Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

МарIя КолIсникова Корольова ЕльфIв

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Невинно засуджена молода жiнка Марiя Колесникова переноситься з в'язницi, що особливо охороняється, в чудовий магiчний свiт. Там її сам Бог-демiург Сферо Катастрофов коронує на роль володарки ельфiв. Але отримавши корону, жiнцi-попаданцi доводиться боротися iз сусiднiми iмперiями, якi населяють тролi, орки, гноми, напiвкровки , вампiри та iншi казковi iстоти. I, зрозумiло, головний i пiдступний противник - Кощiй Безсмертний. ПРОЛОГ

  МАРIЯ КОЛIСНИКОВА КОРОЛЬОВА ЕЛЬФIВ
  АННОТАЦIЯ
  Невинно засуджена молода жiнка Марiя Колесникова переноситься з в'язницi, що особливо охороняється, в чудовий магiчний свiт. Там її сам Бог-демiург Сферо Катастрофов коронує на роль володарки ельфiв. Але отримавши корону, жiнцi-попаданцi доводиться боротися iз сусiднiми iмперiями, якi населяють тролi, орки, гноми, напiвкровки , вампiри та iншi казковi iстоти. I, зрозумiло, головний i пiдступний противник - Кощiй Безсмертний. ПРОЛОГ
  Небеса були густо розмальованi яскравими фарбами, i сяяли всiма кольорами веселки. На них нагромаджували цiлi гiрлянди блискучих, наче дорогоцiнне камiння зiрок: смарагди, рубiни, сапфiри, топази, алмази зiрки.
  Хлопчик на вигляд рокiв дванадцяти-тринадцяти, дуже гарний i м'язистий в одних лише шортах, крутився, пiдстрибував, i кидав з босих пальчикiв нiжок пульсари. Його м'язи перекочувалися пiд бронзовою шкiрою, наче кульки ртутi, а волосся, бiле, як снiг.
  Поруч з ним з'явилася дуже гарна дiвчина в бiкiнi, з волоссям яке сяяло немов полум'я смолоскипа.
  Вона з усмiшкою промовила:
  - Привiт Сферо Катастрофов! Що не знаєш чим зайнятися?
  Хлопчик-демiург з усмiшкою вiдповiв:
  - Та ось думаю, чи не створити менi черговий всесвiт? Погодься - це було б смiшно Еммануель!
  Дiвчина-демiург у бiкiнi помiтила:
  - Кожен новий створений всесвiт - це черговi проблеми! У них у творiння виникає стiльки рiзного роду неприємностей, що доводиться неабияк попiтнiти, щоб живi iстоти були щасливi i не страждали. I тут, звичайно, ще треба думати i про рослини. Адже вони теж живi, i неприємно бути з'їденими!
  Сферо сердито зауважив:
  - Не завертайся!
  Еммануель вигукнула:
  - Хай буде з нами Гiпертеоплазма!
  I дiвчина перекинулася в повiтрi, струснувши своїми, босими, витонченими нiжками. I ось її нижня кiнцiвка вивела вiсiмку i засвiтилися зiрки цiлої галактики.
  Хлопчик-демiург кивнув, його м'язи на оголеному, немов у Аполлона, з глибоким промальовуванням торсi почали рухатися. А прес заходив, наче шоколадка плиточками. Голосок творця свiтобудов був дуже дзвiнкий:
  - Це, звичайно, здорово. Але може бути щось зробимо i для Земля, що живуть на планетi?
  Еммануель з посмiшкою промовила:
  - Це, в принципi, можна! Проте сам знаєш, ми не можемо явно себе проявляти на цiй планетi. Люди мають свiй шлях i вони повиннi їм i слiдувати!
  Сферо кивнув:
  - Це звичайно вiрно! Але окремим особам, все ж таки ми можемо зробити добру справу!
  Дiвчина-богиня згiдно кивнула:
  - Та це теж правильно! З подiбним, звичайно ж, не посперечаєшся!
  Хлопчик-демiург зазначив:
  - У в'язницi нудиться вiдважна, смiлива та шляхетна жiнка: Марiя Колесникова! Вона вiдмовилася покинути країну, i кинута за ґрати. Де з неї знущаються i мучать. Слiд вжити заходiв, щоб позбавити цю гiдну в'язню вiд страждання!
  Еммануель охоче пiдтвердила:
  - Це вiрно! I ми обов'язково зробимо подiбне!
  Сферо вiдзначив iз посмiшкою:
  - Я її викраду з в'язницi, i ми подаруємо їй трон в однiй iз наших зiркових iмперiй!
  Дiвчина-демiург погодилася:
  - Це буде дуже правильно i цiкаво!
  Хлопчик демiург блиснула босими п'яточками, якi були в нього ще дитячi на вигляд i заспiвав:
  - Хай буде слава з нами на вiки! У Вiтчизни нашої - сила велика!
  Еммануель з посмiшкою запитала:
  - А хiба можна сказати, що Боги-демiурги мають Батькiвщину?
  Сферо вiдповiдно кивнув:
  - Звичайно, можна й так би мовити! Поняття Батькiвщини воно образне!
  Пiсля чого хлопчик i дiвчина тупнули синхронно, босими, засмаглими, м'язистими нiжками в повiтрi, через що забили цiлi каскади блискавок, i промовили хором:
  - Нехай буде так, як ми говоримо! Хай буде Воля наша!
  . РОЗДIЛ Љ 1.
  Марiю у в'язницi зводили постiйними особистими оглядами та знущаннями. Однiєю з таких тортур був шмон . Її ставили перед п'ятьма чоловiками-офiцерами. Потiм з'явилися двi жiнки-наглядачки. Вони одягали тонкi, гумовi медичнi рукавички i роздягали молоду жiнку догола, а потiм починали без сорому i совiстi нишпорити по тiлу.
  I не тiльки очевидно це. Марiю годували дуже мiзерно: миска супу, в якому трохи пiдсолена вода i капустяний листок плаває, i шматок хлiба. Молода жiнка вiд подiбної дiєти сильно схудла: шкiра та кiстки. Та ще її били гумовими кийками по босих п'ятах, i змушували качати насос, наче рабиню в стародавньому Римi.
  Марiя сильно здала, i вона була зацькована i змучена. Її примушували спати без матраца на голих дошках, а на нiч одягли на шию нашийник, наче собаки i приковували до стiни.
  Молода жiнка була дуже гидкою коли її лапали на очах у чоловiкiв руки наглядачок у тонких, гумових рукавичках i при цьому чоловiки дивилися, хихотiли i вiдпускали вульгарнi жарти.
  Крiм того, працювати доводилося багато, i тiло у дiвчини дуже болiло i ныло.
  I не тiльки, зрозумiло, це... Чоловiки-охоронцi постiйно щипали Марiю за груди та живiт. I шльопали по дупi.
  Але Марiя Колесникова не здавалася, i просила пощади.
  Вона дерзила своїм тюремникам, i залишалася неприступною i гордою.
  I ось пiд кiнець її вкотре роздiли i голу замкнули в карцер. А там були стiни вкритi iнеєм вiд холоду. I Марiя Колесникова стояла на пiдлозi i перебирала босими, посинiли вiд холоду ногами. Вона була худа, i бачна на тiлi кожна кiсточка. Крiм того, знайшли їй додаткове борошно: волосся поголено. I тепер вона була майже зовсiм лиса, з їжачком свiтлого волосся.
  Молода жiнка страждала наче Зоя Космодем'янська. Легти на крижану пiдлогу було рiвносильно самогубству. Тодi вона оголена i знежирена точно замерзла. I тому Марiя перебирала босими нiжками, страждала, мучилася, але трималася.
  Несподiвано на неї в темрявi впав промiнь прожектора. I висвiтлив нещасну, кiстляву в'язницю в'язницi, куди її вiдправив вусатий i лисий диктатор.
  Марiя подумала, що має галюцинацiю. Перед нею з'явився босоногий хлопчик у шортах. Окрiм шортiв на свiтловолосому, дуже гарному хлопчику нiчого не було. При цьому оголений торс хлопчиська вражав сталевим рельєфом мускулатури, i дивовижною промальовуванням м'язiв.
  Хоча на вигляд йому рокiв дванадцять-тринадцять.
  Хлопчик простяг руку i спитав у Марiї:
  - Ти страждаєш?
  Молода жiнка вiдповiла з посмiшкою:
  - Навiть дуже!
  Хлопчик тупнув босою, дитячою, дуже витонченою нiжкою по зледенiлiй плитцi камери-карцера i сказав:
  - Тепер твої страждання скiнчились! Вiзьми мене за руку i йди за мною!
  Марiя з тремтiнням у голосi запитала:
  - Ти ангел Господнiй?
  Хлопчик заперечливо мотнув головою:
  - Нi! Я i є Бог!
  Молода жiнка здивовано запитала:
  - Всемогутнiй!?
  Сферо вiдповiдно кивнув:
  - Майже Всемогутнiй!
  Марiя здивовано запитала:
  - А чому дозволяєш людям страждати!
  Хлопчик вiдповiв iз усмiшкою:
  - Тому що Я не створював вашої землi. Я тiльки можу забрати тебе у свою свiтобудову. I там ти будеш у мене королевою!
  Молода жiнка зiтхнувши:
  - А якщо я вiдмовлюсь?
  Сферо з усмiшкою вiдповiв:
  - Тобi нема рацiї вiдмовлятися. Коли виявиться, що ти безслiдно зникла з карцера, то твоїм тюремникам, якi там багато i наполегливо знущалися з тебе, дуже сильно влетить. Вже одного цього варте, щоб прийняти мою пропозицiю!
  Марiя вiдповiдно кивнула:
  -Ти мабуть правий! Я буду повною дурницею, якщо упущу подiбну можливiсть помститися.
  Сферо мiцно стиснув руку Марiї Колеснiкової i промовив з усмiшкою:
  - А тепер роби крок за мною!
  I зробили крок босi, м'язистi ноги вiчного хлопчика, а потiм i худi, збитi, посинiлi вiд холоду ноги молодої жiнки.
  I за мить Марiя вiдчула в собi неймовiрну легкiсть, а крижаний холод карцера змiнився приємним теплом.
  Вона разом з нескiнченно юним Богом-Творцем помчала в струменi енергiї.
  Марiї було дуже приємно та весело. Вона спромоглася зробити те, що здавалося неможливим - покинути стiни в'язницi! I тепер, крокувала в новий свiт своїми босими, так часто б'ються гумовими кийками ногами.
  I ось казкове поле завершилося. I молода жiнка опинилася на теплому, пишному килимку дуже розкiшного i чудового, блискучого золотом, дiамантами та iншими коштовностями палацу.
  Марiя опинилася перед великим дзеркалом. На неї служницi накинули прозорий вуаль. Вона прикрила худе, вкрите синцями та саднами тiло молодої, змученої ув'язненням жiнки.
  Сферо сказав:
  - Я привiв з пекла вам нову королеву!
  Дiвчата були дуже гарнi, з молодими, майже дитячими обличчями. Фiгурки стрункi та м'язистi. I одяг лише нитки коштовностей, що ледве прикривають повнi груди i стегна, а також туфлi на високих пiдборах. Вiд дуже гарних людей ельфiйки вiдрiзнялися лише вушками за формою як у рисi, i бездоганними формами, з неповторною витонченiстю цiєї казково-прекрасної раси.
  Марiя на їхньому тлi виглядала такою кiстлявою, змученою, з ребрами, що стирчали як у в'язницi концтабору, i груди зовсiм облiзли. Тiло молодої жiнки знежирене, руки та ноги стали тонкими, як i шия. I синцi, слiди побоїв, i навiть опiкiв цигарок якi гасили, про її тiло.
  I голова, поголена наголо, з шишками i саднами, вiд чого Марiя виглядає ще страшнiшою.
  Сферо з усмiшкою кивнув:
  - Та вигляд у тебе як у в'язницi Освенцiма! Але нiчого не бiйся! Ельфи мають чарiвне зiлля, яке зцiлить твої рани, i зробить юною, iдеально красивою жiнкою!
  Марiя з посмiшкою промовила:
  - А чому ти сам це не зробиш?
  Хлопчик-демiург упевнено вiдповiв:
  - Тому що мають попрацювати й ельфи! А вони у справi лiкування, величезнi майстри!
  Ельфiйки хором проспiвали:
  Чи здатнi ми хвороби зцiлювати,
  Лiкувати, жартома, повiр будь-якi рани.
  Iспити, здаючи лише на п'ять,
  Заради великої, ельфiв слави!
  I Марiю повели по залi, до сусiдньої кiмнати. Молода жiнка крокувала килимами, i вiдчувала приємний лоскiт. Їй було дуже весело.
  I ось вона опинилася у басейнi, наповненому ароматною водою. Туди i занурили жiнку-в'язню.
  Декiлька дiвчат-ельфiйок стали її мазати чимось жирним i з дуже сильним i терпким запахом.
  Марiя забурчала вiд задоволення. Та це було дуже здорово.
  Її шрами, синцi, порiзи, опiки, стали гоїтися буквально на очах. А шкiра почала молодiти.
  Марiя в захватi навiть заспiвала;
  Була дiвчинкою тихою, скромною,
  Мрiяла будиночок свiй мати!
  Щоб дитячий смiх струмив дзвiнкий,
  Щоб був ручним у лiсi ведмiдь!
  
  Хотiлося мирної стиглої ниви,
  Пух золотистих колоскiв!
  Щоб не знати повiк кручини,
  I щоб не було ворогiв!
  
  Але ось набiг iде татарський,
  I тупiт кованих копит!
  Ну де ти полк бiйцiв гусарських;
  Що своєю лайкою знаменитий?
  
  Де лицарi, ви велетнi,
  Але чому захисту нема?
  Ось нашої Батькiвщини єдиної;
  Палає жарке, пекельне свiтло!
  
  Мене ведуть у ярмо босу,
  По шишках, гiлках та степах!
  I батогом спину смугують,
  Як важко стогнати в ланцюгах!
  
  Шию дiвочу ворог арканом,
  Здавив i хоче задушити!
  Ось у царствi злiсного султана,
  Я стала на жарку дичину!
  
  Спочатку в полi я страждала,
  Мiшки носила жала снiп!
  Але красою розквiтала,
  Адже щедрий повелитель Бог!
  
  Ось сподобалася Господевi;
  Мене вiдправили у сераль!
  Там вiдчувши чоловiчу силу,
  Я почала ублажати всю погань!
  
  Таке знайте приниження,
  Найсолодшим тiлом торгувати!
  Краще витримати позбавлення,
  Щоб не кляла рiдна мати!
  
  Що чекає наприкiнцi шляху, не знаю,
  Лякає старiсть та кат!
  Але нема блудним мiсця в раї,
  Залишилось тiльки - гiрко плач!
  Спiла Марiя дуже добре. Адже вона професiйний музикант, який пiшов у полiтику. I, зрозумiло, дiвчата-ельфiйки її пiдтримали. I такi голоси виявились у всiх, коли вони пiдспiвували.
  Потiм Марiю сполоснули в особливому магiчному зiлля. I дали їй поїсти дуже солодкої та смачної кашi з медом та згущеним молоком. Потiм дали випити соку iз невiдомих плодiв.
  Марiя вiдчула в собi пiсля цього неймовiрний тягар, просто на диванi заснула.
  Ельфiйки прикрили її теплим покривалом. I в'язня совiстi взяла i поринула у казковi бачення.
  I це виявилося надзвичайно здорово.
  Марiя увi снi перетворилася на зовсiм юну дiвчину, майже дiвчинку.
  Вона крокувала травою, яка була фiолетового кольору. Нiжки у дiвчини були босi, але дуже витонченi за формою. I трава викликало блаженне вiдчуття у голих пiдошвах красунi.
  Марiя навiть заспiвала:
  Якщо довго по дорiжцi, якщо довго по стежцi,
  Стрибати тупотiти i бiгти ...
  То, мабуть, напевно...
  То можливо, можна, можна,
  То, звичайно. То звiсно...
  Можна до Африки потрапити!
  Але не крокодила впасти!
  А ах, в Африцi гори, ось такої висоти,
  А ах, в Африцi рiчки, ось такої ширини.
  А ах, крокодили-бегемоти,
  А ах, мавпи-кашалоти,
  А ах i зелений папуга!
  А ах i зелений папуга!
  Дiвчина заспiвала таке й озирнулася. Навколо справдi були Африканськi джунглi. I красиво довкола. Квiти великi та яскравi, повiтря наповнене їх ароматами. I все взагалi чудово. От i мавпи по деревах скачуть. I у них хвости довгi i дуже чiпкi.
  А ще банани зростають. Причому куди бiльшi, тим, що продаються зазвичай у магазинах.
  Марiя знову з ентузiазмом заспiвала;
  Ми в джунглях у краї диких мавп,
  Де зеленi банани, людожерiв купи!
  Подолати довелося нам океан,
  Своєю енергiєю такою кипучою!
  
  Росiя наказала нам iди -
  Досягни де екватора канава!
  Ну, що ж Бог Єдиний i не Один,
  I так не одна у нас граната!
  
  Послали пiонерiв юних у бiй,
  Сказали це просто стажування!
  Щоб кожен був хлопчиськом завзятим,
  Енергiя ракет великих розгонiв!
  
  Стрiляю з автомата точно в цiль -
  Ось викосив бiйцiв iз розфарбуванням хакi!
  Не зможуть нашою Батькiвщиною крутити,
  Пiндоси та iншi забiяки!
  
  Такий Вiтчизни затятий наказ -
  Вчися пацан як лев лютий битися!
  I якщо червоний вождь наказав,
  Не будь ти жалюгiдно паяця!
  
  Ось гiльзою щоку мiцно обпалило,
  На нiй ще щетини немає жорсткої!
  Але Батькiвщинi служу, повiр давно,
  Не треба думати слабаки пiдлiтки!
  
  Наш обклало плем'я Мау-мам ,
  У них не списи, а гранатомети!
  У вiдповiдь ми нанесемо сталевий удар,
  Допоможуть iз неба росiйськi пiлоти!
  
  У Росiї кожен воїн iз ясел,
  Немовля тягне руку до пiстолета!
  I армiю загарбникiв розбий,
  Про подвиги поеми бардом заспiванi!
  Марiя заспiвала i засмiялася. Про якi загарбники йдеться. Начебто зараз Росiя сама прагне захопити Україну, i вiйна триває вже другий рiк. Мабуть, з часiв другої свiтової - наймасштабнiша за кiлькiстю задiяних у нiй сил, можливо, якщо затягнеться, то стане найкривавiшою.
  Марiя важко зiтхнула i заспiвала, згадавши якийсь свiт, вона щойно покинула:
  Батькiвщина моя, бiдна сума,
  Батькiвщина моя, ти збожеволiла!
  I настрiй став одразу ж мiнорним. Тим бiльше все ж таки Африка це не її Батькiвщина. I зрозумiло, не дуже подобається, коли ти в одному бiкiнi i боса ходиш як дикунка. А десь творяться великi справи.
  Марiя знову з ентузiазмом заспiвала, причому вiд чоловiчого iменi, романс великого Бiлоруського поета та барда Олега Рибаченка:
   Звук чудової лiри, вiдлуння,
  Спiваю, зухвало, не мовчу!
  Бiйцовський кулак не з воску,
  Прагнемо до свiтла - шлях променю!
  
  Терзає Бог людей недугою -
  Вогнем з пекла грiшних палило!
  Хочу, щоб став Всевишнiй другом,
  Щоб не було так тяжко!
  
  Христос прийде, звичайно, скоро,
  Чи пiде тодi, повiр сум?
  Адже не окосеть лють з погляду,
  Грiху, свободи, теж шкода!
  
  Я не хочу ходити по струнцi -
  Я не хочу бути безгрiшним!
  Кращi хитрi вчинки,
  Чим без просвiтної нудьги нитка!
  
  Вiйни в раю сказав, не буде,
  I грiх зникне, погано всiм!
  А для чого долi?
  Ми прагнемо нових змiн!
  
  Жити вiчно - це знай чудово,
  Але жити безгрiшно - животiти!
  Вiйну покохає витязь пристрасно,
  Адже у похiд на битву рать!
  
  Батькiвщина солдата,
  Вона йому рук у смолоскип - марш!
  Нечистим нелюдам розплата,
  Їм по зубах воїн даси!
  
  Закiнчимо битву бенкетом щедрим,
  Закусимо, вип'ємо - ноги в танець!
  Адже нашi витязi безсмертнi,
  А слово б'є не в брову, а в око!
  
  Хоча, що робити у мирному свiтi?
  Побудувати можна там палац!
  I присвятити служiння лiрi,
  Лавровий отримав вiнець!
  
  Але є свiти iншi - знайте,
  Де теж воїни зростають!
  Малює хлопчик танк на партi,
  А раптом прибульцi до нас прийдуть?
  
  Не варто братися розслаблятися,
  Крiпiть м'язи, в силi розум!
  Ми росiяни вмiємо битися,
  Коли архангел раптом заснув!
  Марiя свиснула i сердито тупнула босою, дiвочою, точеною нiжкою i вiдзначила:
  -Та росiяни вмiють битися, тiльки з ким? Вiйна з братами, i шлях Каїна - це зрозумiло ганьба! I цього не має бути!
  Дiвча взяла i босими пальчиками нiжок роздавила горiх, що лежав на травi, пiсля чого його кинула, у свiй червоний, повний бiлих зубiв рот. Розгризла i проревела:
  - Хай буде проклятий дракон дощу!
  I засмiявшись знову заспiвала, вiдому пiсню про братерську дружбу народiв, яку виконував Лев Лещенко:
  Ми всi вчили в школi, i пам'ятаємо напам'ять
  Тi давнi уроки, про Київську РусьI знають православнi, кого ти не спитав Що було на Хрещатику хрещення Русi.
  
  Г*й, слов'яни! Г*й, слов'яни! Москалi i Кияни Чи нам з вами батькiвщину дiлити Невже наставиш гармату, На свою дружину хохлушку
  
  ? разом, усi триста рокiв уже I твiй вареник з вишнею менi дуже до душi
  
  Г*й, слов'яни! Г * й, слов'яни! Москалi i Кияни Чи нам з вами батькiвщину дiлити Невже наставиш гармату
  На свою дружину хохлушку?
  Краще я її любитиму...
  
  Завжди ми з вами разом громили басурманI нас на цю справу вiв спiльний отаманПотiм нам з отаманами трохи не пощастилоАле ми то башковi ворогам своїм назло
  
  Г*й, слов'яни! Г*й, слов'яни! Москалi i КияниНам з вами батькiвщину дiлити
  Невже наставиш гармату
  На свою дружину хохлушку? Краще я її любити ... Всiм серцем!
  I Марiя заплакала. Так був колись час, коли народи СРСР товаришували, а тепер пiшла велика вiйна. I цiй вiйнi немає кiнця та краю.
  Ось дiвчинi на зустрiч вийшов лев. Великий африканський звiр.
  Марiя його побачила в останнiй момент, i мало не врiзалася. Щойно встигла зупинитися i завмерла. Вона чула, що якщо не сiпатися, то звiр може й не напасти.
  Лев глянув на неї i несподiвано спитав людським голосом:
  - Це ти та Марiя, що стала королевою ельфiв?
  Дiвчина з усмiшкою вiдповiла:
  - Можна i так сказати! Хоча мене ще офiцiйно не коронували!
  Лев труснув гривою. I його усмiшка була цiлком людська, а зуби гострi та великi. Водночас його не можна було назвати злим. Звiр труснув хвостом i спитав:
  - Ти загадки любиш вiдгадувати?
  Марiя з усмiшкою вiдповiла:
  - Так, звичайно, люблю! У тюремному iзоляторi для нас ув'язнених-жiнок - це була єдина розвага!
  Лев прогарчав:
  - Хто не дружить з головою, а на вигляд такий крутий!
  Дiвчина засмiялася i вiдповiла:
  - У нашiй країнi, найочевиднiша вiдповiдь: пузатий i лисий диктатор! Але у вашому свiтi можливi, я думаю будь-якi варiанти!
  Могутнiй звiр кивнув, i його золотиста грива ворухнулася:
  - Так! Я так i думав, що ти так скажеш. Хоча це мається на увазi, забiяка пiвень. А ось друге питання: чого найсмiливiша людина боїться, а останнiй боягуз, не дме i в вус!
  Марiя зiтхнувши вiдповiла:
  - Ну, на це я вiдповiдь знаю - совiсть! Її боїться навiть найсмiливiша людина, а в останнього боягуза її просто немає!
  Лев пiдтвердив:
  - Це теж правильно! I я пропоную тобi провести урок фехтування!
  Перед Марiєю з'явилася мускулиста дiвчина-ельфiйка, вона тупала своїми босими, дуже витонченими нiжками по травi. А в руках тримала меч iз блискучого металу, а рукоятка його була посипана дiамантами, рубiнами та смарагдами.
  Вона вклонилася Марiї i запитала:
  - Готова, до бою?
  Дiвчина з iншого свiту вiдповiла з усмiшкою:
  - Я ранiше нiколи не билася на мечах!
  Ельфiйка з подивом запитала:
  - Ось як? А з якого ти свiту?
  Марiя з сумом вiдповiла:
  - Земля! Рiк 2023 вiд Рiздва Христового!
  Дiвчина-ельф посмiхнулася i ширше вiдзначила:
  - Та я вашу планету знаю! Тiльки не розумiю, чому ви вважаєте нещасну людину, розп'яту на хрестi Богом, i ведете навiть своє лiточислення вiд його народження?
  Дiвчина хотiла вiдповiсти, але в її руках несподiвано виник теж дуже розкiшний у дорогоцiнному камiннi меч. Марiя зробила клинком коло i помiтила:
  - Хорошу я бачу зброю! I як не дивно легкий вiн за вагою, як пушинка!
  Ельфiйка вiдповiдно кивнула:
  - Вмiємо ми це робити! Дуже вмiємо! Секрети великого народу ельфiв!
  Марiя взяла з трави за допомогою босих пальчикiв нiжок шишечку i кинула її в м'язову дiвчину. Та в польотi розрубала її з легкiстю на чотири частини i проворкувала:
  - А ти так можеш?
  Марiя з усмiшкою вiдповiла:
  - Я ранiше i босими пальчиками нiжок, метати предмети, i колоти горiхи не могла. А тепер це дивно i дивно виходить у мене без проблем. Так що...
  Ельфiйка засмiялася i вiдповiла:
  - Ти наша королева! Ти тепер сильна i швидка, як ми, i можеш пальцями нiг давити горiхи. Але цього замало. Потрiбна ще й технiка.
  Марiя з посмiшкою заспiвала:
  - Є людство, технiка залiзна.
  Безумовно потрiбна, i дуже корисна.
  Ну, а менi приємнiше - чудеса народнi,
  Скатертина- самобранна туфлi швидкохiднi!
  Ельфiйка погрозила пальчиком i прочирикала:
  Магiя непогано - що й казати,
  Але повиннi ще й кульки варити.
  Кулi, кульки, кульки варити!
  Кулi, кульки, кульки варити!
  . РОЗДIЛ Љ 2.
  Марiя прокинулася. Вона нiколи ще не вiдчувала такої себе бадьорою та свiжою, як пiсля цього сну. До неї дiвчата-ельфiйки безшумно ступаючи босими, гострими нiжками пiднесли дзеркало обрамлене самоцвiтами, i рiдкiсними коштовностями.
  Марiя знову подивилася на себе i не впiзнала. На неї дивилася юна дiвчина не старше двадцяти рокiв, дуже мускулиста, i надзвичайно гарна. Її волосся злегка вилося i виблискувало, наче сусальне золото.
  Шкiра стала засмаглою, бронзовою. А м'язи у дiвчини наче литi, сталевi, з глибоким промальовуванням.
  I сама вона така сильна, i настiльки спокуслива i грiзна одночасно, що не в казцi сказати, нi пером описати. Справжня Богиня, наче твiр генiальних скульпторiв часiв Стародавньої Грецiї.
  Марiя зробила бiцепс, i побачила, якi тепер у неї м'язи - просто сталевий дрiт. I свиснула:
  - Ось це так! Якою я стала!
  Дiвчата-ельфiйки запитали з посмiшками:
  - Вам подобатися!
  Марiя вiдповiла зi щирою радiстю:
  - Дуже!
  Красунi цiєї гламурної раси прочiрiкали:
  - Ви сама досконалiсть,
  Ви сама досконалiсть,
  Вiд посмiшки до жесту,
  Вище всяких похвал!
  Марiя пiдморгнула дiвчатам i впевнено вiдповiла:
  - Треба бути якомога скромнiшою! I не задаватися!
  Увiйшло до зали ще кiлька ельфiв. I дiвчата-красунi стали натирати тiло, що стало м'язистим i сильним, колишньої в'язницi в'язницi пахощами i маслом.
  Марiя буквально млiла вiд насолоди. Її тiло енергiйно масажували.
  Колишня дiвчина, колишня в'язня попросила:
  - Може, хай мене розiмнуть чоловiки!
  Старша служниця кивнула.
  До зали увiйшло четверо прекрасних, мускулистих юнакiв в одних шортах та сандалях. Вони були дуже гарнi, але надто юнi, на вигляд не бiльше шiстнадцяти рокiв, i на обличчях, гарненьких як у дiвчат жодної волосинки.
  Марiя здивовано запитала:
  - А що у вас дорослих чоловiкiв немає?
  Старша служниця чесно вiдповiла:
  - Усi ельфи-самцi виглядають немов безусi, людськi пiдлiтки, не старiючи, з чистою, гладкою, немов у дiтей шкiрою. Така у нас порода - вiчно юна, гарна та весела!
  Марiя посмiхнулася i вiдзначила:
  - Це з одного боку добре! Але з iншого, юнак нiколи не вколе мене щетиною!
  Старша наглядачка зауважила:
  - У нас самок у тисячу разiв бiльше, нiж самцiв. Тому ми вiдчуваємо дефiцит чоловiчої ласки. Але у вас королева iз цим не буде проблем!
  До ваших послуг усi самцi iмперiї.
  Марiя кивнула:
  - Нехай зроблять менi масаж усього тiла.
  Юнаки розпочали роботу. Вони це робили з величезним ентузiазмом. I їхнi вмiлi руки змушували вирувати у дiвчинки-королеви кров. I це їй так подобалося. Просто казковi та неймовiрнi вiдчуття, вiдлiтаючи до раю.
  I Марiя в радостi заспiвала;
  Ми комсомолки - доньки комунiзму,
  Воюємо з ворогами як орли...
  Iнодi летять оскали реваншизму,
  Взимку ноги у дiвчат боси!
  
  Хочемо ми врiзати фюреру по мордi,
  У нас сили бiльше немов у слона...
  Поспiшаємо i в коханнi i в спортi,
  Хоч атакує в лютi орда!
  
  Нiхто повiр дiвчат не зупинить,
  Адже наша сила - як сталевий кулак...
  Ми зможемо навiть армiю загробити,
  I мiцно врiжемо Гiтлеру в п'ятак!
  
  Прийде епоха вiрю комунiзму,
  I дасть нам силу нескiнченний Рiд...
  Не пошкодуємо заради Лади життя,
  Вiтчизна вiрю скоро розквiтне!
  
  Б'ються дiвчата та хлопцi,
  Iде в атаку босий пiонер.
  Крушимо ворогом ми хвацько з автомата,
  Показуючи доблестi приклад!
  
  Дракон дощу нас грубо атакує,
  Але дiвчата смiливо його б'ємо...
  Виб'ємо слузi пекла вiрю зуби,
  Плешивого на частини розiрвемо!
  
  У Росiї немає мiсця знаю слабким,
  Отримаємо скоро все чого хочемо,
  В iм'я променистої держави,
  Над нами золотокрилий херувим!
  
  Велика буде дружба у народiв,
  Якi б'ються з силою знай...
  За Батькiвщину, за щастя, за волю,
  I буде у всесвiтi незабаром рай!
  
  Дiвчисько по морозу пре боса,
  Навiщо їй взуття, якщо Лади дух...
  Вiтчизна вся вiд краю до краю,
  Орел хлопчисько, не пташеня-пiвня!
  
  Над свiтом сонце яскраве сяє,
  У якому золотi теплi променi...
  Прийде перемога у вiтрi ласки травня,
  I не говори пустушка - промовчи!
  
  Ми дiвки - просто дочки Сварога,
  Який Землю з Родом створював...
  I подарував воякам свободу,
  Враз вiдродивши свiтовий iдеал!
  
  У Росiї для дiвчат просторе мiсце,
  Вони в мороз бiкiнi лише вдягнули...
  Ти комсомолка Перуну наречена,
  Повiр не буде в лютi проблем!
  
  В iм'я Iсуса та Сварога,
  Марiї, Лади матерi Богiв...
  Билися заради Сталiна i Бога-
  I заради найкращих iз синiв!
  
  Ми не забудемо подвиг Iсуса,
  Який заради росiян йшов на хрест...
  I показав велике мистецтво,
  Коли на третiй день у коханнi воскрес!
  
  Перун вiн Бог великий громовержець,
  Пускає веселки променисте свiтло...
  Служити ми демiургам будемо чесно,
  Щоб подвиг стане витязiв оспiваний!
  
  У дiвчат груди сяють кольором маку,
  Соски її як прапор жовтня...
  А десь гавкає злiсний собака,
  Але ми вовчицi просто не дарма!
  
  Вiдбили тиск фрицiв пiд Москвою,
  Хоч Гiтлер був пiдступний i хитрий...
  У союзi фюрер видно iз Сатаною,
  Трава м'якша влiтку, нiж килим!
  
  А ось взимку по снiгу дiвки боси,
  Навiщо їм взуття, шуби та кожух.
  Не страшнi комсомолкам знай морози,
  У них мабуть найгрiзнiший дух!
  
  У чому наша сила - люди заводнi,
  Краще станемо лютих богiв...
  А люди ви повiрте не поганi,
  Чи здатнi скинути безлiч кайданiв!
  
  У коханнi дiвчата найкрутiшi,
  У них мiж iншим шалений пасаж...
  Дiвчата по снiгу бiжать босi,
  Поставши фiгурами жадiбно мат!
  
  На славу комунiзму свiтить сонце,
  На славу комунiзму Русь цвiте...
  I волосся у дiвчинки густо в'ється,
  Перемогу вiдкрили безумовний рахунок!
  
  Пiд Сталiнградом вермахт ми трощили,
  I показали просто найвищий клас...
  На славу нашої Батькiвщини Росiї,
  Дiвча рушить п'ятою голою в око!
  
  Ти стережись боротися з дiвкою босою,
  Вiн гарна, наче вiл сильна...
  Як перли розлетiлися разом оси,
  I врiзала пiд дих вороговi нога!
  
  Ну що ти зможеш зробити нашим дiвкам,
  У них удар повiр тичок слона...
  I Русь стоїть вiд вiку до столiття,
  Безкрайня велика країна!
  
  Навiщо потрiбнi дiвчаткам росiйським хлопцi,
  Щоб народжувати в потiк богатирiв...
  I попадуть вороги повiр на псарню,
  Отримає в морду шалений лиходiй!
  
  В iм'я Iсуса та Сварога,
  Де Бiлий Бог створив всесвiту грань,
  З'їмо перед битвою ход-дога,
  Щоб були сили перед боєм рано!
  
  Потiм вiзьмемо i врiжемо супостату,
  Пiд дих дiвочих, босою ногою...
  Щоб було швидко пiсля боротьби кату,
  А якщо що - додамо кочергою!
  
  Що Сталiнград не вийшов,
  Дiвчата там пiддали сильний бiй...
  Хоча трохи знай красi прикро,
  Не зняв її битву " Плебою "!
  
  Ми всi дiвчата може - це знайте,
  Великi, крутi як яйце.
  Коли малювали лише на партi,
  А нинi смикнемо прямо за кiльце!
  
  Не пощадимо у битву навiть життя,
  I вiрю, що увiйдемо до Берлiна жартома...
  Незабаром знаю жити при комунiзмi,
  Отримаємо вихори снiжнi крутячи!
  
  Дiвча любить бiгати тiльки босий,
  Їй п'яти солодко холодить кучугуру.
  Лiтають по морозу снiгу оси,
  Войовниця фюрера у труну!
  
  Коротше переможемо я твердо знаю,
  Зумiємо зробити свiт у всьому всесвiтi...
  Цвiсти на вiки свiтобудови краю,
  Своєю силою у битвах незмiнною!
  
  Коли прийдуть Сварог iз Христом-Володарем,
  Усi мертвi у коханнi воскреснуть Рода...
  За скiнчиться орди смерч дикої смертi,
  I буде у вiчнiй радостi природа!
  
  Тодi вселитися в серце народу Лада,
  Все буде в нескiнченностi гарнi...
  Отримає, кожен воїн знай нагороду,
  Ми росiяни у боях непереможнi!
  Правда тут Марiя зловила себе на думцi, що знову назвала себе росiйською. А вона може бути не зовсiм росiйська. Її країна формально суверенна, але фактично пiд контролем Росiї. I майбутнє туманне. Вiйна з Україною триває вже другий рiк. I коли вона скiнчиться невiдомо. I кровi ллється дуже багато. I не вдалося нi в Бiлорусiї, нi в Росiї розгорнути серйозний та масовий антивоєнний рух. Навпаки вiдбувається лише ескалацiя конфлiкту.
  I жорстокiсть у людей лише наростає. Вона покинула в'язницю в березнi, коли ще нiчого не зрозумiло. I майбутнє країну туманне. А зараз стала королевою.
  I не страждає, а навпаки насолоджується. I якi гарнi юнаки ельфи. Лише надто вже обличчя дитячi. Правда тiла мускулистi та рельєфнi, рiдко якi культуристи серед людей можуть мати таку мускулатуру. Ось це так...
  Марiя посмiхнулася i подумала: що вона зникла з карцера, i напевно її тюремникам здорово влетить. Однак, оскiльки на Землi Марiя Колесникова нiде не з'явитися, то, швидше за все, вважатимуть, що слуги вусатого та лисого диктатора її вбили. А труп сховали. Ну, пошумлять трохи, а потiм, можливо, Марiю Колесникову i забудуть. А може й нi.
  Може, вона стане другою Жанною Дарк ? Або Зоєю Космодем'янською. Ну останню звичайно ж розпиарили понад будь-яку мiру. Може, тому, що за радянських часiв людям не вистачало еротики, i майже оголена дiвчина рокiв вiсiмнадцяти з босими нiжками снiгом була свого роду червоним секс-символом?
  Чи знiмуть про Марiю Колесникову кiно? Чи буде вона символом революцiї. Чи про неї забудуть, як про тисячi iнших безiменних героїнь? Наприклад, скiльки дiвчат загинуло в полонi в муках, i їх теж водили босонiж снiгом, але їх iмен нiхто не знає.
  Нехай невiдомi шляхи Господнi. А Бог-Творець виявився хлопчиком рокiв дванадцяти у шортиках та з босими нiжками. Це виглядало дуже екзотично.
  Але вiн її з в'язнiв пiдняв до королеви.
  Марiя з почуттям заспiвала;
  Безмовним натовпом стоїть народ,
  Ведуть на страту дiвчисько в грубому лахмiттi.
  Вчора був трон, сьогоднi ешафот,
  За що народу ви губите принцесу!
  
  Ах королi, королi, королi...
  Видно, дiвчисько з косами...
  Втiм, принцесу зламати не змогли,
  Хоч по снiгу вона боса,
  
  Ох королi, королi, королi,
  Прапори та труби переможнi...
  Дiвчинi п'яти босi припалили,
  В холод вона наче бiдна!
  
  I нехай твердить якийсь iдiот,
  Принцесам життя легко йде i весело.
  Вона боса по снiгу йде,
  Ось така нелегка професiя!
  
  Ах королi, королi, королi,
  Свiтло та надiйна народна...
  Нинi принцеса зовсiм на мiлинi,
  Пугало як городнє...
  
  Ох королi, королi, королi,
  Подвиги вашi державнi...
  Якщо ворога здолати не змогли,
  Значить ви зовсiм безславнi!
  
  Принцесу жорстко дуже порає батiг,
  Потiм її на дибу жорстко пiдняли...
  Їй вирок голою померти,
  А кiстки просвердлити наскрiзь усi свердлами!
  
  Ах королi, королi, королi,
  Люди тепер не вiльнi...
  Видно, щоб вигнати лиходiїв iз землi,
  Надто вже ви благороднi!
  
  Ох, королi, королi, королi...
  Враз полетiли головушки!
  Хоч блакитнi, по сутi - нулi,
  Яскраво пролили ви кришечки!
  Марiя заспiвала подiбне, i її перлиннi зубки розтяглися милою посмiшкою.
  Юнаки її добре промасували, i зарядили небаченою силою.
  Марiя пiсля чого схопилася. I тепер вона мала отримати уроки фехтування.
  Вийшло дiвчисько з бiлими косами в бiкiнi. Вона тримала у руках гумовий меч. Старша служниця дала такий самий меч у руки Марiї.
  I дiвчина-королева крутанула їм, вiдчуваючи гнучкiсть пензля.
  Тiло тепер у неї було не гiрше, нiж у ельфiї. Але потрiбна ще й технiка та навички.
  I Марiя почавши спринтувати з блондинкою в кiсках, одразу ж вiдчула свою незручнiсть i безпораднiсть. Та дуже спритна, технiчна i моторна.
  А у Марiї лише загальнi уявлення про фехтування. Тож якщо чесно говорити, не дуже виходить.
  Обидвi дiвчата були босонiж, i їхнi нiжки спритнi та витонченi. I рухаються швидко.
  Ось Марiя, щоб хоч трохи пiдбадьоритися, почала видавати афоризми;
  Чим добрiший пастух - тим злiший у нього пес, чим м'якший цар, тим суворiший сатрап!
  Росiйська це не нацiональнiсть, а покликання та стиль життя!
  Слабкiй людинi потрiбен Бог як дитинi Батько i Мати, але в мiру дорослiшання його обтяжує опiка, i вiн, вiдлiпившись вiд Батькiв прилiпитися до дружини - науки i розуму!
  На жаль, небагато коштує розум без сили - тупий атлет легко придушить найрозумнiшого академiка!
  Iстина в тому, що смерть на вiдмiну вiд жiнки завжди вiрна, а життя суцiльна зрада!
  Краще один раз рубати нiж - сто разiв проклясти!
  Скромнiсть сестра мудростi! Хвастовство губить розум!
  Легше приручити тигра, нiж перевиховати тирана-щур не подається дресирування!
  Чим бiльше ворогiв, тим гарнiша вiйна! Кидай менше слiв - вiйна не гра!
  Менше крапель у морi нiж личин у таємного агента!
  Досвiдчене пристосування як музичний iнструмент, вимагає любовi та таланту! Тiльки замiсть смiху та оплескiв дiстаються стогiн i сльози!
  Iсус серед пастви - як алмаз у нечистотах!
  Час найжорстокiший кат, вiн не знає пощади i слова помилований!
  Майстерний полiтик навiть лаючись матом зберiгає репутацiю iнтелiгентної людини!
  Бик любить батiг, але не любить орати!
  Щоб добре орали, потрiбно садити цiлий рiк!
  Якщо не можеш вкусити - краще не гавкати!
  Той, хто перемiг одного тигра, не злякається дюжини котiв!
  Автомобiль не розкiш, а спосiб покарання: для даiшникiв рай, для гаманця чистилище, для спокою пекло!
  Припуститися помилки - помилка! Не визнати помилку - злочин!
  Людина непередбачувана - людська самка не передбачувана в подвiйнi!
  Полiтика на вiдмiну вiд лижнi - вимагає золотого змащення!
  Сила i розум як чоловiк i дружина - народжують покору лише у парi!
  Сильний правитель нiколи не посадить бiльше ворогiв - чим може зiбрати друзiв!
  Грошi - це плавцi у акули правосуддя!
  Обережнiсть; не є синонiм боягузтво, а вiдвага - нерозсудливостi!
  Не брешуть лише небiжчики, i то лише в тому випадку, якщо вони атеїсти!
  Поганий вiруючий грабує тiло - добрий атеїст душу!
  Кар'єра без брехнi, що танк без пального!
  Творить милiсть - збирає сили, жорстокiсть ознака слабкостi!
  Адже генiй та зазнайство - речi не сумiснi!
  Хоча пiвтора кулака краще нiж один - пiвтора розуму гiрше нiж один!
  Благородний ризикує своїм життям - пiдлий чужий!
  Вождь не повинен бути солодким - розлижуть! Але не повинен бути гiрким - розплюють !
  Найважче знайти пiсок у пустелi - чим привiд для арешту!
  Пiдступнiсть зброю слабких - пiдлiсть зброю пiдступних!
  Використовує друзiв - талант, запрягає ворогiв - генiй!
  Повiльний удар - рiвнозначний промаху!
  Обережнiсть у полководця як палець у кулаку, невiд'ємний елемент, але решта не замiнить!
  Вибираючи мiж законом i совiстю - чесна людина вiддасть перевагу, не те що безпечнiше!
  Найлегше знайти сухий камiнь на морському днi, нiж чесного полiтика!
  Хоробрiсть подвоює силу, обман вчетверює!
  Знемоглий богатир - слабший за свiжу дитину!
  Руки це мати, голова тато - разом вони не залишать перемогу сиротою!
  Тому хто зневажає рать - доведеться швидко тiкати!
  На вiйнi доблесть, йде рука об руку з нещаднiстю! Вони як наречений та наречена у переможному союзi!
  Зростаючi iмперiї - подiбнi до мильного мiхура, лише при егоїстичному управлiннi!
  Посiв перемоги потребує поливання кров'ю та добривi трупами!
  Iмперiя при дбайливому режимi - як кiстяк пiдлiтка, що бiльше, то мiцнiше!
  Холоднокровнiсть для перемоги - що загартування для сталi!
  Вiд вiйни виходить крижаний холод - пiвбiди, якщо вiн заморозить серце! Лихо якщо вiдморозить мiзки!
  Жалiсть подiбна до iржi, спiвчуття шашелю - очисти своє серце вiд цього i покрий бронею: нещадностi, лютi, гнiву!
  Боягузами нас робить роздум - трупами безрозсуднiсть!
  Вiйна це такий процес - схожий на горiння! Кров - бензин, трупи-вугiлля, воля - сiрка! А вогнегасник перемога!
  Тiло i розум як чоловiк i дружина, що народжують перемогу в парi, поодинцi безплiднi!
  Генiальний полководець, вiд генiального композитора вiдрiзняється тим, що його шедеври завжди змушують проливати сльози!
  Як правило, тиран: безмежнi амбiцiї та обмежений розум!
  Чеснiсть поняття вибiркове, обман загальний!
  Чим вiдрiзняються шахи вiд полiтики?
  У шахах гра йде на рiвних, а в полiтицi влада завжди має фору!
  У шахах цейтнот наприкiнцi гри, а у полiтицi завжди!
  У шахах жертви добровiльнi, а в полiтицi завжди вимушенi!
  У шахах фiгури переставляють по черзi, а в полiтицi будь-коли влада!
  У шахах не можна брати ходи назад, у полiтицi це роблять на кожному кроцi!
  Правитель в оточеннi нiкчем, що камiнь у поганiй оправi, цiннiсть буде i падати i неминуче потьмянiє.
  Трон на вiдмiну ложа, дiлять лише слабаки!
  Перемогти може кожен, гiдно програти не багатьом!
  Краще померти героєм - нiж жити боягузом!
  Як не парадоксально, саме фiзична недуга людини дозволила йому уподiбнитися Богу! Будь у мавпи довшою за руку, вона нiколи не взяла палицю!
  Людськi вади рухають прогрес i наближають до всемогутностi! Боягуз придумав - броню, лiнивий - колесо, слабак - пiдйомний кран, ненажера - проносне, честолюбний - лiтак, нудний - кiно, цiкавий - Iнтернет, садист - динамо-машину! За кожним великим вiдкриттям - ховається порок! Низькi пристрастi - пiдняли технiку!
  Не згрiши Адам, вiн i його нащадки, вiд робочої худоби вiдрiзнялися б лише вмiння говорити!
  Час найоб'єктивнiший суддя - вiн дає слова всiм i оголює докази!
  Iмпровiзацiя - це аксiома перемоги! Шаблон - теорема поразки!
  Недолiк розуму ще може компенсувати комп'ютер, але нiяка технiка не замiнить смiливостi!
  На вiйнi бiльше користi вiд розумного боягуза, нiж хороброго дурня!
  Якщо врахувати, що покiйники не можуть битися, мертвий солдат завжди поганий солдат!
  Вiйна хороша школа, тiльки у разi помилки iспити не перездаси!
  Однiєю лише вiдданостi, мало щоб служити країнi, але її вiдсутнiсть не замiнити нiчим!
  Втiм, хто не вмiє цiнувати життя, не зумiє гiдно зустрiти смерть!
  Не можна перемогти двi речi жадiбнiсть та дурiсть, хоча вiдсутнiсть першої часто поєднується з останньою!
  Гарно гострила Марiя Колесникова, наче великий оратор стародавнiх часiв. I звичайно ж, крiм афоризмiв, можна й заспiвати. I хоча дiвчинка-королева вже блищала вiд поту, немов її змастили густо олiєю, але взяла i повнозвучно з великим почуттям заспiвала. I її голосок був просто чудовим;
  Часом жорстока примха - удачi не сестри,
  Адже скiльки часу успiхiв боєць не вiдав!
  Ми фiшки тiєї великої, невiдомої гри,
  Яку пан створив до обiду!
  
  Але зможемо ми пiзнати Всевишнього дари,
  Адже свiт довкола пливе на вигляд повiтряний!
  Насправдi рок заточить сокири,
  I навiть пощастило, коли Бог попався байдужий!
  
  Адже щастя тендiтно, немов острiвець,
  Серед океану горя та нещасть!
  А боязка людина так самотня,
  У душi його панує не шторм, а iмла негода!
  
  Ох, видно важко пiд згубною зiркою,
  У сузiр'ї стрiльця на бiле свiтло народитись!
  Я вгору як соловей прагну своєї мрiї,
  Навколо усмiшки, дурощi, кривi обличчя!
  
  Не вiрю не невже, така буде вiчнiсть,
  Що ж людина, бути черв'яком приречений!
  А де ж доброта та мудра сердечнiсть,
  Чи не справедливiсть - швидкоплинний сон!
  
  Жорстокi, лицемiрнi в нашому свiтi влади,
  Часом хочеться випалити все вогнем!
  Вирують ураганом людськi пристрастi,
  I здається шахрайство i вороння кругом!
  
  Знайти хочу хоч промiнь денного свiтла,
  Щоб дiзнатися, що лицарство живе!
  Але на пошук мої найменшої вiдповiдi,
  I всiм наче це все одно!
  
  О, де ж ти священний дух,
  Та скiльки можна плисти пiд хмарами!
  Мають люди зiр та чутки,
  Ти до них лети, а не порхайте кругами!
  . РОЗДIЛ Љ 3.
  Марiя вдосталь нафехтувалася . Пiсля чого її вiдвели до тренажерної зали. Там можна розiм'ятися та тренувати мускулатуру. А заразом подивитися кiно. Зокрема, з орками йде вiйна. Ця раса досить груба, i неприємна. Зовнi орки - типу ведмедя, лише морди, як у монстрiв.
  I не такий тут i примiтивний свiт. I телебачення є, i радiо, i навiть танки.
  У ельфiй наприклад, машини дуже витонченi, невеликi, обтiчної форми. А в оркiв навпаки, великi, незграбнi й незграбнi. Марiя дивилася на цю битву з усмiшкою.
  Ельфiйки борються босонiж i в бiкiнi. Їх чотири в невеликому, але спритному танку, що має довгоствольну гармату. Тут зйомки такi, що дiвчат дуже добре видно.
  Вони мають гарнi, рельєфнi м'язи, а нiжкам так йде вiдсутнiсть взуття, що лише пiдкреслює їхню сексуальнiсть.
  Дiвчата борються i ось одна з них iз цiлком людським iм'ям Олена вимовляє:
  - Ось уже цi орки. У них танки просто потворнi коробки. Навiть без рацiонального нахилу бронi. Такi набагато простiше пробити!
  Єлизавета кивнула з сумною посмiшкою:
  - Тут ти можливо i права! Але ж це нам на користь.
  I дiвчина пальнула по противнику, використовуючи босi пальчики своїх витончених нiжок.
  I влучення снаряда виявилося влучним. Снаряд пошкодив велику вежу танка оркiв.
  Катерина теж босонога, i напiвгола дiвчина з роду ельфiв взяла i прочiрiкала, вискакувавши свої дуже великi i при цьому миловиднi i зовсiм неагресивнi зубки. Ось це справдi було дiвчисько рiдкiсної краси.
  Хоча буквально скажемо усi ельфiйки, i є красунi. I цим їхнiй народ якраз i славний.
  Єфросинья ще одна дiвчина з цiєї раси на танку помiтила:
  - Ось зауважте в нашому свiтi, на одного самця, тисяча самок. Це з одного боку для чоловiкiв чудово. Але з iншого, подiбне породжує також проблеми! Особливо для вiчних дiвчат!
  Катерина пiдтвердила, вистрiливши знову за допомогою босих пальчикiв своїх витончених нiжок:
  - Та в цьому своя є i проблема, i водночас чарiвнiсть! Так що як палиця з двома кiнцями. Втiм, якщо є поряд з тобою гарна м'язова дiвчина, то це теж скажемо так непогано!
  Єлизавета iз жаром проспiвала:
  З дiвчиною непогано,
  Що й казати...
  Але повиннi, i хлопця закадрити,
  Хлопця, хлопця, хлопця закадрити!
  Хлопця, хлопця, з собою одружити!
  I войовницi голосно розреготалися. I показали свої довгi i дуже моторнi мови.
  По них вистрiлив з важкої гармати великого калiбру орк. Але снаряд пролетiв повз, так ельфiйка Єфросинiя зсунула злегка танк убiк.
  Ось це справдi був пасаж. Дiвчата реально налаштувалися перемагати за будь-якого опору ворога. А орки треба сказати надзвичайно волохатий i кудлатий тварюки.
  Олена вiдзначила з посмiшкою:
  - Найпевнiше мерзенне катування, коли орк тебе лапає, а ти гола i пов'язана. I ще вiн намагається поцiлувати тебе!
  Катерина з iронiчною посмiшкою заспiвала:
  Орк волохатий нелюд, просто не балуй,
  Строго за режимом, кожен поцiлунок!
  У день по ложцi олiї, мiнiмум солей,
  А вино та м'ясо, тiльки для гостей!
  Єфросинiя на це заперечила:
  - Якщо харчуватися однiєю чашкою олiї, то станеш тонкою, як сiрник. А дiвчина має бути мускулистою i здатною народжувати красенiв ельфiв. Хiба не так?
  Олена хихiкнула i вiдзначила, зробивши ще один пострiл, за допомогою голої п'яти, своєї бiса, сексуальної та спритної нiжки:
  - Як би я була цариця,
  Третя мовила сестричка.
  Я б для батюшки-царя,
  Народила б богатиря!
  Єлизавета для бадьоростi взяла i заспiвала, черговий романс:
  Вище зiрок ми злетимо над планетою,
  Яскраве сонце свiтитиме...
  Героїзм ельфiв свiтла оспiваний,
  Перетворює мисливця на дичину!
  
  Чи стане час лихий,
  Де сяє над свiтом гроза...
  Яблучко ж цвiте наливне,
  Настає, звiсно, весна!
  
  Буде ера, повiр ельфiнiзму,
  Де будь-яка людина демiург.
  Змиємо з обличчя пляма ми оркшизму,
  Якщо треба пропаш i плуг!
  
  Стануть свiтлi боги над свiтом,
  Принесуть ельфам радiсть i смiх.
  Ми помажемо волосики митром ,
  Щоб був у славнiй справi успiх!
  
  Так Ельфiя країна свiтова,
  Ельфiнiзму свята країна...
  Побiгла дiвчина боса,
  Вона Родом наречена дана!
  
  Нехай любите красунi Ельфiю,
  Що створила з каменю метал...
  Стануть люди повiрте щасливiше,
  Нехай з неба i ллється напалм!
  
  Не шукайте ви щастя без Роду,
  Вiн подарує назавжди кохання...
  Пiд п'ятою у битву Сварога,
  Проливається нелюд кров!
  
  Немає прекраснiшої країни велетнiв,
  У нiй є ельфи та гноми в строю.
  Ми на вiки з Вiтчизною єдинi,
  Переможемо у будь-якому, знайте бою!
  
  Так чого ельф-боєць такий сумний,
  Ти ж силу Сварога пiзнав...
  Викликають пристойнi почуття,
  Наша Лада кохання iдеал!
  
  Стане краще всесвiту повiрте-
  Якщо правити почне ельфiнiзм...
  Ми Сварога щасливi дiти
  Розмiтаємо на кварки оркшизм!
  
  Скоро стане Земля променистою,
  Незабаром буде великий успiх...
  А Ярило зiйде сонцем славний,
  i обдарує сяйвом усiх!
  
  За Батькiвщину вип'ємо хлопцi,
  Щоб вiчно Ельфi процвiтати...
  Щоб була нескiнченною зарплата -
  Про яку не соромно мрiяти!
  
  Хай пiднiметься Ельф над всесвiтом,
  i покаже все Божий оскал...
  Своєю силою в битвах нетлiнної,
  Ми розкриємо найхитрiший обман!
  
  Скоро сонце засвiтить яскравiше,
  Чи стане космос, як внутрiшнiй двiр...
  Так палите багаття ви по жаркiше,
  Нагострiть зi сталi сокиру!
  
  I тодi з пiснею Лади великої,
  Що народила могутнiх Богiв...
  Ми зможемо зрубати плем'я диких,
   Ельфiславних iз мечами синiв!
  Ось так прекраснi та чудовi ельфiйки заспiвали. I їхнi голоси, такi солов'їнi та сексуальнi. Ось iз такими дiвчатами можна й ведмедiв конкретно перемогти.
  Вони треба сказати, дуже стрункi та красивi, сексуальнi та спокусливi, апетитнi самки-ельфiв.
  Тим часом борються в небi та льотчицi. Винищувачi ще не такi скоєнi як у двадцять першому столiттi. У них навiть ще гвинтовi двигуни. I озброєння - авiацiйнi гармати та кулемети. Зате в екiпажах борються чудовi льотчицi. I щоб їм було зручнiше битися, вони босонiж i в бiкiнi.
  Альбiна ця чудова ельфiйка. Натискає босими пальчиками нiжок на кнопки. Стрiляють авiацiйнi гармати.
  I горить пiдбитий лiтак оркiв. А у цих ведмедiв машини дуже незграбнi, важкi i незграбнi.
  Втiм, дiвчат це лише заводить. I вони свої лiтаки дуже спритно виводять з-пiд ударiв.
  Альвiна iнша дiвчина-ельф теж вистрiлила, за допомогою босих пальчикiв нiжок i, прочiрiкавши, сказала:
  Я ельф винищувач, i сила кипить,
  Небо моя обитель!
  Її напарниця хихикнула i пiдтвердила, збиваючи орка:
  - Та обитель!
  У небi, зрозумiло, бої йдуть зi змiнним успiхом. Щоправда, ельфiйки збивають оркiв, значно частiше, нiж вони представниць гламурного народу.
  Але оркiв багато. I це створює проблеми.
  Марiя Колесникова подивилася на це кiно та вiдзначила:
  - Було б непогано охороннi заклинання використати й обереги!
  Наташа так звали ельфiйку, яка була вiйськовим мiнiстром за королеви, зiтхнувши вiдповiла:
  - Давно використовуємо, але не завжди допомагає! Орки, тролi та iншi нашi вороги теж використовують магiю, в тому числi i ту, що пробиває чарiвний захист!
  Марiя прочирикала:
  - Так це вiрно! Але що, якщо спробувати святу воду?
  Наташа посмiхнулася i запитала:
  - Святу воду?
  Королева та колишня ув'язнена пiдтвердила:
  - Ось саме святу воду. Це погодься дуже непогана iдея, i в реальнiй вiйнi довела ефективнiсть!
  Гламурний мiнiстр оборони з усмiшкою погодилася:
  - А що ваша величнiсть, треба спробувати!
  Марiя взяла i з великим запалом заспiвала, вiдчувши в собi приплив натхнення;
  Я дiвчина радянська коза,
  Працювала i поля люблячи орала...
  Але загримiла, грозна гроза...
  Фашист напав, адже йому мiсця мало!
  
  Кривавий сорок перший грiзний рiк.
  Великою масою Гiтлер атакує...
  Пускає росiйських пачками у витрату,
  Снаряди рвуться - засвистiли кулi!
  
  Немає мiсця, тут страшнiше не знайти,
  Коли всюди бiль та руйнування...
  дiвчинцi немає, навiть двадцяти,
  Але скiльки болю та навколо позбавлення!
  
  Злий атакує Батькiвщину фашизм,
  Такий могутнiй, просто лютий...
  Але вiрю переможець комунiзм,
  Хто за Адольфом цi нiмцi слiпi!
  
  Ворог дуже сильний у це ти повiр,
  Його натиск активний i жорстокий.
  Фашизм це просто дикий звiр,
  А проти дiвки образ синьоокий!
  
  Немає дiвчини, не вiдступатимуть,
  Вони по снiгу босi мчать...
  Iспити, здаючи лише на п'ять,
  I дуже хоробро дiвки нашi б'ються!
  
  Даремно налетiв на Русь фашизм,
  Хоча союзник фриця допомагає...
  I полетить Рейх Третiй скоро вниз,
  Хоч химерно росiйських вбиває!
  
  Не знають, дiвки слова є спокiй,
  Вони до перемоги люто прагнуть...
  Хоч Гiтлер на словах такий крутий,
  Що перетворився просто на паяця!
  
  Поставимо фрицям незабаром дiвки мат,
  Ворог добряче трiпає пiд Москвою...
  Потiм був легендарний Сталiнград,
  Вiн зустрiвся з розбиранням, знай крутою!
  
  Ну що таке для дiвчат тигр?
  Воiстину могутня машина...
  Не треба дурних нам красунi iгор,
  Чия армiя фашистiв розтрощила!
  
  Ось допомагають Фрiцам сильно США,
  Дають безкоштовно лiтаки, танки...
  Вони напевно збожеволiли,
  Об'їлися бiланами видно янкi!
  
  Так Гiтлер був пристрелений пес,
  I Герiнг захопив простiр на тронi...
  Можливо, для великого не дорiс,
  Той жирний борiв у царськiй коронi!
  
  Але США з Британiєю тепер,
  Так допомагати фашистам завзято стали...
  Чи не порахує червоний армiя втрат,
  I потьмянiли комунiзму дали!
  
  Ось це просто пекельний став розклад,
  Коли у єдностi сила капiталу...
  I загрожує просто розпад...
  Землi фашистам знайте янкi мало!
  
  Даремно їх постачає бомба Сем,
  I фюреру продукти надсилає...
  Адже перемiгши в бою СРСР,
  Адольф на колишнiх босiв нападає!
  
  Втрат, звичайно, багато ми зазнаємо,
  Дiвчата навiть на морозах боси...
  Але якщо треба ми Москву спаємо,
  У нас такi з золота в'ються коси!
  
  Якщо вже вiдстояли Сталiнград,
  Дiйти повiрте, можемо до Берлiна...
  Для Червоної армiї такий повiр розклад,
  Коли народ та армiя єдинi!
  
  Не знають дiвки, просто слова немає,
  I люто зi зла орками б'ються ...
  Побачимо, вiрять дiвчата свiтанок,
  Хоча очi часом наче блюдця!
  
  Я вiрю справедливий росiйський цар,
  Зумiє зробити волю мiцнiшою за...
  Хай буде Православний государ,
  Якщо не зумiв, все зробити славно Сталiн!
  Та хай країна радянська цвiте,
  Шлях будуть будiвництво у свiтлi комунiзму.
  Перемогу вiдкриємо безмежний рахунок,
  Хоч скалять зуби дiти реваншизму!
  
  Ну що ти скажеш дядько грiзний Сем,
  Виростив, ти сам собi рахуй смерть...
  Зумiв вiдбити фашистiв СРСР,
  А це означає загибель капiталу!
  
  Ну що де й не раз, не два бої,
  Ще гримiти над Руссю будуть...
  Щоб не прийшли на Батькiвщину нулi,
  Можливо, створити для Бога!
  
  Там де i Сталiн просто не змiг,
  Зможуть зробити босi дiвчата...
  За них могутнiй Бог святий Сварог,
  I влучнiсть при стрiльбi з автомата!
  
  Коротше лайки зовсiм не кiнець,
  Ми росiяни прагнемо знай до реваншу.
  У битвi будуть старець i молодик,
  Ми не дамо нацистам грiзним шансом!
  
  Коротше ми дiвчата босонiж,
  Знову в атаку люто прагнув,
  I п'ятою голою, мiцним кулаком.
  Так довбати, що фюрер закосився !
  
  Я вiрю вiдродитися скоро Русь,
  Пiд прапором великого Сварога...
  За Батькiвщин бiйся i не лякайся,
  Бо буде незабаром щастя багато!
   Пiсля такої бадьорої, хай навiть не надто зрозумiлої, i не зовсiм логiчної пiснi, з деякими суперечностями, дiвчата з породи ельфiв готовi реально взяти i згорнути гори. Адже вони й справдi народженi для перемоги.
  I ось дiвчата в бiкiнi, залишаючи босi слiди по багнюцi, стрiляють iз гармат. Тут б'ють гармати великих калiбрiв i високо злiтають по дузi великi снаряди. Ось i оркiв пiдкидає та перевертає їхнi гаубицi. Ось це справдi надзвичайно вбивча пiшла стрiлянина, i не зупиниться, не перевести дух.
  Одна з ельфiй капiтан Свiтлана, з ягiдною посмiшкою шепнула своїй подрузi:
  - Як ти гадаєш, нам зiрочку на погони дадуть?
  Та з усмiшкою вiдповiла:
  - Наздоженуть i ще дадуть!
  Пiсля дiвчини енергiйно перебираючи босими, витонченими, дуже спокусливими, засмаглими та м'язистими нiжками, заспiвали:
  Нам казали - потрiбна висота,
  I не шкодувати набоїв...
  Ось покотилася друга зiрка,
  Вам на погони!
  Дiвчата упираючись босими, з м'язами, що перекочувалася кульками пiд бронзовою шкiрою, пiдтягли важкi ящики зi снарядами. I це теж треба сказати дуже сильний хiд.
  Войовницi наче кинули карту на стiл. I знову б'є дуже забiйна гармата.
  Наталя, мiнiстр оборони звернула увагу:
  - Руйнiвна мiць снарядiв зростає завдяки магiчним заклинанням. Це теж приклад використання чаклунства у вiйськових цiлях!
  Марiя вiдповiдно кивнула:
  - Це правильно! I ми зможемо ще багато чого зробити, для майбутнiх перемог!
  Ще один танк рухався помаранчевою травою. Вiн був дуже низьким силуетом. I в нього практично була вiдсутня вежа, а був особливий стовбур, що обертається. I ця машина придивилася химерно. У нiй було лише двi дiвчини. Так як цей танк був менше звичайних.
  Наташа зазначила:
  - Оце машина майбутнього!
  Марiя погодилася:
  - Так, я подумала перспективна технологiя. Зате потрапити в дрiбну мету важче. Ось нiмцi у Другу свiтову вiйну прогорiли, тим, що робили надто великi танки.
  Наташа пiдморгнула i прочiрикала:
  - Нашi танки дуже швидкiснi,
  А дiвчата голi, босi!
  Тим часом у кiно показували, i як хлопчик-ельф дитина рокiв з десять, повзе по чагарниках. Вiн встановлює маленький передавач, який має направити безпiлотник ельфiв. Поки що такi апарати найпростiшi та примiтивнi.
  Босi, дитячi нiжки хлопчика плескають травою. Вiн наче юний партизан. Дитина в одних шортах, а погода прохолодна, i мрячить дощ. I хлопчика трясе вiд холоду.
  Проте вiн вiдважно спiває:
  Я молодий партизан босий зовсiм,
  Дитина, що ризикує, смiливо життям.
  Щоб не було у ельфiв тут проблем,
  Щоб жив народ у гламурному комунiзмi!
  I дитина як вiзьме та покаже мову. I ось хлопчик-ельф пробирається до табору оркiв. Сморiд косматих ведмедiв, неприємно лоскоче дитячi нiздрi.
  Дитина дуже ризикує. Вiн прослизає пiд самим носом, цих кудлатих тварин.
  Марiя помiтила:
  - Вiдважний хлопчик. Але чи варто посилати на завдання, таких маленьких дiтей?
  Мiнiстр оборони Наташа, логiчно зауважила:
  - Такi маленькi дiти дають менших обсягом ауру, i їхня пошукова та охоронна магiя оркiв практично не бачить!
  Марiя засмiялася i вiдзначила:
  Героїзм не має вiку,
  У серцi юному любов до країни.
  Пiдкорити може гранi космосу,
  Ощасливити живих на Землi!
  Наташа з усмiшкою уточнила:
  - Не лише живих, а й померлих, i далеко не лише на Землi!
  Марiя у вiдповiдь сердито тупнула своєю босою, важкою i сильною нiжкою, яка тепер могла б перебити хребет i вовку.
  Живи Земля, живи Земля,
  I ви зрозумiєте люди...
  Другого кохання, другої Землi,
  Другої Землi не буде!
  З тисячi планет,
  Такої зеленої нема!
  З тисячi планет,
  Такої коханої немає!
  Тим часом маленький хлопчик-ельф установив передавач i поповз назад. Його босi, рожевi п'ятки, миготiли дуже гарно.
  Марiя навiть подумала, що якщо дитину зловлять, то її голi, круглi п'яти припалять розпеченим залiзом. I як заволає це дитя.
  А орки посмiхаються, i втягуватимуть нiздрями палене м'ясо.
  Ось хлопчик узяв i босою нiжкою натиснув на таргана, що повз травою. Комаха заблимала, i несподiвано перетворилася на дорогоцiнний камiнчик.
  Хлопчик пiдхопив його своїми босими пальчиками нiг, i жбурнув собi в руку, i прочирикав, ледве чутно:
  - Вiд усмiшки стане все свiтлiшим,
  I слону i навiть маленькому равлику...
  Будемо ельфи в лайцi веселiше,
  А в оркiв хай зазнають лише збиткiв!
  I хлопчик спритно шмигнув у кущi. Ось це мила дитина. Зовсiм схожий на людську.
  Ось в одному в одному фiльмi теж хлопчик пiдсовував мiни пiд цистерни.
  А його зловили. Жаль кiно радянське i як його катували, не показали. Але тiльки вели на страту босонiж снiгом.
  I камера показала на кучугурi маленькi, дитячi слiди, крупним планом. I це бiльше говорило, нiж, якби катування показали б докладно та натуралiстично.
  Ось це справдi кiно.
  Марiя заспiвала з великим почуттям, граючи м'язами своїх голих i м'язистих нiг:
  Звiйтесь багаттями темнi ночi,
  Ми пiонери дiти робiтники...
  Наближатися епоха свiтлих рокiв,
  Зов пiонера - завжди будь готовий!
  Зов пiонера - завжди будь готовий!
  Наташа хихикнула i пiдтвердила:
  - Це крутому яйцю потрiбно варитися п'ятнадцять хвилин, а пiонер з роду ельфiв - завжди готовий!
  . РОЗДIЛ Љ 4.
  Тим часом були iншi епiзоди вiйни. Ось двi ельфiйки вели снайперську вiйну.
  Вони були босонiж, зате в плямистому камуфляжi. I сидiли в засiдцi, шукаючи мети.
  Одна з них блондинка Алiса в досадi помiтила:
  - Орки треба сказати, дуже смердючi. I тому з ними неможливе братання!
  Анжелiка хихикнула, вистрiлила, уклавши волохатого солдата-ведмедя i заспiвала:
  - Ми не промахнемося нiколи,
  Чи не прийде на нашу ельф бiда!
  I вишкiрила свої перлиннi зубки.
  Алiса теж вистрiлила, i пробила голову орку. Ось такi вони скажемо, крутi войовницi. I проти них не попреш!
  Анжелiка кинула гранату босими пальчиками нiжок. Порвала орка розривами на частини та проспiвала:
  Ми соколами дивимося
  Орлами паримо...
  Ми у водi не тонемо,
  У вогнi не горимо!
  Алiса з посмiшкою пiдтвердила:
  - Та войовницi що треба!
  I жбурнула голою п'ятою важку гранату. Порвала масу оркiв на частини.
  Ось це справдi була команда. I дiвчата-ельфiйки дуже гарнi, i босоногi в легкому бiкiнi.
  Але не соромляться, а спiвають:
  У свiтi спека та снiгопад,
  Свiт i бiдний i багатий.
  З нами юнiсть усiєї планети,
  Наш всесвiтнiй лад загiн!
  I дiвчата продовжували довбати оркiв. Ось це була їхня заварушка. I якщо вони вiзьмуться, так мало не здасться нiкому навiть таким кошлатим тварюкам як орки.
  Марiя Колесникова дивлячись кiно, заспiвала:
  Ми смiливо в бiй пiдемо,
  За справу ельфiв...
  Всiх оркiв переб'ємо,
  Дерь не дрейфi!
  Ось такi скажемо прямо тут бойовi та азартнi у поривi дiвчата. Найвищий можна сказати клас руйнування.
  А ось зi штурмовикiв по орках, як довбане ельфiйка Хельга, i пiсля чого проспiває:
  -Слава Ельфiї, слава,
  Танки рвуться вперед.
  Така Ельфiя держава,
  Оркiв люто б'є!
  Ось дiвчата взяли за оркiв i буквально з забiйної сильної, тотальної руйнацiї та вiдкривають рахунок. I їх не зупинити. Якщо вже взялися, то взялися.
  I босими пальчиками нiжок натискають на курки.
  Дiвчина Оленка стрiляє по орках iз автомата. I кидає у противника босими пальчиками нiжок, убивчої сили гранати та реве:
  - Я всiх сильнiший у свiтi,
  Усiх замочу в сортирi!
  I як розсмiяється i покаже мову, яка у неї дуже довга.
  Дiвчина Анюта хихикнула i вiдзначила, жбурнувши голою п'ятою вбивчу горошину анiгiляцiї:
  - Ми можемо буквально все. I в цьому є наш порядок у ельфiв!
  Дiвчата б'ються, i їх багато. Як добре жити у свiтi, де стiльки дiвчат. I ельфiйки вiчно юнi та красивi. Ось дiйсно - дуже крутi кралi. I можуть таке, що не в казцi сказати, нi пером описати просто супер.
  Алла, яка боролася з цiєю напастю, агресивно вiдзначила, довбаючи чергами оркiв, скошуючи їх немов косою:
  - Щоб лихий фюрер здох!
  I як вiзьме i розсмiяється, вискалив свої дуже красивi зубки.
  Ось це дiвчата - вищий пiлотаж!
  Нi, ну проти таких спробуй встояти.
  Марiя ельфiйка з золотим волоссям, взяла i заспiвала:
  - Кораблi лежать розбитi,
  Скринi стоять вiдкритi.
  Смарагди та рубiни розтiкаються дощем,
  Якщо хочеш бути багатим,
  Якщо хочеш бути щасливим,
  Залишайся хлопчик з нами,
  Будеш нашим королем!
  Будеш нашим королем!
  I воїнки знову як засвистять хором. I ворони, отримавши серцевий напад, потрапляли на оркiв, пробиваючи їм черепи.
  Ось це справдi дiвчата взяли та завелися. Безумовно, це круто та дико.
  Ну i до чого схоже круто. I реально, безперечно, заводить.
  Ось це справдi дiвчата.
  I Олiмпiада як вiзьме i босими, сильними ногами, жбурне до оркiв бочку з вибухiвкою.
  Та пролетить i рвоне з надзвичайною вбивчою силою. I все на дрiбнi уламки розриває, разом iз цiлим батальйоном оркiв.
  I знову дiвчата вiзьмуть у рот свої червонi соски грудей i засвистять. I ворони, отримавши серцевi напади, разом поваляться, в непритомну непритомнiсть.
  I їхнi черепи вiзьмуть та трiснуть пiд ударами. I ось це дуже вбивча i руйнiвна дiя.
  Маруся теж взяла i кинула в супротивника босими пальчиками нiжок убивчої сили гранату, розкидала оркiв i заспiвала:
  Чекає на перемогу, чекає на перемогу,
  Тих, хто прагне злих оркiв розбити...
  Чекає на перемогу, чекає на перемогу,
  Ми зумiємо ворогiв перемогти!
  I Мотря теж у ворога жбурне босими нiжками лимонку i прореве:
  - На абордаж!
  Дiвчата капiтально розiйшлися. I вони справдi красунi писанi. А нiжки у них босi та точенi.
  Та вже за цих оркiв, як узялися, їх капiтально викошують i вбивають.
  I фронт ельфiйок i меншої кiлькостi ельфiв став тиснути на оркiв, цих волохатих ведмедiв.
  Дiвчата кинулися в атаку.
  Войовниця-ельфiйка з помаранчевим волоссям взяла i натиснула червоним соском грудей на кнопку джойстика.
  Спрацювала ударна хвиля. I понеслося ультразвуком на оркiв. I накрило їх разом, буквально обвугливши кiстки.
  Войовниця цвiркнула:
  - За шаленi стрибки кобри!
  I як вiзьме та розсмiяється. Ось це справдi баби - просто скажемо там супер.
  Дiвчата слiд вiдзначити грiзнi.
  I ось вони голими п'ятами пiдкинули вбивчi потоки з вугiльними гранатами.
  Порвали масу злих та волохатих ведмедiв. I пiсля цього дiвчата взяли та заспiвали;
  Прошу, Господи, щоб день не згасав,
  Щоб завжди молодим був дiвчини погляд!
  Щоб парив наш витязь вище скель,
  Щоб чистiше кришталю покрив озер!
  
