwa abụ:
  Ọ bụrụ na ọ dị ogologo n'akụkụ ụzọ, ọ bụrụ na ọ dị ogologo n'akụkụ ụzọ ahụ.
  Malie, zọọ ma gbaa ọsọ...
  O nwere ike, eleghị anya ...
  O kwere omume, ọ ga-ekwe omume, ọ ga-ekwe omume,
  Nke ahụ bụ n'ezie. Nke ahụ n'ezie...
  Ị nwere ike ịga Africa!
  Mana ọ bụghị ọnụ agụ iyi!
  Na oh, n'Africa ugwu dị oke elu,
  Na oh, n'Africa osimiri ndị a sara mbara ...
  Oh, agụ iyi-hippos,
  Ah, sperm whale,
  Oh, na parọt ndụ ndụ!
  Oh, na parọt ndụ ndụ!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ bụrụ abụ yiri nke ahụ wee leghachi anya azụ. N'ezie, e nwere oke ọhịa Africa gburugburu. Ọ mara mma gburugburu. Okooko osisi buru ibu ma na-egbuke egbuke, ikuku jupụtara na ísì ụtọ ha. Na ihe niile mara mma nke ukwuu. Enwe na-amali elu osisi. Na ọdụ ha toro ogologo ma sie ike nke ukwuu.
  Na banana na-eto eto. Na nnukwu ibu, ndị a na-erekarị na ụlọ ahịa.
  Maria jikwa ịnụ ọkụ n'obi bụrụ abụ ọzọ;
  Anyi no n'ime oke ohia n'ala enwe ohia,
  Ebe unere na-acha akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ, a na-enwe mkpọ anụ anụ!
  Anyị ga-emeri oké osimiri,
  Site na ike ebulient dị otú ahụ!
  
  Russia nyere anyị iwu ka anyị gaa -
  Gaa n'ebe equator bụ ọwa mmiri!
  Ọfọn, gịnị bụ Chineke Otu na ọ bụghị Otu,
  Anyị nwekwara ihe karịrị otu ogbunigwe!
  
  Ha zipụrụ ụmụ okorobịa ndị ọsụ ụzọ ka ha gaa agha.
  Ha kwuru na ọ bụ naanị ọrụ nkuzi!
  Ka onye ọ bụla bụrụ nwa nwoke nwere obi ike,
  Ike nke nnukwu rọketi na-agba ọsọ!
  
  M na-eji egbe igwe agba n'ebe m chọrọ -
  Eji m agba khaki gbuo ndị agha ahụ!
  Ha agaghị enwe ike weghara ala nna anyị,
  Pindos na ndị ọzọ na-emegbu mmadụ!
  
  Obodo nna dị otú ahụ bụ iwu iwe iwe -
  Mụta ịlụ ọgụ dị ka ọdụm dị egwu, nwata!
  Ma ọ bụrụ na onye ndu uhie nyere iwu,
  Adịla onye omeko obi ọmịiko!
  
  Mkpuchi shei ahụ gbara m ntì nke ukwuu.
  O nwebeghị ahịhịa ọka ọ bụla siri ike!
  Mana m na-ejere ala nna m ozi, kwere m, ogologo oge,
  Echela ndị ntorobịa adịghị ike!
  
  Mau -mam gbara anyị gburugburu .
  Ha enweghị ube, mana ndị na-agba bọmbụ!
  Na nzaghachi, anyị ga-eji ígwè tie.
  Ndị na-anya ụgbọ elu Russia ga-enyere aka site na mbara igwe!
  
  Na Russia, onye agha ọ bụla sitere na anụ ụlọ anụ ụlọ.
  Nwata na-eru egbe!
  Mebie usu-ndi-agha nke ndi-agha;
  Egwu ndị bard na-abụ maka mkpagbu!
  Maria bụrụ abụ na-achị ọchị. Kedu ndị mwakpo anyị na-ekwu maka ya? O yiri ka Russia n'onwe ya na-agbalịsi ike ugbu a ijide Ukraine, agha ahụ eruwokwa n'afọ nke abụọ ya. Ikekwe kemgbe Agha Ụwa nke Abụọ, ọ bụ nke kasị ukwuu n'ihe banyere ọnụ ọgụgụ ndị agha na-etinye aka na ya, ikekwe ọ bụrụ na ọ na-aga n'ihu, ọ ga-abụ nke kachasị njọ.
  Maria sụrụ ude nke ukwuu wee bụrụ abụ, na-echeta ụwa ọ ka hapụrụ:
  Ala nna m, obere ego,
  Ala nna m, ara agbaala gị!
  Na ọnọdụ ozugbo ghọrọ obere. Ọzọkwa, Africa abụghị ala nna ya. Ma n'ezie, ọ naghị amasị m mgbe ị na-ejegharị n'ụkwụ efu na naanị bikini dị ka anụ ọhịa. Na ebe nnukwu ihe na-eme.
  Maria jikwa ịnụ ọkụ n'obi bụrụ abụ ọzọ, na aha nwoke, ịhụnanya nke onye na-ede uri Belarusian na Bard Oleg Rybachenko:
   Olu nke ụbọ akwara dị ebube, na-ekwughachi,
  M na-abụ abụ, na-atụ egwu, anaghị m agbachi nkịtị!
  A naghị eji waks eme aka ọgụ.
  Anyị na-agbalịsi ike maka ìhè - ụzọ nke ray!
  
  Chineke na-ata ndị ọrịa ahụhụ -
  Ọkụ si na ọkụ mmụọ rechapụ ndị mmehie!
  Achọrọ m Onye Pụrụ Ime Ihe Niile bụrụ enyi,
  Ka ọ ghara isi ike!
  
  Kraịst ga-abịa, n'ezie, n'oge adịghị anya,
  Hapụzie, kwere na mwute?
  Adịla squin ka emechara, iwe si anya,
  Mmehie, nnwere onwe, oke nwute!
  
  Achọghị m ịga n'ahịrị -
  Achọghị m ịbụ ndị na-enweghị mmehie!
  Omume aghụghọ ka mma
  Kedu ihe bụ eri na-enweghị oke ike ọgwụgwụ!
  
  O kwuru na a gaghị enwe agha na paradaịs.
  Na mmehie ga-apụ n'anya, ọjọọ maka onye ọ bụla!
  Ma gịnị bụ akara aka maka?
  Agụụ na-agụ anyị maka mgbanwe ọhụrụ!
  
  Ịdị ndụ ebighị ebi - mara nke a nke ọma,
  Ma ibi ndụ na-enweghị mmehie bụ ahịhịa!
  Ndị dike ga-ahụ agha n'anya nke ukwuu,
  E kwuwerị, ndị agha na-aga agha!
  
  Obodo nna, ala nna onye agha,
  Ọ na-ejide ọkụ n'aka ya - njem!
  Nkwụghachi maka nnukwu anụ arụ adịghị ọcha,
  Ị ga-agba ha ụkwụ na eze, dike!
  
  Ka ayi were oké oriri mebie agha ahu;
  Ka anyị rie nri, ihe ọṅụṅụ - ka anyị gbaa egwu!
  A sị ka e kwuwe, ndị knight anyị adịghị anwụ anwụ.
  Na okwu akụtaghị nkuanya, ma anya!
  
  Agbanyeghị, gịnị ka a ga-eme n'ụwa nke udo?
  Ị nwere ike iwu ụlọ n'ebe ahụ!
  Nye kwa ozi ahu nye ubọ-akwara.
  N'ịbụ onye natara okpueze laurel!
  
  Ma enwere ụwa ndị ọzọ - mara,
  Ebe ndị dike na-etokwa!
  Nwa nwoke na-ese tank n'elu tebụl ya,
  Gịnị ma ọ bụrụ na ndị ọbịa abịakwute anyị?
  
  Anwala izu ike
  Mee ka akwara gị dị ike, mee ka uche gị sie ike!
  Anyị ndị Rọshịa maara ka e si alụ ọgụ,
  Mgbe onyeisi ndị mmụọ ozi dara na mberede!
  Maria sụrụ mkpọrọhịhị na iwe were zọọ ya ụkwụ efu, nke nwa agbọghọ, nke kụchiri emechi wee kwuo:
  - Ee, ndị Russia maara otú e si alụ ọgụ, ma onye? Agha a na-alụ ụmụnna na ụzọ Ken bụ, n"ezie, ihere! Nke a ekwesịghịkwa ime!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ were ya were mkpịsị ụkwụ aka ya gwepịa akị ahụ dina n"elu ahịhịa, ma mesịa tụba ya n"ọnụ ya na-acha uhie uhie juputara na eze ọcha. Ọ tara ya ma tie mkpu:
  - Ajọrọ dragọn mmiri ozuzo!
  Na ịchị ọchị ọzọ, ọ bụrụ abụ a ma ama banyere ọbụbụenyi nke ndị mmadụ, nke Lev Leshchenko rụrụ:
  Anyị niile mụtara n'ụlọ akwụkwọ, na anyị na-echeta n'obi
  ndị ochie nkuzi banyere Kievan Rus Na Orthodox mara, onye ị na-adịghị ajụ, Gịnị bụ baptizim nke Russia na Khreshchatyk .
  
  Chei, ndị Slav! Shit, Slavs!Muscovites na Kievites Anyị kwesịrị ịkọrọ gị ala nna anyị? Ị ga-atụtu obere nwunye gị nke Ukraine egbe egbe? Ọ ga-akara m mma ịhụ ya n'anya ... Gwa m eziokwu, nwanne, gịnị kpatara na ị na-esi ísì ụtọ sitere na mmanu abuba
  
  . na vodka, ma ọ bụ vodka na soseji, anyị na-aṅụkọ ọnụ, na narị afọ atọ ugbu a, na-amasị m dumplings na cherị
  
  . Shit, Slavs!Muscovites na Kievites ànyị ga-eso gị kerịta ala nna anyị?Ị ga-atụ aka egbe
  n'aka obere nwunye gị nke Ukraine?
  Ọ ga-akara m mma ịhụ ya n'anya...
  
  Mụ na gị na-akụrisị ndị na-ekweghị ekwe ọnụ mgbe niile, otu ataman na-edukwa anyị n'ahịa a.Mgbe ahụ mụ na ndị ataman enwechaghị ihu ọma.Ma anyị nwere amamihe na-akpasu ndị iro anyị iwe.
  
  , Ndị Slav! Shit, Slavs! Muscovites na Kievites Kwesịrị ịkọrọ gị ala nna anyị ? Ị na-aga
  n'ezie na-atụ égbè
  na obere nwunye Ukraine gị? Ọ ga-akara m mma ịhụ ya n'anya ... N'obi m niile!
  Maria wee tie mkpu. Ee, e nwere otu oge mgbe ndị USSR bụ enyi, ma ugbu a, e nwere nnukwu agha. Agha a akwụsịghịkwa.
  Ọdụm pụtara izute nwa agbọghọ ahụ. Nnukwu anụ ọhịa Africa.
  Maria hụrụ ya n'oge ikpeazụ, ọ fọrọ nke nta ka ọ daba n'ime ya. O nwechaghị oge ọ ga-akwụsị wee jụọ oyi. Ọ nụrụ na ọ bụrụ na ị kwụsịghị, anụ ọhịa ahụ nwere ike ọ gaghị ebuso ya agha.
  Leo lere ya anya wee jụọ na mberede n'olu mmadụ:
  - Ị bụ otu Maria nke ghọrọ eze nwanyị elves?
  Nwatakịrị nwanyị ahụ ji ọnụ ọchị zaa:
  - Ị nwere ike ikwu nke ahụ! Ọ bụ ezie na enwebeghị m okpueze n'ọchịchị ma!
  Ọdụm maa jijiji. Ọchị ọchị ya bụ nnọọ mmadụ, ezé ya dịkwa nkọ ma buru ibu. N'otu oge ahụ, a pụghị ịkpọ ya ihe ọjọọ. Anụ ọhịa ahụ makwara ọdụ ya wee jụọ:
  - Ọ na-amasị gị idozi ilu?
  Meri ji ọnụ ọchị zaa:
  - Ee, n'ezie ahụrụ m ya n'anya! N"ụlọ mkpọrọ dịpụrụ adịpụ, nke a bụ nanị ihe ntụrụndụ nye anyị ndị nwanyị bụ́ ndị mkpọrọ!
  Ọdụm tiri mkpu:
  - Onye na-enweghị enyi na isi ya, ma ọ dị mma!
  Nwata nwanyi ahu churu ochi wee zaa:
  - N'obodo anyị, azịza doro anya: onye ọchịchị aka ike nke nwere afọ na isi nkwọcha! Ma n'ụwa gị, echere m na nhọrọ ọ bụla ga-ekwe omume!
  Anụ ọhịa ahụ na-ekwe isi, igwe ọla-edo ya mekwara:
  - Ee! Echere m na ị ga-ekwu nke ahụ. Ọ bụ ezie na nke a pụtara, oke okuko pugnacious. Ma ajụjụ nke abụọ: gịnị bụ onye nwere obi ike na-atụ egwu, ma onye ụjọ ikpeazụ adịghị enye egwu!
  Maria zara n'uwe:
  - Ọfọn, m maara azịza nke a - akọ na uche! Ọbụna onye nwere obi ike na-atụ ya egwu, ma onye ụjọ ikpeazụ enweghị ya!
  Lev kwadoro:
  - Nke a bụkwa eziokwu! Ana m atụ aro ka ị kuzie nkuzi fencing!
  Otu nwa agbọghọ nwere akwara, Elf pụtara n'ihu Maria, ọ zọkwasịrị ụkwụ ya na-enweghị ihe ọ bụla nke mara mma n'elu ahịhịa. Ma n'aka ya ka o ji mma agha ọla na-egbu maramara mee, e jikwa dayamọnd na rubi na emerald amụba aka ya.
  Ọ kpọọrọ Meri isiala jụọ:
  - Ị dịla njikere maka agha?
  Nwatakịrị nwanyị ahụ si ụwa ọzọ zara ọnụ ọchị:
  "Ọ dịtụbeghị mgbe m ji mma agha lụọ ọgụ!"
  Elf jụrụ na ihe ijuanya:
  - Ọ bụ ya n'ezie? Kedu ụwa ị si?
  Maria zara n'obi mwute:
  - Ụwa! Afọ 2023 site na ọmụmụ Kraịst!
  Nwa nwanyị elf ahụ mụmụrụ ọnụ ọchị ma kwupụtakwuo:
  - Ee, amaara m ụwa gị! Aghọtaghị m ihe mere i ji were nwoke ahụ na-adịghị mma a kpọgidere n'obe dị ka Chineke, ma gbakọọ oge ọgụgụ gị site na ọmụmụ ya?
  Nwa agbọghọ ahụ chọrọ ịza, ma mma agha dị oké ọnụ ahịa nke dị na nkume dị oké ọnụ ahịa pụtara na mberede n'aka ya. Maria jiri agụba ya mee okirikiri wee kwuo:
  - Ahụrụ m ngwa ọgụ dị mma! Ma n'ụzọ jọgburu onwe ya, ọ dị mfe dị ka nku!
  Elf wee kweta:
  - Anyị maara otú e si eme nke a! Anyị nwere ike ime ya nke ọma! Ihe nzuzo nke nnukwu ndị elves!
  Maria jiri mkpịsị ụkwụ ya were were were were were were were were were were were tufuo nwa agbọghọ ahụ muscular ahụ. Ọ na-adị mfe bee ya ụzọ anọ na efe efe wee rie:
  - Ị nwere ike ime nke ahụ?
  Maria ji ọchịchọ zaa:
  "N'oge gara aga, enweghị m ike iji mkpịsị ụkwụ m kwụwa ihe ma ọ bụ gbawaa mkpụrụ. Ma ugbu a enwere m ike ime ya n'ụzọ magburu onwe ya na ọmarịcha, n'enweghị nsogbu ọ bụla. Yabụ...
  Elf chịrị ọchị wee zaa:
  - Ị bụ eze nwanyị anyị! Ugbu a ị siri ike na ngwa ngwa dịka anyị, ma ị nwere ike iji mkpịsị ụkwụ gị gwepịa mkpụrụ. Ma nke a ezughị. Ị chọkwara teknụzụ.
  Maria jiri ọnụ ọchị bụrụ:
  - Mmadụ nwere teknụzụ ígwè.
  N'ezie ọ dị mkpa ma baa uru nke ukwuu...
  Ọ dị mma, ọ na-atọ m ụtọ karịa - ọrụ ebube ndị mmadụ,
  The tablecloth bụ onwe-agbakọta na ngwa ngwa akpụkpọ ụkwụ!
  Elf ahụ kwara mkpịsị aka ya ma tie mkpu:
  Ime anwansi adịghị njọ - ọ baghị uru ikwu,
  Mana anyị ga-esikwa bọọlụ...
  Bọọlụ, bọọlụ, bọọlụ, esi nri!
  Bọọlụ, bọọlụ, bọọlụ, esi nri!
  . ISI NKE 2.
  Maria tetara. Ọ dịtụbeghị mgbe ọ ga-enwe ọñụ na nke ọhụrụ dị ka mgbe nrọ a gasịrị. Ụmụntakịrị nwanyị elf ahụ, ji nwayọọ nwayọọ na-azọ ụkwụ ha gba ọtọ, bụ́ ndị a chịkọtara ajị anụ, wetara ya enyo e ji nkume dị oké ọnụ ahịa na ihe ịchọ mma a na-adịghị ahụkebe mee.
  Maria lere onwe ya anya ọzọ ma ọ mataghị ya. Na-ele ya anya bụ nwa agbọghọ na-erubeghị afọ iri abụọ, nwee ahụ ike, ma maa mma nke ukwuu. Agiri-isi-ya ab͕arọ nke-uku ma nwua dika ahihia ọla-edo.
  Akpụkpọ anụ ahụ ghọrọ akpụkpọ anụ na ọla. Na akwara nwa agbọghọ ahụ yiri ka a na-atụgharị ya, ígwè, na nkọwa miri emi.
  Ma ya onwe ya dị ike, na-adọrọ adọrọ na nke dị egwu n'otu oge ahụ, na ọ gaghị ekwe omume ikwu na akụkọ ifo, ọbụnadị iji mkpịsị akwụkwọ kọwaa. Ezigbo chi nwanyị, dị ka ọrụ nke ndị na-ese ihe na-egbuke egbuke site n'oge Gris oge ochie.
  Maria mere biceps ya wee hụ ụdị akwara o nwere ugbu a - naanị waya igwe. Ọ we fe-kwa-ra:
  - Chaị! Gịnị ka m ghọrọ!
  Ụmụ agbọghọ elf jụrụ na ịmụmụ ọnụ ọchị:
  - Ọ masịrị gị!
  Maria ji ezi ọṅụ zaa:
  - Ukwuu!
  Mma nke agbụrụ a mara mma dere na tweet:
  - Ị bụ izu okè
  Ị bụ izu okè
  Site na ịmụmụ ọnụ ọchị ruo na mmegharị ahụ,
  Karịrị otuto niile!
  Maria tụpụrụ ụmụ agbọghọ ahụ anya wee jiri obi ike zaa:
  - Ịkwesịrị ịdị obi umeala dịka o kwere mee! Ma echekwala!
  Ọtụtụ elves ọzọ batara n'ụlọ nzukọ ahụ. Ụmụ agbọghọ ndị ahụ mara mma wee malite iji ihe nsure ọkụ na-esi ísì ụtọ na-ete anụ ahụ, bụ́ nke ghọworo ahụ́ ike na nke siri ike, nke onye bụbu onye mkpọrọ nke ụlọ mkpọrọ na-esi ísì ụtọ na mmanụ.
  Maria nwere obi ụtọ n'ezie. Ahịhịa ahụ ya nke ọma.
  N'ịbụ onye ghọrọ nwa agbọghọ, onye bụbu onye mkpọrọ jụrụ:
  - Ma eleghị anya, ka ndị ikom ahụ kpoo m ọkụ!
  Onye isi ogbo kwe.
  Ụmụ okorobịa anọ mara mma, nwere akwara, yi naanị mkpirisi na akpụkpọ ụkwụ batara n'ụlọ nzukọ ahụ. Ha mara mma nke ukwuu, ma na-eto eto, ha adịghị anya ihe karịrị afọ iri na isii, na ihu ha mara mma dị ka ụmụ agbọghọ, ọ dịghị otu ntutu isi.
  Maria jụrụ na ihe ijuanya:
  - Gini mere i nweghi umu nwoke?
  Onye isi ọrụ zara nke ọma:
  - Ndị nwoke niile dị ka ndị na-enweghị ajị agba, ndị nọ n'afọ iri na ụma, ọ bụghị ịka nká, nwere akpụkpọ anụ dị ọcha, dị nro, dị ka ụmụaka. Nke a bụ ụdị anyị - na-eto eto ruo mgbe ebighị ebi, mara mma na obi ụtọ!
  Maria mụmụrụ ọnụ ọchị ma kwuo:
  - N'otu aka, nke a dị mma! Ma n"aka nke ọzọ, nwa okorobịa ahụ agaghị eji ahịhịa ọka kụgbuo m ma ọlị!
  Okenye matron kwuru:
  - Anyị nwere otu puku ugboro karịa nwanyị karịa ụmụ nwoke. Ya mere, anyị na-enweta ụkọ ịhụnanya nwoke. Ma gị eze nwanyị agaghị enwe nsogbu na nke a!
  Ụmụ nwoke niile nke alaeze ukwu na-ejere gị ozi.
  Maria kwuru:
  - Ka ha nye m ịhịa aka n'ahụ zuru oke.
  Ụmụ okorobịa ahụ malitere ọrụ. Ha ji oké ịnụ ọkụ n"obi mee nke a. Ma aka ha nwere nkà mere ka ọbara nwa agbọghọ ahụ sie. Ọ masịrị ya nke ukwuu. Naanị ọmarịcha mmetụta na-enweghị atụ, na-efega na paradaịs.
  Meri we tie nkpu ọṅù;
  Anyị bụ ndị otu Komsomol - ụmụ nwanyị nke Kọmunist,
  Anyi bu ndi iro anyi agha dika ugo...
  Mgbe ụfọdụ, ọchị nke imegwara na-efe efe.
  N'oge oyi, ụkwụ ụmụ agbọghọ enweghị ihe ọ bụla!
  
  Anyị chọrọ ịkụ Fuhrer n'ihu,
  Anyi nwere ike karia elephant...
  Anyị na-eme nke ọma n'ịhụnanya na egwuregwu,
  Ọbụna ma ọ bụrụ na horde ọgụ na ọnụma!
  
  Kwere m, ọ dịghị onye ga-akwụsị ụmụ agbọghọ,
  A sị ka e kwuwe, ike anyị dị ka ọkpọ ígwè...
  Anyị nwere ike ibibi ndị agha,
  Anyị ga-akụkwa Hitler ike na nickel!
  
  Oge nke ọchịchị Kọmunist ga-abịa,
  Rod na-adịghị agwụ agwụ ga-enye anyị ike...
  Anyị agaghị akwa ụta maka ndụ n'ihi Lada,
  Ekwenyere m na ala nna ga-ama ifuru n'oge na-adịghị anya!
  
  Ụmụ agbọghọ na ụmụ nwoke na-alụ ọgụ
  Otu onye ọsụ ụzọ na-agbaghị ụkwụ aga na mwakpo ahụ...
  Anyị na-eji egbe igwe tie ndị iro,
  Na-esetịpụ ihe atụ nke dike!
  
  Dragọn mmiri ozuzo na-awakpo anyị na-akparị anyị.
  Ma ụmụ agbọghọ na-enwere onwe ha ịkụ ya ...
  Ka anyị kụpụ ezé ohu nke ala mmụọ, ekwere m
  Anyị ga-adọkasị onye isi nkwọcha!
  
  Na Russia enweghị ebe maka ndị na-adịghị ike,
  Anyị ga-enweta ihe niile anyị chọrọ n'oge adịghị anya,
  N'aha nke kachasi ike.
  N'elu anyị ka cherọb nwere nku ọlaedo!
  
  A ga-enwe ezigbo enyi n'etiti ndị mmadụ;
  Onye ji ike na-alụ ọgụ mara...
  Maka Motherland, maka obi ụtọ, maka nnwere onwe,
  N"oge na-adịghịkwa anya, a ga-enwe paradaịs n"eluigwe na ala!
  
  Nwa agbọghọ ahụ na-agba ọsọ ụkwụ efu na oyi.
  Kedu ihe kpatara o jiri chọọ akpụkpọ ụkwụ ma ọ bụrụ na mmụọ Lada...
  Obodo nna dum site n'otu ruo n'ọnụ,
  Ugo bu nwata, obughi oke okuko!
  
  Anyanwụ na-enwu nke ukwuu n'elu ụwa;
  Nke ọla edo nwere ụzarị ọkụ...
  Mmeri ga-abịa na ifufe mkpachapụ anya nke May,
  Ma ekwula okwu dum - gbachie nkịtị!
  
  Anyị bụ ụmụ nwanyị - naanị ụmụ nwanyị Svarog,
  Onye kere uwa na ezinulo...
  Nyekwa ndị dike nnwere onwe,
  Ozugbo ịtụte eluigwe na ala echiche!
  
  Na Russia, e nwere ebe sara mbara maka ụmụ agbọghọ.
  Na oyi na-atụ ha na-eyi naanị bikini ...
  Ị bụ onye Komsomol nke nwunye Perun,
  Kwere m, a gaghị enwe nsogbu na iwe!
  
  N'aha Jizọs na Svarog,
  Mary, Lada Nne nke Chukwu...
  Ha lụrụ ọgụ maka Stalin na Chineke -
  Na maka ihe kacha mma nke ụmụ nwoke!
  
  Anyị agaghị echezọ ọrụ Jizọs.
  Onye gara obe maka ndị Rọshịa...
  ma gosi nka nka,
  Mgbe n'ụbọchị nke atọ o biliri na ịhụnanya!
  
  Perun bu Chineke onye oke égbè eluigwe,
  Na-ewepụta egwurugwu nke ìhè na-egbuke egbuke...
  Anyị ga-ejere ndị demiurges ozi n'eziokwu,
  Ka e wee na-eto ihe omume dike ahụ!
  
  Ara ụmụ agbọghọ na-enwu na agba poppies,
  Ara ya dị ka ọkọlọtọ October...
  Na ebe nkịta iwe na-agbọ ụja,
  Ma anyị bụ ya-wolf maka ihe kpatara ya!
  
  Ha gbaghaara mwakpo nke Fritz dị nso na Moscow,
  N'agbanyeghị na Hitler bụ onye aghụghọ na aghụghọ ...
  A na-ahụ Fuhrer na njikọ aka ya na Setan,
  Ahịhịa dị nro n'oge okpomọkụ karịa kapeeti!
  
  Ma n'oge oyi, ụmụ agbọghọ enweghị ụkwụ efu na snow,
  Kedu ihe kpatara ha ji chọọ akpụkpọ ụkwụ, uwe aji na casing...
  Ndị otu Komsomol anaghị atụ egwu ntu oyi,
  Ha nwere eleghị anya mmụọ kasị dị egwu!
  
  Gịnị bụ ike anyị - groovy ndị mmadụ,
  Ka anyi buru chi oke iwe...
  Kwere m, ndị mmadụ adịghị njọ,
  Nwere ike ịtụpụ ọtụtụ agbụ!
  
  Ụmụ agbọghọ kacha mma n'ịhụnanya,
  Site n'ụzọ, ha nwere akụkụ dị egwu ...
  Ụmụ agbọghọ na-agba ọsọ ụkwụ efu na snow,
  Iberibe ndị ahụ ji anyaukwu nyochaa!
  
  Anyanwụ na-enwu maka ebube ọchịchị Kọmunist.
  Maka otuto nke ọchịchị Kọmunist, Rus na-eto eto ...
  Ajị nwa agbọghọ ahụ na-akpụkwa nke ukwuu.
  Mmeri ndị ahụ meghere akaụntụ na-enweghị atụ!
  
  Anyị bibiri Wehrmacht na Stalingrad,
  Ha gosikwara naanị klaasị kachasị elu...
  Maka ebube nke Motherland Russia,
  Nwatakịrị nwanyị ahụ ga-agbanye ikiri ụkwụ gba ọtọ n'ime anya!
  
  Lezienụ anya ka gị na nwa agbọghọ enweghị ụkwụ na-alụ ọgụ.
  Ọ mara mma dị ka ehi siri ike ...
  Dị ka pearl gbasasịrị n'otu oge awara.
  Na ọkpọ n'okpuru ụkwụ afọ onye iro!
  
  Ọfọn, kedụ ihe ị ga-eme ụmụ agbọghọ anyị,
  Ha nwere ntigbu, kwere m, poke sitere na enyí...
  Na Rus na-eguzo site na narị afọ ruo narị afọ,
  nnukwu obodo na-adịghị agwụ agwụ!
  
  Kedu ihe kpatara ụmụ agbọghọ Russia ji achọ ụmụ nwoke?
  Ka amuta iyi nke dike...
  Ma kwere m, ndị iro ga-ejedebe n'ụlọ ezumike.
  A ga-akụ onye ajọ mmadụ ahụ ọkpọ n'ihu!
  
  N'aha Jizọs na Svarog,
  Ebe Chineke Ọcha kere nsọtụ ụwa.
  Ka anyị rie nkịta hod tupu agha ahụ.
  Ka i we nwe ume n'iru agha ahu n'isi-ututu!
  
  Mgbe ahụ, anyị ga-ewere ya ma tie onye iro ahụ,
  N'okpuru afọ ụmụ agbọghọ, jiri ụkwụ efu ...
  Ya mere ọ ga- atụ egwu mgbe ọbụbụ ọnụ ahụ gasịrị.
  Ma ọ bụrụ na ihe ọ bụla emee, anyị ga-agbakwunye ya na poker!
  
  O doro anya na Stalingrad adịghị arụ ọrụ,
  Ụmụ agbọghọ nọ ebe ahụ lụrụ ọgụ siri ike...
  Ọ bụ ezie na ọ bụ ihe ihere ịmata ịma mma nke nta,
  Emebeghị ihe nkiri agha ya " Pleboy "!
  
  Anyị niile bụ ụmụ agbọghọ, ị maara nke a,
  Ọ dị mma, dị mma dị ka akwa ...
  Mgbe ha dọtara naanị na tebụl,
  Ma ugbu a, ka anyị dọpụta mgbanaka ahụ ozugbo!
  
  Anyị agaghị ahapụ ọbụna ndụ anyị n'agha;
  Ekwenyere m na anyị ga-eji ọchị abanye Berlin...
  N'oge na-adịghị anya, amaara m ibi n'okpuru ọchịchị Kọmunist,
  Ka anyị nweta ifufe snow na-efegharị!
  
  Nwa agbọghọ ahụ na-enwe mmasị ịgba ọsọ ụkwụ efu,
  Snowdrift na-atọ ụtọ na-ajụ ikiri ụkwụ ya ...
  Wasps na-efefe n'okirikiri snow.
  Onye dike Fuhrer na igbe ozu!
  
  Na nkenke, anyị ga-emeri, ama m n'ezie
  Anyị ga-enwe ike ịmepụta udo n'ụwa niile ...
  Na-eto eto ruo mgbe ebighị ebi ruo na nsọtụ nke eluigwe na ala,
  Ike ya n'agha adịghị agbanwe agbanwe!
  
  Mgbe Svarog na Kraịst Onyenwe anyị bịara,
  Ndị niile nwụrụ anwụ ga-ebili n'ịhụnanya Rod...
  Ìgwè mmadụ ahụ ga-ejedebe na oké ifufe nke ọnwụ.
  Na ọdịdị ga-adị na ọṅụ ebighị ebi!
  
  Mgbe ahụ banye n'ime obi ndị Lada.
  Ihe niile ga-adị mma na-enweghị ngwụcha ...
  Onye agha ọ bụla ga-enweta ụgwọ ọrụ,
  Anyị ndị Russia bụ ndị a na-apụghị imeri emeri n'agha!
  N'ezie, ebe a Maria jidere onwe ya na-eche na ọ kpọkwara onwe ya onye Russia ọzọ. Ma ọ nwere ike ọ gaghị abụ onye Russia kpamkpam. Obodo ya bụ eze nkịtị, mana n'ezie n'okpuru ọchịchị Russia. Na ọdịnihu edoghị anya. Agha na Ukraine adịlarị n'afọ nke abụọ. Ma mgbe ọ ga-agwụ, amaghị. A na-akwafukwa ọtụtụ ọbara. Ma ọ gaghị ekwe omume ịmepụta nnukwu agha mgbochi agha na Belarus ma ọ bụ na Russia. N'ụzọ megidere nke ahụ, ọ bụ nanị mmụba nke esemokwu ahụ na-adị.
  Na iwe ndị mmadụ na-eto naanị. Ọ hapụrụ ụlọ mkpọrọ na March, mgbe ọ nweghị ihe doro anya. Na ọdịnihu nke mba ahụ edoghị anya. Ma ugbu a, ọ ghọrọ eze nwaanyị.
  Ọ naghịkwa ata ahụhụ, kama ọ na-atọ ụtọ. Na ihe mara mma na-eto eto elves. Naanị ihu ụmụaka. N'ezie, ahụ́ ahụ bụ muscular na akpụ akpụ, ọ dị ụkọ na ndị na-ewu ahụ́ mmadụ nwere ike inwe uru ahụ. Chaị...
  Maria mụmụrụ ọnụ ọchị ma na-eche: na ugbu a ọ okụrede si ntaramahụhụ cell, ma eleghị anya, ya jailers ga-efe efe na ukwuu. Otú ọ dị, ebe Maria Kolesnikova enweghị ike ịpụta n'ebe ọ bụla n'ụwa, ọ ga-abụ na ha ga-eche na ndị ohu nke mustachioed na isi nkwọcha onye ọchịchị aka ike gburu ya. Ewe zobe ozu ahu. Ọfọn, ha ga-eme ntakịrị mkpọtụ, ma eleghị anya, Maria Kolesnikova ga-echefu. Ma ọ bụ ikekwe ọ bụghị.
  Ma eleghị anya, ọ ga-abụ Jeanne d' Arc nke abụọ ? Ma ọ bụ Zoya Kosmodemyanskaya. Ọfọn, nke ikpeazụ, n'ezie, e buliri elu karịa oke. Ma eleghị anya, n'ihi na na Soviet oge ndị mmadụ enweghị agụụ mmekọahụ, na ihe fọrọ nke nta gba ọtọ nwa agbọghọ nke ihe dị ka iri na asatọ na ụkwụ efu na snow bụ ụdị uhie mmekọahụ akara?
  Ha ga-eme ihe nkiri banyere Maria Kolesnikova? Ọ ga-abụ ihe nnọchianya nke mgbanwe? Ka ha ga-echefu ya, dị ka puku kwuru puku ndị dike ndị ọzọ na-enweghị aha? Dị ka ihe atụ, ụmụ agbọghọ ole nwụrụ na ndọrọ n"agha n"oké ihe mgbu, e durukwa ha n"ụkwụ efu na snow, ma ọ dịghị onye maara aha ha.
  Ee, ụzọ nile nke Onyenwe anyị bụ ihe omimi. Chineke Onye Okike wee bụrụ nwata dị ihe dị ka iri na abụọ nke yi uwe mkpirisi na ụkwụ efu. O yiri nnọọ osisi.
  Ma o si n"onye mkpọrọ kpọlite ya gaa n"eze nwaanyị.
  Maria jiri mmetụta bụrụ abụ;
  Ndị mmadụ guzoro n'ìgwè mmadụ gbachiri nkịtị.
  A na-edu otu nwa agbọghọ yi akwa akwa siri ike igbu...
  Ụnyaahụ enwere ocheeze, taa akwa akwa.
  Gịnị mere unu ji na-emebi adaeze!
  
  Oh ndị eze, ndị eze, ndị eze...
  O doro anya na nwa agbọghọ nwere braids ...
  Agbanyeghị, ha enweghị ike ịgbaji adaeze,
  N'agbanyeghị na ọ bụ ụkwụ efu na snow,
  
  Oh ndị eze, ndị eze, ndị eze
  Ọkọlọtọ mmeri na opi...
  Nwa agbọghọ ahụ gbara ikiri ụkwụ efu ọkụ,
  N'oge oyi, ọ dị ka nwanyị ogbenye!
  
  Ka onye nzuzu kwuo,
  Ndụ dị mfe ma na-atọ ụtọ maka ndị eze nwanyị...
  Ọ na-eje ije ụkwụ efu na snow,
  Nke a abụghị ọrụ dị mfe!
  
  Oh eze, ndị eze, ndị eze,
  Ndị ọkụ na ndị a pụrụ ịdabere na ya ...
  Ugbua adaeze agbajiwo kpamkpam.
  Ụjọ dị ka ubi...
  
  Oh eze, ndị eze, ndị eze,
  Arụ ọrụ gị dị mma ...
  Ọ bụrụ na ị nweghị ike imeri onye iro,
  Ya mere, ị bụ kpamkpam ebube!
  
  Ada eze na-ata ụta nke ukwuu.
  Mgbe ahụ, a kpụrụ ya n'ọkwa ...
  A mara ya ikpe ịnwụ ọtọ.
  Na-akpụ akpụ n'ime ọkpụkpụ niile na-akpụ akpụ!
  
  Oh eze, ndị eze, ndị eze,
  Ndị mmadụ enwekwaghị onwe ha...
  O doro anya na ịchụpụ ndị ọjọọ n'ụwa.
  Ị dị oke oke!
  
  Oh, ndị eze, ndị eze, ndị eze...
  Obere isi fepụrụ ozugbo!
  N'agbanyeghị na ha na-acha anụnụ anụnụ, ha bụ n'ezie efu.
  Acha uhie uhie ị kwafuru ọbara!
  Maria bụrụ abụ yiri nke ahụ, ezé pel ya gbatịkwara na ịmụmụ ọnụ ọchị.
  Ụmụ okorobịa ndị ahụ tara ya ahụ́ nke ọma ma bo ya ike na-enwetụbeghị ụdị ya
  Maria wee malie elu. Ma ugbu a ọ ga-enweta nkuzi fencing.
  Otu nwa agbọghọ nwere akwa ọcha na bikini pụtara. O ji mma agha rọba n"aka ya. Onye isi na-eje ozi nyere otu mma agha ahụ n'aka Maria.
  Na nwa agbọghọ-eze nwanyị na-atụgharị ya, na-enwe mmetụta mgbanwe nke aka ya.
  Ugbu a ahụ ya adịghị njọ karịa nke elves. Mana ị chọkwara teknụzụ na nka.
  Na Maria, na-amalite sprint na a keisi ocha na pigtails, ozugbo nwere mmetụta ọjọọ na enweghị enyemaka. Ọ na-arụ ọrụ nke ukwuu, teknụzụ na agile.
  Na Maria nwere naanị echiche izugbe gbasara fencing. Ya mere, n'eziokwu, ọ naghị arụ ọrụ nke ọma.
  Ụmụ agbọghọ abụọ ahụ enweghị ụkwụ efu, ma ụkwụ ha mara mma ma maa mma. Ha na-agakwa ngwa ngwa.
  N'ebe a, Maria, ka opekata mpe nwee obi ụtọ, malitere inye aphorisms;
  Ka onye ọzụzụ atụrụ na-adị nro, ka nkịta ya na-ewe iwe, ka eze na-adị nro, ka satrap na-esiwanye ike!
  Russian abụghị mba, mana ọrụ na ndụ!
  Onye na-adịghị ike chọrọ Chineke dị ka nwatakịrị chọrọ Nna na Nne, ma ka ọ na-etolite, ọ na-ebu ibu site na nlekọta, ya onwe ya, na-ahapụ nne na nna ya, rapara n'ahụ nwunye ya - sayensị na ihe kpatara ya!
  Ewoo, ọgụgụ isi abaghị uru nke ukwuu na-enweghị ike - onye na-eme egwuregwu nzuzu nwere ike nyagbu onye ọkachamara na-enweghị isi!
  Nke bụ́ eziokwu bụ na ọnwụ, n"adịghị ka nwanyị, na-abụ eziokwu mgbe nile, na ndụ bụ aghụghọ zuru ezu!
  Ọ ka mma igbutu otu ugboro karịa ịkọcha otu narị ugboro!
  Obi umeala bụ nwanne amamihe! Ịnya isi na-emebi uche!
  Ọ dị mfe ịzụ agụ karịa ịkụziri onye ọchịchị aka ike - oke enweghị ike ịzụ!
  Ka ndị iro na-abawanye, ka agha ahụ na-ama mma karị! Tụfuo okwu ole na ole - agha abụghị egwuregwu!
  Obere ntanye n'oké osimiri karịa ihe mkpuchi nke onye nnọchi anya nzuzo!
  Ngwa ịta ahụhụ dị ka ngwa egwu, ọ chọrọ ịhụnanya na nkà! Naanị kama ịchị ọchị na ịkụ aka ka a na-asụ ude na anya mmiri!
  Jizọs nọ n"ìgwè atụrụ dị ka diamond n"ebe ahụ siri ike!
  Oge bụ onye ogbugbu kachasị enweghị obi ebere, ọ maghị ebere na ọ nweghị okwu ebere!
  Onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị nwere nkà, ọbụna na-akọcha ihe rụrụ arụ, na-ejigide aha ọma dị ka onye nwere ọgụgụ isi!
  Ehi hụrụ ụtarị n'anya, ma ọ dịghị amasị ịkọ ihe!
  Iji nwee ezigbo ịkọ ubi, ịkwesịrị ịkụ ihe n'afọ niile!
  Ọ bụrụ na ị nweghị ike ata, egbula nkụ!
  Onye meriri otu agu agaghị atụ nwamba iri na abụọ egwu!
  Ụgbọ ala abụghị okomoko, kama ọ bụ ụzọ ntaramahụhụ: eluigwe maka ndị uwe ojii okporo ụzọ, pọgatrị maka obere akpa, hel maka udo nke obi!
  Ime ndudue bụ nleba anya! Ịkwetaghị mmejọ bụ mpụ!
  Nwoke bụ ihe a na-atụghị anya ya - nwanyị nwanyị anaghị atụ anya na ejima!
  Ọchịchị, n'adịghị ka ski, chọrọ mmanu ọla edo!
  Ike na ọgụgụ isi, dị ka di na nwunye, na-ebute nrubeisi nanị ụzọ abụọ!
  Onye ọchịchị siri ike agaghị atụ ọtụtụ ndị iro mkpọrọ karịa ka ọ na-apụghị ịkpọkọta ndị enyi!
  Ego bụ ngwu nke shark ikpe ziri ezi!
  Ịkpachara anya; abụghị otu ihe ahụ na ụjọ, ma obi ike na enweghị uche pụtara otu ihe!
  Naanị ndị nwụrụ anwụ adịghị agha ụgha, ma ọ bụrụ na ha ekweghị na Chineke!
  Onye kwere ekwe ọjọọ na-apụnara anụ ahụ ihe - ezigbo onye na-ekweghị na Chineke na-apụnara mkpụrụ obi!
  Ọrụ na-enweghị ụgha dị ka tank enweghị mmanụ ụgbọala!
  Onye nēmere ebere nāchikọta ike: Ihe-iriba-ama nke adighi-ike ka obi-ebere bu.
  A sị ka e kwuwe, ọgụgụ isi na mpako bụ ihe na-ekwekọghị ekwekọ!
  Ọ bụ ezie na otu ọkpọ na ọkara dị mma karịa otu, otu uche na ọkara dị njọ karịa otu!
  Onye ama ama na-etinye ndụ ya n'ihe ize ndụ - onye ọbịa ọjọọ!
  Onye ndu ekwesịghị ịdị ụtọ - ha ga-aracha ya! Ma o kwesịghị ịdị ilu - ha ga-agbụ ya ọnụ mmiri !
  O siri ike ịchọta ájá n'ọzara - karịa ihe kpatara njide!
  Aghụghọ bụ ngwa ọgụ nke ndị na-adịghị ike - obi ọjọọ bụ ngwa agha nke ndị aghụghọ!
  Na-eji ndị enyi - talent, na-ejide ndị iro - ọgụgụ isi!
  Ịkwụsị nwayọọ nwayọọ bụ ihe efu!
  Ịdọ aka ná ntị onye ọchịagha dị ka mkpịsị aka dị n'aka, ihe dị mkpa, ma ọ pụghị ịnọchite ihe ndị ọzọ!
  Mgbe ị na-ahọrọ n'etiti iwu na akọ na uche, onye na-akwụwa aka ọtọ ga-ahọrọ, ọ bụghị ikwupụta nke ọma!
  Ọ dị mfe ịchọta nkume kpọrọ nkụ n'elu oke osimiri karịa onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-akwụwa aka ọtọ!
  Obi ike na-abawanye ike okpukpu abụọ, aghụghọ anọ!
  Dike ike gwụrụ adịghị ike karịa nwa ọhụrụ!
  Aka bụ nne, isi bụ nna - ọnụ ha agaghị ahapụ mmeri ịbụ nwa mgbei!
  Onye ọ bụla nke na-eleda ndị agha anya ga-agba ọsọ ọsọ ọsọ!
  N'agha, ike na-aga n'ihu na enweghị obi ebere! Ha dị ka ndị nwunye na ndị na-alụ ọhụrụ na a mmeri n'otu!
  Alaeze ukwu na-eto eto dị ka afụ ncha, naanị na njikwa ịchọ ọdịmma onwe onye naanị!
  Agha nke mmeri kwesịrị ka e were ọbara gbaa mmiri na fatịlaịza na ozu!
  Alaeze ukwu dị n'okpuru ọchịchị nlekọta dị ka ọkpụkpụ azụ nke onye nọ n'afọ iri na ụma, otú ahụ ka ọ na-esiwanye ike!
  Ịdị umeala n'obi na mmeri dị ka iwere nchara!
  Oyi oyi na-abịa site na agha adịghị njọ ma ọ bụrụ na ọ na-eme ka obi gị daa! Ọ bụ ọdachi ma ọ bụrụ na ụbụrụ gị ajụ oyi!
  Obi ebere dị ka nchara, ọmịiko dị ka shashel - sachapụ obi gị na nke a ma were ihe agha kpuchie ya: enweghị obi ebere, ọnụma, iwe!
  Echiche na-eme anyị ndị ụjọ, enweghị uche na-eme anyị ozu!
  Agha bụ usoro - dị ka ọkụ! Ọbara bụ mmanụ ụgbọala, ozu bụ kol, will bụ sọlfọ! Na ọkụ extinguisher bụ mmeri!
  Ahụ na uche dị ka di na nwunye, mụọ mmeri abụọ abụọ, naanị ya bụ nwaanyị aga!
  Ọchịagha amamiihe dị iche na onye na-agụ akwụkwọ mara mma n'ihi na ihe osise ya na-eme ka anya mmiri na-agba gị mgbe niile!
  Na-abụkarị onye ọchịchị aka ike: ọchịchọ na-enweghị njedebe na ọgụgụ isi nwere oke!
  Ime ihe n'eziokwu bụ echiche ahọpụtara, aghụghọ bụ ụwa niile!
  Kedu ka chess si dị iche na ndọrọ ndọrọ ọchịchị?
  Na chess egwuregwu ha nhata, mana na ndọrọ ndọrọ ọchịchị ndị ọchịchị na-enwekarị isi mmalite!
  Na chess enwere nrụgide oge na njedebe egwuregwu, mana na ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-adị mgbe niile!
  Na chess, ịchụ àjà bụ afọ ofufo, ma na ndọrọ ndọrọ ọchịchị, a na-amanye ha mgbe niile!
  Na chess, a na-ahazi iberibe ihe ndị ahụ n'otu n'otu, mana na ndọrọ ndọrọ ọchịchị, ndị ọchịchị mgbe ọ bụla masịrị ha!
  Na chess ị nweghị ike iweghachi azụ; na ndọrọ ndọrọ ọchịchị ha na-eme ya n'oge ọ bụla!
  Onye-isi nke ihe-nzuzu di ya buruburu dika nkume nke di n'ahia nke nācha ọbara-ọbara: ọnu-ahia-ya gāda, we kpọnwua.
  Ocheeze ahụ, n'adịghị ka ihe ndina, na-ekerịta naanị ndị na-adịghị ike!
  Onye ọ bụla nwere ike imeri, ma ọ bụghị ọtụtụ nwere ike ịla n'iyi!
  Ọ dị mma ịnwụ dị ka dike karịa ịdị ndụ dị ka onye ụjọ!
  N'ụzọ na-emegiderịta onwe ya, ọ bụ adịghị ike nke anụ ahụ nke mmadụ mere ka o mee ka ọ dị ka Chineke! Ọ bụrụgodị na enwe nwere aka ogologo, ọ gaghị eweli osisi!
  Omume ọjọọ nke ụmụ mmadụ na-eme ka ọganihu na-ewetara anyị nso ike ime ihe nile! Onye ụjọ chepụtara - ngwa agha, onye umengwụ - wiil, onye na-adịghị ike - kreenu, onye eriju afọ - onye na-agwụ ike, onye nwere oké ọchịchọ - ụgbọ elu, onye na-agwụ ike - ihe nkiri, onye na-achọsi ike - ịntanetị, onye sadist - a dynamo! N'azụ nchoputa ọ bụla dị njọ! Base passions nwere elu technology!
  A sị na Adam emehieghị, ya na ụmụ ya gaara esi dị iche n"ihe a na-akpụ anụ nanị n"ikike ha nwere ikwu okwu!
  Oge bụ onye ikpe kachasị ebumnobi - ọ na-enye onye ọ bụla okwu ma na-ekpughe ihe akaebe!
  Mmezi bụ axiom nke mmeri! The template bụ mmeri theorem!
  Enweghị ọgụgụ isi ka nwere ike ịkwụ ụgwọ site na kọmputa, ma ọ dịghị teknụzụ nwere ike dochie obi ike!
  N'agha, onye ụjọ mara ihe bara uru karịa onye nzuzu nwere obi ike!
  N'iburu n'uche na ndị nwụrụ anwụ enweghị ike ịlụ ọgụ, onye agha nwụrụ anwụ na-abụkarị onye agha ọjọọ!
  Agha bụ ezigbo ụlọ akwụkwọ, mana ọ bụrụ na imehie ihe, ị gaghị emegharị ule ahụ!
  Naanị iguzosi ike n'ihe ezughị iji jeere mba ahụ ozi, mana enweghị ike iji ihe ọ bụla dochie ya!
  Otú ọ dị, onye ọ bụla na-amaghị otú e si enwe ekele maka ndụ agaghị enwe ike izute ọnwụ nke ọma!
  Ọ gaghị ekwe omume imeri ihe abụọ ahụ anyaukwu na nzuzu, ọ bụ ezie na enweghị nke mbụ na-ejikọta ya na nke ikpeazụ!
  Mara mma nke ukwuu Maria Kolesnikova, dị ka nnukwu onye na-ekwu okwu n'oge ochie. Na n'ezie, na mgbakwunye na aphorisms, ị nwere ike ịbụ abụ. Ma ọ bụ ezie na nwa agbọghọ nwanyị ahụ na-egbuke egbuke na ọsụsọ, dị ka a ga-asị na a tesara ya na nnukwu mmanụ, o were ya ma bụrụ abụ zuru oke na oke mmetụta. Ma olu ya dị nnọọ ebube;
  Mgbe ụfọdụ mkparị dị obi ọjọọ - akụ na ụba abụghị ụmụnne nwanyị,
  A sị ka e kwuwe, ogologo oge ole ka onye agha amaghị chi ọma!
  Anyị bụ ibe nke nnukwu egwuregwu ahụ amabeghị.
  Nke Onye-nwe kere maka nri abalị!
  
  Ma anyị ga-enwe ike ịmata onyinye nke Onye Pụrụ Ime Ihe Nile;
  A sị ka e kwuwe, ụwa gbara gburugburu na-ese n'elu mmiri dị ka ikuku ikuku!
  N'ezie, akara aka ga-amụcha anyụike.
  Na ọbụna kechioma, ebe ọ bụ na Chineke enweghị mmasị!
  
  E kwuwerị, obi ụtọ adịghị emebi emebi, dị ka agwaetiti,
  N'etiti oke osimiri nke iru uju na ihe ojoo!
  Owu na-amakwa onye ihere
  Ọ bụghị oké ifufe na-achị na mkpụrụ obi ya, kama ọchịchịrị nke ajọ ihu igwe!
  
  Oh, ọ siri ike ịhụ n'okpuru kpakpando ọjọọ ahụ,
  Na ìgwè kpakpando Sagittarius ka a mụrụ n'ime ụwa ọcha!
  Adị m elu dị ka onye abalị na-achọ nrọ m,
  Gburugburu ọnụ ọchị, ọchichi, ihu gbagọrọ agbagọ!
  
  Enweghị m ike ikwenye, nke a ga-adị ruo mgbe ebighị ebi,
  Lee ka nwoke, ga-abụ ikpuru!
  Ma òle ebe ebere na obi-ebere di?
  Ọ bụghị n'ezie ikpe ziri ezi - nrọ na-adịghị adịte aka!
  
  Obi ọjọọ, onye ihu abụọ n'ụwa nke ike anyị.
  Mgbe ụfọdụ, ịchụ nta iji gbaa ihe niile ọkụ!
  Ọchịchọ mmadụ na-efegharị dị ka ajọ ifufe.
  Ma ọ dị ka ndị crook na crow nọ gburugburu!
  
  Achọrọ m ịhụ ma ọ dịkarịa ala ụzarị ehihie,
  Ịmara na chivalry dị ndụ!
  Mana n'ọchịchọ m maka azịza pere mpe,
  Na onye ọ bụla yiri ka ọ na-eche!
  
  Oh, kedu ebe ị nọ, mmụọ nsọ,
  Ogologo oge ole ka ị ga-egwu mmiri n'okpuru igwe ojii!
  Ndị mmadụ nwere ịhụ ụzọ na ịnụ ihe,
  Fegakwuru ha, agbala gburugburu!
  . ISI NKE 3.
  Maria gbara ọtụtụ ogige . Mgbe nke ahụ gasịrị, a kpọgara ya na mgbatị ahụ. N'ebe ahụ ị nwere ike kpoo ọkụ ma zụọ akwara gị. Na n'otu oge ahụ na-ekiri ihe nkiri. Karịsịa, enwere agha na orcs. Ọsọ a na-akparị mmadụ ma na-akparị mmadụ. N'èzí, orcs dị ka anụ ọhịa bea, naanị ihu ha dị ka nke anụ ọhịa.
  Nke a abụghịkwa ụwa ochie a. E nwere telivishọn, redio, na ọbụna tankị.
  Dịka ọmụmaatụ, elves nwere ụgbọ ala mara mma nke ukwuu, obere, nke nwere ọdịdị ya. N'ụzọ megidere nke ahụ, orcs bụ nnukwu, angular na clumpsy. Maria ji ọnụ ọchị lere agha a anya.
  Ndị elves na-alụ ọgụ n'ụkwụ efu na na bikinis. E nwere anọ n'ime ha na obere tank ma agile, nke nwere egbe egbe ogologo. Ihe nkiri ebe a bụ nke na ụmụ agbọghọ na-ahụ anya nke ọma.
  Ha nwere mọzụlụ mara mma, akọwapụtara, na enweghị akpụkpọ ụkwụ dabara n'ụkwụ ha, nke na-emesi mmekọahụ ike naanị.
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-alụ ọgụ na otu n'ime ha nwere aha mmadụ zuru oke Elena kwuru, sị:
  - Ndị ahụ bụ orcs. Ụgbọ mmiri ha bụ igbe jọrọ njọ. Ọbụna na-enweghị ezi mkpọda nke ihe agha. Ihe ndị a dị mfe karịa ịgafe!
  Elizabeth jiri ọnụ ọchị dị mwute kwee:
  - Ị nwere ike ịnọ ebe a! Ma nke a baara anyị uru.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ wee gbaa onye iro ahụ ọkụ, na-eji mkpịsị ụkwụ efu nke ọmarịcha ụkwụ ya mara mma, gbajiri agbaji.
  Na shei gbara wee bụrụ nke ziri ezi. Shei ahụ mebiri nnukwu turret nke tank Orc.
  Catherine na-agbakwa ụkwụ ụkwụ, na nwa agbọghọ na-agba ọtọ nke sitere na ezinụlọ elf na-eti mkpu, na-egosi ya nke ukwuu ma n'otu oge ahụ mara mma na ezé na-adịghị eme ihe ike. Nke a bụ n'ezie nwa agbọghọ mara mma na-adịghị ahụkebe.
  Ọ bụ ezie na n'ezie elves niile bụ ịma mma. Ma nke a bụ kpọmkwem ihe ndị a ma ama.
  Efrosinya, nwa agbọghọ ọzọ si n'ọsọ a na tank, kwuru, sị:
  - Rịba ama na ụwa anyị, maka otu nwoke, enwere otu puku nwanyị. N'otu aka ahụ, nke a dị mma maka ụmụ nwoke. Ma n'aka nke ọzọ, nke a na-ebutekwa nsogbu! Karịsịa maka ụmụ agbọghọ ebighi ebi!
  Catherine kwadoro, na-agbapụ ọzọ na-eji mkpịsị ụkwụ efu nke ụkwụ ya mara mma:
  - Ee, nke a nwere nsogbu nke ya, ma n'otu oge ahụ amara! Ya mere ọ dị ka mma agha ihu abụọ. Otú ọ dị, ọ bụrụ na e nwere ọmarịcha nwa agbọghọ muscular n'akụkụ gị, mgbe ahụ nke a adịghịkwa njọ!
  Elizabeth bụrụ abụ nke ọma:
  Ọ dịghị njọ na nwa agbọghọ
  Kedu ihe m nwere ike ikwu...
  Mana anyị ga-ebulitekwa nwoke ahụ,
  Nwoke, nwoke, nwoke!
  Nwa nwoke, nwa nwoke, lụọ onwe gị!
  Ndi-dike ahu we chìa oké ọchì. Ha wee gosi ogologo ire ha dị nro.
  Otu orc gbagburu ha site na nnukwu egbe egbe nwere nnukwu caliber. Mana shei ahụ efefere, yabụ elf Euphrosyne tụgharịrị tankị ahụ gaa n'akụkụ.
  Nke a bụ n'ezie akụkụ. Ụmụ agbọghọ ahụ kpebisiri ike imeri n'agbanyeghị ndị iro ọ bụla. Na orcs, a ga-ekwurịrị, bụ ihe e kere eke nwere ntutu dị oke oke ma na-akpụ akpụ.
  Elena jiri ọnụ ọchị kwuo:
  - Ma eleghị anya, ịta ahụhụ kachasị na-asọ oyi bụ mgbe orc na-akụ gị, na ị gba ọtọ ma kee gị. Ọ na-achọkwa isu gị ọnụ!
  Catherine jiri ọnụ ọchị ọchị bụrụ:
  Orc bụ nnukwu anụ ọhịa na-ewe iwe, naanị emebila ya,
  Kpamkpam dị ka ọchịchị, nsusu ọnụ ọ bụla!
  Otu ngaji mmanụ otu ụbọchị, ntakịrị nnu,
  Na mmanya na anụ bụ naanị maka ndị ọbịa!
  Euphrosyne jụrụ nke a:
  - Ọ bụrụ na ị na-eri otu iko bọta, ị ga-adị gịrịgịrị ka egwuregwu. Na nwa agbọghọ ahụ ga-abụ muscular na ike ịmụ elves mara mma. Ọ bụghị ya?
  Elena chịrị ọchị wee kwuo, na-agba egbe ọzọ, na-eji ikiri ụkwụ efu nke m, sexy na nimble ụkwụ:
  - Dị ka a ga-asị na m bụ eze nwanyị,
  Nwanne nke ato kwuru...
  M ga-emere nna-eze,
  M ga-amụ dike!
  Iji mee onwe ya obi ụtọ, Elizabeth malitere ịbụ abụ ịhụnanya ọzọ:
  Anyị ga-efe n'elu kpakpando n'elu ụwa,
  Anyanwụ ga-enwu gbaa...
  A na-asọpụrụ dike nke elves nke ìhè,
  Na-agbanwe dinta n'ime egwuregwu!
  
  Ọ ga-abụ oge ọjọọ,
  Ebe égbè eluigwe na-egbuke egbuke n'ụwa ...
  Apụl na-eto nke ọma,
  Mmiri na-abịa, n'ezie!
  
  A ga-enwe oge, kwere m nke elfinism,
  Ebe onye ọ bụla bụ demiurge.
  Anyị ga-asachapụ ntụpọ nke Orks n'ihu anyị.
  Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, anyị ga-akọkwa ihe ubi!
  
  A ga-enwe chi na-egbuke egbuke n'elu ụwa;
  Ha ga-eweta ọñụ na ọchi na elves...
  Anyị ga-eji ákwà ngebichi tee ntutu isi anyị .
  Ka enwere ihe ịga nke ọma na ọrụ a dị ebube!
  
  Ee, Elfia bụ mba ụwa,
  Ala nsọ Elfinism...
  Nwatakịrị nwanyị ahụ gbara ụkwụ ọtọ gbapụrụ
  A mụrụ ya ka ọ bụrụ nwunye!
  
  Ee, hụ ịma mma Elfia n'anya,
  Kedu ihe mere metal site na nkume...
  Kwere m, ndị mmadụ ga-enwe obi ụtọ karịa
  Ikwe ka napalm si na mbara igwe daa!
  
  Achọla obi ụtọ na-enweghị Rod,
  Ọ ga-enye gị ịhụnanya ruo mgbe ebighị ebi...
  N'okpuru ikiri ụkwụ nke agha Svarog,
  A na-akwafu ọbara anụ ọhịa!
  
  Enweghị obodo ndị dike mara mma ọzọ,
  Ọ nwere elves na dwarves na ọkwa ...
  Anyị na Nnaland dị n'otu ruo mgbe ebighị ebi,
  Anyị ga-emeri na nke ọ bụla, mara agha ahụ!
  
  Yabụ kedu ihe onye agha elf ji nwee mwute,
  Ị mara ike Svarog...
  Na-ebute mmetụta dị mma
  Lada ịhụnanya anyị dị mma!
  
  Eluigwe na Ala ga-aka mma, kwere m -
  Ọ bụrụ na elfinism amalite ịchị ...
  Anyị bụ ụmụ Svarog nwere obi ụtọ -
  Ka anyị kwatuo Orkshism ka ọ bụrụ quarks!
  
  N'oge na-adịghị anya ụwa ga-enwu gbaa,
  A ga-enwe nnukwu ihe ịga nke ọma n'oge adịghị anya...
  Na Yarilo ga-ebili dị ka anyanwụ dị ebube;
  ma ga-enye onye ọ bụla ìhè!
  
  Ka anyị ṅụọ ndị nna nna,
  Ka Elfi wee nwee ọganihu ruo mgbe ebighị ebi...
  Ya mere na ụgwọ ọnwa enweghị njedebe -
  Nke na-abụghị ihe ihere ịrọ nrọ!
  
  Ka Elf bilie n'elu uwa,
  na ọchị Chineke ga-egosi ihe niile ...
  Site n'ike ya nke na-adịghị emebi emebi n'agha.
  Anyị ga-ekpughe aghụghọ aghụghọ kachasị!
  
  N'oge na-adịghị anya anyanwụ ga-enwu karịa,
  Oghere ga-adị ka ogige...
  Ya mere, ị na-akpọ ọkụ ka ọkụ.
  Kọwaa anyụike ígwè gị!
  
  Ma mgbe ahụ jiri abụ nke nnukwu Lada.
  Nke muru Chi di ike...
  Anyị ga-enwe ike igbutu ebo anụ ọhịa.
   Ụmụ nwoke Elfi dị ebube ji mma agha!
  Nke a bụ otú ndị elves mara mma na ndị mara mma si bụrụ abụ. Na olu ha dị nnọọ nightingale na sexy. Na ụmụ agbọghọ ndị dị otú a, ị nwere ike imeri anụ ọhịa bea.
  A ghaghị ikwu na ha dị gịrịgịrị ma mara mma, sexy na ndị na-adọrọ adọrọ, na-adọrọ mmasị ụmụ nwanyị elves.
  Ka ọ dị ugbu a, ndị na-anya ụgbọelu na-alụkwa ọgụ na mbara igwe. Ndị na-alụ ọgụ enwebeghị ọganihu ka ọ dị na narị afọ nke iri abụọ na otu. Ọbụna ha ka nwere injin propeller. Na ngwá agha - egbe ụgbọ elu na egbe igwe. Ma n'aka nke ọzọ, e nwere ọmarịcha ndị inyom na-anya ụgbọ elu na-alụ ọgụ na ndị ọrụ ụgbọ mmiri ahụ. Na iji mee ka ọ dịkwuoro ha mfe ịlụ ọgụ, ha na-agba ụkwụ efu na bikinis.
  Albina bụ ezigbo enyi. Ọ na-eji mkpịsị ụkwụ aka ya pịa bọtịnụ ndị ahụ. Mgbọ ụgbọ elu na-agbapụ.
  Na ụgbọ elu Orc dara ada na-ere ọkụ. Na ụgbọ ala anụ ọhịa bea ndị a dị nnọọ nkuku, dị arọ ma dị nro.
  Agbanyeghị, nke a na-atụgharị naanị ụmụ agbọghọ. Ha jikwa akọ kpụgharịa ụgbọ elu ha ka a ghara ibuso ha agha.
  Alvina, nwa agbọghọ ọzọ elf, gbakwara, na-eji mkpịsị ụkwụ aka ya gba ọtọ ma na-eti mkpu, sị:
  Abụ m onye agha elf, na ike na-aga n'ihu,
  Eluigwe bụ ebe obibi m!
  Onye ibe ya chịrị ọchị wee kwenye, na-akụda orc:
  - Ee, ebe obibi ndị mọnk!
  Na mbara igwe, n'ezie, agha na-aga n'ihu na ọkwa dị iche iche nke ịga nke ọma. N'ezie, elves na-agbapụ orcs, ọtụtụ mgbe karịa ka ha bụ ndị nnọchianya nke ndị mara mma.
  Mana enwere ọtụtụ orcs. Nke a na-akpatakwa nsogbu.
  Maria Kolesnikova lere anya na ihe nkiri a wee kwuo:
  - Ọ ga-adị mma iji ọgwụ mgbochi na amulet!
  Natasha, nke ahụ bụ aha elf onye bụ Minista agha n'okpuru eze nwanyị, zara na-asụ ude:
  - Anyị ejirila ya ogologo oge, mana ọ naghị enyere aka mgbe niile! Orcs, trolls na ndị iro anyị ndị ọzọ na-ejikwa anwansi, gụnyere nke na-emebi ihe nchebe anwansi!
  Maria dere na tweet:
  - Ee, ọ bụ eziokwu! Ma gịnị ma ọ bụrụ na ị nwaa mmiri dị nsọ?
  Natasha chịrị ọchị wee jụọ:
  - Mmiri dị nsọ?
  Nwanyị nwanyị ahụ na onye bụbu onye mkpọrọ kwadoro:
  - Nke ahụ bụ kpọmkwem mmiri dị nsọ. Nke a bụ echiche dị oke mma, yana nke gosipụtara na ọ dị irè na agha n'ezie!
  Mịnịsta na-ahụ maka nchekwa na-adọrọ adọrọ kwenyere na ọnụ ọchị:
  - Leenụ, Nna-ukwu, ị kwesịrị ịnwale ya!
  Maria were ya wee bụrụ abụ nke ukwuu, na-enwe mmetụta nke mmụọ nsọ;
  Abụ m nwa ewu Soviet
  Ọ rụrụ ọrụ ma na-akọ ubi n'ịhụnanya...
  Mana égbè eluigwe gbara...
  Onye Fashist wakporo, enweghị ohere zuru oke maka ya!
  
  Ọbara dị egwu afọ iri anọ na mbụ.
  Hitler wakporo ọnụ ọgụgụ buru ibu ...
  Ka ndị Russia gaa n'iyi na batches,
  Mgbọ na-agbawa - mgbọ na-afụ ụfụ!
  
  Enweghị ebe, ọ dịghị njọ ịchọta ebe a,
  Mgbe mgbu na mbibi dị n'ebe niile ...
  nwa agbọghọ ahụ erubeghị iri abụọ,
  Ma lee otú ihe mgbu na ụkọ ihe si dị gburugburu!
  
  Ajọ fasizim na-awakpo Motherland,
  Dị ike, dị nnọọ egwu...
  Mana ekwenyere m na Kọmunist bụ onye mmeri,
  Ole ndị bụ ndị German a kpuru ìsì mgbe Adolf gasịrị?
  
  Onye iro siri ike, kwere ya
  Nrụgide ya na-arụsi ọrụ ike na obi ọjọọ ...
  Fascist bụ naanị anụ ọhịa
  Na megide nwa agbọghọ ahụ, ihe oyiyi a na-acha anụnụ anụnụ-anya!
  
  Ọ dịghị ụmụ agbọghọ agaghị azụ
  Ha na-agba ọsọ na snow ụkwụ efu ...
  Ule, jiri naanị A na-agafe,
  Ụmụ agbọghọ anyị na-alụkwa ọgụ nke ukwuu!
  
  Fascism febatara na Rus n'efu,
  Agbanyeghị na onye mmekọ Fritz na-enyere aka ...
  Na Reich nke atọ ga-efedata n'oge adịghị anya,
  Opekempe, ọ na-egbu ndị Russia anụ anụ!
  
  Ụmụ agbọghọ amaghị okwu udo,
  Ha na-agbasi mbọ ike maka mmeri...
  N'agbanyeghị na Hitler dị mma n'okwu,
  Na ọ ghọrọ nnọọ ome ochi!
  
  Ka anyị lelee Krauts n'oge adịghị anya, ụmụ agbọghọ,
  A na-eti ndị iro ahụ nke ukwuu na nso Moscow ...
  Mgbe ahụ, e nwere kpara Stalingrad.
  O zutere ihe ngosi, mara na ọ dị mma!
  
  Ọfọn, gịnị bụ agụ maka ụmụ agbọghọ?
  N'ezie igwe dị ike...
  Anyị achọghị egwuregwu ịma mma nzuzu,
  Ndị agha Fasisti kụdara!
  
  US na-enyere Fritz aka nke ukwuu,
  Ha na-enye ụgbọ elu efu, tankị ...
  Ọ ga-abụrịrị na ara agbawo ha
  na Yankee erichala belan!
  
  Ee, Hitler gbara nkịta ahụ,
  Na Goering weghaara oghere n'ocheeze ...
  O nwere ike ịbụ na o tobeghị oke ibu,
  Nnukwu anụ ezi ahụ na okpueze eze!
  
  Ma United States na Britain dị ugbu a
  Ya mere, ha malitere iji ịnụ ọkụ n'obi na-enyere ndị fasizim aka ...
  Ndị agha na-acha uhie uhie agaghị agụta mfu ya,
  Na ọchịchị Kọmunist kwụsịrị!
  
  Nke a bụ naanị ọnọdụ mmụọ,
  Mgbe ike nke isi obodo dị n'otu ...
  Na ọdịda na-eyi naanị egwu ...
  Ala ezughị ndị Nazi, mara Yankees!
  
  N'efu, Sam na-enye ha bọmbụ.
  Ọ na-ezigara Fuhrer nri ...
  E kwuwerị, mgbe o meriri USSR n'agha.
  Adolf na-awakpo ndị isi ochie!
  
  Nfu, n'ezie, anyị na-ebu ọtụtụ ihe,
  Ụmụ agbọghọ ahụ enweghị ụkwụ efu ọbụna na oyi...
  Ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa, anyị na-ehi ụra na Moscow.
  Anyị nwere braids dị otú ahụ na ọla edo!
  
  Ọ bụrụ na ha gbachitere Stalingrad,
  Kwere m, anyị nwere ike ịbanye Berlin ...
  Maka Red Army, kwere m, nke a bụ ọnọdụ,
  Mgbe ndị mmadụ na ndị agha jikọtara ọnụ!
  
  Ụmụ agbọghọ amaghị, ọ nweghị okwu ọ bụla,
  Ha na-alụkwa ọgụ siri ike na ajọ orcs ...
  Anyị ga-ahụ, ụmụ agbọghọ ahụ kwere chi ọbụbọ,
  Ọ bụ ezie na anya mgbe ụfọdụ dị ka saucers!
  
  Ekwenyere m na Tsar Russia ziri ezi,
  Ga-enwe ike ime ka ọchịchọ siri ike karịa ígwè ...
  Ka e nwee onye ọchịchị Ọtọdọks,
  Ọ bụrụ na Stalin emebeghị ihe niile nke ọma!
  Ee, ka obodo Soviet tolite,
  Ụzọ a ga-ewu na ìhè nke ọchịchị Kọmunist ...
  Emeri mepee akaụntụ na-akparaghị ókè,
  N'agbanyeghị na ụmụ revanchism gbapụrụ ezé ha!
  
  Ọ dị mma, gịnị ka ị na-ekwu, Uncle Terrible Sam,
  Elulitere, ị na-ewere onwe gị onye mebiri emebi ...
  Jisiri ike ịchụpụ ndị Nazi nke USSR,
  Na nke a pụtara ọnwụ nke isi obodo!
  
  Ọfọn, ọ bụghị naanị otu ugboro, ọ bụghị ugboro abụọ,
  A ka ga-ahụ ka ọ na-agba egbe na Russia ...
  Ka efu ghara ịbịa n'ala nna ha,
  Ikekwe eke maka Chineke!
  
  Ebe Stalin enweghị ike,
  Ụmụ agbọghọ enweghị ụkwụ nwere ike ime ya...
  Maka ha, Chineke dị ike, Nsọ Svarog,
  Na izi ezi mgbe agbapụ site na egbe igwe!
  
  Na nkenke, ọgụ ahụ abụghị njedebe ma ọlị.
  Anyị ndị Russia na-agba mbọ maka ịbọ ọbọ ...
  A ga-enwe agadi nwoke na nwa okorobịa n'agha;
  Anyị agaghị enye ndị Nazi ohere dị egwu!
  
  Na nkenke, anyị bụ ụmụ agbọghọ nwere ụkwụ efu,
  O we were iwe chọ ọzọ ibuso ya agha.
  Na ikiri ụkwụ efu, aka siri ike.
  Anyị ga-emejọ gị nke ukwuu na Fuhrer na-ele anya !
  
  Ekwenyere m na Rus 'ga-amụ ọzọ n'oge na-adịghị anya,
  N'okpuru ọkọlọtọ nke Svarog ukwu ...
  Lụọ ọgụ maka ala nna gị ma atụla egwu,
  N'ihi na a ga-enwe nnukwu obi ụtọ n'oge na-adịghị anya!
   Mgbe obi ụtọ dị otú ahụ, ọbụlagodi ma ọ bụrụ na ọ bụghị nke doro anya na ọ bụghị ihe ezi uche dị na ya, na ụfọdụ ndị na-emegiderịta onwe ha, ụmụ agbọghọ si na elf ìgwè dị njikere ịmalite n'ezie na ịkwaga ugwu. A mụrụ ha n'ezie iji merie.
  Ya mere, ụmụ agbọghọ na bikinis, na-ahapụ egwu ụkwụ efu na apịtị, na-agbapụ site na egbe. N'ebe a nnukwu egbe egbe na-agba ọkụ na nnukwu projectiles na-efe elu na arc. Ya mere, a na-atụpụ orcs ma na-ekpu ya site na ndị na-eme mkpọtụ ha. Nke a bụ n'ezie ogbugbu ogbugbu, ọ gaghị akwụsị, ọ gaghị ewe ume.
  Otu n'ime ndị elves, Captain Svetlana, jiri ọnụ ọchị obi gwa enyi ya okwu:
  - Ị chere na ha ga-enye anyị kpakpando n'ubu anyị?
  O were ọnụ ọchị zaa:
  - Ha ga-enweta ma nye gị ọzọ!
  Mgbe nke ahụ gasịrị, nwa agbọghọ ahụ ji ike were mkpịsị aka ya, mara mma, nke na-adọrọ adọrọ, akpụkpọ ụkwụ na-acha uhie uhie na muscular wee bụrụ:
  A gwara anyị na anyị chọrọ ịdị elu,
  Ma elela anya na ammo ...
  Ebe a kpakpando nke abụọ akpọrela.
  Maka epaulets gị!
  Ụmụntakịrị nwanyị ahụ, bụ́ ndị na-agbaghị ụkwụ efu, bụ́ akwara ndị na-akpụ akpụ dị ka bọọlụ n'okpuru akpụkpọ ọla ha, bulitere igbe ndị dị arọ nke nwere shei. Na nke a, m ga-ekwukwa, bụ mmegharị siri ike.
  Ndị dike ahụ yiri ka hà na-atụba kaadị na tebụl. Ọzọ, egbe na-egbu egbu egbukwa.
  Natasha, onye minista na-ahụ maka nchekwa kwuru:
  - Ike mbibi nke projectiles na-abawanye ekele maka ịgba anwansi. Nke a bụkwa ihe atụ nke iji anwansi maka ebumnuche agha!
  Maria kwenyesiri ike:
  - Nke a bụ eziokwu! Ma anyị ka nwere ike ime ọtụtụ ihe maka mmeri n'ọdịnihu!
  Ụgbọ mmiri ọzọ nọ na-aga n'akụkụ ahịhịa oroma. O nwere silhouette dị ala nke ukwuu. Ma ọ fọrọ nke nta ka ọ nweghị turret, kama ọ nwere gbọmgbọm agbagharị pụrụ iche. Ụgbọ ala a na-adịkwa ka ọ̀ na-agbawa agbawa. Ọ bụ naanị ụmụ agbọghọ abụọ nọ na ya. Ebe ọ bụ na tank a dị obere karịa ka ọ dị na mbụ.
  Natasha kwuru:
  - Nke a bụ ụgbọ ala nke ọdịnihu!
  Maria kwetara:
  - Ee, echere m na ọ bụ mmepe na-ekwe nkwa. Mana ọ na-esi ike karịa ịkụ obere ebumnuche. Ndị Germany dara ada n'oge Agha Ụwa nke Abụọ site n'ịme tankị ndị buru ibu.
  Natasha tụrụ anya ma tie mkpu:
  - tank anyị na-agba ọsọ nke ukwuu,
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ gba ọtọ na ụkwụ efu!
  Ka ọ dị ugbu a, na ihe nkiri ahụ, ha gosiri otú otu nwa nwoke elf, bụ nwatakịrị dị ihe dị ka afọ iri, si na-agbagharị n'ime ọhịa. Ọ na-edozi obere nnyefe iji duzie drone elves . Ka ọ dị ugbu a, ngwaọrụ ndị dị otú ahụ bụ ihe kachasị mfe na nke mbụ.
  Ụkwụ nwata nwoke ahụ gba ọtọ, fesa ahịhịa. Ọ dị ka onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-eto eto. Nwatakịrị ahụ na-eyi naanị obere mkpirisi, ihu igwe na-adịkwa jụụ ma na-agba mmiri. Nwa nwoke ahụ na-amakwa jijiji n'ihi oyi.
  Otú o sina dị, o ji obi ike bụrụ:
  Abụ m onye na-eto eto nke na-enweghị ụkwụ efu,
  Nwata ji obi ike tinye ndụ ya n'ihe ize ndụ...
  Ka elves ghara inwe nsogbu ebe a,
  Ka ndị mmadụ bi na ọchịchị Kọmunist mara mma!
  Nwatakịrị ahụ ga-eburukwa ya gosi ire ya. Ya mere, nwa nwoke elf na-aga n'ogige orc. Isi nke anụ ọhịa bea na-akpụ akpụ na-ata ụmụaka imi na-adịghị atọ ụtọ.
  Nwatakịrị nọ n'ihe egwu dị ukwuu. Ọ na-adaba n'okpuru imi nke ihe ndị a na-eme mkpọtụ.
  Maria kwuru:
  - Nwa nwoke nwere obi ike. Ma ọ bara uru iziga ụmụaka dị otú ahụ na ozi?
  Minista na-ahụ maka nchekwa Natasha kwuru n'ụzọ ezi uche:
  - Ụmụaka dị otú ahụ na-enye obere aura, na ịchọ orcs na anwansi adịghị ahụ ha!
  Maria chịrị ọchị wee kwuo:
  Heroism enweghị afọ
  N'obi nwata enwere ihunanya maka obodo...
  Nwere ike imeri akụkụ nke oghere,
  Mee ka ndị dị ndụ n'ụwa nwee obi ụtọ!
  Natasha jiri ọnụ ọchị kọwaara ya:
  - Ọ bụghị naanị ndị dị ndụ, kamakwa ndị nwụrụ anwụ, ma ọ bụghị naanị na Ụwa!
  Maria, na nzaghachi, were iwe zọọ ya ụkwụ efu, dị arọ na nke siri ike, nke nwere ike ịgbaji azụ anụ ọhịa wolf ugbu a:
  Uwa di ndu, di ndu,
  Ị ghọtara ndị mmadụ ...
  Ịhụnanya nke abụọ, Ụwa nke abụọ,
  Agaghị enwe Ụwa nke abụọ!
  Nke otu puku mbara ala
  Ọ dịghị akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ dị otú ahụ!
  Nke otu puku mbara ala
  Ọ dịghị ọkacha mmasị dị otú ahụ!
  Ka ọ dị ugbu a, obere nwa elf ahụ tinye igwe mgbasa ozi wee laghachi azụ. Ikiri ụkwụ ya efu, pink na-egbuke egbuke mara mma.
  Maria cheredị na ọ bụrụ na e jide nwatakịrị ahụ, a ga-eji ígwè na-ekpo ọkụ gbaa ikiri ụkwụ ya gba ọtọ. Na ka nwa a ga-esi tie mkpu.
  Ndị orc ga-asụkwa ọchị ma na-esi n'imi ha imi anụ ọkụ.
  Nwata nwoke ahu we buru ya, were ukwu-ya b͕ochie ya n'oche-ọka nke nāraghari n'etiti ahihia. Ụmụ ahụhụ ahụ kpuchiri anya wee ghọọ nkume dị oké ọnụ ahịa na mberede.
  Nwatakịrị ahụ were mkpịsị ụkwụ aka ya bulite ya, tụnye ya n'aka, ma kụkpọọ, nke a na-anụkarịghị:
  - ịmụmụ ọnụ ọchị ga-eme ka ihe niile na-egbuke egbuke,
  Na elephant na ọbụna obere eju...
  Ka elves nwee obi ụtọ karịa n'agha;
  Ma ka orcs na-ata ahụhụ naanị mfu!
  Nwata nwoke ahụ wee gbaba n'ime ọhịa. Nke a bụ obere nwa mara mma. Dị nnọọ ka mmadụ.
  N"otu ihe nkiri, e nwekwara otu nwa okorobịa na-etinye ogbunigwe n"okpuru tankị.
  E jidere ya. Ọ bụ ihe nwute na ihe nkiri Soviet egosighị otú e si ata ya ahụhụ. Mana naanị ka e mere ka e gbuo ha n'ụkwụ efu na snow.
  Igwefoto gosipụtara obere akara ụkwụ ụmụaka na snowdrift, nso nso. Na nke ahụ kwuru karịa ma ọ bụrụ na e gosipụtara mmekpa ahụ ahụ n'ụzọ zuru ezu na n'ụzọ nkịtị.
  Nke a bụ ihe nkiri n'ezie.
  Maria jikwa mmetụta dị ukwuu bụrụ abụ, na-emegharị ahụ ike nke ụkwụ ya efu na nke muscular:
  Mee ka abalị gbara ọchịchịrị dị ka ọkụ ọkụ,
  Anyị bụ ndị ọsụ ụzọ, ụmụaka, ndị ọrụ ...
  Oge nke afọ na-egbuke egbuke na-abịa,
  Arịrị onye ọsụ ụzọ bụ ka ọ dịrị njikere mgbe niile!
  Arịrị onye ọsụ ụzọ bụ ka ọ dịrị njikere mgbe niile!
  Natasha chịrị ọchị wee kwenye:
  - A ga-esi nsen a sie ike maka nkeji iri na ise, mana onye ọsụ ụzọ sitere na ezinụlọ elf na-adị njikere mgbe niile!
  . ISI #4
  Ka ọ dị ugbu a, e nwere akụkụ ndị ọzọ nke agha ahụ. Nke a bụ ndị elves abụọ na-ebu agha sniper.
  Ha bụ ụkwụ efu, ma n'ime nchara ahụrụ anya. Ha we nọdu na ncherita-ha, nāchọ ndi-agha.
  Otu n'ime ha, Alice na-acha ọcha, were iwe, kwuru:
  - Orcs, m ga-ekwu, na-esi ísì ụtọ. Ya mere, ọ gaghị ekwe omume ka ha na ha na-akpakọrịta!
  Angelica chịrị ọchị, gbapụ, na-atọgbọ onye agha anụ ọhịa bea wee bụrụ:
  Ọ dịghị mgbe anyị ga-atụ uche
  Nsogbu agaghị abịara elf anyị!
  O we b͕asa ezé-ya abua;
  Alice gbakwara, ma mapuo isi orc. Ka anyị kwuo na ha bụ ndị dike dị mma. Ma ị pụghị ịrụ ụka megide ha!
  Angelica ji mkpịsị ụkwụ aka ya tụpụrụ bọmbụ ahụ. Ọ dọwara orc ahụ n'ime iberibe wee bụrụ:
  Anyị na-ekiri ka falcons
  Na-efeli elu dị ka ugo...
  Anyị anaghị eri mmiri
  Anyị anaghị ere ọkụ!
  Alice jiri ọnụ ọchị gosi:
  - Ee, ndị dike bụ ihe anyị chọrọ!
  O wee were ikiri ụkwụ ya tụba nnukwu ogbunigwe. Dịrị ọtụtụ orcs iche.
  Nke ahụ bụ n'ezie otu. Na ụmụ agbọghọ Elf mara mma nke ukwuu, na enweghị ụkwụ zuru oke na bikini ọkụ.
  Ma ha adịghị eme ihere, ma bụrụ abụ:
  Enwere okpomọkụ na snow n'ụwa,
  Ụwa dara ogbenye ma ọgaranya...
  Anyị na ndị ntorobịa nke ụwa dum nọ,
  Ndị otu nhazi anyị zuru ụwa ọnụ!
  Na ụmụ agbọghọ ahụ nọgidere na-na ndị orcs. Nke a bụ ọgbaghara ha. Ma ọ bụrụ na ha emee ya, ọ gaghị adị ka onye ọ bụla dị ntakịrị, ọbụna n'anya anụ ọhịa ndị dị otú ahụ dị ka orcs.
  Maria Kolesnikova, na-ekiri ihe nkiri, bụrụ:
  Anyị ga-eji obi ike gaa agha.
  Maka ihe kpatara elves ...
  Anyị ga-egbu orcs niile,
  Ọgụ, akpafukwala!
  Ka anyị kwuo na ndị a bụ ụdị ụmụ agbọghọ ndị na-alụ ọgụ ma na-anụ ọkụ n'obi na mkpali ha. Klas kacha elu nke mbibi, otu onye nwere ike ịsị.
  Ma site na ndị na-eme ihe ike ruo na orcs, ka elf Helga ga-esi na-agba, mgbe ahụ ọ ga-abụ:
  -Ebube diri Elfia, ebube,
  Ndị tankị na-aga n'ihu...
  Ike Elf dị otú ahụ,
  A na-eti ndị orc ndị ahụ oke iwe!
  N'ebe a, ụmụ agbọghọ ahụ weere maka orcs na n'ụzọ nkịtị na-egbu egbu, mbibi zuru oke ma mepee akaụntụ ahụ. A pụghịkwa ịkwụsị ha. Ọ bụrụ na anyị nwere ya, anyị nwere ya.
  Ha na-ejikwa mkpịsị ụkwụ aka ha pịnye ihe na-akpalite ya.
  Nwa agbọghọ ahụ bụ Alenka na-agbapụ na orcs na egbe igwe. Ọ we tukwasi nkpisi-ukwu-ya nile ọtọ n'aru onye-iro, bú ike nēnwu ọnwu nke grenade na ub͕ọ:
  - Abụ m onye kachasị ike n'ụwa,
  M ga-atụba ha niile n'ụlọ mposi!
  Na otú ọ ga-esi chịa ọchị ma gosi ire ya, nke o ji ire dị ogologo.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ Anyuta kwara ọchị ma kwuo, na-eji ikiri ụkwụ ya na-atụba ube igbu ọchụ nke mbibi:
  - Anyị nwere ike ime ihe ọ bụla n'ezie. Ma nke a bụ usoro anyị n'etiti elves!
  Ụmụ agbọghọ na-alụ ọgụ, ma e nwere ọtụtụ n'ime ha. Lee ka o si dị mma ibi n'ụwa ebe enwere ọtụtụ ụmụ agbọghọ. Na elves na-eto eto ruo mgbe ebighị ebi ma mara mma. N'ezie, ha bụ ezigbo ndị ohi. Ha nwekwara ike ikwu ihe a na-apụghị ikwu n'akụkọ ifo ma ọ bụ jiri mkpịsị akwụkwọ kọwaa ya - dị nnọọ mma.
  Alla, onye lụrụ ọgụ megide ihe otiti a, kwuru n'ike, na-agbawa orcs na mgbawa, na-egbutu ha dị ka scythe:
  - Ka isi nkwọcha Fuhrer anwụ!
  Na otú ọ ga-esi chịa ọchị ma gosi ezé ya mara mma nke ukwuu.
  Ụmụ agbọghọ ndị a bụ aerobatics!
  Ee e, nke ọma, gbalịa iguzogide ndị dị otú ahụ.
  Maria Elf nwere ntutu ọla edo were ya bụrụ abụ:
  - Ụgbọ mmiri ndị ahụ gbajiri agbaji,
  Igbe ahụ ghe oghe...
  Emeralds na rubies na-asọ dị ka mmiri ozuzo.
  Ọ bụrụ na ịchọrọ ịba ọgaranya,
  Ọ bụrụ na ị chọrọ inwe obi ụtọ,
  Nọnyere anyị nwa nwoke
  Ị ga-abụ eze anyị!
  Ị ga-abụ eze anyị!
  Na ndị dike ga-fọrọ nke nta na ukwe ọzọ. Ma nkuku, na-enwe nkụchi obi, dara na orcs, mapuo isi ha.
  Nke a bụ ihe ụmụ agbọghọ ahụ were were gbanye. N'ezie ọ dị jụụ na anụ ọhịa.
  Ọfọn, lee ka ihe dị otú a si dị mma. Na n'ezie, n'ezie, na-atụgharị gị.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ n'ezie.
  Na Olympias, na ụkwụ ya gba ọtọ, nke siri ike, ga-atụba otu gbọmgbọm nke ihe mgbawa na orcs.
  Ọ ga-efefe wee gbawaa n'ike dị egwu. Na ihe niile na-adọwa n'ime obere iberibe, tinyere dum battalion nke orcs.
  Ọzọ, ụmụ agbọghọ ahụ ga-eburu ọnụ ara ha na-acha uhie uhie n'ọnụ ha wee fụọ mkpọrọhịhị. Ma nkwojiaka, ebe ha nwere nkụchi obi, ga-adaba ozugbo n'ime nkụda mmụọ na-egbu egbu.
  + A ga-ewerekwa okpokoro isi ha gbawaa n"okpuru ihe ndị a tụrụ. Ma nke a bụ mmetụta na-egbu egbu ma na-ebibi ihe.
  Marusya werekwa mkpịsị ụkwụ aka ya tụpụrụ ndị iro ogbunigwe nke ike na-egbu egbu, gbasasịa orcs wee bụrụ:
  Mmeri na-echere, mmeri na-echere;
  Ndị chọrọ imeri ajọ orcs ...
  Mmeri na-echere, mmeri na-echere;
  Anyị ga-enwe ike imeri ndị iro anyị!
  Ma Matryona ga-atụbakwa onye iro ya lemon n'ụkwụ ya na mkpọtụ:
  - N'elu!
  Ụmụ agbọghọ ahụ gabigara ụzọ dị iche iche. Na ha bụ, n'ezie, mara mma e dere ede. Ụkwụ ha bụ ihe gba ọtọ na chisel.
  Ee, ha weghaara orc ndị a, a na-egbutukwa ha nke ọma wee gbuo ha.
  Na ihu nke elves na ọnụ ọgụgụ dị nta nke elves malitere itinye nrụgide na orcs, anụ ọhịa ndị ahụ.
  Ụmụ agbọghọ ahụ gbara ọsọ ka ha buso ha agha.
  Otu dike elf nwere ntutu oroma were were were na-acha uhie uhie nke obi ya pịa bọtịnụ joystick ahụ.
  Ujo a kpalitere. Na ultrasound gbagara n'ihu orcs. O wee kpuchie ha niile ozugbo, na-agba ọkpụkpụ ha ọkụ.
  Onye agha ahụ dere na tweet:
  - Maka agbụrụ ara nke ube!
  Na otú ọ ga-esi were ya na-achị ọchị. Ndị a bụ ụmụ nwanyị n'ezie - ka anyị kwuo na ha kacha mma.
  Ekwesịrị ịdebe ụmụ agbọghọ dị ka ihe dị egwu.
  Ya mere, ha ji ikiri ụkwụ ha wụba iyi ogbunigwe nke icheku ọkụ.
  Ha dọwara ọtụtụ anụ ọhịa bea iwe na aji. Ma emesịa ụmụ agbọghọ ahụ were ya malite ịbụ abụ;
  A na m arịọ, Onye-nwe, na ụbọchị ahụ agaghị ada mbà;
  Ka anya nwa agbọghọ ahụ bụrụ nwata ruo mgbe ebighị ebi!
  Nke mere na onye isi anyị na-arịgo n'elu nkume.
  Ya mere na mkpuchi nke ọdọ mmiri doro anya karịa kristal!
  
  Lee ụwa mara mma nke Chineke kere,
  Ha riri ọlaọcha na ya, maple ahụ bụ rubi!
  Ana m achọ enyi nwanyị, ezigbo Chineke -
  Iji mee nke a, o gburu ndị iro n"agha!
  
  Gịnị mere obi nwa okorobịa ahụ ji dị arọ?
  Gịnị ka ọ chọrọ ịhụ n'ụwa a?
  Gịnị kpatara agbaji agbaji?
  Olee otú dozie a tangle nke nnukwu nsogbu?
  
  Achọrọ m, Chineke, nweekwa obi ụtọ,
  Chọta nrọ gị nke eluigwe!
  Ka eriri chioma ghara agbaji.
  Iji tinye ahịrị n'okpuru ụzọ, eriri ballast!
  
  Ma gịnị ka m ga-achọ n'ihe ọ̀tụ̀tụ̀ na-enweghị ịhụnanya,
  Kedu ụmụ agbọghọ nwere ike ịdị ọnụ karịa?
  O siri ike iwulite obi ụtọ na ọbara,
  Naanị ị nwere ike igwu mmiri n'akụkụ ya n'ime ọkụ nke ala mmụọ!
  
  Nkewa bụ ịta m ahụhụ
  Agha ka bụkwa ihe jọgburu onwe ya!
  N'ebe a, o dokwasiri inyinya ahu n'ukwu-ya n'ihe nkpọtu;
  Ọ bụ ezie na orc ọjọọ, onye ogbugbu ahụ weliri anyụike ya!
  
  Ha na-akpọrọ ụmụ anyị nwanyị,
  Ha na-ata ha ahụhụ ma gbaa ozu ha ọkụ!
  Mana anyị ga-emeri Fuhrer,
  Mara na Elf anyị anwụghị anwụ!
  
  Ka anyị lụọ di na nwunye ma agha ọjọọ gachara.
  Mgbe ahụ ụmụaka ga-achị ọchị!
  Ha niile bụ ndị ikwu ọbara ,
  Ana m achọ egwuregwu abụba!
  
  Akwụkwọ osisi oak dịkwa ka emerald.
  O kwuru na nwoke ahụ rụrụ ọrụ dị ukwuu!
  Mee ka akọ na uche gị dị ọcha dị ka kristal.
  Na naanị ihe dị mma na nguzozi ga-abụ ọnụọgụgụ!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-abụ abụ ma gosi nnukwu aka ha na ọnọdụ ọgụ.
  Na n'ezie, otu n'ime ndị dike wetara a sooks. O were mmanụ ụgbọala gba ya. Na otú ọ ga-esi were malite iyi igbu ọchụ. Ọkụ na-egbu egbu ga-eru. Na kpamkpam ọkụ na orcs.
  Nke a dịkwa mma nke ukwuu. Nbibi n'ụzọ nkịtị na-ewere ọnọdụ.
  Ọ dịghị otu nwa agbọghọ nwere ike iguzogide nke a, dị ka iri ihe dị ụtọ nke ukwuu, na-atọ ụtọ ma na-atọ ụtọ na ire elf.
  Ma n'otu oge ahụ, gaa n'ihu ma gbaa isi Orc ahụ ọkụ .
  n'ala dị ka nke ahụ . Ma ahapụkwala ọkpụkpụ n'aka onye iro.
  Otú ahụ ka ụmụ agbọghọ na-adị mgbe ụfọdụ. Ha we b͕apu ezé-ha, gosi iwe-ha dika agwo.
  Ndị dike ga-adọkasị ndị agha ọ bụla. Ma ọ bụrụ na ha chọrọ, ha nwere ike ime.
  Kere ihe ga-eme ma ọ bụrụ na otu puku elves hapụ gas ozugbo? M ga-ekwu ihe ga-eme?
  Oh, ọ ga-adị mma nke ukwuu, ikekwe eluigwe ga-egbochi ihe a ime. N'ihi na mgbe ahụ uku ga-ezo n'isi nke orcs. Ha ga-ada ma gbajie okpokoro isi, na-egosi mmetụta kacha egbu egbu na mbara igwe.
  Ụmụ agbọghọ ahụ ọzọ ka anyị bụrụ abụ n'iwe na obi ụtọ ha, na ezé pearl ha na-egbuke egbuke dị ka enyo.
  Nrọ na-abịa mgbe niile ka agwọ
  Ị naghị atụ anya ya, mana ọ na-apụ n'ọnụ ụzọ!
  Ị nwere obi ụtọ, ezinụlọ na-eriju afọ,
  Ị maghị na e nwere ndị bụ anụ ọhịa!
  Ugbu a mwakpo nke ìgwè mmadụ na-etipịa ihe amalitela.
  Ndị Tatar na-eji akụ na-awụ anyị!
  Mana amuru anyi maka oke obi ike,
  Anyị ga-anagidekwa ihe otiti obi ọjọọ!
  
  Ọ dịghị onye maara ma Chineke ọ̀ dị mma
  Nwoke ahụ aghọwo nnọọ obi ọjọọ!
  Ọnwụ ejirila aka ya na-akụ aka n'ọnụ ụzọ -
  Wezelbub wepụrụ mpi ya n'ọkụ !
  
  Ee, ndị a bụ oge nke ndị nna ochie;
  Nke anyị batara n'ụzọ dị mma!
  Nke ahụ abụghị ihe nrọ m bụ,
  Nke a abụghị ihe anyị na-aga, site n'ugwu ndị dị anya!
  
  Ma ọ bụrụ na ị hụ onwe gị na hell,
  Ma ọ bụ kama, n'ụwa nke mgbu, ịgba ohu, agha!
  M ka ga-enwe olile anya,
  Ka obi gị tie ukwe ndị ahụ!
  
  Ma ọnwụnwa bụ agbụ anyị,
  Nke na-agaghị ekwe ka echiche dị mfe!
  Ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa, ị ga-atachi obi.
  Ma ọ bụrụ na ị na-eti mkpu, mgbe ahụ n'elu ngụgụ gị!
  
  Ọ bụ onye na-ede uri na onye mgbagha,
  Ma ọ bụghị n'ọgbọ agha na-ekpo ọkụ!
  Ndị iro ọjọọ nke ala nna ga-anwụ,
  A ga-eli ha ngwa ngwa na n'efu!
  
  Ugbua were ya kpọọ isi ala nye Kraịst.
  Gafee onwe gị, na-esusu ọnụ ihu nke akara ngosi!
  Ekwenyere m na m ga-agwa ndị mmadụ eziokwu,
  Onye-nwe ga-enye anyị ihe nketa peculium ka ọ bụrụ ụgwọ ọrụ!
  Ụmụ agbọghọ na-abụ abụ nke ọma. Olu ha na-egbuke egbuke ma na-egbuke egbuke. Na olu zuru oke.
  Ma mgbe egwu ahụ gasịrị, otu batalion ụmụ agbọghọ wepụrụ ma tọhapụ farts. Ha biliri n'ogidi ma gbaga n'igwe ojii nke oke akwa. Ha kpọọrọ ha wakpoo ha.
  Nke a malitere ịkpagbu ndị crow, na ha kpagburu n'ụzọ nkịtị na iwe, na-anata a noose n'olu ha.
  Ọtụtụ nkwoji wee daa. Ha wee mapuo ya n'isi n'elu orcs. Na anụ ọhịa bea tọhapụrụ isi iyi nke ọbara aja aja. A kụpụrụ ha dị ka peas na-etipịa ha.
  Ụmụ agbọghọ ahụ chịrị ọchị. Ha we gosi ire-ha. Ha tụrụ anya n"ahụ ihe ndị e kere eke na-abịaru ha nso.
  Otu n'ime ụmụ agbọghọ ahụ tiri mkpu:
  - Orcs adịghị ka mmadụ,
  Orcs, ndị a bụ orcs ...
  Ọ bụrụ na ọ na-ewe iwe, yabụ na ọ bụ onye ọjọọ.
  Olu nwa agbọghọ ahụ doro anya nke ukwuu!
  O wee malite ile ndị enyi ya anya.
  Ndị dike ahụ nwere obi ike ozugbo na onwe ha. Ezé ha na-egbuke egbuke dị ka ọnụ ọnụ ugwu. Ma ọ bụ ma eleghị anya, ndị a bụ pearl na akụ nke oké osimiri.
  Ụmụ agbọghọ ahụ chịrị ọchị ma bụrụ:
  Oke osimiri, oke osimiri, oke osimiri, oke osimiri,
  Ụmụ nwoke na-anọdụ ala na nsu!
  Orc ga-ahụ iru uju,
  Ndị na-eme ihe ọjọọ niile ga-anwụ na mgbawa!
  Na ndị dike ga-ewere ya na-afụ ụfụ. Oge a ọ bụghị nanị na crows dara n'isi nke orcs, kamakwa akụ mmiri igwe. Ha wee gbajie isi anụ ọhịa bea.
  Ọ bụ otú ahụ ka ụmụ agbọghọ elf si ewere ihe anụ ọhịa bea ndị a na-esi ísì. Ma ọ tụgharịrị dị nnọọ mma.
  Ma mgbe ndị ịma mma malitere ịbụ abụ, ọ bụ ọgbaaghara dị ọcha;
  Eluigwe bụ ihe e ji mee ihe atụ nke kpakpando;
  Ọnwa ga-enye ugwu ìhè!
  Mmiri iyi ugwu na-asọda,
  Ọlaedo na-egbu maramara n'elu nkume nkume!
  
  Dị mfe nke Nne Elf,
  Obodo ndị ahụ juputara na ntụsara ahụ!
  Ụmụ agbọghọ ahụ tie mkpu ọṅụ,
  Dị ka ịgba egwu gburugburu ha na-aga igbutu!
  
  Nsogbu abiala, nwanyi di agha,
  Ezé na-agba agba - oké ifufe nke shells!
  Mbibi na-eso orcs,
  Onye ibe gị nwụrụ n'agha!
  
  Gị onwe gị ka bụ nwata -
  Ụlọ ọrụ ndebanye aha na ndebanye aha ndị agha enyeghị aka n'ihu!
  Dị ka, ị nweghị afọ mgbakwunye zuru oke,
  Obodo aghaghi ichekwa umu ya!
  
  Ọ gbapụrụ n"ihu n"enweghị ihe agha ọ bụla.
  Ka iweta ịdị mma na ìhè!
  Ka ndị orcs ghara ịnapụ ha ọchịchọ ha.
  Ka ị ghara izute chi ọbụbọ na agbụ!
  
  Enyi m ehighịkwa ụra,
  O jisiri ike wepụta onwe ya - ọ bụ onye agha!
  Anyị ga-eweda orcs n'okirikiri ha.
  Ka ọ bụrụ njedebe nke Fuhrer!
  
  O siri ike ịlụ ọgụ, mgbu na agụụ.
  Nwa agbọghọ gbara ụkwụ efu na oyi!
  Anyị na-edi oke oyi na akwa akwa,
  Mgbe ụfọdụ, anyị na-eri otu ogbugbo dị ka osisi birch!
  
  Ndị iro na-efekwa n'ụgbọelu,
  Dị ka nnukwu anụ mmiri si na hel "Tiger" na-ebigbọ!
  Anụ ọhịa anụ ọhịa wolf mụrụ
  Igwe ọkụ na-esi na tankị ndị ahụ pụta!
  
  Iji kpoo ụkwụ efu gị ọkụ,
  Na ha ghọrọ-acha anụnụ anụnụ na snow!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ họọrọ ụzọ
  Ebe ntụ mere ka oké ifufe ahụ gbaa ọchịchịrị!
  
  Ma anyị guzogidere - pụọ na oyi,
  Nwa nwoke na nwa agbọghọ na-aga n'ihu!
  Anyị ga-emeri ọchi Judas,
  Rus 'ga-ehichapụ ọchịchịrị nke orcs ka ọ bụrụ ájá!
  
  Ikiri ụkwụ nke ndị nọ n'afọ iri na ụma na-egbuke egbuke
  Igwe mmiri snow hapụrụ ụzọ dị mfe!
  Frost adịghị mfe ma ọlị,
  Ịgba ọsọ ụkwụ efu na-ekpo anyị ọkụ!
  
  Na ajọ orcs enweghị ikike,
  Ha na-ebigbọ n"ihi oyi!
  Ike dị ike dị otú ahụ
  Elf knight anyị dị mma nke ukwuu!
  
  Ha si na ala-mọ tudaghachi ebili-miri;
  Ugbu a Feyropa na-aga n'ihu!
  Otú a ka òkè nke onye-agha di nsọ;
  Na-eguzosi ike n'ihe nye Elfi ruo mgbe ebighị ebi!
  Ka anyị kwuo na ụmụ agbọghọ ndị a kacha mma. Enwere oke obi ụtọ na ọkụ n'ime ha. Dị ka ụmụ agbọghọ nwere braid na-acha uhie uhie. Na ịma mma na-abụkarị ụkwụ efu.
  Ndị dike ahụ wakporo orcs nke ọma. Ha nwere mmasị na usoro dị otú ahụ, mgbe na mkpịsị ụkwụ efu ị na-atụba peas nke ikpochapụ na ọnwụ na ndị iro.
  Ị na-adọwa anụ ọhịa bea ndị a dọwara adọwa na cutlets. Na nke e ghere eghe na-atọ ụtọ.
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-edekwa akwụkwọ banyere anụ ọhịa bea na-abịa. Ka anyi were ngwa agha tie elf orcs.
  Ma ekwesiri ighota na ndi mara mma na-eme nke a nke oma. A na-ejikọta ike ike ha na amara na-adọrọ adọrọ na nke na-atọ ụtọ.
  Ndị dike ahụ weghaara orcs wee malite ikpochapụ kpam kpam.
  N'ebe a, ụmụ agbọghọ na-eji ara ara ruby ha. Ọ pịa igodo ndị na-eme ka ndị na-ere ọkụ dị ọkụ.
  Ha we were ya ma kpuchie usu-ndi-agha orcs ozugbo. Ha wee buru ya kpọọrọ ya ọkụ .
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ebe a. Ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa, a ga-eji asụsụ ndị ahụ eme ihe ozugbo maka ebumnuche ha. Na ebumnuche nke asụsụ ndị dị otú ahụ bụ inye ụmụ nwoke ọṅụ. Wepụtakwa oke iwe na iwe gị.
  Enweghị ụmụ agbọghọ dị otú ahụ, ọ bụrụ na ha na-akwagharị, anụ ọhịa bea agaghị akwụsịlata.
  Ha na-egosi nnukwu ihe ndị dị otú ahụ.
  Na ụmụ agbọghọ nwere ike na-egwu violin na-enweghị ọtụtụ ememe.
  Nke a bụkwa ezigbo usoro.
  Ụmụ agbọghọ ahụ malitere ịkpọ violin. Ma n'otu oge ahụ ha ji mkpịsị ụkwụ aka ha jide ụta. Na egwu mara mma na egwu egwu. Ma ọ dị nnọọ mma.
  Ma mgbe ahụ ụmụ agbọghọ ahụ nara ya malite ịbụ abụ;
  Ekwere m na ala nna m dị nsọ,
  Na site n'Eziokwu ka mmadụ ga-esi nweta nzọpụta!
  Anyị ga-echebe ụmụ anyị pụọ n'ihe ọjọọ -
  Onye iro ga-esi na anyị pụta, kwere m, ịbọ ọbọ!
  
  Mma agha m na-akụ dị ka akụ Ilya ,
  Ma aka ha amaghị ka ike gwụ ha n"agha!
  Anyị dị ka ọta a pụrụ ịdabere na ya maka ala nna,
  Iji chebe ebe dị na paradaịs dị ọcha pụọ n'aka ndị ọjọọ!
  
  Ilaghachi azụ, tie aka na ume ọzọ - kụọ,
  Nke a bụ akara aka nke ụzọ ahụ, ee, maka onye agha!
  Ọ bụrụhaala na ọ dịkarịa ala otu onye ajọ omume dị ndụ,
  Hichaa gbọmgbọm na anya ihu egbe igwe gị!
  
  Ịkwesịrị ịlụ ọgụ ma ọ bụrụ na akụkọ ifo bụ ụwa,
  Mgbe ụfọdụ enwere ike ịhapụ ịkwa ákwá!
  Mana anyị na-edobe nsọpụrụ anyị nye ala nna,
  Ọ bụ ezie na mgbe ụfọdụ a na-enwe ikpo ozu!
  
  A mụrụ anyị, anyị nwere chi ọma na obodo -
  Na nke onye ọ bụla nwere ike ịghọ dike!
  Kedu nke maka ndị mmadụ, mgbe ahụ nye onwe gị,
  Onye dike kachasị ike na onye nwere obi ike!
  
  Ma ugbu a, anyị ga-eti mkpu - n'ihu,
  Iji mebie obi-ike nile, ebe ewusiri ike!
  Ka ọ ghara ime na ọ dị ka a ga-asị na uche na-agha ụgha -
  Anyị ga-ebupụ igwe ojii na ụgbọ elu!
  
  N'ezie, ị nwere ike ịga ozugbo na hell,
  Ọ bụrụ na ụzọ niile dị ka bindweed na thistle ...
  Ma ọbụlagodi n'ebe ahụ agụba ndị agha tiri,
  A na-atụkwa bọmbụ n'afọ ụgbọ elu!
  
  Kedu ihe bụ hell maka Elf onye agha?
  Mara ule ọzọ!
  Anyị ga-eguzo n'agha ahụ ruo ọgwụgwụ -
  Mezuo ezi ọchịchọ nke Chineke!
  
  Na ndị otu trolls, anyị ga-agbaji ghouls,
  Ka anyi rute ebe uwa bu Iden!
  Ugo ga-eme ka onye na-akwa iko kwụsị.
  Ịsọpụrụ na okwukwe ga-eduga anyị na mmezu!
  
