Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Elf Princese un ČŪska GoriŅiČs

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Šeit atkal ir elfu princese kruīzā uz spārnotiem kuģiem. Un viņai ir jātiek galā ar dažādiem ienaidniekiem. Un vampīri, un pat ar leģendāro Serpent Gorynych.

  ELF PRINCESE un ČŪSKA GORIŅIČS
  ANOTĀCIJA
  Šeit atkal ir elfu princese kruīzā uz spārnotiem kuģiem. Un viņai ir jātiek galā ar dažādiem ienaidniekiem. Un vampīri, un pat ar leģendāro Serpent Gorynych.
  . NODAĻA Nr.1
  Šeit viņa atkal ir ar savu spārnoto kuģu armiju, ar kailām kājām meiteņu komandām, kas tik tikko noklātas ar dekorācijām un šaurām auduma sloksnēm. Un vienīgais stiprā dzimuma pārstāvis, apmēram divpadsmit vai trīspadsmit gadus vecs zēns, princis Edvards. Augusta cilvēka vienīgais apģērbs ir šorti. Bet uz prinča gaišmatainās galvas ir vainags no akmeņiem, kas mirdz spožāk par dimantiem, un uz viņa baso kāju potītēm un plaukstu locītavām, kas ir spēcīgas ar dūrēm, kas izvirzītas no viņa pirkstu locītavām, ir zelta rokassprādzes ar akmeņiem.
  Bet viņas priekšā lidinājās vampīrs ar burvju nūjiņu rokās. Viņš ir ģērbies ļoti civilizēti, ar zābakiem un cilindru galvā. Seja ir bāla, un no mutes izvirzās gari, bet plāni ilkņi.
  Iepriekšējo reizi viņi šķīrās interesantākajā vietā. Un tagad seko turpinājums.
  Titula vampīrs teica:
  - Mans pirmais jautājums ir: - Kāpēc kokosrieksts izžuva?
  Elifa, kura vienīgā šajā krāšņajā armijā valkāja dārgas kurpes un greznas drēbes, smaidot atbildēja:
  - Lietus gars neizauga, tāpēc kokosrieksts izžuva!
  Vampīrs pamāja ar burvju nūjiņu. Karotājas meitenes mērķēja uz viņu, tēmējot ar pulksteņa mehānisma arbaletiem ar skrūvēm un lokus ar bultām.
  Viņu muskuļotie ķermeņi izskatījās ļoti apetīti.
  Vampīrs nodrebēja, viņa baltā seja aiz īgnuma kļuva zila. Un viņš šņukstēja:
  - Tu ātri atbildēji!
  Ellifa, lepni iztaisnojot savu figūru, atbildēja:
  - Mirklis dod uzvaru!
  Vampīrs iesmējās un atzīmēja:
  - Jums ir tik brīnišķīga komanda. Tik daudz meiteņu, un viņas tik labi smaržo!
  Patiešām, tur bija spēcīga vīraka smarža, dārgu smaržu aromāti un veselu un jaunu meiteņu tīrie, muskuļotie ķermeņi. Un tas burtiski lika man sagriezties galvai.
  Elifa stingrā tonī teica:
  - Nerunā ar mums! Uzdod man otro mīklu šeit!
  Puisis princis Ediks ar kailiem kāju pirkstiem iemeta mazu adatu, un tā uzreiz caurdūra četras mušas, sagriezās un atgriezās pie jaunā karotāja.
  Terminatora zēns dziedāja:
  - Jokus malā, vampīr,
  Citādi būs zārks...
  Dejosim un mielosimies,
  Ļaujiet plikpaurajam briesmonim mirt!
  Elifa iesmējās, piemiedza zēnam un čivināja:
  - Bet kāpēc,
  Vampīrs mūs apbēdināja!
  Puisis princis nomurmināja un atzīmēja:
  - LABI! Man ir sajūta, ka viņi ar mums runā niecīgā veidā. Bet vampīrs vienkārši vēlas nopelnīt laiku!
  Asinssūcējs atzīmēja:
  - Ne es sāku dziedāt, bet tu! Lai gan es pati varētu dziedāt!
  Elifa izplūda smieklos un atzīmēja, viņas zobiem mirdzēja kā dimanti:
  - Mēs labprāt klausītos tavu dziesmu, lakstīgala!
  Vampīrs to paņēma un dziedāja:
  Pilsētā iestājās krēsla,
  Mājas peldēja elles ēnā...
  Stingrāk pievelkot nāves āmuru,
  Sātans staigā pa ielām!
  
  Viņš sagrauj ļaunos cilvēkus,
  Arī elfi tiek iekasēti...
  Tie, kas vienkārši vēlas dzīvot skaisti,
  Sanāca otrādi!
  
  Velns ir šeit, velns ir tur
  Dzīve ir kā sapnis, pilnīga maldināšana...
  Velns ir šeit, velns ir tur
  Dzīve ir kā sapnis, pilnīga maldināšana!
  Ediks iesmējās un, pārtraucot vampīra dziesmu, sita ar basu kāju, gluži loģiski atzīmēja:
  - Ar to nevar strīdēties! Ka Velns ir šeit un Velns ir tur!
  Elifa skarbi teica:
  - Pietiek ar šīm dziesmām! Uzdod man nākamo mīklu un ātri!
  Vampīrs nošņācās, atlaida zobus un ņurdēja:
  - Otrā mīkla: - Kur dzīvo sātans!
  Elifa pasmaidīja un jautāja:
  -Kas ir šis sātans?
  Puisis princis pārliecinoši atbildēja:
  - Tas ir tas, kurš tiek uzskatīts par diametrālu pretstatu Visvarenajam, un precīzāk, Megahipervisuma Radošajam Principam. Tāda lieta, kas ir postoša mūsu un citos visumos. - Jaunais bērnveidīgais karotājs uzspieda kailajiem pirkstiem uz iedegušajām pēdām un piebilda. - Ir arī citas versijas - viņi saka, ka tas ir kritušais eņģelis. Tāpat kā tas, ka stiprākais un pilnīgākais no eņģeļiem lepojās un stājās pretī Visvarenajam Dievam. Ir arī citas versijas. Viņi saka, ka Sātans ir pazemīgs Visvarenā kalps un veic bendes funkcijas. Vai arī tāpat kā Velns ir liberālās opozīcijas galva pret konservatīvo un despotu Dievu.
  Vampīrs noņurdēja, viņa ilkņi pagarinājās.
  - Pietiek runāt. Sniedziet man atbildi!
  Elifa iesmējās un dziedāja:
  Man ir vienkārša atbilde -
  Egoisms ir nepatikšanas avots!
  Egoismā sātans -
  Viņš ir mūsu prāta auglis!
  Atbildot uz to, meitenes aplaudēja ar kailajām, rozā zolēm, graciozajām, noslīpētajām, pavedinošajām kājām. Tie ir skaisti karotāji.
  Ediks mīļi smaidot čivināja:
  Cilvēki mirst par metālu, par metālu!
  Cilvēki mirst par metālu, par metālu!
  Sātans tur valda pār nakšņošanu!
  Sātans tur valda pār nakšņošanu!
  Elifa pamāja ar galvu.
  - Kāpēc sātans valda tur, bet ne šeit? Galu galā ļaunums pastāv visās pasaulēs un planētās.
  Puika princis pamāja ar savu gaišo, nedaudz zeltaino galvu:
  - Pa labi! Lai gan ir dažādi labā un ļaunā līmeņi! To sadalījums pa pasaulēm ir tieši tāds pats. Uz dažām planētām, precīzāk, zvaigžņu impērijām, patiešām valda paradīze. Un ir kosmiskais komunisms.
  Elifa izstiepa savas koši lūpas smaidā un, pazibinot zobus, iesaucās:
  - Kas ir komunisms?
  Edvards paskaidroja:
  - Komunisms ir Ēdenes jeb Virijas paveids, bet nevis Dievu radīts, bet iegūts zinātnes un tehnikas attīstības rezultātā!
  Meitene karaliene smējās un čivināja:
  - Planēta atzina elfu diženumu,
  Orkšinisms tika sagrauts ar zobena sitienu...
  Mūs mīl un novērtē visas pasaules tautas -
  Un meiteņu armija iet uz komunismu!
  Skaistules atkal aplaudēja ar plikajām, noslīpētajām, graciozajām pēdām. Un no tā bija īsti viļņi, kas pacēlās kā cunami.
  Ediks čivināja, zobus rādot:
  Brīnišķīgās Dzimtenes plašumos,
  Rūdīts kaujā un darbā...
  Mēs drīz uzcelsim debesu paradīzi,
  Lai cilvēki nebūtu trūkumā!
  Meitenes ķiķināja, un viņu balsis bija tik skaistas un mirdzošas. It kā orķestris spēlētu ar izsmalcinātākajiem un modernākajiem mūzikas instrumentiem!
  Elifa salauza pirkstus un nošņāca:
  - Nu, tagad uzdod man savu trešo un pēdējo mīklu, vampīr! Un mēs valdīsim pasaku valstī!
  Vampīrs atcirta un rēca:
  - Tu gribi pārāk daudz! Tikai trīs panti, lai lasītu un pārvaldītu visu varu! Nē, tu cīnīsies. Es pārdomāju!
  Edvards, zēnu princis, jautri dziedāja:
  - Mēs esam mierīgi cilvēki, bet mūsu bruņuvilciens
  Man izdevās paātrināt, izmantojot kvarka degvielu...
  Mēs cīnīsimies par gaišu rītdienu -
  Meitenes, pasteidzieties un ejiet skūpstīties!
  Elifa nomurmināja:
  - Nav smieklīgi! Vai vēlaties, lai mēs jūs nogalinātu?
  Vampīrs atbildēja:
  - Un mēs arī tevi nogalināsim!
  Ediks čīkstēja:
  - Un mēs arī to varam! Un to ir forši darīt! Un nogalini orkus!
  Karojošās meitenes unisonā čivināja:
  - Ja dosi mums pavēli, mēs viņu piegružīsim ar bultām, kā ezīti ar adatām!
  Meitene karaliene atbildēja ar smaidu:
  - Vēstniekus nenogalina! Lidojiet pie saviem cilvēkiem un sakiet viņiem:
  - Kas pie mums nāks ar zobenu, tas no zobena mirs!
  Vampīrs pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Pēc dažām stundām jūs, kas paliksiet dzīvi, apskaudīsiet mirušie!
  Un, vicinot savu burvju nūjiņu, tas iedegās kā meteorīts un uzsprāga, atstājot aiz sevis dūmu pēdas.
  Puika princis pielēca un entuziastiski iesaucās:
  Dārdēja pārtraukumi
  Žēlastība ir beigusies!
  Beidz rādīt muguru
  Laiks nogalināt ienaidniekus!
  Elifa pārlika zobenu no vienas rokas uz otru un atzīmēja:
  - Man pienācis laiks pārģērbties. Šis greznais tērps liek man izskatīties pārāk neveiklai, un burvestības laikā dārgi apavi traucēs manām kājām izmantot.
  Ediks ar mūžīgā zēna smaidu, kas tajā pašā laikā bija ļoti pieredzējis, pamāja ar galvu un atbildēja:
  - Jā, tā tiešām nav pavēle!
  Jaunais karotājs kratīja baso kāju, un viņa mazajā pirkstiņā dzirkstīja gredzens. Un Edvards kaut ko teica.
  Tas uzliesmoja ar zibspuldzi. Un Elifa ir mainījusies. Tagad viņa bija basām kājām, bet gredzens spīdēja uz katra pirksta, izņemot šauru strēmeli uz krūtīm un gurniem, viss viņas muskuļotais, iedegušais ķermenis bija kails, izņemot rokassprādzes uz rokām un potītēm. Uz galvas palika vainags, it kā no zvaigznēm austs. Un vienā rokā meitenei ir zobens, otrā burvju nūjiņa.
  Vējā plīvo zelta lapu krēpes, zobi mirdz ar pērlēm, acis mirdz ar smaragda un safīra sajaukumu, muskuļi ir ļoti izteikti un izteiksmīgi, šūpojas kā viļņi uz ūdens. Un uz pieres ir arī zvaigzne.
  Tā patiešām ir zagšana - augstākā atzīme.
  Ediks, ar grūtībām atturēdams smieklus, sacīja:
  Aiz jūras ir princese,
  No kā nevar atraut acis...
  Smaragda acis
  Un bize no zelta...
  Mēness spīd zem izkapts -
  Un uz pieres zvaigzne deg!
  Un viņa pati ir majestātiska,
  Nav pietiekami daudz vārdu, lai aprakstītu,
  Ja runa un runa,
  Straume zvana ar atslēgu!
  Elifa pakratīja zobenu un zizli. Puika princis atkal izmantoja maģiju, šoreiz ar burvju nūjiņu. Un tā galā kaut kas dzirkstīja.
  Un aiz skaistās karalienes pleciem parādījās ļoti attīstīts arbaleta un ložmetēja maisījums. Šis bija ierocis.
  Ediks iesaucās:
  - Švarcenegers bikini un sieviete barbare!
  Elifa pasmaidīja un jautāja:
  -Kas ir Švarcenegers?
  Puisis princis atbildēja ar smaidu:
  - Šis ir tāds puisis, kurš varētu jums cienīgi piestāvēt!
  Meitene karaliene ķiķināja un dziedāja:
  Mums ir maz teritorijas,
  Ģitāra spēlēja skumji...
  Es varu dabūt vīru bez maksas
  Bet Švarcs Barbars nav saderīgs!
  Ediks smaidot teica:
  - Jā, ak, šajā ziņā... Lai gan Ārnijs ir ļoti burvīgs!
  Viena no kareivīgajām meitenēm ieteica:
  - Viņai vajag Hercules!
  Elifa smējās un atzīmēja:
  - Tu mani sastādīji ar veselu vīriešu loku. Es labāk izvēlos vīrieti pati!
  Ediks smaidot jautāja:
  - No mīlestības, vai aiz ērtības?
  Karaliene pārliecinoši atbildēja:
  - Par mīlestību!
  Ediks diezgan nopietnā tonī piezīmēja:
  - Vai impērijas intereses nav pirmām kārtām?
  Elifa atbildēja ar nopūtu:
  - Jā, kāpēc es neesmu pats sev priekšnieks?
  Puisis princis atbildēja stingrā tonī:
  - Nē! Princese un pat karaliene ir tikai goda verdzene!
  Ellifa atbildot dziedāja:
  Varbūt labāk dzīvot ciematā,
  Ar likumu mums ir aizliegts mīlēt...
  Princesēm ir viena sena paraža -
  Pēc aprēķiniem vajag apprecēties!
  Un meitene-karaliene sāka lēkt un kopā ar citiem kailajām kājām un izliektajām, muskuļotajām karotājiem:
  Bet es negribu, es negribu, no aprēķina,
  Un no mīlestības, no mīlestības es gribu...
  Brīvību, brīvību, dod man brīvību,
  Es lidošu augstu kā putns!
  
  Es lidošu pār planētu kā ērglis,
  Un dzen orkus ar pūkainiem nagiem...
  Un patiešām Visuma karaliene -
  Žēlastība nāks pēc mīlestības!
  Bet dziedāt vairs nebija laika. Priekšā debesīs parādījās pirmais ienaidnieks - ļoti liela, trīsgalvaina Čūska-Goriņičs.
  Ar ko viņš atšķiras no pūķa? No pirmā acu uzmetiena atšķirība ir maza. Bet Serpent-Gorynych ir smagāks, lielāks un labāk barots nekā parasts pūķis. Un ar viņu cīnīties nav viegli. Un tas var izliet daudz vairāk uguns nekā parasts šīs sugas spārnotais pārstāvis.
  Tagad tā mute ir atvērusies, un tā it kā trāpa jums ar ugunīgu straumi tieši no attāluma.
  Elifs un Ediks satricināja artefaktus, un izvirdums no pūķa mutes pagriezās un uzkrita uz pašu briesmoni.
  Čūska Goriničs saņēma savu ugunīgo žēlastību un norūca:
  - Tās ir sliktas meitenes! Tevi gaida sods!
  Ediks piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tās nav tev dāvana. Bet ar vienu būs jācīnās.
  Čūska Goriničs rēca:
  - Atdod man savu karalieni uz šašliku!
  Puisis princis pamāja:
  - Žēlsirdība! Pienākusi tava kārta Ellif!
  Monarha meitene čivināja:
  Elfi nikni vēlas cīnīties,
  Visi dedzīgi tic patiesībai!
  Čūska Goriničs dziedāja atbildi:
  Un man jebkura jūra, jūra līdz ceļiem,
  Un jebkuri kalni ir līdz plecam!
  Elifa atbildēja, uzlecot un lidojot gaisā. Ediks pamāja:
  - Pa labi! Tu vari lidot. Uzbrūk savam ienaidniekam un nogriez viņam galvu!
  Marķīzes meitene karalienes labajā rokā izlaboja:
  - Trīs galvas!
  Ediks iesmējās un šņukstēja:
  - Ja nu ir trīs vienā?
  Elifa sagriezās un ar plecu aizķēra sava spārnotā flagmaņa mastu un sāpīgi savainoja sevi.
  Skaistule elsojoties čivināja:
  - Jā, protams, žēlastība,
  Es iemācījos lidot...
  Kad es kaut ko redzu, satveriet to -
  Un atzīmējiet!
  Ediks pasmaidīja un atzīmēja:
  -Tev nav pieredzes cīņās gaisā. Bet tas ir labi, es domāju, ka jūs iemācīsities!
  Elifa iesmējās un dziedāja:
  - Es cīnīšos pieklājīgi,
  Iesitot čūskai acī...
  Un viņš lieliski mācās,
  Rāda pieklājīgu klasi!
  Šeit meitenes sarosījās ar saviem lokiem un arbaletiem un pat harpūnu lielgabaliem.
  Puisis princis pārliecinoši teica:
  - Nē, tev jācīnās ar čūsku Goriniču viens pret vienu!
  Elifa izcēla zobus un pacēlās gaisā, un tur viņa burtiski lidinājās un griezās kā tops.
  Pats Ediks pielēca un atradās viņai blakus. Viņš satvēra meitenes baso kāju un kliedza:
  - Domā pozitīvi!
  Elifa iesmējās. Un kāja izslīdēja no zēna rokām. Meitene karaliene dziedāja:
  Darot kaut ko, kas ir pilnīgi nepareizi -
  Tas ir saldāks pat par saldējumu!
  Ediks pasmaidīja un čīkstēja:
  - Ej, ej kaujā, skaistulīt! Tev izdosies!
  Ellifa rēca:
  - Nebāz mani! Es joprojām esmu karaliene, un jūs esat princis!
  Terminatora zēns iesmējās un atbildēja:
  - Ja jūs zinātu, cik man gadu, jūs būtu šausmās!
  Atbildot uz to, meitene-karaliene dziedāja:
  Lai gan mana galva ir pelēka
  Man nav jāuztraucas par ziemu...
  Ne tikai skumjas, mani gadi,
  Mani gadi, mana bagātība!
  Ediks pārliecinoši paziņoja:
  - Tavi mati nekad nenosirmēs, tu būsi mūžīgi jauns, mūžīgi basām kājām!
  Elifa izplūda smieklos un izbāza mēli pret bērnu.
  Čūska Goriničs rēca:
  - Nu, vai tu drīz būsi klāt? Ir grūti turēt gaisā tādu līķi kā manējais!
  Ediks atkal čivināja:
  Mēģiniet uzvarēt šādu zagli,
  Viņa rokās taču ir hiperblasteris...
  Es ticu, ka pagrieziena punkts pienāks drīz,
  Goriņič, jūs nevarat paslēpties kalnos!
  Elifa kārtējo reizi izplūda smieklos, viņa bija ļoti rotaļīgā noskaņojumā. Bet, kad runa ir par kauju, iesim kaujā. Galu galā ne nokaušanai!
  Meitene karaliene šūpo zobenu pa gaisu. Čūska Goriņičs atbildēja, pūšot gaismu uz veiklo un baskāju meiteni. Viņa sagriezās gaisā un ar burvju nūjiņas vilni atspoguļoja liesmu straumes. Viņi izklīda dažādos virzienos.
  Edvards atzīmēja:
  - Jauki! Un nekādas skolas!
  Viena no kareivīgajām meitenēm jautāja jaunajam karotājam:
  - Vai tev patīk skola?
  Puisis princis iesmējās un pārliecinoši atbildēja:
  - Nē!
  Karotāja meitene jautāja:
  - Kāpēc?
  Edvards dziedāja:
  - Kāda tā ir skolas dzīve?
  Kur katru dienu ir pārbaudījums...
  Papildinājums, dalījums -
  Reizināšanas tabula!
  Elifs uzbruka čūskai Goriničam. Viņš mēģināja viņu notriekt ar sitienu no astes un pēc tam no spārniem. Un karotājai, virzot zobenu gar spārnu, arī asmens pagarinās. Un nogriež ādu. Un izšļakstījās briesmoņa zili zaļās asinis. Jūtot sāpes, Goriničs atkal atbrīvoja liesmu. Tas gāja cauri kā viļņa šļakatas un gandrīz apdedzināja meiteni.
  Elifa čivināja:
  - Un zvaigžņotajos augstumos,
  Un kalnu klusums...
  Jūras vilnī un niknā ugunī!
  Un niknā un niknā ugunī!
  Un karotājs pēkšņi ienira slepkavam. Čūska Goriničs ir milzīgs, bet neveikls, un viņa lielā masa darbojas pret rupju.
  Tomēr jau no pirmā sitiena briesmoņa labās galvas biezais kakls nepadevās, un atkal izplūda zilganzaļas asinis.
  Ellifa čivināja, piemiedzot ar aci:
  - Kā mēs dzīvojām, cīnījāmies un nebaidījāmies no nāves!
  Tā tu un es dzīvosim no šī brīža!
  Čūska Goriničs rēca, atbildot:
  - Nē, baskāju padauza, tu nedzīvosi!
  Elifa jutās dusmīga. Viņas jaunavu sauca par prostitūtu. Un viņa kustējās ar tādu spēku uz kakla, kas atradās pa vidu. Ka Čūskas Goriniča galva aizlidoja kā galda tenisa bumbiņa.
  Karotājs iesaucās:
  Nav nepieciešams zaudēt galvu
  Nesteidzies...
  Nav nepieciešams zaudēt galvu
  Ja nu noderēs!
  Pārējās divas Čūskas Goriničas galvas pūta meitenei gaismu, bet viņa ātri atlēca atpakaļ. Un čūskas liesma krita pār viņu, apžilbinot viņa acis.
  Čūska Goriničs noklepojās un sāka smēķēt...
  Puisis princis kliedza:
  - Izmantojiet mirkli - pabeidziet to!
  Elifa atbildēja:
  - Es nevaru nogalināt neapbruņotu vīrieti! Precīzāk, akls un neaizsargāts, pat ja viņš ir briesmonis!
  Edvards smējās un čivināja:
  - Nav labāka pretinieka,
  Tu krīti, bet viņš nepabeidz...
  Tu iedur man nazi mugurā un negaidi atbildi -
  Intelektuāli, intelektuāli!
  Ellifa atbildēja, griežoties gaisā:
  Būt cēlam noteikti nav viegli,
  Viltīgs, nodevīgs ar priekšrocību vienmēr ...
  Bet meitenes gods nav atkarīgs no viņas auguma,
  Lai sapnis dod taisnību!
  Tikmēr čūska Goriničs nāca pie prāta. Un viņš to paņēma un atkal liesmoja pār baskāju meiteni-karalieni uguns kaskādē. Karotājs griezās apkārt un, cīnoties pret liesmu straumēm, rēca:
  - Nu, tagad mēs esam vienādos apstākļos!
  Viena no divām izdzīvojušajām Zmey Gorynych galvām jau bija ievainota. Un viņai pilēja asinis. Meitene veica tauriņa manevru un piezemējās tieši tajā vietā, kas tika sagriezta. Bija dzirdama rīboša skaņa, un atkal izsmidzināja asinis, šoreiz stiprākas. Un galva atlēca un nolidoja lejā.
  Čūska Goriničs tagad atradās tikai ar vienu galvu. Viņš pagriezās un nošņāca:
  - Tagad man ir tikai vienas smadzenes un galvā karalis. Un es jūtos daudz ērtāk. Citādi domāt ar trim smadzenēm uzreiz nozīmē hemoroīdus. Pat ja jums ir trīs vēderi, tas ir kaut kā pieļaujams, lai gan jūs kļūstat pārāk rijīgs. Un, ja vienā no tām ir čūla, tā uzreiz izplatās uz visām trim smadzenēm!
  Elifa iesmējās un jautāja:
  - Ja es tevi saudzēšu, vai dosi vārdu, ka nenodarīs pāri cilvēkiem, elfiem un citām labām radībām?
  Čūska Goriničs, pareizāk sakot, viņa viena izdzīvojušā galva, nomurmināja:
  - Zini, meitiņ, vārds nav zvirbulis - tu palaidīsi garām, nenoķersi! Un mēs vienkārši neizkaisām vārdus un zvērestus. Un, ja es tev došu savu vārdu, lai nenodarītu pāri, tad tev tas būs jātur!
  Karalienes meitene čivināja:
  - Es nedevu vārdu, lai būtu stiprs, bet es devu vārdu, lai turētos!
  Čūska Goriničs atzīmēja:
  - Pa labi! Tātad, ja es došu vārdu, ko tad es ēdīšu? Un nāve no bada ir daudz sāpīgāka nekā no asmens!
  Puisis princis kliedza:
  - Tieši tā, piebeidz viņu, lai viņam nav jācieš!
  Elifa paskatījās uz viengalvaino Čūsku Goriniču un pamāja:
  - Es darbošos kā meža sargs!
  Un meitene uzbruka briesmonim. Viņš mēģināja viņu vēlreiz notriekt ar asti.
  Taču Elifa spēja veikli aizbēgt. Un tad viņas burvju asmens atkal pagarinājās un ar spēku nogrieza Čūskai kaklu. Un trešā galva atdalījās. Sāka krist briesmonis stratēģiskā bumbvedēja lielumā, kas spēj nest kodoltermiskos ieročus.
  Ellifa čirkstīja, atlaidusi zobus:
  Nesaudzējiet monstrus
  Iznīcini viņu neliešus...
  Tāpat kā blakšu graušana -
  Sit kā tarakāni!
  Edvards smaidot pamāja:
  - Labi padarīts! Es redzu, ka esat kļuvis progresīvāks! Karš pievieno gudrību!
  Ellifa atbildēja:
  - Karš, tās ir bēdas!
  Puisis princis piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, protams, bēdas! It īpaši tas, kurš zaudēja karu!
  Meitene-karaliene atbildēja uz piedziedājumu:
  Un kas ir karš un kas ir karš,
  Viņa ir slikta dāma un kuce...
  Karš ir murgs, pilnīgas sāpes,
  Un labāk neaiztieciet cīnītājus!
  Edvards pamāja:
  - Tas ir forši! Bet tagad mums tieši tas ir jādara, jācīnās! Turklāt tā nebūs viegla, bet gan grūta cīņa!
  Patiešām, no aiz mākoņiem sāka parādīties daudzi kuģi, arī lidoja ar dažādām burām. Patiesībā šī vairs nav vienpusēja orku, goblinu un troļļu sišana uz sauszemes, kuri pat nevarēja atbildēt, bet gan patiešām brutāla un asiņaina episkā cīņa!
  Karotājas meitenes dziedāja korī:
  - Par asiņainu cīņu,
  Svēti un pareizi...
  Meitenes staigā basām kājām!
  Par asiņainu cīņu.
  Svēts un taisns
  Tas būs kaput ļaunajiem orkiem un citiem!
  Spārnotie kuģi tuvojās. Pārsvarā tie bija spalvaini un bruņoti šķebinoši orku lāči. Viņiem ir tik neglītas sejas, ka nogalināt nemaz nav smeldzīgi. Tas ir kā kaitinošu utu saspiešana. Kopā ar viņiem bija goblini, arī neglīti un lielāki par orkiem, bet mazākā skaitā. Ļoti mazs troļļu skaits un vairāk sieviešu nekā tēviņu. Nu šie mīlīgie ir kā elfi, tikai viņiem ir ausis kā lūšiem, un troļļiem ir ērgļa deguns.
  Un tikai daži vampīri - gan vīrieši, gan sievietes, pievilcīgi, bet bāli, un pat sieviešu pārstāvji zābakos un kaut kādos vīriešu uzvalkos. Jūs nevarēsit tos uzreiz atšķirt, it īpaši, ja vīriešu kārtas vampīriem ir apjomīgi mati.
  Turklāt vampīri, tāpat kā elfi un troļļi, nav ar platiem pleciem.
  Nu pāris rūķīši ir vairāk par naudu algoti ieroču kalēji. Šajā armijā basām kājām ir tikai sievietes troļļi. Viņi ir skaisti un diezgan eņģeļa izskata.
  Elifs ar nopūtu atzīmēja:
  - Ir pretīgi nogalināt daiļā dzimuma pārstāves! Tā tiešām ir aksioma!
  Ienaidnieka kuģi bija aptuveni trīs reizes lielāki nekā karalienes flotile, un tie bija arī lielāki. Tāpēc bija nopietnas bažas par kaujas iznākumu.
  Turklāt pa sauszemi tuvojās arī ļoti milzīga orku un goblinu armija.
  Un uz sauszemes viņu bija burtiski vesels okeāns - simtiem tūkstošu karavīru!
  Elifa ar nopūtu atzīmēja:
  - Jā, tagad es saprotu, kāpēc vampīrs atteicās mums dot trešo uzdevumu. Es sapratu, ka viņiem ir daudz vairāk spēka.
  Ediks smaidot atzīmēja:
  - Vairāk skaitļos, bet ne kvalitātē! Un ja ņemam cīnītāju kvalitāti, tad viena no mūsu meitenēm ir desmit orku vērta!
  Govju meitene čivināja:
  - Viņi cīnās nevis ar cipariem, bet ar meistarību!
  Edvards precizēja:
  - Brīvās demokrātiskās vēlēšanās nē. Tur viņi cīnās ar skaitļiem, bet par prasmi...
  Elifa pamāja:
  - Tas ir tavā kabatā!
  Jau pazīstamais vampīrs atdalījās no jauktā ganāmpulka eskadras un iesaucās:
  - Nu, nu, tu redzi mūsu spēku...
  Jocīgais zēns pārtrauca:
  - Ja vēlaties uzdot trešo mīklu, tad dodiet to, ātri, mēs esam gatavi!
  Vampīrs pamāja ar galvu.
  - Nē! Lielais Pūķis Deatelijs tik viegli neatdos šo pasauli jums. Tātad jums būs jācīnās, bet mums ir septiņas reizes pārsvars kaujiniekos gaisā, un es pat nerunāju par zemi!
  Ellifa atzīmēja:
  - Mūsu karotāji ir daudz spēcīgāki par jūsu neveiklajiem orkiem un gobliniem!
  Vampīrs pamāja ar galvu cilindrā:
  - Var būt. Bet mums ir superkarotājs - vampīru karaliene Sātans. Viņa vien kaujā ir tūkstošiem vērta!
  Ediks nomurmināja:
  - Redzēsim!
  Asinssūcējs smaidot pamāja:
  - Jā, tev būs jāskatās! Un man ir priekšlikums. Nevis kaujas, kurā ies bojā tūkstošiem skaistu meiteņu un desmitiem tūkstošu ne tik skaistu, bet drīzāk smirdīgu orku un tamlīdzīgi, labāk ļaut katrā pusē cīnīties kādam karotājam. Ar mūsējo - vampīru karalieni, leģendāro sātanu, ar savējo, jebkuru, kuru izvēlaties!
  Elifa pakratīja savus zeltainos matus, kas uz tumšās bronzas sejas fona izskatījās īpaši spilgti, un sacīja:
  - Acīmredzot man vajag!
  Vampīrs pamāja ar galvu.
  - Karaliene, diemžēl, nav priekš jums!
  Elifa bija sašutusi un dusmīgi iespurdza savu baso kāju:
  - Kāpēc tas joprojām notiek?
  Vampīrs loģiski atbildēja:
  - Jūs jau esat izmantojis savas tiesības uz dueli, nogalinot Zmeju Goriniču. Tas nozīmē, ka jācīnās kādam citam karotājam - tā saka paraža!
  Meitene karaliene pagriezās pret floti un iesaucās:
  -Kurš no jums ir stiprākais karotājs!?
  Meitenes cīnītājas pacēla rokas ar zobeniem un unisonā iesaucās:
  - Es!
  Ellifa ar entuziasmu atzīmēja:
  - Tas ir entuziasms!
  Puisis princis mierīgi teica:
  - Man būs jācīnās ar vampīru karalieni sātanu!
  Karotāja karaliene bija pārsteigta:
  - Jā? Bet jūs joprojām esat tikai bērns - tik mazs!
  Edvards asprātīgi atbildēja:
  - Mazs, bet attālināts! - Puisis princis iespieda baso kāju un turpināja. - Patiesībā es esmu vispieredzējušākā, un mans bērnišķīgais izskats maldina! Kādus piedzīvojumus man ir nācies piedzīvot!
  Elifa pasmaidīja un pamāja:
  - Jā, domāju, ka dzirdēju, ka tu esi nemirstīga. Nu, mēģini cīnīties ar sātanu, ja es nevaru!
  Meitene-hercogiene iebilda:
  - Jūsu Augstība! Es esmu pirmais asmens visā jūsu armijā. Un man vajadzētu cīnīties ar vampīru karalieni, nevis cīnītāju, kurš izskatās pēc bērna!
  Edvards iebilda:
  - Vampīru karaliene sātans nopūtīs tev galvu, un pirms tam viņa tevi spīdzinās un spēlēsies ar tevi kā kaķis un peli. Nē, te jācīnās kādam, kurš jau ir lidojis starp zvaigznēm un uzvarējis briesmoņus, kad vampīru karaliene vēl nebija dzimusi!
  Hercogiene nomurmināja:
  -Tev ir bērna ķermenis!
  Puisis princis pasmaidīja un atbildēja:
  - Vai atceries, kā mēs iežogojāmies? Tu kustējies uz mana fona kā bruņurupucis. Jā. Tieši tā, kā bruņurupucis, nevis bruņurupucis nindzjas!
  Karotāja meitene nosarka no mulsuma un nomurmināja:
  - Pērtiķis ir arī veikls, šimpanze ir veiklāka par cilvēku, bet tas nenozīmē, ka tas ir labākais cīnītājs!
  Atbildot uz to, zēns princis sāka dziedāt;
  Katram ir savs personīgais skatījums uz mīlestību -
  Skaistuma un ideāla jēdziens!
  Lai gan cilvēki līdz tam nav izauguši,
  Bet cilvēks jau nav mērkaķis!
  
  Mēs vēlamies dzīvot brīnišķīgajā paradīzes pasaulē -
  Kurā nav slimību, nobriedušas teles...
  Lai dzīves pavediens kļūtu bezgalīgs,
  Lai priecīga un dzīvespriecīga katra diena!
  
  Kur gaisma ir kā varavīksne pavasarī
  Ūdensrozes ir kā zelts un smaragds.
  Kur realitāte jau sen ir līdzīga sapnim...
  Jebkurš zēns spēj paveikt brīnumu!
  
  Ak, dzimtene, Dieva svētā Krievija;
  Tavi raibie bērzi, metāla spīdums...
  Un es lūdzu To Kungu par vienu lietu,
  Lai Tēvzeme plaukst godībā!
  
  Bet tad cīnītājs jau devās kampaņā,
  Viņš ir kā krievu karotājs, kas soļo!
  Mēs darīsim labu planētai -
  Lai lodes nepārdur tavu mīļo māti!
  
  Troļļu uzbrukums, traks spiediens;
  Pretinieku lavīna steidzas!
  Tāpēc, kāpēc mums ir vajadzīgs karsts strīds,
  Kad Krievija ir apvienota dūrē!
  
  Bet atkal orku briesmoņi pasmaidīja,
  Vīrietim liekas, ka kauls iestrēdzis kaklā!
  Un goblins mežonīgā dusmā ņurdēja,
  Bet mēs izmantojām dāvanu no armijas!
  
  
  Bet uzvara pār ienaidnieku ir tuvu,
  Mēs izrausim Krieviju no purva!
  Pienākusi atmaksa par nešķīstiem -
  Viņu kažokādas tika saplēstas drumslās un plūksnas!
  
  Meitenes ovāls ar jauku seju -
  Deva man ticību un lielu spēku!
  Karotājas meitenes apdullinoši sita plaukstas un dauzīja kailajām, graciozajām pēdām.
  Vampīrs piezīmēja:
  "Ja zaudēsit, visas meitenes, jums būs jāpadodas, un jūs tiksiet pieķēdēts un pārdots kā vergi izsolē." Vai jums tas ir jāsaprot? Un ka verdzībā jūs sitīs ar pātagas un nūjām pa kailajiem papēžiem un katram no jums uz krūtīm sadedzinās brendu?
  Elifa, nervozi raustīdama basās kājas, jautāja:
  - Ja mūsu cīnītājs uzvarēs?
  Vampīrs atbildēja ar gaļēdāju smaidu.
  - Bet tas nav iespējams! Neviens nevar uzvarēt vampīru karalieni! It īpaši, ja izstāda kucēnu!
  Ediks iekliedzās:
  - Varbūt vēlies uz savas ādas izmēģināt, kāds es esmu kucēns?
  Un zēns noklikšķināja kailajiem kāju pirkstiem. Vampīram acumirklī uzauga ēzeļa ausis uz galvas un aste aiz muguras, un asinssūcējs raustījās it kā epilepsijas lēkmē.
  Puisis princis čivināja:
  - Vēl nepietiek? Varbūt mums vajadzētu tevi pārvērst par kotleti?
  Asinssūcējs ar ēzeļa ausīm iekliedzās:
  - Nu, labi, tu cīnīsies ar sātanu! Bet es speciāli palūgšu, lai viņa tevi uzreiz nenogalina, bet lai tik ļoti spīdzina, ka tas nelietīgais zēns grib mirt, bet nevar!
  Edvards iesmējās un atbildēja:
  - Lieliski! Vienkārši dodiet zvērestu, ka, ja es uzvarēšu kauju, ne tikai karaļvalsts nonāks pie mums, bet arī visa jūsu armija kopā ar vampīriem tiks sagūstīta!
  Atbildot uz to, ēzelim trīcēja ausis un atskanēja čīkstēšana
  - Nē! Es to nevaru apsolīt! Tikai tad, ja sātans pats piekritīs, bet viņa tam nekad nedos piekrišanu!
  Puisis princis, zobus kā vilks izcēlis un zobus zibinājis, sacīja:
  - Jo sliktāk tev! Pēc vampīru karalienes sakaušanas mēs nogalināsim visu jūsu armiju!
  Un Edvards tik spēcīgi spārdīja gaisu ar basu kāju, ka labs simts zibeņu dārdēja un cirtās debesīs. Caur ienaidnieka spārnotajiem kuģiem pāršalca dārdoņa, un pat orki sāka kliegt.
  Puisis princis kliedza:
  - Mēs pieņemam kauju! Es pieņemu karalienes Sātana izaicinājumu!
  Šajā brīdī abās pusēs parādījās ēnas. Divi milzīgi divpadsmitgalvaini pūķi saskārās aci pret aci.
  Viņi bija garāki par abām spārnotajām bruņām. Un elles rāpuļi paskatījās viens uz otru. Viens pūķis bija sarkans, bet otrs zils. Viņi klusēja... Bet bija skaidrs, ka saruna tikai ritēja klusi un slēpta no acīm.
  Abu pūķu spārnu plētums ir labi divi simti metri, un viņi patiesībā ir briesmoņi. Kuru galvas savā starpā apmainās ar kādu ārkārtīgi svarīgu informāciju. Un divpadsmit galvas katrā pusē mirgoja ar krāsām, piešķirot mirdzumu, kas ir ļoti skaisti.
  Elifa ar skumju smaidu atzīmēja:
  - Varbūt, kamēr notiek kaujas priekšspēle, varam paēst brokastis? Vai drīzāk, pusdienot? Jau jūtu brutālu izsalkumu vēderā!
  Hercogiene pamāja ar galvu:
  "Kamēr lielie pūķi risina sarunas, mēs varam ēst." Tikai ar mēru! Cīņa, visticamāk, ir neizbēgama, un cīņa ar pilnu vēderu ir pārāk biedējoša!
  Edvards iesmējās un filozofiski atzīmēja:
  - Piepildījis vēderu ar maizi, jūs atvieglosiet savu dvēseli ar sāli!
  Elifa piekrita:
  "Patiesības sāls noder vairāk nekā daiļrunības medus; bez pirmās ir ēdiens, bez garšas, bet ar otro jūs iekost pēc ēdiena!"
  Uz to kareivīgās meitenes iesmējās. Un tā tik tiešām, atcerējušās, cik ilgi bijuši bez ēdiena, daiļavas sāka kārtot kuģos glabātos traukus.
  Pateicoties maģijai, tie bija svaigi, karsti un garšīgi. Un, protams, vīns un uzkodas.
  Puisis princis smaidot atzīmēja:
  - Vampīrs karaliene Sātans, nepatīk pārāk bieži parādīties sabiedrībā.
  Elifa klusi jautāja:
  - Vai viņa ir neglīta?
  Edvards iebilda:
  - Nē! Viņu pat varētu saukt par agresīvi skaistu. Bet zini, viņi mazāk redzēs, vairāk baidīsies!
  Ellifa teica:
  -Visvairāk viņi baidās no ļaunuma, ko viņi nezina, jo viņu pašu bende biedē mazāk nekā kāda cita ārsts!
  Hercogiene iekoda kivi-kanāriju hibrīda mērcē samērcēta spārna, košļāja un atzīmēja:
  - Kas kopīgs ārstam un bendei - abi parādās, kad tev sāp!
  Puika princis ar nevainīga bērna smaidu atzīmēja:
  -Dūre sastāv no pieciem pirkstiem, un vīrietis sastāv no miljona pretrunu!
  Elifa tam viegli piekrita:
  "Ne visu var salauzt ar cilvēka dūri, bet visu var iznīcināt necilvēcīgs stulbums!"
  Un ar prieku meitene-karaliene sāka rīt gaļas kāju. Tā bija tik ļoti eksotiska un aromātiska gaļa gardā mērcē.
  Meitene-hercogiene atzīmēja:
  - Zemenes ir sarkanas, saldas un kūst mutē, politiķa runa ir daiļrunīga līdz pat sajūsmai, un no tās kūst vēlētāju ietaupījumi!
  Edvards smaidot teica:
  - Kad politiķa runās ir daudz saldumu, vēlētājs piedzīvos vilšanās diabētu!
  Elifa piekrita, košļādama gardu gaļu un ananāsus:
  - Lauva neēd medu, bet viņu var piesaistīt arī lapsas saldā runa!
  Meitene-hercogiene smaidot atzīmēja, arī grauzdama gardu kaulu:
  - No lapsu politiķa medainajām runām pat dzīvnieku karalis nebūs salds!
  Edvards iesmējās un atzīmēja:
  - Politiķis ir pērtiķis, kas atdarina lapsu, bet viņa labākā poza joprojām ir makaka poza!
  Elifa turpināja, ēdot banānus un čūskas desu:
  - Cilvēkam ir divi dzimumi, bet politiķis viņu nolaiž uz grīdas bezgala daudz reižu!
  Hercogiene sāka grauzt riekstus un teica:
  - Viens zobens var kompensēt naudas trūkumu, bet miljons karojošu dinozauru nespēj izlabot smadzeņu trūkumu!
  Uzkodu zēns izvēlējās sviestmaizi ar melnajiem ikriem un glāzi smaragda putojošā vīna. Tas bija salds.
  Pagājušajā dzīvē mūžīgajam puikam reizēm pat nācās dzert slāpekļskābi un aqua regia, kas, jāsaka, arī ir forši.
  Edvards atzīmēja, zobus rādot:
  - Skaidrs degvīns pilnībā aizmiglo smadzenes un aptumšo apziņu!
  Hercogiene iesmējās un, norijusi vēl vienu porciju gaļas, sacīja:
  - Sievietei ozola vīrieti vislabāk nomizo kā apsei, ar plikām kājām un plikiem papēžiem!
  Elifa iesmējās un atzīmēja:
  - Nav divu māšu, bet jebkura sieviete ir muļķim pamāte!
  Edvards iesmējās. Viņš iemeta mazu bumerangu ar savu baso zēna kāju. Viņš pārlidoja un nocirta lielu odu. Un viņš atgriezās, atkal viņu satvēra bērna kāja.
  Pēc tam viņš teica:
  - Augstpapēžu kurpēs daiļā dzimuma pārstāves lieliski uzkāpj karjeras kāpņu augšgalā, bet ar pliku papēdi meitene garāko karjeristi atstās bez biksēm!
  Puisis-princis to paņēma un dziedāja, un pārējās kareivīgās meitenes pievienojās:
  Mūsu patiesība, mūsu patiesība
  Sastāv no ticības nešanas!
  Un ne rīt, un ne rīt,
  Un šodien glābiet Tēvzemi!
  
  Mēs cienām savu elfu,
  Galu galā, ziniet gaismu visai pasaulei!
  Mūsu sarkanais Dzimtenes karogs,
  Un nav košāka sarkana!
  
  Pionieris sveic nevis krūtis,
  Viņa zīme ir Dzimtenes karogs!
  Mēs prasmīgi cīnījāmies ar pretinieku,
  Pantā slavinoši sasniegumi!
  
  Ziniet, ka uz planētas ir tikai viena ticība,
  Ticība saldajam, svētajam elfinismam!
  Lai laimīgi bērni smejas,
  Lai orcisms tiek iemests bezdibenī!
  
  Katrs bruņinieks bija tikai bērns,
  Uz zāles un strautiem basām kājām...
  Bet tagad viņam rokās ir vinča,
  Pārsteidzoši saplacina metālu ar āmuru!
  
  Kāds ar mašīnām uzasina ložmetēju,
  Nu kāds šauj no pleca!
  Koši sarkans karogs plīvo kā sarkans karogs,
  Mēs pieveicam ļaunos ienaidniekus - ne pa jokam!
  
  Mūsu senči drosmīgi paņēma Orklinu,
  Nu, kā ar mums? Mēs esam ceļā uz Marsu!
  Mēs esam cilvēki, nevis makaki uz zara,
  Pretinieka dūre viņam trāpa tieši acī!
  
  Bet mēs arī zinām, kā izklaidēties,
  Sitiet bungas, spēlējiet trompetes!
  Ļoti jaukas bērnu sejas,
  Un atzīmē četrus un piecus!
  
  Grūtākais kaujas eksāmens -
  Nepārdzīvo šo, ko mirt!
  Bet pat nāves gadījumā mums ir karogs ar lāpu,
  Elfu vara kalums nevar nokrist!
  
  MEITENE KARALIENE PRET ORKIEM
  ANOTĀCIJA
  Meitene, bijusī verdzene, pārvērtās par karalieni un vada lielu spārnotu kuģu eskadru, uz kuriem karotāji cīnās ar orku, troļļu, goblinu un vampīru armiju. Un viņu sagaida forši piedzīvojumi.
  . NODAĻA Nr.1.
  Šeit viņa lido uz spārnota kuģa. Un aiz viņas steidzas vesela flotile krāsainu kuģu, kas saņēmuši cēlu putnu spējas. Šī patiešām ir lieliska eskadra. Kuģi ir patiesi pasakaini pēc izmēra, graciozitātes un krāsas.
  Un buras ar dažādiem, unikāliem rakstiem pūš spēcīgs vējš.
  Ellifa ir greznā tērpā, klāta ar dārgakmeņiem, kājās augstpapēžu kurpes ar briljantiem, galvā kronis, bet meitenes spēcīgajās, muskuļotajās rokās ir zobens.
  Tagad viņa ir īsta karaliene, pret kuru nevar pretoties neviena ienaidnieka armija.
  Un arī viņas karaspēks uz lidojošiem kuģiem ir lielisks. Šeit var redzēt cilvēku meitenes, elfus, nimfas, driādes, troļļu sievietes un mazas, bet veiklas hobitu meitenes ar kailām, bērnišķīgajām kājām. Stiprā dzimuma pārstāvju ir divpadsmit reizes mazāk. Un turklāt gandrīz visi ir zēni, kas nav vecāki par četrpadsmit gadiem.
  Nu, ja tāda izrādījās komanda, tad kāpēc iebilst? Varbūt pat otrādi, tas ir daudz labāk. Turklāt cilvēku rases bārdainiem vīriešiem ir ļoti nepatīkama smaka.
  Pareizāk sakot, tie smird triviāli! Bet šeit viss ir daudz tīrāks un skaistāks. Un zēni šortos ar izciliem muskuļiem un ar jaukām, bet tajā pašā laikā drosmīgām sejām dzied:
  Celies, lielas valsts jaunais karavīrs,
  Cīnīties ar ļoti ļaunu, asiņainu ienaidnieku...
  Mēs esam uzticīgi Tēvzemei no visas sirds,
  Lielā pūķa spēka vārdā!
  Šī ir dziesma, kas padara manu dvēseli tik laimīgu. Un šeit nāk pirmie vārti. Zemāk ir diezgan liels orku atdalījums uz lielām kazām. Orki ir pinkaini neglīti lāči bruņās un sarkanbrūnā kažokā. Savās ķepās viņi tur zobenus, zobenus, cirvjus un nūjas.
  Meitenes un zēni no spārnotajiem kuģiem sāka vilkt lokus. Skaistules ar plikiem kāju pirkstiem grieza arī arbaleta bungas. Un tā tas sākas.
  Elifa dod pavēli:
  - Šaujiet ar visprecīzāko, saglabājiet bultas un skrūves!
  Tiešām, krājumu izšķērdēšana orku baram. Un no augšas lija rets, bet mērķtiecīgs sadauzītu priekšmetu lietus. Viņi ienira orkos un izsita netīras asins krāsas strūklakas. Un neglītie lāči nomira agonijā. Atbildot viņi tikai lamāja.
  Šajā grupā nebija loka šāvēju. Un tā ir vienpusēja pēršana.
  Elifa pat juta zināmu apmulsumu, vai tas nebija pārāk nežēlīgi un negodīgi? Tomēr...
  Zēns šortos un dimanta kronī, kas atradās viņai blakus, iesaucās:
  - Nekautrējies, lieliskais! Bet mēs neciešam zaudējumus!
  Karaliene bija pārsteigta:
  - Vai tu uzminēji manas domas?
  Zēns, apmēram divpadsmit gadus vecs, pamāja ar savu skaisto galvu:
  - Tas viss ir rakstīts uz tavas skaistas sejas!
  Elifa smaidot jautāja:
  - Un kas esi tu?
  Zēns dedzīgi atbildēja:
  - Princis Edvards!
  Meitene smējās un čīkstēja:
  - Kāpēc basām kājām, it kā tu būtu vergs nevis princis?!
  Jaunā amatpersona atbildēja:
  - Tāpēc, paskaties!
  Un zēns ar kailiem pirkstiem pacēla to no grīdas un iemeta bumerangu. Viņš nolidoja raķetes ātrumā, nocirta galvas duci orku un metās atpakaļ. Un tas bija tik ātri, ka grūti izsekot ar acīm. Kad viņš atgriezās, princis zēns atkal satvēra viņu ar basu kāju un čīkstēja:
  - Tagad es saprotu!?
  Elifa smējās un dziedāja:
  Karā visi līdzekļi ir labi,
  Kas ir patiesība par armijas vadīšanu uz uzvaru...
  Tātad bērni cīnās no visas sirds,
  Tikai neuzvedies ļoti slikti!
  Tika nogalināta orku grupa, aptuveni pusotrs tūkstotis cīnītāju uz lielām kazām. Arī daži ragainie zirgi gāja bojā, bet daži aizbēga, zaudējuši jātniekus.
  Sieviešu karotāju un zēnu vidū nebija nekādu zaudējumu. Nu, protams, primitīvi bruņotiem lāčiem vienkārši nebija iespējas tos dabūt.
  Edvards, šis puika-princis dimanta kronī, bet tikai šortos un basām kājām, atzīmēja:
  - Nākamreiz būs grūtāk. Orki, tas nav tik slikti. Sliktāk, ja ar viņiem ir vampīri un troļļi!
  Elifa sarauca seju un čivināja:
  - Pasaule būs pārsteigta,
  Pie mums steidzas foršs vampīrs...
  ellē raustīsies -
  Un pakavējies pie kuces!
  Puisis iesmējās un kratīja savu iedegušo, muskuļoto kāju. Prinča potītes bija dekorētas ar platīna rokassprādzēm un trīs krāsu dārgakmeņiem skaista ornamenta formā. Viņa rokās bija arī rotaslietas zelta pulksteņa formā ar ciparnīcām. Un tā viņam ir kails rumpis ar ļoti izteiktiem muskuļiem. Un šķiet, ka viņa kaut kur redzējusi tik neparasti muskuļotu, pat pēc elfu standartiem, nepieredzēta skaistuma zēnu. Jā, viņā ir kaut kas pazīstams.
  Bet līdz šim Ellifs nevarēja atcerēties.
  Vienalga. Viņi atrodas uz spārnotiem, lidojošiem kuģiem, kas steidzas uz priekšu pretī saviem sapņiem. Un priekšā būs kas interesants!
  Bet debesīs parādījās pūķis. Viņš izskatījās kā domkrats, kas bija izlēcis ārā. Turklāt milzīgas, pat divpadsmit galvas. Tas, varētu teikt, ir pūķu imperators, visu ķēniņu karalis.
  Taču karotāji nekrita panikā un kliedza uz puišiem, kuri radīja satraucošu troksni.
  Princis Edvards tviterī ierakstīja:
  - Neuztraucieties, karaliene, tas ir mūsu labais sabiedrotais! Precīzāk, kungs!
  Lidojošie kuģi lidinājās gaisā. Un pūķis pielidoja pie viņiem. Milzīgs, kā lidmašīna, un katrs spārns sniedzas simts metrus.
  Turklāt pūķa zvīņas mirdz ar zelta, sudraba, platīna un smaragdu maisījumu. Jā, majestātiski skaists vīrietis, jūs nevarat teikt neko.
  Tagad viņam mute ir pavērusies, būs redzams, ka viņš kaut ko teiks.
  Elifa neviļus aizsedza ausis, baidoties no apdullinošas rēkoņas. Taču milzīgā rāpuļa balss negaidīti izrādījās maiga un, varētu pat teikt, sievišķīga.
  - Priecājos jūs sveicināt, skaistās meitenes un drosmīgie jaunieši!
  Atbildot uz to, karotāji un jaunie karotāji unisonā kliedza:
  - Slava Semirečjes karalienei!
  Gigantiskā pūķa sieviete jau ir skaļāka, dārd ar visām divpadsmit galvām:
  - Slava varoņiem!
  Elipa pasmaidīja. Viņas zobi dzirkstīja no jūras veltēm.
  Puisis princis čukstēja:
  - Tagad tev, karalienei, kaut kas jādzied kā atbilde!
  Meitene iespieda kāju elegantās augstpapēžu kurpēs un jautāja:
  - Kas man jādzied?
  Edvards smaidot čivināja:
  - Kaut kas varonīgs!
  Pūķa sieviete, dzirdot zēna vārdus, iebilda:
  - Nē! Visām meitenēm ir jādzied! Tūlīt un unisonā!
  Puisis princis atbildēja:
  - Arī stiprā dzimuma pārstāvji malā nestāvēs!
  Divpadsmit galvas uzreiz dārdēja maigā, bet apdullinošā tonī:
  - Dziediet korī, drosmīgie karotāji!
  Un milzīga meiteņu un zēnu armija sāka veidot romantiku;
  Mēs, skaistākā elfa karotāji,
  Lieliska valsts, kas ir iekarojusi visu pasauli...
  Lauki tika apūdeņoti ar dimantu rasu,
  Svinam spožus svētkus kaujā!
  
  Mēs būsim mūžīgā jaunībā, meitenes,
  Arī zēniem vecums nedraud...
  Un jauno karotāju balss ir skaidra,
  Un mūsu draudzība ir spēcīgs monolīts!
  
  Drosmīgas meitenes nelocīsies zem orkiem,
  Nežēlīgs lācis cilvēku neapēdīs...
  Lai gan ienaidnieks kā tītars pūta,
  Bet nogalini nežēlīgo rāpuli!
  
  Mēs, karotāji, zinām, kā drosmīgi cīnīties,
  Damaskas tērauda, tērauda un uguns savienība...
  Uguns dvēsele, nevis klauns,
  Un orkiem būs bargs sods!
  
  Mūsu Tēvzemē būs miers un laime,
  Meitenes un zēni zirga mugurā...
  Lai debesis un zeme ir savā lepnajā spēkā,
  Ziniet, sātanam panākumu nebūs!
  
  Mēs esam dzimuši, lai piepildītu pasaku,
  Un es zinu, ka mēs lidosim uz tālām zvaigznēm...
  Un Visuma ļaunums pārvērtīsies putekļos,
  Virs mums ir zelta spārnotais ķerubs!
  
  Jā, Dievs mīlēs drosmīgos cīņā,
  Meitenes un zēni, kurš ir varonis...
  Zem starojošu dimantu debesīm,
  Tu esi orks ar nejauku pliku galvu!
  
  Jā, visā pasaulē būs miers, ticiet man,
  Es ticu, ka mēs noteikti uzvarēsim...
  Un mans elfs uzplauks,
  Galu galā katrs karotājs ir kopā ar džinu Aladinu!
  
  Kari norims, laime nāks,
  Un viss būs skaisti, kā sapnī...
  Drūma sliktā laika mākoņi izklīdīs,
  Un ļaunums pazudīs, izšķīdīs zemē!
  
  Un tad nāks miers un prieks,
  Atvērsies telpas virs zvaigznēm...
  Un cilvēki nekad nenovecos,
  Jo cilvēks ir audzis inteliģencē!
  Pēc tam no kuģiem sāka lidot uguņošanas strūklakas! Un tas izrādījās ļoti krāsains fons un skats. Kas ir vienkārši valdzinošs un apburošs.
  Elifa paklanījās un pasmaidīja, viņas zobi jau neskaitāmo reizi dzirkstīja kā spogulis, atspoguļojot saules starus.
  Pēc tam divpadsmitgalvainā pūķa mātīte vicināja spārnus un pēkšņi pazuda, it kā viņa nekad nebūtu bijusi.
  Karalienes meitene pārsteigta izdvesa:
  - Šī ir klase! Kā viņa to dara?
  Princis Edvards pārliecinoši atbildēja:
  -Kā? Tāpēc šī ir karalienes karaliene! Bet, diemžēl, viņa mums nepalīdzēs kaujā!
  Elifa pārsteigta jautāja:
  - Un kāpēc? Varbūt tas samazinātu zaudējumu skaitu starp skaistām meitenēm un zēniem!
  Jaunais karotājs loģiski atbildēja:
  - Tad varoņdarbiem mums neatliks ne vietas, ne laika! Mums pašiem jāuzvar.
  Meitene-karaliene piekrita un pat dziedāja:
  Tu pats labi zini, pasaule ir pilna ar brīnumiem,
  Tie ir vienīgie brīnumi, ko cilvēki var izdarīt paši!
  Puiši šortos sāka lēkt augšā un arī arvien vairāk satraukties, griežot savas smeltās figūras. Tas izskatījās ārkārtīgi forši.
  Bet priekšā atkal ir orku armija. Šoreiz tas ir milzīgs, un līdzi ir arī troļļi. Jā, šī ir vesela dzīvnieku straume, kas vicina nūjas, cirvjus, zobenus, zobenus. Bet ir arī strēlnieki, un pat ar arbaletiem. Viņus komandē troļļi, radības, kas ir vairāk attīstītas nekā orki.
  Nu, kurš vēl šeit ir?
  Pagaidām vampīri nav redzami, un tas ir labākais. Tā kā asinssūcēji papildus visam var arī lidot. Un tas ir bīstami spārnotiem kuģiem.
  Ellifa tviterī ierakstīja:
  - Mēs esam gatavi cīnīties ar ienaidnieku, un mēs nosūtīsim ienaidnieku uz zemes!
  Pēc tam karotājs iesmējās. Un viņas smiekli ir tik skaļi un kliedzoši.
  Edvards atzīmēja:
  - Ir interesanti cīnīties! Lai gan dažreiz tas ļoti sāp.
  Puisis iesmējās.
  Karaliene smaidot jautāja:
  - Vai tas tiešām tevi sāpināja?
  Princis Edvards pamāja:
  - Jā, mani reiz sagūstīja un man plikā papēži tika apcepti ugunī.
  Elifa paskatījās uz ļoti izskatīga zēna pēdām, tās bija tik noslīpētas un mīļas, un vai tiešām zoli ar graciozu izliekumu apdedzina karsta uguns? Meitene sevī sajuta maigumu.
  Taču viņas domas pārtrauca šāvieni no orku arbaletiem. Arletu izmestajām skrūvēm bija lielāks attālums un tās atsitās pret kuģu dibeniem, atsitoties no bronzas ķīļa. Un viena bultskrūve pat trāpīja zēnam pa zoli un acīmredzot nopietni ievainoja jauno cīnītāju. Viņš nokrita un tecēja koši asinis. Zēns kliedza. Viņa draugi kliedza:
  Gaismas karotājs sāpēs nevaid,
  Viņš nebaidās ne no lodes, ne no zobena...
  Viņš arī nenoslīks melnajā caurumā,
  Zvaigžņu plazmā viņa gars nedeg!
  Princis Edvards tviterī ierakstīja:
  - Viņi gaida tavu pasūtījumu, ak karaliene!
  Elifa pavēlēja:
  - Uguns, krājumu taupīšana, katrs izvēlas individuālus mērķus!
  Daži orki bija uz kazām, bet daži bija uz degunradžiem. Lai gan nē, tie nav orki, bet gan goblini. Lielāks un ar ausīm kā sikspārnim.
  Un dažiem no viņiem ķepās ir milzīgi arbaleti. Pat ja tie nav īpaši ātri vai precīzi.
  Bet no kuģiem iznīcināšanas dāvanas steidzas pretī pūkainajiem ienaidniekiem. Turklāt meitenes šaujot izmanto kailus kāju pirkstus. Un tas izskatās lieliski. Skaisti karotāji.
  Un viņu figūras ir muskuļotas. Un viss ir kārtībā. Skaistāku meiteņu nav.
  Elifa pēkšņi juta, ka viņu ierobežo dārgi apavi. Patiešām, daudz labāk ir cīnīties ar basām kājām.
  Pat princis to paņēma un atkal iemeta bumerangu ar savu bērnišķīgo kāju. Un tas arī liecina, ka apavi tikai traucē. Bumerangs lidoja un trāpīja orku galvām. Un viens trollītis arī pazaudēja galvu, kas ripoja kā kāposta galva.
  Edvards iesmējās un čivināja:
  - Par jaunām uzvarām! Slava Elfijai!
  Elifa atbildēja, beidzot novilkot savas nīstās, kaut arī dārgās kurpes. Un viņas basās kājas burtiski atdzīvojās. Kalpu meitene atnesa karalienei veselu maisu indīgu adatu. Un tas ir ļoti praktisks un iznīcinošs ierocis.
  Karotāja sāka tās mest ar kailajiem pirkstiem, trāpot orkiem. Šis izskatījās ļoti iespaidīgi.
  Un no kuģiem uz pinkainajiem briesmoņiem lija bultas, arbaleta skrūves, bumerangi un adatas. Un tas izskatījās lieliski. Un sāka krist arī mucas, kas plosījās no zāles.
  Orki, troļļi un goblini apmulsa no šiem sitieniem un sāka skriet. Un karotāji sāka tos vajāt.
  Ellifa dziedāja:
  Jūs viņus nesaudzējat
  Iznīcini ļaunos rāpuļus...
  Tāpat kā blakšu graušana -
  Sit kā tarakāni!
  Lai gan prusakiem pretinieki, iespējams, bija lieliski. Un tā bija tēlaina pēršana. Šīs meitenes ir augstākā un skaistākā klase. Un līst iznīcības un nāves straumes.
  Meitenes un zēni šeit ir tik mīļi un muskuļoti.
  Ellifa ar kailiem kāju pirkstiem meta adatas un čivināja, atsegdama zobus:
  - Mēs drosmīgi dosimies kaujā,
  Par mieru...
  Mēs uzvarēsim visus ienaidniekus,
  Ētera ugunī!
  Ko sauszemes radības var darīt pret šādām meitenēm? Patiesībā nekas!
  Tad atkal parādījās jau pazīstamā pūķa sieviete ar divpadsmit galvām. Cik viņa ir milzīga. Bet orki, goblini, troļļi jau skrien. Un viņi cieš milzīgus zaudējumus. Un uz tiem līst arvien vairāk bultu.
  Un zēns Edvards to paņēma un atkal, uzsākot iznīcināšanas dāvanu. Viņa bumerangs ir vienkārši brīnums.
  Un viņš nogriež galvas kā matus ar skuvekli. Un pats galvenais, vismaz duci vienlaikus.
  Elifa jautāja zēnam:
  - Kāpēc tu met nevis ar rokām, bet ar kājām?
  Edvards atbildēja ar smaidu:
  - Jo kājas ir stiprākas par rokām! Un metiens ir precīzāks un efektīvāks.
  Meitene pasmējās un teica:
  Viņi skrien pa taisnu ceļu,
  Kailas zēnu kājas...
  Apnicis iet uz skolu -
  Es gribu trāpīt orkam ar zobenu!
  Pūķa sieviete atskanēja savā apdullinošajā balsī:
  - Šoreiz jūs atkal uzvarējāt, turklāt gandrīz bez zaudējumiem. Bet ar to pārbaudījumi nebeidzās!
  Elifa iesaucās, ar roku sveicot pionieri:
  - Esmu gatavs darbam un aizsardzībai! Un spējīgs cīnīties!
  Pūķa sieviete rēca pērkona balsī:
  - Šoreiz tā ir starpposma misija, jūs esat elfa ķermenī! Un neiebilst!
  Puisis princis iesmējās un piemiedza aci:
  - Šajā gadījumā jūs uzzināsiet, kas ir tanks! Galu galā, piekrītiet, šī ir pirmā reize, kad dzirdat šādu vārdu?
  Elifa piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā! Es pat nezinu, kas tas ir.
  Edvards iespieda baso kāju un čivināja:
  - Tu uzzināsi, meitiņ! Un jums tas patiks.
  Divpadsmitgalvainā pūķa sieviete pamāja ar asti, un notika tūlītēja kustība.
  Ellifa nosvilpa, zobus rāvusi:
  - Tas ir ļoti forši!
  Četri skaisti elfi izgāja cīnīties netālu no Elfingradas uz jaunākās "Cūkas". Tās ir meitenes ar smailām ausīm, bet neparasti, apžilbinoši skaistas.
  Tie atšķiras pēc matu krāsas: sarkana, zaļa, zila un oranža. Turklāt bez krāsas, tikai tāda dabiska krāsu shēma. Ļoti seksīga un tikai bikini. Šī ir fantāzijas armija. Un viņš iziet uz augstā ceļa, lai cīnītos ar daudziem Orkši tankiem.
  Un nav auksti, neskatoties uz to, ka tikko sniga, sasodīts! Elfs ar rudiem matiem tēmēja ieroci ar basām kājām. Otrs ar zaļiem matiem tēmēja uz Orkish tanku un izšāva.
  Šāviņš lidoja piecu kilometru attālumā un ietriecās tanka T-60 ribā, padomju transportlīdzeklis pārsprāga, sabrūkot metāla putekļos.
  Elfu meitenes unisonā rēca:
  - Mēs esam forši ērgļu karotāji!
  Un viņi atkal izšāva, rādot ieročus ar kājām. Un tajā pašā laikā viņi nikni dziedāja.
  Sarkanais karotājs, par kuru Ellifa bija kļuvusi, šaujot dziedāja:
  -Ļauj būt...
  Zaļā karaliene šāva uz Orkši automašīnu un turpināja:
  - Neērti...
  Zilmatainā karotāja nospieda kailos pirkstus, izsita tanku un nosūtīja skaistu ziņu:
  - Bruņu tanki...
  Un skaistule ar oranžiem matiem piebilda:
  - Pa peļķēm!
  Un sarkanā karotāja Elifa cirta ar šāviņu:
  - Un tālāk...
  Viņa ar kailiem pirkstiem izspļāva dāvanu, un zaļais dziedāja:
  - Jumts...
  Elfu meitene ar ziliem matiem izšāva, kliedzot:
  - Izmaksas...
  Un karavīrs ar oranžiem matiem turpināja:
  - Ložmetējs!
  Dziedot meitenes izskatījās ļoti smieklīgi, un būdami elfi, šaudījās gandrīz bez garām. Viņu skaistums bija pārsteidzošs... Tvertne uzkarsa no šāvieniem. Un elfu iedegusī āda sāka spīdēt no sviedriem. Tie ir skaisti, neaprakstāmi! Un ļoti seksīgi.
  Orkši tanki pa sniegu pārvietojas diezgan ātri. Tās gandrīz visas ir vieglas: smagākās ir trīsdesmit četras. Un meitenes sāka šaut uz šiem tankiem, kad viņas nāca tuvāk. Atsaucas arī Orkši spēkrati, taču no tāda attāluma gandrīz nav nekādu iespēju tikt iekšā. Bet Tīģeris stāv uz vietas, un skaistules viņiem trāpa ļoti precīzi.
  Un viņiem patīk dziedāt.
  Sarkanais Elifs sāk, šaujot:
  - Vai varbūt...
  Meitene ar zaļiem matiem dzied:
  - Govs....
  Meitene ar ziliem matiem iepļaukāja un ņurdēja:
  - Vai varbūt...
  Meitene ar oranžiem matiem čivināja, šaujot:
  - Esi...
  Sarkanā elfu meitene Elifa šaujot murrāja:
  - Suns...
  Elfu meitene ar zaļiem matiem teica:
  - Vai varbūt...
  Meitene ar ziliem matiem, raidot iznīcinošu šāviņu, čivināja:
  - Nīlzirgs!
  Meitene ar oranžām cirtām teica, kailajiem pirkstiem spiedzot pie pistoles aizsega:
  - Tātad kaut kas...
  Un karotājs ar sarkaniem matiem Elifs atkal un ļoti precīzi izšāva, raidīdams šāviņu trīsdesmit četros, dziedāja:
  - Viņš sāks dziedāt!
  Un visas meitenes vienbalsīgi kliedza:
  - Dzeguze!
  Orku tanki šauj arī uz citiem elfu tankiem. Jo īpaši TOP-4. Bet šī automašīna ir gandrīz vienāda ar Orksha trīsdesmit četriem. Un tam nav tādas pašas priekšrocības kā "Cūkas cūkai". Un tas ir ļoti forši! Orkši transportlīdzekļi izsit elfus kustībā. Un tie neveikli nosprāgst.
  Bet meitenes no elfu ģimenes netrūkst. Un čaulu piedāvājums Tīģerī ir liels. Un mēģināt, kustēties.
  Meitenes atkal sāka dziedāt, šaujot:
  - Dzeguze!
  Meitene ar sarkaniem matiem nosūtīja šāviņu un teica:
  - Es...
  Meitene ar zaļiem matiem čivināja šaujot:
  -Tu...
  Elfu meitene ar ziliem matiem arī izšāva un atbildēja:
  - Spurs...
  Elfs ar oranžiem matiem pasniedza dāvanu un kliedza:
  - Zaseku!
  Un atkal atskan smiekli... Bet tad Porcupine čaulas beidzas, un Orkši transportlīdzekļi tuvojas. Un viņi apbēra automašīnu ar čaulām.
  Un elfu meitenes unisonā iesaucās:
  - Ardievu, biedri! Mēs grimst, urrā!
  Pēc tam uzplaiksnīja zibens, un Elifa atkal atradās uz sava karaliskā, spārnotā kuģa. Karotājs ar sajūsmu burtiski atradās baltā zirgā.
  Puisis princis viņai jautāja:
  - Vai tev patīk?
  Ellifa jautāja:
  - Kas tieši? Jūs joprojām esat bērns un nesaprotat daudzu vārdu nozīmi!
  Edvards iesmējās un atbildēja, zobus atsegdams:
  - Es domāju, kādu iespaidu uz tevi atstāja tanks? Mašīna, piekrīti, ir zvērs?!
  Karalienes meitene godīgi atbildēja:
  - Es nekad neko tādu neesmu redzējis. Tas tiešām ir brīnums! Lai gan, godīgi sakot, tajā ir auksti. Agrāk domāju, ka sniegs mēdz būt tikai pasakās.
  Edvards iesmējās un atbildēja:
  - Man, meitiņ, bija jāredz ne tikai sniegs, bet pat jābrauc pa cietu sasalušu ūdeņradi. Tas ir daudz vēsāks par ledu!
  Elifa pamāja ar galvu un čukstus jautāja:
  - Kas ir ūdeņradis?
  Puisis princis iesmējās un pārsteigts jautāja:
  - Vai tu nezini? Lūk, arī karaliene!
  Meitene aizvainota atzīmēja, dusmīgi iebāžot savu kailo papēdi sandalkoka dēļā, kas pat noskanēja:
  - Jūs aizmirsāt, kādā tehnoloģiskās attīstības līmenī mēs atrodamies. Un no kuras pasaules tu esi? Tu izskaties pēc bērna, bet es jūtu, ka tu...
  Edvards piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, lieliski! Tev taisnība. Izskats ir mānīgs. Bet es mēģināšu jums paskaidrot. Kas ir ūdens, es ceru, vai jūs zināt?
  Elifa norūca:
  - Vai tu mani izjoko?
  Un viņa mēģināja satvert nekaunīgo zēnu ar kailajiem kāju pirkstiem aiz deguna. Bet, protams, pieredzējušais princis viegli izvairījās. Un čivināja:
  - Ak, cik tu esi rupjš!
  Karalienes meitene teica:
  - Jā, man nav vajadzīgs jūsu skaidrojums, kas ir ūdeņradis! Kad pienāks laiks, es to uzzināšu pati!
  Puika princis gribēja viņai kaut ko pateikt, bet tieši tajā brīdī parādījās vampīrs. Tas neizskatās biedējoši. Kā elfs, bezbārdains pusaudzis, tikai ar bālu ādu. Bet viņa matētais bālums padarīja viņa seju skaistāku nekā draudīgu. Un sarkanais uzvalks bija dārgs, pieklājīgs. Un zābaki spīdēja ar laku. Rokās viņš turēja burvju nūjiņu.
  Ellifa čirkstīja, atlaidusi zobus:
  - Sveiks mans draugs!
  Vampīrs atvēra muti un parādījās asi ilkņi, līdzīgi kā vilka mazulim. Tomēr balss bija diezgan patīkama un skaidra:
  - Sveicināta, karaliene!
  Elifa pasmaidīja. Edvards atzīmēja:
  - Esi uzmanīgs ar viņu! Vampīri var runāt ar nāvi.
  Asinssūcēju jaunietim pagarinājās ilkņi, un viņš čivināja:
  - Ak, tas ir princis Edija! Brīnišķīgs puisis, bet mēle par garu. Un nekas nesaīsina dzīvi vairāk kā gara mēle!
  Puisis princis pamāja. Tad viņš uzlēca, ar kailajiem pirkstiem satvēra buru un lidinājās kā mērkaķis, pēc tam svilpa:
  - Un ļaunas mēles ir sliktākas par pistolēm,
  Un ir pienācis laiks saukt pļāpātājus pie atbildības!
  Elifa jautāja vampīram:
  - Vai tu esi laipns pret mums, vai kā?
  Asinssūcējs diezgan loģiski atzīmēja:
  "Ir muļķīgi cīnīties ar visu armiju uz spārnotiem kuģiem." Jums ir lieliska armija, un jūs bez piepūles pieveicat orkus!
  Puisis princis paskaidroja:
  - Un arī goblinus un troļļus. Kas ir daudz nopietnāk!
  Jaunais vampīrs pamāja:
  - Jā! Tā es domāju, ka ir bezjēdzīgi ar tevi cīnīties. Vienkārši izlēja asinis par velti. Pat ja jums nav žēl orku. Starp citu, tie ir tādi radījumi, ka tos var izgatavot no zāģu skaidām.
  Edvards iesmējās:
  - Tam nepietiek koku. Un vispār orku nogalināšana ir interesanta izklaide!
  Elifa iesmējās un apstiprināja:
  - Jā! Man arī patika. Tādu neglītu lāču tev nemaz nav žēl, kā tarakānus saspiest.
  Jaunais vampīrs smaidot jautāja:
  - Un kā ar to, ka brutāla spēka vietā mērīt prātu? Galu galā, kāda ir patiesība?
  Edvards pamāja:
  - Uz prāta rēķina, tad... Man nav nekas pretī! Lai gan izskatos pēc bērna, bet man ir tāda dzīves pieredze. Droši vien ar mani var sacensties tikai Nemirstīgais Kosčejs!
  Jaunais vampīrs pamāja ar noliekto galvu.
  - ES zinu! Tāpēc es uzdošu mīklas tikai karalienei. Un tu, jaunais ģēnij un visu zinošais, klusē. Un pat nedomājiet dot mājienus vai pat izdarīt zīmes ar kailiem kāju pirkstiem.
  Puisis princis aizvainots atzīmēja:
  - Jūs zināt, ka esmu bruņinieks un pat daudzu ordeņu goda meistars. Kā es varu atļauties krāpties? Par ko tu mani uzskati!
  Elifa piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Esmu gatavs pārbaudīt sava prāta spēku. Lai gan iepriekšējā dzīvē viņa bija tikai analfabēta verdzene.
  Vampīrs jauneklis loģiski atzīmēja:
  -Dabisks prāts var aizstāt izglītību, bet izglītība nekad neaizstās dabisko prātu!
  Edvards iesmējās un čīkstēja:
  - Redzu, spēle būs jautra! Salīdzināsim mūsu intelektu!
  Meitene-karaliene pamāja ar galvu un sita ar kāju, kas atkal izraisīja zvana skaņu, it kā plīstu tūkstoš kristāla vāzes.
  Un skaistule čīkstēja:
  - Labi, nemokies!
  Puisis princis paskaidroja:
  - Ja tu zaudēsi, tad pasaku valstība būs mūsu. Tu saprati!
  Jaunais vampīrs pamāja ar galvu un piebilda:
  - Bet, ja tu zaudēsi, tad es paņemšu verdzībā tavu karalieni un vēl simts skaistāko meiteņu un puisi pēc mūsu izvēles!
  Edvards apstiprināja:
  - Mēs tam piekrītam! Intelektu cīņa ir intelektu cīņa!
  Asinssūcējs pamāja:
  "Būs trīs mīklas un sešsimt sekundes laika, lai pārdomātu katru. Jums ir jāatbild precīzi uz visu! Ja nedosi pareizo atbildi, tad es atbildēšu pareizi, saproti?
  Meitene-karaliene un zēns-princis iesaucās:
  - Mēs saprotam un pieņemam kauju! Paskatieties, uz visām mīklām ir jābūt atbildei!
  
  DŽIMA HOKINSA JAUNIE PIEDZĪVUMI
  ANOTĀCIJA
  Romāna Treasure Island varonis Džims Hokinss jau kļuvis pilngadīgs, un šķita, ka viņš sāka aizmirst savus piedzīvojumus. Bet tad viņš satika Sudraba veco sievu. Viņa pārliecināja viņu izdzert raganas dziru. Tā rezultātā Džims Hokinss atkal kļuva par zēnu un nokļuva uz pirātu kuģa.
  . NODAĻA Nr.1
  Jungs Džims Hokinss spēja izdzīvot neiedomājamos piedzīvojumos un šķita, ka tagad viņam priekšā gan nauda, gan slava, gan laimīga un ilga dzīve. Bet zēnu sagaidīja viena ragana - Džona Silvera bijusī sieva. Vai varbūt ne bijušajam, šķietami mānīgākajam pavāram izdevies aizbēgt nezināmā virzienā. Turklāt viņš paņēma līdzi maisiņu ar zelta piastriem. Tomēr dārgumu bija tik daudz, ka izdzīvojušie komandas dalībnieki nekļuva nabagi.
  Džimam pat izdevās izaugt un apprecēties, un viņam jau bija savs dēls. Tāpēc šķiet, ka viņš vairs nav zēns. Un viņš pats gatavojās doties tālā ceļojumā kā kapteinis.
  Bet pie viņa ieradās ragana un Džona Sudraba sieva. Un viņa piedāvāja jauneklim ļoti vilinošu darījumu. Viss par tūkstoš mārciņām, dod jums mūžīgu jaunību. Protams, ikviens varētu domāt, ka tas ir kaut kas neparasts un notiek acīmredzama krāpniecība.
  Arī Džims Hokinss tā nolēma un pieprasīja pierādījumus, ka tas būtu īsts, nevis tikai trakā vai pat neprātīgās sievietes murgojumi.
  Turklāt, ja viņa to var izdarīt par naudu ar jaunu vīrieti, tad kāpēc viņa neatjaunojas?
  Vecā sieviete, saprotot, ka viņi viņai, protams, netic, ieteica šo iespēju:
  - Es jums iedošu dziru izmēģināt, un tas ir pilnīgi bez maksas! Bet, ja būs efekts, tad tu man atdosi tūkstoš pēdu zeltā!
  Džims Hokinss pasmaidīja un atzīmēja:
  - Es esmu tam gatavs! Bet kur ir garantija, ka tu man neiedosi indi!
  Sudraba sieva šņukstēja:
  - Es zināju, ka tu vienkārši esi gļēvulis!
  Jauneklis uzliesmoja:
  - Nē! Neviens neuzdrošinājās mani nosaukt par gļēvuli, pat tavs nolādētais vīrs!
  Ragana pamāja:
  - Ja tu esi tik drosmīgs, tad domāju, ka tu dzersi!
  Lai gan tas nav īpaši saprātīgi, Džims Hokinss padevās savām emocijām un bez jebkādas ceremonijas paņēma un vienā rāvienā izdzēra putojošo dziru. Un likās, ka viņam pa galvu iespēra zibens, un vīrietis zaudēja samaņu.
  Džims Hokinss pamodās jau uz kuģa klāja. Un viņam šķita, ka viņš ir maldījies. Diezgan gara vīrieša pieaugušā ķermeņa vietā viņš kļuva par baskāju zēnu, kurš valkāja tikai šortus. Tagad viņš izskatās ne vairāk kā divpadsmit gadus vecs. Turklāt viņa kreisā kāja ir pieķēdēta, kas ir ļoti nepatīkami un pazemojoši.
  Džims paskatījās apkārt. Mačā bija pazīstamais melnais galvaskauss un sakrustotais karogs. Viņa nokļuva uz pirātu kuģa. Un nepārprotami verga lomā. Ķermenis, tiesa, balta zēna, bet iededzis gandrīz melns, un ar izvirzītām cīpslām, kas liecināja, ka viņš ir pieradis pie smaga darba. Un viņa basās pēdas bija cietas kā auna rags, un zēna plaukstas bija nomāktas.
  Džims bija ļoti pārsteigts - kad viņam izdevās strādāt akmeņlauztuvēs, un kāpēc uz viņa muguras un sāniem bija tikko manāmas pēdas no pātagas sitieniem.
  Pēkšņi uz klāja parādījās kuģa iemītnieki.
  Hokinss pat izskatījās apmulsis. Bārdainu, šķebinošu, smirdīgu pirātu vietā iznāca ļoti skaistas meitenes, ģērbušās tikai bikini, ar veidotiem abs un kailām, graciozām kājām.
  Viņu bija vesels ducis, un pieķēdētajam zēnam ne mirkšķināja.
  Lielākā no tām, medus blondīne, tik tikko klāta ar krūtīm un gurniem, uz kuriem bija tikai plānas auduma sloksnes, sacīja:
  - Nu, kā ar mūsu puiku? Es redzu, ka tev ir garlaicīgi?
  Džims atbildēja ar smaidu:
  - Jā, es redzu ar tādām skaistulēm, jums nebūs garlaicīgi!
  Atbildot uz to, meiteņu, kas bija pirāti, rokās parādījās strausa spalvas.
  Vadītājs gaļēdāji pasmaidīja un atbildēja:
  - Tagad mēs tevi kārtīgi kutināsim.
  Rudmatainā meitene iesaucās, atsegdama pērļu zobus:
  - Jā, un tu smiesies kā traks!
  Zēns Džims pretī pasmaidīja un dziedāja:
  - Meitenes ir dažādas
  Bet tagad pirāti ir skaisti!
  Karotāji satvēra kajītes zēnu ar melnu karogu. Un, turēdami zēnu aiz rokām un kājām, viņi sāka kutināt viņa papēžus ar strausa spalvām. Lai gan āda uz zēna zolēm bija kļuvusi raupja un izturīga, piemēram, aligatora. Taču prasmīga kutēšana iespiedās arī viņos. Un zēns Džims sāka ķiķināt, it kā būtu traks.
  Un pirātu meitenes sāka kutināt bērnu ar spalvām un padusēm.
  Džims bija patiešām ieslēgts. Un tad viņš atcerējās, kas notika pirms uzkāpšanas uz šī kuģa.
  Kad bijušais kajītes zēns sarāvās un kļuva par apmēram divpadsmit gadus vecu zēnu, arī viņa griba atslēdzās. Viņa, it kā hipnotizēta, nonāca Sudraba sievas pakļautībā.
  Un viņš aizveda zēnu uz īpašu kuģi, kas paredzēts jauniem notiesātajiem. Un viņai par Džimu maksāja tikai dažas monētas. Un viņi ieslēdza viņu kravas telpā kopā ar citiem zēniem. Pa ceļam puse bērnu nomira, zēni tika turēti važās un tik tikko pabaroti. Taču Džims kļuva neparasti sīksts.
  Un pēc ievešanas zēni tika nosūtīti strādāt uz cukurniedru plantāciju. Viņi smagi strādāja no rītausmas līdz krēslai. Un, kad pienāca no lauka darbiem brīvas dienas, viņi grieza dzirnakmeņus, maldami labību.
  Un viņi zēnus sita pastāvīgi. Daži nomira no pārmērīga darba un piekaušanas.
  Džimam, protams, tagad bija tērauda veselība, un viņš bija ļoti paklausīgs. Bet tomēr viņu nemitīgi sita. Pat pārraugiem patika sist padevīgo zēnu, un viņi ļoti gribēja, lai viņš kliedz.
  Bet Džims izturēja, viņš bija kā miegs un it kā viņam nebūtu sāpju.
  Un gadi paskrēja nemanot. Un visi sāka brīnīties, kāpēc viņš vienmēr paliek divpadsmit gadus vecs zēns? Un tajā pašā laikā skaists zēns?
  Tā radās ideja pārdot Džimu Hokinsu kāda arābu valdnieka harēmam. Skaists, blonds, muskuļots zēns un arī mūžīgs! Kāds mīļākais!
  Un viņš tika iekrauts kuģī un nosūtīts no Jamaikas uz Tuvajiem Austrumiem vai vismaz uz Alžīriju. Bet pa ceļam meiteņu pirātu komanda uzbruka brigantīnai. Viņi izskatījās kā no citas pasaules. Viņi arī nenovecoja, un viņu brigantīna burājot attīstīja kolosālu ātrumu. Un neviens nevarēja viņus panākt un noslīcināt.
  Un tā meitenes nogalināja visus ieslodzītos. Un viņi paturēja skaisto zēnu savai izklaidei. Tāpēc viņi kutina Džima kailos papēžus un zem viņa rokām. Un tas ir gan smieklīgi, gan sāpīgi.
  Kad bērns tiek šādi kutināts, viņā mīt jautrības un ciešanu sajaukums. Un strausa spalvas pāriet, un Džima kailā zole piedzīvo svētlaimes un aizkaitinājuma sajaukumu.
  Zēns, bijušais kajītes zēns, sāka dziedāt izmisumā;
  
  Jūras, okeāni, lieli plašumi -
  Mēs tos uzarām zem trīskrāsu karoga!
  Cīnītāji iekaroja gruzējošos kalnus,
  Ērgļi atskanēja uzvaras rūkoņā!
  
  Planēta atpazina krievu karotājus,
  Zobeni, bajonetes sit ienaidniekus!
  Mēs varējām nomest fašisma jūgu no puses pasaules,
  Protektoru pabeidza ar uzvaru Berlīnē!
  
  Nacisti piespieda kuprītus tankus,
  Viņi draud iznīcināt visus krievu laukus!
  Bet sasodītie ķēmi tiek smagi kulti,
  Lai laimīgi dzīvotu mūsu bērniem bez jūga!
  
  Mēs esam bērni Tēvzemes, kas ir pāri visam pasaulē,
  Viņi ir dzimuši, mīcot kumaču ar basām kājām!
  Visvarenais aizbildināja par mums kaujā,
  Un Dievs atnesa maiju, lai tā uzziedētu priekā!
  
  Nav nevienas cīnītāja daļas un nav cēlākas sirds,
  Kas dod sapni un atdzimšanu!
  Atveriet krāšņās durvis uz nemirstību,
  Bet, ja sēdi slazdā, klusē!
  
  Ir vilki un aitas, bet jūs esat Visuma gani,
  Un tā ir jūsu daļa, lai nodotu pasūtījumu pēcnācējiem!
  Lai turpinātu uzņēmējdarbību līdz izveides beigām,
  Lai tavā mīlestības sirdī neizdziest mūžīgā uguns!
  
  Kas zina, kur ienaidnieka lode apturēs karavīru,
  Bet tomēr kaujā nāve ir labāka par sapuvušām slimībām!
  Un, ja viņš nomira, tad tavs draugs sagraus pretinieku,
  Viņš to necietīs, jo baskāju meitenes tiek dzītas gūstā!
  
  Ak, krievu liktenis, karš un uguns pēc kara,
  Tiem, kas vēlas doties atvaļinājumā, viņiem nav vietas, ziniet paradīzē!
  Šeit elles Sems iesaistījās sazvērestībā ar sātanu,
  Draudēt: es nogāzīšu atomu un sasitīšu krusu!
  
  Bet būs arī aizsardzība pret raķetēm,
  Un kodolbumba nevar iznīcināt Maskavu...
  Mēs varam izmantot tvertnes, lai iegūtu parazītu,
  Un garlaicīgas dziesmas par kritušajiem apbēdina!
  
  Pārdošana par santīmu nav Krievijas akcija,
  Galu galā, katrs no mums ir lielisks karotājs!
  Neticiet, ka Dievs mūs jau ir ielicis lomā,
  Patiesībā jūs izlemjat, cik forša ir gaudošana!
  
  Bija neveiksmes, bija sakāves,
  Tas notika kā zaķi, kas atkāpās no briesmīgajiem vilkiem!
  Bet, ja sāksies karš, mēs atkal būsim tur,
  Sagrauj nežēlīgo monstru armiju elles ritmā!
  
  Ticiet man, mēs nespēlējam kara dēļ,
  Mums nav cita aicinājuma kā būt jaukiem draugiem!
  Mēs esam brālīgi cilvēki, nevis Ābels un Kains,
  Mums putns ir dziesma, nevis trekna spēle!
  Tiesa, kazlēns nez kāpēc sajauca te Krieviju un Lielbritāniju, kuras teica, ka Džims Hokinss, šķiet, ir nedaudz traks no dziras un viņš sāka runāt - jaukt laikus un valstis. Bet kas nenotiek pasaulē. Bet viņš joprojām neko nedziedāja. Un pat jauki.
  Nu mana dvēsele kļuva jautrāka. Un meitenes pat pārstāja kutināt puiku.
  Kopš pie apvāršņa parādījās Lielbritānijas Karaliskā flotes fregate. Lielākā meitene, kura bija ne tikai bikini, bet ar dimantu vainagu galvā, lai gan bija basām kājām kā pārējās daiļavas, rūca:
  - Mēs drosmīgi dosimies kaujā,
  Goda lieta!
  Uzvarēsim visus ienaidniekus un būsim kopā!
  Un tā sākas dzīšanās. Brigantīna ir salīdzinoši maza. Fregate, gluži pretēji, ir liela - piecdesmit četri lielgabali, tas ir gandrīz kreiseris. Īpaši meklē pirātus.
  Meitenes kapteine dusmīgi spieda baso kāju un dziedāja:
  Mēs esam labi pirāti
  Haizivis un vaļi...
  Mūsu melnais karogs mačā
  Tumsas gabaliņš!
  Un pārējās meitenes dziedāja, zobus smīdinot, kas bija lieli kā zirgi:
  Mēs jums detalizēti pastāstīsim par tumsu,
  Tumsa mums ir īpaši mīļa...
  Galu galā tas ir īpaši ērti tumsā,
  Dariet visas tumšās lietas!
  Brigantīna ar skaistām meitenēm, kas bija burvīgas un muskuļotas pirātu sievietes, devās prom no kaujas. Ja nu vienīgi gandrīz kailajām meitenēm, kas vicinājās ar kailajiem, rozā, vilinošajiem papēžiem, bija tikai ducis ieroču, un pat tad tās bija daudz mazākas kalibra nekā lielai kreisēšanas tipa kaujas kuģa fregatei.
  Jūs, protams, varētu mēģināt viņu iekāpt. Bet tur ir daudz vīriešu cīnītāju, un viņiem ir musketes. Un, protams, no zaudējumiem nevar izvairīties.
  Tomēr brigantīns ir ļoti veikls un var izvairīties no dažu angļu vajāšanas. Bet meitene kapteine ļoti vēlas spēlēt ar Foggy Albion pārstāvjiem uz nerviem.
  Un tāpēc brigantīna nelauž distanci, bet arī neļauj pietuvoties. Tā ir tiekšanās pēc līdera.
  Un meitenes kapteinis piegāja pie Džima Hokinsa un draudīgi rēca:
  - Nāc, vergu zēn, viņš ir nokārtots! Vai jūs domājat, ka mēs jūs pabarosim par velti!
  Jaunais gūsteknis uzlēca un paklanījās skaistulei, sacīdams:
  - Esmu gatava uz visu, kundze!
  Pirātu vadītāja pavēlēja:
  - Dziediet kaut ko!
  Džims Hokinss pamāja.
  - Ar lielu prieku, ak, lieliskais!
  Meitene kapteine piebilda:
  - Tikai dziesmai jābūt garai un tajā pašā laikā jādejo!
  Vergu zēns dedzīgi sacīja:
  - Man patīk dejot - kustība ir dzīve!
  Un jaunais, muskuļotais bērns sāka dejot un lēkt kā pērtiķis. Un tajā pašā laikā tas ir ļoti skaisti un ar lielu enerģiju, mutuļo no entuziasma dziedāt;
  Velti bagātie aizcirta durvis,
  Galu galā ceļš ir pasūtīts līdz nabaga slieksnim!
  Tur, būrī zem slēdzenes, peri garlaikojas,
  Viņa vēlas, lai bruņinieks viņai palīdz!
  
  Un es kā zēns devos pie pirātiem,
  Paklanīties augstiem cilvēkiem, lai nepārspētu!
  Tagad ir laiks, kad jārēķinās visiem mantkārīgajiem,
  Mednieks pārtapa barībā par medījumu!
  
  Un maniem zēniem ir liels spēks,
  Kad sāku griezt zobenu rokās!
  Es sūtīšu ļaunos ienaidniekus viņu kapos, lai viņiem būtu garlaicīgi,
  Mēness debesīs spīd spoži varš!
  
  Drosme nikni burbuļo sirdī,
  Zaļais kajītes zēns ir gatavs iekāpšanai!
  Es krustojos ar virsnieku uz zobeniem,
  Iesaistieties cīņā mežonīgā, vardarbīgā dusmā!
  
  Pretinieks ir garš, kā bullis no stenda,
  Viņš grib viņu saspiest mežonīgā masā!
  Bet jauneklis cīnās ar cieņu,
  Asmens auž neredzamu pavedienu!
  
  Lūk, izrāviens - vēders tika caurdurts,
  Slepkava gaudoja, nometa zobenu!
  Viņš dzīvoja plašumā un nepazina sāpes,
  Tagad viņš ir zaudējis zirga spēkus!
  
  Mana pirmā iekāpšana bija tik veiksmīga
  Kabatā iebērta sauja zelta!
  Un mēs, pirāti, dziedam dziesmas
  Dalot kaujā par godu iegūto duvānu!
  
  Protams, rīt var būt sliktāk
  Fregatei un kreisera šautenes sari!
  Nāc man lēkt basām kājām peļķēs,
  Ar asinīm, ko nelietīgais ienaidnieks izlēja!
  
  Tikai zēns, bez ūsām,
  Bet kajītes zēnam kaujā nav žēlastības!
  Ja lemts mirt pašā dzīves plaukumā,
  Tas ir brīvprātīgs lēmums!
  Dziedāšanas laikā Džims Hokinss turpināja lēkt un izliekt muguru. Viņa veidotie muskuļi skaisti ripoja zem viņa šokolādes krāsas, miecētas ādas. Un plikas, bērnišķīgas kājas dejoja kā pilns akordeons.
  Un meitenes, zibinot plikām, spēcīgajām kājām, ik pa laikam apšāva fregati no neliela, bet pārsteidzoši tāla lielgabala. Un viņi nogāza no kājām britu virsniekus. Un viņi nodarīja nelielus bojājumus.
  Bet lielgabala lode paņēma un nogāza fregates kapteiņa cepuri. Viņš dusmīgs pavēlēja izšaut zalvi. Lai gan attālums bija pārāk liels, un lielgabala lādes nesasniedza. Un angļu kuģi, triviāli, pārklāja melni, kodīgi, indīgi dūmi. Un jūrnieki sāka šķaudīt un nokrist uz klāja.
  Pirātu kuģa kapteine meitene atzīmēja:
  - Mēs to izdarījām labi! Mēs varētu un notvert, šī ir fregate, bet tā mums ir tikai nasta!
  Kāda rudmataina laiviniece ieteicās, ar plaukstas malu pāri rīklei:
  - Varbūt mums vajadzētu to vienkārši noslīcināt?
  Meitenes kapteine iebilda, dusmīgi sita ar savu kailo, muskuļoto kāju:
  - Nē! Jūs nevarat nogalināt cilvēkus, pat ja tie ir militāri, ja vien tas nav absolūti nepieciešams. Labāk dosimies prom un turpinām savu drosmīgo laupīšanu!
  Rudmatainā meitene pamāja:
  - Jā! Nav jēgas nogalināt bez iemesla! Bet vispār pasaulē ir pārāk daudz vīriešu! Tie ir nejauki un smirdīgi radījumi! Viņu spalvainie ķermeņi ir tik nejauki!
  Meitenes kapteinis pamāja:
  "Varbūt tas ir pretīgi, kad uz kājām un krūtīm aug mati." Bet šis zēns ir tik tīrs un gluds, un nekad neizaugs!
  Sarkanmate iesmējās un piezīmēja:
  - Jā tā ir taisnība! Viņš ir izskatīgs un arī labi dzied! Lai viņš nodzied mums dziesmu un pagarina to.
  Jūras laupītāju vadonis kliedza:
  - Dziedāsim puika-vergs! Citādi mēs tevi tiešām nodarīsim pāri!
  Džims Hokinss, bijušais leģendārais salona zēns, sāka dziedāt;
  Es izvēlējos sev grūta pirāta ceļu,
  Es gribēju atrast savu likteni jūrās...
  Pat ja viņi saka, ka pirāts, atmaksa gaida;
  Ja tevi apčakarēs, tārps izgrebs tikai līķi!
  
  Bet ir naidīgi klanīties meistara priekšā,
  Un kā zēns es aizbēgu no īpašuma...
  Lai gan uz ceļa bija auksts basām kājām,
  Galu galā viņi nelaida puisi uz sliekšņa!
  
  Es sasniedzu ostu, valkājot tikai lupatas,
  Uzkāpa uz kuģa pulksten vienos naktī...
  Viņi noķēra puisi un pērsim viņu - es;
  Oho, es domāju, ka mana dvēsele ir ellē kopā ar sātanu!
  
  Bet pēc pēršanas viņi man iedeva vāciņu -
  Viņi teica, ka tu pagaidām būsi kajītes zēns!
  Un viņš pat ielēja kolu, iedomājieties pudeli,
  Lai nav rūgtas misas, galu galā, konjaks!
  
  Protams, tas ir grūts jautājums jūrā,
  Tagad slāpju mokas, tagad bīstama vētra,
  Bet stingrība ir ieguvums,
  Un ja tev galva, tad prom ar cirvi!
  
  Korsāri mūs satvēra kā kaķēnu,
  Bija iekāpšana un asinis trijās straumēs!
  Bet mans raksturs nav bērns -
  Nav brīnums, ka bocmanis mani piekāva mācot!
  
  Ikvienam bija dēlis - es izcēlu sevi,
  Un pirātu kapteinis teica:
  - Šis kajītes zēns drosmīgi cīnījās,
  Viņš drosmīgi parādīja korsāra garu!
  
  Uzņemts jūrniecības brālībā - tā ir veiksme,
  Sapnis piepildījās gandrīz kopš dzimšanas!
  Tagad jūs varat sist pret jebkuru
  Un tirgotājs steidzas apdzīt un sasist!
  
  Bija nauda - dāsns laupījums,
  Nolaida krietni, arī bez kņadas...
  Kādreiz bija tā, ka, ja tev veicas, zini naudu,
  Bet zelts plīvos kā zvirbulis...
  
  Nāve nebija laimīga;
  Bargais bende atnesa ešafotus.
  Dalieties ar atjaunošanas greznību kaut kur,
  No bada cietumā mans vēders gulēja!
  
  Pirātu pūlī viņi skaļi lamājas,
  Lido: koka gabali, kauli, kurpes!
  Mēs esam elles kalpi - pūlis noteikti zina,
  Jūs pats nevarat redzēt jūru!
  
  Cilpa, diemžēl, apkaunojoša nāve,
  Vai tiešām mana dzīve ir beigusies...
  Važās bija skumjas un skumjas,
  Es jau sen aizmirsu savus bēgļus radiniekus!
  
  Bet es negribēju vazāties cilpā,
  Viņš paņēma un iespēra pa vēderu - bende nokrita!
  Galu galā krievi vienmēr zināja, kā cīnīties,
  Un, ja tas ir korsārs, tad cīnies un neraudi!
  
  Pēdējā cīņa, protams, ir visgrūtākā,
  Cirvja rokās, ko bende nēsāja!
  Kad esat dusmīgs, spiediens nav mazs,
  Un bail, it kā nātres pļautu!
  
  Cīņā steidzās citi puiši,
  No kurienes nāca goneri?
  Droši vien no Krievijas tēva, karavīra,
  Kuru varas iestādes nolēma nodot!
  
  Un pūlis pēkšņi mainīja savas domas,
  Tagad korsāri ir labi padarīti -
  Viss laukums jau kūsāja no nemieriem,
  Karavīri devās uzbrukumā no ielas!
  
  Notika kaut kas retums, bet tomēr notiek;
  Viņi atkal ir no āķa zirga mugurā!
  Kas par bagāto cilvēku, viņš moka nabagus -
  Nezinot, kas par to būtu karš!
  
  Kuģis tiek atgūts - atkal Melnais Rodžers,
  Mēs atkal esam kopā, jūras asteris!
  Jā, es esmu slepkava - tikai ļoti laipns,
  Un man nabags ir kā brālis!
  
  Tāpēc mēs dziedāsim, kamēr cilpa ir brīva,
  Dalies ar ubagu un dzīvo laimīgi!
  Korsārs vēlas kļūt cēls savā dvēselē,
  Jums nepatīk, ja esat medījamais dzīvnieks būrī!
  Vergu puika pabeidza dziedāt un spiedza savas kailās, noslīpētās bērnišķīgās pēdas, kas, lai arī bija raupjas, bija veiklākas par pērtiķu pēdām.
  Un fregate beidzot atpalika. Un tā buras pazuda aiz horizonta.
  Meitene kapteine pasmaidīja un ar savu gaļēdāju smaidu atzīmēja:
  - Nu, labi, šī nav bēgšana, bet gan stratēģisks manevrs! Tātad, varbūt meitenes, vai mēs varam kaut ko pateikt par šo?
  Meitene ar zaļiem matiem kratīja savus greznos gurnus un atbildēja:
  "Varbūt mums nevajadzēja to palaist garām." Tik daudz vīriešu vienuviet. Mēs tos ņemtu un izklaidētos. Un tas mums sagādātu prieku!
  Meitene kapteine dziedāja:
  Vīrieši ir smirdīgas radības
  Tāpēc viņi smird nežēlīgi...
  Kad viņi dabūtu pļauku pa ragiem,
  Tas meitenēm būtu pagodinājums!
  Džims Hokinss tviterī ierakstīja:
  - Es arī esmu vīrietis!
  Meitene ar rudiem matiem atbildēja:
  - Nē! Tu esi zēns, un tu paliksi zēns mūžīgi! Tāpēc nevajag izlikties!
  Meitene kapteine sāka dejot, apšļakstīdama savas kailās, iedegušās, spēcīgās un ļoti muskuļotās kājas. Un pārējās meitenes sāka dejot, un tas bija kaut kas mežonīgs, piemēram, kanibālu sacīkstes.
  Arī Džims Hokinss sāka lēkt un griezties. Vergu zēna ķēde ir gara un nemaz netraucē dejot.
  Nu, protams, meitenes dzied no sirds:
  Mēs esam meitenes, mēs esam laupītāju meitenes,
  Bang Bang! Bang Bang! Un tu esi miris! Miris!
  Un meitenes tur vīriešus zem kailajiem papēžiem,
  Nenāc mums klāt! Nenāc mums klāt, citādi mēs tevi nogalināsim!
  Džims Hokinss atzīmēja:
  - Jā, ar šādu komandu jums noteikti nebūs garlaicīgi!
  Viena no pirātu meitenēm pielēca pie zēna un cieši satvēra viņu aiz deguna ar savu spēcīgo, iedegušo un ļoti ēstgribīgo kāju kailajiem pirkstiem un spēcīgi padeva viņu rokās.
  Džims kliedz:
  - Ak! Tante tas ir ļoti sāpīgi!
  Meitene iesmējās un atbildēja:
  - Esi pacietīgs, zēn, tu kļūsi par atamanu!
  Vergu zēns kliedza:
  - Es ieņemšu tavu vietu!
  Meitenes kapteinis smaidot atbildēja:
  - Nevis cilvēks krāso vietu, bet gan cilvēks, kurš krāso vietu!
  
  . FUHRER UN MEITENES-KOMSOMLK
  ANOTĀCIJA
  Fīrers nekļūdījās un sakāva un sagūstīja britus pie Djukera. Tā rezultātā tika noslēgts miers ar Lielbritāniju. Trešais reihs sāka karu ar PSRS 1944. gadā kopā ar Japānu un veselu baru sabiedroto. Bet protams, skaistas, komjaunietes turpat ir, un ar basām kājām.
  . NODAĻA Nr.1.
  Tikai Hitlers neapturēja Guderianu pie Djukera. Un kā ar šo? Gandrīz pusmiljons britu tika sagūstīti. Un Čērčils negribīgi piekrita noslēgt mieru ar Hitleru. Vācieši saņēma atzinību par to, ko viņi bija iekarojuši no Lielbritānijas un ASV.
  Pēc tam fīreram bija izvēle: pasludināt uzvaru un ieņemt Holandes, Beļģijas, Francijas kolonijas un ieiet vēsturē kā lielākais Vācijas valdnieks... Vai mēģināt sasniegt ko lielāku: jo īpaši kļūt par lielāko iekarotāju no visiem. laikiem un tautām, pārspējot Čingishanu.
  Un Hitlers izvēlējās otro. Un viņš sāka gatavoties karam ar PSRS.
  Tikai šoreiz nebija pārsteiguma uzbrukuma, Sarkano armiju būtu grūti pārsteigt. Un Hitlers atlika iebrukumu, līdz vāciešiem bija smagie tanki: Panther, Tiger-2, Lion un Mouse. Un arī reaktīvo aviāciju.
  Turklāt vācieši no Eiropas valstu kolonijas arī veidoja krāsainas divīzijas.
  Karš sākās tikai 1944. gada 15. maijā. Trešais reihs, protams, bija labāk sagatavots nekā 1941. gadā, arī ziemai. Bet PSRS bija labāk sagatavota: un Molotova nocietinājumu līnija uz jaunajām pievienotajām robežām tika pabeigta. Turklāt Staļina līnija tika modernizēta un bruņota.
  Tātad Sarkanā armija ieņēma spēcīgas aizsardzības līnijas un tika mobilizēta. Neskatoties uz visiem centieniem, Trešais Reihs nekad nespēja sasniegt kvantitatīvu pārākumu tankos un lidmašīnās. Vienīgais, ar ko nacisti apsteidza PSRS, bija reaktīvā aviācija. Runājot par tanku kvalitāti, Sarkanajā armijā ne viss ir skaidrs. KV sērija sekoja tanku izmēra un svara palielināšanas ceļam un nonāca strupceļā. Un IS-2 ražošana tikai sāka uzlaboties, tāpat kā T-34-85. Un vecais T-34-76 bija pārāk zemāks par "Panther" frontālās bruņu un bruņu caururbšanas jaudas un ieroču ātruma ziņā.
  Vēl viena PSRS problēma bija tā, ka arī Japāna nolēma iesaistīties karā.
  Viņa neuzdrošinājās viena cīnīties pret ASV un Lielbritāniju. Bet viņa nolēma kopā uzbrukt PSRS un atriebties par Khalkhin Gol.
  Tātad Staļinam bija dubults trieciens.
  Vācieši un viņu sabiedrotie devās uzbrukumā. Pēc miera ar Lielbritāniju nacistiem bija pāris nelieli kari. Palīdzēja Itālijai iekarot Grieķiju. Un viņi veica operāciju Polārlācis, sagūstot Zviedriju. Pēc tam viņi izveidoja milzīgu koalīciju pret PSRS. Ieskaitot Spāniju, ar Portugāli un tajā pašā laikā Turciju. Plus ārzemju divīzijas, gan koloniālās, gan Eiropas okupētās valstis.
  Skaitliskais pārsvars bija nacistu pusē, un viņu karaspēks, neskatoties uz Sarkanās armijas inženiertehnisko aizsardzību, spēja izlauzties cauri frontei un ieķīlēties pozīcijās.
  Padomju karaspēks nenoturēja Bjalistokas dzegas, kā arī Molotova līniju un atkāpās uz Staļina līniju.
  Slava atradās frontes līnijā. Jaunietis bija gatavs cīņai.
  Ap viņu bija vesels bataljons skaistu komjauniešu. Un viņi visi bija basām kājām un bikini.
  Un kādas tur meitenes: mati ir spilgti, daudzām ir rotaslietas, un ļoti graciozas, kailas, pavedinošas kājas.
  Un meitenes, protams, uzbruka jauneklim. Un viņi norāva viņam drēbes un apseglināja viņu, mīlējās un dziedāja vienlaikus.
  Cik skaisti viss bija agrāk
  Daba ir kā saules māte!
  Šeit ir sulīgs mežs - cerības zied,
  Mēs esam priecīgi mīlēt, dejot!
  
  Ļaunās skumjas nav zināmas visiem,
  Tautas valdnieks ir taisnīgs,
  Visur komforts - mājās,
  Valsts ir viens kolektīvs!
  
  Es mīlu savu dzimteni šādi,
  Netraucē ienaidnieku!
  Un es tevi pasargāšu no ienaidniekiem ar savu krūti,
  Kad tērauda utis mīdās!
  
  Mēs bijām laimīgi Krievijā
  Kur vienlīdzīgi, ar godu: es un tu!
  Galu galā slepkava mūs nepārspēs,
  No ikonas var redzēt svēto vaibstus!
  
  Kāds ir mans prieks cīņās?
  Kad sāp visas mūsu ķermeņa daļas!
  Kas ir saldāks pat par dārza Dievu,
  Padomju velnu trieciens!
  
  Mēs cīnāmies un asiņojam
  Bet jūs nekad neesat viens!
  Mēs kalpojam Dzimtenei ar mīlestību,
  Un karogs deg kā pīlādža krāsā!
  
  Es neatceros, ka Rus trīcēja,
  Lai gan Dievs Bende reizēm ir drūms!
  Sirdī ar Staļinu man ir viegli,
  Un dziesma pret - drūmas domas!
  
  Ar basu kāju es nogāzu rasu,
  Kāda bērza slaidā nometne!
  Briesmīgo vāciešu plāns - Barbarosa,
  Viss, kas ir dārgs, ir trieciens!
  
  Karš, šāviņi ir smagi
  Neslīcini asinis ar reibinošu vīnu!
  Bērzi tika pārogļoti opālā,
  Ugunsgrēks aiz izsista loga!
  
  Un šajā pasaulē Dievs ir nežēlīgs,
  Radīšana raud, elles aplis!
  Kristus raud viens pats
  Viņam nav spēka izvilkt nabu!
  
  Mums ir cerības uz ballīti
  Talantīgi un spēcīgi cilvēki!
  Mēs jau iepriekš esam uzvarējuši neliešus
  Un tagad trompete rūc!
  
  Es dzemdēšu bērnus, tiklīdz cīņa norims,
  Lai visi kari nākotnē tiek skaitīti!
  Ābeļu un ķiršu stādīšana
  Un tanki tiks sagriezti metāllūžņos!
  
  Un lidot uz citām planētām
  Celsim laimi - komunismu!
  Mēs sūtām sveicienus citām pasaulēm,
  Kā piekūns, bruņinieks steidzas augšā!
  Meitenes spīdzināja jaunieti, līdz viņš zaudēja samaņu. Un šķiet, ka viņiem tas ļoti patīk.
  Tad viens no viņiem ņēma un izšāva no haubices, izlaida nogalināšanas lādiņu un ar lielu sajūsmu atkal sāka dziedāt;
  Šķiet, ka starp zariem ir dārgakmeņi,
  Vismaz ubaga mugursoma man uz pleca!
  Es staigāju nabadzīgi bālā mēness gaismā,
  Slava Mātei Dabai krāšņajā septembrī!
  
  Ticiet man, valsts ir lieliska, slavena ar savu spēku,
  Pat ja mana miesa ir nogurusi garajā ceļojumā!
  Mājas kleita, basām kājām skaistums,
  Sadur oļus zem manām kājām!
  
  Bet koki ir zeltaini, sulīgi, cirtaini,
  Kā vara santīmi, apses oreols!
  Es esmu jauna meitene, kas veco met putekļos,
  Es plunčājos pa ceļu, lietus taku aplaistījis!
  
  Nakts jau auksta, dienas siltas,
  Ložņājošs rudens, ļaunums ērkšķu drēbēs!
  Dusmīgi sētnieki, vicinot pēc manis slotas,
  Vējš arī zvērīgs, gribas izslēgt gaismu!
  
  Tāpēc es esmu maldījies vairākas nedēļas, manas kājas jau ir asinīs,
  Izsalkums šausmīgi mokās, vēderā deg uguns!
  Lapā nav patvēruma, visi bruņinieki gāja bojā,
  Pāri Tēvzemei-Dzimtenei - steidzas viesuļvētra!
  
  Salnas zāles stiebri - raibināti ar sudrabu,
  Pērles ar rakstiem - papeļu zari!
  Un mans baltais ķermenis trīc no aukstuma,
  Zvaigzne Ūdensvīrs ar līdzjūtību piemiedza aci!
  
  Un kur es eju - kur atrast patvērumu,
  Zem basām kājām ledus krakšķ no glazūras!
  Vai tiešām kapsētā mani gaida tikai miers,
  Zem zemes mitrumā, paslēpies no vētrām!
  
  Nē, es sev teicu, es nevaru būt miris,
  Nevis kārdinājums, bet putnubiedēklis: labi barots Ēdenes dārzs!
  Atkal uzkodas ar ķiršiem pa taku,
  Paskatījos - saulriets!
  
  Un uz Kijevas lavru cauri sniega kupenām,
  Es atbraucu no Mātes Sibīrijas basām kājām!
  Tur viņa nikni lūdza mūka priekšā,
  Dieva dēļ es šķīros ar savu bizi!
  
  Laiki mainās, pasaulē notiek revolūcija,
  Ir uzlēkusi sārta, sarkana rītausma!
  Un es arī vēlos redzēt labāku dzīvi,
  Meitene aizgāja pa labi no altāra!
  
  Bijušais iesācējs kļuva par komjaunatnes locekli,
  Karotāja dēļ - neviena līķa!
  Viņš pat ir pārsteigts - viņa nepaklausīja Tam Kungam,
  Bet viņas drosmīgākais nebaidās!
  
  Tā niknā meitene kļuva par komisāri,
  Un viņa dusmās nodedzināja krievu baznīcu!
  Lai gan viņa izgāja militāro ceļu un palika neskarta,
  Bet viņas dvēselē bija uguns, kas visu nodedzināja līdz zemei!
  Šķita, ka meitenēm patīk dziedāt. Un jauneklis Slavka tagad gulēja kopā ar viņu pie ložmetēja. Un šāva uz ienaidnieku.
  Un šturmētāji metās pa debesīm, griežot un izkaisot nevadāmus šāviņus uz visām pusēm.
  Šeit ir Focke-Wulf - monstru mašīna.
  Šeit viņa steidzas zemā lidojumā. Un viņai ir pat seši gaisa lielgabali. Kas šauj ļoti precīzi. Viss kā viesulis paceļas putekļos un spirāles šaudās debesīs.
  Un aiz tiem ir arī TA-152, jaudīgāks un modernāks modelis no tās pašas ģimenes.
  Meitenes šauj uz lidmašīnām, turklāt ļoti precīzi. Viņi tos izsit, liek smēķēt un dziedāt;
  Brīnišķīgās Dzimtenes plašumos,
  Rūdīts kaujās un darbā...
  Mēs sacerējām priecīgu dziesmu,
  Par lielisku draugu un vadītāju!
  
  Staļins ir kaujas slava,
  Mūsu jaunatnes lidojuma Staļins...
  Cīņa un uzvara ar dziesmām,
  Mūsējie seko Staļinam!
  Cīņa un uzvara ar dziesmām,
  Mūsējie seko Staļinam!
  Karotājs Slava atzīmēja:
  - Kā ar Staļinu? Man ir labāka dziesma!
  Meitenes vienbalsīgi kliedza:
  - Dziedi!
  Un jaunais karotājs to paņēma un ar entuziasmu dziedāja;
  Briesmīgas ziņas nežēlīgā karā,
  Meitene, kura ir iemīlējusies uz visiem laikiem!
  Iemests briesmoņa sātana mutē,
  Kur ir Tas Kungs: taisnīgums un žēlastība?!
  
  Jaunava Nataša gāja basām kājām,
  Bet viņi klauvēja pie putekļainajām takām!
  Galu galā par grēkiem, kurus avots plūda,
  Viņai bija iespēja doties uz ārzemēm!
  
  Agrā pavasarī es devos uz ceļa,
  Kājas tik zilas no aukstuma!
  Jūs nevarat nokost ne gaļas daļiņu,
  Tikai pamāj sarma eglē!
  
  Tātad pa ceļu, kas pilns ar akmeņiem,
  Meitenei kājas bija notriektas līdz asinīm!
  Un visā Krievijā, garām cilvēkiem,
  Jeruzalemes ķēniņu pilsētas puse!
  
  Kaukāza kalni, kalnu grēdas sniegā,
  Asi akmeņi dur pazoles!
  Bet jūs barojāt ar zemes spēku
  Izvēloties grūtu hadžu uz Dieva pilsētu!
  
  Vasaras tuksnesis, dusmīga saule,
  Kā meitenes kājas uz pannas!
  Svētā pilsēta nav tālu,
  Katrs nes bezgalīgu nastu!
  
  Tur pie Dieva-Kristus kapa,
  Jaunava nolieca ceļus lūgšanā!
  Kur ir lielais grēka mērs,
  No kurienes man smelties spēku taisnībā?
  
  Dievs viņai sacīja, saraucis pieri:
  Lūgšana vien nevar mainīt šo pasauli!
  Krievijai ir lemts valdīt gadsimtiem ilgi,
  Pareizi, kalpo viņai, neprasot naudu!
  
  Jaunava pamāja ar galvu: Es ticu Kristum,
  Jūs izvēlējāties Rusu par pasaules glābēju!
  Es izplatīšu patiesību par šo visiem,
  Jēzus vēstījums: Dievs elks!
  
  Atpakaļceļš bija viegls un ātrs,
  Basās kājas ir spēcīgas!
  Dievs izstiepa savu roku ar žēlastību,
  Muskuļi un griba, it kā no tērauda!
  
  Un jūs iestājāties armijā
  Kļuvis par pilotu, cīnījies ar Luftwaffe!
  Tur viņa parādīja skaistuma augstumu,
  Vācu iznīcinātājs uzsprāga uz mīnas!
  
  Karotājs - brašs, drosmīgs cīnītājs,
  Veltīts partijai - padomju lietai!
  Es ticu uzvarošam beigām pār putām,
  Iedzīšu dēmonisko baru pie sienas, uz atbildi!
  
  Nu, kāpēc cīnītājs tika notriekts?
  Jums nebija laika atbrīvot siksnas!
  Un vairogs izrādījās bojāts,
  Un ļaunais fašisms brālējās ar jeņķiem!
  
  Karš ir kļuvis nevienlīdzīgs un nežēlīgs,
  Es vismaz esmu vīrietis: es rūgti raudu!
  It kā grūtībās mēs ienirsim dibenā,
  Galu galā veiksme ir pazudusi no Tēvzemes!
  
  Mans sauciens Dievam: Visvarenais Dievs par ko!
  Tu mani atdali no manas mīļotās jaunavas!
  Pat aukstumā es nevalkāju mēteli,
  Un viņa sita par trim pretiniekiem!
  
  Vai viņa to nav pelnījusi?
  Satiec mani ar ziediem uzvarai!
  Cep dāsnus pīrāgus svētkiem,
  Un mēs ar Natašu nāksim uz parādi!
  
  Bargais kungs drūmi atbildēja:
  Kurš pasaulē ir laimīgs, kuram klājas labi?
  Miesa cietīs un stenēs no sāpēm,
  Galu galā cilvēce ir zemiska, grēcīga!
  
  Tad, kad es nākšu godībā,
  Es iemetīšu Gehennā, kas nav cienīgs dzīvot!
  Es augšāmcelšu tavu jaunavu un tevi,
  Labākie tad negrib dalīties!
  Komjaunietes aplaudēja ar lielu entuziasmu un degsmi. Tā viņiem patīk šī dziesma.
  Viens no viņiem jautāja Slavkai:
  - Vai tev patīk laizīt?
  Jauneklis smaidot atbildēja:
  - Noteikti!
  Meitene rēca:
  - Tā nu nāc, laizi mūsu punci!
  Pēc tam Slavkai nācās mesties ceļos un pašaizliedzīgi strādāt ar mēli.
  Meitenes ar prieku murrāja un dziedāja:
  Mūsu dzimtene mums deva brīvības staru,
  Bezgalīgs mīlestības okeāns...
  Tautas saplūst spilgtā starā,
  Asins viesulis plosās!
  Jā, ja reiz meitenes sāks dziedāt, tad viņas nekad nekas neapturēs. Un metīsim nāvējošas, ļoti iznīcinošas granātas ar kailiem kāju pirkstiem. Un viņi uzspridzināja un iznīcināja daudzus nacistu karavīrus.
  Slavka tviterī ierakstīja:
  - Karaspēks ir gatavs, kundze,
  Mēs iznīcināsim visus!
  Nataša ķiķināja, viņa šeit bija komandiere un iesaucās:
  Baltā armija, melnais barons,
  Viņi mums atkal gatavo karalisko troni...
  Bet no taigas līdz Lielbritānijas jūrām,
  Sarkanā armija ir spēcīgākā!
  
  Tāpēc ļaujiet sarkanajam stingri saspiesties,
  Jūsu durklis ar saraustītu roku...
  Un mums neatvairāmi vajadzētu
  Dodieties uz pēdējo, mirstīgo cīņu!
  Meitenes vienbalsīgi iesaucās:
  - Un mums tas ļoti patīk!
  Un tad viens no viņiem atsedza viņas krūšu krūtsgalu un ar nāvējošu zibeni trāpīja vācu lidmašīnām. Un tā patiešām ir ārkārtīgi nežēlīga ietekme!
  Nataša dziedāja:
  Drosmīgi, biedri, turpiniet,
  Stiprināsim savu garu cīņā...
  Ceļš uz tālo laimi,
  Caurduram krūtīs!
  Slavka nolaizīja lūpas un piebilda:
  - Un basām kājām, meitenīgi papēži arī!
  Komjaunieši unisonā smējās un rēja:
  Mēs pārspēsim cilvēkus, mēs uzveiksim cilvēkus,
  Un spārda sev dupsi!
  Un daiļavas paņēma zibeni un iespēra viņās no viņu ļoti skaistajām un ceriņkrāsām acīm.
  Un tad viņi atvēra muti un sāka svilpt. No viņu svilpes daudzie vārnu bari, kas bija sapulcējušies, saņēma sirdslēkmes un nokrita, miruši.
  Un sasmalcināsim vāciešiem galvaskausus.
  Slavka dziedāja:
  - Vārnas, vārnas, vārnas,
  Jūs lidojat augstu kā vistas...
  Kroņi, kroņi, kroņi,
  Viltus daba nav pieļaujama!
  Nataša iesmējās un atzīmēja:
  - Jā, tu to tikai iedomājies!
  Jauneklis smaidot atbildēja:
  - Viņš ātri dziedāja!
  Komjaunatnes rūca:
  Dziesma palīdz mums būvēt un dzīvot,
  Tā kā esmu sajūsmā par pārgājienu basām kājām...
  Un tas, kurš staigā pa dzīvi dziedot,
  Viņš nekad nekur nepazudīs!
  Un karotāji tos paņēma un ar kailajiem, apaļajiem papēžiem izmeta ļoti slepkavnieciskas iznīcināšanas dāvanas.
  Un atkal viņi tevi satrieks ar iznīcināšanas pulsāriem no sarkanajiem sprauslām!
  Nataša čīkstēja:
  - Tas ir kuku!
  Meitenes unisonā murmināja:
  - Sānos būs dibens!
  Slavka iesmējās un atbildēja:
  - Un plus vēl Veneras dzemde!
  Pēc tam meiteņu bataljons gan paņems, gan atmaskos savus sarkanos krūšu sprauslas. Un bez liekiem aizspriedumiem tas tiks āmurēts ar ultraskaņas palīdzību. Un vācu tanki, kas tuvojās kā tērauda lavīna. Ieskaitot milzīgo "Lauvu", viņi apstājās. Un pēkšņi viņi sāka mainīties. Pārvērtiet par ļoti skaistām, krāsotām un pūkainām kūkām ar ēstgribu aromātu. Un tiešām sāka izplatīties tāda smaka, ka meitenes sāka laizīt lūpas. Un kā viņi piepūš vaigus un pūš, dziedot:
  - Mēs esam gaismas karotāji, tik forši,
  Dēž ļaunos orkus kā zāģi...
  Un meiteņu kājas ir tik kailas,
  Mēs to izdarīsim, pazīstiet ķenguru!
  Karotājas meitenes mirdzēja ar savām safīra acīm kā zvaigznes. Un viņi atkal smējās, atlaiduši pērļu zobus. Šīs patiešām ir ārkārtīgi agresīvas skaistules.
  Un tā viņi izņēma no krūšu koši krūšu sprauslām it kā zibens spēriena spēriena.
  Un viņi lidos pa gaisu. Un viņi visu sadedzinās līdz zemei, un tad šokolādes un konfektes kritīs virsū.
  Un karotāji dziedāja:
  Mēs esam šokolādes meitenes
  Mēs mīlam ēst pīrāgus...
  Un tā, zini, labi,
  Vājums ir ārpus mūsu rokām!
  Karotāji smaidīja ar pērļu zobiem, dzirkstīdami kā dārgas kastes.
  Un viņi atkal dziedāja, rēkdami:
  Viens divi trīs,
  Iznīcini visus ienaidniekus...
  Četri, astoņi, pieci -
  Nogalini ļaunos orkus!
  Deviņi, seši, septiņi,
  Nav problēmu!
  Un skaistie vārdi smiesies no krūšu rubīna sprauslām, kurās jau lido ugunīgi un slepkavīgi pulsāri.
  
  LAIMĪGS PĀRVIETOJUMS KĀŽĀDAM
  ANOTĀCIJA
  Nejauši gadījās, ka fīrers bija pietiekami gudrs, lai neizkaisītu savus spēkus dažādos virzienos, bet darītu tā, kā iepriekš bija plānots uzreiz ieņemt Staļingradu, līdz padomju karaspēks sagatavoja aizsardzību. Staļingrada un kara gaita izrādījās atšķirīga. Bet basām kājām komjaunatnes ir spējīgas darīt brīnumus.
  . NODAĻA Nr.1.
  Hitlers nepieļāva liktenīgu kļūdu, vēršot ceturto tanku armiju uz Kaukāzu. Tā vietā viņš nekavējoties pavēlēja ieņemt Staļingradu. Vācieši netērēja laiku. Un viņi varēja izlauzties uz pilsētu, kuru karaspēks vēl nebija okupējis un nebija gatavs aizsardzībai. Šķiet, ka tas ir tik mazs, bet tas atstāja ietekmi uz kara gaitu.
  Pēc Staļingradas ieņemšanas 1942. gada augustā Turcija ieņēma un iesaistījās karā. Viņa apsolīja to darīt tūlīt pēc Staļingradas krišanas. Un osmaņi bija nepacietīgi, lai atriebtos Krievijai par savām iepriekšējām sakāvēm. Japāna turpināja vilcināties. Tomēr Klusajā okeānā viņai neklājās labi. Midvejas kauja tika zaudēta, un situācija šķita nestabila. Un tad ir otrās frontes atklāšana pret PSRS.
  Taču miljons cilvēku mobilizētās Turcijas armijas, vairāk nekā trīsdesmit divīziju, trieciens pret padomju karaspēka vājo aizsegu izrādījās ļoti sāpīgs. Turki ieņēma Batumi, aplenca Erevānu un sāka virzīties dziļāk padomju pozīcijās. Un pēc Staļingradas ieņemšanas vācieši sāka virzīties pa Volgu dienvidu virzienā līdz Kaspijas jūrai.
  Vācieši bija spēcīgi, un padomju karaspēkam bija grūti nostiprināties plikajā stepē. Turklāt mēs veicam piegādes arī caur dziļo Volgu.
  Turklāt briti, nevēloties provocēt Turciju, gaisā nedaudz samazināja savu aktivitāti pret vāciešiem.
  Turklāt vācu dūži viņiem nodarīja lielu kaitējumu. Piemēram, Johans Marsels nav nejauši avarējis, kad avarēja viņa lidmašīna. Un viņš turpināja mocīt britus.
  Septembra beigās vācieši austrumu frontē sasniedza Kaspijas jūru. Un Kaukāzu nogrieza zeme. Staļins pieprasīja ofensīvu. Bet centrā Rževas virzienā padomju karaspēks neguva panākumus.
  Tika mēģināts virzīties uz priekšu no Staļingradas ziemeļiem, taču arī tas bija nesekmīgs.
  Bet oktobrī Vērmahta karaspēks sāka virzīties uz priekšu gar Kaspijas jūras piekrasti. Un turki virzās Tbilisi virzienā un tālāk uz ziemeļiem.
  Un vācu "Tīģeris" pirmo reizi piedalījās cīņās. Precīzāk, ne gluži pirmo reizi šis tanks cīnījās septembrī netālu no Ļeņingradas. Bet tur bija īpaša ekipāža. Četras vācu meitenes tajā cīnījās un bija gatavas pārbaudīt šādu mašīnu reālā cīņā.
  Šeit viņi pārvietojas gar Kaspijas jūras krastu gar līdzenumu. Un priekšā parādās padomju automašīnas. Ieskaitot vieglo T-60.
  Gerda ar kailiem kāju pirkstiem nospiež kursorsviras pogu. Pistole izšauj un ar visu spēku ar nāvējošu spēku iedzen šāviņu padomju transportlīdzeklī.
  Gerda rēc:
  Mūsu kauli nebaidās no tankiem,
  SS mēs vienmēr pratām cīnīties!
  Vācu tīģeris apstājas. Viņam piebrauc padomju mašīnas. Šarlote šauj, šoreiz izmantojot koši sarkano nipeli. Tas izsit krievu tanku un čīkst:
  Mēs neesam vienkāršas meitenes,
  Forši basām kājām!
  Tad Kristīna izšauj ložmetēju sprādzienu, nopļaujot padomju karavīrus. Turklāt viņa nospiež sprūdu ar kailām krūtīm un rubīna dzelksni.
  Pēc tam meitene iesaucās:
  - Mēs esam forši! Un basām kājām!
  Tad Magda šāva ar savu kailo, rozā papēdi. Meitene to izdarīja ārkārtīgi precīzi. Tas ietriecās padomju automašīnā un čīkstēja:
  - Trešajam reiham!
  Tad viņa parādīja mēli.
  Tās ir patiesi sievietes.
  Bet vācieši cīnās vienā pusē un spiežas uz priekšu. Un, no otras puses, padomju karaspēks.
  Šeit jo īpaši ir pionieri. Baskājaini zēni un meitenes šortos un īsos svārkos sveic nacistus ar ieroču un katavu uguni.
  Viņi ar kailām, bērnišķīgajām kājām mētā sprāgstvielas, kas plosa nacistus.
  Un tajā pašā laikā pionieru varoņi dzied;
  Mēs esam pionieri, Artemīdas bērni,
  Dzimis knupīša vietā ar maciņu!
  Par godu mūsu mātei Krievijai -
  Puika cīnās!
  
  Spoža kaklasaite deg kā lāpa,
  Skaists koris dzied himnu Tēvzemei!
  Un fīrers dabūs asā kaktusu dupšā,
  Mēs zinām pretinieku barus, mēs sagraujam!
  Ballīte mums iemācīja kaujas spēku,
  Māk šaut un skriet, cīnīties ar visiem!
  Lai vecākos brāļus ņem armijā,
  Bet arī mēs gūsim lielus panākumus!
  
  Kādu dzimtenes servisu nobaudīt?
  Ierakumos, ja vajag, pie mašīnas!
  Un draudzība ir stiprāka par visu zem sarkanā karoga,
  Lai mana valsts nonāk pie komunisma!
  
  Cik grūti ir priekšā, ko ieskauj,
  Sniegs jau ir uzsnidzis, un mēs esam basām kājām, asar!
  Fritz-fiends netiks piedots,
  Un savos sapņos cīnies un uzdrošinies!
  
  Mēs, zēni, esam noguruši no cīņām,
  Izsalcis, tava kāja asiņoja!
  Bet neļausim viņiem sist mūs ar zābakiem,
  Tāpat kā Rus, mana dvēsele tevi mīl!
  
  Mēs nezinām vārdu nebrīve, nu, pie velna vājuma,
  Jā, cik daudz puišu gāja bojā kaujās!
  Dažreiz pārņem nogurums,
  Kad tas ir kā simts tonnu automātiska krava!
  
  Bet mums nav jāpakļaujas stāvumam,
  Ne jau tāpēc es zvērēju Dievam!
  Jākalpo bez Krievijas neģēlīgiem darbiem,
  Biedri Staļin, mūžīgais ideāls!
  
  Bet galvenais ir drosme un drosme,
  Attapība un domu skaistums!
  Nedomājiet, ka kultūra ir sīkums,
  Galu galā, dzejolis ir dzimis no uguns valodas!
  
  Manās krūtīs ir Jēzus liesma,
  Kas ir Dievs un Glābējs un komunists!
  Necieš svētumu, pazīst gļēvuļa dvēseles,
  Vienīgais ceļš ir augšup, pat nedomājiet par nokrišanu!
  Bērni dziedāja un dejoja, ar kailiem kāju pirkstiem mētājot sprāgstvielas.
  Un no Vācijas puses lidoja uzbrukuma lidmašīnas. Un viņi sūtīja slepkavas iznīcināšanas dāvanas.
  Cīņa bija sīva. Pionieri cīnījās smagi, bet nepadevās ienaidniekiem. Viņi šāva ar šautenēm un mazām pistolēm. Un viņi izmantoja arī katapultus. Ko viņi izdarīja ļoti prasmīgi.
  Lai gan, piemēram, dažos vācu tankos sprāgstvielas neiekļuva ar priekšu.
  Meitene un zēns atspieda savus kailos papēžus uz oļiem un izvilka lielu katapulti. Viņi izlaida paštaisītas sprāgstvielas. Viņš pārlidoja un notrieca vācu automašīnu.
  Pēc tam pionieru varoņi atkal sāka dziedāt;
  Staļins ir cīņas slava,
  Mūsu jaunatnes lidojuma Staļins...
  Cīņa un uzvara ar dziesmu,
  Mūsējie seko Staļinam!
  Pionieri dzied skaisti. Dagestānā oktobrī joprojām ir diezgan silts, un bērniem ir labi cīnīties ar basām kājām. Viņu bērnu kailās kāju zoles kļuva sarūgtinātas un stiprākas nekā viņu zābaku āda.
  Un ļoti veikli met nāves zirņus ar plikiem pirkstiem.
  Tie ir tik lieliski bērni šeit.
  Meitene Lara tvītoja:
  Brīnišķīgās Dzimtenes plašumos,
  Rūdīšanās cīņā un cīņā...
  Mēs sacerējām priecīgu dziesmu,
  Par lielisku draugu un vadītāju!
  Zēns Serjožka agresīvi iebilda:
  - Kā ar Staļinu? Jā, Staļins ir kaza! Es izšķērdēju karu!
  Meitene Larisa dusmīgi sita ar baso kāju un atzīmēja:
  -Par tādām runām var nonākt tiesā!
  Pionieru zēns Miška rēca:
  - Kas nav taisnība! Fašists ir izlauzies līdz Kaspijas jūrai! Un ka pēc tam jūs apgalvosit, ka Staļins ir ģēnijs.
  Un zēns ar basu kāju meta vāciešiem ar mazu granātu.
  Pionieris Saška čīkstēja:
  Baltā armija, melnais barons,
  Viņi mums atkal gatavo karalisko troni...
  Bet no taigas līdz Lielbritānijas jūrām,
  Sarkanā armija ir spēcīgākā!
  Un atkal pazibēja kailie, apaļie, putekļainie bērnu papēži, kurus raupja nemitīgā staigāšana basām kājām.
  Tā viņi cīnās un cīnās. Pat ja spēki ir nevienlīdzīgi. Bet tie joprojām ir pionieri.
  Un, ja meitene metīs zirni ar pliku papēdi, viņa saplosīs vāciešus. Un bērni turpina dziedāt;
  Mākoņi nāca no asinssūcējiem,
  Netālu no Zemes ir izlauzusies elle!
  Čūska rāpo pantsvale klaburčūska,
  Mākoņi ir izgaismoti ar asinīm!
  
  Viļņi liesmo, tie šļakstās kā elles vētra,
  Un viņš satiks drosmīgāko pārdrošāko armiju!
  Mēs aizsargāsim skaistas, mīļas sievietes,
  Mēs būsim savu tēvu varoņdarbu cienīgi!
  
  Mana zeme, cik sāpīgi tu vaidēji,
  Pretinieks atstāja simts brūču pēdas!
  Bet mēs nometīsim fašismu no pjedestāla,
  Spilgto gadu sērga neturpināsies ilgi!
  
  Un nāve jau kļūst balta aiz mākoņiem,
  Bet mūsu domas steidzas uz debesīm!
  Mīdīsim putekļos bēdīgi slavenos neliešus,
  Un mēs pārplēsim Vērmahtu uz pusēm!
  
  Mēs nezinām mieru un vecumdienas,
  Mēs esam savas svētās Dzimtenes bērni!
  Viss gaišais cīnījās pret nacistiem,
  Mēs esam šo vareno sakņu atvases!
  
  Un kāda ļauna bumba ar spēku eksplodēja,
  Ko mums vajag no šī čaulas sprādziena, šī pērkona!
  Krievijas cīnītāji ir spējīgi uz daudz ko,
  Un fīreram augšdaļa kļūs par apakšu!
  
  Uzliesmoja elles elle,
  Rāpošana pa rokādi ar plēsīga "Tīģera" mucu!
  Un viss nogurums acumirklī aizlidoja no mums,
  Ir pienācis laiks jautrām spēlēm!
  
  Granāta manā rokā un liktenīgs metiens,
  Tīģerim smagi trāpīja pa purnu!
  Un Hitlers katlā tatāru katlu telpā,
  Lai to neatklātu krievu pasaulei!
  
  Berlīne dreb no niknajām zalvēm,
  Šeit virs Reihstāga plīvo sarkanais karogs!
  Un saule dega pār Tēvzemi,
  Galu galā Trešais Reihs ir kļuvis par putekļiem un pelniem!
  Bērni cīnās spītīgi un varonīgi.
  Viņi parāda, ka viņu sirdis ir jaunas, bet ļoti drosmīgas. Un tā četri bērni stādīja basās kājas un stūma lielu nitroglicerīna mucu.
  Viņa apgriezās un apgriezās.
  Un kā viņš tiks izdrādzis, ietriecoties vācu tankā.
  Pēc tam pionieri priekā dziedāja;
  Mēs esam komunisma pionieri, bērni,
  Kas vismaz paceļ valsti...
  Hitlers nikni atbildēs par savām dusmām,
  Mēs sagrausim, ticiet sātanam!
  
  Mēs devām zvērestu Dieva priekšā,
  Un Ļeņins atdeva savu sirdi jaunajiem...
  Ak, netiesājiet pionierus bargi,
  Un Visvarenais piešķīra vairāk spēka!
  
  Mēs devāmies uz priekšu basām kājām, puiši,
  Viņi gribēja cīnīties, saudzējot savu dzimteni...
  Gan zēni, gan meitenes ar izkaptīm ir priekš mums,
  Un mūsu lojalitāte ir spēcīgas bruņas!
  
  Pie Maskavas plosījās kaujas,
  Dega cisternas, kusa asfalts...
  Redzēsim, es ticu komunismam,
  Un jūs, nacisti, ņemiet savu plato zobenu!
  
  Neticiet man, cilvēki, Hitlers nav visvarens,
  Lai gan fīrera ideja dzīvo ...
  Un mēs smagi sitām fašistus,
  Dosimies šajā lieliskajā ceļojumā!
  
  Mēs nebaidīsimies no Krievijas ienaidniekiem,
  Mēs mīlam savu dzimto PSRS...
  Tu neesi bruņinieks ar klauna dvēseli,
  Rādīsim piemēru Dieva valstībai!
  
  Hitlers nezina, viņš tiks smagi piekauts,
  Kaut arī viņā plosās elles spēks...
  Un nāk parazitārie Krauts,
  Kas piepildīs mieru ar uguni!
  
  Krievu diženums ir uzvarēt spēlējot,
  Lai gan aiz šī slēpjas kolosāls darba apjoms...
  Nāks uzvara, es ticu sulīgajam maijam,
  Un fīrers būs pilnīgi kaputs!
  
  Tā ir mūsu ticība, komunisma spēks,
  Lai PSRS plaukst mūžīgi...
  Mēs sagrausim, jūs zināt fašisma jūgu,
  Tā Krievija ir kļuvusi par armiju!
  
  Staļingradā Frici tika piekauti,
  Viņi atpazina mūsu spēcīgo dūri...
  Un mēs izdalījām foršas dāvanas,
  Un diktatoram iedeva niķeli!
  
  Mana valsts ir skaista Krievija,
  Arktikā zied ābeles...
  Svarogs un Staļins ir Mesija, ziniet
  Nacisti bēg no krievu kaujiniekiem!
  
  Lūk, cik skaists ir Visums,
  Kad komunisms spīd pār viņu...
  Un pārbaudījumi būs audzināšanai,
  Lidojiet tikai uz augšu un ne sekundi uz leju!
  
  Mēs uzņēmām ziemu ar mežonīgu sarkanu saucienu,
  Viņi salauza Baltās gvardes mugurkaulu...
  Komunisma Krievijas ienaidnieki tiek piekauti,
  Mums vēl ir trofejas pusdienām!
  
  Mēs ļoti cieši turējām Staļinu,
  Meitenes basām kājām jebkurā salnā...
  Ticiet man, jūs esat kļuvis par spēcīgu cilvēku,
  Un pionieris ir izaudzis par bruņinieku!
  
  Nē, Krievija nekad nesabruks,
  Nemirstīgais Ļeņins rāda ceļu...
  Mēs nebaidāmies no spīdīgām liesmām,
  Un krievi nevar novērsties no komunisma!
  
  
  Mūsu mātes Krievijas vārdā,
  Apvienosim sirdis vienā vainagā...
  Urā, meitenes skaļi kliedza,
  Lai piepildās liels sapnis!
  Jā, mūsu ticība ir vienmēr būt ar saviem tēviem,
  Un, ja jūs varat pārspēt savus senčus...
  Mēs uz visiem laikiem būsim drosmīgi labi darīti,
  Lai gan viņš izskatās ne vairāk kā divdesmit!
  
  Mēs mīlam savu dzimteni, ticiet man,
  Mēs vēlamies laimi mūžīgi ...
  Lucifers, ticiet man, mūs neiznīcinās,
  Nāks vasara - aukstums pazudīs!
  
  Krievijā viss ziedēs ļoti krāšņi,
  It kā nepatikšanas no pasaules būtu pazudušas...
  Es ticu, ka pienāks komunisma laikmets,
  Bagātība un prieks būs mūžīgi!
  
  Zinātne augšāmcels kaujās kritušos,
  Cilvēkiem būs mūžam jaunība...
  Un cilvēks ir kā Visvarenais,
  Ļaundaris pazudīs, es zinu mūžībā!
  
  Īsāk sakot, laime spīd visiem Visumā,
  Visi pasaules cilvēki ir kā viena ģimene...
  Bērni smejas un spēlējas debesīs,
  Tu mani mīlēsi ar dziesmu!
  Tā bērni dzied skaisti un ar lielisku sajūtu. Un viņi izcēla savus baltos zobus.
  Un tad viena meitene ar savu pliku rozā papēdi uzmeta zirni. Tā tas aizlidoja garām un atsitās pret vācu tanka stobru, aiz saknēm noraujot tam tornīti. Pēc tam jaunā skaistule čīkstēja:
  - Plikais fīrers mirst!
  Zēns Serjožka ar basu kāju iemeta akmeni, tas trāpīja vācu virsniekam pa degunu un čivināja:
  - Staļins ir kaza, bet Dzimtene ir mūsu sirdī!
  Un citā vietā cīnās izmisušie komjaunieši. Viņi ir arī basām kājām un īsos svārkos.
  Un viņi šauj ar ieročiem vai paštaisītām bazūkām.
  Un dažas meitenes ar kailiem pirkstiem atvelk auklu un šauj precīzi un precīzi.
  Veronika uzspieda uz pogas koši sarkano nipeli un sāka dziedāt. Citas komjaunatnes ierunājās:
  Mēs izglābsim lielo Krieviju,
  Kauns, ka mūsējie nenāks...
  Veiksim militāro misiju,
  Pasludināsim spriedumu japāņiem!
  
  Mēs esam meitenes, tikai komjaunatnes,
  Tici man, mēs esam dzimuši, lai cīnītos...
  Lai gan Mikado nēsā uzvilktu cepuri,
  Mums ir jāiznīcina impērija!
  
  Nedosim Japānai uzvaru
  Samurajs nevar uzvarēt Krievijas...
  Lai vectēvi lepojas ar bruņiniekiem,
  Briesmīgais lācis tevi saplosīs!
  
  Mūsu spēks ir krievu spēks,
  Viņa meta nazi ar basu kāju...
  Viņa lieliski sagrāva savus pretiniekus,
  Meitenēm ir patiešām foršs raksturs!
  
  Mēs arī cīnījāmies ar Vērmahtu, spēlējot,
  Viņi pie Maskavas strauji pārspēja Fričus...
  Un viņi ienāca Berlīnē uzvarošā maijā,
  Mīdīt ar kājām plikas jaunavas!
  
  Nē, neviens neapturēs slāvus,
  Lielais karalis vedīs jūs cīņā...
  Mēs, meitenes, pinam matus,
  Samuraju pārvēršana par miskasti!
  
  Ienaidnieks tiks pārspēts ļoti smagi,
  Krievu garu nevar pārvarēt ienaidnieki...
  Padomju meitenes ir sportiskas
  Un lāča saimnieks ir varens!
  
  
  Komjaunatnes no tautas,
  Viņiem patīk smagi cīnīties...
  Tēvzemei, Ļeņinam, brīvība,
  Viņi sagraus jebkuru armiju, ticiet man!
  
  Es ticu samurajiem, viņi tiks piekauti,
  Godātie komjaunieši tiks godināti ...
  Ziniet, ka samuraju bari ir salauzti,
  Galu galā ir daudz krāšņu varoņu!
  
  Lielais cars pārvalda Krieviju,
  Dekrētu izdošana, kalpu tiesāšana...
  Tronis necieš satraukumu un riešanu,
  Un tas nav veids, kā apvaldīt bailes!
  
  Rus', tu esi mūsu māte un dieviete,
  Jums meitenes vēlas cīnīties ...
  Skaistuļu kājas ir kailas,
  Bet viņi izlauzīs šo laupīšanu!
  
  Nē, lai nebūtu pilns ar Portartūru,
  Mēs nepieļausim šādu pavērsiena punktu...
  Un japāņi noķer stulbo lodi,
  Un saplēš to ar granātu!
  
  Nekad nenometīsies ceļos
  Visvarenā ģimene Svarogs ir ar mums...
  Staļins un lielais Ļeņins ir ar mums,
  Jēzus ir ar mums - Visaugstākais Dievs!
  
  Komjaunatnes locekļi kaujā nesadalīsies,
  Karavīru darbi ir neskaitāmi...
  Bruņinieki vienmēr zināja, kā cīnīties,
  Sātans tiks iznīcināts!
  
  Nav skaistākas dzimtenes-Krievijas,
  Cīnies par viņu un nebaidies...
  Padarīsim visu pasauli laimīgāku, ticiet man,
  Viss Visums ir gaismas lāpa, Rus'!
  
  Un kad pienāks uzvaras laiks,
  Un visi sapņi kļūs krāšņi...
  Ļaujiet bēdām un nepatikšanām pāriet,
  Pārpilnības un skaistuma valstībā!
  Tik skaisti dziedāja komjaunieši. Bet cīnīties ir grūti. Te gaisā divas vācu meitenes, skaistas blondas dūzes.
  Albīna izšāva ar kailajiem kāju pirkstiem. Viņa ar vienu sprādzienu notrieca trīs padomju lidmašīnas un čīkstēja:
  - Mēs parādīsim augstāko klasi!
  Arī Alvīna trāpīja ienaidniekam un izmantoja sarkano krūšu nipeli, un šoreiz viņa notrieca četras krievu lidmašīnas un čivināja:
  - Tā būs lielākā uzvara pasaulē!
  Un meitene tik ļoti smiesies. Abās pusēs ir cienīgi pretinieki.
  Tikmēr līdz novembra vidum vācieši apvienojās ar turkiem un sasniedza Baku. Tagad PSRS ir zaudējusi piekļuvi naftai, un tai ir kļuvis grūti.
  Gandrīz viss Kaukāzs tika sagūstīts.
  Briti atlika operāciju Torch. Viņi bija tik nedroši. Tikai gaisā turpinājās gaisa kaujas. Novembrī Johans Marsels uzstādīja vēl vienu rekordu, mēneša laikā notriecot vairāk nekā astoņdesmit lidmašīnas. Un pirmo reizi pārsniedzot notriekto automašīnu skaitu par trīs simtiem vienību. Un viņš bija pirmais Trešā Reiha karavīrs vēsturē, kurš atkārtoti saņēma Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapu zobeniem un dimantiem.
  Tad vācieši pa ziemu pilnībā iekaroja Kaukāzu un visas pilsētas. Erevāna krita pēdējā, pilnībā ielenkta un bloķēta.
  Pēc tam Vilsons Čērčils ierosināja Hitleram pamieru. Un lielākais kanibāls piekrita piebeigt PSRS.
  Johans Marsels līdz tam laikam bija notriecis vairāk nekā piecsimt lidmašīnu un tika pārvests uz austrumu fronti.
  Maijā, tiklīdz ceļi bija izžuvuši, vācieši sāka virzīties uz Saratovu vienā pusē un Maskavu no otras.
  Kaujās masveidā piedalījās vācu tanki: "Panther", "Tiger", "Lion" un pašpiedziņas lielgabals "Ferdinand" un modernizētais T-4. Plus daži mazāki pašpiedziņas lielgabali.
  Un ar Otrā pasaules kara vēsturi sākās jauns ciems, bet padomju meitenes un pionieri cīnīsies ar lielu varonību.
  
  ELF-AS MAINĪS OTRĀ PASAULES KARĀ
  ANOTĀCIJA
  Viens no paralēlās pasaules elfiem gribēja cīnīties. Bet viņš izvēlējās Luftwaffe pilota karjeru. Elfs izrādījās fenomenāli spēcīgs dūža pilots, savācot rekordus. Un viņš efektīvi sāka ietekmēt Otrā pasaules kara gaitu.
  . NODAĻA Nr.1.
  Viens no paralēlās pasaules elfiem vēlējās kļūt par varoni un cīnīties aviācijā. Un tam bija jānotiek, ka viņš nokļuva Luftwaffe. Četrdesmit otrā gada beigās sākās šī drosmīgā pilota karjera. Viņš ir elfs, un neviens viņu nevarētu nolaist. Bet viņš pats aktīvi notrieca lidmašīnas. Frontes Vidusjūras sektorā Vilks Bismarks nocirta vairāk nekā trīs simtus lidmašīnu. Par pirmajiem diviem simtiem viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Tas tajā laikā bija viens no augstākajiem Trešā Reiha apbalvojumiem. Un par trīssimt notriektām lidmašīnām Vilkam - kā šis elfs sevi dēvēja - tika apbalvots ar Vācu ērgļa ordeni ar dimantiem.
  Bet īsts triumfs gaidīja elfu dūzi, kad viņš tika pārcelts uz Kursk Bulge. Viņa vienkārši fantastiskā karjera sākās austrumu frontē. Tik efektīvi, ka vēstures gaita sāka mainīties. Divu mēnešu laikā Vilks notrieca vairāk nekā četrus simtus padomju lidmašīnu.
  Un viņam tika piešķirta jauna ordeņa pakāpe: Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un septiņsimt piecdesmit notriektām lidmašīnām - unikāla pakāpe, īpaši, lai atšķirtu Vilku Bismarku, tika iedibināts sestās pakāpes apbalvojums: Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un, kad elfu dūzis notrieca tūkstoš lidmašīnu, viņam tika piešķirts vēl viens viņam īpaši apstiprināts apbalvojums: Bruņinieka krusta zvaigzne ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Jāatzīmē, ka Volfa fenomenālais sniegums tika sasniegts arī tāpēc, ka viņam tika piešķirts eksperimentālais iznīcinātājs ME-309, kurā bija pat trīs 30 mm gaisa lielgabali un četri ložmetēji.
  Un ar tik ugunīgu spēku fenomenālais Vilks no attāluma triviāli iznīcināja padomju automašīnas. Un viņi nevarēja viņu notriekt, jo viņi nomira daudz agrāk.
  Citi piloti panāca superelku līmeni un centās cīnīties labāk. Īpaši izcēlās divas meitenes: Albīna un Alvīna. Viņi cīnījās tikai bikini un basām kājām. Un tajā pašā laikā vācu piloti uzrādīja fenomenālus rezultātus.
  Albīna cīnījās Focke-Wulf, ļoti spēcīgi bruņotā transportlīdzeklī. Viņa spieda pogas ar kailiem pirkstiem un vienā sērijā notrieca trīs padomju lidmašīnas un dziedāja:
  - Mēs esam lieliskas parādības,
  Meitenes ir pilnīgi basām kājām!
  Alvīna, arī šaujot izmantodama kailos kāju pirkstus un notriekdama Krievijas lidmašīnas, izdeva:
  - Slava Vācijai, slava -
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzijas melnos kreklos -
  Sveicieni no Deutsche tautas!
  Albīna novilka krūšturi. Un atkal viņa nospieda pogu, izmantojot krūšu koši krūšu sprauslas, un dziedāja:
  - Izmērcē to, izmērcē to -
  Staļins deģenerāts!
  Mērcē to, mērcē to,
  Mums vajag padomu!
  Un atkal viņš kaujā izmantos savu kailo krūti. Šī tiešām ir meitene.
  Un arī Alvīne palika tikai plānās biksītēs. Un krūšu rubīna nipelis nospiež pogas. Un viņš nogriež padomju lidmašīnas un tajā pašā laikā dzied:
  Dzimtene, lai viņi neglīti kliedz,
  Bet mums viņa patīk...
  Guļošā skaistule!
  Un karotājs to paņēma un parādīja viņai garo, rozā mēli. Tās ir patiesi sievietes.
  Un Vilks Bismarks dažreiz trāpīja zemes mērķos ar savu ME-309. Jo īpaši attiecībā uz tvertnēm. 30 milimetru garo stobru lielgabals var viegli iekļūt T-34 tanka jumtā. Un atslēgt padomju mašīnu. Nu kāpēc elfu dūzis ir sliktāks par to pašu Rūdelu?
  Tiesa, tanku iznīcināšana nav viņa galvenais uzdevums, bet tomēr pāris mēnešu laikā Kurskas bulgā viņš iznīcināja pāris simtus padomju transportlīdzekļu, pareizāk sakot, uz brīdi izsita no darbības. Tvertni ar saplīsušu lūku var salabot. Ja vien necieš ekipāža. Bet 30 mm lielgabalam ir neliels šāviņš, tāpēc ir grūti iznīcināt visus, kas atrodas tankā. Viņš notrieca daudzas IL-2 uzbrukuma lidmašīnas, radot būtisku kaitējumu Sarkanās armijas uzbrukuma spējām.
  Rezultātā vācieši spēja izvairīties no pilnīgas sakāves Kurskas izspiedumā. Un frontes līnija tika nostabilizēta. Nacisti zaudēja Orelu un Belgorodu, bet spēja noturēt Harkovu un daļu Donbasa.
  Cīņas ievilkās līdz vēlam rudenim. Tad iestājās pauze. Sarkanās armijas zaudējumi bija lieli, bet arī vācieši bija zināmā mērā noguruši. Priekšpusē sāka ierasties uzlabotāka versija ar mazu un šauru torni Panther-2 . Tas bija labāk aizsargāts no sāniem, un tā lielgabalam bija bruņas caurdurošāks 75 mm, stobra garums 100 EL.
  "Tīģeris"-2 parādījās arī nedaudz agrāk nekā reālajā vēsturē. Bet šis pārāk smagais tanks nebija ļoti populārs armijā.
  Bet "Panther"-2 sevi parādīja diezgan labi.
  Austrumu fronte bija iesaldēta. Cīņas notika tikai gaisā. Vācu pilots Volfs Bismarks jeb elfs saņēma baltā velna iesauku. Un Staļins uzlika viņam galvā miljonu rubļu atlīdzību.
  Līdz jaunajam gadam Vilks Bismarks bija notriecis pusotru tūkstoti lidmašīnu. Un tika izsists liels skaits tanku un zemes mērķu. Par ko viņam tika piešķirts platīna kauss ar dimantiem. Un arī militāro nopelnu krusts zeltā un arī ar dimantiem.
  Decembra beigās Sarkanā armija atkal mēģināja virzīties uz priekšu frontes dienvidu flangā. Lieli zaudējumi gaisā, un ne tikai Volfa Bismarka, bet arī citu Vācijas dūžu efektivitāte bremzēja virzību.
  Kaujas darbības parādīja sieviešu pilotu izmantošanas efektivitāti cīņās.
  Jo īpaši jaunais elfs pats cīnījās kopā ar meiteni Helgu. Viņa cīnījās uz Focke-Wulf un trāpīja vairāk zemes mērķu.
  Meitenes, protams, ir skaistas. Un šaujot viņa izmantoja arī plikus kāju pirkstus. Kas bija ļoti efektīvs.
  Helga bija burvīga un ļoti skaista blondīne ar graciozu figūru.
  Viņa bieži cīnījās tikai biksītēs. Un viņa drosmīgi trāpīja padomju tankiem, izlaužoties cauri to torņiem.
  No jaunajiem vācu transportlīdzekļiem Jagdpanther bija modernāks un efektīvāks. Šis pašpiedziņas lielgabals bija gan spēcīgs bruņojumā, gan diezgan labi aizsargāts priekšpusē, gan mobils. Diezgan labs izrādījās arī Panzer-4 pašpiedziņas lielgabals, kas bija gan zems, gan labi bruņots priekšā.
  Ziemā vācieši prasmīgi aizstāvējās. Turklāt sabiedrotie, cietuši zaudējumus kaujās par Sicīliju un Itāliju, rīkojās ļoti uzmanīgi un pat neieņēma Neapoli. Un viņi novērsa mazāk vācu spēkus.
  Hitlers personīgi tikās ar Vilku Bismarku. Un viņš pārliecināja fīreru, ka spārnotās un ballistisko raķešu vietā FAA investēs progresīvākā Focke-Wulf TA-152 modifikācijā. Un šī daudzfunkcionālā lidmašīna izrādījās ļoti veiksmīga.
  Tā bruņojums un bruņas bija ļoti spēcīgi, un tā lidojuma īpašības un manevrēšanas spējas bija daudz labākas nekā Focke-Wulf. Un šī mašīna sāka iegūt dominējošo stāvokli gaisā. Izmantojot TA-152, jūs varat arī trāpīt zemes mērķiem. Jo īpaši uz tankiem, pašpiedziņas ieročiem, kravas automašīnām, padomju artilērijas un raķešu palaišanas ierīcēm.
  Tie bija patiesi super klases auto.
  Sarkanā armija iestrēga vācu aizsardzības līnijā. Padomju karaspēks nespēja gūt panākumus ne Ļeņingradas tuvumā, ne Ukrainā, ne centrā.
  Nacisti palielināja tanku un pašpiedziņas ieroču ražošanu. Īpaši Jagdpanther, kas bija labs un efektīvs. Un "Panther"-2 īpaši parādīja savu līmeni ar prasmīgu spēku izmantošanu.
  Un, protams, cīnās arī vācu meitenes. Tostarp tvertnēs.
  Vilks Bismarks pārliecināja fīreru, ka sievietes ir jāizmanto priekšā. Jo viņi ir ļoti labi cīnītāji.
  Un tas tiešām ir kā, piemēram, tanka apkalpe Panther 2 cīņās.
  Gerda, neskatoties uz ziemu, ir ģērbusies tikai biksēs un basām kājām.
  Un viņa ir ļoti skaista un burvīga blondīne.
  Un Panther-2 lielgabals ir ļoti tāla darbības rādiuss. Un, ja viņš tev sitīs, viņš patiešām sitīs ar nāvējošu spēku.
  Gerda, zobus rāvusi, ar plikiem kāju pirkstiem šāva uz padomju mašīnu. Viņa sita trīsdesmit četrus no liela attāluma un čivināja:
  - Es esmu forša meitene, zini,
  Un es vienmēr cīnos basām kājām...
  Tie ir patiesi karotāji.
  "Panther" 2 stāv uz vietas slazdā. Padomju transportlīdzekļi cenšas virzīties uz priekšu. Jaunā vācu lielgabala sākotnējais šāviņa ātrums ir 1300 metri sekundē, kas ļauj tam pat ar nelielu kalibru iekļūt padomju transportlīdzekļos no liela attāluma.
  Tagad Šarlote atlaiž. Rudmatainā meitene izmanto arī kailus pirkstus uz savām graciozajām, iedegušajām kājām.
  Šarlote precīzi izšāva un dziedāja:
  -Tu iemīlējies velnā
  Un es nolēmu viņai veltīt savu lapu!
  Tad arī Kristīna izšāva uz padomju tanku. Viņa arī izmantoja plikus kāju pirkstus. Tas ietriecās Krievijas transportlīdzeklī, radot nopietnus bojājumus un izraisot tā čaulu sadegšanu un detonāciju.
  Kristīna tviterī ierakstīja:
  - Mēs drosmīgi dosimies kaujā,
  Reiha lietas labā...
  Mēs iznīcināsim savus ienaidniekus sūdos,
  Un nedriftē!
  Tad Magda sāka šaut ar plikiem kāju pirkstiem. Un tas bija ļoti precīzs un mērķtiecīgs sitiens. Un karotājs deva satriecošu triecienu krievu tehnoloģijām. Un tas izlauzās cauri trīsdesmit četru tornim.
  Pēc tam meitenes dziedāja:
  Šeit ir pirmais atkusnis
  Zārkā es redzu Staļinu ...
  Un piepildīts ar līķiem
  Krievu zeme!
  Panther 2 meitenes izmisīgi cīnās.
  Šeit Gerda nošāva vēlreiz, nospiežot pogu ar savu koši nipeli. Un viņa ar lielu precizitāti iesita padomju trīsdesmit četrus. Es to caurduru, taranējot ķermeni no liela attāluma. Un kaujas komplekts sāka eksplodēt.
  Gerda pasmējās un atzīmēja:
  - Mūsu kauli nebaidās no tankiem,
  SS mēs vienmēr pratām cīnīties!
  Ideja šaušanai izmantot sievietes kailas krūtis ir ļoti progresīva.
  Šeit Šarlote trāpīja ienaidniekam ar sārtināta krūšu dzelkšņa palīdzību. Viņa notrieca krievu automašīnu un tviterī ierakstīja:
  - Slava Trešajam Reiham, slava!
  Šeit ir Tēvzemes treknie lauki ...
  Mēs jums nesveicināsim
  Jūs pat varat attīstīties no nulles!
  Un meitene parādīja savu ļoti garo mēli. Viņa spēj viņiem radīt brīnumus.
  Tātad Kristīna drāžās ar rubīna krūtsgalu. Viņa ietriecās T-34-76 automašīnā un čirkstīja, atklājot zobus:
  - Slava mūsu dzimtenei Vācijai!
  Viņa ir tik forša meitene!
  Un vēl viens padomju tanks deg. Un tas ir ļoti forši un forši.
  Magda to paņēma un ar zemeņu krūšu dzelkšņa palīdzību trāpīja ienaidniekam, un izdarīja to ļoti precīzi.
  Tas notrieca krievu automašīnu ar smirdīgu vīriešu ekipāžu. Turklāt munīcija eksplodēja. Un notika detonācija.
  Karotājs ar zelta matiem dziedāja:
  - Vāciešu diženumu atzīst planēta,
  Mēs varam stādīt banānus uz Marsa...
  Mūs mīl un novērtē visas pasaules tautas,
  Jo mums ir Dieva Māte!
  Un meitene atkal izmantoja savu rožu pumpurveida nipeli. Un tas ir ļoti skaisti.
  Un, kad meitenes cīnās tikai šaurās biksēs, tas ir ārkārtīgi skaisti.
  Ir labi, ja ir daudz meiteņu. Piemēram, Šella un Frīda cīnās. Divas meitenes šauj ar snaipera šautenēm.
  Un viņi ir arī basām kājām un bikini. Ļoti skaistas un seksīgas meitenes. Un viņiem ir flīžu formas abs.
  Tas ir patiešām lieliski. Un tā Šella šauj uz ienaidnieku, trāpot ar lodi padomju virsniekam.
  Tad meitene kliedz:
  - Es esmu lieliska super meitene!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš metīs granātu ar lielu, nāvējošu spēku. Un tas lidos garām un iznīcinās daudz padomju karavīru.
  Un Frīda šauj, turklāt dara to ļoti precīzi. Triec cauri krievu komandierim un kliedz:
  - Vācieši būs labi,
  Mēs sitam visus krievus no sirds!
  Un atkal viņš metīs citronu ar plikajiem kāju pirkstiem ar kolosālu postošo spēku. Tas uzsprāgst, un daudzi Sarkanās armijas karavīri tiek piekauti, un viņiem tiek norautas rokas un kājas.
  Frīda to paņēma un rūca:
  - Pieliec gāzi, nāc, mans puika, piespied!
  Un dzirkstīs ar safīra acīm. Šī meitene patiešām ir mums vajadzīga. Un arī ļoti forši.
  Šella to paņēma un čivināja:
  - Manas skaistās lūpas,
  Tie ir kā koraļļi...
  Lielajā brīnišķīgajā brīdī,
  Meitenes streiko!
  Man tiešām jāsaka, ka šeit ir dažas ļoti brīnišķīgas un foršas skaistules.
  Šeit Šella atklāja savas krūtis, nolaižot krūšturi. Un koši nipelis nospiež sprūdu. Un nāves dāvana reaģēs ar nāvējošu spēku. Šeit ir sieviete no Vācijas, kura mani izdrāzīja. Un teiksim to šādi - konkrēti.
  Un atkal krievu karavīri ar norautām rokām un kājām izklīst dažādos virzienos.
  Frīda arī paņēma un atklāja savu krūšutēlu. Un izmantoja slepkavas rubīna krūšu nipeli. Un tā viņa ar lielu precizitāti trāpīja ienaidniekam. Un viņa nošāva krievu ģenerāļa bumbas.
  Pēc tam blondā vāciete dziedāja:
  Kur ir jūsu vispārējā uniforma?
  Tavi rīkojumi, tava mugura ir kā aukla...
  Jūs jau esat dzirdējuši, ka izdziest gaismas,
  Tikai lietus sita jumtu,
  Jūsu ģenerālis!
  Un karotāja pazibināja savas safīra krāsas acis. Šī tiešām ir meitene. Un tajā pašā laikā basām kājām.
  Un viņas mēle ir ļoti nerātna.
  Meitenes snaiperes strādā. Un viņi izsit daudz padomju karavīru un virsnieku.
  Sieviešu faktors var atrisināt daudz. Un labi mērķēti snaipera šāvieni.
  Kaujās piedalījās jaunākie vācu E-10 pašpiedziņas lielgabali. Un tad elfu dūzis palīdzēja. Viņš pārliecināja Hitleru, ka darbam pie Maus nav perspektīvu. Un labāk ir ļaut dizaineriem kaut ko izstrādāt, gluži pretēji, mazāku, lētāku, bet daudz efektīvāku. Šādi automašīnu radīja Trešā Reiha labākie dizaineri. Tajā motors un transmisija atradās vienā blokā un šķērsām, un automašīnu varēja arī nolaist.
  Tā augstums bija tikai 1,2 metri, un apkalpe tikai divu cilvēku sastāvā gulēja. Un automašīna ar 400 zirgspēku dzinēju svēra tikai desmit tonnas. Turklāt lielgabals ir 75 mm garš un 48 EL stobra garums. Un priekšējās bruņas ir 82 mm lielā leņķī, un sānu bruņas ir 52 mm, turklāt tās ir pārklātas ar rullīšiem.
  Tas ir, rezultāts bija mašīna - maza, mobila, manevrējama, nepamanāma un tajā pašā laikā labi aizsargāta. Nevis kā Pele, kas pat uzmetumā neizskatījās īpaši pievilcīga sava milzīgā svara dēļ - to būtu bijis grūti transportēt un ar mazu ātrumu.
  Kā šī tvertne neizdosies bezceļa apstākļos?
  Un E-10 ir vienkārši ideāls auto. Un tās padomju trīsdesmit četri nespēja caurdurties pierē pat tad, kad tika izšauts tīrā attālumā. Bet vācu auto joprojām bija ļoti viegli maskēties.
  Divas meitenes: Eva un Adala, tādā mašīnā cīnījās ar padomju tankiem. Varbūt ierocis nav pietiekami jaudīgs, lai izvairītu ienaidnieku no liela attāluma. Bet viņš arī īsti neredz ienaidnieku. Un pat ja viņš to redz, viņš to netrāpīs.
  Tās patiešām ir meitenes, kas jums ir vajadzīgas. Un, protams, viņiem ir arī kāds noslēpums. Cīnies basām kājām un bikini.
  Interesanti ir arī tas, ka nacistu automašīna bija nokrāsota baltā krāsā un sniegā praktiski nav redzama.
  Eva ar kailiem kāju pirkstiem spieda kursorsviras pogas. Iesita padomju trīsdesmit četrus no attāluma. Tomēr vācu lielgabals jebkurā gadījumā ir labāks par padomju un dziedāja:
  - Eh, e, tur ir Baba Eva,
  Eh, e, tur ir ala!
  Un Adala arī trāpīs ienaidniekam kā traka. Un arī izmantojot plikus kāju pirkstus. Sitieni cauri ienaidniekam un kliedz:
  - Slava! Slava! Slava!
  Vācija ir vara!
  Pieņemsim, ka šīs ir meitenes šeit - vienkārši super. Un kurš ar viņiem var konkurēt? Viņi ir ļoti forši.
  Un viņi šauj precīzi. Un arī vācu automašīna ir ļoti mobila. Un tā viņš pārspēj savus ienaidniekus. Un parāda savu slepkavu klasi.
  Bet, protams, ir sievietes no padomju puses. Un viņi arī cīnās basām kājām un bikini.
  Piemēram, Elizabetes apkalpe uz T-34-76. Meitenes cīnās gandrīz pilnīgi kailas.
  Elizabete šauj ar kailiem kāju pirkstiem un dzied:
  - Meitenes ir dažādas
  Bet šajā gadījumā sarkanie...
  Viņi vēlas uzvaru
  Mums vajag zēnus, nevis vectēvus!
  Katrīna piemiedza viņai ar aci un iesaucās:
  - Jā, mums vajag izlases puikas!
  Un viņa arī izšāva ar kailajiem kāju pirkstiem.
  Un tad visa tanka apkalpe meiteņu sāka dziedāt;
  Es iestājos komjaunatnē spēlējot,
  Skaista sapņu meitene...
  Es domāju, ka pasaule būs mūžīga maijs,
  Katra diena ir pavasara dzimšana!
  
  Bet kaut kādu iemeslu dēļ tas neizdevās,
  Es kaut kā nevaru iemīlēties...
  Nu, lūdzu, puiši,
  Dzīve ir ļoti spēcīgs airis!
  
  Pēkšņi karš pēkšņi dārdēja,
  Un uzskrēja nāves viesuļvētra...
  Un manām meitenēm ir spēcīgs ķermenis,
  Jūs varat nekavējoties pakļaut sevi uzbrukumam!
  
  Tici man, es negribu padoties,
  Cīnieties par Tēvzemi līdz galam...
  Mēs nēsājam granātas spēcīgā mugursomā,
  Staļins nomainīja tēvu sirdīs!
  
  Karotāji Krievijā ir lieliski.
  Mēs varam nosargāt mieru un kārtību...
  Debesu zvaigznes laistīja samtu,
  Un mednieks pārvērtās par medījumu!
  
  Es esmu baskāju meitene, kas cīnās
  Pilna kārdinājuma un mīlestības...
  Tā būs, es zinu vietu šajā paradīzē,
  Uz asinīm laimi nevar celt!
  
  Lielie Tēvzemes karotāji,
  Mēs cīnīsimies stingri netālu no Maskavas...
  Un tad sapnis komunisma laikā,
  Pret pazemi ar sātanu!
  
  Drosmīgi krievu puiši,
  Ka viņi cīnās godīgi līdz galam...
  Viņi šauj ar ložmetēju,
  Ja tev vajag zelta kroni!
  
  Pat lode nevar mūs apturēt
  Jēzus lielais Dievs ir augšāmcēlies...
  Plēsīgā pūķa dienas ir beigušās,
  No debesīm kļuva vēl gaišāks!
  
  Es tevi mīlu, dārgā Lada,
  Augstākais Dievs Svarogs būs godībā ...
  Mums jācīnās par Krieviju
  Labākais Baltais Dievs ir ar mums!
  
  Nelieciet krievus uz ceļiem
  Tici mums, mūsu miesu nevar savaldīt...
  Staļins un lielais Ļeņins ir ar mums,
  Arī šis eksāmens ir jānokārto!
  
  Tēvzemes sāpes ir arī mūsu sirdīs,
  Mēs ticam viņas diženumam...
  Mēs ātri atveram durvis uz kosmosu,
  Tā būs ļoti salda dzīve!
  
  Mēs esam basām kājām skaistas meitenes,
  Mēs tik sparīgi skrienam pa sniega kupenām...
  Mums nevajag šo rūgto degvīnu,
  Kerubs izpleš spārnus!
  
  Mēs, meitenes, iestāsimies par Tēvzemi,
  Un mēs atbildēsim Krautiem, nē ļaunajiem,
  elles Kains tiks iznīcināts,
  Un sveiciens Kristum Pestītājam!
  
  Būs laikmets - tas nevar būt labāks,
  Mirušie augšāmcelsies mūžīgi...
  Visums kļūs par īstu paradīzi,
  Katra cilvēka sapnis piepildīsies!
  Tā komjaunatnes dziedāja un šāva. Un viņi izmantoja gan kailus kāju pirkstus, gan koši krūšu sprauslas.
  Un tad arī Elena izšāva, izmantojot savu kailo, apaļo papēdi. Un sita ienaidniekam.
  Pēc tam meitene teica:
  - Paldies Staļinam,
  Kura ir nomētāta ar līķiem...
  Krievu zeme!
  Un arī Eufrozīna paņems kailos kāju pirkstus un sitīs ienaidnieku. Un viņš to darīs ārkārtīgi precīzi un precīzi.
  Tad rēks:
  - Mūsu meitenes ir puņķainas,
  Tā būs vienkārši pirmā klase!
  Padomju tanks nav īpaši labs. Un čaumalas bieži vien lido garām mērķim, lai gan tiek palaistas ar basām kājām.
  Un pionieri arī cīnās. Zēni cīnās ziemā basām kājām un šortos.
  Bērnu kailās, iedegušās kājas no aukstuma kļuva zilas, bet zēni izskatījās ļoti lepni. Lai gan aukstumā un ledainā vējā viņi cīnās ar kailiem rumpjiem. Un tajā pašā laikā viņu zilās lūpas dzied;
  
  Mana valsts zem oktobra karoga,
  Sasniedza gaismas spēka virsotnes!
  Galu galā mēs par viņu cīnāmies ne velti,
  Lai viņas mīlestība tiek dziedāta mūžīgi!
  
  Padomu valsts cilvēkiem nes mieru,
  Tajā visi ir laimīgi - zini proletārieti!
  Kas ir par Krieviju - slava un gods,
  Dziedāsim miljonu āriju himnas!
  
  Sasniegsim godu - zemes jaunatne,
  Celsim tempļus - komunisma paradīzi!
  Un tur, kur tālumā kūsās melni dūmi,
  Ziniet, tas ir zemiskā fašisma solis!
  
  Bet ko pionieris deva ar zvērestu -
  Es zvērēju gaismas lietai - dedzīgi kalpot!
  Tā kā pretinieks gribēja atņemt preces,
  Mēs viņu dzenāsim pie pogas akordeona skaņas!
  
  Ienaidnieks nezina, ka mūsu dzimtene ir ar mums,
  Pienāks laiks - būvēs kuģus!
  Mūsu Tēvzemes cīnītāju aizmugure nav izgaisusi,
  Lai ikviens kļūst par drosmīgu varoni!
  
  Mēs ar dziesmu lidosim uz zvaigznēm debesīs,
  Mēs drīz raksim kanālus uz Marsa!
  Domes cilvēki ir vienoti ar partiju -
  Galu galā komunisms mūs saveda vienā rindā kā cilvēkus!
  
  Karš, protams, nav spēle,
  Jūs esat mērķis un šāvējs vienlaikus!
  Un lode dzeļ kā asa adata,
  Lai ļoti slikti sanāk nejaukajam Krautam!
  
  Mēs varam sasniegt visu, visu -
  Un brokastīs būs palmas un kokosrieksts!
  Tiem, kuriem tas viss ir vienalga,
  Iegūs godīgu cieto nūju!
  
  Tīģera tanks domāja, ka tas ir neievainojams,
  Un kāda parāde pa padomju laukumu!
  Bet viņi pierādīja, ka viņš ir neuzvarams,
  Kas neļaus aukstumam tevi iedzīt vasarā!
  
  Tātad Staļins ir Krievijas sirdsapziņa, dvēseles gods -
  Viņš lika mums cīnīties par to, kas ir svēts!
  Manai meitenei labāk neskumst
  Gods ir neiznīcināms, ēsmas karote!
  
  Spēcīgas spīdzināšanas laikā - nepublicējiet vaidus,
  Parādiet visiem - cīnītājs no monolīta!
  Tāds ir sarkano armiju spēks
  Kur pat puika cīnās kā elite!
  Šādi pionieri drosmīgi dzied un cīnās. Un vienpadsmit vai divpadsmit gadus veci zēni ar plikiem kāju pirkstiem met sprādzienbīstamas nāves pakas.
  Un viņi to dara ļoti agresīvi.
  Un arī bērni ļoti precīzi šauj uz ienaidnieku.
  Viens pionieris ar pliku papēdi iemeta paštaisītu mīnu un tā nokrita zem vācu tanka kāpurķēdēm.
  Zēns rēca:
  Vītne ir pārtrūkusi
  Mums draud ļauna nāve...
  Un dzīvot
  Varonim jāmirst!
  Šeit ir zēni, kas drosmīgi un nikni dzied.
  Puikas skraida pa sniega kupenām puskaili un basām kājām. Viņu kājas bez apaviem ir sarkanas kā vārnu kājiņas.
  Un viņu rumpis kļuva zils no caururbjošā vēja, kas sita viņu ribas. Tas ir tik biedējoši zēniem.
  Bet drosmīgi bērni šauj. Daži zēni šortos pat izmanto slings. Un viņi velk auklu ar kailiem kāju pirkstiem. Tas ir patiešām lieliski.
  Vai kāds spēj pretoties pionierim ar sarkanu kaklasaiti uz viņa tievā, bērnišķīgā kakla?
  Jaunie karotāji šortos parāda savu ļoti agresīvo un demonstratīvo klasi.
  Viens no viņiem izmantoja lidojošu pūķi, un viņam izdevās sabojāt vācu uzbrukuma lidmašīnas spārnu. Viņš smēķēdams aizlidoja tālumā un devās uz remontu.
  Un drosmīgie, basām kājām un gandrīz kaili tomboys šortos sāka dziedāt;
  Mēs esam pionieri, Artemīdas bērni,
  Dzimis knupīša vietā ar maciņu!
  Par godu mūsu mātei Krievijai -
  Puika cīnās!
  
  Spoža kaklasaite deg kā lāpa,
  Skaists koris dzied himnu Tēvzemei!
  Un fīrers dabūs asā kaktusu dupšā,
  Mēs zinām pretinieku barus, mēs sagraujam!
  
  Ballīte mums iemācīja kaujas spēku,
  Māk šaut un skriet, cīnīties ar visiem!
  Lai vecākos brāļus ņem armijā,
  Bet arī mēs gūsim lielus panākumus!
  
  Kādu dzimtenes servisu nobaudīt?
  Ierakumos, ja vajag, pie mašīnas!
  Un draudzība ir stiprāka par visu zem sarkanā karoga,
  Lai mana valsts nonāk pie komunisma!
  
  Cik grūti ir priekšā, ko ieskauj,
  Sniegs jau ir uzsnidzis, un mēs esam basām kājām, asar!
  Fritz-fiends netiks piedots,
  Un savos sapņos cīnies un uzdrošinies!
  
  Mēs, zēni, esam noguruši no cīņām,
  Izsalcis, tava kāja asiņoja!
  Bet neļausim viņiem sist mūs ar zābakiem,
  Tāpat kā Rus, mana dvēsele tevi mīl!
  
  Mēs nezinām vārdu nebrīve, nu, pie velna vājuma,
  Jā, cik daudz puišu gāja bojā kaujās!
  Dažreiz pārņem nogurums,
  Kad tas ir kā simts tonnu automātiska krava!
  
  Bet mums nav jāpakļaujas stāvumam,
  Ne jau tāpēc es zvērēju Dievam!
  Jākalpo bez Krievijas neģēlīgiem darbiem,
  Biedri Staļin, mūžīgais ideāls!
  
  Bet galvenais ir drosme un drosme,
  Attapība un domu skaistums!
  Nedomājiet, ka kultūra ir sīkums,
  Galu galā, dzejolis ir dzimis no uguns valodas!
  
  Manās krūtīs ir Jēzus liesma,
  Kas ir Dievs un Glābējs un komunists!
  Necieš svētumu, pazīst gļēvuļa dvēseles,
  Vienīgais ceļš ir augšup, pat nedomājiet par nokrišanu!
  Tā pionieri dzied un cīnās, viņi ir PSRS karavīri.
  Un te arī komjaunieši cīnās. Protams, meitenes aukstumā valkā tikai biksītes.
  Un tā Nataša piespieda viņas krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu kakliņu uz bazūkas pogas. Viņa izšāva slepkavas raķeti un dziedāja:
  - Mēs nekad nepiekāpsimies
  Meitenes, saskaitiet ērgļus...
  Mēs visus fašistus smagi sitam,
  Kā sātana bērnus!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš metīs slepkavniecisko nāves dāvanu.
  Un Zoja čivināja:
  - Forši!
  Un viņa trāpīja ienaidniekam ar sarkano krūšu krūšu krūšu kauli. Šīs sievietes tiešām ir super.
  Un tad saņēmās vesels bataljons komjauniešu un sāka dziedāt;
  Mēs esam meitenes, iestājamies komjaunatnē,
  Viņi zvērēja būt uzticīgi Tēvzemei...
  Lai nacistus sagaida nikna sakāve,
  Nu dzīvosim Krievijā komunisma apstākļos!
  
  Galu galā Ļeņins ir ar mums kā metāls,
  Bronza ir stiprāka par jebkuru tēraudu...
  Es sapņoju apgriezt pasaules otrādi,
  Kā novēlēja lielais ģēnijs Staļins!
  
  Mēs padarīsim Tēvzemi vēsāku,
  Un mēs pacelsim Tēvzemi augstāk par zvaigznēm...
  Lai panākumi ar komjaunatnes biedriem,
  Lai gan mūsu mazās pēdiņas ir pilnīgi plikas!
  
  Fašists uzbruka manai dzimtenei,
  Samuraji nekaunīgi nāk no austrumiem...
  Es mīlu Jēzu un Staļinu,
  Un es ticu pretiniekam, mēs viņu saplosīsim gabalos!
  
  Galu galā slavenais Dievs Svarogs ir ar mums,
  Kas, jokojot, cels komunismu...
  Spēcīgākā no visām Visumā ir krāšņā Ģimene,
  Papildinās apziņu un gribu!
  
  Mēs ticam, ka nekad nepadosimies
  Nelieciet tēvzemi uz ceļiem ...
  Biedrs Staļins ir spoža zvaigzne,
  Un mūsu skolotājs ir gudrais ģēnijs Ļeņins!
  
  Mēs veidosim savu Tēvzemi,
  Uz planētas skaistāka un starojošāka...
  Un tā būs, zini slepkavas ieroci,
  Ļaujiet pieaugušajiem un bērniem izklaidēties!
  
  Dedzini Svarogu, nedeg savā sirdī,
  Jūs esat visu krievu zobenu patrons...
  Es ticu, ka mēs drīz uzcelsim spēcīgu paradīzi,
  Jēzus nāks svētā misijā!
  
  Neticiet Hitlera bandas draugiem
  Ka viņa uzvarēs viegli un draudīgi ...
  Mums visiem ir vajadzīga viena ģimene -
  Un ticiet, ka nav par vēlu mīlēt Dzimteni!
  
  Visvarenais Kungs pasargā mūs visus,
  Pacel trīskrāsu karogu virs zemes...
  Un ļaunais plēsējs pārvērtīsies par spēli,
  Mēs tiksim galā ar sātanu!
  
  Es mīlu Lielo Tēvzemi,
  Visā Visumā nav skaistākas tevis
  Mēs nepārdosim Krieviju par rubli,
  Celsim mieru un laimi Visumā!
  
  Mūsu dzimtenes vārdā sapnis,
  Lielā Krievija celsies...
  Viss pārējais ir tikai iedomība
  Un jauns mesija būs ar mums!
  
  Ak, mana visvarenā Lada,
  Tu dāvāsi krieviem mīlestību un mieru...
  Es vēršos pret tevi šādi, lūdzu,
  Un, ja nepieciešams, iespēriet ar zibeni!
  
  Marija, debesu Dieva Māte,
  Visums deva Jēzum...
  Jūsu dēļ lielais Dievs ir augšāmcēlies,
  Cilvēki īsti nav zaudējuši savu garšu!
  
  Ņemiet vērā, ka komjaunatnes locekļi ir šādi,
  Krievijas dievi ir ļoti cienīti...
  Mēs esam lieli Dzimtenes dēli,
  Krievi vienmēr uzvar!
  
  Draugi, mums jālūdz dzimtene,
  Peruns, Yarilo un Svarogs ir spēcīgi...
  Mēs būsim ļoti spēcīgi vīri,
  Un mēs aizpūtīsim pat mākoņus debesīs!
  
  Tagad ienaidnieks jau ir atmests no Maskavas,
  Jūs ļoti sāpinājāt nacistus...
  Mēs esam uzticīgi Jēzum un Staļinam,
  Būs daudz tanku ar ieročiem!
  
  Nē, ienaidnieks nevarēs savaldīt krievus,
  Tā kā mūsu karotāji ir visvareni...
  Nokārtojot eksāmenus, tikai pieci,
  Lai katrs puika būtu ļoti stiprs!
  
  Tici man, Staļingrada būs krāšņa,
  Un mēs viņu pasargāsim no uzbrukuma ...
  Nāks uzvaras bruņinieku izkārtojums,
  Lai gan asinis plūst neierobežoti!
  
  Meitenes basām kājām aukstumā
  Viņi skrien, mirgo ar papēžiem ...
  Un viņi sitīs fašistus ar dūri,
  Nesabiedriskais Kains tiks saplacināts!
  
  Viss būs, cilvēki labi zina
  Mēs esam kosmosā, mēs atvērsim zvaigznājus ...
  Galu galā ir grēks šaubīties par drosmi,
  Un Dieva tronī būs cilvēks!
  
  Zinātne drīz augšāmcels mirušos,
  Mēs varēsim kļūt jaunāki un skaistāki ...
  Virs mums ir zeltains ķerubs,
  Manai skaistajai mātei Krievijai!
  
  JAUNAIS KRIEVIJAS CARS MIKHAILS MIŠUSTINS
  ANOTĀCIJA
  Krievijas prezidents Vladimirs Putins nomira 2023. gada 24. februārī, gadu pēc speciālās operācijas un patiesībā liela, brāļu karā ar Ukrainu sākuma. Par jauno Krievijas prezidenta pienākumu izpildītāju kļuvis Mihails Mišustins. Un Krievijā sākās jauns vēsturisks laikmets, un sākās lielas pārmaiņas.
  . NODAĻA Nr.1
  Pēc Vladimira Putina nāves 2023. gada 24. februārī, tieši gadadienā kopš lielā kara sākuma ar Ukrainu, Krievijā sāka notikt šādi notikumi.
  Pirmkārt, protams, svarīgākais jautājums ir par pēcteci. Saskaņā ar konstitūciju premjerministram Mihailam Mišustinam ir jāpilda pienākumi. Ekonomikas zinātņu doktors, viens no retajiem Vladimira Putina komandā, kuram bija inteliģence un lielas zināšanas. Turklāt viņš ir arī ļoti bagāts cilvēks. Mihails Mišustins bija piemērots oligarhiem vai bagātākajiem cilvēkiem valstī un ekonomikas blokam valdībā, rūpniekiem un finansistiem.
  Attiecībā uz Mihailu Mišustinu arī Rietumi bija priecīgi. Katrā ziņā viņš ik uz soļa nedraudēja Amerikai un Eiropai ar militāru spēku un nemaz nav ļaunprātīgi izmantojis antirietumniecisko retoriku.
  Bet drošības spēki - viņiem ir vara un kā viņi pieņems jauno karali? Turklāt karš ar Ukrainu ir aizgājis pārāk tālu, un to nav tik viegli apturēt.
  No otras puses, patiesība ir tāda, ka cilvēki ir noguruši no kara, un arī armija ir nogurusi. Patiešām ir daži apsēsti bandīti, piemēram, Ramzans Kadirovs, kuram ir lode galvā. Taču arī Čečenijā daudzi uzskata, ka svešā zemē viņiem nav par ko mirt. Turklāt daudzi dagestānieši un citu Kaukāza un Krievijas reģionu iedzīvotāji jau saceļas.
  Un talibi arī atklāja otro fronti ar uzbrukumu Tadžikistānai. Turklāt Rahmonova armija izrādījās vāja un ar zemu morāli. Un Krievijai patiešām bija jāiesaistās karā dienvidos. Kopš talibi ielenca un iznīcināja Krievijas militāro bāzi Tadžikistānā. Un šeit pat čečeni vairs nebija pārāk dedzīgi cīnīties ar talibu.
  Un pretkara noskaņojums pieaug. Un Valsts domē jau ir daudz neapmierināto. Un Sergejs Šoigu lielā mērā ir zaudējis savu autoritāti un ietekmi. Krievi jau gada laikā ir daudz cīnījušies. Un tautas un elites vēlme cīnīties tālāk ir kritusies.
  Un drošības spēki nav tik populāri tautas vidū. Jebkurā gadījumā, lai sāktu, Drošības padome tikās. Bija daudz ko apspriest, tostarp par mirušā Krievijas prezidenta Vladimira Putina bērēm.
  Arī šeit cilvēki kļūst vīlušies par Krievijas diktatoru. Un Putina popularitāte vairs nav tāda pati. Un daudzi cilvēki viņu vienkārši ienīst. Un viņiem Vladimira Putina nāve ir iemesls priekam un gavilēm.
  Visā valstī jau notiek mītiņi un protesti.
  Drošības padome notika slepeni. Un jau pašā sākumā bija ķīvēšanās. Dmitrijs Medvedevs kā Vladimira Putina vietnieks drošības jautājumos vēlējies pats vadīt padomes sēdi.
  Un Mihails Mišustins, kurš rīkojas saskaņā ar konstitūciju, teica, ka tagad ir valsts vadītājs.
  Un abi augstie cilvēki sāka grūstīties ap priekšsēdētāja krēslu. Smagākais Mihails Mišustins nostūma malā Dmitriju Medvedevu. Viņš uzpūta. Sergejs Šoigu atzīmēja:
  - Nu, jūs esat gluži kā cirka mākslinieki!
  Matvienko atzīmēja:
  - Teorētiski par valsts vadītāju jākļūst sievietei!
  Medvedevs nomurmināja:
  - Kāpēc sieviete?
  Federācijas padomes spīkers labprāt atbildēja:
  - Politkorektuma dēļ. Vai ne?
  Atskanēja smiekli. Patiesībā tas izskatījās smieklīgi. Drošības padomes sekretārs Patruševs atzīmēja:
  - Saskaņā ar konstitūciju Mihails Mišustins ir valsts galva. Un viņam vajadzētu mūs vadīt!
  Atskanēja apstiprinājuma rūkoņa.
  Un jaunais prezidenta pienākumu izpildītājs uzstājās:
  - Vispirms vajadzētu sarīkot pieklājīgas bēres mirušajam Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam. Un uzaiciniet uz tiem lielu skaitu vadītāju no dažādām valstīm. Varbūt pat ASV prezidents.
  FSB vadītājs atzīmēja:
  - ASV prezidents diez vai ieradīsies! Bet domāju, ka pie mums viesosies Ķīnas Tautas Republikas prezidents!
  Mihails Mišustins atzīmēja:
  - Amerikas prezidents ir pārāk vecs, un tas ir slikti. Daudz labāk un vieglāk ir tikt galā ar autoritāriem režīmiem, kur valsts galva nav pārāk veca un viņa pozīcija ir spēcīga!
  Patruševs atzīmēja:
  - Visticamāk, ieradīsies Saūda Arābijas princis reģents. Lai gan man jāsaka, ka tas ir ļoti apšaubāms draugs. Viņš finansē kaujinieku grupas, kas pretojas mums Sīrijā, kā arī kūdīja pret Taliban. Vispār arābi nav pret šariata likumu ienešanu Krievijā.
  Mihails Mišustins ar satraukumu atzīmēja:
  - Ramzanam Kadirovam ir pārāk liela ietekme. Un viņš jau mēģina kroni. Viņa karaspēks Ukrainā vairāk cīnījās ar mēlēm, viņš taupīja savus spēkus, lai vajadzības gadījumā varētu aizbraukt uz Kremli.
  Patruševs piekrita:
  - Ramzans Kadirovs ir viltīga lapsa. Bet joprojām nav pietiekami spēcīga, lai iebruktu Kremli.
  Mihails Mišustins paraustīja plecus un atzīmēja:
  - Kā lai es to saku! Labākās krievu daļas tika noslīpētas kara ar Ukrainu laikā. Mēs zaudējām vairāk nekā simts tūkstošus karavīru, virsnieku un ģenerāļu vien nogalinātajos! Turklāt Tadžikistānā ir arī fronte. Mums var nepietikt spēku islāma apvērsuma laikā. Un vispār Ukrainā karojam praktiski ar pusi pasaules. Un šajā ziņā mums ir kolosālas problēmas!
  Iekšlietu ministrs atzīmēja:
  - Krievijā pieaug pretkara noskaņojums. Tai skaitā starp visu līmeņu deputātiem. Protestam pievienojas pat Vienotās Krievijas biedri . Mūsu sešnieks Genādijs Zjuganovs ir pārāk vecs un vājš, lai atturētu cīņas alkstošos komunistus. Un pieņemsim, ka mūsu lietas ir ļoti sliktas. Pieaug arī noziedzība. Kā arī cenas. Cilvēku noskaņojums ir ļoti satraucošs. Turklāt vahabīti ir aktivizējušies Ziemeļkaukāzā. Viņi atkal paceļ galvas un bieži vien sadarbojas ar Rietumu izlūkdienestiem. Un kolonijās arvien biežāk notiek nemieri.
  Matvienko atzīmēja:
  - Jāpasludina amnestija nepilngadīgajiem noziedzniekiem un sievietēm!
  Iekšlietu ministrs atzīmēja:
  - Un jau mazi bērni tiek pārāk maigi sodīti. Ir nonācis tiktāl, ka daudzi izdara slepkavības, lai justos kā vīrieši, bet nosēž gadu vai divus, turklāt apstākļos gandrīz kā sanatorijā. Un tas viņus sabojā!
  Dmitrijs Medvedevs enerģiski pamāja ar galvu:
  - Drīz šie jaunieši sēdēs mums uz galvām! Dažkārt pat nožēlo, ka bērnība nav mūžīga. Citādi no sirds būtu huligāns!
  Mihails Mišustins pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Pirmkārt, mums ir jāsarīko pienācīgas prezidenta Putina bēres. Neskatoties uz viņa kļūdām un pārmērībām, daudzi krievi joprojām uzskata viņu par dievības veidu. Un mums jāpaliek uzticīgiem mirušajam. Jo īpaši zārkam jābūt zeltam, un Putinam pēc nāves jādod Krievijas varoņa zvaigzne!
  Dmitrijs Medvedejs nekavējoties ierunājās:
  - Un arī Sv.Andreja Pirmās ordenis, un Krievijas maršala tituls!
  Mihails Mišustins pasmaidīja un atbildēja:
  - Vai tur uzreiz varētu būt ģenerālis? Kāpēc tērēt laiku niekiem?!
  Sergejs Šoigu ar nopūtu atzīmēja:
  - Generalissimo piešķiršana nu jau mirušajam Vladimiram Putinam būtu acīmredzama pārspēle! Bet jūs varat dot maršalu!
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs atzīmēja:
  - Bet Šoigu varēja iedot maršalu. Un paziņot, ka mēs uzvaram karā ar Ukrainu, lai gan tas tā nav!
  FSB vadītājs atzīmēja:
  - Mums jāizlemj - karš līdz uzvarošām beigām vai miers! Nevajag klīst kā truši.
  Prezidenta pienākumu izpildītājs jautāja:
  - Ko par to domā slepenpolicija?
  Bortņikovs smagi nopūtās un atbildēja:
  - Mēs nevaram atdot četrus reģionus, kurus pievienojām Ukrainai. Un, ja jūs to neatdosit, tad Ukraina un Rietumi nepiekritīs mieram ar mums. Jebkurā gadījumā viņi tik daudz nepadosies. Tas ir, ir tikai viena izeja - karš līdz rūgtam galam!
  Mišustins atzīmēja:
  - Interesanta ir ideja par cīņu līdz galam. Bet jebkurš karš agrāk vai vēlāk beidzas ar mieru. Galu galā sagūstīt un turēt visu Ukrainu ir nereāli!
  Šoigu atzīmēja:
  - Ja mobilizēsiet vēl pāris miljonus karavīru, tas būs reāli. Mums joprojām ir mobilizācijas resursi. Turklāt jūs joprojām varat savervēt algotņus no draudzīgām valstīm. Tiesa, fronte ar talibiem ir aktīva un rada problēmas. Bet galu galā mēs varam pamest Tadžikistānu!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs teica:
  - Trieciens Krievijas prestižam?
  Aizsardzības ministrs loģiski atzīmēja:
  -Ja atdosim četrus reģionus Ukrainai, tad ietekme uz prestižu būs daudz spēcīgāka! Varbūt pat liktenīga!
  Mišustins atzīmēja:
  - Tas ir karš ne tikai ar Ukrainu, bet faktiski ar visiem kolektīvajiem Rietumiem. Vladimirs Putins, lai arī tālu no ģēnija, baudīja tautas atbalstu, un pat čečeni viņu cienīja un paklausīja. Vai mēs varēsim īstenot tādu pašu politiku bez harizmātiska līdera? - Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs atsitās pret galdu un turpināja. - Vai staļinisms ir iespējams bez Staļina un putinisms bez Putina!
  Iestājās smaga pauze. Patiešām, daudzi Drošības padomes locekļi jau sen ir šaubījušies par izvēlētā kursa pareizību. Vai Krievija ir tik spēcīga, lai izsauktu konfrontāciju ar visiem kolektīvajiem Rietumiem? Turklāt talibi uzbruka dienvidos. Diezgan gaidīti mēs pieķērām brīdi, kad Krievijas labākie spēki tika vai nu saspiesti, vai iestrēguši Ukrainā.
  Patiesībā jautājums šeit jau var būt par Krievijas izdzīvošanu jaunos, grūtākos apstākļos.
  Un pretkara noskaņojums cilvēkos pieaug. Krievija zaudē atbalstu un autoritāti pasaulē.
  Medvedevs to uztvēra it kā pēc pauzes:
  - Kāda ir mūsu izeja! Ja mēs piešķirsim Ukrainai un Rietumiem četrus reģionus, kas bija vienoti, mēs gadsimtiem ilgi apkaunosim sevi, un tas mums nozīmēs politisko nāvi. Tauta mums tādu sakāvi nepiedos!
  Mihails Mišustins iebilda:
  - Pat lielais Pēteris Lielais reizēm piekāpās. Viņš atdeva Azovu Turcijai un atdeva Ķīnai vairākus cietokšņus Primorē. Aleksandrs II zaudēja Krimas karā, Nikolajs II un cars Mihails Romanovs karā ar Polijas-Lietuvas Sadraudzības valstīm un Zviedriju. Jūs ne vienmēr varat uzvarēt. Un dažreiz gadās, ka gudrība sastāv no piekāpšanās tagad, rēķinoties ar atriebību vēlāk!
  Šoigu paraustīja plecus un atzīmēja:
  "Es nezinu, vai mums izdosies saglabāt varu koncesijas laikā." Ja ukraiņiem atdosim četrus reģionus, tā noteikti būs sakāve. Tikmēr vēl ir nauda, lai turpinātu karu. Vai mums vajadzētu krist panikā? Varētu būt labāk mobilizēt vēl pāris miljonus karavīru un virsnieku un beigt karu, ieņemot Kijevu!
  Atskanēja Drošības padomes apstiprinājuma rēciens. Viņš bija šaurā lokā, un tajā nebija neviena frakcijas vadītāja.
  Valsts domes spīkers Volodins enerģiski pamāja ar galvu un apstiprināja:
  - Miers uz Rietumu un Ukrainas nosacījumiem mums ir politiskā nāve. Bet citos apstākļos tas ir nereāli! Un mums vēl ir spēks un resursi cīnīties!
  Mihails Mišustins paraustīja plecus un atzīmēja:
  -Tu nejautāji cilvēkiem?
  Valsts domes priekšsēdētājs pārliecinoši atbildēja:
  - Lielākā daļa iedzīvotāju joprojām ir par kara turpināšanu. Lai gan, godīgi sakot, tādi procenti samazinās!
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs pamāja ar galvu un ieteica:
  - Liksim tad līdzīgu jautājumu uz referendumu un uzdosim tautai. Pirmais jautājums: vai jūs esat par mieru ar Ukrainu un sarunām, un otrs jautājums: vai jūs esat par karu ar Ukrainu līdz uzvarošām beigām un bez sarunām. Es domāju, ka tas būtu spēcīgs gājiens!
  Finanšu ministrs un Ministru prezidenta pienākumu izpildītājs jautāja:
  - Referendums ir savienojams ar jauna prezidenta ievēlēšanu vai...
  Prezidenta pienākumu izpildītājs Mišustins negatīvi pakratīja galvu:
  - Nē! Mēs nekavēsimies veselus trīs mēnešus! Maksimālais laiks ir balsot divu nedēļu laikā. Bez kavēšanās notika arī referendumi par Krimu un okupētajiem reģioniem. Un šeit jums viss jādara ātri un uzmanīgi!
  Finanšu ministrs atzīmēja:
  - Izdevumi būs par referendumu...
  Mišustins pārtrauca:
  - Jūs to nevarat salīdzināt ar kara ar Ukrainu izmaksām! Uz šī fona tie ir vienkārši nenozīmīgi izdevumi. Tāpēc nevajag slieties! Taisīsim referendumu un, kā tauta lems, tā arī būs!
  Matvienko iesmējās un jautāja:
  - Kā, jūsuprāt, cilvēki izlems?
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs pārliecinoši sacīja:
  - Kā tauta lems, mēs to pieņemsim!
  Valsts domes spīkers Volodins atzīmēja:
  - Balsošanas rezultāts lielā mērā ir atkarīgs no administratīvā resursa. Nav brīnums, ka Staļins teica: nav svarīgi, kā viņi balso, ir svarīgi, kā viņi domā!
  Mihails Mišustins pārliecinoši paziņoja:
  - Šajā gadījumā tās būs absolūti godīgas un caurspīdīgas vēlēšanas. Gan es, gan mēs gribam zināt tautas viedokli! Un kā tauta lems, tā arī būs!
  Aizsardzības ministrs Šoigu atzīmēja:
  - Visticamāk, tauta nolems turpināt karu līdz uzvarošajam galam! Un tad, ja mēs gribam uzvaru, tad nevaram izvairīties no vispārējās mobilizācijas!
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs pamāja ar galvu:
  - Ja tauta tā izlems, tad mums būs tikai viena lieta, kam pakļauties un cīnīties līdz uzvarai. Un, ja tauta runās par mieru, tad kāds miers būs!
  Iekšlietu ministrs atzīmēja:
  - Izredzes ir piecdesmit piecdesmit. Cilvēki ir noguruši no kara. Un referenduma rezultāts nav tik paredzams, kā šķiet pirmajā mirklī!
  Mihails Mišustins pamāja ar galvu:
  - Ja pasaule ir vēl labāka! Bez Putina putinisma turpināšana ir gandrīz tikpat neiespējama kā staļinisms bez Staļina. Kaut kas ir jāmaina. Bez spēcīga, pat novecojoša līdera mēs nevarēsim uzturēt konfrontāciju ar Rietumiem vai hibrīdkaru!
  Medvedevs uzreiz atzīmēja:
  - Es domāju, ka referendums ir jārīko un jāapstiprina! Tomēr šim, pēc konstitūcijas, pietiek ar lēmumu un IO, bet fundamentālāks jautājums ir, kuru varas partija virzīs uz Krievijas prezidentu?
  Prezidenta pienākumu izpildītājs pārliecinoši sacīja:
  - Kas pilda prezidenta pienākumus, tam no varas partijas jāiet uz vēlēšanām! Lai, pirmkārt, nebūtu nekārtības vēlēšanu kampaņas laikā un lai prezidenta kandidāts var izmantot visus administratīvos resursus uzvarai!
  Dmitrijs Medvedejs atzīmēja:
  - Es jau biju prezidents un astoņus gadus vadīju valdību un Vienotās Krievijas vadītāju. Vladimirs Putins gribēja, lai es būtu viņa pēctecis!
  Šoigu iebilda:
  - Rakstiska testamenta šajā jautājumā nav! Un, neskatoties uz visu pretrietumniecisko retoriku pret Dmitriju Anatoļjeviču, Putins ir acīmredzami atdzisis. Un Mihails Vladimirovičs sevi parādīja kā ļoti spēcīgu premjerministru!
  Matvienko apstiprināja:
  - Ja Medvedevs tiek izvirzīts prezidenta amatam un pilda savus pienākumus
  Prezidents būs Mihails Mišustins, tad šajā gadījumā persona
  kam ir tik daudz spēka, tas nebūs ieinteresēts uzvarēt.
  Es domāju Medvedeva uzvaru, un mēs varam apvienot vēlēšanas!
  Dmitrijs Anatoljevičs smējās:
  - Un kam mēs tās izlesim? Navaļnijs sēž cietumā, liberāļi nē
  Reāli kandidāti. Ksenija Sobčaka aizbēga uz ārzemēm, un viņa nav sāncense.
  Slutskis nav pat Žirinovska ēna, un ir pēdējais laiks Zjuganovam ienākt mājā
  veci cilvēki, viņš knapi var vilkt kājas. Mums tagad nav vēlēšanas, bet žēlastība!
  Mišustins pamāja:
  - Tieši tāpēc ir jābūt vienam karalim! Un vēlēšanām pašam prezidenta pienākumu izpildītājam jākļūst par prezidentu!
  Iekšlietu ministrs atzīmēja:
  - Ramzans Kadirovs var kļūt par nopietnāko konkurentu. Krievijā ir liels musulmaņu īpatsvars. Turklāt Ramzan ir populārs
  un starp nemusulmaņiem, īpaši jauniešu un militārpersonu vidū. Viņš ir kļuvis par īstu politisko smagsvaru, un viņam ir desmitiem tūkstošu bruņotu kaujinieku.
  Mihails Mišustins nošņāca:
  - Kārtējā Putina kļūda!
  FSB direktors atzīmēja:
  - Mums ir daudz kompromitējošu pierādījumu par Ramzanu Kadirovu. Un, ja kaut kas notiks, mēs triviāli neļausim viņam piedalīties vēlēšanās!
  Iekšlietu ministrs atzīmēja:
  - Bet Ramzans var sākt sacelšanos un atvērt pret mums trešo fronti. Mums nepietika ar Tadžikistānas noturēšanu pret Taliban, bet desmitiem tūkstošu čečenu joprojām tiks samīdīti.
  Prezidenta pienākumu izpildītājs pamāja ar galvu:
  - Es teicu Putinam, neradiet savu ISIS dienvidos. Čečeni ir ļoti nodevīgi un neuzticami. Un Krievijas Federācijas konstitūcija aizliedz federāciju veidojošajām vienībām izveidot savus bruņotos spēkus. Bet tagad mums draud briesmas!
  Aizsardzības ministrs Šoigu atzīmēja:
  - Labākais variants ir sasmalcināt Kadirova vīrus karā ar Ukrainu un Taliban. Lai viņi apbēra pozīcijas ar saviem līķiem. Tajā pašā laikā mēs samazināsim Čečenijas iedzīvotāju skaitu! Tāpēc jebkurā gadījumā izbeigt karu ar Ukrainu ir bīstami un pāragri!
  Medvedevs pamāja:
  - Loģiski! Bet lai kā Ramzans tagad vērstu pret mums savas domstarpības. Putins ir pārāk izlutinājies šo bandītu, kurš piecpadsmit gadu vecumā nogalināja pirmo krievu. Un pēc Putina nāves Ramzans mums kļuva par lielu problēmu!
  Mihails Mišustins jautāja:
  - Ko tu iesaki?
  Dmitrijs Anatoļjevičs čīkstēja:
  - Nekavējoties arestēt Razmanu Kadirovu un apsūdzēt viņu Jamadajeva, Ņemcova slepkavībā un citos noziegumos. Un rīkojieties pēc iespējas ātrāk un izlēmīgāk!
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs atzīmēja:
  - Vai tas ir bīstami! Varbūt izprovocēt visu čečenu sacelšanos Krievijā, un tiešām atvērt trešo fronti!
  Šoigu paraustīja plecus un jautāja:
  - Kādas tad ir jūsu idejas?
  Mihails Mišustins pārliecinoši atbildēja:
  - Varbūt, gluži pretēji, mēģināt rīkoties ar mīlestību? Piešķirt Ramzanam vēl vienu armijas ģenerāļa pakāpi un pakārt jaunu Krievijas varoņa zvaigzni?
  Šoigu pasmaidīja un atzīmēja:
  - Varbūt tad labāk būtu uzreiz piešķirt maršala pakāpi un Svētā Andreja Pirmsauktā ordeni. Pat ja Ramzans Kadirovs piekritīs kāpt Krievijas tronī vēl vienai izdalei, tad tas nebūs uz ilgu laiku!
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs atzīmēja:
  - Bet mēs varam palīdzēt ukraiņiem atbrīvoties no šīs problēmas. It kā ar svešām rokām!
  FSB direktors pamāja ar galvu.
  - Tā ir laba ideja! Lai gan Ramzana pēctecis var nebūt labāks!
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs Mihails loģiski atzīmēja:
  - Būtu labāk, ja būtu divi vai trīs pēcteči, kas viens otru ienīstu un nosodītu. Tad čečenu vadoņi cīnīsies savā starpā, sagrābs mums labvēlību, un prezidenta tronis nekāps. Viņi viens otru ienīdīs vairāk nekā mēs!
  FSB direktors pasmaidīja un atzīmēja:
  - Patiešām, jūs esat gudrs Mihails Vladimirovičs un diezgan cienīgs Vladimira Vladimiroviča aizstājējs! Es domāju, ka Tevi vajadzētu atbalstīt kā Krievijas prezidenta kandidātu!
  Mišustins pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Sagatavot dekrētu par Krievijas varoņa un armijas ģenerāļa titula piešķiršanu Ramzanam Kadirovam. Tikmēr slepeni sazinieties ar Ukrainas specdienestiem un palīdziet viņiem, ir skaidrs, ko darīt!
  Aplis apstiprinoši zumēja.
  Šoigu atzīmēja:
  - Vienotā Krievija kongresā viennozīmīgi atbalstīs Mihailu Mišustinu Krievijas prezidenta amatam. Es domāju, ka tu arī dari!
  Mihails Mišustins pamāja ar galvu un diktēja:
  - Sergejs Šoigu par izciliem nopelniem tiks apbalvots ar Uzvaras ordeni. Pirmo reizi kopš Brežņeva viņam šis ordenis tiks piešķirts. Viņam tiks piešķirts arī Krievijas Federācijas maršala tituls. Lai gan karš Ukrainā nesokas īpaši labi, šis simboliskais žests iedvesmos mūsu karavīrus jauniem varoņdarbiem.
  Aizsardzības ministrs paklanījās un atzīmēja:
  - Paldies, un es centīšos attaisnot jūsu uzticību!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs pamāja ar galvu un turpināja:
  - Vladimirs Putins, neskatoties uz savām kļūdām, joprojām bauda ievērojamas tautas daļas atbalstu un mīlestību. Tāpēc mums viņš pēc nāves ir jāatlīdzina. Domāju, ka Vladimiram Putinam pēc nāves ir jāpiešķir Krievijas Federācijas maršala, varoņu zvaigznes tituls un Andreja Pirmsauktā ordenis!
  Matvienko atzīmēja:
  - Vai varbūt labāk ir doties tieši uz Generalissimo?
  Mišustins iesmējās un atzīmēja:
  - Tas būtu pārspīlēts! Viņi mūs apsmies!
  FSB direktors atzīmēja:
  - Katrā ziņā daļa tautas vienmēr paliks neapmierināta! Bet ideja par pēcnāves balvu ir laba!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs pamāja ar galvu un turpināja:
  - Nu, nosauksim pāris ielas Sanktpēterburgā par godu Vladimiram Putinam un Maskavā! Cits jautājums ir, kur mums viņu apglabāt?
  Matvienko paraustīja plecus un atzīmēja:
  - Varbūt Novodevičas kapos, blakus Jeļcinam?
  Medvedevs iebilda:
  - Daži nelaiķa Putina piekritēji to var uztvert kā ņirgāšanos. Iesaku vai nu aiz Kremļa sienas, vai pat uztaisīt mūmiju un uzbūvēt speciālu mauzoleju mirušajam Vladimiram Putinam!
  Mišustins ironiski pasmaidīja un atzīmēja:
  - Vai Vladimira Iļjiča Ļeņina vietā mauzolejā varētu ievietot Vladimiru Putinu?
  Šoigu pasmaidīja un atzīmēja:
  - Arī šo daudzi uzskatīs par ņirgāšanos par mirušo Putinu! Turklāt komunisti būs pret to!
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs pamāja ar galvu:
  - Jā! Pagaidām mēs nepieskaramies Ļeņinam! Risināsim viņa problēmu mierīgākā vidē. Tikmēr es ierosinu noorganizēt Krievijas prezidenta Vladimira Putina pompozākās un greznākās bēres. Domāju, ka patriarhs Kirils personīgi veiks savu bēru dievkalpojumu!
  FSB direktors pamāja ar galvu:
  -Būs Vladimira Putina bēres visaugstākajā līmenī. Un mēs nosūtīsim ielūgumus visiem valstu vadītājiem bez izņēmuma!
  Mihails Mišustins teica:
  - Miris arī Vladimirs Zeļenskis. Un gandrīz vienlaikus ar Vladimiru Putinu - tas ir simboliski!
  Šoigu pamāja:
  - Jā! Bet patiesībā viņš joprojām nav Ukrainas armijas komandieris. Es domāju, ka mēs varam piedāvāt Ukrainai pamieru līdz jaunu prezidentu ievēlēšanai!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs pamāja ar galvu:
  - Tā ir interesanta ideja. Jautājums tikai, kopš kura laika aizsardzības ministrs sāka domāt par mieru?
  Sergejs Šoigu atzīmēja:
  - Man pietika ar karu gada laikā. Un pirms tam bija arī Sīrija. Un vispār, vai jūs domājat, ka karš ir tik patīkama nodarbe?
  Mišustins pamāja:
  - Protams, nē! Es saprotu! Kā mēs varam piedāvāt Ukrainai četru mēnešu pamieru? Un tad karš beigsies!
  Aizsardzības ministrs atzīmēja:
  - Ja tas neapstāsies, tad... Bet tas tiešām varētu būt kā Minskas līgumu laikā, iesaldēts konflikts!
  Premjerministra pienākumu izpildītājs atzīmēja:
  - Katrs kara mēnesis ir vairāk nekā triljons rubļu tiešo un netiešo izdevumu. Tāpēc arī konflikta iesaldēšana ir ideja. Bet paskatīsimies, kā uz to reaģēs Ukrainas puse.
  Pa to laiku mēs pieņemsim vēl dažus lēmumus.
  Premjerministra pienākumu izpildītājs atzīmēja:
  - Gaisa spilvens ir izsmelts! Ir pienācis laiks izbeigt karu!
  Mišustins pamāja ar galvu un atbildēja:
  - Visām upuru ģimenēm un tuviniekiem ir jāpiešķir desmit miljoni rubļu papildus visam, ko viņi jau ir saņēmuši. Par smagām brūcēm un ievainojumiem pieci miljoni, par vieglām traumām trīs miljoni. Un visi tie, kas piedalījās karā un tika mobilizēti vēl par diviem miljoniem rubļu! Un uzreiz!
  Premjerministra pienākumu izpildītājs ar nopūtu sacīja:
  - Tie ir lieli izdevumi. Bet mūsu kase nav pilna ar naudu!
  Mihails Vladimirovičs norūca:
  - Meklēt no rezervēm. Vai, piemēram, vienkārši izdrukājiet tos. Neliela inflācija kara laikā ir dabiska. Nebremzē viņu pārāk daudz. Plus vēl pacelsim minimālo algu un pensiju.
  Matvienko pamāja ar galvu un piebilda:
  - Jā, un deputātiem vajadzētu mest kaulu. Citādi vienkāršie darbuzņēmēji drīz kļūs bagātāki par tautas kalpiem!
  Mišustins pamāja.
  - Un viņiem būs arī nauda! Un es nolēmu apbalvot Vladimiru Volfoviču Žirinovski arī pēcnāves laikā. LDPR tas būs gandarīts, un viņi mani atbalstīs vēlēšanās. Jo īpaši es Žirinovskim piešķiršu ģenerālleitnanta pakāpi un Krievijas varoņa zvaigzni. Tomēr prezidenta kandidātam no Slutska būs mazliet garlaicīgi!
  Šoigu ar nopūtu atzīmēja:
  - Un mums nemaz nav laika izklaidēties!
  Aizsardzības ministra pienākumu izpildītājs atzīmēja:
  - Karš ir slikti! Kopumā Putinam joprojām ir paveicies. Ja viņš būtu miris vēlāk, joprojām nav zināms, kā viņš būtu apbedīts un kāda vara būtu bijusi Krievijā!
  FSB vadītājs atzīmēja:
  - Un jūs joprojām nezināt, kas notiks, vai būs nākotne!
  Mihails Mišustins teica:
  - Jā, mani informēja, ka ASV prezidents Džons Baidens vēlas ar mani runāt. Es domāju, ka viņš un es varam apspriest pasaules problēmas!
  Lāči atzīmēja:
  - Nekādu piekāpšanos ASV!
  Šoigu paraustīja plecus:
  - Par ko mēs varam runāt? Godīgi sakot, visi piekāpjas, ja nav citas izvēles!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs pamāja ar galvu:
  - Jā! Un Staļins piekāpās, un Putins arī. Piemēram, Vladimirs Putins daļu Krievijas teritorijas atdeva Ķīnai. Nevajag domāt, ka Putins bija tik spītīgs un nepiekāpīgs. Jā, Medvedeva kungs arī daļu strīdīgās Krievijas teritorijas atdeva Norvēģijai. Tāpēc nav jādomā, ka Krievija nekad nav piekāpusies. Un Krievijas karaspēka izvešana no Kijevas un Čerņigovas apgabaliem arī bija piekāpšanās. Visa mūsu dzīve ir nepārtraukta piekāpšanās!
  Iekšlietu ministrs jautāja:
  - Vai būs amnestijas?
  Mišustins pamāja:
  - Var būt! Es domāju, ka visas sievietes un nepilngadīgās var atbrīvot. Turklāt pēdējie aiz restēm nenes peļņu, bet tikai zaudējumus. Pieaugušiem ieslodzītajiem ir grūti atrast darbu, bet pamēģiniet atrast darbu bērniem!
  Iekšlietu ministrs piekrita:
  - Tas ir iespējams!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs atzīmēja:
  - Var arī pasludināt amnestiju par ekonomiskiem noziegumiem, un veikt sen nokavētu galvaspilsētas amnestiju. Mēs diezgan daudz tērējām karam ar Ukrainu. Viņa ielidoja vismaz triljonos tik divdesmit! Un varbūt vēl! Mums ir jāatgriež bizness Krievijai!
  Medvedevs atzīmēja:
  - Un pēc rallija rakstiem? Arī amnestija!
  Mišustins pamāja.
  - Tas nav neiespējami, bet redzēsim! Jebkurā gadījumā ekonomiskā amnestija var mums nākt par labu. Jā, un sievietes un jaunieši atvainojiet, viņi cieš cietumā!
  Iekšlietu ministrs pasmaidīja un atzīmēja:
  - Nepilngadīgo kolonijas tagad ir kļuvušas gandrīz kā sanatorijas. Neteiktu, ka bērni tur tik ļoti cieš. Daudzi no viņiem ēd labāk nekā mājās!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs Mišustins pasmaidīja un ironiski atbildēja:
  - Cilvēks nedzīvo tikai no maizes! Lai gan bērniem vajadzētu izaugt un labi ēst pat cietumā. Un tāpēc iespējams, ka piešķirsim arī amnestiju visiem pensionāriem, tiem, kas izdarījuši vieglus un vidēji smagus noziegumus. Būsim žēlsirdīgi!
  Iekšlietu ministrs iebilda:
  -Vai tas neizraisīs noziedzības pieaugumu?
  Mišustins pārliecinoši atbildēja:
  - Jo labāk! Policiju vajag, bet darbs būs! Starp citu, varbūt es tev arī paaugstināšu algu.
  Premjerministra pienākumu izpildītājs atzīmēja:
  "Joprojām nav zināms, cik ilgi karš turpināsies, bet ir tāda izšķērdība." Mēs varam sabrukt rubli!
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs ar pirkstu piedraudēja:
  - Rublis jātur līdz manai uzvarai Krievijas prezidenta vēlēšanās, katrā ziņā! Bet emisiju var palielināt.
  FSB direktors atzīmēja:
  - Tauta vēlēšanās var izrādīt pārmērīgu pasivitāti. Mums ir vajadzīgi spilgti, bet tajā pašā laikā odiozi kandidāti, lai viņi nesaņemtu daudz balsu!
  Mišustins ar nopūtu atzīmēja:
  - Ak, nav neviena, kas nomainītu Žirinovski. Ir arī patiesība, Ksenija Sobčaka. Bet viņa arī nav tādā līmenī. Bet jūs varat arī iesaistīt Maksimu Galkinu šajā procesā. Bet arī šis... Lai gan kāpēc gan nepamēģināt. Ir bīstami ļaut Navaļnijam piedalīties vēlēšanās - viņš pat varētu savākt daudz balsu!
  FSB direktors pamāja ar galvu:
  - Vēl bīstamāk ir ielaist Ramzanu Kadirovu. Ja viņš izlauzīsies uz troni, būs sliktāk nekā Staļina laikā. Un mums tas ir jāņem vērā!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs pamāja ar galvu:
  - Jā! Mērķējiet uz Ramzanu! Lai viņš nepīpē! Un turpiniet meklēt netīrumus uz viņa. Kas attiecas uz Zjuganovu, tad šis vecis mums nemaz nav bīstams!
  FSB direktors atzīmēja:
  - Viņi varētu izvirzīt Orjolas apgabala gubernatoru Kļičkovu vai pat Konovalovu. Šīs ir visspēcīgākās iespējas, kas tām ir!
  Mišustins smaidot jautāja:
  - Vai viņiem ir kādi apsūdzoši pierādījumi?
  - Protams, ir!
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs pamāja ar galvu:
  - Tāpēc izmantojiet to! Lai gan mums garlaicīgais Zjuganovs ir labākais starp mūžīgajiem otrajiem un sparinga partneriem. Skatoties uz viņa skābo seju, un pat ļoti vecu, tādu prezidentu neviens negribētu!
  Matvienko ieteica:
  - Varbūt mums vajadzētu nominēt pornoaktrisi? Un kārtīgi tvaicē?
  Mišustins pamāja ar pliko galvu:
  - Arī doma nav slikta! Arī šo vari izmēģināt! Piemēram, Vladimira Brintsalova nominēšana 1996. gadā bija patiesi izcils PR solis. Salīdzinot ar viņu, pat Boriss Jeļcins neizskatījās tik stulbs!
  FSB direktors atzīmēja:
  - Un Vladimirs Brintsalovs joprojām ir dzīvs!
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs smaidot pamāja ar galvu:
  - Šo var reģistrēt! Lai tauta izklaidējas!
  Medvedevs apstiprināja:
  - Tāpat kā Grigorijs Javļinskis! Vecs zirgs vagu nesabojās!
  Mišustins pamāja:
  - Bet porno aktrise būs jauna un skaista! Un tas dos vēlēšanām lielāku azartu un veiksmi!
  Iepriekš klusējošais ārlietu ministrs iestarpināja vārdu:
  - Ko mēs darīsim ar Lukašenko?
  Medvedevs nomurmināja:
  - Šis vecais celms jau ir sevi izsmēlis. Bet tas ir populārs arī Krievijā! Lai gan sabiedrotais ir kalikons!
  Mihails Vladimirovičs atbildēja:
  - Mums viņš jāuzaicina uz Vladimira Putina bērēm un jāparunā. Ja viņš vēlas mūsu turpmāko atbalstu, viņam ir jāpiedalās vēlēšanu kampaņā man par labu. Lukašenko ir jāzina sava vieta, viņš ir pilnībā atkarīgs no mums!
  Šoigu atzīmēja:
  - Ja kaut kas notiks, mēs varam viņu piespiest. Un pat piespiest viņus karot ar Ukrainu.
  Mišustins pamāja:
  - Nu, tas ir pēdējais līdzeklis! Un tāpēc mēs centīsimies atrisināt jautājumu ar Ukrainu draudzīgi. Nu referendums par šo tēmu. Var diskutēt ar tautu un ietekmēt diskusiju gaitu medijos.
  Aizsardzības ministrs atzīmēja:
  - Kā būs... Bet, ja tauta referendumā pateiks karam nē, tad mums būs tikai vairāk problēmu!
  Mihails Mišustins saskrāpēja savu pliko galvu un atzīmēja:
  - Jā, tas tiešām tā varētu būt. Bet referendumu var atlikt. Starp citu, man ir doma veikt dažus grozījumus konstitūcijā. Atļaut ierēdņiem būt kontiem un aktīviem ārvalstīs. Tad mums būs ietekme visā pasaulē!
  Medvedevs pamāja:
  - Es arī konstitūcijā esmu pret to, varas iestādēm ir jābūt manevra brīvībai.
  Mišustins turpināja:
  - Un ieslodzītajiem jāļauj balsot, un pusaudžiem no četrpadsmit gadu vecuma. Un tas būtu labs gājiens! Plus vēl daži konstitūcijas grozījumi. Jo īpaši būtu iespējams padarīt jaunāku Federāciju padomi no divdesmit viena gada vecuma, kā arī gubernatorus.
  Matvienko šaubīgi atzīmēja:
  - Jauniešus reizēm ir tik grūti savaldīt!
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs pārliecinoši atbildēja:
  - Paaudžu maiņa ir neizbēgama! Un tas ir jāsaprot visiem! Pa to laiku... Vīriešiem pensionēšanās vecumu vajadzētu pazemināt uz pāris gadiem līdz sešdesmit trim.
  Tas būtu godīgi!
  Matvienko jautāja:
  - Kā ar sievietēm?
  Mišustins negatīvi pakratīja galvu:
  - Nē! Viņi jau dzīvo ilgāk nekā vīrieši! Un viņi aiziet pensijā agrāk. Tātad tas būs godīgi. Un vēl viena lieta - ir jāatbrīvo sakarības ar Vladimira Putina nāvi - Putinka degvīns. Un par puslitru vajadzētu maksāt tikai deviņdesmit deviņus rubļus! Tas būs prieks cilvēkiem!
  Lāči iesmējās un ieteica:
  - Vai varbūt izlaidīsim arī Mishustinka degvīnu. Būs arī liels prieks par tautu!
  Mihails Vladimirovičs pamāja:
  - Tā arī ir laba doma! Un mēs atlaidīsim šņabi un cigaretes!
  Drošības padome atrisināja vēl dažus jautājumus un devās uz savu ceļu. Un viņi tik ilgi sēdēja.
  Tad Mišustins piezvanīja Džo Baidenam.
  ASV prezidents pacēla klausuli.
  Mihails Vladimirovičs teica:
  - Tagad es esmu vissvarīgākais Krievijā!
  ASV prezidents pamāja ar galvu.
  - Tas ir labi!
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs sacīja:
  - Es vēlos uzlabot mūsu attiecības ar Rietumiem. Bet šim nolūkam mums jāsamazina mūsu konfrontācijas intensitāte. Un nesniedziet nevajadzīgus iemeslus konfrontācijai.
  Džo Baidens pamāja.
  - LABI! Bet ko jūs un es varam darīt?
  Mišustins atbildēja:
  - Vislabāk būtu, ja jūs atnāktu uz Vladimira Putina bērēm un tur mēs pārrunātu sadarbības detaļas!
  Amerikas Savienoto Valstu prezidents jautāja:
  - Vai jūs pārtrauksiet karu ar Ukrainu?
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs atbildēja ar nopūtu:
  - Es centīšos visu iespējamo! Bet es nezinu, vai es to varu! Turklāt es vēl neesmu Krievijas prezidents, bet tikai pienākumu izpildītājs!
  Džo Baidens apstiprināja:
  - Es to saprotu! Nu un kura Krima?
  Mišustins godīgi atbildēja:
  - Kamēr mēs par to nerunāsim. Citādi es visu zaudēšu! Bet, ja kaut kas būs vajadzīgs, tad gan Ukrainā, gan Krievijā parādīsies leģitīms prezidents. Mums ir nepieciešams, lai jūs pārliecinātu Ukrainu noslēgt ar mums pamieru uz četriem mēnešiem. Kad gan mums, gan viņiem būs prezidenta vēlēšanas, būs vieglāk sarunāties!
  Amerikas Savienoto Valstu prezidents atzīmēja:
  - Tā ir laba ideja! Bet Krievijai ir jāatsakās no četriem reģioniem, kurus tā uzskata par saviem Ukrainā!
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs pārliecinoši atbildēja:
  - Pēc vēlēšanām man būs vairāk iespēju un resursu. Šeit ir iespējami kompromisi. Bet man vēl nav visa spēka!
  Džo Baidens paziņoja:
  -Vai jūs atbrīvosit politieslodzīto?
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs godīgi atbildēja:
  - Būs liela amnestija, un visi ieslodzītie tiks atbrīvoti. Tāpēc neuztraucieties par šo tēmu!
  ASV prezidents atbildēja ar smaidu:
  - ES tev ticu! Labi, mēs vienosimies par mieru, un es ieradīšos uz Vladimira Putina bērēm Maskavā. Bet kā zīmi manai un jūsu draudzībai, varbūt Krievija nosodīs diktatoru?
  Mišustins atbildēja ar nopūtu:
  - Pagaidām diemžēl jārēķinās ar to popularitāti, kāda joprojām ir Vladimiram Putinam. Bet nākotnē tas ir iespējams. Ņikita Hruščovs arī uzreiz nesarīkoja divdesmito kongresu!
  Džo Baidens teica ar labi barota pitona smaidu:
  - Nu, tas ir lieliski! Nez kāpēc es tev ticu! Vai mēs ar tevi kļūsim draugi?
  Mihails Vladimirovičs atbildēja:
  - Laiks rādīs! Jums jābūt mērenam. Ne saldi - lai nelaizītu, bet ne rūgti, lai neapspļautu! Tāpēc es joprojām eju pa striķi pāri bezdibenim. Lūdzu, nenospiediet mani!
  ASV prezidents atbildēja:
  - Mūs interesē arī draudzība ar Krieviju un ilgtermiņa partnerība, un varbūt arī sabiedroto attiecības. Esmu pārliecināts, ka mēs vienosimies. Un sīkāk parunāsim Krievijas prezidenta Vladimira Putina bērēs!
  Mišustins pamāja ar galvu un apstiprināja:
  - Parunāsim!
  Pēc tam viņi nolika klausuli. Tagad Krievijai un visai civilizētajai un ne tik civilizētajai pasaulei iestājās cits laikmets!
  