  Який прекрасний свiт Господь створив,
  У ньому їли срiблом, а клен рубiн!
  Шукаю собi подругу Божий iдеал
  Для цього ворогiв у боях рубав!
  
  Що юнаковi так у серцi важко?
  Чого знайти вiн хоче у свiтi цьому?
  Ну чому надламано весло?
  Як вирiшити клубок великих проблем?
  
  Хочу я Боже теж у щастя бути,
  Знайти свою небесну мрiю!
  Щоб удачi не перервалась нитка,
  Щоб пiдвести пiд шлях, баласт-чортовi!
  
  Але що шукати менi в мiру без кохання,
  Що дiвчини дорожчим може бути?
  Збудувати щастя важко на кровi,
  Нею лише можна в пекло пекла плисти!
  
  Розлука це катування для мене,
  Вiйна ще такий жахливий сон!
  Ось ногу в стремено осiдлав коня,
  Хоч злий орк, занiс кат сокиру!
  
  Заводять наших дочок у повний,
  Намагаються їх i палять вогнем тiла!
  Але нанесемо ми фюреру розгром,
  Знай, наша Ельф повiк не померла!
  
  Зiграємо весiлля, пiсля злої вiйни,
  Потiм дiти будуть смiх дарувати!
  Менi всi вони кровинушки рiднi,
  Я на полювання буде жирно дичину!
  
  А дуб як смарагд його листя,
  Сказав - чудово хлопець попрацював!
  Нехай совiсть буде як кристал чиста,
  А лише у плюсах у балансi буде числа!
  Дiвчата заспiвали та показали свiй колосальний апломб та бойове становище.
  Ну i звiсно ж одна з войовниць пiднесла шланг. I зарядила його бензином. I як вiзьме i запустить вбивчий струмiнь. Поллється забiйний потiк цунамi вогню. I капiтально оркiв спалює.
  I це справдi надзвичайно круто. Буквально тоталiтарне вiдбувається руйнацiя.
  Ось проти такого жодне дiвчисько не встоїть, як язиком у ельфа щось дуже солодке, смачне та апетитне полизати.
  А при цьому ще взяти i орку вiдпалити голову.
  I вогнем їх усiх смажити, i спалити ось так до тла . I не залишити навiть вiд ворога кiсточок.
  Ось такi дiвчата часом бувають. I скалять зубки, i показують свiй характер як у кобри-змiї.
  Войовницi, якi розшматують будь-яку армiю. А як захочуть, то можуть i пустити гази.
  А уявiть, що буде, якщо одразу тисяча ельфiв випустить iз себе гази? Сказати, що буде?
  Про дуже круто буде, не допустити такого мабуть небесам. Бо тодi на голови оркiв ворони посиплються. I будуть падати, i ламати черепи, показуючи найвбивчiший вплив у всесвiтi.
  I дiвчата знову давай у своїй дикiй лютi та азартi спiвати, i їхнi перлиннi зубки виблискували, наче дзеркала.
  Кошмар завжди приходить як змiя,
  Його не чекаєш, а вiн уповзає у дверi!
  Ти щасливий, щедро сита сiм'я,
  Не знаєш, що бувають люди звiрi!
  Ось почався набiг лихої орди,
  Нас обсипають стрiлами татари!
  Але ми на подвиг смiливий народженi,
  I винесемо жорстокi удари!
  
  Нiхто не знає, якщо добрий Бог,
  Така людина пiшла жорстока!
  Вже смерть стукає кулаком у порiг.
  А Везельвул просунув з пекла роги !
  
  Так це древнiх предкiв часи,
  В якi ми так круто потрапили!
  Адже не про те була моя мрiя,
  Не до цього ми йшли, крiзь гори-дали!
  
  Але якщо опинився ти в пеклi,
  Точнiше у свiтi болю, рабства, битви!
  То все одно надiю збережу,
  Нехай серце вiдбиває схопити тi ритми!
  
  Але випробування це наш ланцюг,
  Яка не дасть бути думкам легким!
  I якщо треба, треба й терпiти,
  А якщо крикнути, то на повну силу легень!
  
  Поет вiн пiсеньник i шахрай,
  Але тiльки не жаркому полi ратному!
  Вороги Вiтчизни мерзотнi помруть,
  Їх поховають швидко та безкоштовно!
  
  Тепер вiзьми, вiдбий уклiн Христу,
  Перехрестись, iкони лик цiлуючи!
  Я вiрю, людям правду донесу,
  В нагороду дасть Господь спадок-пекулiй!
  Добре дiвчата спiвали. Їхнi голоси такi променистi та переливистi. I повнозвучнi.
  А пiсля пiснi цiлий батальйон дiвчат узяв та випустив гази. Тi пiднялися стовпом, i рушили до хмари ворон. Взяли на них i впали.
  Ворон це стало душити, i вони буквально задихалися i корчилися, отримавши собi зашморг на шию.
  I стiльки ворон попадало вниз. I вони пробивали наскрiзь верхiвки бiля оркiв. I ведмедi випускали фонтани бурої кровi. Їх вибивало, наче дробило горох.
  Дiвчата реготали. I показували мови. Пiдморгували тваринам, що насуваються на них.
  Одна з дiвчат прочiрикала:
  - Орки не схожi не людей,
  Орки, це орки.
  Якщо вiн волохатий то лиходiй,
  Голосок дiвчинки дуже дзвiнкий!
  I пiдморгнула своїм подругам.
  Воїтельки одразу ж вiдчули у собi дику впевненiсть. I їхнi зубки виблискували, наче гiрськi вершини. А може це перлини та скарби моря.
  Дiвчата засмiялися i заспiвали:
  Про море, море, море, море,
  Сидять хлопчаки на парканi!
  У оркiв видно буде горе,
  Загинуть гади всi в розборi!
  I войовницi як вiзьмуть i засвистять. Цього разу не тiльки ворони впали на голови оркiв, а ще й градини. I тi у ведмедiв буквально проламували черепи.
  Ось дiвчата-ельфiйки як взялися за оркiв цих смердючих ведмедiв. I це виявилося надзвичайно здорово.
  А коли красунi заспiвали, то це вже було справжнє свавiлля;
  Небес килим iз зiрок вiзерунковий,
  Мiсяць подарує свiтло пагорбам!
  Струмиться вниз потiк гiрський,
  Виблискуючи золотом по кременi!
  
  Простоти матiнки-Ельфiї,
  У селах ситiсть та затишок!
  Вiд щастя дiви голосили,
  Як хоровод косити йдуть!
  
  Бiда прийшла вiйна-стара,
  Оскал зубiв - снарядiв вихор!
  Мчить з орками розруха,
  Твiй товариш у боях загинув!
  
  Ти сам поки що хлопчик -
  Вiйськкомат не дав добра!
  Мовляв, не вистачає рокiв вам зайвих,
  Берегти має дiтей країна!
  
  Втiк на фронт без жодної бронi,
  Щоб добро нести свiтло!
  Щоб не позбавили орки волi,
  Щоб не в ланцюгах зустрiчати свiтанку!
  
  Подруга теж не дрiмала,
  Зумiла вирватися - боєць!
  Сумнiмо ми оркiв з п'єдесталу,
  Нехай буде фюреру кiнець!
  
  Битися, важко бiль i голод,
  Дiвча босонiж взимку!
  У лахмiттi терпимо лютий холод,
  Часом харчуємося однiєю з берiз корою!
  
  А ворог на лiтаках мчить,
  Як монстр з пекла "Тигр" реве!
  Ведмiдь, народжений злою вовчицею,
  З танкiв хлюпає вогнемет!
  
  Щоб зiгрiти босi ноги,
  Що посинiли на снiгу!
  Дiвча вибрала дороги,
  Де попiл очорнив завiрюху!
  
  Але встояли - геть застуди,
  Хлопчик з дiвчиною вперед!
  Ми переможемо оскал Юди,
  Русь оркiв морок у пiсок зiтре!
  
  Миготять п'ятки пiдлiткiв,
  Кучугур залишив легкий слiд!
  Мороз терпiти зовсiм не просто,
  Нас зiгрiває босих бiг!
  
  А злим оркам немає їм права,
  Вони вiд холоду ревуть!
  Така сильна держава,
  Наш ельфiв витязь дуже крутий!
  
  Вiдкинули хвилю з пекла,
  Тепер Фейроп попереду!
  Така доля святого солдата,
  Бути вiчно вiдданим Ельфi!
  Ось це дiвчата просто скажемо супер. У них стiльки азарту та пожежi. Немов дiвчата рудi коси. I красунi завжди босi.
  Воїнки на оркiв наїхали капiтально. Вони дуже любили такий прийом, коли босими пальчиками нiжок жбурляєш у ворога горошинки анiгiляцiї та смертi.
  I розриваєш ведмедiв у рванi клаптi та котлети. I якi такi смаженi та апетитнi.
  I строчать по набiгаючих ведмедiв дiвчата. I давай по орках ельфiйки лупити з мiномета.
  I роблять це красунi треба вiдзначити надзвичайно ефективно. I їхня агресивнiсть, поєднується ще й з надзвичайно гламурною та чудовою грацiєю.
  Воїнки та за оркiв взялися, i приступили до тоталiтарного винищення.
  Ось дiвчата свої рубiновi соски застосували. Натиснула на клавiшi, якi приводять в дiю вогнемети.
  I взяли, i зараз батальйон оркiв накрили. I реально його взяли спалили до тла .
  Ось такi дiвчата. I якщо треба, то мови застосують прямо за призначенням. А призначення таких мов - дарувати радiсть чоловiкам. I показувати свiй чудовий та агресивний темперамент.
  Немає таких дiвчат, якщо вони розворушилися ведмедi, точно не загальмують.
  Вони показують такi чудовi здобутки.
  I ще дiвчата можуть без особливих церемонiй грати на скрипках.
  Це теж дуже непоганий прийом.
  Ось дiвчата заграли на скрипках. I при цьому тримали смички босими пальчиками нiжок. I грала чудова та чарiвна музика. I це просто чудово.
  А потiм дiвчата взяли та заспiвали;
  Я вiрю Батькiвщинi Святiй своїй,
  Що Правдою можна заслужити спасiння!
  Ми захистимо вiд зла своїх дiтей
  Ворогу прийде вiд нас, повiрте помсту!
  
  Мiй меч, як кладеня Iллi, вражає,
  А руки втомились у бою не знають!
  Ми для Вiтчизни як надiйний щит,
  Щоб захистити вiд мерзенних мiсце у чистому раї!
  
  Вiдхiд, удар i знову випад - бий,
  Така доля шляху, на жаль, солдата!
  Поки живий хай хоч один злодiй,
  Пiдчисти ствол i мушку автомата!
  
  Боротися треба якщо казка-свiт,
  Деколи закинути може воя круто!
  Але ми Вiтчизнi свою честь зберiгаємо,
  Хоча часом i трупiв сипле купа!
  
  Народилися ми, ось пощастило в країнi.
  В якiй стати героєм, може кожен!
  В якiй людям, а потiм собi,
  Воїн найсильнiший i вiдважний!
  
  I ось тепер ми прокриємо - вперед,
  На штурм редутiв, могутнiх фортець!
  Щоб не трапилося, що нiби розум бреше -
  Ми рознесемо на лiтаках хмари!
  
  Потрапити, звичайно, можна прямо в пекло,
  Якщо всi шляхи вже як берiзки з осотом ...
  Але навiть там клинки бiйцiв разять,
  I бомби сиплють iз утроби лiтакiв!
  
  А що таке пекло для Ельфi борця?
  Чергове знайте випробування!
  Ми вiдстоїмо у битву до кiнця -
  Виконаємо Боже, Вiрне бажання!
  
  I банди тролiв, вовкулакiв розiб'ємо,
  Досягнемо мiсця, де Земля - Едема!
  Орел покiнчить з мерзенним воронням,
  Нас поведе до звершень честь та вiра!
  
  Потоком бурхливим лупить життя ключем,
  Здiйснитися те, про що Христа просили!
  Пролиється Благодать як водоспад струмком,
  На славу матерi Рiдної Ельфiї!
  Дiвчата i спiвали, i грали одночасно на скрипках. I музика звучала така дзвiнка i гарна, i переливка. I розносилася буквально всiм небесам.
  I ворони, втрачаючи свiдомiсть, непритомнiли, i пробивали оркам голови.
  А дiвчата дiяли з незбагненною енергiєю. Вони струменiли потоки гiперплазми.
  А може також i магоплазми, якою дiвчата уособлювали приголомшливий, i вбивчий вплив.
  Воїнки скалили зуби, i потiм вiд поверхнi своїх iкол пускали зайчики, якi злiпили оркiв, i змушували у них витiкати очi. I це виявилося так незбагненно здорово i круто.
  Войовницi знову рубиновими сосками натиснули на кнопки. I довбали по ворогу вогненними виверженнями колосальної, руйнiвної сили вулканiв.
  I це все реагує та горить. I пiдривають танки ведмедiв. I потоки пекучого полум'я плавлять машини iмперiї Путiна.
  Дiвчата треба сказати просто чудовi i показують такий чудовий рiвень бойового духу, що нiхто не посмiє їх звинуватити в чомусь дурному та непристойному.
  Про таких дiвчат кажуть: ви просто Богинi та Супер!
  Ось вони знову взяли i ентузiазмом заспiвали;
  Є жiнки в нашiй Ельфiї,
  Що водять, жартома лiтак!
  Що всiх у Всесвiтi красивiше -
  Що всiх супостатiв приб'є!
  
  Вони народженi для перемоги,
  Щоб Ельф на весь свiт славити!
  Адже нашi могутнi дiди,
  Для них збирали враз рать!
  
  Стоять бiля верстата велетнi,
  Їхня мiць така - всiх громять!
  Ми дiти Вiтчизни єдинi -
  Крокує солдатикiв ряд!
  
  Не зможе зламати нас кручина,
  Безсилий вогонь злий напалм!
  Де ранiше горiла скiпка...
  Прожектор тепер запалав!
  
  У нас все в країнi - смолоскип свiтла,
  Машини, дороги, мости!
  I в пiснях перемоги оспiванi -
  Ми соколи свiтла - орли!
  
  Прославимо Вiтчизну ми смiливо,
  До вершин крутим поведемо!
  Ми у космосi як пiонери -
  I шиї злим оркам звернемо!
  
  Наздоженемо всiх гадiв з Марса,
  Вiдкриємо до Центавру шляху!
  Нас буде хто хижак боятися,
  А хто добрий i чесний любити!
  
  Ельфiя країна всiх милiша,
  У нiй є чим пишатися, повiр!
  Не треба нести ахiнею...
  Ти будь людяний не звiр!
  
  Дiстанемо кордон свiтобудови,
  Там збудуємо фортецю-гранiт!
  А хто програв покаяння,
  Хто прет на Батькiвщину битий!
  
  Що далi - фантазiї мало,
  Але мертвих повiр - воскресимо!
  У смертi ривком вирвемо жало,
  На славу безсмертної Ельфi!
  Отак дiвчата спiвають, i їхнi голоси наче солов'ї, дрозди та жар-птицi в одному флаконi. Такi ось скажемо дiвчата - просто супер i гiпер .
  I спiвають дуже зворушливо та чудово.
  Ось такi красунi, якщо вже за щось вiзьмуться, то мало жодному не здасться орку.
  I ведмедiв дiвчата знищують граючи. I ось з повiтря льотчицi-ельфiйки налетiли. I вони натискають на кнопки за допомогою босих пальчикiв нiжок. I довбають агресивних волохатих тварин.
  Дiвчисько з неба випустила ракету, за скупченням волохатих оркiв. Їх пiдiрвало i обпалило, що посипалися в рiзнi боки шматки обпаленого м'яса. I що горить i реально димитися.
  Ось такi дiвчата, лютi та руйнiвнi. Вони таке потужне серце приховано. Що якщо вони вiзьмуть, i заспiвають, i скельтимуть зубки, то проти них, не зможе встояти навiть армiя оркiв у союзi з тролями. А тролi бiйцi набагато вмiлiшi та рiшучiшi.
  А дiвчата такi колосальнi та сильнi войовницi, просто космiчної змiнної та постiйної.
  Войовницi взяли i надули дiвочi щоки, i на всю горлянку недовго думаючи пукнули .
  . РОЗДIЛ Љ 5.
  I ось пiшла реально забiйна i руйнiвна хвиля, що обрушила на оркiв. I скiльки волохатих тварин разом було укладено.
  Пiсля чого дiвчата у великiй радостi, i колосальним ентузiазмом взяли та заспiвали;
  Куплет нехитрий пiснi тiєї,
  Що я спiваю про свiт сумний цей!
  Прагну Христа пiзнати душею,
  Щоб не торкнулося тiла, пекло та тлiн!
  
  Менi Батькiвщина моя мила,
  Хоча часом i ставлять, то закид!
  Що собi мiсця не знайшла,
  Коли в пекло Везельвул людей запроторив!
  
  Що може загибель Землi страшнiша,
  Коли ридає у жалобi струна?
  Коли смiється, жере успiх злодiй,
  Але буде сила - знай пробуджена!
  
  Вiдповiм расi злий тодi у вiдповiдь:
  Вiтчизни дух вам пекла боги не зламати!
  I буде подвиг усiх бiйцiв оспiваний,
  Ми армiя солдатiв: орли не дичину!
  
  Знай, наша воля як завжди сильна,
  Плiч-о-плiч згуртувалися ми кулак!
  I мету, до якої ми йдемо, вже видно,
  Розплющений зорельотом попiл ворог!
  
  Часом зрозумiти Палладу мудро,
  Вона примхлива, дасть карт-бланш чортам!
  I, здається, що було так давно...
  Коли розiрваний мерзенний орк зла навпiл!
  
  Проблем у нас звичайно цiлий лiс,
  А скiльки у всесвiтi є свiтiв?
  Але для того Всевишнiй Бога воскрес,
  Щоб людина мала курган дарiв!
  
  Ельфiя стане наддержавою знову,
  Всесвiту шлях вкаже на щастя та любов!
  Не будуть литися сльози, кров,
  I ти в серцi волю, мудрiсть збережи!
  Дiвчата спiвають дуже душевно. Вони хочуть додаткових перемог i казкових висловiв. Їхня космiчна толерантнiсть просто жах. I войовницi показують свiй найвищий пiлотаж, i величезне руйнiвне его.
  Ельфiйка з волоссям у цяточку прочирикала:
  Один два три,
  Ти оркiв розiрви...
  Чотири вiсiм п'ять -
  Прийшли ми не гратись!
  I знову дiвчата свистять, та так що на голови оркiв цiлi хмари оглушених ворон сиплються.
  Марiя Колесникова здiйснювала своє вмiле командування над цими армiями, що боролися iз супостатом. Войовниця-корольова вiддавала накази.
  А прекраснi юнаки-ельфи дiвчинцi, що стала юною i сильною масажували босi, точенi нiжки. Як i iншi красунi теж билися з незлiченною армiєю оркiв - цих ведмедiв.
  Марiя не злякалася репресiй з боку пузатого та вусатого тирана, i тепер їй уже було море по колiна.
  Дiвчина вiддавала накази. I її пiдданi виконували, i кипiв кривавий i жорстокий бiй, точнiше цiла серiя боїв i битв.
  Дiвчата-ельфiйки пiшли в обхiд позицiй оркiв. Тут було багато колючого дроту. I босоногi красунi її прогризали ножицями. Стригли непогано. Потiм одному з оркiв ельфiйка з синiм волоссям встромила вiстря в пах. Той буквально окосiли вiд больового шоку. Вiйницi розреготалися i показали язички.
  Кров у оркiв коричнева i неприємна, дiвчата вiдстрибнули, щоб про неї не забруднитись. Та нелегко воювати з такими тваринами - їх навiть убивати гидко.
  Ельфiйка з червоним волоссям не зовсiм до мiсця буркнула:
  - Пiвроку погана погода,
  Пiвроку зовсiм нiкуди!
  Ельфiйка з жовтими заперечила:
  - Це на планетi Земля погода не бiса! А у нас навпаки вiчне лiто, на всiх планетах i чотири свiтила!
  Справдi на помаранчевому небi, свiтилося чотири великi зiрки - рiзних кольорiв, i це чудово!
  Вiйницi прогризли кусачиками дрiт. I ось вони повзком наближаються до аеродрому. Там уже видно лiтаки волохатої армiї пекла. Деякi машини дуже великi. Наприклад, стратегiчнi бомбардувальники. Скiльки смертельного вантажу вони можуть нести? Тут не порахуєш.
  Ельфiйка з червоним волоссям заспiвала:
  - Плавати хочуть верблюди,
  А слони лiтати...
  Скiльки чудес усюди,
  Що не порахувати!
  Ельфiйка з бiлим волоссям вiдзначила:
  - Ти чудово знаєш сам,
  Свiт наповнений чудесами.
  Тiльки цi дива,
  Ельфи можуть робити самi!
  Ельфiйка з синiм волоссям помiтила:
  - Тут уже довкола самого аеродрому дрiт пiд струмом. Так просто не перебратися!
  Ельфiйка з жовтим волоссям взяла i запропонувала:
  - А якщо перекинути презент смертi по дузi через дрiт верхи. Довбаємо по бомбардувальнику, i пiде ланцюгова реакцiя.
  Ельфiйка з червоним волоссям хихикнула i вiдзначила:
  - Це цiкава iдея! А якщо спробувати!
  Ельфiйка iз синiм волоссям вiдзначила:
  - Спочатку треба зробити пращу!
  I дiвчата хором кивнула. Не так просто її зробити з дерева та дроту, але войовницi як завжди на висотi. I якщо вже приступлять до справи, то не вiдступлять.
  Ельфiйка з бiлим волоссям прочирикала, розгойдуючи своїм пресом, i показуючи нiжками фiгурки вищого пiлотажу:
  - Ходiмо бiйцi на абордаж,
  У нас чудовий екiпаж!
  Дiвчата слiд вiдзначити красивi i розумнi i спритнi одночасно.
  Ось праща готова. I можна з дистанцiї запустити вибуховий пакет iз звичайного вугiльного пилу. Але якщо вона рвоне, то мало не здасться нiкому. I оркам тим паче.
  Дiвчата за допомогою босих нiжок налаштували пращу, i довбали. I ось заряд iз вугiллям летить по високiй дузi. I перелiтає натягнутий дрiт високої напруги, iз забiйним струмом. Навiть лягла заiскрило, пiд час польоту. А потiм потрапить прямо в черево стратегiчного бомбардувальника, з десятьма тоннами вибухiвки в утробi. I як пiсля цього вiзьме та рвоне.
  Наче вибухнула невелика атомна бомба.
  Щоправда, поки що в цьому свiтi ядерної зброї немає. I це зрозумiло на краще, тому що клiмат би загадали б. А ось лiтаки на аеродромi оркiв почали вибухати та розколюватися. А багато хто запалав, немов свiчки на тортi довгожителя. I як це все з великим натиском i азартом спалахнуло. I руйнацiї у оркiв пiшли колосальнi.
  Навiть до дiвчат донесло вибухову хвилю, змусивши їх ухопитися за краї дерев, у яких поламало верхiвки. I вдавитися в ґрунт босими, п'ятами нiжок.
  Далi домчався жар i запах паленого м'яса. Дiвчата вiдчула себе наче запрошеними, на чийсь пiкнiк. I це дiйсно запах свiжих баранячих туш.
  Ельфiйка з синiм волоссям прочирикала:
  - Як добре прилягти на траву,
  I щось смачне вм'яти...
  Влаштувати в лазнi круто парку,
  I ельфiв молодих покликати!
  Ельфiйка з жовтим волоссям помiтила:
  - Може, час нам звiдси змотуватись?
  Ельфiйка з червоним волоссям розсмiялася i вiдповiла:
  - У оркiв панiка, i ми назбираємо врожай!
  Ельфiйка з бiлим волоссям кивнула:
  - Природу дбайливо люди i охороняй,
  I збереш багатий урожай!
  Пiсля чого четвiрка кинулась у розбiй. Дiвчата стали виловлювати оркiв, що розбiгаються, i рiзати їм горла i животи. Ельфiйки це робили з величезним ентузiазмом.
  Хоча начебто й добрi. Але в оркiв тiла ведмедiв, i при цьому такi ублюдочнi фiзiономiї, що просто дивуєшся, як виносить таких земля.
  I дiвчат, якi люблять все прекрасне, цiлком можна зрозумiти.
  Ельфiйка з синiм волоссям зрiзала орку-офiцеру голову i заспiвала:
  Не треба голову втрачати,
  Не варто поспiшати.
  Не треба голову втрачати,
  А раптом та нагодi!
  Ти запиши собi у зошит,
  На кожну сторiнку!
  Усiх оркiв треба вбивати!
  Усiх оркiв треба вбивати!
  Усiх оркiв треба вбивати!
  Дiвчина з жовтим волоссям шпурнула уламок скла за допомогою босих пальчикiв нiжок. Перебила горло одному з оркiв, змусивши його випустити потiк кровi i прочирикала:
  -Всi нашi погляди лише продукт,
  Наших здiбностей, наших потреб...
  У нових реалiях всiм стало раптом,
  Вiрити у новi ельфiв знай цiнностi!
  I дiвчата недовго думаючи пiдбили i танк бiля оркiв. I той як загориться, наче метал просочений наскрiзь бензином. А за кiлька секунд усерединi машини почали рватися важкi снаряди, великого калiбру!
  Воїтельки вигукнули:
  - Слава воїнам свiтла,
  Слава великим ельфам.
  Наша батькiвщина оспiвана,
  У бiй атакуй не дрейфуй!
  Ось ельфiйки взяли i як голими п'ятами жбурнули сталевi уламки, i прямо по очах злих оркiв, заслiплюючи i вбиваючи ведмедiв. Пiсля чого проспiвали:
  - Цар є ельфiв - мудро керує,
  Роздає укази - судить слуг...
  Трон не терпить суєти i гавкання,
  I не метод - пiдкоряти переляк!
  
  Ну, а якщо бiй прийде суворий,
  Дiвчатам- ельфiйкам байдуже...
  Ти забудь печалi та докори,
  Краще руш по орку цеглою!
  I дiвча пiсля цих слiв як вiзьмуть i розсмiяються. I знову голими п'ятами пiдкинуть уламки. I вразять оркiв на смерть. I тi падають пробитi та вбитi, випускаючи фонтанчики коричневої кровi.
  Ельфiйка з синiм волоссям взяли i прочирикала:
  - За чудовий казковий свiт!
  Їй вiдповiла дiвчина з жовтим волоссям:
  - I за променi свiтла!
  I пiдкинула голою п'ятою вбивчий подарунок анiгiляцiї та спалювання оркiв.
  Ельфiйка з червоним волоссям взяла i заспiвала:
  - Я прошу не дивуватися нiкого,
  Якщо вiдбуватиметься чаклунство...
  Якщо буде, якщо буде, якщо вiдбуватиметься чаклунство!
  Пiсля чого всi дiвчата знову як плюнуть по орках. I пiднiметься справжня хвиля цунамi, яка накриває цих тварин i змушує горiти.
  Вiйницi не пасують, а б'ються злагоджено, i показують свiй величезний пiлотаж.
  А в iншому мiсцi б'ються двi ельфiйки у ролi снайперiв. Вони ведуть вогонь з дистанцiї орками. Пробивають їм голови, вибиваючи мiзки з голiв.
  Дiвчата сидять у засiдцi, на верхiвках дерев. I влучно ведуть вогонь. Пробивають солдатiв волохатою iмперiї, укладаючи їх буквально штабелями.
  Одна з них дiвчинка з волоссям бiло-червоно-бiлим запитала у напарницi з червоно-зеленою шевелюрою:
  - Ну як ми цим волохатим добро даємо!
  Войовниця-ельфiйка кивнула:
  - Не слабо!
  I знову дiвчата стрiляють. Ось бiло-червоно-бiла ельфiйка вразила генерала оркiв. Зробила це надзвичайно влучно. Вибила мiзки i прочирикала:
  - За царських ельфiв!
  На це ельфiйка з червоно-зеленою шевелюрою вiдповiла:
  - Царизм - тобi, що це подобається?
  Ельфiйка вiдповiла:
  - Не дуже! Але пiд час вiйни iншої форми немає!
  Ельфiйка кивнула i пискнула:
  - А я вiрю, що буде!
  I її мордочка вишкiрилася.
  Вiйницi працювали, вибиваючи ведмедiв. I їм здавалося, що низцi оркiв, що насуваються, не буде кiнця.
  I ельфiйки хором заспiвали, вбиваючи ведмедiв:
  Нi, сказали ми волохатим,
  Не потерпить наш народ.
  Щоб правив орк горбатий,
  Скажiмо просто виродок!
  I ось красунi взяли i босими пальчиками нiжок жбурнули в ведмедiв, що наступають, гранати, розкидавши їх у рiзнi боки. I комусь лапу вiдiрвало, а комусь голову.
  Ельфiйки показували свою агресiю проти виродкiв, з неприємними фiзiономiями.
  I навiть проспiвали:
  По тобi потоком, ллється кров червоною рiчкою,
  Противник фюрер з плетеною i на вигляд дуже крутий.
  Але ти не пiддайся йому
  Меч до рук вiзьми - зруйнуй сатану!
  Якщо ельф вiдважний, а не боягузлива воша,
  Фюрера з батогом - ти швидко приб'єш!
  Ось так войовницi показують свiй дуже iгристий i агресивний характер.
  А ось четвiрка ельфiйок скористалася панiкою i захопила один iз новiтнiх танкiв оркiв. I давай писати з кулеметiв - їх у нього цiлих шiсть. I так дiвчата лупили, причому при стрiльбi використовуючи босi пальчики нiжок.
  Ельфiйка з синiм волоссям взяла i проворкувала:
  - Несуть, несуть босу дiвку конi,
  З красунею такою надiю не загуби!
  Пiд сонцем доброти, i пiд зiркою "Погонi",
  Ти дiвчину кохай, ти дiвчину люди!
  Ельфiйка з жовтим волоссям iз цим погодилася:
  - Та так воно i буде, повернеться велике кохання!
  I кинула войовниця пальчиками босих нiжок убивчої сили презент смертi, якi вилетiв через вiдкритий люк танк. I вразив масу оркiв.
  Ельфiйка з червоним волоссям довбаючи по орках з кулеметiв, дотепно вiдзначила:
  - Є прикмета ось ми i ризикуємо,
  Дiвчатам босим може повести...
  Цих орком п'ятою зашахаємо ,
  Не зможе орк себе врятувати!
  Ельфiйка з бiлим волоссям лупнула снарядом по танку оркiв, застосувавши свої босi, точенi нiжки. Пробила машину волохатих ведмедiв, змусивши її горiти.
  Пiсля чого взяла i заспiвала:
  Босонiж, тiльки босонiж,
  Дiвчатам- ельфiйкам хочеться боротися,
  Босонiж, тiльки босонiж,
  Ми дiвча свiтла так вмiємо битися!
  I знову танк ельфiв посилає снаряди, якi руйнують iз убивчою та точною силою машини оркiв. I змушують їх реально горiти. I це справдi танець босих нiжок ельфiйок i дiвчат небаченої краси!
  Воїнки хором заспiвали, ведучи вогонь по противнику:
  Слався босонога ельфiйка,
  У штормi, бурi та полум'я перемог...
  У тебе пряма видно спинка,
  Хоч часом буває багато бiд!
  I вони вишкiрили свої перлиннi, блискучi зубки. Пiсля чого прочiрiкали, пiдморгуючи i огризаючись:
  - Слава нашим хоробрим ельфам та ельфiйкам !
  Дiвчата виявилися дуже хоробрими i агресивними. I давай обстрiлювати оркiв дуже влучно трофейними снарядами. I активно спiвали, стрiляючи босими, дiвочими нiжками:
  - Слава нашiй Батькiвщинi ельфiйок,
  Будемо ми дiвчата найкращi...
  Вiдпускаючи дуже багато шпильок,
  Ми красунi святкуємо успiх!
  I войовницi разом як вiзьмуть i довбануть по орках, якi волохати, волохатi i смердючi.
  I проти таких красунь їм не встояти. Хоч цеглину викидай на голови оркам, чи бомбошки.
  Але волохатих ведмедiв чимало. Правда їх чисельнiсть i створює панiку i стовпотворiння. I орки в панiцi палять одна в одну. I стрiлянина така i колючий дим.
  Горить трава i рвуться боєприпаси. Повно руйнувань.
  Ельфiйка з синiм волоссям, взяла i заспiвала:
  - Наша Батькiвщина у ельфiв,
  Така гламурна i мила,
  За неї бiйся не дрейфi,
  У вiках славиться країна!
  I войовниця знову вискалює зубки, наче вона вовчиця. I пiдморгне сапфiровими очима.
  Ельфiйка з червоним волоссям, ведучи вогонь, вiдзначила:
  - Ламати, трощити i рвати на частини,
  Ось це життя, ось це щастя!
  Ельфiйка з жовтим волоссям, пальнула, натиснувши голою п'ятою на кнопку, по орках i заперечила:
  - Щастя у руйнуваннi немає!
  Ельфiйка з бiлим волоссям стрiльнула по волохатих ведмедiв з кулеметiв, викосивши масу оркiв i, пискнула:
  - Руйнування - це пристрасть,
  Все одно, яка влада...
  Влада завжди пила чужу кров,
  Разом ми вiдсвяткуємо кохання!
  Ельфiйка з синiм волоссям хихикнула i прочiрикала:
  - Фюрер з плетеними одразу в труну,
  Зберегти здоров'я щоб...
  Майте дiвки ви фiгурою,
  I чоловiкiв шукайте з шевелюрою!
  Пiсля чого красуня взяла, i показала свою довгу, рожеву мову, зображуючи з себе подобу кобри.
  Воїтельки знову як розсмiяються та покажуть свiй iмператив. Якщо розумiти, що це взагалi таке.
  Але дiвчата майже голi. I ось одна з них, з червоним волоссям, взяла та зняла лiфчик, i як натисне на кнопку рубiновим соском. I пiсля цього як вiзьме та довбане снаряд. I потрапить у танк з орками, i давай волохатих ведмедiв безпосередньо рвати. I дiвчата заспiвали:
  - Десь на бiлому свiтi,
  Там де завжди мороз.
  Орки тi зла ведмедi,
  Очевидно ламають вiсь!
  Ось чому морози,
  Плаче навколо зима,
  Дiвки кидають сльози,
  Править злий сатана!
  Вiйницi спiвають добре, але ще краще б'ються. I стрiляють так влучно, наче непереможнi амазонки.
  Нi, ельфи це справдi диво. I якщо вже стануть молотити, то проти них не встоїть жодна армiя. Ось такi дiвчата з рiзнобарвними зачiсками.
  Ще одна ельфiйка сидить у засiдцi та коригує вогонь з боку бiйцiв своєї гламурної армiї. I робить це дуже влучно та точно. Вражає з агресивною безпосереднiстю.
  Войовниця, що й казати непроста, а з хитрiстю. Ось вона здiйснює коректуру вогню.
  I iншi ельфiйки дуже влучно б'ють по орках, руйнуючи їхнi позицiї.
  Дiвчата, якi б'ються i бiльш рiдкiснi юнаки - показують чудове знання бою.
  Ось такi скажемо прямо тут ельфи - воїни гламурнi, але зовсiм не чавуннi.
  На лiтаках льотчики-ельфiйки зазвичай в одних тiльки трусиках. Вони дiвчата засмаглi та м'язистi. I ведуть вогонь за допомогою босих, точених нiжок.
  Не забуваючи втiм, застосувати ще й червонi соски. А вони груди у войовниць дуже пишнi та засмаглi. Стiльки у красунях енергiї та шарму, i такi потоки зарядiв радостi.
  I заспiвати войовницi теж можуть на висотi;
  Гiмн Батькiвщини у дiвчат крутих,
  Вони такi знайте...
  Адже не буває, баб знай блакитних,
  Вони в туфлях, хоч i босi!
  Ось так виглядають подiбнi пасажi дiвчат, якi злiтають вище за гори. Орлицi - реально орлицi!
  I їх нiщо не зупинить i нiхто не переможе!
  Ось такi войовницi покажуть себе. Видно, як бомбардувальник оркiв охоплений полум'ям, немов птах падає вниз, залишаючи за собою дуже зловiсний i чорний хвiст.
  А ельфiйки пищать:
  Скачуть дiвчата наче як конi,
  Нас не наздоженуть, нас не наздоженуть!
  Оркiв уроєм, оркiв уроєм,
  В землю ведмедiв бурих зариєм!
  Ось це дiйсно дiвчата що треба, їхнiй клас супер! I вони для оркiв, наче смертельнi укуси кобри. Вiйницi тут дуже симпатичнi. I у них соски грудей такi яскраво-червонi i блискучi, i солодкi на смак.
  У ельфiї дефiцит хлопцiв - один на дванадцять красунь, i це часто призводить до бiйок самок за самцiв. Ось у тваринному свiтi самцi б'ються за самок, а у цьому навпаки самки борються за самцiв, i це по-своєму здорово!
  Дiвчата на лiтаках збивають ведмедiв, використовуючи прийоми - подвiйнi з бочками та хвiст лисицi. Дуже вони це вправно роблять i пiдпалюють винищувачi.
  Войовницi навiть заспiвали:
  -Менi б у небо, менi б у небо,
  Дiвчата б'ють за справу!
  Вони босоногi ельфiйки, такi класнi та бойовi. I в них очi виблискують сапфiрами та смарагдами.
  А груди прикрашенi рубiновими сосками. Ось це дiвчата - найвищий клас.
  I голi, круглi п'яти красунь такi рожевi, з дуже витонченим вигином. I вони можуть босими пальчиками нiжок хапати i тролiв та своїх хлопцiв за носи.
  Летчицi б'ються, збивають лiтаки оркiв i спiвають, скелячи зубки:
  На просторах Батькiвщини чудової,
  Де ельфiйки босi бiжать...
  Буде все цiлком красунi втiшно,
  Ну фюреру прийде капут!
  
  Крав плюшевий фюрер багато,
  Справжнiй оркiв кровосос.
  Ми ельфiйки просто дочки Бога,
  Наш учитель Iсус Христос!
  I воїни взяли i знову випустили забiйної сили пульсари з червоних соскiв грудей. I давай цих оркiв молотити за допомогою мов, натискаючи на кнопки. А це ефективно та по-своєму навiть ефектно.
  Ось деякi дiвчата борються на штурмовиках. Вони теж очевидно босонiж i в бiкiнi.
  I воїнки виглядають дуже сексуально, коли засмаглi й у бiкiнi. А нiжки у них такi спокусливi, i пальчики настiльки рiвнi, з перламутровими нiгтиками . А при цьому ельфiйки ще й посилають ракети танками оркiв зверху, вражаючи вiйська ведмедiв.
  Особливо ефективно вести вогонь, використовуючи голi, круглi, рожевi п'яти. I ще зрозумiло i рубiновi соски грудей, якi такi блискучi, що у юнакiв ельфiв вiд подiбної насолоди зводить мови. А смакота чудова.
  А войовницi зi штурмовикiв б'ють по орках, демонструючи смiливiсть та неабияку вiдвагу. I дiвчата здатнi босими пальчиками нiжок натискати на кнопки скидаючи на голови ведмедiв смертоносний вантаж.
  Одна з войовниць з блакитним волоссям взяла i заспiвала, скелячи зубки:
  - Нам ельфiйкам дорога свобода,
  Нескiнченний океан кохання...
  У яскравий промiнь зливаються народи,
  Щоб морок розвiяти на шляху!
  Ось з лiтака летить невелика, але стрiмка ракета i вражає в борт танк волохатих ведмедiв. I горить машина оркiв, немов це свiчка чи палаючий смолоскип.
  Ельфiйка взяла i заспiвала:
  - Примарно все в цьому свiтi бурхливому,
  Життя - це мить, за нього i тримайся...
  Час тече мiж минулим та майбутнiм,
  I за мить - ельфiйка борись!
  Дiвчата, зрозумiло, таке витворяють, що не в казцi сказати, нi пером описати.
  Красунi вони першокласнi i дуже крутi та бойовi. I соски червоних грудей, справляють неперевершене враження. I з такими дiвчатами, куди ведмедям тягатися.
  Ельфiйка вiдважнi бiйцi, якi здатнi стрибнути в разi чого i вище за голову. Або червоним соском натиснути на кнопку i викинути колосальну, руйнiвну силу ракети, яка вдарить у велику самохiдку оркiв, i рознесе її на уламки.
  Ось, наприклад, повзе величезний двi тисячi тонн танк iмперiї оркiв, така ось колосальна i нi з чим незрiвнянна мiць.
  Ельфiйки бачать цей танк iз повiтря. Натискає дiвчисько своєю круглою, голою п'ятою на кнопку. I вилiтає великою, руйнiвною силою ракета, вражаючи монстра з повiтря i пробиваючи йому покриття.
  I дiвчина реве:
  - Дiвко ти воїн свiтла,
  Воїн добра та вiтру!
  Пiсля чого пiдморгує своїм прихильницям. А тi пiдморгують сапфiровими очима у вiдповiдь. Точнiше не прихильницям, а напарницям, але це вже деталi. Вiйницi, зрозумiло, не з тих, що схиляються перед труднощами. I посилають у величезну машину, ще одну ракету. Пробивають метал i змушують горiти бензин. Ельфiйки треба вiдзначити, дуже забавнi дiвчата, але б'ються вiдважно, i здатнi на багато чого. I так просто не зупинити їх.
  Тож не вiдступають войовницi, i при цьому демонструють свiй найвищий клас та полiт фантазiї.
  I ось величезний сухопутний лiнкор волохатих ведмедiв запалав, наче жаровня. I такий подарунок смертi отримали орки. Ось це справдi пiшла руйнацiя та загибель.
  Ельфiйка з рожевим волоссям, льотчиця високого класу, взяла i заспiвала, скелячи зубки:
  -По кривiй бiжать дорiжцi,
  Босi дiвчата нiжки.
  Набридло корову доїти,
  Хочу своє щастя подразнити!
  Iнша воїнка з блакитним волоссям, що йде хвилями, агресивно заспiвала, скелячи зубки:
  - Запрягу в хомут коня,
  I фортуна чекає на мене!
  Почулися пiсля цих слiв смiшки. А дiвчата треба вiдзначити у ельфiв, коли смiються, то здається, що це дзвенять срiбнi дзвiночки. I виглядає все дуже красиво.
  Ельфiйка кивнула, пiдморгнула сапфiровими очима i прочирикала:
  - Все сяє як блискавиця,
  Краса у ельфiв клас.
  Я ельфiйка як цариця,
  Довбанула орку в око!
  . РОЗДIЛ Љ 6.
  I войовниця знову показала свiй довгий i вельми хльосткий язичок. Який, здатний будь-кого придушити наче петлею.
  Орки з неба вiд ельфiв неабияк отримують. I їх тривiально вганяють у труну. Вiйницi показують свiй найвищий пiлотаж i агресiю великої хвилi. I потоки енергiї так i виходять з червоних соскiв грудей, чудових дiвчат.
  Якi насправдi показують, що їх нiхто не зупинить i не переможе.
  А вони покажуть свiй найвищий i найкрутiший клас.
  Одна з ельфiй взяла i мовою натиснула на кнопку. I випустила ракету, яка потрапила прямо до складу та боєприпасами бiля оркiв. I удар виявився нищiвним i сильним.
  I спалахнув цiлий фонтан несамовитого вогню та енергiї. I все навколо запалало. Мохнатi ведмедi корчилися, i з них злазила шкiра, i вони буквально згоряли наче шашлики з жирного м'яса. Ось це справдi було те, що несе колосальну руйнацiю та загибель. I не лише оркам. Серед них зустрiчалися й найманi тролi. Теж iстоти чарiвнi. Нехай i трохи тролiв було - помирати за чужу iмперiю немає сенсу. Хiба що битися за грошi. I, зрозумiло, ельфiйки теж iнодi можуть бути з добровольцями.
  Дiвчата з гламурного народу заспiвали:
  Звiйтесь вогнищами дiвчини-ельфи,
  Ми атакуємо в битвi не дрейф...
  Наближатися епоха свiтлих рокiв,
  Будемо прикладом, не для дурнiв!
  I воїнки знову показали свої довгi й дуже рожевi язики, i плюнули, висунувши голови з кабiн на оркiв.
  I їхнi плювки виявилися такими руйнiвними та забiйними, що частина оркiв фiгурально згорiла.
  Одна з войовниць iз волоссям кольору огiрка заспiвала:
  - Дiвчата, дiвчата, дiвчата,
  Час оркiв усiх вбивати!
  Дiвчата, дiвчата, дiвчата,
  Час по рогах чорту дати!
  Одна з ельф з помаранчевим волоссям помiтила:
  - Боса нога дiвчинки зажене чоловiка пiд пiдбор, а орка в пекло!
  Бої йшли дуже масштабнi та приголомшливi. А Марiя Колесникова це колишня полiтична ув'язнена країни, де править жирний i вусатий диктатор командувала вiйськами, що вели героїчну вiйну з орками.
  Але ось королева втомилася i поринула, прямо сидячи в крiслi в сон. I їй снилося таке круте i водночас цiлком реальне;
  Пiсля того, як росiйськi вiйська стали терпiти на територiї України поразку за поразкою, талiби вирiшили: настала їхня година. I завдали раннього лiта саме 22 червня 2023 року удару по Таджикистану. Як i очiкувалося, таджицькi вiйська виявилися до вiйни готовi i насамперед морально. Бiльша їхня частина здалася в полон або розбiглася. Росiйська вiйськова база в Таджикистанi виявилася оточена, i талiби її атакували з усiх бокiв.
  Росiї довелося спiшно перекидати сили до Таджикистану i вiдкривати там другий фронт.
  А вiйська доводилося перекидати за кiлька кордонiв. Внаслiдок талiби розгромили росiйську базу. Частину солдатiв вирiзали, а частину взяли в полон.
  I президенту Росiї Володимиру Путiну довелося все ж таки з великим запiзненням оголосити загальну мобiлiзацiю, i перекидати в Таджикистан новi вiйська. I це, зрозумiло, наклало додатковий тягар i на економiку Росiї i на бюджет i сприяло падiнню популярностi Путiна в народi.
  Проте Росiя вела тепер бойовi дiї i проти талiбiв. Адже Афганiстан має майже сорок мiльйонiв населення - причому переважно молодого, i багато захопленої ранiше в американцiв технiки. I спробуй таку армiю здолати, навiть якщо iншi дивнi й не заважають Росiї перекидати вiйська через свої територiї. Як би там не було, у моральному планi росiянам приємнiше битися з моджахедами-талiбами, нiж зi своїми братами українцями. I тому, зрозумiло, в боях беруть участь i красивi, сексуальнi та гламурнi дiвчата.
  Що робить вiйну дуже цiкавою.
  У Таджикистанi навiть узимку майже немає снiгу. I дiвчата йдуть в атаку, хизуючи, босими, рожевими п'ятами.
  Наташа веде вогонь з автомата, водночас босими пальчиками нiжок жбурляючи руйнiвний подарунок смертi.
  Пiдскакують розiрванi на шматки тiла талiбiв.
  Воїтелька вигукує:
  - За наших гарних дiтей!
  Iнша воїнка Зоя теж веде вогонь з пiстолет-кулемета. Строчить з великою влучнiстю, вбиваючи моджахедiв. Тi валяться, наче пiдкошенi снопи пшеницi.
  А чарiвна дiвчина iз золотистим волоссям, кинула голою п'ятою горошинку смертi i проворкувала:
  - Русь собою країни захищала,
  Вiд навал пекельної сарани.
  I своїми грудьми прикривала -
  Усi народи матiнки-Землi!
  I войовниця як вiзьме та розсмiяється, показавши свiй повний зубок ротик. I з дуже пустотливою мовою, яка лиже не лише шоколадне морозиво.
  Августина, ще одна дiвчина, з-помiж тих, хто показує найвищий пiлотаж, i скошує талiбiв шеренгами, проворкувала:
  - Яблука на снiгу,
  Це дiвчаток грудей.
  Я тобi допоможу,
  Будуть крутi суддi!
  I войовниця знову жбурнула босими пальчиками нiжок убивчий подарунок анiгiляцiї. I розкидала безлiч талiбiв у рiзнi боки, вiдриваючи їм голови та кiнцiвки.
  Свiтлана теж скошує моджахедiв, i робить це з величезним ентузiазмом. У цьому дiвчиську стiльки напору та шаленої енергiї. Вона кидає босими пальчиками нiжок, великої, руйнiвної сили на смерть.
  I пiсля чого спiває:
  - О дiвчата босi, босi, босi...
  Ми махаємо косами, косами, косами!
  Дiвчата-войовницi так взялися за талiбiв, що просто у красунь п'яти виблискують.
  Справдi, росiйська жiнка - це велика сила. I вона ворогiв скошує, наче коса з моторчиком. I реально вганяє у труни, а то й у землю.
  Воїтельки ж показують свiй шалений темперамент i ревуть:
  Ми дiвчата-комсомолки
  Дуже любимо Ескiмо.
  Голосок красунь дзвiнкий,
  Буде нове кiно!
  I войовницi взяли i показали свої дуже довгi й такi пустотливi мови.
  Бiй, звiсно, талiбами непроста загадка. I хлопцi росiйськi гинуть у чималих кiлькостях. I приходить iз Таджикистану везти вантаж двiстi.
  Зрозумiло, в самому Росiї люди починають бунтувати - навiщо була потрiбна вiйна з Україною? Чи слiд Росiї платити життями своїх синiв та дочок у вiйнi в Таджикистанi? Питання очевидно цiлком природнi. Справдi, чи вартує вичинка?
  Крiм того, цiни зростають, а перемогами i не пахне. А тут ще й Зюганова вистачив iнсульт i паралiзувало кишенькового опозицiонера. Скiльки часу слухняний владi Геннадiй Андрiйович водить маргiналiв по колу та iмiтував квазiопозицiйнiсть . А тепер узяв i загнувся найзручнiший для влади лiдер найчисленнiшої та найпопулярнiшої опозицiї. А святе мiсце порожнiм не буває. Прийшли iншi, молодi i набагато агресивнiшi.
  I трон захитався...
  Але поки що йде вiйна з талiбами. Ось борються в небi дiвчата з-помiж льотчиць штурмової авiацiї.
  Анастасiя Вiдьмакова - одна iз уславлених войовниць рудої мастi. Вона вiдмовилася воювати проти України, але знищувати талiбiв будь ласка.
  Зрозумiло, багато воїн аси не хотiли вбивати своїх братiв слов'ян.
  А ось iз моджахедами - будь ласка.
  Анастасiя зробила пострiл по талiбах, за допомогою босих пальчикiв нiжок. Посла в афганцiв ракету i заспiвала:
  Як жили ми борючись,
  I смертi не боячись.
  Так босоногiй льотчицi презент!
  Iнша войовниця-ас теж гарна тiльки цього разу бiлявка Акулiна Орлова також б'ється iз душманами. Та талiбiв називають як у першу вiйну з афганцями душманами, чи духами. Противник, щоправда, сильний i великий числом. I у талiбiв та ППО своє є. У тому числi й захоплене колишня урядова армiя.
  Акулiна Орлова робить своїм лiтаком розворот, i йде вiд ракети "Стiнгер", пiсля чого дiвчина заспiвала:
  - Злий дух повзе по скелях,
  Ти спали його напалмом...
  Ну, якщо Талiбан,
  Застосуємо в бою обман!
  Ще одна дiвчина Маргарита Магнiтна. У неї волосся, наче сусальне золото. Дуже гарна дiвчина. I також категорично вiдмовилася воювати з Україною. Бо не пiднiме зброю проти братiв-слов'ян. Що викликало у багатьох схвалення. А талiби - релiгiйнi фанатики, i свого часу допомагали чеченським сепаратистам. Мало того Талiбан був єдиною у свiтi державою що визнав незалежнiсть Чечнi. I це очевидно наклало вiдбиток на вiдносини з Росiєю на багато рокiв.
  Маргарита Магнiтна готова боротися. Її босi пальчики нiжок натискають на кнопки. I талiбами летять колосальної, руйнiвної сили ракети. I вони розбивають бородатих афганцiв.
  Маргарита заспiвала:
  - Ех, Батькiвщино, нехай кричать уродина,
  А вона нам подобається, хай i не красуня!
  Сволоти довiрлива,
  Якщо править чекiст,
  Значить, буде фашизм,
  Гидота людства!
  Перша проталiна,
  Похорон Сталiна -
  Русь не буде Каїном,
  Хоч вона й поранена!
  I взяли воятки хором i прочирикали:
  - Не стерпiти слов'янам приниження,
  Ми за Україну все горою...
  Не потерпимо бiльше образи,
  Каїна ми у вир головою!
  Дiвчата на штурмовиках б'ють по талiбах, i розбивають i вбивають цих моджахедiв.
  Ось вони летять молотити духiв. А ось iз Таджикистану вивозять цинковi труни iз убитими росiйськими солдатами та офiцерами.
  Один iз таких солдатiв залишився без ноги. I спiває вiн сумно, iз захопленням i сльозами на очах:
  - У труну увiгнали абияк,
  I найсильнiший вовкулак,
  Все втискував i всовував,
  I щiльно утрамбовував!
  Дiвчата є i на танках. Дуже цiкава росiйська машина "Ведмiдь". Вона дуже важкий танк - понад сто тонн - експериментальна модель. Зрозумiло в нiй i екiпаж особливий чотири дiвчини. I у всiх iмена на Е!
  Ось, наприклад, Єлизавета натискає босими пальчиками нiжок на кнопки джойстика, i вражає дзот з талiбами i реве:
  - Слава комунiзму!
  Катерина, продовжуючи вести вогонь, з кулеметiв, i натискаючи червоним соском на кнопки, реве:
  - I без Зюганова! З лисиною та п'яного!
  Олена пискнула, натиснувши голою п'ятою на педаль:
  - За походи до Iндiйського океану!
  Єфросинiя теж вистрiлив, цього разу за допомогою своєї пустотливої мови i пискне:
  - За перемоги у штурмових боях!
  I дiвчата розсмiяються. Поливають бiйцiв Талiбан свинцевим дощем. Та роблять це дуже добре.
  Єлизавета, стрiляючи по супротивнику, задумалася. Справдi, якщо людина має мiзки - вiн розумiє що будь-яка релiгiя - це казка i людська фантазiя!
  Але чому так по всьому свiту поширилися рiзнi релiгiї? Причому багато всупереч здоровому глузду? Насправдi взяти наймасовiшу релiгiю: Християнство. Вiрити в Бога, розп'ятого на хрестi - це безглуздо. Справдi, якщо вiрити в Бiблiю, Бог стає якимось дивним i незрозумiлим.
  То вiн майже все людство топить водою - гинуть мiльйони людей, а рятується лише вiсiм людей. То, навпаки, на хрестi благає за катiв?
  Можна помiтити: Бог Старого Завiту дуже жорстокий, а в Новому Завiтi Христос надзвичайно добрий. I тут видно кричуще протирiччя. Справдi, якщо Iсус був би Богом-Сином, то повинен був спалити Содом i Гоморру. Адже там були i дорослi, i дiти, i жiнки. Хiба це не жорстоко?
  Та багато iнших можна перераховувати дуже довго прикладiв жорстокостi. Одне вбивство дiтей Єлисеєм чого варте.
  От i подумайте, у що люди вiрять. А влада ще й нав'язує релiгiю. Ось i зараз вони борються iз релiгiйними фанатиками талiбами.
  Адже попереджали - не радiйте з того, що США залишають Афганiстан - гiрше тiльки Росiї буде.
  Талiби, трохи вiдпочивши та користуючись тим, що в Росiї руки вiйною з Україною пов'язанi, взяли та завдали удару. I тут це було багатьом передбачено. I Росiї довелося передплатити. Причому, ясна рiч, проти своєї волi - надто багато росiйських солдатiв загинуло на базi в Таджикистанi. Тож Володимир Путiн виявився втягнутим у ще одну вiйну. I настрої, зрозумiло, в суспiльствi стали набагато ворожi до чинного президента. Любов народу дуже мiнлива. А талiби, зрозумiло, правильно розрахували. Тим бiльше, США в цьому випадку задоволенi - стравили своїх ворогiв. I про Байден стали говорити: мудрий старець. Мовляв, як спритно все влаштував.
  Справдi, вiк та спорту, i мудростi не завада!
  Єлизавета знову стрiляє, i знову, зрозумiло, босими пальчиками нiжок. У танку та взимку досить тепло. А влiтку у Таджикистанi реально спекотно.
  Дiвчина взяла i заспiвала:
  -Якщо довго, довго, довго,
  Воювати, крушивши талiбiв...
  Якщо довго, довго, довго,
  Пiд укiс у бою бiгти!
  Можливо, можливо,
  То звичайно, вiрно, вiрно...
  Хоч часом таке немов,
  Можна Африку наздогнати!
  А в Африцi цiни ось такої висоти,
  А в Африцi грошi такої ширини!
  Схудли бегемоти,
  Обморожували кашалоти...
  А народ як папуга,
  Вирушай прямо в рай!
  Катерина вiдзначила з усмiшкою, натиснувши на кнопку джойстика танка, своїм червоним соском:
  - Щось мало в тобi оптимiзму!
  Єлизавета сердито вiдповiла:
  - Якщо президент моральний калiка i пройдисвiт, то яка може бути радiсть у пiдданих!
  Олена кивнула:
  - Так! Кажуть лиха бiда початок! Але саме надмiрне везiння i зробило Путiна надмiрно самовпевненим!
  Єлизавета кивнула своєю пiдфарбованою пiд блакитний колiр головкою:
  - Та я завжди думала, що стiльки везiння однiй людинi давати не можна - вiн сiдати на бiлого коня, в сенсi починає вважати, що йому море по колiна. I потiм як стара, яка захотiла стати Богом - виявляється у розбитого корита!
  Катерина iз цим погодилася:
  - Так! Занадто багато у Путiна було везiння, i це його розбавило. Як свого часу удача любила - Наполеона, Гiтлера, Iвана Грозного, а потiм вiд них вiдвернулася.
  Єфросинья помiтила:
  - Микола Другий був дуже невдачливий, але при цьому добрий i порядний цар. Ось, наприклад, думаєш, пощастило йому хоча б трохи у вiйнi з Японiєю. Наприклад, чи не загинув адмiрал Макаров, i все могло б бути iнакше. А адмiрал Макаров загинув через цiлу серiю малоймовiрних збiгiв. Чомусь вiн не наказав тралити мiноносцями вiд мiн, i нiхто з його пiдлеглих не дав такого наказу. I мiна, швидше за все, була росiйська, i вiд однiєї мiни не мав великий броненосець затонути. I навiть у цьому випадку адмiрал Макаров мiг би врятуватися, як, наприклад, врятувався Кирило Романов.
  Єлизавета погодилася:
  - Та невелике везiння Миколi Другому, могла б дати Росiї набагато бiльше, нiж багато везiння бездарному Володимиру Путiну! Наприклад, адмiрал Макаров мiг перемогти японцiв на морi малою кров'ю, i тодi вiйна iз самураями не коштувала б великих жертв. А якби царська Росiя виграла вiйну з Японiєю, то й першої свiтової вiйни, швидше за все не було б. Так авторитет у армiї iмперiї був надто високий i нiмцi не зважилися б оголосити вiйну!
  Олена кивнула:
  - Можливо! Хоча одним Макаровим не вичерпується кiлькiсть невдач та невдачi у вiйнi з Японiєю. Хоча треба визнати супротивник був сильним. Але з iншого боку, якби броненосець Ослябi , не затонув би так швидко, навiть пiд час бою при Цусiмi ескадра могла б цiлком прорватися у Владивосток! А так вiйна з Японiєю виявилася такою невдалою!
  Єфросинья помiтила:
  - Зате вiйна в сорок п'ятому роцi з Японiєю виявилася напрочуд легкою та успiшною. Немов у Японiї закiнчився лiмiт везiння. Втiм, на жаль, перемога Сталiна привела до влади над Китаєм комунiстiв, i появу дуже сильної та небезпечної iмперiї, яка ледь не напала на СРСР за Брежнєва. Та й зараз Китай лише прикидається другом. А сам хоче вiдiбрати у нас землi до Уралу.
  Катерина кивнула:
  - Так! Якби тодi перемогли японцiв, була б замiсть пiвночi Китаю Жовторосiя, i Православ'я прийшло б у пiднебесну iмперiю. А що здобув вiсь внаслiдок легкої перемоги Сталiна над японцями. Народження атеїстичної iмперiї та могутнього монстра на кордонах з Росiєю!
  Єлизавета вiдзначила, вискалив зубки:
  - Ось i вiр пiсля цього у Християнського Бога. Перемога над Японiєю дала б багато нових десяткiв мiльйонiв православних вiруючих. А натомiсть у Росiї прийшов до влади агресивний атеїстичний режим. А потiм кривавий сталiнський режим принiс атеїзм i до Китаю. I виникла жорстока iмперiя Мао. Ось справдi не розумiю, чого хотiв Бог!
  Олена помiтила:
  - Або Бога взагалi немає! Або Сатана набагато сильнiше, нiж говорить про це Бiблiю, або плани Всевишнього, незбагненнi для нас!
  Єфросинья помiтила:
  - Зазвичай жорстокi царi бiльше й процвiтають! Єдиним винятком був, мабуть, Олександр перший - цар iнтелiгентний, добрий, лiберальний, джентльмен та мухи не оббитий. I разом успiшний!
  Єлизавета помiтила:
  - I Катерина Друга не вважалася жорстокою та злою правителькою, i теж була дуже успiшною. Правда вона була повiєю, i взагалi людина не зовсiм хороша. Заборонила селянам скаржитися на своїх панiв. Навiть дивно, що стiльки везiння було дано такiй паскуднiй особi!
  Олена кивнула:
  - Та й вiр пiсля цього у Християнського Бога! Коли - злi та пiдлi найуспiшнiшi!
  Катерина заспiвала з люттю:
  На насильствi тримається свiт,
  Вулкан лютi хлюпає з розмахом.
  Напруга вища сил,
  Прокидається з болем i страхом,
  Тiльки страх нам подарує друзiв,
  Тiльки бiль спонукає працювати,
  Тому я хочу все сильнiше,
  Гiперплазмою в натовп вибухне!
  Єлизавета зiтхнувши помiтила:
  - Так був Чингiсхнан грубим язичником. Не вмiв нi читати, нi писати, а захопив пiвсвiту. I мусульмани, i християни у боротьбi з ним програвали. I ось питання: де був у цей час Всемогутнiй Бог? I чому язичництво монголiв перемогло Монотеїзм: Iсламу та Християнства?
  Єфросинья помiтила з усмiшкою:
  - Так само можна запитати: а де був Всемогутнiй Бог, коли Каїн убив Авеля? Чому допустив першу братовбивчу вiйну в iсторiї людства?
  Олена посмiхнулася i пiдбила пiдсумок:
  - Так можна сперечатися до нескiнченностi, але нiколи не доведеш, нi те, що Бог є, нi те, що Його немає?
  Катерина зазначила:
  - Щодо Iсуса Христа я дуже сумнiваюся. Нещаснi, забитi юдеї цiлком могли прийняти сильного, обдарованого гiпнотизера - типу Анатолiя Кашпiровського за месiю i обожнювати. Якщо подивитися статистку чудес Анатолiя Михайловича, то вiн крутiший за Христа!
  Єфросинiя хихикнула i заспiвала:
  - Дай Боже слiпим очi вiдкрити,
  I спини випрямити горбатим.
  Так Бог, бути Богом хоч трохи,
  Але бути не можна трохи розiп'ятим!
  I дiвчата знову взялися до талiбiв. Натискаючи босими пальчиками нiжок на кнопки джойстика, вони скошували численних моджахедiв i укладали їх буквально пачками. Бородатi талiби гинули пiд кулеметними чергами i пострiлами осколково-фугасних снарядiв. Пiшла неабика потiха, з масовим винищенням релiгiйних фанатикiв.
  А ось Оленка зi своїм батальйоном iз гарних дiвчат, якi, незважаючи на прохолодну, зимову погоду Таджикистану атакують талiбiв босонiж.
  Вони, щоправда, у коротких спiдницях, i тiла прикривають бронники з кевлару .
  Бiжать красунi в атаку, i спiвають:
  - Злий талiб повзе по скелi,
  Але дiвчата крутiшi за всiх...
  Довбанi його напалмом,
  Ми вiдсвяткуємо успiх!
  I блиснуть дiвчата перлинними зубками.
  А потiм Анюта босими пальчиками нiжок жбурне в моджахедiв горошинку з вибухiвкою. I та рознесе талiбiв у рiзнi боки, наче кошенят.
  Дiвча взяла i проспiвала:
  - Слава Вiтчизнi, слава,
  Танки рвуться вперед.
  Дивiзiї дiвчат у бiкiнi,
  Вiтає росiйський народ!
  Руда Алла теж веде вогонь по бородатих ворогiв, викошує їх i спiває:
  - Смiялася Русь над цим Талiбаном,
  На всi вiки, на те вона i Русь!
  I дiвчина теж вiзьме i по моджахедах босими пальчиками нiжок забiйну лимонку жбурне. I розкидає ворогiв на всi боки.
  I як засвистить, на все горло.
  Кiлька десяток ворон виявилися оглушеними. Вони отримавши серцевий напад упали на голови голених наголо талiбiв, i їх пробили. Пiсля чого войовниця прочирикала:
  - Справа дуже сперечається у нас,
  Вiрю, буде просто найвищий клас!
  Талiбан я знаю, переможемо,
  Адже над нами гордий херувим!
  Марiя ще одне з дiвчат у бiкiнi, взяла i свиснула. I босими пальчиками нiжок шпурнула в ворога величезної вбивчої сили, вельми руйнiвний подарунок смертi. Покрамсала бiйцiв талiбiв, i проворкувала скеля зубки:
  - Навколо Росiї величезний туман,
  I пре на Вiтчизну боєць Талiбан!
  Олiмпiада воiстину дiвчина-богатир. Вона велика i водночас у неї волосся свiтло-русяве. Войовниця має розкiшнi стегна, та сильний прес, який викладено шоколадними плиточками. Ну проти такого дiвчинки-звiра реально нiкому не встояти.
  I ось вона своїми потужними, мускулистими, босими ногами пiдняла цiлу дiжку з вибухiвкою i як жбурне її в талiбiв. I помчала ця бочка з великою, вбивчою швидкiстю. I як врiжеться у моджахедiв, буквально розриваючи їх.
  Войовниця-богатир у радостi взяла i заспiвала:
  А над Муровим небо хмуриться,
  Пiднiмається свiтла зоря.
  Ми як дочки Iллi Муромця,
  Своєю силою хвалилися не дарма!
  . РОЗДIЛ Љ 7.
  Справдi приємнiше воювати i вбивати талiбiв, нiж битися зi своїми братами-українцями. Тут я думаю, кожен погодиться - що братiв вбивати грiшно. I Володимира Путiна вже вiдкрито називають у росiйських вiйськах - Вовка-Каїн!
  Олiмпiада в лютi проспiвала:
  Ну, скiльки можна братiв вбивати,
  Адже людина повiр, народжена для щастя...
  На фронт не вiдпускає сина мати,
  I навiть влiтку на вiйнi негода!
  Пiсля чого дiвчина-богатир як вiзьме та набере у легенi повiтря та засвистить. У багатьох сотень ворон вiдразу ж вiдбувається серцевий напад, i вони непритомнiють. I їхнi гострi дзьоби летять вниз, i пробивають черепи талiбiв, що насiдають на позицiї росiйських вiйськ.
  Олiмпiада, свистами збиваючи ворон i примушуючи їх оглушеними падати, взяла i прочирикала:
  Та, та, та - стукають копита,
  Ту, ту, ту - вдарив кулемет!
  Армiя талiбiв на голову розбита,
  А армiю дiвчат нiхто не розiб'є!
  Маруся теж веде вогонь по солдатах армiї Талiбан, що насуваються. Показує свiй характер i високий клас. Її автомат скошує моджахедiв цiлими шеренгами.
  Дiвчина кидає босими пальчиками нiжок забiйний подарунок смертi. Вибиває масу бойовикiв Талiбан, i пищить:
  - Класика вiйни,
  Це дiвцi босiй бути...
  Доньки та сини,
  Перетворимо всiх на дичину!
  Воїтельки справдi краса.
  Мотрона, стрiляючи по талiбах i кидаючи босими пальчиками нiжок подарунки руйнування, прочирикала:
  - Слава дiвчатам у бiкiнi,
  Вони б'ють моджахедiв.
  Ножi у дiвчат босi,
  Атакують до обiду!
  Дiвчина з тонкою талiєю i розкiшними стегнами, стрiляє по талiбах, що насуваються. Робить це дуже вправно та влучно. Скошує їх немов газонокосаркою i спiває:
  - Дiвка польку танцювала,
  На лужку в ранню годину ...
  Хвiст лiворуч, хвiст праворуч,
  Це полька Карабас!
  I ось войовниця знову жбурне в ворога вбивчий подарунок босими пальчиками нiжок. I масу талiбiв покладе.
  Ось борються Вiкторiя та Веронiка. Обидвi дiвчата дуже крутi. I стрiляють надзвичайно влучно.
  Вiкторiя кинула голою п'ятою забiйної сили подарунок анiгiляцiї. Порвала безлiч душманiв i пискнула:
  - Грошi тануть у гаманцi,
  Тануть капiтали.
  А росiйською мовою -
  Грошi означає манни!
  Ще одна дiвчина натиснула червоним соском грудей на кнопку, яка врубала оглушливий ультразвук, i пустила його повiтрям. I вже тисячi ворон посипалися на голi голови талiбiв. I давай їх пробивати.
  Руда дiвчина заспiвала:
  Росiю атакують моджахеди,
  Їх дуже багато пре Афганiстан...
  За билися тодi в Афганi дiди,
  Тепер пiдняв меч грiзний Талiбан!
  