  Ndụ na-agbawa na iyi mmiri na-efe efe,
  Ihe ha rịọrọ Kraịst ga-emezu!
  Amara ga-asọpụta dị ka iyi iyi nke nsụda mmiri;
  Ka otuto nke nne nwa ala Elfia!
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-abụ abụ ma kpọọ violin n'otu oge ahụ. Na egwu egwu na-ada ụda ma mara mma ma na-egbuke egbuke. O wee gbasaa n"elu igwe niile.
  Na crow, na-efunahụ uche, daa mbà ma dụpuo isi nke orcs.
  Ụmụ agbọghọ ahụ jikwa ume na-enweghị nghọta mee ihe. Iyi hyperplasm na-asọfe na ha.
  Ma ọ bụ ikekwe magoplasm, nke ụmụ agbọghọ ahụ gosipụtara dị ka mmetụta dị egwu na igbu ọchụ.
  Ndị dike ahụ gbapụrụ ezé ha, mgbe ahụ, site n'elu nku ha, ha na-amụnye ụzarị nke mere ka ọkpụkpụ ahụ kpuo ìsì ma mee ka anya ha gbaa ọbara. Ma ọ tụgharịrị bụrụ nke na-enweghị nghọta dị jụụ ma dị jụụ.
  Ndị dike ahụ jiri ọnụ ara ruby ha pịa bọtịnụ ọzọ. Ha jikwa mgbawa dị egwu, nke na-ebibi ihe sitere n'ugwu mgbawa tie ndị iro ahụ.
  Na ya niile reacts na ọkụ. Ha na-afụkwa tankị anụ ọhịa bea. Na iyi nke ire ọkụ na-agbaze igwe nke alaeze ukwu Putin.
  Ekwesịrị m ikwu na ụmụ agbọghọ ahụ dị oke mma ma gosipụta mmụọ ọgụ dị mma nke na ọ nweghị onye ga-amaja ebubo na ha boro ha ihe nzuzu na ihe rụrụ arụ.
  Ha na-ekwu maka ụmụ agbọghọ ndị dị otú ahụ: ị bụ nanị chi nwanyị na Super!
  N"ebe a ka ha were ya ọzọ wee were oke ịnụ ọkụ n"obi bụrụ abụ;
  Enwere ụmụ nwanyị na Elfia anyị,
  Gịnị mere ha ji na-anya ụgbọ elu ka ihe egwuregwu?
  Na onye ọ bụla nọ na mbara igwe mara mma karịa -
  Kedu ihe ga-egbu ndị mmegide niile!
  
  A mụrụ ha ka ha merie
  Iji nye Elf otuto n'ụwa niile!
  A sị ka e kwuwe, nnukwu nna nna anyị,
  Maka ha, ha chịkọtara ndị agha ozugbo!
  
  Giants guzo n'elu igwe,
  Ike ha dị otú ahụ - ha na-etipịa onye ọ bụla!
  Anyị bụ ụmụ nke nna, jikọrọ ọnụ -
  Ahịrị ndị agha na-aga!
  
  Ahụhụ agaghị enwe ike imebi anyị,
  Ọkụ na-enweghị ike ọjọọ napalm!
  Ebe ọwa na-agba...
  Chakwasa ihie dị ugbu a!
  
  Ihe niile dị n'obodo anyị bụ ọkụ ọkụ,
  Ụgbọ ala, okporo ụzọ, àkwà mmiri!
  Na a na-abụ abụ mmeri -
  Anyị bụ falcons nke ìhè - ugo!
  
  Anyị ga-asọpụrụ Motherland n'atụghị egwu,
  Ka anyị kpọga gị n'ọnụ ọnụ ugwu!
  Anyị dị ka ndị ọsụ ụzọ na mbara igwe -
  Ka anyị gbajie olu ndị ajọọ egwu!
  
  Ka anyị chọta anụ ufe niile si na Mars.
  Ka anyị mepee ụzọ Centauri!
  Anyị ga-abụ, onye na-atụ egwu anụ anụ,
  Na onye nwere obiọma na eziokwu ịhụ n'anya!
  
  Elfia bụ obodo kacha atọ ụtọ,
  Onwere ihe ga-anya isi, kwere m!
  Ọ dịghị mkpa ikwu okwu efu...
  Ị bụ mmadụ ọ bụghị anụ ọhịa!
  
  Ka anyị nweta nsọtụ nke eluigwe na ala,
  Ka anyị wue ebe e wusiri ike n'ebe ahụ!
  Na onye tụfuru nchegharị,
  Onye na-agba ọsọ iti ala nna!
  
  Kedu ihe ọzọ - obere echiche,
  Ma kwere ndị nwụrụ anwụ - anyị ga-akpọlite!
  Ka ayi were njakịrị dọka ihe-nta ọnwu;
  Maka otuto nke anwụghị anwụ Elfi!
  Otu a ka ụmụ agbọghọ na-abụ abụ, olu ha dịkwa ka abalị, nnụnụ ojii na nnụnụ ọkụ n'otu karama. Ka anyị kwuo na ụmụ agbọghọ ndị dị otú ahụ bụ nnọọ super na hyper .
  Ha na-abụkwa abụ nke na-emetụ n'ahụ́ na nke na-atọ ụtọ.
  Ndị a bụ ihe mara mma na ọ bụrụ na ha ewere ihe, mgbe ahụ ọ dịghị orc ga-ahụ ya zuru oke.
  Na ụmụ agbọghọ na-ebibi anụ ọhịa bea nke ọma. Ma mgbe ahụ, ndị na-anya ụgbọ elu elf si n'ikuku fepụ. Ha na-ejikwa mkpịsị ụkwụ nkịtị pịa bọtịnụ ndị ahụ. Ha wee tipịa ihe e kere eke na-ewe iwe.
  Otu nwa agbọghọ si na mbara igwe gbara rọketi n'otu ụyọkọ ajị anụ. A fụrụ ha ọkụ ma kpọọ ha ọkụ, mee ka iberibe anụ kpọrọ nkụ daa n'akụkụ dị iche iche. Na nke na-ere ọkụ ma na-ese anwụrụ.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ, ndị na-ewe iwe ma na-ebibi ihe. Ha nwere obi dị ike dị otú ahụ nke zoro n'ime ha. Kedu ihe ma ọ bụrụ na ha ewere ya na-abụ abụ ma gosipụta ezé ha, mgbe ahụ ọbụna ndị agha nke orcs na njikọ aka na trolls agaghị enwe ike iguzogide ha. Na trolls bụ ndị nwere nkà na ndị agha siri ike karị.
  Na ụmụ agbọghọ ndị dị otú ahụ nnukwu na ndị dike dị ike, dị nnọọ cosmic mgbanwe na mgbe niile.
  Ndị dike ahụ weere ma fụchapụ ntì ụmụ agbọghọ ahụ, n"echeghị echiche ugboro abụọ, ha rutere n"elu ngụgụ ha .
  . ISI NKE 5.
  Ma mgbe ahụ bịara n'ezie na-egbu egbu ma na-ebibi ebili mmiri nke kụrụ orcs. Na ole ajị anụ ka edobere otu mgbe.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ụmụ agbọghọ ahụ, ji oké ọṅụ na oké ịnụ ọkụ n'obi were were na-abụ abụ;
  Amaokwu dị mfe nke abụ ahụ,
  Gịnị ka m na-abụ banyere ụwa a dị mwute!
  Ana m agba mbọ ka m were mkpụrụ obi m mara Kraịst.
  Ka hell na ire ere ghara imetụ ahụ!
  
  Ala nna m bụ ihe m hụrụ n'anya,
  Ọ bụ ezie na mgbe ụfọdụ ha na-akọcha ha!
  Na enweghị m ike ịchọta ebe maka onwe m,
  Mgbe Wezelbub zigara ndị mmadụ n'ọkụ mmụọ!
  
  Kedu ihe nwere ike ịdị egwu karịa mbibi nke ụwa,
  Kedu mgbe eriri na-akwa ákwá na iru újú?
  Mgbe onye ọjọọ na-achị ọchị, ọ na-eri ihe ịga nke ọma.
  Ma a ga-enwe ike - mara na ọ kpọtere!
  
  M'gāza kwa ọb͕ọ ọjọ ahu na nzaghachi:
  Mmụọ nke ala nna, hell, chi agaghị agbaji gị!
  Na feat nke niile na-alụ ọgụ ga-adị ebube,
  Anyị bụ ndị agha ndị agha: ugo abụghị egwuregwu!
  
  Mara na uche anyị siri ike dị ka mgbe niile,
  Anyị chịkọtara aka n'ubu!
  Na ebumnobi nke anyị na-aga bụ nke a na-ahụ anya,
  Ntụ ndị iro na-echi ọnụ n'ala site na kpakpando!
  
  Mgbe ụfọdụ ọ na-esiri ike ịghọta Pallas,
  Ọ na-ama jijiji, ọ ga-enye ndị mmụọ ọjọọ carte blanche!
  Ọ dịkwa ka ọ dị ogologo oge gara aga ...
  Mgbe ajọ orc nke ihe ọjọọ na-adọwa na ọkara!
  
  N'ezie, anyị nwere oke ohia nke nsogbu,
  Kedu ụwa ole dị na mbara igwe?
  Ma n"ihi nke a, Onye Kasị Elu nke Chineke kpọlitere n"ọnwụ.
  Ka mmadụ wee nwee mkpọkọta onyinye!
  
  Elf ga-abụkwa ike ọzọ,
  Eluigwe na Ala ga-egosi ụzọ obi ụtọ na ịhụnanya!
  Anya mmiri ma ọ bụ ọbara agaghị erukwa ọzọ,
  Ị na-edebekwa uche na amamihe n'ime obi gị!
  Ụmụ agbọghọ na-abụ abụ nke ukwuu. Ha chọrọ mmeri ọzọ na ọmarịcha okwu. Nkwenye nke mbara igwe ha dị nnọọ egwu. Na ndị dike na-egosi na ha kasị elu aerobatics, na a nnukwu mbibi Ego.
  Elf nwere ntutu tụrụ tụrụ atụ:
  Otu abụọ Atọ,
  Ị na-ebibi orcs ...
  Anọ asatọ ise -
  Anyị abịaghị igwu egwu!
  Ọzọ, ụmụ agbọghọ na-afụ ọnụ, nke mere na dum n'ígwé ojii nke stunned crows wụsa n'isi nke orcs.
  Maria Kolesnikova ji nkà ya na-achị ndị agha ndị a lụrụ ọgụ megide onye iro ahụ. The Warrior Queen nyere iwu.
  Na ndị na-eto eto mara mma na-akpụzi nwa agbọghọ ahụ, bụ onye na-eto eto ma dị ike, na-eji ụkwụ ya efu, chiseled. Dị ka ndị ọzọ mara mma, ha na-alụ ọgụ na-apụghị ịgụta ọnụ agha nke orcs - ndị a hellish bear.
  Maria anaghị atụ egwu mmegwara sitere n'aka onye ọchịchị aka ike nke nwere afọ na mustachioed, ma ugbu a ọ nọworị ikpere ikpere n'oké osimiri.
  Nwa agbọghọ ahụ nyere iwu. Na ndị ọ na-achị rubere isi, na agha nke ọbara na obi ọjọọ malitere, ma ọ bụ karịa usoro agha na agha niile.
  Ụmụ agbọghọ elf na-aga gburugburu orc ọnọdụ. Enwere ọtụtụ waya mgbochi ebe a. Ma mma ndị ahụ na-enweghị ụkwụ na-eji mkpara rie ya. Ntutu isi dị mma. Mgbe ahụ, elf nwere ntutu na-acha anụnụ anụnụ wee maa otu n'ime orcs dị na ukwu. Ụjọ tụrụ ya n'ezie. Ndị dike ahụ chịrị ọchị ma gosi ire ha.
  Ọbara nke orcs na-acha aja aja na-asọ oyi, ụmụ agbọghọ ahụ gbapụrụ ka ha ghara imerụ ya. Ee, ọ dịghị mfe ịlụso ihe ndị dị otú ahụ e kere eke ọgụ - ọbụna igbu ha bụ ihe arụ.
  Elf nwere ntutu na-acha uhie uhie na-asụgharị ebe:
  - Ihu igwe ọjọọ maka ọnwa isii
  Ọnwa isii, ọ nweghị ebe ọ bụla!
  Elf nwere ndị odo odo jụrụ:
  - Ihu igwe na mbara ụwa dị njọ! N'ụzọ megidere nke ahụ, anyị nwere okpomọkụ ebighi ebi, enwere ọkụ anọ na mbara ụwa dum!
  N'ezie, na mbara igwe oroma, nnukwu kpakpando anọ na-egbuke egbuke - agba dị iche iche, ọ dịkwa ebube!
  Ndị dike ahụ jiri ndị na-egbu waya ha na-ata waya . Ma ugbu a, ha na-akpụ akpụ gawa n'ọdụ ụgbọ elu. Ụgbọ elu nke ndị agha hel nwere ntutu isi na-ahụrịrị ebe ahụ. Ụgbọ ala ụfọdụ buru nnọọ ibu. Dị ka ihe atụ, stratejik bọmbụ. Kedu ibu na-egbu egbu ha nwere ike ibu? Ị nweghị ike ịgụta ebe a.
  Elf nwere ntutu na-acha uhie uhie bụrụ:
  - Kamel chọrọ igwu mmiri,
  Na enyí nwere ike ife...
  Enwere ọtụtụ ọrụ ebube n'ebe niile
  Kedu ihe a na-apụghị ịgụta ọnụ!
  Elf nwere ntutu ọcha kwuru:
  - Ị maara nke ọma onwe gị,
  Ụwa juputara na ọrụ ebube...
  Naanị ọrụ ebube ndị a
  Elves nwere ike ime ya n'onwe ha!
  Elf nwere ntutu na-acha anụnụ anụnụ kwuru:
  - Enweelarị waya dị ndụ n'akụkụ ọdụ ụgbọ elu n'onwe ya. Ị nweghị ike ịgafe nke ahụ n'ụzọ dị mfe!
  Elf nwere ajị odo na-ewere ya chepụta:
  - Gịnị ma ọ bụrụ na ị na-atụba onyinye nke ọnwụ na arc n'elu waya na ịnyịnya? Anyị kụrụ bọmbụ ahụ, a ga-enwe mmeghachi omume yinye.
  Elf nwere ntutu na-acha uhie uhie chịrị ọchị wee kwuo:
  - Nke a bụ echiche na-adọrọ mmasị! Gịnị ma ọ bụrụ na ị na-agbalị!
  Elf nwere ntutu na-acha anụnụ anụnụ kwuru:
  - Mbụ anyị kwesịrị ime ka èbè!
  Ụmụ agbọghọ ahụ wee kwe n"otu ọnụ. Ọ dịghị mfe ime ya site na osisi na waya, ma ndị dike dị na ha kacha mma dị ka mgbe niile. Na ozugbo ha rutere n'ahịa, ha agaghị ala azụ.
  Elf nwere ntutu na-acha ọcha na-eti mkpu, na-amagharị abs ya ma jiri ụkwụ ya gosi aerobatics:
  - Ka anyị gaa, ndị agha, banye.
  Anyị nwere ọmarịcha ndị ọrụ!
  Ekwesịrị ịdeba ụmụ agbọghọ ahụ dị ka ndị mara mma na ndị mara mma na ndị aghụghọ n'otu oge ahụ.
  èbè dị njikere. Ma ị nwere ike ịmalite ngwugwu ihe mgbawa site na uzuzu uzuzu nkịtị site n'ebe dị anya. Ma ọ bụrụ na ọ na-agba ọsọ, ọ gaghị adị ka onye ọ bụla. Na ọbụna karịa maka orcs.
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-eji ụkwụ efu ha edozie èbè na ụda. Ma ugbu a, ebubo na coal na-efe efe na arc dị elu. Ọ na-efekwa n'elu waya nwere nnukwu ọkụ na-egbu egbu. Ọbụna ọ na-egbuke egbuke n'oge ụgbọ elu ahụ. Mgbe ahụ, ọ ga-adaba n'ime afọ nke ogbunigwe atụmatụ, nke nwere tọn iri nke ihe mgbawa n'ime afọ ya. Na ka esi eme ya ka ọ ga-ewere ya gbawa.
  Ọ dị ka obere bọmbụ atọm gbawara.
  N"eziokwu, e nwebeghị ngwá agha nuklia n"ụwa a. Na nke a, n'ezie, bụ maka mma, ebe ọ bụ na ihu igwe ga-emetọ. Mana ụgbọ elu ndị nọ n'ọdụ ụgbọelu orc malitere ịgbawa wee gbawaa. Ọtụtụ ndị malitekwara na-egbuke egbuke, dị ka kandụl na achicha dị ogologo ndụ. Na ka ihe niile si jide ọkụ na oke ike na agụụ. Na mbibi nke orcs dị oke egwu.
  Ọbụlagodi ụmụ agbọghọ ahụ ruru site n'ife mgbawa, na-amanye ha ijide akụkụ osisi ndị gbajiri elu ha gbajiri. Jirikwa ụkwụ efu gị abanye n'ala, ikiri ụkwụ gị.
  Okpomọkụ na ísì anụ ọkụ ọzọ bịara. Ụmụ agbọghọ ahụ dị ka a kpọrọ ha òkù ka ha bịa picnic mmadụ. Ma ọ bụ n'ezie isi nke ozu atụrụ ọhụrụ.
  Elf nke nwere ntutu na-acha anụnụ anụnụ tiri mkpu:
  - Lee ka o si dị mma dina n'elu ahịhịa;
  Na ihe tọrọ ụtọ iri...
  Hazie ogige ntụrụndụ dị mma n'ụlọ ịsa ahụ,
  Na-akpọkwa ndị na-eto eto elves!
  Elf nwere ntutu edo edo kwuru:
  - Ma eleghị anya, oge eruola ka anyị si ebe a pụọ?
  Elf nwere ntutu na-acha uhie uhie chịrị ọchị wee zaa:
  - The orcs na-atụ egwu, anyị ga-aghọrọ ihe ubi!
  Elf nwere ntutu na-acha ọcha kwee:
  - Ndị mmadụ na-elekọta ma chebe ọdịdị,
  Ị ga-aghọrọkwa ihe ubi bara ụba!
  Mgbe nke a gasịrị, ha anọ gara n'ịkwapụ ohi. Ụmụ agbọghọ ahụ malitere ijide orc ndị na-agba ọsọ na-egbutu olu na afọ. Ndị elves mere nke a na oke ịnụ ọkụ n'obi.
  Ọ bụ ezie na ha dị ka ndị obiọma. Ma orcs nwere aru nke anụ ọhịa bea, ma n'otu oge ahụ, ihu ọjọọ dị otú ahụ nke na ị na-eche otú ụwa ga-esi buru ndị dị otú ahụ.
  Na ụmụ agbọghọ ndị hụrụ ihe niile mara mma nwere ike ịghọta kpamkpam.
  Otu elf nwere ajị na-acha anụnụ anụnụ gbupụrụ isi onye uwe ojii wee bụrụ:
  Ọ dịghị mkpa tufuo isi gị
  Emela ọsọ ọsọ...
  Ọ dịghị mkpa tufuo isi gị
  Gịnị ma ọ bụrụ na ọ na-abịa na aka!
  Dee ya n'akwụkwọ ndetu gị,
  Na ibe ọ bụla!
  A ga-egburịrị orcs niile!
  A ga-egburịrị orcs niile!
  A ga-egburịrị orcs niile!
  Nwatakịrị nwanyị nwere ntutu na-acha odo odo jiri mkpịsị ụkwụ aka ya tụpụrụ enyo enyo. Ọ gbajiri akpịrị nke otu n'ime orcs, na-amanye ya ịhapụ iyi ọbara wee tie mkpu:
  - Echiche anyị niile bụ naanị ngwaahịa,
  Ike anyị, mkpa anyị ...
  N'eziokwu ọhụrụ, onye ọ bụla ghọrọ na mberede
  Kwere na elves ọhụrụ mara ụkpụrụ!
  Na ụmụ agbọghọ, n'echeghị echiche ugboro abụọ, kụpụrụ tank nke orcs. Ọ ga-agbakwa ọkụ, dị ka à ga-asị na mmanụ ụgbọala gbanyere ígwè ahụ. Ma mgbe sekọnd ole na ole gachara, mgbọ ndị dị arọ ma buru ibu malitere ịgbawa n'ime ụgbọ ala ahụ!
  Ndị dike ahụ tiri mkpu:
  - Ebube diri ndị dike nke ìhè,
  Ebube diri akwa elves...
  A na-abụ abụ ala nna anyị,
  Mwakpo n'agha, akpafula!
  Ya mere, ndị elves were ya ma tụba iberibe ígwè ndị ahụ na ikiri ụkwụ ha, kpọmkwem n'anya ndị ajọ orcs, na-ekpuchi anya ma na-egbu anụ ọhịa bea. Ha wee bụrụ:
  - Eze bụ elves - ọ na-achị n'amamihe;
  Na-ekesa iwu - ndị ọrụ ikpe...
  Ocheeze anaghị anabata mkpasu iwe na ịgbọ ụja,
  Ma ọ bụghị usoro iji merie egwu!
  
  Ọfọn, ọ bụrụ na agha siri ike na-abịa,
  Ụmụ agbọghọ Elf achọghị ịma ...
  Chezọ iru uju na nkọcha.
  Ka mma were brik kụọ orc ahụ!
  Na ụmụ agbọghọ ga-achị ọchị mgbe okwu ndị a. Ọzọ, ha ga-eji ikiri ụkwụ ha tọgbọrọ n'efu. + Ha ga-egbukwa ndị oké ọhịa. Ha wee daa, dụpuo ma gbuo, na-ahapụ isi iyi nke ọbara nchara nchara.
  Elf nwere ajị na-acha anụnụ anụnụ were ya ma tie mkpu:
  - Maka ụwa akụkọ ifo mara mma!
  Nwata nwanyi nwere aji odo zara ya:
  - Na maka ụzarị ọkụ!
  O were kwa ikiri-ukwu-ya efu tulie onyinye-inata-iru-ọma nke ikpochapu na ọku nke orc.
  Elf nwere ntutu na-acha uhie uhie were ya wee bụrụ:
  - M na-arịọ gị ka ọ ghara iju gị anya,
  Ọ bụrụ na anwansi eme...
  Ọ bụrụ na ọ mee, ọ bụrụ na ọ mee, ọ bụrụ na anwansi emee!
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ụmụ agbọghọ niile ga-agbụ mmiri na orcs ọzọ. Na ezigbo ebili mmiri nke tsunami ga-ebili, nke na-ekpuchi ihe ndị a e kere eke na-eme ka ha na-ere ọkụ.
  Ndị dike nwanyị anaghị ada mbà, ma na-alụ ọgụ n'otu n'otu ma gosipụta oke ikuku ha.
  Na n'ebe ọzọ, abụọ elves na-alụ ọgụ dị ka snipers. Ha na-agba ọkụ site n'ebe dị anya na orcs. Ha na-amapu isi ha, na-akpụpụ ụbụrụ ha n'isi.
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-anọdụ ala na nzuzo n'elu osisi. Ha na-agbakwa ọkụ nke ọma. Ha na-akụ ndị agha nke alaeze ukwu ahụ na-akpa ike akụ́, na-achịkọta ha n'ụzọ nkịtị.
  Otu n'ime ha, otu nwa agbọghọ nwere ntutu isi na-acha ọcha-acha ọbara ọbara, jụrụ onye ya na ya nwere ntutu isi na-acha uhie uhie:
  - Ọfọn, kedu ka anyị ga-esi nye ihe ndị a na-acha ọkụ ọkụ ọkụ!
  Elf warrior kwere:
  - Ọ bụghị adịghị ike!
  Ọzọ, ụmụ agbọghọ na-agbapụ. Ebe a na-acha ọcha-acha ọbara ọbara-ọcha elf gburu orc general. O mere ya nke ukwuu. Ọ kụpụrụ ụbụrụ ya wee tinye tweet:
  - Maka ndị eze elves!
  Maka nke a, elf nwere ntutu na-acha uhie uhie zara:
  - Tsarism - ọ masịrị gị?
  Elf zara:
  - Adịghị mma! Ma n'oge agha ọ dịghị ụdị ọzọ!
  Elf kwee isi ma tie:
  - M kwere na ọ ga-eme!
  Ihu ya dị nta wee chịrị ọchị.
  Ndị dike ahụ na-arụ ọrụ, na-akụpụ anụ ọhịa bea. O wee dị ha ka ọ gaghị enwe ọgwụgwụ nke usoro orc na-abịa.
  Na elves na-abụ abụ n'olu, na-egbu anụ ọhịa bea:
  Mba, anyị gwara ndị na-ewe iwe,
  Ndị anyị agaghị anabata...
  Ka ndị hunchbacked orc na-achị,
  Ka anyị kwuo jọrọ njọ!
  Ya mere, ndị mara mma were were mkpịsị ụkwụ efu ha tụbara bọmbụ na anụ ọhịa bea na-aga n'ihu, gbasasịa ha n'akụkụ dị iche iche. Ma ụfọdụ adọkapụrụ ụkwụ ha, ma ụfọdụ kpụrụ isi ha.
  Ndị elves gosipụtara iwe ha megide ndị freaks, na ihu na-asọ oyi.
  Ha bụrụkwa abụ:
  Ọbara na-asọba n"ime gị dị ka osimiri na-acha uhie uhie.
  Onye iro Fuhrer nwere isi nkwọcha ma mara mma nke ukwuu ...
  Ma enyela ya aka -
  Were mma agha n'aka gị zọpịa Setan!
  Ọ bụrụ na elf nwere obi ike na ọ bụghị nwa oke ụjọ.
  Fuhrer nwere ntụpọ nkwọcha - ị ga-egbu ya ngwa ngwa!
  Otu a ka ndị dike na-egosi na ha na-egbuke egbuke na ndị na-eme ihe ike, na-akpa àgwà kwesịrị ekwesị.
  Mana elves anọ were ohere nke ụjọ ahụ wee weghara otu n'ime tankị orc kacha ọhụrụ. Ka anyị gbapụkwa na egbe igwe - o nwere isii n'ime ha. Ya mere, ụmụ agbọghọ ahụ na-eti aka, na-eji mkpịsị ụkwụ efu ha eme ihe mgbe ha na-agbapụ.
  Elf nwere ntutu na-acha anụnụ anụnụ were ya wee dị jụụ:
  - Ịnyịnya na-ebu, na-ebu nwa agbọghọ enweghị ụkwụ;
  Ejila mma dị otú ahụ mebie olileanya gị !
  N'okpuru anyanwụ nke obiọma, na n'okpuru kpakpando nke "Pursuit",
  Ị hụrụ nwa agbọghọ n'anya, ndị mmadụ bụ nwa agbọghọ!
  Elf nwere ntutu odo kwetara:
  - Ee, otú ahụ ka ọ ga-adị, oké ịhụnanya ga-alaghachi!
  Onye agha ahụ wee jiri ike na-egbu egbu tụpụ mkpịsị ụkwụ ya ụkwụ efu, onyinye ọnwụ, nke si na oghere oghere nke tankị gbapụ. O wee merie ọtụtụ orcs.
  Elf nwere ntutu na-acha ọbara ọbara, orcs na-agbawa agbawa nwere egbe igwe, kwuru n'amaghị ama:
  - Enwere ihe ịrịba ama na anyị na-etinye ihe ize ndụ,
  Ọ nwere ike iduga ụmụ agbọghọ na-agba ụkwụ efu ...
  Anyị ga- eji ikiri ụkwụ agba orcs ndị a ,
  Orc agaghị enwe ike ịzọpụta onwe ya!
  Elf nke nwere ntutu na-acha ọcha jiri ihe a na-eme ihe na-akụ ụgbọ mmiri, jiri ụkwụ ya tọgbọ chakoo na-agbaji agbaji. Kụọ ụgbọ ala anụ ọhịa bea ahụ, mee ka ọ gbaa ọkụ.
  O were ya ma bụrụ:
  Ụkwụ efu, naanị ụkwụ efu,
  Ụmụ agbọghọ Elf chọrọ ịlụ ọgụ,
  Ụkwụ efu, naanị ụkwụ efu,
  Anyị ụmụ agbọghọ ụwa maara ka a na-alụ ọgụ!
  Ọzọkwa, tank elf na-ezipụ projectiles nke ejiri ike na-egbu egbu na nke ụgbọ ala orc bibie. Ha na-emekwa ka ha na-ere ọkụ n"ezie. Na nke a bụ n'ezie ịgba egwu nke ụkwụ efu nke elves na ụmụ agbọghọ mara mma na-enwetụbeghị ụdị ya!
  Ndị dike na-abụ abụ na-abụ abụ, na-agbapụ ndị iro:
  Ekele Elf ụkwụ efu,
  N'ime oké ifufe ahụ, oké ifufe na ọkụ nke mmeri ...
  Azụ gị kwụ ọtọ ma hụ ya
  Ọ bụ ezie na mgbe ụfọdụ enwere ọtụtụ nsogbu!
  Ha we b͕apu ezé-ha pel, nācha kwa unwunwu. Mgbe ahụ, ha tweeted, na-apịaji na ssrling:
  - Otuto dịrị elves na elves anyị nwere obi ike !
  Ụmụ agbọghọ ahụ tụgharịrị bụrụ ndị nwere obi ike na ndị na-eme ihe ike. Ka anyị were shells weghaara gbaa ọkụ na orcs nke ọma. Ha wee na-abụ abụ nke ukwuu, na-agbapụ ụkwụ ha efu, nke ụmụ agbọghọ:
  - Ebube diri ala nna anyi nke elves,
  Anyị ga-abụ ụmụ agbọghọ kacha mma ...
  Na-ahapụ ọtụtụ ntutu isi,
  Anyị mara mma na-eme ememe ịga nke ọma!
  Na ndị dike ahụ ga-ewere ozugbo ma kụrie orcs, nke nwere ntutu isi, chaggy na isi ísì.
  Ha enweghịkwa ike iguzogide ịma mma dị otú ahụ. Ọ dịkarịa ala, tụba brik n'isi ndị orcs, ma ọ bụ tụba bọmbụ.
  Mana enwere ọtụtụ anụ ọhịa bea na-ama jijiji. Ọ bụ eziokwu na ọnụọgụ ha na-akpata ụjọ na pandemonium. Ndị orc na-agbakwa ibe ha egwu. Na ndị dị otú ahụ agbapụ na prickly anwụrụ.
  Ahịhịa na-ere ọkụ na mgbọ na-agbawa. Jupụta mbibi.
  Elf nwere ntutu na-acha anụnụ anụnụ were ya bụrụ abụ:
  - Ala nna anyị bụ otu n'ime elves,
  Nke mara mma na ụtọ
  Lụọ ọgụ maka ya, akpafula,
  Obodo ama kemgbe ọtụtụ narị afọ!
  Na dike ga-agbapụkwa ezé ya ọzọ, dị ka a ga-asị na ọ bụ anụ ọhịa wolf. O wee jiri anya sapphire ya kụgbuo.
  Elf nwere ntutu na-acha uhie uhie, na-agbapụ, kwuru:
  - Gbajie, tipịa ma dọwaa n'ime iberibe;
  Nke a bụ ndụ, nke a bụ obi ụtọ!
  Otu elf nwere ntutu na-acha odo odo gbara egbe na orcs, na-agbanye ikiri ụkwụ ya na bọtịnụ ahụ, wee jụ:
  - Ọ dịghị obi ụtọ na mbibi!
  Otu elf nwere ntutu na-acha ọcha gbara egbe egbe na anụ ọhịa bea ndị ahụ na-agba agba, na-egbutu oke orcs wee tie:
  - mbibi bụ agụụ,
  Ọ baghị uru ụdị ike ...
  Ndị ọchịchị na-aṅụ ọbara ndị ọzọ mgbe niile.
  Anyị ga-ejikọ ọnụ mee ememe ịhụnanya!
  Elf nke nwere ntutu na-acha anụnụ anụnụ kwara ọchị ma tie mkpu:
  - Fuhrer nwere isi nkwọcha na-aga ozugbo na igbe ozu,
  Nwee ahụ ike ka...
  Ụmụ agbọghọ nwere ihe oyiyi,
  Ma chọọ ndị ikom nwere ntutu isi!
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ịma mma were ya gosi ya ogologo ire pink, na-eme ka ọ dị ka ube.
  Ndị dike ahụ ga-achị ọchị ọzọ ma gosipụta mkpa ha. Ọ bụrụ na ị ghọtara ihe ọ bụ.
  Ma ụmụ agbọghọ ndị fọrọ nke nta ka gba ọtọ. Ma otu onye n'ime ha, nke nwere ntutu na-acha uhie uhie, were ma yipụ bra ya, ma pịa bọtịnụ ya na ara ruby. Ma mgbe nke ahụ gasịrị, ka shei ahụ ga-esi were wee kụọ ya. O wee banye n'ụgbọ mmiri nke nwere orcs, ka anyị dọkasịa anụ ọhịa bea ndị na-agba agba. Ụmụ agbọghọ ahụ wee bụrụ:
  - Otu ebe n'ụwa a,
  Ebe oyi na-adị mgbe niile...
  Orcs bụ anụ ọhịa bea ọjọọ,
  O doro anya na ha na-agbaji axle!
  Ọ bụ ya mere na ọ na-etu oyi
  Oge oyi na-ebe ákwá gburugburu,
  Ụmụ agbọghọ na-akwa ákwá
  Ajọ Setan na-achị!
  Ndị dike na-abụ abụ nke ọma, ma ha na-alụ ọgụ karịa. Ha na-agbakwa nke ọma, dị ka Amazons a na-apụghị imeri emeri.
  Mba, elves bụ n'ezie ọrụ ebube. Ma ọ bụrụ na ha amalite ịzọcha mkpụrụ, ọ dịghị otu ndị agha pụrụ iguzogide ha. Ndị a bụ ụmụ agbọghọ nwere ntutu isi mara mma.
  Elf ọzọ na-anọdụ ala na-ezo ma gbanwee ọkụ sitere n'aka ndị agha nke ndị agha ya mara mma. Ọ na-emekwa ya nke ọma n'ụzọ ziri ezi. Ọ na-ada na ngwa ngwa ike.
  Onye agha, ọ dịghị mfe ikwu, ma jiri aghụghọ. Ebe ọ na-eme mgbanwe n'ọkụ ahụ.
  Na ndị ọzọ elves nke ọma kụrụ orcs, na-ebibi ọnọdụ ha.
  Ụmụ agbọghọ ndị na-alụ ọgụ na ụmụ nwoke ndị na-adịghị ahụkebe na-egosi ihe ọmụma dị ịrịba ama nke ọgụ.
  Ndị a bụ elves, ka anyị kwuo ebe a - ndị dike na-adọrọ adọrọ, ma ọ bụghị ígwè ọ bụla.
  N'ụgbọelu, ndị na-anya ụgbọ elu na-eyi naanị panties. Ha na-tanned na muscular ụmụ agbọghọ. Ha na-ejikwa ụkwụ efu ha gbajiri agbaji gbaa ọkụ.
  Na-echefughị, Otú ọ dị, ijikwa na-acha uhie uhie nipples. Na ara ndị dike na-ata ahịhịa nke ukwuu ma na-agba agba. Enwere ike na amara dị ukwuu na ịma mma, na ụdị ọṅụ dị otú ahụ.
  Na ụmụ agbọghọ dike nwekwara ike na-abụ abụ na ha kacha mma;
  Anthem nke Motherland maka ụmụ agbọghọ mara mma,
  Ha bụ ndị agha dị otú ahụ, ị maara ...
  E kwuwerị, ọ naghị eme, ụmụ nwanyị maara ndị na-acha anụnụ anụnụ,
  Ha na-eyi akpụkpọ ụkwụ, ọ bụrụgodị na ha bụ ụkwụ efu!
  Nke a bụ ihe akụkụ ndị yiri nke ụmụ agbọghọ ndị na-efe elu karịa ugwu dị ka. Ugo bu ugo n'ezie!
  Ọ dịghịkwa ihe ga-akwụsị ha, ọ dịghịkwa onye ga-emeri!
  Ndị a bụ ndị dike ga-egosi onwe ha. A na-ahụ ogbunigwe Orc ka ọ na-agba ọkụ, dị ka nnụnụ na-ada n'ala, na-ahapụ ọdụ dị oke egwu, na-acha ojii.
  Na elves na-eti mkpu:
  Ụmụ agbọghọ na-amali dị ka ịnyịnya,
  Ha agaghị erute anyị, ha agaghị erute anyị!
  Anyị ga-enwe ọtụtụ orcs, anyị ga-enwe ọtụtụ orcs,
  Ka anyị lie anụ ọhịa bea aja aja n'ala!
  Ụmụ agbọghọ ndị a bụ ihe anyị chọrọ n'ezie, klaasị ha kacha mma! Ma maka orcs ha dị ka ata na-egbu egbu nke ube. Ndị dike ebe a mara ezigbo mma. Na ọnụ ara ha na-acha uhie uhie na-egbuke egbuke ma na-atọ ụtọ.
  Elves nwere ụkọ ụmụ nwoke - otu maka ịma mma iri na abụọ ọ bụla, nke a na-ebutekarị ụmụ nwanyị ịlụ ọgụ maka ụmụ nwoke. N'ime ụwa anụmanụ, ụmụ nwoke na-alụ ọgụ maka nwanyị, ma n'ụwa a, n'ụzọ megidere, ụmụ nwanyị na-alụ ọgụ maka ụmụ nwoke, nke a dịkwa ukwuu n'ụzọ nke ya!
  Ụmụ agbọghọ nọ n'ụgbọelu na-agbapụ anụ ọhịa bea na-eji usoro - okpukpu abụọ na ọdụ fox. Ha na-eji amamihe eme ya ma gbaa ndị agha ahụ ọkụ.
  Ndị dike ahụ bụrụkwa abụ:
  -Ọ ga-amasị m ịga eluigwe, ọ ga-amasị m ịga eluigwe.
  Ụmụ agbọghọ na-arụ ọrụ!
  Ha bụ elves enweghị ụkwụ, dị jụụ na ọgụ. Ma anya-ha na-egbuke egbuke sapphire na emerald.
  A na-ejikwa ara ruby chọọ ara mma mma. Ụmụ agbọghọ ndị a bụ klas kachasị elu.
  Na ikiri ụkwụ gba ọtọ, nke gbara gburugburu nke ịma mma na-acha odo odo, na-enwe ọmarịcha ọmarịcha. Ha nwekwara ike ijide ma trolls na ụmụ okorobịa ha na imi na mkpịsị ụkwụ ha.
  Ndị na-anya ụgbọ elu nwanyị na-alụ ọgụ, gbatuo ụgbọ elu orc wee bụrụ abụ, na-akụ ezé ha:
  N'ime mbara ala nna mara mma,
  Ebe elves na-agba ọsọ ụkwụ efu...
  Ihe niile ga-adị mma nke ukwuu,
  Ọfọn, Fuhrer ga-apụ!
  
  Fuhrer nkwọcha zuru ohi ọtụtụ.
  Ezigbo onye na-aṅụ ọbara Orc...
  Anyị bụ elves, naanị ụmụ nwanyị nke Chineke,
  Onye nkuzi anyị Jizọs Kraịst!
  Ndi-dike ahu we weputa kwa pulsars di iche iche nke nādighike n'obi n'apata uhie nke ara-ha ọzọ. Ka anyị jiri asụsụ dị iche iche tichaa orcs ndị a, na-pịa ha na bọtịnụ. Ma ọ dị irè na n'ụzọ nke ya ọbụna dị egwu.
  Ebe a bụ ụfọdụ ụmụ agbọghọ na-alụ ọgụ na oké ifufe. Ha bụ, n'ezie, ụkwụ efu na bikinis.
  Na ndị dike na-ele anya nke ukwuu sexy mgbe tanned na a bikini. Na ụkwụ ha na-adọrọ adọrọ nke ukwuu, mkpịsị aka ha na-adịkwa ire ụtọ, na ntu pearl . Ma n'otu oge ahụ, elves na-ezigakwa ngwa agha na tankị Orc si n'elu, na-akụ ndị agha anụ ọhịa ahụ.
  Ọ dị irè karịsịa iji ọkụ na-eji ikiri ụkwụ efu, gburugburu, pink. Ma mgbe ahụ, n'ezie, e nwere ruby nipples nke ara, bụ nke na-egbuke egbuke nke na asụsụ ndị ntorobịa elf na-esi ísì ụtọ dị otú ahụ. Na ụtọ dị ebube.
  Na ndị dike sitere na ndị na-agba ọsọ na-eti ndị orcs, na-egosipụta obi ike na obi ike siri ike. Na ụmụ agbọghọ na-enwe ike ịpị bọtịnụ na mkpịsị ụkwụ ha, na-atụba ibu na-egbu egbu n'isi anụ ọhịa bea.
  Otu n'ime ndị dike ahụ nwere ntutu isi na-acha anụnụ anụnụ were ya bụrụ abụ, na-agbapụ ezé ya:
  enyi anyị ,
  Oke osimiri ịhụnanya na-adịghị agwụ agwụ...
  Ndị mmadụ na-ejikọta n'ime ọkụ na-egbuke egbuke,
  Iji chụpụ ọchịchịrị n'ụzọ!
  N'ebe a, rọketi dị obere mana ngwa ngwa si n'ụgbọelu na-efe efe wee daa tank nke anụ ọhịa bea na-ama jijiji. Ụgbọ ala orcs na-erekwa ọkụ, dị ka a ga-asị na ọ bụ kandụl ma ọ bụ ọkụ ọkụ.
  Elf were ya wee bụrụ:
  - Ihe niile dị egwu n'ụwa a na-ewe iwe,
  Ndụ bụ oge, jidesie ya ike...
  Oge na-aga n'etiti gara aga na ọdịnihu,
  Na n'otu oge - ọgụ elf!
  N'ezie, ụmụ agbọghọ na-eme ihe a na-apụghị ikwu n'akụkọ ifo ma ọ bụ jiri mkpịsị akwụkwọ kọwaa ya.
  Ha bụ ndị mara mma nke mbụ na ezigbo mma na ọgụ. Na ọnụ ara nke ara na-acha uhie uhie na-enwe mmetụta na-enweghị atụ. Na ụmụ agbọghọ ndị dị otú ahụ, ọ dịghị ụzọ anụ ọhịa bea nwere ike ịsọ mpi.
  Elfs bụ ndị agha nwere obi ike nwere ike ịwụ elu n'elu isi ha ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa. Ma ọ bụ pịa bọtịnụ na-acha uhie uhie n'ọnụ ọnụ ọnụ ma tụpụ nnukwu rọketi na-emebi emebi nke ga-akụ nnukwu egbe ejiri aka ya nke orcs wee kụrie ya n'iberibe.
  Dịka ọmụmaatụ, nnukwu tankị puku tọn abụọ nke alaeze ukwu Orc na-akpụ akpụ, ike dị egwu na nke na-enweghị atụ.
  Elves na-ahụ tank a site na ikuku. Nwatakịrị nwanyị ahụ jiri ikiri ụkwụ ya gbara okirikiri pịa bọtịnụ ahụ. Na nnukwu rọketi na-emebi emebi na-efepụ, na-akụ nnukwu anụ ahụ n'ikuku wee na-agbaba na mkpuchi ya.
  Na nwa agbọghọ ahụ na-ebigbọ:
  - Nwa agbọghọ, ị bụ dike nke ìhè,
  dike nke ịdị mma na ifufe!
  Mgbe ahụ ọ na-ele ndị na-akwado ya anya. Ha we were anya sapphire tugharia n'ọzaghachi. Kpọmkwem, ọ bụghị ndị na-akwado ya, ma ndị mmekọ, ma ndị a bụrịrị nkọwa. N'ezie, ndị dike esoghị n'ime ndị na-erubere ihe isi ike. Ha wee ziga rọketi ọzọ n"ime nnukwu igwe ahụ. Ha na-adụba ígwè ma mee ka mmanụ ụgbọala na-ere ọkụ. Ekwesiri iburu n'uche na elves bụ ụmụ agbọghọ na-akpa ọchị, ma ha ji obi ike na-alụ ọgụ ma nwee ike nke ukwuu. Ọ dịghịkwa mfe otú ahụ ịkwụsị ha.
  Ya mere, ndị dike anaghị alaghachi azụ, ma n'otu oge ahụ na-egosipụta ọkwa kachasị elu na ụgbọ elu nke mmasị.
  Na mgbe ahụ nnukwu ụgbọ agha nke ala nke anụ ọhịa bea na-enwu dị ka brazier. Na orcs nwetara onyinye dị otú ahụ nke ọnwụ. Nke a bụ n'ezie mbibi na ọnwụ.
  Elf nke nwere ntutu pink pink, onye ọkwọ ụgbọ elu dị elu, were ya ma bụrụ abụ, na-agbapụ ezé ya:
  - Ha na-agba ọsọ n'okporo ụzọ gbagọrọ agbagọ;
  Ụkwụ ụmụ agbọghọ efu...
  Ike mmiri ara ehi agwụla gị
  Achọrọ m ịkwa emo m obi ụtọ!
  Onye agha ọzọ nke nwere ntutu na-acha anụnụ anụnụ nke na-asọpụta na ebili mmiri malitere iti mkpu ike, na-apịa ezé ya:
  - M ga-ejigide ịnyịnya n'olu;
  Uba na-echere m!
  Mgbe okwu ndị a gasịrị, a nụrụ ọchị. Na ụmụ agbọghọ kwesịrị ịmara na mgbe elves na-achị ọchị, ọ dị ka mgbịrịgba ọlaọcha na-akụ. Na ihe niile na-ele anya nke ukwuu mara mma.
  Elf wee kwee isi, jiri anya sapphire ya kụpịara ma tie mkpu:
  - Ihe niile na-egbuke egbuke dị ka àmụmà,
  Elves nwere ọmarịcha mma ...
  Abụ m elf dị ka eze nwanyị,
  See orc na anya!
  . ISI NKE 6.
  Ma onye-agha ahụ gosikwara ya ogologo na ire ire. Nke nwere ike nyagbu onye ọ bụla dị ka imi.
  Orcs si na mbara igwe na-enweta ọtụtụ ihe site na elves. A na-atụbakwa ha n'ime igbe ozu. Ndị dike ahụ na-egosi ikuku ikuku ha kachasị elu na mmegide nke nnukwu ebili mmiri. Na iyi ike na-esi n'ọnụ ọnụ na-acha uhie uhie nke ara ụmụ agbọghọ mara mma na-apụta.
  Nke na-egosi n'ezie na ọ dịghị onye nwere ike ịkwụsị ma ọ bụ merie ha.
  Ha ga-egosikwa klaasị ha kacha elu na kacha mma.
  Otu n'ime elves were ya were ire ya pịa bọtịnụ ahụ. Ọ gbakwara rọketi dabara n'ụlọ nkwakọba ihe wee buru mgbo orcs. Ihe ahụ otiti ahụ wee bụrụ nke na-akụpịa ma sie ike.
  Otu isi iyi nke ọkụ na ike na-agwụ agwụ wee nwulite. Ihe niile gbara ya gburugburu wee na-ere ọkụ. Anụ ọhịa bea ndị ahụ na-akpụ akpụ na-agba agba, akpụkpọ ahụ́ ha gbapụkwara, ha na-erekwa ọkụ dị ka kebabs e ji anụ mara abụba mee. Nke a bụ n'ezie ihe wetara mbibi na ọnwụ dị ukwuu. Ma ọ bụghị naanị na orcs. N'ime ha e nwekwara trolls goro. Ha bụkwa ihe e kere eke na-eme anwansi. Ọbụlagodi na enwere trolls ole na ole, ọ nweghị uru ịnwụ maka alaeze onye ọzọ. Ọ gwụla ma ị na-alụ ọgụ maka ego. Ma n'ezie, elves nwekwara ike ịnọnyere ndị ọrụ afọ ofufo mgbe ụfọdụ.
  Ụmụ agbọghọ ndị si na ndị mara mma bụrụ:
  Welie ọkụ nke nwa agbọghọ elf,
  Anyị na-ebuso agha ahụ adịghị akpafuo...
  Oge nke afọ na-egbuke egbuke na-abịa,
  Ka anyị bụrụ ihe atụ, ọ bụghị maka ndị nzuzu!
  Ndị dike ahụ gosikwara ire ha toro ogologo na nke ukwuu, wee bụọ ọnụ mmiri, na-ewepụta isi ha n'ime ụlọ ha dị na orcs.
  Ọgbụgba ọnụ mmiri ha tụkwara wee bụrụ ihe na-ebibi ihe ma na-egbu egbu nke na ụfọdụ n"ime ha gbara ọkụ n"ụzọ ihe atụ.
  Otu n'ime ndị dike nwere ntutu kukumba bụrụ:
  - Ụmụ agbọghọ, ụmụ agbọghọ, ụmụ agbọghọ,
  Ọ bụ oge igbu niile orcs!
  Ụmụ agbọghọ, ụmụ agbọghọ, ụmụ agbọghọ,
  Ọ bụ oge na-agba ekwensu na mpi!
  Otu n'ime elves nwere ntutu oroma kwuru:
  - Ụkwụ efu nwa agbọghọ ga-ebuba nwoke n'okpuru ikiri ụkwụ ya, na orc n'ime hel!
  Agha ndị ahụ buru ibu ma dị ịtụnanya. Na Maria Kolesnikova bụ onye bụbu onye mkpọrọ ndọrọ ndọrọ ọchịchị na obodo nke onye ọchịchị aka ike nke abụba na mustachioed na-achị bụ onye nyere ndị agha na-ebu agha siri ike na orcs.
  Ma ike gwụrụ eze nwanyị ahụ wee daa n'ụra, nọrọ ọdụ ogologo n'oche ya. Ma ọ rọrọ ihe dị mma ma n'otu oge ahụ dị adị;
  Mgbe ndị agha Russia malitere ịta ahụhụ mgbe e meriri na mpaghara Ukraine, ndị Taliban kpebiri: oge ha eruola. Na n'oge okpomọkụ, dị nnọọ na June 22, 2023, ha gburu na Tajikistan. Dị ka a tụrụ anya ya, ndị agha Tajik bịara dị njikere maka agha, nke mbụ n'omume. Ọtụtụ n'ime ha chịliri elu ma ọ bụ gbapụ. Ndị agha Russia nọ na Tajikistan gbara ya gburugburu ma ndị Taliban wakporo ya n'akụkụ niile.
  Russia ga-ebufe ndị agha ngwa ngwa na Tajikistan wee mepee ihu nke abụọ n'ebe ahụ.
  Na a ga-ebufe ndị agha gafee ọtụtụ oke. N'ihi ya, ndị Taliban mebiri ebe ndị Russia. E gburu ụfọdụ n"ime ndị agha ahụ, kpụrụkwa ụfọdụ n"ime ha mkpọrọ.
  Onye isi ala Russia Vladimir Putin ka ga-ekwupụta mkpokọta mkpokọta n'oge na-ebufe ndị agha ọhụrụ na Tajikistan. Na nke a, n'ezie, tinyekwuo ibu arọ na akụ na ụba Russia na mmefu ego, ma nye aka na mbelata nke Putin ewu ewu n'etiti ndị mmadụ.
  Agbanyeghị, Russia na-eme ugbu a agha megide ndị Taliban. Mana Afghanistan nwere ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ nde mmadụ iri anọ - ọkachasị ndị na-eto eto, yana ọtụtụ akụrụngwa eweghara na mbụ n'aka ndị America. Ma gbalịa imeri ndị agha dị otú ahụ, ọ bụrụgodị na ndị ọzọ dị ịtụnanya ma ghara igbochi Russia ibufe ndị agha site na ókèala ya. Ka o sina dị, site n'echiche omume, ndị Russia na-ahụ na ọ na-atọ ụtọ karịa ịlụ ọgụ na Mujahideen Taliban karịa ka ha na ụmụnne ha ndị Ukraine. Ya mere, n'ezie, ụmụ agbọghọ mara mma, sexy na ndị mara mma na-ekere òkè n'ọgụ ahụ.
  Nke mere ka agha bụrụ ihe na-atọ ụtọ.
  Ọ fọrọ nke nta ka ọ bụrụ snow adịghị na Tajikistan ọbụna n'oge oyi. Na ụmụ agbọghọ na-aga na mbuso agha, flaunting ha iferi, pink ikiri ụkwụ.
  Natasha na-agba ọkụ site na egbe igwe, n'otu oge ahụ na-atụba onyinye na-ebibi ihe nke ọnwụ na mkpịsị ụkwụ ya.
  Ozu ndị Taliban dọwara adọka na-awụli elu.
  The Warrior kwuru, sị:
  - Maka ụmụ anyị mara mma!
  Onye agha ọzọ, Zoya, na-agbakwa egbe site na egbe submachine. Ọ na-ede akwụkwọ nke ọma, na-egbu Mujahideen. Ha na-ada dị ka ùkwù ọka wit a kpara akpa.
  Ma otu nwa agbọghọ mara mma nke nwere ntutu ọla-edo, jiri ikiri ụkwụ ya tụpụrụ otu peas ọnwụ wee dajụọ.
  - Rus 'gbachitere obodo ya n'onwe ya,
  Site na mbuso agha nke igurube hell...
  O werekwa ara ya kpuchie ya.
  Ndi nile nke Nne Ụwa!
  Na dike ga-achị ọchị na-achị ọchị, na-egosi ọnụ ya juputara na eze. Na a dị nnọọ egwu ire na licks karịa nanị chocolate ice cream.
  Augustine, nwa agbọghọ ọzọ, otu n'ime ndị na-egosi ụgbọ elu kacha elu ma na-agbada Taliban n'ọkwa, kwuru, sị:
  - apụl na snow,
  Ndị a bụ ara ụmụ agbọghọ...
  M ga-enyere gị aka,
  A ga-enwe ndị ikpe mara mma!
  Ma onye-agha ahụ jiri mkpịsị ụkwụ ya gba ọtọ tụpụ ọzọ onyinye igbu-mmadụ nke mkpochapụ. Ọ gbasakwara ọtụtụ ndị Taliban n'akụkụ dị iche iche, na-adọkapụ isi na aka ha.
  Svetlana na-egbutukwa Mujahideen, ma jiri ịnụ ọkụ n'obi mee ya. Nwatakịrị nwanyị a nwere nnukwu mbanye na ike nzuzu. Ọ na-atụba mkpịsị ụkwụ ya efu, nnukwu onyinye ọnwụ nke na-ebibi ihe.
  Mgbe ahụ ọ na-abụ:
  - Oh ụmụ agbọghọ, ụkwụ efu, ụkwụ efu, ụkwụ efu...
  Anyị na-efegharị braids, braids, braids!
  Ụmụ agbọghọ ndị dike ewerewo ndị Taliban nke ukwuu nke na ikiri ụkwụ ndị mara mma na-egbuke egbuke.
  N'ezie, nwanyị Russia bụ ike dị ukwuu. Ọ na-ejikwa moto na-egbutu ndị iro dị ka scythe. Ma ọ na-ebuba gị n'ezie n'ime igbe ozu, ma ọ bụ ọbụna n'ime ala.
  Ndị dike ahụ na-egosipụta oke iwe na mbigbọ ha:
  Anyị bụ ụmụ agbọghọ Komsomol
  Anyị hụrụ Eskimo n'anya...
  Olu ndị mara mma doro anya,
  A ga-enwe ihe nkiri ọhụrụ!
  Ndi-dike ahu we were ya gosi ogologo-ha di ogologo di iche iche di kwa egwu.
  Ọgụ a na-alụso ndị Taliban bụ, n'ezie, ọ bụghị ihe omimi dị mfe. Ụmụ okorobịa Russia na-anwụkwa n'ọnụ ọgụgụ dị ukwuu. O si Tajikistan bịa ibu narị ibu.
  N'ezie, na Russia n'onwe ya, ndị mmadụ na-amalite inupụ isi - gịnị kpatara agha na Ukraine ji dị mkpa? Rọshịa kwesịrị iji ndụ ụmụ ya ndị ikom na ndị inyom kwụọ ụgwọ n'agha na Tajikistan? Ajụjụ ndị ahụ bụ, n'ezie, ezi eke. N'ezie, egwuregwu ahụ ọ bara uru kandụl?
  Na mgbakwunye, ọnụ ahịa na-arị elu, ma ọ dịghị ihe ịrịba ama nke mmeri. Na mgbe ahụ, Zyuganov nwere ọrịa strok, na onye mmegide akpa ahụ kpọnwụrụ akpọnwụ. Ogologo oge ole ka Gennady Andreevich, onye na-erubere ndị ọchịchị isi, na-eduga ndị a na-akwagharị akwagharị n'okirikiri ma na-eṅomi enweghị mmegide . Ma ugbu a, onye ndu kachasị adaba maka ndị ọchịchị, onye ndu nke ọtụtụ ndị mmegide na-ewu ewu, agbadala ma nwụọ. Ma ebe nsọ adịghị tọgbọrọ chakoo. Ndị ọzọ bịara, tọrọ na ndị ọzọ na-eme ihe ike.
  Ocheeze wee maa jijiji...
  Mana ugbu a enwere agha na ndị Taliban. Nke a bụ ụmụ agbọghọ si n'etiti ndị ọkwọ ụgbọ elu ọgụ na-alụ ọgụ na mbara igwe.
  Anastasia Witchakova bụ otu n'ime ndị dike na-acha uhie uhie a ma ama. Ọ jụrụ ịlụ ọgụ megide Ukraine, mana bibie ndị Taliban, biko.
  N'ezie, ọtụtụ ndị inyom dike ases achọghị igbu ụmụnne ha Slav.
  Mana ya na Mujahideen - biko.
  Anastasia ji mkpịsị ụkwụ ya gbapụrụ agbagbu ndị Taliban. Onye nnọchi anya ahụ gbara rọketi na ndị Afghanistan wee bụrụ:
  Otú anyị si ebi ọgụ
  Ma ghara ịtụ egwu ọnwụ...
  Nke a bụ onyinye maka onye na-anya ụgbọ elu ụkwụ efu!
  Ace warrior ọzọ mara mma, naanị oge a na-acha ọcha Akulina Orlova na-alụ ọgụ na dushmans. Ee, a na-akpọ ndị Taliban dushmans, ma ọ bụ mmụọ, dịka na agha mbụ ha na ndị Afghanistan. Otú ọ dị, onye iro ahụ siri ike ma buru ibu na ọnụ ọgụgụ. Ma Taliban na nchekwa ikuku nwere nke ha. Gụnyere ndị e jichiri n'aka ndị agha gọọmenti mbụ.
  Akulina Orlova jiri ụgbọ elu ya tụgharịa wee pụọ na ngwa agha Stinger, mgbe nke ahụ gasịrị, nwa agbọghọ ahụ bụrụ abụ:
  - Mmụọ ọjọọ na-akpụ akpụ n'elu nkume;
  Ị were napalm gbaa ya ọkụ...
  Ọfọn, ọ bụrụ na ndị Taliban,
  Ka anyị were aghụghọ mee agha!
  Nwa agbọghọ ọzọ Margarita Magnitnaya. O nwere ntutu dị ka akwụkwọ edo edo. Nwa agbọghọ mara mma nke ukwuu. Ọ jụkwara nnọọ ịlụso Ukraine ọgụ. Ebe ọ bụ na ọ gaghị ebuli ngwá agha megide ụmụnna Slav. Nke butere nkwado n'aka ọtụtụ. Na ndị Taliban bụ ndị na-anụ ọkụ n'obi okpukpe, ma n'otu oge ha nyeere ndị na-ekewapụ Chechen aka. Ọzọkwa, ndị Taliban bụ naanị steeti n'ụwa ghọtara nnwere onwe nke Chechnya. Na nke a, n'ezie, hapụrụ akara na mmekọrịta na Russia ruo ọtụtụ afọ.
  Margarita Magnitnaya dị njikere ịlụ ọgụ. Mkpịsị ụkwụ ya kwụ ọtọ pịa bọtịnụ. Na rọketị nke nnukwu ike mbibi na-efe efe na ndị Taliban. Ha wee tie ndị Afganistan afụ ọnụ.
  Margarita ekwu, sị:
  - Oh, Motherland, ka akwa akwa,
  Anyị masịrị ya, ọ bụrụgodị na ọ maghị mma!
  Nwatakịrị ahụ dị nro,
  Ọ bụrụ na onye ọrụ nchekwa na-achị,
  Ya mere a ga-enwe fasizim,
  Ihe arụ nke mmadụ!
  Nke mbụ gbazere,
  olili ozu Stalin -
  Rus agaghị abụ Ken,
  N'agbanyeghị na ọ merụrụ ahụ!
  Ndi-dike ahu we nara ya n'otù, tie:
  - Ndị Slav enweghị ike ịnabata mmechuihu.
  Anyị niile bụ maka Ukraine ...
  Anyị agaghị anabata mkparị ọzọ.
  Isi Ken dị na ọdọ mmiri!
  Ụmụ agbọghọ ndị nọ n'ụgbọelu ọgụ kụrụ ndị Taliban, ma merie ma gbuo ndị Mujahideen ndị a.
  Ebe ha na-efe efe zọchasị ndị mmụọ. Mana a na-ebupụ igbe ozu zinc nwere ndị agha na ndị ọrụ Russia gburu na Tajikistan.
  Otu n'ime ndị agha a hapụrụ enweghị ụkwụ. Ọ nēti kwa nkpu ọṅù, n'ọṅù na anya-miri n'anya-ya abua:
  - N'ụzọ ụfọdụ, ha kwọba n'ime igbe ozu;
  Na ghoul kachasị ike,
  Ana m etinye ihe niile n'ime na pụọ,
  Na compacted ya tightly!
  E nwekwara ụmụ agbọghọ nọ na tankị. Ụgbọ ala Russia na-adọrọ mmasị nke ukwuu "Bear". Ọ bụ tankị dị arọ nke ukwuu - ihe karịrị otu narị tọn - ihe nlele nnwale. N'ezie, o nwekwara ndị ọrụ pụrụ iche nke ụmụ agbọghọ anọ. Na onye ọ bụla nwere aha malite na E!
  Dịka ọmụmaatụ, Elizabeth na-eji mkpịsị ụkwụ aka ya pịa bọtịnụ joystick, were ndị Taliban daa bonka ma tie mkpu:
  - Ebube dịrị ọchịchị Kọmunist!
  Catherine, na-aga n'ihu na-agbapụ site na egbe igwe ma na-eji ọnụ ọnụ ya na-acha uhie uhie na-pịa bọtịnụ, na-ebigbọ:
  - Ma na-enweghị Zyuganov! Nkwọcha na mmanya!
  Elena tiri mkpu, na-agbanye ikiri ụkwụ ya na pedal:
  - Maka njem na oke osimiri India!
  Efrosinya gbakwara ọkụ, oge a site n'enyemaka nke ire egwu ya wee tie mkpu:
  - Maka mmeri na ọgụ ọgụ!
  Ụmụ agbọghọ ga-achịkwa ọchị. Ha na-ezo na-edu ndị agha Taliban. Ha na-emekwa ya nke ọma.
  Elizabeth, na-agbapụ onye iro, chebara ya echiche. N'ezie, ọ bụrụ na mmadụ nwere ụbụrụ, ọ na-aghọta na okpukpe ọ bụla bụ akụkọ ifo na echiche mmadụ!
  Ma gịnị mere okpukpe dị iche iche ji gbasaa n"ụwa nile? Ọzọkwa, ọtụtụ ndị megidere ezi uche? N'ezie, were okpukpe kachasị ewu ewu: Iso Ụzọ Kraịst. Ikwere na Chineke akpọgidere n'obe bụ ihe nzuzu na ihe nzuzu. N'ezie, ọ bụrụ na i kwere na Akwụkwọ Nsọ, mgbe ahụ Chineke na-aghọ n'ụzọ ụfọdụ iju na-apụghị ịghọta aghọta.
  Mgbe ahụ, ọ na-eri ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ mmadụ nile na mmiri - ọtụtụ nde mmadụ na-anwụ, ma ọ bụ nanị mmadụ asatọ na-azọpụta. N'ụzọ megidere nke ahụ, n'obe ọ na-ekpe ekpere maka ndị ogbugbu?
  Ị nwere ike ịhụ: Chineke nke Agba Ochie dị nnọọ obi ọjọọ, ma n'ime Testament Ọhụrụ Kraịst dị oke obiọma. Ebe a na-ahụkwa esemokwu na-egbuke egbuke. N"ezie, ọ bụrụ na Jizọs bụ Ọkpara Chineke, ọ gaara Sọdọm na Gọmọra ọkụ. Ma e nwere ndị okenye, ụmụaka, na ndị inyom n"ebe ahụ. Nke a ọ́ bụghị obi ọjọọ?
  Enwere ike depụta ọtụtụ ihe atụ obi ọjọọ ndị ọzọ ruo ogologo oge. Ogbugbu e gburu ụmụaka nanị Ịlaịsha bara uru.
  Ya mere, chee echiche banyere ihe ndị mmadụ kweere. Gọọmenti na-amanyekwa okpukperechi. Ma ugbu a, ha na-alụso ndị okpukpe okpukpe Taliban ọgụ.
  Mana ha dọrọ aka ná ntị - enwela obi ụtọ na United States na-ahapụ Afghanistan - ọ ga-akara Russia njọ.
  Ndị Taliban, ebe ha zuru ike ntakịrị ma jiri eziokwu ahụ na-ejikọta aka Russia site na agha na Ukraine, mere ihe ma tie ya. Ma nke a bụ amụma maka ọtụtụ. Na Russia ga-edebanye aha. Ma, n'ezie, megide ọchịchọ ha - ọtụtụ ndị agha Russia nwụrụ na isi na Tajikistan. Ya mere Vladimir Putin hụrụ onwe ya n'agha ọzọ. Na ọnọdụ, n'ezie, na ọha mmadụ aghọwo ọtụtụ ndị iro megide onye isi ugbu a. Ịhụnanya ndị mmadụ na-agbanwe nke ukwuu. Na ndị Taliban, n'ezie, gbakọrọ ihe niile n'ụzọ ziri ezi. Ọzọkwa, United States na-enwe obi ụtọ na nke a - ọ gbara ndị iro ya megide ibe ha. Ndị mmadụ wee malite ikwu gbasara Biden: agadi nwoke maara ihe. Dị ka, ka o si jiri amamihe hazie ihe niile.
  N'ezie, afọ abụghị ihe mgbochi ma egwuregwu ma amamihe!
  Elizabeth na-agbakwa ọzọ, ọzọkwa, n'ezie, na mkpịsị ụkwụ ya efu. Ọ na-ekpo ọkụ nke ukwuu na tank ọbụna n'oge oyi. Na n'oge okpomọkụ ọ na-ekpo ọkụ n'ezie na Tajikistan.
  Nwa agbọghọ ahụ were ya wee bụrụ:
  -Ọ bụrụ na ọ dị ogologo, ogologo, ogologo;
  Lụọ ọgụ, bibie ndị Taliban...
  Ọ bụrụ na ọ dị ogologo, ogologo, ogologo,
  Gbaa ala n'agha!
  O kwere omume, ọ ga-ekwe omume
  Nke ahụ bụ eziokwu, eziokwu...
  N'agbanyeghị na mgbe ụfọdụ ọ na-adị ka
  Anyị nwere ike ịhụ Africa!
  Na n'Africa ọnụ ahịa dị oke elu,
  Na n'Africa ego bụ nke a sara mbara!
  Hippos efuola ibu
  Akpụkpọ anụ whale sperm...
  Ndị mmadụ dịkwa ka nku.
  Gaa n'eluigwe ozugbo!
  Ekaterina jiri chị ọchị were were ọnụ ọnụ ya na-acha uhie uhie na-pịa bọtịnụ joystick nke tank:
  - Ọ nweghị ihe na-enweghị nchekwube n'ime gị!
  Elizabeth zara ya n'iwe:
  - Ọ bụrụ na onyeisi oche bụ onye na-adịghị mma nke omume na onye aghụghọ, oleekwa ọṅụ ndị ọ na-achị nwere ike inwe!
  Elena kwuru:
  - Ee! Ha sị na nsogbu amalitela! Mana ọ bụ chi oke oke mere ka Putin nwee ntụkwasị obi gabigara onwe ya!
  Elizabeth tụpụrụ isi ya nwere agba anụnụ anụnụ:
  - Ee, m na-eche mgbe niile na a pụghị inye otu onye chioma - ọ na-ebuli ịnyịnya ọcha, n'echiche, ọ na-amalite ikwere na oké osimiri dị n'ikpere ya. Ma mgbe ahụ, dị ka agadi nwanyị ahụ chọrọ ịghọ Chineke, ọ na-agwụ n'enweghị ihe ọ bụla!
  Catherine kwetara na nke a:
  - Ee! Putin nwere oke chioma, o mebiekwara ya. Kedu ka akụ na ụba si hụ Napoleon, Hitler, Ivan the Terrible n'anya, wee hapụ ha.
  Euphrosyne kwuru:
  - Nicholas II bụ onye na-enweghị isi, ma n'otu oge ahụ eze nwere obiọma ma dị mma. Dịka ọmụmaatụ, ị chere na ọ ga-enwere ma ọ dịkarịa ala ntakịrị chioma na agha a na Japan. Dịka ọmụmaatụ, ọ bụrụ na Admiral Makarov nwụrụ, na ihe niile nwere ike ịdị iche. Na Admiral Makarov nwụrụ n'ihi a dum usoro nke eleghi anya coincidences. N"ihi ihe ụfọdụ, o nyeghị iwu ka ndị na-ebibi ihe na-ekpochapụ m, ọ dịghịkwa onye ọ bụla n"ime ndị nọ n"okpuru ya nyere iwu dị otú ahụ. Ma ogbunigwe ahụ, o yikarịrị ka ọ bụ onye Rọshịa, nnukwu ụgbọ agha ahụ ekwesịghịkwa isi n'otu ebe a na-egwupụta akụ̀ dakpu. Na ọbụna na nke a, Admiral Makarov nwere ike ịzọpụta, dị ka ihe atụ, a na-azọpụta Kirill Romanov.
  Elizabeth kwetara:
  - Ee, obere chioma maka Nicholas II nwere ike inye Russia karịa ọtụtụ chi ọma maka mediocre Vladimir Putin! Dịka ọmụmaatụ, Admiral Makarov nwere ike imeri ndị Japan n'oké osimiri na obere mwụfu ọbara, mgbe ahụ agha na samurai agaghị efu nnukwu àjà. Ma ọ bụrụ na Tsarist Russia meriri agha na Japan, mgbe ahụ, Agha Ụwa Mbụ nwere ike ọ gaghị eme. Ya mere ikike nke ndị agha eze ukwu ga-adị elu ma ndị Germany agaghị anwa anwa ịkpọsa agha!
  Elena kwuru:
  - Enwere ike! Ọ bụ ezie na Makarov naanị adịghị agwụ ọnụ ọgụgụ nke ọdịda na ihe ọjọọ na agha na Japan. Ọ bụ ezie na m ga-ekweta na onye iro siri ike. Ma n'aka nke ọzọ, ọ bụrụ na ụgbọ agha Oslyabi emeghị ngwa ngwa, ọbụna n'oge agha nke Tsushima, squadron gaara esi kpamkpam ruo Vladivostok! Ya mere agha ahụ a na Japan lụrụ enweghị ihe ịga nke ọma!
  Euphrosyne kwuru:
  - Ma agha na 1945 na Japan tụgharịrị bụrụ ihe ijuanya na ọ dị mfe na ihe ịga nke ọma. Dị ka a ga-asị na Japan agwụla chioma. Otú ọ dị, Ewoo, mmeri Stalin dugara na ndị Kọmunist na-abịa n'ikike China na mpụta nke alaeze ukwu siri ike ma dị ize ndụ, nke fọrọ nke nta ka ọ bụrụ agha USSR n'okpuru Brezhnev. Ma ọbụna ugbu a China na-eme ka ọ bụrụ enyi. Ya onwe ya chọrọ igbupụ ala anyị ruo Urals.
  Catherine kwenye:
  - Ee! Ọ bụrụ na e meriri ndị Japan mgbe ahụ, a ga-enwe Yellow Russia kama ebe ugwu China, na ndị Ọtọdọks gaara abịa na Alaeze Ukwu Celestial. Kedukwa ihe Axis nwetara n'ihi mmeri Stalin siri dị mfe na ndị Japan? Ọmụmụ nke alaeze na-ekweghị na Chineke, na nnukwu anụ ọhịa na oke na Russia!
  Elizabeth kwuru, na-akara ezé ya:
  - Mgbe ahụ kwere na Christian Chineke. Mmeri e meriri Japan ga-enye ọtụtụ iri nde ndị kwere ekwe Ọtọdọks ọhụrụ. Kama nke ahụ, ọchịchị ekweghị na Chineke dị ike malitere ịchị na Russia. Na mgbe ahụ ọchịchị Stalinist ọbara wetara ekweghị na Chineke na China. Na alaeze ukwu obi ọjọọ nke Mao pụtara. Aghọtaghị m ihe Chineke chọrọ n'ezie!
  Elena kwuru:
  - Ma ọ bụ ọ dịghị Chineke ma ọlị! Ma Setan dị ike karịa Akwụkwọ Nsọ, ma ọ bụ atụmatụ nke Onye Pụrụ Ime Ihe Niile enweghị ike ịghọta anyị!
  Euphrosyne kwuru:
  - Ọtụtụ mgbe, ndị eze obi tara mmiri na-aga nke ọma karị! Naanị ihe dị iche bụ, ma eleghị anya, Alexander the First - onye nwere ọgụgụ isi, obiọma, tsar na-emesapụ aka, nwa amadị na-enweghị ike ịkụ ijiji. Na ọnụ ịga nke ọma!
  Elizabeth kwuru, sị:
  - Na Catherine nke abụọ anaghị ele ya anya dị ka onye obi ọjọọ na onye ọchịchị ọjọọ, ma nweekwa ihe ịga nke ọma. N'ezie, ọ bụ onye akwụna, na n'ozuzu ọ bụghị ezigbo mmadụ. Ọ machiri ndị ọrụ ugbo ka ha mee mkpesa banyere nna ha ukwu. Ọ bụdị ihe ijuanya na e nyere onye ọjọọ dị otú ahụ chi ọma!
  Elena kwuru:
  - Ee, na mgbe ahụ kwere na Christian Chineke! Kedu mgbe ndị ọjọọ na ihe ọjọọ kacha aga nke ọma!
  Catherine jiri ọnụma bụrụ:
  Ụwa dabere na ime ihe ike
  ugwu mgbawa nke ọnụma na-agbapụta n'ụzọ dị ukwuu...
  Esemokwu ahụ kachasị,
  Na-eteta na mgbu na egwu,
  Naanị egwu ga-enye anyị enyi,
  Naanị ihe mgbu na-akpali gị ịrụ ọrụ,
  Ọ bụ ya mere m ji chọọ ya karịa
  Hyperplasm ga-adaba n'ime igwe mmadụ!
  Elizabet ka o ji asụ ude kwuo:
  - Ee, Genghis Khan bụ onye ọgọ mmụọ obi ọjọọ. Ọ nweghị ike ịgụ ma ọ bụ dee, mana o weghaara ọkara ụwa. Ma ndị Alakụba na ndị Kraịst meriri ya n'agha. Ma ajụjụ bụ: Olee ebe Chineke Pụrụ Ime Ihe Nile nọ n'oge a? Gịnịkwa mere ikpere arụsị nke ndị Mongol ji merie Monotheism: Islam na Iso Ụzọ Kraịst?
  Euphrosyne jiri ọchị kwuo:
  - N'otu aka ahụ, mmadụ nwere ike ịjụ: Ebee ka Chineke Pụrụ Ime Ihe Nile nọ mgbe Ken gburu Ebel? N"ihi gịnị ka o ji kwere ka agha ụmụnna bụ́ nke mbụ n"akụkọ ihe mere eme nke mmadụ?
  Elena chịrị ọchị ma chịkọta:
  - Ee, ị nwere ike na-arụ ụka na-adịghị agwụ agwụ, ma ị gaghị egosi ma na Chineke dị ma ọ bụ na Ọ dịghị adị?
  Ekaterina kwuru:
  - M ike obi abụọ banyere Jizọs Kraịst. Ndị Juu ahụ na-adịghị mma, ndị e wedara n"ala pụrụ imehiewo n"ụzọ siri ike, onye nwere nkà hypnotist dị ka Anatoly Kashpirovsky maka Mesaịa ma kpọọrọ ya chi. Ọ bụrụ na ị lelee ọnụ ọgụgụ nke ọrụ ebube Anatoly Mikhailovich, ọ dị jụụ karịa Kraịst!
  Euphrosyne chịrị ọchị wee bụrụ:
  - Ka Chineke mee ka ndị ìsì meghee anya ha;
  Na gbatịa azụ nke hunchbacks ...
  Ee Chineke, bụrụ Chukwu opekata mpe
  Ma ị pụghị ịkpọgide ya ntakịrị!
  Ụmụ agbọghọ ahụ weghaara ndị Taliban ọzọ. N'iji mkpịsị ụkwụ ha akwụghị aka pịa bọtịnụ joystick ahụ, ha gbuturu ọtụtụ ndị Mujahideen ma tọgbọrọ ha n'ụzọ nkịtị. Ndị Taliban gbara ajị agba nwụrụ n'okpuru egbe egbe na nnukwu mgbịrịgba nkewa. Ọṅụ dị oké egwu sochiri, na mkpochapụ nke ndị na-anụbigara okpukpe ọkụ n'obi ókè.
  Ma ebe a bụ Alenka na battalion ya nke ụmụ agbọghọ mara mma bụ ndị, n'agbanyeghị oyi, ihu igwe oyi nke Tajikistan, wakporo ndị Taliban ụkwụ efu.
  Otú ọ dị, ha yi uwe mkpirisi mkpirisi, e jikwa efere agha nke Kevlar kpuchiri ahụ ha .
  Ndị mara mma na-agba ọsọ na mwakpo wee bụrụ:
  - Ndị Taliban ọjọọ na-awagharị n'akụkụ nkume,
  Mana ụmụ agbọghọ kachasị mma ...
  Were napalm kụọ ya
  Anyị ga-eme ememe ịga nke ọma!
  Ụmụ agbọghọ ahụ ga-eji ezé pearl na-egbuke egbuke.
  Ma Anyuta, na mkpịsị ụkwụ ya efu, ga-atụba ube nwere ihe mgbawa na Mujahideen. Ọ ga-agbasasịkwa ndị Taliban n'akụkụ dị iche iche, dị ka nwamba.
  Nwa agbọghọ ahụ were ya wee bụrụ:
  -Ebube diri ala nna, ebube,
  Ndị tankị na-aga n'ihu...
  Nkewa nke ụmụ agbọghọ na bikinis,
  Ekele dịrị ndị Russia!
  Alla na-acha uhie uhie na-agbakwa ọkụ megide ndị iro afụ ọnụ, gbutuo ha wee bụrụ:
  - Rus chịrị ndị Taliban a ọchị,
  N'ime afọ niile, ọ bụ ya mere Rus '!
  Nwata nwanyi ga-ewerekwa ya tuo lemon egbu egbu na Mujahideen na mkpịsị ụkwụ ya. Na-achụsasịkwa ndị iro n'akụkụ niile dị iche iche.
  Na otú ọ na-afụ ọnụ n'elu ngụgụ ya.
  Ikporo anya ọtụtụ iri na abuo. N'ịbụ ndị nwere nkụchi obi, ha dakwasịrị n'isi ndị Taliban a kpụrụ isi, ma maa ha mma. Mgbe nke ahụ gasịrị, dike ahụ tiri mkpu:
  - Okwu a na-esekarị okwu ebe a.
  Ekwenyere m na ọ ga-abụ klaasị kacha elu!
  Amaara m ndị Taliban, anyị ga-emeri
  E kwuwerị, e nwere cherọb dị mpako n'elu anyị!
  Maria, bụ́ otu n'ime ụmụ agbọghọ ọzọ yi bikini, were ya gbuo ya. O jikwa mkpịsị ụkwụ ya gba ọtọ tụbara ndị iro ya, bụ́ onyinye na-ebibi ihe nke ukwuu. Ọ kụpụrụ ndị agha Taliban wee daa jụụ, na-agbụ ezé ya:
  - Enwere nnukwu igwe ojii gburugburu Russia,
  Na ndị agha Taliban na-agbaga na ala nna!
  Egwuregwu Olympic bụ n'ezie nwa agbọghọ dị egwu. Ọ buru ibu ma n'otu oge ahụ ntutu isi ya na-acha aja aja. Onye agha ahụ nwere úkwù dara oké ọnụ na abs siri ike, bụ nke a na-etinye na mmanya chocolate. Ee, ọ dịghị onye pụrụ n'ezie iguzogide nwa agbọghọ anụ ọhịa dị otú ahụ.
  Ya mere, ọ jiri ụkwụ ya dị ike, akwara, na ụkwụ efu, bulite otu gbọmgbọm nke ihe mgbawa ma tụba ya na ndị Taliban. Na gbọmgbọm a ji nnukwu ọsọ na-egbu egbu. Na ka ọ ga-esi daba na Mujahideen, na-adọwa ha n'ụzọ nkịtị.
  Dike dike were ya n'ọñụ wee bụrụ:
  Na n'elu Murov , mbara igwe na-ama jijiji.
  Ututu nke ìhè na-arị elu...
  Anyị dị ka ụmụ nwanyị Ilya Muromets,
  Ọ bụghị n'efu ka ha ji ike ha na-anya isi!
  . ISI NKE 7
  N'ezie, ọ dị ezigbo ụtọ ịlụ ọgụ na igbu ndị Taliban karịa ịlụ ọgụ na ụmụnne gị ndị Ukraine. N'ebe a, echere m na onye ọ bụla ga-ekweta na ọ bụ mmehie igbu ụmụnna. Na Vladimir Putin akpọworị n'ihu ọha na ndị agha Russia - Vovka-Cain!
  Olympias bụrụ abụ n'iwe:
  Ọfọn, ụmụnna ole ka ị ga-egbu?
  A sị ka e kwuwe, kwere m, a mụrụ mmadụ maka obi ụtọ...
  Nne anaghị ekwe ka nwa ya gaa n'ihu,
  Na ọbụna n'oge okpomọkụ enwere ihu igwe ọjọọ n'oge agha!
  Mgbe nke ahụ gasịrị, nwa agbọghọ ahụ nwere obi ike ga-eku ume nke ukwuu n'ime ngụgụ ya na ịfụ. Ọtụtụ narị mmadụ na-akwa ụta ozugbo nwere nkụchi obi wee daa mbà. Na ọnụ ọnụ ha dị nkọ na-efedata wee dụpuo okpokoro isi nke ndị agha Taliban na-aga n'ihu n'ọkwa ndị agha Russia.
  Olimpias, were fhịhị na-akụtu ụtarị ma mee ka ha daa n'ụjọ, were ya ma tie mkpu:
  Ta, ta, ta - ụkwụ na-akụ aka,
  N'ebe a, ebe ahụ, ebe ahụ - egbe igwe kụrụ!
  E meriri ndị agha Taliban kpamkpam,
  Ọ dịghịkwa onye nwere ike imeri ndị agha ụmụ agbọghọ!
  Marusya gbakwara ndị agha Taliban na-aga n'ihu. Na-egosi iwe ya na klaasị kachasị elu. Egbe igwe ya na-egbutu ndị Mujahideen niile.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ jiri mkpịsị ụkwụ aka ya tụpụ onyinye igbu egbu. Na-achụpụ ọtụtụ ndị agha Taliban, na squeaks:
  - Classics nke agha,
  Nke a bụ maka nwa agbọghọ ka ọ bụrụ ụkwụ efu...
  Ụmụ nwanyị na ụmụ nwoke,
  Ka anyị tụgharịa onye ọ bụla ka ọ bụrụ egwuregwu!
  Ụmụ agbọghọ ndị dike mara mma n'ezie.
  Matryona, na-agbapụ ndị Taliban ma jiri mkpịsị ụkwụ ya na-atụfu onyinye mbibi, tiri mkpu:
  - Otuto diri ụmụ agbọghọ na bikinis,
  Ha meriri Mujahideen...
  Ụmụ agbọghọ nwere mma na ụkwụ efu,
  Ha na-awakpo dị ka nke a maka nri ehihie!
  Otu nwa agbọghọ nwere úkwù dị gịrịgịrị na úkwù okomoko gbapụrụ ndị Taliban na-abịa. Ọ na-eme nke a n'ụzọ aghụghọ na n'ụzọ ziri ezi. Ọ na-egbutu ha dị ka onye na-akpa ahịhịa, na-abụkwa:
  - Nwatakịrị nwanyị ahụ na-agba egwú polka,
  N'elu ahịhịa n'isi ụtụtụ ...
  Ọdụ gaa n'aka ekpe, ọdụ n'aka nri,
  Nke a bụ polka Karabas!
  Ma ugbu a, onye agha ahụ ga-atụbakwa onye na-egbu egbu ọzọ na mkpịsị ụkwụ ya. Ọ ga-egbukwa ọtụtụ ndị Taliban.
  Ebe Victoria na Veronica na-alụ ọgụ. Ụmụ agbọghọ abụọ ahụ mara mma nke ukwuu. Ha na-agbapụkwa nke ọma.
  Victoria ji ikiri ụkwụ efu ya tụbara onyinye mbibi ahụ n'ike na-egbu egbu. Ọ dọwara ọtụtụ ndị dushman ma tie mkpu:
  - Ego na-agbaze na obere akpa,
  Isi obodo na-agbaze...
  Na Russian -
  Ego pụtara mana!
  Nwatakịrị nwanyị ọzọ ji ọnụ ọnụ ọnụ ya na-acha uhie uhie pịa bọtịnụ, bụ́ nke tụnyeere ultrasound na-adịghị mma, ma zipụ ya ka ọ na-efefe n'ikuku. Ma ugbua puku kwuru puku mmadụ dara n'isi ndị Taliban a kpụrụ akpụ. Ka anyị tie ha ọkpọ.
  Nwata ajị acha uhie uhie bụrụ:
  Ndị Mujahideen na-awakpo Russia,
  Enwere ọtụtụ n'ime ha na Afghanistan ...
  lụrụ ọgụ maka ha na Afghanistan n'oge ahụ ,
  Ugbu a ndị Taliban dị egwu ewelitela mma agha ya!
  
  Ma ụmụ agbọghọ ndị na-enweghị ụkwụ anaghị ada mbà,
  Ha ga-egosi naanị klas kachasị elu ...
  Ha na ndị Taliban armada na-alụ ọgụ nke ukwuu,
  Ha wee tie mmụọ nsọ n'anya!
  Na dike na mkpịsị ụkwụ ya efu ga-eji ike igbu ọchụ tụnye onyinye nke ikpochapụ. Na onye ọ bụla na-enweta ya n'aka ya.
  Alice na Angelica na-agba ndị Taliban na egbe egbe. Ha na-emekwa ya nke ọma. Ha na-agbakwa ọkụ n'ụzọ ziri ezi.
  Alice were ya wee bụrụ:
  maka onye dushman ,
  Nwee ahụ ike ka...
  Ụmụ agbọghọ na-agba ọsọ gba ọtọ n'oge oyi!
  Ha na ndị Mujahideen na-agbajikwa azụ ha!
  Ndị dike ahụ gosikwara ire ha ozugbo!
  Na mgbe ahụ Alice gbara, na-eji ọnụ ara na-acha uhie uhie mgbe ọ pịa bọtịnụ. Ma chụpụrụ Taliban iri na abụọ.
  Alice were ya ma tie mkpu, na-achipu ezé ya:
  - Maka ala nna na nnwere onwe ruo ọgwụgwụ,
  Ụmụ agbọghọ na-agba ụkwụ na bikinis
  Ị bụ ndị dike dị otú ahụ...
  Na-eme ka obi na-akụ n'otu!
  Angelica kwadoro:
  - Kụọ aka n'otu! Nke a dị mma!
  Maria Kolesnikova dị ka eze nwanyị nke elves na-enye iwu na-arụsi ọrụ ike na ike ike. Ọ bụ nwa agbọghọ nwere obi ike na obi ike.
  Ọ na-ahụ ọdịnihu na agha, Russia na Tajikistan na Taliban.
  Mana ihe niile mara mma nke ukwuu. Ma o doro anya na ọ bụ ọbara na oke ọgụ. Agha ahụ malitere na ndị Taliban n'oge ọkọchị nke 2023 gara n'ihu na -akawanye njọ .
  Agha dị n'etiti Taliban na Russia gara n'ihu. Afghanistan nwere ọnụ ọgụgụ buru ibu, ọtụtụ ndị na-eto eto - agụụ na-agụ, iwe, ike ike.
  Ha na-alụkwa ọgụ na Tajikistan ebe aka Russia jikọtara ya na agha Ukraine, nke ọtụtụ ụwa na-akwado.
  Na ndị Taliban na-eji nke a eme ihe.
  Ma ụmụ agbọghọ ndị nwere ụkwụ efu na ndị mara mma na-alụ ọgụ n'akụkụ Russia. Agha na-abịa na ebili mmiri.
  Natasha gbara na Mujahideen. Ha na-eji egbe igwe dragọn dị ike. Na mmiri ozuzo mgbọ na Taliban.
  Ha wee daa, na-amanye ụmụ agbọghọ ahụ. Otu helikopta Rọshịa gbagburu n'egbe mgbochi ụgbọ elu arụrụ n'ụlọ ga-ada. Ndị Taliban gbagburu ya. N'ezie, ọ dịghị ụmụ agbọghọ nọ na helikopta, ma ndị ikom, na ị naghị enwe ọmịiko karịsịa maka ha.
  Na Natasha bụ nwa agbọghọ na ụkwụ efu na bikini. Ma mgbe ị fọrọ nke nta ka ị gba ọtọ, ọ dịghị onye ga-egbochi gị ma ọ bụ gbochie gị.
  Natasha jiri ike igbu ọchụ tụpụrụ onyinye nke ikpochapụ ya na mkpịsị ụkwụ ya nke nwere ụkwụ chiseled. Ọ gbasasịa ndị Taliban n'akụkụ dị iche iche wee bụrụ abụ, na-agbapụ ezé pel ya:
  Ebe a bụ oyi, oyi, oyi,
  Ọ malitere na mberede...
  Na-ekpochapụ nke ukwuu, na-ekpochapụ -
  Ọ ga-aka mma echi
  Echi, echi, echi!
  Ma ugbu a, ọ bụ afọ ọhụrụ!
  N'ezie, snow kpuchiri na Tajikistan na Afọ Ọhụrụ. Ma ugbu a, ụmụ agbọghọ Russia na-ahapụ ụkwụ efu, akara ụkwụ chiseled na snow, ọ mara mma nke ukwuu.
  Zoya were ya ma bụrụ:
  Otu abụọ Atọ -
  Hichapụ ndị nhazi gị!
  Anọ, asatọ ise,
  Ka anyị gaa gwuo lapta!
  Nwa agbọghọ ahụ, na mkpịsị ụkwụ ya, ga-eji ike na-egbu egbu wepụta onyinye ọnwụ.
  Zoya weere ya bụrụ abụ, na-agbụ ezé ya:
  Otu abụọ atọ anọ ise,
  Enyi apuru ije ije...
  Nke a bụ nwa agbọghọ na-agba ọsọ
  Na-egbu Mujahid!
  Ma Zoya were ya gosi ogologo ire ya.
  Mana Augustine na-edukwa ọkụ ahụ. Ụdị nwa agbọghọ na-enweghị ike ịdị jụụ. O jikwa aplomb na-egbu egbu dee. Na-egbutu Mujahideen na-enweghị emume na-enweghị isi. Mgbe nke ahụ gasịrị, ọ malitere ịbụ abụ;
  Ọ bụrụ na azụ abaghị uru -
  Ọchịchọ ndị agha agaghị enyere...
  Ọfọn, ọ bụrụ na enweghị isi,
  N'azụ ga-abụ nri ehihie onye iro!
  Na Augustine na-acha uhie uhie ga-ewere ma tụfuo onyinye nke ikpochapụ, na mkpịsị ụkwụ ya efu. Na n'ezie ọ ga-adọwa ọtụtụ ndị dushmans nke na ọ na-atụ egwu.
  Augustine, n'ezie, agbagharaghị ohere ịbụ abụ:
  Agbaola m ọtọ
  Ọ nọ na-amali n'ọhịa otú ahụ!
  Anọ m na-amali n'ọhịa ...
  Kulatsky bụrụkwa abụ!
  Nwa agbọghọ ahụ ga-ewerekwa anya ya nke na-egbuke egbuke na sapphire na ihe na-egbuke egbuke. Na anya ya mara mma. Asụsụ a dịkwa njọ nke ukwuu. Ya mere agile, na groovy. Ọfọn, ọ dị ka ọ bụ ụdị oroma na-esi ísì ụtọ.
  Svetlana na-alụkwa ọgụ. Ọ bụkwa mkpịsị ụkwụ ya na-agba ọtọ ka ọ na-atụfu onyinye nke ikpochapụ. Nke na-egbu egbu na mbibi.
  Na nso ndị Taliban weghaara ụgbọ mmiri Russia. Ụgbọ ala ndị agha Rọshịa wee malite ịkụwasị, ngwa agha ahụ gbawakwara. Ma ọzọ, ndị ikom na-anwụ anwụ.
  Ma Svetlana achọghị ụmụ nwoke na-esi ísì. Ọ dị mkpa ka a taa ha ahụhụ. Nwa-ab͕ọghọ ahu we were ya, tie:
  Ndị ikom, ndị ikom, ndị ikom,
  Ị bụ nnọọ nnukwu brutes
  Mgbe ụmụ agbọghọ na-egbu gị
  Ha na-asachapụ ụwa nke ukwuu!
  N'ezie, ndị Taliban bụ anụ ọhịa.
  Ha nwụdere otu nwa agbọghọ mara mma. Ọfọn, n'ibido, ha kpọọrọ ya ma dọba ya n'ọkwa ahụ. Ha gbagọpụrụ nkwonkwo n"aka m, bụ́ nke na-egbu mgbu.
  Mgbe ahụ, ha kpọgidere ebuka n'ụkwụ efu nwa agbọghọ ahụ, bụ nke kechie ya nkwonkwo ụkwụ. Ha wee were ya mụnye ọkụ n'okpuru ụkwụ ya gbagọrọ agbagọ nke ọma.
  Nwa agbọghọ Russia nwere nnukwu ihe mgbu. Ndị Taliban, tupu ha eghe ikiri ụkwụ ya, were ma tee ụkwụ ya mmanụ. Ya mere ọbụ ụkwụ ya wee jiri nwayọ na-ere ọkụ, ọ na-egbukwa mgbu nke ukwuu. Nwatakịrị nwanyị ahụ wee kwaa ákwá ma bibie. Ndị Taliban na-ejikwa ụtarị tie ya azụ na n'akụkụ. Mgbe ahụ, ha kpebiri ime ka a na-ata ha ahụhụ. Anyị wepụrụ waya na-ekpo ọkụ wee malite ịkụ ịma mma na azụ na obi.
  Na otú ọ na-egbu mgbu. Karịsịa mgbe ndị Taliban malitere iji mkpịsị na-acha uhie uhie na-acha uhie uhie nke nwa agbọghọ Russia tụgharịa. O wee kwara ákwá nke ukwuu.
  Na isi onye ndu nke ndị agha Taliban bụ onye nzuzu site na mmekpa ahụ ahụ. O we b͕asa ezé ọla-edo ya.
  Nwatakịrị nwanyị Rọshịa gbụsara ọnụ mmiri na nzaghachi. Mgbe nke ahụ gasịrị, ha malitere ịgbaji mkpịsị ụkwụ ya efu. Nke na-egbu mgbu. Nwa agbọghọ ahụ wee si na ihe mgbu dị egwu, nke na-enweghị ike ịnagide.
  Mana ndị Taliban gara n'ihu na-ata ahụhụ. Nke mbụ, ha mere ka nwa agbọghọ ahụ laghachi azụ site n'ịwụpụ otu bọket mmiri ice. Ma ha tinyeziri sensọ na electrodes n'ahụ ya.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ụmụ nwoke abụọ ahụ malitere ịkụ dynamo ahụ. Ugbu a malitere na-asọpụta na nwa agbọghọ ahụ kwụsịrị site na mgbu hellish. Na n'ezie mgbe na ahu
  Igwe ọkụ eletrik na-agafe , ọ na-awụ akpata oyi, okwu ahụ bụ na igwe ịnyịnya na-agba ọsọ. Na n'ezie, nwa agbọghọ ọ bụla ebe a ga-eti mkpu.
  Na ụmụ nwoke pedal, na nwa agbọghọ gba ọtọ na-eti mkpu dị ka anụ ọhịa wolf. Ọ na-ewutekwa ya nke ukwuu. Na mkpọtụ bụ nnọọ ihe a na-apụghị idi.
  Ma e wezụga nke ugbu a, ndị Taliban na-agbakwa ikiri ụkwụ nwa agbọghọ Russia, bụ nke ejirila nnukwu ọnya kpuchie ya. Ha were waya dị ọkụ tiekwa m azụ. Ha we tie ọnuma na ogologo oge.
  Ma n'otu oge ahụ ha mụbara ntụ ọka ahụ. Ha malitere ịgbatị nwa agbọghọ ahụ ma kpọgidere ọtụtụ ihe dị arọ na ngọngọ ka ọ gbagọọ nkwonkwo ya kpamkpam.
  Onye isi ndị ohi Taliban bụrụ:
  Kedu ihe mgbu, kedu ihe mgbu
  Akara egwuregwu ga-abụ: ise - efu!
  Ọfọn, kedu ihe ị ga-enweta n'aka ndị obi ọjọọ? Ha tara ụmụ agbọghọ ahụ ahụhụ nke ukwuu, ma ọ bụghị ndị ọkaibe. Ọ bụ ezie na a tụbara electrodes n'ime akpa nwa nke Venus na ka esi eme nke ahụ ka etinyere ihe dị ugbu a.
  Ndị Taliban bụ ndị isi obodo. N"ihi ya, ha ji ego ha nwetara n"ọgwụ na-esi na China zụta otu tankị dum. N'ezie, China bụ enyi calico na Russia.
  Na ndị Taliban wakporo ndị iro ha na tankị ha.
  Ma megide ha bụ ụmụ agbọghọ Russia anọ na T-95. Ha bụ n'ezie ụkwụ efu na bikinis.
  Gịnịkwa?
  Elizabeth jiri mkpịsị ụkwụ ya gba ọtọ gbagbuo Mujahideen wee tie mkpu:
  - Ebube diri Nne nke Elephants!
  Catherine tikwara ndị Taliban ụra , na-eji ikiri ụkwụ ya gba ọtọ ma jụọ, sị:
  - Gịnị bụ ala nna enyí?
  Elizabeth, na-akara ezé ya, zara:
  - N'ezie, Russia!
  Catherine chịrị ọchị wee zaa:
  - Echere m na ọ bụ India!
  Elena tie ndị dushmans site n'enyemaka nke ọnụ ọnụ na-acha uhie uhie nke ara ya, tupu o yipụ bra ya ma tie mkpu:
  - Echere m na ala nna nke enyí bụ Africa!
  Euphrosyne ji ikiri ụkwụ ya kwụ ọtọ, gbaa gburugburu wee bụrụ:
  - Ụmụntakịrị,
  Ụzọ adịghị...
  Agala Afrịka maka ijegharị...
  N'Africa enwere shark, n'Africa enwere gorillas,
  Enwere nnukwu agụ iyi na Africa!
  Ma umu-ab͕ọghọ anọ ahu nile nēnweghi ukwu, bú ara efu, ndi chiri anya uhie nācha kwa uba, si:
  Ha ga-ata gị ata
  Kpoo ma kpasuo...
  Ụmụaka anaghị aga mkpagharị n'Africa!
  Onwere onye ohi n'Afrika
  Enwere onye ọjọọ na Africa
  N'Africa enwere Barmaley dị egwu!
  Ọ ga-ata gị ahụhụ
  Kpoo ma kpasuo...
  Ụmụntakịrị anaghị aga Africa maka ije,
  Ọ bụ ihe jọrọ njọ na Africa,
  Onye nzuzu
  Barmaley pụtara na mberede na ya!
  Ọ na-agba gburugburu Africa na-eri ụmụaka!
  Ee ụmụaka! Ee ụmụaka!
  Ọchị bụ ọchị, mana mgbe ndị Taliban jidere nwa nwoke Russia dị ihe dị ka iri na anọ , ha ji ya kpọrọ ihe. Buru ụzọ yipu ma tinye n'elu akwa.
  Mgbe ahụ, onye dushman ahụ nke yi uwe mwụda na ajị agba malitere iji mkpara na-ekpo ọkụ were gbaa ọtọ onye ntorobịa ahụ ọkụ.
  Mgbe ahụ, onye na-egbu ndị Taliban wetara kpakpando ígwè na-acha uhie uhie n'obi nwata nwoke ahụ ma pịa ya na ya.
  Nwatakịrị ahụ tiri mkpu n'oké mgbu wee tụfuo onwe ya. Ekem ẹmen eyen oro ẹdi. Ha wee kụchie ụkwụ ya n'ụkwụ nwata. Ha wee malite ịkpọgide ihe ọ̀tụ̀tụ̀ n"ime ihe e ji amụ ihe n"ime mgbidi ahụ. Ọ na-ewutekwa ya nke ukwuu. Ahụ́ nwata ahụ gbatịpụrụ nke ukwuu, nwa okoro ahụ wee sụọ ude n'ezie .
  A nọgidere na-ata nwa nwoke Russia ahụ ahụhụ. Gbasara ọbụ ụkwụ na-enweghị ihe ọ bụla mmanụ. Ma ha mụnye ọkụ n"okpuru ha.
  Na ka nwa ewu ahụ mechara tie mkpu. Ee, ọ na-ewute ya nke ukwuu.
  Nwatakịrị ahụ gara n'ihu na-eti mkpu ma ndị Taliban tiri ya ụtarị.
  Ha were nko jide nwa okoro ahụ n'ọgịrịga. Ọzọ, ha tụgharịrị kpamkpam n'ime.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ndị Taliban bụrụ abụ:
  Anyị ga-ebibi ndị na-ekweghị ekwe,
  Ka ha bụrụ ndị ntorobịa...
  Nke a bụ cherọb n'elu anyị.
  Anyị ga-etinye onye ọ bụla na bọọdụ!
  Mgbe nke ahụ gasịrị, nwa nwoke si Rọshịa gbajiri agbaji na-ekpo ọkụ, mkpịsị ụkwụ ya niile dị n'ụkwụ ya. Na ndị Taliban mere ya nwayọọ nwayọọ, iji mee ka nwa nwoke mara mma nwee ihe mgbu dị ka o kwere mee . Ha wee malite iji mkpịsị na-acha ọcha gbajie ọgịrịga nwata nwoke ahụ.
  Ha wee gbawaa ya ha ka nwata ahụ ghara inwe otu ọgịrịga zuru ezu nke fọdụrụ. Nwa nwoke ahụ wee nwụọ n'ihi ujo mgbu.
  Tupu anwụ anwụ, ndị Mujahideen kụpịara bọọlụ nwata ahụ. Ọ na-ewutekwa ya nke ukwuu.
  Ka ọ dị ugbu a, Anastasia Witcher jiri ụgbọ elu ọgụ wakporo ndị Taliban. O ji rọketi. O ji mkpịsị ụkwụ aka ya pịa bọtịnụ joystick wee bụrụ:
  Elu na elu na elu
  Fuhrer weliri imi ya...
  Mgbe ụfọdụ, a na-agbapụ elu ụlọ anyị.
  Agbanyeghị, ndị Taliban etobeghị!
  Akulina Orlova na-etikwa onye iro ya. Ọ na-eme nke a nke ọma, ma na-eji ọnụ ara ya na-acha uhie uhie pịa bọtịnụ. Na ụgbọ elu ndị Russia na-ebuso agha gbawara nso. Ma ọ masịrị ya na onyinye igbu mmadụ sitere n'aka ndị Taliban. Ikekwe ihe emere na China. Ọ ga-akụkwa gị kpamkpam.
  Akulina kwuru:
  -Ọ bụrụ na nwoke agaa ozugbo na igbe ozu;
  Na-echekwa ndụ ka...
  Bụrụnụ ụmụ agbọghọ nwere ụkwụ efu!
  Na dike ga-ewere ya chịrị ọchị. N'ezie, ụkwụ nwa agbọghọ ahụ, n'agbanyeghị oyi, amaghị akpụkpọ ụkwụ. Na ikiri ụkwụ ya dị okirikiri ma na-enwu n'ezie. Nwa agbọghọ a dị nnọọ ịtụnanya.
  Ma ọnụ ọnụ ara ya na-acha uhie uhie, na-egbuke egbuke dị ka ụlọ ụka. Nke a bụ nwa agbọghọ na-alụ ọgụ, dị ka a pụrụ isi kwuo ya.
  Ee, ọ naghị amasị ụmụ nwoke. Ọ bụ ezie na ọ na-enwe obi ụtọ iji ire ya mee ihe ọchị. Ọ dị mma n'ezie iji ọnụ ara strawberry nke nwa agbọghọ ọzọ metụ ọnụ ara gị na-acha uhie uhie aka. Iji mee ka ọ dị mma.
  Akulina weere ya bụrụ abụ:
  Banyere nwa agbọghọ a gbara ụkwụ efu
  Enweghị m ike ichefu...
  Ọ dị ka nkume pavement ahụ
  Ha na-ata ahụhụ akpụkpọ ụkwụ dị nro!
  Na Akulina ga-ewere ya tụgharịa anya sapphire ya.
  Ebe ọ bụ nwa agbọghọ nke ọkwa kachasị elu na klaasị.
  Na Margarita Magnitnaya bụkwa onye ọkwọ ụgbọ elu. Ụmụ agbọghọ abụọ ahụ na-enwe mmasị ịgha ụgha n'ihu ibe ha na-emetụ ibe ha aka, na-egbuke egbuke dị ka rubies.
  Otú ọ dị, ha adịghịkwa eleghara ụmụ nwoke anya.
  Ọfọn, ka ọ dị ugbu a, Margarita ga-ewere ike na-egbu ndị Mujahideen.
  Mgbe ahụ ọ ga-abụ abụ:
  Oh, lee ụkwụ!
  Kedu ka ọ dị mma...
  Atụla egwu, nwa
  Dee nọmba ekwentị gị!
  Na Margarita ga-ewere ya gosi ire ya. Ọ bụ nwa agbọghọ na-alụ ọgụ nke ukwuu.
  Na mkpịsị ụkwụ ya gba ọtọ na-ezite onyinye ọnwụ.
  Akulina Orlova jiri ọchi bụrụ abụ:
  - Margarita, windo mepere emepe,
  Margarita, ị na-echeta otú ihe niile si mee!
  Anastasia Witchakova kwenye:
  - Ee ụmụ nwanyị! Anyị nwere ike ime ihe niile ma anyị ga-ehichapụ ndị iro anyị kpamkpam!
  Ụmụ agbọghọ ahụ wee bụrụ abụ:
  Ndị agha anyị siri ike
  Ọ na-echebe ụwa...
  Ka ndị Taliban gaa n'ihu
  A na-egbu nwa agbọghọ ha!
  Dịka ọmụmaatụ, Fedora na-alụkwa ọgụ. Ọ gbara ngwa agha na Mujahideen. Ma ọ bụrụ na ọ na-emejọ, ọ gaghị adị ka onye ọ bụla. Ọbụlagodi na ndị Taliban nwere ogologo afụ ọnụ na akpụ isi.
  Fedora na-awụpụ ụkwụ efu ya n'apịtị wee bụrụ:
  Ị na-ahụ eklips na mbara igwe?
  Akara egwu dị egwu nke sọfụ...
  Nku ojii n'elu uwa
  Ìgwè mmadụ na-eti mkpu!
  Na nwa agbọghọ ọzọ Sirafima jiri mkpịsị ụkwụ aka ya tụpụrụ ogbunigwe ogbugbu wee gbawaa ìgwè ndị Taliban wee sị:
  Taliban - nkọcha ahụ na-ebili,
  Taliban - ngụkọta ọnwụ ...
  Taliban na ndị agha nwụrụ anwụ!
  Ndị Taliban na-edu onye ara!
  Ndị Taliban!
  Seraphima ga-ewerekwa fhịhịa n'ọnụ ya, na ka ọ ga-esi afụ na uku ga-ada mbà ma were ọnụ ha mapuo isi ndị Mujahideen.
  A ghaghị ikwu na ụmụ agbọghọ mara mma ma mara mma.
  Ma ugbu a, ị ga-ahụ ka ndị Taliban si gbanye ebe nchekwa ngwa agha Russia. Ọ malitere ire ọkụ na mgbọ ndị ahụ na-agbawa, jiri ike na-egbu egbu. Ndị Taliban na-ebigbọ ma na-aṅụrị ọṅụ.
  Mana ụmụ agbọghọ si na mbara igwe na-akụ Mujahideen. Na ị pụrụ ịhụ otú Albina na Alvina pụtara na mbara igwe.
  Ụmụ agbọghọ abụọ a bụ nnọọ ihe ịtụnanya blondes. Na ọmarịcha ọmarịcha. Na n'ezie, ụkwụ efu na yi naanị mkpa panties.
  Ndị a bụ ụmụ nwanyị nke usoro kachasị elu, ka anyị kwuo. Na ihe ha nwere ike ime, ọ bụghị onye ọ bụla nwere ike ikwugharị.
  Na ndị dike, n'ezie, ọ bụrụ na ha amalite igbu mmadụ, ị gaghị enwe ike ịkwụsị ha.
  Albina si n'ụgbọelu ahụ gbaa rọketi nke ike mbibi. O wee tipịara bonka ndị agha Taliban, mgbe nke ahụ gasịrị ọ bụrụ abụ:
  - Abụ m onye kachasị ike n'ụwa,
  Ọbụna ụkwụ efu, nipples gba ọtọ...
  Ka anyị tinye ndị Taliban n'ime ụlọ mposi,
  Anyị enweghị ike inwe ike ịdị ike!
  Alvina na-aga n'ihu na-eji mkpịsị ụkwụ aka ya na-ezipụ onyinye ọnwụ. Ma gbuo Mujahideen, o were ya wee bụrụ:
  - Anyị nwere ụmụ agbọghọ mara mma,
  Ha na-ekwu naanị mma....
  Obere olu nke ndị otu Komsomol Zvonitz ,
  Oké mmiri ozuzo na-abịa!
  Ụmụ agbọghọ abụọ ahụ ga-ewere ya na-abụ abụ n'elu ngụgụ ha:
  Ka m gaa Himalaya
  Ka m gaa nke ọma
  Ma ọ bụghị ya, m ga-eti mkpu, ma ọ bụghị ya, m ga-eti mkpu;
  Ma ọ bụghị ya, m ga-eri mmadụ!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ malitekwara ịkwa akwa. Na ọ na-eche na ọ dị ezigbo mma ma maa mma. Ma mgbe ị na-eti mkpu - Kukareku - ọ na-awụ akpata oyi n'ahụ.
  Ụmụ agbọghọ ahụ, ka ọ dị ugbu a, welitere wee malite ịgba egbe site na nnukwu egbe, nke mere ka ọ pụta ìhè. Ha na-agbakwa nke ọma.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ bụ Vivola bụrụ abụ, na-akụ ezé ya ma na-agbapụ ndị iro ya nke ọma:
  - Abụ m nwanyị kachasị ike n'ụwa,
  Ọ na-amasị m ịracha izu oke n'aka ụmụ nwoke...
  Ndị agha amaghị mgbasa ozi mara mma,
  Ebe nwa agbọghọ ahụ chefuru inye obere ihe ọkụkụ!
  Na dike ga-achị ọchị. Ee, ndị mara mma mara ka esi nyagbu dushmans.
  Na n'eziokwu, ha nwere ike ịgbaji mpi na akụkụ nke onye isi nkwọcha.
  Ya mere, gbalịa na-aga megide ndị dị otú ahụ mara mma.
  Nicoletta na-ekwukwa banyere ndị Taliban. Ọ bụ nwa agbọghọ na-alụ ọgụ ma na-eme ihe ike. Mgbe ọ na-achịkwa ọchị, ọ dị ka ọ̀ na-achị ọchị nke nwanyị ara na-eme ihe ike .
  Nicoletta gbapụrụ ezé ya ma bibie:
  Anyị bụ, wow, ndị ohi,
  Ndị na-apụnara mmadụ ihe, ndị na-apụnara mmadụ ihe!
  Bang , bang na ị nwụọla,
  Nwụrụ anwụ, anwụ!
  Nwa agbọghọ ahụ ga-ejikwa ire ya rachaa ikuku. Ma lee ka o si dị mma ịracha ara nwa agbọghọ na-acha uhie uhie. O nwekwara ya na-egbuke egbuke ma na-egbuke egbuke na rubies.
  Nicoletta chịrị ọchị ma tie mkpu:
  - Ebube dịrị ndị ohi oghere!
  Ụmụ agbọghọ nọ n"ebe ndị ọzọ werekwa iwe. Mgbe ahụ rọketị dara n'ọkwa ndị Taliban. Aurora weputara ya site n'iji eriri na-acha uhie uhie nke ara ya, bụ nke ejiri pịa bọtịnụ.
  Na rọketi ahụ efe. Na Mujahideen na-ebigbọ.
  Nke a bụ onye Komsomol ọzọ ka a na-ata ahụhụ. N'egbughị oge, a na-etinye ajị anụ e ji mmanụ ụgbọala sụọ n'etiti mkpịsị ụkwụ ya na-enweghị ihe ọ bụla. Ha we were ya n'enweghi ihe ọ bula, tuyere ya ọku.
  Owu a na-agba ọkụ. Nwa agbọghọ ahụ ga-ewerekwa ya na-ebigbọ. O we were ara-ya fesa nkpa-n'aka nācha ọbara-ọbara n'ọnu-ọnu-ya nācha uhie uhie. Na nwa agbọghọ ahụ n'ezie tiwapụrụ na mgbu.
  Na ndị Taliban na-achị ọchị. N'ezie, ha na-enwekwa mmasị ịgbaji mkpịsị ụkwụ. Otu n'ime ndị Mujahideen gbara nwa agbọghọ ahụ ọkụ n'ikiri ụkwụ na- acha ọcha site na ọkụ. Ọ rụkwara ọrụ. Nwa agbọghọ ahụ ga-eti mkpu na mberede na egwu ọhịa.
  Alice hụrụ ya site na mpaghara mgbanaka. M lere anya nke ọma. M weere ya guzobe ya, ọ dị ka onye ara. Mgbọ ogbugbu ga-akụkwa onye gburu ya n'afọ. + Ọ ga-etikwa mkpu n"oké ihe mgbu wee malite iwe iwe. Nwa-ab͕ọghọ ahu we were ya, tie:
  Ndị mmụọ ozi nke ịdị mma,
  Nku ọcha abụọ n'elu ụwa
  Enwere obodo ebe
  Ebe Svarog n'onwe ya ghọrọ arụsị!
  Angelica gbakwara ọkụ, na n'ụzọ ziri ezi, na-akụ onye na-ata ahụhụ na scrotum. Ya onwe ya, ga-etikwa mkpu site na nke ọma. Otu a ka ndị ogbugbu siri nweta ya.
  Ụmụ agbọghọ ahụ wee bụrụ:
  Unu ndị na-eme ihe ọjọọ,
  ntaramahụhụ obi ọjọọ na-echere...
  Anyị nwere ọtụtụ kandụl
  Ndị ukwu na-awakpo!
  Ụmụ agbọghọ ahụ wee malite ịgba ọkụ n'obi na n'ụzọ ziri ezi. Wepụ ndị Taliban. Ekwensu agaghị enwe ike iguzogide ụmụ agbọghọ dị otú ahụ.
  Alice na-ama jijiji ka ọ na-agba ndị iro ọkụ:
  Ọdịmma gị dị na nguzozi,
  Ndị iro juputara na obi ike...
  Ma ekele Chineke na m nwere enyi
  Ma ekele Chineke na m nwere enyi!
  Na ekele Chineke enyi, e nwere mma agha!
  Na Angelica, na-aga n'ihu na-agba ndị Taliban ọkụ ma na-egbu ha, tweeted:
  - Mgbe enyi gị na-agba ọbara,
  Azọpịara ya ruo ọgwụgwụ...
  Akpọla m enyi
  Ọ bụghị onye ụjọ ma ọ bụ onye ụgha!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ wee were ike na-egbu egbu were mkpịsị ụkwụ ya tụba bọmbụ. O wee kụrie ndị Taliban. Ndị Mujahideen ndị e gbupụrụ ebipụrụ kpọpụrụ.
  Angelica were ya wee bụrụ:
  ehihie na abalị, ha na-atụ bọmbụ mgbe niile .
  Ọmiko na-enweghị ihere...
  N'ihi na Putin na-akpa àgwà dị ịtụnanya,
  Obodo dum na-anwụ!
  Alice, na-agbapụ ndị Taliban na ịkụ aka na ha, were ya ma kwuo, na-awụsa ájá:
  - Enwere oge magburu onwe ya na Russia a,
  Ihe na-adịghị mfe iche bụ onye bụ jester na onye bụ onyeisi oche!
  dike nke ntutu na-acha uhie uhie kwara ọchị wee sị:
  - Nke a bụ otu o si eme - ọ bụ nnọọ nzuzu inwe onye nledo dịka onye isi ala!
  Ma ụmụ agbọghọ abụọ ahụ kwakwasara ndị Taliban mmiri iyi ọkụ ọzọ. Ha mekwara ya nke ukwuu. Mgbọ ha gbakwara ndị Mujahideen.
  Na ebe ọzọ ụmụ agbọghọ ndị ọzọ na-alụ ọgụ. Na kwa, n'ezie, ụkwụ efu, na ọ fọrọ nke nta ka ọ gba ọtọ.
  Dị ka ihe atụ, Alenka ji ọnụ ara ara ya na-acha uhie uhie gbaa bazooka ọkụ. Ọ mapuru onye agha Taliban na ọtụtụ ndị mmekọ ya.
  Mgbe ahụ, ọ tweeted:
  - Ugbu a, anyị na-abịa na parade ọzọ,
  Anyị na ndị ohi adịghị n'otu ụzọ ahụ
  Anyị bụ brigade ụmụ agbọghọ na-agba ụkwụ efu,
  Ìhè Lada nọnyere anyị n'ihu!
  Onye-agha ga-eji ikiri ụkwụ ya tụpụ onyinye mbibi. Ọ ga-adọwakwa ìgwè ndị Mujahideen.
  Ụmụ nwanyị nọ ebe a dị mma. Olga na-agbakwa ndị Taliban egbe. Ndị a bụ ndị Mujahideen na-aga n'ihu. Ha na-alụ ọgụ n'agbụ ígwè. Ụmụ agbọghọ ahụ na-egbutukwa ha n'emeghị ememe.
  Olga jiri ọnụ ara strawberry ya gbaa rọketi. Ọ chụpụrụ ọtụtụ ndị Taliban wee bụrụ:
  - Anyị ga-enye mkpụrụ obi anyị, obi anyị,
  Anyi bu ala nna anyi di nso...
  Anyị ga-eguzo ma merie -
  Anyị agaghịkwa akwa ụta ná ndụ anyị!
  . ISI NKE 8.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ ga-eji mkpịsị ụkwụ ya efu nke ike igbu ọchụ tụba onyinye mbibi ahụ na Mujahideen.
  Na ka ọ dị mma maka ụmụ agbọghọ. Otu ha si merie ndị Taliban.
  Veronica na-alụkwa ọgụ. Nwatakịrị nwanyị na-eji ara ara ruby na-agbapụ.
  N'ihi ya, e bibiri ọtụtụ ndị dushmans. Na dike na-eti mkpu n'elu ngụgụ ya:
  - Abụ m onye kachasị ike n'ụwa,
  Enwere m ike igbu ndị Taliban...
  Gbuo ndị dushman n'ụlọ mposi,
  Anyị ga-eme ka ha yie egwuregwu!
  Na Veronica ga-ewere ya na ibe ya ...
  Warrior Anna na ya. Ọ na-ekpochapụ ndị Mujahideen. N'ezie, nwa agbọghọ ahụ na-eyi naanị panties. Ọ bara uru. Na panties ndị ahụ dị gịrịgịrị ma na-ezochighị ihe ọ bụla.
  Warrior Anna gbara ọkụ, na-egbutu ndị iro ya. Ntutu isi ya na-acha uhie uhie, ụmụ agbọghọ n'onwe ha bụkwa ìhè kachasị elu nke mbara igwe.
  Na Anna, na mkpịsị ụkwụ ya efu, na-atụba onyinye ọnwụ, nke meriri Taliban na ebe ahụ.
  Ndị dike na-eti mkpu n'elu ngụgụ ha:
  - Ndị Mujahideen nọ n'ọgba aghara,
  Onye iro nke Rejiment gara n'ihu ...
  Ụmụ agbọghọ na-ebu mara mmeri
  Ha ga-ezute ndị Taliban na iro!
  