  
  KRIEVU MEITENES TALIBĀNAM DEGUNU SĀŽA
  ANOTĀCIJA
  Talibi, izmantojot faktu, ka Krievijas galvenie spēki bija iestrēguši Ukrainā, atklāja otro fronti, uzbrūkot un ielenkjot Krievijas bāzi Tadžikistānā. Tadžiki daļēji aizbēga, daļēji padevās Krievijas armijai, un viņiem bija jācīnās pa īstam un asiņaini. Cīņas ir sīvas, taču baskājas meitenes bikini kaujās demonstrē varonību.
  . NODAĻA Nr.1
  Pēc tam, kad Krievijas karaspēks sāka ciest sakāvi pēc sakāves Ukrainas teritorijā, talibi nolēma: ir pienācis viņu laiks. Un viņi skāra Tadžikistānu 2022. gada vēlā rudenī. Kā jau gaidīts, Tadžikistānas karaspēks izrādījās gatavs karam, pirmkārt, morāli. Lielākā daļa no viņiem padevās vai aizbēga. Krievijas militārā bāze Tadžikistānā tika ielenkta, un talibi tai uzbruka no visām pusēm.
  Krievijai bija ātri jāpārvieto spēki uz Tadžikistānu un jāatver tur otra fronte.
  Un karaspēks bija jāpārvieto pāri vairākām robežām. Rezultātā talibi iznīcināja Krievijas bāzi. Daži karavīri tika nokauti, bet daži tika saņemti gūstā.
  Un Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam vēl ļoti vēlu vajadzēja izsludināt vispārējo mobilizāciju un pārvest jaunus karaspēkus uz Tadžikistānu. Un tas, protams, uzlika papildu slogu gan Krievijas ekonomikai, gan budžetam un veicināja Putina popularitātes kritumu iedzīvotāju vidū.
  Taču tagad Krievija veica militāras operācijas pret talibiem. Bet Afganistānā ir gandrīz četrdesmit miljoni cilvēku - pārsvarā jauni, un daudz aprīkojuma, kas iepriekš sagūstīts no amerikāņiem. Un mēģiniet sakaut šādu armiju, pat ja citi ir dīvaini un neliedz Krievijai pārvietot karaspēku caur savām teritorijām. Lai kā arī būtu, no morāles viedokļa krieviem ir daudz patīkamāk cīnīties ar modžahedu talibiem nekā ar saviem ukraiņu brāļiem. Un tāpēc, protams, kaujās piedalās skaistas, seksīgas un krāšņas meitenes.
  Kas padara karu diezgan interesantu.
  Tadžikistānā pat ziemā gandrīz nav sniega. Un meitenes dodas uzbrukumā, plīvojot ar kailajiem, rozā papēžiem.
  Nataša šauj no ložmetēja, vienlaikus ar kailajiem kāju pirkstiem izmetot postošu nāves dāvanu.
  Talibu ķermeņi, saplēsti, lec uz augšu.
  Karotājs iesaucas:
  - Mūsu skaistajiem bērniem!
  Cits karotājs Zoja arī šauj no ložmetēja. Viņš raksta ar lielu precizitāti, nogalinot modžahedus. Tie krīt kā nopļauti kviešu kūļi.
  Un burvīga meitene ar zeltainiem matiem ar pliku papēdi meta nāves zirni un iesaucās:
  - Krievija aizstāvēja valsti ar sevi,
  No elles siseņu iebrukumiem...
  Un pārklāja to ar savām krūtīm -
  Visas Mātes Zemes tautas!
  Un karotāja smiesies un smiesies, rādot pilnu muti ar zobiem. Un ar ļoti rotaļīgu mēli, kas laiza ne tikai šokolādes saldējumu.
  Augustīne, cita meitene, viena no tām, kas demonstrē visaugstāko akrobātiku un pļauj talibus rindās, iesaucās:
  - Āboli sniegā
  Tās ir meitenes ar krūtīm...
  ES tev palīdzēšu,
  Būs lieliski tiesneši!
  Un karotāja atkal ar kailajiem kāju pirkstiem meta slepkavniecisko iznīcināšanas dāvanu. Un viņa izklīdināja daudzus talibus dažādos virzienos, noraujot tiem galvas un ekstremitātes.
  Svetlana arī pļauj modžahedus un dara to ar lielu entuziasmu. Šai meitenei ir tik daudz dziņas un trakas enerģijas. Viņa met ar plikiem kāju pirkstiem lielu, postošu nāves dāvanu.
  Un tad viņš dzied:
  - Ak meitenes, basām kājām, basām kājām, basām kājām...
  Šūpojam bizes, bizes, bizes!
  Karojošās meitenes ir tik ļoti uzņēmušas talibus, ka daiļavu papēži mirdz.
  Patiešām, krieviete ir liels spēks. Un viņa pļauj ienaidniekus kā izkapti ar motoru. Un tas tiešām iedzen zārkos vai pat zemē.
  Karotāji parāda savu nikno temperamentu un rēc:
  Mēs esam komjaunatnes
  Mēs mīlam eskimosu...
  Skaistuļu balss ir skanīga,
  Būs jauna filma!
  Un karotāji to ņēma un parādīja savu ļoti garo un ļoti rotaļīgo mēli.
  Cīņa pret talibu, protams, nav viegls noslēpums. Un krievu puiši mirst ievērojamā skaitā. Un viņš nāk no Tadžikistānas, lai vestu divsimt kravas.
  Protams, pašā Krievijā cilvēki sāk dumpoties - kāpēc bija vajadzīgs karš ar Ukrainu? Vai Krievijai būtu jāmaksā ar savu dēlu un meitu dzīvībām Tadžikistānas karā? Jautājumi, protams, ir diezgan dabiski. Patiesībā, vai spēle ir sveces vērta?
  Turklāt cenas aug, bet nekas neliecina par uzvaru. Un tad Zjuganovs piedzīvoja insultu, un kabatas opozicionārs tika paralizēts. Cik ilgi varas iestādēm paklausīgais Genādijs Andrejevičs ir vadījis aprindās marginalizētus cilvēkus un imitējis kvaziopozicionismu. Un tagad varas iestādēm ērtākais vadītājs, visskaitlīgākās un populārākās opozīcijas līderis, ir aizgājis un miris. Bet svēta vieta nekad nav tukša. Atnāca citi, jaunāki un daudz agresīvāki.
  Un tronis satricināja...
  Bet pagaidām ir karš ar talibiem. Šeit ir meitenes no uzbrukuma aviācijas pilotiem, kas cīnās debesīs.
  Anastasija Vitčakova ir viena no slavenajām rudmatainajām karotēm. Viņa atteicās cīnīties pret Ukrainu, bet iznīcini talibus, lūdzu.
  Protams, daudzas sieviešu kārtas karotājas nevēlējās nogalināt savus slāvu brāļus.
  Bet ar modžahediem - lūdzu.
  Anastasija šāva uz talibu ar kailajiem kāju pirkstiem. Vēstnieks raidīja raķeti uz afgāņiem un dziedāja:
  Kā mēs dzīvojām cīnoties
  Un nebaidās no nāves...
  Šī ir dāvana baskāju pilotam!
  Skaista ir arī vēl viena dūžu karotāja, tikai šoreiz ar spokiem cīnās arī blondā Akuļina Orlova. Jā, talibus sauc par dušmaniem jeb gariem, tāpat kā pirmajā karā ar afgāņiem. Ienaidnieks ir patiesi spēcīgs un daudzskaitlīgs. Gan Taliban, gan pretgaisa aizsardzībai ir savs. Tajā skaitā no bijušās valdības armijas sagūstītajiem.
  Akulina Orlova ar savu lidmašīnu apgriežas un pamet raķeti Stinger, pēc kā meitene dziedāja:
  - Gar akmeņiem rāpo ļauns gars,
  Tu to sadedzini ar napalmu...
  Nu, ja talibi,
  Izmantosim maldināšanu cīņā!
  Vēl viena meitene Margarita Magnetic. Viņas mati ir kā zelta lapa. Ļoti skaista meitene. Un viņa arī kategoriski atteicās cīnīties ar Ukrainu. Jo viņš necels ieročus pret saviem slāvu brāļiem. Kas izraisīja daudzu piekrišanu. Un talibi ir reliģiski fanātiķi, un savulaik viņi palīdzēja čečenu separātistiem. Turklāt talibi bija vienīgā valsts pasaulē, kas atzina Čečenijas neatkarību. Un tas, protams, daudzus gadus atstāja nospiedumu attiecībās ar Krieviju.
  Margarita Magnētiskā ir gatava cīņai. Viņas kailie kāju pirksti spiež pogas. Un pret Taliban lido kolosāla, iznīcinoša spēka raķetes. Un viņi sakauj bārdainos afgāņus.
  Margarita dziedāja:
  - Eh, dzimtene, ļauj viņiem neglīti kliegt,
  Un mums viņa patīk, pat ja viņa nav skaistule!
  Necilvēks ir lētticīgs,
  Ja apsardzes darbinieks nosaka,
  Tātad būs fašisms,
  Cilvēcības negantība!
  Pirmais atkausētais ielāps,
  Staļina bēres -
  Krievija nebūs Kains,
  Pat ja viņa ir ievainota!
  Un karotāji to paņēma korī un čivināja:
  - Neizturiet slāvu pazemojumus,
  Mēs visi esam par Ukrainu...
  Neņemsim vairs apvainojumus
  Kain, mēs esam baseinā ar galvu!
  Meitenes uz uzbrukuma karavīriem sit talibus un sagrauj un nogalina šos modžahedus.
  Šeit viņi lido kult garus. Bet no Tadžikistānas tiek izvesti cinka zārki ar mirušiem krievu karavīriem un virsniekiem.
  Viens no šiem karavīriem palika bez kājas. Un viņš dzied skumji, ar sajūsmu un ar asarām acīs:
  - Kaut kā viņi iebrauca zārkā,
  Un visspēcīgākais spoks,
  Es izspiedu visu iekšā un ārā,
  Un sablīvē to cieši!
  Uz tankiem ir arī meitenes. Ļoti interesants krievu auto "Lācis". Tā ir ļoti smaga tvertne - vairāk nekā simts tonnu - eksperimentāls modelis. Protams, tajā ir arī īpaša četru meiteņu ekipāža. Un visiem ir vārdi, kas sākas ar E!
  Lūk, piemēram, Elizabete ar kailiem kāju pirkstiem spiež kursorsviras pogas, un ar talibiem sit bunkurā un rēc:
  - Slava komunismam!
  Jekaterina, turpinot šaut no ložmetējiem un nospiežot pogas ar koši sarkano nipeli, rēc:
  - Un bez Zjuganova! Ar pliku galvu un piedzēries!
  Jeļena čīkstēja, nospiežot pliku papēdi uz pedāļa:
  - Ceļojumiem uz Indijas okeānu!
  Arī Efrosinja izšāva, šoreiz ar rotaļīgās mēles palīdzību un čīkstēja:
  - Par uzvarām uzbrukuma cīņās!
  Un meitenes smiesies. Viņi līst svinu uz Taliban kaujiniekiem. Un viņi to dara ļoti labi.
  Elizabete, šaujot uz ienaidnieku, par to domāja. Patiesībā, ja cilvēkam ir smadzenes, viņš saprot, ka jebkura reliģija ir pasaka un cilvēka fantāzija!
  Bet kāpēc dažāda veida reliģijas ir izplatījušās visā pasaulē? Turklāt daudzi pretēji veselajam saprātam? Patiesībā ņemiet populārāko reliģiju: kristietību. Ticēt Dievam, kas sists krustā, ir stulbi un absurdi. Patiesībā, ja tu tici Bībelei, tad Dievs kļūst kaut kā dīvains un nesaprotams.
  Tad viņš ar ūdeni noslīcina gandrīz visu cilvēci - miljoniem cilvēku iet bojā, bet izglābjas tikai astoņi cilvēki. Gluži otrādi, pie krusta viņš lūdzas par bendes?
  Jūs varat pamanīt: Vecās Derības Dievs ir ļoti nežēlīgs, bet Jaunajā Derībā Kristus ir ārkārtīgi laipns. Un šeit ir redzama kliedzoša pretruna. Patiesībā, ja Jēzus būtu Dievs Dēls, viņam vajadzēja nodedzināt Sodomu un Gomoru. Bet tur bija gan pieaugušie, gan bērni, gan sievietes. Vai tas nav nežēlīgi?
  Un daudzus citus nežēlības piemērus varētu uzskaitīt ļoti ilgi. Elīsas veiktā bērnu slepkavība vien ir ko vērta.
  Tāpēc padomājiet par to, kam cilvēki tic. Un valdība arī uzspiež reliģiju. Un tagad viņi cīnās ar reliģiskajiem fanātiķiem Taliban.
  Taču viņi brīdināja - nevajag priecāties, ka ASV pamet Afganistānu - Krievijai būs tikai sliktāk.
  Talibi, nedaudz atpūtušies un izmantojuši to, ka Krievijas rokas bija sasietas ar Ukrainu, ķērās un sita. Un tas tika prognozēts daudziem. Un Krievijai bija jāpierakstās. Un, protams, pret viņu gribu - pārāk daudz krievu karavīru gāja bojā bāzē Tadžikistānā. Tātad Vladimirs Putins atradās kārtējā karā. Un noskaņojums, protams, sabiedrībā ir kļuvis daudz naidīgāks pret pašreizējo prezidentu. Cilvēku mīlestība ir ļoti mainīga. Un talibi, protams, visu pareizi aprēķināja. Turklāt ASV šajā gadījumā ir laimīgas - tās nostādīja ienaidniekus vienu pret otru. Un cilvēki sāka teikt par Baidenu: gudrs vecis. Piemēram, cik gudri viņš visu sakārtoja.
  Patiesībā vecums nav šķērslis gan sportam, gan gudrībai!
  Elizabete šauj vēlreiz, un atkal, protams, ar plikiem kāju pirkstiem. Tvertnē ir diezgan silts pat ziemā. Un vasarā Tadžikistānā ir patiešām karsts.
  Meitene to paņēma un dziedāja:
  -Ja tas ir garš, garš, garš,
  Cīnies, iznīcini talibus...
  Ja tas ir garš, garš, garš,
  Skrien lejā kaujā!
  Tas ir iespējams, tas ir iespējams
  Tā, protams, ir taisnība, taisnība...
  Lai gan dažreiz šķiet
  Mēs varam panākt Āfriku!
  Un Āfrikā cenas ir tik augstas,
  Un Āfrikā nauda ir tik plaša!
  Nīlzirgi ir zaudējuši svaru
  Kašaloti ir kļuvuši novājējuši...
  Un cilvēki ir kā papagaiļi,
  Dodieties tieši uz debesīm!
  Jekaterina smaidot atzīmēja, nospiežot tvertnes kursorsviras pogu ar savu koši sarkano nipeli:
  - Tevī ir kaut kas par maz optimisma!
  Elizabete dusmīgi atbildēja:
  - Ja prezidents ir morāls invalīds un nelietis, tad kāds prieks var būt viņa pavalstniekiem!
  Elena pamāja:
  - Jā! Viņi saka, ka nepatikšanas ir sākušās! Bet tieši pārmērīga veiksme padarīja Putinu pārlieku pašpārliecinātu!
  Elizabete pamāja ar zilo galvu:
  - Jā, es vienmēr domāju, ka vienam cilvēkam nevar dot tik daudz veiksmes - viņš uzkāpj baltā zirgā, savā ziņā sāk ticēt, ka jūra viņam ir līdz ceļiem. Un tad, tāpat kā vecā sieviete, kas gribēja kļūt par Dievu, viņa paliek bez nekā!
  Katrīna tam piekrita:
  - Jā! Putinam bija pārāk daudz veiksmes, un tas viņu izlutināja. Kā laime reiz mīlēja Napoleonu, Hitleru, Ivanu Briesmīgo un pēc tam novērsās no viņiem.
  Euphrosyne atzīmēja:
  - Nikolajs II bija ļoti neveiksmīgs, bet tajā pašā laikā laipns un pieklājīgs karalis. Piemēram, jūs domājat, ka viņam būtu vismaz nedaudz paveicies karā ar Japānu. Piemēram, ja admirālis Makarovs būtu miris, un viss varētu būt savādāk . Un admirālis Makarovs nomira veselas virknes maz ticamu sakritību dēļ. Nez kāpēc viņš nelika iznīcinātājiem veikt mīnu slaucīšanu, un neviens no viņa padotajiem nedeva šādu pavēli. Un mīna, visticamāk, bija krievu, un lielajam kaujas kuģim nevajadzēja nogrimt no vienas mīnas. Un arī šajā gadījumā varēja izglābt admirāli Makarovu, kā, piemēram, tika izglābts Kirils Romanovs.
  Elizabete piekrita:
  - Jā, nedaudz veiksmes Nikolajam II Krievijai varētu dot daudz vairāk nekā daudz veiksmes viduvējam Vladimiram Putinam! Piemēram, admirālis Makarovs varēja sakaut japāņus jūrā ar nelielu asinsizliešanu, un tad karš ar samurajiem nebūtu prasījis lielus upurus. Un, ja cariskā Krievija būtu uzvarējusi karā ar Japānu, tad pirmais pasaules karš, visticamāk, nebūtu noticis. Tātad imperatora armijas autoritāte būtu pārāk augsta un vācieši neuzdrošinātos pieteikt karu!
  Elena pamāja:
  - Var būt! Lai gan Makarovs viens pats neizsmeļas neveiksmju un neveiksmju skaitu karā ar Japānu. Lai gan man jāatzīst, ienaidnieks bija spēcīgs. Bet, no otras puses, ja līnijkuģis Oslyabi nebūtu tik ātri nogrimis, pat Cusimas kaujas laikā eskadra būtu varējusi pilnībā izlauzties līdz Vladivostokai! Un tā karš ar Japānu izrādījās tik neveiksmīgs!
  Euphrosyne atzīmēja:
  - Taču karš 1945. gadā ar Japānu izrādījās pārsteidzoši viegls un veiksmīgs. It kā Japānai būtu pietrūkusi veiksmes. Diemžēl Staļina uzvara noveda pie komunistu nākšanas pie varas pār Ķīnu un ļoti spēcīgas un bīstamas impērijas rašanos, kas Brežņeva laikā gandrīz uzbruka PSRS. Un arī tagad Ķīna tikai izliekas par draugu. Un viņš pats grib nocirst zemi no mums līdz pat Urāliem.
  Katrīna pamāja:
  - Jā! Ja japāņi toreiz būtu sakauti, tad Ķīnas ziemeļu vietā būtu Dzeltenā Krievija, un debesu impērijā būtu nonākusi pareizticība. Un tas, kas notika Staļina vieglās uzvaras pār japāņiem rezultātā. Ateistiskas impērijas dzimšana un varens briesmonis uz robežas ar Krieviju!
  Elizabete atzīmēja, zobus rāvusi:
  - Tad ticiet kristiešu Dievam. Uzvara pār Japānu dotu desmitiem miljonu jaunu pareizticīgo. Tā vietā Krievijā pie varas nāca agresīvs ateistisks režīms. Un tad asiņainais staļiniskais režīms atnesa ateismu Ķīnā. Un parādījās nežēlīgā Mao impērija. Es tiešām nesaprotu, ko Dievs gribēja!
  Elena atzīmēja:
  - Vai arī Dieva nemaz nav! Vai nu Sātans ir daudz spēcīgāks, nekā Bībelē teikts, vai arī Visvarenā plāni mums ir nesaprotami!
  Euphrosyne atzīmēja:
  - Parasti nežēlīgie karaļi ir veiksmīgāki! Vienīgais izņēmums, iespējams, bija Aleksandrs Pirmais - karalis bija inteliģents, laipns, liberāls, džentlmenis un muša nav polsterēta. Un kopā veiksmīgi!
  Elizabete atzīmēja:
  - Un Katrīna Otrā netika uzskatīta par nežēlīgu un ļaunu valdnieku, un arī bija ļoti veiksmīga. Tiesa, viņa bija padauza un kopumā ne visai labs cilvēks. Viņa aizliedza zemniekiem sūdzēties par saviem kungiem. Pat dīvaini, ka tik zemiskam cilvēkam tika dota tik daudz veiksmes!
  Elena pamāja:
  - Jā, un tad ticiet kristiešu Dievam! Kad ļaunie un nelietīgie ir visveiksmīgākie!
  Katrīna nikni dziedāja:
  Pasaule balstās uz vardarbību
  Dusmu vulkāns lielā mērā izplūst...
  Spriedze ir vislielākā,
  Pamostas ar sāpēm un bailēm,
  Tikai bailes dos mums draugus,
  Tikai sāpes motivē strādāt,
  Tāpēc es to vēlos arvien vairāk
  Hiperplazma ieplīsīs pūlī!
  Elizabete ar nopūtu atzīmēja:
  - Jā, Čingishans bija rupjš pagāns. Viņš neprata ne lasīt, ne rakstīt, bet pārņēma pusi pasaules. Cīņā ar viņu zaudēja gan musulmaņi, gan kristieši. Un jautājums ir: kur bija Visvarenais Dievs šajā laikā? Un kāpēc mongoļu pagānisms uzvarēja monoteismu: islāmu un kristietību?
  Euphrosyne smaidot atzīmēja:
  - Tādā pašā veidā var jautāt: kur bija Visvarenais Dievs, kad Kains nogalināja Ābeli? Kāpēc viņš pieļāva pirmo brāļu karu cilvēces vēsturē?
  Elena pasmaidīja un rezumēja:
  - Jā, jūs varat strīdēties līdz bezgalībai, bet jūs nekad nepierādīsiet ne to, ka Dievs pastāv, ne to, ka Viņa nav?
  Jekaterina atzīmēja:
  - Es stipri šaubos par Jēzu Kristu. Nelaimīgie, nomāktie ebreji varētu pieņemt spēcīgu, apdāvinātu hipnotizētāju, piemēram, Anatoliju Kašpirovski par mesiju un dievišķot. Ja paskatās uz Anatolija Mihailoviča brīnumu statistiku, viņš ir foršāks par Kristu!
  Eifrozīna ķiķināja un dziedāja:
  - Lai Dievs dod aklajiem atvērt acis,
  Un iztaisnojiet kuprīšu muguras...
  Jā, Dievs, esi Dievs vismaz mazliet
  Bet jūs nevarat būt mazliet krustā sists!
  Un meitenes atkal uzņēma talibus. Ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogas, viņi nopļāva daudzus modžahedus un burtiski salika pa daļām. Bārdainie talibi gāja bojā ložmetēju apšaudē un spēcīgi sprādzienbīstamās sadrumstalotajās lādiņās. Sekoja nopietna jautrība ar reliģisko fanātiķu masveida iznīcināšanu.
  Un šeit ir Alenka ar savu skaisto meiteņu bataljonu, kas, neskatoties uz Tadžikistānas vēsajiem, ziemas laikapstākļiem, basām kājām uzbrūk talibiem.
  Tomēr viņi ir īsos svārkos, un viņu ķermenis ir pārklāts ar kevlara bruņu plāksnēm.
  Skaistules skrien uzbrukumā un dzied:
  - Ļaunie talibi rāpo pa akmeņiem,
  Bet meitenes ir foršākās...
  Sit viņam ar napalmu
  Svinēsim panākumus!
  Un meitenes dzirkstīs ar pērļu zobiem.
  Un tad Anyuta ar plikiem kāju pirkstiem metīs modžahediem zirni ar sprāgstvielām. Un viņa kā kaķēni izklīdinās talibus dažādos virzienos.
  Meitene to paņēma un dziedāja:
  - Slava Tēvzemei, slava,
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Meiteņu nodaļas bikini
  Sveiciens krievu tautai!
  Sarkanmatainā Alla arī šauj uz bārdainajiem ienaidniekiem, pļauj tos un dzied:
  - Krievija smējās par šo talibu,
  Visos laikos, tāpēc tā ir Krievija!
  Un meitene arī paņems un ar plikiem kāju pirkstiem uzmetīs modžahediem ar slepkavu citronu. Un izkaisa ienaidniekus visos dažādos virzienos.
  Un kā viņš svilpo augšā.
  Vairāki desmiti vārnu bija apdullināti. Pārcietuši sirdstrieku, viņi uzkrita talibu noskūtajām galvām un tika sadurti. Pēc tam karotājs čivināja:
  - Šeit ir ļoti strīdīgs jautājums,
  Es ticu, ka tā būs vienkārši augstākā klase!
  Es zinu, ka talibi uzvarēs
  Galu galā virs mums ir lepns ķerubs!
  Marija, vēl viena no meitenēm bikini, paņēma to un nosvilpa. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa metās pret ienaidnieku milzīgu slepkavniecisku spēku, kas bija ļoti postoša nāves dāvana. Viņa sagrāva talibu kaujiniekus un iesaucās, atsegdama zobus:
  - Ap Krieviju ir milzīga migla,
  Un talibu cīnītājs steidzas uz Tēvzemi!
  Olimpiskās spēles patiešām ir varone meitene. Viņa ir liela un tajā pašā laikā viņas mati ir gaiši brūni. Karavīram ir grezni gurni un spēcīga prese, kas izklāta ar šokolādes flīzēm. Nu, tādai zvēru meitenei neviens īsti nevar pretoties.
  Un tā viņa ar savām spēcīgajām, muskuļotajām, basajām kājām pacēla veselu mucu ar sprāgstvielām un svieda to talibu virzienā. Un šī muca steidzās ar lielu, nāvējošu ātrumu. Un kā tas ietrieksies modžahedos, burtiski tos saplosot.
  Karotājs-varonis to paņēma ar prieku un dziedāja:
  Un virs Murova debesis sarauc pieri,
  Gaismas rītausma aug...
  Mēs esam kā Iļjas Muromeca meitas,
  Ne velti viņi lielījās ar saviem spēkiem!
  Patiešām, ir daudz patīkamāk cīnīties un nogalināt talibus nekā cīnīties ar saviem Ukrainas brāļiem. Šeit es domāju, ka visi piekritīs, ka nogalināt brāļus ir grēks. Un Vladimiru Putinu jau atklāti sauc Krievijas karaspēkā - Vovka-Kains!
  Olimpijas dusmās dziedāja:
  Nu, cik brāļus jūs varat nogalināt?
  Galu galā, ticiet man, cilvēks ir dzimis laimei...
  Māte neļauj savam dēlam doties uz fronti,
  Un pat vasarā kara laikā ir slikti laikapstākļi!
  Pēc tam varonīgā meitene dziļi ievilks gaisu plaušās un svilpēs. Daudzi simti vārnu uzreiz piemeklē sirdstrieku un noģībst. Un viņu asie knābji lido uz leju un caurdur talibu karaspēka galvaskausus, kas virzās uz Krievijas karaspēka pozīcijām.
  Olimpija, ar svilpieniem notriecot vārnas un liekot tām apdullinātas krist, paņēma to un čivināja:
  Ta, ta, ta - nagi klauvē,
  Šur, tur, tur - ložmetējs trāpīja!
  Taliban armija ir pilnībā sakauta,
  Un neviens nevar uzvarēt meiteņu armiju!
  Marusja apšauda arī uz priekšu virzošos talibu karavīrus. Parāda savu temperamentu un augstāko klasi. Viņas ložmetējs nopļauj visas modžahedu rindas.
  Meitene ar kailajiem kāju pirkstiem izmet slepkavu nāves dāvanu. Izsit daudz talibu kaujinieku un čīkst:
  - kara klasika,
  Šai meitenei vajadzētu būt basām kājām...
  Meitas un dēli,
  Pārvērsīsim visus par spēli!
  Karotājas meitenes ir patiesi skaistas.
  Matrjona, šaujot uz talibiem un ar kailiem kāju pirkstiem mētādama iznīcināšanas dāvanas, čivināja:
  - Slava meitenēm bikini,
  Viņi pārspēja modžahedus...
  Meitenēm ir naži basām kājām,
  Viņi šādi uzbrūk pusdienās!
  Meitene ar tievu vidukli un grezniem gurniem šauj uz tuvojošos talibu. Viņš to dara ļoti veikli un precīzi. Viņš tos pļauj kā zāles pļāvējs un dzied:
  - Meitene dejoja polku,
  Zālājā agrās stundās...
  Aste pa kreisi, aste pa labi,
  Šī ir polka Karabas!
  Un tagad karotāja atkal ar kailajiem kāju pirkstiem uzmetīs ienaidniekam klātesošo slepkavu. Un viņš nogalinās daudz talibu.
  Šeit Viktorija un Veronika cīnās. Abas meitenes ir ļoti foršas. Un viņi šauj ārkārtīgi precīzi.
  Viktorija ar savu kailo papēdi ar nāvējošu spēku meta iznīcināšanas dāvanu. Viņa saplēsa daudzus dushmanus un čīkstēja:
  - Nauda makā kūst,
  Galvaspilsētas kūst...
  Un krievu valodā -
  Nauda nozīmē mannu!
  Cita meitene ar savu koši sarkano sprauslu nospieda pogu, kas ieslēdza apdullinošu ultraskaņu, un raidīja to gaisā. Un jau tūkstošiem vārnu krita uz talibu noskūtajām galvām. Un sasitīsim tos.
  Rudmatainā meitene dziedāja:
  Krievijai uzbrūk modžahedi,
  Afganistānā tādu ir ļoti daudz...
  Toreiz vectēvi par viņiem cīnījās Afganistānā,
  Tagad briesmīgais talibi ir pacēlis zobenu!
  
  Bet basām kājām meitenes nepadodas,
  Viņi parādīs vienkārši augstākās klases...
  Viņi sparīgi cīnās ar talibu armādi,
  Un tie trāpīja garam tieši acīs!
  Un karotāja ar atkailinātiem kāju pirkstiem izmetīs iznīcināšanas dāvanu ar slepkavniecisku spēku. Un visi to saņem no viņa.
  Alise un Andželika šauj uz talibiem ar snaipera šautenēm. Un viņi to dara ārkārtīgi precīzi. Un viņi šauj ar tādu precizitāti.
  Alise to paņēma un dziedāja:
  Dušmanim būs zārks,
  Esiet veseli, lai...
  Meitenes ziemā skraida kailas!
  Un viņi salauž muguru ar modžahediem!
  Un karotāji uzreiz rādīja mēli!
  Un tad Alise nošāva, nospiežot pogu, izmantojot koši krūšu krūšu sprauslu. Un izsita duci talibu.
  Alise paņēma to un čivināja, zobus rādot:
  - Tēvzemei un brīvībai līdz galam,
  Meitenes basām kājām bikini
  Jūs esat tādas varones...
  Liek sirdī pukstēt unisonā!
  Andželika apstiprināja:
  - Klauvē unisonā! Tas ir lieliski!
  . NODAĻA Nr.2.
  Karš starp Taliban un Krieviju turpinājās. Afganistānā ir daudz iedzīvotāju, daudzi jaunieši - izsalkuši, dusmīgi, agresīvi.
  Un viņi karo Tadžikistānā, kamēr Krievijas rokas ir sasietas ar karu Ukrainā, kuru atbalsta lielākā daļa pasaules.
  Un talibi to izmanto.
  Bet krievu pusē cīnās ļoti basas un skaistas meitenes. Cīņas nāk viļņveidīgi.
  Nataša šauj uz modžahediem. Viņi izmanto jaudīgu pūķa ložmetēju. Un līst lodes pa Taliban.
  Un viņi krīt, nospiežot meiteni. Kritīs no paštaisītas pretgaisa ieroča notriekts krievu helikopters. Talibi viņu nošāva. Tiesa, helikopterā nav meitenes, bet vīrieši, un jums viņus nav īpaši žēl.
  Un Nataša ir meitene un basām kājām bikini. Un, kad tu esi gandrīz kails, tad neviens tevi neatturēs un neapturēs.
  Nataša ar slepkavniecisku spēku izmeta iznīcināšanas dāvanu ar kailajiem noslīpēto kāju pirkstiem. Viņa izklīdināja talibus dažādos virzienos un dziedāja, atsegdama pērļu zobus:
  Šeit ir ziema, ziema, ziema,
  Tas sākās pēkšņi...
  nikni slauka, slauka -
  Rīt būs labāk
  Rīt, rīt, rīt!
  Un tagad ir jauns gads!
  Patiešām, Tadžikistānā Jaunajā gadā sniga. Un tagad krievu meitenes atstāj basām kājām, noslīpētas pēdas sniegā, un tas izskatās ļoti skaisti.
  Zoja paņēma to un dziedāja:
  Viens divi trīs -
  Noslaukiet procesorus!
  Četri, astoņi pieci,
  Ejam spēlēt!
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem ar nāvējošu spēku palaidīs nāves dāvanu.
  Zoja paņēma to un dziedāja, zobus atlaidusi:
  Viens divi trīs četri pieci,
  Zaķis izgāja pastaigāties...
  Lūk, meitene izskrien
  Nogalina Mudžahidu!
  Un Zoja to paņēma un parādīja savu garo mēli.
  Bet Augustīns arī vada uguni. Tāda meitene, kura nevarētu būt foršāka. Un viņš raksta ar nāvējošu aplombu. Nopļauj modžahedus bez liekām ceremonijām. Pēc tam viņš sāk dziedāt;
  Ja aizmugure ir bezjēdzīga -
  Militārā degsme nepalīdzēs...
  Nu, ja nav degsmes,
  Aizmugure būs ienaidnieka pusdienas!
  Un rudmatainā Augustīne gan paņems, gan izmetīs iznīcināšanas dāvanu ar kailajiem kāju pirkstiem. Un patiesībā tas saplosīs tik daudz dušmaņu, ka tas ir vienkārši biedējoši.
  Augustīns, protams, nelaida garām iespēju dziedāt:
  Esmu bijis kails
  Viņa tā lēkāja pa laukumu!
  Es lēkāju pa laukumu...
  Kulatskis dziedāja līdzi!
  Un meitene paņems savas acis, kas mirdz ar safīriem un dzirksti. Un viņas acis ir skaistas. Un valoda ir ļoti nerātna. Un tik veikls, un tik groovy. Nu, tas ir gluži kā kāds sulīgs apelsīns.
  Svetlana arī cīnās. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš met iznīcības dāvanas. Kas ir tik nāvējoši un destruktīvi.
  Un netālu talibi paņēma un izsita krievu tanku. Un Krievijas armijas transportlīdzeklis sāka plosīties gabalos, un kaujas komplekts detonēja. Un atkal vīrieši mirst.
  Bet Svetlanai nav vajadzīgi smirdīgi vīrieši. Viņus vajag spīdzināt. Un meitene to paņēma un dziedāja:
  Vīrieši, vīrieši, vīrieši,
  Jūs esat vienkārši lieli brutāli
  Kad meitenes tevi nogalina
  Viņi tik ļoti attīra zemi!
  Patiešām, talibi ir zvēri.
  Reiz viņi noķēra skaistu skautu. Sākumā viņi paņēma viņu un uzvilka uz plaukta. Viņi izgrieza locītavas no manām rokām, kas bija ļoti sāpīgi.
  Pēc tam viņi piekāra meitenes basās kājas, kas saķēra viņas potītes. Un tad viņi to paņēma un iededzināja uguni zem viņas kailajām, graciozi izliektajām zolēm.
  Krievu meitenei bija lielas sāpes. Talibi pirms papēžu cepšanas paņēma un iesmērēja viņas kājas ar eļļu. Un tā zole dega lēnām, un tas bija nežēlīgi sāpīgi. Un meitene vaidēja un rūca. Un talibi arī sita viņai pa muguru un sāniem ar pātagu. Tad viņi nolēma pastiprināt spīdzināšanu. Mēs izņēmām karstu stiepli un sākām sist skaistulei pa muguru un krūtīm.
  Un cik tas ir sāpīgi. Īpaši tad, kad talibi sāka griezt krievu meitenes koši krūšu sprauslas ar karstām knaiblēm. Un viņa tik daudz raudāja.
  Un galvenais talibu vienības vadītājs bija vienkārši traks no spīdzināšanas. Un viņš izcēla savus zelta zobus.
  Krievu meitene kā atbildi nospļāva. Pēc tam viņi sāka lauzt viņas kailos kāju pirkstus. Kas ir ļoti sāpīgi. Un meitene nomira no briesmīgajām, nepanesamajām sāpēm.
  Bet talibi turpināja spīdzināšanu. Pirmkārt, viņi atgrieza meiteni pie samaņas, izlejot spaini ledus ūdens. Un tad viņi uzstādīja sensorus un elektrodus uz viņas ķermeņa.
  Pēc tam abi zēni sāka mīt dinamo pedāļus. Sāka tecēt straume un meitene raustījās no elles sāpēm. Un patiešām, kad uz ķermeņa
  Elektriskās izlādes iet cauri, tas ir šausmīgi, runa ir par to, ka zirgu bari steidzas garām. Un tiešām, jebkura meitene šeit gaudīs.
  Un puiši min pedāļus, un kailā meitene gaudo kā savvaļas vilks. Un tas viņai patiešām sāp. Un rēciens ir vienkārši neizturams.
  Un bez straumes talibi cep arī krievu meitenes papēžus, kas jau ir pārklāti ar lielām tulznām. Un viņi arī sita pa muguru ar karstu stiepli. Un viņi streiko ar niknumu un izturību.
  Un tajā pašā laikā viņi palielināja miltus. Viņi sāka meiteni stiept un piekārt arvien vairāk atsvaru uz bloka, lai pilnībā izlocītu viņas locītavas.
  Taliban galvenais bandīts dziedāja:
  Kādas sāpes, kādas sāpes
  Būs spēles rezultāts: pieci - nulle!
  Nu ko var paņemt no mežoņiem? Viņi meitenes spīdzināja ļoti nežēlīgi, bet ne īpaši izsmalcināti. Lai gan elektrodi tika iegrūsti Veneras klēpī un kā pēc tam tika pielietota strāva.
  Talibi ir barbari. Tā viņi no Ķīnas nopirka veselu tanku armādi par naudu, ko ieguva no narkotikām. Patiešām, Ķīna ir Krievijas sabiedrotā un draugs.
  Un talibi uzbruka ienaidniekam ar saviem tankiem.
  Bet pret viņām ir četras krievu meitenes ar T-95. Viņi, protams, ir basām kājām un bikini.
  Un kas?
  Elizabete šāva uz modžahediem ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Slava ziloņu dzimtenei!
  Jekaterina arī piespēlēja Taliban, izmantojot kailu, apaļu papēdi un jautāja:
  - Un kas ir ziloņu dzimtene?
  Elizabete, izlikusi zobus, atbildēja:
  -Protams, Krievija!
  Katrīna iesmējās un atbildēja:
  - Un es domāju, ka Indija!
  Jeļena iesita dushmaniem ar krūšu koši krūšu krūšu palīdzību, pirms tam novilka krūšturi un čīkstēja:
  - Un es domāju, ka ziloņu dzimtene ir Āfrika!
  Efrosinja ar plikajiem, apaļajiem papēžiem spieda pedāļus un dziedāja:
  - Mazi bērni,
  Nevar būt...
  Nebrauciet uz Āfriku pastaigāties....
  Haizivis Āfrikā, gorillas Āfrikā
  Āfrikā ir lieli krokodili!
  Un visas četras baskājas meitenes ar kailām krūtīm, ar mirdzošiem koši sprauslām dziedāja:
  Viņi tevi sakodīs
  Sit un apvainot....
  Nebrauciet bērnus uz Āfriku pastaigāties!
  Āfrikā ir laupītājs
  Āfrikā ir nelietis
  Āfrikā ir baigais Bārmalijs!
  Tas tev iekodīs
  Sit un apvainot...
  Bērni nebrauc uz Āfriku pastaigāties,
  Āfrikā tas ir murgs,
  Trakais nelietis
  Tajā pēkšņi parādījās Bārmelijs!
  Viņš skraida pa Āfriku un ēd bērnus!
  Jā bērni! Jā bērni!
  Smiekli ir smiekli, bet, kad talibi noķēra kādu apmēram četrpadsmit gadus vecu krievu zēnu, viņi uztvēra viņu nopietni. Vispirms viņi viņu izģērba un savēra uz plaukta.
  Tad dušmanis turbānā un ar bārdu sāka dedzināt pusaudzes kailo, muskuļoto ķermeni ar stieni ar karstu dzelzi.
  Tad talibu bende atnesa uz puiša kailajām krūtīm sarkanu sakarsušu dzelzs zvaigzni un piespieda to pie tās.
  Zēns kliedza no briesmīgām sāpēm un zaudēja samaņu. Pēc tam zēns tika pie prāta. Un viņi iespieda viņa kailās, gandrīz bērnišķīgās pēdas krājumos. Un viņi sāka karināt svarus uz āķiem blokā. Un tas ļoti sāpēja. Zēna jaunais ķermenis bija ļoti izstiepts, un zēns burtiski ievaidējās.
  Krievu zēns turpināja spīdzināt. Ieeļļojiet ar eļļu tukšās pēdu zoles. Un tad viņi zem viņiem aizdedzināja uguni.
  Un kā zēns pēc tam mežonīgi kliedza. Jā, tas bija ārkārtīgi sāpīgi.
  Zēns turpināja kliegt, un talibi viņu sita ar pātagu.
  Tad viņi ar āķiem satvēra zēnu aiz ribām. Un atkal viņi to pilnībā apgrieza.
  Pēc tam talibi dziedāja:
  Mēs iznīcināsim visus neticīgos,
  Lai viņi ir pusaudži...
  Šeit ir ķerubs virs mums,
  Mēs visus saliksim uz tāfeles!
  Pēc kā puika no Krievijas tika salauzts ar karstām knaiblēm, visi pirksti uz basām kājām. Un talibi to darīja lēnām, lai sagādātu pēc iespējas vairāk sāpju jaukajam zēnam. Un tad viņi sāka lauzt jaunā karavīra ribas ar balti karstām knaiblēm.
  Tāpēc viņi viņam tās salauza tā, ka zēnam nepalika neviena vesela riba. Un zēns nomira no sāpīga šoka.
  Pirms nāves modžahedi saspieda pusaudža bumbiņas. Un tas bija ļoti sāpīgi.
  Tikmēr Anastasija Witcher uzbruka talibiem ar uzbrukuma lidmašīnām. Viņa izmantoja raķetes. Viņa nospieda kursorsviras pogas ar kailiem kāju pirkstiem un dziedāja:
  Augstāk un augstāk un augstāk
  Fīrers pacēla degunu...
  Dažreiz mūsu jumti tiek izpūsti,
  Tomēr talibi nav nobrieduši!
  Arī Akulina Orlova sit savai pretiniecei. Viņš to dara ļoti precīzi un, lai nospiestu pogu, izmanto savu koši sarkano krūšu nipeli. Un turpat netālu eksplodē krievu uzbrukuma lidmašīna. Un viņš bija apmierināts ar talibu slepkavas dāvanu. Iespējams, kaut kas ražots Ķīnā. Un tas jūs pilnībā sabojās.
  Akulina dziedāja:
  - Ja vīrietis iet tieši uz zārku,
  Saglabā dzīvību tā...
  Esiet basām kājām meitenes!
  Un karotājs smiesies un smiesies. Protams, neskatoties uz ziemu, meitenes kājas nepazīst apavus. Un viņas papēži ir apaļi un burtiski spīd. Šī meitene ir vienkārši super.
  Un viņas krūšu sprauslas ir koši un mirdz kā baznīcu galotnes. Tā ir kaujas meitene, tā teikt.
  Jā, viņai nepatīk vīrieši. Lai gan viņš ar prieku izmanto mēli prieka pēc. Tiešām ir tik jauki pieskarties saviem koši sarkanajiem sprauslām ar citas meitenes zemeņu sprauslām. Lai tas būtu lieliski.
  Akuļina to paņēma un dziedāja:
  Par šo baskāju meiteni
  Es nevarēju aizmirst...
  Tas šķita kā bruģa akmeņi
  Viņi moka maigo pēdu ādu!
  Un Akuļina ņems un saripinās savas safīra acis.
  Šeit viņa ir augstākā līmeņa un klases meitene.
  Un Margarita Magņitnaja arī ir pilote. Abām meitenēm patīk gulēt viena otrai pretī un pieskarties saviem sprauslām, kas mirdz kā rubīni.
  Tomēr viņas neatstāj novārtā arī vīriešus.
  Nu tikmēr Margarita paņems un ar lielu nāvējošu spēku sitīs modžahedus.
  Tad viņš dzied:
  Ak, kādas kājas
  Cik labi ir...
  Nebaidies mazulīt
  Pieraksti telefonu!
  Un Margarita parādīs mēli. Viņa ir ārkārtīgi kaujinieciska meitene.
  Un viņas kailie kāju pirksti sūta slepkavnieciskas nāves dāvanas.
  Akulina Orlova smejoties dziedāja:
  - Margarita, logs ir vaļā,
  Margarita, tu atceries, kā tas viss notika!
  Anastasija Vitčakova pamāja:
  - Jā, sievietes! Mēs varam visu, un mēs pilnībā izdzēsīsim savus ienaidniekus!
  Un meitenes dziedāja korī:
  Mūsu armija ir spēcīga
  Viņa sargā pasauli...
  Lai talibi virzās uz priekšu
  Viņu meitene tiek nogalināta!
  Piemēram, Fedora arī cīnās. Viņa izšauj modžahedu ar mīnmetēju. Un, ja viņš izdūrās, tas nevienam nešķitīs daudz. Pat ja talibiem ir gara bārda un noskūta galva.
  Fjodora ar basām kājām iemet dubļos un dzied:
  Vai redzat debesīs aptumsumu?
  Briesmīgs sērfošanas simbols...
  Melni spārni pār pasauli
  Kosmisko gaudoņu bari!
  Un cita meitene, Sirafima, ar kailiem kāju pirkstiem iemeta slepkavas bumbu, saplēsa talibu masu un sacīja:
  Taliban - lāsts ceļas,
  Taliban - pilnīga nāve...
  Talibi un mirušie pulki!
  Talibi vada trako!
  Taliban!
  Un Sirafika ņems mutē svilpi, un kā pūtīs, ka vārnas noģībs un ar knābjiem caurdurs modžahedu galvas.
  Meitenes, jāsaka, ir tik izcilas un skaistas.
  Un tagad var redzēt, kā talibi aizdedzināja Krievijas munīcijas noliktavu. Tas sāka degt, un šāviņi eksplodēja ar nāvējošu spēku. Talibi rūc un priecājas.
  Bet meitenes no debesīm drāž ar modžahediem. Un jūs varat redzēt, kā debesīs parādījās Albīna un Alvīne.
  Abas meitenes ir vienkārši pārsteidzošas blondīnes. Un brīnišķīgi skaisti. Un, protams, basām kājām un tikai plānās biksītēs.
  Tās, teiksim, ir augstākā līmeņa sievietes. Un to, ko viņi ir spējīgi, ne visi spēj atkārtot.
  Un karotāji patiesībā, ja viņi sāks slepkavot, jūs nevarēsit viņus apturēt.
  Albīna no lidmašīnas izšāva kolosāla iznīcinoša spēka raķeti. Un viņa sadauzīja Taliban armijas bunkuru, pēc kura viņa dziedāja:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē,
  Pat basas kājas, kaili sprauslas...
  Mērcēsim talibus tualetē,
  Mēs nevaram atļauties būt vāji!
  Alvīna turpina sūtīt nāves dāvanas, izmantojot savus kailos kāju pirkstus. Un nogalini modžahedus, viņa paņēma to un dziedāja:
  - Mums ir jaukas meitenes,
  Viņi vienkārši saka skaistumu...
  Komjauniešu mazā balss,
  Tuvojas vētrains pavasaris!
  Un abas meitenes ņems un dziedās no sirds:
  Ļaujiet man doties uz Himalajiem
  Ļaujiet man iet uz visiem laikiem
  Citādi es kaukšu, vai arī es riešos,
  Citādi es kādu apēdīšu!
  Un meitene tikai sāk kūkot. Un viņa domā, ka tas ir ļoti forši un burvīgi. Un, kad tu kliedz - Kukareku -, tas tiešām ir šausmīgi.
  Meitenes tikmēr paņēma un sāka šaut no smagajiem ieročiem, kas atstāja iespaidu. Un viņi šauj tik precīzi.
  Meitene Vivola dziedāja, šūpodama zobus un precīzi šaudama pa ienaidniekiem:
  -Es esmu spēcīgākā meitene pasaulē,
  Man patīk laizīt pilnību no vīriešiem...
  Karavīri nezina foršu raidījumu,
  Kur meitene aizmirsa iedot nelielu pūtieni!
  Un karotājs smiesies. Jā, daiļavas prot nožņaugt dušmaņus.
  Un, godīgi sakot, viņi spēj nolauzt ragus un vaibstus plikpauram cilvēkam.
  Tāpēc mēģiniet stāties pretī šādām skaistulēm.
  Nikoleta runā arī par talibiem. Viņa ir ļoti kaujinieciska un agresīva meitene. Un, kad viņš smejas, šķiet, ka tie ir vardarbīgas trakās sievietes smiekli.
  Nikoleta izrauj zobus un rūc:
  Mēs esam, ak, laupītāji,
  Laupītāji, laupītāji!
  Blīkšķ, blīkšķ un tu esi miris,
  Miris, miris!
  Un meitene laizīs gaisu ar mēli. Un cik jauki ir laizīt citas meitenes koši krūšu krūtis. Un viņai tas ir tik spīdīgs un dzirkstošs ar rubīniem.
  Nikoleta smējās un čivināja:
  - Slava kosmosa pirātiem!
  Arī citās vietās meitenes bija sašutušas. Un tad raķetes krita uz talibu pozīcijām. Aurora to atbrīvoja, izmantojot viņas krūšu koši krūšu sprauslas, kuras izmantoja pogu nospiešanai.
  Un raķetes lidoja. Un modžahedi rūc.
  Šeit tiek spīdzināts vēl viens komjaunietis. Bez vilcināšanās viņai starp kailajiem kāju pirkstiem tika iesprausta ar benzīnu nosmērēta vate. Un viņi to paņēma bez papildu runas un aizdedzināja.
  Vate aizdegās. Un meitene ņems un rēks. Un tad viņš paņēma viņas krūtis un iegrūda karstu stieni tieši viņas koši krūšu krūšu daļā. Un meitene burtiski izplūda no sāpēm.
  Un talibi smejas. Protams, viņiem patīk arī lauzt kāju pirkstus. Viens no modžahediem pat sadedzināja meitenes pliko, apaļo papēdi ar dzelzs baltumu no karstuma. Un tas strādāja. Meitene pēkšņi kliedz mežonīgās šausmās.
  Alise to redzēja caur snaipera tēmekli. Es paskatījos vērīgāk. Es to paņēmu un uzstādīju, un tas bija kā traks. Un slepkavas lode trāpīs bendei tieši vēderā. Un viņš kliegs mežonīgās sāpēs un sāks raustīties. Un meitene to paņēma un dziedāja:
  Labestības eņģeļi,
  Divi balti spārni virs pasaules
  Kaut kur ir valsts
  Kur pats Svarogs kļuva par elku!
  Andželika arī šāva, turklāt ļoti precīzi, iesitot spīdzinātājam sēklinieku maisiņā. Arī viņš kliedz no labi mērķēta sitiena. Tā bendes dabūja.
  Un meitenes dziedāja:
  Jūs sliktie bendes,
  Sagaida nežēlīgs sods...
  Mums ir daudz sveču
  Lielie cilvēki uzbrūk!
  Un meitenes sāka šaut nikni un precīzi. Un izsist talibus. Tādām meitenēm velns nespētu pretoties.
  Alise dūko, šaujot uz ienaidnieku:
  Jūsu liktenis ir līdzsvarā,
  Drosmes pilni ienaidnieki...
  Bet, paldies Dievam, man ir draugi
  Bet paldies Dievam, ka man ir draugi!
  Un paldies Dievam, draugi, ir zobeni!
  Un Andželika, turpinot šaut uz talibiem un tos nogalinot, tviterī ierakstīja:
  - Kad tavam draugam asiņo,
  Nomīdīts līdz galam...
  Nesauc mani par draugu
  Ne gļēvulis, ne melis!
  Tad meitene ņēma un ar nāvējošu spēku ar kailiem pirkstiem meta granātu. Un viņa sagrāva talibus gabalos. Nocirstās modžahedu galvas izripojās.
  Andželika paņēma to un dziedāja:
  Dienu un nakti viņi nepārtraukti bombardē,
  Žēl bez kauna...
  Tā kā Putins uzvedas dīvaini,
  Visa valsts mirst!
  Alise, šaudama uz talibiem un dūru tiem cauri, paņēma to un atzīmēja, izspļaujot putekļus:
  - Šajā Krievijā ir tik brīnišķīgs brīdis,
  Nav viegli uzminēt, kurš ir āksts un kurš ir prezidents!
  Sarkanmatainais karotājs iesmējās un atzīmēja:
  - Tas notiek tā - tas ir ļoti stulbi, ka prezidents ir spiegs!
  Un abas meitenes atkal lija ar uguns straumēm uz Taliban. Un viņi to izdarīja ārkārtīgi precīzi. Un viņu šāvieni trāpīja modžahediem.
  Un citā vietā citas meitenes cīnījās. Un, protams, basām kājām, un gandrīz kailām.
  Piemēram, Aljonka izšāva ar bazūku ar sarkanu krūšu nipeli. Viņa caurdurta Taliban kaujiniekam un vairākiem viņa partneriem.
  Tad viņa tviterī ierakstīja:
  - Tagad mēs esam atpakaļ parādē,
  Mēs neesam uz viena ceļa ar bandītu
  Meitenēs basām kājām mēs esam brigāde,
  Lada gaisma mums ir priekšā!
  Un karotāja ar savu pliku papēdi uzmetīs iznīcināšanas dāvanu. Un tas saplosīs modžahedu masu.
  Sievietes šeit ir foršas. Olga arī apšauj talibus. Tie ir modžahedi, kas virzās uz priekšu. Viņi uzbrūk biezās ķēdēs. Un meitenes tās nopļauj bez ceremonijām.
  Olga izšāva raķešu palaišanas ierīci, izmantojot savu zemeņu nipeli. Viņa izsita daudz talibu un dziedāja:
  - Mēs atdosim savu dvēseli, sirdi,
  Mēs esam mūsu svētā tēvzeme...
  Mēs stāvēsim un uzvarēsim -
  Un mēs nenožēlosim savu dzīvi!
  Un meitene ar slepkavnieciskā spēka kailajiem pirkstiem metīs modžahediem iznīcināšanas dāvanu.
  Un cik tas ir lieliski meitenēm. Kā viņi pārspēja talibus.
  Arī Veronika cīnās. Meitene šaušanas laikā izmanto rubīna krūšu sprauslas.
  Un rezultātā tika iznīcināti daudzi dushmans. Un karavīrs kliedz viņas plaušās:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē,
  Es varu nožņaugt talibus...
  Nogalini dushmanus tualetē,
  Mēs padarīsim tos pēc spēles!
  Un Veronika to paņems un izdrāzīs...
  Ar viņu karotāja Anna. Un viņš iznīcina modžahedus. Protams, meitenei ir tikai biksītes. Tas ir praktiski. Un biksītes ir tik plānas un patiesībā neko neslēpj.
  Karotāja Anna šauj, nopļaujot savus pretiniekus. Viņas mati ir sarkani, un pašas meitenes ir vienkārši kosmosa augstākā gaisma.
  Un Anna ar plikiem kāju pirkstiem met nāves dāvanas, kas uz vietas uzvar talibus.
  Karotāji kliedz no plaušām:
  - Modžahedi plosās,
  Ienaidnieks virzīja pulku uz priekšu...
  Meitenes nes zināšanas par uzvaru,
  Talibus sagaidīs naidīgi!
  
  Viņi ēdīs cūkas ādu,
  Ienaidnieks tiks uzvarēts...
  Baskājainās meitenes cīnās
  Skaistuļu dūre ir spēcīga!
  Un karotājs to paņems un sitīs, kaujā izmantodams viņas krūšu krūšu krūšu krūšu kauli.
  Un pieņemsim, ka tas ir ļoti forši!
  Skaista rudmataina meitene. Un viņa mīl vīriešus. Īpaši strādāt ar mēli, ar tiem pulsējošajiem, skuķa stieņiem.
  Šī ir lieliska garša un prieks!
  Tāpēc Anna paņēma to un rūca uz plaušām:
  - Tika dots pavēle nolīdzināt ciematu līdz ar zemi,
  Grad salvetes iznīcina kalnus...
  Fīrers ar pliku galvu pūta uz Afganistānu,
  Un beigsim runāt ar elli!
  Un meitene smiesies un smiesies. Un viņas smiekli ir kā zvanu zvani.
  Meitenes ir sajūsmas pilnas. Arī Malvīne cīnās. Protams, meitenei nav iebildumu izmantot koši sarkano sprauslu. Un tajā pašā laikā skaistule arī dzied
  Un tas notika -
  Ko karavīrs neprasīja!
  Ieradusies ļauna cilts,
  Daudz ellišķīgu, tumšu spēku!
  
  Melnie velni ir nekaunīgi,
  Bēg no šī purva!
  Šeit viņiem ir dunči rokās -
  Dziesmas gaudo - ne lakstīgala!
  
  Ložmetējs saspieda kājniekus -
  Dūmi no saplīsušām javām!
  Viņi uzreiz nolika kompāniju,
  Kirasīra bruņas nepalīdzēja!
  
  Paciņai nav vēlēšanās mirt,
  Tici man, elle nav kūrorts!
  Un čaumalas iznīcina bunkurus,
  Viņu erceņģelis trāpa viņiem no augšas!
  
  Dēmoni uzreiz čīkst savās bedrēs,
  Mēs tos sadedzinām ar napalmu un sēru!
  Pat kalni kūst,
  Visi ap mums tiek iznīcināti!
  
  Bet nedomā tikai
  Ka ienaidnieks ir kā ūdens!
  Gigantiska izaugsmes virsotne,
  Visuma karalis Sātans!
  
  Šeit ir viņa uguns elpa,
  Kerubs sadeg uzreiz!
  Un Dieva karogs nokrita,
  Bet mēs ticam, mēs uzvarēsim!
  
  Nedaudz pakāpām kalnā
  Un lai mēs topam kristīti!
  Raudās uz ceļa,
  Gudra Dieva dēli!
  
  Un tagad mēs skrienam uz uzbrukumu,
  Kliedz urā, pērkons!
  Tomēr, cik daudz jūs varat dzirdēt zvēru,
  Bet sasodīts kajītes - iznīcība!
  
  
  VIENA PSRS STARP VILKIEM
  Slēgšanu izraisīja saules uzliesmojums, kā rezultātā Amerikas Savienotās Valstis, Lielbritānija un tās kolonijas 1941. gada 22. jūnijā aptumšojās. Sākumā tas īpaši neietekmēja kara gaitu. Vācieši attīstījās līdzīgi kā reālajā vēsturē. Arī fīrers pagriezās uz dienvidiem, un Japāna ieņēma nogaidošu attieksmi... Un atkal salnā ziema izglāba Sarkano armiju no pilnīgas sakāves un ļāva tai uzsākt pretuzbrukumu Maskavas tuvumā. Tikmēr Japāna sagrāba tos īpašumus Klusajā okeānā, kas iepriekš piederēja Lielbritānijai un ASV un kurus papildu spēki tagad nevarēja sasniegt.
  Pavasarī un vasaras sākumā austrumu frontē vācieši izcīnīja vairākas uzvaras un atkal sāka uzbrukumu Staļingradai. Tomēr šeit sākās neatbilstības ar realitāti. Otrās frontes neesamība ļāva vāciešiem pārvietot vairāk karaspēka no Eiropas un no Lībijas, atstājot tur tikai itāļu garnizonus.
  Un ofensīva sākās ne tikai Staļingradā, bet arī Tihvinā. Un tagad to komandēja Rommels, kuru fīrers augstu novērtēja par britu sakāvi Lībijā un Tolbuka ieņemšanu.
  Kaujās piedalījās arī pirmie tanki Tiger. Rommels naktī sāka ofensīvu un viņam izdevās pārsteigt padomju karaspēku. Situāciju pasliktināja tas, ka vāciešiem bija priekšrocības aviācijā un viņi netērēja spēkus cīņā ar sabiedrotajiem.
  Pilots Marseļa strauji ieguva pārskatus austrumu frontē. Vēl 1942. gada jūnijā viņš pārsniedza simt piecdesmit notriekto lidmašīnu skaitu un saņēma Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapu zobeniem un dimantiem.
  Bet tas bija tikai karjeras sākums.
  Debesīs Sarkanajai armijai patiešām bija grūtāk. Un vācieši spēja ieņemt Tihvinu un pēc tam vēl vairākas pilsētas un ar dubulto gredzenu nogriezt Ļeņingradu, atkal bloķējot šo pilsētu.
  Padomju pavēlniecība mēģināja izlauzties līdz Ļeņingradai un uzbrukt centrā. Taču nebija pietiekami daudz spēka, lai gūtu panākumus šajās jomās.
  Vienīgais mierinājums bija tas, ka nacisti bija iestrēguši Staļingradā, kas deva viņiem iespēju savākt jaunas rezerves.
  Bet Ļeņingrada palika bloķēta. Turcija un Japāna vēl nebija iesaistījušās karā, un PSRS bija iespēja mainīt cīņu. 1942. gada novembrī padomju karaspēks uzsāka ofensīvu gan Rževā, gan Staļingradā.
  Rževa laikā panākumi netika gūti. Bet pie Staļingradas gredzens bija slēgts. Bet kā izrādījās laikā. Trešajam reiham bija daudz vairāk rezervju, un Rommels sāka ofensīvu pret Staļingradu no ziemeļiem un Mainšteinu no dienvidiem.
  Situāciju vēl vairāk pasliktināja Japānas negaidītā iestāšanās karā. Samuraji, neskatoties uz to, ka viņus ierobežoja kauja Ķīnā, uzbruka Vladivostokai.
  Hirohito, iespējams, baidījās, ka Trešais Reihs zaudēs un iesaistīsies karā.
  Turklāt Japānai bija pietiekami daudz resursu un kājnieku pilna mēroga ofensīviem.
  Sarkanā armija tika saspiesta, un Rommelam izdevās izlauzties no ziemeļiem uz Staļingradu. Mainšteins uz laiku tika apturēts, taču, saņēmis papildu pastiprinājumu un atbalstu no Paulusa, viņš apvienojās ar jau atbloķētajiem karaspēkiem.
  Tādējādi radās vēl viens gredzens, kurā atradās padomju karaspēks.
  Pēc spītīgām cīņām lielākā daļa tika iznīcināta un sagūstīta. Pēc tam vācieši pabeidza Staļingradas ieņemšanu. Un 1943. gada martā arī Turkiye iesaistījās karā. Situācija kļuva vēl sarežģītāka. Gaisā vācieši saglabāja pārākumu. Marsels pārspēja trīssimt notriekto lidmašīnu skaitu un kļuva par pirmo vācieti, kas saņēmis otro Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar ozola lapu zobeniem un dimantiem.
  Maijā vācieši uzsāka jaunu ofensīvu, masveidā izmantojot jaunus tankus - "Tiger", "Panther" un "Lion". Un viņi veiksmīgi virzījās uz priekšu, lai gan Sarkanā armija uzņēmās spēcīgu aizsardzību. Bet spēki jau bija nevienlīdzīgi, jo padomju karaspēks cīnījās trīs frontēs vienlaikus - pret Trešo reihu, tā pavadoņiem, Japānu un tās kolonijām un Turciju. Situāciju pasliktināja nacistu izsludinātais kopējais karš, kura rezultātā vairākas reizes pieauga ieroču ražošana, ja sabiedrotie nebombardēja. Tātad PSRS izredzes strauji saruka!
  Tiesa, krauts virzījās uz priekšu lēnām, jo viņiem nācās saskarties ar aizsardzību padziļināti. Un padomju karaspēks, kam bija pieredze, cīnījās ļoti drosmīgi. Bet viņi joprojām zaudēja.
  Tomēr viņi cīnījās ar lielu drosmi, un daži karotāji parādīja augstāko klasi. Piemēram, Elizabetes tanka apkalpe uz visparastākā T-34-76 cīnās ar nacistiem.
  Un vācieši lēnām virzās uz padomju karaspēku, veidojot ķīli, jeb cūku. Smagākais un vislabāk aizsargātais Lion tanks ir priekšā. Tas atgādina Panteru, tikai daudz lielāks un sver deviņdesmit tonnas. Korpusa priekšējās bruņas ir 150 mm un slīpas kā T-34, un sāni ir 82 mm ar slīpumiem. Torņa piere parasti ir ļoti stingri aizsargāta: 240 mm ar slīpumu, un vājākās puses ir arī 82 mm, tāpat kā korpuss. Un lielgabals ir jaudīgs, 105 mm garš, ar garu stobru 70 EL. Šī ir tvertne, kas spēj trāpīt no attāluma.
  Elizabete ar basu kāju pārslēdz ātrumkārbu uz augšējo.
  Un trīsdesmit četri uzņem ātrumu. Ir bezjēdzīgi šaut uz "Lauvu" no attāluma, un jums ir jāpieiet tuvāk. Spēcīga vācu mašīna sūta nāvējoša spēka šāviņu. Viņš steidzas garām. Meitenes tankā jautri smejas un kustina basās kājas.
  Ziemeļkaukāzā maija beigās ir karsts, un daiļavas bikini izklaidējas.
  Elena ar svilpi atzīmē:
  - Tagad fašistam nopietni iesitīs pa ragiem!
  Katrīna, kratīdama savu kailo, iedegušo pēdu, piekrīt:
  - Mēs viņu noteikti nositīsim!
  T-34-76 turpina paātrināties, bet bezceļa ātrums ir ierobežots. "Lauva" parasti tik tikko rāpo, un veiklākās "Panteras" un "Tīģeri" samazina ātrumu, lai netiktu uz priekšu.
  Taču arī šie transportlīdzekļi ir bīstami, īpaši Panther, kas spēj izšaut piecpadsmit šāvienus minūtē. No šī jūs varat sagaidīt pārsteigumu.
  Efrasija, ar pliku papēdi spiežot gāzi, čīkst:
  - Mēs cīnīsimies meistarīgi!
  Lev tanka lielgabalam ir būtisks trūkums: tas izšauj tikai piecus šāvienus minūtē. Kopumā nav veiksmīgākais modelis. Bruņu caurduršana ir pārmērīga, un nav nepieciešams sist no pārāk liela attāluma. "Tīģeri" un "Panteras" šauj no diviem kilometriem, no lielāka attāluma gandrīz neiespējami trāpīt mobilajam un mazajam trīsdesmit četram. Tātad, vai bija vērts aprīkot "Lauvu" ar tik spēcīgu lielgabalu? Citas padomju tankas ir vēl vieglākas, izņemot KV-1S, taču šim tankam nav nekādu priekšrocību aizsardzībā, un braukšanas īpašības ir tikai sliktākas.
  Elizabete griež ķermeni un čīkst:
  - Es elpoju ar krūtīm, gaiss ir plašs vilnis,
  Spoži mirdz, zvaigžņotais paklājs ir bezgalīgs...
  Jūtas spēlējas, basām kājām meitenes ir dzīvas,
  Es gribu spēlēties debesīs un mūžīgi lidot pret sauli!
  Nav viegli izlauzties cauri Lev tvertnei pat sānos. Torņa sāni, tāpat kā Panther, ir slīpi, un arī korpusa sānu augšdaļa ir slīpi. Šīm tvertnēm jau ir tipiska "kaķa" forma, kas nodrošina labāku aizsardzību sasvēršanās dēļ. Ne kā Tīģeris, gandrīz kvadrātveida. Bet "Tīģeris" tika izstrādāts pirms kara un pēc formas atgādināja KV. Taču vēlāk izstrādātais "Tiger"-2 ir arī "kaķa" formas tanks, un drīzumā arī šī tvertne nonāks ražošanā. Ir arī gandrīz neiespējami trāpīt "Lauvai" uz kuģa. Tikai korpusa apakšējā daļā nav bruņu slīpuma, bet tā ir pārklāta ar rullīšiem. Tas ir, jums ir jāizlaužas cieši un precīzi jānokļūst starp veltņiem.
  Tātad uzdevums meitenēm ir grūts. Turklāt trīsdesmit četri tik ļoti kratās kustībā, ka ir gandrīz neiespējami precīzi šaut.
  Elizabete jautāja saviem draugiem:
  - Vai mēs varam trāpīt ienaidniekam?
  Elena pārliecinoši atbildēja:
  -Kad meitenēm nav apavu, viņu basās kājas kļūst tik jutīgas, ka noteikti sitīs ienaidnieku.
  Elizabete tam piekrita:
  - Jā, meiteņu pliki papēži ir uzvaras atslēga!
  Un tagad, izvairoties no sakāves, trīsdesmit četri noslīd uz dēļa. Šeit galvenais ir izvairīties no "Panthers" un "Tīģeru" ieročiem. Tie ir ātri un precīzi. Un jūs nevarat arī izlauzties cauri šīm tvertnēm pierē.
  Elena šauj uz vācieti, izmantojot kailos kāju pirkstus. Bet kustībā tikt garām slidotavai ir gandrīz neiespējami. Bet ienaidnieka ledus laukums ir salauzts, un "Lauva" apstājas.
  Trīsdesmit četri atkal iet viņam garām. Un sūta nāvējošu šāviņu sānu apakšējā daļā.
  Jekaterina atzīmē:
  - Mūsu lielgabals ir novecojis - "Lauvu" tiešām nevar paņemt!
  Bet kā īgnumā Elena trāpīja ienaidnieka sānu daļā, un "Lauva" aizdegās.
  Meitenes nemazina ātrumu, atkal met uz priekšu. Tagad viņiem ir vājāks mērķis: "Panther". Pietiek trāpīt tieši pa sāniem.
  Elizabete atzīmē:
  - Praktisks kaķis!
  Katrīna smejoties atzīmēja:
  - Bet viņš tik tikko rāpo, lai netiktu ārā no "Lauvas" vāka.
  Un Elena no attāluma šāva uz Panteru, kas atradās tālu sānos un atvēra sānu. Tas ir nedaudz plāns - 40 milimetri, un tas nav svarīgi, ka tas atrodas leņķī.
  Vācu tanks eksplodē ar avāriju. Jā, daiļavas krasi sadrāvās.
  Viņi ir ar savu valdzinošo cīņas skaistumu graciozitāti.
  Bet čaumalas tikai svilpo, steidzas garām, gandrīz pieskaroties bruņām.
  Tas ir ļoti bīstami trīsdesmit četriem, un tas atgādina cilvēku, kurš lec starp straumēm.
  Elizabete vēlreiz nošāva ar basu kāju un dziedāja:
  - Es varu visu, es varu visu, mēs sitīsim Vērmahtam atpakaļ!
  Protams, ar tādām meitenēm pats velns nebaidās. Lai gan nacisti uzbrūk agresīvi, un viņiem ir daudz tanku...
  Spēki ir nevienlīdzīgi. Lai arī automašīnu skaits ir aptuveni vienāds, vācieši ir smagāki. Daudzi padomju tanki ir viegli un nav pilnībā gatavi kaujai pret nacistu monstriem.
  Taču Elizabetes komanda dara brīnumus un kustībā nošauj citu panteru.
  Komjaunieši cīnās arī ar ieročiem. Viņi šauj precīzi. Viņi skrien, plīvo basām kājām, apaļiem papēžiem. Un viņi trāpīja ienaidniekam tieši mērķī.
  Alenka aizrautīgi komandē:
  - Meitenes, nepadodieties!
  Un tagad lielgabals izspļauj lādiņu, tieši pie T-4, caurdurot šo tanku. Bet, protams, "Lauvu" nevar tik viegli uztvert. Un šeit jums ir jāmēģina.
  Anyuta ar kailiem kāju pirkstiem norāda uz mašīnu un šauj ar punktu, sakot:
  - Slava komunismam!
  Alla arī šauj ļoti precīzi un piebilst:
  - Slava varonībai!
  Cīņas meitenes šeit nav nekas cits kā augstākā klase un aerobātika!
  Marija, ievadot čaulu pistolē, dziedāja:
  - Augstāk un augstāk un augstāk,
  Censieties pēc mūsu putnu lidojuma...
  Un katrs propelleris elpo,
  Miers pie mūsu robežām!
  Marusja piebilda, šaujot uz Krautiem:
  - Tā noteikti ir taisnība...
  Visā tika demonstrēta krievu un ne tikai krievu tautas masveida varonība...
  Dzeguzes izmērītās, klusinātās skaņas, it kā zvana zvani, pārslīdēja pāri ierakumiem. Reti koki ar biezu zaļu vainagu vēja brāzmās, kā pionieri salūtā, sveicot nogurušos karavīrus. Dažiem tas varētu šķist pat brīdinājums - viņi saka, tu dosies uz nākamo pasauli!
  Bataljons Vladimira Mihailovska vadībā, kas ir smagi satriekts iepriekšējās kaujās, īpaši maija sakāvē, tagad steidzīgi tiek papildināts ar jauniesauktajiem un gatavojas aptvert vienu no bīstamākajiem virzieniem. Trīs kilometrus uz austrumiem ūdeņi šļakstās gar Donu, kara liesmu pārņemti.
  Lielāko daļu niedru bija pārogļojušas aizdedzinošas bumbas, un ūdeni melnināja sodrēji. Kā milzīgi sērkociņi sēru apkaunojumā, sprādziena viļņa nojauktie tilta pāļi stāv atsevišķi un darbojas kā balsti.
  Vietējie pionieri ar laivām pārvadā lauku dāvanas, kā arī munīcijas kastes varonīgajiem padomju karavīriem, kas ir gatavi stāties mirstīgajā cīņā ar saniknotajām nacistu bariem.
  Tā nu viņi četri vilka garu kasti uz krūmu, kas klāts ar vilku ogām. Tur slazdā slēpās rūpīgi maskēts prettanku lielgabals. Trīs karavīri un šaušalīgais ložmetējs Alesja ir ierocis. Meitene ir ļoti slaida, bet viņas rokas ir cīpslas no nogurdinoša darba. Viņš arī mēģina kopā ar puišiem sagatavot slazdu gadījumam, ja Hitlera bara tanks vai "bruņu vīrs" mēģinātu apiet dabisko uzkalniņu.
  Karavīri lielākoties joprojām ir pilnīgi bezbārdaini un uz viņiem nav šauts, jauni vīrieši, kuri pabeiguši saīsināto vervēšanas kursu pusotra mēneša garumā, plus, protams, pirmsiesaukšanas apmācība, kas bija labi iedibināta g. PSRS.
  Dažiem karotājiem jau ir pieredze. No jauniem dzīvniekiem tie atšķiras ar sariem, kustību asumu, un daži ir pārtīti. Jo īpaši vienacainajam Ivanam, kurš izskatījās pēc īsta pirāta, uzauga bārda. Praporščika pakāpe, un jau pāris dažādās kaujās saņemtie ordeņi, pareizāk sakot, pirmais pie Maskavas. Kad, likās, viņi izdarīja neiespējamo: apturēja Krautus un pat aizdzina pretiniekus pāris simtus kilometru kā suņu sitējus.
  Cik daudz pamestu iekārtu bija Fricim. Varbūt ne tik daudz, un tankus sastapās bieži, bet bruņutransportieri ar lielgabaliem un ložmetējiem, kas tik sāpīgi mocīja padomju kājniekus 41. gada vasarā un rudenī, bija ducis!
  Bet, kad sals pārsniedza trīsdesmit grādus, visi šie teitoņu briesmoņi zaudēja spēju vienkārši kustēties... Benzīns sasala un smērviela sasala.
  Diemžēl viņiem neizdevās pilnībā piebeigt nacistus. Daļēji pavēlniecības vainas dēļ, kas lūdza lielus spēkus iebrukt pilsētās, kur bija saspiedušās vācu vienības. Un atkusnis ir pienācis - sasodīts...
  Pavasarī Ivans izpelnījās arī otro ordeni - viņam paveicās slazdā nogalināt ģenerāli un vairākus virsniekus. Tomēr cīņa bija tikai daļēji veiksmīga. Vajāšanas laikā Ivanam Krasnovam pa seju trāpīja nomaldījusies lauskas, atņemot viņam aci. Ak, tas ir karš, nevis bērnu filma, kur galvenais varonis visus dauza, bet pat simts ložmetēju nevar trāpīt.
  Un tagad viņiem ir jādara fiziski grūts darbs: jārok tranšejas, šūnas un slazdu bedres.
  Pionieri viņiem palīdz, kamēr laukos valda miers, un paši zēni un meitenes lūdz palīdzēt saviem vecākajiem brāļiem. Viņi strādā pat pārāk dedzīgi, cenšoties paveikt vairāk, neaprēķinot spēkus. Tā vēnas pietūka un izlēca uz bērnu iedegušajām, sarūgtinātajām rokām un kailajām, sasitušajām kājām. Tajā pašā laikā viņi joprojām paspēj dziedāt;
  Mēs esam pionieri, komunisma bērni -
  Uguns, telts un zvana rags!
  Sasodītā fašisma iebrukums -
  Kas gaida niknu sakāvi!
  
  Ko mēs zaudējām šajās cīņās?
  Vai arī jūs to ieguvāt cīņās ar ienaidnieku?
  Mēs kādreiz bijām tikai pasaules bērni -
  Un tagad dzimtās zemes karotāji!
  
  Bet Hitlers spēra soli mūsu galvaspilsētas virzienā,
  Ūdenskritums nometa neskaitāmas bumbas!
  Un man Tēvzeme ir vēl skaistāka par debesīm -
  Tagad ir pienācis asiņainais saulriets!
  
  Uz agresiju atbildēsim skarbi -
  Lai gan viņi paši ir, ak, augumā mazi!
  Bet zobens ir trausla pusaudža rokās -
  Spēcīgāki par sātana leģioniem!
  
  Lai tanki metās lavīnu pēc lavīnas,
  Un mēs sadalām šauteni trīs!
  Lai policija mērķtiecīgi mērķē uz aizmuguri,
  Bet svētais Dievs viņus bargi sodīs!
  
  Ko mēs nolēmām? darīt miera darbu -
  Un par to, diemžēl, man bija jāšauj!
  Mierīgums jau ir naidīgs.
  Ir arī vardarbība un žēlastība!
  
  Mēs ar meiteni kopā skrienam basām kājām -
  Lai arī uzsnidzis sniegs, tas sadedzina sniega kupenu kā ogles!
  Bet viņiem nav bail, bērni zina -
  Fašistu ar lodi iedzīs zārkā!
  
  Tāpēc viņi nogalināja zemisku Krautu kompāniju,
  Un pārējie gļēvuļi skrien!
  Mēs iznīcinām kājniekus kā izkapti kaujā -
  Mēs neesam šķērslis jaunām vasarām!
  
  Uzvara ir sasniegums, tā būs maijā,
  Tagad sniega vētra ir dzeloņains, ciets sniegs!
  Zēns ir basām kājām, viņa māsa ir basām kājām,
  Bērni svinēja savus ziedus lupatās!
  
  No kurienes mūsos rodas šie spēki?
  Paciest sāpes un aukstumu, tā vajadzība!
  Kad draugs izmērīja kapa dibenu,
  Kad draugs sten - es nomiršu!
  
  Kristus svētīja mūs, pionierus,
  Viņš teica: Tēvu zemi jums ir devis Dievs!
  Šī ir pirmā ticība,
  Padomju, svēta valsts!
  Ir dzirdama tālā tuvojošos tanku dārdoņa, un debesīs dūko lidmašīnas. Un jau dārd varenie aplenkuma ieroči. Kad tos trāpa sprādzienbīstami šāviņi, zemes gabali un izkususi kūdra tiek mesti augstu debesīs. Šeit sākas cīņa. Majors Vladimirs Mihailovskis tur rokās sagūstītu binokli, vērojot tuvojošos fašistu tērauda lavīnu. Viņi mēģina iedzīt pionierus aizmugurē, bet viņi nevēlas doties prom un lūgt šautenes, lai cīnītos.
  Ieroču visiem nepietiek, lai gan vietējie bērni atnesa medību bises un pat sporta lokus. Ikviens vēlas drosmīgi cīnīties un uzvarēt. Bet tu nevarēsi nomirt ar savu pēdējo domu par savu dzimteni.
  Majors Mihailovskis dod pavēli:
  - Neatklāj uguni bez komandas!
  Patiešām, viņiem ir tikai divi "četrdesmit pieci" uz visu bataljonu, kas nozīmē, ka viņu iespēja ir ļaut Krautiem tuvoties.
  Priekšā, kā nacistiem pieņemts, ir visvairāk aizsargātie transportlīdzekļi; T-4 tanki un pašpiedziņas lielgabali "Okhotnik". Viņiem vajadzētu dot ceļu vieglākiem transportlīdzekļiem un nedaudz atpalikušiem kājniekiem.
  Nacistu automašīnas un motocikli šad un tad samazina ātrumu, baidoties tikt priekšā...
  Taču pionieris Jūlijs Petrovs pierāda, ka ne velti viņi šeit palika. Trūcīga prettanku mīna, kas pārklāta ar paštaisītu līmi, un virsū velēna, kas padara to neredzamu, tiek pārvietota starp celmiem ar stieples palīdzību tieši zem T-4 trases.
  Kāpuru tērauda plāksnes gulēja uz nāvējošās dāvanas. Sprādziens nešķiet pārāk spēcīgs, taču kāpurs tiek norauts, un Hitlera tanks sāk kūpēt un griezties ar tornīti.
  Citi zēni izmanto līdzīgas ierīces. Tā kā vācu kājnieki ir gļēvi un tanki un pašpiedziņas lielgabali ir neaizsargāti, viņi par to tiks sodīti.
  Slavenais "Hunter" ar zemu siluetu un spēcīgām bruņām izskatās kā saplacināts bruņurupucis. Šie pašpiedziņas lielgabali parādījās pavisam nesen padomju un Vācijas frontē. Pateicoties labajai braukšanas veiktspējai, lielgabalam, kas spēj iekļūt pienācīgā attālumā, un izdzīvotībai kaujā, Hunter nekavējoties kļuva par līdzību mēlēs.
  Bet tā kāpures joprojām ir parastas, lai arī platas... Tomēr vēl labāk būtu mašīnai dibenu uzspridzināt un ar rezerves daļām izspļaut iekšas.
  Šeit bojātais "Hunter" kā pirātu fregate ar salauztu stūri noslīd uz sāniem un saduras ar T-4. Un abi tērauda zārki uz kāpurķēdēm sāk kvēlot, un dažus mirkļus vēlāk sprāgst detonējošās munīcijas dēļ.
  Ducis vidēja svara automašīnu jau ir apstājušās, salūzušas un bezpalīdzīgas.
  Bet pārējie seko viņiem, īpaši daudzie bruņotie karotāji. Šeit pašpiedziņas lielgabals "Okhotnik" uzņem ātrumu un... Iekrīt maskētā bedrē. Tikai kāpuri izceļas no augšas un bezpalīdzīgi kustas.
  Pionieri priecājas. Dažviet izraktās bedrēs atrodas paštaisītas sprāgstvielas. Tas ir izgatavots amatniecības veidā. Protams, tas ir vājāks par dinamītu, taču ar to pietiek, lai atspējotu šasiju.
  Frics cieš lielus zaudējumus, bruņutransportieri sabojājas, daži izbrauc cauri bīstamajām zonām, bet tos sagaida, metot granātas un sprāgstvielas.
  Šeit pat veiklie jaunie cīnītāji ir uzbūvējuši nelielas katapultas. Viņi izmet īpašu iepakojumu ar destilētu koksnes spirtu, kas sajaukts ar šaujampulvera elementiem.
  Sitot, Hitlera transportu plānākās bruņas padodas, liekot komandām liesmot zilās liesmās. Sāpju satracināti, Krauti sirdi plosoši kliedz un šausmās sagrozītām sejām bēg.
  Daži no viņiem pat atsakās no tehnoloģijām...
  Vienīgi žēl, ka ir daudz ienaidnieku, daži spēkrati visā lej ložmetēju uguni un tuvojas ierakumiem.
  Un viņi sastopas ar ežiem... Tikmēr Alesja rāda četrdesmit piecus. Protams, jūs nevarat ķerties pie T-4 un Hunter, taču varat izmēģināt sānus. Par bruņutransportieriem nav ko teikt. Viņi visus izsitīs un liks atklepot asinis uz karstām metāla grīdām!
  Maza kalibra pistolei ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar lielo - uguns ātrums, viegla maskēšanās. Un viņi zina, kā izvēlēties mērķus.
  Nacisti ņurd, nikni kā hiēnas. Un starp padomju puišiem ir nogalināti un ievainoti. Īpaši traģiski ir tad, kad mirst jauni karavīri, kuri tikko sākuši dzīvot. Lūk, pavisam jauna pionieru meitene, tik tikko pacēlusi sprāgstvielu paku, steidzas ar to zem vidēja tanka T-3 kāpurķēdēm. Neglīta kaste ar garu, bet šķietami tievu bagāžnieku uzlec un norauj no tās kvadrātveida torni.
  Un karavīri atkal meta granātas, un ložmetēji sāka šaut uz rāpojošajiem motocikliem. Un Hitlera karavīru galvas pārsprāga kā nogatavojušies ķirši, ko nogāza krusa.
  Un lielo motociklu gāzes tvertnes sprāgst, izmetot niknu uguns straumes. Tāda sajūta, ka notiek elles džinu dumpis. Šeit ir arī daži bruņutransportieri, kas pievienojas saviem nelaimīgajiem kolēģiem.
  Alesja norāda uz "Mednieku" un mērķē uz ķermeņa apakšdaļu. Ir grūti tur nokļūt, taču šī ir vienīgā iespēja iekļūt nežēlīgajā pašpiedziņas pistolē. Vienmērīga pirksta kustība un pēc tam pagrieziens.
  Pistole dod mīkstu atsitienu, un fašistu mašīna sadalās uz pusēm. Un karogs ar svastiku iekrīt asiņainajos dubļos.
  Alesja čukst:
  -Taisnīgums prasa upurus, labdarība prasa ziedojumus, un taisnīgas lietas panākumi prasa upurus!
  Pagrieziens, artilērijas meitene atpūšas kaila, lai ar zolēm labāk sajustu Zemes bioritmus un zāles elpu, un atkal šauj, trāpot mānīgajam T-3 locītavā.
  Redzams, ka gandrīz visi vidējie nacistu armādas tanki jau ir atslēgti. Pēdējo iznīcināja pionieru zēns, neskatoties uz savainojumu, stumjot mucu ar sprādzienbīstama karbīda, ogļu putekļu, zāģu skaidu ar nelielu daudzumu fosfora maisījumu. Varonīgajam bērnam pēc caurdurtas brūces vairs nepietika spēka stumt stobru, un viņa biedrs Andrejs, skrienot sakrustojoties, pagrūda viņu zem četrdesmit tonnu smagās uzbrukuma pašpiedziņas pistoles "Bumblebee" riteņiem. Izcilais 150 mm kalibra lielgabals metās augšā un palika pacelts. Un pionieru dvēseles, izlidojušas no saplēstas miesas, metās uz laimīgo Debesu valstību, kur nekad nav vardarbības un sāpju.
  Izdzīvojušie fašistu transportieri, zaudējuši smagāko kolēģu atbalstu, sāka griezties atpakaļ... Vāgnera mūzikas rūkoņa apklusa, sākās vispārējs lidojums.
  Vladimirs Mihailovskis, noslaucot asinis no pieres, sacīja:
  - Krievu karotājs var nomirt stāvot, bet viņš nekad nedzīvos ceļos! Krievija var noasiņot, bet nekādas asinis neliks asiņot mūsu drosmei un lojalitātei Tēvzemei!
  Un dzīvi palikušie pionieri to apstiprina... Lai gan daudzi no viņiem jau bija sadedzināti un ievainoti.
  Un Anastasija Vedmakova un Akuļina Orlova cīnās debesīs, ir gatavas sacensties ar slavēto Marseļu, kura jau ir ieguvusi vairāk nekā četrus simtus notriektu lidmašīnu, par ko saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krusta piekto pakāpi ar zeltu. ozola lapas, zobeni un dimanti.
  Taču meitenes nepārprotami ir noskaņotas nopietni cīnīties. Šeit viņi ir tikai bikini un kaujas basām kājām. Un caurdur Luftwaffe lidmašīnas.
  Anastasija ar kailiem kāju pirkstiem vērš ieroci uz mērķi, notriec fašistu un saka:
  Mūsu ticība ir liela
  Būs mūžīgi!
  Un piemiedz ar aci savam partnerim. Akuļina arī notriec fašistu, sit viņam, ļoti precīzi izmantojot kailās kājas un čīkst:
  - Par komunisma ideju varenību!
  Un atklāj savus pērļu zobus. Šī ir tik kaujinieciska un izglītota meitene.
  Un dzirksti ar zobiem.
  Anastasija, savā Jak-9 notriecot citu vācu lidmašīnu, agresīvi čīkst:
  - Krievu ērglis virs planētas,
  Izpletījis spārnus, tas pacelsies...
  Ienaidnieks tiks saukts pie atbildības
  Viņš tiks uzvarēts, salauzts!
  Akulina to viegli apstiprina, notriecot savus pretiniekus:
  - Tas būs salauzts!
  Lai gan, protams, no vāciešiem parādījās arī skaistas dūžu meitenes. Albīna un Alvīna cīnās uz jaunākā ME-309. Tādi kaujas karotāji zaga.
  Un viņi apbrīnojami veikli notriek padomju lidmašīnas. ME-309 ir ļoti jaudīgs lidaparāts, kas bruņots ar trim 30 mm gaisa lielgabaliem un četriem ložmetējiem. Krievu automašīnas nevar pretoties šādam briesmonim.
  Ja nošauj, tad nošauj bez žēlastības.
  Albīna, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, skandināja lidmašīnas lielgabalu mērķa virzienā. Viņa trāpīja ienaidniekam un čīkstēja:
  - Par Trešā Reiha uzvarām!
  Un viņa parādīja mēli.
  Arī Alvīna trāpīja ienaidniekam. Viņa nocirta padomju Jak-9 un iesaucās:
  - Par mūsu armijas lielajām robežām!
  Un viņa piemiedza saviem draugiem.
  Hafmens arī cīnās, gūstot punktus. Viņš vēl nav viens no lielajiem dūžiem, taču strauji progresē. Un var teikt arī elles briesmonis.
  Vācieši, lai arī lēni un ar lieliem zaudējumiem, virzās gar Volgas piekrasti, tuvojoties Kaspijas jūrai.
  . NODAĻA Nr.2.
  Spēki bija acīmredzami nevienlīdzīgi. Īpaši kaitināja fašistiskā aviācija. Focke-Wulf ieradās frontē lielā skaitā, un tā spēcīgie ieroči un ātrums kļuva par Sarkanās armijas problēmu. Turklāt šo auto bija pārāk grūti notriekt. Viņa ir izturīga un smagi bruņota.
  Arī ME-309 padomju pilotiem izrādījās nepatīkams pārsteigums gan ātruma, gan ieroču ziņā. Un viņš diezgan daudz sasmalcināja padomju vienības.
  Jaunais bumbvedējs Yu-288, ļoti jaudīga mašīna, bombardēja arī padomju pozīcijas. Tas pārvadāja četras tonnas bumbu, kad tās tika iekrautas normāli, un sešas tonnas, kad tās bija iekrautas. Un viņš diezgan daudz atbrīvojās no padomju vienībām.
  Rommels arī parādīja savu komandiera klasi, tāpat kā Mainšteins.
  Vācieši arvien vairāk tuvojās Astrahaņai. Un negaidīti padomju pavēlniecībai Fritz devās uzbrukumā pa Volgu Kamišinas virzienā. Tas bija drosmīgs, bet spēcīgs solis. Un līdz šim bija grūti viņus apturēt.
  Bet Sarkanās armijas aizsardzība joprojām ir spēcīga ... Nedēļas laikā nacisti virzījās piecdesmit kilometrus un tika apturēti.
  Viņus sagaidīja padomju vienību pretuzbrukumi...
  Tajā pašā laikā japāņi mēģināja attīstīt ofensīvu pret Alma-Ata. Un tad notika sīvas cīņas.
  Meitenes cīnījās līdzvērtīgi vīriešiem un varbūt pat labāk par viņām.
  Margarita Magņitnaja un Tatjana Bulatnaja - skaistas meitenes, šautas no ložmetējiem.
  Viņi nošāva samurajus un dziedāja:
  - Nešķirsimies no sapņa,
  Pirmais solis dzīvē ir svarīgs...
  Jūs atkal redzat virs Zemes,
  Negants uzbrukumu viesuļi!
  Margarita ar kailiem kāju pirkstiem meta slepkavas granātu, saplēsa japāni un dziedāja:
  - Neviens mūs neapturēs,
  Neviens mūs neuzvarēs...
  Mēs apglabāsim Vērmahtu zemē,
  Mūsu draudzība ir monolīta!
  Tatjana, šaujot uz ienaidnieku, piekrita:
  - Tiešām monolīts!
  Japāņi virzās uz Alma-Atu. Viņiem ir daudz karavīru un dažāda veida rezerves. Tie ir tādi kaujinieciski puiši. Bet meitenes tās nopļauj. Viņi izmisīgi cīnās.
  Tatjana Bulatnaja iemeta vēl vienu granātu, saplēsa samuraju un dziedāja:
  - Par manu lielo sasniegumu!
  Un viņa pamirkšķināja ar savām safīra krāsas acīm. Jautra meitene, neko nevar pateikt.
  Un Margarita ar savu pliku papēdi ņems un uzmetīs nāves dāvanu, saplosot japāņu karavīrus.
  Un viņš dziedās:
  - Viss ir sajaukts, savīts, ciešanu un nepatikšanu virpulī!
  Un atkal viņš ar plikiem kāju pirkstiem met japāņiem ar citronu...
  Baskājainā un baskājainā karotāja Oksana pielien viņiem klāt un stumda granātu kasti, čukstot:
  - Tas būs forši meitenes!
  Un visi trīs karotāji dziedāja:
  - Samurajs nolidoja zemē, zem tērauda un uguns spiediena!
  Un daiļavas cīnās ar lielu niknumu. Viņi ne velti gāja cauri ugunij un ūdenim un vara caurulēm.
  Te Oksana ar basu kāju met granātu, trāpot japāņu Čikhas vieglajam tankam. Nu, tas ir lielisks mērķis.
  Margarita, šaujot uz ienaidnieku, dziedāja:
  - Var ticēt, ja nav ticības! Jūs varat darīt bez lietas!
  Tatjana loģiski atzīmēja:
  - Tas, ko jūs sakāt, ir paradokss!
  Margarita ar kailiem pirkstiem meta granātu un loģiski atzīmēja:
  - Vai ģēnijs nav paradoksu draugs?
  Tatjana pagriezās, nopļāva samuraju un piekrita:
  - Protams, draugs!
  Un karotāji ņēma un izplūda smieklos... Cīnās meitenes, un vēl saka, ko... Nav brīnums, ka Krievijā visi atceras, kā meitenes cīnījās!
  Oksana cīnās visaugstākajā līmenī, protams. Un viņa šauj no dažādiem punktiem, un meitene griežas kā vērpta.
  Tās ir skaistules, tās nevienam neko neatdos. Un viņi kopā ar samurajiem sakošļās nodevību.
  Andžela arī atlaiž. Meitene ir arī agresīva un rudmataina. Karotāji dod priekšroku cīnīties basām kājām un demonstrē kolosālus varoņdarbus.
  Andžela pagriežas un smejoties saka:
  - Mēs drosmīgi dosimies kaujā,
  Par padomju varu!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš met slepkavu citronu.
  Cīņas turpinās un tagad japāņu uzbrukums beidzas...
  Ir jau četrdesmit trešā jūlija beigas. Nacisti tuvojās pašai Volgas deltai, un tur sākās kaujas.
  Elizabete un viņas komanda izmisīgi cīnās. Pirmie tanki Tiger-2 sāka ierasties frontē. Tie ir līdzīgi panterai un lauvai, bet kaut kur pa vidu. Arī ar racionāliem bruņu slīpuma leņķiem un garstobra 88 mm 71 EL kalibra lielgabalu. Sver sešdesmit astoņas tonnas un bruņu ziņā ir tuvu tankam Lion, bet pēc izmēra ir nedaudz mazāks.
  Lieli tanki, neko nevar pateikt.
  Elizabete un meitenes medī vāciešus. Viņi izsit cauri T-4 un čīkst:
  - Slava gaišo gadu idejām,
  Pionieru sauciens vienmēr esi gatavs!
  Karotāji, teiksim, ir pirmšķirīgi. Un viņi ne tikai krāšņi cīnās, bet arī dzied;
  Neiznīcināma brīvo tautu savienība,
  Tas nebija rupjš spēks un bailes, kas mūs saveda kopā...
  Un apgaismoto cilvēku labā griba,
  Un sapņos draudzība, gaisma, inteliģence un drosme!
  
  Esi sveicināta mūsu brīvajā Tēvzemē,
  Radīšanas spēks ir atbalsts uz visiem laikiem!
  Tiesiskā vara, tautas griba,
  Galu galā vienkāršs cilvēks iestājas par vienotību!
  
  Caur vētrām mums spīdēja progresa saule,
  Cauri vētrām un vētrām mēs steidzāmies uz priekšu ...
  Mēs pārvietojam kalnus, it kā bez svara,
  Visa pasaule, kas staro pret komunismu, nāk!
  
  Slava mūsu brīvajai Tēvzemei,
  Radīšanas spēks ir atbalsts uz visiem laikiem!
  Likumīgs spēks, tautas griba,
  Galu galā par vienotību - vienkāršs cilvēks!
  
  Planētas tautas ir vienotas kā brāļi,
  Budistu, musulmaņu draugi uz visiem laikiem!
  Lai saprāta godība, liels vārds,
  Visas pasaules tautas ir kā ģimene!
  
  Esi sveicināta mūsu brīvajā Tēvzemē,
  Radīšanas spēks ir atbalsts uz visiem laikiem!
  Tiesiskā vara, tautas griba,
  Galu galā vienkāršs cilvēks iestājas par vienotību!
  Meitenes labi dzied, un viņas cīnās vēl labāk, un viņas paveic šādus varoņdarbus. Lai gan vēsturi raksta uzvarētāji un nav zināms, vai viņus atcerēsies, ja karš tiks zaudēts?
  Alenka ar savām baterijām un meiteņu komandu cenšas atturēt ienaidniekus Volgas deltā. Un viņa parāda, uz ko principā ir spējīgas skaistules.
  Un viņi patiešām var daudz.
  Anyuta šauj ar basu kāju un rūc:
  - Slava komunisma laikiem!
  Un tā visa baterija saņēmās un sāka dziedāt unisonā, pilnbalsīgās balsīs;
  Mēs cīnāmies par labāku likteni
  Lai cilvēkiem atvieglotu dzīvi...
  Un mēs sagrausim nolādēto baru,
  Lai ļauno pretinieku būtu mazāk!
  
  Virs mums ir zeltains ķerubs,
  Par godu mūsu mātei Krievijai...
  Ticiet man, Krievijas iedzīvotāji ir neuzvarami,
  Un padarīs ikvienu uz Zemes skaistāku!
  
  Mums ir dota iespēja cīnīties par savu dzimteni,
  Aizstāvot Tēvijas diženumu...
  Un dažreiz dzīve ir tikai filma,
  Lai gan tam vajadzētu būt debesu atspulgam!
  
  Katram ir jāsasniedz savi sapņi,
  Tici man gudri, komunisms...
  Lai uz Zemes būtu vairāk laimes,
  Un revanšisma uguns nenāca!
  
  Mūsu karalis ir lielais ģēnijs Pugačovs,
  Viņš audzināja zemniekus svētai cīņai...
  Jebkurš bizness būs līdz plecam,
  Un mīlu meiteni basām kājām zēnu!
  
  Mēs kļūsim pat velnam stiprāki,
  Kad mēs mainām zinātnes apvāršņus...
  Ļaundaris ir saspiests zem nagiem,
  Lai gan no plīstās aortas plūst asinis!
  
  Jā, mūsu lieta ir taisnīga, draugi,
  Mēs varam padarīt savu dzimteni laimīgāku...
  Tici, ka visas tautas ir viena ģimene,
  Lieliskā, spožākā Krievija!
  
  Cilvēki drosmīgi skatās horizontā,
  Lai ļaunie mākoņi neaizsedz debesis...
  Mēs piešķirsim ienaidniekam uzvaras punktu,
  Un tu būsi laimīgais bruņinieks kaujā!
  
  Es nezinu vārdu gļēvulis
  Mēs, krievi, nemaz neesam zemāki...
  Mums ir Svarogs, Baltais Jēzus,
  Un uz visiem laikiem izbaudīs maiju!
  
  Meitenes un zēni apaļā dejā,
  Mēs ieejam baskāju meitenes...
  Galu galā visvarenais Dievs Rods ir priekš mums,
  Neesi bezsmadzeņu papagailis, puika!
  
  Un Ļeņins mūs iedvesmoja cīnīties,
  Gudrais Staļins svētīja varoņdarbu...
  Spēcīgais ķerubs izpletīs spārnus,
  Un mūsu muskuļi vienkārši ir izgatavoti no tērauda!
  
  Tēvzemes Majestāte būs
  Ka mēs esam tādi Dieva karotāji...
  Apstiprināsim savu godību ar tērauda zobenu,
  Kurš vairogs tika kalts Svarogā!
  
  Īsāk sakot, esiet uzticīgi Tam Kungam,
  Par godu spožākajai Krievijai...
  Mēs tikai zinām bruņinieku ērgļus,
  Baltais Dievs Kristus Mesija ir aiz mums!
  Precīzs sitiens no pistoles liek "Lauvai" uzliesmot. Jā, fašistiem sit pa ragiem.
  Kamēr notiek cīņas, bērni laiku netērē.
  Daša un Vaska klīst pa vācu karaspēka aizmuguri. Viņi vēro, kā tehnika pārvietojas kolonnās. Motocikli steidzas, pašgājēji ieroči rāpo. Šeit ir daudz karaspēka, tostarp SS un citas vienības.
  Vaska pamanīja Ferdinanda kustību, jaudīgu vācu pašpiedziņas lielgabalu, kas iznīcināja tankus.
  Zēns čukstēja meitenei:
  - Izskatās, ka krauti pārvieto papildspēkus uz ziemeļiem no Staļingradas.
  Daša smaidot atzīmēja:
  - Mūsējie tos tik un tā samals!
  Ņemcevs no kravas mašīnas dusmīgi kliedz uz puišiem. Bērni paceļas un skrien, mirgojoši, pelēki ar putekļiem, plikiem, apaļiem papēžiem. Viņi pat varētu dot viņiem pagriezienu.
  Puisis un meitene pieskrēja pie krūmiem un ielēca. Daša ar entuziasmu atzīmēja:
  - Partizāni var visu!
  Vaska tam piekrita:
  - Protams... Mēs noteikti uzvarēsim!
  Daša ar entuziasmu dziedāja:
  - Uzvara gaida! Uzvara gaida! Tie, kas vēlas saraut važas! Uzvara gaida, uzvara gaida! Mēs varēsim uzvarēt fašismu!
  Vaska tam labprāt piekrita un ar savu bērnu baso kāju pirkstiem saspieda kāpuru:
  - Mēs to varam! Mēs esam dzimuši, lai īstenotu pasaku!
  Daša piemiedza aci un atzīmēja:
  - Un kas? Domāju, ka pasaku pārvērtīsim īstenībā un Vērmahtu par putekļiem!
  Un bērni dziedāja korī pilnā sparā;
  Mūsu taisnīgās valsts vārdā,
  Ko komunisms dos Visumam...
  Būsim uzticīgi savai dzimtenei,
  Bruģēsim ceļu uz panākumiem un radīšanu!
  
  Putins valdīja Krieviju kā varonis,
  Bet tad ērglis viņu pameta lidojumā...
  Protams, fīreram ir lieli hemoroīdi,
  Bet Staļins nozīmē arī vārdu!
  
  Es ticu, ka mēs uzvarēsim Trešo Reihu,
  Nav brīnums, ka Putins pārcēlās uz Staļinu...
  Virs pasaules ir zeltains ķerubs,
  Un sātans-Ādolfs tagad ir kļuvis traks!
  
  Vāciešiem visa Eiropa ir rokas stiepiena attālumā,
  Un Āfrika, un Āzija, un valstis...
  Un Ādolfs uzskata, ka viņš ir foršs
  Bet fīreru gaida atmaksa!
  
  Hitleram Krievija ir kā šķūnis,
  Viņš vēlas atjaunot savu kārtību...
  Bet, manuprāt, būs komunisma paradīze,
  Zemenes uzdīgs, iesējot dobes!
  
  Neticiet, mūsu cilvēki nemaz nav vāji,
  Bet Krauts sagūstīja pārāk daudz...
  Un jūs zināt, ka slāvi nemaz nav vergi,
  Mūsu mātes Krievijas vārdā!
  
  Un Ļeņins mūs iedvesmoja varonībai,
  Viņš parādīja, kā darīt lietas...
  Tā kā Dievs patiesībā ir viens,
  Bet komunismam vajag drosmīgi ticēt!
  
  Nē, nepadodies Krievijas ienaidniekam,
  Galu galā Baltais Dievs ir ar mums - Visuma Radītājs...
  Es tev palīdzēšu cīņā,
  Būt nemainīgam dzīves veiksmēs!
  
  Cik tālu jūs varat nogalināt savus mīļotos?
  Diemžēl kara beigas nekur nav redzamas...
  Tātad mūsu armija kaujās tika retināta,
  Izdari kaut ko tādu, par ko tev nebūs kauns!
  Šī ir laba dziesma jaunajiem karotājiem. Viņi to nodziedāja un atkal devās prom, savācot putekļus gar celiņu ar kailajiem, sarūgtinātajiem papēžiem.
  Bērni bija dzīvespriecīgi un ārēji apmierināti ar dzīvi. Lai arī tievi, viņu sejas ir iedegušas kā šokolāde, un mati, gluži pretēji, ir gaiši. Brīnišķīgi puiši.
  Viens no vāciešiem uz motocikla maigi viņus pasauca. Un viņš man piedāvāja šokolādi. Izsalkusī Daša izstiepa rokas, bet Vaska paraustīja viņai aiz piedurknes:
  - Nepazemo sevi!
  Tika atrasta gudra meitene:
  - Labāk apvienosim fašistus!
  Vaskam, kurš pats ir āda un kauli, šī ideja patika. Un viņš arī prasīja šokolādi.
  Nacists pamāja ar galvu un lauzītā krievu valodā elsoja:
  - Dziedi, zēn!
  Vaska pamāja ar galvu un dziedāja ar lielu iedvesmu;
   Partija pulcēja visu Krieviju,
  Aizsargā bezgalīgus laukus...
  Galu galā cilvēki tic šādam spēkam
  Slava padomju zemei!
  
  Staļins ir augstākais apbalvojums
  Staļins ir gudrības lidojums...
  Par viņu drosmīgi jācīnās.
  Visa tauta seko Staļinam!
  
  Mums ir doti gavilējoši spārni,
  Mums ir dota liela griba...
  Staļins ir pārpilnības prieks,
  Slava, lieliska valsts!
  
  Staļins ir lielākais Visumā,
  Staļina zelta spārnotais ķerubs,
  Mūsu cilvēki ar nemainīgu veiksmi,
  Tici, mūžīgi neuzvarams!
  
  Staļins deva glābšanu cilvēkiem,
  Lielākais ērglis pasaulē...
  Mūsu Tēvzemei un brīvībai,
  Viņš izpleta savus spārnus pār zemi!
  
  Nav augstāka par starojošo Staļinu,
  Viņš ir liels kā balts Dievs...
  Cīņa un uzvara,
  Mēs drīz iedzīsim fīreru zārkā!
  
  Dodot godu mūsu Tēvzemei,
  Ziniet, ka jūs nevarētu atrast viņu skaistāku...
  Mēs drīz dzīvosim komunismā,
  Un mums nav cita ceļa!
  
  Staļins ir visas planētas lepnums,
  Staļins neierobežotais komunisms...
  Viņa varoņdarbi tiks dziedāti,
  Fašists ir pilnībā iznīcināts!
  
  Staļins atnesa slavu Krievijai,
  Staļins viņu pacēla augstāk par zvaigznēm...
  Viņš pacēla spēku līdz malām,
  Staļins ir vienkārši ideāls!
  
  Staļins iekaro Visumu,
  Viņam ir lieliska zvaigžņu flote...
  Pārbaudījumi būs izglītošanai,
  Staļins novedīs pie komunisma!
  
  Krievijai Staļins ir saule,
  Tas nikni spīd tumsā...
  Meitenes balss ir skaidra,
  Uz zemes nav skaistāka Līdera!
  
  Staļins ir Svaroga iemiesojums,
  Staļins radīja Krievijas varu...
  Viņš atrod Rodu savā sirdī -
  Lielākais Meistars!
  
  Uz visas Zemes nav skaistāka līdera,
  Staļins ir lielākais no cilvēkiem...
  Radīsim laimi mūsu Visumā,
  Satrakotais nelietis ir iznīcināts!
  
  Mani dēli un komjaunatnes locekļi,
  Par Tēvzemi esiet kopā veidošanā...
  Galu galā jūs, meitenes, esat stiprākas par tīģeriem,
  Mīļais ģēnijs Staļins ir ar mums!
  
  Es nevaru saskaitīt savus sasniegumus,
  Mēs lidosim kā bulta...
  Mūsu starojošā Krievija,
  Dzimtene virzās uz komunismu!
  Daša dziedāja kopā ar Vasku, un bērni visu darīja tik skaļi un skaisti.
  Un viņi dejoja līdzi, stutējot savus iedegušos bērnus, kuri kopš aukstuma nebija redzējuši kurpes, un jau marta sniegā ar basām kājām.
  Vācietim, kurš īsti nesaprata krievu valodu, dziesma iepatikās, un viņš no somas izņēma cūkgaļas konservus un pasniedza to bērniem.
  Un apstiprinoši pamāja ar galvu:
  - Nulle zarnu!
  Puisis un meitene paklanījās un devās tālāk. Viņiem ir tikai vienpadsmit gadu, bet viņi ir gudri un ar spēcīgu atmiņu. Apkopojiet precīzu informāciju. Un reiz gaišmatainā Darija pat grozā atnesa vāciešiem mīnu. Viņa ir viltīga meitene un diezgan labi zina viņu valodu. Viņi pat nedomāja, ka tik skaists bērns ar baltiem matiem un zilām acīm var izraisīt nāvi.
  Un šis strādāja...
  Šeit viņi atkal iet, baudot vācu šokolādes, un viņu noskaņojums ir jautrs ...
  Daria smaidot atzīmēja:
  - Ja uzvarēsim nacistus, es uzcelšu sev trīsstāvu māju no marmora un ar strūklaku!
  Vaska pasmaidīja:
  - Vai tu kļūsi par buržuāzi?
  Meitene iebilda:
  -Nē! Man tikai būs savs komunisms!
  Vaska smējās un atkal dziedāja;
  Kad buržuji devās uz manu zemi,
  Mājas tika nodedzinātas, meitenes tika izcirstas ...
  Likās, ka nulles tika skaitītas,
  Puikām noskuva matus līdz nullei!
  
  Drosmīgais Kibalčišs paņēma šauteni,
  Un viņš iestājās tautas armijā...
  Bet visus plānus atdeva Sliktais zēns,
  Kurš atteicās no ievārījuma mucas!
  
  Un šeit es karājos uz plaukta, zēn,
  Viņi mani spīdzina ar pātagas un adatām...
  Atbildot, es smejos sejā, izpildu -
  Un es ticu, ka Tēvzeme kļūs par paradīzi!
  
  Dzīvnieki dedzināja man papēžus ar uguni,
  Bērns cieta smagi...
  Bet ticiet man, man vienalga mokas,
  Lai sarkanā buržuāzija viņus uzvar!
  
  Viņi lauž kaulus, iegremdējas ļaunais metāls,
  Bende mani satriec uz plaukta...
  Bet ticiet man, zēns par to sapņoja,
  Maijā skriet pa Berlīni!
  
  Es ticu, ka biedrs Ļeņins vadīs,
  Atbrīvojiet Varšavu, Prāgu, Londonu!
  Mēs drīzumā izrakstīsim uzvarētāju rēķinu,
  Un sarkanais baneris lepni stāv virs Berlīnes!
  
  Tagad bērna papēži deg,
  Zole, kas gandrīz vienmēr ir tukša...
  Un pātaga smagi trāpīja man pa muguru,
  Tu laikam jau esi sirms, mammu!
  
  Bet es nepadošu šiem bendēm,
  Es neprasīšu ticību, zini žēlastību...
  Lai kaķis strauji sit no pleca,
  Es zinu, ka Ļeņins man dos atlīdzību, ticiet man!
  
  Kibalčišs spīdzināts smējās,
  Viņš neatklāja noslēpumu, viņš mirst lepni...
  Slikts puisis tā kliedz ellē mūžīgi,
  Dēmoni lej viņam kaklā sveķus!
  
  Ļeņins ir ar mums, šķiet, uz visiem laikiem,
  Un manā sirdī deg karsta liesma...
  Liels sapnis piepildīsies,
  Pār visu planētu būs sarkans baneris!
  Daria nosvilpa un sita ar baso kāju:
  - Forši! Pats sacerēji?
  Vaska pamāja:
  - Jā! Viņa stāsts uz mani atstāja milzīgu iespaidu!
  Daria pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Vai atceries, kā policija tevi un mani notvēra un basām kājām dzina pa aukstumu sniegā, un pēc tam mūs nopērtoja un uzlika mums tievus zariņus uz papēžiem.
  Vaska viegli apstiprināja:
  - Tas bija tik... Karajoties uz bagāžnieka, sāp papēži un plecu locītavas. Bet nebija nekādu pierādījumu pret mums un...
  Daria ar nopūtu atzīmēja:
  - Jā, bet policisti gribēja, lai mēs nosaltu līdz nāvei. Bet, kad viņi man iesita ar pudeli pa galvu, es ar basu kāju noķēru fragmentu. Un tad viņa to ielika rokās. Tad es nogriezu virvi sev un jums.
  Vaska pamāja:
  - Jā, tas bija tā... Tomēr tas ir šausmīgi. Bet ziniet, aukstumā apdegušās zoles tulznas nesāp! Un, kad vēlāk izkāpām, mums viss sadzija kā suņiem!
  Daria viegli apstiprināja:
  - Jā, tas mums labi dziedē! Man ir tik raupjas zoles, ka man nav bail staigāt pa oglēm!
  Vaska, uzpūtusies, sacīja:
  - ES arī! Mēs esam pionieri, komunisma bērni!
  Daria apstiprināja:
  - Un mēs noteikti uzvarēsim!
  Zēns un meitene dziedāja:
  Komunisma nemirstīgo ideju uzvarā
  Mēs redzam savas valsts nākotni...
  Un sarkanajam karogam, mūsu tēvzeme,
  Mēs vienmēr būsim nesavtīgi uzticīgi!
  . NODAĻA Nr.3.
  1943. gada augusta sākumā vācieši beidzot iznāca, pārvarot padomju karaspēka spītīgo pretestību Kaspijas jūrai. Krautiem tas patiesi ir liels sasniegums. Kas sasniedza lielākās dividendes. Tagad Kaukāzs tika atdalīts no galvenā kontinenta ar sauszemes palīdzību.
  Turki guva arī panākumus, pēc spītīgām cīņām viņi beidzot ieņēma Batumi un pabeidza Erevānas ielenkšanu. Tādējādi izdarot spiedienu uz padomju karaspēku Aizkaukāzā.
  Situācija PSRS kļuva ļoti sarežģīta. Un Staļins pavēlēja sākt ofensīvu ziemeļos, lai izlauztos cauri koridoram uz izsalkušo, mirstošo, bet vēl nepadevušos Ļeņingradu.
  Sākās uzbrukums Tihvinai. Turp tika nosūtīti ievērojami spēki, lai gan štābam nebija pietiekami daudz rezervju. Situāciju sarežģīja zviedru, it kā brīvprātīgo divīziju ierašanās frontē, kas nostiprināja pozīcijas.
  Un vācieši sevi ir nopietni nostiprinājuši...
  Cīņas sākās 10. augustā, padomju karaspēkam pirmajās trīs kaujas dienās virzoties desmit kilometrus. Šeit četrpadsmitajā augustā vācu tanks Maus pirmo reizi stājās kaujā. Ne pārāk veiksmīga attīstība, kas sver simts astoņdesmit astoņas tonnas. Tiesa, mašīnu vadīja nopietna ekipāža, ļoti kareivīgas nacistu meitenes.
  Agnese, Adala, Andželīna, Agata, Afrodīte - piecas Trešā Reiha skaistules, kas sākas ar burtu "A". Un kā viņi cīnās ar peli un šauj no diviem ieročiem vienlaikus.
  Spēcīgi sprādzienbīstami sadrumstalotības lādiņi tiek izšauti no īsstobra 75 mm lielgabala, bet smagāki - no 128 mm lielgabala, demonstrējot triecienu spēku.
  Agnese šauj ar plikiem pirkstiem un noslīpētām kājām. Viņš ietriecas padomju transportlīdzeklī, burtiski noraujot tam tornīti un kliedz:
  - Es esmu kosmosa meitene!
  Adala sūta šāvienu ar mīnu un čīkst:
  - Un es nodarbojos ar aerobātiku, es saplosīšu visu apkalpi!
  Un meitene arī izmanto savus plikus kāju pirkstus. Padomju trīsdesmit četri čaumalas trāpīja Pelei, bet atlec kā zirņi. Auto ir diezgan labi aizsargāts. Un jūs nevarat viņai tik viegli sist. Tas raida šāviņus, kas lido kā tenisa bumbiņas, un pat ar lielu kalibru jūs nevarat trāpīt šādam briesmonim.
  Un meitene tiek nošauta no pretgaisa ieroča, neļaujot ienaidniekam tuvoties sev.
  Agata arī šāva ar kailiem kāju pirkstiem un ņurdēja:
  - Lai sit mans zobens, mēs nocirtīsim savus ienaidniekus!
  Adala agresīvi apstiprināja, šaujot ļoti precīzi:
  - Mēs esam gaismas un zemes karotāji!
  Andželīna ar kailiem pirkstiem spārdīja kājas, sadauzīja padomju tanku T-34-76 un pļāpāja:
  - Lūk, lielas uzvaras!
  Arī Afrodīte trāpīja lādiņam, kas bija smags kā kaudze, saspieda padomju T-60 un čīkstēja:
  - Svētais karš būs mūsu uzvara!
  Agnese spārdīja, izmantojot savu kailo papēdi, salaužot ienaidnieka frontālās bruņas un teica:
  - Imperatora karogs uz priekšu - slava kritušajiem varoņiem!
  Šīs meitenes šeit ir diezgan nejaukas un slepkavnieciskas. Un ne velti jūs nevarat viņiem paiet garām. Pateicoties basām kājām un bikini uz ķermeņa, viņi šauj, nezaudējot nevienu sitienu. Tas nozīmē, ka tos nevar tik viegli uzvarēt.
  Briesmīgā "Pele" trāpīja ar nāvējošu ieroci un nevienam nedeva iespēju.
  Ieskaitot KV sēriju.
  Bet, ja ir vācu meitenes, kas cīnās tik smagi un veiksmīgi, tad būs arī padomju līmeņa meitenes - varones.
  Šeit, piemēram, Nataša ar partneriem. Viņiem vienkārši ir pieticīgs, pašpiedziņas lielgabals-85, kas tikko ieradās frontē. Un meitenes jau sit naciķus ar spēku un pamatu.
  Protams, skaistules ir basām kājām un bikini. Un viņi nacistus satriec pamatīgi, kā ar veseri atsitoties pret stikla gabaliem.
  Un tas ir ļoti neaizmirstami, kad šādas meitenes demonstrē visaugstāko ērgļa lidojuma līmeni.
  Nataša šauj ar kailiem kāju pirkstiem un sasit Panteru, un tad kliedz:
  - Par lielo Tēvzemi!
  Un viņš parādīs mēli!
  Zoja arī iesita pretiniekam. Tas viņam trāpīs ļoti precīzi. Tas salauzīs bruņas un bļaus:
  - Par godu komunismam!
  Arī Augustīna smagi cīnās, un, ja izdara spiedienu uz pretinieci, to dara ļoti pamatīgi. Tas lūst un rūc:
  - Slava komunistiskajai pasaulei!
  Dolbanets un Svetlana. Un ļoti precīzi. Ar savu atkailināto kāju pirkstu palīdzību. Tas sagraus ienaidnieka bruņas un čīkstēs:
  - Par komunistiskās pasaules varenību!
  Un viņš parādīs mēli...
  Meitenes, sajutušas iedvesmu, sāka dziedāt, uz vietas komponējot;
  Skaistules uzbrūk basām kājām,
  Tik jaukas meitenes skrien...
  Ja tev vajag sist Fricim ar dūri,
  Vai arī viņi nocirtīs viņu ar ložmetēju!
  
  Meitenes nevar atļauties šaubīties
  Viņi apglabās mirušos nacistus...
  Un tie viņam spēcīgi nositīs no kājām,
  Un kaut kur plēsīgi gaudo vilki!
  
  Krievija ir vārds karavīriem,
  Kad, ticiet man, tas nekļūst foršāk...
  Lai gan dažreiz situācija ir drūma,
  Kur ļaunais melnais Kains triumfē!
  
  Neticiet, komjaunieši nebēg,
  Un ja skrien, tad tikai uzbrukumam...
  Un visi nacisti tiks nogalināti uzreiz,
  Un fīrers tiks pacelts uz kapāšanas bloku!
  
  Krievija ir mana dzimtene,
  Viņa ir starojoša, vienkārši skaista...
  Kurš ir gļēvulis, kurš nav pat rubļa vērts?
  Un ziniet, strīdēties ar karotāju ir bīstami!
  
  Bet ziniet, ka mēs uzvarēsim fašistus,
  Ļaunums uz troņa nevaldīs...
  Virs mums ir zeltains ķerubs,
  Un Dievs Svarogs ar diženumu vainagā!
  
  Kas ir gļēvulis, ticiet man, tas ir vājš vergs,
  Viņa liktenis ir viens - izturēt apvainojumus...
  Šodien tu esi mehāniķis, rīt tu esi brigadieris,
  Un jūs pats varat pārspēt citu cilvēku muguru!
  
  Meitenēm ir spēks, vienkārši vulkāns,
  Reizēm viņa spēcīgi grauj kalnus...
  Karš plosās ar ļaunu viesuļvētru,
  Un nāve, godīgi sakot, nopļauj cilvēku rasi!
  
  Es jums teikšu godīgi, bruņinieki,
  Mēs esam stipri, kad mēs, krievi, esam vienoti...
  Nepieciešama uzkoda dakšiņai un nazim
  Mēs esam bruņinieki neuzvaramās cīņās!
  
  Kāda ir mūsu ticība Tam Kungam Kristum,
  Lai gan arī Lada tiek cienīta ...
  Biedrs Staļins mums ir kā tēvs,
  Un komunisma vieta būs paradīze!
  
  Tas, kurš bija, kad viņš nomira, celsies augšā,
  Un mēs kļūsim skaistāki un gudrāki ...
  Un, protams, vīrietis ir ļoti lepns,
  Lai gan dažreiz viņš runā muļķības!
  
  Mīlestībā mūsu Tēvzeme ir kā zvaigzne,
  Tici man, tas nekad neizdzisīs...
  Piepildi lielu sapni
  Visā Visumā valdīs miers un laime!
  
  Es mīlu Mariju, es svēti godāju Ladu,
  Svarogs ir skaists un Peruns ir lielisks...
  Es mīlu Jēzu un Staļinu,
  Ikonu svētās sejas man ir mīļas!
  
  Kad būs īsta paradīze?
  Tici man, visas tavas cerības piepildīsies...
  Atdod savu sirdi savai dzimtenei,
  Viss būs labi, stiprāk nekā iepriekš!
  Meitenes aizvadīja labu cīņu un paveica lielisku darbu. Nu ar tādiem karotājiem neviens Hitlers nebaidās no Krievijas.
  Tomēr pēc desmit dienu spītīgām cīņām padomju karaspēks beidzot ielauzās Tihvinā.
  Cīņas izcēlās par pašu pilsētu. Spēki, protams, ir ļoti nevienlīdzīgi.
  Vācieši ir ieguvuši gaisa pārākumu un bombardē bez pārtraukuma. Situāciju pasliktina ārvalstu divīzijas, kas cīnās Vērmahta pusē. Īpaši daudz itāļu detaļu.
  Viņi cenšas atgrūst Sarkano armiju no Tihvinas. Bet krievu vienības cīnās spītīgi. Tā ir viņu vienīgā reālā iespēja izglābt aplenkto Ļeņingradu, kas mirst no bada. Pārtiku tur var nomest tikai pa gaisu, bet vāciešiem ir spēcīgas kaujas lidmašīnas, un to izdarīt ir ļoti grūti.
  Un augusta otrajā pusē nacisti sāka uzbrukumu Astrahaņai. Un šajā pilsētā padomju meitenes cīnījās ar lielu varonību un drosmi.
  Šo varonīgo pilsētu klāj baskāju meiteņu bataljons.
  Aļenka ar basu kāju met granātu, tad izšauj sēriju, nopļaujot fašistus un saka:
  - Ja sieviete ir iekārīga kā kaķis, tad vīram galvā ir peles!
  Anyuta, šaujot uz Frici un arī ar basu kāju metot granātu, čivināja:
  - Spilgtākās idejas kļūst ēnu politikas aptumšotas, kad tās tiek īstenotas!
  Alla, šaujot uz Fričiem un metot granātu, ar kailiem pirkstiem izsitot tanku, nomurmināja:
  - Sieviete ir viltīga kā lapsa, un pat pārvalda lauvu, ja vīrietim ir gaiļa intelekts!
  Marija, šaudama no pistoles un notriekdama Frici, ņurdēja:
  - Dievs var visu, tikai prasībās pārspēj sievieti, Viņš ir bezspēcīgs!
  Matrjona, šaujot uz ienaidnieku un ar kailiem pirkstiem izmetot slepkavniecisku nāves dāvanu, atzīmēja:
  - Lai vīrietis to nenorītu kā boa konstriktors, sievietei ir jābūt kobras dzēlienam!
  Alenka, turpinot šaut uz nacistiem, asprātīgi atzīmēja:
  - Cilvēks var būt kā Radītājs it visā, bet atdarināšana kā pērtiķis neliek viņam izskatīties labi!
  Anyuta šāva uz ienaidnieku, pēc tam ar mērķtiecīgu granātas metienu izsita tanku un teica:
  - Cilvēks var pārspēt Visvareno Dievu tikai iedomībā un arī tad, ja viņš ir intelektuāli radīts kā Pitekantrops!
  Alla, turpinot ļoti precīzi šaut pa Frici, izdeva:
  - Sieviete nevēlas būt vista, bet viņas ideālais vīrietis ir gailis!
  Marija, šaujot uz fašistus un trāpot Panterai ar precīzu basas kājas metienu, atzīmēja:
  - Lapsai tiešām ir vilka tvēriens bebru tēviņiem!
  Marusja, arī raidot uguni uz fašistiem un izmantojot savu pliku papēdi, lai sasmalcinātu sprāgstvielu, sacīja:
  - Politikā ir kā mežā, ja tu ēdīsi ozolu, to apēdīs cūka, ja zaķi apēdīs lapsa, ja tu esi ēzelis, nodīrās trīs ādas!
  Aļenka, izmisīgi turpinot šaut un apbērdama kājniekus ar citronu šrapneļiem, izpļāpāja:
  - Jo spožāka sieviete, jo vairāk viņa ir lapsa!
  Anyuta arī šāva uz fašistus, nopļāva tos un ar kailiem pirkstiem meta granātu un čīkstēja:
  - Pelēkajiem cilvēkiem smadzenēs nepietiek pelēkās vielas, spilgtas personības, galvā ir daudz pelēkā!
  Alla, šaujot uz ienaidnieku, ar pliku papēdi nospiežot sprāgstvielu, asprātīgi sacīja:
  - Pelēks cilvēks ir vientuļš kā vilks, un viņam kā zaķim nav miera!
  Marija, pļaujot Frici, asprātīgi atzīmēja:
  - Ja politiķis ir liela lapsa, tad lauvas tiesa viņam ir nodrošināta!
  Marusja izšāva ar granātmetēju un ar kailiem pirkstiem meta citronu, čīkstot:
  - Lapsa-politiķis vārnu vēlētājam atņem iespēju braukt kā siers sviestā!
  Aļenka, turpinot šaut no ieroča un ar pliku papēdi padodoties sprāgstvielas paketei, izpļāpājās:
  - Debesīs ir mazāk zvaigžņu nekā Svēto Rakstu interpretācijas!
  Anyuta, šaujot uz fašistiem, sacīja:
  - Bende sarkanā halātā, godīgāk, politika ar daiļrunību!
  Alla, turpinot šaut, loģiski atzīmēja:
  - Bendei ass cirvis, politiķim ass vārds, pirmais nopūš no galvas, otrs pil smadzenēs!
  Marija, turpinot precīzi izsist Krautus un ar kailiem pirkstiem izmetot kārtējo nāves dāvanu, atzīmēja:
  - Dažkārt galvas nocirst ir humānāk, nekā pilināt smadzenes!
  Matrjona, nogriežot fašistus un ar pliku papēdi metot granātu, sacīja:
  - Ja jūs ļausiet politiķiem iekļūt jūsu smadzenēs, jūs neapmierinātībā plēsīsit matus!
  Alenka, šaujot uz vācu ģenerāli un iesitot viņam cauri, draudīgi sacīja:
  - Politiķu runas ir kā ūdens smadzeņu skalošanai!
  Anyuta, precīzi šaujot uz ienaidnieku un ar kailiem pirkstiem palaižot citronu, sacīja:
  - Kur politiķis ir lielākais Dievs, tas ir tajā, ka viņš rada nelikumības!
  Alla, šaujot uz nacistiem un ar pliku papēdi metot sprāgstvielu paku, sacīja:
  - Politiķis vienmēr skatās uz vēlētāju kā uz ēzeli ar lapsainu skatienu, lai uzartu!
  Marija šāva uz ienaidnieku un ar kailiem kāju pirkstiem, ar nāvējošu spēku metot granātu, izgrūda:
  - Sievietei patīk atmaskot savu nabaga ķermeni, lai ģērbtos bagātāk!
  Marusja izšāva garu rindu, nopļaujot Friču līniju un murrājot:
  - Sieviete basām kājām ātrāk uzvilks vīrietim kurpes, pat ja viņš nav gluži zābaks!
  Alenka, precīzi šaujot uz nacistiem, atzīmēja:
  - Ar kailu sieviešu papēdi ir vieglāk pārliecināt vīrieti valkāt modernus zābakus!
  Anyuta izšāva granātmetēju un teica:
  - Lai iegūtu modernus apavus, sievietei "jāuzvelk" vīrieša kurpes!
  Alla, trāpot nacistiem ar uguni un metot granātu uz kailajiem pirkstiem, atbildēja:
  - Sieviete, kura nezina, kā laicīgi atsegt savu kāju, uz visiem laikiem paliks "apata"!
  Marija, šaujot uz ienaidnieku un ar savu apaļo papēdi metot sprāgstvielu paku, sacīja:
  - Pārāk bieži, skatoties uz sievietes kailajām kājām, vīrietis riskē "ievilkties" klaidona stāvoklī!
  Marusja, vēršot precīzu uguni uz ienaidnieku un ar kailu ceļgalu padevusies granātai, atbildēja:
  - Lai nepaliktu mūžīgi klaidonis, ir jāspēj laicīgi novilkt apavus!
  Alenka, turpinot šaut uz nacistiem un izsitot no viņiem vēju, asprātīgi sacīja:
  - Labāk meitenes basa kāja nekā okupanta brezenta zābaks!
  Anyuta, turpinot šaut ar neremdināmu precizitāti, atzīmēja:
  - Spēcīgākās bruņas nevar pretoties maigajai ādai un burvīgajām meitenīgajām zolēm!
  Alla, šaujot uz vācu iebrucējiem, izdeva:
  - Sievietes ļoti gudri ar basām kājām iekļūst vīrieša makā!
  Marija, ar lielu precizitāti šaujot uz fašistiem un iesitot viņiem pa galvu, atzīmēja:
  - Zelta monētām, basām kājām un kailām krūtīm lipīgākā sievietes ķermeņa daļa!
  Marusja, turpinot šaut, bez žēluma pret fašistiem sacīja:
  - Reizēm sievietei vajag novilkt kurpes, lai nenometas ceļos vajadzības priekšā!
  Aļenka, trāpīgi skribējot fašistus un sakraujot tos kaudzēs, loģiski atzīmēja:
  - Vieglāk ir nolikt vīrieti uz ceļiem ar basu kāju!
  Anyuta, šaujot uz ienaidnieku, agresīvi atzīmēja:
  - Basām kājām laikā, nekad klaidonis!
  Alla, sitot ienaidniekus un nogriežot pretiniekus, nomurmināja:
  - Sievietei basām kājām ir vieglāk uzkāpt zelta virsotnē!
  Marija arī sita fašistus un murrāja:
  - Tu esi zābaku cilvēks, ja nemīli sieviešu kājas!
  Marusja, šaujot uz nacistiem un ar kailiem pirkstiem iemetusi paštaisītu sprāgstvielu paku, no kuras tīģeris apgāzās, ņurdēja:
  - Sieviete ar slaidām kājām liks vīrietim godbijībā saliekties!
  Aļenka dauzīja nacistus, nopļāva tos un izteica:
  - Kailie kāju pirksti ir izveicīgāki par rokām, kad sieviete izņem monētas no "apģērbta" vīrieša kabatas!
  Anyuta nogrieza Frici un čīkstēja:
  - Visveiklākā ir sieviete, kas pagrūda vīrieti zem papēža, ar basu kāju!
  Alla, šaudama uz pretiniekiem un ar pliku papēdi mētādama ar citronu, sacīja:
  - Skaistulei ir vieglāk basām kājām mīdīt ceļu uz vīrieša sirdi!
  Marija ar granātas metienu iznīcināja vācu tanku un čīkstēja:
  - Meiteņu basās kājas ir sīkstākas, kāpjot vīrieša sirds Everestā!
  Matryona arī nošāva un teica:
  "Novilkusi kurpes, sievietei ir vieglāk šķērsot vīriešu vienaldzības tuksnesi!"
  Alenka iesita ienaidniekam ar sagūstītu bazūku un iekliedzās:
  - Tu būsi mēms kā zābaks, pat basām kājām sitīsi pa papēdi!
  Arī Anyuta pagriezās un čīkstēja, zobus rādot:
  - Kaila sievietes kāja liek vīrietim iekrist baskāju bērnībā!
  Sarkanmatainā Alla, nopļāvusi nacistus, čivināja:
  -Visbiežāk kabatas zābaki iekrīt basu kāju bērnībā!
  Marija iesita nacistiem un čīkstēja:
  - Ja meitenei ir skaistas kājas, tad viņa dzīvē nav klaidonis!
  Matrjona, apšaudīdama ienaidnieku un nocirta nacistus kā labības kūlus, iesaucās:
  - Meitene basām kājām ir labāka par ķepu vecu sievieti, jauns kaķis ir jautrāks par vecu lauvu!
  Alenka, šaujot uz nacistiem un izmetot slepkavniecisku nāves dāvanu, sacīja:
  - Sievietei vislabāk ir nopelnīt balvu ar kailām krūtīm, bet modernus apavus ar basām kājām!
  Anyuta arī sita nacistus, nopļāva tos un basām kājām meta granātas un čīkstēja:
  - Sievietes kailais papēdis vislabāk pasargā viņu no vīriešu vienaldzības ērkšķiem!
  Alla, šaujot uz pretiniekiem un nogriežot tos ar automātiskiem uzliesmojumiem, atzīmēja:
  - Izturīgākais papēdis vīrietim no kailas sievietes pēdas!
  Marija, trāpot pretiniekiem un trāpot viņiem ar granātmetēju, sacīja:
  - Baskājains sievietes papēdis, kuram mugurā visvairāk apdedzis zābaks ar ķipariem!
  Matrjona, notriekdama fašistus, asprātīgi sacīja:
  - Ja nespēsi laicīgi novilkt apavus, kļūsi par klaidoni!
  Alenka, rakstot par fašistiem, atzīmēja:
  -Ja tu esi prātīgs, tu vari nopietni pārspēt tikai sevi!
  Anyuta loģiski atzīmēja, sitot ienaidnieku un ar basu kāju iemetot sprāgstvielu maisu:
  - Ir labi, ka ir klubs, ir slikti būt klubam!
  Alla, sitot nacistus un ar pliku papēdi iedodot granātu, izpļāpājās:
  - Čuguna dūres var palīdzēt izdzīvot, bet ozola galva novedīs līdz nāvei!
  Marija diezgan loģiski atzīmēja, pļaujot fašistus:
  - Kad valdniekam galvā nav ķēniņa, valstī valda anarhija, un viņi pārdod velti!
  Matryona, racionāli sitot nacistus, atzīmēja:
  - Kronis nav paredzēts tai pašai galvai kā cepure!
  Krautu iznīcinātāja Aļenka loģiski atzīmēja:
  - Pat vainags nestāv droši uz ozola galvas!
  Anyuta, ļoti precīzi šaujot uz fašistiem, teica:
  - Lai cik stiprs būtu ozols, materiāls galvai no tā ir trauslākais!
  Alla, strauji šaujot uz ienaidnieku, loģiski secināja:
  - Kas sit ar nūju pa galvu, tam ar nūju sit pa galvu!
  Marija, sasodīti pretinieki, izdeva:
  - Politiķis tur rokās maku un zizli, tikai viņa nauda ir koka, un zizlis ir papīrs!
  Marusja loģiski atzīmēja, iemetot citronu ar basu kāju:
  - Ar sirmiem matiem gaiša galva ir pēdējā lieta!
  Matrjona, fašistu drupinātāja, atzīmēja:
  - Tu varbūt neesi blondīne, bet ir skaisti būt gaišai dvēselei, meitenes var pārspēt ļaunos, lai citi dzīvotu laimīgi!
  Alenka, šaujot uz nacistiem, čīkstēja:
  - Jūs nevarat izveidot spēcīgu aizsardzību no ozoliem tikai uz celmiem!
  Anyuta šaušanas laikā loģiski atzīmēja:
  - Ja politiķis nav dzenis, tad viņš skaidas noņems, ne tikai celmu vēlētājam!
  Alla agresīvi teica, notriekdama vāciešus:
  - Politiķis gan nav ērglis, bet vēlētājus viņš uzskata par vārnām un dzeņiem!
  Marija, iznīcinot ienaidniekus, atzīmēja:
  - Ja atļaujat politiķiem nost nost skaidas, tad noteikti esat dzenis!
  Matrjona, pļaujot fašistus, izteicās:
  - Politiķis ir lapsa ar vēlētājiem, bet pats ar sevi, kāmis ir kāmis!
  Marusja ar basu kāju meta granātu un čīkstēja:
  - Gudrs politiķis ir kā lapsa vistu kūtī, bet stulbais - kā vērsis porcelāna veikalā!
  Alenka, sasmalcinot Frici, sacīja:
  - Kārtība tiek iedibināta klusumā, politiķi runājot rada haosu!
  Anyuta, ar granātas metienu izklīdinājusi fašistus, čīkstēja:
  - Politiķi daudz runā, īpaši tad, kad gribas aizbāzt muti!
  Alla agresīvi atzīmēja, iesitot nacistiem:
  - Strīdēties ar politiķi, ka, dauzot ūdeni mīklā, tikai saplēsīsi mēles muskuli, un tu melosi sev par labu!
  Marija, sagraujot ienaidniekus un ar basu kāju metot granātu, atzīmēja:
  - Politiķis ir lapsas un vilka maisījums, bet viņš daudz runā!
  Matrjona, šaujot uz nacistiem, ņurdēja:
  - Jo lapsa ir politiskāka, jo cūcīgāks viņš ir!
  Marusja, pļaujot Fritzes, sacīja:
  - Politikā ir nepārtraukta zvērnīca, vilki, zaķi, vistas, gaiļi un dzeņi, bet par karali vienmēr izvēlas lapsu!
  Aļenka, fašistu iznīcinātāja, nomurmināja:
  - Diktators, kurš uzdodas par lauvu, ir īsta cūka!
  Anyuta agresīvi atzīmēja, notriecot ienaidniekus ar šāvieniem:
  - Politiķis par lauvu paies tikai tad, ja vēlētājs ir pilnīgs dupsis!
  Alla, izsitot fašistus kā putekļus no paklājiem, sacīja:
  - Politiķis uzvelk aitas drēbes, bet vienīgais, kas viņam kopīgs ar vilku, ir asinskārība, un viņa atjautība ir pilnīga aita!
  Marija, ar basu kāju metot granātu, čivināja:
  - Labāk, ja valdnieks ir vilks aitas ādā nekā auns lauvas izskatā!
  Matryona, šaujot uz ienaidnieku ar Robina Huda precizitāti, sacīja:
  - Politiķis par mieru bļauj kā aita, bet vilkam zobi grab par karu!
  Marusja, šaujot uz ienaidnieku, izteicās:
  - Politiķis, lai iegūtu vēlētāju balsis, izlien kā lakstīgala, bet ņem par dzeņiem!
  Alenka, šaujot uz nacistiem, izdeva:
  - Ja jums politiķa runa šķiet lakstīgalas trille, neesiet šajā gadījumā vārna!
  Anyuta asprātīgi atzīmēja, notriecot nacistus:
  - Ja politiķis dzied kā lakstīgala, tad viņš tevi uzskata par piemērotu spēli!
  Alla, iznīcinot nacistus, atzīmēja:
  - Vēlētāju medības no meža medībām atšķir tas, ka mednieks rada pēc iespējas lielāku troksni!
  Marija, šaujot uz ienaidnieku, kliedza:
  - Politiķis, atšķirībā no kabatzagļa, zog rada lielu troksni, un, zog, ņem ar glaimi!
  Matryona, šaujot uz ienaidnieku, rībēja:
  - Arī politiķis savā ziņā ir Dievs, bet viņam labāk neticēt!
  Marusja apstiprināja:
  - Politiķe mīl vēlētājiem solīt Mēnesi, bet aizmirst piebilst, ka dzīvības tur nav, izņemot smiltis!
  Alenka, nogriezusi pretiniekus, nomurmināja:
  - Bēdas nav no prāta, bet gan no praktiskās atjautības trūkuma!
  Anyuta, šaujot uz ienaidnieku, čīkstēja:
  - Visas pasaules nepatikšanas nav no naudas, bet gan no to trūkuma pareizajā daudzumā!
  Alla, šaujot uz ienaidnieku, izdeva:
  - Valoda ir dota politiķim, lai slēptu savas domas, bet, lai cik daiļrunīgs politiķis spētu noslēpt savu pelēko švaku!
  Marija enerģiski atzīmēja, kad viņa šāva uz Fritz:
  - Ja gludeklis ies uz ķēdes, zobeniem neatliks, ja runās sudrabs izbirs, tad nebūs ar ko algu maksāt!
  Matrjona, šaujot uz ienaidnieku, nomurmināja:
  - Vai politiķim piemīt dotība pildīt solījumus? Tas pieder, bet ne velti!
  Marusja, šaujot uz nacistiem, atzīmēja:
  - Zilonis noliek lielu čupu, bet politiķe-lapsa vēl lielāku verbālās caurejas kaudzi!
  Alenka asprātīgi atzīmēja, iznīcinot nacistus:
  - Politiķis bagātīgi lej ārā runu saldo medu, slīcinot vēlētājus verbālā caureja!
  Anyuta, šaujot uz pretiniekiem, sacīja:
  - Politiķa saldā runa ir kā medus straume, tikai tu iepeldi pa to atkritumu kaudzē!
  Alla, šaujot uz fašistiem, atzīmēja:
  - Politiķis var izpildīt to, ko sola, tikai likt vēlētājam noticēt neiespējamajam!
  Marija, ļoti precīzi šaudama, izdeva:
  - Politiķu vēlēšanās ir daudz, bet nav ko izvēlēties, kurš celms, kurš klājs, kurš lapsa, kurš cūka, kurš lācis - no vilšanās ir tikai atliek viena lieta - rēkt!
  Matrjona šāva uz nacistiem un atzīmēja:
  - Politiķim, kurš bieži plēš rīkli, kārtīgi jāpaspārda ausis!
  Marusja sagrieza nacistus, sacīja:
  - Politiķis, atšķirībā no lakstīgalas, nekad nedzied par velti, un viņam ir lapsas dāvana!
  Aļonka čivināja, zobus rādot:
  - Politiķis grib kļūt par ērgli, bet viņa vēlētājam vienmēr nav putna tiesību!
  Anyuta iesaucās, ar savu snaiperi notriekdama vāciešus:
  - Kāpēc tu esi putna apliecībā, jo tev ir dzeņa prāts!
  Alla ar pitona agresiju nošņāca:
  - Politiķim ir daudz dažādu dziesmu, taču tām visām ir viens motīvs: izvēlies mani!
  Marija, nogriežot fašistus, nomurmināja:
  - Vēlētājs ir kā bulciņa, iet prom no zaķa, vilka, lāča, bet politiskā lapsa viņu vienalga aprī!
  Matrjona atzīmēja, iznīcinot fašistus:
  - Politiķis izmantos saldas runas, lai pieskaņotos mušas intelektam, lakstīgalas trillei, dzeņa intelektam, bet viņa cūkas būtība ir redzama vanaga acij!
  Marusja, cīnoties pret fašistiem, smaidot piebilst:
  - Sieviete ir arī laba politiķe, un viņa vismaz dod iespēju, ka pildīs uzticības solījumu un sagādās baudu!
  Tāpēc meitenes varonīgi aizstāv pilsētu un dod lielas cerības.
  . NODAĻA Nr.4.
  Septembra beigās un oktobra sākumā cīņas par Astrahaņu vēl turpinājās, un nacisti virzījās uz dienvidiem gar Kaspijas jūras piekrasti. Nacisti neglābjami virzījās uz priekšu... Dienvidos nacisti ieņēma Ordžonikidzes pilsētu un sāka uzbrukumu Groznijai.
  Arī šajā pilsētā padomju kari notika varonīgi.
  Tamāras vadītais meiteņu bataljons izrādīja izmisīgu apņēmību un drosmi.
  Tamāra izšāva no sava ložmetēja un ar kailiem pirkstiem meta granātas, sakot:
  - Slava mūsu Tēvzemei PSRS!
  Anna, precīzi šaujot pa nacistiem un arī ar pliku papēdi metot sprāgstvielu, izpļāpājās:
  - Slava varonībai!
  Akuļina, šaujot uz ienaidnieku, izpļāpāja:
  - Par Dzimteni un godu!
  Viktorija, šaudama uz Krautiem un ar nāvējošu spēku ar kailiem pirkstiem metot granātu, rūca:
  - Sasmalcināsim vērmahtu ar varonību!
  Olimpiāde ir veselīga meitene, viņa šāva uz ienaidniekiem, izsita Krautus un piedeva:
  - Svētajā karā būs mūsu uzvara!
  Tamāra, šaujot uz nacistiem un atkal ar basu kāju metot granātu, atzīmēja:
  - Karavīram jābūt ozola spēkam, bet ne ozola galvai!
  Meitenes šāva. Apkārt daudz drupu, drupas kūp. Seko sprādziens pēc sprādziena. Dūmu mutuļi paceļas debesīs. Apkārt viss deg.
  Iznīcināšana milzīgos daudzumos.
  Skaistā, baskājainā blondīne Anna, tiklīdz met granātu, plosot fašistus, bļaustās:
  - Katram ozolam ir dobums, katrā ozola galvā ir bedre, no kuras izplūst smadzenes!
  Akuļina, šaujot uz ienaidnieku un ar savu graciozo, iedegušo, baso kāju metot granātu, čīkstēja:
  - Ja tev prāts kā ozolam, tad locīsies kā apse!
  Viktorija, šī rudmatainā meitene, arī ar kailām, iedegušām, noslīpētām kājām, čivināja:
  - Ja jums nav lapsas viltības, viņi jums atņems trīs ādas!
  Olimpija, veselīga, gara, liela, muskuļota blondīne, izšāva rāvienu, ar basu kāju meta granātu un čīkstēja:
  - Tu būsi stulbs kā ozols, tevi noplēsīs kā nūju!
  Garām viņiem rāpoja zēns. Viņš pazibinājis savus melnos papēžus un iemetis nacistiem sprāgstvielu. Tad viņš čīkstēja:
  - Jauns karavīrs ir labāks par novārgušu ģenerāli!
  Tamāra atkal pagriezās. Viņa ar basu kāju ar nāvējošu spēku iemeta granātu un ierunājās:
  - Par katru jaunu uzvalku politiķis no vēlētājiem atņem trīs ādas!
  Akuļina, šaudīdama uz ienaidniekiem un agresīvi smaidīdama, ņurdēja:
  - Būsi gudrs kā ozols, un tev nodīrās kā trusis!
  Anna, šaujot uz ienaidnieku un ar basu kāju metot granātas, spridzinot tankus, čivināja:
  - Viltīga lapsa lauvai pat trīs ādas novilks, ja viņam būs auna prāts!
  Viktorija, šaudama uz nacistiem un ar pliku papēdi izmeta slepkavu, sacīja:
  -Ja negribi kļūt par lapsu, vaimanāsi kā izsalcis suns!
  Olimpiāde nopļāva Krautu. Tad viņa ar basu kāju iemeta granātu un kliedza:
  - Politiķis ir lapsa, viņš ķidā vistas vēlētājus dienas gaismā!
  Pastiprinās kanonādes rūkoņa. Briesmīgie Sturmtigers dodas kaujā. Viņi trāpīja ar raķešu palaišanas ierīcēm. Un viņi iznīcina veselas ēkas, vienlaikus sagraujot mājas. Un debesīs riņķo šturmētāji. Viņi šauj raķetes uz padomju pozīcijām. Viņi nomet bumbas. Panther 2 jau ir redzams, progresīvāks transportlīdzeklis nekā Panther, ar jaudīgu 88 mm lielgabalu.
  Vācu transportlīdzeklim ir šaurāks tornītis un mazāki gabarīti, kā arī pietupienāks korpuss. Tāds briesmonis, ja sit, tad sit. Un pats galvenais, tas nav pārāk smags, ar jaudīgāku 900 zirgspēku dzinēju.
  Tamāra ar basu kāju meta granātu uz Panteru 2 un iesaucās:
  - Tu būsi stulbs kā celms, tevi kā nūju noplēsīs ne tikai viltīgās lapsas, bet arī gļēvi zaķi!
  Anna, šaudama uz fašistus un pļaujot pretiniekus, basām kājām mētādama citronus, rakstīja:
  - Viltīgā lapsa ērgli pat var padarīt pēc slapjas vistas!
  Akuļina, nogriežot ienaidniekus un caurdurot tos ar precīziem šāvieniem, sacīja:
  - Cilvēks, kurš sapņo par lauvas lomu, bieži kļūst par ēzeli, kas pārklāts ar lapsām!
  Viktorija, sagrauzdama pretiniekus ar uguni un ar basām kājām metot kaut ko nāvējošu, ierunājās:
  - Cilvēkam ir lauvas ambīcijas, ēzeļa spītība, lāča neveiklība, ziloņa grācija, bet lapsa vienmēr spēj viņu apspiest!
  Olimpiskās spēles apšaudīja ienaidnieku. Viņa nopļāva viņu kā zāles pļāvēju un ņurdēja:
  - Lapsa sarkanā krāsā, politiķis asiņainā uzvalkā!
  Cīņas intensitāte turpināja pieaugt. Pilsētu sagrāva nacisti no gāzes lielgabaliem, kas pēc jaudas bija pārāki par Katjušu. Un bija ļoti grūti pretoties nacistiem. Bet bataljons basām kājām, puskailām meitenēm cīnījās ar kolosālu entuziasmu. Un meitenes gandrīz nenomira, vīrieši ieguva vairāk.
  Tamāra, šaujot uz nacistiem un ar kailiem kāju pirkstiem metot granātas, izpļāpāja:
  - Sieviete uzvar stiprus vīriešus, spēlējot uz viņu vājībām, politiķe pārliecina vājos vēlētājus, nepārprotami pārdarbojoties!
  Anna, nogriežot ienaidniekus un pļaujot tos ar lodēm, vienlaikus ar pliku papēdi iedodot sprāgstvielu paku, sacīja:
  - Sieviete ir viltīgākā politiķe, viņai nav jāmācās par lapsu, bet gan jāprot uzvilkt kurpes, paliekot basām kājām!
  Akuļina, precīziem uzrāvieniem nogriezusi pretiniekus un ar kailiem kāju pirkstiem, iesaucās:
  - Sieviete arī mīl jaunību, bet dolāra zaļums viņai ir mīļāks nekā viņas mecenāta zaļais laikmets!
  Viktorija, tā rudmatainā kuce, izšāva nāvējošu sēriju, pārrāva līniju un iekliedzās:
  - Meiteņu jaunības apstādījumi piesaista zaļus rēķinus no dolāriem trekniem vīriešiem!
  Olimpija, šaujot uz ienaidniekiem un ar basu kāju metot vēl vienu dāvanu, izpļāpājās:
  - Nedzenieties pēc zaļā dolāra, nepatikšanām ir arī zaļas acis, un apvalks ir kraukšķīgs!
  Cīņa kļūst arvien brutālāka. Čaulas lido ar nāvējošu spēku. Viņi pārsprāga un sasmalcina padomju pozīcijas, apgāžot bateriju pistoles. Un jaunas lidmašīnas steidzas, un dārd triecienšautenes. Debesīs paceļas putekļu mākoņi.
  Tamāra, nežēlīgi šaujot uz nacistiem, paņēma un nodeva pērli, pirms ar basu kāju iemeta granātu:
  - Tici Dievam, nenoliecies līdz dzīvnieka līmenim: cilvēks nav padevīga aita un nav smirdīga kaza!
  Anna, cīnoties ar ienaidnieku un basām kājām mētādama nāves dāvanas, atzīmēja:
  "Pelnīt naudu par cilvēku ticību ir tas pats, kas liet kūtsmēslus uz zelta; neuzticība pieaugs!"
  Akuļina, iznīcinot Panteru, agresīvi teica:
  - Ticot svētdienai, nesasniedziet septiņas piektdienas nedēļā!
  Viktorija, ļoti precīzi šaujot uz nacistiem un agresīvi pļaujot tos, atzīmēja:
  - Ticība mūžīgajai elles ugunij vāra māņticības pienu, no kura reliģijas blēži nosmeļ putas!
  Olimpija, sieviešu dzimuma varone, gāžot nacistus un ar basām kājām metot milzīgas iznīcinošas granātas, atzīmēja:
  - Tikai celmi un ozoli tic mūžīgās liesmas elles ugunskuram, ļaujot sevi lobīt kā lipīgus!
  Tamāra izšāva no sagūstītas bazūkas, zibināja savus kailos papēžus un čivināja:
  -Kas dzirkstī mūžīgās elles uguns liesmā? Zelta monētu mirdzums reliģisko blēžu kabatās!
  Anna, šaujot uz ienaidnieku un ar milzīgu precizitāti iznīcinot nacistus, sacīja:
  - Krāpi izmanto Dievu, lai izklātu savas kabatas, un viņi pakļaujas maldināšanai ne tikai ar tukšu galvu!
  Akuļina izšāva uz ienaidnieku. Viņa ar kailiem pirkstiem meta granātu un čīkstēja:
  - Reliģiskie nelieši noplēš aitām trīs ādas, lauž kazām ragus, viņiem rūp tikai peļņa, un ticība ir kalšanai!
  Viktorija ar pliku papēdi iemeta zāģu skaidu bumbu, uzspridzināja ienaidnieku un čīkstēja:
  - Godīgs priesteris ir kā veģetārs vilks, tikai ticība vienmēr ir godīga, un tās izmantošana ir savtīga!
  Olimpiskās spēles trāpīja ienaidniekam ar ložmetēju. Viņa nopļāva ienaidnieku un ar pliku papēdi iespēra granātu kaudzi, kas apgāza Lion tanku. Tad viņa kliedza:
  - Jebkura reliģija ir pasaka, no šīs fantāzijas tiek gūta tikai peļņa patiesi pasakainās proporcijās!
  Šādi meitenes drosmīgi cīnās Groznijas pilsētā. Un viņi parāda sevi no augstākā drošsirdības viedokļa.
  Un pārējās meitenes ar visu savu drosmi aizstāv Astrahaņu. Un viņi arī demonstrē visaugstāko akrobātiku un izturību.
  Meitenes cīnās ļoti labi.
  Aļenka ar basu kāju iemeta granātu, saplēsa nacistus un ķengāja, rādot zobus:
  - Kurš tev ļaus karināt nūdeles uz ausīm, būs mūžīgi izsalcis!
  Anyuta, ar to pļaujot nacistus, piekrita:
  - Tu nebūsi pilns ar nūdelēm uz ausīm!
  Alla šāva uz nacistiem, ar basu kāju ar nāvējošu spēku meta granātu un pļāpāja:
  - Nūdeles uz ausīm ir jaunākā svaiguma ēdiens, kas izraisa sliktu dūšu!
  Marija asprātīgi atzīmēja, atsegdama zobus un ar kailiem kāju pirkstiem iemetot sprāgstvielu:
  - Ja neviens nezina, vai tas ir Dievs, bet cilvēkus nemitīgi sit krustā, it kā viņš būtu Kristus līdzība!
  Marusja, sasodītā Krauts, to paņēma un agresīvi smīnēja:
  - Cilvēks cenšas apgūt Dieva spēku, bet līdz šim viņš saņem tikai krustā sišanu, kas nav dievišķa!
  Matrjona pagriezās, nopļāva fašistus un sacīja, agresīvi piemiedzot saviem draugiem:
  - Cilvēks ar sirdi tiecas pēc labā, ar prātu pēc peļņas un ar vēderu pēc rijības, un galu galā, sapinušās kājas, viņu ievelk bedrē!
  Un Astrahaņā dārd sīvas cīņas. Pilsēta pie Volgas ir galvenais padomju aizsardzības punkts. Un te plosās tādas trakas cīņas. It kā tējkanna burbuļo.
  Un steidzas smagas, nāvējošas lidmašīnas. Yu-288 ir ļoti jaudīga mašīna. Un viņš met bumbas ar kolosālu izturību.
  Aļenka kliedz, šaujot uz nacistiem un ar basu kāju metot granātu:
  - Ja cilvēkam ir gorillas intelekts, viņš aros kā zirgs un ēdīs kā suns!
  Anyuta ar basu kāju pacēla slepkavniecisko nāves dāvanu, sadauzīja nacistus un pļāpāja:
  - Cilvēks atļaujas likt uz apkakles, bet, lai arotu, ir jāsit ar piespiedu pātagu!
  Alla ar pliku papēdi iespēra citronam un nomurmināja:
  - Politiķim ir liela kabata, bet viņš ir tikai nenozīmīgs kabatzaglis!
  Marija, šaudama uz pretiniekiem, šņāca:
  - Politiķis, kurš sola vēlētājiem mēnesi no debesīm, nācis pie varas, pamet mēness ainavu un ņaud no bada uz gaismekli!
  Matrjona, apdullinoši smejoties, atzīmēja:
  - Velns katrā politiķi mudina viņu ieņemt Visvarenā Dieva vietu, bet politiķim ir ļoti maz talanta!
  Marusja, šaujot uz ienaidniekiem un pārliecinoši tos pļaujot, atzīmēja:
  - Cilvēks cenšas kļūt visvarens, bet morālais progress viņu nepadara labāku!
  Meitenes acīmredzot ir asprātīgas līdz augstākajai pakāpei.
  Un karš seko savam modelim. Reaktīvās lidmašīnas tiek pārbaudītas Trešajā Reihā. Un tas arī ir diezgan nopietns arguments strīdā ar PSRS.
  Hitlers, protams, nav īpaši priecīgs. Karš ievelkas, un Krievija spītīgi pretojas, lai gan arī padodas. Cīņas plosās kā vulkāna mutē.
  oktobra beigas. Kalmikija ir pilnībā sagūstīta, un nacisti virzās pāri Dagestānai.
  Fašistu panākumi, lai arī pieticīgi, ir nemainīgi. Melnās jūras flote atrodas uz iznīcināšanas robežas.
  Visa iznīcinātāja apkalpe sastāv no meitenēm. Skaista komanda, godīgi sakot. Meitene ir ģērbusies vestēs un skrien basām kājām, viņas apaļie papēži mirgo.
  Alise, iznīcinātāja komandieris pārliecinoši pavēl uzbrukt fašistu kreiseram. Palaiž torpēdu un piezīmē:
  - Karā, kā jau labā teātrī, nākamā darbība ir neparedzama, asaras noteikti izbirs!
  Viņas partnere Andriana komandēja veselu meiteņu pulku. Viņi skrēja mirgodami plikiem, apaļiem papēžiem un čīkstēja. Viņi mērķēja uz mīnu aparātu.
  Andriana rēca:
  - Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies,
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs -
  Izgaismo ceļu uz komunismu!
  Veronika, sitot nacistiem ar lielgabalu, murrāja:
  - Karā tas ir kā filmā: darbība ir valdzinoša, nekad nav garlaicīga, bet, diemžēl, tas burtiski nogalina!
  No vienas puses uz otru lēkā iznīcinātājs ar plikām kājām, iedegušām, slaidām, ļoti skaistām meitenēm. Viņš tiek izmests kā spalva.
  Alise, dauzīdama savas noslīpētās basās kājas, ierunājās:
  - Ja neesi vieglprātīgs, karā liksies mierā!
  Andriana, precīzi šaujot no lielgabala, atzīmēja:
  - Meitene, kas var cīnīties, ir bruņinieks!
  Alise izlaboja, izšaudama:
  - Nē, viņa ir varone!
  Un karotāji izplūda smieklos. Un viņi rādīja mēli. Un skaistuļu kājas ir tik graciozas, un tās atstāj uz klāja asiņu pēdas. Spēcīgas meitenes.
  Un kaili, viņu papēži ir tik apaļi un graciozi.
  Alise atcerējās, kā viņa tika sagūstīta, un nacisti noglāstīja viņas zoli ar plānu, karstu pātagu. Šeit tu esi, gandrīz kails, karājies uz plaukta. Jūsu basās kājas ir iespīlētas blokā. Un viņi jūs kutina ar hot rod. Tātad sarkans gludeklis tiek sadedzināts līdz koši nipelim.
  Alise tika spīdzināta un spīdzināta vairākas dienas. Bet meitenei izdevās aizbēgt.
  Viņa pastāstīja apsardzes virsniekam, ka zina vietu jūrā, kur viņi iemeta zelta konteineru, kas tika evakuēts no Sevastopoles. Fašists uz to iekrita.
  Nu, Alise, neskatoties uz visām spīdzināšanām, palika jautra. Viņi viņu atraisīja un ielika laivā ar sasietām rokām. Un ar basām kājām, nedaudz apdedzinātām uz bagāžnieka, viņa varēja paņemt pistoli un nošaut divus fašistus. Tad viņa atraisīja virves un aizpeldēja. Viņa veikli to novilka. Un viņa izpelnījās meiteņu cieņu.
  No speciālās nodaļas mēģināja viņai izkļūt, bet Alisa draudēja specdienestiem izraisīt avāriju un arī pakārt viņu par kuci. Viņi izrāvās.
  Alise ir ļoti kaujinieciska meitene...
  Viņa pat asprātīgi rakstīja:
  - Bende mīl cirvi kā ieroci, bet kaujā viņam ir neveikla prasme!
  Andriana tam piekrita, pērdama savas noslīpētās kājas:
  "No cirvja vēl var pagatavot zupu, bet to, kas rakstīts ar varonīgu pildspalvu, nevar izgriezt ar bendes cirvi!"
  Juliana ir ļoti skaista meitene. Viņai uz krūtīm un biksītēs ir tikai plāna svītraina auduma sloksne. Bet viņa ir tik brīnišķīga un skaista. Visas meitenes uz iznīcinātāja ir basām kājām un ļoti vilinošas.
  Kad vācieši tiek sagūstīti, viņi ir spiesti skūpstīt meiteņu apaļos, tukšos papēžus. Un ieslodzītie to paklausīgi dara. Un viņi laiza meiteņu papēžus un ar lielu prieku skūpsta tās.
  Džuliana dziedāja:
  - Mēs neesam ļauni laupītāji,
  Un mēs negribam nogalināt...
  Bet man sāp kailie papēži,
  Es gribu visiem iesist pa seju!
  Meitenes, protams, spēj izbaudīt jebkādus panākumus.
  Andriana, spiedot kailajiem papēžiem, sacīja:
  - Eh, jaunas robežas, neliec man smieties!
  Alise piekrita:
  - Neierobežotas iespējas tiem, kuri nenosaka sev robežas!
  Veronika sita basām kājām, sita kailos papēžus un, atsegdama zobus, atzīmēja:
  - Spēcīgākais cilvēks netiks galā ar nepanesamām ambīcijām!
  Andriana asprātīgi atzīmēja, zobus izraujot un šaujot no lielgabala:
  - Cilvēks ir tālu no Dieva, jo nav tālu no makaka savā dabas atdarināšanā!
  Veronika, ar precīziem šāvieniem saberzdama uzbrūkošo nacistu straumes, nomurmināja:
  - Politiķis ir dievs ambīcijās, dievs metodēs un atklāta cūka rezultātu izmantošanā!
  Padomju meitenes labi cīnās. Bet protams ir arī vācu, un arī skaistules bikini un basām kājām.
  Piemēram, Gerda ir reta cīnītāja.
  Viņa un viņas partneri sēdēja uz jaunākās Panther-2 tvertnes.
  Meitenes šauj uz padomju karaspēku un rūc.
  Mēs esam ļaunie vilki, atkāpšanās mums nenāk par labu!
  Un viņi piemiedz ar acīm...
  Gerda ar kailiem kāju pirkstiem spārdīja krievu karavīrus un ar prieku čīkstēja:
  - Kas dzīvē nav vilks, tam nodīrā ādu, kurš savā prātā nav lapsa, tam izķidā kā vistai!
  Šarlote arī trāpīja ar precīzu šāviņu, iekļūstot padomju tankā, sadrupinot bruņas un bļaustīdamies:
  -Vilks vienmēr ir izsalcis, cilvēks vienmēr neapmierināts, un politiķis nevar pateikt ne vārda patiesību!
  Kristīna, ļoti precīzi šaujot uz ienaidnieku un trāpot krievu tankiem ar nāvējošu čaulu, atzīmēja:
  - Lapsai ir vērtīgs kažoks, bet lapsas politiķu apliecinājumi nav nekā vērti!
  Magda to paņēma un ar kailiem pirkstiem pavēra ieroci uz ienaidnieku, iesita un nomurmināja:
  - No kazas piena ir vairāk nekā no politiķa, kura prāts ir aita!
  Gerda, turpinot precīzi šaut uz padomju transportlīdzekļiem, atzīmēja:
  - Vēlēšanās politiķi ir kā starp mēri un holēru, lai gan politiķi ir daudz lipīgāki savā šizofrēnijā!
  Šarlote trāpīja pa trīsdesmit četriem un nojauca torni, sakot:
  - Politiķim ir vilka deguns medījumam, bet viņš pats ir gatava cūka izķidāšanai!
  Kristīna veikli palaida šāviņu ar kailiem kāju pirkstiem un teica:
  - Politiķis ir aita, kas tiecas pēc lauvas troņa un, sasniedzot virsotni, pārvēršas par lapsu, kas ķidā vistas vēlētājus!
  Magda agresīvi atzīmēja, ar kailiem kāju pirkstiem sūtot padomju pašpiedziņas lielgabalam nāves dāvanu:
  - Viņi neuzticas politiķiem, bet balso, nesaprot mūziku, bet klausās labprāt, nūdeles neēd, bet labprāt klausās!
  Un viņu Panther-2 strādā ļoti aktīvi. Un tas ļoti precīzi raida šāviņu.
  Vācu mašīna ļoti pārliecinoši sasmalcina visus padomju tankus.
  Gerda šauj un dzied:
  - Viens, divi, trīs - sadaliet padomu!
  Šarlote šauj ļoti precīzi, sit ienaidniekiem un svilpo:
  - Mēs esam spēcīgākie pasaulē!
  Kristīna, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, lai izšautu cauri trīsdesmit četriem, piebilda:
  - Mēs izmērcēsim visus savus ienaidniekus tualetē!
  Magda trāpīja ienaidniekam un ierunājās:
  - Tēvzeme asarām netic!
  Gerda čīkstēja:
  - Un mēs atdosim ļaunajiem oligarhiem viņu smadzenes!
  Šarlote asprātīgi atzīmēja, iesitot padomju haubicei ar čaulu:
  - Zelts ir skaists tikai pēc izskata, patiesībā šis metāls, cilvēce vienmēr ir cietusi, kļuvusi augstprātīga!
  Kristīna, šaujot uz ienaidniekiem, asprātīgi izteicās:
  - Atklājot krūtis, sievietei ir vieglāk noplēst vīrietim trīs ādas!
  Magda, šaujot pa pretiniekiem, sākotnēji atzīmēja:
  - Meitenes basām kājām, ielieciet vīriešus galošos!
  Protams, meitenes uz tanka ir graciozas. Un piloti ir stilīgākie starp Fritz.
  Albīna un Alvīna ir visbriesmīgākie dūži Visumā. Šeit viņi jau sasnieguši pieci simti notriekto lidmašīnu. Viņiem priekšā ir tikai Marseļa. Par 500. padomju flotes lidmašīnu viņam tika piešķirts Dzelzs krusta Lielais krusts. Bet Albīna un Alvīne sāka cīnīties daudz vēlāk, un tāpēc drīz apsteigs Marselu.
  Albīna un Alvīne par savu 500. lidmašīnu saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un tagad viņi cīnās ar sarkanajiem pilotiem.
  Albīna ar kailiem pirkstiem spiež pogas, notriec piecas padomju lidmašīnas uzreiz un kliedz:
  - Ja vīrietis ir gudrs par zābakiem, tad viņš vienmēr valkā galošas!
  Alvīna, šaujot uz krievu lidmašīnām un gāžot tās ar plikiem kāju pirkstiem, atzīmēja:
  - Sievietes kaila kāja ar laiku ieliks viņu jebkura zābaka galosā!
  Albīna, ļoti precīzi šaujot uz padomju mašīnām, asprātīgi atbildēja, zobus rādot:
  - Vīrietim, kurš bieži skatās uz kailām sieviešu kājām, jāsēž savās galosēs!
  Un abas meitenes, notriekušas vēl pāris jaku, čīkstēja:
  - Sieviešu pēda basām kājām, labi iederas zem papēža un lieliski iekļaujas galošā!
  Šeit karotājus var redzēt lielā augstumā.
  Bet, ja būs izcili vācu piloti, tad būs arī skaistas padomju komjaunatnes.
  kas cīnās ar lielu sparu. Un viņi arī veiksmīgi apšauj Trešā Reiha barus.
  Anastasija Vedmakova, paņēma un ar kailiem kāju pirkstiem nogāza vācieti un čīkstēja:
  - Vīrietis ir gatavs apgriezties iekšā, lai noplēstu meitenei kurpes!
  Akulina Orlova, šaujot uz nacistiem, asprātīgi atzīmēja:
  "Jūs varat apgriezt jebkuru zābaku ar sieviešu kailu papēdi!"
  Arī Anastasija iesita Fricim un čīkstēja:
  - Sievietes basa kāja apgriezīs jebkuru vīrieti, pat ja viņš ir pēdējais zābaks!
  Akuļina Orlova, pieklauvēja Foke-Vulfam un šņācēja, atklājot savus skaistos zobus;
  - Ja gribi vīrieti apgriezt iekšā - novelc kurpes, ja vēlies viņu ielikt galosā, atmasko papēdi!
  Un meitenes dziedāja korī:
  Visumā plosās karš, kas
  bez iemesla iznīcina un nogalina...
  Sātans ir atbrīvojies -
  Un nāve nāca viņam līdzi!
  
  Un kurš apturēs plūsmu,
  Asiņainas un trakas upes...
  Lāzera stars skars tavu templi,
  Un zibenīgi vīrietis pazuda!
  
  Un tāds haoss
  Pārpludināja Visumu...
  Cilvēce ir skumji
  Iztur sāpes un ciešanas!
  Meitenēm var būt daļēji taisnība. Karš nav laime. Bet tajā pašā laikā tā ir arī izklaide.
  Divi topošie vācu piloti, Eva un Ģertrūda, cīnās Focke-Wulf uzbrukuma modifikācijās. Viņi uzbrūk padomju zemes mērķiem no gaisa.
  Ieva, izšaujot un palaižot raķeti, atzīmē:
  - Kāpēc bērnība ir basām kājām, jo sievietes basā kāja liek vīriešiem zaudēt galvu, it kā viņi būtu zēni!
  Ģertrūde trāpīja pa raķeti, nospiežot pliku papēdi uz pedāļa un sasitot padomju armijas bunkuru un čīkstot:
  - Vēlme redzēt sievieti kailu liek vīrietim apgriezties iekšā!
  Eva trāpīja vēlreiz, trāpīja pa trīsdesmit četriem, izlaužoties cauri torņiem un asprātīgi atzīmēja:
  - Lai sievieti izģērbtu, vispirms viņai kārtīgi jāuzvelk kurpes!
  Ģertrūde sita pretiniecei, izmantojot viņas graciozās pēdas pliko, apaļo papēdi un atzīmēja:
  - Īstajā laikā izģērbusies, biznesa sieviete vīrietim noplēsīs trīs ādas!
  Eva ar raķeti trāpīja padomju bunkuros un bļāva:
  - Sieviete, kas laikus atmasko sevi, nekļūs par klaidoņu un uzvilks vīrietim daudz kurpes!
  Ģertrūde, nokāvusi padomju karaspēku, apstiprināja:
  - Sieviete ar basām kājām uzvilks vīrietim zābakus un ieliks kalosās, apgriezīs viņu iekšā un padarīs viņu par pēdējo basām kājām!
  Šeit, protams, meitenēm ir loģika, ka jūs nevarat viņu mīdīt. Un meitenes cīnās basām kājām un bikini.
  Un viņi mīl skaistus jaunus vīriešus, un vispār viņi ir vienkārši super.
  Un, ja viņi sāks dziedāt, viņi nogalinās simts vīrus!
  Lūk, meitenes no abām pusēm cienīgas un ļoti skaistas, lai patiesībā vīrieši griežas iekšā!
  . NODAĻA Nr.5.
  Groznijas pilsēta, ko pilnībā ieskauj nacistu karaspēks, krita 1943. gada novembra sākumā. Bataljons ar meitenēm izkļuva no katla un atkāpās uz Šali.
  Tur jau bija kalni un nelīdzens reljefs, un kļuva ērtāk noturēt aizsardzību. Vācu tanki svēra diezgan daudz, it īpaši Maus, un kalnos ar tiem cīnīties bija pilnīgi neērti. T-3 tanks jau bija pārtraukts, bet T-4 modernizētā versijā joprojām tika ražots. Lai gan tas ir morāli novecojis. Bet viņš joprojām varēja cīnīties pret T-34-76. Un tā ir laba cīņa. Tā lielgabals bija vēl jaudīgāks, un tam bija lielāks purna ātrums nekā trīsdesmit četriem.
  Tamāra un meitenes cīnījās Šali. Meitenes mēģināja noturēt šo ļoti lielo kalnu ciematu - īstu pilsētu.
  Skaistules cīnījās ļoti drosmīgi.
  Tamāra ar basu kāju meta granātu, izšāva sēriju un iesaucās:
  - Par PSRS Tēvzemi!
  Anna atklāja uguni uz nacistiem. Vieglāks T-4 mēģināja uzkāpt nogāzē. Meitene, ar basu kāju metot granātu, izsita Hitlera mašīnu un čīkstēja:
  - Mūsu mātei Tēvzemei!
  Akuļina, šaujot uz Frici un ar pliku papēdi, kalpo nāvējošajam, kas ietīts folijā, vjaknula:
  - Dzimtene vienmēr ir svēta!
  Veronika, šaudama uz ienaidnieku un ar kailiem kāju pirkstiem mētādama ar citroniem, izteica:
  - Par milžu Krieviju!
  Olimpija, šī milzu sieviete, arī ar kailiem pirkstiem meta nacistiem granātu un čīkstēja:
  - Par komunismu!
  Tamāra, veicot mērķtiecīgu uguni uz nacistiem un nogriežot tos kā skaidas no koka, izdeva:
  - Jo vairāk ozolu armijā, jo spēcīgāka mūsu aizsardzība!
  Anna atzīmēja, zobus atkaidot un kolosāli precīzi un nikni šaujot uz nacistiem:
  "Es jūs visus iznīcināšu."
  Tanks "Lauva", liels transportlīdzeklis ar garu lielgabala stobru. Šeit viņam ir jaunākais 105 mm lielgabals, stobra garums ir 100 EL. Un izrādās, ka tas ir ļoti garš ierocis. Un šis stumbrs izceļas ar letālu spēku.
  Akuļina šauj ar bazūku uz nacistiem un kliedz:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Viktorija arī šauj un rūc:
  - Slava Krievijas varoņiem!
  Olimpiskās spēles apliecina, šaujot pa nacistiem un metot granātu ar kailiem pirkstiem:
  - Vislielākā slava!
  Meitenes, jāatzīmē, ir fenomenālas un ļoti jaukas. Un viņu vēsums ir kolosāls.
  Tamāra, šaujot uz ienaidnieku un izliekot zobus, saka:
  - Par Krieviju un brīvību līdz galam!
  Anna, šaujot uz ienaidnieku, agresīvi saka, ar kailiem pirkstiem metot granātu:
  - Liksim sirdīm pukstēt unisonā!
  Un piemiedz partneriem ar aci.
  Arī Akuļina izšaus sēriju, nopļaus pretiniekus un rēks:
  - Par manām uzvarām caur jumtu!
  Akulina Petrovskaja nav parasta meitene. Viņai nācās daudz pārdzīvot. Jo īpaši viņa tika pieķerta zagšanā un tika arestēta. Es arī izgāju cauri nepilngadīgo aizturēšanas centram. Nu, nekas, es izdzīvoju. Viņa gāja basām kājām pa sniega kupenām, bet kļuva tikai veselāka un stiprāka.
  Viktorija cīnās ar neprātīgu niknumu. Deva sprādzienu pret ienaidnieku. Krauts tiek notriekts un krīt. Tad viņa ar kailiem kāju pirkstiem meta granātu. Motocikls apgāzās.
  Meitene iesaucās:
  - Aiz varenajām robežām!
  Olimpiskās spēles cīnās ar ļoti mežonīgu dusmu sajūtu. Viņas sitieni ir spēcīgi un graujoši. Viņa patiešām ir briesmoņu meitene. Un tā viņš sit savus pretiniekus. Tātad viņš aktīvi iznīcina fašistus. Nedod viņiem ne mazāko iespēju.
  Olimpiskās spēles dārd pilnā sparā:
  - Slava kosmiskajam komunismam!
  Tamāra, šaujot uz nacistiem, rēc:
  - Slava Ļeņina komunismam!
  Anna šauj uz pretiniekiem un čīkst:
  - PSRS labā!
  Akuļina pļauj savus ienaidniekus un rūc un čīkst:
  - Par augstāko akrobātiku!
  Viktorija, šaujot uz fašistiem, izplūda:
  - Par fenomenālākajām uzvarām!
  Olimpiskās spēles, sagraujot Hitlera tanku, murmināja:
  - Par PSRS komunismu!
  Tamāra arī šauj. Šauj ļoti precīzi, nosedzot pretiniekus ar precīziem sitieniem. Pļauj kā izkapti un čīkst:
  - Slava komunisma laikiem!
  Anna, šaujot uz fašistiem un ar precīzām izkapts šūpām tos nogriežot, iesaucas:
  - Liela slava varoņiem!
  Un viņš met granātas ar plikiem kāju pirkstiem. Šī ir sieviete.
  Akuļina nogriež Krautam un agresīvi rēc:
  - Par komunismu!
  Un viņa muskuļotais ķermenis raustās.
  Viktorija arī sit fašistus. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš met pretiniekiem slepkavnieciskas dāvanas un kliedz:
  - Par pasaules varenību!
  Olimpiskās spēles šauj arī uz ienaidniekiem. Izsit tos kā zizli un rūc:
  - Slava lielajam komunismam!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš met granātu ar nāvējošu spēku, saplosot savus ienaidniekus.
  Tātad tie pieci uzņēma ienaidniekus un nopļausim tos, iznīcināsim un sasmalcināsim.
  Vācieši tika apturēti un pilnībā iestrēguši. Šeit kļuva grūti, un viņi strīdējās.
  Šeit gāzes palaišanas iekārtas šauj un rīkojas agresīvi. Un viņi iznīcina padomju pozīcijas.
  Sits un "Sturmtiger" no attāluma, pie ienaidnieka - Sarkanā armija.
  Vācu meitenes mērķēja uz pašpiedziņas lielgabalu "Lācis" un trāpīja ar to ienaidniekam. Un viņi jūs patiešām un pamatīgi izdrāzīs. Un pusotru centneru smags lādiņš plēš padomju ierakumus un bunkurus.
  Karotāja Frīda rēc:
  - Mūsu lielākajam Trešajam Reiham!
  Un piemiedz partneriem ar aci. Pēc tam fašistu meitenes ar basām kājām šaus vēlreiz.
  Un tas lido, rūcot un postoši. Un, tiklīdz tas trāpa, veidojas vesels krāteris ar zemi, kas vārās no karstuma.
  Jā, vācieši pilnībā pārņem padomju karaspēku. Viena no pirmajām TA-152 lidmašīnām lido debesīs. Daudzfunkcionāla mašīna, piemēram, Focke-Wulf, taču progresīvāka, ātra, manevrējama ar jaudīgiem ieročiem un bruņām. Var izmantot gan kā iznīcinātāju, gan kā uzbrukuma lidmašīnu.
  Padomju karaspēkam automašīna, teiksim, varētu kļūt par lielu problēmu.
  Helga lido ar TA-152 un uzbrūk padomju tanku pārim, kas mēģina tuvoties Šali. Meitene šauj precīzi. Viņš izlaužas cauri pirmā trīsdesmit ceturtā torņa jumtam un rūc:
  - Es esmu kaujas skaistule!
  Un tad viņš uzbrūk otrai mašīnai, kura cenšas paātrināties. Taču pārnesumkārbu pārslēgšana nav tik vienkārša.
  TA-152 caurdur šo upuri ar 37 mm lielgabalu.
  Helga atbildēja un dziedāja:
  - Aizveda, kaut kur aizveda, aizveda!
  Un viņa piemiedza sev ar aci... Šeit Jak-9 mēģina viņai uzbrukt. Vācu meitene viņu viegli notriec, ar basu kāju nospiežot sprūdu, un pārliecinoši piemiedz ar aci, sakot:
  - Es tiešām esmu lielisks!
  Šķiet, ka Helga ir meitene ar lielu apdomību. Un viņš veic asiņainus eksperimentus ar saviem ienaidniekiem.
  Un, ja viņš izdūrās, tas nevienam nešķitīs daudz.
  Helga šauj uz padomju mašīnām un čīkst:
  -Kāpēc, nav iespējams dzīvot pēc sava prāta!
  Un ar plikajiem papēžiem triecas pret stūri. Šī ir meitene - visām meitenēm, meitene.
  Un ja tas sāk rēkt...
  Arī Albīna un Alvīna debesīs ir ļoti aktīvas un kaujinieciskas karotājas.
  Un meitenes, krievu lidmašīnas, avarējot, domā, ka dzīve ir laba un ka dzīve ir laba.
  Un ar kailajiem pirkstiem viņi mērķē ar lidmašīnu lielgabaliem. Padomju mašīnas neizdzīvos. Un meitenes viņas tā sita. Viņi nedod ne mazāko iespēju.
  Jā, tur bija cīņas meitenes,
  Jā, viņi saka, ko vēl...
  Viņi drosmīgi uzbruka Krievijai,
  Burtiski sātans!
  Albīna ir karotāja kaujas sastāvā un rēc pie sevis no sirds:
  - Es būšu lielisks, es būšu es! Super čempions!
  Un ar pliku papēdi, kā arī sitot pa klaviatūru, un saraujot pretiniekus mazos gabaliņos.
  Alvīna, šaudama uz pretiniekiem, rēc pilnā sparā:
  - Kuru mēs mežā atradīsim?
  Un kuru mēs mežā atradīsim...
  Mēs ar to nejokosim, bet
  saplosīsim gabalos!
  Mēs jūs saplosīsim!
  Un ar savu kailo papēdi viņš ievilks ienaidnieku nāvējošā apskāvienā. Šī meitene ir foršākā meitene visām meitenēm!
  Viskaujīgākā uzlaušanas karavīrs. Un tik kareivīgs un agresīvs kā pantera.
  Un lielie vācu kaķi ir uzbrukumā. Astrahaņa tiek vētīta. Un viņi lielos daudzumos iznīcina padomju karavīru mājas.
  Un viņi mirst, bet nepadodas. Tādas spītīgas cīņas plosās.
  Gerda, protams, ir uzbrukuma priekšgalā un ir gatava cīnīties. Tāpēc viņa šauj, līdzīgi kā sieviete Robina Huda bikini. Un šī ir visa foršā sieviete.
  Un ja viņš puisim mutē ieliks arī koši košu nipeli.
  Viņas "Panther"-2 darbojas. Starp citu, nedaudz atšķirīgu tanka modifikāciju meitenes uzstādīja ar 75 mm 100 EL lielgabalu. Tas ir izturīgs un ar lielāku uguns ātrumu. Un šāviņu piedāvājums ir lielāks nekā 88 mm lielgabalam.
  Gerda šauj ar kailiem kāju pirkstiem un čīkst:
  - Viens, divi, trīs... Salauž to ar napalmu!
  Šarlote arī izšāva pēc viņas un izteica:
  - Četri, astoņi, pieci - spēlēsim ātri!
  Kristīna iesita, izlaužoties cauri padomju tankam, un čivināja:
  - Mēs drosmīgi dosimies cīņā par nacistu varu...
  Magda šāva ar basām kājām un agresīvi čivināja:
  - Un mēs viņus visus nogalināsim - visus komunistus!
  Meitenes rīkojas agresīvi un līdz galējībai. Un viņu "Panther"-2 ar precīzu šāvienu apgāž padomju haubici.
  Meitenes ķiķina un dzied:
  - Slava mūsu pasaulei...
  Un Elizabete, savukārt, veic mežonīgu uzbrukumu trīsdesmit četriem. Un ar savu pliku papēdi viņš nospiež sprūdu. Un notriec ienaidnieku, čīkstot:
  - Lai ir komunisms!
  Katrīna ar kailiem kāju pirkstiem raida nāvējošu šāviņu, caurdur ienaidnieku un iekliedzas:
  - Par lielo Krieviju!
  Elena šāva uz fašistus. Gāza atsitās pret Panteras pieri un rikošetā.
  Meitene iesaucās:
  - Mums būs komunisms!
  Efrasija arī trāpīja pretiniecei, izmantojot kailos kāju pirkstus. Viņa iesita T-4 un ierunājās:
  - Slava komunismam!
  Tās ir cīņas meitenes. Un kā viņi šauj, čaumalas lido ļoti skaisti, un pats trīsdesmit četrinieks ir kustībā. Vienkārši pamēģini, aizķeries kustībā no šādas automašīnas. Tas ir ārkārtīgi grūti.
  Bet meitenes iekāpj, un viņas cīnās bikini un izmanto basas kājas. Karotāji ir skaisti un brīnišķīgi.
  Un, ja viņi tevi izdrāž, tas nevienam nešķitīs daudz. Un viņi sūta čaulas ar mežonīgu niknumu.
  Elizabete, izmantojot kailos kāju pirkstus, šaujot uz ienaidnieku un notriekdama ienaidniekus, čivināja:
  - Slava komunisma idejām! Slava mūsu Tēvzemei!
  Arī Katrīna izšāva, ar kailajiem kāju pirkstiem, sitot Krautiem un čīkstot:
  - Tēvzemei un uzvaru līdz galam!
  Jeļena, šaudama uz pretiniekiem, agresīvi atbildēja, atsegdama pērļu zobus un piemiedzot ar savām safīra acīm:
  - Slava mūsu kosmiskajam komunismam!
  Efrasija, šaujot uz ienaidnieku, trāpot viņam ar kolosālu, fenomenālu precizitāti, sacīja:
  - Tēvzemei un Staļinam - urrā!
  Meitenes ir nepārprotami brašas, un viņas var visu...
  1943. gada decembris jau ir pienācis.
  Alenka un viņas komanda arī cīnās Astrahaņā un joprojām tur karājas. Varone cīnās.
  Aļenka uzbrūk, nopļauj nacistu līniju, tad ar kailiem kāju pirkstiem izmet nāves dāvanu un rūc:
  - Cilvēks ir līdzīgs gibonam, tikai, diemžēl, biežāk intelektā, nevis potenciālā!
  Anyuta, šaujot uz ienaidnieku un nogriežot ienaidniekus, ar kailu papēdi iedeva sprāgstvielu paku un čivināja:
  - Vīrietim piemīt ēzeļa stūrgalvība, lauvas ambīcijas, bet patiesībā viņš ir kaza!
  Alla, precīzi šaujot uz Frici, čīkstēja:
  -Vīrietis sievietei ir kā govij slapja vieta, bez tās neiztikt, bet pretīgi tuvoties!
  Marija, šaujot uz fašistus, asprātīgi atbildēja:
  - Kas kopīgs vīrietim un tualetei sieviešu tualetē - tas, ka sievietes vemj tikai uz vīriešiem!
  Marusja, nogriežot nacistus un ar kailiem pirkstiem metot granātas, izpļāpāja:
  - Sieviete ir viltīga lapsa, kas var apēst jebkuru lauvu kā trusis!
  Matrjona, pļaujot fašistus un ar kailiem kāju pirkstiem notriekdama algotņus, nomurmināja:
  -Sievietei vīrieti vajag kā pātagu, ja viņš vīrieti nepārsit, viņš nedzīvos!
  Alenka, šaujot uz Frici, izpļāpāja:
  -Sievietei vīrieši ir vajadzīgi kā cūkas ragi, dārgs ir tikai vīriešu dāvātais kažoks!
  Un meiteņu komanda basām kājām smietos, zobus rādot un ar kailiem kāju pirkstiem mētājot granātas.
  Karotājas meitenes ir brašas. Viņu dabā ir cīnīties, viņu dabā ir cīnīties!
  Šķiet, ka viņi negrasās padoties Astrahaņai. Meitenes šeit patiešām cīnās.
  Trešā Reiha militārie spēki ir kolosāli. Jaunās tanku divīzijas šeit ir tik spēcīgas. Pieaug cisternu ražošana. Bombardēšanas nav, ir iespējams piegādāt darbaspēku no Itālijas, Francijas, Beļģijas un Nīderlandes īpašumiem Āfrikā.
  Un arī no Āfrikas, lai iegūtu naftu, volframu un daudzus elementus, tostarp urānu.
  Tas ir, tiek ražotas jaunas tvertnes. Jo īpaši "Panther"-2 izskats, kas ir labāk aizsargāts un spēcīgāk bruņots, ar jaudīgāku dzinēju, būtiski ietekmē kara gaitu.
  Tanku un lidmašīnu kļūst arvien vairāk. Darbs pie Yu-488 jau tiek pabeigts. Pirmā trešā reiha sērijveida lidmašīna ar četriem dzinējiem. Ļoti spēcīgs un ātrs. Tās izcilība ir salīdzinoši nelielais spārnu laukums, kura dēļ bumbvedējs var lidot ar ātrumu 700 kilometri stundā. Tas nozīmē, ka padomju kaujinieki viņu noteikti nepanāks.
  Tātad PSRS ir jauna problēma. Sarkanās armijas spēki tiešām ir izsīkuši. Skolēni tiek novietoti pie mašīnām. Pusaudži no četrpadsmit gadu vecuma ir cīnījušies gandrīz oficiāli. Puiši, protams, ir veikli un kopumā labi cīnītāji. Jaunībā vēl vieglāk ir paslēpties un uzkāpt kokā. Un militārās prasmes tiek apgūtas ātrāk. Pusaudži cīnās tikpat labi kā pieaugušie, viņiem ir grūtāk trāpīt. Un bērnus nošaut ir psiholoģiski grūtāk.
  Vāciešiem ir diezgan daudz sieviešu snaiperu, un jebkurai sievietei ir neērti un apkaunojoši šaut uz pārāk jauniem kaujiniekiem...
  Jā, viņi no četrpadsmit gadu vecuma sāka iet PSRS. Viņi arī pensionārus padzina. Sieviešu karaspēkā bija arvien vairāk. Daiļā dzimuma pārstāves īpaši labprāt tika uzņemtas tanku un aviācijas karaspēkā un kā snaiperes. Sievietes ir labas snaiperes. Un tā kā viņi parasti ir īsāki par vīriešiem, viņiem ir ērtāk cīnīties tankos un arī aviācijā. Bieži vien pusaudži karoja arī tankos. Jāpiebilst, ka zēniem un sievietēm ir jutīgāka āda, un viņu lidmašīnas un tanki tiek notriekti retāk nekā pieaugušiem vīriešiem. Pusaudži nav slikti snaipera lomā. Zēns var ielīst šaurākā spraugā, pārģērbties vai uzkāpt kokā. Bieži vien armija sāka saskarties ar cīnītājiem, kas jaunāki par četrpadsmit gadiem.
  Karš patērē cilvēkresursus. Un teritorija kļūst arvien mazāka PSRS kontrolē. Un jums ir arī jācīnās pret daudziem japāņu kājniekiem. Un samuraju tanki ir diezgan labi, it īpaši pašpiedziņas ieroči. Viņi arī parādījās sērijā ar vidēju tanku, kas pēc spēka ir salīdzināms ar T-34, un vēl spēcīgāks frontālajā bruņā.
  Tāpēc ir bīstami nenovērtēt Japānu. Un, lai ar to cīnītos, mums ir vajadzīgi karavīri.
  Staļins kļūst nervozs un kļūst arvien dusmīgāks. 1943. gada 25. decembrī tika izdota pavēle, ka padevušos ģimenes locekļus, tostarp bērnus, kas vecāki par divpadsmit gadiem, nošauj, bet jaunākos nosūtīs uz darba kolonijām.
  Aizsprostu daļas tika izmantotas arvien biežāk. Un viņi aktīvāk šāva un izmantoja spīdzināšanu.
  Staļins kļuva vienkārši nepanesams. Berija bija pirmā, kas mēģināja vienoties par atsevišķu mieru ar nacistiem. Bet Hitlers nevēlējās mieru. Viņš gribēja pilnībā iekarot PSRS. Turklāt, kamēr viņa sabiedrotie ir ārpus viņa kontroles un sasniedzamības.
  Reaktīvās lidmašīnas tika izstrādātas Trešajā Reihā. Galvenokārt ME-262, taču šim iznīcinātājam bija vajadzīgi uzticamāki dzinēji, lai pārāk bieži neavarētu.
  Gan Arado bumbvedējs, gan Yu-287 projekts šķita daudzsološi.
  Jaunākais TA-152 ir pierādījis sevi kā diezgan labu praksē, kā daudzfunkcionāls transportlīdzeklis un ļoti ātrs. Kopumā vācu militāristi līdz šim bija spēcīgāki gaisā. Turklāt padomju Yaks un Laggies alumīnija trūkuma dēļ izrādījās smagāki un mazāk manevrējami standarta transportlīdzekļi. Tātad padomju aviācijas kvalitāte nokritās līdz kritiskajam līmenim. ME-309 ar saviem jaudīgajiem ieročiem, pat ņemot vērā manevrēšanas problēmas, labi tika galā ar padomju transportlīdzekļiem, izspiežot ME-109. Un TA-152 vajadzēja aizstāt Focke-Wulf.
  Tātad vāciešiem viss ir vairāk vai mazāk hokejs... Bet darbs pie tehnoloģijas tika uzsākts.
  Piemēram, pirmais tanks ar jaunu izkārtojumu tika solīts būt Lev-2. Novietojot transmisiju un dzinēju vienā blokā tvertnes priekšpusē un pārvietojot tornīti uz aizmuguri, vācieši ietaupīja uz sadales vārpstas un pazemināja transportlīdzekļa augstumu. Rezultātā "Lion"-2 izrādījās daudz vieglāks un līdz ar to ātrāks.
  Kara laika grūtību dēļ PSRS gandrīz tika pārtraukta smago tanku ražošana, gandrīz viss sērijā tika apvienots saskaņā ar T-34-76. Tāpēc nacisti, izstrādājot jaunu galveno tanku, vairs nedomāja padarīt sānu bruņas pārāk biezas. Un "Lauva" varēja ietilpt piecdesmit piecas tonnas ar 1200 zirgspēku dzinēju. Tomēr Lev-2 tvertnes svaru varētu vēl vairāk samazināt, samazinot pistoles kalibru. Iepriekšējais ir acīmredzami kļuvis lieks. Turklāt trīsdesmit četriem bija zemas kvalitātes bruņas, un pat 37 mm, novecojušais vācu lielgabals jau bija sācis iekļūt tajās.
  Staļins nepārprotami satrakojās... Un viņš meta pērkonu un zibeņus... Bet viņš neko nevarēja izdarīt...
  Jaungada dienā vācieši sāka uzbrukumu vēl neieņemtajai Astrahaņas daļai Volgas deltā. Daudzu upju barjeru klātbūtne, sarežģītais reljefs un Kaspijas jūras tuvums ļāva Sarkanajai armijai pastiprināt Astrahaņas aizsardzību un noturēt to pat labāk nekā Staļingradā. Turklāt padomju meitenes parādīja nepārspējamu varonību.
  Un Kaukāzā, it īpaši ziemā, ir ļoti grūti pārvietoties pa kalniem. Tiesa, vācieši gāja pa ērtāko Kaspijas jūras piekrasti. Mahačkala kļuva par robežu, kur padomju karaspēks, savācot visus spēkus dūrē, mēģināja apturēt nacistus.
  Bet nebija pietiekami daudz munīcijas, kas tika piegādāta tikai pa jūru...
  Tamāra izmisīgi cīnījās ar savu baskāju meiteņu bataljonu.
  Karotāji cīnījās spītīgi un parādīja nepārspējamu varonību un vislielāko drosmi.
  Un gandrīz kaili viņi cīnījās ziemā un salnā.
  Tamāra ar basu kāju meta granātu un izšāva sēriju, nopļaujot pretiniekus un čīkstot:
  - PSRS labā!
  Anna arī ar plikiem kāju pirkstiem meta granātu un kliedza:
  - Par komunismu!
  Akuļina izšāva mērķtiecīgu sēriju, izsita ienaidniekus un bļāva:
  - Par Krievijas varenību!
  Viktorija trāpīja ienaidniekam, sāka pļaut ienaidnieku, nogriežot viņam bārdu kā skuvekli un nomurmināja:
  - PSRS stāvēs!
  Olimpija, apšaudīdama ienaidnieku un ar plikiem kāju pirkstiem metot sprāgstvielu paku, izpļāpāja:
  - Tēvzemei un uzvaru līdz galam!
  Lūk, kā cīnās meitenes. Viņi rīkojas izmisīgi un ar kolosālu apņēmību.
  Tamāra, fotografējot, atzīmēja:
  - Velns viņus nepaņems, un tad mēs tos paņemsim!
  Cīņa šeit ir brutāla un tajā pašā laikā konstruktīva...
  Anastasija Vitčakova cīnās debesīs... Viņas seja pat dusmās sagriežas, un viņa čīkst:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš vērš lidmašīnas lielgabalu uz mērķi un notriec ienaidnieka lidmašīnas, pēc tam iesaucas:
  - Par darba panākumiem!
  Akuļina Orlova, notriekdama pretiniekus, pārliecinoši rēc, zobus rādot:
  - Par tik lielu komunismu, uz visas planētas!
  Pilots kliedz:
  - Pat bērni mūs pazīst!
  Un ar kailajiem pirkstiem viņš vērš lidmašīnas lielgabalu uz mērķi un iznīcina ienaidnieku un čīkst:
  - Komunisma laikmeta vārdā!
  Atzīsim, meitene ir terminators un degoša liesma. Neviens vulkāns ar to nevar salīdzināt.
  Akulina Orlova dziedāja:
  - Es jau kādu laiku sapņoju par ticību Dievam, esmu tik slinks, ka negribu lūgt!
  Un viņa agresīvi piemiedza skaistulēm.
  Šeit ir tādas cīņas...
  Un meiteņu lidmašīnas ir novecojušas. Un tas ir viņu ievērojamais trūkums. Un arī smags un ne pārāk manevrējams...
  Viens no zēniem, kurš cīnījās, tika notriekts, un viņam nebija laika izlēkt ar izpletni. Un tas, protams, ir viņa kolosālais varoņdarbs.
  Meitenes cīnās gaisā un ir jautras...
  Albīna un Alvīne cīnās labos ME-309 iznīcinātājos un, protams, aktīvi gūst punktus.
  Meitenes ļoti lepojas ar panākumiem...
  Albīna ar savu graciozo, baso kāju notrieca padomju lidmašīnu un čīkstēja:
  - Mūsu ērgļiem!
  Alvīne ar vienu sprādzienu nopļāva trīs krievu automašīnas un izpļāpāja:
  - Mūsu piekūniem!
  Meitenes drosmīgi ķērās pie lietas... Bet viņām patīk arī spīdzināt krievu karavīrus.
  Šeit tika notverts apmēram četrpadsmit gadus vecs pilots zēns. Un skaistie bērnu apaļie papēži viņu apcepa. Un tad viņi sāka apliet kailu vīrieti ar ledus ūdeni... Tad verdošs ūdens un atkal ledus ūdens.
  Tās ir cīņas skaistules...
  Albīna dziedāja:
  -Par mūsu ilkņiem, nagiem, zobiem, dūrēm!
  Alvīna iekliedzās plaušās:
  - Viņi vēlas labu cīņu!
  Un meitenes turpināja darīt brīnumus ar plikiem kāju pirkstiem un notriekt padomju lidmašīnas.
  Taču uz tiem atsaucās arī krievu piloti. Alisa un Andžela tikko pārgāja uz Jak-9. Un kulsim vāciešus un dziedāsim reizē;
  Jūs esat drosmīgas valsts iemiesojums,
  Biedrs Ļeņins un biedrs Staļins...
  PSRS visi cilvēki ir patiesi vienlīdzīgi,
  Un dūres ir no čuguna un tērauda!
  
  Ļeņins nebaidās no zvēra Ādolfa,
  Tagad Vladimirs ir vadītājs, biedrs Staļins...
  Mēs trāpījām Krautam acī, nevis uzacī,
  Visi nacisti uzreiz tika saplosīti gabalos!
  
  Krievija ir mana dzimtene,
  Lielā, bezgalīgā Tēvzeme...
  Visas tautas ir viena ģimene,
  Mēs drīz dzīvosim komunismā!
  
  Padarīsim savu valsti stiprāku
  Lai Krievija ātri kļūst zaļa...
  Mēs sitīsim fašistam pa pieri vai drīzāk,
  Un ticiet man, mūsu spēks nepārvēršas akmenī!
  
  Un Jēzus kā vadītājs ir diezgan liels,
  Viņš ir mūsu Kungs un Visuma Baltais Dievs...
  Un fīrers tiks ļoti smagi piekauts,
  Galu galā mūsu veiklība ir palikusi nemainīga!
  
  Jā, mūsu Dzimtenes labā, svētā,
  Mēs sīvi cīnīsimies ar Frici...
  Meitene basām kājām skrien pa sniegu,
  Viņa vēlas cīnīties niknās dusmās!
  
  Jā, Staļins tagad ir kļuvis par padomju līderi,
  Tik lieliski, drosmīgi un prasmīgi...
  Komunisma ienaidnieks neskar Krieviju,
  Lai gan Lucifera spēks ir ar jums!
  
  Mēs varam dabūt Hitleru, ticiet man,
  Lai gan apveltīts ar dēmonisku spēku...
  Hitlers viens pats ir plēsīgs zvērs,
  Lai gan jāatzīst, ka Frici nav debīli!
  
  Īsāk sakot, mēs iebrauksim Berlīnes cīnītājos,
  Tur ar mums būs Ļeņins jeb Staļins...
  Fašisti kā kucēni viegli plosās,
  Un ticiet, ka mūsu spēki nesamazināsies!
  . NODAĻA Nr.6.
  Ir pienācis jaunais 1944. gads... Neraugoties uz ļoti sarežģīto situāciju frontēs, PSRS tika veikts darbs pie jaunas tehnikas radīšanas. Īpaši lielas cerības tika liktas uz IS-2 tanku un tā spēcīgajiem ieročiem. 122 mm lielgabals varētu kļūt par spēcīgu argumentu karā pret nacistiem. Cerības tika liktas arī uz T-34-85 ar jaudīgāku lielgabalu, lielāku tornīti, bet tādu pašu korpusu un šasiju.
  Sliktāka situācija bija ar lidmašīnām. Jak-3 nevarēja sākt ražot augstas kvalitātes duralumīnija trūkuma dēļ, un LAGG-7 nevarēja ražot bez ražošanas samazināšanās jaunā dzinēja dēļ.
  Tāpēc Staļins nolēma, ka pagaidām galvenais padomju iznīcinātājs ir Jak-9 un LAGG-5, un IL-2 uzbrukuma lidmašīna bija viegli izgatavojama un izturīga. Un tvertnēs notiek pakāpeniska pāreja uz T-34-85 un IS-2.
  Kaut vai lai nebūtu ražošanas krituma...
  Un fronte plīsa pa vīlēm, vācieši ieņēma Kaukāzu. Mahačkala krita, un viņi jau tuvojās Azerbaidžānas robežām!
  Šeit Tamāra cīnījās ar savu sieviešu bataljonu. Atkal meitenes lupatās no tunikas un basām kājām cīnījās pret pārākiem ienaidnieka spēkiem.
  Tamāra izšāva uz nacistiem, nopļaujot dažus ienaidniekus. Un tad ar kailajiem kāju pirkstiem viņa ar nāvējošu spēku meta granātu un čivināja:
  - Slava PSRS!
  Anna ļoti precīzi šāva uz nacistiem. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa ar nāvējošu spēku meta granātas, saplosot pretiniekus gabalos.
  Tad viņa kliedza:
  - Slava komunismam!
  Akulina, šaujot uz ienaidnieku, nogrieza fašistu kājniekus. Viņa nocirta Krautu, basām kājām metot granātu un čīkstot:
  - Krievijai, mūsu lieliskā māte!
  Viktorija, šaujot uz ienaidnieku un ar basu kāju metot uz viņu granātas, atzīmēja:
  - Par lielo Dzimteni!
  Olimpiskās spēles, arī šaujot no ložmetēja, izskanēja:
  - Slava lielā komunisma laikiem!
  Meiteņu cīnītājas ir lieliskas...
  Viņi cīnās kā skaistulēm pienākas...
  Tamāra, cīnoties, atcerējās kara sākumu. Kā viņai bija jābēg no vācu karaspēka. Pēc tam viņa dzirdēja šaujamieroču pērkona triecienus. Meitene atstāja kanonādi. Vācieši noķēra viņas draudzeni Tatjanu, atņēma viņai jaunās kurpes, norāva rotaslietas un auskarus. Un viņi viņu iedzina gūstā basām kājām... Tatjana bija reģionālās komitejas sekretāra meita, un viņai nevajadzēja bieži staigāt bez apaviem. Tas ir lepnuma pazemojums; staigājot basām kājām kā parasts cilvēks, sāp jūsu maigas pēdas. Meitene lika kājām asiņot un vaidēja ik uz soļa.
  Tamārai bija arī jauni zābaki, kas viņai bija uzdāvināti, un no garās pastaigas viņa bija nobrāzusi papēžus. Un viņa novilka kurpes un staigāja basām kājām. Viņa ir meitene no ciema, kas pildīja savus pienākumus Ukrainā. Bērnībā viņas kājas staigāja pat pa kalnu nogāzēm. Un to, protams, nevar salīdzināt ar līdzenuma ceļiem. Taisnība, ka pīles viņai jau ir nobirušas, un staigāt nav tik ērti. Taču kājas ātri atkal kļuva raupjas. Un viņa gandrīz necieta.
  Bet Tatjana drīz zaudēja kājas tik smagi, ka vairs nevarēja staigāt. Vācieši būtu viņu nošāvuši, bet viņi apžēlojās par skaistumu. Viņi mani uzsēdināja ratos, bet pretī lika man dziedāt. Tatjanai bija patīkama balss un viņi dziedāja vairākas politiski neitrālas dziesmas.
  Tamāra nezināja, kas ar viņu notika tālāk. Viņa pati staigāja pa mežu, ar basām kājām juta pumpas, pumpas, zarus un pat jutās patīkami. Staigājot pa kalnu asajām klintīm, pat vēsās zoles, ja staigājat ilgi, kļūst smeldzošas un sāpīgas. Un vēl nepatīkamāk ir staigāt pa ērkšķiem. Kad šīs ielīp zolēs, tas kļūst daudz sāpīgāk pat meitenes raupjās zolēs.
  Pārgājiena laikā Tamāru pārņēma nogurums un izsalkums. Meitene ēda ogas, un ar to bija par maz. Un vācieši strauji virzījās uz priekšu. Tamāra, kas bija pieradusi dzīvot kalnos, nebija īpaši pazīstama ar Ukrainas mežiem. Viņa apmaldījās un atradās dziļi aizmugurē.
  Un tas ir kā nomedīts kaķis mežā. Tad meitene pieķēra vāciešus uz motocikla. Viņi apturēja automašīnu ar ratiņiem, lai iegūtu ūdeni. Un Tamāra pietuvojās ložmetējam un sāka ar to griezt ienaidnieku. Un tas griezīs vilcinoši, bet precīzi. Un fašisti krīt un agonijā saviebās. Tamāra viņus pabeidz. Viņa vienam no viņiem iesita pa zodu ar kailu papēdi, un viņš nokrita. Un meitene viņu piebeidza.
  Pēc kā skaistule uzkāpa uz motocikla, ar basu kāju nospieda pedāli un pacēlās.
  Šādā veidā pārvietoties ir daudz jautrāk nekā kājām un basām kājām.
  Tamāra ejot dungoja:
  - Mīļie brāļi, mīliet, mīliet brāļus, lai dzīvotu! Jums nav jāuztraucas ar mūsu priekšnieku!
  Tā cēlās kaujas karalis.
  Un tagad viņa cīnās ar fašistiem kā komjaunatnes terminators. Taču spēki ir nevienlīdzīgi, un meiteņu bataljons ir spiests atkāpties. Cīņas šeit vārās kā ūdens gigantiskā tējkannā virs vulkāna.
  Anna, šaujot un ar kailiem pirkstiem metot nāvējošu granātu, atzīmēja:
  - Karā visi līdzekļi ir labi, izņemot pašnāvnieciskos!
  Akulina, šaujot uz ienaidnieku, notriekdama nacistus, atzīmēja:
  - Mēs būsim pirmie visā!
  Un meitenes kailais papēdis atteicās no iznīcināšanas dāvanas.
  Viktorija, šaujot uz nacistiem un ar automātiskajiem uzliesmojumiem iznīcinot ienaidniekus, kliedza:
  - Par ienaidniekiem žēlastības nebūs!
  Un viņa piemiedza saviem partneriem.
  Olimpija meta ar kailām, noslīpētām kājām pret smagu granātu ķekaru un čīkstēja:
  - Par pasaulē humānākā galma un komunisma varenību!
  Karotāji šeit ir patiesi krāšņi un, šķiet, ir no kosmosa laikmeta.
  Viņi cīnās ar kolosālu niknumu.
  Bet nacisti joprojām virzās uz priekšu Kaukāzā. 1944. gada februārī vācieši un turki apvienojās, sadalot padomju karaspēku divās nevienlīdzīgās daļās.
  Fīrers pieprasīja izbeigt PSRS. Astrahaņa joprojām izturēja. Nacisti, kā vienmēr, kaujas formas tērpā ... Pirmie ME-262 cīnās gaisā. Jāpiebilst, ka tās neizraisīja sensācijas. Lielā ātrumā nav īpaši ērti trāpīt no 30 mm lidmašīnu lielgabaliem. Jā, tas ir jāuztver nopietni. ME-262 ir arī dažas problēmas tā lielā svara dēļ. Jo īpaši ar manevrētspēju.
  TA-152, kas bija veiksmīgāks lietošanā, piloti iecienījās un kļuva par darba zirgu. Faktiski automašīna ir gan frontes bumbvedējs, gan iznīcinātājs, gan uzbrukuma lidmašīna. Bija pat idejas pārcelt uz šo lidmašīnu visu Vācijas aviāciju. Starp tā priekšrocībām jāatzīmē izturība un ātrums, kā arī jaudīgi ieroči, kas piemēroti gan uzbrukuma lidmašīnām, gan iznīcinātājiem.
  Arvien aktīvāk tiek izmantots arī ME-309, kas tiek modernizēts. Arī ME-109 joprojām ir ekspluatācijā, taču tas netiek noņemts, lai nesamazinātu ražošanu. Bija pat jauna ME-109 "K" modifikācija ar jaudīgāku dzinēju, kas bruņota ar pieciem gaisa lielgabaliem vienlaikus. Jūs nevarat uzveikt šādu mašīnu tik vienkārši.
  ME-309 saņēma arī jaudīgāku dzinēju un noslaucītus spārnus. Ļoti bīstama mašīna. Padomju piloti joprojām lido ar vecām lidmašīnām, un to kvalitāte tikai krītas. Tomēr līdz šim Yak-9 nav tik slikts, tas ir diezgan manevrējams, un tam nav nepieciešams pārmērīgs ātrums.
  Vācu karaspēks ir spēcīgs... Strīdi radās par tanku T-34-85. Vai torņa bruņas jāpadara biezākas? Galu galā šajā gadījumā svars palielināsies. Jāatzīmē, ka padomju bruņu kvalitāte ir kritusies. Leģējošie elementi ir deficīts, un metināšanas vai liešanas kvalitāte ir nokritusies līdz kritiskajam līmenim.
  Bet meitenes cīnās kā varones...
  Tad Elizabetes tanks tiek iznīcināts un meitenes aiziet. Basām kājām un bikini viņi skrien pa sniegu, atstājot graciozas pēdas.
  Katrīna ar dusmīgu skatienu atzīmēja:
  - Mūs pilnīgi žņaudz!
  Elena dusmīgi atzīmēja:
  - Bet mēs tomēr uzvarēsim!
  Elizabete izšāva ar pistoli, trāpot vācu motociklistam un nomurmināja:
  - Es situ vācieti! Kā viņš to dabūs no manis!
  Efrazija enerģiski atzīmēja:
  "Viņi tur beidz savu dzīvi, un viņi nevar aizbēgt atpakaļ!"
  Katrīna bija agresīva meitene, un viņa dziedāja:
  - Savās dusmās dziedam impērijas himnas!
  Meitenes skrien pie sevis, un viņu pliki apaļie papēži zib.
  Zēns, ieraudzījis meitenes, bailēs jautāja:
  - Un no kurienes tu atnāci basām kājām?
  Elizabete atbildēja:
  - Mēs veicam taktisko manevru!
  Zēns čivināja:
  - Viens, divi - skumjas nav problēma,
  Jums nekad nevajadzētu atkāpties!
  Turi augstu degunu un asti,
  Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Katrīna čivināja, zobus rāvusi:
  - Ziniet, ka uzticams draugs vienmēr ir ar jums!
  Elena kliedza:
  - Nebaidies! Mēs atgriezīsimies....
  Un visas četras meitenes vienbalsīgi kliedza;
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies,
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs -
  Ceļš, kas apgaismo komunismu!
  Karotāji ir gatavi saplosīt jebkuru vācieti... Un basām kājām sniegā viņi ir tik seksīgi un skaisti. Cik skaistas ir šīs meitenes, kā ziedošas un nevīstošas rozes.
  Nu, Hitlers nejoko, un viņš mākoņos virpuļo ap mūsu Dzimteni. Viņa iegremdē zobus savā sirdī un izsūc asinis!
  Un meitenes aiz sevis atstāj ļoti skaistas takas. Vācieši seko šīm pēdām un nokrīt ceļos un izsalkuši skatās. Tie ir savvaļas karotāji. Un vācieši skūpsta meiteņu pēdas.
  Un Anastasija Vitčakova un Akulina Orlova cīnās debesīs. Divas brīnišķīgas meitenes.
  Anastasija, notriecot nacistus un apgriežot savu lidmašīnu, izmantojot kailos kāju pirkstus, dziedāja:
  - Mēs cīnīsimies par gaišāku rītdienu!
  Akuļina, ar kailajiem kāju pirkstiem nogriezusi nacistiem astes, čivināja:
  - Skūpstāsim!
  Un meitenes atkal bez žēlastības un ceremonijas kulj vāciešus. Viņi ir tik gudri.
  Anastasija atkal pagrieza savu Jak-9 un, čīkstot, vjaknula:
  - Tā sauc komunismu!
  Akuļina tam piekrita:
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies...
  Anastasija, notriekdama vāciešus, nomurmināja:
  - Mūsu dzimtene ir mūsu saule!
  Un tās te ir kaujas meitenes, augstākā padomju klase.
  Un vācieši to saprot, ļoti slikti. Un karadarbība attīstās...
  Martā nacisti sāka iebrukt Baku. Notiek uzbrukums lielai pilsētai, kas pilna ar naftu. Cīņas ir sīvas.
  Vācieši apšaudīja Baku, izmantojot smago artilēriju.
  Un viņi bombardē ar stormtroopers. Bet pirmie, jaunākie Yu-488, kas izceļas ar savu kolosālo spēku, arī nomet bumbas. Šīs automašīnas ir vienkārši zvēri.
  Vienā no tām ir redzama Ģertrūde, Eva un Frīda. Skaistas meitenes, kurām ir lielisks skats, met bumbas uz padomju pozīcijām. Un viņi nogalina Sarkanās armijas karavīrus un civiliedzīvotājus.
  Baku deg... Dūmi ceļas pīlāros. Deg arī naftas akas, viss deg.
  Ģertrūde smaidot saka:
  - Dievs mīl Vāciju!
  Eva, nospiežot sviru ar pliku papēdi un metot bumbas, piekrīt:
  - Protams! Mēs esam izredzētā rase!
  Frīda agresīvi dziedāja:
  - Mūsu cilvēki ir debesu izredzētie!
  Un viņa piemiedza saviem partneriem. Tās ir meitenes šeit un cīnās, tikai agresivitātes iemiesojums. Un cīņas spiediens.
  Ģertrūde raidīja pneimatiskos ieročus un čivināja:
  - Mūsu Tēvzemes varenībai!
  Ieva, šaujot pa pretiniekiem, apstiprināja:
  - Par kolosālu varenību!
  Meitenes var redzēt ātri apguvušas lidmašīnas. Tās ir kaujas draudzenes.
  Un jūs nevarat tos uzvarēt ar kārtīm tik vienkārši. Un viņi kuļ savus ienaidniekus ar mežonīgu neprātu.
  Frīda atzīmēja:
  - Es esmu lielu sapņu un skaistuma sieviete!
  Pēc tam viņa atkal šāva no lidmašīnu ieročiem, notriekjot padomju iznīcinātājus, kas mēģināja uzbrukt vācu briesmonim.
  Jā, šķiet, ka nevarat pretoties nacistiem.
  Baku tiek uzbrukts.
  Tamāra un viņas bataljons cīnās par šo pilsētu. Meitenes izmisīgi cīnās un izrāda nepārspējamu varonību.
  Tamāra izšāva sēriju, ar kailiem pirkstiem iemeta granātu, izklīdinot vāciešus un viņu algotņus, un iekliedzās:
  "Par manu bezgalīgo Tēvzemi!"
  Un viņa piemiedza saviem partneriem. Viņa ir augstākā līmeņa karotāja, kurai nav līdzvērtīgu.
  Lai gan, protams, arī pārējās meitenes nav sliktas. Pat pieņemsim, ka viņi cīnās ļoti labi.
  Piemēram, Anna paņēma un nogalināja nacistus, it kā ar sirpja sitienu.
  Un viņa čivināja:
  - PSRS labā!
  Un ar savu kailo papēdi viņa atdeva nāves slepkavniecisko dāvanu.
  Akuļina, šaujot uz ienaidnieku, čīkstēja:
  - Manai Dzimtenei!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš palaidīs iznīcināšanas dāvanas, iznīcinot visus pēc kārtas.
  Viktorija cīnās ar saviem ienaidniekiem, rīkojoties izmisīgi un izlēmīgi. Izsit pretiniekus ar izrāvieniem. Tad viņš ar kailiem kāju pirkstiem met nāvējošas granātas. Un viņš kliedz:
  - Par komunisma idejām!
  Olimpiādes arī cīnās. Un šī varonīgā meitene ar plikām, muskuļotām kājām izmetīs veselu kasti ar sprāgstvielām. Un Lev tvertne apgāzīsies.
  Karotājs iesaucas:
  - Bet Pasaran!
  Cīņas meitenes un ļoti skaistas. Viņi nekad nepadodas un nepadodas. Viņiem ir terminatoru spēks.
  Un spēki ir ļoti nevienlīdzīgi... Baku pārņem ugunsgrēki. Padomju karaspēkam trūkst munīcijas. Un tā ir galvenā problēma.
  Daudzi padodas izmisumā.
  Gerda un viņas komanda piespiež vīriešu kārtas vergus skūpstīt viņu kailās zoles. Viņi to dara paklausīgi un laiza papēžus.
  Tad meitenes atkal iekāpj Panther 2 un šauj. Padomju ieroči izsit...
  Gandrīz viss Kaukāzs jau ir notverts. Taču Erevāna joprojām turas. Varonīgi cīnās Poti pilsēta - pēdējā osta, kurā joprojām atrodas Melnās jūras flotes paliekas.
  Un tur cīnās dažādu tautību meitenes. Un baskāju gulnažu atdalīšanās cīnās. Skaista gruzīniete, un viņai ir pavēle meitenei.
  Gulnazi ar basu kāju met paciņu ar sprāgstvielām, saplēš nacistus un čīkst:
  - Slava pasaules komunisma varenībai!
  Arī viņas partnere Tamila ar basu kāju met nāvējošu granātu, saplosot turkus un čīkst:
  - Par Dzimteni!
  Maša ir meitene no Krievijas, dod pagriezienu un ar plikiem kāju pirkstiem met sprādzienbīstamu spēku un lauž nacistus, kliedz:
  - Slava pasaules komunisma laikiem!
  Margarita arī dod mērķtiecīgu pagriezienu. Viņa nopļāva nacistus un ar pliku papēdi nosūtīja slepkavnieciskas nāves dāvanu, satriecot pretiniekus un čīkstot:
  - Par mūsu uzvaru!
  Tā meitenes varonīgi cīnās. Un tos tiešām nevar apturēt, un tos nevar pagriezt atpakaļ. Viņi ir vienkārši sieviešu cīnītāji un super. Un ja viņi cīnās, tad viņi cīnās kā varoņi un supermeni!
  Bet diemžēl ir grūti noturēties pret fašistiem un viņu augstākajiem spēkiem. Debesīs Albīna un Alvīna gūst pārliecinošus punktus. Un tik daudz lidmašīnu tiek notriektas, ka tās acīmredzami nevar apturēt.
  Albīna, ar kailiem kāju pirkstiem notriecot citu padomju lidmašīnu, dziedāja:
  - Mūs nevar uzvarēt, mednieks pārvēršas par medījumu!
  Alvīna, nogriezusi pretiniekus un enerģiski pagriezusi galvu uz spēcīgā kakla, čivināja:
  - Slava jaunās āriešu kārtības laikmetam!
  Un piekāpjas arī ar pliku papēdi...
  Meitenes katra jau notriekušas vairāk nekā piecsimt lidmašīnu un saņēmušas Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Tās ir tik neticamas skaistules. Un ja jau viņi sit Trešā Reiha ienaidniekus, tad šos velnus nevar apturēt. Pie Marseļas vien tika notriekti vairāk nekā pieci simti lidmašīnu. Šī parādība, protams, ir vislabākā. Hitlers pat nolēma apstiprināt Dzelzs krusta Bruņinieka krusta sesto pakāpi ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  To saņems pirmā persona, kas nogalinājusi vairāk nekā tūkstoti lidmašīnu. Un rezultāts būs vienkārši fenomenāls.
  Albīna ar vienu 30 mm kalibra lidmašīnu lielgabalu sprādzienu nocirta uzreiz piecas padomju lidmašīnas un, ar kailiem pirkstiem nospiežot sprūdus, iesaucās:
  - Slava mūsu spēkam!
  Alvīna, pļaujot padomju mašīnas un ar kailiem kāju pirkstiem cirsdama ienaidniekus, izpļāpāja:
  - Liela slava varonībai!
  Un karotāji piemiedza viens otram aci!
  Viņi cīnās kā vienmēr bikini un basām kājām, un tas ir viņu spēks. Meitenes ir tikai sieviešu supermenes. Pat ja tie kalpo ļaunam mērķim. Un viņiem patīk ar uguni cept nebrīvē turētu pionieru papēžus. Tās ir meitenes šeit. Nežēlīgi, bet mīļi.
  Albīna reiz teica:
  - Pasaulē nav laipnības, ir tikai vājums!
  Un ar kailu papēdi viņa nometa pāris bumbas uz padomju pozīcijām, izsitot trīs ieročus.
  Tie ir karotāji, kas absolūti nevienam nedod žēlastību! Bet viņu sitieni ir vienkārši graujoši.
  Alvīna smaidot atzīmēja:
  - Vājiem zem saules nav vietas!
  Un viņa piemiedza savam partnerim.
  Karotāji, kuri neizrāda vājumu un nekad nepadodas. Viņi patiešām ir čempionu čempioni. Lai gan ar mīnusa zīmi, jo tie kalpo ļaunam spēkam.
  Bet tajā pašā laikā jautrs un burvīgs.
  Albīna, atlaidusi zobus un raidījusi pretiniekiem slepkavnieciskas lidmašīnas šāviņus, čivināja:
  - Nacistu vārds ir svēts - mēs to iznīcināsim uz visiem laikiem!
  Alvīna agresīvi atzīmēja, nobreikojot pretiniekus:
  - Mēs tiešām esam pirāti!
  Albīna, nogriežot ienaidniekus, apstiprināja:
  - Viss pārējais ir sapnis!
  Un karotāji kļuva tik graujoši un visus nogāzuši, it kā ar nūjām sitītu ripas.
  Alvīna čivināja, sagraudama krievu lidmašīnas:
  - Mēs esam Hitlera kaujas ērgļi!
  Un viņa piemiedza saviem partneriem.
  Karotāji šeit patiešām izlaiž iekšas no saviem ienaidniekiem. Sarkanā armija no viņiem saņem daudz.
  Cīņas meitenes tik ļoti vēlas izsist krievu karaspēku.
  Bet Helga uz TA-152 iznīcina padomju sauszemes spēkus. Viņš izsit SAU-85 un čīkst:
  - Par Vācijas un viņas dēliem un meitām varenību!
  Bet cīņas par Astrahaņu joprojām turpinās.
  Meitenes visiem spēkiem cenšas noturēties.
  Aļenka ar basu kāju met bumbu ar sprāgstvielām. Rauda fašistus un kliedz:
  - Par svēto komunismu!
  Anyuta, šaujot uz nacistiem un arī ar kailiem pirkstiem metot granātu, čīkst:
  - Un glābiņš valstij!
  Alla, notriekdama pretiniekus, bez liekas ceremonijas nopļaujot un ar pliku papēdi metot granātu, čīkstēja:
  - Tā izklausās mūsu godība!
  Marija, iznīcinot savus ienaidniekus, ar kailiem pirkstiem mētādama nāves dāvanas, rēc:
  - Mēs esam lieliski savā krāšņumā!
  Marusja, pļaujot arābu algotņus rindās un metot granātu ar basu kāju, gaudo:
  - Par izmaiņām, lai cenas uzreiz krīt!
  Matrona, dzēšot nacistus no ložmetēja, paņēma to un čīkstēja:
  - Mūsu dzimtene PSRS! Būs saspiests kungs!
  Karotāji šeit rīkojas ar lielu agresivitāti. Un viņu kaujas spiediens ir kolosāls.
  Viņi parasti demonstrē savu kolosālo akrobātiku. Un patiesi neierobežots spiediens.
  Karotāji ir basām kājām, bet laimīgi...
  aprīlī nacisti ieņēma Baku. Munīcijas trūkums darīja savu. Tajā pašā laikā Poti krita gandrīz vienlaikus. Turējās tikai kalnu nogāzēs esošā Erevāna. Bet arī viņš bija lemts. Arī munīcija un pārtika tur beidzās. Vienkārši turki vēl nav iebrukuši šajā pilsētā, un putekļi mirst badā.
  Tamāras bataljona meitenes daļēji pazuda pagrīdes cīnītāju vidū, un dažas kopā ar komandieri virzījās pa aizmuguri uz priekšu... Gribēja tikt cauri savējiem.
  Kaukāzs jau ir gandrīz pilnībā ieņemts, bet karš turpinās. Lai gan PSRS zaudēja savu lielāko naftas atradni tajā laikā. Bet Sarkanā armija nebija garā salauzta. Un arī Volgas reģionā, Sibīrijā un daudzviet citur ir nafta.
  Hitlers pavēlēja piebeigt krievus Astrahaņā līdz 20. aprīlim. Un cīņas izvērtās kolosālā mērogā. Un bombardēšana strauji pastiprinājās.
  PSRS tika pakļauta spēcīgam spiedienam. Notika arī kaujas par Alma-Atu, kuru iebruka japāņi. Pilsēta bija gandrīz pilnībā ieskauta.
  Samurajs, tiklīdz kļuva nedaudz siltāks, mēģināja attīstīt ofensīvu Magadanas virzienā.
  Veronika cīnījās Alma-Atā un ar savu meiteņu bataljonu cīnījās pret samuraju uzbrukumu.
  Un viņu šeit ir daudz. Arī ķīnieši, kas savervēti ar sabrukuma metodēm, cīnās.
  Japāņi met kaujā dzeltenos karavīrus ... Viņi virzās uz priekšu un burtiski met padomju pozīcijas ar saviem līķiem.
  Veronika aizdedzina. Un pļauj rindās ķīniešus un samurajus. Viņš ar kailiem kāju pirkstiem met granātas un čīkst:
  - Slava krievu garam!
  Marfa arī šauj, nogriež pretiniekus un čīkst:
  - Mūsu Tēvzemei!
  Nataša, šaujot uz japāņu un ķīniešu karavīriem, kas savervēti kā lielgabalu gaļa, čīkst:
  - Par lielo komunismu!
  Alīna, šaudama uz samurajiem un ķīniešu kaujiniekiem, ar lielu kaislību tos pļaujot un ar pliku papēdi dāvinot nāvi, čīkstēja:
  - Par jaunām komunisma robežām!
  Veronika ar lielu precizitāti šauj uz ienaidnieku un caurdur ķīniešu galvas un tajā pašā laikā čīkst:
  - Slava padomju zemei!
  Un ar savu kailo kāju viņa sūta kolosālu granātas spēku, kas saplēš visus ienaidniekus.
  Marta, nocirtusi ienaidnieku un ar kailiem pirkstiem metot nāves dāvanu, čīkst:
  - Valdiet komunisma laikmetu!
  Nataša, plēsdama sprāgstvielu iepakojumu ar basu kāju, saplēsa ķīniešu masu, izpļāpājās:
  - Par jauno padomju kārtību!
  Alīna, ļoti precīzi šaujot uz ienaidnieku, čīkstēja:
  - Par jaunām komunisma robežām mēs cīnīsimies!
  Un viņas kailais papēdis padevās iznīcināšanas bumbai.
  Cīņas meitenes, it kā dzirksteles birst no viņu acīm.
  Nē, japāņi nevar iekarot tādus cilvēkus pat kopā ar ķīniešu spēkiem. Un samuraji steidzas uzbrukt.
  Un atkal viņi piegružo visas pieejas ar līķiem. Bet viņu ir pārāk daudz, un baskāju daiļavu bataljonam ir jāatkāpjas.
  Un japāņiem ir nindzju meitenes. Un pret tiem ir ļoti grūti cīnīties.
  Viņi ir tik dzirkstoši, kaujinieciski un skaisti. Un viņi met ar kailiem kāju pirkstiem, dāvanas ar lielu postošo spēku.
  Nindzju meitene ar ziliem matiem nocirta padomju karavīrus ar zobeniem un čīkst:
  - Par imperatora valdīšanas laikmetu!
  Nindzju meitene ar dzelteniem matiem vada vējdzirnavas, sagrauj krievu militārpersonas un čīkst:
  - Slava banzai laikmetam!
  Nindzju meitene ar sarkaniem matiem izmantoja helikoptera tehniku, nocirta padomju virsnieku un izpļāpāja:
  - Mēs vienmēr uzvaram!
  Nindzju meitene ar baltiem matiem izmantoja tauriņa tehniku, nocirta trīs krievu karavīrus un ar kailiem kāju pirkstiem meta zirni. Tas eksplodēja un apgāza trīsdesmit četrus.
  Karotājs čīkstēja:
  - Jaunajam japāņu pasūtījumam!
  Meitenes šeit ir brīnišķīgas un tiešām foršas... Un Sarkanā armija Tālajos Austrumos sastapa nopietnu ienaidnieku.
  Bet centrā padomju karaspēks sāk pēkšņu uzbrukumu Rževas virzienā.
  Šeit Elizabetes apkalpe pirmo reizi cīnās ar jauno IS-2 tanku. Mašīna, ar kuru tiek liktas dažas cerības. Parasti apkalpes locekļi ir pieci, bet šeit karotāji tiek galā ar četriem.
  Elizaveta izšauj ar 122 mm lielgabalu. Iznīcinošs šāviņš lido ar nāvējošu spēku. Apraksta loku un trāpa T-4 no liela attāluma.
  Elizabete iesaucas:
  - Šo es labi trāpīju!
  Jekaterina, atbildot, apsūdz, izmanto kailās kājas pirkstus un aizkaitināti atzīmē:
  - Bet lielgabals nav īpaši ātri šaujošs!
  Elizabete tam piekrita:
  - Nemaz nav ideāls tanku iznīcinātājs!
  Jeļena, kura palīdzēja pielādēt ieroci ar basām kājām, atzīmēja:
  - Bet tas ir slepkava!
  Un tad Katrīna atšāva. Un čaula trāpīja Panterai no liela attāluma. Jā, slepkavas ierocis...
  Jekaterina atzīmēja:
  - Mums ir daudz enerģijas un azarta!
  Elena tam piekrita:
  - Diezgan daudz! Slava Krievijai!
  Efrasia arī atzīmēja:
  - Šai mašīnai ir slikta redzamība. Kā tu to nošauj?
  Elena loģiski atzīmēja:
  - Un mums ir tik trenēta acs! Ja sitīsim, tad sitīsim!
  Un karotāji dziedāja korī:
  - Mēs nebaidīsimies un vienmēr cīnīsimies!
  . NODAĻA Nr.7.
  21. aprīlī Astrahaņa joprojām daļēji atradās padomju kontrolē. Vācieti tas pilnībā nesagūstīja.
  Reljefs ļāva šeit labi aizstāvēties. Un vācieši nolēma mainīt taktiku. Uzbrukumu vietā viņi pārgāja uz bombardēšanu un apšaudīšanu.
  Alenka un viņas komanda paslēpās bunkurā un gaidīja masveida apšaudes.
  No viņām sešas meitenes spēlēja kārtis. Viņi turēja klājus ar kailiem kāju pirkstiem un apspriedās.
  Anyuta dusmīgi atzīmēja:
  - Kaukāzā tikai Erevāna palika neieņemta. Šī ir tikai mūsu pēdējā sala šajā reģionā. Ko tālāk?
  Alenka loģiski ieteica:
  - Visticamāk, viņi dosies uz Maskavu. Tas ir viņu kredo!
  Alla ar nopūtu atzīmēja:
  - Spēki ir ļoti nevienlīdzīgi... Mēs patiešām zaudējam karu, un mums nepietiek karavīru!
  Marija loģiski atzīmēja:
  - Un nacisti cieš zaudējumus! Viņi nevar mums pretoties!
  Matrjona izteica savu viedokli, iemetot kārti ar plikiem kāju pirkstiem:
  - Mēs esam dzimuši, lai uzvarētu, un mēs noteikti uzvarēsim, es to zinu!
  Marusja piekrita, cīnoties ar pretinieku ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Protams, nav šaubu!
  Aļenka nebūtu tik optimistiska, metot kārti ar pliku, iedegušo kāju:
  "Mums, meitenēm, var nākties dzīvot okupācijā, bet es ticu, ka mēs neapšaubāmi uzvarēsim!"
  Anyuta apņēmīgi noteica:
  - Jūs varat cīnīties ar partizānu metodēm, un tas būs ļoti skaisti, kad cīnīsities ar tādiem cilvēkiem, tas ir ļoti forši!
  Alla agresīvi atzīmēja:
  - Vajadzētu aktīvāk cīnīties!
  Meitenes pārtrauca runāt. Tad viņi pārgāja uz citu tēmu.
  Marusja ar īgnumu atzīmēja:
  - Ticīgo skaits pieaug. Pretēji visai loģikai!
  Anyuta iebilda pret to:
  - Neviens vēl nav pierādījis, ka Dieva nav. Un viņš nevar pierādīt pretējo. Tātad šeit mēs varam strīdēties bezgalīgi.
  Alenka apstiprināja:
  - Un te strīdēties ir stulbi un bezjēdzīgi!
  Alla tam piekrita:
  - Jā, šī saruna ir bezjēdzīga. Turklāt, ja Dievs eksistē, tad Viņš ir tāds, ka viņam labāk neeksistē!
  Matryona iesmējās un atzīmēja:
  - Labāk, ja tāda Dieva nav! Tikmēr dziedāsim!
  Un meitenes dziedāja korī;
  Mēs esam meitenes, iestājamies komjaunatnē,
  Viņi zvērēja būt uzticīgi Tēvzemei...
  Lai nacistus sagaida nikna sakāve,
  Nu dzīvosim Krievijā komunisma apstākļos!
  
  Galu galā Ļeņins ir ar mums kā metāls,
  Bronza ir stiprāka par jebkuru tēraudu...
  Es sapņoju apgriezt pasaules otrādi,
  Kā novēlēja lielais ģēnijs Staļins!
  
  Mēs padarīsim Tēvzemi vēsāku,
  Un mēs pacelsim Tēvzemi augstāk par zvaigznēm...
  Lai panākumi ar komjaunatnes biedriem,
  Lai gan mūsu mazās pēdiņas ir pilnīgi plikas!
  
  Fašists uzbruka manai dzimtenei,
  Samuraji nekaunīgi nāk no austrumiem...
  Es mīlu Jēzu un Staļinu,
  Un es ticu pretiniekam, mēs viņu saplosīsim gabalos!
  
  Galu galā slavenais Dievs Svarogs ir ar mums,
  Kas, jokojot, cels komunismu...
  Spēcīgākā no visām Visumā ir krāšņā Ģimene,
  Papildinās apziņu un gribu!
  
  Mēs ticam, ka nekad nepadosimies
  Nelieciet tēvzemi uz ceļiem ...
  Biedrs Staļins ir spoža zvaigzne,
  Un mūsu skolotājs ir gudrais ģēnijs Ļeņins!
  
  Mēs veidosim savu Tēvzemi,
  Uz planētas skaistāka un starojošāka...
  Un tā būs, zini slepkavas ieroci,
  Ļaujiet pieaugušajiem un bērniem izklaidēties!
  
  Dedzini Svarogu, nedeg savā sirdī,
  Jūs esat visu krievu zobenu patrons...
  Es ticu, ka mēs drīz uzcelsim spēcīgu paradīzi,
  Jēzus nāks svētā misijā!
  
  Neticiet Hitlera bandas draugiem
  Ka viņa uzvarēs viegli un draudīgi ...
  Mums visiem ir vajadzīga viena ģimene -
  Un ticiet, ka nav par vēlu mīlēt Dzimteni!
  
  Visvarenais Kungs pasargā mūs visus,
  Pacel trīskrāsu karogu virs zemes...
  Un ļaunais plēsējs pārvērtīsies par spēli,
  Mēs tiksim galā ar sātanu!
  
  Es mīlu Lielo Tēvzemi,
  Visā Visumā nav skaistākas tevis
  Mēs nepārdosim Krieviju par rubli,
  Celsim mieru un laimi Visumā!
  
  Mūsu dzimtenes vārdā sapnis,
  Lielā Krievija celsies...
  Viss pārējais ir tikai iedomība
  Un jauns mesija būs ar mums!
  
  Ak, mana visvarenā Lada,
  Tu dāvāsi krieviem mīlestību un mieru...
  Es vēršos pret tevi šādi, lūdzu,
  Un, ja nepieciešams, iespēriet ar zibeni!
  
  Marija, debesu Dieva Māte,
  Visums deva Jēzum...
  Jūsu dēļ lielais Dievs ir augšāmcēlies,
  Cilvēki īsti nav zaudējuši savu garšu!
  
  Ņemiet vērā, ka komjaunatnes locekļi ir šādi,
  Krievijas dievi ir ļoti cienīti...
  Mēs esam lieli Dzimtenes dēli,
  Krievi vienmēr uzvar!
  
  Draugi, mums jālūdz dzimtene,
  Peruns, Yarilo un Svarogs ir spēcīgi...
  Mēs būsim ļoti spēcīgi vīri,
  Un mēs aizpūtīsim pat mākoņus debesīs!
  
  Tagad ienaidnieks jau ir atmests no Maskavas,
  Jūs ļoti sāpinājāt nacistus...
  Mēs esam uzticīgi Jēzum un Staļinam,
  Būs daudz tanku ar ieročiem!
  
  Nē, ienaidnieks nevarēs savaldīt krievus,
  Tā kā mūsu karotāji ir visvareni...
  Nokārtojot eksāmenus, tikai pieci,
  Lai katrs puika būtu ļoti stiprs!
  
  Tici man, Staļingrada būs krāšņa,
  Un mēs viņu pasargāsim no uzbrukuma ...
  Nāks uzvaras bruņinieku izkārtojums,
  Lai gan asinis plūst neierobežoti!
  
  Meitenes basām kājām aukstumā
  Viņi skrien, mirgo ar papēžiem ...
  Un viņi sitīs fašistus ar dūri,
  Nesabiedriskais Kains tiks saplacināts!
  
  Viss būs, cilvēki labi zina
  Mēs esam kosmosā, mēs atvērsim zvaigznājus ...
  Galu galā ir grēks šaubīties par drosmi,
  Un Dieva tronī būs cilvēks!
  
  Zinātne drīz augšāmcels mirušos,
  Mēs varēsim kļūt jaunāki un skaistāki ...
  Virs mums ir zeltains ķerubs,
  Manai skaistajai mātei Krievijai!
  Meitenes labi nodziedāja visu dzejoli un turpināja spēlēt kārtis ar basām kājām...
  Ļeņina dzimšanas diena tika svinēta 22. aprīlī. Meitenes dzēra ar ūdeni un kafiju atšķaidītu alkoholu un murrāja zem elpas...
  Sarkanā armija centrā veica nākamo Rževas-Sičevskas operāciju. Vācieši sēdēja aizsardzībā un cīnījās pretī. Cīnījās jaunie padomju tanki T-34-85 un IS-2. Pēdējā mašīna bieži iestiga dubļos. Un tam nebija vajadzīgas Tiger-2 un smagāku kaķu bruņas. Arī "Panther"-2 varēja iekļūt tikai no tuva attāluma.
  Vāciskākā automašīna padomju automašīnā iekļuva no lielāka attāluma.
  Hitlers kopumā bija apmierināts ar Panther 2, kas bija apmierinoši aizsargāts un ar labu veiktspēju un bruņojumu. Bet viņš pieprasīja izveidot tanku, kas būtu labāk aizsargāts, un tajā pašā laikā braukt paciešam...
  "Pele" šajā gadījumā izrādījās neefektīva mašīna. E-100 tika aktīvi izstrādāts kā daļa no "E" sērijas. Bija paredzēts, ka dzinēja un transmisijas izvietojums ir jāizveido kopā, un tornītis bija šaurāks un slīpāks, tāpat kā korpuss. Bruņu biezums palika pielīdzināms Pelei, tāpat arī ieroči, taču svaru nācās samazināt līdz 130 tonnām augstuma dēļ. Šajā gadījumā dzinējam, gluži pretēji, būtu jākļūst spēcīgākam ar 1500 zirgspēkiem, un tvertnei būtu apmierinoša mobilitāte.
  Kopumā "E" sērijai bija jākļūst par jaunas tanku paaudzi. Ar zemākiem siluetiem, lieliem racionāla slīpuma leņķiem, jaudīgiem ieročiem un dzinējiem, blīvu izkārtojumu.
  Tomēr, kamēr vāciešiem jau bija diezgan labas mašīnas. "Panther" 2 aizstāja iepriekšējo modeli. Parādījās arī jauns Tiger-2 ar jaudīgāku dzinēju un šauru tornīti. Labāk aizsargāts un vieglāks svars.
  Tātad nacisti nesēdēja uz vietas.
  1944. gada 24. aprīlī pirmais vācu reaktīvais bumbvedējs Arado ar nāves dāvanu ietriecās Maskavā. Viņš nometa bumbu no liela augstuma un viegli apsteidza padomju cīnītājus.
  Hitlers teica, ka tagad PSRS vairs nav izredžu, un Sarkanās armijas gals drīz pienāks.
  25. aprīlī sākās jauns uzbrukums Astrahaņai. Cīņā piedalījās arī pirmā zemes pārvietošanas mašīna: pazemes tanks.
  Tajā cīnījās divas vācu meitenes: Mercedes un Dora. Karotāji izmēģināja pazemes modeli, kas pārvietojās zemē.
  Tas joprojām ir diezgan viegls ar īsstobra 75 mm lielgabalu un četriem ložmetējiem.
  Meitenes velk mašīnas pa zemi. Urbji griežas, griežot akmeni. Kustība ir diezgan lēna, septiņi kilometri stundā, kas nav slikti pazemes tehnikai.
  Mersedesa uzspiež savus kailos kāju pirkstus uz pirmās kursorsviras vācu armijā. Tas ir ļoti viegli darbināms un saka:
  - Kā mūsu vācu zinātnei ir veicies!
  Dora tam piekrita:
  - Jā, mēs jau varam daudz! Mūsu spēks ir ļoti liels!
  Un tas arī kontrolē, izmantojot kursorsviru. Meitenes izmēģina īpašu mašīnu ar radaru.
  Priekšā ir padomju baterija un zem tās var nirt.
  Mersedesa, izlikusi zobus, piezīmē:
  - Mēs veidosim jaunu kārtību!
  Un tad parādās nacistu automašīna. Sprādzienbīstams sadrumstalots šāviņš trāpa padomju ieročiem. Un tas skar Sarkanās armijas karavīrus.
  Dora smejoties saka:
  - Lai tiek svinēta lielā revanšisms!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem izdara precīzus metienus. Triec ienaidnieku un čīkst:
  - Slava jaunajam sapnim!
  Mercedes šauj ar ložmetējiem un gaudo:
  - Lielo sapņu laikmetam!
  Meitenes smejas un aplaudē sev. Tie ir tik agresīvi un ļoti ātri karotāji.
  Dona agresīvi atzīmē:
  - Pasaulē ir daudz laba!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem spiež pogas un atkal šauj, uz padomju artilēristiem.
  Mercedes smaidot apstiprina:
  - Un būs vēl skaistāk!
  Un viņš arī šauj, izmantojot kailos kāju pirkstus. Tā šīs kaujas meitenes šauj.
  Nu vēl viena ierīce karam...
  Nacistu uzbrukums Astrahaņai pieaug...
  Visas pieejas tika nogrieztas... Un padomju karaspēks bija spiests piekāpties 1944. gada 1. maijā, pabeidzot ilgo, varonīgo pilsētas aizsardzību. Arī šis cietoksnis krita.
  Nacisti Astrahaņas krišanu atzīmēja ar uguņošanu. Bet tomēr aizsardzība nebija veltīga. Un Krautiem vajadzēja kādu laiku, lai papildinātu savu karaspēku un savāktu rezerves...
  Fīrers plānoja virzīties uz priekšu Saratovas virzienā un tālāk pa Volgu ar dziļu Maskavas apvedceļu.
  Bet, kamēr vācieši pārgrupēja savus spēkus, viņi veidoja rezerves. Un kaujas plosījās gaisā.
  Vācijas aviācija centās nostiprināt savu pārākumu. ME-262 kaujas testi atklāja šī transportlīdzekļa uzticamības trūkumu un biežas avārijas, kā arī problēmas ar manevrētspēju. Tātad līdz šim nav bijušas idejas par pilnīgu vācu vienību aizstāšanu ar šo lidmašīnu. Gluži pretēji, TA-152 izrādījās lieliska mašīna savam laikam un arvien vairāk tika ieviesta. ME-309 un ME-109 palika ekspluatācijā.
  Raķešu dzinējspēks ME-163 izrādījās labs cīnītājs cīņai, taču tā pārāk īsais lidojuma laiks padarīja to gandrīz neiespējamu izmantot kaujā.
  Veiksmīgāks bija reaktīvais bumbvedējs Arado, kuru lielā ātruma dēļ bija gandrīz neiespējami notriekt ar pretgaisa lielgabaliem, un padomju iznīcinātāji to nespēja panākt. Izlūkošanas lidmašīnas bija diezgan labas. Vācieši izstrādāja arī citas mašīnas. Piemēram, XE-162, iznīcinātājs, kas ir vieglāks par ME-262, viegli izgatavojams, lēts un manevrējams, tāpēc to var izgatavot galvenokārt no koka. Un citi cīnītāji. Un ME-1010 un TA-183... Un uzlabota un uzticamāka ME-262 X modifikācija. Un Gotha bezastes iznīcinātāji, un vēl daudz vairāk.
  Tomēr pagaidām vācu dzenskrūves iznīcinātāji bija daudz spēcīgāki par padomju lidmašīnām. Kuru kvalitāte kritās un bija diezgan vāja gan dzinējos, gan ieročos. Turklāt Jak-9 tika vēl vairāk vienkāršots, un tagad tas tika aprīkots tikai ar vienu 20 mm lidmašīnas lielgabalu, atsakoties no ložmetēja. Tas padarīja ražošanu lētāku un vienkāršāku, kā arī samazināja svaru.
  Tomēr ložmetējs ir diezgan vājš pret vācu lidmašīnām. Kamēr PSRS nevarēja atļauties ražot modernākus automašīnu modeļus un ātruma un ieroču piespēles nacistu priekšā. Lielāks transportlīdzekļu svars radīja problēmas ar manevrētspēju.
  Un degvielas trūkums samazināja spārnotā personāla lidojumu apmācību.
  Alvīne un Albīna, pienācīgā ātrumā apguvušas spēcīgi bruņoto ME-309, nevēlējās kāpt uz ME-262, kas pārāk bieži avarēja. Un ātrumā viņi jau ir stiprāki par krieviem.
  Alvīna, nogriežot padomju automašīnu, atzīmēja:
  - Ir interesanti cīnīties debesīs!
  Albīna, ar basām kājām, vadīja cīnītāju līdz mērķim un saspieda to, piekrita:
  - Jā, mēs būtībā esam spēcīgākie pasaulē!
  Un meitenes smējās kā trakas.
  Maijs izrādījās salīdzinoši mierīgs. Sarkanā armija joprojām mēģināja nogriezt Rževas dzegas.
  Elizaveta šāva no IS-2 uz pretiniekiem... Padomju mašīnai laba aizsardzība bija tikai korpusa priekšpuses augšdaļā. Torņa piere nav pietiekami aizsargāta. Un to var caurdurt pat no tuva attāluma ar T-4 lielgabaliem. Tomēr pēdējais tanks beidzot tika pārtraukts maijā, tāpat kā Panther un parastā lauva un pele. Tagad sērijās "Patera"-2 un "Tiger"-2 ir maksimāli vienoti un ar līdzīgiem ieročiem.
  Šie transportlīdzekļi ir labi aizsargāti priekšā, diezgan vāji sānos un vairāk atšķiras pēc svara. To braukšanas īpašības ar jauniem dzinējiem ir pieņemamas militārpersonām. Bet arī šie tanki ir pagaidu... Viņi gatavojas tos aizstāt ar "Panther"-3 un "Tiger"-3 no "E" sērijas. Ar blīvāku izkārtojumu, ar dzinēju un transmisiju, kas atrodas vienā blokā un šķērsām, ar vieglu, vienkāršotu un tajā pašā laikā caurbraucamu un viegli remontējamu šasiju.
  Jaunas automašīnas ir labāk jāaizsargā, taču nekādā gadījumā nepalielinot ievērojamu svaru.
  Attiecībā uz ieročiem šeit nav vienotības. Padomju tankiem ir bruņas, kas nav pārāk biezas un nekvalitatīvas. Un nav jēgas uzstādīt lielkalibra ieročus. Militāristi ir diezgan apmierināti ar 88 mm lielgabalu. Viņa ņem trīsdesmit četrus no četriem kilometriem un IS -2 no nedaudz tuvāk. Tātad attīstība notiek...
  PSRS uz to ar kaut ko jāatbild. Bet vēl nav skaidrs, kāpēc... Tiek plānots izveidot SU-100. Šis pašpiedziņas lielgabals ir vienkārši efektīvs un ar iekļūstošu efektu. Ar to ir saistītas dažas cerības cīņai pret Trešā Reiha augošajiem smagajiem tankiem. Bet tas joprojām ir jāizgatavo, piemēram, šāviņi šādam briesmonim, un jāizveido ieroča sērijveida ražošana, kas kara apstākļos nav īpaši reāli.
  Bet šeit ir Elizabetes tanka apkalpe, kas cīnās ar T-34-85. Un meitenes, basām kājām un bikini, drosmīgi cīnās.
  Elizabete šauj uz nacistiem ar kailiem pirkstiem un iesit Panterai sānos, sakot:
  - Par lielo komunismu!
  Un viņu trīsdesmit četri uzlec un ātri apgriežas, šaujot.
  Jekaterina arī ļoti precīzi šauj uz ienaidnieku. Novecojusi tanka T-4 ietriec to sānos un čīkst:
  - Slava PSRS bruņiniekiem!
  Un atkal piemiedz draugiem. Meitene izrādījās tāda kareivīga meitene.
  Elena arī šauj uz ienaidnieku. Viņš trāpa ļoti precīzi, šajā gadījumā salaužot Tiger-2 rullīti un rūc pa plaušām:
  - Svētajai Krievzemei!
  Efrasija precīzi šauj uz ienaidnieku. Izdara precīzu šāvienu ienaidnieka pusē, izlaužas cauri metālam un čīkst:
  - Par svēto komunismu!
  Un meitenes pārliecinoši pagriež savu tanku un izvairās no šāviņu sitieniem. Nav tik viegli uzvarēt meitenes.
  Šeit pret viņiem parādījās jaunākais un briesmīgais "Lauva"-2. Mēģiniet iekļūt šādā tankā, un tas mēģinās trāpīt trīsdesmit četriem.
  Un viņš šauj no attāluma.
  Elizabete atbildē tvītoja:
  - Tu nepieņemsi melus!
  Un no liela attāluma nosūta čaulu uz tanku Lev-2. Tas viņam trāpīs pa pieri.
  hitlerietis snauž.
  Tad Katrīna vēlreiz, izmantojot kailos kāju pirkstus, šauj uz ienaidnieku, un šoreiz šāviņš, aprakstījis loku, precīzi trāpīja fašistam garajā lielgabala stobrā.
  Katrīna iesaucās:
  - Asa acs, šķības rokas, tas nav par mums!
  Vācietis, pazaudējis ieroci, sāka ātri apgriezties un doties prom. "Lion"-2 ir pirmā vācu tvertne, kurā transmisija un dzinējs atrodas priekšā vienā vienībā, un ātrumkārba atrodas uz paša dzinēja.
  Tas ļāva samazināt tā augstumu un samazināt svaru, ievērojami palielinot ātrumu. Un tā "Lev"-2 aizgāja, un bija iespēja pārkāpt distanci...
  Elena, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, notēmēja ieroci, paņēma to un šāva uz ienaidnieku. Šāviņš trāpīja Lauvas korpusa pakaļgalam, bet rikošetā...
  Elena norūca:
  - Sasodīts, attālums ir liels. Mēs viņu tādu nedabūsim!
  Katrīna gurkstēja, zobus rāvusi:
  - "Lauva", meitenes, tas ir "Lauva", neapvainojamies! Drīz es jūs pazīstu, draugi, tas būs ļoti apkaunojoši!
  Un viņu tanks trāpīja T-3, šis tanks tikko bija apgriezies uz sāniem, un to varēja trāpīt no liela attāluma.
  Un meitene šāva ar kailiem kāju pirkstiem un iesaucās:
  - Slava komunisma laikmetam uz zemes!
  Efrasija ar īgnumu atzīmēja, šaujot uz ienaidnieku un izmantojot savus tukšos papēžus:
  - Mūsu Dzimtene ir stipra, tā sargā pasauli!
  Elizabete čivināja, zobus rāvusi, un sāka dziedāt, sacerot veselu dzejoli:
  Sātans mūs neuzvarēs,
  Mana dzimtene ir visskaistākā pasaulē,
  Esiet slavens ar skaisto valsti...
  Pieaugušie un bērni tajā priecāsies!
  