  Але дiвчата босi не здаються,
  Вони покажуть просто вищий клас.
  З армадою Талiбану жваво б'ються,
  I вражають прямо в око!
  I войовниця босими пальчиками нiжок як жбурне вбивчої сили подарунок анiгiляцiї. I вiд нього всiм дiстається.
  Алiса та Анжелiка обстрiлюють талiбiв за допомогою снайперських гвинтiвок. I роблять це надзвичайно влучно. I ведуть такий ось точний вогонь.
  Алiса взяла i заспiвала:
  Для душмана буде труна,
  Зберегти здоров'я щоб...
  Дiвчата бiгають взимку роздягненi!
  I ламають спини моджахедами!
  I войовницi разом взяли та показали мови!
  I потiм стрiльнула Алiса, застосувавши при натисканнi кнопки червоний сосок грудей. I вибила дюжину талiбiв.
  Алiса взяла i прочирикала, вискакувавши зубки:
  - За Вiтчизну та свободу до кiнця,
  Дiвчата босi в бiкiнi,
  Ви такi героїнi.
  Змушуючи в унiсон стукати серця!
  Анжелiка пiдтвердила:
  - Стукати в унiсон! Це круто!
  Марiя Колесникова у ролi королеви ельфiв вiддає активнi та агресивнi накази. Вона зухвале i смiливе дiвчисько.
  Вона бачить майбутнє i вiйну Росiї в Таджикистанi з талiбами.
  Але це все дуже красиво. I видно було тут криваве i дуже бойове. Вiйна що почалася з талiбами влiтку 2023 року йшла все по наростаючiй .
  Вiйна мiж талiбами та Росiєю тривала. Афганiстан - це велике населення, багато молодi - голодна, зла, агресивна.
  I вони в Таджикистанi воюють, поки в Росiї руки пов'язанi з вiйною в Українi, яку пiдтримує бiльшiсть свiту.
  I талiби користуються цим.
  Але на боцi Росiї борються дуже босi й гарнi дiвчата. Бої йдуть хвилями.
  Наташа стрiляє по моджахедах. Вони використовують забiйну силу кулемет типу дракон. I сипле на талiбiв кулi.
  I тi падають, насiдаючи на дiвчат. Ось впаде збитий iз саморобної, зенiтної установки росiйський вертолiт. Його збили талiби. Правда на гелiкоптерi не дiвки, а чоловiки, i їх не дуже шкода.
  А Наташка дiвчина та ще босонога в бiкiнi. А коли ти майже голяка, то тебе конкретно нiхто не втримає, i не зупинить.
  Наташка жбурнула босими пальчиками точених нiжок убивчої сили подарунок анiгiляцiї. Розкидала в рiзнi боки талiбiв i заспiвала, скеляючи перлиннi зубки:
  Ось зима, зима, зима,
  Почалася раптово.
  Шалено мете, мете -
  Буде краще завтра,
  Завтра, завтра, завтра!
  А нинi новий рiк!
  Справдi, в Таджикистанi на Новий роки випав снiжок. I тепер росiйськi дiвчата залишають босi, точенi слiди на снiгу, i це виглядає дуже красиво.
  Зоя взяла i заспiвала:
  Один два три -
  Процесори протрiй!
  Чотири, вiсiм п'ять,
  Пiшли в лапту грати!
  I дiвчина босими пальчиками нiжок як запустить вбивчу силу смертi.
  Зоя взяла i заспiвала, вискалив зубки:
  Раз два три чотири п'ять,
  Вийшов зайчик погуляти.
  Ось дiвчисько вибiгає,
  Моджахеда вбиває!
  I Зоя взяла i показала свою довгу мову.
  А ось вогонь веде й Августина. Таке дiвчисько, крутiше за яке не буває. I пише з убивчим апломбом. Скошує моджахедiв без зайвих церемонiй. Пiсля чого починає спiвати;
  Якщо нiкудишнiй тил -
  Не допоможе ратний запал.
  Ну, а якщо запалу немає,
  Тил пiде вороговi в обiд!
  I руда Августина як вiзьме, так i жбурне презент анiгiляцiю, босими пальчиками нiжок. I реально стiльки душманiв розiрве, що жах.
  Августина, звичайно, не прогавила можливостi заспiвати:
  Я гола бувала,
  По полю так скакала!
  По полю так скакала.
  Кулацький пiдспiвувала!
  I дiвчисько вiзьме i очима що сяють сапфiрами так i блисне. А очi в неї гарнi. А мова дуже навiть пустотлива. I такий моторний, i такий заводний. Ну просто наче це якийсь соковитий апельсин.
  Свiтлана теж б'ється. I босими пальчиками нiжок жбурляє презенти анiгiляцiї. Якi такi забiйнi та руйнiвнi.
  А поряд талiби взяли та пiдбили росiйський танк. I машина армiї Росiї почала рватися на частини, детонувала бойовий комплект. I знову гинуть чоловiки.
  Але Свiтланi смердючi чоловiки не потрiбнi. Їх треба катувати. I дiвчина взяла та заспiвала:
  Чоловiки, чоловiки, чоловiки,
  Ви просто великi корови,
  Коли дiвки вас вбивають,
  Вони землю так очищають!
  Справдi, талiби - це звiрi.
  Спiймали якось гарне дiвчисько-розвiдницю. Ну i для початку взяли її i пiднялися на дибу. Вивернули iз рук суглоби, що дуже боляче.
  Потiм на босi нiжки дiвчата повiсили колодки, якi скували їй кiсточки. I потiм взяли i розпалили багаття пiд її голими, i витонченим вигином пiдошвами.
  Дiвчинi-росiянцi було дуже боляче. Талiби, перш нiж смажити їй п'яти, взяли та змастили ступнi олiєю. I тому пiдошва пiдгоряла повiльно, i було боляче. I дiвчина стогнала та ревiла. А талiби заразом i били її по спинi та бокам батогом. Потiм вирiшили посилити тортури. Дiстали розпечений дрiт i давай лупити красуню по спинi, i грудях.
  А як це боляче. Особливо коли талiби стали росiйськiй дiвчинi крутити червонi соски розпеченими щипцями. I вона так ревла.
  А головних ватажок загону талiбiв просто балдiв вiд тортур. I скалив свої золотi зуби.
  Дiвчина-росiянка у вiдповiдь плюнула. Пiсля чого їй стали ламати пальчики босих нiжок. Що дуже боляче. I дiвчисько вiдключилося вiд моторошного, нестерпного болю.
  Але талiби продовжували катувати. Спочатку привели до тями дiвчину, виливши вiдро крижаної води. А потiм встановили на її тiло датчики та електроди.
  Пiсля чого двоє хлопчакiв стали крутити педалi динамо-машини. Пiшов струм i дiвчисько засмикалося вiд пекельного болю. I справдi коли по тiлу
  Проходять електророзряди це страшно, слово проносяться табуни коней. I справдi тут будь-яка дiвчина завиє.
  I хлопчики педалi крутять, а оголена дiвчина диким вовком виє. I їй дуже боляче. А реву просто нестерпно.
  А крiм струму росiйському дiвчиську ще талiби смажать i п'яти, якi вже вкрилися великими пухирями. А також б'ють по спинi розпеченим дротом. I б'ють з люттю та вiдтяжкою.
  I заразом ще посилили муку. Стали дiвчину розтягувати, i вiшати на колодку новi й новi гирi, щоб капiтально вивернути їй суглоби.
  Головний бандит талiбiв проспiвав:
  Який бiль, який бiль,
  Буде рахунок матчу: п'ять - нуль!
  Ну що з дикунiв вiзьмеш. Вони катували так дiвчат дуже жорстоко, але не особливо витончено. Хоча в лоно Венери i тицяли електроди i як пiсля цього влiплять струм.
  Талiби - це варвари. Ось вони за грошi, що виручили за наркотики, закупили у Китаю цiлу армаду танкiв. Справдi, Китай - це союзник i друг Росiї ситцевий.
  I талiби поперли своїми танками на ворога.
  А ось проти них чотири росiйськi дiвчата на Т-95. Вони очевидно босонiж i в бiкiнi.
  I що ж?
  Єлизавета пальнула по моджахедам за допомогою босих пальчикiв нiжок i прочирикала:
  - Слава Батькiвщинi слонiв!
  Катерина теж лупакнула , по талiбах, застосувавши босу, круглу п'яту i запитала:
  - А що за Батькiвщина слонiв?
  Єлизавета, скелячи зубки, вiдповiла:
  -Звичайно ж, Росiя!
  Катерина хихикнула i вiдповiла:
  - А я думала Iндiя!
  Олена лупнула по душманах за допомогою червоного соска грудей, перед цим знявши з себе лiфчик i, пискнула:
  - А я думала Батькiвщина слонiв Африки!
  Єфросинiя натиснула на педалi голими, круглими п'ятами i заспiвала:
  - Маленькi дiти,
  Нi за що на свiтi...
  Не йдiть в Африку гуляти....
  В Африцi акули, в Африцi горили,
  В Африцi великi крокодили!
  I вся четвiрка босоногих дiвчат, з оголеними грудьми, з блискучими червоними сосками заспiвала:
  Вас кусатимуть,
  Бити та кривдити....
  Не ходiть дiти до Африки гуляти!
  В Африцi розбiйник,
  В Африцi лиходiй,
  В Африцi жахливий Бармалей!
  Буде вас кусати,
  Бити та ображати...
  Не ходiть дiти до Африки гуляти,
  В Африцi жахливий,
  Шалений лиходiй,
  У нiй раптом опинився Бармалей!
  Вiн бiгає Африкою i їсть дiтей!
  Так, дiтей! Так, дiтей!
  Смiх смiхом, але коли талiби спiймали росiйського хлопчика рокiв чотирнадцять , то взялися за нього серйозно. Спочатку роздiли i пiднялися на дибу.
  Потiм душман у чалмi i з бородою почав припiкати його голе, мускулисте тiло пiдлiтка лозиною з розпеченим залiзом.
  Потiм до голих грудей хлопця, кат-талiб пiднiс зiрку з розпеченого залiза i приклав до неї.
  Хлопчик закричав вiд моторошного болю i знепритомнiв. Пiсля чого хлопчика привели до тями. I затиснули його босi, ще майже дитячi нiжки у колодку. I стали на гаки у колодцi вiшати гирi. I це було дуже боляче. Юне тiло хлопця сильно розтяглося, i хлопець буквально зiйшовся стогнанням.
  Росiйського хлопчика продовжували катувати. Змастили босi пiдошви нiжок олiєю. А потiм розпалили пiд ними багаття.
  I як пацан пiсля цього дико волав. Та це було дуже боляче.
  Хлопчик продовжував репетувати i його били батогом талiби.
  Потiм взяли пiддiли пацана за ребра гаками. I знову капiтально вивернули.
  Пiсля чого талiби заспiвали:
  Усiх невiрних винищимо,
  Нехай вони пiдлiтки.
  Ось над нами херувим,
  Усiх заженемо в дошки!
  Пiсля чого хлопчику з Росiї зламали розпеченими щипцями, всi пальцi на босих ногах. I робили це талiби повiльно, щоб завдати кам якомога бiльше гарненькому хлопчику болю. А потiм стали розпеченими до бiла щипцями ламати юному воїну та ребра.
  Так вони йому зламали їх так, що не залишилося у хлопчика жодного цiлого реберця. I хлопчик помер вiд болючого шоку.
  Перед смертю моджахеди вiддавили пiдлiтку та яйця. I це було дуже боляче.
  А тим часом Анастасiя Вiдьмаком завдавала ударiв по талiбах зi штурмовикiв. Вона у своїй використовувала реактивнi ракети. Натискала на кнопки джойстика за допомогою босих пальчикiв нiжок i наспiвувала:
  Все вище i вище та вище,
  Задер фюрер свiй качки нiс.
  Часом у нас зносить дахи,
  Однак талiб не дорiс!
  Акулiна Орлова теж завдає ударiв по супротивнику. Робить це дуже точно, i використовує для натискання на кнопку свiй червоний сосок грудей. А поряд вибухає росiйський штурмовик. А йому потрапив забiйний подарунок талiбiв. Можливо щось китайське виробництво. I так капiтально довбає.
  Акулiна заспiвала:
  - Якщо чоловiк вiдразу в труну,
  Зберiгаючи життя щоб...
  Будьте ви дiвчата босими!
  I войовниця як вiзьме та розсмiється. Нiжки у дiвчини незважаючи на зиму взуття не знають. I п'яти у неї круглi та буквально блищать. Ось це дiвчина - просто супер.
  А соски грудей у неї червонi, i сяють, немов макiвки церков. Ось це бойова, так скажемо дiвчина.
  Та чоловiкiв вона не любить. Хоча i iз задоволенням використовує свою мову для втiхи. Справдi як приємно стикатися своїми червоними сосками, з полуничними сосками iншої дiвчини. Щоб це було чудово.
  Акулiна взяла i заспiвала:
  Про цю дiвчину босий,
  Я забути нiяк не мiг.
  Здавалося камiння брукiвки,
  Терзають шкiру нiжних нiг!
  I Акулiна як вiзьме i згорне свої сапфiровими очима.
  Ось воно дiвчисько вищого рiвня та класу.
  А Маргарита Магнiтна теж льотчиця. Обидвi дiвчата дуже люблять лежати один навпроти одного i стикатися сосками блискучими як рубiни.
  Втiм, i чоловiками вони нехтують.
  Ну, а поки Маргарита вiзьме i довбає по моджахедах з великою, забiйною силою.
  Пiсля чого заспiває:
  Ах якi нiжки,
  Як хорошi...
  Ти не бiйся крихта,
  Телефон запиши!
  I Маргарита як вiзьме та покаже свою мову. Вона дiвчинка надзвичайно бойова.
  I її босi пальчики нiжок посилають убивчi презенти смертi.
  Акулiна Орлова заспiвала зi смiшком:
  - Маргарита, вiкно вiдчинене,
  Маргарита ти пам'ятаєш, як усе це було!
  Анастасiя Вiдьмакова кивнула:
  - Та баби! Ми всi можемо i ворогiв капiтально зiтремо!
  I дiвчата хором заспiвали:
  Наша армiя сильна,
  Охороняє свiт вона...
  Нехай талiби наступають,
  Їхнє дiвчисько вбивають!
  Ось наприклад Федора теж б'ється. Вона з мiномета по моджахедах садить. I якщо вже довбане, то мало не здасться нiкому. Нехай навiть у талiбу довга борода, i голена голова.
  Федора тупає босими нiжками по бруду i спiває:
  Бачиш у небi затемнення,
  Грiзний символ...
  Чорнi крила над свiтом,
  Зграї космiчної виття!
  I iнша дiвчинка Сирафима кинула босими пальчиками нiжок вбивчу бомбу i розiрвала масу талiбiв видала:
  Талiбан - прокляття встає,
  Талiбан - тотальна смерть.
  Талiбан та мертвих полицi!
  Талiбан - божевiльний веде!
  Талiбан!
  I Серафима вiзьме в рот свисток, i як подує, що ворони непритомнiють i своїми дзьобами пробивають голови моджахедам.
  Дiвчата треба сказати такi чудовi та красивi.
  I ось видно, як талiби пiдпалили росiйський склад iз боєприпасами. Той почав горiти та снаряди рватися, з убивчою силою. Талiби ревуть i радiють.
  А ось дiвчата з неба по моджахедах довбають. I видно як з'явилися в небi Альбiна та Альвiна.
  Обидвi дiвчата просто чудовi блондинки. I дивовижно красивi. I очевидно босонiж i в одних лише тоненьких трусиках.
  Оце баби - вищого скажемо так порядку. I що вони здатнi витворяти, далеко не кожен здатний повторити.
  А войовницi й справдi, якщо почнуть вбивати, то їх не зупиниш.
  Альбiна випустила з лiтака колосальної руйнiвної сили ракету. I розбила дзот армiї Талiбан, пiсля чого заспiвала:
  - Я найсильнiша у свiтi,
  Хоч нiжки босi голi соски.
  Замочимо талiбiв у сортирi,
  Нам слабкими бути не з руки!
  Альвiна продовжуючи посилати за допомогою босих пальчикiв нiжок подарунки смертi. I вбивати моджахедiв, взяла та проспiвала:
  - Є в нас гарненькi дiвчата,
  Вони просто скажемо красу....
  Голосочок комсомолок дзвiнкiв ,
  Настає бурхлива весна!
  I обидвi дiвчата як вiзьмуть i заспiвають на всю горлянку:
  Вiдпустiть мене в Гiмалаї,
  Вiдпустiть мене назовнi,
  А то я завию, а то я залаю,
  А то я когось з'їм!
  I дiвчисько як вiзьме i стане кукурiкати. I їй це здається дуже круто i чарiвно. А коли кричиш - Кукареку - це справдi жах.
  Дiвки тим часом взяли i почали стрiляти з важких знарядь, що справляє враження. I палять при цьому так влучно.
  Дiвчина Вiвола заспiвала, скелi зубки i влучно стрiляючи по ворогах:
  - Я найсильнiша дiвчина свiту,
  Люблю у чоловiкiв досконалiсть лизати.
  Не знають солдати крутого ефiру,
  Де дiвка забула трохи вiдсмоктати!
  I войовниця розсмiяється. Та душманiв душити красунi вмiють.
  I якщо чесно говорити, здатнi обламати роги та рису лисого.
  Тож проти таких красунь спробуй полiзти.
  Нiколетта теж довбає по талiбах. Вона дiвчина дуже бойова i агресивна. I коли смiється, то здається, що це регiт буйнопомiшаної .
  Нiколетта скеляє зуби i реве:
  Ми раз, ого, розбiйники,
  Розбiйники, розбiйники!
  Пiф , паф i ви небiжчики,
  Небiжчики, небiжчики!
  I дiвчисько лизне повiтря язиком. А як приємно у iншого дiвчини полизати червоний сосок грудей. I вiн у неї такий блискучий i блискучий рубiнами.
  Нiколетта засмiялася i прочiрикала:
  - Слава космiчним пiратам!
  Дiвчата в iнших мiсцях також лютували. I ось на позицiї талiбiв обрушилися ракети. З випустила Аврора за допомогою червоних соскiв грудей, якими натискали на кнопки.
  I полетiли ракети. А моджахеди ревуть.
  Ось ще одну комсомолку катують. Не довго думаючи їй мiж босими пальчиками нiжок вставили вату змащену бензином. I взяли без зайвих церемонiй, пiдпалили.
  Вата спалахнула. I дiвчина як вiзьме та зареве. А тут узяв i її груди прямо в червоний сосок розпечений прут засунули. I дiвчина буквально пiшла вiд болю.
  А талiби смiються. Зрозумiло, i пальчики нiжок ламати вони люблять. Один iз моджахедiв, навiть узяв i дiвчинi голу, круглу п'яту припалення , бiлим вiд жару залiзом. I це подiяло. Дiвча як вiзьме i заволає вiд дикого жаху.
  Алiса це бачила через снайперський прицiл. Подивилася уважнiше. Взяла налаштувала, i як лупне. I забiйна куля як потрапить кату прямо в живiт. I той заволає вiд дикого болю, i як корчиться. А дiвчина взяла i заспiвала:
  Ангели добра,
  Два бiлих крила над свiтом,
  Десь є країна,
  Де став сам Сварог кумиром!
  Анжелiка теж пальнула, i дуже влучно, потрапивши катувальнику в мошонку. Той теж як закричає, вiд влучного влучення. Ось так отримали кати.
  А дiвчата заспiвали:
  Вас поганих катiв,
  Жорстоке покарання чекає...
  У нас багато свiчок,
  Атакує великий народ!
  I дiвчата почали шалено i влучно стрiляти. I вибивати талiбiв. Проти подiбних дiвчат i чорт не змiг би встояти.
  Алiса спiває, ведучи вогонь по противнику:
  На волосинi доля твоя,
  Вороги повнi вiдваги.
  Але слава Богу є друзi,
  Але слава Богу є друзi!
  I слава Богу друзiв, є шпаги!
  I Анжелiка продовжуючи вести, вогонь по талiбах, i вбиваючи їх, прочирикала:
  - Коли твiй друг у кровi,
  Затоптаний, до кiнця.
  Ти другом не клич,
  Нi труса, нi брехуна!
  Пiсля дiвчина взяла i жбурнула босими пальчиками нiжок убивчої сили гранату. I та рознесла на трiски талiбiв. Покотилися вiдiрванi голови моджахедiв.
  Анжелiка взяла i заспiвала:
  День i нiч бомбять безперервно .
  Жалостi не вiдаючи сорому...
  Вiд того, що Путiн веде дивно,
  Гине цiла країна!
  Алiса, ведучи вогонь по талiбах, i пробиваючи їх наскрiзь, взяла i вiдзначила, спльовуючи пил:
  - У цiй Росiї такий чудовий момент,
  Що вгадати непросто - хто блазень, хто президент!
  Руда войовниця хихикнула i вiдзначила:
  - Ось так воно i буває - дуже безглуздо мати президентом шпику!
  I обидвi дiвчата знову обрушили потоки вогню на талiбiв. I робили це надзвичайно влучно. I їхнi пострiли вражали моджахедiв.
  А в iншому мiсцi билися iншi дiвчата. I теж очевидно босi, i майже оголенi.
  Оленка, наприклад, пальнула за допомогою червоного соска грудей з базуки. Пробила бiйця руху Талiбан, та ще кiлькох його напарникiв.
  Пiсля чого прочирiкала:
  - Тепер ми знову на парадi,
  З бандитом нам не по дорозi
  У дiвчат босих ми бригадi,
  З нами свiтло Лади попереду!
  I войовниця як вiзьме i голою п'ятою пiдкине презент анiгiляцiї. I розiрве масу моджахедiв.
  Тут баби крутi. Ось Ольга теж веде вогонь талiбами. Це моджахеди наступають. Вони ходять в атаку густими ланцюгами. А дiвча їх без церемонiй викошують.
  Ольга пальнула з ракетницi, застосувавши свiй полуничний сосок. Вибила масу талiбiв i проспiвала:
  - Душу, серце, вiддамо,
  Ми своїй святiй Вiтчизнi...
  Вистоємо та переможемо -
  I не пошкодуємо життя!
  . РОЗДIЛ Љ 8.
  I дiвчина жбурне у моджахедiв босими пальчиками нiжок убивчої сили подарунок анiгiляцiї.
  I як це чудово для дiвчаток. Як вони б'ють талiбiв.
  Веронiка теж б'ється. Дiвчина при стрiлянинi використовує рубiновi соски грудей.
  I маса душманiв внаслiдок цього знищена. А войовниця кричить на всю горлянку:
  - Я найсильнiша у свiтi,
  Талiбов можу задушити.
  Мочiть душманiв у сортирi,
  Ми зробимо їх немов дичину!
  I Веронiка як вiзьме i довбає ...
  Войовниця Ганна разом iз нею. I моджахедiв винищує. Зрозумiло дiвчисько в одних лише трусиках. Це практично. А трусики такi тонкi i нiчого практично не приховують.
  Войовниця Ганна веде вогонь, викошуючи супостатiв. Її волосся руде, а саме дiвчата просто найвище свiтло космосу.
  I Ганна босими пальчиками нiжок жбурляє гостинцi смертi, якi роззявляють наповал талiбiв.
  Воїнки верещать на все горло:
  - Буяють, пруть моджахеди,
  Рухнув уперед ворог полки.
  Дiвчата несуть знай перемоги,
  Зустрiнуть талiбiв у багнети!
  
  Шкiру свинячу вп'ються,
  Буде повалений ворог у крах...
  Дiвчата босi б'ються,
  Мiцний красунь кулак!
  I войовниця як вiзьме i лупне, застосувавши в бою червоний сосок грудей.
  I це скажемо так - дуже здорово!
  Красива дiвчина - рудої мастi. А вона кохає чоловiкiв. Особливо язиком працювати, з тим пульсуючими, нефритовими стрижнями.
  Це великий смак та задоволення!
  Ось Анна взяла i ревла на всю горлянку:
  - Даний наказ зрiвняти iз землею аул,
  Залпи "Града" руйнують гори.
  Фюрер iз плетью на Афган подув,
  I залишимо до бiса розмови!
  I дiвчисько як вiзьме i розсмiється. I її смiх немов передзвон дзвiночкiв.
  Дiвчата сповненi азарту. Ось Мальвiна теж б'ється. Звичайно дiвчинка не проти застосувати i червоний сосок грудей. I при цьому красуня ще й спiває
  А трапилося таке -
  Чого солдатик не просив!
  Накотилося плем'я зло,
  Багато пекельних, темних сил!
  
  Чорти чорнi - нахабники,
  Вирвалися з цiєї трясовини!
  Ось у руках у них кинджали-
  Пiснi виття - не соловей!
  
  Кулемет трощив пiхоту-
  Дим розламаних мортир!
  Поклали разом роту,
  Не допомiг броню кiрасир!
  
  Гинути зграї немає полювання,
  Пекло повiрте не курорт!
  А снаряди трощать дзоти,
  Їхнiй архангел зверху б'є!
  
  Бiси разом з писком у нори,
  Ми їх напалмом iз сiрою печею!
  Навiть плавляться i гори,
  Винищуємо всi навколо!
  
  Але не треба думати просто,
  Що противник, як вода!
  Велетен вершина зростання,
  Цар Всесвiту Сатана!
  
  Ось дихання його полум'я,
  Одного разу згоряє херувим!
  I впав Бог прапор,
  Але ми вiримо, переможемо!
  
  Вiдiйшли на пагорб трошки-
  I давай хреститись ми!
  Покрихтiли на дорiжку,
  Бога мудрого сини!
  
  I бiжимо тепер в атаку,
  Крику ура, гуркотiв грiм!
  Скiльки чути, правда, мату,
  Але чортам кают - розгром!
  Ось таке було бачення Маргарити Колесникової, а все почалося з того, що талiби 22 червня 2023 року раптово напали на Таджикистан, i Росiї довелося воювати на два фронти, вiдволiкаючи свої сили вiд українського фронту . А що вже краще воювати з душманами, нiж братам-слов'янам вбивати один одного.
  Але у своєму свiтi Марiї Колесниковiй доводилося вирiшувати iншi проблеми. Теж дуже серйознi. Командувати вiйськами, коли добро б'ється проти зла. Як це було, коли народ пiднявся проти диктатора вусатого i лисого кабана, i коли вона захищає свiй прекрасний ельфiйський народ вiд злiсних i потворних ведмедiв.
  Як вона заспiвала:
  Кохання та смерть,
  Добро i зло...
  Що святе, що грiшно,
  Зрозумiти не судилося.
  Кохання та смерть,
  Добро i зло,
  А вибрати, нам дано,
  Лише одне!
  З одного боку билися ельфи, з другого орки.
  Дiвчата-ельфiйки виявляли неабиякий героїзм, борючись iз волохатими тварюками.
  Ось красунi з триколiрними зачiсками взялися за оркiв.
  Дiвчата строчили по волохатих ведмедiв з кулеметiв. Викошували їх без зайвих церемонiй i вганяли в труни.
  При цьому дiвчата та роду ельфiв кидали у ворогiв босими пальчиками нiжок убивчi презенти смертi. Вони буквально розривали оркiв.
  I спiвали спiваки:
  Якщо друг виявився раптом,
  Це злiсний, волохатий орк.
  Погляд у ельфа тодi погас,
  Щоб лихий фюрер здох!
  I воїнки знову розреготалися, показавши свої перлиннi зубки, що сяяли слоновою кiсткою.
  Ось ельфiйки знову б'ються, i босими пальчиками нiжок жбурляють сильнi i забiйнi подарунки анiгiляцiї.
  Заодно красунi з автоматiв ведуть активну та агресивну стрiлянину. I роблять це iз колосальним ентузiазмом.
  Одна з ельф натиснула на кнопку базуки червоним соском грудей. Та викинула забiйний подарунок смертi. I розiрвала безлiч оркiв.
  Ось це дiвчата, i все босонiж i в бiкiнi.
  I зрозумiло ельфiйки знову спiвають;
  Велика, могутня, священна країна,
  Нi променистiше пiд небом синiм!
  Вона Всевишнiм Богом нам надовго вiддана.
  Без меж свiтло, пiднесеної Ельфiї!
  
  Такої держави свiт не бачив, знайте нiколи,
  Щоб простори космосу ми гордо зневажали!
  Будь-яка у свiтобудовi спiває тобi зiрка,
  Хай буде ельф щаслива разом iз нами!
  
  Адже це наша Батькiвщина вона така доля,
  Наказувати простором всiх матерiй!
  Будь-який з нас, повiрте, би такого захотiв,
  Без жодних дурнiв, бабських забобонiв!
  
  Архангели дудять собi в могутню трубу,
  Вони марш наших армiй бурхливо славлять!
  А ворог знайде собi долю в осинiй трунi,
  I не отримати податей та данини!
  
  Ось це наша Батькiвщина, все в нiй повiр краса,
  Вона все свiтобудову без зусиль повернула!
  Дiвчата гарненька вагома коса,
  Полювання їй щоб мiцним було дуло!
  
  Вiтчизна це матерi погляд блакитних очей,
  Її рука i лагiдна i камiнь!
  А супостата юнак ти кулею замочи -
  Щоб у серцi палахкотiло яскравiше полум'я!
  
  Батькiвщинi безбережнiй, присягу ти прийми,
  Вона тобi звичайно теж добре!
  Хоч у лютi битва потiк тече кровi,
  Противнику прийде зараз розплата!
  
  Зброя та мужнiсть такий потужний сплав,
  Подолати його не може злий!
  На лiтаку з бомбами я спритно лiтав,
  А як рвоне, то сиплють градом вiкна!
  
  А ось наказ правителя - лети пацан на Марс -
  Тобi вже час i космос ставити!
  А пиха у марсiанiна отримає жорстко в око,
  Потiм i за Плутон бачимо дали!
  
  Прийдемо до вершин космосу, всесвiту бачачи край,
  Таке вже у нас людське призначення!
  А тому хлопчисько про подвиги дерзай,
  Адже знай нагорода це дiло наживне!
  I дiвчата як вiзьмуть, i знову босими пальчиками нiжок жбурнуть подаруночок смертi.
  I з автоматiв давай косити насiдаючих оркiв. Вiйницi це краса. I голi п'яти дiвчат пiдкидають презенти забiйної анiгiляцiї. I роблять це дуже швидко та агресивно.
  А вони маю соски дуже червонi та полуничнi. I такi ароматнi у них груди. Юнаки-ельфи їх лижуть мовами, i балдеють вiд медової солодощi.
  Оце клас!
  Одна з ельфiв кричить, оголивши бюст:
  -Посмоктати такi груди,
  I про оркiв забудь!
  I войовниця вiзьме та своїм корпусом крутане.
  А ще одна ельфiйка червоним соском грудей як натисне. I зреагує забiйної сили смерть. А вiн якщо вже довбане, то капiтально вiзьме i довбає.
  Ельфiйки верещать i кричать:
  - Ми найсильнiшi у свiтi,
  Замочимо всiх оркiв у сортирi.
  Не їли волохатих каш -
  Їм мiсце вважай у парашi!
  I ось знову дiвчина червоними сосками як натиснуть на кнопки джойстикiв, i лупнуть по орках свинцевим дощем.
  Пiсля чого вже цiлий батальйон босоногих ельф заспiвав;
  Завiт любовi дарований мiцний, давнiй,
  Господнiй нескiнченний i чистий друк!
  Однi в молитвах, а iншим харчiвнi,
  Однi на вершинах, iншим смертi чекати!
  
  Ми з дiвчиною зараз цiлком щасливi.
  Вона менi свiтло, i гаї милий тiнь!
  Благословляють шлях нам херувими,
  Пiд срiблом, як оксамит, нiжний тiнь!
  
  Ми потоптали безлiч стежок,
  Ти Всевишнiй усiєю душею люблю!
  За те, що створив пишних блондинок,
  Що благодать даєш не за рубль!
  
  Хоча доля часом кидає кiстки,
  Буває дуже сумним розклад!
  Адже стiльки у людей скипає агресiї,
  А кровi ллється водоспад-захiд сонця!
  
  Адже не завжди цвiте черешня у травнi,
  Буває теплота та пух дощiв!
  I тiло закоханих мучиться терзаючи,
  Жере без сорому шалений лиходiй!
  
  I не вiйна є горе вище даху -
  Бувають гiрше, важче стократ!
  Коли поля погризли спритно мишi,
  Коли хвороб лiзе цiлий ряд!
  
  За що Господь такi муки дiтям,
  Адже витiвка це - значить, ти живеш!
  I чому невинний теж бiдний,
  I чому веде до успiху брехня?
  
  Наш свiт як Янус - дуже багатоликий,
  У ньому гранi злостi зовсiм не рiдкiснi!
  Але приборкати характер треба дикий,
  Щоб перемогти безпутство та грiхи!
  
  Хоча з iншого боку; святiсть - нудьга,
  Свiт без вигинiв - це порожнеча!
  I що даремно Бога послав на муку,
  Рiдного сина - Господа Христа!
  Дiвчата спiвали, а орки намагалися їх обiйти з флангiв. Дiвчата ж не такi простi.
  Ось ельфiйки запускають вогнеметнi танки. Рухаються цi громади з широкими стволами.
  А войовницi керують ними за допомогою босих пальчикiв нiжок. I заливають позицiї оркiв вогняним напалмом. Ось такi тут бойовi та агресивнi дiвчата.
  I палять вiн волохатих ведмедiв безпосередньо. Дiвчата, зрозумiло, використовують свої соски рубiновi при стрiльбi.
  I вони скалять зубки, що вiддають дзеркальним свiтлом.
  I вереск вiд захоплення у войовниць. Коли танки пiшли забiйним натиском, i давай припiкати оркiв. I рухаються немов справжнiй, бойовий ланцюг, який вибиває волохатi орди.
  Дiвчата-ельфiйки ж у вiдповiдь спiвають;
  Звук чудової лiри, вiдлуння,
  Спiваю, зухвало, не мовчу!
  Бiйцовський кулак не з воску,
  Прагнемо до свiтла - шлях променю!
  
  Терзає Бог людей недугою -
  Вогнем з пекла грiшних палило!
  Хочу, щоб став Всевишнiй другом,
  Щоб не було так тяжко!
  
  Христос прийде, звичайно, скоро,
  Чи пiде тодi, повiр сум?
  Адже не окосеть лють з погляду,
  Грiху, свободи, теж шкода!
  
  Я не хочу ходити по струнцi -
  Я не хочу бути безгрiшним!
  Кращi хитрi вчинки,
  Чим без просвiтної нудьги нитка!
  
  Вiйни в раю сказав, не буде,
  I грiх зникне, погано всiм!
  А для чого долi?
  Ми прагнемо нових змiн!
  
  Жити вiчно - це знай чудово,
  Але жити безгрiшно - животiти!
  Вiйну покохає витязь пристрасно,
  Адже у похiд на битву рать!
  
  Батькiвщина солдата,
  Вона йому рук у смолоскип - марш!
  Нечистим нелюдам розплата,
  Їм по зубах воїн даси!
  
  Закiнчимо битву бенкетом щедрим,
  Закусимо, вип'ємо - ноги в танець!
  Адже нашi витязi безсмертнi,
  А слово б'є не в брову, а в око!
  
  Хоча, що робити у мирному свiтi?
  Побудувати можна там палац!
  I присвятити служiння лiрi,
  Лавровий отримав вiнець!
  
  Але є свiти iншi - знайте,
  Де теж воїни зростають!
  Малює хлопчик танк на партi,
  А раптом прибульцi до нас прийдуть?
  
  Не варто братися розслаблятися,
  Крiпiть м'язи, в силi розум!
  Ми ельфи все вмiємо битися,
  Коли архангел раптом заснув!
  Ось так дiвчата заспiвали i показали свiй видатний клас та бойовий по-справжньому настрiй.
  А ось ельфiйки взяли та стали босими пальчиками нiжок кидати в оркiв руйнiвнi подарунки анiгiляцiї. I робили це з величезним ентузiазмом.
  При цьому писали дiвчата i з автоматiв. I показували мови.
  У свiтi, де так мало самцiв, дiвчата особливо уважно стежать за своєю зовнiшнiстю i б'ються за хлопцiв.
  Дуже часто вони їх просто ґвалтують i показують свiй видатний клас.
  Такi ось вони бойовi та крутi дiвчата.
  I зрозумiло як їм та не заспiвати;
  Є тiльки рiзних тварин пiд мiсяцем,
  Однi з рогами, лик iнших iкласт!
  Що створено Великим Сатаною,
  Рiзних видiв, типiв, класiв, каст!
  
  До чого ми витязi Ельфi прийшли,
  Що казку стали вої пiдкорювати!
  Те, що виднiлося тiльки вдалинi,
  Тепер ногами топче руських рать!
  
  Володiння тролiв пекла,
  Вiд туди шлють хвороби на людей!
  Але воїни ельфiйськi тепер чуму разять,
  Не ховатимемо своїх дiтей!
  
  А навiщо тодi в похiд пiшли?
  Та злиднi у Вiрiй свiтлий шлях закрили!
  Ось тому на смертних бiй сини -
  Моїй святий, що дарує лад Ельфiї!
  
  Щоб тi померли, отримали рай -
  Потiм воскреснувши у свiт людей, повернулися!
  А злостi цвiль ти в багаттi згорай,
  Не зупинять нас напалм та кулi!
  
  Є в темнiй безоднi страшний чародiй,
  Наслав вiн мерзотника - хобот мiцнiше стали!
  Але наказав Всевишнє пекло розбий,
  Над вами Вождь усiх сфер товариш Сталiн!
  
  Ми побиватимемо чужих бояр -
  I скинемо товстопузих бiсiв ярмо!
  Ось для чого менi потрiбний ратний дар,
  Щоб агресор з'їв з кров'ю дулю!
  
  Але й гоблiн отримав сповна,
  Звiльнили свiт потойбiчнiй!
  I чаша Божий дар тепер сповнена,
  I людина до раю не стороння!
  
  Та вип'ємо чарку меду i заспiваємо,
  Про доблесть i подвиг солдата!
  Те, що здобули мужнiстю з мечем,
  Увiчнити у рядках брати треба!
  Ось такi вони надзвичайно агресивнi i навiть босоногi, з рожевими, круглими п'ята дiвчата.
  I косять цих оркiв...
  Дiвчина-ельфiйка з синiм волоссям взяла i шпурнула в iкластих тварин забiйної сили подарунок смертi. Розкидала їх у рiзнi боки, буквально розiрвавши, пiсля чого взяла та проворкувала:
  - Плешивий фюрер - скажений садист,
  Ти стiльки знищив наших братiв.
  А чому ще не здох фашист,
  Що кинув Русь на злiсне закляття?!
  I дiвчина знову з силою кинула велику, забiйну силу гранату. I вiд оркiв тiльки клаптi летять. I це скажемо так - чудово!
  Дiвчата слiд вiдзначити надзвичайно бойовi та красивi. I, зрозумiло, їхнi нiжки не знають взуття.
  Як вони жбурляють у ворогiв презенти смертi.
  I голi п'яти у ходу. Ось це дiвчата - вищий клас типу караоке. Проти них ворогам не встояти. Та й друзям, мабуть, також.
  Якщо вже вони розiйдуться, то мало волохатим тваринам не здасться.
  I ось воїнки скосили чергову шеренгу тролiв i заспiвали;
  Вiйна визнання долi,
  Жорстока з красою Геєнни!
  Як, блиск холодний лiд Мiсяця,
  Як пантомiма, пекельної сцени!
  
  Однак ельфiв це шлях -
  Кидок крiзь терни до покликання!
  Не думай ворог, нас не зiгнути,
  Ми не без сил великих створення !
  
  Росiя нам дала свiй дах,
  У нiй ми юрбою однiєї народилися!
  Як Богородицi покрив -
  Нехай явить до нас Всевишнiй милiсть!
  
  Дав Зеня прапор - наступай,
  Його наказ - полiт крилатий!
  Побудуємо комунiзму рай-
  Прямим нехай стане - горбатий стан!
  
  Але хто в атацi пре тут сум?
  З пекла монстри пекла!
  Я за Христа душею тримаюся,
  Так нам воїнам спокiйнiше!
  
  У битвах думки не жартома -
  Їх збирати у кошик треба!
  Ми всi товаришi друзi,
  Будiвельники церков та саду!
  
  Ось монстри, вурдалакiв виття,
  Ми не поступимося тварям, знайте!
  Наш воїн найзнай крутий,
  А не малюнок шкiльний у партi!
  
  Атаку дружно вiдiб'ємо,
  Звiльнимо до столицi пiдступ!
  Ми витязi зi сталевим мечем,
  Хоча кольчуга не по зросту!
  I така пiсенька дуже бадьоряча i шалена. I кидають у битвi вбивчу силу гранати.
  I звичайно ж дiвчата орудують босими, гострими, витонченими нiжками.
  Ведуть вогонь i збивають, неначе кульками кеглi оркiв.
  Одна з дiвчаток, взяла i яскраво-червоним соском натиснула на кнопку джойстика. I як вiзьме та лупне. I стiльки тут вбивчої енергетики, i повної руйнацiї i хаотичними стрибками i стрибками напруги.
  Ось проти подiбних дiвчат, бруднi прийоми оркiв просто безсилi та їх вганяють у тотальнi труни.
  Дiвчина-ельфiйка з жовтим волоссям, трощила волохатих ведмедiв. Викошували їх наче культиватором.
  I її босi пальчики нiжок жбурляли руйнiвнi горошинки анiгiляцiї.
  I ось така горошинка з потужною вибухiвкою гуркотить i розбиває шеренги ненависних оркiв.
  Адже ще цi кудлатi ведмедi i смердять. I це справдi круто. А ось орки намагаються на танку прорватися до позицiй ельфiв.
  Ось дiвчата, упираючись босими нiжками в камiння, розгорнули зброю i нацiлили на танк ведмедiв.
  Взяли i довбали з убивчою силою. I пробили танк, в якому їхали бурi ведмедi наскрiзь.
  I дiвчата засмiялися i заспiвали:
  -I летiли додолу злi орки,
  Отримавши вiд дiвчат у п'ятак.
  Око красунь дуже навiть зiрки,
  I не впадуть вони в халепу!
  I ось дiвчата одразу чотири гранати жбурнули босими пальчиками нiжок. I порвали цiлий загiн оркiв.
  I ось двi ельфiйки тоненько засвистiли. Їхнiй свист дiяв на ворон, немов кувалдою луплять по мiзках. I вiд чого взяли ворони i знепритомнiли.
  Попадали вниз, дiрявячи верхiвки ведмедiв своїми дуже гострим i бронебiйними дзьобами. I прошивали, скажiмо, так, буквально наскрiзь, завдаючи дикого знищення. А тут ще одразу сотня дiвчат сунула босi пальчики своїх нiжок у рот i як засвистить.
  I цiла хмара ворон, знепритомнiвши, впала, i пробила голови лiзким як жаба на корч оркiв.
  . РОЗДIЛ Љ 9.
  Дiвчата досить веселi. I якщо вже розiйдуться, то нiяким волохатим тваринам їх не зупинити.
  А ще красунi спiвають;
  З кровососiв налетiли хмари,
  Прорвалося пекло iз Землi з недалека!
  Змiй повзе панцвалi гад гримучий,
  Ось осяяли кров'ю хмари!
  
  Палають хвилi, пекельним штормом хлюпають,
  I зустрiне рать найхоробрiших молодикiв!
  Ми захистимо прекрасних милих жiнок,
  Достойнi будемо подвигiв батькiв!
  
  Земля моя як боляче ти стогнала,
  Залишив супостат сто ран слiдiв!
  Але скинемо оркiв, ми з п'єдесталу,
  Не довгим буде мор лихих рокiв!
  
  А смерть там уже бiлiє,
  Але нашi думки рвуться до небес!
  Розтопчемо в прах запеклих лиходiїв,
  I розiрвемо, знай вермахт навпiл!
  
  Не вiдомий нам спокiй i гнили старiсть,
  Ми дiти Батькiвщини святої своєї!
  Все свiтле з ведмедями билося,
  Пагони ми могутнього цього корiння!
  
  А що рвонуло з силою зла бомба,
  Що нам розрив снаряда цей грiм!
  На багато бiйцi Ельфi здатнi,
  А фюреру вершина стане дном!
  
  Пекло пекла пекло розгорялося,
  Повз рокадою з дулом хижим "Тигр"!
  I з нас злетiла миттю вся втома,
  Закiнчився час, веселих iгор!
  
  Гранату в руки, i смертельний кидок,
  Ось "Тигр" у рило мiцно отримав!
  А фюрера в котел у Тартар котельнi,
  Щоб не розкривав на ельфiв свiт!
  
  Ведмiдь вiд залпiв лютих тремтить,
  Ось над Рейхстагом ельфiв майорить прапор!
  А над Вiтчизною запалало Сонце,
  Адже Оркiв Рейх повалений у пил i порох!
  Отак ельфiйки спiвали, дуже гарно це робили. Вони надзвичайно красивi, i талiї у них тонкi, а прес такий чудовий. Тварини у ельфiйок, наче шоколаднi плитки i це чудово.
  Дiвчата тут чудовi. I пишуть з кулеметiв з величезною iнтенсивнiстю, i надзвичайною влучнiстю. Ось це дiвчата з роду ельфiв.
  Вони скажемо так - просто супер i гiпер . Ось iз такими чудовими кралями i доводиться мати справу.
  Ось це такi дiвчата, що i коня на скаку зупинять i не те, що до хати, до палацу, що горить, зайдуть.
  I голими, дiвочими п'ятами ще й багаття затопчуть. Таким дiвчатам палець у рот не клади - вiдкусять.
  А ось що iнше в рот їм засунути, куди апетитнiше - будь ласка. У цьому планi дiвчини треба сказати просто супер. Вони чудовi войовницi, якi показують те, що не пiд силу багатьом iншим бiйцям.
  Такi войовницi зможуть зламати роги та бика, i вирвати iкла та ведмедя.
  Ось iз такими дiвчатами нiхто не зможе впоратися. Таких красунь не здолає жоден монстр.
  I ось дiвчата взяли i разом плюнули. I їхнiй плювок у польотi зазнав перетворення, i перетворився на пластiвцi вогню.
  Вони обрушилися на оркiв наче вогнемет. I спалили разом цiлих батальйон волохатих тварин.
  Ельфiйка з червоним волоссям взяла i заспiвала:
  - Був би бiлим, але хоча б чистим,
  Хоч холодним...
  Але видно орк став нечистим,
  I вкрив мене чорним!
  I дiвчина взяла i блискавки випустила з очей. I зробила це надзвичайно руйнiвно та згубно.
  I ось ельфiйка недовго думаючи взяла i рубiновим соском натиснула на кнопку ракетницi.
  I полетiла бойова подача смертi та руйнування.
  А дiвчина заспiвала;
  Перервалась нитка,
  Погрожує дiвчатам зла смерть!
  I щоб жити -
  Орк повинен злий померти!
  I войовниця взяла та показала мову.
  Дiвчина з бiлим волоссям з роду ельфiв прочирикала i видала:
  Похмуро кошмарного горять,
  Злий орка очi.
  Немов вони кажуть
  Знову над свiтом очi!
  I войовницi знову свистять...
  Ворони з перекошеними вiд страху обличчями падають на голови оркiв i пробивають їх як дятел кору дуба.
  I ревуть дiвчата:
  Один два три,
  Усiх оркiв розiрви!
  Чотири, вiсiм, п'ять -
  Ведмедiв вбивати!
  Ось так вiдбувається битва в армiї Марiї Колеснiкової, дiвчини-королеви. Яка бореться проти великого та небезпечного зла. Їй вдалося вирватися з брудних лап диктатора, i тепер вона у новому тiлi та ролi. I робить великi чудеса, i подвиги якi просто приголомшливi. Ось команда дiвчат перейшла у наступ. I фронт ельфiйок i меншої кiлькостi ельфiв став тиснути на оркiв, цих волохатих ведмедiв.
  Дiвчата кинулися в атаку.
  Войовниця-ельфiйка з помаранчевим волоссям взяла i натиснула червоним соском грудей на кнопку джойстика.
  Спрацювала ударна хвиля. I понеслося ультразвуком на оркiв. I накрило їх разом, буквально обвугливши кiстки.
  Войовниця цвiркнула:
  - За шаленi стрибки кобри!
  I як вiзьме та розсмiяється. Ось це справдi баби - просто скажемо там супер.
  Дiвчата слiд вiдзначити грiзнi.
  I ось вони голими п'ятами пiдкинули вбивчi потоки з вугiльними гранатами.
  Порвали масу злих та волохатих ведмедiв. I пiсля цього дiвчата взяли та заспiвали;
  Прошу, Господи, щоб день не згасав,
  Щоб завжди молодим був дiвчини погляд!
  Щоб парив наш витязь вище скель,
  Щоб чистiше кришталю покрив озер!
  
  Який прекрасний свiт Господь створив,
  У ньому їли срiблом, а клен рубiн!
  Шукаю собi подругу Божий iдеал
  Для цього ворогiв у боях рубав!
  
  Що юнаковi так у серцi важко?
  Чого знайти вiн хоче у свiтi цьому?
  Ну чому надламано весло?
  Як вирiшити клубок великих проблем?
  
  Хочу я Боже теж у щастя бути,
  Знайти свою небесну мрiю!
  Щоб удачi не перервалась нитка,
  Щоб пiдвести пiд шлях, баласт-чортовi!
  
  Але що шукати менi в мiру без кохання,
  Що дiвчини дорожчим може бути?
  Збудувати щастя важко на кровi,
  Нею лише можна в пекло пекла плисти!
  
  Розлука це катування для мене,
  Вiйна ще такий жахливий сон!
  Ось ногу в стремено осiдлав коня,
  Хоч злий орк, занiс кат сокиру!
  
  Заводять наших дочок у повний,
  Намагаються їх i палять вогнем тiла!
  Але нанесемо ми фюреру розгром,
  Знай, наша Ельф повiк не померла!
  
  Зiграємо весiлля, пiсля злої вiйни,
  Потiм дiти будуть смiх дарувати!
  Менi всi вони кровинушки рiднi,
  Я на полювання буде жирно дичину!
  
  А дуб як смарагд його листя,
  Сказав - чудово хлопець попрацював!
  Нехай совiсть буде як кристал чиста,
  А лише у плюсах у балансi буде числа!
  Дiвчата заспiвали та показали свiй колосальний апломб та бойове становище.
  Ну i звiсно ж одна з войовниць пiднесла шланг. I зарядила його бензином. I як вiзьме i запустить вбивчий струмiнь. Поллється забiйний потiк цунамi вогню. I капiтально оркiв спалює.
  I це справдi надзвичайно круто. Буквально тоталiтарне вiдбувається руйнацiя.
  Ось проти такого жодне дiвчисько не встоїть, як язиком у ельфа щось дуже солодке, смачне та апетитне полизати.
  А при цьому ще взяти i орку вiдпалити голову.
  I вогнем їх усiх смажити, i спалити ось так до тла . I не залишити навiть вiд ворога кiсточок.
  Ось такi дiвчата часом бувають. I скалять зубки, i показують свiй характер як у кобри-змiї.
  Войовницi, якi розшматують будь-яку армiю. А як захочуть, то можуть i пустити гази.
  А уявiть, що буде, якщо одразу тисяча ельфiв випустить iз себе гази? Сказати, що буде?
  Про дуже круто буде, не допустити такого мабуть небесам. Бо тодi на голови оркiв ворони посиплються. I будуть падати, i ламати черепи, показуючи найвбивчiший вплив у всесвiтi.
  I дiвчата знову давай у своїй дикiй лютi та азартi спiвати, i їхнi перлиннi зубки виблискували, наче дзеркала.
  Кошмар завжди приходить як змiя,
  Його не чекаєш, а вiн уповзає у дверi!
  Ти щасливий, щедро сита сiм'я,
  Не знаєш, що бувають люди звiрi!
  Ось почався набiг лихої орди,
  Нас обсипають стрiлами татари!
  Але ми на подвиг смiливий народженi,
  I винесемо жорстокi удари!
  
  Нiхто не знає, якщо добрий Бог,
  Така людина пiшла жорстока!
  Вже смерть стукає кулаком у порiг.
  А Везельвул просунув з пекла роги !
  
  Так це древнiх предкiв часи,
  В якi ми так круто потрапили!
  Адже не про те була моя мрiя,
  Не до цього ми йшли, крiзь гори-дали!
  
  Але якщо опинився ти в пеклi,
  Точнiше у свiтi болю, рабства, битви!
  То все одно надiю збережу,
  Нехай серце вiдбиває схопити тi ритми!
  
  Але випробування це наш ланцюг,
  Яка не дасть бути думкам легким!
  I якщо треба, треба й терпiти,
  А якщо крикнути, то на повну силу легень!
  
  Поет вiн пiсеньник i шахрай,
  Але тiльки не жаркому полi ратному!
  Вороги Вiтчизни мерзотнi помруть,
  Їх поховають швидко та безкоштовно!
  
  Тепер вiзьми, вiдбий уклiн Христу,
  Перехрестись, iкони лик цiлуючи!
  Я вiрю, людям правду донесу,
  В нагороду дасть Господь спадок-пекулiй!
  Добре дiвчата спiвали. Їхнi голоси такi променистi та переливистi. I повнозвучнi.
  А пiсля пiснi цiлий батальйон дiвчат узяв та випустив гази. Тi пiднялися стовпом, i рушили до хмари ворон. Взяли на них i впали.
  Ворон це стало душити, i вони буквально задихалися i корчилися, отримавши собi зашморг на шию.
  I стiльки ворон попадало вниз. I вони пробивали наскрiзь верхiвки бiля оркiв. I ведмедi випускали фонтани бурої кровi. Їх вибивало, наче дробило горох.
  Дiвчата реготали. I показували мови. Пiдморгували тваринам, що насуваються на них.
  Одна з дiвчат прочiрикала:
  - Орки не схожi не людей,
  Орки, це орки.
  Якщо вiн волохатий то лиходiй,
  Голосок дiвчинки дуже дзвiнкий!
  I пiдморгнула своїм подругам.
  Воїтельки одразу ж вiдчули у собi дику впевненiсть. I їхнi зубки виблискували, наче гiрськi вершини. А може це перлини та скарби моря.
  Дiвчата засмiялися i заспiвали:
  Про море, море, море, море,
  Сидять хлопчаки на парканi!
  У оркiв видно буде горе,
  Загинуть гади всi в розборi!
  I войовницi як вiзьмуть i засвистять. Цього разу не тiльки ворони впали на голови оркiв, а ще й градини. I тi у ведмедiв буквально проламували черепи.
  Ось дiвчата-ельфiйки як взялися за оркiв цих смердючих ведмедiв. I це виявилося надзвичайно здорово.
  А коли красунi заспiвали, то це вже було справжнє свавiлля;
  Небес килим iз зiрок вiзерунковий,
  Мiсяць подарує свiтло пагорбам!
  Струмиться вниз потiк гiрський,
  Виблискуючи золотом по кременi!
  
  Простоти матiнки-Ельфiї,
  У селах ситiсть та затишок!
  Вiд щастя дiви голосили,
  Як хоровод косити йдуть!
  
  Бiда прийшла вiйна-стара,
  Оскал зубiв - снарядiв вихор!
  Мчить з орками розруха,
  Твiй товариш у боях загинув!
  
  Ти сам поки що хлопчик -
  Вiйськкомат не дав добра!
  Мовляв, не вистачає рокiв вам зайвих,
  Берегти має дiтей країна!
  
  Втiк на фронт без жодної бронi,
  Щоб добро нести свiтло!
  Щоб не позбавили орки волi,
  Щоб не в ланцюгах зустрiчати свiтанку!
  
  Подруга теж не дрiмала,
  Зумiла вирватися - боєць!
  Сумнiмо ми оркiв з п'єдесталу,
  Нехай буде фюреру кiнець!
  
  Битися, важко бiль i голод,
  Дiвча босонiж взимку!
  У лахмiттi терпимо лютий холод,
  Часом харчуємося однiєю з берiз корою!
  
  А ворог на лiтаках мчить,
  Як монстр з пекла "Тигр" реве!
  Ведмiдь, народжений злою вовчицею,
  З танкiв хлюпає вогнемет!
  
  Щоб зiгрiти босi ноги,
  Що посинiли на снiгу!
  Дiвча вибрала дороги,
  Де попiл очорнив завiрюху!
  
  Але встояли - геть застуди,
  Хлопчик з дiвчиною вперед!
  Ми переможемо оскал Юди,
  Русь оркiв морок у пiсок зiтре!
  
  Миготять п'ятки пiдлiткiв,
  Кучугур залишив легкий слiд!
  Мороз терпiти зовсiм не просто,
  Нас зiгрiває босих бiг!
  
  А злим оркам немає їм права,
  Вони вiд холоду ревуть!
  Така сильна держава,
  Наш ельфiв витязь дуже крутий!
  
  Вiдкинули хвилю з пекла,
  Тепер Фейроп попереду!
  Така доля святого солдата,
  Бути вiчно вiдданим Ельфi!
  Ось це дiвчата просто скажемо супер. У них стiльки азарту та пожежi. Немов дiвчата рудi коси. I красунi завжди босi.
  Воїнки на оркiв наїхали капiтально. Вони дуже любили такий прийом, коли босими пальчиками нiжок жбурляєш у ворога горошинки анiгiляцiї та смертi.
  I розриваєш ведмедiв у рванi клаптi та котлети. I якi такi смаженi та апетитнi.
  I строчать по набiгаючих ведмедiв дiвчата. I давай по орках ельфiйки лупити з мiномета.
  I роблять це красунi треба вiдзначити надзвичайно ефективно. I їхня агресивнiсть, поєднується ще й з надзвичайно гламурною та чудовою грацiєю.
  Воїнки та за оркiв взялися, i приступили до тоталiтарного винищення.
  Ось дiвчата свої рубiновi соски застосували. Натиснула на клавiшi, якi приводять в дiю вогнемети.
  I взяли, i зараз батальйон оркiв накрили. I реально його взяли спалили до тла .
  Ось такi дiвчата. I якщо треба, то мови застосують прямо за призначенням. А призначення таких мов - дарувати радiсть чоловiкам. I показувати свiй чудовий та агресивний темперамент.
  Немає таких дiвчат, якщо вони розворушилися ведмедi, точно не загальмують.
  Вони показують такi чудовi здобутки.
  I ще дiвчата можуть без особливих церемонiй грати на скрипках.
  Це теж дуже непоганий прийом.
  Ось дiвчата заграли на скрипках. I при цьому тримали смички босими пальчиками нiжок. I грала чудова та чарiвна музика. I це просто чудово.
  А потiм дiвчата взяли та заспiвали;
  Я вiрю Батькiвщинi Святiй своїй,
  Що Правдою можна заслужити спасiння!
  Ми захистимо вiд зла своїх дiтей
  Ворогу прийде вiд нас, повiрте помсту!
  
  Мiй меч, як кладеня Iллi, вражає,
  А руки втомились у бою не знають!
  Ми для Вiтчизни як надiйний щит,
  Щоб захистити вiд мерзенних мiсце у чистому раї!
  
  Вiдхiд, удар i знову випад - бий,
  Така доля шляху, на жаль, солдата!
  Поки живий хай хоч один злодiй,
  Пiдчисти ствол i мушку автомата!
  
  Боротися треба якщо казка-свiт,
  Деколи закинути може воя круто!
  Але ми Вiтчизнi свою честь зберiгаємо,
  Хоча часом i трупiв сипле купа!
  
  Народилися ми, ось пощастило в країнi.
  В якiй стати героєм, може кожен!
  В якiй людям, а потiм собi,
  Воїн найсильнiший i вiдважний!
  
  I ось тепер ми прокриємо - вперед,
  На штурм редутiв, могутнiх фортець!
  Щоб не трапилося, що нiби розум бреше -
  Ми рознесемо на лiтаках хмари!
  
  Потрапити, звичайно, можна прямо в пекло,
  Якщо всi шляхи вже як берiзки з осотом ...
  Але навiть там клинки бiйцiв разять,
  I бомби сиплють iз утроби лiтакiв!
  
  А що таке пекло для Ельфi борця?
  Чергове знайте випробування!
  Ми вiдстоїмо у битву до кiнця -
  Виконаємо Боже, Вiрне бажання!
  
  I банди тролiв, вовкулакiв розiб'ємо,
  Досягнемо мiсця, де Земля - Едема!
  Орел покiнчить з мерзенним воронням,
  Нас поведе до звершень честь та вiра!
  
  Потоком бурхливим лупить життя ключем,
  Здiйснитися те, про що Христа просили!
  Пролиється Благодать як водоспад струмком,
  На славу матерi Рiдної Ельфiї!
  Дiвчата i спiвали, i грали одночасно на скрипках. I музика звучала така дзвiнка i гарна, i переливка. I розносилася буквально всiм небесам.
  I ворони, втрачаючи свiдомiсть, непритомнiли, i пробивали оркам голови.
  А дiвчата дiяли з незбагненною енергiєю. Вони струменiли потоки гiперплазми.
  А може також i магоплазми, якою дiвчата уособлювали приголомшливий, i вбивчий вплив.
  Воїнки скалили зуби, i потiм вiд поверхнi своїх iкол пускали зайчики, якi злiпили оркiв, i змушували у них витiкати очi. I це виявилося так незбагненно здорово i круто.
  Войовницi знову рубиновими сосками натиснули на кнопки. I довбали по ворогу вогненними виверженнями колосальної, руйнiвної сили вулканiв.
  I це все реагує та горить. I пiдривають танки ведмедiв. I потоки пекучого полум'я плавлять машини iмперiї Путiна.
  Дiвчата треба сказати просто чудовi i показують такий чудовий рiвень бойового духу, що нiхто не посмiє їх звинуватити в чомусь дурному та непристойному.
  Про таких дiвчат кажуть: ви просто Богинi та Супер!
  Ось вони знову взяли i ентузiазмом заспiвали;
  Є жiнки в нашiй Ельфiї,
  Що водять, жартома лiтак!
  Що всiх у Всесвiтi красивiше -
  Що всiх супостатiв приб'є!
  
  Вони народженi для перемоги,
  Щоб Ельф на весь свiт славити!
  Адже нашi могутнi дiди,
  Для них збирали враз рать!
  
  Стоять бiля верстата велетнi,
  Їхня мiць така - всiх громять!
  Ми дiти Вiтчизни єдинi -
  Крокує солдатикiв ряд!
  
  Не зможе зламати нас кручина,
  Безсилий вогонь злий напалм!
  Де ранiше горiла скiпка...
  Прожектор тепер запалав!
  
  У нас все в країнi - смолоскип свiтла,
  Машини, дороги, мости!
  I в пiснях перемоги оспiванi -
  Ми соколи свiтла - орли!
  
  Прославимо Вiтчизну ми смiливо,
  До вершин крутим поведемо!
  Ми у космосi як пiонери -
  I шиї злим оркам звернемо!
  
  Наздоженемо всiх гадiв з Марса,
  Вiдкриємо до Центавру шляху!
  Нас буде хто хижак боятися,
  А хто добрий i чесний любити!
  
  Ельфiя країна всiх милiша,
  У нiй є чим пишатися, повiр!
  Не треба нести ахiнею...
  Ти будь людяний не звiр!
  
  Дiстанемо кордон свiтобудови,
  Там збудуємо фортецю-гранiт!
  А хто програв покаяння,
  Хто прет на Батькiвщину битий!
  
  Що далi - фантазiї мало,
  Але мертвих повiр - воскресимо!
  У смертi ривком вирвемо жало,
  На славу незлiченної Ельфi!
  Отак дiвчата спiвають, i їхнi голоси наче солов'ї, дрозди та жар-птицi в одному флаконi. Такi ось скажемо дiвчата - просто супер i гiпер .
  I спiвають дуже зворушливо та чудово.
  Ось такi красунi, якщо вже за щось вiзьмуться, то мало жодному не здасться орку.
  I ведмедiв дiвчата знищують граючи. I ось з повiтря льотчицi-ельфiйки налетiли. I вони натискають на кнопки за допомогою босих пальчикiв нiжок. I довбають агресивних волохатих тварин.
  Дiвчисько з неба випустила ракету, за скупченням волохатих оркiв. Їх пiдiрвало i обпалило, що посипалися в рiзнi боки шматки обпаленого м'яса. I що горить i реально димитися.
  Ось такi дiвчата, лютi та руйнiвнi. Вони таке потужне серце приховано. Що якщо вони вiзьмуть, i заспiвають, i скельтимуть зубки, то проти них, не зможе встояти навiть армiя оркiв у союзi з тролями. А тролi бiйцi набагато вмiлiшi та рiшучiшi.
  А дiвчата такi колосальнi та сильнi войовницi, просто космiчної змiнної та постiйної.
  Войовницi взяли i надули дiвочi щоки, i на всю горлянку недовго думаючи пукнули .
  . РОЗДIЛ Љ 10.
  I ось пiшла реально забiйна i руйнiвна хвиля, що обрушила на оркiв. I скiльки волохатих тварин разом було укладено.
  Пiсля чого дiвчата у великiй радостi, i колосальним ентузiазмом взяли та заспiвали;
  Куплет нехитрий пiснi тiєї,
  Що я спiваю про свiт сумний цей!
  Прагну Христа пiзнати душею,
  Щоб не торкнулося тiла, пекло та тлiн!
  
  Менi Батькiвщина моя мила,
  Хоча часом i ставлять, то закид!
  Що собi мiсця не знайшла,
  Коли в пекло Везельвул людей запроторив!
  
  Що може загибель Землi страшнiша,
  Коли ридає у жалобi струна?
  Коли смiється, жере успiх злодiй,
  Але буде сила - знай пробуджена!
  
  Вiдповiм расi злий тодi у вiдповiдь:
  Вiтчизни дух вам пекла боги не зламати!
  I буде подвиг усiх бiйцiв оспiваний,
  Ми армiя солдатiв: орли не дичину!
  
  Знай, наша воля як завжди сильна,
  Плiч-о-плiч згуртувалися ми кулак!
  I мету, до якої ми йдемо, вже видно,
  Розплющений зорельотом попiл ворог!
  
  Часом зрозумiти Палладу мудро,
  Вона примхлива, дасть карт-бланш чортам!
  I, здається, що було так давно...
  Коли розiрваний мерзенний орк зла навпiл!
  
  Проблем у нас звичайно цiлий лiс,
  А скiльки у всесвiтi є свiтiв?
  Але для того Всевишнiй Бога воскрес,
  Щоб людина мала курган дарiв!
  
  Ельфiя стане наддержавою знову,
  Всесвiту шлях вкаже на щастя та любов!
  Не будуть литися сльози, кров,
  I ти в серцi волю, мудрiсть збережи!
  Дiвчата спiвають дуже душевно. Вони хочуть додаткових перемог i казкових висловiв. Їхня космiчна толерантнiсть просто жах. I войовницi показують свiй найвищий пiлотаж, i величезне руйнiвне его.
  Ельфiйка з волоссям у цяточку прочирикала:
  Один два три,
  Ти оркiв розiрви...
  Чотири вiсiм п'ять -
  Прийшли ми не гратись!
  I знову дiвчата свистять, та так що на голови оркiв цiлi хмари оглушених ворон сиплються.
  Марiя Колесникова продовжувала боротися за право ельфiв на вiльне та щасливе життя.
  Не повиннi на них давити та знищувати злi ведмедi. Нi, дiвчина-королева керувала армiєю вмiло та рацiонально. I бої йшли дедалi успiшнiше для гламурного народу.
  Ельфiйки продовжували геройствувати у битвах з орками. Вони дiяли з великою любов'ю до вiйни.
  Дiвчата посилали в ворога дуже руйнiвнi та вбивчi снаряди.
  I вражали оркiв, наче тi були мiшенями в тирi. Вiйницi виявлялися завзятими та надзвичайно агресивними, показували свої зубки, i iкла вовчиць.
  Спробуй з такими дiвчатами посперечайся. Вони покажуть тобi кузькину матiр.
  Воїтельки строчили по орках, набиваючи цiлi кургани трупiв. I використовували вони при цьому ще й червонi, наче перестигла полуниця соски.
  Войовниця тут вкрай гарна була з волоссям у горошок.
  I вона ця ельфiйка взяла i довбанула за допомогою босих пальчикiв нiжок, i розбила цiлий взвод оркiв.
  Пiсля чого воїнка знову заспiвала;
  Як важко нам зрозумiти своє призначення,
  Бути гордою нацiєю, що в небо веде всiх!
  Щоб щасливим зробити вибiр поколiння,
  Зеленський в бiй уперед iз мрiєю у похiд!
  
  Вiйна як бурхливий пекла смерч промчала.
  Де хати були, попiл, кров та стогiн!
  Але лише до величi повiр початок
  Нехай буде людина вище пiднесена!
  
  Менi Батькiвщина повiрте всiх дорожче,
  Вона джерело, що чистiше кришталю!
  Як дiвчину найнiжнiшу на ложi-
  Хочу любити я славу листопада!
  
  Моїй Вiтчизнi - бурi не завада,
  Вона безкрайнiй, бурхливий океан!
  Iсторiї значна вiха -
  Написано iсторичного Романа!
  
  Доводиться боротися дуже багато,
  Адже шляху iншого на щастя немає!
  Так отримати постiль з труни
  А чи можна ананаси на обiд!
  
  Ось за Маньчжурським прем степами Китаю,
  Що там шукати у чужих краях таких!
  Адже свята перемоги у травнi,
  Полювання бачити предкiв дорогих!
  
  Але борг Вiтчизни знай найважливiше,
  Вiн у тому, щоб ревно Землi служити!
  Iти до священної променистої мети,
  Щоб Арбат був крутiшим - Брайтон-Бiч!
  
  Ми воїни Вiтчизни Ельфi,
  Яку всiм серцем полюбили!
  Усiх супостатiв хоробро ти рубай,
  На славу Матерi всiх країн Ельфiї!
  Дiвча спiвала чудово i круто. I її пiснi, наче хвиля припливу, що напливає i вирує.
  Войовницi натискають босими пальчиками нiжок на кнопки. I застосовують щось надзвичайно ударне та руйнiвне. I випускають кошмарнi та пробивнi блискавки.
  Ось ельфiйка на танку їде. I вона має голi груди з рубiновими сосками. I така войовниця чудова та бойова.
  I вона без зайвих церемонiй руйнує оркiв. Ось пальнула по противнику за допомогою босих пальчикiв нiжок. I пробила машину оркiв. I та спалахнула, i став детонувати бойовий комплект. I стiльки руйнувань робилося. I метал горить, i руйнується без жодного варiанта та якихось церемонiй.
  Дiвчина цвiркнула. I знову пальнула по вороговi натисканням червоного соска на кнопку джойстика. I пробила волохатого ведмедя наскрiзь.
  I пропищала:
  - Наш забiйний танк,
  Просто б'є у п'ятак!
  Її напарниця вiдповiла, пiдморгнувши i перевiривши:
  - Нашi танки бруду не бояться,
  Ми ельфiйки дуже любимо битися!
  Войовницi взяли i знову вже вкотре заспiвали;
  Потрiбно наш свiт призовної краси -
  Серцем своїм довести до пуття!
  Щоб втiлилися в реальнiсть мрiї,
  Щоб не правила ельфами пiтьма!
  
  Вторгся на Землю чужинець,
  Пащу розкриває ведмедiв Змiя!
  Вiд вогнеметiв викинута спека,
  Може загинути вiд пекла сiм'я!
  
  Якщо наказ, ми вiзьмемо i Багдад,
  Путiн вiдповiсть за бридке скотство!
  I нiколи не впаде Ельфаград -
  Дiтям не бачити потребу та сирiтство!
  
  Ельф простоїть, кожен вiр на вiки -
  Їй не тонути в морi кровi у мороцi!
  Сильна буде, знай витязь рука,
  Серп потужний молот - безсмертнi знаки!
  
  Щось скелет зуби скеля в темрявi,
  Мiсяць розвiє в алмазах фелукою!
  Буде, знай рай i на грiшнiй Землi,
  Ну а побачення не буде з розлукою!
  
  Батькiвщина це з гiр б'є струмiнь,
  Чистi води з березовим соком!
  Будемо, в Орклiнi ворога ми громячи,
  Вийде агресiя Путiну боком!
  
  Боже з благанням звертаюся до тебе,
  Видiли милий у спiлкуваннi хвилину!
  Зроби, щоб стало вiдразу, свiтло в долi,
  Ти простягнеш синам своїм руку!
  
  I Бог вiдповiв у усмiшцi сивий:
  Хочеш спiлкування, то будь Менi слухняний!
  Я допоможу тобi злитися з мрiєю.
  I твоїм дiтям шльопати по калюжах!
  
  Але про втому ти забудь,
  Видави слабкiсть та посилання на карму!
  Наш християнський праведний шлях,
  Це служiння Батькiвщинi у казармi!
  
  Ось марш-кидок знову битва-вiйна,
  Лихо злих оркiв в атацi трощили!
  Адже безмежна свята країна,
  Нашiй безмежнiй Великiй Ельфiї!
  
  З чим Моя Вiдповiдь, вона, повiрте, така проста,
  Бiль за По батьковi та насолода!
  Якщо йдеш ти в атаку без слiз,
  Отже, отримаєш вiд Бога прощення!
  Дiвчата з Роду ельфiв дуже гарно та повнозвучно заспiвали. I в них чудовi голоси, якi можна порiвняти лише з найкласнiшими та чудовими птахами Едему.
  Ось так вони спiвають, i дiють просто приголомшливо. I в цих войовницях потоки енергiї та шаленого темпераменту, у дуже жорсткiй манерi променистих бiйцiв.
  Дiвчата до речi пахнуть дуже приємно та сексуально. Їхнiй запах викликає найбiльшу насолоду, i це просто чудово. Немає прекраснiших за дiвчат.
  А їхнi язички такi спритнi та спритнi. Вони дiйсно - буває найкрасивiшим i найенергiйнiшим.
  А якщо вже цi жiнки розiйдуться, i почнуть вести вогонь по вороговi за допомогою червоних соскiв грудей. А це справдi просто троянди в саду. I виникає бажання їх помацати, погладити та поцiлувати.
  Ось такi дiвчата викликають напади агресивної пристрастi та припливи неабиякого бажання.
  Ось такi красунi - це видатний шедевр творiння демiургiв. I тут не додаси i не забереш.
  А ось натискання кнопкою на рубiновий сосок, або точнiше навпаки полуничним соском на кнопку викидає надзвичайно могутнiй потiк руйнiвної та вбивчої енергiї.
  Ось такi тут дiвчата - не стоять осторонь. А натомiсть оркiв без жодних церемонiй довбають.
  I не забувають спiвати;
  Архангел викидає гром-
  Ось скiльки кровi у свiтобудовi!
  Орел iз надламаним крилом;
  Таке людям покарання!
  
  Господь Всевишнiй цар царiв
  На хрест зiйшов - терплячи муки!
  А разом з ним стогнав лиходiй.
  Молився, отримав прощення!
  
  Прет злобний орк-подонок на Ельфву ,
  Вiн хоче рвати всi землi свiту!
  Перевернути епох главу,
  Одягти хламiду з порфiру!
  
  Багрянцем кровi оточений-
  А скiльки бiс тут зi зрадою!
  Влаштує пекло трон,
  Правитель пекла темряви всесвiту!
  
  Що може бiдний Iсус,
  Вiн створив землю та планети!
  Але я того повiр, боюся,
  Що Iсуса днi вже заспiванi!
  
  Господь Святий ти наш герой,
  Хоч Путiн у межах Ельфiону !
  А ми йдемо в останнiй бiй,
  Щоб зруйнувати цей морок Содома!
  
  Кiстьми хрич Кощiй гримiв,
  А хто ще такий кривавий!
  Хоч лик i блiдий немов крейда,
  Але може вiн палити держави!
  
  Але наша вiдповiдь не плюха в брову,
  Перемога справа ельфiйської честi!
  На славу Батькiвщини кохання -
  Все заради життя - солодкої помсти!
  
  Так юнак битий устань,
  Чи не час трупом розлежатися!
  Бiжи ти з криком знову в лайку,
  Iз душею поета - книга в ранцi!
  
  I рай ми шукаємо на Землi,
  Сумнiмо в млинець щiльний супостата!
  Послужимо до кiнця країнi,
  На славу ельфа-свiтло солдата!
  Так гарно дiвчата i чудово спiвали. I їхнi голоси просто творили чудеса. А ось розспiвалися красунi так класно, i вище даху подали свої трiлi солов'ї.
  I наскiльки це все чудово i чудово i неповторно. Ось це дiвчата, якi в будь-яку погоду борються босонiж, i дiють з колосальною i неповторною, дуже бойовою i чудовою енергiєю, що дає життя i мудрiсть.
  Ось такi вони скажемо так супердiвчини . Вони просто агресивнi потоки магоплазми виходять. Вiйницi настiльки чарiвнi, що нi в казцi сказати, нi пером описати.
  Ось iз такими як вони дiвчатами треба сказати справу мати надзвичайно добре. I воно променисте, i волосся у ельфiй дуже яскраве. У деяких красунь, особливо в званнi генералiв волосся сяє наче сусальне золото.
  Ось iз такими дiвчатами можна i на штурм столицi всесвiту пiти.
  Адже вони таке можуть, що не зможеш це перекреслити нiчим. I вони блискавки буквально випускають з очей.
  I справдi одна з ельфiй недовго думаючи застосувала магiю. I як довбане по орку з пупка.
  I блискавки взяли та спалили пiвсотнi волохатих ведмедiв з армiї Путiна.
  А войовницi в ентузiазмi, хором заспiвали;
  Тiльки Бог нам даруєш друзiв,
  Тiльки мудрiсть дає нам працювати!
  Ми стаємо з вiрою сильнiшою,
  А з iкон свiтять добрi обличчя!
  
  Хоч часом праця жорстока важко,
  Калюжi кiркою кришталевою вкрилися!
  Дiвчата по них босонiж -
  В танець з важким поклажем пустилися!
  
  Будуємо фортецю стояти їй столiття,
  Батарею зараз змiцнюючи!
  Щоб Ельф не зiйшла з молотка,
  Щоби вiчно цвiли гiлки Мая!
  
  А в країнi лютий голод розвал,
  Хлопчик тягне колоду босоногий!
  Ось пiднявся зi снiгом лютий буран,
  Але Господь зберiг дiтям ноги!
  
  Якщо пiп окропив нас водою,
  Благодать вiд Могучих вилилася!
  Ми пiд м'язом Господнiм Святим,
  Iсуса безмежна милiсть!
  
  А де бiс, там ховається ворог,
  Вiн нi честi, нi лiри не знає!
  У нацистiв Всевишнiй розiп'ятий,
  Обпалене лежбище раю!
  
  Ми такi повiрте бiйцi,
  Не зламається Ельф, в пекельному пеклi!
  Будуть радi нащадкам батьки,
  Будь спокiйним i радiсним у серцi!
  
  Нехай голоснiше труба проспiває,
  I станеться, в мить те, що у Бога просили!
  Ми йдемо у всесвiтнiй, безмежний похiд,
  Щоб усю свiтобудову зробити вотчиною Ельфiї!
  Отак добре заспiвали дiвчата. I звичайно ж проти таких найстрашнiшi та бойовi орки безсилi.
  I дiвчата натискають рубiновими сосками грудей на кнопки що бiля базукiв i палять по танках оркiв. I буквально всi фiгурально руйнують та знищують.
  I ось черговi танки бiля оркiв горять, палають та вибухають. Вiдбувається колосальної сили перетворення дiвчат. Адже вони такi класнi i чудовi.
  А груди, у них якiсь повнi, пишнi i засмаглi. Бiльше нiж такi дiвчата i крутiше нiкого немає.
  I вони ось голими п'ятами пiдкинули нагору особливi вибуховi пакети, якi обрушилися на путiнських ведмедiв. I фiгурально їх порвали буквально на клаптики. Ось такi дiвчата реально, що роблять, так це творять славну i навiть бойову i неповторну iсторiю.
  Так що проти подiбних дiвчат не надумайте застосовувати прийоми якi не iнакше, нiж кривавими не назвеш.
  I дiвчата стали хапати путiнських ведмедiв за носи та давити. А тi вiд болю просто ревуть як божевiльнi.
  А войовницi з роду ельфiв смiються та показують пальцями.
  А потiм узяли i заспiвали хором;
  Що людинi приборкати не можна;
  Своє прагнення стати Богом Всемогутнiм.
  Щоб свiтобудови центр - Одна Земля,
  Щоб пiдкорилося нам, все є в цьому свiтi сущому.
  
  Один помах пензлем ось галактик цiлий вихор,
  У нiй зiрки червоний мак, планети, як ромашки!
  Адже в людинi Бог Творець не вщух,
  Не хоче бути вiн дрiбною кошечкою!
  