  Akpụkpọ anụ Pigskin na-aṅụ mmanya.
  A ga-emeri onye iro...
  Ụmụ agbọghọ ndị gbara ụkwụ efu na-alụ ọgụ
  Aka mara mma siri ike!
  Onye-agha gānara kwa ya, tipia ya, were ara-ha nācha uhie uhie n'agha;
  Ka anyị kwuo - dị ezigbo mma!
  Nwa agbọghọ mara mma na-acha uhie uhie. Ọ hụkwara ụmụ nwoke n"anya. Karịsịa iji ire na-arụ ọrụ, na ndị na-agbapụta, mkpanaka jed.
  Nke a bụ nnukwu uto na obi ụtọ!
  Ya mere Anna were ya ma tie uja n'elu ngụgụ ya:
  - E nyere iwu ka a kwatuo obodo ahụ n'ala.
  Grad salvoes na-emebi ugwu...
  Fuhrer ji isi nkwọcha gbuo Afghanistan .
  Ka anyị kwụsị ikwu okwu na hell!
  Na nwa agbọghọ ga-achị ọchị na-achị ọchị. Ọchị ya dịkwa ka mgbịrịgba mgbịrịgba.
  Ụmụ agbọghọ na-ejupụta na obi ụtọ. Ebe Malvina na-alụkwa ọgụ. N'ezie, nwa agbọghọ ahụ adịghị eche iji ara ara na-acha uhie uhie. Ma n'otu oge ahụ, ịma mma na-abụkwa abụ
  Mana nke a mere -
  Na onye agha ahụ ajụghị!
  Ebo ajọọ-omume atachiela,
  Ọtụtụ ndị mmụọ ọjọọ, ndị agha gbara ọchịchịrị!
  
  Ndị mmụọ ọjọọ na-enweghị isi,
  Gbanarị n'ọgba aghara a!
  Ebe a ka ha ji mma n'aka -
  Egwu na-eti mkpu - ọ bụghị abalị abalị!
  
  Mgbọ igwe ahụ kụpịara ndị agha -
  Anwụrụ ọkụ sitere na ngwa agha gbajiri agbaji!
  Ha debere otu ụlọ ọrụ ozugbo,
  ngwa agha nke cuirassier enyeghị aka!
  
  Mkpọ ahụ enweghị ọchịchọ ịnwụ,
  Kwere m, hell abụghị ebe ntụrụndụ!
  Na shells na-ebibi bunkers,
  Onyeisi ndị mmụọ ozi ha si n"elu tie ha ihe!
  
  Ndị mmụọ ọjọọ na-amaba n'oghere ha ozugbo,
  Anyị na-eji napalm na sọlfọ na-agba ha ọkụ!
  Ọbụna ugwu gbazee;
  A na-ekpochapụ ndị niile gbara anyị gburugburu!
  
  Ma echela naanị
  Na onye iro dị ka mmiri!
  Gigantic elu nke uto,
  Eze nke Eluigwe na Ala Setan!
  
  Nke a bụ ume ọkụ ya;
  Cherọb na-ere ọkụ ozugbo!
  ọkọlọtọ nke Chineke wee daa;
  Mana anyị kwenyere, anyị ga-emeri!
  
  Anyị rịgoro n'ugwu nta ahụ
  Ka e meekwa anyị baptizim!
  Na-eru uju n'ụzọ,
  Ụmụ Chineke maara ihe!
  
  Ugbu a, anyị na-agba ọsọ na mbuso agha,
  Tienụ mkpu ọsọ, égbè eluigwe!
  ole ka a na-anụ, Otú ọ dị, nne,
  Ma daa ụlọ - mbibi!
  Nke a bụ ọhụụ Margarita Kolesnikova, ihe niile malitere na eziokwu ahụ bụ na ndị Taliban wakporo Tajikistan na mberede na June 22, 2023, na Russia ga-alụ ọgụ n'ihu abụọ, na-atụgharị ndị agha ya n'ihu Ukraine . Na ihe dị mma ịlụ ọgụ na dushmans karịa ka ụmụnna Slav na-egbu ibe ha?
  Ma n'ụwa ya, Maria Kolesnikova na-edozi nsogbu ndị ọzọ. Dịkwa oke njọ. Nye ndị agha iwu mgbe ihe ọma na-alụ ọgụ. Olee otú ọ bụ mgbe ndị mmadụ bilitere megide onye ọchịchị aka ike nke mustachioed na nkwọcha boar, na mgbe ọ na-echebe ya mara mma elven ndị ajọ omume na jọrọ njọ bea.
  Ka ọ na-abụ:
  Ịhụnanya na ọnwụ,
  Ezi na ihe ọjọọ...
  Gịnị dị nsọ, gịnị bụ mmehie;
  Ọ bụghị akara aka ịghọta ...
  Ịhụnanya na ọnwụ,
  Ezi na ihe ọjọọ,
  Enyere anyị nhọrọ,
  Naanị otu ihe!
  Elves lụrụ ọgụ n'otu akụkụ, na orcs n'akụkụ nke ọzọ.
  Ụmụ agbọghọ elf gosipụtara obi ike dị egwu mgbe ha na-alụso ihe e kere eke ntutu isi ọgụ.
  Ebe a mara mma na tricolor edozi isi were na orcs.
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ gbara egbe egbe na anụ ọhịa bea nwere aji. Ha na-egbutu ha n'emeghị ememe na-enweghị isi ma kpụba ha n'igbe ozu.
  N'otu oge ahụ, ụmụ agbọghọ na ndị ezinụlọ elves ji mkpịsị ụkwụ ha gba ọtọ tụbara ndị iro onyinye igbu ọchụ. Ha dọwara orcs n'ezie.
  Ndị dike ahụ wee bụrụ:
  Ọ bụrụ na enyi abịa na mberede
  Nke a bụ ihe ọjọọ, furry orc ...
  Anya elf wee pụọ,
  Ka isi nkwọcha Fuhrer anwụ!
  Ndị dike ahụ wee chịrị ọchị ọzọ, na-egosi ezé pel ha na-egbuke egbuke na ọdụ́.
  N'ebe a, ndị elves na-alụ ọgụ ọzọ, ma na mkpịsị ụkwụ ha efu ka ha na-atụfu onyinye dị ike ma na-egbu egbu nke ikpochapụ.
  N'otu oge ahụ, ịma mma nke egbe igwe na-arụsi ọrụ ike na agbapụ agbapụ. Ha jikwa ịnụ ọkụ n"obi na-eme ya.
  Otu n'ime elves jiri mkpịsị uhie na-acha uhie uhie nke obi ya pịa bọtịnụ bazooka ahụ. Ọ tụpụrụ onye gburu onyinye ọnwụ. Ma dọkasịa ọtụtụ orcs.
  Nke a bụ ụmụ agbọghọ, na ndị niile na-agba ụkwụ efu na na bikini.
  Na n'ezie elves na-abụ abụ ọzọ;
  Nnukwu, dike, obodo dị nsọ,
  Ọ dịghị ihe ọzọ na-egbuke egbuke n'okpuru eluigwe na-acha anụnụ anụnụ!
  Chineke puru ime ihe nile nyere ayi rue mb͕e ebighi-ebi-
  Ìhè na-enweghị oke, Elfia dị ebube!
  
  Ụwa ahụbeghị ike dị otú ahụ, ị maara, ọ dịghị mgbe
  Ka anyị jiri nganga zọda nnukwu ohere!
  Kpakpando ọ bụla dị na mbara igwe na-abụku gị abụ,
  Ka elf nwee obi ụtọ na anyị!
  
  A sị ka e kwuwe, nke a bụ ala nna anyị, ọ bụ akara aka.
  Nye iwu ohere nke ihe niile!
  Onye ọ bụla n'ime anyị, kwere m, ga-achọ nke a,
  Enweghị ihe efu ọ bụla, nkwenkwe ụgha ụmụ nwanyị!
  
  Ndi-isi-ndi-agha nāfù opì-ike-ha;
  Ha jisiri ike na-eto ngagharị nke ndị agha anyị!
  Ndị iro ga-ahụkwa ọdịnihu ya n'ime igbe ozu,
  Ma ghara ịnata ụtụ na ụtụ!
  
  Nke a bụ ala nna anyị, kwere m, ihe niile dị na ya mara mma,
  Ọ tụgharịrị eluigwe na ụwa n'enweghị mgbalị!
  Ụmụ agbọghọ mara mma na-atụ arọ nke braid ha.
  Ọ chọrọ igbu ọchụ siri ike!
  
  The Fatherland bụ anya nke nne na-acha anụnụ anụnụ,
  Aka-ya di ma nkume;
  I were kwa mgbọ gbuo onye iro, nwa okorobịa.
  Ka ire ọkụ na-enwu karịa n'ime obi gị!
  
  N'ala nna enweghị oke, ị na-aṅụ iyi,
  Ọ dịkwa gị mma!
  Ọ bụ ezie na n'iwe nke agha, ọbara na-eru,
  Nkwụghachi ụgwọ ga-abịara ndị iro ugbu a!
  
  Ngwá agha na obi ike bụ ihe niile dị ike,
  Onye ajọ omume enweghị ike imeri ya!
  N'ime ụgbọ elu nwere bọmbụ, ejiri m efe efe,
  Ma mgbe ọ gbawara, mmiri na-ezo na windo!
  
  Mana iwu onye ọchịchị - fega nwa nwoke na Mars -
  Oge erugo ka ị wụnye oghere!
  Na mpako nke Martian ga-eme ka ọ sie ike na anya.
  Mgbe ahụ, anyị na-ahụ gafere Pluto!
  
  Ka ayi bia n'ebe di elu nke oghere, na-ahu n'akuku uwa nile.
  Nke a bụ akara aka mmadụ!
  Ya mere, nwa-nwoke, nwaa ime ihe ike.
  E kwuwerị, mara na ụgwọ ọrụ bụ azụmahịa bara uru!
  Ụmụ agbọghọ ahụ ga-ewerekwa ya, ọzọkwa na mkpịsị ụkwụ efu ha ga-atụfu onyinye ọnwụ.
  Na site na egbe igwe, ka anyị gbutuo orcs na-akụ. Ndị dike bụ ịma mma. Na ikiri ụkwụ efu nke ụmụ agbọghọ na-atụba onyinye nke ikpochapụ igbu mmadụ. Ha na-emekwa ya ngwa ngwa na ike ike.
  Na ha nwere nnọọ uhie uhie na strawberry nipples. Ara ha na-esikwa ísì. Ndị na-eto eto elves na-aracha ha na ire ha ma na-agba ara site na ụtọ mmanụ aṅụ.
  Kedu otu klas!
  Otu n'ime ndị elves na-eti mkpu, na-ekpughere agba ya:
  -Ara ara dị otú ahụ,
  Ma chefuo maka orcs!
  Ma dike ahụ ga-ewere ya were ahụ ya tụgharịa.
  Ma elf ọzọ nke nwere ọnụ ọnụ ara na-acha uhie uhie na-emetụ ya n'obi. Onyinye nke ọnwụ ga-eji ike igbu mmadụ meghachi omume. Ma ọ bụrụ na ọ n'ezie fucks, mgbe ahụ ọ ga-capitally were ya na iberibe ya.
  Ndị elves na-eti mkpu ma tie mkpu:
  - Anyị bụ ndị kasị ike n'ụwa,
  Tinye orcs niile n'ime ụlọ mposi ...
  Erighị furry porridge -
  Tụlee ọnọdụ ha na ịwụ!
  Ma ebe a ọzọ nwa agbọghọ ahụ ji ọnụ ara na-acha uhie uhie pịa bọtịnụ joystick ma were mmiri ozuzo ndu kụrie orcs.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, otu batalion dum nke elves enweghị ụkwụ malitere ịbụ abụ;
  Ọgbụgba-ndụ nke ịhụnanya ka e nyere siri ike, ochie,
  Akara adịghị agwụ agwụ nke Onyenwe anyị!
  Ụfọdụ na-ekpe ekpere, ma ndị ọzọ nọ n'ụlọ oriri na ọṅụṅụ.
  Ụfọdụ nọ n'elu, ndị ọzọ na-eche ọnwụ!
  
  Mụ na enyi m nwanyị nwere obi ụtọ ugbu a -
  Ọ bụ ìhè m, na onyinyo dị ụtọ nke osisi!
  Ndị cherọb gọziri ụzọ anyị.
  N'okpuru ọlaọcha e nwere onyinyo dị nro dị ka velvet!
  
  Anyị zọọla ọtụtụ ụzọ,
  Eji m obi m dum hụ gị Onye Pụrụ Ime Ihe Nile n'anya!
  N'ihi na ị kere ọmarịcha blondes,
  Gịnị kpatara na ị naghị enye amara maka ruble!
  
  Ọ bụ ezie na akara aka mgbe ụfọdụ na-atụba dace,
  Ọ pụrụ ịbụ ọnọdụ dị nnọọ mwute!
  A sị ka e kwuwe, ọtụtụ mmadụ na-eji iwe na-esi ísì.
  Na ọbara na-asọpụta site na nsụda mmiri ọdịda anyanwụ dara!
  
  E kwuwerị, cherị anaghị eto mgbe niile na Mee,
  Enwere ikpo ọkụ na mmiri ozuzo!
  Na-emekpa anụ ahụ ndị hụrụ n'anya ahụhụ.
  Onye ara ara na-eri nri n"egbughị oge!
  
  Ma ọ bụghị agha bụ iru uju n'elu ụlọ -
  Ha nwere ike ịka njọ, otu narị ugboro ka njọ!
  Mgbe ụmụ oke na-ata nri ngwa ngwa.
  Mgbe e nwere a dum nso nke ọrịa!
  
  Gịnị mere Jehova ji ata ụmụaka ahụhụ?
  A sị ka e kwuwe, nke a bụ ihe efu - ọ pụtara na ị dị ndụ!
  Ma gini mere onye nēmeghi ihe ọjọ ji buru ob͕eye?
  Gịnịkwa mere ịgha ụgha ji eme ka ihe na-aga nke ọma?
  
  Ụwa anyị dị ka Janus - nwere ọtụtụ akụkụ,
  Ọnụ nke obi ọjọọ n'ime ya adịghị ụkọ ma ọlị!
  Mana a ga-akwụsịrịrị agwa anụ ọhịa.
  Iji merie mgbasa na mmehie!
  
  Ọ bụ ezie na site n'akụkụ nke ọzọ; ịdị nsọ bụ ike ọgwụgwụ,
  Ụwa na-enweghị mgbagha bụ ihe efu!
  Ma na ọ bụ n'efu ka o zitere Chineke n'aru;
  Nwa ala nna - Onyenwe anyị Kraịst!
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-abụ abụ, ndị orcs na-agbalịkwa ime ka ha dị elu. Ụmụ agbọghọ adịghị mfe otú ahụ.
  Nke a bụ elves na-ebupụta tankị flamethrower. Ndị dike a nwere ogwe obosara na-agagharị.
  Na ndị dike na-achịkwa ha site n'enyemaka nke mkpịsị ụkwụ efu. Na napalm na-acha ọkụ na-ekpuchi ọnọdụ nke orcs . Ndị a bụ ndị na-alụ ọgụ na ndị na-eme ihe ike ụmụ agbọghọ ebe a.
  Ọ na-akpọkwa anụ ọhịa bea na-egbuke egbuke ọkụ kpọmkwem. Ụmụ agbọghọ, n'ezie, na-eji ara ara ruby ha eme ihe mgbe ha na-agbapụ.
  Ha fepukwara ezé ha nke na-enye ìhè enyo.
  Na mkpu ọṅụ sitere n'aka ndị dike. Mgbe tankị wee na-egbu egbu nrụgide, na ka cauterize na orcs. Ha na-agakwa dị ka agbụ agha n'ezie nke na-akụpụ ìgwè ndị na-ewe iwe.
  Ụmụ agbọghọ Elf na-abụ abụ na nzaghachi;
  Olu nke ụbọ akwara dị ebube, na-ekwughachi,
  M na-abụ abụ, na-atụ egwu, anaghị m agbachi nkịtị!
  A naghị eji waks eme aka ọgụ.
  Anyị na-agbalịsi ike maka ìhè - ụzọ nke ray!
  
  Chineke na-ata ndị ọrịa ahụhụ -
  Ọkụ si na ọkụ mmụọ rechapụ ndị mmehie!
  Achọrọ m Onye Pụrụ Ime Ihe Niile bụrụ enyi,
  Ka ọ ghara isi ike!
  
  Kraịst ga-abịa, n'ezie, n'oge adịghị anya,
  Hapụzie, kwere na mwute?
  Adịla squin ka emechara, iwe si anya,
  Mmehie, nnwere onwe, oke nwute!
  
  Achọghị m ịga n'ahịrị -
  Achọghị m ịbụ ndị na-enweghị mmehie!
  Omume aghụghọ ka mma
  Kedu ihe bụ eri na-enweghị oke ike ọgwụgwụ!
  
  O kwuru na a gaghị enwe agha na paradaịs.
  Na mmehie ga-apụ n'anya, ọjọọ maka onye ọ bụla!
  Ma gịnị bụ akara aka maka?
  Agụụ na-agụ anyị maka mgbanwe ọhụrụ!
  
  Ịdị ndụ ebighị ebi - mara nke a nke ọma,
  Ma ibi ndụ na-enweghị mmehie bụ ahịhịa!
  Ndị dike ga-ahụ agha n'anya nke ukwuu,
  E kwuwerị, ndị agha na-aga agha!
  
  Obodo nna, ala nna onye agha,
  Ọ na-ejide ọkụ n'aka ya - njem!
  Nkwụghachi maka nnukwu anụ arụ adịghị ọcha,
  Ị ga-agba ha ụkwụ na eze, dike!
  
  Ka ayi were oké oriri mebie agha ahu;
  Ka anyị rie nri, ihe ọṅụṅụ - ka anyị gbaa egwu!
  A sị ka e kwuwe, ndị knight anyị adịghị anwụ anwụ.
  Na okwu akụtaghị nkuanya, ma anya!
  
  Agbanyeghị, gịnị ka a ga-eme n'ụwa nke udo?
  Ị nwere ike iwu ụlọ n'ebe ahụ!
  Nye kwa ozi ahu nye ubọ-akwara.
  N'ịbụ onye natara okpueze laurel!
  
  Ma enwere ụwa ndị ọzọ - mara,
  Ebe ndị dike na-etokwa!
  Nwa nwoke na-ese tank n'elu tebụl ya,
  Gịnị ma ọ bụrụ na ndị ọbịa abịakwute anyị?
  
  Anwala izu ike
  Mee ka akwara gị dị ike, mee ka uche gị sie ike!
  Anyị niile maara otú e si alụ ọgụ,
  Mgbe onyeisi ndị mmụọ ozi dara na mberede!
  Otú a ka ụmụ agbọghọ ahụ si bụrụ abụ ma gosi klaasị ha pụtara ìhè na mmụọ ịlụ ọgụ n'ezie.
  Mana ndị elves were mkpịsị ụkwụ ha kwụ ọtọ wee malite ịtụba onyinye mbibi nke mbibi na orcs. Ma ha ji oké ịnụ ọkụ n"obi mee ya.
  N'otu oge ahụ, ụmụ agbọghọ ahụ na-edekwa ihe site na egbe igwe. Ha we gosi ire-ha.
  N'ime ụwa ebe enwere ụmụ nwoke ole na ole, ụmụ agbọghọ na-akpachapụ anya maka ọdịdị ha ma na-alụ ọgụ maka ụmụ okorobịa.
  Ọtụtụ mgbe, ha na-edina ha n'ike ma na-egosi ọkwa ha pụtara ìhè.
  Ndị a bụ ọgụ na ụmụ agbọghọ siri ike.
  Ma n'ezie, olee otú ha agaghị abụ;
  Enwere naanị ihe okike dị iche iche n'okpuru ọnwa,
  Ụfọdụ nwere mpi, ndị ọzọ nwere ihu gbajiri agbagọ!
  Ihe e kere Setan ukwu,
  Ụdị dị iche iche, ụdị, klaasị, nkedo!
  
  Kedu ihe anyị nwere, Elfi knights, bịarutere?
  Na ndị dike malitere imeri akụkọ ifo ahụ!
  Ihe a na-ahụ anya naanị n'ebe dị anya
  Ugbu a ndị agha Rọshịa na-azọ ụkwụ n'ụkwụ!
  
  The ngalaba nke trolls nke underworld bụ hell,
  Ha si ebe ahụ na-ezigara ndị mmadụ ọrịa!
  Mana ndị dike elven na-agbasa ọrịa ugbu a,
  Ka anyị ghara ili ụmụ anyị!
  
  Gini mere i ji je ije?
  Ee, ndị ajọ mmadụ emechiela ụzọ na-egbuke egbuke na Viry !
  Ọ bụ ya mere ụmụ nwoke ji na-alụ ọgụ ruo ọnwụ -
  Nye onye-nsọ m, onye na-enye Elfia nkwekọ!
  
  Ka ha nwụọ wee nweta paradaịs -
  Mgbe ahụ, a kpọlitere ha n'ọnwụ baa n'ụwa mmadụ, ha lọghachiri!
  Ị na-esurekwa ụdị iwe n'ọkụ;
  Napalm na mgbọ agaghị akwụsị anyị!
  
  E nwere onye mgbaasị dị egwu n'ime abyss gbara ọchịchịrị.
  O zigara ajọọ-ihe-osisi siri ike kari ígwè!
  Ma Onye Pụrụ Ime Ihe Niile nyere iwu ka ọ gbajie ala mmụọ.
  N'elu gị bụ onye ndu nke ngalaba niile, Comrade Stalin!
  
  Anyị ga-eti ndị ọzọ boyars -
  Anyị ga-akwatukwa ndị mmụọ ọjọọ nwere afọ na yok!
  Ọ bụ ya mere m ji chọọ onyinye agha,
  Ka onye na-eme ihe ike were ọbara rie mkpụrụ fig!
  
  Mana goblin nwetara ya n'uju,
  Napụtara ụwa ọzọ!
  Iko nke onyinye-inata-iru-ọma Chineke juputara n'ub͕u a;
  Ma mmadụ abụghị onye ọbịa n'eluigwe!
  
  Ka anyị ṅụọ otu iko mmanụ aṅụ na-abụ abụ.
  Banyere ike na ike nke onye agha!
  Ihe e ji obi ike were mma agha nweta,
  Ụmụnna ga-anwụ anwụ n'ahịrị!
  Ha na-akpa ike nke ukwuu ma nwee ụkwụ efu, nwere pink na ikiri ụkwụ nwa agbọghọ gbara okirikiri.
  Ha na-egbutu orcs ndị a ...
  Otu nwa agbọghọ elf nwere ntutu na-acha anụnụ anụnụ weere onyinye ọnwụ ma tụba ya n'ahụ anụ ọhịa ndị nwere ike igbu mmadụ. Ọ gbasasịa ha n'akụkụ dị iche iche, na-adọwa ha n'ụzọ nkịtị, mgbe nke ahụ gasịrị, ọ kpọọrọ ha wee dị jụụ:
  - Fuhrer nkwọcha bụ onye obi mgbawa,
  I bibiri otutu umunne anyi...
  Gịnị kpatara na onye fasizim anwụbeghị?
  Kedu ihe Rus tụbara n'okpuru ajọ afa ?!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ wee tụpụrụ nnukwu ogbunigwe na-egbu egbu ọzọ. Na naanị shreds na-efe efe site na orcs. Ma ka anyị kwuo na ọ dị mma!
  Ekwesịrị ịmara na ụmụ agbọghọ ahụ na-alụ ọgụ nke ukwuu ma maa mma. Na n'ezie ụkwụ ha amaghị akpụkpọ ụkwụ.
  Otú ha si atụpụrụ ndị iro ha onyinye ọnwụ.
  Na ikiri ụkwụ efu na-abanye. Ụmụ agbọghọ ndị a bụ klas kachasị elu, dị ka karaoke. Ndị iro enweghị ike iguzogide ha. Ma eleghị anya, nyekwa ndị enyi.
  Ọ bụrụ na ha agbasasịa, anụ ndị ahụ na-acha aja aja agaghị ahụ ya nke ọma.
  Ya mere ndị-agha ahụ kụdara ahịrị trolls ọzọ wee malite ịbụ abụ;
  Agha bụ amata akara aka,
  Obi ọjọọ na ịma mma nke Gehena!
  Dị ka ìhè nke ice oyi nke ọnwa,
  Dị ka pantomime, hel nke ihe nkiri!
  
  Otú ọ dị, nke a bụ ụzọ nke elves -
  Tụfuo n'ogwu ahụ n'oku!
  Echela, onye iro, anyị agaghị ehulata,
  Anyị enweghị ike dị ukwuu !
  
  Russia nyere anyị ebe obibi ya,
  N'ime ya ka a mụrụ anyị n'ìgwè mmadụ!
  Dị ka mkpuchi nke Virgin -
  Ka Onye Pụrụ Ime Ihe Nile meere anyị ebere!
  
  Zenya nyere ọkọlọtọ - n'ihu,
  Iwu ya bụ iji nku fe!
  Ka anyị wuo paradaịs ndị Kọmunist
  Ka ọnụ ọgụgụ ahụ a hunchbacked kwụ ọtọ kwụ ọtọ!
  
  Mana onye nọ na mbuso agha na-agba ọsọ mwute ebe a?
  Site na nnukwu anụ ọkụ mmụọ nke ụwa!
  Eji m mkpụrụ obi m jide Kraịst,
  Nke a na-enye anyị obi iru ala dị ka ndị dike!
  
  N'agha, echiche anaghị achị ọchị -
  Ịkwesịrị ịnakọta ha na nkata!
  Anyị niile bụ ndị enyi, enyi,
  Ndị na-ewu ụlọ ụka na ubi!
  
  Nke a bụ nnukwu anụ mmiri, mkpu nke ghouls,
  Anyị agaghị enye ndị e kere eke, ị mara!
  Onye agha anyị bụ nke kacha mma,
  Ọ bụghị ihe osise ụlọ akwụkwọ na tebụl!
  
  Ka anyị gbakọọ ọgụ
  Ka anyị kpochapụ ụzọ isi obodo!
  Anyị bụ ndị knight ji mma agha igwe,
  Ọ bụ ezie na ozi yinye adịghị ogologo!
  Na egwu a na-agba ume ma na-agba ara. Ha na-atụbakwa ogbunigwe na-egbu egbu n"agha.
  Na n'ezie, ụmụ agbọghọ nwere ụkwụ efu, chiseled, mara mma.
  Ha na-agba ọkụ ma kwatuo orcs dị ka ntụtụ bọọlụ.
  Otu n'ime ụmụ agbọghọ ahụ were ya were ọnụ ọnụ ya na-acha uhie uhie pịa bọtịnụ joystick. Na otú ọ ga-esi were ya tie ya. Na enwere ike na-egbu egbu ebe a, na mbibi zuru oke na ọgba aghara jumps na ike na-arị elu.
  Imegide ụmụ agbọghọ ndị dị otú ahụ, aghụghọ rụrụ arụ nke orcs enweghị ike, a na-atụbakwa ha n'ime igbe ozu zuru ezu.
  Otu nwa agbọghọ Elf nwere ntutu odo gbajiri anụ ọhịa bea nwere ntutu isi. Ha na-egbutu ha dị ka a ga-asị na ọ bụ onye ọrụ ubi.
  Na mkpịsị ụkwụ ya gba ọtọ tụpụrụ peas na-ebibi ihe.
  Na ube dị otú ahụ nke nwere ihe mgbawa dị ike na-agbaji ma na-agbaji n'ọkwá nke orcs a kpọrọ asị.
  Mana anụ ọhịa bea ndị a na-esi ísì ụtọ na-esikwa ísì. Nke ahụ dịkwa mma n'ezie. Mana orcs na-anwa ịbanye n'ọnọdụ elf na tank.
  Ya mere, ụmụ agbọghọ ahụ, na-etinye ụkwụ efu ha n'elu nkume, tụgharịa egbe ahụ ma tinye anụ ọhịa bea na tank.
  Ha were ya were ike na-egbu egbu kpagbuo ya. Ha wee si n"ụgbọ epeepe nke anụ ọhịa bea na-acha nchara nchara na-agafe.
  Ụmụ agbọghọ ahụ chịrị ọchị ma bụrụ:
  -Ma orcs ọjọọ fega n'ala.
  N'ịbụ ndị natara nickel n'aka ụmụ agbọghọ ...
  Anya ndị mara mma na-egbuke egbuke,
  Ha agaghịkwa aba ná nsogbu!
  Ya mere, ụmụ agbọghọ ahụ ji mkpịsị ụkwụ ha gba ọtọ tụpụrụ grenade anọ ozugbo. Ma ha dọkasịịrị otu ìgwè orcs.
  Mgbe ahụ, elves abụọ na-afụ ụfụ. Ọfụfụ ha na-enwe mmetụta n'ụkwa, dị ka a ga-asị na ha na-akụ ụbụrụ ha n'ụbụrụ. Gịnịkwa mere nkịrị ji were ya wee daa mbà?
  Ha dara n'ala, na-eme oghere n'elu anụ ọhịa bea ahụ na ọnụ ọnụ ha dị nkọ ma na-adụpu ihe agha. Na ha mapuo, ka anyị kwuo, n'ezie kpọmkwem, na-akpata mbibi anụ ọhịa. Ma otu narị ụmụ agbọghọ ozugbo tinyere mkpịsị ụkwụ ha efu n'ọnụ wee malite ịfụ.
  Na igwe ojii dum, ebe ha tụfuru onwe ha, daa mapuo isi ndị ahụ na-arịgo dị ka mkpịsị aka na orcs.
  . ISI NKE 9.
  Ụmụ agbọghọ ndị mara mma na-akpa ọchị. Ma ọ bụrụ na ha gbasasịrị, mgbe ahụ ọ dịghị ihe e kere eke nwere aji nwere ike igbochi ha.
  Na ndị mara mma na-abụ abụ;
  Ígwé ojii si n'aka ndị na-aṅụ ọbara bịa,
  Ala mmụọ esitela n"ụwa pụta n"ebe dị anya!
  Agwo na-akpụ akpụ pantsvale rattlesnake,
  Igwe ojii na-acha ọbara ọbara!
  
  Ebili mmiri na-enwu, ha na-efesa dị ka oké ifufe ọkụ.
  Ọ ga-ezutekwa ndị agha nke ndị mmụọ obi ike!
  Anyị ga-echebe ndị inyom mara mma mara mma,
  Anyị ga-abụ ndị tozuru oke mkpagbu nke ndị nna anyị!
  
  Ụwa m, lee ka i si kwara ákwá nke ukwuu.
  Onye iro ahụ hapụrụ otu narị ọnyà!
  Mana ka anyị tufuo orcs, ozugbo anyị si na pedestal,
  Ọrịa na-efe efe nke afọ ndị na-akụda mmụọ agaghị adịte aka!
  
  Ọnwụ na-aghọkwa ọcha n'azụ igwe ojii.
  Ma echiche anyị na-agbago n'eluigwe!
  Ka anyị zọda ndị ọjọọ ọjọọ n'ájá.
  Anyị ga-adọwa Wehrmacht na ọkara!
  
  Anyị amaghị udo na ịka nká ire ere.
  Anyị bụ ụmụ ala nna anyị dị nsọ!
  Ihe niile na-egbuke egbuke ji anụ ọhịa bea lụ ọgụ,
  Anyị bụ ome nke mgbọrọgwụ ndị a dị ike!
  
  Na ihe ọjọọ bombu gbawara n'ike,
  Kedu ihe anyị chọrọ site na mgbawa nke shei, égbè eluigwe a!
  Ndị agha Elfi nwere ike ime ọtụtụ ihe,
  Na maka Fuhrer, elu ga-abụ ala!
  
  Ọkụ nke ala mmụọ gbawara,
  Na-eji gbọmgbọm nke anụ anụ "Tiger" na-aga n'akụkụ oke nkume!
  Na ike ọgwụgwụ niile siri n'ebe anyị nọ pụọ ozugbo.
  Ọ bụ oge egwuregwu na-atọ ụtọ!
  
  Otu ogbunigwe n'aka m, na ihe atụ nke na-egbu egbu.
  Agụ kụdara nke ukwuu na imi!
  Na Fuhrer n'ime igwe ọkụ na ụlọ ọkụ Tartar,
  Ka ụwa ghara ikpughe onwe ya nye elves!
  
  Anụ ọhịa bea na-ama jijiji site na volley iwe iwe.
  Ebe a ọkọlọtọ efe n'elu Reichstag nke Elves!
  Ma anyanwụ gbara ọkụ n"elu ala nna,
  A sị ka e kwuwe, Orc Reich aghọla uzuzu na ntụ!
  Otu a ka ndị elves si bụrụ abụ, ha mere ya nke ọma. Ha mara mma nke ukwuu, úkwù ha dịkwa gịrịgịrị ma abs ha dị nnọọ ịtụnanya. Afọ elves dị ka mmanya chocolate na ọ mara mma.
  Ụmụ agbọghọ ebe a mara mma. Ha na-ejikwa nnukwu ike na nke ziri ezi na-agbapụ site na egbe igwe. Ndị a bụ ụmụ agbọghọ sitere na ezinụlọ elf.
  Ka anyị kwuo na ha dị oke oke na hyper . Ndị a bụ ezigbo ohi nke ị ga-emeri.
  Ndị a bụ ụdị ụmụ agbọghọ ndị ga-akwụsị ịnyịnya na-agba ọsọ ma ọ bụghị nanị na-abanye n'ime ụlọ, ma n'ime ụlọ na-ere ọkụ.
  Ha ga-ejikwa ikiri ụkwụ efu ha zọtọsịa ọkụ. Etinyela mkpịsị aka gị n'ọnụ ụmụ agbọghọ ndị a - ha ga-ata ya.
  Mana kedu ihe ọzọ m nwere ike itinye n'ọnụ ha, ihe na-atọ ụtọ karịa - biko. N'akụkụ a, ụmụ agbọghọ dị nnọọ oke. Ha bụ ndị dike kacha mara mma na-egosi ihe ọtụtụ ndị agha ndị ọzọ na-apụghị ime.
  Ndị dike dị otú ahụ ga-enwe ike ịgbaji mpi oké ehi ma dọpụta mkpọ anụ ọhịa bea.
  Ọ dịghị onye nwere ike ịnagide ụmụ agbọghọ dị otú ahụ. Ọ dịghị anụ ọhịa nwere ike imeri ịma mma dị otú ahụ.
  Ya mere umu-ab͕ọghọ ahu were ya b͕asa ọnu-miri n'otù oge. Na gbụsara ọnụ mmiri ha gbanwere na-agbapụ wee ghọọ flakes nke ọkụ.
  Ha dara n'elu orc dị ka onye na-agba ọkụ. Ha we sure usu-ndi-agha nile nke ihe di aji aji ọku n'otù oge.
  Elf nwere ntutu na-acha uhie uhie were ya wee bụrụ:
  - M ga-adị ọcha, ma ọ dịkarịa ala dị ọcha,
  Ọbụna oyi...
  Ma o doro anya na orc aghọwo ihe na-adịghị ọcha,
  We kpuchie m na nwa!
  Nwa-ab͕ọghọ ahu we were ya, we rapu àmùmà n'anya-ya. O mekwara ya n'ụzọ jọgburu onwe ya na mbibi.
  Ya mere, elf, n'echeghị echiche ugboro abụọ, were ya wee pịa bọtịnụ nke onye na-agbapụta rọketi na ara ruby ya.
  Agha nke ọnwụ na mbibi fekwara.
  Nwa-ab͕ọghọ ahu we buru;
  Agbajiwo eri
  Ụmụ agbọghọ na-eche ọnwụ ọjọọ ihu!
  Na ibi ndụ
  Orc ọjọọ ga-anwụrịrị!
  Onye-agha ahu we were ya, rapu ire-ya.
  Otu nwa agbọghọ nwere ntutu dị ọcha sitere na ezinụlọ elf tiri mkpu, sị:
  Ọkụ abalị na-egbu maramara na-ere ọkụ,
  Ajọ orc anya.
  Ọ dị ka ha kwuru
  Ọzọ n'elu ụwa anya!
  Ndị dike na-afụkwa mkpọrọhịhị ọzọ...
  Ụjọ nwere ihu gbagọrọ agbagọ na egwu na-adakwasị n'isi orcs wee mapuo ha ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ osisi nkụ n'ụgbụgbọ osisi oak.
  Na ụmụ agbọghọ na-ebigbọ:
  Otu abụọ Atọ,
  Bibie orcs niile!
  Anọ, asatọ, ise -
  Gbuo anụ ọhịa bea!
  Nke a bụ otú agha ahụ si eme na ndị agha Maria Kolesnikova, nwa agbọghọ eze nwanyị. Nke na-alụ ọgụ megide nnukwu ihe ọjọọ dị egwu. O jisiri ike gbapụ na njigide ruru unyi nke onye ọchịchị aka ike, ma ugbu a ọ nọ na ahụ na ọrụ ọhụrụ. Ndien enye anam ikpọ utịben̄kpọ ye mme utịben̄kpọ oro ẹnen̄erede ẹtụk. Otu ụmụ agbọghọ ahụ gara n'ihu na-akpasu iwe. Na ihu nke elves na ọnụ ọgụgụ dị nta nke elves malitere itinye nrụgide na orcs, anụ ọhịa ndị ahụ.
  Ụmụ agbọghọ ahụ gbara ọsọ ka ha buso ha agha.
  Otu dike elf nwere ntutu oroma were were were na-acha uhie uhie nke obi ya pịa bọtịnụ joystick ahụ.
  Ujo a kpalitere. Na ultrasound gbagara n'ihu orcs. O wee kpuchie ha niile ozugbo, na-agba ọkpụkpụ ha ọkụ.
  Onye agha ahụ dere na tweet:
  - Maka agbụrụ ara nke ube!
  Na otú ọ ga-esi were ya na-achị ọchị. Ndị a bụ ụmụ nwanyị n'ezie - ka anyị kwuo na ha kacha mma.
  Ekwesịrị ịdebe ụmụ agbọghọ dị ka ihe dị egwu.
  Ya mere, ha ji ikiri ụkwụ ha wụba iyi ogbunigwe nke icheku ọkụ.
  Ha dọwara ọtụtụ anụ ọhịa bea iwe na aji. Ma emesịa ụmụ agbọghọ ahụ were ya malite ịbụ abụ;
  A na m arịọ, Onye-nwe, na ụbọchị ahụ agaghị ada mbà;
  Ka anya nwa agbọghọ ahụ bụrụ nwata ruo mgbe ebighị ebi!
  Nke mere na onye isi anyị na-arịgo n'elu nkume.
  Ya mere na mkpuchi nke ọdọ mmiri doro anya karịa kristal!
  
  Lee ụwa mara mma nke Chineke kere,
  Ha riri ọlaọcha na ya, maple ahụ bụ rubi!
  Ana m achọ enyi nwanyị, ezigbo Chineke -
  Iji mee nke a, o gburu ndị iro n"agha!
  
  Gịnị mere obi nwa okorobịa ahụ ji dị arọ?
  Gịnị ka ọ chọrọ ịhụ n'ụwa a?
  Gịnị kpatara agbaji agbaji?
  Olee otú dozie a tangle nke nnukwu nsogbu?
  
  Achọrọ m, Chineke, nweekwa obi ụtọ,
  Chọta nrọ gị nke eluigwe!
  Ka eriri chioma ghara agbaji.
  Iji tinye ahịrị n'okpuru ụzọ, eriri ballast!
  
  Ma gịnị ka m ga-achọ n'ihe ọ̀tụ̀tụ̀ na-enweghị ịhụnanya,
  Kedu ụmụ agbọghọ nwere ike ịdị ọnụ karịa?
  O siri ike iwulite obi ụtọ na ọbara,
  Naanị ị nwere ike igwu mmiri n'akụkụ ya n'ime ọkụ nke ala mmụọ!
  
  Nkewa bụ ịta m ahụhụ
  Agha ka bụkwa ihe jọgburu onwe ya!
  N'ebe a, o dokwasiri inyinya ahu n'ukwu-ya n'ihe nkpọtu;
  Ọ bụ ezie na orc ọjọọ, onye ogbugbu ahụ weliri anyụike ya!
  
  Ha na-akpọrọ ụmụ anyị nwanyị,
  Ha na-ata ha ahụhụ ma gbaa ozu ha ọkụ!
  Mana anyị ga-emeri Fuhrer,
  Mara na Elf anyị anwụghị anwụ!
  
  Ka anyị lụọ di na nwunye ma agha ọjọọ gachara.
  Mgbe ahụ ụmụaka ga-achị ọchị!
  Ha niile bụ ndị ikwu ọbara ,
  Ana m achọ egwuregwu abụba!
  
  Akwụkwọ osisi oak dịkwa ka emerald.
  O kwuru na nwoke ahụ rụrụ ọrụ dị ukwuu!
  Mee ka akọ na uche gị dị ọcha dị ka kristal.
  Na naanị ihe dị mma na nguzozi ga-abụ ọnụọgụgụ!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-abụ abụ ma gosi nnukwu aka ha na ọnọdụ ọgụ.
  Na n'ezie, otu n'ime ndị dike wetara a sooks. O were mmanụ ụgbọala gba ya. Na otú ọ ga-esi were malite iyi igbu ọchụ. Ọkụ na-egbu egbu ga-eru. Na kpamkpam ọkụ na orcs.
  Nke a dịkwa mma nke ukwuu. Nbibi n'ụzọ nkịtị na-ewere ọnọdụ.
  Ọ dịghị otu nwa agbọghọ nwere ike iguzogide nke a, dị ka iri ihe dị ụtọ nke ukwuu, na-atọ ụtọ ma na-atọ ụtọ na ire elf.
  Ma n'otu oge ahụ, gaa n'ihu ma gbaa isi Orc ahụ ọkụ .
  n'ala dị ka nke ahụ . Ma ahapụkwala ọkpụkpụ n'aka onye iro.
  Otú ahụ ka ụmụ agbọghọ na-adị mgbe ụfọdụ. Ha we b͕apu ezé-ha, gosi iwe-ha dika agwo.
  Ndị dike ga-adọkasị ndị agha ọ bụla. Ma ọ bụrụ na ha chọrọ, ha nwere ike ime.
  Kere ihe ga-eme ma ọ bụrụ na otu puku elves hapụ gas ozugbo? M ga-ekwu ihe ga-eme?
  Oh, ọ ga-adị mma nke ukwuu, ikekwe eluigwe ga-egbochi ihe a ime. N'ihi na mgbe ahụ uku ga-ezo n'isi nke orcs. Ha ga-ada ma gbajie okpokoro isi, na-egosi mmetụta kacha egbu egbu na mbara igwe.
  Ụmụ agbọghọ ahụ ọzọ ka anyị bụrụ abụ n'iwe na obi ụtọ ha, na ezé pearl ha na-egbuke egbuke dị ka enyo.
  Nrọ na-abịa mgbe niile ka agwọ
  Ị naghị atụ anya ya, mana ọ na-apụ n'ọnụ ụzọ!
  Ị nwere obi ụtọ, ezinụlọ na-eriju afọ,
  Ị maghị na e nwere ndị bụ anụ ọhịa!
  Ugbu a mwakpo nke ìgwè mmadụ na-etipịa ihe amalitela.
  Ndị Tatar na-eji akụ na-awụ anyị!
  Mana amuru anyi maka oke obi ike,
  Anyị ga-anagidekwa ihe otiti obi ọjọọ!
  
  Ọ dịghị onye maara ma Chineke ọ̀ dị mma
  Nwoke ahụ aghọwo nnọọ obi ọjọọ!
  Ọnwụ ejirila aka ya na-akụ aka n'ọnụ ụzọ -
  Wezelbub wepụrụ mpi ya n'ọkụ !
  
  Ee, ndị a bụ oge nke ndị nna ochie;
  Nke anyị batara n'ụzọ dị mma!
  Nke ahụ abụghị ihe nrọ m bụ,
  Nke a abụghị ihe anyị na-aga, site n'ugwu ndị dị anya!
  
  Ma ọ bụrụ na ị hụ onwe gị na hell,
  Ma ọ bụ kama, n'ụwa nke mgbu, ịgba ohu, agha!
  M ka ga-enwe olile anya,
  Ka obi gị tie ukwe ndị ahụ!
  
  Ma ọnwụnwa bụ agbụ anyị,
  Nke na-agaghị ekwe ka echiche dị mfe!
  Ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa, ị ga-atachi obi.
  Ma ọ bụrụ na ị na-eti mkpu, mgbe ahụ n'elu ngụgụ gị!
  
  Ọ bụ onye na-ede uri na onye mgbagha,
  Ma ọ bụghị n'ọgbọ agha na-ekpo ọkụ!
  Ndị iro ọjọọ nke ala nna ga-anwụ,
  A ga-eli ha ngwa ngwa na n'efu!
  
  Ugbua were ya kpọọ isi ala nye Kraịst.
  Gafee onwe gị, na-esusu ọnụ ihu nke akara ngosi!
  Ekwenyere m na m ga-agwa ndị mmadụ eziokwu,
  Onye-nwe ga-enye anyị ihe nketa peculium ka ọ bụrụ ụgwọ ọrụ!
  Ụmụ agbọghọ na-abụ abụ nke ọma. Olu ha na-egbuke egbuke ma na-egbuke egbuke. Na olu zuru oke.
  Ma mgbe egwu ahụ gasịrị, otu batalion ụmụ agbọghọ wepụrụ ma tọhapụ farts. Ha biliri n'ogidi ma gbaga n'igwe ojii nke oke akwa. Ha kpọọrọ ha wakpoo ha.
  Nke a malitere ịkpagbu ndị crow, na ha kpagburu n'ụzọ nkịtị na iwe, na-anata a noose n'olu ha.
  Ọtụtụ nkwoji wee daa. Ha wee mapuo ya n'isi n'elu orcs. Na anụ ọhịa bea tọhapụrụ isi iyi nke ọbara aja aja. A kụpụrụ ha dị ka peas na-etipịa ha.
  Ụmụ agbọghọ ahụ chịrị ọchị. Ha we gosi ire-ha. Ha tụrụ anya n"ahụ ihe ndị e kere eke na-abịaru ha nso.
  Otu n'ime ụmụ agbọghọ ahụ tiri mkpu:
  - Orcs adịghị ka mmadụ,
  Orcs, ndị a bụ orcs ...
  Ọ bụrụ na ọ na-ewe iwe, yabụ na ọ bụ onye ọjọọ.
  Olu nwa agbọghọ ahụ doro anya nke ukwuu!
  O wee malite ile ndị enyi ya anya.
  Ndị dike ahụ nwere obi ike ozugbo na onwe ha. Ezé ha na-egbuke egbuke dị ka ọnụ ọnụ ugwu. Ma ọ bụ ma eleghị anya, ndị a bụ pearl na akụ nke oké osimiri.
  Ụmụ agbọghọ ahụ chịrị ọchị ma bụrụ:
  Oke osimiri, oke osimiri, oke osimiri, oke osimiri,
  Ụmụ nwoke na-anọdụ ala na nsu!
  Orc ga-ahụ iru uju,
  Ndị na-eme ihe ọjọọ niile ga-anwụ na mgbawa!
  Na ndị dike ga-ewere ya na-afụ ụfụ. Oge a ọ bụghị nanị na crows dara n'isi nke orcs, kamakwa akụ mmiri igwe. Ha wee gbajie isi anụ ọhịa bea.
  Ọ bụ otú ahụ ka ụmụ agbọghọ elf si ewere ihe anụ ọhịa bea ndị a na-esi ísì. Ma ọ tụgharịrị dị nnọọ mma.
  Ma mgbe ndị ịma mma malitere ịbụ abụ, ọ bụ ọgbaaghara dị ọcha;
  Eluigwe bụ ihe e ji mee ihe atụ nke kpakpando;
  Ọnwa ga-enye ugwu ìhè!
  Mmiri iyi ugwu na-asọda,
  Ọlaedo na-egbu maramara n'elu nkume nkume!
  
  Dị mfe nke Nne Elf,
  Obodo ndị ahụ juputara na ntụsara ahụ!
  Ụmụ agbọghọ ahụ tie mkpu ọṅụ,
  Dị ka ịgba egwu gburugburu ha na-aga igbutu!
  
  Nsogbu abiala, nwanyi di agha,
  Ezé na-agba agba - oké ifufe nke shells!
  Mbibi na-eso orcs,
  Onye ibe gị nwụrụ n'agha!
  
  Gị onwe gị ka bụ nwata -
  Ụlọ ọrụ ndebanye aha na ndebanye aha ndị agha enyeghị aka n'ihu!
  Dị ka, ị nweghị afọ mgbakwunye zuru oke,
  Obodo aghaghi ichekwa umu ya!
  
  Ọ gbapụrụ n"ihu n"enweghị ihe agha ọ bụla.
  Ka iweta ịdị mma na ìhè!
  Ka ndị orcs ghara ịnapụ ha ọchịchọ ha.
  Ka ị ghara izute chi ọbụbọ na agbụ!
  
  Enyi m ehighịkwa ụra,
  O jisiri ike wepụta onwe ya - ọ bụ onye agha!
  Anyị ga-eweda orcs n'okirikiri ha.
  Ka ọ bụrụ njedebe nke Fuhrer!
  
  O siri ike ịlụ ọgụ, mgbu na agụụ.
  Nwa agbọghọ gbara ụkwụ efu na oyi!
  Anyị na-edi oke oyi na akwa akwa,
  Mgbe ụfọdụ, anyị na-eri otu ogbugbo dị ka osisi birch!
  
  Ndị iro na-efekwa n'ụgbọelu,
  Dị ka nnukwu anụ mmiri si na hel "Tiger" na-ebigbọ!
  Anụ ọhịa anụ ọhịa wolf mụrụ
  Igwe ọkụ na-esi na tankị ndị ahụ pụta!
  
  Iji kpoo ụkwụ efu gị ọkụ,
  Na ha ghọrọ-acha anụnụ anụnụ na snow!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ họọrọ ụzọ
  Ebe ntụ mere ka oké ifufe ahụ gbaa ọchịchịrị!
  
  Ma anyị guzogidere - pụọ na oyi,
  Nwa nwoke na nwa agbọghọ na-aga n'ihu!
  Anyị ga-emeri ọchi Judas,
  Rus 'ga-ehichapụ ọchịchịrị nke orcs ka ọ bụrụ ájá!
  
  Ikiri ụkwụ nke ndị nọ n'afọ iri na ụma na-egbuke egbuke
  Igwe mmiri snow hapụrụ ụzọ dị mfe!
  Frost adịghị mfe ma ọlị,
  Ịgba ọsọ ụkwụ efu na-ekpo anyị ọkụ!
  
  Na ajọ orcs enweghị ikike,
  Ha na-ebigbọ n"ihi oyi!
  Ike dị ike dị otú ahụ
  Elf knight anyị dị mma nke ukwuu!
  
  Ha si na ala-mọ tudaghachi ebili-miri;
  Ugbu a Feyropa na-aga n'ihu!
  Otú a ka òkè nke onye-agha di nsọ;
  Na-eguzosi ike n'ihe nye Elfi ruo mgbe ebighị ebi!
  Ka anyị kwuo na ụmụ agbọghọ ndị a kacha mma. Enwere oke obi ụtọ na ọkụ n'ime ha. Dị ka ụmụ agbọghọ nwere braid na-acha uhie uhie. Na ịma mma na-abụkarị ụkwụ efu.
  Ndị dike ahụ wakporo orcs nke ọma. Ha nwere mmasị na usoro dị otú ahụ, mgbe na mkpịsị ụkwụ efu ị na-atụba peas nke ikpochapụ na ọnwụ na ndị iro.
  Ị na-adọwa anụ ọhịa bea ndị a dọwara adọwa na cutlets. Na nke e ghere eghe na-atọ ụtọ.
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-edekwa akwụkwọ banyere anụ ọhịa bea na-abịa. Ka anyi were ngwa agha tie elf orcs.
  Ma ekwesiri ighota na ndi mara mma na-eme nke a nke oma. A na-ejikọta ike ike ha na amara na-adọrọ adọrọ na nke na-atọ ụtọ.
  Ndị dike ahụ weghaara orcs wee malite ikpochapụ kpam kpam.
  N'ebe a, ụmụ agbọghọ na-eji ara ara ruby ha. Ọ pịa igodo ndị na-eme ka ndị na-ere ọkụ dị ọkụ.
  Ha we were ya ma kpuchie usu-ndi-agha orcs ozugbo. Ha wee buru ya kpọọrọ ya ọkụ .
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ebe a. Ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa, a ga-eji asụsụ ndị ahụ eme ihe ozugbo maka ebumnuche ha. Na ebumnuche nke asụsụ ndị dị otú ahụ bụ inye ụmụ nwoke ọṅụ. Wepụtakwa oke iwe na iwe gị.
  Enweghị ụmụ agbọghọ dị otú ahụ, ọ bụrụ na ha na-akwagharị, anụ ọhịa bea agaghị akwụsịlata.
  Ha na-egosi nnukwu ihe ndị dị otú ahụ.
  Na ụmụ agbọghọ nwere ike na-egwu violin na-enweghị ọtụtụ ememe.
  Nke a bụkwa ezigbo usoro.
  Ụmụ agbọghọ ahụ malitere ịkpọ violin. Ma n'otu oge ahụ ha ji mkpịsị ụkwụ aka ha jide ụta. Na egwu mara mma na egwu egwu. Ma ọ dị nnọọ mma.
  Ma mgbe ahụ ụmụ agbọghọ ahụ nara ya malite ịbụ abụ;
  Ekwere m na ala nna m dị nsọ,
  Na site n'Eziokwu ka mmadụ ga-esi nweta nzọpụta!
  Anyị ga-echebe ụmụ anyị pụọ n'ihe ọjọọ -
  Onye iro ga-esi na anyị pụta, kwere m, ịbọ ọbọ!
  
  Mma agha m na-akụ dị ka akụ Ilya ,
  Ma aka ha amaghị ka ike gwụ ha n"agha!
  Anyị dị ka ọta a pụrụ ịdabere na ya maka ala nna,
  Iji chebe ebe dị na paradaịs dị ọcha pụọ n'aka ndị ọjọọ!
  
  Ilaghachi azụ, tie aka na ume ọzọ - kụọ,
  Nke a bụ akara aka nke ụzọ ahụ, ee, maka onye agha!
  Ọ bụrụhaala na ọ dịkarịa ala otu onye ajọ omume dị ndụ,
  Hichaa gbọmgbọm na anya ihu egbe igwe gị!
  
  Ịkwesịrị ịlụ ọgụ ma ọ bụrụ na akụkọ ifo bụ ụwa,
  Mgbe ụfọdụ enwere ike ịhapụ ịkwa ákwá!
  Mana anyị na-edobe nsọpụrụ anyị nye ala nna,
  Ọ bụ ezie na mgbe ụfọdụ a na-enwe ikpo ozu!
  
  A mụrụ anyị, anyị nwere chi ọma na obodo -
  Na nke onye ọ bụla nwere ike ịghọ dike!
  Kedu nke maka ndị mmadụ, mgbe ahụ nye onwe gị,
  Onye dike kachasị ike na onye nwere obi ike!
  
  Ma ugbu a, anyị ga-eti mkpu - n'ihu,
  Iji mebie obi-ike nile, ebe ewusiri ike!
  Ka ọ ghara ime na ọ dị ka a ga-asị na uche na-agha ụgha -
  Anyị ga-ebupụ igwe ojii na ụgbọ elu!
  
  N'ezie, ị nwere ike ịga ozugbo na hell,
  Ọ bụrụ na ụzọ niile dị ka bindweed na thistle ...
  Ma ọbụlagodi n'ebe ahụ agụba ndị agha tiri,
  A na-atụkwa bọmbụ n'afọ ụgbọ elu!
  
  Kedu ihe bụ hell maka Elf onye agha?
  Mara ule ọzọ!
  Anyị ga-eguzo n'agha ahụ ruo ọgwụgwụ -
  Mezuo ezi ọchịchọ nke Chineke!
  
  Na ndị otu trolls, anyị ga-agbaji ghouls,
  Ka anyi rute ebe uwa bu Iden!
  Ugo ga-eme ka onye na-akwa iko kwụsị.
  Ịsọpụrụ na okwukwe ga-eduga anyị na mmezu!
  
  Ndụ na-agbawa na iyi mmiri na-efe efe,
  Ihe ha rịọrọ Kraịst ga-emezu!
  Amara ga-asọpụta dị ka iyi iyi nke nsụda mmiri;
  Ka otuto nke nne nwa ala Elfia!
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-abụ abụ ma kpọọ violin n'otu oge ahụ. Na egwu egwu na-ada ụda ma mara mma ma na-egbuke egbuke. O wee gbasaa n"elu igwe niile.
  Na crow, na-efunahụ uche, daa mbà ma dụpuo isi nke orcs.
  Ụmụ agbọghọ ahụ jikwa ume na-enweghị nghọta mee ihe. Iyi hyperplasm na-asọfe na ha.
  Ma ọ bụ ikekwe magoplasm, nke ụmụ agbọghọ ahụ gosipụtara dị ka mmetụta dị egwu na igbu ọchụ.
  Ndị dike ahụ gbapụrụ ezé ha, mgbe ahụ, site n'elu nku ha, ha na-amụnye ụzarị nke mere ka ọkpụkpụ ahụ kpuo ìsì ma mee ka anya ha gbaa ọbara. Ma ọ tụgharịrị bụrụ nke na-enweghị nghọta dị jụụ ma dị jụụ.
  Ndị dike ahụ jiri ọnụ ara ruby ha pịa bọtịnụ ọzọ. Ha jikwa mgbawa dị egwu, nke na-ebibi ihe sitere n'ugwu mgbawa tie ndị iro ahụ.
  Na ya niile reacts na ọkụ. Ha na-afụkwa tankị anụ ọhịa bea. Na iyi nke ire ọkụ na-agbaze igwe nke alaeze ukwu Putin.
  Ekwesịrị m ikwu na ụmụ agbọghọ ahụ dị oke mma ma gosipụta mmụọ ọgụ dị mma nke na ọ nweghị onye ga-amaja ebubo na ha boro ha ihe nzuzu na ihe rụrụ arụ.
  Ha na-ekwu maka ụmụ agbọghọ ndị dị otú ahụ: ị bụ nanị chi nwanyị na Super!
  N"ebe a ka ha were ya ọzọ wee were oke ịnụ ọkụ n"obi bụrụ abụ;
  Enwere ụmụ nwanyị na Elfia anyị,
  Gịnị mere ha ji na-anya ụgbọ elu ka ihe egwuregwu?
  Na onye ọ bụla nọ na mbara igwe mara mma karịa -
  Kedu ihe ga-egbu ndị mmegide niile!
  
  A mụrụ ha ka ha merie
  Iji nye Elf otuto n'ụwa niile!
  A sị ka e kwuwe, nnukwu nna nna anyị,
  Maka ha, ha chịkọtara ndị agha ozugbo!
  
  Giants guzo n'elu igwe,
  Ike ha dị otú ahụ - ha na-etipịa onye ọ bụla!
  Anyị bụ ụmụ nke nna, jikọrọ ọnụ -
  Ahịrị ndị agha na-aga!
  
  Ahụhụ agaghị enwe ike imebi anyị,
  Ọkụ na-enweghị ike ọjọọ napalm!
  Ebe ọwa na-agba...
  Chakwasa ihie dị ugbu a!
  
  Ihe niile dị n'obodo anyị bụ ọkụ ọkụ,
  Ụgbọ ala, okporo ụzọ, àkwà mmiri!
  Na a na-abụ abụ mmeri -
  Anyị bụ falcons nke ìhè - ugo!
  
  Anyị ga-asọpụrụ Motherland n'atụghị egwu,
  Ka anyị kpọga gị n'ọnụ ọnụ ugwu!
  Anyị dị ka ndị ọsụ ụzọ na mbara igwe -
  Ka anyị gbajie olu ndị ajọọ egwu!
  
  Ka anyị chọta anụ ufe niile si na Mars.
  Ka anyị mepee ụzọ Centauri!
  Anyị ga-abụ, onye na-atụ egwu anụ anụ,
  Na onye nwere obiọma na eziokwu ịhụ n'anya!
  
  Elfia bụ obodo kacha atọ ụtọ,
  Onwere ihe ga-anya isi, kwere m!
  Ọ dịghị mkpa ikwu okwu efu...
  Ị bụ mmadụ ọ bụghị anụ ọhịa!
  
  Ka anyị nweta nsọtụ nke eluigwe na ala,
  Ka anyị wue ebe e wusiri ike n'ebe ahụ!
  Na onye tụfuru nchegharị,
  Onye na-agba ọsọ iti ala nna!
  
  Kedu ihe ọzọ - obere echiche,
  Ma kwere ndị nwụrụ anwụ - anyị ga-akpọlite!
  Ka ayi were njakịrị dọka ihe-nta ọnwu;
  Ka otuto nke Elfie anwụghị anwụ!
  Otu a ka ụmụ agbọghọ na-abụ abụ, olu ha dịkwa ka abalị, nnụnụ ojii na nnụnụ ọkụ n'otu karama. Ka anyị kwuo na ụmụ agbọghọ ndị dị otú ahụ bụ nnọọ super na hyper .
  Ha na-abụkwa abụ nke na-emetụ n'ahụ́ na nke na-atọ ụtọ.
  Ndị a bụ ihe mara mma na ọ bụrụ na ha ewere ihe, mgbe ahụ ọ dịghị orc ga-ahụ ya zuru oke.
  Na ụmụ agbọghọ na-ebibi anụ ọhịa bea nke ọma. Ma mgbe ahụ, ndị na-anya ụgbọ elu elf si n'ikuku fepụ. Ha na-ejikwa mkpịsị ụkwụ nkịtị pịa bọtịnụ ndị ahụ. Ha wee tipịa ihe e kere eke na-ewe iwe.
  Otu nwa agbọghọ si na mbara igwe gbara rọketi n'otu ụyọkọ ajị anụ. A fụrụ ha ọkụ ma kpọọ ha ọkụ, mee ka iberibe anụ kpọrọ nkụ daa n'akụkụ dị iche iche. Na nke na-ere ọkụ ma na-ese anwụrụ.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ, ndị na-ewe iwe ma na-ebibi ihe. Ha nwere obi dị ike dị otú ahụ nke zoro n'ime ha. Kedu ihe ma ọ bụrụ na ha ewere ya na-abụ abụ ma gosipụta ezé ha, mgbe ahụ ọbụna ndị agha nke orcs na njikọ aka na trolls agaghị enwe ike iguzogide ha. Na trolls bụ ndị nwere nkà na ndị agha siri ike karị.
  Na ụmụ agbọghọ ndị dị otú ahụ nnukwu na ndị dike dị ike, dị nnọọ cosmic mgbanwe na mgbe niile.
  Ndị dike ahụ weere ma fụchapụ ntì ụmụ agbọghọ ahụ, n"echeghị echiche ugboro abụọ, ha rutere n"elu ngụgụ ha .
  . ISI NKE 10.
  Ma mgbe ahụ bịara n'ezie na-egbu egbu ma na-ebibi ebili mmiri nke kụrụ orcs. Na ole ajị anụ ka edobere otu mgbe.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ụmụ agbọghọ ahụ, ji oké ọṅụ na oké ịnụ ọkụ n'obi were were na-abụ abụ;
  Amaokwu dị mfe nke abụ ahụ,
  Gịnị ka m na-abụ banyere ụwa a dị mwute!
  Ana m agba mbọ ka m were mkpụrụ obi m mara Kraịst.
  Ka hell na ire ere ghara imetụ ahụ!
  
  Ala nna m bụ ihe m hụrụ n'anya,
  Ọ bụ ezie na mgbe ụfọdụ ha na-akọcha ha!
  Na enweghị m ike ịchọta ebe maka onwe m,
  Mgbe Wezelbub zigara ndị mmadụ n'ọkụ mmụọ!
  
  Kedu ihe nwere ike ịdị egwu karịa mbibi nke ụwa,
  Kedu mgbe eriri na-akwa ákwá na iru újú?
  Mgbe onye ọjọọ na-achị ọchị, ọ na-eri ihe ịga nke ọma.
  Ma a ga-enwe ike - mara na ọ kpọtere!
  
  M'gāza kwa ọb͕ọ ọjọ ahu na nzaghachi:
  Mmụọ nke ala nna, hell, chi agaghị agbaji gị!
  Na feat nke niile na-alụ ọgụ ga-adị ebube,
  Anyị bụ ndị agha ndị agha: ugo abụghị egwuregwu!
  
  Mara na uche anyị siri ike dị ka mgbe niile,
  Anyị chịkọtara aka n'ubu!
  Na ebumnobi nke anyị na-aga bụ nke a na-ahụ anya,
  Ntụ ndị iro na-echi ọnụ n'ala site na kpakpando!
  
  Mgbe ụfọdụ ọ na-esiri ike ịghọta Pallas,
  Ọ na-ama jijiji, ọ ga-enye ndị mmụọ ọjọọ carte blanche!
  Ọ dịkwa ka ọ dị ogologo oge gara aga ...
  Mgbe ajọ orc nke ihe ọjọọ na-adọwa na ọkara!
  
  N'ezie, anyị nwere oke ohia nke nsogbu,
  Kedu ụwa ole dị na mbara igwe?
  Ma n"ihi nke a, Onye Kasị Elu nke Chineke kpọlitere n"ọnwụ.
  Ka mmadụ wee nwee mkpọkọta onyinye!
  
  Elf ga-abụkwa ike ọzọ,
  Eluigwe na Ala ga-egosi ụzọ obi ụtọ na ịhụnanya!
  Anya mmiri ma ọ bụ ọbara agaghị erukwa ọzọ,
  Ị na-edebekwa uche na amamihe n'ime obi gị!
  Ụmụ agbọghọ na-abụ abụ nke ukwuu. Ha chọrọ mmeri ọzọ na ọmarịcha okwu. Nkwenye nke mbara igwe ha dị nnọọ egwu. Na ndị dike na-egosi na ha kasị elu aerobatics, na a nnukwu mbibi Ego.
  Elf nwere ntutu tụrụ tụrụ atụ:
  Otu abụọ Atọ,
  Ị na-ebibi orcs ...
  Anọ asatọ ise -
  Anyị abịaghị igwu egwu!
  Ọzọ, ụmụ agbọghọ na-afụ ọnụ, nke mere na dum n'ígwé ojii nke stunned crows wụsa n'isi nke orcs.
  Maria Kolesnikova gara n'ihu na-alụ ọgụ maka ikike nke elves na ndụ free na obi ụtọ.
  Ajọ anụ ọhịa bea ekwesịghị imegide ha ma bibie ha. Ee e, nwa agbọghọ nwanyị ahụ ji nkà na ezi uche duru ndị agha ahụ. Na agha na-aga n'ihu na-aga nke ọma maka ndị mara mma.
  Ndị elves nọgidere na-abụ ndị dike n'agha na orcs. Ha ji ịhụnanya dị ukwuu maka agha mee ihe.
  Ụmụ agbọghọ ahụ zigara ndị iro ogbunigwe na-ebibi ihe na igbu ọchụ.
  Ha na-akụkwa orcs dị ka a ga-asị na ha bụ ndị e lekwasịrị anya n'ọgba égbè. Ndị dike ahụ tụgharịrị bụrụ ndị na-adịgide adịgide na ndị na-eme ihe ike nke ukwuu, na-egosi ezé ha na mkpịsị anụ ọhịa wolves.
  Gbalịa ka gị na ụmụ agbọghọ ndị a na-arụrịta ụka. Ha ga-egosi gị nne Kuzka.
  Ndị dike ahụ na-ede ihe n'ọgba, na-ejuputa ozu dum. Ha na-ejikwa ọnụ ara na-acha uhie uhie, dị ka strawberries chara acha.
  Onye agha ebe a mara mma nke ukwuu nwere ntutu ntụpọ ntụpọ.
  Ma elf a were ya were mkpịsị ụkwụ ya gbachie ya ụkwụ, ma merie otu egwuregwu orcs dum.
  Mgbe nke a gasịrị, dike ahụ malitekwara ịbụ abụ ọzọ;
  Lee ka o siri sie ike anyị ịghọta ebumnuche anyị,
  Iji bụrụ mba mpako nke na-eduga onye ọ bụla n'eluigwe!
  Ime nhọrọ obi ụtọ nke ọgbọ,
  Zelensky gara n'ihu n'ọgụ na nrọ na njem!
  
  Agha ahụ gbara ọsọ dị ka oké ifufe nke hell...
  Ebee ka ụlọ, ntụ, ọbara na ịsụ ude nọ!
  Mana naanị ka ịdị ukwuu kwere mmalite -
  Ka e buliri mmadụ elu!
  
  Kwere m, Nneland hụrụ m n'anya karịa onye ọ bụla ọzọ,
  Ọ bụ isi iyi nke dị ọcha karịa kristal!
  Dị ka nwa agbọghọ kachasị dị nro n'elu akwa -
  Achọrọ m ịhụ ebube nke November n'anya!
  
  Oké ifufe abụghị ihe mgbochi nye ala nna m,
  Ọ bụ oke osimiri na-adịghị agwụ agwụ, nke nwere oke mmiri ozuzo!
  Ihe dị ịrịba ama na akụkọ ihe mere eme -
  Edeela akwụkwọ akụkọ mere eme!
  
  Ị ga-alụ ọgụ nke ukwuu
  Ma ọ dịghị ụzọ ọzọ na-enwe obi ụtọ!
  Ya mere, were akwa si na igbe ozu -
  Ma eleghị anya, painiapulu maka nri ehihie!
  
  Ebe a na Manchurian prem steppe nke China,
  Gịnị ka a ga-achọ ná mba ọzọ otú ahụ!
  E kwuwerị, ezumike nke mmeri na May,
  Ịchụ nta ịhụ ezigbo nna nna!
  
  Mana ọrụ nke nna bụ ihe kacha mkpa ịmara,
  Ọ ga-eji ịnụ ọkụ n'obi na-ejere Ụwa ozi!
  Gaa na ihe mgbaru ọsọ dị nsọ radiant,
  Iji mee ngwa nju oyi Arbat - Brighton Beach!
  
  Anyị bụ ndị dike nke Fada Elfi,
  Onye ị hụrụ n'anya na obi gị dum!
  Ị jiri obi ike tigbuo ndị mmegide niile.
  Ka otuto nke Nne nke mba nile, Elfia!
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-abụ egwu dị egwu na nke dị jụụ. Na abụ ya dị ka ebili mmiri nke na-asọpụta ma na-ewe iwe.
  Ndị dike na-eji mkpịsị ụkwụ aka ha pịa bọtịnụ. Ha na-ejikwa ihe na-awụ akpata oyi n'ahụ́ ma na-ebibi ihe. Ha na-ahapụkwa àmụmà na-arọ nrọ.
  Nke a bụ elf na-agba ụgbọ mmiri. O nwekwaghị ara nke nwere ara rubi. Na ndị dị otú ahụ magburu onwe ya na-alụ ọgụ dike.
  Ọ na-echipịakwa orcs na-enweghị mmasị ọzọ. N'ebe a, ọ gbapụrụ ndị iro ya na mkpịsị ụkwụ ya. Ọ makwara ụgbọ ala orcs. Ma ọ gbara ọkụ, ngwa agha ahụ wee malite ịgbawa. E butere mbibi dị ukwuu. Na ígwè ahụ na-ere ọkụ ma bibie ya n'enweghị nhọrọ ma ọ bụ ememe ọ bụla.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ tiri mkpu. Ma ọzọ ọ gbagburu onye iro ahụ site na ịpị ọnụ ọnụ ara uhie na bọtịnụ joystick. O wee mapuo anụ ọhịa bea ahụ na-agba agba.
  O wee tie mkpu:
  - tank na-egbu anyị,
  Ọ na-adaba akara!
  Onye ibe ya zara site na nkiti na nlele.
  - tankị anyị anaghị atụ egwu unyi,
  Anyị elves hụrụ n'anya ịlụ ọgụ!
  Ndi-dike ahu we buru ya, bù-kwa-ra ya ọzọ nke ub͕ò iri-na-abua;
  Anyị chọrọ ụwa anyị nke ọmarịcha mma -
  Were obi gị weta ya n'uche!
  Iji mee ka nrọ gị mezuo,
  Ka ọchịchịrị ghara ịchị elves!
  
  Onye mba ọzọ wakporo ụwa,
  Anụ anụ ọhịa bea meghere ọnụ ya!
  Ndị na-agba ọkụ na-agba ọkụ.
  Otu ezinụlọ nwere ike ịnwụ n'ihi okpomọkụ!
  
  Ọ bụrụ n'enye iwu, anyị ga-ewerekwa Baghdad.
  Putin ga-aza maka ajọ anụ ọhịa!
  Na Elfagrad agaghị ada -
  Ụmụaka ekwesịghị ịhụ mkpa na ụmụ mgbei!
  
  Elf ga-eguzo, onye ọ bụla kwenyere ruo mgbe ebighị ebi -
  Ọ gaghi-erikpu n'oké osimiri nke ọbara n'ọchichiri!
  Ọ ga-adị ike, mara aka ndị agha,
  Sickle bụ hama dị ike - akara anwụ anwụ!
  
  Otu ọ bụla ọkpụkpụ na-agbapụ ezé ya n'ọchịchịrị.
  Ọnwa ga-achụpụ na diamond na felucca!
  A ga-ama eluigwe n'ụwa mmehie,
  Ọfọn, a gaghị enwe ụbọchị na nkewa!
  
  Ala nna bụ iyi nke si n"ugwu na-asọpụta;
  Mmiri dị ọcha na sap birch!
  Anyị ga-, na Orklin, anyị na-etipịa onye iro,
  Ime ihe ike ga-alaghachi na Putin!
  
  Chineke, eji m ekpere chigharikute gi;
  Ezigbo, were nkeji kparịta ụka!
  Mee ya ka ọ bụrụ ìhè na akara aka ozugbo,
  Ị ga-esetịpụrụ ụmụ gị ndị ikom aka gị!
  
  Chineke we were ọchi-ọchi-awọ zara:
  Ọ bụrụ na ị chọrọ nkwurịta okwu, mgbe ahụ na-erubere m isi!
  M ga-enyere gị aka ijikọ na nrọ gị -
  Ka ụmụ gị fesa n'ime ọdọ mmiri!
  
  Ma chefuo banyere ike ọgwụgwụ
  Wepụ adịghị ike na ntụaka maka karma!
  Ụzọ ezi omume nke Ndị Kraịst anyị,
  Nke a na-ejere ndị nna ozi n'ụlọ mkpọrọ!
  
  Nke a bụ ngagharị mmanye ọzọ, agha-agha,
  E tipịara ndị orcs ọjọọ ahụ na mwakpo ahụ!
  A sị ka e kwuwe, obodo nsọ enweghị oke.
  Nnukwu Elf anyị enweghị oke!
  
  Gịnị bụ azịza m, kwere m, ọ dị nnọọ mfe,
  Mgbu maka Patronymic bụ ihe ụtọ!
  Ọ bụrụ na ị na-aga ọgụ na-enweghị anya mmiri,
  Nke a pụtara na ị ga-enweta mgbaghara n'aka Chineke!
  Ụmụ agbọghọ ndị ezinụlọ Elven na-abụ abụ nke ọma na n'olu dara ụda. Ha nwekwara olu ndị magburu onwe ha a pụrụ iji tụnyere nnụnụ ndị kasị mma na ndị kasị maa mma nke Iden.
  Otú ahụ ka ha na-abụ abụ ma na-eme ihe dị ịtụnanya. Na n'ime ndị dike a, e nwere iyi ike na oke iwe, n'ụzọ siri ike nke ndị agha na-egbuke egbuke.
  Site n'ụzọ, ụmụ agbọghọ na-esi ezigbo ụtọ na sexy. Isi ha na-eweta obi ụtọ kasịnụ, ọ bụkwa nnọọ ọmarịcha. Enweghị ụmụ agbọghọ mara mma ọzọ.
  Asụsụ ha na-adịkwa nro nke ukwuu. Ha bụ n'ezie ndị kasị mma na ume.
  Ma gịnị ma ọ bụrụ na ụmụ nwanyị ndị a agbasasị wee malite ịgba ndị iro ha ọkụ n'obi na-acha uhie uhie? Ma ndị a bụ naanị Roses n'ogige. Ma enwere ọchịchọ imetụ ha aka, strok, na isutuo ha ọnụ.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ na-ebute mwakpo nke oke iwe na oke agụụ.
  Ndị a mara mma bụ ihe magburu onwe masterpiece nke e kere nke demiurges. Ma ị nweghị ike ịgbakwunye ma ọ bụ wepụ.
  Mana ịpị bọtịnụ na ọnụ ara ruby , ma ọ bụ karịa, kama nke ahụ, jiri ọnụ ara strawberry na bọtịnụ, na-ewepụta oke ike mbibi na ike igbu ọchụ.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ebe a - ha anaghị eguzo n'akụkụ. Ma kama nke ahụ, a na-akụ orcs na-enweghị ememe ọ bụla.
  Ma echefula ịkwọ abụ;
  Onyeisi ndị mmụọ ozi tọhapụrụ égbè eluigwe
  Nke ahụ bụ ókè ọbara dị na mbara igwe!
  Ugo nwere nku gbajiri agbaji;
  Nke a bụ ntaramahụhụ maka ndị mmadụ!
  
  Onye-nwe-ayi Eze nke ndi-eze-
  O rigoro n'obe - ahuhu na-adigide!
  Onye nbibi ahu we so ya kwaa ákwá...
  Ekpere m ekpere wee nweta mgbaghara!
  
  Ajọ ihe ojoo na-agbago ihu Elf .
  Ọ chọrọ ịdọkasị ala nile nke ụwa!
  Tụgharịa isi nke oge,
  Yiri uwe mwụda nke porphyry!
  
  Ọbara crimson gbara ya gburugburu
  Na ole ekwensu nọ ebe a na aghụghọ!
  Ọ gēguzobe oche-eze nye uwa di n'okpuru;
  Onye na-achị hel nke ọchịchịrị nke eluigwe na ala!
  
  Gịnị ka Jizọs bụ ogbenye nwere ike ime?
  O kere ụwa na mbara ala!
  Ma kwere m, egwu na-atụ m
  Na ụbọchị Jizọs emewo!
  
  Onye-nwe-ayi I bu dike anyi
  Agbanyeghị na Putin nọ n'etiti Elfion !
  Anyị na-aga agha ikpeazụ.
  Izọpia ọchịchịrị a nke Sọdọm!
  
  Ọkpụkpụ nke bastard Koschey gbawara,
  na onye ọzọ na-agba ọbara!
  Ọ bụ ezie na ihu ya chachapụrụ agbacha dị ka nzu.
  Ma ọ nwere ike gbaa ike!
  
  Mana azịza anyị abụghị nku anya,
  Mmeri bụ ihe nsọpụrụ elven!
  Maka ebube nke Motherland, ịhụnanya -
  Ihe niile maka ndụ - mmegwara dị ụtọ!
  
  Ya mere nwa-okorọbia ahu etib͕uru bilie;
  Nke a abụghị oge dina ala dị ka ozu!
  Gbaa iti mkpu n'agha ọzọ,
  Na mkpụrụ obi nke onye na-ede uri - akwụkwọ dị na akpa azụ!
  
  Anyị na-achọkwa eluigwe n'ụwa.
  Ka anyị kpagbuo onye iro!
  Anyị ga-ejere obodo ahụ ozi ruo ọgwụgwụ,
  Ka otuto nke onye agha elf-light!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-abụ abụ mara mma na nke dị ịtụnanya. Ma olu ha rụrụ nnọọ ọrụ ebube. Mana ndị mara mma na-abụ abụ mara mma nke ukwuu, na trill nightingale ha na-ada ụda karịa elu ụlọ.
  Na otú ịma mma na ịtụnanya na pụrụ iche ya niile. Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị na-alụ ọgụ ụkwụ efu n'oge ihu igwe ọ bụla, ma na-eme ihe dị egwu na nke pụrụ iche, ike na-alụ ọgụ ma na-atọ ụtọ nke na-enye ndụ na amamihe.
  Ndị a bụ, ka anyị kwuo, supergirls . Naanị iyi magoplasm na-akpa ike na-esi na ha pụta. Ndị dike ahụ mara mma nke ukwuu nke na ọ gaghị ekwe omume ịkọ n'akụkọ ifo ma ọ bụ jiri mkpịsị akwụkwọ kọwaa ha.
  A ghaghị ikwu na ha mara nnọọ mma n'imeso ụmụ agbọghọ ndị dị otú a. Na ha na-egbuke egbuke, na ntutu isi nke elves na-egbuke egbuke. Ụfọdụ ndị mara mma, karịsịa ndị nwere ọkwa ọchịagha, nwere ntutu na-egbuke egbuke dị ka akwụkwọ edo edo.
  Site na ụmụ agbọghọ ndị dị otú a, ị nwere ike ịwakpo isi obodo nke eluigwe na ala.
  Ha nwere ike ime ihe ndị dị otú ahụ na ị nweghị ike iji ihe ọ bụla gafee ha. Ha na-agbapụkwa àmụmà n"anya ha.
  Na n'ezie, otu n'ime elves, n'echeghị echiche ugboro abụọ, jiri anwansi mee ihe. Na otú ọ ga-esi tie orc site na otubo.
  Àmụ̀mà wee were ma gbaa anụ ọhịa bea iri ise sitere n'aka ndị agha Putin ọkụ.
  Ma ndi-dike ahu, bú ndi-nchu-aja, nāb͕a nkpu ọṅù;
  Naanị Chineke na-enye anyị enyi,
  Naanị amamihe na-enye anyị ohere ịrụ ọrụ!
  Anyị na-esikwu ike n'okwukwe.
  Na ihu ọma na-enwu site na akara ngosi!
  
  Ọ bụ ezie na mgbe ụfọdụ ọrụ ahụ na-adị obi ọjọọ ma sie ike.
  E ji eriri kristal kpuchie ọdọ mmiri ndị ahụ!
  Ụmụ agbọghọ na-eje ije na ha ụkwụ efu -
  Ha ji ibu arọ ha malite ịgba egwú!
  
  Anyị na-ewu ebe e wusiri ike nke ga-eguzo ruo ọtụtụ narị afọ,
  A na-ewusi batrị ike ugbu a!
  Ka Elf ghara ịbanye n'okpuru hama,
  Ka alaka May na-eto ruo mgbe ebighị ebi!
  
  Ma oké unwu di n'ala ahu;
  Nwa nwoke ahụ na-adọkpụ osisi n'ụkwụ efu!
  Ugbu a oké ifufe ebiliwo na snow.
  Ma Onyenwe anyị zọpụtara ụkwụ ụmụaka!
  
  Ọ bụrụ na onye nchụàjà fesa anyị mmiri.
  Amara nke si n'aka ndi-dike awusiwo!
  Anyị nọ n"okpuru ogwe aka nke Onye-nsọ,
  Jizọs ebere na-enweghị nsọtụ!
  
  Ma ebe ekwensu nọ, n'ebe ahu ka onye-iro nēzobe;
  Ọ maghi sọpuru ma-ọbu ubọ-akwara.
  Ndị Nazi kpogidere Onye Pụrụ Ime Ihe Nile,
  Nkịta paradaịs na-ekpo ọkụ!
  
  Kwere m, anyị bụ ndị ọgụ dị otú ahụ,
  Elf agaghị agbaji, na hellish hell!
  Ndị nna ga-enwe obi ụtọ maka ụmụ ha.
  Nwee nwayọọ na ọṅụ n'ime obi gị!
  
  Ka opi tisie ike,
  Ma n"otu ntabi anya ihe a rịọrọ Chineke ga-emezu!
  Anyị na-aga mkpọsa zuru ụwa ọnụ, enweghị oke.
  Iji mee ka ụwa niile bụrụ ngalaba nke Elfia!
  Ụmụ agbọghọ na-abụ abụ nke ọma. Na n'ezie, ndị kasị egwu na ọgụ orcs enweghị ike imegide ndị dị otú ahụ.
  Na ụmụ agbọghọ na-pịa ara ha ruby na bọtịnụ bazookas na ọkụ na tank tank. Na n'ezie ihe niile na-ebibi ma na-ebibi n'ụzọ ihe atụ.
  Ma ugbu a tankị ndị ọzọ nke orcs na-ere ọkụ, na-enwu ọkụ ma na-agbawa. Enwere nnukwu mgbanwe nke ụmụ agbọghọ. Ha dị nnọọ mma ma dị ịtụnanya.
  Na ara ha, ka afọ juru, chara acha na akpụkpọ anụ. Ọ dịghị onye ka ụmụ agbọghọ ndị a ibu ma dị jụụ.
  Na ikiri ụkwụ efu ha tụpụrụ ngwugwu mgbawa pụrụ iche dabara na anụ ọhịa bea Putin. Ma n'ụzọ ihe atụ, a dọwara ha n'ụzọ nkịtị. Ihe ụmụ agbọghọ ndị a na-eme n'ezie bụ ịmepụta akụkọ dị ebube ma dị oke egwu na akụkọ pụrụ iche.
  Ya mere, megide ụmụ agbọghọ dị otú ahụ, echela echiche banyere iji usoro ndị a pụrụ ịkpọ naanị ọbara.
  Ụmụ agbọghọ ahụ wee malite ijide anụ ọhịa Putin n'imi ma na-amanye ha. Ma ha na-ebigbọ dị ka onye ara na mgbu.
  Na ndị dike sitere na ezinụlọ elf na-achị ọchị ma tụọ mkpịsị aka ha.
  Ma ha were ya ma na-abụ abụ;
  Na a pụghị igbochi mmadụ n'ụzọ ọ bụla;
  Ọchịchọ ya ịbụ Chineke Pụrụ Ime Ihe Nile...
  Ya mere na etiti nke eluigwe na ala bụ Otu Ụwa,
  Iji nyefee anyị, ihe niile dị n'ụwa a dị adị.
  
  Otu strok nke ahịhịa nwere ike ịmepụta oke ifufe nke ụyọkọ kpakpando.
  N'ime ya kpakpando bụ poppies na-acha uhie uhie, mbara ala dị ka daisies!
  A sị ka e kwuwe, Chineke Onye Okike adaghị ala n"ime mmadụ.
  Ọ chọghị ịbụ obere ahụhụ!
  
  Anyị nwere ike ime ihe niile - mepụta iwu dị otú ahụ,
  Kedu trillion parsecs dị na chocolate!
  Uche anyị dị ka oké ifufe nke ugwu mgbawa.
  Sayensị edugawo ụdị ya na ụgwọ ọrụ!
  
  Enweghị m ike ikwenye na e nwere oge -
  Mgbe anyị bụ ndị obi ọjọọ.
  Mgbe ọkụ na mmiri ozuzo dị njọ.
  Anyị wee kpọọ ọdụm na agụ eze!
  
  Mb͕e ọnu-ọgugu were osisi b͕agọrọ ab͕agọ b͕agọ.
  Ohu ahụ ji ọja dị arọ na-egwu ala!
  Anyị na-agbakwa ahịhịa ndụ juru mmiri.
  Ajọ ịka nká na-emekpa gị ahụ dị ka oche!
  
  Ọfọn, kedu ihe sayensị ị bụ, ezigbo nne,
  Achọtara m ohere ime ka echiche ghara ịnwụ anwụ!
  Anyị nwere ike dọkasị ndị agha n'enweghị nsogbu,
  Na-agagharị na mbara mbara igwe ukwu!
  
  Anyị emeriela na Jehova,
  Ma eleghị anya, enweghị m ike iwepụta ya n'onwe m!
  Anyị nwere anụ ahụ zuru oke site na plasma princeps ,
  Na ndị isi nke quasars ike na amamihe dị!
  
  Eji m egbe nkịtị malite njem m.
  O nwere ike ibugharị osisi ahụ na mbụ.
  Ma ihe jụrụ oyi karịa ígwè aghọwo
  Na-agwọkwa ọnya n'otu ntabi anya!
  
  Ugbu a anyị bụ ndị mmadụ, ebo superman,
  Ike ime ihe na-agaghị ekwe omume!
  Dozie nsogbu ọ bụla,
  Ọ dịghị esiri anyị ike ịgbanwe eluigwe na ala!
  
  Ma ọ bụrụ na ị chọrọ, ị nwere ike ịbụ Chineke n'ezie,
  Na-ejere mmadụ ozi dị ka nkịta n'atụghị egwu!
  E kwuwerị, Elf anyị bụ nnukwu ndị agha karịrị ike ya ,
  Ekwela ka etie ya ihe ruo mgbe ebighị ebi!
  Otu a ka ụmụ agbọghọ na-agụ ma mara ezigbo mma. Ma abụ ha mara mma nke ukwuu, olu ha dịkwa ka mgbịrịgba ọlaọcha.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ, ha na-egosi ọkwa nke a na-ahụkarị maka elves ndị na-adịghị ike ma ọlị.
  Na ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị nwere ike n'ezie ịgbagha eluigwe na ala. Ezé ha dịkwa ka nkume pel nke na-egbuke egbuke.
  Ọ dịghị ụmụ agbọghọ dị otú a nke ị na-apụghị inye aka ma ọ bụghị ịhụnanya na mmasị. O doro anya na a mụrụ ha site na chi na chi nwaanyị. Mma dị ịtụnanya. Na ụzọ ndị dike dị otú ahụ na-alụ ọgụ n'ezie.
  Ma anya-ha na-egbuke egbuke dị ka sapphire. Ma na-egbuke egbuke, dị ka a ga-asị na ha bụ kpakpando.
  Na ezé agba agba. Enweghị ụmụ agbọghọ dị otú ahụ, ị pụghị ịhapụ ha na ihe ndị e kere eke.
  Ya mere, nwa agbọghọ ahụ nwere ntutu na-acha anụnụ anụnụ were were pịnye ọnụ ara strawberry nke ara ya na bọtịnụ ngwa ngwa roket. O werekwa ike na-egbu ndị iro tigbuo ya, na-akụrisị ma na-ata otu batalion anụ ọhịa bea Putin dum.
  Nke ahụ dị mma ma dịkwa mma. Ụmụ agbọghọ, dị ka ha na-ekwu, na-adị mgbe niile na nnukwu elu.
  Ha gosipụtara ikike pụrụ iche na nke pụrụ iche. Na mkpochapụ nke orcs n'aka ndị agha Putin.
  Ihe niile na-agakwa nke ọma. Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị gosipụtara na ọ bụghị naanị orcs maka ha, na ndị agha kachasị njọ abụghị ihe mgbochi.
  Elf kwuru, sị:
  - M ị bụ ya,
  Obodo dum ọnụ
  Ọnụ ezinụlọ nwere omume enyi
  N'okwu anyị bụ otu narị puku I!
  Ma mgbe nke ahụ gasịrị, ndị dike ahụ ji ịnụ ọkụ n'obi bulie ọzọ na-abụ abụ;
  Lee, a na m anụ iyi ka ọ na-eru na ahịhịa.
  Ọ nwere chime na ọla na ọla na damask.
  Bọọdụ ahụ nọ n'ihu ndị ogbugbu.
  Ma ugbu a nnwere onwe maka onye ọ bụla bụ nkwụghachi ụgwọ maka ihe ọjọọ!
  
  Tulip na-acha uhie uhie m na-ama ifuru n'ọhịa.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ m hụrụ n'anya n'ọhụụ m.
  A na m eme njem, enwere ọtụtụ obodo dị iche iche,
  Na n'oké osimiri enwere ebili mmiri na mkpali.
  
  Ee, Pushkin ị bụ onye na-ede uri, eze maka ndị na-ede uri,
  Mana ị maghị na agha ahụ siri ike ...
  N'ebe a, ị na-agwa mmiri mmiri dị n'ime obi gị - gbazee,
  Na ndị agha gbakọtara - red ọkọlọtọ!
  
  Anyị kpebiri iwulite elfinism,
  Ma isi obodo anaghị ehi ụra, anụ ọhịa wolf na-eti mkpu.
  Orcism siri n'olulu ahụ rịgoro .
  Ihe isi ike nke ndị Russia!
  
  Mana mara na bayonet anyị dị nkọ karịa agịga,
  Na tankị ndị ahụ na-adọkasị mgbịrịgba na trens.
  Ahịrị orcs gbuchara adabara,
  Ụjọ nke mgbawa na-eme ka mmụọ ọjọọ ahụ ara ara.
  
  Mana enwerekwa mfu, Ewoo, akara aka,
  Capricious na mgbe ụfọdụ na-ezighị ezi.
  Onye iro na-agba ụlọ ndị ahụ ọkụ n"ala .
  Ọ mara mma nke ukwuu tupu!
  
  Mana nkume Fortune marakwa ọtụtụ ihe,
  Ọ ga-enye ndị ogbenye ụgwọ ọrụ, mara nke a.
  Anya mmiri juru nwa agbọghọ ahụ ịchafụ.
  Ajọọ njọ ndị agbata obi dị ize ndụ!
  
  Ma ọ bụrụ na mmụọ ọgụ abụghị ịnyịnya ibu.
  Na ị nwere ike ime ihe n'atụghị egwu.
  A gaghị ejide gị ruo mgbe ebighị ebi, kwere m,
  A sị ka e kwuwe, onye bụ onye gburu onwe ya ga-emeri!
  
  Ndụ dị ka ụzọ mgbochi -
  Kwere m, ọgwụgwụ abụghị ọgwụgwụ.
  Ka otuto nke Chineke ezi Kraist,
  Ka anyị bụrụ otu na Onyenwe anyị!
  
  A sị ka e kwuwe, elfinism bụ mmụọ ahụike na nke eziokwu,
  Ọchịchọ imere mmadụ niile ihe ọma!
  Ka ọwa nke eluigwe ghara ịpụ apụ.
  Kwado ọgụgụ isi gị, ikike na obi ike gị!
  Ndị dike na-abụ abụ nke ọma ma maa mma. Ha wee jiri amamihe kacha ukwuu na-enwu. Anya-ha di kwa ka nkume di oké ọnu-ahia.
  Ha na-egbuke egbuke nke ukwuu.
  Ndị dike ahụ gosiri nnọọ iwe iwe ha. Ma ahụ ha gbagọrọ agbagọ dị ka agwọ. Ihe ndị a bụ ọmarịcha ederede n'ezie.
  Ya mere, otu onye n'ime ha were ya kụba orc ahụ, jiri ire ya dị ogologo na nke dị ike pịa bọtịnụ ahụ. Na nke a tụgharịrị bụrụ mmetụta dị irè na nke na-egbu egbu.
  Na rọketi ahụ fepụrụ wee kụọ ụyọkọ ndị iro, bibie ọtụtụ anụ ọhịa bea Putin. Ma ọ bụ nnọọ ihe na-agbawa obi ma na-adọrọ mmasị.
  Mma ọzọ were were ezé pearl pịpịa waya ahụ, mee ka ọ sie ike. Na ihe a ire o nwere, otú ike na n'otu oge ahụ kemgwucha agile na corrosive.
  Na ka ihe mgbawa ahụ si gbawaa ozugbo a tụbara tankị iri na abụọ nke anụ ọhịa bea Putin ma kwatuo. Ụgbọ ala ndị a nwere orcs nke Fuhrer nkwọcha gbara ọkụ. Ha wee na-ere ọkụ dị ka ọkụ, na mgbawa nke mgbo malitere na tankị na-egbu egbu na-ebibi ihe. Na ogwe ndị ahụ gbagọrọ agbagọ ma tie bọọlụ ndị agha Putin niile.
  . ISI NKE 11.
  Ma ụmụ agbọghọ ahụ malitekwara ịbụ abụ ọzọ, nke ha ji nnukwu ịnụ ọkụ n"obi mee;
  Onye ọ bụla bụ onye agha elf mụrụ dị ka dike,
  Ya mere, ọ mere - gorilla were nkume ahụ!
  Gị na gị nwere ndị agha ahọpụtara,
  Na n'obi ire ọkụ na-ere ọkụ!
  
  Nwa nwoke ahụ hụrụ egbe igwe na nrọ ya,
  Ọ na-amasị tankị karịa Limousine ...
  Onye chọrọ ịtụgharị penny ka ọ bụrụ nickel,
  Site na nwata ọ ghọtara na ike na-achị!
  
  Ee, mara nke ọzọ, anyị enweghị ụzọ,
  Gbalịsie ike ruo n'ọkwa nke ike...
  Ndị furu efu nwere naanị efu -
  Ihe a na-apịakwa ụtarị a na-akpọ n'azụ nkụda mmụọ!
  
  Mana gịnị ka ị chọrọ, adịghị ike bụ mmehie na-anwụ anwụ,
  Na ndụ na-akụziri anyị - merie onye ọ bụla n'atụghị egwu!
  Ọ bụ ya mere nwoke ji nwee mma agha.
  Ịzụ ọdụm dị egwu nke ọma!
  
  Cheta na Chineke adịghị amasị ndị na-adịghị ike,
  Onye ji ọchịchọ na egwu jiri obi ike na-anya ụgbọ ala...
  The ike ga-ezigara ya bayonets,
  Ma onye ọ bula nke nwuru anwu bu ulo uku nke di n'obi elu-igwe!
  
  Ịkwesịrị iji egwu merie nke ọma,
  Ma mara na anya mmiri agaghị enyere gị aka ma ọ bụrụ na a kụrụ gị ihe!
  Ezinụlọ maka ọdịmma bụ ndị agha nọ n'ogige ahụ,
  Ọ bụ ezie na ọchịagha ahụ, bụ́ Nna, dị ike na nke siri ike!
  
  Ma olee ụgwọ ọrụ - a ga-enwe ụwa dum,
  Ọ gaghị ekwe omume iche ihe dị ka nke a!
  Anyị ga-emeri ịdị ukwuu nke eluigwe na ala,
  Kwere m, ọ nwekwara ike ịbụ anwụ anwụ!
  
  Naanị gosi amamihe n'ọgụ;
  Ma ghara ịla n'iyi ma ọ bụrụ na ihe na-esi ike ...
  Ị nweghị ike iwu ụlọ na-enweghị ọbara,
  Ntọala nke ụlọ ebe di na nwunye ga-amụ!
  Maria Kolesnikova gosipụtara n'ozuzu iwu nke ndị agha dị otú ahụ buru ibu ma mara mma nke gụnyere ndị elves mara mma. Na ebe ndị abụba, mustachioed, onye ọchịchị aka ike nkwọcha nọgidere na-ewe iwe. Ntụrụndụ ya bụ iledo ka e si yiwe ụmụ nwanyị uwe mgbe a na-enyocha ya. Ma see mma mmekọahụ na ha iferi ikiri ụkwụ. Nke a tụrụ onye ọchịchị aka ike ọchị.
  Maria gbanahụrụ ya n'ike n'ike, ndị agha ya na-alụkwa ọgụ kpụ ọkụ n'ọnụ na ndị òtù ọlụlụ na-aga n'ihu, na-eme ya n'oké dike.
  Na elf warriors malitere ịlụ ọgụ na ọbụna karịa obi ilu.
  Otu nwa agbọghọ elf nke nwere ntutu na-acha uhie uhie were ya gbapụ ya n'otu egbe na-enweghị isi, jiri ọnụ ọnụ ya na-acha uhie uhie pịa bọtịnụ ahụ. N'ihi ya, rọketi gbawara wee kụọ anụ ọhịa bea ndị ahụ na-agba agba, gbasasịa ha n'akụkụ dị iche iche, ndị agha nke ndị agha Putin na-agbajikwa.
  Onye-agha ahụ chịrị ọchị ma bụrụ abụ, na-achapụ ezé ya:
  - Abụ m nwanyị kachasị ike n'ụwa,
  Na dragọn ọjọọ ahụ ezuola ụlọ mposi!
  Anya ya na-egbuke egbuke wee wepụtakwa bolts ọkụ nke nnukwu ike anwansi. Na anụ ọhịa bea nke Putin nwetara mmebi pụtara ìhè ọzọ.
  Nwatakịrị nwanyị dike nke ọzọ ahụghịkwa ala azụ. O were ya were mkpịsị ụkwụ ya pịa bọtịnụ joystick. Na ipigide na-arụ ọrụ, na-akụ orcs na rọketi.
  Mmetụta dị otú ahụ wee bụrụ ihe na-emebi emebi ma na-ebibi ihe.
  Nwa nwanyị Elf bụrụ abụ:
  Nbibi bụ agụụ
  Orcs bụ ike ọjọọ,
  Ike ewu na-aṅụ ọbara ndị ọzọ,
  Na n'etiti elves ịhụnanya na-achị!
  Nwatakịrị nwanyị ọzọ sitere na ndị mara mma kwenye ngwa ngwa na nke a:
  - Ee, anyị elves nwere ọmarịcha ịhụnanya na nkwekọ ezinụlọ zuru oke!
  Umu-ab͕ọghọ ahu we buru ya, were b͕ochie ukwu-ha chiri iferi, tulie onyinye-inata-iru-ọma nke ikpochapu. Ha na-adọwakwa otu batalion nke anụ ọhịa bea Putin.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ kwuru:
  - Putin bụ onye ọchịchị aka ike!
  Elf nke ọzọ kwee:
  - Dị nnọọ aghụghọ, na ọ bụghị naanị na ndụ a, ma na aga na-achị ọ bụ a despot!
  Ma ndi-dike elf we were ya, kpọ n'otù;
  Ụma nke obi ike na-akụ aka na akwara m.
  Ya mere, agha siri ike na-amalite!
  Ọchịchọ anyị dị ka monolith,
  Obodo na-egbuke egbuke, enweghị njedebe!
  