  Lai tajā krāšņi zied ielejas lilijas,
  Un ķerubi spēlē pieklājīgu himnu...
  Fīrers būs kaputs,
  Krievi kaujās ir neuzvarami!
  
  Komjaunieši skrien basām kājām,
  Viņi ar plikiem papēžiem mētājas pa sniegu...
  Hitlers tu izskaties forši
  Es tevi nobraukšu tankā!
  
  Vai mēs varam uzvarēt nacistus?
  Kā vienmēr, mēs esam baskāju meitenes...
  Mūsu visbriesmīgākais bruņinieks ir lācis,
  Viņš visus nogalinās ar ložmetēju!
  
  Nē, mēs, meitenes, jau esam ļoti foršas,
  Mēs burtiski saplēšam visus ienaidniekus ...
  Mūsu nagi, zobi, dūres...
  Mēs uzcelsim vietu brīnišķīgā paradīzē!
  
  Es ticu, ka būs foršs komunisms,
  Valsts tajā zied, ticiet padomam ...
  Un bēdīgais nacisms pazudīs,
  Viņi būs, es ticu, varoņdarbi tiek dziedāti!
  
  Tas ziedēs, es ticu, ka mala ir vētraina,
  No uzvaras atkal esam uz uzvaru...
  Sakauj japāni Nikolaju,
  Samurajs atbildēs par nelietību!
  
  Mēs neļausim sevi sasvērt,
  Sagrausim savus ienaidniekus ar vienu sitienu...
  Lai mednieks kļūst par medījumu,
  Ne velti mēs saspiedām Vērmahtu!
  
  
  Neticiet mums padoties,
  Krievi vienmēr ir pratuši cīnīties...
  Mēs asinājām bajonetes ar tēraudu,
  Fīrers kļūs par klauna tēlu!
  
  Tāda ir mana dzimtene,
  Tajā spēlē krievu akordeons...
  Visas tautas ir draudzīga ģimene,
  Ābels triumfē, nevis Kains!
  
  Drīz PSRS būs godībā,
  Pat ja mūsu ienaidnieks ir nežēlīgs un nodevīgs...
  Mēs rādīsim piemēru drošsirdībai,
  Krievu gars tiks slavināts cīņās!
  . NODAĻA Nr.8.
  1944. gada maijs paskrēja ātri... Albīna un Alvīne lidmašīnās iekasēja rēķinus.
  Tās ir meitenes, kuras it kā lido uz ķerubu spārniem.
  Albīna ar kailiem kāju pirkstiem notriec krievu lidmašīnu un kliedz:
  - Trešajam reiham!
  Alvīne, arī basām kājām un bikini, nogāž padomju lidmašīnu, sadala to gabalos un kliedz:
  - Par āriešu komunismu!
  Pēc tam meitenes, izmantojot 37 mm lielgabalu, sāka šaut uz padomju tankiem.
  Viņi izsit trīsdesmit četrus un čīkst:
  - Mēs esam tik forši!
  Albīna ar pliku, apaļo papēdi spiež pedāli un čirkst:
  - Lai komunisms tiek slavēts!
  Un tas ietriecas cauri padomju mašīnai.
  Arī Alvīna precīzi šauj uz ienaidnieku, izsit viņu un čīkst, zobus rādot:
  - Mūsu patiesība ir mūsu dūrē!
  Tādas asprātīgas meitenes... Un iznīcina padomju pulkus... Piemēram, dabūja IS-2. Tāpēc viņi uzbruka viņam no gaisa un pēc tam šāva uz viņu no lidmašīnas lielgabala. Viņi izlauzās cauri metālam un izraisīja tvertnes sadedzināšanu. Un kaujas komplekti detonēs.
  Albīna čukstēja plaušās:
  - Meitenei patīk nogalināt! Kāda meitene!
  Alvīna nošņācās, atsegdama pērļu zobus:
  - Slava mūsu Tēvzemei! Par komunismu!
  Meitenes vienkārši ķērās pie savu pretinieku totalitārās iznīcināšanas.
  Un Sarkanā armija tika pārliecinoši sakauta.
  Un Gerda cīnījās savas "Panther"-2 apkalpes sastāvā un nodarbojās ar pilnīgu iznīcināšanu.
  Meitene tēmēja ieroci ar kailiem kāju pirkstiem. Viņa nošāva trīsdesmit četrus un rēca:
  - Par komunisma varenību āriešu veidā!
  Šarlote arī izšāva ar kailiem kāju pirkstiem uz padomju tanku, sasita bruņas un pļāpāja:
  - Par lieliem panākumiem pasaulē!
  Kristīna arī pamāja bez īpašas ceremonijas. Jā, viņa to izdarīja tik precīzi, ar pliku papēdi izsita cauri padomju trīsdesmit četriem un ierunājās:
  - Par lieliskām robežām!
  Magda arī pēc kārtas izšāva lādiņu un iesaucās:
  - Par jaunu āriešu pasūtījumu!
  Pēc tam meitenes to paņēma un dziedāja korī:
  - Mēs visi esam skinhedi, brīvības cienītāji, cīnāmies par jaunu kārtību! Drīz tautas kļūs par āriešiem, cīnīsimies ar uguni un zobenu!
  Karotāji, jāsaka, izrādījās ļoti kaujinieciski. Un ja viņi notriek ienaidnieku, tad līdz galam.
  Padomju Savienība ir pakļauta pārāko spēku uzbrukumam. Japāna spiežas iekšā no austrumiem.
  Divi japāņu piloti Toshiba un Toyota uzbrūk padomju pozīcijām no gaisa.
  Abas japāņu meitenes ir ļoti skaistas gan basām kājām, gan bikini.
  Toshiba veic gaisa pieeju, izlaužas cauri padomju tanka jumtam un rūc:
  - Es esmu briesmonis no Japānas elles!
  Toyota, spiežot baso kāju pirkstus uz pedāļa un nocirtot ienaidnieku, čīkst:
  - Par Japānas ideju varenību!
  Šīs meitenes ir tik skaistas. Un viņi ļoti aktīvi iznīcina ienaidniekus.
  Bet PSRS tiešām zaudē samurajiem. Un ir skaidrs, kāpēc. Kur var pretoties šādam fanātismam un tehnoloģijām?
  Japāņu meitenes laužas cauri vieglos, bet veiklos tankos un īpaši kuļ Sarkano armiju.
  Tanku vienības nav joks.
  Toshiba no gaisa nometa bumbas uz padomju pozīcijām, un pāris lielgabalu uzlidoja un čivināja:
  - Par lielo komunismu!
  Pēc tam viņš izplūst smieklos...
  Toyota lidojuma laikā atzīmēja:
  - Krievu dievi ir dīvaini. Viņi pielūdz krustā sisto cilvēku un uzskata viņu par Dievu. Tas pat kaut kā kļūst smieklīgi!
  Toshiba iesmēja atbildē, atzīmējot:
  - Un mēs paši drīz kļūsim par dieviem un turpināsim mūsu Dievišķības evolūciju!
  Un meitenes smiesies ļoti labprāt.
  Toyota smejoties atzīmēja:
  - Mūsu spēks ir vienotībā!
  Toshiba to agresīvi apstiprināja:
  - Mūsu spēks, mūsu dūre!
  Un atkal no debesīm tie gāzīs ienaidniekam virsū lidmašīnu šāviņu straumi, izlaužoties cauri trīsdesmit četriem.
  Tās ir kaujas meitenes un viņas saka ko citu. Japāna visus apēdīs un sadedzinās.
  Un, kad viņi spīdzina pionieri, tas izrādās ārkārtīgi agresīvs.
  It īpaši, ja zēna papēži ir apcepti. Šī ir absolūti superīgākā akcija...
  Un meitenes kliedz pilnā sparā...
  Un arī padomju meitenes drosmīgi cīnās un apšauj pretiniekus. Un viņi rīkojas ar gaidīšanu un taranēšanu.
  Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova ir ļoti aktīvas skaistules debesīs.
  Un viņi notriec nacistus, lai gan viņiem ir spēcīgākas lidmašīnas.
  Anastasija ar kailiem kāju pirkstiem nospiež sprūdus un dzied:
  - Nav slikti būt stipram, noteikti!
  Akuļina ar pliku papēdi nospiež sprūdu un apstiprina:
  - Mēs ļoti sitīsim fašistus!
  Un abas meitenes dziedāja:
  - Sitiet stipri, stipri, ļoti stipri! Sitiet stipri, stipri, ļoti smagi!
  Pēc tam karotāji sāka lasīt spārnotus aforismus, kas auļoja kā zirgi vai drīzāk jauni ērzeļi;
  Politiķi bieži vien tracina, lai vēlētājiem uzliktu apkakli!
  Uzpūtīgs politiķis sasmalcina vēlētājus kā vistas!
  Politiķis sapņo iejāt baltā zirgā, lai vēlētājam uzliktu apkakli!
  Lapsai ir mazi ilkņi, un tā vēlas tos norīt, paslēpjot tos pavisam!
  Politiķis, kurš daudz runā par filantropiju, ir tipisks kanibāls!
  Un lāci var iemidzināt ar saldām kā medus runām!
  Piedzērušajam rūgtais šņabis ir saldāks par medu!
  Drēbnieks melos un nenosarks, politiķis "sarks" un melos!
  Sieviete, novelkot kurpes, uzvelk kurpes vīrietim, līdz klaidoņa līmenim!
  Ja vēlies kļūt tuvāk Dievam, samazini savu alkatību!
  Pat šķietamajā Visvarenā vienaldzībā ir mīlestība - galu galā bērni pirmām kārtām vēlas izbēgt no vecāku gādības!
  Dievs kavējas ar ļaunuma sodīšanu, lai dotu grēciniekam iespēju!
  Talants un smags darbs kā vīrs un sieva rada panākumus tikai kā pāris!
  Pat medus ir rūgts - ja tajā noslīkst!
  Maldināšana ir kā vīns, tā ir slimīga un salda, un to ir grūti apturēt!
  Mīlestība ir kā šrapneļa čaula - plēš sirdi, satricina smadzenes, izgriež kabatas, iznāk uz sāniem!
  Cilvēks savā ziņā ir līdzvērtīgs Dievam - Visvarenais radīja Visumu, un cilvēks dzemdēja stulbumu: abi ir bezgalīgi!
  Kurš panākumus ceļ uz asinīm, tas sastapsies ar nodurtas cūkas likteni. Viņi apēdīs savus biedrus - rezultāts ir bēdīgs un dusmīgs!
  Dažreiz labākais veids, kā saglabāt savu reputāciju, ir cilpa ap kaklu! Jebkurā gadījumā tas neļaus jums nokrist!
  Jūs nevarat ilgi gulēt zem lāča - tas jūs sagraus!
  Reizēm sieva ir kā mamuts segas vietā!
  Rakstnieks, kurš tiecas pļaut banknotes, nesēs labas, mūžīgas lietas!
  Valsts bez likuma ir kā ķermenis bez skeleta! Lai viņš nepārkaulotos, ir vajadzīgas vēlēšanas!
  Ja vēlaties izveidot šedevru, aizmirstiet par maksu!
  Visprasmīgākā maldināšana ir tad, kad tu nemelo, bet neviens tev netic!
  Protams, sakāve sola lielas nepatikšanas, bet tas ir tikai nākotnes uzvaras atspoguļojums!
  Cīņā varonība un labs saprāts nes uzvaru.
  Lai trāpītu, vispirms jāredz, kur!
  Skauts ir uzvaras kalējs!
  Ikviens muļķis var kropļot, bet ne katrs gudrs cilvēks var izārstēt!
  Ir daudz rupju bendes - maz dziedinošo ārstu!
  Daži ir ārsti, daži ir bendes!
  Bez sāpēm nav varonības - bez varonības nav uzvaras!
  Komunisma idejas ir idiotisma robeža: ja karstas galvas un aukstas sirdis uzņemas to īstenošanu!
  Komunisms ir viegls, bet dedzina tos, kas ir pārāk eļļaini!
  Ja nepietiek pacietības, dziedāšana palīdz!
  Tauta ir kā dzelzs - pirms tā atdziest, piešķir tai vēlamo formu!
  Ja vēlies kļūt populārs, izmanto spēku biežāk!
  Vērtējums ir kā elles zāle - tā aug, kad to laisti ar asarām un asinīm!
  Cilvēki ir kā nezāles - jo vairāk tās mīdīt, jo augstāk tās aug!
  Vienotība ir uzvaras atslēga!
  Disciplīna ir uzvaras instruments! Prāts spēlē uz to!
  Vienotība, drosme, nesavtība ir uzvaras, brīvības, laimes atslēgas! Bez disciplīnas nav armijas, un bez armijas nevar iegūt brīvību!
  Darbs mūs ir padarījis stiprākus, reizināts ar saprātu, dos mums brīvību un kopā ar veiksmi nesīs laimi!
  Komandieris ir kā piramīdas virsotne - jābūt tikai vienam, citādi pat tik spēcīga konstrukcija sabruks!
  Ģimenes muižniecībai ir tāda pati saistība ar drosmi kā matu garumam ar saprātu!
  Nekāda mūsu senču varonība nepalīdzēs gļēvulim!
  Asmens no stiprākā tērauda rūsas pļāpātāja un gļēva rokās!
  Visbriesmīgākais ierocis ir Bībele neliešu rokās!
  Galvenā vīrieša bagātība: potence, kas arī ir galvenais pazudināšanas iemesls!
  Labākā profesija ir prostitūcija, jūs apvienojat biznesu ar prieku un katru reizi jums ir jauns partneris - bez rutīnas!
  Jūs varat lepoties ar varoņa ciltsrakstiem ilgu laiku, bet, kad atrodaties kaujas laukā, jūs gļēvi metāties uz aizmuguri!
  Šņabja pudele ir kā granāta - notriec no kājām, notriec smadzenes, sagrauj iekšas!
  Kad sirdi piepilda žēlsirdība, nez kāpēc maciņš paliek tukšs!
  Patiesi brīvs cilvēks pakļaujas trim lietām - saprātam, mīlestībai, Dievam!
  Mīlestība ir kā roze - tā nezied ilgi, bet sāp!
  Vergs savā dvēselē ir padevīgs - kaislībām, iekārei, Dieva kalpiem!
  Veiksme ir nestabila kā smiltis - tikai smags darbs to saistīs ar cementu!
  Vīna krūze ir kā okeāns - aizraujoties, tu zaudē zemi zem kājām!
  Sievietes mīl vīrišķo spēku, bet ne tad, kad viņas to piedzīvo pašas!
  Mīlestība ir kā laiva, ja airēsi to pārāk ātri, tā apgāzīsies un noslīks!
  Īstā laikā ievieš rakstu - nepilngadīgo pieaugušo pavedināšana!
  Mīlestībai roku dzelžus uzlikt nevar!
  Tas, kas ir dabisks, nav noziedzīgs!
  Mīlestība ir maiga sajūta, bet biezākās važas to nespēj noturēt!
  Ja visi likumi strādātu, valsts pārvērstos par cietumu, kur apsardzi vervē no ārzemēm!
  Soda neizbēgamības princips nedarbojas, jo nevar sevi arestēt!
  Ārstiem nevajadzētu iet cauri šķēršļu joslai. Pēc tam rokas trīcēs, mēle šļakstās, un šņabja glāze atšķirībā no paģirām nepalīdzēs!
  Nav nekā nogurdinošāka par ilgstošu dīkstāvi!
  Zinātniskais atklājums: iecerēts progresīvi - īstenots agresīvi!
  Nevis vieta domāšanai, bet vieta ķildām un vājprātam!
  Visas cilvēces nepatikšanas nāk no egoisma, labklājība iespējama tikai kopīgiem spēkiem!
  Cilvēks bez komandas ir kā ogle, bez uguns - tas dod maz gaismas un ātri nodziest!
  Dzimtene silda - labāk par uguni!
  Un dzīvniekam barā labāk!
  Loģika nedrīkst kalpot instinktiem - iekāres prātam!
  Būs karš - būs varoņdarbs!
  Muskuļi bez smadzenēm ir sauja gaļas - par ko raud panna!
  No diviem duelistiem viens ir nejēga, otrs ir nelietis!
  Jo augstāk cilvēks lido, jo vairāk viņš ir neapmierināts ar savu pozīciju!
  Palicis viens, suns pietrūkst saimnieka nūjas!
  Spārni ir tikai tiem, kam prāts nav pieradis grūstīties!
  Ir slikti, kad esi viens kā snobs!
  Jūs esat viens, un jūsu ienaidnieki ir leģions!
  Pat ziloni var apēst kukainis!
  Ja blakšu ir vairāk par vienu miljonu!
  Valsts vadītājam jābūt tautas brālim, nevis brālim!
  . Okeānā ir vieglāk atrast sausu akmeni nekā izgudrojumu, kas nav izmantots militārām vajadzībām!
  Uzvara kā sieviete piesaista ar savu spožumu, bet atbaida ar savu cenu!
  Uguns ir kara dievs un, tāpat kā citi dievi, prasa uzmanību un upurus!
  Viens zobens ir kā lietus lāse, tas nokritīs un izkliedēs, un, kad to būs daudz, dzims uzvara!
  Tikai nedziedi - par mieru!
  Mana dvēsele ir skumja - mans vēders ir tukšs!
  Vispirms bļoda, tad domas!
  Uzvara ir goda vērta!
  Gods ir relatīvs jēdziens, un tas galvenokārt jāattiecina uz jūsu karavīriem!
  Tiem, kas dzer pirms cīņas, būs paģiras ellē!
  Caurules klusē, jo asmeņi dzied - tērauds ir stiprāks un skaļāks par varu!
  Karaspēks bez komandieriem ir kā aitu ganāmpulks bez gana; viens vilks, ja to neapēdīs, tevi nobiedēs!
  Bēgt ir vairāk stulbums nekā gļēvums! Galu galā lielākā daļa karavīru iet bojā nevis kaujā, bet vajāšanas laikā!
  Karš ir kā domino spēle, tikai salūzušos domino kauliņus vairs nevar savākt - zeme tur!
  Vajāšanas pārvērš karotāju par bende, gļēvuli par drosminieku, pieticīgo par nekaunīgu!
  Zinātniskā fantastika ir absurdu un absurdu sacensības! Tajā pašā laikā zinātniskā un loģiskā žanra vairs nav!
  Karā ir kā operā - katrs dzied savu, tikai suflieris var būt spiegs!
  Mūsdienu sievietes piedod vīrietim visu - izņemot nabadzību!
  Vai jūs zināt atšķirību starp spiegiem un skautiem?
  Es zinu! Mums ir tikai skauti - ārzemniekiem ir solīdi spiegi!
  Kas ir labāk ar tukšu galvu vai tukšu maku? Protams ar tukšu galvu - nav tik manāms!
  Prāts ir labākais bagātības savācējs!
  Intelekts un veiksme: iemīlējies pāris - viņi dzemdē panākumus, bagātību, stāvokli, bet ātri šķiras!
  Lepniem vīriešiem ir vieglāk uzklausīt padomu, ja to dod sieviete - ja vien tā nav viņa sieva!
  Gudra sieva ir bagātības vērta! Un uzņēmīga sieva var viņu iesūdzēt tiesā!
  Kurš cilvēkā novērtē personību, bet kurš naudu!
  Cilvēci var iznīcināt divas lietas - datori un datorzinātnieki. Pirmie atrofēs prātu, otrie nespēs to izmantot!
  Karā granāta ir biedrs!
  Vispār granātābols, kas stāsta jokus, ir kā Faberžē ola, ko izmanto riekstu skaldīšanai!
  Talants ir kā dvēsele: to nevar atņemt, bet to var iznīcināt!
  Atriebība nav goda vērta - pieklājības atmaksa!
  Skaudība ir nozieguma dīglis, savtīgums dzirdina, dīkdienība baro!
  Slinkums ir ļaunākais no visiem noziegumiem!
  Labāk cienīgi nomirt ar zobenu, nekā dzīvot kā vērsim, ko ar pātagu iedzina stendā!
  Karā drosme var pārspēt viltību, bet viltība nekad nevar pārspēt drosmi!
  Karš padara dzīvi briesmīgu, bet nāvi cienīgu un skaistu!
  Pieticība ir reta īpašība komandierim, taču tas padara to vēl vērtīgāku!
  - Šakālis sasaucas ar vārdu kal!
  Lauvai ir tikai viena priekšrocība pār šakāli - iespēja nomirt ar cieņu!
  Tehnoloģija ir varonības izpildītājs!
  - Bet tā nav taisnība! Patiesībā, jo augstāks ir tehnoloģiju līmenis, jo vairāk inteliģences un atjautības ir nepieciešamas kaujas laukā!
  Kur sākas Dzimtenes intereses, tur beidzas personiskā labklājība!
  Brīvība ir jāapvieno ar disciplīnu. Anarhija ir brīvības pretstats!
  Sīkstā atmiņa ir labākais mentors! Vispār brīvību var izcīnīt ar zobenu, bet tikai ar saprāta palīdzību to var saglabāt!
  - Kad stiprs karotājs izglābj otru, tam nav vajadzīgs īpašs gods!
  Galu galā, kad drosme deg jūsu sirdī, jūs pacelsit savu vairogu, aizstāvot savus vergus!
  Mīlestības nelietība nav attaisnojums godīgam cilvēkam, jo netīrības klātbūtne neattaisno netīru cilvēku!
  Mīlestība nekad nav lēta - it īpaši, ja maksā nevis ar maku, bet ar dvēseli!
  Vienīgais, kas var attaisnot asiņu izliešanu, ja rezultātā asaras pārstāj tecēt!
  Tie, kas kalpo naudas dēļ, nekad nevarēs salīdzināt cīņā ar tiem, kurus vada drosmīga sirds un brīvības alkas!
  Bērna asaras ir bīstamas, jo tās pārvēršas niknā straumē, kas aizskalo civilizācijas!
  Komandiera amats nav papildus deva, bet gan papildu atbildība un smaga nasta!
  Nav zināms, kas ir svarīgāk - pabarot visus izsalkušos vai noslaucīt viena bērna asaras!
  Zelts ir mīkstāks par tēraudu, bet drīzāk sit pie sirds!
  Ne jau ierocis padara karavīru stipru, bet gan karavīra ierocis!
  Šķiet, ka meitenes joko ar meistara aforismiem. Un, ja viņi sāk iznīcināt ienaidnieku, tad viņš nevar no tiem izbēgt.
  1944. gada maija beigās nacisti sāka ofensīvu Saratovas virzienā.
  Kaujās piedalījās "Šturmlevs", transportlīdzeklis uz iepriekšējā "Lauvas" šasijas, ar vēl jaudīgāku bumbas palaišanas iekārtu ar 450 mm kalibru, kas burtiski visu sasmalcina un iznīcina, ar kolosālu spēku plosot un dauzot krāterus. .
  Un tāda raķete uzreiz paņems veselu bloku un notrieks to.
  "Sturmlev", ko kontrolē vācu meiteņu komanda, apšauj padomju pozīcijas.
  Džeina piemiedz saviem draugiem un, sita basās kājas, saka:
  - Mēs pilnībā izslaucām savus ienaidniekus un pārvēršam tos par tipiskiem zārkiem!
  Gringeta piemiedz aci atbildē, ar basu kāju nospiež sviru un čīkst:
  - Mēs spēlēsim un uzvarēsim savus ienaidniekus!
  Malanya atzīmēja:
  - Pret Šturmļeva mašīnu jebkuri padomju nocietinājumi ir bezspēcīgi!
  Monika, sitot pliku papēdi, apstiprināja:
  - Mēs patiešām esam dzimuši, lai uzvarētu!
  Džeina rakstīja:
  - Karam nav sievietes seja, bet gan fizionomija, kas piesaista aizraušanās meklētājus!
  Gringeta, apšaudot padomju vienības ar ložmetēju, izdeva:
  - Sieviete ir balodis, kas kā pūķis iekož vīrieti-dzeni!
  Monika, šaujot uz krievu karavīriem, atzīmēja:
  - Sievietei vienmēr ir septiņas piektdienas nedēļā, un bez svētdienas dāvanas no laulības pienākuma viņai vienmēr ir brīvdiena!
  Malānija iesmējās un atbildēja:
  - Dievs nav visvarens visā, viņš ir bezspēcīgs strīdēties ar sievieti!
  Džeina tam piekrita, šaujot ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Lai arī Dievs ir visvarens, viņš nespēj aizbāzt muti sievietei un aizbāzt politiķim!
  Gringeta loģiski pamanīja, nospiežot ar pliku papēdi:
  - Politiķim nav sirdsapziņas, sievietei ir mēra izjūta, bet sievietei politiķim visas jūtas ir bez mēra!
  Monika, šaujot uz padomju karaspēku un nogalinot tos, atzīmēja:
  - Sieviete ir puķe, dzeloņaina kā roze, bet viņas saldais aromāts pievelk kazas un dronus!
  Malānija, drāžot padomju karavīrus un iznīcinot bunkurus, čīkstēja:
  - Vēlētājs iekrīt bērnībā, balsojot par nogurušiem veciem ozoliem ar dobumiem!
  Meitenes parādīja savu asprātību un devās tālāk.
  Un arī uzbrukuma lidmašīnas nira no augšas. Un tā padomju karaspēks kulja bez problēmām.
  Vācieši ir kļuvuši tik forši. Un viņu darbības spēja pieauga.
  Un tagad "Chess Knight" sistēmas, teletanki, kurus kontrolēja radio, bija kustībā.
  Un tā bija padomju karavīru problēma. Un nacisti sita Sarkano armiju.
  Bet arī padomju meitenes cīnījās ļoti drosmīgi.
  Cīņa izcēlās Kamišina labā. Šeit Alenka atkal ir kaujā.
  Un viņas satriektais, bet nepadevies bataljons.
  Alenka smaidot atzīmēja:
  - Jebkurā karā karavīra dzīvība ir vērtīga!
  Un kā viņš ar plikiem kāju pirkstiem met granātu.
  Šie karotāji ir augstākās klases...
  Anyuta, šaujot uz fašistiem, atzīmēja:
  - Krievu karavīru var likt sabrukt kā nopļautu baļķi, bet ne novest uz ceļiem un likt kratīties kā apsei!
  Alla, izšaudama un ar pliku papēdi spaidot sprāgstvielu, čīkstēja:
  - Ja jūs nevēlaties ievērot militāro disciplīnu, jūs salieksit muguru kā gūsteknis!
  Marija, šaudama uz pretiniekiem un ar kailiem kāju pirkstiem palaižot slepkavu bumerangu, sacīja:
  - Mūsu pasaulē ir daudz netīrumu, tajā tikai reti prinči!
  Matrjona, šaujot uz pretiniekiem un nogriežot tos ar uguni, un pēc tam ar basu kāju metot granātu, atzīmēja:
  - Politiķim ir gara mēle, bet viņam ir īsas rokas, lai darītu to, kas viņam likts!
  Marusja, šaujot uz ienaidnieku un pļaujot vācu un ārvalstu karavīru rindas, izpļāpāja:
  - Politiķis ātri sola, lēni pilda, lūdz žēlastību un tiek piedots par viltu!
  Meitenes ir lieliskas un cīnās. Bet spēki ir ļoti nevienlīdzīgi. Ir daudz iznīcināšanas.
  Vācu tanks Maus, lai arī ne gluži ražošanā, joprojām ir redzams frontēs. Un viņa ieroči rūc un šauj. Un tie rada neticamu iznīcināšanu ierakumos.
  Bet meitenes šauj ar lielgabaliem uz Peļu. Lai arī čaumalas atlec kā zirņi. Bet vācieši turpina grūst un grūst.
  Un viņi šauj uz viņiem ļoti precīzi.
  Komjaunatnes skraida apkārt, zibinot plikus papēžus, un čīkst:
  - Par godu svētā dzimtenei!
  Viola, apšaudījusi vācu kājniekus, čīkstēja:
  -Kad sievietei nepietiek, lai nopirktu apavus, viņa ieliek vīrieša kurpes basām kājām!
  Un meitene izplūdīs smieklos un izbāzīs mēli.
  Karotāji, jāsaka, ir jautri. Un, ja viņi tev sitīs, tad nāvējoši.
  Viola un Margarita, gandrīz kailas tikai biksītēs, cīnās, nesot gliemežvākus un šaujot precīzi. Un tos nevar apturēt tāpat vien.
  Margarita čīkst un saka:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Viola agresīvi apstiprina:
  - Liela slava pārmaiņu laikmetam!
  Karotājas, jāatzīmē, izrādījās ārkārtīgi agresīvas meitenes.
  Veronika atnes arī gliemežvākus, zibinot plikus, apaļos papēžus un čīkst:
  - Slava komunismam!
  Tā viņiem bija cīņas epifānija. Un kā viņi sīvi un izmisīgi cīnās.
  Un pliki, iedeguši ceļi zib.
  Tamāra arī cīnās. Viņa izkļuva no nacistu sagūstītā Kaukāza un atkal strādā. Cīnās ar gaļēdāju asiņu sajūtu. Cīnās ar kolosālu agresiju.
  Tamāra ar kailiem pirkstiem met granātu, saplēš fašistus un čīkst:
  - Komunisms būs ar mums!
  Un izšauj mērķtiecīgu sprādzienu no ložmetēja...
  Meitenes var redzēt darām kolosālus brīnumus. Un tajos ir uguns, kas draud sadedzināt Visumu.
  Veronika, šauj, dzied:
  Viss būs interesanti, bez šaubām
  Viss pasaulē ir ieplānots!
  Un piemiedz ar savām safīra acīm.
  Tamāra, šauj, rēc:
  - Kolovrats! Evpatiy Kolovrat! Krievijas varoņi zvana trauksmi!
  Un viņa izšāva no ložmetēja. Viņa nogrieza Krautu un čīkstēja:
  - Sieviete galvenokārt ir lapsa, kas vēlas laso lauvu, bet parasti viņas laso ieķeras ēzeļi!
  Viktorija, šaujot un ar kailiem kāju pirkstiem izmetot vēl vienu nāves dāvanu, sacīja:
  -Sieviete ir vista, kas mīl zelta olas, nesot to nesējam tikai zaudējumus!
  Un meitenes sinhroni smējās. Viņi tik pārsteidzoši cīnās ar milzīgu spiedienu.
  Tamāra atzīmēja, šaujot uz ārvalstu divīzijām:
  - Sieviete ir vista, tā var nest tikai zelta olas vīrietim, kurš ir īsts lapsa!
  Veronika, šaudīdama un rāvusi zobus, piebilda:
  - Īsta lapsa un gailis liks tev dēt zelta olas!
  Margarita, šaujot un metot granātas ar basām kājām, atzīmēja:
  "Lapsai nav lauvas nagi, bet viņa var noplēst trīs ādas no zvēru ķēniņa!"
  Viola, agresīvi rāvusi zobus, atzīmēja:
  - Kas savā prātā nav lapsa, tas nav lauva!
  Šķiet, ka karotājiem ir lielas kautiņu ambīcijas. Un ja viņi sāks.
  Olimpiāde izšāva un ar spēcīgām kājām paņēma veselu kasti ar sprāgstvielām un kā to palaist. Nacistu masa ir saplēsta, un skaistā meitene rēc:
  - Valdiet PSRS un dziediet Luciferu! Mēs uzvarēsim visus!
  Tomēr olimpiāde neaizmirsa izteikties:
  - Lapsa spēj pārliecināt jebkuru vīrieti, ka viņš ir lauva, audzējot viņu kā vienkāršu ēzeli!
  Margarita, šaušana, piekrita šim:
  - Lauvene sieviete ar tikai lapsas prātu un vilka tvērienu!
  Serafima atzīmēja, pļaujot pretiniekus:
  - Lauva nav tas, kurš rūc, bet tas, kurš plēš daudz zaļumu!
  Viola, precīzi šaujot uz ienaidnieku un nopļaujot viņu, atzīmēja:
  - Kad politiķis nav lapsa, tad viņam norauj trīs ādas un uzliek apkakli!
  Viktorija, atlaidusi zobus un piemiedzot aci, un pēc tam ar slepkavniecisku spēku ar basu kāju meta nāves dāvanu, sacīja:
  - Politiķim ir plats dupsis, lai sēdētu uz diviem krēsliem, bet dvēseles plašums viņam ir tikai vārdos!
  Olimpija, ar kailām, muskuļotām kājām dodot ceļu stobrai un uzspridzinot Lion tanku, nomurmināja:
  - Tankā caurdur čaula ar urāna serdi, politiķis uz augšu dodas bez sirds, bet ar zelta maku!
  . NODAĻA Nr.9.
  Kamišins tika pamests. Un 1944. gada jūnija sākumā sākās kaujas par Saratovu.
  Šeit cīņas ir tik aktīvas. Un arī meitenes kā vienmēr ir kaujā. Un tādi skaisti karotāji.
  Alenka cīnās un pļauj pretiniekus ar ložmetēju sprādzieniem un veselām rindām.
  Meitene ar plikiem kāju pirkstiem met granātu un čīkst:
  - Lai nāk mana uzvara!
  Un atkal šauj uz ienaidnieku.
  Anyuta arī šauj uz ienaidnieku. Viņš to dara precīzi un precīzi. Viņas mašīnas ir tik āķīgas. Un pliki kāju pirksti met kolosāla spēka sprādzienbīstamas pakas. Nacisti tiek plosīti, un meitene čīkst pa plaukstu.
  - Par komunismu!
  Alla, kolosāli precīzi šaujot uz ienaidnieku un pļaujot ienaidniekus, čīkst:
  - Par bezgalīgo Tēvzemi!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem meitene atkal met granātu. Jāsaka, ka viņa ir kaujinieciskākā no kaujiniekiem.
  Un viņa pati ir rudmate un tikai šortos. Un viņš šauj tik precīzi un akurāti, un Krauts apguļas.
  Marija arī šauj ļoti precīzi. Un viņa ir tik skaista meitene, un ar plikiem kāju pirkstiem viņa met sprāgstvielu paku, saplēšot pretiniekus.
  Tad viņš rēc:
  - Valdiet PSRS impēriju!
  Marusja arī šauj precīzi, trāpa ienaidniekiem un rēc:
  - No taigas līdz Lielbritānijas jūrām mūsu armija ir visspēcīgākā!
  Un viņš šaudīs arī ar basām kājām.
  Tālāk Matrjona izšaus ienaidnieka virzienā nāvējošu šāviņu. Un tas viņam trāpīs ar simtprocentīgu precizitāti. Dabiski atkailināts papēdis.
  Tās ir padomju meitenes, kas strādā, bet vācu meitenes daudz neatpaliek.
  Kristīna, Magda, Mārgareta un Šella cīnās Panterā. Transportlīdzeklim, lai gan tas nav ideāls, tam ir ātras šaušanas, tāla darbības rādiusa lielgabals, tas ir vidēji veikls un tam ir labas frontālās bruņas.
  Vācu meitenes ir basām kājām un bikini, neskatoties uz vasaras karstumu, pareizāk sakot, pateicoties tam... Un viņas izcīna manevrējamu cīņu.
  Šeit Kristīna izšauj šāvienu... Šāviņš ietriecas T-34-76 tornī un caurdur to. Padomju tanks apstājas, notriekts.
  Meitenes kliedz pilnā sparā:
  - Mūsējie paņēma!
  Tad Magda šauj. Arī skaistule ar zelta matiem trāpīja.
  Jā, tāpēc tornis tika norauts trīsdesmit četros.
  Tīģeru meitenes pēc kārtas šauj. Un ļoti precīzi. Šeit viņi trāpīja citam padomju tankam.
  Mārgareta trāpīja nākamo. Un tas trāpīja pašpiedziņas lielgabalam SU-76. Veikli sasita. Un viņa dziedāja:
  - Mūsu infernālā Vācija ir spēcīga, tā sargā pasauli!
  Un kā mēle rādīs!
  Tad viņa izšāva no Shell lielgabala. Tas trāpīja padomju tankam KV-1S. Meitene arī paveica labu darbu.
  Jā, četri karotāji bikini cīnās un nebaidās no aukstuma. Pēc tam, kad sievietes sāka cīnīties, Trešajā Reihā viss gāja daudz labāk.
  Šeit ir lidotājas Albīna un Alvīna debesīs. Abas daiļavas bikini un basām kājām. Viņi cīnās par sevi uz Focke-Wulfs. Un šī automašīna ir ļoti nopietna.
  Albīna, šaudama no gaisa lielgabaliem, saka:
  - Aktīvs krokets! Nenožēlo vārdus!
  Un kā viņš dzirkstīs ar žilbinošu smaidu! Un viņš notrieks divas padomju lidmašīnas uzreiz.
  Arī Alvīne ar gaisa lielgabaliem nocirta veselas trīs un čivināja:
  - Mans ieraksts būs nāvējošs un matēts!
  Pēc kā meitene izlika zobus un rādīja zobus! Viņa ir visa šarma un fenomenāla šarma pilna.
  Albīna nogriež citu Jak-9 lidmašīnu un čīkst:
  - Kāpēc vajadzīgi padomju piloti?
  Alvīna notriec LAGG-5 un pārliecinoši saka:
  - Lai mēs, vācieši, iekasējam rēķinus!
  Brīnišķīgs meiteņu pāris. Kā viņi sāka vākt sev balvas. Jūs tiešām nevarat iebilst pret šādām skaistulēm. Viņi apšauj lidmašīnas un izcēla zobus.
  Un galvenais noslēpums ir tas, ka aukstumā meitenēm jābūt basām kājām un bikini. Tad rēķini nāks paši.
  Un nekad neģērbies. Pakratiet kailās krūtis, un jūs vienmēr tiksiet ļoti cienīts!
  Albīna nocirta vēl vienu Sarkanās armijas lidmašīnu un dziedāja:
  - Lielā augumā un zvaigžņu tīrībā!
  Un viņa piemiedza aci, pielecot un raustīdama basās kājas, rēcot:
  - Jūras vilnī un niknā ugunī! Un niknā un niknā ugunī!
  Un atkal meitene ar enerģisku pieeju notriec lidmašīnu.
  Un tad Alvīna uzbrūk ienaidniekam. Viņš to dara aiz stūra, izliek zobus un čīkst:
  - Es būšu pasaules superčempions!
  Un atkal meitenes notriektā mašīna krīt. Jā, Sarkanā armija kļūst diezgan slikta.
  Un Albīna rēc ar mežonīgu sajūsmu:
  - Es tagad esmu bende, nevis lidotājs!
  Notriec citu padomju lidmašīnu un šņāc:
  - Es noliecos pār tēmēkli un raķetes steidzas uz mērķi, priekšā vēl viens skrējiens!
  Karotājs ir ārkārtīgi agresīvs.
  Šeit abas meitenes uzbrūk zemes mērķiem. Albīna iesita trīsdesmit četrus un čīkst:
  - Šīs būs beigas!
  Alvīna sit SU-76 un čukst:
  - Uz pilnīgu iznīcināšanu!
  Un kā viņš krata baso kāju!
  Šeit cīnītāji ir meitenes, un PSRS pusē arī meitenes cīnās, cenšoties aizsargāt Gurjevu, kur arī Hitlera karaspēks spiežas kā skorpions.
  Alenka cīnījās par Gurjevu, kuru iebruka nacisti. Izmisusī skaistule ar kailiem pirkstiem meta granātu un čivināja:
  - Slava Krievijai un mūsu mīļajai partijai!
  Tad Nataša ar kailiem kāju pirkstiem palaida granātu un nošņāca:
  - Mēs sargājam meiteni basām kājām!
  Pēc tam Anyuta arī ar baso kāju pirkstiem atsūtīja nāves dāvanu un nokalta:
  - Tas būs brīnišķīgs trieciens!
  Rudmatainā Augustīna paņēma un ar savu kailu apakšējo ekstremitāšu nosūtīja iznīcināšanas dāvanu un čīkstēja:
  - Pavērsu radaru debesīs!
  Un tad zeltmatainā Marija ar kailām kājām nodeva nāvi nacistiem.
  Un viņa dziedāja:
  - Madagaskarā, tuksnesī un Sahārā! Visur bijis, pasauli redzējis!
  Un tad Marusja izmet veselu kaudzi ar plikām pēdām un dzied:
  - Somijā, Grieķijā un Austrālijā, Zviedrijā pateiks, ka nav skaistāku meiteņu par šīm!
  Jā, sešas meitenes cīnījās ļoti labi. Bet Krauts tomēr paņēma Kursku...
  Nē, jūs nevarat pretoties tik pārākiem spēkiem. Fašisti turas pie sevis un stieņa.
  Un ko nozīmē monstru sagatavošana?
  Ādolfs Hitlers bija vienkārši traks: jutās kā īsts despots, kuram visi pakļaujas un trīc. Jā, ja vēlaties Staļina panākumus, tad jums ir jābūt kā Staļinam, bez žēluma un prasības pret citiem un pret sevi (tieši tā domāja Džozefs Vissarionovičs!). Tagad čaukstēšana ir pieklājīga un mašīna sāks kustēties. Kopumā Vācijai, ņemot vērā tās satelītus, ir milzīgas priekšrocības pār PSRS gan rūpniecisko iekārtu apjomā, gan kvalificētā darbaspēka ziņā, gan inženieru skaitā visos līmeņos. Tas ir fakts, bet ieroču ražošana joprojām nav līdzvērtīga! Vācija visu karu atpalika no PSRS, neskatoties uz visiem postījumiem Krievijā. Un no kā? Protams, zināma haosa dēļ, kas valdīja dažādos departamentos un īpaši militārajā rūpniecībā. Turklāt negatīva loma bija izejvielu trūkumam, kā arī ienaidnieka potenciāla nenovērtēšanai. Jo īpaši 1940. gadā ieroču ražošana Vācijā bija mazāka nekā 1939. gadā (ja ņemam vērā kopējo skaitu, ieskaitot munīciju), un tas neskatoties uz to, ka karš jau norisinājās, un Trešais Reihs pārņēma kontroli pār lielām teritorijām ar milzīgām teritorijām. ražošanas jaudas rezerves. Nu, ko mēs varam teikt par Hitlera organizatoriskajām spējām? Ne pārāk, viņš spīdēja militārajā rūpniecībā.
  Fīrers garā runā paziņoja:
  - Attiecībā uz aviācijas uzraudzību Zaueram tiek piešķirtas ārkārtas pilnvaras. Viņš rūpīgi uzraudzīs saražotā aprīkojuma daudzumu un, kas ne mazāk svarīgi, kvalitāti. Turklāt daudzi tavi draugi Gēringi, lai arī kādreiz bija labi dūži, nav spējīgi uz līdera darbu. Ne katrs labs karavīrs ir arī izcils ģenerālis, tāpēc pakārtā Ērika vietā tehnisko sfēru vadīs cilvēks no profesionālu uzņēmēju vidus, kas spēj reformēt un pāraprīkot aviācijas spēkus. Galu galā Lielbritānija nesnauž, tā palielina gan savu bruņoto spēku kvantitāti un kvalitāti, gan jo īpaši aviāciju. Mums jābūt divām galvām priekšā ienaidniekam, duci soļu, pretējā gadījumā mēs pilnībā zaudēsim savu pārākumu pār ienaidnieku. Tāpēc ir nepieciešami kvalitatīvi soļi.
  Gērings kautrīgi iebilda:
  - Mani draugi, pārbaudīti cilvēki, kuri ir pierādījuši savu kaujas efektivitāti un profesionalitāti.
  Apsēstais diktators kļuva nikns:
  - Vai varbūt es, jūsuprāt, aizmirsu, kurš zaudēja Lielbritānijas kaujā? Vai arī kuram neizdevās tautsaimniecības attīstības četrgades plāns. Vai arī jūs vēlaties, lai jūs sit ar stieņiem, un pat publiski. Tāpēc aizveriet muti un klusējiet, pirms pāļājat!
  Gērings bailēs pat notupās. Diemžēl ar fīreru nevajag ņirgāties. Tad atkal atskanēja troksnis, un debesīs pacēlās cita ME-262 reaktīvā lidmašīna. Automašīna bija masīva, un tai bija divi dzinēji. Spārni ir nedaudz izslaukti, pats cīnītājs izskatās diezgan draudīgs. Tā ātruma raksturlielumi 1941. gadam kopumā ir pienācīgi, un pat pēc pasaules standartiem tie ir rekordlieli. Tiesa, pati mašīna vēl nav pilnībā uzticama un prasa atkļūdošanu. Fašistu diktators taču jau ir devis jaunu, progresīvāku iznīcinātāju īpašības... ME-262 sver vairāk nekā sešas tonnas, kas nozīmē, ka ir zināma pārslodze. Iznīcināšanas lidmašīnai jābūt mazai, lētai un izveicīgai. Šajā ziņā ME-163 varētu būt diezgan labs, taču tā raķešu dzinējs ir pārāk forsēts un darbojas tikai sešas minūtes (pareizāk sakot, tas joprojām darbosies!), kas nozīmē, ka darbības rādiuss ir tikai simts kilometru rādiusā. . Kā Blitz stila bumbvedējs vai seguma cīnītājs armādas uzbrukumiem Anglijai, tas, protams, nav piemērots.
  Bet ME-262 var pārvadāt tonnu bumbu, tas ir, tikpat daudz kā Pe-2, padomju frontes lidmašīnas. Tas ir, lielisks risinājums gan iznīcinātāju slaucīšanai, gan atbalsta karaspēkam. Tomēr kāpēc gan neizveidot iznīcinātāju Comet ME-163 stilā, bet bez raķešu dzinēja, bet ar turboreaktīvo dzinēju? Viņi mēģināja uzlabot "Komētu" un, šķiet, palielināja lidojuma laiku līdz 15 minūtēm (tas ir diapazons līdz 300 kilometriem), kas kopumā ir pieņemams Lielbritānijas kaujai. Londonā vēl var nokļūt no Normandijas... Lai gan ne viss ir tik pašsaprotami, vajag arī to nobombardēt un atgriezties, un piecpadsmit minūtes nebija tik ātri. Nākotnē raķešu un reaktīvo iznīcinātājus atzina par strupceļu aviācijā. Taču "Komētas" dizains ir ļoti interesants ar savu mazo izmēru un vieglumu, kas nozīmē, ka tas ir lēts un manevrējams.
  Turklāt ir arī ļoti perspektīvi iznīcinātāji, kas kopumā sver 800 kilogramus, tādi planieri, kurus var izmantot gaisa kaujās. Tiesa, to nelielā attāluma dēļ lidojumus uz tiem var veikt tikai aizsardzības kaujās, vai arī nogādāt Londonā ar... Transportiem, un tad ķert pilotus atpakaļ. Te būs par to jāpadomā. Reālajā vēsturē planieriem nekad nebija laika cīnīties, un kaut kādu iemeslu dēļ Korejā padomju aviācijas ģenerāļi neuzdrošinājās izmēģināt šo ideju. Kopumā tas nav skumji, bet Korejas kara laikā amerikāņu pilots bija pirmais, kurš guva uzvaras. Tā ka jeņķus nevajag novērtēt par zemu.
  Pēc lidojuma beigām jauna gaišmataina meitene izlēca no kabīnes un pilnā ātrumā pieskrēja pie fīrera.
  Apsēstais nacists numur viens pasniedza viņai roku, lai skūpstu. Patīkami ir tas, ka meitenes tevi mīl, un fīreru, šķiet, diezgan patiesi dievina visi vācieši, pareizāk sakot, gandrīz visi, izņemot dažus koncentrācijas nometņu ieslodzītos. Pilots ar entuziasmu sacīja:
  - Šī ir vienkārši lieliska lidmašīna, tai ir tāds ātrums un jauda. Saplēsim visus lauvas mazuļus kā karstā ūdens pudeli no surogāta!
  Fīrers apstiprināja meitenes impulsu:
  - Protams, mēs to saplēsīsim, bet... Mašīnas atkļūdošana jāveic ātrāk, un tas jo īpaši attiecas uz motoriem. Šeit, protams, būs nepieciešami radikāli pasākumi, lai tos uzlabotu, bet, ja kas, vadītājs-dizaineris palīdzēs!
  Visi korī rēja:
  - Slava lielajam fīreram! Lai Providence mums palīdz!
  Sāka skanēt Trešā Reiha himna, un uz priekšu devās jaunu Hitlerjugent kaujinieku kolonna. Puiši no četrpadsmit līdz septiņpadsmit gadiem soļoja pie bungām īpašā sastāvā. Un tad notika pats interesantākais: gājienā devās pusaudžu meitenes no Vācijas sieviešu savienības. Viņi bija īsos svārkos, daiļavu kailās, basās kājas piesaistīja vīriešu skatienus. Meitenes centās pacelt kājas augstāk, bet tajā pašā laikā atvilka kāju pirkstus un uzmanīgi novietoja papēžus. Izklaidējošs skats uz daiļavām ar nevainojamām figūrām... Sejas tiešām bija dažādas un daži jauni fašisti bija nedaudz rupji, gandrīz vīrišķīgi, un viņi arī tās deformēja. It īpaši, kad viņi saveda uzacis kopā.
  Estēte Ādolfs atzīmēja:
  - Ir nepieciešams, lai zēni un meitenes saņemtu fizisko sagatavotību plašākā mērogā. Un es zinu, ka šajā jomā tiek darīts daudz, jo īpaši Jungvolkā, taču ir vajadzīga iekļautība un spartiešu metožu pieņemšana. Protams, papildus zagšanas veicināšanai... Mūsu jaunajiem vīriešiem un sievietēm vajadzētu izaugt par kārtīgiem un tajā pašā laikā nežēlīgiem cilvēkiem.
  Augstākais komandieris apstājās. Ģenerāļi klusēja, droši vien baidījās iebilst, bet nevēlējās apstiprināt acīmredzamo. Fīrers turpināja:
  - Karš nav joks, bet nežēlastība pret ienaidniekiem ir jāapvieno ar savstarpēju palīdzību un brālības sajūtu pret biedriem. Tas mums ir jāieaudzina katrā... Jaunais pārcilvēks ir nežēlīgs pret citiem, bet vēl jo vairāk viņam jābūt nežēlīgam pret sevi. Jo vispirms ir jāizskauž mazvērtība savā dvēselē, un tad celsies vājais cilvēka ķermenis!
  Vēl viena pauze... Ģenerāļi un dizaineri pēkšņi saprata un sāka sparīgi aplaudēt. Fīrers šķita apmierināts:
  - Šis ir labāks, bet tagad es gribētu redzēt gaisa kaujas imitāciju. Tik milzīgs un visu iznīcinošs...
  Heinkels kautrīgi jautāja:
  - Ar dzīvu munīciju vai šāviņiem, mans fīrere?
  Nacists numur viens pamāja:
  - Protams, ar kaujas. Turklāt es vēlētos apsvērt izmešanas ierīces efektu. Galu galā, jūs strādājat pie tā... - Fīrers kratīja dūres. - Kad beidzot tas būs gatavs un nodots masveida ražošanā. Galu galā pieredzējis pilots ir pieredzējis pilots, kurš ir jāaizsargā turpmākajām cīņām!
  Fīrera terminators tomēr nolēma parādīt dizaineriem modernāku izgrūšanas ierīces shēmu. Šai sistēmai jābūt mazāk apgrūtinošai, vienkāršākai un vieglākai. Ka lētais un jau vācu industrijas apgūtais squib ir diezgan piemērots šim nolūkam.
  Diagramma bija jāzīmē ceļā, bet Hitlers bija patiešām labs mākslinieks, un viņš zīmēja skaidri, ātri, diagrammu un pagriezienu līnijas bija vienmērīgas un skaidras bez lineāliem un kompasiem. Stulbajam Terminatoram likās, protams, dīvaini, ka vācieši, kam kopumā bija tik spēcīga un zināmā mērā attīstīta ideoloģija kā nacionālsociālisms un totalitārā sistēma, nopludināja karu krieviem. Varbūt tas ir saistīts ar faktu, ka krievu karavīri bija stiprāki un izturīgāki nekā vācu karavīri un iemācījās cīnīties ātrāk.
  Vispār, ja skatās uz kara gaitu kopumā, tad jā, krievi, pareizāk sakot, padomju militāristi iemācījās karot, un vācieši it kā aizmirsa, kā... Viņu pavēlniecība pieņēma lēmumus plkst. pirmklasnieku līmenis un varbūt pat zemāks, ja pirmklasniekam ir pieredze militāro operāciju veikšanā reāllaika stratēģijās . Un ka dažkārt jau sešgadīgi bērni tik veikli vada virtuālās armijas, tad viņiem un Žukovam un Mainšteinam nav grēks mācīties. Tomēr daži pētnieki gan Žukovu, gan Mainšteinu uzskata par viduvējībām. Pastāv arī pretrunas attiecībā uz aprīkojuma skaitu, jo īpaši sagūstīto franču aprīkojumu. Hitlera atmiņa (laba atmiņa, it īpaši, kad viņš vēl bija vesels!), liecināja, ka bija 3600 frančiem sagūstīti tanki, ļoti iespaidīgs rādītājs... Daži modeļi, piemēram, SiS -35, bija pārāki par T- 34 savās bruņās, lai gan tikai frontālajās bruņās . Tātad šo tanku var ražot arī Francijas rūpnīcās, izņemot 47 milimetru ieroci nomainot pret 75 milimetrus garu stobru. Patiesībā pat ar to var nepietikt. Lielbritānija un ASV kopumā savos tankos vienmēr ir visvairāk novērtējušas bruņas. Piemēram, četrdesmit tonnas smagajam Čērčilam bruņas bija 152 milimetri, salīdzinot ar 120 milimetriem smagajam tankam IS-2.
  Fīrers dizaineriem teica ko citu:
  - Mums ir pietiekami daudz vēja tuneļu, tāpēc meklējiet optimālāku lidmašīnas modeli un veidojiet racionālas formas, nenovedot lietu dārgos testos, kur iet bojā arī mūsu labākie dūži. Piemēram, lidmašīnas lidojoša spārna modelis ir ļoti efektīvs, īpaši, ja var mainīt biezumu un slīpuma leņķi. Zīmējumu jau iedevu, tā ka bezastes jābūt gatavam. Tā paredzamais ātrums pat ar Yumo dzinēju būs līdz 1100 kilometriem stundā. Tāpēc uz priekšu, bet neesiet nekaunīgs!
  Pēc tam sekoja pusdienas svaigā gaisā, kalpu meitenes kārtoja galdus un krēslus. Skaisti... Bet kādas reformas būtu jāveic nacionālsociālismā? Tādas, lai pēc iespējas samazinātu ienaidnieku skaitu un sadraudzētos. Piemēram, nepaaugstiniet vācu rasi ik uz soļa un var pat pārtraukt dalīt tautas šķirās. Taču nāciju dalījums zemāka līmeņa un āriešu tautās vēl nav formāli legalizēts. Tas vienkāršo lietas.
  Skaista meitene no kalpotāju vidus apsēdās pie fīrera un uzlika viņa roku uz viņas kailā ceļgala. Kūkots:
  - Vai tu par kaut ko domā, mans fīrere?
  Nacistu diktators un tajā pašā laikā virtuāls spēlētājs uzcēlās. Viņš pamanīja, ka joprojām nav pabeidzis dārzeņu zupu un augļu salātus. Fīrers noskūpstīja meiteni uz lūpām, sajūtot viņas jauneklīgo, saldo aromātu un sacīja:
  - Tu brauksi mašīnā kopā ar mani. Un jūs visi ķeraties pie darba, ēšanas laiks ir beidzies.
  Un atkal valsts zobrati, kaut arī ne visai labi ieeļļots mehānisms, sāka griezties. Atceļā fīrers mīlējās ar skaistuli un pat bija pārsteigts, kur viņam tik daudz enerģijas un spēka. Galu galā viņi teica, ka fīrers ir impotents un it kā invalīds, viņam bija sifiliss (meli) un viņš ir kastrēts (pilnīga izdomājums!).
  Taču 1944. gada 22. jūnijā ne viss norit gludi, karš ar PSRS notiek jau trīs gadus. Taču uzvara nav redzama, un Saratova joprojām turas. Staļins pavēlēja šo pilsētu aizstāvēt par katru cenu.
  Neskatoties uz visiem zaudējumiem, militārā aprīkojuma izlaide ir diezgan augsta. Jaunie IS-2 tanki izrādījās diezgan efektīvi. Pat neiesitot atsevišķos vācu transportlīdzekļus ar priekšu, viņi tos atspējoja no diezgan liela attāluma.
  Tāpēc nacistiem bija diezgan grūti. Bet viņiem bija liela priekšrocība. Debesīs jau karoja diezgan daudz reaktīvo lidmašīnu ME-262. Un viņš ir nopietns pretinieks.
  Tomēr TA-152 izrādījās kopumā ievērojams ieroča veids.
  Tikmēr Staļins arī sarīkoja saziņas sanāksmi kara sākuma trešajā gadadienā un sāka jautāt militārajiem vadītājiem, par ko viņi domā un kā uzlabot situāciju frontēs.
  Žukovs ieteica vadītājam:
  - Ja mēs vienkārši aizstāvēsimies un atvairīsim draudus, mēs neapšaubāmi zaudēsim. Mums vajag uzbrukt!
  Staļins enerģiski pamāja ar galvu:
  - Piekrītu! Bet kur!
  Maršals Žukovs ieteica:
  - Kamēr Ļeņingrada nav kapitulējusi, to vajadzētu atbrīvot!
  Maršals Vasiļevskis piekrita:
  - Jā, es domāju, ka šis būs labākais variants!
  Staļins paraustīja plecus un atzīmēja:
  - Ja mēs atkal sitīsim Tihvinu, viņi mūs tur sagaidīs, un mēs aizķersimies vai iekritīsim lamatās!
  Maršals Žukovs piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tieši tā, biedri Staļin! Bet es ierosinu uzbrukt somu karaspēkam Petrozavodskā. Viņi nav tik spēcīgi, un mēs varam pārsteigt ienaidnieku!
  Staļins atbildēja ar smaidu:
  - Tas ir loģiski, biedri Žukov. Tātad virzieties uz Petrozavodsku. Un atnes mums uzvaru!
  Pēc šiem vārdiem vairākas meitenes ienāca īsos baltos svārkos un basām kājām. Viņi atnesa sarkanvīna pudeles un sviestmaižu glāzes un melnos ikrus. Staļins paņēma tādu sviestmaizi un, dzerot to, sacīja:
  - Tāpēc dzersim, lai nodrošinātu, ka mūsu iespējas vienmēr sakrīt ar mūsu vajadzībām.
  Voznesenskis atzīmēja:
  - Mūsu tanku bruņu kvalitāte ir diezgan zema. Un es ierosinu padarīt IS-2 un T-34-85 vieglākus, ātrākus un manevrējamākus, samazinot bruņas. Tas dos mums gan metāla ietaupījumu, gan padarīs šīs mašīnas praktiskākas.
  Staļins paraustīja plecus un atzīmēja:
  - Varbūt... Bet es neesmu tanku taisīšanas no saplākšņa piekritējs!
  Voznesenskis ar nopietnu skatienu atzīmēja:
  - Bet varbūt nav slikta ideja izgatavot dažas tvertnes gandrīz pilnībā no koka. Varat pārbaudīt, kā tas izskatīsies praksē!
  Žukovs piekrītoši pamāja ar galvu un ierunājās:
  - Trīsdesmit četrus var padarīt vieglākus, tie joprojām ir pārāk trausli, un pieaugošais ātrums un manevrēšanas spēja varētu palielināt to izturību. Turklāt ātrumkārba ir kļuvusi labāka un tas kompensē ergonomikas samazināšanos no svara pieauguma. Bet zemā tērauda kvalitāte 90 milimetrus pārvērš par neko pret jaudīgajiem vācu ieročiem. Turklāt vācieši no ražošanas izņem vienkāršos "Panther" un T-4, un Trešajā Reihā papildus izlūkošanas tankiem sērijveida kļūs tikai "Panther"-2 ar 88 mm lielgabalu. Bet mūsu tanki nevar cīnīties pret to no liela attāluma. Un vēl jo vairāk, to ātrums jāpalielina!
  Staļins pamāja:
  - Atlaidiet dažus no T-34-85 un IS-2 tikai ar ložu necaurlaidīgu aizsardzību, un pēc tam pārbaudiet un izsekojiet, kā tas ietekmēs to kaujas efektivitāti. Un darbs pie SU-100 ir jāpaātrina. Varbūt mēs atteiksimies no trīsdesmit četriem un IS-2 par labu šim pašpiedziņas lielgabalam.
  Maršals Vasiļevskis atzīmēja:
  - Tā ir interesanta ideja. Bet SU-100 var trāpīt ienaidniekiem uz klāja, tikai pagriežot visu korpusu...
  Staļins norūca:
  - Padari īsāku, lai ātrāk kustas... Un vēlams ar zemāku siluetu. Bet mums šo pašpiedziņas lielgabalu vajag kā gaisu!
  Žukovs jautāja:
  - Jūsu Ekselence... Saratova pagaidām iztur, bet drīz kritīs. Būtu jāizstrādā plāns, kā no Kuibiševas evakuēt no Maskavas paņemtā. Ko jūs personīgi domājat?
  Staļins atbildēja skarbi:
  - Acīmredzot mums būs jāevakuējas uz Sverdlovsku. Bet jūs joprojām varat strādāt Maskavā. Mums šeit ir vesela pazemes pilsēta. Mēs esam nopietni spējīgi to noturēt.
  Vasiļevskis norūca:
  - Maskava ir jānotur par katru cenu, tāpat kā Saratova!
  Staļins pavēlēja:
  - Pretuzbrukums vāciešiem spraugā starp Donu un Volgu. Mums ir jānovirza savi spēki. Turiet Saratovu par katru cenu, līdz pēdējai asins lāsei. Izmantojiet visus līdzekļus, pat kamikadzi.
  Žukovs apstiprināja:
  - Lai tā būtu, lieliskā!
  Staļins vērsās pie Jakovļeva:
  - Nu, dizainere, vai tev ir kādas idejas?
  Tautas komisāra vietnieks atbildēja ar nopūtu:
  - Būtu nepieciešams izveidot reaktīvo lidmašīnu, bet tas pagaidām nav reāli. Un Yak-3 ir nepieciešams augstas kvalitātes duralumīnijs, kura mums nav!
  Staļins pamāja:
  - Es zinu! Jak-9 vajadzētu būt mūsu rindās. Un to vajadzētu pēc iespējas vairāk atbrīvot! Un palielināt kaujinieku ražošanu.
  Jakovļevs atzīmēja:
  - Vācu TA-152 ir vienlaikus gan uzbrukuma lidmašīna, gan frontes bumbvedējs, gan iznīcinātājs. Būtu jauki, ja mēs izveidotu līdzīgu daudzfunkcionālu līmeņa mašīnu!
  Staļins atbalstīja dizaineru:
  - Tā ir laba doma, biedri Jakovļev! Piemēram, ja nedaudz uzlabo LAGG-7, to var pārvērst gan uzbrukuma lidmašīnas, gan frontes iznīcinātāja maisījumā!
  Jakovļevs viegli apstiprināja:
  - Biedrs Staļins ir iespējams... Bet tas prasa laiku. Jā, un lidmašīna var būt dārga.
  Augstākais komandieris dusmīgi trieca ar dūri pret galdu un norūca:
  - Padariet to lētāk! Un vispār, cik var spekulēt par šo tēmu? Mums ir nepieciešama universāla lidmašīna, lai ražotu tikai šo. Un šī varētu būt izeja.
  Jakovļevs atzīmēja:
  - IL-2 ir diezgan vienkārši ražot un tā dizains ir izstrādāts. Vēl nav nepieciešams to noņemt. Tas ir diezgan izturīgs lidaparāts, lai gan šobrīd tā lidojuma īpašības ir novecojušas. Bet katram mākonim ir sudraba odere. Mēs labi protam bombardēt ienaidnieka aprīkojumu.
  Ždanovs dusmīgi atzīmēja:
  - Mūsu aviācijai jābūt vismazāk spēcīgākajai!
  Jakovļevs pamāja:
  - Obligāti! Taču pagaidām mūsu pilotes ir labākās pasaulē: Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova!
  Staļins piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Šīm meitenēm nav līdzinieku, un nākamajām divdesmit piecām notriektajām ienaidnieka lidmašīnām es viņām piešķiru vēl vienu PSRS varoņa zvaigzni!
  Žukovs ar entuziasmu ieteica:
  - Jums vajadzētu dzert uz šo!
  Berija ar sajūsmu dziedāja:
  - Mēs, visu atceroties, spriedīsim vēsture,
  Viņas kārta pienāks tiesas priekšā...
  Kā no arkla līdz atomu ieročiem,
  Viņš pārliecinoši vadīja valsti uz priekšu!
  Kamēr militārās padomes locekļi apspriedās, meitenes cīnījās.
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņi notriec nacistus, un šīs kailkājainās skaistules veic varoņdarbus.
  Un viņi dzied:
  - Mēs ticam, ka visa pasaule pamodīsies,
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs -
  Ceļš, kas apgaismo komunismu!
  . NODAĻA Nr.10.
  Līdz jūnija beigām vācieši nogrieza Saratovu, un 1944. gada 1. jūlijā viņi pirmo reizi izmantoja šausmīgo Sturmmaus. Šis transportlīdzeklis, kas aprīkots ar 650 milimetru raķešu palaišanas ierīci, palaida nāvējošas raķetes, kas sadalīja veselus rajonus.
  Meitenes, kas vadīja šo mašīnu, bija ģērbušās tikai biksēs un izlaida ārkārtīgi postošas nāves dāvanas.
  Meiteņu biksītes ar kailām kājām bija sarkanas, melnas un baltas. Un viņi nesa slepkavnieciskas nāves dāvanas.
  Viņu komandiere Faina kratīja savus koši sarkanos sprauslas un dziedāja:
  - Slava Krusta bruņinieku laikmetam!
  Mēs sasniegsim Visuma galu!
  Un karotāji čīkstēja un lēkāja.
  Viena no viņiem, Margareta, atzīmēja:
  - Visvarenais Dievs ir ar mums!
  Faina tam piekrita:
  - Protams! Un Trešais Reihs noteikti uzvarēs!
  Meitene iespieda baso kāju un dziedāja:
  -Kad mēs esam vienoti, mēs esam neuzvarami! Kad esam vienoti, mēs esam neuzvarami!
  Tā kaujinieki šāva, stutēja un lēca ar basām kājām. Augstākās klases karotāji.
  Irma arī piegādā čaulu caur automātisko piedziņu un rūc:
  - Mūs gaida liela uzvara!
  Meitenes, protams, ir starp tām, kuras nekad nepadosies. Un viņi ar kolosālu entuziasmu grauj padomju pozīcijas.
  Albīna un Alvīne, kā vienmēr, ir savā labākajā formā un parāda savu agresīvo nojautu. Tās ir meitenes, atzīsim: super!
  Albīna, ar plikiem kāju pirkstiem gāžot padomju mašīnu, saka:
  - Es esmu super meitene!
  Alvīna, ar pliku papēdi notriecot nākamo mērķi, pielec un izliek vēdera muskuļus, iesaucas:
  - Es esmu tāds karotājs, ka esmu pilnīgi visu uzvarējis!
  Tā karotāju ceļi šķīrās.
  Gerda kopā ar Šarloti nolēma izmēģināt vēl vienu vācu jaunumu.
  Pagaidām diezgan lielos daudzumos var parādīties tikai pašpiedziņas lielgabals E-25 - tas ir diezgan vienkārši izgatavojams un lēts. Lai gan šis modelis ir viens no pirmajiem. Lūk, tajā guļ divas meitenes bikini. Transportlīdzeklis ir zemāks par pusotru metru, un, pateicoties tam, tas ir tik labi aizsargāts un bruņots ar salīdzinoši mazu svaru.
  Divas meitenes, Šarlote un Gerda, guļus, šāva uz padomju ieročiem. Viņiem priekšā pārvietojās mazas automašīnas, kuras kontrolēja radio, attīrot mīnu laukus.
  Sarkanā Šarlote izšāva lielgabalu. Viņa nogāza padomju ieroci un kratīja krūtis, ko tik tikko sedza plāna auduma sloksne. Un viņa iesaucās:
  - Trakojoša hiperplazmas uguns!
  Un tad arī Gerda viņai iepļaukās, izmantojot kailos kāju pirkstus. Un viņš čīkst:
  - Es esmu ļoti forša meitene un neesmu slikta ...
  Pašpiedziņas lielgabals pārvietojas pats. Un ik pa laikam apstājas. Viņas frontālās bruņas ir ļoti slīpas, un tas nodrošina labu aizsardzību. Padomju ieročos šāviņi ir jutīgi pret rikošetiem. Un nekas nedraud tādam pašpiedziņas lielgabalam pierē. Šeit viņi joprojām var izlauzties cauri sāniem. Bet meitenes nesteidzas. Efektīvais pašpiedziņas lielgabals ir pārāks bruņu caururbšanas jaudas ziņā par SU-100, kas joprojām tiek izstrādāts, kā arī ir labāk aizsargāts, mobilāks un tajā pašā laikā vieglāks.
  Un Sarkanajai armijai ir maz žāvētāju, precīzāk, tas joprojām ir tikai projektēšanas stadijā. Galvenokārt tanks T-34-85, kas ar savu lielgabalu nav pietiekami jaudīgs un ar vājām bruņām. Un vācu pašpiedziņas lielgabals E-25, starp citu, ir vieglāks, daudz spēcīgāks par tā bruņām un lielgabalu.
  Meitenes cīnās... Ļoti skaista un jauna. Un viņu pašpiedziņas ieroči bombardē un met...
  Jūlijs ir karsts, un meiteņu ķermeņi karstajā mašīnā mirdz no sviedriem. Viņi nevar padoties un atkāpties.
  Gerda atzīmē:
  - Vērmahta dievi acīmredzot ir spēcīgi,
  Bet tie nepalīdz vājajiem...
  Ja Ādolfa iemesls ir patiess -
  Izveidojiet pasaules spēku!
  Šarlote aizrautīgi dziedāja:
  - Jā, maģijai ir vajadzīga "pantera" un "tīģeris",
  Izliet vairāk asiņu, lai par spīti visam liktenim...
  Un nav vajadzīgas šaubas un trakas spēles,
  Lai visa rase uz Zemes nokrīt ceļos!
  Bet tās ir vācu meitenes, un padomju meitenes cīnās otrā pusē.
  Tāpēc cīņa priekšā ir visnopietnākā. Nataša un Anyuta šauj no spēcīga kuģa pistoles un čīkst:
  - Mūsu karogs būs virs Berlīnes!
  Un viņi izcēla savus baltos, pērļu zobus. Un jūs nevarat apturēt meitenes ar mīnām.
  Divi šāviņi ietriecās korpusa augšdaļas frontālās bruņās... Viņi rikošetē. Nē, IS-2 ir nopietna automašīna, un jūs to nevarat pieņemt tik viegli.
  Bet IS-1, kas virzās uz meiteņu labo roku, šķiet, ir saņēmis triecienu no augstspiediena lielgabala un apstājās. Sabojāja izskatīgo puisi.
  Alenka, izliekot vēdera muskuļus, dzied:
  - Mūsu pasaulē ir iespējams viss neiespējamais, Ņūtons atklāja, ka divi un divi veido četri!
  Cīņas joprojām turpinās nemitīgi. Padomju lielgabals trāpa vāciešiem. Lielais Marusya ievieto gliemežvākus. Tāda ir meiteņu dzīve un liktenis. Un viņi dzied:
  - Neviens mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs! Krievu vilki sagrauj ienaidnieku, krievu vilki - sveiciens varoņiem!
  Augustīns, šaujot ar ložmetējiem, saka:
  - Svētajā karā! Tā būs mūsu uzvara! Krievijas karogs uz priekšu, slava kritušajiem varoņiem!
  Un atkal slepkava rūc un atskan:
  - Neviens mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs! Krievu vilki grauj ienaidnieku, viņiem ir skarba roka!
  Marija, šī meitene ar zeltainiem matiem virza tanku un čīkst:
  - Smagi sagrausim fašistus!
  Vāciešiem klājas grūti, debesīs plosās arī cīņas. Bet līdz šim Yak-9 ātrumā un bruņojumā ir pārāk daudz zemāks par vācu zīmoliem. Cīņa notiek nevienlīdzīgi.
  Marsels, šis brīnišķīgais ace pilots, kara gados izveidoja labu karjeru. Precīzāk, brīnišķīgi un fantastiski. Pēc simt piecdesmit lidmašīnu sasniegšanas viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapu zobeniem un dimantiem. Sasniedzot četrsimt notriekto lidmašīnu, viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Par piecsimt lidmašīnām viņš saņēma Vācu ērgļa ordeni ar dimantiem, bet pēc septiņsimt piecdesmit - Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar platīna ozola lapām zobenus un dimantiem. Un, sasniedzis tūkstoš lidmašīnu, viņš saņēma Bruņinieka krusta Lielo krustu.
  Unikālais pilots spēja gūt daudzas gaisa uzvaras. Un viņš joprojām bija dzīvs. Marsels nesen tika paaugstināts par ģenerāļa pakāpi. Bet viņš joprojām lidoja kā privātais pilots.
  Kā saka, tas nedeg ne ugunī, ne ūdenī . Daudzu kara gadu laikā Marsels ieguva mednieka instinktu. Viņš kļuva par superleģendāru pilotu un ļoti populāru.
  . Bet viņam bija vēl viens spēcīgs konkurents - Agave un Albīna un Alvīna, kuri arī katrs pārsniedza tūkstoš notriekto automašīnu skaitli. Un Agave ļoti ātri panāca Marselu. Bet viņa joprojām ir ļoti jauna un vēl nav zaudējusi nevienu cīnītāju.
  Meitene ar kailām, noslīpētām kājām spieda pedāļus un izšāva gaisa lielgabalu sprādzienu. Un tagad tika notriekti četri padomju IL-2 transportlīdzekļi.
  Agave ķiķina un saka:
  - Zināmā mērā mēs visi esam kuces! Bet man ir tērauda nervi!
  Un atkal meitene novēršas. Tas vienā sērijā notriec septiņas PSRS lidmašīnas - sešas PE-2 un vienu TU-3, un čīkst:
  - Vispār, ja es neesmu super, tad es esmu hiper!
  Agave, protams, ir kuce. Pilots no Lucifera. Ļoti skaista medus blondīne.
  Šeit viņš izšauj vēl vienu sēriju un vienlaikus notriec astoņas padomju Jak-9 lidmašīnas un iepīkstas:
  - Es esmu visradošākā un reaktīvākā!
  Meitene tiešām nav stulba. Viņš var visu un var visu. Jūs nevarat viņu saukt par ierindnieku.
  Un viņas kājas ir tik iedegušas, tik graciozas...
  Bet Mirabela cīnās pret savu ... Ilgu laiku Pokriškins bija labākais padomju dūzis. Viņš savāca piecas PSRS varoņa zelta zvaigznes, notriecot simt divdesmit septiņas lidmašīnas. Bet tad viņš nomira. Tad neviens nevarēja pārspēt viņa rekordu. Papildus Anastasijai Vedmakovai un Akuļinai Orlovai. Un tikai nesen Mirabela pārspēja arī Yak-9 T ar nobružātu, pārspēja Kožedubu. Un notriekusi vairāk nekā simt astoņdesmit lidmašīnas, viņa kļuva par septiņkārtēju PSRS varoni.
  Šī ir terminatora meitene! Piemēram, viņa apturēs lēcienu zirgu un ieies degošā būdā.
  Un vēl foršāk.
  Mirabelai bija grūts liktenis. Es nokļuvu bērnu darba kolonijā. Basām kājām un pelēkā halātā viņa cirta mežu un zāģēja stumbrus. Viņa bija tik spēcīga un veselīga. Spēcīgā salnā viņa staigāja basām kājām un cietuma pidžamā. Un vismaz vienu reizi es nošķaudītu.
  Protams, šī parādība tika atzīmēta arī frontēs. Ilgu laiku Mirabela cīnījās kājniekos un pēc tam kļuva par pilotu. Pirmās ugunskristības Mirabela saņēma Maskavas kaujā, kur viņa devās uzreiz pēc kolonijas. Un tur viņš parādīja sevi kā foršu.
  Viņa cīnījās basām kājām un gandrīz kaila bargajā salā, kas burtiski paralizēja Vērmahtu. Viņa bija tik sasodīta, neuzvarama meitene. Un viņai tas lieliski izdevās.
  Mirabela ticēja drīzajai PSRS uzvarai. Bet laiks iet. Upuru ir arvien vairāk, bet uzvara nenāk. Un tas kļūst patiešām biedējoši.
  Mirabela sapņo par uzvarām un sasniegumiem. Viņai ir septiņas PSRS zvaigznes - tas ir vairāk nekā jebkuram citam! Un sasodīts, viņa ir pelnījusi savas balvas! Un viņš turpinās nest militāro krustu. Pat ja Staļins pēc tam tiek nogalināts, viņa darbs turpinās!
  Ienāk meitene un čakarējas... Nošauj jaunāko vācu XE-162 un čīkst:
  - Akrobātika! Un sasodīti jauna komanda!
  Tiešām forša meitene. Īsta kobra spēj uz daudz ko.
  Mirabela ir jauna zvaigzne...
  Cīņas turpinās vairākas dienas, līdz pienāk jauna nedēļa un 1944. gada 8. jūlijs... Padomju IS-2 guva bojājumus rullīšiem un kāpurķēdēm - tiek remontēts. Jā, tik nežēlīgs un nežēlīgs karš. Un cik ilgi tas turpināsies?
  Un tagad Gerda ir apsteigusi Kniselu un Vitmanu iznīcināto tanku skaitā.
  Kā viņi var izvairīties no pārvietošanās? Viņi cīnās basām kājām un tikai bikini. Meitenes ieturēja vēl vienu pauzi, atkal nedaudz spīdzinot padomju bērnus. Un tagad tie tuvojās trīssimt iznīcināto tanku skaitam. Un viņi varēja paļauties uz vēl nebijušu atlīdzību: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Tās ir meitenes!
  Gerda šauj uz padomju auto. Viņš norauj torni un kliedz:
  - Es esmu sasodīts!
  Un viņš atkal šauj. Iekļūst T-34-85. Un čīkst:
  - Tēvzeme Vācija!
  Meitene raustās. Un viņa ir ļoti aktīva... Jā, viņai ir tāds stratēģiskais virziens. Ir jau 1944. gada jūlija vidus... Karš turpinās un turpinās... Negribas apstāties. Sarkanā armija cenšas virzīties uz priekšu dažādās vietās. Taču esiet uzmanīgi, cilvēkresursu ir palicis maz.
  Un Krievija asiņo.
  Piemēram, Hanss Feuers. Jaunākais Dzelzs krusta I šķiras ordeņa saņēmējs. Un tad viņš kļuva par jaunāko Dzelzs krusta Bruņinieka krusta ordeņa saņēmēju par padomju ģenerāļa sagūstīšanu.
  Jā, tas patiesībā ir ļoti forši.
  Un zēni sevi parāda kā ārkārtīgi foršus.
  Hanss Feuers ir izmisīgs cīnītājs. Puika cīnās kā milzis, aukstumā, karstumā, vasarā un ziemā, ģērbies tikai šortos.
  Bērns ar kailiem kāju pirkstiem met granātas un kļuva leģendārs.
  Tas tiešām ir ļoti forši!
  Hans kļuva slavens gadsimtiem ilgi! Kaut vai kā antivaronis!
  Un vispār te notiek tāds neticams un intensīvs karš... Jebkurš AI izgaist.
  Agave atkal ir debesīs un apšauj padomju transportlīdzekļus. Viņa ir medniece un plēsoņa. Triec ienaidnieku.
  Viņas satriektās automašīnas nokrīt. Un tad meitene šauj uz sauszemes spēkiem. Izsit IS-2. Un viņš smejas:
  - Es esmu labākais! Es esmu meitene, kas nogalina ienaidniekus!
  Un atkal tas tiek pārnests uz gaisa mērķiem. Šis ir tanku un visu transportlīdzekļu, kas lido un šauj, iznīcinātājs.
  Bet šeit ir mazs E-5 tanks. Mašīna, kas sver septiņas tonnas. Kaujas testu nokārtošana. Un grauž un grauž ienaidnieku.
  Un, kad pienāks laiks dziedāt, neviens mūs neapturēs un neuzvarēs!
  E-5 steidzas sev pretī un šauj kā iet. Un šādu tanku nevar apturēt. Un čaumalas rikošē.
  Un mašīnā sēž desmitgadīgs zēns Frīdrihs un čīkst:
  - Un es tiešām būšu super cīnītājs!
  Un atkal viņš izšāva... Un tas trāpa pašā torņa centrā. Un tā iznīcinošais spēks, lai arī tas ir maza kalibra, ir kolosāls.
  Un debesīs Helga cīnās. Baskāja meitene bikini raksta rēķinus. Un priecājas par saviem fantastiskajiem panākumiem.
  Viņš ar kailajiem kāju pirkstiem norāda uz padomju transportlīdzekli un aizdedzina to, izraisot visu kaujas komplektu ar šāviņiem, kas eksplodē.
  Tas ir forši un traki.
  Un Agave tiek priekšā... Un arī cīnās.
  Ir jau 1944. gada augusts... Sarkanā armija nekur nespēja gūt panākumus. Bet arī vācieši nevar panākt būtisku progresu. Milzīgi pazemes tanki dodas kaujā. Bet tie ir tīri taktiski.
  Meitenes metās pazemē, iznīcināja padomju ieroču bateriju un atgriezās atpakaļ.
  Tajā pašā laikā tika sagūstīts pāris pionieru. Meitenes izģērba sagūstītos zēnus un sāka viņus spīdzināt. Viņi sita pionierus ar stiepli, pēc tam apgrauzdēja savus kailos papēžus ar uguni. Tad viņi sāka lauzt manus kāju pirkstus ar karstām knaiblēm. Puiši gaudoja mežonīgās sāpēs. Beigās meitenes ar karstu dzelzi izdedzināja uz krūtīm zvaigznes un ar zābakiem saspieda savas vīriešu pilnības. Pēdējā lieta piebeidza pionierus, un viņi sabruka no sāpīga šoka.
  Vārdu sakot, meitenes uzrādīja augstākās klases sniegumu. Bet atkal vācieši neko nozīmīgu nesasniedza.
  Jaudīgi pašpiedziņas lielgabali: "Sturmmaus", šāva uz padomju pozīcijām. Viņi veica daudz iznīcināšanas un iznīcināšanas. Bet padomju uzbrukuma lidmašīna izsita vienu no transportlīdzekļiem, un Krauts atgriezās.
  Saratova vēl izturēja 1944. gada augustā. Tiesa, vācieši spēja ieņemt Uralskas pilsētu Kazahstānā un virzījās uz Orenburgu.
  Šeit atkal Albīna un Alvīne ir gaisā, bet šoreiz uz eksperimentālas lidojošas šķīvītis. Viņi norāda ar kailajiem pirkstiem, nospiežot kursorsviras pogas, un dara to ārkārtīgi veikli.
  Meitenes, protams, demonstrē visaugstāko aerobātiku. Viņi izvilka disku, un tika notriekts ducis padomju lidojošo mašīnu.
  Albīna čīkst:
  - Saniknotā celtniecības komanda! Būs zvaigžņu krišana!
  Un viņš atkal apgriež savu mašīnu. Un meitenes iznīcina Sarkano armiju. Turklāt pamatīgi...
  Alvīna arī notriec duci padomju lidmašīnu un čīkst:
  - Trakas meitenes, un nepavisam ne jaunavas!
  Pēdējais ir taisnība. Pārim bija ļoti jautri ar vīriešiem. Un viņa darīja visādas lietas. Meitenes mīlēja vīriešus - tas viņām patika! Un it īpaši, ja strādājat ar mēli.
  Augstākā ranga meitene... Viņi spīdzināja pionieri... Vispirms viņi viņu izģērba un ielēja viņam rīklē pāris spaiņus ūdens. Tad piepampušajam vēderam pienesa karstu gludekli. Un kā viņi dega! Pionieris kliedza mežonīgās sāpēs... Bija degoša smaka.
  Alvīne viņam iesita pa sānu ar karstu stiepli. Un kā viņam gribas smieties... Tas ir ļoti smieklīgi.
  Tad viņa dziedāja:
  - Man ir apnicis mocīt aizmuguri - es gribu ķircināt savu laimi!
  Un kā viņš smiesies! Un viņš atklās savus pērļu zobus! Šai meitenei patīk nogalināt, kāda meitene!
  Un meitenes kājas ir kailas un graciozas. Viņai patīk basām kājām staigāt pa oglēm. Un arī aizdzīt sagūstītos pionierus. Viņi tik ļoti čīkst, kad viņu papēži ir cepti. Pat Alvīnei tas šķiet ļoti smieklīgi. Un Albīna arī ir meitene, jāatzīst - super! Kā iesist pretiniekam ar elkoni pa zodu. Un čīkstēt:
  - Es esmu augstākās klases meitene!
  Un atklāj savus pērļu zobus. Kuras dzirkstī it kā nopulētas. Un karotājs ir iespaidīgs! Tas var būt kaut kas tāds, ko nevar pateikt pasakā vai aprakstīt ar pildspalvu!
  Abi padomju karotāji, Jaks, Laggies, Pawns un Ili, gāž debesīs. Skaistules ir aktīvas. Tajos nav ne mazāko šaubu. Un tik mežonīgs un ekstātisks skaistums.
  Karotāji ar basām kājām kontrolē kursorsviru un uzbrūk krievu mašīnām. Spiežot viņi sagraus cīnītājus, it kā sitot kristālam ar nūju. Meitenes ir nežēlīgas un nežēlīgas. Tie satur dusmu spēku un kaisles liesmu. Un pārliecība par uzvaru. Pat ja karš ar PSRS notiek tikai četrus gadus. Bet tas arī negrib beigties. Albīna un Alvīne ir savas popularitātes virsotnē. Un viņi nevēlas atkāpties vai apstāties uz brīdi. Un viņi virzās uz sevi un taranē ienaidnieku.
  Albīna, gāžot padomju lidmašīnas, kliedz:
  - Meitenei ir apnicis raudāt, es labāk noslīcinu bastu kurpi!
  Un kā viņš smīn un zibina pērļu zobus. Un kā viņa tagad vēlas vīrieti. Viņai patīk izvarot vīriešus. Viņa ir ļoti apmierināta ar to. Viņš tevi paņems un izvaros.
  Albīna rēc:
  Meiteņu sekss ir sekss
  Lūk, liels progress!
  Un karotājs izplūdīs smieklos... Un atkal nogalināsim visus savus ienaidniekus. Viņai ir daudz enerģijas. Un pilns ar muskuļu spēku.
  Un Alvīne rēks:
  - Sagrausim ienaidnieku gabalos!
  Un karotājs sāks aktīvi smieties! Un es iedomājos, kā viņas puiši ķepas. Bet pieņemsim, ka tas ir jauki.
  Septembris jau klāt... Saule spīd arvien mazāk. Pirmajā rudens dienā krievu zēni basām kājām skrien pa sniegu, kas tikko uzsnidzis Krievijas ziemeļu rajonos. Viņi smejas par sevi, smejas par sevi un rāda savas vīģes vāciešiem.
  Pionieri ar sarkanām saitēm, īsiem matu griezumiem, daži pat īsāki. Viņi skrien un lec. Viņu basās kājas gandrīz nesalst. Tie ir kļuvuši ļoti rupji. Meitenes arī skrien, arī bez apaviem. Rozā, apaļie papēži mirdz saulē. Brīnišķīgas padomju meitenes. Slaida, atlētiska, pieradusi iztikt ar mazo.
  Un visi smejas un smejas uz zobiem... Pirmā rudens diena ir patiess prieks un slāpes pēc gaismas un radīšanas!
  Un debesīs notiek gaisa kauja. Mirabela, šis ir padomju pilots numur viens, kurš notriec citu vācu lidmašīnu. Un kā vienmēr meitene ir ģērbusies tikai bikini. Mūžīgi jauns un nekad neizgaist. Tāds viņā slēpjas garīgais spēks.
  Tomēr Mirabela arī mīl, ja vīrieši viņai pieskaras. Viņai tas ļoti patīk. Tāpēc viņa ir pilote... Kad meitenes kailo, muskuļoto augumu mīca vīriešu rokas, ir patiess prieks. Un lieliska jautrība!
  Mirabela uztriec citai nacistu automašīnai un šņāc:
  - Es esmu bruņu kuce!
  Meitene pat sit pa vadības paneli ar plikajiem, apaļajiem papēžiem. Viņa ir krāšņa. Un neatkārtojami.
  Mirabela tiek no tā ārā. Un Agave lido viņai pretī. Beidzot satikās divas gandrīz visveiksmīgākās sievietes karotājas-pilotes. Viņi šauj viens uz otru no apaļās mājas. Viņi cenšas to iegūt no attāluma. Bet tas neizdodas ļoti labi. Abas skaistules izlido no šaušanas līnijas. Un viņi agresīvi izcēla zobus. Nu sievietes ir kuces. Viņi cieši skatās viens otram acīs. Precīzāk, ar galvu un viņi atkal šauj. Vācu ME-262 X joprojām ir labāk bruņots nekā Yak-9 T, un padomju transportlīdzeklis tika notriekts...
  Taču Mirabelai izdodas katapultēties, pirmo reizi lidošanas karjerā zaudējot lidmašīnu. Sliktākais ir tas, ka viņa nokļuva ienaidnieka teritorijā. Un tas ir slikti. Jā, tādi unikāli likteņa līkloči. Un 1944. gada 1. septembrī, jau piektajā Otrā pasaules kara gadā, pasaule mainās, bet fīrera valdīšana alternatīvās vēstures spēlē paliek.
  Saratovu beidzot pamet padomju karaspēks, un Vērmahta armija tuvojas Kuibiševai.
  Sīvas cīņas notiek arī par Orenburgu.
  Tamāra baskāja tur cīnās, mētājot ar sprādzienbīstamām pakām ienaidniekiem, grūstot tos ar plikiem papēžiem un čīkstot:
  - Slava komunisma valstij!
  Veronika šauj pa pretiniecēm. Viņš ar kailiem kāju pirkstiem met sprāgstvielu un kliedz:
  - Par komunisma idejām!
  Viktorija, šaujot uz pretiniekiem un darot to kā Robins Huds bikini, čīkst, ar kailiem kāju pirkstiem meta bumbas pa pretinieku un gaudo:
  - Slava komunisma laikiem!
  Olja, šaujot uz ienaidnieku un pļaujot tos ar sirpi, paņēma to un čivināja:
  - Par padomju valsts varenību un milzīgo slavu!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš atkal metīs kolosāla, iznīcinoša spēka sprādzienbīstamu paketi.
  Larisa, šaudama uz nacistiem, čīkstēja:
  - Mana valsts Krievija, tu esi mūžīgi Dieva dots zem zilajām debesīm!
  Un piemiedz saviem partneriem...
  Agafja, šaujot uz nacistiem, murrāja:
  - Orenburga nekad nepadosies! Mēs būsim pret Tēvzemes ienaidniekiem!
  Meitenes ir apņēmīgas un patiesi plāno cīnīties līdz pēdējai asins lāsei.
  Orenburga joprojām turas. Bet 1944. gada 3. septembrī sākās uzbrukums Kuibiševam. Un tas, protams, nenāk par labu PSRS.
  Alenka šauj uz nacistiem un kliedz:
  - Par komunismu, padomju valsti!
  Un atkal ar basu kāju viņš palaidīs iznīcinoša spēka granātu.
  Anyuta šauj uz pretiniekiem un čīkst:
  - Aizstāvēsim Kuibiševu!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem ar lielu nāvējošu spēku tiks izmests sprādzienbīstams iepakojums.
  Un tas saplosīs daudz ienaidnieku.
  Alla, šaujot uz Krautiem, čivina un krata krūtis:
  - Par Polesijas kosmiskajiem augstumiem!
  Un ar savu pliku papēdi viņš padosies granātai par visu Frica agresoru iznīcināšanu un pilnīgu nāvi.
  Marija, šaujot uz nacistiem un ar basu kāju metot spēku, kas paralizēja Frici, čīkstēja:
  - Uz klāja!
  Un meitene smiesies no sirds!
  Marusja, šaujot pa fašistu ķēdēm un ar kailiem kāju pirkstiem meta postošu granātu, čivināja:
  - Slava komunismam un uzvarām!
  Matrjona smaidot atzīmēja, raidot vēl vienu nāvējošu sprādzienu, un nopļāva Frici:
  - Dzimtene ir svēta!
  Meitenes cīnās kā varones.
  Lidojošā šķīvīša pārbaude tikai sākotnēji bija veiksmīga, bet pēc tam neizdevās.
  Tātad Albīna un Alvīne tagad atkal cīnījās ar ME-309, kas ir ļoti ērts transportlīdzeklis viņu stilam.
  Meitenes šāva uz padomju lidmašīnām un čīkstēja:
  - Izcils parks un elektroniskie spageti!
  Albīna izšāva mērķtiecīgu sitienu uz ienaidnieku, trāpīja padomju mašīnai, rādot basu kāju un čīkstēja:
  - Mans pirmais gājiens būs liktenīgs ienaidniekam!
  Alvīna arī šāva uz ienaidnieku. Viņa to rūpīgi apgrieza, izcēla zobus un teica:
  - Komunisms ir mans liktenis!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa trāpīja vēl vienam mērķim.
  Meitenes joprojām cīnās vecā mašīnā. Propelleru dzenskrūves iznīcinātāji vēl nav izņemti no ražošanas. Turklāt mums vēl jāpierod pie reaktīvajām mašīnām un jāizstrādā tiem visa infrastruktūra. Un tas nav tik vienkārši izdarāms.
  Albīna, šaujot uz padomju transportlīdzekļiem, loģiski atzīmēja:
  - Es radīšu komunisma laikmetu un vedīšu impēriju uz zvaigznēm!
  Un ar savu pliku papēdi spaida pedāļus.
  Alvīna, šaujot uz krievu mašīnām, sita tiem cauri, čīkstēja:
  - Mūsu mērķis ir āriešu komunisms!
  Un atkal karotāja izmantoja savus kailos kāju pirkstus. Un viņa rīkojās ļoti ātri.
  Kad abas meitenes atgriezās, iztērējušas visu kaujas komplektu, viņas ļāva nomazgāt ķermeni pirtī. Skaisti puiši tos dauzīja ar slotām. Albīna, iesildoties, atzīmēja:
  - Tomēr vīrieši ir vajadzīgi!
  Alvīna tam piekrita:
  - Noteikti vajag! Lai gan mēs, sievietes, esam daudz skaistākas!
  Albīna izplūda smieklos un čivināja:
  - Kāpēc sievietei ir vajadzīgi vīrieši, lai būtu kāds, ko sist!
  Meitenes, protams, tam piekrīt.
  Helga ar TA-152 apšāva padomju tankus un smīnēja tiem cauri:
  - Slava ķeizara komunismam!
  Un meitene iesmējās.
  Agave ir debesīs un medī padomju lidmašīnas. Jak-9, kuru ir visvieglāk ražot, arvien vairāk ir redzams debesīs. Tomēr šī automašīna nav tik vāja. T modifikācijā tas ir bruņots ar 37 mm lielgabalu un var sāpīgi iedzelt Fritz.
  Agave šauj no attāluma uz savu ME-262 un dzied caur degunu:
  -Es esmu gudrākais pasaulē, es nogalinu ienaidniekus tualetē!
  Un piemiedz saviem eņģeļiem debesīs.
  Bet te atkal gaisā virmo Mirabela. Šī meitene, neskatoties uz visiem zaudējumiem, nezaudē drosmi.
  Un viņš pat sāk dziedāt, ejot komponējot;
  Es iestājos komjaunatnē spēlējot,
  Skaista sapņu meitene...
  Es domāju, ka pasaule būs mūžīga maijs,
  Katra diena ir pavasara dzimšana!
  
  Bet kaut kādu iemeslu dēļ tas neizdevās,
  Es kaut kā nevaru iemīlēties...
  Nu, lūdzu, puiši,
  Dzīve ir ļoti spēcīgs airis!
  
  Pēkšņi karš pēkšņi dārdēja,
  Un uzskrēja nāves viesuļvētra...
  Un manām meitenēm ir spēcīgs ķermenis,
  Jūs varat nekavējoties pakļaut sevi uzbrukumam!
  
  Tici man, es negribu padoties,
  Cīnieties par Tēvzemi līdz galam...
  Mēs nēsājam granātas spēcīgā mugursomā,
  Staļins nomainīja tēvu sirdīs!
  
  Karotāji Krievijā ir lieliski.
  Mēs varam nosargāt mieru un kārtību...
  Debesu zvaigznes laistīja samtu,
  Un mednieks pārvērtās par medījumu!
  
  Es esmu baskāju meitene, kas cīnās
  Pilna kārdinājuma un mīlestības...
  Tā būs, es zinu vietu šajā paradīzē,
  Uz asinīm laimi nevar celt!
  
  Lielie Tēvzemes karotāji,
  Mēs cīnīsimies stingri netālu no Maskavas...
  Un tad sapnis komunisma laikā,
  Pret pazemi ar sātanu!
  
  Drosmīgi krievu puiši,
  Ka viņi cīnās godīgi līdz galam...
  Viņi šauj ar ložmetēju,
  Ja tev vajag zelta kroni!
  
  Pat lode nevar mūs apturēt
  Jēzus lielais Dievs ir augšāmcēlies...
  Plēsīgā pūķa dienas ir beigušās,
  No debesīm kļuva vēl gaišāks!
  
  Es tevi mīlu, dārgā Lada,
  Augstākais Dievs Svarogs būs godībā ...
  Mums jācīnās par Krieviju
  Labākais Baltais Dievs ir ar mums!
  
  Nelieciet krievus uz ceļiem
  Tici mums, mūsu miesu nevar savaldīt...
  Staļins un lielais Ļeņins ir ar mums,
  Arī šis eksāmens ir jānokārto!
  
  Tēvzemes sāpes ir arī mūsu sirdīs,
  Mēs ticam viņas diženumam...
  Mēs ātri atveram durvis uz kosmosu,
  Tā būs ļoti salda dzīve!
  
  Mēs esam basām kājām skaistas meitenes,
  Mēs tik sparīgi skrienam pa sniega kupenām...
  Mums nevajag šo rūgto degvīnu,
  Kerubs izpleš spārnus!
  
  Mēs, meitenes, iestāsimies par Tēvzemi,
  Un mēs atbildēsim Krautiem, nē ļaunajiem,
  elles Kains tiks iznīcināts,
  Un sveiciens Kristum Pestītājam!
  
  Būs laikmets - tas nevar būt labāks,
  Mirušie augšāmcelsies mūžīgi...
  Visums kļūs par īstu paradīzi,
  Katra cilvēka sapnis piepildīsies!
  . NODAĻA #11
  1944. gada septembris pagāja sīvās cīņās... Frici spēja ielenkt Kuibiševu un Orenburgu un tāpēc šīs pilsētas bija lemtas, taču par spīti visām grūtībām tās cīnījās.
  Meitenes parādīja ārkārtīgu noturību... Oktobra sākumā nacisti vēl nebija ieņēmuši Kuibiševu un uzbrukuši Penzai. Un cīņas sāka vārīties par šo pilsētu.
  Tur cīnījās Nataša un viņas komanda.
  Meitene ar kailu, graciozo kāju meta granātu un iesaucās:
  - Par krievu garu.
  Pēc tam Zoja izšāva no bazūkas. Un izsita vācu tanku "Lauva" -2.
  Vācieši nedaudz piebremzēja... Panthers un T-4 tika izņemti no dienesta. Bet pagaidām šīs mašīnas joprojām tiek izmantotas. Faktiski Panther ir labs tanku iznīcinātājs, un tas ir diezgan labi aizsargāts no priekšpuses. Bet puses ir viņas problēma. Tomēr "Panther"-2 nav īpaši labi aizsargāts ar sāniem. Bet lielākā daļa ieroču tiek turēti rokās.
  Notiek E sērijas izstrāde... E-75 tanks solās būt jaunas paaudzes transportlīdzeklis ar perfekti nosegtiem sāniem. Vācieši ar to ļoti rēķinās. Mērķis ir iegūt tvertni, kas nav pārāk smaga, ātra un labi aizsargāta. Pirmais šāda veida mēģinājums bija Maus, taču prakse parādīja šīs tvertnes pārmērīgo svaru. Tā vietā E-100 jau tika izstrādāts. Šai tvertnei bija blīvāks izkārtojums un zemāks siluets. Kopumā tā svars, salīdzinot ar peli, samazinājās līdz simts trīsdesmit līdz simt četrdesmit tonnām. Sāni tika uzstādīti racionālos leņķos. Sānu biezums kopā ar ekrāniem sasniedza 210 milimetrus. Bruņojums ir tāds pats kā Mouse: 128 mm un 75 mm lielgabals ar īsu stobru. Vācieši uzstādīja jaudīgāku 1500 zirgspēku dzinēju, un tanks pa šoseju pārvietojās ar četrdesmit kilometriem stundā.
  Kas kopumā ir apmierinošs. E-100 joprojām ir pārāk smags tanks. Bet ar lieliskiem ieročiem un aizsardzību.
  Tās kaujas īpašības varētu nebūt sliktas, taču tvertnes transportēšana un transportēšana joprojām bija problemātiska. Reālā pieredze liecināja, ka tanks salīdzinoši saprātīgai pārvietošanai pa ceļiem un tiltiem var svērt ne vairāk kā astoņdesmit tonnas.
  Tātad Hitlers deva ierobežojumu E-75, lai tas atbilstu dotajam svaram, bet lai izveidotu uzticamu mašīnu aizsardzības ziņā. Kāpēc tika nolemts atteikties no 75 milimetru lielgabala. Un padariet izkārtojumu pēc iespējas blīvāku: vienā blokā dzinējs un transmisija šķērsām un pārnesumkārba uz dzinēja. Tad varbūt viņš dabūs no visām pusēm aizsargātu un ne pārāk smagu tanku.
  Hitlers kopumā nebija pilnībā apmierināts ar vācu mašīnām. Lai gan Lev-2, iespējams, bija progresīvāks, tā 105 mm lielgabals bija pārāk liels, lai cīnītos ar padomju tankiem, un nepietiekams, lai šautu uz neapbruņotiem mērķiem. "Panther"-2 kopumā varēja apmierināt militārpersonas ar ieročiem un frontālo aizsardzību, taču sānu aizsardzība joprojām nebija pietiekama, taču braukšanas īpašības bija apmierinošas.
  Fīrers pieprasīja izveidot tanku, kas visos aspektos varētu apmierināt militārpersonas.
  Taču to nav tik viegli sasniegt. Vai ir iespējams ar speciālu ratiņu un atsperu palīdzību maksimāli sablīvēt izkārtojumu un atvieglot šasiju un kaut ko iznest no virsbūves. Un apkalpe sakārto faktisko guļus.
  Šāda attīstība varētu būt diezgan daudzsološa. Pirmā E-75 tvertne, kas apvienota ar E-50, varēja svērt ne vairāk kā septiņdesmit tonnas, un šī ir milzīga mašīna.
  Elizabete cīnījās ar tanku T-34-85 un nebija pilnībā apmierināta ar tā aizsardzību. Bruņas, kas bija trauslas sakausējuma elementu trūkuma dēļ, tanku īpaši neaizsargāja.
  Elizabete šāva ar kailiem kāju pirkstiem un rūca, atsegdama zobus:
  - Es esmu kosmosa viksa.
  Katrīna trāpīja ienaidniekam, trāpīja ienaidniekam uz sāniem un šņāca, atlaidusi zobus:
  - Par komunismu PSRS!
  Arī Jeļena ļoti aktīvi šāva, mērķējot uz ienaidnieku, trāpīja viņam ar nāvējošu spēku, un, ņemot vērā faktu, ka viņas kājas bija tukšas, viņa ķērka:
  - Par uzvaras konstitūciju!
  Efrasija šāva uz ienaidnieku, precīzi ar kailajiem kāju pirkstiem un iekliedzās:
  - Mēs esam lojāli Svarogam un Staļinam par valsts varenību!
  Tādas te ir cīņas meitenes. Viņiem ir izcilākā komanda.
  Dažas T-34-85 tvertnes parādījās ar aizsardzību pret lodēm, kas ievērojami samazināja to svaru. Ir palielinājies transportlīdzekļa ātrums un manevrēšanas spēja. Bet tagad to varēja paņemt gan prettanku šautene, gan lielkalibra ložmetējs, gan daudzu veidu granātas. Un gaisa lielgabali pat izurbjas cauri. Tiesa, šādu tvertni ir vēl vieglāk ražot, tā ir lētāka un palielina kustības ātrumu.
  Tagad, ja meitenes brauc ar šo automašīnu, viņas neļaus man tajā iekāpt.
  Elizabete, ātra meitene ar milzīgiem destruktīviem elementiem, loģiski atzīmēja:
  - Bruņas nevar aizstāt drosmi!
  Katrīna tam piekrita:
  - Jā, tieši tā, lai tu neiedegsies!
  Un kā tu smiesies...
  Meitenes ar lielu šarmu. Un, ja viņi sit ienaidniekus, viņi to dara agresīvi un pamatīgi.
  Jeļena, kad viņu tanks bija iztērējis savu kaujas komplektu un devās papildināt krājumus, jautāja saviem draugiem:
  - Kā jūs, meitenes, domājat, vai mums ir iespēja uzvarēt Trešo reihu?
  Katrīna pārliecinoši atbildēja:
  - Kā teica Vasīlijs Terkins... Atnācām sist, nevis skaitīt!
  Elizabete izlaboja:
  - Tā Suvorovs teica!
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem ņēma un saritināja avīzes gabalu saritinātā cigaretē. Viņai tas ir smieklīgi.
  Efrasija dziedāja, šūpodama savu ķermeni:
  - Es esmu kosmosa terminatora meitene,
  Krautam - kultivatoram tas būs ļoti sāpīgi!
  Un kā karotājs smiesies!
  Meitenes nolēma uzspēlēt kārtis. Tas ir smieklīgi. Un zaudētāji veic atspiešanos un pietupienus.
  Elena spēles laikā atzīmēja:
  - Ja nopietni, tad mums nav reālu izredžu uzvarēt! Kaukāzs ir kritis un mēs zaudējam!
  Katrīna ar basu kāju meta kārti, sita pretinieci un čīkstēja:
  - Bet mums ir slepens ierocis!
  Karotāja iesmējās un arī ar plikiem kāju pirkstiem iemeta kārti.
  Elizabete ar nopūtu atzīmēja:
  - Mums tiešām atliek tikai viena cerība - jauns slepenais ierocis!
  Efrasija čukstēja, iemetot kārti ar savu graciozo kāju kailajiem pirkstiem:
  - Jā, mēs nevaram iztikt bez slepena ieroča!
  Un meitenes dziedāja korī:
  - Mūsu zobens deg ar uguni, mēs nocirtīsim savus ienaidniekus! Mēs esam PSRS karavīri!
  Karotāji patiešām ir kaujinieciski.
  Bet spēki pārāk nevienlīdzīgi... Oktobra vidū Kuibiševs tomēr krita...
  Vācieši spēja ieņemt svarīgu aizsardzības objektu. Taču sāka līt lietus... Bija cerība uz pauzi kritiena rezultātā.
  Tomēr cīņas turpinājās debesīs.
  Trīs padomju piloti: Mirabela, Anastasija, Akulina cīnījās ar mežonīgu entuziasmu.
  Mirabela, lidojumā notriecot nacistu ar savu novecojušo, bet briesmīgo Yak-9 T, dziedāja:
  - Būs laikmets, komunisma laikmets!
  Anastasija, nospiežot mēlīti ar kailiem kāju pirkstiem, apstiprināja, atklādama zobus:
  - Es dziedot lidošu debesīs!
  Un viņa piemiedza saviem draugiem.
  Akuļina satrieca citu vācieti, uzspiežot uz pedāļa viņas pliko, apaļo papēdi un teica:
  - PSRS godam!
  Meitenēm jābūt īpaši kaujinieciskām.
  Mirabela, notriekdama fašistu ME-262 ar 37 mm lielgabalu, tviterī ierakstīja:
  - Slava komunismam!
  Anastasija, ar mērķtiecīgu pieeju nogriežot nacistu un sazāģējot ienaidnieku, bļāva:
  - Slava sarkanajam Visumam!
  Akuļinas meitene, kas bija diezgan kaujiniece, izsita vācu mašīnu un svilpodama rūca:
  - Par komunismu, padomju valsti!
  Jāpiebilst, ka karotāji ir ar kolosālu sīkstumu.
  Albīna, Alvīna, Agava savukārt krāj savus punktus. Un meitenes arī cīnās basām kājām un bikini.
  Cik jocīgi, kad meitenes lidmašīnās ir gandrīz kailas.
  Albīna ar plikiem kāju pirkstiem notriec vairākas padomju mašīnas un čīkst:
  -Par āriešu brālību!
  Alvīne arī cīnās ar Sarkano armiju un dara to drosmīgi. Un ar plikiem kāju pirkstiem mērķē ar gaisa lielgabaliem un cirta padomju mašīnas, čīkstot:
  - Par spilgtām idejām!
  Agave arī notriec padomju iznīcinātājus un uzbrukuma lidmašīnas, burtiski iznīcina tos un rūc:
  - Par Trešā Reiha uzvarām!
  Un meitenes nav pret to, ka pretinieks tiek pakļauts nežēlīgai spīdzināšanai. Īpaši skaisti zēni.
  Albīna, uz sārta cepdama pioniera papēžus, reiz atzīmēja:
  - Puikas cepti un ar pipariem ir tik garšīgi!
  Un kā viņš smiesies. Un viņš parādīs mēli!
  Alvīna to pamanīja, zobus izpletusi:
  - Puika ir cepts cepeškrāsnī, ļoti garšīgi ar ķiploku!
  Padomju kaujinieku pāris nogāza Agavi ar kailajiem kāju pirkstiem un nopļāpāja:
  - Mēs esam kosmosa vikšņi!
  Un viņa piemiedza saviem draugiem. Viņa ir retas, cīņas kvalitātes meitene.
  Albīna, notriekdama lidmašīnas ar kailām, graciozajām, noslīpētajām kājām, atzīmēja:
  "Jūs nevarat ar prātu saprast Krieviju, kā var ievēlēt par valdniekiem tādus kā Staļins!"
  Alvīna agresīvi atzīmēja, atlaidusi zobus un šaujot ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Bet mūsu Hitlers nav labāks!
  Agave ķiķināja, kailiem kāju pirkstiem gāzdama padomju mašīnas un atzīmēja:
  - Ādolfs, protams, ir apsēsts! Bet tajā pašā laikā, cik daudz viņš jau ir iekarojis, nav izmērīts!
  Meitenes ir ārkārtīgi kaujinieciskas un agresīvas.
  Un tā viņi kaut kā dzīvus apcepa divus zēnus uzreiz uz uguns. Tieši tāpat viņi tika caurdurti ar tērauda mietu, un viņi sāka tos cept, kamēr viņi kliedza un saviebās. Tad, kad puiši vēl nebija nomierinājušies, visas eskadras meitenes sāka skriet pie ceptajiem pionieriem, nogrieza tiem gaļas gabalus un ēst.
  Un bija ļoti garšīgi, it īpaši, ja puikas cepšanas laikā vēl bija dzīvi un piparoti.
  Piemēram, Agave ar lielu prieku ēda zēna augšstilbu. Meitenes toreiz lieliski pastrādāja. Un no abiem zēniem palika pāri tikai kauli un subprodukti. Īpaši garšīgas bija jaunās aknas. Viņas meitenes to aprija ar lielu prieku.
  Bet tagad viņi cīnās debesīs...
  Oktobra beigās Orenburga krita...
  Vācieši tuvojās Ufai. Ir jau diezgan auksts un snieg.
  Tamāra un viņas komanda cīnās pret nacistiem Ufas nomalē. Vācu kājnieki, kas sastāv no melnādainiem karavīriem, kas savervēti Francijas un Beļģijas kolonijās, dodas uzbrukumā.
  Viņi burtiski piegružo visas pieejas ar līķiem.
  Tamāra uzbrūk, ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Komunisma laikmets tiks slavēts gadsimtiem ilgi, es ticu, ka Staļins būs mūsu stingrā roka.
  Veronika, šaujot, saka:
  - Negrauj PSRS!
  Un ar pliku papēdi viņš izmet sprāgstvielu paku.
  Anfisa, šaujot uz nacistiem un ar kailiem kāju pirkstiem raidot kārtējo nāves vēsti, atzīmē:
  - Komunisma varenība ir ar mums!
  Viktorija, šaujot uz ienaidnieku un pļaujot nacistus, basām kājām metot granātu, čīkst:
  - Lai tiek slavēta lielā Tēvzeme!
  Olimpiādes šauj. Un tad šī varonīgā meitene izmet nacistiem veselu kasti ar sprāgstvielām un rēc:
  - Slava mūsu kosmiskajai dzimtenei!
  Un meitenes visas vienbalsīgi kliegs.
  - PSRS labā! Būs pionieris!
  Sarkanās armijas karotājas nozaga kaujas. Un, kad sniga, viņi joprojām cīnījās basām kājām un bikini.
  Novembra sākumā nacisti sāka uzbrukumu Uļjanovskai. Pilsēta, kurā dzimis Ļeņins un kurā Stenka Razins tika smagi ievainots. Tas ir nozīmīgs pavērsiens Krievijas pilsētām.
  Alenka cīnās ar nacistiem. Un viņš pats pie sevis dzied, basām kājām metot nacistos granātas:
  - Slava Krievijai, slava...
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzija sarkanos kreklos,
  Sveiciens krievu tautai!
  Anyuta, šaujot uz ienaidniekiem un pļaujot tos, un pēc tam ar kailiem pirkstiem palaižot sprādzienbīstamas zāģu skaidu pakas, izpļāpāja:
  - Par Staļina komunismu!
  Un viņa deva pagriezienu veselai melnu karotāju rindai, pļaujot tos.
  Alla, šaujot uz pretiniekiem un ar kailiem kāju pirkstiem, metot nāvējošu granātu, čīkstēja:
  - Mātei Krievijai!
  Marija, apšaudīdama fašistus un ar kailiem kāju pirkstiem, metot ienaidniekam nāves dāvanas, atcirta un atzīmēja:
  - Par kosmosa komunismu!
  Matryona, šaujot uz nacistiem un pļaujot ienaidnieku, sacīja:
  - Par izmaiņām cīņā!
  Marusja, drāzdams Krautus un notriekdams tos līdz nāvei, paņēma to un agresīvi pļāpāja, sasmalcinot:
  - Par augstākā līmeņa uzvarām!
  Un ar basu kāju viņa meta nāvējošu granātu.
  Meitenes šeit ir tik foršas un dzīvas.
  Aļenka, šaujot un pļaujot ienaidniekus un ar kailiem pirkstiem metot granātas, čīkstēja:
  - Lai komunisma varenība ir ar mums!
  Un meitene to paņēma un ar lielu aplombu izsita vācu tanku.
  Un šeit ir vēl viena Lev-2 tvertnes modifikācija ar 88 mm lielgabalu. Tornis ir šaurāks, tvertne ir mazāka un sver piecdesmit piecas tonnas, un dzinēja jauda ir 1200 zirgspēki. Ātrs vācu auto.
  Bet viņš karotājam netraucē.
  Alla ar basu kāju meta granātu un čīkstēja:
  - Par komunismu!
  Anyuta ar kailiem pirkstiem meta slepkavniecisko nāves dāvanu un iesaucās:
  - Uz jaunām robežām!
  Un meitene nosvilps. Un vācu tanks "Lev"-2 apgāztos un veltņi burtiski aizlidotu.
  Marija, šaujot uz nacistiem, dziedāja:
  - Un cīņa atkal turpinās,
  Un mana sirds jūtas nemierīga manās krūtīs...
  Un Ļeņins ir tik jauns -
  Un jaunais oktobris ir priekšā!
  Matrjona, šaujot uz ienaidnieku un sagriežot rindas, ar basu kāju meta granātu un čivināja:
  - Pirmais solis dzīvē ir svarīgs!
  Marusja, izsitot fašistus, iekliedzās:
  - Jūs atkal redzat virs Zemes niknu uzbrukumu viesuļus!
  Un tie ir nepielūdzamie karotāji.
  Bet tomēr spēki ir nevienlīdzīgi. Penza jau ir kritusi. Un nacisti iebruka Saranskā.
  Tagad Gorkijas pilsētai vairs nav daudz palicis.
  1944. gada 7. novembrī Staļins sarīkoja kārtējo parādi Maskavā. Pat ja tā nav uzvara.
  Tomēr Fritz pirmo reizi apšāva Maskavu ar ballistiskajām raķetēm V-2. Un tajā pašā laikā pilsētu bombardēja reaktīvie lidaparāti, tostarp Arado bumbvedēji. Šī darbība visus ļoti šokēja. Raķetes V-2 lidoja pa augstu trajektoriju un pēkšņi nokrita, pat radari tās neredzēja pareizi.
  Bija daudz postījumu un nepatikšanas. Parādes laikā gāja bojā padomju karavīri.
  Staļins sarīkoja steidzamu sanāksmi pazemes bunkurā, kas varēja izturēt pat tiešu atombumbas triecienu.
  Ģenerālštāba vadītājs Vasiļevskis ar satraukumu atzīmēja:
  - Vāciešiem ir jauns ierocis ar lielu postošo spēku. Un mūsu radari viņu neredzēja...
  Staļins rūca, dusmīgi sita zābaku papēžus:
  - Jūs esat idioti! Mēs nevarējām redzēt tādu pārsteigumu!
  Maršals Vasiļevskis atzīmēja:
  - Tur kaut kas bija, biedri Staļin...
  Berija nekavējoties ziņoja:
  - Tās ir A-5 klases raķetes. Nav jāuztraucas, biedri Staļin. Viņi nes tikai astoņsimt kilogramu aminolona un stāv kā labs reaktīvais bumbvedējs. Vācieši izšāva pāris desmitus raķešu, taču šis dizains sērijā neiekļuva, jo bombardēšana ar reaktīvo lidmašīnu ir gan lētāka, gan praktiskāka.
  Staļins, nomierinājies, atzīmēja:
  - Tātad tas nav iedarbīgs ierocis? Ļoti labi!
  Berija ar nopūtu atzīmēja:
  - Bet reaktīvie bumbvedēji ir nopietna problēma. Mums ar to jācīnās, biedri Staļin!
  Maršals Žukovs ieteica:
  - Varbūt ņemsim un paši taisīsim raķetes. Es domāju zeme-gaiss. Ko, tos kontrolējot pa radio, notriekt lidmašīnas!
  Voznesenskis atzīmēja:
  - Lai izveidotu šādas raķetes, ir vajadzīgs laiks! Daudz vienkāršāk ir izgatavot ļoti lētas lidmašīnas no koka, piepildīt tās ar sprāgstvielām un taranēt ienaidnieku. Tas būtu kamikadze stilā!
  Staļins piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, kamikadzes lidmašīnas ir jāizmanto. Tā ir mūsu iespēja, lai gan patiesībā tas tikai paildzina mūsu Sarkanās armijas agoniju.
  Mums jāatrod kaut kas efektīvāks!
  Jakovļevs atbildēja ar nopūtu:
  - Notiek darbs pie jaunām lidmašīnām, biedri Staļin. Bet pagaidām mēs koncentrējamies uz to, lai saglabātu maksimālu automašīnu ražošanas apjomu. Izmantojam visas rezerves un pie automātiem sēdinām bērnus no desmit gadu vecuma. Pilnīga mobilizācija, gan totāla, gan supertotāla.
  Staļins rēca:
  - Ir jādara daudz vairāk! Tas, ko tu dari, ir par maz!
  Molotovs ar nopūtu teica:
  - Nav iespējams sazināties ar sabiedrotajiem. Izskatās, ka esam vieni. Mēģināja sarunāt ar japāņiem... Viņi pieprasa teritoriju līdz pat Urāliem, kas ir nepieņemami.
  Staļins norūca:
  - Mums jātriec Japānai ziemā, bet kā ar Ļeņingradu?
  Žukovs teica, zobus atsegdams:
  - Petrozavodskas streiks nebija tik veiksmīgs, kā cerēts. Zviedrija ienāca karā Trešā Reiha pusē, un mums bija jātiek galā ar lieliem spēkiem. Tāpēc nebija iespējams nekavējoties attīstīt ofensīvu, un ienaidnieks, audzinājis Vērmahta vienības, atvairīja mūsu uzbrukumu. Ļeņingradas pilsētu pilnībā ieskauj blokāde un tā ir pilnībā nospiesta. Es domāju, ka līdz pavasarim totālā bada dēļ visi iedzīvotāji izmirs. Un Ļeņingradas krišana būs neizbēgama.
  Pa gaisu to piegādāt praktiski nav iespējams. Ienaidnieks pilnībā dominē debesīs. Vācieši tagad pat dod bruņinieka krustu, tikai par simts notriektām lidmašīnām.
  Staļins dusmīgi norūca:
  - Mums neizdevās ofensīva!
  Žukovs pamāja:
  - Daudzi dzelzceļi ir salauzti, un mēs esam koncentrējuši pārāk maz spēku. Un jāatdod gods somiem un zviedriem, viņi ir neatlaidīgi aizsardzībā. Bet tas vēl nav viss. Vācieši apiet arī Murmansku. Tagad šī pilsēta ir ieskauta. Mēs nezinām, ko darīt!
  Staļins norūca:
  - Atbloķēt!
  Žukovs atbildēja:
  - Tam nav spēka! Un ienaidnieks var ieņemt visu Karēlijas pussalu!
  Staļins pavēlēja:
  - Pievelciet spēkus un atbloķējiet! Ziemā vācieši nav tik spēcīgi. Tos varēs kārtīgi nospiest!
  Vasiļevskis atzīmēja:
  - Mums ir jānovērš dziļi izrāvieni, un tad mūsu spēks uzvarēs ienaidnieku!
  Staļins rēca:
  - Mēs cīnīsimies par komunismu!
  Voznesenskis ziņoja par jautrākām ziņām:
  - SU-100 jau ir iemiesots metālā un ir gatavs masveida ražošanai. Šasija uz T-34 bāzes. Diezgan viegli ražot. Apvalks ir gandrīz gatavs jaunajam pistolei. Tātad SU-100 jau parādīsies frontēs. Rīt pirmais auto dosies uz priekšu!
  Staļins apstiprinoši pamāja ar galvu:
  - Tas vismaz mani iepriecināja! Bet T-34-85 vēl netiks izņemts no ražošanas. Turklāt bruņas jāpadara plānākas un svars jāsamazina līdz divdesmit tonnām. Cīņas parādīja, ka sliktāk vairs nevar būt!
  Voznesenskis atzīmēja:
  - Un jūs varat izgatavot bruņas no koka! Mēs ražojam simtiem šo tanku dienā, pat vairāk nekā nacisti. Bet mūsu spēkrati var viegli notriekt Krautus pat ar vieglām prettanku šautenēm.
  Žukovs atzīmēja:
  - Gerda ir klāt. Tik forša sieviete! Viņa izsita daudzus mūsu tankus un ieročus.
  Staļins pamāja:
  "Mums viņa jāsagūst un jāapcep viņas kaili papēži." Šī meitene ir patiešām forša!
  Žukovs piekrita:
  - Mums tas ir jānoķer! Un mēs iznīcināsim fašistus!
  Berija pamāja ar galvu un gurkstēja:
  - Veiksim līdzīgu specoperāciju!
  Staļins ar nopūtu atzīmēja:
  - Tā ir lieliska ideja, bet... Ir jāpabeidz vēl kaut kas!
  Berija rēca:
  - Noķersim viņus visus!
  Staļins pamāja ar galvu:
  - Nē... Nogalināt varoņus nav labi! Es gribu, lai pie manis atvestu Gerdu! Tas ir steidzami!
  Berija atzīmēja:
  - Dzīvs?
  Staļins viegli apstiprināja:
  - Protams, es esmu dzīvs!
  Berija gurkstēja, izpūšot vaigus:
  - Viss ir neiespējami, es zinu noteikti!
  Vairākas meitenes parādījās īsos svārkos un kailām kājām. Viņi nesa vīna glāzes un piemiedza ar aci Valsts aizsardzības komitejas locekļiem.
  Ždanovs atzīmēja:
  - Mums vajag vairāk meiteņu armijā! Viņi tur sakārtos lietas!
  Staļins paziņoja:
  - Es apbalvoju Anastasiju, Mirabelu, Akuļinu ar "Slavas ordeņa zvaigzni" ar dimantiem! Slava PSRS!
  Visi unisonā kliedza:
  - Slava varoņiem!
  Un viņi sasita plaukstas.
  Viena no meitenēm paklanījās un nometās ceļos, skūpstīdama Staļina zābakus.
  Augstākais komandieris izlēja vīnu un rūca:
  - Mūsu spēks ir mūsu dūre!
  Berija čivināja:
  Hitlers ir muļķis!
  Staļins iebilda:
  - Nevis muļķis, bet viltības iemiesojums!
  Un atkal visi aplaudēja.
  . NODAĻA #12
  Uļjanovskas pilsēta bija pilnībā ieskauta, bet līdz šim turēja .... Ir novembra beigas un snieg ar salu. Vācieši ne pārāk vēlas uzbrukt, un pagaidām viņi šauj.
  Gaisā laiks nav īpaši lidojums. Bet meitenes joprojām cīnās un rāda drosmes brīnumus.
  Gerda ar savu apkalpi uz Panther-2. Bet Panther-3 tanks drīz parādīsies, un karavīrs patiešām vēlas ar to cīnīties.
  Pa to laiku viņa šauj uz padomju pozīcijām.
  Ar basu kāju viņa pavērsa ieroci uz mērķi un izšāva. Viņa avarēja padomju trīsdesmit četrus un tvītoja:
  - Par svēto Prūsiju!
  Šarlote arī izšāva ar lielgabalu, iekļuva padomju haubicē un čīkstēja:
  - Mūsu laime uz mūžiem!
  Arī Kristīna šāva, trāpot ienaidniekam ar basu kāju un ķērka:
  - Tādiem puišiem, kuri mūs ir pelnījuši!
  Magda arī ļoti precīzi šāva, čivināt:
  - Par impērijas diženumu!
  Un Elizabetes četrinieks cīnās ar jaunāko SU-100.
  Meitenes apguvušas jauno pašpiedziņas ieroci un šauj.
  Elizabete šāva ar kailiem kāju pirkstiem un sāka dziedāt;
  Fašistu bende izrauj plecus,
  Šeit ir plaukts, knaibles, urbji pie rokas!
  Viņš vēlas sakropļot savu ķermeni un dvēseli,
  Nenozīmīgs briesmonis, bet izskatās forši!
  
  Viņš sola naudu, tvaikoņus jūrā,
  Ko var dot pat tituls!
  Patiesībā tas jums maksās naudu
  Galu galā viņam tu esi tikai līķis un spēle!
  
  Viņš vēlas uzzināt par mūsu biznesu,
  Kādas jaunas lietas nabagus pieķēdēt!
  Tāpēc viņš brauks dāsni,
  Lai aizmirstu savu tēvu un pat māti!
  
  Bet mēs stingri kalposim savai dzimtenei,
  Mūs nevar salauzt bendes nežēlība!
  No vēja brāzmas locīsies zars,
  Un var dzirdēt kailu mazuļu raudam!
  
  Jā, es zaudēju pirmajā grūtajā kārtā,
  Bet Visvarenais dos jums iespēju atgūt!
  Un tad es pats izsitīšu ienaidnieku,
  Mana dūre iedos rāpulim žokli!
  
  Tēvzeme man dod tādu spēku,
  Ka sāpes un spīdzināšanu var pārvarēt!
  Un iznāc no šī bezdibena kapa,
  Lai tevi neapēd dusmīgs lācis!
  
  Vēl nedaudz un pestīšana ir tuvu -
  Mēs sasniegsim uzvaru pār ienaidnieku!
  Dzīvo komunisma gaismas aizsegā,
  Lai Saule piepilda māju ar zeltu!
  Un meitenes dziedāja un šāva no jauna, slepkavas lielgabala. Viņi ir ārkārtīgi lieli karotāji.
  Elena smejoties atzīmēja:
  - Komunisms tiks uzcelts, mēs tam ticam!
  Katrīna piekrita līdzīgam apgalvojumam:
  - Celsim komunismu, un būs triumfs!
  Efrasija to paņēma un rībēja, šaudīdama ar kailajiem kāju pirkstiem un trāpot Panterai.
  Pēc tam karotājs čīkstēja:
  - Ak, komunisms, komunisms! Sofistika tiks stipri apspiesta!
  Un Panther tika trāpīts ar galvu un no attāluma.
  Tās ir meitenes, kuras nevar tik viegli salauzt.
  Decembris jau tuvojas... Japāņi aukstajā laikā gandrīz apturējuši karadarbību.
  Bet debesīs, neskatoties uz ziemas laikapstākļiem, joprojām notiek cīņas.
  Šeit Toshiba un Toyota, divi japāņu piloti, cīnās kā izmisuši zagļi.
  Toshiba ar kailiem kāju pirkstiem notriec padomju lidmašīnas un izsaucas:
  - Es esmu super meitene!
  Toyota, izsitot krievu iznīcinātāju un izliekot pērļu zobus, pārliecinoši apstiprina:
  - Un tur ir hiper sieviete!
  Japāņu sievietes, protams, ir cīnītājas ar kolosālu starta spēku. Jūs nevarat pretoties samuraja godam.
  Bet jebkurā gadījumā kaujas joprojām plosās debesīs.
  Un uz sauszemes četras nindzju meitenes ķērās pie padomju karavīru iznīcināšanas.
  Zilā nindzju meitene veica vējdzirnavu manevru, nogrieza vairākus krievu iznīcinātājus un ar kailajiem kāju pirkstiem palaida zirņa lieluma sprāgstvielu ar kolosālu postošo spēku.
  Viņa to saplēsa un tviterī ierakstīja:
  - Sveika Japāna!
  Dzeltenā nindzju meitene arī daudzināja tauriņa zobena tehniku. Viņa nogrieza vairākus pretiniekus un iesaucās:
  - Par komunistu atriebību!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem, palaižot iznīcināšanas postošo tagadni.
  Tad viņš murrā:
  - Par Japānas varenību!
  Sarkanā nindzju meitene ar zobeniem veica helikoptera manevru. Ar kailajiem kāju pirkstiem viņa meta slepkavniecisko nāves dāvanu un iekliedzās:
  - Manai mīlai!
  Un tad viņa atzīmēja:
  - Kāds tur sakars komunistu atriebībai?
  Dzeltenā nindzju meitene, kapādama krievu karavīrus un atkal ar pliku papēdi metot granātu, sacīja:
  - Un neskatoties uz to, ka būs zupa ar kaķi!
  Baltā nindzju meitene, sagriežot sāncenšus un ar kailiem kāju pirkstiem meta nāves dāvanu, sacīja:
  - Mēs uzvarēsim par komunisma idejām!
  Un visi četri karotāji vienbalsīgi smiesies un rādīs savus pērļu zobus.
  Decembris pagāja ātri... Pēc aplenkuma vācieši ieņēma gan Ufu, gan Saransku. Bet Uļjanovska joprojām turējās pie pilnīgas blokādes.
  Staļins lika Jaunajam gadam par katru cenu turēt pilsētu, kurā dzimis Ļeņins.
  Tomēr, neskatoties uz salnām, vācieši jau tuvojās Kazaņai. Tātad PSRS bija uz pilnīga sabrukuma robežas.
  Joprojām nebija ne skaidrības, ne ideju, ko darīt PSRS.
  Staļins Jauno gadu svinēja Maskavā un bunkurā. Viņa skatiens bija drūms, bet vēlme cīnīties nerimās.
  Hitlers pagaidām nolēma iekārtot sev bodiņu Lībijā, kur ir silti.
  Un tur viņš izbaudīja kaujas gladiatoru meitenes.
  Jaungada dienā nekas īpaši nenotika, izņemot Maskavas bombardēšanu.
  Un pirmās "Panther"-3 izlaišana. Šai tvertnei bija Tiger-2 bruņu biezums, bet ar lielākiem slīpumiem, un tā svēra tikai četrdesmit piecas tonnas. Un tā augstums samazinājās līdz mazāk nekā diviem metriem. Spēcīgs 1200 zirgspēku dzinējs atrodas vienā blokā un pāri transmisijai. Pats transportlīdzeklis izrādījās labi bruņots, ar lielisku optiku un hidraulisko stabilizatoru. Un šaurajā tornī atradās 88 mm 100 EL lielgabals, ļoti precīzs un bruņas caururbjošs.
  Gerda un viņas komanda izbrauca ar šo automašīnu. Uzlabota un vieglāka šasija, kas lieliski darbojās sniegā. Šī tvertne kopumā ir ideāla. Un tā stipri slīpās bruņas lieliski aizsargā transportlīdzekļa pieri. 150 milimetru korpusa augšējā daļa ir īpaši spēcīgi aizsargāta 40 grādu leņķī pret horizontāli. Un tas ir aptuveni 330 milimetri bruņas deviņdesmit grādu leņķī. Neviens padomju lielgabals neielauzīsies Panther-3 korpusa augšpusē. Apakšdaļa aizņem trešo daļu no ķermeņa pieres laukuma 120 mm un tādā pašā leņķī, kā arī gandrīz necaurlaidīga.
  Torņa piere ir 185 milimetrus bieza un 50 grādu leņķī, arī padomju ieročiem necaurlaidīga.
  Bet malas ir vājākas 82 mm ar nogāzēm, un tās var ņemt. Īpaši SU-100, jaunais padomju pašpiedziņas lielgabals, kas ātri ieguva popularitāti militārpersonu vidū, pateicoties tā ražošanas vienkāršībai un bruņu caurduršanas pistolei.
  Gerda izšāva pirmo šāvienu uz padomju karaspēku. Viņa caurdūra IS-2 tanku un teica:
  - Šis ir labs cīnītājs!
  Šarlote atzīmēja, šaujot uz ienaidnieku un izlaužoties cauri padomju mašīnai, nospiežot pogu ar kailu papēdi:
  - Šī tehnika ir gandrīz nevainojama!
  Kristīna ar kailiem pirkstiem norādīja uz ātrās šaušanas automātisko vācu lielgabalu un atzīmēja:
  - Sānu bruņas ir diezgan vājas! Mēs vēlamies, lai mums būtu jaudīgāks auto!
  Arī Magda izšāva, izmantojot savu kailu kāju, un dusmās to paņēma un kliedza:
  - Būtu tikai trijnieks, un vēl rotaļīgāks trijnieks!
  Un meitenes vienbalsīgi smējās... Tanks tiešām labs, īpaši jau tās braukšanas īpašības.
  Transportlīdzeklim E-100 tika veikta arī kaujas pārbaude. Viņa tomēr ir smaga. Bet tas ir labi aizsargāts. Un viņas ieročus nevar tik viegli paņemt.
  Un tajā sēž arī vācu meitenes. Un par spīti salu, basām kājām un bikini.
  Adala, šaujot pa pretiniekiem un trāpot ienaidniekam, loģiski izteicās:
  - Mēs dzīvosim komunismā!
  Un kā viņš spiež ar pliku papēdi...
  Agata, šaujot pa padomju pozīcijām, sitot pretiniekus ar plikiem kāju pirkstiem, čīkstēja:
  - Un mūsu uzvaras diženums turpināsies mūžīgi!
  Agnese arī šāva šrapneļus uz padomju kājniekiem, protams, kailu kāju, un rūca:
  - Nē, mēs nepiekāpsimies fīreram!
  Meitene uz tanka, Atēna, spārdīja ienaidnieku ar kailiem kāju pirkstiem un izteica:
  - Fīreram, nevis fīreram!
  Agnese pasmējās un atzīmēja:
  -Mēs esam supermenu cilts!
  Andriana, šaujot uz padomju bateriju un iznīcinot ienaidnieka pozīcijas, izbāza mēli un teica:
  - Vāciešu varenību atzīst planēta!
  Un ar savu pliku celi viņš izdarīs spiedienu uz pretinieku.
  Agata, šaujot, atzīmēja:
  - Mēs saplosīsim pūķi gabalos...
  E-75 tanks vēl nebija gatavs. Fīrers prasīja, lai svars būtu sešdesmit piecas tonnas un 1500 zirgspēku dzinējs lielai mobilitātei ar sānu bruņām vismaz 170 milimetru lielās nogāzēs. Un tas prasīja laiku.
  Bet pagaidām nacisti tik un tā uzvar... Janvārī Uļjanovska beidzot krita. Fritz sāka vētra Gorkiju un Kazaņu.
  Viņi nokļuva tik tālu aiz Maskavas.
  Staļins bija mežonīgi nikns, bet neko nevarēja izdarīt. Tiešām, ko tu te dari, pilnīga izgāšanās...
  Bet meitenes cīnās gan debesīs, gan zemē...
  Tātad Natašas SU-100 ar gaisa triecienu iznīcināja vācu uzbrukuma lidmašīna. Tas izrādījās diezgan foršs. Lai gan ne gluži gudrs un atjautīgs. Tomēr Nataša nemaz nav pirmklasniece un ir traka.
  . Tagad meitene izrādījās V jau pazīstami tvertne T -34. Tikai Mazliet draugs . Tornis lielāks un _ rīks kalibrs pie 85 milimetriem nevis 76. Šasija daļa bijušais .
  Meitenes savīti apkārt ieslēgts vieta . Viņi piemēram _ _ Un agrāk , in viens bikini_ _ A šeit auto padomju ražošana _ Ēst Un čaumalas ieslēgts vieta .
  Supermens-Nataša Ar laimīgs skats smējās :
  - A Kur fašisti ?
  Parādījās iekšā tvertne attēlu jaunais sūtnis . puika tvītoja :
  - Lūk Šis tvertne , kas parādījās ieslēgts frontēs otrais pasaulē kari V četrdesmit ceturtais gadā Un pirms tam tagad kopš atrodas ieslēgts bruņota sarkans armija . Viņam pretojas , E -25. pašpiedziņas lielgabals ar 88 mm lielgabals un 120 mm frontālais bruņas _ Jauki cīnies !
  Tiešām V tālumā Ar liels darbs Var apsvērt vācu pašpiedziņas lielgabals Pietupiens , ar garš bagāžnieks _ Nepazīstami meitenes , kuras _ Tātad agri pa kreisi frontēs Lieliski Patriotisks kari . Bet Supermens-Nataša uzreiz vai atzīmēja :
  - Viņa mums Var būt saņemt . U viņu garums 71 EL . _
  Zoja šeit tas pats ieteica :
  - Vajadzētu aiziet V kustība uz _ Nav sapratu !
  Futūriste Andželika V īgnumu pamanīja :
  - Lūk sasodīts ! Tūlīt tas pats paslīdēja pārāks mums auto !
  Viņu jaunais uzraugs-virsnieks dusmīgi norādīja :
  - A Šis vairāk nekas ! E-75 bija būtu vairāk sliktāk ! Tu būtu viņa nē zem viens leņķis būtu Nav pārsteidza . A Tātad iet uz to !
  Supermens-Nataša sakrustoja sevi Un šņukstēja :
  - Kā taisnība komunists , I es saku tev - uz sasodīts !
  Futūriste Andželika rēja , stutēja basām kājām kāja :
  - Uzstāsimies !
  padomju auto daži cieši sākās un _ zumēja . caurdurt vācu V piere nereāls Un vajadzētu Nāc iekšā fritz V dēlis . Bet mēģināt Šis darīt ? Viņš no viņa garstobru ieroči Kā sasodīts ... Paliek tikai skaitīt ieslēgts ātrums .
  Supermens-Nataša dusmoties _ Regulāri vācu pašpiedziņas pistoles Jā vairāk vieglāk trīsdesmit četri tātad viņu pārāks V īpašības . Šeit Tu neviļus tu sajuksi .
  padomju auto nāk ieslēgts tuvināšanās_ _ Labi kaste zobrati labāk bijušais .
  Svetlana atpūšas kails papēži Un tvīti :
  - Fīrers ātri Mēs noslēgsim to !
  Futūriste Andželika apstiprina līdzīgi :
  - Hitlers Mēs Iznīcināsim !
  Zeltamatains Zoja rūca :
  - Dodiet viņam pasteidzies Autors seja !
  IN šis brīdis smags šāviņš Hitlera ieroči apmierināts tieši V bāze torņi_ _ Meitenes paaugstināts Un cieta V izplēsts metāls_ _
  UN vēlāk dod man mirklīti Visi četri izrādījās gandrīz absolūti kails biksītēs un karājas ieslēgts plaukts . Zem basām kājām spērieni skaistules liesmoja ugunskurs _ Liesma laizīja kaila , gracioza zoles meitenes .
  Supermens-Nataša Es to izmēģināju raustīties , bet _ viņu kājas izrādījās cieši saspiests V spilventiņi un _ Ļoti bija slimi izstiepts vēnas _ Šis bija klasiskais plaukts , ar tradicionālā grauzdēšana papēži_ _ A plkst meitenes kājas Ļoti pat seksīgi un _ uguns laizīšana _ zoles dara viņu vairāk pievilcīgāks .
  Bet mazliet sāpīgi skaistules . Viņi cenšas bezmaksas . Bet spilventiņi Ļoti izturīgs_ _ A viņu vairāk Un meitenes ir valkīras pakārt svari .
  Tas pats karotāji V īss svārki , ar basām kājām kājas , kailas rokas , bet ķermeni pārklāts Sudrabs ķēdes pasts Viņi grābšana pokers ugunskuri un _ izvemties ogles uz _ papēži cepts stiprāks .
  Šeit Un plaukts izrādās locītavas , un uguns frī zemāk . A šeit vairāk Un princis no karaļa Viljama dinastijas parādījās . IN rokas plkst augusts zēns , kurš apmainīja princi-demiurgu otrais miljons dolāru par vietu SS pātaga no dzeloņains vads _ A vairāk Un viņu Valkīras iesildīties no liesmu metējs _
  Princis Dievība piemiedza ar aci un Kā sitīs Supermens-Nataša Autors muskuļots atpakaļ . Lai gan meitene Un drosmīgi , bet viņu no papēži pirms tam pakausis pārsteidza tādi sāpes , kas_ krāšņs mežonīgi iesaucās .
  Nākamais sist zēns - princis nolaista ieslēgts Zoja . Ta Lai gan Un saspiests cieši zobi , nē turējās no kliegt . A ieslēgts atpakaļ parādījās asiņaina svītras Un apdegumi_ _
  Barbarosa Jr. Ar pasmīn teica :
  - Mācīt tu vairāk nepieciešams !
  Nākamais sist nokrita Autors Futūriste Andželika . UN šis jauna sieviete Nav izturēja no kliegt . puika iegrūda jūsu bērns ir basām kājām kāju V uguns . Izvilkts veikls pirksti ogles Un iemeta rudmate zvēri V seja . Ta kliedza vairāk stiprāks , tas sāp !
  Barbarosa Jr. Ar laimīgs skats teica :
  - Bet Tu tas pats gribēja Ar Vācieši !
  Pēc dabūja sprādzienu , un Svetlana . Kā ka Nav saspiests žoklis , bet Tas pats kliedza . Visi vai pātaga no karsti uzkarsuši , dzeloņi vads bija vairāk vairāk sāpīgi , kā liesma zem basām kājām ar kājām . Viņi vairāk par to meitenes jau pieradusi gadiem iztikt bez kurpes un _ viņu zoles kājas , ļoti elastīgs Un izturīgs_ _
  Bet uguns Un viņu cep . Valkīras jau V rokas turiet un _ pātagas no uzkarsuši vads _
  Supermens-Nataša iekšā visi rīkle kliedza :
  - Jā Kas Šis šis ?!
  Barbarossa Jr. atbild:
  - Nepaklausīgo dāmu nopratināšana! Jūs esat gūstā un atbildēsit par visu!
  Nataša atzīmēja:
  - Mēs nevēlamies nomirt tik smieklīgi! Ļaujiet mums iet un mēs turpināsim cīnīties!
  Barbarosa juniors noņurdēja:
  - Kāpēc tu atlaidi?
  Andželika atbildēja:
  - Mēs esam raganas, un mēs varam uzdāvināt cilvēkam, kurš mūs izglābs, visvērtīgāko dāvanu!
  Barbarosa Boks bija pārsteigts:
  - Un ko tu man dosi?
  Nataša pārliecinoši paziņoja:
  - Mēs padarīsim tevi par mūžīgu jaunību, un tu nekad nenovecosi!
  Zēns pamāja:
  - Jā, es varu tevi atlaist! Bet kā jūs varat to pierādīt?
  Nataša teica:
  - Ieliec roku ugunī, un tas tev nesāpēs! Jūs redzēsiet, ka mēs varam darīt burvjus!
  Barbarosa jaunākais uzmanīgi ielika roku ugunī, pagrieza to un smaidot atbildēja:
  - Jā tu vari! Nu, kas tā par tavu brīvību apmaiņā pret manu nemirstību!
  Un meitenēm ir jauna iespēja. Bet karš joprojām turpinās... Janvārī tika paņemti Gorki un Kazaņa.
  Februāra sākumā vācieši, somi un zviedri ieņēma Karēliju un sāka uzbrukumu Arhangeļskai. Situācija ir dramatiski saasinājusies.
  Elizabete tika pārvesta uz šo pilsētu ar SU-100.
  Viņa tagad tur cīnījās. Februāris un salnas. Bet meitenes joprojām cīnās basām kājām.
  SU-100 ar ložu necaurlaidīgu aizsardzību sver tikai astoņpadsmit tonnas. Viņa ir neaizsargāta, bet mobila. Un viņai nevajadzētu stāvēt slazdā; viņai ir jāpārvietojas, lai netiktu trāpīts.
  Kustoties tanks uzsilst un meitenēm nav tik auksti basām kājām un bikini.
  Elizabete, šaujot uz nacistiem, dziedāja:
  - Un šeit ir nosacījumi! Un klāt ir trešdiena! Bet, starp citu, aukstais laiks nāk par labu veselībai! Auksts laiks nāk par labu mūsu veselībai!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš uzbruks nacistiem. Un T-4, šis mazais tanks, tika trāpīts.
  Karotāji jāatzīmē kā kolosālas klases cīnītāji.
  Jekaterina arī šauj ar basu kāju un čīkst:
  - Būs komunisms!
  Jeļena, arī šaujot uz ienaidnieku un sita viņam cauri, apdullinoši iesmējās:
  - Mūs sagaida traka uzvara!
  Efrasija, ar kailām kājām cauri Vērmahta tankiem, zilām no aukstuma, pārliecinoši atbildēja:
  - Nekas mūs nevar apturēt!
  Šie karotāji ir vienkārši super!
  Bet, diemžēl, viņu varonības ir ļoti maz... Arhangeļska arī krita... Munīcijas acīmredzami nepietiek...
  Vācieši no aizmugures virzās Maskavas virzienā. Martā Rjazaņas labā sākās cīņas. Hitlera bari plūst apkārt no austrumiem...
  Ir nepieciešami daži ārkārtas pasākumi.
  Maskava joprojām turas, un Staļins ir sapulcējis drošības padomi. Diskusija bija nervoza. Jaunas idejas netika iesniegtas.
  Tikai Berija ieteica:
  - Varbūt mums tiešām vajadzētu piedāvāt mieru Trešajam Reiham ar jebkādiem nosacījumiem, lai viņi mūs neaiztiek!
  Staļins dusmīgi atbildēja:
  - Tā nav konstruktīva pieeja, biedri Berija! Mums ir vajadzīgas spēcīgas kustības!
  Maršals Vasiļevskis godīgi atbildēja:
  - Rezervju nav, ekselence! Gandrīz visi tika noslīpēti nevienlīdzīgās cīņās. Izņemot SU-100, sērijā nav citu veidu jaunu ieroču. Taisnība, ka IS-3 drīz būs gatavs, taču šo tvertni ir grūti ražot, un pašreizējos apstākļos to būs grūti palaist sērijā.
  Maršals Žukovs dusmīgi atzīmēja:
  - Ja tu nevari uzvarēt, tad atliek tikai viena lieta - mirt ar cieņu!
  Staļins gribēja kaut ko teikt, bet parādījās meitene ar basām kājām īsos svārkos. Zibinot plikus papēžus, viņa atnesa sūtījumu.
  Staļins pārlaida tam acis un dusmīgi rēca:
  - Ļeņingrada, nespējot izturēt badu un mēnešus ilgo blokādi, krita! Tagad mūsu otro pilsētu ir sagrābuši krauti!
  Maršals Žukovs noplātīja rokas un atzīmēja:
  - Ak, lielais Staļins... Tas ir briesmīgi!
  Berija ieteica:
  - Varbūt šim par godu vajadzētu nošaut tūkstoš cilvēku?
  Augstākais komandieris rēca:
  - Aizveries, plikgalvis! Kaut kas ir jāizlemj!
  Molotovs, stostīdamies un nervozi glāstīdams meiteņu kailos ceļgalus, ieteica:
  - Aicināsim vāciešus uz laiku pārtraukt uguni un tikai tad sāksim sarunas par mieru uz jebkādiem nosacījumiem.
  Staļins ķērca:
  - Pamēģini! Bet kapitulācijas nebūs. Maskava kritīs, mēs taisīsim partizānu karu!
  Berija ar glaimojošu smīnu atzīmēja:
  - Bet tas tikai palielinās cilvēku ciešanas, biedri Staļin. Var būt...
  Staļins apņēmīgi trieca ar dūri pret galdu:
  - Nē! Lai Molotovs ierosina sarunas! Un nekas vairāk, cīnāmies līdz galam!
  Vācieši ielenca Rjazaņu marta vidū. Piedzīvojot munīcijas trūkumu, padomju karaspēks mēģināja izlauzties no pilsētas.
  Aļenka un viņas komanda skrien, kailajiem papēžiem zibinot uz izkusušo pavasara sniegu.
  Meitene šauj uz nacistiem un dzied:
  - Slava mūsu garam, slava lielajai valstij!
  Un ar basu kāju viņš metīs nāves slepkavniecisko dāvanu. Un viņš izklīdinās nacistus uz visām pusēm.
  Anyuta, šaujot uz pretiniekiem, sacīja:
  - Un mūsu sitiens, svēta dāvana un honorārs!
  Alla arī skrien, šauj uz nacistiem, ar basu kāju met sprādzienbīstamu ogļu paku un šņāc:
  - Mēs nekad nepadosimies!
  Un tā dzirkstošā Marija, šaujot uz fašistus un kārtīgi tos pļaujot un zobojoties, čīkst:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un viņas kailais papēdis sūtīja postošu nāves un iznīcības paku.
  Marusja, šaujot uz nacistiem, diezgan loģiski atzīmē:
  - Komunisms nekad neizgaisīs!
  Matryona, šaujot uz ienaidnieku un pļaujot rindas, diezgan loģiski un racionāli atzīmē:
  - Un ticība partijai paliks gadsimtiem ilgi!
  Un kaili kāju pirksti dos iznīcināšanas dāvanu.
  Meitenes izlauzās no ringa. Taču situācija joprojām ir saspringta.
  Un viņi nekur nevar aizbēgt.
  Pavasara atkusnis nedaudz aizkavēja vācu virzību. Turklāt nacisti apvienojās ar Japānu un sāka okupēt Vidusāziju.
  Kas arī novērsa viņu uzmanību un aprīlis pagāja samērā mierīgi. Un maijā beidzot tika izlaists pirmais padomju tanks IS-3. Un viņu varēja aizvest uz maija parādi.
  Novecojis un novājināts Staļins uz to skatījās, saliecies. Viņa izskats pauda mirstīgu nogurumu.
  Tā kā ražošana bija darbietilpīga, IS-3 joprojām nevarēja nonākt ražošanā.
  Tā būtiskā atšķirība no abiem bija tikai torņa forma. Viņa bija kā lidojošs šķīvītis, un viņas piere bija kā dzērves knābis. Protams, palielinātais slīpuma leņķis labi aizsargāja frontālo daļu, bet sarežģīta ražošana. Turklāt pieres lejasdaļa bija ievainojama un, ja tur trāpītu lādiņš, tas vairs rikošētu.
  Staļins pamāja ar roku un pazuda bunkurā, un sākās kārtējais nacistu reids. Uzlidojumos piedalījās TA-400 un Yu-287 ar uz priekšu virzītu spārnu.
  Un atkal viņi izšāva ballistiskās raķetes ar radiovadāmiem spārniem.
  Kremlis guva ievērojamus postījumus.
  Staļins nopietni domāja par bēgšanu no Maskavas.
  Maija vidū, pabeidzot Vidusāzijas pārdali, nacisti no austrumiem un rietumiem sāka uzbrukumu Maskavai. Atskanēja vēl viena sīva cīņa.
  Padomju karaspēks cīnījās varonīgi. Taču spēki ir pārāk nevienlīdzīgi. Kaujās parādījās arī tanki E-75 Tiger-3. Un masveidā "Panther"-3. Tādas cīņas, teiksim, ir ārkārtējas.
  Līdz maija beigām un jūnija sākumam nacisti pabeidza praktiski pilnīgu Maskavas ielenkšanu.
  Staļins svinīgi paziņoja, ka paliks galvaspilsētā un cīnīsies tur līdz nāvei.
  Maskava tika apšaudīta un bombardēta. Viņai apkārt bija ļoti spēcīgas aizsardzības līnijas, kuras nav tik viegli pārvarēt. Galvaspilsētā bija koncentrēti milzīgi munīcijas un pārtikas krājumi.
  Un Staļins pazemes pilsētā bija samērā drošs.
  Hitlers 1945. gada 22. jūnijā, kad bija pagājuši tieši četri gadi kopš Lielā Tēvijas kara sākuma, pavēlēja apturēt uzbrukumu galvaspilsētai un tā vietā sistemātiski to iznīcināt ar artilēriju un aviāciju. Un turpināt pārliecinoši bombardēt.
  Pamatota ofensīva pārcēlās uz Sibīriju. Vajadzēja ieņemt Sverdlovsku un Čeļabinsku, pirms šīs pilsētas bija apsnidzis... Jūnija beigās jūlija sākumā pēc spītīgām kaujām tika ieņemtas abas atslēgas pilsētas... Vācieši virzījās pāri Sibīrijai. Padomju ciemati viens pēc otra krita.
  1945. gada septembrī nacisti tuvojās Novosibirskai. Cīņas izcēlās arī par šo apmetni.
  Sarkanā armija cīnījās kopā ar vietējiem kaujiniekiem. Tamāra arī šeit cīnījās kā varone.
  Ir jau septembra beigas, snieg un salst. Un meiteņu bataljons cīnās basām kājām un parāda brīnišķīgu varonību.
  Un karotāji cīnās kā panteras.
  Tamāra uzsprāga, ar basu kāju iemeta sprādzienbīstamu ogļu paku un iekliedzās:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs nevar uzvarēt!
  Citas meitenes izmisīgi rēc:
  - Mēs nomirsim, bet nepadosimies!
  Un cīņa turpinās...
  Novosibirska krita tikai novembra sākumā... Karš turpinājās. Padomju Savienība joprojām nav kapitulējusi. Maskava tika bloķēta un apšaudīta.
  Pazemes pilsētā glabājās stratēģisks pārtikas un munīcijas krājums, tāpēc bija iespējams noturēties diezgan ilgu laiku.
  Vācieši pastāvīgi bombardēja un apšaudīja pilsētu.
  Parādījās arī jauns supersmagais tanks "Rat". Šis transportlīdzeklis svēra divus tūkstošus tonnu un bija bruņots ar vairākiem ieročiem.
  Transportlīdzeklis ar 400 mm bruņām tika izmantots kā izrāviena tanks... Izturējis kaujas pārbaudi...
  Bet viņa iestrēga uz ežiem, un viņu iznīcināja kamikadzes pilots, kurš viņu taranēja.
  Neskatoties uz to, parādījās jauna tvertne "Rat"-2, vēl lielāka un smagāka...
  Jauno 1946. gadu Staļins svinēja Maskavā, kas joprojām netika uzņemts. PSRS lielais vadonis cerēja uz brīnumu. Maskava ir kļuvusi par īstu cietokšņa pilsētu.
  Pārtikas krājumi varētu ilgt vēl pāris gadus un, ņemot vērā iedzīvotāju skaita samazināšanos bombardēšanas un apšaudes dēļ, ilgāk. Bet munīcija bija atkarīga no uzbrukumu ātruma un intensitātes.
  Berija tomēr atzīmēja:
  - Varbūt, biedri Staļin, mēs varam vienoties ar Hitleru par savu brīvību?
  Augstākais virspavēlnieks apņēmīgi noteica, stingri triekdams dūri pret galdu:
  - Es nerunāju ar kanibāliem, Lavrentij! Vai tu saproti!
  Berija ar nopūtu atzīmēja:
  - Cerēsim uz brīnumu, ak, lielais!
  Staļins ķērcot piezīmēja:
  -Pacietību un nedaudz piepūles!
  . EPILOGS
  Jaunais 1946. gads notika vietējās kaujās. Vācieši un japāņi pakāpeniski ieņēma visas lielākās pilsētas. Verhojanska augustā krita pēdējā. Vāciešiem ir jauni AG-50 tanki piramīdas formā.
  Tamāra un viņas komanda izmisīgi cīnījās Verhojanskā.
  Meitenes, kā vienmēr, bija basām kājām un bikini.
  Viņi cīnījās līdz nāvei. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņi ar nāvējošu spēku meta sprādzienbīstamas pakas.
  Un tad, kad beidzās munīcija, viņi pa pagrabiem un tuneļiem varēja izkļūt taigā.
  Viņi bija gatavi atkal ņemt rokās ieročus un karot, pat ja tas bija partizānu karš.
  PSRS izveidojās partizānu zonas un izvērtās pagrīdes karš.
  Galvaspilsēta joprojām izturēja, tāpēc Hitlers gribēja to nomirt badā un glābt savus karavīrus, no kuriem pārāk daudzi jau bija nogalināti.
  Tikmēr meitenes iznīcināja nacistus un japāņus visdažādākajos veidos un paņēmienos.
  Īpaši Nataša un viņas komanda.
  UN izrādījās atkal V T -34-85. Auto , protams tas pats , nē jauns . UN par vēlu četrdesmit sestais gadā novecojis_ _
  A Šeit Un AG -50. Atgādina zems piramīda Ar Ļoti garš muca . Automašīna viss sešdesmit pieci tonnas . Biezums bruņas co visi leņķi 250 mm zem slīpums . Priekš čaumalas T -34 absolūti necaurejams .
  Supermens-Nataša V īgnumu šņukstēja :
  - Tas ir Kā uzdevums ! Pacelt kalns !
  Futūriste Andželika paskatījās apkārt . Tagad Viņi bija V viņa tradicionālā bikini_ _ UN kaut kas__ _ skaistums tas ir pienācis ieslēgts prāts_ _
  A Svetlana nospiests ieslēgts sviras basām kājām papēži Un brauca tvertne _ Viņa šņukstēja :
  - Manevrs ! Tikai manevrs !
  AG -50 aprīkots jaudīgs 105 mm lielgabals Ar garums bagāžnieks 100 EL . _ Viņš spējīgs sist ieslēgts liels attālumi_ _ Viņi vairāk , y trīsdesmit četri Ar kvalitāti bruņas vienalga . Viens sist Un beigas .
  Svetlana sākas šūpoles padomju tvertne _ Šeit ienaidnieks dzinumi . Šāviņš pat mazliet bažas bruņas _ Bet Uz par laimi noslīd nost . A galu galā jauda kolosāls - urāns kodols .
  Supermens-Nataša čukstēja viņu koši lūpas :
  - Ieslēgts ikonas Ar skumjas sejas - atkal impērija piedzimt !
  Futūriste Andželika atlaists , izmantojot _ basām kājām pirksti kājas_ _ Šāviņš apmierināts V joprojām stāvus piramīdveida tvertne _ UN paslīdēja Ar bruņas V rikošets_ _ Jau tagad Ļoti viņa slīpi Un cementēts .
  vācu tvertne , protams pats , necaurejams , ar visi leņķi pat Priekš IS -7. A tiešām Kur pirms tam viņu T -34-85.
  Atkal vācu šauj ... Svetlana nospiests kails papēdis ieslēgts bremzes_ _ UN ES varētu izvairīties tvertne no sakāves . Lai gan nāvējošs dāvana izslīdēja cauri pavisam tuvu .
  Supermens-Nataša V niknums teica :
  - Jā Mēs Un iestrēdzis !
  Futūriste Andželika pasmīnēja . Viņa vēsi apkrāpts Ar sevi krūšturis_ _ pakļauti augsts krūtis Ar zemenes sprauslas _ Viņa izcēla zobus viņu pērle zobi_ _ UN tvītoja :
  - Gļēvulis Nav lugas V hokejs !
  UN nospiests koši nipelis ieslēgts sprūda _ Tādas Šeit viņa drosmīgs Un dzirkstošs viņa- velns A Var būt laipns , krievs eņģelis iemieso _
  Šāviņš izlidoja no Nav pārāk daudz garš dūla_ _ Pazibēja ... Un apmierināts tieši V bagāžnieks vācu automašīnas AG . Atlekšana viņa it kā trieciens petardes _
  UN Visi četri meitenes unisonā viņi rēja :
  - Viens , divi - es sapratu ! Frics Autors ragi Tātad deva !
  UN Kā krata Viņi viņu basām kājām kājas . Šeit Šis meitenes ! A Kad plkst šaušana izmantot kails krūtis ir_ _ V simts vienreiz efektīvāks .
  Supermens-Nataša Ar smaidīt pamanīja :
  - Šis tvertne Tagad Priekš mums droši . Bet Kā viņa iznīcināt ?
  Zoja Ar smaidīt ieteica :
  - A V cīnīties kovbojs stils , mēs viņa Slaucīsim prom !
  Svetlana paātrināta kustība viņa tvertne _ Bet ienaidnieks , negaidīti pagriezās Un steidzās aizbēga _ Viņš paātrināta brīnišķīgi ātri : viss tas pats gāzes turbīna dzinējs . UN bija acīmredzot ātrāk nekā _ T -34-85.
  It kā zilonis aizbēga no Mopši . Visi būtu nekas . Bet ziloņi zināt kā kustēties pat Ļoti ātri .
  Supermens-Nataša dusmīgi pārvietots Autors bruņas basām kājām pēda Un rūca :
  - Lūk ! Nu Kā galu galā_ _ Mēs atpalika no fašisti !
  Zoja Ar skumjas V balss , dziedāja :
  - Viss neiespējami , iespējams V mūsu pasaule !
  UN satricināja viņa mati , krāsas lapu zelts_ _
  Futūriste Andželika Ar prieks dziedāja un _ atbrīvots cits apvalks . Tas sist V bruņoti pakaļgals Un salūza .
  - Viņi nāk vai sapņi bezprecedenta ... Aust vai vainagi novēloti ... Mēms bija Gerasims kādreiz ! __ _ Tagad Viņš zvēr zvērestu !
  Svetlana stingri pamanīja :
  - Mats zvērests ir _ vulgāri !
  Supermens-Nataša gribēju kaut ko _ _ _ saki asprātīgs . Bet Šeit parādījās cits fašists tvertne _ Ieslēgts šis vienreiz E -75. Tas pats Labi aizsargāts V piere , bet daudz sliktāk Ar malas _ Tā ir patiesība, 34 viņa Visi vienāds Nav izdur cauri
  Ieslēgts šis reizes , Zoja izmeta to Ar sevi krūšturis_ _ UN pakļauti koši dzelksnis_ _
  Es to paņēmu Un nospiests krūtis ieslēgts sprūda _ lielgabals tas strādāja ...
  šāviņš atkal apmierināts tieši V bagāžnieks masīvs ieroči . UN simts pieci milimetrs ierocis iznāca no ēka .
  UN šis vācu steidzās skrējienā . Labi veidā izvade no ēka visvairāk aizsargāts mašīnas ir_ _ pārspēt Autors stumbri .
  Supermens-Nataša sajūsmā norādīja :
  - Lūk tu redzi ! Mēs mēs uzvaram !
  A Šeit Un trešais tvertne _ Ieslēgts šis reizes " Royal" lauva ." U viņu ierocis , bumbas palaišanas iekārta kalibrs pie 450 milimetriem . Tādas Ja sasodīti tad _ maz pavisam Nav tā liksies .
  Supermens-Nataša ieslēgts šis vienreiz nolēma šaut pati _ Es to novilku krūšturis_ _ Kuras plkst viņu galu galā_ _ augsts , un elastīgs krūtis_ _ Svaigs kā _ plkst meitenes . UN karotājs Kā paņems Un nospiedīs rubīns dzelksnis_ _
  Šāviņš izlidoja ... Un " Royal" lauva " saņēma tieši V bagāžnieks _ UN milzīgs auto Kā uzsprāgs . Kas Un pāri stāvus Autors malām tvertnes aizlidoja ieslēgts daži simtiem metri_ _
   Jā Un 34 satricināja . Automašīna knapi Nav apgriezās un _ izrādījās norauts no zeme _
  Futūriste Andželika pat sist plkst nosēšanās piere , kliedz :
  - Patīk zirgi ēzeļi !
  UN draudēja uz Krautiem dūre_ _
  Supermens-Nataša bija apmierināts , un pasmīnēja pērļains , ļoti liels zobi :
  - Lūk Mēs dota Autors ienaidniekam ! Kā tā ir paredzēts !
  Zoja dziedāja , ar ar prieku :
  - Mīlestība Un nāve ! Labi Un ļauns ! Kas svēts Kas grēcīgs ... A man zināt Visi vienāds !
  UN meitene pārvietots basām kājām kāju Autors metāls_ _
  Nākamais ienaidnieks E -100. Automašīna bīstami_ _ AR bumbas palaišanas iekārta un 75 mm _ lielgabals Ar Ļoti garš bagāžnieks _ Šis uzbrukums modifikācijas un _ spējīgs izpildīt lomu Un cīnītājs tanki_ _ A septiņdesmit pieci milimetri ieroči Priekš padomju tvertne diezgan ar to pietiek .
   A bagāžnieks bumbas palaišanas iekārta pārklāts vāciņš _
  Supermens-Nataša sakrustoja sevi plkst palīdzēt basām kājām kājas , un tvītoja :
  - Nu , mēs darīsim viņa pārspēt ?
  Zoja , šūpo zobi , vienojāmies :
  - Protams, ka darīsim !
  Futūrists -Angelica koši nipelis nospiests ieslēgts sprūda _ lielgabals tas strādāja . Spļauj ārā slepkavniecisks uzlādēt . UN pārtrauca relatīvi tievs bet _ bet garš bagāžnieks vācu ieroči_ _
  Svetlana entuziastiski tvītoja :
  - Lieliski ! A Tagad dot Uguns es !
  UN karotājs Tas pats pakļauti mans rumpis _ U visi četrinieki krūtis ieslēgts augstums_ _ UN Ļoti pat skaista , seksīga , vilinoša . Tātad Ar kā šis meitenes ES gribu darīt mīlestība . nu ko _ Var būt būt labāk viņiem ? Droši vien tikai _ cits meitenes !
  UN Šeit jauna sieviete mani noķēra brīdis , kad vāciņš sākās atvērties . UN izmantojot mans koši krūtis kā _ atbrīvos šāviņš Autors vācu bumbas palaišanas iekārta .
  A Frics Nav pārvaldīta pat Un acs mirkšķināt ... Kā paņems Un uzsprāgs ... In Visi puses izkaisīti smēķēšana metāls .
  Svetlana berzēja sevi stiprs rokas Un čīkstēja :
  - Es sita autentisks pūķis !
  UN Kā smejas ! UN ņems , jā rādīs mēle !
  Supermens-Nataša paņēma Un entuziastiski dziedāja :
  - Patriot ! padomju patriots ! Cik daudz Krauts nogalināts tu !
  Zoja paņēma dziesma un _ kratīšana kails krūtis , turpinājums :
  - Patriot ! sarkans patriots ! UN ieslēgts meitenes Visi jūsu sapņi !
  UN Tas pats karotājs Kā paņems Un viņš izplūdīs smieklos ! UN mēle rādīs ! UN pasmaida zobi - ilkņi !
  UN basām kājām kājas pārvietosies svira ...
  Meitenes šeit nepārprotami ir vislabākajā veidā, lai gan viņām ir novecojusi tvertne. Un viņi turpina partizāt.
  Bet 1947. gada 20. aprīlī sākās jauns uzbrukums Maskavai. Tajā piedalījās japāņi, turki un viss ārvalstu karaspēks.
  Hitleram beidzot pietrūka pacietības un viņš nolēma izbeigt PSRS. Un personīgi ar Staļinu, saistot ar viņu partizānu karu, kas joprojām deg Krievijas teritorijā.
  Piemēram, ja Maskava krīt, tad karš neapšaubāmi beigsies.
  Un sākās izšķirošs, vispārējs uzbrukums.
  Uzbrukumā devās arī supersmagie tanki "Rat"-2, "Monster", E-200, E-500 un citi.
  Pirmkārt, pilsēta tika apšauta arī ar ballistiskajām raķetēm.
  Un tika izmantotas arī Trešā Reiha kaujas, neievainojamās disku lidmašīnas. Tāda ir armāda.
  Alenka un viņas komanda drosmīgi tikās ar vāciešiem un deva viņiem cīņu.
  Aļenka ar kailiem pirkstiem meta granātu, izšāva sēriju un rūca:
  - Par krievu garu!
  Anyuta, šaujot uz pretiniekiem un pļaujot ienaidnieku rindas, čivināja ar pliku papēdi, nododot paku nāvei:
  - Par komunisma varenību!
  Alla, apšaudīdama PSRS ienaidniekus un ar plikiem kāju pirkstiem metot bumbu, izpļāpājās:
  - Par Māti Rus komunismā!
  Marija, precīzi šaujot uz ienaidnieku un pārliecinoši pļaujot viņu, atzīmēja, zobus rāvusi:
  - Krievijai vajag jaunu vadītāju!
  Matryona atzīmēja, šaujot un pārliecinoši iznīcinot savus pretiniekus, un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa deva vēl vienu nāves dāvanu:
  - Protams, ka vajag!
  Un no viņas metiena, kas trāpīja slidotavā, sadūrās divi vācu tanki.
  Marusja, šaujot uz nacistiem, enerģiski atzīmēja:
  - PSRS bija viss, bet ienaidnieks to paņēma skaitļos!
  Un ar savu pliku papēdi viņš palaidīs slepkavniecisko un nepielūdzamo!
  Alenka iedrošināja savus draugus:
  - Nesteidzieties apglabāt Rusu! Mums vēl ir ko darīt!
  Un ar basās kājas pirkstiem viņš metīs postošu iznīcināšanas dāvanu.
  Anyuta, šaujot uz nacistiem, tam piekrita:
  - Mēs nikni sitīsim savus ienaidniekus, Tēvzemes upe neizžūs!
  Un ar savu kailo, apaļo papēdi meitene to enerģiski paņems un sitīs ienaidniekam.
  Alla, šaujot uz fašistiem un izlaižot no katapulta sprāgstvielas gabalu, ar kailiem pirkstiem pavelkot auklu, sacīja:
  - Tas būs tikai supermens - kurš nomainīs Staļinu!
  Marija, šaujot ar pārsteidzošu precizitāti un ar kailiem kāju pirkstiem metot granātas, ierunājās:
  - Viss, kas nemainās, ir uz labo pusi!
  Matrjona, ar mērķtiecīgiem metieniem notriecot Frici. Un tad, sabojājot tvertni ar basu kāju, viņa atzīmēja:
  - Mēs esam ar savu nemainīgo un varonīgo gribu!
  Marusja ar basām kājām izmeta veselu kaudzi granātu. Tāpēc nacistu pašpiedziņas lielgabals apgriezās un iekliedzās:
  - Es būšu stiprāks par visiem!
  Alla, ar granātas metienu ar pliku papēdi izsitusi no nacistiem transportieri, atzīmēja un izlaboja:
  - Ne es, bet mēs! Viss ir stiprāks!
  Alenka sāka dziedāt, lai celtu cīņassparu, ejot, komponējot. Un pārējās meitenes, šaujot uz nacistiem, to pacēla;
  Mēs esam meitenes no PSRS valsts,
  Kas ir lāpa visai pasaulei...
  Parādīsim jums diženuma piemēru,
  Šeit ir apdziedāti varoņdarbi!
  
  Meitenes piedzima zem sarkanā karoga,
  Un basām kājām viņi skrien cauri salu...
  Meitas un dēli cīnās par Rusu,
  Dažreiz līgava puisim uzdāvina rozi!
  
  Virs Visuma būs sarkans karogs,
  Mirdz tik spilgti kā lāpas liesma...
  Galu galā mums ir varonīgas šūpoles,
  Un mūsu reklāmkarogs mirdz kā sarkana soma!
  
  Neticiet, nolādētais fašists neizturēs,
  Un krievu gars nekad nepazudīs...
  Uzvara atvērs bezgalīgu kontu,
  Sasveicināsimies ar visiem!
  
  Krievija ir brīnišķīga valsts,
  Jūs iedevāt komunismu tautām...
  Mūžīgi dāsni dāvājis Dievs,
  Par Dzimteni, par laimi un brīvību!
  
  Ienaidnieks nespēs sakaut Tēvzemi,
  Un lai cik nežēlīgs un viltīgs viņš būtu...
  Mūsu neuzvaramais krievu lācis,
  Krievu karavīrs ir tik slavēts par savu uzvaru!
  
  Skaista padomju valsts,
  Meitenes tajā lepojas, ka ir skaistas...
  Viņa mums ir dota piedzimstot uz visiem laikiem,
  Un lai mēs, komjaunieši, būsim godīgi!
  
  Mēs cīnāmies Maskavas nomalē,
  Sniega kupenu putenis, un meitenes basām kājām ...
  Neatdosim Tēvzemi sātanam,
  Mēs pat ar izkaptīm precīzi šaujam!
  
  Tāpēc dusmās meitenes vēlas cīnīties,
  Un viņi izmet pliku sprādziena paku ar papēdi ...
  Viņš ir tikai fašists, jo izskatās foršs,
  Patiesībā tikai ļauns Kains!
  
  Ienaidnieki nevar uzvarēt meitenes,
  Viņi ir dzimuši zem tādas zvaigznes...
  Neuzvaramais briesmonis ir mūsu lācis,
  Kas padarīja Dzimteni par sievu!
  
  Mēs, krievu meitenes, esam labas,
  Mēs nebaidāmies no spīdzināšanas un sala...
  Un mēs atvairīsim, ticiet ļaunās ordas uzbrukumam,
  Ienaidnieks kļūs traks no devas!
  
  Viņi spēja atgrūst ienaidnieku no Maskavas,
  Lai gan viņš ir milzīgu spēku pilns...
  Mēs, meitenes, esam tik lepni par sevi,
  Pretinieki visi pazudīs savos kapos!
  
  Neticiet, ienaidnieki nevar uzvarēt Krieviju,
  Tā kā katrs bruņinieks nāk no autiņbiksītēm...
  Mednieks acīmredzot ir pārvērties par medījumu,
  Un pretinieks joprojām ir tikai bērns!
  
  Bet krievu gars, lielais ticības gars,
  Ziniet, tajā ir apslēpti spēki...
  Ienaidnieks tiks sasmalcināts gabalos,
  Galu galā bruņinieki cīņā ir neuzvarami!
  
  Atmetiet savas šaubas, meitenes,
  Mēs esam drosmīgākie cilvēki pasaulē...
  Iemetīsim sātana barus ellē,
  Izmērcēsim visus pretiniekus tualetē!
  
  Svētais karš beigsies
  Pār planētu nāks miers un rīts...
  Ziniet, ka viņa ir mūžīgi kopā ar sauli,
  Lai vasara liesmo mūžīgi!
  
  Un komunisms ir mūžīgs godībā,
  Un Ļeņins un lielais Staļins ir ar mums...
  Asiņainajā kino tikai tagad ir fašisms,
  Un mūsu griba ticēt ir stiprāka par tēraudu!
  
  Mana Krievija valda gadsimtiem ilgi,
  Un deva laimi visam Visumam...
  Jums ir vajadzīgs tērauda dūres spēks,
  Un pārdroši, bet saprātīgā veidā!
  
  
  
  RAGANAS, KAS RADA BRĪNUMIEROČUS
  Gerda, Šarlote, Magda un Kristīna, kuras savulaik testēja "Tīģeri", vadīja arī daudzsološa modeļa izstrādi: "Panther"-2. Dzinēju un transmisiju meitenes novietoja vienā blokā - šķērsām, un padarīja torni šauru un mazāku. Un pārnesumkārba tika uzstādīta uz paša dzinēja. Rezultātā "Panther" -2 izrādījās siluets zem diviem metriem, un apkalpes locekļu skaits tika samazināts līdz trim cilvēkiem. Korpusa pieres bruņu biezums palielinājās līdz 120 mm zem lielām nogāzēm, bet sānos līdz 82 mm zem nogāzēm. Un torņi ir līdz 150 mm priekšpusē un 82 mm sānos, nogāzēs. Tajā pašā laikā viss transportlīdzeklis tika samazināts līdz 35 tonnām, kas ļāva iztikt ar 700 zirgspēku dzinēju un palielināja tvertnes ātrumu un manevrēšanas spēju. Tajā pašā laikā ir uzlabojusies arī automašīnas caurlaidība, un šasija ir kļuvusi vieglāka un daudz vieglāk remontējama un kopjama. Kopumā ir seši rullīši, kas ir praktiski un ērti. Hitleram patika "Pantera" -2 un viņš seriālā ienāca no četrdesmit trešā septembra. Transportlīdzeklis ir veiksmīgs, ar labu, bruņas caururbjošu un ātrās šaušanas ieroci. Viņa strādāja un pārvietojās ātri, ar izcilu ergonomiku.
  Un pats galvenais, to bija vieglāk ražot un vajadzēja mazāk metāla. Un tajā pašā laikā tas izcēlās ar kapitāla izdzīvošanas spēju. Šādā transportlīdzeklī ar lielām bruņu nogāzēm nav tik viegli iekļūt.
  Padomju karaspēkam bija nopietna problēma. Turklāt vācieši Fau programmas vietā ieguldīja tautas iznīcinātāja izstrādē un izveidoja XE-162, kas ir vienkāršs un lēts ražošanā un ļoti viegls un manevrējams.
  Šī iekārta izrādījās izstrādāta labvēlīgākos apstākļos un ir salīdzinoši viegli vadāma. Un viņai nav tik viegli tikt galā.
  Tas uzspieda nežēlīgas gaisa kaujas padomju un sabiedroto karaspēkam. Cīnītājs tukšā stāvoklī svēra tikai pusotru tonnu un sastāvēja gandrīz tikai no koka. Tātad mašīna izrādījās ārkārtīgi efektīva.
  Situāciju pasliktināja fakts, ka vācu meitenes sāka aktīvi uzņemties aviācijas vienībās.
  Albīna un Alvīna sāka aktīvi gūt punktus, cīnoties, kā likums, basām kājām un tikai bikini. Un šīs meitenes nevarēja notriekt. Un viņi paši tik aktīvi nogrieza ienaidnieku. Un cik skaistas bija šīs blondīnes: vienkārši ārieši!
  Albīna ar savu graciozo kāju nospiež sprūdu un nogriež pāris padomju lidmašīnas un čīkst:
  - Slava Trešajam Reiham!
  Alvīna uzspiež koši sarkano nipeli uz sprūda, uzsit trīs padomju spēkratus un rūc:
  - Slava mūsu dzimtenei!
  Cīņas meitenes - nevar teikt, ka viņas ir vājas. Nē, viņi ir ļoti agresīvi un spēj visus saplosīt gabalos.
  Kopumā šī armija ir bravūrīga. Un ziemā frontes līnija stabilizējās. Mainšteins uzsāka pretuzbrukumu un spēja sakaut padomju karaspēku aiz Dņepras, izveidojot pāris lielu katlu. Vācieši spēja arī atvairīt ofensīvu pie Ļeņingradas. Šeit viņi paļāvās uz spēcīgu aizsardzības līniju. Turklāt pēc sakāves Ukrainā Staļins no šī virziena atsauca vairākas divīzijas un ļāva vāciešiem atvairīt uzbrukumus. Fronte izturēja, un vācieši varēja izturēt ziemā visā uzbrukuma perimetrā.
  Gerda personīgi cīnījās Panther 2 kopā ar meitenēm. Un, neskatoties uz ziemu, skaistules cīnījās basām kājām un tikai bikini.
  Gerda ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogas, trāpīja ienaidniekam un čīkstēja:
  - Slava mūsu impērijai!
  Arī Šarlote ar kailajiem pirkstiem nospieda sviru, nojauca trīsdesmit četru torni un ar agresiju apstiprināja:
  - Slava varoņiem!
  Kristīna nospieda pogu ar koši sarkano nipeli un, čīkstot, ietriecās padomju automašīnā:
  - Un slava mums!
  Magda izšāva četru ložmetēju sprādzienu, ar kailiem pirkstiem nocirta padomju kājniekus un teica:
  - Mūžīgā, uzvarošā slava!
  Tā meitenes savaldījās un viņu kailie, apaļie papēži dzirkstīja.
  Un, kad tuvojas "Tiger"-2, šai piecdesmit piecas tonnas smagajai tvertnei solās būt 250 mm aizsardzība uz pieres un 170 mm uz sāniem.
  Ar 88 mm lielgabalu 71 EL, tā ir ļoti pieklājīga mašīna.
  Un tagad pavasarī vācieši jau virzās uz priekšu Itālijā un pārliecinoši sagrauj sabiedrotos.
  Viņi ieņem Neapoli un iebrūk Sicīlijā.
  Un sabiedroto karaspēks padodas simtiem tūkstošu. Un tie tiek pamatīgi iznīcināti. Vācu panteras ir neapturamas.
  Un meitenes liek angļiem nokrist ceļos un skūpstīt kailās, noslīpētās kājas, un ar mēli laizīt daiļavu apaļos papēžus.
  Jūnijā sabiedrotie cenšas virzīties uz priekšu, izsēdinot karaspēku Normandijā. Bet viņi tur cieš graujošu sakāvi. Atkal simtiem tūkstošu ieslodzīto un daudz sagūstīta aprīkojuma.
  Rūzvelts piedzīvo sirdslēkmi un kļūst rīcībnespējīgs. ASV cenšas izbeigt tik sarežģītu karu. Lielbritānija apsver iespējas panākt mieru ar Krautiem. Situāciju pasliktina spēcīgāka Anglijas pilsētu bombardēšana, izmantojot reaktīvo lidmašīnu. Bet britu iznīcinātāji nevar panākt šādas lidmašīnas.
  Tāpēc Čērčils sāk lūgt mieru. Bet fīrers ir nepielūdzams. Viņš plosās no sava spēka apziņas.
  Bet briti joprojām piekrīt mieram. Un tas satrauc Staļinu, kurš piedāvā fīreram pamieru. Hitlers piekrīt pārtraukt karadarbību uz trim gadiem ar nosacījumu, ka nenotiks partizānu sabotāža un puses paliks pie savām robežām, bet PSRS pārdod naftu un graudus vāciešiem.
  Staļins tam piekrita... Un Krauts atraisīja rokas.
  Pirmais trieciens, protams, ir Gibraltārs. Iegūstot šo cietoksni, jūs varat pārsūtīt karaspēku uz Āfriku visīsākajā attālumā. Uzvarot cietoksni, vācieši izmantoja jaunākās triecienšautenes MP-44, meitenes tās arī uzlaboja: padarīja tās daudz vieglākas un uzticamākas.
  Un Albīna un Alvīna, meitenes, kas padarīja vācu lidmašīnas daudz praktiskākas un ātrākas, cīnījās debesīs.
  Un viņi sagrāva savus sabiedrotos pa labi un pa kreisi. Gibraltārs būtu paņemts uzreiz. Franko bija spiests piekrist Hitlera ultimātam. Neļaujiet fašistiem okupēt jūsu valsti.
  Vācieši tankos paātrinājās un ielauzās ienaidnieka atrašanās vietā.
  Pēc Gibraltāra krišanas krauti ienāca Marokā. Un viņi pārcēlās, ieņemot teritorijas. It īpaši Fritz tanki pārvietojās pa Alžīriju. "Panther" 2 ātri slīd pa smiltīm. Tas tika modernizēts ar jaudīgāku dzinēju, un tas pacēlās. "Panther"-2 pilnībā apmierināja militārpersonas ar savu pieres aizsardzību, un "Tiger"-2 kopumā bija pārsteidzošs tanks. Sabiedrotie krita kā iznīcināti.
  Vācu meitenes cīnījās tuksnesī, parasti basām kājām un bikini. Viņi vienkārši ieeļļoja ādu ar īpašu aizsargkrēmu, lai tā neapdegtu.
  Tad sagūstīto angļu skaistules noliek viņus uz ceļiem un piespiež laizīt meiteņu papēžus. Un viņiem tas patīk, īpaši afrikāņiem, kuri to dara ar entuziasmu.
  Četrdesmit piektais gads vāciešiem bija ļoti veiksmīgs, viņi sagrāba lielāko daļu Āfrikas un Tuvo Austrumu. Un 1946. gada pirmajā pusē viņi ieņēma arī Indiju, Birmu un pārējo Āfriku. Un vairāk problēmu bija ar karaspēka piegādi, sakaru paplašināšanu un reljefu nekā ar britu un amerikāņu vienību pretestību. Turklāt koloniālais karaspēks īsti negribēja karot. Tehnoloģiju jomā vāciešiem ir nepārspējams kvalitātes pārākums. Piemēram, ME-262 X, un ātrums ir līdz 1200 kilometriem stundā, un bruņojums ir pieci lidmašīnu lielgabali. Un ASV un Lielbritānijā vēl nav vairāk vai mazāk piemērotu reaktīvo iznīcinātāju un vēl mazāk bumbvedēju.
  Turklāt vāciešiem tagad ir disketes, kuru ātrums sasniedz aptuveni četrus skaņas ātrumus. Pateicoties laminārajai plūsmai, kas plūda ap automašīnām, tie bija pilnīgi neievainojami pret kājnieku ieročiem. Bet tāpēc viņi paši nevarēja šaut. Bet bija iespēja nomest bumbu no augstuma, izmantot to izlūkošanai un, galvenais, taranēt ienaidnieka transportlīdzekļus, nošaujot tos ar strūklu.
  Lidojošie šķīvīši ir efektīvi ieroči ar lielu darbības rādiusu un spēj lidot no Eiropas uz ASV. Un viņus dažreiz kontrolēja ļoti skaistas meitenes, kuras deva priekšroku cīņai basām kājām un bikini.
  Lūk, Ģertrūde un Ieva lidojumā. Tādi divi brīnišķīgi smuki. Piemēram, tika pieķerts melnādains amerikānis. Piesiets pie baļķa. Un tā viņi ilgi brauca uz viņa vīrišķo pilnību, ka ieslodzītais zaudēja samaņu, pārpūloties.
  Un tagad Ģertrūde ar plikiem kāju pirkstiem paņēma disku un notēmēja to mērķī, notriekdama amerikāņu lidmašīnas. Šī ir cīņas meitene.
  Un arī Eva, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, vērš pret ienaidnieku ar nāvējoša spēka mašīnu.
  Un ar niknumu tas taranē ienaidnieku, un Anglijas un ASV automašīnas krīt.
  Vācieši plānoja desantu novembra beigās. Pirmkārt, šobrīd neviens negaida. Patiesībā laikapstākļi nav īpaši riskanti, lai izdzīvotu. Bet mierīgās dienās var pārpeldēt Lamanšu un nolaisties. Turklāt nakts nolaišanai ir priekšrocības, jo tumsā ir daudz grūtāk aizsargāties.
  Līdz tam laikam vācieši bija ļoti iznīcinājuši angļu un amerikāņu flotes.
  Tātad nosēšanās bija gaidāma bez problēmām. Spēcīgam triecienspēkam vajadzēja būt īpašiem meiteņu bataljoniem, kuri pat novembra beigu sals bija basām kājām tikai bikini.
  Nosēšanās sākās 1946. gada 26. novembrī. Reihstāga vēlēšanu gadadienā, pēc kura Hitlers saņēma Reiha kanclera amatu.
  Nebija neviena, kas novērstu nosēšanos. Un ofensīvā piedalījās lielas kājnieku masas un pat jaunākie piramīdas tanki. Kuru nevar caurdurt no jebkura leņķa.
  Meitenes, protams, cīnās tajās un rīkojas drosmīgi.
  Un daži karotāji jau basām kājām lauž ledus malu uz naktī sasalušām peļķēm. Un viņi cīnās ļoti drosmīgi. Un viņi dara kolosāla spēka brīnumus. Un, kad viņi ar kailiem pirkstiem meta granātas un saplēš angļus gabalos, kļūst ārkārtīgi forši...
  Gerda cīnās uz piramīdas tanka "Tiger"-4 ar lielgabalu un bumbas palaišanas ierīci, turklāt diezgan drosmīgi. Sūta čaulu pēc čaumalas, saraujot ienaidniekus.
  Uzvedoties kā traka, ar kailiem pirkstiem spaidot kursorsviras pogas, meitene rēc:
  - Aktīvi liku zobus, ļoti iznīcinām!
  Šarlote šaujot izmanto koši krūšu nipeli, nospiežot to uz kursorsviras pogas un trāpot ienaidniekam, viņa čivināja:
  - Mūsu universālā būvniecības komanda!
  Kristīna arī trāpīja ar raķešu palaišanas ierīci, izmantojot kailos kāju pirkstus. Viņa sagrāva daudz ienaidnieku un murmināja:
  - Par Trešā Reiha varenību!
  Un Magda dārdēja viņai pakaļ. Šoreiz izmantojot zemeņu nipeli. Viņa saplēsa pretinieku un rēca:
  - Par āriešu komunismu!
  Šīs meitenes ir super līmenī! Un kā meiteņu kājnieki skrien basām kājām, metot granātas. Un cik tas ir lieliski un nāvējoši.
  Meitenes ir tik kaujinieciskas un skaistas.
  Un viņi grauj britus pa labi un kreisi. Nav pārsteidzoši, ka ar šādu ofensīvu un piezemēšanos gan no Francijas, gan Norvēģijas Anglija izturēja tikai desmit dienas. Tas ir lieliski!
  Metropole krita. Un nākamais posms ir gājiens uz Ameriku. Februārī vācieši, neskatoties uz ziemu, veica nosēšanos Islandē: operāciju Icarus un ieņēma šo svarīgo teritoriju.
  Un atkal kaujās piedalījās meitenes ar basām kājām no dažādiem SS bataljoniem.
  Un viņi guva panākumus, sniegā zibinot savus kailos papēžus.
  Staļins 1947. gada martā ierosināja Hitleram kopīgu karu pret ASV. Fīrers tam piekrita, bet ar nosacījumu, ka PSRS atgūs tikai Aļasku, kaut kādā veidā likumīgu teritoriju. Un viņš neizliksies par vairāk.
  Staļins tam piekrita... Un sākās padomju karaspēka iebrukums caur Aļasku. Tik ātri un nežēlīgi.
  Jauni padomju tanki kustējās.
  Elizabetes apkalpe cīnījās ar pašu pirmo, eksperimentālo un līdz galam nepabeigto T-54 tanku. 1947. gada aprīlis. Aļaskā joprojām ir sniegs, bet krievu meitenes cīnās basām kājām un bikini. Un tik skaistas meitenes.
  Elizabete šauj uz ienaidnieku ar kailajiem kāju pirkstiem. Amerikāņu Sherman hits. Un, izlikusi zobus, karotāja saka:
  - Slava lielā komunisma idejām!
  Jekaterina arī šauj ar kailiem kāju pirkstiem un čivina:
  - Slava mūsu armijas uzvarošajiem rezultātiem!
  Arī Elena šāva, šoreiz izmantojot krūšu koši krūšu krūšu kauli, ļoti labi trāpot ienaidniekam un norūca:
  - Slava jaunām izšķirošajām uzvarām!
  Efrazija, sitot pretiniecēm ar zemeņu dzelksni un iesitot Pēršingu, iesaucās::
  - Un mēs uzvarēsim!
  Karotāji acīmredzot izklīda kā vikšņi. Un tā viņi kulj amerikāņus.
  Šāviņš ietriecas tanka pieri, bet uzreiz rikošetē. Elizabete rēc un lec:
  - Slava komunisma idejām!
  Un viņš arī sūta lādiņu atpakaļ, izmantojot savus kailos kāju pirkstus. Šī meitene ir īstā misijā.
  Tādas ir cīņas skaistules.
  Padomju karaspēks turējās Aļaskā. Un maijā ieradās pats pirmais metālā iemiesotais IS-7.
  Un uz tā ir Alenkas tanka apkalpe.
  Tā ir tāda kaujoša meitene. Kad viņš šāva uz ienaidnieku, viņš viņam trāpa ārkārtīgi precīzi.
  Un kāds jaudīgs lielgabals: 130 mm. Viņa iekļūst ienaidniekā no liela attāluma. Amerikāņiem joprojām ir savs galvenais tanks Sherman, kas ir labs tikai vācu un padomju tanku dūžu vervēšanai. Ir nedaudz labāks Pershing ar jaudīgāku lielgabalu nekā 90 mm kalibrs. Un ļoti mazais "Super Pershing", kura lielgabala kalibrs ir 90 mm un stobra garums ir 73 EL, spēj radīt bīstamu brūci padomju transportlīdzekļa IS-7 sānos un no tuva attāluma. Piramīdas formas vācu tanki un amerikāņu lielgabali parasti netiek ņemti no visiem leņķiem. IS-7 tiek trāpīts uz klāja. T-54 - "Super Pershing", var jūs pietuvināt galvai un sānos no attāluma. Bet pagaidām PSRS ir galvenais tanks T-34-85, kas vēl nav pārtraukts un cīnās ar amerikāņiem. Tas ir aptuveni vienāds ar Sherman un vājāks nekā Pershing.
  Tātad padomju karavīriem ir grūti. Un viņi ar skaudību skatās uz līdz šim vienīgo, pašu pirmo eksperimentālo tanku IS-7.
  Šī automašīna ir lepna un forša.
  Arī IS-2 un IS-3 cīnās. Pēdējam transportlīdzeklim nevar iekļūt ar priekšu, izņemot Super-Pershing. Nu, IS-3 var iedurt arī korpusa apakšējā daļā.
  IS-2 ir nedaudz vājš torņa priekšējās bruņās.
  Uz šī tanka cīnās meitenes Nataša un viņas komanda. Cīņas skaistules. Un no IS-2 viņi sniedz graujošus sitienus ar nāvējošiem šāviņiem.
  Nataša paspieda kailajiem kāju pirkstiem un izmeta slepkavu, iesitot cauri amerikānim un bļāva:
  - Slava labā komunisma idejām!
  Zoja uzspieda savu sarkano sprauslu uz slepkavas sviras un brēca:
  - Par āriešu mieru un kārtību!
  Augustīns arī trāpīja postā ar pliku papēdi, trāpot ienaidniekam un iesaucās:
  - Par izšķirošām uzvarām!
  Un Svetlana beidzot ar kailajiem pirkstiem izmet savas mazās pēdiņas, nogriež ienaidnieku un čīkst:
  - Par lieliem spēkiem!
  Sarkanās armijas karavīri virzījās pāri Aļaskai. Pienāca vasara, bija silts, un tas bija jauki meitenēm bikini un basām kājām uz tankiem. Vācieši, pārvarējuši Grenlandi, izkāpa Kanādā. Un no dienvidiem viņi sāka pārvietoties no Argentīnas. Brazīlijā notika šķelšanās provāciskās un proamerikāniskās frakcijās. Vācieši ar spēcīgu triecienu no savām kaujas gatavākajām divīzijām izlēma šo lietu sev par labu.
  Nacistiem bija jaudīgāka un efektīvāka uzbrukuma karabīne, kas šāva no liela attāluma un ļoti ātri. Yankees cieta sakāvi pēc sakāves.
  No dienvidiem tuvojās jauna angļu meiteņu komanda Džeinas Ārmstrongas vadībā... Karotājs vasarā cīnījās Brazīlijā... Proamerikāniskie spēki pretojās gausi.
  Bet Venecuēlā sievietes karotājas saskārās ar amerikāņu karaspēku. Viņi cīnījās ar novecojušo Panther-2, kura ražošana gandrīz tika pārtraukta par labu piramīdveida aprīkojuma modeļiem.
  Bet briti pat ar šiem tankiem bija stiprāki par amerikāņiem. Viņi šāva ar ieročiem uz šermaņiem, kuri jau bija bezcerīgi novecojuši un varēja cīnīties tikai uz vienlīdzīgiem noteikumiem ar padomju trīsdesmit četriem.
  Džeina šāva no attāluma, izmantojot kailos kāju pirkstus. Viņa trāpīja ienaidniekam un čivināja:
  - Tā ir Lielbritānijas varenība - tā neizgaisīs!
  Gringeta ar kailajiem kāju pirkstiem trieca savas noslīpētās kājas ienaidniekam. Viņa notrieca Šermani un čīkstēja:
  - Mūsu valstība būs forša!
  Un parādīja mēli!
  Tad Monika izšāva, ar basām kājām trāpīja ienaidniekam tieši mērķī un iesaucās:
  - Dvēseles glābšanai!
  Un pēc viņiem trāpīja arī Malānija. Tas precīzi trāpīja bīstamākajam Pershingam, salaužot tā korpusu.
  Protams, ar plikiem kāju pirkstiem viņa iesaucās:
  - Slava karalisko spēku idejām!
  Meitenes cīnījās ļoti agresīvi un konstruktīvi.
  Un izvēlētas vācu vienības pārvietojās Kanādā. Gerda uz Tiger-4 piramīdas tanka sagrāva Ameriku un tās kundzības. Un viņi salūza zem ienaidnieka graujošajiem sitieniem.
  Gerda šāva ar kailiem kāju pirkstiem, trāpīja ienaidniekam un bļāva:
  - Par āriešu komunismu!
  Arī Šarlote iesita, šoreiz ar koši nipeli, iesita amerikāņu mašīnai un rībināja:
  - Vācijas varenībai!
  Kristīna arī trāpīja ienaidniekam. Viņa saspieda viņa bruņas, izmantojot savus kailos pirkstus, noslīpētās kājas, piemēram, olu čaumalas, un rībēja:
  - Par mūsu fenomenālajiem sasniegumiem!
  Arī Magda dārdēja, sagrauzdama ienaidnieku kā mālu un rūca:
  - Par tādiem resursiem, kādus pasakā nav iespējams pateikt, pat ar pildspalvu ne aprakstīt!
  Meitenes, jāatzīmē, ir ārkārtīgi kaujinieciskas un ļoti aktīvas. Tie patiesībā ir ļoti jautri.
  Un tā krita Kanādas galvenās pilsētas: Kvebeka un Toronto. Un Krautiem dzīve kļuva labāka un jautrāka...
  Hitlers paziņoja, ka Amerika būs beigta!
  ASV neizdevās izstrādāt atombumbu. Acīmredzot veiksme šajā gadījumā novērsās no Amerikas par labu Vērmahtam. Nu ko? Uzvarai un panākumiem ir arī citi pamati. Tāpēc ir pāragri krist izmisumā.
  Bet krauti ar saviem ārzemju pulkiem karaspēka ziņā ir krietni pārāki par ASV. Un viņi spēj daudz darīt, iznīcinot ienaidnieku.
  Piemēram, Gerda noķēra melnu cīnītāju. Un tās meitenes viņu tik ļoti mocīja, liekot mīlēties, ka viņš izmeta nagus. Un tas patiesībā ir ļoti forši.
  '47. gada rudenī krauts ienāca Amerikas Savienoto Valstu teritorijā. Padomju karaspēks joprojām cīnījās Kanādā.
  Alenka uz IS-7 cīnījās ar veselu šermaņu un peršingu brigādi. Šermaņi šeit bija Firefly klases ar garu stobru 76 mm lielgabalu, kas ir bīstams IS-7, ja tiek šauts pa sāniem. Tātad meitenes atradās nopietnā situācijā. IS-7, neskatoties uz visām priekšrocībām, ir ierocis ar ierobežotu munīciju, un tas nav ļoti ātri šaujošs.
  Tā Alenka šāva ar plikiem kāju pirkstiem, trāpīja amerikānim un čīkstēja:
  - Manā ceļā uz karu!
  Anyuta trāpīja Šermanim vienu pēc otra, izmantojot savu koši sarkano sprauslu, un ierunājās:
  - Par PSRS uzvarām!
  Alla arī drāžās ar plikajiem kāju pirkstiem. Viņa iesita amerikāņu automašīnai un ierunājās:
  - Par komunisma idejām!
  Marija arī sita, izmantojot zemeņu dzelksni, sasita pretinieku gabalos un noklusināja:
  - Par lielajiem Ļeņina rokrakstiem!
  Un Matrjona padevās ar kailu papēdi, sagraudama Šermaņa bruņas un iekliedzās:
  - Maniem gaismas bruņiniekiem!
  Šīs ir piecinieces, šīs ir meitenes - jūs nevarat atrast foršāku! Un viņi visi ir tik jauni un svaigi. Un meitenes smaržo pēc medus. Nav brīnums, ka karavīri ar tādu prieku laiza ar mēli Veneras klēpī. Un viņi joprojām laiza savas lūpas.
  Jā, IS-7 padevās, lai nesaplēstu gabalos. Tāpēc šis ir tanks, visi tanki ir tanki.
  Varbūt izņemot piramīdveida vācu...
  Bet lielākā daļa šermaņu ir nogalināti, un pārējie atkāpjas.
  Tā padomju meitenes grieza.
  Un debesīs Anastasija Vedmakova un Alenka Sokolovskaja kuļ Frici. Tas Pokriškins nelīdzinās šīm meitenēm. Un daiļavas cīnās basām kājām un bikini. Un šaušanas laikā tiek izmantoti krūšu koši krūšu sprauslas, kas palielina šaušanas kaujas efektivitāti.
  Bet viņš labāk saprot Albīnu un Alvinu. Meitenēm izdevās iegūt sešus Bruņinieka krusta grādus. Augstākais sestās šķiras Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem viņiem tika piešķirts pēc tam, kad viņi katrs notriekuši vairāk nekā tūkstoti lidmašīnu.
  Šeit ir meitenes - meitenes visām meitenēm ...
  Bet gan Anastasija Vedmakova, gan Alenka Sokolovskaja katra samontēja vairāk nekā divus simtus lidmašīnu. Un viņiem jau bija astoņas PSRS varoņa zvaigznes.
  Anastasija kailiem kāju pirkstiem uzspieda uz lidmašīnas lielgabala izšaušanas pogu un čīkstot notrieca amerikāņu mašīnu:
  - Es esmu super meitene!
  Aļenka Sokolovskaja sita ienaidniekam ar savu sarkano krūšu nipeli, nogāza trīs lidmašīnas un iesaucās:
  - Un man ir vēl foršāk!
  Tās ir meitenes, tādas meitenes!
  Un viņi iznīcina Ameriku.
  Protams, Alvīne un Albīna padara to vēl jautrāku un foršāku.
  Alvīna šaujot izmanto koši sprauslas...
  Un Albīnas zemenes...
  Un abām meitenēm ļoti patīk pastrādāt mēles ar skuķi, pulsējošiem stieņiem. Viņiem ir tāda kaisle un agresijas kredo!
  Albīna paspieda kailos kāju pirkstus un čivināja:
  - Un viņi dodas jūrā, brašās meitenes!
  Alvīna, atlaižot, apstiprināja:
  - Foršs elements, nogalinošais elements!
  Un tagad vācieši, padomju vara un japāņi ir iespiedušies dziļāk Amerikas teritorijā.
  Japāņiem ir savi cīnītāji: nindzju meitenes. Ļoti drosmīgs un cīnīgs.
  Šeit ir zila nindzju meitene, kas ar kailiem kāju pirkstiem atlaiž žileti, nogriež amerikāņiem galvas un pļāpā:
  - Viņi nepāries!
  Un viņš sasmalcina dzirnavas ar zobeniem.
  Un dzeltenā nindzju meitene turēs īstu vēdekli ar zobeniem. Un tad ar kailajiem kāju pirkstiem viņš metīs adatas ar indi un palaidīs tās, lai nogalinātu jeņķu karaspēku, caurdurot pretiniekus.
  Un gaudo plaušās:
  - Visai Japānas godībai!
  Un meitene ar rudiem matiem kā slīpas dzirnavas nocirtīs ienaidniekus.
  Un tad viņš to paņems ar plikiem kāju pirkstiem un uzsitīs tiem un izklīdinās jeņķus dažādos virzienos. Šī ir cīņa par skaistumu.
  Un tas rēks:
  - Mēs esam nindzjas!
  Un tad meitene ar baltiem nindzju matiem veiks helikoptera manevru ar zobeniem. Viņš sakaps savus pretiniekus un sagraus tos. Un no koši krūšu sprauslas tas spēs kā zibens, rūcot:
  - Par Japānas uzvaru!
  Nu tādiem zagļiem neviens nevar pretoties! Tās ir meitenes, meitenes visām meitenēm...
  Un viņi ir tik agresīvi.
  Taču cīņas dārd ar kolosālu intensitāti. Ass spēki virzās gan no ziemeļiem, gan dienvidiem, burtiski saspiežot Ameriku ar gigantiskām knaiblēm.
  Šis ir ieskats kādreiz krāšņajā valstī, kas satrauc iztēli.
  Rudens beigās Krauts jau bija diezgan ieķīlējies ASV teritorijā.
  Šeit Gerda cīnās tankā Tiger-4 un tajā pašā laikā atceras savu bijušo,
  Arī ļoti krāšņi varoņdarbi.
  Gerda bija nedaudz notraipīta ar asinīm, bet bija apmierināta. Taču garastāvokli sabojāja šausmīgā smaka, kas plūda no sagrieztā spoka vēdera, un bailes, ka skrien vēl simts, ja ne vairāk tādu pašu radījumu.
  Tikmēr Šarlote satvēra savu sīksto pretinieci aiz galvas un veica nāvējošu "dubultā Nelsona" kustību, pagriežot radījuma kaklu. Ugunīgā karotāja šeit atradās sava veida Mātes Terēzes lomā - žēlastības izteiksmē pret nežēlīgi piekauto spoku. Izteikts:
  - Es esmu laipna, laipna, un mana māte ir laipna - kā gudra pūce!
  Gerda bija noraizējusies:
  - Vai tu nesaproti?
  Šarlote bija pārsteigta:
  - Kas man jāsaprot?
  - Vai dinozauri jeb žurku un tarakānu hibrīdi nedzirdēs? - Gerda pastiepa lūpas.
  Šarlote iesmējās:
  - Es negaidīju, ka tu būsi tāda kuce! Jā, mēs nogalināsim vismaz tūkstoti!
  - Viņi tev iesita ar nūju pa galvu!
  - Nē. Ticiet man, megagnoms mūs dzird. - Te meitene sastinga. "Ja Rūķu sultāns viņu nepaņēma, tas ir, neaicināja dienestā, tad viņš nevarēja iet pārāk tālu no mums.
  Gerda ar ļoti vāju pārliecību jautāja:
  - Un citi rūķi, elfi, annihobiti?
  Šarlote ātri, ar vīrišķīgu nežēlību dzēsa savu pēdējo cerību:
  "Citi to var dzirdēt, bet kas viņiem rūp?" To zina tikai megagnoms Kijs-Dārs.
  Gerda sāka slaucīt ar asinīm notraipīto kāju uz milzīgas, sulīgas lapas. Lapa tikai pēc izskata likās mīksta, bet patiesībā tā bija dzeloņaina. Baskājainā blondīne uzzīmēja morāli:
  - Ne viss ir zelts, kas mirdz, bet viss, kas smird - vienmēr izrādās sūdi! Pasaulē ir tik daudz netīrumu, ka nav iespējams noticēt radītāja tīrībai, pat sperot dažus soļus uz zemes!
  Atbildot uz to, Uguns Velns atkal nošņāca ar gaisu savā plastmasas caurulē. Tad meitenes ilgi klausījās nakti. Bet megagnoms Kijs-Dārs nedzirdēja vai pat nevarēja dzirdēt. Un cita rūķa šeit acīmredzami nebija.
  Gerda dziedāja šeit:
  - Ja draugs pēkšņi izrādās ne draugs, ne ienaidnieks, bet rūķis... Tas nozīmē, ka mūs sagaida trako nams!
  Šarlote pārtrauca savu draugu:
  - Nu, vai tu gribi, lai mūs ieskauj spoku leģions? Nāc ar kājām, un ātri!
  Un atkal viņi turpināja savu nogurdinošo skrējienu, lai gan abi karotāji jau bija slimi no noguruma. Dažkārt Gerda ejot aizmiga, saldos īsos brīžos šķita, ka viņš guļ, atpūšas (sava veida gulēšana sapnī - tas ir vienkārši neticami forši!). Taču vīzijas sabruka, kā māla kamols, kas nokrita zemē - viegli un bez piepūles, tikai ķermenis nervozi trīcēja. Un tad viss sākās no jauna, it kā šūpojās neredzams svārsts. Visapkārt bija kaut kāda pusrealitāte un pusrealitāte, man vajadzēja uzpūst plakstiņus, lai tie, smagi, neaizveras. Meiteņu basās pēdas bija mežonīgi pārdurtas, taču tieši šīs briesmīgās sāpes neļāva viņām pilnībā aizmirst sevi un zaudēt realitātes sajūtu. Un ainava pamazām mainījās... Caur tumsu apkārt skaidri parādījās augstas sienas; nogurušais blondais karotājs šķita atradies melnā akmens koridorā. Iztēlojos skaņas - smagu viņa skriešanas atbalsi. Un priekšā bija vēl kas šausmīgs un nekustīgs. Meitenes gaidīja kaut kas dzīvs, vēl neredzams, un viņas skrēja turp. Protams, viņi nevēlējās nonākt pazemē, taču viņi joprojām skrēja kā aitas, ko vajā tīģeris. Nav pat skaidrs, kāpēc viņi sāka sapņot par tādiem atkritumiem, iespējams, kara pēdējo nedēļu ārkārtējās fiziskās slodzes dēļ Āfrikas tuksnesī un Āzijas kalnos...
  Gerda čukstēja:
  - Un pat debesis var būt elle, tāpēc jums nav ilgi jāpeld ellē!
  Kaut kas paraustīja meitenes roku. Apziņa paraustīja atpakaļ karotājam. Viņa pēkšņi atklāja, ka stāv nekustīgi. Zeme uz priekšu maigi sliecās uz leju. Un atskanēja vāja ūdens šļakata. Svaiguma un mitruma elpa ieelpoja meitenes nogurušajā sejā.
  Gerda iesaucās:
  - Oho, izrādās, tu vari skriet debesīs!
  - Virij! - Šarlote izdvesa jūtoties sev blakus. - Vieta, kur ir svētlaimīgi kritušie Lielvācijas karotāji. "Viņas zvanošā karavīra balss bija patiesa prieka pilna.
  Gerda nedalījās ar šādu optimismu:
  - Vairāk kā Virijas priekšlauks.
  Šarlote entuziastiski teica:
  - Kur priekšlauks, tur lauks!
  Gerda atcerējās leģendu, atcerējās, kā ceļā uz Reihsārai viņi šķērsoja mazu sudrabainu upi. No karaliskā zirga augstuma pāreja šķita viegla un ātra jautrība. Blondā karotāja pat jutās kā sultāns jeb sultāne, kas tomēr ir vēl labāk! Bet viena lieta ir sēdēt uz milzīga elites zirga un cita lieta ceļot uz dievietes kājām uz savām kājām. Interesanti, cik dziļa un nodevīga ir šī upe?
  Gerda viltīgi, bet tēlaini piezīmēja:
  - Un priekšlauks ir mans!
  - Vai tu māki peldēt? - rudmatainā meitene pagriezās pret viņu.
  Gerda paraustīja plecus:
  - Cik stulbs jautājums. Kur jūs redzējāt elitārā SS bataljona pārstāvi, kurš neprot peldēt?
  Šarlote apņēmīgi pakratīja savas liesmojošās cirtas:
  - Aizmirsti par SS eliti. Šeit ir pavisam cita pasaule vai pat neierobežots Visums ar neskaitāmām pasauļu. Viss nav tā, kā bija pie mums!
  "Vai es varu?" - Gerda sev jautāja, atkal ielūkojoties tukšumā, kas bija karotāja iekšienē.
  Šarlote nomurmināja:
  - Nu ātri dzemdē! Laiks iet uz beigām!
  - Nu, protams, man jāprot peldēt! - blondā karotāja jautri sacīja, ieraugot šaubas draudzenes maigajā un tajā pašā laikā briesmīgajā sejā.
  Tauriņš albatrosa lielumā ar ziliem un dzelteni raibiem spārniem šūpoja savas antenas, apliecinot, ka blondīne ar kailām kājām runā patiesību.
  "Es arī domāju, ka tā vai gandrīz tā," Šarlote nedroši atbildēja. - Lai gan jūs zināt sakāmvārdu: tītars domāja un nonāca zupā, vārna nedomāja un nokļuva grabulī! Jebkurā gadījumā labāk, ja tu zini, kā, jo es nevaru tevi dabūt ārā. Un mums ir tikai viens ceļš - uz otru pusi.
  Gerda cieši sažņaudza dūres:
  - Protams, mēs nopeldējāmies forši!
  Šarlote brīdināja:
  - Mums var būt problēmas ar zobenu!
  Krāšņi karotāji piegāja pie pašas krasta malas un iegāja melnajā nakts ūdenī. Gerda sajuta ūdens spiedienu - upē bija maiga straume. Blondīne ar kailām kājām nometās ceļos un alkatīgi dzēra, tad apkaisīja ar to nogurušo, putekļaino seju. Miegainība uzreiz pārgāja. Ūdens bija vēss un maigs, gribējās tajā apgulties un atslābināt sāpošos sievietes ķermeņa muskuļus...
  Gerda ar entuziasmu sacīja:
  - Un mīnas priekšplānā ir neredzamas!
  - Uzgaidi minūti! - Šarlote čukstēja.
  Gerda bija pārsteigta:
  - Kāpēc šeit atkal ir lamatas?
  Uguns karavīrs mierināja:
  - Nē, bet... Es domāju, ka mums vēl ir iespēja!
  Uguns karotāja atkal pielika lūpas savai baltajai plastmasai. Viņa klausījās, uzmanīgi skatoties apkārt.
  Savukārt Gerda atslāba un šķita, ka barojas ar dievišķo enerģiju no ūdens. Šarlote viņai jautāja:
  - Un, lūk, man ir grūti koncentrēties šajā vietā.
  Arī blondīne ar kailām kājām atskatījās. Bija sajūta, ka drīz pienāks rītausma. Tumsa pārstāja būt piķa melna, kā tas bija pavisam nesen; tās necaurredzamībā parādījās nestabilas spraugas - likās, ka vēl nedaudz, un nakts vāks nokritīs. Tas nozīmē, ka vajāšana sāksies ļoti drīz. Labi, ka viņi sasniedza upi. Gerda, savilkusi uzacis, ieskatījās vērīgāk: ūdens bija skaidri redzams pie viņas kājām, padarot vīriešus trakus, un neskaidri atradās straumes centrā. Otrs krasts gandrīz slīka tumsā.
  Sniegbaltais karotājs atzīmēja:
  "Ja tikai tagad vīriešu rokas glāstītu mūsu nogurušos ķermeņus ar vēnām, kas izceļas no spriedzes." Kādu prieku mēs gūtu no tā? Ak, nevainīgu meiteņu ciešanu miesa. Mana dievietes Venēras klēpī tik ļoti gribas mīlestību un laimi, ko vēlas jebkura sieviete!
  Šarlote atkal ievilka elpu. Šoreiz Gerdai šķita, ka kaut kas, vai nu gaisā, vai zemē, atbildē nodrebēja. Un kaut kas ar dzelkšņiem un tajā pašā laikā tik maigi berzējās pret blondās karotājas kailo papēdi. Viņa izteica:
  - Tas ir boa konstriktora prieks.
  - Vai tu dzirdēji? - Jaunais uguns velns satraukti satvēra viņas roku. - Megagnoma soļi! Ak, vai sniegbaltā mātīte to smaržoja? Kijs-Dārs atbildēja. - Šarlote noskūpstīja draudzenes ausi. - Tici man, mūsu uzvara ir tuvu, Viņš ir šeit kaut kur!
  Gerda atzīmēja:
  - Jā, tas ir tuvu... Kā mēness bubulim!
  Šarlote sāka spēcīgāk pūst savā svilpē, kas izgatavota no elfu radītās maģiskās plastmasas (tehno-maģija tomēr!), pēc tam piespiežot ausi pie zemes. Šoreiz augsnes kratīšanas reakcija bija daudz jūtamāka.
  Gerda filozofiski atzīmēja:
  - Ir tāda zīme, ka jo ilgāk sākumā nepaveicas, jo veiksmīgākas būs beigas!
  - Jā... - skaistās meitenes smaragda acis priecīgi samiedzās, - viņš atnāca uz zvanu! Kiy-Dar!
  Gerda pielika pirkstu pie lūpām:
  - Esi uzmanīgs. Varbūt tas nemaz nav tas pats megagnoms vai pavisam citas kārtas radījums!
  Viņi sastinga, klausoties. Zemes trīsas kļuva vienmērīgākas un smagākas. Kaut kur netālu, starp krūmu "saliņām", savu ceļu metās milzīgs tips. Viņš bija kā gigantisks džins, kurš paklausīgi meklēja saimnieku, pat ja viņš bija pēdējais bezbārdainais jauneklis...
  Šarlote paziņoja:
  -Jūs, iespējams, pat nevarat iedomāties visu megagnomu spēku. Tie ir tik spēcīgi radījumi, ka pat elles uguns atkāpjas viņu priekšā!
  Gerda uzreiz iebilda:
  - Nē, kāpēc es iedomājos... Ja rūķis ir spēcīga būtne, tad megagnomam vajadzētu būt par kārtu spēcīgākam. Galu galā paši vārdi mega nozīmē miljons reižu vairāk!
  Šarlote kā meitene labprāt piekrita randiņam ar popzvaigzni:
  - Jā, tu pareizi domā, draugs! Tieši miljonā tā ir vesela neuzvarama armija!
  Gerda bija pārsteigta:
  - Kāpēc tu viņam nezvanīji agrāk un neļāvi mūsu draugiem nomirt?
  Atbildes vietā jaunā un rudmatainā velniņa atkal noskūpstīja viņas svilpi, gaiss ar vieglu šņākšanu izplūda no izliektā uzgaļa. Un pēkšņi Šarlote sastinga nopūtās, viņas smaragda acis iepletās. Ugunīgais vilks apsēdās ūdenī, pieskaroties Gerdai aiz rokas. Es tik ļoti gribēju viņai atbildēt, kad pēkšņi...
  Meitenes basās pēdas pēkšņi dega tik asās sāpēs, ka tās uzreiz nolēca un ... beidzot pamodās. Madlēna rokās turēja nūju, kurai bija pieslēgts elektrības vads. Uz rozā parādījās elektriskās izlādes tulzna, kas bija pat nedaudz keratinizēta no skriešanas pa karstām smiltīm un asiem kalnu akmeņiem.
  SS kapteinis norūca:
  - Jā, celies, ātri sagatavojies, uzvelc formas tērpu! Jūs nevarat dižoties feldmaršala priekšā tikai bikini! Paskaties, mazulīt, tu saņemsi atlīdzību, bet, ja tu izmetīsi stulbumu, tad es likšu Conan ritenim vienu dienu griezties, un tajā pašā laikā došu elektrošoku. - Madlēna šeit uzmeta ļaunāku seju. - Lai gan nē, ne dienu, bet veselu nedēļu, bez atelpas minūtes. Mums vēl ir laiks.
  Meitenes ātri sāka gatavoties... Un citā kontinentā arī notika interesanti pasākumi un līdzīgi.
  Jā, un tagad cīņa ir atgriezusies, un karotāja Gerda, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, sūta nāvējoša spēka šāviņu. Salauztais Peršings apstājās.
  Te lien iekšā kaut kas lielāks un neveiklāks. Jaunākā amerikāņu izstrāde, pašpiedziņas lielgabals ar 155 milimetrus garu pistoles kalibru un 305 milimetru bruņu biezumu. Tas sver simt divdesmit tonnas un ir ļoti lēns. Knapi rāpo...
  Gerda iznīcināja Šermani ar mērķtiecīgu šāvienu un atzīmēja:
  - Tas iet cauri mūsu dvēselēm!
  Šarlote šāva ar kailiem kāju pirkstiem, sasita ienaidnieku saplēstos metāla gabalos un čīkstēja:
  - Par godu un Tēvzemi!
  Kristīna ar satraukumu atzīmēja:
  - Varbūt varam trāpīt ar bumbas palaišanas ierīci?
  Magda pārliecinoši paziņoja:
  - Atstājiet šo lietu manā ziņā!
  Un meitene ar saviem sīkajiem pirkstiem pavērsa ieroci uz ienaidnieku un trāpīja viņam.
  Un amerikāņu briesmonis apstājās un uzsprāga.
  Tās ir meitenes no Trešā Reiha - labi darīts!
  Ir pienākusi ziema, un IS-7 pārvietojas pa sniegu. Amerikā notiek cīņas. Sīvi cīnās skaistules no PSRS.
  Alenka ar kailiem kāju pirkstiem šāva uz Peršingu un sadauzīja pretinieku.
  Un viņa iesaucās:
  - Slava krievu komunismam!
  Anyuta arī trāpīja ar šāviņu. Viņa izmantoja šo paņēmienu, izmantojot kailos kāju pirkstus, un čukstēja:
  - Es teikšu supermena meitene!
  Alla arī šāva un trāpīja citam Patona tankam. Un tik forši.
  Kāda veida dārzenis ir šī jaunākā Patton tvertne? Tas ir "Liekais svars", tikai ar jaudīgāku 810 zirgspēku dzinēju un slīpākām bruņām.
  Cik iespaidīgs transportlīdzeklis varētu būt problēma T-34-85. Bet IS-7 viņai trāpīs no attāluma. Un padomju tanks, saņēmis čaulu savās frontālajās bruņās, nosūta to rikošetā. Šī ir kaujas mašīna. Un kā atbildi viņš vienā rāvienā nojauc amerikāni.
  Tālāk Marija šauj un precīzi trāpa ienaidniekam. Izsit cauri viņam un kliedz:
  - Mūsu armija ir spēcīga, tā sargā pasauli!
  Un viņš izmanto arī savus kailos kāju pirkstus.
  Un tad Marusja iesitīs pa dupsi. Un viņš sagraus ienaidnieka bruņas šķembās. Šajā gadījumā izmantojot tukšu papēdi.
  Un tas rēks:
  - Par Staļina jaunajām reformām!
  Viņa ir tik cīņas skaistule, un viņa vēlas izpatikt visiem.
  Tā strādā komanda uz IS-7, tas padara velnu slimu.
  Bet tad meitenes nāk klajā.
  Elizaveta cīnās ar T-54. Un viņš rīkojas izmisīgi. Tāda agresīva šļūde.
  Un meitenēm ir ļoti jauka mašīna. Un viņi no tā šauj ārkārtīgi precīzi.
  Piemēram, viņi paņēma un trāpīja SuperPershing un kliedza:
  - Mūsu svētais komunisms!
  Elizabete mērķēja uz ieroci ar kailiem kāju pirkstiem. Viņa trāpīja mērķī un iekliedzās:
  "Mana uzvara būs lieliska!"
  Un viņa piemiedza saviem partneriem.
  Jekaterina saspieda ar savu koši sarkano nipeli un iekliedzās:
  - Par mūsu lieliskajām uzvarām!
  Un kā viņš smiesies pilnā sparā.
  Un Elena, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, sitīs ienaidnieku. Viņa salauza spēcīgās bruņas, sašķēla metālu un čīkstēja:
  - Mūsu varenā tauta!
  Un viņš rēks pa plaušām...
  - Urrā!
  Un arī Efrasija sit pretiniecei, šoreiz ar zemeņu nipeli. Viņš sagraus ienaidnieku un bļaus:
  - Par komunisma diženumu uz visām galaktikas planētām!
  Šīs ir foršākās meitenes pasaulē. Un nekas tos nevar apturēt vai ierobežot.
  Jekaterina čīkst un krata krūtis:
  - Es esmu super meitene!
  Un viņas sprauslas spīd kā rubīni... Viņa reiz tos iebāza melnādainam vīrieša sejā un piespieda viņu tos laizīt. Tad viņa ar mēli nolaizīja viņa vīrišķo pilnību. Kas ir tik patīkama garša?
  Cik jauki tas ir meitenei - es nevaru aprakstīt lielāko baudu pasaulē.
  Tā meitenes iznīcina ienaidnieku. Un viņi jūt prieku no savām krāšņajām uzvarām un kolosālajiem sasniegumiem.
  Un Anastasija Vedmakova un Alenka Sokolovskaja kopumā ir pārsteidzošas meitenes. Viņi vienkārši virmo kaisles viļņos un iekāres cunami.
  Anastasija šauj uz ienaidnieku no koši krūšu sprauslas, triecas jeņķu lidmašīnā un kliedz plaušās:
  - Es esmu skaists supermens!
  Alenka Sokolovskaja, turpinot sagraut ienaidnieku, izmanto zemeņu sprauslas un rēc:
  - Un es esmu garākā meitene pasaulē!
  Tādi ir karojošie karotāji, un jāsaka, ka viņi nozaga vēl dažus! Neviens nevar viņiem pretoties.
  Pat Amerika... un katrs jau ir nopelnījis desmit zelta zvaigznes kā PSRS varonis...
  Par tik fenomenālu sasniegumu viņi saņēma īpašu balvu: PSRS varoņa dimanta zvaigzni. Kas pats par sevi ir ļoti cienījami un forši.
  Lai jautri skaistuļi!
  Labākais, protams, vēl tikai priekšā!
  Oļegs Ribačenko Saūda Arābijā veica vēl vienu operāciju.
  Cara Nikolaja II armija paplašināja Krievijas teritoriju. Meitene Margarita Koršunova tagad cīnījās līdzās Oļegam. Arī mutants - karavīrs, kurš saņēma nemirstību.
  Nu, mūžīgie bērni pakļāva visas šīs modžahedu bandas. Un viņi tos sakāva - piespiežot dot zvērestu Krievijas caram.
  Tajā pašā laikā Oļegs Ribačenko neiebilst pret skaista un nedaudz savādāka meiteņu piedzīvojumu turpinājuma rakstīšanu;
  Pēc jaunā gada vācieši un koalīcija panāca ievērojamu progresu visā ASV. Amerikāņi, saskaroties ar tehnoloģiski attīstītāku ienaidnieku, zaudēja.
  Līdz marta beigām Vērmahts tuvojās Vašingtonai un sāka iebrukt ASV galvaspilsētā.
  Cīņas bija nevienlīdzīgas un bija redzams, ka meitenes šeit uzvar... Īpaši piramīdas tanks, Gerda ir laba, tāpat kā viņas darbi.
  Baltā nama apšaudes laikā, kad viņas tanks saņēma tiešu uguni, Gerda aizmiga un sapņoja par šo...
  Viņa redzēja nacistu notverto partizānu Laru Miheiko. Apmēram četrpadsmit gadus veca meitene šāva pret nacistiem. Divi viņas partneri tika nogalināti. Un viņa pati paslēpās būdā.
  Vecmāmiņa gribēja viņu apprecēt kā mazmeitu, bet nacisti viņai neticēja. Un viņi mani paņēma... Viņi grasījās sākt mani meklēt.
  Un tad Lara paķēra granātu, nacisti trāpīja. Meitene ar šo gaismu garīgi atvadījās un iemeta... Bet granāta nesprāga.
  Varonīgi izbēgt nebija iespējams.
  Viņi nogāza Laru, pāris reizes iesita un ielika viņai melnu aci. Bet viņi viņam neiesita pārāk smagi, acīmredzot baidījās viņu nodarīt pāri!
  Kad viņu atveda uz būdiņu uz nopratināšanu, Lara uzvedās nekaunīgi.
  Drosmīgi skatoties SS pulkveža acīs, viņa sacīja:
  - Fricis tevi drīz iznīcinās! Dzirdiet ieroču rūkoņu, no Sarkanās armijas nāk iznīcība!
  Pulkvedis atbildēja:
  - Drosmīgā meitene, tu satiksi pātagu!
  Lara drosmīgi kliedza:
  - Sāpes mani nebiedē!
  Pulkvedis pavēlēja:
  - Izved šo nekauni uz ielas ar plakātu: partizāns un parādi visam ciemam!
  Policists labprāt ieteica:
  - Ārā snieg un salst... Vai nevajadzētu izvest meiteni basām kājām, lai viņa varētu atvēsināt savu degsmi!
  SS pulkvedis piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Pa labi! Ļaujiet viņam aukstumā staigāt basām kājām, varbūt viņš nāks pie prāta!
  Larai tika norauts aitādas mētelis un džemperis. Viņi mani atstāja tikai vienā kokvilnas kleitā. Viņi novilka savas rupjās kurpes un melnās zeķes. Meitene tika atstāta basām kājām vienā vieglā kleitā.
  Viņas kaklā viņi piekāra plāksnīti ar uzrakstu: "Es esmu partizāns." Un, sasietām rokām aiz muguras, viņi mani izveda uz lieveņa. Meitenes basās kājas juta aukstumu un sniegu.
  Lara pasmaidīja. Viņa patiešām bija samulsusi par zilumu uz viņas sejas un to, kā viņa izskatījās. Un pa sniegu var staigāt basām kājām. Viņas zoles vasarā bija kļuvušas ļoti raupjas, jo daudzas reizes staigāja basām kājām. Viņa nesen bija uzvilkusi kurpes, un šī nebija pirmā reize, kad viņai nācās paciest aukstumu un badu.
  Lara gāja pati un turpināja smaidīt. Pūta vējš, pūta viņas vara sarkanos matus, un sniegs čīkstēja zem basām kājām.
  Meitene gāja ar tādu gaisu, kā princese tronī. Un viņa atstāja aiz sevis graciozas, mazas pēdas, gandrīz kā bērna kājas.
  Cilvēki uz viņu skatījās ar līdzjūtību.
  Viena no sievietēm kažokā sāka pļāpāt:
  - Šausmas! Meiteni vadā basām kājām!
  Laiks bija saulains, un Laras raupjās, kašķīgās zoles gandrīz necieta no aukstuma. Viņa piegāja pie sevis un parādīja zobus.
  Tad viņa tika sadedzināta no pātagas sitiena. Meitene kliedza un iekoda lūpā...
  Viņai vēl pāris reizes tika sitieni ar spēku. Lara gandrīz nevarēja nostāvēt kājās un ar gribasspēku apturēja raudāšanu.
  Spītīgā meitene tika nogādāta speciālā būdā, kur atradās spīdzināšanas ierīces.
  Viņi viņu uzvilka uz plaukta un sāka dedzināt papēžus ar karstu gludekli...
  Un divi bendes sita Laru ar pātagas. Sākumā meitene ar titānisku piepūli apturēja savus kliedzienus, bet, kad uz bērna plikajām zolēm tika uzliktas platas, no karstuma sarkanas dzelzs strēmeles, viņa kliedza un zaudēja samaņu. Viņa tika pie prāta...
  Šausmas...
  Gerda pamodās... Sasodīts, par kaut ko tādu ir jāsapņo, kad uzvaras priekšvakarā viņu tanks apšauj Balto namu.
  Un tad notiek tādas nepatīkamas lietas...
  Gerda šāva uz SuperPersching, kad tas izgāja no mājas, iesita tai cauri un iesaucās:
  - Miers, darbs un mīlestība!
  Tad viņa parādīja mēli.
  Šarlote arī iesita pretiniecei, izmantojot kailos kāju pirkstus, un izpļāpājās:
  - Es esmu superklases meitene!
  Arī Kristīna sita, šņācot kā čūska un nospiežot koši sarkano nipeli uz kursorsviras pogas, iesitot ienaidniekam:
  - Mēs esam supermeni!
  Un Magda iepļaukās ienaidniekam, saspiedīs tanku, piespiedīs kaujas komplektu uzspridzināties un izdos:
  - Dodiet man akrobātiku!
  Tad viņš piemiedz partneriem ar aci. Šī meitene ir augstākās klases ložmetēja.
  Karavīri iznīcina jeņķus un gūst punktus... Albīnai un Alvīnei katrai jau ir pa diviem tūkstošiem notriektu mašīnu. Par to viņi saņēma jaunu apbalvojumu: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Dimanta zvaigzne ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Tā meitenes izcēlās, kļūstot par superklases dūžiem. Un neviens nevarēja viņus apturēt vai uzvarēt.
  Anastasija Vedmakova un Akuļina Sokolovska un Orlova katra saņēma jaunu apbalvojumu: Augstākās pakāpes Goda ordeni ar dimantiem, par ko viņas bija ļoti priecīgas. Tās ir tik foršas meitenes.
  Un karš tuvojas beigām... Amerikāņi kapitulē 1948. gada 20. aprīlī. Un vēl viena Otrā pasaules kara vēsture apgriezās kājām gaisā.
  Šoreiz šķiet, ka iestājies ilgstoša miera periods. PSRS atguva Aļasku un visi bija laimīgi. Un Amerikas kontinenta valstis sadalīja Japāna un Trešais Reihs. Tā beidzās pagaidu pasaules pārdalīšana.
  Vācieši ir noguruši no kara.
  Hitlers Trešajā Reihā atļāva poligāmiju - katrai līdz četrām sievām, un ieviesa drakoniskus nodokļus pāriem, kuriem nav bērnu vai mazāk par trim. Tas bija spēcīgs solis, lai veicinātu iedzīvotāju politiku.
  Turklāt pašam Hitleram bija daudz bērnu, kas iegūti mākslīgās apaugļošanas ceļā. Un starp tiem bija nepieciešams izvēlēties troņmantnieku.
  Skumju nebija, Trešais Reihs iekaroto gremoja kopā ar Japānu.
  Bet 1953. gada 5. martā Staļins nomira. Un Berija nāca pie varas. Kāpēc Berija? Reālajā vēsturē viņam bija labas izredzes uz troni, taču negadījums viņu atturēja: nemieri VDR, kuru apspiešanas laikā nobriedās pretsazvērestība pret Beriju. Un šeit, protams, nav VDR.
  Turklāt Hitlers vēlējās, lai pēc Staļina valdītu labi prognozētā un vāciešiem labi zināmā Berija, kas bija germanofils. Un Staļins, kad viņa veselība pasliktinājās, sastādīja testamentu par labu Berijai.
  Tātad viss izšķīrās par labu slepenās un ne tikai slepenpolicijas priekšniekam.
  Nu, Berija ieteica Hitleram vienoties ar Japānu, pirms tā iegādājās kodolieročus.
  Jūs nekad nezināt, ko samurajs var iedomāties.
  Berija un Hitlers vienojās par kopīgu karu ar Japānu un tās teritorijas sadalīšanu.
  1954. gada 20. aprīlī sākās kopīgs karš pret milzīgo koloniālo samuraju impēriju.
  Nu, vēsturē tiek pāršķirta jauna lappuse. Padomju karaspēks virzās uz Japānu.
  Un vācu arī... Te atkal Gerda un Šarlote karo piramīdveida tankā. Viņu automašīna ir divvietīga, kas sver piecdesmit tonnas, un tai ir kompakts gāzes turbīnas dzinējs ar 2500 zirgspēkiem. Varat iedomāties, cik ātrs ir vācu auto. Un bruņas ir īpašas, sajauktas ar plastmasu. Un ļoti izturīgs, necaurlaidīgs no visiem leņķiem. Pistolei ir mazs 75 mm kalibrs, bet ar ļoti lielu šāviņu sākotnējo ātrumu augstspiediena lielgabalā. Tas ir palielinājis bruņu iespiešanos. Un šāviņu krājums un uguns ātrums ir augsts. Vadītspēja ir augsta.
  Pats tanks ir vienkārši super... Tātad Gerda zina, ar ko cīnīties.
  Padomju automašīnas ir vājākas. Galvenā tvertne joprojām ir T-54, laba mašīna, salīdzinoši lēta, bet visā ziņā krietni zemāka par vācu. IS-7 nekad nav kļuvis plaši izplatīts. To pamanīja IS-10, kas saņēma 122 mm lielgabalu, bet garāku stobru un labas pieres bruņas, ar vājākām pusēm. Bet tas viss ietilpa piecdesmit trīs tonnu svarā, kas nav slikti.
  Gerda šauj uz japāni no sava Panther-6 tanka, izmantojot kailos kāju pirkstus un nospiežot kursorsviras pogas, vienlaikus rūcot:
  - Slava āriešu brālības idejām!
  Šarlote nospiež kursorsviras pogas, sarkano nipeli, līniju no septiņiem ložmetējiem un čīkst:
  - Mūsu laime ir āriešu sapņa komunismā!
  Un meitene atkal smejas...
  Kristīna un Magda cīnās uz kārtējās piramīdveida "Panther"-6.
  Kristīna ar kailiem pirkstiem spiež kursorsviras pogas, sit ienaidnieku no Japānas un rēc:
  - Slava manam puisim!
  Magda arī atklāj uguni un apdullinoši smejoties saka, nospiežot kursorsviras pogu rubīna nipeli:
  - Slava mūsu jaunekļiem!
  Un kā viņi smiesies pilnā sparā. Atzīsimies, šīs ir meitenes, kuras ir brīnišķīgas kara uztraukumā.
  Jā, šķiet, ka Japānai ir pienākusi pastardiena. Bet pagaidām viss notiek pēc plāna.
  Elizaveta un viņas ekipāža cīnās nedaudz modernizētā tankā T-54. Bet atšķirība ir maza. Pistoles uguns ātrums ir kļuvis nedaudz ātrāks, un šāviņš ir bruņas caururbjošāks. Šī ir atšķirība.
  Un dzinējs ir tas pats dīzeļdzinējs ar 520 zirgspēkiem... Japāņi izmanto savas konstrukcijas tvertnes un licencētas vācu. Arī automašīnas kopumā ir labas. Īpaši automašīnai Hirohito-3, kas sver piecdesmit astoņas tonnas, ar 105 mm lielgabalu ar stobra garumu 70 EL, kas ir pārāks par T-54 bruņojumā un nav zemāks bruņu un braukšanas veiktspējas ziņā, izņemot jaudas rezervi. .
  Šis japāņu tanks ir PSRS problēma. Bet ir arī vieglākas Uzlecošās saules zemes automašīnas.
  Ar tiem ir vieglāk tikt galā.
  Elizabete šauj ar kailiem kāju pirkstiem un sit pret samuraju tankiem. Viņa to dara ļoti gudri un čīkst:
  - Slava mūsu brīvajai Tēvzemei!
  Katrīna izšauj vēlreiz, izmantojot koši sarkano nipeli un sasitot japāņu automašīnu, čīkst:
  - Dieva dota Krievija!
  Jeļena arī kuļ ienaidnieku, iznīcina ienaidnieka tanku, izmantojot savu pliku papēdi un rūc:
  - Par komunisma ideju varenību!
  Arī Efrazija šauj un dara to ar elastīgās krūts zemeņu krūšu palīdzību un čīkst:
  - Slava augstākā komunisma uzvarām!
  Šādi viņi veikli kustina savu tanku un izvairās no sakāves. Hirohito-3 tanku var klasificēt kā smago, taču tas ir diezgan masīvs. Ir diezgan grūti izlauzties cauri šādai mašīnai.
  Un šeit viņš dodas pie meitenēm. Pistole ir lielāka kalibra, un tai ir lielāks sākotnējais šāviņa ātrums. Japāņu torņa pieres bruņas ir pat biezākas nekā padomju 240 mm, un arī korpusa piere ir biezāka - 150 mm augšpusē un 120 mm apakšā. Un japāņu ātrums ir vēl lielāks, gāzes turbīnas dzinējs ražo 1500 zirgspēkus. Jā, šī tvertne ir Japānas labākā. Jūs nevarat jokot ar viņu.
  Bet Elizaveta, izmantojot savu koši nipeli, sūta lādiņu taisni no gala līdz galam, un japāņu tanks uzsprāgst, nespējot trāpīt padomju transportlīdzeklim.
  Katrīna čivināja un noskūpstīja draudzenes kailo papēdi:
  - Tu esi gudra Liza!
  Elizabete nepiekrita:
  - Es esmu vienkārši ģēnijs!
  Un kā viņš smiesies pilnā sparā. Šī ir meitene.
  Un viņi gaudo daudz... Jekaterina, piemēram, atceras, kā viņa toreiz aizbēga četrdesmit pirmajā gadā. Apavi saplīsa pēc pāris dienām, un man nācās stutēt basām kājām. Un pilsētniecei, kas pie tā nav pieradusi, sāp, jūtams katrs pumpis, katrs zariņš, katrs kamols. Un viņas kājas tika notriektas līdz asiņošanai, kad katrs solis uzsprāga no sāpēm.
  Meitene nekad neiedomājās, ka staigāšana basām kājām var būt tik sāpīga. Ne velti Hugo juta līdzi baskāju meitenei Closet. Ja pat vasarā tādas meitenīgas kājas ir, tad kā ziemā?
  Jekaterina gan ātri pieradusi, viņas jaunais ķermenis ātri pielāgojas, ievainotā zole ir apaugusi ar kallēm un kļuvusi raupja. Un kļuva patīkami staigāt basām kājām. Katrīna pat neuzvilka kurpes, līdz iestājās sals. Tomēr pēc tam izveidojās četri no viņiem, un Eufrasinja viņiem iemācīja raganu mākslu. Un raganas bieži skrien basām kājām pa sniegu, lai pagarinātu savu jaunību. Un īsi sakot, meitenes apguva slepenās zināšanas un izskatījās apmēram divdesmit gadus vecas, un basām kājām un bikini aukstumā nesaldēja. Tās ir tās skaistules. Un nav neviena foršāka par viņiem, izņemot, protams, Alenku. Viņa cīnījās uz IS-10, kas modificēta ar pagarinātu stobru. Tvertne sērijā parādījās pavisam nesen. Un joprojām reti. IS-7 nekad neienāca lielā ražošanā. Acīmredzot augsto izmaksu un ražošanas grūtību dēļ.
  Tātad Alenkas komanda iznīcina šos japāņus un dungo dziesmas.
  Zilās naktis plīvo ar ugunīm,
  Mēs esam pionieri, strādnieku bērni...
  Tuvojas gaišo gadu laikmets,
  Pionieru sauciens vienmēr esi gatavs!
  Kad meitenes ķeras pie lietas, jūs nevarat viņām pretoties. Patiesībā var teikt, ka tas ir ideāls kara radījums.
  Cīņa turpinās, un Japāna zaudē.
  maijā padomju karaspēks ieņēma Sahalīnas dienvidus. Un viņi rīkojās ļoti piesardzīgi.
  Bet padomju meiteņu bataljoni parāda ievērojamu kaujas klasi.
  No viņu ieroču veidiem, protams, sāka izmantot AK. Sliktāks par vācu valodu, bet vienkāršs un uzticams. Un tas nopļauj pretiniekus, lai gan mērķēšana no attāluma ir zemāka nekā vācu karabīnei.
  Padomju meitenes piespiež japāņu ieslodzītos skūpstīt viņu kailās, putekļainās pēdas un laizīt viņu kailos papēžus. Tāda ir viņu taktika.
  Cīņas augstākās klases karotāji.
  54. gada vasarā vācieši pamatā atbrīvoja Ameriku no japāņu karaspēka.
  Īpaši skaisti cīnījās Margaretas vadītais baskāju meiteņu bataljons. Meitene izklīdināja samurajus, un sagūstītie jaunekļi bija spiesti skūpstīt papēžus un laizīt Veneras krūtis.
  Gerda un viņas komanda "Panthers" 6 paveica labu darbu un nosūtīja daudz japāņu uz elli, bet dažus uz debesīm.
  Četras nindzju meitenes cīnījās ar padomju karaspēku, kad tās virzījās uz Mandžūriju.
  Nindzju meitene ar ziliem matiem cirta ar zobeniem un vadīja dzirnavas, nocērtot padomju karavīrus. Tad viņa ar kāju pirkstiem meta zirni ar sprāgstvielām, apgriežot padomju tanku T-54 un iesaucās:
  - Stilīgākā valsts ir Japāna!
  Arī nindzju meitene ar dzelteniem matiem sitīs ienaidnieku ar asmeņiem un iedos bumerangu ar pliku papēdi, kliedzot:
  - Par mūsu samuraju uzvarām!
  Nindzju meitene ar rudiem matiem bez problēmām veiks agresīvu zobenu virpuļošanu, nocērtot padomju karavīrus. Tad viņas kailie kāju pirksti palaidīs bumbu. PSRS tanks tiks saplēsts un karotājs čīkstēs:
  - Komunisma ideju vārdā!
  Nindzju meitene ar baltiem matiem paņēma un nocirta pretiniekus, it kā slaucot ventilatoru pa laukumu, atkal nogriežot krievu karavīru, un ar kailajiem pirkstiem viņa palaist slepkavības ieroci, kas saplēsīs pat divus padomju tankus. .
  Un tas rēks:
  - Par valsts varenību!
  Meitenēm patīk nogalināt, un viņām patīk vēl vairāk izvarot ieslodzītos. Tik ļoti, ka vīrieši no pārslodzes zaudētu samaņu. Un tā tas patīk nindzju meitenēm. Brauciet uz piesietiem vīriešiem un tajā pašā laikā pātagu.
  Bet, neskatoties uz japāņu varonību, viņi zaudē labākām un progresīvākām tehnoloģijām.
  Turklāt debesīs ir superklases dūži Anastasija Vedmakova un Akuļina Sokolovska, kas japāņus sasmalcina kā vējdzirnavas.
  Anastasija ar kailiem kāju pirkstiem nogriež sešas japāņu lidmašīnas uzreiz ar vienu sprādzienu un čīkst:
  - Slava komunisma idejām Krievijā!
  Akuļina, nospiežot pogu ar sarkano nipeli, nogrieza uzreiz septiņas japāņu lidmašīnas un rūca:
  - Slava Krievijas varoņiem!
  Karotāji atriebjas Japānai par savām iepriekšējām sūdzībām. Un īpaši par sakāvi karā cara Nikolaja II laikā. Nē, tas nekad netiks aizmirsts, un paaudzes to nepiedos.
  Anastasija piespieda rubīna dzelksni un izšāva vēl vienu sēriju, notriekdama japāņu lidmašīnas un rēcot:
  - Slava komunisma laikmetam Berija!
  Akuļina paspieda kailajiem kāju pirkstiem, trieca samuraju lidmašīnas un iesaucās:
  - Par lieliskām uzvarām!
  Un Albīna un Alvīne gūst rekordaugstus rezultātus. Par trīs tūkstošiem notriektu lidmašīnu viņiem tika piešķirts ordenis: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta dimanta zvaigzne un zelta ozola lapas, zobeni un dimanti.
  Albīna pagriezās, izmantojot savu koši sarkano nipeli. Viņa uzreiz nocirta duci japāņu lidmašīnu un iesaucās:
  - Manai krūtīm!
  Un viņa iedomājās sevi melnā karotāja rokās.
  Alvīna spārdīja ar plikiem kāju pirkstiem, nogāza duci japāņu lidmašīnu un čīkstēja:
  - Par lieliskām uzvarām!
  Vācu meitenes ir ļoti kaujinieciskas un skaistas. Viņiem ļoti patīk puiši ar melnu ādu, un viņu mēle vienmēr ir gatava pieslīpēt vīriešu melnkoka pilnību.
  Albīna, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, atkal trāpīja samurajiem un notrieca viņu lidmašīnas.
  Un viņa iesaucās:
  - Es esmu Supermens!
  Alvīne nospieda savu zemeņu nipeli, nopļāva japāņu lidmašīnu masu un čīkstēja:
  - Es esmu kosmosa viksa!
  Meitene ir ļoti kaujinieciska un aktīva savā hiperseksualitātē.
  Īstie ārieši ir vienkārši super! Un vispār tādas augstākās klases skaistules!
  Vācu un padomju karaspēks, uzvarot ienaidnieku, virzās pāri Ķīnai.
  Uzbrukuma laikā Singapūrai izcēlās gaisa desanta divīzijas un Barracuda baskāju meiteņu vienības kaujinieki. Meitenes, izšļakstījušās ar plikajiem papēžiem tropiskā lietus peļķēs, ielauzās japāņu nocietinātajās pozīcijās un ar durkļiem.
  Tās ir cīņas skaistules.
  Japāna satricināja no tik agresīvas komandas graujošajiem sitieniem.
  1954. gada rudenī lielāko Ķīnas daļu ieņēma ass lielvaras. Un situācija uzlecošās saules zemē ir kļuvusi ievērojami sarežģītāka.
  Hitlers atzīmēja:
  - Divi putni nevar saprasties vienā bedrē!
  Un karotāji Albīna un Alvīna notrieca četrus tūkstošus lidmašīnu. Japāna ražoja lētas, bet nekvalitatīvas lidmašīnas ļoti lielos daudzumos, tāpēc bija ļoti ērti iekasēt rēķinus.
  Albīna ar kailajiem kāju pirkstiem nogrieza vēl vienu samuraju un čīkstēja:
  - Tā ir mūsu brīnišķīgā pasaule!
  Alvīna ar koši nipeļa palīdzību nogāza veselu duci japāņu automašīnu un čivināja:
  - Slava komunisma laikmetam visā Visumā!
  Albīna, arī izmantojot zemeņu nipeli un notriekdama samuraju, bija pārsteigta un izteica:
  -Tu runā par komunismu?
  Alvīna, izmantojot savus kailos kāju pirkstus un nogriežot duci japāņu lidmašīnu, sacīja:
  - Jaunā āriešu kārtība ir komunisms!
  Meitenes izplūda smieklos... Par ceturto tūkstoti lidaparātu viņām tika piešķirta Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Dimanta zvaigzne ar platīna ozola lapu zobeniem un dimantiem. Ka pat ļoti augsts apbalvojums ir daiļavu rekords.
  Šīs ir meitenes, uz kurām jums vajadzētu izskatīties...
  Tomēr Anastasija Vedmakova un Akuļina Sokolovskaja nav zemākas un pārsniedza pieci simti notriekto lidmašīnu.
  Un viņi saņēma jaunas, ļoti augstas balvas un savāca sev veselu zvaigžņu kolekciju.
  Anastasija ar basām kājām notēmē savu ieroci un notriec ienaidnieku, nogriežot ienaidnieku un čīkstot:
  - Par komunismu uz visas planētas!
  Akuļina, sasmalcinot ienaidnieku, nospiežot koši sarkano sprauslu, agresīvi kliedz:
  - Pat bērni mūs pazīst!
  Ziemā Japāna zaudēja gandrīz visas savas kolonijas, un cīņas pārcēlās uz pašu dzimteni.
  Ir pienācis 1955. gads, kad cīņas ir vētrainas un neredz ne galu, ne malu.
  Japāna lēnām, bet noteikti piekāpjas. Un viņš pamazām zaudē karu.
  Bet samuraji cīnās izmisīgi un skarbi.
  Alenka un viņas apkalpe iekāpa eksperimentālajā tankā IS-11. Šis transportlīdzeklis ir aprīkots ar 130 mm lielgabalu, un tā apakšā ir cietas kāpurķēdes.
  Alenka šauj ar plikiem kāju pirkstiem, izlaužas cauri ienaidniekam un rēc:
  - Slava komunismam ar plikiem meiteņu papēžiem!
  Aņuta arī izšāva ar sarkano sprauslu, nospiežot deviņu ložmetēju mēlīšus un ierunājās:
  - Mēs, meitenes, esam ļoti foršas!
  Alla arī sita ar kailajiem kāju pirkstiem, sadrupinot ienaidnieku un rēca:
  - Nāc, prom no skrūves!
  Marija fucked, izmantojot savu tukšo papēdi. Viņa izdūrās ienaidniekam cauri un iesaucās, atsegdama zobus:
  - Par jauniem sasniegumiem!
  Marusja sasita ar zemeņu dzelkšņa palīdzību, taranējot ienaidniekus ar nāvējošu tvērienu, un čivināja:
  - Par komunisma dižgariem!
  Alenka vēlreiz izšāva un rēca:
  - Lai mirst kolhoznieka prezidents un čigānu diktators Saška!
  Un viņš ar basu kāju uzsitīs pa bruņām.
  Tā meitenes sapratās, tas ir vienkārši lieliski. Viņi parasti ir pārsteidzoši klases karotāji.
  Šeit viņi dzied korī:
  Nē, modrs nepazudīs,
  Piekūna, ērgļa izskats...
  Tautas balss ir skaidra -
  Čūsku saspiedīs čūska!
  