  Все можемо ми створити такий закон,
  Що трильйон парсекiв - у шоколадi!
  Наш розум смерч вулканiв обурений,
  Наука привела свiй рiд до нагороди!
  
  Не вiритися, щоб були часи-
  Коли ми були просто дикунами.
  Коли пожежа та злива зло-бiда,
  А левiв та тигрiв звали ми царями!
  
  Коли кривою колодою гнувся плуг,
  Раб землю рив тяжкою мотикою!
  Ми потiм поливали соковитий луг,
  Вас зла старiсть мучить як дибою!
  
  Ну, що наука ти Рiдна мати,
  Знайшла можливiсть зробити думку безсмертною!
  Ми можемо легiони смiливо рвати,
  I борознити простiр великого всесвiту!
  
  Досягнули ми такого, що Господь,
  Мабуть, i сам не змiг придумати!
  У нас iз принцепс -плазми суперплоть ,
  А в головах квазарiв мiць i мудрiсть!
  
  Зi звичайної гармати шлях свiй починав,
  Вiн мiг лише дерево зрушити спочатку.
  Але стало щось крутiше, нiж метал,
  Однiєю миттю загоюючи рану!
  
  Тепер ми люди, плем'я супермен,
  Здатнi зробити те, що неможливо!
  Вирiшити будь-яку з будь-яких проблем,
  Нам свiтобудову змiнити нескладно!
  
  Але якщо хочеш, ти реально Богом стати,
  Служи, як пес без страху людинi!
  Адже наша Ельф над сили суперрать ,
  Не бути їй битою до меж вiку!
  Ось так дiвчата поспiвали i це було надзвичайно здорово. I їх спiв був надзвичайно красивим i голосу слово срiбнi дзвiночки.
  Ось такi дiвчата, вони показують рiвень, який характерний для зовсiм не слабких ельф.
  I ось справдi такi дiвчата, здатнi справдi взяти i перевернути всесвiт. I зубки у них наче перлини, якi дуже яскраво сяють.
  Немає таких дiвчат не можна не полюбити i не захоплюватися. Вони народилися видно вiд богiв та богинь. Чудовi красунi. I методи у подiбних войовниць аж до червоностi бойовi.
  I очi у них сапфiрами виблискують. I такими яскравими, наче це зiрки.
  I зубки кольору слонової кiстки. Немає таких дiвчат, не можна залишити волохатим тваринам.
  Ось дiвчисько з блакитним волоссям взяло i натиснуло полуничним соском грудей на кнопку реактивної, пускової установки. I по вороговi довбало забiйною силою, розiрвавши на шматки i пiдсмаживши цiлий батальйон путiнських ведмедiв.
  Ось це справдi було круто та здорово. Дiвчата взагалi завжди на великiй висотi.
  Вони показали такi видатнi та феноменальнi здiбностi. I у винищення оркiв з армiї Путiна.
  А йшло все справдi вкрай здорово. Ось це дiвчата якi показали, що для них не однi орки, i самої шаленої армiї не перешкода.
  Ельфiйка прочирикала:
  - Я ти вiн вона,
  Разом цiла країна,
  Разом дружна сiм'я,
  У словi ми - сто тисяч Я!
  I пiсля цього войовнички знову з ентузiазмом взяли та заспiвали;
  Ось чую я, тече в травi струмок,
  У ньому передзвiн i бронзи та булата.
  Правлiння було ранiше катiв,
  А нинi всiм свобода - злу розплата!
  
  Цвiте на полi червоний мiй тюльпан,
  Дiвчину що любив у моїй вiзiї.
  У походi я, там багато рiзних країн,
  А в морi є хвиля та натхнення.
  
  Так Пушкiн ти поет, поетам цар,
  Але не знаєш ти, що бiй важкий...
  Ось крижинi говориш у серцях - розтай,
  А рать зiбралася - червонi прапори!
  
  Вирiшили ми побудувати ельфiнiзм,
  Але капiтал не дрiмає, вовки виють.
  З барлоги вилiз злий ворог оркiзм ,
  Тяжка народiв росiян частка!
  
  Але знай наш багнет гострiший, нiж голка,
  А танки рвуть редут та траншеї.
  Шеренга оркiв скошених лягла,
  Вiд гуркоту розривiв бiс шалеє.
  
  Але й втрати є на жаль,
  Примхлива, i часом несправедлива.
  Спалює хати супостат до попелу ,
  А було ранiше так красиво!
  
  Але рок Фортуни теж розумiється,
  Вiн дасть нагороду, знайте тим, хто бiдний.
  Вiд слiз хустку дiвчинки розмок,
  Чи не пощастило небезпечнi сусiди!
  
  Але якщо дух бiйцiвський не iшак,
  I ти здатний до подвигу без страху.
  Не потрапиш повiк, повiр в халепу,
  Адже виграє той, хто сам сорочки!
  
  Життя це як перешкод смуга -
  У нiй фiнiш ви повiрте не смерть.
  На славу Бога Доброго Христа,
  Хай будемо разом iз Господом Єдиною!
  
  Адже ельфiнiзм здоровий, чесний дух,
  Прагнення всiм благо людям зробити!
  Щоб смолоскип не погас,
  Порука розум, винахiдливiсть та смiливiсть!
  Воїтельки дуже здорово i красиво спiвали. I блищали своїм видатним iнтелектом. I очi у них немов камiння дорогоцiнне.
  I сяють надзвичайно яскраво.
  Вiйницi показували свiй досить норовливий норов. I їхнi тiла буквально звивалися немов змiїнi. Ось це справдi можна сказати писанi красунi.
  I ось одна з них взяла i довбанула по орку, використовуючи для натискання кнопки свiй довгий i спритний язичок. I це виявилося дуже ефективним та вбивчим впливом.
  I полетiла ракета, i довбанула у скупчення ворогiв, знищуючи масу путiнських ведмедiв. I це був просто руйнiвний i дуже вражаючий вплив.
  Ще одна красуня взяла i стиснула своїми перлинними зубками провiд, i зробила це мiцнiше. А який у неї язичок, i такий сильний i водночас капiтально спритний i в'їдливий.
  I як рвоне вибухiвка i одразу дюжина танкiв путiнських ведмедiв взяла була пiдкинута i перекинулася. I цi машини з орками плешивого фюрера спалахнули. I палали немов багаття, а в танках пiшла забiйної та руйнiвної сили детонацiя боєкомплекту. I стовбури скручувалися, i вiдбивали всiм путiнським бiйцям яйця.
  . РОЗДIЛ Љ 11.
  I дiвчата знову взяли та заспiвали, що робили з величезним ентузiазмом;
  Будь-хто, хто ельф-боєць, той воїном народжений,
  Так повелося - горила взяла камiнь!
  З тобою бiйцiв - добiрний легiон,
  А в серцi з жаром палахкотить полум'я!
  
  Хлопчик бачить у мрiях автомат,
  Адже йому танк милiший за "Лiмузина"...
  Хто хоче грiшок перетворити на п'ятак,
  З пелюшок розумiє - править сила!
  
  Так, знай iншого, немає в нас шляху,
  Прагнути вгору до могутностi вершини...
  Хто програв у тих однi нулi -
  А батiг грає, по похмурих спинах!
  
  Але що ти хочеш, слабкiсть - смертний грiх,
  А життя нас вчить - перемагай усiх смiливо!
  На той i меч має людина,
  Щоб привчений грiзний лев умiло!
  
  Запам'ятай Бог не любить слабакiв,
  Хто волею, i страх вiдважно жене...
  Тому могутнiсть пошле багнетiв,
  А хто загинув - палац у небесному лонi!
  
  Гарно треба з пiснею перемагати,
  А сльози знай, вам битим не допоможуть!
  Сiм'я на благо - то в казармi рать,
  Хоч командир Батько суворий, суворий!
  
  А що в нагороду - буде цiлий свiт,
  Таке, що уявити - неможливо!
  Простори свiтобудови пiдкоримо,
  Безсмертним стати повiрте також можна!
  
  Як тiльки мудрiсть у сутичцi прояви,
  I не губися, якщо стало туго...
  У не можна спорудити без кровi,
  Фундамент будинку, де народить чоловiка!
  Марiя Колесникова здiйснювала загальне командування такою великою та гламурною армiєю, що складається в основному з ельфiйок-красунь. А десь жирний, вусатий, лисий диктатор продовжував лютувати. Його розвагою було пiдглядати, як роздягають пiд час обшуку жiнок. А також бити представницям прекрасної статi, босонiж. Це розважало тирана.
  Марiя ж вирвалася з його чiпких лап, i її армiя люто боролася з орками, що насiдали, роблячи це з великим героїзмом.
  I войовницi-ельфiйки стали битися з ще бiльшою жорстокiстю та розлюченiстю.
  Дiвчина-ельфiйка з волоссям кольору маку, взяла i довбанула з безвiдкатної зброї, натиснувши червоним соском на кнопку. В результатi вирвалася ракета, i довбанула по волохатих ведмедiв, розкидаючи їх у рiзнi боки, i солдати армiї Путiна були розiрванi на частини.
  Войовниця хихикнула i заспiвала, скелячи зубки:
  - Я найсильнiша дiвчина свiту,
  А злому дракону досить сортира!
  I її очi блиснули i знову вкотре випустили блискавки, колосальної магiчної сили. I путiнськi ведмедi знову зазнали помiтної шкоди.
  Iнша дiвчисько-войовниця теж не почала зволiкати. А взяла та натиснула босими пальчиками нiжок на кнопку джойстика. I спрацювало зчеплення, довбало ракетами по орках.
  I подiбна дiя виявилася вкрай руйнiвною i згубною.
  Дiвчина-ельфiйка заспiвала:
  Руйнування це пристрасть,
  Оркiв є погана влада,
  Влада козлiв пила чужу кров,
  А в ельфiв панує кохання!
  Iнша дiвчина з гламурного народу iз цим охоче погодилася:
  - Та у нас ельфiв чудове кохання, i повна сiмейна гармонiя!
  I дiвчата взяли i босими, гострими нiжками пiдкинули забiйнi подарунки анiгiляцiї. I порвали цiлий батальйон путiнських ведмедiв.
  Дiвча вiдзначила:
  - Путiн - це кривавий тиран!
  Iнша ельфiйка кивнула:
  - Дуже навiть пiдступний, i не лише в цьому життi, а й у минулому правлiннi був деспотом!
  I воїнки-ельфiйки взяли i дружно, хором заспiвали;
  У жилах молот мужностi стукає,
  Значить, починається сувора вiйна!
  Наша воля немов монолiт,
  Свiтла, безкрайня країна!
  
  До неї серця як в унiсон гра,
  Немає покликання найкращого солдата!
  Хоч доля i жалить як голка,
  Але подруга вiрна граната
  
  Бiль нам теж супутниця на жаль,
  Ми друзiв у розпачi втрачаємо!
  I щастить часом лише до пори,
  Але орли повiр не папуги!
  
  I у нас iз противником розрахунок,
  Дуже навiть лютий та грiзний!
  Сонце через каску лоб пече,
  До чого жити у свiтi складно!
  
  Вибирати на жаль нам не дано,
  Немов трiску нас фортуна крутить!
  Ну, а Богу? Богу все одно -
  Гинуть наче мухи люди!
  
  Але й шанс завжди в усьому свiтi є,
  Вiн у тих, хто хоробрий i з силою дружить!
  
  Наша вiра, совiсть, хоробрiсть, честь,
  Щоб не застрягти як кнура в калюжi!
  Пiднiмися, водицю обтруси,
  Вклонися Творила свiтобудову!
  
  На рахунку не дрiбнi нулi,
  Перемагати єдине покликання!
  Ти доб'єшся, це хлопець знай,
  I успiху, i визнання скоро!
  Станеш наче Всемогутнiй царю,
  Виносячи безчесним вироки!
  А тепер повiтряний, важкий бiй,
  Що це також виховання!
  Небо колiр гламурний блакитний,
  Оросила диму зла дiяння!
  
  Але я бачу, супостат горить,
  Впав лiтак його на поле,
  До чого ж радiсть, щастя лик,
  Залишаємося соколом на волi!
  Красиво дiвчата заспiвали, нiчого не скажеш. I це справляє враження.
  Ну що ж орки зараз вiзьмуть та отримають. I отримають саме у п'ятак.
  Стрiляють войовницi з автоматiв дуже хвацько i чiтко. Вони влучнi та видатної сили.
  Ось одна з них взяла та босими пальчиками нiжок запустила горошинку iз подарунком руйнування. Взяла та пiдiрвала масу путiнських ведмедiв.
  Пiсля чого заспiвала iз жаром:
  - Ми дiти галактики,
  Ельфи як практики.
  Можуть довбати,
  Ну i почнуть лiтати!
  I войовниця голою п'ятою пiдкинула вбивчий вибуховий пакет. Той довбав, i спричинив колосальнi руйнування. I стiльки було вбито оркiв, що не порахувати.
  Ось це дiї дiвчат, якi є гламурним i прекрасним народом. I здатнi показати реальнi чудеса. Ось проти подiбних дiвчат i перли орки як ведмiдь на рожон. Але войовницi, зрозумiло, готовi до бою, i покажуть ще й не таке.
  Особливо якщо їх голi, круглi, рожевi п'ятки сверблять, i хоча по орках безпосередньо врiзати.
  I звичайно дiвчата не можуть обiйтися без спiву. А голосочок у них чудовий;
  Як правити цiкаво свiтобудовою,
  Хоча зрозумiти вам смертним не дано!
  Таке вже Моє тепер покликання -
  В реальнiсть звернути всю марення кiно!
  
  Побудувати з промокашки зорельоти,
  А з рогатки зi смiхом збити квазар!
  Щоб цукеркою стали вiдразу пiлоти,
  А замiсть Сонця iз золота самовар!
  
  Все стало людству пiдвладно,
  Насправдi втiлив свої мрiї!
  Звичайно, Всемогутнiсть небезпечна,
  Коли не знаєш мiру краси!
  
  Народитися можна скрипалем, артистом,
  I навчитися, канатами рвати!
  Але помисли мають стати свiтлом чистим,
  Щоб вилити та милiсть-благодать!
  
  Вчинок передбачити, звичайно, складно,
  Сама не знаю, викину коник!
  Бувають у формi торта з кремом зiрки,
  А у виглядi дiви з гарматою вогник!
  
  Придумати, то фантазiя вирiшує,
  Простим вам смертним це не збагнути!
  Що синтез термокварковим буває,
  Що може принцепс -плазмою витися нитку!
  
  Який ви хочете свiт, той створiть,
  Щоб, грала бурхлива гармонь!
  Щоб не було гарячих мiсць на картi,
  Щоб творiння забуло бiль!
  
  Врахуйте ви теж дiти Бога,
  Який навчив синiв творить!
  Щоб дати лад справедливий, новий,
  Де ти мисливець, але безсмертна дичина!
  
  Любiть близьких, Iсус шануйте,
  Намагайтеся зробити всiм нам добре!
  Щоб не залишився чоловiк у коритi,
  Щоб не трощив комп'ютер долотом!
  
  Потиснемо ми руки - скажiмо,
  Щастя буде - не може бути iнакше, у це вiр!
  Адже ми такi патрiоти люди,
  Що заскулить вiд страху хижий звiр!
  
  Вiтчизну захищати наш обов'язок священний,
  Щоб базис всемогутностi створити!
  Щоб творити суцвiття всесвiту,
  Повиннi змiцнювати Ельфiї мiць i рать!
  Дiвчата заспiвали з великим почуттям та апломбом. Красиво дзюрчали їхнi слова. I буквально переливались.
  Але не всiм ельфiйкам було таке щастя. Ось одну з них упiймали орки в полон.
  I ось путiнськi ведмедi пiдняли дiвчину на дибу. Вивернули красунi руки в ланцюгах. Потiм на босi, точенi нiжки красунi повiсили масивну колодку. I розтягли ельфiйку дибки. I дiвчина заскрипiла вiд будь-якого болю.
  Орки почали її бити батогами по голiй спинi. А пiд босими, гарними, засмаглими нiжками розпалили багаття. I стали красуню реально та жорстоко палити.
  Дiвчинi було дуже боляче, але вона терпiла. Тодi путiнськi ведмедi стали ламати красивою, i дуже сексуальною та оголеною з мускулистим тiлом дiвчинцi пальчики босих нiжок.
  Дiвчина заволала, вiд нестерпного болю. Але раптом замовкла. I замiсть стогонiв взяла та заспiвала;
  Я юний воїн матiнки-Ельфiї,
  Країни могутньої, Батькiвщини всiх країн...
  Вiтчизни немає у всесвiтi знай красивiше,
  Пiд горном мудра краватка пов'язала!
  
  Бути пiонером - радiсть i покликання,
  Адже це означає, що ти слуга країни.
  I зможеш примножити свiтобудову -
  Зруйнувавши пiдступи пекла-сатани.
  
  Коли настало лiто в сорок першому,
  Для нас гримить червнева гроза.
  Ми не хочемо, щоб край став жебраком-бiдним,
  Для щастя вiр - Вiтчизна створена!
  
  З дiвчиськом оркiв злiсних чекаємо в засiдцi,
  Добули перед цим автомат.
  I до Путiна шаленого досадi,
  Успiшно б'є ведмедiв наш загiн!
  
  Подружки босої нiжки огрубiли,
  Вже коле снiг пiд голою пiдошвою.
  Вiд холоду та губи посинiли,
  Але грiє нам душу вогонь святий!
  
  Ми б'ємо не знаючи, мiри супостатiв,
  Спокою вдень та вночi не даємо!
  Летять на ешелони у рiй гранати,
  А офiцерiв снайперською рушницею.
  
  Нiде злим оркам не знайти опори,
  Наш пiонерський, доблесний загiн.
  Здатний, якщо потрiбно зрiзати гори,
  Ось танки Путiна, як свiчок, жар горять.
  
  Народ у поривi лютому згуртувався -
  За справедливiсть, мужнiсть та честь.
  I не знайдеться в морi штормiв рифу.
  Який нас змусив би просiсти!
  
  В Орклiн увiйшли, ми в комсомол вступаючи,
  Вiд топiв босоногих з дiвчатами весь свiт!
  Вдихаємо мед переможний у райському травнi,
  Тепер став вiчним, яскравий наш успiх!
  Ось справдi таке дiвчисько так запросто тортурами не зламати. Хоча кат її i люто плескає батогом. Але цього реально мало. I ось орк дiстає розпечений дрiт iз камiна.
  I давай дiвчисько вже нею хльостати, без жалю з дикою люттю. I робив вiн це дуже жорстко i агресивно.
  Але дiвчина-ельфiйка не зламалася i почала спiвати з ще бiльшою люттю та ентузiазмом;
  Позаду шлях буде чумацький,
  У життi важливим є перший крок!
  Бачиш знову над всесвiтом,
  Вихори запеклих атак!
  Приспiв...
  I знову продовжується бiй,
  Кипить гiперплазму пожежа!
  Цар ельфiв такий молодий,
  Завдає променями удару!
  
  Всесвiтом у всi кiнцi,
  Ми сильнiшi, нiж Бог отцi,
  Над природою влада всесильних,
  Теоплазмою б'ють бiйцi.
  
  Приспiв...
  I знову продовжується бiй,
  Кипить гiперплазму пожежа!
  Цар ельфiв такий молодий,
  Завдає променями удару!
  
  З неба милостей не чекай,
  Хто тупий на тих чекають нулi!
  Воскресимо, хто помер з честю,
  До сфер усiх наук шляху.
  
  
  У минулому спека та снiгопад,
  Свiт був бiдний i багатий.
  А тепер будь-який творець,
  
  
  
  I знову продовжується бiй,
  I серцю тривожно у грудях,
  Цар ельфiв такий молодий,
  I юний листопад попереду.
  Цар ельфiв такий молодий,
  I юний листопад попереду.
  
  I знову продовжується бiй,
  I серцю тривожно у грудях,
  Цар ельфiв такий молодий,
  I юний листопад попереду.
  Цар ельфiв такий молодий,
  I юний листопад попереду.
  Дiвча так на дибу i не зламалося. А ось ельфiйка снайпер всадила забiйну кулю орку в живiт. I той, отримавши смертельну рану, почав захлинатися i вмирати.
  Ще одна дiвчина пальнула i пробивав путiнському ведмедевi голову, i той завалився мертво.
  Ось ельфiйки на танках, своє дiвчисько взяли та звiльнили. I це виявилося дуже круто.
  I воїнки стали кидати у противника за допомогою голих пiдошв такi руйнiвнi презенти загибелi.
  А що орки? З ельфiйками їм битися реально слабо. I вони справдi по рогах капiтально отримують. I маса оркiв опиняється у могилi та трупами.
  Так що проти дiвчат не прите, путiнськi ведмедi, iнакше опинитеся в могилi.
  Дiвчата дiють енергiйно та з експресiєю. Ось такi войовницi можуть зараз вершити долi свiту. I їхнi голi, круглi п'ятки, такi рожевi та чудовi. Деякi юнаки-ельфи їм навiть жадiбно лижуть пiдошви i демонструють небувалу смiливiсть i при цьому азарт.
  I дiю iз колосальним натиском. Ось такi дiвчата воiстину непереможнi.
  А якщо вже починають спiвати, то реве вiд досади ведмiдь;
  Країна, в якiй ти вiльний кожен,
  В якiй кожен Господь - пролетар.
  Ти перетворюєш на рубль i п'ятак,
  Взимку в кучугурах сонячний солярiй.
  
  У нiй комунiзму яскравий, червоний прапор -
  Який обiцяє нам безсмертя!
  Любов до Вiтчизни висловимо у вiршах -
  Назавжди буде щастя, в це вiрте!
  
  Вождi бувають рiзнi часом.
  Не кожен вождь, як мудрий Сталiн.
  Зате кожен iз нас завжди герой,
  Коли i розум i воля мiцнiшали!
  
  В останнiй мiсяць доблесної весни,
  Солдат вiйну закiнчив, взявши Фрагу .
  Ми Батькiвщинi як ангели вiрнi,
  Наказ нам дано - назад боєць нi кроку!
  
  Коли смерть прийшла, тодi перехрестись,
  I Господевi лети до раю, де горобини....
  Надовго пiднесеться Дух наш вгору,
  Ми пiдкоримо могутнi вершини!
  
  Адже пiсля смертi знову життя рiчкою,
  У нiй ми пливемо як катер - метеора!
  Заклики Богородицi Святої,
  Не смiй терпiти розгрому та ганьби!
  
  Iмперiя, адже це Бога свiтло,
  Ельфiї наказав Всевишнiй правити!
  Нi знати кiнця щасливих будемо рокiв,
  Немає граней службi - пiдтягнiть ранець!
  
  Ельфiйки разом це наш девiз -
  Будь людина покiрною мудрiй владi!
  У театрi свiту повний сонм актрис,
  Ми пекельної агресiї розриваємо пасти!
  Красиво дiвчата спiвають i показують свiй та ангельський i водночас демонiчний характер.
  Отак вони воюють. З вертольотiв б'ють забiйнi авiагармати. I розносять на трiски позицiї путiнських ведмедiв. I гинуть цi орки без жалостi.
  Ось яка кiлькiсть убiєнних.
  Ось це бої вiдважних дiвчат. Одна з них взяла i червоним соском натиснула на вбивчу кнопку. I ось полетiв у путiнських ведмедiв, вельми руйнiвний та згубний снаряд. Який багатьох iз цих супостатiв уклав.
  Ось так борються вiдважнi дiвчата.
  Але й юнаки-ельфи теж борються вiдчайдушно та з великим настроєм. I вони трощать супротивника, i вбивають путiнських ведмедiв.
  Роблять подiбне юнi воїни дуже класно i дотепно. I робиться це все вражаюче.
  Наскiльки все виглядає чудово та круто.
  А ось юнак ельф дав по орках чергу з кулемета. Скосив їх без жодних церемонiй i заспiвав;
  Я думаю про дiвчину свою,
  Який присвiтив шматок поеми.
  Перепливемо взимку Ельфiней -
  Немає вибору, отже, немає дилеми!
  
  З нею навiть у холоднечу на душi свiтло,
  У спеку несе весняна прохолода.
  Руки тримають мiцне весло,
  Плити рiчкою до бурi-снiгопада.
  
  Коли осiннiй краплi краплi дощ,
  Дерева в золотi в багряної розкошi.
  Твiй поцiлунок мене вганяє в тремтiння -
  А волосся бiлий дiвчини кучерявий.
  
  По листi мчить подруга босонiж,
  Вона гарна - як принцеса лiта.
  Пляска по калюжах - бризки джерелом,
  Нехай буде наша пристрасть любовi оспiвана!
  
  Нас не торкнеться горе та смуток,
  Дiстанемо з неба зiрочку мрiй!
  Ось стану, наче на престолi цар -
  А свiтла безмежнi дiяння...
  
  Дiвчина в полi рве ромашку менi,
  У вiдповiдь я кульбаба їй зриваю.
  Хоч хвилювання п'яний як винi
  Не наслiдуй закоханий папугу!
  
  Зiграємо пiд гiтару, цей романс,
  Щоб люди знали, що таке радiсть!
  Нехай народжений щастя передасть
  I не настане зла вiдьма-старiсть!
  
  Ми з дiвчиною обнялися i пiшли,
  Не треба бути настирливими та злими.
  Деколи не уникнути вiйни зрозумiй,
  Не можуть бути усi роки блакитними!
  Та й юнаки з роду ельфiв умiють спiвати та боротися. Тiльки вони зрозумiло на вiдмiну вiд представниць прекрасної статi, соромляться битися босонiж.
  Втiм, фiзiономiї у самцiв-ельфiв такi нiжнi та рум'янi, безволосi, як i в дiвчат. I це треба сказати просто чудово. Ось така тут класна, босонога команда.
  Воїтельки показують свiй крутий та незбагненний пiлотаж. Але це не всi. Вони треба сказати таке можуть - що не в казцi сказати, нi пером описати.
  А ось одна з них стрiляє за допомогою пупка. Це оригiнально та красиво.
  I викидаються потоки енергiї такi руйнiвнi й надзвичайно палючi, наче напалм.
  А що дiвчата якщо що покажуть, то це буде труна путiнським ведмедям.
  А ось i юнаки можуть багато показати. Особливо, якщо вони натискають на пусковi гачки руками. I це буде дуже чудово.
  I те, що вони запускають, виявляється надзвичайно вбивчим i згубним.
  А спiває юнак дуже добре;
  Я немов злетiв на сивого коня,
  Що за iшак так реве пiдомною?
  Менi сам Сатана знайте люди рiднi -
  Розправлюся з будь-якою, що бунтує країною!
  
  Усiлися чортята в поганi мiзки,
  I скачуть галопом розсердженим думки!
  Баланс пiдведемо - зiтрьом враз нули,
  Вiд безоднi напасти систему очисти!
  
  Куди я скачу, навiть сам не зрозумiю,
  У головi гiперплазмовий вихор проносився!
  Не дай ти собi пiдкоритися лайну,
  Щоб слави потiк на мiсячний свiт пролився!
  
  Тече безперервним потоком вiйна -
  Таке заняття чекає на ельфа столiття...
  А хочеться випити хмiльного вина.
  I мирно продовжити з розмiром розмову.
  
  Але знай, слабкiсть i нудьга пройде -
  Знайдеш ельф мрiї, ти успiх та покликання!
  Ми як пiонери прагнемо походу -
  Адже воїн крутий не тупий назву!
  
  Бабах i рвану, ось трупiв гора,
  Противника розгублений, бiжить вiдступає!
  Ми зможемо розгром довести до кiнця,
  Хоч пес пекла заливисто гавкає!
  
  Що робити нам у свiтi - фантазiї немає,
  Народилися ми, наче напалм мозок мучить!
  Надовго нам буде як юностi рокiв -
  А мiсце в пеклi стане кращим, нiж у раї!
  
  Що хоче солдатiв? Щоб тривала вiйна -
  Йому мир i нудьга, i слабкiсть мозку!
  Наздоженемо противника ми до труни
  Але знай, що здавати воїнам пiзно!
  
  Пiдсумка не буде, i вибору немає -
  Закiнчили справу i одразу iнше!
  Адже це лише старт, превентивний розбiг,
  Адже рата служба дiяння добре!
  Голос зрозумiло в ельфа - немов мiдна труба.
  Хлопець добре заспiвав. I воював дуже непогано. I вiн любить ельфiйок. Якщо треба i язик пустить у хiд. Щоправда, дiвчат у цьому свiтi у дванадцять разiв бiльше, нiж хлопцiв. I це для самцiв, очевидно здорово. Дiвчата самi б'ються за хлопцiв з усiєю люттю та натиском. I тут нiчого не вiзьмеш i не забереш.
  Ось такi дiвчата тут - полюють на мужикiв. I проти них нiчого не вдiєш.
  А вони якщо вже заспiвають, то...
  А спiвають дiвчата ось так:
  Нехай бiжать незграбно,
  Бронетанки по калюжах,
  А на даху стоїть кулемет...
  Вiн усiх оркiв на частини порве!
  . РОЗДIЛ Љ 12.
  Марiя Колесникова вiдважне дiвчисько у свiтi ельфiв продовжувала здiйснювати хоробрий командування та вiддавати накази. Вона це робила з величезним ентузiазмом. А тиран з вусами та лисиною нехай буде проклятий.
  Воїтельки-ельфiйки продовжували вперто боротися. Вони вiдбивали наступ оскаженiлих оркiв. А тi всi лiзли й лiзли, мов жаба на корч.
  А дiвчата все стрiляли та ворогiв викошували. Вони це робили з величезним ентузiазмом.
  I кожен пострiл у ельф супроводжувався натисканням на кнопку, за допомогою червоного соска грудей.
  А розiйшлися дiвчата капiтально. Заодно їхнi босi пальчики нiжок кидали великi, вбивчi сили гранати, розриваючи путiнських ведмедiв на частини. I розiрване м'ясо горiло та димилось.
  Ось дiвчата взялися за очищення. I радiстю, пiснями та величезним ентузiазмом.
  I при цьому, зрозумiло, спiвали;
  Але якщо впаде пронизаний кулею воїн,
  I дiвчинi повiк сидiти в сльозах вдовою.
  Не треба думати свiт - лише безпросвiтно чорний,
  Що рай загинув i зневажений злiсним сатаною.
  
  Насправдi є надiя - долi гiдної,
  Вiтчизну вiдстояти i прiрву перемогти.
  Коли в Ельфiї кожен хлопець сильний воїн
  Знай це не бравада i не дурний кiтч!
  
  Але витязям часом пiдтримки не вистачає,
  Орда не знає рахунку, i натиск жорстокий.
  Не станемо ми тодi покiрним папугою -
  Адже краще, нiж ганьба свинець у скроню!
  
  Космiчна лайка - вона особливої статi,
  У нiй ти iграшка робота, на жаль...
  Але воїни Ельфi з ратної знаю,
  Який не личить лягти в труни.
  
  Уламки дивних зiрок на небi дiаманти,
  У них кожна сльозиночка душi.
  Спробуй, прояви ти людина таланти,
  А краще заспiвай пiд грiм гопак спляшi.
  
  Осiння пора - де в'яне лiто,
  Вона полонить чудовою красою!
  Хай буде Ельф моя, в поемi цiєї оспiваної,
  З нею нерозривною матiр'ю-країною!
  
  Останнiй поцiлунок дiвчинцi посилаю,
  Коли загину, ти краса не плач...
  Вiзьмемо, повiр Орклiн пiд пишну квiтку Травня,
  I стане жертвою нелюд орк-кат!
  Дiвчата, треба сказати, спiвали чудово. I лупили цих оркiв з великою силою та азартом вовчиць. Вони їх трощили.
  I застосовували при стрiльбi голi, круглi, рожевi п'яти. Дiяли дiвчата надзвичайно енергiйно. I босi пальчики нiжок красунь кидали гостинцi анiгiляцiї.
  Ось проти таких дiвчат нiяка сила не встоїть. Вони променистi та космiчнi кралi. I разом з тим ельфiйки в яких шалена i промениста сила.
  I червоними сосками вони натискають на кнопки базук i наводять руйнiвнi бойовi дiї. I як довбануть, так одразу ж i обрушиться цiла траншея оркiв. Ось це дiвчата - суперклас. I як вони взялися до справ.
  I ось босi пальчики нiжок знову кидають гранати, що виробляють колосальнi спустошення та руйнування.
  Ось такi дiвчата буквально все можуть. I зметуть будь-яку волохату армаду.
  Ось дiвчина з волоссям смарагдового кольору, як вiзьме i довбає по противнику, натиснувши на кнопку червоним соском.
  Вилiтає презент анiгiляцiї та розриває на частини та палить путiнських ведмедiв.
  А дiвчата знову спiвають i скалять зубки;
  Простори Ельфiї - прекрасної, рiдної,
  Де перли снiгiв, океанiв кришталь.
  А ельфiв солдат iз генералом єдинi -
  А символ Держави орел - Православний цар!
  
  Ось лiто минуло i осiнь у володiння вступає,
  Дерева одягнулися, їхня розкiш на заздрiсть царям.
  Вiтчизна моя промениста радiсного раю,
  За Ельф справедливе життя я вiддам.
  
  Так осiнь красива тiльки поет розумiє,
  Не треба податками жили з жебракiв тягнути.
  Безкоштовний вiд Бога подарунок: порфiр та багрянець
  А золото тьмянiє, коли на листi Сонця промiнь.
  
  Квiти, в'янучи, стають яскравiшими i красивiшими,
  Листя опадає, як пишний у князя килим,
  Ось брошка смарагдiв iз рубiнами восени гущавини -
  Всевишнiй художник, розфарбував творiння вiзерунок.
  
  I в кожному мазку це кистi Господньої,
  Я бачу кохання та бажання створити iдеал...
  Але дивно народ наш живе майже в пекло,
  А деспот фiнансiв нам крила жорстоко скував.
  
  Земля наш пух i жирна наче сала,
  Досить i в надрах i шахтах руди.
  Але злим олiгархам все мало i мало,
  Людей обiбрали, що все пiд п'ятою потребою!
  
  Але хiба таке терпiти - це Воля Господня?
  Адже Землю Бог дав, щоб працювали на нiй, старi та молодi.
  I перед Владикою Христом - навiть цар жебракам рiвня -
  Творець свiтобудови з розбiйником мерзенним розiп'ятий.
  
  Дайте менi ангели, де справедливiсть?
  Що дiти вiд голоду плачуть i мруть, старi люди.
  Що злим буржуа вище даху подарунки та милiсть...
  А тим, хто добрiший, залишилися лише шишки-борги!
  
  Але з неба вiдповiдi нiяк не дочекалися,
  Напевно i Бог у скрутi, що так запустив...
  Але ж правда в тому, що боротьба життя нам зробить раєм,
  I зможе щасливим навiки стати хтось навiть у ланцюгах пан.
  Ось так дiвчата дуже здорово спiвають. I їхнi голоси переливаються немов передзвiн бурульок. Ось це справдi баби.
  А голоси у них справдi немов потоки дiамантiв. I якщо вони вже всадять, то з усього уявляєте розмаху.
  Воїтельки тут демонструють свiй неймовiрний i колосальний рiвень - космiчної епохи. I якщо вже вiзьмуться, то буде все значно серйознiше i грубiше.
  А босi, точенi нiжки дiвчат при дiлi. I вони метають з великою, руйнiвною силою подарунки смертi. I це роблять без зайвих церемонiй.
  Ось такi тут дiвчата - суперрiвень !
  А голi, рожевi п'яти пiдкидають горошинки анiгiляцiї. I буде все дуже красиво i мажорно.
  I натискають дiвчата на кнопки яскраво-червоними сосками грудей, i приводять у дiю реактивнi, пусковi ракети, якi руйнують позицiї оркiв. I роблять це без зайвої тяганини i церемонiй.
  Пiсля чого дiвчата знову починають спiвати;
  Снiг перлiв з моря - яскраво блищить,
  Завiрюха закрутить кучерi баранчикiв.
  Нашої Вiтчизни - вiра-гранiт,
  Якщо за правду орки не страшнi!
  
  Брязкiт вiд металу, скрипи коткiв -
  Танки повзуть крiзь кордони Ельфiї!
  Вибудуємо гребiнь з гострих багнетiв,
  З криком "ура" ми в атаку ходили!
  
  Краватка на шиї кольору зорi,
  Нас надихнула у битву iдея.
  Вибiр один - переможи або помри,
  Ось над редутом прапор червоний майорить!
  
  Блiдi губи, дме пурга,
  Дiвчинi полоненої руки зв'язали...
  Про до чого жорстока доля,
  У лютий мороз до ешафоту боса!
  
  Але не хотiла закiнчити в петлi,
  Сила зiбрала, у нiмця вчепилася.
  Немає сильнiшого за нас на Землi,
  Нам не потрiбна ваша мерзенна милiсть!
  
  Так i загинула, горлянку гризячи,
  Дiвчинка ельфiв є Таня Краснова.
  Але на Орклiн поведе нас шлях,
  Вибудуємо свiт - без насильства новий!
  
  Скiльки загинуло моїх братiв,
  Усi добровольцi, просто хлопчаки.
  Для пiонерiв жебракiв, босих -
  Шкiрка на снiданок до вечерi шишки!
  
  Ми пiд Орклiном , скоро трiумф,
  Знак комсомольця груди запалює!
  Хоч чоботи з незвички i тиснуть,
  Але надихає колiр щастя Травня!
  
  Фюрер у пеклi, ураган вiдгримiв -
  Радiсть прийшла, смiх дiтей лунає!
  Спалений то тла пекла вертеп,
  А над Вiтчизною - Червоне Сонце!
  Ось так дiвчата радiсно та люто спiвають. I їхнi голоси такi гарнi та переливистi. Немов дзюрчать струмки. Або прямують у небо фонтани. I такi ось дiвчата пiдкорюють рiзнi країни. У них така молодецтво i розмах.
  Ось з'явилася ельфiйка iз роду нiндзя. У її руках два мечi.
  I войовниця ними змахнула. I чотири голови путiнських ведмедiв разом зрубано. I вони покотилися травою.
  Дiвчина-нiндзя взяла i босими пальчиками нiжок кинула бумеранг. Той пролетiв i зрiзав голови агресивним оркам. Завалив їх буквально намертво.
  Ось це справдi босо i агресивне дiвчисько. Якщо вже починає рубати, то її не зупиниш. А ще вiзьме та плюне отруйною голкою. I потрапляє орку-генералу просто в око. I путiнський ведмiдь намертво завалюється.
  Дiвчина-нiндзя пищить:
  Слава Зеленському, слава!
  Танки рвуться вперед.
  Пiд прапором ельфiйської держави,
  В атаку дiвчисько йде!
  Ось це дiйсно дiвчата, якi дуже гарнi. А їхнi нiжки такi босi та засмаглi. I метають презенти смертi з агресивною та шаленою силою.
  А пiсля того, як шеренга путiнських ведмедiв викошена, дiвчата знову починають спiвати;
  Свята, пречиста Дiва Марiя
  Народила Спасителя, дала нам свiтло.
  Але твої дiти зимою босi -
  I в брудних пiдвалах зустрiчаємо голодний свiтанок!
  
  Адже як вийшло, що свiт зло мучить,
  Що бiдних бiльше, нiж у злачних полях сарани.
  Що навiть вiд холоду мерзнуть рослини у травнi,
  Що звичайнiсiнька вiдповiдь - якщо ти жебрак то танцюй!
  
  Вiддати мiдний грiш багатим шкода,
  Хоча їхнiй мамон до меж пристойностi розбух...
  Їхнiй головний наставник над нами дубова палиця -
  Але гуркотом стане, коли проголосить голос пiвень!
  
  Господь наказав вам багатим дiлитися.
  Щоб не було мертвих, i плач не мучив Божий Слух.
  Хто слабкий допоможи - кажуть з iкон добрi обличчя,
  Якщо ти милосердний - маяк у райський шлях не згас!
  
  Але багатьом мамон i душi та порятунки дорожчi,
  Вони кажуть, що за золото куплять святих!
  Запливла вiд жиру лихваря мерзенна пика
  А серце без миру - холодний гранiт!
  
  Що нам ваш бiль - мiзерний народ?
  У палацах ми й стогонiв не чуємо!
  Бажаєте притулок? Та вам буде притулок,
  Пiд тюремним на каторзi даху!
  
  Навiщо вiддавати вам, нам те,
  Що ми силомiць успiшно забрали?
  Ви були нiщо i назавжди нiщо,
  Не вам неба дали!
  
  Але смерть їм несподiвано прийшла,
  Як навчав Всемогутнiй Творець!
  Тепер вони там, де горить Сатана,
  Де скрипить i реве вiд страждань зрадник!
  
  Так що ви вирiшили Всевишнiй жартував
  Говорячи, щедрий буде пiднесений?
  I що Iсус сам Творець втiли,
  Був, не правий кажучи, що з'їдять скарб злих мишей?
  
  Покайтеся, молитву Марiї прочитавши,
  I впавши на колiна i каючись - стогнучи!
  Коли перед тобою плаче дитя,
  I тремтить вiд холоду дiвчина боса!
  
  Вiзьми свiй тугий i скупий гаманець,
  Та грошенят вiдсипаючи з посмiшкою.
  Тодi Iсус Бог Любовi проведе,
  I не дасть звалитися вниз зi стежки хиткою!
  Дiвчата так добре й здорово спiвають, i їхнi голоси настiльки променистi та переливистi, що вiдчуття, нiби ти входиш до справжнього та реального раю.
  I ось по орках лупнули дiвчата за допомогою босих пальчикiв нiжок з гаубицi. I розiрвали разом пiвсотнi путiнських ведмедiв. I давай цих клишоногих шматувати.
  Дiвчатка очевидно бойової та агресивної хвилi. I якщо їхнi роти вiдкриваються, то тiльки для того, щоб засвистiти. А вiд свисту дiвчат, на голови оркам падають оглушенi ворони, пробиваючи їм черепа.
  I таких ворон багато, i вони надзвичайно забiйнi.
  Дiвчата ж, як вiзьмуть i лимонки голими, круглими п'ятами кинуться.
  Тi полетять орками, i розiрвуть путiнських ведмедiв на дрiбнi, кривавi частини.
  Дiвчина-ельфiйка заспiвала:
  - Тут ллє кров великою рiчкою,
  Плешивий фюрер заводний.
  Але не пiддайся ти йому,
  I Каїна вiдкинь у пiтьму!
  Ось дiвчата з орками розумiються. I борються великою люттю та вiдчаєм. I показують своє величезне вмiння.
  Але, зрозумiло, у будь-якiй битвi знайдеться мiсце та пiснi;
  Променисто, що ти створив,
  Благодать на людський рiд пролилася!
  Це ти Бог святий подарував,
  Душу, радiсть серцеву ласку!
  
  Люцифер, звернувши нас до Содому,
  Породження грiха та гординi!
  Пiдняв меч на священний Господнiй престол,
  I вирiшив, що тепер вiн всесильний!
  
  Приспiв пiсля кожного куплета;
  Боже мiй, до чого ти прекрасний i чистий,
  Вiрю я, що твоя правота нескiнченна!
  Ти вiддав на хрестi своє славне життя,
  А тепер у моєму серцi гiркота будеш вiчно!
  
  Ти Господь краса, радiсть, мир та любов,
  Втiлення безмежного, яскравого свiтла!
  Ти пролив на хрестi дорогоцiнну кров,
  Врятована безмежною жертвою планета!
  
  Далi йдуть куплети.
  Зло вирує у бунтiвних серцях,
  Сатана рве людський рiд пазурами!
  Але повалена смерть буде на порох,
  А Господь назавжди буде з нами!
  
  Диявол вiв проти Господа Бога вiйну.
  Ворог бився жорстоко, пiдступно!
  Але любов'ю Христос розтрощив сатану,
  На хрестi довiвши свою правду!
  
  Ми повиннi брати злитися в єдиний потiк,
  Серце розум i почуття до Iсуса скерувати!
  Щоб Боже Великий спастися нам допомiг,
  I навiки вiкiв Господа славитимемо!
  
  Щоб душа назавжди знайшла свiй спокiй,
  Треба у жнивi Господнiй усiм свiтом трудитися!
  I на вiки Всевишнiй ми будемо з Тобою,
  Я хочу все сильнiше i стараннiше молитися!
  
  Якщо збив ноги ти - килим оксамитовим мохом,
  Зцiлить Iсус бiль будь-яку миттєво!
  Вiн же берег услав золотистим пiском,
  Вiн i Сонця господар iз безмежним всесвiтом!
  
  Своїм словом створив небеса
  Зiрки неба розкинув iз розмахом!
  Єгова любов краса,
  Йому вiдданiсть, вiрнiсть без страху!
  
  Без Всевишнього немає друзiв,
  Променистих iкон добрих обличчя!
  Тому я хочу все сильнiше i сильнiше,
  Iсуса стати плотi часткою!
  
  Пощади Бога за наш грiшний обов'язок,
  Що Тобi ми, на жаль, не вiддали!
  Хоч i вийшов каяття термiн,
  I вже прiрва там, де квiтучi дали!
  
  Але Господь дав свою благодать,
  I сказав - я вас сирих прощаю!
  Знаю борг вам, на жаль, не вiддати,
  Але знайдеться i вам мiсце у раї!
  
  Зрадити неможливо який,
  Король всесвiту беззлобний!
  I своєю Православною рукою,
  Вводить нас безбожних у покої!
  
  Невже йому скаже нi -
  На прохання прийняти покаяння!
  Терпеливо чекає Вища Вiдповiдь,
  Нас пробачити, Його вiрте бажання!
  
  Ми вирiшили на тортуру пiти,
  Для того, щоб дух змiцнити свiй!
  Немає нам полеглим iншого шляху,
  Бути на Вiчно Всевишнiй з Тобою!
  
  Ось вiн близький порятунку годину,
  Слово Бог нiколи не порушить!
  Що трапиться у нас,
  I злетять угору, крилатi душi!
  
  Буде вiчно, що Ти створив,
  Нескiнченний i мудрий владика всесвiту!
  Ти потоками життя мене осяяв,
  I я вiрю, що наше кохання буде вiрним!
  Ось так дiвчата добре i променистими, що гримлять як мiдь голосами спiвали. I це виглядало надзвичайно чудово.
  Ельфiйка взяла i босими пальчиками нiжок метнула забiйне гостинець анiгiляцiї. Немов шiсть iз шалений собака, розлетiлися в рiзнi боки вбитi путiнськi ведмедi. I був нанесений по вороговi нищiвний i згубний удар.
  Дiвча взяла i проспiвала:
  Буде людям щастя,
  Щастя на вiки...
  У ельфiйок влади -
  Сила велика!
  I ось дiвчата знову як вiзьмуть i цвяхнуть по ворога за допомогою своїх полуничних, таких апетитних i соковитих соскiв. I це справдi вiдбувається здорово.
  I маса путiнських ведмедiв згоряє в диких муках. А дiвчата дуже задоволенi та агресивнi.
  I їх не зупинити агресивним оркам. Вони якщо вже розiйдуться, їх уже нiчим не затримаєш. Ось такi дiвчата покажуть себе.
  Войовниця з бузковим волоссям, круша путiнських ведмедiв, видала:
  Оркiв злiсних як Малюта,
  Винищую без слiду.
  Але на свiтi чомусь,
  Але на свiтi чомусь,
  Святкує доброта!
  Святкує доброта!
  . РОЗДIЛ Љ 13.
  Марiя Колесникова кинула виклик тиранiї, продовжувала здiйснювати командування i з великим успiхом.
  I ось дiвчата та роду ельфiв енергiйно атакували позицiї оркiв. Вiйницi дiяли, так як i звикли дiяти, з величезною рухливiстю та вмiнням. Вони стрiмкi наче кобри i не дають путiнським ведмедям жодного шансу. Такi войовницi - це очевидно клас високого польоту i натиску. I в них така iскрометна та агресивна енергiя магоплазми. Дiвчата, якi показують оркам свiй неповторний та агресивний темперамент. Вони просто чудовi войовницi.
  I ось босi пальчики нiжок красунь кидають убивчу силу горошинки смертi. I сiють серед оркiв руйнування та спустошення. Войовницi тут такi чудовi, i їхнi груди виблискують, наче гранованi та дуже дорогi рубiни. Такi красунi неминуче рознесуть усiх оркiв у криваву кашу.
  Ось одна дiвчина кинула в ворога голою п'ятою вибуховий пакет iз тирси з кислотою.
  Вона рвонула i в рiзнi боки розкидала путiнських ведмедiв, розриваючи їх на частини.
  Дiвча прочирикала:
  Самки ельфiв скеляться у нас,
  Самки ельфiв просто найвищий клас!
  А потiм до ранкової зорi,
  Чути, як спiвають, пiсню про кохання!
  Та дiвчата справдi якщо за справу вiзьмуться, то реально покажуть колосальну та непереборну силу.
  I вiд кидкiв їхнiх босих нiжок путiнськi ведмедi гинуть у величезних кiлькостях.
  А ось дiвчата стали спiвати з ще бiльшим настроєм та натиском;
  Зима вже втрачає силу,
  Ось Сонечко весни встає.
  Природу мудрiсть пiдкорила,
  У науковий пошук та похiд!
  
  Струмки дзвенять - кучугури тануть,
  Де срiбло килим - струмок.
  Цвiсти гвоздикам пишно в травнi,
  А наша дружба не розлий!
  
  Ми любимо дочок природи,
  Коли навеснi ростуть гриби.
  Нi, знайте ви поганої погоди,
  Як благодать Христа дощi!
  
  Весною природа оживає,
  Кришталевий з трiском лопнув лiд.
  Планета стане, вiрю раєм,
  Нехай зла пожежа свiт не запалить!
  
  Адже кожна квiтка - свiтобудова,
  Жучок вiн також хоче жити.
  Доля всiх краща - творення,
  Але бiдолашний зайчик ти ж дичину.
  
  Як вийшло, страху багато,
  Страждань багато з красою.
  Iнодi стогну просимо Бога -
  Допомогти нам iз щастям та мрiєю!
  
  Але що таке у свiтi злоба,
  Що стало нас крутити як смерч,
  Але Бога вiдповiв - це щоб,
  Не став лiнивий ти як ведмiдь!
  
  Адже якщо сам банан звалився,
  Ти навiть плуг не запряжеш.
  Святих з iкон кивають обличчя,
  Немає ананасiв - сiйте жито!
  
  Ну, що праця веде до успiху,
  Вiн зробить наш рiд сильнiшим!
  А благоденство не до поспiху,
  Не потрiбно скупостi кощi!
  
  Прийде нагорода - сили будуть,
  I воскресимо, хто загинув у боях!
  Осягне кара, знай Юду,
  За брехню, пiдступнiсть помстяться!
  Ось так дiвчата спiвали, i це було надзвичайно здорово та красиво. Ось це дiвчата, якi показують свiй чудовий стиль та прикид . А зубки у дiвчат блищать перлами. I це дуже чудово виглядає.
  Такi дiвчата тут.
  I зрозумiло не можуть уникнути того, щоб босими пальчиками нiжок, взяти i не шпурнути вбивчої та руйнiвної сили лимонку. I та довбане, i рiзнi сторони, розiрваних ведмедiв Путiна розкидає.
  Ось це дiйсно дуже бойова та крута войовниця.
  А ось по ньому пливе потужний бомбардувальник яким управляють босоногi та напiвголi ельфiйки.
  Дiвчата треба сказати дуже босi та засмаглi. I при цьому ще й мускулистi. У них стiльки лютi та азарту. I вони здатнi показати найвищий i дуже бойовий i неповторний клас.
  I ось паде бомбардувальника, що схопилася з утроби важка бомба. Вона мчить униз, i падає на скупчення волохатих оркiв. I пiдриває їх, i розносить на дрiбнi рванi частини. I цiлий батальйон путiнських ведмедiв знищено.
  Ось це справдi самий, що не наїсть нищiвний удар. Що все спалює, руйнує. Ось так дiвчата взяли i проорали цих виродливих i жорстоких тварин оркiв.
  А дiвчата взяли i радо заспiвали;
  В iмперiї ельфiв жити буде чудово,
  Коли злих ведмедiв чекiста-царя переможемо...
  Так Путiн, звичайно, диктатор небезпечний,
  Допоможе ельфiйкам битися з небес херувим!
  Зрозумiло б'ються з орками, якi намагаються все затопити лавиною, не тiльки дiвчата, а й юнаки ельфи. Вони теж влучно б'ють путiнськими ведмедями, i безжально їх вбивають.
  I при цьому самцi ельфiв спiвають;
  Менi серце юне спалахувати,
  Безсило уявити те й поетовi!
  Позначки мало навiть ставити п'ять -
  I кинути в бiй - криваву вендетту!
  
  Шалений запал запалених промов,
  До дiвицi лише на вигляд голубцi скромної...
  Її сапфiр блискучих очей,
  Цей погляд безневинний i при цьому важкий.
  
  Яка пристрасть у моїй душi вирує,
  Дiвча як квiтка нiжна, гола ...
  А сам ти скачеш на конi джигiт
  Дiйти до мiсць, де є початок раю!
  
  На полотно малюнок, лик твiй малював,
  Дорожче немає тебе красунi милої!
  Ти нiби понад всесвiт iдеал -
  Хоч у пеклi чорт iз усмiшкою точить вила!
  
  З тобою сидимо ми похмуре склепiння - в'язницi,
  Але Батькiвщина вогонь у серця священний,
  Мрiя бути знов у близькому боцi,
  Вiтчизнi нашої вiдданiсть безмiрної!
  
  На дибу пiднялися - кат, на жаль, жорстокий,
  Багаття палає, клiщi розжарили!
  Проголосив, нечистi, натиск на Схiд,
  Ось танки вiдмiрюють рилом милi!
  
  
  Але ми змогли iз застiнка втекти,
  Тепер злих оркiв як снопи б'ємо!
  Нехай кидає гармати в страху рать,
  Непереможнi ельфiв пiлоти!
  
  Але ось подрузi дам таку пораду,
  Не будь же ти такою самолюбною!
  Адже життя вiльних, то завжди розквiт,
  У ланцюгах догматiв той, хто чорт ревнивий!
  
  Будь-яка справа знайте по плечу,
  Ми можемо все вирiшити проблеми скоро!
  Вийде нехай все, як i хочу,
  Ми винесемо проблеми вироки!
  Ось так i сильна стать бореться i великим ентузiазмом. I показує найвидатнiший клас, i загрозливий вплив. Так що проти таких дiвчаток втечеш i отримаєш саме в п'ятак.
  Або ще дiвчисько може тобi голою гомiлкою взяти i довбати по яйцях оркам. Дiвчата, зрозумiло, вiзьмуть i волохатим тваринам покажуть.
  Войовницi якщо що й покажуть, то це буде дуже тотальним i абсолютним руйнуванням.
  I войовницi вiзьмуть, i розкришать практично будь-яку армiю. I натискають червоними сосками грудей на кнопки. Дiють вкрай енергiйно та по-бойовому.
  Ось такi досягнення у красунь найяскравiшого та неповторного кольору. I сяє все немов сонце чудової та неповторної Вiтчизни Ельфiї.
  Ось одна з дiвчаток взяла i довбала по орках, натиснувши на кнопку своєю фiлейною частиною. I це показало вбивчий та неповторний характер руйнування та знищення.
  Ось цi дiвчата не дадуть пощади армiї Путiна його оркам-ведмедям.
  Але зрозумiло дiвчата ще й спiвають;
  У свiтi холод - снiгопад,
  Жебрак навiть хто багатий!
  На планетi чорти правлять,
  Перетворили Землю на пекло!
  
  Якщо хочеш ти в радостi жити,
  Щоб щастя всiм у хату прийшло!
  Порви ланцюга рабства як нитка,
  Тодi буде повний мiшок!
  
  Є країна, що всiм у приклад,
  Сильний воїн - пiонер!
  Меч його святiй Вiтчизнi,
  Щоб не в'якнув сердитий сер!
  
  Ельфiя свiтам усiм указ,
  Держава наймудрiших свiтил!
  Без жодних ми скажемо прикрас,
  Всевишнiй нам шлях осяяв!
  
  Знати не будемо слова боягуз,
  Не шепне солдатiв - боюся!
  Православною вiрою чистою,
  Надихне Бог Iсус!
  
  Немає свiту в серцях без Христа,
  На лайку променистий веде!
  Без вiри вiйна суєта,
  Втратам нестримним рахунок!
  
  Чи стане Диявол спокушати,
  Брехати своїм - iспит п'ять!
  Але не вiрте безбожним,
  Немає резону зраджувати!
  
  Присязi по труну ми вiрнi,
  Чекає на космос нащадкiв - повiр!
  Низвернем синiв сатани,
  Не зможе полонити Землю!
  
  Тому удача чекає,
  Хто сильний - Господь врятує!
  Любить Бог народ Росiї,
  Полум'я в жилах плавить кригу!
  Досягнемо безмежних кордонiв -
  Всесвiт покажемо свiй шлях!
  Не впасти Православним нам ниць,
  Нечистому в рiг не зiгнути!
  Дiвчата знову дуже добре заспiвали. I показали свої зубки, якi наче iкла.
  I ось войовницi засунули собi в роти босi пальчики нiжок. I знову як вiзьмуть i засвистять.
  I воронам, нiби по мiзках довбало кийком. I вони знепритомнiли обрушилися на голови оркам. I пробивали черепи путiнським ведмедям.
  I це треба сказати дуже здорово.
  Ось показали дiвчата - як слiд з ведмедями iкластими боротися. Ось це справдi писанi красунi.
  I якщо таке дiвчисько знайде хлопця ельфа, то воно його заїздить до втрати свiдомостi. А якщо їй попадеться людський юнак, то й зовсiм буде така оргiя.
  Ельфiйка взяла i заспiвала:
  Якщо ми хлопцi всiєї землi,
  Разом дiвчинку заволодiти, ту годину змогли...
  То був би дiвчини такий оргазм,
  Не в брову удар, а просто в око!
  Дiйсно ельфiйки дiйсно дуже багато що можуть. I демонструють свiй потенцiал. I не лише бойовий, а ще й поетичний.
  Втiм, дiвчатам уже набридло весь час спiвати i пiдскакувати немов тигрицям.
  I вони вибухнули цiлим каскадом крилатих афоризмiв;
  З усiх творiв мистецтва саме вiйськовi шедеври наймiцнiше закрiплюються в народнiй пам'ятi та викликають найбiльше слiз!
  - Картина, написана кров'ю: яскравiша за олiйну i вигоряє куди повiльнiше!
  Порядна людина ставить правосуддя - вище сiм'ї та приятельських стосункiв! Закон для ворогiв та друзiв має бути один як чоловiк у дружини!
  Наявнiсть рiзних законiв перетворює правосуддя на повiю!
  Сильний противник, загартовує тiло i волю, робить тебе сильнiшим - слабкий розбещує душу i послаблює тiло, робить слабшим!
  Тож важкий шлях дає значно бiльше легкої перемоги!
  Руки солдату дано, щоб стрiляти, а мiзки, щоб вчасно зупинитися!
  Вбити дурня: це все одно, що вколоти голкою, пристрелити розумного - що довбати снарядом!
  Природа мати людини, а мати великого винахiдника не може бути повною дурницею! Хоча практичної кмiтливостi їй не вистачає!
  Куля найефективнiший виховний метод у спiлкуваннi з молоддю, як i зi старими!
  Тiльки ефективнiсть дiї падає! Часто мазати впаде авторитет, а влучиш, доведеться виховувати зомбi!
  Релiгiя опускає гордої людини до рiвня тварини - надаючи вибiр мiж вiвцею та козлом!
  Краще подiбно до вiвцi вiддати свою шкуру людям - нiж вiчно шипiти змiєю!
  Взагалi поняття працювати головою передбачає не лише буквально тлумачення, навiть коли йдеться про єдиноборства!
  Хочеш розбагатiти - похрестись у євреї, хочеш розоритися вiзьми в єврея в борг!
  Свинець сприяє травленню, особливо якщо пiгулка у формi патрона!
  Чиновник, який не бере хабарiв - як незаймана повiя!
  Зазвичай, щоб врятувати одного доводиться убити iншого! Це, безперечно, жорстокий закон, але вiн вiдновлює природну рiвновагу видiв!
  Немає на свiтi кращого бiйця - нiж росiйський солдат, i бiльшого самодура - нiж росiйський генерал!
  Надмiрна розкiш ознака легковажностi, легковажнiсть передвiсник швидкого руйнування!
  Мудрi слова з уст пiдонка, що фонтан iз смiтника!
  У тебе перевага в довжинi, а в мене в головi!
  Вбити iнодi можна, вiдiбрати надiю нiколи не можна!
  На вiйнi, проґавивши секунду - можна втратити вiчнiсть!
  Звичайний терем жалюгiдний серед хмарочосiв, але величний серед хатин!
  Людина пiдкоряється силi, поважає жорстокiсть, зневажає м'якiсть i цiнує доброту!
  Секс найкращi лiки вiд усiх душевних хвороб, але на жаль дорогi i важко доступнi!
  Хто не любить сексу, той не любить життя i не цiнує радостi плотi!
  Поезiя, має спiльне з вином, що його цiннiсть, зростає з часом, але навiть столiття не дозволяють рядкам протухнути, а iскра погаснути!
  У солдата як у комп'ютера - той вважає одиниця-нуль, а воїн друг-ворог!
  Людина вiдрiзняється вiд тварини гуманiзмом, i здатнiстю чинити всупереч iнстинктам!
  Вiд насильства над жiнкою iнодi з'являються здоровi дiти, а вiд насильства над природою лише монстри!
  Якщо жорстока мати, жорстокi та дiти! Яка природа такий її син - людина!
  Дружбу шукають у сильного, пiдживлення у багатого, а вiдданiсть виявляють до безстрашного!
  Атака - найкращий спосiб нейтралiзувати чисельну перевагу ворога - змусити вiдбиватися все одно, що вiдрубати половину рук!
  .Для жiнки кохання, це насолода i дохiд, для чоловiкiв задоволення i витрата!
  Винаходити нову зброю для аморального чоловiка це все одно, що пiдпилювати нiжки стiльця, коли шию захлеснула мотузка!
  Людська слабкiсть мати будь-якої релiгiї, а боягузливiсть батько!
  Атеїзм символ свободи - християнство схоже на слово ланцюг!
  Хто прощає, той буде прощений, хто засуджує, той засуджений буде! Хто дає оселитися ненавистi у своєму серцi, цькувати себе та своїх близьких!
  Той, хто посiяв любов i милiсть, пожне успiх i щастя!
  Вбивство це самий багатоликий i дивний рiзновид грiха, за нього часом навiть списують грiхи!
  На вiйнi логiка поняття вiдносне - як шоколад, не встиг помилуватися плитками як вони вже в ротi!
  Смерть як добрий фокусник - загадкова, лякаюча, таємнича i не видає своїх секретiв!
  Солдат у протигазi подiбний до слона в пiдгузниках, i погано i заперечити не можна!
  Повiр, не вимагаючи доказiв - коронний пропагандистський хiд будь-якої релiгiї - вбивчий у простотi як брукiвка!
  Найкращий спосiб послабити зло - винагородити добро. Людина вiдрiзняється вiд тварини тим, що здатна творити добро безкорисливо навiть на шкоду собi!
  Еволюцiя не вчить людину безкорисливостi - це вчить лише Господь! У кожнiй чеснiй i шляхетнiй людинi крихта Божа - доказ її сутностi!
  Людина найнепередбачуванiша тварина - iнстинкт стереотипний, а розум оригiнальний!
  Комунiзм рiднить з iдеями християнство - велика кiлькiсть пролитої кровi та повна вiдсутнiсть реалiзму!
  У громадянськiй вiйнi наступ удесятеряє сили, а оборона рiвносильна вiдступу, а вiдступ - капiтуляцiї!
  У сучасному свiтi невиннiсть ознака того, що дiвчина або надто гидка i її нiхто не хоче, або боязка i сама нiкого не хоче!
  Вагiтнiсть фарбує жiнку i завжди безневинна, незайманiсть насторожує i завжди хибна!
  Релiгiя синонiм слову пута, не так для тiла, як для розуму!
  Зло має отримувати ляпаси вiд добра - щоб добро не втратило почуття гiдностi, а зло почуття страху!
  Одягнути жiнку дорого, роздягнути ще дорожче!
  На жаль, коли у добра кулаки, цiнують саме їх, а не саме добро - хоча боятися треба не автомат, а того хто з нього стрiляє!
  Терор на вiдмiну пастуха здатний i вiвцю зробити вовком! Немає нiчого страшнiшого за розлюченого ягняти!
  Генiальне завжди просто - тiльки бездарнiсть усе ускладнює!
  Великий розум прагнути ясностi, щоб усi бачили його велич, мiзерний розум напускає туман, щоб приховати порожнечу!
  Атеїзм - логiчний iдiотизм - вiн нiчого не пояснює, але позбавляє людину безсмертя!
  Не треба спекулювати на пацифiзмi, навiть вiвцi затопчуть вовка, якщо вiн читатиме їм мораль!
  Розумна людина завжди прагне зростати, тiльки дурня влаштовує колишнiй рiвень!
  Розум схильний удосконалювати свої уявлення, а дурiсть завжди постiйна!
  Без ризику життя, що суп без солi, а чай без цукру - може, подiбний аскетизм продовжує iснування, але робить прiсною щохвилини!
  Секунда як куля, пропустиш, одну доведеться надолужувати з могили!
  Атеїст знайде тисячу причин, щоб занапастити свою душу, i жодної зачiпки, щоб врятувати!
  Слабкi платять за все, сильнi перемагають, а хитрi користуються плодами перемоги!
  Смiливiсть прикрашає кмiтливого, воля доброго, а сила справедливого!
  Вiйна випробування розумним, загартування сильним, розвага дурням!
  Володiти iнiцiативою означає мати перевагу: мати перевагу, значить перемагати, а перемога приведе до миру!
  Дурнiсть перевершує мудрiсть числом носiїв, i не поступається ефективностi впливу!
  Тiльки в чому проблема: помилка вiруючого лише втрата iлюзiї, помилка атеїста втрата вiчного життя!
  Хто не ризикує, той не п'є шампанського iз чорною iкрою та закушує горiлку шпротами!
  Головне у доблестi та вмiннi воїна, не вiддати своє життя, а вижити - забрати його в iншого!
  У жiнки плоть у темрявi, душа у свiтлi, а думки безладно!
  Коли вбивство для ката ставати хлiбом, йому не вистачає солi - тобто ризику солдата!
  Мужнiсть це найдорожчий товар iз тих, що не продається! Правда i охочих позбавитися його багато!
  Катування це не розвага, а важка праця зi сфери обслуговування, в якому жалiсть до клiєнта згубна для тебе самого!
  Капiталiст нiколи не стане справжнiм патрiотом своєї Батькiвщини, для цього вiн занадто егоїстичний!
  Душа багатiя патрiотична, не бiльше, нiж у золотої монети, де беруть там i липне!
  Кожен атом за складнiстю та невичерпнiстю потенцiалу дорiвнює всесвiту!
  Грiховий i жорстокий, зокрема до себе людина губить людство, прискорюючи процес наукою!
  Часто прогрес обертається спробою впхнути водневу бомбу в запальничку для цигарок!
  Вовк ховається пiд овечу шкуру, полiтик пiд маску, а ядерний арсенал пiд землю!
  -Новi технологiї це вираз матерiальної форми духовностi росiйського народу!
  - Найдосконалiша технiка не замiнить душi, могутнiй комп'ютер не покохає, не зiгрiє, нi приголубить!
  Вчення Христа сильнiше за водневу бомбу, так здатне вiдродити душу, окрилити розум, дати вiчне життя!
  На Бога сподiвайся, але прицiл не забудь протерти!
  Найцiннiше в життi, що невiдомо коли вона закiнчується, i непередбачуванiсть майбутнього - гаманець у якого не видно дна здається нескiнченним!
  Солдат кращий, нiж просто людина, чистiша, благороднiша, щирiша! Проте, на вiдмiну простого смертного, вiн позбавлений права життя!
  Вбиваючи навiть одну людину, ти руйнуєш мiнiатюрний всесвiт, а значить, грiшиш проти Бога!
  Зрозумiло! Зрадник завжди програє, його ненавидять тi, кого вiн зрадив, i зневажають заради кого, вiн здiйснив пiдлiсть!
  Зрада це не просто пiдлiсть, а ще й самогубний iдiотизм!
  Як не дивно смерть у юному вiцi позбавляє мук старостi, душу вiд бруду, а серце вiд розлучень!
  Курiння продовжує життя лише в одному випадку, як останнє бажання перед розстрiлом!
  Маскування вимагає жертв! Тимчасових, але не менш тяжких, особливо для жiнки! Щоправда, не бiльше за пластичну операцiю!
  Обов'язок перед Батькiвщиною краще виправдання непристойному вчинку, будь-яка пiдлiсть свята, якщо продиктовано мiркування патрiотизму!
  Збочений комунiзм, гiрше збоченого капiталiзму - у строю голови рубати легше та зручнiше скосити чергою!
  Цар з часом може постарiти - тiльки народ завжди юний, цар може бути надто юний - тiльки народ завжди зрiлий, цар може збожеволiти або народитися дурнем, але мудрiсть народу безсмертна! Тому нехай люди, а не слiпий випадок, вирiшують, кому ними правити!
  Iнтереси Батькiвщини здатнi виправдати жорстокiсть, але останнє, в першу чергу, потрiбно проявляти до себе!
  Свобода без моралi, як автомобiль без гальм!
  Хто взяв владу: сильний, хто втримав: розумний, але добровiльно розлучився з нею: благородний!
  Корупцiя як ракова пухлина, завдає менше болю, але губить ще вiрнiше!
  Людство повинне перестати: бути лебедем, раком i щукою, що тягнуть у рiзнi боки, прогрес у цьому випадку не стоятиме на мiсцi, а потягне у прiрву!
  Час найстрашнiша зброя, вона невблаганно пiдточує сили цивiлiзацiї та перемагає могутнiх чоловiкiв!
  Сила в руках дурня: подiбна до дiрявих обладункiв, захищають погано, а потонути в невiгластвi допомагають!
  Помста бандитiв молодша сестра боягузтво, донька пiдлостi та падчерка успiху!
  Свiт заздрить сильним людям, зневажає слабких, поблажливий до пiдлих, i все ж таки створений досконалим творцем, щоб прийти до досконалостi!
  - Досконалими людей може зробити лише розум i почуття стрiмкостi, а якщо до цього додати шляхетнiсть та спiвчуття, то на цих чотирьох поняттях можна закласти фундамент щасливого майбутнього!
  Бiблiя єврейська книга i робити її основою моральностi Росiї як недоречно як замiнити конституцiю алфавiтом!
  Легше знайти мецената серед бомжiв, нiж безкорисливого мiлiцiонера!
  Мiлiцiонер, який не бере хабарiв як дощ у пустелi, все життя мрiєш про таке, а нариваєшся завжди не вчасно!
  Найчастiше завойовник синонiм меценату!
  Релiгiя для прогресу як гиря для плавця!
  Щастя без Бога - як любов без серця!
  Християнськiй вiрi потрiбен не лише хрест, а й меч, щоб захистити добро!
  Релiгiя з мечем, це не опiум для народу, що зцiлює душi скальпель хiрурга!
  Краще вбити одного лиходiя, нiж оплакувати сотню праведникiв!
  Найнебезпечнiша зброя - це Бiблiя в руках нечестивця!
  Хто довго їсть - коротко живе!
  Комунiзм свiтла iдея, але найчастiше реалiзується в темрявi!
  Поганi люди з добрими iдеями проливають куди бiльше кровi - нiж поганi iз поганими задумами!
  Допитувати дурня, що товкти воду в ступi, катувати, що шмагати iшака!
  Природа крива, а людський розум випрямляч!
  Прогрес має властивiсть пiднiмати людину, а значить наближати її до Всевишнього!
  Скiльки гусака не годуй, кречета не завалить!
  Чорт ховається в пеклi, а священик у кишенi парафiянина!
  Сiльська дзвiниця незначна серед хмарочосiв, але велична серед хатин!
  Раб, що принижує царя: Бог на одну годину i диявол на вiчнiсть!
  . Людський рiд або досягне всемогутностi, або зникне!
  Людинi судилося або жити богом, або померти черв'яком!
  Як не шлiфуй камiнь, йому не стати перлиною! Як не обробляй, книжка графомана не стане шедевром!
  Найбiльше кровi проливається з червоних промов, свiтлих iдей та добрих намiрiв!
  Чим чистiша iдея, тим бiльше бруду на неї налипає при втiленнi!
  Примус губить невимушене кохання!
  Плетку можна цiлувати, але це робиться лише, бо зручнiше було впитися зубами!
  Взагалi найважче змусити вiдмовитися вiд алкоголiка вiд пляшки та релiгiйного фанатика вiд поглядiв!
  На вiйнi одна секунда дорожча за тисячу снарядiв!
  Краще померти при свiтлi, нiж жити у темрявi! Тiльки не хiрургiчний прожектор!
  Монета смертоноснiша за кулю, вона вражає точно в серцi!
  Їжа швидкого приготування не поступається смертоноснiстю водневiй бомбi, тiльки застосовується набагато частiше!
  Любов найкращий адвокат, вона виправдовує, не вимагаючи плати!
  Служити двом панам рiвносильно спробi спертися на двi гiрськi вершини, ноги зiсковзнуть!
  Хiба буде мiцним фундаментом, замiшеним на такiй плиннiй субстанцiї як кров.
  Легше вбити тирана, нiж воскресити праведника, але користi вiд першого бiльше!
  Перевiрка нiколи не буває зайвою, навiть якщо важко нести тягар воїна, зайвий патрон урятує життя!
  Марнославство вождiв прямо пропорцiйне їх жорстокостi - назад пропорцiйно розуму та освiти!
  Боягуз найкраще ховатися в трунi, а хитру пiд сутаною!
  Чим вищий сан, тим менше вiри!
  Вiйна це школа життя, яке краще прогуляти. Хоча iсторична необхiднiсть все одно змусить складати кривавi iспити!
  Жiноча рука м'якша за чоловiчу, але бiльш чiпка, менша, але бiльш ухоплива!
  Пограбувати може дурень, скористатися награбованим, тiльки великий спритник!
  Не шукайте Бога в небесах, вiн живе, хоча часто спить у свiдомостi кожної людини!
  Розум i концентрацiя здатнi пробудити Всемогутнього в собi!
  . РОЗДIЛ Љ 14.
  Марiя Колесникова - ця чудова i неповторна войовниця, i колишня полiтична ув'язнена - кинула виклик тиранiї вусатого кабана продовжувала писати афоризми;
  Атеїзм має поєднуватися з високою моральнiстю, iнакше логiка на службi пристрастей загубить розум!
  Допомога на вiйнi iнодi пiзно, iнодi рано, але завжди не вчасно та недостатньо!
  Легкий виграш корисний гаманцю, важкий програш мозкам!
  Сон це майже смерть, тiльки куди тривожнiший!
  Христос святий i благородний як квiтка, тiльки линуть до нього жирнi мухи церковних служителiв!
  Хто втратив довiру до себе подiбних, неминуче стане жертвою зради!
  З атеїстiв виходять найкращi командири, вони слабше пiддаються навiянню, бережуть своє життя та чужi життя, мислять самостiйно!
  Переконаний атеїст, - краще не переконаного вiруючого!
  Голова болiти не може, це кiстка! Хоча часто пустотiла!
  Жiнка з язиком пройде туди, де не просунеться спецназiвець з автоматом!
  Свобода надає сил, а ланцюг душить!
  Мораль, вiд слова бруднити!
  Помилковi вiдомостi, це як спритно поставлений капкан!
  Нi, той багатий, хто з дружиною рогатий!
  Багатий не той, хто має все. А той, хто не живе у позики!
  У слабких генералiв немає сильних перемог!
  I вбити треба вмiти, але ще складнiше врятувати, чиєсь життя!
  Людина iстота зла i схожа на мавпу, тiльки iкла бiльше тигриних, а пазурi рвуть сталь!
  Не розбагатiєш, продавши совiсть!
  Зброя завжди мало не залежить вiд чисельностi армiї!
  Душа як гаманець iз порожньою легко ходити, але важко жити!
  - Правити треба розумно, не виявляючи слабкостi, але й не зловживаючи силою! Сила правителя у здiбностi вiдмовитися вiд насильства!
  Потурати злу, значить зрадити добро!
  Цар залишається царем i в лахмiттi - а брудного духом не перетворить i порфiра!
  Найстрашнiший злочин - це дати свободу злу, залишивши добро без захисту!
  Логiка плюс знання, помноженi на iррацiональне чуття - це сила здатна зрушити з основи всесвiт!
  Хворих дiтей доводиться годувати насильно, iнакше вони заворушаться.
  Але в цьому випадку нiхто не дорiкне, що ми чинимо жорстоко до дiтей, даючи гiркi лiки, i всаджуючи уколи!
  Вiйна часом милосерднiша за хiрурга, який ампутує кiнцiвку!
  Жiнка без прикрас - як дерево без листочкiв, чоловiк без надмiрностей - як стовбур без лишаїв!
  Хорошi дiвчата люблять вухами, поганi за грошi роблять ротами!
  Вiйна це мерзота подiбна до касторки, гидко, гiрко, але без неї не очистити душу, не загартувати розум!
  Колишня ув'язнена Марiя Колесникова стала знатною королевою. Вона знала, що прийде час, коли пiдонку захопив владу в Бiлiй країнi прийде кiнець. I вусатий i лисий кабан здорово заплатить за це свавiлля, яке вiн творив проти свого народу. Та й за ядерний шантаж також.
  А поки що дiвчинка-королева здiйснювала командування iмперiєю ельфiв.
  Бої мiж ельфiйками орками не вщухали. Дiвчата дуже красивi i гламурнi продовжували боротися, з волохатими, потворними та гидкими путiнськими ведмедями.
  Ось ельфiйка з помаранчевим волоссям взяла i червоним соском натиснула кнопку машини з реактивною установкою залпового вогню. Та взяла i довбанула з забiйною та колосальною силою.
  I зробила руйнування та спустошення. Вiдразу двi роти путiнських ведмедiв було роздерто i згорiло разом.
  Дiвчина взяла i заспiвала, скелячи зубки, якi були бiлiшими за крейду;
  Орк був пiдступний i хитрий,
  Вiн уявляв себе аристократом.
  Палив вiйни чужим багаттям,
  I вирiзнявся жадiбним хватом!
  