  Obi dị ya ka egwuregwu jikọrọ ọnụ,
  Enweghị oku maka onye agha kacha mma!
  Ọ bụ ezie na akara aka na-agba dị ka agịga,
  Ma enyi bụ ogbunigwe kwesịrị ntụkwasị obi
  
  Ihe mgbu bụkwa enyi anyị, Ewoo,
  Anyị na-atụfu ndị enyi na obi nkoropụ!
  Ma mgbe ụfọdụ ị na-enwe ihu ọma naanị ogologo oge,
  Mana kwere m, ugo abụghị parọt!
  
  Anyị na ndị iro anyị nwere ebe obibi.
  Nnukwu iwe na egwu!
  Anyanwụ na-enwu n'egedege ihu m site na okpu agha m.
  Lee ka o si sie ike ibi n'ụwa!
  
  Ọ dị nwute, enyeghị anyị nhọrọ,
  Ụba na-agbagọ anyị dị ka sliver!
  Ọfọn, gịnị banyere Chineke? Chineke achọghị ịma -
  Ndị mmadụ na-anwụ dị ka ijiji!
  
  Mana enwere ohere mgbe niile n'ụwa niile,
  Ọ bụ nke ndị nwere obi ike na-eme enyi na ike!
  
  Okwukwe anyị, akọnuche anyị, obi ike, nsọpụrụ anyị.
  Ka ị ghara ịrapara n'ahụ dị ka anụ ọhịa n'ime ọdọ mmiri!
  Bilie, kpapụ mmiri.
  kpọọ isiala nye ndị kere eluigwe na ala!
  
  Enweghị obere efu na akaụntụ ahụ,
  Na-emeri otu ọkpụkpọ!
  Ị ga-enweta ya, nwoke a maara
  Ma ihe ịga nke ọma na nnabata na-abịa n'oge na-adịghị anya!
  Ị ga-adị ka Eze Ukwu.
  Na-ebufe ndị na-adịghị akwụwa aka ọtọ ikpe!
  Ma ugbua ikuku, agha siri ike,
  Gịnị bụ nke a bụkwa agụmakwụkwọ!
  Agba nke elu-igwe na-acha anụnụ anụnụ na-adọrọ adọrọ,
  Anwuru-ọku nke ihe ọjọ efesawo omume ahu!
  
  Ma ahụrụ m onye iro na-ere ọkụ,
  Ụgbọ elu ya dara n'ọhịa,
  Lee ihe ọṅụ, ihu obi ụtọ,
  Anyị na-anọgide a falcon n'ime ọhịa!
  Ụmụ agbọghọ na-abụ abụ mara mma, ọ dịghị ihe a ga-ekwu. Ọ na-enwekwa mmetụta.
  Ọfọn, kedu ihe orcs ga-ewe ma nweta ugbu a? Ha ga-enweta ya na nickel.
  Ndị dike na-agbapụ na egbe igwe nke ọma na nke ọma. Ha bụ ndị e bu n'obi nke ọma ma nwee ike pụtara ìhè.
  N'ebe a, otu n'ime ha were ya na mkpịsị ụkwụ ya na-enweghị ihe ọ bụla malitere pea nwere onyinye mbibi. O were wee gbawaa ọtụtụ anụ ọhịa bea Putin.
  O wee bụrụ abụ n'ike:
  - Anyị bụ ụmụ nke ụyọkọ kpakpando,
  Elves dị ka ndị na-eme ihe ...
  Ha nwere ike iberibe
  Ọfọn, ha ga-amalite ife!
  Ma onye agha ahụ jiri ikiri ụkwụ ya tụbara ngwugwu ogbugba ogbugbu. O wutere ma kpatara oke mbibi. E gburu ọtụtụ orcs nke na ọ gaghị ekwe omume ịgụta ọnụ.
  Ndị a bụ omume nke ụmụ agbọghọ na-anọchite anya ndị mara mma na ndị mara mma. Ma nwee ike igosi ezigbo ọrụ ebube. Imegide ụmụ agbọghọ na pearl dị otú ahụ, orcs dị ka anụ ọhịa bea nọ ná nsogbu. Ma ndị dike ahụ, n'ezie, dị njikere maka agha, ha ga-egosikwa ọbụna karịa.
  Karịsịa ma ọ bụrụ na ha iferi, gburugburu, pink ikiri ụkwụ itching, na ọ bụ ezie na ha kwesịrị see orcs kpọmkwem.
  Ma n'ezie, ụmụ agbọghọ enweghị ike ịme egwu egwu. Ma olu ha di egwu;
  Otu esi achị eluigwe na ụwa n'ụzọ na-atọ ụtọ,
  Ọ bụ ezie na unu ndị mmadụ enweghị ike ịghọta!
  Nke a bụ oku m ugbu a -
  Tụgharịa nzuzu niile nke sinima ka ọ bụrụ eziokwu!
  
  Wulite starships site na ịdechapụ akwụkwọ,
  Werekwa slingshot were ọchị gbatuo quasar!
  Ka ndị na-anya ụgbọ elu wee ghọọ swiiti ozugbo.
  Na kama Sun, samovar nke ejiri ọla edo mee!
  
  Ihe niile aghọọla n'okpuru mmadụ,
  Emere ka nrọ m mezuo!
  N'ezie, ime ihe nile dị ize ndụ,
  Mgbe ị na-amaghị oke mma!
  
  Ị nwere ike mụọ onye violin, onye na-ese ihe,
  Mụtakwa ka esi agbaji ụdọ!
  Mana echiche ga-abụrịrị ìhè dị ọcha,
  Ịwụpụ ebere na amara!
  
  N'ezie, ọ siri ike ịkọ ihe omume.
  Amaghị m, m ga-atụfu ya!
  Ha na-abịa n'ụdị achicha nwere ude kpakpando,
  Na anya nke nwa agbọghọ nwere egbe egbe na-egbuke egbuke!
  
  chepụta, mgbe ahụ fantasy kpebiri,
  Unu ụmụ mmadụ enweghị ike ịghọta nke a!
  Na njikọ nke thermoquark na-eme,
  Kedu ihe nwa eze nwere ike ime - eriri eriri dị ka plasma!
  
  Mepụta ụdị ụwa ịchọrọ,
  Ka accordion oké ifufe na-egwu egwu!
  Ka enweghị ebe dị ọkụ na maapụ,
  Ya mere okike chefuo ihe mgbu!
  
  Chetanu na unu bu kwa umu Chineke;
  Onye kụziiri ụmụ ya ka ha kee ihe!
  Iji nye ezigbo iwu ọhụrụ,
  Ebee ka ị nọ dinta, mana egwuregwu anaghị anwụ anwụ!
  
  Hụ ndị ị hụrụ n'anya n'anya, sọpụrụ Jizọs.
  Gbalịa imere anyị niile nke ọma!
  Ka mmadụ wee ghara ịnọ n"ebe a na-esi nri;
  Ka ị ghara iji chisel gwepịa kọmputa ahụ!
  
  Ka anyị kwenye aka - ka anyị kwuo
  Obi ụtọ ga-abụ - ọ gaghị adị ọzọ, kwere na ya!
  A sị ka e kwuwe, anyị bụ ndị na-ahụ maka ọdịmma mba.
  Lee ka anụ ọhịa na-eri anụ ga-eti mkpu n'ihi egwu!
  
  Ichebe ala nna bụ ọrụ dị nsọ anyị.
  Iji mepụta ihe ndabere maka ime ihe niile!
  Iji mepụta inflorescences nke mbara igwe,
  Anyị ga-ewusi ike na ndị agha Elves ike!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-abụ abụ na-enwe mmetụta dị ukwuu na aplomb. Okwu ha na-atamu ntamu mara mma. Na ha n'ezie shimmered.
  Ma ọ bụghị mmadụ nile nwere obi ụtọ dị otú ahụ. Ndị orc nwụchiri otu n'ime ha.
  Ya mere, anụ ọhịa Putin dọtara nwa agbọghọ ahụ n'elu akwa. Ha gbachiri ogwe aka ịma mma ahụ n'agbụ. Mgbe ahụ, a kpọgidere nnukwu akpụkpọ ụkwụ n'ụkwụ nke ịma mma na-enweghị ihe ọ bụla, nke chiseled. Ha we setipu elf n'elu ihe-ndọkwasi ahu. Na nwa agbọghọ creaked ọ bụla mgbu.
  Ndị orc malitere iti ya ụta n'azụ ya. Na n'okpuru ụkwụ ha mara mma, nke cha cha, ha mụnyere ọkụ. Ma ha malitere n'ezie na obi ọjọọ gbaa mma.
  Nwa agbọghọ ahụ nọ n"oké ihe mgbu, ma ọ tachiri obi. Mgbe ahụ, anụ ọhịa bea Putin malitere ịgbaji mkpịsị ụkwụ efu nke ọmarịcha nwa agbọghọ mara mma na nke gba ọtọ nwere ahụ muscular.
  Nwa agbọghọ ahụ tiri mkpu na ihe mgbu na-enweghị ike idi ya. Ma ọ gbachiri nkịtị na mberede. Ma kama ịkwa ákwá, o weere ya malite ịbụ abụ;
  Abụ m onye dike nke nne Elf,
  Obodo ukwu, ala nna nke obodo niile...
  Enweghị ala nna mara mma ọzọ na mbara igwe,
  Onye maara ihe kee taị n'okpuru ugwu!
  
  Ịbụ onye ọsụ ụzọ bụ ihe ọṅụ na ọkpụkpọ òkù.
  A sị ka e kwuwe, nke a pụtara na ị bụ ohu obodo.
  Na ị nwere ike ịbawanye eluigwe na ala -
  Na-ebibi atụmatụ aghụghọ nke ekwensu-Satan.
  
  Mgbe okpomọkụ bịara na '41,
  Igwe égbè eluigwe June na-agba anyị..
  Anyị achọghị ka mpaghara ahụ daa ogbenye,
  Maka obi ụtọ, kwere - Ekerela ala nna!
  
  Mụ na nwa agbọghọ ahụ na-echere orcs ọjọọ na-ezo,
  Tupu nke a, anyị nwetara egbe igwe.
  Na iwe iwe iwe Putin,
  Ndị otu anyị meriri anụ ọhịa bea nke ọma!
  
  Ndị enyi nwanyị na-enweghị ụkwụ aghọwo ihe siri ike,
  Snoo a na-adaba n'okpuru ụkwụ efu.
  Oyi na egbugbere ọnụ tụgharịrị acha anụnụ anụnụ,
  Ma ọkụ dị nsọ na-eme ka mkpụrụ obi anyị na-ekpo ọkụ!
  
  Anyị na-eti ihe n'amaghị ihe ọ̀tụ̀tụ̀ nke ndị iro anyị.
  Anyị anaghị enye gị udo ehihie ma ọ bụ abalị!
  Grenade na-efeba na echelons banye n'ìgwè.
  Na ndị uwe ojii ji egbe egbe.
  
  Orcs ọjọọ enweghị ike ịhụ nkwado ebe ọ bụla,
  Onye ọsụ ụzọ anyị, ndị nwere obi ike...
  Nwere ike, ọ bụrụ na ịchọrọ igbutu ugwu,
  Nke a bụ tankị Putin na-ere ọkụ dị ka kandụl.
  
  Ndị mmadụ gbakọtara n'oké iwe -
  Maka ikpe ziri ezi, obi ike na nsọpụrụ.
  Ọ dịghịkwa mmiri mmiri dị n'oké osimiri nke oké ifufe -
  Nke ga-eme ka anyị nọdụ ala!
  
  Anyị banyere Orklin, anyị sonye na Komsomol,
  Site na iji ụmụ agbọghọ zọọ ụkwụ efu n'ụwa niile!
  Anyị na-ekuba mmanụ aṅụ na-emeri na May nke eluigwe,
  Ugbu a anyị na-egbuke egbuke ihe ịga nke ọma aghọwo ebighị ebi!
  N'ezie, nwa agbọghọ dị otú ahụ enweghị ike ịgbaji ngwa ngwa site n'ịkpọ ya ahụhụ. Ọ bụ ezie na onye ogbugbu ahụ ji iwe were ụtarị pịa ya ụtarị. Mana nke a ezughi oke. Ya mere, orc na-ewepụta waya na-acha uhie uhie na ọkụ.
  Ka anyị were ya tie nwa agbọghọ ahụ ihe, na-enweghị ọmịiko, na oke iwe. O wee mee ya nke ukwuu n'ike na ike ike.
  Ma nwa agbọghọ elf ahụ agbajighị wee malite ịbụ abụ na ọbụna oke iwe na ịnụ ọkụ n'obi;
  A ga-enwe ụzọ mmiri ara ehi n'azụ,
  Nzọụkwụ mbụ ná ndụ dị mkpa!
  Ị na-ahụ ọzọ n'elu eluigwe na ala,
  Ifufe nke iwe ọgụ!
  Chorọs...
  Agha ahụ wee gaa n'ihu ọzọ,
  Ọkụ hyperplasmic na-esi esi!
  Eze elves bụ nwata,
  Na-eti mkpu!
  
  Eluigwe na Ala na njedebe niile,
  Ayi kariri Chineke nna,
  Ike nke onye puru ime ihe nile n"elu uwa,
  Ndị na-alụ ọgụ na-eji theoplasm .
  
  Chorọs...
  Agha ahụ wee gaa n'ihu ọzọ,
  Ọkụ hyperplasmic na-esi esi!
  Eze elves bụ nwata,
  Na-eti mkpu!
  
  Atụla anya amara site n'eluigwe;
  Ndị nzuzu ga-enweta efu!
  Anyị ga-akpọlite ndị nwụrụ anwụ n'ọnwụ;
  Enwere ụzọ na mpaghara sayensị niile.
  
  
  N'oge gara aga, okpomọkụ na snowfall,
  Ụwa dara ogbenye na ọgaranya.
  Ma ugbu a onye okike ọ bụla,
  
  
  
  Agha ahụ wee gaa n'ihu ọzọ,
  Obi m na-enwekwa nchegbu n'obi m.
  Eze elves bụ nwata,
  Na Nọvemba na-eto eto dị n'ihu.
  Eze elves bụ nwata,
  Na Nọvemba na-eto eto dị n'ihu.
  
  Agha ahụ wee gaa n'ihu ọzọ,
  Obi m na-enwekwa nchegbu n'obi m.
  Eze elves bụ nwata,
  Na Nọvemba na-eto eto dị n'ihu.
  Eze elves bụ nwata,
  Na Nọvemba na-eto eto dị n'ihu.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ agbajighị n'elu oche. Mana elf sniper tinyere mgbọ na-egbu egbu n'ime afọ orc. Ma Ya onwe-ya, mb͕e onwesiri ọnya gānwu, we malite ikpab͕u we nwua.
  Nwatakịrị nwanyị ọzọ gbapụrụ ma tụọ Putin anụ ọhịa bea n'isi, ọ dakwara nwụọ.
  Nke a bụ elves na tankị, ha kpọọrọ nwa agbọghọ ha ma tọhapụ ya. Ọ tụgharịrị mara ezigbo mma.
  Ndị dike ahụ wee malite ịtụpụ ndị iro onyinye ọnwụ ndị dị otú ahụ site n'enyemaka nke ụkwụ efu.
  Kedu maka orcs? Ọ na-esiri ha ike ịlụ ọgụ na elves . Na n'ezie na-na-gba na mpi. Na otutu orcs na-ejedebe n'ili na ozu.
  Ya mere, agala megide ụmụ agbọghọ, anụ ọhịa Putin, ma ọ bụghị na ị ga-ejedebe n'ili.
  Ụmụ agbọghọ na-eme ihe ike na nkwuputa. Ndị dike a nwere ike ikpebi ọdịnihu ụwa ozugbo. Na ha iferi, gburugburu ikiri ụkwụ, otú pink na ebube. Ụfọdụ elves na-eto eto na-eji anyaukwu rachaa ọbụ ụkwụ ha ma gosipụta obi ike na-enwetụbeghị ụdị ya na, n'otu oge ahụ, mmasị.
  M na-ejikwa oké nrụgide eme ihe. Ụmụ agbọghọ ndị a bụ ndị a na-apụghị imeri emeri n'ezie.
  Ma ọ bụrụ na ha amalite ịbụ abụ, anụ ọhịa bea na-ebigbọ n'obi nkoropụ;
  Obodo ebe ị nwere onwe,
  N'ime nke Onyenwe anyị ọ bụla bụ proletarian.
  Ị ghọọ ruble na nickel,
  N'oge oyi, enwere solarium na snowdrifts.
  
  N'ime ya, e nwere ọkọlọtọ ọchịchị Kọmunist na-egbuke egbuke.
  Nke na-ekwe anyị nkwa anwụghị anwụ!
  Ka anyị gosi ịhụnanya anyị nwere n'ebe nna anyị nọ n'abụ -
  A ga-enwe obi ụtọ ruo mgbe ebighị ebi, kwere ya!
  
  Ndị ndu na-adị iche mgbe ụfọdụ...
  Ọ bụghị onye ndu ọ bụla dị ka Stalin maara ihe.
  Mana onye ọ bụla n'ime anyị bụ dike mgbe niile,
  Mgbe ma uche na uche siri ike!
  
  N'ọnwa ikpe-azu nke udu mmiri,
  Onye agha ahụ kwụsịrị agha ahụ site n'iwere Fraga .
  Anyị kwesịrị ntụkwasị obi nye ala nna anyị dịka ndị mmụọ ozi,
  Enyere anyị iwu ahụ - onye agha anaghị alaghachi azụ!
  
  Ọ bụrụ na ọnwụ abịala, gafee onwe gị.
  Jehova wee fega na paradaịs, ebe osisi rowan dị.
  Mmụọ anyị ga-arịgo elu ruo mgbe ebighị ebi,
  Anyị ga-emeri nnukwu ọnụ ọnụ!
  
  A sị ka e kwuwe, mgbe a nwụsịrị, ndụ bụ osimiri ọzọ.
  N'ime ya anyị na-akwọ ụgbọ mmiri dị ka ụgbọ mmiri meteor!
  Arịrịọ nke Nne nke Chukwu Nsọ,
  Adịla anwa anwa anabata mmeri na ihere!
  
  alaeze ukwu, n'ihi na ọ bụ ìhè Chineke,
  Onye Pụrụ Ime Ihe Niile nyere iwu ka ndị elves na-achị!
  Afọ obi ụtọ anyị agaghị agwụ,
  Enweghị oke maka ọrụ - mechie akpa azụ gị!
  
  Elves ọnụ bụ ụkpụrụ anyị -
  Bụrụ nwoke na-edo onwe ya n'okpuru ọchịchị amamihe!
  Ụlọ ihe nkiri nke ụwa juputara na ndị na-eme ihe nkiri,
  Anyị na-adọkasị agbà nke iwe ọkụ mmụọ!
  Ụmụ agbọghọ na-abụ abụ mara mma ma na-egosi mmụọ ozi ha na n'otu oge ahụ mmụọ ọjọọ.
  Otu a ka ha na-alụ. A na-agbapụ ogbunigwe ikuku na-egbu egbu site na helikopta. Ha na-akụrisịkwa ọnọdụ anụ ọhịa bea Putin. Na orcs ndị a na-anwụ n'enweghị ọmịiko.
  Nke a bụ ọnụ ọgụgụ ndị e gburu.
  Ndị a bụ ọgụ ụmụ agbọghọ nwere obi ike. Otu n'ime ha were ya were ọnụ ọnụ ya na-acha uhie uhie pịa bọtịnụ igbu. Ma mgbe ahụ, ọ na-efeba n'ime anụ ọhịa Putin, ihe na-emebi emebi na-emebi emebi. Onye tọgbọrọ ọtụtụ n'ime ndị mmegide a.
  Otu a ka ụmụ agbọghọ nwere obi ike si alụ ọgụ.
  Ma ụmụ okorobịa ahụ na-alụkwa ọgụ ike na nnukwu mmụọ. Ha na-egwepịa ndị iro ma gbuo anụ ọhịa Putin.
  Ndị dike na-eto eto na-eme nke a dị oke mma ma mara mma. Ma ọ na-adọrọ mmasị.
  Lee ka ihe niile si dị mma ma dị mma.
  Mana nwa okoro ahụ nyere ndị orcs ọkụ nke igwe egbe. Mowed ha na-enweghị ihe ọ bụla ememe na-abụ abụ;
  M na-eche banyere enyi m nwanyị
  Nke nwupuru iberibe uri ahu.
  Elfiney n'oge oyi -
  Enweghị nhọrọ, enweghị mgbagwoju anya!
  
  Ya na ya, ọbụlagodi na oyi, mkpụrụ obi dị ọkụ,
  Na okpomọkụ na-eweta oyi oyi.
  Aka jide ube siri ike,
  Fụgharịa n'osimiri ahụ ruo mgbe oke mmiri ozuzo na-ada.
  
  Mgbe mmiri ozuzo mgbụsị akwụkwọ na-ada,
  Osisi na ọla edo na okomoko odo odo.
  Nsusu gị na-ama m jijiji
  Na ntutu isi nwa agbọghọ ọcha ahụ na-akpụ akpụ.
  
  Enyi na-agba ụkwụ na-agba ọsọ n'ime akwụkwọ.
  Ọ mara mma - dị ka adaeze okpomọkụ.
  Ọkụ n'ime ọdọ mmiri - na-efesa isi iyi,
  Ka agụụ ịhụnanya anyị dị ebube!
  
  Iru újú na mwute agaghị emetụ anyị n'ahụ,
  Ka anyị nweta kpakpando na-arọ nrọ site na mbara igwe!
  Ugbu a, m ga-eguzo dị ka a ga-asị na eze nọ n'ocheeze -
  Na omume enweghị oke nke ụwa ...
  
  Nwatakịrị nwanyị nọ n'ọhịa na-ahọrọ m camomile,
  Na nzaghachi, m na-aghọrọ ya otu dandelion.
  Ọ bụ ezie na a na-aṅụbiga mmanya ókè dị ka mmanya -
  Unu eṅomila nku n'ịhụnanya!
  
  Ka anyị kpọọ ụbọ akwara, ihunanya a,
  Ka ndị mmadụ mara ihe ọṅụ bụ!
  Ka a mụrụ nye obi ụtọ -
  Na ajọ amoosu-agadi agaghị abịa!
  
  Mụ na nwa agbọghọ ahụ makụrụ anyị gaa,
  Ọ dịghị mkpa na-akpasu iwe na iwe.
  Mgbe ụfọdụ ị nweghị ike izere agha, ghọta,
  Afọ niile enweghị ike ịcha anụnụ anụnụ!
  Na ụmụ okorobịa si na elf ezinụlọ nwere ike ịbụ abụ na ọgụ. Naanị ha, n'ezie, n'adịghị ka mmekọahụ mara mma, na-eme ihere ịlụ ọgụ ụkwụ efu.
  Otú ọ dị, ihu ndị nwoke elves dị nnọọ nro ma na-acha uhie uhie, enweghị ntutu isi, dịka nke ụmụ agbọghọ. M ga-asị na ọ dị nnọọ mma. Otu egwuregwu dị mma na nke enweghị ụkwụ efu ebe a.
  Ụmụ agbọghọ ndị dike na-egosi ikuku ikuku dị jụụ na nke na-enweghị nghọta. Ma nke ahụ abụghị ihe niile, n'ezie. Ha aghaghị inwe ike ikwu ihe a na-apụghị ikwu n"akụkọ ifo ma ọ bụ jiri mkpịsị akwụkwọ kọwaa ya.
  Mana otu n'ime ha na-eji otubo agba agba. Ọ dị mbụ ma maa mma.
  A na-atụpụkwa ike ike na-emebi ihe na oke ọkụ, dị ka napalm.
  Ma ọ bụrụ na ụmụ agbọghọ ahụ gosipụtara ihe ọ bụla, ọ ga-abụ igbe ozu nke anụ ọhịa bea Putin.
  Ma ụmụ okorobịa nwere ike igosi ọtụtụ ihe. Karịsịa ma ọ bụrụ na ha ejiri aka ha pịa ihe na-akpalite. Ọ ga-adịkwa mma nke ukwuu.
  Ihe ha na-ebupụta na-aghọkwa igbu ọchụ na-ebibi ihe.
  Nwa-okoro ahu nāb͕a kwa abù nke-uku;
  Ọ dị ka à ga-asị na m rịgoro n"elu ịnyịnya na-acha ntụ ntụ.
  Kedu ụdị ịnyịnya ibu na-eti mkpu otú ahụ?
  Setan n"onwe ya maara na ndị mmadụ bụ ndị ikwu m.
  M ga-emeso mba ọ bụla nke na-enupụ isi!
  
  Ndị mmụọ ọjọọ batara n'ụbụrụ ọjọọ,
  Echiche iwe na-ejukwa anya!
  Ka anyị dozie nguzozi - hichapụ efu ozugbo,
  Sachapụ usoro si abyss nke ahụhụ!
  
  Aghọtaghị m ebe m na-aga,
  Ifufe hyperplasmic nọ na-efefe n'isi m!
  Ekwela ka onwe gi doo onwe gi n'okpuru shit
  Ka iyi nke ebube wee wụsa n"elu ụwa!
  
  Agha na-aga na iyi na-aga n'ihu -
  Nke a bụ ụdị ọrụ na-echere elf nke narị afọ ...
  Ma achọrọ m ị drinkụ mmanya na-egbu egbu -
  Na n'udo na-aga n'ihu na mkparịta ụka na nha.
  
  Mana mara na adịghị ike na ike ọgwụgwụ ga-agafe -
  Ọ bụrụ na ịchọta elf nke nrọ gị, ị na-aga nke ọma ma na-akpọ!
  Anyị, dị ka ndị ọsụ ụzọ, na-agbalịsi ike ịga ije n'ụkwụ.
  A sị ka e kwuwe, dike dị jụụ abụghị aha nzuzu!
  
  M ga-akụ ma dọkasịa, e nwere ugwu ozu,
  Ndị iro ahụ gbagwojuru anya, na-agba ọsọ ma laghachi azụ!
  Anyị nwere ike mezue mmeri
  Ọbụna nkịta nke ụwa na-eti mkpu!
  
  Kedu ihe anyị kwesịrị ime n'ụwa - enweghị echiche,
  A mụrụ anyị, dị ka a ga-asị na napalm na-ata ụbụrụ anyị ahụhụ!
  Ruo mgbe ebighị ebi, anyị ga-adị ka ntorobịa anyị -
  Na ebe na hell ga-adị mma karịa eluigwe!
  
  Gịnị ka onye agha ahụ chọrọ? Ka agha ahụ dịgide -
  O nwere udo na ike ọgwụgwụ na ụbụrụ adịghị ike!
  Anyị ga-ejide onye iro ruo n'ili -
  Ma mara na oge agafeela inyefe ndị dike!
  
  Agaghị enwe nsonaazụ, ọ nweghịkwa nhọrọ -
  Emechara ọrụ na ozugbo ọzọ!
  E kwuwerị, nke a bụ naanị mmalite, ịgba ọsọ mgbochi,
  A sị ka e kwuwe, ọrụ agha bụ ezigbo ọrụ!
  N'ezie, elf nwere olu dị ka ọkpọkọ ọla kọpa.
  Nwa okorobịa ahụ bụrụ abụ nke ọma. O wee lụọ ọgụ nke ọma. Ọ hụrụ elves n'anya. Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, ọ ga-eji ire ya mee ihe. N'ezie, e nwere ụmụ agbọghọ okpukpu iri na abụọ n'ụwa a karịa ụmụ nwoke. Ma nke a, n'ezie, dị mma maka ụmụ nwoke. Ụmụ agbọghọ n'onwe ha na-alụ ọgụ maka ụmụ okorobịa na oke iwe na nrụgide. Na ebe a ị nweghị ike iwere ma ọ bụ wepụ ihe ọ bụla.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ebe a - ha na-achụgharị ụmụ nwoke. Ọ dịghịkwa ihe a pụrụ ime megide ha.
  Ọ bụrụkwa na ha ebido abụ,...
  Ụmụ agbọghọ na-abụkwa abụ dị ka nke a:
  Ka agba ọsọ n'amaghị ama,
  Ụgbọ mmiri ndị agha na-aga n'ime ọdọ mmiri,
  Ma enwere egbe igwe n'elu ụlọ ...
  Ọ ga-adọkasị orcs niile!
  . ISI NKE 12.
  Maria Kolesnikova, nwa agbọghọ nwere obi ike n'ụwa nke elves, nọgidere na-eme iwu obi ike ma na-enye iwu. O ji oké ịnụ ọkụ n'obi mee nke a. Na onye ọchịchị aka ike nke nwere afụ ọnụ na isi nkwọcha ga-ama ya ikpe.
  Ndị dike elf gara n"ihu na-alụ ọgụ n"isi ike. Ha wepụrụ ọganihu nke orcs iwe ji. Ha wee na-arịgo ma na-arịgo, dị ka toad nke nọ n'okirikiri.
  Ụmụ agbọghọ ahụ wee na-agbapụ ma na-egbutu ndị iro. Ha ji oké ịnụ ọkụ n"obi mee nke a.
  Na agba nke ọ bụla sitere na elves na-esonyere site na ịpị bọtịnụ na-eji ọnụ ara na-acha uhie uhie nke ara.
  Ụmụ agbọghọ ahụ kewakwara kpam kpam. N'otu oge ahụ, mkpịsị ụkwụ ha gbawara agbawa tụpụrụ nnukwu ogbunigwe na-egbu egbu, na-adọwa anụ ọhịa bea Putin. Anụ ahụ a dọwara adọwa wee kpọọ ọkụ na-ese anwụrụ.
  Ya mere, ụmụ agbọghọ ahụ malitere ịrụ ọrụ na-ehicha ya. Na ọṅụ, abụ na oké ịnụ ọkụ n'obi.
  Ma n'otu oge ahụ, n'ezie, ha na-abụ abụ;
  Ma ọ bụrụ na dike nke mgbọ mapu ya ada,
  Nwa agbọghọ ahụ ga-anọkwa ruo mgbe ebighị ebi na anya mmiri dị ka nwanyị di ya nwụrụ.
  Ọ dịghị mkpa iche na ụwa bụ nnọọ oji na-enweghị olileanya,
  Paradaịs ahụ alawo n'iyi wee zọda ya n'okpuru ụkwụ site n'aka ajọ Setan...
  
  N'ezie, enwere olileanya - akara aka kwesịrị ekwesị,
  Iji chebe ala nna na imeri abis.
  Mgbe na Elfia, nwoke ọ bụla bụ dike siri ike -
  Mara na nke a abụghị bravado ma ọ bụ nzuzu kitsch!
  
  Ma mgbe ụfọdụ ndị knight enweghị nkwado,
  The horde amaghị akara, na nrụgide bụ obi ọjọọ.
  Mgbe ahụ, anyị agaghị aghọ parrot na-edo onwe ya n'okpuru -
  A sị ka e kwuwe, ọ ka mma ihere nke inwe ndu n'ime ụlọ nsọ gị!
  
  Agha cosmic bụ ihe pụrụ iche,
  N'ime ya ị bụ ihe ụmụaka ji egwuri egwu robot, ee.
  Mana amaara m ndị dike Elfi site na ndị isi ndị agha,
  Nke ekwesịghị ịgha ụgha na igbe ozu.
  
  Iberibe nke kpakpando ndị dị na mbara igwe bụ diamond.
  Ha nwere anya mmiri ọ bụla nke mkpụrụ obi ...
  Gbalịa ya, gosi talent gị,
  Nke ka mma, bụọ abụ ma gbaa égbè eluigwe.
  
  Oge mgbụsị akwụkwọ - ebe okpomọkụ na-ada,
  Ọ na-adọrọ mmasị na ịma mma ya dị ebube!
  Ka Elf m bụrụ, bụrụ abụ n'abụ a,
  Ya na ya dị ka obodo nne na-apụghị ịpụ apụ!
  
  M na-ezigara nwa agbọghọ ahụ nsusu ọnụ ikpeazụ,
  Mgbe m nwụrụ, ịma mma anaghị akwa...
  Ka anyị were ya, kwere Orklin, n'okpuru ifuru mara mma nke May,
  Na onye na-egbu anụ orc ga-abụ onye a tara ahụhụ!
  M ga-asị na ụmụ agbọghọ ahụ na-abụ abụ nke ukwuu. Ha na-etikwa orcs ndị a nnukwu ike na agụụ nke anụ ọhịa wolf. Ha bibiri ha.
  Ha na-eji ikiri ụkwụ efu, okirikiri, pink mgbe a na-agbapụ. Ụmụ agbọghọ ahụ mere nnọọ ike. Na mkpịsị ụkwụ efu nke ndị mara mma na-atụba onyinye nke ikpochapụ.
  Ọ dịghị ike ọ bụla nwere ike iguzogide ụmụ agbọghọ dị otú ahụ. Ha bụ ndị na-egbuke egbuke na ndị na-ezu ohi. Ma n'otu oge ahụ, elves bụ ndị na-enwe nkụda mmụọ na ike na-egbuke egbuke.
  Na ọnụ ara na-acha uhie uhie ha na-pịa bọtịnụ bazooka ma na-eduga n'ọrụ agha na-ebibi ihe. Na ozugbo ha kụrụ gị ihe, otu olulu nke orcs ga-ada. Ụmụ agbọghọ ndị a bụ nnukwu klaasị. Na ka ha siri gbadaa azụmahịa.
  Ma ugbu a, mkpịsị ụkwụ nkịtị na-atụkwa bọmbụ ọzọ, na-akpata mbibi dị ukwuu na mbibi.
  Ụmụ agbọghọ ndị a nwere ike ime ihe ọ bụla n'ezie. Ha ga-ekpochapụkwa armada ọ bụla nwere aji.
  Nke a bụ nwa agbọghọ nwere ntutu isi emerald, ka ọ ga-esi were were tie onye iro ahụ site na ịpị bọtịnụ na-acha uhie uhie ya.
  Ugbu a nke mkpochapụ na-efepụ na-agbawa ma na-agbapụ anụ ọhịa Putin.
  Umu-ab͕ọghọ ahu we tie kwa ọzọ, b͕apu ezé-ha;
  The expanses nke Elfia - mara mma, hụrụ n'anya,
  Ebee ka pearl nke snow nọ, kristal nke oke osimiri ...
  Na ndị agha elf na ndị ọchịagha jikọtara ọnụ -
  Na akara nke State bụ ugo - anyị Orthodox Tsar!
  
  Oge okpomọkụ agafeela ma ụbịa na-abịa,
  Osisi na-eji ejiji, okomoko ha bụ anyaụfụ nke ndị eze.
  Ala nna m na-egbuke egbuke na-enwe ọṅụ karịa paradaịs.
  M ga-enye ndụ ziri ezi maka Elf.
  
  Ya mere ụbịa mara mma naanị onye na-ede uri ghọtara
  Ọ dịghị mkpa iji ụtụ isi wepụ veins na ndị ogbenye ...
  Onyinye efu sitere n'aka Chineke: odo odo na crimson
  Ọlaedo na-anyụkwa mgbe anwụ na-acha n"akwụkwọ ya.
  
  Okooko osisi, na-ada ada, na-egbuke egbuke ma mara mma karị,
  Akwụkwọ ahụ na-ada dị ka kapeeti mara mma nke onye isi.
  Nke a bụ brooch nke emeralds nwere rubies n'oge mgbụsị akwụkwọ -
  Onye na-ese ihe nke ukwuu na-ese ụkpụrụ nke okike.
  
  Ma n'otiti ọ bụla, ndị a bụ brush nke Onyenwe anyị;
  Ahụrụ m ịhụnanya na ọchịchọ ịmepụta ihe dị mma ...
  Mana ọ bụ ihe ijuanya na ndị anyị bi na hel,
  Na ebe nchekwa ego ejiriwo obi ọjọọ kechie nku anyị.
  
  Ala anyị fụrụ ọnụ, ma abụba dị ka mmanu abuba;
  O zuru ezu n'ime omimi na n'ime ogbunigwe.
  Ma maka ajọ oligarchs, ihe niile ezughị.
  E zuola ndị mmadụ na ihe niile dị n'okpuru mkpa!
  
  Ma ọ̀ bụ uche Jehova idi ihe a?
  A sị ka e kwuwe, Chineke nyere Ụwa ka ndị mmadụ, ma ndị agadi na ndị na-eto eto, nwee ike ịrụ ọrụ na ya.
  Na mgbe niile, n'ihu Onyenwe anyị Kraịst - ọbụna eze na-ha nhata na ndị ogbenye -
  Akpọgidere Onye Okike nke eluigwe na ala na onye ohi jọgburu onwe ya.
  
  Zam, ndi-mọ-ozi, òle ebe ikpe ziri ezi di?
  Na ụmụaka na-ebe akwa wee nwụọ n'agụụ, ndị agadi...
  Na ajọ bourgeoisie karịrị-elu na onyinye na ebere...
  Na ndị dị obiọma na-ahapụ naanị ihe mgbaka na ụgwọ!
  
  Ma ọ dighi ọzịza sitere n'elu-igwe;
  O nwere ike bụrụ na Chineke nọ na nsogbu maka ikwe ka ihe mee otu a...
  Ma nke bụ́ eziokwu bụ na mgba ga-eme ka ndụ anyị ghọọ paradaịs.
  Na ọbụna nna ukwu na agbụ nwere ike inwe obi ụtọ ruo mgbe ebighị ebi.
  Ụmụ agbọghọ ndị a na-abụ abụ nke ọma. Ma olu ha na-egbu maramara dị ka iti mkpukpu. Ndị a bụ ụmụ nwanyị n'ezie.
  Na olu ha, n'ezie, dị ka iyi nke diamond. Ma ọ bụrụ na ha emee gị ihe, ị nwere ike iche n'echiche otú ọ ga-ruru.
  Ndị dike ebe a na-egosi ọkwa ha gafere na oke - nke oge oghere. Ma ọ bụrụ na ha emee, mgbe ahụ, ihe niile ga-adị nnọọ njọ na mkparị.
  Na ụkwụ efu, chiseled nke ụmụ agbọghọ na-eme ihe. Ha na-ejikwa ike dị ukwuu na-ebibi ihe atụ onyinye ọnwụ. Ha na-emekwa ya na-enweghị ememe na-enweghị isi.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ebe a - super level !
  Na iferi, pink ikiri ụkwụ tufuo peas nke ikpochapụ. Na ihe niile ga-adị nnọọ mma na isi.
  Na ụmụ agbọghọ na-pịa bọtịnụ ha na-acha uhie uhie ara ara ha, na-arụ ọrụ roket launchers na-ebibi ọnọdụ nke orcs. Ha na-emekwa ya n"egbughị oge na ememe na-enweghị isi.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ụmụ agbọghọ na-amalite abụ ọzọ;
  Pearl snow si n'oké osimiri - na-enwu gbaa,
  Oyiyi ahụ ga-efegharị curls nke ụmụ atụrụ...
  Obodo nna anyị bụ okwukwe siri ike,
  Ọ bụrụ na e kwuo eziokwu, orcs anaghị atụ egwu!
  
  The Clang nke metal, creaks nke rollers -
  Ụgbọ mmiri na-akpụ akpụ n'ókè Elfia!
  Ka anyị wuo mkpọda mmiri dị nkọ,
  Na-eti mkpu "Hurray" anyị gara agha!
  
  A tie n'olu agba nke chi ọbụbọ,
  Otu echiche kpaliri anyị ịlụ ọgụ.
  Enwere naanị otu nhọrọ - merie ma ọ bụ nwụọ,
  Ebe a na-acha uhie uhie ọkọlọtọ efe n'elu redoubt!
  
  Egbugbere ọnụ na-acha uhie uhie, oke mmiri ozuzo na-efe,
  Ekechiri aka nwa agbọghọ ahụ ejidere...
  Oh, lee ka akara aka enweghị obi ebere,
  N'ime oke oyi na-atụ, ụkwụ efu gaa n'ọgba!
  
  Ma achọghị m ịbanye na akaghị,
  Ọ chịkọtara ike wee jide German.
  Ọ dịghị onye ka anyị ike n'ụwa,
  Anyị achọghị ebere gị jọgburu onwe ya!
  
  O we nwua, nāta akpiri-ya;
  Nwa nwanyị Elf bụ Tanya Krasnova.
  Mana ụzọ ga-eduga anyị na Orklin,
  Ka anyị wulite ụwa ọhụrụ na-enweghị ime ihe ike!
  
  Ụmụnne m ole nwụrụ,
  Ndị ọrụ afọ ofufo niile, naanị ụmụ nwoke.
  Maka ndị ọsụ ụzọ nke ndị ogbenye, na-agba ụkwụ efu -
  Nri nri ụtụtụ maka cones nri abalị!
  
  Anyị nọ nso Orklin , mmeri na-abịa n'oge adịghị anya,
  Akara Komsomol na-enwu n'obi gị!
  N'agbanyeghị na akpụkpọ ụkwụ ndị ahụ siri ike nke ukwuu n'ihi na ahụbeghị m ha.
  Ma agba nke obi ụtọ na May na-akpali!
  
  Fuhrer nọ na hel, ajọ ifufe ahụ anwụọla -
  Añuri abịala, a na-anụ ọchị ụmụaka!
  dina n'elu ntu nke uwa;
  Na n'elu ala nna - Red Sun!
  Otu a ka ụmụ agbọghọ na-abụ abụ na-aṅụrị ọṅụ na iwe. Na olu ha mara mma ma na-egbuke egbuke. Dị ka iyi na-ada ụda. Ma ọ bụ isi iyi na-asọba na mbara igwe . Ụmụ agbọghọ ndị dị otú ahụ na-emeri mba dị iche iche. Ha nwere ikike na ikike dị otú ahụ.
  Elf sitere na ezinụlọ ninja pụtara. O ji mma agha abụọ n"aka.
  Onye-agha ahu we fegharia ha. Na isi anọ nke anụ ọhịa Putin ka ebipụrụ ozugbo. Ha wee tụgharịa n'elu ahịhịa.
  Nwata nwanyi ninja were were tuo boomerang na mkpịsị ụkwụ ya efu. O fefefe wee gbupụ isi nke orcs na-eme ihe ike. O gburu ha kpam kpam.
  Nke a bụ n'ezie nwa agbọghọ enweghị ụkwụ efu ma na-eme ihe ike. Ọ bụrụ na ọ na-amalite iri, ị nweghị ike ịkwụsị ya. Ọ ga-ejikwa agịga na-egbu egbu gbaa ọnụ mmiri. Ọ na-akụkwa Orc izugbe nri na anya. Na anụ ọhịa Putin na-ada kpamkpam.
  Nwa nwanyị Ninja na-eti mkpu:
  Ebube nye Zelensky, ebube!
  Ndị tankị na-aga n'ihu...
  N'okpuru ọkọlọtọ nke ike elven,
  Nwatakịrị nwanyị ahụ nọ na mwakpo!
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ mara mma nke ukwuu. Na ụkwụ ha bụ ihe efu na-acha ọkụ. Ha na-ejikwa ike dị egwu na-atụfu onyinye ọnwụ.
  Na mgbe a na-egbutu ahịrị bea Putin, ụmụ agbọghọ ahụ na-amalite abụ ọzọ;
  Nsọ, Virgin Mary kacha dị ọcha
  Ọ mụrụ Onye-nzọpụta, nye anyị ìhè.
  Ma ụmụ gị enweghị ụkwụ efu n'oge oyi -
  Na okpuru ulo ruru unyi anyị na-ezute chi ọbụbọ agụụ na-agụ!
  
  A sị ka e kwuwe, olee otú o si mee na ihe ọjọọ na-akpagbu ụwa?
  Na e nwere ndị ogbenye karịa n'ubi igurube.
  Na ọbụna oyi na-atụ osisi na May,
  Na azịza a na-ahụkarị bụ - ọ bụrụ na ị dara ogbenye, gbaa egwu!
  
  Ọ bụ ihe nwute inye ndị ọgaranya penny ọla kọpa,
  Ọ bụ ezie na mammon ha azaala ruo oke nke ịdị mma...
  Onye ndu ha bụ osisi oak n'elu anyị -
  Ma ọ ga-abụ oké ụzụ mgbe ọkpa akwa!
  
  Onye-nwe-ayi nyere gi iwu ka gi na ndi ọgaranya kekọrịta-
  Nke mere na ọ dịghị ndị nwụrụ anwụ, na ịkwa ákwá adịghị emekpa Chineke na-anụ.
  Nyere ndị na-adịghị ike aka - ihu ọma na-ekwu site na akara ngosi,
  Ọ bụrụ na ị na-eme ebere, mgbama n'okporo ụzọ eluigwe apụbeghị!
  
  Mana maka ọtụtụ, mammon na-ejide mkpụrụ obi na nzọpụta karịa,
  Ha na-ekwu na ha ga-eji ọla edo zụta ndị nsọ!
  Abụba onye na-agbazinye ego mere ka ihu ya na-asọ oyi fụrụ akpụ -
  Na obi na-enweghị udo bụ granite oyi!
  
  Kedu ihe na-ewute gị - ndị dị obere?
  N'ime ụlọ eze anyị anaghị anụ ọbụna ịsụ ude!
  Ị chọrọ ebe obibi? Ka ị nweta ebe obibi
  N'okpuru ụlọ mkpọrọ!
  
  Kedu ihe kpatara inye ya, anyị,
  Gịnị ka anyị ji ike mee nke ọma?
  Ị bụ ihe ọ bụla na ruo mgbe ebighị ebi ihe ọ bụla,
  E nyeghị eluigwe maka gị!
  
  Ma ọnwụ bịarutere ha na mberede.
  Dị ka Onye Okike Pụrụ Ime Ihe Nile kụziri!
  Ugbu a, ha bụ ebe Setan na-ere ọkụ
  Ebe onye sabo na-ama jijiji ma na-ebigbọ maka nhụjuanya!
  
  Ya mere, i kpebiri na Onye Pụrụ Ime Ihe Nile na-achị ọchị -
  Na-asị, A ga-ebuli onye na-emesapụ aka elu?
  Na na Jizọs n'onwe ya bụ Onye Okike n'anụ ahụ,
  Ọ dị njọ ịsị na ụmụ oke ọjọọ ga-eri ihe ndị ahụ?
  
  Chegharịa site n'ịgụ ekpere Meri,
  Na ịda n'ikpere ya na-echegharị - ịsụ ude!
  Mgbe nwa na-eti mkpu n'ihu gị,
  Na nwa agbọghọ ahụ na-enweghị ụkwụ na-ama jijiji n'ihi oyi!
  
  Were obere akpa gị siri ike na nke na-efe efe,
  Ka anyị were ọnụ ọchị mee ego.
  Mgbe ahụ Jisus Chineke nke ịhụnanya ga-edu;
  Ma ọ gaghị ekwe ka ị daa n'ụzọ na-adịghị akwụ ụgwọ!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-abụ abụ nke ọma ma dị jụụ, na olu ha na-egbuke egbuke ma na-egbuke egbuke nke na ọ dị gị ka ị na-abanye n'ezie paradaịs.
  Ya mere, ụmụ agbọghọ ahụ jiri mkpịsị ụkwụ ha na-agba ọsọ tie orcs. Ha dọwara anụ ọhịa Putin iri ise n'otu oge. Ka anyị gbuchapụkwa ndị a nwere ụkwụ ncheihu n'ihu.
  Ụmụ agbọghọ ndị, n'ezie, na-alụ ọgụ ma na-eme ihe ike. Ma ọ bụrụ na ọnụ ha emeghee, ọ bụ naanị ịfụ. Na site n'ịfụfụ ụmụ agbọghọ, akwa ndị na-eju anya na-ada n'isi orcs, na-akpụ isi ha.
  Ma e nwekwara ọtụtụ ụdị uku a na-egbu egbu.
  Ụmụ agbọghọ ahụ ga-atụba lemons na ikiri ụkwụ ha efu.
  Ha ga-efe efe na orcs wee dọka bea Putin n'ime obere iberibe ọbara.
  Nwa nwanyị Elf bụrụ abụ:
  - Enwere nnukwu osimiri nke ọbara na-eru ebe a;
  Isi nkwọcha Fuhrer...
  Ma ekwela ya
  Tụbakwa Ken n'ọchịchịrị!
  Nke a bụ ụmụ agbọghọ na-akpakọrịta orcs. Ha we were oké iwe na obi nkoropụ na-alụ ọgụ. Ha na-egosipụtakwa nkà ha kasịnụ.
  Mana, n'ezie, n'agha ọ bụla enwere ebe maka abụ;
  Ọ mara mma ihe ị mere
  Awụpụwo amara n'ahụ mmadụ!
  Chineke dị nsọ nyere gị ya.
  Mkpụrụ obi, ọṅụ, ebere sitere n'obi!
  
  Lucifa, na-atụgharị anyị na Sọdọm,
  Ihe nke mmehie na nganga!
  O weliri mma-agha-ya n'oche-eze di nsọ nke Chineke;
  O wee kpebie na ugbu a na ọ bụ onye pụrụ ime ihe nile!
  
  Chorus mgbe amaokwu nke ọ bụla gasịrị;
  Chineke m, lee ka ị si maa mma na ịdị ọcha.
  Ekwenyere m na izi ezi gị enweghị njedebe!
  I nyere ndụ ebube gị n"elu obe.
  Ma ub͕u a, ilu gādi n'obim rue mb͕e ebighi-ebi!
  
  Ị bụ Jehova nke ịma mma, ọṅụ, udo na ịhụnanya;
  Ngosipụta nke enweghị oke, ọkụ na-egbuke egbuke!
  Ị kwafuru ọbara dị oke ọnụ ahịa n'obe.
  A zọpụtara ụwa site n'àjà na-enweghị njedebe!
  
  Na-esote amaokwu ndị a.
  Ihe ọjọ na-ada n'ime obi ndị nnupụisi;
  Setan ji aka ya na-adọwa ụmụ mmadụ!
  Ma a ga-atụba ọnwụ n"ájá.
  Jehova ga-anọnyekwara anyị mgbe niile!
  
  Ekwensu busoro Jehova Chineke agha.
  Ndị iro ji obi ọjọọ lụọ ọgụ, aghụghọ!
  Ma Kraist were ihunanya zọpia Setan;
  Na-egosi eziokwu gị n'obe!
  
  Anyị ụmụnna ga-jikota n'otu iyi,
  Dezie obi gị, uche na mmetụta gị na Jizọs!
  Ka Chineke Ukwu ahụ nyere anyị aka ka a zọpụta anyị.
  Ma ruo mgbe ebighị ebi, anyị ga-eto Jehova!
  
  Ka mkpụrụ obi wee nweta udo ya ruo mgbe ebighị ebi;
  Ụwa dum aghaghị ịrụ ọrụ na owuwe ihe ubi nke Onyenwe anyị!
  Ma rue mb͕e ebighi-ebi, Onye puru ime ihe nile, ayi gānọyere Gi;
  Achọrọ m ikpesi ekpere ike na ike!
  
  Ọ bụrụ na ị kwatuo ụkwụ gị - kapeeti nke moss velvet,
  Jizọs ga-agwọta ihe mgbu ọ bụla ozugbo!
  O zipụrụ osimiri ahụ na aja ọla edo.
  Ọ bụkwa onye nwe Sun na eluigwe na ala enweghị oke!
  
  O ji okwu ya kee elu-igwe -
  Ọ gbasapụrụ kpakpando nke mbara igwe n'ụzọ dị ukwuu!
  Jehova hụrụ ịma mma n'anya,
  Nraranye nye Ya, iguzosi ike n'ihe n'atụghị egwu!
  
  E wezụga Onye Pụrụ Ime Ihe Niile, e nweghị enyi.
  Akara ngosi dị mma nke ihu!
  Ọ bụ ya mere m ji chọkwuo
  Jizọs ghọrọ otu anụ ahụ!
  
  Meere Chineke ebere maka ụgwọ mmehie anyị.
  Ihe anyị, Ewoo, enyeghị Gị!
  Ọ bụ ezie na oge nchegharị agafeela,
  Ma e nwere ugbua a abis ebe blooming anya bụ!
  
  Ma Jehova nyere amara ya,
  O we si-agbagharam unu umu-nb͕ei!
  Ama m na enweghị m ike ịkwụghachi gị ụgwọ m,
  Ma e nwere ebe maka gị n'eluigwe!
  
  Ọ gaghị ekwe omume ịrara ihe
  Onye-Nwe-Ọha bụru onye-ọma!
  Ya na aka Ọtọdọks gị,
  Na-edu anyị ndị ajọ mmadụ n'ime ụlọ!
  
  Ọ̀ ga-agwa ya mba n'ezie?
  Biko nabata nchegharị!
  Jiri ndidi na-echere Azịza Kasị Elu,
  Ịgbaghara anyị, kwere ọchịchọ Ya!
  
  Anyị kpebiri ịga taa ahụhụ
  Iji wusie mmụọ gị ike!
  Ọ dịghị ụzọ ọzọ maka anyị bụ ndị dara ada;
  Ka gị na gị bụrụ Onye Pụrụ Ime Ihe Nile!
  
  Ugbu a oge awa nke nzọpụta dị nso.
  Chineke agaghị emebi okwu ya ma ọlị!
  Gịnị ga-eme anyị?
  Na mkpụrụ obi nwere nku ga-efeli elu!
  
  Ihe I kere ga-adịru mgbe ebighị ebi,
  Onye ọchịchị na-enweghị ngwụcha na amamihe nke eluigwe na ala!
  I were iyi nke ndu nyem ìhè;
  Ekwenyere m na ịhụnanya anyị ga-abụ eziokwu!
  Otú ahụ ka ụmụ agbọghọ si bụrụ abụ nke ọma na ndị na-egbuke egbuke, olu ndị yiri ọla kọpa. Ma ọ dị ka ezigbo mma.
  Elf were ya were mkpịsị ụkwụ ya tụpụ onyinye igbu egbu egbu. Dị ka nkịta isii na-enweghị isi, anụ ọhịa Putin gburu gbasasịa n'akụkụ dị iche iche. E nyekwara ndị iro ahụ ihe otiti dị egwu.
  Nwa agbọghọ ahụ were ya wee bụrụ:
  Ndị mmadụ ga-enwe obi ụtọ
  Añuri ebighebi...
  Elves nwere ikike -
  Ike dị ukwuu!
  Ma ugbu a, ụmụ agbọghọ ahụ ga-eweghachi ma kpọtu onye iro ahụ site n'enyemaka nke strawberry ha, na-atọ ụtọ na nipples. Ma ọ na-aga nke ọma.
  Na ọtụtụ anụ ọhịa bea Putin na-ere ọkụ n'oké nhụjuanya. Ụmụ agbọghọ ahụ na-enwekwa obi ụtọ ma na-eme ihe ike.
  Na orcs na-eme ihe ike enweghị ike ịkwụsị ha. Ozugbo ha gbasasịrị, ọ nweghị ihe ị ga-eme ka ha kwụsị. Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị ga-egosipụta onwe ha.
  Onye agha nwere ntutu lilac, na-ebibi anụ ọhịa Putin, kwuru, sị:
  Ajọ orcs dị ka Malyuta,
  Ana m ebibie enweghị akara...
  Ma n'ihi ihe ụfọdụ n'ụwa,
  Ma n'ihi ihe ụfọdụ n'ụwa,
  Obiọma na-emeri!
  Obiọma na-emeri!
  . ISI #13
  Maria Kolesnikova, bụ onye na-ama aka ọchịchị aka ike, nọgidere na-enye iwu, ma nwee nnukwu ihe ịga nke ọma.
  Ya mere, ụmụ agbọghọ na ụdị elves jisiri ike wakpoo ọnọdụ nke orcs. Ndị dike ahụ mere omume dị ka ọ na-emebu, na-enwe nnukwu ngagharị na nkà. Ha na-agba ọsọ dị ka ube ma anaghị enye anụ bea Putin obere ohere. Ndị dike dị otú ahụ bụ, n'ezie, otu klas nke ụgbọ elu kachasị elu na nrụgide. Ma ha nwere ike na-egbuke egbuke na ike ike nke magoplasma. Ụmụ agbọghọ ndị na-egosi orcs ha pụrụ iche na iwe iwe. Ha bụ naanị ndị dike dị ịtụnanya.
  Ma ugbu a, mkpịsị ụkwụ na-enweghị isi nke ndị mara mma na-atụba ike na-egbu egbu nke peas nke ọnwụ. Ha na-aghakwa mbibi na mbibi n'etiti ndị orcs. Ndị dike ebe a mara oke mma, ara ha na-egbuke egbuke dị ka ruby nwere ihu na nke dị oke ọnụ. Mma ndị dị otú ahụ ga-agbajikwa orcs niile ka ọ bụrụ pulp ọbara.
  Nke a bụ otu nwa agbọghọ onye jiri ikiri ụkwụ ya tụpụrụ ihe mgbawa nke sawdust nwere acid n'ebe ndị iro ya nọ.
  Ọ gbara ọsọ wee chụsasịa anụ ọhịa Putin n'akụkụ dị iche iche, na-adọwa ha.
  Nwata nwanyị ahụ tiri mkpu:
  Ụmụ nwanyị elves na-achị anyị ọchị,
  Nwanyị elves bụ naanị klas kachasị elu!
  Ma ruo mgbe chi bọrọ,
  Nụrụnụ ka ha na-abụ abụ ịhụnanya!
  Ee, ụmụ agbọghọ n'ezie, ọ bụrụ na ha abanye na azụmahịa, ha ga-egosipụta n'ezie ike dị ukwuu na nke a na-apụghị imeri emeri.
  Sitekwa n'ịtụfu ụkwụ efu, anụ ọhịa bea Putin na-anwụ n'ọtụtụ.
  Ma ụmụ agbọghọ ahụ malitere iji mmụọ na nrụgide ka ukwuu bụrụ abụ;
  Oge oyi na-efunarị ike ya,
  Nke a na-abịa na mmiri anyanwụ...
  Amamihe meriri ọdịdị,
  Na nyocha sayensị na njem!
  
  Iyi na-ada ụda - snowdrifts na-agbaze,
  Ebe kapet ọlaọcha bụ iyi.
  Carnations na-eto nke ọma na Mee,
  Ọbụbụenyi anyị agaghịkwa ada!
  
  Anyị hụrụ ụmụ nwanyị nke okike n'anya,
  Mgbe ero na-eto na mmiri ...
  Mba, ị maara ajọ ihu igwe
  Lee ka amara Kraịst si ezo!
  
  N'oge opupu ihe ubi ọdịdị na-abịa ndụ
  Akpụrụ kristal ahụ gbawara.
  Ụwa ga-abụ, ekwere m, paradaịs,
  Ekwela ka ọku ọjọ ghara itisa uwa n'ọku!
  
  A sị ka e kwuwe, ifuru ọ bụla bụ eluigwe na ala.
  Ahụhụ ahụ chọkwara ịdị ndụ.
  Akara kacha mma nke ihe niile bụ okike,
  Mana nwa bebi bụ anụ ọhịa.
  
  Kedu ka o siri mee, egwu dị ukwuu,
  Enwere otutu ahuhu na mma...
  Mgbe ụfọdụ anyị na-akwa ákwá na-arịọ Chineke-
  Nyere anyị aka na obi ụtọ na nrọ!
  
  Mana gịnị bụ iwe n'ụwa,
  Gịnị malitere ịgba anyị gburugburu dị ka oké ifufe,
  Ma Chineke zara - ya mere
  Ị abụbeghị umengwụ dị ka anụ ọhịa bea!
  
  E kwuwerị, ọ bụrụ na banana n'onwe ya dara,
  Ị nweghị ike ijikwa ihe ubi.
  Ihu ndị nsọ na-esi n"ihe oyiyi nupụ isi,
  Ọ dịghị painiapulu - kụrụ rye!
  
  Ọfọn, ọrụ na-eduga na ịga nke ọma,
  Ọ ga-eme ka ezinụlọ anyị sie ike!
  Mana anaghị m eme ọsọ ọsọ ịchọta ọganihu,
  Ọ dịghị mkpa maka anyaụfụ!
  
  Ụgwọ ọrụ ga-abịa - a ga-enwe ike,
  Anyị ga-akpọlitekwa ndị dara n"agha!
  Ahụhụ ga-adakwasị gị, mara Judas.
  Ha ga-abọ ọbọ maka ụgha na aghụghọ!
  Otú a ka ụmụ agbọghọ ahụ si bụrụ abụ, ọ dịkwa mma nke ukwuu ma maa mma. Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị na-egosipụta ụdị ejiji ha mara mma . Na ezé ụmụ agbọghọ na-egbuke egbuke dị ka pearl. Ọ na-adịkwa ezigbo mma.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ebe a.
  Ma, n'ezie, ha enweghị ike izere iji mkpịsị ụkwụ ha na-enweghị atụ na-eji ike igbu ọchụ na-ebibi ihe. Ọ ga-afụkwa ya, akụkụ dị iche iche ga-agbasasị anụ ọhịa bea nke Putin.
  Nke a bụ n'ezie dike ọgụ dị jụụ.
  Mana ogbunigwe dị ike na-ese n'elu ya, bụ nke elves na-agbaghị ụkwụ na ọkara gba ọtọ na-achịkwa.
  M ga-asị na ụmụ agbọghọ ndị ahụ bụ nnọọ ụkwụ efu na akpụkpọ. Ma n'otu oge ahụ ha bụkwa muscular. Ha nwere oke iwe na obi ụtọ. Na ha na-enwe ike igosi ndị kasị elu na nnọọ ọgụ na inmitable klaasị.
  Ma mgbe ahụ, bọmbụ dị arọ nke si n'afọ nke onye na-atụ bọmbụ ahụ wụpụ ga-ada. Ọ na-agba ọsọ gbadaa ma daa n'ụyọkọ orcs na-ama jijiji. Ọ na-afụkwa ha ma fechaa ha n"obere iberibe adọkasị adọka. Na otu battalion nke anụ ọhịa bea Putin bibiri.
  Nke a bụ n'ezie ogbugbu kacha egbutu. Nke na-ere ọkụ ma na-ebibi ihe niile. Otu a ka ụmụ agbọghọ ahụ si were na-akọ ihe ndị a na-akpa anụ ọjọọ na anụ ọjọọ nke orcs.
  Umu-ab͕ọghọ ahu we were ya, tie nkpu ọṅù;
  Ndụ ga-adị mma na alaeze ukwu elf,
  Mgbe anyị meriri ajọ anụ ọhịa nke Chekist Tsar ...
  Ee, Putin bụ n'ezie onye ọchịchị aka ike dị ize ndụ,
  Ndị cherọb si n'eluigwe ga-enyere ndị elves aka ịlụ ọgụ!
  N'ezie, ọ bụghị naanị ụmụ agbọghọ, kamakwa ụmụ nwoke elf na-alụ ọgụ na orcs, bụ ndị na-agbalị iji mmiri ozuzo na-eri ihe niile. Ha tikwara anụ bea Putin n'ụzọ ziri ezi wee gbuo ha n'enweghị obi ebere.
  Ma n'otu oge ahụ ụmụ nwoke na-abụ abụ;
  Achọrọ m ịgbanye obi nwata m,
  Ọbụna onye na-ede uri enweghị ike iche n'echiche!
  O zughị ọbụna inye akara ise -
  Ma tụba n'agha - vendetta ọbara!
  
  Ịnụ ọkụ n'obi nke okwu ọkụ,
  Nye nwa agbọghọ nke na-adị naanị nduru obi umeala..
  Anya sapphire ya na-egbuke egbuke,
  Ọdịdị a adịghị njọ ma n'otu oge ahụ adịghị ike.
  
  Kedu ihe agụụ na-agụ na mkpụrụ obi m,
  Nwa agbọghọ ahụ dị ka ifuru, dị nro, gba ọtọ ...
  Ma gị onwe gị na-agba ịnyịnya, onye na-agba ịnyịnya -
  Garuo ebe mmalite nke elu-igwe di!
  
  Eserese na kwaaji, tere m ihu gị,
  Ọ dịghị onye dị oké ọnụ ahịa karịa gị, ezigbo mma!
  Ị dị ka ezigbo n'elu eluigwe na ala -
  Ọbụlagodi na ekwensu na-amụcha ndụdụ ya na-amụmụ ọnụ ọchị na okpomọkụ!
  
  Anyị na gị na-anọdụ ala n'ụlọ mkpọrọ,
  Mana ọkụ nke Motherland n"ime obi dị nsọ,
  Nrọ ka ị nọrọ n'akụkụ dị nso ọzọ
  Nrube isi n'ala nna anyị enweghị oke!
  
  N'elu oche - onye na-egbu egbu, ee, dị obi ọjọọ,
  Ọkụ na-enwu, akọrọ na-enwu!
  Ekwusaworo, ọ dighi-ọcha, ntib͕u nke Ọwuwa-anyanwu;
  Ebe a tankị na-eji imi ha na-atụ ihe kilomita!
  
  
  Ma anyị nwere ike ịgbapụ n'ụlọ mkpọrọ.
  Ugbu a, anyị na-eti orcs ọjọọ dị ka ùkwù ọka!
  Ka ọ tụpụ egbe n"egwu ndị agha.
  Ndị na-anya ụgbọ elu elf enweghị mmeri!
  
  Mana m ga-enye enyi m ndụmọdụ a,
  Adịla ịchọ ọdịmma onwe onye nanị!
  A sị ka e kwuwe, ndụ ndị nweere onwe ha, ọ na-eme nke ọma mgbe niile.
  N'agbụ nke ozizi, onye bụ ekwensu na-ekwo ekworo!
  
  Mara azụmahịa ọ bụla n'ubu,
  Anyị niile nwere ike dozie nsogbu n'oge adịghị anya!
  Ka ihe niile mee ka m chọrọ,
  Anyị ga-agafe ahịrịokwu na nsogbu!
  Otu a ka nwoke na nwanyị siri ike si eji ịnụ ọkụ n'obi alụ ọgụ. Na-egosi klaasị kachasị pụta ìhè, yana mmetụta egwu. Ya mere, ọ bụrụ na ị na-agbago megide ụmụ agbọghọ dị otú ahụ, ị ga-enweta na nickel.
  Ma ọ bụ nwa agbọghọ ọzọ nwere ike iburu gị n'agba ọtọ ya gbapụ gị na bọọlụ orcs. Ụmụ agbọghọ, n'ezie, ga-ewere ya ma gosi ya ihe ndị e kere eke na-ewe iwe.
  Ọ bụrụ na ndị dike ahụ gosipụtara ihe ọ bụla, ọ ga-abụ n'ezie mkpokọta na mbibi zuru oke.
  Na ndị dike ga-ewere na-etipịa ihe fọrọ nke nta ka ọ bụla agha. Ha na-apịakwa ara na-acha uhie uhie nke ara na bọtịnụ. Ha na-eme oke ike na n'ụzọ ọgụ.
  Ndị a bụ mmezu nke ịma mma nke agba na-egbuke egbuke na nke pụrụ iche. Na ihe niile na-egbuke egbuke dị ka anyanwụ nke ala nna Elfia mara mma na pụrụ iche.
  Ya mere, otu n'ime ụmụ agbọghọ ahụ weere ya kụba orcs, jiri sirloin ya pịa bọtịnụ ahụ. Na nke a gosipụtara ụdị igbu ọchụ na nke pụrụ iche nke mbibi na mbibi.
  Ụmụ agbọghọ ndị a agaghị enye ndị agha Putin ebere ọ bụla maka orcs bea ya.
  Mana n'ezie ụmụ agbọghọ na-abụkwa abụ;
  Ụwa dị oyi - snow dara,
  Onye arịrịọ bụ ọbụna ọgaranya!
  Ndị mmụọ ọjọọ na-achị ụwa
  Ha tụgharịrị ụwa ka ọ bụrụ hell!
  
  Ọ bụrụ na ị chọrọ ibi na ọṅụ,
  Ka obi ụtọ bịa n'ụlọ onye ọ bụla!
  gbajie ụgbụgba ohu dị ka eri,
  Mgbe ahụ, akpa ga-ejupụta!
  
  O nwere obodo bụụrụ onye ọ bụla ihe atụ.
  Onye agha siri ike bụ ọsụ ụzọ!
  Mma agha gakwuru ala nna ya dị nsọ,
  Ka onye ajọ omume ghara ịta ụta!
  
  Elf bụ iwu nye ụwa niile,
  Ike nke ndị na-egbuke egbuke kacha mara ihe!
  Enweghị ihe ịchọ mma ọ bụla anyị ga-asị,
  Onye Pụrụ Ime Ihe Niile emewo ìhè ụzọ anyị!
  
  Anyị agaghị ama okwu ụjọ,
  Ọ bụrụ na onye agha ahụ ekwughị okwu, ụjọ na-atụ m!
  Okwukwe Ọtọdọks dị ọcha,
  Chineke kpaliri Jesus!
  
  Ọ dịghị udo dị n"ime obi ma e wezụga Kraịst,
  Onye na-egbuke egbuke na-eduga n'agha!
  Enweghị okwukwe, agha bụ ihe efu.
  Mfu na-enweghị nchịkwa!
  
  Ekwensu ga-anwa anwa
  Ịgha ụgha nye ndị nke gị - ule ise!
  Ma ekwela ndị ajọ omume
  Ọ dịghị ihe mere a ga-eji rara ya nye!
  
  Anyị kwesịrị ntụkwasị obi ruo iyi ruo ili;
  Oghere na-echere ụmụ anyị - kwere m!
  Ka anyị kwatuo ụmụ Setan,
  Enweghị ike ijide ụwa!
  
  Ya mere, chioma na-echere,
  Onye ọ bụla dị ike - Jehova ga-azọpụta!
  Chineke hụrụ ndị Russia n'anya
  Ọkụ dị na veins na-agbaze ice!
  Ka anyị rute oke na-adịghị agwụ agwụ -
  Ka anyị gosi eluigwe na ala ụzọ anyị!
  Ka anyị ghara ịda n'ihu n'ihu ndị Ọtọdọks,
  Onye na-adịghị ọcha apụghị ịgbagha mpi!
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-abụkwa nke ọma ọzọ. Ha we gosi ezé-ha, nke di ka nku.
  Ya mere, ndị dike ahụ tinyere mkpịsị ụkwụ ha efu n'ọnụ ha. Ọzọ, ha ga-ewere ya fesa.
  Ọ na-adịkwa ka e ji osisi kụọ ha n'ụbụrụ. Ma ha, ebe ha tụfuru onwe ha, dakwasịrị n'isi nke orcs. Ha wee dụpuo okpokoro isi nke anụ ọhịa bea Putin.
  M ga-asị na nke a dị ezigbo mma.
  N'ebe a, ụmụ agbọghọ ahụ gosipụtara otú e si alụ ọgụ anụ ọhịa bea. Ihe ndị a bụ ọmarịcha ederede n'ezie.
  Ma ọ bụrụ na nwa agbọghọ dị otú ahụ chọta onye elf, ọ ga-eti ya ihe ruo mgbe ọ tụfuru uche. Ma ọ bụrụ na ọ ga-ahụ nwa okorobịa, mgbe ahụ a ga-enwe ụdị orgy.
  Elf were ya wee bụrụ:
  Ọ bụrụ na anyị bụ ụmụ nwoke nke ụwa dum,
  Ha nwere ike ibe nwa agbọghọ ahụ otu mgbe ...
  Nke ahụ ga-abụ orgasm dị otú ahụ maka ụmụ agbọghọ
  Ọ bụghị igbu nku anya, mana ogologo na anya!
  N'ezie, elves nwere ike ime ọtụtụ ihe. Ha na-egosipụtakwa ikike ha nwere. Ma ọ bụghị naanị ọgụ, kamakwa uri.
  Otú ọ dị, ụmụ agbọghọ ahụ agwụlarị ike ịgụ egwú na-amali elu na ala dị ka tigress mgbe niile.
  Ha we tipu nkpọtu nile nke aphorisms nwere nkù;
  N'ime ọrụ nka niile, ọ bụ ọmarịcha ọrụ agha bụ ihe gbanyere mkpọrọgwụ na ebe nchekwa ndị mmadụ ma kpalie anya mmiri!
  - Eserese na-ese n'ọbara: na-egbuke egbuke karịa eserese mmanụ ma na-ada nwayọ nwayọ!
  Onye ezi omume na-etinye ikpe ziri ezi karịa ezinụlọ na enyi! A ghaghị inwe otu iwu maka ndị iro na ndị enyi, dị ka di nwere maka nwunye ya!
  Ọnụnọ nke iwu dị iche iche na-atụgharị ikpe ziri ezi ka ọ bụrụ akwụna!
  Onye mmegide siri ike na-eme ka ahụ gị na uche gị dị ike, na-eme ka ị dị ike - onye na-adịghị ike na-emerụ mkpụrụ obi gị ma na-eme ka ahụ gị daa mbà, na-eme ka ị ghara ịdị ike!
  Ya mere, ụzọ siri ike na-enye ọtụtụ mmeri dị mfe karị!
  A na-enye onye agha aka ka ọ gbaa, na ụbụrụ ka ọ kwụsị n'oge!
  Na-egbu onye nzuzu: ọ bụ otu ihe ahụ na-adụ ya agịga, agbapụ onye nwere ọgụgụ isi dị ka ịkụ ya shei!
  Ọdịdị bụ nne nke mmadụ, na nne nke nnukwu onye na-emepụta ihe apụghị ịbụ onye nzuzu zuru oke! Ọ bụ ezie na o nweghị amamihe bara uru!
  Mgbọ bụ ụzọ izi ihe kachasị dị irè n'isoro ndị na-eto eto na ndị agadi na-akpakọrịta!
  Naanị ịdị irè nke mmetụta na-ebelata! Ọtụtụ mgbe ị ga-atụfu ikike gị, mana ọ bụrụ na ejide gị, ị ga-ebuli zombies!
  Okpukpe na-eweda onye mpako elu ruo ọkwa anụmanụ - na-enye nhọrọ n'etiti atụrụ na ewu!
  Ọ di nma inye madu akpukpọ-aru-gi dika aturu, Kari ikpọ ọsọ rue mb͕e ebighi-ebi dika agwọ.
  N'ozuzu, echiche nke iji isi gị na-arụ ọrụ na-agụnye ọ bụghị nanị nkọwa nkịtị, ọbụna ma a bịa n'ịgba nka!
  Ọ bụrụ na ị chọrọ ịba ọgaranya, mee baptizim dị ka onye Juu; ọ bụrụ na ị chọrọ ịga mebiri, gbazinye n'aka onye Juu!
  Lead na-enyere aka mgbari mgbaze, ọkachasị ma ọ bụrụ na pill dị n'ụdị katrij!
  Onye ọchịchị nke na-adịghị anara ihe iri ngo yiri nwanyị akwụna na-amaghị nwoke!
  Ọtụtụ mgbe, iji chekwaa otu ị ga-egbu nke ọzọ! Ihe ịrụ ụka adịghị ya na nke a bụ iwu obi ọjọọ, ma ọ na-eweghachi nguzozi eke nke ụdị!
  Ọ dịghị onye agha dị mma n'ụwa karịa onye agha Russia, ọ dịghịkwa onye ọchịchị aka ike karịa onye ọchịagha Russia!
  Oke okomoko bụ ihe ịrịba ama nke enweghị isi, enweghị isi bụ ihe na-ebute mbibi dị nso!
  Okwu amamihe nke si n'ọnụ nwa anụ ọhịa, dị ka isi iyi si n'ebe ikpofu ihe!
  Ị nwere uru n'ogologo, ma enwere m uru na uche!
  Mgbe ụfọdụ ị nwere ike igbu mmadụ, mana ị nweghị ike iwepụ olileanya!
  Na agha, ọ bụrụ na ị na-atụ uche a nke abụọ, ị nwere ike ida mgbe ebighị ebi!
  Ụlọ elu nkịtị dị ebere n'etiti ụlọ elu, ma ọmarịcha n'etiti ọnụ ụlọ!
  Mmadụ na-edo onwe ya n'okpuru mmanye, na-asọpụrụ obi ọjọọ, na-eleda ịdị nwayọọ anya, ọ dịghịkwa eji obiọma kpọrọ ihe!
  Mmekọahụ bụ ọgwụgwọ kachasị mma maka ọrịa uche niile, mana ọ dị nwute na ọ dị oke ọnụ ma sie ike inweta!
  Onye na-ahụghị mmekọahụ n'anya adịghị ahụ ndụ n'anya, ọ dịghịkwa aghọta ọṅụ nke anụ ahụ́!
  Abụ na mmanya na-ejikọta ọnụ na uru ya na-eto ka oge na-aga, ma ọbụna ọtụtụ narị afọ adịghị ekwe ka ahịrị ahụ daa ma ọ bụ ọkụ ọkụ na-apụ!
  Onye agha dị ka kọmpụta - ọ na-agụ otu ma ọ bụ efu, mana dike bụ enyi na onye iro!
  Mmadụ dị iche na ụmụ anụmanụ na humanism, na ike ime ihe megidere mmuo!
  Ime ihe ike megide ụmụ nwanyị mgbe ụfọdụ na-amịpụta ụmụaka nwere ahụike, mana ime ihe ike megide okike na-arụpụta nnukwu anụ!
  Ọ bụrụ na nne nwere obi ọjọọ, otú ahụ ka ụmụ! Dị ka ọdịdị dị, otú ahụ ka ụmụ ya - mmadụ!
  A na-achọ enyi n'aka ndị siri ike, na-eri nri n'aka ndị ọgaranya, na-egosipụtakwa nraranye nye ndị na-adịghị ada mbà!
  Mwakpo bụ ụzọ kachasị mma isi wepụ uru ọnụọgụ nke onye iro - ịmanye ha ịlụ ọgụ dị ka ibipụ ọkara ogwe aka ha!
  .N'ihi na nwanyị, ịhụnanya bụ ihe ụtọ na ego, maka ndị ikom ọ bụ ihe ụtọ na efu!
  Ịkpụpụtara onye rụrụ arụ ngwá agha ọhụrụ dị ka ịkwọchasị ụkwụ oche mgbe a kechiri eriri n"olu gị!
  Adịghị ike mmadụ bụ nne nke okpukperechi ọ bụla, na ụjọ bụ nna!
  Atheism bụ akara nke nnwere onwe - Christianity bụ akin ka okwu yinye!
  Onye na-agbaghara ga-agbaghara, onye na-ama ikpe, a ga-ama ya ikpe! Onye na-ekwe ka ịkpọasị banye n'obi ya, na-egbu onwe ya na ndị ọ hụrụ n'anya!
  Onye na-agha ịhụnanya na ebere ga-aghọrọ ihe ịga nke ọma na obi ụtọ!
  Igbu mmadụ bụ n'onwe ya ụdị mmehie nwere akụkụ dị iche iche, mgbe ụfọdụ a na-edepụkwa mmehie maka ya!
  Na agha, mgbagha bụ echiche ikwu - dị ka chọkọleti, tupu ị nwee oge iji nwee mmasị na ụlọ mmanya ha dịlarị n'ọnụ gị!
  Ọnwụ dị ka ezigbo anwansi - ihe omimi, egwu, ihe omimi ma ghara inyefe ihe nzuzo ya!
  Onye agha nọ n'ihe mkpuchi gas dị ka elephant na akwa akwa, ọ gaghị ekwe omume ịjụ ihe ọjọọ ọ bụla!
  Kwere m, na-achọghị ihe akaebe - mgbasa ozi nke okpukpere chi ọ bụla - na-egbu ọchụ na ịdị mfe ya dị ka nkume nkume!
  Ụzọ kacha mma isi mee ka ihe ọjọọ daa mbà bụ ịkwụghachi ihe ọma. Mmadụ dị iche n"anụmanụ n"ihi na ọ pụrụ ime ihe ọma n"achọghị ọdịmma onwe onye nanị, ọbụna ruo n"ibibi onwe ya!
  Evolution adịghị akụziri mmadụ achọghị ọdịmma onwe ya nanị - naanị Onyenwe anyị na-akụzi nke a! N'ime onye ọ bụla na-akwụwa aka ọtọ na onye dị ùgwù, otu mkpụrụ nke Chineke bụ ihe akaebe nke isi ya!
  Mmadụ bụ anụmanụ na-enweghị atụ - mmuo bụ stereotypical, ma ihe kpatara ya bụ nke mbụ!
  Kọmunist yiri echiche nke Iso Ụzọ Kraịst - ụbara ọbara a wụfuru na enweghị ezi uche zuru oke!
  N'agha obodo, iwe iwe na-abawanye ike okpukpu iri, mana nchekwa dị ka ịlaghachi azụ, ịlaghachi azụ yiri ịchịli aka elu!
  N'ụwa nke oge a, ịdị ọcha bụ ihe ịrịba ama na nwa agbọghọ na-asọ oyi ma ọ dịghị onye chọrọ ya, ma ọ bụ na ọ na-eme ihere na ọ chọghị onye ọ bụla!
  Ime ime na-eme ka nwanyị mara mma ma bụrụ onye aka ya dị ọcha mgbe niile, ịma nwoke na-amaghị nwoke na-atụ egwu na mgbe niile dị njọ!
  Okpukpe bụ otu okwu ahụ agbụ agbụ, ọ bụghị nke ukwuu maka ahụ ma maka uche!
  Ihe ọjọọ ga-anata ụra site n"ezi ihe - ka ezi ihe ghara ịtụfu ugwu ya, ihe ọjọọ gharakwa ịtụ ụjọ!
  Ịkwanye nwanyị dị oké ọnụ ahịa, iyi uwe na-adịkwa ọnụ karịa!
  N'ụzọ dị mwute, mgbe ihe ọma nwere ọkpọ, ọ bụ ha ka a na-eji kpọrọ ihe, ọ bụghịkwa ihe ọma n'onwe ya - ọ bụ ezie na ọ bụghị egbe igwe ka a ga-atụ egwu, kama ọ bụ onye na-agbapụ na ya!
  Ụjọ, n"adịghị ka onye ọzụzụ atụrụ, pụrụ ime ka atụrụ ghọọ anụ ọhịa wolf! Ọ dịghị ihe dị egwu karịa nwa atụrụ iwe!
  Ihe na-egbuke egbuke na-adị mfe mgbe niile - naanị obere ihe na-eme ka ihe niile sie ike!
  Nnukwu uche na-agba mbọ maka idoanya ka onye ọ bụla wee hụ ịdị ukwuu ya, uche na-enweghị isi na-emepụta igwe ojii iji zoo ihe efu!
  Atheism bụ ezi uche idiocy - ọ dịghị akọwa ihe ọ bụla, ma ọ na-anapụ mmadụ anwụghị anwụ!
  Ọ dịghị mkpa ịkọ nkọ banyere udo, ọbụna atụrụ ga-azọkwa anụ ọhịa wolf ma ọ bụrụ na ọ na-agụra ha omume ọma!
  Onye mara ihe na-agba mbọ ito eto, naanị onye nzuzu na-enwe afọ ojuju n'otu ọkwa ahụ!
  Uche na-emeziwanye echiche ya, mana nzuzu na-adịgide adịgide!
  Ndụ na-enweghị ihe ize ndụ dị ka ofe na-enweghị nnu, na tii na-enweghị shuga - ikekwe ụdị asceticism dị ogologo ndụ, ma na-eme ka nkeji ọ bụla dị ọhụrụ!
  Nke abụọ dị ka mgbọ, ọ bụrụ na ị tufuo ya, ị ga-emerịrị otu site n'ili!
  Onye na-ekweghị na Chineke ga-ahụ otu puku ihe mere ọ ga-eji bibie mkpụrụ obi ya, ọ bụghịkwa otu ihe ngosi iji zọpụta ya!
  Ndị na-adịghị ike na-akwụ ụgwọ maka ihe niile, mmeri siri ike, na ndị aghụghọ na-enweta mkpụrụ nke mmeri!
  Obi ike na-achọ ndị nwere nkà, ọchịchọ nke ezi ihe, na ike nke ndị ezi omume!
  Agha na-anwale ndị maara ihe, na-eme ka ndị siri ike sie ike, na-atọ ndị nzuzu ụtọ!
  Inwe ụzọ bụ inwe uru: inwe uru bụ imeri, na mmeri ga-eduga n'udo!
  Nzuzu kariri amamihe n'ọnụọgụgụ nke ndị na-ekwu okwu, ọ bụghịkwa nke dị ala na ịdị irè nke mmetụta ya!
  Mana nke a bụ ihe ejidere: aghụghọ nke onye kwere ekwe bụ naanị mfu nke nro, aghụghọ nke onye na-ekweghị na Chineke bụ ọnwụ nke ndụ ebighi ebi!
  Ndị na-adịghị etinye ihe ize ndụ adịghị aṅụ champeenu na caviar ojii na nri na vodka na sprats!
  Isi ihe dị na obi ike na nkà nke onye agha abụghị inye ndụ ya, kama ịlanarị - ịnara ya n'aka onye ọzọ!
  Anu-aru nwanyi di n'ọchichiri, nkpuru-obi-ya di kwa n'ìhè, echiche-ya di kwa n'ọgba aghara!
  Mgbe igbu ọchụ ghọrọ nri maka onye ogbugbu, ọ nweghị nnu - ya bụ, ihe ize ndụ nke onye agha nwere!
  Obi ike bụ ngwa ahịa kachasị ọnụ nke anaghị ere! Ọ bụ ezie na e nwere ọtụtụ ndị chọrọ iwepụ ya!
  Ịta ahụhụ abụghị ntụrụndụ, mana ịrụsi ọrụ ike site na ngalaba ọrụ, nke ọmịiko maka onye ahịa na-emebi onwe gị!
  Onye isi obodo agaghị abụ ezigbo onye mba ofesi nke ala nna ya; ọ na-achọ naanị ọdịmma onwe ya maka nke ahụ!
  Mkpụrụ obi nke ọgaranya bụ ịhụ mba n'anya, ọ bụghị karịa nke mkpụrụ ego ọla edo, ebe ha na-ebuga ya ebe ahụ ma rapara!
  Atọm ọ bụla hà nhata na mbara igwe n'ịdị mgbagwoju anya na ike na-agwụ agwụ!
  Onye mmehie na obi ọjọọ, gụnyere onwe ya, na-ebibi mmadụ, na-eji sayensị mee ngwa ngwa!
  Ọtụtụ mgbe ọganihu na-atụgharị ghọọ mgbalị iji tinye bọmbụ hydrogen ka ọ bụrụ ọkụ sịga!
  Anụ ọhịa wolf na-ezo n'okpuru uwe atụrụ, onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị n'okpuru mkpuchi, na ngwá agha nuklia n'okpuru ala!
  - Teknụzụ kachasị ọhụrụ bụ ngosipụta nke ụdị ihe onwunwe nke ọnọdụ ime mmụọ nke ndị Russia!
  - Teknụzụ kachasị elu agaghị edochi mkpụrụ obi, kọmpụta dị ike agaghị ahụ n'anya, na-ekpo ọkụ, ma ọ bụ megharịa ya!
  Ozizi nke Kraist siri ike karia ogbunigwe hydrogen, nke nwere ike ime ka nkpuru obi di ndu, na-akpali uche, na-enye ndu ebighebi!
  Tụkwasị Chineke obi, ma echefula ihichapụ anya gị!
  Ihe kachasị bara uru na ndụ bụ na ị maghị mgbe ọ ga-agwụ, na enweghị atụ nke ọdịnihu - obere akpa nke ala na-adịghị ahụ anya yiri ka ọ gaghị agwụ agwụ!
  Onye agha dị mma karịa naanị mmadụ, dị ọcha, onye a ma ama, nwee obi eziokwu! Otú ọ dị, n'adịghị ka mmadụ nkịtị, a napụrụ ya ikike ịdị ndụ!
  Site n'igbu ọbụna otu onye, ị ga-ebibi eluigwe na ala dị ntakịrị, nke pụtara na ị na-emehie megide Chineke!
  N'ezie! Onye sabo na-efunarị mgbe niile, ndị ọ raara nye na-akpọ ya asị, na-eledakwa ya anya n"ihi ndị o mere ihe ọjọọ!
  Nrara mmadụ abụghị naanị ime ihe ọjọọ, kamakwa ọ bụ nzuzu igbu onwe ya!
  N'ụzọ dị ịtụnanya, ọnwụ mgbe ị dị obere na-azọpụta gị n'ahụhụ nke ịka nká, na mkpụrụ obi pụọ na unyi, na obi n'ịgba alụkwaghịm!
  Ịṅụ sịga na-agbatị ndụ naanị n'otu ikpe, dịka ọchịchọ ikpeazụ tupu e gbuo ya!
  Ngbanwe chọrọ ịchụ àjà! Nwa oge, ma ọ dịghị ihe siri ike karị, karịsịa maka nwanyị! N'ezie, ọ bụghị karịa ịwa ahụ plastik!
  Ọrụ dị na Motherland bụ ihe kacha mma maka omume na-ekwesịghị ekwesị; ime ihe ọ bụla dị nsọ ma ọ bụrụ na ntụle nke ịhụ mba n'anya na-ekpebi ya!
  Kọmunist gbagọrọ agbagọ dị njọ karịa ikeketeke gbagọọ agbagọ - n'ichebe ọ dị mfe gbue isi ma dabara adaba iji gbutuo ha!
  Eze nwere ike ime agadi ka oge na-aga - naanị ndị mmadụ na-eto eto mgbe niile, eze nwere ike ịbụ nwata - naanị ndị mmadụ na-etolite mgbe niile, eze nwere ike ịra ara ma ọ bụ mụọ onye nzuzu, ma amamihe nke ndị mmadụ anaghị anwụ anwụ! Ya mere, ka ndị mmadụ, ọ bụghị ndapụta kpuru ìsì, kpebie onye ga-achị ha!
  ọdịmma nke Motherland nwere ike igosi obi ọjọọ, ma nke ikpeazụ, nke mbụ, a ghaghị igosi onwe ya!
  Nnwere onwe na-enweghị omume dị ka ụgbọ ala na-enweghị breek!
  Onye were ike: onye siri ike, onye debere ya: onye mara ihe, ma were afọ-ofufo kewa ya: onye di ebube!
  Nrụrụ aka dị ka ọrịa kansa, ọ na-akpata obere mgbu, ma na-ebibi ọbụna karịa n'ezie!
  Ụmụ mmadụ aghaghị ịkwụsị ịbụ swan, crayfish na pike, na-adọta n'akụkụ dị iche iche; na nke a, ọganihu agaghị eguzo otu ebe, ma a ga-adọba n'ime abis!
  Oge bụ ngwa ọgụ kachasị egwu, ọ na-emebi ike nke mmepeanya ma merie ndị dike!
  Ike di n'aka onye-nzuzu: Ọ di ka ihe-agha nke nwere oghere nime ya, ọ nēdebe nke-ọma, ma ọ nēyere gi aka imikpu n'amaghi-ama!
  Mbọ-ọbọ nke ndị ohi bụ nwanne nwanyị nke nta nke ụjọ, ada ajọ omume na nwa nwanyị ihe ịga nke ọma!
  Ụwa na-ekwo ndị dị ike anyaụfụ, na-eleda ndị na-adịghị ike anya, na-eweda onwe ha ala nye ndị ọjọọ, ma e kere ya site n'aka onye okike zuru oke iji nweta izu okè!
  - Naanị ihe kpatara ya na echiche nke iguzosi ike n'ezi ihe nwere ike ime ka ndị mmadụ zuo oke, ma ọ bụrụ na ị gbakwunye ndị isi na ọmịiko na nke a, mgbe ahụ na echiche anọ a ị nwere ike ịtọ ntọala maka ọdịnihu obi ụtọ!
  Akwụkwọ Nsọ bụ akwụkwọ ndị Juu na ime ka ọ bụrụ ntọala ụkpụrụ omume na Rọshịa adịghị mma dị ka iji mkpụrụ akwụkwọ edochi iwu iwu!
  Ọ dị mfe ịchọta onye ọrụ ebere n'etiti ndị na-enweghị ebe obibi karịa onye uwe ojii na-enweghị mmasị!
  Onye uwe ojii na-anaghị anara ihe iri ngo dị ka mmiri ozuzo n'ọzara, ị na-arọ nrọ banyere nke a n'oge ndụ gị niile, mana ị na-enweta ya mgbe niile n'oge adịghị mma!
  N'ọtụtụ oge, onye meriri emeri na onye na-ahụ maka nka!
  Okpukpe na-aga n'ihu dị ka kettlebell si eme onye na-egwu mmiri!
  Obi ụtọ na-enweghị Chineke dị ka ịhụnanya enweghị obi!
  Okwukwe Ndị Kraịst kwesịrị ọ bụghị naanị obe, kamakwa mma agha iji chebe ezi ihe!
  Okpukpe na mma agha abụghị opium maka ndị mmadụ, akpụkpọ anụ dọkịta na-awa ahụ nke na-agwọ mkpụrụ obi!
  Ọ di nma ib͕u otù onye nēmebi iwu kari iru uju ọgu ndi ezi omume ise!
  Ngwa ọgụ kacha dị ize ndụ bụ Akwụkwọ Nsọ dị n'aka ndị ajọ omume!
  Onye nēri ogologo oge di ndu!
  Kọmunist bụ echiche na-egbuke egbuke, mana ọtụtụ mgbe a na-etinye ya n'ọchịchịrị!
  Ndị ajọ mmadụ nwere ezi echiche na-akwafu ọbara karịa ndị ọjọọ nwere atụmatụ ọjọọ!
  Gbaa onye-nzuzu ajuju, tufuo miri n'ugbo, mekpaa ya ahuhu, tie nwa-inyinya-ibu!
  Ọdịdị gbagọrọ agbagọ, mana uche mmadụ bụ onye kwụ ọtọ!
  Ọganihu nwere ikike ibuli mmadụ elu, nke pụtara ime ka ọ bịaruo Onye Pụrụ Ime Ihe Niile nso!
  N'agbanyeghị ole ọgazị ị na-eri nri, gyrfalcon agaghị ejupụta!
  ekwensu na-ezo na hel, onye ukochukwu nokwa n'akpa parishioner!
  Ebe a na-adọba ụgbọala n'ime ime obodo abụghị ihe dị mkpa n'etiti ụlọ elu, mana ọmarịcha n'etiti ọnụ ụlọ!
  Ohu nke na-eweda eze ala: chi otu awa na ekwensu ebighi ebi!
  . Agbụrụ mmadụ ga-enweta ike niile ma ọ bụ pụọ n'anya!
  A kara aka madụ ibi ndụ dịka chi ma ọ bụ ịnwụ dị ka ikpuru!
  N'agbanyeghị otú i si asụcha nkume nkume, ọ gaghị aghọ pearl! N'agbanyeghị otú i si ejikwa ya, akwụkwọ graphomaniac agaghị abụ nnukwu ihe!
  Ọtụtụ ọbara na-awụfu site n'okwu ọnụ, echiche na-egbuke egbuke na ezi ebumnuche!
  Ka echiche ahụ dị ọcha, ka unyi na-arapara na ya n'oge mmejuputa ya!
  Mmanye na-emebi ịhụnanya na-enweghị njedebe!
  Ị nwere ike susuo ụtarị ahụ, mana a na-eme nke a naanị n'ihi na ọ ga-adaba adaba itinye ezé gị n'ime ya!
  N'ozuzu, ihe kacha sie ike bụ ịmanye onye aṅụrụma ka ọ hapụ karama ya na onye na-anụ ọkụ n'obi okpukpe ka ọ hapụ echiche ya!
  N"agha, otu sekọnd bara ihe karịrị otu puku shells!
  Ọ di nma inwu n'ìhè, kari ibi n'ọchichiri! Ọ bụghị ìhè ịwa ahụ!
  Mkpụrụ ego na-egbu egbu karịa mgbọ, ọ na-adaba n'ime obi!
  Nri ozugbo na-egbu egbu dị ka bọmbụ hydrogen, naanị a na-eji ya eme ihe ọtụtụ mgbe!
  Lovehụnanya bụ ọka iwu kachasị mma, ọ na-akwụwa aka ọtọ na-achọghị ịkwụ ụgwọ!
  Ijere nna ukwu abụọ ozi pụtara ịgbalị ịdabere n'elu ugwu abụọ, ụkwụ gị ga-apụ!
  Kedu ka ntọala agwakọtara ya na ihe dị ka ọbara nwere ike isi sie ike?
  Ọ di nfe ib͕u onye nēmebi iwu kari ime ka onye ezi omume si n'ọnwu bilie: ma nke-mbu bara urù kari!
  Ntụle ego anaghị adị oke oke, ọbụlagodi ma ọ bụrụ na ibu dike siri ike iburu, katrij ọzọ ga-azọpụta ndụ!
  Ihe efu nke ndị ndu dabara kpọmkwem na obi ọjọọ ha - n'ụzọ dị iche na ọgụgụ isi na agụmakwụkwọ!
  Ọ kacha mma ka onye ụjọ ji zoo n'igbe ozu, na maka onye aghụghọ n'okpuru nnukwu ite!
  Ka ọkwa ahụ dị elu, okwukwe na-ebelata!
  Agha bụ ụlọ akwụkwọ ndụ ka mma ịwụ. Agbanyeghị na mkpa akụkọ ihe mere eme ka ga-amanye gị ịnwale ule ọbara!
  Aka nwanyị dị nro karịa nke nwoke, mana ọ na-agbasi ike, pere mpe, mana ọ na-ejidesi ike!
  Onye-nzuzu nwere ike ipunara madu ihe: ma ọ bu nání onye-nghọb͕u nwere ike ikwata ihe-nkwata.
  Achọla Chineke n'eluigwe, ọ dị ndụ, ọ bụ ezie na ọ na-ehi ụra mgbe mgbe n'uche nke onye ọ bụla!
  Echiche na itinye uche nwere ike ịkpọte Onye Pụrụ Ime Ihe Nile n'ime onwe ya!
  . ISI #14
  Maria Kolesnikova - dike a magburu onwe ya na pụrụ iche, na onye bụbu onye mkpọrọ ndọrọ ndọrọ ọchịchị - onye na-ama aka ọchịchị aka ike nke mustachioed boar nọgidere na-ede akwụkwọ aphorisms;
  A ghaghị ijikọta ekweghị na Chineke na omume dị elu, ma ọ bụghị ya, mgbagha na ọrụ nke agụụ mmekọahụ ga-ebibi ihe kpatara ya!
  Enyemaka n'agha na-abụkarị oge, mgbe ụfọdụ n'isi, mana mgbe niile n'oge na-ezighi ezi na ezughị oke!
  Mmeri dị mfe dị mma maka obere akpa, mfu siri ike dị mma maka ụbụrụ!
  Ụra fọrọ nke nta ka ọ nwụọ, naanị ihe na-enye nsogbu n'obi!
  Kraịst dị nsọ ma dị mma dịka ifuru, naanị ijiji ndị na-eje ozi ụka na-ekuru ya nke ukwuu!
  Ndị tụkwasara obi n"ụdị nke ha enweghị atụ ga-aghọ ndị a ga-arara nye!
  Ndị na-ekweghị na Chineke na-eme ndị ọchịagha kacha mma, ha anaghị anabata aro, ha na-echebe ndụ ha na ndụ ndị ọzọ, ha na-eche n'onwe ha!
  Onye kwenyesiri ike na ekweghị na Chineke dị mma karịa onye kwere ekwe na-enweghị nkwenye!
  Ị gaghị enwe isi ọwụwa, ọ bụ ọkpụkpụ! Ọ bụ ezie na mgbe oghere!
  Nwanyị ji ire ga-aga ebe Commando ji egbe igwe agaghị agabiga!
  Nnwere onwe na-enye ike, ma yinye nyagburu!
  Omume, site na okwu ruru unyi!
  Ozi ụgha dị ka ọnyà e ji akọ debe!
  Ee e, ọ bara ọgaranya bụ onye na-anụ ọkụ n'obi na nwunye ya!
  Ọ bụghị ndị ọgaranya nwere ihe niile. Na onye na-adịghị ebi na mbinye!
  Ndị ọchịagha adịghị ike enweghị mmeri siri ike!
  Na ị ga-enwe ike igbu mmadụ, mana ọ ka siri ike ịzọpụta ndụ mmadụ!
  Mmadụ bụ ajọ ihe e kere eke na-adịkwa ka enwe, naanị agụ ya ka nke agụ, mkpịsị aka ya na-adọka ígwè!
  Ị nweghị ike ịba ọgaranya site n'ire akọnuche gị!
  A na-enwe ngwa ọgụ ole na ole mgbe niile, n'agbanyeghị oke ndị agha!
  Mkpụrụ obi dị ka obere akpa efu; ọ dị mfe ịgagharị, mana ọ siri ike ibi!
  - Ịkwesịrị iji amamihe na-achị achị, n'egosighi adịghị ike, kamakwa n'ejighi ike eme ihe! Ike nke onye ọchịchị bụ ikike ịjụ ime ihe ike!
  Ime ihe ọjọọ pụtara ịrara ezi ihe nye!
  Eze na-anọgide na-abụ eze ọbụna n'akpa uwe, ma uwe na-acha odo odo enweghị ike ịgbanwe onye ruru unyi na mmụọ!
  Mpụ kasị njọ bụ inye nnwere onwe nye ihe ọjọọ, na-ahapụ ezi ihe n'enweghị nchebe!
  Echiche gbakwunyere ihe ọmụma, mụbaa site na mmuo na-enweghị isi, bụ ike nwere ike ibugharị eluigwe na ụwa site na ntọala ya!
  A ga-enye ụmụaka na-arịa ọrịa nri ike, ma ọ bụghị ya, ha ga-anwụ.
  Ma na nke a, ọ dịghị onye ga-akọcha na anyị na-emegbu ụmụaka, na-enye ọgwụ ndị na-elu ilu ma na-agba ntụtụ!
  Agha na-adị ebere mgbe ụfọdụ karịa dọkịta na-awa ahụ nke na-ebipụ aka!
  Nwanyị na-enweghị ihe ịchọ mma dị ka osisi na-enweghị akwụkwọ, nwoke na-enweghị frills dị ka ogwe na-enweghị lichen!
  Ezi ụmụ agbọghọ hụrụ ntị ha n'anya, ụmụ agbọghọ ọjọọ na-eji ọnụ ha eme ihe niile maka ego!
  Agha bụ ihe arụ dị ka mmanụ castor, ihe arụ, dị ilu, ma na-enweghị ya ị gaghị eme ka mkpụrụ obi gị dị ọcha, ị gaghị eme ka uche gị dị ike!
  Maria Kolesnikova bụbu onye mkpọrọ ghọrọ eze nwanyị mara mma. Ọ ma na oge ga-abịa mgbe ndị ntọrị ahụ weghaara ọchịchị na obodo Ọcha ga-abịa na njedebe. + Osisi afụ ọnụ na nke isi nkwọcha ga-akwụkwa ezigbo ụgwọ maka mmebi iwu a o mere ndị ya. Na maka nbibi nuklia kwa.
  Ka ọ dị ugbu a, nwa agbọghọ-eze nwanyị nọ na-achị ọchịchị elf.
  Agha ndị dị n'etiti elves na orcs akwụsịghị. Ụmụ agbọghọ, ndị mara mma nke ukwuu na ndị na-adọrọ adọrọ, nọgidere na-alụ ọgụ na ndị na-agba ntutu isi, ndị na-adịghị mma na ndị na-asọ oyi Putin.
  Ya mere, Elf nwere ntutu oroma were ma pịa bọtịnụ igwe nwere ihe mgbapụ rọketi ọtụtụ mgbawa na ọnụ ọnụ ya na-acha uhie uhie. O were ya ma jiri ike na-egbu egbu na-agba ya ụkwụ.
  O wetara mbibi na mbibi. Adọwara ụlọ ọrụ abụọ nke anụ ọhịa bea Putin ma gbaa ọkụ ozugbo.
  Nwa-ab͕ọghọ ahu were ya, malite iti-nkpu, nēb͕apu ezé-ya nile, nke di ọcha kari nzu;
  The Orc bụ aghụghọ na aghụghọ,
  Ọ hụrụ onwe ya dị ka aristocrat ...
  Ọkụ nke agha onye ọzọ na-ere,
  O jikwa anyaukwu jidesie ya ike!
  
  Anụ ọhịa bea ebuliri elu n'elu ugwu;
  Nke a ga-abụ ihe nlereanya - onye na-eme ihe ike!
  Anyị ga-adọkasị ndị iro anyị -
  Onye ọ bụla maara na Elf siri ike!
  
  Mana Orc na-akpali Fuhrer -
  Anyị ga-enye gị ọtụtụ puku tankị !
  Ị gaghị enwe nsogbu
  Anyị ga-anakọta mmasị n'aka ndị ohu ọnụ!
  
  Ọfọn, onye ọrụ nchekwa na-ama ya jijiji,
  Ekwenyere m ịbanye na nsogbu!
  We tuda usu nile nke Ọwuwa-anyanwu;
  Mwakpo ígwè na isi obodo!
  
  Mana o zutere elf bayonet na bayonet.
  Ọ bụ ebe e wusiri ike monolith dị nkọ!
  Ndị iro nọ n'okpuru Elf -
  Na ìgwè anụ ọhịa a na-agba ọsọ!
  
  Orc iwe na-agụta nri ehihie -
  Kedu ihe ga-eme Red Square!
  Ma mma agha ahụ jisiri ike bepụ ya -
  Usuu ndị dike a na-apụghị imeri emeri!
  
  Onye mmegide ga-aghọ ájá;
  Ụgbọala ha ruo Orklin!
  Eb͕ọ-elu- igwe nke agha,
  Ndị agha m bụ ndị a na-apụghị imeri emeri!
  
  Ka anyị chọta oghere maka Fuhrer,
  Na osisi ka nkọ maka ajọ anụ ọhịa bea!
  M ga-egbu orcs ọjọọ niile -
  Anyị ga-agba ha mmiri ehihie na abalị!
  
  Orc ọjọọ na-acha ọkụ na-ese anwụrụ,
  Anụ ọhịa bea na-ahapụ ma hapụ!
  Mmezu na-adịgide adịgide bụ granite,
  Ka anyị ṅụọ tii si na saucer maka ezumike!
  
  Anyị ga-akụ ubi alaka,
  Ebee ka osisi apụl dị velvet nwere gilding ...
  Ebee ka peal kacha oké ọnụ ahịa dị?
  Ebe anyị na-agba ọsọ karịa ụgbọ elu!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ ji oké ịnụ ọkụ n'obi na-abụ abụ na ịma mma nke olu ha. A sịrị na ndị a bụ ndị mmụọ ozi nwaanyị.
  Ndị dike ahụ mara mma nke ukwuu na sexy. Ma ire ha dị nnọọ mma ma na-agagharị agagharị, ma na-adị nnọọ nro. Ha na-eji ha na-eke ọrụ ebube na-enweghị atụ na nke pụrụ iche.
  Cheedị otú ụmụ agbọghọ si nwee ike ibibi anụ ọhịa Putin. Na nke a dị oke mma ma mara mma nke ukwuu.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị ga-ewere ya na-ebigbọ n'elu ngụgụ ha.
  Komsomol abụghị naanị afọ, elf n'ọnụ ụmụ agbọghọ na-atọ ụtọ!
  Na mgbe ahụ, ndị mara mma nara ya ma na-afụ ụfụ, ọzọ na-eji mkpịsị ụkwụ ha efu. + Ha wee jiri ugoloọma daa. Ha wakporo anụ ọhịa bea Putin. Mgbe mgbịrịgba ahụ na-agba ara site na ịfụ ụta nke elves, ọ na-amalite ịgbagharị, ma n'ime ihe mkpuchi na-ada n'ala wee dụpuo okpokoro isi.
  N'ezie, ha niile tụgharịrị dị oke mma yana nnukwu mbibi na-enweghị atụ.
  N'ebe a, gbalịa itinye mkpịsị aka n'ọnụ ụmụ agbọghọ dị otú ahụ: ha ga-ata ahụhụ n'ezie.
  Ma n'ezie ọ bụghị nanị.
  Mgbe agbapụ na orcs site n'enyemaka nke nipples na-acha uhie uhie, ụmụ agbọghọ na-ewere ara ha na-abụ abụ;
  N'oge ọkọchị, anwụ na-achasi ike.
  Ikuku juputara na mmanụ aṅụ - igirigi!
  Mmetụta m maka mba nna dị ọcha,
  Na-eji mmiri pọmpụ na-asa ahụ!
  
  Anyị na-agba ọsọ na ahịhịa emerald,
  Dị ka bunnies na-agbapụ ụkwụ efu.
  Anyị ghọrọ ndị ọsụ ụzọ n'ihu.
  Ọ dịghịkwa onye dọkpụrụ anyị n'ike!
  
  A sị ka e kwuwe, ọdịdị mara mma nke ukwuu,
  Ọwụwa anyanwụ ji rubi kpụrụ ya.
  Anyanwụ dịkwa ka ọkọlọtọ uhie,
  Ugbu a pulitere na-aghọ odo odo, oké ifufe nke ọla edo!
  
  N'ime ohia na agụba ahihia ọ bụla .
  A na-ahụ ezigbo mmụọ nke ala nna...
  Dị ka eriri nke pearl na-akpụ akpụ.
  Ọfụfụ Poplar na-ese n'elu!
  
  Ọle ọ tọ dụdu ẹge ọ-dụ-dụ-mma,
  Olu ọlaọcha nke onye abalị.
  Rodoveria bụ ihe m hụrụ n'anya ,
  Na chọọchị dị iche iche na ọlaedo domes!
  
  N'ebe a, anụ ọhịa bea na-eme akara n'osisi ahụ.
  Nkịta na-efekwa ọdụ ya...
  Gyrfalcons ji mkpu na-efe efe na mbara igwe,
  Nke a bụ elves anyị, ụlọ ahọpụtara!
  
  Azọla onye ala ọzọ ruru unyi,
  Ndị agha agaghị abịa n'ala nna!
  N'ihi na anyị na-ejere ndị isi abụọ ozi
  Eluigwe na Ala n'okpuru aka ugo!
  