  Manā sirdī dzīvo Staļins
  Lai mēs nepazītu skumjas...
  Tika atvērtas durvis uz kosmosu -
  Virs mums mirdzēja zvaigznes!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies,
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs -
  Ceļš, kas apgaismo komunismu!
  Elizabete arī cīnās ar savu tanku T-54, tāda kaujas raganu meitene.
  Un skaistās japāņu mašīnas tiek notriektas ar basām kājām.
  Elizabete nospieda kursorsviras pogu ar koši sarkano nipeli un čivināja:
  - Slava padomju komunisma idejām!
  Un kā šis skaistums smiesies! Un dzirkstīs ar pērļu zobiem.
  Jekaterina to paņēma un arī norādīja ar kailajiem pirkstiem un čīkstēja:
  - Komunisma nemirstīgo ideju uzvarā,
  Mēs redzam mūsu valsts nākotni...
  Jeļena iesita pretiniecei ar rubīna dzelksni un izlika zobus, čīkstot:
  - Un mūsu Tēvzemes sarkanajam karogam,
  Mēs vienmēr būsim nesavtīgi uzticīgi!
  Efrasija spārdīja savu kailo papēdi un šņāca:
  - Slava Tēvzemei, mūsu brīvajai,
  Tautu draudzība, atbalsts uz visiem laikiem!
  Un visas meitenes, kailiem kāju pirkstiem, unisonā dziedāja:
  - Likumīgā vara, tautas griba,
  Galu galā vienkāršs cilvēks iestājas par vienotību!
  Jāsaka, ka sievietes karotājas izceļas ar neticamu kaujas agresiju.
  Un šeit Gerda cīnās ...
  Viņas "Panther"-6 ir kā supertanks, kas sasmalcina samuraju pozīcijas.
  Gerda šaus ar savu koši sarkano nipeli, nospiežot kursorsviras pogu un rēks:
  - Āriešu pasaulei!
  Šarlote arī iepļaukās ar kailiem kāju pirkstiem, saplēs japāņu masu un pļaus:
  - Par lieliskām robežām!
  Arī Kristīna un Magda cīnās. Meitenes ir ārkārtīgi kaujinieciskas, un ļoti skaistas, gandrīz kailas bikini.
  Kristīna izšāva ar rubīna dzelksni, sasita japāņu tanku Hirohito-4 un iesaucās:
  - Slava manai valstij!
  Magda arī spārdīja ar kailiem kāju pirkstiem, sadauzīja samuraju haubici un pļāpāja:
  - Slava lielajiem sasniegumiem!
  Šīs meitenes ir augstākā klase!
  Tokija krita marta beigās. Un 1955. gada 20. aprīlī Japāna padevās un tādējādi beidza lielo karu.
  Meitene Albīna un Alvīne pārsniedza piecus tūkstošus notriektu lidmašīnu. Un par to viņi saņēma īpašu balvu: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielo dimanta zvaigzni ar sudraba ozola lapām un dimanta zobeniem.
  Karš vēl nav beidzies. Viņa tikai kādu laiku slēpās. Bet Hitlers iekaroja gandrīz visu pasauli.
  Berija kopā ar Portartūru saņēma atpakaļ Sahalīnas dienvidu daļu, Kuriļu grēdu un Mandžūriju.
  PSRS kļuva par spēcīgu valsti, kas laizīja savas brūces. Kādu laiku nacistiskā Vācija iekaroja citas valstis, apspiežot to nelielo pretestību.
  Karš ilga iznīcināšanai un pasaules kundzībai. Taču brieda vēl viena globāla konfrontācija.
  Tikmēr virs PSRS pulcējās mākoņi. Un 1959. gadā savā septiņdesmitajā dzimšanas dienā Ādolfs Hitlers nolēma uzbrukt Padomju Krievijai, kur valdīja Berija. Fīrera pusē bija praktiski visa pasaule.
  Bet PSRS kļuva par spēcīgu, industriālu lielvalsti. Tā es atradu izkapti uz akmens.
  Abām valstīm piederēja kodolieroči, taču Gerda un Albina spēja izveidot ģeneratoru, kurā starojums aptvēra visu planētu Zeme, padarot šāda veida iznīcināšanu neiespējamu.
  Un Hitlers nolēma sagrābt pēdējo suverēnā varu pasaulē. Robeža rietumos gāja gar Dņepru, bet pēc tam Baltkrievijas un Baltijas valstu pakļautībā vāciešiem. Nacisti spēja saglabāt Krimu. Ja vien PSRS nenoīrēja Melnās jūras flotes bāzi Sevastopolē.
  Papildus pārējai teritorijai Krievija iekļāva daļu Ķīnas - Mandžūriju. Tātad PSRS iedzīvotāju skaits, kur tika īstenota ļoti aktīva dzimstības veicināšanas politika un komunistiskais, ateistiskais režīms legalizēja daudzsievību, par spīti pat teritoriālajiem zaudējumiem jau ir pārsniedzis pirmskara 1941. gada rādītājus un palielinājies par trim. procenti katru gadu.
  Berija aizliedza gan abortus, gan kontracepciju. Un viņš ieviesa mežonīgus nodokļus ģimenēm, kurās ir mazāk nekā četri bērni.
  Saskaņā ar plānu un izmantojot nūju metodes, PSRS ātri attīstījās, un tās militārais spēks pieauga.
  Hitlers, sajutis potenciālus draudus, pabeidzis pasaules apkopošanu vienotā Trešajā Reihā, nolēma sākt savu pēdējo karu uz šīs planētas.
  Kā ar pēdējo karu? Uz Zemes vairs nav ko iekarot. Pirms gada vācieši lidoja uz Mēnesi, un atvērās kosmosa paplašināšanās laikmets. Bet vai Hitlers dzīvos līdz Zvaigžņu karu laikmetam un galaktiku iekarošanai? Neskatoties uz veselīgu dzīvesveidu, veģetāro diētu, regulārām fiziskām aktivitātēm un dozētām fiziskām aktivitātēm, bija skaidrs, ka fīrers noveco. Plikie plankumi uz jūsu galvas kļūst stiprāki, jūsu mati kļūst sirmi, un jūs izskatāties noguris. Lai gan fīrers cenšas uzmundrināt.
  Lai kā arī būtu, jums vajadzētu pabeigt savu pēdējo misiju un iekarot PSRS. Un pat ja fīrers nomirs, viņam būs apmēram tūkstotis dēlu, kas iegūti dabiskās apaugļošanas ceļā. Un viens no viņiem tiks atzīts par labāko, spējīgāko un ieņems lielākā diktatora troni planētas Zeme vēsturē.
  Jebkurā gadījumā kavēšanās ir pārāk riskanta, un, lai gan kodolieroči nav efektīvi, Hitlers pirmajā ešelonā vien PSRS iemeta vairāk nekā piecdesmit miljonus karavīru. Ir arī milzīgs skaits tanku, lidmašīnu un lidojošo diskotēku. Un tas ir kolosāls spēks.
  PSRS turpināja modernizēt ieročus. T-64 tanks parādījās smagāks un ar jaudīgu 125 mm lielgabalu, kas spēj iekļūt piramīdas formas vācu transportlīdzekļos ar spalvu čaulām. Tiesa, T-64 ir tikko sācis ražošanu. Galvenā tvertne joprojām bija T-54, kas nebija pietiekami spēcīga pret vācu modeļiem. Tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc Hitlers steidzās ar agresiju pret Krieviju.
  IS-11 nepieķērās... IS-12 radīja mašīna ar 203 mm lielgabalu, taču tā izrādījās pārāk dārga, smaga un liela. IS-15 bija kompromiss ar 152 mm garu stobru lielgabalu. Šis transportlīdzeklis atgādināja palielinātu T-64 un arī tikko sāka ražot.
  Vācu galvenā tanka "Panther" 6 bija piramīdas formas, un tā tika nedaudz modernizēta par "Panther" 7, palielinot pistoles kalibru līdz 88 mm, lai radītu lielāku iznīcināšanu. Un dzinējs tika uzstādīts ar jaudīgāku 3000 zirgspēku jaudu, nodrošinot milzīgu ātrumu un manevrēšanas spēju, vienlaikus saglabājot piecdesmit tonnu svaru un uzlabojot bruņu kvalitāti.
  Pat jaunākais padomju T-64 bija manāmi zemāks par vācieti braukšanas veiktspējā un arī sānu un pieres aizsardzībā. Bet T-64 varēja vismaz iekļūt vācietī, kaut arī no neliela attāluma.
  Debesīs vācieši bija arī spēcīgāki un mašīnu daudzums un kvalitāte. Un viņiem PSRS neizdevās izveidot savas diskotēkas. Un vācieši uz Belonzi diskiem uzstādīja termiskos starus, piemēram, lāzerus, un varēja efektīvāk izšaut.
  Un starp nacistiem diskotēkas lidoja ar desmit skaņu ātrumu. Un patiesībā tas ir milzīgs. Tāda ir Trešā Reiha armija ir spēcīga.
  Un viņiem ir pazemes tvertnes. Un daudz citu foršu lietu. Īsāk sakot, Berijai praktiski nav nekādu izredžu.
  Bet padomju karaspēkam ir milzīgs aizsardzības spēks. Un iebrukums sākās ar gaisa ofensīvu. Spēki ir nevienlīdzīgi, un vācieši grauj padomju pilsētas. Desmit tūkstoši pārceļas pāri Krievijai un ieņem Smoļensku.
   Nataša pieņēma lēmumu:
  - Vajag piespiest Hitleru un viņa bandu izvest karaspēku no PSRS un atbrīvot sagūstītos bērnus!
  Rotaļīgā Zoja tam piekrita:
  - Protams, ka vajadzētu! Un glābiet savus senčus no fašisma!
  Augustīna atzīmēja, sita basām kājām:
  - Mēs to darīsim, bez šaubām!
  Svetlana viegli apstiprināja:
  - Mums ir visi līdzekļi tam!
  Teica, darīts, un četri karotāji uzbrūk fašistu bariem.
  Dieva krievu gadsimta karotāji un raganas mutācijas atkal sadūrās ar divdesmitā gadsimta nacistiem.
  Fašistu brūnajā impērijā ir daudz karavīru. Tās plūst kā bezgalīga upe.
  Protams, četrām meitenēm bija ļoti grūti iznīcināt Vērmahta tankus un lidmašīnas. Jau pašā sākumā viņi tos saspieda ar rokām un kājām, klājoties spēka laukam. Bet...
  It kā no zemes parādījās Oļegs Ribačenko un Natašas jaunākā meita Margarita Koršunova.
  Viņi satvēra savus gaismas zobenus un pielādēja nanobotus. Mēs gatavojāmies iznīcināt nīstos fašistus. Tātad četrinieks kļuva par sešinieku.
  Nataša Koršunova, noklikšķinot uz savu kailo, noslīpēto kāju pirkstiem, atzīmēja:
  - Vai tiešām? Nu, kāds ir mūsu liktenis, citādi mēs to nevaram pārspēt!
  Agresīvā zeltainā Zoja, turpinot saspiest vāciešus, loģiski atzīmēja:
  - Darīsim ātrāk! Glābsim PSRS!
  Kāds baskājains zēns, ne vecāks par divpadsmit gadiem, kas līdzinājās Oļegam Ribačenko, kas ar zobeniem cirta nacistus, gan kājniekus, gan tankus, rēca:
  - Nekad nepadodies!
  Un no zēna basās pēdas izlidoja ass disks, kas nogrieza uzreiz trīs fašistu lidmašīnas!
  Margarita Koršunova, mirdzot ar plikiem papēžiem, iznīcinot pretiniekus, gan tankus, gan kājniekus, atsita zobus un murmināja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbiem!
  Un no meitenes basām kājām izkaisītas indīgas adatas, trāpot nacistiem un viņu lidmašīnām un tankiem.
  Arī Nataša Koršunova slepkavīgi meta savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  - Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas gaismas zobeni gāja cauri fašistiem dzirnavās. Tad spridzinātāji cirta tankus, nogriežot torņus. To dabūja arī lidmašīnas.
  Sarkanmatainais Augustīns, sagriežot ienaidniekus, iekliedzās:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un vēl no viņas basām kājām izmētātas adatas. Un gan acīs, gan rīklēs nacistu karavīriem un lidmašīnām.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji sāka satraukties un kļuva mežonīgi.
  Foršā Zoja, ar lidmašīnām cirsdama baltos un brūnos karavīrus un tankus, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basām kājām lido jauna, slepkava dāvana. Un krīt tanki un baltie kaujinieki, un deg lidmašīnu astes.
  Svetlana Sniegbaltīte nocirta dzirnavnieku, viņas zobeni ir kā zibens.
  Nacisti krīt kā sagriezti kūļi.
  Meitene ar basām kājām met adatas, notriec ienaidnieka lidmašīnas un čīkst:
  - Mātei Krievijai uzvarēs cilvēku kosmosa impērija!
  Oļegs Ribačenko uzbrūk nacistiem. Terminatora zēns sasmalcina brūno karaspēku.
  Un tajā pašā laikā zēna kailo kāju pirksti izmet adatas ar indi, tie plēš stumbrus un notriec lidmašīnas.
  Zēns rēc:
  - Slava nākotnes Krievijai!
  Un, pārvietojoties, tas visiem nogriež galvas un purnus, un tajā pašā laikā tanku torņus.
  Terminatormeitene Margarita arī iznīcina pretiniekus, lidmašīnas un tankus.
  Viņas basās kājas vienkārši mirgo. Nacisti mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Uz jaunām robežām!
  Un tad meitene to paņem un nogriež...
  Fašistu karavīru līķu masa.
  Bet Nataša Koršunova ir uzbrukumā. Viņš sagrauj nacistus kopā ar tankiem un lidmašīnām un dzied:
  - Rus' ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basajām kājām. Kas pārgrieza fašistiem rīkles. Jā, šī ir meitene, kas demolē tankus.
  Zoja Angelskaja ir uzbrukumā. Viņš ar abām rokām sasmalcina brūnos karavīrus. Izspļaujot no caurules. Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem met nāvējošas adatas - šauj nost tankus un lidmašīnas.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Eh, ķipar, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Augustīns, ar lāzera zobeniem nocērtot nacistus un iznīcinot brūnos karavīrus, kopā ar tankiem čīkst:
  - Viss pinkains un ar dzīvnieku ādu,
  Viņš ar nūju uzbruka policistiem!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā palaist pretī ienaidniekam, kaut ko tādu, kas nogalinās ziloni un vēl jo vairāk tanku.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilku suņi! Divdesmit otrais gadsimts!
  Svetlana Sniegbaltīte uzbrukumā. Viņš sasmalcina, sasmalcina nacistus. Ar basām kājām viņš met pret viņiem nāves dāvanas.
  Viņš vada dzirnavas ar zobeniem.
  Saspieda daudz karavīru kopā ar tankiem un lidmašīnām un kliedza:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas met nāvējošas adatas, iznīcinot tankus un lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko uzlēca. Zēns veica salto. Viņš lēcienā nocirta daudz nacistu.
  Viņš ar kailiem pirkstiem meta adatas, notriekdams tankus un lidmašīnas, un rībināja:
  - Slava manai skaistajai drosmei!
  Un atkal zēns ir kaujā.
  Foršā meitene Margarita Koršunova dodas ofensīvā. Sasmalcina visus ienaidniekus pēc kārtas. Viņas zobeni ir vēsāki par dzirnavu asmeņiem. Un kaili kāju pirksti met nāves dāvanas, deg tanki un lidmašīnas.
  Meitene mežonīgā uzbrukumā. Iznīcina brūnos karotājus bez ceremonijas.
  Un tas šad un tad uzlec un tiek savīti!
  Un no viņas lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un nacisti nokrīt. Un veseli līķu uzkalni ir sakrauti.
  Margarita agresīvi čīkst:
  - Es esmu amerikāņu kovbojs!
  Un atkal adata tika iemesta pie viņas basajām kājām.
  Un tad vēl ducis adatu!
  Nataška Koršunova arī ļoti forša uzbrukumā.
  Un viņš met ar basām kājām, un spļauj no caurules, gāžot tankus un lidmašīnas.
  Un plaušās kliedz:
  - Es esmu dzirkstošā nāve! Viss, kas tev jādara, ir jāmirst!
  Un atkal skaistums ir kustībā.
  Zoja Angelskaja uzbrūk nacistu līķu blokādei. Un arī no viņas basajām kājām izlido iznīcības bumerangi.
  Un brūnie karotāji turpina krist un krist kopā ar tankiem un lidmašīnām.
  Meitene Zoja kliedz:
  - Meitene, baskāja, viņa tevi uzvarēs!
  Un ducis adatu lido no meitenes kailā papēža. Kas iet tieši nacistiem rīklē.
  Tad viņi nokrīt miruši.
  Pareizāk sakot, pilnīgi beigts, vietā ar tankiem un lidmašīnām.
  Augustīns uzbrukumā. Iznīcina brūno karaspēku. Viņas zobeni tiek nēsāti divās rokās. Un viņa ir tik brīnišķīga karotāja.
  Tornado plosās cauri fašistu karaspēkam - lidmašīnas un tanki krīt.
  Meitene ar sarkaniem matiem rūc:
  - Nākotne ir apslēpta! Bet tas būs uzvarošs!
  Un uzbrukumā skaistule ar ugunīgiem matiem.
  Augustīns, mežonīgā sapņu sajūsmā, ar kailu papēdi sūta pulsāru un rūc:
  - Kara dievi visu saplosīs!
  Un karotājs ir uzbrukumā.
  Un viņas basās kājas met daudz asu, indīgu adatu, kas šauj notriekt lidmašīnas un caurdur tanku bruņas.
  Svetlana Sniegbaltīte kaujā. Un tik dzirkstoši un kaujinieciski. Viņas kailās kājas izmet tik daudz slepkavniecisku lietu. Nevis cilvēks, bet nāve ar blondiem matiem.
  Bet, ja tas saplīst, jūs to nevarēsit apturēt.
  Svetlana Sniegbaltīte dzied:
  -Dzīve nebūs mīļa,
  Tāpēc lec apaļā dejā!
  Lai tavs sapnis piepildās -
  Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un baskājainās meitenes kustība kļūst arvien niknāka. Un arvien vairāk iznīcinātu tanku un lidmašīnu.
  Paātrinās Oļega Ribačenko ofensīva. Zēns sit nacistus.
  Viņa basās kājas met asas adatas - saplēšot tankus un lidmašīnas.
  Jaunais karotājs čīkst:
  - Trakā impērija visus saplosīs!
  Un atkal zēns ir kustībā.
  Margarita ir mežonīga skolniece un totāla terminatore savā darbībā. Un kulj ienaidniekus.
  Tāpēc viņa ar kailu kāju palaida zirni ar sprāgstvielām. Tas uzsprāgs un tūlīt izmetīs simts nacistu un desmit tankus.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tomēr nāks!
  Un viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem - tanku mucas lido dažādos virzienos.
  Nataša Koršunova paātrināja kustības. Meitene nogriež brūnos karotājus. Un tajā pašā laikā viņš kliedz:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim nacistus paātrinātā tempā kopā ar tankiem un lidmašīnām.
  Nataša Koršunova ir terminatora cālis.
  Viņš nedomā apstāties un samazināt ātrumu, un tanki un lidmašīnas tiek notriektas.
  Zoja Angelskaja ir uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļu un metāla salātus. Meitene kliedz plaušās:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un ļoti daudz cilvēku ar caurdurtām rīklēm, līķu uzkalniem, kā arī salauztiem tankiem un notriektām lidmašīnām, kas gulēja apkārt.
  Augustīna ir traka meitene. Un tas visus iznīcina tā, it kā tas būtu robots, kas izgatavots no hiperplazmas.
  Tas jau ir iznīcinājis simtiem nacistu un daudz tanku un lidmašīnu. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti nacistu un duci tanku saplēsa spēcīgs sprādziens.
  Augustīna, spēlējoties ar vēdera muskuļiem un kratīdama krūtis ar sarkaniem sprauslām, dziedāja:
  -Tu neuzdrošinies sagrābt mūsu zemi!
  Uzbrukumā ir arī Svetlana Sniegbaltīte. Un tas nedod jums atelpu. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina nacistus. Un grāvī un pa ceļiem jau bija iekritusi brūno kaujinieku masa kopā ar salauztiem tankiem un lidmašīnām.
  Sešinieks bija nikns. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Karatē Oļegs Ribačenko ir atgriezies darbībā. Un viņš virzās uz priekšu, vicinot abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie nacisti krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu, kaudze sagruvušu mašīnu un lidmašīnu.
  Zēns izgudrotājs atceras mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Bērnu slepkava Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un būs tonnas naudas!
  Un Terminator Boy jaunā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un Adidas!
  Izrādījās patiešām forša izrāde. Un cik nacistu tika nogalināti? Un viņi nogalināja lielāko daļu lielāko brūno cīnītāju, kā arī tankus un lidmašīnas.
  Arī baskājainā meitene Margarita ir kaujā. Iznīcina kanēļa un tērauda armijas un rēc:
  - Lielais šoka pulks! Visus dzenam zārkā!
  Un viņas zobeni grieza nacistus. Brūno cīnītāju masa jau ir sabrukusi. Un līdz ar tiem tanki un lidmašīnas.
  Meitene ņurdēja:
  - Es esmu pat foršāka par panteru! Pierādi, ka esi labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos zirnis ar spēcīgu sprāgstvielu.
  Un viņš sitīs ienaidnieku.
  Un viņš paņems un iznīcinās dažus ienaidniekus, tankus un pat lidmašīnas.
  Un Nataša Koršunova ir autoritāte. Un viņa sit saviem pretiniekiem, un viņa nevienu nepievils.
  Cik daudz nacistu jau ir nogalināti kopā ar tankiem un lidmašīnām.
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir tik safīras. Šī meitene ir galvenā bende. Lai gan visi viņas partneri ir bendes!
  Nataša Koršunova kliedz:
  - Esmu dusmīgs! Būs tev sods! Pat rubli nepaņemsi!
  Un atkal meitene ar zobeniem nogalinās daudz nacistu.
  Zoja Angelskaja ir kustībā un ir notriekusi daudzus brūnos karotājus.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus nacistus vai notriec lidmašīnu ar tanku. Šīs meitenes ir patiesi skaistas.
  Augustīna virzās uz priekšu un sagrauj savus pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un izliks tos!
  Un rudmate ir tik... Mati plīvo vējā, kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Svetlana Sniegbaltīte kustībā. Šeit viņa sagrieza daudz galvaskausus un tanku torņus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Rāda mēli. Un tad spļauj no salmiņa - lidmašīnas notriekšana. Tad viņš kliedz:
  - Jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas, trāpot kājniekiem un lidmašīnām.
  Oļegs Ribačenko lec un lec.
  Baskājains zēns izmet adatu kaudzi, gāž tankus un dzied:
  - Dosimies pārgājienā, atver lielu kontu!
  Jaunais karotājs ir vislabākajā veidā.
  Viņam jau ir diezgan daudz gadu, visi piedzīvojumos kopā ar Natašu un kompāniju, bet izskatās pēc bērna. Tikai ļoti spēcīga un muskuļota.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Lai spēle nenotiek pēc noteikumiem - mēs izlauzīsimies cauri fraera!
  Un atkal no viņa basajām kājām nolidoja nāvējošas un dauzītas adatas. Gan lidmašīnas, gan tanki.
  Dzirkstošā ar plikiem, apaļiem papēžiem Margarita Koršunova ar sajūsmu dziedāja:
  - Nekas nav neiespējams! Es ticu, ka brīvība uzausīs!
  Meitene atkal iemeta nāvējošu adatu kaskādi pret nacistiem un viņu tankiem un lidmašīnām un turpināja:
  - Tumsa pazudīs! Maija rozes uzziedēs!
  Un, tiklīdz karotāja ar kailajiem pirkstiem uzmeta zirni, tūkstoš nacistu nekavējoties uzlidoja gaisā. Jā, brūnās, elles impērijas armija kūst tieši mūsu acu priekšā.
  Nataša Koršunova kaujā. Lēkā kā kobra. Uzspridzina ienaidniekus. Un tik daudz nacistu mirst un lidmašīnas avarē.
  Meitene tos izmantoja ar zobeniem, ogles graudiem un šķēpiem. Un adatas.
  Tajā pašā laikā viņš rēc:
  - Es ticu, ka uzvara nāks!
  Un krievu slava atradīs!
  Kailie kāju pirksti met jaunas adatas, caurdurot pretiniekus.
  Zoja Angelskaja mežonīgā kustībā. Virzība pret nacistiem. Sagriež tos mazos gabaliņos.
  Karotāja met adatas ar kailiem pirkstiem. Tas izlaužas cauri pretiniekiem kopā ar tankiem un lidmašīnām, rūcot:
  - Mūsu pilnīga uzvara ir tuvu!
  Un viņš vada savvaļas dzirnavas ar zobeniem, slaukot tvertnes. Šī patiešām ir meitene kā meitene!
  Taču Augustīna kobra devās uzbrukumā. Šī sieviete ir murgs ikvienam.
  Un, ja tas ieslēdzas, tas nozīmē, ka tas ieslēdzas.
  Pēc tam rudmate to paņems un dziedās:
  - Es atvēršu visus galvaskausus! Es esmu lielisks sapnis!
  Un tagad viņas zobeni ir darbībā un griež gaļu un metālu ar lidmašīnu duralumīniju.
  Uzbrukumā dodas arī Svetlana Sniegbaltīte. Šai meitenei nav šķēršļu. Tiklīdz tas ir nocirsts, līķu masa tiek piegružota, un apkārt guļ lidmašīnas un tanki.
  Blondīne terminators rēc:
  - Cik labi būs! Cik labi būs - es to zinu!
  Un tad no viņas lido slepkavas zirnis.
  Baskājainais, izskatīgais, muskuļotais zēns Oļegs atkal kā meteors izskrien cauri simtiem nacistu un metās prom. Un viņš paņems bumbu un iemetīs to.
  Tas ir maza izmēra, bet tas ir nāvējošs...
  Kā debesīs lidmašīnu masa tiks saplēsta mazos gabaliņos.
  Terminatora zēns gaudoja:
  - Baiso mašīnu vētrainā jaunība!
  Baskājainā meitene Margarita to darīs vēlreiz kaujā.
  Un nocirtīs daudz brūno cīnītāju. Un viņš izgriež lielus izcirtumus starp tankiem un lidmašīnām.
  Meitene čīkst:
  - Lambada ir mūsu deja uz smiltīm!
  Un tas sitīs ar jaunu sparu.
  Nataša Koršunova ir vēl niknāka uzbrukumā. Tā viņš sit nacistus. Viņiem nav viegli pretoties šādām meitenēm.
  Nataša Koršunova to paņēma un dziedāja:
  - Mans basās kājas spēriens ir apžilbināts!
  Skriešana uz vietas vispār ir samierināšanās!
  Un kareivīgā meitene ar tādu sitienu kaskādi ielauzās pretiniekos.
  Un viņš metīs ripas ar basām kājām.
  Šeit es vadīju dzirnavas. Brūnās armijas galvu masa ripoja atpakaļ, un tanki dega, lidmašīnas liesmoja.
  Viņa ir cīņas skaistule. Sit sevi ar tādu brūnu armādu.
  Zoja Angelskaja ir kustībā, saspiežot visus. Un viņas zobeni ir kā nāves šķēres.
  Meitene ir vienkārši jauka. Un viņas basās kājas met ļoti indīgas adatas.
  Sit pretiniekiem. Viņi caurdur rīkles un taisa zārkus, liek tankiem un lidmašīnām eksplodēt.
  Zoja Angelskaja to paņēma, pakratīja savu pilno krūšu koši sarkanos sprauslas un čīkstēja:
  - Ja krānā nav ūdens...
  Nataša Koršunova sajūsmā kliedza:
  - Tātad tā ir tava vaina!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko, kas pamatīgi nogalina. Šī patiešām ir meiteņu meitene.
  Un no viņas kailajām kājām lidotu asmens. Un tas skars daudzus cīnītājus, nogriežot torņus no tankiem.
  Augustīns basām kājām kustībā. Ātra un unikāla savā skaistumā.
  Cik viņai ir spilgti mati. Viņi plīvo kā proletāriešu baneris. Šī meitene ir īsta viksa.
  Un viņa nogriež savus pretiniekus - it kā būtu piedzimusi ar zobeniem rokās.
  Redhead, nolādētais zvērs! Es devos cīņā ar savu, izmantojot dabisko gaismu, bez krāsas.
  Augustīns to paņēma un nošņāca:
  - Tā būs vērša galva - cīnītāji prātu nezaudēs!
  Un tā viņa atkal sagrāva daudz cīnītāju.
  Terminatora zēns Oļegs Ribačenko nomurmināja:
  - Tieši tas, kas tev vajadzīgs! Kāda meitene!
  Margarita Koršunova, ar basu kāju metot dunci, nolaužot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Liela un forša meitene!
  Augustīns tam viegli piekrita:
  - Es esmu karotājs, kurš nokodīs ikvienu līdz nāvei!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs slepkavu, gāžot lidmašīnas.
  Nataša Koršunova nav zemāka par pretiniekiem cīņā. Nevis meiteni, bet ar tādu raganu nonākt liesmās. Un nacistiem klājas grūti: lidmašīnas un tanki krīt.
  Un čīkst:
  - Cik zilas debesis!
  Augustīna, atlaižot asmeni ar basu kāju, nogriežot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Svetlana Sniegbaltīte, sagriežot ienaidniekus un notriekjot lidmašīnas, tviterī ierakstīja:
  - Lai nogalinātu muļķi, nevajag nazi...
  Zoja Angelskaja čīkstēja, basām kājām mētādama adatas un ar iedegušajām kājām gāzdama tankus un lidmašīnas:
  - Tu viņam melosi kā traks!
  Nataša Koršunova, iznīcinot nacistus, piebilda:
  - Un izdari to ar viņu par santīmu!
  Un karotāji paņems un lēks. Viņi ir tik asiņaini un forši. Vispār tajos ir liels uztraukums.
  Gandrīz kails, izskatīgs, muskuļots zēns, kurš valkā tikai šortus, Oļegs Ribačenko, kaujā izskatās ļoti stilīgi.
  Skaista meitene Margarita ar kailiem kāju pirkstiem meta ar antimatērijas gabalu un dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, bet puisis ir ieinteresēts...
  Zēns ģēnijs ar kāju palaida kaut ko līdzīgu helikoptera propelleram. Es nogriezu pāris simtus galvu nacistiem un tankiem un čīkstēju:
  - Diezgan sportiski!
  Un abi - puika un meitene - pilnā ažūrā.
  Terminatoru zēns Oļegs, sasmalcinot brūnos karavīrus, rībēja:
  - Un mums būs liela uzvara!
  Margarita nošņāca, atbildot:
  - Mēs nogalinām visus - ar basām kājām!
  Meitene tiešām ir tāda aktīva terminatore.
  Nataša Koršunova uzbrukumā dziedāja:
  - Svētajā karā!
  Un karotājs palaida asu bumeranga disku. Viņš lidoja lokā, sagriežot daudz nacistu un tanku torņu.
  Zoja Angelskaja piebilda, turpinot iznīcināšanu:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un no viņas basajām kājām lidoja jaunas adatas. Un viņi trāpīja daudziem iznīcinātājiem un lidmašīnām.
  Blondīne teica:
  - Pārbaudīsim ienaidnieku!
  Un viņa parādīja mēli.
  Baskājainā un ugunīgā Augustīna, vicinot kājas un mētādama svastikas ar asām malām, rībēja:
  - Imperatora karogs uz priekšu!
  Svetlana Sniegbaltīte, metot ar pliku papēdi ar hiperplazmas bumbu, viegli apstiprināja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Un meitenes unisonā kliedza, sagraujot nacistus:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un tagad diski lido no karotāju basām kājām. Gaļa tiek saplēsta, tanku torņi un lidmašīnu astes tiek nojauktas.
  Un atkal kauciens:
  - Neviens mūs neuzvarēs!
  Nataša Koršunova uzlidoja gaisā. Viņa saplēsa savus pretiniekus un spārnotos grifus un izdeva:
  - Mēs esam vilki, kas grauž ienaidnieku!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlidos ļoti nāvējošs disks.
  Meitene pat sajūsmā sagriežas.
  Un tad viņš nomurmina:
  - Mūsu papēži mīl uguni!
  Jā, meitenes ir patiešām seksīgas.
  Oļegs Ribačenko, izskatīgs, muskuļots puika šortos, gurdēja:
  - Ak, ir agrs, sargi sit man pa ragiem!
  Un viņš pamirkšķināja karotājiem. Viņi smejas un izcēla zobus, atbildot.
  Nataša Koršunova sagrāva nacistus un čīkstēja:
  - Mūsu pasaulē nav prieka bez cīņas!
  Puika-terminators ar savu pliku, apaļo, bērnišķīgo papēdi, padodoties pulsaram un iznīcinot fašistus, iebilda:
  - Dažreiz pat cīnīties nav jautri!
  Nataša Koršunova piekrita:
  - Ja nav spēka, tad jā...
  Bet mēs, karotāji, vienmēr esam veseli!
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam adatas, ar lidmašīnām uzspridzināja tanku masu un dziedāja:
  - Karavīrs vienmēr ir vesels,
  Un gatavs varoņdarbam!
  Pēc tam Svetlana Sniegbaltīte atkal metās pret ienaidniekiem, nojaucot tanku torņus un lidmašīnu astes.
  Zoja Angelskaja ir ļoti ātra nozagšana. Viņa palaida veselu mucu pret nacistiem. Un ar vienu sprādzienu saplēsa pāris tūkstošus.
  Tad viņa čīkstēja:
  - Neapstājies, mūsu papēži mirdz!
  Un meitene ir kaujas ekipējumā!
  Augustīns arī nav vājš kaujā. Tā viņš sit nacistus. It kā to ar ķēdēm izsistu no kūļa.
  Un, sasmalcinot pretiniekus, viņš dzied:
  - Uzmanies, būs labi
  Rudenī būs pīrāgs!
  Sarkanmatainais velns kaujā patiešām plosās kā domkrats. Un kā deg tanki un liesmo lidmašīnas.
  Un lūk, kā cīnās baskāju meitene tunikā Margarita Koršunova. Un nacisti to saņem no viņas.
  Un ja sit, tad sit.
  No tā izlido asiņainas šļakatas.
  Nataša Koršunova skarbi atzīmēja, kad no viņas basām kājām lidoja metāla šļakatas, izkausējot tanku galvaskausus un torņus:
  - Slava Krievijai, liela slava!
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzijas sarkanos kreklos -
  Sveiciens krievu tautai!
  Tāpēc meitenes stājās pretī nacistiem. Tātad tie tiek sagriezti un sasmalcināti. Nevis karotāji, bet patiešām panteras, kas ir izlauzušās no savām ķēdēm.
  Skarbs zēns Oļegs Ribačenko ir kaujā un uzbrūk nacistiem. Viņš tos sit bez žēlastības, laužas cauri tankiem un kliedz:
  - Mēs esam kā buļļi!
  Margarita Koršunova, sagrāvusi brūno armiju un cauri tankiem un lidmašīnu astes, pacēla:
  - Mēs esam kā buļļi!
  Nataša Koršunova to paņēma un gaudo, nocirta brūnos karavīrus kopā ar tankiem:
  - Tu nedrīksti melot!
  Zoja Angelskaja plosīja nacistus un čīkstēja:
  - Nē, ne ar roku!
  Un viņš arī ņems un atlaidīs zvaigzni ar basu kāju un piebeigs daudz fašistu.
  Nataša Koršunova paņēma, atlaida zibens spērienu no koši krūšu sprauslas un iekliedzās:
  - Mūsu televizors deg!
  Un no viņas kailās kājas lido slepkava adatu bars.
  Zoja Angelskaja, arī nacistu un viņu tanku un lidmašīnu iznīcinātāja, čīkstēja:
  - Mūsu draudzība ir monolīta!
  Un atkal tas tiek izmests tik stipri, ka apļi izplūst uz visām pusēm. Šī meitene ir tīra pretinieku iznīcināšana.
  Meitene ar plikiem kāju pirkstiem paņems un palaidīs trīs bumerangus. Un tas izraisīja vēl vairāk līķu.
  Pēc tam skaistule izdos:
  - Mēs nedosim žēlastību ienaidniekam! Būs līķis!
  Un atkal slepkavnieciskā lieta aizlido no kailā papēža.
  Sarkanais Augustīns arī diezgan loģiski atzīmēja:
  - Ne tikai viens līķis, bet daudzi!
  Pēc tam meitene to paņēma un basām kājām gāja pa asiņainajām peļķēm. Un viņa nogalināja daudz nacistu.
  Un kā tas rēc:
  - Slepkavību masa!
  Un tad viņš sit ar galvu Hitlera ģenerālim. Viņš salauzīs savu galvaskausu un dos viņam:
  - Banzai! Tu nokļūsi debesīs!
  Svetlana Sniegbaltīte ir ļoti nikna ofensīvā, īpaši gāžot tankus, un arī lidmašīnas čīkst:
  - Tev nebūs žēlastības!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem nolido ducis adatu. Viņai izsitot cauri visiem, lidmašīnas sabrūk. Un karotājs patiešām mēģina sasmalcināt un nogalināt.
  Muskuļots puika šortos Oļegs Ribačenko, ar svilpi gāžot vārnas, čīkst:
  - Labs āmurs!
  Un puika arī ar basu kāju met tādu foršu zvaigzni svastikas formā. Sarežģīts hibrīds.
  Un nacistu masa sabruka.
  Oļegs Rybačenko rēca:
  - Banzai!
  Un zēns atkal ir savvaļas uzbrukumā. Nē, spēks viņā vienkārši kūsā, un vulkāni rīst!
  Lieliskā Margarita kustībā. Viņš visiem pārplēsīs vēderus.
  Meitene ar kāju uzreiz izmetīs piecdesmit adatas. Un tika nogalināti daudz dažādu ienaidnieku, tika izsisti tanki un lidmašīnas.
  Margarita Koršunova, mirdzot plikiem papēžiem, jautri dziedāja:
  - Viens divi! Skumjas nav problēma!
  Jums nekad nevajadzētu būt drosmīgiem!
  Turiet degunu un asti augstu.
  Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Tas ir tik agresīvs uzņēmums. Meitene sitīs un kliedz:
  - Pūķa prezidents kļūs par līķi!
  Nataša Koršunova ir tikai sava veida terminators cīņā. Un viņa rēca:
  - Banzai! Saņemiet to ātri! Un diktators ir beidzies!
  Un no viņas basās kājas nolidoja granāta. Un tas sit nacistus kā ar naglām. Un tas iznīcinās mastodonu un spārnotu, infernālu mašīnu masu.
  Kāds karotājs! Visiem karotājiem - karotājs!
  Uzbrukumā ir arī Zoja Angelskaja. Tāda nikna kuce.
  Un viņa to paņēma un rībēja:
  - Mūsu Tēvs ir pats Baltais Dievs!
  Un viņš sitīs nacistus ar trīskāršām dzirnavām!
  Un rudmate, mirdzoša ar kailajiem papēžiem un Augustīna krūšu rubīna sprauslām, rūca kā atbildi:
  - Un mans Dievs ir melns!
  Patiešām, rudmate ir viltības un zemiskuma iemiesojums. Protams, ienaidniekiem. Un draugiem viņa ir mīļa.
  Un kā viņš to ņems un nometīs ar plikiem kāju pirkstiem. Un tur bija daudz brūnās impērijas karotāju, kā arī viņu tanki un lidmašīnas.
  Sarkanmate kliedza:
  - Krievija un melnais Dievs ir aiz muguras!
  Karavīrs ar ļoti lielu kaujas potenciālu. Nē, labāk neiejaukties nevienā no tiem. Tāpat kā tanku torņi, arī fašistu lidmašīnām spārni ir norauts.
  Augustīna, sagraudama savus pretiniekus, šņāca:
  - Mēs visus nodevējus samalsim pulverī!
  Un piemiedz partneriem ar aci. Jā, šī ugunīgā meitene nav gluži tas, kas var dot mieru. Izņemot nāves mieru!
  Ienaidnieku drupinātāja Svetlana Sniegbaltīte izdeva:
  - Mēs tevi nogalināsim ar rindu!
  Sarkanais Augustīns apstiprināja:
  - Mēs nogalināsim visus!
  Un no viņas kailajām, noslīpētajām kājām atkal lido pilnīgas iznīcināšanas dāvana! Un tik daudz tanku un lidmašīnu uzreiz eksplodēja mazās skaidās.
  Un tad meitene iesper ar zibeni it kā no koši nipeļa.
  Sūtot nāves dāvanas ar plikiem papēžiem, Oļegs Ribačenko atbildē dziedāja:
  - Tas būs pilnīgs banzai!
  Augustīna, plosīdama nacistus ar kailām rokām, sasmalcinot tos ar zobeniem un ar kailiem pirkstiem mētādama adatas, vienlaikus iznīcinot tankus un lidmašīnas, sacīja:
  - Īsumā! Īsumā!
  Nataša Koršunova, iznīcinot brūnos karotājus, kopā ar tankiem un lidmašīnām, čīkstēja:
  - Īsāk sakot - banzai!
  Un sagrausim jūsu pretiniekus ar mežonīgu niknumu.
  Baskājains, izskatīgs zēns šortos Oļegs Ribačenko, sagriežot pretiniekus, sacīja:
  - Šis gambīts nav ķīniešu,
  Un ticiet man, debija ir taju!
  Un atkal no zēna basās kājas izlidoja ass, metālu griežošs disks. Viņš nogrieza gan tanku torņus, gan lidmašīnu astes.
  Kaujīgā metāla smalcinātāja Margarita, kapādama brūnās impērijas karotājus un tanku bruņas, dziedāja:
  - Un kuru mēs kaujā atradīsim?
  Un kuru mēs kaujā atradīsim...
  Mēs ar to nejokosim -
  Mēs jūs saplosīsim!
  Mēs jūs saplosīsim!
  Viņi toreiz labi sadarbojās ar nacistiem...
  Tāpēc Hitlers un viņa komanda nokrita uz ceļiem meiteņu un bērnu priekšā.
  Nataša Koršunova vispirms piespieda nacistu numur viens skūpstīt viņas basās kājas.
  Tad Hitlers un visi apkārtējie skūpstīja citu meiteņu kailas zoles un papēžus. Un viņi laizīja papēžus ar mēli. Un ļoti izskatīgu blondu zēnu Oļegu Ribačenko skūpstīja meitenes basās kājas.
  Pēc tam, ļoti apmierināta ar vīriešu kārtas parazītu pazemošanu, Nataša pavēlēja:
  - Tagad, pirms mēs jūs visus nogalinām, parakstiet pavēli par pilnīgu un beznosacījumu Trešā reiha padošanos Padomju Savienībai!
  Viss ir labi, kas labi beidzas. Trešais reihs kapitulēja, un varenais Vērmahts tika atbruņots. Hitlers un viņa komanda devās uz Berijas cietumu.
  Spriedums bija ātrs, bet taisnīgs. 1959. gada 22. jūnijā Hitlers tika pakārts tieši Sarkanajā laukumā!
  
  
  TREŠĀ REIHA KŪKAS
  Neatbilstība patiesajam stāstam radās tāpēc, ka Hitlers neapturēja vācu tankus pie Djukera un tika sagūstīti simtiem tūkstošu izbiedētu britu. Un tad fīrers sāka enerģiskus centienus iebrukt Lielbritānijā. Jo īpaši visa Vācijas un okupēto valstu aviācijas nozare tika pārcelta uz trīs maiņu darba grafiku, un viņi piesaistīja ārvalstu spēkus un pieteica totālu karu, pagarinot darba maiņas un sēdinot pie mašīnām sievietes un pusaudžus.
  Aviācijas nozare strādāja ar pilnu jaudu, un šai rūpnīcai bija pieslēgtas citas okupētās valstis. Šī iemesla dēļ aviācijas ražošana sāka pieaugt eksponenciāli.
  Rezultātā vāciešiem izdevās uzvarēt Lielbritānijas gaisa kaujā un veikt gaisa nosēšanos. Anglijas sauszemes spēki bija vāji, un nacisti spēja gūt panākumus, iesaistot desantā savu floti un citus sagūstītos štatus.
  Lielbritānija tika pārņemta pāris nedēļu laikā. Londonas garnizons krita gandrīz bez cīņas. Čērčils aizbēga uz Kanādu. Bet tur viņu sagaidīja ļoti vēsi. Zaudētājus nekur nemīl.
  Hitlers likumīgo, provācisko valdnieku padarīja par formālu Lielbritānijas karali. Viņš sarīkoja parlamenta vēlēšanas, kurās uzvarēja Moslija vietējo nacistu partija. Un viņa fīrera karaspēks ātri sāka ieņemt Anglijas kolonijas. Protams, ar to tālāku gremošanu. Nu, kā ar ASV?
  Amerika izvēlējās palikt neitrāla. Bet tā tur nebija. Japāna uzbruka ASV Peru ostā. Un Vācija uzsāka iebrukumu Kanādā, kas sadalījās provāciskajās un proamerikāniskajās daļās.
  Hitlers nolēma, ka racionālāk ir sagūstīt Ameriku tagad, pirms tās rūpniecība tika atjaunota uz kara pamata. Kā ar PSRS? Gaidīšu.
  Fīrera aprēķini, kas sāka karu ar ASV 1941. gada decembrī, kopumā bija pamatoti. Jeņķi nebija gluži gatavi kaujai. Taču pati Vācija vēl nebija pilnībā izmantojusi savu varu. T-5 tanks sāka ražot, bet tas bija transportlīdzeklis ar diviem 75 mm un 37 mm lielgabaliem ar četriem ložmetējiem un slīpām bruņām, nevis Panther. T-6 transportlīdzeklis parādījās arī ar 88 mm lielgabalu, bet vieglāks nekā Tiger un ar plānākām bruņām.
  Tomēr vācieši joprojām bija stiprāki par amerikāņiem tankos un pārāki aviācijā, īpaši savu lidmašīnu kvalitātē. Būtiskākais ir pieredzējušākā un veiksmīgākā vācu ģenerālštāba pārākums operatīvajās un taktiskajās prasmēs. Amerikāņu ģenerāļi šajā ziņā rīkojās diezgan nepieklājīgi, un viņu karaspēks pastāvīgi nonāca katlos un masveidā padevās.
  ASV armijas morāle bija zema. Un tad melnie paņēma un sacēlās. Tā tas sākās...
  Amerika saskārās ar trešā reiha kolosālo spēku un peldēja...
  Vācieši diezgan ātri virzījās uz priekšu. Tikai viena problēma ir piegāde pāri okeānam. Bet izskatās, ka Fritz ar to veiksmīgi tika galā. Un cīņas ritēja pilnā sparā ar kolosālu spēku, bet Vācija un Japāna gandrīz vienmēr uzvarēja.
  1942. gada 4. jūlijā Vašingtona krita, un astoņas dienas vēlāk ASV padevās Trešajam reiham.
  Tādējādi beidzās Otrā pasaules kara pirmā daļa. Bet vēl bija PSRS. Un pats Hitlers nevarēja justies mierīgs.
  Bet Staļins saglabāja draudzīgu neitralitāti un centās iegūt laiku un par katru cenu izvairīties no kara.
  PSRS pārsniedza savu trešo piecu gadu plānu, dubultojot ekonomiku saskaņā ar formāliem skaitļiem. Realitātē rezultāts, protams, bija mazāks, bet tomēr ievērojams.
  PSRS 1941. gada pirmajā pusē saražoja vairāk nekā divus tūkstošus tanku. Un 1941. gada otrajā pusē vairāk nekā trīsarpus tūkstoši un divarpus tūkstoši no tiem bija jaunākās KV sērijas. Augustā parādījās pirmie KV-3, kas sver sešdesmit astoņas tonnas. Septembrī pirmie KV-5 svēra simts tonnas, un tiem bija divi lielgabali un 170 mm frontālās bruņas. Pieauga arī aviācijas produkcija. 1942. gada otrajā pusē PSRS jau bija saražojis vairāk nekā četrus tūkstošus tanku, tostarp vairāk nekā trīs tūkstošus jaunāko. Bet ar to joprojām nebija pietiekami. Staļins vēlējās palielināt padomju tanku skaitu līdz sešdesmit tūkstošiem simt divdesmit divīzijās un trīsdesmit mehanizētajos korpusos. Un tas ir daudz. Kamēr PSRS nebija gatava to visu pabeigt. Turklāt automašīnas joprojām tika ražotas nekara laika ekonomikā, bet tanku ražošana pieauga. 1942. gada maijā parādījās arī tanka KV-4 versija. Staļins apstiprināja transportlīdzekli, smagāko no priekšlikumiem, kas sver 108 tonnas un ar 180 mm priekšējo bruņu.
  1942. gada otrajā pusē PSRS saražoja vairāk nekā piecus tūkstošus tanku, tostarp vairāk nekā četrus tūkstošus smago un vidējo. Padomju aviācijas skaits 1941. gada beigās pārsniedza trīsdesmit tūkstošus lidmašīnu. Un līdz 1942. gada beigām tas pieauga līdz četrdesmit pieciem tūkstošiem. Tomēr nebija pietiekami daudz pilotu.
  Hitleram bija laba izlūkošana, un PSRS neslēpa jaunu tanku klātbūtni.
  Gluži pretēji, viņi to parādīja, lai iebiedētu. Jau 1941. gada 1. maija parādē tika demonstrēti jaunākie padomju tanki T-34 un KV, kā arī īpaši uzaicināti vācu ģenerāļi, kuriem pat tika doti viņu tanku vispārīgie tehniskie parametri.
  Hitlers pavēlēja izstrādāt mašīnas, lai cīnītos pret padomju monstriem. Nu, pirmkārt, protams, "Tīģeris". Šī tvertne sāka ražot vieglākā versijā, un tai izdevās cīnīties ar Ameriku. Bet vāciešiem vajadzēja kaut ko vairāk. Sākās darbs pie tankiem "Panther", "Tiger" -2, "Lion", "Maus". Viņi centās pēc iespējas vairāk apvienot tankus "Panther", "Tiger"-2, "Lion" pēc vienota standarta. Lai tie atšķirtos tikai pēc izmēra. Transportlīdzekļiem bija slīpas bruņas, īpaši frontālās, un jaudīgi, garstobra lielgabali. Mazākā Panther tvertne jau svēra četrdesmit četras tonnas. Un tam bija korpusa priekšējās bruņas: 80 mm piere nogāzēs, 40 mm sānu mala ar nogāzēm un simts milimetru torņa piere ar nelielu slīpumu un 40 mm malas. Un 75 mm lielgabals ar 70 EL stobra garumu. Tvertnei Tiger-2 bija 150 mm korpusa piere nogāzēs, malas 82 mm, torņa piere 185 mm, malas ar slīpumiem 82 mm. Un lielgabals ir 88 mm garš un 71EL garš stobrs, kura svars ir sešdesmit astoņas tonnas.
  Un Lev tanks svēra deviņdesmit tonnas. Korpusa priekšējās bruņas ir 150 mm tāpat kā Tiger-2, sāni ir 82 mm, torņa priekšējās bruņas ir 240 mm ar slīpumu, bet torņa malas ir 82 mm. Un lielgabals ir 105 mm kalibrs un 70 EL garš. Tas ir, "Lion" ir jaudīgākais tanks bruņojuma un svara ziņā no šīs sērijas.
  Bet arī "Pele" ir ceļā. Tam ir uzreiz divi lielgabali: 128 mm un 75 mm, un daudz biezākas bruņas: 240 mm uz pieres un 210 mm sānos, korpusā un tornītī. Lai no jebkura leņķa neko nevarētu caurdurt.
  PSRS parādījās uz KV-3, KV-4 un KV-5 tankiem ar 107 mm kalibra lielgabalu un sākotnējo šāviņa ātrumu 800 metri sekundē. "Pele" bija vienīgais tanks, kuram šis lielgabals nevarēja iekļūt no jebkura leņķa un attāluma. "Tīģeris"-2 un "Lauva" ar šo lielgabalu neiekļuva pierē, bet sānos neiekļuva PSRS masīvākais vidējais tanks T-34-76.
  "Pantera" šajā gadījumā varēja veiksmīgi cīnīties tikai ar trīsdesmit četrām un vieglākām KV sērijām. Lai gan tai vajadzēja kļūt par populārāko tanku.
  Šādām tvertnēm bija nepieciešams izgatavot jaudīgus dzinējus. Un tas prasīja laiku.
  1943. gada pirmajā pusē PSRS saražoja vairāk nekā sešus tūkstošus tanku, tostarp piecus tūkstošus smago un vidējo KV un T-34. Vācieši, paļaujoties uz ievērojamas pasaules daļas resursiem, izlaida virkni standarta "lielo kaķu" ķermeņa tipu. Un "Panther", un "Tiger"-2, un "Lion" un pat "Mouse" bija līdzības figūrā un standartā. Hitlers arī pavēlēja izņemt no ražošanas novecojušos T-4 un T-3, bet T-2 un T-1 modernizēt un izmantot tikai kā izlūkošanas tankus.
  Bet vāciešiem neizdevās saražot pietiekami daudz jaunu mašīnu, lai līdz 1943. gada jūnijam iegūtu pārākumu pār PSRS.
  Un Hitlers uzbrukuma laikā vēlējās iegūt skaitlisko pārsvaru tankos. Un viņš uzbrukumu atlika. Tad rudens un ziema kļuva par tuvu, un krauti ofensīvu atlika līdz 1944. gada 15. maijam tieši laikā, kad beidzās sēja.
  1943. gada otrajā pusē PSRS sērijā bija jauns tanks KV-6, kas izveidots cīņai ar "peli", kas svēra 220 tonnas un kam bija 203 mm un 107 mm lielgabali.
  Staļins pagarināja darba dienu vēl par stundu līdz 9 stundām un mēģināja vēl vairāk palielināt tanku ražošanu. Tie tika ražoti 1943. gada otrajā pusē, vairāk nekā astoņi tūkstoši vienību un septiņi tūkstoši smago un vidējo. Bet vācieši, paļaujoties uz rūpnīcām Amerikā un Eiropā, tikai "Panthers", 1943. gada otrajā pusē palielināja ražošanu līdz diviem tūkstošiem automašīnu mēnesī, beidzot apgūstot "lielā kaķa" sistēmu. Kopš septembra sāka ražot arī "Panther"-2. Šis transportlīdzeklis bija labāk bruņots, tāpat kā Tiger 2, un tam bija biezākas bruņas, ar nelielu svara pieaugumu, ko kompensēja jaudīgāks 900 zirgspēku dzinējs.
  1944. gada pirmajā pusē PSRS sāka ražot T-34-85 ar nedaudz spēcīgākām torņa bruņām un jaudīgu lielgabalu, lai kaut kā cīnītos ar Panteru.
  IS sērijas tvertnes vēl nav nonākušas ražošanā, tāpēc es negribēju tās izņemt no KV sērijas. Turklāt PSRS neveica karus, un nebija informācijas, ka KV tanks nebūtu pārāk labs. Īpaši braukšanas veiktspēja.
  1944. gada pirmajā pusē PSRS nespēja palielināt tanku ražošanu, atstājot to astoņu tūkstošu līmenī, bet T-34-85 nāca ar lielāku tornīti un jaudīgāku lielgabalu. Lidmašīnu skaits sasniedza ne vairāk kā piecdesmit tūkstošus, taču pilotu trūkums lika to izaugsmei pagaidām apturēt. Dažas vecās automašīnas tomēr tika norakstītas un aizstātas ar jaunākajām.
  Bet vācieši parādījās virknē reaktīvo transportlīdzekļu: īpaši ME-262 un Arado bumbvedēju. Un pieauga arī ar propelleru darbināmās lidmašīnas: TA-152, ME-309, bruņojuma un ātruma ziņā ļoti jaudīgi iznīcinātāji. Un Yu-288 un Yu-488 ir ļoti cienījami un ātri bumbvedēji. Neskaitot B-29, ko ražoja okupētās Amerikas rūpnīcās, un iznīcinātājus P-51 ar astoņiem ložmetējiem un gaisa kobrām.
  Debesīs vāciešiem tagad bija pārākums gan skaita, gan kvalitātes ziņā.
  Arī tankos tie pārspēja PSRS gan kvantitātē, gan kvalitātē. Vāciešiem bija labāka triecienšautene MP-44 nekā padomju modeļiem, un kopējā armijas mobilitāte, kopumā visi parametri, nemaz nerunājot par floti.
  Un šeit mēs nedrīkstam aizmirst Japānu. Tā kājnieki ir ļoti daudz, un tanku ir daudz, lai gan lielākā daļa ir vieglie, neskaitot licencēto Panther, un aviācija kopumā ir ļoti liela un spēcīga, tāpat kā flote.
  Fīrers sapulcināja daudzas ārvalstu divīzijas un pirmajā ešelonā vien izvietoja divdesmit miljonus karavīru. Staļins pēc mobilizācijas līdz šim ir savācis aptuveni divpadsmit miljonus. Ne vairāk: ražošana sabruks, un tātad tāds slogs valsts kasei. Un Japāna pirmajā miljonu ešelonā izvietoja piecpadsmit savas un koloniālās divīzijas.
  Tāda kolosāla spēka armija pulcējās pie fīrera un Hirohito. Un ko viņiem var iebilst?
  Spēcīgs pluss PSRS ir tās spēcīgās aizsardzības līnijas. Netālu no robežas atrodas "Molotova līnija", nedaudz tālāk vecā "Staļina līnija". Šeit, protams, sienas tiek būvētas no jūras līdz jūrai, pat ja tās nav nepārtrauktas. Bet ar karaspēku aizsardzībai acīmredzami nepietiek. Vērmahts ir ļoti spēcīgs, un tajā ir daudz karaspēka.
  Bet PSRS ir cita problēma. Karaspēks nav īpaši labi apmācīts, lai sevi aizstāvētu. Maz mācīja par Sarkanās armijas aizsardzību. Lai gan nesen viņi tam ir sākuši pievērst lielāku uzmanību. Bet ar acīmredzamu kavēšanos. Uz krievu atjautību ir tikai viena cerība.
  Bet spēki ir ļoti nevienlīdzīgi...
  Vācieši karu sāk 1944. gada 15. maijā. Tāpat kā izžūst ceļi un beidzas sēja, rudens un ziema ir salīdzinoši tālu.
  Uzbrukums nebija negaidīts, karaspēks bija gatavībā. Bet vāciešu un viņu sabiedroto vienkārši ir pārāk daudz. Papildus Trešajam Reiham un tā okupētajām teritorijām karā pret PSRS piedalījās šādas valstis: Rumānija, Ungārija, Slovākija, Horvātija, protams, Bulgārija un aizvainoja Somiju. Zviedriju okupēja operācija Polārlācis. Protams, Itālija nevarēja palaist garām šādu karu, un šī populācija ir diezgan liela, turklāt ir arī kolonijas. Un arī Spānija un Portugāle, kurām arī bija kolonijas. Vācieši okupēja arī Šveici un Vērmahtā izveidoja leļļu divīzijas. Bet tas vēl nav viss. Kampaņā pret PSRS piedalījās šādas valstis: Brazīlija, Argentīna un citas valstis, kuras vācieši neokupēja un neiekļāva savā federācijā.
  Tā sapulcējās varena armāda. Un Austrālija tika okupēta.
  Tāpēc Staļinam bija jātiek galā ar pārākiem spēkiem.
  Un tomēr PSRS darbojas piektā kolonna. Daudzas vienības, īpaši Ukrainā, nevēlas cīnīties un bez cīņas padodas. Un čečeni sāk trokšņot.
  Tātad PSRS jau no paša sākuma cīnījās nevienlīdzīgā cīņā, un tās fronte tika izlauzta.
  Lai gan Sarkanā armija centās pretoties. Bija arī masu varonība un masveida padošanās.
  Lai kā arī būtu, pēc mēneša ilgām cīņām vācieši plašā frontē izlauzās līdz Dņeprai. Sarkanā armija mēģināja noturēties pie šīs dabiskās barjeras par katru cenu.
  Arkaška un Leška bija misijā, lai aizstāvētu Kijevu. Pilsēta atradās ļoti ērtā vietā uz kalniem, un tā bija ļoti spēcīgi nocietināta. Un fašisti mēģināja to pārņemt, padomju pozīcijās iedzenot koloniālos kājniekus: afrikāņus, arābus, indiešus. Un, protams, izmantojot mūsu pašu jaudīgos tankus.
  Arkaška un Leška cīnījās pionieru saitēs un bija saskrāpēti šortos, izskatoties pēc vienpadsmit vai divpadsmit gadus veciem zēniem.
  Ar viņiem cīnījās vesela pionieru grupa: zēni un meitenes. Visi bija iedeguši, saskrāpēti, jau tievi no normēšanas un protams basām kājām. Patiešām, ir vasara, jūnijs, Ukrainā ir karsts, un neviens no bērniem neplēsīs apavus, kuru deficīts. Un daudz izveicīgāk ir cīnīties ar basām kājām.
  Arkaška un Leška tur rokās katapultus, un no attāluma šie zēni sitīs kājniekus. Un Trešā Reiha karavīri tiek apgriezti un saplēsti.
  Arkaška, ar kailajiem bērnu kāju pirkstiem, tiklīdz viņš atbrīvos ugunīgu pulsāru, tas tūlīt saplosīs divus desmitus nacistu.
  Zēns un tikko kalts pionieris, kurš bija bijušais lielais akadēmiķis, jautri saka:
  - Tas ir lieliski... teorētiski!
  Leška, blonds zēns šortos un sarkanā kaklasaitē, kailiem papēžiem, iemeta sprāgstvielu paku, saplēšot fašistu karaspēku, čīkstēja:
  - Un gandrīz pārāk krāšņs!
  Un abi zēni iesmējās. Un arī citi zēni un meitenes šauj uz nacistiem. Daži izmanto pistoles, daži izmanto pistoles, daži pat izmanto katapultus.
  Meitene ar sarkano kaklasaiti no matricas arī ar basu kāju meta pulsāru, saplēšot tankus un čivināt:
  - Viņi nepāries!
  Aiz kājniekiem parādījās tanki. Jo īpaši varenā "Panther"-2. Viņa cenšas vispirms izlauzties cauri.
  Arkaška salauza pirkstus, un tajos parādījās burka ar ziepju burbuļiem. Zēns, divreiz nedomājot, sāka palaist ieročus no hiperplazmas. Un vesela mirgojoša rinda metās pretī ienaidnieka tankiem.
  Arkaška, šaujot uz ienaidnieku, iesaucās:
  - Visums ir pilns ar pasakainiem pārsteigumiem,
  Viņa ir maģiska un neparasta...
  Un ir pienācis laiks sasniegt lielus augstumus,
  Un, ja vajadzēs, sitīsim ar pliku kāju!
  Un šoreiz puika noklikšķināja uz viņas bērnišķīgo kāju pirkstiem un uzlidoja augstāk, sāka ar rokām un kājām šaut uz Krautiem burvju plazmas burbuļus.
  Un tas izskatījās ļoti forši.
  Leška ieguva arī ziepju burbuļus un pūta ienaidniekam veselas maģiskās enerģijas straumes.
  Abi zēni peldēja gaisā. Tomēr arī citi bērni neatpalika. Un viņi arī savienoja savas basās kājas, mētājot ar tām plazmas starus, plosot un rūcot vētras karavīrus, kājniekus un tankus.
  Arkaška, entuziasma pilns pretinieku iznīcināšanā, dziedāja:
  - lāzera zobens,
  Grib tevi nogriezt...
  Spīd kā elles uguns
  Lāzera stars...
  Bet vai tu nedomā
  Kā izglābt savu dzīvību
  Patiesa mīlestībai,
  Esi līdz galam!
  Un zēns ar plikiem kāju pirkstiem izlaida hiperplazmas burbuļus ar milzīgu postošo spēku.
  Arkaša aizmirsa, ka patiesībā ir izcils akadēmiķis un hiperprofesors, un jutās kā nerātns zēns.
  Hiperplazmas burbulis skāra Tiger-2 un izkausēja torni šķidrā metālā. Un tad viņi izsmidzināja otru tvertni gabalos. Dega zeme un metāls. Tas viss izskatījās smieklīgi...
  Leška sita ar rokām, un tagad nacistu karavīri pagriezās un sāka viens otru durt... Puisis svilpa, un krautiem uz galvām sāka krist ģībošas vārnas. Un tie caurdur galvas, ķiveres un citu munīciju.
  Leška priecīgi dziedāja:
  - Bet ja godīgi,
  Es uzvaru visus, pilnībā!
  Arkaška ar pliku papēdi iemeta hiperplazmas lāsīti, saplacinot ienaidniekus, un iekliedzās:
  - Nevar būt, nevar būt!
  Lioša, atbildot, atkal padevās ar rokām un kājām, ar burbuļiem un izdeva:
  - Mēs šeit, protams, esam kā dievi!
  Zēni patiešām sagrāva ienaidniekus un izbaudīja spēli. Šeit viņi ir kā Dievi-Radītāji, viņi var visu.
  Arkaška piemiedza aci...
  Un tad parādījās pats Hitlers. Četras meitenes viņu ielenca. Un sitīsim fīreru ar basām kājām. Un tad viņi ar kailām apakšējo ekstremitāšu pirkstiem satvēra fašistu numur viens un dzīvu viņu saplēsa četrās daļās. Tas ir forši!
  Arkaška smejoties dziedāja:
  - Un drīz Trešais Reihs kritīs,
  Kad esam iekrituši spēlē,
  Mums slepkavība nav grēks,
  Viss būs tā vērts!
  Un zēns atkal palaida burbuļus ar plikiem kāju pirkstiem, ar nāvējošu spēku un iznīcināšanu.
  Un, iekāpjot lidmašīnās, tie saraujas izmēros un pārvēršas par tauriņiem ar spārniem, kas mirdz kā zelts.
  Leška, to izbaudot, smejoties atzīmēja:
  - Tas ir ārkārtīgi smieklīgi!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem zēns atkal izlaiž nāvējošu traipu.
  Arkaša, trāpīja ar iznīcināšanas daļiņu no katapulta, smejoties atzīmēja:
  - Pats foršākais ir tad, kad tu trāpi ienaidniekam, un viņš... pārvēršas!
  Un puika paņems un ienaidnieku kārtīgi nocirtīs.
  Un tad fašistu karavīri sāka pārvērsties par konfektēm, siera kūkām, kūkām un šokolādēm.
  Bērni, būdami izsalkuši pionieri, sajūsmā čīkstēja.
  Vācu tanks "Pele" pēkšņi pārvēršas par milzīgu kūku, tik skaistu, krāsotu ar rozēm un citiem sulīgiem ziediem.
  Arkaša smaidot teica:
  - Skaistums, skaistums,
  Tanka laupījums kaķim!
  Un akadēmiskais puika smiesies. Un kūka, par kuru "Pele" pārvērtās, sabruka gabalos, kas uz zelta, smalki izstrādātām apakštasītēm lidoja pie bērniem. Zēni un meitenes laimīgi metās uz kāruma.
  Tomēr Arkaša uz viņiem kliedza:
  - Kāpēc tu nenomazgāji rokas?
  Un blakus katrai pionierei un pionierei parādījās sudraba krūze ar aromātisku ūdeni, smaržīgām ziepēm un pūkainu dvieli. Labi audzinātie pionieri sāka nomazgāt netīrumus. Viņi to izdarīja ļoti ātri un sāka ēst. Pie pašiem bērniem pielidoja fašistu lidmašīnas, kājnieki un tanki, pārvērsti par delikatesi.
  Un dimantiem dzirkstošie naži sagriež kūkas sulīgos, garšīgos gabaliņos. Un bērni, ar prieku nomazgājuši rokas, aprija fašistus ar konfektēm un šokolādes konfektēm.
  Arkaška atzīmēja, smejoties dūrē:
  - Tā ir racionalizācija! Mēs burtiski varam darīt jebko!
  Un zēns to paņēma un noklikšķināja ar kailiem pirkstiem, un rezultātā atkal vācu tehnika un karavīri kļuva par garšīgiem ēdieniem. Un bērni ir sajūsmā.
  Visi nacisti, kas iebruka Kijevā, pārvērtās par pārtiku. Bet ar to, protams, nepietiek. Un Sarkanās armijas visaptverošā ofensīva turpinājās.
  Arkaška un Leška visus PSRS karavīrus pārvērta par pionieriem. Un tagad cīnījās tikai bērni: zēni un meitenes sarkanās kaklasaitēs. Bet viņi kaujā izmantoja katapultus un pudeles ar ziepju burbuļiem, atbrīvojot tos nacistiem.
  Un nacisti pārvērtās par visdažādākajiem ēdieniem: kūkām, pīrāgiem, konditorejas izstrādājumiem, siera kūkām, šokolādes konfektēm, saldējumu ar pildījumu.
  Un Sarkanās armijas jaunie karavīri ēda tik garšīgu cienastu, vispirms nomazgājuši rokas un pateicoties augstākajiem spēkiem. Bērni rīkojās agresīvi un mērķtiecīgi, uzsākot kampaņu pret Berlīni.
  Bet vācu reaktīvais bumbvedējs Ju-287 lidojuma laikā pārvērtās par šokolādes tāfelītēm ar pildījumu. Starp citu, ļoti garšīgi. Un bērni tos labprāt ēda. Tagad visi Sarkanās armijas karavīri pārvērtās par puišiem un bija jautri, pastāvīgi smējās. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņi meta kaut ko bezgala nāvējošu.
  Un viņi iznīcināja savus pretiniekus, pareizāk sakot, pārvēršot tos garšīgos kārumos. Un tas ir lieliski. Un tik daudz kūku parādījās tvertņu vietā. Zibinot savus kailos papēžus, karotāji bērni metās pie gardumiem un alkatīgi tos aprija. Ko viņi darīja ar kolosālu entuziasmu.
  Gan zēni, gan meitenes ēda olu krēma un šokolādes kūkas, kā arī citus ļoti garšīgus un ēstgribu rosinošus ēdienus. Vērmahta leģionu karaspēks tika pārvērsts par ļoti garšīgām lietām, kuras pionieri ar lielu prieku aprija. Un itāļi, piemēram, pārvērtās par banāniem, rumāņi kļuva par ananāsiem ar šokolādi, ungāri - par mango. Un padomju karavīri, kuri kļuva par bērniem, to visu ēda ļoti labprāt un ar lielu entuziasmu.
  Un patiesībā tās bija garšīgas lietas un gardumi. Zēni un meitenes izlaiž burbuļus, un PSRS ienaidnieki pārvēršas dažādos ēdienos.
  Un varenais Tiger-3 tanks pagatavoja tik lielisku kūku. Nu, tas ir vienkārši jauki.
  Un bērni smejas un lēkā. Un viņu tukšie, apaļie papēži vienkārši mirgo. Uzreiz var redzēt, ka tie ir kā šķidri āboli.
  Un tagad Berlīnei tuvojās baskāju bērnu sargs. Un kā bērni svilpo. Vārnas uzreiz uzkrita Krautam un bunkuri uzreiz sabruka.
  Un atkal padomju karaspēka uzvara, tik pārsteidzoša, lai gan visi karavīri kļuva par zēniem un meitenēm.
  Īsāk sakot, Eiropa ir atbrīvota, un PSRS karaspēks iekaro Ameriku, Austrāliju un Japānu.
  Arkaška un Leška, šie matricas zēni, no Gēringa pagatavoja tik cēlu kūku un kopā ar meitenēm to ar prieku ēda. Un cik tas viss ir brīnišķīgi un garšīgi.
  Arkaša un Leška ēda vairāk banānu... Ir labi būt bērniem - daudz labāk nekā pieaugušajiem.
  Arkaška dziedāja ar prieku...
  Un es gribu, es gribu, es gribu vēlreiz,
  Skrien pāri jumtiem, dzenā baložus...
  Paķirciniet Natašu, velciet viņai bizi,
  Brauciet pa pagalmu ar skrejriteni!
  Un zēns paņēma un atkal ļoti garšīgas lietas, kas radītas no fašistu armijas.
  Leška atzīmēja, mētādams slepkavnieciskas dāvanas ar kailiem bērnu nažu pirkstiem:
  Es lūdzu jūs nebrīnīties
  Ja notiek maģija...
  Ja notiek, ja notiek...
  Ja notiek, ja notiek...
  Ja notiek maģija!
  Tikai šīs dāvanas tika izgatavotas no šausmīgām, tērauda armadām, tādām ēstgribu un ļoti patīkami smaržojošām lietām.
  Arkaška ar atsegtiem zobiem atzīmēja:
  - Kur paliek bērnība?
  Kā kādas pilsētas...
  Un kur mēs varam atrast līdzekli?
  Lai tur atkal nokļūtu!
  Leška ar prieku atbildot dziedāja:
  - Bet ar zinātnes spēku,
  Jūs varat mainīt...
  Galu galā nemirstīgie gari,
  Dzīves pavediens atgriezīsies!
  Un mūžīgie bērni dziedāja korī;
  Gan ziemā, gan vasarā gaidiet nebijušus brīnumus,
  Mēs spēlēsim šeit un šeit!
  Un cauri basām kājām peļķēm un gar strauta dibenu,
  Mēs atkal esam puiši - tu un es!
  Cik labi ir būt bērnam, it īpaši, ja tu esi visvarenais demiurgs Dievs!
  Lūk, kur pasaka beidzas...
  Un kurš klausījās gurķi!
  
  JAPĀNAS VĒLAIS GAMBITS
  Japāna beidzot uzbruka PSRS 1943. gadā un pat spēja gūt taktiskus panākumus agresijā pret eskadras ēku Vladivostokā.
  Hirohito lēmums no pirmā acu uzmetiena bija stulbs un neloģisks apstākļos, kad amerikāņi jūrā uzveica japāņus. Bet samuraji saprata, ka viņu vienīgā iespēja uzvarēt tagad ir, ja Vācija nāktu palīgā. Uzbrukums sakrita ar vācu virzību uz Kurskas izspiedumu. Un tas atstāja iespaidu uz kauju gaitu. Staļins atteicās no pretuzbrukuma. Un vācieši varēja atsaukt savu karaspēku sākotnējās pozīcijās.
  Japānas sauszemes armija virzījās uz priekšu Tālajos Austrumos. Sarkanā armija saņēma pastiprinājumu no rietumu frontes. Taču cīņa ievilkās. Japāņi tika padzīti atpakaļ uz Mandžūriju. Tikmēr vācieši papildināja savus spēkus. Un atvairīja sabiedroto ofensīvu Sicīlijā. Šeit viņiem palīdzēja tas, ka padomju armija nevirzījās uz priekšu, un, pārvietojot daļu savu spēku uz austrumiem, vācieši Sicīlijā nodarīja satriecošu sakāvi britiem un amerikāņiem. Un apvērsums Itālijā izgāzās; sazvērnieki to nekad nenoformēja. Un tas arī ietaupīja enerģiju.
  Vācieši arī izstrādāja jaunu tanku Panther 2. Šim transportlīdzeklim bija šaurāks tornītis un zems korpusa siluets, kādēļ transportlīdzekļa bruņas palielinājās un svars pat samazinājās. Labāk aizsargāts un mobilāks, Panther 2 kļuva par diezgan efektīvu tvertni. Un tas ļāva vāciešiem būt labi sagatavotiem, lai atvairītu padomju uzbrukumu, kas sekoja ziemā. Bet nacisti to gaidīja.
  Protams, galvenie ofensīvas mērķi ir Orela un Harkova. Gerdas tanka apkalpe cīnās pie Orelas.
  Meitenes ir ļoti skaistas, un, neskatoties uz ziemu, viņas cīnās basām kājām un bikini.
  Gerda ar kailiem pirkstiem mērķēja uz lielgabalu Panther-2, šim transportlīdzeklim ir ne tikai šaurāks tornītis, bet arī četri apkalpes locekļi.
  Blondīne izšāva, izdūra padomju trīsdesmit četrus un iesaucās:
  - Vērmahtam!
  Pēc tam Šarlote ar kailajiem kāju pirkstiem nošāva, iedūrās ienaidniekā un čīkstēja:
  - Lūk, jauni sasniegumi!
  Tālāk Kristīna, ļoti kaujinieciska dzeltensarkanā meitene, sāka šaut ar kailām kājām. Un trāpīja arī padomju mašīnai.
  Un tad arī Magda sita, parādot precizitāti.
  Un arī ar plikiem kāju pirkstiem. Un šoreiz viņa trāpīja KV tankam, pēc kura viņa čivināja:
  - Mēs cīnāmies ar meitenēm, un mēs esam tik forši!
  Padomju uzbrukums tika atsists, un vācieši spēja noturēt fronti austrumos. Tiesa, padomju karaspēks iekļuva Mandžūrijā. Un viņi ļoti atspieda japāņus.
  Četrdesmit ceturtā gada pavasarī Sarkanā armija atkal mēģināja virzīties uz priekšu. Bet es saskāros ar cietu bloku. Vācu reaktīvo lidmašīnu ME-262 parādīšanās sērijā veica korekcijas gaisa kauju gaitā. Jaunais auto izrādījās ātrs un izturīgs. Vienkārši nav pietiekami uzticams.
  Labākās cīnītājas uz tās bija divas raganu meitenes Albīna un Alvīne.
  Tās ir tik brīnišķīgas skaistules. Un padomju mašīnas āmur kā āmurs vai āmurs.
  Albīna, izmantojot kailos kāju pirkstus, tēmēja ieroci uz mērķi,
  lielā ātrumā uztriecās padomju lidmašīnām. Viņa notrieca trīs Sarkanās armijas automašīnas un tviterī ierakstīja:
  - Slava āriešu sapnim!
  Alvīne turpināja griezties un šaut ar plikiem kāju pirkstiem, griežot padomju transportlīdzekļus un čīkstot:
  - Lielu sasniegumu vārdā!
  Un atkal meitenes iznīcina padomju automašīnas. Tie ir tik groovy ar kailiem papēžiem.
  Un viņi aktīvi gūst sev pārskatus, parādot, ka baskāju meitenes pieder priekšgalam.
  Un viņi sadedzina lidmašīnas un sagrauj tās ar 30 milimetru lidmašīnu lielgabaliem. Tās šeit ir kaujas meitenes. Un arī ļoti skaista.
  Šeit Albīna nospiež sprūdu ar savu koši sarkano nipeli. Lupanet uz padomju lidmašīnām, nošaujiet tos un pasauciet:
  - Āriešu brālība ir ar mums!
  Alvīne arī ar zemeņu nipeli izšāva uz krievu LAGG-5, nogāza to un čivināja:
  - Nākotnes gadsimts ir mūsu!
  Meitenes, protams, ātri kļuva par līderēm notriekto automašīnu skaita ziņā. Četrdesmit ceturtā gada vasarā Sarkanā armija mēģināja izlauzties centrā, veicot operāciju Bagration. Taču Mainšteins veica triecienu no dienvidiem, un tas izvērtās par Sarkanās armijas katastrofu. Situāciju pasliktināja fakts, ka IS-2, ar kuru tika liktas šādas cerības, izrādījās neveiksmīgs tanks. Un vācieši parādījās "Panther"-2 ar jaudīgāku 88 mm lielgabalu un 900 zirgspēku dzinēju. "Tīģeris" 2 neienāca ražošanā. Tai nebija gandrīz nekādu priekšrocību bruņās salīdzinājumā ar Panther 2, taču tas bija daudz smagāks, dārgāks un ar vājām braukšanas īpašībām. Tātad "Royal Tiger" netika atļauts ražot, jo ir "Panther" modifikācija ar tādu pašu ieroci, bet daudz vieglāku un mobilāku.
  Cīņas parādīja, ka vācu TA-152, Focke-Wulf evolūcija, bija ļoti labs, spēcīgi bruņots un bruņots, bet ar daudz labākām lidojuma īpašībām.
  Un viņi diezgan skarbi sita sarkano armiju. TA-152 izrādījās nepatīkams pārsteigums padomju aviācijai. Duralumīnija trūkums lika atlikt progresīvāku Yak-3 un LAGG-7 palaišanu, tādējādi vācu lidmašīnām bija milzīgs pārākums pār padomju lidmašīnām ātruma un bruņojuma ziņā.
  Situāciju pasliktināja gandrīz pilnīga Trešā reiha bombardēšanas pārtraukšana, ko veica sabiedroto lidmašīnas. ASV nolēma pilnībā koncentrēties uz Japānu, lai nepieļautu PSRS ienākšanu Ķīnā, un Lielbritānija nevēlējās riskēt tikai ar savu aviāciju.
  Tas izraisīja ievērojamu ieroču ražošanas pieaugumu Trešajā Reihā. Īpaši "Panther"-2, kas no sava priekšgājēja atšķīrās ar lielāku uzticamību, ātrumu, manevrētspēju un jaudīgāku dzinēju.
  "Panther"-2 izrādījās efektīvs izrāvienu tanks. Tā lielais ātrums kopā ar efektīvo lielgabalu, zemāko siluetu un biezajām slīpajām sānu bruņām padarīja transportlīdzekli gandrīz par nimfu. Tātad Panther-2 dzēlums bija ļoti slims. Un tā modifikācija ar jaudīgāku pistoli bija tikai par vienu tonnu smagāka, un tāpēc tā saglabāja lielāku mobilitāti un lieliskas frontālās bruņas.
  Padomju karaspēks tika sakauts centrā un iekrita katlā. Vācieši tuvojās Maskavai. Tikai Možaiskas aizsardzības līnijā viņi tika apturēti ar grūtībām.
  Nobijies Staļins piedāvāja Hitleram pamieru uz trīs gadiem. Solot gandrīz par velti piegādāt naftu un izejvielas Trešajam reiham, kā arī atgriezt visus karagūstekņus.
  Hitlers, noraizējies, ka ASV un Lielbritānija piebeigs Japānu un pēc tam uzņemsies Trešo reihu, piekrita pamieram. Viņš tikai pieprasīja, lai Staļins noslēdz mieru ar Japānu. Staļins tam piekrita, bet ar atgriešanos Sahalīnas dienvidu daļā, ko iepriekš bija iekarojuši samuraji.
  Tā viņi nolēma... Robežas palika tās pašas. Fakts, ka Trešais Reihs saglabāja kontroli pār Ukrainu, Krimu, Donbasu un Tamanas pussalu, kopumā bija apmierinošs. Tās robeža atrodas burtiski piecdesmit kilometrus ārpus Maskavas, un Ļeņingrada joprojām ir bloķēta.
  Staļins solīja ierobežot partizānu kustību PSRS okupētajos reģionos.
  Un vācieši tagad varēja saņemt ukraiņu maizi un Donbasa ogles.
  Vāciešiem trūka naftas, bet to kompensēja sintētiskās degvielas ražošana.
  Fīrers vispirms gribēja iekarot Āfriku, lai iegūtu izejvielas karam un Tuvajiem Austrumiem ar naftu. Debesīs norisinājās spītīgs karš. FAA raķešu programmas vietā vācieši uzsāka reaktīvo lidmašīnu ražošanu. Īpaši Arado bumbvedējs, kas parādīja savu efektivitāti.
  Tomēr ne pārāk labi, tas izrādījās HE-162. Iznīcinātājs izrādījās viegls, lēts un viegli izgatavojams, taču tā vadīšanai bija nepieciešami augsti kvalificēti piloti. ME-163 bija nedaudz labāks, lai gan tas lidoja tikai sešas minūtes, bet vāciešiem izdevās palielināt tā lidojuma laiku līdz piecpadsmit, un tas vairāk vai mazāk spēja aizstāvēt Vācijas teritoriju.
  Hitlers vispirms atkal tikās ar Franko un izvirzīja viņam ultimātu: vai nu viņš izlaiž vācu karaspēku uz Gibraltāru, vai arī Vērmahts okupē Spāniju.
  Franko piekrita izlaist nacistu karaspēku. Un viņi nekavējoties uzbruka Gibraltāram. Cietoksnis tika ieņemts nekavējoties. Un tad vācu vienības iebruka Marokā. Karaspēku ir vieglāk pārvietot pa īsāko attālumu, un sākās Āfrikas iekarošanas process.
  Jau četrdesmit četru četrdesmit piecu gadu ziemā uz melno kontinentu tika pārceltas vairāk nekā četrdesmit divīzijas. Un viņi sagrāba Maroku, Alžīriju un iekļuva Tunisijā. Tur izvērtās sīvas cīņas ar britiem un amerikāņiem.
  Kaujās piedalījās arī jaunais vācu pašpiedziņas lielgabals E-25. Ar Panther-2 lielgabalu 88 mm un 71 EL, pusotra metra augstumu un diviem apkalpes locekļiem, kas atradās guļus stāvoklī, tā bija lieliska mašīna. Viegls, mobils un, pats galvenais, pienācīgi aizsargāts. Priekšējās bruņas ir 120 mm lielā leņķī, bet sānu bruņas ir 82 mm, plus veltņi. Un tas ar svaru, kas mazāks par trīsdesmit tonnām, un septiņsimt zirgspēku dzinēju, kas atrodas pāri un kopā ar transmisiju.
  Šis pašpiedziņas lielgabals izrādījās īsts tanku būves brīnums un caururba visus sabiedroto tankus un pats bija pilnīgi neievainojams pierē. Un viņa braši pagriezās.
  Vāciešiem bija arī "Panther" -3, tas bija nedaudz smagāks par "Panther" -2, svēra piecdesmit tonnas, bet labāk aizsargāts. Un jaudīgāks pistole ar 88 mm un 100 EL. Un kompresordzinējs nodrošināja jaudu līdz 1200 zirgspēkiem.
  "Panther" 3 korpusa priekšējās bruņas bija 150 mm 45 grādu leņķī un 185 mm torņa priekšējās bruņas 50 grādu leņķī. Sabiedroto tanki viņai neņēma galvu. Bet sānos leņķī varēja iekļūt tikai 82 milimetrus.
  Tomēr gan Šermaņi, gan Čērčili joprojām bija diezgan vāji pret šādu transportlīdzekli, pat tos varēja uzņemt tikai no neliela attāluma.
  Vācieši ar kājām pārspēja britus un amerikāņus un dominēja gaisā.
  Nacistu aviācija strauji attīstījās. Šeit nāk ME-262 X ar izplestiem spārniem, ātrumu 1200 kilometri stundā un spēcīgāk bruņotu. Ļoti efektīva mašīna.
  Uz tā Albīna un Alvīne ieguva sev jaunus apbalvojumus: Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Katrs no tiem pārsniedza piecus simtus notriekto lidmašīnu. Meitenes spēja apsteigt Hafmenu, kurš notrieca gandrīz piecsimt lidmašīnu.
  Albīna un Alvīna tomēr apsolīja fīreram, ka katra saskaitīs tūkstoti. Hitlers parakstīja dekrētu, ka Bruņinieka krusts ar zobeniem un dimantiem tiks piešķirts par 250 notriektiem lidaparātiem, bet Bruņinieka krusts ar zelta ozola lapām ar zobeniem un dimantiem par 500 lidmašīnām. Savukārt par 1000 lidmašīnām tiks piešķirts Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Turklāt tajā būs pat simts dimantu!
  Tas ir tāds stimuls basām kājām meitenēm bikini.
  Vācu karaspēks Lībijā ienāca 1945. gada martā. Viņi pārvietojās diezgan ātri. Cīņās E-25 un E-10 parādīja izcilu veiktspēju un efektivitāti. Protams, smagākas automašīnas nav tik labas. E-10 bija nedaudz sliktāks, lai cīnītos ar Čērčila tankiem, kuri bija ļoti labi bruņoti, pat no sāniem.
  Bet tas ir ļoti efektīvs pret Šermanu. Turklāt šī tvertne ir augsta un ir ļoti grūti trāpīt zemā mērķī.
  Vācieši virzījās pāri Āfrikai un sagrāba Lībiju. aprīlī ieceļoja Ēģiptē. Un mēs devāmies tālāk.
  Šādas cīņas plosījās tumšajā kontinentā, it kā elles katlā.
  Hitlera Vācija parādīja savu ļauno smīnu. Gerda cīnījās Panther 3. Un ar savu apkalpi viņa iznīcināja sabiedroto tankus un ieročus.
  Un viņa arī pie sevis dziedāja:
  - Mēs visus saplosīsim gabalos,
  Tā ir dzīve, tā ir laime...
  Un meitene lec augšā, izliekot muskuļus un bicepsus.
  Cīņas plosās, un nacisti virzās arvien tuvāk un tuvāk, tuvojoties Suecas kanālam.
  Nu, tagad tas ir bloķēts, un vācieši ir izcīnījuši vēl vienu lielu uzvaru.
  Ēģipte ir kritusi, un Vērmahta karaspēks virzās augšup pa Nīlu. Viņi dodas uz Sudānu.
  Un citas vienības iebrūk Palestīnā, pēc tam Irākā, Sīrijā un Kuveitā. Ir iespējams uzņemt visus Tuvos Austrumus.
  1945. gada vasarā Vērmahts ieņēma gandrīz visus Tuvos Austrumus kopā ar Turciju.
  Liela uzvara. Un Spānija un Portugāle iesaistījās karā ar sabiedrotajiem Trešā Reiha pusē. Un vācieši tagad pārceļas uz Āfrikas dienvidiem. Viss ir loģiski un precīzi.
  Milzīga vācu zemūdeņu flote karo Atlantijas un Indijas okeānā. Un nogremdē amerikāņu un britu kuģus.
  Amerika jau sāk svārstīties. Rūzvelts ir miris, un Trūmens mēģina kaut kā vienoties ar Hitleru.
  Arī Čērčils vilcinās. Vācieši tikmēr pulcē spēkus. Un tagad viņu karaspēks iebrūk Irānā un dodas uz Indiju. Citas daļas kopā ar itāļiem, iekarojuši Etiopiju, un Sudānu virzās tālāk uz dienvidiem.
  Viņus vairāk apgrūtina nostieptās sakaru līnijas, nevis britu un amerikāņu karaspēka pretestība. Un fašisti virzās uz priekšu, nezinot problēmas un žēlumu.
  1945. gada rudens vāciešiem pagāja ar jaunām uzvarām. Viņu karaspēks ienāca Indijā un ieņēma Deli. Un viņi virzās arvien tālāk.
  Hitlers paziņoja:
  - Mums jāsavieno ar Japānu. Un tagad vācu karaspēks virzās arvien tālāk ienaidnieka virzienā.
  Tas fīrers ir apsēsts, bet ko lai dara! Daudz kas ir redzams. Un vācieši iekaroja Indiju un lielāko daļu Āfrikas līdz 1945. gada beigām. Nacisti ieguva arī jaunus ieroču veidus - disku lidmašīnas, kuras nevarēja notriekt ar kājnieku ieročiem. Un lidojošo apakštasīšu ātrums sasniedza četrus skaņas ātrumus.
  Viņi deva lielu pārsvaru gaisā. 1946. gada ziemā Āfrika tika gandrīz pilnībā ieņemta, un vācieši sasniedza Dienvidāfriku, atbrīvojot tur esošos būrus. Un šī ir liela uzvara.
  Un atkal fašistu vienības pārvietojas, šoreiz uz Madagaskaru. Un 1946. gada maijā viņi pabeidza šīs salas ieņemšanu.
  Tātad vācieši apvienojās ar japāņiem. Un viņi sagrāba lielāko daļu Āzijas.
  Bet karš joprojām turpinās. Lielbritānijai ir jāsalauž mugura. Uzsvars tiek likts uz zemūdeņu karu un gaisa ofensīvu. Vāciešiem ir zemūdenes, kuras darbina ar ūdeņraža peroksīdu, un ir laivas, kuras vada viens cilvēks - ļoti miniatūras.
  Vāciešiem ir daudz lietu. Un reaktīvie bumbvedēji Yu-287, un ME-362, un Yu-688, un B-18, un lidojošs spārns. Un uzbrukuma strūklu XE-477 un daudz ko citu. Viņi izdara šādu spiedienu uz Lielbritāniju, tas ir briesmīgi.
  Un FAU raķetes, protams, tika ražotas. Vēlāk nekā reālajā vēsturē, bet jaudīgāks un perfektāks. Jo īpaši ar spārniem, kas nodrošināja viņiem lielāku precizitāti un radio vadību.
  Jaunās V-2 raķetes, protams, tika izstrādātas labākos apstākļos nekā patiesībā un ar tām strādāja ilgāku laiku.
  Tātad to izmantošanas efekts izrādījās daudz lielāks.
  Un Lielbritāniju sāka sasmalcināt it kā elles spēka bumbas.
  Un viņi paši sevi iznīcināja ļoti brutāli.
  Gaisa uzbrukums bija brutāls. Kaujas parādīja, ka sabiedrotajiem nav pretlīdzekļa pret vācu disku lidmašīnām. Un viņi ir vienkārši velns.
  Vācieši bez mazākās žēluma spieda Lielbritāniju. Un viņi to tik aktīvi iznīcināja, ka čipsi burtiski lidoja.
  Un 1946. gada 26. novembrī sekoja piezemēšanās pašā metropolē.
  Un tas britiem izrādījās liktenīgs.
  Gerda piedalījās kaujā ar jaunāko Panther-4 tanku. Šim transportlīdzeklim bija jaudīgs 105 mm lielgabals ar stobra garumu 100 EL. Un frontālās bruņas 250 mm ar nogāzēm un 170 mm sānu bruņas ar slīpumiem un 1500 zirgspēku dzinējs, kas ar šīs mašīnas svaru sešdesmit astoņas tonnas nodrošināja lielisku braukšanas veiktspēju.
  "Panther"-4 ar "Tiger"-2 svaru bija labāk bruņota un bruņota, un daudz ātrāka. Un tajā tika uzstādīts gāzes turbīnas dzinējs.
  Gerda cīnījās ar britiem uz šī tanka un pie sevis dziedāja:
  - Nebaidīsimies no Āriešu brālības!
  Un tā meitene uzspieda uz kursorsviras pogas koši sarkano sprauslu un izspļāva nāvējoša spēka šāviņu. Un tas salauza Čērčila priekšējās bruņas.
  Tad viņa ierunājās:
  - Kosmosa murgs - nāvējošs trieciens!
  Šarlote arī atklāja uguni ar sārtināto nipeli, nogrieza angļu mašīnu un čīkstēja:
  - Āriešu ordenim!
  Kristīna arī trāpīja britu lauvas karaspēkam ar rubīna dzelksni un čīkstēja:
  - Eņģeļu celtniecības komandai!
  Magda to paņēma un iesita pretiniekam ar zemeņu nipeli, nogāza viņu un čivināja pa plaušām:
  - Mūsu Tēvzemei!
  Tātad meitenes cīnījās. Un viņi arī saka, ka viņi ir ļoti skarbi cīnītāji.
  Šādi viņi cīnījās ar Lielbritāniju. Un debesīs skaita Albīna un Alvīne, viņi jau pārsnieguši tūkstoš notriektas lidmašīnas un saņēma kārtējo Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar platīna ozola lapu zobeniem un dimantiem.
  Un atkal tiek notriektas britu un amerikāņu lidmašīnas. Tās ir cīņas meitenes.
  Albīna, nospiežot kursorsviras pogu ar savu sarkano nipeli, nosūta nākamo ienaidnieka lidmašīnu pazemes pasaulē. Un tajā pašā laikā viņš kliedz:
  - Slava Tēvzemei!
  Alvīna arī izdara precīzu metienu ar rubīna nipeļa palīdzību, notriec jaunu angļu auto un rūc:
  - Komunisma vārdā!
  Un atkal meitenes kādu apgāž. Un viņi iznīcina ienaidniekus. Un tādas kaujošas meitenes.
  Bet šeit ir daži karotāji uz lidojošā šķīvīša. Šīs ir kaujinieciskās un agresīvās: Ģertrūde un Eva. Transportlīdzeklis, kuru nevar notriekt ar pretgaisa ieročiem un lidmašīnu lielgabaliem. Meitenes ir kā plēsēji plēsēji.
  Ģertrūde ar kailajiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogu. Lidojošais šķīvītis paātrinājās un ietriecās vairākās angļu automašīnās.
  Ģertrūde čīkstēja:
  - Uzvaras aktivitāte!
  Ieva atkal devās uzbrukumā. Es arī izmantoju kailos kāju pirkstus, lai nospiestu kursorsviras pogas. Un atkal viņa uztriecās pāris angļu automašīnām un čivināja:
  - Un sakāves pasivitāte!
  Ģertrūde atkal ir uzbrukumā. Ar sarkano sprauslu palīdzību viņa nospieda kursorsviras pogas. Viņa taranēja vēl trīs amerikāņu automašīnas un kliedza:
  - Par lieliskām robežām!
  Ieva bija agresīva būtne. Un ar rubīna sprauslu palīdzību viņa nospieda kursorsviras pogas. Viņa nogāza vēl četras automašīnas, divas amerikāņu un divas angļu.
  Un viņa rēca:
  - Lai nebūtu robežu!
  Tās ir meitenes. Un kaili, apaļi papēži.
  Karotāji ir ļoti skaisti. Pat ja tie ir pretīgi.
  Meitene spēj ļoti agresīvi cīnīties.
  Jūs nevarat pretoties šādām meitenēm. Un Lielbritānija tika sakauta un dažu dienu laikā kapitulēja.
  Tā beidzās operācija Jūras lauva. Pilnīga uzvara...
  Taču priekšā vēl ir karš ar ASV. Šajā brīdī Staļins ieteica Hitleram kopā cīnīties ar Ameriku. Tā bija laba ideja.
  Hitlers teica, ka var tikai atdot Aļasku Krievijai un glābt viņu no reparāciju maksāšanas kara laikā. Tam piekrita arī Staļins.
  Un 1947. gadā sākās koalīcijas karš pret Ameriku un Kanādu. Tajā pašā laikā Austrālijā notika desants, kuru ieņēma Vērmahta un Japānas armijas.
  Vācieši vispirms centās sasniegt Kanādu. Operācija Ikars, lai ieņemtu Islandi, bija viņu pirmais solis. Un tā viņai izdevās. Un tad uz Grenlandi. Lai gan klimats tur ir skarbs.
  Bet krauts virzījās uz priekšu gar krastu un tālāk uz rietumiem.
  Fīrers reiz loģiski piezīmēja: kur beidzas Vācija - nekur!
  Un viņš lika mums kustēties uz visām pusēm. Fritz sāka pārvietot karaspēku uz Argentīnu un Brazīliju, lai izdarītu spiedienu uz ASV no dienvidiem. Arī japāņi tur pulcēja spēkus. Tajā pašā laikā PSRS uzsāka iebrukumu Aļaskā. 1947. gada vasarā frontē sāka ierasties pirmie padomju tanki T-54. Viņi izcēlās ar mazo izmēru, mazo siluetu un labiem ieročiem.
  Taču līdz šim T-54 ražošanas apjoms ir bijis zems. Pārsvarā cīnījās T-34-85, kas vēl pat nav izņemts no ražošanas. Augsto izmaksu un ražošanas sarežģītības dēļ IS-7 neiekļuva sērijā, un IS-2 palika galvenais padomju smagais tanks. Un IS-4 tika ražots nelielās sērijās biežu bojājumu un darbības problēmu dēļ. IS-3 arī bija diezgan grūti ražot, to arī ražoja nelielās partijās.
  Lai gan IS-2 nebija pietiekami aizsargāts torņa priekšpusē, tam bija labi kājnieku ieroči: četri ložmetēji un 122 mm lielgabals padarīja to par labu izrāviena tanku. Bet SU-100 kļuva par populārāko. Tas ir vieglāk izgatavojams pat nekā T-34-85, un tajā pašā laikā ar jaudīgākiem ieročiem tas varētu radīt Amerikai taustāmas problēmas. It īpaši, ja T-54 vēl nav pilnībā apgūts masveida ražošanai, ar visām šīs tvertnes priekšrocībām.
  Elizabete un viņas ekipāža, piemēram, cīnās šajā transportlīdzeklī.
  Padomju karaspēks cenšas saglabāt placdarmu Aļaskā. Ir vasara un salīdzinoši nav auksts.
  Elizabete bikini un kailiem kāju pirkstiem mērķē pret ieroci.
  Un sūta liela nāvējoša spēka šāviņu pret ienaidnieku.
  Viņas metiens bija diezgan precīzs, un amerikāniete Šermane aizlidoja ar norautu tornīti.
  T-54 ir brīnišķīgs tanks. Torņa priekšējās bruņas ir pat 200 milimetri, un tas ir nopietni. 60 grādu leņķī no horizontāles. Un malas ir 100 milimetri. Korpusa piere ir mazāka par 100 mm, bet lielā 40 grādu slīpuma leņķī no horizontāles, un sāni ir 100 mm. Un 100 mm lielgabalam ir 56 mm kalibrs. Un viss šis skaistums sver tikai trīsdesmit sešas tonnas ar 520 zirgspēku dzinēju.
  Šādas tvertnes izstrāde prasīja ilgu laiku, un to nav tik viegli apgūt.
  Bet amerikāņiem viņam nav ko oponēt. "Sherman" viņam neiedursies pierē un tukšā diapazonā. Starp citu, salīdzinājumam, T-54 ir pārāks par Tiger-2, kas reālajā vēsturē svēra sešdesmit astoņas tonnas, bruņojot tornīti un korpusa sānus. Biezāka bija tikai Tiger-2 korpusa priekšpuse, taču to kompensēja padomju tanka lielie slīpuma leņķi. Padomju lielgabalam bija tikai nedaudz zemāks bruņu caururbšanas spēks nekā vācu lielgabalam, un šāviņš bija lielāka kalibra un tāpēc iznīcinošāks. Un ņemiet vērā, ka padomju tanks ir gandrīz divreiz vieglāks par tīģeri.
  Jekaterina šauj pa vienam. Šajā gadījumā Pershing tvertnē. Šis transportlīdzeklis ir smagāks par Sherman ar jaudīgāku 90 mm lielgabalu. Un frontālās bruņas ir biezākas - 102 mm. Lai gan šis transportlīdzeklis ir smagāks un jaudīgāks, tas arī neiekļūst T-54 pierē. Lai gan tas ir pārāks par T-34-85.
  Bet PSRS liek cerības uz jauno tanku. Tas ietriecās amerikāņu automašīnā. Lai gan tas sver četrdesmit divas tonnas un ir smagāks par T-54. Un šeit ir redzama jauna amerikāņu automašīna.
  Tas ir "Super Pershing" - sver piecdesmit tonnas. Priekšējās bruņas ir 150 mm, bet lielgabals ir 90 mm 73 EL kalibrs. Tagad tas ir nopietnāk. Tiesa, šī auto braukšanas veiktspējai nav nozīmes - dzinējs ir tikai 500 zirgspēku.
  Bet šeit mums ir jāpārvietojas. Jo ienaidnieka lielgabals bruņu caurduršanas ziņā vairs nav zemāks par padomju ieročiem, un frontālās bruņas vairs nav tik daudz sliktākas.
  Tiesa, ienaidnieks izšauj tikai četrus šāvienus minūtē. Padomju lielgabals ir gatavs šaušanai.
  Jeļena šauj uz ienaidnieku un piezīmē:
  - Tā ir ellišķīga iekāre!
  Un meitene izbāza mēli. Un ir skaidrs, ka tiek ietekmēta arī "SuperPersching". Un T-54 izvairās no šāviņa. Un tas izdara to ļoti ātri, lai arī dzinējs nav īpaši jaudīgs.
  Meitenes atkal šauj. Šoreiz Efrasinja iepļaukāja Kanādā ražotu Čērčilu un čivināja:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē, es nogalināšu visus savus ienaidniekus tualetē!
  Un piemiedz partneriem ar aci.
  Meitenes šeit joprojām ir skaistules. Un ļoti seksīgi. Un tā viņi brauc virsū vīriešiem, kurus noķer. Vienkārši īstas panteras.
  Meitenēm īpaši patīk nebrīvē esošie afrikāņi, un ar viņām ir tik jauki.
  Bet lieliski piloti cīnās debesīs. Šajā gadījumā Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova. Šādas meitenes ir skaistas, izliektas, valkā tikai bikini un basām kājām.
  Un viņi cīnās ar visu amerikāņu lidmašīnu eskadriļu. Un viņi to dara ļoti drosmīgi.
  Anastasija ar pliku papēdi nospiež sviru, izšauj šāvienu, notriecot amerikāņu mašīnu un čīkst:
  - Par komunismu!
  Akuļina ir arī ļoti precīza meitene bikini, viņa agresīvi šauj, sit ienaidnieku, nogriežot amerikāni un čukst:
  - Par lieliskām pārmaiņām!
  Šādi amerikāņi tiek kulti gan uz zemes, gan gaisā.
  Protams, Gerdas tanka apkalpe jau cīnās Kanādā.
  "Panther"-4 ir uzlabota modifikācija. Jumta praktiski nav, un torņa slīpuma leņķi ir palielināti.
  Tas uzlaboja aizsardzību gan pret triecieniem no tvertnes augšas, gan no sāniem. Tātad vācieši cīnās pārliecinoši.
  Gerda nospieda kursorsviras pogu ar koši sarkano nipeli, atlaida šāviņu un čivināja:
  - Nepalēniniet ātrumu pagriezienos!
  Šarlote arī nospieda šaušanas ierīces pogu ar sārtināto nipeli un izpļāpājās:
  - Tas ir vienīgais veids, kā iemācīties uzvarēt!
  Kristīna arī nospieda kursorsviras pogu ar rubīna nipeli un rēca:
  - Mūsējie būs jauna uzvara!
  Arī Magda ar zemeņu nipeļa palīdzību sasitīs amerikāņu tanku un bļaus:
  - Visas mūsu uzvaras ir super!
  Tāpēc meitenes kļuva ļoti dusmīgas. Starp citu, viņu krūtis ir tik skaistas. Un ļoti gribas nolaizīt koši sarkanos sprauslas.
  Parasti meitenes izvaro nebrīvē esošus vīriešus, kas viņām ļoti patīk.
  Meitenes turpina cīnīties.
  Te debesīs Alvīne un Alvīne dara brīnumus... Viņi jau notriekuši pusotru tūkstoti mašīnu. Par to viņi saņēma jaunu ordeni, trešo pēc kārtas, Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Šīs meitenes ir bagātīgi dekorētas un ļoti foršas.
  Alvīna notrieka nākamās trīs amerikāņu automašīnas, izmantojot kailos kāju pirkstus, lai šautu un dziedāja:
  - Un brašās meitenes nokļūst debesīs!
  Albīna, ar kailiem kāju pirkstiem notriecot vēl četras ASV lidmašīnas, čīkst:
  - Mēs esam vēja stihija! Mēs esam vēja stihija!
  Krautu virzība pāri Kanādai turpinājās. Debesīs lidojošie šķīvīši taranē amerikāņus. Ienaidnieka pretestība bija galvenā. Toronto krita 1947. gada septembrī. Un tas padarīja situāciju amerikāņiem grūtāku.
  Ģertrūde un Ieva lidoja pāri Ņujorkai lidojošā šķīvī. Viņi nogāza amerikāņu lidmašīnas un čīkstēja:
  - Tas būs ļoti forši! Mēs uzvarēsim!
  Un koši sprauslas spieda kursorsviras pogas. Un viņi notrieca amerikāņu lidmašīnas ...
  Karš gāja par labu Trešajam Reiham... Bet laika apstākļi pasliktinājās. Un novembrī Kanādā kļuva auksts, ko nacisti gandrīz pilnībā sagūstīja, un sāka snigt.
  Padomju karaspēks gandrīz pilnībā okupēja Aļasku un iegāja arī Kanādā.
  Elizaveta brauca ar T-54, kas līdz šim tika ražots ļoti mazās partijās. Pārsvarā cīnījās ar T-34-85, kas demonstrēja viņu kaislību un spiedienu. Un tajā pašā laikā šīs tvertnes netika nodotas.
  Elizabete, neskatoties uz aukstumu, bija basām kājām un bikini, ar savu koši nipeli šāva uz amerikāņu tanku un čīkstēja:
  - Par lieliskiem sasniegumiem!
  Un viņa parādīja savu garo mēli. Šī ir meitene, meitene visām meitenēm!
  Arī Katrīna, neskatoties uz salu, baskāju karotāja bikini, trāpīja ienaidniekam. Viņa ietriecās amerikāņu automašīnā ar sarkanu nipeli un čīkstēja:
  - Uz klāja!
  Karotāji zaga ļoti jautri. Un viņu sprauslas uz šokolādes krūtīm ir kā zemenes.
  Elena trāpīja ienaidniekam. Viņa to iesita un šņāca, atklādama pērļainos zobus:
  - Šīs ir ienaidnieku beigas!
  Un šis ir tik foršs klases karotājs. Un diezgan kaujiniecisks. Un Efrazija sitīs ienaidnieku kā traka. Un viņš to paņems un nopļaus.
  Un tas rēks:
  - Kosmosa bums!
  Un rubīna dzelksnis arī nosūtīs vēl vienu raķeti.
  Tātad meitenes tika galā ar ASV bariem. Karš ir... Un ziema jau ir atnākusi. Gandrīz visa Kanāda ir ieņemta, un kaujas jau notiek pie ASV ziemeļu robežām.
  Amerikāņi meklē izeju. Trūmens piedāvāja Hitleram mieru ar jebkādiem citiem nosacījumiem, izņemot padošanos. Fīrers pieprasīja: tikai padoties.
  Vienīgais, ka pašu Trūmenu nedrīkst nošaut.
  ASV turpināja karu. T-93 tanks, ļoti smags ar deviņdesmit trīs tonnām, vai drīzāk tas ir pat pašpiedziņas lielgabals ar 155 mm lielgabalu, tika ražots. Bet vismaz tas ir spējīgs ar galvu ielauzties vācu tankos. Un tam pašam ir 305 mm bruņas. Vienīgais pašpiedziņas lielgabals, kas spēj ietriekties Panther-4 un augstākos ienaidnieka tankos. Bet nacistiem ir arī pārsteigumi. Parādījās "Tīģeris"-4, apvienots ar "Panther"-4, tikai smagāks un ar biezākām bruņām un jaudīgu lielgabalu.
  Šī automašīna varētu izrādīties ļoti bīstama.
  Viņi arī izstrādā "Panther"-5 modernākā piramīdveida modelī. Šī tvertne patiešām var kļūt ārkārtīgi praktiska.
  Ir pienācis jaunais 1948. gads... Vācieši savu ofensīvu nedaudz apturēja saspringto sakaru dēļ. Steidzami tika izbūvēti dzelzceļi. Darbs ritēja pilnā sparā.
  Amerikāņi mēģināja veikt pretuzbrukumu. Bet viņiem tas nebija īpaši veiksmīgs. Lai gan šermaņi tika ražoti milzīgos daudzumos, tie bija kā gaļa kautuvei.
  "Pershings" arī netika citēti. Amerikāņi mēģināja radīt kaut ko vairāk vai mazāk spējīgu cīnīties pret vāciešiem. Bet tie nebija īpaši veiksmīgi.
  Bet PSRS kaujas laukā tika novietots eksperimentāls tanks IS-7. Alenka tajā bija kopā ar savu sieviešu komandu.
  Meitenes, protams, ir basām kājām un bikini.
  Tanks ir diezgan jaudīgs ar 130 mm lielgabalu, kas burtiski plēš galvas no amerikāņu transportlīdzekļiem.
  Anyuta šāva ar kailiem kāju pirkstiem un norāva Šermana tornīti, atzīmējot:
  - Bet tagad mēs karojam ar amerikāņiem...
  Arī Aļenka apšaudīja ienaidnieku ar kailiem kāju pirkstiem un piekrita:
  "Cīnīsimies!" Un tas ir nopietni!
  Alla iepļaukāja amerikāni, izmantojot sarkano nipeli un agresīvi atzīmēja:
  - Nē, tas ir forši!
  Marija arī pamīšus sita pretiniecei, izmantojot zemeņu nipeli, un izpļāpājās:
  - Par komunismu!
  Marusja arī trāpīja ienaidniekam. Un viņa diezgan trāpīgi atzīmēja, atsegdama zobus un vicinādama baso kāju:
  - Tā ir īsta laupīšana!
  Un kā viņš smiesies. Un viņš parādīs pērļu zobus.
  IS-7 ir tanks, kas spēj cīnīties ar Panther-4. Tiesa, vācu tanks tiek ražots sērijveidā un sērijveidā, bet IS-7 līdz šim ir saražoti tikai trīs. Diezgan grūti izgatavojama tvertne.
  Bet Vedmakova ir lidmašīnā, viņš kūda amerikāņus tā, it kā tas būtu biedējoši. Un nāvējoši sasmalcina viņu lidmašīnas.
  Turklāt meitene izmanto savus kailos kāju pirkstus. Un tas ar lielu aktivitāti nogāž lidmašīnas.
  Anastasija čīkst:
  - Es esmu kosmosa ragana - es visus izdzēsīšu!
  Un piemiedz ar savām safīra acīm. Un viņas zobu smīns ir ļoti agresīvs.
  Akulīna Orlova cīnās arī ar kobras trakoto niknumu. Un viņš metās lejā ar amerikāņu lidmašīnām un rēc:
  - Slava mūsu dzimtenei! Tā būs Tēvzemes ģimene!
  Un viņa piemiedz savam partnerim ar aci, kaut arī viņu neredz!
  Tās ir kaujas un skaistas meitenes šeit. Viņu potenciāls ir vienkārši pārsteidzošs. Un neviena armija nevar viņiem pretoties.
  Anastasija Vedmakova nospiež pogu ar savu koši nipeli. Viņš ietriecas amerikāņu automašīnā un kliedz:
  - Slava lielajam karaļu komunismam!
  Un viņa kļūst smieklīga. Lai gan mēs varam teikt, ka Staļins savā ziņā bija cars.
  Akuļina tam piekrita:
  - Komunisms ir lielākais karaļu sasniegums!
  Un viņš arī nospiedīs pogu ar savu rubīna nipeli un nosūtīs nāvējoša spēka lidmašīnas čaulu.
  Meitenes šeit ir skaistas pēc sejas un figūras. Un ziemā viņi cīnās tikai bikini.
  Martā vācieši beidzot okupēja Kanādu un no dienvidiem ienāca Meksikā, ar knaibles kustību saspiežot ASV. Līdz šim sīvas cīņas bijušas tikai dienvidu virzienā. Tur lauzās cauri Japānas un Vācijas armāda un visa koalīcija. Meksikas armija formāli karoja ASV pusē, taču ne pārāk labprātīgi to darīja. Daudzi meksikāņi dezertēja un padevās bez cīņas. Aprīļa sākumā japāņi ienāca Mehiko.
  Viņu samuraju karaspēka vidū īpaši izcēlās četras nindzju meitenes.
  Viņi ar zobeniem nocirta amerikāņu kājniekus, kuri mēģināja nosegt Meksiku.
  Nindzju meitene ar ziliem matiem vadīja dzirnavas. Viņa saspieda jeņķu karavīrus, un ar kailajiem kāju pirkstiem iemeta zirni ar sprāgstvielām, kas apgāza veselu tanku.
  Pēc tam karavīrs pārbaudīja:
  - Banzai!
  Nindzju meitene ar dzelteniem matiem izpildīja vēdekļa tehniku ar zobeniem. Viņa arī nocirta daudzus amerikāņu karavīrus. Un viņa ar plikiem kāju pirkstiem iemeta sprādzienbīstamu zāģu skaidu maisu. Un veseli trīs tanki apgāzās.
  Un meitene kliedza:
  - Mūsu aerobātika!
  Un piemiedza saviem draugiem...
  Nindzju meitene ar rudiem matiem izpildīja tauriņa paņēmienu ar saviem katana zobeniem. Es nogriezu daudz melnādaino cīnītāju. Un viņa iemeta bumbu ar plikiem kāju pirkstiem. Es noliku trīs pašpiedziņas pistoles.
  Un viņa kliedza:
  - Es neesmu nožēlojams kukainis - tikai bruņurupucis nindzja!
  Nindzju meitene ar baltiem matiem turēja savus zobenus niknā spāres kustībā. Viņi griezās kā helikoptera lāpstiņas. Un viņa nogalināja daudz karavīru. Tad viņa iemeta kailajiem kāju pirkstiem, bumerangu. Kas nogrieza trīs mucas amerikāņu tankiem.
  Un viņa čivināja:
  - Trūmens esi bleķis!
  Tā japāņu meitenes izklīda kā īsts nāves tornado.
  Tik sīva cīņa ir izvērsusies un notiek pār Meksiku.
  Un 1948. gada maijā ofensīva no ziemeļiem atsākās. Vācu, ārvalstu un padomju divīzijas sāka pārvietoties pa ASV teritoriju, pārvarot ārkārtīgi sīvu amerikāņu karaspēka un kaujinieku pretestību.
  Cīņa turpinājās... Gerda joprojām cīnījās uz Panther-4. Līdz šim amerikāņiem tikai T-93 spēj tieši radīt problēmas vācu mašīnai, uz kuras viņi uzstādīja jaunu, jaudīgāku 1800 zirgspēku gāzes turbīnas dzinēju, padarīja pistoli ātrāku un, nepalielinot garumu. purns, pacēla šāviņa sākotnējo ātrumu. Tātad "Panther"-4 U spēj iekļūt T-93 ar priekšu, neskatoties uz šī pašpiedziņas pistoles neprātīgi biezajām bruņām.
  Un tā vācu ekipāža cīnās, un ne bez panākumiem. Un sit cauri pretiniekiem.
  Gerda ar kailiem pirkstiem vērš ieroci un šauj uz amerikāņiem. Viņš tiem sit precīzi un šņāc:
  - Slava āriešu brālībai!
  Šarlote arī rāda uz slepkavas ieroci ar plikiem kāju pirkstiem. Tas izlaužas cauri amerikāņu tankam. Un čīkst:
  - Slava Nīčes idejām!
  Kristīna, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, arī atrod mērķi. Sūta šāviņu, kas apgāž lielgabalu un rūc:
  - Slava idejām, kas dzīvo gadsimtiem ilgi!
  Magda trāpīja arī pretiniecei. Viņa saspieda viņa tanku, sadragāja kājnieku masu un iekliedzās:
  - Slava āriešu prasmēm!
  Tās ir tik kaujinieciskas un ļoti seksīgas meitenes. Tajos ir dusmu liesma un kaisles vētra.
  Un tērauda knaibles pārvietojas abās pusēs. Dienvidos Meksika tika iekarota maija beigās, un progresīvās japāņu un amerikāņu vienības sasniedza ASV dienvidu štatus.
  Viss noritēja gandrīz pēc plāna. 1948. gada vasarā kaujas jau pilnībā notika Amerikas teritorijā, turklāt Kubā bija arī vācu desants.
  Arī tur ir ļoti karsts laiks.
  Starp tiem, kas cīnās Kubā, ir arī Džeinas Ārmstrongas angļu ekipāža. Skaista meitene cīnās ar amerikāņiem. Un viņš iekaro salu, ko Fidela Kastro banda nez kāpēc sauca par brīvības salu.
  Meitenes brauc uz tanka Tiger-4, kuram ir ļoti jaudīgs 128 mm lielgabals ar 100 EL stobra garumu, un frontālās bruņu biezums nogāzēs ir trīssimt milimetri, bet sānu bruņu biezums nogāzēs ir 250 mm. Šādu tanku nav tik viegli uzvarēt. Un viņam ir astoņi ložmetēji.
  Džeina Ārmstronga, šaudama ar kailiem pirkstiem, atzīmē:
  - Teiksim, tas ir smieklīgi!
  Gringeta iesmējās un atbildēja:
  - Jā, cik daudz problēmu atrisina rīkle!
  Un viņa arī šāva ar pliko kāju pirkstu palīdzību. Šeit meitenes, protams, ir basām kājām un bikini. Tik forši un temperamentīgi.
  Šeit Malānija šauj pēc kārtas, izmantojot kailos kāju pirkstus, un čīkst:
  - Slava britu kronim!
  Sekojot viņai, Monika, ļoti kaujinieciska skaistule, aizdegas. Un arī izmantojot plikus kāju pirkstus. Un rīkojas ļoti temperamentīgi un agresīvi. Šeit esošās meitenes daudz zina par karu, seksu un mīlestību pret melnajiem karavīriem un ieslodzītajiem.
  Patiesībā afrikānim ir liels prieks ietīt savu šokolādi, vīrišķo pilnību ar meitenes mutes lūpām un zīst. Un ir ļoti forši kaut ko tādu darīt.
  Meitenes iznīcina amerikāņus un rīkojas ar lielu dedzību un slāpēm pēc uzvaras un ienaidnieka sagraušanas. Tie ir ārkārtīgi agresīvi cilvēki.
  Un viņi rāda uz ieročiem ar kailiem pirkstiem.
  Tātad līdz jūlija beigām Kuba tika sagūstīta. Un augusta beigās trešā daļa Amerikas jau atradās antiamerikānisku valstu koalīcijas kontrolē.
  Gerda par to runāja:
  - Boa konstriktors žņaudz trusi!
  Ir jau 1948. gada septembris... Vācieši virzās uz Vašingtonu. Lai gan tas vēl ir tālu, Filadelfija jau ir ieskauta. Un viņa ir vētra.
  "Panther"-4 U šauj pa mājām, izsit logus un nojauc sienas.
  Gerda smejoties atzīmē:
  - Mēs tos saplosīsim.
  Un viņš rāda uz stobru ar plikiem kāju pirkstiem...
  Oktobrī vācieši ieņēma vēl vairākas pilsētas un tuvojās Vašingtonai.
  Cīnījās arī meitenes no Sarkanās armijas.
  T-54 tiek ražots Amerikā. Līdz šim šī tvertne tika ražota nelielās sērijās, un SU-100 visvairāk tiek ražotas kara vajadzībām. Cīņas vārās ar lielu intensitāti.
  Elizabete šāva uz amerikāņiem ar kailiem kāju pirkstiem un atzīmēja:
  - Lai ko teiktu, bet mēs uzvaram!
  Elena arī dauzīja jeņķus ar plikiem kāju pirkstiem un atzīmēja:
  - Un mēs esam dzimuši, lai uzvarētu.
  Amerikāņiem ir jauns Patton tanks, tam vajadzētu aizstāt Pershing. Būtiska atšķirība starp transportlīdzekli bija jaudīgāka 810 zirgspēku dzinēja, iegarena SuperPershing lielgabala izmantošana, kas joprojām spēja ar galvu iekļūt padomju tankā.
  Tomēr šis transportlīdzeklis bruņās nekļuva biezāks. Tika palielināts tikai racionālā slīpuma leņķis.
  Bet aizsardzībai ar to nepietiek. Tiesa, padomju T-34-85, kas joprojām nav izbeigts no ražošanas, būs spēcīgāks. Un tas iekļūst tādās tvertnēs no attāluma.
  Bet T-54 ir pārāks par to.
  Man jāsaka, "Patons" būs ātrāks. Bet šis tikai sāka nonākt ražošanā.
  Galvenie transportlīdzekļi joprojām ir Shermans. Tos nav iespējams noņemt, neskatoties uz to, ka tie ir novecojuši. Tā kā automašīnu ražošana samazināsies pārāk daudz.
  Novembra beigās vācieši tuvojās Vašingtonai un Ņujorkai. Sākās uzbrukums šīm pilsētām.
  Amerikāņi spītīgi atteicās nodot šos galvenos aizsardzības punktus un savāca ievērojamus spēkus. Kopumā ASV karavīri cīnījās labi un drosmīgi. Kājnieki ir labi apmācīti, un ir daudz kājnieku ieroču.
  Tiesa, Trešā Reiha aviācija ir daudz spēcīgāka. Lūk, divas meitenes Albīna un Alvīne divos tūkstošos pārsniedza notriekto lidmašīnu skaitu un saņēma jaunu unikālu apbalvojumu: Dimanta zvaigzni, Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Šī ir jauna veida balva, ko iedibināja fīrers. Supermeitenēm!
  Uzbrukuma laikā Vašingtonai cīnās atsevišķas SS vienības. Viņi cīnās ar lielu degsmi.
  Gerda kā vienmēr ir visiem priekšā un cīnās kā velns. Un no viņas kailajiem kāju pirkstiem tiek izšauts slepkavniecisks šāviņš. Un tas ietriecas amerikāņu automašīnā.
  Gerda agresīvi piezīmē, klinšu zobi:
  - Slava Vācijai, slava!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš raida nāvējošu šāviņu.
  Un tad Šarlote piespieda savu koši sarkano sprauslu un diezgan precīzi trāpīja ienaidniekam.
  Un viņa iekliedzās:
  - Slava āriešu noplūdes Nīčei!
  Un viņa kratīja savus vara sarkanos matus. Tik žilbinoša meitene.
  Kristīna arī šāva uz ienaidnieku, izmantojot kailos kāju pirkstus, un izdarīja to ārkārtīgi precīzi, trāpot precīzi mērķī un izpļāpājot:
  - Āriešu brālības idejām.
  Tad viņai trāpīja arī Terminatora meitene Magda. Viņa sagrāva savus ienaidniekus, izmantojot pilno krūšu rubīna sprauslas un iekliedzās:
  - Idejām par lieliem sasniegumiem!
  Un meitenes dziedāja:
  - Mēs esam lielas misijas,
  Un lielo karaļu karaļi...
  Visskaistākais Visumā,
  Un rubīni pie krūtīm!
  Un meitenes kopā rādīja mēli. Tie ir karojošie un slavenie zagļi.
  Vašingtona krita decembra sākumā. Ņujorka ir ļoti liela pilsēta un ilga līdz Jaunajam gadam.
  Un viņš arī nokrita...
  Šeit nāk 1949. gads. ASV armija beidza... Skaidrs, ka tā jau ir agonija. Un arī atlikušo spēku kapitulācija nav tālu. Un tieši 30. janvārī Trūmens paziņoja par padošanos. Un tieši Hitlera nākšanas pie varas gadadienā. Un tā ASV krita...
  Bet karš, protams, vēl nav beidzies. Lai gan bija īslaicīga pauze.
  Abām pusēm vajadzēja mazliet atpūsties un laizīt brūces.
  Bet Hitlers uzskatīja, ka Japāna ir pārāk spēcīga. Un atkal Staļins vienojās. Karš sākās 1952. gada 20. aprīlī.
  Staļins joprojām ir dzīvs, bet ne līdz galam vesels. Hitlers vēlas varu pār pasauli.
  Panther-5 sērijā parādījās kā galvenā tvertne. Tam ir īpaša piramīdveida forma, un tam ir augstspiediena lielgabals. Un ne tik smags, tikai piecdesmit tonnas, un divi apkalpes locekļi. Un dzinējs ir gāzes turbīna ar 2000 zirgspēkiem. Tas ir, tvertne burtiski lido. Un tā stobrs ir īsāks, bet šāviņa sākotnējais ātrums ir pat palielinājies.
  Šim transportlīdzeklim ir ļoti izturīgas bruņas, un tāpēc tas ir efektīvs pret japāņiem.
  Meitenes Gerda un Šarlote cīnās uz Panther 5 pret japānietēm. Un viņi darbojas ar lielu efektivitāti.
  Gerda, šaujot uz ienaidnieku, ar kailiem kāju pirkstiem mērķē ar ieroci un dzied:
  - Tas, kuram atņemta sirds un dvēsele!
  Šarlote arī izšāva ar kailajiem kāju pirkstiem un izteica:
  - Ar miegu nerēķinās!
  Un meitenes smejas pie sevis. Trešais Reihs uzbrūk samurajiem. Un PSRS virzās uz priekšu Ķīnā. T-54 jau ir kļuvis par sērijveida tanku un tiek plaši izmantots dažādās kaujās.
  Tagad tajā atrodas Elizabetes apkalpe. Japāņu tanki laikam nav īpaši labi. Tiesa, viņi ir licencējuši "Panthers"-3 ar ļoti jaudīgu lielgabalu, kas ir bīstams pat padomju mašīnai, taču ar to viņu panākumi aprobežojas.
  Elizabete šauj uz samuraju ar kailiem kāju pirkstiem un čīkst:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Jeļena, šaudama, arī paceļ:
  - Slava varoņiem!
  Un tad viņa izmanto koši nipeli. Šī ir tāda kaujas karaliene. Un ļoti efektīvs un patiešām ārkārtīgi agresīvs.
  Jekaterina arī šauj, izmantojot kailos kāju pirkstus. Un tajā pašā laikā tas arī rūks:
  - Par komunisma ideju varenību!
  Šī meitene ir pārsteidzoša.
  Un arī Eifrazija šauj, izmantojot rubīna sprauslas un mājot ar galvu, viņa saka:
  - Padomju sistēmai!
  Un visas meitenes, sasitušas vēl vienu japāņu auto, kliedz:
  - Nestāvi ceļā!
  Kāds ir spiediens uz japāņiem.
  Bet IS-7 tanks arī kustas. Tagad to ražo plašāk. PSRS spēja atjaunoties paātrinātā tempā un ieguva Aļasku savā īpašumā. Un tas ir lieliski.
  Tagad ir karš, un viss šajā pasaulē ir tik interesants un aizraujošs.
  Alenka, šaujot no jaudīga IS-7 lielgabala un demolējot samuraja tanku, tviterī:
  - Pasaules nākotne pieder komunismam!
  Un viņš ar pliko papēdi uzsitīs bruņām.
  Anyuta arī šāva uz samuraju, ar kailiem kāju pirkstiem un čīkstēja:
  - Par jaunās komunistiskās pasaules idejām.
  Alla iesita pretiniecei ar koši sarkano nipeli. Un tas izdeva:
  - Par lielu sapni un lielu skaistumu!
  Un Marija šāva, izmantojot kailos kāju pirkstus, un ārkārtīgi precīzi:
  - Es trāpīju ienaidniekam!
  Un beigās Marusja kliedz, ka nopūtīs pusi japānietei galvas. Precīzāk, torņi. Un, protams, viņas rubīna dzelksnis darbojas.
  Meitenes izdarīja labu darbu un šāva no visas sirds. Un tagad viņiem ir kolosāli konti un pilna lāde ar balvām.
  Pilotes Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova katra jau savākušas vairāk nekā divus simtus notriektu lidmašīnu. Un par to viņiem jau ir astoņas zelta varoņu zvaigznes. Ir tāds noteikums: par divdesmit piecām notriektām lidmašīnām: dod zelta zvaigzni.
  Anastasija notriec japāņu lidmašīnu ar kailiem kāju pirkstiem un čīkst:
  - Par komunismu, komunismu, komunismu!
  Akuļina arī ietriecas japāņu automašīnā ar kailiem kāju pirkstiem un čivina:
  - Fašisms tiks sadauzīts sīkos gabaliņos!
  Šīs meitenes ir skaistas pilotes.
  Bet ir vēl foršākas skaistules. Albīna un Alvīna. Viņi jau notriekuši vairāk nekā trīs tūkstošus lidmašīnu. Un par to viņi saņēma vēl vienu balvu: Bruņinieka krusta dimanta zvaigzni ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Šīs ir tādas meitenes, kuras cīnās kā ellē.
  Albīna ietriecas citai automašīnai ar savu koši nipeli un čīkst:
  - Slava tiem laikiem, kad uzvarēs Frīdrihs Nīče!
  Alvīna izmanto savu rubīna nipeli, lai nogrieztu nākamo mašīnu pēc kārtas, un čīkst:
  - Un šis laikmets pienāks, es ticu!
  Ar japāņiem cīnās arī Oļegs Ribačenko.
  Terminatora zēns tos sasmalcina ar zobeniem un ar kailiem kāju pirkstiem met sīkus zirņus.
  Un, kad nepieciešams, tas svilpo, caurdurot samuraju un viņu tanku galvas, ar ģībojošu vārnu palīdzību.
  Margarita dara to pašu. Un basas kājas met antimatērijas granātas...
  Oļegs Ribačenko, ar lielu entuziasmu satriecot Krievijas ienaidniekus, sāka dziedāt, burtiski komponējot ceļā;
  Padomju valsts ir slavena,
  Un tās atklātās vietas, upes, kalni...
  Viņa piedzima ar drosmi,
  Un beigsim runāt!
  
  Es esmu krievu pionieru zēns,
  Tik gatavi cīnīties par Tēvzemi...
  Es parādīšu cilvēkiem piemēru,
  Galu galā mēs vienmēr esam spējuši cīnīties!
  
  Pionieri ir brīnišķīgi dēli,
  Dzimtenes-Krievijas aizsegā...
  Lai gan sātana bari dusmojas,
  Mēs pazemīgi vaicājām kungiem!
  
  Viņa ir vislaimīgākā
  Mūsu bezgalīgā Krievija...
  Kaut arī bars steidzas zemē, radot troksni,
  Mūsu Svarogs ir lielisks mesija!
  
  Mēs varam noturēt Visumu,
  Nelieciet krievus uz ceļiem...
  Jūs nokārtojat eksāmenus ar A,
  Staļins un lielais Ļeņins ir ar mums!
  
  Mūsu krāšņā valsts būs
  Pavisam drīz mēs dzīvosim komunisma apstākļos...
  Tu esi mūžīgi dāvāta no dzimšanas,
  Un mēs būsim fašisma jūgā!
  
  Kā ābeles zied Tēvzemē,
  Un apses segums ir izklāts...
  Hitlers drīz būs apbēdināts,
  Un planēta būs tikai paradīze!
  
  Es gribu kalpot Tēvzemei
  Ziniet mūsu neierobežoto Krieviju...
  Mednieks pārvēršas par medījumu,
  Un meitenes kļūs laimīgākas un laimīgākas!
  
  Brauciet ar basām kājām aukstumā
  Šīs meitenes ar gaišām acīm...
  Viņi sitīs fašistus ar dūrēm,
  Un uguns no ložmetēja!
  
  Mūsu krievu ticība dzīvo,
  Bez robežām gaišā Krievija...
  Mūsu Visvarenais Kungs pazīst ģimeni,
  Baltais Dievs ir lielais mesija!
  
  Es mīlu Jēzu un Staļinu,
  Es cienu Ladu un Svarogu...
  Viņi nelaupīs krieviem viņu rubļus,
  Tas būs Dieva Gaismas aizsegā!
  
  Nē, es esmu pionieris, nevis ateists,
  Vismaz man krievu dievi ir mīļāki...
  Tikai uz augšu un ne sekundi uz leju,
  Mūsu mātes Krievijas labā!
  
  Spēlējot, es uzvarēšu visu, ko varu,
  Mūžībā mirdz Rus's vāks...
  Jā, Maskava, protams, ir trešā Roma,
  Ļaunais Kains tiks iznīcināts!
  
  Ārēji mēs visi esam Kristus karavīri,
  Un paklanīsimies Zemei Svaroga priekšā...
  Jēzus ir mūsu Tēva kopija,
  Mēs visu godīgi apsolām Rodam!
  
  Es negribu mirt, puiši
  Padarīsim valsti, ticiet man, bagātāku...
  Pat ja mums uzbrūk ļauns zaglis,
  Mēs varam viņam sist pretī!
  
  Skaistie Krievijas karotāji,
  Valsts, kas valda pār Visumu...
  Mēs sakām - Dievs glāb mūs,
  Lai lieta būtu radoša!
  
  Gadās, ka karš norims,
  Cilvēku rase celsies varenībā...
  Sātans tiks iznīcināts
  Dosimies uz priekšu ar varenu dziesmu!
  Trešais reihs turpināja uzbrukt Japānai... Kaujās tika gūti vērā ņemami panākumi.
  Un arī Sarkanā armija uzbrūk samurajiem. Tagad padomju karaspēks tuvojas Portarturam. Alenkas apkalpe cīnās uz IS-7. Meitenes tur ir ļoti skaistas, bikini un basām kājām. Atklāti sakot, tie ir tik ēstgribu, vienkārši burvīgi.
  Alenka izšauj šāvienu no 130 mm lielgabala, iekļūstot japāņu transportlīdzeklī un čīkst:
  - Slava īstā komunisma laikmetam!
  Anyuta arī izšauj šāvienu ar kailiem kāju pirkstiem un čīkst:
  - Mūsu Staļinam!
  Alla šāva pēc viņas, ar basām kājām un čīkstēja:
  - Par izciliem sasniegumiem!
  Tad Marija izšāva, nospiežot savu sarkano sprauslu uz pogas un iesaucās:
  - Par laikmeta varenību!
  Un beigās Marusja arī izšāva šāviņu, šajā gadījumā šaušanai izmantojot savu lielisko krūšu rubīna sprauslas.
  Meitene atcerējās, kā gūstā vācieši viņu noģērba līdz apakšbiksēm un smejoties knibināja, sakot:
  - Kādas krūtis! Šis ir tikai slaucams tesmenis kā labākajam bifelim!
  Un tas tiešām ir ārkārtīgi forši. Īpaši tikai šortos, kad brauc pa sniegu, un tu atstāj basām kājām, graciozas pēdas uz sniega kupenām.
  Bet tagad PSRS kopā ar Trešo Reihu iznīcina samuraju karaspēku. Un tas, protams, ir daudz patīkamāk nekā aizstāvēties pret pārākiem ienaidnieka spēkiem.
  Bet vācu ekipāžas uz Panther-5. Gerda un Šarlote atrodas divvietīgā automašīnā, kas sver piecdesmit tonnas, bet ar 2000 zirgspēku gāzturbīnas dzinēju. Šādas tvertnes ātrums sasniedz simts kilometru stundā. Un šī ir ļoti iespaidīga mašīna.
  Gerda šauj uz japāņiem... Vācieši samurajus gandrīz izdzinuši no ASV, tagad attīra no tiem Meksiku.
  "Panther"-5 ir piramīdas formas transportlīdzeklis, kas ir ļoti mobils un aizsargāts no visiem leņķiem.
  Gerda izmanto savus kailos kāju pirkstus, lai izšautu. Nošauj japāņu tanku un čīkst:
  - Manas idejas ir ļoti foršas!
  Pēc tam Šarlote šauj pa vienam, izmantojot kailos kāju pirkstus un čīkst:
  - Labākais karaspēks pasaulē!
  Un meitene arī čīkst.
  Bet Kristīna un Magda cīnās arī uz Panther 5, super tanka ar augstspiediena lielgabalu un piramīdas formu.
  Kristīna šoreiz šauj, nospiežot koši sarkano sprauslu uz kursorsviras pogas un trāpot ienaidniekam, un rēc:
  - Pat Gebelss par to nekliedza!
  Magda nošāva, izmantojot rubīna nipeli. Viņa caurdūra ienaidnieku un pārbaudīja:
  - Izrāviena skaistajām dvēselēm!
  Kristīna vēlreiz nošāva ar kailajiem kāju pirkstiem un nomurmināja:
  - Zini, es sāku ticēt Dievam!
  Magda trāpīja ienaidniekam, sitot viņam ar nāvējošu spēku un izmantojot savu kailu, apaļo papēdi, un jautāja:
  - Kā mēs varam tam noticēt?
  Kristīna šāva uz japāni ar savu koši sarkano sprauslu un atbildēja:
  - Visvarenais Dievs ved Vāciju no uzvaras uz uzvaru!
  Magda arī iesita pretiniecei ar rubīna nipeli un čīkstēja:
  - Uz jauniem kosmiskiem augstumiem!
  Meitenes kopumā ir solidāras - viss virzās uz āriešu tipa komunismu. Un kā japāņi tiek kulti.
  Un debesīs cīnās padomju piloti: Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova.
  Anastasija ar kailajiem kāju pirkstiem notriec citu japāņu lidmašīnu un čīkst:
  - Komunisma idejas ir dzīvas!
  Akuļina ar kailiem kāju pirkstiem notrieca nākamo japāņu lidmašīnu un čivināja:
  - Un mūsu slava būs liela!
  Pēc tam Anastasija vēlreiz apgrieza mašīnu un ar sava koši krūšu krūšu krūšu krūšu kaula palīdzību notrieca citu japāņu lidmašīnu un ar ļoti apmierinātu skatienu iesaucās:
  - Un komunisma slava ir liela!
  Viņai sekojot, Akuļina ar rubīna dzelksnis ietriecās japāņu lidmašīnā un ar uzvarošu skatienu atzīmēja:
  - Un augstāko spēku slava ir neizmērojama!
  Meitenes šeit ir tik brīnišķīgas PSRS armijas karotājas.
  Karš sākās 1952. gada 20. aprīlī, Hitlera dzimšanas dienā. Pēc virknes panākumu vācieši trīs mēnešu laikā padzina japāņus no ASV un Birmas un virzījās uz austrumiem no Indijas un uz rietumiem no Amerikas. Cīņas plosījās.
  Līdz šim japāņi zaudēja Trešajam Reiham un tā koalīcijai, kā arī PSRS. Un tas ir nopietni.
  Cīnījās pret Japānu un Klusā okeāna floti. Tas bija iznīcinātājs, kurā bija tikai meitenes. Cik skaistas ir meitenes, gandrīz pilnīgi kailas, basām kājām un svītrainos bikini un jūrnieku uzvalkos. Tās ir tik brīnišķīgas skaistules.
  Un viņi kaujas laikā zibina savus tukšos, apaļos papēžus. Cīņas karotāji, un ļoti ļauni. Un tik veikli kā zaķi.
  Un tagad Valentīna viņiem komandē. Un meitene arī ir gandrīz kaila, uz krūtīm uzvilkusi tikai šauru svītraina auduma strēmeli un plānās biksītēs. Un viņa pati mīca basām kājām.
  Un kā meitenes trāpīja japāņiem ar nāvējoša spēka čaulu. Tātad viņu iznīcinātājs sadalīsies.
  Valentīna dzied gaismas un entuziasma pilna:
   Spartaks audzināja vergus varoņdarbiem,
  Nomest nīsto prinču jūgu...
  Viņš nelaimīgo pārvērta par ērgļu baru -
  Zvans ir vienkāršs - paplašini savus sapņus!
  
  Izvelciet zobenu cīnoties,
  Un nežēlīgi nocirsti savus ļaunos ienaidniekus...
  Par laimi, jūs ātri atklāsit ceļu kā cīnītājs,
  Mirušais dzīvos mūžīgi granītā!
  
  Paņemsim mēnesi no debesīm, nevajag,
  Mēs atvērsim Marsa plašumus kā vārtus,
  Un ticiet Venerai, es nākšu...
  Viss Piena ceļš nonāks zem varoņa zobena!
  
  Debesīs ir zvaigznes un meiteņu acis -
  Tie mirdz ar safīriem un rubīniem...
  Un manas mežonīgās domas lido -
  Kad mūsu sencis mīcīja Mamaijas pusi!
  
  Mirstīgais Čelubejs pūlī iesaucās -
  Tas russ ies bojā zem viesuļa naga...
  Trakais kliedziens ir dīvains - nogalini visus:
  Ka smiekli un skanīgās dziesmas pieklusušas!
  
  Atbilde no Peresvet tika sniegta skaļi,
  Šķēpa sitiens un ienaidnieks murgainā ellē...
  Zindans negaidīs karotāju -
  Mēs uzvarēsim, jūs, cilvēki, ticat tam!
  
  Akmens ir mānīgs - mākoņos ir dienas,
  Ne katru reizi ir veiksme un trofejas...
  Un mūsu pilsētas ir uguns, gaismas,
  Acīmredzot arī mēs netikām līdzi cīņai!
  
  Bet zināt krievu vietu triumfā,
  Mūsu sencis Cēzars, lielais maķedonietis...
  Planētas drīz pārvērtīsies par paradīzi,
  Siers ar tēju ir ļoti garšīgs Poshekhonsky!
  Jā, kaujas karotāji šeit ir visaugstākajā komjaunatnē.
  Šādas meitenes ir gandrīz jebkuras armijas lepnums. Un viņi satriec japāņus ar mežonīgu neprātu.
  Ir labi, ja armijā ir daudz meiteņu, tas ir tik skaisti. Un viņu krūtis un kājas, un preses flīzes. Un meitenēm ir tik gluda, iedegusi āda. Šī ir augstākā garša un aromāts. Nevis meitenes, bet sapņu zvaigznāji.
  Un Albīna un Alvīna cīnās debesīs. Šie foršie karotāji ir īsti lidojošie dūži.
  Albīna kontrolē lidmašīnu, nospiež savus koši sarkanos sprauslas uz kursorsviras pogām un čīkst:
  - Slava, slava, slava! Mūsu lielais spēks!
  Arī Alvīna rūc un spaida rubīna sprauslas uz kursorsviras pogām un rūc:
  - Mēs izkulsim visus ienaidniekus!
  Un piemiedz ar aci saviem notriektajiem ienaidniekiem.
  Meitenes īpaši spīdzināja japāņu zēnu. Tik mīļi un iedeguši. Viņi cepa viņa papēžus. Tad viņi sāka bāzt adatas un papīru ķermenī un aizdedzināt. Tad viņi paņēma lāpu zem rokām. Bērniem lauzti kāju pirksti.
  Sadistiskās meitenes paveica lielisku darbu, spīdzinot zēnu līdz nāvei. Un pēc tam viņi ilgi smējās un smējās.
  Un arī Eva un Ģertrūde spīdzināja, šoreiz japāniete. Viņi to arī cepa uz lēnas uguns. Tie sākās no papēžiem un līdz pašai galvai, grauzdēti dzīvi.
  Un tagad šīs meitenes ir uz lidojošā šķīvīša. Un notriekt pretiniekus ar lamināro strūklu un siltuma stariem.
  Eva ar kailiem kāju pirkstiem spiež kursorsviras pogas un vienlaikus izšauj duci lidmašīnu. Tad viņš rēc:
  - Revanšisma ideja ir slavena!
  Ģertrūde viņu labo, arī ar basām kājām raidot karstuma staru un sadedzinot samuraju:
  Mēs jau esam atriebušies! Tagad mēs gaidām jaunas robežas!
  Ieva, izmantojot savu sarkano sprauslu, nospiež kursorsviras pogu un raida slepkavniecisku izvirdumu pāri Japānas lidmašīnām un čīkst:
  - Maniem kalniem!
  Ģertrūde arī trāpīja ienaidniekam ar savu rubīna dzelksni, izmeta ienaidniekam kolosālu spēku un kliedza:
  - Par izciliem sasniegumiem!
  Un šoreiz tas aptvēra zemes mērķi.
  Japānā ir daudz lidmašīnu, taču pārsvarā tās ir lētas, dzenskrūves un novecojušas. Tā ka nevar pretoties vācu un padomju laikam.
  Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova apkopo savus kontus MiG-15. Un viņi to dara efektīvi. Šeit ir meitenes - katra pārsniedza divsimt piecdesmit notriekto lidmašīnu skaitli, un par to viņas saņēma Padomju Savienības varoņa desmito zvaigzni.
  Anastasija Vedmakova pat rēca:
  - Es esmu sajūsmas iemiesojums!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa mērķēja uz lidmašīnas lielgabalu un nocirta samuraju.
  Akuļina Orlova gaudoja:
  - Un man ir vēl foršāk!
  Un viņa ar sprādzienu notrieca trīs japāņu lidmašīnas. Bet cik foršs Migs ir karotājiem.
  Šādi viņi apcep ienaidnieku un kā viņu sit. Nevar pretoties tādam spēkam.
  Anastasija Vičakova nospieda pogu ar koši sarkano nipeli, ar vienu sēriju notriecot četras ienaidnieka lidmašīnas, un iesaucās:
  - Es esmu kaujas meitene!
  Akuļina Orlova ar rubīna dzelksni aktivizēja sprūdu, nogrieza ienaidnieku un čivināja:
  - Un jāatzīst, meitene ir foršāka!
  Un piemiedza ar aci savam partnerim! Man jāsaka, ka šīs ir lielas meitenes.
  Protams, viņi mīl vīriešus. Īpaši melnādainie. Un tas ir saprotams, viņu pilnība ir daudz lielāka nekā baltajiem. Un sievietes to vērtē visvairāk.
  Īpaši krievi, karstas un temperamentīgas sievietes, kurām nekad nav pietiekami daudz seksa.
  Anastasija notrieca citu japāņu lidmašīnu, piespiežot savu kailu papēdi un iesaucās:
  - Tas ir katras meitenes sapnis!
  Akuļina ar savu nabu nogrieza japānieti, un meitenes abs tika izgremdēts un murmināts:
  - Jā, lielākais no sapņiem!
  Un viņa iztēlojās melnā karotāja lielo pilnību un laizīja lūpas, redzot, cik patīkami garšo šī šokolāde.
  Šīs meitenes ir vienkārši super!
  Augustā vācieši un padomju karaspēks beidzot spēja sakaut japāņus Amerikas kontinentā. Šeit vāciešiem ir visi trumpji, tāpat kā PSRS. Un Japānai ir piegādes problēmas. Spītīgākas cīņas notiek Āzijā. Ir arī daži vietējie spēki, kas palīdz samurajiem.
  Un vāciešiem ir jācīnās arī ar Ķīnas Sarkano armiju. Un šī ir arī ievērojama problēma.
  Taču ienaidnieka spītīgā pretestība neko nepārvar.
  Džeina Ārmstronga un Ģertrūde cīnās Panterā pret ķīniešiem.
  Viņi tos iznīcina ar ložmetējiem un ar sadrumstalotības šāviņiem sit debesu impērijas karotājus. Un viņi pie sevis čīkst:
  - Lielbritānija pārvalda jūras!
  Džeina ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, nosūtīja nāvējošu šāviņu ar adatām un iesaucās:
  - Pāri kaujas robežām!
  Ģertrūde arī piesita kursorsviras pogai ar kailiem kāju pirkstiem un iesaucās:
  - Un viņi saka vēl dažus!
  Un tā meitenes īpaši uzņēma šos ķīniešus. Un viņi tos iznīcina bez žēlastības.
  Džeina piespieda koši sarkano sprauslu pret kursorsviras pogu, izspļāva nāvējošu šāviņu un kliedza:
  - Ziniet, ka priekšā ir lielas pārmaiņas!
  Ģertrūde arī paspieda kailās krūtis ar rubīna nipeli uz kursorsviras pogas un kliedza:
  - Tas būs foršākais!
  Meitenes ar visu džeka ātrumu pagāja garām ķīnietēm.
  Cīņas turpinājās, un koalīcijas spiediens pieauga.
  Singapūra krita septembrī. Un vācieši virzījās uz kontinentu.
  Padomju karaspēks, kas atrodas tuvāk Japānai, pat mēģināja nolaisties metropolē. Bet jūrā samuraji joprojām ir ļoti spēcīgi. Lai gan Trešajam Reiham ir milzīgs dūzis: kodolzemūdenes.
  Taču Japāna vēl nav pabeigta, un tā ir pieķērusies daudzām tās salām.
  Elizabete gandrīz nomira, kad viņu tankam T-54 uzbruka japāņu transportlīdzekļi. Daži no tiem ir bruņoti ar 88 mm lielgabalu, kura stobra garums ir 100 EL, un var pat ar galvu iekļūt padomju tankā. Un jāatzīst, ka tie ir ļoti bīstami.
  Elizabete ar kailiem kāju pirkstiem iesūtīja japāņu mašīnā šāviņu un iesaucās:
  - Es esmu meitene ar vilka izskatu!
  Jeļena arī nosūtīja lādiņu pret ienaidnieku, nospiežot koši sarkano sprauslu uz kursorsviras pogas un čīkstot:
  - Es esmu lieliska viksa!
  Un meitene ar vēsām manierēm iesmējās.
  Jekaterina to paņēma un paņēma ar zemeņu nipeli, nospieda mēlīti un čivināja:
  - Un es esmu komjaunietis!
  Eifrasinja sita ienaidniekam ar savu pliku papēdi. Viņa saspieda japāņu tanku un čīkstēja:
  - Un es esmu lieliska meiteņu cīnītāja!
  Karotāji ir ļoti smagi cīnītāji. Ekstrēma kaujinieciskuma pakāpe.
  Galu galā meitenes zaudēja tanku, un padomju karaspēks tika iemests jūrā.
  Bet oktobra beigās, kad vācieši jau bija izkāpuši Filipīnās un ievērojami samazinājuši Japānas floti, padomju karaspēks atkal izkāpa vienā no salām.
  Elizabete atkal cīnījās ienaidnieka, agresīva uzbrukuma priekšgalā.
  Meitenēm jau ir cits T-54. Šī tvertne kļuva par galveno padomju tanku, citi transportlīdzekļi tiek ražoti ļoti mazās sērijās. Tomēr SU-100 vēl nav izņemts no ražošanas. Šis pašpiedziņas lielgabals joprojām cīnās. Un T-34-85 tika izņemts no sērijveida ražošanas tikai pirms gada. Tātad šī automašīna joprojām cīnās un cīnās.
  Lai gan, protams, aizsardzības līmenis nav īpaši labs. Tomēr virves vilkšana turpinās. Un vācieši arī spiež. Gerda cīnās Filipīnās. Viņas Panther-5 tanks ir ļoti labs. Īpaši piramīdas forma, kas nodrošina lielisku aizsardzību no visiem leņķiem.
  Gerda cīnījās un ar kailiem kāju pirkstiem palaida šāviņus un dziedāja:
  - Augstākā komunisma forma! Tas ir mūsu foršais nacisms!
  Un Šarlote, šaudīdamās ar kailiem kāju pirkstiem, ķengāja, atlaidusi zobus:
  - Mēs varam, mēs visas esam meitenes! Šī ir brīva dzīve!
  Tādas skaistules, vienkārši sapņa krāšņums.
  Bet japāņi jau padodas. Viņi nometas ceļos meiteņu priekšā un skūpsta viņu kailās, raupjās, nedaudz putekļainās un pēc eļļas smaržojošās pēdas.
  Meitenes ir ļoti apmierinātas ar to. Un viņu kailie, apaļie papēži ir aplieti ar skūpstiem.
  Novembrī Filipīnas tika atbrīvotas no Japānas klātbūtnes. Un viss kļuva mierīgāks un mierīgāks.
  Arī Kristīna un Magda tur cīnījās un iznīcināja samurajus.
  Meitenes izmantoja ne tikai basas kājas, bet arī koši sprauslas.
  Kristīna izšāva, izmantoja rubīna nipeli pret samuraju un pļāpāja:
  - Mana augstākā klase!
  Magda arī pēra, izmantojot krūtis ar zemeņu sprauslām un rūca:
  - Izcilākā akrobātika!
  Tās šeit ir raganu meitenes. Katrs var un zina.
  Padomju karaspēks kopā ar vāciešiem decembrī pabeidza japāņu sakāvi Ķīnā.
  Alenka un viņas komanda cīnās uz IS-7.
  Meitene, izmantojot kailos kāju pirkstus, raidīja lādiņu pret japāņu automašīnu un to iedūra.
  Ienaidnieks neuzņems IS-7 ar galvu, bet viņš var to uzņemt uz klāja. Tāpēc šeit ir jābūt uzmanīgiem.
  Anyuta nospieda pogu uz viņas krūšu krūšu krūšu krūšu kaula. Viņa nosūtīja šāviņu ienaidniekam, saspieda torni un pļāpāja:
  - Tev būs augšstilbs!
  Alla arī iesita japānietei ar ieroci, un, izmantojot kailos kāju pirkstus, viņa iekliedzās:
  - Un nopietns nokauts!
  Viņa iesita japānietei, izmantojot Marijas krūšu zemeņu nipeli, pārbaudot un sakot:
  - Šī ir ļoti forša cīņa!
  Un tad arī Marusja izšāva, arī izmantojot rubīna krāsas nipeli. Un tas izrādījās lieliski.
  Padomju karaspēks mēģināja virzīties uz Japānu. Tur viņi pārvarēja spītīgo pretestību.
  Meitenes cīnījās ar panteru mežonīgo čīkstēšanu. T-54 tanks nodrebēja no sitieniem, bet turpināja virzīties uz priekšu.
  Elena šāva ar kailiem kāju pirkstiem un rūca:
  - Nākotnes komunisms ir
  Kad pasaule nebeidzas!
  Vācieši pabeidza salu ieņemšanu Klusajā okeānā.
  Ir pienācis 1953. gads...
  Vācu meitenes Albīna un Alvīna katra savāca kopā vairāk nekā četrus tūkstošus lidmašīnu. Un viņi saņēma jaunus apbalvojumus: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Dimanta zvaigzni ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Jā, meitenes gaidīja dāsna atlīdzība. Un viņi ir augstākās klases karotāji.
  Albīna ar baso pēdu pirkstiem uz sava ME-562 vienā sērijā nogrieza piecas japāņu automašīnas un čivināja:
  - Mūsu svētā zeme ir pagodināta!
  Alvīna, izmantojot savus graciozo kāju pirkstus uz sava TA-483 mašīnas, vienā sērijā nogrieza sešus japāņu atskaņotājus un čīkstēja:
  Un mēs visi esam kā viena ģimene!
  Šādi karotāji izrādījās lepni un neapstrīdami ar savu kolosālo autoritāti.
  Tie bija pīrāgi, kurus karotāji cepa no visām savām krāsnīm. Un Japāna zaudēja karu sev.
  Līdz janvāra beigām padomju karaspēks pabeidza Hokaido ieņemšanu. Samuraji cīnījās ļoti drosmīgi. Un arī vietējie miliči.
  Pabeidzot samuraju sakāvi Ķīnā, Alenkas ekipāža cīnās ar japāņiem Taivānā. Šeit IS-7 dažreiz iestrēgst, bet nepadodas.
  Bet licence steidzas pret to, "Tiger"-4 nesen tika izlaists. Šim briesmonim būs jaudīgāki ieroči un trīs simti milimetru frontālās bruņas ar simts tonnu svaru.
  Šīm tvertnēm ir dažādas svara kategorijas.
  Bet meitenes nav samulsušas. Bez liekas kavēšanās viņi tuvojas ienaidniekam. Un viņi izvairās no šāvieniem. Japāņu briesmonim pa pieri nevar trāpīt. Un tam ir priekšrocības salīdzinājumā ar IS-7 galvas sadursmē. Bet padomju tanks būs spēcīgāks braukšanas veiktspējā. Un jaunie karotāji vēlas to izmantot.
  Alenka čīkst, basām kājām mērķējot uz pistoli:
  - Mēs sasmalcināsim ienaidnieku pulverī!
  Un veiklā Marusja veikli izvairās no tanka no šāviņa, kas izšauts no ienaidnieka garstobra lielgabala. Meitenes rīkojas agresīvi un tajā pašā laikā apdomīgi.
  Šeit Anyuta nospiež pogu ar savu koši sarkano nipeli. Un šāviņa nāvējošais spēks trāpa japāņu transportlīdzeklim uz sāniem, kur bruņas ir vājākas.
  Šķiet, ka karotāji ir ārkārtīgi apmierināti. Un viņi cīnās ar tādām dīvainībām.
  Ir jau februāris. Padomju karaspēks mēģina uzbrukt galvenajai Japānas salai, kuras galvaspilsēta ir Tokija. Un viņi saskaras ar cietiem samuraju blokiem. Un cīņas šeit ir tik sīvas...
  Elizaveta sabojā savu tvertni un iekliedzas:
  - Neatkāpies un nepadodies!
  Japāņi ir apguvuši Tiger-4 ražošanu, un šī iekārta ir ļoti nepatīkama padomju tankiem.
  Lai gan T-54 var caurdurties savās divsimt milimetru bruņās un iespiesties sānos ar subkalibra šāviņu.
  Padomju mašīna, it kā trakā vētrā.
  Bet Elena nospiež kursorsviras pogu ar savu koši sarkano nipeli un efektīvi sit ienaidnieku.
  Tad viņš rēc:
  - Komunisma zeme ir slavena!
  Un kā pēc tam meitene smiesies un rādīs zobus. Un ar aci saviem draugiem.
  Jā, tās ir meitenes, kurām nerūp Tiger-4.
  Un šeit ir "Tīģeris" -5 vācietis kaujā. To komandē Mārgareta un Frīda.
  Arī dubultā un piramīdveida. Tikai pistoles kalibrs ir lielāks par 128 mm, un bruņas ir vēl biezākas, un dzinējs ir 3000 zirgspēku, gāzes turbīna. Tikai tvertnes svars ir nevis piecdesmit tonnas, bet septiņdesmit piecas.
  Bet mašīna ir ātra, kā Panther-5, tikai lielāka.
  Bet ne mazāk veikls.
  Mārgareta ar kailajiem kāju pirkstiem nospiež kursorsviras pogu, notriec japāņu tanku un čīkst:
  Mēs esam super karotāji!
  Un rāda mēli!
  Tad Frīda šauj. Viņš arī sūta lādiņu ar pliku papēdi, ļoti precīzi un čīkst pa plaušām:
  - Es esmu Supermens!
  Tātad meitenes šeit ir virsū... Gan vācu, gan padomju karaspēks virzās uz Tokiju.
  1953. gada 5. martā, īsu brīdi pirms pilnīgas uzvaras pār Japānu, Staļins mirst. Par pēcteci kļūst Berija, kura ir Valsts aizsardzības komitejas pirmā vietniece, un Molotovs jau ir apkaunojumā. Tas ir vairāk vai mazāk skaidrs visiem. Žukovs to neapstrīd, un Berija kļūst par augstāko virspavēlnieku.
  Japāna šajā laikā jau bija zaudējusi visus savus aizjūras īpašumus un izmisīgi centās noturēties galvaspilsētā.
  Hitlers apmierināti berzē rokas; viņam šķiet, ka pēdējais nopietnais spēks Trešā Reiha ceļā uz pasaules kundzību drīz krīt.
  Kā ar PSRS? To var ignorēt.
  Tomēr, ja fīrers būtu redzējis, cik nesavtīgi cīnās meitenes no Krievijas, viņa noskaņojums būtu kļuvis daudz mazāks.
  It īpaši, ja Elena sūta lādiņu, nospiežot pogu ar savu koši nipeli.
  Bet tagad ir 1953. gada aprīlis. Tikko pagājis gads kopš kara sākuma ar Japānu, un padomju un vācu karaspēks sāk iebrukt milzīgā pilsētā: Tokijā.
  Japānas galvaspilsēta ieņem vietu kalnos, un to nemaz nav viegli ieņemt. Turklāt samuraji šķiet gatavi cīnīties līdz galam.
  Gerda uz Panther 5 šauj samurajus un, agresīvi izliekot muskuļus, čīkst:
  - Mūsu diženums slēpjas tajā, ka ar kaķi nedzeram zupu!
  Un kā viņš atkal izšaus no lielgabala, nospiežot pogu ar savu koši nipeli.
  Šeit Šarlote ņems un šaus precīzi un akurāti. Sitīs ienaidniekam un pārbaudīs:
  - Par jaunu āriešu pasūtījumu!
  Un meitenes šauj ar kailajiem kāju pirkstiem.
  Gerda, šaujot uz ienaidnieku, atzīmēja:
  - Mēs visi esam skinhedi, brīvības cienītāji - mēs cīnāmies par jaunu kārtību!
  Un meitene atkal uzspiedīs kailajiem pirkstiem uz savām noslīpētajām kājām.
  Un viņš piemiedz savam partnerim.
  Viņa arī izšāva kā atbildi, izmantojot zemeņu nipeli un čīkstēja:
  - Tēvzemes godam!
  Un meitenes kliedz:
  - Tēvzeme ir mūsu māte!
  Un atkal cīnīsimies izmisīgi.
  Tokija sarūk gredzenā. Tas kļūst arvien blīvāks.
  Albīna un Alvīna cīnās debesīs. Meitenes ir tik drosmīgas un varonīgas. Viņi cīnās ar neprātīgu niknumu debesīs.
  Albīna uzspieda uz pogas koši sarkano sprauslu un ar mērķtiecīgu šāvienu notrieca ienaidnieku. Tad viņa pārbaudīja:
  - Tie ir vokāli! Liktenīgs trieciens!
  Arī Alvīne izšāva, it kā izmantojot zemeņu nipeli, trāpot ienaidniekam un agresīvi sakot:
  - Nākotne mums vienmēr spīdēs kā spoža zvaigzne!
  Jāteic, ka karotāji ir ar pārsteidzošu spēku un skaistumu. Un, ja viņi tevi sitīs, viņi sitīs tevi...
  Viņi vēlas noķert līdz pieciem tūkstošiem lidmašīnu un iegūt vēl vienu superzvaigzni. Taču to panākt ir ārkārtīgi grūti, un laiks iet uz beigām.
  30. aprīlī koalīcijas karaspēks sāka iebrukt Imperatora pilī. Šī ir milzīga ēka, kas pilna ar izvēlētiem apsargiem. Kas cīnās kā fanātiķi.
  Viņu vidū ir četras nindzju meitenes.
  Viņi drosmīgi cīnās, aptverot pieeju imperatoram.
  Meitene ar ziliem matiem vada dzirnavas ar zobeniem un čīkst:
  - Par goda un Tēvzemes diženumu!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš met nāves zirni.
  Meitene ar dzelteniem matiem, izpilda tauriņa paņēmienu, nogriež pretiniekus un izmet adatu no koši nipeļa, kas caurdur padomju karavīrus.
  Tad viņš rēc:
  - Tas ir nindzjas diženums!
  Meitene ar rudiem matiem, rīko sēpiju pieņemšanu un ar kailiem kāju pirkstiem met bumerangu, kas nopūš no duča krievu karavīru galvām un rūc:
  - Par impērijas varenību!
  Meitene ar baltiem matiem arī agresīvi veic helikoptera tehniku un pēc tam uzlādē elektrisko izlādi no rubīna dzelksnis, nogalinot daudz pretinieku. Tad rēks:
  - Par mūsu uzvarām lielajā cīņā!
  Meitenes, protams, ir drosmīgas, un ne tik vienkāršas, lai gan viņu noslīpētās, iedegušās kājas ir pilnīgi basām kājām.
  Īsāk sakot, pēc vairāku tūkstošu padomju karavīru nogalināšanas šīs meitenes padevās vāciešiem.
  Gerda piespieda meitenes noskūpstīt blondīnes kailās pēdas, ko viņas darīja ar lielu entuziasmu.
  Pēc tam vāciete teica:
  - Karā, tāpat kā karā,
  Meitenes miegā skrāpē papēžus!
  Albīna un Alvīne no visa spēka centās piebeigt japāņus gaisā un panākt līdz pieciem tūkstošiem. Viņi neizkāpa no lidmašīnām un nokrita no kājām.
  1953. gada 2. maijā Tokijas garnizons padevās. Un septiņas dienas vēlāk, 1953. gada 9. maijā, Japānas armijas paliekas kapitulēja. Līdz ar to karš šķita beidzies.
  11. maijā notika pēdējā lielākā kauja jūrā, kad Japānas aviācijas bāzes kuģis mēģināja atspēkot. Un tā Albīna un Alvīna joprojām sasniedza piecus tūkstošus lidmašīnu katra.
  Un viņi saņēma apbalvojumus: Bruņinieka krusta Lielo dimanta zvaigzni, Dzelzs krustu ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  . NODAĻA Nr.1.
  Kādu laiku vācieši iekaroja un aprija atlikušās satelītvalstis. PSRS joprojām valdīja Berija, kura centās īstenot līdzsvarotu un piesardzīgu politiku, lai neprovocētu Hitleru.
  Berija spēja konsolidēt varu. Hitlers atļāva PSRS pārņemt Kuriļu grēdu un Portartūru. Vācieši arī pārcēla robežu nedaudz tālāk no PSRS galvaspilsētas Maskavas. Kopā, tiesa, piecdesmit kilometri, bet arī tad jauki, apmaiņā pret Sarkanās armijas atkarotajām Ķīnas un Japānas un Korejas zemēm.
  Turklāt tika izveidots arī koridors uz Ļeņingradu pa sauszemi. Vācieši arī piekrita atgriezt Arhangeļsku.
  Tiesa, viņi atstāja pārējo pasauli. Un viņi turpināja veikt okupāciju pēc atlikušo teritoriju okupācijas.
  Bet tad pienāca 1958. gads...
  Hitlers nolēma, ka ir pienācis laiks pabeigt pasaules konsolidāciju. Un lielais iebrukums PSRS sākās 20.aprīlī. Un gadu pirms tam, 1957. gada 20. aprīlī, vācieši lidoja uz Mēnesi.
  Jā, tagad fīrers ir nolēmis izbeigt Berijas režīmu. Un beidzot norīt PSRS un visu pasauli vienlaicīgi.
  Un tā Vērmahta ordas iebruka Padomju Krievijas teritorijā.
  Spēki, atklāti sakot, bija ļoti nevienlīdzīgi. Trešajam Reiham ir visa pasaule zem ieročiem.
  Un kas ir Berijai? Daudz mazāk iedzīvotāju un resursu. Skaidrs, ka turpmākā cīņa ir nevienlīdzīga.
  Taču ir arī raganu meitenes un Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova. Viņi ir gatavi cīnīties kā īstas lauvas. Šeit atkal ir īpaša diena, 1958. gada 9. maijs. Ienaidnieks ir izlauzies cauri PSRS aizsardzībai un kustas, norijot to kā pitons.
  Un nacisti jau plūst ap Maskavu no dažādiem virzieniem.
  Tad Oļegs un meitenes atkal iesaistījās kaujā, palīdzot Krievijai vai drīzāk PSRS.
  Šeit viņiem pievienojās vēl viena baskāju meitene Margarita. Arī kāda pieaugusi sieviete rakstniece apmaiņā pret nemirstību kļuva par apmēram divpadsmit gadus vecu meiteni un pilda savu misiju.
  Divdesmit pirmā gadsimta karotāji atkal sadūrās ar divdesmitā gadsimta nacistiem.
  Fašistu brūnajā impērijā ir daudz karavīru. Tās plūst kā bezgalīga upe.
  Oļegs Ribačenko, ar zobeniem cirsdams nacistus, gan kājniekus, gan tankus, rēca:
  - Nekad nepadodies!
  Un no zēna basās pēdas izlidoja ass disks!
  Margarita, sagrauzdama pretiniekus, izcēla zobus un murmināja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbiem!
  Un no meitenes basām kājām izkaisītas indīgas adatas, trāpot nacistiem un viņu lidmašīnām un tankiem.
  Nataša arī slepkavnieciski meta savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  - Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas zobeni izgāja cauri dzirnavām pret nacistiem.
  Zoja, sagriežot ienaidniekus, iekliedzās:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un vēl no viņas basām kājām izmētātas adatas. Un gan acīs, gan rīklēs nacistu karavīriem un lidmašīnām.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji sāka satraukties un kļuva mežonīgi.
  Augustīns, cirzdams baltos karavīrus un tankus, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basām kājām lido jauna, slepkava dāvana. Un Takni un baltie cīnītāji krīt.
  Svetlana nocirta dzirnavnieku, viņas zobeni ir kā zibens.
  Nacisti krīt kā sagriezti kūļi.
  Meitene basām kājām met adatas un čīkst:
  - Viņš uzvarēs mātei Krievijai!
  Oļegs Ribačenko uzbrūk nacistiem. Terminatora zēns sasmalcina brūno karaspēku.
  Un tajā pašā laikā zēna kailo kāju pirksti izmet adatas ar indi, tie plēš stumbrus un notriec lidmašīnas.
  Zēns rēc:
  - Slava nākotnes Krievijai!
  Un kustībā tas nogriež visiem galvas un purnus.
  Margarita arī sagrauj savus pretiniekus.
  Viņas basās kājas vienkārši mirgo. Nacisti mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Uz jaunām robežām!
  Un tad meitene to paņem un nogriež...
  Fašistu karavīru līķu masa.
  Bet Nataša ir uzbrukumā. Viņš sagrauj nacistus kopā ar tankiem un dzied:
  - Rus' ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basajām kājām. Kas pārgrieza fašistiem rīkles. Jā, šī ir meitene.
  Zoja ir uzbrukumā. Viņš ar abām rokām sasmalcina brūnos karavīrus. Izspļaujot no caurules. Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem met nāvējošas adatas - šauj nost tankus un lidmašīnas.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Eh, ķipar, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Augustīns, iznīcinot nacistus un iznīcinot brūnos karavīrus, kliedz:
  - Viss pinkains un ar dzīvnieku ādu,
  Viņš ar nūju uzbruka policistiem!
  Un, ja viņš palaiž ar kailajiem kāju pirkstiem pret ienaidnieku, tas nogalinās ziloni un vēl jo vairāk tanku.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilku suņi!
  Svetlana ir uzbrukumā. Viņš sasmalcina, sasmalcina nacistus. Ar basām kājām viņš met pret viņiem nāves dāvanas.
  Viņš vada dzirnavas ar zobeniem.
  Sasmalcināja daudz cīnītāju un kliedz:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas met nāvējošas adatas, iznīcinot tankus un lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko uzlēca. Zēns veica salto. Viņš lēcienā nocirta daudz nacistu.
  Viņš svieda adatas ar kailiem kāju pirkstiem un rībināja:
  - Slava manai skaistajai drosmei!
  Un atkal zēns ir kaujā.
  Margarita dodas uzbrukumā. Sasmalcina visus ienaidniekus pēc kārtas. Viņas zobeni ir vēsāki par dzirnavu asmeņiem. Un kaili kāju pirksti met nāves dāvanas, deg tanki un lidmašīnas.
  Meitene mežonīgā uzbrukumā. Iznīcina brūnos karotājus bez ceremonijas.
  Un tas šad un tad uzlec un tiek savīti!
  Un no viņas lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un nacisti nokrīt. Un veseli līķu uzkalni ir sakrauti.
  Margarita čīkst:
  - Es esmu amerikāņu kovbojs!
  Un atkal adata tika iemesta pie viņas basajām kājām.
  Un tad vēl ducis adatu!
  Nataša ir arī ļoti forša uzbrukumā.
  Un viņš met ar basām kājām un spļauj no caurules.
  Un plaušās kliedz:
  - Es esmu dzirkstošā nāve! Viss, kas tev jādara, ir jāmirst!
  Un atkal skaistums ir kustībā.
  Zoja uzbrūk nacistu līķu drupām. Un arī no viņas basajām kājām izlido iznīcības bumerangi.
  Un brūnie karotāji turpina krist un krist.
  Zoja kliedz:
  - Meitene, baskāja, viņa tevi uzvarēs!
  Un ducis adatu lido no meitenes kailā papēža. Kas iet tieši nacistiem rīklē.
  Tad viņi nokrīt miruši.
  Pareizāk sakot, pilnīgi miris.
  Augustīns uzbrukumā. Iznīcina brūno karaspēku. Viņas zobeni tiek nēsāti divās rokās. Un viņa ir tik brīnišķīga karotāja.
  Tornado plosās cauri fašistu karaspēkam.
  Meitene ar sarkaniem matiem rūc:
  - Nākotne ir apslēpta! Bet tas būs uzvarošs!
  Un uzbrukumā skaistule ar ugunīgiem matiem.
  Augustīns mežonīgā ekstāzē rēc:
  - Kara dievi visu saplosīs!
  Un karotājs ir uzbrukumā.
  Un viņas basās kājas met daudz asu, indīgu adatu.
  Svetlana kaujā Un tik dzirkstoši un kaujinieciski. Viņas kailās kājas izmet tik daudz slepkavniecisku lietu. Nevis cilvēks, bet nāve ar blondiem matiem.
  Bet, ja tas saplīst, jūs to nevarēsit apturēt.
  Svetlana dzied:
  -Dzīve nebūs mīļa,
  Tāpēc lec apaļā dejā!
  Lai tavs sapnis piepildās -
  Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un baskājainās meitenes kustība kļūst arvien niknāka.
  Oļega uzbrukums paātrinās. Zēns sit nacistus.
  Viņa basās kājas met asas adatas - saplēšot tankus un lidmašīnas.
  Jaunais karotājs čīkst:
  - Trakā impērija visus saplosīs!
  Un atkal zēns ir kustībā.
  Margarita savā darbībā ir mežonīga meitene. Un kulj ienaidniekus.
  Tāpēc viņa ar kailu kāju palaida zirni ar sprāgstvielām. Tas uzsprāgs un tūlīt izmetīs simts nacistu un desmit tankus.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tomēr nāks!
  Un viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem - tanku mucas lido dažādos virzienos.
  Nataša paātrināja kustības. Meitene nogriež brūnos karotājus. Un tajā pašā laikā viņš kliedz:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim nacistus paātrinātā tempā.
  Nataša ir terminatoru meitene.
  Viņš nedomā apstāties un samazināt ātrumu, un tanki un lidmašīnas tiek notriektas.
  Zoja ir uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļu un metāla salātus. Meitene kliedz plaušās:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un ļoti daudz cilvēku ar caurdurtām rīklēm, līķu uzkalniem, kā arī salauztiem tankiem un notriektām lidmašīnām, kas gulēja apkārt.
  Augustīna ir traka meitene. Un tas visus iznīcina tā, it kā tas būtu robots, kas izgatavots no hiperplazmas.
  Tas jau ir iznīcinājis vairāk nekā simts nacistu. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti nacistu un duci tanku saplēsa spēcīgs sprādziens.
  Augustīns dziedāja:
  -Tu neuzdrošinies sagrābt mūsu zemi!
  Svetlana arī ir uzbrukumā. Un tas nedod jums atelpu. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina nacistus. Un brūno cīnītāju masa jau ir iekritusi grāvī un pa ceļiem.
  Sešinieks bija nikns. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Oļegs Ribačenko ir atgriezies darbībā. Un viņš virzās uz priekšu, vicinot abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie nacisti krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu.
  Rakstniekam zēnam atgādina mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un būs tonnas naudas!
  Un Terminator Boy jaunā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un Adidas!
  Izrādījās patiešām forša izrāde. Un cik nacistu tika nogalināti? Un vislielākais skaits lielāko nogalināja brūnos cīnītājus.
  Margarita arī ir kaujā. Iznīcina kanēļa un tērauda armijas un rēc:
  - Lielais šoka pulks! Visus dzenam zārkā!
  Un viņas zobeni grieza nacistus. Brūno cīnītāju masa jau ir sabrukusi.
  Meitene ņurdēja:
  - Es esmu pat foršāka par panteru! Pierādi, ka esi labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos zirnis ar spēcīgu sprāgstvielu.
  Un viņš sitīs ienaidnieku.
  Un viņš paņems un iznīcinās dažus ienaidniekus, tankus un pat lidmašīnas.
  Un Nataša ir autoritāte. Un viņa sit saviem pretiniekiem, un viņa nevienu nepievils.
  Cik nacistus tu jau esi nogalinājis?
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir tik safīras. Šī meitene ir galvenā bende. Lai gan visi viņas partneri ir bendes!
  Nataša kliedz:
  - Esmu dusmīgs! Būs tev sods!
  Un atkal meitene ar zobeniem nogalinās daudz nacistu.
  Zoja ir kustībā un ir samazinājusi daudzus brūnos karotājus.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus nacistus. Šīs meitenes ir patiesi skaistas.
  Augustīna virzās uz priekšu un sagrauj savus pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un izliks tos!
  Un rudmate ir tik... Mati plīvo vējā, kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Svetlana ir kustībā. Šeit viņa sagrieza daudz galvaskausus un tanku torņus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Rāda mēli. Un tad izspļauj no caurules. Tad viņš kliedz:
  - Jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas, trāpot kājniekiem un lidmašīnām.
  Oļegs Ribačenko lec un lec.
  Baskājains zēns izmet adatu kaudzi, gāž tankus un dzied:
  - Dosimies pārgājienā, atver lielu kontu!
  Jaunais karotājs ir vislabākajā veidā.
  Viņam jau ir diezgan daudz gadu, bet izskatās pēc bērna. Tikai ļoti spēcīga un muskuļota.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Lai spēle nenotiek pēc noteikumiem - mēs izlauzīsimies cauri fraera!
  Un atkal no viņa basajām kājām nolidoja nāvējošas un dauzītas adatas.
  Margarita ar sajūsmu dziedāja:
  - Nekas nav neiespējams! Es ticu, ka brīvība uzausīs!
  Meitene atkal iemeta nāvējošu adatu kaskādi pret nacistiem un viņu tankiem un turpināja:
  - Tumsa pazudīs! Maija rozes uzziedēs!
  Un, tiklīdz karotāja ar kailajiem pirkstiem uzmeta zirni, tūkstoš nacistu nekavējoties uzlidoja gaisā. Jā, brūnās, elles impērijas armija kūst tieši mūsu acu priekšā.
  Nataša kaujā. Lēkā kā kobra. Uzspridzina ienaidniekus. Un tik daudz nacistu mirst un lidmašīnas avarē.
  Meitene tos izmantoja ar zobeniem, ogles graudiem un šķēpiem. Un adatas.
  Tajā pašā laikā viņš rēc:
  - Es ticu, ka uzvara nāks!
  Un krievu slava atradīs!
  Kailie kāju pirksti met jaunas adatas, caurdurot pretiniekus.
  Zoja mežonīgā kustībā. Virzība pret nacistiem. Sagriež tos mazos gabaliņos.
  Karotāja met adatas ar kailiem pirkstiem. Sitieni cauri pretiniekiem un tad rēc:
  - Mūsu pilnīga uzvara ir tuvu!
  Un viņš vada savvaļas dzirnavas ar zobeniem, slaukot tvertnes. Šī patiešām ir meitene kā meitene!
  Taču Augustīna kobra devās uzbrukumā. Šī sieviete ir murgs ikvienam.
  Un, ja tas ieslēdzas, tas nozīmē, ka tas ieslēdzas.
  Pēc tam rudmate to paņems un dziedās:
  - Es atvēršu visus galvaskausus! Es esmu lielisks sapnis!
  Un tagad viņas zobeni ir darbībā un izgriež gaļu un metālu.
  Svetlana arī dodas uzbrukumā. Šai meitenei nav šķēršļu. Tiklīdz tas ir nocirsts, līķu masa tiek piegružota, un apkārt guļ lidmašīnas un tanki.
  Blondīne terminators rēc:
  - Cik labi būs! Cik labi būs - es to zinu!
  Un tad no viņas lido slepkavas zirnis.
  Oļegs atkal nogriezīs simts nacistu, kas slaucās kā meteors. Un viņš paņems bumbu un iemetīs to.
  Tas ir maza izmēra, bet tas ir nāvējošs...
  Kā tas tiks saplēsts mazos gabaliņos.
  Terminatora zēns gaudoja:
  - Baiso mašīnu vētrainā jaunība!
  Margarita to darīs vēlreiz kaujā.
  Un nocirtīs daudz brūno cīnītāju. Un griež lielus izcirtumus.
  Meitene čīkst:
  - Lambada ir mūsu deja uz smiltīm!
  Un tas sitīs ar jaunu sparu.
  Nataša ir vēl niknāka uzbrukumā. Tā viņš sit nacistus. Viņiem nav viegli pretoties šādām meitenēm.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  - Skriešana vietā ir vispārēja samierināšanās!
  Un kareivīgā meitene ar tādu sitienu kaskādi ielauzās pretiniekos.
  Un viņš metīs ripas ar basām kājām.
  Šeit es vadīju dzirnavas. Brūnās armijas galvu masa noripoja un tanki sadega.
  Viņa ir cīņas skaistule. Sasit sevi ar tādu dzeltenu armadu.
  Zoja ir kustībā, saspiežot visus. Un viņas zobeni ir kā nāves šķēres.
  Meitene ir vienkārši jauka. Un viņas basās kājas met ļoti indīgas adatas.
  Sit pretiniekiem. Viņi caurdur rīkles un taisa zārkus, liek tankiem un lidmašīnām eksplodēt.
  Zoja to paņēma un čīkstēja:
  - Ja krānā nav ūdens...
  Nataša sajūsmā kliedza:
  - Tātad tā ir tava vaina!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko, kas pamatīgi nogalina. Šī patiešām ir meiteņu meitene.
  Un no viņas kailajām kājām lidotu asmens. Un tas skars daudzus cīnītājus, nogriežot torņus no tankiem.
  Augustīns kustībā. Ātra un unikāla savā skaistumā.
  Cik viņai ir spilgti mati. Viņi plīvo kā proletāriešu baneris. Šī meitene ir īsta viksa.
  Un viņa nogriež savus pretiniekus - it kā būtu piedzimusi ar zobeniem rokās.
  Redhead, nolādētais zvērs!
  Augustīns to paņēma un nošņāca:
  - Tā būs vērša galva - cīnītāji prātu nezaudēs!
  Un tā viņa atkal sagrāva daudz cīnītāju.
  Oļegs Ribačenko nomurmināja:
  - Tieši tas, kas tev vajadzīgs! Kāda meitene!
  Margarita, ar basu kāju metot dunci, nolaužot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Liela un forša meitene!
  Augustīns tam viegli piekrita:
  - Es esmu karotājs, kurš nokodīs ikvienu līdz nāvei!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs slepkavniecisku lietu.
  Svetlana nav zemāka par pretiniecēm cīņā. Nevis meiteni, bet ar tādu raganu nonākt liesmās.
  Un čīkst:
  - Cik zilas debesis!
  Augustīna, atlaižot asmeni ar basu kāju, nogriežot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Svetlana, sasmalcinot ienaidniekus un notriekdama lidmašīnas, čivināja:
  - Lai nogalinātu muļķi, nevajag nazi...
  Zoja čīkstēja, mētādama adatas ar kailām, iedegušām kājām:
  - Tu viņam melosi kā traks!
  Nataša, iznīcinot nacistus, piebilda:
  - Un izdari to ar viņu par santīmu!
  Un karotāji paņems un lēks. Viņi ir tik asiņaini un forši. Vispār tajos ir liels uztraukums.
  Oļegs Rybachenko kaujā izskatās ļoti stilīgi.
  Margarita dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, bet puisis ir ieinteresēts...
  Zēns ģēnijs ar kāju palaida kaut ko līdzīgu helikoptera propelleram. Es nogriezu pāris simtus galvu nacistiem un tankiem un čīkstēju:
  - Diezgan sportiski!
  Un abi - puika un meitene - pilnā ažūrā.
  Oļegs, nocirzdams brūnos karavīrus, gurdēja:
  - Un mums būs liela uzvara!
  Margarita nošņāca, atbildot:
  - Mēs nogalinām visus - ar basām kājām!
  Meitene tiešām ir tāda aktīva terminatore.
  Nataša uzbrukumā dziedāja:
  - Svētajā karā!
  Un karotājs palaida asu bumeranga disku. Viņš lidoja lokā, sagriežot daudz nacistu un tanku torņu.
  Zoja piebilda, turpinot iznīcināšanu:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un no viņas basajām kājām lidoja jaunas adatas. Un viņi trāpīja daudziem iznīcinātājiem un lidmašīnām.
  Blondīne teica:
  - Pārbaudīsim ienaidnieku!
  Un viņa parādīja mēli.
  Augustīna, vicinot kājas un metot asām šķautnēm, rībēja:
  - Imperatora karogs uz priekšu!
  Svetlana viegli apstiprināja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Un meitenes unisonā kliedza, sagraujot nacistus:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un tagad diski lido no karotāju basām kājām. Tiek saplēsta gaļa un nojaukti tanku torņi.
  Un atkal kauciens:
  - Neviens mūs neuzvarēs!
  Nataša uzlidoja gaisā. Viņa saplēsa savus pretiniekus un spārnotos grifus un izdeva:
  - Mēs esam vilki, kas grauž ienaidnieku!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlidos ļoti nāvējošs disks.
  Meitene pat sajūsmā sagriežas.
  Un tad viņš nomurmina:
  - Mūsu papēži mīl uguni!
  Jā, meitenes ir patiešām seksīgas.
  Oļegs Ribačenko gurkstēja:
  - Ak, ir agrs, apsardze to dod!
  Un viņš pamirkšķināja karotājiem. Viņi smejas un izcēla zobus, atbildot.
  Nataša sagrieza nacistus un čīkstēja:
  - Mūsu pasaulē nav prieka bez cīņas!
  Zēns iebilda:
  - Dažreiz pat cīnīties nav jautri!
  Nataša piekrita:
  - Ja nav spēka, tad jā...
  Bet mēs, karotāji, vienmēr esam veseli!
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam adatas, uzspridzināja tanku masu un dziedāja:
  - Karavīrs vienmēr ir vesels,
  Un gatavs varoņdarbam!
  Pēc tam Nataša atkal sita ienaidniekiem, nojaucot tanku torņus.
  Zoja ir ļoti ātra zagle. Viņa palaida veselu mucu pret nacistiem. Un ar vienu sprādzienu saplēsa pāris tūkstošus.
  Tad viņa čīkstēja:
  - Neapstājies, mūsu papēži mirdz!
  Un meitene ir kaujas ekipējumā!
  Augustīns arī nav vājš kaujā. Tā viņš sit nacistus. It kā to ar ķēdēm izsistu no kūļa.
  Un, sasmalcinot pretiniekus, viņš dzied:
  - Uzmanies, noderēs
  Rudenī būs pīrāgs!
  Sarkanmatainais velns kaujā patiešām plosās kā domkrats.
  Bet kā Svetlana cīnās. Un nacisti to saņem no viņas.
  Un ja sit, tad sit.
  No tā izlido asiņainas šļakatas.
  Svetlana skarbi atzīmēja, kad no viņas basām kājām lidoja metāla šļakatas, izkausējot tanku galvaskausus un torņus:
  - Slava Krievijai, liela slava!
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzijas sarkanos kreklos -
  Sveiciens krievu tautai!
  Tāpēc meitenes stājās pretī nacistiem. Tātad tie tiek sagriezti un sasmalcināti. Nevis karotāji, bet patiešām panteras, kas ir izlauzušās no savām ķēdēm.
  Oļegs atrodas kaujā un uzbrūk nacistiem. Viņš tos sit bez žēlastības, laužas cauri tankiem un kliedz:
  - Mēs esam kā buļļi!
  Margarita, sagraudama brūno armiju un cauri tankiem, pacēla:
  - Mēs esam kā buļļi!
  Nataša to paņēma un gaudo, nocirta brūnos karavīrus kopā ar tankiem:
  - Tu nedrīksti melot!
  Zoja saplēsa nacistus un čīkstēja:
  - Nē, ne ar roku!
  Un viņš arī ņems un atlaidīs zvaigzni ar basu kāju un piebeigs daudz fašistu.
  Nataša to paņēma un iekliedzās:
  - Mūsu televizors deg!
  Un no viņas kailās kājas lido slepkava adatu bars.
  Zoja, arī iznīcinot nacistus un viņu tankus, čīkstēja:
  - Mūsu draudzība ir monolīta!
  Un atkal tas tiek izmests tik stipri, ka apļi izplūst uz visām pusēm. Šī meitene ir tīra pretinieku iznīcināšana.
  Meitene ar plikiem kāju pirkstiem paņems un palaidīs trīs bumerangus. Un tas izraisīja vēl vairāk līķu.
  Pēc tam skaistule izdos:
  - Mēs nedosim žēlastību ienaidniekam! Būs līķis!
  Un atkal slepkavnieciskā lieta aizlido no kailā papēža.
  Augustīns arī diezgan loģiski atzīmēja:
  - Ne tikai viens līķis, bet daudzi!
  Pēc tam meitene to paņēma un basām kājām gāja pa asiņainajām peļķēm. Un viņa nogalināja daudz nacistu.
  Un kā tas rēc:
  - Slepkavību masa!
  Un tad viņš sit ar galvu Hitlera ģenerālim. Viņš salauzīs savu galvaskausu un dos viņam:
  - Banzai! Tu nokļūsi debesīs!
  Svetlana ir ļoti nikna ofensīvā, it īpaši tanku notriekšana, čīkst:
  - Tev nebūs žēlastības!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem nolido ducis adatu. Viņai izsitot cauri visiem, lidmašīnas sabrūk. Un karotājs patiešām mēģina sasmalcināt un nogalināt.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Labs āmurs!
  Un puika arī ar basu kāju met tādu foršu zvaigzni svastikas formā. Sarežģīts hibrīds.
  Un nacistu masa sabruka.
  Oļegs rēca:
  - Banzai!
  Un zēns atkal ir savvaļas uzbrukumā. Nē, spēks viņā vienkārši kūsā, un vulkāni rīst!
  Margarita kustībā. Viņš visiem pārplēsīs vēderus.
  Meitene ar kāju uzreiz izmetīs piecdesmit adatas. Un tika nogalināti daudz dažādu ienaidnieku, tika izsisti tanki un lidmašīnas.
  Margarita jautri dziedāja:
  - Viens divi! Skumjas nav problēma!
  Jums nekad nevajadzētu būt drosmīgiem!
  Turiet degunu un asti augstu.
  Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Tas ir tik agresīvs uzņēmums. Meitene sitīs un kliedz:
  - Pūķa prezidents kļūs par līķi!
  Nataša ir tikai sava veida terminators cīņā. Un viņa rēca:
  - Banzai! Saņemiet to ātri!
  Un no viņas basās kājas nolidoja granāta. Un tas sit nacistus kā ar naglām. Un tas iznīcinās mastodonu un spārnotu, infernālu mašīnu masu.
  Kāds karotājs! Visiem karotājiem - karotājs!
  Zoja arī ir uzbrukumā. Tāda nikna kuce.
  Un viņa to paņēma un rībēja:
  - Mūsu Tēvs ir pats Baltais Dievs!
  Un viņš sitīs nacistus ar trīskāršām dzirnavām!
  Un Augustīns rūca pretī:
  - Un mans Dievs ir melns!
  Patiešām, rudmate ir viltības un zemiskuma iemiesojums. Protams, ienaidniekiem. Un draugiem viņa ir mīļa.
  Un kā viņš to ņems un nometīs ar plikiem kāju pirkstiem. Un tur bija daudz brūnās impērijas karotāju, kā arī viņu tanki un lidmašīnas.
  Sarkanmate kliedza:
  - Krievija un melnais Dievs ir aiz muguras!
  Karavīrs ar ļoti lielu kaujas potenciālu. Nē, labāk neiejaukties nevienā no tiem. Tāpat kā tanku torņi, arī fašistu lidmašīnām spārni ir norauts.
  Augustīns šņukstēja:
  - Mēs visus nodevējus samalsim pulverī!
  Un piemiedz partneriem ar aci. Jā, šī ugunīgā meitene nav gluži tas, kas var dot mieru. Izņemot nāves mieru!
  Svetlana, sagraudama savus ienaidniekus, sacīja:
  - Mēs tevi nogalināsim ar rindu!
  Augustīns apstiprināja:
  - Mēs nogalināsim visus!
  Un no viņas basajām kājām atkal lido pilnīgas iznīcināšanas dāvana! Un tik daudz tanku un lidmašīnu uzreiz eksplodēja mazās skaidās.
  Oļegs atbildot dziedāja:
  - Tas būs pilnīgs banzai!
  Augustīna, plosīdama nacistus ar kailām rokām, sasmalcinot tos ar zobeniem un ar kailiem pirkstiem mētādama adatas, vienlaikus iznīcinot tankus un lidmašīnas, sacīja:
  - Īsumā! Īsumā!
  Nataša, iznīcinot brūnos karotājus, čīkstēja:
  - Īsāk sakot - banzai!
  Un sagrausim jūsu pretiniekus ar mežonīgu niknumu.
  Oļegs Ribačenko, sagriežot savus pretiniekus, sacīja:
  - Šis gambīts nav ķīniešu,
  Un ticiet man, debija ir taju!
  Un atkal no zēna basās kājas izlidoja ass, metālu griežošs disks. Viņš nogrieza gan tanku torņus, gan lidmašīnu astes.
  Margarita, nocirsdama brūnās impērijas karotājus un tanku bruņas, dziedāja:
  - Un kuru mēs kaujā atradīsim?
  Un kuru mēs kaujā atradīsim...
  Mēs ar to nejokosim -
  Mēs jūs saplosīsim!
  Mēs jūs saplosīsim!
  Viņi toreiz labi sadarbojās ar nacistiem... Un Padomju Krievija sakāva brūno impēriju Maskavas vētras laikā.
  Karš vēl nebija beidzies, bet PSRS jau bija iespēja sakaut pašus nacistus. Tāpēc sešiem atkal bija jāpārtrauc sava lieliskā un foršā misija.
  
  
  
  ALASKAI UN Krievijai
  Pēc Polijas un Lietuvas pievienošanās Krievijai 1510. gadā iestājās miera periods. Bet 1515. gadā krievu armija uzsāka karagājienu pret Livoniju, lai pievienotu ordenim piederošās zemes un visbeidzot to nostiprinātu Baltijas valstīs.
  Rīgas šturmē piedalījās Oļegs Ribačenko un Margarita Magņitnaja.
  Krievijai bija milzīga armija ar daudz ieročiem. Un viņa veica intensīvu pilsētas apšaudes. Puisis un meitene, nesagaidot apšaudes beigas, metās uzbrukumā.
  Oļegs Ribačenko cirta ar zobeniem, izcirta izcirtumu lībiešu rindās un rūca:
  - Slava carismam!
  Pēc kā zēns ar plikiem kāju pirkstiem meta nāvējošu zāģu skaidu granātu. Un kā viņš saplēsa savus pretiniekus.
  Margarita arī izmeta slepkavniecisko iznīcināšanas dāvanu ar kailu kāju un saplēsa bruņiniekus. Tad viņa iesaucās:
  - Slava komunismam un carisma laikmetam!
  Nemirstīgi bērni, kuri, nodzīvojuši daudzus gadus, joprojām spītīgi izskatījās divpadsmit gadus veci un cīnījās ar niknumu. Un tie lībiešus kapāja kā kāpostus ar cirvjiem.
  Bet tad krievu armija ar lielgabaliem izrādījās daudz spēcīgāka, un ātri iekaroja Rīgu.
  Natašai tik tikko bija laiks mesties kaujā, tiklīdz viņa izlaida zibeni no sarkanajiem sprauslām, Livonijas garnizons Rīgā padevās. Rudmatainā kuce Augustīne tik tikko paspēja mest nāves dāvanu ar plikiem kāju pirkstiem, un lībieši jau bija nokarājušies.
  Krievijai Vasilijam Trešajam ir zeme gandrīz līdz Urāliem un visam Volgas apgabalam, kā arī Lietuvai un Polijai. Ir daudz iedzīvotāju un teritorijas. Tātad Livonija viņiem nav sāncense.
  Izņemot to, ka viņai ir pat simts piecdesmit cietokšņi. Un ir vajadzīgs laiks, lai to visu notvertu.
  Dorpats un Narva tika uzņemti bez upuriem. Tikai uzbrukuma laikā Rēvelei sešinieki palīdzēja krievu karaspēkam.
  Un tad, kā vienmēr, seši karotāji lauzās ar zobeniem, ar basām kājām meta nāves dāvanas, un no meitenes koši sarkanajiem sprauslām raidīja zibens.
  Daudzas Livonijas pilsētas padevās bez cīņas. Bija tāda fokusa pretestība.
  Oļegs Ribačenko atzīmēja Margaritai, kad viņi skrēja pa šo zemi:
  - Mūsu uzvaras kļūst vienmuļas.
  Meitene smejoties atbildēja:
  - Jā, sasmalciniet un iznīciniet! Tas tiešām ir kaitinoši!
  Oļegs Ribačenko sapņaini sacīja:
  - Ja vien mēs varētu doties kosmosā!
  Un viņš ar zobeniem cirta dzirnavās, sagriežot uzreiz trīs bruņiniekus. Bija skaidrs, ka šeit notiek karš tā, ka krievi bez viņiem var tikt galā diezgan labi. Cara impērija izturēja bīstamu punktu un ieguva lielu spēku. Un krievi kopā ar poļiem kolektīvi pārstāvēja tādu varu, ka viņus nevarēja tik viegli sakaut. Turklāt Eiropa joprojām ir sadrumstalota, un tikai Spānijai un Portugālei ir nopietnas kolonijas.
  Oļegs Ribačenko ātrā tempā kapāja. Krievija Livoniju iekaroja sešos mēnešos un atkal iestājās pauze.
  Nemirstīgie bērni pārcēlās uz citu misiju.
  Tajā Aļaskas pārdošana nenotika. Tam, protams, bija sava loģika. Cars Aleksandrs II, skatoties, cik daudz zemes viņi vēlas pārdot, nosvilpa:
  - Jā, tās ir veselas piecas valstis, piemēram, Polija! Vai tas ir pārāk resns?
  Un viņš teica, ka tik lielu gabalu ne par santīmu nedos! Un viņš viņu pasargās!
  Cik tas ir saprātīgi... Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova piedalījās krievu forta celtniecībā Aļaskas dienvidos. Un tad kaujā.
   Protams, Oļegs Ribačenko kā uzticams krievu dievu kalps tika nosūtīts uz šo fortu Krievijas teritorijā ar baskāju meiteni Margaritu. Zēns bija kopā ar viņu, un viņam bija jāpiedalās kaujās, lai saglabātu Krievijas teritoriju.
  Zēns basām kājām un šortos kopā ar meiteni uzbruka britu baterijai, kas atradās komandējošā augstumā virs forta. Oļegam jau bija ievērojama pieredze, veicot dažādas visvareno krievu dievu misijas dažādos visumos. Jā, tāds ir šī zēna ģēnija liktenis. Būdams pieaugušais rakstnieks, viņš vēlējās kļūt nemirstīgs.
  Un krievu Demiurgu dievi padarīja viņu par nemirstīgu, bet pārvērta par terminatoru, kurš kalpo viņiem un Mātes Krievijas iedzīvotājiem. Tas puisim piestāv mūžīgi.
  Viņš piespiež viena angļu sarga muti un pārgriež viņam rīkli. Viņš to dara ne pirmo reizi un ne pirmajā misijā. Jau no paša sākuma, pateicoties sava bērna ķermenim, mūžīgais zēns to visu uztvēra kā spēli, tāpēc neizjuta nožēlu vai diskomfortu savā dvēselē.
  Viņam tas kaut kā kļuva tik dabiski, ka zēns bija tikai priecīgs par savu nākamo panākumu.
  Tāpat kā citās lietās, terminatormeitene Margarita.
  Tāpēc viņš vienkārši norāva galvu citam sargam. Zināt mūsu angļu valodu: Aļaska bija un būs krievu valoda!
  Oļegs Ribačenko - šis izcilais un ražīgākais rakstnieks NVS jau sen ir sašutis, ka Aļaska tika pārdota par grašiem! Bet cars Aleksandrs II šajā visumā nav tāds! Nē, šis monarhs nedos ne collu Krievijas zemes!
  Slava Krievijai un Krievijas cariem!
  Terminatora zēns ar pliku papēdi iesitis citam anglim pa pakausi. Salauza kaklu. Tad viņš dziedāja:
  - Aļaska būs mūsu uz visiem laikiem,
  Kur Krievijas karogs, tur saule spīd!
  Piepildi lielu sapni
  Un meiteņu balss ir ļoti skanīga!
  Jā, būtu jauki, ja leģendārās četras raganu meitenes, skaistas kā zvaigznes, tagad varētu palīdzēt. Tie būtu liels palīgs. Bet ir labi cīnīties vienam.
  Šeit jūs aizdedzinat bezdūmu pulveri un nitroglicerīnu. Tagad visa angļu baterija lidos gaisā.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Nav skaistākas dzimtenes-Krievijas,
  Cīnies par viņu un nebaidies...
  Visumā nav laimīgākas valsts,
  Viss Visums ir gaismas lāpa, Rus'!
  Akumulators eksplodēs: kā kolosāla vulkāna izvirdums. Vairāki simti britu uzreiz tika izmesti un saplēsti mazos gabaliņos.
  Pēc tam zēns, vicinot divus zobenus, sāka cirst britus. Tajā pašā laikā jaunais terminators zēns kliedz angļu valodā.
  - Skoti ir augšāmcēlušies! Viņi vēlas saplosīt karalieni!
  Šeit tas sākās... Notika apšaude starp etniskajiem angļiem un skotiem. Jā, tāda mežonīga un mežonīga apšaude.
  Un tā arī kapāšana. Skoti un angļi cīnījās savā starpā.
  Vairāki tūkstoši karavīru, kas aplenca fortu, tagad cīnījās ar vislielāko neprātu.
  Oļegs Ribačenko kliedza:
  - Viņi sagriež un nogalina! Nošaujiet tos!
  Margarita Koršunova arī kliedza:
  - Mūs nogalina un nokauj! Nošauj citus!
  Cīņa turpinājās kolosālā mērogā. Tikmēr Oļegs, kam piemīt nebērnīgs spēks, ierāva laivā vairākas mucas nitroglicerīna un klusi aizsūtīja viņu uz lielāko angļu līnijkuģi.
  Terminatora zēns kliedza:
  - Krievijai iznīcināšanas dāvana!
  Un viņš ar plikajām, bērnišķīgajām kājām atgrūda laivu, kuras, paātrinājušās, ietriecās bruņnesim sānos. Uz klāja esošie briti haotiski izšāva ar ieročiem un bez rezultātiem.
  Un šeit ir rezultāts, piemēram, taranēšana. Un vairākas mucas nitroglicerīna uzsprāgs. Turklāt nemirstīgais zēns viņus notēmēja tik precīzi, ka tas pilnībā eksplodēja.
  Un sekoja šāda iznīcināšana. Un līnijkuģis to paņēma un bez problēmām sāka grimt.
  Un briti uz klāja slīkst. Tikmēr zēns jau ir uz kreisera. Viņš ar zobeniem sakapā jūrniekus, un tie paši, pliķēdami basām kājām, skrien uz vadības telpu.
  Terminatora zēns metās nost no jūrniekiem un čīkst:
  - Slava mūsu skaistajai valstij!
  Brīnišķīgā Krievija gudrā cara vadībā!
  Es neatdošu Aļasku jūsu ienaidniekiem!
  Būrs dusmās saplosīs!
  Un tā zēns ar basām kājām iemeta granātu un saplēsa britus.
  Tad viņš izlauzās pie stūres, un pagriezīsim kreiseri. Un sadūrās divi lieli angļu kuģi. Un viņu bruņas pārplīsīs. Un ļaujiet sev grimt un degt vienlaikus.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Slava Krievijai, slava!
  Kreiseris steidzas uz priekšu....
  cars Aleksandrs Lielais,
  Atvērs kontu uzvarām!
  Pēc tam terminatora zēns vienā lēcienā aizlidoja uz citu kreiseri. Un viņš arī sāka tajā cirst jūrniekus. Un izlauzties pie stūres.
  Un tad vienkārši apgrieziet visu un sadurieties ar kuģiem.
  Terminatora bērns pat dziedāja:
  - Melnā josta,
  Esmu ļoti mierīga...
  Melnā josta -
  Neviens cilvēks nav sala!
  Melnā josta,
  zibens izlāde -
  Visi briti guļ miruši!
  Un Oļegs Ribačenko atkal stumj kuģus kopā. Šis zēns patiešām ir foršākais bērns pasaulē!
  Un Margarita Koršunova dara to pašu ar viņu. Arī saduras kuģi.
  Un lēkt vēlreiz, un uz cita kreisera. Jā, jūru saimniece nāca klajā ar sliktu domu - cīnīties ar Krieviju. It īpaši, ja cīnās tik skarbs un izmisīgs zēns.
  Oļegs Ribačenko un pēc tam sasmalcināja daudz britu un apgrieza savu kuģi. Precīzāk, sagūstīts mastodons no britiem. Un pārcēla to uz uzbrukumu citam kreiseram. Un ar mežonīgu rūkoņu taranēja ienaidnieku.
  Likās, ka divi briesmoņi sanāca kopā un saskārās ar mežonīgu tērpu. Un nogrieza viens otram degunu. Tad viņi smēla jūras ūdeni un sāka slīkt, bez jebkādas iespējas.
  Oļegs Ribačenko kliedza:
  - Slava Aleksandram Otrajam! Vislielākajam no karaļiem!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš meta bumbu ar sprāgstvielām. Un visa fregate, saņēmusi caurumu, nogrimst.
  Jā, briti, protams, to negaidīja. Vai viņi domāja, ka nonāks tik mežonīgā piedzīvojumā?
  Oļegs Rybačenko rēca:
  - Slava caru lielajai Krievijai!
  Margarita apstiprināja:
  - Slava cariskās Krievijas varoņiem!
  Un atkal zēns ņems un sagrābs nākamā kreisera stūri. Un ar kailām, bērnišķīgām kājām viņš apgriezīs viņu un taranēs ienaidnieku. Divi kuģi salūzt kopā un noslīkst jūras vēmekļos!
  Terminatora zēns kliedz:
  - Svētās dzimtenes godam!
  Un atkal ir tāllēkšana. Un lidot pāri viļņiem. Pēc tam zēns atkal griež ar zobeniem, izlaužoties līdz stūrei. Viņš ir ļoti kaujiniecisks un agresīvs terminatoru zēns.
  Viņš sagrauj angļu jūrniekus un dzied:
  - Mirdz kā starojoša zvaigzne,
  Caur bezcerīgās tumsas tumsu...
  Mūsu lielais karalis Aleksandrs,
  Nezina ne sāpes, ne bailes!
  
  Ienaidnieki atkāpjas tavā priekšā,
  Cilvēku pūlis priecājas...
  Krievija tevi pieņem -
  Varena roka valda!
  Un Oļegs Ribačenko nogrieza daudz vairāk britu un atkal grūda kuģus ar galvu.
  Šis tiešām ir Terminatora zēns. Viņš izskatās apmēram divpadsmit gadus vecs, tikai pusotru metru garš, lai gan viņa muskuļi ir atlieti no tērauda un viņa reljefs ir kā šokolādes tāfelītes.
  Un, ja tāds puisis sitīs, tad tas nemaz nebūs medus.
  Bet atkal puika lec no viena kreisera uz otru. Un atkal, bez papildu runas, viņš tos saspiež kopā.
  Un kliedz pie sevis:
  - Romanovam Rusam!
  Zēns, rakstnieks, patiešām ir satraukts. Viņš visiem parādīs savu augstāko klasi. Un viņš visus sasmalcinās un iznīcinās, kā milzis ar nūju.
  Lūk, atkal lēciens, šoreiz uz bruņnesi.
  Zēnu zobeni atkal strādā. Viņi mēģina šaut uz viņu, bet lodes netrāpa nemirstīgajam zēnam, un, ja mēģina, tās atlec.
  Ir labi būt mūžīgam bērnam, tu ne tikai esi jauns, bet viņi nevar tevi nogalināt. Tātad jūs kuļ Lielbritāniju.
  Tu satver stūri. Un tagad jūs to jau griežat, un tagad veseli divi kaujas kuģi gatavojas sadurties un avarēt. Un tās salauž metālu tā, ka pat dzirksteles lido uz visām pusēm.
  Oļegs Rybačenko kliedz:
  - Par Krieviju, kas visiem noraus ragus!
  Un ar savu kailo, puicisko papēdi viņš iemetīs nāves dāvanu. Britu masa tiks saplēsta un nākamā fregate nogāzīsies.
  Nu vēl ir palikuši četri kreiseri. Skaidrs, ka briti nesūtīs visu floti uz Aļaskas krastiem.
  Šeit pie nākamās stūres stājas Oļegs Ribačenko. Un ar visu spēku viņš griež to pret ienaidnieku. Un tā abi kreiseri satiekas un saduras.
  Ir dzirdama metāla slīpēšana un plīšanas. Un abi kuģi ar lielu baudu sāk grimt.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - veikalā "Alus-Ūdens",
  Laimīgs cilvēks meloja...
  Viņš nāca no tautas
  Un izgāja ārā un iekrita sniegā!
  Tagad jums ir jāiznīcina pēdējie kreiseri un jāuzņemas mazāki kuģi.
  Tad briti uz sauszemes pēc flotes nāves padosies uzvarētāja žēlastībai.
  Un šī Lielbritānijai būs tāda mācība, ka viņi to nekad neaizmirsīs. Un viņi arī atcerēsies Krimu, kur viņi devās Lielā tēva Nikolaja Pirmā valdīšanas laikā. Tomēr Nikolajs Paličs neiegāja vēsturē tik lieliski, bet izrādījās zaudētājs. Bet viņa mazdēlam tagad jāparāda krievu ieroču godība.
  Un šajā viņam palīdz Oļegs Ribačenko, ļoti foršs un apņēmīgs terminatoru zēns.
  Oļegs satver nākamo stūri un atgrūž abus britu kreiserus vienu pret otru. Un viņš rīkojas ļoti izlēmīgi un vēsi.
  Pēc tam zēnu rakstnieks iesaucas:
  - Kuģi grimst dibenā,
  Ar enkuriem, burām...
  Un tad viņi būs tavi,
  Zelta lādes!
  Zelta lādes!
  Un vēl viens lēciens, jo tiek iznīcināti četri kaujas kuģi un ducis kreiseru, tad ir pienācis laiks iznīcināt fregates. Lielbritānija zaudēs daudzus kuģus.
  Un pēc tam viņš sapratīs, ko nozīmē uzbrukt Krievijai.
  Terminator Boy dziedāja:
  - Par mūsu brīnumu un uzvaru pasaulē!
  Un viņš apsegloja nākamās fregates stūri un virzīja kuģi uz ram, un ar spēcīgu sitienu tas bija kā sprādziens!
  Un viņi paņems abus traukus un salauzīs un sadalīs gabalos. Un tas ir lieliski un ļoti forši.
  Oļegs Ribačenko lec vēlreiz un uzlec uz nākamā kuģa. Un no turienes viņš vada procesu. Un atkal kuģis apgriežas, un fregates saduras.
  Atkal atskan salauzta metāla malšanas skaņa, spēcīgs sprādziens, un izdzīvojušie jūrnieki iekrīt ūdenī.
  Oļegs kliedz:
  - Par mūsu ieroču panākumiem!
  Un atkal drosmīgais zēns ir uzbrukumā. Jauna fregate apseglota. Un nosūtīts uz iznīcinātāju.
  Tvaikoņi saduras un eksplodē. Metāls saplīst un uguns uzšaujas. Un cilvēki deg dzīvi.
  Tas parasti ir acīmredzamākais murgs. Un briti deg kā kebabus.
  Starp bojāgājušajiem bija kāds kajītes zēns, apmēram trīspadsmit gadus vecs zēns. Protams, žēl, ka viņš tika nogalināts. Bet karš ir karš.
  Terminatora zēns dziedāja:
  - Būs līķi, daudz kalnu! Tēvs Černomors ir ar mums!
  Un zēns atkal ar basu kāju iemeta granātu, kas nogremdēja citu kuģi.
  Zēna ģeniālā galva sasita britu admirāli, jo viņa galva pārsprāga kā ķirbis, ko trāpīja kaudze. Un viņš ar pliku papēdi iesita milzīgajam melnajam vīrietim pa zodu. Un viņš pārlidoja un notrieca duci jūrnieku.
  Un pēc tam zēns atkal apgrieza fregati un taranēja ar to savu kaimiņu. Agresīvi čivināt:
  - Es esmu lieliska zvaigzne!
  Un atkal terminatoru zēns ir uzbrukumā. Sasmalcinoši un ātri. Tajā mutuļo vesels vulkāns un kolosāla spēka izvirdums. Šis ir neuzvarams ģeniāls zēns.
  Un viņš visus bez žēlastības sagrauj. Un tagad puika-supermens apseglo citu fregati. Un viņš iznīcina pretinieku bez lielas kavēšanās. Šis zēns ir liela zvaigzne.
  Oļegs Ribačenko atkal piespieda abus kuģus vienu pret otru un kliedza uz plaušām:
  - Par lielo komunismu!
  ASV vēl nav atguvušās no pilsoņu kara, un tām nav kopīgas robežas ar Krieviju. Tātad, ja jums būs jācīnās ar jeņķiem, tas būs vēlāk.
  Un Lielbritānijai ir Kanādas kolonija, un Krievijai ar to ir kopīga robeža. Tāpēc mums ir jāatvaira varenās Anglijas uzbrukums.
  Bet tad sadūrās vēl pāris fregates. Drīz no britu flotes vairs nekas nebūs palicis pāri.
  Bet jūs nevarat īsti uzbrukt Aļaskai pa sauszemi. Šeit sakari ir izstiepti arī Lielbritānijai.
  Oļegs Ribačenko atkal stumj kopā fregates un rūc:
  - Pirātam nav vajadzīga zinātne,
  Un ir skaidrs, kāpēc...
  Mums ir kājas un rokas,
  Un rokas...
  Un galva, mums neko nevajag!
  Un zēns iesita angļu jūrniekam ar galvu, un viņš lidoja garām un notrieca duci karavīru.
  Oļegs atkal uzbrukumā.... Te atkal fregates sadūrās viena ar otru. Un tie saplīst, sadedzina un noslīkst.
  Oļegs kliedza:
  - Krievijas dvēselei!
  Un tagad zēna kailais, apaļais papēdis atkal atrod savu mērķi. Viņš sagrauj pretinieku un rēc:
  - Par svēto Tēvzemi!
  Un viņš ar ceļgalu trāpīs ienaidniekam vēderā. Viņi viņu paņēma, un viņam aiz mutes iznāca zarnas.
  Oļegs Ribačenko kliedza:
  - Tēvzemes diženumam!
  Un viņš grieza pagrieziena galdu gaisā, ar basām kājām saplosīdams ienaidniekus mazos gabaliņos.
  Jā, zēns braši iznīcina... Viņš pats viegli tika galā ar ienaidniekiem.
  Bet parādījās četras raganu meitenes. Un arī daiļavas basām kājām un bikini.
  Un sagrausim britus. Viņi lec augšā, met granātas ar kailām meiteņu kājām, un Lielbritānija tiek saplēsta.
  Un te ir Nataša - muskuļota meitene bikini. Viņš paņems un iemetīs disku ar plikiem kāju pirkstiem ... Vairāki angļu jūrnieki tiek nogriezti, un fregate apgriežas un aunā savu kolēģi.
  Nataša kliedz:
  - Aleksandrs Trešais superzvaigzne!
  Zoja apstiprina šo meiteni ar zelta matiem:
  - Superzvaigzne un vēl nemaz nav veca!
  Augustīne, nikni satriekdama angļus, rudmatainā kuce sacīja, zobus atlaidusi:
  - Komunisms būs ar mums!
  Un meitenes kailais papēdis ņēma un iespēra ienaidniekam lielgabala mutē. Un fregate pārņēma un izjuka.
  Svetlana smējās, izšāva ieroci, saspieda ienaidnieku, grieza riteni ar basu kāju, riedama:
  - Karaļi ir ar mums!
  Meitenes nekavējoties izklīda un ļoti agresīvi iznīcināja floti. Nu kurš gan te var pretoties? Fregates ātri beidzās, un tagad to vietā tika lauzti mazāki kuģi.
  Nataša, iznīcinot Lielbritāniju, dziedāja:
  - Krievija gadsimtiem ilgi ir bijusi slavena kā svētā!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš metīs bumbu, kas sašķeļ brigantīnu.
  Zoja, turpinot sagraut ienaidnieku, iekliedzās:
  - Es tevi mīlu no visas sirds un dvēseles!
  Un atkal viņa svieda zirni ar plikiem kāju pirkstiem. Viņa sadalīja citu angļu kuģi.
  Arī Augustīna paņēma un trāpīja pretiniecei. Sarkanmatainā kuce saspieda kuģi un nogremdēja daudz ienaidnieku no Lielbritānijas. Un viņa pārbaudīja:
  - Aleksandram II, kurš kļūs par lielisku karali!
  Svetlana tam viegli piekrita:
  - Tā noteikti būs!
  Blondā Terminatora basā pēda ietriecās britu kuģa bortā ar tādu spēku, ka angļu kuģis sadalījās trīs daļās.
  Oļegs Ribačenko, arī šis neuzvaramais zēns ar savu pliku, apaļo, bērnišķīgo papēdi tik spēcīgi iesita pretiniekam, ka brigantīna saplaisāja un gandrīz acumirklī nogrima.
  Terminatora zēns dziedāja:
  - Mēs iznīcināsim ienaidnieku ar vienu sitienu,
  Mēs apliecināsim savu slavu ar tērauda zobenu...
  Ne velti mēs saspiedām Vērmahtu,
  Uzvarēsim angļus spēlējoties!
  Nataša piemiedza aci un smejoties atzīmēja:
  - Un, protams, mēs to darīsim ar kailām meitenīgām kājām!
  Un meitenes kailais papēdis ietriecās citā angļu kuģī.
  Zoja, atlaidusi zobus, agresīvi teica:
  - Par komunismu tā karaliskajā iemiesojumā!
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem ņēma un iemeta kaut ko tādu, kas ienaidniekiem bija liktenīgs, burtiski aizslaucot tos un saplosot.
  Augustīns, satriecot angļus, paņēma to un sacīja:
  - Slava Kristum un Rodam!
  Pēc tam viņas basās kājas iemeta bumbu, saraujot gabalos vēl vienu zemūdeni.
  Un tad kailais papēdis ar precīzu sitienu sašķēla brigantīnu. Un viņa to izdarīja ļoti ātri.
  Svetlana arī ir aktīvā kustībā. Iznīcina ienaidniekus. Un ar savu pliku papēdi viņš sūta kārtējo brigantīnu apakšā.
  Un meitene atkal met granātu ar plikiem kāju pirkstiem un mežonīgu niknumu. Viņa ir pārsteidzoša karotāja.
  Šeit ir Nataša ātrā un ļoti agresīvā uzbrukumā. Viņa izmisīgi uzbrūk.
  Un jaunais angļu kuģis nogrimst, kad tam pieskaras bumba, ko iemeta meitenes kailie kāju pirksti.
  Nataša dziedāja, zobus rāvusi:
  - Es esmu pārcilvēks!
  Zoja ar kailu ceļgalu trāpīja brigantīnai pa degunu. Un tas sadalījās plaisās un sāka grimt.
  Arī Oļegs Ribačenko ar pliku papēdi sašķēla mazāko britu kuģi un čīkstēja:
  - Par manu spēku! Visi apkaisīja!
  Un puika atkal ir kustībā un agresīvi uzbrūk.
  Augustīns turpināja kustēties kā kobra, kas dzēl Lielbritāniju, un ar prieku sacīja:
  - Komunisms! Šis ir lepns vārds!
  Un šīs izmisušās meitenes kailie kāju pirksti izmeta vēl vienu iznīcināšanas dāvanu.
  Un britu masa nonāca zārkā vai jūras dibenā. Tomēr kāds zārks, ja tos saplēstu?
  Un pārējais pat nogrima!
  Oļegs Ribačenko ar mežonīgu smīnu uzspļāva brigantīnai, un tā aizdegās, it kā būtu aplieta ar napalmu.
  Terminatora zēns kliedza:
  - Par karalisko degvīnu!
  Un kā viņš smiesies un sitīs Lielbritāniju ar pliku papēdi pa kuģa bortu. Tas sadalīsies un rīsīsies jūras dzīlēs.
  Svetlana ar kailiem pirkstiem meta bumbu un čīkstēja:
  - Un brašas meitenes iziet jūrā...
  Un ar zobeniem cirta pret ienaidniekiem.
  Oļegs Ribačenko, sagraujot britus, apstiprināja:
  - Jūras stihija! Jūras stihija!
  Tā karotāju ceļi šķīrās. Un zēns tik ļoti cīnās ar viņiem. Un tajā pašā laikā jautrs.
  Oļegs Ribačenko šauj uz ienaidnieku no britu lielgabala. Un, nogremdējot citu kuģi, viņš sacīja:
  - Kosmosa sapnis! Lai ienaidnieks tiek sagrauts!
  Meitenes un zēns savaldījās ar kolosālu niknumu. Un viņi nocirta ienaidnieku, bez jebkādas iespējas Lielbritānijai izturēt šādu spiedienu.
  Oļegs gremdēja citu kuģi, atcerējās, ka vienā no paralēlajiem Visumiem punduris nolēma palīdzēt vāciešiem "Tīģera" -2 projektēšanā. Un šim tehniskajam ģēnijam izdevās izgatavot automašīnu ar "Karaliskā tīģera" bruņu un bruņojuma biezumu, kas sver tikai trīsdesmit tonnas un pusotra metra augstumu!
  Un kāpēc viņš ir punduris! Un ir super dizainers! Protams, ar šādu mašīnu vācieši spēja sakaut sabiedrotos Normandijā 1944. gada vasarā, bet rudenī apturēt Sarkanās armijas ofensīvu, kas bija izlauzusies līdz Varšavai.
  Sliktāk bija tas, ka punduris ne tikai projektēja tvertnes. XE-162 arī izrādījās ļoti veiksmīgs un viegls, lēts un viegli lietojams. Un Yu-287 bumbvedējs izrādījās supermens.
  Un tad viņiem pieciem bija jāiejaucas. Un tā karš ievilkās līdz 1947. gadam.
  Un, ja viņu nebūtu pieci, Krauts būtu varējis uzvarēt!
  Pēc tam Oļegs Ribačenko skarbi runāja rūķiem:
  - Viņi ir sliktāki par elfiem!
  Patiešām, bija tāds nepiemērots elfs. Viņš kļuva par Luftwaffe pilotu, notriekdams vairāk nekā sešus simtus lidmašīnu abās frontēs no 41. gada rudens līdz 1944. gada jūnijam. Saņēmis Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem, kad pirmais no Luftwaffe notrieca divus simtus lidmašīnu. Pēc tam par trīssimt notriektiem lidaparātiem viņš saņēma Vācu ērgļa ordeni ar dimantiem. Par četrsimt notriektiem lidaparātiem pirmais ordenis bija Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Par piecsimt gadu notriektām lidmašīnām līdz 1944. gada 20. aprīlim elfs saņēma Dzelzs krusta Lielo krustu - otro Trešajā Reihā pēc Hermaņa Gēringa.
  Un par sešsimto lidmašīnu viņam tika piešķirts īpašs apbalvojums: Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Krāšņais dūzis elfs nekad netika notriekts - maģija darbojas kā dievu talismans. Un viņš strādāja viens kā vesels gaisa korpuss.
  Bet tas neietekmēja kara gaitu. Un sabiedrotie izkāpa Normandijā. Un diezgan veiksmīgi, neskatoties uz visiem elfa pūliņiem.
  Nu tad šis burvju tautas pārstāvis nolēma tikt prom no Trešā Reiha. Turklāt, kas viņam vajadzīgs? Vai man vajadzētu palielināt savus rēķinus līdz tūkstotim? Kurš būs ar ienaidnieku!
  Oļegs nogremdēja vēl vienu brigantīnu un rēca:
  - Tēvzemei, mūsu māte!
  Jau viņu piecinieks nogremdēja gandrīz visus kuģus. Pēdējā akordā pieci kuģi tika saspiesti vienlaikus, pabeidzot Anglijas flotes sakāvi.
  Oļegs Ribačenko dziedāja, zobus rādot:
  - Krievija būs slavena gadsimtiem ilgi,
  Drīz būs paaudžu maiņa...
  Priekā liels sapnis
  Aleksandrs būs, nevis Ļeņins!
  Šķiet, ka meitenes ir laimīgas. Jūrā Anglija tiek sakauta. Tagad atliek piebeigt satriekto ienaidnieku uz sauszemes.
  Un pieci metās cirst jau tā nesakārtoto un pussalauzto ienaidnieku.
  Meitenes un zēns sagrāva ienaidnieku. Viņi to sasmalcināja ar zobeniem un ar kailiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam granātas. Un tas izrādījās ārkārtīgi foršs.
  Nataša kapāja un dziedāja, viņas zobeni bija tik ātri un izdarīja divdesmit šūpošanos sekundē. Jā, tādā ātrumā neviens nevar pretoties raganām. Lūk, ko nozīmē krievu dievu spēks!
  Oļegs Ribačenko ar pliku papēdi trāpīja pa ķiveri un salauza britu ģenerāļa kaklu, sakot:
  - Viens divi trīs četri!
  Zoja ar kailiem pirkstiem iemeta asu, asu disku un smejoties teica:
  - Kājas augstākas par rokām platākas!
  Augustīns rīkojās ārkārtīgi agresīvi. Un viņas basās kājas ir ātras. Un viņas vara sarkanie mati plīvo kā kaujiniecisks, proletāriešu karogs.
  Meitene to paņēma un dziedāja:
  - Esmu ragana un nav skaistākas profesijas!
  Svetlana, samazinot pretiniekus, piekrita:
  - Nē! Un es nedomāju, ka tā būs!
  Un viņas basās kājas meta dunčus. Viņi pārlidoja un nocirta divus desmitus angļu.
  Iznīcināšana noritēja pēc plāna. Gan meitenes, gan zēns rīkojās ar acīmredzamu niknumu. Un pārsteidzoša precizitāte. Karotāji ārkārtīgi sagrāva ar mežonīgu aplombu.
  Oļegs Ribačenko pārgrieza vēl vienu ģenerāli uz pusēm, tiklīdz atskanēja svilpe.
  Un ducis vārnu sabruka no sirdstriekas. Tas nokrita un izdūra caurumus pussimts angļu cīnītāju galvās.
  Kāda cīņa! Stilīgākās cīņas!
  Terminatora zēns rūca:
  - Es esmu lielisks karotājs! Es esmu Švarcenegers!
  Nataša asi norūca un iespieda baso kāju:
  - Tu esi Zvejnieks!
  Oļegs piekrita:
  - Es esmu Zvejnieks, kurš visus saplosa!
  