  Ростив ведмедiв за пагорбом,
  Ось стане зразок - агресор!
  Ворогiв на частини розiрвемо -
  Що Ельф сильна, то всiм вiдомо!
  
  Але фюреру вселяє Орк -
  Дамо тобi ми танкiв тисячi !
  Не буде у тебе проблем,
  З рабiв вiдсотки разом знайдемо!
  
  Ну що чекiст її трясе,
  Згоден у тяжкi пуститися!
  I кинув орди на Схiд,
  Сталевим накатом до столицi!
  
  Але зустрiв гада ельфiв багнет.
  Вiн гострий фортеця монолiту!
  Ворог мiцно пiд Ельфою битий -
  I втеча бiг орди цiєї дикої!
  
  Злий орк розраховував на ленч -
  Що з Червоною площею влаштує!
  Але меч його зумiв розсiкти -
  Непереможна рать - героїв!
  
  У порох звернутися супостат,
  Їх гнати, до Орклiна!
  Громовержний бiй гуркiт,
  Мої вiйська - непереможнi!
  
  Для фюрера знайдемо петлю,
  I для злих ведмедiв кiл наточений!
  Всi оркiв мерзенних переб'ю-
  Мочити їх будемо вдень та вночi!
  
  Злий орк обвуглений i чадить,
  Ведмедi кинувши всi здаються!
  Мiцнi звершення - гранiт,
  На свято чай поп'ємо зi блюдця!
  
  Ми виростимо гiллястий сад,
  Де яблунь оксамит iз позолотою.
  Де дорогоцiннiше за всiх гуркiт,
  Де ми швидше за лiтаки!
  Дiвчата заспiвали з величезним ентузiазмом та красою своїх голосiв. Про таких, кажуть - ангели жiночої статi.
  Вiйницi дуже гарнi та сексуальнi. I їхнi язички просто чудовi i такi рухливi, i дуже спритнi. Вони ними творять такi неповторнi та неповторнi дива.
  Ось уявiть собi, наскiльки дiвчата здатнi знищувати путiнських ведмедiв. I це надзвичайно здорово i до запаморочення круто.
  Ось такi дiвчата як вiзьмуть i на всю горлянку заревуть.
  Комсомол не тiльки вiк, ельф у ротi дiвчат смак!
  А потiм красунi взяли i засвистiли, знову використовуючи босi пальчики нiжок. I зробили обвал численних хмар iз воронами. Тi обрушилися на путiнських ведмедiв. Коли ворона пустує вiд свисту ельф, то вона починає крутитися, i штопором падає вниз i пробиває оркам цiлком черепа.
  Ось дiйсно - це все надзвичайно виходило круто i величезним, неповторним руйнуванням.
  Ось спробуй таким дiвчатам палець у рот покласти: реально вiдкусять.
  Але, зрозумiло, це ще не все.
  Пiсля стрiлянини по орках за допомогою червоних соскiв грудей дiвчата взяли i заспiвали;
  Влiтку сонце таке променисте,
  Повiтря медом напоєне - росою!
  Моє почуття до Вiтчизни чисте,
  Вмиваючись проточною водою!
  
  По смарагдовiй травi ми бiгаємо,
  Немов кролики стрибок босонiж.
  Стали ми на фронтах пiонерами,
  I нiхто не тягнув нас силомiць!
  
  Адже природа така прекрасна,
  Обрамлений рубiном схiд сонця.
  Сонце теж як прапор червоний,
  Ось жовтiє, вихор злата паросток!
  
  У кожному кущику та травиночцi ,
  Видно милий Вiтчизнi дух...
  Як перлиннi в'ються ниточки,
  То пливе тополиний пух!
  
  До чого солодкий звук милої iволги,
  Срiбло голосок соловейка.
  Менi милi Родовiр'я iдоли,
  I церков золотих банi!
  
  Ось ведмедi на стовбурi знаки робить,
  А лисиця виляє хвостом.
  У пiднебессi летять з криком кречети,
  Це наш ельфiв, вибраний будинок!
  
  Не тупотiти поганому iноземцю,
  Не прийде на Батькiвщину орда!
  Тому що ми служимо двоголовому.
  Свiтобудова пiд долонею орла!
  
  У пiднебессi злетимо з треллю соколи,
  Ми вселенський простiр пiдкоримо!
  Скiрди в полi до зернятка зiбранi,
  Адже Ельфа - це Третiй Рим!
  Та дiвчата якщо вже розспiвалися, то їх так просто не зупиниш. Ось ельфiйки, як енергiйно дiють, показують свiй агресивний темперамент. Вони войовницi справдi такi крутi. I ось їхнi босi, дуже витонченi, сексуальнi та вельми спокусливi нiжки стали кидати подарунки руйнування та знищення.
  I путiнських ведмедiв полетiли згубнi подарунки анiгiляцiї. I це було дуже круто. I стiльки солдатiв з армiї Володимира Путiна було перебито та знищено та спалено.
  Дiвчата показали мови i прочирикала:
  Як жили ми борючись,
  I оркiв не боячись,
  То дiвчата покажуть карате!
  Розтоптаний, орк знай у бруд,
  Ти Путiн уже не князь,
  Кiнець прийде плешивiй сатанi!
  Кiнець прийде плешивiй сатанi!
  Ось так дiвчата дуже гарно i дотепно спiвають. I показують найвищi показники в руйнуваннi, загибелi та космiчному бандитизмi.
  Ось це дiйсно, яка бойова та руйнiвна й загибель команда.
  А ось дiвчата взяли i знову почали викидати iз себе потоки слiв. Тiльки цього разу це були не вiршi, а крилатi афоризми;
  Грошi це лише iнструмент служiння Батькiвщинi. Коли їх бiльше, то служiння ефективнiше, за умови, що в тебе є совiсть!
  Якщо Батькiвщину врятує, сумнiви, не знаючи - коли до перемоги брехня веде, тодi вона свята!
  Практичне пiдтвердження для вiри як сухожилля для руки - без нього вона безсила i вмирає!
  До великих звершень летять, а не скачуть!
  Коли вельможа смiється вiд радостi, простолюдин плаче вiд горя, бо знатних найдужче радують втрати жебракiв!
  Президенти часом жартують так, що народу не до смiху!
  Грошi це теж солдати, їх треба берегти i пам'ятати: практична доцiльнiсть - важливiша за честь! Остання продається, а перше безцiнно!
  Зелень завжди їдка - зрiлiсть солодка!
  Найпростiшу обiтницю найважче виконати! Що може бути простiше не дихати, але рiдко хто протримається до заходу сонця!
  Насильство є необхiдним атрибутом правопорядку!
  Слова трясуть повiтря - меч ламає плоть!
  Суперечки про релiгiю як кiльце, не видно кiнця i завжди повертаються до колишнiх аргументiв!
  Зрада як вино - тiльки звикаєш швидше, а бодун сильнiший!
  Зло насамперед, коли завдаєш не приємне своєму ближньому, робиш йому боляче, а грiх це свобода!
  Наприклад, секс це теж грiх, хоча насправдi ти завдаєш партнеру не бiль, а насолоду!
  Нiщо так не поєднує рiзних людей, як спiльний ворог!
  Хочеш замиритися з ворогом - придумай спiльну вiйну!
  Нiщо не послаблює армiю як поганий полководець, а тiло - хворий мозок!
  Командир, як сталевий загартований прут, згинається, щоб врiзати сильнiше!
  Шпигун це найцiкавiша робота на свiтi: точнiсть хiрурга, ризик сапера, вiртуознiсть актора!
  Милосердя на вiйнi сестра поразки - бо хто пощадлений, той не переможений!
  Говорити з десятьма, що боротися iз тисячею!
  Бог теж по-своєму нещасний - вiдповiдальнiсть нескiнченна, а подiлити нема з ким!
  Бог завжди самотнiй, адже цiкаве спiлкування можна отримати лише з рiвними!
  Брак технiки може компенсувати бойовий дух, але нiколи брак духу не компенсує технiка!
  Солдат як глина, щоб знайти цiннiсть має побувати в пеклi!
  Урiзання вiйськових витрат, найбiльш марнотратний вид економiї!
  - В одних просто вiк у паспортi, в iнших зрiла мудрiсть не по роках!
  - Роки додають зморшок, але розум росте лише зрошений трудовим чи ратним потом!
  Полiтика, як антиматерiя, треба триматися подалi, але бою не обiйтися!
  Чим бiльше болю i страждань на навчаннях - тим яскравiша слава, крутiша доблесть у злих битвах!
  У комп'ютерах людина прагне висловити недосяжну мрiю про iдеальний мозок!
  Без вiйськового духу найдосконалiша технiка мертва, як тiло без душi!
  Кат професiя зневажається, але вимагає мистецтва хiрурга, вiртуозностi вiолончелiста та попитом кухаря!
  Незначнiсть завжди в бiльшостi, золотi крупинки рiдкiсть серед пiску!
  Загинути з честю правих пiдняти плоть - злякатися опустити душу!
  Битися з жiнкою остання справа - перемога не приносить лаврiв, поразка виставляє на посмiховисько, яке не змиєш подвигами!
  Знатнiсть роду пiдвищує вiдповiдальнiсть - брудний лев це гидота, брудна свиня лише майбутня вiдбивна!
  Вiйна корова, доїтися золотом, але випорожнюється кров'ю!
  Свiй кiнь душа, захоплений у бою iнструмент перемоги!
  Добре не можна навiть програти, не те, що перемогти!
  Коли воювати важко це цiкаво, але особливо за загиблих товаришiв!
  Благородство солдата не привiд нехтувати хитрiстю i вiдкидати кмiтливiсть!
  Терем жалюгiдний серед хмарочосiв, але величний в оточеннi хатин!
  Взагалi християнська чи мусульманська мораль формувалася за часiв раннього середньовiччя та керуватися ними, все одно, що зрубати кам'яною сокирою зорелiт!
  Називати дурнем гiдну людину, це рiвносильно тому, що випорожнюватися собi на голову!
  Не кляни камiнь - спiткнешся, не клянеш море - втопишся, не клянеш людину - втратиш душу!
  Золото не плаче, дублон не iржавiє!
  Державнi таємницi - це така важка ноша, що може передавити шию!
  Золотi зуби та мiзки з гною - дорогоцiнний посуд з лайновим змiстом!
  Набиваючи черево, тримай гостро вухо!
  Як не шлiфуй камiнь, вiн дiамантом не стане!
  Чи не задовольнити жiнку, що поранити пантеру!
  Людина - це маленький бог, якому помають вирости знання!
  З перемеленої в усобицi плотi ворогом можна спекти пирiг перемоги!
  Робота мечем як пензель художника, вимагає не тiльки сили та точностi, але також натхнення!
  Тiльки релiгiйнi принципи найчастiше використовуються безпринципними людьми!
  Бiй без поранень, як каша без солi, звичайно в мiру!
  Невдоволена жiнка злiша риса, пiдступнiша за аспiда!
  Битва як секс важливий натиск i смiливiсть, але для успiху потрiбне ще вмiння!
  Навiть всесильне ревнощi вiдступає перед королiвською мантiєю!
  Який розрахунок - такий i результат!
  Мокрий порох як привчений звiр: шипить, але не кусає!
  Говорять важко бути богом, але ще важче i головне прикрi бути черв'яком!
  Низьке походження компенсує високий розум, але жодна порода не здатна покрити дурницi!
  Вiйна викликає iнтерес, але найчастiше не здоровий!
  Чоловiк не здатний задовольнити жiнку: як поет зневiрився знайти закiнчення вiрша!
  Вiд кулi можна втекти, але не втекти вiд долi!
  Бути кiлером простiше, нiж лiкарем, але при цьому небезпечнiше!
  Iнiцiатива у бою, як вiтер у вiтрила, без неї немає руху!
  Без керма вiтрило швидше небезпечне, нiж корисне!
  Ворогiв смiливо перемагай, та й полонених поважай!
  Недарма щур найживiша iстота, а лев, що зникає - серед звiрiв як серед людей. Пiдлiсть перемагає шляхетнiсть!
  Милосердя це поняття священикiв i то коли не йдеться про їхнiй гаманець!
  Кров поганий розчин: що цементує людськi пiщинки!
  Золотi ланцюги яскраво блищать, але ще важче залiзних!
  Велич духу полягає в тому, щоб, навiть будучи казково прекрасною, не смiятися з потворностi!
  Можна боротися без щита, але втративши меч солдатiв, перестає бути воїном!
  Посада ката нiколи не залишається вакантною, навiть якщо вона не приносить матерiальних вигод!
  Кого кусали щури - не боїться мишей!
  Вбивство схоже на сексу - вимагає повторення i рiзноманiтностi!
  Вбивство краще сексу - партнер завжди новий i не передбачуваний!
  Користь завжди вища за сумлiння, коли останнє опускають до плiнтуса!
  Iнстинкт воїна не проп'єш, хоробрiсть не закладеш!
  Найкращий спосiб вiдчути себе людиною, це допомогти ближньому, а опуститися до тварини вдаривши слабкого!
  Церква це як магазин, тiльки товар завжди залежав!
  Пiрат це ловець удачi, а удача любить того, хто з нею щедро дiлиться!
  Суп битви потребує такої гострої приправи як смерть!
  Совiстi треба пiдкорятися бiльше, нiж людям!
  Релiгiя вiдрiзняється вiд казки лише гонораром оповiдача!
  Воюють не числом, а вмiнням, хоча останнє здебiльшого отримати важче!
  Загартування, надає мiць! Потужнiсть надає смiливостi! Смiливiсть приносить перемогу!
  Жити без честi, це все одно що спiвати без музики!
  Гнучкiсть сильнiша за твердiсть - зубами можна вiдгризти палець, а язиком знищити всесвiт!
  Прийде час, коли словосполучення людина всемогутня стане такою ж природною як людина розумна, якщо цього не станеться, то вже iншi раси введуть термiн людина божевiльна!
  Майбутнє належить тому, хто дорожить честю сильнiше, нiж любить життя!
  Рабство антипод кохання, не можна цiнувати мотузкою, що тримає за горло!
  Загибель героя народження для вiчного життя, iснування боягуза потяг, що розтягнувся!
  Вiйна неминуча як секс i завдадуть такий самий бiль i насолоду!
  Не сiдай не в свої сани, можеш натрапити на кiлок - не злiзеш!
  Передбачуванiсть дiй зародок поразки, несподiванка - квiтка перемоги!
  Нiщо не хоче ризикувати все життя, але часто ризик перестає тебе переслiдувати разом зi смертю!
  Мова у жiнок перевершує по токсичностi сто кобр, хоча солодший за мед!
  I при цьому гiрше полину!
  Втiм, краще мiзки некруто, нiж втрачена голова чи може бути навпаки!
  Злi, повнi кiстки, а сили як у кота, спритностi як у слона, а краще навпаки - ось!
  Найчастiше ламають конституцiю при наведеннi конституцiйного порядку!
  Церква придумала чистилище насамперед для гаманця, залишивши душi порожнечу та iлюзiю!
  Шукати святiсть у сучаснiй церквi - що чистоту у свинарнику!
  Хто б'є людей - та худоба лиходiй!
  Пам'ять як дiрявий мiшок, скiльки не пихай, не наповниш, одне не зрозумiло, чому важко носити!
  . Свого роду бiй це вiтер у вiтрила розумового процесу, а вiйна найкращий батiг, що пiдганяє прогрес!
  А цiна не має у ратнiй сутичцi значення, тому iз вбивством купується щастя!
  Найкраще пiдтискають хвости саме безхвостi мавпи - жодна тварина не боїться так смертi i не володiє таким мистецтвом у вбивствi як людина!
  Кров не здатна досить сильно зцiментувати людськi пiщинки, щоб закласти фундамент щастя!
  Водночас, кровопускання випускає гнiй корупцiї, очищуючи нацiю!
  Вчений це теж бог, тiльки маленький, зате любить своє творiння частiше за себе!
  Хто надто вже дбає про власну шкуру, залишиться без хребта!
  Хороший коханець стартує першим, закiнчує останнiм i створює багато галасу!
  Недарма вiйна мама всiх вiдкриттiв, сестра натхнення, дочка генiальностi!
  Неважливо як жив - головне померти щасливим, на вершинi блаженства!
  Найкраща гарантiя свiту - справедлива перемога, а коли перемагає твоя Батькiвщина - це завжди справедливо!
  Загалом будь-яка релiгiя вiд наркотикiв вiдрiзняється тим: що продавцiв держава, замiсть того, щоб переслiдувати, завзято заохочує!
  Одурманеним народом легше понукати!
  П'яний кiнь не вiдчуває тяжкостi хомута, i хльосткостi батога!
  Релiгiйний фанатизм - добровiльне божевiлля!
  Серед попiв як у лiсi: кругом дуби, i кожна свиня з'їсти норовить!
  Спорiдненi почуття як ланцюг, сковують вiдвагу, як змiй отруюють честь, як свиня поганять борг!
  Юнiсть наївна - старiсть пiдступна!
  Вiйна це найцiкавiша гра, в якiй не слiд пропускати ходи, i давати партнеровi думати!
  Релiгiя найефективнiший iнструмент примусу, вона поневолює розум, сковує думку, занурює в iлюзiї!
  Свiтле вчення кожної релiгiї очорнює фанатизм та жорстокiсть послiдовникiв!
  Влада без вiдповiдальностi як корабель, без керма, скiльки не дмуй попутний вiтер, а скiнчитися катастрофою!
  Сучасна вiйна - протистояння двох суперпанчерiв , секунда зволiкання: глибокий нокаут з якого нiколи не пiднятися!
  В очiкуваннi щастя секунди - рiвнi нескiнченностi!
  А нескiнченнiсть у щастя дорiвнює секундi чи удару серця!
  Мертвий смiливець - краще живого боягуза!
  Чим бiльше грiшиш - чим щира молитва в покаяннi!
  Вiйськова тактика має бути подiбною до сталi, мiцної, але гнучкою з якої роблять булат!
  Бог подiбний до лева: пестить, здирає шкiру, обiймає - душить, цiлуючи - гризе!
  Правильно, але звикнути до обiйм полум'я на вiдмiну вiд жiночих не можна!
  Еполети здатнi додати нахабi зазнайства, дурню - чванства, але не зроблять боягуза - хоробрим, дурного - стратегом!
  Легка перемога - як дiрявi обладунки, носити приємно, але коштує дешево та поганий захист!
  Смерть боїться смiливця - якщо вiн поїв хлiбця!
  Грозу завжди чекають, але при цьому примудряються обов'язково вимокнути!
  Хто убог на вигадку в катуваннях - ущербний у лiжку!
  Справедливiсть не любить слабких, удача - боязких, багатство чесних!
  Милосердя надто велика розкiш - Для слабкого правителя!
  Сильний правитель i має бути жорстоким. На каменi тому твердо спати, що вiн твердий!
  Нерiшучiсть: перша ознака слабкостi!
  Дитина це чистий аркуш паперу, вiн не винен, що серед дорослих стiльки марателiв!
  Песимiсти нiколи не потрапляють в халепу!
  Голову не промиєш клiзмою, надто багато отворiв, усi вхiднi!
  Стеж за мовою. Це найсильнiший м'яз, оскiльки нею можна убити мiльйони, i найслабший, тому що здатний зрадити того, хто говорив!
  Довга мова вкорочує життя, за винятком передсмертної сповiдi!
  Краще перемогу дiлити, нiж нести тягар поразки одному!
  Своя сорочка ближче до тiла, але по-справжньому зiгрiтися можна подарувавши її ближньому своєму!
  Сильний завжди вiльний, наймiцнiшi ланцюги - людська слабкiсть!
  - Хто лев у лiжку та на полi бою не буде зайцем!
  Мовчання до мiсця золото високої проби, коли треба сказати, проба падає!
  Мовчання золото, але найчастiше фальшиве!
  Чому мовчання золото, тому що золотий ключик найкраще розв'язує мови!
  Не можна стати богом - не будучи святим!
  Могутнiсть без пiдтримки моралi - м'яз без пiдтримки скелета!
  Пiд ударами меча, збирається врожай, щоб пекти солодкий вiд кровi, i гiркий вiд слiз хлiб перемоги!
  Скромнiсть рiдна сестра величi, хвастощi його антипод!
  Важко перемогти, але важче скористатися плодами перемоги!
  Теорiя без практики, що орел без крил, не лiтає, зате мiститься у неволi!
  . РОЗДIЛ Љ 15
  Марiя Колесникова - ця дiвчина-героїня та королева ельфiв здiйснює своє унiкальне командування. I бореться з величезною люттю та її сили це просто супер. I вiн космiчна красуня та королева ельфiв. I так i сипле афоризмами її дiвчата-ельфiйки як з рогу достатку.
  Завзятiсть у помилковiй дiї - головна вiдмiннiсть людини вiд мавпи!
  - Без ризику немає боротьби, а без боротьби немає життя
  - Ризик це сiль життя, без нього нiчого не треба, але, переборщивши, нудить!
  Смерть як наречений, приходить лише одна, зате не спiзнюється!
  Чим бiльше нахабства перед слабким, тим бiльше боягузтво перед сильним!
  Якщо хочеш стати богом, перестань бути мавпою!
  Цар i раб мають те спiльне, що видають свою породу одразу - першим же жестом!
  Взагалi бiльшiсть генiїв дiти вади, тому що жiнка завжди вiддає перевагу своєму чоловiковi найкращому чоловiковi!
  Зрада покращує генетику, то жiнцi нiколи не захоче носити пiд серцем iдiота!
  Бог вклав у руки чоловiка меч, дружину голку, тiльки людям властиво бунтувати особливо проти волi Всевишнього!
  Розвинена наука - схожа на чари!
  Легше вичерпати море наперстом, нiж вiдповiсти на всi питання атеїстiв!
  Iмпровiзацiя це пензель, який перебирає струни на iнструментi перемоги!
  Живий смертний, краще за мертвого бога!
  Хто не мрiє стати богом, назавжди залишиться черв'яком!
  Краще один раз виконати, нiж уявити сто разiв!
  Що ж на вiйнi жалiсть, як восьма нота в пiснi, тiльки заважає та викликає смiх!
  Нагота прикрашає жiнку краще за алмази! Принаймнi ту, що не потребує прикраси!
  Легше злiпити снiговика в пеклi, нiж знайти чесного полiтика.
  - Простiше на днi моря знайти сухий камiнь, нiж президента, який виконує передвиборчi обiцянки!
  Коли хлiба достатньо, потреба у видовищах слабшає! Двi тарiлки зi смачною їжею надто багато для простої людини!
  Ризик у бою як приправа в супi, без нього прiсно, але треба знати мiру! Охочих привласнити славу перемоги, як пiску в пустелi, тiльки гiркоту вiдповiдальностi дiлять не багато золотих крихт!
  Ризик у бою як приправа в супi, без нього прiсно, але треба знати мiру! Охочих привласнити славу перемоги, як пiску в пустелi, тiльки гiркоту вiдповiдальностi дiлять не багато золотих крихт!
  Золото блищить, але очорнює серце i затьмарює душу!
  Вбиває не сокиру, а той, хто їм замахується!
  Вiйна як секс iз темпераментним партнером, постiйно чекаєш кiнця i при цьому хочеш продовження!
  Чим голоснiше рев - тим тихiше розум, чому вищий тон - тим нижчий iнтелект!
  Без людства людина подiбна до вугiлля, що випало з вогнища - самотнiй i швидко гасне!
  На своїй землi i клинок гострiший i щит товстiший!
  Якщо хочеш стати героєм - не ходи покiрно строєм!
  Коли б'ються двоє вправних чоловiкiв - це шторм, але коли борються вмiлi жiнки - це торнадо!
  Найважче захистити свою душу вiд пiдлостi в собi самому!
  На вiйнi обман як ключ до замку - чим новiший, тим краще вiдкриває!
  Допомога як милостиня: завжди приходить не вчасно, не в повному обсязi, обходитися дорого, але зупинити руку, що просить - немає сил!
  Легше наперстом вичерпати океан, нiж дiйти певного висновку у релiгiйнiй дискусiї!
  Релiгiя, як правило, є антипод терпимостi!
  Розмови про полiтику найчастiше призводять до мордобою!
  Золото не iржавiє вiд кровi, не тьмянiє вiд поту, не кришиться вiд слiз!
  Дубина - це кулак, меч - це нiж у кулаку!
  Якщо хочеш керувати країною - навчися повелiвати собою!
  Коли у сусiда порожнiй гаманець - свiй здається повнiшим!
  Краще попоститися самому, нiж чути стогiн вмираючої вiд голоду дитини!
  Часом для облiку помилок - залишається лише у могилi!
  Ось такою агресивною чергою розрядилися ельфiйки. Ось це справдi дiвчата з пекельних подарункiв крутої анiгiляцiї. Такi дiвчата здатнi i ведмедя порвати, i навiть шаблезубого тигра.
  А нiжки у них очевидно босi, i навiть спокусливi. Юнаки дуже люблять ставати навколiшки i цiлувати дiвчатам голi, круглi, рожевi, з дуже приємним i збуджуючим запахом п'яти.
  Ось це справдi виявилося вкрай здорово та круто. I дiвчата здатнi укласти будь-якого орка рушивши своєю мускулистою нiжкою.
  Один з ельфiв з волоссям кольору малини, взяла i їх свого лона випустила потiк енергiї.
  I той полетiв i обрушився на цiлу хмару стерв'ятникiв грифiв та могильникiв-орлiв. I тi, оглушенi, i враженi диким шоком i струсом повiтря стали падати вниз.
  I таранити дзьобами черепа путiнських ведмедiв. I вбиваючи подiбних дуже неприємних тварин.
  Дiвчина хихикнула i вiдзначила:
  Вабнi зорянi висоти,
  Ваблять у нескiнченнi дали...
  Про що у дiвчинки тут думки?
  Звичайно про зухвалого Iкаря!
  I войовниця босими пальчиками нiжок метнула кинджал. Той пролетiв i одразу трьом оркам вiдрiзав переваги. I це виявилося дуже ефективним та бойовим впливом.
  I стiльки оркiв було замочено.
  А дiвчина взяла i знову заспiвала;
  Моя країна пiд прапором Листопада,
  Досягнула висоти держави свiтла!
  Адже ми б'ємося за неї не дарма,
  Нехай буде у вiчностi її любов оспiвана!
  
  Країна порад людям свiт несе,
  У нiй кожен щасливий - знайте пролетар!
  Хто за Ельфiю - слава та шана,
  Виконаємо гiмни мiльйона арiй!
  
  Доб'ємося честi - юностi землi,
  Збудуємо храми - раю ельфiнiзму!
  А де в'ється чорний дим вдалинi,
  Знай це хода огидного оркiзму !
  
  Але що з присягою видав пiонер -
  Заприсягся справi свiтла - служити завзято!
  Якщо супостат забрати добро хотiв,
  Його поженемо ми пiд звук баяна!
  
  Не знає ворог, що Батькiвщина в нас,
  Настане час - кораблi збудує!
  Наш тил бiйцiв Вiтчизни не згас,
  Нехай стане кожен доблесним героєм!
  
  Ми до зiрок у небi з пiснею полетимо,
  На Марсi рити канали скоро будемо!
  Народ порад з партiєю єдиний -
  Адже комунiзм нас вивiв у люди!
  
  Вiйна звичайно - це не гра,
  Ти в нiй мета - стрiлець одночасно!
  А куля жалити гостра голка,
  Нехай буде оркам бридким дуже погано!
  
  Домогтися можна нам всього, всього -
  I пальми будуть, i кокос на снiданок!
  Тим, кому це все одно,
  Отримає справедливо мiцно цiпком!
  
  Танк "Орк" так думав - вiн невразливий,
  I що парад площею з порадою!
  Але довели той непереможний,
  Що не дозволить холоднечу гнати вам влiтку!
  
  Так цар-ельф - совiсть, честь душа Ельфi -
  Звелiв за дiло битися за святе!
  Моє дiвчисько краще не сумуй,
  Честь непорушна, ложка наживна!
  
  Пiд лютою тортурою - стогiн не видати,
  Усiм показати - боєць iз монолiту!
  Така сила Червоних армiй рать
  Де навiть хлопчик б'ється, як елiта!
  Ось дiвчата якщо вже проспiвають, то роблять це дуже мiцно i хорто. Войовницi треба сказати надзвичайно чудовi та чудовi. I їхнi босi нiжки дуже спритнi, i надзвичайно спритнi. I метають презенти смертi, немов це камiнцi катапульт. I войовницi показують свiй дуже живий i агресивний, i неповторний характер.
  Ось одна з войовниць на самохiдцi взяла i довбала по орках, натиснувши червоним соском на кнопку джойстика. I виплюнув колосальної та руйнiвної сили снаряд. Вiн пролетiв дугою i довбанув у скупчення оркiв. I безлiч путiнських ведмедiв було знищено.
  Дiвчина логiчно вiдзначила:
  - I з ведмедя здере шкуру мисливець, якщо вiн справжня лисиця!
  I босими пальчиками нiжок дiвчисько метнуло бумеранг. Вiн пролетiв, i одразу бiля чотирьох оркiв вiдрiзав чоловiчi досконалостi. I путiнськi ведмедi буквально загнулися вiд бойового шоку.
  Пiсля чого дiвчата взяли з величезним ентузiазмом, своїми голосами, перед якими блякнуть солов'ї, заспiвали;
  Таке почуття в серцi гiмн спiває,
  Велич у ньому Господа небосхилу!
  Вiтчизна: подвиг, праця, людей шана...
  Рiдна Ельф - священне слово!
  
  На подвиг надихнув нас Херувим,
  Дав крила та велич без граней!
  Держави землi мiцно зберiгаємо -
  Всевишнiй Рiд - назавжди буде з нами!
  
  Знай Батькiвщина ти мама назавжди -
  Не дай Боже стати без духу сиротою!
  Горить п'ятикутна зiрка -
  Якщо буде лайка - тебе мечем прикрию!
  
  Ось стiльки ратних бур на Ельф прийшло,
  Як ураган iз пекла жар мчить!
  Зламався човен, трiснуло весло,
  Але не погасить вихор злих оркiв Сонце!
  
  Дракон, твої оскали - зла паща,
  Що ти хочеш зробити? - Пожирати Ельфiю!
  Але не дамо Вiтчизнi пропасти,
  Щоби жiнки вiд страху голосили!
  
  Багнет i перо, меч i розмальовки пензля,
  На службi у держави, що всiх гарнiше!
  Вона така наша лайка i життя,
  Iти вперед - розгорнуто на маршi!
  
  Так от коли судилося - суворий рок,
  Загинути, юним у землю лягти сиру!
  До тебе я звернуся Творець Рiд,
  Знай на iконi, лик святих малюю!
  Пiсня гримiла над усiєю битвою, чудовi дiвчата винищували i енергiйно вбивали путiнських ведмедiв.
  I не витримавши бурхливого натиску, орки почали тiкати!
  I за цим спостерiгала вiдважна Марiя Колесникова через монiтори. I гарною чарiвною дiвчиною вона була. Просто супер. I зрозумiло товстий, вусатий, жирний диктатор, коли вона повернеться, i навiть ранiше отримає розплату. I так воно i буде, А дiвча ельфiйки показували вищий клас.
  Чудова дiвчина-ельфiйка Марiя Колесникова продовжувала з великим жаром i натиском боротися, показуючи чудеса. I її команда з дiвчат-ельф - просто супер.
  Iшла жорстока i водночас весела вiйна. Кiлькостi оркiв ельфи, що плодяться методом брунькування, точнiше бiльшiсть ельфiйки протиставляли якiсну перевагу i магiю.
  У ельфiв самок у дванадцять разiв бiльше, нiж самцiв i всi вони прекраснi та чудовi. Тож бої йдуть агресивнi i водночас веселi.
  Ось дiвчина-ельфiйка взяла i босими пальчиками нiжок метнула великою, вбивчою силою презент анiгiляцiї.
  Той пролетiв дугою i врiзався в натовп оркiв. I масу путiнських ведмедiв було розiрвано на частини.
  Дiвча прочирикала:
  - Буяють у сказi орки,
  Рухнув уперед ворог полки.
  Але голосок дiвок дзвiнкий,
  Зустрiне ведмедiв у багнети!
  Ось такi дiвчата - видатний i забiйний клас.
  Ось ельфiйка з помаранчевим волоссям натиснула червоним соском грудей на кнопку джойстика i базука викинула заряд колосальної руйнiвної сили, що вбиває путiнських ведмедiв.
  I проворкувала:
  - Слава iмперiї ельфiв,
  Дiвчатам дуже гарним...
  Ми атакуємо, не дрейф,
  Нашим сталевим колективом!
  I войовниця жбурнула босими пальчиками дiвочих нiжок руйнiвний i забiйний презент анiгiляцiї, що розриває путiнських ведмедiв на шматки. Ось це справдi виявився чорний день для оркiв.
  Вони посмiли битися з дiвчатами.
  А дiвча якщо вiзьме i голою п'ятою вибуховий пакет пiдкине, то в цьому випадку армiї Путiна стає дуже стрiмко . Вiйницi дуже гарнi. Вони або в бiкiнi, або взагалi в одних тоненьких трусиках.
  Їхнi босi та витонченi нiжки метають забiйної та надзвичайно великої руйнiвної сили презенти смертi. I путiнськi ведмедi захлинаються кров'ю i вмирають у муках.
  Воїтельки з роду ельфiв з фiолетовим волоссям взяла i босою, точеною нiжкою кинула подарунок анiгiляцiї. Вiд удару танк iмперiї Путiна перевернуло i маса оркiв була придушена.
  Дiвча прочирикала:
  Вирує у всесвiтi вiйна,
  Вiйна без розумних причин.
  Злий фюрер тупий сатана,
  I горе прийшло разом iз ним!
  I войовниця знову взяла i кинула босими пальчиками нiжок, подарунок руйнiвної та згубної анiгiляцiї.
  I знову пiдлiтають у повiтря розiрванi та обвугленi путiнськi ведмедi.
  Ось це справдi чудово. Йде винищення волохатих, смердючих i iкластих оркiв, причому дiвчата пускають у хiд безвiдкатну артилерiю за допомогою полуничних соскiв грудей.
  А дiвчата у захватi спiвають, i продовжують босими, точеними, з рожевими пiдошвами нiжками метати вбивчi подарунки смертi;
  Б'ємося ми спонтанно i без плану-
  Але iм'я нелюда я в гнiвi назву...
  Заповненi кровi строчки лайка-романа,
  Перевернемо з кiсточками голову!
  
  Господь часом дивиться нас дуже суворо.
  Хоча вiльно жити з мечами я хочу!
  Одним живим не вистачає поруч Бога,
  Iншим би аби не потрапити до лiкаря!
  
  Противник нашу Ельф залишив на поживу,
  Але дияволовi я землi Вiтчизни не вiддам!
  Прекрасно у Христа будь-яке знай творiння,
  Сварога молот шлях до вабних берегiв!
  
  Ми воїни такi в силi народженi,
  Для нас як повiтря в легенях кровi лайка!
  Сини булата, стали i лихої вiйни,
  Платити не будемо супостату данину!
  
  Народження клинка i воїна доля,
  Бiй, щастя близьким у свiтобудовi!
  Щоб барабан нечистих не гудiв,
  Страви ти з люттю вiйськових звання!
  Як помах меча удар - життя знову породив,
  Так ми у боях зусилля свiту загартували!
  Тепер же гордий - земель цих пан,
  На Фейнi прапор твiй i парад в Окрлiнi !
  
  А дiвчина-мрiя виблискує колiр волосся,
  Променистий погляд, у якому зiрки, Сонця!
  Ти пiснею своєю сердець порив донiс,
  Нехай прапор, червонiючи, iз жаром у небо рветься!
  
  Рiд породив Христа - народженого в нас,
  Не бреши, що Бог з'явився лише в Палестинi!
  Адже для Ельфiї знай, настане свiтла година,
  Ми пiдкоримо простiр та стихiї!
  
  Батькiвщинi служи - любiть його наш обов'язок,
  Без доблестi нема мiсця на планетi!
  А що Всевишнiй Рiд, заповiт свiй не розiрвав,
  Повиннi, сильнi, бути духом тiлом його дiти!
  
  Ось барабан замовк, битва позаду,
  Намет владики бiсiв, згинув у темрявi пекла!
  Тепер моя краса прошу тебе - прийди,
  Вiддам я без залишку ельфу серце!
  Дещо двозначно виглядають такi слова дiвчаток. Вони сумують за хлопцями, i часто кохаються один з одним. Дiвчата тут чудовi.
  I їхнi босi, точенi, засмаглi нiжки метають такi руйнiвнi та згубнi подарунки смертi. I посилають горошинки всерединi яких прихована антиматерiя.
  Войовницi тут такого порядку, що їх навiть куля не зупинить i буде згубним пасаж.
  Дiвчина-ельфiйка з жовтим волоссям, взяла i метнула в супротивника босими пальчиками нiжок кинджал. Той пролетiв i встромився генералу-орку просто в пах. I той здох вiд больового шоку.
  Дiвча прочирикала:
  - Ми дiвчата орлицi крутостi,
  Здатнi, хвацько i красиво битися.
  I соколи повiр ми та орли,
  I зовсiм не з душею поганого паяця!
  I ось ще одне з дiвчаток взяло i довбало з мiномета. I накрила цiлу дюжину путiнських ведмедiв, розiрвавши їх на шматки. Ось це справдi був нищiвний удар. I войовнички знову стали з ентузiазмом спiвати;
  Вiтчизни свiтло без граней великої
  Рубiн зiрок пожежi над головою.
  Покрила Ельф себе безсмертною славою.
  Б'є богатир могутнiй, ломовий!
  
  Рубiн горобини в смарагдовому листi-
  Сапфiр виблискує в полi волошок.
  До тебе Ельфiя спрямовую думки
  Орлом триголовим iз пiснями в полiт!
  
  У росинках перли - дiамант снiжинки,
  Все в Батькiвщинi велике добре!
  Земля жирна - в нiй як пушинки жилки,
  Кучугури вiтром свiжим намело!
  
  В одному краю Ельфiї - льоди, тюленi,
  В iншому верблюди - золото пустель.
  У нас тепло, коли ревуть хуртовини,
  Бо в серцi Бога ми бережемо!
  
  Зростають кавуни, динi та банани,
  А десь улiтку мчиш на ковзанах...
  Ну, де знайти такi у свiтi країни,
  Де такi сильнi народи в кулаках!
  
  В Ельфiї ратний подвиг звеличено,
  У нiй свiтла ельф - Творець своєї долi!
  Ми може битися просто на вiдмiнно.
  Щоб не прийшов на Ельф потiк лиха!
  
  Красивi нашi жiнки всi знають,
  I немає сильнiшої за мужнiсть чоловiкiв!
  Батькiвщина ти втiлення раю
  Один володар Бог - Рiд Пане!
  
  Схвалять Сонцеславнi iкони,
  Похiд у що вирушає солдат...
  Прийдемо зi здобиччю щедрою ми додому,
  Без промаху стрiльцi ворогiв розбивають!
  
  Подаруємо мир i щастя всього всесвiту,
  I мертвих разом iз Богом воскресимо!
  На славу нашої Батькiвщини нетлiнної -
  Ми неодмiнно знаю - переможемо!
  Дiвчата ось так люто i високо спiвали, i продовжували боротися. I в небi билися вiдчайдушнi та хоробри ельфiйки. Вони збивали лiтаки оркiв, змушуючи їх горiти.
  Одна з ельфiй виконала прийом - потрiйна бочка, i пiдсiкла машину путiнського ведмедя, змусивши її запалати.
  Войовниця цвiркнула:
  Над нами сонце свiтить,
  Не життя, а благодать...
  За мир у країнi у вiдповiдi,
  Давно час зрозумiти,
  За мир у країнi у вiдповiдi,
  Давно час зрозумiти!
  Вже бiйцi не дiти,
  Нам оркiв убивати!
  I дiвчинка знову взяла i босими пальчиками нiжок дуже рiшуче натиснула на кнопки джойстика.
  I довбала по ворогу знову, цього разу натиснувши на кнопку базуки червоними сосками грудей. I зреагувала велика, руйнiвна сила. Ось це дiйсно дуже круте дiвчисько.
  I веде по ворога дуже влучний вогонь.
  Войовниця з бузковим волоссям, також лупнула по противнику, застосувавши свiй дуже пишний бюст. I спрацювала колосальна вбивча сила.
  Дiвчина взяла i знову почала спiвати;
  Долонi, долонi,
  У ельфiйки-бабусi!
  Що їли кашку,
  Що пили - бражку!
  Ось як воїнки заспiвали, своїми повнозвучними, як трель солов'я голосами. I вони були чудовi.
  А ось дiвчини знову червоним соском на кнопку натиснула, i випустила забiйної сили презент смертi.
  Одночасно боролися i юнаки, у тому числi й дуже гарнi ельфи, якi стрiляли та спiвали;
  Берег на Ельфi просторий крутий,
  Плещуться хвилi блиском глазурний.
  Стала Ельфiя Вiтчизною рiдною,
  Трель солов'я нам спiває чудовою пiснею!
  
  У човнi широкому, ми з милою пливемо,
  Коси свої злата вал розпустила.
  Як добре нам iз коханою удвох,
  Жаль не зловити на уду крокодила.
  
  Нi не вода, шелестить за кормою,
  Це природа нас дарує шампанським.
  Край цей менi нiби мати дорогий,
  Щедрiсть землi в царському вбраннi!
  
  Краплi як перли пiд мiсячним променем,
  Бризки як рiй бджiл iз срiбним крилом.
  Дiва ти менi нiби ангел iз мрiєю,
  З ликом невиннiсть - Мадонни пречистої!
  
  Запах медовий, а волосся шовк,
  Губи атласним покривом розкрилися.
  Вiрю, момент довгоочiкуваний прийшов,
  Стануть реальними - казки i були!
  
  Торкнулися в екстазi вуста,
  Насолода така, що слiв бiльше немає.
  Ти неземна повiр краса,
  Жереб вирiшить - кинь вище монету!
  
  Ось поцiлунки один за одним,
  Зiтхання i смiх нашої бурхливої радостi.
  Святiсть душi збереже херувим,
  Список грiхiв кине обраний до скриньки.
  
  Нi, знай прекраснiше тебе на Землi,
  Яскравим багаттям пристрасть горить у моєму серцi!
  Будемо ми жити в найкращiй країнi,
  У космос вiдкриємо вiкна та дверцята!
  . РОЗДIЛ Љ 16.
  Марiя Колесникова продовжувала здiйснювати свiй агресивний вплив i винищувати супостатiв. I її командування було рiшучим i гострим та неповторним.
  Дiвчата-ельфiйки дуже крутi. Чудовi войовницi, якi кидали в ведмедiв Путiна горошинки анiгiляцiї, та розривали оркiв на частини.
  Вiйницi виявилися надзвичайно бойовими. I стрiмко вели бойовий вогонь. I лупили з кулеметiв. Викошуючи цiлi ряди вiйськ путiнських ведмедiв. I дiяли надзвичайно агресивно.
  Дiвчата верещали i ревли.
  I при цьому не забували блискучими, як передзвiн дзвiночкiв голосами спiвати;
  Слався на Батькiвщину Ельфея ,
  Любимо дуже сильно тебе...
  Дiвчата-ельфiйки не старiють,
  Перемагаємо оркiв ми люблячи!
  Ось це справдi пiсня, яка звучить чудово. I дуже чудово це все вiдбувається.
  Дiвчата взяли i знову стали разом iз юнаками спiвати, i дуже задерикувато;
  Ти армiя наша - Рiдна родина,
  Вiтчизни велика, ельфiйська сила.
  Розкрила кошмарну щелепу змiя,
  Виростив дядько Пу в цих горах крокодила!
  
  Ведмедi присягу та клятву схилившись, дають,
  Клянуться вбити всiх невiрних ельфiйських хлопцiв.
  Але витязi нашi знехтували спокiй i затишок,
  Для них вiрний друг i братик тепер автомат!
  
  Оркстан це теж рiдна повiрте земля,
  Отримано наказ утримати - утримай!
  Адже слабкiсть повiр проявити нам не можна,
  Адже це країна вхiд до нас з пiвденних дверей!
  
  Хоча пацифiстiв часом чути стогiн;
  Та що ви забули, не треба вам помирати!
  Але ми не дамо нашу справу обрушити на злам,
  Бо найсильнiше Батькiвщина рати!
  
  Вiтчизна велить - ти бiйся, так бiйся,
  Не слухай, що щур пiд пiдлогою реве!
  Для нашої Ельфiї один шлях летiти жваво вгору,
  А доказ найперший могутнiй Максим-кулемет!
  
  Якщо буде перемога в Оркстанi - значить сильнi,
  Радянська справа святого марксизму живе!
  Не зможуть зламати волю нашу сини Сатани,
  До перемоги, до перемоги, а жертви не береться до уваги!
  
  Дiвча, коли я повернуся, поцiлує мене,
  Тепер ти чоловiк i все сам собi довiв!
  Що мiцнiше титану на серцi солдата броня,
  Що воїна юний боєць вiддав iдеал!
  
  А значить, настане у всьому свiтi свiт,
  Усi люди як брати в єдиному строю!
  Що Червоний солдат п'єдестал пiдкорив,
  Прагненням i далi боротися, палаю горю!
  Дiвчата та юнаки спiвали з диким ентузiазмом. Дiяли дуже ефективно, вбиваючи путiнських ведмедiв. Ось це надзвичайно круто.
  Ось на танку мчати ельфiйки. I машина у них з'явилася найновiша, винайдена Зеленським пiрамiдальною. Ось це дiйсно дуже крутий танк.
  I давай стрiляти з вражаючою точнiстю. I впевнено потрапляє у супротивника.
  Дiвчина при стрiлянинi використовує рубiновий сосок грудей i робить це надзвичайно влучно.
  I спiває з люттю:
  Я стрiляю ворогiв по дотичнiй,
  Чую голос страшенно чарiвний...
  Ельфи оркiв приб'ють обов'язково,
  Ми ж теж воюємо не глядачi!
  Ельфiйки взялися i рiзали своїх вiзавi, пiд ударами. I розбивали самохiдки, i танки путiнських ведмедiв на трiски. Ось такi чудовi красунi.
  I їхнi мови дуже навiть енергiйнi та стрiмкi. Вони це роблять дуже дотепно.
  I при цьому не забувають ще й спiвати;
  Ельфiя союз людей священний,
  Для прогресивних, iдеал свiту!
  Я звертаюся з музою натхненною,
  Здiйсниться, то про що народ мрiяв!
  
  Наш край Рiдний такий ти знай чудовий,
  Щасливi в ньому i старий, i молодий!
  У ньому буднiй день пiднесений як недiльний,
  Вiтчизни немає дорожче за дорогу!
  
  Адже на небесах немає такого раю,
  Що будує пролетаря могутня рука.
  А десь ланцюги iржавi стискають.
  Робочий свiт у зашморгу кулака!
  
  Але думка бунтiвна часом блисне,
  Перо багнета гострiше - загартованої лiри!
  Розтопить рядок жар, палаю пекла лiд,
  I зваляться самозванi шахраї-кумири!
  
  Тодi нахлине вiдразу цунамi шквал,
  Виникнуть всенароднi хвилювання.
  Здiйснити той, про що боєць дерзал -
  Як ураган дух майорить поколiння!
  
  А нове столiття - панує прогрес прийде,
  У ньому бiднiсть, бiль, страждання зникнуть.
  Планети тi, що бачив звездочет,
  Тепер у єдностi братерства стануть разом!
  
  А смерть вона вiдступить, їй кiнець -
  Наука переможе ви вiрте старiсть.
  Лавровий на чолi твоєму вiнець -
  А сила Батькiвщини - безкрайня державнiсть !
  Ось дiвчата як чудово спiвають - надзвичайно круто у них виходить. Ось це дiйсно - супердiвчата !
  Дуже красивi воїнки ельфiйки з рельєфними м'язами та великою грацiєю. Ось це справдi дiвчата, що треба.
  Ось якщо вони спiватимуть, то проти них жодна зараза не встоїть.
  А дiвчата борються не лише на лiтаках та танках.
  А ще й на морi. I там однi тiльки в бiкiнi та босонiж. I нiжки у них такi спокусливi.
  А груди, якi, а стегна, та талiї. А м'язи преса дуже рельєфнi, плиточками. Оце баби. Справжнi тигрицi. I одне слово - ельфiйки.
  Коли дивишся на них, то безпосередньо заводишся. Ось це дiвчата - просто супер.
  Ельфiйка дуже гарна, i на морi вони борються. I босi, рожевi, круглi п'яти дiвчат взяли i замиготiли. Ось це надзвичайно дiяло. I ельфiйки колосальнi войовницi.
  Ось встромилися дiвчата голими нiжками в метал, навели дванадцятидюймову гармату i лупнули з неї. I полетiли великi, забiйнi подарунки анiгiляцiї.
  Ось так дiвчата взяли i довбали по супротивнику, i заспiвали;
  Краса, краса,
  Орка сечi як кота!
  Мочимо як собаку,
  Орка забiяку!
  Ми сильнiше за папугу,
  Ось така компанiя!
  Ну, зрозумiло, окрiм гарних дiвчат є й юнаки. Один з них ще на вигляд хлопчик рокiв дванадцяти у шортиках та босоногий. I вiн дуже гарно спiває;
  Хоч труднощi у нас ти не боявся,
  Подолати перешкоду солодше за мед!
  Коли сокiл ти, не жалюгiдний горобець,
  Не смiй кивати на мокру погоду!
  
  Ми любимо, битися в цьому сiль землi,
  Товаришу пiдставити плече охоче!
  А заради блага розцвiсти сiм'ї,
  Ходiмо на всiй нiж року бити завгодно!
  
  Пiрату жити в неробствi не дано,
  Вiн син удачi та слуга Ельфiї!
  Поки ми в морi - хати замело,
  I iнеєм перловим оросили!
  
  Не для того обрали важкий шлях,
  Щоб мати собi багатства!
  По-батьковi злим оркам не зiгнути,
  Таке будуємо з пiснею державу!
  
  Противник пре вперед - його розбий,
  Для супостата лише в трясовинi труна!
  Вiтчизна велика - хоч i сильний лиходiй,
  А Бог Сварог iз тривогою хмурить брови!
  
  Але ми мечi схрестили - смiливо в бiй,
  Кричимо ура - бандитiв атакуючи!
  Щоб реалiзувалося колишнє мрiєю,
  Щоб скуштував коханої поцiлунку!
  
  Красивий Ельфi пiднесений свiтанок,
  Виверне захоплення голосно ковтка!
  А Сатанi не збудувати вертеп,
  Його ти переможи i буде безтурботно!
  
  Настане свiт, в якому болю немає,
  В якому навiть не буде старостi!
  Я подарую красi кохання вiнець,
  I попрошу стати ближче хоч трохи!
  Та хлопчик-ельф дуже добре спiває, вiн чудовий i класний. I його пiсня зiгрiває душу.
  Дiвчата-ельфiйки продовжують бiй на своєму бойовому лiнкорi. Скiльки на ньому чудових дiвчат. Юнаки ельфи теж у спеку волiють бiгати босонiж. Їм на вигляд рокiв не бiльше шiстнадцяти, i вони теж дуже гарнi, з чистою, гладкою шкiрою. Ось це виглядає по-бойовому i круто.
  Дiвчата в бою зовсiм не пасують. I дiють iз граничною енергiєю.
  I видно, як їхнi голi, засмаглi нiжки так миготять. I викликають чудовi почуття.
  Дiвчата-ельфiйки дiють з дуже великою енергетикою з їх пишних, оголених грудей.
  А скiльки дiвчинi у бою. На лiнкорi вони чудовi. Ельфи навiть стали падати навколiшки i цiлувати дiвчатам босi, круглi, класнi п'яти. I роблять це надзвичайно агресивно. I з великим ентузiазмом.
  Ось такi дiвчата. I це дуже красиво.
  А якщо дiвчата соски оголили? То їх дуже жадiбно юнаки обсипають поцiлунками. А юнаки просто чудовi. I дiвчата теж супер!
  Юнаки спiвають на все горло:
  Ми не розбiйники злi,
  I не хочемо вбивати...
  Дiвчата у нас так босi,
  Немов здатнi вiддати!
  Дiвчата-ельфiйки пiдморгнули їм, i теж заспiвали:
  Босонiж, тiльки босонiж,
  Пiд липневий грiм i пiд шум прибою!
  Босонiж, тiльки босонiж,
  Танцюватиме, тiльки ми з тобою!
  Отак вони спiвають. А б'ються ще краще. Ось снаряд ударив у лiнкор iз орками, i вбив одразу пiвсотнi путiнських ведмедiв. Ось це справдi виявилося круто.
  Дiвчина з босими, витонченими, дуже спокусливими нiжками, котрi так люблять цiлувати юнаки, заводять.
  Ось це дiвчата, i яка у них чудова та лощена шкiра. Ось все це виглядає вкрай круто.
  Одна з дiвчат роду ельфа натиснула оголеним соском грудей i запустила з гармати вбивчий снаряд.
  Воїтельки крайньої бойової та кривавої сили. I вони здатнi вбивати оркiв. I нiжки у них як завжди босi, i точенi, i дуже засмаглi.
  I п'яти у дiвчинкою, такий вигин у них витончений, i по-своєму неповторний. Ось ця дiя їхнiх дiвчат кривавої.
  I вони заспiвали;
  Не старiють дiвчата тiлом,
  Вони завжди гарнi, молодi ...
  Витворяють, сповненi свавiлля,
  Справжнi, крали орли!
  Дiвчата-ельфiйки енергiйно б'ються. Але є ще й хлопчики-ельфи. Вони гарнi, у шортиках, босоногi пiонери. I теж наводять гармати на супостатiв, i ведуть забiйний вогонь iз гармат, що надзвичайно крутий та агресивний похiд.
  I давай з любов'ю та азартом хлопчики-ельфи спiвати;
  I коли пiонерський горн на зарядку покличе -
  Разом пiснi спiватимуть мої друзi!
  Ми як сокiл попрямуємо в безмежну далечiнь полiт,
  Бо виправдалися ти i я!
  Приспiв;
  Наша правда, наша правда,
  Полягає, щоб вiру нести!
  I не завтра i не завтра,
  А сьогоднi Вiтчизну врятувати!
  
  Ми Ельфiю свою поважаємо,
  Адже всьому свiту - знай свiтло!
  Наше алое Батькiвщини прапор,
  I його яскравiшого за червоного немає!
  
  Пiонер вiддає честь не бюсту,
  Його знак, це Батькiвщина прапор!
  Ми билися з супостатом майстерно,
  Уславляючи звершення у вiршах!
  
  Знай, що вiра одна на планетi,
  Вiра у милий, святий ельфiнiзм!
  Щоб смiялися щасливi дiти,
  Щоб вирвався в безодню оркiзм !
  
  Кожен витязь був просто дитиною,
  По травi та струмкам босонiж...
  Але тепер у його долонях лебiдка,
  Хвацько плющить метал молотком!
  
  Автомат хтось точить верстатами,
  Ну, а хтось стрiляє з плеча!
  Кумачом риє червоний прапор,
  Лупимо злiсних ворогiв - не жартома!
  
  Брали смiливо орклiн нашi предки,
  Ну, а нам? Нам дорога на Марс!
  Люди ми - не макаки на гiлцi,
  Супостату кулак точно в око!
  
  Але вмiємо до того веселитися,
  У барабан бити, на трубах грати!
  Дуже милi дитячi особи,
  I оцiнки чотири та п'ять!
  
  Найважчий битви iспит -
  Не пройти це, що померти!
  Але в смертi нам смолоскипом прапор,
  Пасти не може ельфiйський горн-мiдь!
  Ось так проспiвали чудовi та бойовi пiонери. Дуже вони навiть гарнi та бойовi. А дiвчата з роду ельфiв теж чудовi та чудовi. I вони буквально заводять чоловiкiв, що дуже здорово.
  Ось дiвчата звикли битися, зi злими орками i дiяти дуже продуктивно. I їхня колосальна i неповторна енергiя б'є ключем, i виходить ураганом.
  Ось це дiвчата.
  Ельфiйка з малиновим волоссям навела снаряд, i довбанула по орках, розбиваючи їх вiдразу пару дюжин. I безлiч убитих путiнських ведмедiв. I це слiд сказати надзвичайно скажемо здорово.
  Ельфiйки дуже гарнi, i їхня краса еротична, i надзвичайно бурхлива. Вони дiють з великою та киплячою енергетикою.
  Ось одна з дiвчат в одних лише трусиках i майже гола. I ось вона стала навiть спiвати, перед цим натиснувши червоним соском грудей на кнопку джойстика, i довбала з енергiєю.
  Ось це такi дiвчата - найвищий клас у них. Не зможеш проти таких пiти рогом.
  Ось такi дiвчата - супермени.
  I блискавки летять iз гармат лiнкора ельфiв. I навiть вода вiд влучень закипає. I горить метал кораблiв, цих бурих, брутальних, ведмедiв армiї Путiна.
  Ось це справдi агресивнi бої.
  Якi супроводжуються i пострiлами, i гарними пiснями;
  Вiтчизна дверей у космос усiм вiдчинила,
  Ельфарин перший у свiтi Ратiбор!
  Над Сонячною системою нашi крила -
  По чорнiй гладi перли вiзерунок!
  
  Все вище в небо погляди спрямовуємо,
  Адже в кожнiй зiрцi чийсь думки свiт.
  Граємо вальс на новенькому роялi -
  Такий простий та щирий мотив!
  
  I з кожною нотою, немов лiри спалах,
  Квазар iз короною царською кличе...
  Хоч я ще зовсiм рахуй хлопчика -
  Але буде дуже бурхливим юним злетом!
  
  В античному свiтi ми взяли екватор,
  У новiй ерi Марси позаду!
  Лопату замiнює екскаватор,
  Ми можемо навiть замовити дощi!
  
  Вчений Архiмед вiдкрив усе у ваннi,
  А нам сидiти бухаючи ром не можна.
  Не роблять вiдкриттiв на диванi,
  Ох, лiньки, яка пiдла змiя!
  
  Тому вселенськi простори,
  Нас безумовно в дорогу великий тягнуть.
  Колись штурмували предки гори.
  Незважаючи на ситiсть i перин затишок!
  
  Ми їхнi нащадки та меча гiднi,
  Будь-яка справа нашим по плечу!
  Крокують пiонери з пiснею строєм,
  I кожен вiрить - до зiрок полечу!
  Ось це справдi пiсня, яка вражає, i б'є по вухах. Хоча тут ельфiйки, а Чебурашок немає. Дуже красивi тут войовницi, i зрозумiло, у них голi, мускулистi, засмаглi нiжки.
  I чудовi дiвчата та у них рубiновi соски, якi викликають найбiльшу спокусу.
  Ось войовницi надзвичайно пристрастi, такi чудовi у них груди, якi засмаглi та круглi та, пружнi у войовниць. Чудовi красунi, надзвичайно бойовi i в них нiжки такi чудовi, рухливi, а пальчики босi, чiпкi.
  Воїтельки надзвичайно чудовi та чудовi.
  I у дiвчат дуже гарнi i у них лона дуже хтивi. I надзвичайно чудово юнакам, це чудовий мед полизати. I насолодитися подiбним коханням.
  Ех дiвчата наскiльки у вас ельфiї солодка шкiра, воiстину Божественна амброзiя.
  I зрозумiло пiсня супроводжує цi запеклi та кривавi бої;
  Вчений бомбу хитро винайшов,
  Що думав вiн головою номiнанта?
  Адже без моралi i мудрець - осел,
  Хоч одержує за маразми гранти!
  
  Iншим на гармату видали патент,
  Що посилає супутник орбiтою.
  Вчений не вiйськовий iмпотент,
  До повноти ви панове не брешете!
  
  Працювати людям треба на вiйну,
  Друг до друга ставлення погане.
  А вiд чого таке не зрозумiю,
  Хоч хтось дiло робить добре?
  
  Один малює аквареллю танк,
  Iнший "Катюшi" зробить малюнок.
  З дитсадка збирає автомат,
  I любить строєм крок парадiв наш пiдлiток!
  
  Адже еполети яскравi увi снi,
  Для нас часом променiв дорожчi за Сонце.
  Адже мiсця немає на сумнiй Землi,
  Де чиясь кров багряна не ллється!
  
  Адже людина, вiн людинi вовк,
  Ну а часом вшивий пес смердючий!
  Не дасть шматочка хлiба навiть у борг,
  Живе одним - жорстоким справжнiм!
  
  Яких людей виростив Господь-Батько,
  Як вийшло, злiсть свiтом править?
  Лютий цар у народi молодець,
  А головний друг брат агресивний Каїн!
  
  Господь вiдповiв: Це ваш вибiр,
  Вiльний, важкий, але необхiдний.
  Гострiше мили якщо врiзати в око,
  Тупiють люди, якщо свiт - єдинi!
  
  А тому битва ваша доля,
  Тут нiчого мiняти Я вам не буду.
  Хоч у битвi править пекельне свавiлля,
  Надiї немає на легкий хлiб та диво!
  
  Але мета моя вас мiцно загартувати,
  Щоб мрiї розумом могутнiм будувати,
  Щоб мiцнiше ланцюга стала нитка,
  Щоб будь-який уславився в бою героєм!
  Дiвчата танцюють дуже здорово, i показують стрибки своїми голими ногами. А їхнiх дiвчат такою красою Всевишнiй Бог надiлив. Або може бути Боги-демiурги.
  Дiвчата мають дуже красивi зачiски. Дуже рiзноманiтнi, i деякi схожi млина, або гелiкоптери, або торти - що супер i класно.
  Ельфiйки спiвають у всi глотки, i скалять зубки, i червоними сосками натискають на кнопки джойстика;
  Край ти мiй, який занедбаний,
  У ньому бандитiв пре, хвилею орда!
  Тiкають дiти, мчать конi,
  Пiднялася пекуча пурга!
  
  Обгорiло в полi жито все золоте,
  З неба ллється водоспад - напалм,
  Силу "злого" вiн вирвав з атома,
  I тепер на всiй землi пожежа!
  
  Палає як соломою-рiзою,
  У пiднебессi затятий дракон,
  З попелу пилом вiтер сизою,
  Завдає диму сморiд - розгром!
  
  Бiй Вiтчизни без промаху,
  Луплять вовкам мерзенним прямо в пащу!
  У ганку росла в кольорi черемха,
  Не дамо ароматний кущ пропасти!
  
  Все рiдне в кожному вербi прутику,
  Запах меду, у гiлочцi простий!
  Не жалко в лахмiттi жалюгiдних мандрiвники,
  Тi, хто вижив жебраки iз сумою!
  
  Нi, сказала наша партiя,
  Не прийти оркам злим до Батькiвщини!
  Юнiсть у серцi вiрте не постарiти -
  Супостата чекає суцiльний розгром!
  
  Наступати ми будемо - справа Права,
  Доживе до часiв, коли...
  Вiра в Рода наша Сонцеславна ,
  Буде свiтлом вiрним назавжди!
  
  Комунiзму, Правда, справедлива,
  У нiй мрiї, що в муках народилися!
  Вiрю, буде Батькiвщина щаслива -
  Як орел безсмертний круто вгору!
  
  I тодi настане час iстини,
  Де будь-яке питання знайде вiдповiдь!
  Не пройдуть iнтриги Шляхи лисiє -
  А Ельфiя у комунiзм-свiтан!
  
  Так любов Батькiвщини тримана,
  Де є мiсце найкращим iз людей,
  Адже Вiтчизна наша силою славна,
  Проти хто могутностi - убий!
  
  I тодi зi злобою буде скiнчено,
  Рай настане, з пiснею солов'я.
  I тодi пройдемо ми по гайку,
  Нiколи нi плачу, нi скорботи!
  . РОЗДIЛ Љ 17.
  Марiя Колесникова б'ється з шаленим шаленством. I вiддає накази своїм воскам, показуючи при цьому просто видатний i неповторний клас i супер.
  Ось дiвчата дуже дотепнi, i дуже красиво i по-бойовому дуже круто. Ось ельфiйки тут просто генiальнi.
  Дiвчата бувають рiзнi, але всi цi ельфiйки класнi. Вони можуть бити оркiв, в кровi злих ведмедiв топити.
  I мови в ельф дуже люблять лизати, те, що пульсує, блищить i так приємно у юнакiв-ельфiв пахне.
  Цей народ такий досконалий, що вiд нього аромат виходить, немов вiд юних рослин та польових квiтiв. Що це чудово.
  Ось такi дiвчата тут i у них перлиннi, блискучi зубки просто супер.
  I вони мають космiчна, феноменальна тема. Ось у них сяють очi i дуже схожi на зiрки.
  Одна з дiвчаток довбала за допомогою босих пальчикiв нiжок. I так усе капiтально рознесла. I це надзвичайно вбивчо.
  Ось дiвчата найвищий клас, пограють у контрабас.
  А нiжки у них такi гарнi, i навiть босi. Хоча можна сказати так - дуже босi? Може бути краще сказати - дуже красивi!
  I люблять дiвчата з азартом спiвати та танцювати.
  А голоси у войовницi такi повнозвучнi та прекраснi;
  Таке це брати слово честь?
  Як багато спека знайте у словi цьому!
  Хоч супостатiв лютих не злiчити,
  Ми принесемо Вiтчизнi море свiтла!
  Приспiв.
  За Батькiвщину мою я вiддаю серце,
  В якому полум'я рветься у пiднебессi!
  Крiзь терен лих до Листопада,
  За червону зорю...
  Нехай дух народу звiє та воскресне!
  Нехай дух народу звiє та воскресне!
  
  Адже нам любов до Всевишнього нести,
  Святий прапор - справа ельфiнiзму!
  Що б аж у дiйснiсть зухвалi мрiї -
  Народжений шлях святого гуманiзму!
  
  I кожна родина Ельфiю не зрадить,
  За мир та правду встануть люди строєм!
  Нехай доблесний Пегас, блискучий Парнас,
  Нас надихнуть бiй справа молода!
  
  У горах бiжить як барс стрiмкий струмок,
  Адже срiбло вершини осяяло!
  Вiд краваток горить захiд сонця з кумачiв,
  Бути доблесним - ось головне мiрило!
  
  Впав боєць - на жаль, жорстокий править рок,
  Як вийшло, що товариш звалився!
  Прошу тебе скажи про Всемогутнiй Бог,
  Ну, вiд чого сповненi з пороху урни?
  
  Душа - вiдповiв Бог. - важливiше нiж стегна,
  I життя навiки полеглих не залишить!
  Так знати вам не дано, того в променях свiтла,
  Коли воскреснуть - Славя Рода iм'я!
  
  Але цей день ти знай - не так уже й далекий,
  Тодi вiдчинить дверi свiтобудови...
  I сивини кришталь не побiлить скроню,
  Безсмертя знайде Моє створiння !
  Ну, а якщо подивитися на красивих дiвчат, на їхнi повнi груди та полуничнi соски. А вони такi спокусливi й сяють, наче рубiни з корони Британської iмператрицi. Ось це справдi така краса i спокуса.
  Один юнак ельф кинувся до полуничних соскiв грудей i став їх пестити язиком, i робив це дуже енергiйно. Про як приємно лизати таку стиглу i чудову полуницю. Як тут все супер.
  А дiвчина з роду ельфiв, зрозумiло, не проти вiдповiдi теж щось смачне, солодке, ароматне у юнака полизати. I наскiльки це буде здорово.
  А потiм дiвчисько своїм схожим на бутончик троянди соском як натисне на кнопку джойстика. I ось довбало ракетою по орках, i розiрвала їх на частини.
  I безлiч путiнських ведмедiв було знищено.
  Ось це ельфiйки кривавої зорi.
  Але вони люблять при цьому, зрозумiло, i спiвати з великим надривом;
  Ми крутi ельфи не раби,
  Ми народженi парити повiр орлами!
  Нi, не прийдуть на Батькiвщину труни,
  Хай будемо разом у битвi Ельфiяни !
  
  Будь-який боєць здатний на удар,
  Зате не кожен думає про близьких!
  Палає ураганiв вихор пожежа,
  А думки про добро в душах чистих!
  
  Ельфпартiя , народжена в мрiях,
  Вона вiд трудових мозолiв знайте.
  Ми служимо не за чийсь дурний страх,
  Чого прагнемо не знайти на картi!
  
  Виблискує золото круглих куполiв,
  Але в серцi золото ще дорожче.
  Оркiзму звiр ягняти поволок,
  Але ельфiйською силою знищено!
  
  Коли у присязi клявся пiонер,
  Вiддати до краплi Батькiвщинi кров iз вени!
  Копив ракети злiсний дядько Рем,
  Хотiв створити союзу гад проблеми!
  
  Але ми не клялися, вiрте в пустодзвiн,
  Для одного наказу - Служi Вiтчизнi!
  Був героїзмом орк зла зруйнований,
  Пройдемо шлях тяжкий будемо в ельфiнiзмi!
  
  Вiдкинь хлопчик ситiсть, боягузтво, лiнь,
  Наказав душi прагнення перемоги.
  Нехай буде на користь справи щодня,
  А треба буде й Сибiр, поїдемо!
  
  На будовах та в битвах герой,
  Будь-яка справа сперечатися повiрте!
  Не плутайте життя з легкою грою,
  Хоча гра одна - боротьба зi смертю!
  
  Ось цiль вона вже вважай видна,
  Залишився крок останнiй, тяжкий зробити!
  Тодi назавжди колiр нам дасть весна,
  I будуть у недiлю юному дiди!
  Ось дiвчата заспiвали дуже гарно i заблищали зубами, що сяють перлинами, що пускають вiдблиски.
  Ельфiйка чудовi красунi, i пiдскочили до реактивної пускової установки. I натиснули червоними сосками на кнопки джойстика, i агресивно пiдлаштували удари.
  I сталися капiтальнi руйнацiї. Ось це вийшло надзвичайно хорто.
  Ельфiйки зарядили реактивну зупинку, тягали ракети i миготiли дiвчата босими, рожевими, круглими п'ятами.
  Ось це красивi та агресивнi баби. I надзвичайно лагiднi. I люблять їхнi язики, вiдчувати пульсацiю стрижнiв - отримуючи величезне задоволення.
  Ось це справдi красунi.
  У них такi розпеченi мови, i вiзьмуть, вони довбануть. I рубiновi соски знову застосують. I масу тролiв разом спалять.
  А потiм ельфiйки пiднесуть до рота свої босi пальчики нiжок i як подують.
  I ворони, отримавши серцевий напад, падають, немов оглушенi ударом сталевої палицi по мiзках. I ворони своїми дзьобами пробивають черепа путiнським ведмедям.
  Ось як вони агресивно дiють.
  А над полем проносяться пiснi їх спiвають у разi юнаки;
  Я стрiляю ворогiв по дотичнiй,
  Це сила ельфiйського витязя!
  Не зрозумiти жирним обивателям,
  Просуваюся як сокiл стрiмко!
  
  Виходить все чудово,
  Ми артисти, а не глядачi!
  Знищимо оркшистiв-картелiв,
  Красою блискуча чарiвна!
  
  Наша Батькiвщина - правда, велика,
  Подарувала свiтло свiтовi трудящим!
  Хоч орда в землi врiзалася дика,
  Але ж бiйцi ми повiр справжнi!
  
  Ельф повстала з Мамаєм побоїща,
  Скинувши узи орканського орканського...
  У небесах збираємо скарби,
  А серця нашi в мужностi чистi!
  
  Кожен кущ, травинка Родимые,
  Дуб-Батько нашого гаю розлогого.
  Їсти повiрте i уявнi цiнностi,
  Слаще за мед струмок переливистий!
  
  Дозрiвають пушинки черемхи,
  Перший лист, наче золотом забарвився!
  Немає лiсу нашої Батькiвщини скромнi,
  У царськiй сукнi Вiтчизна-красуня!
  
  Виходячи з лiсочка з грибочками,
  I по полю, де жито соком лите.
  Я несу вам вiночок з квiточками,
  I роса, наче перлами шита!
  Ось така пiсня була в юнакiв-ельфiв. I це надзвичайно вийшло здорово та круто. Ось це дуже гарнi дiвчата, якi своїми мовами щось пульсуюче, як серце i гаряче хочуть обсмоктати.
  Ну i дiвчата класного рiвня, i в труну, вганяючи оркiв. I жорстокi були войовницi - просто супер.
  А якщо вони заспiвають, то буде дуже чудово;
  Плескає по лузi босонiж;
  Дiвчина лиха - комсомолка.
  Не народилася дочка Ельфi совком -
  Голосочок ллється треллю дзвiнкою!
  
  Для неї покликання вiйна -
  Ратний подвиг смiливо здiйснити.
  Тероризм пащу скеляє - Сатана,
  Перетворити Вiтчизну хоче на дичину!
  
  Ну, а за ним iз ракетою Оркагон ,
  Що пса з пекла годує баксом!
  Забув, що Оркмахт розбитий,
  Що з росiйською в лайку йти небезпечно!
  
  Непереможний ратник ельфiнiзм,
  Що нас на подвиг знайте, надихає!
  Росiї мудрим присвячуємо життя -
  Зберiгаючи рубiж вiд краю до краю!
  
  Вiтчизна навколо гримить гроза,
  Повалилися на Ельф iз напалмом бомби.
  Мiлiтаризм порвав усi гальма,
  Вiд наших хат у вогнi бiди уламки!
  
  Але по нутру хлопчику автомат,
  Коли давав вiн клятву пiонерам!
  I ось солдати юнi громять,
  Злих супостатiв, що не знають мiри!
  
  I старi, i молодi в одному бiжать строю,
  Мчать жваво - САТО атакуючи!
  I кожен вiрить - оркiв розiб'ю,
  А дiва буде iз пристрасним поцiлунком!
  