  Na mbara igwe, anyị ga-eji a trill falcons efe,
  Anyị ga-emeri mbara ụwa!
  A na-achịkọta ngwongwo ndị dị n'ubi ruo ọka;
  E kwuwerị, Elf bụ Rome nke atọ!
  Ee, ụmụ agbọghọ, ozugbo ha malitere ịbụ abụ, ị pụghị ịkwụsị ha ngwa ngwa. Ndị elves na-eme ike ma na-egosipụta oke iwe ha. Ha ndị dike n'ezie dị nnọọ mma. Ya mere, ụkwụ efu ha, mara mma nke ukwuu, sexy na nke na-adọrọ adọrọ malitere ịtụba onyinye nke mbibi na mbibi.
  Na onyinye ndị na-emebi emebi nke mkpochapụ sitere na anụ ọhịa bea Putin. Ọ dịkwa mma nke ukwuu. Na ọtụtụ ndị agha sitere na ndị agha Vladimir Putin e gburu, bibie ma gbaa ọkụ.
  Ụmụ agbọghọ ahụ wepụrụ ire ha ma tie mkpu:
  Otú anyị si ebi ọgụ
  Ma ghara ịtụ egwu orcs,
  Ya mere, ụmụ agbọghọ ga-egosi karate!
  Azọpịara ya, orc maara na unyi.
  Gị Putin abụghịzi onye isi,
  Ọgwụgwụ ga-abịakwasị Setan nkwọcha!
  Ọgwụgwụ ga-abịakwasị Setan nkwọcha!
  Otu a ka ụmụ agbọghọ na-abụ abụ mara mma na nke mara mma. Na ha na-egosi ọnụ ọgụgụ kachasị elu na mbibi, ọnwụ, na ndị ohi oghere.
  Nke a bụ n'ezie ihe otu ọgụ na-akpata mbibi na ọnwụ.
  Ma ụmụ agbọghọ ahụ nara ya wee malite ịkwasa iyi okwu ọzọ. Naanị oge a ọ bụghịkwa abụ abụ, kama aphorisms nwere nku;
  Ego bụ naanị ngwa maka ijere ala nna ozi. Mgbe e nwere ọtụtụ n'ime ha, ozi ahụ na-adịkwu irè ma ọ bụrụ na i nwere akọnuche!
  Ọ bụrụ na ọ na-azọpụta Motherland, n'enweghị obi abụọ, n'amaghị - mgbe ụgha na-eduga ná mmeri, mgbe ahụ ọ dị nsọ!
  Nkwenye bara uru maka okwukwe dị ka akwara maka aka - na-enweghị ya, ọ nweghị ike ma nwụọ!
  Ha na-efega na nnukwu ihe ịga nke ọma, ọ bụghị ịwụ elu!
  Mgbe onye ama ama na-achị ọchị na-aṅụrị, onye nkịtị na-akwa ákwá na-eru uju, n'ihi na ọ na-atọ ndị isi ala ụtọ maka ọnwụ nke ndị arịrịọ!
  Ndị isi mgbe ụfọdụ na-eme ihe ọchị na-eme ka ndị mmadụ chịa ọchị!
  Ego bụkwa ndị agha, ọ dị mkpa ka e chebe ha ma cheta: mkpa bara uru dị mkpa karịa nsọpụrụ! Nke ikpeazụ bụ maka ire ere, mana nke mbụ enweghị ọnụ ahịa!
  Elu na-ada ụda mgbe niile - ntozu na-atọ ụtọ!
  Nkwa kacha mfe bụ nke kacha sie ike idobe! Kedu ihe nwere ike ịdị mfe karịa ịghara iku ume, mana ọ naghị adịkarị onye ọ bụla na-adịgide ruo mgbe anyanwụ dara!
  Ime ihe ike bụ àgwà dị mkpa nke iwu na usoro!
  Okwu na-ama jijiji ikuku - mma agha na-etipịa anụ!
  Esemokwu banyere okpukpere chi dị ka mgbanaka, ọ dịghị ọgwụgwụ na anya na mgbe niile na-alaghachi na ochie arụmụka!
  Nrara nye dị ka mmanya - naanị gị na-eme ya ngwa ngwa, mana nkwụsịtụ siri ike!
  Ihe ọjọọ na mbụ, mgbe ị na-adịghị amasị onye agbata obi gị, ị na-emerụ ya, na mmehie bụ nnwere onwe!
  Dịka ọmụmaatụ, mmekọahụ bụkwa mmehie, ọ bụ ezie na n'ezie ị na-eme ka onye òtù ọlụlụ gị ghara ime ihe mgbu, ma obi ụtọ!
  Ọ dịghị ihe na-eweta ndị dị iche iche ọnụ dị ka onye iro nkịtị!
  Ọ bụrụ na ịchọrọ ime udo na onye iro, were agha nkịtị!
  Ọ dịghị ihe na-eme ka ndị agha ghara ịda mbà dị ka ọchịagha ọjọọ na ahụ nwere ụbụrụ na-arịa ọrịa!
  Ọchịagha na-ehulata dị ka mkpanaka ígwè siri ike ka ọ gbutuo ya!
  Onye nledo bụ ọrụ kacha atọ ụtọ n'ụwa: izi ezi nke dọkịta na-awa ahụ, ihe egwu nke sapper, ịdị mma nke onye na-eme ihe nkiri!
  Ebere na agha bụ nwanne nke mmeri - n'ihi na onye ọ bụla a na-adịghị emeri adịghị emeri!
  Ịgwa iri okwu dị ka ịlụ ọgụ otu puku!
  Chineke adịghịkwa enwe obi ụtọ n'ụzọ nke ya - ọrụ adịghị agwụ agwụ, ma ọ dịghị onye ga-ekekọrịta!
  Chineke bụ mgbe owu na-ama n'ihi na-akpali nkwurịta okwu nwere ike nweta na hà!
  Enweghị usoro nwere ike ịkwụ ụgwọ mmụọ ọgụ, mana enweghị mmụọ enweghị ike ịkwụ ụgwọ site na usoro!
  Onye agha, dị ka ụrọ, aghaghị ịnọ na hel iji nweta uru!
  Ịbelata mmefu agha bụ ụdị nchekwa kachasị na-emebi emebi!
  - Ụfọdụ nwere afọ na paspọtụ ha, ndị ọzọ nwere amamihe tozuru oke karịa afọ ha!
  - Afọ na-agbakwunye wrinkles, mana uche na-etolite naanị site na ọrụ ma ọ bụ ọsụsọ agha!
  Ndọrọ ndọrọ ọchịchị, dị ka ihe mgbochi, ga-ahapụrịrị, mana enweghị ike ịgbanahụ agha!
  Ka ihe mgbu na nhụjuanya n'oge mmega ahụ, ka ebube ahụ na-egbukepụ egbukepụ, ka ọ na-enwekwu obi ike na agha ọjọọ!
  Na kọmpụta, mmadụ na-agbalịsi ike igosipụta nrọ a na-apụghị iru eru nke ụbụrụ dị mma!
  Enweghị mmụọ dike, teknụzụ kachasị elu anwụọla, dị ka ahụ na-enweghị mkpụrụ obi!
  Onye na-egbu egbu bụ ọrụ a na-eleda anya, ma ọ chọrọ nkà nke dọkịta na-awa ahụ, omume ọma nke onye na-ahụ maka cellist na ọchịchọ nke onye na-esi nri!
  Ihe na-abaghị uru bụ mgbe niile n'ọtụtụ, mkpụrụ ọka ọla edo dị ụkọ n'etiti ájá!
  Ịnwụ na nsọpụrụ nke ikike, ibuli anụ ahụ elu - ịbụ onye ụjọ na iweda mkpụrụ obi!
  Ịlụso nwanyị ọgụ bụ ihe ikpeazụ - mmeri adịghị eweta laurels, mmeri na-ekpughere gị ịkwa emo, nke a na-apụghị ịsacha site na nrigbu!
  The nobility nke ezinụlọ na-abawanye ibu ọrụ - a ruru unyi ọdụm bụ ihe arụ, a ruru unyi ezi bụ naanị ọdịnihu iri!
  Agha bụ ehi, arara ara maka ọla edo, mana ọ na-esi n'ọbara!
  Ịnyịnya gị bụ mkpụrụ obi gị, ngwá ọrụ mmeri ejidere n'agha!
  Ị pụghị ọbụna ida n'ụzọ obiọma, hapụ naanị imeri!
  Mgbe ọ siri ike ịlụ ọgụ ọ na-adọrọ mmasị, mana ọ na-ewute karịsịa maka ndị enyi nwụrụ anwụ!
  Ịdị ebube nke onye agha abụghị ihe mere a ga-eji na-eleghara aghụghọ anya na ịjụ amamihe!
  Ụlọ elu ahụ dị mwute n'etiti ụlọ elu, ma ọmarịcha ụlọ gbara ya gburugburu!
  N'ozuzu, e hiwere omume Ndị Kraịst ma ọ bụ ndị Alakụba n'oge mmalite oge emepechabeghị anya, na ịbụ ndị ha na-eduzi dị ka iji anyụike gbutu ụgbọ mmiri!
  Ịkpọ onye ezi omume dị ka onye-nzuzu pụtara ịkpọpu isi n'isi gị!
  Akọchala nkume - ị ga-asụ ngọngọ, akọchala oké osimiri - ị ga-erikpu, adịghị akọcha mmadụ - ị ga-atụfu mkpụrụ obi gị!
  Ọlaedo anaghị akwa akwa, doubloon anaghị agba nchara!
  Ihe nzuzo steeti bụ ibu dị arọ nke na ha nwere ike ịzọpịa olu gị!
  Ezé ọla edo na ụbụrụ nsị - arịa dị oke ọnụ ahịa nwere ọdịnaya efu!
  Mgbe ị na-ejuputa afọ gị, mee ka ntị gị dị nkọ!
  N'agbanyeghị otú i si asụcha nkume nkume, ọ gaghị abụ diamond!
  Enweghi afọ ojuju nwanyị dị ka imerụ panther!
  Mmadụ bụ chi nta nke e kwere ka ọ too na ihe ọmụma!
  Site na anụ ahụ nke ndị iro na esemokwu obodo, ị nwere ike ime achicha mmeri!
  Na-arụ ọrụ na agụba dị ka ahịhịa onye na-ese ihe na-achọ ọ bụghị naanị ike na nkenke, kamakwa mkpali!
  Ma ndị na-enweghị ụkpụrụ na-ejikarị ụkpụrụ okpukpe eme ihe!
  Ọgụ na-enweghị mmerụ ahụ dị ka porridge na-enweghị nnu, n'ụzọ kwesịrị ekwesị!
  Nwanyị enweghị afọ ojuju dị njọ karịa ekwensu, dị aghụghọ karịa asp!
  Agha, dị ka mmekọahụ, chọrọ nrụgide na obi ike, mana ihe ịga nke ọma na-achọkwa nkà!
  Ọbụna ekworo dị ike na-enye ohere maka uwe eze!
  Gịnị bụ ngụkọta oge - dị otú ahụ bụ n'ihi!
  Uzuzu uzuzu dị ka anụmanụ a zụrụ azụ: ọ na-ama jijiji, ma ọ dịghị ata!
  Ha na-ekwu na ọ siri ike ịbụ chi, mana ọ na-esi ike karị na, nke kachasị mkpa, na-ewe iwe karịa ịbụ ikpuru!
  Ebe dị ala na-akwụ ụgwọ maka ọgụgụ isi dị elu, mana ọ nweghị ụdị nwere ike ịkwụ ụgwọ maka nzuzu!
  Agha na-akpali mmasị, ma ọtụtụ mgbe adịghị mma!
  Nwoke nke na-enweghị ike imeju nwanyị: dịka onye na-ede uri na-achọsi ike ịchọta njedebe nke amaokwu!
  Ị nwere ike ịgbanarị mgbọ, mana ị gaghị agbanarị akara aka!
  Ịbụ onye na-egbu egbu dị mfe karịa ịbụ dọkịta, mana ọ dịkwa ize ndụ karị!
  Initiative na agha dị ka ifufe na ụgbọ mmiri na-enweghị ya, ọ dịghị mmegharị!
  Ọ bụrụ na e nweghị akwọ ụgbọ mmiri, ụgbọ mmiri dị ize ndụ karịa uru!
  Meri ndị iro gị, ma kwanyere ndị mkpọrọ gị ùgwù!
  Ọ bụghị n'efu ka oke bụ ihe e kere eke na-adịgide adịgide, na ọdụm, ụdị dị ize ndụ, dị n'etiti anụmanụ dị ka n'etiti ndị mmadụ. Uru na-emeri ọchịchị!
  Ebere bụ echiche nke ndị ụkọchukwu, na mgbe ahụ naanị mgbe ọ bụghị banyere obere akpa ha!
  Ọbara bụ ihe ngwọta na-adịghị mma: kedu ihe simenti mmadụ nke ájá!
  Agbụ ọla edo na-egbuke egbuke, ma ọ dị arọ karịa ígwè!
  Ịdị ukwuu nke mmụọ bụ ịghara ịchị ọchị n'ịdị njọ ọbụlagodi mgbe ị mara mma nke ukwuu!
  Ị nwere ike ịlụ ọgụ na-enweghị ọta, ma ebe ọ tụfuru mma agha nke onye agha, ọ kwụsịrị ịbụ dike!
  Ọnọdụ onye ogbugbu anaghị anọgide na-enweghị ohere, ọ bụrụgodị na ọ naghị eweta uru ihe onwunwe!
  Onye oke tara - anaghị atụ egwu oke!
  Igbu ọchụ dị ka mmekọahụ - ọ chọrọ ugboro ugboro na ụdị dị iche iche!
  Igbu ọchụ dị mma karịa mmekọahụ - onye mmekọ na-adị ọhụrụ mgbe niile na enweghị atụ!
  Mmasị onwe onye na-adị elu mgbe niile karịa akọ na uche mgbe a na-eweda nke ikpeazụ na plinth!
  Ị pụghị ịṅụ mmanya mmuo nke dike, ị nweghị ike ime ka obi sie gị ike!
  Ụzọ kachasị mma isi dị ka mmadụ bụ inyere onye agbata obi gị aka, na ịdaba n'ọkwa anụmanụ site n'ịkụ ndị na-adịghị ike!
  Ụka dị ka ụlọ ahịa, naanị ngwa ahịa na-adị mgbe niile!
  Onye pirate bụ onye achụ nta akụ, na chioma hụrụ onye na-ekesa ya n'ụba!
  Ofe nke agha chọrọ ihe na-esi ísì ụtọ dị ka ọnwụ!
  Anyị aghaghị irubere akọnuche anyị isi karịa ndị mmadụ!
  Okpukpe dị iche na akụkọ ifo naanị na ego onye na-akọ akụkọ!
  Ha na-alụ ọgụ ọ bụghị na ọnụ ọgụgụ, ma na nkà, ọ bụ ezie na n'ọtụtụ ọnọdụ nke ikpeazụ na-esi ike inweta!
  Ịdị ike na-enye ike! Ike na-enye obi ike! Obi ike na-eweta mmeri!
  Ibi ndụ n"enweghị nsọpụrụ dị ka ịbụ abụ na-enweghị egwu!
  Mgbanwe dị ike karịa isi ike - ị nwere ike iji ezé gị ata mkpịsị aka gị, were ire gị bibie eluigwe na ụwa!
  Oge ga-abịa mgbe nkebi ahịrịokwu ahụ ga-adị ka onye nwere ezi uche dị ka nwoke nwere ezi uche; ọ bụrụ na nke a emeghị, mgbe ahụ agbụrụ ndị ọzọ ga-ewebata okwu ahụ onye ara!
  Ọdịnihu bụ nke ndị ji nsọpụrụ kpọrọ ihe karịa ka ha hụrụ ndụ n'anya!
  Ịgba ohu bụ ihe megidere ịhụnanya, ị pụghị ịma ụdọ na-ejide akpịrị!
  Ọnwụ dike bụ ọmụmụ maka ndụ ebighị ebi, ịdị adị nke onye ụjọ bụ olili ozu adọpụtara!
  Agha bụ ihe a na-apụghị izere ezere dị ka mmekọahụ na ọ ga-akpatakwa otu ihe mgbu na obi ụtọ!
  Abanyela na sleigh na-ezighi ezi, ị nwere ike ịdaba na osisi ma ị gaghị apụ!
  Amụma nke omume bụ nje nke mmeri, ihe ijuanya bụ ifuru nke mmeri!
  Ọ dịghị onye chọrọ itinye ihe ize ndụ ná ndụ ya niile, ma ọtụtụ mgbe ihe ize ndụ na-akwụsị ịchụ gị mgbe ị nwụrụ!
  Ire ndinyom di nsi kari ọgu ube, ọ bu ezie na ọ di utọ kari manu-aṅu!
  Ma n'otu oge ahụ dị ilu karịa wormwood!
  Otú ọ dị, ọ ka mma inwe ụbụrụ dị nro karịa isi efu, ma ọ bụ ikekwe ọzọ!
  Iwe, juputara n'ọkpụkpụ, na ike dị ka pusi, ike dị ka elephant, ma ọ bụ nke ka mma, ụzọ ọzọ - nke ahụ bụ ya!
  Ha na-emebi iwu ọtụtụ oge mgbe ha na-eweghachi usoro iwu!
  Ụka chepụtara pọgatrị bụ isi maka obere akpa, na-ahapụ mkpụrụ obi n'efu na echiche efu!
  Ịchọ ịdị nsọ na chọọchị nke oge a dị ka ịdị ọcha na pigsty!
  Onye na-eti mmadụ ihe bụ onye ọjọọ!
  Ebe nchekwa dị ka akpa nwere oghere, n'agbanyeghị otú ị na-akwatu ya, ị gaghị enwe ike imeju ya, otu ihe m na-aghọtaghị bụ ihe mere o ji esi ike iburu!
  . Ụdị agha bụ ifufe na ụgbọ mmiri nke usoro echiche, na agha bụ ụtarị kacha mma nke na-eme ka ọganihu!
  Ma ọnụahịa adịghị mkpa na agha, ya mere a na-eji igbu ọchụ zụta obi ụtọ!
  Ọ bụ enwe ọdụdụ ndị tuck ọdụ ha n'etiti ụkwụ ha kacha mma - ọ dịghị anụmanụ na-atụ egwu ọnwụ na-enweghị ndị dị otú ahụ nkà nke igbu mmadụ!
  Ọbara enweghị ike ịkwanye ájá mmadụ nke ọma iji tọọ ntọala nke obi ụtọ!
  N'otu oge ahụ, mwepu ọbara na-ahapụ pus nke nrụrụ aka, na-eme ka mba ahụ dị ọcha!
  Onye ọkà mmụta sayensị bụkwa chi, ọ bụ naanị obere, mana ọ na-ahụkarị ihe okike ya n'anya karịa onwe ya!
  Onye na-eche nke ukwuu maka akpụkpọ anụ ya, a ga-ahapụ ya n'enweghị ọkpụkpụ azụ!
  Ezigbo onye hụrụ n'anya na-amalite na mbụ, mechaa ikpeazụ, ma na-eme mkpọtụ!
  Ka a sịkwa ihe mere agha ji bụrụ nne nke nchọpụta niile, nwanne nke mmụọ nsọ, ada nke ọgụgụ isi!
  Ọ baghị uru otú i si ebi ndụ - isi ihe bụ ịnwụ n'ụtọ, na ọnụ ọgụgụ kasị elu nke obi ụtọ!
  Ihe kacha mma maka udo bụ mmeri ziri ezi, na mgbe ala nna gị meriri, ọ na-adị mma mgbe niile!
  N'ozuzu, okpukpe ọ bụla dị iche na ọgwụ ọjọọ na steeti, kama ịkpagbu ha, na-eji ịnụ ọkụ n'obi na-agba ndị na-ere ahịa ume!
  Ọ dị mfe ịgba ndị na-aṅụbiga mmanya ókè ume!
  Ịnyịnya mmanya na-egbu adịghị enwe mmetụta ịdị arọ nke olu olu ma ọ bụ nhịhịa nke ụtarị!
  Ịnụ ọkụ n'obi okpukpe bụ ara nke afọ ofufo!
  N'etiti ndị nchụàjà ọ dị ka n'oké ọhịa: osisi oak dị gburugburu, ezi ọ bụla na-agbalị iri ya!
  Obi ebere dị ka agbụ, obi ike na-ekekọta, dị ka agwọ ka ha na-emebi nsọpụrụ, dị ka ezì ka ha na-emebi ọrụ!
  Ntorobịa bụ onye nzuzu - ịka nká bụ aghụghọ!
  Agha bụ egwuregwu kachasị amasị nke ị na-ekwesịghị ileghara mmegharị anya ma mee ka onye gị na ya na-emekọ ihe chee echiche!
  Okpukpe bụ ngwá ọrụ mmanye kasị dị irè; ọ na-etinye uche n'ohu, na-akpachi echiche, ma na-emikpu anyị n'echiche efu!
  Ozizi na-egbuke egbuke nke okpukpere chi ọ bụla na-akparị mmụọ ịnụ ọkụ n'obi na obi ọjọọ nke ndị na-eso ụzọ ya!
  Ike na-enweghị ibu ọrụ dị ka ụgbọ mmiri, enweghị ntụzịaka, n'agbanyeghị otú ifufe ziri ezi si efe, ọ ga-ejedebe na ọdachi!
  Agha ọgbara ọhụrụ bụ ọgụ dị n'etiti ndị ọkpọ abụọ dị egwu , nke abụọ nke igbu oge: ịkụ ọkpọ miri emi nke ị gaghị ebili!
  Mgbe ị na-eche obi ụtọ, sekọnd hà nhata na enweghị ngwụcha!
  Na enweghi ngwụcha na obi ụtọ hà nhata nke abụọ ma ọ bụ iti nke obi!
  Dike nwuru anwu kari onye ujọ di ndu!
  Ka ị na-emehie - ka ezi ekpere na nchegharị!
  Usoro agha kwesịrị ịdị ka ígwè, dị ike ma na-agbanwe agbanwe nke a na-eme nchara damask!
  Chineke dị ka ọdụm: ọ na-amagharị na-adọkapụ akpụkpọ ahụ, makụọ - nyagbu, isutu ọnụ - ịta!
  N'ezie, ma ị pụghị ịmara na ịmakụ ọkụ, n'adịghị ka nwanyị!
  Epaulets nwere ike ịgbakwunye mpako na onye na-akparị mmadụ, na ịkwanye onye-nzuzu, ma ha agaghị eme ka onye ụjọ ji nwee obi ike, ma ọ bụ onye-nzuzu ka ọ bụrụ onye aghụghọ!
  Mmeri dị mfe dị ka ihe agha nwere oghere, ọ dị mma iyi, mana ọ dị ọnụ ala ma nwee nchebe na-adịghị mma!
  Ọnwụ na-atụ nwoke obi ike egwu - ọ bụrụ na o rie achịcha!
  Ha na-atụ anya mgbe niile ka égbè eluigwe, ma n'otu oge ahụ, ha na-ejikwa mmiri mgbe niile!
  Onye ọ bula nke jọrọ njọ n'ahuhu, ọ nọ n'ihe-ndina!
  Ikpe ziri ezi adịghị amasị onye adịghị ike, akụ adịghị amasị onye ihere, akụ na ụba adịghị amasị onye na-akwụwa aka ọtọ!
  Ebere bụ oke okomoko - Maka onye ọchịchị na-adịghị ike!
  Onye ọchịchị siri ike aghaghị ịdị obi ọjọọ. O siri ike ịrahụ ụra n'elu nkume n'ihi na ọ siri ike!
  Indecisiveness: mbụ ịrịba ama nke adịghị ike!
  Nwatakịrị bụ akwụkwọ efu, ọ bụghị ya kpatara na enwere ọtụtụ ndị na-ede akwụkwọ n'etiti ndị okenye!
  Ndị enweghị nchekwube anaghị abanye n'ime nsogbu!
  Ị nweghị ike ịsacha isi gị na enema, enwere ọtụtụ oghere, niile na-abata!
  Lelee asụsụ gị. Nke a bụ akwara kachasị ike, ebe ọ bụ na ọ nwere ike igbu ọtụtụ nde mmadụ, na nke kachasị ike, ebe ọ bụ na ọ nwere ike ịrara onye na-ekwu okwu!
  Ogologo ire na-ebelata ndụ, ewezuga nkwupụta ịnwụ anwụ!
  Ọ ka mma ịkekọrịta mmeri karịa iburu ibu nke mmeri naanị!
  Uwe elu nke aka gị dị nso na ahụ gị, mana ị nwere ike ikpo ọkụ n'ezie site n'inye ya onye agbata obi gị!
  Onye siri ike na-enwere onwe ya mgbe niile, agbụ kachasị ike bụ adịghị ike mmadụ!
  - Onye bụ ọdụm na akwa na n'ọgbọ agha agaghị abụ oke bekee!
  Ịgbachi nkịtị na ebe ahụ bụ ọla edo nke ọkọlọtọ dị elu, mgbe ịchọrọ ịsị ọkọlọtọ na-ada!
  Ịgbachi nkịtị bụ ọla edo, ma ọtụtụ mgbe ụgha!
  Gịnị kpatara ịgbachi nkịtị ji bụrụ ọla edo, n'ihi na igodo ọla edo bụ ụzọ kacha mma isi tọpụ ire!
  Ị gaghị abụ chi ma ọ bụrụ na ị bụghị onye nsọ!
  Ike na-enweghị nkwado nke omume bụ akwara na-enweghị nkwado nke ọkpụkpụ!
  N'okpuru mma agha, a na-egbute ihe ubi iji sie achịcha mmeri, na-atọ ụtọ na ọbara na ilu na anya mmiri!
  Obi umeala bụ nwanne nke ịdị ukwuu, ịnya isi bụ ihe megidere ya!
  Ọ na-esiri ike imeri, ma ọ na-esikwa ike karị inweta mkpụrụ nke mmeri!
  Ozizi na-enweghị omume na ugo na-enweghị nku anaghị efe efe, mana a na-edebe ya n'agha!
  . ISI NKE 15
  Maria Kolesnikova - nwa agbọghọ a-dike na eze nwanyị nke elves na-eji iwu ya pụrụ iche. O wee were oke iwe na-alụ ọgụ, ike ya dịkwa oke oke. Na ọ bụ a cosmic mma na elf eze nwaanyị. Ya mere, ọ na-efesa na aphorisms nke nwa agbọghọ ya dị ka a ga-esi na cornucopia.
  Ịnọgidesi ike n'omume na-ezighị ezi bụ isi ihe dị iche n'etiti mmadụ na enwe!
  Na-enweghị ihe ize ndụ, ọ dịghị mgba, ma ọ bụrụ na mgba, ọ dịghị ndụ.
  - Ihe ize ndụ bụ nnu nke ndụ, na-enweghị ya ị chọghị ihe ọ bụla, ma ọ bụrụ na ị na-emebiga ya ókè, ị ga-arịa ọrịa!
  Ọnwụ dị ka nwoke na-alụ nwanyị ọhụrụ, naanị otu onye na-abịa, ma ọ naghị egbu oge!
  Ka enweghị obi ike n'ihu ndị na-adịghị ike, ka ụjọ na-atụ n'ihu ndị siri ike!
  Ọ bụrụ na ị chọrọ ịghọ chi, kwụsị ịbụ enwe!
  Eze na ohu ahụ nwere ihe jikọrọ ya: ha na-enye ụdị ha ozugbo - na mmegharị mbụ!
  N'izugbe, ọtụtụ ndị amamihe bụ ụmụ ajọ omume, n'ihi na nwanyị mgbe niile na-ahọrọ di ya ka nwoke ka mma!
  Ịghọ aghụghọ ule na-eme ka mkpụrụ ndụ ihe nketa dịkwuo mma, yabụ nwanyị agaghị achọ iburu onye nzuzu n'okpuru obi ya!
  Chineke tinyere mma agha n'aka di, agịga n'ime nwunye, naanị ndị mmadụ na-achọkarị inupụ isi karịsịa megide uche nke Onye Pụrụ Ime Ihe Nile!
  Sayensị mepere emepe yiri anwansi!
  Ọ dị mfe iji ahịhịa were chịkọta oke osimiri karịa ịza ajụjụ niile nke ndị na-ekweghị na Chineke!
  Mmezi bụ ahịhịa na-adọpụ ụdọ nke ngwá ọrụ mmeri!
  Mmadụ dị ndụ dị mma karịa chi nwụrụ anwụ!
  Onye na-adịghị nrọ ịghọ chi ga-anọgide na-abụ ikpuru ruo mgbe ebighị ebi!
  Ọ ka mma ịrụ otu ugboro karịa were otu narị ugboro!
  Leenụ, n"agha, ọmịiko, dị ka ndetu nke asatọ dị n"abụ, na-abanye n"ụzọ na-achị ọchị!
  Ịgba ọtọ na-achọ nwanyị mma karịa diamond! Dịkarịa ala nke na-adịghị mkpa ịchọ mma!
  Ọ dị mfe ịrụ onye na-agba snow na hel karịa ịchọta onye ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-akwụwa aka ọtọ.
  - Ọ dị mfe ịchọta nkume akọrọ na ala nke oké osimiri karịa onye isi ala nke na-emezu nkwa ntuli aka ya!
  Mgbe e nwere achịcha zuru ezu, mkpa elele anya na-ebelata! Efere abụọ nke nri dị ụtọ na-akarị ndị nkịtị!
  Ihe ize ndụ n'ọgụ dị ka isi nri na ofe, na-enweghị ya ọ dị njọ, mana ị ga-ama mgbe ị ga-akwụsị! Ndị chọrọ ịkwado ebube nke mmeri, dị ka ájá dị n'ọzara, naanị obi ilu nke ọrụ na-ekerịta site na ọ bụghị ọtụtụ ọka ọla edo!
  Ihe ize ndụ n'ọgụ dị ka isi nri na ofe, na-enweghị ya ọ dị njọ, mana ị ga-ama mgbe ị ga-akwụsị! Ndị chọrọ ịkwado ebube nke mmeri, dị ka ájá dị n'ọzara, naanị obi ilu nke ọrụ na-ekerịta site na ọ bụghị ọtụtụ ọka ọla edo!
  Ọlaedo na-egbukepụ egbukepụ, mana ọ na-eme ka obi gbachie ma mee ka mkpụrụ obi gbachie!
  Ọ bughi anyụike na-egbu, kama ọ bụ onye na-efegharị ya!
  Agha dị ka mmekọahụ na onye iwe iwe, ị na-eche mgbe niile maka njedebe ma n'otu oge ahụ ịchọrọ ịga n'ihu!
  Ka oké mkpọtụ ahụ na-eme ka uche dị jụụ, ka ụda na-adị elu, na-ebelata ọgụgụ isi!
  Enweghị mmadụ, mmadụ dị ka icheku na-esi n'ọkụ dapụ - owu na-ama na ngwa ngwa emenyụ!
  N'ala nke anyị, agụba dị nkọ, ọta dịkwa oke!
  Ọ bụrụ na ịchọrọ ịbụ dike, emela njem n'usoro nrubeisi!
  Mgbe ndị nwoke abụọ nwere nkà na-alụ ọgụ, ọ bụ oké ifufe, ma mgbe ndị inyom nwere nkà na-alụ ọgụ, ọ bụ oké ifufe!
  Ihe kacha sie ike bụ ichebe mkpụrụ obi gị pụọ n'ihe ọjọọ dị n'ime onwe gị!
  N'agha, aghụghọ dị ka mkpịsị ugodi nke mkpọchi - ka ọ dị ọhụrụ, ọ ka mma imeghe!
  Enyemaka dị ka onyinye ebere: ọ na-abịa mgbe niile n'oge na-ezighi ezi, ọ bụghị n'uju, ọ dị oke ọnụ, mana enweghị ike ịkwụsị aka ịrịọ!
  Ọ dị mfe iji mkpịsị ugodi kwọchie oké osimiri karịa ibibi nkwubi okwu doro anya ná nkwurịta okwu okpukpe!
  Okpukpe, dịka iwu, bụ mgbochi nke ndidi!
  Ikwu banyere ndọrọ ndọrọ ọchịchị na-ebutekarị ọgụ!
  Ọla-edo adịghị agba nchara n"ọbara, ọsụsọ adịghị emebi emebi, ọ dịghịkwa ada n"anya mmiri!
  Ogba bụ aka, mma agha bụ mma n"aka!
  Ọ bụrụ na ị chọrọ ịchị obodo, mụta ịchị onwe gị!
  Mgbe onye agbata obi gị nwere obere akpa efu, nke gị na-adị ka nke zuru oke!
  Ọ di nma ibunu onwe-gi, kari inu isu-uku nke nwata nānwu n'oké agu!
  Mgbe ụfọdụ, oge na-aza ajụjụ maka mmejọ na-anọgide naanị n'ili!
  Ndị elves wepụrụ onwe ha site na mgbawa ike dị otú ahụ. Ndị a bụ n'ezie ụmụ agbọghọ sitere na onyinye hellish nke ikpochapụ dị jụụ. Ụmụ agbọghọ ndị dị otú ahụ nwere ike ịdọwa anụ ọhịa bea na ọbụna agụ saber-eze.
  Na n'ezie ụkwụ ha bụ iferi, na dị nnọọ aghụghọ. Ụmụ nwoke na-enwe mmasị igbu ikpere n'ala na susuo ụmụ agbọghọ gba ọtọ, gburugburu, ikiri ụkwụ pink na-esi ísì ụtọ na-atọ ụtọ.
  Nke a tụgharịrị bụrụ ezigbo oyi na ezigbo mma. Na ụmụ agbọghọ na-enwe ike ịtọgbọ orc ọ bụla site n'ịkwagharị ụkwụ muscular ha.
  Otu n'ime elves nwere ntutu isi na-acha raspberry were ya wee wepụta iyi ike n'afọ ya.
  O we fe, dakwasi n'igwe-oji nile nke udele na ugo na-eli ozu. Ma ha, ebe ọ tụrụ ha n'anya ma na-atụ ha n'anya n'ihi ujo ọhịa na nhụsianya nke ikuku, ha malitere daa.
  Ma were ọnụ ọnụ ha gbachie okpokoro isi nke anụ ọhịa bea Putin. Na-egbu ndị dị otú ahụ nnọọ obi ọjọọ e kere eke.
  Nwata nwanyị ahụ chịrị ọchị wee kwuo:
  Ogologo kpakpando na-adọrọ adọrọ,
  Na-adọta na anya na-adịghị agwụ agwụ ...
  Kedu ihe nwa agbọghọ ahụ na-eche ebe a?
  N'ezie banyere Icarus obi ike!
  Onye-agha ahu we were nkpisi ukwu-ya nile tukwasi mma-agha. Ọ na-efefe wee bipụ ebube nke orc atọ ozugbo. Nke a wee bụrụ ihe dị irè na ọgụ.
  Egburu ọtụtụ orcs ozugbo.
  Nwa-ab͕ọghọ ahu we nara ya, malite kwa nkpu ọzọ;
  Obodo m n'okpuru ọkọlọtọ nke November,
  Ruruo elu nke ike nke ìhè!
  E kwuwerị, anyị na-alụ ọgụ maka ya abụghị n'efu.
  Ka a na-abụ abụ ịhụnanya ya ruo mgbe ebighị ebi!
  
  Obodo ndụmọdụ ndị mmadụ na-eweta udo,
  Onye ọ bụla nwere obi ụtọ na ya - mara proletarian!
  Onye bụ maka Elfia - ebube na nsọpụrụ,
  Ka anyi buru ukwe nde aria!
  
  Ka anyị nweta nsọpụrụ - ndị ntorobịa nke ụwa,
  Ka anyị wuo ụlọ nsọ - paradaịs nke elfinism!
  Ebe anwuru-ọku nēsi n'ebe di anya,
  Mara na nke a bụ nzọụkwụ nke ajọ orcism !
  
  Ma gịnị ka onye ọsụ ụzọ ahụ jiri iyi nye?
  M ṅụụrụ iyi n'ihi ìhè - iji ịnụ ọkụ n'obi na-eje ozi!
  Ebe ọ bụ na onye iro ahụ chọrọ ịnara ngwongwo ya.
  Anyị ga-achụpụ ya na ụda nke bọtịnụ accordion!
  
  Ndị iro amaghị na ala nna anyị nọnyeere anyị.
  Oge ga-abịa - a ga-arụ ụgbọ mmiri!
  N'azụ anyị nke ndị na-alụ ọgụ nke Fatherland akwụsịbeghị,
  Ka onye ọ bụla bụrụ dike dị ike!
  
  Ayi ga-eji egwu fega kpakpando n'elu-igwe;
  Anyị ga-egwu ọwa mmiri na Mars n'oge adịghị anya!
  Ndị otu kansụl na otu pati jikọrọ ọnụ -
  A sị ka e kwuwe, ọchịchị Kọmunist mere ka anyị bụrụ ndị mmadụ!
  
  Agha, n'ezie, abụghị egwuregwu.
  Ị bụ ebumnuche na onye na-agba ụta n'otu oge!
  Mgbọ ahụ na-agbakwa dị ka agịga dị nkọ.
  Ka ọ dị njọ nke ukwuu maka orcs ọjọọ!
  
  Anyị nwere ike nweta ihe niile, ihe niile -
  A ga-enwekwa nkwụ na aki oyibo maka nri ụtụtụ!
  Maka ndị na-echeghị maka ihe a niile.
  A ga-enweta osisi siri ike mara mma!
  
  Tankị Orc chere otú ahụ - ọ bụ ihe a na-apụghị imeri emeri,
  Na ihe a Ngagharị gburugburu square na ndụmọdụ!
  Ma ha gosipụtara na ọ bụ onye a na-apụghị imeri emeri,
  Kedu ihe ga-egbochi oyi ịkwọ ụgbọala gị n'oge okpomọkụ!
  
  Ya mere, eze Elf bụ akọ na uche, nsọpụrụ nke mkpụrụ obi Elf -
  O nyere anyị iwu ka anyị lụọ ọgụ maka ihe dị nsọ!
  Nwa m nwanyị ọ ka mma ka ọ ghara inwe mwute
  Sọpụrụ enweghị ike ibibi, otu ngaji ego!
  
  N'okpuru mmekpa ahụ siri ike - ị nweghị ike ịsụ ude,
  Gosi onye ọ bụla - onye agha si monolith!
  Nke a bụ ike nke ndị agha uhie
  Ebe ọbụna nwa nwoke na-alụ ọgụ dị ka ndị isi!
  Ugbu a, ọ bụrụ na ụmụ agbọghọ na-abụ abụ, ha na-eme ya nke ukwuu na dị ka isi awọ. M ga-asị na ndị dike ahụ dị oke egwu ma maa mma. Na ụkwụ ha na-enweghị ihe ọ bụla dị mma nke ukwuu, ma na-akpa ike nke ukwuu. Ha na-atụbakwa onyinye ọnwụ, dị ka a ga-asị na ha bụ okwute okwute si n"ọgbụgba mmiri. Ndị dike ahụ na-egosipụtakwa oke iwe na iwe ọkụ na enweghị ike iwe ọkụ.
  Ya mere, otu n'ime ndị dike nke nọ na egbe na-eji onwe ya were ya kụọ orcs, na-eji ọnụ ọnụ ya na-acha uhie uhie pịa bọtịnụ joystick. A gbakwara otu shei nke ike na-ebibi ihe. O ji efe efe wee kụọ ụyọkọ orcs. Na ọtụtụ anụ ọhịa bea Putin bibiri.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ kwuru n'ụzọ ezi uche:
  - Onye dinta ga-akpụkwa anụ ọhịa bea ma ọ bụrụ na ọ bụ ezigbo nkịta ọhịa!
  Na mkpịsị ụkwụ ya efu nwa agbọghọ ahụ tụbara boomerang. Ọ fefefe wee bipụ ozugbo oke nwoke zuru oke nke orcs anọ. Na anụ ọhịa bea Putin nwụrụ n'ezie site na ujo nke agha ahụ.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ụmụ agbọghọ ahụ malitere iji oké ịnụ ọkụ n'obi na-abụ abụ, na olu ha nke na-eme ka abalị na-egbuke egbuke n'ihu ha;
  Mmetụta dị otú ahụ n'ime obi na-abụ abụ,
  ịdị ukwuu nke dị n'ime ya bụ mbara igwe!
  Obodo nna: feat, ọrụ, nsọpụrụ maka ndị mmadụ...
  Native Elf bụ okwu kacha nsọ!
  
  Cherọb mere ka anyị gbasie ike,
  Nyem nkù na ịdị ukwuu na-enweghị oke!
  Anyị na-edobe ike nke ụwa ike -
  Ezinụlọ nke Pụrụ Ime Ihe Nile ga-anọnyere anyị ruo mgbe ebighị ebi!
  
  Mara Motherland, ị bụ nne ruo mgbe ebighị ebi -
  Chineke ekwela ka ị bụrụ nwa mgbei na-enweghị mmụọ!
  Kpakpando nwere ntụ isi ise na-ere ọkụ -
  Ọ bụrụ na e nwere ọgụ, m ga-eji mma agha kpuchie gị!
  
  Nke ahụ bụ ka ọtụtụ oké ifufe ndị agha siri bịa na Elf,
  Okpomọkụ na-esi n'ọkụ na-agba ọsọ dị ka ajọ ifufe!
  Ụgbọ mmiri ahụ gbawara, ụgbụa gbawara,
  Ma anyanwụ agaghị emenyụ ifufe nke ajọ orcs!
  
  Dragọn, ọchị gị bụ ọnụ ọjọọ.
  Kedu ihe ị chọrọ ịme? -Erie Elfia!
  Mana ka anyị ghara ikwe ka ala nna pụọ,
  Ka ndị inyom wee tie mkpu n'ihi egwu!
  
  Bayonet na nku, mma agha na ahịhịa e sere ese,
  Na ọrụ nke ike nke mara mma karịa ihe niile!
  Ọ bụ agha na ndụ anyị,
  Gaa n'ihu - ebugara na njem!
  
  Ya mere, ọ bụrụ na a kara aka na ọ ga-abụ akara aka siri ike,
  Ila n'iyi, dina ala n'ala uzuzu dika nwa-okorọbia!
  M ga-atụgharị gị, Onye Okike Rod,
  Mara na akara ngosi, m na-ese ihu ndị nsọ!
  Egwu ahụ gbara égbè eluigwe ahụ dum, ụmụ agbọghọ mara mma kpochapụrụ ma jiri ume gbuo anụ ọhịa Putin.
  N'ịbụ ndị na-enweghị ike iguzogide nrụgide oké ifufe ahụ, ndị orcs gbapụrụ!
  Na obi ike Maria Kolesnikova lere nke a site na nlekota. Ma ọ bụ ọmarịcha nwa agbọghọ mara mma. Dị nnọọ mma. Na n'ezie, abụba, mustachioed, abụba onye ọchịchị aka ike ga-enweta nkwụghachi mgbe ọ na-alọghachi, na ọbụna na mbụ. Ya mere, ọ ga-abụ, na ụmụ agbọghọ Elf gosipụtara klas kachasị elu.
  Nwa nwanyị Elf mara mma Maria Kolesnikova nọgidere na-alụ ọgụ na oke ọkụ na nrụgide, na-egosi ọrụ ebube. Na otu ya na elf ụmụ agbọghọ bụ nnọọ super.
  Ọ bụ agha obi ọjọọ na n'otu oge ahụ na-atọ ụtọ. Ndị elves, ma ọ bụ karịa ọtụtụ n'ime elves, gosipụtara ọdịiche dị n'ọnụ ọgụgụ nke orcs site na ịmalite n'ịdị elu na anwansi.
  Elves nwere nwanyị iri na abụọ karịa ụmụ nwoke, ha niile mara mma ma maa mma. Ya mere agha ndị ahụ na-eme ihe ike ma n'otu oge ahụ na-atọ ụtọ.
  Ya mere, nwa agbọghọ elf ahụ weere ma jiri mkpịsị ụkwụ ya tụpụ onyinye nke ikpochapụ n'ike dị ukwuu, igbu ọchụ.
  Ọ gbapụrụ n'arc wee daba n'ime igwe igwe. Na uka nke anụ ọhịa bea Putin gbajie.
  Nwata nwanyị ahụ tiri mkpu:
  - Orcs na-ama jijiji na ọnụma;
  Onye iro nke Rejiment gara n'ihu ...
  Mana olu ụmụ agbọghọ doro anya,
  Zute anụ ọhịa bea na iro!
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ - klas pụtara ìhè na egbu egbu.
  Otu elf nwere ntutu oroma pịa ọnụ ọnụ ara ya na-acha uhie uhie na bọtịnụ joystick na bazooka wepụtara ebubo nke ike mbibi, na-egbu anụ ọhịa Putin.
  O wee tie:
  - Ebube diri alaeze Elven,
  Ụmụ agbọghọ mara mma nke ukwuu...
  Anyị na-awakpo, anaghị akpafu,
  Ndị otu igwe anyị!
  Ma onye agha ahụ jiri mkpịsị ụkwụ nkịtị nke ụkwụ ụmụ nwanyị tụbara onyinye na-emebi emebi na nke na-egbu egbu, na-adọbi anụ ọhịa Putin. Nke a tụgharịrị bụrụ ụbọchị gbara ọchịchịrị maka orcs.
  Ha na-anwa anwa ịlụso ụmụ agbọghọ ahụ ọgụ.
  Ma ọ bụrụ na nwa agbọghọ na-ewere ya na-atụba ngwugwu ihe mgbawa na ikiri ụkwụ ya, mgbe ahụ na nke a, ndị agha Putin ga-atụ egwu nke ukwuu . Ndị dike mara mma nke ukwuu. Ha dị na bikinis, ma ọ bụ ọbụna na panties dị gịrịgịrị.
  Ụkwụ ha gba ọtọ na nke mara mma na-atụnye onyinye ọnwụ na ike na-egbu egbu na oke mbibi. Anụ anụ ọhịa Putin na-akpagbukwa ọbara ma nwụọ n'ihe mgbu.
  Onye-agha nke sitere n'ab͕uru elves nke nwere aji nācha odo odo, were ya, were ukwu-ya nke nwere ogologo ọkpa-n'aka, tukwasi onyinye-inata-iru-ọma ahu. Mmetụta ahụ mere ka tank nke alaeze ukwu Putin kwatuo, na-egwepịakwa ọtụtụ orcs.
  Nwata nwanyị ahụ tiri mkpu:
  Agha na-alụ n'eluigwe na ala,
  Agha na-enweghị ezi uche kpatara...
  Ajọ Fuhrer onye nzuzu Setan,
  Na iru újú wee na ya!
  Onye agha ahụ wee were ọzọ tụpụ mkpịsị ụkwụ ya efu, onyinye nke mbibi na mbibi.
  Ọzọkwa, anụ ọhịa bea Putin dọwara adọwa na chaja na-efeba n'ikuku.
  Nke a dị ezigbo mma. A na-eme ikpochapụ orcs ntutu na-esi ísì, na-esi ísì ma na-agba agba, ụmụ agbọghọ na-eji ngwa agha na-adịghị agwụ agwụ site n'enyemaka nke ara ara strawberry.
  Na ụmụ agbọghọ na-abụ abụ na obi ụtọ, na-anọgide na-atụba igbu ọchụ onyinye ọnwụ na ha iferi, chiseled ụkwụ, na pink ọbụ ụkwụ;
  Anyị na-alụ ọgụ ozugbo na enweghị atụmatụ -
  mana m ga-akpọ aha anụ ahụ na iwe ...
  Ahịrị nke akwụkwọ akụkọ mkparị jupụtara na ọbara,
  Ka anyị jiri mkpịsị aka tụgharịa isiakwụkwọ ahụ!
  
  Mgbe ụfọdụ, Onyenwe anyị na-ele anyị anya nke ọma.
  Ọ bụ ezie na achọrọ m ibi ndụ n'efu na mma agha!
  Ụfọdụ ndị dị ndụ enweghị Chineke nso,
  Ndị ọzọ agaghị achọ ịhụ dọkịta!
  
  Onye iro hapuru Elf anyi ka o rie,
  Mana agaghị m enyefe ekwensu ala nke nna m!
  N"ebe Kraịst nọ, ihe ọmụma nile nke okike dị mma;
  Hama Svarog bụ ụzọ na-aga n'ikpere mmiri mara mma!
  
  Anyị bụ ndị dike a mụrụ n'ike dị otú ahụ.
  Maka anyị, ọbara dị ka ikuku na ngụgụ anyị!
  Ụmụ nke damask ígwè, ígwè na oké agha,
  Anyị agaghị akwụ onye iro anyị ụtụ!
  
  Omumu agụba na ọdịnihu dike,
  Agha, obi ụtọ nye ndị a hụrụ n'anya na mbara igwe!
  Ka opi nke onye nādighi ọcha ghara itisa;
  Jiri iwe bibie ọkwa ndị agha gị!
  Dika mma-agha nke mma-agha, otiti mukwara ndu ọzọ;
  Otú a ka anyị si mee ka mgbalị udo dị n"agha sikwuo ike!
  Ma onye-npako bu onye-nwe ala ndia;
  Na Fein ọkọlọtọ gị na parade na Okrlin !
  
  Ma nwa agbọghọ nrọ ahụ nwere agba ntutu na-egbuke egbuke.
  Anya na-egbuke egbuke nke enwere kpakpando, Sun!
  I ji abụ nke obi unu wepụta mkpali,
  Ka ọkọlọtọ, blushing, ji ịnụ ọkụ n'obi gbaba n'ime mbara igwe!
  
  Ọsọ muru Kraist-a muru n'etiti ayi;
  Ekwula ụgha na Chineke pụtara naanị na Palestine!
  E kwuwerị, maka Elfia, mara na oge awa na-egbuke egbuke ga-abịa.
  Anyị ga-emeri oghere na ihe ndị ahụ!
  
  jeere ala nna ozi- ihunanya ọ bụ ọrụ anyị,
  Enweghị obi ike ọ nweghị ebe na mbara ala!
  Ma na Ezinụlọ Pụrụ Ime Ihe nile akwụsịghị ọgbụgba-ndụ ya.
  Ụmụ ya ga-adị ike ma bụrụ mmụọ!
  
  Ịgba akwụsịla, agha agwụla.
  Ụlọikwuu nke Onyenwe ndị mmụọ ọjọọ apụọla n'ime ọchịchịrị nke ọkụ!
  Ugbua mma m a na m arịọ gị ka ị bịa.
  M ga-enye elf obi m na-enweghị idobere!
  Okwu ndị dị otú ahụ sitere n'aka ụmụ agbọghọ na-ele anya dịtụ mgbagwoju anya. Ọ na-agụ ha agụụ ụmụ nwoke ma na-enwekarị ịhụnanya n'ebe ibe ha nọ. Ụmụ agbọghọ ebe a mara mma.
  Na ụkwụ ha gba ọtọ, chiseled, cha cha na-atụnye onyinye ọnwụ dị otú ahụ na-ebibi ihe na nke na-ebibi ihe. Ha na-ezigakwa peas n'ime nke antimatter zoro ezo.
  Ndị dike ebe a bụ usoro nke na ọbụna mgbọ enweghị ike ịkwụsị ha na akụkụ ahụ ga-abụ ọdachi.
  Otu nwa agbọghọ elf nwere ntutu isi na-acha odo odo were mma ma were mkpịsị ụkwụ ya tụbara onye iro ya. Ọ fefefe wee mapuo orc izugbe ziri ezi na ukwu ukwu. O wee nwụọ n"ihi oké ujo.
  Nwata nwanyị ahụ tiri mkpu:
  - Anyị bụ ụmụ nwanyị ugo mara mma,
  Nwere ike, na-akụda ma maa mma ịlụ ọgụ...
  kwerekwam, anyi bu falcons na ugo;
  Ma ọ dịghị ma ọlị na mkpụrụ obi nke ajọ ome ochi!
  Ma onye ọzọ n'ime ụmụ agbọghọ ahụ were ya gbaa ngwa agha. Ọ kpuchirikwa anụ ọhịa bea Putin iri na abụọ, na-adọkasị ha. Nke a bụ n'ezie ihe na-akụda mmụọ. Ma ndị-agha malitekwara jiri ịnụ ọkụ n"obi na-abụ abụ ọzọ;
  Ìhè ala nna na-enweghị oke oke
  Kpakpando Ruby ọkụ n'elu.
  Elf ji ebube anwụghị anwụ kpuchie onwe ya -
  Dike dike, onye na-ese ihe, na-akụ!
  
  Rowan ruby na emerald epupụta -
  Sapphire na-egbuke egbuke n'ọhịa nke ifuru ọka ...
  Ana m eduzi gị echiche m Elfia -
  Ugo nwere isi atọ ji egwu na-efe efe!
  
  N'ime pearl nke igirigi, ola diamond flake snow dị.
  Ihe niile dị mma na nnukwu Motherland!
  Ala mara abụba - o nwere veins dị ka ábụbà;
  Ikuku dị ọhụrụ ebupụla ihe ndị na-agbapụta snow!
  
  N'otu nsọtụ Elfia enwere ice, akara,
  N'ọzọ, kamel bụ ọla-edo nke ọzara.
  Ọ na-ekpo ọkụ ebe a mgbe oke mmiri ozuzo na-ada,
  N'ihi na anyị na-edebe Chineke n'ime obi anyị!
  
  Watermelons, melons na unere na-eto,
  Na ebe n'oge okpomọkụ, ị na-agba ọsọ na skate ...
  Ọfọn, ebee ka ị ga-ahụ mba ndị dị otú ahụ n'ụwa?
  Ebe ndị mmadụ siri ike na aka ha!
  
  Na Elphia a na-ebuli aka nke ogwe aka elu,
  N'ime ya, elf nke ìhè bụ Onye Okike nke aka ya!
  Anyị nwere ike ịlụ ọgụ nke ọma,
  Ka iju mmiri nke nsogbu ghara ịbịaru Elf!
  
  Onye ọ bụla ma na ụmụ nwanyị anyị mara mma
  Ọ dịghịkwa ndị ikom ka ike nke nwere obi ike!
  Obodo nna, ị bụ ihe ngosi nke paradaịs -
  Otu Chineke bụ́ Onye Ọchịchị bụ Nna-ukwu nke Ezinụlọ!
  
  A ga-akwado akara ngosi Sun Glorious ,
  Ụdị njem nlegharị anya onye agha na-aga...
  Anyị ga-eji ihe nkwata nke ukwuu lọta.
  Ndị na-agba ụta na-egbu ndị iro ha n'emeghị ihe ọ bụla ọ bụla!
  
  Ka anyị nye udo na obi ụtọ nye ụwa niile,
  Anyị na Chineke ga-akpọlitekwa ndị nwụrụ anwụ!
  Maka otuto nke ala nna anyị na-adịghị emebi emebi -
  Anyị maara n'ezie na anyị ga-emeri!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-abụ abụ dị egwu na nke ọma wee gaa n'ihu na-alụ ọgụ. Na nkụja na obi ike elves lụrụ ọgụ na mbara igwe. Ha gbaturu ụgbọ elu orc, mere ka ha gbaa ọkụ.
  Otu n'ime elves mere njem - gbọmgbọm atọ, ma kụrie ụgbọ ala Putin, na-eme ka ọ gbanye ọkụ.
  Onye agha ahụ dere na tweet:
  Anyanwụ na-enwu n'elu anyị,
  Ọ bụghị ndụ, mana amara ...
  Ọ bụ m maka udo na obodo,
  Oge eruola ịghọta
  Ọ bụ m maka udo na obodo,
  Oge eruola ịghọta!
  Ndị na-alụ ọgụ abụghịzi ụmụaka,
  Anyị ga-egbu orcs!
  Nwa agbọghọ ahụ wee were ya ọzọ wee jiri mkpịsị ụkwụ aka ya pịa bọtịnụ joystick ahụ nke ukwuu.
  O wee kụọ onye iro ahụ ọzọ, oge a na-eji ara ara ya na-acha uhie uhie pịa bọtịnụ bazooka. Na nnukwu ike mbibi meghachiri omume. Nke a bụ ezigbo nwa agbọghọ mara mma.
  Ọ na-agbakwa ndị iro ọkụ n'ụzọ ziri ezi.
  Onye agha nwere ntutu lilac kụkwara onye iro ahụ, na-eji agba ya mara mma. E wepụtakwara ike igbu mmadụ nke ukwuu.
  Nwa-ab͕ọghọ ahu we buru ya, malite kwa ukwe ọzọ;
  Ọ dị mma, dịkwa mma,
  N'ebe nne-nne!
  Kedu ihe ị riri porridge?
  Kedu ihe ị ṅụrụ - ime biya!
  Otú ahụ ka ndị dike ahụ si malite na-abụ abụ, na-eji ụda olu ha zuru oke, dị ka trill of nightingale. Ha dịkwa ukwuu.
  Mana ụmụ agbọghọ ahụ ji ọnụ ọnụ ha na-acha uhie uhie pịa bọtịnụ ọzọ wee were ike na-egbu egbu wepụta onyinye nke ọnwụ.
  N'otu oge ahụ, ụmụ okorobịa gbakwara ọgụ, gụnyere elves mara mma nke ukwuu bụ ndị gbara na-abụ abụ;
  Oke mmiri dị na Elfa sara mbara ma dị elu.
  Ebili mmiri na-awụsa na-egbuke egbuke nke glaze...
  Elfia ghọrọ ala nna m,
  The nightingale's trill na-abụ anyị abụ magburu onwe ya!
  
  N'ime ụgbọ mmiri sara mbara, mụ na onye m hụrụ n'anya na-akwọ ụgbọ mmiri.
  Zlata Val wedara braid ya.
  Lee ka o si dị mma na mụ na onye m hụrụ n'anya ịnọkọ ọnụ;
  Ọ bụ ihe nwute ịghara iji mkpanaka azụ jide agụ iyi.
  
  Mba, ọ bụghị mmiri, astern na-agba agba,
  Ọ bụ ọdịdị na-enye anyị champeenu.
  Ala a dị ka nne m hụrụ n'anya,
  Imesapụ aka nke ụwa na uwe eze!
  
  Ntụpụ dị ka pearl n'okpuru moonbeam;
  Na-efesa dị ka ìgwè aṅụ nwere nku ọlaọcha...
  Virgo, ị dị ka mmụọ ozi nrọ nye m,
  Na ihu nke ịdị ọcha - Madonna kachasị dị ọcha!
  
  Isi bụ mmanụ aṅụ, na ntutu bụ silk.
  Egbugbere ọnụ kewara ka satin.
  Ekwenyere m na oge a echerela abịala,
  Ha ga-adị adị - akụkọ ifo dị otú ahụ!
  
  Egbugbere ọnụ anyị metụrụ na obi ụtọ,
  Ihe na-atọ ụtọ bụ na ọ dịghị okwu ọzọ.
  Kwere m, ị bụ ịma mma na-enweghị atụ,
  Nza ga-ekpebi - tufuo mkpụrụ ego ahụ elu!
  
  Nke a bụ nsusu ọnụ otu mgbe,
  Ude na achị ọchị nke ọñụ nke oke mmiri ozuzo anyị.
  A ga-eji cherọb chekwa ịdị nsọ nke mkpụrụ obi;
  Onye a họọrọ ga-atụba ndepụta nke mmehie n'ime urn.
  
  Mba, mara na ị mara mma karịa n'ụwa,
  Mmasị na-ere ọkụ dị ka ọkụ na-enwu n'ime obi m!
  Anyị ga-ebi na obodo kacha mma,
  Ka anyị mepee windo na ọnụ ụzọ n'ime oghere!
  . ISI NKE 16.
  Maria Kolesnikova nọgidere na-egosipụta mmetụta ike ya ma kpochapụ ndị iro ya. Ma iwu ya siri ike ma dịkwa nkọ na nke pụrụ iche.
  Ụmụ agbọghọ Elf dị ezigbo mma. Ndị dike na-atọ ụtọ bụ ndị tụpụrụ peas nke mbibi na anụ ọhịa bea Putin ma dọkasịa orcs.
  Ndị dike ahụ mechara bụrụ ndị na-alụ ọgụ nke ukwuu. Ha wee gbaa ọsọ ngwa ngwa. Ha chirikwa anyị égbè. Na-egbutu ndị agha anụ ọhịa bea Putin dum. Ha mekwara nnọọ ihe ike.
  Ụmụ agbọghọ ahụ tiri mkpu ma tie mkpu.
  Ma n'otu oge ahụ ha echefughị iji olu na-egbuke egbuke dịka ụda mgbịrịgba;
  Ekele dịrị ala nna Elfe ,
  Anyị ga-ahụ gị n'anya nke ukwuu...
  Ụmụ agbọghọ Elf anaghị eto
  Anyị ji ịhụnanya merie orcs!
  Nke a bụ n'ezie egwu na-ada nnukwu. Na ihe a niile na-eme nke ukwuu.
  Ụmụ agbọghọ ahụ were ya wee malite ịgụkọ abụ ọnụ na ụmụ nwoke ọzọ, na-enwekwa obi ụtọ;
  Ị bụ ndị agha anyị - ezigbo ezinụlọ anyị,
  Ala nna ukwu, ike elven.
  Agba abali nke agwọ meghere,
  Pu welitere agụ iyi n'ugwu ndị a!
  
  Bea na-ehulata ṅụọ iyi;
  Ha na-aṅụ iyi igbu ndị elf niile na-ekwesịghị ntụkwasị obi.
  Ma ndị knight anyị ledara udo na nkasi obi anya.
  Maka ha, otu enyi na nwanna nwoke kwesịrị ntụkwasị obi bụ igwe na-akpaghị aka ugbu a!
  
  Orkstan bụkwa ala nna m, kwere m,
  Anabatala iwu ijide - jide!
  E kwuwerị, kwere m, anyị enweghị ike igosi adịghị ike;
  A sị ka e kwuwe, obodo a bụ ọnụ ụzọ anyị si n'ọnụ ụzọ ndịda!
  
  Ọ bụ ezie na a na-anụ ndị na-eme udo mgbe ụfọdụ ka ha na-asụ ude;
  Gịnị mere i ji chefuo, ọ dịghị mkpa ka ị nwụọ ebe a!
  Ma anyị agaghị ekwe ka e mebie azụmahịa anyị,
  N'ihi na ndị agha nke Motherland dị ike karịa ihe niile!
  
  The Fatherland nyere iwu - ị na-alụ ọgụ, yabụ ọgụ,
  Unu egela oke na-ebigbọ n'okpuru ala!
  Maka Elf anyị, enwere naanị otu ụzọ isi efego n'ike n'ike,
  Na isi arụmụka bụ ike Maxim igwe egbe!
  
  Ọ bụrụ na enwere mmeri na Orkstan , ọ pụtara na anyị siri ike,
  Ihe kpatara Soviet nke Marxism dị nsọ na-aga n'ihu!
  Ụmụ Setan agaghị enwe ike imebi uche anyị.
  Iji nweta mmeri, na mmeri, na ịchụ àjà anaghị agụta!
  
  Nwa agbọghọ, mgbe m lọtara, ọ ga-esusu m ọnụ
  Ugbu a ị bụ nwoke, ma ị gosila onwe gị ihe niile!
  Kedu ihe agha dị ike karịa titanium n'obi onye agha,
  Lee ezigbo mma nwa okorobịa ahụ na-alụ ọgụ nyere onye agha!
  
  Nke a pụtara na udo ga-adị n'ụwa niile,
  Mmadụ niile dị ka ụmụnna n"otu nhazi!
  Na Red Soldier meriri pedestal,
  Site n'ọchịchọ ịnọgide na-alụ ọgụ, m na-ere ọkụ na ọkụ!
  Ụmụ agbọghọ na ụmụ nwoke ji ịnụ ọkụ n'obi na-abụ abụ. Ha mere ihe nke ọma, gbuo anụ ọhịa bea Putin. Nke a dị oke mma.
  Nke a bụ elves na-agba ọsọ na tank. Ha nwetara ụgbọ ala ọhụrụ, pyramidal nke Zelensky chepụtara. Nke a bụ ezigbo tankị dị mma.
  Ka anyị gbaa n'ụzọ ziri ezi. Na obi ike na-akụta onye iro.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-eji ọnụ ara ruby na-agbapụ ma na-eme ya nke ọma.
  Ọ na-abụkwa na ọnụma:
  M na-agbapụ ndị iro na tangent
  Ana m anụ olu na-adọrọ adọrọ...
  Elves ga-egbu orcs n'ezie,
  Anyị onwe anyị abụghịkwa ndị na-ekiri ihe n"agha!
  Ndị elves welitere ma gbuo ndị ogbo ha, n'okpuru ihe ọkụkụ ahụ. Ha kụjikwara egbe ndị na-agbapụta onwe ha na tankị anụ bea Putin. Ndị a bụ ọmarịcha mma dị ịtụnanya.
  Na ire ha na-agbasi ike na ngwa ngwa. Ha na-eme ya nke ukwuu n'amaghị ama.
  Ma n'otu oge ahụ ha anaghị echefu ịbụ abụ;
  Elfia bụ njikọ dị nsọ nke ndị mmadụ,
  Maka ndị na-aga n'ihu, ụwa bụ ihe kacha mma!
  M na-agwa ihe ngosi nka mmụọ nsọ,
  Ihe ndị ahụ rọrọ nrọ ga-emezu!
  
  Ala nna anyị ị maara mara mma nke ukwuu,
  Ma ndị okenye ma ndị na-eto eto nwere obi ụtọ na ya!
  N'ime ya, a na-ebuli ụbọchị izu ike dị ka Sunday.
  Ọ dịghị ala nna hụrụ n'anya karịa ezigbo!
  
  E nweghị paradaịs dị otú ahụ n"eluigwe,
  Ihe na-ewuli proletarian bụ aka dị ike.
  Na ebe nchara nchara na-amanye ...
  Ụwa na-arụ ọrụ nọ n'aka!
  
  Ma mgbe ụfọdụ echiche nnupụisi ga-enwu.
  Nnụnụ nke ụgbụgbọ mmiri dị nkọ karịa ụbọ akwara kpọrọ nkụ!
  Okpomọkụ ga-agbaze ahịrị, ice nke hell na-enwu ọkụ,
  Na ndị na-akpọ onwe ha arụsị rogue ga-ada!
  
  Mgbe ahụ, squam tsunami ga-abanye ngwa ngwa,
  A ga-enwe ọgbaghara na mba niile.
  Iji mezuo ihe onye agha ahụ nwara ime -
  Dị ka oké ifufe, mmụọ na-efefe n'ọgbọ!
  
  Na narị afọ ọhụrụ - ọganihu ọchịchị ga-abịa,
  N'ime ya, ịda ogbenye, ihe mgbu, nhụjuanya ga-apụ n'anya ...
  Ụwa nke onye na-agụ kpakpando hụrụ
  Ugbu a n'ịdị n'otu, òtù ụmụnna ga-agbakọta ọnụ!
  
  Ọnwụ ga-alaghachikwa, ọ ga-akwụsị -
  Sayensị ga-emeri, kwere m, agadi.
  Okpueze Laurel n'egedege ihu gị -
  Na ike nke Motherland bụ ọchịchị enweghị oke !
  Ụmụ agbọghọ na-abụ abụ nke ọma - ha na-eme ya nke ọma. Ndị a bụ ezigbo ụmụ agbọghọ !
  Ndị dike elf mara mma nke ukwuu nwere akwara a kpụrụ akpụ na nnukwu amara. Ndị a bụ n'ezie ụmụ agbọghọ ị chọrọ.
  Ugbu a, ọ bụrụ na ha amalite ịbụ abụ, mgbe ahụ ọ dịghị otu ọrịa nwere ike iguzogide ha.
  Na ụmụ agbọghọ na-alụ ọgụ ọ bụghị nanị na ụgbọ elu na tankị.
  Na kwa n'oké osimiri. Ma e nwere naanị ndị mmadụ nọ ebe ahụ na bikinis na ụkwụ efu. Na ụkwụ ha na-adọrọ adọrọ.
  Na ara, gịnị, na úkwù, na ukwu. Na akwara afọ na-apụta nke ukwuu, dị ka taịlị. Ndị a bụ ụmụ nwanyị. Ezi tigress. Na otu okwu - elves.
  Mgbe ị lere ha anya, ị ga-agbanye n'ezie. Ụmụ agbọghọ ndị a dị nnọọ mma.
  Elf mara mma nke ukwuu, ha na-alụkwa n'oké osimiri. Na iferi, pink, gburugburu ikiri ụkwụ nke ụmụ agbọghọ wee na-egbuke egbuke. Nke a dị nnọọ irè. Na elves bụ nnukwu ndị dike.
  Ya mere, umu-ab͕ọghọ ahu we tiye ukwu-ha ọtọ n'ọla ahu, were tukwasi ọb͕ọ nke centimi iri na abua, were ya were were were were ya were were were were were were tuo ya. Na nnukwu, onyinye igbu egbu nke mkpochapụ na-efe efe.
  Ya mere umu-ab͕ọghọ ahu we were ya, tie onye-iro-ya, malite ibù;
  Mma, ịma mma,
  Anyị na-ehicha orc dị ka nwamba!
  Anyị na-agba mmiri dị ka nkịta,
  Orka onye ike!
  Anyị dị ike karịa a parrot
  Kedu ụlọ ọrụ!
  Ọfọn, n'ezie, e wezụga ọmarịcha ụmụ agbọghọ, e nwekwara ụmụ nwoke. Otu n'ime ha ka dị ka nwa nwoke dị ihe dị ka iri na abụọ yi uwe mkpirisi na ụkwụ efu. Ọ na-abụkwa nke ọma;
  N'agbanyeghị na anyị nwere ihe isi ike, emela ihere,
  Imeri ihe mgbochi dị ụtọ karịa mmanụ aṅụ!
  Ọ bụrụ na ị bụ falcon, ọ bụghị nza nwere ọmịiko.
  Adịla anwa ịta ụta maka ihu igwe mmiri!
  
  Anyị hụrụ n'anya ịlụ ọgụ na nnu nke ụwa a,
  Jiri obi ụtọ binye onye otu ibe gị ubu!
  Na n'ihi ọdịmma nke ezinaụlọ na-aga nke ọma.
  Ka anyị jiri nkume ọ bụla anyị chọrọ!
  
  Onye pirate enweghị ike ibi ndụ efu.
  O bu nwa uba na odibo Elfia!
  Mgbe anyị nọ n'oké osimiri, snow kpuchiri ụlọ ndị ahụ.
  Na fesa na pearl ntu oyi!
  
  Ọ bụghị ya mere anyị ji họrọ ụzọ siri ike.
  Inwe akụ maka onwe gị!
  Orc ọjọọ enweghị ike ịgbagọ aha etiti,
  Otu a ka anyị si eji abụ wulite steeti!
  
  Onye iro na-aga n'ihu - tipịa ya;
  Maka onye mmegide enwere naanị igbe ozu n'ime olulu!
  Obodo nna dị ukwuu - ọ bụ ezie na onye ọjọọ ahụ siri ike,
  Na Chineke Svarog were mkpu na-ewe iwe!
  
  Ma anyị gafere mma agha - n'atụghị egwu n'agha;
  Anyị na-eti mkpu ọsọ ọsọ - na-awakpo ndị ohi!
  Ka ihe ahụ bụbu nrọ wee mezuo.
  Iji detụ nsusu ọnụ onye ị hụrụ n'anya ụtọ!
  
  Ututu mara mma Elfi mara mma,
  Ọ ga-awụpụ mmasị n'oké olu!
  Ma Setan enweghị ike iwu ụlọ;
  Imeri ya na ihe niile ga-abụ nke enweghị nchekwube!
  
  A ga-abịa n'ụwa nke na-enweghị ihe mgbu,
  Kedu nke ịka nká na-agaghị adị!
  M ga-enye ịma mma ịhụnanya okpueze;
  Ma a na m arịọ gị ka ị bịarukwuo nso!
  Ee, nwa nwoke elf na-abụ abụ nke ọma, ọ mara mma ma dị jụụ. Na abụ ya na-ekpo ọkụ na mkpụrụ obi.
  Ụmụ agbọghọ elf na-aga n'ihu n'ọgbọ agha ha. Enwere ọtụtụ ọmarịcha ụmụ agbọghọ na ya. Ndị na-eto eto elves na-ahọrọkwa ịgba ọsọ ụkwụ efu na okpomọkụ. Ha adịghị anya ihe karịrị afọ iri na isii, ma ha mara mma nke ukwuu, nwere akpụkpọ anụ dị ọcha ma dị ire. Nke a na-adị ka ọgụ na mma.
  Ụmụ agbọghọ anaghị ada mbà n'agha ma ọlị. Ha na-ejikwa ike dị ukwuu eme ihe.
  Ị ga-ahụkwa ka ụkwụ ha tọgbọrọ chakoo, cha cha na-egbukepụkwa otú ahụ. Ha na-akpalikwa mmetụta ndị magburu onwe ha.
  Ụmụ agbọghọ Elf na-eji ike dị ukwuu eme ihe site na ara ha gba ọtọ.
  Afọ ole ka nwa agbọghọ ahụ na-alụ ọgụ? N'elu ụgbọ agha ha dị ịtụnanya. Elves ọbụna malitere ịda n'ikpere ha ma susuo ụmụ agbọghọ ahụ n'efu, gburugburu, ikiri ụkwụ dị jụụ. Ha na-emekwa ya nke ukwuu ike ike. Na oke ịnụ ọkụ n'obi.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ. Ọ mara mma nke ukwuu.
  Ọ bụrụkwanụ na ụmụ agbọghọ ahụ kpughee ọnụ ara ha? Umu-okorọbia ahu we were anya-uku were isusu-ọnu; Na ụmụ nwoke dị nnọọ ịtụnanya. Ụmụ agbọghọ ahụ dịkwa mma!
  Ụmụ okorobịa ndị ahụ na-abụ abụ n"elu ngụgụ ha:
  Anyị abụghị ndị ohi ọjọọ,
  Ma anyị achọghị igbu ...
  Ụmụ agbọghọ anyị na-agbakwa ụkwụ efu
  Dị ka a ga-asị na ha nwere ike inye!
  Ụmụ agbọghọ elf kụdara ha anya ma bụrụkwa:
  Ụkwụ efu, naanị ụkwụ efu,
  N'okpuru ụda Julaị, na n'okpuru ụda nke sọfụ!
  Ụkwụ efu, naanị ụkwụ efu,
  Naanị mụ na gị ga-agba egwu!
  Otú ahụ ka ha na-abụ abụ. Ha na-alụkwa ọgụ ka mma. Ya mere, otu shei dara ụgbọ agha na orcs, ma gbuo anụ ọhịa bea Putin iri ise ozugbo. Nke a bịara mara ezigbo mma.
  Nwatakịrị nwanyị nwere ụkwụ efu, mara mma, na-adọrọ adọrọ nke ukwuu, nke ụmụ nwoke na-enwe mmasị nsusu ọnụ, na-agbanye ya.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ, na ihe magburu onwe ya ma na-egbu maramara akpụkpọ ha nwere. Ihe a niile dị ezigbo mma.
  Otu n'ime ụmụ agbọghọ ndị ezinaụlọ elf pịara ọnụ ara ya efu ma were egbe were egbe igbu mmadụ.
  Ndị dike nke oke ọgụ na ike ọbara. Na ha nwere ike igbu orcs. Na ụkwụ ha, dị ka mgbe niile, bụ iferi, na chiseled, na ọbụna nke ukwuu tanned.
  Na ikiri ụkwụ nke nwa agbọghọ ahụ dị oke mma ma dị iche iche n'ụzọ nke ha. Nke a bụ omume ọbara nke ụmụ agbọghọ ha.
  Ma ha malitere iti mkpu;
  Ahụ ụmụ agbọghọ anaghị aka nká
  Ha mara mma ruo mgbe ebighị ebi, nwata...
  Ha bilie, juputara n'ọgbaaghara;
  Ezigbo ugo zuru ohi!
  Ụmụ agbọghọ elf na-alụ ọgụ siri ike. Ma e nwekwara ụmụ nwoke elf. Ha bụ ndị ọsụ ụzọ mara mma, uwe dị mkpụmkpụ, ndị na-agbakwa ụkwụ efu. Ha na-atụkwa egbe ha aka n'ebe ndị mmegide nọ ma na-eme ọkụ na-egbu egbu site na egbe egbe, nke bụ ụzọ dị oke egwu ma na-eme ihe ike.
  Ma ka elf ụmụ nwoke na-abụ abụ na ịhụnanya na mmasị;
  Na mgbe ndị Pioneer bugle na-akpọ maka chaja -
  Ndị enyi m ga-abụkọ abụ ọnụ!
  Anyị, dị ka falcon, ga-efeba n'ebe dị anya na-enweghị oke.
  N'ihi na anyị na gị bụ ndị ezi omume!
  Egwu;
  Eziokwu anyị, eziokwu anyị
  Ihe mejupụtara ibu okwukwe!
  Ọ bụghịkwa echi, ọ bụghịkwa echi,
  Ma taa zọpụta nna!
  
  Anyị na-asọpụrụ Elf anyị,
  E kwuwerị, nye ụwa dum - mara ìhè ahụ!
  ọkọlọtọ anyị na-acha uhie uhie nke Motherland,
  Ọ dịghịkwa ọbara ọbara na-egbuke egbuke!
  
  Onye ọsụ ụzọ anaghị ekele bọs.
  Ihe ịrịba ama ya bụ ọkọlọtọ nke Motherland!
  Anyị ji akọ lụso onye iro ọgụ.
  Na-eto mmezu n'amaokwu!
  
  Mara na e nwere naanị otu okwukwe na mbara ala,
  Okwukwe na ụtọ, elfinism dị nsọ!
  Ya mere ụmụaka nwere obi ụtọ na-achị ọchị,
  Orcism wee gbaba n'ime abis !
  
  Knight ọ bụla bụ naanị nwata,
  N'elu ahihia na iyi n'ụkwụ efu...
  Ma ugbu a o nwere mmeri n'aka ya.
  jiri hama mee ka ígwè gbawaa n'ike!
  
  Onwere onye ji igwe na-amụ egbe igwe.
  Ọfọn, mmadụ na-agbapụ n'ubu!
  Ọkọlọtọ na-acha uhie uhie na-efega dị ka ọkọlọtọ uhie.
  Anyị na-eti ndị iro ọjọọ - ọ bụghị njakịrị!
  
  Ndị nna nna anyị ji obi ike were Orklin .
  Ọfọn, gịnị banyere anyị? Anyị na-aga Mars!
  Anyị abụghị ndị macaques na alaka ụlọ ọrụ,
  Aka onye iro na-akụ ya ozugbo n"anya!
  
  Mana anyị makwa ka esi enwe anụrị,
  Kwuo ịgbà, kpọ opi!
  Ihu ụmụaka mara mma nke ukwuu,
  Na ọkwa nke anọ na ise!
  
  Ule agha kacha sie ike -
  Ịgafeghị dị ka ịnwụ!
  Ma n'ọnwu, ayi nwere ọkọlọtọ nwere ọwa;
  Igwe ọla kọpa elven enweghị ike ịda!
  Otú a ka ndị ọsụ ụzọ magburu onwe ha na ndị agha ji bụrụ abụ. Ha mara ezigbo mma ma na-alụ ọgụ. Ụmụ agbọghọ ndị sitere na ezinụlọ elf dịkwa ebube ma maa mma. Na ha na-atụgharị ụmụ nwoke n'ezie, nke dị oke mma.
  Ụmụ agbọghọ ndị a na-eji na-alụ ọgụ ọjọọ orcs na-eme ihe nke ukwuu na-arụpụta ihe. Na ike ha dị egwu na nke pụrụ iche na-aga n'ihu na-abịa dị ka ajọ ifufe.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ.
  Otu elf nwere ntutu na-acha uhie uhie tụrụ anya n'ọkpụkpụ ma kụrie ihe iri na abụọ n'ime ha ozugbo. Na ọtụtụ gburu Putin anụ ọhịa bea. Ekwesịrị ikwu na nke a dị oke oke.
  Elves mara mma nke ukwuu, ịma mma ha na-akpali agụụ mmekọahụ, na oke ike. Ha na-eji ike dị egwu na-eme ihe.
  Nke a bụ otu n'ime ụmụ agbọghọ na naanị panties na ọ fọrọ nke nta ka ọ gba ọtọ. Ya mere ọ malitedị abụ abụ, tupu ya emee otú ahụ, ọ pịariara ara ya na-acha uhie uhie na bọtịnụ joystick wee gbapụ n'ike.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ - ha bụ n'ezie nke kachasị elu. Ị gaghị enwe ike ịlụso ndị dị otú ahụ ọgụ.
  Ụmụ agbọghọ ndị a bụ supermen.
  Àmụ̀mà na-esikwa n"ọgbọ agha elf fepụ. Na ọbụna mmiri na-esi mgbe a kụrụ ya. Na ígwè nke ụgbọ mmiri ndị a, agba aja aja, ndị siri ike, anụ ọhịa bea nke ndị agha Putin, na-ere ọkụ.
  Ndị a bụ ọgụ na-akpa ike n'ezie.
  Nke a na-esonyere ya na égbè na egwu mara mma;
  The Fatherland emeghewo ụzọ maka onye ọ bụla,
  Elfarin bụ Ratibor mbụ n'ụwa!
  Nku anyi n'elu usoro mbara igwe -
  E nwere ụkpụrụ n'elu ojii nke pearl!
  
  Anyị na-ele anya elu na elu na mbara igwe,
  A sị ka e kwuwe, na ụtụtụ ọ bụla nke echiche mmadụ, udo dị.
  Anyị na-akpọ waltz na piano ọhụrụ -
  Ebumnobi dị mfe na ezi obi dị otú ahụ!
  
  Na ndetu ọ bụla, dị ka ọkụ nke ubre;
  Quasar nwere okpueze eze na-akpọ ...
  N'agbanyeghị na m ka bụ naanị nwa nwoke -
  Ma ọ ga-abụ ihe na-eyi egwu nke na-eto eto na-apụ!
  
  N'ụwa ochie anyị were equator,
  N'oge kachasị ọhụrụ, Mars nọ n'azụ anyị!
  A na-eji ihe ngwupụta ihe dochie shọvel ahụ.
  Anyị nwere ike ịtụ mmiri ozuzo!
  
  Ọkà mmụta sayensị Archimedes chọpụtara ihe niile dị na bathtub,
  Ma anyị enweghị ike ịnọdụ ala na-aṅụ rum.
  Ha anaghị eme nchọpụta n'elu ihe ndina,
  Oh, ume-ngwu, lee ka agwo jọrọ njọ!
  
  Ya mere, eluigwe na ala na-agbasa,
  N'ezie, a na-adọta anyị na njem dị ukwuu.
  Otu oge, ndị nna nna wakporo ugwu -
  Na-eleghara ma satiety na nku ntụsara ahụ!
  
  Anyị bụ ụmụ ha na ndị kwesịrị mma agha;
  Anyị nwere ike ijikwa ọrụ ọ bụla!
  Ndị ọsụ ụzọ na-azọ ije na-abụ abụ.
  Na onye ọ bụla kwenyere - m ga-efega na kpakpando!
  Nke a bụ n'ezie egwu na-adọrọ mmasị ma na-ada na ntị. Ọ bụ ezie na e nwere elves ebe a, ma ọ dịghị Cheburashkas. Ndị dike ebe a mara mma nke ukwuu, na n'ezie ha nwere ụkwụ efu, muscular, akpụkpọ anụ.
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ mara mma ma nwee ọnụ ara ruby na-akpata ọnwụnwa kacha ukwuu.
  Ndị dike a na-anụ ọkụ n'obi nke ukwuu, ara ha na-atọ ụtọ nke ukwuu, nke na-agba agba na gburugburu ma na-agbanwe na ndị dike. Mma mara mma, ọgụ dị oke egwu na ụkwụ ha mara mma ma na-agagharị agagharị, na mkpịsị ụkwụ ha na-agba ọsọ ma na-anụ ọkụ n'obi.
  Ndị dike nwanyị dị oke mma ma mara mma.
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ mara mma nke ukwuu na afọ ha na-agụsi agụụ ike. Ma ọ bụ ihe magburu onwe ya maka ụmụ okorobịa ịracha mmanụ aṅụ a magburu onwe ya. Na-enwetakwa ụdị ịhụnanya a.
  Oh ụmụ agbọghọ, lee ka elves gị si dị ụtọ, n'ezie Chukwu ambrosia.
  Ma n"ezie abụ ahụ na-eso agha ndị a dị egwu na nke ọbara;
  Ọkà mmụta sayensị ji akọ mepụta bọmbụ.
  Kedu ihe ọ na-eche n'isi onye a họpụtara ahọpụta ?
  E kwuwerị, na-enweghị omume ọbụna onye maara ihe bụ ịnyịnya ibu.
  Opekempe, ọ na-enweta ego maka ara ya!
  
  Enyere ndị ọzọ patent maka egbe,
  Kedu ihe satịlaịtị na-eziga na orbit?
  Ọkà mmụta sayensị abụghị onye agha adịghị ike,
  Ejila ụgha zuru oke, ụmụ nwoke!
  
  Ndị mmadụ kwesịrị ịrụ ọrụ maka agha,
  ha nwere àgwà ọjọọ n'ebe ibe ha nọ.
  Aghọtaghị m ihe kpatara nke a ji eme,
  Ọ nwere onye na-eme ihe ọma?
  
  Otu na-ese tank na agba mmiri,
  Katyusha ọzọ ga-eme ihe osise.
  Ọ na-anakọta egbe kemgbe ụlọ akwụkwọ ọta akara,
  Na nwa anyị nọ n'afọ iri na ụma na-enwe mmasị na-eme njem n'usoro nhazi!
  
  E kwuwerị, epaulettes na-egbuke egbuke na nrọ,
  Maka anyị, mgbe ụfọdụ ụzarị ọkụ na-aba uru karịa anyanwụ.
  A sị ka e kwuwe, ọ dịghị ebe dị n'ụwa ọjọọ,
  Ebe obara mmadu na-adighi agba obara!
  
  A sị ka e kwuwe, mmadụ bụ anụ ọhịa wolf nye mmadụ.
  Ọfọn, mgbe ụfọdụ nkịta na-adịghị mma na-esi ísì!
  Ọ gaghị agbazinye gị otu achịcha,
  Na-ebi naanị - obi ọjọọ ugbu a!
  
  Olee ụdị ndị Jehova bụ́ Nna zụlitere?
  Kedu ka o si bụrụ na ihe ọjọọ na-achị ụwa?
  Eze dị ike bụ onye obi ọjọọ n'etiti ndị mmadụ.
  Na isi enyi m bụ nwanne na-eme ihe ike bụ Ken!
  
  Onye-nwe-ayi zara: Ọ bu arọputara gi;
  N'efu, siri ike, mana ọ dị mkpa ...
  Ọ dị nkọ karịa ncha ma ị tie ya n'anya;
  Ndị mmadụ na-ada ogbi ma ọ bụrụ na ụwa dị n'otu!
  
  Ya mere, agha bụ akara aka gị.
  Agaghị m agbanwere gị ihe ọ bụla ebe a.
  Ọ bụ ezie na ọgba aghara hell na-achị n'agha,
  Enweghị olileanya maka achịcha dị mfe na ọrụ ebube!
  
  Mana ebumnuche m bụ ịgbasi gị ike,
  Iji obi dị ike wuo nrọ.
  Ka eriri wee sie ike karịa agbụ.
  Ka e wee mara onye ọ bụla dị ka dike n'agha!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-agba egwu nke ọma ma na-egosi jumps na ụkwụ efu ha. Ma Chineke Pụrụ Ime Ihe Niile nyekwara ụmụ agbọghọ ha mma dị otú ahụ. Ma ọ bụ ikekwe demiurge chi.
  Ụmụ agbọghọ ahụ nwere ezigbo ntutu isi mara mma. Ụdị dị iche iche, ụfọdụ na-adịkwa ka igwe igwe, ma ọ bụ helikopta, ma ọ bụ achịcha - nke dị oke mma ma dị jụụ.
  Ndị elves na-abụ abụ n'elu ngụgụ ha, gbapụrụ ezé ha, wee pịa bọtịnụ joystick na ọnụ ọnụ ha na-acha uhie uhie;
  Ị bụ ala m, nke a gbahapụrụ,
  Enwere ndị ohi na-agba ọsọ na ya, oke igwe!
  Ụmụaka na-agba ọsọ, ịgba ọsọ ịnyịnya,
  Oké ifufe na-ekpo ọkụ ebilitela!
  
  Rye ọla-edo nile na-ere ọkụ n"ubi;
  Mmiri mmiri na-esi na mbara igwe na-asọpụta - napalm,
  Ekwensu dọwara ike nke "ihe ọjọọ" site na atọm ahụ,
  Ma ugbua enwere ọkụ n'ụwa nile!
  
  Na-agba ọkụ dị ka straw-riza,
  Dragọn na-ewe iwe dị na mbara igwe.
  Site na ntụ ruo n'ájá, ifufe na-egbuke egbuke.
  Anwụrụ ọkụ na-eweta - mbibi!
  
  Lụfua nna mkpụkpu,
  Ha tiri anụ ọhịa wolf ọjọọ ahụ n'ọnụ!
  N'akụkụ ihe owuwu ụzọ mbata, ifuru cherry toro,
  Ka anyị ghara ikwe ka ohia na-esi ísì ụtọ gawa n'iyi!
  
  Ihe niile dị na alaka willow ọ bụla,
  Isi mmanụ aṅụ, na obere alaka!
  Ndị njem na-enwe obi ebere nọ na akwa akwa,
  Ndị lanarịrịnụ bụ ndị arịrịọ ji akpa!
  
  Mba, otu anyị kwuru,
  Ekwe-kwa-la ka ndi-ọb͕ọ ọjọ bia n'ulo Nna-unu!
  Ntorobịa n'ime obi, kwere na ị gaghị eme agadi -
  Nbibi zuru oke na-echere onye mmegide!
  
  Anyị ga-alụ ọgụ - ọ bụ ezi ihe kpatara ya,
  Ọ ga-adị ndụ ịhụ oge mgbe ...
  Okwukwe na ezinụlọ Solntslavlavnaya anyị ,
  Ọ ga-abụ ìhè kwesịrị ntụkwasị obi ruo mgbe ebighị ebi!
  
  Kọmunist, eziokwu, mma,
  O nwere nrọ ndị a mụrụ na mgbu!
  Ekwenyere m na Motherland ga-enwe obi ụtọ -
  Dị ka ugo na-adịghị anwụ anwụ na-efeli elu!
  
  Ma mgbe ahụ oge nke eziokwu ga-abịa.
  Ebe ajụjụ ọ bụla ga-achọta azịza!
  nke ụzọ fox agaghị agafe -
  Na Elfia bụ mmalite nke ọchịchị Kọmunist!
  
  Ihunanya nke ala nna siri ike,
  Ebe e nwere ebe kacha mma mmadụ nwere,
  A sị ka e kwuwe, ala nna anyị dị ebube na ike.
  Megide onye ọ bụla nwere ike - gbuo!
  
  Ma mgbe ahụ iwe ga-agwụ;
  Paradaịs ga-abịa, ya na abụ abalị...
  Ma mgbe ahụ, anyị ga-eje ije n'ime ọhịa,
  Ekwala akwa ma ọ bụ iru uju!
  . ISI NKE 17.
  Maria Kolesnikova na-alụ ọgụ na oke iwe. Na-enye iwu ya waxes, na-egosi nanị pụtara ìhè na pụrụ iche klas na ibu.
  Ụmụ agbọghọ ndị a mara mma nke ukwuu, ma maa mma nke ukwuu ma dịkwa mma nke ukwuu n'ụzọ ọgụ. Elves ebe a na-egbuke egbuke.
  Ụmụ agbọghọ dị iche iche, ma elves ndị a niile dị mma. Ha nwere ike iti orcs ma mee ka anụ ọhịa bea dị njọ n'ọbara.
  Na ire nke elves hụrụ n'anya ịracha, ihe pulsates, na-enwu ma na-esi ísì ụtọ n'etiti ndị na-eto eto.
  Ndị a zuru oke nke na ísì na-esi na ha pụta, dị ka a ga-asị na osisi na-eto eto na ọhịa ọhịa. Kedu ihe magburu onwe ya.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ nọ ebe a ma ha nwere ezé pel, na-egbuke egbuke - dị nnọọ mma.
  Ma ha nwere isiokwu dị egwu na mbara igwe. N'ebe a n'ime ha anya na-enwu, ma yiri kpakpando.
  Otu n'ime ụmụ agbọghọ ahụ jiri mkpịsị ụkwụ nkịtị gbaa ụkwụ. Ya mere, ihe niile gbajiri nke ọma. Ma ọ na-egbu egbu nke ukwuu.
  Nke a bụ ụmụ agbọghọ nke klas kachasị elu, ha ga-egwu bass abụọ.
  Ma ukwu-ha ma-kwa-ra nma nke-uku, ọ bu kwa ihe tọb͕ọrọ n'efu. Ọ bụ ezie na ọ ga-ekwe omume ikwu otú ahụ - nnọọ ụkwụ efu? Ikekwe ọ ga-aka mma ịsị - mara mma nke ukwuu!
  Na ụmụ agbọghọ na-enwe mmasị na-abụ abụ na ịgba egwu na agụụ.
  Na olu ndị agha na-eju afọ ma mara mma;
  Ụmụnna m okwu a ọ̀ bụ nsọpụrụ?
  Kedu oke okpomọkụ dị na okwu a!
  Ọ bụ ezie na e nwere ọtụtụ ndị mmegide siri ike.
  Anyị ga-eweta oke osimiri nke ìhè na ala nna!
  Chorus.
  Ana m enye obi m maka ala nna m,
  N'ime nke ire ọkụ na-agbaba na mbara igwe!
  Site na ogwu nke nsogbu rue November.
  Maka ututu uhie...
  Ka mmụọ nke ndị mmadụ felie ma bilie ọzọ!
  Ka mmụọ nke ndị mmadụ tie mkpu ma bilie!
  
  A sị ka e kwuwe, anyị aghaghị ibu ịhụnanya maka Onye Pụrụ Ime Ihe Nile;
  ọkọlọtọ dị nsọ nke elfinism!
  Yabụ na nrọ ahụ na-atụ egwu mezuru -
  A mụrụ ụzọ nsọ humanism!
  
  Ezinụlọ ọ bụla agaghịkwa arara Elfia,
  Ndị mmadụ ga-eguzo n'usoro maka udo na eziokwu!
  Enwere ike ịbụ dike Pegasus, ọmarịcha Parnassus,
  A ga-akpali anyị site n'agha nke ihe na-eto eto!
  
  N'ugwu ka iyi nke na-agba ọsọ dị ka agụ owuru.
  E kwuwerị, ọlaọcha nke ọnụ ọgụgụ kasị elu amụbawo!
  Njikọ ahụ na-eme ka ọdịda anyanwụ na-acha uhie uhie na-ere ọkụ,
  Ịbụ dike bụ isi ihe nrịba ama!
  
  Onye agha adaala - Ewoo, iwu akara aka obi ọjọọ,
  Olee otú o si mee na otu ibe ya daa!
  Biko gwa m, Chineke Pụrụ Ime Ihe Niile,
  Ọfọn, gini mere unti ji ju ntu?
  
  Mkpụrụ obi - Chineke zara. - dị mkpa karịa úkwù,
  Na ndụ agaghị ahapụ ndị dara ada!
  Ee, e nyeghị gị ka ị mara, na na ụzarị ọkụ,
  Mgbe a ga-akpọlite ha n'ọnwụ - Na-eto aha Ezinụlọ!
  
  Mana ị ma na ụbọchị a adịghị anya,
  Mgbe ahụ ọnụ ụzọ nke eluigwe na ala ga-emeghe ...
  Na kristal agaghị eme ka ụlọ nsọ isi awọ ọcha,
  Ihe okike m ga-enweta anwụghị anwụ !
  Ọfọn, ọ bụrụ na ị na-ele ụmụ agbọghọ mara mma, na ara ha zuru oke na strawberry nipples. Ma ha na-adọrọ adọrọ ma na-egbuke egbuke dị ka rubies sitere na okpueze nke Eze Nwanyị Britain. Nke a bụ n'ezie ịma mma na ọnwụnwa.
  Otu nwa okoro na-agba ọsọ na strawberry nipples nke ara wee malite iji ire ya na-ata ha ahụhụ, ma mee ya nke ukwuu. Oh, lee ka o si dị mma ịracha strawberry chara acha ma maa mma. Lee ka ihe niile si dị mma ebe a.
  Na nwa agbọghọ sitere na ezinụlọ elves, n'ezie, ọ dịghị eche na ị na-eri ihe na-atọ ụtọ, ụtọ, na-esi ísì ụtọ site na nwa okorobịa ahụ na nloghachi. Na otú ihe niile ga-adị mma.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ wee jiri ọnụ ara ya nwere ụdị rosebud pịa bọtịnụ joystick. Ma mgbe ahụ, o were rọketi kụwaa orcs, wee dọwaa ha.
  Na ọtụtụ anụ ọhịa bea Putin bibiri.
  Ndị a bụ elves nke chi ọbụbọ ọbara.
  Ma n'otu oge ahụ, n'ezie, ha na-enwe mmasị na-abụ abụ, na oké nhụjuanya;
  Anyị bụ ezigbo elves, ọ bụghị ndị ohu,
  A mụrụ anyị ka anyị wee kwere ugo!
  Mba, igbe ozu agaghị abịa na Motherland,
  Ka anyị na-alụ ọgụ ọnụ Elfians !
  
  Onye agha ọ bụla nwere ike ịkụ
  Ma ọ bụghị onye ọ bụla na-eche banyere ndị a hụrụ n'anya!
  Ajọ ifufe na-ere ọkụ, oke ifufe,
  Na echiche banyere ịdị mma dị na mkpụrụ obi dị ọcha!
  
  Elf party , mụrụ na nrọ,
  Mara ya site na calluses ọrụ.
  Anyị adịghị eje ozi n'ihi ụjọ nzuzu mmadụ,
  A pụghị ịhụ ihe anyị na-agbalịsi ike na map!
  
  Ọlaedo nke ụlọ gburugburu na-egbuke egbuke,
  Ma n'ime obi ọla edo dị oke ọnụ ahịa karịa.
  Orkizma anụ ọhịa ahụ dọkpụrụ atụrụ ahụ,
  Ma e mebiri site elven ike!
  
  Mgbe onye ọsụ ụzọ ṅụụrụ iyi.
  Nyenụ ntapu ọbara ọ bụla sitere na veins gị nye ala nna!
  Uncle Ram ọjọọ ahụ nọ na-echekwa rọketi,
  Achọrọ m ịmepụta nsogbu maka otu!
  
  Ma anyị aṅụghị iyi, kwere n'okwu efu,
  Maka otu iwu - jeere ala nna ozi!
  Aghụghọ gbajiri ajọ orc.
  Ka anyị gafere ụzọ siri ike wee nọrọ na elfinism!
  
  Tufuo, nwata, afọ ojuju, ụjọ, umengwụ,
  O nyere mkpụrụ obi iwu ka ọ gbasie mbọ ike maka mmeri.
  Ka ọ na-akwado ihe kpatara ya kwa ụbọchị.
  Ma ọ bụrụ na anyị ga-aga Siberia, anyị ga-aga!
  
  Dike n"ebe a na-ewu ihe na n"agha,
  Enwere ike ịrụ ụka ihe ọ bụla, kwere m!
  Ejila egwuregwu dị mfe agbagwojuru ndụ anya,
  Agbanyeghị na enwere naanị otu egwuregwu - ọgụ megide ọnwụ!
  
  Ugbu a ihe mgbaru ọsọ a na-ahụ anya,
  Nzọụkwụ ikpeazụ ka dị, nke siri ike!
  Mgbe ahụ mmiri ga-enye anyị agba ruo mgbe ebighị ebi,
  Na a ga-enwe ndị nna nna na-eto eto na Sunday!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-abụ abụ mara mma nke ukwuu na ezé ha na-egbuke egbuke, na-egbuke egbuke na pearl ma na-atụgharị uche.
  Elf bụ ịma mma magburu onwe ya, wee wụba na rọketi. Ha jikwa ọnụ ara ha na-acha uhie uhie pịa bọtịnụ joystick ma jiri ike megharịa ihe ndị ahụ.
  E nwekwara nnukwu mbibi. Nke a mechara bụrụ isi awọ.
  Ndị elves kwajuru ọdụ ụgbọ elu ahụ, buru rọketi na ụmụ agbọghọ na-egbuke egbuke na-enweghị isi, pink, ikiri ụkwụ.
  Ndị a bụ ụmụ nwanyị mara mma na ndị na-eme ihe ike. Na oke ịhụnanya. Na ire ha na-enwe mmasị na-enwe mmetụta pulsation nke mkpanaka - na-enweta obi ụtọ kasịnụ.
  Ndị a bụ ezigbo mma.
  Ha nwere ire ọkụ dị otú ahụ, ha ga-akpọrọ gị, ha ga-agba gị. A ga-ejikwa ara ara ruby mee ọzọ. A ga-akpọkwa ọtụtụ trolls ọkụ ozugbo.
  Ma mgbe ahụ, elves ga-ebute mkpịsị ụkwụ ha efu n'ọnụ ha wee fụ.
  Ma nkwojiaka, ebe obi mgbawa kụdara ya, daa dị ka a ga-asị na ọ tụrụ n'ụbụrụ site na osisi ígwè. Ụkwa ndị ahụ na-eji ọnụ ha dụpuo okpokoro isi nke anụ ọhịa bea Putin.
  Otú ahụ ka ha si eme ihe ike.
  Na abụ na-efegharị n'ọhịa, nke ụmụ okorobịa na-abụ n'okwu a;
  M na-agbapụ ndị iro na tangent
  Nke a bụ ike nke elven knight!
  Ndị nkịtị mara abụba anaghị aghọta
  M na-aga n'ihu dị ka falcon ngwa ngwa!
  
  Ihe niile na-apụta nke ọma
  Anyị bụ ndị na-ese ihe, ọ bụghị ndị na-ekiri ihe ọ bụla!
  Ka anyị bibie Orc cartels,
  Na-enwu na ịma mma na-adọrọ adọrọ!
  
  Nne anyi di oke n'ezie,
  O nyere ndị na-arụ ọrụ nke ụwa ìhè!
  Ọ bụ ezie na ìgwè anụ ọhịa dara n'ala ndị ahụ.
  Ma kwere m, anyị bụ ezigbo ndị agha!
  
  Elf bilitere na Mamai nke ogbugbu ahụ,
  N'ịbụ onye tụpụrụ agbụ nke Horde lasso ...
  Anyị na-anakọta akụ na mbara igwe,
  Obi anyị dịkwa ọcha na obi ike!
  
  Osisi ọ bụla, agụba ahịhịa, ndị m hụrụ n'anya,
  Oak-Nna nke ubi anyị na-agbasa.
  Kwere m, e nwekwara ụkpụrụ echiche,
  iyi na-egbuke egbuke dị ụtọ karịa mmanụ aṅụ!
  
  Nnụnụ cherry fluff na-eto,
  O yiri ka e ji ọla edo tee akwụkwọ nke mbụ!
  Enweghị oke ọhịa nke ala nna anyị,
  N'uwe eze, ala nna mara mma!
  
  Eji ero puta n'ime ohia,
  Na n'ofe ubi, ebe rye na-wụsara na ihe ọṅụṅụ.
  M na-ewetara gị okpueze nwere okooko osisi.
  Irigi dịkwa ka à ga-asị na e ji nkume pel dụchaa!
  Nke a bụ egwu ụmụaka elves nwere. Ma ọ tụgharịa si nnọọ jụụ na jụụ. Ndị a bụ ụmụ agbọghọ mara mma nke ukwuu na-achọ iji ire ha na-aṅụ ihe na-ekpo ọkụ ma na-akụda mmụọ, dị ka obi.
  Ọfọn, ụmụ agbọghọ nke ọkwa dị elu, na n'ime igbe ozu, na-anya orcs. Na ndị dike dị ike - dị nnọọ ibu.
  Ọ bụrụkwa na ha amalite ịbụ abụ, ọ ga-adị mma nke ukwuu;
  Na-efesa n'ala ahịhịa n'ụkwụ efu;
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-agba agba bụ onye Komsomol.
  A mụrụ ada Elfie dị ka scoop -
  Obere olu na-eji trill na-ada ụda na-aga!
  
  Maka ya, ọkpụkpọ ya bụ agha -
  Jiri obi ike mee otu ogwe aka.
  Iyi ọha egwu na-agbapụ agba ya - Setan,
  Ọ chọrọ ịgbanwe ala nna ka ọ bụrụ egwuregwu!
  
  Ọfọn, na n'azụ ya na Orkagon rocket ,
  Kedu ihe ọ na-eji ego azụ nkịta si hell?
  Echefuru m na e bibiri Orkmacht,
  Ọ dị ize ndụ ịbanye na onye Russia!
  
  elfinism dike na-apụghị imeri emeri,
  Mara ihe na-akpali anyị ime nnukwu ihe!
  Anyị raara ndụ anyị nye Russia maara ihe -
  Idobe ahịrị site na nsọtụ ruo n'ọnụ!
  
  Obodo nna na-agba egbe,
  Bọmbụ Napalm gbadara Elf.
  Ọchịagha agbajiela breeki niile,
  Enwere mkpọmkpọ ebe n'ụlọ anyị ọkụ!
  
  Mana nwata nwoke ahụ nwere egbe n'afọ ya.
  Mgbe ọ ṅụrụ iyi ịbụ ọsụ ụzọ!
  Ma ugbu a, ndị agha na-eto eto na-akụrisị.
  Ndị mmegide ọjọọ ndị na-amaghị oke!
  
  Ma ndị okenye na ndị na-eto eto na-agba ọsọ n'otu nhazi.
  Ha na-agba ọsọ ọsọ ọsọ - SATO na-awakpo!
  Na onye ọ bụla kwenyere - m ga-emeri orcs,
  Na nwa agbọghọ ga-enwe mmasị nsusu ọnụ!
  
  Anyị enweghị ike, kwere m, anyị ga-atụfu
  Okwukwe anyị esikwuola ike!
  A kpasuru ndị agha anyị iwe n'ọzụzụ,
  Ọ bụ ezie na ọkụ na-ere n'ezi obi!
  
  Ya mere, ijere ala nna ozi,
  Anyị ga-enweta mmeri n'ọgụ kpụ ọkụ n'ọnụ!
  Enweghị ama ama, ndụ abaghị uru otu penny,
  Anyị chọrọ ndị nwunye na ụmụ ka ha buut!
  
  Ha kwesịrị itolite n"ala nsọ ahụ,
  Nke ụwa dum na-ehulata!
  E kwuwerị, ọ dịghị Elf mara mma ọzọ n'ụwa,
  Ka ọdịnihu onye iro bụrụ ọnwụ Gọmọra!
  
  Ma mgbe ahụ, Milky Way na kpakpando na-echere anyị.
  Nke na-adịghị agwụ agwụ na enweghị nkwụsị!
  Iji too eto, ekwela ka Elf na-ehulata,
  Ya mere na Motherland ga-esiwanye ike na ibu!
  
  Hụrụ Chineke n'anya - Nnukwu Ezinụlọ Anyị,
  Ka ụwa na-aga nke ọma ngwa ngwa!
  Ọrụ ọ bụla ga-ehichapụ nsogbu ahụ,
  Ka ụzọ na-aga podium dị mfe!
  Agha ndị a na elves na elves megide orcs nọ n'ọtụtụ anụ ọhịa nwere ọnụ ọgụgụ buru ibu nke anụ ọhịa Putin nwụrụ anwụ.
  Mana orcs gara n'ihu na-abata. Ma ugbu a, nnukwu tankị ha na-aga agha. Na ọbụna, ikekwe, ndị dị arọ nke ukwuu - na-atụ ihe karịrị otu narị tọn. Arụmụka ọhụrụ na kaadị opi na agha ahụ.
  Ọ dị mma ịhụ ụgbọ ala dị ike. Mana ụmụ agbọghọ ahụ kwadebere mkpọkọta mkpọ wee malite iji ọnụ ara strawberry ha malite ịmalite ha.
  Na nke a bụ mmetụta na-egbu egbu. Ọfọn, ụmụ agbọghọ bụ klaasị.
  Na ndị ọzọ n'ime ha na-atụba bọmbụ dị ndụ na ndị agha orc, na-adọka bea Putin. Nke a aghọwo n'ezie nnukwu. Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ebe a. Ha na-enwe mmasị iji asụsụ ha na-arụ ọrụ.
  Ọ na-adị mma karịsịa mgbe ire gị na-eri ihe nke elf na-ekpo ọkụ, na-esi n'ọbara na-asọpụta. Otú ahụ ka ọ dị mma.
  Ndị dike ebe a na-alụ ọgụ nke ọma. Ma n'otu oge ahụ, ịhụnanya abụghị ihe ọhụrụ nye ha. Ọzọkwa, e nwere ole na ole nwoke elves. Na n'ezie, ụmụ nwanyị mgbe ụfọdụ na-alụ ọgụ maka ha.
  N'ebe a, otu n'ime ha tụbara bọmbụ na mkpịsị ụkwụ ya, bụ nke kụrụ ìgwè orcs ma dọkasịa anụ ọhịa Putin.
  Ndi-dike ahu we malite iti-nkpu;
  Nwa nwoke na-agba ọsọ ụkwụ efu na snow,
  Pearl nke snowdrifts na-enwu dị ka gloss.
  Ị gaghị amanye anyị ụra,
  Ka anyị mee agba agba isi awọ nke oyi!
  
  Anyị ga-arara ndụ anyị nye ala nna anyị,
  Ka ije-ozi bụrụ ọñụ!
  eji ọkụ mee ka ụzọ ahụ pụta ìhè - cherub;
  Na egwu bụ anwansi, akụkọ ifo na ukwe!
  
  Oge eruola ka anyị lụọ ọgụ maka nna nna,
  Ìgwè ndị mmegide wakporo na-agụtaghị ọnụ!
  Anyị ga-echigharịkwuru Chineke anyị hụrụ n'anya,
  Kedu ụgbọ elu nyere uche ịmepụta!
  
  Ka anyị nye ụwa nrọ,
  Mee ihe ịma aka ọ bụla bụrụ onye mmeri!
  Ka eriri anwansi ghara agbaji.
  Ka ume mmiri gị dị ọcha!
  
  Nke a bụ olileanya nke obodo mara mma,
  Onye mụrụ ìhè ọchịchị Kọmunist!
  Na mbara igwe anyị, mmadụ niile hà nhata.
  A na-ewere nke a dị ka oke nke humanism!
  
  Oyi ga-akwụsị, a ga-enwe mgbaba -
  Iyi ga-asọpụta, ndị mmadụ mara champeenu!
  Nke a bụ nsonaazụ, kwere m, ọ bụghị ebe dị anya,
  Onye ọ bụla nwere ugwu, obi ike eze!
  Otú ahụ ka ụmụ agbọghọ si na-alụ ọgụ ma na-abụ abụ. Asụsụ ha na-atọkwa ụtọ ma na-akpa ike nke ukwuu.
  Ụmụ agbọghọ ahụ weere ma tinye ngwa agha ahụ, na otú ha ga-esi kụgbuo ndị iro, ma gbasaa anụ ọhịa Putin n'akụkụ dị iche iche. Nke a bụ ihe otiti.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ wee dọpụta ihe mkpali ahụ na-eji ọnụ ara na-acha uhie uhie nke ara ya. Ma ọ tụrụ ụjọ:
  - Igbe gba ọtọ nke nwoke ọ bụla ga-akpụ akpụ akpụkpọ ụkwụ na uwe!
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ebe a - dị oke mma. Na nke a bụ nnukwu agbụrụ elves.
  Ha na-abụkwa abụ, ezé ha na-egbuke egbuke dị ka diamond na anyanwụ. Lee ka ihe niile si dị mma.
  Ụmụ agbọghọ ahụ enweghị ụmụ nwoke zuru oke. Na elves na-eto eto na-arụ ọrụ iri. Ya mere, ha ga-arụ ọrụ. Ụmụ agbọghọ ndị ahụ mara mma na ụkwụ efu. Na ara ha gba ọtọ nke ukwuu, na ọnụ ara ruby na na-egbuke egbuke dị ka a ga-asị na e ji nkume dị oké ọnụ ahịa mee ha.
  Kedu ka ihe a niile siri dị.
  Ma ndi-dike nāb͕a ukwe, b͕apu kwa ezé-ha, nke nēsi n'anyanwu nāputa;
  Nwa agbọghọ ahụ mara mma, ee, ee, ee, ee,
  Nwatakịrị nwanyị ahụ dị ize ndụ ee, ee, ee!
  Agba nke Putin
  Ị ga-ebe akwa
  Ka ị gbaa ọkụ,
  Nwuo n'ahuhu!
  Ụmụ agbọghọ na-abụ abụ otu a. Ma ụmụ nke elves, na nke mbụ ụmụ nwoke ndị ọsụ ụzọ, na-egosipụtakwa ike olu ha;
  N'ìhè nke ọnwa, echiche nke sickle.
  Anyị na-arụ ọrụ na mkpokọta ugbo ubi.
  Mmiri apụtala na nso nso a na-emesapụ aka,
  Ha nyere iyi nke oké égbè eluigwe na-eti mkpu!
  