  PRINCESE UN LUCIFERS
  Kāda kaprīza un ļoti savtīga princese, kad pienāca laiks precēties, paziņoja, ka apprecēsies tikai ar kādu, kurš spēs, uzcels jūdzi augstu pili no tīra zelta... Tāpēc viņa cerēja, ka neviens to nespēs izdarīt. , un viņa saglabātu savu brīvību .
  Bet ir ļoti spēcīgs karalis, elles kungs Lucifers, kurš to varētu izdarīt. Un princese bija pasakaini skaista, un viņas mati bija kā zelta lapa, un viņas vārds bija Margarita. Un vārds Margarita ir īpašs spēks, kas Velnam tik ļoti vajadzīgs.
  Un Lucifers acumirklī uzcēla milzīgu pili no tīra zelta, jūdzi augstu un mirdzošu ar dimantiem.
  Kas karalim būtu jādara? Atliek tikai atdot savu meitu laulībā Velnam. Princese, protams, nepiekrīt. Viņa uzmeta dusmu lēkmi un teica, ka nekad. Tad karalis pavēlēja meiteni ieslēgt tornī un apvilkt maizi un ūdeni, līdz viņa nāks pie prāta.
  Margaritai tika izņemtas visas rotaslietas un koši audumi ar kleitu, kā arī ar dārgakmeņiem izšūti zābaki. Viņas zeltmatainā galva palika nesegta, un saujas krita pāri baltajam tērpam no visrupjākā auduma. Meitenes mazās pēdas bija kailas, un bija auksti staigāt pa akmens grīdu, īpaši naktīs, kad cietums atdzisa.
  Lucifers nevarēja viņu paņemt ar varu. Tātad pastāv Visuma likumi, kas pat Velnam ir jāievēro. Tāpat kā, neskatoties uz visu spēku, sātans nespēj apspiest cilvēka brīvo gribu.
  Bija nepieciešams, lai princese dotu piekrišanu, un tikai tad viņai būtu iespējams atņemt elli.
  Meitene ļoti cieta no nepietiekama uztura, un viņai bija nepatīkami gulēt uz salmiem pēc pils spalvu gultām. Manas basās kājas naktī salsēja, un dažreiz žurku čīkstēšana mani biedēja. Turklāt karalis piedraudēja, ka Margarita tiks pārcelta uz pagrabu. Un tur ir daudz vēsāks un mitrāks, un žurkas kož, un šūnas smird.
  Taču var teikt, ka Margaritai paveicās. Zēns, cietuma sarga dēls, atnesa viņai pienu un pīrāgus ar kāpostiem un gaļu. Un tad viņš varēja viņu izvest. Par laimi, princese nebija pieķēdēta un apkakles. Jā, viņi viņu nemitīgi vēroja, bet zēns, kuram visi uzticējās, vīnam pievienoja miegu uzlējumu. Un apsargi aizmiga. Un viņš izmantoja zagtas atslēgas, lai atvērtu vairākus vārtus, un tie izkāpa.
  Margaritas maigās kājas ļoti cieta no ceļa cietajiem akmeņiem. Viņa vaidēja un vaidēja. Un halāta vietā viņa bija ģērbusies tikai vienkāršā zemnieku kleitā. Zēns parasti siltā laikā skrēja basām kājām un aizmirsa paņemt meitenes apavus. Viņam pašam tas ir pazīstams, papēži cieti, kā zābaku zoles.
  Un princese savainoja kājas un noasiņoja. Puisis mēģināja viņu nest, taču ātri kļuva izsmelts. Tad viņš ar nazi nogrieza Margaritas kleitas malas un apvija viņas kājas. Tādā veidā viņa cieta mazāk. Taču kleita kļuva īsāka un uzkrītošāka.
  Viņa pavadīja pāris dienas krūmos. Zēns atnesa viņai ēdienu un ūdeni. Bija nepieciešams, lai meitenes lauztās kājas sadziedētu. Un tad viņa kliboja ceļā.
  Princese, protams, meklēja. Bet zēns viņu veda pa mežu un slepenām takām, spējot notriekt vajātājus no takas.
  Princese pamazām pieradusi pie slodzēm. Viņa zaudēja daudz svara, iedegās un kļuva kaulaina. Viņas kājas ātri kļuva raupjas, un tagad viņa necieta basām kājām. Un netīrumi padarīja manus matus sirmus. Un viņa izskatās nevis pēc princeses, bet gan pēc netīras ubagas. Arī zēns bija pilnībā nolietots. Un viņi abi sasniedza būdiņu uz vistu kājām, kur dzīvoja Baba Jaga.
  Zēns saka:
  - Būda, būda, pagriez savu priekšu pret mani, muguru pret mežu!
  No turienes iznāk Baba Yaga. Viņa vēl nepavisam nav veca, viņa izskatās pēc apmēram trīsdesmit gadus vecas sievietes dzīves plaukumā. Viņa piemiedza zēnam un teica:
  - Kāpēc tu muļļājies ar meiteni!
  Un zēns atbildēja:
  "Vecmāmiņ, tev vajadzēja mūs pabarot, iedot kaut ko dzert un likt gulēt, un tad uzdot mums jautājumus!"
  Baba Yaga darīja tieši to. Nomazgāju viesus pirtī un iedevu jaunus atjauninājumus. Un Margarita atkal kļuva par rakstītu skaistuli.
  Baba Yaga nosvilpa un atzīmēja:
  - Vai tā nav zagšana, ko Lucifers meklē visā pasaulē?
  Zēns pamāja:
  - Jā, vecmāmiņ, tieši tā ir Margarita!
  Baba Yaga atzīmēja:
  "Jums būs slikti, ja Lucifers jūs atradīs." Puika, velni tevi mūžīgi vārīs verdošā eļļā vai vēl ļaunāk!
  Zēns smaidot atzīmēja:
  - Un es domāju, kur un kuru dedzināt, izlemj Visvarenais!
  Baba Yaga pasmaidīja un atbildēja:
  - Lucifers ir kā bende, kas kalpo Visvarenajam! Neviens mirstīgais nevar viņu uzvarēt!
  Margarita trīcošā balsī jautāja:
  - Tātad varbūt padoties?
  Baba Yaga pakratīja galvu:
  - Ir par vēlu padoties! Tu vairs nebūsi viņa sieva ... Tu mūžīgi būsi vergs ellē, un velns tevi mocīs!
  Margarita noplātīja rokas un jautāja:
  - Ko darīt?
  Baba Yaga atbildēja čukstus:
  - Ir tikai viens veids, kā pasargāt sevi no Lucifera - kļūt par svētajiem!
  Margarita, neizpratnē mirkšķinot, jautāja:
  - Un šādi var kļūt par svētajiem?
  Baba Yaga nopietni atbildēja:
  - Mums ir jāšuj divpadsmit krekli no nātrēm divpadsmit apustuļiem. Turklāt šujiet ar kailām rokām bez cimdiem un mīciet ar basām kājām. Un visu šo laiku klusēt, nerunājot ne vārda. Kad pēdējais krekls būs gatavs, tu kļūsi par svēto, Lucifera vara pār tevi beigsies!
  Margarita smagi nopūtās un piezīmēja:
  - Briesmīgs pārbaudījums!
  Zēns pārsteigts jautāja:
  - Oho! Kā es varu izglābties no elles?
  Baba pasmaidīja un atbildēja:
  - Tev, puika, arī būs jācieš. Tomēr jūs varat saņemt atlīdzību, par kuru sapņo visi cilvēki!
  Zēns pasmaidīja un jautāja:
  - Un kādu atlīdzību?
  Baba Yaga atbildēja:
  - Piekrīti pirmos simts gadus pavadīt verdzībā akmeņlauztuvēs, bet tad iegūsi nemirstību un mūžīgu jaunību!
  Zēns nosvilpa:
  - Simts gadi akmeņlauztuvēs! Vai šajā laikā es nenomiršu?
  Baba Yaga pakratīja galvu:
  - Nē! Darbs akmeņlauztuvēs ir kā šķīstītavā, un šķīstītavā, tāpat kā ellē un debesīs, cilvēki nemirst!
  Zēns paraustīja plecus un atzīmēja:
  - Salīdzinot ar mūžību, simts gadi raktuvēs nav tik ilgs laiks!
  Baba Yaga atzīmēja:
  - Labi, ka tu esi bērns! Un visu simts gadu vergu darba jums pietiek mūžībai. Pieaugušam cilvēkam būtu jāstrādā pat tūkstotis, lai sasniegtu nemirstību!
  Zēns enerģiski pamāja ar galvu:
  - Piekrītu! Labāk simts gadi verdzībā nekā mūžība ellē!
  Baba Yaga pamāja:
  - Es tev pārdošu vienu velnu uz simts gadiem. Un tu strādāsi raktuvēs kopā ar citiem zēniem. Un tu būsi mūžīgs zēns, apmaiņā pret pagaidu verdzību saņemsi nemirstīgu miesu!
  Zēns paklanījās un filozofiski atzīmēja:
  - Tas neizklausās tik pievilcīgi, jo nav nekā pastāvīgāka par pagaidu!
  Baba Yaga pasmaidīja un atzīmēja:
  - Bet izvēle ir maza, vai nu uz verdzību, vai uz elli uz visiem laikiem! Vai esat gatavs izturēt nemirstības dēļ?
  Zēns enerģiski pamāja ar galvu un apstiprināja:
  - Dievs izturēja un mums pavēlēja!
  Baba Yaga pagriezās pret Margaritu un atbildēja:
  - Es jūs aizvedīšu uz īpašu vietu, kur aug nātres. Šo nātru un arī to, kas aug kapos, varēs izmantot, lai šūtu kreklus apustuļiem. Tur ir akmens, pēc tam, kad jūs tam pieskaraties, un, kamēr jūs šujat kreklus, neviens vārds nedrīkst izkļūt no jūsu lūpām, un neviens jautājums jums nevajadzētu uzdot!
  Margarita neizpratnē jautāja:
  - Tā ir problēma. Es nemaz nemāku šūt! Es esmu princese, nevis šuvēja!
  Baba Yaga pasmaidīja un atbildēja:
  - Tad labi! Es uzburšu, lai tu iemācies šūt. Bet tu sākumā šūsi lēnām, un tikai tad paātrinies un paātrināsi! Un pats galvenais, klusībā, atcerieties, ka no tā ir atkarīga jūsu dvēseles nākotne.
  Margarita ar galvas mājienu apstiprināja:
  - Klusi, tik klusi!
  Zēns smaidot atzīmēja:
  - Klusēšana ir zelts!
  Baba Yaga pamāja zēnam un meitenei:
  - Seko man!
  Pirmkārt, tika izlemts zēna liktenis. Parādījās velns, aptaustīja zēna muskuļus, lika viņam atvērt muti un apmierināti atzīmēja:
  - Viņš ir izturīgs un spēcīgs! Viņš būs vergs akmeņlauztuvēs!
  Baba Yaga saņēma vairākas mazas zelta monētas un kaprīzi atzīmēja:
  - Kaut kas ir par maz!
  Velns dusmīgi atbildēja:
  -Daudzi cilvēki tagad pārdod bērnus verdzībā. Es jau tev devu vairāk nekā vecam draugam...
  Baba Yaga smaidot atzīmēja:
  - Tas ir grūts zēns! Viņš ir ļoti izturīgs un kalpos jums mūžīgi! Tātad jūs varat dot vairāk!
  Velns iesmējās un piezīmēja:
  - Man ir daudz šo mūžīgo zēnu, bet raktuves nav gumijas. Labi, ka nebeidzas, bet man nevajag bezgalīgi daudz vergu, tāpēc veikals drīz tiks slēgts!
  Baba Yaga dusmīgi atbildēja:
  - Oho, šie nabaga zēni gadsimtiem ilgi ir strādājuši kaili un basām kājām, viņi saņem tikai nūjas, guļ uz akmeņiem un ēd kā vergi... Viņus nevar apskaust.
  Velns pasmaidīja un piezīmēja:
  - Bet brīvību viņi iegūst miegā!
  Zēns, cietuma sarga dēls, kļuva bēdīgs. Viņi norāva viņam drēbes, atstājot tikai peldbikses, un saķēdēja rokas un kājas. Kas ir ļoti nepatīkami. Jūs pats gredzenat savas važas, kas berzē jūsu rokas un potītes.
  Arī vārds uz visiem laikiem bija satraucošs. Ja ne simts gadus, bet uz visiem laikiem? Un simts gadi arī ir ilgs laiks. Puisis to īpaši izjuta tagad, kad bija spiests staigāt pavadā, un ķēdes neļāva uzvilkt kājas, un ātri berzēja potītes. Tas ir tad, kad nevar spert pilnu soli, cik tas ir neērti. Kāja paātrinās, un jūs jūtat tērauda stīpu uz sava bērna ādas.
  Velns jautāja zēnam:
  -Kā tevi sauc, verg?
  Zēns atbildēja:
  - Seržs...
  Velns pasmaidīja un piezīmēja:
  - Tā ir Serjožka... Acīmredzot viņi jums teica, ka pēc simts gadiem jūs varētu iegūt brīvību?
  Zēns piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Jā, viņi teica, tātad tā ir mānīšana?
  Velns iesmējās un atzīmēja:
  - Nē, nepavisam! Šī ir šķīstītava un simts gadi ir minimālais termiņš vergu zēnam, bet... Ja neizdarīsi nekādus pārkāpumus. Un tāpēc par mazāko jamb tiek pievienots termins. Tātad sods var būt ilgāks. Velni bieži izprovocē zēnus uz nekaunību un pievieno viņiem termiņus ...
  Seržs nomurmināja:
  - Ak Dievs...
  Velns piemiedza aci un atzīmēja:
  - Bet tev vēl ir iespēja. Kad esat nodzīvojis divdesmit gadsimtus, jūs pieradīsit un varēsit uzvesties nevainojami. Tieši tad...
  Zēns ar sajūsmu sacīja:
  - Uz brīvību?
  Velns iesmējās, atbildot:
  - Nē armijai! Bet tā vairs nav verdzība un tu vari taisīt karjeru! Jā, tur ir izklaide, atšķirībā no verdzības! Meitenes, uzkodas, dzērieni, kartiņas un viedtālruņi!
  Sergejs kļuva piesardzīgs:
  - Kas ir viedtālruņi?
  Velns pasmaidīja un piezīmēja:
  - Kamēr tev tas nav vajadzīgs! Es tevi neapskaužu zēns! Ak, tu mani neapskausīsi!
  Seržs traucās tālāk par velnu uz akmeņlauztuvēm. Bērna smadzenēs radās doma bēgt, bet suns viņam cieši sekoja uz papēžiem. Ļoti liels, kā lauva, un ar zobeniem, kas mirdz kā dimanti.
  Protams, no šī nevar izvairīties. Bet tas var salūzt. Un tagad jūs dodaties gūstā.
  Margarita sekoja raganai. Viņa bija ģērbusies elegantā kleitā, bet novilka augstpapēžu kurpes, jo ar tām ir neērti staigāt pa akmeņainu ceļu. Un princese izrādījās basām kājām. Taču pēc vairāku mēnešu klaiņošanas viņas kailās zoles kļuva vēsas, un viņa gandrīz nejuta sāpes uz asajiem ceļa akmeņiem.
  Margarita paklausīgi sekoja raganai. Bet viņas galvā pazibēja domas. Vai varbūt velti viņa noraidīja Lucifera sasniegumus? Viņš teica, ka viņam ir septiņdesmit septiņas dimanta pilis pazemes pasaulē un septiņdesmit septiņi torņi katrā pilī un septiņdesmit septiņas zāles katrā tornī, piemēram, septiņdesmit septiņi troņi katrā zālē, septiņdesmit septiņi paklāji uz katra troņa un septiņdesmit septiņas skaistas meitenes uz katra paklāja vai jauni vīrieši ar maigu vergu ādu ar rotaslietām.
  Un tāpēc viņi nes gardus ēdienus un vīnu. Un Luciferam ellē ir tik jautri. Ir pat tādi fenomenāli, kosmiski...
  Princese ar pliku papēdi uzkāpa uz asa oļa. Kalluss tika caurdurts, un meitene, jūtot sāpes, ievaidējās.
  Baba Yaga viņu brīdināja:
  - Mēģiniet atturēt savus kliedzienus! Pretējā gadījumā jums būs jāsāk šūt krekli no jauna. Un esiet drosmīgi.
  Viņi šķērsoja straumi. Margarita pacēla kleitu augstāk un centās nesaslapināties, bet apakšmala joprojām bija appludināta. Un Baba Yaga tikai lēnām slīdēja virs ūdens.
  Otrā pusē bija akmens un blīvi nātru biezokņi.
  Baba Yaga, agresīvi smaidot, sacīja:
  - Šeit jums jāieliek plauksta ar labo roku un jāsaka lūgšana: "Mūsu Tēvs". Pēc tam jūs vairs nerunāsiet ne vārda. Un šuvēsi kreklus. Vēl nav par vēlu atteikt, bet... Lucifers tevi noķers, tikai būdams mēms, tu vari palikt neredzams viņam un viņa eņģeļiem.
  Margarita enerģiski pamāja ar galvu:
  - ES piekrītu!
  Un, nolikusi savu labo roku uz akmens, viņa nolasīja lūgšanu...
  Tad viņa ķērās pie darba. Un kā nātre apdedzināja viņas roku. Uzreiz briesmīgas sāpes un šoks. Un Margarita gandrīz kliedza. Bet viņa savaldījās, aizvēra acis un sāka plosīties ar mežonīgu spēku. Un tas viņai sāpēja tik ļoti, it kā viņas rokās sprāgtu atombumbas. Es arī dabūju pa seju ar nātrēm.
  Margarita tomēr bija drosmīga kā klints. Un viņa saplēsa sevi un pārvarēja sāpes. Lai gan viņa trīcēja no ciešanām.
  Nātru smalcināšana ar basām kājām nav tik biedējoša, jo viņas pēdas ir kļuvušas ļoti raupjas, taču tā joprojām deg, pat ja tā ir novājināta caur klepus. Tad jūs veidojat dziju. Nu šujot vairs nesāp, nātre savas dzeloņlentes izlādējusi.
  Tikai pirmā krekla šūšana aizņem ļoti ilgu laiku. Un nav uzreiz iespējams panākt ievērojamu progresu.
  Šujot meitene vairāk cieta no vienmuļības nekā no dedzināšanas un raudāja.
  Šķiet, ka krekla šūšana nav nekāda viltīga lieta, bet gan liela kņada.
  Arī Sergejs bija bēdīgs. Vispirms viņi noskuja viņam galvu. Bez ziepēm ar aukstu ūdeni šī procedūra ir nepatīkama. Turklāt gan fiziski, gan garīgi. Ar katru puiša blondo matu pušķi, šķiet, aizlidoja gabaliņš viņa dvēseles un personības. Zēnu noskuja velniņš - sieviete ar kapara sarkaniem matiem, mazām izlocītām kājām, melnos zābakos un purpursarkanā uzvalkā.
  Viņa ķiķināja... Bet viņa gandrīz nesagrieza viņu, un par to paldies. Seržam likās, ka labi, ka viņš vēl ir bērns un bārdu nevajag skūt. Citādi tas būtu bijis vēl nepatīkamāk un pretīgāk.
  Bet, kā izrādās, tie ir tikai ziedi. Bija jāveic zīmola veidošana. Kad viņi uzlika verdzības zīmi uz bērna kailā pleca. Un ar karstu dzelzi, protams.
  Seržam gan paveicās un nepaveicās vienlaikus. Velns, kuru vajadzētu apzīmēt, tika izsaukts ellē, lai saņemtu ziņojumu, un viņi nolēma zēnam vēlāk iesist. No vienas puses, tas aizkavē sāpes. No otras puses, ir gaidāmas papildu ciešanas.
  Taču raktuvēs vēl priekšā darbs. Un tas ir grūti. Šeit strādāja tikai zēni, ne vecāki par četrpadsmit gadiem - pēc izskata, protams. Patiesībā bija pat pieauguši grēcinieki, kuri saņēma zēnu līķus pēc nāves. Šīs raktuves, kas ražo zeltu un dārgakmeņus, bija šķīstītava. It kā viņam nekad nebūtu beigusies elektroniskā stratēģija dažās datorspēlēs. Un darbs bija daudzveidīgs. Daži zēni bija strādājuši daudzus gadsimtus, un viņiem bija tik izteikti muskuļi ar dziļām kontūrām, ka viņus apskaustu pat sportisti.
  Raktuvēs bija gaišs, tāpēc saules gaisma iekļuva augsnē, un bija iespējams pat sauļoties. Tāpēc zēni bija ļoti tumši, kā arābi, bet gandrīz visiem bija blondi mati. Viņi parasti skūstās, nonākot verdzībā vai kad mati kļuva pārāk gari, pieskaroties pleciem.
  Puiši kustējās ātri, viņi jau bija pieraduši pie slodzēm, un Seržs tik tikko spēja tām līdzi. Bija jākrauj un jādrupina akmeņi, jānes grozi, jāstumj ratiņi un jākāpj pa kāpnēm. Darbs tika strukturēts tā, lai radītu stresu dažādām muskuļu grupām. Kas bija racionāli. Un jūs atveseļojaties ātrāk.
  Bet tas joprojām ir grūti. Pēc stundas darba ar cērti un ratu stumšanas Seržs jutās ļoti noguris. Bet zēns sakoda zobus. Pārraugu bija daudz - gan vīriešu, gan sieviešu. Ja tu samazināji ātrumu, viņi tevi sita ar pātagu. Un tas ir ļoti sāpīgi. Kad Seržam trāpīja pirmo reizi, viņš kliedza un sāka strādāt ātrāk.
  Bet tas ir grūti... Viņš nav pieradis pie šādām slodzēm. Vēl vieglāk ir kājām, kuras pieradušas daudz staigāt, bet mugura un rokas, kas nav tik ļoti pieradušas pie spriedzes, sāp un notirp. Turklāt sliedes ir ļoti ērkšķainas. Pēc pāris stundām zēnam sāk degt pat sastingušās pēdas.
  Vienīgais apģērbs, kas viņiem ir, ir peldbikses ar numuriem. Skaitļi var mainīties. Jo tuvāk brīvībai, jo mazāks skaitlis...
  Es biju izslāpis... Velni vergiem gājienā ūdeni deva no kausiņiem, bet diezgan reti. Grozi ar akmeņiem, ļoti smagi. Muskuļi vēl nav tik rūdīti. Pieredzējušiem vergiem ir viegli, un viņi arī smaida. Viņu zobi ir stipri, bez traipiem, šeit kā augstāko spēku dāvana viņiem ir mūžīga jaunība, kas kompensē verdzību.
  Bet ir vajadzīgs laiks, lai muskuļi pierastu un nostiprinātos.
  Sergeja spēks viņu pameta... Beigās zēns pat zaudēja samaņu un nokrita. Viņu aplēja ar aukstu ūdeni un sita ar pātagu. Par laimi, darba diena ir beigusies. Seržs traucās līdzi, un divi zēni satvēra viņu aiz rokām. Un viņi to nesa.
  Viens no viņiem čukstēja:
  - Tas ir grūti pirmajās dienās un nedēļās! Tad jūs tajā iesaistīsities, un viss būs labi!
  Sergejs negribēja ēst, jo bija noguris. Bet divi zēni viņam burtiski iegrūda augļu putru. Ēdiens nebija tas sliktākais, bet augļi bija nedaudz rūgti, bet bija ēdami. Vietējās pārtikas lielākais pluss ir tas, ka vergi negāja ārā atslogot sevi. Vismaz nebija ne smakas.
  Un viņi gulēja uz akmeņiem. Bet gadsimtu gaitā akmeņus bija nolietojuši daudzu bērnu ķermeņi, un uz tiem bija pilnīgi pieņemami gulēt. Kā pludmales smiltīs.
  Segas nevajag, te ir ļoti silti. Turklāt viņi daudzus zēnus sasilda. Velni uzlika viņai basās kājas. Katram desmit. Bet tie gandrīz netraucē miegu. Serjoža bija tik noguris, ka uzreiz aizmiga. Tomēr bērna ķermenis ir spēcīgs.
  Un savā sapnī Seryozhka sapņo, ka viņš lido, it kā planētu pār jumtiem. Tas ir tik jauki un tik pārsteidzoši. Tu esi kā putns vai naktstauriņš.
  Tikai sapnī jūs varat izbēgt no nežēlīgās verdzības.
  No rīta ceļamies un atgriežamies pie smagajiem darbiem. Un atkal darbs ar āmuru, akmeņu cirsts, tad lāpstu iekraušana ratos. Tad tu stumi ratus ar citiem puišiem. Un tad tu nes grozus. Un atkal tu dauza akmeņus ar cērti, un tad ar veseri. Jūsu muskuļi sāp kā traki, un jūs burtiski stenat no sāpēm.
  Šķiet, ka jūs gatavojaties nokrist, bet atveras otrs vējš un jūs virzāties uz autopilotu. Un jūs atkal darāt darbu. Zēniem tiek dots īss pusdienu pārtraukums, un viņiem tiek uzliets spainis ar aukstu ūdeni. Pārtikas augļu biezputra. Jūs to nomazgājat ar vienkāršu ūdeni. Bet es negribu iet uz tualeti. Vismaz šķīstītavā nav spaiņa, un tas ir liels pluss.
  Seržs ar mokām gaidīja, kad nodzēsīs gaismas, lai smilšu nolietotie akmeņi varētu nokrist un aizmigt. Es negribēju ēst, jo biju tik nogurusi.
  Laiks skrien šausmīgi lēni. Jūs esat nogurumā.
  Bet beidzot viss ir beidzies. Vakariņas, kuras pats noriji un guli.
  Un jūs sapņojat ... Ak, šoreiz ir tā, it kā jūs karātos uz plaukta un jūsu locītavas tiek savītas. Un velni sit ar pātagas.
  Un nākamajā dienā pārslogotais ķermenis vēl nav atguvies un šausmīgi sāp. Katra vēna zvana no ciešanām un mokām. Sāpes ir visur, nav palicis ne asins plankums, ne vēna, kuru skar pārslodzes ciešanas.
  Un Sergejs atkal strādās... Pasaule viņam jau šķiet melnbalta...
  Pirmā nedēļa ir visgrūtākā, kad sakrājas nogurums un muskuļi ir gatavi streikot... Bet tad notiek pavērsiens un tu ievelkas.
  Un tagad, beidzot, krāsas atgriežas acīs. Un sapnī jūs atkal sākat lidot, planējot kā putns, pāri jumtiem.
  Bet te Sergejam nepaveicās, tiklīdz sāpes pārpūlētajos muskuļos notrulinājās, un viņš pat sāka mazliet runāt ar citiem šķīstītavas ieslodzītajiem. Es sāku kaut ko mācīties.
  Bet tad atgriezās velns, kurš dejo. Un Seržu vilka sev klāt. Divi velni turēja muskuļotu zēnu. Sergejs mēģināja mierināt: tagad viņš vismaz nestrādā. Un, ja sievietes tur tevi rokās, pat ja viņas ir ragainas, bet ir jauneklīgas un pieredzējušas, tas ir pat patīkami.
  Tiesa, velni ar zēniem nekoķetē: viņi baidās no soda.
  Lai gan, kad viņi pieskaras jums, ir skaidrs, ka viņi arī interesējas.
  Kad Seržu ieveda kalvē, tas kļuva patiesi biedējoši. Velns izskatījās ļoti liels un viņam bija lieli ragi. Viņam bija priekšauts.
  Un tā viņš no kamīna izņēma emblēmu rozes formā, ar kuru tiek apzīmēti šķīstītavas grēcinieki.
  Puisis ciešāk sakoda zobus... Viņš nolēma, ka nekliedz. Velns ar asu kustību uzlika puiša plecam ar karstu dzelzi. Seržs jutās tā, it kā būtu no sāpēm uzsprādzis, un iekliedzās... Viņš raustījās velnu rokās, bet tie bija ļoti spēcīgi un aizturēja viņu. Velns uzpilināja uzkarsētu eļļu uz svaigas markas un norūca:
  - Tagad tas kļūs vieglāk! Šīs nav sliktākās mokas pasaulē!
  Patiešām, sāpes ātri mazinājās. Sergeja seja pārstāja būt sārtināta no ciešanām, un viņš atkal sāka elpot... Velni viņu izvilka no kaltes. Zēns pat ar atvieglojumu domāja, ka ļaunākais ir beidzies, un ka tagad...
  Viņi ievilka viņu raktuvēs, ņurdēja un pavēlēja:
  - Tagad ķeries pie darba!
  Pārvietojoties, zīmols joprojām nedaudz sāpēja un dzēla. Bet tās ir izturamas sāpes. Sāpēja muskuļi, kuri vēl nebija paspējuši atgūties. Un Sergejs atgriezās darbā. Ar veseri sist pa akmeņiem ir smagi, atsitas pa plecu, kur ir zīme. Un atkal jums ir jāpieliek visa drosme, lai neizplūstu asarās. Un jums priekšā vēl vismaz simts gadu ciešanas.
  Margarita arī bija skumja. Vienīgais, ko viņa varēja izlemt pati - vai šodien iet lasīt nātres, vai atlikt uz rītdienu. Un klusumu ir vieglāk izturēt, jo jūs varat runāt tikai ar sevi.
  Grūtākais ir nātres plūkt ar kailām rokām. Tiesa, Margarita bija nedaudz viltīga. Piemēram, viņas kājas ir raupjas un nesāp tik daudz kā rokas no nātru. Tāpēc vispirms samīdi ar basām kājām, un tad nolakotās nātres būs vieglāk noplūkt. Un tad aust kreklu. Bet tas ir ilgs darbs... Laiks velkas, it kā plūst pilienu pa pilienam. Ar pārtiku tam nav nozīmes. Jūs varat ēst tikai ogas, un šķiet, ka šeit nav ziemas. Nu vēl noķer kādu zivi. Tas nav īpaši jautri.
  Jūs pat nevarat dziedāt dziesmu skaļi, tas ir rāpojošs.
  Tikai garīgi jūs varat sacerēt:
  Es piedzimu kā princese pilī
  Trīs tūkstoši kalpoņu mani apkalpoja...
  Bet viņa atteicās velnam kroni,
  Jo velns, ticiet man, nav dāvana!
  
  Nu, nežēlīgais puisis Lucifers,
  Es neesmu man piedevusi šādu maldināšanu...
  Viņš ir dažādu sfēru valdnieks,
  Un sūta vētras, viesuļvētras!
  
  Es skrēju basām kājām no pils,
  Lepna princese zemnieku kleitā,
  Es biju cietumā pēc sava tēva gribas,
  Un es piedzīvoju lielu stresu!
  
  Ragana man deva skumju padomu,
  Jūs, meitene, uzšuva duci kreklu...
  Tad visa pasaule tev atvērsies,
  Tu nebūsi pats nenozīmīgākais kukainis!
  
  Nu, kas par lietu, tas ir kā vienmēr,
  Es pieķēros pie mašīnas, lai nebūtu atraitne...
  Piepildi lielu sapni
  Bet meitenei bija jāšuj ar nātrēm!
  
  Un šie milti ļoti dedzina manus pirkstus,
  Galu galā nātres pazīst kā neģēlīgu uguni...
  Bet, kamēr puiši ir pelnījuši godu,
  Lai princis noskūpsta meiteni tieši uz lūpām!
  
  Un es auju kreklu, puiši zina
  Lai izvairītos no Lucifera viltībām...
  Lai noticētu īstai paradīzei,
  Lai planēta izskatītos kā sfēra!
  
  Un es ticu, ka šī gaišā diena pienāks
  Kad tiekam vaļā, jokojot, mēs visi esam no elles...
  Uzvar atver neierobežotu kontu,
  Un būs ļoti liela balva!
  
  Lūguši Dievu, Kungu Kristu,
  Un viņa ļoti vardarbīgi nolēja asaru...
  Es viņam atnesīšu daļiņu no savas sirds,
  Un es nometīšu elles jūgu no tā pjedestāla!
  
  Īsāk sakot, lai Dievs palīdz cilvēkiem,
  Es ticu, ka taisīšu kreklus no nātrēm...
  Lai ikviens varētu augšāmcelties
  Galu galā, cilvēks nav nožēlojams kukainis!
  
  Un tagad es strādāju kā bite,
  Staigājot basām kājām pa nātrēm...
  Un es ticu, ka drīz būs karstais avots,
  Planēta kļūs kā mūžīgs maijs!
  Bet pirmais krekls beidzot ir gatavs. Jūs to uzmanīgi salokāt un paņemat otro. Un šķiet, ka pirmais, visgrūtākais solis jau ir sperts.
  Margarita var runāt tikai sapņos, kad viņa guļ. Un tur satikt Serjožku. Žēl, ka viņš vēl ir pārāk jauns, lai būtu viņas princis. Bet es gribu kaut ko īpašu un nezināmu...
  Puika Seržs ar šefpavāru lādēja akmeņus ratiņos, un tad viņam nācās tos stumt kopā ar citiem ežiem. Stigma jau ir sadzijusi un netraucē sāpēm. Palika tikai roze - verdzības simbols, mūžīgiem bērniem.
  Muskuļu sāpes ir kļuvušas daudz vājākas. Un zēna muskuļi kļuva stiprāki. Viņš vairs nav tik noguris un var nostāties līdzvērtīgi ar citiem.
  Varat arī iepazīties ar saviem kaimiņiem. Piemēram, gaišmatains zēns apmēram trīspadsmit pēc izskata, tikai ļoti muskuļota Vitja. Viņš, izrādās, bija pilngadīgs un, lai neiekristu elles ugunī, piekrita pavadīt tūkstoš gadus šķīstītavā. Patiesībā, pierodot pie slodzēm, jūs neciešat tik daudz kā tad, kad tiekat grauzdēts ugunī. Patiesībā, ja bērnu organisms pietiekami ātri pierod strādāt ar akmeņiem, tad no ilgākas sēdēšanas uz karstas pannas labāk nejutīsies.
  Un šeit, piemēram, zēni var runāt. Ir, piemēram, neliels prieks klausīties pagātnē, garo mūžu grēciniekam, kurš nomira dziļi vecs vīrs, un paguva apciemot jūru kā kajītes zēns un pirāts. Tiesa, viņš mēģināja būt cēls laupītājs un pēc tam nožēloja grēkus. Un daļu naudas viņš iedeva draudzei. Sakarā ar to, ko viņš nokļuva šķīstītavā. Formāli jau tūkstoš gadu, plus arī par grēkiem, pat tiem, kurus priesteri atlaida.
  Vitja šeit ir bijusi vairāk nekā četrus gadsimtus. Viņš vēlas tērzēt. Darbs ir kļuvis garlaicīgs, un šī ir vienīgā izeja no ikdienas verdzības garlaicības. Nu, varbūt vienkārši sapņojiet.
  Jums vienkārši jārunā klusi, lai pārraugi nedzird. Citādi sitīs ar pātagu. Velniem tiešām ir laba dzirde, bet viņi arī nedaudz žēl grēciniekus un ļauj tiem papļāpāt. Kad ķermenis pierod pie darba, galvenās mocības ir rutīnas garlaicība, jo gadsimtiem ilgi darot vienu un to pašu, kļūst garlaicīgi. Tāpat kā redzot tikai raktuvi, labākajā gadījumā jūs tiksit pārcelts uz citu stāvu vai līmeni.
  Lielākā daļa sargu ir velni, un viņš tikai pieļauj sarunu, kas ir zemāks par noteiktu līmeni.
  Vitja stāstīja stāstu...
  Kopš agras bērnības strādāju pie zemes īpašnieka. Mans pirmais darbs bija aitu ganīšana, un man līdzi bija vecāka meitene, kas palīdzēja ganīt. Sākumā viss bija nekas. Šķiet, ka darbs nav smags, esi samērā labi paēdis. Jūs pat varat lasīt grāmatu. Nu manā laikā viedtālruņu nebija.
  Seržs atbildēja ar nopūtu:
  - Es gribētu... nogriezties ar viedtālruni! Viņi saka dīvainu lietu.
  Viktors pamāja ar galvu un turpināja:
  "Es vēl biju bērns un jutos gandrīz laimīgs. Turklāt vietējam priesterim bija daudz interesantu grāmatu. Un vasara aizņēma lielāko daļu gada. Un ziema ir ļoti īsa, gandrīz bez sala.
  Tu skrien basām kājām pa zāli, ēd ogas, elpo svaigu gaisu un esi laimīgs. Un daži bērni strādā raktuvēs vai rūpnīcās, un viņiem ir daudz sliktāk.
  Bet meitene kaut kā nevarēja tikt ārā. Viņa jau bija gandrīz pilngadīga, acīmredzot viņai bija randiņš ar puisi. Es gāju viens pats ganīt aitas. Un viņš sāka lasīt ārkārtīgi interesantu grāmatu par zēnu, kurš bija izgatavots no baļķa, un viņš kļuva par pirātu namiņu. Nu aita aizbēga.
  Un trīs no viņiem iekrita aizā un tika ievainoti. Vairāk nevarēju atrast.
  Nu, saimnieks lika mani pērt. Un es nekad agrāk nebiju saņēmis pērienu. Tāpēc es sāku pretoties. Un diemžēl vienam no gidiem jostā bija nazis. Un es to satvēru un nocirtu. Viņš ievainoja kalpu, saimnieku, un tas jau ir smags noziedzīgs nodarījums. Mani ne tikai pērta, bet arī aizsūtīja uz pilsētu. Tur viņi tika ieslodzīti bērnu cietumā. Un nācās gulēt nevis uz siena, bet uz plikiem dēļiem. Un divpadsmit stundas smagi strādājiet pie mašīnas. Un tas ir smags darbs, kā arī mācības. Ne minūte brīva laika. Un viņi tevi pērt par katru sīkumu. Viņi baro tikai auzu pārslas.
  Turklāt daži puiši ir īsti noziedznieki un sabojā viens otru.
  Šķiet, ka sliktāk vairs nevar būt. Bet pieprasījums pēc precēm samazinājās, un daži puiši, tostarp es, nolēma pāriet uz raktuvēm. Tas ir kā šķīstītavā, šausmīga smaka raktuvēs. Tā viņi atslogo sevi tieši adītēs, un lāpas kūp.
  Vārdu sakot, mūs atkal noskuja pliku un iemeta raktuvēs.
  Bet mēs ar draugu aizmigām oglēs un paslēpāmies ratiņos. Un viņi varēja izkļūt.
  Un tā kā viņiem vajadzēja mūs meklēt, mēs paslēpāmies uz kuģa.
  Precīzāk, dažādos kuģos.
  Seržs smaidot atzīmēja:
  - Romantika!
  Vitka iebilda:
  - Nav tik vienkārši! Kapteinis lika mani pamatīgi nopērt. Sit līdz bezsamaņā. Un ne tikai uz muguras, bet arī ar nūjām uz papēžiem. Bērnu cietumā mūs parasti maigi pērta, lai varētu turpināt strādāt. Un tad viņi mani nosita līdz nāvei un sita pa papēžiem tā, ka tie bija pietūkuši. Par laimi, viņi viņu neizmeta pāri bortam, un zēna traumas ātri sadzija.
  Kā es domāju, viņi joprojām mani pieņēma darbā par salona zēnu. Bet romantikas šajā ir maz. Viņi bieži tos pērta un piespiež veikt visgrūtāko un netīrāko darbu. Un jūrnieki, pavārs un citi briesmoņi sitās.
  Pēc tam kļuva vēl sliktāk; mums jūrā uzbruka pirāti. Un, protams, viņi tika notverti. Nu, viņiem nav vajadzīgi jūrnieki, ko jūs varat viņiem paņemt? Visi uz klaja. Bet pēc paražas viens gūstā turēts pirāts tiek uzņemts viņa kompānijā. Nu es ar savu pliku papēdi ietriecos Koku zodā ar skriešanas startu. Viņš pārlidoja pāri bortam.
  Pirātiem tas patika, un viņi mani paņēma uz sava kuģa. Vismaz viņiem jau bija kajītes puika. Sākumā mūsu attiecības ar viņu neizdevās. Viņš bija vecāks un stiprāks, un bieži sita. Es atbildēju un sastrīdējos!
  Bet tagad ir pienācis laiks iekāpšanai, man paveicās izglābt viņa dzīvību.
  Un mēs kļuvām par draugiem.
  Bija interesanti un romantiski. Reiz mani sagūstīja, un tikai jaunība mani izglāba no karātavām. nosūtīts uz plantācijām. Bet es no turienes aizbēgu un atkal pievienojos pirātiem. Viņš kļuva vecāks un jau bija kapteiņa palīgs. Mums bija daudz cīņu un traumu.
  Es biju gudrs, gandrīz nedzēru, nesmēķēju, ietaupīju naudu. Pagāja laiks, un viņi pirātus uztvēra nopietni. Nācās pamest jūras tirdzniecību un nodarboties ar mierīgāku tirdzniecību. Kopumā es nodzīvoju ilgu un diezgan laimīgu dzīvi, izveidoju ģimeni, bērnus un kļuvu par cienītu cilvēku.
  Un, piemēram, manam kapteinim bija riteņi. Lielākajai daļai pirātu beidzās slikti. Daži pakārās, daži paši dzēra, daži nomira smagajos darbos.
  Vitja piemiedza Sergejam un atzīmēja...
  - Var teikt, ka mums tagad ir paveicies. Citādi Gehennā, kad deg katra ķermeņa šūna, un nav nekādu iespēju, ka šīs sāpes kādreiz beigsies, daudz sliktāk!
  Serge atzīmēja:
  - Ja tu tā domā, tad varētu būt sliktāk! Lai gan tas man atgādina pateicību huligāniem, kuri tev salauza tikai degunu, bet nesalauza arī žokli!
  Vitja pasmaidīja un atzīmēja:
  - Es biju vecs... Es zinu, kas tas ir! Un, kad es būšu jauns un vesels, es gribu pateikties Visvarenajam Dievam par to.
  Sergejs iesmējās un atzīmēja:
  - Bet es nebiju vecs! Un es to īsti nesaprotu!
  Vitka pamāja:
  - Varbūt... Jūs sapratīsiet, lai gan šķīstītavā un debesīs viņi nenoveco!
  Sergejs loģiski atzīmēja:
  - Tātad šajā ziņā uz Zemes tas ir vissliktākais!
  Darbs, protams, ātri paliek garlaicīgs... Bet, ja puikam ļoti ilgi jāpavada šķīstītavā, tad Margarita var rēķināties ar ātrāku atbrīvošanu... Otrais krekls bija gatavs nedaudz ātrāk nekā pirmais. Princese atcerējās, ka viņas ne pārāk garajā mūžā bijuši nepatīkami mācību brīži. It īpaši, ja raksti diktātus.
  Un tu skaties ar tādu maigumu, kad samazinās to daudzums, kas vēl jāuzraksta. Un pēdējās rindās man vienkārši trīc rokas.
  Margarita bija neapmierināta ar to, ka viņai vēl jāmācās. Bet tas ir vēl sliktāk, ja jūs arī strādājat.
  Trešais krekls tik grūti neiet. Sarežģītākais ir piespiest sevi salasīt nātres, tad tu tās samīdi, un papēži deg cauri pīlēm. Un tad ir vieglāk, kad griežat.
  Margarita vairāk centās staigāt basām kājām pa akmeņaino ceļu, tā ka pēdu zoles kļuva keratinizētākas un raupjākas, ar ķirbēm. Tu samīdi nātres, lai būtu vieglāk uz rokām.
  Un tik daudz labāk jums.
  Margarita pat domās dungoja. Klusi, protams, bet tu vari kustināt lūpas komponēšanas laikā, neizrunājot ne vārda;
  Princese mīlēja brokastis,
  Banāni, rieksti, šokolāde...
  Un ticēja gaišai rītdienai,
  Kāds foršs rezultāts!
  
  Es gribēju ieņemt Dieva vietu,
  Dāvāt visiem laimi un nāvi...
  Meitenei ir daudz vēlmju -
  Un jums ir jāpacieš kaprīzes!
  
  Tagad viņa ir kļuvusi par vergu
  Tās īpašnieks ir Lucifers...
  Un basām kājām pērt,
  No dažādām pieejām un sfērām!
  
  Pārraugs sit viņu ar pātagu,
  Galda atliekas brokastīm...
  Un, ja viņi iedos meitenei kaulus,
  Tad vismaz bļauj - ar blīkšķi!
  
  Jā, princese kļuva lupatās,
  Lai gan nesen bija dimants...
  Viņš viņu braši sit ar pātagas,
  Un tev nav jāsit viņam pa aci!
  
  Meitene sāpēs vaid,
  Metāls viņu sadedzina...
  Skaistule sapņo par brīvību,
  Un Velns ir viņas ideāls!
  
  Bet kā tas notika?
  Ka princese kļuva kaila...
  Un kaut kas pacēlās tik nikni,
  Lūk, akmeņi zem basām kājām!
  
  Neticiet, jūs gudrie,
  Princese nepadosies, ticiet man...
  Un eņģeļi viņu tiesās,
  Sīvais zvērs nenorīs!
  
  Princese ir pieradusi cīnīties,
  Nenolādē viņas skaistules likteni...
  Viņa var sīvi cīnīties
  Un viņš redz saimniekus zārkā!
  
  Velni nepazīst žēlastību,
  Un tas sāp, ticiet man...
  Bet meitene ir pelnījusi atlīdzību
  Ja esi izskatīgs, neesi stulbs!
  Šeit ir dārdoņa,
  Cīņa ar ienaidnieku ir beigusies...
  Sasodītie nelieši ir prom
  Ko darīt, ja meitene ar skrūvi!
  
  Skaistums pārsteidz
  Ar savu kailo, vara kāju...
  Lai gan uguns liesmo
  Princese nevar būt kaila!
  
  Pienāks laiks, es ticu
  Cilvēcisku problēmu nebūs...
  Un viss uzreiz kļūs par zeltu,
  Lucifers atkal nonāks ellē!
  
  Un meitene būs brīva,
  Es ticu, ka viņš atradīs savu mīļoto...
  Savu populāro eposu
  dzejnieks dziedās pantos!
  Seržs pamazām iesaistījās darbā. Viņa muskuļi kļuva sausi un ļoti pamanāmi, un viņa āda bija šokolādes brūna no sauļošanās. Puiša basās pēdas, kas jau bija sacietējušas, bija pilnībā keratinizētas, un viņi bezbailīgi gāja pa asiem akmeņiem, un pat ādas klepus bija patīkamas. Sāpes ķermenī gandrīz pazudušas, muskuļi ir pielāgojušies slodzei. Strādājot, es gandrīz nejutos izslāpis.
  Taču rutīnu ir grūtāk uztvert. Gribu kaut ko jaunu un iespaidus.
  Puiši daudz pļāpāja viens ar otru. Kas tur bija? Īstu zēnu ir maz, gandrīz visi pieaugušie saņēma jaunus līķus, it kā kompensāciju par verdzību. Un no viņiem var dzirdēt daudz interesantu stāstu.
  Tai skaitā par kosmiskajām pasaulēm. Kur cilvēki lido starp zvaigznēm un tiem ir pilsētu lieluma kuģi. Kur ēdienu taisa no zāģu skaidām vai pat no retināta gaisa un atdod bez maksas. Kur bērni lido pa gaisu bez spārniem. Tātad tas ir pa īstam. Un ļoti daudzi citi.
  Alberts, strādājot, dedzīgi klausījās stāstus, un laiks paskrēja ātrāk.
  Un īpaši interesanti bija dzirdēt par kosmosa kaujām. Kopumā tas ir brīnišķīgi. Kad zvaigžņu kuģi izstaro krāsainus nāves starus.
  Kā es to gribētu redzēt.
  Daudzas citas brīnišķīgas lietas notika dažādās pasaulēs. Daži no viņiem sasniedza tādu attīstības pakāpi, ka uzvarēja vecumdienas, un dvēseles šeit nonāca vardarbīgas nāves rezultātā.
  Un bija tik daudz citu un dažādu lietu.
  Albertam naktī bija brīnišķīgi sapņi. Tik pasakains un unikāls.
  Ar debesskrāpjiem un pilīm, ar strūklakām, kas sniedzas kilometrus gaisā, ar kustīgām statujām, ar tempļiem, uz kuru zelta kupoliem varētu ietilpt vesela pilsēta. Un daudz vairāk.
  Un tas atviegloja uzturēšanos šķīstītavā un padarīja to mazāk ellišķīgu.
  Margarita arī strādāja... Viņas ceļš uz brīvību joprojām ir vieglāks un īsāks. Ceturtais krekls jau ir pabeigts. Ja uzskatāt, ka katrs jauns tiek uzšūts ātrāk par iepriekšējo, tad apsveriet pusi ceļa, tas jau ir pabeigts un jūs varat priecāties.
  Garīgi meitene pat sāka dziedāt, protams, tikai kustinot lūpas;
  Brīnišķīgā zemē valda princese,
  Viņai bija milzīgs, gaišs pagalms...
  Tas Kungs ar lielu interesi skatījās,
  Un izcēlās karsta saruna!
  
  Bet sātans viņai sekoja,
  Gribēju uzsākt sarunu par kāzām...
  Viņš izrādījās ļoti spēcīgs,
  Patiesībā viņš pieņēma spriedumu!
  
  Kas būtu jādara karaliska stila meitenei?
  Kur iet un kur doties...
  Reiz krita sīvajā Trojas kaujā,
  Jūs pat nezināt, kur doties!
  
  Skaistums devās ceļā,
  Bet apavu papēži nolūza...
  Likās, ka nebija pagājis ilgs laiks,
  Nevar savākt pazīstamus punktus!
  
  Princese skrēja basām kājām,
  Notriekt kailos papēžus viss asinīs ...
  Nešķīstais viņu nocēla no pjedestāla,
  Bet viņa tic Tā Kunga mīlestībai!
  
  Viņa basām kājām staigā pa akmeņiem,
  Un aukstais, nepatīkamais lietus sasalst...
  Meitenes sirdis aicina atriebties,
  Un aukstais vējš liek nodrebēt!
  
  Princese, viņa ļoti baidījās,
  Lai gan no karaliskās varas viņas miesa...
  Galu galā valstībā viss ir tik sakārtots,
  Šķiet, ka Kungs viņu ir aizmirsis!
  
  Tad meitene kļuva par ubagu,
  Lupatās viņš nes ūdeni kalnā...
  Dzied skumjas dziesmas par naudu,
  Un viņš tic, ka izglābs savu sapni!
  
  Viņa gribēja atrast sev princi,
  Viņa gribēja skaistu jaunekli...
  Bet visas sejas viņai apkārt smejas,
  Es nolikšu Dievieti uz pjedestāla!
  
  Princese staigā pat aukstumā,
  Atstājot graciozu taku sniegā...
  Viņa nēsā rozi savā sirdī,
  Un es to saglabāšu dzejolī!
  
  Meitenes basās kājas ir nosalušas,
  Bet viņas tīrajā sirdī ir uguns...
  Un meitenes asaras kļuva kā ledus,
  Viņa ir tik lieliska, gudra dāvana!
  
  Nē, nekautrējieties, brašie bruņinieki,
  Dievs neļaus meitenei nomirt...
  Kaili eņģeļi sildīs tavas kājas,
  Un nāve tai meitenei netraucēs!
  
  Visvarenais rāda pestīšanas ceļu,
  Viņš dāvās meitenei prieku un mieru...
  Un dažreiz jūs vēlaties atriebties,
  Bet es zinu, ka eņģeļi būs ar jums!
  
  Šeit meitene ir pagājusi garām sniega kupenām,
  Degošais sniegs izkusa zem stariem...
  Un pat tālumā var redzēt debesis,
  tai pieticīgajai princesei veiksme nāks!
  
  Meitene ieraudzīja jaunu vīrieti,
  Un lūpas saplūda skūpstā...
  Un skaistules balss ir ļoti skaidra,
  Viņa ir bagāta, pat ja viņa ir pilnīgi basām kājām!
  
  Nu, viņi beidzot apprecējās
  Viņu bērni laimīgi piedzima...
  Meita, kuru sauc par Nastju, vecāko,
  Un dzīve steidzas uz augšu, un ne sekundi uz leju!
  Šeit princeses vārdus pārtrauca suņu riešana. Viņas patversmei tuvojās liela jātnieku grupa.
  Margarita izlēca ārā un paklanījās. Pie viņas mājām piebrauca četri simti jātnieku. Suņi nomierinājās, ieraugot meiteni un visi kļuva klusi. Parādījās arī galvenais, šajā gadījumā tas bija skaists jauneklis ar kroni. Viņš ieraudzīja meiteni... Nabadzīgās drēbēs, bet zeltainiem matiem, basām kājām, noslīpētām kājām un slaidu augumu.
  Un kā šis pieticīgais tērps pienāca Margaritai. Cik ļoti tas uzsvēra viņas eņģeļa sejas skaistumu. Turklāt kleita jau bija saplēsta, un kailas kājas bija pilnībā redzamas. Un viņi ir tik skaisti, muskuļoti un iedeguši. Nevis kā galma dāmas, vai nu tievas kā sērkociņu spieķi, vai no taukiem pietūkušas kā desas.
  Nē, tās bija muskuļotas, spēcīgas kājas, ar ļoti izteiksmīgu un izcilu formu. Un meitenes kājas ir ļoti skaistas. Ne mazs, bet arī mazs, tieši tik, lai būtu graciozs, ar gludiem, noslīpētiem pirkstiem. Un raupjā zole pat padara papēža izliekumu graciozāku. Margaritai ir tievs viduklis, un viņas flīžu abs izceļas caur lupatām. Kas arī galma dāmām ir neparasti.
  Jaunais karalis bija satriekts un iesaucās:
  - Mana mīlestība! Tu esi skaista!
  Margarita gandrīz atbildēja, bet tad satvēra sevi un knābāja pa muti!
  Jaunais karalis bija pārsteigts:
  - Mēms... Kāds skaistums! Tad es tevi noteikti ņemšu par sievu! Visu mūžu es sapņoju par mēmu sievu!
  Kardināls, jājot blakus karalim, drūmi piezīmēja:
  - Parasti karaļi precas ar pabalstiem! Kāpēc jums ir vajadzīga šī ubaga sieviete?
  Jaunais karalis pasmaidīja un atbildēja:
  - Tieši tā! Esmu pietiekami bagāts un varens, lai apprecētos mīlestības dēļ! Un tāda ir mana griba! Lai viņa ir mana līgava!
  Margarita paklanījās un norādīja, lai paņemtu nātres un kreklus.
  Jaunais karalis bija pārsteigts un jautāja:
  - Ko tu gribi? Ja neproti runāt, tad vismaz raksti!
  Kardināls iesmējās:
  - Jā, šis ubags ir mēms!
  Margarita enerģiski noliedzoši pamāja ar galvu. Rakstu mācītājs viņai pasniedza pergamentu. Meitene ieskicēja:
  - Es lūdzu atļauju paņemt nātres un kreklus, tas ir ļoti svarīgi un no tā ir atkarīgas man dārgu cilvēku dzīvības!
  Jaunais karalis pasmaidīja vēl platāk un piezīmēja:
  - Tā ir sieva! Un viņa klusē, un tajā pašā laikā jūs varat sazināties ar viņu!
  Margaritu uzsēdināja zirgā, un viņa jāja kopā ar karali. Viņš bija izskatīgs, ļoti jauns, bet tajā pašā laikā platiem pleciem un spēcīgs. Margarita būtu priecīga apprecēties ar tādu vīrieti, bet... Vai viņa spēs pabeigt kreklus un atbrīvoties no Lucifera spēka.
  Tas aptumšoja viņas sirdi. No otras puses, viņai bija tik laimīga iespēja. Varbūt viņa beidzot var ēst ko citu, izņemot ogas, ābolus un zivis. Un nav viegli noķert zivis. Es arī gribu vismaz maizi.
  Margarita ļoti gribēja dziedāt skaļi, bet viņa nevarēja... Diemžēl viņai ir grūts uzdevums.
  Es paskatījos uz savām basajām kājām... Tad karalis pavēlēja:
  - Dod viņai zābakus! Vai kurpes. Nav pareizi ķēniņa sievai būt basām kājām!
  Kardināls atzīmēja:
  - Jūsu Majestāte... Man ir kleita un kurpes tieši tādam gadījumam, ja Jūsu Majestāte vēlētos izklaidēties ar kādu no meitenēm medību laikā! Bet par sievu ņemt ubagu... Šis...
  Jaunais karalis loģiski piezīmēja:
  - Viņai ir tik elegants rokraksts, dižciltīgas dāmas rokraksts! Es domāju, ka šī meitene varētu būt pat princese, kas pilda savu Dieva solījumu! Tāpēc mans lēmums ir nesatricināms. Kāzas svinēsim pēc iespējas ātrāk.
  Kardināls atbildēja ar nopūtu:
  - Jūsu karaliskā griba ir likums, bet... Mana sirds jūt, ka mēs to nožēlosim.
  Sergejs joprojām strādāja šķīstītavā. Precīzāk, viņš jau ir pilnībā iegājis darba sliedēs. Viņa muskuļi kļuva stiprāki no pastāvīga smaga darba un kļuva kā liets tērauds. Zēni tagad ir kļuvuši par savējiem. Viņi runāja zemām balsīm, un, pat ja velni atļāva, viņi dziedāja.
  Šķīstītavā gandrīz nekā jauna nav, ja neskaita ik pa laikam ienācēju. Tie parasti ir noskūti kaili un ar zīmolu. Un viņiem ir ļoti grūti pirmajās dienās, līdz jaunais ķermenis nav pieradis pie stresa. Pieaugušas dvēseles saņēma apmēram trīspadsmit gadus vecu zēnu ķermeņus. Tā ir tradīcija. Acīmredzami, ka šajā vecumā psihe ir viselastīgākā , un tādos ķermeņos pusaudži ātri pierod pie nebrīves un vergu darba.
  Turklāt jaunais ķermenis ietekmē apziņu, un, kad ķermenis pierod pie fiziskām aktivitātēm, vergi tik daudz necieš. Un kā bērni smaida un priecājas no sava darba. Tas ir labi bērniem, viņi gandrīz vienmēr ir pacilātā noskaņojumā, pat ja atrodas nebrīvē vai cietumā. Tāpēc Serjoža pieķēra sevi domājam, ka viņš gandrīz necieš verdzībā. Varbūt tas ir nedaudz garlaicīgi, bet es runāju ar saviem draugiem, un tagad jums ir jautrāk, un laiks paiet ātrāk.
  Šķita, ka arī Margarita ir atradusi laimi. Viņš guļ greznā gultā, ēd visgaršīgākos ēdienus, valkā dārgas drēbes un rotaslietas.
  Dažreiz viņš pat dod padomus ministriem, protams, rakstiski.
  Kāzas bija ļoti krāšņas, uz tām ieradās arī citi karaļi. Ja vien tēvs neparādījās. Un kāda uguņošana bija, un tādu salūtu un svētkus organizēja.
  Un cilvēki priecājās, un visiem bija jautri.
  Vienīgais, kas sabojāja Margaritas garastāvokli, bija tas, ka viņai vēl bija jāpabeidz šūt krekli. Bez tā viņa neatradīs mieru. Meitene šuva lēkmes, bieži naktīs. Es nesteidzos, bet darbi gāja uz priekšu... Bija palikuši tikai divi krekli...
  Taču nātru krājumi, ko Margarina iepriekš salasīja un uzglabāja, beidzās. Un viņai bija jāiet uz kapsētu.
  Meitene gāja tikai naktskreklā un basām kājām... Rēķināties ar bezskaņu.
  Bet kardināls lika viņai sekot līdzi. Meitene atnāca uz kapsētu, un apkārt griezās raganas. Bet viņi neuzdrošinājās pieskarties princesei. Viņi tikai šņāca un griezās...
  Meitene salasīja nātres. Viņai tas nešķita tik karsts. Tiesa, kājas vairs nav tik raupjas, kalumi nedaudz mīkstinājušies. Margarita sakoda zobus, paņēma nātres un atgriezās.
  Spiegi par to ziņoja kardinālam. Un viņš to pateica ķēniņam.
  Šajā laikā monarhs jau bija noguris no savas klusējošās sievas. Pieredzes novitāte ir zudusi. Viņa bija pievilcīgāka nabaga zemnieka kleitā nekā mežģīnēs. Un karalis nolēma, ka viņam viss būs jāredz pašam.
  Margarita kādu laiku pavadīja, šujot vienpadsmito kreklu. Un es negāju uz kapsētu. Bet viņai nepietika nātru pēdējam divpadsmitajam kreklam. Tas ir tik skumji. Un jaunā karaliene nāca, lai atkal dotos uz kapsētu.
  Un karalis to jau gaidīja. Atļāvusi karalienei salasīt vēl nātres, viņu ielaida pilī... Un tad arestēja.
  Šeit viņa parādījās galminieku priekšā tikai naktskreklā un basām kājām. Kardināls publiski paziņoja:
  - Šī sieviete ir ragana! Viņa naktī gāja uz kapsētu un salasīja nātres!
  Galminieki sastinga un skatījās uz karali. Viņš nenovērsa skatienu, skatīdamies uz skaisto meiteni. Cik pievilcīga viņa izskatās tikai baltā kreklā un basām kājām. Kaut es varētu skatīties uz šādu skaistumu spīdzināšanas laikā.
  Un karalis paziņoja:
  - Lai mūsu svētais kardināls pārbauda, vai viņa ir ragana!
  Kardināls pamāja ar galvu un izņēma asu, garu un resnu adatu, atzīmējot:
  - To iesmērē ar speciālu bazilika indes šķīdumu. Ja cilvēks tiek sadurts, viņš piedzīvo briesmīgas, nepanesamas sāpes. Bet raganai tā ir tikai kutināšana! Pārbaudīsim!
  Publika atzinīgi rēca: "Pat mēma sieviete var kliegt."
  Un baznīcas princis piegāja pie Margaritas. Viņa no bailēm kļuva bāla, adata ar galvaskausu izskatījās pārāk draudīga. Kardināls rupji iesita meitenei pa apakšstilbu. Sāpes bija šausmīgas, taču Margaritas acu priekšā pazibēja Serža un citu bērnu seja. Nē, viņus nevar nodot. Un meitene sakoda zobus. Kardināls vēlreiz sita ar adatu. Sāpes iedūra karalieni ar jaunu spēku. Meitene vēl vairāk sakoda zobus. Likās, ka viņi viņai sita ar veseriem. Tātad tas viss ir ellišķīgi.
  Kardināls iedur viņai adatu un šņāc:
  - Jā, kliedz! Bļāviens! Kur tev tik daudz drosmes!
  Un pēc nākamās injekcijas Margaritu pārklāja tumsas vilnis.
  Pēc spīdzināšanas Margarita bezsamaņā gulēja cietumā. Jaunajam karalim kļuva meitenes žēl, un viņš pavēlēja:
  - Izmet viņai savāktās nātres un kreklus, lai viņa to pabeidz!
  Meitenei tika mesti vienpadsmit krekli no nātrēm un degoša rokas. Margarita nāca pie prāta un ar grūtībām piecēlās kājās. Viņas seja bija bāla. Kad tevi sadur ar bazilika indē samērcētu adatu, tās ir vienkārši nepanesamas spīdzināšanas un šausmīgas, nesalīdzināmas sāpes.
  Bende smaidot teica:
  - Tu vari uzšūt savus kreklus, rīt no rīta tevi sadedzinās uz sārta!
  Meitene apzināti vienaldzīgi pamāja ar galvu un pievilka sev nātru kaudzi. Viņa sāka viņu mērcēt. Bende pasniedza adatu. Tāpēc dzīve nav īpaši ērta. Un mums tas jādara pa nakti. Palicis maz laika.
  Un Margarita, aizmirsusi par sāpēm, strādāja ar koncentrēšanos. Viņa strādāja ar visu savu spēku, pat nenovēršot uzmanību, ēdot cietuma maizi un dzerot ūdeni no krūzes.
  Tikmēr Sergejs tika pērts. Viņi nolēma zēnu pērt par pārmērīgu pļāpāšanu. Viņi viņu nolika uz plaukta, un četri velniņi viņu sita ar pātagas. Un tad puiša basām kājām tika atnesta uguns. Serjožka kliedza.
  Sāpes bija šausmīgas... Turklāt velni viņam arī paziņoja, ka viņš vēl simts gadus turēts verdzībā šķīstītavā.
  Zēns saprata, ka ir slazdā. Un ka tagad viņš riskē nekad neizkļūt no verdzības. Un viņa rūgti raudāja.
  Pēc pēršanas un spīdzināšanas velni viņu iesmērēja ar kaut kādu burvju eļļu un puika pēc pusstundas bija gandrīz vesels. Pēc tam viņš tika aizvests atpakaļ uz darbu.
  Tagad strādāt ir kļuvis daudz grūtāk, kā spiedienu no apziņas, ka tu esi šajā ellē uz visiem laikiem. Un tas ir pretīgi un skumji. Viens mierinājums ir tas, ka jums šeit nedraud novecot. Un tas ir vāji.
  Vitja, redzot Serža stāvokli, čukstēja:
  - Nebaidies! Mēs noteikti kaut ko izdomāsim!
  Seryozhka atzīmēja:
  - Pēc simts gadsimtiem!
  Un zēni kopā smējās. Un velni sāka viņus sist ar pātagas. Un viņi histēriski kliedza;
  - Strādā, strādā! Strādājiet!
  Bērni centās un cītīgi spēlējās. Daudzi no viņiem gadsimtus un daži tūkstošiem gadu pavadīja šķīstītavā. Un kā izbēgt no pazemes? Naktīs viņi ir važās. Un pats galvenais, tos apsargā vilkači. Kuriem ir absolūta oža, un tajā pašā laikā pārdabisks ātrums un spēks desmit reizes lielāks nekā parastam vilkam. Un sieviešu apsargu ir gandrīz vairāk nekā nepilngadīgo ieslodzīto.
  Seržs pat domāja par sacelšanās sākšanu. Bet vai puikas tiks galā ar cērtēm? Un pats galvenais, cik tālu viņi aizies no šķīstītavas?
  Bet mēģinājums nesāpēja. Tomēr viņi par to netiks nogalināti, bet rētas un apdegumi sadzīs. Šeit viss ātri sadzīst, un muskuļi kļuvuši stipri kā tērauds.
  Un puisis nolēma pārrunāt nekārtības gulēšanai atvēlētajā laikā.
  Taču naktī krājumos puiši šo ideju sagaidīja bez liela entuziasma.
  Visbriesmīgākais no viņiem, zēns Makrons, kurš desmit tūkstošus gadu atradās šķīstītavā, šaubīgi atbildēja:
  - Vai jūs domājat, ka mums nebija nekārtību? Tu esi vienīgais tik gudrs! Tāpēc jau desmit tūkstošus gadu vilku jūgu, ka biju pietiekami stulbs, lai piedalītos sacelšanās procesā. Šeit, ja mēs sacelsimies, tiks izmantota kaujas maģija, un mēs vienkārši sasaldēsim velnus, pat ja mēs tos apdullināsim ar cērtēm. Un tad mūs sagaidīs nežēlīga spīdzināšana un, pats galvenais, par sacelšanos tiks pievienoti simts gadsimtu šķīstītavas! Nē, labāk velciet nastu un priecājieties, ka jums ir izcila veselība uz visiem laikiem, ka zobi nesāp un nepūt, ka jums nav alerģiju vai citu slimību un ka jums nav atņemtas tiesības elpo un runā un sapņo!
  Vitja piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Velnu burvība atņem mums iespējas! Šī vieta ir gandrīz miljonu gadu veca, un, ja tajā būtu tik viegli sacelties... Un dažreiz mūsu puiši dodas brīvībā. Viņus sūta uz armiju, aizejot iedod smuku uniformu! Tāpēc esiet pacietīgi, iespējams, jūs nonāksit eņģeļu pulkā, visus savus grēkus atstrādājot šķīstītavā.
  Seržs paraustīja plecus un atbildēja:
  - Tad labi! Padomāšu par šo problēmu vēl! Līdz tam guli! Rīts ir gudrāks par vakaru!
  Nu, zēns katrā ziņā gulēja savā veselīgajā, mierīgajā spēcīgā, bērnišķīgā dēka miegā.
  Taču Margarita visu nakti neaizvēra acis, strādājot pie sava pēdējā krekla. Un tagad bija rīts, un bendes ienāca viņas kamerā. Meitene viņiem tikai pamāja ar galvu un turpināja adīt. Mums ir jābūt laikā. Laika ir tik maz. Viņa bija tikai naktskreklā. Bende pat nogrieza tai galus, lai labāk būtu redzamas karalienes skaistās kājas, kuru iedegums joprojām bija redzams. Kamēr viņa joprojām ir karaliene, jo tikai pāvests varēja tos audzēt.
  Margarita tika izvesta no cietuma un augšā pa kāpnēm. Bende gribēja nogriezt sev matus, bet vecākais kājnieks kliedza:
  - Viņa majestāte aizliedza viņai lutināt matus!
  Bende pamāja ar galvu:
  - Tas ir skaidrs! Jo labāk, tas skaisti sadegs!
  Šie vārdi Margaritu padarīja vēl bālāku, taču viņa neizdvesa ne skaņu. Tikai karalienes seja kļuva baltāka, un viņas acis kļuva gaišākas.
  Tā nu paņēma... Viņas basās kājas bija pieķēdētas... Arī meitenei ap kaklu bija ķēde. Pār pleciem plūst brīnišķīgi zelta mati. Caurspīdīgs krekls gandrīz neslēpj savu šarmu. Viņas kailās kājas ir skaistas un kailas, Margarita mēģina mehāniski iešūt.
  Viņa ir pats nevainības iemiesojums. Un tik skaisti. Cilvēki žņaudz, puiši svilpo un skatās uz viņu, nenovēršot acis.
  Un Margarita turpina adīt sev kreklu. Viņu dzina kāds nožēlojams niķojums pa ratiem, un tas atpērk viņas laiku. Margarita ada un klusi čukst lūgšanas.
  Viena no vecmāmiņām rūca:
  - Ragana! Paskaties, kā viņa murmina!
  Cita vecmāmiņa iesaucās:
  - Jā, ne lūgšanu grāmatu viņas rokās!
  Un kliedz plaušās:
  - Sadedzini raganu! Dedzini raganu!
  Margaritā ielido sapuvuši dārzeņi un sapuvušas olas. Sarga vadītājs kliedz:
  - Pietiekami! Vai arī es likšu strēlniekiem šaut!
  Un pūlis nomierinās!
  Beidzot rati tuvojas sastatnēm. Margarita tiek nocelta no ratiem, ieraugāmi viņas kailie, apaļie, rozā papēži. Viņa lēnām, bet stingri uzkāpj uz sastatnes. Milzīgs bende ar lāpu rokās ir salocīts krūmu saišķos. Viss ir gatavs.
  Karalis un muižnieki sēž īpašā kastē. Viņa labajā rokā ir kardināls. Apkārt ir daudz apsargu. Izpildes zona ir gatava. Nepārtraucot adīt, Margarita nostājās blakus stabam. Bendes palīgs , arī milzīgs brutāls sarkanā halātā, satvēra meiteni aiz pleciem un atspieda pret stabu.
  Pulkstenis tornī sāka sist... Bija laiks izpildīt nāvessodu... Divas asaras notecēja pār Margaritas bālajiem vaigiem. Visticamāk, viņas dzīve beigsies, un viņš mirs uguns liesmās, un tas ir tik sāpīgi un vienlaikus episki.
  Kardināls iečukstēja karalim ausī:
  - Ir pienācis laiks, jūsu Majestāte! Ir pienācis laiks aizdedzināt!
  Karalis teica:
  - Vēstnesis nolasīja apsūdzības un baznīcas tiesas spriedumu!
  Bija vēl viena kavēšanās, un Margarita sāka adīt vēl intensīvāk.
  Vēstnesis lasīja lēni, un pret karalieni tika izvirzītas daudzas apsūdzības, tostarp laulības pārkāpšana. Margarita, to dzirdot, atvēra muti un gribēja atbildēt.
  Bet viņa laicīgi atcerējās, ka jāklusē, un ar pūlēm savilka žokli un vēl ātrāk sāka adīt no nātrēm kreklu.
  Beidzot lasīšana ir beigusies.
  Un spriedums tika pasludināts:
  - Sadedzini karalieni uz sārta!
  Bende, kuram bija apnicis turēt labajā rokā iedegtu lāpu, paņēma pātagu kreisajā rokā un iesita ar to Margaritai pa kailajām kājām. Meitene nodrebēja, bet klusēja. Lai gan sitiens bija spēcīgs, āda pārsprāga un sāka plūst asinis.
  Kardināls čukstēja karalim:
  - Ir pienācis laiks dot pavēli sākt nāvessodu, jūsu majestāte! Gan bende, gan publika jau ir noguruši gaidīt!
  Karalis nikni atbildēja:
  - Tas ir tavs spriedums, tāpēc tu atsakies no tā!
  Kardināls kliedza:
  - Sadedzini bende! Dedzini viņu!
  Bende vispirms atnesa degošu lāpu pie Margaritas basajām kājām, viņš ļoti gribēja, lai mēmā sieviete kliedz.
  Karalienes seja no bālas kļuva tumšsarkanā no sāpēm, viņa saspieda žokli tik cieši, ka no mutes kaktiņa tecēja asinis. Bet ar pārcilvēcīgām pūlēm viņa apturēja kliedzienu.
  Bende pasmīnēja. Viņa divi palīgi pievilka meitenei ķēdes. Bet pat Margarita, pieķēdēta pie staba, neprasīja adījumu.
  Un tad bende aizdedzināja krūmājus. Tas bija piesūcināts ar sveķiem un sēru, un liesma strauji uzliesmoja, pieskaroties karalienes kailajām kājām... Meitene kļuva bāla, viņas seja, no ciešanām violeta, kļuva baltāka par krītu, galva nokrita uz sāniem, bet rokas turpināja adīt. Un liesmas cēlās arvien augstāk un augstāk.
  Un tad gaisā parādījās divpadsmit pērļu krāsas gulbji. Viņi plivināja spārnus, un liesmas nodzisa. Margarita pacēla galvu un čukstēja:
  - Tas ir pabeigts!
  Un ar negaidītu spēku viņa sāka mest gulbjus ar krekliem. Un viņi sāka pārvērsties par skaistiem jauniem vīriešiem un zēniem.
  Viņu vidū parādījās jau pazīstamā Sergeja seja. Zēns bija gudrā prinča uzvalkā, kājās zābakos ar spurgām. Un, noklikšķinot uz papēžiem, viņš entuziastiski sacīja:
  - Beidzot es esmu brīvs un neesmu vergs!
  Viņam blakus bija arī Vitja gudrās drēbēs un piezīmēja:
  - Es neesmu valkājis bikses vai apavus piecsimt gadus!
  Divpadsmit zēni tika atbrīvoti no šķīstītavas. Margaritu važošās ķēdes pārsprāga.
  Pūlis rēca:
  - Viņa ir svētā! Viņa ir nevainīga!
  Margarita pērkona balsī teica:
  - Tagad es varu runāt! Lucifera vara pār planētu Zeme ir beigusies.
  Un tieši mūsu acu priekšā sāka ziedēt skaistas rozes. Un veci cilvēki un veci vīrieši ar vecām sievietēm pārvēršas par skaistiem jauniem vīriešiem un sievietēm.
  Pat vecais kardināls, kurš pārvērtās par apmēram piecpadsmit gadus vecu zēnu, pielēca un atzīmēja:
  - Pie velna ar vecām brūcēm! Tagad es varu un gribu dejot!
  Un visbeidzot, cilvēce atrada prieku un laimi.
  
  PALĪDZĒTU KIBALČU ZĒNIEM
  Divpadsmit gadus vecs zēns nokļuva buržuāzijas skavās. Un galvenais buržuāzis pavēlēja:
  - Dodiet šim malčišam-kibalčišam visbriesmīgākās mokas, kādas vien pasaulē ir.
  Un zēns tika nogādāts spīdzināšanas pagrabā. Viņi norāva viņam bikses un kreklu. Viņi mani uzvilka kailu uz plaukta. Varonis zēns sakoda zobus, kad tie pagrieza viņa rokas uz pleciem un klusēja.
  Un galvenais bende nolaida puisim pātagu. Puiša muguras āda pārplīsa un sāka tecēt asinis. Zēns-Kibalčišs smagi elpoja, bet aizturēja savus kliedzienus.
  Ģenerālis kliedza:
  - Apcep viņam papēdi!
  Un karstais gludeklis pieskārās zēna kailai zolei. Puika-Kibalčišs kliedza, bet iekoda lūpā. Mums ir jāiztur. Bija piedegušas gaļas smaka. Bende pa daļām izšāva ar karstu dzelzi pa zoli, un sāpes nāca strūklām. Malčišs-Kibalčišs izturēja, sakoda zobus, bet spītīgi klusēja.
  Šeit sarkanīgi uzkarsušais dzelzs ierakās otrā, bērnišķīgā zēna zolē. Tad bendes ienesa drosmīgajam zēnam pie krūtīm karsta dzelzs strēmeles un sadedzināja... Malčišs-Kibalčišs zaudēja samaņu no sāpīga šoka. Viņu atjēdza, uzlejot spaini ledus ūdens.
  Tad spīdzināšana turpinājās. Šoreiz viņi sāka sist zēnu ar karstu stiepli, un viņa rokām, kājām tika piestiprināti elektrodi, vīriešu pilnība. Un viņi ieslēdza pašreizējo ... Malčišs-Kibalčišs gaudoja no mežonīgām sāpēm. Viņš bija savīti. Bet zēns joprojām neko neteica. Lai gan viņi viņu spīdzināja diezgan brutāli.
  Pat straume viņam nelika runāt. Iziets cauri cieņas un piektā punkta izlādei. Zēns zaudēja samaņu, viņš atkal tika pie prāta. Bet pat tas nevarēja atraisīt mēli. Un Sarkanā armija jau virzījās uz priekšu un sadauzīja buržuāziju.
  Tad Malčišs-Kibalčišs pa laika kanālu tika nosūtīts uz alternatīvo Trešā Reiha vēsturi Gestapo pagrabos.
  Citā vēsturē Marsels lidmašīnā nav avarējis. Tas netika notriekts, bet nejauši avarēja. Un tad lidojošais dūzis numur viens spēja izdzīvot un turpināja vākt punktus. Šķita, ka viens pilots, pat tik izcils kā Marsels, nevar mainīt vēstures gaitu. Bet šis lielais dūzis tomēr notrieca lidmašīnu, kurā atradās labākais angļu komandieris Montgomerijs. Rezultātā Rommels augusta beigās un septembra sākumā sakāva britu karaspēku Ēģiptē.
  Uzvara ļāva sasniegt Suecas kanālu un bloķēt britu ceļu uz jūru. Sabiedrotie tomēr mēģināja izsēsties Marokā un virzīties uz Alžīriju. Arī tur notika kaujas, un Rommels sagūstīja vairāk nekā simt piecdesmit tūkstošus amerikāņu karavīru. Pēc tik graujošas sakāves šokētais Rūzvelts piekrita pamieram. Arī Čērčils nevēlējās cīnīties bez Amerikas.
  Un tā rietumu fronte noslēdzās. Pēc sakāves Staļingradā un daļēji atjaunojot fronti pēc Mainšteina pretuzbrukuma, nacisti sāka gatavoties ofensīvai pret Kurskas izspiedumu.
  Bez Tigers, Ferdinands un Panthers viņiem bija arī Lev tanki. Tomēr Hitlers uzstāja uz Maus testēšanu. Šo tanku militārie eksperti novērtēja ļoti skeptiski.
  Marsels, samazinājis nošauto lidmašīnu skaitu līdz trīs simtiem, atkal tika apbalvots ar Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Kļūstot par pirmo Trešā Reiha karotāju, kuram vienlaikus ir divas šādas balvas. Un tagad Marseļa cīnījās austrumu frontē. Krievi viņu sauca par melno velnu. Karš gaisā turpinājās.
  Hitlers vilcinājās uzbrukt. Sabiedroto bombardēšanas neesamība ļāva vāciešiem īstenot Panthers un Tigers ražošanas plānus un pat laist ražošanā deviņdesmit tonnas svero Lauvu. Šī tvertne pēc formas bija līdzīga Panther, bet lielāka, un tai bija 105 mm 70 EL kalibra lielgabals. Šis lielgabals izrāva padomju tankus no liela attāluma, bet izšāva tikai piecus šāvienus minūtē. "Lauvas" priekšrocība bija bruņu un it īpaši sānu slīpais izvietojums, kas palielināja tā izturību. Taču braukšanas veiktspēja bija nenozīmīga, zem jebkādas kritikas.
  "Maus" izskats vāciešiem principā neko nedeva. Bet Hitlers gribēja viņu pārbaudīt un atkal atlika ofensīvu.
  Tad 1943. gada 1. augustā padomju karaspēks paši metās kaujā. Nacisti to gaidīja un sastapa ienaidnieku ar dzelžainu aizsardzību.
  Viņiem bija laiks sevi nostiprināt. Turklāt no Francijas un Balkāniem tika pārcelti papildspēki, lai aizstātu itāliešus un bulgārus.
  Vācieši palielināja lidmašīnu ražošanu. Priekšpusē parādījās ME-309. Ātrgaitas un jaudīgi ieroči: trīs 30 mm lidmašīnu lielgabali un četri 14 mm ložmetēji.
  Jaunā automašīna joprojām ir ātra, līdz 740 kilometriem, un ļoti bīstama. Tiesa, palielinātais svars samazināja manevrēšanas spēju, īpaši horizontālos, bet jaudīgie ieroči ļāva notriekt padomju lidmašīnas jau pirmajā piegājienā.
  Un Focke-Wulf izcēlās gan ar ieroču ātrumu, gan jaudu. Vācieši nāca klajā arī ar Yu-288, bumbvedēju, kas spēj pārvadāt četras tonnas bumbas parastajā versijā, bet pat sešas tonnas pārlādēšanas versijā. Tā viņš iznīcināja Sarkano armiju.
  Cīņa kļuva sīva. Vācieši izturējās, atvairot padomju vienību uzbrukumus. Sarkanā armija metās pretī ienaidniekam un izsīka.
  Dienvidos nebija iespējams izlauzties cauri Mainšteinai - vācieši bija spēcīgi un gatavi. Tikai Oriola virzienā veidojās ķīļi. Vācieši cīnījās ļoti spītīgi.
  Panther izrādījās lielisks aizsardzības tanks. Septembrī sāka ierasties Panther-2 ar biezākām bruņām. Taču šī tvertne sevi neattaisnoja. Smagāks, viņš bija sliktāks aizsardzībā, tāpēc zaudēja manevrētspēju. Tiesa, tas ir labāk aizsargāts. Īpaši uz pieres un daļēji uz sāniem. Par "Panther" -2 priekšrocību var saukt lielāku bruņu slīpuma leņķi, kas palielināja tanka izturību, it īpaši pretimnākošajā kaujā.
  Vācieši kaut kā noturēja fronti... Marseļa notriekto lidmašīnu skaitu palielināja līdz pieciem simtiem, par ko viņam tika piešķirts jaunais Dzelzs krusta Bruņinieka krusta ordenis ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Tā Marsels ļoti augstu pacēlās kā dūža pilots.
  Marseļa ir kļuvusi par īstu debesu leģendu. Un viņi baidījās no viņa, un tajā pašā laikā viņi ļoti cienīja viņu. Tostarp sarkanie komandieri. Un Staļins pat uzlika viņam atlīdzību: miljonu zelta rubļu.
  Vācieši ne tikai spēja apturēt sarkano ofensīvu, bet paši uzsāka pretuzbrukumu, kad padomju karaspēkam izsīka. Un rezultātā viņi izlauzās cauri aizsardzībai, apejot Kursku, aizvēra katlu. Vairāk nekā pusmiljons padomju karavīru nonāca gūstā. Sarkanā armija cieta graujošu sakāvi un tika iztukšota no asinīm. Taču cīņas ievilkās līdz vēlam rudenim. Un vācieši varēja tikai tuvoties Voroņežai.
  Raugoties uz ziemu, nacisti bija piesardzīgi pret uzbrukumiem un iekrita stingrā aizsardzībā.
  Cietis smagus zaudējumus, Staļins kļuva piesardzīgs. Ziemā viņš veidoja jaunas nodaļas un mēģināja palielināt iekārtu ražošanu. Padomju ģenerāļi cerēja uz jauniem tankiem T-34-85 un IS-2 ar jaudīgākiem lielgabaliem. Vajadzēja pretoties vācu dzelžiem.
  Nacisti vēl nebija pilnībā izlēmuši par kara stratēģiju. "Panther" 2 tika modernizēts; tika uzstādīts šaurāks tornītis, palielinot aizsardzību; papildus tika uzstādīts 900 zirgspēku dzinējs, kas ievērojami uzlaboja transportlīdzekļa veiktspēju.
  "Tiger"-2 parādījās modernākā modifikācijā ar 1000 zirgspēku dzinēju. Un šī vācu mašīna vairāk vai mazāk veiksmīgi cīnījās frontēs.
  Bet "Lauva" ir mainījusies visvairāk. Jaunajai tvertnei "Lev" -2 bija atpakaļ nobīdīts tornītis, kas ļāva transmisiju un dzinēju uzstādīt kopā un tvertnes priekšā, ievērojami samazinot tā augstumu, ietaupot uz kloķvārpstas. "Lauva" -2 kondensējās, un tā svars nokritās līdz septiņdesmit tonnām, kas ar jaunu 1000 zirgspēku dzinēju nodrošināja labu automašīnas gaitas veiktspēju. Un bruņas pat kļuva vēl biezākas sānos, sasniedzot 120 milimetrus. Būtiski piebilst, ka jāsaka "Lauva"-2.
  Vāciešu debesīs ME-262 sērijā transportlīdzeklis ir darbināms ar reaktīvo dzinēju un izturīgs, ar jaudīgiem ieročiem. Parādījās arī XE-162 - viegli izgatavojama lidmašīna, lēta, viegla, manevrējama, bet diezgan grūti lidojama. Šai automašīnai nebija lemts kļūt par tautas cīnītāju. Bet daži dūži pārgāja uz to. Šis modelis izrādījās īpaši veiksmīgs Hafmanam, kurš ar to spēja savākt punktus tik ātri, ka kļuva par otro aiz Marseļas, kas pārsniedza pieci simti notriekto lidmašīnu.
  Padomju piloti tagad pārspēja vāciešus. Jak-3 parādīšanās sērijā aizkavējās, jo trūka augstas kvalitātes duralumīnija, tas pats ar LA-7, kas vēl nav iekļuvis sērijā. Galvenais cīnītājs bija viegli saražojamais Yak-9, kas zaudēja vāciešiem. Fašistu lidmašīna TA-152, Focke-Wulf evolūcija, kas mocīja padomju transportlīdzekļus un masveidā tos notrieka, izrādījās veiksmīga.
  Sarkanajai armijai gāja grūtāk... Tā vācieši, izmantojot lielas tanku masas, uzsāka ofensīvu Staļingradas virzienā. Cīņas bija asiņainas. Atbildot uz to, Staļins uzsāka ofensīvu centrā, taču nespēja iekļūt ienaidniekā.
  Vācieši dominēja gaisā un varēja bombardēt padomju karaspēku. Un Sarkanās armijas tankiem uzbruka uzbrukuma lidmašīnas. Un tas notika ļoti sarežģītos apstākļos, kad no sabiedrotajiem nebija palīdzības. Un nacisti izdarīja spiedienu uz sevi.
  Situāciju sarežģīja Turcijas iestāšanās karā. Viens no osmaņu ģenerāļiem, ko uzpirka vācieši, deva pavēli apšaut padomju karaspēku uz robežas un doties uzbrukumā. Un tādējādi saskārās ar Turcijas vadību ar fait accompli. Rezultātā atvērās otrā fronte. Un Aizkaukāzijā izcēlās liels karš.
  Debesu kaujās Arado reaktīvais bumbvedējs uzrādīja lielisku efektivitāti, kuru krievu piloti pat nespēja panākt. Un tas arī ietekmēja kauju gaitu.
  Vācieši sasniedza Staļingradu un tur iestrēga. Bet viņi joprojām spēja izlauzties līdz Kaspijas jūrai un pa sauszemi nogriezt Kaukāzu. Un tas noteikti ir panākums.
  Staļins bija šausmīgi nervozs... Viņa Sarkanā armija zaudēja karu. Kaukāzs bija uz zaudējuma robežas. Bija vajadzīgs spēcīgs risinājums, un mānīgais diktators piedāvāja Hitleram mieru. Turklāt piekrītot atteikties no visa Kaukāza un novilkt robežu pa līniju Staļingrada, Astrahaņa. Un tālāk pa vāciešu jau iekaroto robežu plus ikgadējās nodevas maksāšana - maize, kokvilna, eļļa un citas izejvielas. Turklāt Staļins lūdza atstāt PSRS Ļeņingradu un atcelt blokādi apmaiņā pret lielām teritorijām Karēlijā un turklāt Murmanskā.
  Hitlers pieņēma šos nosacījumus, taču pieprasīja arī Arhangeļsku un robežu ar Saratovu ieskaitot, kā arī lielus nodevas. Staļins tam piekrita. Un tā vācieši atdeva visus karagūstekņus un saņēma Baku ar milzīgām naftas rezervēm.
  Karš austrumos objektīvi beidzās ar Vācijas uzvaru. Tas ir tas, par ko runāja Gebelss.
  Bet PSRS viņi runāja par Staļina lielo uzvaru un gudrību, kuram izdevās saglabāt padomju valsti ārkārtīgi grūtos apstākļos. Kad viņa sabiedrotie viņu pameta, viņam bija jācīnās ar visu Eiropu un pusi Āfrikas.
  Hitlers tagad bija izvēles priekšā: beidzot noslēgt mieru ar Rietumiem un sagremot jau tā ievērojamos, kolosālos iekarojumus, kas nav zemāki par Čingishana impēriju, vai turpināt karu ar Ameriku un Lielbritāniju. Turklāt Japāna ir jāglābj.
  Sabiedrotie atteicās no Hitlera piedāvājuma pārtraukt karu ar Japānu un noslēgt mieru, atstājot to, ko viņi jau bija sagūstījuši. Tātad 1945. gadā karš atsākās ar jaunu sparu.
  Hitlers uzsāka ofensīvu trīs virzienos. No Kaukāza līdz Tuvajiem Austrumiem, pēc tam uz Irānu un Indiju. No Ēģiptes augšup pa Nīlas upi, līdz Sudānai un tālāk uz dienvidiem. No Francijas īpašumiem līdz Kongo un tālāk uz dienvidiem līdz Dienvidāfrikai. Un Dienvidāfrikā ir daudz vācu izcelsmes baltu, kas gaida atbrīvošanu. Un tur pārvietojas vācu karaspēks. Hitlera galvenā problēma bija tā, ka viņam bija jāpārvar daudzi dabiski šķēršļi. Bet britu un amerikāņu karaspēks nav konkurenti Vērmahtam.
  Īpaši četrdesmit piektajā gadā vācu dizaineri beidzot izveidoja veiksmīgu un perfektu E-50 tanku.
  Tā šasija izrādījās ļoti caurbraucama un diezgan viegla, lēta ražošanā un viegli remontējama. Bruņu biezums bija līdzīgs Tiger-2 biezumam, bet ar lieliem bruņu plākšņu slīpumiem, kas palielināja izturību. Tvertnes augstums tika samazināts līdz diviem metriem izkārtojuma sistēmas blīvēšanas dēļ. Dzinēji un transmisija atradās kopā un šķērsām, un pārnesumkārba bija uz paša dzinēja. E-50 bija bruņots ar ātrās šaušanas 88 milimetru lielgabalu ar 100 EL stobra garumu, izšaujot divpadsmit šāvienus minūtē.
  Nozīmīgākais ir tas, ka šīs tvertnes svars tika samazināts līdz četrdesmit septiņām tonnām, kas kopā ar dzinēju ar 1200 zirgspēku jaudu ļāva šim transportlīdzeklim burtiski lidot.
  Visai armijai uzreiz iepatikās E-50, un viņi deva priekšroku tam, nevis Panther-2. Šo tanku turpināja modernizēt, uzstādot 88 mm lielgabalu, taču tā ražošana tika pārtraukta par labu efektīvākam E-50.
  Vācieši uzbruka dažādos virzienos. Un vietējie iedzīvotāji viņus atbalstīja. Uzvaras sekoja viena pēc otras. Briti un amerikāņi bija skaitliski vājāki un karaspēka kvalitātes ziņā zemāki un tāpēc zaudēja bezcerīgi.
  Četrdesmit piektā gada laikā Trešais Reihs pārņēma kontroli pār visu Āfriku, Āziju, tostarp japāņu sagūstīto Indiju un Birmu, kā arī Tuvos Austrumus.
  Un sākās gaisa ofensīva pret pašu Lielbritāniju. Vācu reaktīvie lidaparāti pārspēja britus un amerikāņus... Un 1946. gada vasarā tika veikta gaisa nosēšanās, kas bija veiksmīga un Lielbritānija krita.
  Un 1946. gada rudenī tika sagūstīta arī Islande.
  Karš jau ir pārcēlies uz ASV. Un tas izrādījās diezgan garš. Nepieciešamība pārvietot karaspēku pāri okeānam, protams, radīja problēmas.
  Un Amerika pretojās ilgi un spītīgi. Karš ar ASV ilga vēl trīs gadus, līdz Vašingtona tika ieņemta un Amerika parakstīja kapitulāciju.
  Otrā pasaules kara pirmais posms ir beidzies. Un šķita, ka ir iespējams izbaudīt pasauli.
  Bet Hitlers uzbruka Japānai 1955. gadā. Viņš vēlējās noņemt savu pēdējo nopietno ģeopolitisko sāncensi. Hitlers uzbruka savā dzimšanas dienā, 20. aprīlī. Un tas bija interesants lēmums. PSRS varu būtībā bija sagrābis Ņikita Hruščovs. Un Ņikita aicināja Hitleru cīnīties kopā.
  Hitlers piekrita, taču pretī PSRS varēja rēķināties tikai ar japāņu iepriekš sagrābtās Dienvidsahalīnas un Kuriļu grēdas atgriešanos, kā arī nelielu nodevas samazināšanu.
  Un tā PSRS iestājās karā ar Japānu. Un atkal viss uzliesmoja. Un, protams, labākā izdevumā Krievijai nekā iepriekš. Un uzvaras izcīnīja Sarkanā armija pēc ilga sakāves un kauna perioda. Un beidzot varēja ziņot par kaut ko patīkamāku par kārtējo pļauku vai sakautu Sarkanās armijas divīziju.
  Bet šeit ir Japāna, kas Otrajā pasaules karā nebija tik veiksmīga kā Vācija. Un, būdams ievērojami zemāks ekonomikā un ieroču tehnoloģijā, izrādījās, ka tas tika uzvarēts. Tās sakāvi paātrināja nacistu kodolieroču izmantošana, iznīcinot Uzlecošās saules zemi. Tādējādi samuraju zvaigzne tika iestatīta.
  Un Trešais Reihs sagrāva gandrīz visu pasauli... Palika tikai PSRS, lai arī reducētā formā.
  Un tā 1958. gada 20. aprīlī sākās fīrera pēdējā ofensīva. Viņš gribēja pielikt punktu pēdējam nopietnajam šķērslim pasaules kundzībai. Un tas ir nopietns nodoms.
  Ņikita Hruščovs ir pie varas PSRS. Kuru gandrīz visi uzskata par pauguraini un spārnu, kurš Staļina tuvumā nestāvēja. Gan Supermens, gan briesmonis Hitlers.
  Un tas Maskavai ir ļoti maz, un Vērmahta un piramīdas tanku augstākie spēki to noteikti ņems. Attiecība ir pārāk nevienlīdzīga.
  Bet Hitlers joprojām ir dzīvs... Un seši jauni karotāji nolēma, ka vajag viņu piebeigt.
  Un 1958. gada 1. maijā Oļegs Ribačenko un viņa komanda uzbruka Hitlera rezidencei.
  Un atkal nemirstīgie bērni cirta fašistus ar zobeniem un svilpo no nāsīm un nabas. Granātu mešana ar basām kājām.
  Un meitene izspiež zibeni no saviem koši sarkanajiem sprauslām. Un Hitlers personīgi spīdzina Malčišu-Kibalčišu. Tajā pašā laikā zēns tiek izstiepts uz plaukta, viņam uz galvas tiek pilināts auksts ūdens, sita pa muguru ar karstu stiepļu pātagu, papēži tiek cepti ar uguni, un cauri tiek laista straume. viņa ķermenis. Ļoti nežēlīga spīdzināšanas kombinācija. Un pats Hitlers personīgi piedalās Malčiša-Kibalčiša spīdzināšanā.
  Bet Oļegs Ribačenko izlaužas cauri kordoniem un ar burvju zobena sitienu notriec fīreram galvu. Tad viņš saka:
  - Slava komunismam!
  Margarita sakapā bendes un čīkst:
  - Slava lielajiem varoņiem!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met nāvējošu zāģu skaidu granātu, kas saplēš Krautu masu.
  Un Oļegs Ribačenko sāk dziedāt, ceļā sacerot veselu dzejoli;
  Būs laikmets, komunisma laikmets,
  Pacelsim lepno Krievijas karogu...
  Ticiet man, mēs spilgti sagrausim fašismu,
  Mēs iedosim Hitleram niķeli!
  
  Mūsu ticība ir stiprāka par tēraudu,
  Un viņš vada svēto komunismu...
  Un mums lielais vadonis Staļins,
  Un mēs augam un ne par centimetru zemāk!
  
  Svētās Krievijas varenībai,
  Ko baras var pārvarēt...
  Staļins ir mūsu lielā misija,
  Un krievu lācis ir milzīgs!
  
  Mēs esam visvarenā stieņa diženums,
  Vai Fritz var uzvarēt uzreiz ...
  Tēvzemei laime un brīvība -
  Dzīve ir trausla kā zīds Es zinu pavedienu!
  
  Mēs neesam pieraduši, mēs uzskatām, ka jābaidās,
  Mūsu spēks, krievi gadsimtiem ilgi...
  Mēs varam ļoti smagi cīnīties,
  Būs sapnis par gaišu dzimteni!
  
  No Maskavas līdz Ļeņingradai,
  No taigas līdz saulainām jūrām...
  Cīnītājus gaida lieliska atlīdzība,
  Mana lielā dzimtene!
  
  Mēs jūs aizsargāsim un paplašināsim,
  Un mēs pacelsim baneri virs jumtiem...
  Mūsu mātes Krievijas labā,
  Un lai ienaidnieks dabū sitienu!
  
  Cīnīties par Dzimtenes diženumu,
  Kā vētraina, degoša viesuļvētra...
  Ticiet man, mēs vienmēr zinājām, kā cīnīties,
  Tici man, brauksim pāri okeānam!
  
  Mēs to visu varam, es to noteikti zinu.
  Mēs patiešām varam uzvarēt Vērmahtu...
  Un ar manu nevainojamo godu,
  Mēs varam apturēt šo uzbrukumu!
  
  Mums ir gan saule, gan kvazāri,
  Krievijas gudrākais cars...
  Mēs spēcīgi sitīsim
  Un kārtība ir tāda, ka tu valdi gudri!
  
  Mēs pakārsim Hitleru spēlējoties,
  Mēs uzvarēsim visus fašistus uzreiz...
  Un mūžīgi būs maija saule,
  Un virs mums zeltā ir ķerubi!
  
  Puiši, mēs esam tik braši,
  Mēs sagrausim jebkuru baru...
  Un meitenes ir basām kājām sniegā,
  Un smejies, niknā putenī!
  
  Ticiet man, komunisma pasaule ir skaista,
  Meitenes tajā jūtas labi kailas...
  Uz planētas būs miers un laime...
  Un kaltu skricelēt pie ļautiņa!
  
  Mēs esam tik forši karotāji
  Uzvarēsim pūķi...
  Pat ja Frici nav stulbi,
  Lācis tik un tā visus saplosīs!
  
  Mēs nebaidīsimies no Hitlera,
  Meitene iesitīs tev pa degunu ar pliku papēdi...
  Fīrers vienkārši kļūs par klaunu,
  Un vēl jo vairāk, es neesmu pietiekami vecs, lai zinātu!
  
  Un meitenes ir basām kājām,
  Viņiem patīk sniegs un kutināt papēžus...
  Un mātes Krievijas vārdā,
  Mēs esam spējīgi Krautus saplosīt!
  
  Nu kur jūs virzāties, fašisti?
  Jūs gribējāt ziemā aizvest Maskavu...
  Un tagad tu vaimanā no sāpēm,
  Meitene iztaisnoja bizi!
  
  Viņa pieskārās savam degunam ar pliku papēdi,
  Fīrers pēkšņi noģība...
  Galu galā meitenes ir basām kājām sniega kupenās,
  Un viņiem ir tērauda korpusi, ķekars ķermeņu!
  
  Un meitenes tā dzenā Krautus,
  Kāpēc tās aitas skrien uz kautuvi...
  Viņi var tik sīvi cīnīties,
  Tūlīt ir skaidrs, ka Hitlers ir slikts!
  
  Šeit fašisti tika slaveni sakauti,
  Un viņi iekļuva sakautajā Berlīnē...
  Un nacisti nepārprotami zaudēja karu,
  Un mēs vienkārši iekarosim Visumu!
  
  Īsāk sakot, Rodas spēks ir ar mums,
  Krievu cilvēks valdīs...
  Tēvzemes spēks sagrāva Vērmahtu,
  Un tas ir pienācis, ziniet komunisma laikmetu!
  
  PALĪDZĪBA caram Aleksejam Klusākajam
  Šoreiz bija jāpalīdz Krievijas caram Aleksejam Mihailovičam, skarbā Krievijas-Polijas kara laikā, kad cariskā Krievija atkaroja Smoļensku ar tuvējām zemēm un pusi Ukrainas, bet nespēja noturēt jau atbrīvoto Baltkrieviju un Rietumukrainas otro pusi. Jā, un Zviedriju nevarēja uzvarēt, neskatoties uz privātajiem panākumiem.
  Bet Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova atspoguļo Polijas ofensīvu Brestā, ko nesen veica Krievijas armija. Krievijas situācija ir sarežģīta. Pēc Bohdana Hmeļņicka nāves hetmaņi mainās, un jums ir jācīnās ar viņiem. Un no ziemeļiem virzījās joprojām ļoti spēcīgā Zviedrija. Viņai ir īpašumi gan Baltijas valstīs, gan Eiropā. Protams, Krievijai klājas ļoti grūti.
  Poļi, papildinājuši savu karaspēku ar algotņiem, cenšas atgūt Baltkrieviju. Bresta ir pirmā pilsēta, kas stāv viņiem ceļā. Reālajā vēsturē to izdevās ieņemt Polijas-Lietuvas Sadraudzības armijai.
  Pilsētā ieradās Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova. Baskājainos bērnus sagaidīja nedraudzīgi. Tiesa, abi nemirstīgie karotāji pēc divdesmit pirmā gadsimta standartiem izskatās divpadsmit gadus veci, taču septiņpadsmitajā gadsimtā viņi ir pusaudži un jau spējīgi cīnīties līdzvērtīgi ar pieaugušajiem. Bet tomēr aukstā laikā basas kājas, un Oļegs ir tikai šortos, un Margarita tunikā iedveš aizdomas, ka tie ir pilnīgi ragamuffins. Turklāt mātītes tajos laikos cīnījās reti. Bet Margarita atbildēja, lidojuma laikā sagriežot ābolu astoņos gabalos. Un Oļegam parasti ir sešpadsmit. Pēc tam viņi skatījās uz viņiem ar lielu cieņu. Un viņi pat piedāvāja valkāt Marokas zābakus. Bet nemirstīgie bērni atteicās.
  Tie tik un tā nesasalst, taču ar basām kājām cīnīties ir daudz veiklāk, un ar kailiem kāju pirkstiem var mest adatas un paštaisītas granātas no zāģu skaidām. Tātad Bresta ieguva ļoti uzticamu un kaujas pāri. No rīta bija sals, un bērni atstāja smalkas pēdiņas. Tomēr, neskatoties uz rudeni un auksto laiku, viņi nebija vienīgie, kas dižojās ar plikajiem papēžiem. Zēni, kas jaunāki par piecpadsmit gadiem, un jaunas sievietes arī bija basām kājām. Tikai tie, kuriem bija ūsas un bārda, bija zābakos vai kurpes. Arī vecākas sievietes deva priekšroku apaviem.
  No bērniem apāva bija tikai dižciltīgo cilvēku bērni, tikai pāris cilvēku.
  Oļegs un Margarita ieņēma vietu pie sienas kopā ar citiem pusaudžiem, galvenokārt zēniem, un tikai pāris meitenēm. Bet ap katliem čakarējās arī meitenes.
  Tajos laikos bija daudz bērnu, un karā viņi, kā likums, palīdzēja pieaugušajiem, īpaši aplenkuma laikā.
  Bresta bija labi nocietināta, ar augstām un biezām sienām. Taču poļu armija ir ļoti liela, un algotņi tika savervēti no visas Eiropas, īpaši daudz vāciešu. Brestā nav daudz krievu karaspēka - daļa devās uz dienvidiem, lai nomierinātu dumpīgos hetmaņus Ukrainā. Citi devās uz ziemeļiem, lai atturētu zviedrus. Un arī Krimas hans pieslienas no dienvidiem. Problēmas ir arī ar spēcīgo Ķīnu Tālajos Austrumos.
  Bet par laimi vietējie iedzīvotāji ir Krievijas pusē. Viņu aizstāvēt pulcējās daudz cilvēku. Bērni gandrīz visi ir vietējie. Gandrīz visi baltkrievu zēni ir gaišmataini un apaļīgi. Patīkama izskata, kā parasti, bērni nemitīgi smaida un smejas. Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova ir bērni tikai pēc izskata. Viņiem jau ir daudz gadu. Un viņi jau ir pavadījuši pienācīgu laiku gan jaunos, gan vecos korpusos. Un tāpēc viņi nav tik dzīvespriecīgi un līksmi kā īsti bērni. Bet, lai nebūtu uzkrītoši, viņi arī smaida. Lai gan noskaņojums nav īpaši labs. Laiks drūms, līst nejauks neliels lietus.
  Bērni pastāvīgi pārvietojas, lai būtu silti. Dažas ir basām kājām, bet īsos kažokos, kas izskatās nedabiski. Pie sienām puiši un meitenes bāž un nes malku, daži velk lielgabalu lodes pie lielgabaliem. Šeit ir ieroči. Bet viņiem ir arī paštaisītas katapultas. Viņiem tiek sagatavoti sveķu podi, kas uzbrukuma laikā tiks aizdedzināti. Pilsēta ir labi sagatavota aizsardzībai, lai gan milicija nav īpaši labi bruņota. Daudzi vīri no apkārtējiem ciemiem paņēma līdzi tikai pīķus un izkaptis.
  Viņiem izdevās novākt ražu un novākt ražu, tāpēc viņi to nepaliks badā. Lai gan aplenkums var ievilkties.
  Oļegs ar nopūtu atzīmēja:
  - Šķiet, es atdotu visu par stundu spēlēšanos datorā!
  Margarita smejoties jautāja:
  -Un arī nemirstība?
  Zēns feldmaršals apņēmīgi pamāja ar galvu:
  - Nav nemirstības! Tam nav cenas!
  Margarita ar nopūtu atzīmēja:
  - Tā nav... Nu, tagad cīnīsimies, un tas kļūs jautrāk.
  Nebija viegli sarunāties ar vietējiem zēniem. Pārāk atšķirīgs kultūras līmenis un laiks un vecums. Oļegs bija kluss. Bet, kad viņam piedāvāja cīnīties, viņš labprāt piekrita.
  Viņas pretiniece bija gan vecāka, gan lielāka. Bet nemirstīgam bērnam tas ir tikai pāraudzis ķipars.
  Oļegs pat spēlēja publikai, ļaujot pretiniekam vicināt dūrītes, kamēr viņš izvairījās, pēdējā brīdī aizbraucot. Tad, kad feldmaršalam tas apnika, viņš vienkārši uzmeta jauno brutālu sev virsū. Viņš tomēr avarēja, uzlēca, un Oļegs viņu vēlreiz apmeta, bet šoreiz grūtāk. Tagad zēns-varonis lēnām piecēlās un necēlās uzreiz. Taču pusaudža acīs dega dusmas. Viņš satvēra rokās mietu un metās pie Oļega. Zēns feldmaršals viņam iesita pa zodu ar pliku papēdi. Apnicis spēlēt aklo cienītāju. Šoreiz jaunais karotājs ilgu laiku nomira. Bet viņa žoklis izturēja nežēlīgo triecienu un nelūza.
  Oļegs paklanījās un atzīmēja:
  - Es tev saku, vecīt, tu esi noguris, atpūties!
  Un viņš iesmējās... Tagad viņš jutās jautrāks, un mākoņi noskaidrojās.
  Un te poļi gatavojas vētrai. Karalis personīgi komandē armiju. Un tad pulcējās simts tūkstoši cīnītāju, milzīga armāda pēc septiņpadsmitā gadsimta standartiem.
  Oļegs Ribačenko šauj ar loku. Tas izlaužas cauri poļu virsniekam, tūlīt izvelk loku un izšauj. Ved uguni un Margarita Koršunova. Viņa arī šauj ļoti precīzi. Un pats galvenais, nemirstīgi bērni šauj ļoti ātri, nedodot ienaidniekam iespēju izdzīvot uzbrukumā.
  Oļegs Ribačenko, raidot bultu, dzied pēc bultas:
  Mēs drosmīgi cīnīsimies par Krieviju,
  Krievu bruņinieks, viņš nevar baidīties!
  Puika tiešām ir kurts. Un viņš izvēlējās sev īpašu banti, tādu auklu, kuru reti kurš pieaugušais varonis vilktu ar abām rokām. Un bērni rotaļīgi šauj, un, protams, viņi trāpīja poļiem no divu jūdžu attāluma. Un viņi viņus ļoti sāpināja. Tomēr algotņu, īpaši vāciešu, šeit ir daudz vairāk nekā poļu.
  Oļegs Ribačenko, šaujot uz ienaidniekiem, atcerējās vēsturi. Cik labi šis karš sākās Krievijai. Un vispirms paldies Bogdanam Hmeļņickim. Krievi sakāva poļus un sasniedza Kijevas Rusas veco robežu. Bet tagad Krievijas spēki ir izkaisīti, un ir ārkārtīgi svarīgi turēt Baltkrieviju ar nelielu karavīru skaitu.
  Un tur viņi tiks galā ar dumpīgajiem hetmaņiem un pagriezīsies uz Varšavu. Vai arī viņi piebeigs zviedrus. Kuras ir spēcīgas.
  Oļegs Ribačenko šauj... Poļi jau tikuši līdz sienai un ceļ trepes. Viņam tie jānogriež ar zobeniem. Margarita ir ar viņu.
  Oļegs kliedz:
  - Es pats ar to varu tikt galā! Un tu skrien tur, kur ir grūtāk!
  Poļu uzbrukums ir smags. Lai gan pilsēta ir labi nocietināta, un vietējie baltkrievi cīnās kopā ar krieviem.
  Galvenais, lai ienaidnieks skaitliski lielāks, pret miliciju ar izkaptīm un šķēpiem. Bet tur ir augstas sienas un cilvēku varonība.
  Oļegs Ribačenko vada dzirnavas ar zobeniem, nocērt piecus poļus un saka:
  - Par mūsu uzvaru!
  Un puika met adatas ar plikiem kāju pirkstiem. Tā ducis poļu to paņēma un nomira.
  Terminatoru puika turpina cirst poļus un dzied:
  - Slava lielās Krievijas idejām,
  Mēs iekarosim visu pasauli, spēlējot...
  Zvaigznes nokaisīja vāku kā pērles,
  Svarogs būs mans elks!
  Cīnīgs zēns un ļoti kareivīgs. Un, ja viņš griezīs, viņš griezīs ar izmisīgu spēku.
  Margarita arī ir forša meitene. Viņa saņēma nemirstību un tagad strādā pie tā. Un ar kailajiem bērnu kāju pirkstiem viņš met ļoti nāvējošas adatas. Un sit pretiniekus līdz nāvei.
  Un zēns un meitene nogalināja tik daudz ienaidnieku. Tās ir supermenu darbības.
  Oļegs Ribačenko atkal met adatas ar plikiem kāju pirkstiem. Šis ierocis ir kompakts un ļoti efektīvs. Jūs varat izgatavot daudz adatu, un visai armijai pietiks ar lielu maisu. Kopumā kompakts ir efektīvāks.
  Vienā no paralēlajiem Visumiem Trešā Reiha dizainers vienkārši novietoja dzinēju un transmisiju kopā un šķērsām, un tā rezultātā Panther kļuva daudz zemāks siluetā, kā arī šaurs, mazs tornis. Un tā bruņas un ieroči ar 650 zirgspēku dzinēju ietilpa tikai trīsdesmit tonnu svarā un divu metru augstumā.
  Un šī "Pantera" kļuva par lielu sarkanās armijas hemoroīdu. Pat Krauts spēja uzvarēt Kurskas bulgā. Un karš ievilkās ilgu laiku. Pat pārāk ilgi.
  Tikai pēc Staļina nāves 1953. gada martā beidzot sākās miera sarunas... Bet karš turpinājās, noķerts un pozicionāls. Tikai tad, kad Hitlers nomira 1957. gada decembrī, beidzot tika noslēgts miers. Pa kuru robeža gāja gar Dņepru, un Baltkrievija, Baltijas valstis, Ukrainas labējais krasts, Moldova un daļa Karēlijas kļuva par Trešā reiha un tā pavadoņu daļu. Pēc Hitlera nāves pie varas nāca Šelenbergs, nomainot Himleru, un Vācija sāka īstenot mērenāku politiku. Tomēr tika saglabāta vienpartijas sistēma, kā arī vāciešu kā pamatnācijas loma Eiropā un daļēji Āfrikā.
  Hitlers iegāja vēsturē kā izcils cilvēks, kaut arī nelietis. Desantu grupa nedevās uz šo Visumu. Vienkārši bija dizainers, kas ir talantīgāks par Porsche, kuram izdevās atvērties. Viņš bija reālajā vēsturē, bet palika malā. Tomēr izdevās izveidot izcilu E-50 tanku ar Tiger-2 bruņām un spēcīgākiem ieročiem, kas sver četrdesmit septiņas tonnas. Bet šī automašīna nekad netika realizēta metālā.
  Un tad viņam tika uzdots izveidot "Panther". Un izveidojās tāds haoss.
  Oļegs Ribačenko sasmalcina poļus un pārvērš tos asiņainā putrā. Un sagriež gaļas salātus.
  Tajā pašā laikā zēns dzied:
  - Slava Krievijai mūžīgi mūžos,
  Drosmīgi cīnīsimies par savu dzimteni...
  Un mums nevajag muļķīgus un nevajadzīgus vārdus,
  Mēs neesam stulbi - nokritām un izdarījām atspiešanos!
  Margarita Koršunova citā vietā cērt poļus un dzied, čīkst un pluc zobus:
  - Krievu karavīrs nebaidās no nāves,
  Mēs nebaidāmies no nāves kaujas laukā...
  Mēs cīnīsimies par savu svēto dzimteni,
  Un es zinu, ka viņš noteikti uzvarēs!
  Nemirstīgie bērni cīnās, lai neviens viņus nevarētu apturēt vai piespiest.
  Poļi cieš zināmus postījumus un aug līķu uzkalniņi. Viņi aug kā veseli kalni.
  Oļegs Ribačenko cīnās un tajā pašā laikā atceras...
  Viņi veica vienu interesantu misiju Pētera Lielā laikā. Kara laikā ar turkiem viņu sešinieki izklīdināja sultāna armiju. Tā rezultātā Pēterim Lielajam izdevās pievienot Krievijai daļu teritorijas un pat Krimu. Tas paātrināja Krievijas attīstību un daudz ko mainīja. Jo īpaši Pēteris Lielais vairs nedzēra tik daudz un dzīvoja ilgāk nekā reālajā vēsturē, jo viņam izdevās nodot troni savam mazdēlam Pēterim Otrajam. Viņš, savukārt, arī nesaslima ar bakām, un spēja nodrošināt stabilu Romanovu dinastijas valdīšanu.
  Bez apvērsumiem un pilsoņu nesaskaņām Krievija iekaroja vairāk teritoriju nekā reālajā vēsturē. Un līdz divdesmitā gadsimta beigām tā sāka kontrolēt visu pasauli. Tātad tas izrādījās lieliski.
  Oļegs Ribačenko atzīmēja, ka pat neliela iejaukšanās var daudz ko mainīt. Un tagad poļi cieta milzīgus zaudējumus, un uzbrukums tika atvairīts. Bet, protams, ar to nepietiek.
  Nepieciešams spēcīgāks risinājums. Un Oļegs uzaicināja Margaritu veikt izlidojumu un nogalināt vai sagūstīt Polijas karali.
  Margarita atzīmēja:
  - Sagūstīt ir labāk nekā nogalināt!
  Oļegs nav pilnīgi pārliecināts:
  - Polija nav autoritāra valsts. Poļi var turpināt cīņu ar gūstā esošo karali vai izvēlēties jaunu!
  Margarita iesmējās un atzīmēja:
  - Bet cīņa par troni viņus sašķels un spēlēs mūsu rokās!
  Oļegs piekrita:
  - Katrā ziņā mums būs vieglāk cīnīties bez karaļa!
  Meitene pamāja:
  - Bet poļiem ir grūtāk!
  Un tā nemirstīgie bērni nokāpa no mūra un virzījās uz algotņu un poļu nometni. Armija joprojām ir milzīga. Reālajā vēsturē viņam izdevās atgūt lielāko daļu Baltkrievijas. Un pārējais vēlāk tika atdots saskaņā ar miera līgumu ar poļiem.
  Bērni redzēja miega nometni, ugunsgrēkus, kas bija izdzisuši vai joprojām dega, un daudzus zirgus, kas tika apsargāti.
  Oļegs Ribačenko ar kailo bērna kāju iemeta adatu, caurdurot sarga galvu, un čīkstēja:
  - Slava komunismam un carismam!
  Margarita arī iemeta nāvējošu adatu, iedūra ienaidnieku un čivināja:
  - Slava laikmeta varenībai!
  Nemirstīgie bērni kustējās, apejot ienaidniekus ap nometni. Pirmkārt, jums jānogalina karalis un divi hetmaņi, un tad viss kļūs vieglāk.
  Bērnu basās kājas klusi kāpj pāri saviem pretiniekiem. Šeit ir Lielā karaliskā telts. Netālu atrodas Hetmaņi. Un puika un meitene nocirtīsim algotņus un poļus. Viņi satvēra tik cieši un ar tik mežonīgu neprātu, it kā viņiem patiešām būtu jāmaksā par uzvaru.
  Puisis un meitene cirta ar abiem burvju zobeniem, kas grieza metālu kā slaucīšanas papīrs un izstiepās desmitiem metru. Un viņi rīkojās ārkārtīgi aktīvi, it kā ar skuvekli nogrieztu matus.
  Margarita ar basu kāju izmeta duci tievu adatu, izsitot pretiniekus un čivināja:
  - Un karogs spīdēs pār visumu...
  Oļegs Ribačenko, preparējot poļus, agresīvi piebilda:
  - Visumā nav skaistākas svētās valsts!
  Margarita atkal ar basu kāju izmeta duci tievu adatu, iesitot pretiniekiem līdz nāvei, un čīkstēja:
  - Un ja vajadzēs, mēs atkal nomirsim!
  Terminatora zēns Oļegs Ribačenko, sagriežot ienaidniekus, atzīmēja:
  - Rodnovērijā celsies mūsu ticība!
  Un viņi cīnījās ar poļiem un karaļa personīgo apsardzi. Terminatora zēns bija ļoti iedarbīgs. Un tā zēns ar basu kāju meta zāģu skaidu granātu un rūca:
  - Slava Tēvzemei!
  Un viņš saplosīja daudz poļu un pašu Polijas karali!
  Margarita Koršunova arī pārgrieza hetmani uz pusēm. Meitene čivināja, zobus rādot:
  - Es būšu absolūtais pasaules čempions!
  Bērni patiešām parāda visaugstāko prasmi cīņā. Tāda cīņa izvērtās.
  Oļegs Ribačenko kliedz poļu valodā:
  - Vācieši nogalināja karali! Pārspēj Frici!
  Margarita jau vāciski kliedz:
  - Poļi mums uzbruka, sita poļus!
  Un brašā meitene arī vēlas cīnīties. Un viņš sagrauj poļus. Tikmēr sākās izgāztuve. Vācieši, poļi un citi algotņi lauzās un šāva viens uz otru. Tāpēc Margarita ar basu bērna kāju iemeta bumbu un saplēsa vācu hercogu gabalos. Tas situāciju saasināja. Un cīņa ritēja arvien agresīvāk.
  Notika savstarpēja kaušana un iznīcināšana. Viņi viens otru nogalināja bez šaubām un žēluma. Karotāji gāja bojā tūkstošos.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Magņitnaja strādāja ar zobeniem, it kā vicinātu fanus. Un viņi lielā skaitā griezās cauri Krievijas ienaidniekiem.
  Margarita ar basu kāju meta adatas, iesita poļiem un smaidot teica:
  - Es esmu super meitene!
  Arī Oļegs Ribačenko ar kailajiem bērnu kāju pirkstiem meta adatas, sita pretiniekiem un čīkstēja:
  - Nāc, prom no skrūves!
  Un atkal bērni sāka plosīties uz poļu karaspēku un algotņiem, līdz tie burtiski noasiņoja līdz nāvei. Un jaunie karotāji demonstrēja augstākās akrobātikas un kaujas prasmes. Viņi ir tik tiešām forši.
  Oļegs Ribačenko, sasmalcinot Krievijas ienaidniekus, dziedāja:
  - Un viņi dodas jūrā, brašie puiši!
  Margarita atkal ar basu kāju meta adatas un čīkstēja:
  - Jūras stihija! Jūras stihija!
  Augstākās klases karotāja, kā parasti, viņa ir cīnītāja. Un jūs nevarat viņu apturēt un jūs nevarat viņu uzvarēt.
  Oļegs nogriež poļu armiju, un pēkšņi atskan svilpe. Un tūkstošiem vārnu noģība, caurdurot poļu un algotņu galvaskausus.
  Arī Margarita to paņēma un svilpa, kā arī nogāza ienaidniekiem vārnas. Viņi dabūja sirdslēkmes un nokrita kā līdz nāvei notriekti zirgi.
  Meitene iesaucās:
  - Slava mūsu dzimtenei Krievijai!
  Un atkal viņas basās kājas meta nāvējošu ogļu granātu. Un kā tas uzsprāgs un sagraus daudz pretinieku.
  Margarita dziedāja, zobus rāvusi:
  - Slava varonīgajai Tēvzemei,
  Mēs dzīvosim komunisma apstākļos!
  Un meitene ar zobeniem palaida vējdzirnavas, izcirta pretinieku masu un čīkstēja rīklē:
  - Sveiks, svētais komunisms!
  Un viņas kailais papēdis atsitās pret vācu hercoga pieri, salaužot pretinieka galvaskausu.
  Margarita iesaucās:
  - Tēvzemes godam, gadsimtiem brīvs!
  Un meitene atkal ņems un svilpēs pa plaušām... Un veselas vārnu baras kritīs virsū poļiem.
  Un tie burtiski izurbjas cauri.
  Oļegs Ribačenko apstiprinoši pamāja ar galvu, griezdams poļus ar zobeniem kā dzirnavas:
  - Esmu lielisks pasaules čempions!
  Un tā zēna kailie kāju pirksti atkal meta ogļu granātu, saplosot pretiniekus.
  Zēns patiešām bija ļoti brašs un foršs. Un bez žēlastības pienagloja Krievijas ienaidniekus.
  Margarita, sagraudama ienaidniekus, čīkstēja:
  - Slīdēja, kaut kur slīdēja, mani buksēja!
  Un tagad meitene ar plikiem kāju pirkstiem metīs nāves dāvanu ar nāvējošu spēku.
  Un viņš saplosīs simts poļus. Un viņš rēks plaušās:
  - Par svēto Krieviju!
  Un kailais bērna papēdis padosies iznīcības tagadnei.
  Oļegs Rybačenko turpināja cīnīties, dziedāja:
  - Slava komunisma idejām! Par dzīvību un brīvību!
  Un ar savu kailo papēdi zēns padevās iznīcināšanas dāvanai...
  Šajā brīdī krievu karavīri veica uzlidojumu no Brestas. Un viņi uzbruka jau tā bezasinīgajai un narkotiku apreibinātajai poļu armijai. Nespēdami izturēt graujošo triecienu, krievu karavīri aizbēga.
  Un tad Nataša, Zoja, Augustīns un Svetlana iestājās kaujā, un iznīcināsim svešo armiju.
  Tā raganu meitenes uzņēma poļus.
  Nataša cirta ar zobeniem. Viņa ar basu kāju ar nāvējošu spēku meta granātu, saplosot karavīrus. Tad meitene norāva krūšturi un kā slepkava zibens spēriens izšāvās no koši krūšu kaula.
  Un tas rēks:
  - Slava Tēvzemei, komunisma apstākļos!
  Zoja arī agresīvi kapā. Viņš to paņems un vadīs dzirnavas ar zobeniem. Tad viņš ar plikiem kāju pirkstiem izmetīs sprādzienbīstamu nāves paku no zāģu skaidām. Un tad viņš ņems aveņu sprauslas, kā viņš nošāva. Un tas iznīcinās lielu kaujinieku masu.
  Un kā tas čīkst:
  - Slava Tēvzemei, komunisms!
  Augustīna ar zobeniem veica "fan" tehniku un nogrieza daudz poļu. Pēc tam viņa izlaida zibeni no rubīna sprauslas, apcepot veselu algotņu bataljonu. Pēc tam viņa ar kailiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam nāvējošu lādiņu.
  Un viņa iesaucās:
  - Par manām foršajām uzvarām!
  Svetlana arī drosmīgi griež pretiniekus. Un viņš vada kaujas paņēmienus, tostarp bruņurupuci ar zobeniem. Un tad viņš ar savu pliku papēdi padosies sprādzienbīstamam iepakojumam. Un tad no zemeņu sprauslām kā atbrīvot kapitālu destrukciju. Un viņš saspiedīs poļu baru.
  Un tas rēks:
  - Mans svētais komunisms!
  Warrior kā redzams ar lielu stāvumu. Un viņš cirta ienaidniekus kā malku ar cirvi. Apburošs skaistums.
  Četras meitenes nocirta šo armiju, it kā kultivators atraisītu zemi.
  Oļegs Ribačenko, cīnoties ar poļiem, atcerējās vēl vienu no stratēģijām un alternatīvajām vēsturēm.
  Tajā Napoleons Bonaparts atteicās no kampaņas pret Krieviju. Iemesls - Aleksandrs Pirmais, baidoties no sakāves, sūtīja bagātīgas dāvanas, mūžīgas draudzības solījumu un pat vienošanos ne tikai ievērot kontinentālo blokādi, bet pat nosūtīt Francijai lielu daudzumu maizes, kaņepju un sviesta bez maksas.
  Napoleons, redzēdams, ka iebrukumam nav pamata, nedaudz atmaigās. Turklāt Aleksandrs Pirmais paziņoja, ka viņam nebūtu nekas pretī, ja Francija ieņemtu Konstantinopoli. Tas Napoleonam piestāvēja.
  Bonaparts sāka savu kampaņu pret Turciju. Ir skaidrs, ka tas viņam nav sāncensis. Frančus vairāk traucēja reljefs, izstieptie sakari un utis, nevis turku karaspēks, jo īpaši tāpēc, ka Krievijas armijai izdevās sasmalcināt gandrīz visas kaujas gatavās vienības.
  Napoleons ienāca Konstantinopolē vai turki ienāca Stambulā. Un tad viņš veica vēl vairākas kampaņas, iekarojot Osmaņu impēriju. Ieskaitot Ēģiptes atkārtotu okupāciju. Un tad turpinot pārvietoties pa Ziemeļāfriku. Un Tuvajos Austrumos. Un tā tālāk pa Nīlu līdz Sudānai un iekarojot arvien vairāk teritorijas.
  Bet tas prasīja laiku, un kampaņa pret Krieviju tika atlikta un atlikta.
  Līdz Aleksandra Pirmā nāvei 1825. Decembristu apvērsuma mēģinājums kļuva par iemeslu Napoleonam, lai uzsāktu iebrukumu. Napoleons nebija saindēts ar arsēnu, un viņš joprojām bija spēcīgs. Viņam jau bija trīs dēli, un dinastija kļuva stiprāka.
  Krievija Nikolaja II vadībā nebija gatava karam. Daudzi komandieri jau ir kapā. Un tauta ir neapmierināta ar autokrātiju. Un Napoleona karaspēks bija lielāks.
  Un pēc vairākām neveiksmīgām kaujām Krievijai Napoleons ieņēma Maskavu un tuvojās Sanktpēterburgai...
  Un tad Krieviju no okupācijas izglāba, protams, desants. Un Oļegs Rybachenko kopā ar meitenēm, ļoti drosmīgas un spēcīgas raganas.
  Napoleons tika piekauts un aizbēga no Krievijas. Bet viņa impērija nesabruka. Kopš Krievijā sākās zemnieku sacelšanās, ko izraisīja Napoleona dzimtbūšanas atcelšana.
  Un, kamēr tas tika apspiests, viņi negāja uz Eiropu. Galu galā dzimtbūšana Krievijā bija jāatceļ.
  Oļegs Ribačenko neskatījās, kas notika tālāk. Jebkurā gadījumā uzvara ir izcīnīta.
  Un tagad viņi sakāva poļus un padzina tos no Brestas. Liela uzvara!
  Bet ar to nepietiek. Galvenie draudi nāk no zviedriem. Un krievu karaspēks tikai gatavojas aplenkt Rīgu.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova skrien pretī Krievijas armijai. Viņu kailie papēži, kā tie mirgo.
  Margarita smaidot atzīmēja:
  - Mēs ar jums esam mūžīgi bērni... Tas ir tik romantiski!
  Oļegs tam piekrita:
  - Jā, ļoti romantiski. Patiešām, būdams zēns, es uzreiz sajutu sevī enerģijas un dzīvesprieka pieplūdumu. Jauns ķermenis un pat supermens. Un tu jūties tā, it kā tev nebūtu nekādu raižu un problēmu!
  Margarita uzlēca augstāk, ar pliku papēdi nogāza bumbuli un atzīmēja:
  - Tā nav problēma!
  Oļegs, skrienot tālāk, atzīmēja:
  - Tas ir tas, kas ir labi, ja tu esi puika. Jūs varat izpļāpāt jebkuru joku, jebkuru vulgaritāti, absolūti jebkuru stulbumu, un visi tikai smiesies. Un neviens neuzskatīs, ka tu esi muļķis.
  Margarita iesmējās un atzīmēja:
  - Varbūt... Lai gan būt mūžīgai meitenei kļūst garlaicīgi. Zēnam kaut kā ir vieglāk, bet man ne gluži!
  Oļegs iesmējās un atzīmēja:
  - Nu labi, mēs esam nemirstīgi. Agri vai vēlu mēs dzīvosim, lai redzētu nākotni un iemācīsimies mainīt savu ķermeni tur!
  Margarita tam piekrita:
  - Mācīsimies. Un vīrietis var kļūt par sievieti, bet sieviete par vīrieti!
  Oļegs apstiprināja:
  - Un ar seksuālajām minoritātēm problēmu nebūs!
  Pa ceļam nemirstīgie bērni sastapās ar zviedru vienību. Zēns un meitene tos sasmalcināja bez turpmākas runas. Tas bija ārkārtīgi vienkārši.
  Un viņi skrēja tālāk.
  Nemirstīgi bērni steidzas, zibinot savus kailos, apaļos papēžus. Un viņi atkal sāk runāt.
  Terminator Boy piezīmes:
  - Filmā "Highlander" bija arī epizode ar nemirstības iegūšanu. Un, protams, ir forši dzīvot piecsimt gadus. Un daži dzīvoja ilgāk...
  Margarita Magņitnaja smejoties atzīmēja:
  - Kā tas pārslogo psihi? Daudzu gadsimtu atmiņa!
  Oļegs Ribačenko iesmējās un atzīmēja:
  - Pārslodzes... Pamatīgi tiešām! Bet, ja atrodaties bērna ķermenī, jūs visu uztverat daudz vieglāk!
  Margarita smejoties atzīmēja:
  "Jūs nogalināt tik daudz cilvēku, bet jūs to uztverat tā, it kā tā būtu datorspēle." Nejūtu ne sāpes, ne šoku, ne kauna!
  Oļegs ķiķināja un smejoties atzīmēja:
  - Jā, tiešām, manas kailās, bērnišķīgās kājas šļakstās pāri asins peļķēm, un tas padara to labi un jautri!
  Zēns paskatījās uz graciozajām pēdām, ko viņa skaistās pēdas atstāja uz sala. Un jāatzīmē, ka tas izskatās pēc ornamenta. Un viņš jau daudzus gadus ir bērns. Un tas ir lieliski. Visu laiku labs garastāvoklis. Pārcilvēka ķermenis ietekmē mūžīgā zēna garastāvokli un mentalitāti.
  Oļegs Ribačenko sāka dziedāt, komponējot kā viņš gāja;
  Planēta atzīst Krievijas diženumu,
  Un visi ienaidnieki nokritīs ceļos...
  Ļaujiet mums viegli uzcelt paradīzes plašumus,
  Par godu cilvēkiem un lielām paaudzēm!
  
  Lai Tēvzeme būtu vienota mūžīgi,
  Krievija spīd kā saule virs pasaules...
  Ķerubi, kas sagriezti ar tērauda zobeniem,
  Un cars Nikolajs ir kā liels mesija!
  
  Mēs padarīsim Dzimteni skaistāku, ticiet man,
  Virs pasaules iemirdzēsies trīskrāsu karoga masts...
  Galu galā, ticiet man, ir bīstami cīnīties ar krieviem,
  Un viņš tiks turēts augstā cieņā, ticiet man, nevis Kainam!
  
  Tie ir mūsu zobeni, kas mirdz kā dimanti,
  Fašisti un citi spēles laikā tiks uzlauzti līdz nāvei...
  Un ģerboņi spīdēs spožā zeltā,
  Visi kopā gan krievi, gan baltkrievi!
  
  Tēvzemes vārdā bezgalīgā saule,
  Tās spožie stari lidinās pār pasauli...
  Es ticu, ka Krievija tiks izglābta no elles,
  Un Svarogs kļūs par lielāko elku!
  
  Šī ir mūsu valsts, lielākā pasaulē,
  Un nav neviena skaistāka visā pasaulē...
  Bezrobežas, varenās Krievijas vārdā,
  Lai visas paaudzes bauda krievu laimi!
  
  Ienaidnieks nezina, ka tiks piekauts,
  Viņu saplosīs krievu durkļi...
  Mēs drīz atklāsim mežonīgus skatus,
  Un debesis un zeme būs varenā spēkā!
  
  Mūsu divgalvainais ērglis paceļas virs planētas,
  Viss ceļš norāda uz Visuma godību...
  Šeit zināt varonību dziedātajos dzejoļos,
  Cīnītāji savās cīņās ir nemainīgi!
  
  Mēs augstu vērtējam gan Mariju, gan Ladu,
  Peruns un Svarogs, un Kungs Jēzus...
  Ticiet man, jūs sniedzat glābšanu cilvēkiem ...
  Maks, kas bija tukšs, tiks piepildīts ar labestību!
  
  Krievijas, mūsu skaistās dzimtenes, vārdā,
  Kur sniega pērles, smaragda kristāli...
  Kur mūsu ukraiņi, tatāri un krievi ir vienoti,
  Un tautas nervi ir kā liets tērauds!
  
  Īsāk sakot, kad mēs nocirtām pūķa prezidentu,
  Krievijā pienāks lielo karaļu laikmets...
  Un būs kārtība, ticiet man, tik krāšņs jauns,
  Katrs, kas ir drosmīgs zvirbulis, būs ērglis!
  . NODAĻA Nr.1.
  Uzbrukumam Rīgai bija izšķiroša nozīme visai ziemeļu kompānijai. Oļegam Ribačenko un Margaritai Koršunovai pievienojās Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana.
  Un tas bija ļoti brašs.
  Oļegs Ribačenko, nepievēršot uzmanību šāvieniem - tie netrāpīja nemirstīgajiem, uzrāpās sienā. Dzirnavās tika veikta tehnika ar zobeniem.
  Viņš nocirta baru zviedru un pēc tam ar kailajiem bērnu kāju pirkstiem uzmeta slepkavniecisku nāves dāvanu.
  Viņš saplēsa pretinieku baru un rēca:
  - Slava komunisma laikmetam ar karaļa kroni!
  Pēc tam terminatoru puika paņems un nosvilps. Un vārnu mākoņi kritīs pār Skandināvijas karotāju galvām.
  Margarita Koršunova nocērt arī Zviedrijas karavīrus. Un viņš tur rokturi, nogriežot Skandināvijas karotājus. Un ar savu kailo papēdi meitene sūta iznīcināšanas dāvanu, trāpot ienaidniekam.
  Tad viņš rēc:
  - Slava jaunajam āriešu komunismam!
  Un meitene paņems un izlaidīs zibeni no nabas... Tā sadegs vesels bars zviedru.
  Pēc tam bērni unisonā svilpo, un tūkstošiem vārnu krīt uz zviedriem uz galvas.
  Nataša, kapādama pretiniekus un ar kailiem pirkstiem metot adatas, iesaucās:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Un no koši nipeļa tas izlaidīs slepkavniecisku zibens spērienu. Un vesels bataljons zviedru tiks sadedzināts.
  Zoja, kapādama ienaidniekus un ar kailiem pirkstiem mētādama granātas, šņāca:
  - Par Krievijas varenību!
  Un no aveņu dzelkšņa iznāks kaut kas ļoti nāvējošs. Un sagraus pretiniekus.
  Arī Augustīns cīnās ar ārkārtēju agresivitātes pakāpi. Tas saspiež pretiniekus un no saviem rubīna sprauslām raida nāvējošus zibens skrūves. Un ar savu pliku papēdi viņš padosies sprādzienbīstamai zāģu skaidu pakai, kas saplēš ienaidniekus.
  Pēc tam viņš kliedz:
  - Par komunismu visā Visumā!
  Un no nabas sitīs zibens!
  Šī ir meitene - meitene visām meitenēm!
  Svetlana arī cīnās. Un nocirta ienaidniekus ar abiem zobeniem. Viņa tos pagarina, ar vienām šūpolēm nopļaujot desmitiem cilvēku. Un tad meitene ar plikiem kāju pirkstiem izmet kārtējo, slepkavniecisko nāves dāvanu un saplēš savus pretiniekus. Kā viņas zemeņu sprauslas atbrīvos kaut ko iznīcinošu un neatkārtojamu?
  Svetlana kliedz:
  - Par āriešu komunisma idejām!
  Un no nabas tas izlaidīs veselu slepkavas zibens kaskādi. Šī ir meitene - visas meitenes, meitene!
  Oļegs Ribačenko turpina cīņu. Zēns laužas ar zobeniem, ar plikiem kāju pirkstiem met ripas un svilpo. Vārnas, kurām ir sirdslēkmes, pilnībā izsit savus pretiniekus un nedod ne mazāko iespēju izglābties.
  Un zēns dzied:
  - Man patīk tavas brīvās vietas,
  Es mīlu tavus mežus un kalnus!
  Debesis un zeme, un mana loma!
  Margarita, kapādama zviedrus, basām kājām mētādama nāves paciņas un kapādama pretiniekus, bļāva:
  - Saule spīd pār valsti ...
  Apsveicu...
  Jūsu dzimtā valsts ir
  Viss pasaulē ir tur!
  Un atkal meitene svilps, un slepkavnieciskas iznīcināšanas dāvanas līs pār ienaidniekiem.
  Rīgu, protams, paņēma viegli. Tas bija patiešām forši. Pilsēta tika ieņemta gandrīz nekavējoties.
  Un Alekseja Mihailoviča cariskā Krievija uzvarēja bez piepūles. Bet karš vēl nav beidzies.
  Krievu karaspēkam vajag padzīt zviedrus arī no citām zemēm. Krievi paņēma Dorpatu paši, turklāt bez civiliedzīvotāju palīdzības. Taču Rēvels ir daudz nopietnāks, un šajā gadījumā zviedri viņam palīdz pa jūru.
  Tātad slavenā sešnieka misija nebeidzās. Un viņi dodas uz vētru Rēveli.
  Oļegs Ribačenko zviedrus nocirta ar zobeniem. Tajā pašā laikā viņa kailās, bērnišķīgās kājas meta nāves dāvanas, iznīcinot Krievijas ienaidniekus. Foršais zēns loģiski piezīmēja:
  - Ir dīvaini nogalināt zviedrus. Labi cilvēki un plaukstoša valsts!
  Margarita, uzlaužot Skandināvijas karotājus un preparējot kaujiniekus, basām kājām metot diskus, atzīmēja:
  - Jā, ir neglīti to darīt pret zviedriem. Savā ziņā tas atgādina vēsturiskas stratēģijas. Ir divi veidi: cīnīties vai būvēt debesis uz zemes. Atkarībā no jūsu izvēles jūs saņemat misijas. Kā saka, militārajā misijā paradīzi uzbūvēt būs grūtāk!
  Oļegs Ribačenko, ar vienu gareno zobenu vēzienu nocirta zviedru masu un negatīvi pakratīja galvu:
  - Tas ir vēl viens veids, kā to pateikt. Esmu novērojis, ka spēlē "Kleopatra", militārajās misijās, kā likums, ar alu nav problēmu. Un mierīgā laikā miežus var tikai transportēt, un tas rada problēmas.
  Margarita turēja diska atskaņotāju, cirta pretiniekus, un, zobodama, dziedāja:
  - Upes, jūras, šaurumi... Cik daudz ļaunuma tie nodara!
  Oļegs Ribačenko ar kailiem pirkstiem meta sprādzienbīstamu zāģu skaidu maisu un dziedāja:
  Tas nav alus, kas nogalina cilvēkus! Ūdens nogalina cilvēkus!
  Terminatora zēns patiesībā ir tikpat dzīvs kā zēns no multfilmas par Konanu.
  Un viņš atkal svilpo, līstot vārnas virsū zviedriem.
  Nataša, griezdama savus pretiniekus un atlaidusi zobus, veicot dzirnavas, agresīvi cēla zobus. Kāda viņa ir gudra karotāja. Un tad viņas kailie kāju pirksti svieda sprādzienbīstamu nāvējoša spēka paciņu, saraujot skandināvu karotājus mazos gabaliņos.
  Meitene no sarkanajiem sprauslām raidīs zibeni. Viņš sadedzina pāris simtus zviedru un murrā:
  - Būs vislielākā komunisma laikmets!
  Un pēc tam, kā mēle rāda. Šī ir augstākās klases meitene.
  Zoja sagrauj arī savus ienaidniekus. Nedod viņiem iespēju. Un tauriņš izpilda tehniku ar zobeniem. Nogriež pretiniekus, griež cauri desmitiem zviedru. Un tad ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs sprādzienbīstamu zāģu skaidu paku. Viņš saplosīs savus ienaidniekus un čivinās:
  - Slava lielajai ķēniņu un uzvarētāju Krievijai!
  Un no sārtinātā sprauslas tas atbrīvos nāves dāvanu un iznīcināšanas pulsāru.
  Šeit cīnās arī augstākās klases cīņas meitene Augustīna. Tāpēc viņa paņems zirni ar sprāgstvielām un metīs to ienaidniekam ar pliku papēdi. Tas saplosīs ienaidniekus.
  Un tad tas kā zibens spēriens izšaus no rubīna sprauslām. Un sadedzināt ienaidniekus līdz zemei.
  Un viņš kliedz uz plaušām:
  - Slava komunisma tēvzemei!
  Arī Svetlana cīnās ar lielu entuziasmu. Un viņš ar mežonīgu neprātu un niknumu nocirta savus ienaidniekus. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met ogļu granātu, kas saplēš zviedru pūli. Un tad zemeņu sprauslas izlaiž zibeni. Un viņi sadedzinās skandināvu kaujinieku bataljonu. Šī ir meitene, tīra ragana un terminators.
  Svetlana dziedāja:
  - Es esmu lielais septiņu jūru karotājs,
  Un es dziedu apbrīnojami - kā lakstīgala!
  Un viņš smiesies pilnā sparā.
  Revel nožēlojami krita.
  Un zviedri tika uzvarēti. Bet, lai beidzot nostiprinātos, jāpaņem arī Narva un Viborga.
  Oļegs Ribačenko, Margarita Koršunova un raganu meiteņu komanda uzbrūk Narvai.
  Un viņi cīnās kā īsti varoņi. Lai gan viņi joprojām izskatās pēc bērniem. Un raganu meitenes izskatās apmēram divdesmit gadus vecas, lai gan viņas ir tik vecas, ka cilvēki nedzīvo tik ilgi.
  Oļegs Ribačenko zviedrus nogrieza pie sienas, izmantojot sēpijas manevru ar zobeniem. Pēc tam ar kailiem kāju pirkstiem viņš ar nāvējošu spēku meta granātu, saplosīdams zviedrus. Pēc tam zēns saskaņā ar tradīciju svilpos, gāžot vārnas uz Skandināvijas karavīru galvām.
  Oļegs dziedāja:
  - Un verdoša tumsa aizlidoja uz ļauno briesmoņu zemi!
  Un zēns atkal iznesa veselas dzirnavas ar zobeniem. Un tā viņš sagrauj savus pretiniekus un burtiski tos iznīcina.
  Margarita arī kapā kā milzis. Meitene pilnā ātrumā šūpoja zobenus. Un ar savu pliku papēdi viņš atdos nāves dāvanu. Un viņš iznīcina zviedrus bez žēluma un šaubām.
  Meitene to paņēma un dziedāja:
  - Būs ātrs komunisms, fašisms tiks iznīcināts uzreiz!
  Oļegs Ribačenko turēja samovāru, sasmalcinot zviedrus un atzīmēja:
  - Fašisms ir iznīcināts uzreiz!
  Cīņa kļuva arvien nekontrolējamāka.
  It īpaši, kad Nataša ar kailiem kāju pirkstiem sāka mest zvaigznes, no kurām katrs iznīcināja simts zviedru uzreiz. Un ja nu tā izšauj zibeni no saviem koši sarkanajiem sprauslām un apdedzina pretiniekus.
  Meitene iesaucās:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē, es nogalināšu visus savus ienaidniekus tualetē!
  Zoja, šaudama uz ienaidniekiem, čīkstēja:
  - Slava komunismam!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš palaidīs slepkavniecisku granātu, vispostošāko spēku.
  Un viņa vispār ir super meitene. No sārtinātā dzelkšņa tas palaiž mežonīgākos un trakākos zibens spērienus.
  Augustīne, nocirtīdama zviedrus un caurdurot pretiniekiem, noelsās:
  - Par pārmaiņām uz labo pusi!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš ar nāvējošu spēku palaidīs sprādzienbīstamu zāģu skaidu paku. Un saplosīs pretiniekus.
  Un tad rubīna sprauslas padosies postoša zibens izlādei un iznīcināšanai.
  Svetlana, dauzīdama ienaidniekam zobenus un ar pliku papēdi dodot ceļu granātai, iesaucās:
  - Par komunismu!
  Un no zemeņu dzelkšņa izlaidīs tik slepkavniecisku lietu, ka visiem velniem paliks slikti.
  Meitenes, jāsaka, centās visu iespējamo, un Narva krita...
  Un Viborgu uzbrūk agresīva komanda. Kas ir līdz ceļiem jūrā.
  Oļegs Ribačenko, zāģējot uz pilsētas mūra zviedrus, atcerējās par AI, kur karoja vācu E sērijas tanki.
  Vēstures gaita tur nedaudz mainījās sakarā ar to, ka Rommels nedaudz agrāk saņēma pastiprinājumu un pilnu varu pār itāļu un vācu karaspēku. Un viņš spēja veikt satriecošu triecienu amerikāņu karaspēkam Alžīrijā. Amerikas Savienoto Valstu sakāve bija pilnīga, vairāk nekā simts piecdesmit tūkstoši karavīru tika sagūstīti. Rūzvelts bija tik šokēts, ka nekavējoties piedāvāja nacistiem pamieru. Viņi, protams, viņu pieņēma. Nu, Čērčils, protams, nevēlējās cīnīties bez Amerikas un arī kādu laiku apturēja uguni.
  Sabiedrotie piekrita iesaldēt karu, taču ar vienu nosacījumu: vācieši iesaldē ebreju jautājuma galīgo risinājumu.
  Hitlers, kam vajadzēja jaunu spēku, bija gatavs apsolīt jebko.
  Karš Rietumos iesaldēja... Un nacisti atkal atlika ofensīvu Kurskas izspiedumā, lai pilnībā aprīkotu visas tanku divīzijas un līdz gada sākumam saņemtu "Lauvu" un "Peli" un "Tīģeri"-2. ofensīva.
  Bombardēšanas trūkums rietumos un darbaspēka piegāde no Francijas un Āfrikas īpašumiem kopā ar naftu ļāva ievērojami palielināt ieroču ražošanu.
  Bet jaunākajiem tankiem bija vajadzīgs laiks. Kamēr Frici viņus apgrieza, pienāca augusts un Staļins jau bija sācis ofensīvu. Nacisti bija tam gatavi. Viņi koncentrēja ievērojamus spēkus Oriola virzienā un vēl vairāk Harkovas virzienā. Mums izdevās izrakt daudz tranšeju un nocietinājumu.
  Turklāt "Panthers" un "Tigers" saražoja vairāk nekā reālajā vēsturē, turklāt aizsardzībā ir daudz labākas nekā uzbrukumā. Īpaši Panther, lielisks tanku iznīcinātājs, kas izšauj piecpadsmit patronas minūtē.
  Un caurdurot trīsdesmit četrus no diviem kilometriem uz priekšu. Jūs nevarat paslēpties no šādas "panteras" ...
  Turklāt vāciešiem vairāk vai mazāk izdevās izlūkot un iegūt uzbrukuma plānus. Jā, principā, kā krievi uzbruks un kur, ir skaidrs. Uz Harkovu un Belgorodu - lai atgūtu Donbasu, un uz Oriolas dzegas.
  Nacisti ieveda papildu spēkus no Francijas un Balkāniem, aizstājot tos ar Itālijas un Bulgārijas vienībām. Un viņi spēja savākt pietiekamu skaitu divīziju, lai ņemtu un cīnītos pretī blīvā aizsardzībā.
  Un vēlā rudenī priekšā beidzot parādījās gan "Pele", gan "Lauva", "Tīģeris"-2. Un arī "Panther"-2, kaut arī vienkāršots, ar to pašu ieroci, bet vairāk bruņotu.
  Tomēr ziemas apstākļos jaunās tvertnes nedarbojās īpaši labi. Īpaši "Pele", kas ir problēma transportēšanai, un transportēšana ir saistīta ar lielām grūtībām. Jā, "Lauva", mašīna nav īpaši laba. Turklāt astoņsimt zirgspēku dzinējs ir diezgan vājš deviņdesmit tonnām. Un ar Tīģeri ir 2 problēmas. Tanki saplīst, un, ja tie brauc nedaudz labāk nekā reālajā vēsturē, tas ir tikai tāpēc, ka netrūkst leģējošo elementu, un var izmantot boksīta atradnes Ukrainā.
  Starp citu, "Tiger"-2, būdams kvalitatīvāks metāls, nelūza tik bieži kā reālajā vēsturē un bija stiprāks par bruņām. Un viņš parādīja sevi kā daudz praktiskāku nekā "Lev". Nomināli Lev's lielgabals bija jaudīgāks ar 105 milimetriem, salīdzinot ar 88, ar aptuveni tādu pašu sākotnējo šāviņa ātrumu. Bet praksē tas vāciešiem neko nedeva. Tātad iekļūt padomju trīsdesmit četros no liela attāluma joprojām nav īsti reāli. Jā, un "Tīģeris"-2 zaudēja no trīsarpus kilometriem. Nav vairs jēgas - jūs netrāpīsit, it īpaši, ja ienaidnieks ir kustībā.
  Lion tankam, kura svars bija deviņdesmit tonnas, uz Tiger-2 nebija nekādu priekšrocību bruņās, izņemot torņa priekšpusi. Bet praksē ar Tiger-2 185 mm ir pilnīgi pietiekami, un Lauvas 240 mm ir pārpalikums, tāpēc tikai tornītis griežas lēnāk. Un ātrums ar gandrīz identiskiem dzinējiem ir daudz mazāks, un ir vairāk bojājumu. Un "peles" joprojām ir divreiz smagākas nekā "Lauva", un tām ir nepieciešama vara transmisija, un tās ir tikai labāk bruņotas. Mouse 128 mm lielgabals praksē ir pat sliktāks nekā Tiger-2. Jā, tas ir jaudīgāks, taču uguns ātrums un šāviņu piegāde ir mazāka. Jā, viņi labāk trāpa no distances, bet arī grūtāk trāpīt.
  Peles vienīgā priekšrocība ir tā, ka tā nav caurdurama no sāniem, bet to var iznīcināt no gaisa un pat veikls trīsdesmit četrinieks to var taranēt. Tātad "Pele" sevi neattaisnoja.
  Bet ziemā vācieši spēja izvairīties no frontes sabrukuma. Jo īpaši Panther ražošana palielinājās līdz sešiem simtiem transportlīdzekļu mēnesī, un šī tvertne saņēma jaudīgākus dzinējus un labāku šasiju, kā arī spēja apmierinoši cīnīties ziemā. Tas pieauga un izlaida T-4, kas savā modernizētajā versijā bija pat pārāks par T-34-76 un varētu būt labs palīgs. Trešā reiha vieglie pašpiedziņas lielgabali bija spēcīgi. Vācu lidmašīnas saņēma ļoti efektīvu 30 mm lidmašīnas lielgabalu un pārņēma krievus. Pats galvenais, ka tagad vāciešiem ir visa aviācija austrumu frontē, un, neizjūtot problēmas ar bombardēšanu, lidmašīnu ražošanā viņi ir panākuši PSRS. Un vāciešiem droši vien būs labāki ieroči un ātrums. Un dūžiem ir lielāka pieredze.
  Tātad Sarkanajai armijai nebija priekšrocību debesīs, bet uz sauszemes vācieši nostiprinājās.
  Hitlers aizsardzībā darbojās piesardzīgāk. Un tagad nacisti varēja vairāk vai mazāk savilkt galus kopā. Karš vairāk līdzinājās Pirmajam pasaules karam. Turklāt, ja kāds uzbruka, tad tā bija Sarkanā armija. Un Hitlers centās saglabāt savus spēkus un veidot jaunas divīzijas no ārzemniekiem un bijušajiem padomju pilsoņiem.
  Turklāt fīrers ļoti cerēja uz brīnumieroci un tāpēc no lielām uzbrukuma darbībām pagaidām atturējās. Vācieši bija nedaudz labāki izlūkošanā. Tomēr viņiem tas bija vieglāk nekā reālajā vēsturē. Tā kā Staļins ir diezgan spītīgs un pieprasīja paņemt Orjolu un Harkovu. Reālajā vēsturē viņi tika paņemti atpakaļ augustā un sāka iet citos virzienos. Bet tad nacisti izturēja, un Staļins spītīgi pieprasīja, lai iepriekš plānotais tiktu izpildīts.
  Tādējādi vāciešiem bija vieglāk aizsargāties. Orels kļuva par kaut ko līdzīgu Rževam. Kad padomju pavēlniecība spītīgi trāpīja vienu punktu. Un vācieši, kā liecina prakse, kad viņi ir gatavi, viņi var atvairīt uzbrukumu. Turklāt, pateicoties mieram Rietumos, Sarkanajai armijai ir neliels spēka pārsvars. Un gaisā atkal dominē Luftwaffe. Kas ir spēcīgāks gan skaita, gan kvalitātes ziņā.
  Vāciešu jaunais 30 mm lielgabals varēja notriekt padomju lidmašīnu ar vienu sitienu un izšaut sešsimt patronu minūtē. Protams, ar tādu jaudu padomju pilotam nav viegli. Un kvantitatīvais pārākums ātri pārgāja vāciešu pusē.
  Un tankos nacisti ir spēcīgāki kvalitātes un jaudas ziņā, un tie nav zemāki kvantitātes ziņā. Tvertņu ražošana strauji pieaug. Un T-4 ir labs kvantitātes, kvalitātes un tehnoloģiski attīstīts, tāpēc tā ražošana netiek pārtraukta.
  Jā, vācieši spēja izturēt, šoreiz pa ziemu. Viņi izvairījās no katastrofas. Tostarp Staļina spītīgās vēlmes dēļ uzbrukt tajā pašā vietā.
  Turklāt ofensīva pie Ļeņingradas netika pietiekami atbalstīta, un vācieši to spēja atvairīt. Sarkanajai armijai neizdevās izlauzties cauri centram.
  Pavasarī vācieši vēl bija aizsardzībā. Staļins patiešām rēķinājās ar jauniem tankiem - IS-2 un T-34-85. Viņi bija spēcīgāki nekā iepriekš. "Panther"-2 īpaši neatšķīrās no vienkāršās "Panther" un tika ražots nelielos daudzumos. Bet šī tvertne bija aprīkota ar jaunu 88 mm lielgabalu un jaudīgāku dzinēju ar 900 zirgspēkiem.
  Tagad "Panther" divi, kura svars ir piecdesmit trīs tonnas, ir saņēmis labu braukšanas veiktspēju un ļoti pienācīgas frontālās bruņas. Jaunā šaurā torņa pieres biezums bija 150 milimetri. Un ķermeņa piere ir 120 milimetri. Pateicoties lielajām lokšņu nogāzēm, tas bija salīdzināms ar "Tiger"-2. Arī pēdējā tvertne tika modernizēta. Tam tika uzstādīts 1000 zirgspēku dzinējs, kas nodrošināja pieņemamu braukšanas veiktspēju un palielināja uzticamību. "Panther"-2, pat pārdēvēta par "Panther"-3. Bet Lev piedzīvoja visnozīmīgāko modernizāciju. Porsche tajā patiešām pieņēma revolucionāru lēmumu. Dzinējs un transmisija tika novietoti vienā blokā tvertnes priekšpusē, un tornītis tika pārvietots uz aizmuguri.
  Un "Lev"-2 kļuva zemāks siluetā, pateicoties ietaupījumiem uz kadara šahtas. Mašīnas svars ir manāmi samazinājies. 105 mm lielgabala vietā viņi uzstādīja 88 mm lielgabalu ar 100 EL stobra garumu. Un tornis bija sašaurināts. Un dzinējs kļuva par 1000 zirgspēkiem. Frontālās bruņas palika nemainīgas: 150 mm korpuss, bet ar lielāku slīpumu. Bet sānsiena palielinājās par trešdaļu no 82 milimetriem līdz 125... Bet tvertnes svars, gluži pretēji, samazinājās par divdesmit tonnām.
  Rezultātā tika iegūta automašīna, kas bija labi aizsargāta no sāniem un teicama no priekšpuses, ar pienācīgu braukšanas sniegumu.
  Un lai šis tanks sasmalcina padomju transportlīdzekļus...
  Turklāt debesīs ir arī vācu reaktīvie lidaparāti. Līdz jūnijam debesīs lidoja vairāk nekā tūkstotis ME-262. Pateicoties labākai metāla kvalitātei, automašīnas sabojājās daudz retāk nekā reālajā vēsturē un parādīja savas labākās īpašības. Un ātrums, un spēcīgi ieroči un izdzīvošana. PSRS Jak-3 varēja palaist tikai nelielos daudzumos, jo trūka duralumīna un arī LA-7 nelielos daudzumos.
  Vācieši joprojām saglabāja un pat nostiprināja gaisa pārākumu. TA-152 izrādījās modernāks un veiksmīgāks daudzfunkcionāls lidaparāts nekā Focke-Wulf. Un Yu-488 izrādījās labākais četru dzinēju dzenskrūves bumbvedējs pasaulē. Bet parādījās arī Arado sērijas reaktīvie dzinēji.
  Jā, jūs neapskaudīsit Sarkano armiju.
  Bet pagaidām vācieši joprojām ir aizsardzībā. Hitlers grib pārbūvēt tanku būvi uz E sēriju... Un šeit, protams, pirmkārt, tas ir E-50 tanks. Fīrers vēlas, lai šai iekārtai būtu lieliska aizsardzība no visām pusēm. Gan bruņojums, gan braukšanas rādītāji ir lieliski. Un kamēr tāda tanka nav, nav jēgas uzbrukt.
  Tātad pagaidām Krauts ir aizsardzībā. Vasarā Staļins pavēlēja uzbrukt Smoļenskas virzienā. Sīvas cīņas ievilkās līdz vēlam rudenim; Sarkanā armija spēja virzīties tikai piecpadsmit kilometrus. Staļins bija nikns. Arī mēģinājums augustā virzīties uz priekšu dienvidos cieta neveiksmi. Ziemā padomju karaspēks atkal pārbaudīja vāciešu spēkus, taču nesekmīgi.
  Un 1945. gada maijā nacisti beidzot sāka uzbrukt paši sev... Bet arī viņi neguva panākumus. Viņi tikai nedaudz ieķīlējās Sarkanās armijas pozīcijās...
  Ir pienācis nodiluma tranšeju kara laikmets. Līdz 1953. gada martam frontes līnija bija neaktīva. Bet pēc Staļina nāves nacisti atdzīvojās un devās uzbrukumā dienvidu flangā. Berijas arests un cīņa par varu noveda pie tā, ka nacisti spēja ieņemt Kaukāzu, panākumus veicināja arī tas, ka viņu pusē karā iesaistījās arī Turcija.
  1954. gadā Vērmahts mēģināja virzīties uz priekšu Maskavā. Bet Sarkanā armija, izmantojot reaktīvo lidmašīnu un spēcīgu aizsardzību, spēja atvairīt uzbrukumu. Nākamajā, 1955. gadā, nacisti atkal gribēja uzbrukt un metās no visiem saviem spēkiem... Taču atkal Sarkanā armija uzbrukumu atvairīja. Pienāca 1956. gads. Un atkal nacistu uzbrukums Maskavai, ko atvairīja Sarkanā armija.
  Hitlers spītīgi turpināja karu. Taču 1957. gada 1. maijā sešdesmit astoņu gadu vecumā fīrers avarēja, lidojot ar lidmašīnu. Nežēlīga katastrofa.
  Trešais reihs izcēlās no kara... ASV un Lielbritānija, kam bija kodolieroči, sasēdināja abas puses uz sarunām.
  Beigās tika parakstīts miers. Vācieši dabūja to, ko izdevās sagūstīt... Bet PSRS zaudēja daudz... PSRS pēc Staļina varu sagrāba Hruščovs. Bet pēc viņa pie varas nāca Šelepins. Un, izmantojot faktu, ka Trešajā Reihā sākās pilsoņu karš, tostarp ar Hitlera pēcnācēju piedalīšanos, Šelepins sāka atriebības cīņu.
  Tajā piedalījās Oļegs Ribačenko un raganu meiteņu komanda, bet tas ir cits stāsts. Un, protams, Trešais Reihs tika sasmalcināts gabalos.
  Kā tika uzņemta Viborga... Pēc tam sekoja pēdējā cīņa ar zviedriem, kurā piedalījās arī viņu karalis.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova cīnījās ar zobeniem un ar basām kājām meta granātas.
  Zēns, vadot savas iecienītākās dzirnavas ar zobeniem, murmināja:
  - Par komunismu uz visas planētas!
  Meitene arī uztaisīja tauriņu ar zobeniem un apstiprināja:
  - Pat bērni zina, ka Ļeņinam bija taisnība!
  Nataša un viņas komanda darīja to pašu. Un viņi izmantoja savas kailās, noslīpētās kājas un sita ar zibeni no saviem koši sarkanajiem sprauslām. Viņas ir ļoti kaujinieciskas meitenes un ārkārtīgi foršas.
  Nataša pat atzīmēja:
  - Ellē visi jūtas slikti... Tikai bez elles ir garlaicīgi!
  Un meitene tev sitīs ar pulsu no nabas.
  Un tad viss sešinieks svilpos.
  Un tūkstošiem vārnu krīt virsū zviedriem, sitot pa galvu un ķiveres.
  Bet Oļegs Ribačenko ar plikiem kāju pirkstiem iemeta antimatērijas gabalu. Un vesels pulks zviedru karaspēka tika iznīcināts, kopā ar karali, protams.
  Kārtējā spilgtā uzvara krievu ieročiem.
  Un Zviedrija izstājās no kara. Jā, krievu karavīri nomierināja hetmani. Tagad jūs varat doties uz Varšavu. Un tālāk uz Krakovu.
  Oļegs Ribačenko un viņa komanda, protams, ir priekšgalā. Tagad ir iespēja, īpaši tad, kad karalis tiek nogalināts, tronī stādīt Krievijas caru Alekseju Mihailoviču.
  Un krievu armija iet uz priekšu, soļojot uzvaroši.
  Oļegs Ribačenko dziedāja pilnā sparā:
  - Slava komunisma un krievu carisma laikmetam!
  Margarita ierunājās:
  - Slava varonībai!
  Un tā puiši devās šturmēt Varšavu, kur aiz augstiem mūriem patvērās Polijas armija.
  Oļegs Ribačenko sasmalcināja poļus un sasmalcināja tos saplēstā gaļā. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš meta nāvējoša spēka granātas.
  Tajā pašā laikā zēns kliedza:
  - Slava komunisma laikmetam, slava visiem varoņiem!
  Un kā Terminatora puika svilpo. Un atkal vārnas kritīs uz poļu galvām.
  Margarita, ar vējdzirnavām griežot cauri pretiniekiem un ar kailām, bērnišķīgajām kājām mētājot sprādzienbīstamas zāģu skaidu paciņas, sadauzot savus ienaidniekus. Un karavīrs kliedza:
  - Slava carisma laikmetam! Un komunisma krievu cariem!
  Puisis un meitene ļoti kaujinieciski iebruka Varšavā.
  Un tā Nataša cīnās ar visu savu izmisīgo un niknumu. Un viņas sarkanie sprauslas izstaro zibens kaskādes.
  Un kailas noslīpētas kājas met no oglēm kolosāla spēka granātas. Un meitene rēc:
  - Ak, komunisms, komunisms, komunisms!
  Un ar savu pliku papēdi viņš atdos nāves dāvanu.
  Zoja arī cīnās, ar neaprakstāmu niknumu. Un kā viņš to ņems un vadīs foršas dzirnavas. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš ar nāvējošu spēku izšaus granātu, saplosot pretiniekus. Un tad no sārtinātajiem sprauslām viņš piekāpsies ar pulsāru, sadedzinot ienaidnieku.
  Veselu pulku poļu sadedzināja no krūtīm izšauta spēcīga dāvana.
  Šeit nāk Augustīns sīvā cīņā. Meitene cīnās kā pantera. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met slepkavniecisku granātu. Un no rubīna sprauslām tas iedarbina zibeni. Un sit ienaidniekus. Un tas sadedzina veselus plauktus uzreiz, uz vietas.
  Un tomēr viņš dzied:
  - Slava Krievijai! Liela slava!
  Un atkal smird pēc pulsāra no nabas un apdedzina visus.
  Un šeit ir cīņa un Svetlana. Viņa ir ļoti kaujinieciska kalibra meitene un ar nikniem lēcieniem. Un tad viņš to paņems un ar kailajiem pirkstiem iemetīs slepkavniecisku granātu.
  Un no zemeņu sprauslām tas atbrīvos slepkavnieciskus pulsārus, kaskādes, kolosālu spēku. Un tas rēks:
  - Slava komunisma un carisma tēvzemei!
  Un tā krita arī Varšava... Krievijas karaspēks ieņem Poliju un dodas uz Krakovu.
  Oļegs Ribačenko un Margarita piedalās uzbrukumā šai pilsētai. Šoreiz viņi jau bez Natašas. Raganu meiteņu komanda pilda citu uzdevumu. Tomēr šoreiz nebija jācīnās ilgi. Un tā nemirstīgie bērni uzsēja Krievijas karogu centrālajā tornī. Tik iespaidīga uzvara.
  Un bērni dziedāja korī:
  - Kurš ir gudrāks par visiem citiem pasaulē?
  Lielais cars Aleksejs!
  Tā Krievija, kas jau bija guvusi labus panākumus Sibīrijā, ieņēma un iekaroja Baltijas valstis un Poliju.
  Nu šie jau ir pieklājīgi fiksējumi. Stenka Razina sacelšanās nebija. Un cariskā Krievija arī karoja ar Turciju Alekseja Mihailoviča vadībā.
  Un tad Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova izcēlās... Viņi cīnījās ar visu varonību un izcilu izturību.
  Un atkal viņi ar kailiem kāju pirkstiem meta granātas un svilpa, metot putnus uz turkiem uz galvām. Gan zēns, gan meitene parādīja savas superspējas.
  Viņi bija tik lieliski karotāji, augstākās klases un vienkārši super.
  Turkiye tika sists Balkānos un atdeva Krievijai Krimu un daudzas citas zemes.
  Cīņas vidū Nataša un viņas raganu draugi atkal ieradās. Un viņi to izdarīja ar turkiem. Tik daudzi no viņiem tika nogalināti un tik daudzi tika sakropļoti.
  Nataša izlaida zibens spērienu no sava koši nipeļa. Sadedzināja visu turku divīziju.
  Un tad Zoja izšāva pulsāru no tumšsarkanā sprauslas, nogrima un sadedzināja duci Turcijas kuģu vienlaikus.
  Augustīna iesita savus rubīna sprauslas. Un viņa apgāza duci Osmaņu impērijas kuģu, ieskaitot vadošo kuģi.
  Svetlana arī sita no zemeņu sprauslām ar postošajiem elementiem. Iznīcināja daudz pretinieku. Un viņa čivināja:
  - Par karalisko un lielāko impēriju!
  Tātad tika ieņemta Konstantinopole. Osmaņu impērija sabruka. Un tagad Krievija to varēja iekarot bez atbraucēju palīdzības.
  Jā, un arī Alekseja Mihailoviča dēlam Pēterim Lielajam vajag dot, vismaz kaut ko darīt.
  Oļegs Ribačenko un viņa komanda atgriezās ar lielisku triumfu.
  
  DĀRTS VADERS UN TREŠAIS REIHS
  Dars Veiders lidoja virs Lielbritānijas teritorijas kaujas zvaigžņu kuģī. Britu lidmašīnas viņam nekavējoties uzbruka. Kaujas zvaigžņu kuģis viņus sagaidīja ar lāzera lielgabalu šāvieniem. Šis ir vadošais kaujas kuģis ar iespaidīgu spēku. Tās datorvadāmie ieroči viegli sadedzināja britu iznīcinātājus un bumbvedējus. Bet britu pretgaisa lielgabali un dažāda kalibra lielgabali nevarēja iekļūt kosmosa kaujas kuģa leģētajās bruņās. Galu galā šis metāls ir pāris simts reižu stiprāks par titānu. Un tāda biezuma bruņas pat atombumba nevar paņemt.
  Darts Veiders pavēlēja uzbrukt Londonas valdības kvartālam, iznīcinot visas tuvumā esošās lidmašīnas.
  Čērčilu un visu viņa valdību nogalināja hiperplazmas vilnis. Viņiem nebija izredžu. No tā nevarēja pasargāt neviens bunkurs.
  Arī parlaments nomira.
  Dārta Veiders iesaucās:
  - Lai situ atriebība piepildās!
  Un viņš ar mehānisko dūri trāpīja pret paneli. Briesmonis skāra Lielbritāniju. Viņa sagrāva valsti tikai tāpēc, ka uzdrošinājās pretoties.
  Pēc tam Dārts Veiders iemeta okeānā iznīcināšanas bumbu, kas pacēla lielu vilni un nogremdēja daudzus britu flotes kuģus, kas sargāja krastu no nacistu iebrukuma.
  Un pēc tam zvaigžņu kuģis uzņēma ātrumu un atkal ielēca savā paralēlajā Visumā, turpinot sīvu karu ar nemierniekiem, kuri centās sagraut kosmosa impērijas despotismu.
  Kuram no viņiem ir taisnība, impērijai vai nemierniekiem, tas ir strīdīgs jautājums. Varbūt vienota vara pār galaktiku ir labāka par haosu. Taču impērijas un Palpatīna kalpu lopiskā nežēlība novērsa viņu sirdis no šīs varas.
  Un tagad Lielbritānijai tika nocirsta galva, un cits plēsējs, Trešais Reihs, izmantojot haosu, izkrauj karaspēku un ieņēma Metropoli.
  Anglija, šokēta par kosmosa flagmaņa līnijkuģa triecienu, acīmredzot to uzskatīja par Trešā Reiha slepeno ieroci un kapitulēja gandrīz bez cīņas. Tās kolonijas un kundzības atzina Hitlera varu.
  Trešais reihs saņēma kolosālus resursus, floti un koloniālo karaspēku. Un milzīgas iespējas karam, ievietojot savas marionetes Lielbritānijā.
  Taču līdz šim Hitlers nav gājis pret PSRS. Saņēmis placdarmu Amerikas kontinentā Kanādas personā, kas atzina Trešā reiha varu, viņš nolēma sagrābt ASV.
  Kāpēc ne PSRS? Nu jau Krievija vairāk vai mazāk bija gatava sauszemes karam, tai bija liela armija un daudz tanku un lidmašīnu. Četrdesmitajā gadā to ir vairāk nekā divdesmit tūkstoši. Un ASV ir tikai aptuveni pieci simti tanku. Un kamēr lielais karš nav gatavs. Taču, ņemot vērā tā ekonomisko potenciālu, gatavošanās karam ir tikai laika jautājums.
  Un Hitlers nolēma nedot Amerikai laiku. Un izmantojot, cita starpā, Kanādas un Lielbritānijas divīzijas, kopā ar Japānu viņš uzbruka ASV.
  Tātad PSRS saņēma pagaidu pārtraukumu.
  Četrdesmit pirmais gads bija kara gads ar Ameriku. Jeņķi, protams, nav gatavi, viņiem nav nopietnu tanku. Bet diezgan daudz kājnieku ieroču. Un liels iedzīvotāju skaits, un diezgan liela flote.
  Bet vācieši, kas ir pārāki tehnoloģiju un organizācijas ziņā, virzās uz priekšu. Viņu lidmašīnas kvalitātes un pieredzes ziņā ir pārākas par amerikāņiem. Un ASV pavēlniecība nav līdzvērtīga. Un viņš cieš sakāvi pēc sakāves. Tomēr karš ilga četrdesmit pirmos gadus pirms Vašingtonas krišanas decembrī.
  Un kādu laiku pēc tam ASV mokas turpinājās līdz kapitulācijai 1942. gada 20. aprīlī.
  Rezultātā fīrers nolēma atlikt iebrukumu PSRS uz četrdesmit trešo gadu. Tādējādi Staļinam bija laiks sagatavoties karam.
  Dažas lietas tika darītas kā reālajā vēsturē. 1940. gadā tika ieviesta astoņu stundu darba diena un septiņu dienu darba nedēļa. Kā arī drakoniski pasākumi par kavēšanos darbā.
  '41. gada pirmajā pusē tika saražoti vairāk nekā divi tūkstoši tanku un lidmašīnu masa. Aviācijas ražošana pieauga milzīgā tempā, ka nebija pat pietiekami daudz pilotu. 1941. gada otrajā pusē augustā no ražošanas līnijas noripoja pirmais tanks KV-3. Šis transportlīdzeklis bija bruņots ar 107 mm lielgabalu ar sākotnējo šāviņa ātrumu 800 metri sekundē, kas bija ērts cīņai ar lieliem tankiem. Bet pati automašīna svēra sešdesmit astoņas tonnas, un tās braukšanas īpašības nebija svarīgas. Un ātrumkārba turpināja salūzt.
  Un septembrī no tirgus iznāca pirmais KV-5, kas svēra simts tonnas un bija bruņots ar diviem lielgabaliem un kam bija 170 milimetru frontālās bruņas. Toreiz vācu tanki nevarēja iekļūt šādā transportlīdzeklī.
  Kopumā 1941. gada otrajā pusē tika saražoti aptuveni trīsarpus tūkstoši visu tanku un gandrīz divarpus tūkstoši jaunāko. Taču ar to nepietika, lai nokomplektētu visas nodaļas.
  Staļins pavēl palielināt darba dienu līdz deviņām stundām dienā. Tajā pašā laikā palielinās iekārtu ražošana. Līdz četrdesmit viena gada beigām PSRS jau bija vairāk nekā trīsdesmit divi tūkstoši lidmašīnu, un viņiem bija grūti salikt pilotus.
  1942. gada pirmajā pusē iekārtu ražošana pieauga vēl vairāk, sešos mēnešos līdz pieciem tūkstošiem tanku, no kuriem vairāk nekā trīsarpus tūkstoši bija jaunākie. KV-4 parādījās arī vissmagākajā modifikācijā ar 108 tonnu masu un 180 milimetru frontālo bruņu biezumu. Turklāt PSRS neslēpa no vāciešiem jaunāko tehnoloģiju klātbūtni, lai, iespējams, nacisti neriskētu ar uzbrukumu.
  Bet krauti, gluži pretēji, intensīvi izstrādāja savas smagās sistēmas.
  Pirmkārt, protams, Tiger tanks. Šī automašīna vairākās versijās tika parādīta fīreram viņa dzimšanas dienā 1942. gada 20. aprīlī.
  Šis tanks vairāk vai mazāk varēja cīnīties ar padomju KV sērijas transportlīdzekļiem. Lai gan smagākām iespējām ar to nepietika.
  Tāpēc Trešais Reihs steidzīgi izstrādāja "Tiger"-2 ar 88 mm lielgabalu un stobra garumu 71 EL, un īpaši, lai cīnītos pret supersmagajiem padomju monstriem "Lauva", ar 105 mm lielgabalu un stobru. garums 70 EL, kas spēj iekļūt pat KV-5 un KV-4. Tomēr šim tankam bija nepieciešams jauns vismaz tūkstoš zirgspēku dzinējs. Lai būtu vismaz kāda kustība.
  Viņi arī izveidoja "Peli", kas acīmredzot atbalstīja smagsvaru tradīcijas. Tajā pašā laikā T-4 tika modernizēts.
  Padomju Savienība palielināja automašīnu ražošanu. Staļinam patika smagāki modeļi. Hitlers pieprasīja palielināt Panthers ražošanu. Bet šī tvertne joprojām tika izstrādāta, un karam ar PSRS bija jāpaļaujas uz T-4 modernizētā versijā. Ar garo stobru 75 mm 48 EL lielgabalu šis transportlīdzeklis varēja cīnīties ar trīsdesmit četriem un pat KV-1 un KV-2, taču neņēma priekšā smagākus keveshki. Bet ne visus tankus var uzvarēt.
  Vācu aviācija bija vislabākajā veidā. Un viņi, izmantojot sagūstītās rūpnīcas, to ražoja milzīgos daudzumos. Turklāt parādījās un tika ražots lielos daudzumos Yu-188, kam bija labākas lidojuma īpašības un kas pārvadāja lielāku bumbas slodzi. Papildus tiem amerikāņu rūpnīcas ražoja četru dzinēju B-17, bet Anglijas rūpnīcas ražoja Lankasterus. Kas bija absolūti baisi. Vāciešiem varētu būt priekšrocības aviācijā, un pie vadības pults sēdēja amerikāņi, briti un citi eiropieši. Lai gan PSRS 1942. gadā saražoja piecpadsmit tūkstošus lidmašīnu, savukārt vācieši šajā laikā saražoja trīsdesmit piecus tūkstošus. Un viņi spēja panākt PSRS aviācijā. Jāpiebilst, ka vācu transportlīdzekļi bija jaudīgāki bruņojumā.
  1943. gada pirmajā pusē Trešais Reihs saražoja aptuveni astoņarpus tūkstošus jaunu tanku. PSRS ir aptuveni septiņi tūkstoši, no kuriem piecarpus tūkstoši ir jaunākie - smagie un vidējie. Turklāt Trešais Reihs ražoja vēl piecus tūkstošus pašpiedziņas ieroču, salīdzinot ar pieciem simtiem PSRS.
  Transportlīdzekļu ražošana Trešajā Reihā varēja būt liela, taču bija nepieciešams apgūt galveno Panther tvertni un to sagremot. Visvairāk ražotie bija T-4 un Sherman. Bet Hitleram nepatika pēdējais tanks. Fīrers vēlējās, lai tiktu ražoti tikai jaunākie tanki Panther un Tiger, kas prasīja kādu papildu laiku. Nākotnē tika plānots pāriet uz Panther-2 un Tiger-2 tankiem ar 88 mm lielgabaliem, un Lev-2 ar blīvāku izkārtojumu nav tik smags un labāk aizsargāts. Līdz kara sākumam bija saražoti tikai ducis "Maušu". Un Trešais Reihs nav gluži gatavs.
  Bet PSRS arī bija problēmas ar KV sēriju, kuru Staļins tik ļoti mīlēja. 1943. gada pirmajā pusē sērijā parādījās tanks KV-6. Tas svēra 250 tonnas, pat smagāks par peli, un tam bija divi lielgabali, 107 mm un 203 mm.
  Tomēr šī automašīna braukšanas veiktspējas un uzticamības ziņā ir absolūti nulle, un mēs tam veltījām laiku. T-34-76 bija vispopulārākais, taču tika ražots vēl vairāk visu veidu KV. KV-1 bija viegli izgatavojams un ar biezām bruņām bija pievilcīgs ražotājiem. Lai gan patiesībā viņš bija sliktāks par trīsdesmit četriem.
  Tomēr kopējā tanku skaita ziņā PSRS bija zināmas priekšrocības. Aviācijā vācieši spēja apsteigt lidmašīnu skaitu, īpaši jaunākās. Artilērijā vāciešiem bija zināms pārākums, taču viņiem bija pārāk daudz sagūstīto ieroču. Kājniekos ārvalstu divīziju dēļ pārākums ir milzīgs, un karaspēks ir mobilāks. Bija daudz automašīnu, kravas automašīnu un motociklu. Šeit ASV nebija nekādu problēmu ar štancēšanu.
  Trešā Reiha kājnieku mobilitātes līmenis ir par pāris kārtām augstāks nekā padomju un daudz lielāks. PSRS principā nebija pietiekami daudz cilvēkresursu, lai izveidotu paritāti ar Trešo reihu kājniekos. Plus arī Japāna. Tajā ir daudz iedzīvotāju un kolonijas.
  Vācu flote, protams, ir spēcīgāka par padomju floti, īpaši ņemot vērā sagūstītos kuģus. Plus arī japāņu spēks.
  Pirmajā ešelonā vien Hitlers plānoja PSRS iemest divdesmit miljonus mobilo kājnieku. PSRS mobilizēja divpadsmit ar pusi miljonus, un daži no tiem bija pret Japānu un iekšējos rajonos. Tātad Trešajam Reiham ir vairāk nekā divas reizes priekšrocības. Turklāt nacisti joprojām var mobilizēt rezerves, bet PSRS, protams, būs problēmas ar papildināšanu. Tankos skaitļi Rietumos ir tuvu. Bet Krautiem ir priekšrocības jaunākajās automašīnās. Japānas un Trešā Reiha aviācija ir gan spēcīgāka, gan pieredzējušāka. Un arī rezervju iespēja.
  PSRS artilērija ir diezgan spēcīga, bet zemāka par ienaidnieku... Plus vāciešiem ir pārākums pašpiedziņas ieročos.
  Kopumā spēku samēri ir tādi, ka pareizi karu vedot, Padomju Krievija var tikai paildzināt savu agoniju. Ja ir iespēja, tad sit taktiski. Bet vāciešiem un japāņiem ir lielāka pieredze operatīvajā vadībā un lielākas prasmes.
  Staļina priekšrocība ir tā, ka uzbrukums nebija pēkšņs, un viņam izdevās veikt vispārējo mobilizāciju. Pat ja vēl ne pilnībā, lai nesabojātu ražošanu. Turklāt divos papildu gados viņiem izdevās pabeigt Molotova aizsardzības līniju un atjaunot Staļina līniju. Kaut kā gatavojāmies aizsardzībai, rokot nocietinājumus. Bet karaspēks nav īpaši apmācīts sevi aizstāvēt. Lai gan nesen, ņemot vērā Trešā Reiha spēku, viņi sāka vairāk mācīt par savu aizstāvēšanu, nevis par ienaidnieka piekaušanu viņa teritorijā.
  Aviācija arī palielināja iznīcinātāju īpatsvaru. Īpaši MIG-3 un Yak-1, kas spēj vairāk cīnīties ar bumbvedējiem.
  Tagad mēs vairāk runājām par aizsardzību. Nacisti ir pārāk spēcīgi, un viņiem nav iespējams mest cepures. Un cilvēki nav tik stulbi, viņi saprot, cik stiprs ir Trešais Reihs kopā ar japāņiem.
  Nav tāda noskaņojuma kā reālajā vēsturē 1941. gadā. Viņi rok tranšejas un nocietina sevi.
  Aprēķins ir balstīts uz stingru aizsardzību un aizsardzību. Jāpiebilst, ka bez Trešā reiha karaspēka pret PSRS mobilizējās arī vācu satelīti. Jo īpaši Turcija, kas sapņo par atriebību par citām sakāvēm, un Spānija un Portugāle. Protams, Itālija, Rumānija, Ungārija, Somija un Slovēnija. Un arī šajā gadījumā Dienvidslāvija, kas nokļuva Trešā Reiha pakļautībā un nebija jāiekaro. Itālija un vācieši sagrāba Grieķiju. Turklāt Zviedrija tika iekarota, jo tās rūda bija vērtīga Trešajam Reiham. Nu, ārzemju divīzijas kā daļa no Trešā reiha, sajauktas ar vāciešiem.
  Daudzos no viņiem ir ārvalstu karavīri un vācu komandieri.
  Ņemot vērā satelītus, pārsvars kājniekos jau pirmajā ešelonā kļuva trīskāršs.
  Arī Bulgārija piedalās kampaņā pret PSRS, bet vairāk aizmugurē karā pret partizāniem.
  Vācieši okupēja arī Šveici, lai atņemtu tai resursus, īpaši naudu no noguldījumiem.
  Tādējādi tika izveidota kolosāla koalīcija. Un arī Japāna ar tās kolonijām. Arī spēks. Tiesa, daļa Uzlecošās saules zemes karaspēka joprojām karo Ķīnā. Valsts jau lielā mērā ir sagrābta, bet nav iekarota.
  Jebkurā gadījumā Staļina spēku samērs ir daudz sliktāks... Bet no kara nav iespējams izvairīties.
  Hitlers nevar paciest komunistisko impēriju savā pusē. Šaubas ir tikai viena - uzbrukt tagad. Vai arī pagaidiet vēl vienu gadu, līdz sērijās masveidā parādīsies reaktīvie lidaparāti "Panthers"-2, "Tigers"-2 un "Lion"-2. Reaktīvās lidmašīnas joprojām ir tikai testēšanas stadijā; tās jau lido. Bet nepabeigts. Lai tos palaistu sērijās, ir vajadzīgs laiks, taču resursu ir pietiekami daudz. Jā, un pilotus vajadzētu apmācīt.
  Arī jaunākās tvertnes joprojām ir mitras ar bērnu slimībām. Tātad ir pamats karu atlikt uz vēl vienu gadu. Turklāt šajā laikā ir iespējams iegūt priekšrocības tanku skaitā.
  Protams, bija iemesls neuzbrukt vēl vienu gadu. Taču Hitlers nekad nebija pazīstams ar savu pacietību.
  PSRS pārsniedza trešo piecu gadu plānu, formāli dubultojot ekonomiku. Un ceturtajā piecu gadu plānā es atkal gribēju dubultot ražošanu. Lai gan, protams, padomju ekonomisti nedaudz meloja par ekonomikas izaugsmes tempiem.
  Taču Trešais Reihs steidzās.
  Un 1943. gada 22. jūnijā sākās Lielais Tēvijas karš. Ne vairs pēkšņi, bet divās frontēs par PSRS un pret gandrīz visas pasaules resursiem. Un Krievijai ir tikai viens sabiedrotais: Mongolija, kur iedzīvotāju skaits nesasniedz pat miljonu.
  Japāņi sāka savu pirmo triecienu Mongolijai.
  Samuraju tanku armadu nagi sakustējās.
  Vācieši arī devās uzbrukumā. Mēs ieskrējām spēcīgā aizsardzībā. Panteras izrādījās pārāk neaizsargātas no sāniem un bieži salūza. T-4 arī nav ļoti labs sānos. Praksē labāk sevi parādīja "Tīģeris" un ne pārāk daudzskaitlīgais "Tīģeris" -2. Bet "Lauva", kuras svars bija deviņdesmit tonnas, bieži sabojājās, lai gan tas bija labi aizsargāts un ar spēcīgiem ieročiem.
  Bet padomju KV bieži sabojājās, īpaši smagie. T-34-76 arī nav ideāla tvertne, ieskaitot optiku. KV-2 aizsardzībai ar savu haubici bija slikti piemērota.
  Cīņa bija sīva. Ārzemju leģioni jau pašā sākumā cieta milzīgus zaudējumus. Bet gaisā pārsvaru ieguva vācieši un japāņi. Viņu pilotiem bija lielāka pieredze, un viņu lidmašīnas, iespējams, bija jaudīgākas un progresīvākas.
  Un viņi pieveica Sarkano armiju...
  Un karu var vadīt ļoti efektīvi, ja jūs daudz bombardējat. Un Trešajā Reihā ir daudz bumbvedēju.
  Bet kaujās piedalās arī eksperimentālais modelis "Panther"-2.
  Viņa tiek pārbaudīta kaujā. Automašīna vēl nav pilnīgi ideāla, taču tai ir jaudīgs 88 mm lielgabals ar stobra garumu 100 EL. Laba ķermeņa pieres aizsardzība: 100 milimetri četrdesmit piecu grādu leņķī. Korpusa malas ir aizsargātas vismaz par 60 milimetriem. Un ēkas aizmugurē ir 40, bet nogāzēs. Un sāni ir noliekti, kur iespējams. Bet joprojām aizsardzība ir nepietiekama, bet tajā ir četrdesmit pieci. Un tornim ir arī slīpas malas. Viņas piere ir 120 mm leņķī, un lielā maskā ir 150 mm lielgabals.
  Un trīs drošības ložmetēji. Svars ir nedaudz liels, 55 tonnas, bet dzinējam ir 900 zirgspēki un braukšanas rādītāji ir apmierinoši.
  Mašīnā brauc četras meitenes: Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda.
  Viņi ir bikini un basām kājām. Kas ir daudz ērtāk 1943. gada vasaras karstumā.
  Un šauj pa mērķiem... Meitenēm ir sliktas morālās īpašības, bet viņas ir tik skaistas.
  Gerda šauj ar plikiem kāju pirkstiem un saka:
  - Kosmosa varenība!
  Un sit padomju lielgabalu.
  Tad Šarlote pēc kārtas šauj. Un viņš arī izmanto basas kājas. Un tas ietriecas padomju T-34 tankā. Viņa arī viņu izbrīnīja un dziedāja:
  -Es esmu viltīga lapsa un daudz zinu par dzīvi!
  Šeit padomju KV-4 traucas uz priekšu, tā ir briesmoņu automašīna. Bet Panther-2 lielgabals ir īpašs, ar stobra garumu 100 EL un tas ir šausmīgi bruņas caururbjošs. Un tas var caurdurt pat 180 mm frontālās bruņas. Turklāt KV tankiem ir bruņas bez slīpuma leņķiem.
  Šoreiz ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību Kristīna šauj. Un tas no attāluma trāpa padomju tankam. Ir bīstami ļaut viņam aizvērties ar 107 milimetru lielgabalu un garu stobra garumu, tas var pat iedurt Panteru pierē.
  Mēģināju pat šaut, bet Magda, plikiem kāju pirkstiem spiežot uz pedāļiem, graciozi pārbīda mašīnu.
  Jā, šeit ir meitenes, kas neļaus ienaidniekam elpot.
  Gerda šauj vēlreiz, spiežot ar pliku papēdi un ļoti precīzi trāpa padomju lielgabalam, un trāpa ienaidniekam.
  Un rēc pie sevis:
  - Slava āriešu saulei!
  Šarlote, šaujot uz ienaidnieku un darot to precīzi, atkārto:
  - Slava mūsu partijai!
  Kristīna, šaujot uz ienaidnieku, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, atzīmē:
  - Āriešu komunisms uz visas planētas!
  Magda ar kailām kājām izšāva ložmetēja šāvienu. Viņa nopļāva padomju karavīru masu un iesaucās:
  - Par lielākajiem atklājumiem!
  Meitenes, protams, nav starp pozitīvajiem varoņiem. Piemēram, vakar pionieris tika spīdzināts. Skaistais, blondais puiša krekls un šorti, kā arī sandales tika norauts un pakārts uz improvizēta plaukta.
  Tad viņi sāka puisi sist ar vītolu zariem. Un visas četras skaistules sita ar lielu niknumu. Viņi sagrieza zēna muguru, sānus, kājas, vēderu un krūtis. Tātad asinis pilēja.
  Pēc tam pioniera brūces tika apslacītas ar asinīm, liekot viņam kliegt un raustīties. Bet ar to nepietika. Puiši ielika basās kājas bluķī un kurināja uguni. Liesmas nolaizīja zēna kailos, apaļos papēžus. Un tas smaržoja patīkami piededzis. No sāpīgā šoka zēns turpināja zaudēt samaņu, taču viņš tika atjēgts.
  Jā, meitenēm patika spīdzināšanas process. Viņi sadedzināja piecstaru zvaigzni uz pioniera krūtīm.
  Ļoti nežēlīgi radījumi. Tad viņi sāka cirst ar karstu stiepli, karsējot to uz uguns. Zēns izrādījās ārkārtīgi izturīgs. Un meitenes, kad viņām apnika mocīt pionieri, triviāli nolika viņu uz skudru kaudzes. Lai skudras viņu apēstu dzīvu.
  Tie ir ļoti agresīvi radījumi...
  Un tagad viņi nogalina padomju karavīrus...
  Gerda šāva uz padomju pašpiedziņas pistoli, izmantojot kailos kāju pirkstus. Viņa ietriecās mašīnā un čīkstēja:
  - Velns ir klāt, velns ir tur!
  Šarlote skāra arī padomju karaspēku. Precīzi trāpīja ienaidniekam, salauza haubici un apstiprināja:
  -Dzīve ir kā sapnis, tie ir meli!
  Arī Kristīna izšāva ar savu graciozo kāju kailajiem pirkstiem un kliedza:
  - Bet kalni nemelo!
  Magda arī ar tukšas kājas palīdzību skricelēja ar ložmetējiem un izdeva:
  - Un dievi nekad nemelo!
  Četri strādāja šeit uz Zemes no Vācijas puses.
  Bet padomju pusē uz KV-3 cīnās viņu pašu komanda, šajā gadījumā Elizavetas ekipāža.
  Šim tankam ir viens ierocis, un tas to nedaudz uzlabo. Automašīna sver tikpat, cik vācu Tiger-2, un frontālās bruņas ir 140 mm. Bet bez racionāliem slīpuma leņķiem, bet kā kastē. Tāpēc KV-3 nav tik labi aizsargāts kā vācu "Karaliskais tīģeris".
  Bet viņa ierocis nav slikts, ar to var šaut uz vāciešiem.
  Un viņu tanki ir tieši tādi.
  Elizabete un pārējās meitenes arī ir basām kājām un bikini, kas ir praktiski un ērti.
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem meitene vērš 107 mm ieroci uz Panteru.
  Izšauj šāvienu... Hitlera tanks aizdegas pēc smaga lādiņa saņemšanas.
  Slepkava padomju lielgabals, nevar teikt, ka tas ir vājš.
  Elizabete smaidot saka:
  - Kolosāls komunisms!
  Katrīna arī šauj, izmantojot kailos kāju pirkstus. Viņa ir meitene, kas izceļas ar sprādzienbīstamu vardarbības un skaistuma sajaukumu.
  Iekāpj "Tīģerī" un saka:
  - Tas ir mūsu sapnis, tur būs skaistums!
  Elena arī šauj, izmantojot kailos kāju pirkstus. Tas trāpa vieglajam vācu pašpiedziņas lielgabalam "Okhotnik" un čīkst:
  - Slava komunisma un Staļina laikmetam!
  Un tagad arī Efrasija šauj uz ienaidnieku. Viņš to dara ar kailiem kāju pirkstiem un ir ārkārtīgi precīzs. Es trāpīju Tiger-2, kuru gandrīz nav iespējams uzņemt ar galvu, un tā lielgabals ir bīstams. Un karotājs saka:
  - Ienaidnieki nevar mūs salauzt...
  "Lauva" ir redzama priekšā. Tā lielgabals ir bīstamāks nekā Tiger-2 lielāka kalibra dēļ. Lion's frontālās bruņas pēc korpusa ir aptuveni salīdzināmas ar Royal Tiger, un torņa piere ir vēl vairāk aizsargāta, jo tās biezums ir 240 milimetri.
  "Lev" ir arī nedaudz labāka sānu aizsardzība no 100 milimetriem nogāzēs. Šī tvertne kopumā varētu būt diezgan laba, taču šautenes zemākā uguns ātrums un lielais svars padara to ne pārāk ātru. Lai gan ātrums ar 1000 zirgspēku motoru ir diezgan apmierinošs.
  KV-3 dzinēja jauda ir 850 zirgspēki. Šajā ziņā tas ir labāks par novecojušo Tiger-2 modeli.
  Elizabete saprot, ka "Lauva" nevar iekļūt viņas pierē, un iesaka meitenēm:
  - Ļausim jums tuvoties un uzkāpt!
  Eifrasinja nopietni atzīmēja:
  - Viņš pats mūs nositīs! Viņa ierocis ir spēcīgs!
  Elena ierosināja, iespiežot savu pliku papēdi uz metāla:
  - Vai varbūt mēģināt nosist viņam mucu?
  Elizabete šaubījās:
  - Vai no tāda attāluma var trāpīt precīzi?
  Katrīna iesmējās un atzīmēja:
  - Viss ir neiespējami...
  Elena ieteica:
  - Man ir ideja!
  Tajā brīdī "Lauva" uz viņiem izšāva. Apvalks lidoja tikai divus metrus pa kreisi un irdināja augsni.
  Elena pasmaidīja un novilka krūšturi. Viņas koši sarkanais nipelis dzirkstīja blāvu tanku lampu gaismā. Cik skaistas krūtis ir meitenei. Un tā meitenes tēmēja uz ieroci ar kailiem kāju pirkstiem. Meiteņu kailās kājas ievietoja čaulu. Un tad kailās krūts zemeņu dzelksnis nospieda sprūdu.
  Apvalks izlidoja un...
  Meitenes vienbalsīgi burkšķēja:
  - Tas ir sekss!
  Precīzs sitiens milzīgā Lion tanka stobrā. Un vācietis zaudēja savu fenomenālo spēku.
  Un kā meitenes smiesies...
  Nākamo metienu raidīja Katrīna un arī diezgan precīzi. Viņas mērķis bija T-4. Tvertne ir novecojusi, bet ļoti populāra. Lai gan diezgan vāja, lai iekļūtu KV-3 - automašīna ar pienācīgu frontālo aizsardzību.
  Meitenes dziedāja korī:
  - Mūsu Dzimtene ir stipra - tā sargā pasauli!
  Tādi ir karotāji, kas saspiež visus šeit esošos karotājus. Tie satur PSRS problēmu risināšanas augstāko kārtību un būtību.
  Vācu meitenes cīnās debesīs. Albīna un Alvīna.
  Viņi notriek padomju lidmašīnas. Meitenes ir gandrīz kailas, ģērbušās tikai bikini un basām kājām. Lidmašīnu lielgabali ir vērsti pret ienaidnieku.
  Albīna ietriecas padomju mašīnā un čīkst:
  - Tas, mūsuprāt, ir šoks!
  Alvīna arī nocērt padomju jaku un piebilst:
  - Mūsu impērijas godam!
  Un sievietes karotājas savulaik arī cīnījās un cīnījās ar ienaidnieku. Un viņiem patīk spīdzināt cilvēkus.
  Komjaunietis tika spīdzināts. Kailā meitene tika izģērbta un sista ar pātagu. Tad viņi ar karsto stieni sadedzināja komjaunatnes biedra basās kājas. Un man jāsaka, ka viņiem tas patika.
  Tad viņi salauza meitenei kāju pirkstus. Un elegantākā spīdzināšana ir aizdedzināt Venēras klēpi ar lāpu. Un meitene zaudēja samaņu no sāpīga šoka.
  Albīna tomēr nenomierinājās pat tur. Viņa pielika lāpu meitenei pie kailajām krūtīm. Un viņa viņu uzcepa. Tad viņa nogrieza un aprija maigo gaļu, iesaucoties:
  - Cik tas ir garšīgi!
  Alvīna ar gaismiņu apcepa otru dzelksni un atzīmēja:
  - Jā, tas ir lieliski!
  Un vācu meitenēm ļoti patika.
  Bet ne visi ir tādi radījumi. Šeit Anastasija Vitčakova un Akulina Orlova cīnās debesīs, pret vācu grifi.
  Un viņi parāda savu prasmi un gudrību.
  Meitenes, protams, cīnās basām kājām un bikini. Un viņi vērš ienaidniekam nāves dāvanas.
  Un viņi dzied paši sev;
  - Slava komunisma valstij,
  Ļeņins mūs iedvesmoja cīnīties...
  Fašisma mugurkauls ir salauzts,
  Veidosim jaunu pasauli!
  Anastasija šāva uz ienaidnieku ar kailiem kāju pirkstiem, notrieca vācu lidmašīnu un pļāpāja:
  - Par sarkano komunismu!
  Akuļina Orlova veikli trāpīja ienaidniekam ar kailām kājām, nocirta viņu un iesaucās:
  - Par krievu gara uzvaru!
  Un meitenes unisonā rēca:
  - Tēvzemei un Staļinam!
  Šī ir tik smaga cīņa, kas notiek visā frontē.
  Vācieši noteikti ir spēcīgi. Un tie virzās uz priekšu, kaut arī lēni, bet ar lielu kaitējumu.
  Meitenes cīnās arī kājniekos...
  Netālu no Grodņas Alenka un viņas komanda satiekas ar fašistu bariem.
  Komjauniete tikai biksītēs.
  Šeit Alenka izdodas no ložmetēja, nogriežot nacistus un izsitot veselu kaujinieku rindu.
  Tad viņš saka:
  - Slava Krievijai!
  Anyuta arī šauj uz ienaidnieku. Viņš to dara ļoti precīzi un skaidri. Un nogriež fašistus. Tad viņš ar kailiem pirkstiem met granātu, sasitot nacistu tanku un čīkst:
  - Svētajai Krievzemei!
  Alla arī šauj uz ienaidniekiem. Viņš to dara ļoti precīzi. Ar savu kailo papēdi viņš met nāves dāvanu, darot to meistarīgi. Rudmate izsit Krautu un čīkst:
  -Komunisma laikmetam!
  Marija arī šauj uz ienaidnieku. Viņš pļauj fašistus, ko dara ārkārtīgi agresīvi un čīkst:
  - Par Rusu, mūsu māti!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš atkal met granātu. Vācu tanks, saņēmis bojājumus, apgāžas ... Un kaujas komplekts ir saplēsts.
  Marusja, sagraujot fašistus. Un ar kailajiem papēžiem viņa iemeta veselu kaudzi granātu un teica:
  - Par lielo Dzimteni!
  Tās te ir meitenes, tikai kolosāla spēka cīnītājas. Tātad visi tiek iznīcināti pēc kārtas.
  Šis ir cīņas piecinieks. Un cik fašisti steidzas. Un uzbrukumā piedalās melnie karotāji. Jāteic, ka viņi ir ārkārtīgi kaujinieciski puiši.
  Bet krievu meitenes tās nopļauj bez ceremonijām.
  Skaists bataljons, kad karotāji ir gandrīz kaili. Un tā miecētas un šokolādes.
  Un debesīs redzamas jaudīgas vācu mašīnas Yu-288. Viņi meta bumbas uz padomju pozīcijām, sagraujot ienaidnieku. Un viņi darbojas ar milzīgu efektivitāti.
  Ieva, metot bumbas, spiežot uz pedāļa pliko, apaļo papēdi. Metot dāvanas padomju pilsētās, viņš rēc:
  - Trešais reihs ir neuzvarams!
  Agata tam piekrita, izspiežot iznīcināšanas dāvanas:
  - Mēs jau esam salauzuši visus savus ienaidniekus!
  . NODAĻA Nr.1.
  Vācu karaspēks joprojām spēja ieņemt Brestu un Grodņu un nogriezt Bjalistokas ievērojamāko daļu. Viņi virzījās uz Staļina līniju netālu no Minskas.
  Cīņa bija sīva. Dienvidos nacisti ielenca padomju karaspēku uz Ļvovas malas.
  Sarkanā armija atkāpās uz Žitomiru un Vinnicu. Dienvidos rumāņi un vācieši tuvojās Odesai.
  Moldova tika sagūstīta. Dienvidos turki un vācieši ieņēma Batumi un aplenca Erevānu. Tāpēc situācija šeit ir sarežģīta. Japāņi okupēja lielāko daļu Mongolijas un iespiedās Primorijā. Viņi dominē jūrā. Karaspēks nolaidās Kamčatkā.
  Kopumā PSRS bija jācīnās ar pārākiem spēkiem. Un ienaidnieks ir spēcīgs.
  Vācieši tuvojās Murmanskai, bet tur tika apturēti. Arī somi tika nobremzēti, taču spēja atgūt Viborgu. Situācija kļuva saspringta.
  Kopumā nacisti vēl nav guvuši pārliecinošu pārsvaru vai izšķirošus panākumus.
  Taču nodiluma karš PSRS nesolīja neko labu. Gandrīz visa pasaule bija pret viņu. Argentīna, Brazīlija, Venecuēla pieteica karu PSRS. Un arī Čīle un dažas mazākas valstis.
  Staļins bija ieslodzīts...
  Augustā vācieši savu triecienu novirzīja uz ziemeļiem un izdevās ieņemt gandrīz visu Baltiju, izņemot Tallinu, kas varonīgi aizstāvējās. Kaujas izcēlās arī pie Narvas. Tālāk nacisti ieskrēja Pleskavas aizsardzības līnijā. Un tad viņiem septembra sākumā izdevās ieņemt Pleskavu... Minsku arī ielenca, bet sīvi cīnījās blokādē. Vācieši virzījās uz priekšu, lai arī lēni, bet noteikti.
  Vinnica krita... Oktobra sākumā Žitomiru paņēma, un vācieši sasniedza Dņepru. Tas izrādījās pa sauszemi, Odesa to nogrieza, bet joprojām turējās.
  Līdz oktobra beigām vācieši sasniedza Berezinu un Dņepru. Kijeva tika pakļauta uzbrukumam. Iestājās īslaicīga pauze dubļaino ceļu dēļ... Japāņi aplenca Vladivostoku un izmisīgi mēģināja to ieņemt.
  Ir sācies īsts karš...
  Meitenes cīnījās par Vladivostoku. Neskatoties uz to, ka ir jau vēls rudens un vēsāks, karotāji cīnās basām kājām un bikini.
  Un viņi sevi parāda kā ļoti foršus...
  Nataša ir tieši tur, un viņas varonība ir pārsteidzoša.
  Meitene šauj uz japāņiem ar automātu un ar plikiem kāju pirkstiem met granātas.
  Tajā pašā laikā viņa dzied:
  - Ienaidnieks vēl nezina mūsu spēku,
  Viņi neizmantoja visu savu spēku ...
  Uzbrūk zīdaiņiem un sievietēm
  Es vienalga nogalināšu šakāļus!
  Arī Zoja ar basu kāju met granātu. Viņš apgriež japāņu tanku un agresīvi šņāc:
  - Mēs nogalināsim visus samurajus un aizstāvēsim Krieviju!
  Meiteni patiešām kaitina, ka Japāna savulaik uzvarēja Krieviju. Tas, iespējams, ir apkaunojošākais no visām cariskās impērijas sakāvēm. Bet kā tas varēja notikt?
  Zoja pagriežas, nopļauj samuraju līniju un pļāpā:
  - Mēs nepadosimies saviem ienaidniekiem!
  Augustīna, šaujot pa pretiniecēm un ar kailiem kāju pirkstiem metot ripas, piekrita:
  - Nē! Es nekad nepiekāpšos!
  Un viņas sarkanā galva pamāja ar galvu, un šķita, ka viņas mati liesmo no karstuma.
  Bet Svetlana ir uzbrukumā. Viņa ir tāda cīņas karotāja. Šauj uz samuraju ar snaipera precizitāti. Un trāpa tiem ar neticamu precizitāti. Un tad viņas basā kāja atkal met slepkavas granātu.
  Meitene kliedz:
  - Mātei Rusai!
  Un atkal viņš izdara mērķtiecīgu metienu. Un nogalinātie pretinieki krīt.
  Šeit ir meitenes, kuras jūs nepievils.
  Un šeit Alise un Andželika kopā cīnās pret japāņiem, kas izkāpuši Kamčatkā.
  Tur jau uzsnidzis sniegs un meitenes skrien basām kājām. Tie atstāj graciozas, noslīpētas pēdas. Tas ir ļoti skaisti. Un es gribu, skatoties uz šādu rotājumu, aptaustīt savu sajūsmināto pilnību.
  Alise šauj uz ienaidnieku, izlaužas cauri dzeltenajām sejām un čīkst:
  - Neviens mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs!
  Andželika paņēma un ar kailiem pirkstiem iemeta granātu, saplēsa japāņu masu un čīkstēja:
  - Par lielo komunismu!
  Karotāji izrādījās kurti. Tā viņi iznīcina savus ienaidniekus.
  Alise šauj no visiem ložmetējiem. Un rēc:
  - Komunisms! Komunisms! Pie fašisma kapa!
  Andželika ir arī rudmatains kurts un forša meitene. Viņš šos japāņus dauza bez vājuma un žēluma.
  Un viņš čīkst, ar kailiem kāju pirkstiem metot granātas:
  - Komunisms! Komunisms! Būs jauna atriebība!
  Karotājas sievietes ļoti apbrīno par savu drosmi...
  Ir jau ziema... Vācieši devās aizsardzībā. Viņi nesteidzas, jo viņiem nav kur steigties. Un Hitlers pat labprāt pagarina karu. Viņš vēl ir salīdzinoši jauns, un ko darīt pēc PSRS sagrābšanas? Vai ir iespējams uzbrukt Japānai?
  Jebkurā gadījumā vācieši ieņēma aizsardzības pozīcijas. Un tie atspoguļo Sarkanās armijas mēģinājumus virzīties uz priekšu. Un viņi tur priekšā.
  Staļinam nav daudz spēka, un viņš apstājas. Un vācieši vairāk vai mazāk ir gatavi ziemai. Viņiem ir pietiekami daudz siltu apģērbu.
  Un viņi atvaira savvaļas uzbrukumu. Un viņi cīnās kā kolosāla spēka bruņu spēks.
  1944. gadā vācieši savā sērijā ieviesa jaunas reaktīvas lidmašīnas - tērauda grifus. Hitlers uz viņiem liek derības. Īpaši uz ME-262 un AR-180. Un šīs ir ļoti spēcīgas automašīnas. Un viņi ir spējīgi sakaut Sarkano armiju.
  Masveida ražošanā "Panther"-2 un "Tiger"-2 ar jaudīgāku 1000 zirgspēku dzinēju. Bet "Lauva" -2 kļuva par veiksmīgāku perfektu modeli. Tajā vācieši pielietoja inovatīvu tvertnes dizaina ideju - transmisiju un dzinēju novietoja kopā tvertnes priekšpusē, bet tornīti pārvietoja uz aizmuguri. Tas padarīja izkārtojumu kompaktāku, un tvertnes augstums samazinājās, pateicoties ietaupījumiem uz kadara šahtas. Interesants risinājums bija pārnesumkārbas novietojums uz paša dzinēja un uz šķērseniskās transmisijas. Tvertnes "Lev" -2 korpuss ir kļuvis daudz zemāks, un tornis ir mazāks un šaurāks. Tvertnes augstuma samazināšana ļāva samazināt transportlīdzekļa svaru līdz apmierinošām 75 tonnām un palielināt sānu biezumu līdz 150 mm nogāzēs, torņa priekšpusi līdz 250 mm un torņa sānus. līdz 160 mm nogāzēs. Korpusa piere bija 200 mm bieza, augšdaļa 45 grādu leņķī, bet apakšdaļa 150 mm. Tādējādi "Lion" -2 parādījās ar ļoti labu aizsardzības līmeni. Un milzīgs prettanks.
  Šī mašīna apmierināja vācu komandu. Un izrāvienu tvertne izrādījās efektīva.
  Vācieši uzsāka ofensīvu centrā, apejot Dņepru. Viņi daudz šāva un bombardēja. Izrāvienam tika koncentrēti daudzi ieroči, tostarp raķešu artilērija un gāzes palaišanas iekārtas.
  Fīrers pavēlēja: ieņemt Maskavu tērauda knaibles. Tajā pašā laikā japāņi arī pastiprinājās. Viņi izmantoja licencētus Panthers, kas bija vairāk vai mazāk caurbraucami tanki.
  Arī PSRS notika dažas izmaiņas. Jo īpaši tika ierobežota īpaši smago HF ražošana. Tā vietā likme tika veikta uz T-34-85. Tas ir, tas pats tanks, bet ar lielāku tornīti un spēcīgāku lielgabalu. Tikai KV-3 vēl nav izņemts no ražošanas. Šis tanks ar lielgabalu, kas labi caurdurās bruņās, joprojām bija vajadzīgs. Bet radās doma izstrādāt IS kaujas operācijām un praktiskāku ar šaurāku tornīti. Bet šī tvertne parādījās nedaudz vēlāk nekā reālajā vēsturē. Kamēr mēs pārvarējām HF inerci. IS-1 bija 85 mm lielgabals, un tas maz atšķīrās no T-34-85. IS-2 vajadzēja būt jaudīgākam. Bet šī tanka bruņojums joprojām bija 107 mm lielgabals. Jaunā tvertne bija vieglāka par KV-3 un kompaktāka ar 520 zirgspēku dzinēju.
  Tomēr bija doma uzstādīt jaudīgāku 122 mm lielgabalu. Bet tas samazināja uguns ātrumu un šāviņu piegādi. PSRS vajadzēja tanku iznīcinātāju, nevis izrāvienu tanku. Kara aizsardzības raksturs noteica citus uzdevumus. Tātad IS-3 izstrāde notika. Šim transportlīdzeklim tika sagatavots tāda paša kalibra 107 milimetru lielgabals , bet ar garāku stobra garumu, lai palielinātu šāviņa sākotnējo ātrumu līdz tūkstoš metriem sekundē.
  Tātad tanku celtniecība tikai daļēji atkārtoja patieso stāstu. Un vācieši bija vīlušies Maus, kā arī centās nepadarīt automašīnas pārāk smagas.
  Tika plānots padarīt Panther 3 vieglāk izgatavojamu, mobilāku un labāk aizsargātu nekā Panther 2, bez būtiska svara pieauguma.
  Bet "Lev"-2 kopumā bija piemērots militārpersonām, un līdz šim nebija plānu to modernizēt, izņemot jaudīgāka dzinēja uzstādīšanu ar kompresoru.
  Cīņas parādīja, ka krauti ir spēcīgi. Un viņu aviācija spiež. No propelleru darbināmajām lidmašīnām TA-152 izrādījās ļoti veiksmīgs modelis. Arī jaunais ME-309 nebija slikts, lai gan šī mašīna neattaisnoja visas cerības, bet tās spēcīgais bruņojums un lielais ātrums, protams, bija pluss.
  Padomju Jak-3 parādīšanās sērijā tika aizkavēta augstas kvalitātes duralumīnija trūkuma dēļ. LAGG-5 jau bija novecojis tā parādīšanās laikā. Un tas ir tikai tikko sākts attīstīt. Bet MIG-3 izrādījās neveiksmīgs modelis.
  Tā ka nav ko piesegt vāciešus debesīs. Salīdzinoši labi sevi pierādīja tikai IL-2, taču šī mašīna joprojām cieta pārāk daudz zaudējumu un tai nebija nozīmes lidojuma īpašībās. PE-2 nedarbojās labi, un to bija grūti kontrolēt. Debesīs, protams, PSRS bija problēmas. Un līdz šim tie nav atrisināti. Yak-1 kļuva par masīvāko iznīcinātāju, kas tika vienkāršots ražošanā un dzinējs tika pastiprināts.
  Pagaidām uzsvars tika likts uz kvantitāti un nebija daudz laika jaunu modeļu izstrādei.
  Tātad debesīs nacisti ir stiprāki kvantitātē un kvalitātē un bombardē, kur vien vēlas, turklāt japāņi ir nikni.
  Vācieši iegādājās arī amerikāņu B-29, modernākus transportlīdzekļus ar divpadsmit ložmetējiem un lielu ātrumu. Un Yu-488 ir arī progresīvāks un ar ātrumu 700 kilometri stundā. Tie ir ātrāki par amerikāņu, pateicoties mazākam spārnu laukumam, un tiem ir daudz bumbu un ir ļoti jaudīgi dzinēji. Un ir arī Arado reaktīvie bumbvedēji, kuriem ātrumā un lidojuma īpašībās nav līdzvērtīgu.
  Tā vācieši pārņēma debesis un virzījās uz sauszemes. Smoļenska jau ir kritusi un PSRS ir ļoti grūtā situācijā.
  Tad viņiem palīgā nāca Oļegs Ribačenko ar savu komandu un stipendiātu desantu.
  Oļegs Ribačenko, ar zobeniem cirsdams nacistus, gan kājniekus, gan tankus, rēca:
  - Nekad nepadodies!
  Un no zēna basās pēdas izlidoja ass disks!
  Margarita, sagrauzdama pretiniekus, izcēla zobus un murmināja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbiem!
  Un no meitenes basām kājām izkaisītas indīgas adatas, trāpot nacistiem un viņu lidmašīnām un tankiem.
  Nataša arī slepkavnieciski meta savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  - Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas zobeni izgāja cauri dzirnavām pret nacistiem.
  Zoja, sagriežot ienaidniekus, iekliedzās:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un vēl no viņas basām kājām izmētātas adatas. Un gan acīs, gan rīklēs nacistu karavīriem un lidmašīnām.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji sāka satraukties un kļuva mežonīgi.
  Augustīns, cirzdams baltos karavīrus un tankus, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basām kājām lido jauna, slepkava dāvana. Un Takni un baltie cīnītāji krīt.
  Svetlana nocirta dzirnavnieku, viņas zobeni ir kā zibens.
  Nacisti krīt kā sagriezti kūļi.
  Meitene basām kājām met adatas un čīkst:
  - Viņš uzvarēs mātei Krievijai!
  Oļegs Ribačenko uzbrūk nacistiem. Terminatora zēns sasmalcina brūno karaspēku.
  Un tajā pašā laikā zēna kailo kāju pirksti izmet adatas ar indi, tie plēš stumbrus un notriec lidmašīnas.
  Zēns rēc:
  - Slava nākotnes Krievijai!
  Un kustībā tas nogriež visiem galvas un purnus.
  Margarita arī sagrauj savus pretiniekus.
  Viņas basās kājas vienkārši mirgo. Nacisti mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Uz jaunām robežām!
  Un tad meitene to paņem un nogriež...
  Fašistu karavīru līķu masa.
  Bet Nataša ir uzbrukumā. Viņš sagrauj nacistus kopā ar tankiem un dzied:
  - Rus' ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basajām kājām. Kas pārgrieza fašistiem rīkles. Jā, šī ir meitene.
  Zoja ir uzbrukumā. Viņš ar abām rokām sasmalcina brūnos karavīrus. Izspļaujot no caurules. Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem met nāvējošas adatas - šauj nost tankus un lidmašīnas.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Eh, ķipar, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Augustīns, iznīcinot nacistus un iznīcinot brūnos karavīrus, kliedz:
  - Viss pinkains un ar dzīvnieku ādu,
  Viņš ar nūju uzbruka policistiem!
  Un, ja viņš palaiž ar kailajiem kāju pirkstiem pret ienaidnieku, tas nogalinās ziloni un vēl jo vairāk tanku.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilku suņi!
  Svetlana ir uzbrukumā. Viņš sasmalcina, sasmalcina nacistus. Ar basām kājām viņš met pret viņiem nāves dāvanas.
  Viņš vada dzirnavas ar zobeniem.
  Sasmalcināja daudz cīnītāju un kliedz:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas met nāvējošas adatas, iznīcinot tankus un lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko uzlēca. Zēns veica salto. Viņš lēcienā nocirta daudz nacistu.
  Viņš svieda adatas ar kailiem kāju pirkstiem un rībināja:
  - Slava manai skaistajai drosmei!
  Un atkal zēns ir kaujā.
  Margarita dodas uzbrukumā. Sasmalcina visus ienaidniekus pēc kārtas. Viņas zobeni ir vēsāki par dzirnavu asmeņiem. Un kaili kāju pirksti met nāves dāvanas, deg tanki un lidmašīnas.
  Meitene mežonīgā uzbrukumā. Iznīcina brūnos karotājus bez ceremonijas.
  Un tas šad un tad uzlec un tiek savīti!
  Un no viņas lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un nacisti nokrīt. Un veseli līķu uzkalni ir sakrauti.
  Margarita čīkst:
  - Es esmu amerikāņu kovbojs!
  Un atkal adata tika iemesta pie viņas basajām kājām.
  Un tad vēl ducis adatu!
  Nataša ir arī ļoti forša uzbrukumā.
  Un viņš met ar basām kājām un spļauj no caurules.
  Un plaušās kliedz:
  - Es esmu dzirkstošā nāve! Viss, kas tev jādara, ir jāmirst!
  Un atkal skaistums ir kustībā.
  Zoja uzbrūk nacistu līķu drupām. Un arī no viņas basajām kājām izlido iznīcības bumerangi.
  Un brūnie karotāji turpina krist un krist.
  Zoja kliedz:
  - Meitene, baskāja, viņa tevi uzvarēs!
  Un ducis adatu lido no meitenes kailā papēža. Kas iet tieši nacistiem rīklē.
  Tad viņi nokrīt miruši.
  Pareizāk sakot, pilnīgi miris.
  Augustīns uzbrukumā. Iznīcina brūno karaspēku. Viņas zobeni tiek nēsāti divās rokās. Un viņa ir tik brīnišķīga karotāja.
  Tornado plosās cauri fašistu karaspēkam.
  Meitene ar sarkaniem matiem rūc:
  - Nākotne ir apslēpta! Bet tas būs uzvarošs!
  Un uzbrukumā skaistule ar ugunīgiem matiem.
  Augustīns mežonīgā ekstāzē rēc:
  - Kara dievi visu saplosīs!
  Un karotājs ir uzbrukumā.
  Un viņas basās kājas met daudz asu, indīgu adatu.
  Svetlana kaujā Un tik dzirkstoši un kaujinieciski. Viņas kailās kājas izmet tik daudz slepkavniecisku lietu. Nevis cilvēks, bet nāve ar blondiem matiem.
  Bet, ja tas saplīst, jūs to nevarēsit apturēt.
  Svetlana dzied:
  -Dzīve nebūs mīļa,
  Tāpēc lec apaļā dejā!
  Lai tavs sapnis piepildās -
  Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un baskājainās meitenes kustība kļūst arvien niknāka.
  Oļega uzbrukums paātrinās. Zēns sit nacistus.
  Viņa basās kājas met asas adatas - saplēšot tankus un lidmašīnas.
  Jaunais karotājs čīkst:
  - Trakā impērija visus saplosīs!
  Un atkal zēns ir kustībā.
  Margarita savā darbībā ir mežonīga meitene. Un kulj ienaidniekus.
  Tāpēc viņa ar kailu kāju palaida zirni ar sprāgstvielām. Tas uzsprāgs un tūlīt izmetīs simts nacistu un desmit tankus.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tomēr nāks!
  Un viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem - tanku mucas lido dažādos virzienos.
  Nataša paātrināja kustības. Meitene nogriež brūnos karotājus. Un tajā pašā laikā viņš kliedz:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim nacistus paātrinātā tempā.
  Nataša ir terminatoru meitene.
  Viņš nedomā apstāties un samazināt ātrumu, un tanki un lidmašīnas tiek notriektas.
  Zoja ir uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļu un metāla salātus. Meitene kliedz plaušās:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un ļoti daudz cilvēku ar caurdurtām rīklēm, līķu uzkalniem, kā arī salauztiem tankiem un notriektām lidmašīnām, kas gulēja apkārt.
  Augustīna ir traka meitene. Un tas visus iznīcina tā, it kā tas būtu robots, kas izgatavots no hiperplazmas.
  Tas jau ir iznīcinājis vairāk nekā simts nacistu. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti nacistu un duci tanku saplēsa spēcīgs sprādziens.
  Augustīns dziedāja:
  -Tu neuzdrošinies sagrābt mūsu zemi!
  Svetlana arī ir uzbrukumā. Un tas nedod jums atelpu. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina nacistus. Un brūno cīnītāju masa jau ir iekritusi grāvī un pa ceļiem.
  Sešinieks bija nikns. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Oļegs Ribačenko ir atgriezies darbībā. Un viņš virzās uz priekšu, vicinot abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie nacisti krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu.
  Rakstniekam zēnam atgādina mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un būs tonnas naudas!
  Un Terminator Boy jaunā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un Adidas!
  Izrādījās patiešām forša izrāde. Un cik nacistu tika nogalināti? Un vislielākais skaits lielāko nogalināja brūnos cīnītājus.
  Un zēna galvā izveidojās dzejolis, un viņš turpināja cirst nacistus, rakstot ceļā;
  Tēvzemes diženums pār planētu,
  Kas deg kā lāpas gaisma...
  Un tiek dziedāti varoņdarbi,
  Un mūsu draudzība ir ciets monolīts!
  
  Lai mana svētā zeme tiek pagodināta,
  Jūs atrodaties pērkona negaisu vētrā un uzvaru liesmā ...
  Vienatnē pasaulē tu tā domā...
  Šajā pasaulē nav neviena dārgāka par tevi!
  
  Mēs celsim komunismu, ja vajadzēs,
  Un pavisam drīz mēs lidosim uz Marsu ...
  Izkliedē zemiskā fašisma barus -
  Un tā būs tikai augstākā klase!
  
  Tēvzeme spīd un cieš,
  Bet es ticu, ka drīz pienāks gaišs vecums...
  Uzvara būs starojošā maijā,
  Un drosmīgi dosimies pārgājienā!
  
  Nav skaistākas dzimtenes par Krieviju,
  Mirdz kā spoža zvaigzne...
  Šeit zvaigznes ir samtainās debesis laistas -
  Lielisks sapnis ir piepildījies!
  
  Kad mēs apvienojāmies kā pionieri,
  Es nodevu uzticīgu zvērestu...
  Lai pasaulē ikviens būtu dzīvs piemērs,
  Ka Dzimtene ir liels ideāls!
  
  Krievija, tu esi svēta miera valsts,
  Spēj iekarot Visumu...
  Spilgtā elka ģints vārdā,
  Lai nelietīgais plēsējs pārvēršas medījumā!
  
  Tēvzemes valsts ir vētrains svētais,
  Tajā ir Jēzus Svētais Kungs...
  Un Lada Dieva Māte zeltaina -
  Dos jums jaunību, laimi un mīlestību!
  
  Tu mīli Svagoru ar drosmīgu sirdi,
  Kas mums krieviem iedeva stipru zobenu...
  Un Lada atvērs durvis uz debesīm,
  Lai cilvēks nenomirst uzreiz!
  
  Mums nāks tik liela paradīze,
  Visums zied kā savvaļas dārzs...
  Jūras spēki ir apturēti, ļaunais mežonīgais,
  Un Krievijas ienaidnieks tiks iemests ellē!
  
  Mūsu dzimtene ir tik tukla,
  Es esmu pionieris, kas cīnās par viņu...
  Ar daudziem draugiem basām kājām sniegā,
  Bet puika dziedāja tikai aukstumā!
  
  Šeit "Tīģeris" sita pa jokam granātābolus,
  Noslauku panteru ar krītu kā dzēšgumiju...
  Es šauju precīzi no ložmetēja,
  Mans skatiens ir gan jauns, gan vienmēr ass!
  
  Tici man, neviens mani nepametīs,
  Mūs krievu ērzeļus nevar savaldīt...
  Un Baltais Dievs valdīs tronī -
  Un sakāvi Krieviju ar drosmīgu armiju!
  
  Mēs padarīsim savu valsti skaistāku
  Viņa ir kā visskaistākais zieds pasaulē...
  Kalpojiet svētās Krievijas bruņiniekiem,
  Un jūsu sapņos būs patiesība un veiksme!
  
  Bet fašisti dusmīgi virzās uz priekšu,
  Vismaz okupē Kalugu un Maskavu...
  Šķita, ka ļaunais Kains triumfēja,
  Bet Dievs teica: Es atnesīšu pestīšanu!
  
  Par godu mūsu mātei Krievijai,
  Lai valda miers, kārtība, tīrība...
  Un jaunais karalis kļūs par lielu misiju,
  Mums vajag godāt slāvu Kristu!
  
  Saules un zvaigznes Svaroga vārdā,
  Mēs aizsargāsim krievu pasaules kārtību...
  Mūs sagaida zvaigžņots ceļš,
  Un zelta spārnotais ķerubu eņģelis!
  
  Lai Visumā drīz būs laime,
  Saliedēsim Tēvzemi cieši gadsimtiem ilgi...
  Gan debesis, gan zeme ir visaugstākajā spēkā,
  Un Ladā būs patiess sapnis!
  
  Jā, es esmu pionieris kopā ar komjaunatnes biedru,
  Cīnījās, lai aizstāvētu to Maskavu...
  Un ticiet man, es esmu tik gudrs zēns,
  Pat spēlējot "Lauvu", es to izsitīšu!
  
  Meitenes basām kājām skrien pa sniegu,
  Bulžu krāsas papēži mirgo...
  Tu Lada, mana māte, esi kā svēta gaisma,
  Un es esmu ērglis, nevis nožēlojams zvirbulis!
  
  Tāpēc es saku drosmīgi, agresīvi -
  Dievs nav kropls un nāks ar zobenu...
  Un padarīs Krieviju ļoti spēcīgu,
  Mēs sagrausim pretinieku gabalos!
  
  Tas ir tas, par ko Krievija ir ļoti svēta,
  Tātad šis ir sapņa piepildījums...
  Mūsu karavīru armijas vārdā,
  Meitenes būs visaugstākā skaistuma!
  
  Mēs nelocīsimies zem nacisma papēža,
  Un mēs drosmīgi uzvarēsim Vērmahtu...
  Un cik daudz cinisma bija ienaidniekam,
  Bet šo eksāmenu nokārtosim ar A!
  
  Krievijā būs kosmoss un kvazāri,
  Iekarosim galaktikas spēlējoties...
  Mēs sitam, sasmalcinot visus sitienus -
  Un būs jauna ugunīga pasaule!
  
  Zinātne visus augšāmcels, es ticu kritušajiem,
  Es arī zinu, ka mirušais dzīvos...
  Mēs iepriekš cīnījāmies roku cīņā,
  Un tagad iznīcini visus ar hiperplazmu!
  
  Visums izvirdīsies kā viesuļvētra,
  Un Visums ir mūžīgi laimīgs...
  Mēs būsim jauni un mūžīgi piedzērušies,
  Jebkurš sapnis var piepildīties!
  SKOBEĻEV SUPERGENERALISSIMO
  Šeit patiesībā Mihails Skobeļevs bija liela talanta komandieris, kas nebija zemāks par Suvorovu. Un viņš atklājās vēl agrāk, kļūstot par armijas ģenerāli trīsdesmit sešu gadu vecumā. Un tā viņa nāve no indes noveda pie liela militārā talanta pāragra zaudējuma Krievijai. Bet pieņemsim, ka kaķis ar asti apgāza indes glāzi. Un Skobeļevs palika dzīvs. Kā būtu veidojusies viņa karjera un Krievijas liktenis nākotnē?
  Aleksandrs Trešais īstenoja ekspansijas politiku Vidusāzijā. Protams, viņš arī gribēja kļūt par iekarotāju kā viņa tēvs Aleksandrs II. Krievija apstākļos, kad izcilais Skobeļevs komandēja savu karaspēku, rīkojās daudz izlēmīgāk. Un viņš ne tikai sagrāba Vidusāzijas dienvidus, bet arī Afganistānas ziemeļus, ko apdzīvoja tadžiki un uzbeki.
  Lielbritānija mēģināja iejaukties, taču tika uzvarēta uz sauszemes.
  Baidoties no visas Indijas zaudēšanas, briti steidzās noslēgt mieru ar Krieviju, nododot Afganistānu savā kontrolē.
  Skobeļevs saņēma feldmaršala pakāpi. Viņš pacēlās rangā un godībā. Bet kādu laiku kara nebija. Mihailam Skobeļevam bija garlaicīgi. Aleksandrs Trešais cieta avārijā un drīz nomira. Nikolajs II savu ekspansiju vērsa uz Tālajiem Austrumiem un Ķīnu. Kari ar ķīniešiem bija pārāk viegli.
  Taču konflikts, kas izcēlās ar Japānu, jau pusmūža vecumam Skobeļevam izrādījās kā debesu manna. Beidzot viņam bija iespēja sevi pierādīt.
  Jūrā Krievijas flotei sākumā neveicās. Un pēc admirāļa Makarova nāves japāņi izkāpa karaspēku un bloķēja Portartūru.
  Bet Skobeļevs, rīkojoties izlēmīgi un prasmīgi, apieja japāņus, aplenca viņu karaspēku un iznīcināja. Tad viņš iznīcināja karaspēku netālu no Portartūras.
  Krievu eskadra necieta liekus zaudējumus. Un divi japāņu kaujas kuģi tika nogremdēti.
  Tad pēc ilga ceļojuma ieradās Roždestvenska eskadra. Tikmēr Skobeļevs pilnībā ieņēma Koreju. Un viņš sakāva un iznīcināja visus Japānas sauszemes spēkus.
  Saprotot, ka krieviem jau ir priekšrocības jūrā, japāņi lūdza mieru.
  Bet Nikolajs II nolēma iekarot Japānu. Turklāt admirālis Togo arī gāja bojā, un Krievija ieguva priekšrocības jūrā. Sekoja nosēšanās. Un izcilais Mihails Skobeļevs, parādot savas labākās īpašības, pilnībā uzvarēja japāņus un sagūstīja Uzlecošās saules zemes imperatoru.
  Tādējādi cariskā Krievija atbrīvojās no draudiem savas impērijas nomalē un mūžīgā kara Tālajos Austrumos. Un, protams, tas ir liels pluss. Imperatoram Nikolajam II bija jauns tituls: Japānas Mikado un jauni subjekti un zemes. Un Skobeļevs turpināja karu Ķīnā. Cariskā Krievija iekaroja debesu impēriju.
  Krievijai ne pārāk tālā nākotnē gaidāmā kara ar Vāciju un Austriju-Ungāriju priekšvakarā bija nepieciešami jauni subjekti un iedzīvotāji, lai vervētu karavīrus. Ķīna karaliskajai varai nozīmē gan teritoriju, gan cilvēkresursus. Un tik daudz uzvaru. Skobeļevs bez pūlēm sakāva ķīniešus un pievienoja tos Krievijai. Pirmo reizi kopš Suvorova viņam tika piešķirts ģenerāļa tituls. Un pirmais Krievijas vēsturē tika apbalvots ar Uzvaras ordeni, kas ir augstāks par Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni. Principā Skobeļevs bija pietiekami jauns, lai izdzīvotu līdz Pirmajam pasaules karam. Piemēram, Budjonijs dzīvoja deviņdesmit gadus, un maršals Sokolovskis kopumā dzīvoja vairāk nekā simts gadus.
  Kāpēc ne? Un tā 1914. gadā Vācija vieglprātīgi pieteica karu cariskajai Krievijai. Un aiz tā ir Austrija-Ungārija un Turkiye. Mihails Skobeļevs kārtējo reizi parādīja savu ģenialitāti. Papildus milzīgajam skaitam kājnieku, galvenokārt no ķīniešu, Krievijai bija daudz vieglu un lētu, viegli izgatavojamu tanku, kā arī labākās un daudzskaitlīgākās lidmašīnas pasaulē.
  Īpaši iespaidīgi ir četru dzinēju bumbvedēji Iļja Muromets un Svjatogors.
  Un tā viņi krita pret Vāciju un Austriju-Ungāriju. Spožā Mihaila Skobeļeva vadībā. Viņi nedeva iespēju, un Berlīne, Vīne un Stambula tika paņemtas divu mēnešu laikā.
  Mihails Skobeļevs izrādījās pirmais komandieris cilvēces vēsturē, kurš saņēma titulu: Supergeneralissimo, un pirmais Krievijas vēsturē, kurš saņēma "Jēzus Kristus" ordeni, kas ir augstāks par "Sv. Andreju Pirmizsaukto" .
  Tādējādi Mihails Skobeļevs kļuva par titulētāko komandieri planētas Zeme vēsturē, Viņa mierīgo augstību princi un hercogu. Un tas ir brīnišķīgi un forši. Viņš izrādījās izcils cilvēks.
  Krievija ieguva varu, pārņemot vācu zemes gar Oderu un visu Osmaņu impēriju un gandrīz visu Austriju-Ungāriju.
  Tādējādi Mihails Skobeļevs sasniedza lielus augstumus. Un viņš pārspēja Napoleonu un Suvorovu. 1917. gadā šis lielākais ģēnijs nomira un tika apglabāts īpašā mauzolejā kā faraons.
  Cariskā Krievija kļuva par lielu impēriju... Kādu laiku bija būvniecības un stabilitātes periods. Bet 1929. gada depresija izcēlās. Un 1933. gada janvārī cara armija pieteica karu ASV un uzsāka iebrukumu Aļaskā.
  Amerika un Kanāda karoja ar Krieviju.
  Bet krievu karaspēks ir organizētāks, daudzskaitlīgāks un aprīkots ar labāku aprīkojumu. Amerikai nebija izredžu. Un tas kopā ar Kanādu tika iekarots astoņos mēnešos.
  Tādējādi Nikolajs II vairoja savu slavu un Krievijas zemi.
  Pēc tam Hitlers anektēja Austriju, un Musolīni iekaroja Etiopiju. Un viņi sāka gatavoties iebrukumam Francijā. Mantinieks Aleksejs nomira 1937. gadā. Un 1938. gadā pats Nikolajs II nomira septiņdesmit gadu vecumā. Un tronī bija ķēniņa mazdēls, kuram nebija pat seši gadi.
  Tā, protams, ir Krievijas problēma.
  Bet par reģentu kļuva cara jaunākais brālis Mihails Romanovs, kuram vecākais atjaunoja reģenta tiesības.
  Nikolajs II kopumā veica daudzas reformas. Tostarp poligāmijas legalizēšana - tiesības uz četrām sievām. Un tas bija forši.
  Cars Mihaels un Hitlers sāka karu ar Franciju un Lielbritāniju 1940. gada maijā. Viņiem pievienojās arī Musolīni.
  Protams, Francijai, Beļģijai, Holandei un Lielbritānijai nebija nekādu izredžu.
  Krievija ieņēma sabiedroto īpašumus Klusajā okeānā, Āzijā, Indijā un Tuvajos Austrumos un lielu daļu Āfrikas. Vācieši ātri iekaroja Franciju, Beļģiju un Holandi. Tad viņi kopā ar Krievijas floti izkāpa Lielbritānijā un iekaroja to. Un Āfrikā mums izdevās kaut ko sagrābt, lai gan ne daudz. Visvairāk uzvarējusi Krievija. Itāļi kaujā Āfrikā zaudēja britiem un gandrīz neko neieguva.
  Krievija ir kļuvusi vēl spēcīgāka. Viņas spēks ir kļuvis gandrīz neierobežots. Bet Ādolfs Hitlers negribēja ar to samierināties.
  Pēc Maikla nāves 1949. gadā Hitlers uzbruka Krievijai. Musolīni, Franko Spānijas režīms un Portugāle bija kopā ar viņu.
  Taču spēki bija nevienlīdzīgi. Cara Nikolaja II mazdēls Vladimirs III jau bija diezgan vecs un prasmīgi deva pavēles.
  Hitlers varēja paļauties tikai uz E sērijas tankiem un disku lidmašīnām. Bet tas ir ļoti vājš spēks. Un Krievijai ir pārliecinošs spēka un kvalitātes pārākums.
  Vācieši nekavējoties zaudēja Āfriku. Tad krievu karaspēks ieņēma Itāliju. Nedaudz vēlāk sekoja uzbrukums Berlīnei un Vīnei.
  Un ofensīva pret Franciju, Spāniju un Portugāli. Viss notika gandrīz tāpat. Krievijas armija bija daudz lielāka un organizētāka nekā ass lielvaras. Un viņas tehnika bija progresīvāka.
  Turklāt slavinātās disku lidmašīnas, lai arī formāli bija neievainojamas, arī nevarēja apšaut Krievijas karaspēku. Un tāpēc viņi tika notriekti salīdzinoši viegli.
  Tātad Hitleram nekādi neveicās. Un tika iznīcināts. Es mēģināju aizbēgt uz Argentīnu. Bet krievu karaspēks viņu apsteidza arī tur. Viņi notvēra Hitleru, sita un pakāra...
  Un cariskā Krievija pēc pāris gadiem iekaroja pārējo pasauli.
  Tādējādi cars Vladimirs Trešais nodibināja Krievijas globālo hegemoniju.
  Cilvēki pārstāja tērēt enerģiju, cīnoties savā starpā. Tālajā 1948. gadā debesīs uzlidoja pirmais krievu kosmonauts. Un 1955. gadā viņi jau lidoja uz Mēnesi. Un 1963. gadā uz Marsu. Venera atradās zem cilvēka 1964. gadā. Dzīvsudrabs pēc gada. Pēdējo reizi cilvēki uz Plutona nolaidās 1980. gadā, kad uz tā kāju spēra astronauti.
  Un 2020. gadā sākās pirmais starpzvaigžņu ekspedīcijas lidojums uz Sīriusu, ap kuru riņķoja cilvēku dzīvošanai piemērotas planētas.
  Tādējādi nejaušs faktors vēsturē: tikai kaķa aste, mainīja cilvēces likteni uz daudz laimīgāku. Un Krievijai tas ir īpaši izdevies.
  Oļegs Ribačenko šajā gadījumā sacerēja veselu dzejoli;
  Lai tiek slavētas lielākās valstis,
  Svētā, starojošā Krievija...
  Jūs nenovedat cilvēkus pie maldināšanas,
  Cars Nikolajs ir lielais mesija!
  
  Nav nepieciešams viņu ļauni nodot,
  Ir ķēniņi, ticiet man, no Dieva...
  Krievijas uzticīgā armija ir neuzvarama,
  Saulainā Svaroga vārdā!
  
  Mēs esam Zemes bruņinieku pionieri,
  Meitenes, basām kājām zēni...
  Saules, ticības un sapņu vārdā,
  Ka mēs drīz dzīvosim komunismā!
  
  Kings, protams, var arī pārspēt,
  Bet ticiet man, meiteņu pātaga ir salda...
  Lai gan dzīve ir trausla kā zīda pavediens,
  Mūsu ticība nevar mirt!
  
  Saldā upe šļakstās kā vilnis,
  Viņa apaugusi ar sūnām kā samts...
  Mēs mūžīgi būsim saules gaismā,
  Un kaut kas vardarbīgi izlaužas no aira!
  
  Neviens nevar uzvarēt krievus,
  Viņi ir spēcīgi un dusmu pilni...
  Milzīgs rēc kā mamuta lācis,
  Tie, kas ir pret mums, ir pilnībā nolemti!
  
  Netici, ka Krievija ir svēta mūžīgi,
  Un ar viņu Baltais ir visgudrākais Dievs...
  Tici man, nauda pie mums nāks drīz,
  Un būs visvarenākā ģimene!
  
  Ienaidnieks nezina mūsu spēku,
  Mēs spējam pārvarēt ugunsgrēkus...
  Un mēs to izdrāzīsim un izšļakstīsim niķelī,
  Ka ienaidnieks var tikai nogalināt!
  
  Bezgalīgā sapņa diženums,
  Viņa ir vienkārši skaista kā saule...
  Dvēseles ir brīnišķīga skaistuma impulsi,
  Nebēdāsim tikai velti!
  
  Kas ir pret mums, tas tiks smagi sists,
  Krievija ir spēcīga dūre...
  Uzskatiet, ka ienaidnieks ir pilnībā uzvarēts,
  Un dabūja niķelē ar pirkstu kauliem!
  
  Krievi ir varena spēka pilni,
  Tās ir kā pilna upe...
  Uzskatiet visus mūsu bruņiniekus par ērgļiem,
  Un Svētā Krievija ir ar mums mūžīgi!
  
  Nu, zēn, vai tu cīnīsies,
  Tavās rokās mirdz asākais zobens...
  Un, ja jums ir nepieciešami krievu krusti,
  Spēj sadedzināt visus ienaidniekus ar napalmu!
  
  Mums ir spēks, mums ir varenība,
  Mēs visi esam spējīgi izveidot un savienot...
  Mūsu pareizticīgo cars ar krievu Ladu,
  Jebkuru sadauzīs ļauns zaglis!
  
  Meitenēm patīk cīnīties kā tīģerim
  Viņi steidzas pa sniegu basām kājām...
  Ticiet man, mums nav vajadzīgas zemiskas spēles,
  Vēl labāk, sasitiet neliešus!
  
  Krievijā ir daudz meiteņu,
  Viņu papēži mirdz - spoguļi...
  Bet mēs atriebsimies ienaidniekam,
  Un slava būs ar mums mūžīgi!
  
  Mēs sapņojam par jaunām uzvarām,
  Uzveikt ienaidniekus jokojot...
  Mēs esam lielākie ērgļi
  Ordas mūs nespēs iekarot!
  
  Lai kas arī notiktu, es ticu, ka drīz būs labi,
  Kad mēs salaužam Hitlera muguru...
  Krieviem vairs nebūs grūti,
  Šeit tiek apdziedāts varonības varoņdarbs!
  
  Cik labi būs dzīvot Krievijā,
  Tajā lielais Krievijas cars Nikolajs...
  Un plēsējs drīz pārvērtīsies par medījumu,
  Cīnies par to un uzdrošinies!
  
  Lai paiet tūkstoš paaudžu,
  Mēs neaizmirsīsim karaļa varoņdarbus...
  Uzvaras pavēra bezgalīgu kontu,
  Koši dzirkstī koši rītausma!
  
  Lai mūsu Krievija kļūst par vienu no valstīm
  Kurā ir gaiša un krievu zeme...
  Un mums ir dots šis mantojums no mūsu klana,
  Visi cilvēki ir draudzīga ģimene!
  
  Svarogs nāks un augšāmcels mirušos,
  Krievijas ienaidnieki tiks iespiesti auna ragā...
  Un mēs pacelsim ļoti spēcīgu vairogu,
  Un visiem būs brīnišķīga dzīve!
  