  Не можемо, ми повiрте програти,
  Настiльки наша вiра стала мiцнiшою!
  В навчаннях загартувалась наша рать,
  Хоча багаття палає у доброму серцi!
  
  А тому Отчеству служа,
  Досягнемо ми перемоги у лютiй сiчi!
  Без слави життя не варте i гроша,
  Потрiбнi нам дружини та на додачу дiти!
  
  Рости їм потрiбно в тiй Святiй країнi,
  Який вся планета б'є поклони!
  Адже немає Ельфiї красивiше на Землi,
  Ворога нехай буде доля - смерть Гоморри!
  
  А далi чекає нас Чумацький у зiрках шлях,
  Який без кiнця та без привалiв!
  Щоб рости не дайте Ельф зiгнути,
  Щоб Батькiвщина потужнiша, бiльше стала!
  
  Любiть Бога - Наш Великий Рiд,
  Щоб планета бурхливо процвiтала!
  Будь-яку працю проблему перетрет,
  Нехай буде легкий шлях до п'єдесталу!
  Бої з ельфiйками та ельфами проти оркiв йшли в дикому дiапазонi з великою кiлькiстю загиблих путiнських ведмедiв.
  Але орки продовжували наповзати. I ось у бiй iдуть їхнi важкi танки. I навiть, мабуть, надважкi - вагою понад сто тонн. Новий аргумент та козир битви.
  Ось це круто пруть потужнi машини. Але дiвчата приготували кумулятивнi снаряди i почали запускати їх за допомогою полуничних соскiв грудей.
  I це вбивча дiя. Ну, дiвчата - класу супер.
  I iншi з них кидають у пiхоту оркiв бойовi гранати, розриваючи путiнських ведмедiв на шматки. Ось це справдi стало здорово. Ось такi дiвчата тут. Вони дуже люблять своїми мовами працювати.
  Особливо приємно, коли твiй язик лиже те, чому потоком тече тепла, вируюча кров ельфа. Ось як це чудово.
  Вiйницi тут дуже здорово борються. I разом з тим кохання їм не чуже. Тим бiльше, ельфiв-самцiв так мало. I безумовно самки часом за них i б'ються.
  Ось одна з них шпурнула босими пальчиками нiжок гранату, яка вдарила у скупчення оркiв, i розiрвала на частини путiнських ведмедiв.
  I воїнки заспiвали;
  Хлопчик по снiгу бiжить босонiж,
  Перли кучугур блищать як глянець.
  Нас не затягнеш ти в дрiму силомiць,
  Краще виконаємо зими сивий танець!
  
  Батькiвщинi наше життя присвятимо,
  Щоб служiння було радiсним!
  Шлях осяє огнезар -херувим,
  А пiсня чарiвна, казка та лiра!
  
  Битися час за Батькiвщину нам,
  Вторглася орда супостатiв без рахунку!
  Ми звернемося до улюблених Богiв,
  Що дали розум творити лiтаки!
  
  Зможемо планетi мрiю подарувати,
  Зробити переможним будь-яке хитання!
  Щоб не перервалася чарiвна нитка,
  Щоб стало чистим весняним подихом!
  
  У цьому надiя прекрасної країни,
  Хто породив свiтло комунiзму!
  У нашому всесвiтi всi люди рiвнi,
  Це вершина рахуй гуманiзму!
  
  Скiнчиться холоднеча, буде потiк -
  Хлинуть струмки, знайте люди шампанським!
  Це результат, ти повiр недалекий,
  Кожен iз гiднiстю, мужностi царським!
  Ось як здорово дiвчата б'ються та спiвають. I мови у них пустотливi, i надзвичайно спритнi.
  Дiвчата взяли i розгорнули мiномет, i як довбануть у ворога, i розкидають путiнських ведмедiв у рiзнi боки. Ось це справдi був удар.
  Дiвча потiм натиснула на пусковий гачок, використовуючи червоний сосок грудей. I довбавши видала:
  - Голi груди будь-якого мужика взує i роздягне!
  Ось такi тут дiвчата - дуже чудовi. I це рiд великих ельфiв.
  I вони так спiвають i сяють зубками, наче дiамантами на сонцi. Як це все чудово.
  Бракує дiвчатам хлопчикiв. I юнаки ельфи працюють за десятьох. Ось їм i доводиться працювати. А дiвчата такi чудовi i босоногi. I груди у них такi оголенi, з рубиновими сосками i блискучими немов вони з дорогоцiнного камiння.
  Наскiльки це виглядає мажорно.
  I воятки спiвають, i скалять зубки, що випромiнюють велику енергiю сонячнi зайчики;
  Дiвчина прекрасна, так, так, так,
  Дiвчина небезпечна так, так, так!
  Путинський ведмiдь,
  Ти ревтимеш,
  Щоб тобi згорiти,
  У муках померти!
  Дiвчата ось так спiвають. А ось дiти ельфiв, i насамперед хлопчики-пiонери, теж показують свої вокальнi данi;
  У свiтлi мiсяця, вiдблиск серпу,
  Працюємо ми в полi колгоспу.
  Щедрою з'явилася нещодавно весна,
  Дали потоками плач солодкий грози!
  
  Потрiбно нам старшим братам допомогти,
  Що на фронтах б'ються з раттю оркшизму.
  Щоб харчувалася ельфiйська мiць,
  Щоб цвiв червоний флагшток Ельфiнiзму!
  
  А тому пiонери у працях -
  Пiт заливає худi щоки.
  Сити ми тiльки в смiливих мрiях,
  Тягне плужок хлопчик босоногий...
  
  Хтось зумiв, втекти i на фронт,
  Але i без тилу немає перемоги.
  Навiть траву сунеш з голоду в рот,
  Щоб харчi могли скуштувати нашi дiди.
  
  Так що додай, хоч ребра видно,
  Ступнi iсколотi, руки в мозолях.
  Ми пiонери Вiтчизни сини,
  Заради неї оркiв жорстко зариємо!
  
  Кожен iз нас - Це Ленiн та Маркс,
  У кожному серцi полум'я вирує.
  Час прийде, вступимо смiливо на Марс,
  Дарує Фортуна бiйця поцiлунком!
  
  Труднощi загартування, для нашої душi,
  Ми любимо, знайте думку та роботу!
  Свято настане - лихо танцює,
  I вияви про найслабкiшу турботу!
  
  Ситим буржуям, то не зрозумiти,
  Як це дiти люблять працювати...
  Але отримуватимемо тверду п'ять,
  Щоб сяяли батькiв обличчя!
  
  Нi, за вiйну не клянiть долю,
  Це таке для нас випробування.
  Якщо урок пiднiс ти вороговi,
  Значить, здатний нести творення!
  
  У космос вiдчиняться дверi бiйцям,
  Силою науки хто впав воскресили,
  А тому ми надiя батькам,
  Дiти Великої, Священної Ельфiї!
  Ось хлопчики ельфи i пiонери заспiвали. I показали вiдмiнну фiзичну форму та твори продукту пiсенного рiвня.
  А хлопчики-пiонери теж босонiж, у шортах, з оголеним торсом, i дуже рельєфними та красивими м'язами.
  Таких можуть орки i зґвалтувати, Що з цих звiрiв станеться. Адже вони буквально скажемо тварини. Ось це дiйсно дуже паскуднi орки тварюки.
  Одного хлопчика-ельфа зловили у полон. I давай дитину катувати. Спочатку пiдняли гарного хлопчика на дибу. I давай його бити з усього розмаху розпеченим, залiзним батогом по босих, дитячих ногах. I було вiд цього дуже боляче.
  Хлопчик кричав, i його i нiвечило i обпалювало. Потiм на хлопчика почали лити воду. Спочатку окрiп, а потiм крижану, а потiм знову окрiп. Ось це варвари та садисти.
  Потiм вони почали ламати босi пальчики нiжок хлопчика-ельфа за допомогою розпечених щипцiв. I зламали йому всi пальчики вiд мiзинця до великого. Потiм припалили босi круглi п'яти дитини.
  А потiм до голих грудей хлопчаки приклали розпечене залiзо, i випалили п'ятикутну зiрку.
  Ось це було так здорово та круто. Хлопчику потiм ще й ребра зламали розпеченими щипцями, ось сволоти. Але нiчого ельфи живуче плем'я. I хлопчик так i не знепритомнiв вiд больового шоку, i продовжував кричати. I тодi орки пустили в хiд струм.
  I одночасно почали смажити п'яти вогнем багаття, i його били розпеченим прутом по спинi та боках, розтягували на дибi, лупили електричними розрядами. I це дуже боляче.
  А орки-кати тiльки скалять зуби i смiються.
  Але все одно хлопчик-ельф не зламався, навпаки став спiвати;
  Нi неможливо - передбачити,
  Що в цьому свiтi на старому чекає;
  Пiдстереже в засiдцi тати,
  Або мчить угору лiтак!
  
  Наскiльки цей свiт суворий,
  Так i наївний ти,
  У колодi безлiч тузiв,
  Хоча дiстати не можна - шипи.
  Тим часом ельфiйка стрiляла наче поливала свинцем iз водоспаду. Гарний кулемет вона вiдкапала у путiнських ведмедiв. Скорострiльний, i разом майже не дає вiддачi, тож палити i спiв не перерветься.
  Але ще спитати тобi?
  Де можна придбати свiт?
  Вiдповiдь звичайно на вiйнi,
  Адже слабiсть знайте не в честi!
  
  Так Бог здатний тому,
  Тому, хто лiньки змiг пороти...
  Один всього простий наказ,
  Не в насолодi тiшiть тiло!
  
  Зрозумiйте життя сенс боротьба,
  Так Вищий створив на вiки...
  Щоб мiцною була рука,
  I щоб не йшов жирок у боки!
  
  Так ось бiйся i борись,
  Намагайся скинути, що в пилюцi!
  Тодi ти кинешся вгору,
  Зiтрiш кошмарнi нулi!
  Ось триматися хлопчаки-ельфи, i не здаються, навiть на дибi.
  А войовницi так борються, з дикою та лютою люттю, показуючи свiй героїзм.
  Ось це справдi вражаючi дiвчата. I губи в них такi червонi, i їм вони жадiбно заковтують щось пульсуюче, i гаряча, на язик дуже приємне i солодке.
  Отак дiвчатам- ельфiйкам таке подобається.
  А ось ельфiйка босими пальчиками нiжок жбурнула нищiвної сили лимонку руйнування. Ось це було грiзно та круто.
  Ельфiйка вбиваючи путiнських ведмедiв, взяла i заспiвала:
  З неба милостi не чекай,
  Життя для правди не шкодуй...
  Нам хлопцi у цьому життi,
  Тiльки з правдою на шляху!
  I вона викинула великий, вбивчої сили презент натисканням на кнопку червоним соском грудей. Рознесла купу путiнських ведмедiв i прочирикала, скелячи зубки:
  I знову продовжується бiй,
  I серцю тривожною у грудях...
  Зеленський такий молодий,
  I юний майдан попереду!
  Отакi тут дiвчата, що показують свiй найвищий, вражаючий клас бiйцiв.
  А ще вони дуже гарно i з захопленням спiвають;
  Колись орач проклав шлях,
  Щоб сонечком колоски золотилися.
  I ми у вiдповiдь без суперечки немає брехнею,
  Щоб боєць рiс юний у правдi, силi!
  
  За плугом бродить дiва босонiж,
  Вона в працях ростила хлiб Батькiвщинi.
  I стан подiбний образ з очеретом,
  Не потрiбне нам обжерливiсть у цьому життi!
  
  Красивий у поетiв росiйських мов,
  Мова, яка сот мед замiнює...
  А Рiд улюблений Сонцеславний Бог,
  Його девiз - твори саме мiсце в раї!
  
  Набiг кочiвник злiсний зробив,
  У полон дiвчат i хлопцiв викрадають,
  Але витязiв заточенi мечi,
  Не треба з дитинства їм пелюшок, нянько!
  
  Для нас Сварог та Iсус одне,
  Воїн те покликання солдата...
  Орел двоголовий - сильне крило,
  Ми б'ємо, смiючись зла орка супостата!
  
  Немає мiсця на Землi тому, хто боягуз,
  Будь-який крилатий у думках силою - ангел...
  Один у Вiтчизнi: негр, серб, бiлорус,
  Є "Ураган", а ранiше були шаблi!
  
  Ми зробимо величезний зорелiт,
  I здiймемося в простори свiтобудови!
  У серцях така молодецтво знай, живе,
  Пiднялася крилата свiдомiсть!
  
  Останнiй подвиг знайте в люди в тому,
  Щоб подвигiв ланцюжок не кiнчався!
  Щоб не була мiшка з худим котом,
  Щоб не скрутила воя хрипко старiсть!
  
  Тодi настане довгоочiкуваний свiт,
  У який не прийде час спокою.
  А ми влаштуємо нескiнченний бенкет,
  Не знаючи смертi, скорботи, болю, горя!
  . РОЗДIЛ Љ 18
  Ось королева ельфiв дiвчина крута i дуже кумедна. Таке робить неповторне. I її накази точнi та чудовi, повнi дотепностi та сарказму. Ось це дiйсно дiвчисько супер.
  Ось так дiвчата дуже красиво та смiливо спiвають. Ось дiвчата дуже симпатичнi. I їхнi сапфiровi та смарагдовi очi так чудово сяють, i наче зiрки вночi.
  Наскiльки це виглядає симпатично.
  I ось дiвчата ще стали з червоних соскiв випускати блискавки, такi забiйнi та руйнiвнi. Якi всi буквально спалюють та розносять у попiл, i роблять реальнi труни.
  Однi з дiвчат свої груди, при стрiльбi застосувавши, заспiвали:
  Дуже вирiс у цiлому свiтi,
  Грипу вiрус три-чотири...
  Поширюється зростає забоївання !
  Орка вженемо вiдразу в труну,
  Зберегти здоров'я щоб,
  Застосовуйте дiвки брунькування!
  Ось такi чудовi дiвчата, просто вони генiальнi та класу супер та гiпер .
  Кожне дiвчисько хоче досягти тут рiвня монстра, а то й гiпермонтру .
  I схопити зубками за чоловiчу досконалiсть ельфа.
  Та й самi юнаки-ельфи дуже крутi, i не забувають боротися i при цьому спiвати;
  Мiй друг меч булатний сяє ось темрявi,
  Противник пiдступний кров витер з кинджала.
  Як багато нещасть на нашiй Ельфi,
  Не трель соловейка, а лише брязкiт металу!
  
  Що у свiтi ми бачимо? Там усiм важко -
  Голоднi дiти, потворна старiсть.
  Вiд човна вiдпала зламавшись весло,
  Не може Господь дати любовi своїй небагато!
  
  Але Морок вiрно скаже - Всевишнього немає,
  Наш свiт еволюцiя - ера звершень.
  Якщо хочеш мати м'ясо ти на обiд,
  Не думай, тiкати вiд своїх грiхiв!
  
  Створiть комбайн, щоб жито прибирати,
  Гарний малюнок блищить на плакатi.
  Подарує наука тобi юнiсть мати,
  I буде будь-який громадянин при парадi!
  
  Прикрасить шлях груди золота зiрка,
  Вона є показником великих досягнень!
  Iде до ельфiнiзму Ельфiя-країна,
  Нехай стане Едем мiжвселенським звершенням!
  
  У трона часом олiгархи шумлять,
  Кровинку з народу, тати випити бажає!
  Але лад марширує лихих жовтнят,
  Ми бачили грiзний трiумф ельфiв у травнi!
  
  Вiйна то приходить, то нудно часом,
  Не знаєш i сам, чого хоче воїн...
  Таке прийшло захоплення грою,
  Коли ти справжнiй гадюшниковi месник!
  
  Ханжа сам неабияк повiрте шельмець,
  А злий правитель народу тягар.
  Прийде клерикальним кайданам кiнець,
  I пануватиме чиста муза!
  Ось так юнаки тут гарно i з почуттям спiвають, просто краса. I можна їх цiлими годинами слухати. I їхнi голоси просто переливаються.
  I ось йдуть удари дiвчат за допомогою босих пальчикiв нiжок. I дiють красунi надзвичайно активно.
  I ось побiгли в атаку ельфiйки, ведучи вогонь iз автоматiв, i водночас кидаючи босими пальчиками нiжок убивчi подарунки анiгiляцiї. I роблячи колосальнi розриви ворогiв.
  Ось це справдi супервойовницi .
  I дiвчата натискали на кнопки джойстикiв, своїми гострими i витонченими пальчиками нiжок.
  Але це ще не все. У хiд йшли й червонi, немов полуниця, соски грудей. А вона груди у дiвчат така просто неймовiрно апетитна. I проти таких красень будь-який ворог безсилий.
  А губи у них червонi i соски грудей теж блищать немов рубiни. I юнаки-ельфи їх так люблять жадiбно цiлувати та вилизувати.
  А ще дiвчата з радiстю та агресiєю спiвають;
  Несподiваний жереб вiдбувся,
  Розправив плечi чоловiк!
  Не погруддя з плющеного гiпсу,
  Вiн сон спокiй повiр, вiдкинув!
  
  Не бути дiвчинцi засудженої,
  Свободи мить повiр, настане...
  I поцiлунок зображений,
  Як цукор солодкий губи тануть!
  
  Пройшла орда хвилею кривавою,
  Про неї численний перелiк повний...
  Але Ельф громить безсмертною славою,
  Не зломить нас насильство, голод!
  
  Хоч душить плоть плитою могила,
  Але дух, зате злiтає у небо!
  Iди швидше - туга, кручина,
  Наче я й мертвим не був!
  
  Що робити на небеснiй сферi?
  Куди безпутному податися?
  Однак Сонцеславна вiра,
  Не бути безвольним та паяцем!
  
  Велить грошима нам дiлитися,
  З усiма братами доля.
  Щоб святих з iкони обличчя,
  Вважали витязя за сина!
  
  З рабинь зiрвали ми кайдани,
  Для них шлях обрали...
  Постоїмо свiт щасливий новий,
  Де марш замовкне похоронний!
  
  Часом Бог теж норовливий,
  Роняємо Рода ми прапори!
  Але прапор Вiтчизни променистий,
  Де золото сяє клена!
  
  Надiєю яскравою окрилений,
  Впадав у битву i хлопчик.
  Шипи мають навiть троянди,
  Часом ти слабкий як горобчик !
  
  Але краватка має червоний колiр,
  А значить чистого кольору кровi!
  Служiть Батькiвщинi прекрасною,
  Тодi не знати бiльше болю!
  Ось такi чудовi бувають i неповторнi пiснi. Чудовi красунi i одночасно борються босонiж i в одних лише трусиках.
  Ось вони як заспiвають, що трiщать голови у оркiв.
  Але з неба штурмовики довбають позицiї путiнських ведмедiв. I роблять це iз великою енергiєю. I готовi реально боротися з ворогами, i демонструвати найвищий рiвень енергетики. Ось це справдi прекраснi дiвчата.
  Якi просто здатнi голою, круглою, рожевою п'ятою та танк у лоб пробити.
  Ось такi вони войовницi, дуже гарнi, i перлиннi зубки, що виблискують немов коштовностi.
  Немає нiкого кращого за дiвчат, якi показують свiй характер, i агресивну сутнiсть пасажу.
  I якщо вони вже довбають, то мало не здасться проти таких кралiв, навiть таким вiдморозкам, як путiнськi ведмедi.
  Вiйницi борються, i надзвичайно активно це роблять. Демонструють дуже чудовий рiвень руйнування та знищення численних негiдникiв, косматої iмперiї.
  Воїни орки ламають полоненими дiвчатами, i хлопчиками пальчики на ногах, i смажать босi п'яти вогнем, i випалюють зiрки та хрести на голих грудях. Путiнськi ведмедi взагалi реально вiдморозки, i боротися з ними потрiбно з усiєю вiдповiдальнiстю та люттю. Показувати свiй вищий та натуральний пiдхiд.
  А дiвчата тим часом знову заспiвали;
  Ось наша Ельф мечем своїм сильна,
  У нiй гармати б'ють та промаху не знають!
  Нехай втiлиться смiлива мрiя,
  Не треба бити байдики на диванi!
  
  Красивiшого нашого гаю у свiтi немає,
  А смарагд у травi найживiший камiнь!
  Сам iз кабана прибiг обiд,
  I на ковзанах їзда як стужа гримне!
  
  Гриби ростуть квiтiв у них не злiчити,
  Боровики, лисички, мухомори!
  Зозуля подає в екстазi звiстку,
  Що на той свiт вирушити не скоро!
  
  Соловушки ось лунає трель,
  Грає марш тваринна шарманка.
  Коли приходить з медом вихор квiтень,
  Коли росте пролiсок у насолодi яскравiй!
  
  Красивий травень i солодкий червень,
  Будь-яка пора року - це щастя!
  I ти моя дiвчина не журись,
  Бо я й сам душею не володiю!
  
  Коли осiннiй дощ поллє струмком,
  А золото безкоштовно всiх одягне!
  Тодi пiд горн ми марш пiдемо в похiд,
  У руках букети троянд та орхiдеї!
  
  Що є в природi буде добре,
  Настане час - ритми пiдкоряючи...
  А що й свято, ну а що грiшно,
  Ми самi вирiшимо з долею граючи!
  
  Тодi воскреснуть мертвi легко,
  I це буде простiше за запiканку!
  Один рух як удар серпом,
  Без суперечок, без паршивої лайки!
  Ось так дiвчата заспiвали. А потiм взяли i знову засвистять у всi нiздрi, i зроблять це надзвичайно приголомшливо.
  I тисячi ворон нiби отримали сильнi удари палицею по мiзках, взяли та потрапляли. I пробивали черепи путiнським ведмедям. I це було дуже здорово.
  Ось така жорстока i водночас цiкава вiйна йде. I дiвчата з роду ельфiв застосовують i босi пальчики нiжок, i червонi соски грудей, викидаючи блискавки та ультразвук.
  Демонструючи бойову руйнацiю та загибель проклятих, путiнських ведмедiв.
  Битва мiж ельфами та орками не припинялася. Вона ставала все бiльш i бiльш агресивною та кривавою.
  Дiвчата з роду ельфiв не подавилися супротивниковi. Вони використовуючи свої босi пальчики нiжок, жбурляли подарунки анiгiляцiї в оркiв, i вiдривали путiнським ведмедям, голови та кiнцiвки.
  Дiяли красунi з величезним ентузiазмом та натиском. I стрiлянина з автоматiв яку, вели красунi, виявилася надзвичайно ефективною та вбивчою.
  А потiм вони як вiзьмуть i засвистять, i знову у ворон завихрення в мiзках, i вони падають оглушенi i одурманенi на голови атакуючим i агресивним волохатим ведмедям. I це зiзнатися чесно вкрай здорово та круто.
  Та ще й розряди блискавок iз рубiнових соскою оглушують птахiв як дуст.
  А дiвчата, звичайно, використовуючи ворон проти путiнських ведмедiв, не забувають i спiвати;
  Розiрвемо на частини ми орду,
  Зробимо з оркiв вiдбивну.
  Я ведмедiв Путiна зiтру,
  Розшматую просто наживо!
  Так дiвчата спiвають iз величезним азартом та бойовим ентузiазмом. I за ведмедiв взялися, наче давили клопiв, за допомогою щипцiв.
  Одночасно билися ще й хлопчики-ельфи. На вигляд це просто дiти - босонiж i в шортах. I б'ються з дикою люттю та ентузiазмом.
  Одночасно хлопчаки-ельфи спiвали;
  Нi в боях нам спокою хлопцi,
  Це життя хлоп'ячого стилю.
  Народженi немов ми з автоматом,
  Щоб ворогiв винищувати хвацько в пилюку!
  
  Якщо злякався, то немає нам прощення,
  Ну, а хоробрий отримає подарунок!
  Заради Батькiвщини нашої спасiння,
  У найважчий у битву момент!
  
  Розгромити ми здатнi всi орди,
  Зламати танки, САУ, хоч полк.
  Погляд воїнiв- русичiв гордий,
  Хоч привал нескiнченно далекий.
  
  Ми таких колотнеч побачили,
  Що не можна i пером описати!
  Знай, залишилися уламки вiд швалi,
  Що намагалася Вiтчизну зламати!
  
  Кожен багнет загострити треба швидко,
  I поповнити скорiше магазин!
  Тому що солдат не хлопчик,
  Звертає супротивника в пилюку!
  
  Оркiв iз ґрунтом вчора пiдрiвняли,
  А тепер бiй знову йде!
  О безмежнi зiрковi дали,
  Нас труба гукає у похiд!
  
  Буде космос, вважай пiдкореним,
  Буде небо в дiамантах для нас!
  Золотистi милi клени,
  Не зламає вас iз вибухом фугас!
  
  Все в Батькiвщинi нашiй красиво,
  Тiльки багато у трона худоби,
  Тi, хто шепочуть правитель улесливо,
  А людей перетворюють на рабiв!
  
  Кожен змiй обдурити нас норовить,
  Кожен хоче кровiнку урвати,
  Швидше мчiться швидкi конi,
  Щоб зiм'явся коржом злий тати!
  
  Ми на змiну свою заступаємо,
  Де немає мiсця зрадi, брехнi,
  Де вбито, буде смертi брат Каїн,
  Де Вiтчизну не здаси, за грошi!
  Ось такi тут дiвчата - просто вищi, i приголомшливий вийшов клас. Вiйницi просто супер i гiпер .
  I знову в бою їх босi, дуже спокусливi i витонченi нiжки демонструють високий i унiкальний пiлотаж. Ось це справдi баби класу супер.
  I ось що любить їх пустотливий язичок? Звичайно ж найбiльше їх язичок обожнює лизати пульсуючi, дуже солодкi та ароматнi стрижнi у ельфiв.
  Ось це дiвчата, якi можна сказати бiйцi рiвня справжнього класу гiпер .
  I в них зрозумiло лоно Венери апетитне i дуже солодке, i пахне немов найдорожчi французькi парфуми. Ось це справдi дiвчата нiби супер та гiпер в одному флаконi.
  I знову пускають у хiд свої блискучi коштовними рубiнами соски, i вибивають чергову армiю оркiв.
  I цiлi шеренги путiнських ведмедiв разом скошенi i перебитi.
  Але орки продовжують на дiвчат безмежною лавиною наїжджати, i напливати.
  При цьому пiдступнi, путiнськi ведмедi теж очевидно йдучи на штурм, спiвають;
  Могутня сила за нами стоїть,
  Яка править усiм свiтом та пеклом!
  Адже вiчне зло - не пробити монолiт,
  Що буде - велике, знайте ви поруч!
  
  Хто пекло вiдтворив? - Цар Землi Люцифер,
  Вiн зробив свiй вибiр - вiдкинувши прощення.
  I дав людинi у битвах приклад,
  Як треба кидатися нам у бiй у викуплення!
  
  Тут кожен має збiльшитися шанс,
  Стати демоном, бiсом, чи вгору демiургом!
  Хоч Бог Вiн, звичайно, нам трон не вiддасть,
  Але те, що ми можемо, повiрте не жарт!
  
  У нас є надiя, могутнiсть зла,
  Що можемо зiграти - карти щастя пасьянсом.
  Адже наш ватажок крутий Сатана,
  Знай гнiв Люцифера безмежний, жахливий!
  
  Ми зробили вибiр i крок на користь темряви,
  Оскiльки вiд свiтла зiницi лише сльозяться,
  Немає у святостi щастя, немає грошей суми,
  Для нас пацифiзм вираз паяця!
  
  Тому Диявол нас у пекло веде,
  Чекаємо за Чортом ми бравурним кроком.
  Взяти вгору над ворогом, ну а кошти не береться до уваги,
  Немає сенсу у молитвi - весь бумеранг!
  
  Та совiсть часом неприємно гризе,
  I хочеться теж менi стати людиною.
  I може лоб вiд кулi тичок,
  У геєннi, де боляче залишитися навiки!
  
  Але надто зайшли далеко ми у грiху,
  I не врятувати у покаяннi - немає шансу!
  Так будемо палити, руйнувати все скрiзь,
  Побудуємо на даху свою державу!
  Ось так i путiнськi ведмедi спiвають, i це скажемо так надзвичайно здоровою та агресивно виходить. Ось це дiйсно дуже жорстока та нещадна йде вiйна. Проти якої будь-якi, i навiть найвитонченiшi прийоми безсилi. Але дiвчата мають свої принади.
  I активно використовують їх проти оркiв.
  Дiють вони при цьому вкрай енергiйно та по-бойовому. Такi дiвчата не злякаються i навiть якщо лiфчики i спустять, то вiдразу ж iз полуничних соскiв як вiзьмуть i вдарять блискавками.
  Ось це баби просто супер. I їхня бойова мiць чарiвна.
  Дiвчата-ельфiйки не знають сумнiвiв. Вони б'ються нiби ангели свiтла з диявольською ордою. I це надзвичайно жорстоко. Але дiвчата, винищуючи путiнських ведмедiв, очищають планету вiд зла. I це скажемо там - чудово.
  Вiйницi дуже симпатичнi i показують свої спокусливi та засмаглi нiжки.
  А якi вони нижнi кiнцiвки? Чоловiки за ними божеволiють. I юнаки-ельфи їм босi п'яти цiлують iз великим, i неповторно гарячим ентузiазмом.
  А потiм слiдує така задушевна i чудова пiсня;
  Ось наближається Вiтчизни променистою урочистiстю,
  Може в цьому Лада пресвята дiва...
  Ти добре в сiм свiтi, злостi божество -
  Коли Творець прибитий цвяхами у дерево!
  
  Дав Рiд Правитель кожному дружину,
  Сказав - дiтей народжуйте та дерзайте!
  А Сатана вирiшив - я Ельф спалю,
  Нехай тiкають усi люди немов зайцi!
  
  Але ельфiв воїн силою монолiт,
  Його мечем не втихомирити гординю!
  I буде супостат звичайно битий,
  А новий свiт iз черепкiв спорудимо!
  
  Вiд Сонцеславних воїнiв святих,
  Що заприсяглися за Ельф з мечем боротися!
  Що вишикувалися ланцюгом вартових,
  Що тримають мiць гранат у просторому ранцi!
  
  Що може Батькiвщинi моєї бути сильнiшою,
  Надiйна Вiтчизнi нашої варти!
  Коли орел боєць не горобець,
  Коли важка важка поклажа!
  
  Ну а Сварогу - Бог Вiн цар царiв,
  Що зробив росiйський дух таким могутнiм!
  Розженемо татей немов у писк мишей,
  Багнетом проткнемо всiх нелюдiв колючим!
  
  I буде, є зневажене тiло своє,
  Орда у вогнi, що Землю образила...
  Прихильнiсть до булату та списа,
  Така ось у нас велика сила!
  
  Нi, не знести чужих повiр панiв,
  Ми воїни й у цьому несемо покликання.
  Свободу цiнує, кожен знай народ,
  Хоч посилає справжнє випробування!
  
  А за волю ми смертельний бiй,
  Не знаючи вагань у лайцi...
  I бачу, що пекулiй буде мiй,
  Щоби серця зовсiм не охололи!
  
  Стрiляти i мазати це нам ганьба,
  Ганьба ще й у сутичцi вагатися.
  Нехай буде всiм нам Божий пест докiр,
  Коли вирiшуємо битися чи не битися!
  
  I ось перемоги видно яскравий блиск,
  Залишилося тiльки сил трохи додати!
  Господь Сварог пройшовши шлях iмли - воскрес,
  Тепер всесвiту будемо з нами правити!
  Воїтельки дуже красиво та доладно спiвали. Але цього було мало, щоб зупинити таку орду. I вони пустили у хiд грiзнi, вогнеметнi танки. I тi пiшли смажити путiнських ведмедiв.
  I робили це дуже здорово з величезним натиском дiвчат, якi жадiбнi для битви.
  Ось це справдi виявилася жорстока i надзвичайно агресивна битва.
  Ельфiйка з волоссям у помаранчеву цяточку, взяла i довбанула ворогiв, використовуючи при цьому соски, якi наче бутончики троянди. I така красуня стала бойовою, i дуже агресивною i дуже сексуальною.
  Ось дiвчинка працює за допомогою червоних соскiв грудей.
  Войовниця заспiвала:
  Примарно все в цьому свiтi бурхливому,
  Є тiльки мить за нього i тримайся.
  Життя тiльки мить мiж минулим i майбутнiм,
  Орк ти вандал, що колись занизав !
  I войовниця знову як вiзьме i розсмiяється, вискалив дуже перлиннi зубки.
  А її юний напарник ельф як вiзьме i з ентузiазмом i радiстю заспiває своїм дзвiнким голосом;
  Наш свiт дивовижної краси,
  Тiльки супостат лукавий.
  Наш Рiд святий не перейде,
  Покриємо ми Вiтчизну славою!
  
  Ось гуркiт гримить,
  Удари пекучi "катюшi".
  Ряди згуртували - монолiт,
  Ми б'ємо ворогiв, а не байдики!
  
  Русь з променистою чистотою,
  Пестити найкраща забава!
  Сварог Спаситель завзятий,
  Втеча прагнути вгору кучерявий!
  
  Але окаянний виглядає,
  Вiдтiнок крил дуже темний.
  Оркiзм знай у брязкiт розбитий,
  Переможений нелюд вiроломний!
  
  Про що ми любили мрiяти?
  Не про спокiй i неробство...
  Адже збирали предки рати -
  На славу Бога у недiлю!
  
  Що створив Всевишнiй нас,
  Щоб натхнення вал iз серця!
  Щоб славив Рода щогодини,
  А в космос розум ширший за дверцята!
  
  Так багато бруду у свiтi знай,
  Ось привидiв злiсних тiнi.
  У кiльцi згарищ Божий рай,
  I страждання чаша поколiнь!
  
  Мiсяць як свiчка у лiхтарi,
  Дiвчата п'ятки миготять.
  Босий помчала на зорi,
  Росою перловою у теплому травнi!
  
  Не будь дiвчина як валун,
  Ти неприступною мовчазною...
  Не треба сумних бiльше дум,
  Адже нудьга вiрна могила!
  
  Блиснув вершник чепраком,
  Гарячий кiнь i пристрастi iржання,
  А перед вiдчиненим вiкном,
  Пускає озерце сяйво!
  
  Про що таке бачу я,
  Такi мирнi картини
  Де у щастя нова сiм'я,
  Де без вуздечки ми всi єдинi!
  
  Господь накрив нас своїм щитом,
  Ось зiрки радостi сяють!
  Про Iсуса гiмн спiваємо,
  У переможному для людей фiналi!
  . РОЗДIЛ Љ 19.
  Ось королева ельфiв промениста та неповторна Марiя Колесникова знову показує свiй неповторний пiлотаж та найвищий клас. I дає накази тривiально рiвня супер.
  Отак гарно пiсня виконана. I дiвчата тут просто скажемо так - супер. Вони потоки енергiї i клекоче вулкан пристрастi.
  I вони натискають червоними сосками грудей на кнопки вбивчих базук. I б'ють по орках з усього розмаху. I це вкрай руйнiвно та вбивчо. Проти такого тиску не встояти путiнським ведмедям.
  Воїтельки б'ють потворних оркiв. Стискають їх немов сталевим кулаком, i буквально плющать.
  Ось це дiвчата - класу супер. I вони треба вiдзначити настiльки бойовi та агресивнi, що проти них орки не орють. Ось це дiйсно дуже кровопролитна битва.
  А дiвчата спiвають:
  - Ельф та ельфiйка красивi,
  Дружно висять на пiднiжцi.
  Нiжки гламурної красунi,
  Швидко бiжать по дорiжцi!
  I знову вони застосовують свої дуже вбивчi червонi соски грудей. Б'ють путiнськi вiйська, i показують свiй руйнiвний i дуже забiйний клас.
  Ось це дiвчата - проти них вам не встояти.
  А от коли вони запою, то й зовсiм все стає просто гiпер , i голоси немов срiбнi та кришталевi;
  З часiв Спартака - ця вiра живе,
  Що рабiв у свiтi не повинно бути нiколи!
  Якщо пан нахабник - грiє пiчкою живiт,
  А селянин на стужi змерз - це вiр не доля!
  
  Ельфiв хлопець Спартак - меч за нас оголив,
  I за ним пригноблених пiднялася рiчка без краю.
  Якщо ти людина - честь дорожча за життя,
  Якщо хочеш, що життя в щастя свiту текло!
  
  Стiнька Разiн хотiв, розпрямити табiр рабам,
  Щоб воля була, кожен мiг керувати.
  I такi як Вiн не могли прийняти сором,
  А за ними народ - йшла численна рать!
  
  Катування, диба i кiл - аргументи царiв,
  Кожен хоче собi, все урвати на вiки!
  Але свобода повiр: хлiба з медом милiший,
  I така давно вже горить у серцi мрiя!
  
  Настав грiм - Листопад, i тепер наша влада,
  Палає країна, багато кровi та болю!
  Але не дасть Iсус у пекле правим прiрва,
  Буде в доброму задоволений, i той кого люто пороли!
  
  Ельфнiн дверцята вiдчинив, Ельфлiн смiливо веде,
  З кожним кроком ми ближче до священної мети!
  Але прийшов Сатана сорок перший злий рiк,
  I тепер наша кров, як потiк, рве з вени!
  
  Ми з тобою країна; наша честь - твоє життя,
  Нiколи не поставити народи Ельфi навколiшки!
  За Росiю тримайся, за Вiтчизну борись,
  У цьому сенс i сiль мужностi поколiнь!
  
  Фюрер мерзотний труп, ну, а Ельф - Велетень,
  I чеченець з узбеком та ельфом - єдинi!
  Ельфенiзм монолiт, для душi iдеал,
  А полицi супостатiв у корж розбитi!
  
  Космос юних кличе - горн призовно трубить,
  Новий буде рубiж за межами Марса!
  Будуємо ми ельфiнiзм - скасували рублi,
  Не має значення будь-яке громадянство!
  
  Весь всесвiт вiр - стане червоною тепер,
  Будуть у рай ворота - зiрки червоного кольору.
  Людина iншим брат - у минулому шалений звiр,
  I любов, краса в гiмнах чистих оспiвання!
  
  Тому не щади свою черствiсть i лiнощi,
  За Вiтчизну нашу, борючись як сокiл!
  I працюйте бiйцi ви i вночi, i в день,
  Що б райський сад цвiт i дарував солодким соком!
  Ось так дiвчата дуже дотепно i по-бойовому спiвають. I в них просто всесвiтня та неземна краса.
  I ельфiйки вже вкотре застосовують босi, i дуже чiпкi пальчики нiжок. Ось це дiвчата - супер i гiпер .
  Не пробуйте таким дiвчатам засунути в рот палець. А от якщо щось бiльше, i теплiше засунути, вони це стануть з величезним ентузiазмом смоктати.
  Ось це справдi дiвчата, якi скажемо так - супер.
  I ось вони випускають блискавки з червоних соскiв. Цi розряди впливають на мiзки ворон. Тi непритомнiють, i падають дзьобами вниз, пробиваючи черепа путiнським ведмедям. I це дуже здорово.
  Ось це справдi красунi показали свiй тотальний розгром запеклих ворогiв.
  Пiсля чого дiвчата знову взяли та заспiвали;
  Наш космос древнiй, молодий
  Дав Рiд Святий благословення.
  А Розум - Ум хранитель мiй,
  Прогрес несе нам визволення!
  
  Люблю Всесвiту красу,
  Хоч людина всiм незадоволена.
  У поклонi Сварогу-Христу,
  Що породив фотонiв хвилi!
  
  Ми самi Боги - нарештi.
  Але шолом Творцю наспiви!
  Пiд гiмн палаючих сердець,
  Святiшої Лади - свiтлої Дiви!
  
  Знай ельфу свiтла не дано,
  Терпiти покiрнiсть i смирення.
  Для нас iз золота руно -
  Науки вiчний рух!
  
  Але воювати, на жаль, доля,
  Мiж зiрок розсипаних пагорбiв.
  Так видно Вищий захотiв -
  Щоб ми не втрачали зубiв!
  
  Але Лада - Бога iпостась,
  Виблискуючи благом, усмiхнулася.
  Вам люди волю передати
  Нехай вiчною буде сила-юнiсть!
  
  Адже воїн Роду iдеал,
  Всевишнiй хоче лайки!
  Корабель спритно пробiг,
  Не смiй Творцям Богам суперечити!
  
  Тодi ми рвемося хоробро в бiй,
  I бачимо вже удачу зримо,
  Такою нестримною мрiєю,
  Трон нинi наш Єрусалима!
  
  Творець честь Русi зберiгає,
  Так нескiнченний, стане вiк.
  Коли без довгих тягає,
  Творить вiдкриття людина!
  
  А тому девiз сильнiший,
  Щоб прогрес був у вiчнiй силi,
  Ти воїн смiливий не бiйся,
  На славу матерi, моєї Ельфiї!
  Ось такi тут бойовi та блискучi дiвчата. I якщо вони за ворогiв вiзьмуться, то не один орк не вцiлiє.
  Ось, наприклад, льотчиця з роду ельфiв скинула напалмову бомбу. I та обрушилася на скупчення волохатих, путiнських ведмедiв. I реально взяла їх та спалила у попiл.
  Ось це справдi дiвчисько - класу супер. I молотить злих оркiв наче вiдбивну.
  I навiть пахне паленим м'ясом.
  Дiвчина-ельфiйка натисканням полуничним соском грудей випустила ракету, i довбала по орках. Масу путiнської ведмежатини випалила, i перетворила на шашлик.
  Пiсля чого заспiвала;
  Ми вас реально заженемо в труни,
  Зминатимемо в попiл оркiв,
  Багато буває часом нiсенiтницi,
  Але голосок дiвок дзвiнкий!
  Ось такi вони високого рiвня лайки войовницi. Вони тривiально клекочуть урагани i шаленi, просто нестримнi сили. I дiвчата треба вiдзначити, що показують своє вмiння винищувати путiнських ведмедiв.
  Дiвчата спiвають i скалять зубки:
  Фюрер плiшивий на ельфiв напав,
  Хоче подонок забрати нашi землi.
  Але вiд удару дiвчини впав,
  Ми захищаємо з люттю сiм'ї!
  Ось ельфiйки розгорнули кiлька зенiтних знарядь проти оркiв. I давай стрiляти, натискаючи червоними сосками грудей на кнопки управлiння казенною частиною зенiтних знарядь.
  Ось це справдi чудово. I войовницi не дають узвозу, знищуючи армiю Путiна.
  Ось це так чудово б'ються цi чудовi i дуже чудовi i неповторнi дiвчата.
  А босi пальчики нiжок ельфiйок жбурляють великою, забiйною силою подарунки анiгiляцiї.
  I зминаючи ворогiв з колосальним розмахом та втiленням гарячих потокiв енергiї.
  При цьому дiвчата стали з великою любов'ю та iнтенсивнiстю спiвати, своїми дзвiнкими голосами;
  День i нiч бої безперервно ,
  Жалостi не вiдаючи сорому...
  Орки надходять дуже дивно,
  Проти їхньої ельфiйської країни!
  Коли спiвають i босими пальчиками нiжок жбурляють дуже згубнi подарунки смертi.
  А ось бойова пара їхнього ельфа та ельфiйки одночасно веде вогонь по орках, i пестить один одного.
  I це так гарно. Адже ельфи такi м'язистi та рельєфнi, i їхня краса вражаюча.
  А спiвають вони ще краще та з почуттям;
  Бурi, урагани не перешкода парi нашiй,
  Ми сини Вiтчизни, що цвiте як троянди кущ.
  Хто не вiдав лайки, той не їв пшоняної кашi,
  В бiй веде нас Бог Спаситель Iсус!
  
  Битися ми звикли навiть у бурхливому океанi,
  Кожна людина, вiн наче трiска за бортом.
  Нелюдiв ординцiв вiрю, в сутичцi розтерзаємо,
  Честь у нас не вибити нi кувалдою з молотком!
  
  Меч калився в горнi, в самому розпеченому пеклi,
  Загострили лез дуже жорстке хутро!
  Будь солдат безстрашним; серцем сильним, загартованим,
  Якщо смерть, то стiй на мiсцi, не бiжи!
  
  Та вiйна, звичайно, то не бенкет iз солодким медом,
  Адже на нiй є сльозу i стiкає кров.
  Вовк протяжно виє i ведмiдь з лютим ревом,
  А удар у вiдповiдь нехай буде у око, а не в брову!
  
  Є спис такий, що пробити кольчугу може,
  Є щити такi, що їх сваї не пробити!
  Але не треба трусити, нехай не корчать чорти пики,
  Щоб не стати таким, як у мережах дичину!
  
  Ось прийде, ви вiрте, променисте рiшення,
  Кожному нагорода, що вище не знайти!
  За злочинний помисел настане, вiрю помсту,
  Немає iншої доблестi, нiж важкого шляху!
  Ось такi тут були пiснi - найвищий рiвень впливу. I дiвчата-ельфiйки палили по супротивнику, використовуючи в черговий раз свої дуже яскравi та червонi соски.
  Ось такi дiвчата дотепнi та ведуть вогонь з великою влучнiстю та точно. I використовують при кидку по супротивниках босi, i дуже спритнi пальчики нiжок. Роблять це дуже швидко.
  Таких ось дiвчат не вiдшукати на картi, вони величчю своєю цiлком сповненi.
  I якщо вже розiйдуться, i почнуть кидати босими нiжками ще й отруйнi голки, вражаючи ними путiнських ведмедiв.
  Ось це дiвчата, якi якщо вже стали вбивати оркiв, то не зупиняться. Це войовницi буквально племенi суперменiв. I як розiйдуться, то вже зiйти їм з перевiреного шляху.
  I давай з червоних соском грудей метати вбивчими пульсарами. I стiльки паскудних, путiнських ведмедiв разом узяло та згорiло.
  Зрозумiло дiвча знову стали з великим азартом, своїм як срiбнi дзвони голосами спiвати;
  Золотi колосся - нива,
  Як хвилею шелест губ вiтерця.
  Ми келихи наповнимо грайливим,
  Нехай шампанського плескає рiчка!
  
  Нашої Батькiвщини щедрої Ельфiї,
  Де осiннiй покрив золотий,
  Нi, повiрте Вiтчизни красивiше,
  Яблука стиглi нектар наливний!
  
  А взимку чудовий снiг срiблястий,
  Пiд ковзанами хрускали озера!
  До чого смачний хлiб наш запашний,
  А клинок шаблi ельфiв гострий!
  
  У кожному листку нитка смарагдова,
  У кожнiй нирцi виблискує корал.
  Соловйов ллється чудова пiсенька,
  А на полi як оксамит привал.
  
  Дiаманти росинки на травах,
  Кульбаба горить як зiрка!
  Ти Батькiвщина Сонцеславна ,
  До слави вiчної живи назавжди!
  
  Свiт гарний хоч часом i скеляться,
  I буває жорстоким рок,
  Але священна Ельф красуня,
  Всiм гостям вiдкрили порiг!
  Дiвчата просто чудова краса. I знову кидають у противника босими пальчиками нiжок убивчої сили гранати. А деякi красунi жбурнули ще й отруйнi голки. I тi встромилися прямо в горло путiнським ведмедям. I звiрi завалилися.
  Ось так ельфiйки виступають у грiзному стилi. I ось вони знову взяли i засвистiли. I знову ворони потрапили пiд хвилi мозкових ударiв. I приголомшенi таранили голови оркам. I це надзвичайно вбивча дiя.
  Такi дiвчата просто супер, i це класно.
  Дiвчата, звичайно ж, бувають рiзнi, але ельфiйки теж при всiй рiзноманiтностi прекраснi та чудовi кралi. I краще за них можуть бути тiльки людськi дiвчата i то не всi. Наскiльки войовницi тут чудовi та прекраснi i тiлом, i душею.
  При цьому вони без усяких комплексiв ведуть вогонь за допомогою рубiнових соскiв грудей.
  Одночасно борються й юнаки-ельфи. Вони бiйцi видатних здiбностей та оборотiв.
  I не забувають при цьому дуже красиво i натхненням спiвати;
  Хоч здається, притиснули нас до яру,
  Настав жах жахливих страшний сон.
  Заспiвати зможу своїй подрузi сагу -
  В якiй демон пекельний воскрес!
  
  Звучить сиреною грiзна тривога,
  Наче палає тут пожежа...
  Не кожен може жити, повiр без Бога,
  Але наростити реально знай удар!
  
  Хлопчик теж воїн вiд народження,
  Оскiльки сталь та лава хлюпає в ньому.
  А попросити одне хочу прощення,
  Чи не мiй кулак для супостата лом!
  
  Хоча скорiше це просто доблесть,
  Битися справа потрiбна часом.
  Але не кидайте в урну немов совiсть,
  Не захоплюйтесь пекельною грою!
  
  Хто знає якщо життя на свiтi цьому,
  Все у нашому свiтi вiрно: тiнь, мiраж.
  Злочинцiв ми закликаємо до вiдповiдi,
  Коли зумiємо вмить спiймати кураж!
  
  А якщо щось битвi втратили,
  I розгромити покидькiв не зможи...
  То все одно вiдкриємо, вiрте дали,
  I закреслимо провальнi нулi!
  
  Добитися кожен у боротьбi точно може,
  Коли є сила i розуму!
  I дасть дощ зла навiть мiдний грiш,
  Прославить у гiмнах смiливця країна!
  Ось це справдi була чудова ода, хлопцiв хвалити дiвчат.
  I войовницi тут скажемо такий високий клас з найвищого класу.
  Особливо коли пре пiрамiдальний танк. А вiн засинає ворогiв снарядами iз убивчою силою. А сам майже невразливий для влучень.
  Бої тут вiдбуваються з великою iнтенсивнiстю i стрiляниною з гармат танка-термiнатора.
  Дiвчата, зрозумiло, такi, що проти них немає прийому, якщо немає iншого брухту. Чудовi, скажiмо, крали, у яких стiльки блиску та азарту.
  Воїнки з танкiв ведуть вогонь, використовуючи i кулемети та гармати. I заливають ворогiв-оркiв свинцевим дощем.
  А якщо ще й довбануть особливими кулями з урановим сердечником. То це буде зовсiм вбивчо i круто.
  Дiвчата, якi так спiвають - просто дуже величезна краса. I в них велич iнтелекту та великого розуму.
  Вогнем кривавого потоку,
  Лавина землю нашу залила...
  Вiйна не знає мiри-строку,
  Хмiльнiше солодкого вина!
  
  Не стане гiрким смак перемоги,
  Хоч гiркота диму та кровi.
  Коли билися нашi дiди
  Про них щебече соловей!
  
  Безсмертя найвища нагороди,
  Щоб тьмяної старостi не знати.
  Щоб не прийшли посланцi пекла,
  Щоб виливалася благодать.
  
  Ми любимо свiт i запах хвої,
  Але якщо треба битва чекає.
  О наше серце золоте,
  Нехай палає, плавлячи лiд!
  
  Так молодiсть свiжа минає,
  Вже банальним стало все.
  Який ось Сонце сходить,
  Бути людиною не брехня!
  
  Любiть люди свiтло Господнє,
  Вiн дуже добрий, повiрте до нас.
  Хоч шлях по життю пекла,
  А править свiтом: Iрод-Хам!
  
  Ми цiлi чистi маємо,
  Але шлях до них - шкода кровi!
  Адже автомат вiн як гантелi,
  У Лихо темряви повно рiднi!
  
  Iсус з Марiєю нам порука,
  Прийдуть та щастя приведуть!
  Тодi зникне холоди - борошно,
  I злостi з пiдлiстю капут!
  Ось пiсля такої пiснi в бiй iти веселiше. I битва нiби завагалася, наче чаша терезiв з боку на бiк.
  I ельфiйки ведуть вогонь по ведмедях Путiна з великою точнiстю та влучнiстю. Вони войовницi видатного класу.
  Бойовi скажемо прямо красунi. I кидають у противника босими пальчиками точених нiжок. I розривають оркiв на рванi шматки, завдаючи колосальної шкоди супротивниковi.
  Дiвчата з великим захопленням спiвають:
  - Слава нашiй великiй країнi,
  Правильно, служiть великiй Ельфiї,
  Буде чудово тобi i менi,
  Адже ми про це Бога просили!
  Ось так чудовi ельфiйки класно та чудово спiвали. Їхнi голоси породжували в душi свiтанок найпишнiших i химерних квiтiв.
  Наскiльки це все було круто i можна сказати квазарно . I це їхнiй найкращий мотив.
  Особливо коли дiвчата взяли i знову жбурнули босими пальчиками нiжок отруйнi голки, що вразили на смерть путiнських ведмедiв.
  А юнаки-ельфи теж спiвали, своїми дуже гарними та дзвiнкими, повнозвучними голосами.
  Мерехтять зiрки в темрявi ночi,
  I блиск срiбного мiсяця!
  Красуня хмурить мило очi,
  З нею ми навiки зарученi!
  
  Захiд сонця багряний був похмурим,
  Але спалахне яскрава зоря!
  I вiтер став веселим, галасливим,
  Роздулося вiтрило корабля!
  
  Душа моя - важкий камiнь,
  Чекають на випробування бiйця!
  А над головою нехай майорить прапор,
  Пройдемо всi кручi до кiнця!
  
  Не заросте серце мохом ,
  Швидкий орляти лiт!
  Хоч кров вирує, лихим польотом,
  Я кинуся стрiлою в полiт!
  
  Поклiн вiдважили менi верби,
  Погляд Бог Всевишнiй звернув!
  Хоч ти зовсiм невибагливий,
  Тобi додам у битвi сил!
  
  Адже служиш, чесно ти Батькiвщинi,
  Але тiло слабке, дух занедужав!
  Не пошкодуєш, знаю життя,
  Не дай згорнути в баранячий рiг!
  
  Грiхи вiдмию минулих днiв,
  Що було в минулому нехай пiде!
  Ось бачиш, зрiють у саду грушi,
  Ескiз окреслить лiтак!
  
  Служi Вiтчизнi всiєю силою,
  Забудь, що у свiтi є спокiй!
  Щоб не палив пожежею гаю,
  Щоб добре всiм жити з тобою!
  
  На це я просто вiдповiв:
  Господь я землю ритиму!
  Щоб смiялися у щастя дiти,
  Щоб не довелося мирити своїх!
  
  Адже добре, вiд нас залежить,
  Вирiшує кожен - вибiр по собi!
  А вiд тебе Всевишнiй нитки,
  Ти тримаєш всесвiт у кулаку!
  
  Ми теж буде за тебе триматися,
  Адже Батькiвщину святiше не знайти!
  Стрiляючи, онiмiли сильно пальцi,
  А нам ще нема навiть двадцяти!
  
  Перемога це плiд недосяжний;
  Для тих, хто слабкий, боягузливий чи дурний!
  Але по плечу солдат усi вершини,
  Вiзьмемо, ми вага надмiрна ця на пуп!
  Отак гарно спiвали юнаки-ельфи, i показували наскiльки у них повнозвучнi голоси.
  . РОЗДIЛ Љ 20.
  Дiвчина-королева та колишня полiтична ув'язнена на висотi становища. А її противник - вусатий кабан ще буде скинутий народом. I не буде бiльше тиранiї у Європi. Слава волi! А поки командуй своєю непереможною армiєю та ельфiв та ельфiйок.
  Дiвчата теж дуже навiть променистi та красивi. I ось кидками босих, точених нiжок, вони посилають забiйнi презенти анiгiляцiї в волохатих, путiнських ведмедiв.
  I роблять це з величезним та бойовим ентузiазмом. I здатнi все зiм'яти та стерти на порошок. I це їхня буквальна iндивiдуальна i разом з тим колективна програма. Ось це дiйсно - супердiвчата .
  I в їхнiх вустах просто прихований солодкий аромат, а лона Венери медовi, i дикий смак.
  Ось такi дiвчата й приносять непривiтну радiсть. I в них такий жар полум'я волосся, що просто дикий i несусвiтнiй вогонь. Ось це яскравi та гiперквазарнi войовницi.
  Ось якщо заспiвають, то голоси, солодшi за сиренi. I нiжки у дiвчаток мають таку гладку, i засмаглу шкiру - просто жах i красу.
  А коли вони метають ще й кинджали, що пробивають горла оркам наскрiзь iз убивчою селекцiєю.
  Та й юнаки треба сказати теж тут непоганi, i при цьому дуже добре спiвають;
  Примхлива дiвчина-муза,
  То приголубить, то облом...
  Прийменники скачати i немає союзу,
  Лавина рим пiде на злам!
  
  Але та кого люблю всiм серцем
  У вiдповiдь говорить до чого слова.
  Любовi кришталевої може дверцята,
  Вiдкрити тому, чим шлях орла!
  
  Адже меч пера повiр дорожче,
  У ньому твердiсть - пух помчить у вихор!
  Пихатi гордi вельможi,
  Про них колючий буде стих...
  
  Ми створювали ратi славу,
  Де ллється кров, а десь пiт.
  Свою розширили Державу,
  Вiд пiрамiд, до з крижиною вод.
  
  Але разом з тим душа - ягня,
  У нiй мила лiра звучить...
  Адже голосок дiвчинки дзвiнок -
  А пристрасть розтопить та гранiт!
  
  Де слово там палають троянди,
  Де справа яблунi цвiтуть.
  Не можуть нас збентежити морози,
  А залякати марну працю!
  
  Ми втiлимо мрiю у творiннi,
  Зумiємо прiрву перемогти...
  Весь свiт застигне на подив
  Коли зникне горя нiч!
  
  Тодi закiнчаться страждання,
  Калек не буде i сирiт.
  I не прийде до нас розставання,
  Нехай лихо-тварина мiне порiг!
  
  Вiтчизна стане Бога - царство,
  Будь-який з нас рахуй Творець.
  Лише попiл сипле на пiдступнiсть,
  Хто чесний, добрий - молодець!
  Ось такi тут дiвчата виявилися пустотливими. I у них фiгуральний оскал зубок i просто як перли блискучих снiжинок.
  Войовницi тут i грiзно борються з армiєю путiнських ведмедiв.
  I кидають у противника босими пальчиками нiжок ударної сили горошинки смертi,
  Ось такi скажемо тут дiвчата - агресивного розмаху. I кидають подарунки анiгiляцiї та смертi. Ось вiдбувається подiбна руйнацiя.
  А ось дiвчата зi штурмовикiв завдають нищiвних ударiв по позицiях оркiв.
  Ось це жорстоке вiдбувається протистояння. Яке надзвичайно жорстоке та агресивне.
  Дiвчата тут скажемо, якщо вже розiйдуться, то їх справдi нiчим не зупиниш.
  I знову дiвчата натиснуть на гашетку своїми полуничними сосками та спрацьовує руйнiвний потiк суцiльної загибелi для путiнських ведмедiв.
  Ось це справдi здорово войовницi пресують ворога.
  I ось вони довбають, по противнику за допомогою дуже точних i нищiвних ракет.
  Натомiсть юнаки теж дуже добре спiвають. I роблять дуже все дуже гарно, срiбними голосами;
  Себе на лайку в серцях настрою,
  Характер лiпить - Бог-Творець,
  Вiн створює з мечем героя,
  Всiм поколiнням зразок!
  
  Але i ти сам здатний битися,
  Вихований, орди перемагати!
  Душа орла i лева - не зайця,
  Така мiць i свята рать!
  
  Нехай буде ворог як пес гнаний,
  А щит наш мiцний рiж алмаз!
  Край свiтанок на вiк коханий,
  За горе смерть боєць вiддасть!
  
  Не вiрте дурним пацифiстам,
  Що Iсус вчив терпiти...
  Щоб жито цвiло пiд небом чистим,
  Стати треба сильним, як ведмiдь!
  
  У боях сповненi ми затятої пристрастi,
  I з кров'ю бурхливою, молодою...
  Рвемо пекло пекло на частини,
  Де легiони iз Сатаною!
  
  А кожен знає, що Творець;
  Вчив крiпити свiй м'яз!
  На дурницi свiй час не витрачайте,
  Iнакше з карою до вас прийду!
  
  Безсилля головний є порок,
  Воно народило злобу, пiдлiсть...
  Платити загарбникам оборок -
  Забути про доблесть, честь та гордiсть!
  
  Але всупереч усiм бiдам ти,
  Печалi брат не пiддавайся!
  Нехай стануть дiйснiстю всi мрiї -
  Станцюємо з милою в плавному вальсi!
  
  Що може дати ще Господь,
  Та свiт загробний як у туманi.
  Страждає в життi це тiло,
  Не так все гладко як роман...
  
  Земля твоя знай смiливий ельф-
  На нiй збудуй собi ти щастя.
  Рух i прогрес бiг -
  Дадуть над свiтобудовою - влада!
  Дiвчата юнакiв схвалюють i їм пiдморгують, своїми сапфiровими та смарагдовими вiчками. Ось це такi знаменнi та найкрутiшi у свiтi войовницi. I якщо вони можуть своїми мовами, створити юнакам ельфам цiлi цунамi каскадiв оргазмiв.
  I дiвчата з великим ентузiазмом продовжують боротися. Натискають босими пальчиками нiжок на кнопки, викидаючи потоки вогнеметiв та руйнiвної енергiї.
  А потiм дiвчата-ельфiйки взяли i яскраво-червоними сосками теж натиснули на кнопки, через що спрацювала руйнiвна зброя i обрушило шквал вогню та металу на полицi путiнських ведмедiв. Ось це справдi був кошмарний вплив систем залпового вогню.
  Ось дiвчата справдi так агресивно та продуктивно спрацювали. I зробили оглушливий i нищiвний розгром супротивникiв, спалюючи все поспiль.
  При цьому дiвчата спiвали:
  - Опа ! Опа ! Америка - Європа,
  Азiя-Євразiя,
  Що за неподобство!
  Ось войовницi стали писати з кулеметiв, винищуючи путiнських ведмедiв. I дiяли дуже жорстко, точно та влучно. I їхнiй бойовий натиск був просто чарiвним.
  Войовницi спiвали:
  Батька на Зеленський,
  I Ельфiя - мати...
  Битимемося чесно,
  Оркiв вбивати!
  Дiвчата-ельфiйки кинулися в атаку. I люто кидали босими пальчиками нiжок убивчi подарунки смертi. I розривали на частини путiнських ведмедiв, демонструючи свiй високий та бойовий клас.
  I одночасно дiвчата та червонi соски пускали в хiд.
  I з них вилiтали блискавки.
  Одночасно дiвчата свистiли, використовуючи потоки ультразвуку, i свої голi п'яти.
  Вiдбувався струс повiтря i падали оглушенi й одурманенi ворони, якi прошибали дзьобами волохатий i плешивi голови путiнським ведмедям.
  I все це дiвчата-войовницi робили так здорово i класно, що не в казцi сказати, нi пером описати. I водночас вони спiвали;
  Вiтчизна менi Рiдна - свiтло;
  З очей скотилася блиск сльозу.
  I бор уже в багрян одягнений,
  А з неба, як маяк, зiрка!
  
  Що в Батькiвщинi є кожна мить?
  Будь-яке у свiтi мiсце гiрше...
  I ось зозулi гул затих -
  Жаби шльопають по калюжах!
  
  А голос дзвiнкий солов'я,
  Або дроздiв безтурботних трiли...
  Тварин старша рiдня,
  Там кораблi, де їли.
  
  Ми дружно стоїмо мiцний флот,
  Щоб морями вiчно правити.
  Батькiвщинi доблесний оплот,
  На славу братства Государя.
  
  З природою-матiр'ю в ладах,
  Будь-яка гiлочка гiрлянда.
  Невiдомо стане, вiрте страх-
  Коли вiдвага - стимул головний!
  
  I красу не можна забути,
  Оскiльки в нiй ми вiддзеркалення...
  Адже блакитне життя нитка,
  Не знає, чи вiрте завершення.
  Ось справдi дiвчата - це i є вiддзеркалення неземної краси. I ельфiйки - це просто диво та чудовi у всьому своєму непiзнаваному блиску.
  I язики у дiвчат довгi, i пустотливi. I здатнi зробити все без зайвих проблем.
  I вони використовують, кидаючи у противника босими пальчиками нiжок, маленькi, тоненькi бритви. I тi летять, i рiжуть солдатiв з армiї Путiна. Войовницi дiють з усiєю своєю неприборканою енергiєю.
  I разом з тим вони спiвають:
  - Ми дiвчата класнi,
  Ми дiвчата босi.
  Орки хоч жахливi,
  Луплять гадiв косами!
  Дiйсно якщо вже красунi спiватимуть, то з ними i чорт не зможе потягатися. Ось так дiвчата показують свої зубки, що сяють наче перлини, i перемелюють, винищують влучними чергами путiнських ведмедiв.
  За одне i хлопцi ельфи б'ються. Тi з них, що зовсiм ще хлопчики, теж босими нiжками жбурляють маленькi, тоненькi отруйнi голки, що вражають путiнських ведмедiв просто в очi.
  I при цьому хлопчики-ельфи спiвають;
  Якщо мiцний у тебе кулак-
  Значить, ти будеш за життя першим!
  I тодi товариш не бiдняк,
  У нього iз злата серце та сталевi нерви!
  
  Але ще важливiше вiрте - це сильний розум,
  Тому що людина крутiша за животину.
  Якщо ж по життю ти - хмарою похмурий,
  То тебе веселий смiх зробить коханим!
  
  Автомат добавка знай - мiцнiсть до кулака,
  Тому що в ньому повно - знань Ноу-хау!
  Але спробуй силу дай - в руки дурню,
  То отримаєш тiльки бiль ти собi нагороду!
  
  Був час, що з дубом на полювання йшли,
  Цибуля, сагайдак зi стрiлами проти шкiри товстої...
  Але в червiнцi зробили там, де йшли грошi,
  I вже в галактику стрибнути дуже просто!
  
  Хоч освiта це добре -
  Але до розуму вiдвагу взяти, теж цiкаво.
  I до багнета прирiвняно, стане долото,
  I Вiтчизнi-матiнцi служимо дуже чесно.
  
  Але насильство злобне - це тяжкий хрест,
  Кров'ю заливається поле наше лайка...
  Навiщо Всевишнiй Бог пiсля мук воскрес?
  Щоб крiпилося солдатське ратне зборище!
  
  Сльози дiва капає - упав улюблений друг,
  Мати зi стогоном молиться, з криками у надрив...
  Ледить за вiкнами i вогнище погас,
  Ось гарний юнак пiд землею закопаний!
  
  Ох, доля кручинушка - що за зла доля,
  Дiва Богородиця - де твоя добра вдача?
  Стати швидше звуженим людина хотiла,
  А тепер пiд соснами жене вiтер порох!
  
  Життя прийде щасливе - буде добре,
  Стане медом маковим - яблучний пирiг.
  Супостата-изверга, в пил i порошок,
  Нехай удача вiрна переступить порiг!
  
  На Землi все зроблено i кидок на Марс,
  Зiрок гiрлянди повнi зберемо в кулак!
  I привiт дiтлахи, просто вищий клас,
  А в багаття закинутий був - страшний каганець!
  
  Кулемет рiдним уже став - кулi ллють струмком,
  А противник видихнувся, що хотiв, то нуль!
  Здобувши перемогу ти, станеш багатiєм,
  У злиднях виявиться - хто пожежу роздув!
  Ось такi тут класнi пiснi дiвчата-термiнатори спiвають. I показують свої найвищi та приголомшливi здобутки. Ось проти таких дiвчат жодного прийому оркiв не проходить.
  А нiжки у них такi красивi, точенi, дуже рiвнi, i при цьому гармонiйно розташованi пальчики.
  Ось це справдi дiвчата - що треба, просто супер!
  Ось такi войовницi здатнi вершити долi всiєї землi. Нiхто не зможе з цим дiвчата у реальнiй битвi зрiвнятися.
  I знову босi пальчики нiжок жбурляють убивчi подарунки анiгiляцiї та тотальної смертi. I роблять руйнування полкiв армiї ведмедiв Путiна.
  А що може путiнський ведмiдь, отримавши отруйну голку в лоба? Тiльки й робити, що ревти. I це надзвичайно виглядає химерно та гротескно!
  А дiвчата застосовують у бою ще й босi пальчики нiжок, метаючи та бумеранги. Тi летять i кружляють у повiтрi, i потрапляють у голови iкликим ведмедям. I тi завалюються мертво.
  А потiм дiвчата натискають червоними сосками грудей на кнопки i включають щось дуже вбивче i руйнiвне. I безлiч оркiв гине.
  Гарнi юнаки-ельфи теж дуже гарно та впевнено спiвають;
  На свiтi немає прекраснiшого за кохання,
  Але в нiй проблеми також i турботи.
  Адже в парi гасло нi до чого - кермо,
  Коли ми разом, то завжди пiлоти!
  
  Любов судина, в якiй солодкий мед,
  Але дьоготь байдужостi буває.
  А щастя, вiрю щедре, прийде,
  У розквiт, як кущ сирени у травнi!
  
  Велика справа скинути рабства ланцюг,
  Дати розiгнутися стану в пiтному тiлi.
  Чим життя в неволi краще вмерти,
  Хоча потреба вiдучить нас вiд лiнощiв!
  
  Домогтися в життi багато нам дано,
  Але бiльшого досягти дуже складно.
  Коли твiй розум у мережу укладено - ярмо,
  Коли ти надто хлопець обережний!
  
  А тi хто смiлив, на тих чекає бiсквiтний торт,
  I шоколадки, солодкi цукерки,
  Але часто дарує рок навпаки,
  Хто знає, може, днi голубок, заспiванi!
  
  Не хочеться, нам цей свiт залишати,
  Втратити хоч i зле свiтобудову!
  Постав залiк нам життєвий на п'ять,
  А покарання буде у вихованнi!
  Ось такi тут пiснi та юнаки не поступаються у грацiї дiвчатам. I ще ельфи, якi ще дiти застосовують рогатки. I це теж дуже вбивча зброя. I має надзвичайно нищiвну дiю.
  Проти такого народу - путiнськi ведмедi безсилi.
  Бої продовжуються з великою iнтенсивнiстю.
  Дiвчата кидають бумеранги у виглядi шестикiнцевих зiрок та свастик, i вiдсiкають ними голови путiнським ведмедям. Дiючи при цьому надзвичайно енергiйно.
  Дiвчата босими пальчиками нiжок такi дивовижнi дива показують i виявляють. I завдають по ворогам нищiвнi, i ламають кiстки удари.
  Воїтельки смiливо спiвають.
  - Космос на нас чекає i мрiя,
  Зробимо свiт усiх красивiшим.
  Пануватиме краса,
  У нашiй великiй Ельфiї!
  I знову дiвчата натискають червоними сосками грудей на кнопки, i наносять по супротивнику нищiвнi удари, буквально сотнi путiнських ведмедiв разом спалюючи.
  Одночасно дiвчата з великим ентузiазмом i натиском спiвають;
  У свiтi багато брехнi, i жорстокiсть панує,
  Справедливiсть як птах, що потрапив у мережу.
  Але є Господа Потужнiсть i велич щит -
  Це означає, недовго нам полеглим терпiти!
  
  Часто ельфи грiшнi, i грають з долею,
  Пощади нас Всевишнiй: твоя хвальба честь!
  Звертаюся до Тебе в кров розбитою душею,
  Дай можливiсть врятуватися i прочитати молитву!
  
  В губи сипле пiсок, вiтру пекучий оскал,
  До чого мерзотний грiх нашу Землю довiв...
  Сатана зла творець нещадно мучив,
  А по сутi, хто впав i в натовпi самотнiй!
  
  Не гiднi ми Бога скуштувати, благодать,
  У серцi пiдлiсть живе i панує порожнеча!
  Треба все, що маємо сиротам роздати,
  Щоб пiд небом вiдкрилася твоя чистота!
  
  Але якщо твiй дух, немов ляпка чорнила,
  Якщо в думках твердiсть i хiть живе?
  Для таких Бог Святий - Своє Серце вiдкрив,
  I сказав: Ви покайтеся - провини не беруться до уваги!
  
  Дав творiнню Творець свiй священний указ,
  Любити братiв своїх i не смiти зраджувати!
  Я воюю з грiхом, щоб вогонь не згас,
  Стати єдиною родиною: шанувати батька, матiр!
  
  Не буває прощення, коли лiнь твiй батько,
  Якщо думаєш тiльки, як бiльше урвати.
  Але якщо ти щедрий, то знай молодший,
  I на благо працюй, вiдштовхнувши лiжко!
  
  Твiй священний закон, буде дано на вiки,
  Щоб жили по совiстi радiсть несучи!
  Всесвiту вiдкрив, мудрiсть така велика,
  Неможливо пiзнати, плачу я як дитя!
  Ось дiвчата скажемо так - суперпiсню заспiвали! I показали свiй видатний iмператив.
  I давай войовницi знову вести вогонь по орках, натискаючи на кнопки, сосками, що виглядають, наче перестигла полуниця. I вибивають їх величезними масами.
  Ось це справдi дiвчата, якi сiють смерть та руйнування серед путiнських ведмедiв. Воїтельки найяскравiшого та руйнiвного пасажу.
  I вони ворогiв викошують наче серпом. I б'ють по ворогах i використовуючи босi пальчики нiжок. I стiльки вже оркiв вiд їхньої руйнiвної дiї загинуло.
  I дiвчата пiдкидають голими, круглими, рожевими п'ятами горошинки руйнування та знищення.
  I знову падають убитi та роздертi путiнськi ведмедi. I войовницi дiють дуже переконливо та руйнiвно.
  I юнаки теж показують свiй руйнiвний та згубний вплив на армiю Путiна.
  При цьому бойовi пари воякiв, з натхненням спiвають;
  Живемо у свiтi повному - розлуки, печалi...
  Що робити солдатовi, коли самотнє?
  За нас Боги право жорстоко вирiшували
  Вiд цього хлопця сивiє скроня!
  
  Настiльки жорстоко до любовi свiтобудова,
  У ньому сльози розлуки каскадом лилися.
  Безслiдно зникло як сон спiвчуття,
  I стало як камiнь без м'якостi життя!
  
  У пустелi морозить, а лiд спекою пашить,
  Як серце огорнув iржавий ланцюг!
  I дощ розлуки, б'є дроби по даху.
  Кишенi порожнiють, залишилася лише мiдь!
  
  Але вiра на подвиг бiйця надихає,
  Всевишнiй Бог - знайте, дав тверду обiтницю!
  I буде нам немов листя в теплому травнi,
  Коли проростаючи, зустрiчаємо розквiт!
  
  Хочете планету ви зробити щасливiшим,
  Щоб кожен iз нас славно спiвав солов'ям?
  Тодi мед найсолодший став збором на липi -
  В душi велетнi покiнчимо з брехнею!
  
  Не треба обманювати Бога повiрте,
  Вiн бачить наскрiзь, хто з нас боягуз i хам!
  Надайте значення Господа жертвi,
  Недарма каже, Я вам люди вiддам!
  
  Але зле насильство нас у мережi вловило,
  Не знає нiхто, де вбивства кiнець.
  Юда висить на осинi, що пiдгнила.
  А тим, хто повiрив - лавровий вiнець!
  
  Будь-який з людей може стати кращим,
  Наш вибiр усвiдомлений - прагнення Христа.
  Але кровi часом бувають i калюжi,
  Хоч є обiцянка - Я скоро прийду!
  
  Про свiт до чого в тобi багато насильства,
  Нiби не можна нам мирно жити!
  Над труною солдата дружина голосила,
  Наскiльки тонка життя тендiтна нитка!
  
  Пролиття кровi не наше покликання -
  Полювання любити, дати Батькiвщинi рай!
  За що таке нам усiм покарання -
  Вiдповiдь ти багатства все жебракам роздай!
  
  Купити неможливо за грошi порятунок,
  Бо для Бога немає золота цiни!
  I церкви поклони ти бий у Недiлю,
  Щоб стали крилатими наче орли!
  