  Anyị kwesịrị inyere ụmụnna anyị ndị tọrọ anyị aka.
  Na n'ihu ha na-alụso ndị agha Orkishism ọgụ.
  Na-eri nri Elven ike,
  Nke mere na ọkọlọtọ na-acha uhie uhie nke Elfinism na-eto!
  
  Ya mere ndị ọsụ ụzọ n'ọrụ ha -
  Ọsụsọ na-awụda m ntì m.
  Anyị na-eju afọ naanị na nrọ anyị kasị ukwuu,
  Nwata nwoke na-agbaghị ụkwụ na-adọkpụ ahịhịa...
  
  Onye jisiri ike gbapụ n'ihu,
  Ma ọbụlagodi na-enweghị azụ enweghị mmeri.
  Ị na-etinyekwa ahịhịa n'ọnụ gị n'ihi agụụ;
  Ka ndị nna nna anyị nụrụ ụtọ.
  
  Ya mere, tinye, n'agbanyeghị na ọgịrịga ahụ na-ahụ anya,
  Akụjie ụkwụ, a na-akpọ aka.
  Anyị bụ ndị ọsụ ụzọ nke ala nna, ụmụ nwoke,
  N'ihi ya, anyị ga-eli orcs ike!
  
  Onye ọ bụla n'ime anyị bụ Lenin na Marx,
  Ire ọkụ na-enwu n"ime obi ọ bụla.
  Oge ga-abịa, ka anyị jiri obi ike were ụkwụ na Mars.
  Ụba na-enye onye agha nsusu ọnụ!
  
  Ihe isi ike na-esiri mkpụrụ obi anyị ike,
  Anyị hụrụ n'anya, mara echiche na ọrụ!
  Ezumike ahụ ga-abịa - ịgba egwu egwu,
  Ma lekọta ndị na-adịghị ike!
  
  Burgeoisie na-eriju afọ nke ọma enweghị ike ịghọta
  Kedu ka ụmụaka si amasị ịrụ ọrụ ...
  Ma anyị ga-enweta 5 siri ike,
  Iji mee ka ihu ndị nne na nna na-egbuke egbuke!
  
  Mba, atala akara aka maka agha ahụ,
  Nke a bụ ule ule maka anyị...
  Ọ bụrụ na ị kụziiri onye iro gị ihe.
  Nke a pụtara na o nwere ike iweta ihe e kere eke!
  
  Ọnụ ụzọ oghere ga-emeghe maka ndị agha,
  Site n"ike nke sayensị, ndị dara ada kpọlitere n"ọnwụ.
  Ya mere, ayi bu olile-anya nke nna-ayi-hà;
  Ụmụ nke Onye Ukwu, Elf dị nsọ!
  N'ebe a, ụmụ nwoke elf na ndị ọsụ ụzọ na-abụ abụ. Ha gosikwara ọmarịcha ọdịdị anụ ahụ na nhazi nke ngwaahịa ọkwa egwu.
  Ụmụ nwoke ndị ọsụ ụzọ ahụ bụkwa ndị na-agba ụkwụ efu, yi uwe mkpirisi, ndị nwere isi isi, na uru ahụ a ma ama ma maa mma.
  Orcs nwere ike idina ndị dị otú ahụ, gịnị ga-abụ nke ụmụ anụmanụ ndị a. Ha bụ n'ezie anụmanụ. Ndị a bụ n'ezie ihe ọjọọ orc e kere eke.
  E jidere otu nwa nwoke elf. Ka anyị mekpakwa nwa ahụ ahụhụ. Ha bu ụzọ dọba nwa nwoke ahụ mara mma n'elu akwa. Ka-anyị werekwa ike ya were opi ígwè na-acha ọbara ọbara tie ya n"ụkwụ nwata. Ọ na-ewutekwa ya nke ukwuu.
  Nwatakịrị ahụ tiri mkpu, ọ kpasukwara ya ọkụ ma gbaa ya ọkụ. Ha wee malite ịwụsa nwa okoro ahụ mmiri. Nke mbụ na-esi mmiri, na mgbe ahụ akpụrụ, na mgbe ahụ esi mmiri ọzọ. Ndị a bụ ndị mba ọzọ na ndị sadists.
  Mgbe ahụ, ha malitere ịgbaji mkpịsị ụkwụ efu nke ụkwụ nwa nwoke elf site n'enyemaka nke mkpịsị na-acha uhie uhie. Ha wee gbajie mkpịsị aka ya niile site na mkpịsị aka nta ruo nke ukwu. Mgbe ahụ, ha gbara nwa ahụ ọkụ n'efu, gburugburu ikiri ụkwụ.
  Ha wee were ígwè na-ekpo ọkụ tinye n"obi nwata ahụ ma kpọọ kpakpando nwere ntụ ise ọkụ.
  Nke ahụ dị oke mma ma dịkwa mma. A na-agbaji ọgịrịga nwata ahụ na-ekpo ọkụ, ndị na-agba ọsọ. Ma ọ dịghị ihe, elves bụ ebo siri ike. Na nwa okoro ahụ enweghị mgbe ọ tụfuru uche site na-egbu mgbu, na-aga n'ihu na-eti mkpu. Na mgbe ahụ, orcs na-eji ugbu a.
  Ma n'otu oge ahụ, ha malitere iji ọkụ ọkụ na-akpụ ikiri ụkwụ ya, ha werekwa mkpara dị ọkụ tie ya azụ na n'akụkụ ya, gbatịa ya n'elu akwa ahụ, were ọkụ eletrik tie ya ihe. Ọ na-afụkwa ụfụ nke ukwuu.
  Na ndị na-egbu orc gbapụrụ ezé ha na-achị ọchị.
  Ma ka elf nwa ahụ agbajighị, n'ụzọ megidere ya, ọ malitere ịbụ abụ;
  Mba, ọ gaghị ekwe omume ibu amụma
  Gịnị na-echere n'ụwa ochie a;
  Onye ohi nēche anwu na nbì;
  Ma ọ bụ ụgbọ elu ahụ ga-efegharị na mbara igwe!
  
  Lee ka ụwa a siri sie ike
  Ị dị nnọọ nzuzu
  Enwere ọtụtụ aces na oche ahụ,
  Ọ bụ ezie na ị gaghị enweta ya - ogwu.
  Ka ọ dị ugbu a, elf gbagburu dị ka a ga-asị na ọ na-awụsa ledu site na mmiri mmiri. Ọ gwupụtara ezigbo egbe n'ime bea Putin. Ngwa ngwa-ọkụ, na ọnụ ọ na-enye ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ enweghị mgbagha, ya mere agbapụ na ịbụ abụ agaghị akwụsị.
  Mana gịnị ọzọ ka m ga-ajụ gị?
  Ebee ka ị ga-azụta udo?
  Azịza ya bụ n'ezie agha,
  A sị ka e kwuwe, adịghị ike abụghị ihe ùgwù!
  
  Ee, Chineke nwere ike ime nke a
  Nye ndi di ume-ngwu ipia ihe...
  Naanị otu iwu dị mfe,
  Adịla anụ ụtọ na obi ụtọ!
  
  Ghọta ihe mgba ndụ pụtara,
  Ya mere Onye Kasị Elu kere ọtụtụ narị afọ...
  Ka aka gị wee dị ike;
  Na ka abụba ghara ịga n'akụkụ!
  
  Ya mere, lụọ ọgụ, lụọ ọgụ.
  Gbalịa kwapụ ihe dị n'ájá!
  Mgbe ahụ ị ga-efe elu
  Hichapụ efu efu!
  Ụmụ nwoke elf na-ejide onwe ha ma ghara ịda mbà, ọbụna na akwa akwa.
  Na ndị dike na-alụ ọgụ dị ka nke a, na oke iwe na oke iwe, na-egosi ike ha.
  Ndị a bụ ụfọdụ ụmụ agbọghọ na-adọrọ mmasị. Eb͕ub͕ere-ọnu-ha di-kwa-ra ogho uhie nke-uku, ha nēwere anya-uku ilo ihe nātọ utọ nke-uku di kwa utọ nke-uku n'ire.
  Otú ahụ ka ụmụ agbọghọ Elf si amasị ya.
  Ma elf, na mkpịsị ụkwụ ya efu, tụpụrụ lemon mbibi na ike na-etipịa ya. Nke ahụ dị egwu ma dị jụụ.
  Elf na-egbu anụ bea Putin, were ya ma bụrụ:
  Atụla anya ebere sitere n'eluigwe
  Agbagharala ndụ maka eziokwu...
  Anyị bụ ụmụ nwoke na ndụ a,
  Naanị na eziokwu n'ụzọ!
  O wee tụpụ nnukwu onyinye na-egbu egbu site n'itinye ọnụ ara ya na-acha uhie uhie pịa bọtịnụ ahụ. Ọ kụjiri ụyọkọ anụ ọhịa bea nke Putin ma tie mkpu, na-agbụ ezé ya:
  Agha ahụ wee gaa n'ihu ọzọ,
  Na obi mgbawa n'obi m..
  Zelensky dị obere
  Ma Maidan na-eto eto nọ n'ihu!
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ nọ ebe a na-egosi ọkwa kachasị elu, nke kachasị mma nke ndị agha.
  Ha na-abụkwa nke ọma nke ọma na n'anya;
  Otu oge, onye na-akọ ubi goro ụzọ.
  Ka ntị anyanwụ ghọọ ọla edo...
  Ma anyị na-aza na-enweghị arụmụka na ụgha,
  Ka onye agha na-eto eto na eziokwu na ike!
  
  Nwa-ab͕ọghọ nāwaghari n'ukwu efu n'azu ubi;
  Ọ rụsiri ọrụ ike n'ịzụta nri maka nna nna...
  na ogige nke yiri onyinyo a nke nwere okporo ahịhịa amị;
  Anyị achọghị iri oké nri na ndụ a!
  
  Ndị na-ede uri Russia nwere ụdị mara mma,
  Ire na-eji dochie mmanụ aṅụ...
  Na Rod hụrụ n'anya Chineke nke ebube ,
  Ebumnuche ya bụ - mepụta ebe nke gị na paradaịs!
  
  Onye ajọ mmadụ na-akwagharị wakporo,
  Jujuru ụmụ agbọghọ na ụmụ nwoke a na-achụpụ.
  Ma ndị knight emewo mma agha ha dị nkọ.
  Ha achọghị diapers ma ọ bụ nannies site na nwata!
  
  Maka anyị, Svarog na Jizọs bụ otu,
  dike bu oku onye agha...
  Ugo nwere isi abụọ bụ nku siri ike,
  Anyị na-eti, na-achị ọchị, ajọ onye mmegide orc!
  
  Enweghị ebe n'ụwa maka onye ụjọ,
  Onye ọ bụla nwere nku ike na echiche bụ mmụọ ozi...
  United na ala nna: Negro, Serb, Belarusian,
  Enwere "Ajọ Ifufe", mana tupu enwere saber!
  
  Anyị ga-eme nnukwu starship,
  Ka anyị banye n'ime nnukwu mbara igwe!
  Mara na obi ike dị otú ahụ na-ebi n'ime obi;
  Nsụhọ nku ebilitela!
  
  Ihe ikpeazụ ndị mmadụ maara bụ
  Nke mere na agbụ nke nrigbu agaghị agwụ agwụ!
  Ka ọ ghara inwe akpa nwere nwamba nwere akpụkpọ anụ.
  Ka ịka nká ghara ịgbagọ mkpu ákwá!
  
  Mgbe ahụ udo nke a na-echere ogologo oge ga-abịa;
  Nke oge udo na-agaghị abịa.
  Anyị ga-ahazi oriri na-adịghị agwụ agwụ.
  Amaghị ọnwụ, iru uju, ihe mgbu, iru uju!
  . ISI #18
  Nke a bụ eze nwanyị nke elves, nwa agbọghọ ahụ dị jụụ ma na-atọ ọchị. Nke a na-eme ka ihe pụrụ iche mee. Ma iwu ya ziri ezi ma dịkwa ụtọ, juputara n'amamihe na mkparị. Nke a bụ ezigbo nwa agbọghọ.
  Otu a ka ụmụ agbọghọ na-abụ abụ mara mma na nkwuwa okwu. Ụmụ agbọghọ ndị a mara mma nke ukwuu. Ma anya sapphire na emerald na-egbuke egbuke dị ka kpakpando n'abalị.
  Lee ka ihe niile si maa mma.
  Ya mere, ụmụ agbọghọ ahụ malitere ịgbapụ ọkụ ọkụ n'ọnụ ọnụ ha na-acha uhie uhie, na-egbu egbu ma na-ebibi ihe. Nke ha na-agba ihe niile ọkụ n'ezie ma kụrie ya na ntụ, na-eme ezigbo igbe ozu.
  Otu n'ime ụmụ agbọghọ ahụ ji ara ya na-agbapụ, bụrụ:
  M tolitere nke ukwuu n'ụwa niile,
  Ọrịa flu atọ ma ọ bụ anọ ...
  Ogbugbu a na-agbasa ma na-eto eto !
  Ka anyị kwọba orc ozugbo banye n'ili.
  Nọgide na-ahụ ike nke mere na
  Jiri ụmụ agbọghọ na-eto eto!
  Ndị a bụ ọmarịcha ụmụ nwanyị dị otú ahụ, ha na-egbuke egbuke na oke na hyper class .
  Nwa agbọghọ ọ bụla nọ ebe a chọrọ iru ogo anụ ọhịa, ma ọ bụ ọbụna hypermonster .
  Ma were ezé ya jide izu okè nwoke elf.
  Ee, na elves na-eto eto n'onwe ha dị nnọọ jụụ, ma echefula ịlụ ọgụ na-abụ abụ n'otu oge ahụ;
  Enyi m, mma agha damask na-enwu ebe a n'ọchịchịrị.
  Onye iro dị aghụghọ hichara ọbara n'ime mma ...
  Kedu ihe ọjọọ dị na Elf anyị,
  Ọ bụghị trill nke abalị abalị, kama ọ bụ naanị ịchịkọta ọla!
  
  Kedu ihe anyị na-ahụ n'ụwa? O siri ike nye onye ọ bụla nọ ebe ahụ -
  Ụmụaka agụụ na-agụ, agadi agadi.
  Ụra ahụ mebiri ụgbọ mmiri ahụ,
  Onye-nwe enweghị ike inye ịhụnanya Ya ntakịrị!
  
  Ma ọchịchịrị ga-ekwu nke ọma - ọ dịghị onye pụrụ ime ihe nile;
  Ụwa anyị bụ evolushọn - oge nke rụzuru.
  Ọ bụrụ na ịchọrọ iri anụ maka nri ehihie,
  Echela echiche ịgbanarị mmehie gị!
  
  Mepụta onye na-ewe ihe ubi iji weta rye,
  Ihe osise mara mma na-enwu na akwụkwọ mmado ...
  Sayensị ga-enye gị ntorobịa, nne,
  Na nwa amaala ọ bụla ga-anọ na ngagharị!
  
  Kpakpando ọla edo ga-achọ ụzọ igbe obi mma;
  Ọ bụ ihe ngosi nke nnukwu rụzuru!
  Obodo Elf na-aga elfinism ,
  Interuniversal Eden bụrụ eziokwu!
  
  N'ocheeze mgbe ụfọdụ ndị oligarchs na-eme mkpọtụ,
  Onye ohi chọrọ ịṅụ ọbara ndị mmadụ!
  Ma ahịrị nke na-akụda October na-eme njem,
  Anyị hụrụ mmeri dị egwu nke elves na Mee!
  
  Agha na-abịa ma na-aga, mgbe ụfọdụ ọ na-agwụ ike,
  Gị onwe gị amaghị ihe dike chọrọ...
  Ụdị mmasị dị otú ahụ maka egwuregwu a abịala,
  Mgbe ị bụ ezigbo onye ọbọ ajụala !
  
  Onye ezi uche bụ onye nzuzu n'onwe ya, kwere m,
  Onye-isi ọjọ bu kwa ndi-Ju ibu arọ.
  Mgbochi ndị ụkọchukwu ga-akwụsị,
  Ma muse dị ọcha ga-achị!
  Ụmụ okorobịa nọ ebe a na-abụ abụ nke ọma ma na-enwe mmetụta, ha mara mma nke ukwuu. I nwekwara ike gee ha ntị ruo ọtụtụ awa. Na olu ha na-afụ ụfụ.
  Ma mgbe ahụ, ụmụ agbọghọ ahụ ji mkpịsị ụkwụ nkịtị tie ha ihe. Na ịma mma na-arụsi ọrụ ike.
  Ya mere, ndị elves gbara ọsọ ịwakpo, na-agbapụ site na egbe igwe, ma n'otu oge ahụ na-atụba onyinye igbu ọchụ nke mkpochapụ na mkpịsị ụkwụ ha. Na-akpata nnukwu mgbawa nke ndị iro.
  Ndị a bụ ndị dike n'ezie .
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ wee jiri mkpịsị ụkwụ ha chịseled na ọmarịcha pịa bọtịnụ ọṅụ.
  Ma ọ bụghị naanị nke ahụ. A na-ejikwa ọnụ ara na-acha uhie uhie, nke yiri strawberry. Na ara ụmụ agbọghọ na-atọ ụtọ nke ukwuu. Na imegide nwoke ahụ mara mma, onye iro ọ bụla enweghị ike.
  Egbugbere ọnụ ha na-acha uhie uhie, ọnụ ara ara ha na-egbuke egbuke dị ka ruby. Na elves na-eto eto na-enwe mmasị iji anyaukwu isu ọnụ na rachaa ha.
  Umu-ab͕ọghọ nāb͕a kwa nkpu ọṅù na iwe;
  Ihe a na-atụghị anya ya emeela.
  Nwoke ahụ gbaziri ubu ya!
  Ọ bụghị bọst mere plasta gbawara agbawa;
  Kwere m, ọ jụrụ nrọ nke udo!
  
  Adịla nwa agbọghọ ikpe mara
  Kwere nwa oge nke nnwere onwe, ọ ga-abịa ...
  E mechikwara nsusu ọnụ ahụ,
  Dị ka sugar egbugbere ọnụ ụtọ agbaze!
  
  Horde ahụ gafere n'oké ọbara.
  Enwere ndepụta ya na-adịghị agwụ agwụ ...
  Ma Elf ji ebube anwụghị anwụ gbaa égbè eluigwe.
  Ime ihe ike, agụụ agaghị agbaji anyị!
  
  Ọ bụ ezie na ili na-eji mbadamba nkume pịgide anụ ahụ,
  Ma mmụọ, n'aka nke ọzọ, na-ebuli elu n'elu igwe!
  Wepụ ngwa ngwa - nhụsianya, mwute,
  Ọ dị ka a ga-asị na m anwụbeghị!
  
  Kedu ihe a ga-eme na mbara igwe?
  Ebee ka onye mgbagha ga-aga?
  Otú ọ dị, okwukwe Solntslavny ,
  Adịla onye na-adịghị ike na onye omekome!
  
  Ọ gwara anyị ka anyị kesaa ego,
  Akara aka dị na ụmụnna niile.
  Ka ihu ndị nsọ si na akara ngosi,
  Ha weere onye ọchịagha ahụ ka nwa ha nwoke!
  
  Anyị dọkapụrụ agbụ ndị ohu.
  Maka ha, a họọrọ ụzọ ahụ n'efu ...
  Ka anyị guzoro maka ụwa ọhụrụ obi ụtọ,
  Ebe ngagharị olili ozu na-akwụsị!
  
  Mgbe ụfọdụ, Chineke na-enupụkwa isi.
  Anyị na-atụpụ ọkọlọtọ Rod!
  Mana ọkọlọtọ nke ala nna na-egbuke egbuke,
  Ebe ọla edo na-egbuke egbuke na maple!
  
  Site na olile anya na-egbuke egbuke,
  Nwata nwoke a gbakwara n'agha...
  Ọbụna Roses nwere ogwu
  Mgbe ụfọdụ ị na-adịghị ike dị ka nza !
  
  Mana tie a na-acha uhie uhie,
  Nke pụtara na agba ọbara dị ọcha!
  jeere ala nna gị mara mma,
  Mgbe ahụ ị gaghị ama ihe mgbu ọzọ!
  Ndị a bụ egwu dị ịtụnanya na egwu pụrụ iche. Mma mara mma na-alụ ọgụ ụkwụ efu na-eyi naanị panties n'otu oge.
  Ha ga-amalite na-abụ abụ nke ga-eme ka isi orcs gbawaa.
  Mana site na mbara igwe, ndị na-agba mmiri na-akụda ọnọdụ anụ ọhịa bea Putin. Ha na-ejikwa ike dị ukwuu eme ya. Na ha dị njikere ịlụso ndị iro ọgụ ma gosipụta ọkwa kachasị elu nke ike. Ndị a bụ ụmụ agbọghọ mara mma n'ezie.
  Nke na-enwe ike ịkụ ọkpọ ọkpọ n'egedege ihu ya na ikiri ụkwụ ha efu, okirikiri, pink.
  Ndị a bụ ndị dike ha mara mma nke ukwuu, na ezé pearl nke na-egbuke egbuke dị ka ọla.
  Ọ dịghị onye mara mma karịa ụmụ agbọghọ ndị na-egosi àgwà ha na isi ike nke akụkụ ahụ.
  Ma ọ bụrụ na ha na-agbaji n'ezie, mgbe ahụ, ha agaghị egosi onwe ha megide ndị ohi dị otú ahụ, ọbụnadị ndị aghụghọ dị ka anụ ọhịa Putin.
  Ndị dike na-alụ ọgụ, ha na-emekwa ya nke ukwuu. Ha na-egosipụta oke mbibi na mbibi nke ọtụtụ ndị na-akwa emo, alaeze ukwu na-adịghị mma.
  Ndị dike Orc na-agbaji mkpịsị ụkwụ ụmụ agbọghọ na ụmụ nwoke a dọọrọ n'agha, na-eji ọkụ fụọ ikiri ụkwụ ha efu, na-erekwa kpakpando na obe n'igbe ha efu. Anụ anụ ọhịa nke Putin bụ n'ezie scumbags, ị kwesịrị iji ibu ọrụ na oke iwe na-alụso ha ọgụ. Gosi ụzọ gị dị elu na nke okike.
  Ka ọ dị ugbu a, ụmụ agbọghọ ahụ malitekwara ịbụ abụ ọzọ;
  Elf anyị ji mma agha ya siri ike,
  Egbe na-agba na ya ma ghara ịgbaghara!
  Mee ka nrọ gị siri ike mezuo,
  Ọ dịghị mkpa igbu oge na ihe ndina!
  
  Ọ dịghị osisi mara mma n'ụwa karịa nke anyị.
  Na emerald na ahịhịa bụ nkume kacha ndụ!
  Nri ehihie si na boar n'onwe ya na-agba ọsọ,
  Na skating ice ga-ada dị ka oyi!
  
  Mushrooms na-eto, ha nwere okooko osisi na-enweghị atụ,
  Boletuses, chanterelles, ofufe agarics!
  Cuckoo na-enye akụkọ ahụ na obi ụtọ,
  Na ọ bụghị ngwa ngwa ịga ụwa ọzọ!
  
  Ugbu a, nightingales na-atọ ụtọ,
  Akụkụ anụmanụ na-eme ngagharị...
  Mgbe oké ifufe nke Eprel na-abịa na mmanụ aṅụ.
  Mgbe snowdrop na-etolite na obi ụtọ na-egbuke egbuke!
  
  May mara mma na June mara mma,
  Oge ọ bụla nke afọ bụ obi ụtọ!
  Ma gị, nwa m nwanyị, echegbula onwe gị,
  N'ihi na mụ onwe m enweghị ike ịchịkwa mkpụrụ obi m!
  
  Mgbe mmiri ozuzo mgbụsị akwụkwọ na-asọ dị ka iyi.
  Na ọla edo ga-eji ejiji onye ọ bụla n'efu!
  Mgbe ahụ, anyị ga-azọ ụkwụ gaa na ụda mkpọtụ,
  N'aka gị bụ bouquets nke Roses na orchids!
  
  Ihe dị na okike ga-adị mma,
  Oge ga-abịa - na-edo onwe ya n'okpuru rhythms ...
  Na ihe dị nsọ na nke bụ mmehie;
  Anyị onwe anyị ga-ekpebi akara aka site na igwu egwu!
  
  Mgbe ahụ ndị nwụrụ anwụ ga-ebili ngwa ngwa;
  Ọ ga-adịkwa mfe karịa nnukwu efere!
  Otu mmegharị ahụ dị ka ihe na-eti sickle,
  Enweghị esemokwu, ọ dịghị mkparị na-adịghị mma!
  Otú ahụ ka ụmụ agbọghọ si bụrụ abụ. Ma ha were ya wee fụọ mkpọrọhịhị ọzọ n"oghere imi ha nile, ma ha mere ya nke ukwuu nke ukwuu.
  Na ọtụtụ puku ugo yiri ka a na-eti ọkpọ siri ike na ụbụrụ, ha were ya kụọ ya. Ha wee dụpuo okpokoro isi nke anụ ọhịa bea Putin. Ọ dịkwa mma nke ukwuu.
  Nke a bụ ụdị obi ọjọọ na n'otu oge ahụ na-akpali agha na-aga. Ụmụ agbọghọ ndị si n'ezinụlọ elf na-eji mkpịsị ụkwụ efu ha na ara ara na-acha uhie uhie, na-atụpụ àmụmà na ultrasound.
  Na-egosipụta mbibi ọgụ na ọnwụ nke anụ ọhịa bea Putin a mara ikpe.
  Agha dị n'etiti elves na orcs akwụsịghị. Ọ bịara na-akpa ike na ọbara.
  Ụmụ agbọghọ ndị si n'ụdị elves adịghị egbu ndị iro. Ha na-eji mkpịsị ụkwụ ha gba ọtọ tụpụ onyinye mbibi n'ọgba, ma dọkasịa isi na ụkwụ nke anụ ọhịa bea Putin.
  Ndị mara mma ji oke ịnụ ọkụ n'obi na nrụgide mee ihe. Na egbe egbe nke ndị mara mma mere wee bụrụ nke dị oke irè ma na-egbu egbu.
  Mgbe ahụ, ha na-amalite na mberede na-afụ ụfụ, ọzọkwa ndị crow na-enwe ọgba aghara n'ụbụrụ ha, ha wee daa, na-eju anya na stupefied, n'isi nke anụ ọhịa bea na-awakpo ma na-eme ihe ike. Na n'eziokwu, nke a dị oke mma ma dị mma.
  Ọzọkwa, àmụ̀mà na-agbapụta n'ahịhịa ruby na-eme ka nnụnụ na-eme ihe dị ka uzuzu.
  Na ụmụ agbọghọ, n'ezie, na-eji ụda olu megide anụ ọhịa bea Putin, echefula ịbụ abụ;
  Anyị ga-adọwa horde iche
  Ka anyị were orcs mee iri nri...
  M ga-ehichapụ anụ ọhịa bea Putin,
  Aga m adọkasị gị ndụ!
  Ya mere, ụmụ agbọghọ na-abụ abụ na oke agụụ na ọgụ ọkụ ọkụ. Ha wee jide anụ ọhịa bea ndị ahụ, dị ka à ga-asị na ha na-echipịa ahụhụ, site n"enyemaka nke ibé.
  N'otu oge ahụ, ụmụ nwoke elf lụkwara ọgụ. Ha dị ka naanị ụmụaka - ụkwụ efu na uwe mkpirisi. Ma ha ji iwe na ịnụ ọkụ n"obi na-alụ ọgụ.
  N'otu oge ahụ, ụmụ nwoke elf na-abụ abụ;
  O nweghị udo dịịrị anyị n"agha, ụmụ okorobịa,
  Nke a bụ ụdị ndụ nwata nwoke.
  Ọ dị ka ejiri egbe mụọ anyị,
  Ime ka ndị iro gị ghọọ ájá!
  
  Ọ bụrụ na ị na-atụ egwu, mgbe ahụ ọ dịghị mgbaghara maka anyị;
  Ọfọn, ndị nwere obi ike ga-enweta onyinye!
  N'ihi ala nna anyi, nzoputa,
  N'oge kacha sie ike na agha!
  
  Anyị nwere ike imeri ìgwè mmadụ niile,
  Kwatuo tankị, egbe ndị na-eji onwe ya, ọbụna ndị agha.
  Ọdịdị nke ndị dike Russia dị mpako,
  N'agbanyeghị na nkwụsị izu ike dị anya na-enweghị ngwụcha.
  
  Anyị ahụla ụdị nsogbu ahụ,
  Kedu ihe a na-apụghị ọbụna iji mkpịsị akwụkwọ kọwaa!
  Mara na e nwere iberibe ihe fọdụrụ na ahịhịa,
  Kedu ihe nwara imebi ala nna!
  
  A ga-amụcha bayonet ọ bụla ngwa ngwa.
  Ma mejupụta ụlọ ahịa ngwa ngwa!
  N'ihi na onye agha abụghị nwa nwoke,
  Na-eme ka onye iro ghọọ ájá!
  
  Ndị orc ndị ahụ gbagoro ụnyaahụ,
  Ma ugbu a ọgụ ahụ amalitela ọzọ!
  Ogologo kpakpando na-adịghị agwụ agwụ,
  Opi na-akpọ anyị ka anyị gaa n'ụkwụ!
  
  A ga-enwe oghere, chee na e meriri ya,
  A ga-enwe mbara igwe na diamonds maka anyị!
  Maple ụtọ ọla edo,
  Mgbawa ogbunigwe agaghị agbaji gị!
  
  Ihe niile dị n'ala nna anyị mara mma,
  Enwere naanị ọtụtụ anụ ụlọ n'akụkụ ocheeze ahụ.
  Ndi nēkwu okwu ire-utọ nke onye nāchi achi;
  Ndị mmadụ na-aghọkwa ndị ohu!
  
  Agwọ ọ bụla na-agba mbọ duhie anyị.
  Onye ọ bụla chọrọ izu ohi ọbara,
  Ngwa ngwa ọsọ ọsọ ịnyịnya ọsọ,
  Ka ewee tipia onye ohi ọjọ dika achicha!
  
  Anyị na-aga ebe anyị,
  Ebe ọ na-enweghị ebe ịrara mmadụ nye, ụgha,
  Ebe e gburu nwanne Ken, nwanne Ken ga-anwụ;
  Ebe ị na-enweghị ike nyefere ala nna maka pennies!
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ebe a - dị nnọọ elu, na klas wee bụrụ ihe ịtụnanya. Ndị dike dị nnọọ oke na oke .
  Na ọzọ, n'ọgụ, ụkwụ efu ha, nke na-adọrọ adọrọ na nke mara mma na-egosi ụgbọ elu kachasị elu na nke pụrụ iche. Ndị a bụ ụmụ nwanyị mara mma n'ezie.
  Ma nke a bụ ihe ire ha na-egwu egwu na-amasị? N'ezie, ihe ire ha kacha hụ n'anya bụ ịracha osisi elves na-adọrọ adọrọ, na-atọ ụtọ ma na-esi ísì ụtọ.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị nwere ike ịsị na ha bụ ndị na-alụ ọgụ nke ezigbo hyper class level .
  Ma n'ezie, afọ nke Venus na-atọ ụtọ ma na-atọ ụtọ nke ukwuu, ọ na-esikwa ísì ụtọ dị ka senti French kachasị ọnụ. Ụmụ agbọghọ ndị a dị ka super na hyper na otu karama.
  Ma ọzọ, ha na-eji ọnụ ara ha na-egbuke egbuke, na-egbuke egbuke na rubies dị oké ọnụ ahịa, na-akụpụkwa ndị agha orcs ọzọ.
  Na ọkwa niile nke anụ ọhịa bea Putin gbatupụrụ wee gbuo ya ozugbo.
  Ma orcs na-aga n'ihu na-agbaba n'ime ụmụ agbọghọ dịka oke oke mmiri na-enweghị oke, na-aga n'ihu na-asọba.
  N'otu oge ahụ, anụ ọhịa bea nke Putin, n'ezie, na-abụkwa abụ mgbe ọ na-eme mwakpo;
  E nwere ike dị ike n'azụ anyị,
  Nke na-achị ụwa dum na hell!
  A sị ka e kwuwe, ihe ọjọọ ebighị ebi bụ ịghara ịdaba na monolith.
  Ihe ga-eme dị mma, ị mara nso!
  
  Onye megharịrị hell? - Eze nke Ụwa Lucifa,
  O mere nhọrọ ya - ịjụ mgbaghara...
  O we nye madu ihe-atu n'agha;
  Lee ka anyị na-aghaghị isi gbaa ọsọ n'agha maka mgbapụta!
  
  Ebe onye ọ bụla nwere ohere ibili,
  Bụrụ mmụọ ọjọọ, mmụọ ọjọọ, ma ọ bụ demiurge!
  Ọ bụ ezie na Chineke, n'ezie, agaghị enye anyị ocheeze.
  Ma ihe anyị nwere ike ime, kwere m, abụghị egwuregwu!
  
  Ayi nwere olile-anya, ike nke ihe ọjọ;
  Ihe anyị nwere ike ịkpọ bụ kaadị obi ụtọ solitaire.
  E kwuwerị, onye ndu anyị bụ Setan dị jụụ,
  Mara ọnụma nke Lucifa, enweghị oke na egwu!
  
  Anyị mere nhọrọ na nzọụkwụ na-akwado ọchịchịrị,
  N'ihi na ọkụ na-eme ka ụmụ akwụkwọ na-agba mmiri,
  Enweghị ańụrị na ịdị nsọ, ọ dịghị ego kwesịrị otu penny,
  Maka anyị, pacifism bụ ngosipụta nke ome ome!
  
  Ọ bụ ya mere ekwensu ji edu anyị n"ọkụ mmụọ.
  Anyị na-eso ekwensu na nzọụkwụ bravura...
  Weghara onye iro, mana ụzọ anaghị agụta,
  O nweghị isi n'ekpere - ọ bụ ihe niile na-eme mkpọtụ!
  
  Ee, akọnuche na-ata ahụhụ mgbe ụfọdụ,
  Achọkwara m ịbụ onye...
  Ma eleghị anya, mgbọ gbapụrụ n'egedege ihu gị.
  Na Gehena, bụ́ ebe ọ na-ewute ya ịnọrọ ruo mgbe ebighị ebi!
  
  Ma anyị agabigawo oke na mmehie;
  Na enweghị ohere ịzọpụta site na nchegharị!
  Yabụ na anyị ga-agba ọkụ, bibie ihe niile ebe niile,
  Ka anyị wulite steeti anyị n'elu ụlọ!
  Nke ahụ bụ ka anụ ọhịa Putin na-abụ abụ, ka anyị kwuo na ọ dị oke mma ma na-eme ihe ike. Nke a bụ n'ezie agha obi ọjọọ na enweghị obi ebere. Megide nke ọ bụla, ọbụlagodi nke kachasị ọkaibe, usoro enweghị ike. Ma ụmụ agbọghọ nwere amara ha.
  Ma jiri ha na-arụsi ọrụ ike megide orcs.
  N'otu oge ahụ, ha na-eme nnọọ ike na n'ụzọ ọgụ. Ụmụ agbọghọ ndị dị otú ahụ agaghị atụ egwu, ma ọ bụrụgodị na bra ha agbada, ha ga-ewepụ ha ozugbo site na strawberry nipples ma tie ha ọkụ.
  Ụmụ nwanyị ndị a dị nnọọ ịtụnanya. Na ike ọgụ ha bụ ihe a na-apụghị imeri emeri.
  Ụmụ agbọghọ Elf amaghị obi abụọ ọ bụla. Ha na-alụ ọgụ dị ka ndị mmụọ ozi nke ìhè na ìgwè diabolical. Ọ dịkwa oke obi ọjọọ. Ma ụmụ agbọghọ, site na ikpochapụ anụ ọhịa Putin, na-ehichapụ ụwa nke ihe ọjọọ. Ka anyị kwuo ya n'ebe ahụ - nnukwu.
  Ndị dike ahụ mara mma nke ukwuu ma na-egosipụta ụkwụ ha na-adọrọ adọrọ ma na-acha ọkụ.
  Kedu ka akụkụ ụkwụ ala ha dị? Ndị ikom na-agba ara maka ha. Ụmụ elves na-esusukwa ikiri ụkwụ ha efu na oke ịnụ ọkụ n'obi pụrụ iche.
  Ma mgbe ahụ ka egwu nke na-atọ ụtọ na-abịa;
  Emume nke radiant Fatherland na-abia nso,
  Ma eleghị anya, Lada bụ nwa agbọghọ gọziri agọzi na nke a ...
  Ị dị mma n'ụwa asaa, chi ọjọọ -
  Mgbe a kpọgidere Onye Okike n"osisi!
  
  Rod Ruler nyere onye ọ bụla nwunye,
  O kwuru - mụọ ụmụ na amaja!
  Setan wee kpebie - m ga-akpọ Elf ọkụ,
  Ka mmadụ niile na-agba ọsọ dị ka oke!
  
  Ma elves dike nwere ike nke monolith,
  Mma agha ya agaghị eme ka mpako dị ala!
  Na n'ezie a ga-eti onye iro ahụ ihe,
  Ka anyị wulite ụwa ọhụrụ site na shards!
  
  Site n"aka ndị -agha nke ndị-nsọ nke anyanwụ,
  Na ha ṅụrụ iyi nye Elf na mma agha!
  Onye kpọkọtara n'agbụ nke ndị nche.
  Kedu ihe na-ejide ike nke bọmbụ na akpa azu sara mbara!
  
  Kedu ihe ga-esi ike karịa ala nna m,
  Onye nlekọta ntụkwasị obi nke ala nna anyị!
  Mgbe ugo na-alụ ọgụ abụghị nza.
  Mgbe ibu arọ dị mfe!
  
  Ọfọn, Svarog bụ Chineke, Ọ bụ eze ndị eze,
  Gịnị mere mmụọ ndị Russia ji dị ike!
  Ka anyị chụsasịa taty dị ka a ga-asị na n'ime mkpu nke oke.
  Ka anyị were bayonet machie nnukwu anụ mmiri niile!
  
  Ma onye a na-eleda anya ga-eri anụ nke ya;
  Ndị agha na-agba ọkụ, na-akparị Ụwa ...
  Nkwenye na damask ígwè na ube;
  Otú ahụ ka ike anyị dị ukwuu!
  
  Mba, ị nweghị ike ịkwatu ndị bịara abịa, kwere m, ụmụ nwoke,
  Anyị bụ ndị dike na nke ahụ bụ ọkpụkpọ anyị.
  Onye ọ bụla ji nnwere onwe kpọrọ ihe,
  Opekempe zipu ezigbo ule!
  
  Maka nnwere onwe anyị na-alụ ọgụ ruo ọnwụ.
  N'amaghị oge ọ bụla n'okwu mkparị ...
  Ahụrụ m na peculium ga-abụ nke m,
  Ka obi ghara ịjụ oyi ma ọlị!
  
  Ịgba égbè na imetọ bụ ihe ihere nye anyị.
  Ọ bụkwa ihe ihere ịla azụ n'ọgụ.
  Ka pestle nke Chineke bụrụ ihe nkọcha nye anyị niile.
  Mgbe anyị kpebiri ịlụ ọgụ ma ọ bụ ịghara ịlụ ọgụ!
  
  Ma ugbu a, a na-ahụ ihe na-egbuke egbuke nke mmeri.
  Naanị ihe fọdụrụ bụ ịgbakwunye ntakịrị ike!
  Lord Svarog, ebe ọ gafeworo ụzọ nke ọchịchịrị, kpọlitere n'ọnwụ.
  Ugbu a, anyị ga-achị eluigwe na ụwa na anyị!
  Ndị dike na-abụ abụ nke ọma na nke ọma. Ma nke a ezughị iji kwụsị ụdị agha ahụ. Ha wee malite ụgbọ mmiri na-agba ọkụ, na-agba ọkụ. Ha wee gaa ighe anụ bea Putin.
  Ma ha mere ya nke ọma site n'oké nrụgide nke ụmụ agbọghọ ndị nwere anyaukwu maka agha.
  Nke a tụgharịrị bụrụ agha obi ọjọọ na oke iwe.
  Otu Elf na oroma-speckled ntutu were na iberibe ya iro, na-eji nipples na yiri rosebuds. Na ịma mma dị otú ahụ ghọrọ ọgụ, na-akpa ike na nnọọ sexy.
  Nke a bụ otu nwa agbọghọ na-eji ọnụ ara ya na-acha uhie uhie na-arụ ọrụ.
  Onye agha ahụ bụrụ:
  Ihe niile dị egwu n'ụwa a na-eme mkpọtụ,
  O nwere naanị oge maka ya wee jide ...
  Ndụ bụ naanị oge n'etiti oge gara aga na ọdịnihu,
  Orc, gi vandal rapaara n'ogbe !
  Onye agha ahụ ga-achịkwa ọchị ọzọ, na-apịa ezé ya ndị nwere pearl.
  Ma nwa-okoro ibe-ya gēwere obi-utọ na ọṅù tie nkpu ọṅù-ya;
  Ụwa anyị mara mma iju,
  Naanị onye iro aghụghọ...
  Ezinụlọ anyị dị nsọ agaghị agabiga,
  Anyị ga-eji ebube kpuchie ala nna!
  
  Nke a bụ mkpọtụ na-atụgharị,
  Ihe na-egbu egbu nke Katyusha.
  Ọnụ ọgụgụ ndị a gbakọtara - monolith,
  Anyị kụrụ ndị iro, ọ bụghị ndị nzuzu!
  
  Rus 'nwere ịdị ọcha na-egbuke egbuke,
  Ichere ihe bụ ihe ọchị kacha mma!
  Svarog Onye Nzọpụta na-atụ egwu,
  Gbanarị ị gbali elu, gbagọrọ agbagọ!
  
  Mana ndị a mara ikpe na-eme onwe ha
  Ndo nke nku dị oke ọchịchịrị ...
  Orcism agbajiwo ndị na-akwa ụta,
  E meriela nnukwu anụ ọjọọ ahụ!
  
  Kedu ihe na-amasị anyị nrọ banyere ya?
  Ọ bụghị maka udo na nkịtị...
  E kwuwerị, ndị nna nna gbakọtara ndị agha -
  Ka otuto Chineke na Sọnde!
  
  Ihe Onye Pụrụ Ime Ihe Nile kere anyị,
  Ya mere mkpali ahụ na-esi n'obi pụta!
  Ka ọ na-eto Rod kwa awa ọ bụla.
  Na uche na-emeghe ọnụ ụzọ mbara igwe!
  
  Ee, e nwere ọtụtụ unyi n"ụwa.
  Nke a bụ mmụọ nke onyinyo ọjọọ.
  Paradaịs nke Chineke dị na mgbanaka nke ọkụ.
  Na iko nke nhụjuanya ruo ọgbọ!
  
  Ọnwa dị ka kandụl na oriọna.
  Ikiri ụkwụ ụmụ agbọghọ na-egbuke egbuke...
  Ụkwụ efu gbapụrụ n'isi ụtụtụ.
  igirigi pel na-ekpo ọkụ na Mee!
  
  Adịla nwa agbọghọ dị ka nkume nkume
  Ị bụ onye a na-apụghị ịbịaru nso ma gbachie nkịtị...
  Achọkwaghị echiche mwute ọzọ
  A sị ka e kwuwe, ike ọgwụgwụ bụ ili e ji n'aka!
  
  Onye na-agba ya gbupụrụ ákwà mgbochi ya.
  Ịnyịnya na-ekpo ọkụ na agụụ ihe ọjọọ,
  Na n'ihu windo mepere emepe,
  Ka ọdọ na-enwu!
  
  Oh gịnị ka m na-ahụ?
  Foto udo dị otú ahụ
  Ebee ka obi ụtọ ezinụlọ ọhụrụ ahụ dị?
  Ebe na-enweghị bridle anyị niile dị n'otu!
  
  Onye-nwe-ayi were ọta-Ya kpuchie ayi;
  Nke a bụ kpakpando nke ọṅụ na-enwu!
  Anyị na-abụ abụ banyere Jizọs,
  N'ọgwụgwụ mmeri maka ndị mmadụ!
  . ISI NKE 19.
  Nke a bụ eze nwanyị nke elves, onye na-egbuke egbuke na nke pụrụ iche Maria Kolesnikova, na-egosikwa ọzọ aerobatics ya pụrụ iche na klas kachasị elu. Ọ na-enye iwu nke ọkwa dị obere.
  A na-abụ abụ ahụ nke ọma. Na ụmụ agbọghọ nọ ebe a, ka anyị kwuo, dị oke mma. Ha nwere iyi ike na ugwu mgbawa nke agụụ.
  Ha na-akụnyekwa ọnụ ara ha na-acha uhie uhie n'ọnụ ọnụ ara ha na bọtịnụ nke bazookas na-egbu ọchụ. Ha jikwa ike ha tie ndị orc. Na nke a bụ oke mbibi na igbu ọchụ. Enweghị ụzọ anụ bea Putin si guzogide mwakpo dị otú ahụ.
  Ụmụ agbọghọ ndị dike na-eti orcs jọrọ njọ. Ha na-amanye ha dị ka aka ígwè wee gwepịa ha n'ụzọ nkịtị.
  Ụmụ agbọghọ ndị a bụ nnukwu klaasị. Ma ekwesiri iburu n'uche na ha na-agbasi ike ma na-eme ihe ike nke na orcs adighi-akọ ugbo megide ha. Nke a bụ n'ezie agha na-agba ọbara.
  Ụmụ agbọghọ na-abụkwa:
  - Elf na elf mara mma,
  Ịkọkọ ọnụ na nzọụkwụ...
  Ụkwụ nke ịma mma na-adọrọ adọrọ
  Ha na-agba ọsọ ọsọ n'ụzọ!
  Ọzọ, ha na-eji ọnụ ara ha na-acha uhie uhie na-egbu egbu. Ndị agha Putin na-eti ma na-egosi klaasị ha na-emebi emebi na nke na-egbu egbu.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ - ị pụghị iguzogide ha.
  Ma mgbe ha malitere ịṅụ mmanya, mgbe ahụ, ihe niile na-aghọ nanị hyper , na olu yiri ka ọlaọcha na kristal;
  Ebe ọ bụ na oge Spartacus - okwukwe a na-adị ndụ,
  Na e kwesịghị inwe ndị ohu n'ụwa!
  Ọ bụrụ na nna ukwu ahụ enweghị mmasị - ọ na-ekpo ọkụ afọ ya na stovu.
  Na onye ọrụ ugbo ahụ jụrụ oyi na oyi - kwere m, ọ bụghị akara aka!
  
  Nwoke elf Spartak mụrụ anyị mma agha ya,
  Na n'azụ ya ka osimiri nke onye emegbu na-ebili na-adịghị ọgwụgwụ ...
  Ọ bụrụ na ị bụ nwoke, nsọpụrụ bara uru karịa ndụ;
  Ọ bụrụ na ị chọrọ ka ndụ gị na-eru na obi ụtọ nke ụwa!
  
  Stenka Razin chọrọ ịgbatị ogige ndị ohu,
  Ka e wee nwee ọchịchọ, onye ọ bụla nwere ike ịchịkwa ...
  Ma ndị dị ka ya enweghị ike ịnara ihere,
  Ndị mmadụ nọkwa n'azụ ha - ndị agha a na-apụghị ịgụta ọnụ na-aga!
  
  Ahụhụ, ọkpa na osisi bụ arụmụka ndị eze.
  Onye ọ bụla chọrọ ịnapụ ihe niile maka onwe ya ruo mgbe ebighị ebi!
  Mana kwere m, nnwere onwe dị kilomita site na achịcha na mmanụ aṅụ,
  Na nrọ dị otú ahụ anọwo na-ere ọkụ n'ime obi anyị ruo ogologo oge!
  
  égbè eluigwe abịala - Nọvemba, ma ugbu a ike anyị,
  Obodo na-agba ọkụ, enwere nnukwu ọbara na mgbu!
  Ma Jizọs agaghị ekwe ka ndị ezi omume laa n"iyi n"ọkụ ala mmụọ.
  Onye e tiri ihe nke-uku ka obi gātọ ya utọ n'ezi ihe.
  
  Elfnin meghere ụzọ, Elflin ji obi ike na-edu,
  Site na nzọụkwụ ọ bụla anyị na-abịaru nso na ebumnuche dị nsọ!
  Ma Setan bịara n"afọ ọjọọ nke iri anọ na otu;
  Ugbu a, ọbara anyị na-esi n'akwara anyị apụta dị ka iyi!
  
  Anyị na gị bụ obodo; nsọpụrụ anyị bụ ndụ gị,
  Ekwela ka ndị Elfi gbuo ikpere n'ala!
  Jidesie Rọshịa ọgụ, lụọ ọgụ maka nna nna,
  Nke a bụ ihe pụtara na nnu nke obi ike nke ọgbọ!
  
  Fuhrer bụ ozu na-asọ oyi, na Elf bụ nnukwu,
  Na Chechen, Uzbek na elf bụ otu!
  Elfenism bụ monolith, dị mma maka mkpụrụ obi,
  Na shelf nke ndị mmegide na-akụrisị kpam kpam!
  
  Cosmos na-akpọ ndị na-eto eto - mpi na-afụ nke ọma,
  A ga-enwe oke ọhụrụ, gafere Mars!
  Anyị na-ewu elfinism - anyị kagburu rubles,
  Amaala ọ bụla adịghị mkpa!
  
  Kwere m, ụwa niile ga-acha uhie uhie ugbu a,
  A ga-enwe ọnụ ụzọ eluigwe - kpakpando uhie.
  Nwoke, nwanne, anu ojoo n'oge gara aga,
  A na-abụkwa ịhụnanya na ịma mma n"abụ dị ọcha!
  
  Ya mere, agbagharala obi-ujọ na ume-ngwu-gi;
  Maka ala nna anyị, na-alụ ọgụ dị ka falcon!
  Unu ndị na-alụ ọgụ na-arụkwa ọrụ abalị na ehihie.
  Ka ogige Iden wee na-acha ma nye ihe ọṅụṅụ na-atọ ụtọ!
  Otu a ka ụmụ agbọghọ ahụ si na-abụ abụ n'ụzọ amamihe na agha. Ma ha nwere nnọọ mma zuru ụwa ọnụ na unearthly mma.
  Na elves na-ejikwa ụkwụ efu na mkpịsị ụkwụ aka ike ọzọ. Ụmụ agbọghọ ndị a dị oke mma na hyper .
  Agbalịla itinye mkpịsị aka gị n'ọnụ ụmụ agbọghọ ndị a. Ma ọ bụrụ na ị na-etinye ihe buru ibu ma na-ekpo ọkụ, ha ga-eji oké ịnụ ọkụ n'obi na-aṅụ ya.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị, ka anyị kwuo, dị oke mma.
  Ya mere, ha na-ahapụ àmụ̀mà n"ipple ha na-acha uhie uhie. Mwụpụ ndị a na-emetụta ụbụrụ nke clow. Ha na-efunahụ onwe ha wee daa jiri ọnụ ọnụ ha daa, na-agbaji okpokoro isi nke anụ ọhịa bea Putin. Nke ahụ dịkwa mma nke ukwuu.
  Mma ndị a gosipụtara n'ezie mmeri ha meriri ndị iro iwe.
  Mgbe nke a gasịrị, ụmụ agbọghọ ahụ malitekwara ịbụ abụ ọzọ;
  Cosmos anyị bụ ochie, nwata -
  Ezinụlọ Nsọ nyere ngọzi.
  Na ihe kpatara bụ uche m na-eche nche,
  Ọganihu na-ewetara anyị mgbapụta!
  
  Ahụrụ m ịma mma nke Eluigwe na Ala n'anya,
  Ọbụna ma ọ bụrụ na mmadụ enweghị afọ ojuju n'ihe niile ...
  N'ịkpọ isi ala nye Svarog-Kraịst,
  Gịnị mụrụ photon ebili mmiri!
  
  Anyị onwe anyị bụ Chukwu - n'ikpeazụ ...
  Ma keleenụ Onye Okike!
  Nye ukwe nke obi na-enwu ọkụ.
  Lada dị nsọ - Virgin na-egbuke egbuke!
  
  Mara na a naghị enye elf ìhè,
  Nagide nrubeisi na ịdị umeala n'obi.
  Maka anyị, a na-eji ọla edo mee ajị anụ -
  Sayensị nọ na ngagharị na-adịgide adịgide!
  
  Mana ọgụ, Ewoo, bụ akara aka,
  N'etiti kpakpando nke ugwu gbasasịrị...
  Ya mere o doro anya na Onye Kasị Elu chọrọ -
  Ka anyị ghara ịtụfu ezé anyị!
  
  Ma Lada bụ echiche nke Chineke,
  N'iji ịdị mma na-egbuke egbuke, ọ mụmụrụ ọnụ ọchị...
  Ndị mmadụ ga-enye gị uche -
  Ka ike-ntorobịa dịrị ebighị ebi!
  
  E kwuwerị, dike nke Ezinụlọ bụ ezigbo,
  Onye Pụrụ Ime Ihe Niile chọrọ ịlụ ọgụ!
  Ụgbọ mmiri ahụ gbara ọsọ ọsọ
  Adịla anwa imegide Chineke ndị okike!
  
  Mgbe ahụ, anyị ji obi ike gbaga n'agha;
  Ma anyị ahụlarị ihe ịga nke ọma n'ihu ọha,
  Dị otú ahụ a ọhịa nrọ
  Ocheeze bụzi nke anyị nke Jerusalem!
  
  Onye Okike na-echekwa nsọpụrụ nke Rus,
  Ee, ọ gaghị agwụ agwụ, ọ ga-abụ otu narị afọ ...
  Mgbe enweghị ogologo oge,
  Nwoke na-emepụta nchọpụta!
  
  Ya mere, ụkpụrụ ahụ siri ike karị,
  Ya mere na agamnihu ga-abụ na ike ebighị ebi,
  Ị bụ dike nwere obi ike, emela ihere,
  Ka otuto nke nnem, Elfia m!
  Ndị a bụ ọgụ na ọmarịcha ụmụ agbọghọ ebe a. Ma ọ bụrụ na ha alụso ndị iro ha ọgụ, ọ dịghị otu orc ga-adị ndụ.
  Dị ka ihe atụ, otu onye na-anya ụgbọelu si n"ezinụlọ elf tụbara bọmbụ napalm. Ma ọ dabara na ụyọkọ nke aji, Putin na-agba. O wee kpọrọ ha kpọọ ha ọkụ ka ha bụrụ ntụ.
  Nke a bụ ezigbo nwa agbọghọ. Na-akụrikwa orcs ọjọọ dị ka iri.
  Ọ na-esikwa ísì anụ ọkụ.
  Nwa nwanyị elf, na-agbanye ọnụ ara strawberry ya n'obi ya, gbara rọketi ma tie orcs. O riri oke anụ bea Putin ma mee ka ọ bụrụ kebab.
  O wee bụrụ abụ;
  Anyị ga-ebuba gị n'ime igbe ozu,
  Anyị ga-egwepịa orcs ka ọ bụrụ ntụ.
  Mgbe ụfọdụ, a na-enwe ọtụtụ okwu nzuzu.
  Ma olu ụmụ agbọghọ doro anya!
  Ndị a bụ ndị dike dị elu. Ajọ ifufe na oké ụjọ, naanị ike a na-achịkwaghị achịkwa na-awụpụ n'ime ha obere ihe. Na ụmụ agbọghọ, ekwesịrị ịdebe, na-egosi ikike ha nwere ikpochapụ anụ ọhịa Putin.
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-abụ abụ ma gbapụ ezé ha:
  Fuhrer nkwọcha wakporo elves,
  Onye ogbo choro iwere ala anyi...
  Ma ọ dara site na ntigbu nwa agbọghọ ahụ,
  Anyị na-echebe ezinụlọ na ọnụma!
  Ndị elves wepụrụ ọtụtụ egbe mgbochi ụgbọ elu megide orcs. Ka anyị gbaa, na-pịa ara ara na-acha uhie uhie na bọtịnụ njikwa breech nke egbe mgbochi ụgbọ elu.
  Nke a dị ezigbo mma. Na ndị dike ahụ adịghị ada mbà, na-ebibi ndị agha Putin.
  Ọ dị oke mma ka ụmụ agbọghọ ndị a magburu onwe ya na ndị mara mma na ndị pụrụ iche na-alụ ọgụ.
  Na mkpịsị ụkwụ efu nke ụkwụ elves na-atụnye onyinye mbibi n'ike dị ukwuu.
  Na-etipịa ndị iro na nnukwu ohere na ọdịdị nke iyi ike na-ere ọkụ.
  N'otu oge ahụ, ụmụ agbọghọ malitere iji ịhụnanya na ike dị egwu na-abụ abụ, n'olu ha dị egwu;
  ehihie na abalị na-alụ ọgụ n'akwụsịghị akwụsị ;
  Ọmiko na-enweghị ihere...
  Orc na-eme ihe dị ịtụnanya
  Obodo Elven na-emegide ha!
  N'ezie, mgbe ha na-abụ abụ na-atụfu nnọọ ihe na-ebibi onyinye ọnwụ na ha iferi mkpịsị ụkwụ.
  Mana ndị agha abụọ nke elf ha na elf na-agbapụ n'otu oge na orcs ma na-emetụ ibe ha aka.
  Ọ mara mma nke ukwuu. A sị ka e kwuwe, elves na-akpụ akpụ na-akpụ akpụ, na ịma mma ha na-adọrọ mmasị.
  Ha na-abụkwa abụ nke ọma karị na mmetụta;
  Oké ifufe na oké ifufe abụghị ihe mgbochi nye di na nwunye anyị.
  Anyị bụ ụmụ ndị nna, nke na-ama ifuru ka ohia rose.
  Onye na-amaghi agha, erighi ọka millet.
  Chineke Onye Nzọpụta Jizọs na-edu anyị n'agha!
  
  Ọbụlagodi n'oké osimiri na-efe efe ka anyị na-amabu ọgụ.
  Onye ọ bụla dị ka mgbawa n'elu mmiri.
  Ekwenyere m na nnukwu anụ ọhịa Horde, anyị ga-adọwa ha n'agha,
  A pụghị iji sledge ma ọ bụ hama kụtuo nsọpụrụ anyị!
  
  Mma-agha we di ọku n'okpukpu azu, n'oké ọku di ọku;
  Akpụkpọ anụ dị nkọ bụ ụda olu siri ike!
  Bụrụ onye-agha na-enweghị atụ; n'obi siri ike, nke nwere iwe;
  Ọ bụrụ na ọnwụ dị, guzoro otu ebe, agbala ọsọ!
  
  Ee, agha, n'ezie, abụghị oriri na mmanụ aṅụ dị ụtọ;
  A sị ka e kwuwe, anya mmiri na-agba ya, ọbara na-erukwa nke ukwuu.
  Anụ ọhịa wolf na-eti mkpu ogologo oge, anụ ọhịa bea na-akwakwa oké ụzụ.
  Ka ihe a na-egbu n"azụ bụrụkwa n"anya, ọ bụghị nku anya!
  
  Onwere ube nke nwere ike dụpuo ozi agbụ.
  Enwere ọta na-enweghị ike ịbanye n'obo!
  Ma abụla onye ụjọ, ekwela ka ndị mmụọ ọjọọ mee ihu,
  Ka ị ghara ịdị ka egwuregwu na ụgbụ!
  
  Kwere m, ngwọta na-egbuke egbuke ga-abịa.
  Maka onye ọ bụla enwere ụgwọ ọrụ na-enweghị ike ịhụ ya ka elu!
  N'ihi na echiche ndị omempụ ga-abịa, ekwere m, ịbọ ọbọ,
  Ọ dịghị dike ọzọ karịa ụzọ siri ike!
  Ndị a bụ egwu ebe a - naanị mmetụta kachasị elu. Na elf ụmụ agbọghọ gbara egbe na ndị iro, ọzọ na-eji ha na-egbuke egbuke na-acha uhie uhie nipples.
  Ụmụ agbọghọ ndị a mara mma na ọkụ na oke ziri ezi na izi ezi. Mgbe a na-atụkwa ndị mmegide ihe, ha na-eji ụkwụ efu na mkpịsị ụkwụ dị nro. Ha na-eme ya ngwa ngwa.
  Ị nweghị ike ịhụ ụmụ agbọghọ dị otú a na maapụ; ha juputara na ịdị ukwuu.
  Ma ọ bụrụ na ha gbasasịa, ha na-amalite iji ụkwụ efu na-atụba agịga na-egbu egbu, na-eti ha anụ bea Putin.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị, ozugbo ha malitere igbu orcs, agaghị akwụsị. Ndị a bụ ndị dike nke otu ebo supermen nkịtị. Na ozugbo ha gbasasịrị, ha agaghịzi ahapụ ụzọ a nwapụtara.
  Ka anyị tụpụkwa pulsars na-egbu egbu site na ọnụ ara na-acha uhie uhie nke ara anyị. Na ọtụtụ ndị ọjọọ, Putin anụ ọhịa bea were ọkụ ozugbo.
  N'ezie, ụmụ agbọghọ ahụ malitekwara ịbụ abụ ọzọ na oke mmasị, na olu ha dị ka mgbịrịgba ọlaọcha;
  Ntị ọla edo nke ọka -
  Dị ka nchara nke egbugbere ọnụ nke ifufe dị ka ebili mmiri.
  Anyị ga-ejupụta iko na-egwu egwu
  Ka osimiri na-asọ na champeenu!
  
  Ala nna anyi, Elfia na-emesapụ aka,
  Ebe mkpuchi mgbụsị akwụkwọ bụ ọla edo,
  Mba, kwere m, ala nna mara mma karịa.
  Mfri eke apple nectar wụsara!
  
  Na n'oge oyi, ọmarịcha snow silvery,
  Ọdọ mmiri ndị ahụ doro anya n'okpuru skate!
  Lee ka achịcha anyị na-esi ísì ụtọ si dị,
  Na agụba nke elf saber dị nkọ!
  
  Akwụkwọ ọ bụla nwere eriri emerald.
  Coral na-egbuke egbuke na nwa osisi ọ bụla ...
  Solovyov wụsara egwu dị egwu,
  Na n'ọhịa ọ dị ka nkwụsị velvet.
  
  Ola diamond igirigi n'elu ahihia,
  Dandelion na-ere ọkụ dị ka kpakpando!
  Ị bụ nna nke anyanwụ ,
  Dị ndụ ebighị ebi ruo mgbe ebighị ebi!
  
  Ụwa mara mma, n'agbanyeghị na mgbe ụfọdụ ọ na-amụmụ ọnụ ọchị.
  Na akara aka nwere ike ịbụ obi ọjọọ,
  Mana Elf dị nsọ mara mma,
  Anyị emepeela ụzọ maka ndị ọbịa niile!
  Ụmụ agbọghọ ahụ mara mma. Ọzọ, ha ji mkpịsị ụkwụ ha gba ọtọ tụpụ ike igbu mmadụ nke ogbunigwe na ndị iro. Ma ụfọdụ ndị mara mma tụpụrụkwa agịga nsi. Ha mabakwara n'akpịrị anụ ọhịa bea Putin ozugbo. Ụmụ anụmanụ ndị ahụ wee daa.
  Nke a bụ otú elves si eme n'ụdị egwu. Ya mere, ha were ya ọzọ fesa. Ma ọzọ kwa, ebili mmiri nke ụbụrụ na-ama jijiji kụkwara akwa ndị ahụ. Ndị ahụ ejuwoju anya kụgidekwara isi ndị na-agba egwú. Ma nke a bụ mmetụta na-egbu egbu nke ukwuu.
  Ụmụ agbọghọ ndị a dị oke mma, nke ahụ dịkwa mma.
  Ụmụ agbọghọ, n'ezie, dị iche iche, ma elves, na ụdị dịgasị iche iche ha, dịkwa mma na ndị na-ezu ohi mara mma. Na naanị ụmụ agbọghọ mmadụ nwere ike ịka ha mma, ọ bụghịkwa ha niile. Lee ka ndị dike ebe a si dị ịtụnanya ma maa mma n'anụ ahụ na mkpụrụ obi.
  N'otu oge ahụ, ha na-agba ọkụ na-enweghị ihe mgbagwoju anya na-eji ruby nipples nke ara ha.
  Ndị na-eto eto elves na-alụkwa ọgụ n'otu oge. Ha bụ ndị agha nwere ikike na ọsọ pụrụ iche.
  Ma n'otu oge ahụ ha anaghị echefu ịbụ abụ mara mma na n'ike mmụọ nsọ;
  Ọ bụ ezie na ọ dị ka ha adọbawo anyị n"iyi,
  Ajọ nro abịala.
  Enwere m ike ịbụ abụ saga nye enyi m -
  N'ime nke a na-akpọlite mmụọ ọjọọ ahụ n'ọnwụ!
  
  Oti mkpu na-eyi egwu na-ada ka siren,
  dịka a ga-asị na ọkụ na-ere ebe a ...
  Ọ bụghị onye ọ bụla nwere ike ịdị ndụ, kwere m, na-enweghị Chineke,
  Ma n'ezie na-ewuli ihe mgbu!
  
  Nwata ahu bu kwa dike site na amuru ya,
  N'ihi na ígwè na lava na-efesa n'ime ya.
  Mana achọrọ m ịrịọ mgbaghara,
  Ọ bụghị aka m maka crowbar onye iro!
  
  N'agbanyeghị na o yikarịrị ka ọ bụ naanị ike,
  Mgbe ụfọdụ ọgụ dị mkpa.
  Ma atụbala ya n'ime ahịhịa dị ka akọnuche gị.
  Ejila egwuregwu hell a ebupụla gị!
  
  Onye maara ma ọ bụrụ na ndụ n'ụwa a
  Ihe niile dị n'ụwa anyị bụ eziokwu: onyinyo, mirage.
  Anyị ga-eme ka ndị omekome kpee ikpe
  Olee mgbe anyị ga-enwe ike inweta obi ike ozugbo!
  
  Ọ bụrụkwa na ihe efunahụ n"agha ahụ.
  Na ị nweghị ike imeri scum ...
  Anyị ga-emepe ya, kwere m,
  Na gafere efu efu!
  
  Onye ọ bụla nwere ike imeri n'agha,
  Mgbe enwere ike na uche juputara!
  Na mmiri ozuzo nke ihe ọjọọ ga-enye ọbụna otu penny ọla kọpa;
  Obodo ga-eji ukwe too dike!
  Nke a bụ ode mara mma, ụmụ okorobịa na-eto ụmụ agbọghọ.
  Na ndị dike ebe a, ka anyị kwuo klas kachasị elu nke klaasị kachasị elu.
  Karịsịa mgbe tank pyramidal na-agba ọsọ. Ọ na-ejikwa mgbọ atụgbu ndị iro. Na ya onwe ya fọrọ nke nta ka ọ bụrụ na-adịghị ike na hits.
  Agha ebe a na-ewere ọnọdụ n'ike na ọkụ sitere na egbe nke tankị njedebe.
  Ụmụ agbọghọ, n'ezie, dị otú ahụ na ọ dịghị ụzọ megide ha ma ọ bụrụ na ọ dịghị ọzọ crowbar. Ọ na-atọ ụtọ, ka anyị kwuo, izu ohi, nke enwere nnukwu ọmarịcha na obi ụtọ.
  Ndị dike tankị na-eji ma egbe na egbe agba. Na-erikpu ndị iro Orc na mmiri ozuzo ndu.
  Ma ọ bụrụ na ha kụkwara gị mgbọ pụrụ iche nwere isi uranium. Mgbe ahụ, ọ ga-abụ kpamkpam na-egbu egbu ma dị jụụ.
  Ụmụ agbọghọ ndị na-abụ abụ dị otú ahụ na-ama nnọọ mma. Ha nwekwara ọgụgụ isi na nnukwu uche.
  Ọkụ nke iyi iyi ọbara,
  Oke oke mmiri juru n'ala anyị...
  Agha amaghị oke oge,
  Na-egbu egbu karịa mmanya kacha ụtọ!
  
  Ire mmeri agaghị abụ ilu;
  Ọbụna ilu nke anwụrụ ọkụ na ọbara.
  Mgbe ndị nna nna anyị lụrụ ọgụ -
  Ndị nightingale na-eti mkpu banyere ha!
  
  anwụghị anwụ bụ ihe nrite kacha elu,
  Ịmaghị agadi agadi.
  Ka ndị ozi ala mmụọ ghara ịbịa;
  Ya mere amara ahụ ga-eru.
  
  Anyị hụrụ udo n'anya na isi osisi pine.
  Ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa, agha na-echere.
  Obi ọla-edo anyi,
  Ka ọ kpọọ ọkụ, na-agbaze ice!
  
  Ee, ntorobịa ọhụrụ gafere,
  Ihe niile aghọwo banal.
  Kedu nke bụ anyanwụ na-ebili,
  Ịbụ mmadụ abụghị ụgha!
  
  Ndị mmadụ hụrụ ìhè Jehova n'anya,
  O nwere obi oma, kwere anyi...
  Ọ bụ ezie na ụzọ ndụ bụ hell,
  Na ụwa na-achị: Herod-Ham!
  
  Anyị nwere ebumnuche dị ọcha,
  Ma ụzọ ha ga-esi bụrụ ọmịiko n'ahụ ọbara!
  E kwuwerị, egbe igwe dị ka dumbbells.
  Ọchịchịrị na-agbawa agbawa juputara na ndị ikwu!
  
  Jizọs na Meri bụ nkwa anyị,
  Ha ga-abịa wetara gị obi ụtọ!
  Mgbe ahụ oyi na nhụjuanya ga-apụ n'anya.
  Na iwe na obi ọjọọ agwụla!
  Ọ na-atọ ụtọ karị ịbanye n'ọgụ mgbe egwu dị otú a. Ma agha ahụ yiri ka ọ na-amagharị, dị ka ihe ọ̀tụ̀tụ̀ site n"otu akụkụ ruo n"akụkụ.
  Na elves na-agba ọkụ na bea Putin n'ụzọ ziri ezi na nkenke. Ha bụ ndị dike nke klaasị pụtara ìhè.
  Ka anyị chee ya ihu, ịma mma ọgụ. Ha na-atụkwa ndị iro ha mkpịsị ụkwụ nkịtị. Ha na-adọwakwa ihe ndị a dọkasịrị adọka, na-akpatara ndị iro mbibi nke ukwuu.
  Ụmụ agbọghọ na-abụ abụ na-atọ ụtọ:
  - Ebube diri nnukwu obodo anyị,
  N'ezie, jeere onye ukwu Elf ozi,
  Ọ ga-adị mma maka mụ na gị
  Anyị rịọrọ Chineke maka nke a!
  Otu a ka ndị elves magburu onwe ha si bụrụ abụ nke ọma na ọmarịcha. Olu ha mere ka chi ọbụbọ nke ifuru mara mma na nke siri ike na mkpụrụ obi.
  Lee ka ihe niile si dị mma ma mmadụ nwere ike ịsị quasar . Nke a bụkwa ebumnobi ha kacha mma.
  Karịsịa mgbe ụmụ agbọghọ ahụ bulitere ma jiri mkpịsị ụkwụ aka ha tụbara agịga na-egbu egbu nke gburu anụ ọhịa Putin.
  Na ụmụ-ntakịrị elves na-abụkwa abụ, jiri ọmarịcha olu ha mara mma na ụda olu zuru oke.
  Kpakpando na-ama n'ọchịchịrị nke abalị.
  Na ìhè nke ọnwa ọlaọcha!
  Mma ahụ na-agbaji anya ya mara mma.
  Anyị na-alụ ya ruo mgbe ebighị ebi!
  
  Anyanwụ dara ada na-agba ọchịchịrị,
  Ma chi ọbụbọ na-egbuke egbuke ga-awa!
  Ifufe wee ṅụrịa ọṅụ, na-eme mkpọtụ;
  Ụgbọ mmiri ahụ azala!
  
  Mkpụrụ obi m bụ nkume dị arọ,
  Nnwale onye agha na-echere!
  Ka ọkọlọtọ efe n'elu isi.
  Ka anyị gaa n'ụzọ niile ruo ọgwụgwụ!
  
  Obi agaghị ejupụta na akpaetu .
  Ụgbọ elu ugo ngwa ngwa!
  Ọbụlagodi na ọbara na-agbọ, ya na ụgbọ elu na-akụda mmụọ.
  Aga m efe efe dị ka akụ!
  
  Osisi willow kpọrọ m isiala,
  Chineke Pụrụ Ime Ihe Niile tụgharịrị legide anya!
  N'agbanyeghị na ị na-enweghị nkọwa zuru oke,
  M'gātukwasi kwa gi ike n'agha ahu;
  
  A sị ka e kwuwe, ị na-eje ozi n"eziokwu nke nna,
  Ma anụ ahụ adịghị ike, mmụọ na-arịa ọrịa!
  Ị gaghị akwa ụta ya, amaara m ndụ
  Ekwela ka m ghọọ opi ebulu!
  
  M ga-asachapụ mmehie nke ụbọchị ndị gara aga.
  Ka ihe mere n'oge gara aga pụọ!
  Ị hụrụ, pears na-acha n'ubi,
  Ihe osise ahụ ga-akọwapụta ụgbọ elu ahụ!
  
  Jiri ike gị niile jeere Nnaland ozi.
  Echefula na udo dị n'ụwa!
  Ka ọ ghara ịgbanye ọkụ n"osisi ndị ahụ.
  Ka onye ọ bụla nọnyere gị nke ọma!
  
  A zara m nke a naanị:
  Jehova, m ga-egwu ala!
  Ka ụmụaka na-achị ọchị na obi ụtọ,
  Ka ị ghara ime ka ndị nke gị dị ná mma!
  
  A sị ka e kwuwe, ihe ọma na-adabere na anyị.
  Onye ọ bụla na-ekpebi - nhọrọ bụ nke ha!
  Sitekwa n'aka gi puru ime eri,
  Ị jide eluigwe na ala n'aka gị!
  
  Anyị ga-ejidekwa gị,
  E kwuwerị, ị nweghị ike ịhụ ala nna dị nsọ!
  Mgbe m na-agbapụ, mkpịsị aka m kụnwụsịrị nke ukwuu.
  Ma anyị erubeghị iri abụọ ma!
  
  Mmeri bụ mkpụrụ nke enweghị ike iru;
  Maka ndị na-adịghị ike, ndị ụjọ ma ọ bụ ndị nzuzu!
  Mana ndị agha nwere ike ijikwa ọnụ ọgụgụ niile,
  Ka anyị were ya, anyị nwere oke ibu na otubo anyị!
  Nke a bụ ka ụmụntakịrị elves si bụrụ abụ mara mma, ma gosi ka olu ha si na-ada.
  . ISI NKE 20
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na onye bụbu onye mkpọrọ ndọrọ ndọrọ ọchịchị bilitere n'oge ahụ. Na onye na-emegide ya, bụ́ ahịhịa afụ ọnụ, ka ndị mmadụ ga-akwatu ya. Agakwaghị enwe ọchịchị aka ike na Europe. Otuto diri nnwere onwe! Ka ọ dị ugbu a, nye ndị agha elves na elves gị iwu na-agaghị emeri emeri.
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-egbuke egbuke ma maa mma. Na ntupu nke ụkwụ ha efu, chiseled, ha na-ezigara ndị shaggy onyinye igbu egbu nke mbibi, Putin na-agba.
  Ha jikwa oké ịnụ ọkụ n"obi na-eme ya. Ha nwekwara ike ịkụpịa ihe niile ma kụrie ya. Ma nke a bụ n'ezie nke ha n'otu n'otu na n'otu oge ahụ mmemme mkpokọta. Ndị a bụ ezigbo ụmụ agbọghọ .
  Na ihe na-esi ísì ụtọ na-ezo naanị n'egbugbere ọnụ ha, na afọ Venus na-agbanye mmanụ aṅụ, ma anụrị anụrị dị n'ime ha.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị na-eweta ọṅụ dị egwu. Ha na-enwekwa okpomọkụ dị otú ahụ site na ire ọkụ nke ntutu na ọ bụ naanị anụ ọhịa na ọkụ kachasị. Ndị a bụ ndị dike na-egbuke egbuke na hyperquasar .
  Ugbu a, ọ bụrụ na ha na-abụ abụ, mgbe ahụ olu na-atọ ụtọ karịa sirens. Na ụkwụ ụmụ agbọghọ nwere akpụkpọ anụ ahụ dị nro ma dị nro - dị nnọọ egwu ma mara mma.
  Ma mgbe ha na-atụbakwa mma, na-eji nhọrọ igbu ọchụ mapu n'olu nke orcs.
  Ma a ga-ekwu na ụmụ okorobịa ebe a dịkwa mma nke ukwuu, ma n'otu oge ahụ ha na-abụ abụ nke ọma;
  Nwa nwanyị mara mma - muse,
  Mgbe ụfọdụ ọ na-emetụ aka, mgbe ụfọdụ ọ na-agbaji ...
  Prepositions na-ama jijiji na enweghị njikọ,
  A ga-ebibi nnukwu ukwe!
  
  Ma nke m ji obi m dum hụ n'anya -
  Na nzaghachi, ọ na-ekwu ihe okwu bụ maka.
  Ịhụnanya Crystal nwere ike imeghe ụzọ,
  Meghee uzọ ugo!
  
  A sị ka e kwuwe, kwere m, mma agha nke mkpịsị akwụkwọ bara uru karịa.
  O siri ike n'ime ya - ọfụfụ ga-agbaba n'oké ifufe!
  Ndi-isi-npako di nganga;
  A ga-enwe amaokwu dị egwu gbasara ha ...
  
  Anyị kere otuto maka ndị agha,
  Ebe ọbara na-eru, na ebe ọsụsọ.
  Ha gbasaara steeti ha,
  Site na pyramid ruo na mmiri jupụtara na ice.
  
  Ma n'otu oge ahụ mkpụrụ obi bụ nwa atụrụ;
  Ụdara na-atọ ụtọ na-ada na ya...
  E kwuwerị, olu nwa agbọghọ ahụ na-akpọ -
  Na ahuhu ga-agbaze granite!
  
  Ebe okwu ahụ dị, e nwere Roses na-enwu.
  Ebee ka osisi apụl na-ama ifuru...
  Mmiri enweghị ike inye anyị nsogbu,
  Na ịtụ egwu bụ ọrụ efu!
  
  Anyị ga-atụgharị nrọ gị ka ọ bụrụ ihe okike,
  Anyi ga enwe ike imeri abyss...
  Ụwa dum ga-ajụ oyi n'ijuanya
  Mgbe abalị nke iru uju na-apụ n'anya!
  
  Mgbe ahụ ahụhụ ga-akwụsị,
  Agaghị enwe ndị ngwụrọ na ụmụ mgbei...
  Nkewa agaghi-abia kwa ayi;
  Ka anụ ọhịa ahụ na-agbapụ agbapụ gafee nbata!
  
  Ala nna ga-abụ ala-eze Chineke,
  Tụlee onye ọ bụla n'ime anyị dị ka Onye Okike.
  Naanị ntụ na-adakwasị aghụghọ,
  Ndị na-akwụwa aka ọtọ na ndị obiọma - emela nke ọma!
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ na-akpa ọchị ebe a. Ha nwekwara imi na ezé ihe atụ nke dị ka pearl nke flakes snow na-egbuke egbuke.
  Ndị dike ahụ nọ ebe ahụ na-alụ ọgụ na-alụ ọgụ na ndị agha anụ ọhịa bea Putin.
  Ha na-eji mkpịsị ụkwụ efu na ike ịma jijiji tụpụ ndị iro ọnwụ peas nke ọnwụ,
  ka anyị kwuo na ndị a bụ ụmụ agbọghọ ebe a - nke oke ike. Ha na-atụpụkwa onyinye nke ikpochapụ na ọnwụ. Ụdị mbibi a na-eme.
  Mana ụmụ agbọghọ ndị si n'ọgba aghara na-eme ihe na-akụda mmụọ na ọnọdụ orc.
  Nke a bụ esemokwu obi ọjọọ na-ewere ọnọdụ. Nke dị oke ilu na ike ike.
  Ka anyị kwuo na ụmụ agbọghọ nọ ebe a, ọ bụrụ na ha na-aga ụzọ ha dị iche iche, mgbe ahụ ọ dịghị ihe ọ bụla ị ga-eme iji kwụsị ha.
  Ọzọkwa, ụmụ agbọghọ ahụ ga-eji ọnụ ara strawberry pịnye ihe mkpali ahụ na iyi na-emebi emebi nke ọnwụ na-aga n'ihu ga-ebute anụ bea Putin.
  Nke a dị mma n'ezie, ndị dike na-agbanye onye iro.
  Ya mere, ha na-akụ ndị iro ọgụ site n'enyemaka nke ngwa agha ndị ziri ezi ma na-agbawa obi.
  Ma ụmụ nwoke na-abụkwa abụ nke ọma. Ha we me ihe nile nke-uku nke-uku nke-uku, were olu ọla-ọcha;
  N'ime obi ịbara onwe gị mba,
  Chineke Onye Okike kpụrụ agwa,
  O ji mma agha kee dike,
  Ihe nlereanya maka ọgbọ niile!
  
  Ma gị onwe gị nwere ike ịlụ ọgụ,
  A kụziiri imeri ìgwè mmadụ!
  Mkpụrụ obi ugo na ọdụm abụghị oke bekee.
  Ike dị otú ahụ na ndị agha dị nsọ!
  
  Ka onye iro dị ka nkịta a na-akpagbu;
  Na ọta anyị siri ike nwere ike igbutu diamond!
  Ala chi ọbụbọ ruo mgbe ebighị ebi hụrụ n'anya,
  Onye agha ahụ ga-akwụ ụgwọ maka iru uju na ọnwụ!
  
  Atụkwasịla ndị nzuzu obi nzuzu obi
  Ihe Jizọs kụziiri anyị ka anyị na-atachi obi...
  Ka rye na-ama ifuru n'okpuru mbara igwe doro anya.
  Ịkwesịrị ịdị ike dị ka anụ ọhịa bea!
  
  N'ọgụ, anyị juputara na oke agụụ.
  Ya na ọbara oke ifufe, nwata...
  Anyị na-adọwa hel,
  Olee ebe ndị agha ha na Setan nọ!
  
  Na onye ọ bụla maara na Onye Okike;
  Akuziri m gi ka esi eme ka akwara gi sie ike!
  Efukwala oge gị n'ihe efu,
  Ma ọ bụghị ya, m ga-abịakwute gị na ntaramahụhụ!
  
  Enweghị ike bụ isi ihe ọjọọ,
  Ọ mụrụ iwe, obi ọjọọ...
  Kwụọ ụgwọ ndị mbuso agha -
  Chezọ maka ịdị ike, nsọpụrụ na nganga!
  
  Ma n'agbanyeghị nsogbu niile, gị
  Nwanne, ekwela ka iru uju di!
  Ka nrọ gị niile mezuo -
  Ka anyị soro onye m hụrụ n'anya gbaa egwu na waltz dị ụtọ!
  
  Olee ihe ọzọ Jehova nwere ike inye?
  Ee, ndụ mgbe a nwụsịrị dị ka igwe ojii...
  Anụ ahụ na-ata ahụhụ na ndụ a,
  Ọ bụghị ihe niile dị mma dị ka ọ dị na akwụkwọ akụkọ ...
  
  Mara ala gị, onye nwere obi ike -
  Wulite obi ụtọ gị na ya...
  Njegharị na ọganihu na-agba ọsọ -
  Ha ga-enye ike n'elu eluigwe na ala!
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-anabata ụmụ nwoke ma jiri anya sapphire na emerald na-apịa ha ọnụ. Ndị a bụ ndị dike kacha pụta ìhè na nke kacha mma n'ụwa. Ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa, na ire ha nwere ike ịmepụta dum tsunami nke cascades nke orgasms maka ndị na-eto eto elves.
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-ejikwa oké ịnụ ọkụ n'obi na-alụ ọgụ. Ha na-eji mkpịsị ụkwụ nkịtị pịa bọtịnụ ndị ahụ, na-awụpụ iyi nke ọkụ na-agba ọkụ na ike mbibi.
  Na mgbe ahụ, ụmụ agbọghọ elf were ya ma pịa bọtịnụ ha na-acha uhie uhie, nke mere ka ngwá agha ahụ na-ebibi ihe na-arụ ọrụ ma wedata ọkụ na ígwè na shelf nke anụ ọhịa Putin. Nke ahụ bụ n'ezie mmetụta na-adịghị mma nke sistemu rọketi agbapụta ọtụtụ.
  N'ebe a, ụmụ agbọghọ ahụ na-arụsi ọrụ ike n'ezie ma na-arụpụta ihe. Ha wee mebie ndị mmegide na-emebi emebi, na-ere ihe niile ọkụ.
  N'otu oge ahụ, ụmụ agbọghọ ahụ bụrụ:
  - Ehee ! Ee ! America - Europe,
  Asia-Eurasia,
  Lee ihe ihere bụ!
  N'ebe a, ndị dike malitere ịdepụta na egbe igwe, na-ekpochapụ anụ ọhịa bea Putin. Ma ha mere ihe siri ike, nke ziri ezi na ebumnuche nke ọma. Na nrụgide ọgụ ha bụ nnọọ ihe a na-apụghị imeri emeri.
  Ndị dike ahụ bụrụ:
  Old Man na Zelensky,
  Elfia bu nne...
  Ka anyị lụọ ọgụ n'eziokwu
  Gbuo orcs!
  Ụmụ agbọghọ elf gbara ọsọ wakpo. Ha we were nkpisi ukwu aka ha tukwasi onyinye-inata-iru-ọma nke ọnwu n'iwe. Ha na-adọwapụ anụ ọhịa Putin, na-egosipụta ọkwa ha dị elu na ọgụ.
  Na n'otu oge ahụ a na-eji ụmụ agbọghọ na ụmụ nwanyị na-acha uhie uhie mee ihe.
  Àmụ̀mà wee si n"ime ha fepụ.
  N'otu oge ahụ, ụmụ agbọghọ ahụ na-eji mmiri ultrasound na ikiri ụkwụ ha na-afụ ụfụ.
  Ikuku ahụ na-ama jijiji ma tụọ ujo wee daa, na-agbajikwa isi anụrị na isi nkwọcha nke anụ ọhịa Putin na bea ha.
  Na ụmụ agbọghọ ndị dike mere ihe a niile nke ọma na nke ọma na ọ gaghị ekwe omume ikwu n'akụkọ ifo ma ọ bụ ọbụna jiri mkpịsị akwụkwọ kọwaa ya. Ma n'otu oge ahụ ha na-abụ abụ;
  Ezigbo ala nna m bụ ìhè;
  Anya mmiri na-egbukepụ egbukepụ si n'anya ya pụta.
  Ma Bor yi uwe na-acha uhie uhie.
  Na site na mbara igwe e nwere kpakpando dị ka mgbama!
  
  Kedu ihe Motherland nwere oge ọ bụla?
  Ebe ọ bụla n'ụwa ka njọ ...
  Ma mgbe ahụ, mkpọtụ cuckoo kwụsịrị -
  Atụrụ na-efesa n'ime ọdọ mmiri!
  
  Na olu nke na-ada ụda nke abalị.
  Ma ọ bụ trill blackbirds na-akpachapụghị anya ...
  Ụmụ anụmanụ nwere ndị ikwu okenye,
  Enwere ụgbọ mmiri ebe ha na-eri nri.
  
  Anyị na-eguzokọ ọnụ dị ka ụgbọ mmiri siri ike,
  Ichị oke osimiri ruo mgbe ebighi ebi...
  Ebe ewusiri ike nke ala nna,
  Maka otuto nke otu ụmụnna nke Eze.
  
  N'ikwekọ na Nne Nature,
  Garland alaka ọ bụla ...
  Ọ ga-abụ amaghị, kwere egwu -
  Mgbe obi ike bụ isi ihe mkpali!
  
  A pụghịkwa ichefu ịma mma ahụ,
  N'ihi na n'ime ya anyị bụ ihe ntụgharị uche ...
  E kwuwerị, eri na-acha anụnụ anụnụ nke ndụ,
  Amaghị, kwere ọgwụgwụ.
  Ụmụ agbọghọ ndị a bụ n'ezie ngosipụta nke ịma mma na-enweghị ụwa. Na elves bụ naanị ọrụ ebube na ọmarịcha na ịma mma ha niile a na-amaghị ama.
  Asụsụ ụmụ agbọghọ ahụ dịkwa ogologo na egwu egwu. Na ike ime ihe niile na-enweghị nsogbu na-enweghị isi.
  Ha na-ejikwa mkpịsị ụkwụ ha na-atụpụ obere agụba dị mkpa na ndị iro. Ha na-efe efe ma bee, ndị agha sitere na ndị agha Putin. Ndị dike ahụ na-eji ike ha niile na-achịkwaghị achịkwa eme ihe.
  Ma n'otu oge ahụ ha na-abụ:
  - Anyị bụ ụmụ nwanyị mara mma,
  Anyi bu umu agbogho efu...
  Orcs dị egwu n'agbanyeghị
  Ha na-eti ihe na-akpụ akpụ na-akpụ akpụ!
  N'ezie, ọ bụrụ na ndị mara mma amalite abụ, mgbe ahụ ọbụna ekwensu agaghị enwe ike ịsọ mpi ha. Nke a bụ otú ụmụ agbọghọ ahụ si egosi ezé ha, nke na-egbuke egbuke dị ka pearl, na-egweri ma kpochapụ anụ ọhịa Putin na-agbawa nke ọma.
  Otu ihe bụ na ụmụ okorobịa na-alụ ọgụ. Ndị n'ime ha ka bụ ụmụ nwoke, jikwa ụkwụ efu na-atụba obere agịga na-egbu egbu nke kụrụ anụ bea Putin n'anya.
  Ma elf-boys na-abụ abụ;
  Ọ bụrụ na aka gị siri ike -
  Yabụ, ị ga-abụ onye mbụ na ndụ!
  Ma mgbe ahụ, onye òtù ọlụlụ abụghị ogbenye,
  O nwere obi ọla-edo na akwara ígwè!
  
  Ma nke kachasị mkpa, kwere - nke a bụ uche siri ike,
  N'ihi na mmadụ na-eme ngwa ngwa karịa anụmanụ.
  Ọ bụrụ na n'ime ndụ ị bụ igwe ojii na-agba ọchịchịrị,
  Ọchị ọchị ahụ ga-eme ka a hụ gị n'anya!
  
  Ihe mgbakwunye akpaaka mara - ebe ewusiri ike na aka,
  N'ihi na o juputara n'ọmuma-ihe-ọmuma!
  Ma gbalịa inye ike - n'aka onye nzuzu;
  Mgbe ahụ ị ga-enweta naanị ihe mgbu dịka ụgwọ ọrụ!
  
  O nwere mgbe ha ji osisi chọwa ịchụ nta.
  Ụta, akụ akụ́ megide akpụkpọ ahụ siri ike.
  Ma ha mere chervonets ebe pennies gara,
  Ma ọ dị nnọọ mfe ịbanye n'ụyọkọ kpakpando!
  
  Ọ bụ ezie na agụmakwụkwọ dị mma -
  Mana ọ dịkwa mma inwe obi ike ...
  Ma hà nhata bayonet, ọ ga-abụ chisel,
  Na anyị na-ejere Nne Fatherland ozi n'eziokwu.
  
  Ma ihe ike ọjọọ bụ obe dị arọ,
  Ọbara juru n'ọgbọ agha anyị...
  Gịnị mere Chineke Pụrụ Ime Ihe Nile ji bilie ọzọ mgbe ahụhụ gasịrị?
  Ka e wee sikwuo ike na-achịkọta ndị agha nke ndị agha!
  
  Anya mmiri nke nwa agbọghọ na-agbapụta - enyi ya ọ hụrụ n'anya adawo;
  Nne na-ekpe ekpere na-asụ ude, na-eti mkpu n'elu ngụgụ ya...
  Ọ na-ajụ oyi n'èzí windo, ebe ọkụ apụọla,
  Lee otu nwa okorobịa mara mma e liri n'okpuru ala!
  
  Oh, akara aka obi ọjọọ - kedu akara aka ọjọọ,
  Virgin Mary- kedu ebe oma gi di?
  Nwoke ahụ chọrọ ka ọ bụrụ enyi ngwa ngwa.
  Ma ugbu a, ifufe na-efe efe n'okpuru osisi pine!
  
  Ndụ ga-abịa na-enwe obi ụtọ - ọ ga-adị mma,
  Apụl achịcha ga-aghọ mkpụrụ osisi poppy mmanụ aṅụ ...
  Onye iro anụ ọhịa, ghọọ uzuzu na ntụ ntụ.
  Ka ezi chioma gafee oke!
  
  A na-eme ihe niile n'ụwa na ịtụba Mars,
  Ka anyị kpokọta okpueze jupụtara na kpakpando n'ime aka!
  Ma ndewo ụmụ okorobịa, naanị klas kacha elu,
  A tụbara ya n'ime ọkụ - mmụọ ọjọọ!
  
  Igwe igwe abụrụla nke ọma - mgbọ na-awụ na iyi,
  Na ike gwụrụ onye iro, ihe ọ chọrọ bụ efu!
  Ọ bụrụ na i merie, ị ga-aba ọgaranya
  Ọ ga-apụta na ịda ogbenye - onye kpalitere ọkụ!
  Ndị a bụ egwu mara mma nke ụmụ agbọghọ Terminator na-abụ ebe a. Ha na-egosipụtakwa ihe ha rụzuru nke kachasị elu na nke dị ịtụnanya. Ọ bụghị otu usoro orc na-arụ ọrụ megide ụmụ agbọghọ dị otú ahụ.
  Na ụkwụ ha mara mma nke ukwuu, chiseled, na ọbụna ọbụna, ma n'otu oge ahụ kwekọrọ na-etinye mkpịsị aka.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ n'ezie - ihe ịchọrọ, dị nnọọ mma!
  Ndị dike dị otú ahụ nwere ike ikpebi ọdịnihu nke ụwa dum. Ọ dịghị onye pụrụ iji tụnyere nwa agbọghọ a n'ezie agha.
  Ọzọ, mkpịsị ụkwụ efu na-atụba onyinye igbu mmadụ nke ikpochapụ na ọnwụ zuru oke. Ha na-ebibikwa ndị agha anụ ọhịa bea nke Putin.
  Kedu ihe anụ bea Putin nwere ike ime ma ọ bụrụ na ọ nweta agịga na-egbu egbu n'egedege ihu ya? Naanị ihe ị ga-eme bụ ibe ákwá. Ma ọ na anya kemgwucha pretentious na grotesque!
  Ụmụ agbọghọ na-ejikwa mkpịsị ụkwụ efu ha na-alụ agha, na-atụba boomerangs. Ha na-efe efe na-atụgharị n'ikuku, wee banye n'isi anụ ọhịa bea. Ha we da n'ala nwua.
  Na mgbe ahụ, ụmụ agbọghọ na-pịa bọtịnụ na ha na-acha uhie uhie nipples na-atụgharị na-akpa oke igbu ọchụ na-ebibi ihe. Na ọtụtụ orcs na-anwụ.
  Ndị na-eto eto elves mara mma na-abụkwa abụ ọmarịcha na obi ike;
  Enweghị ihunanya mara mma ọzọ n'ụwa,
  Mana o nwekwara nsogbu na nchegbu...
  A sị ka e kwuwe, na ụzọ abụọ nke slogans ọ dịghị uru - rudders,
  Mgbe anyị nọkọtara ọnụ, anyị na-abụ ndị ọkwọ ụgbọ elu mgbe niile!
  
  Ịhụnanya bụ arịa nwere mmanụ aṅụ dị ụtọ,
  Mana tar nke enweghị mmasị na-eme ...
  Ekwenyere m na obi ụtọ na-emesapụ aka ga-abịa,
  Na oge ntoju, dị ka ohia siren na Mee!
  
  Ọo ya bụ t'unu tụgbua agbụgba ohu,
  Ka ahụ m ọsụsọ gbatịa...
  Kama ndụ na ndọkpụ n'agha, ọ ka mma ịnwụ;
  Ọ bụ ezie na mkpa ga-anapụ anyị umengwụ!
  
  A na-enye anyị ọtụtụ ihe iji nweta na ndụ,
  Mana ọ siri ezigbo ike imezu karịa...
  Mgbe uche gị gbachiri na ụgbụ - yok;
  Mgbe ị na-akpachapụ anya!
  
  Maka ndị na-anwa anwa, achịcha ogbo na-echere ha.
  Na chọkọletị, candies dị ụtọ,
  Ma ọtụtụ mgbe na-enye nkume n'ụzọ ọzọ gburugburu,
  Onye maara, ikekwe ụbọchị nduru agwụla!
  
  Anyị achọghị ịhapụ ụwa a,
  Tụfuo ọbụna ụwa ọjọọ!
  Nye anyi ise na ndu,
  Na ntaramahụhụ ga-abụ na agụmakwụkwọ!
  Ndị a bụ egwu ebe a na ụmụ nwoke adịghị ala n'amara na ụmụ agbọghọ. Na kwa elves ndị na-eji èbè dị ka ụmụaka. Nke a bụkwa ngwa ọgụ na-egbu egbu. O nwekwara mmetụta na-agbawa obi nke ukwuu.
  N'ebe ndị dị otú ahụ nọ, anụ bea Putin enweghị ike.
  Ọgụ a na-aga n'ihu n'ike.
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-atụba boomerangs n'ụdị kpakpando nwere isi isii na swastikas, ma gbupụ isi anụ ọhịa Putin na ha. Ka ọ na-eme oke ike.
  Ụmụ agbọghọ na-egosi ma na-arụ ọrụ ebube dị ịtụnanya na mkpịsị ụkwụ ha. + Ha na-enyekwara ndị iro ha ihe otiti na-etipịa ihe.
  Ndị dike na-abụ abụ n'atụghị egwu.
  - Oghere na-echere anyị na nrọ,
  Ka anyị mee ka ụwa maa mma maka onye ọ bụla...
  Mma ga-achị
  Na nnukwu Elfia anyị!
  Ọzọkwa, ụmụ agbọghọ ahụ na-eji ọnụ ọnụ ha na-acha uhie uhie pịa bọtịnụ ndị ahụ wee mesoo ndị iro ọgụ n'ezie, na-ere ọtụtụ narị anụ ọhịa bea Putin ọkụ ozugbo.
  N'otu oge ahụ, ụmụ agbọghọ na-abụ abụ na oke ịnụ ọkụ n'obi na ike;
  Ọtụtụ ụgha dị n"ụwa, na obi ọjọọ na-achị.
  Ikpe ziri ezi dị ka nnụnụ ejidere n'ụgbụ...
  Ma e nwere ike Jehova na ọta ịdị ukwuu -
  Nke a pụtara na anyị bụ ndị dara ada agaghị adịte aka!
  
  Elves na-emekarị mmehie ma jiri akara aka na-egwuri egwu,
  Chineke Nke puru ime ihe nile mere ayi ebere: otuto-Gi bu ihe nsọpuru.
  M na-atụgharị gị n'ọbara nke mkpụrụ obi tiwara etiwa;
  Nye m ohere ịzọpụta ma na-ekpe ekpere!
  
  Aja na-awụba n'egbugbere ọnụ gị, amụ na-ere ọkụ nke ifufe.
  Kedu ajọ njọ butere ụwa anyị...
  Setan, bụ́ onye kere ihe ọjọọ, na-ata ahụhụ n"enweghị obi ebere
  Ma n'ezie, onye dara ma nọrọ naanị ya n'ìgwè mmadụ!
  
  Anyị erughị eru iri Chineke, amara,
  Ihe efu na-ebi n'ime obi na ihe efu na-achị!
  Anyị kwesịrị inye ụmụ mgbei ihe niile anyị nwere,
  Ka kpughee ịdị ọcha gị n'okpuru mbara igwe!
  
  Ma ọ bụrụ na mmụọ gị dị ka ntụpọ ink;
  Ọ bụrụ na isiike na agụụ ihe ọjọọ na-ebi n'echiche gị?
  N'ihi na Chineke, bú Onye Nsọ, meghere obi-Ya;
  O wee sị: chegharịa - ajọ omume anaghị agụta!
  
  Onye Okike nyere iwu nsọ ya nye okike;
  Hụ ụmụnna gị n'anya ma ghara ịrara ha nye!
  M na-alụso mmehie ọgụ ka ọkụ wee ghara ịnyụ anyụ;
  Bụrụ otu ezinụlọ: sọpụrụ nna, nne!
  
  Enweghị mgbaghara ma ọ bụrụ na nna gị dị umengwụ;
  Ọ bụrụ na ị na-eche naanị ka ị ga-esi nwetakwuo...
  Ma ọ bụrụ na ị na-emesapụ aka, marakwa na ị bụ nwata;
  Na-arụ ọrụ maka ezi ihe, na-akwapụ akwa akwa!
  
  A ga-enye iwu gị dị nsọ ruo ọtụtụ narị afọ;
  Ibi ndụ dị ka akọ na uche si dị, na-eweta ọṅụ!
  Emeghere ụwa niile, amamihe dị ukwuu,
  Ọ gaghị ekwe omume ịmata, m na-ebe akwa ka nwata!
  Ka anyị kwuo na ụmụ agbọghọ - ha bụrụ abụ dị egwu ! Ha gosikwara ihe dị mkpa ha pụtara.
  Ka ndị dike ahụ gbaa ọkụ ọzọ na orcs, na-agbanye bọtịnụ, ọnụ ara ndị dị ka strawberry chara acha. A na-akụkwa ha n'ọtụtụ buru ibu.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị na-agha ọnwụ na mbibi n'etiti anụ ọhịa bea Putin. Ndị dike nke ụzọ na-egbuke egbuke na nke kachasị emebi emebi.
  Ha na-egbutukwa ndị iro dị ka mma iwe ihe ubi. Ha na-etikwa ndị iro ha ihe ma jiri mkpịsị ụkwụ efu eme ihe. Na ọtụtụ orcs anwụọlarị site na mmetụta mbibi ha.
  Na ụmụ agbọghọ na-atụba peas nke mbibi na mbibi na iferi, gburugburu, pink ikiri ụkwụ.
  Ọzọ, anụ ọhịa bea Putin ndị e gburu ma merụọ dara. Na ndị dike na-eme ihe n'ụzọ doro anya ma na-ebibi ihe.
  Na ụmụ okorobịa ahụ na-egosipụtakwa mmetụta ha na-emebi emebi na nke na-emebi emebi na ndị agha Putin.
  Na nke a, ụzọ abụọ na-alụ ọgụ nke ndị dike na-eji ịnụ ọkụ n'obi na-abụ abụ;
  Anyi bi n'uwa juputara na nkewa, iru uju...
  Gịnị ka onye agha kwesịrị ime mgbe naanị ya nọ?
  Chineke ji obi ọjọọ kpebie ihe ziri ezi maka anyị -
  Nwoke a na-atụgharị ụlọ nsọ ya isi awọ!
  
  Eluigwe na Ala nwere obi ọjọọ n'ịhụnanya,
  Anya mmiri nke nkewa na-eru n'obere mkpọda...
  Ọmịiko furu efu na-enweghị akara, dị ka nrọ.
  Na ndụ wee dị ka nkume na-enweghị nro!
  
  Ọ na-akpọnwụ n'ọzara, ice na-enwukwa n'ọkụ;
  Lee ka eriri nchara si gbachie obi m!
  Na mmiri ozuzo nke nkewa kụrụ n'elu ụlọ -
  Akpa adịghị, naanị ọla kọpa fọdụrụ!
  
  Ma okwukwe n'ọganihu onye agha na-akpali,
  Chineke Pụrụ Ime Ihe Niile - mara na o kwere nkwa!
  Ọ ga-adịkwa ka akwụkwọ ndụ anyị na May na-ekpo ọkụ,
  Mgbe anyị pulitere, anyị na-ezute na-ama ifuru!
  
  Ị chọrọ ime ka ụwa nwee obi ụtọ?
  Ya mere, onye ọ bụla n'ime anyị na-abụ abụ dị ebube dị ka abalị?
  Mgbe ahụ, mmanụ aṅụ kacha ụtọ ghọrọ ihe ubi sitere na osisi linden -
  Na mkpụrụ obi ndị dike, ka anyị kwụsị ịgha ụgha!
  
  Aghọgbula Chineke, kwere m,
  Ọ na-ahụ nke ọma onye n'ime anyị bụ onye ụjọ na a boor!
  Nyenụ ihe Jehova pụtara n"àjà,
  Ka a sịkwa ihe mere o ji sị, M ga-akwụ unu ụgwọ!
  
  Mana ihe ike ọjọọ jidere anyị na ụgbụ.
  O nweghị onye ma ebe ogbugbu a na-akwụsị.
  Judas eyịride n'elu aspen rere ure.
  Na ndị kweere - a laurel okpueze!
  
  Onye ọ bụla nwere ike ịka mma
  Nhọrọ anyị dị mma - ịgbalịsi ike maka Kraịst.
  Ma mgbe ụfọdụ a na-enwe mmiri mmiri,
  Opekempe enwere nkwa - m ga-abịa ngwa ngwa!
  
  ụwa, ole ime ihe ike dị n'ime gị,
  Dị ka a ga-asị na anyị enweghị ike ibi n'udo!
  Nwunye kwara ákwá n'elu igbe ozu onye agha.
  Lee ka eriri ndụ si dị gịrịgịrị!
  
  Ịkwafu ọbara abụghị ọkpụkpọ anyị -
  Achọrọ m ịhụ n'anya, inye Paradaịs ala nna!
  Gịnị kpatara ntaramahụhụ a ji dịrị anyị niile?
  Azịza ya bụ, nye ndị ogbenye akụ na ụba niile!
  
  Ọ gaghị ekwe omume ịzụta nzọpụta maka ego,
  N'ihi na ọ dịghị ọnụ ahịa ọla edo maka Chineke!
  Ma kpọọ isi ala nye ụka na Sọnde.
  Iji ghọọ nku dị ka ugo!
  
  Ma oge na-abịa - Alaeze Chineke ga-abịa;
  Ajọ na ajọ ọchịchịrị ga-akwụsị!
  Ihe ime mmụọ ga-ala n'iyi, ịgba ohu mara ikpe.
  Obodo ahụ ga-adịkwa n'ịdị ukwuu nke obi ụtọ!
  N'ebe a, ụmụ agbọghọ na-abụ abụ n'ezie na kpọmkwem, ma mara mma nke ukwuu. Na ụkwụ efu, ụkwụ ụmụ agbọghọ tụpụrụ onyinye igbu egbu. Ya mere mbibi nke anụ ọhịa bea Putin wee gaa. Ụmụ agbọghọ ndị a na-amakwa ihe.
  Ha dị ịtụnanya ma dịkwa oke mma. Na ọnụ ara ha na-egbuke egbuke nke ukwuu, dị ka strawberries chara acha.
  Ụmụ agbọghọ ahụ, na-enweghị ememe na-enweghị isi, na-eji mkpịsị aka ha efu nke ike na-egbu egbu na-atụba onyinye mbibi.
  Ebe ha bụ, ihe ebube na-eme ihe ike, ọgụ na-ezu ohi.
  Kedu ihe anyị nwere ike ikwu banyere ara ruby nke ara ụmụ nwanyị? Nke a dịkwa oke ọgụ ma dị jụụ. Kedu ka ụmụ agbọghọ si nwee ike ịlụ ọgụ na ọgụ siri ike.
  Ya mere umu-ab͕ọghọ ahu we buru ya ọzọ, rapara nkpisi-ukwu ha efu n'ọnu ha. Ka anyị fụkwaa fhịhị. Na otú ultrasonic trill si malite ịwụpụ site na nke a.
  Ndị nkịrị ndị ahụ tụrụ n'anya tụfuru onwe ha. Ha wee daa n'ọnụ ha n'isi nzuzu nke anụ ọhịa bea Putin.
  . ISI NKE 21.
  Nwa nwanyị Elf na n'otu oge ahụ eze nwanyị nyere iwu. O mekwara nnọọ ike. Anya-ya abua we nwua dika sapphire. Nke a bụ nnukwu nwa agbọghọ na aha ya bụ Maria Kolesnikova.
  Ha kụjie isi ha ma kụpụsịa ụbụrụ ha. Nke ahụ dị mma!
  Ma mgbe ahụ ndị-agha ahụ mara mma nke ukwuu na n"añụ wee malite na-abụ abụ n"olu ha dị ebube;
  Ìhè nke Elfia m dị elu -
  Mba ndị ji mkpụrụ obi ha nye ndụ ụwa!
  Ọ gaghị ekwe omume ịchọta ala nna mara mma karịa,
  Ọ bụ ozi na eluigwe na ala - nrọ dị nsọ!
  
  N'ime ahihia ọ bula na igirigi ọ bula;
  Na n'oke mmiri ozuzo na-ekpo ọkụ ...
  Snowflakes na-eji ola diamond egwu egwu,
  N"ime ha ka ihu Jizọs-Onye Ndú Onyenwe Anyị!
  
  Ihe okike nke radiant Svarog,
  Ọ mara mma n'osisi ọka ọ bụla.
  Onye nāchọ udo di ka nwa Chineke;
  Kwere m, o nwere ndụ magburu onwe ya ebe niile!
  
  Ma Onye Pụrụ Ime Ihe Niile nyere anyị uche a,
  Ka m họrọ ụzọ ọ bụla n'efu,
  Ka onye agha obodo hụ obodo ya n'anya,
  Iji nye Rod otuto n'omume ya!
  
  Agbanyeghị, ha mere nhọrọ ọjọọ.
  Ma ugbu a, iyi ọjọọ na-eru n'ụwa!
  A na-azọda Elf site na hel nke tankị igwe mmadụ -
  Akara aka dị obi ọjọọ na enweghị obi ebere n'agha ya!
  
  Mana ubu na ubu ndị agha ga-agbakọta -
  N'okpuru ọkọlọtọ nke Soviet November.
  Ihu ga-enye amara site na akara ngosi,
  Ha bụ maka anyị n'ihu Jehova ọ bụghị n'efu!
  
  Ọ bụ ezie na ndị mmụọ ọjọọ na-ata nri n'azụ Putin,
  O tinyekwara otutu hel na Orkmania !
  Mana anyị na-agbapụ ndị junkers dị ka saucers,
  E kwuwerị, ịkwesịrị ịlụ ọgụ, na-adọkapụ ọbara na veins gị!
  
  Onye iro erutela Elfskva - ihe niile na-ere ọkụ,
  Site na binoculars ọ na-ahụ kpakpando nke Kremlin!
  Mana anyị meriri ndị agha Mamai mbụ,
  Jehova gēnye umu-ya ndinyom nāhu n'anya ike!
  
  Fatherland - A na m ekwu n'ekpere na mgbu,
  Obodo anyị na-ere ọkụ dị ka ọkụ!
  Ihe e ji ọsụsọ na ịhụnanya wuo,
  È bibiri ya ruo mgbe ebighị ebi?
  
  Ma Ezinụlọ agaghị ahapụ okike ya -
  Ọ ga-enye ume, onye mmegide ga-adakwa!
  Dị ka e kwuru n"akwụkwọ amamihe nke Chineke.
  Elf ga-emeri wee gaa na kpakpando!
  