  AMERIKA ALTERNATĪVĀ IESPĒJĀ
  Amerikai bieži tiek pārmests, ka tā ir pārāk izdabājusi Hitleram un nav iesaistījusies karā, kamēr nacisti viņiem to nav paziņojuši. Turklāt japāņi pēkšņi uzbruka. Bet tad notika tā, ka Amerika pati iekļuva karā. Pasludinot to 1941. gada 20. aprīlī kā Hitlera dzimšanas dienu. Un kas? Vai reālajā vēsturē Obama neiekļuva karā ar ISIS, negaidot teroraktus pret ASV? Un Bušs jaunākais faktiski veica agresiju pret Irāku, uzbrūkot pirmais. Katrā ziņā Hitleram bija pietiekami daudz grēku, lai ASV pieteiktu viņam karu. Un Rūzvelts, kandidējis uz trešo termiņu, bet būdams ar sliktu veselību, sapņoja par militāru slavu. Īsāk sakot, cita vēstures gaita. Amerika vispirms iesaistījās karā ar Trešo Reihu. Un, protams, tas daudz ko mainīja.
  Pirmkārt, Hitlers, cīnoties ar Dienvidslāviju, jau piedzīvoja vilcināšanos ar Barbarossa plānu. Vai ir par vēlu uzbrukt PSRS, un vai vācieši spēs uzvarēt pirms ziemas? Un it īpaši rudens atkušņa laikā?
  Otrkārt, vai nav bīstami atvērt otro fronti, kad aizmugurē karo ne tikai Lielbritānija, bet arī varenā ASV? Un tas ir ne tikai liels iedzīvotāju skaits, bet arī pirmā ekonomika pasaulē.
  Un vai tiešām PSRS ir tik vāja? Vai varbūt krievi spēs uzvarēt vērmahtu, kā jau Napoleonu.
  Parādē Maskavā 1941. gada 1. maijā Staļina uzaicinātie Vācijas pārstāvji ieraudzīja jaunus tankus. Jo īpaši KV-2 ar 152 mm lielgabaliem, milzīgu kalibru tankam, T-34, kāpurķēžu bruņumašīnām un tonnu lidmašīnu.
  Viņi par to sīki ziņoja Hitleram. Un šī vēlme uzbrukt PSRS vājinājās. Turklāt, attīstījis intuīciju, Hitlers uzskatīja, ka totalitārā PSRS ir daudz spēcīgāks un bīstamāks ienaidnieks tieši sava totalitārisma dēļ nekā Rietumu demokrātijas un īpaši ASV.
  Tā radās ideja: ja brauc uz Krieviju, tad ar britu koloniju resursiem, un pakļaujot Amerikas industriālo spēku.
  Protams, pastāvēja risks, ka Staļins uzbruks un uzbruks aizmugurē. Bet PSRS un Vācijai ir neuzbrukšanas līgums, un ASV un Lielbritānija jau karo.
  Turklāt Hitlers, kam piemīt dzīvniecisks instinkts, paredzēja, ka Staļins bez iemesla neuzbruks. Un es nolēmu - uzvarēt ienaidniekus pa daļām un nevērt otru fronti. Gluži pretēji, tas pamudinās pašu Japānu sākt jaunu triecienu pret ienaidnieku.
  Hitlers ieņēma Krētu, kā tas bija reālajā vēsturē. Un tad viņš sāka pārvest karaspēku uz Āfriku, stiprinot Rommelu. Un tas bija spēcīgs gājiens.
  Bet nav pārāk viegli pārvietot karaspēku, ja jūrā ir šāda situācija un jūs izdara spiedienu no Maltas.
  Bet 1941. gada augustā nacisti sakāva Maltu un izsēdināja tur karaspēku. Un tas bija foršs gājiens. Un diezgan efektīvi.
  Tomēr tas nebija pilnīgi izdevīgi. Lai gan ir bijuši sasniegumi. Rommel saņēma papildu četras tanku divīzijas un trīs motorizētas. Un pārņēma Tolbuku.
  Un viņš sāka lielu virzību uz Ēģipti. Tas attīstījās ļoti spēcīgi un konsekventi.
  Pēc Aleksandrijas ieņemšanas četras meitenes no Gerdas apkalpes brauca tankā un sarunājās.
  Pirmā ar Magdu uzskrēja blondīne bikini Gerda;
  - Ja paskatās, ir grūti saprast, kāpēc tik daudz cilvēku tic tik mežonīgai un antizinātniskai grāmatai kā Bībele.
  Magda bailēs čīkstēja, basu kāju bungodama pa bruņām:
  - Kāpēc antizinātnisks?
  Gerda viegli paskaidroja:
  - Tāpēc! Jo īpaši kreacionistiem ļoti patīk pieķerties Ījaba grāmatā ietvertajai frāzei, ka Dievs zemi pakāra uz nekā. Un, kad tajā pašā Ījaba grāmatā ir teikts, ka debesīm ir spoguļa cietība, tad jūs ignorējat šo teicienu!
  Magda atzīmēja:
  - Nē! Viss atkarīgs no šī citāta teksta un konteksta!
  Sarkanā Šarlote teica:
  - Tieši tāds ir konteksts un vēsturiskais fons. Jo īpaši oriģinālā teikts, ka Dievs Zemi aizzīmogoja nekam. Un izteiksmes aizzīmogošana ir līdzvērtīga tās labošanai. Tas nozīmē, ka frāze zīmogs nozīmē stingru tukšuma fiksāciju.
  Kristīna piebilda:
  - Un vispār Bībelē ir teikts, ka Dievs Zemi uzlicis uz stingriem pamatiem un tā nedrebēs mūžīgi.
  Gerda smaidot piebilda:
  - Un Bībele desmit reizes runā par Zemes galiem. Un tas ir arī tēlains izteiciens.
  Magda kratīja zeltainos matus un čīkstēja:
  - Var būt!
  Gerda dziedāja, zobus rāvusi:
  - Mūsu pasaulē ir iespējams viss neiespējamais!
  Magda atzīmēja, zobus rāvusi:
  - Viss un viss ir iespējams!
  Gerda atzīmēja:
  - Vispār ir viens stulbums, ko iedveš kristieši, ka Dievam nav nekāda sakara ar ļaunumu uz planētas Zeme. Tomēr tas ir tas pats, ja imperators teica, ka viņam nav nekāda sakara ar laupīšanu.
  Magda čīkstēja:
  - Kā tas ir?
  Šarlote noteikti atzīmēja:
  - Un ir nežēlīgi mūžīgi mocīt ellē. Iedomājieties, ka miljardiem cilvēku cieš ugunīgā Gehenna un deg. Dzīva dedzināšana ir ļoti sāpīga.
  Magda piekrita:
  - Jā, tas sāp, bet viņi to ir pelnījuši!
  Gerda loģiski atzīmēja:
  - Svēto nav! Un cilvēkam nav jābūt svētam! Jo godīgums ir garlaicīgi!
  Kristīna atzīmēja:
  - Jā, Jāņa atklāsmē ir rakstīts, ka nešķīsts cilvēks Jeruzalemē neienāks. Un kurš ir bez grēka, kurš ir tīrs Dieva priekšā?
  Gerda atzīmēja:
  Šim nolūkam ir nepieciešams Jēzus Kristus Izpirkšanas upuris.
  Magda iesmējās un atzīmēja:
  - Jā tā ir taisnība! Jūs sapratāt pareizi!
  Gerda loģiski piebilda:
  - Bet cilvēki, Kristu krustā situši, tikai pavairoja savus grēkus. Tas ir, cilvēki izdarīja tikai papildu noziegumu, sita krustā Dieva Dēlu. Un teorētiski Dievam viņiem vajadzētu nevis piedot, bet pilnībā nolādēt! Vai ne?
  Kristīna piebilda:
  - Jā, un debesis kristietībā nav pievilcīgas. Tas patiesībā ir zelta būris. Ja tur vispār nav grēka, tad tas nozīmē tik stingrus noteikumus un disciplīnu, ka Staļina gulags uz šī fona šķitīs kā sanatorija!
  Gerda smaidot dziedāja:
  - Un mūsu sanatorijā, mūsu pašu aptiekā, ir silti, gaiši un mušas nekož!
  Šarlote smaidot atzīmēja:
  - Bet patiesībā pestīšanas kritēriji ir ļoti neskaidri. Kristietībā neviens nezina, kurš tiks izglābts. Neviens nevar būt drošs par glābšanu. Kā viņi tiek izglābti - ar darbiem vai ticībā? Šeit ir arī strīdi un daudz pretrunu.
  Magda ne pārāk pārliecinoši atbildēja:
  - Ticībā! Un darbi jau ir ticības sekas!
  Gerda piesita ar baso kāju un atzīmēja:
  - Nu labi! Bet saka, ka pat dēmoni tic un dreb!
  Šarlote smejoties atzīmēja:
  - Jā, viņi tic, un viņi paklanījās Kristum. Tātad varam teikt - Dievs un sātans ir vienlaikus!
  Kristīna smejoties piebilda:
  - Kurš Bībelē nogalināja vairāk cilvēku? Dievs vai sātans?
  Magda atbildēja ar nopūtu:
  - Tas ir strīdīgs jautājums. Bet, ja mēs to pārvedam uz citu lidmašīnu: kurš izglāba vairāk cilvēku?
  Kristīna smējās un atzīmēja:
  - Nav liels prieks saņemt pestīšanu sterilas paradīzes dēļ, kurā nav grēka!
  Magda atzīmēja:
  - Bet tas ir labāk nekā degt mūžīgā ugunī. Iedomājieties, cik tas ir sāpīgi!
  Gerda tam piekrita:
  - Jā, tas tiešām sāp! Un tā mocīt cilvēkus ir nepareizi!
  Kristīna loģiski atzīmēja:
  - Mācība par mūžīgām elles mokām ir muļķības! Patiesībā es nemocītu pat ļaunāko ienaidnieku mūžīgi, kaut vai tāpēc, ka man tas apniktu un tas būtu neinteresanti!
  Šarlote dusmīgi atzīmēja:
  - Un vispār, kas tā par reliģiju, kas māca, ka visi cilvēki ir dzīvnieki un kazas vai aitas! Jā, tādai reliģijai nav tiesību pastāvēt!
  Gerda dusmīgi atzīmēja, sita ar basu kāju:
  "Es varbūt būšu kaza, bet nekad nebūšu aita!"
  Magda iesmējās un atzīmēja:
  - Man arī nepatīk būt aitai!
  Kristīna nosvilpa:
  - Polundra! Visu ceļu uz augšu!
  Gerda piesita ar baso kāju un atbildēja:
  - Visas meitenes uz augšu!
  Un meitenes iesaistījās cīņā ar britiem. Viņi sāka tos iznīcināt ...
  Magda izšāva no lielgabala, tēmēja to ar basu kāju, sasita angļu lielgabalu un iesaucās:
  - Nē, es nebūšu padevīga aita! Es labāk gribētu būt forša meitene!
  Šarlote smaidot atzīmēja:
  - Bībelē ir daudz absurdu. Turklāt ir daudz labāk, ka mūsu pasaule turpina attīstīties, un mēs lidojam augstāk uz zvaigznēm, veicot kosmosa paplašināšanos!
  Rudmatainā meitene uzspieda kailu papēdi uz palaidēja, raidot vēl vienu šāviņu.
  Vācieši bez problēmām spēja sakaut britu un koloniālo karaspēku Ēģiptē. Viņi to darīja forši un rotaļīgi. Viņiem tagad ir daudz vairāk spēka nekā iepriekš. Pēc tam talantīgajam Rommelam izdevās nekavējoties ieņemt naftas laukus Irākā un Kuveitā, neļaujot tos iznīcināt. Un Suecas kanāls tika šķērsots acu mirklī.
  Nacisti ieguva gan naftas, gan arābu divīzijas. Pēc tam, neturot ilgu pauzi, viņi ieņēma Irānu un pēc tam Indiju.
  Japāna uzbruka amerikāņiem Peru ostā un guva tur pārliecinošu uzvaru. Turklāt samuraji spēja nogremdēt ASV aviācijas bāzes kuģus.
  Hitlers netērēja laiku. Pēc skarbā ultimāta Franko viņš piekrita ielaist vācu karaspēku uz Gibraltāru. Uzbrukums bija veiksmīgs. Vācieši izmantoja smago artilēriju un Ju-87 uzbrukuma lidmašīnas. Un viņi uzvarēja Lielbritāniju. Pēc tam viņu karaspēks pēc iespējas ātrāk bez problēmām sāka ierasties Āfrikā. Vispirms viņi okupēja Maroku. Otto Scorely apbūra de Golu. Un tad mēs sasniedzām Nigēriju. 41. un 42. gada ziemā vācieši ieņēma ievērojamu daļu Āfrikas.
  Viņi arī sagrāba Indiju. Viņu kontrolē bija ievērojami resursi. Briti bija zemāki par nacistiem karaspēka skaita, organizācijas un morāles ziņā. Tās simt piecdesmit divīzijas, kuras Hitlers plānoja virzīt pret PSRS, devās uz Āfriku un Āziju. Un tas izrādījās gudrs gājiens.
  Tātad nacisti varēja iegūt sīkumus, pārvarot daudz vājāku pretestību. Bet reljefs nacistiem nav šķērslis.
  Vācieši uzskatīja Lielbritāniju par savu galveno ienaidnieku. Un viņi izlaida lidmašīnas un jaunus ieroču veidus. Iekārtu ražošana strauji pieauga, īpaši līdz ar jaunā Reiha bruņojuma un munīcijas ministra Špēra iecelšanu. Šis cilvēks bija talantīgs un enerģisks.
  Četrdesmit otrais gads tika pavadīts Lielbritānijas bombardēšanā un gaisa un zemūdeņu karā ar ASV. Japāna uzvarēja Midvejā. Šoreiz kara laika maiņa noveda pie tā, ka slepenie kodi nenonāca amerikāņu rokās. Un samurajiem cīņa noritēja daudz veiksmīgāk.
  Amerika tik aktīvi nebombardēja Trešo Reihu un nacisti ļoti ātri uzcēla jaunas rūpnīcas un izmantoja kolonijas vergu varu.
  Āfriku beidzot sagrāba nacisti 1942.
  Un tas ietver izejvielas un darbu.
  Bažas, ka Staļins uzbruks no austrumiem, lika Fricim izstrādāt jaunus ieroču veidus tanku būvniecībā. 1942. gadā parādījās diezgan veiksmīgs Tīģeris. Bet Āfrikā to ir neērti lietot. Un arī nedaudz vēlāk "Pantera".
  Staļins, protams, domāja par atbrīvošanas kampaņu pret Eiropu. Īpaši līdz Lielbritānijas kritumam. Bet karš ar somiem padarīja vadītāju nedrošu. Un viņš vispirms gribēja pabeigt divdesmit jaunu mehanizēto korpusu, kam bija nepieciešami sešpadsmit tūkstoši jaunāko tanku. 1941. gada otrajā pusē tika saražoti vairāk nekā divarpus tūkstoši jaunu tanku.
  Sērijā ienāca KV-3, kas sver sešdesmit astoņas tonnas, un nedaudz vēlāk KV-5, kas sver simts tonnas. 1942. gada pirmajā pusē tika saražoti vairāk nekā trīs tūkstoši jaunu tanku. No visiem KV-4 projektiem Staļins izvēlējās smagāko, sverot simts astoņas tonnas un ar bruņu biezumu simts astoņdesmit centimetrus uz pieres.
  Taču ar to līderim nepietika. Viņš lika izveidot divdesmit mehanizēto korpusu tikai no jaunākajiem vidējiem un smagajiem tankiem, kuriem jau bija nepieciešami trīsdesmit divi tūkstoši transportlīdzekļu. Un novecojušās tiks izkliedētas atsevišķās nodaļās. Kopējais tanku divīziju skaits tika noteikts simt divdesmit. Pieci simti tanku katrā. Un līdz ar to Staļins vēlējās palielināt kopējo tanku skaitu PSRS līdz sešdesmit tūkstošiem. Un tikai pēc tam mēs varam riskēt uzsākt kampaņu pret Eiropu.
  Bet Hitlers netērēja laiku. Papildus "Panther" un "Tiger" ar Trešo reihu parādījās arī "Lauvas" tvertne, kas pirms tam bija tikai dizains. Reālajā vēsturē Lion tanku neļāva parādīties resursu trūkums un Trešā Reiha smags bombardējums. Taču šoreiz vāciešiem ir labāki resursi.
  Un jaunākais 105 mm lielgabals ar sākotnējo šāviņa ātrumu 1000 metri sekundē ir ļoti labs cīņai ar smagajiem padomju tankiem.
  Par Lielbritāniju notika sīva gaisa kauja. Šeit vācieši ražoja jaunas lidmašīnas lielos un pieaugošos daudzumos. Taču viņu piloti kļuva par viņu galveno trumpi. Tā kā pilotu nebija pietiekami daudz, sievietes arvien vairāk tika pieņemtas darbā gaisa flotē. Īpaši slavenas kļuva pilotes Albīna un Alvīna, kļūstot par milzīgiem dūžiem.
  Vācieši izveidoja daudzas ārzemju divīzijas. Viņu karaspēks sasniedza Birmas robežas, kur apvienojās ar japāņiem un pārņēma kontroli pār visu Melno kontinentu. Un viņi cēla rūpnīcas paātrinātā tempā.
  Daudzi vācu dūži ieguva slavu, bet Marseļa bija labākā. 1942. gada jūnijā viņš pārspēja simt piecdesmit notriekto lidmašīnu skaitu un saņēma Trešā Reiha augstāko godu: Dimanta krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un pēc pusgada viņš pārsniedza trīssimt notriekto automašīnu, par ko viņam tika piešķirts jauns apbalvojums: Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Vācieši manāmi pielika spēku. Viņu karaspēks veica veiksmīgu zemūdeņu karu.
  Fašistu zemūdeņu spēks pieauga gan skaita, gan kvalitātes ziņā. Tam bija arī savi varoņi. Rudels izcēlās uzbrukuma aviācijā. Viņš nogremdēja angļu līnijkuģi Victoria, par ko fīrers viņu dāsni atalgoja.
  Arī Staļins nesēdēja dīkā. PSRS palielināja savu potenciālu. Trešais piecu gadu plāns tika pārpildīts. Un ražošana dubultojās. Staļins pieprasīja saglabāt tempu un dubultot ražošanu ceturtajā piecu gadu plānā.
  1943. gada pirmajā pusē PSRS saražoja vairāk nekā četrarpus tūkstošus smago tanku. Īpaši palielinot CV 4 un CV 5 procentuālo daļu.
  Nacisti arī palielināja ieroču ražošanu. Jo īpaši "Tiger"-2 parādījās pirms laika. Tam bija 88 mm lielgabals, kas ar garāku stobru varēja caurdurt padomju KV no kaujas attāluma, taču transportlīdzeklis nebija tik smags kā deviņdesmit tonnas smags Lev. Un, kas ir nozīmīgi, ir tas, ka tā lielgabals ir ātrāks un tam ir lielāks lādiņu piedāvājums.
  Vācieši spieda gaisā britus un amerikāņus. Pēc sakāvēm jūrā ASV novājinājās un nevarēja tur bombardēt Trešo reihu. Un tas ļāva vāciešiem ātrāk izlaist ieročus. Jo īpaši parādījās "Pele". Bet tā milzīgais 188 tonnu svars apgrūtināja tā izmantošanu kaujā. Lai gan aizsardzība bija teicama no visiem leņķiem.
  1943. gada pirmajā pusē vācieši palielināja zemūdeņu ražošanu un nogremdēja vairāk kuģu, nekā uzbūvēja Lielbritānija un ASV. Un tā fīrers nolēma, ka ir pienācis īstais brīdis nolaisties Lielbritānijā.
  Un tad 1943. gada augustā notika nosēšanās. Mainšteins to pavēlēja. Nacisti bija spēcīgi, un viņu tanki bija ļoti spēcīgi. Debesīs cīnījās ME-309, kas izrādījās ļoti bīstams lidaparāts. Tam ir lielisks ātrums un ieroči: trīs 30 mm lidmašīnu lielgabali un četri ložmetēji.
  Nosēšanās bija veiksmīga. Amerikāņi gandrīz nepalīdzēja britiem. Situāciju pasliktināja tas, ka daļa Lielbritānijas vēlējās aliansi ar vāciešiem pret Krieviju.
  Fritzes nolaidās no dažādiem virzieniem, tostarp daži no viņu karavīriem ieradās no Norvēģijas. Arī nacisti nosēšanās laikā izmantoja zemūdens tvertnes un kaut ko ļoti foršu.
  Dažu angļu ģenerāļu nodevība arī palīdzēja Trešajam Reiham nedēļas laikā ieņemt metropoli.
  Tā Londona krita un Čērčils aizbēga uz Kanādu.
  1943. gada otrajā pusē PSRS saražoja vairāk nekā piecus tūkstošus jaunu tanku.
  Taču Trešais Reihs jau ir palielinājis savu potenciālu. Panther-2 sērijā ienāca ar jaudīgākiem ieročiem un labāku aizsardzību. Bija arī daudz parasto panteru.
  Hitlers saskārās ar dilemmu: turpināt karu ar Ameriku vai doties uz PSRS? Decembrī viņi veica operāciju Ikars un sagrāba Islandi. Tādējādi pasargājot sevi no amerikāņu sprādzieniem.
  Tomēr ASV atrodas tālu un to atdala okeāns. Vai Staļins ir jūsu pusē? Karaspēka nosūtīšana uz ārzemēm ir pārāk riskanta un tehniski sarežģīta.
  Un Hitlers nolemj 1944. gadā kopā ar Japānu uzbrukt PSRS.
  Arī Staļins gatavojas kaujai. Darba diena PSRS palielināta līdz desmit stundām. Jaunāko tanku ražošanas apjoms pirmajā pusgadā sasniedz septiņus tūkstošus. Parādījās arī lielāks KV-6. Tās svars sasniedza rekordu divsimt divdesmit tonnas, un divi lielgabali - viens ar 203 mm kalibru.
  Parādījās arī T-34-85. Jaudīgāka trīsdesmit četru versija.
  Arī vācieši nesēž uz vietas. "Lev"-2 tika izgatavots no vismodernākās modifikācijas. Tornis tiek pārvietots atpakaļ, un dzinējs un transmisija atrodas uz priekšu kopā un šķērsām. Un pārnesumkārba ir uz paša dzinēja. Un tas tik ļoti sablīvēja izkārtojumu, ka ļāva ar tādu pašu svaru padarīt bruņas daudz biezākas, it īpaši sānos. Un lielgabals sāka šaut ātrāk. "Tiger"-2 saņēma jaudīgāku dzinēju un šauru tornīti, kas pat padarīja to nedaudz vieglāku un labāk aizsargātu, bet ar labu braukšanas veiktspēju. Peles vietā sērijā ienāca vieglāks, mobilāks un labāk aizsargāts tanks E-100.
  Trešā Reiha galvenais tanks bija Panther 2 ar 88 mm lielgabalu. Šis transportlīdzeklis bija spēcīgāks par populārāko padomju trīsdesmit četru.
  Bet līdz šim nacisti bija mazāki par tankiem. Bet viņiem ir reaktīvās lidmašīnas, kuru PSRS vēl nav.
  Fīrera galvenais ir viņa pārliecinošais pārākums kājniekos. Nav iespējams savervēt tik daudz karavīru kā Trešais Reihs PSRS - nav pietiekami daudz iedzīvotāju.
  Trešais Reihs arī izlaida vairāk lidmašīnu, un tās, iespējams, ir labākas.
  Un pilotiem ir daudz lielāka militārā pieredze.
  Tātad spēki ir nevienlīdzīgi. Aviācijā un kājniekos Trešajam Reiham ir priekšrocības. Turklāt ir arī japāņu fronte.
  Staļins pulcēja divpadsmit miljonus karavīru, deviņus no tiem Rietumu frontē, pārējos pret Japānu. Hitlers koncentrēja divdesmit galvenokārt ārvalstu divīzijas pret PSRS. Ņemot vērā novecojušos modeļus, PSRS bija priekšrocības tankos. Bet, ja ņemam smagos un vidējos, tad straujā izlaides pieauguma dēļ vācieši jau panāca PSRS. Un viņu vidējā līmeņa automašīnas bija jaudīgākas un smagākas.
  Artilērijā ir aptuveni paritāte, bet Hitlera ieročiem bija lielāks kalibrs. Plus arī Japāna.
  Aviācijā vāciešiem nominālā paritāte bija pusotru reizi. Bet reāli tas ir vairāk, jo PSRS nebija pietiekami daudz pilotu. Un Trešajā Reihā ir modernākas lidmašīnas, tostarp reaktīvie lidaparāti.
  Viss spēku samērs nav par labu PSRS. Un arī Japāna karājas uz astes.
  Tiesa, vāciešiem ir daudz ārvalstu kājnieku, bet vairāk divīziju ir personāls un kaujas pieredze. Kā tas ir ar japāņiem.
  Taču galvenā Sarkanās armijas problēma ir tā, ka viņi nav pietiekami apmācīti sevi aizstāvēt. Tiesa, Molotova nocietinājumu līnija tika pabeigta. Tomēr, salīdzinot ar patieso stāstu, joprojām bija veseli trīs gadi. Un viņi atjaunoja Staļina līniju.
  Bet arī aizsardzībā jāprot pareizi komandēt. Staļins tomēr nolēma sevi aizstāvēt. Es negribēju būt agresors. Šķiet, ka PSRS ir daudz ieroču un raķešu artilērijas, taču ne visi ir ļoti piemēroti aizsardzībai.
  Pilots Marsels kļuva par dzīvu leģendu. Īstajā stāstā viņš nejauši avarēja 42. gada vasarā. Taču tad notikumi nedaudz pamainījās un šī avārija nenotika.
  Pēc tam, kad viņš sasniedza piecu simtu lidmašīnu skaitu, viņš tika apbalvots ar Dzelzs krusta Lielo krustu. Un tas ir pagodinājums. Tagad viņš ir vērsts uz PSRS.
  Hitlers ir savācis daudz vairāk divīziju nekā 1941. gadā. Un viņš cer pārņemt vadību. Bet Staļinam, protams, ir arī savi trumpji. Piemēram, ir daudz upju un aizsardzības līniju.
  Un tā uzbrukums notika 1941. gada 22. jūnijā. Tas nāca lielos spēkos un visos trīs virzienos. Nacisti ļoti cerēja, ka viņi pirms ziemas sagraus PSRS ar lielām kājnieku masām.
  Sākotnēji tie patiešām bija veiksmīgi. Molotova līnija tika pārrauta. Bet Staļina līnija turējās nedaudz stingrāk. Nacisti jau pirmajās dienās cieta smagus kājnieku zaudējumus.
  Tomēr arī viņu tvertnes nav ideālas. Tās bieži salūza, īpaši smagās. Bet savu neuzticamību parādīja arī padomju sērijas HF. Kauju prakse ir parādījusi, ka monstri ir liels slogs karam.
  T-34-76 un T-34-85 izrādījās daudz praktiskāki. Lai gan viņu ieroči nav pietiekami spēcīgi.
  Kaujas arī parādīja, ka padomju komandieri aizsardzībā nebija īpaši prasmīgi, bet ātri mācījās.
  Parādījās arī pirmie varoņi. Lūk, pilote Anastasija Vedmakova, kura jau bija izcēlusies Spānijas kampaņas laikā un tagad pārliecinoši krāja punktus.
  Viņai tika piešķirta varoņa zvaigzne par pirmajām divdesmit piecām notriektajām vācu lidmašīnām.
  Pati jauniete cīnījās bikini un basām kājām, tāpēc viņai bija fenomenāli rezultāti.
  Anastasija cīnījās kopā ar jauno Akuļinu Orlovu, un abas meitenes bija ļoti skaistas un kaujinieciskas.
  Anastasija, nospiežot basu kāju uz pedāļa, nogāza vācu automašīnu un iesaucās:
  - Slava komunisma laikiem! Nē, ienaidniekiem nebūs cinisma!
  Akuļina ar kailajiem kāju pirkstiem notrieca arī vācu lidmašīnu un piekrita:
  - Komunisms ir skaists, meiteņu seja ir bīstama!
  Meitenes šeit darīja visu iespējamo un ļoti aktīvi spieda ienaidniekus. Un tādas cīņas skaistules.
  Vāciešiem izdevās nobremzēt tikai uz Dņepru. Japāņi spēja ieņemt gandrīz visu Primoriju un nogriezt Vladivostoku.
  Situācija bija saspringta. Blickrieg neizdevās. Un fīrers nolēma uzsākt gaisa ofensīvu, izmantojot pārākumu aviācijā.
  Staļins nostājās aizsardzībā. Taču spēki bija nevienlīdzīgi. Vācieši spieda arvien aktīvāk. Un Turkiye iestājās karā. Ziemā nacisti sāka virzīties uz priekšu Vidusāzijā. Un tur viņi ieņēma Turkmenistānu, Tadžikistānu un daļu Uzbekistānas. Staļins nosūtīja uz turieni papildspēkus. 1945. gadā vācieši ieguva tanku E-50. Tam bija tāds pats svars kā Panther 2, bet ar modernāku lielgabalu, zemu siluetu un biezām bruņām ar lielām nogāzēm. Un rezultātā mašīna darbojās ļoti labi.
  Vācieši uzsāka jaunu ofensīvu, apejot Dņepru un ieņēma Smoļensku, kopā ar somiem bloķējot Ļeņingradu. Un vasarā viņi pat tuvojās Maskavai, kur viņus apturēja uz Možaiskas aizsardzības līnijas. Tad Hitlers pavēlēja pagriezties uz dienvidiem. Un nacisti ieņēma Donbasu un daudzas citas zemes.
  PSRS plīsa pa vīlēm. Tās darbaspēks strauji saruka karā divās frontēs.
  Staļins šādos apstākļos, apzinoties situācijas bezcerību, piedāvāja mieru ar jebkādiem nosacījumiem.
  Hitlers piekrita ar nosacījumu, ka viņi viņam atdos Baltijas valstis, Ukrainu, Baltkrieviju, Kaukāzu un tālāk robežu gar Volgu, zemes gar Maskavu, kā arī Karēliju un Ļeņingradu līdz Astrahaņai un visu, ko vācieši jau bija sagrābuši Centrālajā daļā. Āzija. Un tur viņi jau iegāja Kazahstānā.
  Arī Japāna dabūja savus gabalus Sibīrijā.
  Staļins tam piekrita, jo tā bija vienīgā iespēja glābt PSRS un saglabāt Maskavu.
  Turklāt deviņdesmit deviņus gadus joprojām bija jāmaksā reparācijas Trešajam Reiham. Un tas ir ļoti pazemojoši. Un PSRS zelta rezerves tika aizvestas uz Vāciju.
  Krievija daudz zaudēja, taču spēja vismaz daļēji izdzīvot. Bet Hitlers, noraizējies par Makhentov projektu, nolēma izbeigt ASV.
  1945. gada decembrī tika parakstīts miera līgums ar PSRS. Un tagad nacisti pagriezās pret ASV.
  . NODAĻA Nr.1.
  Amerika mēģināja izveidot atombumbu, taču progress bija lēns. 1946. gada pavasarī nacisti sāka desantēties Grenlandē un Kubā.
  Un daļa viņu spēku tika pārcelta uz Argentīnu. Kubā vietējie iedzīvotāji atbalstīja vācu karaspēku, un desants noritēja veiksmīgi. Frics un japāņi sāka pievilkt gredzenu. Viņi pārcēlās pa Latīņameriku. Brazīlija iesaistījās karā Trešā Reiha pusē. Situācija ir kļuvusi sarežģītāka.
  Vasarā cīņas izcēlās arī par Kanādu, kur krauti mēģināja izveidot placdarmu.
  Gerda un viņas apkalpe cīnījās uzlabotajā E-50 versijā. Automašīna svēra sešdesmit piecas tonnas. Tam ir 105 mm kalibra lielgabals ar 100 EL stobra garumu.
  Priekšējās bruņas ir 250 mm, bet sānu bruņas ir 170 mm. Šai tvertnei bija 1500 zirgspēku dzinējs un teicama braukšanas veiktspēja.
  Tātad amerikāņiem nav ko iebilst pret to. Novecojušais, kaut arī sērijveidā ražotais Sherman bija labs tikai vācu tanku dūžiem, lai gūtu punktus uz tā rēķina. Pershing ir nedaudz labāks, taču tā lielgabals joprojām ir diezgan vājš pret uzlaboto E-50. Un tikai SuperPershing, ne pārāk masīvam tankam, bija iespēja iekļūt sānos un tuvu tankam, kurā brauca Gerda un viņas apkalpe.
  Kāda meitene no Trešā reiha šāva, ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogu, trāpot amerikāņu tankam un iesaucās:
  - Es esmu super klases meitene!
  Šarlote arī šāva uz amerikāņu tankiem un piekrita:
  - Un jūs arī esat hiper līmenī!
  Kristīna atkal izmantoja kailajiem kāju pirkstiem, lai šautu uz jeņķu mašīnu, un čīkstēja:
  - Tāda ir lielās spēles stratēģija!
  Magda arī izšāva ar savu graciozo pēdu kailajiem pirkstiem un atzīmēja:
  - Būtu labāk, ja jūs, meitenes, runātu par Dievu!
  Gerda vēlreiz izšāva ar kailu papēdi un atzīmēja:
  - Ja paskatās, mums Bībele nav vajadzīga. Mēs esam ārieši, nevis ebreji. Un mums nevajadzētu nolaisties līdz aitu vai kazu līmenim!
  Kristīna enerģiski pamāja ar galvu, izsūtot vēl vienu šāviņu ar kailajiem kāju pirkstiem:
  - Protams, tas nav tā vērts! Turklāt Bībelē jērs pabaros izglābtās tautas ar dzelzs stieni. Kāda laime mums vajadzīga?
  Magda dusmīgi atbildēja:
  - Ko tu gribi iet uz ugunīgo gēnu?
  Šarlote smējās un atbildēja, ar kailiem kāju pirkstiem šaujot uz amerikāņiem:
  - Var izdomāt ko briesmīgāku par uguni! Un ka tie inkvizitori, kas sadedzina raganas uz sārta, ir triviāli sadisti!
  Magda apņēmīgi noteica, ar kailu papēdi nospiežot kursorsviras pogu:
  - Tas ir ļoti nežēlīgi! Un viņiem nav ticības!
  Gerda nojauca amerikāņu lielgabalu un atzīmēja:
  - Kam ir patiesa ticība?
  Magda atbildēja ar nopūtu:
  - Tādu cilvēku ir ļoti maz!
  Un atkal viņa izšāva, izmantojot savu noslīpēto kāju kailajiem pirkstiem.
  Jā, meitenes šeit ir spēcīgas diskusijās. Un viņi var daudz parādīt un pamirkšķināt ar savām safīra acīm.
  Un karš ir sācies. Un debesīs notiek cīņas. Albīna un Alvīne gūst punktus un jau ir personīgi notriekušas daudzas lidmašīnas.
  Un viņu agresivitātei nav robežu.
  Albīna, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, nosūtīja nāves dāvanu un ierakstīja tviterī:
  - Slava Kristus mīlestībai!
  Alvīna, arī izmantojot savus kailos kāju pirkstus, nogrieza amerikāņu automašīnu un piebilda:
  - Kas ir gaisīgs un tīrs!
  Un meitenes atkal pārmaiņus notriekt ASV lidmašīnas.
  Bet šis ir karš kā karš. Jau vasarā daļa Kanādas tika ieņemta. Un tad pagāja rudens.
  Vācieši ar vētru ieņēma Toronto. Viņi darbojas enerģiski. Viņiem būs labāki tanki un ložmetēji nekā amerikāņu. Starp Fritz parādījās arī Tiger-3. Mašīnas attīstība E-75. Tas ir arī spēcīgs: frontālās bruņas ir trīs simti milimetru, bet sānu bruņas ir divi simti. Un lielgabals ir 128 mm garš, un tā stobra garums ir 100 EL. Un šī tvertne darbojās labi. Lai gan ir lieks spēks.
  Fritz virzījās uz priekšu un ieņēma pilsētu pēc pilsētas.
  Ziemā viņi jau devās no ziemeļiem uz Amerikas teritoriju. Un tur viņi salauza jeņķu spītīgo pretestību.
  Amerikai nebija iespēju. Bet atombumbu izveidot nebija iespējams.
  Ameriku bombardē smagas TA-400. Vēl jaudīgākas TA-500, kas iznīcināja badu un militārās iekārtas.
  Līdz pavasarim vācieši jau bija pilnībā sagrābuši Kanādu un daļu no ASV. Un pašā pavasarī viņi ieņēma Filadelfiju un daudzas citas teritorijas.
  Vairāk nekā trešdaļa ASV un Aļaskas tika sagūstītas. Un arī Meksiku iekaroja amerikāņu un japāņu karaspēks.
  Vasarā nacistu ofensīva turpinājās. Un ASV izredzes izgaisa mūsu acu priekšā.
  Augustā nacisti sāka iebrukt Ņujorkā. Kaujās piedalījās lidojošie šķīvīši.
  Šeit viens no viņiem cīnījās ar Ievu un Agatu. Divas skaistas meitenes bikini brauca ar jaudīgu auto.
  Tas plūda ap lamināru plūsmu un bija neievainojams pret kājnieku ieročiem. Un pašas meitenes šaujot izmantoja siltuma starus.
  Ieva ar kailiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, izšļākdama karstuma starus, it kā ar liesmu apgaismojot ienaidniekus, un iekliedzās:
  - Slava Trešajam Reiham!
  Agata, šaudīdama ar plikiem kāju pirkstiem, arī iesaucās pa plaušām:
  - Lai ir mūsu uzvara!
  Meitene ir ārkārtīgi kaujinieciska un skaista. Un kā tas trāpa ienaidniekiem ar lāzeru.
  Un siltuma stari izkausēs vēl vienu amerikāņu tanku.
  Un uz sauszemes Gerda uzbrūk. Arī cīņas meitene.
  Un tagad viņa un viņas komanda jau atrodas pašā centrā. Un šāviņi atlec no tvertnes torņa. Un meitenes pašas sitīs jeņķus. Un viņi saplosīs veselu mākoni cilvēku un rīkosies ar visu agresiju. Karotāji ir tik rotaļīgi un kurtveidīgi, ar kailām noslīpētām kājām.
  Viņi pat sāk dziedāt, izliekot zobus. Tās ir Trešā Reiha kaujas skaistules. Un viņi šauj diezgan precīzi. Un tie caurdur ienaidniekus kā adatas caur eļļu.
  Ņujorka jau ir kritusi. ASV kapitulē un tās karaspēks padodas.
  Tādējādi tiek pāršķirta vēl viena vēstures lappuse. Šķiet, ka uzvara... Bet Hitlers pēc kāda laika ieņem Latīņameriku.
  Un 1953. gada 20. aprīlī viņš uzsāka karu ar Japānu un tās kolonijām. Trešā Reiha spēkiem ir priekšrocības tehnoloģijā.
  Un viņi uzbrūk, izmantojot spēcīgus ieročus. Tostarp neievainojami lidojošie šķīvīši.
  Albīna un Alvīna cīnās disko lidmašīnā. Viņi cīnās ar meitenēm, bet viņi saka, ko citu. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņi spiež kursorsviras pogas.
  Šeit viņi atrodas uzbrukumā, sadedzinot Japānas karaspēku.
  Siltuma stari lido kā paklājs. Un meitenes pasmejas par sevi. Un pakratiet viņu krūtis ar sarkaniem sprauslām.
  Albīna pat dziedāja:
  - Neviens mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs!
  Un ar pliku papēdi viņa spieda kursorsviras pogas, trāpot pretiniekiem. Viņa ir tāda meitene, dzimusi no vilka.
  Alvīna arī ar plikiem kāju pirkstiem spaida kursorsviras pogas un čīkst:
  - Manam kosmiskajam spēkam mēs kolhoznieku prezidentu iedzīsim kapā!
  Un ar aci savam draugam!
  Jā, karotāji ir ļoti veikli un ātri kā zibens. Tajos iekšā deg īsta uguns.
  Albīna mērķē ar basu kāju un izšauj siltuma staru. Dedzina ienaidniekus un pīkst:
  - Par manām lielajām uzvarām!
  Jā, meitenes šeit ir augstākā ešelona un klases. Viņi var darīt lietas, ko citi nevar. Un viņi saspiež japāņus ar nikno vilku enerģiju.
  Bet samurajus nogalina ne tikai vācieši un citi ārvalstu karaspēki.
  Karā iesaistījās arī PSRS, kuru tagad komandēja Berija. Starp citu, Staļins, sarūgtināts par Trešā reiha sakāvi, nomira agrāk 1951. gada martā. Un Berijai izdevās sagrābt varu. Un tagad, pat nostiprinājies, viņš ir vienā komandā ar Hitleru.
  Un viņi kopā uzbrūk samurajiem.
  Un Elizabetes ekipāža cīnās ar japāņiem Primorē. Meitene ir ļoti kareivīga un aktīva.
  Viņi, protams, cīnās basām kājām un bikini. Un viņi ar entuziasmu kula samurajus.
  Vēl dungojot;
  - Un cīņa atkal turpinās,
  Un mana sirds jūtas nemierīga manās krūtīs...
  Un Ļeņins ir tik jauns,
  Un jaunais oktobris ir priekšā!
  Un tā Elizabete, izmantojot kailos kāju pirkstus, šauj no tanka T-54 lielgabala uz japāņu automašīnu un nogalina to.
  Tad viņa iesaucās:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Katrīna arī trāpīja ienaidniekam, izmantojot savu baso kāju pirkstiem. Viņa izlauzās cauri samuraju tankam un agresīvi atzīmēja:
  - Nav krāšņākas valsts par mūsējo!
  Jeļena šāva uz ienaidnieku un iesaucās:
  - Uz Zemes būs komunisma laikmets!
  Efrasija, arī izmantodama kailos kāju pirkstus, spārdīja un čīkstēja:
  - Nāvi sliktajam prezidentam-sātanam!
  Te jāteic, ka karotāji ir augstākās un kaujas klases.
  Un debesīs vārtus gūst Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova.
  Anastasija notrieca japāņu cīnītāju un dziedāja:
  - Un debesīs peld meitenes ar basām kājām!
  Akuļina, ar kailām kājām nogriezusi samuraju, čivināja:
  - Foršs elements! Foršs elements!
  Karotājas meitenes izliek vēdera muskuļus. Viņi ir pilnīgā kārtībā un spēj jokojot uzvarēt karā.
  Anastasija, notriecot citu lidmašīnu, paņēma to un iesaucās:
  - Būs forša ienaidnieku sagūstīšana un viņu sakāve!
  Akuļina tam piekrita, notriekdama ienaidnieku ar kailajiem kāju pirkstiem:
  - Mēs izraisīsim pilnīgu iznīcināšanu!
  Japāņi tika nospiesti...
  Cīņā piedalās arī padomju tanks LP-10, uz kura cīnās Alenkas ekipāžas meitenes.
  Un viņi cīnās lielā transportlīdzeklī ar 130 mm lielgabalu.
  Aļenka šauj ar kailiem kāju pirkstiem un tvītoja:
  - Tā ir komunisma slava!
  Anyuta arī trāpīja pretiniecei. Viņa trāpīja ienaidniekam un čīkstēja:
  - Jaunu ideju vārdā!
  Un viņa man arī pērta ar savu pliku papēdi.
  Alla nospieda kursorsviras pogu, izmantojot savu koši sarkano nipeli. Viņa sita samuraju un plātījās:
  - Par valsts varenību!
  Marija, šaujot uz ienaidnieku, čīkstēja:
  - Par krievu vienotību visā pasaulē!
  Un šaušanai izmantoju arī zemeņu nipeli.
  Un olimpiskās spēles piemeklēs ienaidnieku. Viņš sagraus daudzus cīnītājus un čivinās:
  - Rusai, vissvētākajai pasaulē!
  Un arī ar pliku papēdi trāpīs ienaidniekam.
  Jāteic, ka meitenes ir ārkārtīgi brašas. Un viņiem ir kolosāls vēsums.
  Protams, Japāna nevar pretoties šādam spiedienam.
  Turklāt krauti izmantoja arī kodolieročus. Kas patiesībā izrādījās šoks.
  Karš beidzās sešos mēnešos.
  PSRS atguva savas iepriekš zaudētās zemes, un Trešais Reihs iekaroja samurajus un visas viņu kolonijas.
  Kā ar vēl vienu īsu mierīgu pauzi? Vācieši sagremoja savu īpašumu. Un viņi gatavojās pasaules kundzībai.
  1957. gada 20. aprīlī Hitlers uzbruka PSRS, kurā valdīja Berija. Un viņa ofensīva izrādījās ļoti asiņaina.
  Spēki, protams, ir nevienlīdzīgi. Un robeža nav tālu no Maskavas.
  Bet Oļegs Ribačenko un desants ir savā vietā un gatavi cīnīties pret nacistiem.
  Un viņš cīnās ar mežonīgu niknumu.
  Un kopā ar viņu ir mūžīgā meitene Margarita Koršunova un raganu meiteņu komanda.
  Oļegs Ribačenko, ar zobeniem cirsdams nacistus, gan kājniekus, gan tankus, rēca:
  - Nekad nepadodies!
  Un no zēna basās pēdas izlidoja ass disks!
  Margarita, sagrauzdama pretiniekus, izcēla zobus un murmināja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbiem!
  Un no meitenes basām kājām izkaisītas indīgas adatas, trāpot nacistiem un viņu lidmašīnām un tankiem.
  Nataša arī slepkavnieciski meta savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  - Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas zobeni izgāja cauri dzirnavām pret nacistiem.
  Zoja, sagriežot ienaidniekus, iekliedzās:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un vēl no viņas basām kājām izmētātas adatas. Un gan acīs, gan rīklēs nacistu karavīriem un lidmašīnām.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji sāka satraukties un kļuva mežonīgi.
  Augustīns, cirzdams baltos karavīrus un tankus, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basām kājām lido jauna, slepkava dāvana. Un Takni un baltie cīnītāji krīt.
  Svetlana nocirta dzirnavnieku, viņas zobeni ir kā zibens.
  Nacisti krīt kā sagriezti kūļi.
  Meitene basām kājām met adatas un čīkst:
  - Viņš uzvarēs mātei Krievijai!
  Oļegs Ribačenko uzbrūk nacistiem. Terminatora zēns sasmalcina brūno karaspēku.
  Un tajā pašā laikā zēna kailo kāju pirksti izmet adatas ar indi, tie plēš stumbrus un notriec lidmašīnas.
  Zēns rēc:
  - Slava nākotnes Krievijai!
  Un kustībā tas nogriež visiem galvas un purnus.
  Margarita arī sagrauj savus pretiniekus.
  Viņas basās kājas vienkārši mirgo. Nacisti mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Uz jaunām robežām!
  Un tad meitene to paņem un nogriež...
  Fašistu karavīru līķu masa.
  Bet Nataša ir uzbrukumā. Viņš sagrauj nacistus kopā ar tankiem un dzied:
  - Rus' ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basajām kājām. Kas pārgrieza fašistiem rīkles. Jā, šī ir meitene.
  Zoja ir uzbrukumā. Viņš ar abām rokām sasmalcina brūnos karavīrus. Izspļaujot no caurules. Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem met nāvējošas adatas - šauj nost tankus un lidmašīnas.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Eh, ķipar, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Augustīns, iznīcinot nacistus un iznīcinot brūnos karavīrus, kliedz:
  - Viss pinkains un ar dzīvnieku ādu,
  Viņš ar nūju uzbruka policistiem!
  Un, ja viņš palaiž ar kailajiem kāju pirkstiem pret ienaidnieku, tas nogalinās ziloni un vēl jo vairāk tanku.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilku suņi!
  Svetlana ir uzbrukumā. Viņš sasmalcina, sasmalcina nacistus. Ar basām kājām viņš met pret viņiem nāves dāvanas.
  Viņš vada dzirnavas ar zobeniem.
  Sasmalcināja daudz cīnītāju un kliedz:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas met nāvējošas adatas, iznīcinot tankus un lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko uzlēca. Zēns veica salto. Viņš lēcienā nocirta daudz nacistu.
  Viņš svieda adatas ar kailiem kāju pirkstiem un rībināja:
  - Slava manai skaistajai drosmei!
  Un atkal zēns ir kaujā.
  Viņš sāk dziedāt veselu balādi, sacerot to turpat uz vietas;
  Slava Krievijai, tu esi svēta valsts,
  Tajā katrs bērns ir karotājs no bērnudārza...
  Meitene šauj - lepni basām kājām,
  Galu galā viņa ir ērglis, nevis zvirbulis!
  
  Veltīt Tēvzemei - karavīrs ar drosmīgu sirdi,
  Lai padomju zeme sulīgi zied...
  Atvērsim durvis kosmosam, puiši,
  Un mēs atvērsim kontu ticīgo uzvarām!
  
  Lai Krievija aug, sulīga, vēsa,
  Es uzskatu, ka tuvojas komunisma laikmets...
  Meitene ir skaista, slaida, basām kājām,
  Un paceļas braša, ātra lidmašīna!
  
  Cilvēkiem nepatīk stulbums un vulgaritāte,
  Apsoli uzticīgi kalpot Tam Kungam...
  Jā, dažreiz nav viegli būt drosmīgam,
  Arī mednieks var pārvērsties par medījumu!
  
  Es kļuvu par pionieri, zaļu zēnu,
  Reiz kaujinieks iekļuva ellē...
  Kļavas zied lieliski kā saule,
  Un Visvarenais Rods ir mūsu Svētais tēvs!
  
  Es cīnos ar fašismu, baskāju zēns,
  Viņam pie kakla cieši piesieta sarkana kaklasaite...
  Un troksnis ir tik skaļš, ka var redzēt kļavas,
  Un tāpēc, Dievs, gaišs ideāls!
  
  Staļins ir mūsu reklāmkarogs, krāsa ir kā roze,
  Mēs cīnāmies ar Frici, vienmēr ar niknumu...
  Būs ļoti forši, basām kājām aukstumā,
  Un pienāks vētrains, sulīgs pavasaris!
  
  Skaistas komjaunatnes,
  Kā ugunīgi ziedi...
  Mazā sandaļu balss sauc,
  Būs prieks - laime un sapņi!
  
  Neļaujiet ciest nevainīgiem cilvēkiem
  Lai būtu laime mūžīgi...
  Bija veco eposu laiks,
  Un tagad ir jaunība - iedomība!
  
  Neļausim Hitleram celties
  Labākais baltais Dievs pasaulē ir ar mums...
  Krievi vienmēr ir spējuši cīnīties -
  Lai dēmona apsēstais fīrers nomirst!
  
  Krievijas spēks, es zinu, būs mūžīgs,
  Ienaidnieki nevar mūs kontrolēt...
  Frici ir pilnīgi necilvēcīgi,
  Un viņi ir spējīgi tikai nogalināt!
  
  Bet pionieri drosmīgi cīnās,
  Puiši, mēs esam Dzimtenes dēli...
  Un mēs parādīsim varonības piemērus,
  Mūsu spožākā valsts!
  
  Komjaunietis ļoti mīl drosmīgos,
  Drosmīgākie cīnītāji zied...
  Kas arī mūs, puišus, iznīcina...
  Drosmīgāko cīnītāju labā!
  
  Paceliet bruņinieku karogus,
  Mēs saglabāsim valsts varenību...
  Esi pionieris ar rūdītu sirdi,
  Par mūžīgo pavasari Krievijā!
  
  Komunisms varēs izdzīvot
  Padarīs Krieviju pārāku par visiem...
  Mēs cīnīsimies ar ienaidnieku līdz galam,
  Slava, ticība un veiksme ir ar mums!
  
  Lielākā māte Krievija,
  Mēs varam izrādīt mieru un kārtību...
  Cilvēki uz Zemes kļūs laimīgāki
  Un mēs saņemsim, es noteikti zinu, piecus!
  
  Neviens mūs neapturēs,
  Mūsu ienaidnieki nespēs mūs uzvarēt...
  Uz troņa valdīs laipnība,
  Lai gan dzīves zīda pavediens ir trausls!
  
  Es drosmīgi cīnos netālu no Maskavas,
  Pasaulē drosmīgākais pionieris...
  Lai gan fīrers ir savienībā ar sātanu,
  Es ticu, ka problēmu nebūs mūžīgi!
  
  Es ticu, ka būs spēks ienaidniekiem,
  Es zinu, ka armija sagraus jebkuru...
  Un es zinu Ādolfu, kaps gaida,
  Viņu noteikti var saplēst gabalos!
  
  Komunismā būs ļoti forši,
  Un mūsu svētā parāde notiks...
  Lai gan fašisti naglas ļoti stulbi,
  Bet reālais rezultāts būs!
  
  Mēs nekad nepadosimies ienaidniekam,
  Pie mums ticība ir varonības pilna...
  Pat ja ienaidnieks vienkārši kļuva traks,
  Sasodītais briesmonis sātans steidzas!
  
  Ticiet man, mēs mīlam savu Krieviju,
  Kas zied kā sulīga roze...
  Staļins arī ir kā mesija,
  Un uzvaras atklās foršu rezultātu!
  
  Nē, mēs nedosim žēlastību ienaidniekam,
  Mums ir spēks, drosmīgi tagad...
  Bruņinieki gaida atlīdzību,
  Ļaunais nelietis tiks iznīcināts!
  
  Un Dieva Jēzus Vārdā,
  Mēs uzvarēsim fašistus...
  Mēs apgūstam bruņinieku mākslu,
  Tu esi Krievija kā sava māte!
  
  Un šīs universālās godības vārdā,
  Kas, ticiet man, mūs ieskauj...
  Mēs pacelsim svētās varas karogu,
  Lai uguns sirdī neizdziest!
  
  MEITENES VĒSTURI
  Šīs meitenes patiešām ir vēstures veidotājas. Abas daiļavas - Albīnu un Alvīni - notrieka amerikāņu bumbvedēji, kas centās uzbrukt japāņu aviācijas bāzes kuģiem Midvejas kaujas laikā. Un tad amerikāņu kuģi tika nogremdēti. Pēc tam Japāna spēja ieņemt Havaju salu arhipelāgu un nostiprināties Klusajā okeānā.
  Bet uzlecošās saules zeme joprojām neuzbruka PSRS. Viņa tikai uzbruka Austrālijai un sāka kampaņu pret Indiju. Baidoties no šīs kolonijas zaudēšanas, Čērčils nosūtīja uz turieni papildu spēkus, atsakoties pārvest papildspēkus uz Ēģipti.
  Operācija Lāpa pret Rommelu nekad nesākās. Tiesa, Staļingradā nacisti tika piekauti. Un viņi ripināja atpakaļ. Tad notika, kā reālajā vēsturē, Mainšteina pretuzbrukums, kas aptvēra flangus. Tiesa, tā kā nacistiem nebija jāpārvieto papildu karaspēks uz Āfriku, Mainšteina pretuzbrukums uzvarēja, un nacisti spēja ieņemt Kursku pirms pavasara atkušņa sākuma un nodarīt Sarkanajai armijai vairāk zaudējumu. Tādējādi nebija Kurskas izspieduma, un fronte izlīdzinājās.
  Turklāt Japānas sakāves dēļ amerikāņi faktiski pārtrauca bombardēt Trešo reihu, un nacisti varēja palaist ne tikai Panthers un Tigers, bet arī Lion tanku sēriju.
  Pēdējais auto gan nebija īpaši veiksmīgs, lai gan tā forma atgādināja "Panther" un bija labi aizsargāta, taču milzīgais deviņdesmit tonnu svars un nepietiekams dzinējs padarīja tā braukšanas veiktspēju vāju.
  Hitlers plānoja atriebties par Staļingradu un atkal tuvoties pilsētai pie Volgas. Šim nolūkam tika izveidotas divas spēcīgas grupas Kurskas un Rostovas pie Donas apgabalā. Pienāca tvertnes un aprīkojums. Rommels joprojām sēdēja uz vecās līnijas Ēģiptē, nesaņemot papildspēkus. Visa nacistu uzmanība tika pievērsta austrumu frontei. Bet Lielbritānija joprojām karoja ar Japānu un arī nepārsūtīja pastiprinājumu uz Ēģipti, mēģinot noturēties Indijā.
  Tātad nacisti, papildinājuši savu karaspēku ar pilnīgu mobilizāciju, savāca ievērojamus spēkus.
  Staļins ļoti baidījās no iespējamās Japānas iesaistīšanās karā, kas ar vietējo iedzīvotāju atbalstu izspieda britus no Ēģiptes, un nolēma pagaidām pieturēties pie aktīvas aizsardzības.
  Vāciešiem austrumos bija vairāk spēku nekā reālajā vēsturē. Un viņi ražoja vairāk tanku un lidmašīnu. Sakarā ar to, ka ASV nebombardēja un Lielbritānija gandrīz nebombardēja, krauti izpildīja savus tanku plānus un spēja aprīkot divīzijas ar lauvām, tīģeriem un panterām. Turklāt kaujā piedalījās arī pašpiedziņas lielgabals Ferdinands. Ofensīva gan sākās tikai jūlija sākumā. Padomju karaspēkam bija spēcīga aizsardzības līnija un viņi bija gatavi atvairīt uzbrukumu.
  Cīņas parādīja, ka jaunā vācu tehnoloģija joprojām bija neapstrādāta. Smagās lidmašīnas bieži salūza un prasīja remontu, Focke-Wulf nebija īpaši manevrējams, un arī jaunākais ME-309 sevi ne pārāk labi parādīja, neskatoties uz tā spēcīgajiem ieročiem. Lion tanks arī sagādāja vilšanos. Kas izrādījās neaktīvs, un tā 105 mm lielgabals, lai arī tāla darbības rādiuss, jaudīgs, bet ar mazāku uguns ātrumu, un degošu putekļu apstākļos tā darbības rādiuss un precizitāte nav tik svarīga.
  "Tīģeris" ir sevi pierādījis labāk nekā citi. No visām pusēm labi aizsargāts, ar efektīvu ieroci un spējīgs ātri apgriezties, tanks kļuva par murgu padomju karaspēkam. Tomēr "Lev" bija arī dažas priekšrocības. Tās 100 mm biezās un slīpās sānu bruņas ļāva izlauzties cauri padomju ieroču aizsardzībai un padarīja Panterai līdzīgu transportlīdzekli ļoti izturīgu.
  Tomēr vācu ofensīva kopumā virzījās lēni un ar smagiem zaudējumiem. Bet Fritz joprojām izlauzās cauri padomju aizsardzībai un spēja iedziļināties.
  Vasiļevskis ieteica Staļinam izvest Sarkano armiju aiz Donas, bet Staļins atteicās. Un padomju karaspēks mēģināja dot pretuzbrukumu. Aizsardzībā Panther sevi parādīja kā labu tanku. Un gaidāmās kaujas attīstījās par labu vāciešiem, nevis Sarkanajai armijai. Vācieši ir ļoti skarbi cīnītāji. Bet uz padomju karaspēkiem tiek līst bumbas. Un viņi izmanto gāzes palaišanas iekārtas.
  Vācieši cieta zaudējumus un apstājās. Bet padomju karaspēks veica pretuzbrukumu un nespēja balstīties uz saviem panākumiem. Mēs esam iestrēguši nevienlīdzīgā cīņā. Vāciešiem ir vairāk rezervju, un Sarkanā armija nesaņem gandrīz nekādus krājumus saskaņā ar Lend-Lease. Kas ietekmē tā manevrētspēju un mobilitāti. Un nacisti sasniedza Voroņežu un apstājās. Viss būtu labi, bet priekšā ir ziema, un padomju karaspēkam ir papildu iespējas. Tomēr nacistiem atkal paveicās. Turkija iestājās karā. Šeit briti arī viņus iegrūda. Viņi gribēja, lai būtu iemesls iebrukt citās teritorijās. Turklāt Čērčils baidījās, ka turki dosies uz Irāku. Bet šajā gadījumā tas tā nebija. Gluži pretēji, miljons Osmaņu karavīru skāra Baku. Šī iemesla dēļ Staļinam nācās izvest savu karaspēku aiz Donas un nostāties aizsardzības pozīcijā.
  Turki ielenca Erevānu un spēja ieņemt Batumi. Bet tad viņi tika apturēti. Ziema pagāja salīdzinoši mierīgi. Padomju karaspēks mēģināja virzīties uz priekšu netālu no Ļeņingradas, bet vācieši spēja atklāt Sarkanās armijas plānu un, piesaistot papildspēkus, atvairīja uzbrukumu. Tātad viss bija vairāk vai mazāk kājās.
  Izturējuši ziemu, vācieši pavasarī nodeva ekspluatācijā jaunus tankus: Panther-2, Tiger-2 un Maus. PSRS ieguva IS-2 un T-34-85. Viens no vācu jauninājumiem bija ME-262. Šī lidmašīna ir ātra, ar jaudīgiem ieročiem, taču ne pārāk manevrējama, taču diezgan izturīga. Ir grūti ietriekties automašīnā, taču tā bieži avarēja pati. Labākais variants izrādījās TA-152, kas bija Focke-Wulf evolūcija. Un šī automašīna ir diezgan veiksmīga. Gan ātrums, gan manevrētspēja ir labāki ar jaudīgām bruņām un ieročiem. PSRS izstrādāja LA-7 un Yak-3. Bet augstas kvalitātes duralumīnija trūkums noveda pie tā, ka Yak-3 nenonāca masveida ražošanā, un Yak-9 palika. Arī LA-7 kara sliktākās attīstības dēļ nepalika ražošanā.
  Vācu reaktīvās lidmašīnas nebija ideālas. Bet Arado bumbvedējs parādīja savu efektivitāti. Un viņš savā ziņā izturējās forši.
  Vasarā vācieši atvairīja britu mēģinājumu virzīties uz priekšu Ēģiptē. Rommels papildināja savus spēkus un ne tikai spēja atvairīt uzbrukumu, bet arī uzsāka pretuzbrukumu. Šeit bija nozīme tam, ka tika kritizēts ieilgušais karš un Čērčila neizlēmība. Bet ofensīva sākās, kad Rommels bija tikko gatavs un ieņēma Ēģipti. Un tad Irāka un Kuveita.
  Nacisti okupēja Tuvos Austrumus un atvairīja padomju karaspēka ofensīvu centrā. Situācija pasliktinājās. Staļins, juzdams, ka lietas var kļūt vēl sliktākas, ierosināja pamieru. Viņš baidījās, ka nostiprinātā Japānas impērija trāpīs viņam aizmugurē.
  Hitlers, noraizējies par ASV plāniem uzbūvēt atombumbu, piekrita piecu gadu miera pārtraukumam. Un 1944. gada 1. novembrī iestājās klusums.
  Un karš pārcēlās uz Rietumiem. Spārnoto raķešu uzbrukumu mēģinājumi ir uzrādījuši ierobežotus panākumus.
  Reaktīvās lidmašīnas izrādījās efektīvākas. Vācieši arī uzsāka ofensīvu Āfrikas dienvidos. Un viņiem tas tiešām izdevās. Un viņi virzījās uz priekšu ar kaujām. 1945. gadā nacisti palielināja lidmašīnu ar reaktīvo dzinēju ražošanu un burtiski saspieda Lielbritāniju. Pēc Rūzvelta nāves Trūmens sāka meklēt veidu, kā panākt mieru ar japāņiem un Trešo reihu. Bet Hitlers to nevēlējās. Un tā vācieši 1945. gada decembrī veica negaidītu pārdrošu nosēšanos Lielbritānijā un desmit dienu laikā ieņēma metropoli.
  Karš bija gandrīz beidzies. ASV paziņoja, ka ir gatavas mieram ar jebkādiem nosacījumiem. Taču Hitlers un Hirohito negribēja tik viegli noslēgt mieru.
  Fīrers bija ļoti noraizējies par ienaidnieka darbu pie kodolieročiem. Un tā Hitlers un Staļins tikās klātienē Zviedrijā. Un viņi vienojās, ka cīnīsies kopā pret ASV. Tas, protams, derēja visiem. Savukārt Hitlers apsolīja PSRS atteikties no Aļaskas.
  Pret Ameriku ir izvērties liels koalīcijas karš. Jeņķi nevarēja pretoties jaunajai vācu "E" tanku sērijai un varenajām reaktīvajām lidmašīnām. Un Vācijas zemūdeņu flote ir spēcīga. Ir miniatūras zemūdenes ar vienu apkalpes locekli un ūdeņraža peroksīda mašīnas, kas iznīcina Ameriku.
  Un, ja karš ievilkās, ASV tikko ir atdalījis okeāns, un tās ir ekonomiski spēcīgas, un iedzīvotāju skaits ir diezgan liels.
  Sarkanā armija uzbruka Aļaskai no Čukotkas. Cīņas bija sīvas un asiņainas. Sarkanās armijas skaitliskais pārsvars stājās pretī amerikāņu aizsardzībai un lielam aprīkojuma daudzumam. Bet Sarkanā armija izlauzās cauri.
  Tajā cīnījās arī Elizabetes tanka apkalpe. Protams, raganu meitenēm ir savi ieroči: viņas ir bikini un basām kājām. Un tas ir ārkārtīgi efektīvs. Un bez apaviem viņu pirksti nekad neizdodas.
  Elena, izgriezusi amerikāņu tanku, basām kājām dziedāja:
  - Nevajag tēlot muļķi Ameriku!
  Ketrīna arī iesita amerikānietei ar plikiem kāju pirkstiem un izpļāpājās:
  - Dodiet mums ātri Aļasku!
  Ar kailām kājām Elizabete dārdēja ienaidniekam ar nāvējošu mīnu un rēca:
  - Kā Sibīrija, kā Aļaska, divi krasti!
  Eifrazija arī nosūtīja iznīcināšanas šāviņu, izmantojot savus kailos papēžus, un čīkstēja:
  - Un lācis ir visniknākais zvērs!
  Un visas četras meitenes dziedāja korī:
  - Un lācis ir visniknākais zvērs!
  Aļaska tika ieņemta diezgan ilgu laiku, ar kaujām. Un galu galā viņa nokrita. Un 1948. gada martā beidzot tika iekarota Amerika. Un tas bija ļoti forši.
  Kādu laiku valdīja miers. Bet 1955. gada 20. aprīlī fīrers uzbruka Japānai. Un sākās jauna, traka cīņa. Vācieši saskārās ar ļoti spēcīgu ienaidnieku. Bet PSRS Berijas vadībā nostājās Vācijas pusē. Apmaiņā Berija paredzēja saņemt Mongoliju un Sahalīnas dienvidus ar Kuriļu salām. Un kopumā viņa aprēķins bija pamatots. Lai gan samuraji cīnījās spītīgi, 1956. gada 9. maijā pēc atomu sprādzieniem Uzlecošās saules zeme krita.
  Vēstures lappuse atkal ir pagriezta. Berija kļuva spēcīgāka PSRS. Viņš nedaudz mīkstināja represiju politiku un mēģināja panākt atveseļošanos, attīstot ekonomiku atbilstoši plānam.
  1959. gada 20. aprīlī Hitlera septiņdesmitās dzimšanas dienas laikā notika slepkavības mēģinājums un lielais diktators tika nogalināts.
  Hitlera nāve izraisīja milzīgus satricinājumus Trešajā Reihā. Ādolfa oficiālais pēctecis Gērings jau bija miris no ļaunprātīgas morfija lietošanas un rijības. Ir skaidrs, ka zāles neveicina ilgmūžību. Jauns oficiālais pēctecis vēl nav paziņots. Tika uzskatīts, ka troni ieņems viens no daudzajiem Ādolfa Hitlera dēliem, kas iegūti mākslīgās apaugļošanas ceļā. Bet kurš tieši, nav zināms. Un dēli vēl ir nepilngadīgi.
  Fīrera pēkšņā nāve izraisīja cīņu par varu un īstu pilsoņu karu.
  Un Berija, nolemjot, ka ir pienākusi viņa labākā stunda, pavēlēja sākt atbrīvošanas kampaņu, lai atgrieztu iepriekš sagrābtās PSRS teritorijas. Nu, šajā gadījumā Staļina laika zaudētājs sāka pārvērsties par daudz veiksmīgāku valdnieku, kas spēj pārspēt Staļinu, kurš faktiski zaudēja karu Hitleram.
  Bet, protams, viņam palīdz Oļegs Ribačenko un piecas meitenes.
  Zēns feldmaršals vadīs dzirnavas ar iegareniem zobeniem. Kā viņš sagrauj šos nacistus. Un tad viņš izmetīs iznīcināšanas dāvanu ar savu kailo, bērnišķīgo slepkavnieciskā spēka pēdu. Viņš saplosīs fašistu masu un kliegs:
  - Slava padomju impērijai!
  Un tad puika paņems un nosvilps. Un vārnu masa nolaižas uz vācu lidmašīnām, izsitot tās no debesīm.
  Arī Margarita Koršunova lieto zobenus, it kā ņemtu un cirstu. Nogriezīs daudzas brūnās impērijas automašīnas. Tas tos sasmalcinās gabalos. Viņš to paņems un aizdedzinās.
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem tiks izmests kaut kas ārkārtīgi slepkavīgs un iznīcinošs.
  Pēc tam meitene dziedās:
  - Kosmiskais astrāls, ziemeļu vējš!
  Un viņš atkal svilpo. Un vārnu masa kritīs uz vācu lidmašīnām, taranējot un nošaujot tās.
  Nataša vēsi izturas pret nacistiem. Vispirms viņš to paņems ar zobeniem, kas stiepjas desmitiem metru, un sagriezīs. Tad izšaus ložmetēju sprādziens un līnija tiks nopļauta. Un tad ar kailajiem kāju pirkstiem viņš izmetīs antimatērijas iznīcināšanas granātu un iznīcinās veselu divīziju. Un no saviem sarkanajiem sprauslām viņa izlaidīs pulsārus saviem pretiniekiem. Un no nabas izšaus zibens, kas sadedzinās veselus divus vācu pulkus.
  Un tad no Venēras klēpī viņš palaidīs maģiska cunami vilni un dziedās;
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies,
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs -
  Ceļš, kas apgaismo komunismu!
  Zoja arī sitīs ienaidnieku no sārtinātajiem sprauslām. Un tad viņš cirta ar zobeniem. Un tad viņš šaus no ložmetējiem. Un tad viņas kailās, noslīpētās kājas tiks mētātas kā slepkavnieciska dāvana, saplosot Krautus. Un tad no nabas plīvo vesela zibeņu kaskāde, izcepusi nacistu divīziju.
  Un tad meitene no Veneras grotas palaidīs veselu postoša cunami tornado. Un tas ir forši!
  Zoja paņēma to un dziedāja:
  Kāds savu vērtējumu balstīja uz asinīm,
  Viņam krūtīs ir granīta akmentiņš!
  Arī Augustīns cīnās ar niknu spēku. Viņa burtiski ir vulkāns, kas izplūst ar traku lavu. Un viņš sagriež sevi ar zobeniem. Un tas izšauj daudz vienreizējās lietošanas patronas no ložmetējiem. Un no rubīna sprauslām, it kā padodoties pulsāru nāvei. Un tad no nabas ar zibeni izkausēs veselu tanku kolonnu.
  Un dienas beigās no Veneras klēpī bez žēluma tiks atbrīvota postoša dāvana.
  Un tas rēks:
  - Slava komunisma idejām, jaunā veidā!
  Svetlana arī cīnās bez noturēšanas. Un viņš sagriež vācu karaspēku ar saviem maģiskajiem dārgumiem. Un ložmetēji šauj bez apstājas. Un tajā pašā laikā viņš paņems no zemeņu sprauslām kaut ko iznīcinošu un palaidīs. Un viņš neaizmirst izmest no nabas veselas zibens kaskādes.
  Un noslēgumā, kā viņš paņems un izlaidīs no Veneras klēpī veselu degošas maģiskās plazmas ūdenskritumu.
  Un tas rēks:
  - Sarkanā valsts,
  Sarkanā valsts!
  Kurš man pateiks
  Kurš rādīs!
  Kur viņa ir! Kur viņa ir!
  Oļegs Ribačenko, redzot, cik entuziastiski cīnās meitenes, atkal ar zobeniem izpildīja "griezēja" tehniku un ar entuziasmu svilpa...
  Vārnas ar taranēšanas metodi notrieca vācu lidmašīnas.
  Zēns ar pliku papēdi iespēra iznīcināšanas bumbu, kas acumirklī iztvaicēja divas bruņudivīzijas ar kājniekiem un rūca;
  - Es esmu Supermens!
  Margarita arī ar kailiem kāju pirkstiem iemeta iznīcināšanas bumbu un ieteica;
  - Dziediet ziedu, nekaunieties!
  Un feldmaršals zēns sāka dziedāt ar lielu entuziasmu, ejot komponēdams;
  Lielā Krievija ir slavena,
  Mūsu starojošā valsts...
  Zvaigznes apkaisīja ar melnu samtu...
  Tu esi mums uz visiem laikiem dots pēc dzimšanas!
  
  Lielākais svētais
  Visumā neatradīsit neko foršāku...
  Mēs drīz padarīsim zemi par paradīzi,
  Un mums nav cita ceļa!
  
  Tagad es esmu kļuvis par zēnu uz visiem laikiem,
  Un zēns ir nemirstīgs milzis...
  Jūs varat cīnīties labi mūžīgi
  Krievu vecāku meistars!
  
  Deva man iespēju uzvarēt, spēlējot,
  Piešķīra viņam spēju, kas ir foršāka par gepardu...
  Padarīsim savu planētu par paradīzi,
  Mūsu grafiks būs ļoti jautrs!
  
  Tā ir Svētās Krievijas diženums,
  Mēs patiesi sargāsim kārtību...
  Pats Svarogs kļūs par foršu misiju,
  Izplesti spārnus, pazīsti ķerubu!
  
  Dzimtenes skaistie baneri,
  Spilgti koši sarkana krāsa...
  Esmu cīņās rūdīts zēns,
  Būs mūžīgā Dzimtenes rītausma!
  
  Nē, ienaidnieki nevar iznīcināt Krieviju,
  Tā Kunga diženums mīt viņā...
  Mēs atdosim ģimeni mūsu dvēseles cīņās,
  Un mēs atvērsim laimestu kontu!
  
  Slava mūsu dzimtenei Krievijai,
  Mūsu cilvēki būs kā milzis...
  Mēs lūdzām Dievu Rod,
  Lai tauta vienmēr būtu vienota!
  
  Tici, ka pasaulē viss būs labi,
  Mēs sāksim uzvarēt, spēlējot...
  Mūsu mātei Krievijai,
  Visus eksāmenus nokārtosim ar A!
  
  Uz planētas būs liela paradīze,
  Vorkutā būs ananāsi...
  Gan pieaugušie, gan bērni ir laimīgi,
  Uz Zemes nevienam nav garlaicīgi!
  Gan pieaugušie, gan bērni ir laimīgi,
  Uz Zemes nevienam nav garlaicīgi!
  
  Tici, būs komunisma laikmets,
  Jo Nikolajs valda...
  Krievijas carisma lielā gaisma,
  Cīnies par viņu un uzdrošinies!
  
  Dzimtene Krievija visai pasaulei,
  Norāda uz priecīgo Ēdeni...
  Tici man, Baltais Dievs kļūs par elku,
  Un brīnišķīga pasaule atnāks pie visiem!
  
  Neskumstiet, rūgti raudošas atraitnes,
  Visvarenais Kungs ikvienu augšāmcels...
  Un mēs drīz uzcelsim jaunu paradīzi,
  Mūsu ticība ir spēcīgs monolīts!
  
  Mēs visi drīz uzliesim debesīs,
  Kosmoss uzvarēs, cilvēki zina...
  Saule vienmēr ir virs mūsu planētas,
  Un Krievija ir visa Visuma paradīze!
  
  Bērzi zem cirvja nelocīsies,
  Spēcīgākais krievu gars pasaulē...
  Jā, reizēm birst rūgtas asaras,
  Mēs nedrīkstam ļaut savai ticībai izzust!
  
  Savās sirdīs mēs dodam ar intensīvu siltumu,
  Neuztraucieties, puiši, ziniet, ka ir auksts...
  Ja vajadzēs, mēs kurinām uguni,
  Un krāšņāko rožu pušķis!
  
  Jūs ticat Nikolajam,
  Viņš novedīs jūs uz komunismu...
  Padarīs Tēvzemi par sulīgu paradīzi,
  Labi darīts, dodieties pārgājienā!
  
  Caram mēs esam braši bruņinieki,
  Mums patīk cīnīties ar tanku un zobenu...
  Meitenes aukstumā skrien basām kājām,
  Sagrausim rāpuļu barus gabalos!
  
  Ticiet mūsu dzimtenes puiši,
  Tā ir panākumu un uzvaru atslēga...
  Ziniet neticīgajiem, ka nāks atmaksa,
  Svinēsim panākumus!
  
  Pasaulē nav skaistākas dzimtenes,
  Un Krievija ir labākā no valstīm...
  Pret mums ienaidniekam ir bīstami,
  mēs visus kā pērtiķus izklīdināsim!
  
  Es esmu zēns pionieru uzņēmumā,
  Es nopļauju visus fašistus kā zāli...
  Zēns kļūs par miljonāru,
  Un es sagraušu jebkuru baru!
  
  Pasaulē ir dažādas valstis, ticiet man,
  Un Krievija nevar būt labāka...
  Un banāni jau aug Sibīrijā,
  Labākais noteikti vēl tikai priekšā!
  
  Tici man, mēs drīz būsim uz Marsa,
  Meitenes skries basām kājām...
  Visumā būs mūžīga laime,
  Cīnīsimies ar fašismu ar dūrēm!
  
  Un Nikolaja spēkam par godu,
  Kā, jokojot, viņš ieguva tādu spēku...
  Cīnies, uzdrīkstējies mežonīgās dusmās,
  Krievu spožajā gaismā mūsu ērglis!
  
  Mēs būsim Berlīnē un Parīzē,
  Londona arī paies zem manis...
  Mēs lidosim augstāk kā Saules ērgļi,
  Komunisms nāks ar nemirstību!
  
  Mirušie augšāmcelsies no zinātnes,
  Mūžība vienmēr būs priecīga...
  Šeit ir ērģeļu skaņas,
  Tātad sapnis ir piepildījies!
  Šeit dzirdamas ērģeļu skaņas -
  Tātad sapnis ir piepildījies!
  
  
  GERDA NAV NO SNIEGA KARALIENES
  Gerda un viņas komanda kaut kā mainīja Otrā pasaules kara gaitu.
  Meitenes piedalījās Rommela armijas kaujā tūkstoš deviņi simti četrdesmit pirmā novembrī.
  Pēc tam viņi nokļuva tieši tajā vietā, kur briti reālajā vēsturē spēja izlauzties cauri un piespieda Rommelu atcelt Tolbuka blokādi.
  Un te Gerda izmisīgi cīnās par sevi. Šeit nāk britu tanki. Šis joprojām ir 1941. gads, bet raganu meitenes satvēra 1944. gada Panteru ar palielinātu munīciju. Tā lielgabals bija vienkārši ideāls, lai šautu uz ne pārāk lielām 1941. gada modeļa tvertnēm. Un vācu lielgabals izšāva piecpadsmit šāvienus minūtē.
  Kas bija lieliski piemērots angļu automašīnu iznīcināšanai.
  Āfrikā un novembra beigās ir diezgan silts, un meitenes bikini un basām kājām slazdā jūtas ērti.
  Viņiem ir vairāk nekā simts šāviņu, un viņi šauj pārmaiņus.
  Gerda, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, raidīja lādiņu angļu automašīnā. Viņa nogāza torni un iesaucās:
  - Par Trešā Reiha varu!
  Viņa dunkāja viņai pakaļ ar basām kājām, un Šarlote norūca:
  - Mums būs sasniegumi!
  Un lūk, kā šauj arī Kristīna, laužot vācu torni un rūcot:
  - Par uzvaru pār ienaidniekiem!
  Un arī, protams, izmantojot plikus kāju pirkstus.
  Un tad Magda izšauj ieroci, mērķējot to ar basām kājām. Un britiem ir grūti.
  Tad Gerda atkal šauj pa angļu tankiem. Sit ienaidniekam un saka:
  - Par panākumiem un uzvarām!
  Dabiski, ka skaistules basās kājas vada stumbru. Tātad jūs nepalaidīsit garām.
  Tālāk Šarlote šauj. Rudmatainā meitene ar basām kājām nosūta nogalināšanas lādiņu angļu tanka torņa pašā centrā. Un viņš čīkst:
  - Par āriešu komunisma uzvarām!
  Tad arī Kristīna cīnās. Viņa ir ļoti agresīva meitene. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš mērķē uz ieroča aizslēga daļu. Šauj uz ienaidnieku, notriec angli. Salauzti sliežu rullīši virzās uz visām pusēm.
  Kristīna kliedz:
  - Slava Tēvzemei!
  Magda cīnās ar mežonīgu neprātu. Viņa šauj uz ienaidnieku. Viņš precīzi trāpa mērķī, izmantojot kailos kāju pirkstus, un kliedz:
  - Slava āriešu kultūras idejām!
  Un kā viņš smiesies.
  Gerda, ar basām kājām šāva uz angļiem, jautāja:
  - Kā jūs domājat, meitenes, vai ir Dievs?
  Šarlote ar kailu papēdi nosūtīja šāviņu un atbildēja:
  - Es nezinu par visvarenajiem, bet noteikti ir augstāki spēki, un tie mums patiešām palīdz!
  Kristīna ar basām kājām iemeta gliemežvāku un iesaucās:
  - Tagad mēs uzvaram britu lauvu!
  Un tieši tāpat šāviņš trāpīja citam angļu tankam.
  Arī Magda ļoti precīzi šāva uz ienaidnieku. Izmantojot savus kailos kāju pirkstus, viņa čivināja:
  - Slava balto cilvēku komunismam!
  Gerda vēlreiz izšāva ar plikiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Slava valstij, kur varonībai vienmēr ir vieta visiem!
  Šarlote pienagloja savu pretinieku. Precīzi trāpīja mērķī ar kailām kājām. Viņa salauza angli un piekrita:
  - Mums vienmēr ir vieta varonībai!
  Kristīna trāpīja pretiniecei. Sasmalcināja ienaidnieku. Viņa sadauzīja daudzas britu automašīnas un iesaucās:
  - Mēs cīnīsimies par Nīčes idejām!
  Un viņa ar pliku papēdi trāpīja bruņām.
  Magda ar kailajiem kāju pirkstiem trāpīja ienaidniekam ar šāviņu un saspieda viņu mazos gabaliņos. Tad viņa tviterī ierakstīja:
  - Skūpstāsim!
  Un kā viņa smiesies.
  Jā, šīs meitenes sarīkoja asiņainas medības britēm. Un tik daudz tanku tika izsisti.
  Kopumā visai kaujai - simts divdesmit gabali, pilnībā izlietojot visus šāviņus.
  Un Lielbritānija nespēja atcelt Tolbuka aplenkumu. Bet Rommels, apkarojis ienaidnieku, tomēr spēja paņemt Tolbuku, kaut arī nelielu, bet tomēr pastiprinājumu no Eiropas. Pēc tam sākās uzbrukums Ēģiptei. Tas bija diezgan veiksmīgs.
  Turklāt atkal Gerda un viņas komanda uz Panther piedalījās izšķirošajā cīņā.
  Gerda atkal izmantoja kailajiem kāju pirkstiem, lai šautu uz britiem, iznīcinot tanku, un šņāca:
  - Es esmu vilks!
  Šarlote arī izšāva basās kājas un čīkstēja:
  - Es esmu lielākais no karotājiem!
  Kristīna ar basām kājām pielaboja bridžus. Nošauts uz britiem. Viņa trāpīja pareizi un ierunājās:
  - Es esmu no balto vilku šķirnes!
  Ļoti precīzi šāva arī Magda. Sit ienaidniekam. Un viņa salauza metālu, dūkodama:
  - Par āriešu gara uzvaru!
  Un atkal viņš ar pliku papēdi sit pret bruņām.
  Šķita, ka meitenes bija ārkārtīgi spēcīgas un kaujinieciskas šķirnes.
  Gerda ar basām kājām šauj uz angļu tanku. Viņš sit viņam, nojauc torni un kliedz:
  - Slava āriešu brālības idejām!
  Šarlote arī izdara labu sitienu. Pēc presēšanas ar pliku papēdi ar ļoti precīzu sitienu caurdur pretiniekam. Pēc tam rudmatainā viksa smaida un čīkst:
  - Par baltās brālības uzvaru!
  Arī Kristīna šauj ļoti precīzi, izmantojot kailos kāju pirkstus. Izsit cauri ienaidniekam un rūk:
  - Par baltā komunisma idejām!
  Un tad Magda iesitīs tev pa seju. Un viņš to darīs ļoti precīzi un precīzi. Sagrauj ienaidnieku un kliedz:
  - Āriešu idejām!
  Un viņš arī ar kailajiem pirkstiem vadīs jūs līdz mērķim.
  Briti ir pilnībā sakauti Ēģiptē. Ar vietējo iedzīvotāju atbalstu Rommela karaspēks iekļūst Irākā un ieņem Kuveitu. Staļins sūta savas vienības, lai palīdzētu britiem, taču tāpēc Turcija iesaistās karā.
  Rezultātā Osmaņu karaspēks kopā ar vāciešiem ieņēma gandrīz visu Kaukāzu.
  Un Rommels ir pirmais, kas iebrauc Baku. Un Gerdas apkalpe cīnījās ar padomju vienībām uz Panther. Protams, tas nebūtu varējis notikt bez šīm raganu meitenēm.
  Gerda ar kailiem kāju pirkstiem šāva uz padomju tankiem un dziedāja:
  - Mūsu jaunajam pasūtījumam!
  Šalotes arī šāva ar basām kājām, izlaužoties cauri T-34 tornim un iesaucās:
  - Par mūsu ieroču kopējiem panākumiem!
  Kristīna arī nosūtīja ārkārtīgi veiksmīgu šāviņu. Viņa sadauzīja padomju automašīnu un čīkstēja:
  - Par jaunās domāšanas idejām!
  Magda arī palaida lādiņu pret padomju karaspēku. Turklāt, izmantojot kailos kāju pirkstus, viņa to izdarīja tik veiksmīgi, ka ielidoja tieši torņa dibenā un norāva to.
  Tad viņa čīkstēja:
  - Par uzvarošiem lēmumiem!
  Baku atkrita 1942. gadā. Bet Japānu šajā pasaulē pārspēj Midveja un zaudē. Un ASV un Lielbritānija piezemējas Marokā. Kas ir diezgan bīstami. Bet Kaukāzs tika zaudēts PSRS. Un mēģinājumus virzīties uz priekšu netālu no Rževas un Sičovas, kā arī atgūt Staļingradu Vērmahts sakāva un atvairīja.
  Un tad izcilais Rommels sāka spēcīgu pretuzbrukumu pret amerikāņu un britu karaspēku Alžīrijā.
  Un atkal Gerda tur cīnās ar saviem partneriem.
  Protams, kur ir raganu meitenes, tur ir uzvara.
  Gerda, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, mērķē uz ieroci. Izšauj mērķtiecīgu šāvienu. Tas caurduras ienaidnieka tornī, šajā gadījumā amerikāņu Grand tankā.
  Un saka:
  - Slava idejām, kas ved uz virsotni!
  Šarlote arī šāva uz amerikāņu tanku, izmantojot kailos kāju pirkstus. Tas caurdūra viņa bruņas un teica:
  - Par sulīgajām virsotnēm!
  Kristīna arī trāpīja pretiniecei ar basām kājām. Viņa caurdūra viņa tvertni un čivināja, atsegdama zobus:
  - Nākotne tiešām būs mūsu!
  Magda šāva precīzi, vēršot ar kailām kājām uz ienaidnieku, nocirta amerikāni un čīkstēja:
  - Pilnīgi panākumi!
  Faktiski britu un amerikāņu karaspēks tika īpaši sakauts un iznīcināts. Vairāk nekā simts trīsdesmit tūkstoši sabiedroto karavīru tika sagūstīti. Liela uzvara.
  Šādos apstākļos Staļins piedāvāja mieru Trešajam Reiham. Turklāt Čērčils to pašu izdarīja pēc sakāves Marokā. Hitlers piekrita, bet ar nosacījumu, ka PSRS ne tikai atteiksies no visa, ko bija uzvarējis Trešais Reihs, bet arī maksās reparācijas. Staļins piekrita. Blokāde tika atcelta no Ļeņingradas, bet pretī PSRS pilnībā atteicās no Murmanskas un Karēlijas. Apmales centrā bija nedaudz iztaisnotas.
  Staļins apņēmās apgādāt vāciešus ar maizi un rūdu, kā arī ierobežot partizānu kustību okupētajās teritorijās. Turklāt PSRS atdeva arī Arhangeļskas un Astrahaņas ostu un piekrita aizstāt karagūstekņus ar strādniekiem proporcijā viens pret divi. Pašu vācu gūstekņu bija ļoti maz. Un Hitlers pievērsa uzmanību Lielbritānijai.
  Viņa karaspēks, kuru vadīja Mainšteins, ieņēma Irānu un Indiju. Un atlikušie spēki sāka ieņemt Āfriku.
  Tajā pašā laikā gaisa kaujas turpinājās. Šeit vācieši saskārās ar zināmām vilšanās. ME-309 bija ļoti ātrs un lieliski bruņots, taču tas izrādījās smags un mazāk manevrējams, tāpat kā Focke-Wulf. Tiesa, ar pareizo taktiku šie cīnītāji palika ļoti efektīvi.
  Arī reaktīvā mašīna ME-262 sevi ne visai attaisnoja. Bet reaktīvie bumbvedēji, gluži pretēji, ir labi. Ienaidnieka cīnītāji nevar viņus panākt un ir grūti trāpīt ar pretgaisa ieročiem.
  Āfrikas iekarošana vāciešiem deva milzīgus resursus, un viņi uzsāka gaisa ofensīvu pret Lielbritāniju.
  Bet šeit Amerika palīdzēja ar savu aviāciju. Un ne viss vāciešiem izdevās.
  Un FAU raķetes nemaz sevi neattaisnoja. Tie tikai maksā papildus.
  Tomēr vācieši joprojām gatavojās izkāpt Lielbritānijā. Un viņi spēja pārspēt britus. Viņi to paņēma un nolaidās 1944. gada 4. novembrī ASV prezidenta vēlēšanu laikā. Un neviens negaidīja, ka nacisti riskēs ierasties kontinentā aukstajā sezonā.
  Un protams atkal Gerda un komanda ir uzbrukuma priekšgalā. Tikai šoreiz meitenes atradās modernākajā Panther-2 tankā, ar spēcīgāku aizsardzību un perfektu ieroci.
  Un kā parasti viņi izmantoja basas kājas un sīkstos pirkstus.
  Tomēr Gerda izšāva, lai mainītu, nospiežot mēlīti ar savu koši nipeli un čīkstot:
  - Par pārmaiņām un komunisma karogu!
  Šarlote, arī šaujot pa krūtīm ar zemeņu sprauslām, ierunājās:
  - Āriešu komunisms!
  Arī Kristīna sita, bet šoreiz ar kailajiem kāju pirkstiem iespiedzās:
  - Par panākumiem kaujā!
  Magda izšāva, spaidot ar pliku papēdi, un teica:
  - Pasaules āriešu svētkiem!
  Meitenes palīdzēja pārņemt Lielbritāniju. Un viņi iecēla tronī marionešu karali.
  Un karš turpinājās. Nacisti ieņēma arī Islandi. ASV mēģināja atspēlēties. Bet vāciešiem jau bija diezgan spēcīgas reaktīvas lidmašīnas. Jaunās lidmašīnas ir progresīvākas, un vācieši iemācījās ar tām cīnīties. Un nacistu zemūdeņu flote ir milzīga. Īpaši zemūdenes, kuras darbina ūdeņraža peroksīds. Tā ir nopietna problēma.
  ASV neizdevās uzbūvēt atombumbu 1945. gadā. Un vācieši sagrāba Grenlandi un sāka iekļūt Kanādā. Staļins arī pieteica karu ASV. Par to Hitlers apsolīja mīkstināt reparācijas un piešķirt Aļaskai kā likumīgu padomju teritoriju. Īsāk sakot, Amerikai tika uzbrukts.
  Japāņi un vācieši virzījās uz priekšu no dienvidiem, izmantojot placdarmus Brazīlijā un Argentīnā. Amerikāņi tika pakāpeniski saspiesti. Jaunā vācu E tanku sērija pilnībā dominēja kaujas laukā un iznīcināja ASV.
  1948. gada augustā ASV tika sagūstītas, un tās karaspēka paliekas padevās.
  Un 1955. gada 20. aprīlī Trešais Reihs uzbruka Japānai... Samuraji, kam bija daudz koloniju, pretojās gandrīz divus gadus. PSRS, kas tajā laikā tika pārvaldīta, Maļenkovs cīnījās Trešā Reiha pusē un atguva Dienvidsahalīnu un Kuriļu salas.
  Hitlers droši vien būtu uzbrukis PSRS. Taču 1958. gada 20. aprīlī viņa lidmašīna avarēja. Un sešdesmit deviņu gadu vecumā viņš pārtrauca savu valdīšanu. Tad Trešajā Reihā sākās cīņa par varu. Un nopietni, ļoti reāli.
  Arī PSRS Maļenkovs tika gāzts, un pie varas nāca Šelepins. Jaunais valsts vadītājs, izmantojot to, ka Trešajā Reihā plosījās pilsoņu karš, sāka atgūt savus agrākos īpašumus.
  Šeit kaujā iesaistījās Oļegs Ribačenko un viņa partneri...
  Maršals zēns ar kailiem kāju pirkstiem meta granātas, saplosīdams fašistus un gaudo:
  - Slava PSRS komunisma idejām!
  Arī meitene Margarita ar zobeniem cirta dzirnavās. Nogriez fašistus. Un tad viņš ar plikajiem kāju pirkstiem palaidīs iznīcināšanas dāvanu, saraujot Krautus.
  Un kā viņš dzied:
  - Slava komunisma valstij!
  Un pēc tam nemirstīgie bērni svilpēs kā krautiem virsū kritīs vārnas, kas noģībušas. Un jaunie karotāji kliedz:
  - Slava idejai par balto, tīro komunismu!
  Arī Nataša cīnās ar lielu niknumu. Viņas basās kājas met nāvējošu nāves bumerangu, burtiski nopļaujot fašistus. Un zibens izlido no koši nipeļa.
  Un izcepsies vesels bataljons Krautu.
  Meitene rēc:
  - Par Šelepina varenajiem spārniem!
  Zoja ir arī agresīvā ofensīvā. Iznīcina fašistus, metot granātas ar plikiem kāju pirkstiem. Un tad, it kā no sārtināta sprauslas, viņš to paņems un nositīs.
  Tad viņš norūc:
  - Par skaistāko komunismu!
  Augustīna ir arī ļoti agresīva uzbrukumā. Cīnās ar fašistiem. Un ar rubīna sprauslām viņš sūta zibens spērienus saviem ienaidniekiem. Tad viņš smaidot saka:
  - Slava komunisma idejām! Un lai kristiešu Dievs iekrīt ellē!
  Svetlana ar dusmīgu skatienu atzīmēja:
  - Jā, viņi pasauli pārvērta par trako māju!
  Un meitenes ar basām kājām ar nāvējošu spēku meta bumbu no zāģu skaidām. Un tad, it kā no zemeņu sprauslām, tas tevi uzlādēs ar kaut ko absolūti slepkavniecisku.
  Un viņš kliedz:
  - Par mūsu valsts varenību!
  Nataša uzsprāga koši krūšu sprauslas un iesaucās:
  - Un vispārējas godības vārdā!
  Un atkal viņš palaidīs nāves dāvanu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Zoja izšāva no sārtinātajiem sprauslām. Viņi nodedzināja daļu Hitlera karaspēka. Un tas izdeva:
  - Mūsu dzimtene ir lieliska, liec dūri sejā!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem meitene palaida nāvējošu dāvanu. Un saplēsa ienaidnieku.
  Un tad tas tev no nabas izmetīs pulsāru. Un saplosīs pretiniekus.
  Augustīns ir atgriezies agresīvā ofensīvā. Tas palaidīs zibeni no rubīna sprauslām. Kurš sitīs fašistus un nocirtīs viņu tankus un lidmašīnas.
  Un tad tas tev sitīs no nabas.
  Un tas rēks:
  - Par jauno krievu lauku varenību!
  Un tad Svetlana sitīs ienaidnieku ar zemeņu sprauslām un sadedzinās veselu ienaidnieku pulku. Un tad tas tev sitīs no nabas, ar parastajiem ieročiem netrāpīs. Un saplosīs brūno karavīru mākoni. Meitene ir ļoti agresīva.
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs iznīcinošu granātu.
  Un viņa rēca no visa spēka:
  - Par komunismu un uzvarām!
  Tā tie četri izklīda, satriecot vāciešus, it kā izsitot tos ar dzelzi. Un kur šeit var stāvēt Trešais Reihs?
  Un meitenes ieņēma Berlīni un kopā ar Oļegu Ribačenko atnesa uzvaru visai progresīvajai cilvēcei.
  
  KĀŽĀKĀS IR GUDRĀKS UN BĪSTAMĀKS NEKĀ PARASTS
  Fīrers sniedza aktīvu palīdzību Musolīni kara laikā ar Grieķiju. Tiklīdz itāļi sāka zaudēt, kaujā ienāca vācu aviācija, un divīzijas gāja caur Dienvidslāviju. Šāds demaršs ļāva sakaut grieķus un angļu korpusu Balkānos. Un Krētas sagrābšana notika daudz agrāk un izrādījās veiksmīgāka ar mazākiem zaudējumiem.
  Un tādējādi nacisti spēja novērst britu uzmanību no Lībijas un neļāva tur uzvarēt itāļus. Un pēc kāda laika nacisti ieņēma Maltu.
  Dienvidslāvijā neizcēlās antihitleriska sacelšanās. Un vācieši spēja izvairīties no laika tērēšanas uzbrukuma PSRS laikā. Turklāt šoreiz Rommels nedevās uz Āfriku. Kopš Lībijas Musolīni karaspēks izvairījās no sakāves un sēdēja nocietinājumos, nedaudz pārcēlies uz Ēģipti.
  Rommels šoreiz cīnījās Austrumu flotē. Hitlers Barbarossa plānam piešķīra nedaudz vairāk spēku, taču nepārveda karaspēku uz Āfriku un neokupēja Dienvidslāviju. Turklāt pati Dienvidslāvija sniedza karaspēku karā ar PSRS. Un Grieķiju okupēja itāļu un bulgāru vienības.
  Nacistu ofensīva sākās 1941. gada 15. maijā. Tas attīstījās diezgan veiksmīgi. Tuvs tiem, kam ir īsta vēsture, bet nedaudz ātrāks dienvidos, kur bija vairāk spēku, izrādījās tik brīnišķīgs komandieris kā Rommels.
  Vācu divīziju bija aptuveni par simt sešdesmit desmit vairāk nekā reālajā vēsturē. Un aviācija izrādījās spēcīgāka.
  Bet nacistiem joprojām bija jāgriežas uz dienvidiem. Tā kā vācieši tur bija spēcīgāki, operācija noritēja ātrāk nekā reālajā vēsturē.
  Un izšķirošā ofensīva pret Maskavu sākās jūlija beigās un augusta sākumā.
  Un vācieši spēja aplenkt galvaspilsētu pat pirms oktobra atkušņa sākuma.
  Staļins, protams, aizbēga uz Kuibiševu un mēģināja tur organizēt pretestību. Maskava ir ielenkta, un ar pavēli no augšas ne tai, ne Ļeņingradai netika pavēlēts nodot. Vācieši spēja ieņemt Rjazaņu un ieskauj Gorkiju. Padomju karaspēks nokļuva katlā.
  Nav viegli paņemt milzīgu kapitālu. Dienvidos vācieši ienāca Krimā un ieņēma visas pilsētas, izņemot Sevastopoli. Tika ieņemta arī Rostova pie Donas, kā arī Donbass, Vorošilovgrada, Doņecka un citas pilsētas. Nacisti spēja ieņemt Belgorodu un Kursku, sasniedzot Voroņežu. Tomēr pēdējā pilsētā cīņas ievilkās. Vācieši paņēma arī Tihvinu un Vohlovu un pilnībā bloķēja Ļeņingradu - ar dubulto gredzenu.
  Ziemā vācieši apstājās. Padomju karaspēks mēģināja veikt pretuzbrukumu. Bet viņi guva tikai ierobežotus panākumus, tikai atceļot Gorkova blokādi.
  Taču martā situācija pasliktinājās. Maskava krita pēc ilgstoša aplenkuma. Un drīz bada nomocītā Ļeņingrada kapitulēja.
  Vācieši uzsāka jaunu ofensīvu uzreiz divos virzienos. Uz Kazaņu un Kaukāzu. Un Japāna joprojām iesaistījās karā. ASV neieviesa naftas embargo pret Uzlecošās saules zemi, un japāņi rīkojās loģiski - viņi neriskēja uzbrukt ASV vieni, kamēr Vācija bija saistīta karā ar PSRS.
  Un pavasarī, tiklīdz kļuva siltāks, viņi uzbruka paši. Briti uzvedās diezgan pasīvi. Un Āfrikā karš iesaldēja. Bet vācieši austrumos guva jaunus lielus panākumus, pēc ielenkuma ieņemot Gorkiju, Kazaņu, Staļingradu un tuvojoties Astrahaņai.
  Tad Staļins, sapratis, ka lieta ir bezcerīga, lūdza mieru ar jebkādiem nosacījumiem, tikai bez vārda padošanās.
  Hitlers vienojās, ka robeža ies gar Volgu un tālāk uz ziemeļiem līdz Vologdai. Plus vēl PSRS maksās reparācijas. Tiesa, pretī Hitlers izdarīja spiedienu uz Japānu un viņi vienojās ieņemt tikai Primoriju, Mongoliju un daļu Amūras apgabala, tostarp Habarovsku.
  PSRS izdzīvoja stipri saīsinātā formā. Bet tas joprojām izdzīvoja. Un galvaspilsēta tika pārcelta uz Taškentu.
  Šķita, ka pirmais kara posms ir beidzies. Taču priekšā vēl bija karš ar Lielbritāniju, kuru ekonomiski atbalstīja ASV.
  Hitlers vispirms pārcēla Rommela korpusu uz Āfriku, un Mainšteina karaspēks pārcēlās no Kaukāza uz Tuvajiem Austrumiem.
  Spēki bija nevienlīdzīgi. Britu karaspēks bija zemāks gan skaitliski, gan kaujas apmācībā, gan garā, dažiem no tiem bija zema kaujas efektivitāte salīdzinājumā ar koloniālajām vienībām.
  Vācieši virzījās uz priekšu un salauza pretestību. Sērijās ienāca jauni tanki - "Panthers", "Tīģeri", "Lauvas". Viņi sagrāva britus. Āfrikas iekarošana izrādījās laika jautājums, turklāt ne pārāk ilgs laiks. Amerika nekad nav iestājusies karā. Lielbritānijai četrdesmit trešā gada vasarā uzbruka desanta spēki. Un tajā pašā laikā bombardēšanas spiediens. Un rezultātā tas nokrita divas nedēļas pēc operācijas Jūras lauva sākuma. Panākumu veicināja arī masveida bombardēšana. Luftwaffe palaida pārāk daudz lidmašīnu, un tās nolīdzināja Lielbritāniju.
  Un zemūdenes patiešām traucēja britiem. Bet viņi atcirta un pretojās. Lai arī nomākts. Un pats Čērčils aizbēga uz Kanādu. Tomēr drīz viņš tika nodots vāciešiem. Un tad viņi mani nošāva.
  Amerika nekad nav iestājusies karā. Taču Hitlers saprata, ka nedrīkst ļaut ASV krist uz leju. Vācija izveidoja floti un attīstīja liela attāluma stratēģisku aviāciju. Vācieši ieguva kaujas diskus. 1945. gada decembrī Japāna uzbruka amerikāņiem Peru ostā. Un tad Trešais Reihs un tā kolonijas uzbruka ASV. Arī PSRS iestājās karā. Hitlers apsolīja Staļinam samazināt reparācijas un nodot daļu Aļaskas. Bet šādi ziemeļu apgabali nav tā ienesīgākie apgabali.
  Bet arī Staļins tam piekrita. Turklāt diktatora autoritāte tautas vidū pēc tik graujošas sakāves bija zema. Un vienmēr pastāvēja sazvērestības draudi.
  Bet nebija spēka cīnīties ar Trešo Reihu. Turklāt nacisti iegādājās ļoti spēcīgus "E" sērijas tankus, kuriem kaujas laukā nebija līdzvērtīgu.
  Sērijveida E-50 apvienoja spēcīgu bruņojumu un lielisku braukšanas veiktspēju ar labu frontālo aizsardzību. Un E-75 bija lieliski aizsargāts.
  Taču vācu ģenerāļi deva priekšroku E-50, kas bija vieglāks un veiklāks ar zemu siluetu, turklāt ne pārāk liels.
  Karš ar ASV Amerikai jau no paša sākuma gāja slikti. Vai arī attālums pie okeāna, liela armija un ievērojams skaits tanku, deva jeņķiem iespēju pretoties.
  1946. gada kaujas parādīja E-50 pārākumu kaujas laukā, šie tanki parasti tika viegli un vienkārši izsisti no liela attāluma pār Sherman.
  Vācieši sagrāba Islandi. Tad Grenlande un nostiprināja placdarmu Kanādā. Pamazām viņi paplašināja savu fronti. Tajā pašā laikā bija arī avanss no dienvidiem. ASV smagi cīnījās. Kopējais armijas skaits sasniedza piecpadsmit miljonus cilvēku. Japāņi un vācieši bija spiesti izmantot koloniālo sadalījumu. Bet pamazām viņi guva virsroku. Vācu ložmetējam vai triecienšautenei MP-44 nebija līdzvērtīgu, un drīz vien parādījās modernākie MP-54 un MP-64, vieglāki, efektīvāki un ātrāk šaujami. Amerika kapitulēja tikai pēc Ņujorkas un Vašingtonas ieņemšanas. Un tas notika 1947. gada augustā...
  Pēc kura pasaules karš beidzot beidzās... Bet ne uz ilgu laiku. 1953. gada 20. aprīlī Hitlers uzbruka Japānai. Tā sākās karš starp abām impērijām.
  PSRS, kuru tajā brīdī vadīja Berija, iestājās karā Vācijas pusē. Un viņam izdevās atgūt Primoriju, Amūras reģionu, Sahalīnas dienvidus un Kulilas salas.
  Vairāk prasīt pagaidām nebija iespējams. Nacisti cīnījās gandrīz divus gadus, bet pabeidza Japānas ieņemšanu ar atomu sprādzieniem. Un 1957. gada 20. aprīlī fīrers uzbruka PSRS. Gribas sagraut pēdējo padomju impēriju. Lai gan tik ļoti samazināts.
  Bet viņu gaidīja nepatīkams pārsteigums: vesela upuru desants, kas iestājās par PSRS. Ko vēl fašists gribēja?
  Divdesmit pirmā gadsimta karotāji jau neskaitāmo reizi sadūrās ar divdesmitā gadsimta nacistiem.
  Fašistu brūnajā impērijā ir daudz karavīru. Tās plūst kā bezgalīga upe.
  Oļegs Ribačenko, ar zobeniem cirsdams nacistus, gan kājniekus, gan tankus, rēca:
  - Nekad nepadodies!
  Un no zēna basās pēdas izlidoja ass disks!
  Margarita, sagrauzdama pretiniekus, izcēla zobus un murmināja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbiem!
  Un no meitenes basām kājām izkaisītas indīgas adatas, trāpot nacistiem un viņu lidmašīnām un tankiem.
  Nataša arī slepkavnieciski meta savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  - Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas zobeni izgāja cauri dzirnavām pret nacistiem.
  Zoja, sagriežot ienaidniekus, iekliedzās:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un vēl no viņas basām kājām izmētātas adatas. Un gan acīs, gan rīklēs nacistu karavīriem un lidmašīnām.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji sāka satraukties un kļuva mežonīgi.
  Augustīns, cirzdams baltos karavīrus un tankus, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basām kājām lido jauna, slepkava dāvana. Un Takni un baltie cīnītāji krīt.
  Svetlana nocirta dzirnavnieku, viņas zobeni ir kā zibens.
  Nacisti krīt kā sagriezti kūļi.
  Meitene basām kājām met adatas un čīkst:
  - Viņš uzvarēs mātei Krievijai!
  Oļegs Ribačenko uzbrūk nacistiem. Terminatora zēns sasmalcina brūno karaspēku.
  Un tajā pašā laikā zēna kailo kāju pirksti izmet adatas ar indi, tie plēš stumbrus un notriec lidmašīnas.
  Zēns rēc:
  - Slava nākotnes Krievijai!
  Un kustībā tas nogriež visiem galvas un purnus.
  Margarita arī sagrauj savus pretiniekus.
  Viņas basās kājas vienkārši mirgo. Nacisti mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Uz jaunām robežām!
  Un tad meitene to paņem un nogriež...
  Fašistu karavīru līķu masa.
  Bet Nataša ir uzbrukumā. Viņš sagrauj nacistus kopā ar tankiem un dzied:
  - Rus' ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basajām kājām. Kas pārgrieza fašistiem rīkles. Jā, šī ir meitene.
  Zoja ir uzbrukumā. Viņš ar abām rokām sasmalcina brūnos karavīrus. Izspļaujot no caurules. Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem met nāvējošas adatas - šauj nost tankus un lidmašīnas.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Eh, ķipar, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Augustīns, iznīcinot nacistus un iznīcinot brūnos karavīrus, kliedz:
  - Viss pinkains un ar dzīvnieku ādu,
  Viņš ar nūju uzbruka policistiem!
  Un, ja viņš palaiž ar kailajiem kāju pirkstiem pret ienaidnieku, tas nogalinās ziloni un vēl jo vairāk tanku.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilku suņi!
  Svetlana ir uzbrukumā. Viņš sasmalcina, sasmalcina nacistus. Ar basām kājām viņš met pret viņiem nāves dāvanas.
  Viņš vada dzirnavas ar zobeniem.
  Sasmalcināja daudz cīnītāju un kliedz:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas met nāvējošas adatas, iznīcinot tankus un lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko uzlēca. Zēns veica salto. Viņš lēcienā nocirta daudz nacistu.
  Viņš svieda adatas ar kailiem kāju pirkstiem un rībināja:
  - Slava manai skaistajai drosmei!
  Un atkal zēns ir kaujā.
  Margarita dodas uzbrukumā. Sasmalcina visus ienaidniekus pēc kārtas. Viņas zobeni ir vēsāki par dzirnavu asmeņiem. Un kaili kāju pirksti met nāves dāvanas, deg tanki un lidmašīnas.
  Meitene mežonīgā uzbrukumā. Iznīcina brūnos karotājus bez ceremonijas.
  Un tas šad un tad uzlec un tiek savīti!
  Un no viņas lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un nacisti nokrīt. Un veseli līķu uzkalni ir sakrauti.
  Margarita čīkst:
  - Es esmu amerikāņu kovbojs!
  Un atkal adata tika iemesta pie viņas basajām kājām.
  Un tad vēl ducis adatu!
  Nataša ir arī ļoti forša uzbrukumā.
  Un viņš met ar basām kājām un spļauj no caurules.
  Un plaušās kliedz:
  - Es esmu dzirkstošā nāve! Viss, kas tev jādara, ir jāmirst!
  Un atkal skaistums ir kustībā.
  Zoja uzbrūk nacistu līķu drupām. Un arī no viņas basajām kājām izlido iznīcības bumerangi.
  Un brūnie karotāji turpina krist un krist.
  Zoja kliedz:
  - Meitene, baskāja, viņa tevi uzvarēs!
  Un ducis adatu lido no meitenes kailā papēža. Kas iet tieši nacistiem rīklē.
  Tad viņi nokrīt miruši.
  Pareizāk sakot, pilnīgi miris.
  Augustīns uzbrukumā. Iznīcina brūno karaspēku. Viņas zobeni tiek nēsāti divās rokās. Un viņa ir tik brīnišķīga karotāja.
  Tornado plosās cauri fašistu karaspēkam.
  Meitene ar sarkaniem matiem rūc:
  - Nākotne ir apslēpta! Bet tas būs uzvarošs!
  Un uzbrukumā skaistule ar ugunīgiem matiem.
  Augustīns mežonīgā ekstāzē rēc:
  - Kara dievi visu saplosīs!
  Un karotājs ir uzbrukumā.
  Un viņas basās kājas met daudz asu, indīgu adatu.
  Svetlana kaujā Un tik dzirkstoši un kaujinieciski. Viņas kailās kājas izmet tik daudz slepkavniecisku lietu. Nevis cilvēks, bet nāve ar blondiem matiem.
  Bet, ja tas saplīst, jūs to nevarēsit apturēt.
  Svetlana dzied:
  -Dzīve nebūs mīļa,
  Tāpēc lec apaļā dejā!
  Lai tavs sapnis piepildās -
  Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un baskājainās meitenes kustība kļūst arvien niknāka.
  Oļega uzbrukums paātrinās. Zēns sit nacistus.
  Viņa basās kājas met asas adatas - saplēšot tankus un lidmašīnas.
  Jaunais karotājs čīkst:
  - Trakā impērija visus saplosīs!
  Un atkal zēns ir kustībā.
  Margarita savā darbībā ir mežonīga meitene. Un kulj ienaidniekus.
  Tāpēc viņa ar kailu kāju palaida zirni ar sprāgstvielām. Tas uzsprāgs un tūlīt izmetīs simts nacistu un desmit tankus.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tomēr nāks!
  Un viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem - tanku mucas lido dažādos virzienos.
  Nataša paātrināja kustības. Meitene nogriež brūnos karotājus. Un tajā pašā laikā viņš kliedz:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim nacistus paātrinātā tempā.
  Nataša ir terminatoru meitene.
  Viņš nedomā apstāties un samazināt ātrumu, un tanki un lidmašīnas tiek notriektas.
  Zoja ir uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļu un metāla salātus. Meitene kliedz plaušās:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un ļoti daudz cilvēku ar caurdurtām rīklēm, līķu uzkalniem, kā arī salauztiem tankiem un notriektām lidmašīnām, kas gulēja apkārt.
  Augustīna ir traka meitene. Un tas visus iznīcina tā, it kā tas būtu robots, kas izgatavots no hiperplazmas.
  Tas jau ir iznīcinājis vairāk nekā simts nacistu. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti nacistu un duci tanku saplēsa spēcīgs sprādziens.
  Augustīns dziedāja:
  -Tu neuzdrošinies sagrābt mūsu zemi!
  Svetlana arī ir uzbrukumā. Un tas nedod jums atelpu. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina nacistus. Un brūno cīnītāju masa jau ir iekritusi grāvī un pa ceļiem.
  Sešinieks bija nikns. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Oļegs Ribačenko ir atgriezies darbībā. Un viņš virzās uz priekšu, vicinot abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie nacisti krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu.
  Rakstniekam zēnam atgādina mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un būs tonnas naudas!
  Un Terminator Boy jaunā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un Adidas!
  Izrādījās patiešām forša izrāde. Un cik nacistu tika nogalināti? Un vislielākais skaits lielāko nogalināja brūnos cīnītājus.
  Margarita arī ir kaujā. Iznīcina kanēļa un tērauda armijas un rēc:
  - Lielais šoka pulks! Visus dzenam zārkā!
  Un viņas zobeni grieza nacistus. Brūno cīnītāju masa jau ir sabrukusi.
  Meitene ņurdēja:
  - Es esmu pat foršāka par panteru! Pierādi, ka esi labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos zirnis ar spēcīgu sprāgstvielu.
  Un viņš sitīs ienaidnieku.
  Un viņš paņems un iznīcinās dažus ienaidniekus, tankus un pat lidmašīnas.
  Un Nataša ir autoritāte. Un viņa sit saviem pretiniekiem, un viņa nevienu nepievils.
  Cik nacistus tu jau esi nogalinājis?
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir tik safīras. Šī meitene ir galvenā bende. Lai gan visi viņas partneri ir bendes!
  Nataša kliedz:
  - Esmu dusmīgs! Būs tev sods!
  Un atkal meitene ar zobeniem nogalinās daudz nacistu.
  Zoja ir kustībā un ir samazinājusi daudzus brūnos karotājus.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus nacistus. Šīs meitenes ir patiesi skaistas.
  Augustīna virzās uz priekšu un sagrauj savus pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un izliks tos!
  Un rudmate ir tik... Mati plīvo vējā, kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Svetlana ir kustībā. Šeit viņa sagrieza daudz galvaskausus un tanku torņus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Rāda mēli. Un tad izspļauj no caurules. Tad viņš kliedz:
  - Jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas, trāpot kājniekiem un lidmašīnām.
  Oļegs Ribačenko lec un lec.
  Baskājains zēns izmet adatu kaudzi, gāž tankus un dzied:
  - Dosimies pārgājienā, atver lielu kontu!
  Jaunais karotājs ir vislabākajā veidā.
  Viņam jau ir diezgan daudz gadu, bet izskatās pēc bērna. Tikai ļoti spēcīga un muskuļota.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Lai spēle nenotiek pēc noteikumiem - mēs izlauzīsimies cauri fraera!
  Un atkal no viņa basajām kājām nolidoja nāvējošas un dauzītas adatas.
  Margarita ar sajūsmu dziedāja:
  - Nekas nav neiespējams! Es ticu, ka brīvība uzausīs!
  Meitene atkal iemeta nāvējošu adatu kaskādi pret nacistiem un viņu tankiem un turpināja:
  - Tumsa pazudīs! Maija rozes uzziedēs!
  Un, tiklīdz karotāja ar kailajiem pirkstiem uzmeta zirni, tūkstoš nacistu nekavējoties uzlidoja gaisā. Jā, brūnās, elles impērijas armija kūst tieši mūsu acu priekšā.
  Nataša kaujā. Lēkā kā kobra. Uzspridzina ienaidniekus. Un tik daudz nacistu mirst un lidmašīnas avarē.
  Meitene tos izmantoja ar zobeniem, ogles graudiem un šķēpiem. Un adatas.
  Tajā pašā laikā viņš rēc:
  - Es ticu, ka uzvara nāks!
  Un krievu slava atradīs!
  Kailie kāju pirksti met jaunas adatas, caurdurot pretiniekus.
  Zoja mežonīgā kustībā. Virzība pret nacistiem. Sagriež tos mazos gabaliņos.
  Karotāja met adatas ar kailiem pirkstiem. Sitieni cauri pretiniekiem un tad rēc:
  - Mūsu pilnīga uzvara ir tuvu!
  Un viņš vada savvaļas dzirnavas ar zobeniem, slaukot tvertnes. Šī patiešām ir meitene kā meitene!
  Taču Augustīna kobra devās uzbrukumā. Šī sieviete ir murgs ikvienam.
  Un, ja tas ieslēdzas, tas nozīmē, ka tas ieslēdzas.
  Pēc tam rudmate to paņems un dziedās:
  - Es atvēršu visus galvaskausus! Es esmu lielisks sapnis!
  Un tagad viņas zobeni ir darbībā un izgriež gaļu un metālu.
  Svetlana arī dodas uzbrukumā. Šai meitenei nav šķēršļu. Tiklīdz tas ir nocirsts, līķu masa tiek piegružota, un apkārt guļ lidmašīnas un tanki.
  Blondīne terminators rēc:
  - Cik labi būs! Cik labi būs - es to zinu!
  Un tad no viņas lido slepkavas zirnis.
  Oļegs atkal nogriezīs simts nacistu, kas slaucās kā meteors. Un viņš paņems bumbu un iemetīs to.
  Tas ir maza izmēra, bet tas ir nāvējošs...
  Kā tas tiks saplēsts mazos gabaliņos.
  Terminatora zēns gaudoja:
  - Baiso mašīnu vētrainā jaunība!
  Margarita to darīs vēlreiz kaujā.
  Un nocirtīs daudz brūno cīnītāju. Un griež lielus izcirtumus.
  Meitene čīkst:
  - Lambada ir mūsu deja uz smiltīm!
  Un tas sitīs ar jaunu sparu.
  Nataša ir vēl niknāka uzbrukumā. Tā viņš sit nacistus. Viņiem nav viegli pretoties šādām meitenēm.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  - Skriešana vietā ir vispārēja samierināšanās!
  Un kareivīgā meitene ar tādu sitienu kaskādi ielauzās pretiniekos.
  Un viņš metīs ripas ar basām kājām.
  Šeit es vadīju dzirnavas. Brūnās armijas galvu masa noripoja un tanki sadega.
  Viņa ir cīņas skaistule. Sasit sevi ar tādu dzeltenu armadu.
  Zoja ir kustībā, saspiežot visus. Un viņas zobeni ir kā nāves šķēres.
  Meitene ir vienkārši jauka. Un viņas basās kājas met ļoti indīgas adatas.
  Sit pretiniekiem. Viņi caurdur rīkles un taisa zārkus, liek tankiem un lidmašīnām eksplodēt.
  Zoja to paņēma un čīkstēja:
  - Ja krānā nav ūdens...
  Nataša sajūsmā kliedza:
  - Tātad tā ir tava vaina!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko, kas pamatīgi nogalina. Šī patiešām ir meiteņu meitene.
  Un no viņas kailajām kājām lidotu asmens. Un tas skars daudzus cīnītājus, nogriežot torņus no tankiem.
  Augustīns kustībā. Ātra un unikāla savā skaistumā.
  Cik viņai ir spilgti mati. Viņi plīvo kā proletāriešu baneris. Šī meitene ir īsta viksa.
  Un viņa nogriež savus pretiniekus - it kā būtu piedzimusi ar zobeniem rokās.
  Redhead, nolādētais zvērs!
  Augustīns to paņēma un nošņāca:
  - Tā būs vērša galva - cīnītāji prātu nezaudēs!
  Un tā viņa atkal sagrāva daudz cīnītāju.
  Oļegs Ribačenko nomurmināja:
  - Tieši tas, kas tev vajadzīgs! Kāda meitene!
  Margarita, ar basu kāju metot dunci, nolaužot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Liela un forša meitene!
  Augustīns tam viegli piekrita:
  - Es esmu karotājs, kurš nokodīs ikvienu līdz nāvei!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs slepkavniecisku lietu.
  Svetlana nav zemāka par pretiniecēm cīņā. Nevis meiteni, bet ar tādu raganu nonākt liesmās.
  Un čīkst:
  - Cik zilas debesis!
  Augustīna, atlaižot asmeni ar basu kāju, nogriežot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Svetlana, sasmalcinot ienaidniekus un notriekdama lidmašīnas, čivināja:
  - Lai nogalinātu muļķi, nevajag nazi...
  Zoja čīkstēja, mētādama adatas ar kailām, iedegušām kājām:
  - Tu viņam melosi kā traks!
  Nataša, iznīcinot nacistus, piebilda:
  - Un izdari to ar viņu par santīmu!
  Un karotāji paņems un lēks. Viņi ir tik asiņaini un forši. Vispār tajos ir liels uztraukums.
  Oļegs Rybachenko kaujā izskatās ļoti stilīgi.
  Margarita dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, bet puisis ir ieinteresēts...
  Zēns ģēnijs ar kāju palaida kaut ko līdzīgu helikoptera propelleram. Es nogriezu pāris simtus galvu nacistiem un tankiem un čīkstēju:
  - Diezgan sportiski!
  Un abi - puika un meitene - pilnā ažūrā.
  Oļegs, nocirzdams brūnos karavīrus, gurdēja:
  - Un mums būs liela uzvara!
  Margarita nošņāca, atbildot:
  - Mēs nogalinām visus - ar basām kājām!
  Meitene tiešām ir tāda aktīva terminatore.
  Nataša uzbrukumā dziedāja:
  - Svētajā karā!
  Un karotājs palaida asu bumeranga disku. Viņš lidoja lokā, sagriežot daudz nacistu un tanku torņu.
  Zoja piebilda, turpinot iznīcināšanu:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un no viņas basajām kājām lidoja jaunas adatas. Un viņi trāpīja daudziem iznīcinātājiem un lidmašīnām.
  Blondīne teica:
  - Pārbaudīsim ienaidnieku!
  Un viņa parādīja mēli.
  Augustīna, vicinot kājas un metot asām šķautnēm, rībēja:
  - Imperatora karogs uz priekšu!
  Svetlana viegli apstiprināja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Un meitenes unisonā kliedza, sagraujot nacistus:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un tagad diski lido no karotāju basām kājām. Tiek saplēsta gaļa un nojaukti tanku torņi.
  Un atkal kauciens:
  - Neviens mūs neuzvarēs!
  Nataša uzlidoja gaisā. Viņa saplēsa savus pretiniekus un spārnotos grifus un izdeva:
  - Mēs esam vilki, kas grauž ienaidnieku!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlidos ļoti nāvējošs disks.
  Meitene pat sajūsmā sagriežas.
  Un tad viņš nomurmina:
  - Mūsu papēži mīl uguni!
  Jā, meitenes ir patiešām seksīgas.
  Oļegs Ribačenko gurkstēja:
  - Ak, ir agrs, apsardze to dod!
  Un viņš pamirkšķināja karotājiem. Viņi smejas un izcēla zobus, atbildot.
  Nataša sagrieza nacistus un čīkstēja:
  - Mūsu pasaulē nav prieka bez cīņas!
  Zēns iebilda:
  - Dažreiz pat cīnīties nav jautri!
  Nataša piekrita:
  - Ja nav spēka, tad jā...
  Bet mēs, karotāji, vienmēr esam veseli!
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam adatas, uzspridzināja tanku masu un dziedāja:
  - Karavīrs vienmēr ir vesels,
  Un gatavs varoņdarbam!
  Pēc tam Nataša atkal sita ienaidniekiem, nojaucot tanku torņus.
  Zoja ir ļoti ātra zagle. Viņa palaida veselu mucu pret nacistiem. Un ar vienu sprādzienu saplēsa pāris tūkstošus.
  Tad viņa čīkstēja:
  - Neapstājies, mūsu papēži mirdz!
  Un meitene ir kaujas ekipējumā!
  Augustīns arī nav vājš kaujā. Tā viņš sit nacistus. It kā to ar ķēdēm izsistu no kūļa.
  Un, sasmalcinot pretiniekus, viņš dzied:
  - Uzmanies, noderēs
  Rudenī būs pīrāgs!
  Sarkanmatainais velns kaujā patiešām plosās kā domkrats.
  Bet kā Svetlana cīnās. Un nacisti to saņem no viņas.
  Un ja sit, tad sit.
  No tā izlido asiņainas šļakatas.
  Svetlana skarbi atzīmēja, kad no viņas basām kājām lidoja metāla šļakatas, izkausējot tanku galvaskausus un torņus:
  - Slava Krievijai, liela slava!
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzijas sarkanos kreklos -
  Sveiciens krievu tautai!
  Tāpēc meitenes stājās pretī nacistiem. Tātad tie tiek sagriezti un sasmalcināti. Nevis karotāji, bet patiešām panteras, kas ir izlauzušās no savām ķēdēm.
  Oļegs atrodas kaujā un uzbrūk nacistiem. Viņš tos sit bez žēlastības, laužas cauri tankiem un kliedz:
  - Mēs esam kā buļļi!
  Margarita, sagraudama brūno armiju un cauri tankiem, pacēla:
  - Mēs esam kā buļļi!
  Nataša to paņēma un gaudo, nocirta brūnos karavīrus kopā ar tankiem:
  - Tu nedrīksti melot!
  Zoja saplēsa nacistus un čīkstēja:
  - Nē, ne ar roku!
  Un viņš arī ņems un atlaidīs zvaigzni ar basu kāju un piebeigs daudz fašistu.
  Nataša to paņēma un iekliedzās:
  - Mūsu televizors deg!
  Un no viņas kailās kājas lido slepkava adatu bars.
  Zoja, arī iznīcinot nacistus un viņu tankus, čīkstēja:
  - Mūsu draudzība ir monolīta!
  Un atkal tas tiek izmests tik stipri, ka apļi izplūst uz visām pusēm. Šī meitene ir tīra pretinieku iznīcināšana.
  Meitene ar plikiem kāju pirkstiem paņems un palaidīs trīs bumerangus. Un tas izraisīja vēl vairāk līķu.
  Pēc tam skaistule izdos:
  - Mēs nedosim žēlastību ienaidniekam! Būs līķis!
  Un atkal slepkavnieciskā lieta aizlido no kailā papēža.
  Augustīns arī diezgan loģiski atzīmēja:
  - Ne tikai viens līķis, bet daudzi!
  Pēc tam meitene to paņēma un basām kājām gāja pa asiņainajām peļķēm. Un viņa nogalināja daudz nacistu.
  Un kā tas rēc:
  - Slepkavību masa!
  Un tad viņš sit ar galvu Hitlera ģenerālim. Viņš salauzīs savu galvaskausu un dos viņam:
  - Banzai! Tu nokļūsi debesīs!
  Svetlana ir ļoti nikna ofensīvā, it īpaši tanku notriekšana, čīkst:
  - Tev nebūs žēlastības!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem nolido ducis adatu. Viņai izsitot cauri visiem, lidmašīnas sabrūk. Un karotājs patiešām mēģina sasmalcināt un nogalināt.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Labs āmurs!
  Un puika arī ar basu kāju met tādu foršu zvaigzni svastikas formā. Sarežģīts hibrīds.
  Un nacistu masa sabruka.
  Oļegs rēca:
  - Banzai!
  Un zēns atkal ir savvaļas uzbrukumā. Nē, spēks viņā vienkārši kūsā, un vulkāni rīst!
  Margarita kustībā. Viņš visiem pārplēsīs vēderus.
  Meitene ar kāju uzreiz izmetīs piecdesmit adatas. Un tika nogalināti daudz dažādu ienaidnieku, tika izsisti tanki un lidmašīnas.
  Margarita jautri dziedāja:
  - Viens divi! Skumjas nav problēma!
  Jums nekad nevajadzētu būt drosmīgiem!
  Turiet degunu un asti augstu.
  Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Tas ir tik agresīvs uzņēmums. Meitene sitīs un kliedz:
  - Pūķa prezidents kļūs par līķi!
  Nataša ir tikai sava veida terminators cīņā. Un viņa rēca:
  - Banzai! Saņemiet to ātri!
  Un no viņas basās kājas nolidoja granāta. Un tas sit nacistus kā ar naglām. Un tas iznīcinās mastodonu un spārnotu, infernālu mašīnu masu.
  Kāds karotājs! Visiem karotājiem - karotājs!
  Zoja arī ir uzbrukumā. Tāda nikna kuce.
  Un viņa to paņēma un rībēja:
  - Mūsu Tēvs ir pats Baltais Dievs!
  Un viņš sitīs nacistus ar trīskāršām dzirnavām!
  Un Augustīns rūca pretī:
  - Un mans Dievs ir melns!
  Patiešām, rudmate ir viltības un zemiskuma iemiesojums. Protams, ienaidniekiem. Un draugiem viņa ir mīļa.
  Un kā viņš to ņems un nometīs ar plikiem kāju pirkstiem. Un tur bija daudz brūnās impērijas karotāju, kā arī viņu tanki un lidmašīnas.
  Sarkanmate kliedza:
  - Krievija un melnais Dievs ir aiz muguras!
  Karavīrs ar ļoti lielu kaujas potenciālu. Nē, labāk neiejaukties nevienā no tiem. Tāpat kā tanku torņi, arī fašistu lidmašīnām spārni ir norauts.
  Augustīns šņukstēja:
  - Mēs visus nodevējus samalsim pulverī!
  Un piemiedz partneriem ar aci. Jā, šī ugunīgā meitene nav gluži tas, kas var dot mieru. Izņemot nāves mieru!
  Svetlana, sagraudama savus ienaidniekus, sacīja:
  - Mēs tevi nogalināsim ar rindu!
  Augustīns apstiprināja:
  - Mēs nogalināsim visus!
  Un no viņas basajām kājām atkal lido pilnīgas iznīcināšanas dāvana! Un tik daudz tanku un lidmašīnu uzreiz eksplodēja mazās skaidās.
  Oļegs atbildot dziedāja:
  - Tas būs pilnīgs banzai!
  Augustīna, plosīdama nacistus ar kailām rokām, sasmalcinot tos ar zobeniem un ar kailiem pirkstiem mētādama adatas, vienlaikus iznīcinot tankus un lidmašīnas, sacīja:
  - Īsumā! Īsumā!
  Nataša, iznīcinot brūnos karotājus, čīkstēja:
  - Īsāk sakot - banzai!
  Un sagrausim jūsu pretiniekus ar mežonīgu niknumu.
  Oļegs Ribačenko, sagriežot savus pretiniekus, sacīja:
  - Šis gambīts nav ķīniešu,
  Un ticiet man, debija ir taju!
  Un atkal no zēna basās kājas izlidoja ass, metālu griežošs disks. Viņš nogrieza gan tanku torņus, gan lidmašīnu astes.
  Margarita, nocirsdama brūnās impērijas karotājus un tanku bruņas, dziedāja:
  - Un kuru mēs kaujā atradīsim?
  Un kuru mēs kaujā atradīsim...
  Mēs ar to nejokosim -
  Mēs jūs saplosīsim!
  Mēs jūs saplosīsim!
  Viņi toreiz labi sadarbojās ar nacistiem... Un Padomju Krievija sakāva brūno impēriju Ufas uzbrukuma laikā.
  Karš vēl nebija beidzies, bet PSRS jau bija iespēja sakaut pašus nacistus. Tāpēc sešiem atkal bija jāpārtrauc sava lieliskā un foršā misija.
  
  RAGANAS DEBESS
  Un te debesīs vācu pilotes Albīna un Alvīna cīnās kā terminatori.
  Meitenes ir tik izturīgas un samurajus.
  Albīna novērsās. Notrieka japāņu lidmašīnu un čīkstēja:
  - Par visbriesmīgākā briesmoņa varenību!
  Un viņš spiež pedāli ar pliku papēdi.
  Alvīna, agresīvi uzbrūkot ienaidniekam, čivināja, atsegdama pērļu zobus:
  - Nīčes idejām!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš arī virzīs svina straumi uz japāņu armadām.
  Raganu meitenes ir ārkārtīgi foršas un agresīvas. Viņi spēj ar prasmīgu roku izvilkt mēnesi no debesīm un no mušas izveidot ziloni, nepasitinot plakstiņu.
  Jo īpaši īsas iejaukšanās rezultātā viņi varēja būtiski mainīt Otrā pasaules kara gaitu. Jā, šī ir tieši tā pati Midvejas kauja.
  Šeit pāris stundu laikā izšķīrās cilvēces liktenis. Un divām vācu raganām bija izšķiroša ietekme uz cīņu gaitu.
  Viņi notrieca dažus amerikāņu bumbvedējus un neļāva tiem nogremdēt Uzlecošās saules zemes lidmašīnas pārvadātājus. Un japāņi paši ņēma un nogremdēja amerikāņu kuģus.
  Rezultāts ir uzvara. Tad Japāna ieņēma Havaju salas un nostiprināja savas pozīcijas Klusajā okeānā. Un tad tā atklāja otro fronti Tālajos Austrumos.
  Šoreiz PSRS nepietika spēka Staļingradas operācijas veikšanai. Un tā rezultātā vācieši tomēr ieguva stabilu vietu Volgā. Un tad, papildinot rezerves ar kopējo mobilizāciju un izšāvuši smagos tankus "Tiger" un "Panther", 1943. gada maijā viņi uzsāka ofensīvu uz Kaspijas jūru. Turkiye arī iesaistījās karā. Hitlera karaspēks vispirms nogrieza Kaukāzu un pēc tam to ieņēma.
  Tā rezultātā situācija manāmi pasliktinājās. Vācieši 44. gada ziemā spēja uzvarēt britus Āfrikā. Un arī pārņem Tuvos Austrumus. Un četrdesmit ceturtā gada pavasarī sākās ofensīva gar Volgu un dziļu Maskavas apvedceļu.
  Jā, situācija PSRS ir kļuvusi ārkārtīgi sarežģīta. Šādos apstākļos bija tikai viena cerība: desants izglābs Sarkano armiju.
  Bet Oļegs Ribačenko šoreiz vāciešus nenogalināja. Un viņš iedvesmoja Hitleru ar domu, ka ar PSRS ir jānoslēdz pamiers un jāsakauj ASV, līdz tur tiks izveidota atombumba.
  Pēc Saratovas sagrābšanas fīrers beidzot piekrita pamieram uz trīs gadiem. Armijas palika uz tām pašām robežām. Staļins solīja ierobežot partizānu karu okupētajās teritorijās. Notika daļēja karagūstekņu apmaiņa. Tas ir pilnīgi neiespējami, jo padomju vergu bija pārāk daudz. Turklāt tirdzniecība daļēji tika atjaunota. PSRS arī solīja bez maksas piegādāt Trešajam reiham noteikta veida metālus un maizi. Tiesa, nelielos daudzumos, jo viņš pats bija ubags.
  Un Hitlers pārgāja uz ASV un Lielbritāniju. Viņa karaspēks jau četrdesmit ceturto gadu rudenī pārcēlās uz dienvidaustrumiem un ieņēma Indiju.
  Un četrdesmit četru un četrdesmit piecu gadu ziemā viņi sagrāba pārējo Āfriku.
  1945. gada vasarā sekoja desants Lielbritānijā. Šeit vācieši jau bija rūpīgi sagatavojušies, un viņu reaktīvie lidaparāti pārņēma ienaidnieku. Krauts ir kļuvuši pārāk spēcīgi. Vienlaikus izmantojot zemūdens tvertnes. Un jauna veida zemūdenes, tostarp vienvietīgās un miniatūras, pilnībā izsistas no Lielbritānijas un Amerikas flotes.
  Un Lielbritānija krita. Tronī tika uzstādīts leļļu karalis. Un Trešajam Reiham viss kļuva kārtībā. Pēc tam karš pārcēlās uz Amerikas Savienotajām Valstīm.
  Amerikas saspringto sakaru un ekonomiskās varas dēļ cīņa ievilkās. Vācieši vispirms veica operāciju Ikars, uzvarot ASV Islandē. Un sagūstot šo salu, tādējādi pasargājot sevi no gaisa uzbrukumiem.
  Tad viņi sāka virzīties tālāk uz Grenlandi un tad no ziemeļiem uz Kanādu.
  Un no Argentīnas, kas pēc tam pievienojās Trešajam Reiham no Brazīlijas un Venecuēlas no dienvidiem. Bija avanss ar kaujām. Un te arī Staļins gribēja pievienoties ASV sakāvei. Apmaiņā pret Aļasku. Kura ir Krievijas likumīgā teritorija.
  Hitlers piekrita. Un deviņpadsmit četrdesmit septītā gada beigās Amerika tika sagūstīta.
  Tomēr miers nebija pārāk ilgs. Pēc Staļina nāves 1953. gada martā Hitlers nolēma piebeigt PSRS. Un sākās vēl viens karš. Tika izmantoti jaunākie piramīdveida tanki un neievainojamās disku lidmašīnas ar lāzerieročiem. Un Japāna virzījās uz austrumiem. PSRS, neskatoties uz nevienlīdzīgajiem spēkiem un ienaidnieka tehnoloģisko pārākumu, pastāvēja gandrīz gadu, bet vairāk pateicoties padomju tautas kosmosa un varonības dēļ.
  Hitlers atkal apstājās, bet 1957. gada 20. aprīlī viņš joprojām uzbruka Japānai. Kā saka, divi putni nevar dzīvot vienā midzenī. Kāds ir jāatstāj viens.
  Karš ar Japānu ilga pusotru gadu un beidzās ar tās ieņemšanu.
  Un 1959. gada 20. aprīlī, Hitlera septiņdesmitajā dzimšanas dienā, notika vispasaules referendums, kas nodibināja monarhiju Trešajā Reihā. Un fīrera pēcteci tagad varētu ieņemt viens no viņa daudzajiem dēliem, kas iegūti mākslīgās apaugļošanas ceļā.
  Tādējādi visā pasaulē radās briesmīgā Trešā Reiha impērija.
  Acīmredzot šim Visumam jau bija savi plāni attiecībā uz cilvēces likteni. Bet Hitlers joprojām nomira 1963. gadā, arī martā, tāpat kā Staļins. Bet viņam izrādījās paveicies vairāk nekā viņa kolēģim. Viņa dēls kāpa tronī, un Trešais Reihs jau ir sācis lidot uz citām Saules sistēmas planētām.
  Tā radās impērija... Melnajiem un dzeltenajiem bija mazāk tiesību nekā baltajiem, un viņu dzimstība tika kontrolēta, taču pamazām attīstoties pēc plāna, impērija sāka plaukt. Zinātnes attīstība un progress ir novedušas pie labklājības.
  Un 2020. gadā sākās pirmais lidojums cilvēces vēsturē uz zvaigzni Sīriuss, kur tika atklātas planētas, kas nosacīti bija piemērotas cilvēka dzīvībai.
  
  JAUNI ALISES SELEZŅEVAS PIEDZĪVUMI
  Alisa Seļezņeva brauca ar gaisa velosipēdu. Automašīnu vadīja autopilots, taču tai var dot mutiskas komandas. Saliekams ērts krēsls, uz kura var sēdēt guļus. Izmantojot iPhone hologrammu, Alise spēlēja kosmosa stratēģiju ar Pašku.
  Paška palaida uz priekšu smagus grandiozu kaujas kuģus, cerot ar tiem nosegt mazākus kuģus. Alise mēģināja no sava karaspēka izveidot pusmēnesi un iet uz sāniem Paškas zvaigžņu kuģiem. Notika sitienu apmaiņa, un zvaigžņu kuģi tika sadalīti un spīdzināti. Un uz kontrolētām planētām tika uzbūvēti jauni kuģi. Protams, lielākie ir lēnāki un prasa vairāk resursu un cilvēku cīnītāju, savukārt mazākie ir ātrāki un lētāki. Cilvēki tika ražoti arī inkubatoros, un tie bija kaut kas līdzīgs klonu armijai, kas strauji pieauga. Un raktuvēs strādāja roboti, kas arī bija jāražo. Turklāt vēl vairāk pētījumu akadēmijās: militārajās, ekonomikas, būvniecības un naudas kaltuvēs.
  Alise apspriedās daļēji ar ekonomikas padomnieku un daļēji ar militāro padomnieku. Un viņa pati pieņēma lēmumus. Paška centās vairāk strādāt viens pats un zaudēja priekšrocības.
  Zvaigžņu kuģi dažkārt sadūrās ar spēka laukiem un čīkstēja no spriedzes, hologrammā viss bija lieliski redzams.
  Pēkšņi Alises uzmanību novērsa Arkašas parādīšanās. Kāds apmēram divpadsmit gadus vecs zēns, kas parādījās hologrammā, kliedza:
  - Sveika Aliska! Jūs zināt, ko mēs esam plānojuši!
  Alise nicinoši šņāca un atbildēja:
  - Kas gan cits var būt pārsteidzošāks par datorspēlēm?
  Arkaša pārliecinoši teica:
  - Mūsu zinātnieki ir atklājuši slēgtas laika cilpas, kas nekur neiet, un tas nozīmē, ka viņu pagātne nemaz nav mūsu pagātne!
  Alise bija pārsteigta:
  - Kā tas ir?
  Arkaša smaidot paskaidroja:
  - Tas nozīmē, ka viņi var ceļot un doties piedzīvojumos, nebaidoties, ka iejaukšanās pagātnē mainīs mūsu tagadni. Tas ir, jebkura mūsu iejaukšanās mūsu pasauli nekādi neietekmēs!
  Paška pirmais uzminēja:
  - Tas nozīmē, ka, ja mēs ceļosim pagātnē un tur kaut ko mainīsim, tad tas nekādi neietekmēs mūsu pasauli!
  Arkaša pamāja ar galvu, viņa sarkanie mati trīcēja:
  - Tā, kā ir!
  Paška agresīvi ieteica:
  - Tātad ķersim blasterus un sitīsim fašistus.
  Arkaša paraustīja plecus un atzīmēja:
  - Tā ir interesanta ideja. Bet bērniem nevajadzētu ņemt ieročus pagātnē, īpaši militāros.
  Paška viltīgi atbildēja:
  - Darīt kaut ko, kas ir pilnīgi nepareizs, ir saldāks pat par saldējumu! Mans onkulis ir kosmosa jūras kājnieks, un viņa seifā jūs varat paķert ārkārtīgi nāvējošus ieročus!
  Arkaša neizpratnē noplātīja rokas un atzīmēja:
  - Bet es negribētu nogalināt cilvēkus. Pat vācieši.
  Paška norūca:
  - Fašisti ir atļauti!
  Alise negatīvi pakratīja galvu un ieteica:
  - Nē, es esmu pret dzīvu cilvēku nogalināšanu! Varbūt labāk tāpat kā labā filmā, izglābsim kādu pagātnē.
  Pasha nekavējoties ieteica:
  - Tā ir ideja! Ko darīt, ja Žanna d'Arka tiek atbrīvota?
  Alise piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tas būtu pareizi!
  Arkaša aizrautīgi dziedāja:
  - Kurš ticēja, ka Žanna ir sadedzināta, nē, viņa kādu laiku slēpās!
  Pazeminājis balsi, zēns piebilda:
  - Seko man! Es esmu Laika institūtā!
  Alise čīkstēja:
  - Marš pēc Arkašas!
  No mašīnas atskanēja čīkstēšana, kas izlikās nesaprotam:
  - Kuram no miljarda Arkašas sekot?
  Meitene pārliecinoši teica:
  - Tiem, ar kuriem tikko runāju! Uz Laiku institūtu Kārļa Marksa ielā.
  Un gravitācijas velosipēds ar mākslīgā intelekta programmu kustējās, plīvojot starp mājām. Maskava nākotnē radīja neizdzēšamu iespaidu. Majestātiskas celtnes, kilometrus garas strūklakas, kas iet uz augšu, daudzi kolosāli daudzkrāsaini izmēri un dažādas formas. Daudzas ēkas tika vienkārši audzētas, sadalot īpašas baktērijas, kuras izcēlās gan ar cietību, gan elastību.
  Alise jautāja Paškam, kurš arī lidoja pretī Arkašai, un viņa blondie mati atgādināja pārgatavojušos pieneni.
  - Nu, kā tu domā, mans varonis?
  Paška norūca:
  - Kāds tas būs piedzīvojums! Kā karaļa galmā!
  Alise čivināja, zobus rāvusi:
  - Es redzu, ka mums viss izdosies! Viss būs burtiski augstākās klases!
  Meitene skrēja garām Perunas templim. Skaista, milzīga ēka zeltījumā un rubīnos, pilna varenuma un mierīga spēka. Viņas priekšā pats Peruns rokās ir neremdināma lāpa, ar kilometru garu uguns straumi. Bērni ir nodiluši, viņi izmanto atsevišķus spārnus un izskatās pēc elfiem.
  Meitene ķiķinot dziedāja:
  - Vasarā saule spīd augstu, augstu ... Vasara ir tālu no nodarbībām! Tālu!
  Un nākotnē debesīs ir spoguļi, un gandrīz nav nakts un mūžīgas vasaras. Tāpēc bērnu brīvdienas ilgst daudz ilgāk nekā skolas dienas. Laimīga pasaule. Un bērni vienkārši vēlas izklaidēties.
  Paška pat dziedāja entuziasma pilns:
  - Vai varat iedomāties situāciju?
  Viss, kas piepildīsies, mums ir zināms iepriekš...
  Un kāpēc tad šaubas un bažas!
  Viss pasaulē ir ieplānots!
  Alise entuziastiski iesaucās:
  - Un mēs izaicinām vētras! Kāpēc un kāpēc? Nav iespējams nevienam dzīvot pasaulē bez pārsteigumiem!
  Arkaša, kurš sazinājās caur hologrammu, arī paņēma:
  - Veiksmi vai neveiksmi! Kā šūpoles augšā un lejā! Tikai tā, un ne citādi, tikai tā un ne citādi, Lai dzīvo pārsteigums!
  Pārsteigums! Pārsteigums! Lai dzīvo pārsteigums!
  Šeit ir Laika institūts. Viņu apsargā vairāki kaujas roboti. Bet viņi pazīst Alisi un Pašku. Viņi jau ir daudzkārt ceļojuši. Tai skaitā pasakainos laikos. Šī ir arī viena no atvērtajām laika atzarām. Tur tā ir kā fantāzija.
  Bet īstās pagātnes apmeklējums ir vēl interesantāks. Alisei, starp citu, ir kosmiskas balvas par likumīgās ķeizarienes glābšanu un uzurpētāja Zeltamata gāšanu. Viņa neitralizēja citu tirānu, kurš vēlējās sagrābt varu pār planētu Zeme un varbūt arī galaktiku. Viņa neitralizēja kosmosa pirātus, palīdzēja trim kapteiņiem un kopumā darīja daudzas lietas. Tostarp visa robotu pulka neitralizēšana.
  Un, protams, Alisei un viņas draugiem ir atļauts bez problēmām iekļūt visslēgtākajā institūtā. Kuru apsargā, lai neviena muša nepaiet garām. Kā ar mušu? Pat fotons!
  Alisa un Paška iet laukā. Parastie bērni, ne pārāk lieli, vairāk jau divpadsmit gadu vidēja auguma, nav nekādi paātrinātāji. Gaišas galvas, Pasha laikam dabīgi blondīne, Alisa gaišmataina. Dažreiz, protams, viņa uzliek grimu. Viņas frizūra dažkārt mirdz visās varavīksnes krāsās. Bet tagad viņa ir savā dabiskajā gaismā.
  Alise čivināja:
  - Jāiet uz paralēlo - strupceļa pasauļu sektoru!
  Robotmeitene, mirdzošā zelta spārniem, atbildēja:
  - Dārgā Alisočka, mēs vienmēr priecājamies jūs redzēt! Es tikai lūdzu jūs būt uzmanīgiem. Daudzi bērni vēlas ceļot uz īstu pagātni, taču tur ir pilnīgi iespējams nomirt, tajā pašā laikā hipertīkla virtuālajā realitātē jūs varat reproducēt absolūti jebkuru ainavu un jebkurā laikā, un jūsu smadzenes un ķermenis to nedarīs. vispār ievērojiet atšķirību. Un virtuālajā RPG viņi nemirst un netiek sakropļoti!
  Alise gribēja teikt, bet Paška viņu piekāva:
  - Mums nav vajadzīga sasniegumu ilūzija! Mēs vēlamies paveikt īstus varoņdarbus!
  Robotu meitene nomainīja gaismu uz zilganāku un atbildēja:
  - Tad labi! Mēs jūsu komandu pazīstam jau ilgu laiku! Riskējot ar savu galvu, tu vienmēr paliec dzīvs un uzvarēsi! Fortūna tevi mīl un varbūt arī hiperfortūna, un ir cerība, ka tu vienmēr tiksi galā!
  Pasha atbildēja ar smaidu:
  - Kas neriskē, tas nedzer šampanieti!
  Alise loģiski piezīmēja:
  - Bet šim teicienam ir turpinājums. Tie, kas riskē pāri visiem ierobežojumiem, ir apmierināti ar čifīru savā gultā!
  Pasha iesmējās un atzīmēja:
  - Tas ir novecojis teiciens! Cilvēki netiek sūtīti cietumā. Ja viņi izdara smagus noziegumus, tad iziet rehabilitācijas un pāraudzināšanas programmu!
  Alise čīkstēja un atzīmēja:
  - Vai vēlaties, lai Paška tiktu nosūtīta uz piespiedu darba nometni?
  Zēns apņēmīgi nomurmināja:
  -Visvairāk es vēlētos iekļūt īstā karā! Žēl, ka agrāk tas nebija iespējams!
  Patiešām, ir stingri aizliegts iejaukties pagātnē, jo tas var mainīt nākotni nevis uz labo pusi. Piemēram, lai cik ļoti gribētos, teiksim, atspēlēt Krievijas un Japānas karu vai sakaut vāciešus 41. gadā, nākotne mainīsies uzreiz. Un tas nav fakts, ka komunisma un skaistas mūžīgās vasaras vietā uz Zemes iejaukšanās dēļ iestāsies bezcerīgā kodolziemas tumsa, pat ar labiem nodomiem.
  Taču strupceļa, pašpietiekamās pagātnes pasaulēs jūs varat darīt visu, ko vēlaties.
  Puišus satika sarkanmatains zēns ar gudru seju Arkaša. Kā izrādījās, zēns līdzi paņēmis individuālos aizsarglaukus sērkociņu kastītes izmēra ierīcēs. Un Paškai bija kaujas lāzeri ar termokvarka baterijām. Turklāt šī ir jaunākā izstrāde, ko var uzlādēt ar parastu ūdeni. Un tas reproducēs kodoltermisko saplūšanu, kas pārvēršas par termokvarku saplūšanu.
  Bērni, bruņoti un aizsargāti, pārvietojās vēršu cīņās, kur kustība daudzkārt paātrinājās. Tad viņi ievācās kabīnē un sāka meklēt informāciju par strupceļa pasaulēm.
  Vienā no tiem Pasha pamanīja, ka notika slikta lieta. Un ne tikai vienā veidā.
  Hitlers tomēr uzņēmās risku nolaisties Lielbritānijā 1940. gada septembrī. Nosēšanās laikā tika izmantota tirdzniecības flote, pieslēgti pat tramvaji. Viņš visas aviācijas rūpnīcas pārcēla uz trīs maiņu darba režīmu, un rezultātā Krautiem izdevās iegūt gaisa pārākumu. Īsāk sakot, Lielbritānija krita divu nedēļu laikā. Londonā tika iecelts marionešu karalis, un tika izveidota provāciska valdība.
  Tad vācieši gandrīz bez cīņas ieņēma Gibraltāru un pārvietoja savu armiju pāri Āfrikai.
  Lielākā daļa angļu armijas un flotes atzina jauno karali un provācisko valdību. Vācieši grāba kolonijas Āfrikā un Āzijā. Bet līdz šim viņi nav devušies uz PSRS. Amerika joprojām bija aizmugurē. Un tad 1941. gada decembrī Japāna uzbruka Amerikai. Un Trešais Reihs 11. decembrī pieteica karu un sāka izdarīt spiedienu uz ASV. Sākumā amerikāņi cieta sakāvi pēc sakāves no Japānas. Tad vācu zemūdeņu flote sāka viņiem uzbrukt.
  Tika uzbūvēti gaisa kuģu pārvadātāji, radīti jauni ieroču veidi.
  Tā kā Amerikas Savienotās Valstis atradās tālu pie okeāna, vācieši nevarēja tur nekavējoties sākt karadarbību. Tātad, kamēr jūrā notika kauja un tika būvēti kuģi. Fritz izstrādāja arī tanku ēku. Jaunākie spēkrati: "Lauva", "Tīģeris", "Pantera", "Pele" nonāca ekspluatācijā.
  Pats svarīgākais, protams, ir reaktīvās aviācijas attīstība, ar ko Krauts saista zināmas cerības.
  Alise, aplūkojot šo vēstures gaitu, atzīmēja:
  - Viņi tik viegli nevar dabūt ASV!
  Paška loģiski atzīmēja:
  - Es pats to zinu. Bet ja viņi tomēr vēršas pie PSRS?
  Arkaša, rudmatainais zēns, ieteica:
  - Varbūt mēs varam izprovocēt vāciešus uz...
  Alise atsita zobus:
  -Uz ko tu gribi viņus izprovocēt? Un līdz šim viss ir labi...
  Paška iesmējās un atzīmēja:
  - Saka, nemodiniet vētru, kamēr tā ir klusa... Bet, no otras puses, novērsiet pērkona negaisu pirms ugunsgrēka, novērsiet nepatikšanas, pirms tas notiek!
  Arkaša piedāvāja savu versiju:
  - Nodosim Hitleram informāciju, ka ASV gatavo atombumbu, un tāds viņš ir. Un lai viņš skrien pāri okeānam!
  Alise sajūsmā čukstēja:
  - Tā ir lieliska ideja! Uzbrūkam Hitlera birojam!
  Paška rēca atskaņā;
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies,
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs -
  Ceļš, kas apgaismo komunismu!
  Arkaša atzīmēja:
  - Nu, puiši lidoja kā fotons saulē!
  Un bērni ieskrēja laika mašīnā. Viņi ir nopietni bruņoti - spridzinātāji, atsevišķi spēka lauki. Viņi var cīnīties ar visu armiju.
  Paška, spaidot laika ceļošanas pogas, rēca:
  Mēs neesam nožēlojami kukaiņi
  Super bruņurupuči nindzjas...
  Alise to pacēla, arī nospiežot pogas ar pirkstiem:
  - Mēs valkājam apvalku kā kreklus, apslēpti talanti!
  Un puiši tika sagriezti laika un telpiskā viesulī. Likās, ka viņi uz īsu brīdi būtu nokļuvuši Krakatau vulkāna izvirdumā. Un tad viņus pārcēla uz citu vietu, iemeta laukā...
  Debesīs atskanēja dūkoņa, netālu bija lidlauks, un mašīnas cēlās.
  Paška paskatījās hronometrā un nosvilpa:
  - Ir jau četrdesmit seši gadi!
  Arkaša, sarkastiski smaidīdama, atzīmēja:
  - Un mēs deram, ka tas nav 1946. gads?
  Paška agresīvi norūca, spiedot lakādas zābaku zoles:
  - Šie noteikti ir četrdesmit seši!
  Arkaša mierīgā tonī iebilda:
  - Dod man desmit klikšķus, ka tie nav četrdesmit seši!
  Šeit sarunā iejaucās Alise:
  - Tieši tā, šis nav četrdesmit sestais gads, bet tūkstoš deviņi simti četrdesmit sestais gads!
  Puiši smējās. Un Paška sarūgtināts spārdīja sēnīti:
  - Sasodīts, pulsārs ir man degunā! Es aizmirsu tādu niecīgu joku!
  Alise smaidot atzīmēja:
  "Tas dažreiz notiek, ceļojot laikā. Datumi nesakrīt. Tātad, kas notika šeit, notika!
  Arkaša ar neapmierinātu skatienu atzīmēja:
  - Jā, man bija aizdomas, ka varam pārcelties tur, kur nevajag. Bet šeit man ir hiperplazmas dators. Caur to mēs varam daudz uzzināt, tostarp vilnis un ziņu klausīšanās!
  Zēns izdarīja žestu un ieslēdza kopējo radio noklausīšanos.
  Kā izrādījās, nacisti uzbruka Amerikas Savienotajām Valstīm. Viņi izmantoja palielinātu transporta un militāro floti. Un viņi pārspēja amerikāņus kopā ar japāņiem.
  Latīņamerikas valstis atbalstīja Trešo Reihu un Japānu, un no viņu puses nacisti sāka ofensīvu no dienvidiem uz ASV. Un caur Islandi, kas tika sagūstīta operācijas Ikars laikā, vācieši un ārvalstu divīzijas iekļuva Grenlandē un pēc tam Kanādā. Ir sākusies knaibles saspiešana ASV.
  Fricis ieguva ļoti labu tanku "Panther" -2. Sver četrdesmit septiņas tonnas, ar 900 zirgspēku dzinēju, ar 120 mm frontālajām bruņām nogāzēs un 150 mm tornīti un 88 mm 71 EL lielgabalu, kas no liela attāluma caururbj amerikāņu transportlīdzekļus. "Panther" -2 mīnuss bija 60 mm sānu bruņas, lai gan zem nogāzēm. Taču to kompensēja automašīnas zemākais siluets un lieliskā mobilitāte.
  "Panthers" 2 iznīcināja amerikāņus, tāpat kā progresīvākie "Tigers" 2 un pēc tam "Tigers" 3.
  Amerika kapitulēja sitienu sērijā. Un kļuva par Trešā Reiha un Japānas koloniju.
  Bet Hitleram vienmēr visa ir par maz un viņš gatavojas uzbrukt PSRS.
  Uzbrukumam ir sagatavoti jaudīgi E sērijas tanki, pret kājnieku ieročiem gandrīz neievainojami raķešu artilērija un disku lidmašīnas un pat pazemes pašpiedziņas lielgabali.
  Kolosāla vara vērsta pret PSRS, draudot visu sagraut un nodedzināt līdz pamatiem. Hitlers, protams, sagremoja Ameriku un gatavojās kampaņai. Arī PSRS viņi nesēdēja dīkā. Jau 1941. gada augustā KV-3 parādījās masveida ražošanā. Un 1941. gada oktobrī KV-5 arī sāka ražot. Jaunie tanki, protams, nebija ideāli, taču ar garstobra 107 mm lielgabaliem tie bija spējīgi cīnīties un iekļūt tīģeros un panterās. 1942. gadā parādījās KV-4, vissmagākajā modifikācijā 108 tonnas. Staļinam patika jaudīgi tanki. Tāpēc KV-6 vispār svēra divsimt tonnu. Un viņi uz tā uzstādīja 203 mm lielgabalu.
  Taču smagie KV tanki pārāk bieži sabojājās un iestrēga uz neizbraucamiem ceļiem. Tā rezultātā KV-7, kas sver divsimt piecdesmit tonnas, netika transportēts pa dzelzceļu. Viņi mēģināja padarīt vieglākus citus KV saimes tankus, taču tie joprojām nebija īpaši labi.
  1945. gadā viņi mēģināja izgatavot IS-1 un IS-2. Pēdējais tanks bija aprīkots ar 122 mm lielgabalu. Un 1946. gada pavasarī sērijā parādījās arī IS-3. Jaunā tvertne tika padarīta smagāka. Kopumā IP sērija šeit svēra vairāk nekā reālajā vēsturē. Un viņi uz IS-3 uzstādīja 130 mm lielgabalu, padarot tanku jaudīgāku.
  PSRS bija zemāka par Trešo reihu kājnieku skaita un vispārējās karaspēka mobilitātes ziņā, bet tankos bija aptuveni vienāda. Bet aviācijā Krauts ir spēcīgāks gan pēc skaita, gan kvalitātes - reaktīvo jaudu. Ar aptuveno tvertņu vienlīdzību lielākā daļa padomju transportlīdzekļu nav īpaši augstas kvalitātes. T-34-76 kļuva par populārāko tanku. Nekarojot PSRS pēdējos gados, tikai 1945. gadā sāka ražot nedaudz jaudīgāku T-34-85, kas arī piekāpās pat Panther -2 vai 3, un vēl jo vairāk nevarēja cīnīties ar jaudīgāks un modernāks E-50.
  Tātad 1946. gada 22. jūnijā paredzēts uzbrukums PSRS. Fašisti ir spēcīgi un viņiem ir daudz darbaspēka. Bet ir arī Japāna.
  Samuraji lielos daudzumos ražoja tanku, kas ir aptuveni salīdzināms ar T-34, un viņiem ir daudz šādu transportlīdzekļu. Smago mastodonu nav daudz ražoti, bet tie tiek kopēti no vācu.
  Galvenais, ka Japānā ir daudz kājnieku, arī ķīniešu. Un, ja kaut kas notiks, viņi var jums mest līķus.
  Japānas aviācija arī ir spēcīga, un tur ir reaktīvās lidmašīnas. Un jūrā samurajiem ir milzīgas priekšrocības.
  Arkaša, to dzirdējusi, svilpa un rībēja:
  - Pilnīga bloķēšana!
  Paška norūca, sita ar kājām:
  Mēs esam atklājuši planētas kā valstis,
  Kosmosā ir ceļš uz nezināmām pasaulēm,
  Tiek dziedāti varoņdarbi -
  Lai uz visiem laikiem izdzēstu nāves rētu!
  Alise nonāca pie diezgan loģiska secinājuma:
  - Mums jāpalīdz PSRS! Un steidzami, citādi desmitiem miljonu padomju cilvēku mirs!
  Paška agresīvi ieteica:
  - Nofotografēsim Hitleru!
  Arkaša laboja:
  - Nē, labāk mūs nolaupīt un piespiest atteikties no kara pret PSRS!
  . NODAĻA Nr.2
  Alise piekrītoši pamāja ar gaiši brūno galvu:
  - Tas, iespējams, ir labākais, ko varat izdomāt! Nolaupa Hitleru un izglāb PSRS!
  Paška nekavējoties secināja:
  - Iesim tūlīt! Beidz kasīt galvas, beidz sūkt pudeles!
  Abiem zēniem un meitenei faktiski ir individuālās aizsardzības spēku lauki un kaujas spridzinātāji. Tad kam viņiem vajadzīgs šis fīrers?
  Arkaša dziedāja:
  - Jūs dzirdat karavīrus, jūs redzat karavīrus.
  Cilvēki baidās no sprādzieniem...
  Tūkstošiem acu skatoties debesīs,
  Un viņi to nenogurstoši atkārto!
  Alise entuziastiski pievienojās;
  Lai vienmēr būtu saule
  Lai vienmēr ir debesis!
  Lai vienmēr ir māte
  Lai tas vienmēr būtu es!
  Paška ieslēdza elektronisko karti. Hologrammā pazibēja Berlīnes projekcija. Pilsēta strauji auga. Daudzi vergi uzbūvēja būves. Jo īpaši jaunā imperatora kanceleja tika celta paātrinātā tempā.
  Pēc arhitektu plāna tā bija lielākā pils cilvēces vēsturē, divpadsmit stāvus augsta un divi kilometri reiz divi kilometri platībā.
  Grandiozā būvniecība ritēja pilnā sparā. Strādāja ne tikai vergi, bet arī daudz tehnikas, tostarp vismodernākās un jaudīgākās. Trešais Reihs ir kļuvis spēcīgāks.
  Šeit jūs varat redzēt Mouse-3 tanku, kas sver piecsimt tonnu. Tas, protams, ir pārāk smags kaujas lietošanai un nav pārvadājams, bet tas karājas netālu no Berlīnes. Un iedomājieties tūkstoš milimetru bruņas, kurās var caurdurt tikai ļoti liela bumba.
  Paška ar ļaunu smaidu atzīmēja:
  - Mūsu blasteri sagriezīs šo briesmoni sekundē! Viņiem ir tāds kaujas spēks kā astoņām atombumbām, kas vienā minūtē nomestas uz Hirosimu. Un tas viss plānā starā kvadrātmilimetra lielumā!
  Alise precizēja:
  - Nu, tas ir maksimālā kaujas režīmā! Un šajā režīmā blasteri pārāk nolietojas. Labāk ar mazāku intensitāti, un uzlāde ar ūdeni ļaus jums iznīcināt miljonu lielu armiju.
  Arkaša nosvilpa:
  - Oho! Vienkārši lieliski!
  Paška ieslēdza gravitācijas virziena meklētāju un pārliecinoši paziņoja:
  - Tagad mēs mēģināsim izdomāt Hitleru. Ar balss un radio signāliem!
  Alise ķiķināja un atzīmēja, virpinot blasteru rokās:
  - Hitleram būs pētersīļi un sīpoli!
  No ieroča izlidoja skaistas meitenes hologramma ar sudraba spārniem un čivināja:
  - Vai jūs vēlētos gulētiešanas stāstu, jaunkundze?
  Alise iesmējās un atbildēja:
  - Nē! Šeit ir saldējuma pakas, es neatteiktos!
  Hologrammas meitene skumji atbildēja:
  - Ak, es nezinu, kā sintezēt saldējumu!
  Alise kaprīzi teica:
  - Tu zini tikai, kā nogalināt! Nav labi būt tik vienpusīgam!
  Meitene aizvainoti atzīmēja:
  - Nenogaliniet, bet pasargājiet cilvēkus no briesmām un palīdziet viņiem izkļūt no nepatikšanām! Tu vēl esi pārāk jauna meitene un neko daudz nesaproti!
  Alise dusmīgi atbildēja:
  "Šobrīd ir pienācis laiks, kad mums jāpalīdz cilvēcei izkļūt no grūtībām." Vai vismaz ievērojamu daļu no tā!
  Hologramma pamāja ar galvu un apstiprināja:
  - Mēs vienmēr esam gatavi palīdzēt cilvēcei! Un vajadzības gadījumā mēs palīdzēsim!
  Paška stingri noteica:
  - Es tikko ievadīju meklētājā datus par Hitleru. Šeit dators ir hiperplazmisks ar kolosālu ātrumu. Drīz mēs uzzināsim, kur šis nelietis slēpjas!
  Alise sajūsmā čivināja:
  - mānīgais nelietis plāno,
  Bet cēlais varonis ir stiprāks...
  Un nelietis tiks uzvarēts cīņā,
  Un labais, kā vienmēr, uzvarēs!
  Paška veica aprēķinus, pati programma meklēja fīreru, analizējot radio signālus.
  Arkaša dusmīgi nočukstēja:
  - Tu nekur nebrauksi! Hitlers ir kā utis!
  Pasha ar uzvarošu skatienu sacīja, paceļot pirkstu uz augšu:
  - Gatavi puiši!
  Alise čīkstēja un atzīmēja:
  - Tur viņš ir... Austrumprūsijā, vilku midzenī!
  Paška neapmierināti nomurmināja:
  - Sasodīts! Cik ilgi tur jāiet!
  Arkaša pārliecinoši paziņoja:
  - Mūsu individuālās pretgravitācijas mašīnas to paveiks pusstundas laikā! Un tas būtu iespējams ātrāk, ja mēs izmantotu starpplanētu jostas!
  Paška norūca un iesita sev pa pieri:
  - Viņi to neparedzēja!
  Alise loģiski piezīmēja:
  - Visa mūsu ideja ir pilnīgs piedzīvojums!
  Pasha apņēmīgi iesita ar dūri pa ceļgalu:
  - Mums jāpalīdz PSRS! Lidosim!
  Un bērnu triāde, piesedzoties ar kamuflāžas lauku, sāka planēt virs Vācijas.
  Praktiski necietot no bombardēšanas, Trešā Reiha teritorija izskatījās diezgan bagāta un kopta. Vergu zēni slaucīja ielas, verdzenes tās mazgāja ar lupatām. Viscaur valdīja priekšzīmīga kārtība. Ielās ir daudz automašīnu, prestižākās un, gluži otrādi, vienkāršas markas. Visvairāk slavenais dīzeļdzinējs ir Volkswagen, taču ir arī citas automašīnas. Jo īpaši Mercedes, BMW, Renault, pikaps, Ford, Cadillac un citi. Vācija jau ir okupējusi gandrīz visu pasauli. Un vēl viens īpašs zīmogs: "Ādolfs Hitlers". Šī ir visprestižākā automašīna, un tā izcēlās ar savu pilienveida formu, gāzes turbīnu dzinējiem un milzīgo ātrumu. Protams, tas ir paredzēts elitei.
  Un vienkāršie strādnieki brauca ar Volkswagen. Daudziem vāciešiem pašiem piederēja vergi. Un darbaspēks tika pārdots izsolēs. Tas nozīmē, ka daudzi melnādainie, arābi, hinduisti un citi. Bet ir arī baltie vergi.
  Reihs izskatījās turīgs, bet kaut kur kūpēja krematoriju krāsnis. Tomēr ebreji tika iznīcināti lēnām. Zinātnieki un cilvēki ar augstāko izglītību pat tika pieņemti darbā pie šaraškas. Partizānu kara okupētajās teritorijās tikpat kā nenotika.
  Trešā Reiha prestižs un vara ir pārāk liela, un okupantu politika ir diezgan elastīga. Ir iesaistīti vietējie spēki. Trešais Reihs ir federācijas veids, kura pamatā ir personāls no pakļautajām teritorijām. Impērija tiek veidota gan ar burkānu, gan nūju!
  Lidojuma laikā Paška ieslēdza datoru un parādīja Vilku midzeņa attēlu. Bunkurs izskatījās pēc īstas pils.
  Viņš bija sajukums un auga dažādos virzienos. Šeit atradās viena no Hitlera galvenajām mītnēm.
  Jūnijs, vasaras sākums un diezgan karsts. Un marmora cietumā ir forši. Bet ziemā Hitlers parasti uzturas Kiprā vai pat Aleksandrijā, kur tika uzcelta viņa jaunā rezidence. Un Āfrikā tādas jau ir vairākas, un ir arī citviet.
  Bet vasarā apsēstais fīrers dod priekšroku Austrumprūsijai un Vilku midzei.
  Ir skaidrs, ka fīrers kaut ko apspriež ar savu zvērnīcu. Paška ieslēdza tulkojumu un palielināja attēlu.
  Ādolfs Hitlers ir maza auguma, bet ļoti kustīgs vīrietis ar mazām ūsām. Runājot, viņš nestāv uz vietas, bet visu laiku žestikulē un skrien.
  Tagad viņš runā, vicinot ķepas;
  - Mēs kopā ar japāņiem gandrīz pilnībā iekarojām pasauli. Paliek tikai boļševistiskā Krievija! Un to neapšaubāmi vajadzētu salauzt, saspiest un atbruņot! Boļševisms apdraud visu cilvēci. Tās ir pilnīgas un potenciālas briesmas mūsu impērijai! Mums jāsagrauj komunisti! Tagad mums ir labākā tehnoloģija pasaulē. Un desmitiem miljonu kājnieku karavīru no dažādām valstīm. Mūsu reaktīvai aviācijai nav līdzvērtīgu. Mums vienkārši jāsagrauj ienaidnieks. Ko teiks mani ģenerāļi?
  Tanku spēku galvenais stratēģis Guderians pārliecinoši paziņoja:
  - Mūsu galvenais tanks E-50 noteikti ir spēcīgāks par galveno padomju tanku T-34. Saskaņā ar izlūkošanas datiem ienaidnieka rīcībā ir vairāk nekā simts tūkstoši tanku. Taču lielākā daļa no tiem ir novecojuši, nolietoti vai vieglie transportlīdzekļi. E-50 ir spējīgs iekļūt T-34-85 frontāli no piecu kilometru attāluma. Taču mūsu briesmoņa padomju mašīnas jaunākā modifikācija tam netrāpīs pat sānos, šaujot īstā attālumā. U klases E-50 tankam ir 170 milimetri frontālās bruņas un 250 milimetri frontālās bruņas, un neviens ar to nevar tikt galā. 1500 zirgspēku dzinējs nodrošina lielisku mobilitāti pat ar septiņdesmit tonnu svaru un 105 mm lielgabalu ar stobra garumu 100 EL.
  Hitlers pārtrauca savu tanku stratēģi:
  - Es jau to zinu! Trešā Reiha spēks ir nevis tehnoloģijās, bet garā! Mēs varam darīt jebko, ja nebaidāmies. Krievi dabūja IS-3, ar bīstamu ieroci. Bet mēs joprojām nebaidāmies no viņa. Mums ir ar ko atbildēt padomju izaicinājumam. Un mēs noteikti uzvarēsim! Kāpēc mums ir jauni ieroču veidi. Tanks "Maus" -3 joprojām ir ziedi. Mēs izmantosim jaunu elektromagnētisko lielgabalu, kas caurdurs jebkuru metālu, un mēs parādīsim Kuzmas māti ienaidniekam!
  Iestājās īsa pauze. Meitenes ienāca īsos, baltos svārkos un basām kājām. Viņi bija iedeguši, bet pēc izskata nepārprotami eiropeiski. Kailie teļi un plikas zoles runāja par vergu statusu. Bet tajā pašā laikā meitenēm bija blondi mati, viņas bija izliektas un skaistas. Viņi bija spiesti vingrot un ievērot diētu. Tāpēc viņi izskatījās kā skaistuma un grācijas standarti.
  Tā kā Hitleram negaršoja alkohols, viņi pasniedza kokteiļus un sulas. Fīrers paņēma sev apelsīnu un pāris šokolādes kūkas.
  Spēcīgi košļādams saldo masu un dzerot sulu, asiņainais diktators nebeidza runāt;
  - Mūsu jaunie tanki ir ideāli. Tie ir necaurlaidīgi ienaidniekam un iekļūst pašā ienaidniekā no kolosāla attāluma. Īpaši Tiger 3 ar 285 mm frontālajām bruņām un 128 mm 100 EL lielgabalu. Tas tiešām ir kolosāls un nāvējošs spēks! Kuru, ja dauzīs, tad trāpīs tā, ka nevienam nešķitīs maz! Pat slavinātais IS-3, ko krievi tikko laiduši ražot, nekļūs par mūsu ienaidnieku!
  Zvērnīca unisonā pacēla ķepas:
  - Sveiks, fīrers!
  Apsēstais diktators turpināja teikt:
  - Okupētajās teritorijās jāvalda brutālam režīmam. Mums ir jāsoda vietējie iedzīvotāji par mazākajiem pārkāpumiem. Kāpēc būtu jāiesaista policija? Mēs sadalīsim PSRS divdesmit, divdesmit piecās valstīs. Viņi ieies Trešā Reiha federācijā ar savām marionešu valdībām. Tās būs kaut kas līdzīgs kolonijām. Bet mūsu okupācijas varas iestādes stāvēs viņiem pāri. Mēs iestāsimies par lielāko impēriju pasaulē! Precīzāk, lielākā impērija pasaulē jau pastāv. Bet tajā jāievieto vēl viens bloks!
  Zvērnīca atkal atzinīgi rūca. Hitlers pamāja ar rokām un turpināja:
  - Īpaša uzmanība jāpievērš partizāniem. Par katru nogalināto vācieti nošaujiet simts vietējo iedzīvotāju un par katru ievainoto piecdesmit. Un tas ir paredzēts privātpersonām! Mēs nogalināsim desmit reizes vairāk virsniekiem un simtreiz vairāk ģenerāļiem!
  Un atkal atskanēja aplausi un vētraini aplausi.
  Fīrers, šķiet, bija ļoti apmierināts un nomurmināja:
  - Es visus saplosīšu! Es visus saplosīšu! Mūsu jaunie ieroči ir Belonzi diski, unikāli. To racionalizē lamināra strūkla, un tas ir praktiski neievainojams. Lidojošie šķīvīši spēj sasmalcināt un saplēst gandrīz jebkuru ienaidnieka aizsardzību. Un ne lidmašīna, kas spēj no viņiem aizmukt!
  Zvērnīca sāka trokšņot, kliedzot:
  - Slava fīreram! Mēs iznīcināsim visus!
  Paška komentēja, grozīdams ar pirkstu pa templi:
  - Šie puiši ir pelnījuši reģistrēties pie psihiatra!
  Alise iebilda pret to:
  - Sliktāk! Tie ir pilnīgi normāli garīgi nelieši!
  Arkaša šaubījās:
  - Ļaunums ir garīga anomālija! Saprātīgā cilvēkā ir visaugstākā tieksme pēc labā!
  Paška pēkšņi dziedāja atbildē:
  Iznīcināšana ir aizraušanās
  Nav svarīgi, kāda veida jauda!
  Varas iestādes vienmēr ir dzērušas svešas asinis!
  Hitlers pabeidza savu kūku. Un viņš izvilka no jostas pātagu. Divreiz nedomādams, viņš to paņēma un uzsita meitenes uz kailām kājām. Un viņi čīkstēja un nokrita ceļos. Nacistu numur viens norūca:
  - Es jūs sāpināšu, kungi! Precīzāk, jūs esat vergi - uz visiem laikiem!
  Un atkal viņš rūks un sitīs skaistulēm ar pātagu pa muguru.
  Paška kliedza:
  - Bastards! Kā tu uzdrošinies sist sievietes!
  Alise agresīvi pamāja ar galvu:
  - Mēs jau tuvojamies! Tagad mēs parādīsim Kuzmas māti fašistiem!
  Puišu triumvirāts aizlidoja līdz milzīgam bunkuram ar kolosāli biezām sienām. Bērnu karotāji bija praktiski neredzami. Tikai ātra kustība izraisīja zināmu turbulenci gaisā. Un no kura varēja redzēt kaut kādu lūstošā gaisa izliekumu.
  Uz sienām bija sargsargi. Gari, spēcīgi SS vīri. Paška pakratīja blasteri un ņurdēja:
  - Melns krauklis nāves priekšā, kas pusnakts stundā gaida savu upuri!
  Alise pamāja ar blasteri un apstiprināja:
  - Sauszemes pirāti, jūsu atskaitīšanas laiks ir pienācis!
  Arkaša, agresīvi smaidot, ķērka:
  - Fīrers ir simtprocentīgi traks!
  Un tā trīs karotāji novilka maskas. Un it kā virtuālā spēlē viņa pārvietojās pa gaiteņiem. Un viņu spridzinātāji sāka dziedāt uzvaras dziesmu... Enerģijas straumes izlidoja no mucām un apglabājās vācu sardzē. Atbildot uz to, viņi refleksīvi atklāja uguni. Lodes trāpīja spēka laukos un atlēca.
  Taču Alise un viņas pavadoņi sajuta kratīšanu. Meitene kliedza:
  - Nē, nolādētie fašisti mūsu tautu nelocīs!
  Un viņš vēlreiz nospiež blastera pogu. Bet stari Krautiem nekaitē. It kā tie būtu vienkārši gaismas stari.
  Paška dusmīgi iesaucās:
  - Kas par lietu blaster!
  Parādījās skaistas meitenes ar spārniem hologramma. Viņa čīkstēja:
  - Jaunie bruņinieki, acīmredzot jūs vēlaties nodarīt pāri saprātīgām būtnēm?
  Paška agresīvi rēca:
  - Mēs gribam nogalināt fašistus! Dodiet man kaujas izlādi!
  Hologramma vēsi atbildēja:
  - Dārgie bērni! Tie ir saprātīgi, pieauguši cilvēki! Un cik mēs redzam, jūs esat tālu no pilngadīgas personas, kas nozīmē, ka jums nav tiesību izmantot militāros ieročus!
  Paška norūca:
  - Lūk, vēl viens! Mums jāglābj PSRS!
  Alise čīkstēja:
  - Lūdzu, palīdziet mums nogalināt nacistus!
  Parādījās skaista zēna hologramma ar spārniem no Alises blastera un čīkstēja:
  - Nomierinies meitene! Jūs nevarat nogalināt cilvēkus!
  Paška rūca uz plaušām:
  - Tie ir necilvēki! Tas nav kā viņus nogalināt! Ar to dzīvu sadedzināšanu nepietiek!
  Hologrammas meitene čīkstēja no spridzinātāja elektroniskās mikroshēmas:
  - Esi uzmanīgs zēns! Tu nepārprotami esi psihotisks!
  Paška norūca:
  - Aizver putekļu sūcēju!
  Alise nomurmināja, sita ar kāju:
  - Ko mēs darīsim?
  Paška ieteica:
  - Spēka lauku izmantosim kā sitēju!
  Arkaša pamāja:
  - Enerģijas rezerves te pietiks ilgam laikam, tās speciāli uzlādēju!
  Paška čīkstēja:
  - Mēs to ieslēdzam ar pilnu jaudu!
  Alise pārbrauca ar pirkstu pāri mini skenerim un dziedāja:
  - Tas notiek! Tas notiek! Tas, kas jūs atšķir no veiksmes, ir tikai sīkums!
  Paška ar entuziasmu dziedāja līdzi:
  - Mēs nevaram būt nelaimīgi! Mēs esam uz viena ceļa ar demiurgu dieviem!
  Tā kā spridzinātājam nebija nekādas ietekmes, puiši nolēma izmantot spēka lauku. Viņi to ieslēdza ar pilnu jaudu un tajā pašā laikā pārslēdza pulsācijas režīmā. Vairākus fašistus notrieca neredzams nūja, un viņi tika padzīti atpakaļ.
  Arkaška, apmierināti smaidīdama, sacīja:
  - Laimes stunda!
  Alise apstiprināja:
  - Ir pienācis laiks šaut!
  -Laimes stunda!
  Alise čīkstēja:
  - Mēs nogalināsim Tēvzemes ienaidniekus!
  Un tā bērni steidzās kā ērzeļi. Viņi ir varoņi garā. Un uzbrukumā.
  Paška šņukstēja:
  - Sekojiet mums uz priekšu,
  Pat ja ir miljons ienaidnieku - džekpots!
  Alise smejoties apstiprināja:
  - Ielieciet krustiņus kastēs kā vienmēr!
  Arkaša tviterī ierakstīja:
  - Galu galā fašistu slaucīšana ir forša spēle!
  Paška pārbaudīja, zobus smīdinot:
  - Šoreiz varam uzvarēt vairāk! Balva ir pieaugusi atceries!
  Un bērni unisonā rēca:
  - Foršs džekpots!
  Un viņu uzbrukuma impulss ir patiesi skaists! Un viņi ir labi uzbrukumā.
  Šeit viņi pārvietojas pa gaiteņiem. Viņus sit ar ložmetējiem. Bet bērni uz provokācijām nereaģē. Spēka lauks var saturēt ūdeņraža bumbu, radot tai zināmu triecienu no lodēm.
  Alise agresīvi atzīmēja, zobus rāvusi:
  - Militārais spēks ir mūsu spēks!
  Paška, šaujot vai, pareizāk sakot, grūstot Frici ar neredzamo nūju, apstiprināja:
  - Gara spēks un gribasspēks!
  Arkaša atzīmēja:
  - Hitlers atrodas pazemē, dziļi septītajā stāvā.
  Alise precizēja:
  - Kā būtu, ja rēķinām otrādi?
  Arkaša apstiprināja:
  - Protams, mīnus septiņi!
  Paška smaidot atzīmēja:
  - Kad sapnī redzēt sevi nolaižamies uzskatīja par ļoti sliktu zīmi!
  Alise dusmās noņurdēja:
  - Ja jūs ticat zīmēm, jūs varat beigties bez nekā!
  Arkaša, kurš ar spēka lauku notrieca citu nacistu, kļuva ziņkārīgs:
  - No kurienes radies teiciens - ar degunu var palikt?
  Alise čīkstēja:
  - Kur?
  Paška norūca, ar ložmetēju notriekdams pāris vāciešus:
  - No kamieļa!
  Alise ar spēka lauku nogāza trīs SS vīrus un nomurmināja:
  - Ko tu gribi!
  Paška kliedza, saspiežot fašistus ar spēka lauku:
  - Šokolāde!
  Alise čīkstēja, notriekdama citu Frici ar zemstobra granātmetēju:
  - Priekš kura?
  Paška uzreiz nogāza piecus esesiešus un nomurmināja:
  - Tavam dēlam!
  Alise čīkstēja, sasitot fašistus kaudzē ar spēka lauku:
  - Cik man viņam jānosūta?
  Arkaša, izsitot nacistus, čīkstēja:
  - Piecas mārciņas!
  Paška, notriekdams nacistus, kliedza:
  - Labāk seši!
  Alise, sasmalcinot Fritzes, sacīja:
  - Jūs joprojām nevarat ēst!
  Arkaša tam piekrita:
  - Jā, tu esi maza meitene!
  Alise ieslēdza spēka lauku ar pilnu jaudu. Fašisti lido otrādi. Durvis tika notriektas. Un aiz tā stāvēja tanks Cheetah. Arī viena no jaunākajām automašīnām. Viegls, tikai aptuveni 40 metrus augsts. Bet viņa ir kustīga. Tam bija tūkstoš zirgspēku gāzes turbīnas dzinējs, un tas pats svēra desmit tonnas. Iespējams, viena no ātrākajām automašīnām pasaulē, ja ne ātrākā.
  Tankam izdevās izšaut 88 mm lielgabalu. Alisi atsvieda lādiņš, bet lauks mīkstināja sitienu. Paška iesita fašistam ar neredzamo nūju. Elastīgais lauks atgrūda ienaidnieku, un viņš lidoja, apgriezies gaisā.
  Alise čivināja:
  - Slīdēja, veiksmīgi noslīdēja! Tas mani aizveda!
  Paška dusmīgi atbildot dziedāja:
  - Un cīņa atkal turpinās,
  Hiperplazmas uguns vārās...
  Un Ļeņins ir tik jauns -
  Sitieni ar zobeniem!
  Vācu tanks ietriecās sienā un uzsprāga... Jā, Krautiem tiešām nepaveicās.
  Arkaša tviterī ierakstīja:
  - Jaunības labad Tēvzemē,
  Netaupiet dzīvību patiesībai...
  Mēs, puiši, šajā dzīvē,
  Tikai ar patiesību ceļā!
  Un šeit viņš atkal ir uzbrukumā, un zēns ar spēka lauku nogalināja duci fašistu.
  Bērni tuvojās Hitleram, ejot pa gaiteņiem. Viņi tik cīnās. Nevar apturēt triādi.
  Alise entuziastiski čīkstēja:
  - Slava mūsu PSRS! Būsim par piemēru puišiem!
  Paška pamāja, viņa spēka lauks atsitās pret sienu. Tā pat granīts saplaisāja. Terminatora zēns norūca:
  - Mēs visus sagrausim! Mēs aizrīsim!
  Arkaša, notriecot nacistus, laboja:
  - Ne visi, bet tikai fašisti!
  Paška iesmējās un atzīmēja:
  - Mēs veidojam vēsturi
  Šodien ir barikādes, rīt ir krematorijas...
  Alise ar mežonīgu spēku saspieda nacistu un nogāza viņu kopā ar motociklu, čivināt:
  - Mēs veidojam jaunu pasauli,
  Un mēs noliedzam pagātni...
  Pacelšanās tronī - smieklīga vulgaritāte!
  Arkaša, notriekdams Frici, precizēja:
  - Gluži otrādi, mēs glābjam cilvēci no draudiem! Patiesībā, kas varētu būt briesmīgāks par nacistu verdzību?
  Alise tam piekrita:
  -Tev taisnība, mans puika! Tas ir šausmīgi!
  Arkaša bija aizvainota:
  - Es neesmu tavs puika! Mēs esam viena vecuma!
  Paška ar vienu šūpošanos nogāza duci nacistu. Trīs no tām kā beigtas mušas sadauzīja sienā, viņš dziedāja:
  - Kurš ir stiprāks par zēnu,
  Saskaiti kaujas puišus...
  Mēs sagādājam fašistiem grūtu laiku,
  Šajā zvērestā mēs esam uzticīgi komunismam!
  Alise uzspieda nacistiem spēka lauku un čīkstēja:
  - Slava Tēvzemei, slava! Mūsu dzimtā valsts!
  Arkaša enerģiski apstiprināja, sasmalcinot Krautus:
  - Mēs devāmies pārgājienā! Uz priekšu ar komunismu!
  Alise, uzbrūkot nacistiem, tviterī ierakstīja:
  Mēs atdosim savu dvēseli, sirdi,
  Mēs esam mūsu svētā tēvzeme...
  Zelta spārnu ķerubs -
  Tas dos mums laimi dzīvē!
  Un atkal meitene karotāja notrieca citu mērķi. Šajā gadījumā pašpiedziņas lielgabals E-5. Un viņa apgrieza šo mazo, bet kodīgo mašīnu.
  Bērni nāca arvien tuvāk Hitleram. Viņi bija tik rotaļīgi un forši.
  Paška, darbojoties ar spēka laukiem kā nūjas, atzīmēja:
  - Kad pienāks jaunais laikmets, holera pazudīs!
  Arkaša smejoties atzīmēja:
  - Un holēra jau sen ir pazudusi! Vienkārši tu, puika, nevarēji to redzēt!
  Un rudmatainais zēns nogāza nacistus veselā kūlī.
  Paška nikni čīkstēja:
  - Būs jauns progress!
  Un atkal spēka lauks to paņems un uzlādēs.
  Alise nikni čīkstēja:
  - Dzimtene ir svēts sakraments,
  Mēs saglabāsim goda vārdā,
  Un kaujās mēs saglabāsim vienotību -
  Mēs būsim kopā ar Krieviju mūžīgi!
  Arkaša tam piekrita:
  - Kopā ar mūsu senčiem visas cilvēces vārdā!
  Un atkal viņš nošāva fašistu pašpiedziņas lielgabalu ar spēka lauku!
  Tagad Hitlera birojs jau ir ceļā. Šķiet, ka mērķis ir gandrīz sasniegts. Paška refleksīvi izvilka blasteru un uzreiz pazibēja hologramma. Meitene fejas formā paskatījās apkārt un izpļāpājās:
  - Ko tu šeit dari?
  Paška smejoties atbildēja:
  - Mēs iznīcinām fašistu sārņus!
  Hologramma mežonīgā niknumā šņāca:
  - Kas? Vai tu esi traks? Jūs sāpināt cilvēkus.
  Alise, saplacinājusi citu fašistu plakanā kūkā ar spēka lauku, nomurmināja:
  - Tie nav cilvēki, bet sliktāki par dzīvniekiem!
  Hologramma rūca, mainot krāsu uz sarkanu:
  -Jūs, puiši, esat traki! Nepilngadīgie ir traki!
  Paška nikni norūca, atbildot:
  - Aizveries, ja nevari mums palīdzēt!
  Hologramma saprata:
  - Tu esi garīgi slims, un tevi vajag neitralizēt!
  Paška gribēja izteikties daudz spēcīgāk un skarbāk, bet skaņa iestrēga kaklā. Un bērna ķermenis sastinga.
  Alise un Arkaša arī juta, ka viņu miesa saraujas un it kā to būtu apņēmis neredzams, bet sīksts tīkls.
  Karotāji bērni nevarēja kustēties vai radīt skaņu. Un hologramma iekliedzās:
  - Es uz brīdi izslēdzu viņu apziņu un spēka laukus. Ļaujiet pieaugušajiem izdomāt, ko darīt ar garīgi slimiem bērniem.
  Alisei nebija laika pamirkšķināt ne aci, jo viņas apziņa acumirklī izslēdzās, iegrimstot tumsā.
  . NODAĻA Nr.3.
  Alisa Seļezņeva pamodās. Es jutu aukstumu un stīvumu zem muguras. Meitene tik tikko atvēra acis. Un sākumā es neko neredzēju, bija tik tumšs.
  Netālu noskanēja ķēdes, un atskanēja Paškas balss:
  - Pretpulsārs, esam pagrabā?
  Alise zvanīja pa labi. Atskanēja Arkašas balss:
  - Nav slikti! Rokas un kājas rokassprādzēs!
  Alise arī sajuta skavas uz savām potītēm un rokām. Es to jutu. Jā, tās ir ķēdes, turklāt ļoti biezas. Katra saite ir tik resna kā pieauguša cilvēka roka. Viņas kājas ir tukšas, un viņas ķermenis ir ģērbies kā pidžama.
  Es atcerējos imperatora Zeltamata gūstā. Bet tur viņus guldīja uz mīkstām gultām un nelika važas. Un šeit viņi ir važās. Sasodīts, man ap kaklu ir ķēde.
  Paška arī atcerējās, atzīmējot:
  - Jā, Goldhair"s bija daudz ērtāk!
  Alise ierunājās:
  - Nu, mēs tagad nevaram izvairīties no procedūrām!
  Paška drosmīgi paziņoja, saskandinot ķēdes:
  - Nu, es viņiem neko neteikšu! Lai viņi mani spīdzina ar pūtēju!
  Arkaša ieteica:
  - Visticamāk, būs straume! Un tas ir ļoti sāpīgi!
  Alise nopietni atzīmēja:
  - Es nebaidos no spīdzināšanas! Es baidos, ka es vienkārši raudāšu no sāpēm kā meitene!
  Pasha smejoties atbildēja:
  - Un tu esi meitene! Īstais!
  Alise nopietni atbildēja:
  - Bet drosmes man netrūkst! Un Paška arī!
  Arkaša ieteica:
  - Varbūt varam mēģināt izzāģēt ķēdes?
  Paška iesmējās un ar basu kāju sita uz akmens grīdas:
  - Kā? Mums nav vīles un pat naža!
  Arkaša loģiski atzīmēja:
  - Mēs berzēsim vienu ķēdes posmu pret otru. Pat ja mēs to nepārkāpsim, mēs vismaz saglabāsim siltumu!
  Alise tam piekrita:
  - Visticamāk, šeit ir cietums un nedaudz auksts!
  Bērni ķērās pie darba. Alise berzēja vienu saiti pret otru. Tajā pašā laikā es savācu zoles, lai manas kājas tik ļoti nesasaltu. Viņa piedzīvoja piedzīvojumu Pelnrušķītes kleitā basām kājām, tomēr ne pārāk patīkami. Kopumā likās, ka Alise un trīs draugi ir izkrituši no reālā laika. Viņi palika apmēram divpadsmit gadus veci skolnieki un mūžīgi bērni. Un citi izauga. Kaut kāda dīvaina parādība. It kā tie būtu viņi un tajā pašā laikā ne viņi.
  Alise pat dziedāja:
  - Man un ne man ir viens un tas pats pamats! Mēs pēkšņi sapratām!
  Paška piekrita un piebilda:
  - konflikti starp cilvēkiem,
  Vecā pasaule ir pilna,
  Tur esmu es, un viņi deg ugunīs,
  Un tas ir nopietni!
  Arkaša pārliecinoši atbalstīja Alisu:
  - Mēs radījām pasauli bez kariem,
  Bez seniem konfliktiem...
  Tagad valda mīlestība
  Naids tikai ar relikviju!
  Paška dusmīgi atzīmēja:
  - Tie ir fašisti! Viņi visu aizveda, bet neko ēdamu neatnesa!
  Alise atbildēja ar nopūtu:
  - Kaut kāda nātru zupa, un būs novecojusi maize.
  Arkaša ieteica:
  - Pagaidām strādāsim ar ķēdi un rūpīgi domāsim, ko darīt tālāk.
  Alise savilka uzacis un sāka stiprāk berzēt. Pat metāls tumsā dzirkstīja.
  Meitene no grāmatām mēģināja atcerēties, kā izbēgt no cietuma. Idejas bija dažādas. Grāfs Montekristo? Nu kurš gan viņiem dos tik daudzus gadus, lai izlauztos pa koridoru. Turklāt, visticamāk, vācieši pārmeklēs kameras. Turklāt jums joprojām ir jāatbrīvojas no ķēdēm.
  Sekojiet filmai: "Ko teica mirušais vīrietis?" Bet tas parāda kaut ko pilnīgi nereālu. Diez vai vienkārša sieviete tik ātri būtu izrakusi tuneli. Un atkal, kas viņai dos laiku! Turklāt ir betons vai pat dzelzsbetons.
  Alise atcerējās, kā stulbuma dēļ viņa ieguva vairākus klonus. Un šie modeļi izrādījās diezgan draņķīgi. Lūk, ko dara termokvarka bateriju bioenerģētika!
  Alise čukstēja:
  - Viens divi trīs! Salauz klonu!
  Paška, atbildot, sarkastiski atzīmēja:
  - Un tavs klons man patīk daudz labāk! Viņš mani mīlēja!
  Alise atbildot dziedāja:
  - Mīlestība ir kaut kas
  Kas notiek pieaugušā cilvēkā!
  Mīlestība ir kas
  Kas ir saldāks par "eskimosu"...
  Paška atbildēja:
  - Un dzīvē tā notiek, saka!
  Alise čīkstēja:
  - Bet tas ir specifisks, puišiem noslēpums!
  Un smejies... Kļuva jautrāk. Vienkārši auksti. Īpaši basām kājām, bērniem salst kājas.
  Šeit nav ļoti ērti. Labi, ka pigmeju aborigēni viņai nevilka kedas uz planētas Krīna. Citādi Alise būtu pilnībā noasiņojusi kājas. Pieredze, staigājot basām kājām kā Pelnrušķīte, nebija patīkama. Un viņai klājās grūti sarūsējušā feldmaršala salā. Man niezēja zoles no skriešanas pa kalnu takām.
  Starp citu, par viņas piedzīvojumiem tika uzņemta filma. Un viņi mainīja savu partneri. No seniem laikiem bija vectēvs, bet izrādījās, ka tas ir Baba Yaga. Un tas ir vēl labāk! Alisei filma ļoti patika. Tas bija smieklīgāk un smieklīgāk nekā patiesībā.
  Tad filmas sāka veidot viesuļvētras daudzumos.
  Šis ir progresa laiks. Uzrakstiet sev īsu stāstu un lejupielādējiet to, ieslēdzot filmu adaptācijas programmu. Var būt dažādi filmu pielāgošanas režīmi: burtisks, brīvs, fantāzijas stils, antipodisks, balstīts uz Dumas stilu utt.
  Piemēram, Alise lejupielādēja Oncle Tom's Cabin un pēc tam iekļāva sevi starp varonēm. Un kā Rus-Kundo ļaunajam saimniekam un viņa diviem pārraugiem parādīja pāris paņēmienus. Viņi nomira... Un Alise čivināja, zobus rāvusi:
  - Āfrika ir briesmīga, jā, jā, jā! Āfrika ir bīstama! Jā! Jā! Jā! Nāciet bērni - palīdziet Tomam!
  Un jūs varat arī izaudzināt ļaunos puišus hiperinterneta virtuālajā matricā. Šeit Alise, piemēram, paņēma hanu Batu, jo viņa metās pret baznīcām, kurām ir visvairāk magoņu galvas.
  Jā, tad viņi speciāli izšķīrās ar Pašku. Un viņu ātrums matricā ir ātrāks nekā gepardam. Un ar viņiem ir Gromozeka. Viņš atnesa spridzinātājus, projektorus, hiperplazmas granātmetēju un džedaju stila gaismas zobenus. Nu iznīcināsim virtuālos mongoļus-tatārus.
  Tā bija cīņa.
  Gromozeks savā repertuārā. Un šie tatāri kuļ, it kā būtu kūļi, tāda ir matricas ilūzija. Un viss ir tik dabiski. Alise pat basām kājām uzmetās uz metāla diskiem kāju pirkstiem. Un ka matricā var nolikt jebkādas cīņas prasmes un izmantot dažādus ķermeņus. Jums var būt pieaugušais ķermenis un uzreiz pacelt un izmest visu gaisa kuģa pārvadātāju.
  Alise enerģiskāk berzēja ķēdes... Meitene centās mierināt sevi, ka spējot apmānīt sarūsējušos robotus, tad var apmānīt fašistus.
  Tā Paška saprata, ka karantīnas nav, un spēja dabūt ārā kosmosa pirātus. Tiesa, viņi izrādījās ne tik vienkārši, un kastē nesa veselu atdalījumu. Un kādā brīdī piedzīvojumi izvērtās kā no amerikāņu filmas - ļaunais negaidīti pārņem... Bet labais tomēr uzvar!
  Un labā filmā vienmēr tā ir. Ļaunums parasti zaudē, bet ne viens pats. Un antivaronim ir jādod iespēja!
  Paška saskandina ķēdes. Kad tu berzi saites, tas tevi sasilda, bet kājas bez apaviem atdziest visātrāk, un tu tās noberzē no zoles līdz zolei. Tie atrodas dziļi pazemē, te pat vasarā pagrabā ir auksti.
  Alise domāja, kā tas bija Edmondam Dantesam pazemes cietumā? Tur ir stindzinoši auksts, it īpaši ziemā! Jā, tas ir kaut kā nepatīkami. Un viņš tur pavadīja četrpadsmit gadus!
  Vai varbūt nacisti vēlas likt viņiem mirt no aukstuma un bada?
  Tomēr patiesībā fīrers pagaidām bija aizņemts. Viņš negrasījās atcelt uzbrukumu PSRS 1946. gada 22. jūnijā. Un, kad viņš uzzināja, ka gūstekņi ir bērni, viņš izplūda smieklos un sacīja:
  - Lai viņi pagaidām sēž tumsā, cietumā - un nāk pie prāta!
  Un atkal viņš sāka dot pavēles, gatavojot iebrukumu. Staļins, protams, centās izvairīties no kara. Pret viņu ir gandrīz visa pasaule, un praktiski nav nekādu izredžu uzvarēt. Vāciešiem ir daudz vairāk kājnieku un daudz modernāki tanki. Pat ņemot vērā mobilizācijas, Staļina armijā bija aptuveni divpadsmit miljoni karavīru. Un Hitlers ir tikai pirmajā trīsdesmit miljonu lielajā ešelonā, pārsvarā ārzemju draņķis. Taču Sarkanajai armijai jāaizstāv arī Tālie Austrumi, kur pirmajā ešelonā samuraji izvietoja vēl divdesmit piecus miljonus karavīru, mobilizējot iekarotās tautas un ķīniešus.
  Tātad PSRS nespīd. Ar aptuveno līdzību tankiem ar Trešo Reihu vācu transportlīdzekļi ir smagāki, jaudīgāki un jaunāki. Turklāt daļai padomju tanku nav apmācītu ekipāžu. Aviācijā Trešais Reihs ir daudz spēcīgāks gan skaita, gan kvalitātes ziņā, plus Japāna ar tās kolonijām. Nē, jūs nevarat tam pretoties!
  Un Staļins, to saprotot, cenšas nereaģēt uz provokācijām, lai gan mobilizēja armiju.
  Bet vai Sarkanā armija ir gatava aizsardzībai? Galu galā viņai mācīja vairāk uzbrukt?
  Tiesa, Molotova līnija tika pastiprināta un aprīkota daudzu gadu garumā. Daļēji tika atjaunota arī Staļina līnija. Mēs izveidojām divas galvenās aizsardzības līnijas. Varējām sevi vairāk vai mazāk nostiprināt. Un tagad viņi ir gatavi dārgi pārdot savu dzīvību.
  Bet izredžu uzvarēt praktiski nav. Pret tādu varu un iedzīvotāju skaitu cilvēkresursu nepietiks, lai gan izejvielu pietiek.
  Tātad pagaidām Alisei un puišiem ir laiks. Bet, protams, šis laiks darbojas pret viņiem. Ķēdes ir ļoti biezas, metāls ir leģēts un griežas lēni. Ne katrs fails to var uzņemt.
  Un man jau gribas ēst un dzert. Alise atcerējās, kā arī viņa bija izsalkusi sarūsējušā feldmaršala salā. Bet agri vai vēlu viņa tik un tā tur būtu atrasta. Kurp roboti dotos kosmosa laikmetā? Viņi nebūtu varējuši aiziet savvaļā. Taču atmiņā palika izsalkuma un slāpju sajūta.
  Un vai Alisei nav pārāk daudz piedzīvojumu? Citi kosmosa laikmeta zēni un meitenes, komunistiskā kopiena, dzīvo daudz mierīgāku dzīvi un piedzīvo piedzīvojumus tikai hipertīkla matricā. Tur tiešām viss ir iespējams. Šeit ir, piemēram, Paška romānā: "Iekāpa kapteinis Tear off the Head".
  Tur tas viss šķiet izdomājums, bet realitātes ilūzija ir pilnīga. Tas ir kā pa īstam ceļot laika mašīnā. Sava veida totāls RPG. Šis ir žanrs, kad gan spēle ir literārs darbs, gan sajūtu ilūzija.
  Patiesībā, kāpēc viņi ieradās nepareizā laikā? Ej uz Hipernetu un iznīcini šos fašistus. Un šeit jūs patiešām varat nomirt. Un piedzīvot nemitīgas sāpes.
  Alise, protams, ir vairāk attīstīta nekā vidējais divdesmit pirmā gadsimta sākuma bērns. Kā viņa visus pārsteidza ar astoņu valodu zināšanām un gandrīz septiņu metru tāllēkšanu! Viņa toreiz bija jaunāka nekā tagad. Bet pat zilonis nevar pārraut šāda biezuma ķēdes. Tie, kas nodarbojas ar cīņas mākslām, gan viņa, gan Paška, gan Arkaška ir tikai matricas speciālisti, un viņiem tas īpaši nepatika. Tāpēc ir naivi domāt, ka viņi esesiešus noliks ar kailām rokām.
  Alise sazāģēja sevi un nopūtās. Kā, piemēram, agrākā bērnībā viņa palīdzēja sakaut kosmosa pirātus un izglāba trīs kapteiņus. Bet tad es vēl biju tikai bērns. Bet viņš var, ja vēlas. Neredzamības vāciņš darbojās. Un ko viņa neredzēja un nepiedzīvoja. Un bija ceļojumi laikā, un tabletes, kur jūs varat doties uz savas dzīves laimīgāko brīdi.
  Alise, Paška un Arkaša saprata, ka viņi nav tādi kā visi pārējie. Un ka tik daudz neparastu piedzīvojumu ar normāliem bērniem nenotiek. Un šķiet, ka viņi ir iestrēguši laika cilpā. Skolā viņi joprojām izskatās divpadsmit gadus veci, bet pasaule mainās un viņu vienaudži aug. Iepriekš viņi, piemēram, nezināja virtuālās matricas iespējas. Un tagad viņa var spēlēt pilnīgi visu. Pat jūs varat justies kā Visvarenais Dievs un Visuma Radītājs.
  Spilgtas nākotnes komunistiskajā pasaulē jau sen ir pieņemts uzskatīt Dievu par tīri cilvēka izgudrojumu. Lai gan neviens nekad nav pierādījis, ka nav Visuma Augstākā Radītāja. Protams, gan Bībele, gan Korāns ir tīri cilvēciskas, senas idejas par Visvareno Radītāju, cilvēkiem, kurus valdzināja sava laikmeta aizspriedumi. Un, protams, ir stulbi, ka, piemēram, Dievs grēciniekus mūžīgi ceps ugunī. Bet, piemēram, doma , ka mūsu Visumu radījušas saprātīgas būtnes. Vai varbūt pat atsevišķa persona, kurai ir visvarenība.
  Alise daudz lasīja un zināja, ka ir iespējams, piemēram, pārvērst matēriju enerģijā, bet enerģiju matērijā. Viena grama matērijas iznīcināšana rada divu uz Hirosimu nomestu atombumbu enerģiju, un divu atombumbu enerģija var radīt gramu reālas matērijas.
  Taču no viena grama vielas termokvarku saplūšana tīri teorētiski var iegūt enerģiju, kas līdzvērtīga četriem miljoniem atombumbu, kas nomestas uz Hirosimas. Un astoņus triljonus atombumbu, kas nomestas uz Hirosimas, var izmantot termopreona sintēzē.
  Tas ir spēks! Tas ir lieliski!
  Tas nozīmē, ka jūs patiešām varat radīt matēriju un Visumus. Katrā ziņā jau divdesmitajā gadsimtā teorētiski tika pierādīts, ka no matērijas ir iespējams radīt matēriju un to pavairot.
  Alise bija tik izcila radītāja matricā. Protams, tā ir ilūzija. Bet demiurgu dievu ieroču hiperfutūrisma spēlēs ir veseli arsenāli, tostarp: Teoblasteri, Hiperteoblasteri, Hipernadteoblasteri un citas lietas, ļoti foršs arsenāls. Alisei vēl nav bijis laika izmēģināt šo apbrīnojamo ieroci. Bet viņš noteikti to izdarīs.
  Lai gan nē, tas tika izšauts no Hyperteoblaster un tika pārveidots viss virtuālais Visums.
  Matricā ir labi, tu vari būt, kas vien vēlies. Piemēram, es biju meitene un kļuvu par zēnu. Un otrādi... Un vēl foršāk ir kļūt par putnu, tauriņu vai pat septiņgalvu pūķi! Cik tas ir lieliski! Kas ir matricas pasaulē? Šeit, piemēram, ir vecākais superhits - "Nu, pagaidi!"
  Šeit var kļūt par zaķi un ar policijas steku iesist vilkam pa galvu.
  Kā ar vilku? Varbūt tīģeri būtu labāki? Vai tīģeru žurkas? Pēdējais zvērs ir savādāks. Dažreiz tas izaug pat tik liels kā kalns! Iedomājieties tādu dinozauru!
  Alise nodrebēja... Viņa atcerējās, kā viņas tēvs iekāpa būrī ar tīģeru žurkām un tad viņai palika bail par viņu. Un patiesībā ir stulbi mērīt astes ar tausti, ja var izmantot skenerus. Pirmo reizi ceļot ir biedējoši. Lai gan Alise paspēja izdarīt daudz. Un viņa atcerējās, kā vads ierakās viņas kailajās potītēs, kad roboti viņu adīja. Pat pēdas uz ādas palika, bet ātri pazuda. Nākotnē brūces un nobrāzumi bez medikamentiem sadzīs daudz ātrāk nekā divdesmitā gadsimta sākumā, neatstājot nekādas pēdas uz ādas.
  Tātad skrāpējumi un brūces nesāp, un viņa ir veselīga meitene, un teorētiski viņai nevajadzētu saaukstēties cietumā. Bet auksts. Un es gribu ēst ķermeni, kas ir ideālāks nekā divdesmitā gadsimta cilvēkiem. Un dzer arī... Lai gan slāpes tevi tik ļoti neuztrauc, kad ir auksts.
  Alise nopūtās un dziedāja:
  - Tavs liktenis karājas svarā,
  Ienaidnieki ir drosmes pilni...
  Paška atbalstīja Alisi;
  Bet, paldies Dievam, ir draugi!
  Bet, paldies Dievam, ir draugi!
  Un draugiem ir zobeni!
  Arkaša drūmi piezīmēja:
  - Blasters ir labāks!
  Paška tam piekrita:
  - Droši vien labāk!
  Alise sapņaini teica:
  - Un Hiperteoblasters... Tas ir tāds ierocis! Demiurgu dievu ieroči!
  Paška smējās un atbildēja:
  - Jā, tas ir iespaidīgi! Kad jūs to trāpīsit, no ienaidnieka pil asinis.
  Arkaša laboja:
  - Nē, pārvērtības notiek!
  Paška pārliecinoši apstiprināja:
  - Jā, pārvērtības! Kas ir tas, kas bija jāpierāda!
  Alise pārliecinoši atzīmēja:
  - Ja nu mēs nonākam ļoti sliktā situācijā!
  Paška iesmējās un atzīmēja:
  "Es labāk gribētu, lai man apgrauzdēti papēži, nekā sēdētu tumsā un ķēdē!"
  Alise iesmējās un atzīmēja:
  - Pašam sāp! Izmēģiniet to, kad esat matricā!
  Pasha spītīgi norūca:
  - Labāk būt dabiskam, pa īstam!
  Arkaša nopietni atzīmēja:
  - Labāk neriskē! Tas tiešām sāp!
  Alise jokojot dziedāja:
  - Kādas sāpes, kādas sāpes! Krievija pret Vāciju: pieci pret nulli!
  Paška nikni čīkstēja:
  - Un kam par labu? Acīmredzot ne mūsu!
  Alise smaidot atzīmēja:
  - Bet tagad mēs bez bailēm gaidām pārmaiņas! Un mūsu pasaulē mēs bijām pārāk laimīgi!
  Paška dusmīgi atzīmēja:
  - Jā, tā nav spīdzināšana, kas mani biedē. Un tas, ka mēs nevaram palīdzēt PSRS!
  Arkaša kautrīgi atzīmēja:
  - Kā ar nepārvaramu varu?
  Paška izšķīlusies:
  - Kas?
  Arkaša iesmējās un sacīja:
  - Tas nozīmē, ka negaidīti apstākļi, kā vienmēr, mums nesīs uzvaru!
  Paška dusmīgi nomurmināja:
  - Dzer labāk! Un tad mēs nosalsim!
  Alise čivināja:
  - Te atkal asinis plūst kā upe,
  Fašists izskatās tik foršs...
  Bet nepadodies viņam
  Un met Hitleru tumsā!
  Paška apstiprinoši pamāja ar galvu:
  - Nav slikti! Mūsu dzimtene tevi neaizmirsīs! It īpaši, ja viņi tevi aizved... pakārt!
  Alise čivināja:
  - Mēs atvērām planētu tautām,
  Ceļš uz kosmosu, uz nezināmām pasaulēm ...
  Tiek dziedāti varoņdarbi -
  Lai mūžīgi sargā nāves rētu!
  Paška atzīmēja, turpinot berzēt ķēdes:
  - Celies lāsts,
  visa izsalkušo un vergu pasaule!
  Alise atbalstīja zēnu:
  Mūsu sašutuma pilns prāts vārās,
  Gatavs cīnīties līdz nāvei!
  Arkaša paņēma dziesmu;
  Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli,
  Līdz kodolam un tad...
  Un bērni turpināja korī, dziedot:
  Mēs veidosim jaunu, jaunu pasauli,
  Kas bija neviens, tas kļūs par visu!
  Pēkšņi kamerā uzliesmoja spilgta gaisma. Prožektori apžilbināja bērnus. Un kamerā ielauzās ducis esesiešu ar stekiem. Viņi kliedza vāciski, un viņu priekšnieks pielēca pie Alises un sita ar gumijas nūju pa kailajiem papēžiem. Meitene sāpēs kliedza. Un viņa izsprāga:
  - Nesit mani, es nedarīšu!
  SS pulkvedis iesaucās:
  - Tā nav nāve dziedāt internacionāli. Un vispār klusē! Drīz tevi vedīs uz pratināšanu un tu tur gaudīsi!
  Paška, berzējot acis, iesaucās:
  - Es nebaidos no sāpēm!
  Un tad ļoti veiklā esesiešu zizlis trāpīja puisim uz kailā papēža. Paška kliedza, bet uzreiz iekoda lūpā un izspieda to ārā.
  - Man tas nesāp!
  Un viņš to dabūja uz otra papēža. Pēc tam esesieši grasījās uzbrukt, sitot gūstekņus, kad atskanēja pērkona balss:
  - Neaiztiec! Tie ir interesanti ieslodzītie, un viņus pratinās profesionāļi.
  Esesieši negribīgi pameta telpas. Gaismas nodzisa, un bērni atkal bija pilnīgā tumsā.
  Paška lepni teica:
  - Kad tu sit ar nūju pa papēžiem, tas nemaz nesāp!
  Alise iebilda:
  - Es tā neteiktu!
  Arkaša ļauni atzīmēja:
  - Tomēr tas nav godīgi!
  Alise norūca:
  - Kas ir negodīgi?
  Arkaša drosmīgi atbildēja:
  - Ka viņi mani nesasita, bet tu saprati!
  Alise pasmaidīja un atzīmēja:
  - Tu vari lūgt pats!
  Meitene berzēja savu sasitušo papēdi. Sāpes ātri pārgāja. Kas ir viens sitiens, pat spēcīgs. Dažkārt ar bambusa nūjām tika izdarīts vairāk nekā simts sitienu. Īpaši bieži par to sodīja austrumos. Viņi ar nūjām uz kailajiem papēžiem sita zēnus, kuri skolā uzvedās slikti, un nekas, neviens nekļuva kropls.
  Alisei pat bija kauns, ka viņa iekliedzās. Kā pionieru varoņi tika galā gestapo cietumos?
  Un viņa tika apkaunota. Vai tas ir kosmosa laikmeta meitenes cienīgs?
  Paška ar cīnītāja gaisu atzīmēja:
  - Būsim drosmīgi, un spīdzinot mēs nevaidēsim!
  Arkaša pamāja:
  - Pamēģini Pasha. Lai gan, kad viņi jūs spīdzina, jums ir vieglāk kliegt!
  Gaišmatainais zēns nikni norūca:
  - Un tāpat kā Stenka Razins, kurš smējās bendēm sejā. Mums vajadzētu būt kā viņam!
  Alise iesmējās:
  - Vai jūs joprojām atceraties Malčišu-Kibalčišu?
  Paška tviterī ierakstīja:
  - Es degu aizraušanās pret savu dzimteni,
  Nedalīti, strauji dedzīgi...
  Es mīlu Svēto Tēvzemi no visas sirds,
  Es saglabāšu savu stingrību spīdzināšanas laikā!
  Alise čīkstēja, baso kāju sita uz betona grīdas:
  - Labi darīts, Paška! Tu māki labi dziedāt!
  Arkaša ar sarauktu pieri atzīmēja:
  - Tas sāpēs! Bet jums tas ir jāiet cauri!
  Tālredzīgā Alise atzīmēja:
  - Nu, spīdzināšana, un tad!
  Paška ar patosu teica:
  - Mirst ar godu!
  Un zēns varonīgā sajūsmā piebilda;
  Krievu karavīrs nebaidās no nāves,
  Mēs nebaidāmies no nāves kaujas laukā...
  Es drosmīgi cīnīšos par savu dzimteni,
  Un pat mirstot uzvarēs!
  Alise tam piekrita:
  - Mūsu karotājs nebaidās no nāves!
  Arkaša pamāja ar galvu un apstiprināja:
  - Mēs, divdesmit otrā gadsimta bērni, ne no kā nebaidāmies!
  Paška ņurdēja, grabēdams ķēdes:
  - Ja mēs atradīsim Hitleru! Ja mēs atradīsim Hitleru! Mēs ar viņu nejokosim, mēs viņu saplosīsim gabalos! Mēs jūs saplosīsim!
  Mēs jūs saplosīsim!
  Un tad Paška aizvēra acis, kamerā atkal mirgoja prožektori, un tas atskanēja:
  - Vēl viens vārds par fīreru, un mēs palaidīsim asaru gāzi. Tas tevi nenogalinās, bet ļoti sāpēs!
  Alise čukstēja:
  - Pasha, nevajag! Mums nebūs spēka aizbēgt!
  Strīds izrādījās iedarbīgs, un zēni apklusa. Gaisma atkal nodzisa.
  Bērnu acis iemirdzējās. No tumsas uz gaišu un no gaiša uz tumsu.
  Alise atcerējās, kā Krauti savulaik tika akli pie Berlīnes. Tas palīdzēja sakaut nacistus un pārvarēt visspēcīgāko aizsardzības līniju.
  Briesmīgie "Tīģeri"-2, aprakti zemē un pārklāti ar betonu, apšaudīja padomju karaspēku. Un drosmīgie karotāji devās uzbrukumā. Un arī četras meitenes ir slavenas. Un kā Alise cīnījās matricā. Viņa bija snaiperis un salauza nacistu prožektorus. Jā, viņai bija tādi piedzīvojumi.
  Lai gan tā, protams, ir tikai ilūzija. Bet Veselčaks U bija īsts pirāts. Cik lieliski viņš tika atveidots Inocenta filmā "Viesis no nākotnes". Jā, tas bija šedevrs.
  Alise, arī skrāpējot ķēdi, atcerējās, kā viņa palīdzēja Paškai izkļūt uz piedzīvojumu planētas. Viņi gribēja viņam nocirst galvu par raganas glābšanu, un Alise paziņoja, ka apprecēsies ar viņu. Jā, šī pasaule bija atpalikuši viduslaiki. Tomēr vai tiešām Paškam būtu nogriezta galva? Vai arī tā nav gluži reālā pasaule? Ne gluži matrica, bet iestudēta spēlfilma?
  Tomēr kosmosa pirāti ir īsti, un viņi var nogalināt nemaz ne virtuāli, un, ja viņi tev trāpa ar spridzinātāju...
  Alise domāja, kas notiek pēc nāves? Vai tiešām cilvēks aiziet aizmirstībā un viss beidzas? Vai varbūt ir nemirstīga dvēsele, un jūs varat turpināt saglabāt savu identitāti?
  Alise, protams, lasīja Bībeli, bet, godīgi sakot, viņa īsti nesaprata šo grāmatu. Patiesībā tas gandrīz neko nepasaka par dzīvi pēc nāves. Tikai līdzība par bagāto vīru un Lāzeru. Bet debesis tur kaut kā dīvainas, ka no tām redzama elle. Vai jūs varat redzēt debesis no elles? Jā, detaļu nav.
  Kas vispār ir dzīve kā debesis divdesmit otrajā gadsimtā? Viss ir bez maksas, pat cilvēki naudu ved tikai uz tām planētām, kur viņiem tā vēl ir. Un ir tik foršas spēles ar pilnīgu realitātes ilūziju.
  Piemēram, Alise izglāba Milediju no nāvessoda. Žēl bija šīs jaunās sievietes, tik gudras un izglītotas. Desmit vīrieši pret vienu sievieti, tas ir pārspīlēti. Un tas viņiem nedara godu. Alise bija ļoti sašutusi par Athos uzvedību. Pacel roku pret sešpadsmitgadīgu meiteni, gandrīz bērnu. Nabaga meitene no tā kļuva dusmīga un atriebīga. Un kā Dartanjans pievīla Milādiju un izkrāpa no viņas smaragdu.
  Tā nepavisam nav bruņnieciska rīcība. Kas nepavisam nerada pozitīvu raksturu. Jā, kopumā četru musketieru uzvedība smaržo pēc valsts nodevības. Viņi brīdināja Francijas ienaidnieku Bekingemu. Un kardināla ļoti vērtīgā aģente, mana lēdija, tika nodota britu ienaidniekiem. Un Aramis acīmredzot bija Spānijas spiegs. Un viņš bija gan rupjš un reliģiozs pēc izskata, gan šausmīgs sieviešu mānītājs.
  Protams, musketieri joprojām ir putni. Un mīlēt vecu sievieti par naudu, kā to darīja Portoss, ir pretīgi! Alise pat savilkās grimasē. Šie musketieri vairs nav labi varoņi.
  Bet mana dāma izraisa līdzjūtību. Kādā no filmām lēdija Vintere arī bija ieslodzīta cietumā, kur viņa sēdēja ķēdēs, it kā tagad būtu Alise. Izsalkusi, nosalusi, uz akmens grīdas, basās kājas bija notirpušas no aukstuma. Un kaut kur arī žurkas čīkstēja. Vismaz šeit viss ir sterils un neož pēc žurkas.
  Bet es esmu izsalcis... Cik ilgi viņi šeit ir sēdējuši?
  Alise pēkšņi jutās ļoti nogurusi. Viņa nebija gulējusi ilgu laiku, un bērni nākotnē vēl nebija iemācījušies iztikt bez miega. Turklāt parasti sapnī komunisma laikmeta bērnu murgus nevar noņemt. Miega regulators, ja tas murgs pārslēdzas uz kaut ko patīkamu. Un bērniem nevajadzētu baidīties no sapņiem. Viņiem tie vienmēr būs vai nu uzvarošs piedzīvojums, vai viegls, patīkams sapnis.
  Taču tagad Alise aizmiga, nepievēršot uzmanību tam, ka viņa bija ģērbusies tikai svītrainā cietuma pidžamā, bet gravitācijas gultas vietā bija betona grīda. Un viņa sapņoja par kaut ko tādu, kas saplosīs viņas dvēseli.
  . NODAĻA Nr.4.
  Sapnis savā tēmā izrādījās spilgts, kaut kas iedvesmots no skaistām filmām par karu, un pati Alise vairs nav tāda meitene, bet gan skaista pieaugusi meitene.
  Visi bija pacilātā noskaņojumā - dzīvespriecīgi. Tuvojas kara beigas, kas nozīmē, ka pienāks beigas visiem pārbaudījumiem, bēdām un nepatikšanām!
  Paška, vēl miegā būdams zēns, sacīja:
  - Berlīnes krišana ir Maskavas uzplaukums! Un fašismu Eiropā aizstās komunisms.
  Alise viegli apstiprināja:
  - Tā tas droši vien būs!
  Galvenais placdarms gar Oderas piekrasti ir pārpildīts ar karaspēku. Tas viss ir izpostīts ar tranšejām, tranšejas, ir izrakti bunkuri un pat bunkuri ir izbetonēti. Ienaidnieks reizēm šauj, viņam ir smagi aplenkuma ieroči un kaut kas jaunāks.
  Alise, nakts pilotu komandas draudzene, kas lido ar Natašu ar U-2, stāsta par šo raķeti. Abas meitenes apsēdās pēc tranšejas rakšanas un košļāja no ASV piegādāto košļājamo gumiju. Bija jau aprīļa vidus, un Vācijā pavasaris iestājas agrāk nekā Krievijas vidienē vai Baltkrievijā. Daudzi lieli skapji, nolietota zāle, atkal paceļ galvas, izlaužoties no celiņiem sulīgā krāsā. Pavasara aromāts pārspēj daudz nepatīkamākās vīriešu kāju ietīšanas un sviedru smakas, kas deg no nesenajiem lobīšanas, benzīna un motoreļļas. No otras puses pārvietojās neparasti daudz tanku un pašpiedziņas lielgabalu. Tūkstošiem automašīnu, arī ārzemju.
  Tikmēr pilots teica:
  - Šī raķete ir piecstāvu ēkas lielumā un nes sešas tonnas aminolona. Briesmīgākais ierocis lido desmit reizes ātrāk nekā Lagg-7 ar vislielāko dzinēja pastiprinājumu! Nav glābiņa; ja trieciens tiek ciests, Londonā tiek iznīcināti veseli rajoni!
  Alise kļuva ziņkārīga:
  - Vai viņi mēģināja uz mums šaut?
  Nataša pamāja:
  - Jā! Tagad nacisti nevar sasniegt Londonu, tāpēc viņi pārgāja uz mums. Es redzēju, kā debesis šķita pārcirstas karsti karsts duncis Everesta lielumā. Trīs dāvanas iekrita Oderā, saceļot īstus cunami viļņus, četras laivas apgāzās, divi karavīri noslīka, bet viens ietriecās zemē pretējā pusē. Tas eksplodēja tik skaļi, ka IS-2 tornītis tika norauts un vēl četri tanki apgāzās. Gāja bojā ducis karavīru, vairāk nekā simts tika ievainoti, un vietā izveidojās krāteris... - Nataša iepleta acis un izpleta plašāk rokas. - Oho, gandrīz īsts ezers, jūs varat noslēpt Spasskaya torni!
  Šeit viens no kareivjiem, kas bija notupies netālu, dusmās izspļāva cigareti un norūca:
  - Nebrauc blēņas! Tie nav tik biedējoši, šie V-2, bet jūs ar savu sievišķīgo pļāpāšanu radat paniku.
  Alise iedunkāja draudzeni aiz elkoņa un čukstēja:
  - Nedari tā! Citādi par tiem ziņos speciālai nodaļai, jo trauksmes cēlēji tiks sodīti!
  Nataša berzēja savu kailo, slaido kāju pret brezentu un tikko dzirdami sacīja:
  - Jā, šie īpašie virsnieki... Mēs no viņiem baidāmies vairāk nekā no ienaidnieka dūžiem. Bet ziniet, šīs policijas žurkas baidās doties uz frontes līniju. Pie savējiem var dabūt, par laimi sagūstīto ieroču pietiek!
  Alise piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, viņi to var dabūt šeit. Viņi nevienam nepatīk, pat ģenerāļiem nē. Pareizāk sakot, ģenerāļi jo īpaši. - Meitene apklusa un izspļāva gumiju, kas bija kļuvusi bezgaršīga. Viņa ienīda cigaretes, un košļājamās gumijas, kas tika piegādātas saskaņā ar Lend-Lease, trūka. PSRS to vēl neražo, ir daudz svarīgākas lietas. Alise turpināja. -
  - Kā jūs domājat, kad mūsu karaspēks dosies uzbrukumā? Es vakar domāju, ka no mūsu puses ir tik smaga artilērijas apšaude, bet...
  Nataša pārliecinoši teica:
  - Rīt, pirms ziedēšanas. Pa to laiku ēdīsim un gulēsim, jo būs jācīnās ne vienu vien dienu!
  Elza parādījās. Viņai bija uzvilkts šefpavāra priekšauts ar nedaudz noapaļotu seju no laba ēdiena. Meitene visiem izdalīja porcijas sātīga boršča un putras ar sīpoliem un gaļu. Ne bez, protams, simts gramiem alkohola, no kura meitene Alise tomēr atteicās par labu citiem karavīriem.
  Parādījās arī citi snaiperi, kuri, lai nemudinātu karavīrus, grasījās kopā pavadīt nakti. Zeme jau bija sasilusi, meitenes bradājās basām kājām, kas, protams, bija patīkamāk nekā valkāt rupjus armijas "Kirzachus". Tiesa, pāris karotājiem izdevās tikt pie amerikāņu ēnas apaviem, kas lieliski izskatās kājās, taču, lai salīdzinājumā ar pārējām neizskatītos kā dāmas, arī viņi novilka apavus. Pirms gulētiešanas meitenes devās ne pārāk garā, bet ļoti ātrā skriešanā. Taisījām atspiešanos un devāmies gulēt...
  Nataša un Alisa noskūpstīja ar labunakti un aizmiga, samīļojot un apskaujoties - draugs draugam. Tās bija nevainīgas un tīras meitenes, kuras nezināja netīras domas. Ir smieklīgi gulēt sapnī. Tiesa, šis sapnis ir kā acumirklis.
  Ofensīva faktiski sākās pirms grafika, ar masveida artilērijas bombardēšanu.
  Andryushas īpaši mēģināja, šī raķešu palaišanas iekārta bija daudz jaudīgāka un, galvenais, lielāka darbības rādiusa nekā slavenākā Katjuša, tāpēc bija daudz racionālāk to izmantot šaušanai pa laukumiem un stiprajām vietām, un čaumalas bija jaudīgākas. Un, ja tas ir jaudīgāks, tas labāk iznīcina grīdas un bunkurus.
  Naktīs šķiet, ka plosās petardes, katra debesskrāpja lielumā, ka to dedzinošā sajūta apdedzina acis, un rūkoņa ir tik skaļa, ka tveic ausis. It kā kaujas dzenā bungu spieķi sitas pa bungādiņām, un tās sitas arvien vairāk.
  Nataša skaļi čukstēja Alisei ausī:
  - Šīs ir militārās varonības beigas. Visu izšķir cīņa no distances, bezmērķīga šaušana pa laukumiem... Man tas riebjas!
  Pēc tam Alise iedunkāja draudzeni ar roku:
  - Nerunā. Tagad jums vajadzētu veikt lidojumus dziļi ienaidnieka aizsardzībā.
  Tā vietā, lai atbildētu, Nataša sāka skriet pie savējiem. Viņa pēkšņi atcerējās, ka jā - viņiem, protams, vēl būs jācīnās!
  Alise skrēja arī uz vācu karaspēka pozīcijām, padomju tanki jau virzījās uz uzbrukuma pozīcijām. Starp tiem bija ārzemju automašīnas, Lend-Lease preces, automašīnas no Lielbritānijas, ASV un Kanādas. Piemēram, Čērčila kājnieku tanks. Tam ir ļoti spēcīgas frontālās bruņas, kas padara šo transportlīdzekli par nopietnu palīglīdzekli izrāvienā. Salīdzinot ar salīdzinoši vājajām IS-2 torņa 100 milimetru bruņām, Čērčils ir sīksts biedrs, jo īpaši tāpēc, ka kniedētas velmētas bruņas ir labākas nekā lietās bruņas. Braukšanas kvalitāte nav tā labākā, bet arī ne sliktākā četrdesmit kilogramus smagai tvertnei. Bet kopumā padomju tankisti dod priekšroku Challengers. Viņiem ir jaudīgs lielgabals, kas ir pārāks par T-34-85 lielgabalu, ar spēcīgākām frontālajām bruņām un aptuveni līdzīgām braukšanas īpašībām.
  No amerikāņu tankiem īpaši novērtēts ir Sherman 4., arī ar septiņpadsmit pēdu pūku, un šis garais tanks izskatās pēc kamieļa. Alise skrien ātri, bet tankus apdzīt nav viegli, lai gan tas ir reāli, pa ceļu (nelīdzenā reljefā) viņi nobrauc tikai divdesmit, maksimums divdesmit piecus kilometrus. Un kareivīgais snaiperis apsteidz nedaudz atpalikušos IS, izrāvienu tankus, kuru ieroči, lai arī ne tik bieži, kā vēlējās, šauj uz kustībām. Patiesībā atskanēja rūkoņa, un dūmi sagrāva nāsis, un karstie apvalki un lauskas dedzināja meitenes neaizsegtās kājas. Bet Alise pat nedomāja apstāties. Galu galā viņas kredo ir tāds, ka meitenei nevajadzētu zaudēt. Un, ja zaudē, piekāpies.
  Un ap viņu patiešām ir elle. Turklāt mīnas jau ir uzspridzinājušas vairākus T-34 tankus. Parasti, kad artilērijas sagatavotība ir spēcīga, lielākā daļa mīnu no sprādzieniem un karstuma uzsprāgst, bet diemžēl ne visas. Tā ir tāda lieta kā karš un ofensīvas. Bez upuriem nav iespējams iztikt. Un ja iespējams, tad tikai pasakā.
  Piekāpās arī citas snaiperu meitenes. Vācu priekšējā mala ir stipri sagrauta, līdz atskan pat šāvieni uz progresētajiem tankiem un kā pretšaušana. Bija dzirdama papildu vētranieku rūkoņa.
  Uzbrukuma lidmašīna ir svarīgs kara elements. Piemēram, 1941. gada ofensīvas laikā vāciešiem bija maz labu uzbrukuma lidmašīnu. Divplāksnis XE-123 ir bezcerīgi novecojis, un tādu ir maz, Yu-87 arī nav jauns, XE-129 nupat ir uzsākts ražošanā. Tas ir, vāciešiem kara sākumā nebija īstas modernas uzbrukuma lidmašīnas. Lai gan klātesošais radīja nopietnus draudus.
  Alisa aplūkoja simtiem padomju transportlīdzekļu, galvenokārt Ilovu un Pešeku, kā arī dažus smagus sagūstītus Fokken-Wulfs uzbrukuma modifikācijā.
  Kā uzbrukuma lidmašīna vācu F -190 ir labs zirgs. Ātri, spēcīgi ieroči, bruņoti ar pienācīgu bumbas slodzi. Tas var būt pat labāks par Ila-2, jebkurā gadījumā tas ir ātrāks, jaudīgāks bruņojumā un ar lielāku bumbas slodzi, nemaz nerunājot par tēmēkli, sakariem un ložmetējiem. Varat arī atzīmēt Fokken-Wulf niršanu, kā arī vadības vieglumu.
  Bet, protams, par to nav pieņemts runāt, ja jūs slavējat ienaidnieka ekipējumu, tas nozīmē, ka jūtat līdzi fašistiem, un tad secinājums ir - spiegs! Un soda bataljons šajā gadījumā nav tas sliktākais iznākums. Lai gan, piemēram, cilvēkus šauj ne tik bieži, kā daži domā. Bruņoti cilvēki var sacelties, bailes no padomju varas ir novājinātas, lai gan autoritāte saglabājas. Bet selektīvi... Gandrīz visi mīl Staļinu, Žukovu sauc par miesnieku, bet ciena... Speciālie virsnieki ir vispārēji nīsti, kā SMERSH darbinieki, un ne tikai par draudiem un kā dedzīgi trofeju cienītāji.
  Bet visnegatīvākais tēls ir Berija... Par viņu gandrīz atklāti lamājas, un tiek zīmētas karikatūras. Nemīlēts cilvēks...
  Alise aizskrēja uz ierakumu priekšējo līniju... Viņa ievēroja, ka vācu saplosītu līķu ir maz. Arī saplīsušas pistoles... Un, kas vēl trakāk, zemē ieraktie tanki ir tikai koka maskēšanās... Brr... Nacisti knapi nosedza frontes līniju ar karaspēku... Tātad triks ar viltus artilērijas sagatavošanu nebija līdz galam veiksmīgs. Vāciešiem izdevās saprast, ka viņus tikai izmeklē. Alise aizkaitināta nomurmināja:
  - Ir labi maldināt, ir slikti tikt maldinātam, bet sliktākais ir sevi mānīt!
  Viņas otra draudzene, jau snaipera lietā, Andželika pārsteigta jautāja:
  - Ko tu žēlo?
  Alise norādīja ar pirkstiem:
  - Redziet, kaķis lika raudāt īstiem karavīriem, sabāza zvērus lupatās, koka šautenes, māla tankus. Šeit viņi mums vicināja kā lapsa ar asti.
  Andželika mierināja:
  - Ne visur. Tuvāk centram prožektori apžilbina fašistus. Mums vienkārši ar viņiem nepietika. Starp citu, tas bija pats Staļins, kurš nāca klajā ar ideju izmantot prožektorus.
  Alise pacēla saburzīto vācu ķiveri un teica:
  - ES tam ticu! Panākumi karā var jūs uz laiku padarīt aklu, bet neveiksme jūs uz visiem laikiem iegremdē tumsā!
  Nevaldāmā Andželika nikni murmināja:
  - Tas nav tas labākais joks. Tikai nav skaidrs, kur mēs ejam. Snaiperi parasti darbojas no slazda, nevis skrien ar aklām acīm!
  Alise piekrita:
  - Protams, es esmu šeit, bet...
  T-34 tanks trāpīja mīnai gandrīz netālu. Tas eksplodēja tik spēcīgi, ka meitenes nogāza sprādziena vilnis. Viņš lidoja otrādi, kājas karājās. Alise atsita galvu pret Andželikas ceļgalu, viņa sāpēs kliedza:
  - Nu tu esi čuguna galva, tu vari saplīst krūzi. Sasodīts!
  Alise iesmējās, atbildot:
  - Salauzt kausu nozīmē veiksmi, saplīst kausu nozīmē invaliditāti! Lai gan, ja vēlaties izvairīties no armijas, tā ir laime!
  Andželika, šķiet, savainoja kāju, ar grūtībām piecēlās un cieta arī Alise. Papildus izciļņam uz pieres, basā kājā dabūju arī šrapneļa gabalu. Man nācās to izspiest un sarauties no sāpēm. Protams, karā visiem sāp, bet uzvarētāji grib vairāk.
  Abi karotāji kliboja, un karavīri tagad viņus apdzina ar ieročiem. Viņi bija dažāda vecuma un kultūras līmeņos. Daži ir pavisam jauni puikas, citi sirmi, krunkaini, bezzobaini vectēvi. Tā nu Paška arī skrēja... Veikls puika, vēl pietiekami jauns, lai ieskrietu kaujā basām kājām un nekautrētos par plikajiem bērnu papēžiem, lai gan trīs ordeņi, neskaitot medaļas, ir rādītājs... Pareizāk sakot, jau četri, in pēdējā operācija (sapņā, it kā tiešām Patiesībā tā arī bija!) Paška izcēlās, paspēja ievainot pašam birģermeistaram kājā un apseglot viņu gūstā. Tiesa, zēns joprojām ir tikai vecākais seržants - viņam nav izglītības, lai kļūtu par virsnieku, un viņi nevēlas piešķirt pakāpi šādam ūsām nekaunīgam. Taču neviens nešaubās, ka viņa militārā karjera ir garantēta... Varbūt viņš arī saņems kādu zvaigzni.
  Un karotāji tikai gaudo no neapmierinātības... Galu galā cīņa viņiem paiet garām... Tātad, klibo pats...
  Tomēr otrā līnija jau bija vairāk piesātināta ar ienaidnieka kājniekiem, un tur bija atbildes uguns. Padomju tanki nedaudz palēninājās grāvju, ežu un mīnu lauku pārpilnības dēļ. Daži mīnu lauki bija izgatavoti no aminolona (triecienizturīgiem un karstumizturīgiem sprāgstvielām), ko detonēja ar radio vai vadiem. Zaudējumi ir palielinājušies.
  Alise atklāja uguni ar šauteni, parādījās mērķi, un sāka kļūt gaišs. Meitene pamanīja mazāko ienaidnieka karavīru vai faustiešu kustību. Pretinieku vidū bija daudz cilvēku civildrēbēs. Tie ir Volksturmas miliči. Vieni ir ugunsdzēsēju formās, citi - lupatās. Daudz zēnu... Kopumā visi pusaudži, kas vecāki par četrpadsmit gadiem, tika mobilizēti ar Hitlera milzīgo dekrētu. Arvien puņķaināks. Šādus cīnītājus nevajag novērtēt par zemu, kaujas apmācības līmenis Jungfolkas nometnēs ir diezgan pieklājīgs, un viņi ir daudz fanātiskāki nekā pieaugušie, nacistu propagandas apmānīti.
  Tā kā ir acīmredzams ieroču trūkums, daudzi cilvēki tur rokās ogļu pulvera un spirta pudeles vai fausta patronas.
  Šeit aizsardzība ir pamatīgi izrakta, pazemes eju ir daudz, un neviena artilērijas bombardēšana tās nenomāks. Padomju Ils nomet daudz mazu bumbu vai šauj no augšas...
  Alise saudzē mazākos vāciešus, bet joprojām ir efektīva. Viņai ir automātiskā vācu "snaipera" šautene, var šaut jebkurā režīmā... Ja vien būtu iespēja trāpīt, viņa nepalaistu garām.
  Andželikai ir amerikāņu Hārvarda jeb M-18. Lieta ir diezgan piemērota kaujas lietošanai, taču padomju vai vācu modeļi nav tik uzticami. To pašu meiteni slava nepārspēj, un viņai ir liela pieredze. Alisei sapnī bija informācija it kā no pašas reālās realitātes, un tā tika iespiesta viņas atmiņā. Viņa pati ir sibīriete un ieradās frontē 41. gada oktobrī. Nevis kā snaiperis, bet kā brīvprātīgais. Novembrī viņa piedalījās sabotāžā. Ko tu izdarīji? Jā, kaut kas līdzīgs Zoja Kosmodemjanska aizdedzināja būdas, kurās nakšņoja vācu karavīri.
  Un ironiskā kārtā tas notiek, notika tas pats, pat nedaudz vēlāk par sesto decembri...
  Vācieši viņu sita ar gumijas šļūtenēm, un tad nejauši basām kājām un gandrīz kailu izveda aukstumā... Tikai te bija aizķeršanās... Angelika ir sibīriete, un viņas tēvs bija apsēsts ar šo ideju. padarīt savu meitu par karotāju. Viņa bija rūdīta jau no mazotnes. Un, kad vāciešu pāris , kas viņu veda, sastinga šajā putenī, viņa skrēja cauri sniega kupenām tieši krūšturis un biksītēs. Viņas rokas bija sasietas aiz muguras, bet virve, ko tās piestiprināja pie plaukstas locītavām, bija veļas aukla. Cīņas laikā Andželika salauza vāzi, paslēpa apakšbiksēs stikla gabalu un pēc tam pārgrieza virvi.
  Sals bija bargs, smērviela uz vācu ložmetējiem sasala un, iestrēguši, to nevarēja noņemt...
  Tātad otrajai Zojai Kosmodemjanskai izdevās aizbēgt. Bet, ja viņa nedzīvo netālu no Hantimansijskas apgabala, kur parasti ir piecdesmit grādu sals vai pat vairāk. Ja viņa nebūtu saņēmusi tik neticamu sacietēšanu pret aukstumu, viņa noteikti būtu nosalusi.
  Tāpēc viņa atkārtoja Zojas Kosmodemjanskas ceļu, taču atšķirībā no viņas izdzīvoja. Un viņa pārcieta ne mazāk ciešanas. Pirmkārt, viņa neatrada savu grupu, viņi aizgāja, uzreiz uzzinot par viņas sagūstīšanu. Nu, nav tik viegli tikt prom no dzimtās Sibīrijas sievietes. Viņa, tāpat kā lapsa, redz un saož pēdas. Es joprojām panācu viņus, bet paliku aukstumā vairāk nekā piecas ar pusi stundas. Kā viņa pateicās tēvam, kuru citi uzskatīja par briesmoni vai labākajā gadījumā par ekscentriķi. Viņš nepieradināja viņu pie aukstuma, un, basām kājām skrienot pa biezo Sibīrijas sniegu, viņa justos kā ledus bluķis. Kā tas bija, mani pirksti pat neapsaldēja, tie tikai sāpīgi sāpēja dažas stundas. Sals bija zem četrdesmit, un vējš aukstumu padarīja vēl spēcīgāku.
  Pēc tam Andželika rēķinājās ar medaļu, taču, tiklīdz viņas stāsts kļuva zināms, sekoja arests. Tur, NKVL cietumā, Andželika atkal sastapās ar aukstu spīdzināšanu ledus kamerā un, protams, piekaušanu...
  Viņu izglāba divīzijas komandiera aizlūgums, kurš personīgi rakstīja Žukovam, kurš informēja Staļinu.
  Viņa tika atbrīvota un nosūtīta uz fronti, lai izpirktu savu vainu. Bet toreiz nebija sieviešu soda uzņēmumu. Vienkārši cīnies un iedziļināties.
  Andželika bija spēcīga un izturīga, taču tai nebija fenomenāla militārā talanta. Viņa tika vairākas reizes ievainota, vēl pāris reizes noķerta, atradās pagrabos un zināja spīdzināšanas, kuru priekšā nobāl viduslaiku inkvizitoru fantāzija.
  Balvas viņai gāja garām, taču viņa nesūdzējās. Pirms neilga laika viņa kļuva par snaiperi. Vienkārši armijā jau pastāv uzskats, ka sievietes karotājas noteikti ir labas snaiperes. Ņemot vērā, ka Andželika apmeklēja Staļingradas elli un cīnījās Piektajā armijā zem pašas Mainšteina dūres, un vispār viņa tika mētāta no viena skrāpējuma uz otru vairāk nekā trīs gadus.
  Meitene iemācījās izdzīvot, guvusi duci brūču, nezaudēja savu grāciju un palika ļoti skaista, ar ugunīgi rudiem matiem, kurus pēc spīdzināšanas, pakarinot aiz matiem, viņa sāka griezt ļoti īsus.
  Tagad viņu kaitināja tas, ka viņa bija klibojusi no vienkāršas sadursmes ar savu draugu. Bet tas lika trāpīt vēl precīzāk. Jā, viņa reizēm pietrūkst, atšķirībā no Alises, bet viņa jau ir nopelnījusi vismaz piecus pasūtījumus. Un tātad ir tikai viena medaļa "Par drosmi", bet katram otrajam padomju karavīram ir šādas medaļas. Uh, kāda Alisei ar galvu, jo viņa Andželika labi cīnās un jau kopš bērnības trenē ceļgalus sitieniem. Viņas tēvs mācīja viņai cīņu ar roku.
  Viņai nebija iedzimtu šaušanas spēju, viņa nebija dzimusi par snaiperi. Bet jā, cīņai ar rokām. Bet kara laikā viņa kļuva tik pieredzējusi, ka šāvēja prasmju līmenis kopumā ir diezgan pieņemams. Un, kad viņa ir nikna un sit bez mērķēšanas, tas darbojas vēl labāk.
  Tika izlauzta arī otrā aizsardzības līnija, tanki atpalika, un kājnieki devās uz priekšu.
  Neviens nepievērš uzmanību atsevišķiem liesmojošiem pavardiem. Visi grib būt Berlīnē, šī ir atpūta un kara beigas. Un visi jau ir nāvīgi noguruši.
  Bet trešā līnija ir Seelow Heights. Galvenā un spēcīgākā Vērmahta aizsardzības līnija. Ir kalns ar alām un komunikācijām. Kājniekus sagaida mīnmetēju šāvieni, ložmetēju uguns, sprādzienbīstami lādiņi...
  Karavīri kādu laiku skrien, bet ienaidnieka uguns intensitāte palielinās. Turklāt zem kājām eksplodē kājnieku mīnas. Pretgaisa lielgabali šauj, no vācu lidmašīnām izņemti gaisa lielgabali (tiem nav degvielas, tāpēc paturiet artilēriju, kuras trūkst!).
  Karotāji krīt simtos uzreiz, piegružot taciņu ar līķiem... Mums jāguļ, rēķinoties ar šīs aizsardzības līnijas apspiešanu.
  Padomju uzbrukuma lidmašīnas un frontes aviācija atkal gaudo. Papildus bandiniekiem parādījās arī smagāki Tu-3. Šie transportlīdzekļi var pārvadāt līdz trim tonnām krājumu, tāpēc ir cerība uz tiem.
  Un tagad sāk pienākt tanki...
  Alise čukst Andželikai:
  -Tieši tā! Mēs tūlīt izlauzīsimies cauri ienaidniekam! Rīt būsim Imperial kancelejā!
  Uguns karavīrs nav tik optimisma pilns:
  - Kaut kas man šķiet tik viegls...
  Patiešām, uzbrukuma lidmašīnas cieš zaudējumus. Luftfaust atbilst savam nosaukumam. Lidmašīnas deg kā sveces... Un šausmīgās pretgaisa sistēmas šauj lieliski. Šeit cīnītāji ir pieredzējuši, atlasīti SS cīnītāji, labākie ieroči.
  Ne Alise, ne pat Nataša ar visu savu pieredzi nekad nebija redzējuši tik daudz lidmašīnu vienlaikus notriektas. Protams, ir viegli noticēt pazemes realitātei, bet šeit tas bija vēl foršāk.
  Alise filozofiski atzīmēja:
  - Nomirt ir grūti. Bet lidot ir vieglāk! Eh, es arī gribētu kļūt par pilotu. Nu ko, lidosim un cīnīsimies debesīs.
  Nataša apņēmīgi noteica:
  - Nē! Es pat nevaru tevi vēderā! Īsāk sakot, nerunā, šauj!
  Alise paklausīja savam partnerim. Viņa sāka šaut vēl biežāk. Bet vārti, protams, nerādījās bieži. Vācieši sēdēja aiz bruņām patversmēs. Bija vairāk šaušanas uz optiku. Un tas ir delikāts darbs.
  Savukārt Andželika sāka biežāk smērēt, un tas viņu padarīja nervozāku un lamājās:
  - Nu, Hitlers - miets mutē!
  Alise mierināja savu partneri:
  - Kurp dosies fīrers? No rietumiem mēs esam sabiedrotie no austrumiem. Labāk atcerēsimies vismaz kaut ko labu.
  Andželika mēģināja atcerēties. Piemēram, reiz viņus sūtīja dabūt mēli. Tas bija jūlijā netālu no Vjazmas. Vispirms viņš ar partneri rāpoja pāri frontes līnijai pa purviem, tad virzījās pa ceļu...
  Uz sapulci dodas trīs policisti... Protams, piedzēries, smirdošs pēc dūmiem un daudz ļaunu smieklu. Nu abas meitenes chintz kleitās nekādas aizdomas neraisīja. Lai gan, iespējams, ir pamodusies cita vēlme. Viņi piedāvāja skautiem pavizināties.
  Viens no viņiem dziedās:
  - Man ir sapnis par tiem, kas atrodas - zārks dzīvokļa vidū. Musolīni - Sātans - deva tikai divas liras!
  Tad Andželika policistam ieteica:
  - Vai vēlaties nopelnīt vairāk par liru, un tātad simts?
  Policists skatījās ārā, viņa stulbajām acīm izplešot:
  - Vai jūs zināt, kā to izdarīt?
  Andželika pamāja:
  - Protams... Galu galā par katru īstu sarkano komisāru tika solītas simts okupācijas markas.
  Policisti nekavējoties sāka kliegt:
  - Kur ir komisārs, atved viņu šurp!
  Andželika novirzīja policistus uz stropu, par laimi, tuvumā atradās drava. Nu, sardzē bija arī biškopis. Meitene apklusina policiju:
  - Šeit viņš ir pārģērbies komisārs, un viņa stropos viņam ir partizānu slēpnis.
  Policisti, protams, bija diezgan piedzērušies no alkohola, un tomēr gāja uz stropiem... Viens no viņiem bija vispiedzēries, un divi devās pie biškopja.
  Smieklīgi, protams... Bet kāpēc švaki kalpo pašvaldības policijā, tik lēti nopirka.
  Viņi bija sakosti līdz galējībai, viņu sejas bija pietūkušas, deguns šķielēts. Pat viņu galvas sāka sadurties kā aitu pāris. Bet Andželika priecājās ne tikai par to. Pie trokšņa parādījās arī esesieši uz motocikla. Tādi nekaunīgi puiši no tērauda, kaut arī sarūsējuši.
  Viņi tika nošauti no tuva attāluma, jo nacisti nepievērsa meitenēm uzmanību, viņi vienkārši smējās, rādot ar pirkstiem uz policistiem, kuri ripoja pa zāli.
  Un viņi uztvēra vienu valodu... Bet viņi nevarēja to nodot saviem cilvēkiem. Tā tas notika. Karš ir sācies, bet balvas vairs nav.
  Padomju tanki sāka kustēties, tie kustējās ar čīkstēšanu. Jā, un kājnieki saņēma pavēli - uzbrukums!
  Karavīri tūdaļ piecēlās un metās pretī ienaidniekam. Bet no ložmetējiem un pretgaisa ieročiem atkal šāva, sprāga mīnas. PSRS karavīri neapstājās, skrēja, starp viņiem rāpoja tanki.
  Vācieši pret tankiem izmantoja savus 88 milimetru ātrās šaušanas ieročus. Viņi sitās, cenšoties novērst tanku kustību. Viņi atbildēja, bunkuros izdurot caurumus. Smagie pašpiedziņas lielgabali sekoja tankiem, un debesīs atkal bija uzbrukuma lidmašīnas un bumbu pārvadātāji. Uz ienaidnieka pozīcijām sāka līt metāls un uguns. Daudzi tūkstoši tonnu tērauda un liesmas. Kas aizslaucīja visu un visus.
  Alise sarkastiski čukstēja Andželikai:
  - Nē, šī ir mūsu iespēja! Redziet, vācieši nevarēs ilgi izturēt šādu uzbrukumu. Viņiem nav pretargumentu. Viņi nomirs vienreiz un uz visiem laikiem.
  Sarkanmatainais karotājs viltīgi atzīmēja:
  - Izturība vairāk atkarīga no cilvēkiem, nevis no metāla. Vai jūs domājat, ka Staļingradā uz mums bija mazāks spiediens?
  Alise iesmējās, rādīdama zobus:
  - Bet viņiem nebija tādu monstru kā mūsu "Andryusha". Un ko pat titāns var darīt pret "Andryusha"?
  Andželika stingri samiedza acis, bet jautri iebilda:
  - Pat "Andrjuša" ir bezspēcīgs pret... Pareizāk sakot, ja to kontrolē vājprātīgs indivīds. Tāpēc neslieties vairāk optimisma, nekā vajadzētu.
  Šoreiz Alise nesagroza seju neīstā stingrībā:
  - Kādi ir šie mājieni? Kurš ir vājprātīgs?
  Andželika dusmīgi atbildēja:
  - Vai es teicu, ka tu? Lai gan es atzīmēšu tik vardarbīgu reakciju?
  Alise neatbildēja, kamēr viņas uzdevums bija šaut un meklēt mērķus... Pēdējais ir daudz grūtāks nekā pirmais.
  Alise atcerējās, kā viņa izpildīja savu pirmo uzdevumu. Tas ir vienkārši, nāc uz Minsku un nodod pīrāga grozu, kurā ir iecepts papīrs ar informāciju. Un cik daudz baiļu man bija jāpārcieš. Un tagad šīs rēkšanas un šoka kakofonijas vidū ir tik drūma sajūta.
  Alisei pēkšņi šķita, ka viņas pirksts pielīp, un viņš nolika šauteni. Viņa apklusa un sāka lūgties.
  Un kājnieki atkal bija spiesti apgulties, uguns bija pārāk nežēlīgs. Bija jau vēls vakars, Katjušas un Andrjušas tika vilktas tuvāk frontes līnijai. Un cita artilērija. Vajadzēja apšaut vācu pozīcijas...
  Alise atcerējās, kā fašists viņu dzenā dzirnavās, un viņš ievilināja viņu lamatās, liekot viņam iekāpt cilpā ar zābaku. Tā nu šis resnais nelietis viņai pieķērās, un, no otras puses, kā Alises nogāztais cementa maiss vilks paleti. Tāds karš izvērtās kefīra glāzē.
  Kā tev izdevās nogāzt tik smagu cementa maisu, ka ienaidnieks tika vilkts pret griestiem? Vienkārši ieejiet īpašā bedrē bēniņos. Frics sargāja dzirnavas; šeit tika malti graudi Hitlera armijas vajadzībām. Partizānu uzdevums ir aizdedzināt šo barošanas sili. Bet problēma ir tā, ka sērkociņi kļuva mitri, partizānu meitene nakšņoja siena kaudzē un iekļuva lietū. Tāpēc nolēmu nozagt sērkociņus vācu aizsargam. Tik smieklīgs stāsts izvērtās, kad viņš skrēja viņai pakaļ un kliedza, un, kad viņš pakārās, tas bija vēl jocīgāk.
  It kā viņš šūpojās šūpolēs, un tad, kad Alise beidzot aizdedzināja dzirnavas... Čīkstēšana, tas bija...
  Tagad tas stāv, pareizāk sakot, paceļas ar tādu rūkoņu, ka pat kliedzieni nav dzirdami. Bet Andželika nezaudē optimismu:
  - Nu kāpēc tu esi skāba, zeltmatainā feja. Ienaidnieka kapitulācija ir tuvu, lai gan mūsu zobi joprojām klabēs.
  Vācieši nodara lielus postījumus, taču viņu bunkuri ir spēcīgi un novirza lielāko daļu šāviņu, un viņu bumbas bieži netrāpa mērķi. Nacistiem ir arī īsti torņi ar biezām dzelzsbetona sienām, kas nevēlas padoties.
  Alise skatās uz mirstošo sauli saulrietā, viņas acis ir ūdeņainas, meitene saka:
  - Cik daudz cilvēku nonāk ēnu valstībā... Ir bail pat domāt.
  Alise smagi nopūtās un gandrīz izplūda asarās. Kad cilvēks mirst pa īstam, nevis matricā, tas ir briesmīgi.
  