  I час настане - прийде Боже Царство,
  Закiнчиться зла та хижа iмла!
  Духовне згине прокляте рабство,
  А стане у Величчi Щастя країна!
  Ось дiвчата реально i безпосередньо заспiвали, i дуже красиво. I босонiж нiжки дiвчат кидали забiйнi подарунки анiгiляцiї. I так йшло знищення путiнських ведмедiв. Ось дiвчата ще й вiдрiзняються величезним дотепнiстю.
  Вони чудовi та надзвичайно крутi. I соски грудей у них дуже яскравi немов перестигла полуниця.
  Дiвчата без зайвих церемонiй кидають босими пальчиками вбивчої сили подарунки знищення.
  Ось вони, якi чудовi та агресивнi, бойовi крали.
  А що можна сказати, про рубiновi соски грудей дiвчат? Це теж надзвичайно по-бойовому та крутому. Наскiльки дiвчата здатнi до бою та битви з великою iнтенсивнiстю.
  Ось дiвчата знову взяли i засунули босi пальчики нiжок до свого рота. I давай дудiти. I як вiд цього почало виливатися ультразвукова трель.
  I приголомшенi ворони знепритомнiли. I посипалися з дзьобами на тупi голови путiнських ведмедiв.
  . РОЗДIЛ Љ 21.
  Дiвчина-ельфiйка та одночасно королева вiддавала команди. I дiяла дуже енергiйно. I її очi блищали наче сапфiри. Ось це дiвчина-супер та її звуть Марiя Колесникова.
  Прошибали їм черепи, i вибивали мiзки. Оце круто!
  А потiм войовницi дуже гарно i бадьоро взяли та заспiвали, своїми чудовими голосами;
  Свiтло моєї пiднесеної Ельфiї -
  Країни, що свiтовi життя дало душею!
  Знайти не можна Вiтчизни цей красивiше,
  Вона всесвiту звiстка - святою мрiєю!
  
  У будь-якiй травинцi та будь-якiй росинцi,
  I в краплях теплих лiтнього дощу.
  Грають дiамантами снiжинки,
  В них лик Iсуса - Господа-Вождя!
  
  Творiння променистого Сварога,
  Воно прекрасне в кожному волошки.
  Хто хоче миру, той як син у Бога,
  Йому чудово жити повiр скрiзь!
  
  Але волю дав Всевишнiй нам таку,
  Щоб кожен шлях вiльний вибирав,
  Щоб Батькiвщину любив рiдний боєць,
  Щоб у дiяннях Рода прославляв!
  
  Однак вибiр зробили недобрий,
  I ось на Землю ллється злий потiк!
  Ельфiю топчуть з пекла танкiв натовпу.
  Жорстокий i нещадний у боротьбi рок!
  
  Але плiч-о-плiч бiйцi згуртуємось -
  Пiд Прапором Радянським Листопада.
  З iкони благодать подарують обличчя,
  Вони за нас перед Господом не дарма!
  
  Хоч демони за Путiним пасуться,
  I багато чорт до Оркманiї вклав!
  Але ми збиваємо "Юнкерси" як блюдця,
  Адже битися треба, вирвавши кров iз жил!
  
  Ворог до Ельфскви дiстався - все палає,
  У бiноклi бачить зiрочки Кремля!
  Але били ранiше ми орду Мамая,
  Господь дасть силу дочок люблячи!
  
  Батькiвщина - шепочу в молитвi з болем,
  Горять як смолоскип нашi мiста!
  Що зводили з згодом i любов'ю,
  Невже винищили назавжди?
  
  Але Рiд своє Творiння не покине -
  Вiн силу дасть i супостат впаде!
  Як говорилося в мудрiй Божiй книзi.
  Ельф переможе i до зiрок марш у похiд!
  
  Розбили Вермахт, ллє кров потоком,
  Ельфсква , а пiсля славетний Ельфаград!
  А Батькiвщина подарує з яблунь соком,
  Щоб легким став iз гранатою автомат!
  
  В Окрлiнi будемо - славний ватажок,
  Намiсник Бога на Землi, де грiх!
  Оркшистських тварин брати не шкодуйте,
  Тодi i буде - щастя та успiх!
  Ось дiвчата як добре заспiвали, i з таким азартом та натиском. Чудово красунi заспiвали, i зробили все на вiдмiнно.
  I кидають босими пальчиками нiжок особливi зiрочки, якi розпорюють горло i животи путiнським ведмедям. I це скажемо так - дуже чудово.
  Чудовi дiвчата в бiйцi дуже сильнi та бойовi.
  Хоча часом i їм дiстається. Ось орки-кати дiвчину з роду ельфiв катують. Вони її взяли i пiднялися на дибу. Спочатку зв'язали руки ззаду i стали пiднiмати дiвчисько вище. I так до самої стелi.
  Пiдтягнули на висоту десять метрiв. I потiм взяли та дiвчину вiдпустили.
  Її голе, засмагле тiло звалилося вниз. I самої пiдлоги дуже мiцна, капронова мотузка натяглася.
  I дiвчина заволає вiд пекельного болю. Ось красуню як смикнуло. I вивернуло до краю красунi суглоби.
  Старший кат iз роду путiнських ведмедiв, посмiхнувшись, прогарчав:
  - Продовжуйте струшувати!
  I дiвчину почали знову пiднiмати вгору дибки. I все вище та вище. Мотузка натяглася.
  Дiвча дуже красива з рельєфними м'язами ельфiйки. Вона чудова дуже бойова.
  I зi стогоном вимовляє:
  - Нi! Не скажу!
  I її пiдняли до самої стелi вище. I дiвчина, витягнувшись у струнку, завмерла.
  Ось її знову вiдпустили. Голе, сильне тiло ельфiйки впало. I помчало зi швидкiстю дикої вниз. I бiля самої пiдлоги мотузка знову натяглася.
  I дiвчина знову скрикує. Та це боляче.
  Але з грудей виривається крик:
  - Нi! Не скажу!
  Старший кат iз породи путiнських ведмедiв наказує:
  - Втретє струс!
  I ось дiвчину знову пiднiмають на мотузцi. Перед цим на босi нiжки дiвчата одягли важку, дубову, оковану залiзом колодку. I вона посилила розтягування сильного, дiвочого тiла.
  Ельфiйка розтяглася i зависла бiля самої стелi, в замку, де бузувiри з путiнської банди проводили тортури.
  I ось старший кат прошипiв:
  - Говоритимеш стерво!?
  Дiвчина у вiдчаї кричала:
  - Коли в рот вашому Путiну!
  Настала команда:
  - Вiдпустити!
  I мотузку знову вiдпустили за допомогою барабана. I впало дiвчисько вниз. I її босi нiжки в колодцi навiть трохи торкнулися пiдлоги, i мотузка знову натяглася.
  I ельфiйка знову скрикнула i знепритомнiла.
  Орки за наказом старшого ката вилили на неї цебро крижаної води. I дiвчина прийшла до тями.
  Кат-главар наказав:
  - А тепер розтяжка.
  I на гачки, що стирчать з колодки орки, стали вiшати найважчi гирi. М'язисте, блискуче вiд поту тiло дiвчини сильно розтягнулося i вигнулося струною.
  I вона знову видавила з себе:
  - Не скажу!
  Кат наказав:
  - Вогник їй! I груди палити, i лоно та босi п'яти!
  Орки кинулися виконувати наказ. Перед тим, щоб шкiра вiдразу не обвуглилася, вони сказали дiвчинi i лоно, i груди, i голi пiдошви оливковою олiєю.
  Дiвчинi було дуже гидко вiд дотикiв грубих, волохатих рук путiнських ведмедiв.
  А коли вони ще й завали пiд босими нiжками дiвчата багаття. А до кожного, червоного соска грудей пiднесли по смолоскипу, i ще один смолоскип до лону Венеру.
  I бiль був пекельний. Але дiвчисько не тiльки не заплакало i не закричало, а навiть навпаки стало спiвати;
  Немає дрiбниць у розкладi пекла,
  Будь-який привiд для риса як гачок.
  Якщо благодатi у свiтi немає Господньої,
  Тобто пекла вир недалекий!
  
  Адже зло настiльки полюбилося свiтлу,
  Як острiвцi без компасу добра.
  Хоч героїзму доблестi оспiвано -
  На дiлi Цар Всесвiту - Сатана!
  
  Жорстокий у свiтi цьому процвiтає,
  Хто жалостi не знає - той король!
  Капкани є пiд пальмою навiть раю,
  А де добро? Його мiзерний нуль!
  
  Будь-яку вiру можна спокусити,
  Будь-яка слава пахне, знай петлею...
  У пiсочницi шиплять пiдступно гади -
  А хочеться свiт осяяти мрiєю!
  
  Прагнеш до свiтла, але в темрявi витаєш,
  Полювання обдарувати, але порожня кишеня!
  Якщо жити не хочеш жалюгiдним папугою,
  Iди на пiдлiсть, хитрiсть та обман!
  
  Гидко навiть жити пiд шаром слизу,
  Де без пiдтримки даху - нi кроку!
  Душею мчить немов сокiл виси,
  Але тiло в болотi, меч блищить ворога!
  
  Як вийшло, що померкло щастя?
  I чому всюди правити зло?
  Невже Богу не вистачає влади
  Щоб навiчно всiх вело добро?
  
  Адже людина не створена бузувiром,
  Адже в кожному серцi є фонтан кохання.
  Ну чому не знають заходи орки,
  А щастя будують лише на кровi?!
  
  Вiдповiдi сам знайти, на жаль, не можеш,
  Так у свiтi з вiку страшно повелося...
  I бiси тобi корчать страшно пику,
  I, здається, забув людей Господь!
  
  Але я не вiрю - зло не всемогутнє,
  Тiльки треба волю стиснути в кулак!
  Тодi зникне, в пекло порив ведучий,
  I буде мiж нами мир i лад!
  Вiйницi продовжували боротися з армiєю оркiв. Вони це робили героїчно i зрозумiло використовуючи босi пальчики точених нiжок.
  Красунi при цьому ревли:
  Бачиш у небi затемнення,
  Грiзний символ епохи.
  Це є свiтло знамення,
  Оркiв справи поганi!
  Ось вимовивши подiбне дiвчата, взяли, натиснули червоними сосками грудей на кнопки базуки. I зреагували ракетнi, пусковi установки. Якi накрили та порвали безлiч путiнських ведмедiв.
  А пiсля цього дiвчата знову заспiвали;
  Ельфiя: ти країна моя свята,
  В якiй втiлення мрiї...
  Пестить, грiє холоднеча крижана,
  Немає в пiднебессi кращої краси!
  
  Такої країни у всьому всесвiтi немає,
  У нiй як рубiн снiгир на гiлцi верб.
  У алмази, перли поля одягненi,
  Коли кучугура Мороз нам подарував!
  
  Гарний волошка спекотним лiтом,
  Латаття золота на водi.
  Дрозд трель пускає мандрiвнику з привiтом,
  Тобi приємно у пущi на травi!
  
  Дiвчата на Ельфi завжди чарiвнi -
  Струнки, пригожi - волосся пожежа!
  I пiснi що слов'янки шанують вiдомi,
  А їх жар до пiднебесся палахкотiв!
  
  Коли ллє дощ босонiж по калюжах,
  Дiвчата бiлявi смiються i тiкають.
  Нi хто з нас i в зиму не застуджений,
  Мороз пiд снiгом конвалiї цвiтуть!
  
  Скарб Вiтчизни в нашому серцi
  Його бережи, але не приховуй батир!
  Вiдчинили ми в простори раю дверцята,
  Весь космос всiх всесвiту пiдкоримо!
  
  Батькiвщина скромна i велична,
  На прапорi кольору - життя тих, хто дає три!
  Така промениста держава,
  Ти на Ельфiю вiддано дивись!
  
  Нагороду дасть Господь, повiр велику,
  Наукою мертвих вiрно воскресимо.
  I маму вiчно червоно молоду,
  Введемо до нашого всемогутнього колективу!
  Ось дiвчата так смiли i, це виглядає, просто супер. А нiжки у них очевидно босi, а груди повнi з червоними сосками - просто чарiвнiсть, чудово.
  I вони знову натискають червоними сосками грудей на кнопки базуки i запускають убивчу подарунки анiгiляцiї. Ось такi тут дiвчата чудовi, крутi та з голими, круглими, рожевими п'ятами.
  Юнаки-ельфи дуже люблять цi босi нiжки лизати. I вони на смак немов медовi стiльники.
  Такий ельфи чудовий та солодкий народ. Просто скажемо там - вони супер.
  А якщо вже починають спiвати, то це взагалi вуха трубочкою вивертає;
  Моя уява вразила,
  Все стало яскравим, немов у листопадi!
  А злому бiсовi сунемо в боки вила,
  I буде так чудово на Землi!
  
  Такi зiрки в нашiй свiтобудовi
  Однi рубiни, а iншим алмаз!
  Ми збираємо з безбожних данини -
  Удар як молот i не в брову, а в око!
  
  Вiтрини магазину, де квазари,
  Виблискує променистий iподром!
  У душi моєї зяючi рани -
  Начебто в нiй пройшов великий погром!
  
  Зав'ють немов локони комети,
  Баранець блиск - сяє чумацький дрейф!
  Про подвиги безсмертнi оспiвання,
  У славi вiчно нехай перебуватиме Ельф!
  
  Що може зробити слави ельф похмурий?
  Лише випустити з синiх очей сльозу.
  Коли навколо все сизе, охололо,
  Коли з надiєю чекаєш на червень грозу.
  
  Посмiшка розтягне нещасний губи -
  Зрозумiй, що свiт не ягоди у лiсi.
  Дiвчисько враз, вишкiрить тобi зуби,
  У нiй втiлиш розумну мрiю!
  Ось такi пiсеньки дiвчат - просто чудовi та чудовi, вигляд у них супер. Вони просто можна сказати космiчнi та надзвичайно бойовi. Воїтельки ще й мають блискучi рубiнами соски грудей, якi блищать немов зiрки у темрявi.
  I мови юнакiв-ельфiв жадiбно лижуть їх i ловлять каскади оргазмiв.
  Ось це справдi повна та абсолютна краса.
  А потiм дiвчата почали жбурляти босими пальчиками нiжок бритви. I цi леза розтинали путiнським ведмедям горло.
  I це виявилося дуже здорово.
  I ось дiвчата стали натискати яскраво-червоними сосками грудей на кнопки, i приводити гармати в дiї.
  I цей вплив, виявився, мабуть, майже смертельним.
  I гарнi ельфiйки знову викошували путiнських ведмедiв, вганяючи їх у труни.
  Не забуваючи заразом i спiвати;
  Одна в нас бiйцi дорога,
  Вона в колючках та шипах.
  Адже в цьому свiтi немає Бога -
  Мрiя розлетiлися на порох!
  
  Будь-який стерв'ятник може клюнути,
  А палiсадник став - пустир...
  Але до чого ослабли люди,
  Де подiвся ельфiв богатир?
  
  А тому, то Ельф забули,
  Що продавалися iноземцю!
  Де були версти, стали милi,
  Падiння в прiрву в прiрву височiнь!
  
  Там черепки бiлiють у полi,
  I хай, пiдняло вороння...
  Хочемо, повiрте краще за частку,
  Щоб раєм стало буття!
  
  Але дав таку вiдповiдь Всевишнiй -
  Хочете занадто багато їсти,
  Вам дали пайки навiть зайвою,
  А де ж подвиги та честь?
  
  До Ельфiї ви бiйцi з прохолодою,
  А тiльки тiшiть мамон...
  А слово треба, брати треба -
  Ви кинули як порох на злам!
  
  Ну, що ж у цьому ми згоднi,
  Важкий вiд лiнi злий.
  Нехай чекає нас шлях, на жаль, небезпечний,
  На лайку з численною ордою!
  
  Але в цiй справi, досягнемо успiху -
  Бо Батькiвщини сини.
  Не спати немовлятам у колисцi,
  У полiт до комет як орли!
  
  А на останнє вiдповiм:
  Коли ж благодать прийде?
  Щоб щастя промiнь горiв навiчно -
  У душi розтопимо снiг та лiд!
  Дiвчата-красунi спiвали, i їхнi голоси, були такi повнозвучнi та дзвiнкi. Кращi воїнок нiкого, по сутi, немає. I у них соски грудей сяють наче рубiни i спрацьовує натиск кнопок джойстика.
  Вiйницi ведуть нещадний вогонь по орках. Дiють iз нестримною енергiєю.
  I кидають босими пальчиками нiжок, убивчої сили подарунки анiгiляцiї.
  Ось так дiвчата - якi якщо їх роздратувати зметуть гори. Ось спробуй проти таких кралiв встояти.
  Вони голими п'ятами пiдкидають велику, вбивчу силу горошинки смертi.
  Ось такi класнi та неповторнi дiвчата.
  А коли застосовують червонi соски грудей, то вiдбувається ще агресивнiше спрацьовування системи анiгiляцiї. I багато тисяч путiнських ведмедiв гинуть пiд нещадними ударами дiвчат з голими, круглими, рожевими п'яточками.
  I дiвчата ще при цьому спiвають;
  Багатьох з нас минуле свiту лякає,
  Що там приховано пiд похмурою тiнню вiкiв?
  Долi всесвiту випадок i воля вершить,
  Те, що зумiє звалити, здолати злих ворогiв!
  
  А тепер справжня темрява,
  Багато рiзних ярiв зяє.
  У кожнiй зiрцi корчить обличчя Сатана,
  Хоче з нас зробити Бiс папуг!
  
  Нема у Вiтчизнi пророка, на жаль -
  А повчати на вакансiю багато!
  I в результатi виходять труни,
  Якщо вже спалив у свiдомостi Бога!
  
  Час воно не пiдвладне хробакам,
  Кожна з нас людина дуже горда.
  Щоб не звелися результати до нулiв,
  Треба начистити нечисту морду!
  
  Скарга це не вихiд ти знай,
  Ну, вирiшувати все з роздумом хлопцi!
  I ось тодi в процвiтаннi край,
  Якщо кордон захистити з автоматом!
  
  Справа дороби, i ти молодець,
  Чи зможеш реально вершини досягти!
  Якщо роками ти навiть молодик -
  То нiби бомбою дай i не пiкнути!
  
  А до нагородження - стане любов,
  У нiй насолода грiшного свiту!
  I спонукання не перемов,
  Бурхливим потоком пристрастi захоплено!
  
  Вiра вона приведе нас до Батька,
  Зробить чистiшим, краще добрiшим!
  I вклонiться орлицi Христовi,
  У цьому й є комунiзму iдея!
  Ось такi пiснi реально заводять та налаштовують на мажорний лад. Красиво та променисто спiвають войовницi.
  I продовжують босими пальчиками нiжок жбурляти з убивчою силою подарунки анiгiляцiї.
  Ось це дiвчата. А полону дiвчатам-красуням, орки розпеченi ломики пхають до голих п'ят красунь. I припiкають iз великою жорстокiстю.
  Ось такi вони красунi рiвня просто гiпер .
  I продовжують кидати у противника босими пальчиками нiжок, убивчi горошинки анiгiляцiї. I з їх яскраво-червоних соскiв полилися ультразвуки, якi викликали струс атмосфери i ворони отримали по мiзках i знепритомнiли.
  I вони, падаючи, пробивали черепа оркам та їх безпосередньо вбивали. I стiкаючи кров'ю, вмирали путiнськi ведмедi;
  Нi, не потьмянiє пильний,
  Погляд соколиний, орлиний!
  Голос народу дзвiнкий,
  Шепiт придавить змiїний!
  
  Не бути окршистам на тронi,
  Меч Червоної Армiї скине!
  Ельф моя, не в загонi
  Не пiдкорять мати всiх - чорти!
  
  Батькiвщина в цьому святiсть,
  У нiй лише душа розквiтає!
  Випроси в грубку лапоть,
  Шлях наш лежить до раю!
  
  Новий порядок буде,
  Де кожен iз Ельф'ю єдиний!
  Щасливими стануть люди,
  Вiтчизни непереможною!
  
  Цар-свiтло живе у моєму серцi
  Щоб ми не знали смутку!
  На щастя вiдчинимо дверцята
  Зiрки над нами сяяли!
  
  У скорботi надiя вiра,
  На радiсть вiрю, будемо!
  Юнiсть йде на змiну,
  Ми самi собi суддi!
  
  Кожен боєць у пошанi,
  Кожен живе вiдвага.
  З пiснею в бiй йдете,
  Немає мiцнiшого за ефiйський крок!
  
  Вiрю, весь свiт прокинеться!
  Буде кiнець оркшизму!
  Яскраво свiтитиме сонце!
  Шлях, осяявши ельфiнiзму !
  Ось такi тут дiвчата - найкрутiшого та найвидатнiшого класу. Воїтельки кидали босими пальчиками нiжок леза бритви та вiдрiзали голови путiнським ведмедям.
  Ось такi тут були чудовi дiвчата. I талiї у ельф тонкi, i стегна широкi, i прес рельєфний. Ось тут проти войовниць оркам не встояти.
  Вони настiльки чудовi i просто супер. I ще з червоних соскiв грудей випускають потужнi хвилi ультразвуку. I ворони вкотре отримали по мiзках. I були оглушенi та обдуренi. I нiби кийком взяли i трiснули.
  I виникло страшне потрясiння. I войовницi пiддали своєю неймовiрною енергiєю.
  I знову войовнички взяли та заспiвали;
  Звичайно, важко передбачити,
  Що в цьому свiтi новому чекає!
  Ми будемо в небеса лiтати,
  Сiвши в зiрковий лiтак!
  
  Планетам у небi немає числа,
  На кожнiй свiй пiдмiсячний свiт.
  Пiд помахом зоряного весла,
  Шлях Чумацький вiрю, пiдкоримо!
  
  У будь-якому Всесвiтi злiсть є,
  Але якщо править Ельфiнiзм.
  Тодi порука сумлiння честь.
  I не в пошанi дуалiзм!
  
  Над нами меч занiс кат,
  Погрожує жити у щастя завадити!
  Часом горе, стогiн, плач,
  Роняє сльози наша мати!
  
  А можливо пронизати простiр,
  Безкрайнiх космосу глибин!
  Чи зумiє той, чий розум гострий,
  Чудовий, розумний, добрий син!
  
  Нащадок починає зростання,
  На свiтанку огряднi поля!
  Над нами Бог Святий Христос,
  Йому з поклоном i кохаючи!
  
  Тодi нам бути повiр у раю,
  Посмiшки дитячi ловити...
  Тебе Господь дякую -
  Продовжи ще менi життя нитку!
  
  Що людям усiєї землi допомогти,
  Пiдняти прогрес та доброту,
  Щоб країна мала силу,
  Щоб славити лiрою красу!
  
  Адже людина недарма ти,
  Як птах рвешся в небеса!
  Ти хочеш втiлити мрiї,
  В яких розум, тiлесо!
  . РОЗДIЛ Љ 22.
  Ось так чудово спiвали дiвчата та Марiя Колесникова - суперю
  Ось така чудова була дiвчатками проспiвана пiсня. I наскiльки ця пiсенька виявилася прекрасною. Отак войовницi здорово спiвають. I в них такi чудовi та чудовi голоси.
  Одна з ельфiй дотепно вiдзначила:
  - Фюрер плiшивий, i просто вошивий!
  I показала свою довгу i хльостку мову.
  Iнша ельфiйка дотепно заявила:
  - А хто не любить Путiна,
  Путiна люблять усi!
  А хто не любить Путiна,
  Давно сидить у в'язницi!
  
  Але Володимира плешивого,
  Зовсiм не боїмося,
  I президента паршивого,
  Тупi думки!
  Ось дiвчата дуже дотепно висловлюються, i кричать. А потiм кидають босими пальчиками нiжок отруйнi голки i пробивають ними до смертi путiнських ведмедiв.
  А потiм як вiзьмуть i заспiвають;
  Немає в свiтобудовi Вiтчизни iнший,
  Наша планета як зiрочка в небi.
  З вiрою, надiєю та чистою мрiєю,
  Ми пiдкоримо свiтлi цiлi!
  
  У космосi першими зробили крок,
  Ключ до небес пiднiс нам Ельфарiн !
  Кожен тепер як просунутий маг,
  Може пiзнати свiту бурхливої гранi!
  
  Ну, а колишнi уяви часи -
  У шкурах звiриних ми мчали з кийком!
  Тема прогресу нетлiнна, вiчна,
  Щоб наука зробила нас сильним!
  
  Замiсть нагороди пiд ноги шипи,
  Ця природа як зла вовчиця!
  Ворон кричить: людське мовчи -
  I херувими так зло скалять обличчя!
  
  З прiрви тiльки є вихiд один,
  Бога Всевишнього сила Творiння.
  Станеш стихiям, повiр пане,
  Якщо в пiзнання прийде осяяння!
  
  Так що партою малюк не нудь,
  Могутню ти велику долю здобуваєш!
  Сам собi зробиш юнак рай,
  Зможеш створити, що поки що мрiєш!
  
  У нових свiтах теж знання потрiбнi,
  Там нашi брати, я вiрю рiдним.
  Нехай у всесвiтi не буде ворожнечi,
  Усi ми родина нашої Мами-Ельфiї!
  Ось так дiвчата дотепно та оригiнально заспiвали. I їхнi голоси просто народжують чудеса.
  Ось як вiзьмуть, i дiвчата так здорово спiвають. I знову можуть взяти i заспiвати на все горло. I показати свої повнозвучнi i дуже класнi та чудовi голоси.
  Ось такi дiвчата, якщо й заспiвають, чи зiграють i буде по-бойовому круто.
  I воїнки знову блискавки з червоних соскiв грудей i вбивають оркiв. Вiдбувається все парадоксально по-вiйськовому. I босi, круглi п'яти дiвчат пiдкидають руйнiвнi кульки анiгiляцiї. Що справляє воiстину спустошуючий вплив.
  I дiвчата-ельфiйки буквально вганяють супротивникiв у цьому випадку путiнських ведмедiв у труну. I така вiдбувається фундаментальна та безперервна битва з тотальною загибеллю.
  I войовницi показують себе надзвичайно смiливо. I вiзьмуть, i великою люттю засвистять, використовуючи босi пальчики нiжок. I цей свист оглушливий i б'є по мiзках. I робить у головах ворон революцiю.
  I вони, знепритомнiвши, падають, i пробивають гострими дзьобами голови оркам.
  Пiсля чого знову з великим ентузiазмом спiвають, i скалять зубки;
  О Пушкiн, ти дивак не правий,
  Навеснi хворiти нам не личить!
  Адже запах свiжих травневих трав,
  Здатний всiх зiгнати з дивану!
  
  Навеснi пролiски цвiтуть,
  У них чистота нiчної глазурi.
  Народжує м'яке свiтло мрiю,
  Юнак же хоче знову бурi!
  
  Весною вiдступлять холоди,
  Зникне накип злих мук...
  Полювання слави назавжди,
  Пити дiви солодке дихання!
  
  Як у юностi все добре,
  А май то юнiсть є природи!
  Дубасить дятел долотом,
  Тремтять грiм, викинувши склепiння!
  
  Навеснi дзюрчать як трель струмка,
  I їх музи дзвiн хвилею хлюпає.
  Ось ягоди ростуть нiчиї -
  Теплiє вiд краси на серцi!
  
  Все в нашому краї лепота,
  Трава як оксамит в сукнi дами.
  Як втiм, слiпота,
  Прагти, в градi жити вперто!
  
  Навiщо нам мiсто, i село,
  Стань, як дикун гуляти пуще.
  А якщо снiгом намело,
  То босонiж мчати лише крутiше!
  
  Рiд дарував таку мiць,
  Що можемо царювати як боги?
  Ось золотитися в полi жито,
  З iкони лик сяє строгий!
  
  Сварог Слов'ян святий Батько -
  Звелiв любити i жити за братiв!
  Хто благородний молодець,
  Адже сам Творець прийняв розп'яття!
  
  I витязь меч наточить сам,
  Бо у життi є насильство!
  Господь сказав: спокiй - не дам,
  Адже пекло, повiр'я є безсилля!
  
  Так що не вiр, що сон є рай,
  Насправдi щастя суть у русi.
  I ти бiйся так дерзай -
  Щоб просив кат прощення!
  
  А якщо вiдступився сам,
  То Рiд допоможе, вiрте синовi!
  З голови геть пил та мотлох:
  Що змушує нити - отрину!
  Бої з величезною завзятiстю та розмахом тривали. Кровi лилося багато. В основному боролися дiвчата ельфiйки, вони використовували босi пальчики нiжок.
  I якщо вже борються, то надзвичайно вбивчо знищуючи путiнських ведмедiв.
  Бої треба сказати такi кривавi. I дiвчата ще на пiрамiдальних танках Зеленського лозини.
  I це надзвичайно жорстока атака. I в нiй жорстка дiя в стилi труни.
  I босi пальчики нiжок жбурляють подарунки анiгiляцiї з великою, руйнiвною силою.
  А дiвчата-ельфiйки тим бiльше спiвають;
  Моя Вiтчизна бадьора душа,
  У нiй немає рiвної у злiсному свiтi цьому...
  Адже до чого Ельфiя гарна -
  У нiй дуже багато тепла та свiтла!
  
  Бороться за неї, до бiса вороння,
  Адже Батькiвщини немає у свiтi цьому дорожче!
  Адже егоїзм злочинна брехня,
  А бiс жорстокий скеля мерзотно пику!
  
  Що зробив для країни - хлопцi ми орли,
  Що можемо для Батькiвщини мало!
  Ми славнi сини - Богам рахуй рiвнi,
  Нехтаємо, що заважає з п'єдесталу!
  
  О Батькiвщина моя - священна земля,
  Часом служити Тобi ми забуваємо!
  Загiн вважай, єдина сiм'я,
  Батько товариш мудрий генiй Фралiн !
  
  У країнi моїй великий, є символ дорогий,
  То герб з орлом розкинувся двоголовим!
  Б'йтесь i з сохою, з проклятою ордою,
  Народ Ельфiї гордої Сонцеславної !
  
  Ось армiя моя - увiйшла в Орклiн, громячи,
  Нацизму орди викидаючи нечисть!
  Вiд "Тигрiв" i "Пантер" залишився мотлох брухту ,
  Вже пекла чорти прагнуть зустрiчi!
  
  Їм вiдiллються лавою пекла - мови,
  Що нiс диктор зграї вороння!
  А загиблi воскреснуть, до життя вiчного,
  Бог Рiд подарує славний шлях життя,
  Не треба тiльки Господу суперечити,
  Хай будемо у вiрi стiйкою: ти та я!
  Ось так дiвчата дуже чудово спiвають. I випускають подарунки анiгiляцiї iз великими ударними кулаками. Ось скiльки це все приносить загибель.
  I ось воїнки взяли i знову з великим ентузiазмом з червоних соскiв грудей випустили блискавки i реально взяли i довбали. Ось це справдi надзвичайно круто та руйнiвно. I без усяких скажемо так цвяхiв.
  Дiвчата хихикають. I ось ельфiйка з фiолетовим волоссям натиснула червоним соском грудей на кнопку базуки i заспiвала:
  - Слава скажемо ельфи нам,
  Буде оркам сором i сором!
  Чудово дiвчата спiвають i пiдскакують наче м'ячики. А м'ячики особливi для пiнг-понгу.
  I зрозумiло ще босi нiжки метають отруйнi голки, i вибивають путiнських ведмедiв.
  При цьому ще дiвча i спiвають;
  Бий безпосередньо без приховування,
  Давно немає вiри словесам!
  Вiршi повиннi стрiляти як танки,
  Бити супостата по стегнах!
  
  Справи як звуки автомата
  Щоб безперервно йшов струмiнь!
  I ляпас вибух гранати,
  А з пiвки вихор рубля!
  
  Насильством щастя не збудуєш,
  Але без насильства життя нема!
  Примусь, ходити iнших ти будуємо,
  Отримаєш страви на обiд!
  
  Грати можна у злi iгри,
  Але добрi потрiбнi справи.
  У душi ми кiшки, а не тигри,
  I може дати пiд зад мiтла!
  
  Так меч надiйна порука,
  У ньому iстина, а не вини!
  Не будь ти правитель грубим,
  Не вклоняйся Сатанi!
  
  У будь-якому листочку лiсу радiсть,
  У будь-якому втiха волошки.
  Пiди швидше в безодню старiсть-
  Нехай згине сивина у скронi!
  
  Купити собi не зможеш сумлiння,
  I не зумiєш честь продати!
  Про життя складаємо повiсть,
  Фортуна мачуха не мати!
  
  Блаженний, хто не боїться смертi,
  Адже тiльки смiливий; знай, живе!
  Летимо ми вгору як сокiл-птах,
  Коли париш, здав залiк!
  
  Для труса пекло i в райськiй кущi,
  А смiливий бiль iз посмiшкою чекає!
  Хочете щастя та густiше,
  Ви серця розтопите кригу!
  
  Тодi будь-який вам стане братом,
  Тодi скрiзь бiйцю шана...
  I дiм, i дах буде ладом,
  Нас до подвигу запал тягне!
  Дiвчата чудово спiвали. Чудовi войовницi вражаючого класу. Спробуй до таких сунуться. I войовницi прекраснi та генiальнi.
  Вiйницi показують свiй дикий темперамент. I сяють сапфiровими очима.
  I з червоних сосок грудей як вiзьмуть i щось гiперруйнiвно вiдразу запустять.
  А сила дiвчат ще в космiчному апломбi. I блискавками довбають з очей та пупкiв.
  А ще дiвчата взяли та голими п'ятами нiжок пiдкинули горошинки тотальної руйнацiї. I показували подiбне з диким пасажем та спиртовим наскоком.
  Ось такi тут скажiмо чудовi та неповторнi дiвчата. I як вони усi показують.
  I знову блискавки з рубiнових соском грудей. I ворони потрапляють пiд удари, i падають збитi розрядами. I дзьоби пробивають голови рiзного роду оркам.
  При цьому дiвчата з великим ентузiазмом спiвали;
  Немає прекраснiшої за Батькiвщину Ельфiї,
  За неї бiйся i не дрейф!
  У свiтобудовi немає людей щасливiших,
  Всесвiту факел свiтла Ельф!
  
  У країни всiх кращi лiтаки,
  А машини просто найвищий клас!
  У космос чекають друзi польоти,
  Хоч погрожувати з пiдпiлля Карабас!
  
  Танки у Орклiна всiх ламали,
  I в Орктаї до Оклiна йшли!
  Ельфiнiзму бачимо iз Сонцем дали,
  Нехай пливуть до Венери кораблi!
  
  Ми побудуємо мiстечка на Марсi,
  I Юпiтер будемо пiдкорювати!
  Нехай у всьому всесвiтi стане щастя,
  А вiдмiткою, тiльки буде п'ять!
  
  Немає країни порад нам милiше,
  I Рiднiше, краще не знайти!
  Перший почав генiальний Фенiн,
  Фталiн продовжував його шляхи!
  
  Орклер же хотiв наш свiт порушити,
  I напав пiдступно в лiтню спеку!
  Хтось поклав кинджал на душi,
  Уклавши свiй завiт iз Сатаною!
  
  Не пройшла злим оркам їхня спроба,
  Розтерзати Ельфiю та ельфян !
  Допомогла не Золота Рибка,
  А могутнiй кладеня удар!
  
  I вам також не Господь допоможе,
  А вмiння, чеснiсть, доброта!
  Нехай не скалять хижо бiси пику -
  Не зiрвати у конструкцiї болта!
  
  Вiра гори може пересунути,
  Якщо розум у цiй вiрi є!
  I тодi отримаємо брати диво,
  Що дало нам мужнiсть та честь!
  
  Хто загинув, не треба гiрко плакати,
  Тому що тiло, лише крихкий дим!
  I замiнять кеди брудний лапоть,
  У новому свiтi - знову молодим!
  
  I тодi пiд звуки горна Рода,
  Зустрiнемось ми друзiв, i предкiв знай!
  Тому що нам у уклiн природа,
  Самi ми збудуємо собi рай!
  Дiвчата, зрозумiло, дуже добре заспiвали, i показали свої дуже довгi та гарнi мови.
  I босi пальчики нiжок метають дуже гострi та вбивчi голки. Оце здорово.
  I потрапляють оркам прямо в горла та пащi. Виробляючи вбивчу дiю.
  Ельфiйка з малиновим волоссям, взяла i довбала по путiнських ведмедiв, i вибила їх, використовуючи полуничний сосок грудей. I це виявилося надзвичайно здорово.
  Ось такi дiвчата та їхнi голi п'яти творять просто дива. I страшенно у них забiйний вплив.
  Ось так вони i довбають, i давай блискавками всаджувати i з червоних соскiв показувати свої видатнi пасажi загибелi та руйнування.
  I знову з рубiнових соскою вкрай бойовий i неповторний вплив i закопування в труну путiнських ведмедiв.
  А потiм дiвчата знову заспiвали;
  Я Батькiвщинi великiй обiцяла,
  Служити всесвiту, вiчне свiтло несучи!
  Нехай труднощi та муки позначала,
  Полювання плакати - наче ти дитя!
  
  Про скiльки горя Боже у свiтобудовi
  Начебто чорт всесвiту цей Творець!
  Зруйнується ударом страшним будинком,
  Пiде в могилу пiдiрваний молодик!
  
  Нi, не шукай визнання iншого,
  На славу нашої Батькiвщини святої!
  I мужностi менi потрiбно неземного,
  Щоб не залишитися жалюгiдною рабою!
  
  Адже космос не має форми кола,
  Вiн нескiнченний - як людська думка!
  I шукає людина в просторах друга,
  Хоч наша доля - бiйся i борись!
  
  Не народженi ми свято насолоджуватися,
  Доля сувора, але iншого немає!
  Адже росiяни завжди вмiли битися,
  Я теж воїн, хоч менi мало рокiв!
  
  Не буду брехати, лукавствуючи безбожно,
  Вiйну любила, почуття не танучи!
  Але розумiти я стала це складно,
  Вiтчизна стогне мила моя!
  
  I ось передi мною знову вибiр,
  Битися з честю чи померти!
  Так розклад на картах долi випав,
  У низу лише прiрва i опора жердина!
  
  Але волю я в кулак зараз зiбрала,
  Прочитала молитву, м'язи напружила!
  Противника скинь з п'єдесталу,
  Грає у серце дзвiнка струна!
  
  Тепер я знаю, перемогти реально,
  I нехай Ельфiя царює у вiках!
  Ми на планетах будемо найдальшими,
  Прославимо Ельф у поемах та вiршах!
  
  Для змiцнення країни Святої Ельфiї,
  Нам слiд мати пiзнання!
  Всевишнього з молитвою просили,
  Щоб вiчно свiту знань свiтло не тухе!
  Адже такi тут дiвчата просто гламурнi ельфiйки. Настiльки вони прекраснi та чудовi. Нi, повз них нiяк не пройдеш.
  У захопленнi вiд подiбних дiвчат можна перебувати дуже довго.
  А якщо вони ще й вiзьмуть i з пупкiв довбануть блискавками.
  I неабияк попалять путiнських ведмедiв.
  Ось чудовi дiвчата - найвидатнiшого штибу. I показують свої чудовi пасажi.
  Одна з них довбала оркiв, зазначила:
  - Олександр Македонський вiдпочиває!
  Iнша iз цим погодилася:
  - Вiдпочиває та заздрить!
  I жбурнула босими пальчиками нiжок убивчої сили подарунок анiгiляцiї.
  Ось такi тут були чудовi дiвчата. Просто переважної енергетики та сили.
  I ось войовнички знову взяли та заспiвали;
  Жили у бабусi,
  Двi веселi гусаки...
  Орки ж з'явилися,
  Гуси одружилися!
  Зрозумiло цi частушки тут найбiльш блискучi i чудовi з великим почуттям.
  А ще борються юнаки-ельфи. Вони мають великий масштаб особистостi, якi впливають з колосальним настроєм.
  I юнаки також показують подвиги. А хлопчики-ельфи, якi ще дiти та босими пальчиками нiжок жбурляють подарунки анiгiляцiї. I ще спiвають;
  У походi пiонер не будь ти слабким,
  Хоч важка дорога, коли йде вiйна!
  На славу Батькiвщини - Святої Держави,
  Адже вiра та хлопчики знай важлива!
  
  Зовсiм недавно мирним небо було,
  Цвiли як золото в полi колоски!
  Але сунув Путiн до нас свиняче рило,
  Дай Боже йому дiйти до гробової дошки!
  
  Пiд горн ми збираємось похiдний,
  Але шлях у нас у Оркмахту у тилу.
  Народ Вiтчизни Променистий гордий,
  Всi разом ми в розлюченому запалi!
  
  Ось осiнь настає колючий вiтер,
  Але черевикiв поки що не одягати!
  Сказав подрузi: бiг до швидкої зустрiчi,
  Вмiє битися пiонерiв рать!
  
  Пускаємо ешелони пiд укоси,
  I з засiдки по колонах б'ємо!
  По снiгу пробiгли дiти боси,
  А ззаду видають вiвчарки ревiння!
  
  В мороз одне багаття нам покривало,
  Щоб хоч трохи тремтiння вiд стужi збити!
  Розвiяти темряву, що Ельф зло покривало,
  Вiдновити обiрвану нитку!
  
  Про Iсуса Святої країни владика,
  Ти благодать народам обiцяв!
  Зараз i слово милiсть якось дико,
  Навколо лише камiнь у холодi метал!
  
  Адже на морозi навiть троянди холонуть,
  Але серце якщо Бог свято живе!
  Тодi розтануть вiковi крижини,
  I в рiчках потече найсолодший мед!
  
  З Батькiвщини скинемо ланцюги тиранiї,
  Розправить плечi горда людина!
  У свободi ми, звичайно, всiх щасливiших,
  Додайте швидкiсть до зiрок далеких бiг!
  Ось цi пiонери - босоногi та засмаглi хлопчики у шортиках просто чудовi.
  I їхнi нiжки дитячi метають маленькi, але руйнiвнi горошинки смертi.
  I дiвчатка-ельфiйки б'ються.
  А дiвчата з гламурного народу, як вiзьмуть, i довбали по вороговi за допомогою натискання на кнопки рубиновими сосками грудей. I виходить все дуже чудово та вбивчо.
  Нiжки у войовниць очевидно без взуття. Вони босоногi та чудовi.
  I здатнi створити справжнє тiло.
  Чи може бути рiч?
  А тiло у дiвчини - м'язисте та м'язи плиточками. I красивiше за таких дiвчат нiкого не знайдеш. Вони зроблять те, що не пiд силу iншим.
  А якщо вже дiвчата засвистять, то ворони посиплються на голови путiнським ведмедям i проб'ють їм черепашки.
  Ось це справдi буде надзвичайно i супер.
  . РОЗДIЛ Љ 23.
  Марiя Колесникова тут перша заводила i дуже крута дiвчина. I чого вона тiльки не витворяє. I її команда теж на великiй висотi - просто гiпер .
  А потiм дiвчата вiзьмуть i заспiвають;
  Ельфiв воїн смiливець
  Видно страху не знаєш iз народження!
  Але на дiлi дурень,
  не отримаєш навiки порятунку!
  
  Це магiя блискавки агресiї;
  Сила парфумiв безмежно великих!
  Розпорошить у попiл кiстки,
  Смерть знайдеш у диких лапах!
  
  Твої кiстки як камiнь застигнуть,
  Вiд того, що чаклун тут прочитає заклинання!
  Пiд тебе кинемо миленьку мiну,
  Що iншим то пiшло в науку!
  
  Думав ти, що здатний,
  Перемогти нас могутнiм прогресом!
  Але як бiси в утробi,
  Ви пiд лютим пресом!
  
  Нема шансiв проклятим,
  Здолати наше хижне насiння!
  Завершимо справу матом,
  Не несучи в пустодзвiн - ахiнею!
  
  Вороння геть звiдси -
  Мої кречети в сказi виросли!
  Кинемо в пекло Юду;
  Зруйнувавши небозвод у затятiй лютi!
  
  I тодi нашої магiї бурхливої,
  Нiколи не настане перешкода!
  Буде музику казково чудовою,
  Немов рев розривного водоспаду!
  
  Вас по горло завалить,
  Лавою навiть скелi розплавить!
  Не допоможе i Фталiн ,
  I будь-хто, хто iмперiєю править!
  Ось це дiйсно дуже здорово вийшло. Дiвчата i спiвають i показують свої оголенi груди з червоними сосками.
  Ось вони такi гарнi. А у них один одяг - тоненькi трусики. Але трусики рiзних кольорiв та розмальовок, i з малюнками.
  Ось це справдi супер войовницi. I вони здатнi зробити все ще крутiше i взяти i показати силу.
  Ось дiвчина з волоссям у зелений горошок взяла та босими пальчиками нiжок схопила генерала-орка за нiс. I як натисне.
  Ось дiвчата пищать:
  - Один два три,
  Ти орка розiрви!
  I ще одна лiктем довбала ще одного орка у скроню. I той завалився мертво.
  Ось настiльки цi дiвчата - просто вони реально треба сказати войовницi рiвня супер та гiпер .
  Ось спробуй до таких пiдступися. I з червоних соскiв грудей як довбають, що мало навiть каменю не здасться.
  Але при цьому ще дiвчата й спiвають;
  Пазурi тигра - сила сталi,
  Виверження вулкана!
  Горизонту тьмянiють дали,
  Вiйсько скаче Оркiсхана !
  
  Але наш воїн ельфом мiцний-
  Чи не зламати натиском гадiв!
  Навiть хлопчик-малолiтка,
  Вам покаже, як треба бити!
  
  Адже в Ельфiї меч як флейта,
  Битися теж знай мистецтво!
  Ви вище прапори звiйтесь,
  З лицем Бога - Iсуса!
  
  Перемагати завдання - це,
  Не для слабких - духом-тiлом!
  Вторгся Окрмахт спекотним лiтом,
  Так його крушi вмiло!
  
  Наша армiя всiм диво -
  У нiй є сила вище за край!
  Море здувається бурхливо,
  Плiщиться хвиля сива!
  
  Ми мечем орду зрубали,
  Путiн теж буде битим!
  Вiдмiряє воїн милi,
  Рубить мерзенних паразитiв!
  
  Думав фюрер - усiх захопить,
  Але у вiдповiдь удар мечами!
  I сказав мужик наш - вистачить,
  Вас не зустрiнуть паски!
  
  Навiть "Тигри" не рятують,
  Є на них у нас управа!
  I пiд колiр бузку в травнi,
  Наступаємо ми вперто!
  
  Так що пам'ятай юний витязь,
  Немов Батькiвщина всiм свято!
  I з iкон святi обличчя -
  Говорять: що буде свята!
  Отак дiвчата заспiвали i дуже агресивно свої слова виставили, i показали свiй комунiстичний натиск. А якщо вiзьмуть то заспiвають i покажуть свої перлиннi зубки.
  I натиснуть за допомогою червоних соскiв грудей. I це виявилося дуже круто, з ударною потужнiстю.
  Дiвчата спiвали:
  Фюрер плiшивий,
  Дуже паршивий...
  Дайте йому по мiзках,
  Ми не повiримо сльозам!
  Знову дiвчата з неймовiрною люттю боролися з орками. I вбивали путiнських ведмедiв, зводячи кургани трупiв.
  Ельфiйка дiяла дуже енергiйно. I рубали оркiв, наче зрiзаючи з них голови мечами. I з повiтря довбали за допомогою штурмовикiв. Це чимось нагадувало другу свiтову вiйну.
  Тiльки з одного боку дiвчата, а з iншого боку неприємнi путiнськi ведмедi. I це все виглядало дуже чудово.
  I кровi стiльки проливалося - просто неймовiрно. I лився цiлий водоспад.
  Йде атака на вовкiв,
  Пiд завiрюхи виття цокiт стали!
  Стремо ми в попiл дурнiв,
  Так мiцно в лоба - ми не в смутку!
  
  I заграє мiж кiстками,
  Гiтара лютої класної смертi,
  I чекатиме на лихих гостей
  I принесе крутих звiсток,
  I пропаде на щастя гей!
  Веселий вiтер! Веселий вiтер!
  
  Адже крутiше ратi не знайти,
  Будь-хто мiцно отримав, побреть знає!
  I нема, знай легкого шляху,
  Як пiша пре в галоп у ферзi,
  Мат лише розумний i в цейтнотi ставить!
  
  А ми оголосимо грiзний шах,
  Нехай буде швидким ельфiв крок!
  Вперед Ельфiя атакуй зiмкнутим строєм!
  Тодi бiжить розбитий шах,
  Нехай вiдчуває вiн iшак,
  А ельфiв хлопець назавжди у полiт героєм!
  
  
  Спекемо з перемогою пироги,
  Ми зберемо, жартома борги...
  I нехай удача ти назавжди з нами!
  Тому, хто слабкий допоможи,
  I не бiйся, коли пруть вороги,
  Пiднiмемо вище ми Батькiвщини прапор!
  Ось так спiвають чудовi та неповторнi дiвчата - найвищого рахуй класу та рiвня.
  А якщо дiвчата як вiзьмуть та завиють. I це виглядає настiльки чудово та неповторно.
  Дiвчата здатнi все створити миттєво. Або навпаки взяти i стерти на порошок путiнських ведмедiв.
  Одночасно вели бiй та юнаки-ельфи. Якi билися як богатирi.
  I при цьому дуже гарнi хлопчаки спiвали;
  Ти Богиня пречистої та свiтлої любовi,
  Втiлення без граней сяйвi свiтла!
  Без тебе тiльки в серцi застигнуть нулi,
  А твiй погляд злiпити немов комета!
  
  Мiж вогнiв у безкрайньому зоряному океанi;
  Ми з тобою орлами в небесах ширяли,
  I твої уста рубинами виблискують,
  Про кохання менi пристрасно говорили!
  
  Тi слова менi мрiя не забути нiколи,
  У них є мед та бурштин з перламутром!
  Хоч сувора часом до попаданцiв доля,
  Сонце зустрiне, пестячи нас вранцi!
  
  Пристрасть вище небес i ширше степу,
  У нiй копитами б'ють гормони!
  А часом молю Iсуса Спаси,
  Ох, не будь Рiд до закоханих суворих!
  
  Красу наших почуттiв, тим зрозумiти не дано,
  Хто без ласки на свiт з'явився!
  Свiт суворий панове - це вам не кiно,
  I корабель чекає на оскал, знайте рифа!
  
  Але кохання це почуття - лiнiйки до неї немає,
  Чи не вимiряти, розмiри емоцiй!
  Навiть якщо тобi недостатньо рокiв,
  Лише черствiсть, розрахунок дали роки!
  
  У свiтi стане, знай рай - вiра тут велика,
  Адже iнакше боротися немає сенсу!
  I тодi водоспадом викине рiчка,
  Адже епоха наближається до ельфiнiзму!
  Ось хлопчики заспiвали i це виявилося здорово. Вони чудовi i прекраснi дiвчата. У них поступово виробляється енергiя руйнування та дикої несамовитої пристрастi.
  Хлопчаки люблять дiвчат i спiвають:
  - Твiй голос на мамин зовсiм не схожий,
  Ти голосом орка фальшиво спiваєш!
  I виглядає подiбне дуже смiшно. Але хлопцi впевнено борються.
  I показують свої найбiльшi заходи та приколи.
  А як борються дiвчата з рубiновими сосками i що витворюють? Та ще й спiвають войовницi при цьому;
  Вiд заклинань навiть небо колеться,
  Тремтить вiд страху боязкий мiсяць...
  У Сатани не пес я за околицею,
  А зла вiдьма моторошна чума!
  
  У пеклi менi мiсце знай запатентовано,
  По пекло я крокую не поспiшаючи!
  Там також, як i у свiтi багато нового,
  Чергова впала душа!
  
  Для чарiвницi Тартар мiсце класне,
  Там є столи, закуска, казино!
  Буває i в пеклi насолода рiзна,
  I навiть крутiше, нiж у будь-якому кiно!
  
  Ви навiть самi витязi не знаєте,
  Як вас можу суворо покарати!
  Про рай птицi дурнi мрiєте,
  А краще бути в Гадесi там зла рати!
  
  Я дам силу якщо менi вклонитеся,
  I навколiшки як перед Богом шльоп!
  Тодi стати воєводою пекельної кiнноти,
  Такий крутий знай, вийшов склад!
  
  Бо зло творити, то дiла брати браво,
  У ньому багато солодощi вам, то не зрозумiти!
  I не зрозумiєш, де лiве, де праве,
  За що вам можна ставити п'ять!
  
  Я все можу, у стихiях руйнувань,
  Менi рiвних у цьому свiтi немає.
  Наповниться земля моїх звершень,
  Незлiченнi в злостi бiса бiд!
  
  Але вам не дам i в тому не подiлиться,
  А краще в пил зi снiгу розпорошу...
  Запам'ятайте з iкон, що в скорботi обличчя,
  Адже нiколи не бути вам пси в раю!
  Ось це справдi надзвичайно круто та руйнiвно. Але дiвчата як розiйдуться. I давай пiдскакувати немов м'ячики. I їхнi соски такi рубiновi та класнi.
  А самi войовницi - найвищий пiлотаж та пасаж показують. I це надзвичайно чудово.
  А що ще можуть робити дiвчата? Так це яскраво-червоними сосками на кнопки джойстика тиснути i випускати вбивчi подарунки анiгiляцiї. I шматувати противникiв без жодної жалостi та сумнiвiв.
  Тим бiльше, орки дiвчат теж катують. I зокрема дуже люблять у лоно Венери пхати електроди i пропускати струм.
  А заразом ще й босi, круглi п'ятки дiвчаткам смажити. Що надзвичайно ефективно та боляче.
  Iнодi орки розпеченими щипцями ламають i пальчики витончених нiжок дiвчат. Що зiзнатися дає також забiйний ефект.
  А дiвчата вiд цього ревуть i скеляться.
  Ельфiї витязi-орли як дiти,
  Опора вiчної молодостi країни!
  Хоч хоче смерть вдягнути нас у ланцюги,
  Але ми безсмертнi Батькiвщини сини!
  
  Будь-яка справа сперечається вмiло,
  Якщо за нього береться ельфiв народ!
  Нас не зламають пiдступи Люцифера,
  Натиск орди вiр, ратi розiб'ють!
  
  Як сили не кидає у битву безодня,
  Ми зможемо, їм повiрте, встоять!
  I вояки загиблi воскреснуть -
  Бо Ладi полеглий витязь зять!
  
  Вiтчизна ти горда i велична,
  Але водночас як верби кущ скромна...
  Могутня Ельфiйська держава -
  Свята, промениста країна!
  
  Бандитiв багато на дорогах свiту,
  Вони кинджали точать i сокиру!
  Адже в одних Христос на роль кумира,
  Iншим нечиста, вся їхня розмова!
  
  Забули люди Божi знамення,
  Вони хочуть лише заковтнути гачок...
  А те, що Бог за смерть не жадав помсти,
  Не вiрить грiшник дурний, дурнику!
  
  А ми у вiйнi за мощi Християнства,
  Дiйшли до Константинополя - б'ючись.
  I присмирiло, пiдкорившись, ханство,
  Радiють континенти - цiлих п'ять!
  
  Тепер Ельфiя шлях є свiтла свiту -
  Їй будь ти вiрний, як Господь наказав!
  Перемога це головна вершина,
  Настає прапор на щастя змiн!
  Ось так спiвали гарнi та чудовi дiвчата. Їхнi голоси, наче солодкий мед. I струмують повiтрям.
  А босi пальчики нiжок кидають у ворога горошинки смертi, буквально розриваючи його на частини. I це все виглядає надзвичайно руйнiвно.
  I ось одна з ельфiв жбурнула босою, витонченою нiжкою важку гранату смертi. Та пролетiла та розiрвала масу путiнських ведмедiв.
  Дiвчина взяла i заспiвала:
  - Какао, про какао,
  Оркiв одразу менше стало!
  А iншi войовницi як довбали блискавками з червоних соскiв грудей. Численнi ворони разом узяли i завалилися. Вони отримали серйозний серцевий напад i опинилися в комi. Падаючи вниз дзьоби, протаранили черепа путiнських ведмедiв.
  Ось так войовнички взяли та виступили. I довбали з зусиллям.
  Пiсля чого знову почали спiвати;
  Пустелi дихають спекою, снiгопади холодять,
  Ми воїни Ельфiї захищаємо свою честь!
  Вiйна та справа брудна, а не суцiльний парад,
  Перед боєм Сонцеславна пора Псалтир прочитати!
  
  Ми люди любимо праведнiсть, i служити Господу,
  Адже це укладає на росiйський, чистий дух!
  Дiвчина з прядкою мiцною пускає шовку ниць,
  Поривом вiтру дунуло, але смолоскип не згас!
  
  Рiд дав нам наказ - мечем Ельфь захисти,
  За Святiсть i Батькiвщину - служи солдатiв Христовi!
  Потрiбнi нам списи гострi та мiцнi мечi,
  Щоб захистити слов'янську та добру мрiю!
  
  Iкони Сонцеславiя в них мудрiсть усiх часiв,
  I Лада з Богородицею єдинi сестри свiту!
  Хто проти нашої силушки нехай буде затаврований,
  Росiя вiчна у серцях бiйцiв оспiвана!
  
  Ми люди в цiлому мирнi, але гордi ти знай,
  Хто хоче Ельф принизити - буде мiцно битий кийком!
  Побудуємо запеклим темпом - ми на планетi рай,
  Сiм'я велика буде - народжуємо дiток iз милою!
  
  Весь свiт курортом зробимо, такий у нас порив,
  Пiднiмемо прапори Батькiвщини, на славу поколiнь!
  I пiснi народнi нехай на один мотив -
  Але бадьорiсть шляхетна, без слизу курної лiнощi!
  
  Хто любить всю Батькiвщину i вiрний обов'язок царевi,
  За Ельф той подвиг зробить, у бiй зростає!
  Тобi дiвчинка стигла я поцiлунок дарую,
  Нехай щоки розцвiтуть, як колiр бутону у травнi!
  
  Чекає на космос людство, польотом над Землею,
  Ми зiрки самокольоровi у вiночок заплачуємо!
  Нехай стане реальне, що нiс пацан з мрiєю,
  Творцi природи ми, а не слiпi папуги!
  
  Ось зробили ми двигун - з термокваркiв бац,
  Стрiмкою ракетою, розрiзавши гладiни космосу!
  Удар нехай буде палицi не в брову, а просто в око,
  Заспiваємо ми гiмн Батькiвщинi поки що у могутньому голосi!
  
  Противник уже бiгає, як заєць припустивши,
  А ми його, переслiдуючи, вирiшуємо цiлi правi!
  Адже наша ельфова армiя - могутнiй колектив,
  На славу Сонцеславiя - нехай править честь Державою!
  Отак гарно спiвали войовницi. I випускали з червоних соскiв грудей справжнi блискавки. I тi потрапляли у ворон та змушували їх падати вiд шоку. I ворони стрiмко валилися на черепи оркiв, буравлячи їх i пробиваючи.
  Ось це виглядало дуже круто i руйнiвно.
  А дiвчата показували мови, ревли та спiвали:
  - Ми найсильнiшi у свiтi,
  Всiх оркiв легко задавимо.
  Мочити злих ведмедiв у сортирi,
  Часом їх шкодувати важко!
  Ось так дiвчата й спiвають. Вони просто як плямистi змiйки з отруйними язиками.
  А можуть взяти i вжалити, i так боляче, що мало не здається нiкому.
  А ще їх червонi соски натискають на кнопки i виробляють величезну, i колосальну силу руйнування в рядах путiнських ведмедiв.
  I це дуже агресивно i жорстоко.
  Дiвчата ще й iз пупкiв можуть пiддати блискавками. I тi розлiтаються в рiзнi боки, i ворони плутаються в павутиннi. I пiсля цього падають одурманенi вниз.
  I пробивають черговi черепи армiї путiнських ведмедiв.
  А тим часом хлопчики-пiонери в шортах, кидають босими, дитячими нiжками в ведмедiв голки та спiвають;
  Смарагдова плескає хвиля за бортом,
  Зiрки у небi над нами сяють.
  Насолода корсара з пахучим вином,
  Що на завтра - Господь один знає!
  
  I на картах, на жаль, теж знати, не дано,
  Що Фортуна корсарам готує...
  Буде дiва в лiжку пiд рiдною покрiвлею,
  Або чорт у пеклi точить нам роги !
  
  Абордаж чи станеться чи гармат пальба,
  Складеш голову ти в злiй безоднi.
  Така флiбустьєра Паллада доля,
  По морях плавати у грiзнiй стихiї!
  
  Втiм, цей розклад життя то добре,
  Що немає нудної контори рутини.
  У напрузi плисти, слова важко,
  Але все сiм'я - ми єдинi!
  
  Якщо зустрiнемо фрегат, де за нами йдуть,
  Нiчого в бiй пiдемо з пiснею дзвiнкою!
  Не буває зовсiм неприступним редут,
  Голос царiв iз надто гордою коронкою!
  
  Вiдвоюємо своє i до успiху прийдемо,
  Якщо фарт, не пiде значить у петлю!
  Перспектива що будуть клювати воронням,
  Всiм вам брати скажу - не сприймаю!
  Ось такi тут кровопролитнi бої вiдбуваються. I дiвчата демонструють просто жахливий та приголомшливий клас. I з яскраво-червоних соскiв груди продовжують з великою силою i енергiєю викидати дуже руйнiвнi i згубнi хвилi.
  I тi накривають ворон i змушують їх приголомшеними i одурманеними падає вниз.
  А дiвчата тупотять босими нiжками, метають в оркiв отруйнi голки i спiвають з радiстю;
  Падайте ниць, ниць, ниць,
  Вам це право надано...
  Бiльше не буде хитрих лисиць,
  Буде цапам все одно!
  Пiсля чого дiвчата босими пальчиками нiжок знову з великою силою взяли i жбурнули подарунки смертi. Тi пролетiли i масу путiнських ведмедiв взяли та порвали.
  Ось це войовницi розiйшлися. I рвуть путiнських ведмедiв на дрiбнi частини.
  I ще з пупка пiддають ультразвуком, i маса оркiв потрапляє пiд удари свiтла i рвуться барабаннi перетинки.
  Ось це дiвчата що взяли i розiйшлися з дикою та шаленою, нестримною силою.
  Меч вiзьми та заточи сильнiше клинок!
  Нехай повнi вороги твої пiдступностi,
  Але вiльним стане, пекла лiд розтане,
  Ми щасливим зробимо, i цей свiт!
  
  Ми солдати Ельфiв армiй рубаємо прямо в око,
  Страх невiдомий тим, хто служить Батькiвщинi!
  Командир товариш Фталiн закликає нас,
  Значить, воїн буде смiливим, у битвi не бiйся!
  
  Комунiзм свiтла дали - це не мрiя,
  У ньому велич народу та розуму собор!
  Нехай же правитиме свiтом: честь i доброта,
  Виметемо з життя важке все заборонене смiття!
  
  Нашiй Батькiвщинi немає рiвних - це знають усi,
  Бо влада народу дала життя як рай!
  I тому Вiтчизну прославляй скрiзь,
  Коли хочеш стати щасливим то боєць дерзай!
  
  В ельфiнiзмi сила волi та польоти зiрок,
  Нема вершини, люди знайте, що не можна досягти!
  Сам Господь, за нас страждаючи на звiстку, донiс;
  Що ворог роду людини перетворився на дичину!
  
  I тодi як вальсi, дивному зiрки пустимо в танець,
  Нехай грає грiм органу та звучить гармонь!
  Прославлятимемо Iсуса кожен день i годину,
  Шлях проблеми нашi бiди перетворяться на нуль!
  . РОЗДIЛ Љ 24.
  Марiя Колесникова та вiйськами командує, i водночас кляне вусатого та лисого тирана. I не забуває наспiвувати;
  Ось так дуже красиво i чудово дiвчата спiвають. I їхнi голоси такi солодкi, наче у сирен. I розливає пiсня кришталевими кубками небес.
  Ось такi тут прекраснi та чудовi дiвчата. I їхнi голоси - це просто неймовiрне диво.
  А коли ще й червонi соски пускають у хiд.
  А орки полоненим дiвчатам за груди хапають розпеченими щипцями. I неабияк її виламують i виривають. I вiд цього вiдбувається все дуже боляче.
  Ельфiйка з помаранчевим волоссям, взяла i довбала по орках з базуки, натиснувши на кнопку рубиновим соском грудей. Розiрвала пару дюжин путiнських ведмедiв i заспiвала:
  - Чик, чiрик , чiк, чiрик ,
  Взяв i клюнув таргана.
  От i нема велетня!
  I войовничка знову показала мову.
  А iнше дiвчисько пiддало по противнику за допомогою голої, круглої п'яти. I полетiла бойова, руйнiвна горошинка. I маса оркiв виявилася разом знищена.
  Ось такi тут дiвчата - проти них орк, що козявка проти бика. I роблять колосальне знищення та руйнування.
  Але, зрозумiло, крiм них ще є хлопчики-ельфи. Вони босоногi пiонери, i дуже красиво можуть метати босими, дитячими нiжками в оркiв голки, i при цьому спiвати;
  Шлях воїна як з трояндою та шипами,
  Коли бiжить хлопчик у бiй босий,
  Але голки пiд дитячими ногами,
  Тiльки роблять, щоб став пацан крутий!
  
  В Ельфiї виховання солдата
  З пелюшок пiзнiше пiзно починати!
  Ще в саду тобi личить граната,
  Вмiти Вiтчизну з дитинства захищати!
  
  Що ми вчили у школах, то забудьте,
  Адже уроки життя їм немає цiни.
  Вершити повiрте свiтобудови долi,
  Ми витязi Ельфiї народженi!
  
  Ми любимо, квiточки збираємо,
  Для нас малюнок огряднi поля.
  Бутони розквiтають пишно в травнi,
  У липнi немов iз снiгом тополi.
  
  Ми любимо - соловей спiває як флейта,
  Щебече клавесином солодкий дрiзд.
  Коли Ельф у дружбi нас i не розлий-но,
  Єдинi, як навчав Господь Христос.
  
  Народ наш усюди захищає,
  Всюди є до життя стiйкий iнтерес.
  Де леви гарчать, спiвають досхочу папуги,
  Сяйво яскравiше, нiж саме склепiння небес!
  
  Побудуємо багато, не дамо зруйнувати,
  Зумiємо свiтобудову захистити!
  Щоб летiли себе радiсть душi,
  Щоб нескiнченного життя стала нитка!
  
  Тодi Вiтчизна може нас плекати,
  А ми їй правильно, з честю так служити!
  Забути, що є така нудьга лiнощiв,
  Що наш корабель не натрапить у риф!
  Отак хлопчики-ельфи спiвають. Вони знають, що з орками треба за свiтле завтра вперто боротися.
  А якщо хлопчик-ельф потрапить у полон. То спочатку орки його роздягнуть до нага. Потiм пiдняться на дибу, i стегнути батогом.
  А потiм, босий, круглий, дитячої п'яти дитини-ельфа торкнеться розпечений до червона шматок залiза. I буде пахнути чимось приємним та паленим. I це буде просто чудово.
  I воїнки заспiвали:
  П'ятки мої, босi дiвчат п'яти,
  Ми пограємо, просто пограємо у хованки!
  I це все звучить надзвичайно чудово. I дiвчата дiють iз колосальною енергiєю. I якщо вже щось випускатимуть, то з дуже великою iнтенсивнiстю.
  I з червоних соскiв дiвчата знову вiзьмуть i кинуть ударнi та руйнiвнi блискавки.
  А хлопчик-пiонер iз роду ельфiв спiває;
  Даремно противник вважає,
  Що ельфiв вiн зумiв зламати!
  Ми Оркмахт закiнчили у травнi,
  Став хижий мисливець, як дичина!
  
  Хто смiливий, той у бою нападає,
  Ворогiв будемо люто бити!
  Їх випаруємо вiником у лазнi,
  I стане петлею життя нитка!
  
  Вiтчизна прекрасна як сонце,
  Могутня, i силою гiгант!
  Нехай пiсня струмком дзвiнким ллється,
  Ми в нiй виявляємо талант!
  
  Не тiльки i в веселiй пiснi,
  Люблю я санки, ковзани!
  Нехай день буде радiсним новий,
  Ялина шишки розкине свої!
  
  А якщо потреба за меч взятися,
  Це наш буйний заклик!
  Ми будемо тримати бомбу в ранцi,
  Зiграти на вiйськовий мотив!
  
  Адже перемога вона примхлива,
  Адже на думку порожнiй не прийде!
  I пiки повiр ельфiнiзму,
  Боягузливий боєць не вiзьме!
  
  Лише смiливому морi успiху,
  Лише праця допомагає народити!
  Що ти на щастя свiту приїхав,
  Кров не зумiв ворог пролити!
  
  Тодi стане дуже вiльно,
  Дiйдемо до нових вершин!
  Вчинок любовi благородний,
  Ми вiримо волю Господню!
  
  За вiру, за свiтло цiєї iдеї,
  Бажаємо за Вiтчизну ми в око!
  Щоб волосся мати не сивiло,
  Щоб був на радiсть менi щогодини!
  
  Тодi буде воля народу,
  Побудувати свiт чесний давно!
  До столiття до сотого року,
  Не носитимемо ми ярмо!
  Дiвчата з роду ельфiв продовжували вести вогонь по ворогу. Ось войовницi розгорнули систему залпового вогню ураган, i з усiєї сили довбала по позицiї путiнських ведмедiв. I це був просто нищiвний удар.
  Маса волохатих тварин виявилася разом знищена.
  А дiвчата жбурнули у супротивника за допомогою босих пальчикiв нiжок убивчої сили презенти анiгiляцiї.
  Потiм у хiд полетiли i бритви, i отруйнi голки. Ось це пiшов масований танець смертi.
  Стiльки було руйнування та загибелi.
  А дiвчата спiвали;
  Крижини океану, i кучугури срiбла,
  I пiсок iз злата для пустелi Каракум !
  Це все моя свята Батькiвщина-країна,
  Втiха вiд суворих дум!
  
  Ми побудуємо багато i в Ельфiрi мiст,
  Проведемо дороги та магiстралi до тайги!
  Навiть пiонери хоч трохи їм рокiв,
  Зможуть пригоди та подвиги знайти!
  
  Наш народ великий i могутнiй на землi,
  Кожна людина в науцi досягла успiху!
  Ми живемо ельфiнiстичною , вважай сiм'ї,
  Багато створимо заради свiтла славних справ!
  
  Найгарячiше бажання у нас,
  За Вiтчизну милу боротися до кiнця!
  Щоб не тягли Дурiмар та Карабас,
  Щоб одягти переможного вiнця!
  
  Батькiвщина ти мати моя, що краще не знайти,
  I в тобi таке натхнення вийшло!
  Навiть вам iз глухого села нацiї Мансi,
  Дав Господь шляхом науки милiсть!
  
  Але коли грози пожежа, ми на лайку йдемо,
  У цьому полягає наша справа честi!
  I тодi в атаку пре сильний батальйон,
  Тiльки заради доблестi, а не заради помсти!
  
  Ось тодi з Вiтчизною порозумiтися не дано,
  I противник у панiцi тiкає спритно!
  Адже вiйна повiрте це не кiно,
  Ну, а це вимагає i розуму, i почуття!
  Ось такi пiсеньки веселi дiвчата та спiвають iз великою радiстю. I це просто чудово. Вони чудовi та чарiвнi.
  Дiвчата навiть стали завивати з великою люттю i виблискуючи перлинними зубками.
  I продовжують босими пальчиками нiжок жбурляти велику, руйнiвну силу голки. I вбивають оркiв.
  Вiйницi при цьому ще й червоними сосками грудей натискають на кнопки i посилають руйнiвнi та згубнi подарунки анiгiляцiї.
  I справляють тотальне спустошення.
  Ось так вони красунi - агресивнi та еротичнi.
  I спiвають собi:
  Фюрер плiшивий ти просто чмо,
  Фюрер плiшивий - смердючка гiвно!
  I показують свої довгi мови. I крутять їм немов зграя змiй, якi звиваються i все супер.
  I хлопчики-ельфи у шортиках, босими пальчиками нiжок жбурляють убивчi подарунки анiгiляцiї. I теж роблять чималi руйнування та загибель.
  Вiйницi тут просто дикий клас.
  А хлопчики-войовницi ще крутiший розряд.
  Ось один iз них свiжоспечених пiонерiв заспiвав;
  Потрапили з братом у новий свiт,
  Фортуна посмiхнулася колко,
  Тепер море пiдкоримо.
  I зробимо собi наколку!
  
  Нехай навiть заляжу я в пекло,
  але до школи не повернуся.
  Тепер кривавий я пiрат,
  I штормiв не боюся!
  
  Битися справа є з ворогом,
  Корсара ратна праця,
  Закуска м'ясо з пирогом,
  Вороги ж хай помруть!
  
  Визнання юнак одне:
  Вiдвага, звитяга, честь!
  Життя у пiрата як кiно
  Не дайте бiсу з'їсти!
  
  Коли потрапив пацан сюди,
  Де ранiше плавав Блад .
  Нас не зламає сатана,
  Ти станеш, вiр нам гранд!
  
  Пiрат майже вважай солдатiв,
  Але тiльки крутiше вiн...
  Адже не порожнiй автомат,
  Вiльним знай народжений!
  
  I будуть у корсара приз,
  Спiймає на гачок.
  По сутi, в битвi ти артист,
  Став дудкою стручок!
  
  Досягнемо ми таких висот,
  Якщо не потрапити в петлю!
  На морi хлопець не промок,
  Я теж шторм зазнаю!
  
  Що було в минулому позаду,
  Новим пiдемо шляху!
  I розбiгуться, знай вороги,
  Успiх буде попереду!
  Ось так ельфи спiвають iз великим авторитетом та апломбом. I воїнки знову кидають у противника босими пальчиками нiжок, ударнi презенти смертi.
  I це все справляє руйнiвний вплив. Бойовi дiї розгортаються з шаленою силою.
  I давай довбати путiнських ведмедiв iз повiтря, ударними ракетами великої могутностi.
  I ось дiвчина як натисне червоним соском грудей на кнопки джойстика, i застосує руйнiвне.
  I ось вiдбувається ударний вплив за допомогою соскiв, якi кольору рубiну. I по орках як довбане.
  I дiвчата за допомогою босих пальчикiв нiжок скидають напалмовi бомби на позицiї оркiв. Одна потужна бомба впала, i одразу тисяча путiнських ведмедiв разом згорiла.
  Ось так дiвчата i винищують супротивникiв, не знаючи жалю та сорому.
  I ще прочiрiкали:
  - Боса нiжка, вбиває не трошки!
  I скалять свої перлиннi зубки.
  А потiм починають спiвати;
  У чому головна ельфiв свiтло таємниця,
  Де сiють селяни поля,
  Де ти людина не випадкова,
  Де мандрiвник будь-якого рiдня!
  
  Прозорi Батькiвщини води,
  Пляшки голубинi крила.
  О юнi бурхливi роки,
  Що розум тобi подарував!
  
  Я дiвою коханої цiлований,
  Але злий цей кований рок,
  Стукають по асфальту пiдкови,
  I чорт у пекло добро поволок!
  
  Ми вiрила в рай спочатку,
  Пером пiд успiхом межу!
  "Аврори" залп дали прощальний,
  Я вiрю в Листопад березi!
  
  А свiт слiпуче зоряний,
  Вирує пiд хмарою гроза,
  Шумлять тополi, стогнуть сосни,
  Вiд дiви впала сльоза!
  
  Я вiрю, прийде час свiтла,
  I вяви втiлитися мрiя,
  Будь вiчне сонце i лiто,
  Тече променисто рiчка!
  
  Вiйна ж повiр, вiдбушує,
  Зникне конфлiкту Джерело!
  I будуть щасливими люди,
  Хазяїн Землi сам мужик!
  
  Заводам нехай бос пролетарiй,
  До парламенту доярок введи!
  Заспiваємо за волю ми тисячi арiй,
  Щоб пiшки пройшли враз у ферзi!
  
  Принижених бiльше не буде,
  Будь-яка робота в успiх!
  Ми самi собi будемо суддi,
  А дiтям нехай дзвiнкий смiх!
  