  E meriri Wehrmacht, ọbara na-eru,
  Elfskva , na mgbe ebube Elfagrad!
  Na Motherland ga-enye ihe ọṅụṅụ sitere na osisi apụl,
  Nke mere na egbe igwe na-adị mfe iji bọmbụ!
  
  na Okrlina - onye ndu dị ebube,
  Osote Chineke n'ụwa ebe mmehie dị!
  Orkshist .
  Mgbe ahụ, a ga-enwe obi ụtọ na ihe ịga nke ọma!
  Ụmụ agbọghọ na-abụ abụ nke ọma, na-enwekwa mmasị na ike dị otú ahụ. Ndị mara mma na-abụ abụ nke ọma ma mee ihe niile nke ọma.
  Ha na-eji mkpịsị ụkwụ nkịtị na-atụpụ kpakpando pụrụ iche, bụ́ ndị na-adọwa akpịrị na afọ anụ ọhịa bea Putin. Ka anyị kwuokwa na ọ dị ezigbo mma.
  Ụmụ agbọghọ ndị mara mma n'ọgụ na-agbasi ike ma na-alụ ọgụ.
  Ọ bụ ezie na mgbe ụfọdụ ha na-enwetakwa ya. Nke a bụ ndị ogbugbu orc na-ata nwa agbọghọ si n'ezinaụlọ elf ahụhụ. Ha kpọọrọ ya dọlie ya n"elu oche. Nke mbụ, ha kegidere aka ya n"azụ wee malite ibuli nwa agbọghọ ahụ elu. Ya mere, ruo n'uko ụlọ.
  Ha dọtara m elu ruo mita iri. Ha wee kpọrọ ya hapụ nwa agbọghọ ahụ.
  Aru ya gba ọtọ, nke gbara agba daa. Na ala n'onwe ya siri ike, eriri nylon na-agbatị.
  Na nwa agbọghọ ga-eti mkpu si hellish mgbu. Otu a ka e siri kpalie ịma mma ahụ. Ma ọ gbagọziri nkwonkwo ịma mma na njedebe.
  Onye isi ogbugbu sitere n'agbụrụ nke anụ ọhịa bea Putin tiri mkpu ọchị:
  - Nọgide na-ama jijiji!
  Ma malite ibuli nwa agbọghọ ahụ ọzọ n'elu oche. Na elu na elu. Ụdọ ahụ tara akpụ.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ mara mma nke ukwuu na akwara a kpụrụ akpụ nke elf. Ọ mara mma, na-alụ ọgụ nke ukwuu.
  Ma jiri ịsụ ude sị:
  - Mba! Agaghị m ekwu!
  Ha we welie ya rue uko ulo. Na nwa agbọghọ ahụ, gbatịa na ntị, froze.
  Ya mere a tọhapụrụ ya ọzọ. Aru gba ọtọ, siri ike nke elf dara. O wee gbada n'ugwu n'ike. Na nso n'ala eriri ahụ na-agbatị ọzọ.
  Nwa agbọghọ ahụ wee tie mkpu ọzọ. Ee ọ na-ewute ya.
  Mana akwa si n'obi gbawa m:
  - Mba! Agaghị m ekwu!
  Onye isi ikpe sitere na ụdị nke Putin na-enye iwu:
  - Ma jijiji nke ugboro atọ!
  Ma ugbu a, a na-ebuli nwa agbọghọ ahụ n'ụdọ ọzọ. Tupu mgbe ahụ, a na-etinye ihe mgbochi dị arọ, osisi oak na ígwè n'ụkwụ efu nke nwa agbọghọ ahụ. O wee gbatịkwuo ahụ́ ya siri ike ma bụrụ nwa agbọghọ.
  Elf gbatịpụrụ wee kwụba n'akụkụ elu ụlọ, na nnukwu ụlọ ahụ, ebe ndị na-anụ ọkụ n'obi sitere na òtù Putin na-ata ahụhụ.
  Na mgbe ahụ, onye omempụ ahụ kwuru, sị:
  -Ị ga-asị anụ ọhịa!?
  Nwa agbọghọ ahụ tiri mkpu na obi nkoropụ:
  - Osisi n'ọnụ Putin gị!
  Iwu ahụ sochiri:
  - Hapụ!
  A na-ahapụkwa ụdọ ahụ ọzọ site na iji drum. Nwa-ab͕ọghọ ahu we da n'ala. Ndien ukot esie iferi ke n̄kpọkọbi ama otụk isọn̄, ndien urụk oro ama afiak akabade.
  Na elf tikwara mkpu ọzọ wee tụfuo uche.
  Ndị orcs, na iwu nke onye isi ogbugbu, wụsara ya otu ịwụ mmiri ice. Nwa agbọghọ ahụ wee mata onwe ya.
  Onye ndu-ndu ahụ nyere iwu:
  - Ma ugbu a na-agbatị.
  Na orcs malitere kpọgidere ihe dị arọ na nko ndị na-esi na ngọngọ. Ahụ́ muscular nwa agbọghọ ahụ, nke na-egbukepụ egbukepụ na ọsụsọ, gbatịpụrụ nke ukwuu ma gbachie dị ka eriri.
  O wee pụta ọzọ:
  - Agaghị m ekwu!
  Onye ogbugbu ahụ nyere iwu:
  - Ọkụ nye ya! Na-ekpo ọkụ n'obi, na obi na ikiri ụkwụ efu!
  Ndị orc na-agba ọsọ iji mezuo iwu ahụ. Tupu nke a, ka akpụkpọ ahụ ghara ịcha ozugbo, ha were mmanụ oliv na-agwọ afọ nwa agbọghọ ahụ, ara na ọbụ ụkwụ efu.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ nwere oke iwe site na mmetụ aka ndị siri ike, ntutu isi nke bea Putin.
  Na mgbe ha mụnyere ọkụ n'okpuru ụkwụ efu nwa agbọghọ ahụ. Ha wetara ọwa n'ọnụ ọnụ ara nke ọ bụla na-acha uhie uhie, na ọkụ ọzọ n'obi Venus.
  Na ihe mgbu bụ hell. Ma nwa agbọghọ ahụ ọ bụghị nanị na ọ dịghị akwa ákwá ma ọ bụ tie mkpu, ma n'ụzọ megidere nke ahụ malitere ịbụ abụ;
  Enweghị obere ihe na nhazi nke ụwa dị n'okpuru,
  Ihe ngọpụ ọ bụla maka ekwensu dị ka nko.
  Ọ bụrụ na e nweghị amara sitere n"aka Jehova n"ụwa.
  Nke ahụ pụtara na ọkụ adịghị anya!
  
  A sị ka e kwuwe, ụwa hụrụ ihe ọjọọ n'anya.
  Dị ka agwaetiti na-enweghị kompas nke ọma ...
  Ọ bụ ezie na a na-abụ dike nke dike -
  N"ezie, Eze nke Eluigwe na Ala bụ Setan!
  
  Onye obi ọjọọ na-aga nke ọma n'ụwa a.
  Onye nāmaghi ọmiko bu eze!
  Ọnyà di n'okpuru nkwu nke elu-igwe;
  Ebee ka ihe ọma dị? Ọ bụ efu efu!
  
  Enwere ike imebi okwukwe ọ bụla
  Ebube ọ bụla na-esi isi ka imi...
  Ụmụ anụ ọhịa na-amaja n'ime igbe aja -
  Ma achọrọ m iji nrọ mee ka ụwa nwee ìhè!
  
  Ị na-agbalịsi ike maka ìhè, ma ị nọ n'ọchịchịrị;
  Achọrọ m inye, mana akpa m tọgbọ chakoo!
  Ọ bụrụ na ị na-achọghị ibi dị ka nhụsianya parrot,
  Gaa maka ihe ọjọọ, aghụghọ na aghụghọ!
  
  Ọ na-asọ oyi ọbụna ibi n'okpuru akwa imi,
  Ebe na-enweghị nkwado nke ụlọ - ọ bụghị nzọụkwụ!
  Ị na-eji mkpụrụ obi gị na-agba ọsọ dị ka falcon n'elu;
  Ma anụ ahụ dị na apiti, mma agha onye iro na-enwu!
  
  Olee otú o si mee na obi ụtọ daa?
  Gịnịkwa mere ihe ọjọọ ji na-achị ebe niile?
  Ọ̀ bụ na Chineke enweghị ike n'ezie?
  Ya mere, ihe ọma ahụ ga-eduzi onye ọ bụla ruo mgbe ebighị ebi?
  
  A sị ka e kwuwe, e keghị mmadụ ịbụ onye na-anụ ọkụ n"obi.
  A sị ka e kwuwe, n'ime obi ọ bụla enwere isi iyi ịhụnanya ...
  Gịnị kpatara na orcs amaghị oke ha?
  A na-ewulite obi ụtọ naanị n'ọbara?!
  
  Ọ dị nwute, ị nweghị ike ịchọta azịza ya n'onwe gị,
  Nke a abụrụla ihe jọgburu onwe ya n'ụwa kemgbe ọtụtụ narị afọ...
  Ndị mmụọ ọjọọ na-emekwa gị ihu jọrọ njọ.
  Ọ dịkwa ka Jehova echefuola ndị mmadụ!
  
  Ma ekwetaghị m na ihe ọjọọ abụghị ihe niile,
  Naanị ịchọrọ ijide uche gị n'aka!
  Mgbe ahụ mkpali na-eduga hell ga-apụ n'anya.
  A ga-enwekwa udo na udo n'etiti anyị!
  Ndị dike ahụ gara n'ihu na-ebuso ndị agha orc agha. Ha mere nke a n'ụzọ dị egwu na, n'ezie, na-eji mkpịsị ụkwụ efu nke ụkwụ ha agbaji agbaji eme ihe.
  Ndị mara mma tiri mkpu:
  Ị na-ahụ eklips na mbara igwe?
  Akara egwu dị egwu nke oge...
  Nke a bụ ihe ịrịba ama nke ìhè,
  Ihe dị njọ maka orcs!
  Mgbe ha kwuchara nke a, ụmụ agbọghọ ahụ were ya wee pịa ọnụ ọnụ ha na-acha uhie uhie na bọtịnụ bazooka. Ndị na-agbapụta rọketi meghachikwara omume. Nke kpuchiri ma dọwaa ọtụtụ anụ ọhịa bea Putin.
  Ma mgbe nke ahụ gasịrị, ụmụ agbọghọ ahụ malitekwara ịbụ abụ ọzọ;
  Elfia: I bu obodo di nso,
  N'ime nke nrọ na-emezu ...
  Oyi oyi na-akpachapụ anya wee kpoo ọkụ,
  Ọ dịghị mma ka n'eluigwe!
  
  Enweghị obodo dị otú ahụ na mbara igwe niile,
  Ọ dị ka ruby bulfinch na alaka willow.
  Ejiri ya na diamond na pearl nke ubi.
  Mgbe Frost nyere anyị snowdrift!
  
  Osisi ọka mara mma n'oge okpomọkụ,
  Golden water lily na mmiri...
  Nnụnụ ojii na-ekele onye njem,
  Ọ na-atọ gị ụtọ ịnọ n'ime ọhịa na ahịhịa!
  
  Ụmụ agbọghọ na Elfi na-ama mma mgbe niile -
  Slim, mara mma - ntutu dị ọkụ!
  Na abụ ndị Slav na-asọpụrụ mara.
  Okpomọkụ wee rute n"eluigwe!
  
  Mgbe mmiri na-ezo n'ụkwụ efu n'ime ọdọ mmiri.
  Ụmụ agbọghọ ndị na-acha odo odo na-achị ọchị ma gbaa ọsọ...
  Ọ dịghị onye n'ime anyị na-enweta oyi ọbụna n'oge oyi,
  Ntu oyi n'okpuru snow, urodi nke ndagwurugwu na-ama ifuru!
  
  Akụ nke ala nna n'ime obi anyị,
  Debe ya, mana ezola ya, dike!
  Ayi meghere uzo nke mbara elu-igwe;
  Anyị ga-emeri cosmos nke eluigwe na ala niile!
  
  The Fatherland dị obi umeala na ịdị ebube,
  Agba ndị dị na ọkọlọtọ bụ ndị na-enye ndụ atọ!
  Ike dị otú ahụ na-egbuke egbuke,
  Lenu Elfia na nraranye!
  
  Onye-nwe ga-enye gị ụgwọ ọrụ, kwere m, nnukwu.
  Site na sayensị anyị ga-akpọlite ndị nwụrụ anwụ...
  Nne m na-acha uhie uhie ruo mgbe ebighị ebi.
  Ka anyị gosi gị otu anyị pụrụ ime ihe niile!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ nwere obi ike na ọ dị oke mma. Na n'ezie ụkwụ ha bụ iferi, na ara ha jupụtara na-acha uhie uhie nipples - nnọọ ọmarịcha, ụtọ.
  Ha wee pịa bọtịnụ bazooka ọzọ na ọnụ ara ha na-acha uhie uhie wee malite onyinye nke ikpochapụ n'ike. Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ebe a, magburu onwe ya, dị jụụ na nke gba ọtọ, gburugburu, ikiri ụkwụ pink.
  Ndị na-eto eto na-enwe mmasị ịracha ụkwụ ndị a efu. Ha na-atọkwa ha ụtọ dị ka ụgbụgbọ mmanụ aṅụ.
  Ndị dị otú ahụ elves bụ ndị magburu onwe ha na-atọ ụtọ. Ka anyị kwuo ebe ahụ - ha dị oke.
  Ma ọ bụrụ na ha amalitelarị ịbụ abụ, mgbe ahụ ọ na-akụda ntị kpamkpam;
  Echiche m tụrụ n'anya
  Ihe niile bịara na-egbuke egbuke, dị ka a ga-asị na na November!
  Anyị ga-atụba ndụdụ n'akụkụ mmụọ ọjọọ ahụ,
  Ọ ga-adịkwa mma n'ụwa!
  
  Kpakpando dị otú ahụ na mbara igwe anyị bụ
  Ụfọdụ bụ rubies, ndị ọzọ bụ diamond!
  Anyị na-anakọta ụtụ n'aka ndị ajọ omume -
  Ihe a na-egbu dị ka hama ọ bụghị nku anya, kama ọ dị na anya!
  
  Ụlọ ahịa windo nwere quasars,
  Hippodrome na-egbuke egbuke na-egbuke egbuke!
  Enwere ọnya oghere na mkpụrụ obi m -
  Ọ dị ka a ga-asị na e nwere nnukwu pogrom na ya!
  
  Ha ga-akpụ akpụ dị ka mkpịsị ugodi nke comet.
  Nwa atụrụ na-enwu - milky ịkpafu na-enwu!
  A na-abụ agụgbu anwụ anwụ,
  Ka Elf nọgide n'ebube ruo mgbe ebighị ebi!
  
  Kedu ihe elf dị mwute nwere ike ime maka ama ama?
  Naanị ka anya mmiri daa n'anya na-acha anụnụ anụnụ...
  Mgbe ihe niile dị gburugburu bụ isi awọ na ihe arụ,
  Mgbe ị chere na olile anya maka égbè eluigwe na June.
  
  Jiri ọnụ ọchị gbatịa egbugbere ọnụ gị na-adịghị mma -
  Ghọta na ụwa abụghị mkpụrụ osisi n'ime ọhịa.
  Nwa agbọghọ ahụ ga-ahapụ gị ezé ozugbo.
  N'ime ya ị ga-eme ka nrọ ezi uche dị na ya mezuo!
  Egwu ụmụ agbọghọ ndị a dị nnọọ ebube ma maa mma, ha dị oke mma. Enwere ike ịsị na ha dị oke egwu na oke ọgụ. Ndị dike ahụ nwekwara ọnụ ara na-egbuke egbuke na rubies, na-enwu dị ka kpakpando n'ọchịchịrị.
  Na ire nke ụmụ elves na-eji anyaukwu rachaa ha ma na-ejide mkpọda nke orgasms.
  Nke a zuru oke na ịma mma zuru oke.
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ wee malite iji mkpịsị ụkwụ ha na-enweghị ihe na-atụba agụba. Na agụba ndị a meghere akpịrị anụ bea Putin.
  Ọ tụgharịrị mara ezigbo mma.
  Ya mere, ụmụ agbọghọ ahụ malitere ịpị bọtịnụ na bọtịnụ ha na-acha uhie uhie ma tinye egbe ahụ n'ọrụ.
  Na mmetụta a tụgharịrị bụrụ, ikekwe, ọ fọrọ nke nta ka ọ nwụọ.
  Na elves mara mma kụdakwara anụ ọhịa Putin ọzọ, na-ebuba ha n'ime igbe ozu.
  Echefula na-abụ abụ n'otu oge;
  Otu n'ime ndị agha anyị bụ ụzọ,
  Ogwu juru ya na ogwu...
  A sị ka e kwuwe, ọ dịghị Chineke dị n'ụwa a -
  Nrọ adaala n'ájá!
  
  Udele ọ bụla nwere ike ịtụ
  Ogige dị n'ihu wee bụrụ ebe tọgbọrọ n'efu.
  Mana lee ka ndị mmadụ si bụrụ adịghị ike,
  Ebee ka dike elf gara?
  
  Ya mere, echefuru Elf,
  Lee onye mba ọzọ rere!
  Ebe enwere kilomita, ghọrọ kilomita,
  Daba n'abis n'ime abis di elu!
  
  N'ebe ahụ, ajị anụ na-acha ọcha n'ọhịa.
  Na hai, welie akwa...
  Anyị chọrọ, kwere m nke ọma karịa òkè gị,
  Ya mere ndụ ahụ ghọrọ paradaịs!
  
  Ma Onye Pụrụ Ime Ihe Niile nyere azịza a -
  Ị chọrọ iribiga oke ókè?
  Ha nyere gị ihe oriri ọzọ,
  Ebee ka nrigbu na nsọpụrụ dị?
  
  Maka Elfia ị bụ ndị na-alụ ọgụ dị jụụ,
  Biko mamon...
  Mana okwu a choro, umunne a choro -
  Ị tụpụrụ ya dị ka uzuzu maka mkpofu!
  
  Ọfọn, gịnị ka anyị kwenyere na nke a?
  Dị arọ na umengwụ na iwe.
  Ka ụzọ chere anyị, Ewoo, dị ize ndụ,
  Ịlụ ọgụ na-enweghị atụ!
  
  Ma n'okwu a, anyị ga-aga nke ọma -
  N'ihi na ha bụ ụmụ nke Motherland.
  Ekwela ka ụmụ ọhụrụ hie ụra n'ime nwa ha.
  Fgala n'ihu comet ka ugo!
  
  M ga-aza nke ikpeazụ:
  Kedu mgbe amara ga-abịa?
  Ya mere na ray nke obi ụtọ na-ere ọkụ ruo mgbe ebighị ebi -
  Ka anyị gbazee snow na ice na ịsa ahụ!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ mara mma na-abụ abụ, na olu ha na-ejupụta n'anụ ahụ ma dị egwu. N'ezie, ọ dịghị onye mara mma karịa ndị dike. Na ọnụ ara ha na-egbuke egbuke dị ka rubies na ịpị bọtịnụ joystick na-arụ ọrụ.
  Ndị dike ahụ na-agba ọkụ n'enweghị obi ebere na ndị orc. Ha na-eji ike na-enweghị nkwụsị.
  + Ha na-ejikwa mkpịsị ụkwụ nkịtị tụnye onyinye mbibi n"ike nke igbu mmadụ.
  Otú ahụ ka ụmụ agbọghọ si dị - ndị, ọ bụrụ na ị kpasuo ha iwe, ga-ekpochapụ ugwu. Naanị gbalịa iguzogide ndị ohi dị otú ahụ.
  Ha ji ikiri ụkwụ efu wụpụ peas nke ọnwụ n'ike dị ukwuu nke igbu mmadụ.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ dị jụụ na nke pụrụ iche.
  Na mgbe ejiri ọnụ ara na-acha uhie uhie mee ihe, ọ na-eme ka usoro ikpochapụ ahụ dịkwuo ọkụ karị. Na ọtụtụ puku anụ ọhịa bea Putin na-anwụ n'okpuru ogbugbu na-enweghị obi ebere nke ụmụ agbọghọ nwere ikiri ụkwụ na-enweghị isi, gburugburu, pink.
  Ụmụ agbọghọ ka na-abụkwa abụ;
  Ọtụtụ n'ime anyị na-atụ egwu oge gara aga nke ụwa,
  Gịnị na-ezo n'ebe ahụ n'okpuru ọchịchịrị onyinyo nke narị afọ?!
  A na-ekpebi ọdịnihu nke eluigwe na ala site na ohere na uche,
  Ihe nwere ike ịkwatu ma merie ndị iro ọjọọ!
  
  Na ugbu a, ọchịchịrị gbara ọchịchịrị.
  Enwere ọtụtụ olulu mmiri dị iche iche ...
  Na kpakpando ọ bụla Setan na-eme ihu,
  Ọ chọrọ ime ka anyị ghọọ ekwensu nke parrots!
  
  O nweghị onye amụma na ala nna, ee-
  Ma enwere otutu nkuzi maka ohere!
  N'ihi ya, igbe ozu na-apụta.
  Ọ bụrụ na, ugbua ọkụ na nsụhọ nke Chineke!
  
  Oge adịghị n'okpuru ikpuru,
  Onye ọ bụla n"ime anyị bụ onye mpako.
  Ka e wedara nsonaazụ ya ka ọ bụrụ efu.
  Anyị ga-ehichapụ ihu adịghị ọcha!
  
  Mkpesa abụghị ihe ngwọta, ị mara
  Ọfọn, jiri echiche kpebie ihe niile, ụmụ okorobịa!
  Mgbe ahụ, mpaghara ahụ ga-aga nke ọma,
  Ọ bụrụ na ị na-eji igwe egbe chebe ahịrị!
  
  Mechaa ọrụ ahụ, ị mara mma,
  Ị nwere ike iru n'elu!
  Ọbụna ma ọ bụrụ na ị bụ onye ntorobịa ruo ọtụtụ afọ -
  Ọ dị ka inye m bọmbụ ma ghara ime ụda!
  
  Na ụgwọ ọrụ ga-abụ ịhụnanya,
  O nwere ihe ụtọ nke ụwa mmehie!
  Ma emegidekwala mkpali ndị ahụ,
  Oké iyi nke oke mmiri ozuzo jidere!
  
  Okwukwe ga-eduru anyi gakwuru Nna,
  Ọ ga-eme ka ọ dị ọcha, ka mma, obiọma!
  Na ugo na-efe Kraịst,
  Nke a bụ echiche nke ọchịchị Kọmunist!
  Ndị a bụ ụdị egwu na-eme ka ị gaa ma tinye gị n'ọnọdụ. Ndị dike na-abụ abụ mara mma na nke mara mma.
  Ha na-agakwa n'ihu na-eji mkpịsị ụkwụ efu na-eji ike igbu mmadụ na-atụ onyinye mbibi.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ. Na ụmụ agbọghọ mara mma a dọọrọ n'agha, ndị orcs na-awụsa crows na-acha uhie uhie na ikiri ụkwụ efu nke ịma mma. Ha we were oké obi-ọlu were sure ha ọku.
  Ndị a bụ ihe mara mma nke oke ọkwa dị mfe .
  Ha na-agakwa n'ihu na-atụba ndị iro ha, bụ́ peas na-egbu ọchụ nke mkpochapụ. Na ultrasounds wụsara ha na-acha uhie uhie nipples, nke mere ka a ịma jijiji nke ikuku na crows e brainwashed na efu nsụhọ.
  Ha wee daa, dụpuo okpokoro isi nke orcs wee gbuo ha. Bea Putin nwụkwara na-agba ọbara;
  Mba, onye mụrụ anya agaghị ada mbà.
  Anya nke falcon, ugo!
  Olu ndi mmadu doro anya,
  Nkwuwa okwu ga-egwepịa agwọ!
  
  E kwesịghị inwe okrshists n'ocheeze,
  Mma agha nke Scarlet Army ga-akwatu!
  My Elf, ọ bụghị na paddock -
  Nne nke ihe niile agaghị emeri - ekwensu!
  
  Ala nna dị nsọ na nke a,
  Naanị mkpụrụ obi na-ama ifuru na ya!
  Rịọ maka akpụkpọ ụkwụ bast na oven,
  Ụzọ anyị dị na paradaịs!
  
  A ga-enwe usoro ọhụrụ
  Ebe onye ọ bụla bụ otu na Elf !
  Ndị mmadụ ga-enwe obi ụtọ
  Obodo nna a na-apụghị imeri emeri!
  
  Eze nke ìhè bi n"ime obi m
  Ka anyị ghara ịma mwute!
  Daalụ, anyị na-emeghe ụzọ
  Kpakpando na-egbuke egbuke n'elu anyị!
  
  N'ihe mwute enwere olile-anya na okwukwe;
  Ekwenyere m na anyị ga-anọ na ọṅụ!
  Ntorobịa na-anọchi anya
  Anyị bụ ndị ikpe nke anyị!
  
  A na-asọpụrụ onye agha ọ bụla
  Onye ọ bụla ji obi ike bi.
  Ị na-eji abụ na-aga agha;
  Enweghị nzọụkwụ Efian siri ike karị !
  
  Ekwenyere m na ụwa niile ga-eteta!
  A ga-enwe njedebe nke Orkshism!
  Anyanwụ ga-enwu gbaa!
  Ụzọ ahụ, na-enwu elfinism !
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ebe a - klaasị kachasị mma na nke pụtara ìhè. Ndị dike ahụ ji mkpịsị ụkwụ aka ha tụpụrụ agụba ma gbupụ isi anụ ọhịa Putin.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ dị ịtụnanya. Elves nwere úkwù dị gịrịgịrị, úkwù sara mbara, na abs a kpụrụ akpụ. Nke a bụ ebe orcs enweghị ike iguzogide ndị dike.
  Ha na-atọ ụtọ nke ukwuu na dị nnọọ ibu. A na-ahapụkwa ebili mmiri ultrasound dị ike site na nipples na-acha uhie uhie nke ara. A kụkwara ụtarị ahụ n'ụbụrụ ọzọ . Ibobo we nwua ha, ghọb͕u kwa ha. O wee dị ka a ga-asị na ha were mkpanaka kụwaa ya.
  Ma oké ujo wee malite. Ndị dike ahụ jikwa ike ha dị ịtụnanya nye aka.
  Ndi-dike ọzọ we were ya, tie;
  N'ezie ọ siri ike ịkọ
  Gịnị na-echere n'ụwa ọhụrụ a!
  Anyị ga-efega na mbara igwe,
  Ịbanye ụgbọ elu kpakpando!
  
  Enweghị ọnụ ọgụgụ nke mbara ala na mbara igwe,
  Onye ọ bụla nwere ụwa sublunary nke ya.
  N'okpuru strok nke ube kpakpando.
  Ekwenyere m na anyị ga-emeri Milky Way!
  
  Onwere ihe ojoo n'uwa obula,
  Mana ọ bụrụ na Elfinism na-achị ...
  Mgbe ahụ ekwela ka akọnuche gị sọpụrụ gị.
  A naghịkwa akwanyere mmadụ abụọ ùgwù!
  
  Onye-nchu-àjà welitere mma-agha-ya n'elu ayi;
  Na-eyi egwu igbochi ibi ndụ na obi ụtọ!
  Mgbe ụfọdụ iru újú, ịsụ ude, ibe ákwá.
  Anya mmiri na-agba nne anyị!
  
  Ma ọ bụ nwee ike dupuo oghere,
  Omimi na-adịghị agwụ agwụ nke oghere!
  Onye uche ya dị nkọ nwere ike
  magburu onwe ya, maara ihe, nwa nwoke nwere obiọma!
  
  Ụmụ na-amalite ito eto
  Ọgaranya ubi na chi ọbụbọ!
  N'elu anyị ka Chineke dị Nsọ,
  Jiri ụta na ịhụnanya nye ya!
  
  Mgbe ahụ, kwere m, anyị ga-anọ n'eluigwe;
  Na-ejide ọnụ ọchị ụmụaka...
  Jehova daalụ-
  Gbatịa eriri ndụ m!
  
  Iji nyere ndị mmadụ aka gburugburu ụwa,
  Welie ọganihu na obiọma,
  Ka obodo nwee ike,
  Iji ude too mma!
  
  A sị ka e kwuwe, ị bụghị nwoke n'efu,
  Dị ka nnụnụ, ị na-agbaga na mbara igwe!
  Ị chọrọ ime ka nrọ gị mezuo
  N'ime nke uche, ahụ!
  . ISI NKE 22.
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-abụ abụ na-atọ ụtọ na Maria Kolesnikova bụ nnukwu
  Nke a bụ egwu magburu onwe ya ụmụ agbọghọ na-abụ. Lee ka egwu a si maa mma. Otu a ka ụmụ agbọghọ dike na-abụ nnukwu abụ. Ha nwekwara olu dị ebube ma dị ịtụnanya.
  Otu n'ime ndị elves kwuru n'amaghị ama:
  - Fuhrer bụ isi nkwọcha ma dịkwa nro!
  O wee gosi ogologo ya ire ire.
  Elf ọzọ kwuru n'amaghị ama:
  - Onye na-adịghị amasị Putin?
  Onye ọ bụla hụrụ Putin n'anya!
  Na onye na-adịghị ahụ n'anya Putin?
  Ọ nọla n'ụlọ mkpọrọ ogologo oge!
  
  Ma Vladimir nkwọcha
  Anyị anaghị atụ egwu ma ọlị
  Na onye isi ala
  Echiche nzuzu!
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-ekwupụta onwe ha nke ukwuu ma tie mkpu. Ma mgbe ahụ, ha ji mkpịsị ụkwụ nkịtị tụpụ agịga na-egbu egbu wee gbuo anụ ọhịa bea Putin.
  Ma ha ga-ewere ya malite ịbụ abụ;
  Onweghi ala nna ozo n'uwa,
  Ụwa anyị dị ka kpakpando na mbara igwe...
  N'okwukwe, olile-anya na nrọ di ọcha;
  Anyị ga-emeri ihe mgbaru ọsọ na-egbuke egbuke!
  
  Anyị bụ ndị mbụ mere nzọụkwụ na mbara igwe,
  Elfarin nyere anyị igodo eluigwe !
  Onye ọ bụla dị ugbu a dị ka onye dibịa afa dị elu,
  Nwere ike nweta ihu oke mmiri ozuzo nke ụwa!
  
  Ọfọn, chee echiche oge ochie -
  N'akpụkpọ anụ anụmanụ ka anyị ji osisi gbaa ọsọ!
  Isiokwu nke ọganihu bụ ihe na-adịghị emebi emebi, ebighị ebi,
  Ka sayensị mee ka anyị dị ike!
  
  Kama ụgwọ ọrụ n'okpuru ụkwụ ogwu.
  Ọdịdị a dị ka anụ ọhịa wolf ọjọọ!
  Ugoloọma na-eti mkpu: mmadụ gbachi nkịtị-
  Ndị cherọb ahụ na-achịkwa ọchị nke ukwuu nke ukwuu!
  
  Enwere naanị otu ụzọ isi na abyss,
  Chineke Pụrụ Ime Ihe Niile bụ ike nke Okike.
  Ị ga-abụ ọcha, kwere m, sir,
  Ọ bụrụ na nghọta abịa n'ọmụma!
  
  Ya mere, ike agwụla gị na tebụl gị, nwa
  Ị nweta nnukwu ike!
  Ị ga-emere onwe gị paradaịs, nwa okorobịa,
  Ị nwere ike ịmepụta ihe ị nwere ike nrọ naanị!
  
  N'ime ụwa ọhụrụ, a chọkwara ihe ọmụma.
  Ụmụnne anyị nọ ebe ahụ, ekwere m ndị ikwu.
  Ekwela ka iro ghara idi n'uwa,
  Anyị niile bụ ezinụlọ nke nne Elf anyị!
  Otu a ka ụmụ agbọghọ na-abụ abụ amamihe na mbụ. Ma olu ha na-amụ nnọọ ọrụ ebube.
  Otú ahụ ka ha ga-esi were ya, ụmụ agbọghọ na-abụkwa abụ nke ọma. Ọzọkwa, ha nwere ike malite ịbụ abụ n'elu ngụgụ ha. Gosipụtakwa olu gị zuru oke ma dịkwa mma nke ukwuu.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ, ọ bụrụ na ha na-abụ abụ ma ọ bụ na-egwu egwu, ọ ga-adị mma n'ezie.
  Ndi-dike ahu we me kwa àmùmà ọzọ, site n'apata ọbara-ọbara nke ara-ha, b͕ue orc. Ihe niile na-eme n'ụzọ dị egwu n'ụzọ agha. Ụmụ agbọghọ ndị na-agbakwaghị ụkwụ na-agbakwa ụkwụ na-atụpụ bọọlụ na-ebibi ihe. Nke nwere mmetụta na-agbawa obi n'ezie.
  Na ụmụ agbọghọ elf na-ebugharị ndị na-emegide ha n'ezie, na nke a bea Putin, n'ime igbe ozu. Na agha dị otú ahụ bụ isi ma na-aga n'ihu na mbibi zuru oke na-ewere ọnọdụ.
  Na ndị dike na-egosipụta onwe ha dị oke egwu. + Ha ga-ewerekwa ya were oké ọnụma sụọ mkpọrọhịhị, na-eji mkpịsị ụkwụ ha kwụ ọtọ. Ma fhịhịa a na-eme ka ntị chiri ma na-akụ ụbụrụ. Na ọ na-emepụta mgbanwe na isi nke crow.
  Ma ha, ebe ha tụfuru uche, daa ma were ọnụ ha dị nkọ mapuo isi nke orcs.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ha ji oké ịnụ ọkụ n"obi na-abụ abụ ọzọ ma gbachapụ ezé ha;
  Oh Pushkin, eccentric ezighi ezi,
  Anyị ekwesịghị ịrịa ọrịa n'oge opupu ihe ubi!
  Mgbe niile, isi nke ọhụrụ May herbs,
  Ike ịchụpụ onye ọ bụla n'ihe ndina!
  
  Snowdrops na-eto n'oge opupu ihe ubi,
  Ha nwere ịdị ọcha nke abalị glaze ...
  Na-amụpụta nrọ dị nro,
  Nwa okorobịa ahụ chọrọ oké ifufe ọzọ!
  
  N'oge opupu ihe ubi oyi ga-alaghachi azụ.
  Ihe mkpofu nke ahuhu ọjọ ga-apụ n'anya.
  Ịchụ nta ebube ruo mgbe ebighị ebi,
  Ṅue ume nke nwa agbọghọ na-amaghị nwoke!
  
  Kedu ka ihe niile si dị mma na ntorobịa,
  Na May bụ ntorobịa nke okike!
  Ogwu ubọọn̄ gwun̄ gwun̄ kan̄.
  égbè eluigwe na-ama jijiji, na-awụpụ oghere ndị ahụ!
  
  N'oge opupu ihe ubi, iyi na-asọgharị dị ka trill.
  Na moses na-efesa ebili mmiri na-ada ụda ha.
  Nke a bụ tomato na-eto -
  Mma na-ekpo ọkụ!
  
  Ihe niile dị na mpaghara anyị mara mma,
  Ahịhịa dị ka velvet na uwe nwanyị.
  Otú ọ dị, ìsì
  Gbalịsie ike ibi n'ime obodo na isi ike!
  
  Kedu ihe kpatara anyị ji chọọ obodo na obodo,
  Bụrụ ka onye obi ọjọọ gagharịa n'ime ọhịa.
  Ma ọ bụrụ na snow dị,
  Ịgba ọsọ ụkwụ efu na-eme ka ọ dị jụụ!
  
  Ezinụlọ ahụ nyere ikike dị otú ahụ,
  Ka anyị nwee ike ịchị dị ka chi.
  Lee rye bụ ọla edo n'ọhịa.
  Ihu azụ akara ngosi ahụ na-enwu!
  
  Svarog Slavic Nna Nsọ -
  O nyere anyị iwu ka anyị hụ ụmụnna anyị n"anya ma dịrị ndụ!
  Onye mara mma, mere nke ọma,
  A sị ka e kwuwe, Onye Okike n"onwe ya nakweere mkpọgide n"obe!
  
  Onye agha ga-amụ mma agha n'onwe ya;
  N'ihi na enwere ime ihe ike na ndụ!
  Onye-nwe kwuru: Agaghị m enye gị udo;
  E kwuwerị, hel, nkwenye bụ enweghị ike!
  
  Ya mere, ekwetala na ụra bụ eluigwe,
  N'ezie, isi nke obi ụtọ bụ mmegharị.
  Ị na-alụ ọgụ nke ukwuu -
  Nke mere na onye ogbugbu na-arịọ mgbaghara!
  
  Ma ọ bụrụ na ọ laghachiri onwe ya,
  Rod ga-enyere aka, kwere nwa gị nwoke!
  Wepụ uzuzu na ntugharị n'isi gị:
  Kedu ihe na-eme gị akwa - a ga m ajụ ya!
  Agha ahụ gara n'ihu n'ike na oke. A wụfuru ọtụtụ ọbara. Ọtụtụ n'ime ụmụ agbọghọ elf na-alụ ọgụ, ha na-eji mkpịsị ụkwụ efu.
  Ma ọ bụrụ na ha na-alụ ọgụ, ọ na-egbu egbu nke ukwuu, na-ebibi anụ ọhịa Putin.
  A ghaghị ịsị na agha ndị ahụ na-agba ọbara. Na ụmụ agbọghọ ka nọ na tankị pyramidal Zelensky.
  Ma nke a bụ mwakpo obi ọjọọ. Ma ọ nwere mmetụta ụdị igbe igbe ozu siri ike.
  Na mkpịsị ụkwụ efu na-eji ike dị ukwuu na-ebibi ihe atụnye onyinye mbibi.
  Na elf ụmụ agbọghọ na-abụ abụ ọbụna karị;
  Ala nna m bụ mkpụrụ obi dị ike,
  O nweghị nha nha n'ụwa ọjọọ a...
  E kwuwerị, kedu ka Elfia si dị mma -
  Enwere otutu ọkụ na ọkụ na ya!
  
  Lụọ ọgụ maka ya, gaa hel na mkpu;
  A sị ka e kwuwe, ọ dịghị obodo nne n'ụwa a bara uru karịa!
  A sị ka e kwuwe, ịchọ ọdịmma onwe onye nanị bụ ụgha ụgha.
  Mmụọ ọjọọ ahụ na-akwakwa emo n"ihu ya na-asọ oyi!
  
  Kedu ihe ị mere obodo - ụmụ nwoke, anyị bụ ugo,
  Ihe anyị nwere ike ime maka Patronymic ezughị!
  Ayi bu umu-nwoke di ebube - tukwasinu ha ka Chineke.
  Ka anyị kwatuo ihe dị n'ụzọ site na pedestal!
  
  O ala nna m bụ ala dị nsọ;
  Mgbe ụfọdụ anyị na-echefu ijere Gị ozi!
  Were ndị otu ahụ bụrụ otu ezinụlọ,
  Nna comrade onye amamihe Fralin !
  
  N'obodo ukwu m, enwere akara ngosi m hụrụ n'anya,
  Uwe elu ahụ nke nwere ugo nwere isi abụọ gbasapụrụ!
  l'ọgu l'ẹka-a;
  Ndị dị mpako Solntslavnaya Elf !
  
  Nke a bụ ndị agha m - ọ banyere Orklin, égbè eluigwe,
  Ndị agha Nazi na-ekpochapụ ndị mmụọ ọjọọ!
  Ihe fọdụrụ na "Tigers" na "Panthers" bụ ihe mkpofu ,
  Ndị mmụọ ọjọọ na-achọsi ike izute!
  
  A ga-awụpụ ha na lava nke hel - okwu;
  Gịnị ka onye na-akpọsa ìgwè atụrụ na-ekwu banyere ya!
  Ma ndị dara ada ga-ebili na ndụ ebighị ebi.
  Chineke Rod ga-enye ụzọ ndụ dị ebube,
  Naanị emegideghị Onyenwe anyị,
  Ka anyị guzosie ike n"okwukwe: mụ na gị!
  Ya mere, ụmụ agbọghọ na-abụ abụ nke ọma. Ha na-ejikwa nnukwu ọkpọ ọkpọ na-ewepụta onyinye mbibi. Nke ahụ ka mbibi nke a niile na-eweta.
  Ya mere, ndị dike were ya ọzọ, na oké ịnụ ọkụ n'obi, tọhapụrụ àmụmà si na-acha uhie uhie nipples nke ara ha na n'ezie were ya na iberibe ya. Nke a dị ezigbo mma ma na-ebibi ihe. Na enweghị mbọ ọ bụla, ka anyị kwuo.
  Ụmụ agbọghọ na-akwa ọchị. Ma elf na ntutu na-acha odo odo wee pịa ọnụ ọnụ ya na-acha uhie uhie na bọtịnụ bazooka wee bụrụ:
  - Ebube, ndị elves na-agwa anyị,
  Ihere ga-eme Orcs na ihere!
  N'ụzọ na-atọ ụtọ, ụmụ agbọghọ na-abụ abụ na-amalikwa dị ka bọọlụ. Na bọọlụ ndị ahụ pụrụ iche maka ping-pong.
  Na n'ezie, ụkwụ efu na-atụba agịga na-egbu egbu ma kụpụ anụ ọhịa Putin.
  N'otu oge ahụ, ụmụ agbọghọ na-abụkwa abụ;
  Kụọ ozugbo na-ezoghị ezo,
  Enweghi okwukwe n'okwu ogologo oge!
  Egwu kwesịrị ịgba ọkụ ka tankị
  Tie onye iro n'úkwù!
  
  Ihe dị ka ụda egbe igwe -
  Iji nọgide na-eru!
  Na iti aka n'ihu, ogbunigwe gbawara.
  Na site na ọkara ruble, ifufe nke ruble!
  
  Ị pụghị iji ime ihe ike wulite obi ụtọ
  Ma ọ dịghị ndụ na-enweghị ime ihe ike!
  Mee ka ndị ọzọ na-aga n'ahịrị,
  Ị ga-enweta nri maka nri ehihie!
  
  Ị nwere ike igwu egwuregwu ọjọọ,
  Mana ezi omume dị mkpa...
  N'obi anyị bụ nwamba, ọ bụghị agụ.
  Na aziza nwere ike igba gị n'ịnyịnya ibu!
  
  Ee, mma agha bụ nkwa a pụrụ ịdabere na ya;
  Eziokwu dị na ya, ọ bụghị ikpe ọmụma!
  Adịla onye ọchịchị obi ọjọọ,
  Efela Setan ofufe!
  
  Añụrị dị n'akwụkwọ ọ bụla nke ọhịa.
  Na nkasi obi ọ bụla ọka.
  Banye ngwa ngwa ba n'abis nke agadi -
  Ka isi awọ́ nke dị n'ụlọ nsọ gị pụọ!
  
  Ị nweghị ike ịzụta onwe gị akọnuche,
  Ma ị gaghị enwe ike ire nsọpụrụ gị!
  Anyị na-ede akụkọ gbasara ndụ
  Uba onye nnochi anya abughi nne!
  
  Ngọzi nādiri onye nātughi egwu ọnwu;
  A sị ka e kwuwe, naanị ndị obi ike; mara, ọ dị ndụ!
  Anyị na-efe elu dị ka nnụnụ falcon.
  Mgbe ị na-ese n'elu mmiri, ị gafeela ule ahụ!
  
  Maka onye ụjọ enwere hel na eluigwe.
  Na onye nwere obi ike na-echere ihe mgbu na ịmụmụ ọnụ ọchị!
  Ị chọrọ obi ụtọ na oke,
  Obi unu ga-agbaze ice!
  
  Mgbe ahụ, onye ọ bụla ga-abụ nwanne gị,
  Mgbe ahụ nsọpụrụ nye onye agha ebe niile ...
  Ma ụlọ na ebe nchekwa ga-anọgide na-ekwekọ,
  Ịnụ ọkụ n'obi na-adọta anyị na dike!
  Ụmụ agbọghọ na-abụ abụ ọma. Ndị dike mara mma nke klaasị mara mma. Gbalịa ịrapara n'akụkụ dị ka nke a. Na ndị dike mara mma ma mara mma.
  Ụmụ agbọghọ ndị dike na-egosipụta obi ọjọọ ha. Ma were anya sapphire na-egbuke egbuke.
  malite ihe hyper-destructively ozugbo.
  Na ike nke ụmụ agbọghọ ka dị na mbara igwe ha. Àmụ̀mà na-esikwa n"anya na otubo pụta.
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ jikwa ikiri ụkwụ efu tulie peas nke mbibi kpam kpam. Ha gosikwara ihe yiri nke ahụ na ngabiga ọhịa na ọgụ mmanya na-aba n'anya.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ dị ịtụnanya na ndị pụrụ iche ebe a. Na otú ha si egosi ihe niile.
  Na ọzọ àmụ̀mà si na ruby nipples nke ara. Na crow na-ada n'okpuru ọkpọ na-ada, kụtuo site n'irùrù. Ọnụ ọnụ na-adụpukwa isi ụdị orc niile.
  N'otu oge ahụ, ụmụ agbọghọ ahụ ji oké ịnụ ọkụ n'obi na-abụ abụ;
  Enweghị ala nna Elfia mara mma ọzọ,
  Lụọ ọgụ maka ya ma akpafukwala!
  O nweghị ndị obi ụtọ karịa n"eluigwe na ala
  Eluigwe na ụwa niile bụ ọwa ọkụ Elf!
  
  Obodo onye ọ bụla nwere ụgbọ elu kacha mma,
  Na ụgbọ ala ndị ahụ bụ nnọọ klaasị!
  Ndị enyi na-achọ ife efe n'ofe.
  Dịkarịa ala na-eyi Karabas egwu site na ala!
  
  Ụgbọ mmiri Orklin bibiri onye ọ bụla,
  Na Orktai ha gara Oklin !
  Anyị na-ahụ elfinism na Sun n'ebe dị anya,
  Ka ụgbọ mmiri gawa Venus!
  
  Anyị ga-ewu obodo na Mars
  Anyị ga-emeri Jupita!
  Ka ańụrị dịrị n'ụwa niile,
  Na akara ga-abụ naanị ise!
  
  Ọ nweghị obodo ndụmọdụ ka anyị,
  Ma ị nweghị ike ịhụ onye hụrụ n'anya, mara mma karịa!
  Fenin mara mma bụ onye mbụ malitere,
  Phtalin gara n'ihu n'ụzọ ya!
  
  Orkler chọrọ imebi udo anyị.
  Ma ọ wakporo insidiously na okpomọkụ okpomọkụ!
  Onye tinyere mma na mkpụrụ obi,
  Ebe ya na Setan gbara ndụ!
  
  Orcs ọjọọ ahụ emebeghị nke ọma na mbọ ha.
  Dịrị Elf na elves nkewa !
  Ọ bụghị Goldfish ahụ nyere aka,
  Na nnukwu akụ akụ !
  
  Ma ọ bụghị Jehova ga-enyere gị aka,
  Na nka, eziokwu, obiọma!
  Ka ndị mmụọ ọjọọ ghara imikpu ihu ha na-eri anụ -
  Akwụsịla imewe bolt!
  
  Okwukwe nwere ike ịkwaga ugwu
  Ọ bụrụ na ị nwere ihe mere ị ga-eji kwere na ya!
  Ma mgbe ahụ, anyị ga-enweta ọrụ ebube, ụmụnna.
  Gịnị nyere anyị obi ike na nsọpụrụ!
  
  Ndị nwụrụ anwụ ekwesịghị ibe ákwá nke ukwuu.
  N'ihi na anụ ahụ bụ naanị anwụrụ ọkụ na-emebi emebi!
  Na akpụkpọ ụkwụ bast ruru unyi ga-eji dochie sneakers.
  N'ime ụwa ọhụrụ - na-eto eto ọzọ!
  
  Ma mgbe ahụ, n'olu nke Rod bugle,
  Anyị ga-ezute ndị enyi, marakwa ndị nna nna anyị!
  N'ihi na ọdịdị na-asọpụrụ anyị,
  Anyị ga-ewu paradaịs nke anyị!
  N"ezie, ụmụ agbọghọ ahụ na-abụ abụ nke ọma ma gosi ogologo asụsụ ha mara mma.
  Na mkpịsị ụkwụ efu na-atụba agịga dị nkọ ma na-egbu egbu. Nke a dị mma.
  Ha na-adabakwa n'akpịrị orcs na ọnụ. Na-emepụta mmetụta na-egbu egbu.
  Otu elf nwere ntutu na-acha uhie uhie were na-agbapụ na anụ ọhịa bea nke Putin, ma jiri ọnụ ara strawberry kụpụ ha. Ma ọ tụgharịrị dị nnọọ mma.
  Ụmụ agbọghọ ndị a na ikiri ụkwụ efu ha na-arụ ọrụ ebube. Na dam na ha nwere mmetụta na-egbu egbu.
  Ọ bụ otú ahụ ka ha na-agba, ka anyị jiri ihe ọkụ na-atụgharị ma gosi ụzọ ha pụtara ìhè nke ọnwụ na mbibi site na ọnụ ọnụ na-acha uhie uhie.
  Ọzọkwa, site na ruby nipples, mmetụta dị oke egwu na nke pụrụ iche na-eli anụ bea Putin n'ime igbe ozu.
  Ma mgbe ahụ ụmụ agbọghọ malitekwara ịbụ abụ ọzọ;
  M kwere na nnukwu Motherland,
  jeere eluigwe na ụwa ozi, na-eweta ìhè ebighị ebi!
  Ka ihe isi ike na ahụhụ site na mmalite,
  Ị chọrọ ịkwa akwa - dị ka a ga - asị na ị bụ nwata!
  
  Oh, ole iru uju Chineke dị na mbara igwe -
  Ọ dị ka a ga-asị na Onye Okike a bụ ekwensu nke eluigwe na ala!
  A ga-ebibi ụlọ ahụ site na ihe egwu dị egwu.
  Nwa okorob͕uru eb͕uru eb͕u gāga n'ili-ya!
  
  Mba, achọla nnabata nke onye ọzọ.
  Maka otuto nke ala nna anyị dị nsọ!
  Ma achọrọ m obi ike na-enweghị isi,
  Ka ọ ghara ịnọgide na-abụ ohu nọ n"ahụhụ!
  
  A sị ka e kwuwe, oghere adịghị eme ka okirikiri,
  Ọ bụ adịghị agwụ agwụ - dị ka echiche mmadụ!
  Ma mmadụ na-achọ enyi na oghere;
  Ọ bụ ezie na akara aka anyị bụ ịlụ ọgụ na ọgụ!
  
  A mụghị anyị ka anyị na-ekpori ndụ nkịtị,
  Nza ahụ siri ike, ma ọ dịghị ụzọ ọzọ!
  A sị ka e kwuwe, ndị Russia maara mgbe niile ka e si alụ ọgụ.
  Abụkwa m dike n'agbanyeghị na m bụ nwata!
  
  Agaghị m agha ụgha, ịbụ onye aghụghọ na-adịghị asọpụrụ Chineke,
  Ahụrụ m agha n'anya, ezoghị m mmetụta m!
  Ma ọ bịara sie m ike nghọta,
  Obodo nna na-asụ ude, ezigbo m!
  
  Ma ugbua enwere m nhọrọ ọzọ,
  Were nkwanye ugwu lụọ ọgụ ma ọ bụ nwụọ!
  Ya mere nhazi na kaadị nke akara aka dara,
  N'okpuru ebe a bụ naanị abyss na ogwe nkwado!
  
  Ma ub͕u a achikọtawom uchem n'ọbu-aka;
  Agụrụ m ekpere ahụ ma mee ka ahụ́ m sie ike!
  Tụfuo onye-iro n'elu oche.
  Eriri ụda na-egwu n'ime obi!
  
  Ugbu a amatala m na ọ ga-ekwe omume imeri
  Na ka Elfia chịrị ọtụtụ narị afọ!
  Anyị ga-abụ ndị kacha anya na mbara ala,
  Ka anyị nye Elf otuto n'abụ na n'amaokwu!
  
  Iji wusie obodo nsọ Elphia ike,
  Anyị kwesịrị inwe mmụọ maara ihe!
  Ha jụrụ Onye puru ime ihe nile n"ekpere,
  Ka ìhè nke ụwa nke ihe ọmụma ghara ịpụ ruo mgbe ebighị ebi!
  A sị ka e kwuwe, ụmụ agbọghọ ebe a bụ naanị elves mara mma. Ha mara mma ma dị ịtụnanya. Mba, ị gaghị agafe ha.
  Ị nwere ike ịnọgide na-enwe mmasị maka ụmụ agbọghọ dị otú ahụ ruo ogologo oge.
  Ọ bụrụkwa na ha nara ya were ọkụ ọkụ si n"otubo gị tie gị.
  Na anụ ọhịa bea Putin ga-ere ọkụ nke ukwuu.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ dị ịtụnanya - àgwà kacha pụta ìhè. Na ha na-egosipụta akụkụ ha dị ịtụnanya.
  Otu n'ime ha, onye fucking orc, kwuru:
  - Alexander the Great na-ezu ike!
  Onye ọzọ kwetara:
  - izu ike na ekworo!
  O werekwa mkpịsị ụkwụ ya tọgbọ chakoo onyinye nke ikpochapụ n'ike.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ dị ịtụnanya ebe a. Naanị ike na ike karịrị akarị.
  Ma ndi-dike ahu we bulie ya ọzọ, tie;
  Biri na nne nne
  geese abụọ mara mma...
  Orc pụtara
  geese agbaala!
  N'ezie, ndị a ditties ebe a bụ ndị kasị na-egbuke egbuke ma na-atọ ụtọ na oké mmetụta.
  Ndị na-eto eto na-alụkwa ọgụ. Ha bụ ndị mmadụ buru ibu bụ́ ndị na-akpa àgwà ọma.
  Na ụmụ okorobịa ahụ na-egosikwa ọmarịcha ihe. Na elf ụmụ nwoke, ndị ka bụ ụmụaka na-atụba onyinye mkpochapụ na mkpịsị ụkwụ ha efu. Ha na-abụkwa abụ;
  Na mgbasa ozi ọsụ ụzọ, adịghị ike,
  N'agbanyeghị na ụzọ siri ike mgbe agha!
  N'ihi ebube nke Motherland - Nsọ ike,
  A sị ka e kwuwe, okwukwe na ụmụ nwoke maara na ọ dị mkpa!
  
  N'oge na-adịbeghị anya, mbara igwe dị jụụ.
  Okooko osisi ndị ahụ tolitere ka ọla edo n'ọhịa!
  Mana Putin rapaara imi ezi n'ihu anyị,
  Chukwu nyere ya aka iru ili!
  
  N'okpuru opi, anyị na-ama ụlọikwuu.
  Mana ụzọ anyị dị na Orkmacht n'azụ.
  Ndị mpako nke Radiant Fatherland,
  Anyị niile na-ewekọ ọnụ!
  
  Mgbụsị akwụkwọ na-abịa na ifufe na-ata ahụhụ,
  Ma etinyela akpụkpọ ụkwụ gị!
  Agwara m enyi m: gbaa, hụ gi ngwa ngwa,
  Ndị agha ndị ọsụ ụzọ maara otú e si alụ ọgụ!
  
  Anyị na-agbaji echelons,
  Na site na nzuzo anyị kụrụ ogidi!
  Ụmụaka na-agba ọsọ ụkwụ efu na snow,
  Ndị ọzụzụ atụrụ na-esikwa n"azụ bigbọọ!
  
  N'ime oyi, otu ọkụ na-ekpuchi anyị.
  Iji belata ịma jijiji site na oyi ma ọ dịkarịa ala ntakịrị!
  Wepụ ọchịchịrị nke Elf ji ihe ọjọọ kpuchie.
  Weghachite eriri agbajiri agbaji!
  
  Jisus, Onye-nwe nke ala nsọ,
  I kwere mba nile okwu amara!
  Ugbua okwu ebere bụ anụ ọhịa,
  Enwere naanị nkume na igwe oyi na gburugburu!
  
  E kwuwerị, ọbụna Roses na-ajụ oyi na oyi.
  Ma obi ma ọ bụrụ na Chineke na-adị nsọ!
  Mgbe ahụ floes ice nke narị afọ ga-agbaze,
  Na mmanụ aṅụ kasị ụtọ ga-eru na osimiri!
  
  Ka anyi tufuo ụgbụgba-ndụ nke ọchịchị nchịgbu site na ala nna.
  Onye mpako ga-agbatị ubu ya.
  Na nnwere onwe, n'ezie, anyị nwere obi ụtọ karịa.
  Tinye ọsọ na kpakpando ndị na-agba ọsọ dị anya!
  Ndị ọsụ ụzọ a - ụmụ nwoke ndị na-agba ụkwụ efu na ndị nwere akpụkpọ anụ uwe mkpirisi - dị nnọọ mma.
  Na ụkwụ ụmụaka ha na-atụba obere peas nke na-ebibi ihe.
  Na elf ụmụ agbọghọ na-alụ ọgụ.
  Na ụmụ agbọghọ si na ndị mara mma, ka ha na-ewere ya, na-eti onye iro ahụ aka site na ịpị bọtịnụ na ara ruby ara ha. Na ihe niile na-atụgharị nke ukwuu magburu onwe ya na-egbu egbu.
  Ụkwụ ndị dike, n'ezie, enweghị akpụkpọ ụkwụ. Ha bụ ụkwụ efu ma dị ịtụnanya.
  Na ike ịmepụta ezigbo ahụ.
  Ma ọ bụ ikekwe ọ bụ okwu?
  Na ahụ nwa agbọghọ ahụ bụ muscular na akwara ya dị ka slabs. Na ị gaghị ahụ onye ọ bụla mara mma karịa ụmụ agbọghọ dị otú ahụ. Ha ga-eme ihe ndị ọzọ na-agaghị emeli.
  Ma ọ bụrụ na ụmụ agbọghọ ahụ na-afụ ụfụ, mgbe ahụ, crow ga-ada n'isi nke anụ ọhịa Putin ma gbajie okpokoro isi ha.
  Nke a ga-adị oke oke ma dị oke egwu.
  . ISI NKE 23
  Maria Kolesnikova bụ onye mbụ ebe a na nnọọ mma nwa agbọghọ. Gịnịkwa ka ọ na-emeghị? Ndị otu ya nọkwa n'ogo dị elu - naanị hyper .
  Ma mgbe ahụ, ụmụ agbọghọ ga-ewere ya na-abụ abụ;
  Elven dike -
  O doro anya na ị maghị egwu kemgbe a mụrụ gị!
  Ma n'ezie ọ bụ onye nzuzu
  Ị gaghị enweta nzọpụta!
  
  Nka bu anwansi amuma nke iwe;
  Ike nke nnukwu mmụọ na-enweghị oke!
  Gbasaa ọkpụkpụ n'ime ntụ.
  Ị ga-ahụ ọnwụ na njide nke ọhịa!
  
  Ọkpụkpụ gị ga-esi ike dị ka nkume;
  N'ihi na onye afa ga-agụ afa ebe a!
  Ka anyị tụba obere ihe m mara mma n'okpuru gị,
  Ihe maka iwulite ndị ọzọ!
  
  Ị chere na ị nwere ike
  Jiri nnukwu ọganihu merie anyị!
  Ma dị ka ndị mmụọ ọjọọ nọ n'afọ.
  Ị nọ n'oké nrụgide!
  
  O nweghị ohere maka ndị amamikpe
  Mebie mkpụrụ anụ ọhịa anyị!
  Ka anyị were okwu rụrụ arụ mechie okwu ahụ.
  N'ebughị okwu efu - nzuzu!
  
  pụọ ebe a -
  Gyrfalcons m etoola ọhịa!
  Ka ayi tụba Judas n'ọku;
  N'iwe iwe na-agbaji mbara igwe!
  
  Ma mgbe ahụ anwansị anyị na-efe efe,
  Agaghị enwe ihe mgbochi!
  Egwuregwu ahụ ga-adị mma nke ukwuu,
  Dị ka mkpọtụ mmiri iyi na-agbawa!
  
  Ọ ga-eju gị ruo akpịrị,
  Lava nke ga-agbaze ọbụna nkume!
  Ftalin agaghị enyere aka ,
  Na onye ọ bụla na-achị alaeze ukwu!
  Nke a mechara bụrụ ezigbo ihe. Ụmụ agbọghọ na-abụ abụ ma gosi ara ha gba ọtọ na-acha uhie uhie.
  Ha mara mma nke ukwuu. Ha nwekwara otu uwe - panties dị mkpa. Ma panties dị iche iche na agba na agba, yana eserese.
  Ndị a bụ ndị dike n'ezie. Na ha nwere ike ime ka ihe niile dị jụụ ma gosipụta ike.
  Ya mere, otu nwa agbọghọ nwere ntutu ntụpọ ojii na-acha akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ ji mkpịsị ụkwụ efu jide Orc general n'imi. Na otú ọ ga-esi pịa.
  Nke a bụ ụmụ agbọghọ na-eti mkpu:
  - Otu abụọ Atọ,
  Ị na-agbaji orc!
  Ma onye nke ọzọ were ikpere aka ya tie orc ọzọ n'ụlọ nsọ. O wee daa n'ọnwụ.
  Nke ahụ bụ otú ụmụ agbọghọ ndị a si - ha dị nnọọ ka a ga-asị na ha bụ ndị dike na hyper level warriors .
  Gbalịa ịbịaru nso ndị a. Na site na-acha uhie uhie nipples ara na-na-na-fucked na ọbụna a cobblestone agaghị adị ka ezuru.
  Ma n'otu oge ahụ, ụmụ agbọghọ na-abụkwa abụ;
  Tiger claws - ike nke ígwè,
  Mgbawa!
  Amụma na-ebelata
  Ndị agha na-agba Orkiskhan !
  
  Mana dike anyị siri ike dị ka elf -
  Akwụsịla nrụgide nke anụ ufe!
  Ọbụna nwata nwoke
  Ọ ga-egosi gị otu esi emeri!
  
  E kwuwerị, na Elfia mma agha dị ka ọjà.
  Marakwa nka ịlụ ọgụ!
  Fbanye ọkọlọtọ gị elu
  Na ihu nke Chineke - Jesus!
  
  Iji merie ọrụ bụ nke a,
  Ọ bụghị maka ndị na-adịghị ike - na mmụọ na aru!
  Okrmakht wakporo n'oge okpomọkụ,
  Ya mere, were akọ bibie ya!
  
  Ndị agha anyị bụ ihe ịtụnanya nye onye ọ bụla -
  O nwere ike karịrị oke!
  Oké osimiri ga-aza nke ukwuu;
  Ebili isi awọ na-efesa!
  
  Anyị ji mma-agha gbutu ìgwè mmadụ ahụ.
  A ga-etikwa Putin ihe!
  Onye agha na-atụ ọtụtụ kilomita.
  Na-egbu nje nje ọjọọ!
  
  Fuhrer chere na ọ ga-ejide onye ọ bụla,
  Ma na nzaghachi, mma agha na-eti!
  Nwoke anyi we si, nke ahu ezuola,
  A gaghị anabata gị na achịcha Ista!
  
  Ọbụna "Tigers" adịghị azọpụta,
  Anyị na-achịkwa ha!
  Na n'okpuru agba nke lilac na May,
  Anyị na-aga n'ihu ozugbo!
  
  Ya mere, cheta na-eto eto knight
  Dị ka a ga-asị na ala nna dị nsọ nye onye ọ bụla!
  Na ihu dị nsọ sitere na akara ngosi -
  Ha na-asị: Gịnị ga-adị nsọ!
  Otu a ka ụmụ agbọghọ ahụ si bụrụ abụ ma kwupụta okwu ha nke ukwuu ma gosi ike ọchịchị Kọmunist ha. Ma ọ bụrụ na ha ewere ya, ha ga-abụ abụ ma gosipụta ezé pel ha.
  Ha ga-ejikwa aka na-acha uhie uhie nke ara ara. Ma ọ tụgharịrị dị nnọọ jụụ, nwere ike dị egwu.
  Ụmụ agbọghọ ahụ bụrụ:
  Fuhrer bụ isi nkwọcha,
  Ọ dị oke njọ...
  Nye ya ihe ọ bụla,
  Anyị agaghị ekweta anya mmiri!
  Ọzọ, ụmụ agbọghọ ahụ ji iwe dị egwu lụso ndị orc ọgụ ọgụ. Ha wee gbuo anụ ọhịa bea Putin, na-ewuli mkpọmkpọ ozu.
  Ndị elves mere nnọọ ike. Ha we b͕utu oké ọb͕à, dika agāsi na mma-agha bipu isi-ha. Ha makwara site n'ikuku site n'enyemaka nke ụgbọ elu ọgụ. Ọ bụ ihe na-echetara Agha Ụwa nke Abụọ.
  Naanị otu akụkụ enwere ụmụ agbọghọ, na n'akụkụ nke ọzọ enwere anụ ọhịa bea Putin. Na ihe niile yiri nnọọ mma.
  A wụfuru ọbara dị ukwuu - ọ dị nnọọ ịtụnanya. Na mmiri mmiri dum na-asọpụta.
  A na-awakpo anụ ọhịa wolf,
  N'okpuru blizzards na-eti mkpu ígwè!
  Anyị ga-ehichapụ ndị nzuzu ka ha bụrụ ntụ.
  Ya mere, ike na ọkpọiso - anyị na-adịghị na mwute!
  
  Na-egwu n'etiti ọkpụkpụ
  Gita nke ọnwụ dị egwu,
  Ma ga-echere ndị ọbịa na-akụda mmụọ
  Wetakwa ozi ọma
  Na ihu ọma na nwoke nwere mmasị nwoke ga-apụ n'anya!
  Ikuku ọñụ! Ikuku ọñụ!
  
  E kwuwerị, ị nweghị ike ịhụ ndị agha oyi,
  Onye nwetara ya ike mara na ọ bụ ụgha!
  Ọ dịghịkwa ụzọ dị mfe,
  Dị ka nwa ehi na-agbago n'ebe eze nwaanyị nọ.
  Naanị onye maara ihe na-etinye checkmate n'okpuru nrụgide oge!
  
  Anyị ga-ekwupụtakwa nlele anya dị egwu,
  Ka nzọụkwụ elves dị ngwa ngwa!
  Aga n'ihu Elf, ọgụ na nso nhazi!
  Mgbe ahụ ego nlele gbajiri agbaji,
  Yak enye okụt ass
  Na elf guy ga-abụ dike na-efe efe ruo mgbe ebighị ebi!
  
  
  Ka anyị were mmeri sie achịcha.
  Anyị ga-anakọta ụgwọ n'ọchịchọ ...
  Ka chioma diri anyi ruo mgbe ebighi ebi!
  Nyere ndị na-adịghị ike aka
  Atụkwala egwu ma ọ bụrụ na ndị iro gị dị isi ike;
  Ka anyị welie ọkọlọtọ nke ala nna elu!
  Nke a bụ otú ụmụ agbọghọ mara mma na ndị pụrụ iche na-abụ abụ - nke klaasị na ọkwa kachasị elu.
  Gịnị ma ọ bụrụ na ụmụ agbọghọ na-ewere ya na-eti mkpu? Ọ dịkwa ka ọmarịcha na pụrụ iche.
  Ụmụ agbọghọ ndị nwere ike ịmepụta ihe ọ bụla na nku anya. Ma ọ bụ, n'ụzọ megidere nke ahụ, were anụ ọhịa Putin ma gwerie ha n'ime ntụ ntụ.
  N'otu oge ahụ, ndị ntorobịa elf na-alụkwa ọgụ. Onye lụrụ ọgụ ka ndị dike.
  Ma n'otu oge ahụ ọmarịcha ụmụ nwoke na-abụ abụ;
  Ị bụ chi nwanyị ịhụnanya dị ọcha na nke na-egbuke egbuke,
  Ngosipụta nke ìhè na-adịghị agwụ agwụ!
  Enweghị gị, naanị efu ga-ajụ oyi n'ime obi m,
  Anya gị kpuwokwa anya dị ka ihe na-akpa ọchị!
  
  N'etiti ọkụ dị n'oké osimiri kpakpando na-adịghị agwụ agwụ;
  Mụ na gị feliri elu na mbara igwe dị ka ugo.
  Egbugbere ọnụ gị na-egbuke egbuke na ruby;
  Ha gwara m gbasara ịhụnanya!
  
  M na-arọ nrọ na agaghị m echefu okwu ndị ahụ,
  Ha nwere mmanụ aṅụ na amber na nne pearl!
  Ọ bụ ezie na akara aka na-akpa ike mgbe ụfọdụ ndị na-ahụ ya ,
  Anyanwụ ga-ekele anyị, na-emetụ anyị aka n'ụtụtụ!
  
  Ọchịchọ dị elu karịa elu-igwe na mbara karịa steepụ;
  Hormones na-akụ ya n'ụkwụ ha!
  Ma mgbe ụfọdụ ana m ekpe ekpere ka Jizọs zọpụta m.
  Oh, Rod emela ndị hụrụ ya n'anya obi ọjọọ!
  
  A pụghị ịghọta ịma mma nke mmetụta anyị,
  Onye a mụrụ n'enweghị ịhụnanya!
  Ụwa dị obi ọjọọ, ụmụnwaanyị, ihe a abụghị ihe nkiri nye unu.
  Na ụgbọ mmiri na-echere na-eri nri, mara mmiri mmiri!
  
  Ma ịhụnanya bụ mmetụta - ọ dịghị onye na-achị maka ya,
  Ị nweghị ike ịlele nha mmetụta uche!
  Ọ bụrụgodị na i tobeghị
  Naanị callousness, ngụkọta oge were afọ!
  
  A ga-enwe paradaịs n'ụwa, enwere nnukwu okwukwe n'ebe a,
  A sị ka e kwuwe, ọ baghị uru ịlụ ọgụ ọzọ!
  Na mgbe ahụ ka osimiri ga-agbawa dị ka nsụda mmiri.
  E kwuwerị, oge elfinism na-abịa!
  Ya mere, ụmụ nwoke na-abụ abụ, wee bụrụ nnukwu. Ha bụ ọmarịcha ụmụ agbọghọ. Ha ji nke nta nke nta na-azụlite ike nke mbibi na anụ ọhịa, oke agụụ.
  Ụmụ nwoke hụrụ ụmụ agbọghọ n'anya ma na-abụ abụ:
  -Oda gị anaghị ada ka nke nne gị ma ọlị.
  Ị na-eji olu orc na-abụ abụ na-adịghị mma!
  Na nke a na-ele anya na-akpa ọchị. Mana ụmụ okorobịa ahụ ji obi ike na-alụ ọgụ.
  Ha na-egosikwa mmegharị na njakịrị ha kacha ukwuu.
  Na ka ụmụ agbọghọ nwere ruby nipples si alụ ọgụ na ihe ha na-eme. Ọzọkwa, ndị inyom dike na-abụ abụ n'otu oge;
  Ọbụlagodi elu-igwe na-agbapụta n'ọgba,
  Ọnwa ihere na-ama jijiji na egwu...
  Abụghị m nkịta Setan na mpụga,
  Na ajọ amoosu bụ ajọ otiti!
  
  Onwere ebe edobere m na hel,
  M ji nwayọọ nwayọọ na-aga n'ime ụwa!
  N'ebe ahụ kwa, dị ka n'ụwa, e nwere ọtụtụ ihe ọhụrụ.
  Mkpụrụ obi ọzọ furu efu!
  
  N'ihi na nwanyị mgbaasị Tartarus bụ ebe dị jụụ.
  Enwere tebụl, nri nri, cha cha!
  Enwerekwa obi ụtọ dị iche iche na hel,
  Na ọbụna oyi karịa na ihe nkiri ọ bụla!
  
  Ị maghị ọbụna ndị knight n'onwe gị
  Olee otú m ga-esi taa gị ahụhụ nke ukwuu!
  Nnụnụ ndị nzuzu na-arọ nrọ maka paradaịs.
  Ọ ka mma ịnọ na Hedis, e nwere ndị agha ọjọọ nọ n'ebe ahụ!
  
  M ga-enye gị ike ma ọ bụrụ na ị kpọọrọ m isiala.
  Na ikpere gị, ọ dị ka plop n'ihu Chineke!
  I gābu kwa onye-isi usu-anya nke hell.
  Ụdị mkpụrụedemede mara mma, ị maara!
  
  A sị ka e kwuwe, ime ihe ọjọọ bụ ihe ọma, ụmụnna.
  Enwere otutu ihe na-atọ ụtọ na ya, ị gaghị aghọta!
  Ma ị gaghị aghọta ebe aka ekpe na ebe ziri ezi,
  Maka nke ị nwere ike inye m ise!
  
  Enwere m ike ime ihe ọ bụla, n'ụdị mbibi,
  Enweghị m nha nha n'ụwa a...
  Ala nke m ga-eju afọ;
  Nsogbu na-enweghị atụ na ihe ọjọọ nke mmụọ ọjọọ!
  
  Ma agaghị m enye gị ya, agaghị m eso gị kerịta ya,
  Nke ka mma, m ga-efesa ya na uzuzu nke snow ...
  Cheta site na akara ngosi nke chere ihu na iru uju,
  A sị ka e kwuwe, ị gaghị abụ nkịta n'eluigwe!
  Nke a dị ezigbo mma ma na-ebibi ihe. Ma ụmụ agbọghọ ga-agbasasị. Ka anyị gbapụ ka bọọlụ. Na ọnụ ara ha dị ezigbo mma ma dị egwu.
  Na ndị dike n'onwe ha na-egosi ihe kacha elu aerobatics na aerobatic maneuvers. Ma ọ na-atọ ụtọ nke ukwuu.
  Kedu ihe ọzọ ụmụ agbọghọ nwere ike ime? Yabụ na ọ na-eji ọnụ ara na-acha uhie uhie pịa bọtịnụ joystick wee hapụ onyinye igbu ọchụ nke mkpochapụ. Na kpochapu ndị mmegide na-enweghị ọmịiko ma ọ bụ obi abụọ ọ bụla.
  Ọzọkwa, ndị orc na-ata ụmụ agbọghọ ahụhụ. Na karịsịa, ha na-enwe mmasị n'ezie ịrapara electrodes n'ime akpa nwa nke Venus na-agafe ugbu a.
  Ma n'otu oge ahụ, ghee ụmụ agbọghọ na-enweghị isi, ikiri ụkwụ gburugburu. Nke dị oke irè ma na-egbu mgbu.
  Mgbe ụfọdụ, orcs na-eji ụda na-acha uhie uhie na-agbaji mkpịsị ụkwụ nke ụkwụ mara mma nke ụmụ agbọghọ. Nke, n'eziokwu, na-enyekwa mmetụta na-egbu egbu.
  Na ụmụ agbọghọ na-ebigbọ na-achị ọchị na nke a.
  Elves ugo-knight dị ka ụmụaka,
  Nkwado nke ndị ntorobịa ebighi ebi nke mba ahụ!
  N'agbanyeghị na ọnwụ chọrọ ka anyị kechie anyị n'agbụ.
  Mana anyị bụ ụmụ ndị na-adịghị anwụ anwụ nke Motherland!
  
  A na-arụ ụka nke ọma na azụmahịa ọ bụla,
  Ọ bụrụ na ndị elf na-ewere ya na ya!
  A gaghị agbaji anyị site na atụmatụ aghụghọ nke Lucifa.
  Kwere na nrụgide nke horde, ha ga-emeri ndị agha!
  
  Dị nnọọ ka abyss adịghị atụba ike n'agha;
  Anyị nwere ike, kwere ha, anyị ga-eguzogide!
  A ga-akpọlitekwa ndị agha nwụrụ anwụ.
  N'ihi na Lade bụ ọgọ nwoke dara ada!
  
  Ị dị mpako na ịdị ebube;
  Ma n'otu oge ahụ, dị ka osisi willow, ọ dị obere ...
  Ike Elven -
  Obodo dị nsọ, na-egbuke egbuke!
  
  Enwere ọtụtụ ndị ohi n'okporo ụzọ ụwa,
  Ha na-amụ mma na anyụike!
  E kwuwerị, ụfọdụ nwere Kraịst dị ka arụsị;
  Nye ndị ọzọ, mkparịta ụka ha dum adịghị ọcha!
  
  Ndị mmadụ echefuwo ihe ịrịba ama nke Chineke;
  Naanị ha chọrọ ịta nko ...
  Na eziokwu na Chineke akpọghị nkụ maka ịbọ ọ́bọ̀,
  Onye mmehie, onye nzuzu, ekwetaghị!
  
  Anyị nọkwa n"agha maka ihe ncheta nke Iso Ụzọ Kraịst.
  Anyị rutere Constantinople - ọgụ.
  Na khanate wee dị umeala n'obi ma rube isi,
  Kọntinenti na-aṅụrị ọṅụ - ihe ruru ise!
  
  Ugbu a ụzọ Elfia bụ ìhè nke ụwa -
  Tukwasinu ya obi, dika Onye-nwe-ayi nyere iwu.
  Mmeri bụ isi elu,
  Ihe ịrịba ama nke mgbanwe ndabara ọma na-abịa!
  Nke a bụ otú ụmụ agbọghọ mara mma na ndị mara mma si bụrụ abụ. Olu ha dị ka mmanụ aṅụ na-atọ ụtọ. Ha na-erukwa n'ikuku.
  Na mkpịsị ụkwụ efu na-atụba ndị iro peas nke ọnwụ, na-adọwa ya n'ụzọ nkịtị. Na ya niile na-ele anya na-emebi emebi.
  Ma mgbe ahụ, otu n'ime ndị elves tụbara nnukwu ogbunigwe nke ọnwụ ya na ụkwụ efu ya mara mma. Ọ na-efefe wee dọwaa ọtụtụ anụ ọhịa bea Putin.
  Nwa agbọghọ ahụ were ya wee bụrụ:
  - koko, koko,
  Enwere obere orcs ozugbo!
  Àmụ̀mà ga-esikwa n"ọnụ ọnụ ara na-acha uhie uhie nke ara ha kụgbuo ndị dike ndị ọzọ. Ọtụtụ nkwojiaka were ya ozugbo wee daa. Ha nwetara nnukwu nkụchi obi wee nọrọ n'ụra. Nkịta na-ada ada gbagidere okpokoro isi nke anụ ọhịa bea Putin.
  Otú a ka ndi-dike ahu we were ya je ije. Ha wee gbaa ya ụkwụ nke ukwuu.
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ha malitekwara ịbụ abụ ọzọ;
  Ọzara dị ọkụ, snow na-ada oyi;
  Anyị bụ ndị dike Elf na-agbachitere nsọpụrụ anyị!
  Agha bụ azụmahịa rụrụ arụ, ọ bụghị ihe ngosi na-aga n'ihu.
  Tupu agha ahụ , ọ bụ oge ịgụ Psalter!
  
  Anyị na-ahụ ezi omume n'anya na-ejere Jehova ozi,
  E kwuwerị, nke a na-emechi na Russian, mmụọ dị ọcha!
  Otu nwa agbọghọ nwere wiil na-agbagharị agbagharị siri ike na-agbada silk dị n'ihu ya.
  Ifufe fe, ma ọkụ ahụ apụghị!
  
  Rod nyere anyị iwu - chebe Elf na mma agha,
  Maka ịdị nsọ na ala nna - ndị agha na-ejere Kraịst ozi!
  Anyị chọrọ ube dị nkọ na mma agha siri ike.
  Iji chebe Slavic na ezigbo nrọ!
  
  Akara ngosi nke Solntsslavia nwere amamihe nke oge niile.
  Na Lada na Nne nke Chineke bụ otu ụmụnne nwanyị nke ìhè!
  Onye ọ bụla na-emegide ike anyị ka a ga-akpọ aha.
  A na-asọpụrụ Russia ebighi ebi n'ime obi ndị agha!
  
  Anyị bụ ndị udo n'ozuzu, ma ị maara na anyị dị mpako
  Onye ọ bụla chọrọ iweda Elf, a ga-eji osisi kụrie ya nke ọma!
  Ka anyị wuo n'oke iwe - anyị bụ paradaịs na mbara ala.
  Ezinụlọ ga-abụ nnukwu - anyị ga-amụ ụmụ na onye anyị hụrụ n'anya!
  
  Ka anyị mee ụwa niile ebe ntụrụndụ, nke ahụ bụ mkpali anyị.
  Ka anyị welie ọkọlọtọ nke Motherland maka ebube nke ọgbọ!
  Na egwu mba, n'agbanyeghị na otu ebumnuche -
  Ma obi ụtọ dị mma, na-enweghị slime nke umengwụ uzuzu!
  
  Onye hụrụ ala nna niile n'anya na ọrụ kwesịrị ntụkwasị obi nye Tsar,
  Maka Elf ọ ga-eme ike ahụ, agha ahụ na-abawanye!
  Ana m susuo gị ọnụ, nwa agbọghọ tozuru oke,
  Mee ka ntì gị too dị ka agba nke nwa osisi na Mee!
  
  Ndi mmadu na-eche oghere, na-efe efe n'elu uwa,
  Anyị ga-akwụ mkpuru kpakpando n'ime a wreath!
  Ka ọ bụrụ na mberede na nwa okoro ahụ ji nrọ ahụ buru ya;
  Anyị bụ ndị okike okike, ọ bụghị parrots kpuru ìsì!
  
  Ya mere, anyị mere engine - bam, site na thermoquarks ,
  Rọketi na-agba ọsọ ọsọ, na-egbutu elu mbara igwe!
  Ka osisi ahụ ghara ịkụ gị nku anya, kama ọ kwụ ọtọ n'anya.
  Ka anyị na-abụ abụ ahụ n"ala nna n"olu dị egwu!
  
  Onye iro na-agba ọsọ dị ka oke bekee.
  Na site n'ịchụso ya, anyị na-enweta ihe mgbaru ọsọ ziri ezi!
  E kwuwerị, ndị agha elves anyị bụ mkpokọta dị ike,
  Maka otuto nke Solntsslavia - ka nsọpụrụ na-achị ike!
  Ụmụ nwanyị ndị dike na-abụ abụ nke ọma. Ha wepụtakwara ezigbo ọkụ ọkụ n"ọnụ ọnụ na-acha uhie uhie nke ara ha. Ha we tie uba, me ka ha daa n'ujo. Na crow ngwa ngwa daa na okpokoro isi nke orcs, na-egwupụta ma na-akụ ha.
  Nke a dị ezigbo mma ma na-ebibi ihe.
  Ụmụ agbọghọ ahụ wee kụpụsịa ire ha, tie mkpu ma bụrụ:
  - Anyị bụ ndị kasị ike n'ụwa,
  Anyị ga-egwepịa orcs niile n'ụzọ dị mfe ...
  Gbuo anụ ọhịa bea iwe na ụlọ mposi,
  Mgbe ụfọdụ, ọ na-esi ike imere ha ebere!
  Otu a ka ụmụ agbọghọ na-abụ abụ. Ha dị ka agwọ ahụrụ anya nke nwere ire na-egbu egbu.
  Ma ọ bụ ha nwere ike ịkpọrọ gị gbaa gị ụta, ọ na-ewutekwa ya nke ukwuu nke na ọ dịghị onye na-eche banyere ya.
  Na ọnụ ara ha na-acha uhie uhie na-pịa bọtịnụ ma mepụta ike mbibi dị egwu n'ọkwa anụ ọhịa bea Putin.
  Ọ na-emekwa ihe ike na obi ọjọọ.
  Àmụ̀mà nwekwara ike ịkụ ụmụ agbọghọ n'otubo ha. Ha na-agbasasịkwa n'akụkụ dị iche iche, ndị uku na-agbakọtakwa na webụ. Mgbe ahụ, ha dara n'ala, gbagọrọ agbagọ.
  Ha na-agbajikwa isi okpokoro isi nke ndị agha anụ ọhịa bea Putin.
  Ka ọ dị ugbu a, ụmụ okoro ndị ọsụ ụzọ yi uwe mkpirisi na-eji ụkwụ ụmụntakịrị ha efe efe na-eji agịga na-atụ bea ahụ agịga ma na-abụ abụ;
  Ebili mmiri emerald na-efefe n'elu.
  Kpakpando ndị dị na mbara igwe dị n'elu anyị na-enwu.
  Ihe ụtọ nke corsair nwere mmanya na-esi ísì ụtọ,
  Gịnị bụ maka echi- naanị Onyenwe anyị maara!
  
  Ma, Ewoo, ọ gaghị ekwe omume ịmata na maapụ,
  Kedu ihe Fortune nwere na-echere maka corsairs ...
  A ga-enwe otu nwa agbọghọ n'ihe ndina n'okpuru ụlọ ya;
  Ma ọ bụ ekwensu na-amụcha mpi anyị na hel !
  
  A ga-enwe ịbanye ma ọ bụ egbe egbe,
  Ị ga-atụkwasị isi gị n'ime abis ọjọọ.
  Nke a bụ akara aka nke filibuster Pallas,
  Gwuo n'ofe oke osimiri n'ime ihe dị egwu!
  
  Agbanyeghị, nhazi nke ndụ a dị mma,
  Na enweghị usoro ọrụ ụlọ ọrụ na-agwụ ike.
  O siri ike igwu mmiri na esemokwu, enweghị okwu ọ bụla,
  Ma anyị niile bụ ezinụlọ - anyị dị n'otu!
  
  Ọ bụrụ na anyị ezute ụgbọ mmiri ebe ha na-abịara anyị,
  Echegbula, ka anyị were egwu na-ada ụda were banye n'agha!
  A redoubt bụ mgbe kpamkpam impregnable,
  Olu ndị eze nwere oke okpueze mpako!
  
  Anyị ga-enwetaghachi nke anyị wee bịa na nke ọma.
  Ọ bụrụ na ị nwere chioma, ọ gaghị aga na akaghị!
  Atụmanya na ha ga-ata ụta n'ụka,
  Aga m agwa unu ụmụnna niile - anaghị m anabata ya!
  Ndị a bụ agha ọbara na-eme ebe a. Ụmụ agbọghọ ahụ na-egosipụtakwa klas dị egwu ma dị ịtụnanya. Na site na-acha uhie uhie nipples nke ara ha na-aga n'ihu na-atụpụ nnọọ ebili mmiri na-ebibi ihe na nnukwu ike na ume.
  Ha nēkpuchi kwa uba, me ka ha daa n'ala, ibobo nwua ha n'aru.
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-azọkwa ụkwụ ha efu, na-atụba agịga nsi na orcs na-abụ abụ na-aṅụrị ọṅụ;
  daa, kpọ isi ala, kpọ isi ala;
  Enyere gi ikike a...
  A gaghị enwekwa nkịta ọhịa dị aghụghọ;
  Ewu agaghị eche!
  Mgbe nke ahụ gasịrị, ụmụ agbọghọ ahụ ji mkpịsị ụkwụ ha gba ọtọ ọzọ were ike were tufuo onyinye ọnwụ. Ha fefere wee buru ọtụtụ anụ ọhịa bea nke Putin dọkasịa ha.
  Nke a bụ ebe ndị dike kewara. Na-adọkasịkwa anụ ọhịa bea Putin n'ime obere iberibe.
  Na ha na-enye ultrasound site na otubo, na oke nke orcs na-enweta ọkụ ọkụ na eardrum ha na-adọwa.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị were ma gbasasịa na anụ ọhịa na ime ihe ike, ike na-adịghị akwụsị akwụsị.
  Were mma agha ma mụchaa agụba ike!
  Ka ndị iro gị jupụta n'aghụghọ;
  Ma ọ ga-enwere onwe ya, ice nke hell ga-agbaze,
  Anyị ga-emekwa ka obere ụwa a nwee obi ụtọ!
  
  Anyị bụ ndị agha nke ndị agha Elven, anyị bepụrụ anya na anya,
  Ndị na-eje ozi ala nna ha amaghị egwu!
  Ọchịagha Comradeftan na -akpọ anyị,
  Nke a pụtara na onye agha ga-enwe obi ike, emela ihere n'agha!
  
  Ha nyere ìhè na ọchịchị Kọmunist - nke a abụghị nrọ,
  Ọ nwere ịdị ukwuu nke ndị mmadụ na uche nke katidral!
  Ya chịa uwa: nsọpuru na ebere;
  Ka anyị kpochapụ ahịhịa niile rere ure na ndụ a siri ike!
  
  Ala nna anyị enweghị nha nha - onye ọ bụla maara nke a,
  N"ihi na ike nke ndị mmadụ mere ka ndụ dị ka paradaịs!
  Ya mere nyenu ala nna otuto ebe nile.
  Ọ bụrụ na ịchọrọ inwe obi ụtọ, gaa maka ya, onye agha!
  
  Na elfinism willpower na ofufe nke kpakpando,
  Enweghị ọnụ ọgụgụ kasị elu, ndị mmadụ maara na enweghị ike iru ya!
  Onye-nwe-ayi n'onwe-ya, nāta ahuhu n'ihi ayi, wetara ozi ọma;
  Na onye iro nke agbụrụ mmadụ aghọọla egwuregwu!
  
  Ma mgbe ahụ, dị ka waltz, kpakpando ndị dị ebube ga-agba egwu,
  Ka égbè eluigwe nke akụkụ ahụ gwuo egwu na ụda accordion!
  Ka anyị na-eto Jizọs ụbọchị na oge awa niile.
  Ụzọ nsogbu, nsogbu anyị ga-atụgharị na efu!
  . ISI NKE 24.
  Maria Kolesnikova nyere ndị agha iwu iwu ma n'otu oge ahụ na-akọcha onye ọchịchị aka ike mustachioed na isi nkwọcha. Ma echefula ịkatọ;
  Ụmụ agbọghọ na-abụ abụ nke mara mma na nke na-atọ ụtọ. Na olu ha na-atọ ụtọ nke ukwuu, dị ka siren. Na abụ na-awụsa n'ime kristal iko nke eluigwe.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ mara mma ma dị ịtụnanya ebe a. Na olu ha bụ nnọọ ọrụ ebube a na-apụghị ichetụ n'echiche.
  Na mgbe ha na-ejikwa ọnụ ara na-acha uhie uhie.
  Ndị orc na-ejidekwa ụmụ agbọghọ ahụ ejidere n'obi na-acha uhie uhie. Ha na-agbajikwa ya nke ukwuu ma dọkasịa ya. Nke a na-emekwa ka ihe niile na-egbu mgbu.
  Elf nwere ntutu oroma were bazooka gbawara na orcs, na-pịa bọtịnụ nwere ọnụ ara ruby . Ọ dọwara anụ ọhịa bea Putin iri na abụọ wee bụrụ:
  - Chip, Chip , Chip, Chip ,
  O were were pek ukpa...
  Ya mere, onye ukwu apụọla!
  Ndi-dike ahu we b͕apu kwa ire-ya ọzọ.
  Nwatakịrị nwanyị nke ọzọ wee were ikiri ụkwụ gba ọtọ tie onye iro ya. Na ọgụ ahụ, ube na-ebibi ihe na-efe efe. Na oke orcs e bibiri ozugbo.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ nọ ebe a - otu orc na-emegide ha, dịka onye na-agba agba na-emegide oke ehi. Ha na-akpatakwa mbibi na mbibi dị ukwuu.
  Ma n'ezie, e wezụga ha, e nwekwara ụmụ nwoke elf. Ha bụ ndị ọsụ ụzọ na-agbaghị ụkwụ, ha nwekwara ike iji ụkwụ ụmụaka efu na-atụnye agịga n'ọgbọ egwuregwu ma na-abụ abụ n'otu oge;
  Uzo onye-agha di ka rose na ogwu;
  Nwa okoro na-agba ọsọ n'ụkwụ efu gaa agha.
  Ma enwere agịga n'okpuru ụkwụ nwata ahụ.
  Naanị ihe ha na-eme bụ ime ka nwa ahụ dị jụụ!
  
  Na Elfia, agụmakwụkwọ onye agha bụ
  Ọ gwụla oge ịmalite na akwa akwa!
  Ọbụna n'ogige, otu pọmigranet dabara gị.
  Nwee ike ịgbachitere ala nna site na nwata!
  
  Ihe anyị kuziri n'ụlọ akwụkwọ, chefuo ya,
  Ihe ọmụmụ ndụ abaghị uru nye ha.
  Kwere m, iji mezuo akara aka nke eluigwe na ala,
  A mụrụ anyị Elf Knights!
  
  Anyị hụrụ n'anya, anyị na-anakọta ifuru,
  Maka anyị foto a bụ nke ubi abụba.
  buds na-eto nke ọma na Mee,
  N'ọnwa Julaị ọ dị ka osisi poplar nwere snow.
  
  Anyị hụrụ n'anya - nightingale na-abụ abụ dị ka ọjà,
  Ọkụkụ na-atọ ụtọ na-eji ụbọ akwara na-akụ.
  Mgbe Elf nọ na ọbụbụenyi ma ghara ikewa anyị,
  Ejikọtara ọnụ, dịka Onye-nwe Kraịst kuziri.
  
  Ndị anyị na-echekwa ebe niile,
  Ebe ọ bụla enwere mmasị siri ike na ndụ.
  Ebe ọdum nāb͕ọ uja, ka umu-okorọbia nāb͕a nkpu ọṅù,
  Ihe na-egbukepụ egbukepụ na-egbuke egbuke karịa oghere nke eluigwe n'onwe ya!
  
  Anyị ga-ewu ọtụtụ ihe, anyị agaghị ekwe ka ebibie ya;
  Anyị ga-enwe ike ichebe eluigwe na ala!
  Ka ọńụ nke mkpụrụ obi fepụ.
  Ya mere ndụ na-adịghị agwụ agwụ ga-aghọ eriri!
  
  Mgbe ahụ, ala nna nwere ike ịhụ anyị n'anya,
  Anyị ga-eji ikwesị ntụkwasị obi na nsọpụrụ jeere ya ozi!
  Echefu na enwere ike ọgwụgwụ nke umengwụ,
  Na ụgbọ mmiri anyị agaghị akụ mmiri!
  Otu a ka ụmụ nwoke elf si na-abụ abụ. Ha maara na ha ga-alụ ọgụ siri ike megide orcs maka echi na-egbuke egbuke.
  Gịnị ma ọ bụrụ na e jidere elf boy? Mgbe ahụ, ndị orcs ga-eyipụ ya ọtọ. Mgbe ahụ, ha ga-atụkwasị gị n'elu akwa akwa ma were ụtarị pịa gị.
  Ma mgbe ahụ, akpụkpọ ụkwụ efu, gburugburu, ikiri ụkwụ ụmụaka nke nwa elf ga-eji mpempe ígwè na-acha uhie uhie emetụ. Ọ ga-esikwa ísì dị ka ihe na-atọ ụtọ ma kpọọ nkụ. Na ọ ga-adị nnọọ mma.
  Ndị dike ahụ wee bụrụ:
  Ikiri ụkwụ m, ikiri ụkwụ ụmụ agbọghọ,
  Anyị ga-egwu, naanị gwuo egwu zoo na ịchọ!
  Na ihe niile na-ada oke oke. Ụmụ agbọghọ ahụ na-ejikwa ike dị ukwuu eme ihe. Ma ọ bụrụ na ha amalite ịtọhapụ ihe, ọ ga-eji nnukwu ike.
  Na site n'ọnụ ọnụ na-acha uhie uhie ụmụ agbọghọ ahụ ga-ewerekwa ọzọ ma tụpụ àmụmà na-awụ akpata oyi na nke na-ebibi ihe.
  Na otu nwa nwoke bụ́ ọsụ ụzọ sitere n"ezinụlọ elves na-abụ abụ;
  N'efu ka onye iro kwere
  Lee ka o siri gbajie elves!
  Anyị kwụsịrị Orkmacht na Mee,
  Ọ ghọrọ onye na-achụ anụ dị ka egwuregwu!
  
  Onye nwere obi ike na-ebuso agha agha.
  Anyị ga-eti ndị iro anyị oké iwe!
  Anyị ga-eji broom kpochapu ha n'ụlọ ịsa ahụ,
  Na eriri nke ndụ ga-aghọ loop!
  
  Obodo nna mara mma ka anyanwụ,
  Dike na ibu n'ike!
  Ka egwu na-eru dị ka mmiri na-ada ụda;
  Anyị na-egosi talent na ya!
  
  Ọbụghị naanị na abụ obi ụtọ,
  Ahụrụ m sleds na skate n'anya!
  Ka ụbọchị ọhụrụ ahụ bụrụ ụbọchị ọṅụ;
  Osisi spruce ga-agbasa cones ya!
  
  Ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa ka ị were mma agha.
  Nke a bụ oku ime ihe ike anyị!
  Anyị ga-edowe bọmbụ ahụ n'akpa anyị
  Gwuo na isiokwu agha!
  
  Mmeri dị egwu,
  Ihe efu agaghị abata n'uche!
  Ma kwere m, ọnụ ọgụgụ kasị elu nke elfinism,
  Onye agha ụjọ agaghị ewere ya!
  
  Naanị ndị obi ike nwere oké osimiri nke ịga nke ọma,
  Naanị ọrụ na-enyere aka ịmụ nwa!
  Na ị bịarutere na obi ụtọ nke ụwa,
  Ndị iro awụsịghị ọbara!
  
  Mgbe ahụ, ọ ga-abụ nnọọ free,
  Anyị ga-eru ọhụrụ elu!
  Omume ọma nke ịhụnanya,
  Anyị na-eme uche Jehova!
  
  Maka okwukwe, maka ìhè nke echiche a,
  Anyị chọrọ ịnọ na anya maka ala nna!
  Ka ntutu nke nne ghara isi awọ.
  Ka oge awa ọ bụla bụrụụrụ m ihe ọṅụ!
  
  Mgbe ahụ a ga-enwe ọchịchọ nke ndị mmadụ;
  Wulite ụwa eziokwu ogologo oge gara aga!
  Ruo narị afọ ruo na narị afọ nke narị,
  Anyị agaghị eyi yok!
  Ụmụ agbọghọ ndị si n'ezinụlọ elf nọgidere na-agba ndị iro ahụ ọkụ. Ya mere, ndị dike ahụ weghaara usoro rọketị ọtụtụ ngwa ngwa nke Hurricane wee jiri ike ya niile tie ọnọdụ nke anụ ọhịa bea Putin. Ọ bụkwa nnọọ ihe na-akụda mmụọ.
  Ebibiri uka nke ihe e kere eke nwere aji n'otu oge.
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-eji ike na-egbu egbu tụpụkwara ndị iro onyinye nke ikpochapụ.
  Mgbe ahụ, a na-eji agụba na agịga nsi mee ihe. Nke a bụ nnukwu egwu ọnwụ.
  E nwere nnukwu mbibi na ọnwụ.
  Umu-ab͕ọghọ ahu we buru;
  Ice floes nke oké osimiri na snowdrifts nke ọlaọcha,
  Na aja ejiri ọla edo mee maka ọzara Karakum !
  Nke a bụ obodo nsọ m niile,
  Nkasi obi site n'echiche ọjọọ!
  
  Anyị ga-ewu ọtụtụ obodo na Elfiri ,
  Ka anyị wuo okporo ụzọ na okporo ụzọ gaa taiga!
  Ọbụna ndị ọsụ ụzọ ka dị obere,
  Ha ga-enwe ike ịhụ mkpamkpa na nrigbu!
  
  Ndi-ayi di uku na ndi di ike n'uwa,
  Onye ọ bụla enweela ihe ịga nke ọma na sayensị!
  Anyị na-ebi ndụ elfinistically , were ya dị ka ezinụlọ,
  Ka anyị mee ọtụtụ ọrụ ebube n'aha nke ìhè!
  
  Ihe kacha anyị mkpa bụ
  Lụọ ọgụ maka ezigbo nna anyị ruo ọgwụgwụ!
  Durimar na Karabas ghara igbu oge ,
  Iji tinye okpueze mmeri!
  
  Nne, I bu nnem, ihe kacha mara nma, enweghi ike ichota.
  Na ị bụ ụdị mkpali!
  Ọbụna nye gị site n'ime ime obodo nke mba Mansi,
  Jehova enyela ebere site na sayensị!
  
  Ma mgbe égbè eluigwe na-agba, anyị na-aga agha;
  Nke a bụ isi ihe nsọpụrụ anyị!
  Ma otu ndị agha siri ike gbabara na mbuso agha ahụ.
  Naanị n'ihi ike, ọ bụghị n'ihi na ịbọ ọbọ!
  
  Mgbe ahụ ọ gaghị ekwe omume ịmekọrịta na ala nna,
  Na ndị iro na-agba ọsọ ngwa ngwa na ụjọ!
  E kwuwerị, kwere m, agha abụghị ihe nkiri,
  Ọfọn, nke a chọrọ ma ọgụgụ isi na mmetụta!
  Ndị a bụ abụ ụmụ agbọghọ na-enwe obi ụtọ na-eji ọṅụ dị ukwuu na-abụ. Ma ọ dị nnọọ ịtụnanya. Ha dị ịtụnanya na anwansi.
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ malitedịrị iti mkpu n'oké iwe ma na-egbute ezé pel ha.
  Ha na-agakwa n'ihu na-eji mkpịsị ụkwụ aka ha na-atụba nnukwu agịga na-ebibi ihe. Ha na-egbukwa orcs.
  N'otu oge ahụ, ndị dike na-ejikwa ọnụ ara ha na-acha uhie uhie na-pịa bọtịnụ ma na-eziga onyinye na-ebibi ihe na nke na-ebibi ihe.
  Ha na-akpatakwa mbibi kpam kpam.
  Nke ahụ bụ otú ha si mara mma - na-eme ihe ike na agụụ mmekọahụ.
  Ha na-abụkwa onwe ha abụ:
  Bald Fuhrer, ị bụ naanị schmuck,
  Fuhrer nkwọcha na-esi ísì!
  Ha na-egosikwa ire ha dị ogologo. Ha na-atụgharịkwa ya dị ka ìgwè agwọ na-amagharị ma ihe niile dị mma.
  Na elf ụmụ nwoke na mkpirisi na iferi mkpịsị ụkwụ na-atụba onyinye igbu ọchụ nke ikpochapụ. Ha na-ebutekwa mbibi dị ukwuu na ọnwụ.
  Ndị dike ebe a bụ naanị klaasị ọhịa.
  Ụmụ nwoke ndị dike na-adịkwa jụụ karị.
  N'ebe a, otu n'ime ha, bụ́ ndị ọsụ ụzọ ka malitere ịbụ abụ;
  Mụ na nwanne m nwoke banyere ụwa ọhụrụ,
  Ụjọ mụmụrụ ọnụ ọchị,
  Ugbu a, anyị ga-emeri oké osimiri.
  Anyị ga-enye onwe anyị egbugbu!
  
  Ọ bụrụgodị na m ga-aga hell,
  mana agaghị m alaghachi ụlọ akwụkwọ.
  Ugbu a, abụ m onye pirate ọbara
  Ma anaghị m atụ egwu oké ifufe!
  
  Onwere okwu nke ibuso onye iro agha,
  Corsair ọrụ agha,
  Anụ anụ na achịcha,
  Ka ndị iro nwụọ!
  
  Nwa okorobịa ahụ nwere otu nkwuputa:
  Obi ike, ike, nsọpụrụ!
  Ndụ onye pirate dị ka ihe nkiri -
  Ekwela ka ekwensu rie gi!
  
  Mgbe nwata ahụ rutere ebe a,
  Ebe ọbara na-egwu mmiri .
  Setan agaghị agbaji anyị
  Kwere anyị, ị ga-abụ nnukwu!
  
  A na-ewere onye pirate dị ka onye agha.
  Ma ọ bụ naanị ya kacha mma ...
  A sị ka e kwuwe, ọ bụghị egbe igwe efu,
  Mara na a mụrụ gị n'efu!
  
  Na corsair ga-enwe ihe nrite,
  Ọ ga-ejide gị na nko ...
  N'ezie, n'agha, ị bụ onye na-ese ihe.
  Pọdụ ahụ abụrụla ọkpọkọ!
  
  Anyị ga-eru elu ndị dị otú ahụ
  Ọ bụrụ na ejideghị gị na loop!
  Nwoke ahụ enwetaghị mmiri n'oké osimiri,
  M na-edikwa oké ifufe!
  
  Ihe mere n'oge gara aga dị anyị n'azụ
  Ka anyị were ụzọ ọhụrụ!
  Ha ga-agbapụkwa, ị mara ndị iro.
  chioma di n'ihu!
  Otu a ka ndị elves na-eji nnukwu ikike na aplomb na-abụ abụ. Ndị dike ahụ na-atụkwa ndị iro ụkwụ ha ọtọ ọzọ, onyinye ọnwụ na-awụ akpata oyi.
  Na ihe a niile nwere mmetụta na-ebibi ihe. Ọgụ ahụ na-eji oke iwe were were were were were were gbasaa ọgụ ahụ.
  Ka anyị were mgbọ ogbunigwe ndị nwere ike kụgbuo anụ ọhịa bea Putin n'ikuku.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ wee pịa ọnụ ọnụ ọnụ ya na-acha uhie uhie na bọtịnụ joystick wee jiri ike mbibi.
  Ma mgbe ahụ mmetụta ahụ na-eme site n'enyemaka nke nipples, nke bụ agba nke rubi. Ọ ga-akụkwa orcs dị ka onye ara.
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-ejikwa mkpịsị ụkwụ efu ha tụnye bọmbụ napalm n'ọkwa ndị orcs. Otu bọmbụ dị ike dara, ozugbo otu puku anụ ọhịa Putin gbara ọkụ ozugbo.
  Otu a ka ụmụ agbọghọ na-ekpochapụ ndị na-emegide ha, n'enweghị ọmịiko ma ọ bụ ihere.
  Ha dekwara tweet:
  - Ụkwụ efu na-egbu ntakịrị!
  Ha we b͕asa kwa ezé pel-ha.
  Ma ha malitezie ịbụ abụ;
  Kedu ihe bụ isi ihe nzuzo nke elves ọkụ,
  Ebe ndi oru ugbo na-agha ubi,
  Kedu ebe ị na-abụghị onye na-enweghị ihe ọ bụla,
  Ebe onye na-awagharị awagharị bụ onye ikwu onye ọ bụla!
  
  N'ụzọ doro anya Motherland nke mmiri,
  Nku nduru tụgharịa flops...
  Obere afọ oke ifufe,
  Kedu ihe uche gị nyere gị?
  
  Nwa agbọghọ m hụrụ n'anya susuru m ọnụ.
  Ma nkume a kpụrụ akpụ dị njọ.
  Akpụkpọ ụkwụ inyinya na-akụ asphalt,
  Na ekwensu dọkpụrụ ndị ọma na hell!
  
  Anyị kwere na eluigwe site na mmalite,
  Jiri mkpịsị odee see ahịrị n'okpuru ihe ịga nke ọma!
  The Aurora churu salvo nke ọma,
  Ekwenyere m n'ikpere mmiri Nọvemba!
  
  Na ụwa nwere nnukwu kpakpando,
  Elu-igwe na-ama n'okpuru igwe ojii;
  Osisi poplar na-agba, osisi pine na-asụ ude;
  Anya mmiri dakwasịrị nwa agbọghọ ahụ!
  
  Ekwenyere m na oge nke ìhè ga-abịa,
  Ka nrọ ahụ mezuo,
  Ka enwere anyanwụ na ọkọchị ebighi ebi,
  Osimiri na-asọpụta nke ọma!
  
  Kwere m, agha ga-ada,
  Esemokwu ahụ ga-akpọnwụ.
  Ndị mmadụ ga-enwekwa obi ụtọ
  Onye nwe Ụwa bụ nwoke n'onwe ya!
  
  Ka ụlọ ọrụ ahụ bụrụ onye isi nke proletarian,
  Weta ụmụ nwanyị mmiri ara n'ụlọ omeiwu!
  Anyị ga-abụ abụ puku kwuru puku aria maka nnwere onwe,
  Nke mere na pawns na-aga n'ihu ndị eze nwanyị ozugbo!
  
  Agakwaghị enwe mmechuihu
  Ọrụ ọ bụla bụ ihe ịga nke ọma!
  Anyị ga-abụ ndị ikpe anyị.
  Ka ụmụaka na-achịkwa ọchị nke ukwuu!
  
  Ka ayi chikọta kwa ike-ayi;
  Ka anyị gbajie azụ nke Orkshism.
  Ka ayi bilie dika ugo si n'ili,
  Ma ọ dịghị ihe ọjọọ na ihe ọjọọ!
  Otu a ka ụmụ agbọghọ na-abụ abụ mara mma na nke na-akpa ike. Ma n'otu oge ahụ ha gbapụrụ ezé ha, nke na-egbuke egbuke dị ka pearl. Ndị dike ahụ na-eji mkpịsị ụkwụ aka ha akwụ ọtọ na-atụ ogbunigwe ọnwụ.
  Ụmụ agbọghọ ndị a na-egosipụta mma na ike n'ezie.
  Ha ga-ewepụkwa ya n'ọnụ ọnụ ọnụ na-acha uhie uhie ma hapụ ihe onyinye nke ikpochapụ na ike dị ukwuu. Na ọtụtụ orc ga-ekpu n'otu oge. Naanị mbibi zuru oke.
  Na ndị dike na-abụkwa:
  - Mechie imi na ọnụ gị ngwa ngwa;
  Biotrep maara ihe karịa gị!
  + Ha ga-ejikwa anya sapphire ha kụgbuo. Ma ọ bụ anya ha bụ ọbụna emerald.
  Na ndị dike na-adọrọ adọrọ na ọmarịcha ọmarịcha. Ma ọ bụrụ na ha amalitelarị ịbụ abụ, mgbe ahụ nke ahụ dị mma;
  Anyị kpasuru ọchịchọ anyị n'agha,
  Nwanna, ha lụrụ ọgụ maka ala nna.
  Anyị lere anya - ha nyere elfinism,
  Onye agha Elf abanyela Orklin!
  
  Nna nna anyị hà kpụọ mma agha.
  Egbe wee banye n'omume...
  Osisi birch na-emeghe alaka ha.
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-eme achịcha!
  
  Elf na-eme nke ọma n'ọgụ ọ bụla,
  Ọ maara ka ọ ga-esi were uche ya were ihe.
  Mgbe ụfọdụ hell dị ọcha na-ere ọkụ.
  Ma anyị ga-emeri onye iro!
  
  Elf na-echebe ụwa,
  Ọ na-enye ndị gba ọtọ ụkwụ na ndị gba ọtọ ebe obibi.
  Anyị kwụsịrị agha ahụ na Mee,
  Mmeri dị egwu na-echere Orkmacht!
  
  Ma mgbe ewu na agha,
  Ubi na-ama ifuru ma rye dị na ngwugwu.
  Unu ụmụ agbọghọ na ndị nna nna bụ dike,
  Enwere oyi na snow n'ime ọdọ mmiri ndị ahụ!
  
  Site n'ala nna anyị nwere obi ike,
  Were ụta miri emi.
  Ọkọlọtọ nke elfinism na-efe efe,
  A chụpụrụ ọkọlọtọ Putin!
  
  Ọtụtụ narị afọ ga-agafe n'okpuru anyị Stars,
  Alaeze Ukwu bụ ụyọkọ kpakpando.
  Ọ dịghị mgbe akaha ka a mụọ
  Na lie onye iro na mbara!
  