  . NODAĻA Nr.5.
  Alise pamodās. Viņa nedaudz pieradusi pie aukstuma, bet ēst gribējās vairāk. Paška, griezdams un klabinot ķēdes, ņurdēja:
  - Kaut man šeit būtu gaļas pīrāgi vai zoss cepetis!
  Arkaša apstiprināja:
  - Jā, un es nenoniecinātu sintētisko pārtiku!
  Alise dusmīgi atzīmēja:
  - Un kā pionieri badā badā SS pagrabos un nelūdza žēlastību! Nē, mēs nepazemosimies un nenometīsimies ceļos!
  Paška tam piekrita un iespieda baso kāju uz betona:
  - Mēs nekad necelsimies!
  Taču, neskatoties uz bravūru, puiši palika nelāgā noskaņojumā. Es biju izsalcis un izslāpis, un bija tumšs. Nevis kā kosmosa imperatora gūstā, bet varbūt vēl sliktāk. Uz griestiem nav mīksto gultu un vijolīšu. Tas ir Trešais Reihs - nežēlīga impērija.
  Alise atkal sāka berzēt leģētā tērauda ķēdi. Tas cieši padevās un bija ļoti biezs. Pat dusmīgs mamuts nevarēja to saplēst. Viņiem ir problēmas. Un priekšā vēl ir spīdzināšana. Patiešām, tiklīdz viņi sāks cept papēžus, viņa tik maz nedomās.
  Alise centās enerģiskāk berzēt. Man ļoti gribējās ēst, bet ar nelielu kustību mans ķermenis sasildīja un izsalkums mazinājās. Varat atcerēties, kā Edmonds Dantess kratīja stieņus, lai vismaz atjaunotu muskuļu spēku.
  Alise arī centās enerģiskāk berzēt. Un viņa varēja kaut ko darīt. Tikmēr Hitlers veica ļoti agresīvu dialogu agresijas pret PSRS priekšvakarā.
  Gērings pārliecinoši apliecināja apsēstajam fīreram:
  - Staļinam nav reaktīvo lidmašīnu. Un mēs varam paļauties uz pilnīgu gaisa pārākumu.
  Hitlers nospļāva un iesaucās:
  - Jā, Staļins bija par vēlu ar savas aviācijas flotes modernizāciju, pat Spānijā mūsu Messeršmits parādīja savu pārākumu uz Il-16. Bet tas joprojām bija pirmais Me-109 "A" modelis, tagad mums ir milzīgs gaisa kuģa pārākums.
  Gērings pamāja ar galvu:
  - Reaktīvā lidmašīna Yu-487 drīz būs gatava palaišanai, tā spēj pārvadāt 23,5 tonnas, un, tikai piešķirot lidmašīnai racionālāku formu, mašīnas ātrums ir palielinājies par trīssimt trīsdesmit lieliskiem kilometriem! Kļūsti par ātrāko spārnoto bumbvedēju pasaulē!
  Hitlers histēriski kliedza, atbildot:
  - Tikai trīs simti trīsdesmit! Tu nestrādā pietiekami daudz, kuili!
  Gebelss iesaistījās sarunā:
  - Drīzumā būs gatavi jauni, jaudīgāki dzinēji, kas nozīmē, ka lidmašīnas kaujas īpašības vēl vairāk paaugstināsies.
  Hitlers iesaucās:
  - Ir pienācis laiks pasteigties, tuvojas jauns liels karš. Mūsu pretinieks krievu lācis ir ļoti spēcīgs, lai arī ko jūs visi par to domātu.
  Gebelss nedaudz nolieca savu lielo galvu uz novājinātā kakla:
  - Mani personīgi biedē Krievijas plašie plašumi un tās bargās ziemas. Šajā valstī ir daudz mežu, un komunisti ar savu totalitāro ideoloģiju valdīja vairāk nekā divdesmit gadus, saindējot jaunatni ar propagandu.
  Hitlers zaudēja savaldību:
  - Un ko tu gribi teikt!
  Gebelss loģiski atzīmēja:
  - No boļševikiem atbrīvotajās teritorijās partizānu karš ir neizbēgams! Sarežģītākais kara veids.
  Gērins šņāca:
  - Mēs paralizēsim krievu gribu ar bumbu uzbrukumiem.
  Kobrai līdzīgais Himlers nošņāca:
  - Nu, mums ir īpašas jagd komandas cīņai ar partizāniem. Par katru nogalināto vācieti mēs izpildīsim simts civiliedzīvotājus. Tad vai nu visus krievus iznīdēs, vai arī piespiedīsim viņus pakļauties.
  Gērings dungoja:
  - Krieviem ir tikai viena izvēle, vai nu mirt stāvus, vai dzīvot ceļos!
  Himlers piekrita un runāja atklātas muļķības:
  - Slāvs būtībā ir dzīvnieks, pārejas posms no pērtiķa uz cilvēku. Un attieksmei jābūt kā darba lopiem. Kautuvei nepaklausības gadījumā, padevības gadījumā smags darbs, pātaga un niecīga barība.
  Gebelss pārtrauca:
  - Ja mēs tik atklāti pasludināsim savus mērķus, tas sapulcinās ap boļševikiem visu tautu. Mums jārīkojas gudrāk! Jo īpaši Ukrainai būtu jāsola neatkarība. Ir nepieciešams nostādīt slāvus pret slāviem. Jo īpaši mums ir prātā Bandera. Viņš varēs daudzus mazkrievus nostādīt pret lielkrieviem.
  Un galvenais ir dot spēku karam pret komunistu bandām.
  Hitlers atbildēja:
  - Karā meli ir kā indīgas gāzes, bet ne viens respirators tevi neglābs! Apmelojumi labāk iekļūst bruņās nekā čaulā un labāk nopūš galvas nekā šrapneļi! Tas ir tavs uzdevums, Gebels, nostādīt vienu padomju tautu pret otru! Lai mūzas pielādē ieročus!
  Gebelss atbildēja:
  - Viss tiks darīts, kā jūs vēlaties, mans fīrere. Tā ir mana personīgā inovācija, speciālo propagandas vienību izveide armijā. Pat Sarkanajā armijā nav tik spēcīgas PR mākslas kā mums! Lai gan sarkanā propaganda ir daudz totālāka un visaptverošāka nekā Rietumvalstīs!
  Gērings noņurdēja:
  - Vai tukšai pļāpāšanai ir daudz jēgas?
  Gebelss atbildēja:
  - Nestāsti man! Un kurš iznīcināja sabiedroto armiju. Britiem, francūžiem, beļģiem un holandiešiem bija vairāk karavīru, ieroču un tanku nekā mums, un pretestība lielākoties bija minimāla, tieši pateicoties mūsu informatīvajai ietekmei.
  Gērings iebilda:
  - Tie ir mūsu karaspēka ātrie triecieni, kas atturēja ienaidnieku no mēģinājuma sašūpot laivu! Kāda propaganda!
  Gebelss atbildēja:
  - Simt četrdesmit septiņas divīzijas, astoņdesmit brigādes un gandrīz četri miljoni karavīru padevās. Un jūs domājat, ka tas notika bez mūsu ietekmes! Sešus mēnešus abas armijas stāvēja viena otrai pretī un nekustējās, ieroči nešāva, un mēs, propagandisti, strādājām nenogurstoši.
  Došanās:
  "Tu nevari ar mēli caurdurt tanka bruņas!"
  Hitlers pārtrauca strīdu starp saviem padotajiem:
  - Protams, es atzīstu Gebelsa nopelnus. Viņa mašīna strādāja lieliski! Ar mēli nevar caurdurt tanka bruņas, bet neitralizēt ekipāžu var! Francūži īsti necentās cīnīties. Tomēr iemesls bija negroidu sabojātās asinis. Tagad ķersimies pie lietas! Vai mums ir pietiekami daudz Gēringa spēku, lai sagrautu PSRS? Kādi izlūkdienesti ziņo, un Himlers.
  Briļļu gliemeža atbildēja:
  - PSRS turpina veidot un izvietot jaunas divīzijas. Jo īpaši tvertnes. Saskaņā ar atjauninātajiem datiem ienaidniekam ir sešdesmit divas šādas divīzijas. Tiek veidotas arī strēlnieku un kavalērijas divīzijas. Šķiet, ka Staļins savāc savu uzkrītošo dūri.
  Hitlers samiedza acis:
  - Tātad mums ir jānovērš Staļins! Sniedziet spēcīgu prettriecienu pats! Nokratiet padomes līdz zemei. Es nolēmu uzbrukt PSRS pavasarī, tiklīdz ceļi izžūs. Mani tanki uzvaras gājienā dosies pāri Krievijai! Vai ne!
  Himlers nopūtās:
  - Diemžēl, mans fīrere, krieviem ir daudz vairāk tanku nekā mums. Pēc aptuvenām aplēsēm to skaits pārsniedz divsimt divdesmit tūkstošus.
  Hitlers nosvilpa:
  - Oho! Kāpēc tik daudz! Galu galā padomju sistēma ir atpalikusi!
  Himlers pamāja ar galvu:
  - Divpadsmit industrializācijas gados Krievija ir spērusi milzīgu soli, pareizāk sakot, lēcienu uz priekšu ekonomikā. Tika uzbūvētas simtiem rūpnīcu, daudzas mājas un rūpnīcas. Pēc sākotnējās krīzes lauksaimniecība ir augusi, un kolhozi nodrošina arvien lielāku pārtikas daudzumu. Jo īpaši krievi palielina mūsu maizes un gaļas, kā arī naftas krājumus. Krievija aktīvi attīsta Sibīriju, un tur tiek atklātas jaunas atradnes. PSRS ar katru gadu kļūst stiprāka, vismodernāko rūpnīcu skaits pieaug neticamā ātrumā. Pat amerikāņi ir šokēti par ātrumu, kādā krievi būvē savas rūpnieciskās iekārtas. Nē, sociālisms nav sliktāks par kapitālismu.
  Hitlers pamāja:
  - Es arī ieviesu kapitālistiskajā sistēmā sociālisma elementus. Tagad buržuāzija nevar, tāpat kā agrāk, uzņemt lielāko daļu vērtības pārpalikuma! Oligarhs personīgajam patēriņam saņem tikai sešus procentus no peļņas - tā ir sava veida alga. Mūsu darbiniekiem ir neticamas privilēģijas. Viņi var ceļot pa Eiropu gandrīz bez maksas. Bezdarbs ir beidzies uz visiem laikiem! Šobrīd mums trūkst naftas un pārtikas. Ukraina mūs nodrošinās ar pārtiku, Kaukāzs ar naftu. Miljoniem labi apmācītu un izglītotu krievu, ukraiņu un baltkrievu kļūs par mūsu gandrīz brīvo darbaspēku. Mūsu bezzemnieku zemnieki bagātināsies, katrs vācietis saņems īpašumu. Un būs krievi...
  Himlers atbildēja ar rēkšanu:
  - Iznīcināts!
  Hitlers paspieda ar pirkstu:
  - Mēs sākotnēji iznīcināsim tikai tos krievus, kuri ir nepaklausīgi mūsu gribai. Apdomīgs saimnieks velves dzīvniekus neiznīcina. Rūpes par iekarotajām tautām, piemēram, mājdzīvniekiem. Nesit bez iemesla, bet jebkuru neapmierinātību salauz ar spēku. Konkrēti, kādi ir Rozenberga apsvērumi?
  Austrumu zemju speciālists Rozenbergs atbildēja:
  - No visiem slāviem tieši baltkrievu vidū ir lielākais etniskās grupas pārstāvju blondīne un zilacaina daļa. Viņiem, tāpat kā baltiem, ir vislielākais vācu asiņu piejaukums. Uzskatu, ka tīrākos un apdāvinātākos baltkrievus var ģermanizēt.
  Hitlers pakratīja galvu:
  - Baltkrievi ir ārkārtīgi gļēvi cilvēki! Viņi ir vāji, nespēj cīnīties. Un īsts vācietis, pirmkārt, ir karotājs. Turklāt Baltkrievijā dzīvo pārāk daudz ebreju. - Te fīrers sāka spļaut rasistiskas muļķības. - Šī kuču cilts ir sabojājusi gan baltkrievu asinis, gan morālo tēlu. Nē, mums rūpīgi jāpārbauda šie cilvēki, vai viņiem nav Jūdas asiņu. Tas viss, par ko ir šaubas, ir jānovērš. Vislabāk ir netērēt lodes šiem ķēmiem, necilvēkiem, bet vienkārši tās sadedzināt, kā to darīja viduslaiku inkvizīcija.
  Himlers atbildēja:
  - Eiropā mēs to nedarījām ar ebrejiem. Viņi mani vienkārši iedzina geto un uzšuva sešstaru zvaigznes. Un tik brutāla atriebība pret ebrejiem un pusšķirnēm atsvešinās no mums, daudziem sabiedrotajiem, kurus mēs iekarojām un pārvērtām par ASV un Lielbritānijas kolonijām. Galu galā lielākā daļa Rietumu oligarhu un magnātu pēc izcelsmes ir ebreji. Vai ir vērts noteikt pilnvaras, kas ir pret jums!
  Hitlers rēca, sita ar kājām un spārdīja blondo ganu. Suns ar karalienes asinslīniju gaudoja un ar čīkstēšanu metās prom. Fīrers metās pie Himlera un sāka viņu kratīt, izsmidzinot siekalas:
  - Ak tu suns! Cūka, kucēns, tas nozīmē, ka jūs iestājaties par šo zemo, ebreju nārstu, kas visu zemi ir pārklājis ar izkārnījumiem!
  Himlers nomurmināja, viņam kratīdams galvu:
  - Nē, mans fīrere!
  Hitlers ar zābaku iesita Gēringam pa dupsi:
  - Kāpēc tu klusē, cūk!
  Gēra ķērca, aizrījās:
  - Ebreju tauta ir bandītu tauta!
  Hitlers sāka kliegt:
  - Ar to nepietiek!
  Gērings turpināja:
  - ellišķīgs pelējums!
  Hitlers uzsita Gēringam pa vaigu:
  - Es redzu, tu, vepri, pat neesi spējīgs kārtīgi lamāties! Nu, labi, es pats uzņemšos ebrejus. Pastāstiet Himleram, ja jūs sāpināsit ebrejus!
  Himlers atbildēja īsi:
  - Pasūtījums ir pasūtījums!
  Gebelss atzīmēja:
  - To, ka lielākā daļa oligarhu Rietumos ir ebreji, mūsu propaganda prasmīgi izmanto, lai kūdītu nabagos pret bagātajiem naidu. Galu galā mēs cīnāmies pret pasaules cionismu un līdz ar to par visu nabadzīgāko sabiedrības un pasaules slāņu laimi.
  Hitlers iesmējās:
  - Par laimi! Tas ir labi pateikts! Kad Trešā Reiha dzelzs zābaks uzkāps visai pasaulei uz rīkles, tā būs laime. Kā mēs sakām, atbrīvošanas karš ir, lai atmestu boļševiku un bagāto jūgu no tautas.
  Himlers atzīmēja:
  - Nu, mums ir nopietns pamats uzskatīt, ka Staļins pats gatavo pret mums atbrīvošanas kampaņu!
  Hitlers uzbudinājās:
  - Kādi iemesli!
  Himlers atbildēja:
  "Pat Sarkanās armijas noteikumos teikts, ka, ja ienaidnieks stāsies pret mums karā, mēs kļūsim par uzbrūkošāko armiju pasaulē."
  Gebelss laboja:
  - Ja viņi uzliek karu, tas ir propagandas triks! Daudz loģiskāk ir sist pirmajam, negaidot, kad kaudze uzkritīs tev virsū. Turklāt vārds - pasaulē aizskarošākais - ir mājiens uz pasaules kundzību.
  Hitlers samiedza acis:
  - Es zinu! Pat Krievijas konstitūcijā ir rakstīts: PSRS paplašināsies, līdz tajā tiks iekļauta pēdējā republika uz planētas. Kāpēc es atteicos nolaisties Lielbritānijā. Jā, jo krievi okupēja Moldovu, draudot atņemt Rumānijas naftu. Ja es būtu sācis nosēšanos, viņi man būtu iesituši mugurā.
  Gebelss, tievā balsī čīkstēdams, atzīmēja:
  - Mēs uzņēmāmies lielu risku, uzsākot ofensīvu Francijā, nenodrošinot atbilstošu aizsardzību no austrumiem. Desmit iesaukto divīzijas nodrošina ārkārtīgi vāju aizsardzību pret Staļina tankiem. Jo īpaši mūsu izlūkdienesti ieguva dokumentu, ka 1939. gadā Staļins apsolīja izvietot līdz desmit tūkstošiem tanku, sešus tūkstošus lidmašīnu, simt divdesmit kājnieku divīzijas vien un vairāk nekā četrus miljonus karavīru. Mūsu vājie spēki nevarēja izturēt tādu spēku. Ja trieciens būtu bijis 1940. gada maijā-jūnijā, tas būtu bijis liktenīgs!
  Hitlers nodrebēja:
  - Man pašam no tā bija bail! Bet somu varonīgā pretestība sagrāva Staļina augstprātību. Padomju armija parādīja savu vājumu! Kas ir Somija? Visi trīsarpus miljoni cilvēku, armija, kurai nav neviena tanka, visi pieci simti vieglo ieroču un simts saplākšņa lidmašīnas. Un viņi cīnījās ar Sarkano lāci, kuram ir vairāk karavīru nekā visiem Somijas iedzīvotājiem. Un viņi nepadevās; Staļinam neizdevās uzņemt Somiju.
  Himlers iesmējās:
  - Āriešu asinis!
  Gebelss atzīmēja:
  - Bet krievi izlauzās cauri Mannerheima līnijai, turklāt ar frontālu uzbrukumu. Zaudējumi ir milzīgi, bet no somiem dzirdēju par jaunā jaudīgā tanka KV-12 izmantošanu, ar 252 mm haubici un IS-3 ar 130 mm lielgabalu un garu stobra garumu.
  Himlers pamāja:
  - Krieviem ir tāds tanks! Un to skaits pieaug. Mēs precīzi nezinām, cik to ir, bet ir vismaz vairāki simti. Un ražošana aug. Harkovā un Ļeņingradā tiek būvēti jauni cehi tanku ražošanai. Ir informācija, ka aiz Urāliem ir sākta jauna objekta būvniecība. Tiesa, riteņu kāpurķēžu tanku BT-8 un BT-9 ražošana tika ierobežota, un to vietā parādījās tanka T-34-85 modelis. Viņi saka, ka maršals Kuļiks izlauzās cauri šim modelim.
  Hitlers uzbudinājās:
  - Mēs saņēmām zīmējumus!
  Himlers atbildēja:
  - Ir tikai fotogrāfija. Viņš nav īpaši iespaidīgs. Līdzīgi kā franču S -35, arī slīpas bruņas, tikai siluetā nedaudz zemākas. Tiesa, braukšanas rādītāji ir daudz labāki, dzinējs ir 500 zirgspēki, dīzelis.
  Hitlers pasmaidīja:
  - Zizijs nepalīdzēja francūžiem!
  Himlers atbildēja:
  - Tas ir vēl viens veids, kā teikt, ka mūsu ieroči bija bezspēcīgi pret viņu bruņām. 56 mm frontālais laukums nav joks. Turklāt, ja S -35 ir tikai 47 milimetru lielgabals, tad T-34 ir 76 миллиметровļoti pieklājīgs. Jo īpaši padomju apvalks ir trīs reizes smagāks nekā mūsu T-3 ar pārbruņotu 50 mm lielgabalu.
  Hitlers pielēca pie milzīgas kristāla vāzes, satvēra rozā krāsu un sāka nervozi mīcīt to rokās. Viņš iedūra sev ērkšķu un iesaucās:
  - Tie ir blēži! Kāpēc viņi nenocirta ērkšķus?
  Parādījās divas slaidas, skaistas blondas meitenes zilās kleitās. Viņi sāka enerģiski cirst ērkšķus ar sīkām šķērēm. Hitlers iebāza pirkstus mutē, izsūca nedaudz asiņu un pēkšņi uzlēca, iesitot meitenei pa elastīgo, apaļo dibenu. Viņa iekliedzās, fīrers čigānu stilā noklikšķināja ar mēli:
  - Bet zirgs!
  Himlers turpināja:
  - Tanks T-34, kas spēj caurdurt 76 mm lielgabalu un sākotnējo šāviņa ātrumu 630 - 50 kilometri - T-3 mm bruņas, vairāk nekā kilometra attālumā.
  Fīrers, sagrābdams meiteni aiz matiem un raustīdams kā ķēve, ķērca sarūsējušas trompetes balsī:
  - Es jau izlasīju šo ziņojumu! Bet T-34 optika ir tik vāja, ka šis tanks nav spējīgs šaut no attāluma, kas pārsniedz 500 kilo... uhh, metrus. Vismaz ar iespēju trāpīt!
  Himlers labprāt piekrita:
  - Jā, padomju optika manāmi atpaliek! Bet izlūkdienesti ziņoja, ka netālu no Kijevas viņi būvē jaunu rūpnīcu, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas, optikas ražošanai. Tātad pēc diviem vai trim gadiem krievi pieliks atstarpi.
  Hitlers, virpinot blondās skaistules matus plaukstā, cenšoties viņai nodarīt pāri, vaimanāja:
  - Vēl jo vairāk iemesla vispirms sist PSRS! Vēl daži gadi, un padomes būs tik spēcīgas, ka mums nebūs nekādu izredžu.
  Himlers apstiprināja:
  - Turklāt pastāvīgi klīst baumas, ka Staļins vēlas uzbrukt mums pirmais. Jebkurā gadījumā karaspēks tiek pievilkts līdz robežai un tiek formētas jaunas divīzijas. Varbūt krievi streikos jau šogad.
  Gebelss iebilda:
  "Viņiem ir daudz nodaļu, bet nevienai no tām nav pilns štata sastāvs ar deviņpadsmit tūkstošiem cilvēku. Jaunā aviācija tikai tikko sāka ienākt rietumu rajonos, padomju piloti to pat nebija apguvuši. Kas par pilotiem, nav pabeigta lidojumu personāla apmācība un apmācība, daudzas lidmašīnas ir bez pilotiem. Nepietiek arī apmācītu tanku ekipāžu, šogad nav padomes, nav gatavas atvērt fronti.
  Hitlers iegrūda skaistas meitenes seju leknā rožu krūmā. Viņa neuzdrošinājās pretoties, jo viņai pavēlēja pats dzīvais Dievs - fīrers. Ērkšķi iedūra maigo seju, caurdurdami gludo ādu. Meitenei gribējās kliegt, bet Hitlera ledainajā skatienā bija redzama nāve, viņa šķita paralizēta, dažas asins lāses nokrita uz vāzes mitrās zemes.
  Fīreram patika viņas paklausība, un vēlreiz, pērcis viņai pa dibenu, Hitlers atlaida nelaimīgo kalpu:
  - Jāvelk kuce! - Tad vairākas reizes nervozi, raustīdams galvu, viņš teica: - Apdullināt nozīmē uzvarēt! Komandieris, kurš brīdina par savu uzbrukumu, ir vai nu idiots, vai svētais, kas būtībā ir viens un tas pats! Svētums ir visdrošākā degradācijas pazīme ar mušmires spilgto krāsu pievilcību!
  Gebelss aplaudēja:
  - Cik gudri vārdi!
  Himlers atbildēja:
  - Ņemot vērā PSRS milzīgos dabas resursus, plašās klajas un padomju sistēmas efektivitāti, mums nav ieteicams aizkavēt triecienu. Un kādi ir alternatīvi paplašināšanas veidi...
  Gērings atbildēja:
  - Nu, piemēram, Āfrika! Es ierosinu nosūtīt vairākas izvēlētas divīzijas uz dienvidiem, lai glābtu Itāliju no sakāves. Lībijā un Ēģiptē ir daudz naftas, un Ekvatoriālajā Āfrikā ir vēl vairāk. Britu dominija Dienvidāfrikā un mūsu Namībija ir pilna ar dimantiem un zeltu. Miljoniem auglīgu melno vergu. Tās ir mūsu kolonijas, siltās jūras.
  Hitlers aizrādīja, bakstīdams Gēringam pa vēderu ar dūri:
  - Jā, jūs vienkārši baidāties no krievu durkļiem.
  Gērings atbildēja:
  - Man ir bail no krievu ziemas! Mūsu ar oglēm darbināmās tvertnes vienkārši aizsals. Hidrolizētas ogles mīnus deviņu grādu temperatūrā sadalās nedegošās frakcijās. Un aviācijā nepietiek eļļošanas. Mēs neesam tik stipri, lai ieņemtu Maskavu ar kājniekiem vien.
  Gebelss atzīmēja:
  - Jā, un smērviela ložmetējos un bisēs arī stiprā salnā sacietē. Tikai atsevišķām SS vienībām, kas karoja Norvēģijā, ir sala izturīga speciālā smērviela.
  Hitlers to atmeta:
  - Nekādas lietas, man ir vienošanās ar aukstumu!
  Gērings iepleta acis:
  - Kā tas ir?
  Hitlera vietā Himlers atbildēja:
  - Burvju un burvju grupa izstrādāja īpašu, psihisku ieroci. Tas ieved mūs astrālā kontaktā ar augstākiem garīgajiem spēkiem un ļauj vērsties pie eksistences valdnieka. Viņš mums solīja siltu un sausu ziemu.
  Hitlers pasmaidīja:
  - Iepriekšējā reizē burvji ietekmēja britu un franču kaujas efektivitāti tā, ka viņi nomira, zaudējuši cīņas sparu. Tas pats notiks arī tagad.
  Gebelss atzīmēja:
  - Paļaujieties uz maģiju atoma laikmetā!
  Hitlers spārdīja vāzi (negribēju sist Gebelsam, viņš bija pārāk mazs un trausls, varēja nopietni ievainot) Pēc īpašām receptēm izgatavotais porcelāns turējās, un fīrers satvēra viņa kāju un kliedza:
  - Ak, tas sāp!
  Gēbelss piesteidzās pie fīrera un sāka berzēt kāju:
  - Ak mūsu lielais kungs! Es to negaidīju.
  Hitlers pēkšņi nervozi iesmējās:
  - Jā, es tevi apspēlēju ar biezu galvu! Tagad pieņemsim to secībā. Laboratorijas pētījumi ir atklājuši telepātijas faktu. Vai ne!
  Gebelss pamāja:
  - Jā, mans fīrers!
  Hitlers berzēja rokas:
  - Es pats esmu hipnotizētājs! Tātad tas ir tas, ko tas saka! Ir noteikti augstāki astrālie un mentālie spēki. Maģija patiešām ir realitāte. Kā arī domu nodošana attālumā.
  Gebelss atbildēja:
  - Tāds gadījums notika ar mani. Māja grasījās sabrukt, es sajutu garīgu pavēli un steigšus to pametu. Likās, ka balss saka: ej prom, tas ir bīstami! Un pēc trim minūtēm tas notika.
  Hitlers apstiprināja:
  - Un tas notika ar mani Pirmā pasaules kara laikā. Es saņēmu pavēli atstāt tranšeju, pirms tajā uzsprāga bumba.
  Gērings apstiprināja:
  - Un augstāki spēki mani pasargāja. Dažreiz jūs sēdējat pie lidmašīnas vadības ierīcēm, un tad pēkšņi komanda ir pa labi. Kaut kāda nojauta! Jūs aizbraucat, ienaidnieka lidmašīna tiek notriekta, un jūs esat dzīvs! Es izgāju cauri visam karam bez skrāpējumiem un notriecu piecdesmit astoņas lidmašīnas. Viens no labākajiem dūžiem Vācijā - ES!
  Hitlers atbildēja:
  - Es zinu tavus nopelnus, Herman. Vai tu tici zīlniekiem?
  - Viens no viņiem paredzēja, ka manai dzīvībai draud nopietnas briesmas, bet es varēšu izbēgt no cilpas!
  Hitlers pasmaidīja:
  -Tu mani nepametīsi! Ja es gribu tevi pakārt, es tevi pakāršu bez jebkādas kavēšanās un apelācijas.
  Gērings neveikli mēģināja paklanīties: viņam traucēja vēders. Viņš pat ievaidējās no spriedzes:
  - Ak fīrers!
  Hitlers žagas:
  - Īsāk sakot, Barbarossa plāns jau ir parakstīts. Es pavēlēju izgatavot tikai deviņas kopijas un paturēt tās noslēpumā. Mūsu armijas triecienam ir jābūt kā zibenim, viņi par to uzzinās tikai tad, kad tas trāpīs! Ja jums ir kādi citi iebildumi vai apsvērumi.
  Gebelss bailīgi sacīja:
  - Mums jālūdz pāvestam, lai viņš nomāc boļševikus. Es domāju, ka Musolīni būs līdzīga ietekme.
  Hitlers šņāca:
  - Benedito ir pārāk vājš! Viņš joprojām pacieš vājprātīgo monarhu, lai gan ir pēdējais laiks izveidot republiku ar Duce.
  Gērings atbildēja:
  - Es jau sen ieteicu sarīkot negadījumu karalim.
  Hitlers šņāca.
  - Musolīni neklausīja manam padomam, nepiesludinot karu, lai uzbruktu Maltai. Sakarā ar to briti tagad moka Itāliju. Stulbi makaronu cilvēki ar savu aprobežoto vadītāju. Auni, ko kontrolē auni. Ņemot vērā skaitlisko pārsvaru, itāļi cieš sakāvi pēc sakāves, tomēr viņi joprojām sevi sauc par Senās Romas pēctečiem.
  Himlers iesaucās:
  - Sabojātas asinis!
  Fīrers rēca:
  - Vai drīzāk!
  Bende numur viens vaimanāja:
  - Romieši agrāk bija gaišmataini un zilacaini, līdz sajaucās ar mauriem. Melnie sabojāja ģenētiku!
  Hitlers sažņaudza dūri:
  - Tieši tā! Nožēlojami radījumi!
  Gērings ieteica:
  - Varbūt, mēs pasūtīsim, Skoreli nogalinās karali un nomainīs Duču ar jaunāku un enerģiskāku politiķi.
  Hitlers samiedza acis:
  - Šaubos, vai tā ir laba ideja! Starp aitām ir grūti atrast vilku. Vācieši ir vadoņu un varoņu tauta. Mēs esam diezgan spējīgi visus uzcelt un apglabāt. Sadalīsim dzelzsbetona aizmugures. Bet kopumā par Musolīni par Krieviju runāsim vēlāk. Es neļāvu viņam iesaistīties savos plānos.
  Gērings jautāja:
  - Un kāpēc?
  Hitlers iesmējās.
  - Šis stulbais idiots mēģinās mani atrunāt no uzbrukuma Krievijai. Viņš vienmēr ir gļēvulis Musolīni. It kā es nezinu, kā viņš kaulējās ar Lielbritāniju un Franciju, solot atvērt otro fronti pret Vāciju.
  Himlers pasmaidīja:
  - Mums pat ir sarakste! Mūsu aģenti nozaga oriģinālus, aizstājot tos ar kopijām. Neuztraucieties, mans fīrere, Musolīni mūsu aģenti ielenkuši kā vilks ar karogiem.
  Hitlers nomierinājās:
  - Itālijā ir četrdesmit astoņi miljoni iedzīvotāju, neskaitot kolonijas. Viņas karaspēks mums būs ļoti noderīgs. Taču Francijā kopā ar tās kolonijām iedzīvotāju skaits pārsniedza divsimt miljonus, vairāk nekā PSRS, un tā sabruka kā kāršu namiņš. Starp citu, cik cilvēku dzīvo sarkanajā impērijā?
  Himlers atbildēja:
  - Formāli 194 miljoni, bet pēc dažiem datiem tautas skaitīšanas rezultāti bija pārvērtēti par sešiem vai trim miljoniem!
  Hitlers sarauca pieri:
  - Krieviem ir pārsvars skaita ziņā, un no aizmugures mūs spiež Lielbritānija. Kopā ar kolonijām un valdībām tajā dzīvo astoņi simti miljoni iedzīvotāju. Tas ir tikai sava veida briesmonis.
  Himlers atbildēja:
  - Lielas kolonijas ir spēks un vājums! Daudzi arābi un hinduisti ir gatavi atbalstīt mūsu karaspēku.
  Hitlers pasmaidīja:
  - Vispār es pret islāmu vienmēr esmu izturējies ar daudz lielāku cieņu nekā pret kristietību. Mācība trāpīja pa labo vaigu - pagriez kreiso: idiotisms. Tas pārvērš cilvēkus par vergiem. Tikai stulbie slāvi var būt kristieši. Un ticība Allāham ir noderīga kariem.
  Gebelss piekrita:
  - Islāmā ir daudz labu lietu! Piemēram, daudzsievība!
  Hitlers smējās:
  - Es noteikti ieviesīšu daudzsievību!
  - Mana sieva neiebilst! Mums, vāciešiem, ir jāapdzīvo visa pasaule. Un sievietes var savervēt no iekarotajām tautām.
  Rozenbergs apstiprināja:
  - Austrumos ir tik daudz skaistu, gaišmatainu, slaidu sieviešu.
  Hitlers atzīmēja:
  - Nav pilnvērtīgs!
  Rozenbergs atbildēja:
  - Fiziski slāvu meitenes ir ļoti spēcīgas. Viņi spēj dzemdēt daudz spēcīgu, veselīgu bērnu. Es domāju, ka skaistākās un inteliģentākās no tām var dot par SS vīru jaunākajām sievām un izcilajiem Vērmahta karavīriem, lai viņi dzemdētu bērnus un veiktu mājas darbus.
  Hitlers pakratīja galvu, nebija skaidrs, ko viņš gribēja teikt, jā vai nē. Tad ierunājās blāva balss:
  - Var arī mēģināt! Tikai šo sieviešu fotogrāfijām jaunajās pasēs jābūt kailām.
  Gēbelss iesmējās:
  - Ļoti saprātīgi! Atlasīsim sievietes bez fiziskiem defektiem! Katrai būtnei ir savs pāris!
  Hitlers atbildēja:
  - Izcilākajam var būt trīs vai četri! Piemēram, papildus dzelzs krustam ar dimantiem izceliet kailu, krūtis slāvu sievieti ar plašām krūtīm un platiem gurniem.
  Gebelss ieteica:
  - Un kas? Tas būs lieliski! Man patīk arī garas slāvu meitenes.
  Gērings dziļā balsī teica:
  - Tas ir tāpēc, ka tu pats esi īss!
  Gebelss bija aizvainots:
  - Napoleons un Nelsons arī bija īsi. Galu galā, kā saka: no galvas līdz kājām brūtgāns, no galvas līdz kājām brūtgāns!
  Gērings nošņāca.
  - Tāpēc jums netrūkst ne vienu vien svārku. Mazais lielā seksa milzis ir foršs Gebelss!
  - Ne jau tu esi kuilis!
  Hitlers pārtrauca "bazāru":
  - Nākotnes karš ar Krieviju patērēs visus mūsu spēkus un resursus. Tāpēc es plānoju streikam koncentrēt apmēram simt piecdesmit divīzijas. Turklāt mūsu sabiedrotajiem ir jāpiešķir ievērojamas naudas summas! Bet problēma ir viņu runīgumā!
  Himlers atbildēja:
  - SS saīsinās valodas! Tikai pagājušajā mēnesī mēs noķērām gandrīz piecsimt spiegu!
  Hitlers jautāja:
  - Vai visi atzinās?
  - Vairums! Mēs esam lieliski, kad runa ir par spīdzināšanu.
  - Mums jāpalielina skaitlis līdz tūkstotim. - Hitlers nokoda pāris rozā ziedlapiņas un košļāja. - Arests kopā ar ģimenēm. Mocīt bērnus viņu vecāku priekšā, spīdzināt vecākus viņu bērnu priekšā. Aizmirstiet par žēlumu, mums ir liels mērķis - pasaules kundzība un visi, kas tam traucē, ir jāiznīcina! Par godu lielajai Vācijai!
  Himlers atbildēja:
  - Daudzi mūsu izmeklētāji kautrējas izmantot nežēlīgus pasākumus pret sievietēm un bērniem!
  Hitlers spieda kājās, izsmidzinot siekalas:
  - Vādži koncentrācijas nometnē! Uz soda izpildi. Tiem, kas dienē SS, vajadzētu zināt: laipnais ir nodevējs, mīkstais ir nodevējs. Katram vācietim jākļūst par tērauda iznīcināšanas mašīnu. Ideālā gadījumā valstij vajadzētu būt vienai nepārtrauktai kazarmai un cietumam.
  Apkārtējie unisonā kliedza:
  - Sveiks, Hitlers!
  Maršals Gērings dziedāja:
  - Ieroču šļakstīšana sviesta vietā ir teiciens, nevis pasaka! Tur tanks rāpo - nepērciet! Stāsts ir priekšā!
  Visi izplūda smieklos:
  - Ak jā Gēring, ak jā kā! Zābaks uz aci!
  Hitlers šņāca:
  - Ej, Herman, dejo!
  Gērings izpildīja nīlzirgu deju. Viņš bija tik aizrāvies, ka mēģināja uzkāpt uz galda. Bet viņam neizdevās, un viņš lidoja ar rūkoņu, nesot sev līdzi papīra svaru, Napoleona figūriņu, Hitlera krūšutēlu un daudz mapju. Fīrera krūšutēls saplīsa no sitiena pa cūka galvu. Atskanēja mežonīga čīkstēšana un tecēja asinis. Hitlers pavēlēja:
  - Palīdzi viņam!
  Iesteidzās vairākas meitenes zilās formās, viņas pacēla Gēringu un sāka pārsiet viņa galvu.
  Gebelss nošņāca:
  - Mana galva nevar sāpēt! Tas ir kauls!
  Himlers nomurmināja:
  - Ak, tas nav viegls darbs, izvilkt nīlzirgu no purva!
  Gērings tika aizrauts, un Hitlers, skatīdamies uz visiem no apakšas, iesaucās:
  - Vācieties ārā, kretīni, man no jums apnicis!
  Svīta izskrēja no fīrera plašā biroja. Hitlers nometās četrrāpus un iesaucās viņam pakaļ:
  - Ūū! Oho! Oho! Vārna! Es tevi nositīšu ar mopu!
  Viņš staigāja četrrāpus, ar kāju kasīdams ausi. Palicis viens, Hitlers uzkāpa uz galda un sāka pie sevis domāt:
  - Man apkārt ir nelieši un kretīni! Viņi visi ir gļēvi! Zemi, nelietīgi gļēvuļi, katrs no viņiem, un mānīgi simpātijas. Ak Dievs, kādi idioti man ir apkārt! Iekarot visu Eiropu, pacelt savu tautu no ceļiem un galu galā palikt pilnīgi viena.
  Bet, godīgi sakot, viņš ir Hitlers, lielisks valdnieks. Tikai astoņu valdīšanas gadu laikā valsts, ko izpostīja un kropļoja krīze, tika ne tikai atjaunota, bet arī pacelta nebijušos augstumos. Rūpniecība ir augusi vairāk nekā trīs reizes, un, ņemot vērā iekarotos, piecarpus reizes vairāk nekā 1932. gadā. Krievi vienā Somijas karā nogalināja daudz vairāk karavīru nekā Hitlers, ieņemot visu Eiropu. Šāds triumfs ir iekarošanas ātrums, ko apskaustu Napoleons, Čingishans un Aleksandrs Lielais. Un tad krita Āfrika, daļa Āzijas, Austrālija un pat Amerika. Viņa vārds skan visā pasaulē. Un ir tikai viens cilvēks, kura priekšā viņš - Ādolfs - ir bijībā! Staļins ir krievu muižnieka Prževaļska dēls un vienkārša gruzīnu zemniece! Nav ebrejs, bet ļoti spējīgs ar viltību un viltību dot priekšu jebkuram ebrejam. Staļins protams ir muļķis, lai ļautu Hitleram iekarot Lielbritāniju un Āfriku, viņš iedurs Trešajam Reiham mugurā. Katrā ziņā Viņš, Hitlers, būtu tur rīkojies viņa vietā! Diemžēl Gērings nav dzimis līderis un nesaprot pamata lietas. Viņš, fīrers, iecēla Gēringu par savu pēcteci, jo mežacūkas šaurā prāta dēļ viņš ir pilnīgi drošs kā sazvērnieks. Vienmēr pastāv risks, ka jūsu paziņotais pēctecis vēlēsies paātrināt procesu un jūs nogalināt. Šeit viņš ir, Hitlers, tikai dažus gadus vecāks par Gēringu. Atšķirībā no cūkas viņš nesmēķē, nedzer, nepārēd un vēro savu svaru. Bet resni cilvēki dzīvo īsāku mūžu. Maz ticams, ka Gērings spēs izdzīvot pēc fīrera, ja vien nenotiks nepārvarama vara. Tātad šis ir pēctecis, tikai lai sāktu. Cits Gebelsa tips. Viņš vienkārši ir propagandas dūzis; viņa pakalpojumi partijai ir milzīgi. Diezgan kulturāls, izglītots, drosmīgs, bet vājš! Vai lielas tautas fīrers var būt gandrīz vai rūķis un invalīds? Tiesa, pats Hitlers ir tikai 166 см, pat nedaudz zem vidējā līmeņa, un nekādā gadījumā nav varonis. Kad viņš mācījās ciema skolās, viņš bija pārdrošnieks un līderis. Bet ģimnāzijā viņu sita un pazemoja stiprāki skolēni. Un zēnam, kurš sākotnēji apzinājās savu ekskluzivitāti, tas bija ļoti sāpīgi. Kopš bērnības viņš nav bijis ļauns, arī tagad reizēm sāk baidīties no asins plūsmas un savām zvērībām. Tagad viņš savas svītas priekšā izturējās kā pilnīgs muļķis. Kā viņu ietekmēja anfitamīna injekcija? Un arī vēlme slēpt savu bezpalīdzību un neaizsargātību ar ārišķīgu ķildību. Jā, viņš saprata, ka slikti uzvedas, bet velns galvā čīkstēja. Esi tirāns, saspied visus un iznīcini! Esi nežēlīgs despots! Tu esi fīrers, tu esi Dievs, tev jāsmejas par visiem. Kā būtu, ja mēs radītu jaunu reliģiju un savu Trīsvienību, kuras galva varētu būt fīrers. Kā teikt, zinātne attīstās. un varbūt Trešā Reiha un citu iekaroto valstu zinātnieki spēs vismaz viņu padarīt nemirstīgu. Jebkurā gadījumā burvji solīja atrast dziru, kas atgrieztu jaunību.
  . NODAĻA Nr.6.
  Pilnīgi nogurusi no ķēžu berzes, izsalkusī un nogurusī Alise atkal aizmiga. Viņa ļoti gribēja vispirms dzert. Izsalkums ir atkāpies. Arī Paška un Arkaška cieta, bet viņi nostiprinājās. Kamēr Hitleram un viņa bandai nav laika bērniem. Un atrašanās važās un aukstā, tumšā pagrabā, bez ēdiena un dzēriena, arī ir spīdzināšana. Bet vismaz sapnī var redzēt kaut ko varonīgu.
  Un rast maz mierinājuma šajā;
  Naktī padomju tanki un kājnieki atkal metās iebrukt Zīlas augstienē. Naktīs mīnu un šāviņu sprādzieni izskatās īpaši spilgti un biedējoši. Daudzi, tūkstošiem, ievainotie ilgstoši vaid un kliedz. Paši sēļi šķiet debesīs, ko izgaismo pretgaisa lādiņu zibšņi un daudzas marķieru, aizdedzinošas ložmetēju strūklas , kaut kas līdzīgs kosmiskās pazemes vārtiem, kuros ir koncentrēti neiedomājami spēcīgi universālā ļaunuma spēki.
  Ir izliets daudz asiņu, daudz, un meitenes basās kājas turpina pielipt pie koagulējošā sārtinātā šķidruma. Tas ir rāpojoši un pretīgi.
  Andželika pielika roku pie pieres un sacīja:
  - Lūk, kas par paradīzi tieši otrādi!
  Alisa Seļezņeva, it kā griežot Eifeļa torņa pagriešanas mehānismu, nopūtās:
  - Debesis, gluži pretēji, notiek, bet elle, diemžēl, vienmēr ir īsta. Tātad viņš mums seko uz papēžiem!
  Tā vietā, lai atbildētu, Andželika šāva uz tik tikko pamanāmu figūru, kas uguns gaismā bija izplūdusi un rāpās ārā no salauztās tablešu kastes sienas. Tomēr padomju kājnieki joprojām tika sagaidīti ar precīzu un blīvu uguni. Tanki veica izrāvienu, mēģinot kāpt augšup pa nogāzi.
  Tas bija saistīts ar ne visai veiksmīgo IS-2 tanku dizainu. Lielā slodze uz priekšējiem veltņiem izraisīja riteņu slīdēšanu, mēģinot virzīties kalnup. Tas lika transportlīdzekļiem pārvietoties it kā pa spirāli, sānis, un daži smagie tanki vienkārši apstājās. T-34-85 savukārt uzkāpa augšā. Tas izraisīja dūmu sajaukšanos ar putekļiem, izraisot karavīru histēriski klepošanu. Daudzi no viņiem nokrita no lodēm, šrapneļiem vai noģība no nepanesamajiem izgarojumiem... Tomēr pēdējie arī uz vācu aizsargiem atstāja nepārvaramu iespaidu.
  Arī meitenes nestāvēja uz vietas, bet veica īsus skrējienus un devās augšā. Viņu basās kājas mirgoja apaļos papēžos. Viņi ieelpoja arī izgarojumus un baisās smakas, ko radīja pūstošie līķi, sadegušas automašīnas un vispretīgākā sintētiskā degviela.
  Augšā padomju T-34 sagaidīja nepatīkams pārsteigums... Radiovadāmie punduru "Chess Knight" spēkrati. Viņi taranēja padomju tankus, uzspridzinot tos kopā ar sevi.
  T-34-85 kopā ar tā priekšrocībām ir arī trūkums - tvertnes korpusa priekšējo bruņu bruņas ir diezgan vājas. Turklāt šāviņi detonēja, tās bija tikai kaut kādas šausmas.
  Alise un Andželika sāka kustināt savas kailās iedegušās kājas daudz ātrāk. Viņiem jānokļūst pozīcijā, lai neitralizētu kamikadzes zirgus.
  Alisa Selezņeva pavēlēja:
  - Sitiet šos monstrus pa antenu...
  Andželika neizpratnē iesaucās:
  Bet tas nav īsts... To ātrums ir aptuveni simts kilometri stundā, un izmēri ir mazi, un tādos dūmos nekas nav redzams.
  Alisa Selezņeva atbildē dziedāja:
  "Paradīze nav redzama piķa melnos dūmos, bet ķermenis ir pieradis pie karstuma!" Bet tāds jātnieks izlemj, vai iet gulēt vai cīnīties par lietu!
  Andželika sadusmojās.
  - Atkal jātnieks! Tavā prātā ir tikai vīrieši...
  Taču dusmas vairoja karotāja precizitāti... Tomēr snaiperi nedaudz aizkavējās, lielākā daļa "šaha bruņinieku" jau bija paspējuši uztaisīt "dakšiņu", ar ekipāžām apēstot padomju tankus, vai uzspridzinot, kas ir būtībā tas pats.
  Dažas automašīnas meitenēm tomēr izdevās izglābt. Tie ir krievu karotāji! Un foršas krievietes!
  Piemēram, naktīs, kad viss ir biezos dūmos un plūst asinis, kad citur kā tikai pazemes nav, meitenes jokoja un šāva. Turklāt Alisei Seļezņevai izdevās noņemt trīs šo nāvējošo jauno mašīnu radioložmetējus.
  Andželika asprātīgi izteicās:
  - Nav nevienas mašīnas, kuru nebūtu uzbūvējuši cilvēki un arī viņi nebūtu sarūgtināti!
  Selezņeva, kas sapnī bija komjaunatne, drosmīgi atzīmēja:
  - Ir iespējams radīt tehnoloģiju stiprāku par cilvēkiem, bet atražot pilnīgāku cilvēku ir pāri Dieva Kunga spēkam!
  Alise, cīnoties, spīdēja ar savu asprātību, kā arī ļoti spēcīgo balsi, kas aizsedza kanonādi, no artilērijas sprādzieniem un vienkārši zvērīgas atmosfēras un augsnes kratīšanas. Tomēr šī ir meitene, kura varētu būt nobijusies, bet nevarētu izklaidēties? Kāda atšķirība? Un tajā! Gļēvulis nespēlē hokeju! Un viņš cīnās priekšējā līnijā. Galu galā snaiperis parasti šauj attālumā no drošas slēptuves.
  Meitenes nolēma mainīt izvietojumu un palīdzēt saviem kājniekiem, kas jau tuvojās virsotnei. Šeit, skrienot, Alise tika ievainota teļā ar šrapneļa palīdzību. Turklāt spēcīgā meitenes muskulī iestrēga karsta metāla gabals. Alisa Seļezņeva nokrita un bija spiesta, noliekot šauteni malā, izvilkt šo sarūsējušo, greizo dzelzi. Kas, protams, nebija patīkamākā pieredze.
  Un Andželika gandrīz zaudēja aci... Tā šķietami nekaitīgais smagā ložmetēja lodes rikošets viņai varēja izrādīties liktenīgs. Un te neko nevar uzlabot...
  Andželika iesaucās:
  - Ak, manas mazās acis, tas nav no pasakas!
  Lielie zaudējumi tanku starpā un pastiprināta ienaidnieka mīnmetēja uguns atkal piespieda kājniekus apgulties.
  Alisa Seļezņeva beidzot izspieda fragmentu no sava muskuļotā ikru un iesaucās:
  - Kāds ķēms no nepabeigtā čuguna! Tu gandrīz mani padarīji kroplu! Nu ko tagad...
  Meitene metās sānis un paklupa uz vairāku līķu kaudzes. Ak Dievs, cik daudz karavīru šeit gāja bojā. Skaidrs, ka viņi šāva no ložmetējiem MH-44. Šie ložmetēji ar starpposma patronu un augstu mērķa diapazonu šāda veida ieročiem ir ļoti nāvējoši nelieši. Varbūt labākais Otrā pasaules kara ložmetējs, kas, par laimi, parādījās diezgan vēlu, kad Vērmahta sakāve jau bija acīmredzama.
  Un līķi, salauztā un sakropļotā miesa, no kuras slīd viņas brīnišķīgās mazās kājiņas... Grūti spert soli, neuzkāpjot virsū mirušajam...
  Un jau ņaugo neatlaidīgās vārnas, kuras nebaidās ne no šāvieniem, ne šrapneļiem, gatavas mieloties ar raibām.
  Un ne jau gatavu, bet jau apsēžoties un bez vilcināšanās apēdot vēl siltās cilvēku atliekas.
  Alisa Seļezņeva nevar izturēt šādu svētu zaimošanu un, lai gan ložu izšķērdēšana šādai riebeklībai noteikti ir pārmērība, it īpaši, ja notiek kauja, bet... Emocijas pārņem meiteni un viņa šauj, ar vienu lodi vienlaikus notriecot vairākas vārnas. .
  Tajā pašā laikā Alise kliedz:
  - Nelieši! Grifi, miskastē, ko jūs darāt!
  Andželika viņai pievienojas. Tagad kulsim vārnas... Un te nu jau diezgan iztērētais munīcijas krājums ir beidzies... Alisa Seļezņeva nolamājās:
  - Nē! Nu es esmu īsts muļķis! Tā es notīrīju grifu spalvas.
  Sarkanmatainā karotāja saskrāpēja viņas kailo zoli aiz auss un atbildēja:
  - Jā, mēs protam tīrīt, bet ne fašistu rindas...
  Alise bija nopietni aizvainota:
  - Jā! Esmu jau nogalinājis vai uzspridzinājis gandrīz veselu Frica pulku... Labāk paņemsim MH-44 kā trofejas. Tā ir laba lieta, un tuvcīņā tas ir labāk nekā automātiskā šautene!
  Andželika, pētot tuvāko virsmu, atskaņā teica:
  Labam jābūt ar ložmetēju;
  Sitieni kā nikns tērauds!
  Lai asinis plūst kā ūdenskritums -
  Iznīcini elli - nogalini ļaunos!
  Alisa Selezņeva pamāja ar savu zelta galvu:
  - Tā tas ir pareizi... Nogalini un raudi!
  Meitenes ielīda salauztā bunkura krāterī. Tur bija smacīgs un ievainotie vācieši vaidēja... Kas tas par šausmām, rakņāties tumsā un bakstīt ar lauztām rokām un kājām, čīkstot kaulus, ādas lūžņus, asiņu putru, atbrīvotas zarnas un salauztas. marmora flīzes, betona skaidas ...
  Alise, protams, labi zināja vācu valodu, tāpat kā pieredzējusī Andželika. Viens no karavīriem bija maldīgs, bet otrs diezgan sakarīgi un skaidri murmināja:
  - Mūžīgās zvaigžņotās elles eņģeļi; Šķiet, ka viss Visumā tiks iznīcināts - jums ir jālido debesīs kā ātram žiburam - lai pasargātu savas dvēseles no iznīcības!
  Alisa Selezņeva labā vācu valodā jautāja:
  - Runājiet, karavīr, kur ir jūsu kamera ar glabātiem ložmetējiem?
  Karotājs sakustējās un pārsteigts jautāja:
  -Tu esi nakts feja? Zils...
  Alise ar lelles meitenes toni jokojot atbildēja:
  - Nē, atšķirībā no Malvīnes, mani mati nav zili, bet kā lai saka... Sniega bumba saules gaismā...
  Vācietis neticīgi teica:
  - Tad es viņus redzētu pat tumsā...
  - Lai krievi mani nošautu vai izvarotu. Nē, patiesam ārietim ir jāspēj pastāvēt par sevi! - Alise nikni atcirta.
  Vācietis pacēlās gandrīz pilnā augumā un pēc tam atsita ar galvu pret betona grīdas augšdaļu. Asarīgi rēca:
  - Nu kāpēc tik ļoti sāp... Glāstīt mani...
  Spriežot pēc viņa balss un smaržas (Alise Selezņeva sapnī, kā īsts diversants, iemācījās atšķirt smakas, gandrīz snifera suņa līmenī), viņš bija ļoti jauns vīrietis. Tādu nevar žēlot... Alisei bija žēl par visiem, pat ja kaujas laikā viņa aizmirsa, ka arī viņas upuri ir cilvēki, tad brīvajā laikā viņa lēja dedzinošas asaras un skrēja uz tuvāko templi aizdedzināt svece tur.
  Meitene uzlika roku uz viņa galvas un tad pievilka viņu sev klāt, noskūpstīdama viņu uz lūpām:
  - Mans dārgais... Tici man, šis karš drīz beigsies, un mēs dzīvosim tik labi...
  Jauneklis diezgan pamatoti iebilda:
  - Kā tas var drīz beigties, ja ienaidnieks ir Berlīnes vārtos. Šis slaktiņš turpināsies vēl vismaz piecus gadus, līdz mēs paņemsim Maskavu un Londonu!
  Pati Alisa Selezņeva šajā brīdī bija apmulsusi:
  - Un vai tu tici, ka tik nepieredzēti sarežģītā situācijā ir iespējams uzvarēt?
  Jauneklis nepadevās un atrada argumentus burtiski ceļā:
  - Bet krievi ticēja savai uzvarai, kad bijām tikai divdesmit kilometru attālumā no Maskavas, un mums jāatzīst, kur viņi spēja pagriezt kara gaitu atpakaļ. Tātad, kāpēc mēs, varonīgi cīnoties Berlīnes nomalē, nevarētu noticēt savai beznosacījumu galīgajai uzvarai?
  Alise, skūpstīdama puisi uz noskrāpētās pieres, atbildēja:
  - Un tāpēc, ka... Kad mēs stāvējām pie Maskavas vārtiem, krieviem aiz muguras vēl bija daudzi tūkstoši kilometru teritorijas - Ņižņijnovgoroda, Kazaņa, Sverdlovska. Un tad Sibīrija līdz Klusajam okeānam...
  Jauneklis pārtrauca:
  - Kas no tā!
  - Citādi! Krieviem vēl bija kur atkāpties, bet mūsu situācijā sabiedroto karaspēks jau tuvojās Elbai. - Alisei bija grūtības piespiest savu balsi attēlot nožēlu un moku tonalitāti no šādiem notikumiem. "Tas ir briesmīgi, bet mums nav nevienas zemes ārpus Berlīnes." Nav kur atkāpties!
  Meitene vēlreiz noskūpstīja puisi un juta, ka jaunā vīrieša rokas ļoti kautrīgi glāstīja viņas krūtis. Bet tad pēkšņi saplīsušās tablešu kastes tumsā iecirtās laternas stars un Andželikas dusmīgā balss pārtrauca idilli:
  - Tā tu dari... Patiesībā karam kaut kā raksturīgi vīriešu iekarotāji, kas piespiež sevi iemīlēties iekarotajās sievietēs. Bet lai sieviete izvaro vīrieti...
  Alisa Seļezņeva norūca uz savu partneri:
  - Tu esi vienkārši vulgāra "rupjš"! Es tikai gribēju mierināt puisi, kurš ir patiesi nelaimīgs. Iedomājies sevi viņa vietā, kā tu justos?
  Andželika norūca:
  - Man nav ne mazākās vēlēšanās. Turklāt, kad mana māte tika sadedzināta dzīva, tikai tāpēc, ka viņa sniedza patvērumu kādam ievainotam karavīram, es nebiju ne mazāk nelaimīgs kā šie briesmoņi tagad. Vai jūs saprotat šo atriebību! Un pieņemsim, ka jums ir viduslaiku mūķenes domāšanas veids.
  Alise sajuta kaunu un atgrūda pavisam apstulbušo vācu puisi. Pēc tam viņa daudz mierīgāk jautāja:
  -Vai tu dabūji ložmetējus?
  - Vai tu neredzi, aklais, šeit ir četri no tiem un maiss ar žurnāliem, lai viņiem būtu līdzi! - Andželika norūca. - Tātad laiks iekāpt!
  Alise jautāja jauneklim:
  -Vai tu cīnīsies ar mums pret vāciešiem?
  Jauneklis negatīvi pakratīja galvu:
  - Nē! Tu vari mani nogalināt...
  - Ar lielāko prieku! - Andželika bez brīdinājuma iešāva puisim sirdī ar pistoli. Lode trāpīja precīzi, un no viņa krūtīm izšļakstījās koši asiņu strūklaka...
  Alisa Seļezņeva norūca kā tīģeris un metās virsū savam partnerim. Sākās nopietna sieviešu cīņa. Lai gan Andželikai bija lieliskas spējas savstarpējā cīņā, viņas baltkrūpes sāncense izrādījās daudz trakāka. Alises dūres trāpīja rudmatainajam karavīram tieši sejā . Viņa atbildēja ar ceļgaliem, un no deguna izlija asinis. Abas meitenes pat izmantoja zobus un sasita galvas...
  Sākotnēji iniciatīva spraigā cīņā piederēja niknajai Alisei. Bet tad Andželika uzķērās uz zirga... Abas meitenes viena otru pamatīgi piekāva. Beidzot nogurums un sāpes piespieda viņus mazliet atjēgties un viņi sēdēja aci pret aci, skatoties acīs... Pirmā nožēloja grēkus Alisa Seļezņeva:
  - Cik pilnīgi mežonīga viņa ir kļuvusi šajā karā... Jā, protams, man puiša žēl, bet tas nebūt nav iemesls, lai nogalinātu viņa partneri.
  Andželika piekrita:
  - Protams, nav nekāda iemesla... Es pats izrādījos muļķis un cūka, kad nošāvu neapbruņotu vīrieti. Bet jebkurā gadījumā mēs vēl neesam tik stipri, lai augšāmceltu mirušos!
  Alise pirms cīņas pakratīja bizi, kurā bija sapinusi savus matus, lai tā tumsā viņai neatdotu savu spīdumu. Meitene skarbi teica:
  - Nu ko? Ejam cīnīties ar ienaidniekiem!
  Tagad meitenes bija pilnā apkārtnē... Aiz viņām bija snaipera šautene, un katrā rokā ložmetējs. Un viņi dodas vai drīzāk skrien kaujā...
  Nakts cīņa par pirmo grēdu ievilkās, turklāt nacisti negaidīti pat uzsāka pretuzbrukumu. Spēcīgi tanki un pašpiedziņas lielgabali devās uzbrukumā. "Ferdinand" modernizēts, tas ir, ar jaudīgāku 800 zirgspēku dzinēju, "Jagdtiger" un "Royal Tiger" bija tikai seši smagie spēkrati, pa diviem, bet Panthers bija pērles.
  Tā kā padomju tanki atpalika, šrapneļu šāviņi un ložmetēju uguns krita uz kājniekiem...
  "Panthers" un "Tīģeri" ir ļoti bīstami transportlīdzekļi, ar saviem pusautomātiskajiem lielgabaliem tie ir ļoti ātri šaujami un tiem ir apvienots munīcijas komplekts. Bet Andželikai tagad ir daži nopietni ieroči: sagūstīts Faustpatrons. Viņai arī izdevās to noslēpt kamerā.
  Meitene sāka izvēlēties sev mērķi... Alise viņai labprāt ieteica:
  - Iedodiet man "Karalisko tīģeri", tas ir visdārgākais, un jūs par to saņemsit pasūtījumu.
  Andželika pamāja:
  - Ak nē! Lielākā automašīna ir Jagdtiger, un jūs to redzat šeit, modernizētu ar 1060 zirgspēku dzinēju. Ar šo dzinēju, kas sver 75 tonnas, tērauda briesmonim izdevās uzkāpt kalnā. Tas nozīmē, ka viņi dos viņam pavēli!
  Alisa Seļezņeva smagi nopūtās:
  -Kur tu to dabūsi? Galu galā viņam visur ir bruņas, ja vien neizšauj cauri kāpurim?
  Andželika viltīgi pamāja ar galvu:
  - Un es zinu vienu viltību šai mašīnai...
  Alise bija neticīga:
  - Jā? Kāds triks, šim transportlīdzeklim nav bruņu, kas ir mazākas par 100 milimetriem.
  Tā vietā, lai atbildētu, Andželika rāpoja uz lēnām virzītajiem ienaidnieka tankiem. Meitene kustējās kā čūska...
  Vairāki padomju T-34 atklāja uguni uz ienaidnieku. Bet iešaut Jagdtigerim pa pieri ir veltīgs vingrinājums. Galu galā 250 milimetri nav joks! Bet viņš pats atbildot var tik stādīt ...
  Es jau šāvu uz padomju transportlīdzekli, bet palaidu garām kustībā, lai gan šāviņš sver trīsdesmit kilogramus, un tas jau ir bruņas caururbjošs ...
  Andželika arī šauj, viņa nolēma, ka ar attālumu pietiek. Notiek apdullinošs sprādziens, un milzu automašīna vienkārši tiek sapūsta. Meitene svilpo:
  - Kāds skaistums! Šis pasūtījums ir no zila gaisa!
  Tad karotājs rāpās atpakaļ... Un debesīs atkal zumēja šturmētāji.
  Taču atsaucība bija arī no vāciešiem. Šeit ir slavenie Xe-162 "Salamandras". Viņi ir ļoti veikli un vienkārši šausmīgi bīstami. Jā, 30 mm gaisa lielgabali šauj ar nāvējošu spēku, kas ir bīstams pat Ilovam...
  Tagad notiek suņu cīņa, un Alise mēģina notriekt Salamandru ar šāvieniem no zemes. Un tā kā šī lidmašīna gandrīz pilnībā ir izgatavota no koka, tas ir pilnīgi iespējams.
  Vieglais transportlīdzeklis ir bruņots tikai priekšā. Un MH-44, katrai piektajai lodei ir fosfora galva, lai uzlabotu mērķēšanu, it īpaši tumsā. Un šāda īpaša galva var pat aizdedzināt benzīnu.
  Arī Andželika to saprot un atklāj uguni uz Salamander lidmašīnām. Lai gan, protams, no zemes tik ātrgaitas mašīnā var iekļūt tikai izcils dūzis.
  Alisa Selezņeva iedrošināja savu partneri:
  - Tu nokriti bez mērķēšanas, tad noteikti trāpīsi. Un, ja jūs domājat, celms, jūs noteikti palaidīsit garām.
  Andželika atklāja uguni uz salamandrām; šaušanas laikā viņa apgāzās, atbalstīja kailos, meitenīgos papēžus un murmināja:
  - Pirmo reizi palaidu garām, otrreiz knapi trāpīju... Un trešo trāpīju tik stipri, ka vērpējs sāka dziedāt!
  Alisa Seļezņeva notrieca Salamander, vieglais vācu iznīcinātājs nolidoja, atstājot aiz sevis asti kā līgavas vilcienu. Tiesa, tas bija netīrs vilciens, un meitene dziedāja savam partnerim:
  - Skan mūzika, bungas sit sargu - kuci ved uz kapsētu...
  Un vēl vienu He-162 notrieca Alisa, un Andželika sāka kaut ko sasniegt... Padomju Ilova zaudējumi bija lieli. Ienaidnieks bija pārāk ātrs un manevrējams, PSRS dūži nevarēja viņam tikt līdzi.
  Taču līdz ar Jakova atnākšanu kļuva labāk, taču pa šo laiku ievērojama daļa ilovu bija notriekta un padomju kājnieki, ciešot lielus zaudējumus, apstājās... Daudz kas dega un plaisa no karstuma. iznīcināti tanki, apkārt gulēja gruveši un sagrauzti fašistu monstri.
  Alise nogrieza sesto salamandru un atzīmēja:
  - Un viņi ir arī sīksti dzīvnieki, tos nav tik viegli notriekt, neskatoties uz to, ka viņi ir koka kā Pinokio!
  - Koks, saspiestā daļa rikošetēs! - Andželika ieteica. Tā ir daļa no mūsu problēmas...
  Alisa Seļezņeva nopūšoties dziedāja:
  - Laime ir tikai atelpa, spilgts uzplaiksnījums problēmu tumsā!
  Andželika jautāja savam draugam:
  - Uzraksti kaut ko lidojumā un dziedi. Un tad kaut kas ir ļoti maznozīmīgā noskaņojumā, un ļoti daudzi mūsu puiši nomira!
  Alisa Seļezņeva, kura pati juta šausmīgu nogurumu, galu galā jau vairāk nekā dienu cīnās (un pat sapnī jūt spēka un miega trūkumu, un izsalkumu!), tā pat bija sākusi dziedāt:
  Nabadzība, diemžēl, man ir pazīstama līdz asarām;
  Kā ciema māja kļuvusi šķība!
  Pat salmi uz jumta bija sapuvuši,
  Spēcīga sniega kupena zem loga!
  
  Tas bija briesmīgu katastrofu laiks,
  Liels krievu spēku saspīlējums!
  Mana drūmā un ciešanu pilnā bērnība,
  Kad aukstums kļūst zils!
  
  Skriešana basām kājām aukstumā;
  Tas sadedzina līdz kauliem!
  Kur es varu atrast laimes rozi,
  Kā izmest nabadzības važu kaskādi?!
  
  Es nezinu laimi un mieru;
  Smags darbs ir tik pazīstams!
  Es aizsegšu logu ar maisu,
  Un lievenis ar cirvi!
  
  Mums vienkārši jāpārdzīvo ziema,
  Lai jūsu ģimene nesaaukstē!
  Pavasarī ķirši zied rubīnās,
  Un savāc melleņu diegu!
  
  Un tagad meiteņu kājas,
  Viņi tik ļoti deg no elles aukstuma!
  Cik grūti ir mūžīgi būt basām kājām
  Novietojiet baļķus rindā sniegā!
  Bet pavasaris ir atnācis skaisti,
  Balts samta sniegs plūda!
  Un es dzirdu zvanošu balsi,
  Galu galā tā straumes dzied!
  
  Šeit ir dārzs safīra krāsā raibos;
  Un vasara plūst kā straume!
  Ak, liepa smaržoja medus ķepās -
  Prieks par putnu drupām!
  
  Mēs uzliekam koka žogu,
  Puika nāca palīgā!
  Un sajūtas kļuva dīvainas
  It kā dvēseles sula tecēja!
  
  Tagad lietus līst, lietusgāze ir skaļa;
  Slēpj meitenes pērļu asaru!
  Es uzcelšu ķieģeļu māju -
  Es tevi izvedīšu no bezdibeņa!
  
  Es biju salona zēns, ziniet, es redzēju valstis;
  Tukšzemes smiltis, turkmēņu dāvanas!
  Samarkandas pilis, mošejas,
  Daži cilvēki ir tik laipni!
  
  Es pazīstu arī Eiropas valstis -
  Tas ir bijis garš ceļojums jūrā!
  Bet birzs mala sirdij tuvāka,
  Es gribu pagriezt savu putnu pret viņu!
  
  Viņš mani skūpsta, samīļo;
  Jau reibst galva!
  Viņš sola vietu debesīs
  Un viņš pats ir izskatīgs kā sātans!
  
  Mums bija pieticīgākas kāzas;
  Tagad es dzīvoju pilsētā!
  Mīlestības vārdi nav muļķības -
  Pieaugums ir laba lieta!
  
  Bet, kad iestājas miegs,
  Kur ir sapņi zilajās debesīs...
  Es sapņoju par mīkstiem salmiem,
  Mana vecā ciema māja!
  . NODAĻA Nr.7.
  Beidzot kamerā, kur sēdēja bērni, iedegās gaisma. Viņš padarīja aklus jaunos ieslodzītos. Atvērās liela biezuma durvis, un istabā ienāca vīrietis maskā un baltā mētelī, ko pavadīja ducis kaujinieku.
  Tas atgādināja Alisei par viņas iepriekšējiem piedzīvojumiem, arī Toms bija līdzīgs cilvēks baltā mētelī. Tikai šim sejā bija melna maska, bet šim sarkana.
  It kā lai pabeigtu līdzību, ārsts baltā mētelī šņāca:
  - Nu, bērni, laipni lūgti procedūrās!
  Paška sažņaudza dūres un ņurdēja:
  - Es dzīvu nepadosīšu!
  Ārsts piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Nedaudz sasit puišus ar stekiem, un es ņemšu meiteni līdzi!
  Alise piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Esmu gatava doties uz procedūrām!
  Esesieši iesita Pašai ar stekiem, zēns gaudoja, un viņai ar gumijas nūju sita pa kailajiem papēžiem. Arkaša klusēja, un viņam tikai pāris reizes trāpīja garāmejot.
  Viņi noņēma Alises apkakli un važas un atvilka viņas rokas, nospiežot mazus, bet spēcīgus roku dzelžus, kas īpaši izgatavoti ieslodzīto bērniem. Turklāt viņai uzlika citu, ne tik masīvu, apkakli un veda uz ķēdes.
  Viņi nesaķēra meitenes basās kājas, acīmredzot spriežot, ka viņa nekur nedodas un joprojām ir pie pavadas. Un viņi mani veda pa gaiteņiem.
  Alise jutās pazemota uz acu zīmuļa. Un tajā pašā laikā viņai bija lepnuma sajūta - nacisti baidījās. Alise gāja līdzi, tagad kāpdama augšup un tagad lejup pa kāpnēm. Betona virsma kutināja bērnu kailās zoles. Biju ļoti izslāpis, bet izsalkuma sajūta jau bija pievaldījusies.
  Visbeidzot Alise bija spiesta pacelties augstāk, un viņš iegāja bunkura valdības spārnā. Mīkstie, sulīgie paklāji patīkami kutināja meitenes atdzisušās kājas. Tā ir gandrīz svētlaimīga sajūta staigāt pa tām.
  Beidzot viņu ieveda birojā. Milzīgs un ar augstiem griestiem. Ārsts palika pie viņas, turēdams aiz pavadas, bet apsargi aizgāja. Birojā pie galda sēdēja vīrietis ar brillēm. Viņš nemaz nešķita biedējošs. Gluži otrādi, viņš līdzinājās skolotājam, inteliģenta, sausa seja, tīri noskūts zods, šauri pleci un mazs augums. Ģērbies vienkāršā tunikā, un vienīgais apbalvojums, ko viņš saņēma, bija dzelzs krusts.
  Tomēr tas bija briesmīgs briesmonis, Trešā reiha galvenais bende, SS vadītājs un Reihsmaršals Himlers. Tas, no kura visā pasaulē baidījās ne mazāk kā pats Hitlers.
  Alise jutās neērti un nodrebēja.
  Himlers smaidot teica:
  - Noņemiet roku dzelžus mūsu viesim!
  Ārsts šaubīgi atzīmēja:
  - Viņa ir ļoti bīstama, jūsu ekselence!
  Trešā reiha galvenais bende pamāja:
  - Varbūt, bet tomēr tikai bērns! Roku dzelžus nost un pavadu!
  Ārsts negribīgi paklausīja. Himlers ielēja to no krūzes glāzē un pasniedza Alisei.
  Viņa balss bija izteikti maiga:
  - Dzer, mīļā!
  Meitene čīkstēja:
  - Kas tas ir?
  Himlers smējās:
  - Piens! Turklāt nevis govs, bet kazas. Tas ir ļoti noderīgi bērniem!
  Alise pamāja:
  - Liels paldies!
  Un viņa iespieda lūpas glāzē. Viņa gribēja ēst un dzert arvien vairāk. Un piens meitenei šķita pasakaini garšīgs. Viņa notecināja to līdz pilienam un lūdzoši paskatījās uz Himleru.
  Viņš izlikās pārsteigts:
  -Tu esi izsalkusi meitene?
  Alise pamāja:
  - Vairākas dienas nedrīkstējām ēst un dzert!
  Himlers smējās:
  - Tā? Tie monstri!
  Alise atzīmēja:
  - Ne tas vārds!
  Himlers maigā tonī atzīmēja:
  - Bet tev jāsaprot, Alise, tu ievainoji pāris simtus un nogalināji divus desmitus atlasītu SS karavīru. Par to jums pienākas nāvessods! Bet Trešajā Reihā bērnus dažreiz pakar pat par sīkām zādzībām vai komandantstundas pārkāpumiem.
  Alise nosvilpās un nodrebēja. Trešā reiha galvenais bende turpināja:
  - Un saskaņā ar likumu mums ir tiesības pielietot fizisku spēku pat pret bērniem. Tātad Alise, ja tu mums nepateiksi visu patiesību, bendes pārņems tevi un tavus draugus. Un viņi ir ļoti nežēlīgi. Vai vēlaties pats pieredzēt, kad strāvas izlādes iet caur jūsu vēnām un vēnām?
  Alise nobālēja un godīgi atbildēja:
  - Negribi!
  Himlers, acis mirdzot, šņāca:
  - Pastāsti man, kas sūtīja tavu grupu?
  Alise godīgi atbildēja:
  - Neviens!
  Himlers mežonīgi norūca:
  - Tu melo! Tādus ieročus bērniem varēja dot tikai pieaugušie!
  Alise smagi nopūtās un atbildēja:
  - Mēs paši paņēmām visus šos ieročus un pārvietojāmies pa laika mašīnu!
  Himlers izšķīlies:
  - Kas?
  Alise smaidot apstiprināja:
  - Tieši tāda ir laika mašīna! Mēs esam no nākotnes!
  Iestājās sāpīga pauze. Šķita, ka Himlers to sagremo. Un tad viņš ar lapsai līdzīgu smaidu atzīmēja:
  - Jūs esat no nākotnes... Varbūt jums ir pārsteidzošas tehnoloģijas!
  Alise nopūtās un godīgi jautāja:
  -Vai drīkstu vēl pienu?
  Himlers ielēja to glāzē un atkal pasniedza Alisei. Meitene alkatīgi dzēra un pamazām nomierinājās.
  Trešā reiha galvenais bende jautāja:
  - Vai tu gribi dzīvot?
  Alise atbildēja ar valdzinošu sirsnību:
  - Visi grib! Un jo īpaši bērniem, mums viss ir priekšā, un cilvēki var dzīvot ļoti ilgi divdesmit otrajā gadsimtā.
  Himlers skarbi atzīmēja:
  -Jūsu noziegumi ir lieliski. Tikai pats Ādolfs Hitlers var jūs apžēlot un atcelt jūsu nāvessodu. Jūs nogalinājāt un sakropļojāt labākos Trešā Reiha karavīrus. Un to ir ļoti grūti piedot, kā arī sabojāto aprīkojumu!
  Alise atbildēja ar nopūtu:
  - Karš ir karš!
  Himlers atzīmēja:
  - Un pēc kara likumiem tevi sagaida nāve. Turklāt viņi pirms tam jūs brutāli spīdzinās, izsitot informāciju. Vai tu saproti šo?
  Alise atzīmēja ar grūtībām saglabāt prāta klātbūtni:
  - Ja tu apgulies zemē, tad tas ir tikai vienu reizi! Ja kaut kas tāds ir lemts...
  Himlers skarbi atbildēja:
  - Varbūt man tevi tūliņ nosēdināt uz plaukta, lai tu saproti?
  Alise nobālēja... Izredzes tikt spīdzinātai nebija iepriecinošas. Viņa nav pārāk pieradusi pie sāpēm. Un Trešā Reiha bendes prot šausmīgi spīdzināt. Bet arī nāvi. Kas notiks, ja viņa nomirs?
  Kas gaida? Nekas? Vai debesis kā moceklis? Bet cilvēki divdesmit otrā gadsimta beigās netic pēcnāves paradīzei. Lai gan šķiet, ka jau ir pierādīts, ka kaut kāda dvēsele ir. Ka mēs, padevušies, nemirstam uz visiem laikiem. Un ka nākotnē būs iespējams atgriezt dvēseli miesā.
  Bet tas ir tikai tad, ja Alise nomirst savā laikā un vietā. Un kad viņa ies bojā gestapo moku pagrabos un viņas gars sapinās laika gaitenī? Tas būs absolūti biedējoši!
  Meitene nomurmināja, patiesi baidīdamās:
  - Mani un puišus nevajag spīdzināt. Mēs visi tā teiksim!
  Himlers laipnā tonī teica:
  - Tas ir interesanti... No kura laika tu esi?
  Alise atbildēja godīgi, neslēpjot:
  - Divdesmit otrā gadsimta beigas. Lai gan daži ziņo par jauno ēru kopš Lielās Oktobra revolūcijas.
  Galvenais bende sarauca pieri:
  - Vai tu nemelo? Ka komunisti uzvarēja nākotnē?
  Meitene piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, mēs spējām uzvarēt. Visā pasaulē Ļeņina un Marksa idejas ir uzvarējušas!
  Himlers juta vēlmi no visa spēka sist nekaunīgajai meitenei pa seju, taču savaldījās ar ierasto gribas piepūli. Un aizsmakušā balsī viņš teica:
  - Tas nevar būt! Jūs nevarat mūs uzvarēt, kopā ar Japānu mums ir visas pasaules resursi!
  Alise nolēma nemelot, jo īpaši tāpēc, ka viņa pati nevēlējās piedzīvot spīdzināšanu:
  - Es esmu no citas pasaules! Šeit jūs uzbrukāt PSRS 1941. gadā, vēl nepabeidzot Lielbritānijas sakāvi. Jums neizdevās ieņemt Maskavu 41. gadā, tad ASV ienāca karā, un jūs beidzāt 45. gadā!
  Himlers rūca, atsitot glāzi pret galdu:
  - Tu melo!
  Alise atbildēja ar smīnu:
  - Es stāvu jūsu priekšā, un tas ir pierādījums tam, ka es saku patiesību!
  Himlers skarbi atzīmēja:
  - Tu uzvarēji? Tavā pusē cīnījās gan ASV, gan Lielbritānija - kādas muļķības!
  Meitenes smaidot pamāja ar galvu:
  - Acīmredzot viņiem likās, ka labāk... nekā gulēt zem tevis!
  Himlers piecēlās no krēsla, paspēra dažus soļus un sacīja:
  - Nu... - Trešā reiha galvenā bendes rokās pazibēja tālvadības pults. Viņš nospieda pogu.
  Birojā ielauzās vairāki spēcīgi apsargi.
  Himlers paziņoja:
  - Viņa ir jūsu daktere Menge! Lieciet viņai pateikt patiesību, bet nesāpiniet viņu, jo mums tās joprojām var būt vajadzīgas!
  Vīrietis baltajā halātā un sarkanā maskā pamāja:
  - Mēs tevi rūpīgi spīdzināsim, bet tas sāpēs!
  Alise, bailēs trīcēdama, nodevīgi čīkstēja:
  - Nemoki mani, es tev pastāstīšu visu par gaišo nākotni!
  Ārsts norūca:
  - Mums vajag meiteni! Trešā Reiha intereses prasa!
  Alise tika paņemta un aizvesta. Meitene nepretojās. Mocību kamera atradās ļoti tuvu Himleram. Acīmredzot galvenais bende dažreiz pats uzraudzīja spīdzināšanu.
  Alise tika ievietota krēslā, un viņas kājas tika ievietotas skavās. Dr. Menge atzīmēja:
  - Friteris ir droša, bet ļoti sāpīga spīdzināšanas metode.
  Divas meitenes sarkanās maskās un gumijas cimdos izņēma iepriekš sagatavoto eļļu un sāka biezi smērēt Alises zoles. Vēl divas piegādā gāzi. Sievietes šeit strādāja par bendes. Tie tika īpaši izmantoti, kad bērni bija spīdzināti, lai upuris nenomirtu. Sievietes parasti ir uzmanīgākas un maigākas, bet rada vairāk sāpju.
  Alise juta, ka viņas basās pēdas tiek iesietas važās. Man sāpēja potītes. Un meitene juta sevī pieaugošas bailes. Pēc tam tika ievesti gāzes vadi. Šeit skābeklis tika piegādāts pa zilajiem vadiem, bet gāze - pa sarkanajiem vadiem. Broileris bija uz vietas, un liesmas augstums un temperatūra bija regulējama.
  Ir skaidrs, ka spīdzināšana bija gaidāma ilgstoša un nežēlīga. Maskā tērptā bende atzīmēja:
  - Tas vēl ir bērns! Vai mēs pilnībā sadedzināsim ādu uz kājām?
  Doktors Menge pamāja:
  - Nē! Viņi tā apdegās, ka vēlāk pēdu āda aizauga un spīdzināšana varēja atkārtoties! Šī meitene zina daudz, un mums ir vajadzīga informācija no viņas.
  Sieviete zem sarkanās maskas smaidot pamāja.
  - Viņa joprojām var dejot! Pa to laiku iedegsim to ar nelielu gaismu!
  Meitenes aizvēra krānus. Alises aukstās kājas sajuta patīkamu siltumu. Sākumā meitene domāja, ka tas nemaz nesāp. Alise atcerējās, ka Esmeraldu salauza spāņu zābaks. Bet tas nav labākais drosmes piemērs. Tas ātri salūza. Lūk, kā Zina Portnova izturēja spīdzināšanu.
  Kailās, eļļotās zoles sāka sakarst. Tas vairs nav tik patīkami. Alise sarāvās. Neliela liesma lēnām dedzināja meitenes papēžus. Šī spīdzināšana ir droša, bet izsmalcināta un efektīva, jo sāpes ir ilgstošas un palielinās lēni, bet noteikti.
  Alise raustīja kājas, bet titāna spilventiņi viņu stingri turēja.
  Ārsts Menge jautāja Alisei:
  - Pastāsti, kas tevi sūtīja!
  Meitene atkal godīgi atbildēja:
  - Mēs paši! Pieaugušie pat par to nezina!
  Doktors Menge plēsīgi pasmaidīja:
  - Vai tiešām? Vai jūs domājat, ka mēs ticēsim šīm bērnu runām?
  Alise diezgan loģiski atzīmēja:
  - Bet tas ir muļķīgi sūtīt bērnus uz tik svarīgu uzdevumu!
  Doktors Menge pamāja:
  - Jā, tas ir stulbi, bet tāpēc mēs vēlamies noskaidrot, kāpēc viņi to darīja!
  Liesma nedaudz pieauga un kļuva karstāka. Alise juta daudz sāpju un vaidēja. Tad viņa sakoda zobus, bet no bērnu acīm tecēja asaras. Tas ir šausmīgi. Spīdzināšana. Un zoles kļūst tik karstas. Meitene, atsaucot atmiņā darbus par varonīgām tēmām, mēģināja iedomāties kaut ko citu. Piemēram, padomājiet par patīkamām lietām. Jo īpaši tas ir tas, cik labi tas ir viņas pasaulē. Nav pat tādas lietas kā lauksaimniecība. Pārtika ir izgatavota no bioplazmas, un to var pasūtīt caur Hypernet, kas ir daudz praktiskāk. Iepriekš, starp citu, pavāri roboti bija ļoti izplatīti. Bet tagad viņi to dara vieglāk.
  Bioplazmas ēdiens ir ļoti garšīgs, taču tas nepūš vēderu, un nav jātīra un jāmazgā šķīvji. Tātad tas viss ir lieliski! Alise ļoti novērtēja progresu.
  Lai gan, iespējams, kāda divdesmitā gadsimta vecmāmiņa to novērtētu vēl vairāk.
  Alise raustījās, viņai dega papēži. Es atcerējos Gerdu. Kā šī meitene, izsalkusi un nosalusi, stutēja pa asu akmeņu ceļu. Un viņai ļoti sāpēja, basās kājas asiņoja. Un Gerda turpināja staigāt un staigāt. Un viņa cieta. Un var redzēt, ka viņai kailās zoles dega karsti.
  Tad Alise dzirdēja doktora Menges balsi:
  - Pastāsti man, ka viņš tevi sūtīja?
  Meitene nolēma klusēt. Patiesībā labāk neatbildēt. Turklāt viņa juta, ka, atverot muti, no nepanesamajām sāpēm apdegušajās pēdās kliegtu plaušās. Nē, viņa klusēs. Un, lai būtu vieglāk, atcerieties Gerdu, vienu no stāstiem, kur šī meitene izrādīja vēl lielāku drosmi un varonību.
  Nabadzīte ar mūžīgo vasaru pametusi ziedošo dārzu un iet pa auksto rudens ceļu.
  Tūlīt no siltuma viņu sagaidīja stindzinošs vējš.
  Viņas basās kājas kāpj uz akmeņainas kores. Kailās zoles taču jau dārzā bija kļuvušas raupjas un nav tik sāpīgas. Bet ceļš ir garš, kājas apmaldās, pēc pāris desmitiem jūdžu sāk degt zoles un sāpēt ikri. Meitene lūdz žēlastību, lai var iedot kaut nedaudz paēst un palūgt nakšņošanas vietu. Kurš baro bērnu un kurš nē. Bet mums paveicās: mums atļāva nakšņot. Meitene aizmiga sienā. Un viņš guļ ļoti saldi, pēc ilga ceļojuma. Bet no rīta jums atkal, paņemot maizes garozu par saviem labsirdīgajiem saimniekiem, un jādodas ceļā. Bet man joprojām sāp kājas pēc ilga pārgājiena, un ir auksti staigāt basām kājām.
  Un kailā zole pēc miega, vēl neizplatījusies, sāpīgi uztver akmeņu dūrienus, kas piegruž ceļu.
  Taču ātra braukšana meiteni sasilda. Basās pēdas kļūst sarkanas, un uz bruģakmeņiem noskrāpētā zole nedaudz cep. Meitene iztur un pārvar nogurumu, lai novērstu uzmanību no sāpēm kājās, viņa rūpīgi apskata apkārtni. Tas pārvietojas pa Vācijas ceļiem Francijas virzienā. Šajās blīvi apdzīvotajās zemēs ir daudz interesantu lietu, ko redzēt. Reizēm sāk līt smalks rudens lietus. Gerda ļoti baidās saaukstēties.
  Viņai pat avenes naktī nedos, un antibiotikas parādīsies tikai nākotnē.
  Viņai ir tikai viegla vasaras kleita.
  Un no garās pārejas burtiski zvana katra viņas izsmelto, baso pēdu vēna.
  Bet nākamajā naktī žēlsirdīgā saimniece viņu apžēloja un iedeva viņai siltu kažokādas šalli ceļam. Un Gerda dodas atkal nākamajā dienā. Kājas sākumā sastingst, bet pēc tam sasilst. Viņi vienkārši zvana ar katru vēnu. Ir sāpīgi šādi staigāt, bet meitene tiek galā, viņai ir mērķis, un viņa to noteikti sasniegs.
  Vienkārši nesaslimt.
  Un kājas ar katru dienu kļūst raupjākas un apaug ar kallēm. Ir grūti šādi iet. Pāris reizes meitene nakšņojusi siena kaudzē, pa nakti nosalusi, tad piecēlusies ar lauztiem kauliem. Bet Gerda spītīgi gāja tālāk, viņas ķermenis sasildīja un kļuva vieglāks. Meitene dzīvoja no žēlastības dāvanas. Tas palīdzēja, pat ja ne regulāri, ēst pārtiku un saglabāt spēku.
  Dažreiz viņai nācās skaldīt malku un nest ūdeni no akas, izmantojot maizes garozu.
  Muskuļi katru dienu noguruši sāpēja, bet sāpes bija blāvas. Bērna ķermenis ātri pielāgojās slodzei, un tagad meitene nostaigāja vidēji apmēram sešdesmit jūdzes dienā un nekrita no noguruma. Viņas kailās, nobružātās pēdas klāja cieta garoza, un tās tikpat kā nejuta akmeņu dzēlienu un aukstumu. Meitene gāja, pārvarot ciešanas. Ziema Eiropā ir maiga. Reizēm bija slapjš sniegs. Gerda atstāja uz viņu basām pēdām, neapturot savu soli.
  Tādas graciozas, mazas izdrukas pat kaut kā skaisti izskatījās uz balta fona.
  Viņa kustējās kā uzvilkta un līdz ar kraukļa palīdzību nokļuva pilī. Tur viņa lūdza princesei un princim apavu pāri un karieti, lai varētu turpināt Kai meklēšanu. Bet princese smejoties atzīmēja:
  - Tu jau esi pieradis staigāt basām kājām! Kāpēc jums ir nepieciešami apavi? Tie tikai padarīs jūsu kājas smagākas! Labāk brauciet tāpat kā iepriekš, un drīz jūs apbrauksit pusi pasaules!
  Pirmais ministrs atzīmēja:
  - Savaldieties, ja vēlaties būt vesels!
  Un Gerdai atkal nācās stutēt basām kājām, tāpēc viņa nesastapa nekādas simpātijas. Bet meitenes basās kājas patiesībā kļuva raupjākas, un zolīšu āda kļuva stiprāka nekā zābakiem. Un viņa gāja, demonstrējot nelokāmu drosmi. Tā viņa basām kājām gāja pa Vāciju un nokļuva Francijā. Slapjš sniegs sablīvēts zem noslīpētajām bērnu kājām.
  Kur ir viņas brālis Kai? Cik viņa staigāja un joprojām nedzirdēja, ne gars. Lai gan pie aukstuma tiešām pierod, un tas nav tik biedējoši, ziemā un lupatās pat neklepo. Un āda uz manām basām kājām kļuva stiprāka par manu zābaku zoli.
  Meitene tuvojās Parīzei. Tur viņa satika ielas bērnus. Tikpat nodriskāta un basām kājām kā viņa. Meitene paspieda viņiem rokas un apmainījās ar ziņām. Bērni no visām valstīm runā starptautiskā valodā un saprot viens otru. Un Gerda ātri ar viņiem sadraudzējās.
  Komandā ir daudz labāk nekā vienam.
  Bet bērni ir izsalkuši, un meitene kopā ar viņiem iebrūk zemes īpašnieka šķūnī. Bet policija uzrodas ar pāris apmācītiem suņiem. Viens suns apdzen Gerdu un nogāž viņu. Policists uzliek meitenei važas un aizved viņu uz cietumu.
  Viņa bija važās kā pieaugušais.
  Nabaga Gerda, klabinot ar smagām važām, kas berzē viņas kājas, ieklīst Parīzes cietumā. Viņi arī ievietoja viņus Chatelet, aukstā, smirdīgā kamerā, kur kopā sēž mazas meitenes, kas pieķertas zādzībās, un vecākas sievietes, bet gandrīz visas.
  Lai gan, kad ieslodzīto ir daudz, paliek siltāks un var sasildīties.
  Viņi mūs baro ar pretīgiem dubļiem un novecojušu maizi. Šādos necilvēcīgos apstākļos var pavadīt vairāk nekā vienu gadu.
  Meitene tomēr nepadodas un pat nodziedāja dziesmu;
  Dzimtene manā sirdī - skan stīga,
  Dzīve būs laba visiem pasaulē...
  Un es sapņoju par Krieviju - svētu valsti,
  Kur laimīgi bērni smejas!
  
  Tikai šajā valstī dzīve dažreiz nav medus:
  Ir pienācis laiks nežēlīgiem pārbaudījumiem...
  Bet ziemā tas parasti paceļas -
  Un meitenes trilles lido ar melnām acīm!
  
  Šajā pasaulē no ledus izaug pilskalns,
  Tam ir dimanta kristāla ornaments!
  Ziemassvētku vecītis ir visbriesmīgākās kaganu sniega kupenas.
  Krievu dvēselei tuvs ārzemnieks!
  
  Gerda meklēja Kaju basām kājām sniegā -
  Nomīdīja Krievijas plašumus ...
  Un pasaki slinkam, ka es nevaru,
  Ķerubi laistīja sapni!
  
  Mēs arī atradīsim skaistu Ēdeni tundrā,
  Lai banāni nogatavojas pie staba...
  Ticiet man, būs laiks lielām pārmaiņām -
  Mūs gaida jaunas valstis kosmosā!
  
  Piepildīsim cilvēka svēto sapni,
  Ar tīrāko pilota impulsu!
  Smejoties debesīs ar dziesmu, es lidošu kā bulta -
  Nolaišanās nav jūsu rūpes!
  
  Globuss mums pēkšņi kļuva ļoti mazs...
  Jā, Gagarins nāca ar mikroskopu...
  Un kāds ir jaukāks kurpes "Adidas"
  Un mantkārīgā steiga pūlī ...
  
  Nepārdodiet savu tēvzemi par drēbēm -
  Nebojā Krieviju par dolāriem,
  Es mīlu Jēzu ar ūsainu vadītāju -
  Jo Viņš ir arī mesija!
  Tas ir tas, ko nozīmē iedvesma, un jūs jau domājat par nākotni. Un jūs redzat šo nākotni tā, it kā tā būtu tagadne.
  Meitene sadraudzējās ar citiem ieslodzītajiem, kļuva par ballītes dzīvi un jau domāja par bēgšanu.
  Bet Gerda tiek izsaukta uz nopratināšanu. Viņi iesmērē papēžus ar eļļu un pievelk pie basām kājām liesmojošu cepeškrāsni. Meitene no sāpēm kliedz un zaudē samaņu. Un viņa ir spiesta uzņemties vainu par muižnieka slepkavību.
  
  Spīdzināšana turpinās vairākas dienas, bērns tiek pērts un pakārts uz plaukta, bet Gerda izrāda neticamu drosmi. Nekā neatzīst. Un tad es viņai izmantoju spāņu zābakus.
  Spīdzināšana, kas salauza Esmeraldu.
  Dēļi saspiež bērniem kājas, un bende dzen ķīļos. Pēc pirmajiem sitieniem meitene zaudē samaņu. Bet viņi viņai aplej ar aukstu ūdeni, liekot atjēgties. Tad viņi atkal atsitās pret dēļiem. Sāpes ir vienkārši biedējošas. Gerda svilpo un mežonīgi kliedz.
  Bet viņš joprojām nevēlas to atzīt.
  Piedzēries bende pasmīn.
  Viņam patīk spīdzināt nevainīgus cilvēkus.
  Pratītājs atkārto jautājumu:
  -Vai jūs nogalinājāt vikontu de Juzaku?
  Nē, viņa nav Esmeralda, lai atzītu.
  Gerda atbild ar stenēšanu:
  - Nē!
  Meitene ir nāvīgi bāla un saskrāpēta. Viens vaigs ir apdedzināts ugunī.
  Pratītājs kliedz:
  - Bende, viņai vēl viens ķīlis! Biezāks!
  Nežēlīgais dzīvnieks paklausa.
  Un atkal ir sitiens, no kura meitenei nodreb viss ķermenis. Gerdai no acīm rit asaras, Andersena varonei ir lielas sāpes, bet viņa neatzīstas.
  Nē, viņš to neizturēja, lai gan viņa bija triviāli sakropļota.
  Pratītājs kliedz:
  - Jā, atzīsti to mums! Tie ir tikai vārdi!
  Jā, es nevēlos būt kropls.
  Gerda pēkšņi atrod spēku skaidri atbildēt:
  -Vārdi ir kā vējš, kas griež dzirnavas, kas dod miltus gudrajiem un miltus muļķiem!
  Meitene asprātīgi atbildēja.
  Pratītājs kliedz:
  - Vēl divi ķīļi!
  Bende pasmaida ar ļoti apmierinātu skatienu.
  Un atkal āmurs lido...bērniem kāju kauli čīkst, un bērns atkal zaudē samaņu no sāpju šoka. Gerdu atjēdz ar ledusauksta ūdens spaini no pagraba. Un viņi turpina izsmalcināto un tajā pašā laikā neveiklo spīdzināšanu. Šeit, netikumā, viņi vienlaikus saspiež meitenes pirkstus. Viņi saspiež ar skrūvspīli. Gerda atkal zaudē samaņu. Šoreiz uz ilgu laiku. Pat ūdens spainis nevar viņu atjēgt.
  Acīmredzot sāpju šoks pārsniedza bērna ķermeņa robežas, un jaunais ieslodzītais nomira.
  Meitene guļ moku krēslā, bāla un asiņaina.
  Spilgta iztēle palīdzēja Gerdai atslēgties no realitātes un no dedzinošajām sāpēm viņas patiešām karstajos papēžos.
  Bet tad Himlers iegāja moku pagrabā. Un ar skarbu skatienu viņš jautāja:
  - Vai tu runāji, noziedznieks?
  Dr. Menge atbildēja ar nopūtu:
  - Klusu! It kā es paņēmu ūdeni mutē! Varbūt pamēģini pašreizējo?
  Himlers paskatījās uz Alises basajām kājām. Visas zoles bija pārklātas ar purpursarkanām tulznām. Un teica:
  - Pagaidām pietiks! Dosim meitenei laiku pārdomām! Vai tikmēr varam uzņemties puikas?
  Sieviete bende plēsīgi laizīja lūpas.
  - Vai zēni ir skaisti?
  Himlers iesmējās:
  - Nav slikti! Bet jūs arī vienkārši apcepiet viņu papēžus! Ja mēs uzreiz ļausim viņiem cauri pilnajai programmai un viņi nerunās, tad viņus sadalīt būs grūtāk.
  Gerda bija novērsusies no savām domām un ievaidējās. Kā viņai dziedātās zoles deg, šausmīgi. Bet viņa tika tam pāri un varēja izslēgties.
  Himlers lakoniski pavēlēja:
  - Ej uz viņas pagrabu un iedod ieslodzītajiem ēst un dzert! Mums viņi ir vajadzīgi dzīvi!
  Alise atkal tika ievilkta važās, ieskaitot kājas. Un viņi mani burtiski aiznesa uz kameru. Sāpes bija briesmīgas. Un, kad gumijas nūja atsitās pret apdegušo zoli, meitene gaudoja, bet uzreiz iekoda lūpā.
  Alise pat čukstēja:
  - Viens - nulle mūsu labā!
  Alisi aizveda uz kameru, kur jau dega prožektori, un kļuva nedaudz siltāks. Pasha un Arkaša tika sagrābti un vilkti uz nopratināšanu objektīvi.
  Alise apgūlās uz betona un pacēla apdegušās kājas, lai no apdegušajām zolēm notek asinis un tik ļoti nesāp. Tas, protams, ir biedējoši, kad tavas kājas ir apdegušas uz cepeškrāsns, bet Alise izdzīvoja. Un viņa spēja parādīt pioniera drosmi. Bet ko tālāk? Viņi tiks spīdzināti ilgi un izsmalcināti. Un tas tik ļoti sāpēs...
  Alise dziedāja:
  - Kādas sāpes, kādas sāpes, Krievija pret Vāciju: simts - nulle!
  Meitene iedomājās savu acu priekšā tanku Panther-2, kā tas dega, ko izsita padomju Katjuša. Un es biju nedaudz mierināts. Lai gan Panteras muca ir tik gara, ka pat paskatīties ir bail. Nē, tas nav nekas, salīdzinot ar "Tiger"-3. Iespējams, to sauks par imperatora tīģeri.
  Viņi atnesa viņai cietuma devu. Nātru zupa bez garšas un sausā maize. Izsalkušā Alise tomēr alkatīgi ēda...
  Tāpēc viņi ieveda zēnus kamerā. Pasha sejā bija zilumi un nobrāzumi. Abiem zēniem bija apdegušas zoles uz žagariem un tulznas.
  Paška lepni atzīmēja:
  - Es tik ļoti nolādēju šos vāciešus!
  Alise iesmējās, atbildot un atzīmēja:
  - Nav labi lamāties!
  Arkaša tam piekrita:
  - Pa labi! Es vienkārši klusēju un domāju par kaut ko citu. Tas padara spīdzināšanu vieglāk panesamu! Un Paška kliedza un kliedza!
  Gaišmatainais zēns asi norūca:
  - Aizveries, gnīda!
  Alise ieteica:
  - Klusēsim! Un, ja tāds ir mūsu liktenis, tad mēs nomirsim no spīdzināšanas un saglabāsim savu cieņu!
  Arkaša tam piekrita:
  - Acīmredzot mums tiešām ir jāmirst! Labāk nomirt klusumā!
  Paška agresīvi atbildēja:
  - Tu nevari sagaidīt! Es viņus apklāšu ar visselektīvākajiem lāstiem Visumā.
  . NODAĻA Nr.8.
  Alise, nogurusi no spīdzināšanām un emocijām, aizmiga. Arī zēni kļuva klusi.
  Vismaz sapnī jūs varat redzēt kaut ko varonīgu, kas var kļūt par mierinājumu apstākļos, kad esat iestrēdzis un iesprostots.
  Un sapņi ir tik varonīgi un tajos tu kuli fašistus, turklāt ļoti efektīvi un skaisti;
  Naktī pārvarējuši Zīlas augstienes pirmo grēdu, padomju karaspēks centās gūt panākumus dienas laikā. Taču liels skaits radiovadāmu mīnu lauku, kā arī blīva ložmetēju un ātrās šaušanas ieroču uguns atkal iedzina kājniekus zemē. Un pārāk daudz tanku tika uzspridzināti.
  Taču remonta brigādes varonīgi veicās ne sliktāk par kaujas vienībām, un ievērojama daļa transportlīdzekļu līdz dienas beigām atgriezās ekspluatācijā.
  Alisa Seļezņeva un Andželika negulēja ne aci. Viņi kaut ko cīnījās, šāva, kliedza...
  Nacisti nebija muļķi, jo īpaši daudzi viņu ieroči ļoti veiksmīgi izsēdās dziļumā, un tad viņi tika pacelti ar domkratu. Pēc tam viņi sita...
  Visizplatītākais ieroču veids, protams, ir 88 mm pretgaisa lielgabals. Universāls lielgabals šaušanai pa lidmašīnām, tankiem un kājniekiem. Vienkārši nomainiet šāviņus... Patiesība ir nedaudz apgrūtinoša, bet galu galā tiek izmantoti speciāli domkrati, kas paredzēti tankiem un pašpiedziņas lielgabaliem.
  Aizstāvju vidū ir daudz pusaudžu un sieviešu. Trešā Reiha cilvēkresursi ir izsmelti, tāpēc jāgrābj visus pēc kārtas. Pat desmit gadus veci kaujinieki nav nekas neparasts. Galu galā arī viņi var iemest pudeli ar degošu maisījumu un ievietot to kājnieku slazdā.
  Parasti šie zēni skrien basām kājām un šortos, jo bērnu apavi ir deficīts, un basās kājas ir daudz veiklākas.
  Aizsardzības līnija Zīlā ir ļoti spēcīga, to sāka būvēt jau pirms Pirmā pasaules kara sākuma, ja cara armija steigtos uz Berlīni. Jā, jau astoņpadsmitajā gadsimtā Elizabetes vadībā, kuru vienīgā priekšlaicīga nāve neļāva saukt par Lielo, krievi ieņēma Berlīni!
  Tātad augstumos ir daudz pazemes komunikāciju, tranšeju labirinti un snaiperu nojumes. Var teikt, ka tā ir sava veida pilsēta.
  Neskatoties uz to, ka Ādolfam Hitleram parasti tiek piedēvēts šizofrēnisks optimisms, nopietns darbs pie Berlīnes nostiprināšanas sākās četrdesmit trīs pavasarī. Un atšķirībā no Rietumu, Atlantijas sienas, to bija iespējams pabeigt līdz galam.
  Visi mirušie sektori tika iegūti vai sagatavoti ar napalmu...
  Alisa Seļezņeva un Anžeļika jau kārtējo reizi apdedzināja savas kailās, graciozās mazās pēdiņas, kad no zem zemes izlīda draudīgs sintētiskā benzīna, sēra, fosfora maisījums...
  Un vakarā meitenes papēži bija nopietni apdeguši, tie bija pārklāti ar lieliem tulzniem, un staigāt kļuva par spīdzināšanu.
  Meitenes padevās un tagad šaudījās no slazda, jo īpaši tāpēc, ka padomju karaspēks dienas laikā gandrīz nebija virzījies uz priekšu. Tomēr tas ir jādara snaiperiem, un kaujas laikā jūs noteikti atradīsit mērķi... Un jūs varat turpināt papildināt savu kontu.
  Drosmīgā Alisa Seļezņeva, skrāpējot apdegušās kājas metālā, ņurdēja:
  - Jā, tev un man, Andželika, ir ļoti slikti un sāp. Bet ticiet man, atmiņas par Sarkanās armijas karavīriem, kuri tika sadedzināti dzīvi, man sagādā daudz ciešanas.
  Sarkanmatainā karotāja nervozi klakšķināja pērļu zobus:
  - Un ticiet man, ir vēl rūgtāk viņus redzēt, īpaši tos, kuri uzreiz nenomira, bet pārogļojās... Karš atšķiras no elles, tikai ar to, ka tajā nav rutīnas spīdzināšanas!
  Alisa Seļezņeva, notriekusi fašistu ložmetēju, kurš ar mērķtiecīgu šāvienu netīšām paskatījās no aizsega, atzīmēja:
  - Ja visi būtu mūsu karotāji, tāpat kā mēs? Lai gan, protams, ir vieglāk jokot nekā šaut!
  Andželika nepiekrita arī šeit:
  - Tas ir kādam! Man personīgi ir grūti izdarīt abus... Starp citu, kāpēc tevi sauca par Alisi?
  Zeltamatainais karotājs vienkārši atbildēja, it kā grēksūdzē:
  - Zini, mana māte bērnībā lasīja līdzīgu pasaku... Skaista pasaka, bet ļoti stulba. Pēc tam viņa nolēma, ka viņas meitai, tāpat kā Alisei, vajadzētu atklāt jaunu pasauli, bet ne uz zemes, bet gan kosmosā. Iekarojiet galaktikas un izplatiet komunismu visā Visumā, cīnoties pret fašistu diktatūrām un vergu īpašniekiem. Tu saproti...
  Andželika izšāva un netrāpīja, neapmierināta ar zodu atsitot pa dibenu:
  - Nu jā! Protams, ka saprotu. Zini, tu pats sapņoji nokļūt uz planētas, kur pat polos valda mūžīgā vasara, un cilvēki nepazīst slimības un vecumu. Uz Zemes nav debesu, un tajā pašā mūžzaļajā Indijā ir karstums, augsts mitrums un visnejaukāko kukaiņu mākoņi!
  Alisa Seļezņeva iesmējās:
  - Bet tur taču ir Maugli... - Tad viņa mainīja toni uz nopietnāku. - Es domāju, ka Indija drīz kļūs par padomju laiku.
  Andželika diezgan pamatoti šaubījās:
  - Neru ir tikai vājš. Viņš ir pacifists nevis komunists. Viņam līdzīgi oportūnisti un nacionālisti nodara vairāk ļauna nekā laba. Mums ir vajadzīgi sabiedrotie, kas ir spēcīgāki un uzticīgāki sarkanajai idejai, lai komunismu un tā gaismu ienest pasaulē!
  Alisa Selezņeva izšāva vēl pāris šāvienus, redzot, ka nacisti pamazām novājinās. Tikai, lai nesasistu bērnus. Viņi ir tik nelaimīgi, tievi, basām kājām un blondi, ka izraisa tikai līdzjūtību. Ilys atkal parādījās debesīs ... Viņi pacēlās agri, un aiz viņiem bija ātrāki "baninieki".
  Alisa Seļezņeva, basām kājām stampādama, jokoja par šiem mazajiem bumbu nesējiem:
  - Arī bandinieki nav rieksti - topošās karalienes, fašisti, bēdz!
  Andželika drūmi sacīja:
  - Ar vājiem sabiedrotajiem pat spēcīgi transportlīdzekļi būs dīkstāvē!
  Alisa Selezņeva diezgan pamatoti vērsa uzmanību uz niansēm:
  - Bet šeit, piemēram, Rumānijas karalis Miha. Monarhs un pa lielam tikai izlutināts jauneklis. Bet, neskatoties uz to, viņam tika piešķirts PSRS augstākais ordenis - "Uzvara".
  Andželika skābi savilkās.
  - Diemžēl pasūtījumi mani apiet. Lai gan "Jagdtiger" viņi parasti dod "Lielo Tēvijas karu" ne zemāku par otro pakāpi. Vai vismaz "Sarkanais baneris".
  Alisa Selezņeva raiti atbildēja:
  - Varoņi ir pelnījuši, lai viņiem pakārtu pavēli, tie, kas viņus pavēl, ir pelnījuši pakārt! Jo labs komandieris sāk cīņu tikai tad, kad uzvaras iepriekšnolemšanas dēļ varonīgai darbībai vienkārši vairs nav vietas!
  Andželika apstiprināja:
  - Jā, jūs esat zeltmatains paradoksu meistars... Bet tad Staļins jāpakar!
  Alise iesmējās:
  - Protams, ka vajag! Viņa dēļ nomira tik daudzi mūsu labie puiši. Kara sākumā karaspēks atradās aizsardzībai pilnīgi nepiemērotā veidā. Un sekas ir sakāve pašā sākumā!
  Andželika pielika pirkstu pie savām koši sarkanajām lūpām:
  - Skaties... Esi uzmanīgs ar tirgu. Galu galā, neviens nekad nav izformējis īpašas nodaļas.
  Alisa Selezņeva sagrieza seju:
  - Ak, ak! Atradu, ko ezīti pabiedēt ar mannas putru! Ticiet man, mēs esam stiprāki par visiem enekevedešņikiem kopā. Īpaši garā!
  Andželika atkal ir varonīga sieviete, it kā trāpīja zem rokas, viņa palaida garām... Tomēr bija jau tumšs un nebija redzamības, un mērķi bija tādi mazi un neskaidri, un pat kustīgi. Nu ko pret viņiem var darīt?
  Arī Alisa Seļezņeva bieži nešāva. Šķiet, ka šajā sapnī viņai ir draugs, karavīra personība, kas ir cīnījusies daudzus gadus un kurai ir sava morāle un ieradumi. Kā cīnīties ar basām kājām ir kā būt iedomīgam. Viņa pieradusi, ka pēdējā gada laikā ne reizi nav smērējusies un bēdīgo statistiku atklāt nevēlējās. Un tad šis vienkārši nešāva akli. Turklāt starp kaujām pārāk bieži parādījās kaujinieki ar "izsitienu". Bija žēl viņu laipnākās dvēseles Alisas Seļezņevas.
  Lai gan, piemēram, šķiet, ka Hitlers teica: žēlastība karā nedrīkst pārsniegt ekonomiskās iespējas! Ekonomiskā iespējamība nedrīkst pārsniegt askētiskās vajadzības!
  Tomēr pēdējais ir kā sauklis; šautenes sviesta vietā, netika ievērots labākajā veidā! Uz PSRS laimi un Trešā Reiha nāvi!
  Hitleram acīmredzami bija garīgas problēmas. Pragmatiskāks Trešā Reiha valdnieks būtu radījis daudz nopietnākas problēmas PSRS un būtu varējis piesaistīt savus sabiedrotos savā pusē.
  Alise pat aizrautīgi dziedāja;
  Par godu mūsu dzimtenei Krievijai,
  Spožākā svētā dzimtene...
  Kur zvaigznes apūdeņoja debesu samtu,
  Ar savu tīro pārpasaulīgo mīlestību!
  
  Mēs esam milzu spēka bruņinieki,
  Kas saglabā Visumu!
  Lai mūsu dzimtene ir vienota,
  Tēvzeme - jūs nevarat sadalīt monolītu!
  
  Mēs palaidām raķeti pirms visiem pārējiem,
  Un mēs ar astronautu lidojām apkārt gaisa balonam...
  Mūsu varoņdarbi ir slavēti dzejoļos,
  Tas Kungs mums sagādās dāsnu dāvanu!
  
  Kad nacisti uzbruka valstij,
  Mēs visi paņēmām šautenes...
  Komunisti cīnās ar ordu -
  Un tu šauj uz augšu kā starojoša bulta!
  
  Tērauda ordas tika atvairītas no Maskavas,
  Staļingradā, laužot grēdu!
  Meitenes izskatījās starojoši lepnas,
  Viņa mums nes proletāriešu gaismu!
  
  Mēs esam valsts bruņinieki Visumā labāk,
  Spožāku Krieviju nevarētu atrast...
  Lai gan pār valsti karājas mākoņi,
  Mēs nenovērsīsimies no krāšņā ceļa!
  
  Kad mēs paņēmām Berlīni, tas bija prieks,
  Karavīrs ieguva tādu laimi...
  Mēs garšojām uzvaras saldumu, mīļā,
  Piestāv puikam ar tērauda ložmetēju!
  
  Tagad ir pienākušas miera nedēļas,
  Un ciešanas steidzas cauri zelta laukiem...
  Mēs gribējām dzīvot mūžīgi un priekā,
  Visvarenais Dievs ir ar Tēvzemi mūžīgi!
  Jā, meitene ne tikai lieliski šāva, bet arī dziedāja kā īsta primadonna.
  Pienāca nakts no sešpadsmitā uz septiņpadsmito aprīli un sākās masveida uzbrukums. Spēkā stājās jaunas rezerves, tostarp tanku rezerves.
  Jo īpaši jaunākais T-44... Šis tanks bija par trīsdesmit centimetriem zemāks nekā T-34-85, un tam bija jaudīgākas frontālās bruņas gan tornītim, gan korpusam. Uz šo auto tika liktas daudzas cerības, taču...
  Dažas tvertnes, kas jau bija ceļā, sāka buksēt un to transmisija sabojājās... Acīmredzot dizaineri un rūpnieki nespēja pielāgoties tās šķērseniskajam izvietojumam un ātrumkārba vienkārši sabojājās, mēģinot pārslēgt ātrumus. (Šī bērnības slimība bija tipiska un T-34-76 agrīnām modifikācijām).
  Tikai trīs no jaunākajiem tankiem no divdesmit pieciem spēja uzkāpt Seelow Heights augstumos. Tomēr tie kustējās lēni, dzinēji skaļi rūca, un no izplūdes caurulēm izšļakstījās melni, smirdīgi dūmi.
  Un aiz viņiem skrēja jauni kājnieki, kliedzot urā...
  Meitenes kādu laiku turpināja šaut, bet pēc tam, kad padomju karavīri, nepievēršot uzmanību nopietnajiem postījumiem un viņu biedriem, kas pastāvīgi nokļuva ložmetēju apšaudē, uzkāpa uz nākamo grēdu, karotāji metās viņām pakaļ.
  Tomēr nacisti joprojām bija spēcīgi. Briesmīgie He-162, Me-109 "K" un Fokken-Wulfs metās pretī uzbrukuma lidmašīnai un spārnotajiem "baniniekiem".
  Starp tiem īpaši bīstami ir Fokken-Wulf miesnieki uzbrukuma modifikācijā. Vienlaicīgi ir četri 37 mm lielgabali, kas šauj gan uz kājniekiem, gan tankiem.
  Viens no padomju Iloviem pat gāja taranēt smagāku un bruņotu ienaidnieka mašīnu... Sadūrās un... Vācietim paveicās vairāk, viņam izdevās katapultēties, bet Il-2 no tādas ierīces nav ne miņas.
  Alisa Selezņeva aizkaitināta nolika vācu pilotu, pirms viņš atvēra izpletni un saldi izteicās:
  - Es esmu laipns! Labums mājā ir tas, kas tiek dārgs, labais dvēselē, kas tiek padzīts!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem meitene meta granātu, uzspridzinot pāris fašistu kaujiniekus, kuri mēģināja viņai tuvoties.
  Meitenes pārnesa uguni uz lidmašīnām... Bet Fokken-Wulf uzbrukuma modifikāciju nevar notriekt no zemes ar šauteni. Tas ir ļoti labi aizsargāts, un gāzes tvertnes atrodas zem bruņām ap salonu. Bīstama lieta...
  Pat seši gaisa lielgabali ir liels un nopietns spēks, Otrā pasaules kara bruņojuma ziņā jaudīgākais vienvietīgais iznīcinātājs.
  Non-162 šajā ziņā ir vieglākais laupījums... Me-109 "K" ir jāpievērš īpaša uzmanība. Jaunākā Messerschmit masveida modifikācija... Modifikācija ar tikai lielgabalu bruņojumu, trim 30 mm lielgabaliem un diviem 15 mm gaisa lielgabaliem. Protams, jaudīga mašīna, nepāra Yaku-9 un pat vislabākais Yak-3. Bija problēmas ar manevrētspēju, lai gan dzinējs bija ļoti jaudīgs...
  Alisa Selezņeva kā divdesmit otrā gadsimta gudra meitene nolēma paust savu viedokli:
  - Vācieši pārāk lielu uzmanību pievērš tādiem rādītājiem kā bruņas un lidmašīnu bruņojums. Piemēram, Messerschmitā uguns jaudas palielināšana aprija visu palielināto dzinēja jaudu. Un kā manevrētspēja ir pasliktinājusies.
  Andželika iecirta:
  - Un jūs nojauciet šo novājināto manevrēšanas spēju. Vienkāršākais veids, kā runāt, ir faktiski cīnīties...
  Alisa Selezņeva pārtrauca ar aizvainojumu balsī:
  - Es necīnos! Bet tiešām, padomājiet par to, cik maksā Me-109 K ar pieciem gaisa lielgabaliem? Un Focke-Wulf ar sešiem? Taču Salamander ir optimāla transportlīdzekļa izmaksu, izgatavojamības, svara, manevrēšanas spējas, ātruma un arī ieroču kombinācija. Lai gan šajā ziņā tas, protams, ir sliktāks par Messeršmitu vai īpaši Fokenu-Vulfu.
  Andželika priecīgi atzīmēja:
  - Tu tā runā, jo šis putns ir vienīgais, kuru mums izdodas notriekt. Citādi...
  Alisa Selezņeva norūca:
  - Nejoko tik stulbi!
  Un meitene atkal ar plikiem kāju pirkstiem palaidīs slepkavniecisku un postošu granātu.
  Fašisti, saplosīti, lido.
  Šeit Alise var būt laimīga.
  Vācieši spiež ar savām lidmašīnām ar ļoti jaudīgiem ieročiem un bruņām, un Sarkanajai armijai tas ir grūti.
  Tomēr padomju jaki un lagijas diezgan veiksmīgi tiek galā ar jaudīgākajiem Hitlera vanagiem... Tie liek mīlas putniem degt, tāpat kā...
  Un pieci Messerschmitt lielgabali un seši Focken-Wulf ieroči nepalīdzēs, nacistiem ir jāierok deguns zemē.
  Bet padomju dūži cieš zaudējumus. Un zaudējumi ir pienācīgi, tāpēc nāciet un vājiniet savu spiedienu. Un aunu skaits pieaug. Padomju karotājs nepazīst bailes. Un par velti gods un Dzimtene ir vērtīgāka par dzīvību!
  Alisa Selezņeva par to atzīmēja:
  - Auni, protams, ir drosmes pazīme, bet prāta zīme, lai pusdienotu bez zaudējumiem!
  Andželika nepiekrita arī šeit:
  - Saprāta pazīme.... Uzvarēt bez zaudējumiem ir pat ģenialitātes pazīme. Bet tas vairs nav karš.
  Alisa Selezņeva norūca, atbildot:
  - Kāpēc pie velna mums ir vajadzīgs karš?
  Andželika šeit bija ļoti asprātīga:
  - Kā gan citādi mēs varam atšķirt, kur ir īstie vīrieši un kur vīrieši pat nesasniedz sievietes līmeni!
  Pēc tam Alisa Seļezņeva vērsa uzmanību uz jauno lidmašīnu baru un norādīja ar basu kāju:
  - Paskaties uz ausīm... Un ar nakts raganu emblēmām... Nataša laikam tur ir. Tādas pļāpas tagad var izturēt nacisti!
  Andželika piekrita:
  - Tev noteikti derēs! Tikai pārliecinieties, ka mēs paši neapdegam!
  Nakts bumbvedēji U-2, kā tos mīļi sauc par vārpām, un vēl vairāk pazīstams un diezgan aizskarošs, iesauka kukurūza.
  Meitenes pilotes cīnās uz tām. Lidmašīna ir viegli lidojama un viegli lidojama. Gaisa kaujās tas nav tik karsts, tāpēc to galvenokārt izmanto streikiem naktī.
  Tur atspoguļojas tā zemais troksnis, vieglums un manevrētspēja. Tiesa, ir nepilnības, var notriekt ar pretgaisa ložmetēju... Lidmašīna ir pašnāvnieks.
  Bet te jau debesis ir atbrīvotas no odu grifiem, lai varētu iedarbināt kādu neaizsargātāku mašīnu.
  Alisa Selezņeva čukst lūgšanu:
  - Kungs, izglāb Natašas un citu meiteņu dzīvību... Viņi ir tik labi un tevi tik ļoti mīl. Neļaujiet lielākajam un taisnīgākajam triumfēt pār vispārējo ļaunumu un skumjām!
  Andželika nocirta no pleca;
  - Prasīt Dievam jebko ir smieklīgi. Galu galā viss mūsu pasaulē ir viņa iepriekš noteikts, tad kāda jēga gaidīt, ka Viņš kaut ko mainīs!
  Alisa Selezņeva pamatoti iebilda:
  - Un kāpēc tu domā, ka Viņš vispār eksistē... Un ja ir, tad tādi kā Bībelē vai Korānā?
  Andželika negatīvi pamāja ar galvu:
  - Es tā nemaz nedomāju... Jūs droši vien domājat savādāk. Atceros, ka sniegbaltajā tu man reiz teici teoriju, jaunu skatījumu uz teoloģiju, bet man kaut kā izdevās to aizmirst?
  Alisa Seļezņeva pamāja ar savu graciozo baso kāju un priecīgi steidzās atgādināt:
  - Jūs droši vien esat lasījis par Vernadska slaveno Noosfēras teoriju? Par viņa mācību, ka katra no domām, kas ienāk prātā, ir materiāla un ne tikai paliek atmiņas veidā atsevišķās smadzeņu daļās, bet arī ierakstās submateriālajā telpā kā lentē?
  Andželika viegli apstiprināja:
  - Jā, es zinu tādu mācību. Kopumā tas ir loģiski. Ja vārdu var ierakstīt lentē, tad kāpēc gan nevarētu tāpat iespiest domu, darbību vai emociju.
  Alisa Selezņeva gandrīz saņēma svina dāvanu krūtīs un bija spiesta lēkt pa kreisi. Tad atbildi, spītīgais ložmetējnieks. Viņš apklusa, un zeltmatainā karotāja turpināja lekciju:
  - Tieši tā... Bet vārds, kas iepriekš izrunāts un pēc tam ierakstīts lentē, vai pat frāze, ja tā tiek atskaņota skaļi, var apdullināt vai izraisīt darbību. Gluži kā kustīga cilvēka tēls, kas atveidots filmā, var apžilbināt, nobiedēt vai mainīt raksturu... Vispār izmainīt dvēseli un pat izārstēt slimību...
  Andželika piekrītoši nomurmināja:
  - Jā, ļoti labi var!
  Alisa Selezņeva piebilda:
  - Tātad... Ir īpaša Universālā Hipernoosfēra. Tam ir vairākas būtiskas atšķirības no lentes, taču tajā ir iespiesta arī cilvēku ticība, cerība un lūgšanas, piemēram, miljardiem miljardu filmas kadru. Ja miljardiem cilvēku kaut kam ticēja, tad tas nepazūd bez pēdām, viņu ticība ir materiāla un uzkrāj kolosāli daudz enerģijas. Un šī enerģija var arī izšļakstīties, ietekmējot materiālo pasauli. Tas ir, jautājiet un jums tiks dota, nav tukša frāze. Pilnīgi iespējams, ka noteiktos apstākļos lūgšana izraisīs spēcīgu rezonansi Hipernoosfērā un tās spēks palīdzēs atrisināt problēmu uz Zemes... Tātad Dievs eksistē un viņš ir materiāls, reāls un aktīvs, bet viņš nav tās Radītājs. Visumu, bet drīzāk radījusi cilvēce un ticība Viņam!
  Andželika nekavējoties izlaboja:
  - Taču lūgt šajā gadījumā nevajag. Jūs varat vienkārši jautāt... Starp citu, kāpēc jums jālūdz Dievam? Komunisms ir arī spēcīgākā ticība. Tas nozīmē, ka, ja jūs kaut ko prasīsiet no boļševisma jeb Staļina tautas gribas, tad arī tas tiks izpildīts?
  Alisa Selezņeva ar simtprocentīgu pārliecību teica:
  - Jā! Pilnīgi iespējams! Un tas piepildīsies, un jūs uzvarēsit!
  Andželika pāris reizes izšāva no rokām... Jau bija ieņemta Zīlas augstienes otrā grēda. Bet vēl bija trešais, visnocietinātākais, kur bija rezerves un dūres tanki un pašpiedziņas lielgabali. Nebija viegli iekļūt izrāvienā...
  Sīvās kaujās nogurdinātais padomju karaspēks no rīta apstājās... Bojā gāja pārāk daudz kājnieku, bojātajiem tankiem vajadzēja remontu... Pārvietojoties piemetināja loksnes un atkal meta kaujā. Viss tika darīts paātrinātā režīmā, remontētāji vienkārši skraidīja apkārt, it kā kāds būtu paātrinājis filmu. Citos jautājumos uz vecajām lentēm kadri pārvietojās divreiz ātrāk nekā īstie.
  Pašas Alisa Selezņeva un Anželika guva vēl vienu nepatīkamu brūci, un bija spiestas atgulties, lai atpūstos. Meitenes bija pārgurušas un vēlējās pagulēt vismaz pāris stundas, taču apdullinošā rēkoņa to neļāva.
  Un padomju tanku un kājnieku masa lūza kā vilnis sērfā un lēnām nosēdās... Vajadzēja sakopot spēkus un atkal satricināt vācu aizsardzību. Kā vienam vilnim seko citi viļņi. Meiteņu acis bija salipušas kopā, bet maršala Žukova stingrā pavēle turpināja dzīt viņas un daudzus citus puišus uzbrukumā.
  Un karotājiem vairs nebija spēka un viņi triviāli rāpoja kā gliemeži, tikai nedaudz ātrāk...
  Un tad Alisa Selezņeva nolēma dziedāt jautrības dēļ. Piesitot plikajām zolēm, viņa dziedāja:
  Gar ezera kristāla spoguli;
  Uz slidām es steidzos kā bezdelīga!
  Es nesasaldēju savu sirdi -
  Glorious Rus' to jums uzdāvināja!
  
  Un pavasarī koki zaļo;
  Un jaunais pavasaris vārās no dzīvības!
  Tur dzinumi aug atjaunoti,
  Tur smaragda lapas čaukst!
  
  Cik skaisti tu esi dziļi ūdeņi;
  Saules gaisma atspīd!
  Labi laukā ir piepildīti ar sulām,
  Rītausma tos iekrāsoja ar rubīniem!
  
  Erceņģeļi pieprasa būt nevainīgiem;
  Lai visi tīri līdz kāzām!
  Un strādājiet, saspiežot kājas līdz maizes izmēram,
  Izgrieziet vissmalkāko diegu no zīda!
  
  Bet tas nav tas, uz ko es jūtos aicināts,
  Manā sirdī ir velnu bars!
  Kāpēc dzīvot tik skumju dzīvi?
  Labāk iet karā - nogalini tur ļaunumu!
  
  Šeit mūsu priekšā ir aizjūras plašumi;
  Tuksneša cukurs zem nagiem!
  Nav tāda vēsuma kā nedzīvajam zem priedēm,
  Paskaties, ko spoks norij!
  
  Karā es zināju ciešanas,
  Izvedot savu mirušo!
  Un kādas tur šņukstas?
  Baskāju bāreņu sauciens!
  
  Bet piedzīvojuma otrā pusē,
  Ir liels risks, tu dzīvo dzīvi!
  Vai Visvarenais piešķir piedošanu?
  Mums nevajag paradīzi - kur tu esi utis!
  
  Cilvēks ir tāds radījums -
  Kas viņam riebjas ar klusu mieru!
  Tad viņš ceļ Visumu ar saviem spēkiem,
  Uzspiest kārtību ir forši!
  
  Un Tēvzeme ir Lielā Māte;
  Jūs esat Krievija, svēta valsts!
  Tavi oļi un akmeņi ir kā samts,
  Pa kuru basām kājām skrēja!
  
  Bet ir pienācis laiks, mānīgā būtība,
  Mīlestība ir izlīdusi no slazda!
  Es biju savaldzināts, es atradu sev puisi,
  Tā ir tik samaitāta miesa!
  
  Protams, viņš ir veltīts Tēvzemei:
  Nelāgā nelaime nebūtu notikusi!
  Bet tāds ir cilvēces liktenis,
  Ka mēs, cilvēki, būtībā esam zvēri!
  
  Viņš izrādījās spiegs, nežēlīgs,
  Viņš bez goda nodeva mūsu plānus!
  Bet tās nav bērnišķīgas palaidnības,
  Ja tavs pretinieks tevi nodeva!
  
  Lietas izrādījās sliktas
  Lūk, mūsu dalījums katlā!
  Un nacisti satver bizes,
  Tāpēc es nokļuvu verdzībā!
  
  Es strādāju kails dienu un nakti
  Es nosūtu un drupinātu rūdu!
  Un ziemā un vasarā es esmu basām kājām,
  Un es skrienu pēc ķerras!
  
  Posts mani moka un tai nav žēlastības,
  Un es zināju vardarbību pilnībā!
  Ak, cik mēs esam kļuvuši nabagi,
  Ļaundaris sātans izliek zobus!
  
  Es nekad jums neiesaku, pēcnācēji,
  Nenododiet savu valsti!
  Neaizvieto savu sirdi ar monētu,
  Mūsu dzimtene; Dievs, sirdsapziņa, māte!
  . NODAĻA Nr.9
  Alise pamodās. Nākotnes pasaulē nakts ir reta parādība, jo ir milzu atstarotāji, un gandrīz vienmēr ir vasara, izņemot dažus ziemas parkus, kur var slēpot, slidot vai spēlēt sniega bumbas.
  Alise un viņas draugi nonāk nākotnes pasaulē, it kā atsevišķā laika plūsmā, kad viņiem vienmēr ir apmēram divpadsmit gadu, un viņi piedzīvo arvien jaunus un jaunus piedzīvojumus. Un pasaule mainās. Piemēram, Alise arī atceras, kad bija ziemas, un tad tās pazuda. Kad cilvēki vēl novecoja, bet tad atjaunošanās kļuva par vienkāršu un lētu procesu. Pasaule ap viņu mainījās. Un bija piedzīvojumi, kad uz tās pašas planētas viņi ar dziesmu konkursu palīdzību neļāva uzurpatoram sagrābt varu. Tiesa, Alise tur nebija galvenā varone. Bet Andželika šeit izcēlās ar to, ka tika nolaupīta. Jā, viņas draugs sapnī ir diezgan pilngadīgs, bet patiesībā viņa ir meitene. Un viņas mati ir nokrāsoti visās septiņās varavīksnes krāsās. Pareizāk sakot, nevis pilnībā tonēts, bet pārveidots.
  Bet galvenā varone izrādījās pieticīgāka meitene. Neviens nedomāja, ka viņa ir tik lieliska dziedātāja.
  Alisei bija arī citi piedzīvojumi. Kā viņa izglāba savu draugu, kurš izskatījās pēc Čeburaškas, tikai ar aci kā krabis uz pieres. Tas ir kā mājdzīvnieks, tikai inteliģents. Gandrīz bēguļojošais diktators viņu nogalināja un apēda. Bet tad viss beidzās labi.
  Un cik vēl Alisei bija piedzīvojumi, nav iespējams saskaitīt. Un kā viņa kopā ar Arkašu izglāba zinātniekus uz Plutona, kur viņi bija sasaluši. Un daudzi citi varoņdarbi, nelakoti un ļoti forši.
  Alise kļuva diezgan slavena. Un viņai bija piedzīvojumi kā bezgalīgas komiksu grāmatas varonei. Bet viņa, protams, ir kolosāla lidojuma meitene. Un dažādi brīnumi, kad viņa pat gandrīz nomira, atbrīvojot no asteroīda kritušo tirānu.
  Un kas vēl Alisei bija jāiztur? Bet viņa joprojām nevarēja tikt galā ar lielākajiem ļaundariem cilvēces vēsturē. Turklāt viņi ir sagrābuši gandrīz visu pasauli. Nu, varbūt pagaidām izņemot PSRS.
  Bet kā jūs varat pretoties visai pasaulei? Vai pret visu kapitālistisko pasauli?
  Paška, skrāpējot bērna kailos papēžus, kas pārklāti ar tulznām, atzīmēja:
  - Mēs esam dziļās nepatikšanās, Alise. Un galvenais, ka šis kaut kā nelīdzinās mūsu iepriekšējiem piedzīvojumiem!
  Arkaša ar nopūtu atzīmēja:
  - Jā... Iepriekšējos piedzīvojumos viss nebija tik nopietni. Un šeit viss ir... pārāk reāls. Ieskaitot sāpes un uguni!
  Alise asprātīgi atzīmēja:
  - Mums ir piedzīvojumi pieaugušajiem. Ne jau bērnu grāmatai, tas noteikti!
  Paška piekrita:
  - Ne bērnudārzam... Un jūs nevarat pārraut ķēdi. Jā, un viņus redzēju. Šeit deg gaisma, viņi to pamanīs.
  Alise piemiedza draudzenei:
  - Tu baidies, ka tevi nositīs ar stekiem!
  Paška nicinoši šņāca:
  - Ne īsti. Es tā nedomāju!
  Arkaša iesmējās un atzīmēja:
  - Kad viņi sit ar steku uz taviem apdegušajiem papēžiem, ļoti sāp!
  Alise ieteica:
  - Un ja...
  Arkaša čukstēja:
  - Ja?
  Alise smagi nopūtās.
  - Nekas! Jebkurā gadījumā mēs esam lemti. Nacisti mums nepiedos savu karavīru nāvi, īpaši no elites drošības pulka. Ja mēs izbēgsim, mums agri vai vēlu tiks izpildīts nāvessods!
  Paška nicinoši nomurmināja:
  - Jā, jūs mūs mierinājāt. Un kas paliek!
  Alise atbildēja ne pārāk pārliecinoši:
  - Miršanas cienīgs! Kā tūkstošiem zēnu un meiteņu nomira pirms mums, spīdzināti gestapo pagrabos.
  Paška ņurdēja, sasita ķēdes:
  - Dodiet to man, tiklīdz tas būs brīvs, es tos saplēšu mazos fragmentos!
  Arkaša iesmējās...
  Bērni neviļus nodrebēja. Kameras durvis atvērās. Bet viņi vienkārši ieguva dažas devas. Nātru zupa un novecojusi maize. Kopīgs ēdiens koncentrācijas nometnei. Bet jebkurā gadījumā ieslodzītajiem nevajadzētu mirt no bada. Jaunie ķermeņi darīja savu, un bērni ēda labprāt. Viņu spēcīgie, izturīgie zobi no nākotnes, kur bija aizmirsts kariess, viegli grauza maizi. Strādājot žokļus, Paška negaidīti pajokoja:
  - Mums taču ir jumts virs galvas un bezmaksas ēdiens. Tā nu mēs diezgan labi iedzīvojāmies.
  Alise atgādināja Paškam:
  - Ir arī bezmaksas papēžu sildīšanas procedūras...
  Paška iesmējās.
  - Un arī šis!
  Tikmēr Hitlers un viņa svīta plosījās zvērnīcā, gatavi sagrābt PSRS rīkli.
  Hitlers, atspiedies krēslā, ēda desertu: augļu kūkas ar saharīnu. Pārējie tuvākie pavadoņi sastājās rindā. Starp tiem ir Bormans, manekens, kas izskatās kā pilnīgi jauns. Nedaudz virs vidējā auguma ar plakanu, iedegušo seju, viņš ļoti līdzinās Musolīni. Tiesa, viņš ir ļoti viltīgs un pieklājīgs organizators. Viņam blakus ir resnais Gērings, kurš nesen atgriezās no frontēm, izskatās laimīgs, jo vācieši uzvar gandrīz visu. Rozenbergs , kuru Viņš Fīrers vēlas iecelt par austrumu teritoriju ministru, PSRS bija paredzēts nocirst līdz Urāliem un Vidusāzijai. Kāpēc gan neatdot šo teritoriju turkiem? Osmaņu impērijas pārmērīgā nostiprināšanās Vācijai ir pārāk bīstama perspektīva.
  Tālos Austrumus sagrābs japāņi! Hitleram pašam bija sarežģītas jūtas pret Japānu. No vienas puses, es apbrīnoju japāņus kā spēcīgus karotājus, kuri uzvarēja plašo Krieviju un pārspēja skaitliski pārākos ķīniešus. Man patika arī japāņu antisemītisms, kuri legāli ierobežoja ebreju tiesības ilgi pirms Hitlera nākšanas pie varas.
  Man nepatika paši japāņi: dzeltenas sejas, šauras acis, īss augums! Ir makaki! Hitleram pašam zemapziņā aziāti nepatika. Viņam taču ir vajadzīga Japāna, rūpnieciski attīstītākā valsts Āzijā ar simts miljonu iedzīvotāju bez kolonijām - vairāk nekā pat Vācija, neskaitot koloniālos īpašumus! Un Japānas flote, Klusā okeāna saimniece, ir pārsteidzoša. Par katru cenu ir jāpārliecina Japāna atvērt otru fronti austrumos un nospiest tur padomju divīzijas.
  Hitlers trieca ar dūri pret galdu, uz fīrera uzvalka izlija mango sulas glāze. Tas izraisīja dusmu uzliesmojumu. Hitlers draudēja debesīm:
  - Kā tu, Dievs, uzdrošinies mani sasmērēt, lielais fīrers! Kurš drīz valdīs pār visām lietām!
  Gebelss patētiski atbildēja:
  - Dievs ir vissvarīgākais despots uz planētas!
  Hitlers pamāja:
  - Tieši tā! Dievs ir nežēlīgs, kas nozīmē, ka arī mēs varam būt nežēlīgi! Fašisms nogalina miljoniem liela mērķa dēļ! Dievs nogalina miljardus, pilnīgi visus, kas zina ko! Lielākā daļa no mūsu upuriem ātri mirst, un lielākā daļa no miljardiem, kas mirst no vecuma, ilgstoši cieš, un cieš šausmīgi! Baznīca māca, ka lielākā daļa cilvēku pēc nāves mūžīgi degs ellē, bet pat tad, ja mēs pakļaujam cilvēku spīdzināšanai, tas ir tikai informācijas iegūšanai, un ilgākais, tas ilgs dažus mēnešus! Dievs mokās, visu iepriekš zinot, miljardiem miljardu gadu! Un tiem, kas ir izglābti, ir maz prieka - mūžīga garlaicība Kunga verdzībā! Baznīca māca, ka Jēzus ir Visvarenais Dievs, kas nozīmē, ka Hitlers ir laipnāks par Jēzu! Vai ne!
  Gebelss atbildēja:
  - Jā, tieši tā! Kristietība ir gan "klusā okeāna", gan ļoti nežēlīga! Viņš garantē mokas dzīves laikā un spokus pēc nāves!
  Hitlers pamāja:
  - Kāpēc Eiropā ir tik maz skaistu sieviešu! Jo viduslaikos ikvienu skaistuli uzskatīja par raganu, dedzināja un spīdzināja! Kāpēc Skandināvijā ir tik daudz skaistu sieviešu? Katoļu inkvizīcija tur tik ļoti neiespiedās. Nebūtu gluži slikti, ja SS paņemtu par otrajām sievām skaistas blondas sievietes no Skandināvijas un dzemdētu veselus, garus bērnus.
  Himlers atzīmēja:
  - Jau šobrīd tiek veikti veiksmīgi eksperimenti par sieviešu mākslīgo apaugļošanu! Mēs izmantojam izcilāko vīriešu sēklu!
  Hitlers pielēca no krēsla:
  - Jā, tas ir interesanti un ir rezultāti!
  Himlers pamāja:
  - Protams, mans fīrers! Piedzima pirmie ducis in vitro mazuļu! Viņi sver daudz vairāk nekā parasti bērni! Un tas man šķiet stiprāks. Es turēju mazuļus rokās, un viņi smagi cīnījās.
  Hitlers iesmējās.
  - Tas ir labi! Tādā veidā mēs varam uzlabot šķirni! Vai jūs varat dzemdēt bērnus ārpus dzemdes?
  Himlers atbildēja:
  - Tas ir ļoti grūti, mans fīrere! Tiesa, daži uzlabojumi ir veikti, taču tie maksās pārāk dārgi! Vecmodīgais veids ir daudz labāks!
  Hitlers piekrita:
  - Un tā ir taisnība! Valdiet Vāciju!
  Ribentrops piebilda:
  - Ģenētiski apdāvinātākās slāvu sievietes varētu būt arī SS karavīru sievas. Un lai ir bērni!
  Hitlers pamāja:
  - Un tā ir taisnība!
  Himlers atbildēja:
  - Patiesībā slāvi mums kaut kādā ziņā ir radinieki! Tajos pašos Krievijas caros bija vairāk vācu asiņu nekā krievu!
  Hitlers iesaucās:
  - ES zinu! Tāpēc Krievija ir kļuvusi tik milzīga! Vācietis izaudzināja primitīvu tautu!
  Gebelss ieteica:
  - Vajag izplatīt pasakas - ka mūsu pakļautībā krievi dzīvos daudz labāk nekā boļševikiem!
  Rozenbergs atbildēja:
  - Jā, viņi tik un tā dzīvo labi! PSRS pēdējos gados algas pieaug un cenas krītas. Piemēram, katrā ģimenē ir radio, ir uzceltas daudzas skaistas un lielas mājas. Es biju Ļvovā. Zem poļiem provinces pilsēta bija netīra, bet tagad ielas ir tikpat tīras kā Berlīnē. Un visur notiek liela celtniecība, valsts atgādina skudru pūzni. Viss ir kustībā, un kārtība ir palielinājusies. Jāteic, boļševiku laikā valdīja stingra disciplīna, auga daudzas puķu dobes un puķes.
  Hitlers pārtrauca ar mežonīgu kliedzienu:
  - Beidziet slavēt boļševikus! Komunisti panākumus guva tikai ar vardarbību un masveida nāvessodiem! Vispār, kungi, kamēr Krievija nekļūs par mūsu koloniju, es jums aizliedzu tur braukt!
  Gebelss iebilda:
  - Mums ir jāzina mūsu ienaidnieku ieroči! Galu galā, pirms uzbrukt cietoksnim, ir jāizpēta visas tā vājās un stiprās puses! Tam strādā mūsu izlūkdienests! Galvenais mērķis...
  Hitlers pārtrauca:
  - Es zinu! Nevar nenovērtēt izlūkošanas lomu mūsdienu karadarbībā! Tomēr lai Gērings vispirms pastāsta par iespaidiem no frontes!
  Reihmaršals piecēlās, viņš jutās izsalcis un dusmīgs. Hitlera pieņemšanā viņi parasti pasniedza augu pārtiku un labākajā gadījumā kūkas. Bet gaļas un zivju ēdieni ir tikai reizi nedēļā! Gērings sākās:
  - Kopumā jāsaka, ka mūsu karaspēks cīnījās drosmīgi!
  Hitlers pārtrauca:
  - Demagoģija! Par trūkumiem labāk runāt uzreiz! Ko Zenki izšķīlušies, mūsu armijas stiprās puses, mēs paši zinām!
  Gērings nomurmināja:
  - Mūsu tanku ieroči nav tie vājākie!
  Hitlers nosvilpa:
  - Jā! Un krieviem maz smago tanku!
  Himlers atzīmēja:
  - Ne tik maz, kungs!
  Hitlers maigi izlaboja:
  - Vienkārši sauc viņu par fīreru!
  Trešā reiha galvenais bende palocījās:
  - Jā, mans fīrers!
  - Tā ir labāk!
  Himlers neizpratnē nomurmināja:
  - Pēc mūsu aplēsēm, Staļinam jau ir vairāk nekā simt piecdesmit tūkstoši BT, T-26, A-30 tanku. T-34, un IS, KV, precīzu skaitli nevarēja aprēķināt.
  Hitlers iesmējās.
  - Ne tik maz! Par tik dīvainu partiju!
  - Un kopumā ir vairāk nekā divi simti divdesmit tūkstoši tanku! No dažādu dokumentu atkritumiem mūsējie aprēķināja, ka vien tika saražoti vairāk nekā trīsdesmit tūkstoši T-26. Tas ir gandrīz divas reizes vairāk, nekā mūsu rūpniecībā saražoja no 1934. līdz 1944. gadam.
  Hitlers jautāja:
  - Cik mēs atbrīvojām?
  Himlers norūca:
  - Pēdējos gados tikai nedaudz, vairāk nekā divsimt septiņarpus tūkstoši! Pēc 1946. gada 1. jūnija datiem, mums dienestā ir divi simti pieci tūkstoši astoņi simti sešdesmit septiņi tanki! - Himlers atbildēja. - Bet tas neskaita trofejas. Turklāt krieviem ir daudz tanku bez ekipāžām, tie ir apzīmogoti, bet cilvēku nepietiek.
  Hitlers jautāja:
  - Un cik daudz trofeju!
  Himlers sāka uzskaitīt:
  - franču četri tūkstoši seši simti, neskaitot novecojušo gaišo Rennos, angļu pieci simti piecdesmit, holandiešu divi simti četrdesmit, beļģu trīs simti divdesmit!
  Hitlers jautāja:
  - Kāpēc gan tos neizmantot, lai uzbruktu PSRS? Un kur jūs skatāties, idioti!
  Gērings atbildēja:
  - Es domāju, ka Āfrikā mums vajag visu, arī naftu, ko iegūt ir daudz vieglāk nekā Krievijā.
  Hitlers satvēra Gēringu aiz deguna:
  - Vai tu tā nopietni domā, cūk!
  Gērings ķērca:
  - Nu, tas ir skaidrs! Melnie ir paklausīgi, bet krievi spītīgi, un Āfrikā nav bargas krievu ziemas. Kam mums Krievija, ja ir vēl bagātākas zemes, kuru attīstība atnesīs visu.
  Rozenbergs piebilda:
  - Un komunisms pārāk dziļi ir iesakņojies krievu prātos! To izvēdināt būs grūti!
  Hitlers nometa ceļgalu Gēringam vēderā un iespēra Rozenbergam pa muguru. Viņš sāka kliegt:
  - Runts! Resnas cūkas! Gribi lai krievi uzbrūk mums pirmie un gūst vārtus!
  Gērings atbildēja:
  - Jā, tādu datu nav!
  Hitlers kliedza:
  Ko teiks Himlers?
  Reihsfīrers paziņoja:
  - Pēc izlūkdienesta datiem, krievi slepus velk lielus spēkus uz robežu.
  Hitlers kliedza:
  - Šeit! Mēs dzirdējām!
  Gērings iebilda:
  - Tā var būt atbilde uz mūsu koncentrēšanos! Staļins gatavojas atvairīt Hitlera draudus!
  Fīrers pacēla kūku no galda un piesprauda Gēringam uz sejas:
  - Ēd, lops! Visi ir redzējuši, kāds ir cūkas! Mēs cenšamies iedvest domu, ka Staļins ir jērs.
  Gebelss atzīmēja:
  - Staļins ir vismānīgākais tīģeris!
  Hitlers sita viņam sānos:
  - Tieši tā! Un kurš teica, ka Staļins nav bende! Tas vienkārši rada tukšumu un "sūdus"!
  Hitlera svīta laipni iesmējās:
  - Un tieši tā Ādolf!
  Hitlers uzpūtās:
  - Es esmu Vilks Ādolfs! Un neesi man pretrunā! Un tagad Hermani, ja gribi, lai es tev piedodu, dejo! Bet pagaidiet, vispirms pastāstiet, ko redzējāt Belgradā, kādi bija jūsu iespaidi?
  Gērings atbildēja:
  - Un kādi gan var būt iespaidi! Drupas un līķi! Viens no serbiem tika spīdzināts, un viņš kliedza: atnāks Staļins un jums atriebsies! Bija tik daudz gaudošanas un lāstu!
  Hitlers bija sajūsmā:
  - Jā tieši tā! Staļins nāks! Tas ir tas, ko gaida Vācijas ienaidnieki. Labāk ir apsteigt, nekā tikt novērstam, labāk uzvarēt, nekā atkāpties no bailēm! Un tu audi cūku, kas zina, ko!
  Gebelss piebilda:
  - Neizliecies par Napoleonu, ja visi esi Vaterlo! Toties psihiatriskajā slimnīcā tādu "muļķu" ir daudz!
  Hitlers uzlēca un uzkāpa uz kalpones meitenes kailās noslīpētās pēdas, viņa iekliedzās un bailēs atlēca:
  - Ak, fīrers!
  Hitlers norūca:
  - Patiešām esmu augstāks par Napoleonu, mani iekarojumi būs vienkārši super! Es esmu Hitlers salpetrā!
  Bormans atzīmēja:
  - Jūsu spožā tālredzība ļaus jums laikus sagraut padomju valsti. Mēs to izdarīsim, fīrere!
  Gērings atzīmēja:
  - Līdz ziemai ir palicis pārāk maz laika! Turklāt mums nav tālsatiksmes aviācijas, lai apspiestu rūpnīcas Urālos.
  Hitlers iesaucās:
  - Kāpēc viņi to neizveidoja?
  - Jūs aizliedzāt palielināt militāros izdevumus!
  Hitlers satvēra Gēringam aiz ausīm:
  - Un tu esi cūka!
  - Bet Mein Fīrers!
  Hitlers iesmējās:
  - Es esmu fīrers divdesmit piecus gadus! Un neviens neapšaubīs manu autoritāti! Es nemelošu - galu galā esmu dzimis, lai valdītu, bet ne ar sarūsējušu mašīnu, bet ar veselu impēriju! Vai miers!
  Gebelss dziedāja:
  - Ēna, ēna, ēna, Ādolfa Hitlera ēna - spoži mirgo tumsā! Hitlera svastika uz vēdera!
  Hitlers pārtrauca:
  - Tu esi man uzticīga Heba! Nu ko es domāju, visi apstiprina manu lēmumu: uzbrukt PSRS!
  Bormans atbildēja:
  - Tu to pagriezi, sit!
  Hitlers apstiprināja:
  - Labi teikts!
  Rozenbergs atzīmēja:
  - Staļinam ir pietiekami daudz teritorijas, kāpēc viņam vajadzīgas mūsu pārceltās Eiropas zemes. Turklāt mēs to piedāvājām kolonijām Indijā.
  Hitlers iedūra viņam krūtīs.
  - Stulbi! Es aizmirsu Ļeņina teikto, komunisms vai nu uzvarēs visā pasaulē, vai pazudīs! Vai arī Krievijas konstitūcija 2022. gadā, kur melns uz balta rakstīts: PSRS paplašināsies, līdz tajā tiks iekļauta pēdējā republika pasaulē!
  Pēdējais.
  Rozenbergs atzīmēja:
  - Staļina konstitūcijā tas vairs nav iekļauts!
  Hitlers atbildēja:
  - Vilka ilkņus aitas drēbes nepadara blāvus! Vai tiešām jūs domājat, ka boļševiki ir atmetuši savas domas par pasaules kundzību?
  Rozenbergs atbildēja:
  - Staļins ir reālists!
  Hitlers nosvilpa:
  - Staļins ir konsekventākais komunists no visiem vēstures zināmajiem! Viņš daudz nerunā, bet runā! Vai nav pārsteidzoši, ka septiņpadsmit industrializācijas gados valsts ir veikusi tik kolosālu lēcienu. Ir izveidota ārkārtas militārā rūpniecība. Pat ja Staļins šogad neuzbruks, nākamreiz sekos agresija. Un, ja tas nesekos , tad mums ar katru gadu uzvarēt būs arvien grūtāk. Komunistiskā sistēma ir efektīva, un jo ātrāk mēs to beigsim, jo labāk!
  Gērings nomurmināja:
  - Pasteidzies!
  Hitlers pasmaidīja:
  - Atkal?
  Resnais reihmaršals nomurmināja:
  - Es klusu, klusu, klusu!
  - Tā kā ciet! Kāds kretīns! Viņš grib vājināt mūsu spēkus, kas ir koncentrēti pret Krieviju!
  Fīrers rēca.
  Gērings dungoja:
  - Tāpēc es gribu, lai nēģeri būtu mūsu vergi!
  Hitlers kliedza:
  - Tu pats esi sava stulbuma vergs! Mums ir jāizbeidz sarkanais mēris, pirms tas izplatās visā pasaulē!
  Bormans nošņāca:
  - Tu redzi aptumsumu debesīs, rūkoņu virs galvas! Un galvā ir apduļķošanās - kosmisku gaudoņu bars!
  Hitlers iemeta Bormanam sauju mandarīnu:
  - Neraudi!
  Bormans kliedza:
  - Sveiks, Hitlers! - Un viņš sāka grauzt mandarīnus kā suns.
  Fīrers paskatījās uz viņiem apkārt:
  - Ir pienācis laiks nosaukt precīzu uzbrukuma Krievijai datumu.
  Elks atzīmēja:
  - Pirms 15. jūnija mums joprojām nebūs laika izvest visu karaspēku. Tāpēc sitiens jāsit piecpadsmitajā!
  Gebelss ieteica:
  - 22. jūnijs ir labāks.
  Hitlers pagriezās tā, it kā būtu notriekts ar elektrošoku
  - Kāpēc 22. jūnijs?
  Galvenais propagandists atbildēja:
  - Laba diena - Francijas padošanās!
  Himlers atzīmēja:
  - Es runāju ar astrologiem, un viņi apstiprināja, ka vasaras saulgrieži ir labākā diena, lai saspiestu sarkano lāci! Šajā dienā uzbrucējs būs ar maksimālu spēku!
  Hitlers bija sajūsmā:
  - Jūs Geba un Gima, kā tas notiek, ne vienmēr sakritāt savās prognozēs! Bet tas nav tikai tas!
  Himmers jautāja:
  - Un kas?
  Fīrers, malkojot sulu ar pikantiem grādiem, atbildēja:
  - Vai esat dzirdējuši par pravietojumu par Tamerlāna kapu?
  Himlers atbildēja:
  - Es neatceros! Lai gan šķiet, ka tas, kurš atver kapu, cietīs bargu sodu! Taču šis nav pirmais šāda veida pravietojums.
  Hitlers triumfējoši pasmaidīja:
  - Jā, ne pirmais! Bet runā, ka to, kurš uzdrošinās traucēt valdnieka mieru, to noslaucīs liels karš.
  Himlers samiedza acis:
  - Un kas?
  Hitlers izņēma papīru:
  - Palasiet padomju avīzi! Tamerlāna kaps ir atklāts! Lielākais iekarotājs, pareizāk sakot, viņa mūmija ir noņemta! Tagad mums jāpiepilda pareģojums un jāsoda Staļins ar lielu karu!
  Gebelss pacēla roku:
  - Sveiks gudrajam Hitleram!
  Himlers atzīmēja:
  -Māņticība ir spēks tiem, kas tās izmanto, vājums tiem, kas tām tic! Varbūt Staļins mūs provocē!
  Hitlers iesmējās.
  - To Staļins vēlas vismazāk, lai mēs viņam sitam stiprāk! Turklāt, būdams komunists un ateists, viņš vēlas parādīt, ka visi senie pareģojumi ir māņticība. Un viņš rīkojas, lai viņiem spītu! Bet tieši otrādi, es gribu ar augstāku spēku palīdzību panākt uzvaru pār PSRS!
  Gebelss atzīmēja:
  - PSRS Vācijai ir ateistiska ieleja! Lūk, ASV ar savu fanātisko protestantismu...
  Hitlers atbildēja:
  - Protestanti ir aizvainoti katoļi, un pareizticīgie katoļi, skrieniet ar bārdām! Viss balstās uz pāvesta!.
  Himlers nomurmināja:
  - Neuztraucieties par viņu!
  Hitlers uzvilka pirkstu uz galdauta, meitenes to praktiski noņēma:
  - Jā, Otto būtu nogalinājis Vatikāna galvu! Taču katoļus var izmantot saviem mērķiem. Galu galā viņu ir daudz!
  Gēbelss jokoja:
  - Kā vārnas kokos!
  Hitlers sažņaudza dūri:
  - No protestantiem visnelabvēlīgākie ir Jehovas liecinieki un septītās dienas adventisti. Pirmie kaitina ar savu pacifismu, bet otrie ar ebreju sabatu. Sapuvušas sektas.
  Himlers pamāja:
  - Uz koncentrācijas nometni!
  Hitlers šņāca.
  - Uz karātavām! Septītās dienas adventisti atdarina ebrejus ar savu sabatu! Tas ir pretīgi! Kurš gan nestrādās sestdienās notiesāto cietumā, un, ja neatlaidīgi, tad uz subbotņiku karātavām.
  Gebelss pamāja:
  - Pa labi! Bet ar to nepietiek, mans fīrers! Septītās dienas adventisti ir jāpakar
  āķis ribām! Mirst lēni un sāpīgi!
  Hitlers kliedza:
  - Septītās dienas adventisti un Jehovas liecinieki ir jāiznīcina bez izņēmuma kopā ar viņu ģimenēm! Himlers tam seko līdzi! Jābūt detalizētām statistikas atskaitēm!
  Galvenais bende ieteica:
  -Varbūt kāds no sektantiem gribēs mainīt ticību! Vai mums vajadzētu dot viņiem iespēju izvairīties no fiziskas vardarbības?
  Hitlers atbildēja:
  - Ja tie ir vācieši, tad jā! Informēsim, ka atlīdzība tiks izmaksāta arī tiem, kuri nodos sektantu! Lai gan varbūt Vatikāns to tikai apstiprinās!
  Gebelss rezumēja:
  - Vienīgā atšķirība starp psihoniem un svētajiem ir tā, ka pirmie ir ieslodzīti ikonas ietvarā, bet otrie - trako namā!
  Hitlera svīta smējās:
  - Bravo, lielisks aforisms! Šķiet, ka meli no vairākkārtējas atkārtošanas kļūst patiesāki!
  Hitlers pabeidza savu sulu:
  - Visiem ir apnikuši stulbie tirgi, atpūšamies! Es gribu redzēt labu cīņu.
  Imperatora kancelejas sienas pašķīrās, un fīrera bandas priekšā atradās liels akvārijs ar caurspīdīgām bruņām. Apakšā bija sildītājs, tas regulēja ūdens temperatūru, kas tika liets apmēram līdz ceļiem.
  Fīrera skatiens iedegās:
  - Nu, tagad izskatās, ka mēs redzēsim brīnišķīgu skatu! Es gribu asinis! Tāpat kā Nerons, es atsāku seno romiešu paražu - gladiatoru kaujas svētku laikā. Tas ir brīnišķīgs prieks!
  Gērings pirmais kliedza:
  - Lai fīrera bezgalīgā gudrība spīd!
  Hitlers atbildēja:
  - Nerons bija ne tikai imperators, bet arī dziedātājs, dzejnieks, olimpisko spēļu uzvarētājs. Ak, cik grandiozi bija aizdedzināt Romu! Kad radīšu superieroci, es arī sadedzināšu šo pilsētu, kas man riebjas, un uzcelšu jaunu tālu uz austrumiem! Un es arī komponēšu kā Nerons!
  Hitlers nostājās pozā, sakrustoja rokas un sāka čīkstēt kā cūka, klaja muļķība!
  Lai asins upes
  Plūst pa zemi!
  Ļaujiet viņiem vaidēt no sāpēm
  Ugunsgrēki visur!
  
  Ļaujiet pasaulei satricināt
  Iekritīs ellē!
  Lai saule iziet,
  Un kauli čīkst ciešanās!
  
  Nežēlība pieaugs
  Khan visiem cilvēkiem!
  Tas Kungs drīz ies bojā
  Sātans nāk!
  
  Žēlastības nebūs
  Sods nāks visiem!
  Es jūs visus nogalināšu, nelieši,
  Lidmašīna bombardē!
  
  Nāve novāca ražu,
  Mirušo līķu kalns!
  Bet man ar visu nepietiek,
  Valda bardaks!
  
  Īsāk sakot, planēta
  Es sadegšu līdz zemei!
  Mīlestības vairs nav
  Orda steidzas pēc manis!
  Kad Hitlers ar sēkšanu pabeidza dziesmu, apkārtējie sāka aplaudēt. Gebelss teica:
  - Mēs ierakstījām jūsu dzejoļus! Viņi pieder cilvēcei uz visiem laikiem!
  Hitlers apsēdās uz krēsla:
  - Pietiek tukšas runas! Tagad gribu izbaudīt labu cīņu!
  Meitenes menedžere pieskrēja pie akvārija un paziņoja:
  - Un tagad gladiatoru cīņa!
  Hitlers ieteica:
  - Ar ieroci!
  Meitene apstiprināja:
  - Protams, lielais fīrers! Kā tu mīli!
  Hitlers pamāja:
  - Ieslēdz apkuri, lai karotāji ātrāk cīnās, mums ir pārāk maz laika!
  Arēnā ieskrēja divas sportiskas meitenes ar taisniem zobeniem un dunčiem. Viņi bija tikai peldkostīmos, plīts jau bija ieslēgta, bet tā vēl nebija uzsilusi un baskājainās skaistules joprojām to baudīja! Gladiatoru meitenes bija gaišmatainas un sportiskas. Viņi šļakstīja ūdeni. Pēc viņām izlēca vēl divas meitenes. Tās jau bija austrumnieciskas daiļavas, arī tajos pašos peldkostīmos, smaidot. Un kādi zobi viņiem ir?
  Ieroči: izliektas scimitars, trīszari ar īsiem rokturiem. Viņi arī paklanījās fīreram un viņa bandai!
  Hitlers šņukstēja:
  - Brīnišķīgās dīvas! Es redzu, ka cīņa būs interesanta!
  Gēbelss lepni teica:
  - Paskatieties uz viņu tetovējumiem, viņi ir noziedznieki! Cīņa būs brutāla un līdz nāvei, meitene paskaidroja noteikumus!
  Hitlers jautāja:
  -Kurš uzvarēs?
  Gēbelss smaidīdams atbildēja:
  - Kurš būs stiprāks! Šeit nav iepriekš aprēķināta scenārija!
  Hitlers atslāba:
  - Jo labāk! Tas padarīs cīņu vēl interesantāku! Jūs netaisīsit likt likmes, muļķi!
  Gebelss atbildēja:
  - Un kurš gan uzdrošinās izdarīt likmi, kas atšķiras no fīrera!
  Hitlers pamāja:
  - Kas ir loģiski! Jūs visi mani atdarinat un pļāpāt! Tāpēc nav jēgas veikt atklātu likmi! Bet es to publicēšu slepeni, lai jūs nezinātu. Tādā pašā veidā jūs veicat likmi, tā nenotiek manāmi!
  Hitlera svīta piekrita. Gērings gaudoja:
  - Tu esi gudrs kā vienmēr, ak fīrere!
  Hitlers iesmējās.
  - Un kurš gan šaubīsies par manu gudrību! Fīrers nozīmē vadītājs, un vadītājs no senās vācu valodas tulkojuma nozīmē gudrs! Bet ģēnijs ir labāks, lai gan vārds ģēnijs ir pārāk vājš, lai izteiktu apbrīnu par mani!
  Gebelss ieteica:
  - Visu laiku un tautu liels ģēnijs!
  Hitlers uzmeta seju:
  - Tā viņi sauc Staļinu! Nē, izdomā ko stiprāku, propagandas karali! Pa to laiku skatīsimies cīņu.
  Fīrers un viņa svīta slēdza slepenas derības. Atskanēja histērisks signāls. Meitenes sāka strauji griezties, dejojot ar kājām.
  Tad blondīne mēģināja brunetei iesist pa vēderu. Viņa izbāza sava trijzara galu, saskrāpējot savu kailo potīti.
  Meitene lamājās un meta dunci, bet garām. Viņa iekrita ūdenī un skrēja viņam pakaļ.
  Pārējās divas meitenes smagi cīnījās! Līdz šim viņi bijuši uzmanīgi un viens otram būtisku kaitējumu nenodarījuši.
  Hitlers kliedza:
  - Enerģisks par kuci!
  Elektriskā plīts zem meitenēm ātri uzkarsa, un basām kājām sāka karsti.
  Meitenes sāka niknāk kauties, un sāka tecēt asinis. Blondīnes krūšturis pārplīsa no trieciena, atsedzot viņas krūtis. Tāpēc viņa sita pretī, trāpot pretiniecei pa plecu. Asinis pilēja ūdenī un izplatījās pa visu to. Blondīne palaida garām uzbrukumu ar trīszaru vēderā, bet uzreiz ar atriebības uzbrukumu nogrieza krūtsgalu. Abas meitenes atkāpās, bet ūdens kļuva arvien karstāks, grūstot skaistules uz priekšu.
  Hitlers rēca:
  - Nodur viņu! Ja stiprāks! Un tu kuce, sit man ar zobenu pa galvu!
  Sitienu apmaiņa turpinājās. Meitenes jau ir sākušas vājināties no daudziem griezumiem un brūcēm. Manas basās kājas kļuva sarkanas no karstā ūdens! Tvaiks jau sācis celties.
  Gebelss ķircināja:
  - Tā ir elle dzīvē!
  Hitlers iesmējās.
  - Šī vēl nav elle, bet Adik! Es arī viņiem neko tādu nesakārtošu.
  Melnmatainā skaistule palaida garām dunča sitienu vēderā un nokrita uz ceļa. Bet dedzinošas sāpes, ko radīja verdošs ūdens, lika meitenei uzlēkt.
  Hitlers pasmaidīja:
  - Mirst skaisti, kuce!
  Nāvīgi ievainotā mongoļu skaistule uzbruka un viņai ar zobenu trāpīja acī. Blakus esošā blondā sieviete tika izdurta caur kakla miega artēriju, satricinot un sabrūkot gandrīz verdošā ūdenī.
  Hitlers smējās:
  - Tādā veidā ir daudz labāk! Un mēs pabeigsim pārējo!
  Spītīgā cīņa turpinājās. Abas meitenes jau bija satricinājušās no neticamā noguruma un brūcēm, taču nespēja viena otru piebeigt. Pat Gebelss, radikāls naidā, ieteica:
  - Vai varbūt mēs pasludināsim neizšķirtu!
  Hitlers kategoriski noraidīja:
  - Vai nu stulbais, vai vājais piedāvā neizšķirtu!
  Šajā brīdī ūdens uzvārījās un atskanēja briesmīga meitenīga čīkstēšana. Skaistules vairākas reizes lēkāja un beidzot, pārgurušas, iekrita verdošā ūdenī, vārot dzīvas.
  Hitlers piecēlās un sāka vicināt rokas un aplaudēja:
  - Cik tas ir brīnišķīgi! Es mīlu citu cilvēku sāpes un ciešanas! It īpaši, ja cieš skaista meitene! Patiešām varonīgs iznākums!
  Gebelss atbildēja:
  - Bet neviens neuzvarēja! Žēl, ka liku uz blondīnēm!
  Gērings gurdēja:
  - Un man patīk brunetes, viņas ir muskuļotākas!
  Hitlers triumfējoši teica:
  - Jūs abi esat ēzeļi! Es tikai saderēju, ka visi četri nokritīs un uzvarēs! Tāpēc iztērējiet savu naudu! Bet neskumstiet, līdz divdesmit otrajam jūnijam vairs nav daudz palicis un drīz mums visiem sāksies jauna dzīve!
  . NODAĻA Nr.10.
  Mēģinot atsākt ķēžu zāģēšanas procesu, esesieši ielauzās kamerā. Viņi izdarīja vieglu, bet sāpīgu triecienu bērnu zolēm, kuras pēc apgrauzdēšanas uz cepeškrāsns bija sākušas izbalēt. Un viņi draudēja mani sist stiprāk. Tas ir, kā Alise saprata, viņi turpināja bez pārtraukuma vērot.
  Atlika tikai runāt čukstus. Tad, kad jaunos ieslodzītos atkal pabaroja un nātru zupai pievienoja pat prosas putru ūdenī, viņu galvas kļuva smagas. Un Alise, knābādama degunu, aizmiga.
  Padomju karaspēks devās uz pēdējo, visvairāk nocietināto Zīlas augstienes līniju. Nomācoši, milzīgi zaudējumi, pakalni tik biezi, kā klavieres ar salauztiem taustiņiem, līķiem klātas. Tanki, pat T-34, stāv asinīs un nevēlas pacelties uz augšu. Un čaumalas turpina izlauzties un sprāgt, it kā vulkāni sasvērtos un atvērtu ventilācijas atveres.
  Lava ir liesmas un svina sajaukums, bumbas, kas pildītas ar visa veida sprāgstvielām, kuras pret padomju lidojošajām armadām meta Salamandras. Un sadursmes, nacisti vairs nenicina izmantot aunu. Tāds rūgtums un cīņas radās.
  Karotājas meitenes pašas skrien uzbrukumā, redz fašistu lielkalibra ložmetējus, kā tārpus, kas rāpjas ārā no savām bedrēm un nāvējoši spļauj. Un, kad viņus trāpa tik smags ar sprāgstvielām pildīts iesms, karavīri lido atpakaļ, saplēsti gabalos un ar kauliem, kas sasisti šķembās.
  Tanki slīdēja tuvāk augšai, un karavīri ar rokām stūma uz augšu bruņutransportierus. Tajā pašā laikā atskan rūkoņa, gaviles saucieni un drebinošas neķītrības. Pāris bruņutransportieru sastopas ar mīnām un eksplodē, un viņu ķermeņa gabali lido uz visām pusēm.
  Bet karavīri dodas tālāk, vairākas pussalauztas tablešu kastes jau ir ieņēmušas Sarkanā armija.
  Meitenes daudz šauj, atkal tika ievainotas, taču amata atstāšana nav viņām. Viņi vienkārši pārklāja brūci ar celofānu un nokrita atbilstoši kustībām.
  Bija jau tumšs, un, pasliktinoties redzamībai, ir grūtāk aizstāvēties. Pat ja dažiem ienaidnieka tankiem un pašpiedziņas lielgabaliem, kas aprakti zemē, ir nakts redzamības ierīces.
  Bet par atkāpšanos nav domas...
  Alisa Seļezņeva iedūra partnerim pa plecu:
  - Paskaties, ko Jagtiger dara.
  - Viņš pats sev rok! - Andželika atcirta.
  Bruņu caururbšanas spēka un aizsardzības ziņā jaudīgākais tanku iznīcinātājs Jagdtiger diezgan precīzi apšāva iestrēgušos padomju trīsdesmit četrus ar jaudīgām Isa stobriem. Tā gandrīz trīsdesmit kilogramus smagais bruņas caururbjošais lādiņš to vienkārši norāva no torņa korpusa, neatstājot apkalpēm izredzes izdzīvot. Ir ārkārtīgi grūti iznīcināt šādu kolosu, īpaši tādu, kas ir aprakts zemē, pārklāts ar smilšu maisiem.
  Alisa Selezņeva čukstēja savam draugam:
  - Es mēģināšu salauzt viņa optisko tēmēkli un nakts redzamības ierīci.
  Andželika jautri iesmējās.
  - Sitot acīs... Smieklīgi! Parasti sievietes šauj ar acīm, nevis acīm. Tu esi atklājis ko jaunu!
  Alisa Seļezņeva, pielikusi dibenu pie pleciem un atdususi kailām līdz ceļiem līdzīgām kājām uz šāviņu uzartās zemes, mērķēja uz ienaidnieku un čukstēja:
  - Ja zvirbulis būs tuvu, mēs aizdedzināsim lielgabalu! Ja muša - sit mušu, un bulta uz psihiatrisko slimnīcu!
  Andželika, noņēmusi Fricu ar vēl vienu mērķtiecīgu šāvienu, atbildēja:
  - Tātad lielais cirka aktrises talants ir zudis. Bet parasti mūsu valstī viņus sūta uz nometni, nevis psihiatrisko slimnīcu!
  Alisa Seļezņeva, ar precīzu sitienu sasitusi Jagdtiger tēmēkli, rotaļīgi dziedāja:
  - Uz Berlīnes drupām Tarass Bulba saslapina savu dēlu! Kāpēc mums vajadzētu ņemt Berlīni? Labāk ir ņemt visu pasauli uzreiz!
  Andželika smieklos netrāpīja savu kadru, un vēl viens "fašists" aizslīdēja. Meitene ar dūri iesita sev pa zodu:
  - Ne jau priekšā, viss nav kārtībā, nav tā jautrības! Tu smēķē tukšā dūšā, dzer ar paģirām!
  Alisa Selezņeva atbildē piemiedza ar aci:
  - Bet es nedzeru un neviens man to rīklē neielies. Ir daudz lielāks prieks nekā būt piedzēries, piemēram, spēju kustēties, dziedāt un dejot!
  Andželika atkal palaida garām, viņas intuīcija izšaut, lai nogalinātu, nebija tik vispusīgi attīstīta kā Alisei, un viņas smiekli bija ārkārtīgi nepiedienīgi, kad apkārt bija tik daudz mirušo, ka bija jācenšas neuzkāpt uz līķiem. Un dažreiz man nācās uzskriet pāri līķu paliekām...
  Sarkanmatainais Sibīrijas karotājs teica:
  - Tātad es saprotu, ka karam ir nesievišķīga seja, bet sievietes nepacietība slēpjas tieksmē pēc kanibālisma!
  Alisa Selezņeva arī salauza savu nakts redzamības ierīci un pauda neapmierinātību:
  - Man nepatīk lauzt labas lietas!
  Andželika nicinoši šņāca:
  - Kas šajā ierīcē ir labs? Reiz ieskatījos trofejā... Viss izplūst, it kā veselam cilvēkam būtu brilles, un ar zaļganu nokrāsu.
  Alisa Selezņeva saprātīgi atbildēja:
  - Kvalitāti zina, salīdzinot. Mums pat tāda nav!
  Andželika pārliecinoši teica:
  - Nē, tā būs! Un vēl labāk par Frici... Bet nacistiskajai Vācijai nekas cits neatliks, līdz Berlīnei palikuši nedaudz vairāk par četrdesmit kilometru. Un mēs tiksim viņiem garām, lai kas tas mums būtu, un ienaidniekam tas nav jādara!
  Alisa Selezņeva apstiprināja:
  - Nu, protams, tiksim garām! Par to esmu pilnīgi pārliecināts! Bet pagaidām mums nenāktu par ļaunu mainīt izvietošanas vietu...
  Meitenes skrēja, ķivere uzsita graciozajām kājām, tulznām un nobrāzumiem klāta, gandrīz līdz ceļiem, bet tomēr skaista. Karotāji pat zināmā mērā izbaudīja šīs sāpes, vicinot drosmi, kas nebija pieejama pat daudziem vīriešiem.
  Trešā grēda joprojām bija neaizņemta. Uzbrukuma lidmašīnas cieta zaudējumus, īpaši no Focken-Wulf - monstru lidmašīnas. Bruņojuma un bruņu ziņā jaudīgākais vienvietīgais iznīcinātājs, šis Otrā pasaules kara darba zirgs, Ilovam bija ļoti nepatīkams. Kaut kāds vājums manevrētspējā kaujā, arī ar ne pārāk manevrējamām uzbrukuma lidmašīnām, īpaši neietekmēja, bet ieroču spēku...
  Un Jaks un Lavočki atpalika ...
  Alisa Selezņeva, saprotot, ka Fokken-Wulf nevar notriekt ar snaiperi, izsita vai nu Salamander, vai Me-109. Iespējas jau bija...
  Andželika šāva pa zemes mērķiem. Ar mainīgām sekmēm, bet snaiperi nepalaiž garām nemaz, tikai filmās. Vai zemas kvalitātes asa sižeta filmās. Pat ja Alise palaida garām, tas nebija pamanāms. Viņa nevēlējās zaudēt savu terminatora karotājas reputāciju!
  Bet Andželika smērējās arvien biežāk. Šeit taču nav tikai viņas vaina, ir nakts, dūmi, izgarojumi, pat gaiss svārstās ar karstumu. Bet Sibīrijas karotājs bija īgns un viņa dziedāja:
  - Alisa Seļezņeva, pieņem manu vārdu! Šauj kā govs, nacistu trako nams!
  Zeltamatainais karotājs ignorēja stulbo joku. Lai gan viņa ņirgājās.
  Salamandras lidoja iekšā un ārā, gluži otrādi. Viņi izmantoja savu pārsvaru ātrumā un manevrētspējā, tāpēc mēģināja izdarīt spiedienu uz krievu dūžiem, radot vietējo spēku pārsvaru vienā vai otrā frontes posmā.
  Ne-162, plīvo kā tauriņi, raibs zaļš un zils haki. Viņi veica ripošanas manevru, uzreiz ducis ar pusi šo jauko mašīnu, tad slīdēja uz spārniem, kā daiļslidotāji.
  Alisa Selezņeva noklikšķināja ar mēli:
  - Bāh! Tas ir vienkārši brīnišķīgi! Bet slidotāji, tas tikai paglābs jūs no ciešanām!
  Tauriņi patiesībā ieķeras lāpā un nokrīt!
  Tikmēr naktī no 17 uz 18 Staļins dod pavēli:
  - Žukovam klājas grūti! Tāpēc es pavēlu pirmās Ukrainas frontes triecienvienībām pagriezties uz ziemeļiem un uzbrukt Berlīnei no dienvidiem!
  Komandieris dod pavēles, un parastie karavīri cīnās bez prāta.
  Alisa Seļezņeva, sadedzinājusi kārtējo "Salamandru", ar pliku papēdi nosita zemes kaudzi un ierunājās:
  - Nez kāpēc kādu, kas lido, ir tik viegli notriekt!
  Andželika daiļrunīgi iebilda:
  - Kuru beidza notriekts vienkāršs bruģakmens, spārnus jau lidojumā saspieda akmeņi!
  Alisa Seļezņeva iesmējās:
  - Jā, tā ir dialektika! Attīstības un filozofijas dialektika... Kā saka franči...
  Andželika pārtrauca savu partneri:
  - Bija Kutuzovs - viņš pārspēja francūžus! Tagad Staļins ir tērauda dievs!
  Pēc šādiem vārdiem meitenes atkal ķiķināja un sita viena otrai zoles pret zolēm. Alise, šaujot arvien biežāk un ātrāk, pat viņas automātiskā šautene pārkarsa un apdedzināja pirkstus. Piemēram, viņai pat izdevās apgāzt gandrīz necaurredzamo Fokken-Wulf, kamēr tas veica pagriezienu. Andželika uzslavēja:
  - Tava acs ir dimants! Kad acs ir dimants, atšķirībā no dabīgā akmens, tā vienmēr ir pie rokas un nav jārok ārā!
  Alisa Selezņeva jokojot atzīmēja vēl vienu aforismu:
  - Pat govij vajag bikses, ja tās atrodas pie dakšas ganībās un dzirdinātājā! Sieviete novērtē savu apģērbu, vīrietis novērtē viņas prombūtni, un nodokļu maksātājs novērtē to, cik ielāpu var uztaisīt no svešas kleitas, lāpojot valsts budžetu!
  Debesīs iestājās īslaicīgs klusums, taču pēkšņi pozīciju centrā uz priekšu virzošais padomju karaspēks atsitās pret zemi, it kā Zemē būtu ietriekusies meteorīts. Simtiem kājnieku tika saplēsti gabalos, sadedzināti un izmesti atpakaļ dažādos virzienos. Viņi izklīda, likās, ka tie nav cilvēki, bet vesels cunami vilnis cēlās no dzīviem, nobružātiem un mirušiem ķermeņiem.
  Andželika iesaucās par troksni:
  - Oho! Kāds trieciens! Pat "Andryusha" tā netrāpa!
  Alise ieteica:
  - Šis ir Štrumtigers ar savu bumbas palaišanas ierīci. Visspēcīgākais no kāpurķēžu uzbrukuma ieročiem!
  Andželika salika rokas:
  - Jā, es vēl nebiju redzējis šo muļķi! Droši vien pašpiedziņas lielgabals ir tas, kas jums nepieciešams!
  - Mums ir jāredz šis pašpiedziņas lielgabals un tas jāneitralizē! - Alise teica. - Citādi mūs pirtī vārās!
  Andželika izteica nepiedienīgu joku:
  - Mēs būsim pirtī: pirts ir laime krievu cilvēkam!
  Kaujas laukā valdīja tāds haoss, ka Alisei Seļezņevai tikai pēc kārtējās salvetes izdevās reģistrēt, no kurienes atskan šāviens. Turklāt viņi abi uzreiz trāpīja Sturmtiger. Tā tās bumbas dārdēja, tik daudz upuru...
  Andželika, tāpat kā Spinoza un Cicerons, saritinājās vienā, teica:
  - Mākslas labā izpildītāji nes brīvprātīgus upurus, militārās mākslas labā klausītāji ir spiesti upurēt! Sabiedrība vienmēr vēlas iegūt piedevu mākslas šedevram; nav neviena, kas vēlas atkārtot militārās mākslas šedevru! Mākslas maestro koncerti, viņi maksā lielu naudu par biļetēm, un viņi maksā vēl vairāk, lai izvairītos no militārās mākslas maestro koncertiem!
  Alisa Selezņeva pārtrauca savu draugu:
  - Nāc, uz mana rēķina, šaujam taisni lielgabala platā uzpurņa kanālā, tad spridzinās bumbas dzinēja lādiņā!
  Andželika pagrieza ar pirkstu pa deniņu:
  - Vispirms ir jāmaina pozīcija, lai leņķis būtu taisnāks, un stompiet kājas!
  Karotāji skrēja ar visu savu veiklību, bet atkal viņiem nebija laika. Šķiet, ka Sturmtigers ir saņēmuši papildu automātisko pārkraušanu, un to uguns ātrums ir palielinājies. Turklāt no zalves cieta ne tikai kājnieki, bet arī tanki, velnišķīgajā raganas katlā tika norautas torņi un tērauds sajaucās ar liesmām.
  Meitenes, īgnās par savu lēnumu, apzināti iegāza kailās, sievišķīgās kājas ugunī, lai sodītu sevi ar sāpēm!
  Andželika atzīmēja:
  - Mēs esam to pelnījuši!
  Alisa Seļezņeva, agonijā savieboties un basām kājām dejojot uz ugunskura, piebilda:
  - Un ienaidnieki bija pelnījuši vēl sliktāk!
  Andželika atbildēja:
  - Labāk nogalināt vienu nelieti, nekā atmaskot simtu, pēdējo dara nelieši paši!
  Alisa Selezņeva kā Lucifera karotājs apņēmīgi noteica:
  - Un tieši to mēs darīsim!
  Meitenes mērķēja, dejojot no mazās liesmiņas, sāpes un apdegumi ļāva koncentrēties. Galu galā šī ir viņu dzimtene, viņu brāļi ir krievu karavīri, viņiem jāuzvar un jāsper pēdējie soļi uz Berlīni. Kad uzvar komunisms, cilvēks nekad nenomirs no cita cilvēka rokām!
  Mīksta palaišana, īpašas lodes ar palielinātu bruņu caururbšanas spēku izlidoja no stobriem. Šeit galvenās grūtības sagādāja ne tikai iekļūšana mutē. Nacisti arī nebija muļķi un aizsargāja mucas atveri ar vāciņu kā tējkannas vāku. Tāpēc bija jāpaspēj to ievietot tajā īsajā mirklī, kad vāks vienā mirklī pacēlās no šāviena. Tad tās kā lodes ieurbjas vairāku agresīvu šķidrumu maisījumā...
  Tas eksplodēja zvērīgi, vispirms divi sprādzieni vienlaikus, pēc tam vēl vairāki no vēl desmitiem ar munīciju piekrautu bumbu uzspridzināšanas. Vairākas tuvumā esošās tablešu kastes un Krauts tika iznīcināti vai nopietni bojāti, un caur tiem tika izdurtas iespaidīgas spraugas.
  Sprādziena vilnis bija tik spēcīgs, ka gandrīz nogāza abus karotājus uz muguras. Priekā meitenes kliedza:
  - Ēd! Tas ir vienkārši lieliski!
  Aiz muguras atskanēja apmierināta balss.
  - ES redzēju to! Meitenes, uzskatiet kabatā Slavas ordeni, pirmās šķiras... Vīrietis NKVD majora formastērpā ir atveseļojies. - Precīzāk uz krūtīm! Nu labi meitenes! Tomēr tie nav visi jūsu varoņdarbi!
  Alisa Seļezņeva uzpūtās:
  - Šis ir tikai sākums!
  Andželika uzlēca:
  - Un pats galvenais, labs sākums!
  Majors piebilda:
  - Šis ir sākums, un beigas ir Berlīnē! Es nebrīnītos, ja arī Hitleru notvertu aiz lodēm. Galu galā jūs, meitenes, esat supermena līmenī!
  Karotāji pieticīgi atbildēja:
  - Nē, mēs esam tikai padomju sievietes!
  Šķiet, ka šturmtīģeru nāve un sakāves šoks salauza Frica spēkus; trešā grēda jau bija pārvarēta astoņpadsmitā rītā. Karaspēks, jo īpaši tanki, izrāpās pa vienmērīgāku reljefu. Meitenēm pat bija jāstumj tādas smagas mašīnas!
  Andželika atzīmēja:
  - Karš ir azartiskākā spēle, tikai tajā laime atšķirībā no pokera zaudē tas, kurš nevar sevi pakļaut uztraukumam!
  Alisa Selezņeva nopietni piebilda:
  - Uzbrukums karā ir kā zirgu skriešanās sacīkstes, tikai hipodromā ir daudz vairāk šķēršļu un korumpētu žokeju!
  Andželika atbildēja:
  - Šis aforisms nav precīzs! Zirgu sacīkstēs var uzpirkt žokejus, uzbrukuma laikā skrējējs saprot, ka dzīve nav pārdošanā!
  Karotāji skrēja vēl tālāk... Un pērļu zobus atseguši. Alisa Selezņeva pat dziedāja:
  - Skaistule, skaistule, mēs vedam uz trako māju kaķi, siskinu, suni, kausli Petku, pērtiķi, pustramvaju! Kāda kompānija!
  Angelika piebilda, skrienot uz priekšu uz ierakumiem:
  - Uzņēmums, kuru nevar pārdot zem āmura!
  Alisa Selezņeva pamāja:
  - Jā! PSKP mūs apēdīs!
  Andželika bija pārsteigta:
  - Kas ir PSKP? Es nezinu tādu terminu!
  Alisa Selezņeva savdabīgā veidā precizēja:
  - To var tulkot kā Padomju Savienības Komunistiskā partija!
  Andželika paraustīja plecus nobrāztos plecus.
  Bet tāda nosaukuma vēl nav...
  Alisa Selezņeva izmeta labo dūri:
  - Tici man, tas notiks! Obligāti būs!
  Andželika teica:
  - Būt veselam!
  Alisa Selezņeva atbalstīja nopietnu joku:
  - Es noteikti darīšu!
  Līdzenumā pretestība bija vājāka, bet tomēr spītīga. Ferdinandi bija īpaši kaitinoši, šie kaujinieku pašpiedziņas lielgabali kā milzīgas kamenes ar lādiņiem ielauzās padomju aprīkojumā. Iznīcināt Ferdinandu nav viegli, ne velti šis pašpiedziņas lielgabals ir masīvākais no smagajiem un pēc skaita ir otrais aiz Panzer-4.
  Andželika krūmos ieraudzīja slazdošo Panzeru... Mašīna sver tikai divdesmit divarpus tonnas, bet tai ir Pantera lielgabals. Zemais siluets ļauj viegli maskēties un trāpīt no slazdiem. Alise arī sāka rāpot pretī Panzeram... Veiksmīga mašīna, bet tās potenciāls netika izmantots līdz galam vācu pavēlniecības stulbuma dēļ. Vispār tā ir dīvaina Otrā pasaules kara parādība. Karadarbības gaitā padomju militārā vadība manāmi pilnveidojās kara mākslā, īpaši taktiskajā līmenī. Gluži pretēji, vācieši sāka pārvaldīt savu karaspēku daudz sliktāk nekā kara sākumā. Sakarā ar to pat palielinātais tehnikas apjoms (1944. gadā mēnesī tika saražots vairāk tanku un pašpiedziņas ieroču nekā visā 1940. gadā!) nepalīdzēja viņiem izturēt padomju uzbrukumus. Piemēram, ja ņemam ieroču ražošanu, tad četrdesmit trešajā un četrdesmit četros gados vāciešiem proporcijas aprīkojuma ražošanas attiecībās bija labākas nekā četrdesmit pirmajā un četrdesmit otrajā gadā. Bet militāro operāciju gaita nekļuva Trešajam Reiham labvēlīgāka, bet drīzāk otrādi!
  Meitenes, viņi neapstājās pie Panzer-4 optikas iznīcināšanas, viņi arī uzspridzināja automašīnu ar sagūstītajām kumulatīvajām granātām. Vispirms viens Panzer, un tad nākamais...
  Andželika smējās:
  - Tā mēs kuljam šīs odzes!
  Alisa Seļezņeva, atlaidusi dunča zobus, piekrita:
  - Mēs slīpējam tik stipri, ka pat bruņurupuča čaula nevar glābt Panzer-4!
  Ierakumos atradās diezgan daudz pusaudžu, acīmredzot pavisam nesen draftēti. Bija pat zēni ar tik puņķainiem deguniem, ka viņi pat neizskatījās pēc pusaudžiem, apmēram deviņus vai desmit gadus veci. Viņi izskatījās apmulsuši un nobijušies.
  Zēniem ir ieroči, 20mm bezatsitiena šautenes. Tie ir viegli, un tie var izcept kājniekus vai iznīcināt tanka kāpurus. Šeit ir viens mazs, glīts, aprakts slazdā, tikai viņa kailie papēži izspraucās. Daudzi puikas ir basām kājām, nebija vajadzīgā izmēra zābaku, un Vācijā aprīļa vidū laiks ir kā Krievijā siltajā maijā. Trešā reiha puikas taču nebēg aiz bailēm, kā, piemēram, gados veci vācu miliči, kuri pie pirmās izdevības paceļ ķepas vai skrien uz Berlīni.
  Tikai puiši aizsedz ausis, lai apdullinātu sevi no šāviņu sprādzieniem un degošo "Andrjuša" un "Katjuša" dāvanu gaudošanas. Un tā viņi cīnās līdz galam. Daži pat ķeras pie maldināšanas, ļauj Sarkanās armijas karavīriem nākt tuvāk, paceļot tuvāk baltas lupatas, un tad kopā ar viņiem uzspridzina sevi. Drosmīgi bērni, ar propagandu apbērti, un daudz kritiskāki pieaugušie, īpaši tie, kas skaidri atceras laikus pirms Hitlera un neļāvās pilnībā izskalot smadzenes.
  Tāpēc, jo tuvāk Berlīnei, jo mazāk pieaugušo skrien uz aizmuguri un biežāk cīnās bezūsu, bet drosmīgi zēni.
  Bet starp cīnītājiem vācu meitenes sāka padoties daudz biežāk. Par godu Hitlers uzskatīja par valdnieka pienākumu aizsargāt sievietes un neļaut viņām doties uz fronti kā lielgabalu gaļu. Turklāt vīriešu trūkums no demogrāfiskā viedokļa nav tik briesmīgs, viens tēviņš var apaugļot simts mātīšu. Bet sievietei nepieciešami deviņi mēneši, lai dzemdētu bērnu, un vēl divi gadi, lai atveseļotos.
  Alisa Seļezņeva, redzot, ka Andželika šauj uz zēniem, trāpīja pa stobru, iesaucoties:
  - Jūs nevarat nogalināt bērnus! Vai tu saproti, sieviete vai vilks?
  Andželika iecirta nikni kā pantera:
  -Vai viņi var mūs nogalināt?
  Alisa Selezņeva atzīmēja:
  - Tie ir bērni, viņi nesaprot... Turklāt ir dažādi morāles līmeņi. Fašistu morāle ir zemiska, komunisma morāle ir cildena. Pamatojoties uz to, mums ir jāsaprot, ka mēs nevaram un nedrīkstam būt tik slikti kā mūsu ienaidnieks. Pretējā gadījumā kāda jēga mums pretendēt uz labā lomu cīņā ar ļauno.
  Andželika gribēja atbildēt ar aforismu, taču viņas galva bija tukša kā gaviļnieka maciņš. Un nekas nesanāca, asprātīgs vai kodīgs.
  Alisa Selezņeva paglaudīja draudzenei pa plecu:
  - Tieši tā! Lai gan Staļins teica, ka uz ienaidnieka sitienu atbildēsim ar trīskāršu sitienu, viņš nebūt nedomāja, ka uz nelietību jāatbild ar trīskāršu nelietību. Un par nežēlību, trīskāršu nežēlību! Šajā gadījumā princips zīle par tatu nav mūsu princips!
  Andželika īgni sarāvās un diezgan pamatoti atzīmēja:
  - Veci cilvēki bēg, viņiem ir daudz spēcīgāks izdzīvošanas instinkts par katru cenu. Tātad, šī ir ļoti strīdīga doma... Respektīvi, es gribēju teikt, ka mums drīz vairs nebūs neviena, uz ko šaut, izņemot puņķainus piesūcekņus... Tātad, kas mūs var atgriezt?
  Alisa Seļezņeva norādīja ar rādītājpirkstu uz Rietumiem:
  - Redziet, kā "Panteras" rāpo, ticiet man, mums te vēl būs ar ko cīnīties un uzvarēt! Vai nav skaidrs?
  Andželika jautāja savam draugam:
  - Ka man no noguruma trīc rokas, un kājas arī... Varbūt vari man nodziedāt ko smieklīgu?
  Alisa Selezņeva atbildēja:
  - Jā, arī es neesmu aizvērusi acis piecas dienas! Vai man dziedāt, lai jūs uzmundrinātu... No vecās?
  Andželika dusmīgi paraustīja galvu kā ķēve:
  - Nē! Sasodīts, tas ir vecs! Dziedam labāk, jauni, jautri, padomju!
  Alisa Selezņeva sagrieza seju:
  - Būs jautri, bet spriediet paši, cik tas ir padomju laika!
  Andželika, palaidusi garām, dusmīgi iebāza dibenu sev vaigā, nomurminot:
  - Mums nevajag lieku patosu! Mums vajag sirsnīgi, skaisti un poētiski...
  Alisa Seļezņeva dziedāja savā lieliskajā, neatkārtojamā balsī, sita basās kājas:
  Padomju gars kaujā nekrīt,
  Ak, sarkanās saules, pavasara stari!
  Lai gan fīrers apņēma sevi ar akmens žogu,
  Mūsu āmurs sit kā bungas tumsā!
  
  Dziļā aizmugurē ir mūsu birzis -
  Un zelta medus graudi no mūsu dzimtajiem laukiem!
  Lai sarkanais karogs plīvo virs armijas,
  Un lidmašīnām ir spārni dzērvju debesīs!
  
  Lai Tēvzemes ceļš top augstāks;
  Mēs ceļam komunismu virs planētas!
  Mēs dzirdam simts tūkstošu spēcīgu tautu balsi,
  Viss ir paaugstināts, un bruņinieks nespers ne soli!
  
  Tici man, rudens valstī nenāks,
  Un mēs nenosalsim zem sniega!
  Meitenes, labāk beidziet mocīt -
  Ziniet, ka mūsu armija atgriezīsies ar krāšņu uzvaru!
  
  Berlīne kritīs, mēs drīz redzēsim,
  Un "Panteras" un "Tīģeri" mums nemaz nav biedējoši!
  Būs teikumi Krautiem,
  Nu, krievu dēli, saņemiet atlīdzību!
  
  Un mūsu varonība ir kā liesma,
  Fašisms izjuks smirdīgos putekļos!
  Un gribas cietība ir kā akmens,
  Apvalks rūc, graujoši - bums!
  
  Neņemot vērā sātana lūgšanas,
  Tas Kungs nolēma ļaut tam tā būt!
  Attīrīsim Zemi no nacisma,
  Galu galā planēta nav nekāda krodziņš Krautiem!
  
  Protams, mēs maksājām daudz
  Mūsu jūras un okeāni ir gājuši bojā!
  Tagad Krievija ir pie sarkanās varas,
  Un Velna viltība nekad neatgriezīsies!
  
  Galu galā komunisma cēlonis ir svēts,
  Tas satur absolūtu, bezgalīgu labestību!
  Un saskaņā ar patiesajiem duālisma likumiem,
  Kapitālismam nav lemts uzplaukt!
  
  Lai bads nemoka tautas,
  Visur jāveido kolhozi!
  Paies tikai četri gadi
  Visvarenais iedos pamatīgu pieci par būvniecības projektiem!
  
  Un tad kosmoss ir Visuma pagalms,
  Noslaucīt to labi, ar jaudīgu slotu!
  Ar šo spēcīgo, neiznīcīgo godību -
  Kurā katrs cilvēks ir liels varonis!
  
  Lai atraitnes neraud pēc karavīriem,
  Galu galā zinātnei nav neiespējamu mērķu!
  Viņi tiks atalgoti ar augšāmcelšanos,
  Un mēs jums nosūtīsim koši rožu pušķi!
  . NODAĻA #11
  Irija, slavenā Supermena meitene, protams, bija draugos ar Alisi. Un es uzminēju, ka viņa kaut ko izdomā ar saviem nepatīkamajiem zēniem. Varbūt viņš atkal vēlas aizlidot uz citu planētu? Vai pasaku laikos, cilvēku fantāziju visumā?
  Īrija vēl īpaši nesatraucās. Viņa bija ļoti skaista, un plati pleci un izcili muskuļi nebija nekas neparasts sieviešu vidū.
  Izstrādātās tehnoloģijas ļāva sūtīt caur ķermeni biostrāvas, stimulējot refleksu muskuļu kontrakciju un to trenēšanu, pat spēlējot kaut ko Hypernet matricā.
  Dažāda veida spēles, pilnīgi bez maksas un imitē visreālāko realitāti virtuālajā vidē, iespējams, pat vēl akūtākas nekā reālajā ķermenī.
  Jāsaka, ka divdesmit otrā gadsimta civilizācijai tas izrādījās daudz nopietnāks apdraudējums nekā dažādi kosmosa pirāti un mafija. Tas tiešām ir spēļu un piedzīvojumu aizraušanās. Kur jūs varat uzvarēt, ja vēlaties un pārspēt jebkuru situāciju. Ieskaitot Zvaigžņu karus.
  Īrija patiesībā gandrīz pati ielidoja šādā baseinā. Kā viņai patika cīnīties ar Palpatīna vai grāfa Dooku bariem. Un īpaši cīnoties ar gaismas zobeniem.
  Bet tas, protams, nav tieši tas, kas jādara kosmosa pētniekam.
  Turklāt Īrijai laiks nepagāja tā, kā Alisei viņas mūžīgajā bērnībā. Šeit viņai ir divas meitas: Andželīna, Afrodīte - viņas jau ir pieaugušas. Lielas, garas meitenes ar ritošām muskuļu bumbiņām zem miecētas ādas. Viņi ir arī atlētiski un mīl cīnīties. Un arī uzstājas cīņas mākslā. Tas ir diezgan modē arī mūsdienu, zemes sieviešu vidū. Turklāt kontakts ir pabeigts, un zilumi ar lūzumiem ir īsti. Bet, protams, medicīna divdesmit otrā gadsimta beigās pusstundas laikā izaudzēs pat nogrieztu kāju, un jūs nepamanīsit atšķirību.
  Uz planētas Zeme vairs nav invalīdu vai slimu cilvēku.
  Iria lido ar nanobotu palīdzību. Var vilkt kedas, bet skaistajai un sportiskajai meitenei ļoti patīk strādāt basām kājām un viņas kaili pirksti ir ļoti veikli.
  Divdesmit otrā gadsimta beigās Maskavā ir daudz brīnišķīgu lietu. Kremlis ir palielinājies, un to var redzēt daudzu simtu kilometru attālumā. Zvaigznes ir milzīgas, un tajās deg termokvarka saplūšana. Turklāt dzirkstošs ar visām varavīksnes krāsām. Arī sienas ir ar bagātīgu krāsu un toņu klāstu, un tās ir ļoti skaistas un daudzveidīgas pēc formas. Galvaspilsētā ir arī Eifeļa torņa analogs - piecdesmit kilometru augsts un dzirkstošs ar zeltu un lieliem, mākslīgi audzētiem, slīpētiem dimantiem.
  Galvaspilsētā ir daudz strūklaku. Lielākā no tām izsūta pat četrdesmit strūklas, katra līdz trim Čomolungmas kalnam. Turklāt strūklaku krāsas ir dažādas, un toņi ir unikāli un spilgti.
  Irija apbrīnoja šo pasakaino skatu. Galvaspilsēta tika uzcelta un atjaunota. Tajā parādījās jaunas ēkas, vecās tika nojauktas vai pārveidotas. Viss mainījās, pat aleju zīmējumi un līnijas.
  Arī Kremlis tika modernizēts. Tas pievienoja jaunus torņus un mainīja vecos. Un tas ir ievērojami pieaudzis, ko Irija noraidīja, vairāku gadu desmitu laikā uz planētas Zeme. Viņa pati nav vietējā, bet gan cilvēku šķirne, un viņas vīrs ir Tadeušs. Un viņiem ir četras meitas. Vecākais Vanda nav zināms, kur, tagad pētnieks dziļajā kosmosā. Afrodīte un Andželīna uzstājas MMA un dažādos šovos. Ceturtā meita ir tikpat veca kā Alise, un joprojām mācās skolā.
  Tadeušs tomēr vēlas dēlu. Un Irija apsolīja, ka to darīs. Bērna dzimumu, protams, var kontrolēt - un jums tas pat nav jānēsā pašam. Ir kiberdzemdes. Bet Irija gribēja, lai viņai būtu meitas. Turklāt viņai ļoti nepatika Paška. Un viņa nevēlējās, lai pēcnācējs būtu viņam līdzīgs.
  Jāpiebilst arī, ka sakarā ar to, ka vecumdienas bija beigušās, cilvēki, ja vien nenomira no vardarbības, tagad varēja dzīvot gandrīz bezgalīgi. Cik precīzi, vēl nav zināms. Bet, ņemot vērā to, ka zinātne un medicīna turpina attīstīties, tas ir gandrīz uz visiem laikiem.
  Tas nozīmē, ka pat ņemot vērā to, ka cilvēki spēj lidot uz blakus esošajām galaktikām, dzimstība būtu jāierobežo. Tātad pagaidām bērnus var radīt ne biežāk kā reizi desmit gados. Šī, protams, nav katra tējas tase. Bet Visums jau tā ir diezgan blīvi apdzīvots, un ir pārāk daudz dažādu dzīvības formu civilizāciju, lai tās vairoties bez ierobežojumiem.
  Jā, Alises pasaulē cilvēki nebūt nav vieni Visumā. Un Zvaigžņu kari tiek uzskatīti par mežonīgiem. Vai tas ir iespējams virtuālās matricas spēlēs? Un tas ir interesanti! Pašai Irijai tas savulaik patika. Bet šeit nav ilgi jāzaudē galva. Vanda gandrīz zaudēja prātu, bet tomēr laikus apstājās un ķērās pie nopietnākām lietām. Piemēram, izpētiet Visuma plašumus un citas galaktikas. Varbūt pat ne tik apdzīvots.
  Un kur cilvēki var apmesties.
  Arī profesors Seļezņevs laiku netērē. Jo īpaši cilvēki apmetas Jupiterā. Tur gravitācijas - gravitonu plūsmas tiek savāktas īpašos ģeneratoros, kas nodrošina enerģiju. Un tā rezultātā planētas Zeme gravitācijā valdīja elpojoša atmosfēra.
  Pilsētas tiek būvētas. Šeit ir baciļu-ķieģeļu, augu un tehnoloģiju sadalījums. Ir daudz dažādu veidu, kā veidot. Bet, protams, viss tiek darīts ātri un stingri. Taču nekad nav par vēlu mainīt ēkas.
  Irija iekļāva Jupitera hologrammu. Stils, kas raksturīgs konkrētai planētai. Mīlestība pret masīvu un piramīdas formu. Bet šeit ir jaunākais Dievu kombinācijas templis, tik gaisīgs un skaists, it kā no piepūšamām putām un peld gaisā.
  Cilvēce nākotnē visas reliģijas uzskata par pasakām un ceļ tempļus dažādiem dieviem. Ir minareti, budisma un pareizticīgo baznīcas ar zelta kupoliem.
  Pareizticība ir mainījusies. Pieaudzis svēto skaits, tajos ietilpa pat Staļins, Žukovs, Putins, Ivans Bargais, Pēteris Lielais un citi. Gavēņi tika atcelti, tāpat kā daudzi ierobežojumi. Un pats galvenais, viņi atcēla Bībeles nemaldīguma dogmu - padarot to par filozofisku cilvēciskās gudrības grāmatu.
  Bet, protams, daudzi lūdza vecmodīgi, lai gan baznīcās parādījās diskotēkas, spēļu istabas, saunas, peldbaseini un vesela izklaides industrija.
  Musulmaņi arī piekrita uzskatīt Korānu par seno cilvēku gudrību, jo īpaši tāpēc, ka viņi kaut kā īsti negribēja piecas reizes dienā lūgt un gavēt. Un burka ir novecojusi. Progress cilvēkiem atļāva visu. Un cilvēks pamazām atbrīvojās no māņticības. Un dzīves pagarināšana un atjaunošana novērsa bailes no nāves. Cilvēki tagad ir kļuvuši kā eņģeļi savās spējās. Un mēs iepazināmies ar citām pasaulēm, kas arī noveda pie reliģiju erozijas. Lai gan budisms ar savu ticību daudzām saprātīgām pasaulēm ir kļuvis pat populārāks. Protams, bez tādām galējībām kā monasticisms un askētisms.
  Cilvēki tiecās pēc laimes. Un viņu problēmas tika atrisinātas. Zinātne ir devusi daudz. Tai skaitā iespēja īstenot jebkuru sapni.
  Piemēram, Īrija varētu kļūt par Visuma valdnieku ar pilnīgu ilūziju par reālu iemiesojumu. Vai pat triljons visumu. Tiesa, virtuālā visvarenība varētu atturēt no vēlmes darīt kaut ko reālu un īstu.
  Irija runāja ar Selezņevu. Viņš izskatījās apmēram divdesmit gadus vecs. Protams, tas ir atjaunojošs efekts. Un pati Irija ir jauna un svaiga.
  Profesors Selezņevs viņai teica:
  - Viss notiek lieliski! Tas pat ir kaut kā garlaicīgi, kas nāk viegli. Jūs domājat par steigu atkal uz galaktikas malu.
  Irija skarbi atzīmēja:
  - Nemeklējiet grūtības, tās nāks pašas!
  Profesors Selezņevs atzīmēja:
  - Mēs drīz lidosim uz citu galaktiku. Kā Alisei klājas?
  Irija skarbi atzīmēja:
  - Viņa kaut ko izdomā... Es vēl nevaru ar viņu sazināties!
  Selezņevs ieteica:
  - Nevajag trakot! Alise ir meistare, kā izkļūt no bezcerīgām situācijām. Un kā vienmēr viņš izcīnīs pārliecinošu uzvaru!
  Titan Girl atzīmēja:
  - Dažreiz mana palīdzība nav lieka. Tātad, ja Alise nesazināsies pirms vakariņām, es viņu meklēšu!
  Pēc tam Iria pārgāja uz Jupitera stadionu. Notika sacensības dažādās spēlēs. Piemēram, virtuālās tvertnes tika sagrieztas. Nevis no Otrā pasaules kara, bet lidojošas, un diezgan futūristiskas, modernas. Un viņi šauj viens uz otru un izvairās un zaudē dzīvības, kad sit.
  Tomēr ir arī klasiskākas cīņas. Ar gaismas zobeniem, vai cīnās bez ieročiem. Tas ir īpaši interesanti, kad zēni cīnās pret meitenēm vai, kas ir vēl foršāk, ir vīrietis pret citplanētieti. Šeit, piemēram, Andželīna, blonda meitene, cīnās ar briesmoni: kā zirneklim, tikai divpadsmit kājas ar nagiem un gaiļa galva.
  Nu, viņa ir diezgan līdzvērtīga.
  Šeit ir meitene bikini, kura pagriežas un ar basu kāju iesita viņam pa knābi. Briesmonis kratās un mēģina to atbrīvot no aiz mutes.
  Andželīna atkal griežas un tik skaisti spārda. Viņa ir augstākā kaujas aerobātikas meitene. Viņš izvairās no naga uzbrukuma un sit vēlreiz.
  Viņi pat vairāk nekā vienu reizi gribēja aizliegt cīņas bez noteikumiem pilnā kontaktā, jo tas bija necilvēcīgi. Bet cilvēki gribēja brīvību. Ieskaitot sitienu pa seju ringā.
  Andželīna nedaudz vilcinājās un ļāva sevi saskrāpēt. Iznāca asinis. Irija domāja, ka varbūt viņas meita tīšām iekārtojās, lai cīņa nebūtu pārāk vienpusēja. Neskatoties uz visiem matricas kārdinājumiem, īstas cīņas ir ļoti populāras. Un cilvēki vēlas cīnīties.
  Pat tradicionālais bokss nav miris. Lai gan biorobotos un aneroidos robotos ir daudz dalībnieku. Bet cilvēki cīnās arī ringā.
  Andželīna met sitienu un atkal netrāpa. Publika sāk trokšņot.
  Ārija paskatījās uz citu projekciju. Kapablankas un Alehīna kloni spēlē šahu. Mēs vēl neesam iemācījušies augšāmcelt mirušos, taču ir pilnīgi iespējams klonēt cilvēku no vienas šūnas un pat DNS molekulas. Un tas ir izdarīts. Abi kloni ir jauni un spēlē zibenīgā tempā. Ir arī dažādi šaha veidi. Un ar lielu skaitu figūru arī.
  Iria mazliet aplūkoja šo spēli. Tas izrādījās neizšķirts, Kapablankā bija palicis tikai bruņinieks, bet Alehinam bija bīskaps. Viņi sarokojās un atkal apsēdās pie dēļiem.
  Irija svilpa un dziedāja:
  - Milzīgs raibs dēlis,
  Dzinēji dūko...
  Karaspēks pārvietojas dzīvs,
  Un tanki un kaujas kuģi...
  Tad viņa atkal pārgāja uz savas meitas cīņu. Andželīna, tāpat kā īsta māksliniece, izlikās, ka zaudē. Tas ir kaut kas līdzīgs cīņai, kur cīnītāji ir kā Holivudas filmā. Vispirms pārvar viens, tad otrs. Bet kāds noteikti uzvarēs, turklāt negaidīti.
  Vai pat viens tiek pieveikts piecpadsmit kārtās. Un pēkšņi, negaidīti viņš iemācījās karatē. Un iznīcināsim ienaidnieku pēdējā kārtā. Tas izrādās pat smieklīgi.
  Bet Andželīna, protams, mākslinieciski kritīs, un robotu tiesnesis saskaitīs, un tad celsies un uzvarēs...
  Viņa, protams, nav Vladimirs Kļičko, viens no labākajiem un varbūt pat labākais smagsvars vēsturē aizsardzības tehnikas ziņā. Starp citu, jūs varat noskatīties cīņu starp viņa klonu un Muhameda Ali kopiju.
  Vladimirs labi strādāja ar kreiso roku un apspēlēja Ali pēc punktiem.
  Īrijai tomēr īsti nepatika klonu cīņas. Ja vien viņš patiešām iemācītos augšāmcelt mirušos. Tad ķeizariene, kuru nogalināja viņas adoptētais dēls, būtu atgriezusies. Un tāpēc jūs varat sazināties ar viņu tikai virtuālajā telpā. Vai izveidot klonu? Bet šīs planētas likums aizliedz klonēt imperatora ģimenes indivīdus.
  Un uz planētas Zeme ir aizliegts veidot dzīvu cilvēku klonus, un tas ir regulēts mirušiem cilvēkiem. Ir skaidrs, kāpēc. Tātad Alise ieguva klonus, un tas bija tik muļķības.
  Irina apskatīja vēl vairākus stadionus. Tribīnes ir pustukšas, un ir daudz hologrammu. Šeit bērni cīnās. Zēni šortos, vicina basas kājas, un saduras. Kaut kas līdzīgs taju boksam. Šeit vairs nav tehnoloģiju. Un ir arī tehnoloģijas - lidojumi. Tur jau pieaugušie un bērni cīnās gaisā. Vai vakuumā, ūdenī, šķidrā hēlijā.
  Un ko puiši nedara kautiņos. Irija uz to paskatās un pati pielec.
  Viņa gribēja kaut ko garšīgu. Iekārta nekavējoties ieslēdza hologrammu ar izvēlni viņas priekšā. Iria pasūtīja no Venēras saldējumu ar Marsa zemenēm un zemenēm. Un tas ir savvaļas šiks. Kā ar kādu dāvanu? Un virsū ir slavenā Šveices šokolāde.
  Uz planētas Zeme valda komunisms, un ir izveidojusies vispasaules valstu kopiena. Visas valstis ir kļuvušas par konvenciju. Patiesībā cilvēce ir viena.
  Un progress atrisināja cilvēku materiālās problēmas. Viss sāka ražot pārmērīgi.
  Iria atcerējās savu iecienītāko stratēģiju: Zemes vēsturi. Tur jūs sākat: pieci strādnieki, kas izskatās pēc gorillām dzīvnieku ādās, un zināms daudzums resursu. Un tad jūs, pirmkārt, uzceļat kopienas centru, lai ražotu jaunus darbiniekus. Un, protams, vispirms jūs saņemat pārtiku, un pēc tam visu pārējo. Un viss iet no vienkārša līdz sarežģītam.
  Stratēģija ir gara, bet interesanta. Iria viņu spēlēja Hypernet matricā. Tur viss ir tik dabiski, ka sāp galva.
  Vieglāk ir kaut ko darīt pašam šāvējā vai filmā. Piemēram, jūs atveidojat klasiku. Skapi sit ļaunā saimniece, var tā vai tā iejaukties.
  Vai arī Irija romānā "Cilvēks, kurš smejas" mainīja beigas. Aklā meitene atguva redzi. Lords Jesters atguva savu agrāko seju. Duelis nenotika. Un Irija pārliecināja Anglijas parlamentu palīdzēt nabadzīgajiem. Lai gan šeit jums jābūt uzmanīgiem. Lai izvairītos no atkarības veidošanās. Šeit Konans Doils vienā no saviem romāniem ļoti izcili parādīja, pie kā var novest neierobežota bagātība. Un pat ļoti labs cilvēks savā vēlmē visus iepriecināt var nodarīt pat ļaunu.
  Ak, tas notiek. Lai gan, protams, šāda bagātība ir pasaka. Bet pasaka ir ļoti skaista.
  Un tajā pašā laikā pamācoši. Lai gan varbūt visas nepatikšanas uz planētas Zeme bija naudas dēļ?
  Komunisms ir uzlabojis daudzas lietas, tostarp cilvēku morāli.
  Irija lidoja augstāk... Viņa paskatījās uz Kremli. Kā zvaigznes mirdz. Kāds milzīgs Kremlis. Un kas tajā ir iekšā? Un tempļi un pilis.
  Turklāt tempļi ir sinkrēti no daudzām reliģijām. Arī politkorekti. Visi uzskati ir jāpārstāv.
  Irija bija pārsteigta par to, cik nesamierināmi cilvēki dažreiz ir reliģiskos strīdos.
  Piemēram, reāli reliģiskie kari tika izcīnīti no sestdienas vai Trīsvienības.
  Irija, protams, saprata, ka senatnē cilvēki to uzskatīja par svarīgu. Bet patiesībā, vai tiešām ir tik fanātiski cīnīties par baznīcas dogmām?
  Kā ar ticību pasaules galam? Cilvēkiem nav jācīnās, bet jāsamierinās.
  Varonīgā meitene sazinājās ar savu jaunāko meitu. Tā jaukā un, protams, sportiskā meitene ar daudzkrāsainu frizūru. Viņa piemiedza mātei un teica:
  - Studijas norit lieliski!
  Irija smaidot atzīmēja:
  - Vai programma jums nav nejauša?
  Meitene bija aizvainota:
  - Protams, nē! Mana māte ir spējīga, un mans tēvs ir profesors!
  Iria atzīmēja:
  - Mācieties un izklaidējieties ar mēru. Citādi tu kļūsi pilngadīgs... Vari izbaudīt izklaides virpuli!
  Meitene čīkstēja:
  - Es esmu ļoti pulsārs!
  Īrija no pirmavotiem zināja, kā var iekļūt izklaides virpulī. Viņa pati nonāca sarežģītā situācijā. Un viņa gandrīz noģību no laimes.
  Bet patiesībā nav viegli izkļūt no virtuālās spēles. Un es īsti negribu.
  Lai izrāptos no šī baseina, ir vajadzīgs liels gribasspēks.
  Irija lidoja vēl mazliet... Maskavas pilsēta ir tik brīnišķīga un skaista. Piemēram, dažas vāveru un zaķu formas ēkas pārvietojas un spēlē futbolu. Interesanti dzīvot šādā mājā, īpaši bērniem. Un forši kādam, kurš ir iekšā ar zobeniem. Kuras vai nu ar asti vai ķepām, mazie dzīvnieki-ēkas uzmetīs.
  Irija atcerējās vienu ļoti senu filmu, no 20. gs. Tur cars Ivans Bargais, ceļojis laika mašīnā, paskatījās uz Maskavu un sacīja:
  - Lepota!
  Bet šī bija galvaspilsēta pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados. Ko viņš tagad domātu? Es teiktu precīzāk!
  Galvaspilsētā ir tik daudz brīnišķīgu lietu. Debesīs peld zooloģiskais dārzs, kurā ir daudz dažādu svešzemju dzīvnieku.
  Irija jau tur ir bijusi. Ir daži ļoti interesanti dzīvnieki. Hibrīdi, piemēram, zilonis un roze, vai degunradzis ar haizivi un pāvu. Jā, šim zvēram ir rags, spuras un kupla aste. Viens no skaistākajiem ir bruņurupucis Tiger-2 tanka lielumā ar dimanta čaulu. Apvalks tik ļoti mirdz.
  Ir arī mamuti, kuru ilkņi ir kā griezti dimanti. Un to stumbri ir kā asteres.
  Irija ir bijusi zoodārzos. Un Alises tēvs kopā ar inženieri Zeleni vāca kolekcijas uz dažādām planētām. Šeit ir īpašs indikators, kas maina krāsu atkarībā no jūsu garastāvokļa. Vai arī kādi smieklīgi dzīvnieki, kas hologrammās iemieso cilvēku sapņus.
  Irija pacēlās augstāk. Lai redzētu Maskavu no plašākas perspektīvas. Jā, bija ko redzēt. Jā, debesīs ir tik daudz lidmašīnu. Un visi ir tik skaisti un graciozi.
  Gaisa automašīnas parasti ir racionalizētas. Bet daži ir ziedu pumpuru veidā, bet citi ir kā samovāri. Daži no tiem pat izskatās kā kurpes. Turklāt biežāk tās ir kedas - vismodernākās drēbes. Ir lidaparāti seno, buru kuģu formā. Un arī šis ir skaists.
  Šeit ir fregate, kas peld gaisā. Un uz burām krāsainās bildēs tiek rādīta īsta filma. Ir arī dažādu laikmetu filmas. Dažas melnbaltās bildes ir ļoti interesantas. Un jūs varat tos skatīties bez apstāšanās.
  Iria reiz skatījās darbu par revolucionāru tēmu. Iespaidīgi! Dažas gleznas var ienest realitātē un mainīt. Precīzāk, nevis daži, bet visi. Turklāt jebkura filma ir skatāma gan melnbaltā, gan krāsainā. Un ir programmas veidotas filmas.
  Tas ir interesanti. Jūs uzrakstāt stāstu, un dators to pārbauda. Vai pat pati programma sastāda patvaļīgi. Tas var būt par jebkuru tēmu.
  Katrs var izveidot savas filmas. Varbūt virtuālajā mašīnā var tikt iekšā darbā, un tur jau var rīkoties pats. Piemēram, saglabājiet Čapajevu vai Spartaku. Palīdziet Emeļanam Pugačovam vai Stenkai Razinai uzvarēt. Jūs varat uzvarēt karā ar Japānu vai iekarot visu pasauli, atrodoties Ivana Bargā vietā.
  Ir daudzas lietas, ko varat darīt vai nedarīt. Tik interesants Hypernet visums.
  Irija, piemēram, dievināja seriālu par Arbuziku un Bebešku. Šie zēni ir bijuši visur. Un kosmosā un uz citām planētām viņi atklāja zvaigžņu bandas. Šīs pasakas varoņi par bērnu varoņiem ir kļuvuši ļoti moderni.
  Pati Irija par to bija ļoti sajūsmā. Arbūzs un Bebeška - šie zēni tika krāsoti atšķirīgi. Un dažādi zēni tos spēlēja. Ir sērija, kur zem šiem vārdiem bija meitenes vai elfi. Tātad ir gandrīz bezgalīgi daudz dažādu formu un dažādu rakstzīmju.
  Iria bija pārsteigta par šo žanru un darbu daudzveidību.
  Bet tagad viņa gribēja saldējumu. Un viņa pasūtīja porciju no gaisa kioska. Šeit ir ļoti bagāta izvēle. Iria kā pildījumu izvēlējās Jupitera melones un banānu maisījumu no Mercury un šokolādes pildījumu no Sirius.
  Tātad ir daudz vairāk eksotikas un smalku svešu pasauļu aromātu.
  Īrija sāka lēnām, ar patiku laizīt saldējumu zeltainā vīna glāzē, kas bija izraibināta ar maziem dimantiem. Turklāt viņa turēja viņu ar kailiem savu spēcīgo un veiklo kāju pirkstiem.
  Terminatora meitene izbaudīja un jutās satraukta. Nē, ar Alisi acīmredzot ne viss ir kārtībā.
  Varbūt mūžīgajai meitenei bija problēmas? Irija vēlreiz mēģināja sazināties ar Alisi. Klusums... Un vai ziņojumu bloķēšana.
  Irija nolēma vēl nekrist panikā, bet gan pabeigt saldējumu. Un apkopo savas domas. Kā atrast Alisi? Nu, divdesmit otrajā gadsimtā visur ir daudz mikrokameru. Daži ir pat molekulas lielumā. Taču sistēma ir demokrātiska un uzraudzība ir aizliegta. Tas izraisīja sadursmes. Kad, piemēram, kosmosa pirāti staigāja pa Maskavu un pat iekāpa laika mašīnā. Lai gan tie tika ierakstīti un neitralizēti. Bet mēs nedaudz kavējāmies. Viņi varētu kādu nogalināt ar spridzinātāju. Turklāt Veitera robots tika salauzts. Tiesa, vēlāk tas tika atjaunots.
  Jā, nākotnē notiek dažādas lietas. Bet Alise tik un tā tika ierakstīta, un ja nu viņi viņu ieraudzītu un atrastu.
  Irija pat domāja, ka meitene varētu uz viņu dusmoties - viņi saka, jūs viņu nelaidīsit, bet viņa pati būtībā ir pieaugusi, tikai pēc izskata ir bērns. Un mēs jau esam tik daudz piedzīvojuši un redzējuši.
  Mūžīgā bērnība ar piedzīvojumiem... Kaut kas tāds, kas nav īsti racionāls izskaidrojums.
  Lai gan ar mūsdienu tehnoloģijām vecs vīrs var kļūt par īstu desmitgadīgu zēnu miesā, bet vīrietis var kļūt par īstu meiteni, kas spēj dzemdēt bērnus. Bioinženierija ir attīstījusies, lai kļūtu gandrīz visvarena.
  Varbūt tas nav brīnums, bet kaut kas diezgan apzināts. Vai varbūt Alisa, Paška un Arkaša nevēlas izaugt, un realitāte pakļaujas viņu vēlmēm?
  Kā bija ar Pīteru Penu?
  Irija pabeidza savu saldējumu un atdeva savu eleganto glāzi. Zelts komunistiskās paradīzes nākotnē ir lēts. Pirmkārt, to var izgatavot salīdzinoši vienkārši no svina. Otrkārt, diezgan daudz zelta ir atrodams asteroīdos un Jupitera pavadoņos. Un dimanti parasti ir gandrīz bez maksas; tos pat var sintezēt, izmantojot sērkociņu kastītes izmēra ierīci no oglekļa dioksīda, vienkāršām oglēm vai zāles.
  Tāpēc dimantu ir tik daudz - ogleklis ir izplatīts elements. Rubīnus, topāzes, smaragdus, safīrus ir nedaudz grūtāk sintezēt vai iegūt no asteroīdiem. Starp citu, dažos Jupitera un Saturna satelītos virsma ir pilnībā izgatavota no dimanta akmeņiem vai putekļiem.
  Dimanti ir neaprakstāmi skaisti. Taču to pārmērīgā pieejamība atņem tiem vērtību.
  Jebkuru pārtiku var iegūt arī caur Hipernetu. Turklāt gan dabīgā, gan sintētiskā un bioplazma. Pēdējo var apēst toņos, prieka pēc.
  Iria lidoja ar propelleru darbināma Otrā pasaules kara iznīcinātāja ātrumu.
  Piemēram, vietām ielās plūst plastmasa. Tas nav īpaši populārs, jo praktiskāk ir ceļot ar gaisa transportu. Vai pat vienkāršāk, izmantojot nulles pāreju. Turklāt šādi autobusi ir izgudroti diezgan sen. Taču lidot pašam, kā tas bija pat senatnē sapnī, ir daudz pievilcīgāk.
  Šeit bērni skraida pa gaisu kā punduri. Viņi spēlējas, rotaļājas, griežas. Mācības aizņem ļoti maz laika. Un daudzi cilvēki kārto eksāmenus un iegūst zināšanas, izmantojot hipertīklu.
  Vai arī varat vienkārši iemācīties svešvalodu, ierakstot to savās smadzenēs, piemēram, datora cietajā diskā. Vai šī vai cita informācija.
  Tāpēc bērniem ir daudz brīvā laika. Viņiem patīk dažāda veida spēles. Daži pat dod priekšroku spēlēt vecmodīgi, piemēram, divdesmit pirmā gadsimta sākumā. Lai gan tas ir vismodernākais, tas, protams, ir realitātes un virtuālās matricas efekts.
  Bet daži cilvēki neiebilst pret kursorsviras izmantošanu. Un izmantojiet hologrammas vai pat seno monitoru. Tas, iespējams, ir īpaši modē stratēģijās. Ir tikai tradicionālākas metodes - tās ļauj ātrāk pieņemt lēmumus un dot rīkojumus. Un notikumi attīstās ātrāk un dinamika ir augstāka.
  Bet, ja jūs komandējat virtuālajā vidē vecmodīgi, stratēģija var ievilkties mēnešiem ilgi.
  Irija paskatījās uz lidojošo stadionu. Bērni tur spēlē hokeju. Tikai ne īpaši atšķiras, ar lēcieniem un pagriezieniem. Un ledus nav izgatavots no ūdens, bet no cieta ūdeņraža.
  Jā, tas izskatās lieliski. Bērni izcēla zobus un lēkā augšā un lejā.
  Un ir vairākas ripas, un tās ik pa brīdim maina virzienus. Un viņi lēkā kā mazi džemperi.
  Irija dziedāja:
  - Īsti vīrieši spēlē hokeju, gļēvulis hokeju nespēlē! Gļēvulis nespēlē hokeju!
  Pēc tam meitene paātrināja lidojumu. Piemēram, Versaļas pils karājas gaisā, tieši tāpat kā tā tika uzcelta Luijam Četrpadsmitajam. Tas ir dabiskajā izmērā, un to var apskatīt no iekšpuses.
  Lai gan gribētāju nav pārāk daudz. Īrija piemiedza ar aci meitenei, kura devās turp, stomīdamās pa gaisu.
  Viņa pat dziedāja:
  - Nepadodies, nepadodies, nepadodies! Ja šī cīņa ir grūta, neesiet kautrīgs! Smaidi, smaidi, smaidi! Tici, viss būs labi un labi!
  Jā, to patiesībā var ļoti labi pateikt. Un tu griezies gaisā kā bumba.
  Irija lidoja pa pili. Viņa jutās kā kosmosa princese, kas uzveikusi pirātus. Eh, Alise, jūs vienkārši esat eksperts šajā jautājumā.
  Irija dziedāja, izbaudot vārdus:
  - Mēs esam gaisa pirāti,
  Mums patīk izrādīties...
  No algas līdz algai,
  Mums patīk pelnīt naudu!
  Un meitene uztaisīja cilpu gaisā... Nē, noteikti, viņa būs dūzis. Irija lidoja tālāk un palielināja ātrumu.
  Tajā pašā laikā domas par Alisi satraucās arvien vairāk. Varbūt tā ir pat nepatikšanas priekšnojauta?
  Patiesībā kaut kas ir jādara. Irija domāja, ka viņas meitai tas varētu būt vajadzīgs. Terminatores sievietes intuīcija liecināja, ka šoreiz Alise patiešām bija sevi pieņēmusi pie kaut kā nopietna. Un klavieres ir krūmos, viņai nav izredžu.
  Turklāt Īrija nevēlējās būt savtīga. Patiesībā darīt visu pats, un atstāt meitas bez balvas un iespējas sevi pierādīt? Tas nav skaisti. Afrodīte un Andželīna ir pelnījušas vairāk nekā tikai roku un kāju vicināšanu ringā, lai izklaidētu pūli.
  Irija izsauca starpplanētu taksometru. Tas bija praktiski bez maksas.
  Robota vadītājs meitenei jautāja:
  -Kur tu vēlies doties, skaistulīt?
  Iria paziņoja:
  - Uz Jupitera galvaspilsētu! Un vēlams ātri!
  Robots atbildēja ar smaidu:
  - Mums ir savi noteikumi! Jūs nevarat iet pārāk ātri!
  Irija gribēja pateikt, ka ir gatava maksāt par steidzamību, taču pārdomāja. Patiesībā ir muļķīgi dzēst naudu uz pāris desmitiem minūšu. Turklāt īpaši bažām par Alisi pagaidām nav pamata. Lai gan man vajadzētu sazināties ar Pašku.
  Irija apsēdās krēslā. Viņa ar kailiem kāju pirkstiem iemeta mutē košļājamo gumiju, ko aparāts izpalīdzīgi iedeva viņai. Jā, ir labi, ja komunisma laikā ir gaiša nākotne, un jūs braucat bez maksas, un jūs varat uzkodas taksometrā. Un tajā pašā laikā meitene sazinājās ar Pašku. Protams, savienojums nedarbojās. Bet mākonī iespīdēja ziņa:
  - Viņš aizgāja, lai glābtu pagātni, nākotnes labā!
  Irija nosvilpās un skaļi teica:
  - Es arī domāju, ka nenāks par ļaunu ieskatīties Laika institūtā. Alise tur bieži pavadīja laiku ar saviem draugiem!
  Un zvaigžņu karavīrs iesmējās. Ja tā, tad meklēšanas apgabals ievērojami sašaurinās. Jūs nevarat pārvietoties laikā nepamanīts, ja tā automatizācija izseko laikmetu. Vai tie būtu pasaku laiki, pagātne vai kas cits.
  Tiesa, pēc epizodes ar kosmosa pirātiem, kuri savulaik meklēja milafonu, kustība planētas pagātnē tika pakļauta stingrai kontrolei, un bērni tur noteikti netiks ielaisti. Tur var kaut ko darīt tikai speciālie aģenti, bet ļoti uzmanīgi, lai nemainītu nākotni. Piemēram, Hitlera memuārus, kas sadega imperatora kancelejas ugunī, var atgūt, bet pats fīrers, kaut arī ļoti vēlas nogalināt, nav vajadzīgs. Citādi nekad nevar zināt, kas notiks gaišajā komunistiskajā nākotnē. Ir labi dzīvot divdesmit otrajā gadsimtā. Jebkurā gadījumā ikvienam var būt tas, par ko sapņo. Pat ja puisim nav draudzenes, viņš gandrīz bez maksas var pasūtīt biorobotu, kas spēj visu darīt kā īsts cilvēks un pat dzemdēt bērnus.
  Un Hypernet matricā jums var būt vesels harēms vai pat tūkstotis harēmu. Lai arī tā ir ilūzija, to nevar atšķirt no īstās.
  Iria sazinājās ar savām meitām un hologrammā īsi teica:
  - Es drīz būšu klāt!
  Afrodīte smaidot jautāja:
  - Vai es jūtos nevietā? Vai tas darbosies?
  Irija pārliecinoši atbildēja:
  - Vilis!
  . NODAĻA Nr.12.
  Alisa Seļezņeva un viņas komanda pēc veselas dienas apcietinājumā. Ļoti garlaicīga un rutīna. Kad jūs pat nevarat nogriezt ķēdes, jūs aizmigāt. Sapņā jums ir vismaz kaut kāda izklaide un mierinājums, nevis tik daudz muļķības.
  Gluži otrādi: viss notiek varonīgi.
  Alisa Selezņeva un Angelika cīnījās Berlīnes nomalē. Fritz pretestība vājinājās, no dienvidu flanga parādījās pirmās Ukrainas frontes padomju tanki, kas šķērsoja pazemes sliekšņa laukus. Snaipermeitenes, kā ierasts, ar šautuvēm karstām šautenēm novāca dāsnu ražu.
  Taču drīz vien viņiem bija jāmaina ieroči; šauteņu stobri biežas lietošanas dēļ izlocījās, un to mērķis nokritās gandrīz līdz nullei. Alisa Seļezņeva ar skumju skatienu teica, nododot ieroci remontētājiem:
  - Mans dārgais kalpoja... Es atdevu visu! Tomēr uzskatu, ka kara beigas nav tālu.
  Andželika sarkastiski atbildēja savam pārāk sentimentālajam draugam:
  - Jā, mūsu ceļā nav kalnu, pēdējie Seelow Heights jau ir aiz muguras. Tālāk Berlīnes ielās būs tikai līķu kalni.
  Hitlera dzimšanas dienā, 20. aprīlī, nacisti sāka savu pēdējo pretuzbrukumu, kā Sarkanās armijas karavīri jau bija cerējuši. Vispirms jau aizmugurē atskanēja varenu V-2 raķešu sprādzieni. Meitenes nevarēja redzēt, cik lielus zaudējumus no šīm dāvanām cieta padomju karaspēks un vai tika sabojātas piemērotas rezerves.
  Baskājainā meitene Alisa Seļezņeva bez liela entuziasma ieteica:
  - Sadedzināsim tanku katrai nacistu izšautajai raķetei. Vai jums patīk šis priekšlikums?
  Andželika atbildot iesmējās un parādīja savus lielos zobus:
  - Ļoti! Bet labāk nav pa vienai tvertnei, bet divām vai trim!
  Hitlera tanki, tostarp slavenais E-100, faktiski rāpoja uz padomju karaspēka pozīcijām. Pēdējā automašīna bija Maus agrākās izstrādes analogs, taču atšķirībā no ne pārāk veiksmīgās Porsche versijas jaunie un talantīgie dizaineri izmantoja atšķirīgu transmisijas un dzinēja izkārtojumu, līdzīgi kā padomju T-44 tankā. . Rezultātā, saglabājot iepriekšējo bruņojumu, divi 150 mm kalibra lielgabali jeb 128 mm (tanku iznīcinātāja versija!) un 75 mm īsstobra lielgabals, kas šauj ar sadrumstalotām lādiņiem uz kājniekiem. Arī iepriekšējā visjaudīgākā galvas un korpusa, kā arī sānu un pakaļgala rezerve ir vismaz 220 milimetri, un piere ir 250 milimetri (pie liela racionāla slīpuma leņķa), transportlīdzekļa svars ir samazinājies no 188 līdz apmēram 100 tonnas, un augstums ir samazināts gandrīz par pusotru metru. Tajā pašā laikā ātrums palielinājās no 18 līdz 40 kilometriem gar šasiju.
  Tātad E-100, kas parādījās pašās kara beigās, neapšaubāmi ir līderis starp visiem tankiem bruņojuma un bruņu ziņā, taču tagad tas ir miris vārds.
  Šīs jaudīgās mašīnas ir tikai piecas, divas ar 150 milimetru lielgabaliem, bet trīs ar 128... Izskatās nedaudz pēc pelēm, tikai daudz saplacinātākas nekā iepriekšējās "Peles". Skatoties uz viņiem, jūs jūtaties neomulīgi. Īpaši tad, kad tanku iznīcinātāju lielgabali sāk šaut uz padomju bruņumašīnām, kas atdalījušies no kājniekiem.
  Lūk, pirmie lielie zaudējumi, noplēsti torņi, salauzti korpusi. Padomju tanku apkalpes trāpīgi atbild...
  Pat ja bruņas uzreiz nepārdur desmitiem čaulu, rūdītā metāla aizsardzība tik un tā saplaisā un sāk šķeldēties. Ir noteikta pārdomu robeža.
  Padomju tanku apkalpes ir pieredzējušas un gandrīz nekad nepalaiž garām, taču pat sprādzieni un dāvanas, kas trāpīja garām mērķim, sabojāja ar sietiem klātās kāpurķēdes.
  Tas ir sava veida attēls ar simtiem zibšņu, uguņošanu, ko rotaļīgi bērni met ļaunajam policistam. Un viņš vicina ieroča purnu kā nūju.
  Jūs pat kļūstat jautrāks, neskatoties uz to, ka biedri mirst jūsu acu priekšā.
  Alisei Seļezņevai izdevās trāpīt tikai divu E-100 tanku periskopam. Pārējo darbu viņu labā veica padomju tanku ekipāžas. Viņi sadauzīja milzīgos "ežus", atstājot tikai salauztus kāpurus, precīzāk, salauztas saites.
  Un atkal izklausās lieliski - urrā!
  Bet mums vēl ir jācīnās tālāk. Kaujā ienāca speciālās SS vienības. Jo īpaši viņi palaiž uzbrukumam daudzus slepkavas suņus. Viņi nikni čīkst, rej tik pretīgi un kapā, ka Alisa Seļezņeva bija gatava apzvērēt, ka pat Cerbers, dusmīgs trīs seju suns, kas sargā ieeju senajā ellē, nebija tik pretīgs.
  Bet tagad viņiem ir jānogalina šie sadistiskie suņi pēc iespējas ātrāk. Šeit viens no vilka un vācu aitu hibrīdiem iekodis zobus padomju karavīram, un viņas elles ilkņi uzreiz pārrāva krievu karavīram vēderu. No turienes izkrita iekšas, ko šis suns bija apvijis ap smīnošo krūzi.
  Vācu suņi ir ne mazāk viltīgi kā viņu saimnieki. Viņi pat neskrien taisnā līnijā, bet cenšas slīdēt no vienas puses uz otru, lai aizmestu šautenes un ložmetēju tēmēkļus. Tas Alisi Seļezņevu pat nedaudz nesatrauc, bet Anželika ir nervoza. Sibīrijas meitene garām un rezultātā rupji lamājas. Dusmīgs viņš sit sev ar dūri pa iedegušo ceļgalu, kas klāts ar izciļņiem no ilgstošas kāpšanas.
  Alisa Selezņeva mierina savu draugu:
  - Neuztraucies! Šaušanā tikai nosvērtība neļauj pirkstiem atdzist un entuziasmam izmirt!
  Andželika piebilda:
  - komandiera miers iededz triumfa uguns lāpu!
  Pēc tam sibīrietis cenšas vienmērīgāk elpot un daudz precīzāk raidīt lodi pēc lodes. Tiesa, ir arī vairāk nekā simts suņu, mēģiniet tos nogalināt. Tomēr daudzi kaujinieki paši tos pērta ar bajonetēm, steidzas uz tiem un kliedz:
  - Urrā! Dodiet Varšavu, dodiet Berlīni! Cīnītājs-proletāriešu brīvība pasaulē!
  Meitenēm jau sāp pirksti no noguruma, viņas jau tik daudz reižu ir spiedušas sprūdus, ka no nagiem pat tek asinis. Alisa Seļezņeva, šaujot no rokas un ņurdēja:
  - Bang-bang netrāpīja! Pelēkais zaķis trāpīja pa stabu!
  Andželika iesmējās:
  - Muša devās uz tirgu un nopirka samovāru! Tas izrādījās "Tīģeris", es sajaucu "Mig"!
  Beidzot suņu uzbrukums apklusa... Padomju karaspēks devās tālāk.
  Naktī cīņas bija vēl intensīvākas; Ferdinands devās kaujā. Viņi mēģināja izlauzties cauri dūmu priekškaram. Kā vilku bars miglā. Un viņi tika sagaidīti, kad ložmetēju pašpiedziņas lielgabali staigāja cauri kājniekiem.
  Alisa Selezņeva apstiprināja:
  - Pretkājnieku pašpiedziņas lielgabals, seši ložmetēji, četri gaisa lielgabali. Šeit ir automašīna no nūdisma un mudisma.
  Andželika nervozi iesmējās:
  - Tas nav tas labākais joks.
  Pretkājnieku pašpiedziņas lielgabals "Porcupine" izskatījās pēc dzeloņcūkas, kuru bija uzbraucis smags asfalta veltnis.
  Alisa Selezņeva arī izsekoja šāda veida mašīnu optiskos tēmēkļus. Padomju kājnieki bija tik noguruši un apdulluši, ka turpināja skriet, neskatoties uz milzīgo uguns blīvumu. Viņi meta pa mašīnām granātas, bet citi pat ar šautenes smailēm trāpīja pa gaisa lielgabalu un ložmetēju purniem.
  Gāja bojā neskaitāms karavīru skaits, viņi saņēma "dāvanas" no dieva Tartara, bet nomira ar priecīgiem smaidiem sejā. Galu galā tas vairs nav gandrīz Berlīnes priekšpilsētā, bet cīnītāji uztver pašu ļauno veceni ar izkapti un ledainu elpu mīkstā gultā ar kaislīgu draugu!
  Pa dienu jau piepilsētā tur padomju tankus sagaida faustieši. Daudzi pusaudži, aplenkuma laikā novājējuši, un pat meitenes ar īsiem matiem, bruņotas ar Fausta patronām. Viņi cīnās ar to neprātīgo niknumu, kas ir sastopams tikai tiem, kas nolemti nāvei vai verdzībai. Varbūt tieši šis izmisums savulaik palīdzēja aizstāvēt Maskavu!
  Alisa Selezņeva, šaušana un šaušana, svilpa:
  - Sasmalciniet visus un pārspējiet savus ienaidniekus!
  Andželika izteica:
  -Draudzība ir trausla, naids ir spēcīgs, bet draudzību var stiprināt tikai naidīguma sagraušana!
  Alisa Selezņeva labprāt piekrita:
  - Ak, tev taisnība vairāk nekā jebkad agrāk! Bet pastiprināsimies, tas notiks! Dedzīgs entuziasms, kas sajaukts ar aukstu aprēķinu, veido raksturu!
  Andželika samiedza aci, un tur rāpoja vecs T-4 tanks, pārklāts ar ekrāniem, un tas vadīja mērķtiecīgu uguni uz kājniekiem. Sibīriete paņem noķertu patronu faust. Viņš mērķē uz mašīnu, samiedz labo aci un nomurmina:
  - Tanki, jūs esat mani tanki, tajos sēž ļoti stulbi puikas!
  Alisa Seļezņeva, sita basām kājām, vienu pret otru, izbļāvās nevietā:
  - Mēs ar ienaidnieku nikni cīnīsimies - tur ir bezgalīga siseņu tumsa! Galvaspilsēta stāvēs mūžīgi, Maskava spīdēs kā saule pasaulei!
  Andželika savam zeltmatainajam draugam:
  - Nevietā, šī dziesma, vispār nevietā! Mēs jau tuvojamies Berlīnei, un jūs joprojām dziedat par Maskavu! Varbūt vēlies mierīgi pazust no frontes līnijas?
  Alisa Seļezņeva pusvārdā pasmaidīja:
  - Paņemsim gūstā Hitleru un tad būs jābrauc uz galvaspilsētu uz parādi! Mēs tur labi pavadīsim laiku!
  Andželika dziedāja:
  - Tas ir jauki, brāļi, tas ir jauki, brāļi, jums nav jāskumst, lai dzīvotu kopā ar mūsu priekšnieku!
  Alisa Seļezņeva bez ironijas precizēja:
  - Nevis atamans, bet vadonis!
  Andželika ķircināja, vēl sāļāk:
  - Nav vadoņa, bet gan fīrers!
  Alisa Seļezņeva, apzināti noskaņota, dziedāja:
  - Ak, fīrere, mūsu fīrere, tu fīrera kaza,
  Kāpēc tu atnāci uz Krieviju kā ēzelis!
  Jūs saņemsiet no mums īpaši niķeļa formā -
  Tu uzdursi stipru, karavīra dūri!
  22. aprīlī padomju karaspēku sagaidīja pēdējais nepatīkamais pārsteigums. Lai gan varbūt futūristiem tas bija lieliski.
  Meiteņu snaiperu brigāde tika pārcelta uz vietu uz dienvidiem no Berlīnes, un no dienvidiem steidzās lieli tanku spēki. Nacistiem bija vienalga par degvielu; dažas tvertnes tika izvilktas uz bifeļu izrāviena līniju vai pat izmantoja īpašas malkas spēkstacijas.
  Pie cisternām piestiprināja platformas ar kāpurķēdēm un iemeta kurtuvē malku.
  Tieši tanki virzījās uz priekšu, lai uzbruktu. Padomju artilēristi kravas automašīnās uzcēla ieročus un izvietoja tos, liekot tos tiešā ugunī. Ienaidnieka apšaudē tas bija ārkārtīgi riskants manevrs.
  Tomēr padomju karavīri bija pieraduši pie fašistu tankiem, pat ar malku, bet tieši tad parādījās IL klases uzbrukuma lidmašīnas un sāka uzbrukt no gaisa.
  Un tad pie apvāršņa pazibēja punktiņi kā ugunspuķes. Viņi ļoti ātri tuvojās padomju lidmašīnām. It kā tie būtu krītoši meteorīti, viņi gāja pa debesīm, un, kad viņi tuvojās, bija ļoti spēcīga ozona smaka ...
  Alisei Seļezņevai mati pat cēlās stāvus:
  - Uhh! Šī ir tehnika, es to redzu pirmo reizi!
  Andželika arī nosvilpa:
  - Jā, tā ir lieta! Kā divas zupas bļodas, kas salocītas ar platām malām!
  Alisa Selezņeva ar lielu sajūsmu čukstēja:
  - Izņemot to, ka viņiem iekšā ir princeps plazma! Un šī viela ir visagresīvākā no tām!
  Andželika nolieca galvu, kas liesmoja kā ducis lāpu, pret savu draugu un jautāja:
  - Kas ir princeps plazma? Skaists vārds, vai tas izskatās pēc princeses?
  Alisa Seļezņeva caur zobiem murmināja:
  - Tagad šīs princeses mums noorganizēs!
  Patiešām, no viņu diskotēkām izlidoja tikko pamanāmi viļņi, kuriem pieskaroties, Ils un Jaks salauzās gaisā, kā lidojoši kartoni, kuriem trāpīja asi uzasināts leģētā tērauda asmens! Tie pat nesprāga, bet gan sadalījās, un dabiski nogrieztās daļas nokrita, ar mežonīgu gaudošanu ietriecās zemē, un tur uzliesmoja degviela. Lidmašīnas tika sadalītas, disku plaknēm tām tuvojoties, aptuveni trīs līdz četrsimt metru attālumā. Pārējie transportlīdzekļi atklāja uguni bez izņēmuma. Ir vairāki simti padomju automašīnu, bet tikai ducis "lidojošo šķīvju".
  Andželika, pārsteigta kā meitene, kas nonākusi šausmīgā pasakā, iesaucās:
  - Jā, viņiem pat inerces nav... Viņi pārvietojas pretēji mehānikas likumiem!
  Alisa Selezņeva pamirkšķināja acis:
  - Un tik ātri... Es neko tādu vēl nebiju redzējis!
  Lidojošo objektu ātrums patiesībā bija trīs līdz četras reizes lielāks par skaņas ātrumu, un tie nepievērsa ne mazāko uzmanību šāvieniem no ložmetējiem un gaisa lielgabaliem. Pat smagās Lagga-7 modifikācijas ar 45 mm prettanku lielgabalu bija paredzētas šiem bezprecedenta darbības principa tehnoloģiju monstriem, piemēram, prosa, kas no salauzta grabulīša lija uz "karaļa tīģera" bruņām. Bet paši Laggys, pārslogoti ar bruņām, pārsprāga, viņiem tuvojās tikai figūras, kas kamerās lēkāja kā šaha zirgi.
  Un tad meitenes pirmo reizi visā karā redzēja, kā bezbailīgā Sarkanās armijas aviācija pacēlās gaisā. Un arī frontes bumbvedēji Pe-2, Tu-3 gāja bojā, kad tiem pielēca dzirkstošas, beigtas, acīs griezīgas dzirkstošās disketes ...
  Andželika pēkšņi iespēra draudzenei gar netīro muguru:
  - Nu tu esi apgulējies!
  - Kāpēc tu spārdaties! - Alisa Seļezņeva iesaucās atbildē.
  Andželika pielēca viņai klāt un ar nolauztu nagu pagrieza pirkstu pie zeltplaukstas Alisas Selezņevas tempļa:
  - Kāpēc tu sita acis un nenošauj tādus kā viņš?
  Zeltamatainais karotājs ieteica:
  - Precīzs šādas lidmašīnas nosaukums ir diskotēkas!
  Sarkanmatainā Andželika enerģiski pamāja ar galvu:
  - Tieši tā! Nošaujiet tos ar supersnaiperi!
  Alisa Seļezņeva izšāva, pārlādēja un vēlreiz izšāva. Tad viņa garlaikotā tonī teica:
  - Nē, tās ir absolūti necaurredzamas. Princeps plazma ap tiem rada lamināru strūklu, kas aizpūš visus materiālos iznīcināšanas līdzekļus. Pat tūkstotis Andryusha raķešu palaišanas iekārtas nevar tos pat saskrāpēt.
  Andželika mežonīgi iecirta:
  - Atkal Princeps plazma! Kāda veida viela šī ir?
  Alisa Selezņeva ar elpu sacīja:
  - Ak, šī ir tāda lieta... No princeps plazmas dzimst visdažādākie Visumi, ne tikai tādi kā mūsējie, bet daudz ārzemīgāki ar miljardiem dimensiju un tādām formām, ka cilvēkam nav iespējams tās iedomāties!
  Andželika pati izšāva ar ieroci uz lidojošajiem šķīvīšiem un kā izsalkusi pantera, no kuras tika izplēsts treknas gaļas gabals, atcirta:
  - Un var arī piekrist, ka Hitlers ir mūsu Visuma un visa pastāvošā radītājs. Klusuma laikā vajag gulēt ar puišiem, nevis lasīt buržuāzisko zinātnisko fantastiku!
  Alisa Seļezņeva aizvainoti iesmējās ar savu graciozo, kaut arī netīru degunu:
  - Es nelasīju par princeps plazmu zinātniskās fantastikas darbos, bet redzēju to sapnī. Vai tu saproti, uguns jaunava?
  Andželika smējās:
  - Un es domāju, ka no turienes jūs ieguvāt tik fenomenālu, unikālu Robin Hud līdzīgu precizitāti? Izrādās, ka esi apdāvināts šaušanā!
  Alisa Selezņeva nopietni atbildēja:
  - Aļaskas aleuti nopietni tic, ka viņu šamaņi spēj redzēt lietu sapnī un materializēt to realitātē...
  Sarkanmate pārtrauca savu partneri:
  - Pagaidām realitātē redzam tikai narkomāna murgaino delīriju!
  Patiešām, atmetuši padomju aviāciju, infernālās disku lidmašīnas sāka strādāt pie apjukumā apstājušās Sarkanās armijas tankiem.
  Smagi bruņumašīnas griezās lēnāk, taču sprāga daudz biežāk, detonējot munīciju. Pašas disketes lidinājās virs tām un gandrīz gulēja uz sāniem. Tas nedaudz atgādināja procesu kokzāģētavā, kad griezās apaļš kuteris, kas ar pūlēm iekodās ozola dēļos. Tikai šoreiz dēļu vietā gāja bojā padomju drosmīgie un drosmīgie puiši. Un šāviņi detonēja un eksplodēja, izkaisot lauskas uz visām pusēm.
  Alisa Seļezņeva izdarīja vēl dažus ātrus šāvienus un saņēma diezgan lielu metāla gabalu, kas aizlidoja tālu atslēgas kaulā. Sitiens bijis tik spēcīgs, ka salauzis lielu kaulu, uzmetot meiteni viņai uz muguras. Alisa Seļezņeva sāka histēriski šņukstēt no mežonīgu sāpju un mežonīgākā aizvainojuma par savu bezspēcību.
  Andželika ar zobiem izņēma fragmentu no plīsuma, nepievēršot uzmanību tam, ka tas bija karsts un stipri apdedzināja lūpas. Tad viņa noskūpstīja draudzeni uz vaiga, čukstus:
  - Kauns tik lielam karotājam kā jūs rēkt ar labām neķītrībām!
  Alisa Selezņeva atbildēja ar stenēšanu:
  - Tāpēc es neraudu par sevi. Paskatieties - vai jūs neredzat, kā mūsu labākie un labākie puiši mirst?
  Andželika, bezspēcīgās dusmās čīkstot pērļainās lūpas, atbildēja:
  - ES redzu! Protams, ka redzu!
  Alisa Seļezņeva vaidēja, birstot asarām:
  - Tātad raudāsim kopā!
  Andželika dusmīgi, kā vēdeklis, kratīja savus liesmojošos matus, likās, ka rudmatainā karotāja skatiens varētu iededzināt bedri pat Ādolfa Hitlera bunkurā. Viņa apcirtās ar vārdiem:
  - Nē! Tikai mēs nesagaidīsim savu nāvi ar asarām!
  Alisa Seļezņeva muļķīgi pamirkšķināja safīra acis:
  - Kā mēs satiksim ļauno veceni ar izkapti?
  Andželika izstiepa krūtis un patosiski sacīja:
  - Dziedāsim labāku dziesmu!
  Alisa Seļezņeva nekavējoties, tāpat kā slīcējs, kurš ieraudzīja salmu, piekrita:
  - Protams, mēs dziedāsim! Mirst šādi ar mūziku!
  Meitenes dziedāja izstieptās, histēriskās, bet pilnbalsīgās balsīs:
  Protams, pieredze ir putekļos;
  Bet kāpēc es dzīvoju ciešanās!
  Morāle ir trausli pamati -
  Sodoma un Gomora patiesībā!
  