  Тодi зберемо разом сили,
  Зламаємо оркшизму хребет.
  Повстанемо орлом iз могили,
  А злостi та мерзенностi немає!
  Ось так дiвчата дуже гарно та агресивно спiвають. I при цьому скалять зуби, якi сяють наче перлини. I войовницi кидають босими пальчиками нiжок убивчої сили гранати смертi.
  Ось цi дiвчата справдi виразна краса i сила.
  I вiзьмуть i з червоних соскiв як випустять величезної, руйнiвної сили презенти анiгiляцiї. I стiльки оркiв разом виявиться завалено. Просто тотальна загибель.
  А войовницi ще й спiвають:
  - Нiс i рот закрий швидше,
  Бiотреп - тебе хитрiший!
  I пiдморгнутий своїми сапфiровими очима. Або їхнi очi навiть є смарагдовими.
  I войовницi такi гламурнi та дивно красивi. А якщо вже починають спiвати, це здорово;
  Ми в битвах волю загартували,
  Воювали за Вiтчизну брат.
  Дивилися - ельфiнiзму дали,
  В Орклiн увiйшов Ельфi солдат!
  
  Мечi кували нашi предки,
  А пiсля гармати в хiд пiшли...
  Берiзки розпускають гiлки,
  Печуть дiвчата пирiжки!
  
  У будь-якiй битвi Ельф успiшна,
  Вона вмiє брати розумом.
  Часом палає пекло непроглядне.
  Але супостата розiб'ємо!
  
  Ельфiя Землю захищає,
  Дає, притулок хтось бос i гол.
  Ми завершили битву у травнi,
  Чекав Оркмахт шалений розгром!
  
  А пiсля будiвництва та засiву,
  Поля цвiтуть, i жито у стогах.
  Герої ви дiвчата дiди,
  У траншеях мерзли та снiгах!
  
  Вiд нашої доблесної Вiтчизни,
  Приймiть низький ви уклiн.
  Прапори лунають ельфiнiзму,
  А прапори Путiна на злам!
  
  Пройдуть столiття пiд нами Зiрки,
  Iмперiя - галактик рiй.
  Народиться нiколи не пiзно
  I в космосi ворога зарою!
  
  Але вiрю, розум буде мирним,
  А людина для всiх як мати,
  Ось процвiтає Рiд старовинний,
  Сяйво Слави - Благодать!
  Ось так чудово заспiвали дiвчата - просто найвищий клас iз усього космiчного на землi. I їхнi нiжки такi босi i точенi, просто неймовiрно спритнi та жвавi.
  I з червоних соскiв груди вилiтають блискавки, i б'ють по воронах. I збивають їх безпосередньо з великою, забiйною силою. I безлiч путiнських ведмедiв згоряє.
  I войовницi реально не дають пощади оркам. Ось такi вони неповторнi та класнi дiвчата. Їхнiй рiвень просто супер. I от якщо вони ще й вiзьмуть i з лона Венери як пошлють руйнiвнi хвилi анiгiляцiї, всiх збиваючи i душа.
  I ось пiшла вiйна цунамi магоплазми. I оркам стало дуже туго. А мабуть, навiть i боляче.
  Оркiв усiх поспiль дiвки душать та спiвають;
  
  Бої на рингу бiйцiвському,
  Як правило, сили не знає межi!
  Визнайте, прошу я батькiвство,
  Вiд Марса, воїн хотiв!
  
  Усi бiйки мають природу,
  Яку дав Бог-Батько!
  I славу Великому Роду,
  Несе молодець-удалець!
  
  Адже наше визнання таке,
  Вiддати за Батькiвщину життя!
  I чується менi громове,
  За щастя з мечами борись!
  
  Є молодецтво, є сила науки,
  Народженi мозком людським!
  Без жодної рутини та нудьги,
  Вiдкриття Слави творимо!
  
  Ми новi дiти Ельфiї,
  Хочемо зробити Русь вище за всiх!
  Немає жiнок у Вiтчизнi красивiше,
  За нас Лади-бога успiх!
  
  Нам Боги дали розум - руки,
  Сказали ти сам демiург!
  Що можеш i силою науки,
  Не лише кувати мiцний плуг!
  
  Тебе чекають простори Всесвiту,
  Прекрасне небо - алмаз!
  Джерело, де клекоче безцiнний,
  Де Господа свiтло зоряне око!
  
  Планети чужих стануть домом,
  А зiрки, як Сонце Землi!
  Моряк ти з космiчним ромом,
  Не будь як пiскар на мiлинi!
  
  Навчимо себе ми безсмертю,
  Побудуємо Всесвiт-рай!
  Що до нового буде столiттям,
  Вiдбудеться, про те i мрiй!
  
  А мертвi знайте, воскреснуть,
  Пiднiмуться трупи з могил!
  I потiм у життi вiчному,
  Єдиний святий колектив!
  Ось такi пiсеньки спiвають вiдважнi та гарнi дiвчата. I зрозумiло знову вони застосовують блискавки з яскраво-червоних соскiв грудей i б'ють ними по воронах.
  I тi приголомшенi, наче кувалдою по мiзках падають мертво. I робиться все дуже здорово.
  Дiвчата-ельфiйки показують рiвень своєї агресiї та сили - просто супер та гiпер .
  Ось такi вони чудовi крали. Якi здатнi показати та ельфiнiзму дали.
  А ще й червоними сосками викидають блискавки, що вибивають масу оркiв.
  I спiвають на всю горлянку:
  Ах, Путiн, ти Путiн, ти Путiн цап,
  Навiщо ти на ельфiв наїхав осел?
  Отримаєш вiд нас ти саме в п'ятак,
  Нарвешся на мiцний ельфiйський кулак!
  Ось так дiвчата спiвають i скалять свої перлиннi, блискучi зуби. Це видатнi красунi. А фюреру плешивому нехай буде смерть!
  . РОЗДIЛ Љ 25.
  Марiя Колесникова бореться i командує як справжня королева i показує свiй найвищий рiвень як i її бойова та неповторна команда.
  I ось войовницi взяли i знову заспiвали;
  Нi, не потьмянiє пильний,
  Погляд соколиний, орлиний.
  Голос народу дзвiнкий,
  Шепiт придавить змiїний!
  
  Вiрю, весь свiт прокинеться,
  Буде кiнець оркшизму...
  I засяє сонце -
  Шлях, осяявши ельфiнiзму !
  Ось такi тут дiвчата просто не пiдiйдеш до них без здивування.
  А якщо вже розiйдуться, то з червоних соскiв грудей полетять пульсари. З такими дiвчатами нiхто й нiщо не впорається.
  А вони можуть i коня на скаку зупинити та ведмедя разом задавити. I закидати супротивника трупами путiнських ведмедiв.
  Ось так дiвчата часом спiвають:
  Вирує велика вiйна,
  Вiйна без розумних причин.
  Ось Путiн прийшов Сатана,
  I загибель Русi разом iз ним!
  
  I хто зупинить потiк,
  Кривавих розбещених рiчок.
  Пускає супротивник струм,
  А ельф - це людина!
  I войовницi знову як вiзьмуть i босими пальчиками нiжок жбурнуть отруйнi та руйнiвнi голки. I проб'ють масу путiнських ведмедiв, з великою люттю.
  А юнаки-ельфи теж з великою завзятiстю i люттю борються, i показують свiй жвавий та бойовий пiлотаж.
  I хлопчики також босими пальчиками дитячих нiжок кидають убивчi голки.
  При цьому юнаки-ельфи не забувають iз дикою люттю спiвати;
  Пiд похiдний горн ми чекаємо крок,
  Для ельфiв битва зi святом душi!
  I якщо ти боєць, а не iшак,
  То злiсних оркiв хвацько розтрощи!
  
  Ельфiйки дiви теж знай бiйцi,
  Болт арбалетний прошибить броню!
  Пишаються юними тепер бiйцi,
  Я супостата знайте, прожену!
  
  Варили пиво гноми - чудовий сiк,
  Перед боєм кухоль пiднеси!
  Не знає ельфiв сивини скроню,
  У них горiння повiк усерединi!
  
  Що навiть ельфом свiтлим не зрозумiти,
  До чого веде стара зла смерть!
  Iспит мужностi здамо на п'ять,
  Не будемо ми ганьби, ти знай терпiти!
  
  А у свiтi новому теж добре,
  Там брати знову пристане вирувати!
  Нехай кулемет строчить як долот,
  I встеляє дорогу тiлами рать!
  
  Перемога, я хочу тебе здобути,
  Щоб насолоджуватися пiд золоту трель!
  Та ланцюг потрiбнi часом не шовку нитку,
  Ну, i товариш у рев йде як звiр!
  
  Любов подарує дiва, вiрю я,
  I з нею гарно, як у раю!
  Нехай виросте величезна родина,
  Я вас дiвчата щиро люблю!
  Ось так ельфи дотепно спiвають. А у них справдi все класно та здорово. I вирує шалена пожежа. I агресивнi заскочки та випади.
  А дiвчата з червоних соскiв грудей як довбали вбивчим i руйнiвним ультразвуком.
  I все капiтально вiзьмуть та просмажать. Ось це дiвки.
  I ще проспiвають:
  - Буде мiсто на Венерi,
  I потворної химери!
  Пiсля чого з очей вiзьмуть i блиснуть руйнiвною та вбивчою блискавкою.
  А потiм пульсарами вiзьмуть та зарядять iз рубiнових соскiв груди. Що страшенно болiсно.
  Ось це справдi баби що треба.
  I знову надують щоки. Уявляють собi, начебто лижуть щось дуже солодке та апетитне мовою, i буквально заводяться.
  Оце баби.
  I ревуть на всю горлянку:
  Орка ми в бою знайдемо, орка ми в бою знайдемо,
  З ним жартувати не станемо - на частини розiрвемо!
  На частини розiрвемо! На частини розiрвемо!
  Ось так хлопчаки-ельфи й спiвають. А дiвчата босими пальчиками нiжок кидають руйнiвнi презенти смертi.
  I дiють дуже вправно.
  А десь орки палять дiвчатам босi круглi п'яти. А у вiдповiдь дiвчата натискають червоними сосками на кнопки, i викидають нищiвнi потоки руйнування та загибелi.
  Ось дiвчисько з роду ельфiв провело мечами млин. I одразу п'ять голiв у путiнських ведмедiв було зрубано.
  Ось такi тут скажемо красунi - просто супер. I якщо вже довбануть з червоних соскiв грудей, i виб'ють блискавки, то мало оркам не здасться.
  А ще дiвчата дуже люблять лизати пульсуючi нефритовi стрижнi. Що слiд зазначити - круто.
  Дiвчатам до речi, якщо орки вiзьмуть у полон, то обов'язково пiдпалять червонi соски грудей. Це вже у них таке правило. I тут уже не взяти та не вiддати.
  Дiвча вiдчуває при цьому i оргазм, i бiль.
  А юнаки-ельфи теж спiвають, i роблять це дуже красиво, i ведуть вогонь путiнськими ведмедями з кулемета;
  Де ти любов моя мила,
  Дiва променистого, яскравого свiтла.
  Життя набридло охолола,
  Хочеться в холоднечу менi лiта!
  
  У свiтi кохання це головне,
  Рiд продовження вимагає.
  Почуття до тебе променисте,
  Будемо з красою розмовляти!
  
  Губи з блиском червонi,
  Носик як гiрка снiгова,
  Хочеться менi з тобою малого,
  Кудрi чухати бiлi!
  
  Щоки з атласу рум'янi,
  Траву пам'ятають нiжки босi,
  Бути з тобою найголовнiше,
  Скирдою льону сплетемо коси ми!
  
  Ореш корiвку родима,
  У край плями чорнi берiзками.
  Стали ми в космос просунутi,
  Хоч по селу плачемо сльозами!
  
  Чується трiль звучної iволги,
  Крапля дрiб вiдбивається.
  До чого солов'ї мої,
  Менi ваша пiсенька подобається!
  
  Фарби у нас лiта яскравi,
  Осiнь багрян царський у золотi.
  Дiда Мороза з подарунками,
  Нам не тримати на холодi!
  
  Що нам розповiсть снiгурочка ,
  Буде гарна казочка;
  Золото видасть нам курочка,
  З трояндою кришталева вазочка!
  
  Жарко цiлу кохану
  В губи корала вишневого,
  Думки у нас дуже чистi,
  Хочеться соковитого, нового!
  Отакi так прямо скажемо тут юнаки. I вони своїми мовами часто лижуть солодке лоно Венери у ельфiйок. Що скажемо так - супер.
  А дiвчата тут найвищого класу. А якщо почнуть спiвати, то нiколи не заспокояться.
  I голоси у них свiтлi та дзвiнкi, наче срiбло дзвiночкiв. I це просто найвищий буде клас.
  I дiвчата сяють очима i смарагдовими та сапфiровими. I пускають дуже густi i пекучi iскри з червоних соскiв грудей.
  I тi спалюють масу оркiв. I показують агресивний пасаж.
  А босi пальчики нiжок дiвчаток метають з великим розмахом навiть забiйнi гранати.
  I рвуть оркiв на дрiбнi частини.
  Ось що демонструють непереможнi ельфiйки. I їхнi груди дуже повнi i з червоними сосками.
  А юнаки-ельфи цi груди лижуть iз великим ентузiазмом. I немов це у них морозиво на паличцi.
  А загалом що скажемо - круто.
  Особливо коли спiвають не лише дiвчата, а й юнаки-ельфи, якi скажемо так - крутi спiваки;
  Космосу широка долина,
  Темрява без просвiту покривало.
  Чорна, чорнильна трясовина,
  Жадiбно ти батира засмоктала!
  
  Зiрки крейдою павутиння,
  Скаче факел смертi.
  Битви тiльки середина,
  Переможемо ми, вiрте!
  
  Ельфи, орки, тролi,
  Кружлять у бурхливому вихорi.
  Багато слiз та болю,
  У цьому зiрковому цирку!
  
  Ми ж у битвi цiй,
  На передньому мiсцi...
  Всiм вам труна з привiтом,
  Бити вiр справу честi!
  
  Потужнiсть вiйни велика,
  Злiсть ще крутiша.
  Ми не папуги,
  А народ щасливий!
  
  Для перемоги брати,
  Мiцно постаратися.
  Будь ти ворог у лахмiттi,
  I з обличчям паяця!
  
  Орк покаже ельфу,
  Де початок свiтла.
  Не ламайте гiлку,
  Ранiше ви свiтанку!
  
  Зорелiт побудувати,
  Не незграбно треба,
  Ми тепер герої,
  А не дiти iз саду!
  
  Так що вас закриємо,
  Закличемо до вiдповiдi.
  Ви жуйте соплi,
  На вiршi поета!
  Ось це справдi пiсенька, яка є крутою i чудовою одночасно. I спiвають, звичайно, ельфи дуже здорово.
  I войовницi, зрозумiло, постiйно сяють голими, круглими п'ятами.
  I ось вони вiзьмуть i плюнуть у ворога. I зроблять це дуже влучно та точно.
  I одразу ж маса оркiв вiд плювкiв згорить.
  Дiвчина-ельфiйка взяла i заспiвала:
  - Божевiльний будинок у вогнi,
  Санаторiй сатани,
  Немає мiсця на Землi,
  Орки Господу вiрнi!
  Ось так вони активно та агресивно спiвають. I ревуть.
  А дiвчата ще люблять язиком робити дуже приємнi речi. I це їх капiтально заводить.
  А якщо ще й з лона Венери довбануть вбивчою подачкою? Про це буде ще в сто разiв крутiше.
  Нi, таких дiвчат уже нiчого не зупинить.
  А юнаки-ельфи - що слабаки? Звичайно ж нi! Вони теж дуже крутi.
  I так чудово спiвають;
  Простiр пiдкорився i залитий вогнем,
  Енергiя всесвiту згорнулася в рiг пружинкою.
  Адже молотом ударило в порох космос, розiб'ємо,
  Планету зiрвало як буревiй iз пушинкою!
  
  Ми лицарi могутнi, нас ельфiв легiон,
  Бої для нас, покликання у всесвiтi.
  Нехай армiя кидається злих оркiв мiльйон,
  Їх зламаємо голубчикiв, трохи змiнивши дихання!
  
  А нова мелодiя, хоч застарiв мотив,
  Звучить, та не думайте про Батькiвщину чарiвною,
  Такий у ельфiв права згуртований колектив,
  Що кожен про iнше тлумачить втiшно!
  
  Якi сили кинули в атаку троль йде,
  Фаланга ельфiв завмерла, ми списи загострили.
  Гра з атакою почалася, вiдрили орки рахунок,
  Але у вiдповiдь гламурнi гол iз п'яточка забили!
  
  Є зорельоти потужнi, гармати-стволи,
  Вони своїми залпами, утримають свiтобудову.
  Адже ельфи з силою бранною вважай, що й орли,
  Ти закопай загарбника всiм iншим у науку!
  
  Iлюзiї не вiдаючи, на штурм бiйцi йдемо,
  Зумiє вiрою з Ладою, скинути супостата.
  А потiм з дiвою червоною залишимося вдвох,
  Щоб отримати для Батькiвщини нового солдата!
  
  У чому мудрiсть полягає, спитав у гном ельф.
  Як довести красунi, що життя зi мною чарiвне?
  А грiм вiдповiв хитро - адже ти не людина,
  Щоб говорити про доблесть, таке щире i чесно!
  
  Але рiд людський у вiдсталостi - йому дав вiдповiдь,
  Для людей дуростi, лише настанова.
  Iти стежкою чесностi, прийняти неабияк бiд,
  А з правдою у коханої не вимолити прощення!
  
  Але гном з усмiшкою видав менi - пацан ще босий,
  Не знаєш у свiтобудовi, лише чеснiсть трiумфує!
  Але в парi з напiвправдою, де хитрiсть iз Сатаною,
  Щоб даремно не йти пiд злi кулi!
  
  Я це зрозумiв мудрий гном, бреши в мiру та в очi.
  Тодi зможеш дiвi ти серце розв'язати!
  I не торкнеться синiх очей - кришталева сльоза,
  А наша вiра, до кiнця - ворогiв у порох перемагати!
  Ось так агресивно та злагоджено проспiвали юнаки-ельфи. I це виявилося так здорово.
  I дiвчата продовжували вести свiй дуже вбивчий i руйнiвний вогонь. I натискали червоними сосками на кнопки джойстика. Дiяли красунi з великою наснагою. Вони чудовi крали.
  Ось що вони цiлком логiчне та руйнiвне роблять. I їхнiй бойовий вплив незмiрно.
  I босими пальчиками нiжок дiвчата метають горошинки анiгiляцiї. I дiють дуже енергiйно.
  Їх дiяння просто вбивчi.
  I войовницi випускають ультразвук iз рубiнових соскiв грудей. Ворони плутаються у хвилях. Отримують, наче забiйною кийком по головi i втрачають буквально свiдомiсть.
  I падають униз, пробиваючи своїми дзьобами черепа путiнських ведмедiв. I дiють бiйцi надзвичайно агресивно та круто. I справляють ударний i нищiвний вплив.
  Ось це справдi дiвчата просто суперкрутi. I їхнi мови завжди при дiлi.
  А юнаки, чиї пульсуючi, нефритовi стрижнi дiвчата лоскочуть теж спiвають iз дуже великим почуттям;
  Моя уява вразила,
  Блискнув хвостом комети твiй образ.
  Мене ти немов блискавка пронизала,
  Своєю променистою в зiрках красою!
  
  Таку красу поети славлять,
  Таке ж обличчя Мiсяцю столiття не затьмарити.
  Хай тобi Венера щастя дарує,
  Злий хижак упав - пiдкорений наче дичину!
  
  Настiльки ти прекрасна, що здатна,
  Глибинi пiднебесся пiдкорити.
  З тобою легко дихається, вiльно,
  Мiж пальцями шовком в'ється життя нитка!
  
  Зрозумiти твою горду вдачу, я не сподiваюся,
  Бо Артемiдi ти сестра!
  I навiть зводить у плачi мою щелепу,
  Невже спливе у Тартар мрiя?
  
  В яких же ти була солодких мрiях?
  Зрозумiти небесну подобу не дано...
  Подушка юнака в солоних сльозах,
  Про свiт зловiсний - бачу не кiно!
  
  Несуча конструкцiя кохання,
  Вона легка, але тисне ланцюгом горя.
  Хочемо парити ми немов журавлi,
  Але тягне в безодню пекла моря!
  
  Який же рок окови наклав,
  Що зробило важливiше свiтобудови!
  Дай Господи бiльше молодим сил,
  Не надсилай надмiру покарання!
  
  Всевишнiй мовив: випробування дав,
  Не для того, що довго ви терпiли.
  Але загартувати треба iдеал,
  Що вилiзти з м'якої колиски!
  
  Тепер же ти з орлицею орел,
  Тепер iз долею може розрахуватися!
  I якщо битву з Сатаною завiв,
  Тобто з потребою здатний битися!
  
  Тепер парю з тобою херувим,
  Ти дiво, наче яскрава зiрка!
  Простори всiх всесвiту пiдкоримо,
  З тобою я не розлучуся нiколи!
  Ось так юнаки-ельфи чудово та чудово спiвають. I їхнi голоси тривiально чудовi.
  А якщо вже починають спiвати дiвчата, то це взагалi, здається супер.
  I випускати з червоних соскiв вбивчi блискавки. I це зовсiм гiпер .
  Такi ось дiвчата i дiють енергiйно з великим розмахом.
  I голими п'ятами пiдкидають руйнiвнi горошинки смертi. I розбивають у трiски путiнських ведмедiв.
  I дiють iз колосальною енергiєю смертi. I вiдбувається вплив дiвчаток класу гiпер .
  I ось вiзьмуть дiвчата знову яскраво-червоними сосками колосальну енергiю i силу запустять. I в них одразу i вогонь магiї, i гiперплазма , з величезним, колосальним руйнуванням.
  Дивлячись на цю битву, Богиня-демiург Еммануель взяла i дуже енергiйно заспiвала;
  Для людини приборкати нiяк не можна,
  Прагнення стати Всевишнiм Всемогутнiм!
  Щоб правила Всесвiту всiєї Земля,
  I кожен iз знанням потужним, Всюдисущим!
  
  Але сила в цьому випадку у нас,
  Часом нестримна, мов буря!
  Удар наносимо в лоб, не просто в око,
  Творимо ми свiтобудову, не халтуря!
  
  У кожного є свiй великий алмаз,
  У ньому розум жаркий, немов полум'я хлюпає!
  I щоб вогонь променистий не погас,
  Любiть хлопцi наших жiнок!
  
  У кожного є свiй у бою резон,
  Борiмося, щоб у свiтi було щастя!
  Противник буде хвацько збитий,
  А Небо та Земля пiд нашою владою!
  
  Гарно створiть собi свiт,
  Де є великi пальми на пломбiрi!
  Ну що вигадати може вам Шекспiр,
  Всесвiтiв сто? Про повноту не брешiть!
  
  А я вам дам один бiйцi вiдповiдь,
  Наука може подарувати безсмертя!
  Виконає вам квазар простий сонет,
  Щоб не було вам прикрощiв i смертi!
  
  Тодi отримає кожен солодкий торт,
  За дружину велику обезьяну -мавпу!
  Малюнок зробив у маслi натюрморт,
  А Диявола творити для вас не стану!
  Ось так Еммануель заспiвала. До речi, ось християни, чому не замислюються за Бог створив Диявола? Справдi, навiщо творити того, хто прирiкає на страждання мiльярди живих iстот та ангелiв?
  Що на цю тему кажуть священики?
  У всякому разi, нiчого переконливого. Та й над людьми експерименти ставити нелюдяно.
  Але Еммануель та Сферо Катастрофов мають власнi мiркування з цього приводу. I тут їх уже не переконаєш.
  Також можна вiдзначити, що орки теж люди та їх вбивати нелюдяно.
  Хотi тi ж орки дуже люблять полоненим дiвчатам босi пальчики нiжок ламати, i голi п'яти вогником смажити.
  Однак гарна дiвчина-ельфiйка, незважаючи на це вiдважно i з великим запалом спiває;
  Забудьте, ким ви були ранiше,
  Нам про неробство не мрiяти.
  Горять серця у святiй надiї,
  Мечi виблискують у битву рать!
  
  А дол сумував i непривiтний,
  Крок супостату за вiкном.
  Розвiсив нелюд ланцюга, петлi,
  I колiк гострий на потiм!
  
  А козак ти не веселий?
  Куди злетiло торжество.
  Пiднятися потрiбно м'яких крiсел,
  Щоб зiрвати iз себе ярмо!
  
  Дзвiнить булат i чорти радi,
  У них коротка розмова.
  Пiдмога бiсам скарбницi,
  Їхнiх супостатiв на багаття!
  
  А це каламутна негода,
  Вiд пекла курiї димок.
  Як знайти закоханим щастя,
  За горло не тиснув шнурок.
  
  З цiєю метою ми воюємо,
  Щоб отримати дар цiлувати!
  I лiземо сирi, пiд кулi,
  Не знаючи нi батька, нi матiр!
  
  Така буде пригода,
  Щоб у новий свiт пожежу нести.
  Вигнати ганебну муку,
  Планету вiд лиха врятувати!
  
  Бог поблажливо киває,
  А ви хлопцi молодцi!
  Вам буде мiсце в солодкому раї,
  Безкоштовно до чаю льодяники!
  
  Але бiйку витримати вам треба,
  Тодi прийде до вас лад, кохання.
  А з Едему корiння саду,
  Стiкає безбожна кров!
  Ось так скажемо дуже добре i чарiвно дiвчата заспiвали. Точнiше одне дiвчисько, що висiла на дибi. I її батогом катував кат. I було це так надзвичайно жорстоко та криваво.
  Ось такого проти таких дiвчат iти. Вони всi можуть i порвуть будь-якого супротивника.
  Їхнi бойовi позицiї не знають i слабкостi та коливань.
  Ось вони, наприклад, своїми довгими мовами як почнуть пульсуючi нефритовi стрижнi обробляти. I це скажемо так - чудово!
  А якщо дiвчата ще й пустять у хiд, червонi соски грудей. Адже вони таке влаштують, що мало не здасться. Войовницi тут переважної ланки.
  I можуть знову блискавками з червоних соскiв груди пiддати. I влаштують щось таке нищiвне та неймовiрне.
  Ось це дiвчата, якi дуже гарнi та, як правило, босi. I груди у кожної справжнiй скарб. Немає таких дiвчат навiть дибою та електродами у лонi Венери не злякаєш. Вони тривiально дiвчата скажемо так - залiзнi та термокварковi.
  Такi войовницi вiзьмуть i як закричать на всю горлянку, i зроблять фiгурально суцiльне харакiрi.
  I ще можуть iз пупка пiддати блискавку.
  А ще й юнаки-ельфи без зайвих проблем до бою включилися. I показали вражаючi результати.
  . РОЗДIЛ Љ 26.
  Марiя Колесникова дiвчисько реально з космосу, та й iз в'язницi теж i якщо заведеться то її i команду та ельф не зупиниш;
  I зрозумiло теж заспiвали;
  Найяскравiшим полум'ям багаття,
  Мого кохання горить!
  Хоч ворог пiдступний i хитрий,
  Але вiн буде розбитий!
  
  Хоч дикий, шалений лиходiй,
  Рве, руйнує край!
  Твiй погляд мрiя, як соловей,
  Гармонiя, мир, рай!
  
  Нехай спекотною спекою пристрастi запал,
  Розтопить полум'я, лiд!
  Я вiрю, куля ця пiдкорила,
  Успiх хлопця чекає!
  
  Успiх приходить до молодцiв,
  Що страх вiдразу вiдкидають,
  I дiву в чистих райських снах,
  Царицею шанують!
  
  Так не забудемо ми любити,
  Зрадити наш свiт не смiю!
  А життя з успiхом шлейфу нитку,
  Знай не перервати лиходiю!
  
  Постоїмо свiй ми Ельфоград ,
  Хай буде Ельфам слава!
  З переможним крок Зелiнград
  Ельфiйська йде держава!
  
  Берлiн, Париж чи Нью-Йорк,
  Скрiзь наш прапор переможний!
  Вождь Фталiн смолоскип наш запалив,
  Нехай згине ворог зневажений!
  Отак спiвали юнаки зi своїм каскадом веселих пiсень.
  I не лякає красунь, навiть те, що їм смажать п'яти орки. Бiль, звичайно ж, великий, дiвчата тiльки скеляться i смiються. А мордочки у красунь такi чудовi та чудовi. I що скажеш про таких красунь? Вони просто шикарнi та супер.
  I якщо вже спiватимуть, то поруч не стояв i ведмiдь. Ось такi войовницi чудовi. Вони просто темперамент кобри. Здатнiсть творити неймовiрне та яскраве.
  I очевидно червоними сосками грудей посилати руйнiвнi i вбивчi блискавки.
  А коли удари потрапляють, то вiдбувається тотальна i руйнiвна, згубна дiя.
  А такi дiвчата можуть робити все з колосальною енергiєю та силою. I їхнi можливостi постiйно зростають.
  I вони справдi за допомогою рубiнових соскiв грудей таке роблять.
  I ще босi нiжки їм часто намагаються пiдсмажити орки. I це їхнє реально агресивне кредо. Жорстокiсть путiнських ведмедiв увiйшла до приказки, їм закони не писанi. Недарма весь свiт кляне плешивого фюрера. Що цiлком слушно.
  А ще й дiвчата дотепно спiвають;
  Тягар Господнiй нам не зрозумiти,
  Що означає Землю грiти на долонi.
  Бог це милiсть - добра мати,
  Якщо з тобою Вiн нелюд не зачепить!
  
  У небi безкрайньому, промiнця шлях,
  Сонце встає, щедро роздає свiтло!
  Нам за Вiтчизну шиї згорнути,
  Вермахт повалений у лагiдному травнi!
  
  Вихори Фортуни, плескiт долi,
  Кров'ю тягучою нас окропили.
  Бачиш, страждають дiти твої,
  Нашiй священнiй, добрiй Ельфiї!
  
  Рветься, здiймаючи смерчi снаряд
  Дерн палахкотить, у боротьбi смертельнiй!
  Хоче рубатися лихо загiн,
  Щоб не зламали нас усiх окремо!
  
  Кожен iз нас воїн Ельфi,
  Лати та шоломи, каски - гранати!
  Цар Сонцеславний - нами рулi,
  Разом справляємо iз пiснею паради!
  
  Орди часом на Ельфiю в навал,
  Великi сили вступають у битву.
  Оркмахт нацiлив у серце кинджал,
  Але отримав покарання у травнi!
  
  Бiле сонце червонi пустелi,
  Немов на клiтках шахових битва.
  Кожен з нас велетень-богатир,
  Бог спонукає зробити молитву!
  
  Краплi дощу, у повiтря свiжiсть дають,
  У них наче оксамит рiдкого вигляду.
  Батькiвщина дала сирим притулок,
  Можна по нiй мiряти милi без гiда!
  
  Фрим буде наш, смарагд за бортом,
  Рибки як золото все дно окропили.
  Можна непогано жити за пагорбом,
  Якщо бугор цей серцем iз Ельфiєю!
  Дiвчата теж якщо заспiвають, то вийде все дуже здорово i круто. I дiяти вони можуть дуже руйнiвно.
  I не лякають їх босi, точенi нiжки. Воїтельки скажемо так - чудовi та супер.
  I червонi соски грудей у дiвчат чудовi. I крутiше їх, мабуть, не знайти. Вони можуть таке витворяти, що не в казцi сказати, нi пером описати. Вони є абсолютна генiальнiсть.
  Ось це справдi дiвчата - класу супер.
  А юнаки теж неслабкi, а дуже крутi. I спiвають надзвичайно здорово. I пiснi у хлопчикiв просто чудово звучать.
  Вгору звернулися язики пожежi,
  А хiба не про це ти хлопчиськом мрiяв?
  Вiд Бога отримали рати дару,
  Бо Марс є для нас iдеал!
  
  Допоможе нам Небесна цариця,
  I давнi, священнi права.
  Схвалять брати iкон святi особи,
  Золотi куполи твої Ельфква !
  
  Та часи тепер панують iншi,
  Але Батькiвщинi вiр не стерпiти ганьбу!
  На славу нашої Матiнки-Ельфiї,
  Ми винесемо оркшизму вирок!
  
  Своїми мускулистими руками,
  Зламає оркам у лютi хребет!
  Адже з нами дорогий товариш Фталiн ,
  Отже, Оркх пiде лише на обiд!
  
  У кулак зiбрали вої ополчення .
  Нас не лякають пишнi снiги!
  Чекає супостата пiдлого падiння,
  А ми багнетом пронизаємо наскрiзь ворога!
  
  Кров у наших жилах бурхливо закипiла,
  Нема для солдата слова гiрше - полон!
  Б'ється росiйська люто, вмiло,
  Як молот стукiт серця в дельтi вен!
  
  Пригадай гадам Путiна образи,
  Боєць Вiтчизни грiзний велетень!
  Вразить вiдплата росiйської Немезиди,
  Упав фюрер у гнiвi шалений тиран!
  
  Пiдуть вам боком мерзеннi здобутки,
  Блиск блискавок обурення небес!
  А переможцям стерли всi страждання,
  Створити палiтру казкових чудес!
  
  Батькiвщини дух вирваний iз ув'язнення,
  Риси кривавої межi накреслить!
  Ми вимагає за горе лише прощення,
  Наш колектив наймiцнiший монолiт!
  
  Господь насупить брови i заявить,
  Ви менi дiти, вам спiдниця не потрiбна!
  Побудуйте й самi мiсто в раї,
  Зникне розклята потреба!
  Дiвчата з армiї ельфiв продовжували вести наполегливу i запеклу вiйну з противником. I продовжували давити путiнських ведмедiв. Вiйницi билися з великою люттю.
  I кидали босими пальчиками нiжок, великої вбивчої сили гостинцi смертi. Що показувало найвищий рiвень руйнацiї та загибелi.
  Воїтельки чогось тiльки не витворяли. Вони такi ж, скажiмо, надзвичайно вiдважнi i бойовi. Агресивнiсть красунь зашкалює.
  I вони босими пальчиками нiжок стали метати отруйнi голки смертi та руйнування. А ось червонi соски грудей iнодi при застосуваннi дають несподiваний ефект.
  I якщо вже дiвчата вiзьмуться, то реально й поб'ються. Вiзьмуть i тиснуть на педалi штурмовикiв голими п'ятами гарне дiвча.
  I чого вони тiльки не витворяють.
  I з ними так все легко дихається та спокiйно. Вони просто чудовi, i взагалi супер.
  Дiвчата взяли i заспiвали:
  Таракан, тарган, таргашечка ,
  Рiдконога козявочка , козичка!
  I знову розсмiяються вискаливши мордочку. Ось такi тут дiвчата - найбiльший клас.
  I не страшно, якщо дiвчинi на дибi зламають пальчики на ногах. Вони вiд цього навiть не скривляться. Дiвчата скажемо такi iскрометнi. Вони повна, бурхлива енергiя вулкана.
  I виверження полум'я та вогню. Воїтельки найвищого класу.
  I можуть взяти i заревiти.
  А потiм кинуть голими п'ятами бомби та розiрвуть масу путiнських ведмедiв. I це чудово.
  Дiвчата дiють з великою люттю. I ось одна з них проводить прийом млин i зрубує голови оркам. Тi падають i котяться, наче кульки кеглiв.
  Дiвчата-ельфiйки взяли i засунули босi пальчики нiжок собi до рота. I як вiзьмуть i подуть.
  Пролунав оглушливий свист. Ворони потрапили пiд удари вибухової хвилi i знепритомнiли.
  I падали тисячi ворон, пробиваючи черепа путiнським ведмедям, i таранячи їх.
  I войовницi виявилися просто - супер.
  А як вони верещать i кричать.
  А ще юнаки-ельфи з великим почуттям спiвають;
  Немає нiчого вiрнiше, нiж монета,
  Вона без фальшу щиро блищить!
  Фактично дублон правитель свiтла,
  Його опора мiцний меч та щит!
  
  У ньому богiв язичницьких прихована,
  Як сонце променисте обличчя златою...
  Хоч є ще бандити-паразити,
  Якi пiшли в торг душею!
  
  Монета це iдол та архангел,
  Вiн рятiвник, згубник усiх.
  Без золота булат найманий чахне,
  Без грошей не прийде у бою успiх!
  
  Але що ти хочеш людини серця,
  Полювання вам безсмертя купити...
  Щоб вiдкрити до блаженства жадiбно дверцята,
  Щоб плести столiття життя нитку!
  
  Але чи може дублон здобути i це?
  Чи здатний золотий гурток мрiяти?
  Щоб не прийшов старий iз косою з привiтом,
  I не поставив у морзi в лоб печатку!
  
  Хоч за монету багато треба щастя,
  Щоб досхочу передаватися нам грiху!
  Але людина над пристрастю i не владна,
  Йому дiвчат як проса пiвня!
  
  Вiн хоче отримати до пуза багато,
  Потиснути фазанiв, ананасiв пуд.
  Хоча не можна наїдатися до труни,
  Нехай навiть ти грiшми вкрай крутий!
  
  А труна вона навiть занадто багато коштує,
  Бо у ньому є мiсце королям!
  Адже намалює ангел у бланку нолик,
  Удар по лобi та палицею по мiзках!
  Ось це дiвчата, якi просто супер. I юнаки супер. I ельфи обох статей - просто гiпер . Вони можуть справдi практично всi. I особливо коли пускають у бiй червонi соски грудей.
  Ось це дiвчата - якi просто супер. I вiзьмуть i босими пальчиками нiжок жбурнуть руйнiвнi подарунки анiгiляцiї. I полетять до оркiв частки антиматерiї. I вбивають путiнських ведмедiв. Те, що творять дiвчата - це просто супер i гiпер .
  Вони таке роблять, що не пiд силу нiкому. Ось якщо вони розiйдуться, то нiхто вже не встоїть.
  А войовницi треба сказати такi класнi та босi та взагалi супер.
  I у них червонi як маки соски грудей. Чудовi жiнки - просто супер.
  I вони з соскiв рубiнового кольору викидають убивчi пульсари i палять путiнських ведмедiв.
  Ось це справдi чудово.
  А ось i юнаки-ельфи з великим ентузiазмом спiвають i з радiстю;
  Ось коли труба Господня
  Нас в атаку смiливих поведе!
  Згине в безоднi пекла,
  Знай, розтане тверда крига!
  
  За Вiтчизну боролися
  Билися немов пiвнi!
  Замочили Оркмахт у травнi,
  Нам все з руки!
  
  Хто стогнав у божевiльному рабствi,
  Ланцюг боєць швидше порви!
  Ти будеш у священному царствi,
  Iз клятвою на кровi!
  
  Адже ми такi солдати,
  Круче у свiтi не знайти!
  Ось летять у кидку гранати,
  Силою що не тримають пiд замком!
  
  Танку "Тигру" перебили дуло,
  А "Пантере" хвiст, бiйцi припалили!
  Вiд снаряда так пожежа роздула,
  Навiть смерть ми пустили в нулi!
  
  Адже Вiтчизна це в полi квiтка,
  У нiй краса Ельфiї, всiх мудрiших!
  I смiються у щастя бурхливому дiти,
  Заграв трель дзвiнко соловей!
  
  Юнiсть у нашому свiтi благородна,
  У нiй є навiть свiту сивина...
  Нехай буде щаслива, вiльна,
  Наша промениста країна!
  
  У нiй льоду гори, струменi водоспадiв.
  Золото пустель, рiчка смарагд.
  На Батькiвщину битися мiцно треба,
  А виродки нехай у Гадес зiйдуть!
  
  Нiчого немає Батькiвщини милiше,
  Навiть якщо важко брати жити!
  Погляд Сварога став ще грiзнiшим,
  Вiдчуває мисливець, що вiн дичина!
  
  Ми покiнчимо з Путiним пiдступним,
  I вiдправимо оркiв мотлох на злам!
  Адже для нас девiз повiрте головний-
  Щоб не прийшов на Ельф Содом!
  Ось так гарно спiвали бойовi та агресивнi юнаки. Вони демонстрували дуже високий клас.
  I стрiляли, вбиваючи путiнських ведмедiв дуже влучно. Ось це справдi скажемо так бiйцi. Дуже красивi ще тут i дiвчата.
  Соски грудей у них такi яскраво-червонi, i чудовi.
  Юнаки ельфи дуже люблять цi соски лизати i це надзвичайно здорово та круто.
  I дiвчата такi сексуальнi. I нiжки у них витонченi, з дуже рiвними та спокусливими пальчиками. Якими вони кидають убивчi подарунки анiгiляцiї. Що надзвичайно здорово та круто.
  Ось так дiвчата якщо за справу вiзьмуться, то буде все дуже круто.
  I ось iз червоних соскiв красунь вилiтають вбивчi блискавки. I вони молотять орками.
  Ось такi скажемо агресивнi та неповторнi дiвчата. Вони таке скажемо так, витворяють - не сказати казцi, нi пером описати. Ось це справдi воительки.
  I в них голi п'яти, кидають таке гарне вбивче ними. I розривають путiнських ведмедiв на частини.
  Ось дiвчата такi чудовi i взагалi можна сказати разом, що супер i повiсять оркiв на суку.
  А ще закоханi пари ельфiв iз захопленням спiвають;
  Ох, цей свiт ти до чого сумний,
  Сльозинок просто море - океан...
  Де шлях душi пiвденний астральний,
  Потрапити до Едему загибле виття мрiяло!
  
  У ньому лiд сердець застиглих кiрок,
  I пекучий жар заздрiсних пристрастей.
  Як черств, хто навiть тiлом молодий,
  Грає в жалобу сумний соловей!
  
  Як слиз мокрицi дух рутини,
  I тлiн могильний вiд турбот.
  Але зможемо, якщо ми єдинi,
  З трясовини вивести народ!
  
  Розвiяти пiдлiсть свiтобудови,
  Стерти прокляття страшний знак.
  Нам не терпiти вуздечки страждання,
  Нехай Диявол звернутися на порох!
  
  Планета скине ланцюги швидко,
  З орбiти, втiм, не зiйде.
  До один одного ставитися чесно,
  Тодi пiднестися народ!
  
  Пiднести можна i без страху,
  Iнших людей не нахиляти.
  Щоб не запливла жиром ряха,
  Щоб не старiла наша мати!
  
  За це вип'ємо ми трошки,
  Вина що солодша за мед бджiл!
  Нехай будуть лиха навмисне,
  А час розплати не настав!
  
  Тодi збудуємо рай небесний,
  Всiм дiтям радiсть на вiки.
  Стрiлою в полiт летимо небесний,
  Насправдi свiтла мрiя!
  Чудовi тут виявилися дiвча - просто супер. I можуть вони без зайвих забобонiв, i взяти i з особливим азартом взяти i полизати щось таке велике i блискуче.
  I ось войовницi кидають босими пальчиками нiжок жбурляють горошинки знищення.
  I кидають убивчу силу подарунки анiгiляцiї. Чудовi красунi.
  I дiвчина взяла i з червоних соскiв грудей як довбала пульсарами. I вогнем спалила солдатiв оркiв. I це все виявилося надзвичайно бойовим та руйнiвним.
  I ось дiвчата-ельфiйки ще з лона Венери ще вiзьмуть i довбануть хвилею магоплазми. I покажуть свiй чудовий полiт.
  Ось це дiйсно скажемо так красунi на кшталт супер.
  Ось це дiвчата i у якого розмаху впливу надзвичайно крутий.
  I вони можуть буквально усi.
  I ось вiдразу п'ять ельф провели прийом мечами млин. I зрубали голови у шалених оркiв, що налiтають на них.
  Ось дiвчата класу гiпер .
  Безсмертну славу пiзнаємо в битвах,
  Бої ельфiв армiї слава у столiттях!
  Велич багатьох вважай поколiнь,
  Подарує нам воїнам славним безсмертя!
  
  Не вiдаючи страху рубатися вiдважно,
  Нехай меч допоможе у великих звершеннях.
  На славу величi доблесних громадян,
  Виявимо у битвах лютих прагнення!
  
  Адже ми свiту витязi славної держави;
  Ворога перемоги - решта не має значення!
  Здобудемо велич гордостi слави,
  Для цього вiрш створю епатажний!
  
  По морю пливемо ми не знаючи сумнiвiв,
  Пiрату та шторм, ураган не перешкода!
  Адже в бiй поведуть: брати Фталiн та Ельфiн,
  За ним кров проллємо як натиск водоспаду!
  
  Залишиться пам'ять у серцях людей хоробрих,
  Противник повалений - ось вся i нагорода!
  Нехай багато всяких при владi бездарних,
  На все ж таки йти до мети розуму треба!
  
  Красуня, подарує кохання тобi пристрасно
  А завтра кат, ешафот чекає!
  Але життя своє ти не проженеш даремно,
  Зумiй добути становище у раї!
  
  Свiт це боротьба, кожен юнак знає,
  Зв'язати своє життя з флiбустьєром небезпечно,
  Фортуна химерно кiстки кидає,
  Але вийде, я вiрю в результатi чудово!
  
  Ми зможемо знайти своє щастя хлопцi,
  Здобути i багатство та радостi життя!
  Оркшистiв повiр, чекає розплата,
  А нам вiрте жити в пустотливому комунiзмi!
  Ось так заспiвали чудовi та неповторнi дiвчата - типу супер та гiпер .
  Вони здатнi зробити таке, що дуже скажемо так круте.
  I навiть якщо по голих нiжках дiвчат лупнуть з вогнемету, обпалюючи їх босi п'яти, то й тодi красунi в повному азартi та агресiї сили. Ось це треба вiдзначити чудовi войовницi.
  Вони строчать з автоматiв i викошують намагаються наступати оркiв, якi буквально закидають позицiї трупами.
  Ось це справдi кривава бiйня. I скiльки вiдбувається у свiтi вбивств.
  А дiвчата продовжують трощити путiнських ведмедiв. Ось це дiвчата, що стали просто супер.
  I як вiзьмуть i заревуть. I їм здається, що вони мають цiлий каскад взаємних оргазмiв.
  Ось такi дiвчата можуть буквально все. I скажемо так вони агресивнi та неповторнi.
  I дiвчата знову спiвають;
  Морей, океанiв великi простори
  Ми їх борознили пiд триколiрним прапором!
  Бiйцi пiдкорювали вгору пручi гори,
  Орли оголошували гуркотом переможним!
  
  Воїнiв ельфiв визнала планета,
  Мечами, багнетами ворогiв вразили!
  Змогли скинути ярмо оркшизму з пiвсвiту,
  Закiнчили ходу з перемогою в Орклiнi!
  
  Приперлися ж орки на горбатих танках,
  Погрожують знищити всi ельфiв свiтло ниви!
  Але мiцно молотять виродкiв проклятих,
  Щоби жити нашим дiтям без ярма щасливо!
  
  Ми дiти Вiтчизни, що у свiтi всiх вище,
  Народилися, босики кумач розминаючи!
  За нас заступався на лайку посилаючи Всевишнiй,
  I Боже довiв до квiтучого у радостi Травня!
  
  Немає частки бiйця, i пiднесенiшого серця,
  Що дарує мрiю, та народження згори!
  Вiдкрийте до безсмертя славнi дверцята,
  Але якщо в засiдцi сидите, базарте тихiше !
  
  Є вовки та вiвцi, але ви пастухи всесвiту,
  I частка у вас донести до нащадкiв наказ!
  Щоб вести справу, до кiнця творення,
  Щоб вiчний вогонь у твоєму серцi кохання не згас!
  
  Хто знає, де куля ворога зупинить солдата,
  Але все ж у бою смерть краща за хвороби гнилих!
  А якщо загинув, то твiй друг зламає супостата,
  Не буде терпiти, адже в полон женуть дiвчат босих!
  
  О ельфiв свiтло частка, вiйна i пожежа за вiйною,
  Хто хоче на вiдпочинок, тим немає мiсця, знайте в раю!
  Ось у змову вступив пекельний орк iз Сатаною,
  Погрожувати: я атом обрушу i град розiб'ю!
  
  Але проти ракет, теж буде захист,
  I ядернiй бомбi не гримнути Ельфскву...
  Ми зможемо на танках дiстати паразита,
  А нуднi пiснi про полеглих вганяють у тугу!
  
  Продатися за грiш не ельфiйська частка,
  Адже кожен iз нас це воїн великий!
  Не вiрте, що Бог уже розставив нас у ролi,
  Насправдi ти сам виття вирiшуєш наскiльки крутий!
  
  Бували провали, бували розгроми,
  Траплялося, як зайцям вiд страшних вовкiв вiдступати!
  Але якщо почнеться вiйна - будемо знову,
  Громити в пекельному ритмi жорстоку люду рать!
  
  Не заради вiйни, ми, повiрте, гру починаємо,
  У нас немає iншого покликання, як мило дружити!
  Ми братнiй народ, а не Авель та Каїн,
  Для нас птах - пiсня, а зовсiм не жирна дичина!
  . РОЗДIЛ Љ 27.
  Ось дiвчата скажемо такi, що просто супер. I вони буквально закопають у землю всiх цих проклятих путiнських ведмедiв.
  Вiйницi жбурляють босими пальчиками нiжок руйнiвнi презенти анiгiляцiї.
  I розривають на частини оркiв. Ось це справдi дуже агресивнi та сексуальнi дiвчата.
  Вони таке здатнi витворяти, що те, що роблять - реально є казка.
  Чудовi красунi. Вони можуть таке, що просто фантастика та супер.
  Вiйницi як вiзьмуть i з червоних соскiв довбали дуже з великою силою i руйнуванням.
  Ось дiвчата - чудовi та крутi, просто супер. I космiчної сили вони мають неповторну мiць.
  I дiвчата як вiзьмуть, i по орках якi феномени великi та агресивнi з повним розмахом довбануть.
  I блискавками з червоних соскiв грудей.
  I голими п'ятами пiдкидають убивчою та неповторною силою горошинки смертi та загибелi.
  Ось це дiвчата - просто класу, який показує рiвень у них супер i гiпер .
  А якщо вже ельфи почнуть спiвати, то вiдбувається все надзвичайно руйнiвно та класно.
  Навiть магiї потрiбен гострий меч зi стрiлою,
  Бiльше кровi пролийте ви в пику долi!
  За науку тримайся - свiт тодi буде твiй,
  I впаде навколiшки весь рiд на Землi!
  
  Чаклуни зiлля варять, i чистять котли,
  Чарiвники готують пульсарiв заряди.
  Але ми ельфи так знайте Сварога сини,
  Нашi дiвки примiряють трофеїв вбрання!
  
  Не допоможе тобi супостат, цей позив,
  Ти не зможеш тримати нашу силу у вуздi...
  Наш ельфiйський народ монолiтом єдиний,
  Ми зумiємо дати бiй усi косматiй ордi!
  
  Чингiсхан пiднiмав на Батькiвщину меч,
  Вiн намагався на Київ насунути полицi.
  Але зумiли його кладенцами розсiкти,
  Усi знатного видобутку повернули труни!
  
  Хан Батий - вiн хотiв взяти без бою Москву,
  Але удар ельфiв шаблi збив лютий запал.
  Ось чого я братва все нiяк не зрозумiю,
  До чого у нас часто зрадницький тил!
  
  Король Польщi затiяв пiдступний похiд,
  Ось бояри йому браму спритно вiдчинили!
  Але не знали, що скоро Пожарський прийде,
  гнатиме їх i версти i милi!
  
  Нi, крутий Бонапарт не пiд тою зiркою,
  Ти великий iмператор народився!
  Хоч довелося керувати i Москвою,
  Але стрiмко твiй гонор злився!
  
  Путiн теж хотiв зробити з ельфiв рабiв,
  Але його розгромили кошеня!
  Адже не знав цей чекiст наших червоних орлiв,
  Ми скрутили хвору дитину!
  
  А тепер чекає нас космосу в рай небосхил,
  Здiйснюючи прогулянки Марсом!
  Тi, хто проти Батькiвщини - чекає на жах Содом,
  Його рило ми помажемо у ваксу!
  Ось як дiвчата проспiвали - найвищий просто вийшов пiлотаж. Дуже навiть все вийшло красиво та агресивно. I довбало з колосальною силою.
  I ось тепер все стало таким неймовiрно космiчним та неповторним.
  Дiвчата-ельфiйки билися з великою люттю i розмахом. I проводили вони прийоми млин, якi збивали голови i тi котилися немов голiвки сиру.
  Вiйницi дуже крутi та рiзали оркiв.
  I ось iз червоних соскiв грудей, знову дiвчата як вiзьмуть, i по путiнських ведмедiв зарядять вбивчi заряди пульсарiв. Ось як це вiдбувається вбивчо та неповторно.
  I дiвчата, якi слiд зазначити, здатнi будь-якого орка розпиляти буквально на кванти.
  I з пупкiв теж викидаються блискавки, i спалюють путiнських ведмедiв у попiл.
  Що роблять iз великим ентузiазмом. Ось такi тут гарнi та неповторнi дiвчата. I нiжки у них дуже красивi, i вiдрiзняються надзвичайною витонченiстю.
  I кидають у противника горошинки анiгiляцiї.
  Виробляють красунi колосальну руйнацiю та загибель.
  I ще при цьому так гарно та неповторно спiвають;
  Перлина богiв творiння,
  Країна у Всесвiтi всiх милiших!
  Дивлюся на ельфiв з подивом,
  Вони як перли серед людей!
  
  До тебе Вiтчизна звертаюсь,
  Друк iз любов'ю неземною!
  I лише в одному я слiзно каюся,
  Що не зумiв пов'язати iз мрiєю!
  
  Вважаю я в боях митi,
  Бiй жаркий кипить,
  Проси у Батькiвщини прощення,
  I пiднiми за право щит!
  
  Величезнi свiтлi простори,
  Моїй Ельфiї дорогий!
  Лiси, поля, долини, гори,
  Оленi пруть на водопiй!
  
  Кров пролилася, iскрита в туманi,
  Пожеж душить пекельний дим,
  Хоч черв'яки копошаться в ранi,
  Але гiмн спiває нам хор свiтил!
  
  Пливемо в небесному океанi,
  Хоч шлях вимiряти не дано!
  Але будемо ми в безсмертнiй славi,
  Такий нам хмiль дає вино!
  
  Не будити боєць iзгоєм страху,
  Господь Вiтчизну надихнув!
  Ми виведемо країну з мороку,
  У нiй дуже багато Сонця сил!
  
  Прийде, настане година побачення,
  З перемогою скiнчиться вiйна!
  Не жити одним спогадом,
  Мине нiч, хоч i чорна!
  
  Тодi й здiйснюватися бажання,
  I розквiт, як сад, країна!
  Ти дiва станеш стрункою ланню,
  I побiжить, волаючи орда!
  
  Загинули i друзi - сумно,
  Але, видно, так вирiшив Господь!
  Смерть вiрте це не фатально,
  Безсмертний дух, хоч смертне тiло!
  
  Хоч нема сили в це вiрити,
  Скорботи, всiх пахлих пом'яни!
  Тодi в собi вгамуйте звiра,
  Зiтрiть гiркi нулi!
  
  Повернулися в порох первiсний,
  Тi, хто насправдi не жив!
  Хоч за вдачею рiд фiскальний,
  I тягне сiк iз мiцних жив!
  
  Досягнемо урочистостi Вiтчизни,
  Горять небеснi вогнi!
  Збудеться вiра комунiзму,
  А скорбота та бiль - похорони!
  Дiвчата в дикiй лютi продовжували боротися. Одна з них ельфiйка з малиновим волоссям взяла i провела мечами вбивчий млин iз подвiйними лопатями. I зрубала голови оркам.
  Iнше дiвчисько взяло i босими пальчиками нiжок жбурнула кинджал-бумеранг. Той пролетiв i зрiзав голови путiнським ведмедям. Воїнки це зробили дуже впевнено та круто.
  Пiсля чого дiвчата взяли та заспiвали;
  Ми дiвчата розбiйницi,
  I любимо дуже битися.
  Дiстанемо незабаром ножицi,
  Для оркiв ми з ранця!
  Ось так вони красунi дуже непогано спiвають. А їхнi пiсеньки такi скажемо задушевнi та чудовi. I вони викидають iз себе повноважнi та чудовi звуки;
  Орк-грош весь обплутав свiт,
  Павутиною пекельної пристрастi!
  З народу соки п'є вампiр,
  Ненаситною вовчою пащею!
  
  Зовнi немов ангел вiн,
  Смарагд горить кривавий!
  I з гуркотом хльосить грiм,
  Нам бiйцям подарує славу!
  
  У цьому шелестi купюр,
  Чути дикий рик звiриний!
  Хоч Сварога лик похмурий,
  У ньому повiр без сили!
  
  Ми порвемо на частини всiх,
  Хто ризикне наїхати танком!
  Чекає, вiр успiх,
  У справi знай не дуже бридким!
  
  Вище за всiх Ельфi орел,
  Крила грiзно розвиває!
  Вiн велич знайшов,
  Оркiв на порох розплющивши в травнi!
  
  Що вiд страху б'є трус,
  Зрозумiли що мiць Ельфiї,
  Зробить що товстосум,
  Дасть, що навiть не просили!
  
  Є у нас i автомат,
  I гранат все рвучих зв'язка!
  Ось в атаку прет солдат,
  Полетiла з пики маска!
  
  По головi кувалдою дай,
  Щоб мiзки в рулон згорнулися!
  I тодi отримаєш рай,
  Буде вiчною наша юнiсть!
  Ось так спiвали дiвчата, якi за своїм рiвнем войовницi прямо скажемо так супер.
  Войовницi загалом чудовi та крутi далi нiкуди. Ось вiзьмуть i з червоного соска грудей знову врiжуть вбивчим i неповторним розрядом. Ось такi тут чудовi i реально з ударною потужнiстю дiвчата рiвня космiчного.
  У них реально пожежа та вогнянi смуги з рубiнових соскiв грудей. Ось iз такими дiвчатами дуже приємно мати ельфам справу.
  Вони їм iз задоволенням мовами лоно Венери полягають i покажуть видатний пасаж.
  I голими п'ятами, якi такi рожевi пiдкинуть круглi кульки руйнування та загибелi.
  I стiльки оркiв руйнують i вб'ють. Ось це справдi дiвчата класу супер.
  А якщо вже вiзьмуть, то реально заспiвають, у всi горлянки;
  Фюрер плiшивий, дуже паршивий,
  Хоче весь свiт пiдкорити...
  Але нашi сили, дiвчат сили,
  Чи зможуть злих оркiв розбити!
  Одночасно спiвали i юнаки-ельфи, i вели вогонь з автоматiв по орках, причому дуже влучно;
  Блукав я полем - ромашки цвiтуть,
  Дерева та гори як купол небес!
  Давайте побудуємо з пуху мрiю,
  Щоб кожен, хто в мить помер, воскрес!
  
  Нехай як золото церков купола,
  А листя на гiлках краси смарагд!
  Народи визнали владу Бога-орла,
  Нехай усi супостати вiд лайки помруть!
  
  Ми люди Вiтчизни, що свiтло всiм несе,
  Красивi дiви, нiж лик як мiсяць!
  Вiдкриємо звершенням воїна рахунок,
  Хоч пiдлий стрiляє з тупого кута!
  
  Ми брали Оркмбул , пiдкоряли Оркiж ,
  Дiстали Орклини i по Фенi ходили.
  Хто земля топтав, отримали лише шиш,
  Ми дiти щасливої, священної Ельфiї!
  
  Побудуємо проспекти, дороги, мости,
  На Марсi селища, Венер мiста.
  Адже нашi бажання повiрте простi.
  Але може зруйнувати їхню злу вiйну!
  
  За свiт, за Батькiвщину наш колектив,
  Зумiємо добитися Фортуни посмiшки,
  Народ наш Ельфiйський у прагнення єдиний,
  А ворожнеча породжує суцiльнi збитки!
  
  Європа вiльна, в нiй ельфiв свiтло мова,
  Спiвають люди пiснi, струменить струмок.
  Ми зможе Сварога звершення зберегти,
  Випекти багато пишних до столу калачiв!
  Отак юнаки вмiли спiвати. I боротися також можна з дуже агресивним наскоком. I били цих оркiв iз убивчими заскоками. I з червоних соскiв груди знову довбали блискавками смертi.
  Ось це справдi було дуже красиво. I воїнки мають блискучi, перлиннi зубки. Войовницi такi скажiмо чудовi та чудовi.
  I кидають босими пальчиками нiжок горошинки анiгiляцiї. Ось чудовi, скажiмо, вони крали.
  У них стiльки неповторної енергетики, i пасаж бiйцiвської сталi. Такi у дiвчаток агресивнi та неповторнi козирнi карти.
  I вони з рубiнових соскiв грудей як довбали вбивчими, як павутиння пекельного павука блискавки.
  Ось дiвчата такi руйнiвнi i крутiшi нiкуди. I вiзьмуть i довбануть блискавками загибелi.
  I вiзьмуть i голими п'ятами жбурнув горошинками в ворога i розриваючи ворогiв на частини.
  I багато путiнських ведмедiв було знищено, i виникли цiлi кургани трупiв, i виявилося все дуже забiйно.
  I дiвчата продовжували з люттю i натиском боротися.
  Одна з них висiла на дибi. I її хлестали батогом, а пiд босими, витонченими нiжками красунi ще й палав вогонь. Мови полум'я лизали голi, круглi, рожевi п'яти дiвчата.
  I вона взяла та заспiвала;
  Злякавшись ти сам винен,
  Нема чого ховатися в панцир!
  Мiцнiше стиснi автомат,
  Свiт не задушливий карцер!
  
  Якщо в ньому душить туга,
  Капають сльози дiвчиська!
  Вторглася в Вiтчизну орда,
  Голос почувся дзвiнкий!
  
  Дiва вiд болю кричить,
  Смерть точить пекельне жало!
  Крихкий розсипався щит,
  Може загинути держава!
  
  Гуркiт вивернув снаряд,
  Лопнули вiдразу перетинки!
  Гармати б'ють дрiб i палять,
  У страху бiгли дiвчата!
  
  Але садаємо ми у вiдповiдь,
  Буде велика вам прочуханка!
  Звук ракет, що здiйнялися,
  Хай у сяйвi гiрка!
  
  Станемо ми тiльки дружнiшими,
  У цих крутих випробуваннях!
  Залпом кладiть купнiше,
  I не трясiть ридання!
  
  Росчерк недбалий пера,
  Той вирок не порушимо!
  Наша свята повiрте мрiя,
  Боговi вiддати у вiрi душi!
  Ось дiвчата такi виявилися чудовими. А коли дiвчину чия бронзова шкiра блищить вiд поту i наносяться по нiй удари батогом, буквально здригається i продовжує спiвати;
  Не здавайся, не здавайся, не здавайся,
  Ти на дибi дiвка з грудьми не бiйся...
  Посмiхайся, посмiхайся, посмiхайся,
  Знай, що буде все чудово i окей !
  Тож i дiвчисько на дибi дуже задерикувато спiває.
  Але є ще й юнаки дають дуже гарнi голоси та мелодiю;
  
  О дiвчина квiтуча мрiя,
  Зiрка небес та похмура безодня.
  Кохання воно без будь-яких заходiв вiчне,
  Хоч тягне в прiрву жадiбна трясовина!
  
  Хочу з тобою коханою разом бути,
  Горiти як смолоскип в океанi пристрастi!
  Вогонь здатний випалити життя нитку,
  А меч пiдступностi розрубати на частини!
  
  Тремтячий дiви променистий погляд,
  У ньому нiби бачиш мандрiвник осуд!
  Тепер солдат i мiряє крок загiн,
  Зумiємо вразити бiсiв у подив!
  
  У Вiтчизну вторгся з криком басурман,
  Кричить i ятаган негiдник обертає.
  А думках, щось приховав хитрун туман,
  Хоч жити нам не довелося у спокої раю!
  
  Дiвча потрiбно хоробро захищати,
  Її красу не дати ворогам скуштувати!
  Орду трощила росiйських хоробрих рать,
  Вiдбили натиск злого сусiда!
  
  Яку мораль можна винести?
  Що Русь країна, немає у всесвiтi красi!
  А якщо хоче нелюд забруднити,
  То вiдберемо своє i навiть ваше!
  
  Але дiвчина тебе хочу кохати,
  Дай менi можливiсть стати твоїм покровом!
  На не доведеться, сльози вiрю лити,
  Нам не стояти за чорною, похмурою труною!
  
  Закiнчимо ми романс на цьому мiсцi,
  Адже багато славословити не корисно.
  Я вiрю, чи буде час змiн,
  Що стане кращим, вiрю в це чесно!
  Вiйницi теж спiвали з дуже великим ентузiазмом. I робили свою бойову та агресивну справу.
  I особливо активно метали босими пальчиками нiжок у оркiв гострi леза та свастики. Ось такi тут бойовi та агресивнi скажемо так дiвчата - вище за них немає нiкого.
  I з червоних соскiв груди довбали i дiяли дуже активно, викидаючи пульсари. I воїнки поводилися просто здорово.
  I вони мали справжнi, чудовi iскри з очей. I воїнки виглядали просто супер.
  I зубки в них сяяли наче перлини. I виглядало все просто чудово.
  I войовницi навiть спiвали, в оскал зубiв;
  Я з ворогом люто битися,
  Смерть настане, то значить доля!
  Але друзiв у пам'ятi свiтять обличчя
  А пiдонкам сам Бог суддя!
  
  Вийшло загинути жорстоко,
  Опинитися в пекельному пеклi.
  Помстимо, буде око за око,
  Я з мечем до супостатiв прийду!
  
  У свiтi жалостi злiсть не знає,
  Вiтер дме з похмурих пустель.
  Мокрий снiг випадає у травнi,
  Погляд утомлених став просто тупим!
  
  Я вiдповiм богам на виклик-
  Людина володар мрiї!
  Не потрiбнi нам ченцiв ризи,
  Адже Господь людина лише ти!
  
  Збери свої сили в скарбничку,
  Нехай науки багаття загорiлося,
  Не пускай свiй талант у пляшку,
  Бо праця є святий iдеал!
  Ось така нехай коротка, зате вiд душi пiсенька. I в нiй стiльки радостi та водночас лютi.
  Дiвчата-красунi спiвають iз дуже звучними та красивими голосами сирен.
  А якщо ще й з лона Венери викинуть магоплазму , то буде зовсiм круто i руйнiвно.
  Поллється справжнiй ураган i потiк загибелi та тотальної руйнацiї. I буде путiнським ведмедям боляче.
  Ось так це все розiйдеться i вже точно в одну купу не зiйдеться. I буде енергiйна лють та потоки пекучого полум'я.
  Немов молотить вогнемет. Палає жаркий, невтомний струмiнь. I все саме i разом спалює.
  Ось такi тут дiвчата - якi здатнi зробити якщо що, то й кiнець свiту.
  А потiм iз червоних соскiв давай метати пульсари та вогнянi блискавки. Якi всi припiкають та знищують.
  Дiвчина ельфiйка з волоссям в рожевий горошок на жовтому фонi, взяла i заспiвала:
  - Вiйська готовi панi,
  Ми всiх знищуватимемо!
  I пiдморгнула своїм напарникам. Ось це справдi дiвчиська, голосок, який дзвiнкий.
  А хлопчики-ельфи продовжують спiвати;
  Не повiрив божому наказу,
  Стати вампiром страшним захотiв...
  Не сподiвайся, ти згориш не одразу,
  Вiчнiсть у муках - грiшника доля!
  
  Адже пощади Бог святий не знає,
  Кровососам милостi не чекай!
  Замiсть фруктiв солодких у чудовому раї,
  Пекло горить - кривавi дощi!
  
  Для вампiра кiл з осики точний,
  Чародiїв жахливий чекає багаття!
  Вам горiти нещасним днем та вночi,
  Приготував Сатана сокиру!
  
  Грiшна людина своє отримає,
  Буде, як павук горiтиме у вогнi!
  Будуть у пекло бiси мучити,
  Бiль, що дорiвнює нема на Землi!
  
  Устрашись i кайся ворог Господнiй,
  Будеш, ти скинуть прямо в пекло!
  У муках не настане день суботнiй,
  Вiчно риємо шаленим обiймати!
  
  Костi зламає тобi диба,
  Вивернемо суглоби кочергою!
  Мiг же ти чоловiчок бути щасливим,
  А тепер знай у муцi неземнiй!
  
  Так що скорiше дивак покайся,
  Помолись i навколiшки стань!
  Не допоможе товариш по чарцi Вася,
  Тiльки вiрнiсть завоює рай!
  Отака тут скажемо пiсенька - надзвичайно можна сказати бойова. А дiвча дуже агресивно на противника впливають.
  У них просто незмiрна азарт i потяг до пригод. I ще з червоних соскiв грудей, як вiзьмуть i воїнки реально довбануть. I тут уже мало нiкому не здасться.
  А дiвчата дуже красивi, i здатнi впливати своїм променистим, рубiновим кольором соскiв грудей.
  I ще пускати пульсари та з лона Венери. Їхнiй вплив дуже навiть пекучий i дотепний.
  I кидають босими пальчиками нiжок голки з отрутою, якi пробивають наскрiзь оркiв. I виглядає таке надзвичайно чудово.
  I ось з рубiнових соскiв грудей знову як довбане пульсаром. Ось це справдi у ворон мiзки некруто i вони падають приголомшенi i втратили свiдомiсть.
  . ЕПIЛОГ
  Тут уже дiвчата неабияк постаралися. I ще з лона Венери неабияк потiк магоплазми пiддадуть. I буде вiд цього весело.
  А юнаки-ельфи кидають гранати руками i при цьому не забувають спiвати;
  Про вихори серця молодого,
  В якому полум'я палить вулкан!
  Нам не сидяться люди вдома,
  Де кiт- Баюн пирiг вм'яв!
  
  Ось соловей спiває сумно,
  Чолом Всевишнiй затьмарений!
  Шле херувим кивок прощальний,
  Не дiйснiсть, а страшний страшний сон!
  
  Ми сини Святої Вiтчизни,
  З'явилися предкам, знай допомогти!
  Жалiти не будемо, знайте життя,
  Битися з безоднею день i нiч!
  
  Противник магiю кидає,
  Пiдступнiсть, пiдлiсть, зла пiдробка!
  Але ми побачимо свiтла дали,
  Зламаємо супостату рiг!
  
  Вампiри, орки, вурдалаки,
  Виблискують гострi iкла!
  Адже упирям полювання бiйки,
  З пекла пруть полицi!
  
  Для Архiмага -полководця,
  Ми тiльки пiшаки та пеньки!
  Армада прється злих потвор,
  Але вiдступати нам не з руки!
  
  Батькiвщина найдорожча,
  Перервемо ми бiг лютих орд!
  Отримають нелюди по пицi,
  Мiй, кладенец голову знесе!
  
  Батькiвщина Сварога сила,
  I життя та надiя всiх солдатiв!
  Десниця Вермахт розтрощила,
  Скосила супостатiв ряд!
  
  Палає смолоскип у юному серцi,
  Меч замiнює автомат!
  Вiдкриємо в космос незабаром дверцята,
  Вирiшимо хто правий, хто винен!
  
  Коли в душi є мир iз успiхом,
  Не може нас нечистий взяти!
  Дамо ми пекельним тварям здачу,
  Така ельф знайте рать!
  
  Ми на колiна - молимо Рiд,
  Всевишнiй Бог тебе просили!
  Щоб не пускав солдатiв у витрату,
  Синiв Рiдної, моєї Ельфiї!
  Ось так дiвчата блискуче i великим настроєм на швидку та неминучу перемогу спiвають.
  I сяють їхнi перлиннi зубки, наче дзеркала. I в цiлому те, що вони роблять - це здорово i класно.
  Таких дiвчат не зможе зупинити жодного ворога. Вони чудовi та чарiвнi.
  Ось спробуй таким скажи, нi. I вони тобi точно вiдiрвуть гiднiсть. Наскiльки це чудовi кралi. Цiлком у них серцевих поривiв та спраги вбивства.
  Ось дiвчина з роду ельфiв скинула натисканням босими пальчиками нiжок бомбу зi штурмовика. Та впала на скупчення оркiв. I маса путiнських ведмедiв вирушила до пекла.
  Ось такi тут скажемо дуже навiть активнi та агресивнi дiвчата з очима, немов смарагди та сапфiри. Якi б'ються за праву справу проти путiнської орди. Дiвчата скажемо так - сталевi.
  А ще й спiвають;
  Нас на битву надихнув
  Приголомшувач поколiнь!
  Розколов на частинi свiт -
  Король бурi Ельфiн!
  
  Накоїв кривавих справ,
  Пiднiмаючи бунт прапор!
  А чого ти сам хотiв,
  Вiдповiдає вождь - не знаю!
  
  Думав я, всiм будемо мед,
  Кожен стане демiургом!
  А тепер нас кiнь несе,
  По розбитих провулках!
  
  Тупiт шалених копит,
  Стук - орда галопом мчить!
  Наша спiлка як монолiт,
  I сяють у щастя обличчя!
  
  Вiрте кров не вiчно лити,
  Вiдiтрiть сиротам сльозу!
  Був мисливець, стане дичиною,
  Нас пройдуть всi загрози!
  
  Пролетар буде князь,
  I за працю прийде нагорода!
  Ось пiде, повiрте бруд,
  Вирвемо тiло своє з пекла!
  
  Будемо пiснi голосно спiвати,
  Ми держава велетнiв!
  Бiлий наш ведмiдь символ,
  Партiя - народ єдинi!
  
  За Вiтчизну кров пролити,
  Це честь, шана та слава!
  Стань по життю червоною нитку,
  Нехай кипить вулканом - лава!
  Ось так усе прокотилося наче вогненною лавиною. I дiвчата взяли i випустили пульсари зi своїх лонiв Венери. I все виявилося дуже здорово i шикарно.
  Спiвали войовницi на вищий та приголомшливий клас. I видали свої визначний i приголомшливий рiвень.
  I ще як покажуть зубки-клики. I ще раз вiзьмуть i засвистять, використовуючи босi пальчики нiжок. I знову падають приголомшенi ворони, що втратили свiдомiсть.
  I вони сиплються на землю, мов градини. I вiдбувається вбивчий переворот.
  А з червоних соскiв дiвчаток вилiтають руйнiвнi блискавки. I це скажемо так - здорово та круто.
  I ще дiвчата плюються, i їхня слина вибухає наче кислота i завдає колосальних руйнувань.
  Ось це справдi баби що треба. I вони ще розiйдуться, то ще й не таке влаштують.
  А потiм i починають спiвати;
  У тлiнному свiтi, пiд тiнню iмперiї;
  Забобони людей убогi!
  Кинемо в прiрву всю нiсенiтницю, забобони -
  Краще будемо вiльнi, як боги!
  
  Наша армiя - справа права,
  Космос просто як внутрiшнiй двiр!
  Бути вселенською, час державою,
  Отже, всiм виносити вирок!
  
  Звездолеты, лiнкори - потужнi,
  Нема рахункiв ракет вiйни!
  Ця мужнiсть непорочна,
  Ми мечем як завжди - лади!
  
  Пiдкорюючи планети пiдмiсячнi,
  Доставляючи блискуче свiтло!
  Здiйснюємо справи знайте чудовi,
  Всесвiту великий свiтанок!
  
  Попелища часом по галактицi,
  Бурхливим вихором каскадами стелиться!
  Але ми витязi та романтики,
  Що спiвають у свiтлi блiдого мiсяця!
  
  Свiтобудова нам стане покiрною,
  У ньому порядок столiть вiчнiсть затята!
  Ельфове свiтло вважай - нацiя горда,
  Хоч умишкою часом i слабка!
  Та щодо останнього то дiвчата реально самокритичнi. Але спiвають чудово.
  I ще бiльш здорово випускають блискавки з червоних соскiв грудей. Тi завдають пекучих ударiв по орках.
  Воїтельки пищать:
  Любов i смерть, добро i зло,
  Бути орком знай грiшно.
  Зрозумiти щось судилося!
  Любов i смерть, добро i зло,
  А вибрати нам, дано лише одне!
  I дiвча знову випустили з рубiнових соскiв груди потужнi блискавки.
  Ось це справдi вирує ураган.
  I вони точно у бойовому азартi.
  Воїтельки спiвають:
  Злiсний орк у безвiр'ї небезпечний,
  Жити в грiховнiй похотi не можна...
  Тому що ельфа гнiв жахливий,
  Тому що суворий ельф суддя!
  I войовницi як довбануть по орках розрядом магоплазми з лона Венери.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"