  Mana m kwenyere na uche ga-adị jụụ,
  Ma mmadụ dị ka nne nye onye ọ bụla;
  Ebe ezinụlọ oge ochie na-eto eto.
  Onwunwu nke ebube - Amara!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ na-abụ abụ magburu onwe ya - nanị klas kachasị elu nke ihe ọ bụla dị elu n'ụwa. Na ụkwụ ha bụ otú iferi na chiseled, dị nnọọ incredibly agile na ndụ.
  Ọkụkụ àmụ̀mà na-esikwa n"ọnụ ọnụ ara na-acha uhie uhie na-esi n"obi efepụ wee gbuo ibe ha. Ha wee were nnukwu ike na-egbu ha gbagbuo ha. Na ọtụtụ anụ ọhịa bea Putin na-ere ọkụ.
  Na ndị dike n'ezie adịghị enye orcs ebere ọ bụla. Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị dị otú ahụ pụrụ iche ma dị jụụ. Ọkwa ha dị oke mma. Ma ọ bụrụ na ha ewerekwa ya n'afọ Venus, ha ga-ezite ebili mmiri na-ebibi ihe, na-akụda onye ọ bụla na mkpụrụ obi ha.
  Mgbe ahụ, agha mbufịt nke magoplasma bịara. O wee sie ike maka orcs. Ma eleghị anya ọ na-ewutekwa ya.
  Ụmụ agbọghọ ahụ nyagburu ma na-abụ abụ niile;
  
  Agha na mgbanaka ọgụ,
  Dị ka a na-achị, ike amaghị oke!
  Nkwenye, a na m arịọ maka nna,
  Site na Mars, dike ahụ chọrọ!
  
  Ọgụ niile nwere ọdịdị
  Nke Chineke Nna nyere!
  Na otuto diri nnukwu ezinụlọ,
  Onye ji obi ike bu!
  
  A sị ka e kwuwe, nkwupụta anyị bụ
  Nye ndụ gị maka ala nna!
  Anụkwa m égbè eluigwe,
  Lụọ ọgụ na mma agha maka obi ụtọ!
  
  Enwere obi ike, enwere ike sayensị,
  Amụrụ site na ụbụrụ mmadụ!
  Na-enweghị usoro ọ bụla na ike ọgwụgwụ,
  Anyị na-eke nchoputa nke ebube!
  
  Anyi bu umu ohuru Elfia,
  Anyị chọrọ ime Rus 'dị elu karịa onye ọ bụla ọzọ!
  Enweghị ụmụ nwanyị mara mma ọzọ na ala nna,
  Ihe ịga nke ọma nye anyị Lada-Chineke!
  
  Chi nyere anyị ihe kpatara - aka,
  Ha kwuru na gị onwe gị bụ onye demiurge!
  Ihe ị nwere ike iji ike sayensị,
  Adịla naanị ịkọ ugbo siri ike!
  
  Nnukwu mbara nke Eluigwe na Ala na-echere gị,
  Igwe mara mma bụ diamond!
  Isi iyi ebe ihe dị oké ọnụ ahịa na-afụ afụ.
  Òle ebe ìhè anya nke Onye-nwe-ayi di!
  
  Ala ndị ọbịa ga-abụ ebe obibi,
  Na kpakpando dị ka Ụwa anyanwụ!
  Ị bụ onye ọkwọ ụgbọ mmiri nwere rum space,
  Adịla ka onye gbajiri agbaji!
  
  Anyị ga-akụziri onwe anyị anwụghị anwụ,
  Ka anyị wuo Eluigwe na Ala-paradaịs!
  Kedu ihe ga-abụ otu narị afọ maka ọhụrụ,
  Ọ ga-eme, rọrọ nrọ banyere ya!
  
  Ndị nwụrụ anwụ marakwa na ha ga-ebili
  Ozu ga-esi n"ili bilie!
  Ma emesia n'ime ndu ebighi-ebi,
  Otu otu nsọ!
  Ndị a bụ egwu ụmụ agbọghọ nwere obi ike na ndị mara mma na-abụ. Na n'ezie, ọzọ ha na-eji àmụmà si na-acha uhie uhie nipples nke obi na-akụ ha na crows.
  Ma ndị ahụ tụrụ ya n"anya, dị ka hama n"ụbụrụ, dara anwụ. A na-emekwa ihe niile nke ọma.
  Ụmụ agbọghọ Elf na-egosi ọkwa nke mkpasu iwe na ike ha - nanị super na hyper .
  Ha bụ ezigbo ndị ohi. Nke nwere ike igosi elfinism na anya.
  Ha na-agbapụkwa mgbịrịgba àmụmà na ọnụ ara ha na-acha uhie uhie, bụ́ ndị na-akụpụ ọtụtụ orcs.
  Ha na-abụkwa abụ n"elu ngụgụ ha:
  Ah, Putin, ị bụ Putin, ị bụ ewu Putin,
  Gịnị mere i ji gbaba n'ime elves ka ịnyịnya ibu?!
  Ị ga-enweta n'aka anyị kpọmkwem na nickel,
  Ị ga-agbaba n'ime aka elven siri ike!
  Otú ahụ ka ụmụ agbọghọ na-abụ abụ ma na-egosi ezé pel ha na-egbuke egbuke. Ndị a bụ naanị ịma mma pụtara ìhè. Ka isi nkwọcha Fuhrer nwụọ!
  . ISI NKE 25.
  Maria Kolesnikova na-alụ ọgụ ma na-enye iwu dị ka ezigbo eze nwanyị ma gosipụta ọkwa ya kachasị elu dịka ọgụ ya na ndị otu pụrụ iche.
  Ma ndi-dike ahu we were ya, tie ọzọ;
  Mba, onye mụrụ anya agaghị ada mbà.
  Anya falcon, ugo...
  Olu ndi mmadu doro anya,
  Nkwuwa okwu ga-egwepịa agwọ!
  
  Ekwenyere m na ụwa niile ga-eteta,
  A ga-enwe njedebe nke Orkshism...
  Na anyanwụ ga-enwu -
  Ụzọ ahụ, na-enwu elfinism !
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ebe a - ị nweghị ike ịgakwuru ha n'atụghị egwu.
  Ma ọ bụrụ na ha gbasasịa, mgbe ahụ, pulsars ga-esi na nipples na-acha uhie uhie nke ara ha fepụ. Ọ dịghị onye na ọ dịghị ihe nwere ike ịnagide ụmụ agbọghọ dị otú ahụ.
  Ha nwekwara ike ịkwụsị ịnyịnya na-agba ọsọ ma gbaa anụ ọhịa bea ozugbo. Ma were ozu anụ ọhịa bea Putin saa onye iro ahụ.
  Nke a bụ ka ụmụ agbọghọ na-abụ abụ mgbe ụfọdụ:
  Nnukwu agha na-aga
  Agha na-enweghị ezi uche kpatara...
  Nke a bụ Putin, Setan abiala,
  Na ọnwụ Rus 'tinyere ya!
  
  Na onye ga-akwụsị eruba,
  Osimiri iwe nwere ọbara...
  Onye iro na-amalite ugbu a,
  Na elf bụ mmadụ!
  Ndị dike ahụ ga-ebulitekwa ọzọ ma jiri mkpịsị ụkwụ ha kwụ ọtọ tụpụ agịga na-egbu egbu ma na-ebibi ihe. Ha ga-akụkwa ọtụtụ anụ ọhịa bea nke Putin, na oke iwe.
  Na ndị na-eto eto elves na-alụkwa ọgụ na nnukwu ike na ọnụma, na-egosi ngwa ngwa ha na ọgụ aerobatics.
  Ụmụ okoro ahụ na-atụkwa agịga na-egbu egbu nke nwere mkpịsị ụkwụ efu nke ụkwụ ụmụ ha.
  N'otu oge ahụ, ndị na-eto eto elves adịghị echefu ịbụ abụ na oke iwe;
  N'okpuru bugle na-azọ ụkwụ, anyị na-etinye nzọụkwụ,
  Maka elves, agha na ezumike nke mkpụrụ obi!
  Ma ọ bụrụ na ị bụ onye agha ma ọ bụghị ịnyịnya ibu,
  Mgbe ahụ na-etipịa ndị ọjọọ orcs!
  
  Nwanyị elfs makwaara ndị agha,
  Ihe mkpuchi crossbow ga-agbaji na ngwa agha!
  Ndị agha ahụ na-anya isi ugbu a maka ndị na-eto eto,
  Amaaram onye iro, m ga-achụpụ ya!
  
  Dwarfs brewed biya - ihe ọṅụṅụ magburu onwe ya,
  Weta iko tupu agha ahụ!
  Ndị elves amaghị isi awọ nke ụlọ nsọ ha.
  Ha na-ere ọkụ ruo mgbe ebighị ebi n'ime!
  
  Ihe ọbụna elf na-egbuke egbuke enweghị ike ịghọta
  Kedu ihe ajọ ọnwụ nke agadi nwanyị na-eduga!
  Anyị ga-eji ihe A gafe ule obi ike,
  Anyị agaghị anabata ihere, ị mara!
  
  Na ụwa ọhụrụ ọ dịkwa mma,
  N'ebe ahụ, mbinye ego ga-adakwa ọzọ!
  Ka égbè igwe kpụọ dị ka chisel,
  Na ndị agha na-ekpuchi ụzọ na ozu!
  
  Mmeri, achọrọ m inweta gị
  Ka ị nụ ụtọ trill ọla edo!
  Ee, mgbe ụfọdụ ị chọrọ agbụ, ọ bụghị eriri silk,
  Ọfọn, ibe ya na-ebigbọ ka anụ ọhịa!
  
  Nwa agbọghọ ga-enye gị ịhụnanya, ekwere m,
  Ma ya na ya mara mma, dị ka n'eluigwe!
  Ka nnukwu ezinụlọ tolite
  Ahụrụ m unu ụmụ agbọghọ n'anya na obi m niile!
  Otu a ka elves na-abụ abụ n'amaghị ama. Na ihe niile dị ezigbo mma ma dị mma na ha. Ọkụ na-ewekwa oké iwe na-agbakwa. Na ihe ike mmali na lunges.
  Na ọnụ ara ụmụ agbọghọ na-acha uhie uhie ga-agbawa site na ultrasound na-egbu egbu na nke na-ebibi ihe.
  Ha ga-ewerekwa ihe niile nke ọma wee ghee ya. Ndị a bụ ụmụ agbọghọ.
  Ha ga-abụkwa abụ ọzọ:
  - A ga-enwe obodo na Venus,
  Na chimera jọrọ njọ!
  E mesịa, ha ga-ewepụ ya n"anya ma were ọkụ na-ebibi ihe na igbu ọchụ gbuo ya.
  Mgbe ahụ, ha ga-ewere pulsars ma kwụọ ha ụgwọ site na ara ruby n'ime obi. Nke na-afụ ụfụ.
  Ndị a bụ n'ezie ụmụ nwanyị ị chọrọ.
  Ntì ha ga-afụkwa ụfụ ọzọ. Ha na-eche na ha ji ire ha aracha ihe na-atọ ụtọ nke ukwuu, a na-agbanyekwa ha n'ụzọ nkịtị.
  Ndị a bụ ụmụ nwanyị.
  Ha nāb͕ọ kwa uja n'elu ngụgụ-ha:
  Anyị ga-ahụ orc n'agha, anyị ga-ahụ orc n'agha,
  Anyị na ya agaghị achị ọchị - anyị ga-adọkasị ya n'ime iberibe!
  Anyị ga-adọkasị gị! Anyị ga-adọkasị gị!
  Otu a ka ụmụ nwoke elf na-abụ abụ. Ụmụ agbọghọ ndị na-eji mkpịsị ụkwụ efu ha na-atụfu onyinye ọnwụ.
  Ha na-ejikwa akọ eme ihe.
  Na ebe ndị orcs na-agbapụ na ụmụ agbọghọ na-agba ọsọ, gburugburu ikiri ụkwụ. Na nzaghachi, ụmụ agbọghọ ahụ na-eji ọnụ ọnụ ha na-acha uhie uhie pịa bọtịnụ ndị ahụ ma tụfuo iyi mbibi na ọnwụ.
  Nke a bụ otu nwa agbọghọ si n'ezinụlọ elves nke ji mma agha na-agba igwe igwe. Na ozugbo e bepụrụ isi ise nke anụ ọhịa bea Putin.
  Ka anyị kwuo na ndị a bụ ọmarịcha ebe a - dị nnọọ mma. Ma ọ bụrụ na ha na-afụ ụfụ na-acha uhie uhie nke obi ma kụpụ àmụmà, mgbe ahụ orcs agaghị ahụ ya zuru oke.
  Ụmụ agbọghọ na-enwekwa mmasị ịracha mkpanaka jed na-akpụ akpụ. Ihe ị ga-ahụ - dị jụụ.
  Site n'ụzọ, ụmụ agbọghọ, ọ bụrụ na ndị orcs kpụrụ gị n'ụlọ mkpọrọ, ha ga-agbanye ọkụ na-acha uhie uhie nke ara ha ọkụ. Nke a bụzi iwu ha. Na ebe a ị nweghị ike iburu ya nye ya.
  Nwatakịrị nwanyị ahụ na-enweta ma orgasm na mgbu.
  Na elves na-eto eto na-abụkwa abụ, ma na-eme ya nke ọma, na-eji egbe igwe ọkụ na bea Putin;
  Ebee ka ị nọ, ezigbo ịhụnanya,
  Virgo nke na-egbuke egbuke, ìhè na-egbuke egbuke.
  ndụ ịkpọasị agwụla m,
  Achọrọ m oge okpomọkụ na oyi!
  
  N'ụwa, ịhụnanya bụ isi ihe.
  The genus chọrọ n'ihu.
  Mmetụta maka gị na-egbuke egbuke,
  Ka anyị were mma kparịta ụka!
  
  Egbugbere ọnụ na-acha uhie uhie na-egbuke egbuke,
  Imi dị ka ugwu snow,
  Achọrọ m gị obere ihe,
  Kpuchie curls gị na-acha ọcha snow!
  
  Ntị nke satin na-acha odo odo,
  Ụkwụ efu na-etipịa ahịhịa.
  Ịnọnyere gị bụ ihe kacha mkpa
  Anyị ga-eji ụyọkọ flax kechie ntutu anyị!
  
  Ị na-akọ ehi m hụrụ n'anya,
  N'ọnụ ọnụ ebe ahụ dị oji ka birch...
  Anyị agagoro n'ihu na mbara igwe,
  Opekempe, anyị na-ebe akwa ákwá n'ime obodo dum!
  
  The trill nke a sonorous oriole na-anụ,
  Ndobe ahụ na-akụtu akụkụ dị nta ...
  Oh, ka ndị abalị abalị m si dị,
  egwu gị masịrị m!
  
  Agba okpomọkụ anyị na-egbuke egbuke,
  Mgbụsị akwụkwọ eze crimson na ọla edo.
  Santa Claus nwere onyinye,
  Anyị enweghị ike idobe ya na oyi!
  
  Snow Maiden ga -agwa anyị ?
  A ga-enwe akụkọ ifo mara mma;
  ọkụkọ ga-enye anyị ọla edo,
  Oghere kristal nwere rose!
  
  Ana m susuo onye m hụrụ n'anya ọnụ
  N'egbugbere ọnụ nke cherry coral,
  Echiche anyị dị ọcha nke ukwuu,
  Achọrọ m ihe na-atọ ụtọ na nke ọhụrụ!
  Ka anyị tinye ya n'ezoghị ọnụ, ndị a bụ ụmụ okorobịa ebe a. Ha na-ejikarị ire ha aracha obi ụtọ Venus site na elves. Ka anyị kwuo na ọ dị mma.
  Na ụmụ agbọghọ ebe a bụ klaasị. Ọ bụrụkwa na ha amalite ịbụ abụ, ha agaghị ada mbà.
  Ma olu ha na-egbuke egbuke ma na-anụ ụda, dị ka ọlaọcha nke mgbịrịgba. Na nke a ga-abụ naanị klas kachasị elu.
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-eji anya emerald na sapphire na-egbuke egbuke. Ha na-esikwa n'ọnụ ọnụ ara na-acha uhie uhie nke ara na-amụnye nnukwu ọkụ ọkụ.
  Ha na-agbakwa ọtụtụ orc ọkụ. Ha na-egosikwa akụkụ ike ike.
  Na mkpịsị ụkwụ ụmụ agbọghọ na-agba ọtọ na-atụba bọmbụ na-egbu egbu n'ụzọ dị ukwuu.
  Ha na-adọwakwa orcs n'ime obere iberibe.
  Nke a bụ ihe elves a na-apụghị imeri emeri gosipụtara. Ara ha juru eju nke ukwuu, jikwa ara na-acha uhie uhie.
  Ụmụ elves na-arachakwa ara ndị a na oké ịnụ ọkụ n'obi. Ọ dịkwa ka ha nwere ice cream n'osisi.
  Ma n'ozuzu, ka anyị kwuo na ọ dị mma.
  Karịsịa mgbe ọ bụghị nanị ụmụ agbọghọ na-abụ abụ, kamakwa ndị na-eto eto elves bụ ndị, ka anyị kwuo, bụ ndị na-abụ abụ dị jụụ;
  Oghere bụ ndagwurugwu sara mbara,
  Ihe mkpuchi nke ọchịchịrị na-enweghị ìhè ọ bụla ...
  Nwa, inky quagmire,
  I were anyaukwu nu dike!
  
  Webụsaịtị kpakpando,
  Ọwa ọnwụ na-agba egwu.
  Agha ahụ dị naanị n'etiti,
  Anyị ga-emeri, kwere m!
  
  Elves, orcs, trolls,
  Ha na-efegharị n"oké ifufe.
  Ọtụtụ anya mmiri na mgbu
  N'ọgbọ egwuregwu kpakpando a!
  
  Anyị nọ n'ọgụ a,
  N'ihu...
  Ekele si na igbe ozu na-ekele unu niile.
  Ọ bụ ihe ùgwù ịkụ ihe!
  
  Ike agha dị ukwuu,
  Iwe kadị njọ.
  Anyị abụghị parrots
  Na ndị mmadụ nwere chioma!
  
  Maka mmeri ụmụnna,
  Gbalịa ike.
  Ọ bụrụ na ị bụ onye iro na nkike,
  Na ihu onye ome ochi!
  
  Orc ga-egosi elf
  Ebee ka mmalite nke ụwa dị?
  Akwụsịla alaka ụlọ ọrụ
  Tupu chi ọbụbọ!
  
  Wulite ụgbọ mmiri
  Adịla nkọcha
  Anyị bụ ndị dike ugbu a
  Ma ọ bụghị ụmụaka si ụlọ akwụkwọ ọta akara!
  
  Ya mere, anyị ga-emechi gị
  Anyị ga-akpọ gị na akaụntụ.
  Ị na-ata snot,
  Ka onye na-ede uri uri!
  Nke a bụ n'ezie egwu dị mma ma mara mma n'otu oge. Na, n'ezie, elves na-abụ abụ nke ọma.
  Na ndị dike, n'ezie, na-egbuke egbuke mgbe nile na ikiri ụkwụ ha efu, gburugburu.
  Ya mere, ha ga-ewere ya gbasa ndị iro ọnụ mmiri. Ha ga-emekwa ya nke ọma na n'ụzọ ziri ezi.
  Na ozugbo a uka nke orcs ga-ere ọkụ site n'ịgbụgbọ ọnụ mmiri.
  Nwa nwanyị elf were ya wee bụrụ:
  - Ụlọ ara na-agba ọkụ,
  Ụlọ ọrụ Setan,
  O nweghị ebe n'ụwa
  Orcs kwesịrị ntụkwasị obi nye Onye-nwe!
  Otu a ka ha si na-agụsi egwu na egwu egwu. Na ha na-ebigbọ.
  Ụmụ agbọghọ na-enwekwa mmasị iji ire ha na-eme ihe mara mma. Na nke a na-atụgharị ha kpamkpam.
  Ma gịnị ma ọ bụrụ na ha jikwa aka igbu mmadụ tie gị n'afọ Venus? Oh, nke a ga-abụ oyi ugboro narị.
  Mba, ọ dịghị ihe ga-akwụsị ụmụ agbọghọ ndị a.
  elves na-eto eto bụ ndị na-adịghị ike? Ọ bụghị n'ezie! Ha dịkwa mma nke ukwuu.
  Ha nābù kwa abù nke-utọ;
  Oghere ahụ gbagharịrị wee jupụta na ọkụ.
  Ike nke eluigwe na ala gbadara mpi dị ka isi iyi.
  A sị ka e kwuwe, e ji hama tụọ oghere n'ájá, anyị ga-agbajikwa ya,
  E fepụrụ ụwa dị ka ajọ ifufe na-efegharị efegharị!
  
  Anyị bụ dike knight, anyị bụ elves legion,
  Agha maka anyị, na-akpọ na eluigwe na ala.
  Ka ndị agha na-agba ọsọ ajọ orcs otu nde,
  Ka anyị tipịa ha ndị enyi, na-agbanwe ntakịrị ume anyị!
  
  Na abụ ọhụrụ ahụ, n'agbanyeghị na ebumnobi ahụ bụ ihe ochie.
  Ọ dị ka, echela maka ọmarịcha Motherland,
  Ndị elves nwere otu ezigbo njikọ chiri anya,
  Na onye ọ bụla na-ekwu okwu ire ụtọ banyere ibe ya!
  
  Kedu ndị agha tụbara na mwakpo ahụ, troll na-abịa,
  The phalanx nke elves jụrụ oyi, anyị mụbara ube anyị.
  Egwuregwu ọgụ amalitela, ndị orcs meghere akara,
  Mana na nzaghachi, ndị mara mma nwetara goolu site n'ikiri ụkwụ!
  
  Enwere ụgbọ mmiri kpakpando siri ike, ogbunigwe egbe,
  Site na volleys ha, ha ga-ejigide eluigwe na ala.
  A sị ka e kwuwe, a na-ewere elves nwere ike agha dị ka ugo.
  Lilie onye mwakpo ahụ ka ọ bụrụ ịdọ aka ná ntị nye onye ọ bụla ọzọ!
  
  N'amaghị echiche efu, ndị agha na-aga ịwakpo,
  Site n'okwukwe ya na Lada ọ ga-enwe ike ịkwatu onye iro ahụ.
  Ma mgbe ahụ, a ga-ahapụ naanị anyị na nwa agbọghọ na-acha uhie uhie,
  Iji nweta onye agha ọhụrụ maka Motherland!
  
  Gịnị bụ amamihe, elf jụrụ dwarf.
  Kedu ka m ga-esi gosi ịma mma na ndụ m dị mma?
  Na égbè eluigwe zara aghụghọ - mgbe niile, ị bụghị mmadụ.
  Ikwu okwu banyere obi ike n'eziokwu na n'eziokwu!
  
  Ma agburu mmadu na-azu azu-m zara ya;
  Maka ndị nzuzu, naanị otu ntụziaka.
  Na-eje ije n'ụzọ nke eziokwu, nara oke nsogbu;
  Mana n'eziokwu ị nweghị ike ịrịọ mgbaghara n'aka onye ị hụrụ n'anya!
  
  Mana gnome gwara m na-achị ọchị - nwata nwoke ahụ ka na-agbakwa ụkwụ efu,
  Ị maghị na mbara igwe, naanị eziokwu na-emeri!
  Ma e jikọtara ya na ọkara-eziokwu, olee ebe aghụghọ Setan na Setan dị?
  Ka ị ghara ịbanye n'okpuru mgbọ ọjọọ n'efu!
  
  Aghọtara m nke a, gnome maara ihe, dina n'ókè na ihu gị.
  Mgbe ahụ ị ga-enwe ike ịtọpụ obi nwa agbọghọ ahụ!
  Na akwa kristal agaghị emetụ anya na-acha anụnụ anụnụ,
  Na okwukwe anyị, ruo ọgwụgwụ, bụ imeri ndị iro anyị n'ájá!
  Otu a ka ndị na-eto eto elves si bụrụ egwu ike na nkwekọ. O wee bụrụ nnukwu ihe.
  Ụmụ agbọghọ ahụ wee na-agba ọkụ ha na-egbu egbu na nke na-ebibi ihe. Ha wee jiri ọnụ ara ha na-acha uhie uhie pịa bọtịnụ joystick. Ndị mara mma ji oke ịnụ ọkụ n'obi mee ihe. Ha bụ ezigbo ndị ohi.
  Nke a bụ ihe ha na-eme, ezi uche na-ebibi ihe. Na mmetụta ọgụ ha enweghị atụ.
  Na mkpịsị ụkwụ efu ụmụ agbọghọ na-atụba peas nke ikpochapụ. Ha na-enwekwa ume nke ukwuu.
  Omume ha bụ nnọọ igbu ọchụ.
  Na ndị dike na-ahapụ ultrasound site na ruby ti ara ara. Ụka na-enwe mgbagwoju anya na ebili mmiri. Ha na-akụ dị ka osisi na-egbu egbu n'isi ma na-efunahụ onwe ha n'ezie.
  Ha na-adakwa n'ala, na-eji agba ha mapuo okpokoro isi nke anụ ọhịa bea Putin. Ndị na-alụ ọgụ na-emekwa ihe ike na nke dị jụụ. Ha na-emepụtakwa mmetụta na-awụ akpata oyi n'ahụ.
  Ụmụ agbọghọ ndị a dị nnọọ mma nke ukwuu. Na ire ha na-arụ ọrụ mgbe niile.
  Ma umu-okorọbia, bú nkpa-n'aka-ha, bú nkpa-n'aka-ha, bú umu-ab͕ọghọ-ha nāta kwa aru, nēwere kwa obi-utọ tie abù;
  Echiche m tụrụ n'anya
  Onyonyo gị nwuru dị ka ọdụ comet...
  Ị kụrụ m aka dị ka àmụmà.
  Na ịma mma ya na-egbuke egbuke na kpakpando!
  
  Ndị na-ede uri na-eto ịma mma dị otú ahụ,
  Otu ihu nke ọnwa enweghị ike ikpuchi.
  Ka Venus nye gị obi ụtọ,
  Onye na-eri anụ ọjọọ adaala - emerie ya dị ka egwuregwu!
  
  Ị mara mma nke ukwuu na ị nwere ike
  Meri omimi nke elu-igwe.
  Mụ na gị nwere ike iku ume ngwa ngwa, n'efu,
  Eriri nke ndụ na-akpụgharị dị ka silk n'etiti mkpịsị aka gị!
  
  Anaghị m atụ anya ịghọta àgwà mpako gị,
  N'ihi na ị bụ nwanne Artemis!
  Na ọbụna na-ebelata agba m na anya mmiri,
  Nrọ ahụ ọ ga-ese n'elu gawa Tatarọs?
  
  N'ime nrọ dị ụtọ nke ị pụtara?
  Ọ gaghị ekwe omume ịghọta ọdịdị elu-igwe...
  Ohiri isi ntorobia kpuchiri anya mmiri nnu,
  Ụwa ọjọọ - ahụghị m ihe nkiri!
  
  Usoro nkwado nke ịhụnanya,
  Ọ bụ ìhè, ma ọ na-eji agbụ nke iru újú gwepịa ya.
  Anyị chọrọ ifeli elu dị ka cranes,
  Ma oké osimiri na-adọta m n'ime abis nke ụwa!
  
  Kedu ụdị agbụ ka akara aka nyere?
  Gịnị mere eluigwe na ala dị mkpa karị!
  Ka Chineke nye ndi ntorobia ike,
  Adịla ntaramahụhụ gabiga ókè!
  
  Onye puru ime ihe nile siri: O nyere nwale;
  Ọ bụghị ogologo oge ị tachiri obi.
  Ma ihe kacha mma kwesịrị iwe iwe,
  Kedu ka esi esi na nwata dị nro pụta!
  
  Ugbua ị bụ ugo nwere ugo,
  Ugbu a ọ nwere ike ịgụta akara aka !
  Ọ bụrụkwa na ọ malite ibuso Setan agha,
  Nke ahụ pụtara na o nwere ike ịlụ ọgụ mgbe ọ ga-emerịrị!
  
  Ugbu a, mụ na gị cherọb,
  Ị bụ nwa agbọghọ na-amaghị nwoke, dị ka kpakpando na-egbuke egbuke!
  Anyị ga-emeri mbara ụwa niile,
  Agaghị m eso gị kee!
  Otu a ka ụmụ elves na-eto eto si na-abụ abụ dị egwu na nke na-atọ ụtọ. Na olu ha dị nnọọ ịtụnanya.
  Ma ọ bụrụ na ụmụ agbọghọ amalitelarị ịbụ abụ, mgbe ahụ nke a yiri ihe magburu onwe ya ma ọlị.
  Wepụkwa àmụ̀mà na-egbu egbu site n"ọnụ ọnụ ara na-acha uhie uhie. Na nke a bụ kpamkpam hyper .
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ na-eme ihe ike na nnukwu ọnụ ọgụgụ.
  + Ha jikwa ikiri ụkwụ efu wụpụ peas ọnwụ. Ha na-akụrisịkwa anụ ọhịa bea Putin.
  Ha na-ejikwa ike dị ukwuu nke ọnwụ eme ihe. Na mmetụta nke ụmụ agbọghọ nke hyper class emee .
  Ma mgbe ahụ, ụmụ agbọghọ ahụ ga-enwetakwa ume dị ukwuu na ike na ọnụ ọnụ ha na-acha uhie uhie. Na ha nwere ma ọkụ nke anwansi na hyperplasm , na nnukwu mbibi, nnukwu mbibi.
  N'ile anya n'ọgụ a, Demiurge Chi nwanyị Emmanuel malitere ịbụ abụ nke ukwuu;
  Ọ nweghị ụzọ isi gbochie mmadụ,
  Ọchịchọ nke ịbụ Onye Pụrụ Ime Ihe Nile!
  Ka ụwa dum na-achị eluigwe na ala,
  Na onye ọ bụla nwere ihe ọmụma dị ike, ebe niile!
  
  Ma na nke a anyị nwere ike,
  Mgbe ụfọdụ enweghị ike ịkwụsị, dị ka oké ifufe!
  Anyị na-akụ ọkpọ n'egedege ihu, ọ bụghị naanị na anya.
  Anyị na-eke eluigwe na ala na-enweghị hackwork!
  
  Onye ọ bụla nwere nnukwu diamond nke ya
  Uche ya dị ọkụ, dị ka ire ọkụ na-efesa!
  Na ka ọkụ na-egbuke egbuke wee ghara ịnyụ anyụ.
  Ụmụ okorobịa hụrụ ụmụ nwanyị Russia anyị n'anya!
  
  Onye ọ bụla nwere ihe kpatara ọgụ ya,
  Anyị na-alụ ọgụ maka obi ụtọ n'ụwa!
  A ga-echipịa ndị iro ahụ n'ike.
  Na eluigwe na ụwa nọ n'okpuru ike anyị!
  
  Mepụta ụwa mara mma maka onwe gị,
  Ebe enwere nnukwu nkwụ na ice cream!
  Ọfọn, kedu ihe Shakespeare nwere ike imere gị?
  Otu narị eluigwe na ala? Ekwula ụgha banyere ibu abụba!
  
  M ga-enye gị otu azịza, ndị agha,
  Sayensị nwere ike inye anwụghị anwụ!
  Quasar ga-emere gị otu sonnet dị mfe,
  Ka ị na-ezere mwute na ọnwụ!
  
  Mgbe ahụ onye ọ bụla ga-anata achịcha dị ụtọ,
  Ịlụ nnukwu enwe - enwe!
  M chepụtara ndụ ka dị na mmanụ,
  Ma agaghị m eke gị ekwensu!
  Otu a ka Emmanuelle si bụrụ abụ. N"agbanyeghị, Ndị Kraịst, gịnị mere na ha anaghị eche echiche ma Chineke ò kere Ekwensu? N"ezie, gịnị mere e ji kee onye ga-ebibi ọtụtụ ijeri ihe ndị dị ndụ na ndị mmụọ ozi n"ahụhụ?
  Gịnị ka ndị ụkọchukwu na-ekwu n'okwu a?
  N'ọnọdụ ọ bụla, ọ dịghị ihe na-ekweta. Ọ bụkwa ihe jọgburu onwe ya ime nnwale na ndị mmadụ.
  Ma Emmanuel na Sfero Katastrofov nwere echiche nke ha n'okwu a. Na ebe a ị nweghị ike ime ka ha kwenye ọzọ.
  A pụkwara ịhụ na orcs bụkwa ndị mmadụ na igbu ha bụ ihe na-adịghị mma.
  Ọ bụ ezie na otu orcs ahụ na-enwe mmasị n'ịgbaji mkpịsị ụkwụ nke ụmụ agbọghọ ejidere ma na-eji ọkụ fụọ ikiri ụkwụ ha efu.
  Otú ọ dị, nwa agbọghọ elf mara mma, n'agbanyeghị nke a, na-eji obi ike na-abụ abụ;
  Chezọ onye ị bụbu
  Anyị enweghị ike ịrọ nrọ maka ịnọ nkịtị.
  Obi na-ere ọkụ n'olileanya dị nsọ.
  Mma agha na-egbuke egbuke n'ime ndị agha agha!
  
  Na ndagwurugwu ahụ dị mwute na enweghị mmasị;
  Nzọụkwụ onye iro na mpụga windo ...
  Nnukwu anụ ahụ kwụwara n'agbụ, nooses,
  Na nnukwu colic maka emechaa!
  
  Cossack ọ́ dịghị amasị gị?
  Ebee ka ememe ahụ gara?
  Ịkwesịrị ibili n'oche dị nro,
  Iji gbajie yok!
  
  Igwe damask na-akụ ma ndị mmụọ ọjọọ na-enwe obi ụtọ,
  Ha nwere mkparịta ụka dị mkpirikpi...
  Nyere ndị mmụọ ọjọọ ego n'iyi,
  Ndị mmegide ha nọ n'elu osisi!
  
  Ma nke a bụ ajọ ihu igwe,
  Enwere anwụrụ ọkụ si hell-curia.
  Otu esi enweta obi ụtọ maka ndị hụrụ n'anya
  Enweghị eriri na-akụ m akpịrị.
  
  N'ihi nke a anyị na-alụ ọgụ,
  Iji nweta onyinye nke isususu ọnụ!
  Anyị na-arịgo, ụmụ mgbei, n'okpuru mgbọ,
  N'amaghị ma nna ma ọ bụ nne!
  
  Nke a ga-abụ njem njem
  Iji weta ọkụ n'ụwa ọhụrụ...
  Wepụ ahụhụ ihere,
  Chekwaa ụwa site na ọdachi!
  
  Chineke na-ama jijiji,
  Ma unu mara mma!
  Ị ga-enwe ebe n'eluigwe ụtọ,
  lollipops efu na tii!
  
  Mana ị ga-atachi obi n'ọgụ ahụ,
  Mgbe ahụ udo na ịhụnanya ga-abịara gị.
  Site kwa na Iden, nkpọrọgwu ubi ab͕ara ogige;
  Ọbara ndị ajọ omume na-asọda!
  Ka anyị kwuo na ụmụ agbọghọ na-abụ abụ nke ọma ma mara mma. Kpọmkwem karị, otu nwa agbọghọ nke kwụgidere n'elu oche. Onye ahụ gburu ya wee were ụtarị mekpaa ya ahụ́. Ma ọ bụ nnọọ obi ọjọọ na ọbara.
  Nke ahụ bụ ihe ọ dị ka imegide ụmụ agbọghọ dị otú ahụ. Ha nwere ike ime ihe ọ bụla ma na-adọwa onye ọ bụla na-emegide ya.
  Ọnọdụ ọgụ ha amaghị adịghị ike ma ọ bụ igbu oge.
  N'ebe a, dịka ọmụmaatụ, ha ji ogologo ire ha, ka ha ga-esi malite ịhazi mkpanaka jed na-egbuke egbuke. Ma ka anyị kwuo na ọ dị mma!
  Ma ọ bụrụ na ụmụ agbọghọ na-ejikwa ọnụ ara na-acha uhie uhie nke ara ha. Ha ga-ahazi ihe ndị dị otú ahụ na-agaghị adị ka ezuru. Ndị dike bụ ike dị egwu ebe a.
  Ha nwekwara ike inyefe ara ọzọ site na àmụmà si n'ọnụ ọnụ na-acha uhie uhie. Ha ga-emekwa ihe na-agbawa obi na ihe a na-apụghị ichetụ n'echiche.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị mara mma nke ukwuu na, dịka iwu, ụkwụ efu. Na ara ọ bụla bụ ezigbo akụ. Enweghị ụmụ agbọghọ dị otú ahụ, ọbụna akwa na electrodes n'ime afọ nke Venus agaghị atụ gị egwu. Ha bụ ụmụ agbọghọ na-abaghị uru, ka anyị kwuo - ígwè na thermoquarks.
  Ndị dike dị otú ahụ ga-eti mkpu n'elu ngụgụ ha ma na-eme hara-kiri zuru oke n'ụzọ ihe atụ.
  Ha nwekwara ike tufuo àmụmà site na otubo.
  Na elves na-eto eto sokwa n'agha ahụ n'enweghị nsogbu ọ bụla. Ha gosikwara nnukwu nsonaazụ.
  . ISI NKE 26.
  Maria Kolesnikova bụ nwa agbọghọ n'ezie site na mbara igwe, nakwa site n'ụlọ mkpọrọ, ma ọ bụrụ na ọ na-aga, ị pụghị ịkwụsị ya na ndị otu na elves;
  Ma n'ezie ha malitekwara ịbụ abụ;
  Ọkụ na-enwu nke ọma,
  Ịhụnanya m na-ere ọkụ!
  Ọ bụ ezie na onye iro bụ aghụghọ na aghụghọ.
  Ma ọ ga-agbajikwa!
  
  Ọbụna anụ ọhịa, onye ara ara,
  Ọ na-adọka ma na-emebi mpaghara!
  Anya gị bụ nrọ, dị ka abalị.
  Nkwekọrịta, udo, paradaịs!
  
  Kwe ka okpomọkụ dị ọkụ na-ekpo ọkụ.
  Gbazekwa ọkụ na ice!
  Ekwenyere m na m meriri bọọlụ a,
  Jisie na-echere nwoke ahụ!
  
  Ihe ịga nke ọma na-abịara ndị na-eto eto
  A na-ajụ egwu ahụ ozugbo,
  Na nwa-ab͕ọghọ ahu na nrọ nke elu-igwe di ọcha;
  A na-asọpụrụ eze nwanyị!
  
  Ya mere, ka anyị ghara ichefu ịhụ n'anya,
  Anaghị m anwa anwa ịrara ụwa anyị mgba okpuru!
  Na ndụ na ihe ịga nke ọma bụ eriri,
  Mara ka ị ghara ịkwụsị onye ọjọọ ahụ!
  
  Anyị ga-eguzo n'ala anyị Elfograd ,
  Ka Elfamm bụrụ ebube!
  Site na nzọụkwụ mmeri Zelingrad ,
  Elven ike na-abịa!
  
  Berlin, Paris ma ọ bụ New York,
  Ọkọlọtọ anyị na-emeri ebe niile!
  Onye ndu Ftalin mụnyere ọwa anyị.
  Ka onye iro na-asọ oyi laa n'iyi!
  Otu a ka ụmụ okorobịa ndị ahụ ji na-abụ abụ na-atọ ụtọ.
  Na ịma mma adịghị atụ egwu ọbụna site n'eziokwu na orcs na-ere ọkụ n'ikiri ụkwụ ha. Ihe mgbu, n'ezie, dị ukwuu, ụmụ agbọghọ na-achị ọchị ma na-achị ọchị. Na ihu ndị mara mma dị ebube ma maa mma. Kedu ihe ị nwere ike ikwu gbasara ịma mma dị otú ahụ? Ha dị nnọọ ọmarịcha na ibu.
  Ma ọ bụrụ na ha amalite ịbụ abụ, mgbe ahụ ọ dịghị ọbụna anụ ọhịa bea guzo nso. Ndị dike a dị ịtụnanya. Ha nwere naanị agwa ujo. Ikike ịmepụta ihe dị ịtụnanya ma na-egbuke egbuke.
  Na n'ezie, na-acha uhie uhie nipples nke ara na-eziga àmụmà na-ebibi ihe na igbu ọchụ.
  Na mgbe ihe a kụrụ, mkpokọta na mbibi, mmetụta na-emebi emebi na-eme.
  Na ụmụ agbọghọ ndị dị otú ahụ nwere ike ime ihe niile na oke ume na ike. Na ike ha na-eto eto mgbe niile.
  Na ha na-eme nke a n'ezie site n'enyemaka nke ruby nipples.
  Na orcs na-agbalịkarị ighe ụkwụ ha efu. Na nke a bụ n'ezie ike ike ike credo. Obi ọjọọ nke bea Putin bụ ilu; edeghị ha iwu. Ọ bụghị ihe ijuanya na ụwa dum na-akọcha Fuhrer nkwọcha. Nke bụ nnọọ mma.
  Ma umu-ab͕ọghọ nāb͕a kwa egwu;
  Ayi apughi ighota ibu nke Onye-nwe-ayi,
  Kedu ihe ọ pụtara ikpo ọkụ n'ụwa n'ọbụ aka gị?
  Chineke ebere - nne obi oma,
  Ọ bụrụ na Ọ nọnyere gị, anụ ọhịa agaghị emetụ gị aka!
  
  Na mbara igwe na-adịghị agwụ agwụ, e nwere ụzọ ụzarị ọkụ.
  Anyanwụ na-awa, na-ekesa ìhè n'ụba!
  Anyị tụgharịrị olu anyị maka Motherland,
  E meriri Wehrmacht na May dị nro!
  
  Ifufe nke uba, ntisa nke akara aka,
  Ha fesa anyị ọbara viscous...
  Ị hụ, ụmụ gị na-ata ahụhụ,
  Elfiya anyị dị nsọ, obiọma!
  
  Adọwara adọwa, na-ebuli elu tonadoes projectile
  Anụ ahụ na-agba ọkụ, na agha na-egbu egbu!
  Ndị otu ahụ chọrọ ịlụ ọgụ n'ike,
  Ka ha ghara imebi anyị niile iche!
  
  Onye ọ bụla n'ime anyị bụ onye agha Elfie,
  Efere na okpu agha, okpu agha - grenades!
  Sun-Ebube Tsar - anyị nọ n'isi,
  Ọnụ anyị na-eme ememe parades na a song!
  
  Ndị agha mgbe ụfọdụ na-awakpo Elf n'ìgwè.
  Nnukwu ndị agha na-abanye n'agha ahụ.
  Orkmaht chịrị mma n'obi.
  Mana enwetara ntaramahụhụ na Mee!
  
  ọzara ọcha na-acha uhie uhie,
  Dị ka agha chess na sel.
  Onye ọ bụla n'ime anyị bụ nnukwu dike,
  Chineke na-agba gị ume ka ị na-ekpe ekpere!
  
  Mmiri mmiri ozuzo na-agbakwunye ikuku ọhụrụ.
  Ha dị ka mmiri velvet.
  Ala nna nyere ụmụ mgbei ụlọ.
  Ị nwere ike iji ya tụọ kilomita na-enweghị onye ndu!
  
  Frym ga-abụ nke anyị, emerald overboard,
  Azụ ahụ na-agba mmiri n'ala dum dị ka ọla edo.
  Ị nwere ike ibi nke ọma n'elu ugwu,
  Ọ bụrụ na obi hillock a dị na Elfia!
  Ụmụ agbọghọ, kwa, ọ bụrụ na ha na-abụ abụ, mgbe ahụ ihe niile ga-adị nnọọ mma na jụụ. Ha nwekwara ike na-ebibi ihe nke ukwuu.
  Ha anaghịkwa atụ egwu ụkwụ ha tọgbọ chakoo. Ka anyị kwuo na ndị dike mara mma na ibu.
  Na ọnụ ara na-acha uhie uhie nke ara ụmụ agbọghọ mara mma. Ma eleghị anya, ị gaghị ahụ ndị ka mma. Ha nwere ike ime ihe ndị dị otú ahụ na ha enweghị ike ikwu n'akụkọ ifo ma ọ bụ jiri mkpịsị akwụkwọ kọwaa ya. Ha nwere ọgụgụ isi zuru oke.
  Ndị a bụ ezigbo ụmụ agbọghọ.
  Ma umu-okorọbia ahu adigh-ike, kama ha siri ike. Ha na-abụkwa abụ nke ọma. Na egwu ụmụ nwoke na-ada nnọọ mma.
  Ire ọku gbagoro n'elu;
  Nke a ọ́ bụghị ihe ị rọrọ nrọ banyere ya mgbe ị bụ nwata?
  Anyị nwetara onyinye sitere n'aka Chineke,
  N'ihi na Mars bụ ezigbo maka anyị!
  
  Ezenwanyị nke igwe ga-enyere anyị aka,
  Na oge ochie, ikike dị nsọ.
  Ihu dị nsọ ga-akwado ịnara akara ngosi,
  Domes ọla edo gị Elfqua !
  
  Ee, oge dị iche ugbu a
  Ma kwere na Motherland agaghị anabata ihere!
  Maka otuto nke nne anyi Elf,
  Anyị ga-ekwupụta ikpe na Orkishism!
  
  Na ogwe aka mucular gị,
  N'iwe gbajie azụ nke orcs!
  E kwuwerị, ezigbo enyi Ftali nọnyeere anyị ,
  Nke a pụtara na Orkh ga-aga naanị nri ehihie!
  
  Ndị agha ahụ gbakọtara n'aka ,
  Anyị anaghị atụ egwu snow!
  Ọdịda jọrọ njọ na-echere onye iro.
  Na anyị ga-eji a bayonet maapu site na onye iro!
  
  Ọbara dị na veins anyị sie ike nke ukwuu.
  Enweghị okwu ka njọ maka onye agha - ndọkpụ n'agha!
  Ndị Russia na-alụ ọgụ siri ike, nke ọma,
  Dị ka hama ka obi na-akụ na delta nke veins!
  
  Cheta iwe iwe nke ndị isi Putin,
  Onye na-alụ ọgụ nke ala nna, nnukwu nnukwu!
  Nkwụghachi ụgwọ nke Russian Nemesis ga-emeri,
  Fuhrer dara n'iwe, onye ọchịchị aka ike!
  
  Nnweta ọjọọ ga-abịara gị.
  Ọkụkụ nke iwe ọkụ nke eluigwe!
  Ndi meriri emeri kpochapuru ahuhu nile;
  Mepụta palette nke ọmarịcha ọmarịcha!
  
  Mụọ nke ala nna adọpụwo n"ụlọ mkpọrọ,
  Ọ ga-esetịa ahịrị nke oke oke ọbara!
  Anyị na-achọ naanị mgbaghara maka iru újú,
  Ndị otu anyị bụ monolith kachasị ike!
  
  Onye-nwe-ayi gēwe iwe, gosi kwa,
  Ị bụ ụmụ m, ị chọghị uwe mwụda!
  Mee obodo na paradaịs n'onwe gị,
  Mkpa a kpagburu onwe ya ga-apụ n'anya!
  Ụmụ agbọghọ ndị agha elf nọgidere na-ebuso ndị iro ọgụ siri ike na ndị isi ike. Ha gara n'ihu na-etipịa anụ ọhịa Putin. Ndị dike ahụ were oke iwe were lụọ ọgụ.
  + Ha jikwa mkpịsị ụkwụ efu ha tụnye onyinye ọnwụ n"ike dị ukwuu na-egbu egbu. Nke gosipụtara ọkwa kachasị elu nke mbibi na ọnwụ.
  Ndị dike ahụ mere ụdị ihe niile. Ha nwekwara, ka anyị kwuo, nwere oke obi ike na ọgụ. Ike ike nke ndị mara mma na-apụ na chaatị ahụ.
  Na mkpịsị ụkwụ ha kwụ ọtọ ka ha malitere ịtụba agịga nsi nke ọnwụ na mbibi. Ma ọnụ ara ara na-acha uhie uhie mgbe ụfọdụ na-enye mmetụta a na-atụghị anya ya mgbe etinyere ya.
  Ma ọ bụrụ na ụmụ agbọghọ ahụ ewere ya, ha ga-abanye na nsogbu n'ezie. Ụmụ agbọghọ mara mma ga-ewere ya ma pịa na pedals nke ndị na-agba ọsọ na-eji ikiri ụkwụ ha.
  Gịnịkwa ka ha na-emeghị?
  Na ha ihe niile dị mfe iku ume na jụụ. Ha dị nnọọ ebube, na n'ozuzu oke.
  Ụmụ agbọghọ ahụ were ya bụrụ abụ:
  Ọkụkụ, Ọkụkụ, Ọkụkụ ,
  Obere booger nwere obere ụkwụ , obere ahụhụ!
  Ha gāchì kwa ọzọ, nāchi iru-ha. Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ebe a - klas kachasị, ka anyị kwuo.
  Ma ọ bụghị egwu ma ọ bụrụ na agbaji ụkwụ nwa agbọghọ na akwa akwa. Ha agaghị enwe mmeri na nke a. Ka anyị kwuo na ụmụ agbọghọ ahụ na-egbuke egbuke. Ha nwere ike ime ihe ike nke ugwu mgbawa.
  Na mgbawa nke ire ọkụ na ọkụ. Ndị dike nke klas kachasị elu.
  Ha nwekwara ike were ya na-ebigbọ.
  Ma mgbe ahụ, ha ga-eji ikiri ụkwụ ha tụba bọmbụ ma dọkasịa ọtụtụ anụ ọhịa bea Putin. Nke ahụ dịkwa mma.
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-eji oké iwe eme ihe. Ya mere, otu n'ime ha na-ejide ụlọ oriri na ọṅụṅụ na-ebipụ isi nke orcs. Ha na-ada na-atụgharị dị ka skittles.
  Ụmụ agbọghọ elf were were tinye mkpịsị ụkwụ ha efu n'ọnụ ha. Na otú ha ga-esi were ya na-afụ ya.
  E nwere ụda na-akụda ntị. Mgbawa ahụ kụdara nkịrị ndị ahụ ma tụfuo onwe ha ozugbo.
  Ọtụtụ puku ụgbala dara, na-amapu isi anụ ọhịa bea Putin ma na-akpụ ha.
  Ndị dike ahụ wee bụrụ naanị ọmarịcha ọmarịcha.
  Na ka ha na-eti mkpu ma na-eti mkpu.
  Ma umu-okorobia nēwere kwa obi-utọ tie egwú;
  Ọ dịghị ihe dị eziokwu karịa mkpụrụ ego
  Ọ na-enwu n'ezie na-enweghị ụgha!
  N'ezie, doubloon bụ onye na-achị ụwa.
  Nkwado ya bụ mma agha na ọta siri ike!
  
  Chi ndị ọgọ mmụọ zoro n"ime ya;
  Dị ka anyanwụ, ihu ọla edo na-egbuke egbuke...
  Ọ bụ ezie na a ka nwere ndị ohi parasitic.
  Ndị malitere ịzụ mkpụrụ obi ha!
  
  Mkpụrụ ego ahụ bụ arụsị na onyeisi ndị mmụọ ozi,
  Ọ bụ ya bụ onye nzọpụta, na-ebibi ihe niile.
  Na-enweghị ọla edo, nchara damask onye goro ego na-ata ahụhụ.
  Enweghị ego, ịga nke ọma n'agha agaghị abịa!
  
  Mana kedu ihe ị chọrọ onye obi,
  Achọrọ m ịzụta gị anwụghị anwụ...
  Iji anyaukwu meghee ụzọ nke obi ụtọ.
  Iji kpaa eri nke narị afọ nke ndụ!
  
  Mana onye doubloon nwere ike nweta nke ahụ?
  okirikiri ọla edo nwere ike ịrọ nrọ?
  Ka agadi nwoke na-akpụ akpụ ghara iji ekele bịa.
  O tinyeghịkwa stampụ n"egedege ihu ya n"ebe a na-edebe ozu!
  
  N'agbanyeghị na ịchọrọ nnukwu obi ụtọ maka otu mkpụrụ ego,
  Ka anyị wee nwee ike ime mmehie ka anyị nwere ike!
  Ma mmadụ enweghị ike imeri agụụ mmekọahụ.
  Ụmụ agbọghọ dị ka millet ka ọkpa!
  
  Ọ chọrọ ịba ụba n'afọ,
  Owuwe ihe ubi pheasants na painiapulu.
  Ọ bụ ezie na ị nweghị ike iri nri ruo mgbe ị nwụrụ,
  Ọbụna ma ọ bụrụ na ị dị oke mma na ego!
  
  Na igbe ozu na-akwụkwa nnukwu ọnụ,
  N'ihi na enwere ohere maka ndị eze na ya!
  E kwuwerị, mmụọ ozi ahụ ga-adọta efu na ụdị ahụ,
  Ihe na-akụ ọkpọ n'egedege ihu na mkpisi n'ụbụrụ!
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị dị nnọọ mma. Na ụmụ nwoke mara mma. Na elves nke ma nwoke ma nwanyị bụ nnọọ hyper . Ha nwere ike ime ihe ọ bụla. Ma karịsịa mgbe ha na-ebute ara na-acha uhie uhie n'ime agha.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ndị dị nnọọ mma. + Ha ga-ewerekwa ya, were mkpịsị ụkwụ ha efu tụfuo onyinye mbibi. Na ihe antimatter ga-efega na orcs. Ha na-egbukwa anụ ọhịa bea Putin. Ihe ụmụ agbọghọ na-eme bụ nnọọ ihe magburu onwe ya na hyper .
  Ha na-eme ihe na-enweghị onye ga-emeli. Ugbu a, ọ bụrụ na ha gbasasịrị, ọ dịghị onye ga-eguzo.
  Na ndị dike, m ga-asị, dị nnọọ mma na ụkwụ efu na n'ozuzu ibu.
  Na ọnụ ara ha na-acha uhie uhie ka poppies. Iju ụmụ nwanyị - nnọọ ibu.
  Ha na-atụpụkwa pulsars na-egbu ọchụ n'ọnụ ọnụ ha na-acha ruby ma na-agbapụ anụ ọhịa Putin.
  Nke a dị ezigbo mma.
  Ma ebe a ndị ntorobịa elf na-abụ abụ n"oke ịnụ ọkụ n"obi na n"ọṅụ;
  Ọ bụ mgbe ahụ ka opi Jehova
  Ọ ga-eduga anyị n'ime mwakpo obi ike!
  Ụwa dị n'okpuru ga-ala n'iyi n'ime abis;
  Mara na ice siri ike ga-agbaze!
  
  Lụrụ ọgụ maka ala nna
  Ha lụrụ ọgụ ka ọkpa!
  Asara Orkmacht na May,
  Anyị nwere ike pụọ na ihe niile!
  
  Onye kwara ákwá n'ohu ara ara,
  Tijie agbụ, onye agha, ngwa ngwa!
  Ị ga-anọ n'alaeze dị nsọ;
  Site n'iyi ọbara!
  
  A sị ka e kwuwe, anyị bụ ndị agha dị otú ahụ.
  Ị gaghị ahụ ihe ọ bụla jụrụ oyi n'ụwa!
  Ebe a na-atụba bọmbụ,
  Site n'ike na-agaghị ekpochi ha!
  
  Ọkụkụ nke tank Tiger gbajiri.
  Ndị agha ahụ wee gbaa ọdụ Panther ọkụ!
  Shei ahụ kpasuru ọkụ ahụ nke ukwuu.
  Anyị na-ahapụkwa ọnwụ ka ọ laa!
  
  A sị ka e kwuwe, ala nna bụ ifuru n"ubi,
  O nwere mma Elfia, maara ihe karịa ihe niile!
  Na ụmụaka na-achị ọchị na obi ụtọ dị oke egwu,
  Nightingale malitere iti mkpu!
  
  Ndị ntorobịa n'ụwa anyị dị mma,
  O nwekwara isi awọ...
  Ka ọ nwee obi ụtọ, nweere onwe ya,
  Obodo anyị na-egbuke egbuke!
  
  N'ime ya e nwere ugwu ice, iyi nke waterfalls -
  Ọla-edo nke ọzara, emerald nke osimiri.
  Anyị ga-alụ ọgụ siri ike maka ala nna,
  Kwe ka ndị na-agba ọsọ gaa Hedis!
  
  Ọ dịghị ihe dị ụtọ karịa Motherland,
  Ọ bụrụgodị na ọ na-esiri ụmụnna ike ịdị ndụ!
  Anya Svarog bịara na-eyi egwu karị.
  Onye dinta na-eche na ọ bụ egwuregwu!
  
  Anyị ga-akwụsị Putin onye aghụghọ,
  Ma anyị ga-ezite ihe junk nke orcs ka ewepụ ya!
  E kwuwerị, maka anyị, kwere m, isi okwu bụ -
  Ka Sọdọm ghara ịbịarute Elf!
  Ndị na-alụ ọgụ na ndị na-eme ihe ike na-abụ abụ nke ọma. Ha gosipụtara ọkwa dị elu nke ukwuu.
  Ha gbagburu, gbuo anụ ọhịa Putin nke ọma. Ndị a bụ n'ezie, ka anyị kwuo, ndị agha. Ụmụ agbọghọ ebe a mara mma nke ukwuu.
  Ọnụ ara ha na-acha uhie uhie na ọmarịcha.
  Ndị na-eto eto na-enwe mmasị n'ezie ịracha ara ara ndị a ma ọ dị oke mma ma dị mma.
  Na ụmụ agbọghọ na-enwe nnọọ sexy. Na ụkwụ ha mara mma, nwere ezigbo ụtọ na mkpịsị ụkwụ na-adọrọ adọrọ. Nke ha ji atụfu onyinye igbu ọchụ nke ikpochapụ. Nke dị oke mma ma dị mma.
  Ya mere, ọ bụrụ na ụmụ agbọghọ ahụ na-agbada ahịa, ihe niile ga-adị mma nke ukwuu.
  Ma ugbu a igbu ọchụ àmụmà bolts ofufe si na-acha uhie uhie nipples nke mma. Ha na-akụkwa ọkpọ n'ọgbọ.
  Ndị a bụ, ka anyị kwuo, ụmụ agbọghọ na-eme ihe ike na ndị pụrụ iche. Ka anyị tinye ya n'ụzọ dị otú a, ha na-eme ihe na-agaghị ekwe omume ịkọ n'akụkọ ifo ma ọ bụ ọbụna jiri mkpịsị akwụkwọ kọwaa ya. Ndị a bụ ndị dike n'ezie.
  Ma ha nwere ikiri ụkwụ efu, ha na-atụba ihe igbu ọchụ mara mma dị otú ahụ. Ha na-adọwakwa anụ ọhịa bea Putin.
  Ụmụ agbọghọ ndị a dị oke ebube na n'ozuzu ị nwere ike ikwu ozugbo na ha dị oke mma na ha ga-ekowe orcs na bitch.
  Na ndị di na nwunye nke elves n'ịhụnanya na-abụ abụ na-atọ ụtọ;
  Oh, ụwa a dị mwute,
  Naanị oke osimiri nke anya mmiri - oke osimiri ...
  Ebee ka okporo ụzọ astral nke etiti ehihie dị,
  Ndị nwụrụ anwụ kwara ákwá rọrọ nrọ ịgaru Iden!
  
  O nwere ice nke obi nke crusts jụrụ oyi,
  Na ọkụ na-ere ọkụ nke agụụ mmekọahụ.
  lee ka o si bụrụ onye obi jọrọ njọ, nke bụ nwata n'anụ ahụ,
  Nightingale dị mwute na-egwuri egwu na iru újú!
  
  Dị ka imi nke osisi osisi, mmụọ nke usoro,
  Na ire nke ili site na nchegbu.
  Ma anyị nwere ike ma ọ bụrụ na anyị dị n'otu
  Wepụ ndị mmadụ n'ọgba aghara!
  
  Wepụ uche nke eluigwe na ala,
  Ikpochapụ ọbụbụ ọnụ bụ akara dị egwu..
  Anyị enweghị ike idi ahụhụ niile.
  Ka Ekwensu ghọọ ájá!
  
  Ụwa ga-atụpụ agbụ ya ngwa ngwa,
  Agbanyeghị, ọ gaghị ahapụ orbit.
  Na-emeso ibe unu ihe n"eziokwu
  Mgbe ahụ, bilienụ ndị mmadụ!
  
  Ị nwere ike ibili n'atụghị egwu,
  Atụla ndị ọzọ...
  Ka onye bastard ghara iji abụba gwuo mmiri.
  Ka nne anyị ghara ịka nká!
  
  Anyị ga-aṅụ ntakịrị maka nke ahụ,
  Mmanya na-atọ ụtọ karịa mmanụ aṅụ!
  Kwe ka nsogbu ndị ahụ dị na ikwere,
  Ma oge awa nke ngụkọ abịabeghị!
  
  Mgbe ahụ, anyị ga-ewu paradaịs nke eluigwe,
  Ụmụntakịrị niile ga-anụ ụtọ ruo mgbe ebighị ebi.
  Anyị na-efe efe dị ka akụ na-efe n'elu igwe.
  Nrọ na-egbuke egbuke emezu!
  Ụmụ agbọghọ ebe a tụgharịrị dị ịtụnanya - dị nnọọ mma. Na ha nwere ike, na-enweghị ajọ mbunobi na-enweghị isi, were na-enwe mmasị pụrụ iche were na rachaa ihe buru ibu ma na-egbuke egbuke.
  Ya mere, ndị dike na-atụba peas nke mbibi na mkpịsị ụkwụ efu ha.
  Ha na-ejikwa ike igbu mmadụ tụpụ onyinye mbibi. Mma dị ịtụnanya.
  Nwa-ab͕ọghọ ahu we nara ara-ya n'apata-ọnu-ya na-acha uhie uhie, were pulsars tie ha. O we sure ndi-agha Orc n'ọku. Ihe a niile wee bụrụ ọgụ dị oke egwu na mbibi.
  Ma ugbu a, ụmụ agbọghọ elf ka ga-esi n'afọ Venus kpọpụta gị ma jiri magoplasm tie gị ihe. Ha ga-egosikwa ụgbọ elu ha dị ịtụnanya.
  Ndị a bụ ọmarịcha ọmarịcha, ka anyị kwuo.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ na oke mmetụta ha dị oke elu.
  Na ha nwere ike ime ihe ọ bụla n'ezie.
  Na ise elves ozugbo rụrụ a Usoro na igwe igwe mma agha. Ha we b͕upu isi ndi-ara ara nēfe n'ebe ha nọ.
  hyper class .
  Anyị maara ebube anwụghị anwụ n'agha,
  Agha nke ndị agha elf bụ ebube ruo ọtụtụ narị afọ!
  ịdị ukwuu nke ọtụtụ, gụọ ọgbọ;
  Nye anyị ndị dike ebube anwụghị anwụ!
  
  N'amaghị egwu, were obi ike lụọ ọgụ.
  Ka mma agha nyere anyị aka na nnukwu ihe ọ rụpụtara.
  Maka otuto nke ịdị ukwuu nke ụmụ amaala nwere obi ike.
  Ka anyị gosi ịnụ ọkụ n"obi n"agha ndị kpụ ọkụ n"ọnụ!
  
  A sị ka e kwuwe, anyị bụ ndị dike nke ụwa nke ike dị ebube;
  Imeri onye iro - ọ dịghị ihe ọzọ dị mkpa!
  Ka anyị nweta ịdị ukwuu nke mpako nke ebube,
  Maka nzube a, m ga-emepụta amaokwu na-awụ akpata oyi!
  
  Anyị na-akwọ ụgbọ mmiri na-enweghị obi abụọ ọ bụla.
  Onye pirate na oké ifufe, ajọ ifufe abụghị ihe mgbochi!
  Ftalin na Elfin ga-eduga n'agha ,
  Anyị ga-akwafu ọbara n'azụ ya dị ka nrụgide nke mmiri iyi!
  
  Ncheta ga-anọgide n'ime obi ndị nwere obi ike;
  E meriri onye iro - nke ahụ bụ ụgwọ ọrụ niile!
  Ka e nwee ọtụtụ ndị dị obere n'ọchịchị.
  N'agbanyeghị nke ahụ, anyị ga-agarịrị na ebumnuche nke uche!
  
  Mma, ga-enye gị ịhụnanya nke ukwuu
  Na echi onye ogbugbu na-echere ihe mkpuchi!
  Ma ị gaghị emefu ndụ gị n'efu,
  Jikwaa inweta ọkwa n'eluigwe!
  
  Ụwa bụ mgba, nwa okorobịa ọ bụla maara
  Ijikọ ndụ gị na filibuster dị ize ndụ,
  Ụjọ na-atụba dice ahụ nke ọma,
  Ma echere m na ọ ga-adị mma n'ikpeazụ!
  
  Anyị nwere ike ịchọta obi ụtọ anyị ụmụ nwoke,
  Nweta ma akụ na ụba na ọṅụ nke ndụ!
  Kwere m, ndị Orkshists ga-enweta ntaramahụhụ.
  Tụkwasa anyị obi na anyị ga-ebi na ọchịchị Kọmunist!
  Otu a ka ụmụ agbọghọ mara mma na ndị pụrụ iche si bụrụ abụ dị ka super na hyper .
  Ha nwere ike ime ihe dị oke mma, ka anyị kwuo.
  Na ọbụna ma ọ bụrụ na a na-akụ ụkwụ ụkwụ ụmụ agbọghọ ahụ na ọkụ ọkụ, na-ere ọkụ ikiri ụkwụ ha, mgbe ahụ ọbụna mgbe ahụ ndị mara mma na-enwe obi ụtọ zuru oke na ike ike. Nke a bụ ihe ekwesịrị ịmara banyere ndị dike a magburu onwe ya.
  Ha na-eji égbè na-agba agba ma na-egbutu ihe ndị a na-eme n'ọgbọ na-agbalị ịga n'ihu, bụ́ ndị na-eji ozu wụsa ebe ahụ n'ụzọ nkịtị.
  Nke a bụ n'ezie mgbawa ọbara. Na ole igbu ọchụ na-eme n'ụwa.
  Na ụmụ agbọghọ na-anọgide na-ebibi Putin anụ ọhịa bea. Ụmụ agbọghọ ndị a aghọwo nnọọ ọmarịcha.
  Na otú ha ga-esi were ya na-ebigbọ. Ọ dịkwa ha ka ha nwere nnukwu orgasms ibe ha.
  Ụmụ agbọghọ ndị a nwere ike ime ihe ọ bụla n'ezie. Ka anyị kwuokwa na ha na-akpa ike na ndị pụrụ iche.
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-abụkwa abụ ọzọ;
  Nnukwu mbara oke osimiri, oke osimiri -
  Anyị na-akọ ha n'okpuru ọkọlọtọ tricolor!
  Ndị agha ahụ meriri ugwu ndị dị elu.
  Ugo na-ebigbọ na mmeri!
  
  Ụwa ghọtara ndị dike elf.
  Anyị ji mma agha na bayonet tie ndị iro!
  Anyị nwere ike tufuo yoke nke Orkishism site na ọkara ụwa,
  Anyị ji mmeri mechaa njem anyị na Orklin!
  
  Ndị orc ahụ rutere n'ụgbọ mmiri ndị na-akpachi anya,
  Ha na-eyi egwu ibibi elves niile nke ubi ọkụ!
  Ma ha na-akpachapụ anya nke ukwuu,
  Ka ụmụ anyị nwee ike ibi ndụ obi ụtọ na-enweghị yoke!
  
  Anyị bụ ụmụ nke ala nna, nke dị elu karịa onye ọ bụla ọzọ n'ụwa.
  A mụrụ anyị, jiri ụkwụ efu na-agwakọta calico!
  Onye puru ime ihe nile riọrọ ayi aririọ n'agha;
  Na Chineke wetara May ka o ntoju na ọṅụ!
  
  Ọ dighi òkè nke onye-agha, ọ dighi kwa obi di elu ;
  Gịnị na-enye nrọ na ịlọ ụwa!
  Meghee ọnụ ụzọ dị ebube nke anwụghị anwụ.
  Ma ọ bụrụ na ị na-anọdụ ala na nzuzo, nọrọ jụụ !
  
  E nwere anụ ọhịa wolf na atụrụ, ma unu bụ ndị ọzụzụ atụrụ nke eluigwe na ala.
  Ọ bụkwa òkè gị iji bufee usoro ọmụmụ!
  Iji nọgide na-azụ ahịa ruo ọgwụgwụ nke okike,
  Ka ọkụ ebighị ebi n"ime obi ịhụnanya ghara ịnyụ!
  
  Onye ma ebe mgbọ onye iro ga-akwụsị onye agha,
  Ma, n"agha, ọnwụ dị mma karịa ọrịa rere ure!
  Ọ bụrụkwa na ọ nwụọ, enyi gị ga-egwepịa onye iro ahụ.
  Ọ gaghị atachi obi, n'ihi na a na-adọta ụmụ agbọghọ ndị na-agba ụkwụ efu n'agha!
  
  Oke elves nke ìhè, agha na ọkụ mgbe agha gasịrị,
  Maka ndị chọrọ ịga ezumike, ọ nweghị ebe maka ha, mara na paradaịs!
  Ya mere, the hellish Orc batara na Setan na-agba izu;
  Na-eyi egwu: M ga-eweda atom wee tipịasịa akụ mmiri igwe!
  
  Ma a ga-enwekwa nchebe megide ngwa agha,
  Na bọmbụ nuklia enweghị ike ibibi Elfskva ...
  Anyị nwere ike iji tankị nweta nje,
  Na egwu na-agwụ ike banyere ndị dara ada na-ewute gị!
  
  Ịre otu penny abụghị òkè elf,
  A sị ka e kwuwe, onye ọ bụla n'ime anyị bụ nnukwu dike!
  Ekwetala na Chineke etinyelarị anyị n'ọrụ,
  N'ezie, gị onwe gị na-eti mkpu, kpebie otú ọ dị mma!
  
  Enwere ọdịda, enwere mmeri,
  O mere dị ka oke ọhịa si na anụ ọhịa wolf dị egwu laghachi azụ!
  Ma ọ bụrụ na agha ahụ amalite, anyị ga-adị ọzọ,
  Tipịara ndị agha anụ ọhịa obi ọjọọ nke hellish rhythm!
  
  Ọ bụghị maka agha, anyị kwenyere na m na-amalite egwuregwu,
  Anyị enweghị ọkpụkpọ ọzọ karịa ịbụ ezigbo enyi!
  Anyị bụ ụmụnna, ọ bụghị Ebel na Ken.
  Maka anyị, nnụnụ bụ abụ, ọ bụghị egwuregwu abụba!
  . ISI NKE 27.
  Ka anyị kwuo na ụmụ agbọghọ ahụ dị oke mma. Ha ga-elikwa anụ ọhịa Putin niile a tara ahụhụ n'ala.
  Ndị dike ahụ na-eji mkpịsị ụkwụ efu ha atụpụ onyinye mbibi nke ukwuu.
  Ha na-adọkasịkwa orcs. Ndị a bụ n'ezie ụmụ agbọghọ na-akpa ike na sexy.
  Ha nwere ike ime ihe ndị ahụ nke na ihe ha na-eme bụ akụkọ ifo n'ezie.
  Mma dị ịtụnanya. Ha nwere ike ime ihe ndị dị oke egwu na oke.
  Ndị dike ahụ ga-eji nnukwu ike na mbibi napụ ya n'ọnụ ọnụ ọnụ ha na-acha uhie uhie.
  Ụmụ agbọghọ ndị a mara mma ma dị mma, dị nnọọ mma. Ma ha nwere ike eluigwe pụrụ iche.
  Ụmụ agbọghọ ahụ ga-ewerekwa ya dị ka masịrị ha, ha ga-akụkwa orcs, bụ ndị buru ibu na ndị na-eme ihe ike, na-agba ọsọ.
  Na ọkụ si n'ọnụ ọnụ na-acha uhie uhie nke ara.
  Na ikiri ụkwụ efu ha na-atụba peas nke ọnwụ na ọnwụ na ike igbu ọchụ na pụrụ iche.
  Ụmụ agbọghọ ndị a bụ naanị klas, nke na-egosi ọkwa dị elu na hyper .
  Ma ọ bụrụ na elves amalite ịbụ abụ, mgbe ahụ ihe niile na-eme n'ụzọ na-emebi emebi ma dị jụụ.
  Ọbụna anwansi chọrọ mma agha dị nkọ nke nwere akụ.
  Kwafuo ọbara ọzọ n'imegide akara aka!
  Jidesie sayensị - mgbe ahụ ụwa ga-abụ nke gị,
  Na agbụrụ dum n'ụwa ga-ada n'ikpere ya!
  
  Ndị na-agba afa na-akpụ ite na ite dị ọcha.
  Ndị dibịa afa na-akwado ụgwọ pulsar...
  Mana anyị bụ ndị elves, yabụ mara ụmụ Svarog,
  Ụmụ agbọghọ anyị ga-anwale uwe trophy!
  
  Onye iro agaghị enyere gị aka, ọchịchọ a,
  Ị gaghị enwe ike idobe ike anyị na nlele ...
  Ndị elven anyị dị n'otu dị ka monolith,
  Anyị ga-enwe ike inye ndị niile shaggy horde agha!
  
  Genghis Khan welitere mma agha ya megide ala nna,
  Ọ gbalịrị ịkwanye ndị agha na Kyiv.
  Ma ha jisiri ike gbuchapụ ya na akụ .
  Ihe nkwata niile dị mma eweghachila igbe ozu ha!
  
  Khan Batu - ọ chọrọ iji Moscow na-enweghị agha,
  Mana ntigbu nke saber elves wedara oke iwe...
  Nke a bụ ihe m ka na-aghọtaghị, bros,
  Ugboro ole n'azụ anyị na-aghọ aghụghọ!
  
  Eze Poland ebidola mkpọsa aghụghọ,
  Ndị boyar ngwa ngwa meghere ya ọnụ ụzọ ámá!
  Ma ha amaghị na Pozharsky ga-abịa ngwa ngwa.
  Ọ ga-achụpụ ha ọtụtụ kilomita na kilomita!
  
  Mba, Bonaparte dị jụụ nọ n'okpuru kpakpando na-ezighi ezi,
  I bu eze ukwu amuru!
  Agbanyeghị na enwere m ohere ijikwa Moscow,
  Ma ọchịchọ gị kwụsịrị ngwa ngwa!
  
  Putin chọkwara ime ndị ohu site na elves,
  Ma nwa ewu bibiri ya!
  A sị ka e kwuwe, onye ọrụ nchekwa a amaghị ugo uhie anyị.
  Anyị kekọtara nwata na-arịa ọrịa!
  
  Ma ugbua elu igwe nke elu-igwe na-echere anyi na mbara.
  Na-eme njem na Mars!
  Ndị na-emegide ndị nna - egwu nke Sọdọm na-echere,
  Anyị ga-ete imi ya na wax!
  Ọ bụ otú ahụ ka ụmụ agbọghọ si bụrụ abụ - nke kasị elu ka ghọrọ aerobatics. Ihe niile tụgharịrị mara mma na ike ike. Ma gbawaa na nnukwu ike.
  Ma ugbu a, ihe niile aghọwo otú incredibly cosmic na pụrụ iche.
  Ụmụ agbọghọ elf ji oke iwe na oke ọgụ lụọ ọgụ. Ha na-arụkwa usoro igwe ihe nke na-akụ isi ma na-atụgharị dị ka isi chiiz.
  Ndị dike nwanyị dị mma nke ukwuu ma na-egbu orcs.
  Ma ugbu a, site na ara na-acha uhie uhie nke ara, ụmụ agbọghọ ga-eweghachi ya ma gbaa ebubo igbu ọchụ nke pulsars na anụ ọhịa Putin. Nke a bụ ka ọ na-eme n'ụdị egbu egbu na ụzọ pụrụ iche.
  Na ụmụ agbọghọ, nke ekwesịrị ịmara, nwere ike ịhụ orc ọ bụla n'ụzọ nkịtị.
  Àmụ̀mà na-esikwa n"otubo agbawa, na-erekwa anụ bea Putin ka ọ bụrụ ntụ.
  Ha ji oké ịnụ ọkụ n"obi na-eme ya. Nke a bụ ụfọdụ ụmụ agbọghọ mara mma na ndị pụrụ iche. Na ụkwụ ha mara mma nke ukwuu, na ha mara oke mma.
  Na ha na-atụba peas nke ikpochapụ na ndị iro.
  Mma ndị ahụ na-ebute oke mbibi na ọnwụ.
  Ma n'otu oge ahụ ha na-abụ abụ nke mara mma na nke pụrụ iche;
  Pel nke chi okike,
  Obodo kacha mma na Eluigwe na Ala!
  M na-ele elves anya n'ijuanya,
  Ha dị ka pearl n'etiti ndị mmadụ!
  
  M na-atụgharị gị, Nna,
  E ji ịhụnanya na-enweghị ụwa bipụta!
  Ma ọ dị naanị otu ihe m ji anya mmiri chegharịa;
  Ihe m na-enweghị ike ijikọ na nrọ m!
  
  Echere m na agha nke oge a,
  Agha na-ekpo ọkụ na-esi n'ọkụ,
  Rịọ ala nna mgbaghara
  Welitekwa ọta maka aka nri!
  
  Oghere na-egbuke egbuke,
  Elfiya m hụrụ n'anya!
  Oke ọhịa, ubi, ndagwurugwu, ugwu,
  Deer rapara n'olulu mmiri!
  
  Ọbara awụfuola, na-egbuke egbuke n'ime igwe;
  Anwụrụ ọkụ na-ekpochapụ ọkụ.
  Ọ bụ ezie na ikpuru na-ejupụta na ọnya ahụ.
  Mana ukwe a na-abụ anyị bụ ndị na-amụ ihe!
  
  Igwu mmiri n'oké osimiri nke eluigwe
  Ọ bụ ezie na a naghị enye ụzọ iji tụọ!
  Ma anyị ga-anọ na ebube anwụghị anwụ,
  Mmanya na-enye anyị ụdị hops dị otú ahụ!
  
  Etela onye agha nke ụjọ na-atụ,
  Onye-nwe mere mmụọ nsọ nke Nneland!
  Anyị ga-eduga mba ahụ n'ọchịchịrị.
  Ọ nwere ọtụtụ ike anyanwụ!
  
  Bịa, oge nke ọma ga-abịa.
  Agha a ga-ejedebe na mmeri!
  Adịla ndụ site na ncheta naanị
  Abalị na-agafe, ọ bụ ezie na ọ bụ oji!
  
  Mgbe ahụ, ọchịchọ gị ga-emezu,
  Obodo ahụ tokwara eto dị ka ubi!
  Gị nwa agbọghọ ga-abụ nne ele dị gịrịgịrị;
  Na horde ga-agba ọsọ, na-eti mkpu!
  
  Ndị enyi nwụkwara - ọ dị mwute,
  Ma o doro anya na Jehova kpebiri otú ahụ!
  Kwere m, ọnwụ anaghị egbu egbu,
  Mmụọ adịghị anwụ anwụ, ọ bụ ezie na anụ ahụ́ na-anwụ anwụ!
  
  N'agbanyeghị na enweghị m ike ikwere ya,
  Mwute, cheta ndị niile na-esi ísì!
  Wedanu anu-ọhia di nime gi;
  Hichapụ efu efu!
  
  Laghachiri n'ájá mbụ,
  Ndị na-ebighị ndụ n'ezie!
  N'agbanyeghi na ezinulo bu ihe gbasara ego site na okike,
  Na-adọta ihe ọṅụṅụ si ike veins!
  
  Ka anyị nweta mmeri nke ala nna,
  Ọkụ nke eluigwe na-enwu!
  Okwukwe nke ọchịchị Kọmunist ga-ebili,
  Na lie mwute na mgbu!
  Ụmụ agbọghọ ahụ gara n"ihu na-alụ ọgụ n"oké iwe. Otu n'ime ha, otu elf nke nwere ntutu na-acha uhie uhie, were were mma agha ya were were igwe igwe na-egbu egbu nke nwere mma agha abụọ. O we gbupu isi nke orc.
  Nwatakịrị nwanyị ọzọ were mma agha boomerang tụnye ya na mkpịsị ụkwụ ya efu. O fefefe wee bepụ isi bea Putin. Ndị dike ahụ ji obi ike na nwayọ mee ya.
  Mgbe nke a gasịrị, ụmụ agbọghọ ahụ nara ya ma malite ịbụ abụ;
  Anyị bụ ụmụ agbọghọ na-apụnara mmadụ ihe
  Ọ na-amasịkwa anyị ịlụ ọgụ...
  Anyị ga-enweta mkpa n'oge adịghị anya,
  Maka orcs anyị si na akpa azu!
  Ha mara mma nke ukwuu ma na-abụ abụ nke ọma. Na abụ ha na-atọ ụtọ nke ukwuu ma dịkwa ebube. Ha na-ekupụkwa olu dị ụtọ nke ukwuu;
  The penny orc abanyela ụwa niile,
  Weebụ nke mmụọ mmụọ!
  Vampire na-aṅụ ihe ọṅụṅụ sitere na ndị mmadụ,
  Ọnụ wolf na-eju afọ!
  
  N'èzí ọ dị ka mmụọ ozi
  Emerald na-agba ọbara!
  Ejikwa égbè eluigwe, égbè eluigwe na-eti mkpu.
  Ọ ga-enye anyị otuto nye ndị agha anyị!
  
  N'ime nchara nke akwụkwọ ego a,
  Anụ uja anụ ọhịa!
  Ọ bụ ezie na ihu Svarog na-agba ọchịchịrị.
  Kwere na ya gabiga ike!
  
  Anyị ga-adọwa onye ọ bụla
  Ònye ga-etinye n'ihe ize ndụ ịbụ ụgbọ mmiri bufee ya!
  Chere, kwere ihe ịga nke ọma,
  Jide n'aka na ị gaghị adị oke mkparị n'okwu ahụ!
  
  Elfie ugo toro ogologo,
  Ọ na-etolite nku ya nke ukwuu!
  O nwetara ịdị ukwuu
  Na-etugharị orcs ka ọ bụrụ uzuzu na Mee!
  
  Na ndị na-ama jijiji na-akụ n'ihi egwu,
  Ha ghọtara na ike Elfia,
  Akpa ego ga-eme ihe
  Ee, ị chọghịdị!
  
  Anyị nwekwara egbe igwe,
  Na pomegranate niile na-adọka ụyọkọ!
  Lee onye agha na-agba ọsọ ibuso agha.
  Ihe mkpuchi ahụ fepụrụ n'ihu m!
  
  Were mma tie isi.
  Ka ụbụrụ gị gbakọọ!
  Mgbe ahụ ị ga-enweta eluigwe,
  Ntorobịa anyị ga-adị ebighi ebi!
  Nke a bụ otú ụmụ agbọghọ si bụrụ abụ, bụ ndị, n'eziokwu, bụ ndị dike kachasị elu n'ihe gbasara ọkwa ha.
  Ụmụ agbọghọ ndị dike n'ozuzu ha dị ebube ma dị jụụ karịa mgbe ọ bụla. Ha ga-ewere ya were mwepu igbu ọchụ na nke pụrụ iche wepụ ya n'ọnụ ọnụ ara na-acha uhie uhie nke ara gị ọzọ. Ụmụ agbọghọ ebe a bụ ihe ịtụnanya na n'ezie nwere oke mbara igwe nke ike pụtara ìhè.
  Ọkụ dị n'ime ha na ọnyá na-acha ọkụ sitere na ara ruby n'ara. Ndị a bụ ụdị ụmụ agbọghọ ndị elves na-enwe mmasị na ya.
  Ha ga-eji ire ha rachaa afọ Venus ma gosi ha akụkụ dị ịrịba ama.
  Na ikiri ụkwụ efu, nke na-acha odo odo, ga-atụba bọọlụ mbibi na ọnwụ.
  Na ọtụtụ orcs na-ebibi ma na-egbu. Ndị a bụ ụmụ agbọghọ klaasị n'ezie.
  Ọ bụrụkwa na ha ewerela ya, ha ga-amalite n'ezie abụ n'elu ngụgụ ha;
  Fuhrer bụ isi nkwọcha, na-esikwa ike,
  Achọrọ imeri ụwa niile ...
  Mana ike anyị, ike ụmụ nwanyị,
  Ha ga-enwe ike imeri orcs ọjọọ!
  N'otu oge ahụ, ndị na-eto eto elf na-abụ abụ na-agbapụ na orcs site na egbe igwe, na nke ọma;
  M na-awagharị n'ọhịa - daisies na-ama ifuru,
  Osisi na ugwu dị ka dome nke eluigwe!
  Ka anyị wulite nrọ site n'ọfụfụ
  Ka e wee kpọlite onye ọ bụla nwụrụ n"otu ntabi anya!
  
  Ka dị ka ọla edo domes nke ụka,
  Na epupụta na alaka ndị mara mma emerald!
  Ndị mmadụ matara ike nke Chukwu Ugo,
  Ka ndị mmegide niile nwụọ n"agha!
  
  Anyị bụ ndị nke ala nna na-eweta ìhè nye onye ọ bụla,
  Ụmụ agbọghọ mara mma, nwere ihu dị ka ọnwa!
  Ka anyị mepee akaụntụ maka ihe ndị dike ahụ rụzuru,
  Opekempe, onye na-adịghị ahụkebe na-agbapụ n'akụkụ nkuku!
  
  Anyị were Orkmbul , merie Orkizh ,
  Ha si na Orklins wee gagharịa na Fenya.
  Ndị zọdara ala na-anata naanị otu shish.
  Anyị bụ ụmụ nke onye obi ụtọ, dị nsọ Elf!
  
  Anyị ga-ewu ụzọ, okporo ụzọ, àkwà mmiri,
  Enwere obodo na Mars, obodo na Venus.
  E kwuwerị, ọchịchọ anyị, kwere m, dị mfe.
  Ma agha ọjọọ nwere ike ibibi ha!
  
  Maka udo, maka ala nna otu anyị,
  Ka anyị jisie ike nweta ọchị ọchị Fortune,
  Ndị Elven anyị dị n'otu n'ịgba mbọ,
  Na esemokwu na-ebute mfu na-aga n'ihu!
  
  Europe nwere onwe ya, ndị elves na-ekwu na ya,
  Ndị mmadụ na-abụ abụ, iyi na-asọpụta.
  Anyị nwere ike ichekwa ihe Svarog rụzuru,
  Ime ọtụtụ mpịakọta na-egbuke egbuke maka tebụl!
  Otú a ka ụmụ okorobịa si mara otú e si abụ abụ. Ị nwekwara ike ịlụ ọgụ na ọgụ dị egwu. Ma ha ji mwụli igbu mmadụ kụgbuo orc ndị a. Site kwa n'ọnụ ọnụ ara na-acha uhie uhie nke ara ara, àmụ̀mà nke ọnwụ kụkwara ha ọzọ.
  Nke a mara mma nke ukwuu. Ndị dike ahụ nwekwara ezé pel na-egbuke egbuke. Ndị dike dị otú ahụ, ka anyị kwuo, na-atọ ụtọ ma dị ebube.
  Ha na-eji mkpịsị ụkwụ nkịtị na-atụba peas nke mbibi. Nke a bụ ndị magburu onwe ya, ka anyị kwuo na ha zuru ohi.
  Ha nwere ike pụrụ iche na ngafe nke ọgụ ígwè. Ụmụ agbọghọ nwere kaadị trump dị otú ahụ na-eme ihe ike na pụrụ iche.
  Na site na ruby nipples nke obi ha na-egbu egbu dị ka webụ nke ududo ọkụ mmụọ.
  Ụmụ agbọghọ ndị a na-emebi ihe na enweghị ike ịdị jụụ. Ha ga-akpọrọkwa gị were ọkụ ọkụ tie gị ihe.
  Na ha ga-ewere ya na iferi ikiri ụkwụ tụbara peas na ndị iro na-adọwa ndị iro iche.
  Na uka nke anụ ọhịa bea Putin bibiri, na ozu dum bilitere, ihe niile wee bụrụ ihe na-egbu egbu.
  Ụmụ agbọghọ ahụ wee jiri ọnụma na nrụgide na-alụ ọgụ.
  Otu n'ime ha nọ naanị n'elu akwa akwa. Ha we pia kwa ya utari, ma n'okpuru ukwu mara nma nke ima-nma, ọku nēre kwa ya. Ọkụ na-ara nwa agbọghọ ahụ ikiri ụkwụ efu, gburugburu, pink.
  O we were ya, malite iti-nkpu;
  Ịbụ onye ụjọ bụ nke gị,
  Ọ dịghị mkpa ka ị zoo na shei!
  Gbanyụọ igwe ahụ nke ọma,
  Ụwa abụghị cell ntaramahụhụ na-akpagbu!
  
  Ọ bụrụ na melancholy kpagbuo ya.
  Anya mmiri ụmụ agbọghọ na-ada!
  Ndị agha wakporo ala nna,
  A nụrụ oké olu!
  
  Nwa agbọghọ na-eti mkpu na mgbu
  Ọnwụ na-amụcha ire ọkụ!
  Ọta na-esighị ike kụdara.
  Obodo nwere ike ịla n'iyi!
  
  Mgbọ ema ema ema ekup.
  Otiti ntị gbawara ozugbo!
  Egbe na-eti ma na-agbapụ.
  Ụmụ agbọghọ ahụ gbara ọsọ n'egwu!
  
  Ma anyị ga-akụda na nzaghachi,
  Ị ga-enweta nnukwu spa!
  Ụda rọketị na-arị elu
  Ka ugwu na-enwu!
  
  Anyị ga-abụ naanị enyi,
  N'ime nsogbu ndị a mara mma!
  Tinye ha n'obo n'otu n'otu.
  Ma emekwala ka iru mmiri maa jijiji!
  
  Mkpịsị aka pen na-akpachapụghị anya,
  Anyị agaghị emebi ahịrịokwu ahụ!
  Nrọ anyị dị nsọ, kwere m,
  Jiri okwukwe nye Chineke mkpụrụ obi gị!
  Ụmụ agbọghọ ndị a tụgharịrị dị ịtụnanya. Ma mgbe nwa agbọghọ ahụ, onye akpụkpọ ahụ ya na-egbuke egbuke na ọsụsọ na-egbuke egbuke, were ụtarị tie ya, ọ na-atụgharị n'ezie ma nọgide na-abụ abụ;
  Akwụsịla, adala mbà, adala mbà
  Adịla ihere, nwa agbọghọ nwere ara n'elu akwa...
  mụmụọ ọnụ ọchị, mụmụọ ọnụ ọchị
  Mara na ihe niile ga-adị mma ma dịkwa mma !
  Ya mere, nwa agbọghọ ahụ nọ n'ụgbọ ahụ na-abụ abụ nke ukwuu.
  Ma e nwekwara ụmụ okorobịa ndị na-enye olu mara mma na abụ olu ụtọ;
  
  Oh nwa agbọghọ na-arọ nrọ,
  Kpakpando nke eluigwe na abyss gbara ọchịchịrị.
  Ịhụnanya na-adịru mgbe ebighị ebi na-enweghị ihe ọ bụla.
  Ọ bụrụgodị na onye anyaukwu na-adọba gị n'ime abis!
  
  Achọrọ m ịnọnyere gị, onye m hụrụ n'anya,
  Ọkụ dị ka ọwa n'oké osimiri nke agụụ!
  Ọkụ pụrụ ire eri nke ndụ,
  Bịa kwa mma-agha nke aghụghọ n'ọbubo!
  
  Nwa agbọghọ ahụ na-ama jijiji na-ele anya nke ọma,
  Ọ dị ka a ga-asị na onye njem ahụ na-ahụ ikpe n"ime ya!
  Ugbu a onye agha na-atụ nzọụkwụ ya.
  Anyị ga-enwe ike ịtụba ndị mmụọ ọjọọ n'anya!
  
  Onye ekweghị ekwe jiri akwa wakporo ala nna,
  Onye njo na-eti mkpu ma tụgharịa scimitar ya.
  Na n'echiche m, ikuku aghụghọ zoro ihe,
  Dịkarịa ala, anyị ekwesịghị ibi n'udo nke eluigwe!
  
  Nwata nwanyi kwesiri ka ejiri obi ike chebe ya,
  Ekwela ka ndị iro gị detụ ịma mma ya ụtọ!
  Ndị agha Russia nwere obi ike tipịara Horde.
  Anyị lụrụ ọgụ megide mwakpo nke ndị agbata obi anyị iwe ji!
  
  Kedu ụdị omume ị nwere ike ime?
  Na Rus 'bụ obodo, ọ dịghị obodo mara mma ọzọ na mbara igwe!
  Ma ọ bụrụ na anụ ọhịa chọrọ ime unyi,
  Mgbe ahụ, anyị ga-ewepụ nke anyị na ọbụna nke gị!
  
  Mana nwa agbọghọ achọrọ m ịhụ gị n'anya,
  Nye m ohere ịghọ mkpuchi gị!
  Achọghị m ime, ekwenyere m na ịkwa ákwá,
  Anyị enweghị ike iguzo n'azụ igbe ozu ojii, nke gbara ọchịchịrị!
  
  Anyị ga-akwụsị ịhụnanya n'ebe a,
  A sị ka e kwuwe, ọ baghị uru ito ọtụtụ.
  Ekwenyere m na a ga-enwe oge mgbanwe
  Ọ ga-aka mma, ekwere m n'eziokwu!
  Ụmụ agbọghọ ndị dike ahụ jikwa oké ịnụ ọkụ n"obi bụrụ abụ. Ha rụkwara ọrụ ọgụ na mgba ha.
  Ha na-agbasikwa mbọ ike na-atụba agụba na swastika dị nkọ na mkpịsị ụkwụ ha efu. Ndị a bụ ụdị ọgụ na ụmụ agbọghọ na-eme ihe ike ebe a, ka anyị kwuo - ọ dịghị onye dị elu karịa ha.
  Sitekwa n'ọnụ ọnụ ara na-acha uhie uhie nke ara ha na-agbapụta ma na-arụsi ọrụ ike, na-atụpụ pulsars. Ndị dike ahụ na-akpakwa ezigbo àgwà.
  Ha nwekwara ezigbo ọkụ n'anya ha. Na ndị dike anya dị nnọọ ibu.
  Ezé-ha na-egbuke egbuke dị ka pearl. Na ihe niile dị nnọọ mma.
  Ma ndi-dike we tie nkpu, n'ezé b͕ara ọtọ;
  M ga-alụso ndị iro ọgụ nke ukwuu;
  Ọnwụ ga-abịa, yabụ akara aka pụtara!
  Ma ihu ndị enyi na-enwu na ncheta m
  Na Chineke n'onwe ya bụ onye na-ekpe ikpe!
  
  O wee jiri obi ọjọọ nwụọ.
  Ị nọ na hell...
  Ka anyị bọọ ọbọ, ọ ga-abụ anya maka anya;
  M ga-eji mma agha bịakwute ndị mmegide!
  
  N'ụwa ọmịiko, obi ọjọọ amaghị
  Ifufe nēsi n'ọzara nke b͕ara ọchichiri nēfe.
  Mmiri snow na-ada na Mee,
  Anya nke ndị ike gwụrụ adịwo nnọọ ada!
  
  M ga-aza ihe ịma aka nke chi -
  Nwoke ahu bu onye nwe nrọ!
  Anyị achọghị uwe mwụda ndị mọnk,
  A sị ka e kwuwe, Jehova bụ naanị mmadụ!
  
  Chịkọta ike gị n'ime ụlọ akụ piggy,
  Ka ọkụ nke sayensị na-enwu,
  Etinyela talent gị na karama
  N'ihi na ọrụ bụ ihe dị nsọ ezigbo!
  Nke a nwere ike ịbụ abụ dị mkpụmkpụ, mana ọ bụ abụ sitere na obi. Ma enwere nnukwu ọńụ na ọnụma n"ime ya n"otu oge ahụ.
  Ụmụ agbọghọ mara mma na-abụ abụ na-abụ abụ na-atọ ụtọ ma mara mma nke sirens.
  Ma ọ bụrụ na a na-atụpụ magoplasm ahụ n'obi nke Venus , ọ ga-adị jụụ kpamkpam ma na-ebibi ihe.
  Ezigbo ajọ ifufe na iyi nke ọnwụ na mbibi zuru oke ga-abata. Ọ ga-emerụ anụ ọhịa bea Putin.
  Otu a ka ọ ga-esi gbasa ma ọ gaghị agbakọta ọnụ n'otu mkpọ. A ga-enwekwa oké ọnụma na iyi nke ire ọkụ.
  Ọ dị ka onye na-agba ọkụ na-akụ. Iyi na-ekpo ọkụ nke na-adịghị agwụ agwụ na-enwu. Ọ na-erekwa ihe niile kpọmkwem na ozugbo.
  Ndị a bụ ụmụ agbọghọ ebe a - ndị nwere ike ime, ma ọ bụrụ na ihe ọ bụla, njedebe nke ụwa.
  Mgbe ahụ, si n'ọnụ ọnụ na-acha uhie uhie ka anyị tụba pulsars na ọkụ ọkụ. Nke na-ere ọkụ na-ebibi ihe niile.
  Otu nwa agbọghọ Elf nwere ntutu ntụpọ pink na-acha odo odo were ya wee bụrụ:
  - Ndị agha dị njikere, madam,
  Anyị ga-ebibi onye ọ bụla!
  O we tukwasi ndi ha na ya anya. Ndị a bụ ụmụ agbọghọ n'ezie, olu na-atọ ụtọ.
  Na elf ụmụ nwoke na-aga n'ihu na-abụ abụ;
  Ekwetaghị m iwu Chineke,
  Achọrọ ịbụ vampire na-atụ egwu ...
  Atụla anya, ị gaghị ere ọkụ ozugbo,
  Ebighi-ebi n'ime ahuhu bu oke onye nmehie!
  
  A sị ka e kwuwe, Chineke dị nsọ adịghị ama ebere;
  Atụla anya ebere n'aka ndị na-aṅụ ọbara!
  Kama mkpụrụ osisi na-atọ ụtọ na paradaịs mara mma,
  Ala mmụọ na-ere ọkụ - mmiri ozuzo ọbara!
  
  Maka vampire, osisi sitere na aspen ziri ezi,
  Ọkụ na-atụ egwu na-echere!
  Ị na-ere ọkụ ehihie na abalị,
  Setan akwadebewo anyụike!
  
  Onye mmehie ga-enweta nke ya
  Ọ ga-adị ka ududo n'ọkụ!
  Ndị mmụọ ọjọọ ga-ata ahụhụ n'ime ụwa,
  Ihe mgbu na-enweghị atụ n'ụwa!
  
  Tụọ egwu, chegharịa, onye iro nke Onye-nwe;
  Ị ga-, a ga-atụba gị ozugbo na hell!
  N'ime ahuhu, ụbọchị izu ike agaghị abịa;
  Ndị na-agba ara gbara ya gburugburu mgbe niile!
  
  Ogbe ahụ ga-agbaji ọkpụkpụ gị,
  Ka anyị jiri poker tụgharịa nkwonkwo ahụ!
  Ị nwere ike ịbụ nwoke nwere obi ụtọ
  Ma ugbu a mara na unearthly ntụ ọka!
  
  Ya mere, mee ọsọ ọsọ, eccentric, chegharịa
  Kpee ekpere ma gbuo ikpere n'ala!
  Onye na-aṅụ mmanya Vasya agaghị enyere aka,
  Naanị iguzosi ike n'ihe ga-emeri paradaịs!
  Ka anyị kwuo ụdị egwu a ebe a - mmadụ nwere ike ịsị oke ọgụ. Ụmụ agbọghọ ahụ na-emekwa ihe ike megide ndị iro.
  Ha na-enwe nnọọ obi ụtọ na akpịrị ịkpọ nkụ maka njem. Na kwa site na-acha uhie uhie nipples nke ara, otú ha ga-esi were ya na n'ezie iberibe ndị dike. Na ebe a n'ezie ọ gaghị adị ka ọ ga-ezuru onye ọ bụla.
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ mara mma nke ukwuu, ma nwee ike imetụta ọnụ ara ha na-egbuke egbuke, nke nwere agba ruby.
  Ma malitekwa pulsars si n'akpa nwa nke Venus. Mmetụta ha na-ere ọkụ ma dị egwu.
  Na mkpịsị ụkwụ nkịtị ka ha na-atụba agịga nwere nsi, nke na-abata kpọmkwem n'ime orcs. Ọ dịkwa ezigbo mma.
  Ma ugbua, site na ara ruby nke ara m, ọ dị ka pulsar na-akụkwa m ọzọ. N'ezie nkwojiaka a na-eme ka ụbụrụ ha maa jijiji wee daa n'ụjọ wee tụfuo onwe ha kpamkpam.
  . EPILOGUE
  Ụmụ agbọghọ ahụ arụlarị ọmarịcha ọrụ ebe a. A ga-enwekwa oke magoplasm nke na-esi n'akpa nwa Venus pụta. Ọ ga-atọkwa ụtọ.
  Na elves na-eto eto na-eji aka ha na-atụba bọmbụ, ma n'otu oge ahụ echefula ịkwọ abụ;
  O bu ifufe nke obi nwata;
  Nke ire ọkụ na-ere ugwu mgbawa!
  Anyị enweghị ike ịnwe mmadụ n'ụlọ,
  Ebee ka pusi Bayun riri achịcha ahụ?
  
  Ebe a ka nightingale na-abụ abụ dị mwute,
  Anya Onye puru ime ihe nile agbajiwo!
  Ndị cherọb ahụ na-ezipụ isi nke ọma,
  Ọ bụghị eziokwu, mana egwu dị egwu!
  
  Anyị bụ ụmụ ndị nna Nsọ,
  Ha pụtara nye ndị nna nna ha, mara inye aka!
  Anyị agaghị akwa ụta, mara ndụ,
  Lụọ ọgụ abyss ehihie na abalị!
  
  Onye iro na-atụba anwansi
  Aghụghọ, obi ọjọọ, ụgha ọjọọ!
  Ma anyị ga-ahụ ìhè dị anya,
  Ka anyị tijie mpi onye iro!
  
  Vampires, orcs, ghouls,
  Nkọ nkọ na-egbuke egbuke!
  E kwuwerị, ghouls na-enwe mmasị ịlụ ọgụ,
  Shelves na-abịa site n'ime ụwa!
  
  Maka Archmage - ọchịagha,
  Anyị bụ naanị pawns na stumps!
  Armada na-achụ ajọ freaks,
  Ma anyị enweghị ike ịlaghachi azụ!
  
  The Fatherland bara uru karịa ihe ọ bụla ọzọ,
  Anyị ga-akwụsị ịgba ọsọ nke oke egwu!
  Nnukwu anụ ga-enweta ya na ihu,
  Onye na-echekwa akụ m ga-afụpụ isi gị!
  
  Obodo nna nke Svarog ike,
  Na ndụ na olileanya nke ndị agha niile!
  Aka nri nke Wehrmacht etipịara
  Ọ kwatuo ahịrị ndị mmegide!
  
  Ọwa na-enwu n'ime obi nwata.
  Mma agha dochie egbe igwe!
  N'oge na-adịghị anya, anyị ga-emeghe ụzọ maka oghere,
  Ka anyị kpebie onye ziri ezi na onye na-ezighị ezi!
  
  Mgbe udo dị na mkpụrụ obi na chi ọma,
  Onye ajọ omume enweghị ike iburu anyị!
  Anyị ga-enye mgbanwe ndị e kere eke hellish,
  Mara ndị agha elves dị otú ahụ!
  
  Anyị nọ n'ikpere anyị - anyị na-ekpegara Rod,
  Chineke Pụrụ Ime Ihe Nile jụrụ gị!
  Ka ha ghara ikwe ka ndị agha laa n'iyi.
  Ụmụ nwoke Elf m hụrụ n'anya!
  Nke a bụ otú ụmụ agbọghọ si na-abụ abụ na-egbuke egbuke ma na-enwe obi ụtọ maka mmeri ngwa ngwa na nke a na-apụghị izere ezere.
  Ezé ha nke pel na-egbukekwa egbuke dị ka enyo. Na n'ozuzu, ihe ha na-eme dị mma ma dị mma.
  Ọ dịghị onye iro nwere ike ịkwụsị ụmụ agbọghọ dị otú ahụ. Ha mara mma ma mara mma.
  Gbalịa nke a wee sị mba. Ha ga-adọkasịkwa gị ebube. Lee ka izu ohi ndị a si dị mma. Ha juputara na mkpali sitere n'obi na akpịrị ịkpọ nkụ maka igbu ọchụ.
  Nke a bụ otu nwa agbọghọ si n'ụdị elves tụpụrụ bọmbụ site na ụgbọ elu ọgụ site na ịpị mkpịsị ụkwụ ya. Ọ dabara n'ụyọkọ orcs. Na ọtụtụ anụ ọhịa bea Putin gara hell.
  Ndị a bụ, ka anyị kwuo, ụmụ agbọghọ na-arụsi ọrụ ike na ndị na-eme ihe ike nwere anya dị ka emeralds na sapphires. Ndị na-alụ ọgụ maka ezi ihe kpatara ya, megide ndị agha Putin. Ka anyị kwuo na e ji ígwè mee ụmụ agbọghọ ahụ.
  Ha na-abụkwa abụ;
  kpaliri anyị ịlụ ọgụ -
  Shaker !
  Kewaa ụwa n'ime iberibe -
  Stormlord Elfin!
  
  O mere omume ọbara,
  Na-ebuli ọkọlọtọ nke nnupụisi!
  Ma gịnị ka ị chọrọ?
  Onye ndu zara - amaghị m!
  
  Echere m na anyị niile ga-enweta mmanụ aṅụ,
  Onye ọ bụla ga-abụ onye demiurge!
  Ugbu a, ịnyịnya na-ebu anyị.
  N'akụkụ agbajiri agbaji!
  
  Mkpọk nke ukwu ukwu ara,
  Kpọọ - Horde gallops!
  Njikọ anyị dị ka monolith,
  Ihu ha na-enwukwa n"obi ụtọ!
  
  Kwere m, ọbara agaghị eru ebighi ebi.
  Ka anyị hichapụ anya mmiri nke ụmụ mgbei!
  Enwere onye dinta, a ga-enwe egwuregwu,
  Ihe iyi egwu niile ga-agafe anyị!
  
  Proletarian ga-abụ onye isi,
  A ga-enwetakwa ụgwọ ọrụ maka ọrụ gị!
  Kwere m, unyi ga-apụ.
  Ka anyị dọkasịa anụ ahụ anyị n'ọkụ mmụọ!
  
  Ka anyị bụrụ abụ n'olu dara ụda,
  Anyị bụ ike ndị dike!
  Akara anyị bụ anụ ọhịa bea ọcha,
  Party - ndị mmadụ n'otu!
  
  Ịkwafu ọbara maka ala nna,
  Nke a bụ nsọpụrụ, nsọpụrụ na otuto!
  Bụrụ eri uhie na ndụ,
  Ka ugwu mgbawa sie - lava!
  Ọ bụ otú ahụ ka ihe niile si gbagharịa dị ka oké mmiri ozuzo. Ụmụ agbọghọ ahụ wee wepụta pulsars n'afọ Venus ha. Na ihe niile wee bụrụ nnọọ jụụ na na na.
  Ndị dike na-abụ abụ ruo na klas kachasị elu na nke kachasị ịtụnanya. Ma ha gosipụtara ọkwa ha pụtara ìhè ma dị ịtụnanya.
  Na otú ezé fang ga-egosi. Ọzọ, ha ga-ewere ya fechaa, na-eji mkpịsị ụkwụ ha efu. Ma ọzọ ndị ahụ tụrụ n'anya, ndị na-amaghị ihe ọ bụla dara.
  + Ha wee daa n"ala dị ka akụ́ mmiri igwe. Na ọchịchị igbu ọchụ na-eme.
  Na ọkụ ọkụ na-ebibi ihe na-esi n'ọnụ ọnụ ọnụ ụmụ agbọghọ na-acha uhie uhie na-efepụ. Ka anyị kwuokwa na ọ dị mma ma dị mma.
  Ụmụ agbọghọ ahụ na-agbụ ọnụ mmiri, na mmiri ha na-agbawa dị ka acid na-akpata mbibi dị ukwuu.
  Ndị a bụ n'ezie ụmụ nwanyị ị chọrọ. Ha ga-agbasasị wee hazie ihe ọzọ.
  Ma ha malitezie ịbụ abụ;
  N'ime ụwa anwụ anwụ, n'okpuru onyinyo nke alaeze ukwu;
  Ajọ ajọ mbunobi ndị mmadụ na-akpasu iwe!
  Ka anyị tụba okwu efu na nkwenkwe ụgha niile n'ime abis.
  Ọ ga-aka mma ka anyị nweere onwe anyị ka chi!
  
  Ndị agha anyị bụ ezi ihe kpatara ya,
  Oghere dị ka ogige!
  Iji bụrụ eluigwe na ala, ọ bụ oge ịbụ ike,
  Ya mere, a ga-ama onye ọ bụla ikpe!
  
  Starships, agha - ike,
  Ọ dịghị ọnụ ọgụgụ nke akụ-agha nke agha!
  Nke a bụ obi ike na-enweghị atụ,
  Anyị na-eji mma agha dị ka mgbe niile - ọ dị mma!
  
  Na-emeri mbara ala sublunar,
  Na-enye ìhè na-egbuke egbuke!
  Anyị na-eme ihe magburu onwe ya, ị maara,
  Nnukwu chi ọbụbọ nke eluigwe na ala!
  
  ntụ mgbe ụfọdụ gafee ụyọkọ kpakpando,
  Ha gbasara n'oké osimiri dị ka oké ifufe!
  Ma anyị bụ ndị knight na romantics,
  Ihe ha na-abụ n'ìhè nke ọnwa chara acha!
  
  Eluigwe na Ala ga-erubere anyị isi,
  N'ime ya usoro nke ọtụtụ narị afọ ka ebighị ebi dị ukwuu!
  Tụlee ìhè nke elves - mba mpako,
  N'agbanyeghị na uche m na-esighi ike mgbe ụfọdụ!
  Ee, n'ihe banyere nke ikpeazụ, ụmụ agbọghọ ahụ na-akatọ onwe ha n'ezie. Ma ha na-abụ nnukwu abụ.
  Ọ dịkwa mma karịa ịhapụ àmụmà n'ọnụ ọnụ na-acha uhie uhie nke obi. Ha na-ata ahụhụ na orcs.
  Ndị dike na-eti mkpu:
  Ịhụnanya na ọnwụ, ihe ọma na ihe ọjọọ,
  Ịbụ orc bụ mmehie...
  A kara aka ịghọta!
  Ịhụnanya na ọnwụ, ihe ọma na ihe ọjọọ,
  A na-enyekwa anyị naanị otu ka ịhọrọ!
  Ụmụ agbọghọ ndị ahụ wepụtakwara mgbịrịgba àmụmà dị ike n'ọnụ ara ruby ha ọzọ.
  Nke a bụ n'ezie ajọ ifufe na-efe efe.
  Ma ha nọ n'ezie na obi ụtọ nke agha.
  Ndị dike na-abụ:
  Orc ọjọọ na ekweghị ekwe dị ize ndụ,
  Ị pụghị ibi ndụ n'ime ọchịchọ ọjọọ ...
  N'ihi na iwe elf dị egwu,
  N'ihi na elf siri ike bụ onye ikpe!
  Na ndị dike ga-akụ orcs na mpụta nke magoplasm si n'akpa nwa nke Venus.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"