  Sapnis bija peldēties jūrā,
  Atveriet kontu aizjūras valstīm!
  Sirēna zvana mazā taustiņā -
  Smiltis cep nežēlīgi!
  
  Tēvzemes stabu apšļakstījis ienaidnieks,
  Kā elles gari plēš debesis no dūmiem!
  Krautiem Rus ir kā lopu ganības,
  Lai Katjušas sprādziens saplosa Ādolfu!
  Viņš vēlas pārvērst telpu caurulēs,
  Lai cilvēki mirst verdzības bezdibenī no melanholijas!
  Lai ļaunas darbības kļūtu par normu,
  Lai mīdītu labos zaļos asnus!
  
  Fīrers jau ir sastādījis tāmi,
  Viņa mamons ir bez dibena un nav pilnībā pilns!
  Šeit ir izģērbtas gūstekņa sievas,
  Un no sāpēm atskan smagas vaidas!
  
  Bet mēs esam pilni, ticiet man, tikumu,
  Skumjāko saulrietu Dzimtene nesagaida!
  Mūsu karavīri padzīs fašistus,
  Galu galā krievs ir bagāts ar drosmi un drosmi!
  
  Bet kāpēc mēs atkāpjamies?
  Bet kāpēc tas ir tik grūti?
  Jūs varat dzirdēt Maija elpu tuvu,
  Spožums vainagā ir vilna!
  
  Cīnītājs ir īpašību kombinācija -
  Nedziediet tikai pantiņu!
  Skaistules ir neapdomības pilnas,
  Viņu nometne ir slavināta dzejoļos!
  
  Tas Kungs, kurš cieš, ir visu redzošs -
  Piedod cilvēkiem muļķības un kaprīzes!
  Viņš tic, ka labais nāks pie jums visiem,
  Dusmās nav jālido niknumā!
  
  Dievs piedos cilvēkiem grēkus,
  Galu galā Viņš šim nolūkam radīja grēku -
  Lai ir tiekšanās pēc labākā,
  Lai cilvēks dara labu!
  
  Bezgrēcīgs nav ar brīvu gribu,
  Viņam ir izvēle - nesaprast!
  Un, ja ir grēks, tad ir brīvība;
  Lai žēlastība plūst dāsni!
  
  Bet zini, karavīrs, viens dienests -
  Kalpojot savai dzimtenei!
  Un saskaņā ar Dieva stingru pavēli -
  Nodošanās Krievijai gadsimtiem ilgi - dienas!
  
  Kad jūs kalpojat Tēvzemei,
  Tad tās nav debesis - jūs atradīsit mieru!
  Dvēseles atkal saņems ķermeni,
  Netīrumi un meli viņiem nepielips!
  Kamēr meitenes dziedāja, neuzvaramās diskotēkas vispirms kļuva bālas un pēc tam pilnībā izkusa gaisā, kā cukurs glāzē karstas tējas. Pašiem karotājiem tas notika tik negaidīti, ka šķita pilnīgs brīnums. Meitenes sastinga uz ceļiem un pusstundu stāvēja transā.
  Debesīs parādījās nelieli mākoņi un kautrīgi sāka pilēt vēss, pavasarīgs lietus. Meitenes bija slapjas vēl ceturtdaļu stundas, un tad pēkšņi viņas asi kratījās un pielēca kājās. Anželika, neatlaidīgs sibīrietis, iesaucās:
  - Bet mēs tomēr to izdarījām! Es nevaru izskaidrot, kas notika vai kā tas notika, bet mēs noteikti to izdarījām!
  Alise, kratot ūdeni no saviem mitrajiem matiem, ieteica:
  - Vai varbūt tie nemaz nebija nacisti, bet tiešām daži marsieši vai pat no tālākas planētas? "Meitene ar plaukstu sāka berzēt asiņaino vietu, kas palika uz viņas haki krāsas formastērpa. - Tad, kad viņi dzirdēja mūsu dziesmu, viņiem kļuva kauns, ka viņi palīdz nacistiem nogalināt labus, kārtīgus cilvēkus un atgrieza leģionus pret savu zvaigžņu impēriju?
  Andželika jautri iesmējās.
  - Nu, jūs un izgudrotāja Alisa Seļezņeva. Vai jūs ticat pasakām par labajiem un ļaunajiem citplanētiešiem?
  Zeltamatainā meitene bija nopietni aizvainota:
  - Es neesmu tāds, es neesmu izgudrotājs. Inteliģentu būtņu esamība uz citām mūsu Visuma planētām ir pilnīgi zinātniska hipotēze. Drīzāk, gluži otrādi, tas ir daudz nezinātniskāks pieņēmums, ka cilvēki Visumā ir unikāli un citās pasaulēs saprātīgas dzīvības nav! Šajā gadījumā tas izskatās pēc absurda virsotnes!
  Andželika neuzskatīja par vajadzīgu strīdēties:
  - Tu zini labāk... Loģika saka, ka, protams, Visumā var būt arī citas apdzīvotas pasaules. Un civilizācijas ir daudz spēcīgākas un attīstītākas nekā cilvēku. Tas ir pilnīgi iespējams, un to pat varētu uzskatīt par notikušu, bet man ir dažas šaubas par to. Un es varu paskaidrot, kāpēc.
  Alisa Selezņeva kļuva ļoti ziņkārīga:
  - Paskaidro man kāpēc, tu man netici!
  Andželika maigi pagrūda draudzenei sānos un teica:
  - Ejam uz ziemeļiem... Te nevar redzēt nevienu dzīvu cilvēku, ne mūsējo, ne vāciešu, it kā šie lidojošie šķīvīši savējos būtu iznīcinājuši, iznīcinājuši. Un pa ceļam es jums pastāstīšu savus pieņēmumus.
  Alisa Seļezņeva kustējās pēc draudzenes, kamēr viņas asais skatiens klīda pa lauku. Viņai bija jāredz viss, zvērīgas cīņas, tūkstošiem, desmitiem tūkstošu līķu vienlaikus (un tikai pirms pāris dienām), bet... Parasti nāve ir gandrīz vai rutīna. Bet tāds postījums, kad pat nevar dzirdēt ievainoto vaidus, mirstošo kliedzieni un pretīgo vārnu spārnu plivināšanu, nav redzēts.
  Daži salauzti padomju un vācu tanki, pašpiedziņas lielgabali, triecienšautenes, bruņutransportieri, kravas automašīnas, mehāniskie vai zirga vilkti lielgabali. Kāju, roku lūžņi, pārogļojušies kauli... Īsti cilvēku un mašīnu kapi. Un bez vētraina, vidēja pavasara lietus trokšņa nav nevienas skaņas.
  Nu, ja neskaita šļakatu no šļakatām, kad meitenes savas saskrāpētās, ievainotās, kaļķainās, bet tomēr graciozās un skaistās basās kājas dauzīja cauri peļķēm.
  Dīvainā kārtā nebija pat deguma smakas, lai gan salauztā tehnika kūpēja. Viss izskatījās neticami šausmīgi. Tas bija tik neciešami nomācoši, ka Alisa Seļezņeva pirmā pārtrauca klusumu:
  - Tad kāpēc jūs joprojām pretēji visai loģikai domājat, ka šie NLO nepieder pie ārpuszemes civilizācijām?
  Andželika bez īpaša aizvainojuma atbildēja:
  - Jo patiesi spēcīgai kosmosa impērijai teorētiski jābūt tieši totalitārai, nevis demokrātiskai!
  Alisa Selezņeva kļuva piesardzīga un pat kustināja ausis:
  - Kāpēc tas joprojām notiek?
  Andželika ņirgājoties dziedāja:
  - Kāpēc nav iespējams dzīvot pēc sava prāta! Kāpēc jūs nevarat uzticēties nevienam? Jā, jo katra vara tiecas pēc savas stiprināšanas. Tas, ko mēs redzam diezgan uzskatāmi padomju valdības, nacionālsociālistu valdības un tā saukto Rietumu demokrātiju piemērā. Un šī nostiprināšanās tiek panākta, tostarp ar tehnoloģiskiem līdzekļiem.
  Alisa Seļezņeva ar pliku papēdi iemeta akmeni un bija spiesta piekrist:
  - Jā tev ir taisnība. Arī ar augsto tehnoloģiju palīdzību. Lai gan, piemēram, padomju vara, diemžēl, daudz biežāk dod priekšroku vardarbībai, spēkam un specvienībām!
  Andželika bez pārmērīga entuziasma vispirms iešļakstīja kāju peļķē un tad pamāja ar slapjo galvu:
  - Jā, tieši tā! Varas pārstāvji ir nesaudzīgi pret savu tautu cīņā par varu, pareizāk sakot par varas saglabāšanu, un līdz ar to barošanās vietas savai ģimenei un vienkāršiem paziņām...
  Alisa Selezņeva pārtrauca filozofiju:
  - Nu kāpēc tu liec sarunu malā!
  Andželika dusmīgi kustināja kāpura fragmentu ar kāju, sāpes kailajos pirkstos, dīvainā kārtā, viņu tikai nomierināja:
  - Tātad, lūk! Attīstās progress un palielinās varas despotisms. Tas nozīmē, ka nav tālu laiks, kad tehnoloģiskie līdzekļi ļaus mums kontrolēt ne tikai mūsu darbības, bet visas mūsu domas bez izņēmuma no dzimšanas līdz nāvei!
  Alisa Selezņeva nodrebēja par šādu pieņēmumu:
  - Tātad tas nozīmē, ka mūsu pēcteči vairs nebūs cilvēki šī vārda īstajā nozīmē. Šķiet, ka viņi kļūst kā bioroboti. Ārēji līdzīgi mums, bet bez izvēles brīvības?
  Andželika apstiprināja:
  - Nu jā! Tas tā... Civilizācija attīstības līmenī, kas spēj lidot ar zvaigžņu kuģiem starp galaktikas planētu sistēmām, arī būs absolūti totalitāra. Tajā būs visas domas, darbības, darbi un emocijas stingrā valsts mehānisma kontrolē. Nu, šis mehānisms pats par sevi ir labi funkcionējošs un noregulēts tā, ka var viegli nomākt jebkuru neapmierinātību.
  - Un secinājums? - jautāja Alisa Seļezņeva.
  - Cita civilizācija, kurai jau tā ir atņemta griba un domas brīvība, būs vēl sliktāka par fašistisko Vāciju. Ja tās vadītājiem, tā teikt, paliks kaut mazākā doma, tad viņi pieņems viennozīmīgu lēmumu. Vai nu kolonizē zemi, pārvēršot cilvēkus par zombiju vergiem, vai arī iznīcini mūs, kamēr mēs esam vāji un varam viņiem radīt draudus. - Izlēmīgi, ar ticību savai nevainībai, sacīja Andželika.
  Alisa Seļezņeva nikni sita ar basu kāju pret metāla gabalu un dziedāja:
  Cilvēcei tā šķiet
  Nāve ir kronēta...
  Laiks ir beidzies mūžībā -
  Ir pienācis šausmīgās beigas!
  
  Bet ticiet, cilvēki ir stipri ticībā,
  Neliecīsimies zem jūga...
  Ar dziesmu, draudzīgu, drosmīgu,
  Cīnīsimies ar ienaidnieku!
  . NODAĻA Nr.13.
  Alisa Seļezņeva vēl nav izdomājusi, kā tikt ārā. Viņi netika izsaukti, un viņi netika spīdzināti. Tas meitenei šķita dīvaini. Patiesībā, kāpēc fašisti nemēģina izdzīvot visu informāciju? Galu galā viņiem pašiem tas tiešām ir vajadzīgs. Bet acīmredzot Krautiem bija citi apsvērumi.
  Vai varbūt pats Ādolfs Hitlers bija pārāk aizņemts. Un tiešām, nacists numur viens bija ļoti satraukts par savu instinktu un gatavību uzbrukt PSRS. Precīzāk sakot, iebrukums jau ir sācies, Rubikons tiks šķērsots, un nacisti ir uzbrukuši, orda ir sākusi ripot iekšā.
  Vērmahta štābs saņēma labas ziņas par pirmajiem panākumiem padomju-vācu frontē! Hitlers uzlēca kā pērtiķis, ielēca apaļā krēslā, pacēlās kā tops.
  - Nu kā mūsu varonīgais karaspēks kulj padomju cūkas!
  Fašistu lakeji unisonā ārdījās:
  - Sveiks, Hitlers!
  Fīreram tika demonstrēti kadri ar Bug šķērsošanu un zemūdens tanku mešanu.
  Tas bija skaisti uzņemts krāsainajā filmā ar ugunsgrēku demonstrāciju. Likās, ka no upes rāpās ārā zemūdens briesmoņi un no tiem plūst dubļainas ūdens straumes.
  Ja T-8 klases zemūdeņu tanki nav tik iespaidīgi, tad pāris smagi sagūstīti franču B-12 izskatās pēc pazemes briesmoņiem. Viņa trīs Gorynych purni rada tiešus draudus mirstīgajai pasaulei. Vācieši nedaudz modernizēja sagūstīto tvertni, uzstādīja papildu motoru un sistēmu ar spiediena sūkni, kas spēj nodrošināt kustību zem ūdens. Vieglie T-8 nogāza savu ložmetēju un automātisko lielgabalu uguni uz kājniekiem.
  Krievi filmēšanas laukumā izskatījās nožēlojami, pusģērbti, apmulsuši, bēgot no sitieniem.
  Hitlers neprātīgi iesmējās, rādot ar pirkstu:
  - Tas ir smieklīgi! Tak dusmojiet krievus!
  Gērings atbildēja:
  - Es visu precīzi aprēķināju!
  Hitlers meta Gēringam ar kristāla glāzi, kurš tik tikko paguva izvairīties. Tajā pašā laikā viņš pieskārās paplātei un aplēja sevi ar mērci, ar datelēm (Gērings pat oficiālo ziņojumu laikā ēda kā cūka).
  Hitlers iesaucās:
  - Lūk, kuilis, viņš ir nosmērējies kā cūka.
  Vācu tanks uzbrauca vēl dzīvam padomju karavīram. Kauli kraukšķīgi, lauztas ribas. Fašists ne tikai nejuta žēlumu, bet, gluži pretēji, pagrieza savus kāpurus, cenšoties iesmērēt karavīru asiņainā kūkā. Bija skaidrs, ka krievi nebija gatavi, karš viņus pēkšņi noķēra, krītot kā ar āmuru!
  Gebelss atzīmēja:
  - Mūsu īpašā propaganda darbojas labi! Parādīsim bildes no padomju armijas sakāves.
  Hitlers paziņoja:
  - Ar to nepietiek!
  Gebelss jautāja:
  - Ko vēl darīt?
  Hitlers plēsonīgi pasmaidīja:
  - Attēlojiet Kremli ar kāškrustu, kas lido pāri. Uzzīmējiet SS karavīrus pie Spassky vārtiem un sūtiet šādas bildes atkāpjošajam un ielenktajam padomju karaspēkam. Viņiem labāk padoties.
  Gebelss ar elpu sacīja:
  - Tava gudrība, fīrere, ir lieliska!
  Hitlers nicinoši šņāca:
  - Es pats to būtu varējis izdomāt!
  Gebelss nobolīja acis:
  - Ak, kur, nenozīmīgā es!
  Elks atzīmēja:
  - Mūsu karaspēks sita pēkšņi, no visa spēka. Aviācija uzbruka ienaidnieka lidlaukiem. Krievi jau pirmajā kara dienā saņēma labu pērienu.
  Es domāju, ka Maskavas ieņemšana ir sešu nedēļu jautājums.
  Hitlers atbildēja:
  Maskava, protams, ir svarīgs mērķis, taču mēs nedrīkstam aizmirst par Ukrainu un jo īpaši par Kaukāzu. Bet, lai trāpītu uz dienvidiem, jums ir jāuzvar ienaidnieks centrā. Tāpat kā japāņu kariete, sit ar galvu, lai trāpītu pa aknām.
  Ribentrops piebilda:
  - Japāna izvieto karaspēku Mandžūrijā un Ķīnā! Viņi ir gatavi ietriekties Tālajos Austrumos. Es biju Japānā, karaspēka virspavēlnieks admirālis Jamoto bija pret karu ar ASV. Viņi uzskata, ka Japānas ekspansijai vajadzētu būt ziemeļiem un Sibīrijai.
  Hitlers piekrita:
  - Amerika ir milzīgs briesmonis! Ne tik daudz militārajā jomā, cik ekonomikā. Kamēr ASV sauszemes spēki atpaliek, tie ātri samazina atšķirību. Mums pagaidām Amerika ir jātur pie ķēdes - to mēs arī darām.
  Gebelss nošņāca:
  - Un Amerikā nebija fīrera! Tagad jūs esat viņu valdnieks!
  Hitlers atbalstīja:
  - Noteikti! Galu galā, kas ir Rūzvelts? Idiots! Un invalīds arī! Nu kā var vadīt valsti no ratiņkrēsla!
  Gēbelss jokoja:
  - Viņš joprojām valdītu no spaiņa!
  Hitlers pamāja:
  - Rūzveltam ir meningīts! Viņš nomira, pirms mēs viņu nošāvām.
  Filmā tika rādīts degošs padomju tanks T-28. Tas kūpēja, divas mucas bija savītas.
  Diktors bija sajūsmā aizrīties:
  - Mūsu drosmīgās armijas kustību nevar apturēt! Padomju militārajai mašīnai ir lauzts mugurkauls. Lielais ģēnijs ved mūs no uzvaras uz uzvaru! Sveiks, Hitlers! Zin, sveiks!
  Gebelss ļauni teica:
  - Krievi ir zemcilvēki! Tikai civilizācijas tvertne. Nepilnvērtīgi slāvi, kuru smadzenes nav lielākas par uzpirksteni.
  Hitlers rēca:
  - Slāvus vajag iznīcināt par deviņdesmit procentiem! Nežēlība, nežēlība un vēl nežēlība! Slāvi ir cilvēces atraugas.
  Gebelss atgādināja:
  - Pirms iebrukuma mēs katram karavīram nodrošinājām pastkarti, tur rakstīts! Nesaudzējiet bērnu, ja tas ir krievs! Un tika uzņemta fotogrāfija ar karātavām ar meiteni un mietu, uz kura uzsists zēns. Un apakšā ir paraksts:
  - Tad dariet to krieviem!
  Rozenbergs ieteica:
  - Pasludināsim ukraiņus par mongoloīdiem!
  Hitlers iekoda mikrofonā. Atbildot uz to, viņu skāris elektriskās strāvas trieciens, tik ļoti, ka viņam šķindēja zobi. Fašists numur viens gaudoja:
  - Kazas! Nu kāpēc viņš sit kuci!
  Gebelss dziedāja:
  - Es ticu, ka nacists tiks izglābts!
  Hitlers iesaucās:
  - Ūū! Oho! Oho!
  Fīrera svīta aplaudēja:
  - Izcili!
  Pēc riešanas Hitlers sacīja:
  - Kāpēc cekuli ir mongoloīdi?
  Rozenbergs atbildēja:
  - Nostādīt viņus pret krieviem!
  Hitlers uzmanīgi nolaizīja mikrofonu un atkal viņam pa mēli trāpīja elektriskās strāvas trieciens. Fašists vaimanāja:
  - Ooo! Es nākšu pie tevis! Tā būs dzeguze! Vārna!
  Filmu projektors jau rādīja pirmās karātavas. Karājās vairākas sievietes un ducis bērnu. Viņi bija kaili, ar saplēstiem ķermeņiem - bendes bija darbā.
  Apkārt dega būdas. Tika parādīts, kā fašistu karavīri ar atrotītām piedurknēm iedibina "jaunu kārtību". Viņi izrāva mazuļus un iemeta tos degošās mājās. Viņi metās virsū sievietēm, izģērba viņas, nogrieza krūtis, saplēsa vēderus. Tajā pašā laikā viņi centās pastrādāt pēc iespējas vairāk zvērību. Viena no sievietēm ar sarūsējušu zāģi pārzāģēta uz pusēm. Viņa mežonīgi kliedza.
  Hitlers un viņa svīta kļuva traki un mežonīgi smējās:
  - Tātad tu esi zemcilvēks!
  Pats Gebelss, izskatoties pēc pērtiķa, brēca:
  - Krievu defektīvie makaki. Nogalini krievu, lai satriektu kaitinošu utu! Toto viņiem būs jautri.
  Hitlers dziedāja:
  - Uz Kremļa drupām! Būsim nometnes! Mums būs olimpiāde! Hee hee hee! Un ha-ha-ha!
  Himlers atbildēja:
  - Mēs izvietosim vairākas milzīgas nāves nometnes Baltkrievijas teritorijā, tās attīrīs Krieviju no cilvēku atkritumiem!
  Hitlers nomurmināja:
  - Kapuce!
  Himlers jautāja:
  - Bet es domāju, ka varbūt nav vērts iznīcināt slāvus, kaut arī garīgi invalīdus, bet tajā pašā laikā stipros un veselos slāvus. Dažas no tām ir jāsaglabā, lai kalpotu vācu kungiem!
  Hitlers, nervozi virpinot rokās mikrofonu, ņurdēja:
  - Nu jā! Jā, jā, jā! No sūdiem uztaisīja ieroci! Šis lielgabals nešauj, bet smird kā zilonis!
  Gebelss atbildēja:
  - Cik patiesi dievišķa gudrība ir ietverta Ādolfa dzejoļos! Īpaši artilērijas zināšanās!
  Svīta unisonā iesaucās:
  - Sveiks, Hitlers!
  Fīrers kā mazs bērns iebāza pirkstu degunā un iepīkstējās:
  - Bīp bīp! Viņi mani sita! Mēs nogalinājām visus, kas bija sarkani! Tagad mēs braucam ar mašīnu! Pīkst-pī-Bili!
  Gebelss dziedāja:
  - Do-re-mi-fa-sol-la-si! Kaķis paņēma taksi! Un kaķēni satvēra to un paņēma bezmaksas braucienu!
  Hitlers nolika zem Gēringa dupša olu krēma kūku. Viņš apsēdās, izraisot apkārtējo draudzīgu smieklu.
  Fīrers dziedāja:
  - Pilsētās pāri upei! Pilsētās bez upes! Muļķi dzīvo pilnīgā mierā! Hee hee hee!
  Kadros bija redzama iznīcinātā Bresta, to trāpīja no frančiem sagrābtie smagie ieroči, ar kalibru līdz 400 milimetriem. Un daudzi līķi, kurus bez ceremonijām samīda fašistu karavīri un saspieda tanki. Vienu meiteni aiz kājām piesēja pie kravas automašīnas un vilka pa ielu. Asiņaina viņa kliedza un dauzījās.
  Hitlers smējās, rādot ar pirkstiem:
  - Ak, cik ļoti man patīk, kad sievietes tiek spīdzinātas! Tas ir lielākais prieks. Daudz labāk par seksu!
  Gērings nomurmināja:
  - Protams, kad nav ar ko salīdzināt!
  Hitlers pasmaidīja:
  - Ko tu teici!
  Gērings tika uzreiz atrasts:
  - Tādu ģēniju kā tu nav ar ko salīdzināt!
  Hitlers nopūtās:
  - Ak jā! Fīrers ir lielāks par visiem! Es esmu super ģēnijs!
  Apkārtne uzreiz dziedāja:
  - Pat ja jūs apbrauksit pusi pasaules ar lāpu, jūs neatradīsit nevienu gudrāku par Hitleru! Viņa varenais spēks sagraus, Hitlers sakāvēs visus ebrejus krūmos!
  Gebelss atbildēja:
  - Fīrera runas jāizplata karaspēka vidū!
  Gērings apstiprināja:
  - Pasakainas runas!
  Hitlers pārtrauca verbālās muļķības:
  - Vispirms mums jāietinās krievu lācis! Protams, mēs iznīcināsim slāvus, bet...
  Gebelss jautāja:
  - Kas, ja ne!
  Hitlers viltīgi samiedza acis:
  - Ja vēlaties uzvarēt, veiciniet nodevību! Dažus krievus vajag pretstatīt krieviem. Konkrēti veidojiet vietējo policiju - policistus! Lai viņi ķer partizānus un paši tiek galā ar vietējiem iedzīvotājiem.
  Rozenbergs kliedza:
  - Pa labi!
  Gebelss jautāja:
  - Tas ir pagaidu pasākums!
  Hitlers iecirta:
  - Jā!
  Gebelss ieteica:
  - Tur var, kamēr mēs slēpjam savas nežēlības faktus!
  Hitlers iekliedzās:
  - Es mazliet noburkšķēju, paslēpu ilkņus un kļuvu par izskatīgu vīrieti! Izslaucīt ebreju ļaunos garus!
  Gebelss atbildēja:
  - Jā, ebreji! Lūk, ko mēs darīsim...
  Hitlers pārtrauca:
  Uzliksim krievus ebrejiem! Ieviesīsim kukuļdošanas praksi, ja kāds paziņos, ka ir slēptais ebrejs vai komunists, saņems atlīdzību no cietušā konfiscētās mantas.
  Gebelss paklanījās:
  Kāda neticama gudrība! Pats Salamans būtu nožņaudzis sevi no skaudības, tava prāta priekšā!
  Hitlers šņāca.
  - Kas viņam ebrejam atliek?
  Rozenbergs atzīmēja:
  - Ukrainā bija vismasīvākie ebreju pogromi!
  Hitlers bija sajūsmā:
  - Labi padarīti cekuli! Es no viņiem izveidošu īpašas soda brigādes! Viņi izgriezīs miljonus!
  Bresta nokrita, bet cietoksnis joprojām stāvēja. Mazais garnizons sastapa ienaidnieku ar spēcīgu uguni. Vācieši ķērās pie papēžiem, bet fašistu propaganda to neliecināja. Tas neparādīja, kā dega vācu tanki, kā bija savīti deformētie torņi. Kā pionieri ar benzīna pudeli viņi metās zem tvertnes un kliedza: es kalpoju Padomju Savienībai! Vai vēl labāk, par Dzimteni, par Staļinu!
  Tauta nemaz nedomāja pakļauties fašistiskajai diktatūrai, un viņu ticība komunismam tikai nostiprinājās.
  Gērings ziņoja par jaunākajiem datiem no Āfrikas frontes:
  - Diemžēl Meinam Fīreram Rommelam neizdevās ieņemt Tolbuku. Šis ir pārāk labi attīstīts cietoksnis!
  Hitlers iesmējās.
  - Un tu esi mazattīstīts! Ko darīt ar tevi cūku! Mēs ieskatīsimies tavā cūkas purnā, un tad mēs tevi cepsim un apēdīsim!
  Gērings atbildēja:
  - Hvi! Hvi! Hvi!
  Hitlers:
  - Vū, va!
  Gēbelss garīgi pagrieza ar pirkstu pa deniņu: kāds stulbs Ādolfs ir klauns!
  Elks atzīmēja:
  - Rommelam ir pārāk maz tanku, un tie, kas viņam ir, ir tik viegli un vāji! Kopumā austrumu frontē krieviem ir tanki ar 152 mm kalibru. Tie ir šāviņš, kas sver piecdesmit divus kilogramus. Šāds spēks spēj sajaukt visu uzreiz, Mein Fīrere.
  Hitlers sakoda mēles galu un mežonīgi gaudoja: viņi sāka sirdi plosoši zvērēt! Bet vācu lāsti nelīdzinās krievu lāstiem, un tie ātri nomira.
  Gērings izsmejoši piedāvāja cigareti. Hitlers novērsās, klusi sēkdams:
  - Nevajag, man vajag cigaretes! Es tos izmantoju tikai sieviešu ķermeņa cauterizei.
  Gērings nomurmināja:
  - Nāc tūlīt, pretosimies sieviešu dupsim!
  Gebelsa acis iekārīgi iedegās:
  - Pa labi! Darīsim to tūlīt!
  Hitlers norādīja uz viņiem:
  - Aizveries, sūdi! Runājot par 152 mm lielgabalu, franču S-2 tankiem bija arī 155 mm lielgabali.
  Elks iebilda:
  - S-2 ātrums ir tikai divpadsmit kilometri stundā, bet KV-2 ātrums ir pat trīsdesmit pieci kilometri.
  Hitlers iecirta:
  - Spēcīgi ieroči nepalīdzēja frančiem, un tie nepalīdzēs arī krieviem! Jo es tā teicu!
  Kadros nacisti rādīja kauju uz Lietuvas robežas. Padomju vienības bija pārsteigtas. Vācu tanki viņus vienkārši nošāva ar ložmetējiem. Daļa fašistu aviācijas jau bija paspējuši sabombardēt objektus un bez ceremonijām nošāva blondu bērnu grupu. Ievainotie bērni gaudoja, attēls uz dzirkstošās saules un leknās zāles fona bija briesmīgs. Tad viņi parāda, kā tiek padzīti trūcīgi ģērbtie cietumnieki. Nacisti nestāv uz ceremoniju, viņi tos dauza ar šautenes smailēm, bet atpalikušos nogalina ar durkļiem. Tika notverta arī sieviešu daļa. Meitenes bez ceremonijām tika izģērbtas un dzītas kailas, vienlaikus sita ar pātagu. Hitlera acis mantkārīgi iemirdzējās, rokas trīcēja:
  - Tā ir īsta bauda! - Ādolfs norūca.
  Gebelss atbildēja:
  - Kā būtu, ja visiem koncentrācijas nometņu vergiem siltajā sezonā liktu strādāt kailiem?
  Hitlers gaudoja:
  - Kāpēc tikai tad, kad ir silts?
  Gebelss paraustīja plecus:
  - Salnā laikā viņi mirst no aukstuma! Atvainojiet fīreru!
  Hitlers pamāja:
  - Jā! Gebelss, kamēr mēs neradīsim daudz robotu, mums vajag vergus! Starp citu, kā ar ieslodzīto lobotomizāciju?
  Gebelss pamāja ar galvu:
  - No mein fīrera! Šajā gadījumā viņi kļūs par pilnīgiem idiotiem un tos nevarēs izmantot ražošanā.
  Hitlers kliedza:
  - Kāpēc tas ir vajadzīgs?
  Gebelss paskaidroja:
  - Mums būs jārīko gaisa uzbrukums Lielbritānijai un nākotnē jācīnās ar ASV. Lai to izdarītu, jums būs nepieciešams daudz lidmašīnu un kuģu, kas nozīmē milzīgu daudzumu kvalificēta darbaspēka!
  Hitlers pamāja:
  - Jā, mums vēl nevajag idiotus! Bet kad iekaros visu pasauli, es lobotomizēšu visus krievus!
  Gērings jokoja:
  - Personīgi?
  Hitlers dusmīgi atbildēja:
  - Un tu arī, cūka! Smadzeņu operācija!
  Gērings smagi nopūtās:
  - Vai ir iespējams veikt operāciju ar kaut ko, kas neeksistē!
  Gebelss atzīmēja:
  - Jūs varat efektīvi nomazgāt smadzenes tikai tad, ja to nav! Un pārdodiet savu sirdsapziņu, ja tas ir lēti!
  Hitlers paglaudīja Gēringam pa seju:
  - Ak, tu resnais vepri! Apgulies gultā uz sāniem! Neskrien uz atmaksu, izskalo smadzenes!
  Gērings jautāja:
  - Kas tad man jādara?
  Hitlers satvēra Reihsmaršalu aiz auss un novilka lejā:
  - Kazu karali, lien zem galda!
  Gērings uzkāpa sēkdams, un Hitlers sāka viņu spārdīt:
  - Tas izrādījās labs paklājiņš, tas ir resns!
  Gebelss atzīmēja:
  - Un nevajag lobotomiju!
  Hitlers atzīmēja:
  - Akmens galva notrulina pat skalpeli!
  Elks teica:
  - Pirmās kauju dienas dati rādīja: A pilnīgu krievu nesagatavotību, B mūsu karaspēka kopējo pārākumu. Tāpēc mēs trāpījām tieši Fīrera laikā. Un mēs pārspēsim!
  Hitlers vēlreiz iesita Gēringam:
  - Un tu resnais stulbi, tu biji pret karu!
  Gērings dungoja:
  - Pirmā pankūka vienmēr ir kunkuļaina!
  Hitlers kliedza:
  - Tagad noskūpsti manus zābakus!
  Gērings ievaidējās:
  - Varbūt ne visu priekšā!
  Hitlers pieliecās un satvēra reihmaršalu aiz matiem:
  - Noskūpstiet kuci, vai es likšu tev darīt ko daudz pazemojošāku! Pagaidām man ir labi!
  Gērings sāka skūpstīt lakādas zābaku. Hitlers iedūra viņam degunu ar smaili, deguns sāka tecēt:
  - Tā tu man patīc vairāk!
  Reihmaršals iesaucās:
  - Jā, mans fīrers!
  Gebelss ieteica:
  - Var piešķirt atlīdzību Staļinam.
  Hitlers šņāca.
  - Vai tas ir ebreja Prževaļska ārlaulības dēls? Nē, es nevēlos paaugstināt nenozīmīgumu! Sapratu!
  Gebelss iebilda:
  - Bet pavisam nesen tu, lielais fīrers, slavēji Staļinu, salīdzinot viņu ar Kaukāza tīģeri!
  Hitlers atbildēja:
  "Es domāju, ka viņš rīkosies gudri un uzbruks man!" Bet Staļins izrādījās muļķis, sniedzot satriecošu sitienu pa zarnām! Un tagad kāpēc man viņu slavēt! Jona.
  Gebelss atzīmēja:
  - Karš vēl nav uzvarēts!
  Hitlers atbildēja, iemetot Gebelsam sauju vīnogu:
  - Un tu sāc!
  - Es tikai esmu uzmanīgs!
  Hitlers iesaucās:
  - Piesardzība ir galvenā nodevēju īpašība! Bailes vienmēr ir savtīgas, jo izslēdz pašatdevi!
  Gebelss atbildēja:
  -Bailes ir tāda dāvana, ko grūti uzdāvināt ienaidniekam, bet viegli paturēt sev!
  Hitlers rēca:
  - Asā mēle visbiežāk slēpj smadzeņu trulumu!
  Gebelss atzīmēja:
  - Staļins ir ļoti asprātīgs! Viņš teica: es mīlu Hitleru kā zemnieku kolhozu! Smieklīgi!
  - Labāk kā suņa nūju!
  Hitlers uzspļāva uz Elku:
  - Tas ir satriecoši!
  Elks atzīmēja:
  - Ne visi PSRS spēki ir koncentrēti pie robežas. Krieviem ir milzīgas tanku rezerves un darbaspēks. Tā nu mēs tikko izdarījām pirmo sitienu...
  Hitlers pārtrauca:
  - Es dzirdēju šīs pasakas par pirmo un otro ešelonu.
  Gebelss ieteica:
  - Piedāvāsim visiem krievu karavīriem atlīdzību, ja viņi armijai nodos komisāru.
  Hitlers uzlēca:
  - Tieši to mēs darīsim! Nu kur palika komisāri, kārtībnieki gaida ar psihiatrisko slimnīcu!
  Sarunā iesaistījās Bormans, kurš līdz šim bija klusējis:
  - Brestā esesieši konfiscēja mākslas dārgumus! Tos jums var nodot fīrers!
  Hitlers atzīmēja:
  - Tas ir mans, prezervatīvs!
  Gebelss laboja:
  - Nevis prezervatīvs, bet fīrera prerogatīva!
  Hitlers, un pēc viņa visi apkārtējie sāka smieties, fīrers pat izkrita no krēsla un spārdīja kājas:
  - Ak! Eeyore! Eeyore! Tas pats viedoklis!
  Bormans ieteica:
  - Viņš var uzlikt Gēringam uz galvas prezervatīvu!
  Hitlers smējās:
  - Nē! Viņa ir pārāk maza!
  Bormans atbildēja:
  - Bet vairāk par Staļina ūsu galu?
  Hitlers pacēla toni un pamāja:
  - Ne mazāk! Labi, ļaujiet meitenēm dejot mūsu priekšā.
  Meitenes izskrēja Hitlera un viņa svītas priekšā, spārdot kailās kājas. Hitlers izdarīja žestu, adjutants iesita viņam pātagu. Fīrers pielēca un sāka izdaiļot savas kailās kājas:
  - Dejojiet karstāk, kuces! Karstāks!
  Meitenes kliedza:
  - Slava Vācijai!
  Hitlers izlaboja:
  - Nevis Vācija, bet fīrers!
  Meitenes pacēla kājas augstāk:
  - Slava fīreram!
  Garā pātaga sāka sist stiprāk! Hitlers pamazām kļuva nikns, šūpojoties un streikojot.
  - Es esmu lielais Hitlers! Es nesu iznīcību pasaulei!
  Svīta dziedāja līdzi:
  - Zin, sveiks! Zin, sveiks!
  Hitlers gaudoja:
  - Un lai dzimtā zeme zied - Zin Hail, Zin Hail, Zin Hail! Ne jau fīrers ir foršāks un labāks!
  Meiteņu iedegušās, slaidās, muskuļotās kājas aizrauj fīreru. Viņš sit arvien biežāk un čīkst kā cūka. Meitenes kliedz, viņu rozā papēži dzirkstī, sitiens trāpa viņu kāju pirkstos.
  Hitlers teica:
  - Un kurš ir foršākais no visiem?
  Meitenes atbild:
  - Protams, fīrers!
  Hitlers kliedza:
  - Kuram ir labāka sūknēšana?
  Meitenes kliedza:
  - Protams, fīrers!
  Hitlers iekliedzās:
  - Es esmu lielais fīrers!
  Bormans atzīmēja:
  - Varbūt pamēģināsim paspēlēties ar meitenēm, ak, lieliskā?
  Hitlers šņukstēja:
  - Es dodu atļauju! Dosimies visi Gēringā!
  Reihmaršals nomurmināja:
  - Paldies, fīreram!
  Hitlera svīta satvēra savus nūjas un sāka sist meitenes. Viņi mūs sita ne tikai ar gumijas nūjām, bet arī ar dūrēm un kājām. Viņi mani nežēlīgi sita un trakoja ar čīkstēšanu.
  Hitlers sajūsmā satricināja:
  - Es sitīšu cilvēkus! Es pārspēšu cilvēkus! Un spārda sev dupsi!
  Pats Gebelss, sieviešu krāpnieks, atzīmēja:
  - Jebkurš var likt sievietei čīkstēt, bet tikai īsts džentlmenis var likt sievietei liet asaras!
  Hitlers, sitot puskailu meiteni, teica:
  - Un mēs esam reiha bruņinieki!
  Bormans paziņoja:
  - Nav neviena godīgāka par fīreru!
  Hitlers piekrita:
  - Noteikti! Kas par cūku, tāds zvērs!
  Gērings iebilda:
  - Es esmu tev uzticīgs, fīrere!
  Hitlers šņāca.
  - Kāpēc tu tik vāji sit!
  Gērings atbildēja:
  - Es nevaru pacelt roku pret sievieti!
  Hitlers iesita Gēringam pa vēderu:
  - Vājš!
  Bormans jokoja:
  - Viņš ir pārāk resns! Sitījis dāmai, viņš draud pārsprāgt no taukiem! Es spīdzinu savu sievu katru dienu!
  Gērings atbildēja:
  - Sekss ar tevi ir vislielākā spīdzināšana!
  Bormans bija aizvainots:
  - Un cūka ir ar tevi!
  Gērings atzīmēja:
  - Un mežacūka ir seksīgākais dzīvnieks pēc vilka.
  Hitlers jokoja:
  - Tu neesi kuilis, bet plikpauriņš ēzelis!
  Gērings nokrita četrrāpus:
  - Ak! Eeyore! Eeyore! Tas pats viedoklis!
  Hitlers uzlēca Gēringam mugurā un sāka viņu mudināt un sita ar papēžiem pa sāniem, rēkdams:
  - Es tev saku, lai kūk vai es tevi noķeršu ar savām piešiem!
  Bormans satvēra Gēringam aiz deguna:
  - Acīmredzot tu gribi noteci!
  Hitlers ieteica:
  - Varbūt mēs varam piespiest Gēringu skūpstīt sieviešu kājas?
  Gērings nomurmināja:
  - Piekrītu, tikai nokāp no manis, fīrere!
  Hitlers uzkāpa uz Gēringa pirkstiem, tad kliedza un sacīja:
  - Esi-be-būt!
  Hitlers atbildēja:
  - Vai tu negribi būt fīrera zirgs!
  Gērings ievaidējās:
  - Pārāk grūti!
  Hitlers pabāza Gēringam ar ceļgalu:
  - Acīmredzot tu neesi vācu zirgs, bet gan krievu kaza! Tāpēc mēs jums labi piesitīsim! Pa labi!
  Gērings atbildēja:
  - Nu, kāpēc Meins Fīrers tikai mani joko! Ka tev nav citu lielu upuru!
  Hitlers jautāja:
  -Par ko man jāsmejas?
  - Bet virs Bormana!
  Hitlers nomurmināja:
  - Tātad šeit ir problēma, viņš nav tik resns kā jūs! Tas nozīmē, ka viņu mocīt ir daudz mazāk jautrības!
  Gērings tika atrasts:
  - Bet viņš bija sarkanajā cietumā!
  Hitlera seja sagriezās:
  - Kas? Vai viņš tiešām sēdēja?
  Bormans nomurmināja:
  - Jā, tā bija tāda lieta, fīrere!
  Hitlers nolēca no Gēringa un, cirzdams pātagu, trāpīja Bormanam. Viņš, to negaidot, nokrita ceļos:
  - Ak fīrers par ko!
  Hitlers atbildēja:
  - Par visu labu! Tas tev būs slikti, sunītis!
  Gērings paraustīja plecus:
  - Nepieciešams! Nepieciešams! Mums jātic brīnumiem!
  Bormans iebilda:
  - Jā, sarkanajā cietumā es paliku uzticīgs fašismam! Sveiks, Hitlers!
  Fīrers turpināja pārspēt Bormanu:
  - Nē, suns! Es tev brutāli atriebšos! Tu zināsi, kā paslēpties sarkanajos cietumos!
  Bormans rāpoja un vaimanāja kā suns, viņš tika nežēlīgi pērts. Hitlers aizrautīgi satrieca savu tuvāko līdzstrādnieku.
  Gērings, izmantodams mirkli, aizrāpoja un paslēpās zem galda. Nekad nevar zināt, kas apsēstajam fīreram ienāks prātā.
  Taču Hitlers to pamanīja un pārstāja sist Bormanu:
  - Kur tu dosies, Cūciņa?
  Gērings humoristiski atbildēja:
  - Kad fīrers izklaidējas, kādam ir jāvalda valsts! Un es esmu tava lielākā labā roka.
  Hitlers noplātīja rokas:
  - Jā! Es esmu lielākais no lielākajiem!
  Bormans piebilda:
  - Un ļoti spēcīga! - Hitlera vietnieks partijā pagriezās un apgūlās uz vēdera. - Es joprojām mirstu!
  Hitlers uzlēca:
  - Vēl viens ezis ir miris! Viss kārtībā, es viņu tagad uzmundrināšu.
  Fīrers uzlēca Bormanam mugurā. Viņš svilpās zem viņa un sāka raustīties un vaidēt:
  - Es esmu cūka! Tikai izdilis!
  - Nē, ne cūka! Mums ir viena cūka, Gērings, un tu esi jauncūka, turklāt ļoti resna!
  Bormans atbildēja:
  - Kāpēc fīrers ir resns?
  - Smadzeņu aptaukošanās! - Hitlers iespēra savam vietniekam pa kaklu, tad uzsēdās viņam virsū. - Jā, mugura ir elastīga!
  Bormans ieteica:
  - Vai gribi, lai es tev nodejoju ukraiņu hopaku?
  Hitlers kliedza:
  - Tu laikam dabūsi niķeli! Labi, meitenes, nāciet tuvāk un ļaujiet viņam noskūpstīt jūsu kājas.
  Bormans iekliedzās:
  - Ar lielu svētlaimi!
  Jaunās, skaistās, basās meiteņu kājas saskārās ar Bormaņa seju, un viņš mantkārīgi sita viņām. Hitlers uz to izsalcis paskatījās un pēc tam iebāza pirkstus vicefīreram acīs:
  - Nu, tev ir iekāres pilnas acis!
  Bormans nomurmināja:
  - Huligāni tev atņem redzi!
  Hitlers izņēma cigareti no Bormaņa aizmugurējās kabatas. Gēbelss laipni atnesa viņam šķiltavas. Fīrers to aizdedzināja un sāka izklaidēties, dzēšot cigaretes no kailajiem meiteņu papēžiem, liekot viņām čīkstēt. Šķita, ka Hitleram patika šāda veida jautrība, viņš pat iekrita ekstāzē, kliedzot:
  - Es esmu lielais fīrers! Varens kā Dievs! Es gribu nogalināt, es gribu doties tieši uz zārku! Mūsu sievietes ir dzimušas mokām! Visi cilvēki pasaulē ir stulbi brutāli!
  Cigarete atstāj mazus tulznīšus uz meiteņu maigajām pēdām, un nedaudz sāp spert soli, bet viņas vienalga dejo.
  Gebelss ieteica:
  - Ko darīt, ja es uzkaisīšu sniegu savam fīreram?
  Hitlers bija pārsteigts:
  - Kā iet vasarā?
  Gebelss atzīmēja:
  - Ar ledusskapjiem var kaisīt sniegu!
  Hitlers gaudoja:
  - Tas ir tā Kunga sūds! Agrāk par to nebiju domājusi! Bet tas prasīs kādu laiku, vai ne?
  Gebelss atbildēja:
  - Protams, mein fīrers, un izdevumi, bet mēs impērijas biroju pārkārtosim tā, lai kuru katru brīdi var snigt vai lietus, vai karstums!
  Hitlers ar dūri iesita Bormanam pa galvu:
  - Es neierobežoju jūs ar līdzekļiem, bet es ierobežoju jūs laikā! Lai pēc desmit dienām viss būtu izdarīts!
  Bormans, Gebelss un visa svīta unisonā gaudoja:
  - Meinam Fīreram tiks izpildīts nāvessods!
  Hitlers izkāpa no Bormaņa:
  - Varbūt patīkamāk ir sēdēt uz resnā Gēringa!
  . NODAĻA Nr.14.
  Alise, garlaicīgi pavadījusi cietumā, laimīgi aizmiga. Vismaz tur būs kaut kas brīnišķīgs un unikāls. Un sapnī var baudīt kaut ko nelakotu varonīgu.
   Divi karojošie draugi ar skanīgajiem vārdiem Alise Selezņeva un Anželika Koroleva aizbēga uz Berlīni, kuru bezcerīgi ieskauj Sarkanā armija, bet vēl nebija paņemta. Ir labi sapnī būt pilnīgi pieaugušai meitenei.
  Meiteņu graciozās, iedegušās, muskuļotās un basās kājas šļakstījās cauri aprīļa saules sakarsētajām siltajām peļķēm.
  Lietus apskalotie karotāji bija skaisti, kā pasaku fejas, kaut arī šausmīgi saskrāpēti un kaujā ievainoti, ar purpursarkaniem zilumiem viņu nevainīgajās sejās. Cīņas laikā gandrīz visas krāšņo karotāju drēbes tika sadedzinātas vai saplēstas, un viņi skrēja puskaili, un matu lāpas: Alisai Selezņevai kā zelta lapa, Andželikai Koroļevai kā izvirdošā Vezuva vulkāna liesma, pārklāja viņu slaidos muguras muskuļus, ripojot kā dzīvsudraba lāses.
  Tas, kas bija palicis aiz muguras, bija lauks, kurā bija līķi un sadragāts aprīkojums, ko izraka bumbas, krāteri un dziļas tranšeju brūces, kas radušās nezināmu disku lidmašīnu trieciena rezultātā.
  Pati Berlīne kā neārstējamas slimības mocīts ķermenis izkliedza melnus, bet tajā pašā laikā šķietami bez dzīvības dūmu mākoņus. Spirāles, kas sastāv no sadegušās vielas atomiem, kas krustojas un krustojas debesīs sātaniskā veidā.
  Sibīrijas kosmosa karotāja Andželika atzīmēja:
  - Pat daba cenšas uzsvērt mūsu cilvēcisko vājumu un bezpalīdzību dabas stihiju priekšā!
  Alisa Seļezņeva, ar spēcīgu sitienu uzšļakstīdama ūdeni uz peļķes, iebilda:
  - Mēs, cilvēki, esam apveltīti ar dāvanu radīt savu realitāti. Galu galā prāts būtībā ir spēcīgāks par muskuļiem. Kas ir muskuļi? Tikai proteīna šķiedras, kurās mijiedarbojas elektromagnētiskie spēki.
  Andželika uzmanīgi paskatījās debesīs. Šķita, ka dūmu virpuļi sāka savā starpā miniatūru cīņu. Tas bija tā, it kā dēmoni dalītu varu pār Visumu. Straumes sadūrās, krustojās, brīžiem veidoja tādu kā ornamentu, brīžiem gluži otrādi - izplūda telpā.
  Andželika nejauši izdūra savu baso kāju no metāla šķembas gala, apstājās un vaidēja:
  - Sasodīts, esmu pamatīgās nepatikšanās! Cik asas var būt lauskas!
  Alisa Selezņeva filozofiski atzīmēja:
  - Visa pasaule sastāv no adatām, tikai dzīvajiem tā šķiet gluda, apavu apziņas dēļ!
  Andželika automātiski pacēla šauteni un nošāva neatlaidīgo Fricu, kurš stāvēja pret viņiem. Hitlerietis ar salauztu seju atlaida šauteni un stenēdams nogrima. Sibīrijas karotājs jokoja:
  - Tu būtu foršs, bet tu kļūsti slikts! Lūk, pie kā var novest kalpošana fīreram!
  Alisa Seļezņeva metās zemē uz vēdera un izdarīja mērķtiecīgu sēriju. Trīs nacisti raiti apmetās uz svaigās pavasara zāles. Andželika diezgan saprātīgi teica:
  - Jūs gribējāt krievu zemi, tāpēc dabūjāt, kaut arī noteiktā limitā!
  Alisa Seļezņeva viltīgi iesmējās:
  - Valdnieki, kuri vēlas neierobežotas telpas, saņem naudu stingri saskaņā ar sava kapa limitu! Taču diemžēl subjekti tiek apglabāti ne retāk!
  Andželika ar visu nopietnību teica:
  - Nāve ir slikta, bet dzīve zem jūga vēl trakāka... Bet tagad svinam uzvaras dzīres, viss izdodas, un mums pie kājām ir pat neieņemamā Trešā reiha galvaspilsēta - Berlīne!
  Alisa Seļezņeva nogurušā tonī teica:
  - Kāda jēga? Vai jūs domājat, ka vācieši tagad visu izdarīs mūsu vietā? Tu naivā meitene!
  Andželika diezgan pamatoti iebilda pret to:
  - Ja mēs uzvarēsim savu galveno ienaidnieku, tas atbrīvos resursus turpmākai cīņai! Jums pašam tas ir jāsaprot.
  Atbildes vietā Alisa Seļezņeva paskatījās uz ierakto lauku, kas gulēja viņas priekšā. Cik puišu, gan padomju, gan vācu, nomira uz tā? Pasaule nav elle, bet tā noteikti nav arī debesis. Iespējams, ka tajā pat dominē plaši pazemes objekti. Galu galā baznīcas ortodoksijas māca, ka tiek izglābta nenozīmīga minoritāte. Un lielākā daļa cilvēku savas dabas grēcīguma dēļ ir lemti mokām.
  Alisu Selezņevu vienmēr kaitināja un noraidīja šāds Svēto Rakstu postulāts. Ko īsti pareizticīgie uzskata par grēku? Tas ir pat diezgan dabiski, ka visi dzīvojošie tiekties uz karjeru un čempionātu. Bet vai tās nav dabiskas cilvēka dabas sekas? Un nesatricināmais evolūcijas likums.
  Piemēram, ja Sarkanā armija vadītos pēc Kristus mācības - tev trāpītu pa labo vaigu, pagrieztu kreiso, kā tas beigtos visai padomju tēvzemei.
  Meitenes uzdūrās ne pilnībā iznīcinātai fašistu kastītei un bija spiestas apgulties zem mērķtiecīgas uguns.
  Andželika, berzējot zāli ar pliku zoli, jo viņai ļoti niezēja papēdis, teica:
  - Reizēm nākas ciest... Bet pat ciešanas kļūst par rutīnu, kas pēc būtības ir pats ļaunākais!
  Alisa Seļezņeva mainīja pozīciju, ar precīzu šāvienu viņa riešanas tonī noņēma pusi galvaskausa esesietim, kurš deva pavēles, un norūca:
  - Fašismā tiek izmantotas neestētiskas metodes: pieci pret vienu. Turklāt, ja viņu ir mazāk, viņi atkāpjas!
  Andželika ar skumju skatienu teica:
  - Ko, vai tu gribi godīgumu no lapsas?
  Alisa Selezņeva skumji atbildēja:
  - Piekrītu, tu gribi ticēt kaut kam skaistam! Pat lapsas godīgumā vai vilka cēlumā!
  Meitenes bija spiestas četrrāpus rāpot līdz izdzīvojušajai tablešu kastītei. Seno taktiku rāpot kā platūnam karotāji izmantoja kaujā. Un jāsaka, ne bez panākumiem.
  Andželika ar vienu sprādzienu notrieca piecus Vērmahta karavīrus, kas mēģināja izlīst no aizsega, un priecīgi sacīja:
  - Krievijas armija uzvar kā vienmēr. Pat ja ienaidniekam ir priekšrocības!
  Alisa Seļezņeva, izšaudama postošu sēriju, iesmējās:
  - Nacistiem nekad nebūs priekšrocību.
  Andželikai tik tikko bija laiks nogāzt galvu no lādiņa trieciena. Pat ugunīgo matu šķipsna izrādījās nogriezta, stūrains fragments. Sarkanmatainais karotājs iesaucās:
  - Matu griešana šeit ir bez maksas, lai gan tualetes tīrīšana ir dārga!
  Alisa Seļezņeva, caur asarām ķiķinot, draudzenei atbildēja:
  - Zini, tas nemaz nav smieklīgi... Vispār nāves gadījumā būs turpinājums, tāds ir jautājums?
  Andželika izlikās pārsteigta:
  - Kas te īsti par traci? Galu galā neesamība vismaz nesatur ne sāpes, ne nogurumu, ne raizes. Tas nozīmē, ka tas ir daudz saldāks par mūsu nepārtraukto pārbaudījumu dzīvi!
  Pirms atbildes Alisa Seļezņeva satvēra esesiešu ar jaukta purnu ar ieroci un, gludi nospiežot mēlīti, pielika punktu viņa ķemmēšanai. Karotāja, kratīdama savas sarkanās cirtas, pasmaidīja:
  - Zini, visi bez izņēmuma dod priekšroku dzīvei, nevis neesamībai. Tas nozīmē, ka pat mūsu pašu apziņā ir neaprakstāms šarms!
  Alisa Seļezņeva ar acīmredzamu piepūli iesmējās:
  - Ieskaitot dzīvošanu un ciešanas! - rudmatainais karotājs apstājās un mierīgākā balsī bez sasprindzinājuma piebilda. - Bet vai ir iespējams saprast gaismu, nepazīstot ēnu? Un svētlaime nepazīst sāpes. Viss gaišais ir zināms caur duālismu!
  Andželika piekrita tikai daļēji:
  -Ja tā domājam, tad mūs vajadzēja uzvarēt nacistiem, lai patiesi saprastu uzvaras garšu. Tas ir arī duālisms: zaudēts un uzvarēts!
  Alisa Selezņeva, noslaukot optisko tēmēkli, nevarēja vien piekrist:
  - Jā, neapšaubāmi, zināms duālisms ir klātesošs it visā. Kā sava veida Dievība bez velna būtu bezcerīgi rutīna.
  Andželika steidzās, nemitīgi uguni, labot savu draugu:
  - Pats jēdziens Velns sengrieķu valodā nozīmē apmelotājs. Tas ir, Bībelē tika mēģināts parādīt pretestību Dievam visļaunākajā formā.
  Alisa Seļezņeva, ar snaipera šauteni izsitusi aci citam Fricam, ieteica draudzenei:
  - Tas ir melnais PR. Vai mēģināt paaugstināt savu reitingu, pazeminot pretinieku?
  Andželika diezgan loģiski atzīmēja:
  - Protams, katrs pie varas esošais izmanto savu administratīvo resursu, lai diskreditētu savu pretinieku. Šeit ir zināms modelis, nav vēlēšanās atdot varu un zaudēt privilēģijas ar barošanas siles palīdzību. Tāpēc gaidīt objektīvu Dieva un Sātana konfrontācijas definīciju Bībelē ir, maigi izsakoties, naivi.
  Alisa Selezņeva pat uzmeta zilās acis uz pieres:
  - Protams, nevar prasīt no varas objektivitāti. Bet jautājums ir, kas ir sātans? Vispilnīgākais eņģelis, kurš cenšas radīt vairāk brīvības, vai... Tas, kurš kļuva par ļaunuma un ciešanu tēvu?
  Andželika skumji nopūtās:
  - Sāpes un ciešanas cilvēcei ir kļuvušas tik dabiskas, ka man ir nopietnas šaubas, vai tieši Lucifers tās dzemdēja... Katrā ziņā bez visvarenā Dieva vēlēšanās diez vai radīta būtne būtu kaut ko sasniegusi. ..
  Alisa Selezņeva, raidījusi nāvējošu lodi fašista līkajā deguna tiltiņā, viņš nokrita, acumirklī klāts asinīs. Karotājs nekavējoties piekrita:
  - Jā, piedēvēt Velnam visu ļaunumu un problēmas ir tas pats, kas apvainoties uz pātagu, kas tev trāpīja, nevis uz to, kurš tev ar to sitis.
  Pati Andželika, ar īsu sitienu trāpot ienaidniekam, arī iesita ar dibenu tuvākajā sagrozītajā sejā, pēc kā piebilda:
  - Šeit piemērotāka ir šāda līdzība: īpašnieks izgrieza no koka nūju, sita ar to vergu un tad teica - nūja ir absolūts ļaunums, un īpašnieks ir absolūts labais!
  Alisa Seļezņeva nevērīgi pagriezās, un meitenes atslēgas kaula lūzums izraisīja briesmīgas sāpes iekaisušajās locītavās. Karotāja nedaudz sarauca pieri, bet nepazemojās līdz vaidiem. Turklāt, it kā spēlējot ķegļus, viņa uzvarēja trīs fašistus. Viens no nacistiem nometa savu uzvilkto patronu, izraisot nesējraķetes izšaušanu.
  Šķita, ka uguns kūļi deg cauri betonam, un ķermeņu, kaulu un saplēstas gaļas fragmenti lidoja uz augšu.
  Alisa Seļezņeva, ķiķinot, ņirgājoties par sevi (bez humora nevar izdzīvot karā vai vismaz nesaglabāt psihi veselīgu) dziedāja:
  - Kādas sāpes, labas sāpes: mačs pret nacistu Krautu; simts - nulle!
  Abas skaistās meitenes skaļi smējās, skaļi... Un acīmredzot spalgie smiekli tik ļoti iedarbojās uz pārbiedētajiem vāciešiem, ka apšaudes no viņu puses nekavējoties tika apslāpētas. Klusums bija tik pēkšņs un smags, ka trāpīja karotāju ausīm.
  Andželika iesaucās:
  - Nekas nesauc par zaudējumiem tik caurdurošāk kā militārs klusums!
  Alisa Selezņeva piebilda:
  - Kaujas skaņas ir apdullinošas, bet jūs kļūstat patiesi kurls, ja nepamanāt kanonādes beigas!
  Fašisti izmeta savas baltās lupatas un sāka kliegt pa plaukstu:
  - Hitlers ir kaputs! Hitlers ir aizputināts!
  Sibīrijas karavīrs nevarēja pretoties aforismam:
  -Cilvēki pret sliktu lineālu izturas kā pret alu, grib redzēt viņu aukstu un uz galda, bet par to gatavi maksāt ne tikai ar lapiņu!
  Alisa Selezņeva to smalki atzīmēja:
  - Kad valdnieks ir slikts, viņš tiek labi citēts jokos! Un, kad ir daudz joku, dzīve kļūst jautrāka! Un smiekli pagarina mūžu! Tas ir, ar bezjēdzīgiem vadītājiem: dzīve ir kā pilnīgs joks: gara, smieklīga, biedējoša, bet vienmēr gribas zināt turpinājumu!
  Andželika nervozi iesmējās:
  - Bet es nezināju, kāpēc viduvēji karaļi parasti valda tik ilgi!
  Gandrīz pusotrs simts cilvēku padevās vāciešiem. Viņu vidū bija vismaz trīsdesmit zēni vecumā no desmit līdz sešpadsmit gadiem, lielākā daļa šortos un basām kājām, kuri bija paspējuši ierakumos izsist savus kailos, iedegušos ceļgalus. Ieraugot skaistas meitenes, kas tik tikko nosegtas ar saplēstām lupatām, puiši nosarkst un nolaiž galvas, bet tajā pašā laikā turpina skatīties uz šausmīgi skaistajiem karotājiem.
  Nacisti neizpratnē noliek ieročus, viņiem pat prātā neienāk, ka pusei bataljona ir kauns padoties divām ievainotām, šķietami jaunām meitenēm. Cik viņi ir nobijušies un apmulsuši.
  Viens no zēniem, nervozi skrāpējot savu netīro zoli zālienā, šķita, ka iedzina šķembu plikajā papēdī un lauzītā krievu valodā teica:
  - Tantes, nesūtiet mani uz Sibīriju, tur mēs nosaldēsim degunus un kājas:
  Andželika dusmīgi sacīja:
  "Mēs jūs jebkurā gadījumā nosūtīsim, bet, lai jūsu basās kājas sniegā nekļūtu nejūtīgas, viņi katru stundu sitīs jums pa pēdām ar nūjām."
  Zēns satricināja bailes un sāka raudāt kā meitene. Aliska steidzās mierināt bērnu:
  -Tu vēl esi pārāk jauna. Iespējams, viņi jūs klasificēs kā civiliedzīvotāju. Katram gadījumam, ja saki, ka tev vēl nav divpadsmit, tad tevi noteikti uz nometni neņems.
  Zēns pēkšņi pārstāja rēkt un zemākā balss tonī, mēģinot atdarināt pieaugušo, sacīja:
  - Es nepametīšu savus biedrus! Vai nu visus atbrīvo vai kopā izsūta uz koncentrācijas nometni!
  Meitenes bija pārsteigtas par zēna negaidīto drosmi, Andželika pienāca un noglāstīja viņa galvu:
  - Labi darīts, tas jums noderēs... Bet nebaidieties, lielākā daļa sagūstīto vāciešu strādās Krievijas Eiropas daļā, atjaunojot to, kas tika iznīcināts, un jums, bērni, būs labs ēdiens, labāks par jūsu normēšanu, un viņi rādīs filmas.
  Sagūstītie zēni patiešām bija tievi, dažiem pat bija redzami vaigu kauli, un trīs bezkreklu zēniem zem plānās ādas bija redzama katra riba, un viņu rokas bija kļuvušas tik tievas, ka bija pārsteidzoši, kā viņi turēja tajās Fausta patronas. Pārtikas normēšana Trešajā Reihā, ko izsniedza ar devu kartēm, pēdējos mēnešos bija tik ļoti samazinājusies, ka iedzīvotāji gandrīz mira no bada. Turklāt pavasaris tradicionāli ir vistrūcīgākais pārtikas laiks.
  Alisei Seļezņevai bija žēl šo puišu, "supermenu" bērnu, kuri tagad izskatās kā nabagi, izsalkuši basām kājām. Viņš rakņājās pa kabatām un atrada tajās nelielu amerikāņu šokolādes tāfelīti un apmulsa.
  Lend-Lease saņemtā dāvana bija par mazu, un tur bija trīsdesmit divi zēni (pārējie bija daudz vecāki, militārā vai ugunsdzēsēja formās, neskuvēti, ļoti nepatīkami, izliekušies, kas radīja veču iespaidu!), nebija. Šokolādes visiem nepietiek.
  Vieniem dot un citus aizvainot? Vai mest lozes? Pēdējais parasti ir risinājums, taču šajā gadījumā tas var šķist smieklīgi. Vai arī sadaliet sešas flīzes starp mazākajiem cīnītājiem.
  Pēdējais Alisai Seļezņevai šķita visgodīgākais, un viņš, izņēmis šokolādes tāfelīti, uzmanīgi noņēmis iesaiņojumu, sadalīja šķēles, pasniedzot tās mazākajiem un tievākajiem vācu bērniem.
  Šķiet, ka bijušie nacisti faktiski ir salauzti. Neviens no viņiem nesteidzās, nemēģināja, nesteidzās un neatņēma ieroci. Tiesa, daži caur zobiem murmināja dažus lāstu vārdus, taču, tiklīdz meitenes paspēra soli viņu virzienā, Krauti uzreiz apklusa un iespieda galvas plecos, it kā gaidot sitienu.
  Alisa Seļezņeva pat nošņāca ar neraksturīgu nicinājumu:
  - Tas ir nepieciešams, lai pārcilvēki sarautos. Un kur ir viņu neiznīcināmais āriešu gars?
  Andželika izrāva vienam no zēniem ar roku tītu cigareti un iemeta to zālē, nodzēsdama ar noslīpēto, kaut arī nobrāzumiem klāto kāju pirkstiem, un kliedza:
  -Ikviens, kurš smēķē cigaretes, gūst panākumus dzīvē, pārāk bieži veicot dūmu pauzi!
  Alisa Selezņeva viegli apstiprināja:
  - Tā es piekrītu Hitleram, īstam āriešu karotājam nevajadzētu: dzert, pīpēt un būt uzticīgam!
  Pēc šiem vārdiem drūmie zēni, kuri bija gatavi kuru katru brīdi izplūst asarās, izplūda draudzīgos smieklos un kaut kā uzreiz viss kļuva vieglāks dvēselē.
  Kad karotāji nodeva karagūstekņus tuvākajai padomju vienībai, Andželika pārsēja Alisi Seļezņevu, piefiksējot viņas lauztajā atslēgas kaulā sava veida šinu. Ceļojošais ārsts nekavējoties ieteica karotājam apgulties uz nestuvēm un vairākas dienas pavadīt mierā. Karotāja ar nicinājumu noraidīja šo priekšlikumu, lai gan viņa saprata, ka diemžēl Sarkanajā armijā ir daudz karavīru, kuri nekavējoties to sagrābs. Viņas balss bija stingra, gluži kā skolas skolotājai, kas aizrāda neuzmanīgu studentu:
  - Vai pietrūkst mūsu triumfa stundu, pēdējās priecīgākās kara dienas? Jā, šis ir visnežēlīgākais sods, kādu vien var iedomāties. Un vai jūs nevēlaties atņemt Sarkanajai armijai tās labāko snaiperi?
  Ārsts nobālēja, veca seja kļuva matēta, acu priekšā pavērās tribunāla zīme... Alisa Seļezņeva, redzot viņa bailes tikai skaļi, kā maza meitene, smējās un uzsita roku viņam uz pleca:
  - Nu, nedari tā! Es pats vairāk ienīstu krautus, kuri raksta denonsācijas, nekā krautus. Tātad...
  Un meitene, svilpodama, aizgāja ...
  Gredzens ap Berlīni joprojām nebija pietiekami ciešs; atsevišķas vācu vienības izlauzās no kabatām uz galvaspilsētas aizsardzības centriem. Dienvidu virziens tika nogriezts, bet ziemeļos, kur ofensīva sākās tikai 20. aprīlī, un Oderas lejteces šķērsošana tika aizkavēta, vāciešiem joprojām bija nepilnības.
  Fīrers tika pārliecināts atstāt Berlīni, bēgt uz ziemeļiem un pēc tam patverties zemūdenē. Vācijas zemūdeņu flote ar visiem tās zaudējumiem joprojām bija lielākā pasaulē, un tajā bija vairāk kaujas zemūdeņu nekā visas pārējās pasaules flotes kopā!
  Bet Hitleru tik ļoti morāli salauza viņa paša politiskais un militārais fiasko, ka viņš nolēma samierināties ar nāvi. Histēriskais diktators nekādā ziņā nebija tikai muižniecība un nebija gļēvulis, gatavs uz visu, lai atliktu tikšanos ar vecu sievieti, kuras elpa ir aukstāka par šķidro slāpekli un kuras tvēriens ir nepielūdzams.
  Meitenēm atkal nācās atrasties karstumā un stāties pretī pretuzbrukuma tanku kolonnai no ziemeļiem.
  Uzbrukumā devās automašīnas, pirms tam pieredzējušie karotāji vēl nebija tikušies.
  Ieraugot tos, kas izskatījās pēc saplacinātiem dzelžiem vai, vēl precīzāk, apgrieztas laivas uz kāpurķēdēm ar garu atsegtu purnu, Alisa Seļezņeva svilpa:
  - Vēl viens ienaidnieka tehnoloģiju produkts. Tiesa, pēc tam, kad disku lidmašīnas ar savām nezināmajām laminārajām sprauslām sagriež smagas tvertnes, tāda neglītība mūs nepārsteigs.
  Tomēr šie neveiklā izskata tanki ātri pārvietojās pa ceļu, tiem bija ļoti zems siluets.
  Smagais Is-2 ar patiku izspļāva smagu šāviņu. Aiz viņa uguni atklāja citi padomju transportlīdzekļi, gan Isa, gan populārākais padomju tanks T-34-85.
  Šeit notika kaut kas ļoti ārkārtējs. Lielākā daļa šāviņu, protams, lidoja garām maziem, ļoti veikliem spēkratiem, sprāgstot no aizmugures un sāniem. Taču arī dažiem sitieniem nebija nekādas ietekmes; saskaroties ar lielu bruņu racionālā slīpuma leņķi, "labumi" izveidoja rikošetu.
  Alisa Seļezņeva pārsteigta nosvilpa:
  - Mūsu Krautiem joprojām ir spēja ražot cementētas bruņas. Paskatieties, kā čaumalu cietie gali atlec.
  Andželika parādīja mēli draudzenei un piemiedza ar aci:
  - Šis ir tanks E-10, kas varēja kļūt par cienīgu atbildi uz T-34, ja nacisti būtu pie tā tikuši mazliet agrāk, kā to darīja ar disku lidmašīnām un N-162, šie piemēri novēlots brīnumierocis.
  Vācu transportlīdzekļi tuvojās, to 75 mm lielgabals ar lādiņu, kas piestiprināts pie lādiņa, pēc iespiešanās spējas bija diezgan salīdzināms ar 85 mm T-34, un nacisti, nesamazinot ātrumu, izšāva pirmo salveti uz apturētajiem padomju transportlīdzekļiem. No desmit šāviņiem bija četri trāpījumi, divi IS-2 tornī un vēl viens T-34 korpusā un tornī.
  Padomju smagajam "āmuram" bija jaudīgs 122 mm kalibra lielgabals, bet tieši torņa frontālās bruņas - 100 mililitri - bija šī iznīcinātāja tanka vājā vieta. Vienam no viņiem bruņas uzreiz nokrita, bet otrs iekļuva rikošetā. T-34-85 bija arī vājas, tikai 45 milimetru korpusa priekšējās bruņas, tās tika caurdurtas kā bloteris, un pat čaulas apakšējā munīcijas plauktā detonēja. Tam, kurš trāpīja tornī, paveicās vairāk, tas, protams, arī nogrima, bija nepieciešams kapitālais remonts, bet apkalpe ir dzīva.
  Padomju tanku apkalpes atbildēja, T-34-85 bija ātrāks, daudz lēnāk šaujošā Isa kavējās.
  No desmit vācu tankiem viens apstājās, likās, ka trāpīja, bet atbildē bija pieci sitieni...
  Alisa Seļezņeva nosvilpa vēl skaļāk:
  - Kas šī ir Andželika?
  Sarkanmatainā karotāja nolēma izrādīt savu erudīciju un sāka pļāpāt;
  Darbs pie E-10 izveides sākās tālajā 1943. gadā. Tam bija jābūt pēc iespējas vienotam ar pārējām E sērijas tvertnēm, tai pat laikā jābūt maksimāli tehnoloģiski attīstītai ražošanā un neprasot lielus resursu izdevumus. Tanka projektu izveidoja Kloeker-Humboldt-Deutz, kurš nekad agrāk nebija iesaistīts bruņumašīnu izstrādē.
  Alisa Seļezņeva ķiķināja un ar mērķtiecīgu šāvienu salauza optiku, vienu un Hitlera tērauda zirgus. Tomēr nacisti apsteidza padomju varu ar jaunu salveti. Atkal bija pieci trāpījumi, bet, par laimi, bez detonācijām, bet izcēlās ugunsgrēks vienā no IS.
  Andželika izšāva pati, raidīja šāviņu "pienā" un turpināja pļāpāt;
  E-10 dizains kopumā ir līdzīgs vieglo vācu Hetzer pašpiedziņas lielgabalu konstrukcijai. Lai ietaupītu svaru, samazinātu detaļu skaitu un samazinātu tvertnes kopējo augstumu, tika nolemts tornīti kā tādu izslēgt. Rezultātā diezgan vienkāršas formas korpuss saņēma stipri slīpu augšējo frontālo bruņu plāksni, kurā tika uzstādīts 75 mm 7,5 cm PaK 39 lielgabals (kā Hetzer).
  Alisa Seļezņeva riebumā saviebās:
  - Jā, šis ir pretīgs pašpiedziņas lielgabals, viegls, lēts un vispopulārākais uz čehu T -38 tanka šasijas, tad nav tik zems.
  Andželika turpināja izglītoties;
  Gumijotie ceļa riteņi bija izvietoti šaha formā, četri katrā pusē, katrs ar diametru 1000 mm. Viņu balstiekārta sastāvēja no ārējām svirām, kas piestiprinātas pie korpusa, izmantojot paplāksnes kā atsperes. Izmantojot hidraulisko piedziņu, bija iespējams regulēt klīrensa augstumu: tas mainījās 200 mm robežās. Tādējādi kopējais tvertnes augstums bija 1350-1550 mm robežās.
  Alisa Seļezņeva, ar savu snaipera šauteni trāpījusi kārtējam optiskajam tēmēklim, svilpa ar koši sarkanām lūpām:
  - Tas ir brīnišķīgi... Varbūt dizains ir labāks nekā T-34 būs. Tikai tad, kad viņa parādījās, velns viņai jau bija iedūris savu ragu, sautējošu kompresi mirušajiem.
  Andželika viltīgi savilkās grimasē, un viņš neapmierināti savilka lūpu. Veikli vācu tanki, pārāk ātri, lai trāpītu no vairāku simtu metru attāluma, mērķis ir izgriezta stikla dibena lielumā. Sibīrijas karotāju nokaitināja vienkārši mītiskā draudzenes precizitāte. Kā Alisei Seļezņevai izdodas trāpīt kustībā esošam mērķim no koka vairāk nekā piecsimt metru attālumā bez cieta atbalsta. Vairums normālu karavīru viņas vietā netrāpīs pašam tankam. Tomēr jūs varat turpināt izglītot savu partneri. Ļaujiet viņam brīnīties, kā ugunīgais karotājs tik daudz zina. Lai gan ne velti sarkanā matu krāsa tiek uzskatīta par viltības pazīmi. Piemēram, starp arābiem Irbis-velns šķiet sarkans?
  Andželika tērzēja zem draudzenes rokas;
  Pieticīgo izmēru dēļ bija jāatsakās no vācu tanku un pašpiedziņas lielgabalu standarta izkārtojuma - tagad hidrodinamiskā transmisija atradās aizmugurē, blakus dzinējam. Tas vienkāršoja tā demontāžu un apkopi, kā arī ļāva palielināt kaujas nodalījuma telpu. Dzinēja nodalījums un aizmugurējās bruņu plāksnes bija plānotas pilnībā noņemamas, lai būtu iespējams izjaukt dzinēju un transmisiju kā vienu vienību. Tas ir, viņi pieņēma izkārtojumu no T-34 - plaģiāti!
  Alisa Seļezņeva, uzkrītot optiskajam tēmēklim, noskaidroja;
  - Mēs to pieņēmām radoši.
  Jau puse Hitlera tanku bija izsisti, un trīs no tiem, kas izdzīvoja Alisas Seļezņevas precīzo šāvienu dēļ, bija gandrīz akli. Tomēr divi desmiti padomju tanku guva ievērojamus bojājumus, un trīs tika neatgriezeniski iznīcināti (viens IS, divi T-34-85) kopā ar viņu apkalpēm. Ja ņem vērā, ka padomju spēkratu sākotnēji bija vairāk nekā desmit reizes vairāk: simts trīs pret pļāvēju, tad...
  Andželika mācīja savu draugu;
  Galvenajos spēkstaciju tipos bija plānots izmantot ar ūdens dzesēšanu Maybach HL 100 benzīna dzinējus ar 400 ZS jaudu. Ar. vai "Argus" ar gaisa dzesēšanu ar jaudu 350 ZS. Ar. E-10 projektētais ātrums, braucot pa šoseju, būtu 65-70 km/h.
  Šeit viņas profesora diskusijas pārtrauca spēcīga rēkoņa. Varbūt kāds no vācu ložmetējiem juta, ka snaiperi apžilbina viņu optiku, vai varbūt viņi šāva pēc kaprīzes, vai drīzāk, ka Pallass nolēma spīdzināt karotājus tuvāk kara beigām, taču viņi nokrita un pat saņēma iecirtumus. no šrapneļa. Un Alisei Seļezņevai koka gabals tik ļoti trāpīja pa galvu, ka viņa vienkārši nomira.
  Andželika dažas minūtes bija aizņemta, iztīrot atkritumus un noņemot līku lausku no sava sārtā, sarūgtinātā papēža. Šeit, protams, bija par ko jūsmot un īgnēt. Jaunava nolādēja:
  - Nē, tā vienmēr ir, ja notiek kauja, pirms sadales - brūces man, pavēles Alisei Seļezņevai. Varbūt viņa tiešām ir no Keras pasakas?
  Sarkanmatainā Amazone pamāja acis un piebilda:
  - Tomēr acīmredzot mums būs jāizrok sava draudzene! Tā tas vienmēr ir biznesā, tu meklē dārgumus un atrodi snaiperi, bet pēdējais met lodi no partijas zelta!
  Tikmēr cīņai pienāca likumsakarīgs beigas. Vācieši izsita vēl sešus transportlīdzekļus, bet paši trāpīja un finišēja ar visiem rikošetiem. Starp citu, pēdējo tanku bombardēja kājnieki, kuri laikus ieradās ar granātām.
  Divdesmit seši nopietni bojāti Sarkanās armijas bruņu "zirgi", no kuriem četri tika pilnībā iznīcināti ar nopietniem bojājumiem, spontānam uzbrukumam. Varbūt šis bija viens no pirmajiem un, protams, pēdējiem šī Hitlera tanka izmantošanas gadījumiem.
  Andželika jokoja:
  - Nāve tev vienmēr steidzas, vīramātei vēlu, bet vieglprātīgai pasaules uztverei tieši laikā!
  Jautra, zvanoša balss atbalstīja rudmataino meiteni un izplūda ar īstu aforismu virkni:
  - Cilvēkiem vienmēr ir laiks nomirt, bet dzīvē ir totāls laika spiediens! Tomēr kara laikā ciparnīcas roka ir ātrāka par Mig propelleru, kad guļ, un lēnāka par gliemezi, kad rok tranšeju! Jūs varat kavēties ar atriebību, jūs varat steigties ar atlīdzību, bet rutīnas sajūta neizbēgami nāks!
  Andželika pagriezās un parādīja zēnam dūri:
  - Tu, Arkaška, labāk palīdzi iztīrīt draudzenes putru!
  Skaistais, cirtainais zēns piemiedza aci:
  - Vienmēr esmu gatava palīdzēt Alisai Seļezņevai. Kad es izaugšu nedaudz, es noteikti viņu apprecēšu!
  Andželika stingri atzīmēja:
  - Jums nav četrpadsmit, un viņai drīz būs astoņpadsmit... Jā, devītajā maijā! Un vīriešiem parasti ir jābūt vecākiem par savām sievām, brašām.
  Arkaška jautri piemiedza ar aci, atbildot:
  - Es esmu izskatīgs, un vācu meitenes mani jau ir noskūpstījušas... Tagad es būšu bagāta sieviete un apprecēšos... Man ir trešās pakāpes Goda ordenis un Sarkanais Karogi, neskaitot medaļas... Un varbūt viņi man arī iedos zelta zvaigzni kā varonim!
  Runājot par balvām, Andželika uzreiz zaudēja garastāvokli. Protams, divi pasūtījumi, Arkaškas vecumam tas ir liels panākums, kaut arī ne rekords. Kas zina, varbūt šis puika kļūs arī par ģenerāli. Tik jautrs un laimīgs, elle pārgāja, un tikai vieglas skrambas, un arī tad ne no lauskas, bet no ērkšķainiem krūmiem. Īpaši ceļgali, kas nogriezti, lai tie atbilstu bikšu šortiem, ar kailām, cīpslainām kājām, kas bija pārsteidzoši tīras lauka apstākļiem.
  Sarkanmatainais karotājs teica:
  - Alisa Selezņeva saņems varoņa zvaigzni! Tas tiesa! Varbūt arī tu, ja paņemsi Hitleru gūstā!
  Arkaška viltīgi piemiedza aci:
  - Labāk atbrīvot princesi, nekā notvert tirānu!
  Alisa Seļezņeva jau bija paspējusi atjēgties un, smagi šķaudot, sāka rosīties. Puisis un meitene sāka to grābt daudz enerģiskāk. Andželika pat dziedāja:
  - Mēs visi esam regates dalībnieki, airējam, airējam, airējam paši. Medības, samts un zelts, daiļavu vīns un tie de!
  Arkaška saburzīja seju un sacīja:
  - Nē, tās nav proletāriešu dziesmas, bet gan pirātu dziesmas no "Treasure Island". Jādzied kaut kas šim gadījumam atbilstošāks!
  Andželika dusmīgi sacīja:
  - Tātad tu neesi tirgus, bet dziedi!
  Zēns nobolīja acis un sāka trokšņot. Tad viņam pievienojās gandrīz pilnībā atbrīvotā Alisa Seļezņeva un sāka dziedāt līdzi;
  Berlīne ir gandrīz mūsu kontrolē,
  Caur binokli mēs redzam nolādēto Reihstāgu...
  Es ceru, ka drīz būs miers un laime;
  Ko es aprakstīšu savos dzejoļos!
  
  Krievija atvēra pasaulei komunismu,
  Viņa kļuva par ģimeni visiem.
  Bet Vērmahts mums uzsita cūkas purnu,
  Un asinis tagad plūst kā strūklaka no vēnām!
  
  Ko fīrers nejauši aizmirsa pie mums,
  Es gribēju iegūt zemes īpašniekus un vergus!
  Fašisms devās ļoti garā gājienā -
  Un šeit ir īsts murgs, elles sapņi!
  
  Vienkāršs zēns, basām kājām zēns,
  Nesen sasēju sarkanu kaklasaiti.
  Viņš gribēja pats veidot pasauli bez Dieva,
  Bet no debesīm pēkšņi izlauzās napalms!
  
  Mums bija jāskrien uz priekšu, mēs bijām AWOL,
  Tādus jauniešus neviens negrib ņemt!
  Bet zēns-cīnītājs tika galā ar šauteni,
  Tēvu ceļš izrādījās cienīgs!
  
  Viņi cīnījās gan ar viltību, gan ar spēku,
  Un vājums arī ir rūgts, diemžēl...
  Biedriem bija jārok kapi,
  Lidmašīnas priedes zārki aukstumā!
  
  Es esmu pionieris, kas tagad ir pieradis pie ciešanām,
  Es devos izlūkgājienā basām kājām, sniega kupens kraukšķēja.
  Var tikt sodīts par neticību,
  Ka es negribēju pazīt Jēzu!
  
  Bet kas ir trīs Golgātas stundas?
  Ir pagājuši vairāk nekā trīs kara gadi!
  Katrā ciematā atraitnes rūgti raud,
  Kā valsts dēli gāja bojā baznīcas pagalmā!
  
  Es izdzīvoju, biju šokēts, ievainots no lodes,
  Bet par laimi viņš palika kājās!
  Mēs godīgi atmaksājām parādu Vācijai,
  Līdz ar to fašismu mēs esam samīdījuši putekļos!
  
  Esmu nobriedis, bet joprojām esmu zēns,
  Ūsas nelauzās cauri, bet tās jau ir titāna!
  Jā, pieaugušais, un varbūt pat pārāk daudz,
  Galu galā sirds ir kļuvusi cieta kā metāls!
  
  Hero Star - augstākā balva -
  Pats Staļins, ticiet man, iedeva!
  Viņš teica: mums ir jāņem piemērs no tādiem cilvēkiem kā jūs,
  Karavīri vilto Ēdenes durvju atslēgas!
  
  Bet tagad, drosmīgais, noliec šauteni,
  Paņem āmuru, knaibles un strādā!
  Būvē buru laivu un laivu no koka,
  Un izveido lidmašīnu, lai tā varētu uzlidot kā putns!
  Pēdējā notī meitenes un zēns pabeidza dziedāt, viņi bija tik aizrāvušies, ka pat sāka dejot. Sasit rokas.
  Andželika pārtrauca dziesmu un norādīja ar pirkstu uz dienvidiem:
  - Tā ir Berlīne, kuru mēs vēl neesam paņēmuši. Ko jūs, biedri, sakāt par šo notikumu?
  Alisa Seļezņeva ar entuziasmu sacīja, atkal dziedot:
  Mēs ejam uz Berlīnes pusi
  Tālumā redzam komunismu!
  Viņš izglāba pasauli no mēra,
  Cienījamais biedri Staļin!
  
  Mērīts daudzos attēlos,
  Bezgalīgā Visumā.
  Vadītājs mums ir atvēris pareizo ceļu -
  Uz visiem laikiem norādot!
  Arkaška jau iedūra Alisei ar dūri pa muguru:
  - Skriesim uz Berlīni. Tur ir mūsu atpūta un miers.
  Zeltamatainais karotājs norādīja uz salauztajiem tankiem, pie kuriem jau lidinājās remontētāji. Vienu no bojātajām automašīnām vilka un vilka milzīgs traktors.
  Alisa Selezņeva negaidīti ieteica:
  - Varbūt varam palīdzēt saviem puišiem remontā?
  Andželika pamāja ar galvu.
  - Nē, vairāk no tevis ir meitene ar zelta matiem un brīnišķīgu skaistumu kaujas laukā. Skrien...
  Meitenes un zēns pazibēja pa nomīdīto un sadedzināto zāli ar sadurtiem un nežēlīgi saskrāpētiem papēžiem. Tomēr nav laika pievērst uzmanību sāpēm, jo īpaši tāpēc, ka atkal parādījās Fokken-Wulf uzbrukuma modifikācijas. Šis transportlīdzeklis ir bruņots ar četriem 37 un 30 mm kalibra gaisa lielgabaliem ar jaudīgu bruņu aizsardzību. Visizturīgākais un jaudīgākais ierocis, vienvietīgs transportlīdzeklis. Ir aptuveni divdesmit paši F -190 un vēl ducis Non-162, šīs nenotveramās leģendārās lidmašīnas "Salamanders".
  Alisa Selezņeva noapaļoja muti:
  - Br, es domāju, ka Hitlera aviācija jau ir izsmelta?
  Andželika "mierināja" savā veidā:
  - Berlīnē ir daudz pazemes lidlauku, tāpēc tur mums vēl ir iespēja tikties ar diskotēkām. Fonā ir Fokken-Wulf sile ar spārniem.
  Alisa Seļezņeva raidīja aizdedzinošu lodi uz neaizsargātāko, bet tajā pašā laikā ātri kustīgo Salamandru. Mašīna ar nedaudz izslaucītu putuplasta spārnu nolidoja lejā, atstājot sārtu asti kā komētai.
  Zeltamatainais karotājs teica:
  - Vienkārši uzbrukuma modifikācijas Fokens-Vulfs ir neievainojams no šautenes. Ja cīnītāji kavējas, viņi jau pirmajā dienā var uzbrukt mūsējiem!
  Arkaška ķircināja Alisi Selezņevu, atbildot:
  - Desmitajā nē! Vai pat simtā.
  Karotājs atcirta:
  - Aizveries, pļāpāt!
  Tā vietā, lai atbildētu, Arkaška izvilka no savas platās jostas kaut ko, kas izskatījās pēc mazas raķetes ar piestiprinātu rokturi, un lepni teica:
  - Tas ir mazais, ko es saņēmu!
  Alisa Seļezņeva bija ārkārtīgi pārsteigta, viņa pat sāpīgi trāpīja sev pa deguna tiltu ar pistoles butni. Viņa ar gaudām teica:
  - Kas tas par brīnumu?
  . NODAĻA Nr.15.
  Alisa Seļezņeva un viņas komanda bija pieķēdētas un cieta no piespiedu dīkstāves, ķēdēm uz rokām un kājām un niecīgām devām. Jūs viņus neapskaudīsit. Un vissvarīgākais ir tas, ka ciešanas ilgst tik ilgi. Alisei vēl nekad nekas tāds nav bijis, lai tik ilgi ciestu. Un tas ir šausmīgi.
  Tikmēr notiek lietas, kas PSRS ir vēl briesmīgākas un nepatīkamākas.
  Fon Boks sniedza ziņojumu Hitleram, cūkas acīm triumfējoši mirdzot:
  - Minsku pameta padomju karaspēks, Mein Fīrers, mēs esam slēguši ielenkumu. Vairāk nekā trīs simti tūkstošu padomju karavīru tika sagūstīti uz austrumiem no Bjalistokas. Brestas apgabalā ielenkti arī lieli krievu spēki! Mūsu karaspēks ir neuzvarams un strauji virzās uz priekšu! Daļa mūsu spēku, balstoties uz saviem panākumiem, jau bija sasnieguši Berezinas upi un sāka to šķērsot. Krievi ir panikā, viņu griba pretoties ir zema...
  Hitlers pārtrauca fon Boku:
  - Vai tilti pāri Berezinai ir uzspridzināti?
  Fon Boks atbildēja:
  - Par laimi, nav Meina Fīrera!
  Hitlers diezgan smīnīgi pasmaidīja:
  - Nu, vai krievi nav idioti?
  Fon Boks apstiprināja:
  - Protams, viņi ir idioti, mans fīrere!
  Hitlers atzīmēja:
  - Vai nometnes ieslodzīto izmitināšanai ir gatavas?
  Himlers pamāja:
  - Jā, balstoties uz Rietumu kompānijas pieredzi, pieņemam, ka karagūstekņi būs vairāki miljoni. Tātad pat konvojs ir gatavs! Es tiešām negribēju veltīt pārāk daudz enerģijas šim atkritumam!
  Hitlers atbildēja:
  - Amatpersonas ir jātur atsevišķi un stingrā apsardzē. Karavīri bez virsniekiem ir vienkārši inerta masa, īpaši padomju armijā, kur visi ir iebiedēti no Staļina represijām un jūtas kā zobrati.
  Himlers atbildēja:
  - Un mēs to ņēmām vērā! Armija bez virsniekiem ir kā žogs bez dēļiem! Tomēr daudzi padomju virsnieki var labi sadarboties ar mums. Starp krieviem, tāpat kā starp citām tautām, ir daudz nodevēju!
  Hitlers atbildēja:
  - Tas tā, sarēķini šos un ved uz servisu! Tie palīdzēs Trešajam Reiham sasniegt augstāko mērķi - pasaules kundzību. Zemei jābūt vienam vācu īpašniekam!
  Fīrera svīta pacēla ķepas pašā augšā:
  - Sveiks, Hitlers!
  Fīrers turpināja:
  - Kopumā tie ir saprātīgi un cilvēcīgi mērķi. Zemākās kārtas dzīvnieki, kas ir slāvu tautas, ir jāiedzen bodē! Un pie tā mums būtu jāstrādā. Turklāt viņi bija tikpat skarbi un agresīvi kā Tamerlāna karaspēks, nepazīstot ne žēlastību, ne žēlumu.
  Gebelss kautrīgi atzīmēja:
  - Protams, mans fīrers to darīs, bet pagaidām mums ir vajadzīgi sabiedrotie starp gūstā esošajām tautām. Jo īpaši mēs sagatavojām viltojumu, ka ukraiņi, baltkrievi un krievi nemaz nav brālīgas tautas. Jo īpaši krievi ir mongoloīdu rase, kas sastāv no pečenegiem, hazāriem un kumiem, savukārt ukraiņi nāk no kaukāziešu grupas.
  Hitlers iesaucās:
  - Tieši tā, pasaulē ir gandrīz trīssimt miljoni slāvu, un, lai viņus iznīcinātu, vajag viņus nošķirt! Es iedomājos samazināt slāvu iedzīvotāju skaitu desmitkārtīgi, par vergiem atstājot tikai stiprākos.
  Gebelss pasmaidīja:
  - Ideja ģeniāla, taču to vēl nav vērts publiskot!
  Hitlers atbildēja:
  - Bet tas, ka slāvi ir garīgi un fiziski nepilnīgi, ir tā vērts. Katram karavīram vajadzētu zināt, kas ir dzīvnieki viņa priekšā.
  Gebelss piekrita:
  - Bet mēs šo publicēsim tikai vācu valodā. Mūsu ienaidniekiem ir jāmāca, ka mēs cienām jūsu tautu un nicinām pārējos!
  Hitlers nomurmināja:
  - Gut! Tu mani pareizi dzirdēji, klibais!
  Phot Bock jautāja:
  - Vai man tiks nosūtīti papildu pastiprinājumi?
  Hitlers pasmaidīja:
  - Kam tas domāts! Galu galā, priekšgalā ienaidnieks ir salauzts!
  Fon Boks paskaidroja:
  - Tieši priekšgalā! Krieviem dienvidos ir lieli spēki. Viņi no turienes pārskaita rezerves. Turklāt padomju vara izsludināja ģenerālmobilizāciju, miljoniem jaunmobilizēto, mums vēl priekšā karstas kaujas. Ienaidnieks ir spēcīgs.
  Hitlers samiedza acis:
  - Ko teiks Ruderštarms?
  Ruderštarmam jau tuvojās septiņdesmit, taču viņš izskatījās daudz jaunāks. Piestāv, slaids ar ūsām, tipisks prūšu. Pat Pirmā pasaules kara laikā Ruderštarms komandēja korpusu, bija ģenerālis un viens no pieredzējušākajiem Vērmahta karavīriem. Prasmīgs komandieris, nav pazīstams ar nežēlību. Feldmaršals paklanījās fīreram:
  - Mums izdevās ielenkt padomju karaspēku uz Ļvovas dzegas un uzvarēt kaujā pie Rivnes. Krievi ir ļoti spēcīgi, viņiem ir liels pārsvars, īpaši tankos. Mūsu karaspēka zaudējumi ir ļoti būtiski.
  Hitlers nepacietīgi jautāja:
  - Kad Kijevu paņems?
  Rudershtarm atbildēja:
  - Kijeva ir ļoti labi nocietināta, tai apkārt ir daudz fortu un slavenā Staļina līnija. Es uzskatu, ka, ja vien mums neizdosies to notvert kustībā, frontāls uzbrukums nebūtu ieteicams.
  Hitlers satvēra vāzē izsprausto pušķi un apgāza to. Viņš saburzīja ziedus un svieda tos Ruderstarmam:
  -Tu esi suns!
  Feldmaršals paklanījās:
  - Es esmu suverēna suns!
  Fīrers turpināja kliegt:
  - Varbūt jūs domājat, ka Ukrainas sagrābšana nav piemērota?
  Rudershtarm atbildēja:
  - Nē! Es tā nedomāju!
  Hitlers kliedza:
  - Kā to izdarīt, neņemot Kijevu?
  Ruderstarms paskaidroja:
  - Mēs neņēmām Mangio līniju ar galvu, bet apgājām to, tāpēc nav nepieciešams sist pa Staļina līniju. Atcerieties, kā jūsu ģēnijs, lielais fīrers, atnesa uzvaru pār skaitliski pārāku ienaidnieku.
  Hitlers, izdzirdot lielību, nekavējoties kļuva maigs:
  - Jā tā ir taisnība!
  Ruderštarms kliedza:
  - Sveiks, Hitlers!
  Visi vienoti sekoja viņam:
  - Zin, sveiks!
  Fīrers pacēla pirkstu:
  - LABI! Tas ir diezgan saprātīgi! Jūs vēlaties apiet Staļina līniju, bet kā fons Baltkrievijā lietas ir uz sāniem.
  Fon Boks paskaidroja:
  - Staļina līnija ir praktiski uzlauzta. Taču paši krievi viņu atbruņoja. Jo īpaši galvenā ienaidnieka aizsardzības pilsēta Slucka tika ieņemta 26. jūnijā gandrīz bez cīņas. Mēs sagūstījām milzīgu daudzumu munīcijas un ekipējuma tieši pilsētā.
  Jāsaka, ka ierindā esošos bunkurus uzspridzināja paši krievi, kas mūs ļoti sarūgtināja. Kādi idioti ir krievi!
  Hitlers pacēla apelsīnu sulas glāzi un iedzēra dažus malkus, tad pamācoši teica:
  - Nenovērtējiet par zemu krievus! Jā, slāvi ir dzīvnieki, taču dzīvnieki var būt viltīgi un mānīgi. Konkrēti, ko saka pētījumi par pērtiķiem, un resns vīrietis ir cūciņš?
  Gērings atbildēja:
  - Apstiprini Darvina teoriju!
  Hitlers paspieda ar pirkstu:
  - Tieši tā! Garīgā mazvērtība nebūt nav pretrunā ar lopisku viltību! Atcerēsimies, cik dažkārt var būt viltīgi debīliķi, liekās lodēšanas labad! Zinu no personīgās pieredzes.
  Gērings atbildēja:
  - Bet pērtiķi var būt gan uzticīgi, gan ļoti paklausīgi. Tāpat kā, piemēram, suņi, arī vācu aitu suns ir ļoti lojāls, viņu inteliģences līmenis dažkārt ir cilvēku skaudīgs.
  Hitlers nosvilpa:
  - Nāc pie manis blondīne!
  Sniegbaltais gans ātri pielēca pie Hitlera. Viņa baidījās un dievināja savu saimnieku, no kura kuru katru brīdi varēja sagaidīt sitienus un glāstus. Hitlers samiedza acis un jautāja:
  - Cik tālu es esmu no Maskavas?
  Suns reja divas reizes. Hitlers pamāja:
  - Pa labi! Kas ir Gērings?
  Suns pagriezās un izbāza savu dibenu. Hitlers smējās:
  - Tieši tā, dupsi! Un kas es esmu?
  Suns salocīja priekšējās ķepas un auroja. Hitlers smējās vēl skaļāk:
  - Tieši tā, Dievs! Tagad kliedz man internacionāli!
  Suns sāka riet tik sirdi plosoši, ka Hitlers lēkāja augšā un lejā:
  - Kā šis! Jūs visu lieliski attēlojāt! Labi, ko Leibs teiks?
  Armijas grupas Ziemeļu komandieris paziņoja:
  - Viss notiek pēc plāna, mans fīrere, mūsu karaspēks jau ir Rīgā! Ir iespēja uzreiz pārņemt Sanktpēterburgu.
  Hitlers pietvīka:
  - Pareizi, lielās pilsētas vajag paņemt lidojumā! Viens mazs metiens!
  Kurš no mums visiem ir foršākais no nacistiem, būs labāks. Nu kāpēc klusēt, saki:
  Svīta kliedza:
  - Ādolfs Gitlers!
  Fīrers piebilda:
  - Un mans gudrākais suns! Ej, Gēringa miza!
  Gērings iesaucās:
  - Vū, va! Hitlera supergrāfs!
  Fīrers pēkšņi iesita suni ar pātagu, tas sirdi plosoši gaudoja, atlēca un pēkšņi salocīja ķepas kā miris.
  Hitlers iesmējās.
  - Un pēc tam, kurš gan neteiks, ka es esmu fīrers - īstais Dievs. Redzi, kā mirušie tiks augšāmcelti!
  Pātaga svilpo un sitiens krīt pār suni. Jā, pat uz deguna. Nabaga Blondīne uzreiz pielēca un sirdi plosoši iesaucās. Viņas riešana tomēr vairāk izklausījās pēc piekautas meitenes sauciena. Viņā bija tik daudz histērijas. Hitlers iesmējās un viņa ragu pacēla apkārtējie.
  - Slava lielajam fīreram! Suņu augšāmcēlājs!
  Hitlers uzlēca uz galda, nometa vīna glāzes un kliedza:
  - Es esmu brīvās cilts vilks, un mani sauc Vilkacis Mowgli! Un tagad manas plaušas!
  Visi unisonā kliedza:
  - Zin, sveiks! Zin, sveiks! Zin, sveiks!
  Fīrers pārmija vārdus uz galda, izsitot kristāla glāzes un aplejot ar vīnu. Viņa fraka kļuva pretīgi netīra. Acīmredzot Hitlers sagriezās, jo atskanēja sirdi plosošs sauciens:
  - Ak, ak! Es savainoju.
  Ieskrēja vairākas meitenes baltās kleitās, tās satvēra Hitleru, uzlēja viņam spaini ar jodu un cieši ietina apsēju no galvas līdz kājām. Rezultātā fīrers pārvērtās par ēģiptiešu mūmiju. Tikai viena mute bija brīva. Apkārtējie patiešām atviegloti nopūtās; beidzot fīrers tika autiņots, un viņš kļuva drošāks.
  Hitlers nedaudz nomierinājās un teica:
  - Tagad ir daudz labāk! Cik saprotu, uzvaram visur, tikai Ruderstarm ir dažas problēmas.
  Feldmaršals piecēlās:
  - Ak lielais fīrers, krieviem ir pārāk daudz karaspēka, it īpaši tanki! Mēs ar tiem netiekam galā!
  Hitlers samiedza acis:
  - Kā mēs nevaram! Un Gērings?
  Gērings pielēca augšā:
  - Es šeit esmu fīrers!
  Hitlers iesaucās:
  -Vai tu vari apēst tanku!
  Gērings atbildēja:
  - Ja fīrers pavēl, tad jā!
  Hitlers iekliedzās:
  - Tanks uz studiju!
  Bormans jautāja:
  - Uz studiju!
  Hitlers izlaboja:
  - Uz troņa zāli!
  Bormans iekliedzās unisonā ar fīreru:
  - Tanks uz troņa telpu!
  Skaistas meitenes, spēlējoties ar kailām kājām īsos svārkos, ienesa zālē meistarīgi izgatavotu kūku tanka formā. Automašīna bija stiklota un spīdīga. Pēc formas tā bija precīza T-34 kopija. Hitlers bija sajūsmā:
  - Cik brīnišķīgs tanks! Man personīgi patīk! Kā ar tanku T-34, ļoti forša mašīna?
  Fon Boks atbildēja:
  - Nav tik briesmīgi! Mēs ar tiem veiksmīgi tiekam galā. Turklāt šim tankam ir tornītis...
  Hitlers pārtrauca:
  - Es zinu, tas griežas manuāli!
  Fon Boks pamāja:
  - Jūs varat izsist šo tanku no sāniem!
  Hitlers ieteica:
  - Mums vajag jaudīgāku 275 mm prettanku lielgabalu. Kāpēc tas vēl nav izveidots!
  Špērs atzīmēja:
  - Trīsdesmit sestajā gadā pēc franču S -35 parādīšanās parādījās priekšlikumi izveidot prettanku septiņdesmit pieci, taču šādi priekšlikumi tika ignorēti.
  Hitlers jautāja:
  - No kura?
  Špērs, nevainīgi smaidīdams, atbildēja:
  - Tu esi fīrers!
  Hitlers raustījās, mēģinot pārraut pārsējus, bet tie viņu turēja ļoti stingri. Tad viņš iesaucās:
  - Ak, tu kuce!
  Špērs atbildēja:
  - Kas ir mans fīrers, bet fakts paliek fakts, ka mums tik ļoti nepieciešamais ierocis nav radīts.
  Hitlers kliedza:
  - Nu nevajag! Mēs tā uzvarēsim krievus! Kurš noteica sankcijas par T-34 testēšanu? Runājiet!
  Špērs atbildēja:
  - Maršals Kuļiks.
  Hitlers jokoja:
  - Maršals Kuļiks ir nobružāta nulle!
  Pūlis aplaudēja:
  - Kāds ārkārtējs dziļums ir mūsu fīrers!
  Hitlers pamāja ar galvu, tas bija grūti pārsēju dēļ:
  - Jā, manu domu varenums un dziļums ir neizmērojams! Un lai tava dzimtā zeme zied, nu, atkārto pēc manis...
  Pūlis vienbalsīgi kliedza:
  - Zin, sveiks!
  Hitlers bija sajūsmā:
  - Tagad es esmu laimīgs! Un tagad nākamā lieta. Klausies mani, tu resnais brutālais Gēring, un paklausi.
  Gērings iesita sev pa ausīm:
  - Es novietoju lokatoru fīreru!
  Hitlers nomurmināja:
  - Tātad klausies manī ar visām ausīm!
  - Jā, lieliski!
  Hitlers noklepojās, meitenes sāka sist viņam pa muguru ar plaukstām. Kārtīgi iztīrījis kaklu, Hitlers sacīja:
  - Nu, tas ir daudz labāk! Tātad jūs redzat Gērings ir brīnišķīgs krievu tanks?
  Gērings paklanījās:
  - Jā, vislielākā!
  - Tātad ēd!
  Gērings pasmaidīja:
  - Tu gribi, lai es to apēdu!
  Hitlers iesaucās:
  - Tu apsolīji man apriti tanku!
  Gērings noliecās vēl zemāk:
  - Lielais fīrers apsolīja!
  - Tāpēc ēd, kuce!
  Gērings jautāja:
  - Vai vari man iedot nazi un dakšiņu!
  Hitlers šņāca.
  - Priekš kam?
  Gērings bija aizvainots:
  - Nu, es neesmu cūka!
  Hitlers iebilda:
  - Tikai cūka!
  Gērings atbildēja:
  - Es esmu lielās vācu kultūras nesējs!
  Hitlers atdarināja:
  - Tu smirdīgais pretīgās dabas pārstāvis!
  Gebelss viltīgi iesaucās:
  - Vai tiešām gribi, lai Hermanis uzreiz aprij visu tanku?
  Hitlers pamāja:
  - Visa kūka līdz kauliem!
  Gēbelss iesmējās:
  - Nu, Herman, izskatās, ka tev būs jāēd!
  Hitlers izlaboja:
  - Nevis tu, bet tu! Nu apēd dzīvu, kuce, pirms es tev pavēlu cept cūkgaļas speķos! Hvi-hvi-hvi!
  Gērings steidzās izpildīt fīrera pavēli. Viņš uzkrita uz kūkas kā kuilis uz atkritumu siles:
  "Es darīšu visu jūsu labā, mans fīrere."
  Pārējā Hitlera svīta ķiķināja un sāka rādīt ar pirkstiem uz rijīgo Gēringu.
  - Tas ir smieklīgi! Neglīts neglītums!
  Hitlers dusmīgi šņāca caur ūsām un patosā teica:
  - Kas nemīl fīreru, tas nenovērtē dzīvi! Jo mūsu dzīve ir kalpošana Lielvācijai!
  Svīta pamāja ar galvu un atkal iesaucās frāzē, kas sagrieza zobus:
  - Sveiks, Hitlers! Sveiks, Hitlers! Sveiks, Hitlers!
  Fīrers ar grūtībām pamāja ar pārsieto ķepu:
  - Zin sveiks!.
  Gērings sāka ar rokām aprīt tanku. Glazūra un krēma bruņas pārplīsa, un nacisti sasmērējās kā cūka. Tvertne ar grūtībām padevās, Gērings satriecās, bagātīgi sasmērējot savu purnu. Viss izskatījās vairāk nekā komiski. Tāds idiotisks idiotisms!
  Hitlers pagrieza pirkstu pie tempļa:
  - Apbrīnojami pamēģiniet Gēringu.
  Divi nacisti turpināja pūst un mēģināt. Viņa mazās acis no krēma kļuva pietūkušas, un viņš pats kļuva par slidenu tārpu zilā, zaļā, rozā un dzeltenā krāsā. Taisnības labad gan jāatzīmē, ka kūka, ko Gērings aprija, bija ļoti garšīga. Abi nacisti sagrāva sevi, norijot milzīgus gabalus. Hitlers pat nopietni atzīmēja:
  - Kas daudz ēd, tam sirdsapziņa tīra, bet zarnas netīras! Lai mūsu propaganda ir klizma.
  Gebelss atbildēja:
  - Un mūsu propaganda ir klizma smadzenēm!
  Hitlers jautāja:
  - Nu, noņemiet man apsējus, es jau esmu atveseļojies!
  Meitenes steidzās izpildīt fīrera pavēli. Viņi strauji atraisīja apsēsto Ādolfu.
  Bormans ieteica:
  - Vai no betona var izgatavot pārsējus?
  Hitlers iebilda:
  - Nekādas zāles un salmu! Tādā veidā būs daudz lētāk!
  Bormans kliedza:
  - Jā, fīrera gudrība ir liela!
  Gebelss laboja:
  - Nav lieliski, bet bezgalīgi!
  Bormans atbildēja:
  - Lai tas spīd mūžīgi mūžos!
  Hitlers dziedāja:
  - Rīt atkal došos kaujā, bet noteikti zinu, ka atgriezīšos! Arī pēc simts gadsimtiem, muļķiem par prieku!
  Špērs kliedza:
  - Neviens nevar pretoties fīrera gribai.
  Gebelss ieteica:
  - Uzcelsim pieminekli fīreram Brestā. Liela statuja, kas vērsta ar arktisko lapsu uz austrumiem.
  Hitlers piekrita:
  - Es esmu faraons! Kad paņemsim Maskavu, es likšu uzspridzināt Kremli un tā vietā uzcelt piramīdu trīs kilometru augstumā. Es kļūšu par lielāko no faraoniem, un visa pasaule kliedz, nu...
  Svīta kliedza:
  - Sveiks, Hitlers!
  Fīrers nošņāca:
  - Idioti! Visa pasaule visuma radītājam Hitleram kliegs aleluju! Un kas pret to tiks iekaustīts!
  Visi unisonā teica:
  - Ak lielais un gudrais Ādolfs! Neesi pretrunā ar fīreru!
  Gēringam pietūka vēders, un viņš kliedza:
  - Lielais fīrers, atļauj man aiziet!
  Hitlers iesaucās:
  - Tos tanks vēl nav apēdis!
  Gērings ievaidējās:
  - Vēl mazliet, un es nosūdīšu sevi!
  Hitlers smējās:
  - Tātad vēl labāk!
  Gērings savā pēdējā piepūlē ievaidējās:
  - Un tu nošņauksies!
  Hitlera seja sagriezās, fīrers kliedza:
  - Nekavējoties noņemiet! Kādus sūdus es smirdīšu?
  Meitenes nekavējoties ieskrēja, satvēra Gēringu un ievilka viņu Imperatora kancelejas tualetē, ar zelta tualeti. Tajā pašā laikā apburošās daiļavas sajauca abu nacistu krūzi un dibenu, iegremdējot galvas spainī.
  Hitlers līdz tam laikam bija atradis citu upuri:
  - Himler, kāpēc jūsu informācija par padomju tanku un lidmašīnu skaitu bija neprecīza?
  Reihfīrers atbildēja:
  - Kopumā viņi izrādījās līdzīgi mums, un viņi saskaitīja vairāk nekā divdesmit tūkstošus tanku un vairāk nekā divdesmit tūkstošus lidmašīnu!
  Hitlers iesaucās:
  - Kāpēc vairāk nekā mūsējais! Kurš par to ir atbildīgs?
  Himlers pamāja:
  - Reihs ministrs Štičs!
  Hitlers iesita tuvākajai meitenei pa krūtīm un kliedza:
  -Kur ir Stičs!
  No kolonnas aizmugures izlēca īss, resns vīrietis:
  - Tas esmu es, Mein Fīrere!
  Hitlers nicinoši pasmaidīja:
  - Tu ēdi savu Ryashka Shtih! Acīmredzot jūs ēdat speķi kopā ar izkārnījumiem. Starp citu, vai jūs zināt, kā ķert vēžus?
  Stichs pamāja ar galvu:
  - Nē!
  - Uz mirušas vecmāmiņas! Esesieši viņai nocirta galvu, pārplēsa vēderu un iemeta notekcaurulē. Tas ir ļoti smieklīgi, un, starp citu, kāpēc tika izjaukts plāns izveidot trīsdesmit sešas vācu tanku divīzijas. Kāpēc tu klusē, gofer!
  Shtih atbildēja:
  - Mēs esam izpildījuši tanku un lidmašīnu ražošanas plānu. Vismaz to, ko Gērings pavēstīja.
  Hitlers kļuva nikns:
  - Atkal braucam! Jā, es viņu drīz pakāršu! Nē, es tevi dzīvu nodīrāšu! Nē, es tevi ielaidīšu skābē!
  Gebelss ieteica:
  - Varbūt iesākumam atņemt viņam reihmaršala un ekonomikas kuratora zināšanas?
  Hitlers iebilda:
  - Nē! Tas nenotiks! Par ko tad man ņirgāties? Tevi pāris reizes pagrūdīs, un tu nonāksi pie Hebes.
  Gebelss jautāja:
  - Vai tiešām vide ir nepieciešama tikai tāpēc, lai par viņu ņirgātos?
  Hitlers iesaucās:
  - Kam vēl jūs smirdīgās žurkas derat? Jebkurā gadījumā es pateicu visu, kas man jāsaka par jums!
  Bormans ieteica:
  - Varbūt vēlaties redzēt Mein Fīrera ledus atrakciju.
  Hitlers jautāja:
  - Ar asinīm?
  Bormans izpalīdzīgi teica:
  - Protams, lieliski ar asinīm!
  Fīrers pamāja ar ķepu:
  - Šajā gadījumā sāciet! Lai gan nē, vispirms pabeidziet kūku. Skatieties, kā Gērings viņu "kropļoja"!
  Bormans jautāja:
  - Ļaujiet lielajam Ādolfam viņu piebeigt ar nažiem un dakšām!
  Hitlers vēlreiz jautāja:
  - Kam tas domāts?
  Bormans paskaidroja:
  - Lai mēs neinficētos un nesāp vēders! Slimai armijai ir divas reizes vājāka. Un vēl vajag uzveikt PSRS.
  Hitlers pamāja:
  - Kad dzirdu vārdus Padomju Savienība, mana roka sniedzas pēc ložmetēja. Labi, paķer karotes un dakšiņas un ēd!
  Svīta paklausīgi metās izpildīt pavēli, aprija kūku. Viņi skaļi raustīja un radīja briesmīgu troksni, saduroties ar pieri. Tas izskatījās pēc greznas cūkkūts.
  Hitlers par to domāja. Laiks iet un, kad Ādolfs kļūst vecs un vājš, šīs cūkas viņu vienkārši samīdīs. Pēc kara beigām vajadzēs viņus visus nosūtīt uz koncentrācijas nometni, nomainot viņus ar spēcīgiem puišiem no Hitlerjugent, kuri ir pieraduši uzskatīt Viņu par Dievu! Un vispār, kāpēc gan neizgudrot zāles, vai kaut kādu starojumu, kas padarītu fīreru nemirstīgu. Vai tiešām zinātne ir bezspēcīga laika uzbrukuma priekšā? Tā nevar būt patiesība! Pat jaunībā Hitlers lasīja dažādus pētījumus par paranormālajiem spēkiem un okultām parādībām. Jo īpaši elles dēmoni varētu atjaunot jaunību Sātana uzticīgajam kalpam. Pat ja tas nozīmētu nogalināšanu. Arī Hitlera sirds nav akmens, tagad, injicēts ar narkotikām, viņš runā atklātas muļķības. Bet patiesībā dažreiz, it īpaši, kad dopa beidzas, viņš vēlas darīt labu. Kurš ieies pasaules vēsturē? Ja Vācija uzvarēs, tā būs lielākā no lielākajiem valdniekiem. Vēsturi raksta uzvarētāji! Bet sakāves gadījumā viņš tiks nolādēts uz visiem laikiem, bērni baidīsies no viņa vārda. Pareizāk sakot, visticamāk, tie jau ir biedējoši! Kā pasaulē, kuru vēl nav iekarojusi Vācija, prātu sagrauj ļaunas fīrera karikatūras, kas smieklīgā veidā attēlo viņu kā izcilāko cilvēku, kāds jebkad dzīvojis! Tomēr jums jājautā Gebelsam:
  - Staļina karikatūras ir gatavas?
  Gēbelss, ēdot kūku, atbildēja:
  - Tik noteikti lieliski!
  - Un viņš ir pietiekami pazemots!
  Gebelss pamāja:
  - Ja vēlaties, mēs jums parādīsim filmu. To sauc: Sarkanā elle. Tur savākti visi padomju zemes pierādījumi un šausmas.
  Hitlers pamāja:
  - Šeit! Un man ir jāparāda, ka esmu laipns un godīgs! It kā es nestu pasaulei gaismu un atbrīvošanos. Atgādināšu, ka PSRS nav vienlīdzības. Komunisti ir ļaunākie ekspluatatori. Viņi izspiež visu sulu no saviem cilvēkiem. Jārāda filmas par to, cik labi dzīvo mūsu strādnieki, labi paēduši, skaisti, kārtīgi. Galu galā pie mums, vāciešiem, ir kārtība. Jums ir jārāda laimīgas, smaidošas sejas. Un īpaši pārliecinieties, ka visas sievietes kadrā ir jaunas un skaistas.
  Gebelss jautāja:
  - Parādiet bērniem!
  Hitlers pamāja:
  - Protams un cik vien iespējams! Man patīk šādas brilles, it īpaši, ja bērnu papēži apdeguši ugunī.
  Gebelss laboja:
  - Bet mēs rādīsim tikai laimīgus un apmierinātus bērnus, labāko un priekšzīmīgāko Trešo Reihu!
  Hitlers pamāja:
  - Visam vajadzētu strādāt, lai maldinātu! Labāk ticēt nekā lieliem meliem, tikai ļoti lieliem meliem!
  Elks jautāja:
  - Ko darīt karavīriem, ja bērns izbāž mēli vai uztaisa degunu?
  Hitlers izteica neprātīgu runu:
  - Atbildi ar lodi! Un ja ir iespēja to noķert un pakārt otrādi! Tomēr būtu lietderīgi izveidot īpašas nodaļas zemāka līmeņa tautu bērniem. Iznīcini dzīvniekus ar dzīvnieku rokām!
  Himlers atbildēja:
  - Līdzīgi projekti jau ir! Piespiedīsim bērnus informēt par saviem vecākiem, ieviesīsim stimulus informatoriem. Daži no visattīstītākajiem var paļauties pat uz Vācijas pilsonību.
  Hitlers šņāca.
  - Nav pilntiesīga, dodiet Vācijas pilsonību! Tas ir muļķības!
  Himlers izlaboja:
  - Mēs nedosim, bet tikai solīsim!
  Hitlers atbildēja:
  - Guli ar mēru, cienot godu, lai netiktu pieķerts pie vārda! Galu galā ir glābjoši meli, bet ir tukši meli.
  Himlers paklanījās:
  - Šajā gadījumā tie ir meli Vācijas labā.
  Hitlers atbildēja:
  - Tādā gadījumā es piekrītu! Nu labi, man apnika pļāpāt par valdības lietām, labāk izbaudīsim gladiatoru cīņu!
  Bormans pavēlēja:
  - Atbrīvojiet fīrera skatu!
  Hitlers izlaboja:
  - Lielajam fīreram!
  Bormans kliedza vēl skaļāk:
  - Atbrīvojiet skatu uz diženo fīreru!
  Sienas izšķīrās un parādījās milzīgs akvārijs. Tās dibenu klāja bieza sarma kārta.
  Hitlers nomurmināja:
  - Nav daudz sniega!
  Bormans izlika zobus:
  - Mēs centāmies izdarīt pēc iespējas vairāk, bet mēs esam vainīgi, ka mums nebija laika!
  Hitlers pamāja ar roku:
  - Paskatīsimies sākumā izrādi!
  Ringā ieskrēja trīs muskuļoti zēni, ne vecāki par piecpadsmit vai sešpadsmit gadiem, šortos. Bija skaidrs, ka aukstumā viņiem nebija īpaši ērti. Iedegusī āda ātri kļuva sarkana.
  Hitlers jautāja:
  - Un meitenes?
  Bormans čukstēja:
  - Tagad būs meistars!
  Arēnā ielēca meitenes peldkostīmos! Viņi bija četri, Bormans nolēma dot viņiem priekšrocības, tāpēc Hitlers deva mājienu, ka verdzene ir daudz vērtīgāka nekā verdzene.
  Skaistuļu basās pēdas uz salnas atstāja graciozas pēdas! Meitenēm sāpēja, kaili papēži bija sarkani.
  Bormans atzīmēja:
  - Jauktas cīņas vienmēr ir interesantas! Sievietes un vīrieši ir labāki nekā tikai vīrieši vai sievietes.
  Hitlers pamāja:
  - Pa labi! Man patīk žanru sajaukums! Nu, kā vienmēr, likmes būs slepenas. Ceru, ka viņi cīnīsies labi.
  Meitenēm rokās bija gari zobeni un cirvji. Zēniem ir tikai zobeni. Nevienlīdzība bija redzama. Viena no meitenēm bija rudmataina, pārējās gaišmatainas. Skaistas, muskuļotas, spriežot pēc rētām, tās ir lielas dāmas, kuras ir pieredzējušākas gladiatores.
  Bormans deva mājienu Hitleram.
  - Sarkanmatainā SS cīnītāja Elvīra kļuva slavena ar to, ka kopā ar civiliedzīvotājiem nodedzināja katoļu baznīcu. Baznīca radīja elli, un viņi mēģināja viņu sodīt. Pārējie arī ir pieredzējuši cīnītāji, viņi ir labāki par vienkāršiem skaistiem jaunekļiem.
  Hitlers atbildēja:
  - Apbrīnojami!
  Rudmatainajai meitenei patiešām bija viens metrs deviņdesmit, viņa svēra aptuveni simts kilogramus bez tauku lāses. Muskuļu bumbiņas apritēja pār iedegušo ādu. Hitlers izsalkuši paskatījās uz viņu. Kopš bērnības vājš un trausls , viņš vienkārši priecājās par spēcīgu sieviešu klātbūtni. Kādi meitenei ir muskuļi, cik viņa ir līdzīga ideālajai āriešu sievietei.
  Bormans paziņoja:
  - Kas! Es priecājos iepriecināt fīreru!
  Atskanēja SS himna, un gladiatori iesaistījās kaujā. Sākumā zēni cīnījās gausi, viņi negribēja nogalināt meitenes, un mātītes, tāpat kā pieredzējuši vilki, pagarina baudu. Tad rudmate jaunietim iegrieza cirksnī, liekot viņam sāpēs saliekties, pēc kā viņš zobena galu pārbrauca pa atslēgas kaulu, izdarot skrāpējumu. Jaunais vīrietis nepārprotami mēģināja atvairīt.
  Hitlers skatījās uz kauju caur spēcīgu binokli, viņu ieslēdza sarkanmatainās sievietes spēcīgās kājas un greznie gurni. Un mugura kā viļņojums uz ūdens iet cauri kā vilnis, tagad sasprindzinot un tagad atslābinot muskuļus. Viņa spēlējās ar gūstekņiem, ik pa laikam tos skrāpējot, taču nesteidzās radīt nopietnas traumas. Arī pārējās meitenes uzvedās rotaļīgi, vai nu uzbrūkot, dūrējot puišus, vai ejot aizsardzībā. Puiši, kas viņiem pretojās, nebija pietiekami pieredzējuši, viņiem gandrīz nebija prasmju sazināties ar zobenu, un šī iemesla dēļ viņi bieži palaida garām. Tikai vienu reizi jaunais vīrietis, cīnoties pie labās puses, atplēsa krūšturi uz blondās meitenes krūtīm. Atklāti sprauslas. Hitlers gaudoja, ieraugot šo krāšņumu:
  Cik forša ir šī cīņa!
  Meitene, sarūgtināta no neapmierinātības, dusmīgi izsita puisim aci, tad satricināja no sāpēm un atkāpās. Akvārijā bija diezgan auksts, manas basās kājas bija ļoti aukstas, un ledus dega ne sliktāk par karstu dzelzi. Meitenes acīmredzot nolēma, ka viņām pietiek ar spēlēšanu publikai, un devās izšķirošā ofensīvā. Asiņojošie jaunieši ārkārtīgi gausi cīnījās pretī. Elvīra vispirms izsita vienu no zēniem vienu aci, tad otru.
  Hitlers pasludināja:
  - Tie ir īstie ārieši!
  Bormans ieteica:
  - Varbūt ieslēgt sniega pika?
  Hitlers to atmeta:
  - Vēl nē! Redzamība samazināsies! Kopumā tā ir laba ideja, ka blondās meitenes uzvar zēnus. Kas ir šie puiši?
  Bormans atbildēja:
  - krievi! Tikko notverts no tuvējiem ciemiem!
  - Kāpēc viņi klusē?
  - Valodas paralizētas!
  - Nākamreiz pārliecināsies, ka viņi runā! Man patīk klausīties spēcīgu krievu valodu!
  Elvīra vienam no puišiem nocirta galvu, pārējie divi nokrita uz ceļiem, asiņojot.
  - Pabeidz tos! Hitlers kliedza.
  . NODAĻA Nr.16.
  Īstie ārieši pamāja ar galvu un zobeni krita puišiem uz galvām. Viņi kliedza un nokrita. Gladiatori ar kailām, apsārtušām kājām stāvēja uz uzvarēto puišu līķiem un izkliedza:
  - Sveiks, Hitlers!
  Fīrers pasmaidīja:
  - Cik brīnišķīgi, pat brīnišķīgi! Slepkavība ir tas, kas mums vajadzīgs! Tas skan kā serenāde!
  Gebelss atzīmēja:
  - Jā, skaistas meitenes, bet ar vienu cīņu nepietiek.
  Bormans pamāja:
  - Būs vēl viena cīņa! Precīzāk, vairākas! Mēs tevi pamatīgi izklaidēsim, ak, lieliskais fīrere!
  Hitlers atbildēja:
  - Jā, ir labi mani izklaidēt!
  Bormans pamāja:
  - Un ļoti grūti!
  Hitlers iebilda:
  - Bet ne ļoti! Man patīk apelsīni un brilles!
  Gebelss ieteica:
  - Varbūt kaut kas daudzveidīgāks par zobenu cīņām! Esmu nogurusi no šīs senatnes!
  Bormans atbildēja:
  - Tagad jūs redzēsiet kaut ko daudzveidīgāku!
  Gērings tika izvilkts no tualetes. Šķita, ka resnajam reihmaršalam bija diezgan smagi sūdi; viņš tika apliets ar dārgu franču odekolonu. Smaržu un fekāliju smarža izplatījās visā telpā.
  Hitlers nopūtās:
  - Nē, tas ir pretīgi! Mums jārīkojas uzmanīgāk! Īsāk sakot, izmetiet viņu no turienes!
  Bormans izlaboja:
  - Varbūt no šejienes!
  Hitlers pamāja:
  - Jā, arī no šejienes!
  Gēringu sagrāba un izvilka no zāles. Tikmēr ledus akvārijā mainījās ainava. Arēnā ienāca puskaila meitene ar trijziņķi un tīklu. Viņa bija liela, gara, tumša, acīmredzami arābu izcelsmes.
  Sniegs dedzināja viņas kailās, raupjās pēdas. Acīmredzot viņa bija ļoti spēcīga meitene, kas bija vairākkārt apmācīta. Ieejot ringā, viņa zemu paklanījās Hitleram un viņa svītam, sakot angliski!
  - Lai mans saimnieks tiek pagodināts!
  Hitlers piekrita:
  - Jā, es esmu Ādolfs, visu lietu pavēlnieks!
  Gebelss atbildēja:
  - Angļu valoda ir ļoti melodiska!
  Hitlers iesaucās:
  - Kā sarūsējis zāģis uz ozola! Sūds, nevis valoda! Ne velti visu laiku un tautu labākie dzejnieki bija vācieši!
  Bormans pamāja:
  - Jā, vācu kultūras augstākais līmenis!
  Hitlers dziedāja:
  - Ar ko krievu kultūra ir slavena? Nu, pieņemsim, Staļinam ir daudz roku un ilkņu! Un ar Ļeņinu ir aptuvens rēķins! Un iesit viņam acī ar āmuru un sirpi!
  Svīta aplaudēja:
  - Pareizi Ādolfs! Tev ir apbrīnojama ritma izjūta!
  Hitlers pat sāka dejot:
  - Es esmu fašists! Es esmu superfašists!
  Meitene sniega arēnā nervozi kustināja savas kailās, muskuļotās kājas. Viņai, pieradušai pie siltāka klimata, tas šķita ļoti nepatīkami. Āda sāka kļūt zila, un tad skaistule sāka lēkt.
  Hitlers jokoja:
  - Tik padauza ir karsta!
  Gebelss atzīmēja:
  - Šis ir arābu karotājs, kas nozīmē, ka viņš nav padauza!
  Hitlers nosvilpa:
  - Un, manuprāt, tas ir vēl sliktāk nekā prostitūta! Vai viņš var sasildīt viņas papēžus ar karstu gludekli, un Hebe?
  Bormans ieteica:
  - Mazliet noslīpēsim viņu ar pātagu!
  Hitlers iebilda:
  - Lai vispirms notiek kautiņš! Kas ir viņas pretinieks?
  Bormans čukstēja:
  - Viņš ir ceļā!
  Hitlers uzbudinājās:
  - Viņš saka!
  Bormans pamāja.
  - Jā viņš!
  Hitlers šņāca:
  - Tātad tas ir vīrietis! Zini, ka esmu laimīga!
  Bormans iesaucās:
  - Sveiks, Hitlers!
  Fīrers pamāja ar galvu:
  - Pa labi!
  Bermans piebilda:
  - Un diezgan liels!
  Sāka skanēt mūzika, būris atvērās un... arēnā lēnām ienāca lauva. Diezgan liels dzīvnieks ar atkailinātiem ilkņiem.
  Hitlers bija sajūsmā:
  - Cienīgs pretinieks piekrīt!
  Bormans norādīja ar pirkstu:
  - Redzi, fīrere, cik viņam ir biezas krēpes!
  Hitlers piekrita:
  - Jā, tas ir biezs! Bet ceru, ka meitene to noskūs!
  Lauva arī bija diezgan auksta, viņa varenās ķepas bija karstas no sniega. Zvērs pagriezās un norūca.
  Hitlers iesmējās:
  - Viņš neskatās uz mani!
  Bormans atbildēja:
  - Nē, vislielākā! Pat mušas baidās nolaisties virsū!
  Hitlers piekrita:
  - Es pats jebkuru saspiedīšu kā mušu!
  Bormanis iesmējās.
  - Mēs sasmalcināsim, mušas!
  Meitene nedaudz sakustējās! Briesmīga zvēra skats ar atkailinātu muti viņu piepildīja bailes. Lauva atkal rēca un sāka tuvoties. Hitlers uzsita ar pirkstiem Bormanam uz pieres:
  - Uz ko mēs liekam likmes, kungi!
  Bormans jautāja:
  - Un kurš ir tas izcilais, uz kuru gribas likt likmes?!
  Hitlers vilcinājās un ar plaukstu iesita savam vietniekam pa pieri:
  - Lauvai!
  Apkārtne uzreiz kļuva dzīvīga. Elks paziņoja:
  - Un es arī esmu uz lauvas!
  Rudershtarms iebilda:
  - Un es esmu par meiteni!
  Himlers atbildēja:
  "Ir ļoti muļķīgi likt likmes uz kādu citu, nevis to, kuru fīrers lika!"
  Hitlers izlaboja:
  - Es nedevu nekādu pavēli! Veiciet bezmaksas likmes!
  Bormans apstiprināja:
  - Cīņa ir godīga, nekas nav iepriekš sarunāts!
  Himlers ziņoja:
  - Bet man vienalga, lai lauva būtu kopā ar savu mīļoto fīreru!
  Hitlers pacēla roku.
  - Zin, sveiks! Likmes ir pilnīgi bez maksas!
  Tikmēr lauva piesteidzās meitenei. Viņa veikli noskrāpēja trīszaru un palēca sānis.
  Hitlers slavēja:
  - Un viņa ir diezgan izveicīga!
  Himlers ieteica:
  - Pipari šai sievietei tūplī!
  Hitlers piekrita:
  - Ir pēdējais laiks!
  Lauva atkal pielēca un paspēja ar ķepu noraut meitenei gurnu, atklājot viņas spēcīgo sēžamvietu. Fīrers iesaucās:
  - Labi darīts, Leva!
  Meitene veikli iemeta tīklu, un lauva tajā sapinās. Zvērs izmisīgi mēģināja atšķetināt sevi, bet tas sapinējās vēl vairāk. Viņa raustīšanās kļuva histēriska.
  Hitlers kliedza:
  - Kāds tu esi gudrs muļķis! Tas ir tas, kas vajadzīgs lauvai!
  Meitene no visa spēka centās pretiniecei caurdurt ar trijzari. Bet smaile nebija pietiekami asa, lai caurdurtu biezo lauvas ādu. Zvērs saņēma tikai skrāpējumus un rūca kā atbildi. Briesmonis pat mēģināja pārvietoties, rāpojot, pa sniegu velkot aiz sevis tīklu.
  Hitleram bija jautri:
  - Nav jautri! Tā es saprotu cīņu!
  Himlers atbildēja:
  - Drosmīgs velns!
  Fīrers piekrita:
  - Ļoti drosmīgi!
  Bormans ieteica:
  - Varbūt iemet viņai vēl vienu trijgurni!
  Hitlers jautāja:
  - Kāpēc tas ir slikti?!
  Bormans pamāja:
  - Mēms!
  Hitlers to atmeta:
  - Nē! Man patīk vērot upura ilgo agoniju!
  Bormans atbildēja:
  - Ļaujiet viņam ciest!
  Meitene turpināja lēkt atpakaļ un durt lauvu, iemetot trīszaru. Viņa bija spiesta visu laiku kustēties, jo aukstums iekoda kailos papēžos. Un tomēr ar vairākiem nikniem uzbrukumiem viņa spēja nopietni aizķert lauvu. Bija diezgan biezas asinis:
  Hitlers atzīmēja:
  - Tā ir mana mīlestība pret dzīvniekiem!
  Bormans iesmējās:
  - Varbūt mēs varam sievieti pērt!
  Hitlers iebilda:
  - Nav vajadzības!
  Bormans sarkastiski jautāja:
  - Kāpēc?
  - Tāpēc, ka viņa ir drosmīga!
  Meitene turpināja lēkt, viņas mazās kājiņas jau kļuva zilas no aukstuma, ķermenis trīcēja.
  Himlers atzīmēja:
  - Arābu kultūras paraugs!
  Hitlers jautāja:
  - Arābu?
  - Jā, mans kungs!
  Hitlers ar grimasi teica:
  - Man patīk arābi! Viņu reliģija nav tik stulba un pacifistiska kā kristietība.
  Himlers piekrita:
  - Tā ir taisnība, ka viņa sola paradīzi Allāha karavīram.
  Hitlers kraukšķināja glāzi uz galda:
  - Bet mūsu kristieši nemaz nemāca, ka vajag cīnīties un cīnīties par reihu, par Vāciju!
  Himlers atrāvās:
  - Viņi neko nemāca! Īpaši stulbi Jehovas liecinieki. Nevis sekta, bet pilnīga nodevēju deģenerācija!
  Hitlers piekrita:
  - Mēs viņus pakārsim!
  Himlers atzīmēja:
  - Pagaidi mazliet! Vajag iesist!
  Hitlers bija sajūsmā:
  - Pa labi! Iedurt!
  Bormans atbildēja:
  - Mēs sagatavosim līdzīgu pasūtījumu Jehovas lieciniekiem.
  Hitlers apstiprināja:
  - Un septītās dienas adventisti! Šī jūdaizējošā subbotniku sekta ir jānoslauka no Visuma sejas.
  Bormans izlika zobus:
  - Adventistus pabarosim ar cūkgaļu!
  Pamazām lauvas kustības palēninājās. Zvērs zaudēja arvien vairāk asiņu, un viņa pretinieks arvien vairāk cieta no aukstuma. Viņa trāpīja lauvai acī, izsitot to ar galu. Tad viņa atkal saskrāpēja lauvas ķermeni.
  Hitlers atzīmēja:
  - Meitene cieš!
  Bormans jautāja:
  - Palīdzi viņai vai nē!
  Hitlers atbildēja:
  - Jā, tu redzi, cik viņas kājas ir notirpas. Sadedziniet viņas papēžus ar karstu gludekli. Bērnam kļūs siltāks.
  Bormans bija sajūsmā:
  - Nu, sadedziniet šīs kuces papēžus ar kaut ko karstu.
  Divi milzīgi esesieši ielēca akvārijā. Viņi vicināja karstu gludekli un nepārprotami mēģināja apcept meiteni.
  Viņa atlēca atpakaļ, un SS vīrietis, pazudis, izstiepās viņas priekšā. Šeit sapinusies lauva izdarīja pēdējo izrāvienu un iegrūda zobus fašista plecā. Viņš mežonīgi kliedza, cīnīdamies pretī.
  Hitlers bija sajūsmā:
  - Nu, es ļoti gribēju redzēt saplēstu cilvēka ķermeni!
  Bormans paziņoja:
  - Ja vēlies, Mein Fīrere, mēs tevi tūlīt saplosīsim gabalos!
  Hitlers to atmeta:
  - Es gribēju redzēt tieši to, ko lauva saplosīja gabalos!
  Bormans iesmējās:
  - Tavs sapnis, fašist, ir piepildījies!
  Hitlers jautāja:
  - Tikai fašists!
  Bormans paklanījās:
  - Atvainojiet, nacisti!
  Tikmēr lauva savu upuri piebeidza un atkal metās pie meitenes. Tikmēr ar veiklu sitienu pa žokli ar trijzobu viņa izsita otru naci. Viņš joprojām gribēja apcept viņas kājas. Necilvēks nokrita bez samaņas. Meitene pieskrēja viņam klāt un izvilka no jostas garu dunci:
  - Es esmu lielisks karotājs! Vārds ir Ahilya!
  Hitlers kliedza:
  - Bravo! Es esmu pārsteigts!
  Bormans atbildēja:
  - Jums no sirds patīk mūsu viesis!
  Hitlers atbildēja:
  - Jā! Es mīlu tik spēcīgas sievietes. Viņa ir īsts ārietis.
  Meitene pielēca pie lauvas un piebeidza viņu ar spēcīgu sitienu. Milzīgais līķis apklusa.
  Hitlers pamāja:
  - Bravo! Apbrīnojami!
  Bormans atbildēja:
  - Varbūt vēlies viņu uzaicināt pie galda!
  Hitlers jautāja:
  - Vai viņa runā vāciski?
  Bormans sarāvās:
  - Nē, bet viņš bez vilcināšanās runā angliski.
  Hitlers pasmaidīja:
  - Nu ko, es šo valodu zinu kā savu dzimto!
  Bormans paziņoja:
  - Es arī uzskatu, ka ir jāzina savu ienaidnieku ieroči.
  Hitlers atzīmēja:
  - Kādas milzīgas teritorijas kontrolēja briti! Pareizāk sakot, viņi to joprojām kontrolē! Šī ir lieliska tauta.
  Himlers atbildēja:
  - Godīgi sakot, tu viņus uzskati par barbariem! Un ja viņi būtu mazliet stulbāki, tad mums būtu labāk!
  Hitlers pamāja:
  - Mums jā, bet ne kultūrai! Lieliska Rietumu kultūra! Es esmu ļoti noraizējies, ka, ja Lielbritānija sabruks, koloniju pamatiedzīvotāji celsies un baltā cilvēka valdīšana beigsies.
  Himlers atbildēja:
  - Vācietis aizstās angli, un tas arī viss!
  Bormans paziņoja:
  - Mēs ticam tavam ģēnijam, fīrere!
  Hitlers pamāja:
  - Uzaicini meiteni pie galda!
  Karotājs tika atbrīvots no akvārija. Viņi iedeva viņai gurnu, un viņa devās pie galda. Hitlers iztaisnoja muguru un uzlika rokas uz gurniem. Viņa izskats bija kā valdnieks.
  Meitene gurnā un ar plānu auduma sloksni uz krūtīm piegāja pie galda un sažņaudza vēderu. Viņas kājas bija ļoti sarkanas no aukstuma, viņa graciozi centās kustēties.
  Hitlers viņai pieklājīgi parādīja vietu sev blakus. Karotājs apsēdās. Fīrers jautāja angļu valodā:
  - Kādu iespaidu uz jums atstājusi Vācija?
  Meitene atbildēja:
  - Priekšzīmīga valsts! Viss ir ļoti tīrs un kārtīgs.
  Hitlers jautāja:
  - No kuras pilsētas tu esi?
  Meitene lepni taisnojoties atbildēja:
  - Bagdāde!
  - Kā tevi sauc?
  Karotājs uzpūtās:
  - Es esmu Ačilija!
  Hitlers uzsita viņai pa plecu, meitene nodrebēja. Fīrers pieliecās un noskūpstīja viņu uz vaiga:
  - Dārgā Ahilija!
  Meitene pamāja:
  - Jā, es esmu gan mīļa, gan maiga!
  Hitlers jautāja:
  - Kur tu iemācījies tik labi cīnīties?
  Karotājs atbildēja:
  "Kad es vēl biju meitene, mani pārdeva uz bordeli, un pēc tam par sliktu uzvedību tiku nosēdināta arēnā ar zobenu pret zēnu. Bet notika neticamais, es viņu nogalināju un nokļuvu gladiatoru skolā. Sievietes tur bieži cīnās, daudzas pēc cīņas pilda gultas pienākumus.
  Hitlers pamāja:
  - Sieviete ir gan karotāja, gan pavarda sargātāja! Vācietei ir pienākums darīt un prast visu. Tu esi musulmanis?
  Meitene pamāja:
  - Jā! Sunitka!
  Hitlers pamāja:
  - Tie ir tie, kuri bez Korāna atzīst arī Sunnas grāmatu, diezgan plašu tradīciju!
  Meitene pamāja:
  - Jā! Bet es reti lūdzu un daudz cīnos! Godīgi sakot, man ir lielas šaubas, vai Allāhs vai Dievs pastāv.
  Hitlers laipni jautāja:
  - Kāpēc tu tā domā, Ahilija.
  Meitene atbildēja:
  - Es izlasīju Nīčes tulkojumu angļu valodā. Viņam ir dziļas domas, kas uz mani atstāja spēcīgu iespaidu.
  Hitlers atbildēja:
  - Liela daļa Frīdriha Nīčes darbu ir pareizi, taču viņa idejas ir jāattīsta radoši. Es viņiem piešķīru pilnīgumu un pilnību.
  Ahilja piekrita:
  - Daudzi mani tautieši dievina Hitleru. Viņi tic, ka viņš visiem nesīs atbrīvošanu!
  Hitlers iesaucās:
  - Viņi domā pareizi! Pasaulē nav neviena foršāka par Ādolfu! Labi, pietiek runāt, es gribu redzēt jaunu gladiatoru cīņu.
  Bormans pamāja:
  - Nākamā cīņa!
  Arēnā izlēca pieci cīnītāji, divas meitenes un trīs puiši, kas nav vecāki par piecpadsmit gadiem. Viņiem bija zobeni un vairogi. Bija skaidrs, ka tie joprojām ir nepieredzējuši gladiatori, jo viņi nejutās īpaši pārliecināti. Sniegs apcepa viņu plikus papēžus, meitenes un zēni lēkāja augšā un lejā.
  Hitlers bija aizkustināts:
  - Un kas tas ir?
  Bormans nošņāca:
  - Divi čehi, un puikas ir poļi!
  Hitlers iesaucās:
  - Ceru, ka cīņa būs interesanta!
  Bormans pamāja:
  - Protams, mans fīrers! Es nedaru kapātdarbus!
  Hitlers vēlreiz noskūpstīja Ahiliju:
  - Tu esi brīnišķīgs! Es bieži skatījos gladiatoru cīņas!
  Meitene atbildēja:
  - Diemžēl bieži vien fīrers! Tas ir nežēlīgs skats.
  Hitlers jautāja:
  - Vai jūs joprojām vēlaties redzēt?
  Ahilya pamāja:
  - Ja vīrieši cīnās!
  Hitlers atbildēja:
  - Tie ir tikai trīs vīrieši, tavā valstī viņi jau apprecas savā vecumā, vai ne, dārgā!
  Meitene atbildēja:
  - Noteikti! Es uzzināju sava pirmā vīrieša mīlestību deviņu gadu vecumā.
  Hitlers bija pārsteigts:
  - Nu kā tev patika?
  Meitene pakratīja galvu:
  - Tas bija vairāk sāpīgi nekā patīkami!
  Hitlers atzīmēja:
  - Esmu ļoti kulturāls un pieklājīgs pret sievietēm. Sveiki, Borman, pasaki man, kurš ir seksīgākais vīrietis Vācijā?
  Bormans atbildēja:
  - Protams, tu esi mans fīrers!
  Hitlers uzpūtās:
  - Patiesam diženumam nav vajadzīgi glaimi!
  Ahilya elpu teica:
  - Jūs esat Eiropas cienīgs sultāns!
  Hitlers atbildēja:
  - Austrumi ir delikāts jautājums!
  Ienaidnieks arēnā ienāca Hitlera svītas trokšņa un aplausu pavadībā. Milzīgs ilkveidīgs tīģeris, labus trīs metrus garš. Viņš strupi norūca; viņa pretinieki, divas meitenes un zēni, kautrīgi atkāpās.
  Bormans jautāja:
  - Cik viņš ir izskatīgs?
  Hitlers iedzēra malku šampanieša:
  - Vispār nav slikti! Vai tas ir Bengālijas tīģeris?
  Bormans izlaboja:
  - Ussuri, Staļina dāvana!
  Hitlers pamāja:
  - Jā, atceros, Jāzeps man to uzdāvināja kara priekšvakarā! Ļoti cienījams dzīvnieks! Majestātisks kā pati Āzija.
  Bormans piekrita:
  - Ja Staļins dod, tad dod! Pat bez astes tas ir apmēram trīs metrus garš, bet ar asti tas ir četrarpus metrus garš.
  Hitlers iekoda no kūkas un, košļājis, atbildēja:
  - Ceru, ka viņš parādīs cienīgu cīņu!
  Bormans pamāja:
  - Tu redzēsi pats!
  Tīģeris pagrieza seju un paskatījās uz Hitleru. Fīrers jautāja:
  - Kāpēc viņš nesāk?
  Bormans paskaidroja:
  - Gaidu signālu!
  - Tāpēc nāc ātrāk!
  Atskanēja trompete, un milzīgais līķis pārsita asti pāri saviem augšstilbiem. Pieci gladiatori, drebinādami no aukstuma un lēkdami uz sastindzis kājām, mēģināja izveidot aizsardzību.
  Hitlers atzīmēja:
  - Cik nožēlojami mēģinājumi!
  Gebelss atbildēja:
  - Tīģeris ir Vācija, mēs ienaidniekus sitam pa gabalu.
  Zvērs strauji uzlēca, nogāzdams blondo zēnu. Uzkritusi viņam virsū, viņa pārrāva viņam vēderu. Pārējie gladiatori izdarīja vairākus vājus sitienus un sāka izklīst.
  Hitlers šņāca.
  - Tam nav kodola! Dzīves kodols!
  Gebelss atbildēja:
  - Un daudziem nav smadzeņu! Viņiem ir jāturas kopā, pretējā gadījumā tīģeris tos saplēs.
  It kā laikā ar saviem vārdiem briesmonis pameta saplosīto zēnu un metās pēc meitenes. Ārēji milzīgs un neveikls, šis zvērs kustējās ātri, pat ar dzīvniecisku labvēlību. Kā zibens lēciens un meitene tika notriekta, tīģeris viņai salauza muguru un iekoda kaklā, no mutes dega asinis.
  Hitlers kliedza:
  - Un tu esi tīģeris, labi darīts!
  Ahilya iebilda:
  - Godīgi sakot, man ir žēl bērnu! Viņi vēl ir ļoti jauni, šķiet, pirmo reizi arēnā! Un saskārās ar nežēlīgu realitāti!
  Hitlers atbildēja:
  - Daba ir nežēlīga! Kāpēc cilvēks nevar būt nežēlīgs augstāka mērķa vārdā - padarīt cilvēci tīrāku un labāku!
  Ahilya atzīmēja:
  - Tā ir labāk! Ir labi, ja ir labs mērķis, bet vēl labāk, ja līdzekļi ir cienīgi!
  Tikis galā ar otro upuri, tīģeris metās pēc trešā. Viņš pilnībā neaprija mirušos, bet vienkārši izrāva labākos gabalus. Tīģeri, tāpat kā cilvēki, ir atšķirīgi, bet tas bija slepkava!
  Hitlers pat jokoja:
  - Dāvana no ogres, no ogres!
  Himlers jautāja:
  - Un, ja mēs noķersim Staļinu, ko mums ar viņu darīt?
  Hitlers atbildēja:
  - Es izlemšu pats, vispirms noķer! Taču Staļins var pat aizbēgt uz ASV, šādu iznākumu nevar izslēgt.
  Himlers pasmaidīja:
  - Jo labāk, mēs reizē iekarosim Ameriku.
  Hitlers pasmaidīja:
  - Jā, ASV iekarošana ir cienīgs mērķis. Es dzirdēju, ka "amerikāņi" uztvēra atombumbu nopietni, ticot šim briesmīgajam ierocim!
  Himlers pamāja:
  - Pa labi! Šīs žurkas ir kaut ko līdzīgu šim!
  Hitlers saspieda Ahilijas krūtis:
  - Viņiem tas neizdosies.
  Himlers jautāja:
  - Kāpēc?
  Hitlers atbildēja neizšķirti:
  - Lielākā daļa amerikāņu zinātnieku ir ebreji, un šī tauta nav spējīga uz konstruktīvu radošumu.
  Himlers atbildēja:
  - Jā, būt konstruktīvam, bet iznīcināt...
  Tīģeris vēl nedaudz mocīja trešo upuri, grauzdams kaulus, tos atsedzot. Hitlers ar prieku pat noklikšķināja ar mēli:
  - Kāda pļāpāšana! - Teica krievu vārdu fīrers.
  Himlers atzīmēja:
  - Asinis ir prieks! It īpaši, ja liešana nav jūsu pašu!
  Hitlers atzīmēja:
  - Dīvaini, bet visās Eiropas valodās mīlestība rimās ar asinīm! Tas ir diezgan dīvaini, vai ne!
  Bormans uzskatīja:
  - Varbūt tas ir tāpēc, ka jaunavas savās kāzu naktī izlēja asiņu straumes.
  Hitlers pārtrauca:
  - Kas plūst! Tikai pāris pilieni! Tu idiots Borman!
  Fīrera vietnieks paklanījās:
  - Idiots, ja tu to vēlies!
  Hitlers atzīmēja:
  - Visi šie kari noved pie daudziem upuriem! Es neteikšu, ka tas man paliek nepamanīts. Es jūtu zināmu žēlumu un līdzjūtību, it īpaši, kad vācieši mirst. Cik daudz mēs zaudējām pirmajā nedēļā, un Idol.
  Sauszemes spēku komandieris atbildēja:
  - Vairāki tūkstoši, mēs neesam precīzi aprēķinājuši, cik daudz, bet kopumā ne tik daudz! Tika nogalināti daudzi tūkstoši, desmitiem tūkstošu krievu. Ieslodzīto jau ir simtiem tūkstošu.
  Hitlers atzīmēja:
  - Labs kara sākums! Vai ne!
  Elks atzīmēja:
  - Mēs uzvarēsim visus krievus! Šīs boļševiku baras tiks uzvarētas!
  Hitlers šņāca.
  - Jūs esat pārāk priecīgs, ka to apsolāt! Un lai to reāli īstenotu! Bet labi, pagaidām esmu apmierināta ar pirmo nedēļu.
  Ahilya teica:
  - Ja vēlies, es tev lieliski palīdzēšu!
  Hitlers smējās:
  - Un kā tu vari man palīdzēt?
  Ahilya atbildēja:
  - Ar savu pieķeršanos iedvesmo darbiem!
  Hitlers bija sajūsmā:
  - Nu, tas ir cits jautājums! Starp citu, ko tu domā par Staļinu?
  Meitene atbildēja:
  - Lielisks valdnieks, gandrīz līdzvērtīgs tev!
  Svīta atkāpās, baidoties no Hitlera niknā uzliesmojuma. Bet fīrers pēkšņi pasmaidīja:
  - Jā, tieši tā, Staļins ir lielisks valdnieks! Čērčils un Rūzvelts salīdzinājumā ar viņu ir vienkārši pērtiķi! Tādi pērtiķi, mazi un nekaitīgi! Tomēr ko citu var teikt par Staļinu. Visa Krievija viņu dievina, un tas ir daudz vērts! Turklāt viņam izdevās izveidot milzīgu armiju, pieblīvējot robežas ar tankiem un lidmašīnām. Tas tiešām ir Čingishans!
  Hitlers apstājās un sāka pildīt sev krējuma kūkas gabalu. Himlers atzīmēja:
  -Jo stiprāks ienaidnieks, jo godājamāka uzvara!
  Gebelss ieteica:
  - Varbūt mums vajadzētu sarīkot atentāta mēģinājumu pret Staļinu?
  Hitlers atbildēja:
  - Vēl nē, es gribu viņu notvert dzīvu!
  Himlers nopūtās:
  - Staļinu ir ļoti grūti noņemt! Viņš nevienam neuzticas! Pat Berija, lai gan viņš ir otrā persona štatā.
  Hitlers pamāja:
  - Vai mēs varam mēģināt uzpirkt Beriju?
  Himlers atbildēja:
  - Tu vari riskēt!
  Hitlers iesaucās:
  - Tāpēc riskējiet!
  Pa šo laiku tīģeris bija beidzis grauzt trešo upuri un metās pie ceturtā. Meitenes un zēns stāvēja kopā plecu pie pleca.
  Hitlers smējās:
  - Ka putni saspiedušies kopā! Tagad tos saplosīs gabalos kā kaķēnus!
  Bormans nošņāca:
  - Viss būs ļoti vienkārši! Lai gan, ja tas nav tikai tas, tas ir vēl labāk!
  Himlers ieteica:
  - Ja vēlaties, mēs varam piegādāt daudz upurus no koncentrācijas nometnes! Jūs tos visus sagrausit!
  Hitlers pamāja:
  - Protams, visi!
  Tīģeris uzlēca pārim, mēģinot tos saplēst gabalos. Jaunietis un meitene veica atriebības uzbrukumu un sadūra ar zobeniem. Viņiem izdevās noskrāpēt tīģeri ar asiņainām svītrām, kas ritēja pa seju. Zvērs lēca un meta tos dažādos virzienos. Zēni bailēs atkāpās.
  Hitlers iesaucās:
  - Vājāņi! Man ir vesels ducis šo lauvu mazuļu, visiem palicis otrs! Ne velti Hitlers ir sinonīms vārdam neuzvarams!
  Bormanis iekliedzās:
  - Jūsu diženums ir vienkārši neizmērojams!
  Hitlers atsita galvu pret savu glāzi:
  - Kurš gan šaubās par manas hipnozes spēku!
  Himlers piebilda:
  - Un verbālā caureja!
  Hitlers uzlēca
  - Ko tu teici!
  Himlers atbildēja:
  - Es domāju ebreju verbālo caureju. Es pat sacerēju uz tiem improvizētas dziesmas. Ļoti interesants fīrers.
  Hitlers pasmaidīja:
  - Lasīsim!
  Himlers sāka:
  Ebreju tauta ir bandītu tauta,
  Kāpēc pārdot brāli par vara santīmu!
  Bastardu bars ar parazītiem
  Saspied tos kā mandavo!
  Hitlers atbildēja:
  - Dzejoļi ir diezgan viduvēji! Tātad jūs, Himler, esat sajukuši.
  Reihsfīrers atbildēja:
  - Protams, es esmu ļoti tālu no tevis lieliski!
  Bormans atzīmēja:
  - Vai ir vērts apspriest citu cilvēku talantus! Vislabāk ir skaitīt dimantus"
  Hitlers nomurmināja:
  - Izklausās saprātīgi!
  Tīģeri saplosīja ceturto upuri. Izdzīvojušā meitene aizbēga. Viņa ar bailēm vēroja šādu laupīšanu. Tīģeris atklāti aprija gaļu. Tāpat kā visi plēsēji, viņš mēģināja piedzerties rezervē. Tāpēc viņš mocīja puiša iekšpusi.
  Bormans priecīgi sacīja:
  - Tas pats attiecas uz poli!
  Hitlers šņāca.
  - Kādi tie poļi ir deģenerāti!
  Ahilya jautāja:
  - Kāpēc poļi?
  Hitlers atbildēja:
  - Tāpēc, ka viņi zaudēja karu krieviem! Kādiem vājajiem ir jābūt, lai zaudētu kaujas krieviem? Šīs cūkas!
  Himlers piekrita:
  - Lielas cūkas! Krievi ir deģenerēts cilvēces atzars!
  Elks iebilda:
  - Viņi arī uzvarēja Frederiku Lielo!
  Himlers iesmējās:
  - Jā! Tie ir meli!
  Hitlers atbildēja:
  - Tikai caur nodevību! Viņiem nebija nekādu izredžu godīgā cīņā! Vai es neesmu Hitlers, lielākais no komandieriem!
  Bormans kliedza:
  - Zin, sveiks!
  Hitlers atbildēja:
  - Sveiks, Hitlers! Nav neviena augstāka par mani! Neskaties zemāk!
  Apkārtējie nekavējoties sāka slavēt fīreru:
  - Jā, tu esi lieliska un unikāla! Slava Ādolfam!
  Hitlers atbildēja:
  - Lielais fīrers ir ļoti apmierināts! Es neesmu garāks par sevi, neskatieties zemāk! Es nokaušu visas kazas ar numuru divdesmit trīs!
  Himlers jautāja:
  - Kāpēc tieši šis numurs?
  Hitlers atbildēja:
  - Velna numurs! Bet tu, debīli, nesaproti!
  Himlers piekrita:
  - Ar manu vājo prātu, protams!
  Hitlers kliedza:
  - Gan krievi, gan ebreji ir pretīgi!
  Bormans atzīmēja:
  - Ar partizāniem jācīnās stingrāk.
  Hitlers atbildēja:
  - Cīnīsimies! Es to garantēju, lieliskais Ādolf!
  Bormanis dziedāja:
  - Zin, sveiks!
  Hitlers pārtrauca:
  - Tu man apriebies Zin Hail! Šīs muļķības man sāp galva!
  Himlers iesaucās:
  - Sveiks, Hitlers!
  Fīrers bija neapmierināts arī šeit:
  - Frankas muļķības! Vai tu nevari neko labāku izdomāt, nelieši?
  Himlers bija aizvainots:
  - Labākais labā ienaidnieks ir Meins Fīrers!
  Hitlers piekrita:
  - It īpaši, ja tas ir labs sūds!
  Tīģeris metās pie sava nākamā upura. Piektā meitene mēģināja viņu atgrūst ar kājām, taču viņai tika pārgriezts vēders. Skaistule kliedza:
  - Man tas ir pārāk sāpīgi!
  Hitlers iesmējās:
  - Lūk, viņa ir nāves mašīna!
  Meitene vēl vienu reizi sasparojās un apklusa, no aiz mutes tecēja asinis. Gebelss atzīmēja:
  - Tāds ir to liktenis, kas iestājas pret Trešo reihu!
  Hitlers paziņoja:
  - Tīģeris saņems īpašu prēmiju, es pabarošu viņu ar Molotova aknām. Tikmēr turpināsim jautrību.
  Skanēja mūzika un fašistu orģija turpinājās!
  . NODAĻA Nr.17.
  Tikai sapnī Alisa Selezņeva beidzot varēja ienirt varonības pasaulē.
  Un ka šajā pasaulē ir daudz interesantu lietu, un tas, kas notiek kosmiskā mērogā.
  Un jūs iznīcināt fašistus pa īstam;
  Alisa Seļezņeva paskatījās uz Arkaša Sapožkova uzdāvināto raķeti un uzmanīgi pieskārās galam un vairākām pogām.
  Zēns viņai paskaidroja:
  - Šī ir radiovadāma raķete lidmašīnu notriekšanai. Jūs varat kontrolēt tā lidojumu, un, kad tas tuvojas, to jau izraisa karstums.
  Andželika bija pārsteigta:
  - Kā tu to zini?
  Zēns izvilka no auss sarullētu papīra lapu:
  - Šeit ir norādījumi.
  Tas patiešām bija rakstīts ar maziem latīņu burtiem. Pilnas instrukcijas par pretgaisa ieroču lietošanu. Alisa Selezņeva interesējās par:
  - Attālums līdz trim kilometriem? Nepietiek pret stratēģiskajiem bumbvedējiem.
  Maksims iesmējās:
  - Bet tas ir tieši piemērots priekšējās līnijas aviācijai, un to var pārvadāt kājnieks. Iedomājieties, kāda praktiska nozīme būs šai raķešu palaišanas iekārtai. Pat ja šis karš jau diemžēl izdeg.
  Andželika uzsita puisim pa lūpām, viņš refleksīvi atvilkās, bet tik un tā bija aizķēries. Maksimka apvainojās:
  - Kam tas vēl paredzēts?
  Andželika plēsīgi izcēla zobus un atbildēja:
  - Jūs teicāt, ka diemžēl karš deg. Ar bēdām un asarām tev nepietiek. Maz apbedīto dēlu?
  Zēns ar smaidu atbildēja dzejolī:
  Nav nekā garlaicīgāka par pasauli -
  Kur valda miers un žēlastība!
  Cik naidīgs ir miers;
  Labāk atdot savu dzīvību cīņā!
  Alisa Selezneva patika šis:
  - Cik skaista lieta. Nevis uzacī, bet acī! Bet izmēģināsim šo lietu uz Focke-Wulf.
  Andželika iebilda:
  - Nē! Tas ir pārāk mazs mērķis. Varbūt pagaidīsim kādu lielāku laupījumu!
  Alisa Seļezņeva paskatījās debesīs. Vācu uzbrukuma lidmašīnām uzbruka padomju iznīcinātāji. Fenomenālā jaunava snaiperis pārgāja uz Salamander jeb HE-162 - Otrā pasaules kara labāko masu iznīcinātāju. Viegli, ļoti veikli auto, tikai spārnotās peles. Daži no viņiem kā ieročus izmantoja raķetes. Arī interesants ierocis, tomēr savas nevaldāmības dēļ šādas dāvanas nebija tas izplatītākais veids...
  Alisei Seļezņevai nācās šaut uz HE-162, jo tās izcilās lidojuma īpašības ir nāvējoši bīstamas Jakovam un Ilovam. Īpaši 30 mm lielgabali ar iznīcinošu šāviņu. Ar viņu ir grūti cīnīties. Reizēm vienkārši jāiet pēc auna. Bet Fritz pretuzbrukums sāka izzust, un viņi sāka atkāpties...
  Salamandras cenšas izprovocēt jakus un veikalniekus vajāt viņus. Un viņiem izdodas.
  Galu galā padomju piloti ir slaveni ar to, ka gandrīz nekad neatkāpjas un nevairās no kaujas.
  Bet īpaši HE-162 cieš no nerimstošās Alisas Selezņevas aizdedzinošo ložu uguns. Viņa ir ļoti precīza blonda snaipere. Neviena garām. Un aizdedzinošas lodes caurdur slikti aizsargāto salamandru astes tankus. Šādi transportlīdzekļi nav piemēroti aizsardzībai pret uzbrukumiem no aizmugurējās puslodes. Tomēr dizaineri, starp citu, diezgan pamatoti uzskatīja, ka izcilās ātruma īpašības (par 300 kilometriem stundā augstākas nekā Shopkeeper un Yak) un pārsteidzošā manevrēšanas spēja ļautu šādam transportlīdzeklim viegli izvairīties no uzbrukuma no astes.
  Alisa Selezņeva šauj pēc iegribas. Viņš paceļ automātisko šauteni un iedomājas, ka lode ir tās gaisa skūpsts, kas jānodod pilotam. Vienmērīgi nospiež sprūdu. Noķertās šautenes rokturis ir pistole, nolaišanās ir gluda. Ložu bruņu caurduršana - aizdedzinoša.
  Jā, no tādas šautenes neizdosies, bet meitenēm tas nav vajadzīgs. Snaiperis nešauj sprādzienus, viņš ir ķirurgs, nevis miesnieks.
  Un tā Alisa Seļezņeva "skūpsta" savu partneri, šajā gadījumā tas ir benzīntanks, un "Salamander" uzliesmo kā svece uz Ziemassvētku kūkas.
  Bet Andželika trāpa tik sarežģītā mērķī kā benzīntanks, salamandra, steidzoties pa debesīm kā traks zaķis, ne pārāk bieži zvēr:
  - Nu, tevi un pegasi Hitlers apvemja! Nu es tikšu pie tevis!
  Alisa Selezņeva konsultē savu partneri:
  - Netiec tik ilgi. Šeit jūs neko nevarat darīt. Viņu ātrums ir gandrīz vienāds ar mūsu šautenes izspļauto ložu ātrumu.
  Andželika iecirta:
  - Kā man jāmērķē?
  Alisa Selezņeva smaidot atbildēja:
  - Nemaz nemērķējiet. Šaujiet no rokām un paļaujieties uz intuīciju!
  Andželika pamāja viņai ar basu kāju:
  - Jā, nāc! Tā tu tur nekad nenokļūsi!
  Alisa Seļezņeva domāja, kur nacisti kļūdījušies, plānojot līdzīgas, odiem līdzīgas un tikpat viegli aizdedzinošas automašīnas. Vai jūs domājat, ka kaujiniekam manevrētspēja ir svarīgāka par aizsardzību?
  Principā tā ir taisnība, bet zemes ugunsgrēks netiek ņemts vērā. Un tā "Salamander" priekšējo daļu nosedz tikai 50 kilogrami bruņas. Salīdzinājumam, Focke-Wulf bruņas veido iespaidīgu daļu no pacelšanās svara - 250 kilogramus un vairāk uzbrukuma versijā. Tomēr transportlīdzekļa augstajai izturībai. Jāmaksā ar salīdzinoši sliktāku manevrētspēju (izņemot niršanu no spārna!).
  Kopumā Salamandras ir paredzēts lidot augstāk no zemes, jo tās ir neaizsargātas pret ložmetēju uguni, taču šajā gadījumā viņi cenšas aizsargāt Focke-Wulf uzbrukuma lidmašīnu.
  Kāpēc mirt pašam un palīdzēt savam biedram?
  Bet, tiklīdz augstums palielinājās un Alisa Selezņeva atstāja skarto zonu, padomju cīnītāji sāka ciest ievērojamus zaudējumus. Tiesa, ievērojama daļa vācu pilotu ir zaļie jauniesaucamie, taču ir arī pieredzējušāki dūži. Tie rada nopietnas problēmas.
  Alisa Selezņeva nolēma:
  - Nu ko tad? Pārejam pie zemes mērķiem!
  Andželika ieteica:
  -Tad aktīvāk jāstrādā ar kājām!
  Un atkal pazibēja graciozie meitenīgie papēži. Tomēr Arkaška no viņiem neatpalika. Zēns gribēja kautiņu!
  Alisa Seļezņeva ar precīzu šāvienu noguldīja SS virsnieku, trāpīja tieši deguna tiltā, liekot viņam nomest faustpatronu. Meitene visu pamana un redz, tikai nogurums ir diezgan spēcīgs, un sāpes no atslēgas kaula brūces un lūzuma pēkšņi pastiprinājās. Oho, es negribētu iet gulēt tagad, kad gredzens ap Berlīni jau ir noslēdzies un visu laiku svarīgākais noziedznieks Ādolfs Hitlers ir droši ieslēgts savā midzenī.
  Nu, kurš gan vēlas kaut ko tādu palaist garām? Un kurš gan atteiktos personīgi pacelt karogu imperatora birojā. Alisa Selezņeva ir tieši tā, ko viņa gribēja.
  Un ienaidnieks turpināja atspēkot. Šeit kaujā dodas interesanti ķīļi. Tāpat, tāpat kā E-10, tie ir mazi un saplacināti. Tas ir tikai vēl zemāks siluets, un pati automašīna ir šaurāka. Un ieroči ir tikai ložmetēji, bet tam ir seši "šāvēji" uzreiz. Un viņi diezgan efektīvi tiekas ar kājniekiem.
  Nopļautie zaldāti krīt kā rudzi zem sirpja, bet nedomā apgulties, bet skrien uz priekšu un pat met granātas. Viņi to vēl nav sasnieguši, bet vācu tanketes virzās atpakaļ. Un ar nokavēšanos viņiem uzbrūk vētras karavīri.
  Alisei Seļezņevai izdevās trāpīt ar četriem optiskajiem tēmēkļiem, kam gan nebija lielas nozīmes. Nacisti atkāpās, izšāva, un padomju uzbrukuma lidmašīnas sagaidīja nemierīgās salamandras.
  Un šeit parādījās vēl viens milzīgs tanks. Dažos veidos tas izskatījās kā jau baumotā "Pele". Pareizāk sakot, divi "Maus" bija ideālā darba kārtībā, sagūstīti Boloņas ofensīvas laikā Ungārijā, un nacistiem izdevās uzspridzināt vēl trīs. Neievainojamās mašīnas pārliecinoši gāja uz priekšu. Šāviņi kā zirņi atsitās no bruņām, un 128 mm lielgabals ar sākotnējo šāviņa ātrumu 960 metri sekundē iznīcināja padomju tankus lielā attālumā. Ar šādiem monstriem pretcīņa patiešām bija spraiga. Pretīgākais ir tas, ka vācu transportlīdzeklis neiekļuva ne korpusa, ne torņa sānos, kā, piemēram, "Royal Tiger". Pat korpusa apakšējā daļa un gandrīz visas sliedes bija pārklātas ar bieziem vairogiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātes tērauda.
  Pašas sliedes arī bija vairākās rindās, platas, izturīgas, ar atsevišķiem ratiņiem.
  Briesmīgs un necaurejams transportlīdzeklis, lieliski aizsargāts no sāniem un pakaļgala.
  Kad gāze beidzās, pāris ekipāžu padevās, un trīs demonstrēja varonību, kopā ar tām uzspridzinot izdzīvojušos šāviņus.
  Šāda rīcība izraisīja gan īgnumu, gan cieņu. Rezultātā Mouse, kas sver 188 tonnas, kļuva par lielāko un smagāko sērijveidā uzbūvēto tanku.
  Šis tanks pēc bruņojuma bija līdzīgs Mouse, daudz zemāks, vairāk saplacināts, un frontālās, sānu un aizmugures bruņām bija daudz racionālāks slīpums.
  Alisa Selezņeva atzīmēja, ka tvertne ir vieglāka un ātrāka. Acīmredzot tas ir labi vadāms, un tas steidzas gar rokadu labāk nekā IS-2.
  Bet, starp citu, parādījās IS. Viņus apdzen ātrgaitas T-34-85. Tik taisni un plosoši īrisi cīņā.
  Šķiet, ka ir tikai viens nacistu tanks, un Alisa Selezņeva to paņem ar ieroci. Skats ir jāsalauž. Uzdevums no šāda attāluma ir gandrīz neiespējams pat tādai parādībai kā blondais snaiperis.
  Alisa Seļezņeva pēkšņi atkal sajuta sāpes brūcē, mazliet piecēlās, ņurdēja:
  - Tā mums vienmēr ir problēmas. Sāpes, tāpat kā nelūgts viesis, vienmēr atnāk neīstajā laikā, taču tās nekad neliek nožēlot aiziešanu.
  Bet tad blondīnes veiksme mainījās. Ar raķešu ieroci izšauta mīna eksplodēja pārāk tuvu karotājam. Viņa tika izmesta augstu gaisā, un vairākas mazas lauskas ietriecās viņas krūtīs un labajā rokā. Un ķermenis pārstāja paklausīt neuzvaramai snaiperei.
  Bet viņas galva palika skaidra, un karavīrs varēja vērot kaujas gaitu.
  Šķita, ka Hitlera tanka apkalpe bija labi sagatavota, pirmais T-34 tika trāpīts gandrīz četru kilometru attālumā. Gandrīz trīsdesmit kilogramu smaga čaula burtiski norāva tornīti.
  Alisa Selezņeva čukstēja:
  - Tas ir dūres sitiens! Un es to nevaru izslēgt.
  Andželika izšāva un ar prieku spļāva uz sāniem:
  - Es atkal situ plati, lai gan mērķis ir tuvu!
  Alisa Selezņeva ar spēku ieteica:
  - Atpūtieties, šaušanai nav vajadzīgas spēcīgas emocijas.
  Andželika izšāva vēlreiz, samiedzot acis ar viltīgo tīģera šķielēšanu, un iebilda:
  - Hokejā ir vajadzīgas spēcīgas emocijas. Un arī slepkavībā.
  Padomju tanki mēģināja pārvietoties ar maksimālo ātrumu, taču uz ceļa nevarēja paātrināties ātrāk par 30 kilometriem. Un vācu tanks, Maus uzlabotā modifikācija, stāv uz vietas un šauj, lai apdzītu.
  Viņa otrais lielgabals arī nav vājš, 75 milimetri no Panther Jā, tas ir iespaidīgi, iepriekšējiem supersmagajiem transportlīdzekļiem stobra garums bija mazāks. Tātad šis ierocis sāka darboties. T-34-85 korpuss ir diezgan vājš, tikai 45 milimetrus biezs. Tātad lielgabals ar stobra garumu 70 spēj iekļūt no liela attāluma.
  Trīsdesmit četrinieks, saņēmis sitienu, pēc inerces vēl nedaudz pabrauca un apstājās. Pēc tam viņš izgāja no viņas rotaļīgs, kā čūska no faķīra, kas spēlējās uz dūmu caurules.
  Un 128 mm lielgabals tika pārslēgts uz smagāku un tāpēc vērtīgāko IS-2. Saduroties, pat tik milzīgi transportlīdzekļi sagrozītos un caurdurtu torni.
  Padomju tanki mēģināja atbildēt ar šaušanu kustībā. Izredzes tikt notriektas bija nelielas, taču mašīnu ir daudz, vienalga, vismaz kādu notrieksi. Tas nozīmē, ka tas būs Krautiem.
  Pat ja čaumalas trāpīja tai, uzlabotā "Pele" pārliecinoši norāva tos no biezajām bruņām. Bet, ja briesmoni izdevās noķert, tas izraisīja tikai drebuļus.
  Alisa Selezņeva izplūda asarās; kabīnē sēdošais nacists bija spēcīgs snaiperis. Drīzāk abi vācu ložmetēji bija starp labākajiem no labākajiem. Viņi nodzēsa ienaidnieku tik pārliecinoši, ka vairākas IS pat apstājās, mēģinot nošaut ienaidnieku no statiskas pozīcijas.
  Andželika tā vietā, lai nomierinājās, gluži otrādi, kļuva arvien nervozāka. Karotājas dibens raustījās, un lodes bieži trāpīja pat gar viņas tupu ķermeni.
  Rudmatainā sieviete čukstēja:
  - Kur tu esi, svētais Džordž Uzvarētājs, un kur ir debesu karaliene, Marija? Lai jūs beidzot palīdzat taisnīgam mērķim.
  Arkaška nevietā izpļāpājās:
  - Nu, vāciešiem uz siksnām ir rakstīts: "Dievs ir ar mums." Un mums, kaut arī ne visiem, bet pionieriem, ir sauklis: Nav Dieva augstāk par cilvēku, cilvēks pats ir Dievs!
  Alise apstiprināja:
  - Labs sauklis. Un dzīvi! Patiešām, pēdējā lieta ir savlaicīgi vērsties pie Visvarenā, kurš ar Kristus muti izteica saukli: "Ja viņi sitīs tev pa labo vaigu, pagriezieties pa kreisi." Nav pat skaidrs, kā kareivīgais imperators Konstantīns varēja pieņemt kristietību.
  Arkaška Sapoškovs, gudrs zēns, basām kājām, arī no ugunskura apdegušu, berzēja zāli.
  - Daudzas lietas pasaulē ir neracionālas. Neizskaidrojams ar loģiku un vienkāršiem cilvēciskiem priekšstatiem. Piemēram, kāpēc sabiedrotie Čērčils un Rūzvelts nolēma mums palīdzēt, lai gan, piemēram, Hitlers viņiem piedāvāja mieru un pat koalīcijas karu pret PSRS. Bet viņi nolēma palīdzēt šķiras ienaidniekam, lai gan ir skaidrs, ka pēc fašisma aizmugures sagraušanas nākamā būs Rietumu kapitāla resnā aizmugure.
  Andželika izšāva un nolādēja:
  - Kā būs. Bet šī saplacinātā "Pele" ir jānosit.
  Kamēr viņi sarunājās, ciešot ievērojamus zaudējumus, "trīsdesmit četri" ielauzās kaujas tuvajā attālumā. Bija tikai viena mašīna, kas solīja kļūt par brīnumieroci. Un kā saka: viens uz lauka nav karotājs. Un, lai gan saplacinātās "Peles" stipri slīpās bruņas ar lielu rezervi izturēja sitienus no 85 mm lielgabaliem, kad sitienu ir pārāk daudz, sākas deformācija un parādās plaisas.
  Taču šajā uzlabotajā Mouse modifikācijā cementētais rezervācijas princips un atšķirībā no iepriekšējiem modeļiem lielais racionālais biezo lokšņu slīpuma leņķis nodrošina lielu skaitu rikošetu, kas palielina briesmoņa izdzīvošanas spēju.
  Bet viņi viņu pamatīgi apbēra ar šāviņiem, varat iedomāties, ko vācu tanku apkalpes jūt iekšā. Tas ir tā, it kā tu būtu iebāzis galvu bungās un viņi sit pa to. Bet acīmredzot ložmetēji ir pieredzējuši un turpina šaut, lai gan jau garām. Un peles tornītim nav viegli griezties, bet... Pats tanks apgriežas pietiekami ātri, un lielgabali maina šaušanas leņķi.
  Bet galvenais mērķis ir IS-2, kamēr munīcija vēl nav beigusies, Krauts vēlas savākt vairāk "trofejas".
  IS stāv uz vietas, un viņiem ir vieglāk trāpīt. Bet kopumā nacistu mašīna bija diezgan efektīva. Ar šāviņiem trāpīto tanku skaits jau pārsniedzis trīsdesmit. Tas ir, rekords par iznīcināto objektu skaitu uz sliedēm
  Alisa Selezņeva sarūgtināta čukst:
  - Tas ir milzīgi. Viens pret vairākiem pulkiem. Un daži cilvēki domā, ka vācieši ir muļķi.
  Andželika skaļi iesaucās:
  - Un es domāju!
  Alisa Seļezņeva, kuras redze palika asa kā Tamerlāna duncis, atzīmēja:
  - Šī ir "Peles" modifikācija "B", sākumā domāju, ka tā ir E-100, bet nē. Šis ir tieši uzlabots peles modelis ar zemāku siluetu un mazāku svaru. Iespējams, vācieši mainīja izkārtojumu, un aizmugurējie veltņi kļuva par dzenošiem riteņiem. 200 mm pie racionāla slīpuma leņķa, jums ir iespēja pirmo reizi caurdurt tikai 152 mm prettanku pistoli. Un tad no tuva attāluma.
  Vācu mastodons turpināja ņurdēt kā suņu medīts lācis. Nevienam neizdevās tai izlauzties, lai gan sitieni radīja caurumus kāpurķēžu ekrānos. "Maus" B parādīja visas jaudīgās daudzpusīgās rezervēšanas priekšrocības. Viņu nav iespējams pārvarēt, lai gan lobīšana pastiprinās.
  Andželika jau pāriet uz lamāšanos, kad pēkšņi vācu milža kreisā puse sabrūk. Un tad bedrē ielido vēl šāviņi... Pat augstas kvalitātes bruņas, šķietami novatoriskas tehnoloģijā, neizturēja pāris simtus sitienu.
  Mauss tika iznīcināts, un trīsdesmit deviņas padomju vienības tika izsistas, deviņpadsmit no tām tika iznīcinātas, vairs nebija iespējams atgūties.
  Andželika izteica:
  - Kungs vemja... Tā nu sakārto mūs!
  Alisa Selezņeva izpļāpāja:
  - Un viņš nesasniedza četrdesmit ...
  Un tā, it kā viņa būtu satriekta, T-34-85, no kuras čaula likās rikošetā un pēkšņi uzsprāga! Pat torni noplēsa un aiznesa piecdesmit metru tālāk tornado.
  Andželika nolamājās.
  - Četrdesmit viens, diemžēl viens! Uhh! Tāda ir situācija... Sasodītā mašīna, tā nogalināja tik daudz mūsu cilvēku, pat ja viņu bija desmit...
  Alisa Selezņeva izteica cerību:
  - Vēl tikai mazliet... Un šīs mokas beigsies, būs uzvara un finišā nāks pārsteigumi. - meitene raudāja. "Bet es nevaru kustināt rokas vai kājas."
  Andželika pēkšņi kaut ko atcerējās:
  - Un es zinu Sibīrijas ātrās atveseļošanās metodi. Esiet nedaudz pacietīgs un ziniet, jūs piecelties!
  Un rudmatainā sieviete sāka intensīvi masēt un berzēt savu draugu. Viņas aizaugušie nagi pārliecinoši masēja papēžus, starp kāju pirkstiem un tad staigāja gar potītēm. Alisa Seļezņeva pasmaidīja:
  - Nu tu mani kutini. Varbūt pat enerģiskāks?
  Andželika cītīgi veica labsajūtas masāžu. Šeit viņa pārcēlās uz aizmuguri, pat viņas nagi pieskārās meitenes sprauslām. Viņi uzreiz sacietēja, un meitene sāka smagi elpot, un tad sāka vaidēt.
  Pusstundu juteklīgu pūliņu, un Alisa Seļezņeva uzlēca... No brūcēm izlidoja lauskas, un sāpes pārvērtās tikai vieglā niezē. Blondā meitene iesaucās:
  - Oho! Nebiju domājusi, ka sieviešu glāstīšanai ir tik dziedinošs efekts!
  Andželika pasmaidīja:
  - Ir nepieciešams pareizi ietekmēt, īpaši erogēnās zonas. Tad ķermenis ātrāk atjaunojas un iegūst spēku. Starp citu, droši vien esat dzirdējuši izteicienu - mīlestība ir stiprāka par maģiju.
  Alisa Selezņeva atbildē piemiedza ar aci:
  -ES dzirdēju! Bet es joprojām jūtos vājš!
  Andželika smagi nopūtās:
  - Tika zaudēts daudz asiņu. Pārāk daudz... Bet tas ir pārāk daudz, pāriesim to.
  Pēc dažiem soļiem Alisa Seļezņeva ļoti nobālēja un sāka stutēt. Andželika pacēla draudzeni uz muguras un nesa. Meitene nebija smaga, rudmatainā bija lielāka nekā blondīne, taču, ņemot vērā to, cik pēdējā laikā viņas bija nogurušas, viņu Sibīrijas treniņš bija nesekmīgs.
  Andželika vilka draudzeni mugurā, bet vairs neskrēja, bet gan ātrā solī. Jā, savulaik viņa bija Zojas Kosmodemjanskas vietā. Pat ja ne realitātē, bet Hiperneta virtuālajā matricā tā ir pilnīgi nemanāma atšķirība. Turklāt decembrī sals bija bargāks. Bet vai var salīdzināt maskaviešu un sibīrieti pēc izturības un aukstuma izturības? Turklāt, ja tavs tēvs vēlas no sava bērna uztaisīt pārcilvēku vai supermenu.
  Vācu ložmetēju smērviela sasala, un viņi nespēja veikt tēmētu uguni. Un basās kājas ir vieglas, pat sniega kupenās, nevis kā siltinājumam segās ietīti zābaki. Tātad, neskatoties uz to, ka viņai aiz muguras bija sasietas rokas, viņai uz galvas tika nolauzts luktura fragments, un viņai izdevās aizbēgt no diezgan resnas virves. Ne jau pirmo reizi nācās nocirst, virve bija kā laso, stipra, īpaši karagūstekņu dzīšanai. Un tad vairākas stundas sniega kupenās aukstumā, gandrīz kaila tikai biksītēs un lupata uz krūtīm. Un pēc tam, pat ja šķaudītu, kājas tikai nedaudz tirptu, kā pēc parka verdošā ūdenī. Un tad pēc pāris stundām sāpīgums apstājās un kaut kā baskājainā Amazone pat jutās jautrāka un tuvāk dabai.
  Zoja Kosmodemjanskaja ar nakts salnām zem četrdesmit, visticamāk, nebūtu varējusi izdzīvot līdz rītam. Bet Andželika bija pieradusi pat pie piecdesmit grādiem, ar spēcīgu puteni. Tas nozīmē sacietēšanu no zīdaiņa vecuma un to, cik spēcīgs un pielāgots temperatūras stresam var būt cilvēka ķermenis. Pēc tam rudmatainais sibīrietis vairs nekad nevilka kurpes. Lai gan viņi viņai izteica komentārus, viņa bija spītīga, atsaucoties uz to, ka viņai vajadzēja rūpēties par savu zābaku ādu, kad bija karš.
  Ņemot vērā, kādas viņai bija skaistas kājas, kuru forma nemaz nepasliktinājās pat šrapneļa sitieniem un viss sadzija labāk nekā sunim, komandieri atkāpās paši. Pati Alisa mēģināja viņu atdarināt, taču viņa ilgu laiku nevarēja izturēt bargo salu - baltkrievu blondā meitene nebija tādā pašā sacietēšanas līmenī.
  Tomēr viņa fantastiskās snaipera spējas to vairāk nekā kompensēja.
  Andželika staigāja un domāja, kāpēc ir tik patīkami pieskarties Alisei, bet viņai nemaz nav vēlēšanās runāt un atrasties vīriešu kompānijā. Varbūt tas nav normāli? Pati Alisa Seļezņeva nevairās no vīriešiem, lai gan uzvedas pieklājīgi. Varbūt augstās morāles dēļ.
  Bet Andželika nekad neticēja Dievam un negribēja viņam ticēt. Patiesībā, kāpēc cilvēkam ir vajadzīgs Visvarenais? Ne Bībele, ne Korāns nesola debesis uz Zemes. Tas viss tikai pēc augšāmcelšanās no mirušajiem. Bet cilvēks var paļauties uz augšāmcelšanos no mirušajiem ar komunistiskās zinātnes spēku. Šeit ir vēl labāk, jo komunisma apstākļos nebūs ne gulaga, ne elles.
  Nacisti sāka padoties... Daudzi no viņiem saprata savas situācijas bezcerību. It īpaši, ja brīnumierocis jūs neglābj. Berlīne ir bezcerīgi bloķēta.
  Meitenes neinteresē ieslodzītie un Andželika cenšas pārvietoties ātrāk, lai iekļūtu kaujas zonā un tur cīnītos.
  Bet acīmredzot šeit būs jādodas uz pašu Berlīni, un ceļš nav viegls pārgurušai meitenei ar draugu un munīciju plecos. Kā ar soli pa solim?
  Turklāt Andželika nevarēja neparunāt ar savu draugu. Un tikai par reliģiju.
  Sarkanmatainais velns jautāja:
  - Bet vai, jūsuprāt, kristiešu un īpaši pareizticīgo kristiešu mācība par reliģiju ir uzskatāma par pareizu? Jo īpaši nav skaidrs, kāpēc Dievs pat sāka eksperimentu ar Ādama un Ievas krišanu. Ja grēks Viņam ir tik pretīgs, tad kāpēc Viņš to neiznīcināja jau pašā sākumā? Galu galā kāda jēga ļaut augt grēka vēzim? Kurš gan uzskatītu ārstu par saprātīgu, ja viņš ļauj attīstīties nāvējošai slimībai.
  Alisa Selezņeva smaidot teica:
  - Un kas liek domāt, ka grēks ir tikai vēža audzējs? Varbūt tas, gluži pretēji, ir cilvēka dabisks stāvoklis, kas viņam vajadzīgs ne mazāk kā skriešana par sportistu. Un vispār, ja runa ir par Dievu, pareizāk sakot, Visuma Radītāju, tad nav vērts to saprast caur viduslaiku ideju prizmu. Visaugstākā personība un raksturs ir jāpieņem pakāpeniski!
  Andželika nosvilpās.
  Kā tas ir progresīvi?
  Alisa Selezņeva viegli paskaidroja:
  - Visuma Radītājam kā cilvēkam, kurš Visumam piešķīris dzīvību un radījis noteiktu struktūru, ir jābūt izcilām un morālām īpašībām. Un pirmajā atbildībā un progresīvā domāšanā.
  Andželika, izvilkusi kāju no zāliena, piekrita:
  - Pareizi! Jā, patiesībā, pareizi!
  Alisa Selezņeva smaidot turpināja:
  -Kas ir cilvēks Dievam? Pat ja mēs to ņemam no Bībeles, viņa dēls ir viņa paša bērns. Tas ir, būtībā mēs esam Dieva - Visaugstākā un Visvarenā Visuma Radītāja - dzimtā bērni!
  Andželika pamāja ar savām ugunīgajām krēpēm:
  - Kas ir pilnīgi loģiski, un kāda ir atšķirība no tradicionālajiem baznīcas uzskatiem?
  Alisa Selezņeva viegli paskaidroja:
  - Kāds ir atbildīgu un gudru vecāku mērķis? Lai viņa bērni vienmēr spēlējas smilšu kastē un prasītu "zīles"?
  Andželika viltīgi iesmējās:
  - Protams, nē! Neviens vecāks to nevēlas!
  Alisa Seļezņeva piekrītoši pamāja ar galvu, kaut arī nedaudz gurdeni asins zuduma dēļ:
  - Tieši tā! Saprātīgi vecāki vēlas, lai viņu bērni izaugtu pēc iespējas ātrāk, kļūtu neatkarīgi un vēlams pat gudrāki un stiprāki par viņiem pašiem. Un, protams, viņi sasniedza vairāk nekā senči!
  Andželika iesvilpās caur nāsīm.
  - Tieši tā! Cik interesanti. Tātad, ko jūs domājat, sakot, ka Visvarenā Dieva mērķis ir, lai cilvēki kļūtu par Visvarenajiem līdzīgiem Viņam?
  Alisa Selezņeva apstiprināja:
  - Tieši tā! Dieva Tēva mērķis ir panākt, lai viņa cilvēku dēli un meitas iegūtu neatkarību un pārspētu pašu Visuma Radītāju. Kā? Varbūt cilvēki paši iemācīsies radīt Visumus un, iespējams, iegūs arī tādas superspējas, par kurām pat visdrosmīgākajai un nevaldāmākajai cilvēka iztēlei vēl nav pat aptuvenas nojausmas.
  Andželika, staigājot ar raupjām kājām, ko prasmīgs amatnieks izgrebjis no gaišās bronzas, pa oglēm un pārogļotu zāli, sajuta patīkamu siltumu kājās. Un viņa kļuva jautra:
  - Jā, iespējams, ka cilvēki var darīt to, kam viņu iztēle joprojām atsakās. Bet pēcnācējiem, kas neapšaubāmi ir vairāk attīstīti nekā viņu senčiem, ir līdzīgs priekšstats, ka ir kaut kas vēl foršāks nekā citu Visumu radīšana, kas var rasties. Bet tas, ko jūs sakāt, ir pretrunā ar Bībeli vai Korānu.
  Alisa Seļezņeva, atbildot, klusi iesmējās un loģiski noteica:
  - Kā pateikt? Nav precīzas izpratnes par vienīgo patieso Bībeles un Korāna mācību. Ir simtiem kristiešu un desmitiem islāma sektu, dažādas kustības. Un arī visdažādākās Bībeles un Korāna interpretācijas. Jo īpaši sunnīti lūdz Allāhu, un šiīti uzskata, ka Allāhs ir pārāk svēts un nesasniedzams, un lūdz lūgšanu Visvarenā radītajam universālajam prātam. Daži kristieši tic Trīsvienībai, citi uzskata, ka Dievs ir viens, un Jēzus ir Radīšanas pirmdzimtais. Vai, piemēram, jautājumi par sabatu, dvēseles nemirstību un daudziem citiem. Starp citu, islāmā ir strāvojumi, viņi uzskata, ka saskaņā ar Korānu svēta ir sestdiena, nevis piektdiena...
  Andželika pārtrauca:
  - Pa labi! Bet jūs droši vien vēlaties teikt, ka gan Korāns, gan Bībele nav Visvarenā Atklāsmes, bet gan tīri cilvēciskas idejas par Radītāju, kurš izvēlējās slēpt no cilvēkiem Savu būtību?
  Alisa Selezņeva apņēmīgi iebilda:
  - Nē, ne gluži tā! Korāns, Bībele, Vēdas, Budas mācības un visas citas reliģijas uz Zemes ir Visvarenā atklāsme un nāk no Visuma Radītāja. Galu galā Visuma Radītājs vēlas, lai cilvēkiem būtu izvēles brīvība, lai būtu dažādas konkurējošas ideoloģijas un reliģiskās kustības. Tādējādi konkurences cīņa, tostarp ideoloģiskā un reliģiskā frontē, stimulē uzlabošanos un hiperevolūciju. Jo tieši konkurence dažādos līmeņos ir galvenais progresa un uzlabojumu stimuls. Tas ir, kāpēc Visvarenais Dievs cilvēkiem deva dažādas un bieži vien pretrunīgas atklāsmes? Tāpēc, lai strīdā dzimst patiesība, lai būtu izvēles brīvība, kurā katram ir taisnība savā veidā.
  Andželika ar abpusēju smaidu apstiprināja:
  - Nu tu esi galīgi burvīga... Tā būtu laba reliģiskā mācība, kad visi ir uzticīgi, viss ir no Visuma Radītāja un neviens neapvainojas. Bet tad rodas pilnīgi loģisks jautājums - Visvarenais ir tik laipns un mīl cilvēkus, tad kāpēc uz Zemes ir tik daudz ļaunuma un ciešanu?
  Alisa Selezņeva pārliecinoši atbildēja:
  - Jā, jo cīņa un grūtību pārvarēšana ir progresa, hiperevolūcijas un cilvēku pilnveidošanās pamatā. Galu galā, kas pamudināja pērtiķi paņemt nūju? Ka banāni karājās pārāk augstu. Un mamutu izzušana piespieda cilvēku attīstīt lauksaimniecību un liellopu audzēšanu. Nepietiekami ātras kājas mudināja apmācīt zirgus un pēc tam izgudrot velosipēdus, motociklus, automašīnas. Tāpat kā mūsu tanki KV un T-34 lika nacistiem parādīties "Panther", "Tiger", "Maus". Nespēja lidot pārāk vājā un smagā korpusa dēļ kļuva arī par stimulu lidmašīnu radīšanai. Tas ir, grūtības, kas pastāv mūsu pasaulē, stimulē hiperevolūciju, progresu un galu galā tuvina mūs Visvarenībai.
  Andželika pārsteigta jautāja:
  - Vai arī ciešanas motivē progresu?
  Alisa Selezņeva apstiprināja:
  - Jā, protams! Varbūt pat ne pašas ciešanas, bet vēlme no tām izvairīties. Pirmkārt, lietussargs kā aizsardzība pret lietu, un tad pilnīga klimata kontrole. Vai, piemēram, epidēmijas stimulēja medicīnas attīstību, jo īpaši vakcināciju. Ceru, ka ar laiku spēsim pārvarēt vecumdienas, cilvēces svarīgāko postu. Un arī īstenot senākus sapņus.
  Andželika ieteica:
  - Mirušo augšāmcelšanās ar komunistiskās zinātnes spēku.
  Alisa Selezņeva paglaudīja partnerim pa plecu:
  - Tieši tā. Šeit Bībelē ir rakstīts, ka daži tiks augšāmcelti dzīvībai, citi - nosodījuma augšāmcelšanai. Bet, pirmkārt, visi tiks augšāmcelti, otrkārt, nosodījuma augšāmcelšanās nav mūžīgas mokas ellē, bet gan noziedznieku pāraudzināšana, kuri nākotnē kļūs par kārtīgiem un cildeniem cilvēkiem. Starp citu, Kristus frāze; Pats mans Tēvs nevienu netiesā, bet visu spriedumu nodeva Dēlam, to var iztulkot, nevis viegli - Dēlam, bet gan Dēliem - tas ir, pašiem Visvarenajiem Gaišās Nākotnes ļaudīm. Tādējādi Atklāsmes grāmatā tiek ievērota nepārtrauktība, un katrai reliģijai ir sava patiesības un gaismas daļiņa.
  Andželika piebilda:
  - Un komunismā arī?
  Alisa Selezņeva, kurai bija grūti aizturēt smieklus, atbildēja:
  - Un komunismā, pirmkārt! Tur komunisms cilvēku nostāda antropocentrisma pozīcijā. Lai gan Kārlis Markss, iespējams, par zemu novērtēja zinātniskā un tehnoloģiskā progresa iespējas. Bet katram laikam ir savas fantāzijas. Jo stiprāks cilvēks, jo vairāk viņš sapņo!
  Andželika nomurmināja:
  - Vai tu zini, par ko es šobrīd sapņoju?
  Alisa Selezņeva kļuva ziņkārīga:
  - Un par ko tieši?
  Sarkanmatainais karotājs dedzīgi iesaucās, it kā sūtītu Budjoniju uz vētru Perekopu:
  - Labi paēst!
  Alisa Selezņeva piekrita ar vēl lielāku degsmi:
  - Noteikti! Tas ir tieši tas, ko mēs vēlamies! Pat apēst ziloni!
  Andželika apstājās un izkratīja mugursomu. Bija gan pāris amerikāņu konservi, gan krievu speķis ar gaļas svītrām, sīpoli, četras cieti vārītas olas un, protams, jau novecojusi maize.
  Alisa Seļezņeva diez vai spēja savaldīties, lai neuzbruktu barībai kā graujošs vilks. Arī Andželika bija atturīga un no četrām olām trīs pasniedza sniegbaltajam draugam:
  - Ēd vairāk - ātrāk atveseļojas.
  Alisa Selezņeva atvilka sēklinieku atpakaļ:
  - Tu esi liels, tev vajag vairāk!
  Andželika pamatoti iebilda:
  "Jo ātrāk tu atveseļosies, jo mazāk man tevi vajadzēs nēsāt." Tā nu uz priekšu, skaistā meitene!
  Amerikāņu konservi tika atvērti ar īpaši piestiprinātu atslēgu. Pat griežoties bija dzirdama mūzikas līdzība. Gaļa garšoja pēc jūras un smaržoja pēc joda, taču tā viennozīmīgi nebija zivs. Kaut kas tuvāks cūkgaļai ar nelielu ķiploku un zirņiem. Alise ieteica:
  - Droši vien vaļa gaļa. Viņš ir zīdītājs un resns kā cūka. Bet jūru var sajust.
  Andželika, lēnām košļājot gaļu, atbildēja:
  - Un tas arī nav slikti. Lai gan parasti priekšroka tiek dota dabīgai liellopu gaļai, ne visi Amerikā ēdīs šādu briesmoni. Tomēr... Droši vien Trūmens savā kapā apgriezīsies vairāk nekā vienu reizi, un Rūzvelts arī, nožēlojot, ka apgādāja mūsu armijas.
  Alisa Seļezņeva demonstratīvi žāvājās:
  - Kāpēc jūs domājat, ka mēs noteikti cīnīsimies ar ASV?
  Andželika pielika pirkstu pie savām sulīgajām lūpām:
  - Tas ir ļoti iespējams. Divi putni nevar saprasties vienā bedrē.
  Alisa Selezņeva laboja:
  - Putni midzeņos nedzīvo. Midzeņos ir lāči. Lai gan Krievija ir lācis, un Amerika...
  Andželika iesmējās un teica:
  - Grizli! Kas skaļi rēc!
  Alisa Selezņeva izplūda smieklos:
  - Mans mazais grizli... Bet ja nopietni, tad ASV būs sasodīti grūti dabūt no ārzemēm. Viņiem ir daudz iedzīvotāju un daudz tanku. Ērglim tas nav tik slikti.
  Andželika izcēla savus rāpojošos, bet jaukos vilka zobus:
  - Nebaidies, mēs to salauzīsim! Lai gan šīs bruņas ir izturīgas, tās ir paredzētas tiem, kas plāno iekost. Bet viena lieta mani nomāc, es gribu medīt ar šauteni...
  Alisa Selezņeva pārtrauca:
  - Varbūt nodziedāsim kaut ko patriotisku. Un mana kompozīcija. Esam kaut kā drūmi, it kā karš vairs nebūtu finiša taisnē.
  Andželika pāris reizes klepoja, mēģinot iztīrīt rīkli un pāris reizes pamirkšķināt acis, bezpalīdzīgi noplātot rokas:
  - Nezinu, blondīne... Kaut kā nevaru iedomāties neko. Tu esi ļoti gudrs, izdomā pats. - Te rudmatainā sieviete ar prieku spļāva sānis. - Uhh! Es jau biju galīgi sastindzis no noguruma. Neuzmini, vienkārši izdomā.
  Arī Alisa Seļezņeva žāvājās un ieteica:
  - Varbūt pāris stundas mierīga miega?
  Andželika saburza seju:
  - Tagad ej gulēt! To uzskata par nodevību!
  Alisa Selezņeva diezgan pamatoti iebilda:
  - Ja es neguļu kaut nedaudz, tad sākšu ik pa brīdim to smērēt. Tā jau ir nodevība, nav tikai Dzimtenes, un pašas!
  Andželika padevās:
  - Labi, guli, un es tev dziedāšu šūpuļdziesmu...
  Uguns velns pāris reizes noklepojās un grasījās sākt dziedāt, kad Arkaška viņu piekāva. Zēns sāka dziedāt jautru melodiju ar zvana balsi;
  Mēs tevi aizsargāsim, mana dārgā zeme,
  Padomju karavīrs, nevar izturēt kaunu!
  Krievijas karavīrs ir neuzvarams cīņās,
  Reihs ir nežēlīgi notiesāts!
  
  Jaunā padomju zeme zied,
  Virs pasaules paceļas koši putns!
  Tu esi mana dārgā dzimtene,
  Esmu gatavs par tevi cīnīties līdz nāvei!
  
  Un cīnītāju iedvesmo augsts mērķis,
  Viņš paņēma granātu un dodas uz tanku!
  Cits iesaucās - es nepieņemu bailes,
  Lidmašīna ar strūklu pārcirta debesis!
  
  Mēs kādreiz bijām vienkārši bērni,
  Viņi skrēja basām kājām pa smaragda zāli!
  Tagad zeme dreb rēkt,
  Un debess klājumu klāja čuguna dūmaka!
  
  Pirms kaujas mēs sēžam - jauns pāris,
  Mums jācīnās ar tērauda ordu!
  Es lūdzu, lai mūsu varenība nepazūd,
  Lai jūs nemulsinātu, tas ir muļķības!
  
  Mēs uzvarēsim, es to noteikti zinu
  Pastaigāsimies un dziedāsim plašajās pļavās!
  Zied, esi mūžam labi paēdis, baltā zeme,
  Audziniet dižciltīgos pēcnācējus!
  
  Bija grūti, mēs nosalām un badojām,
  Un sievas raudāja pār kapu!
  Bet komunisms pavēra svētus attālumus,
  Parādīja ceļu mātei Krievijai!
  . NODAĻA Nr.18.
  Kamēr Alise, Arkaša un Paška nīkuļoja cietumā, apsēstais fīrers atkal uzvedās kā traks tirāns. Un Padomju Savienība, kas tika pakļauta agresijai, bija ļoti saspringta.
   Hitlers sarīkoja vēl vienu orģiju par godu progresīvo vācu vienību virzībai uz Dņepru. Nākamo pikniku nacisti nolēma svinēt dabas klēpī īpaši atvērtā nometnē.
  Hitlers uzlēca uz galda un sāka teikt runu:
  - Manas lidmašīnas metās kā spārnoti zirgi, griezdamies cauri padomju ordām. Lielā Vācija sagrauj un uzvar sarkanos, mēs sagraujam novājinātos slāvus. Uzvaras tuvums iedvesmo varoņdarbiem, ko drosmīgākie karavīri pasaulē veic katru dienu un stundu! Krievi bēg, pamet ekipējumu un ievainoti, simtiem tūkstošu maskaviešu padodas! Nekad agrāk mūsu armija nav attīstījusies tik strauji! Uzvara gaida lielāko tūkstošgadu Reihu! Hei Vācija! Izmetam komunistus miskastē!
  Bija pauze...
  Gērings pārtrauca klusumu:
  - Iedzersim visi līdz lielākajam fīreram!
  Svīta unisonā iesaucās:
  - Zin, sveiks!
  Hitlers atbildēja:
  - Vispār austrumu frontē lielās Vācijas aviācija dara lielu darbu! Lielākā daļa padomju lidmašīnu ir apspiestas! Tas ir mana vietnieka Gēringa nopelns. Es ierosinu atkārtot tostu pilotiem.
  Nacisti rēja un dzēra šampanieti kopā. Pats Hitlers dzēra mežrozīšu tinktūru. Ārēji fīrers izskatījās jautrs, viņam tika injicēts testosterons, kas lika nacistam justies kā jaunam vērsim.
  Himlers atzīmēja:
  - Jā, padomju karaspēka pretestība vājinās! Mēs esam diezgan spējīgi maršēt uz Maskavu.
  Hitlers pamāja:
  - Jā labi! Es paskatījos Kremļa fotogrāfijas! Šis ir majestātisks cietoksnis, kas ir Vācijas cienīgs. Es mainīju domas par Maskavas centra pārvēršanu par milzīgu ezeru. Mēs uzbūvēsim milzīgu četrarpus metru dzelzceļu, kā arī pārbūvēsim pašu Maskavu un apdzīvosim to ar vāciešiem. Iesaku nomainīt nosaukumu! Konkrēti, kā izklausās Savienība... Fīrers apstājās.
  Gērings pabeidza:
  - Savienība-Hitlers!
  Fīrers pielēca augšā:
  - Pa labi! Savienība-Hitlers! Austrumvācijas galvaspilsēta. Vieta, kas kļūs par krievu vergu Meku!
  Svīta kliedza:
  - Sveiks, Hitlers!
  Fīrers ieteica:
  - Tikai ko darīt ar iedzīvotājiem! Viņa barošana ir pārāk dārga, ja visus nošaus, līķi sāks sadalīties un sāksies mēris!
  Himlers ieteica:
  - Mēs sadedzināsim visus maskaviešus dzīvus! Īpašās krāsnīs un šķūņos!
  Hitlers jautāja:
  - Vai jums ir pārnēsājamas plītis?
  Himlers pārliecinoši atbildēja:
  - Atsevišķas mājas un šķūņus ciemos pie Maskavas var pielāgot dedzināšanai. Šī nav slikta ideja. Tad mēs pieliksim sēru un salpetru, lai aizdedzinātu sūdīgos krievus!
  Hitlers pamāja:
  - Kad dzirdu vārdu krievs, mana roka sniedzas pēc revolvera! Šajā gadījumā šo tautu vajadzētu pārvērst par nožēlojamiem vergiem un pilnībā deklasēt. Ko vēl jūs vēlaties piedāvāt, reihsfīrere.
  Himlers atbildēja:
  - Es ieviesu jauninājumu ebreju nometnēs. Iedod virvi, naglu un krēslu, lai ebrejs var pakārties!
  Hitlers smējās:
  - Pa labi! Bet ja ebrejs atsakās?
  Himlers viltīgi pasmaidīja:
  - Tādā gadījumā dienas laikā lēnām izšķīdināsim to skābē, pamazām visu ķermeni iemērcot šķīdumā!
  Hitlers iesmējās.
  - Kas ir saprātīgi! Lai gan to izmantošana rūpniecībā tik ļoti nepieciešamās skābes ražošanai nav ļoti dārga.
  Himlers atbildēja:
  - Skābe ar izšķīdušām cilvēka organiskajām vielām, kas ir daudz labāk izmantojama rūpniecībā, pateicoties savām unikālajām īpašībām.
  Hitlers pamāja:
  - Pareizi! Bet mēs neesam mēģinājuši gatavot ziepes no cilvēka taukiem. Tas bija praktiski!
  Himlers atbildēja:
  - Tas, ar ko jūs, lieliski, mazgājāt rokas, bija izgatavots no cilvēka taukiem. Turklāt jums mēs esam izvēlējušies jaunu meiteņu un zēnu taukus, kuri izskatās kā ārieši. Vai ir atšķirība no govs?
  Hitlers atbildēja:
  - Milzīgs! Ir tik patīkami šādi mazgāties! Un roku āda kļūst mīkstāka. Iedevu Evai Braun cimdus, kas izgatavoti no dabīgas cilvēka ādas, un, starp citu, viņai tie ļoti patika.
  Himlers pasniedza rozā glāzi:
  - Kā būtu ar dzērienu!
  Hitlers sarāvās:
  - Vīns?
  Himlers nicinoši šņāca:
  - Kādu vīnu? Tīras asinis!
  Hitlers jautāja:
  - Ceru, ka ne ebreji!
  Himlers atbildēja:
  - Piedāvāt fīreram ebreju asinis ir vulgāri! Šie ir labākie Hitlerjugent sportisti, kuri sūknēja savas asinis. Dzeriet, pirms tas atdziest!
  - Cik veci ir zēni? - Hitlers jautāja.
  - Četrpadsmit!
  Fašists bija sajūsmā:
  - Tas nozīmē, ka viņu asinis ir pilnas ar testosteronu un citiem hormoniem.
  Himlers apstiprināja:
  - Un pats stikls ir izgrebts no cieta rubīna gabala!
  Hitleram tas šķita smieklīgi:
  - Rubīns ir asins akmens, un asinis kļūst sarkanas!
  Gērings piebilda:
  - Ne velti sarkanā svastika!
  Hitlers pārtrauca:
  - Idiots! Svastika ir melna, mūsu karogs ir sarkans! Redzu, ka Hermanis daudz ko nesaprot!
  Fīrers ātri izdzēra putojošo šķidrumu un pat nolaizīja pilienus:
  - Nu labi! Ko vēl vēlaties teikt par fīreru?
  Himlers paziņoja:
  - Jūs esat visu laiku un tautu lielākais valdnieks!
  Hitlers saviebās:
  - Jūs atdarinat Staļinu!
  Trešā reiha galvenais bende gurdēja:
  - Tas ir Staļins, lielākais, kas jūs atdarina!
  Hitlers, dīvainā kārtā, bija apmierināts ar to:
  - Jā, Staļins ir lielākais plaģiāts. Viņš pārņēma karoga sarkano krāsu un 7. novembra, kā arī 1. maija svinēšanu. Marksisms ir jūdu-masonu sabojāts nacionālsociālisms! Pareizi!
  Svīta unisonā kliedza:
  - Sveiks, Hitlers!
  Ādolfs atbildēja:
  - Nu labi, bet nepietiek! Tagad es gribu redzēt cēlu izrādi. Paskatīsimies un lecam.
  Bormans atbildēja:
  - Tāpat kā futbola spēles rezultāts!
  Hitlers žāvājās:
  - Man futbols ir vienaldzīgs!
  Bormans atbildēja:
  - Tas ir atkarīgs no tā, kāds futbols tas ir. No vienas puses, cīnīsies meitenes ar zobeniem un dunčiem, no otras puses, pusaudži ar cirvjiem un sirpi. Tajā pašā laikā viņi joprojām sitīs bumbu pa laukumu. Ja tiek gūti vārti, komanda saņem citu cīnītāju!
  Hitlers pasmaidīja:
  - Nu, tāds futbols man tīri labi piestāv! Lai ir super grunts! Varbūt liksim Gēringu vārtos.
  Reihmaršals iebilda:
  - Šajā gadījumā nevarēs gūt nevienus vārtus! Es aiztaisīšu visus vārtus ar savu līķi!
  Hitlers iesmējās.
  - Un tev ar nazi atplēsīs vēderu un tu kļūsi daudz tievāks!
  Himlers atbildēja:
  - Kā tu man sēdēsi, lielais fīrere!
  Hitlers atbildēja:
  - Es atradīšu citu spilvenu!
  Bormans jautāja:
  - Vai sākt futbolistus?
  Hitlers atbildēja:
  - Vēl nē! Es vēlos pirmo redzēt savu jauno mīļāko Ahiliju kaujā! Sapratu!
  Bormans atbildēja:
  - Es to paredzēju!
  Hitlers bija sajūsmā:
  - Un tu esi daudz gudrāks par Hesu.
  Bormans pamāja:
  - Personāla evolūcija!
  Hitlers jautāja:
  - Vai viņai ir izvēlēts ienaidnieks?
  Bormans atbildēja:
  - Jā, lieliskais fīrers!
  - Tad jau redzēsim!
  Vieta, kur cīnījās gladiatori, bija norobežota ar speciālu būri un bruņu stiklu, lai kāds zvērs netīšām neaizmuktu. Gar malām bija torņi ar ložmetējiem. SS karavīri satikās ar sarauktu pieri. Bormans norādīja uz deviņiem sakrautiem ekrāniem un lepni sacīja:
  - Šis ir jauns produkts! Tajās tiks parādīti, palielināti, interesantākie kauju fragmenti.
  Hitlers pasmaidīja:
  - Tas ir pārsteidzošs! Es mīlu asaras un cīņas, visi no manis baidās kā no uguns! Kā es gaudoju - rēcu!
  Fīrers nevarēja atrast vairs vārdus un iekoda glāzes malā, piebilstot:
  - Vū, va!
  Bormans atbildēja:
  - Jūs esat lielisks fīrers un izcila dziedātāja!
  Hitlers cerīgi jautāja:
  - Labāk par Neronu?
  Bormans atbildēja ar elpu:
  - Nesalīdzini!
  Hitlers rēca:
  - Es esmu stiprākais, es esmu labākais! Nāvi visiem debīliem un krievu čukčiem! vau vau!
  Vide uzņēma:
  - Vū, va!
  Hitlers iesita savam sunim Blondijam:
  - Kāpēc tu klusē, kuce?
  Suns sirdi plosoši čīkstēja. Hitlers viņai aplēja sulu. Viņa griezās, laizīdama pilienus. Fīrers atbildēja:
  "Kādu dienu es likšu šim sunim nodīrāt!"
  Bormans ieteica:
  - Varbūt mēs to varam izdarīt tūlīt?
  Hitlers iebilda:
  - Tas ir pāragri! Es vēl neesmu viņu pietiekami ņirgājies! Tāpēc kontrolējiet savus instinktus, Mārtiņ! Starp citu, tevi sauc Mārtiņš.
  Bormans atbildēja:
  - Jā, Mārtiņ!
  - Tātad tev garšo martīni!
  Fīrera vietnieks paklanījās:
  - Vienkārši dievinu!
  Hitlers ieteica:
  - Man pudele Martini!
  Meitenes adjutante pieskrēja pie fīrera un pasniedza viņam pudeli. Hitlers iesita Bormanam pa galvu. Viņš pēdējā brīdī mēģināja atrauties, pudele atsitās pret ausi, atsitoties pret plecu siksnu. Hitlers zvērēja:
  - Tas izrādījās ārkārtīgi stulbi, vai tu nedomā!
  Bormans atbildēja:
  - Lai cik stulbi tas nebūtu, tas ir vēl stulbāk! Cilvēks var ilgi noturēties vienā prāta līmenī, bet nekādas pūles stulbumu neierobežos!
  Hitlers nomurmināja:
  - Ir labi būt gudram!
  Bormans atbildēja:
  - Tas ir labāk nekā būt stulbam!
  Hitlers atzīmēja:
  -Saprāts vienmēr samazinās bez piepūles, bet stulbums vienmēr aug bez piepūles! Tātad izskatās, ka tu esi sliņķis Bormans!
  Fīrera vietnieks dziedāja:
  - Šķiet, ka viņi nav sliņķi un viņiem vajadzētu dzīvot! Mums vajadzētu ņemt pirmdienas un tās atcelt! Vai arī labāk dzert šņabi ar krieviem un speķi!
  Rozenbergs laboja:
  - crests dzer šņabi ar speķi! Un krievi dzer šņabi ar sīpoliem!
  Hitlers pārtrauca:
  - Itāļi dzer šņabi ar sīpoliem! Krievi dzer šņabi ar marinētu gurķi, baltkrievi šņabi ar bulbu!
  Bormans jautāja:
  -Ko vācieši dzer?
  Hitlers atbildēja ar smiekliem:
  - Alus ar šnabi! Bet domāju, ka pēc uzvaras smēķēšanu vajadzētu aizliegt Trešajā Reihā, vismaz īstiem āriešiem.
  Rozenbergs jautāja:
  - Un krievi?
  - Krievi var, lai ātri mirst!
  Rozenbergs atbildēja:
  - Tātad iznāk, ka vergiem dodam vairāk brīvības nekā saimniekiem?
  Hitlers paskaidroja:
  - Kungiem vienmēr ir lielāka atbildība! Un atbildība ierobežo tiesības, tā ir aksioma.
  Bormans paklanījās:
  - Cik tu esi gudrs, fīrere!
  Hitlers pārtrauca:
  - Pietiek, es gribu redzēt skaistu cīņu! Ak, Ahilja, manas sirds zvaigzne!
  Bormans iekliedzās mikrofonā:
  - Sākt!
  Atskanēja bugle, un arēnā ielēca melnmataina, muskuļota meitene. Viņa bija tikai peldbiksēs, un viņas pilnās, spēcīgās krūtis sedza plāna auduma sloksne. Viņa veica šķelšanos, veica kūleņu kaskādi un sastinga gleznainā pozā, rokās satverot zobenu un dunci! Bormanis jautāja Hitleram:
  - Vai tiešām Meins Fīrers?
  Hitlers atbildēja:
  - Viņa ir skaista! Kurš ir pretinieks?
  - Tagad tu redzēsi lielisko!
  Gērings pacēla balsi:
  "Viņas labākais pretinieks būtu mežacūka, vai ne?"
  Hitlers smējās:
  - Protams, ka tā, it īpaši tāds kā tu!
  No pretējās puses uzbrauca svars, būris atvērās un viņš izlēca...
  Milzīgs aligators. Tā garums bija vismaz septiņi metri, tā varenā mute pavērās.
  Meitene paspieda ar dūri pret radījumu. Hitlers atzīmēja:
  - Pārāk spēcīgs pretinieks!
  Bormans iebilda:
  - Mobilitātes ziņā krokodili ir ievērojami zemāki par lauvu, un gladiatoru cīņā galvenais ir ātrums!
  Hitlers atzīmēja:
  - Gluži kā boksā! Jūs izdarījāt pareizi, Borman! Tagad viņa grozīsies kā kobra un uzvarēs!
  Bormans pacēla ķepu:
  - Sveiks, Hitlers!
  Fīrers sarāvās:
  - Var pietikt! Tavi kliedzieni liek man zvanīt ausīs! Tagad paskatīsimies, kā cīņa virzīsies uz priekšu!
  Meitene, kustinot brūnās kājas, izpildīja iecirtīgu deju. Viņa to darīja īpaši, pretenciozi un skaisti.
  Hitlers dziedāja:
  - Ragana, ragana, ragana! Velnišķīgi! Un no kurienes tu nāci, ragana! Ragana, ragana, ragana! Tu noteikti esi skaista, un mani šis skaistums savaldzina! Šis ir sapņa piepildījums!
  Bormans piekrita:
  - Jebkurš vīrietis kļūs par tādas sievietes gūstekni! Tik galants kā mūsu fīrers!
  Hitlers neapmierināti teica:
  - Kur, starp citu, ir cīņa! Viņi nesākas!
  Bormans nomurmināja:
  - Neliela aizķeršanās, erekcijas zudums!
  Hitlers uzpūtās:
  - Ko tu teici?
  Bormans sevi laboja:
  - Es gribēju teikt labojumus! Ak, mans lielais fīrers!
  Hitlers bija sajūsmā:
  - Man patīk, kad cilvēki mani slavina! Galu galā ne visi spēj novērtēt fīreru! Fīrers ir sēkla, bet vīns aug!
  Svīta prātīgi pamāja ar galvu:
  - Jā, lieliskais Mein Fīrers!
  Meitene pielēca un, veicot salto, pielēca līdz krokodilam. Pārāk nedomājot, viņa iedūra viņam ar zobenu starp acīm un uzreiz atlēca. Briesmonis metās viņai pakaļ, mēģinot satvert viņas vilinošo, kailo kāju.
  Krokodils metās viņai pakaļ, nepārprotami plānojot viņu apdzīt. Meitene turpināja izvairīties un attālinājās. Krokodilam acīmredzami pietrūka ātruma. Hitlers nosvilpa:
  - Krokodils! Tu debīli!
  Likās, ka viņš dzirdēja fīreru un brēca kā atbildi, plaši pavēris muti. Meitene iebāza zobenu starp zobiem un kliedza:
  - Tu neesi pūķis!
  Fīrers nomurmināja:
  - Viņa ir burvīga jauka! Vai tas nav Bormanis!
  Fīrera vietnieks atbildēja:
  - Principā tā var domāt! Viņai ir mīlestības okeāns un šarma jūra! Īstais Circe!
  Hitlers iesmējās.
  - Kāpēc ir viss mīlestības okeāns, bet tikai šarma jūra! Uz ko lielajam fīreram grūti atbildēt?
  Bormans paraustīja plecus:
  -Mīlestība ir svarīgāka par šarmu!
  Hitlers sarauca pieri:
  - Tu tā domā!
  Bormans sāka skaidrot:
  - Jūsu fenomenālais šarms, mans fīrere, iedvesmoja veselas tautas mīlestību! Pareizāk sakot, pat daudzas tautas. Galu galā pat japāņi tevi dievina, lai gan piekritīsi, ka tas nav āriešu tips.
  Hitlers pamāja:
  - Esmu sašutis, ka Japāna vēl nav atvērusi otro fronti Tālajos Austrumos. Biju domājusi, ka viņi gribēs izrēķināties ar neģēli Krieviju, kas pretendē uz pasaules kundzību!
  Bormans atbildēja:
  - Es arī to gaidīju! Bet japieši...
  Hitlers pārtrauca:
  - Makaki ar šaurām acīm!
  Hitlera svīta smējās:
  - Tieši tā, tu pamanīji!
  Tikmēr meitene turpināja strauji kustēties. Viņas lēcieni kļuva arvien trakāki. Vairākas reizes viņa pat pārlidoja krokodilam, skrāpējot tā čaulu. Nogalināt biezādainu brutālu ir neticami grūti. Un meitene turpināja viņam trāpīt, urbjot galu tajā pašā punktā vai pat izlaižot asiņu strūklu. Tajā pašā laikā Ahilja nepārprotami strādāja sabiedrības labā.
  - Nu, ķirzaka, es tevi tiešām nospiedu!
  Radījums atbildē nošņācās un metās vēlreiz, bet siltasiņu ķermenis bija ātrāks par aukstasinīgo.
  Meitene dziedāja:
  - Varbūt jūs esat dinozauri šeit, nevis Āfrikā! Jūs brokastīs ēdat sviestmaizes, dinozauri, dinozauri!
  Hitlers jautāja Bormanam:
  - Ko viņa dzied?
  Bormaņa vietā Himlers atbildēja:
  - Kaut kas par dinozauriem!
  Hitlers bija pārsteigts:
  - Kā tu to zini?
  Himlers paskaidroja:
  - Es kā specdienestu vadītājs iemācījos lasīt no lūpām! Man tas nav tik grūti, lieliski!
  Hitlers atzīmēja:
  - Tiek uzskatīts, ka krokodili ir dinozauru radinieki, un tos iznīcināja tuvojošais Mēness.
  Bormans piekrita:
  - Ļoti interesanta teorija!
  Hitlers iebilda:
  - Varbūt tas ir vairāk nekā teorija! Mēness pilnībā izveidosies pēc planētas Faetona sprādziena kā lielākais fragments un uzlidos uz Zemi. Kļūsti par viņas pavadoni!
  Himlers atbildēja:
  - Tas izraisītu katastrofu!
  Hitlers pamāja:
  - Un tas to izraisīja! Kāpēc, piemēram, pazuda dinozauri? Loģiskākais izskaidrojums ir saistīts ar Mēness tuvošanos.
  Bormans piebilda:
  - Es, ka debess ķermeņiem piemīt ne tikai spēja piesaistīt, bet arī atvairīt! Diezgan ticama hipotēze!
  Hitlers atbildēja:
  - Drīz mēs lidosim uz Mēnesi un daudz ko iemācīsimies! Es uzdevu Braunam izstrādāt jaudīgu raķeti, kas spēj palaist kravu bezgaisa telpā! Tas būtu lieliski.
  Bormans atzīmēja:
  - Šādas norises prasa milzīgus izdevumus, kas karojošai valstij ir pārāk dārgi!
  Hitlers iesita Bormanam pa plecu:
  - Karš ir zemes, derīgo izrakteņu resursi, noliktavas, vergi! Mēs jau esam atbrīvojuši daudzus vāciešus no fiziskā darba, piespiedu strādnieki dara darbu viņu vietā. Un tas ir tikai sākums.
  Himlers atzīmēja:
  - Jau šobrīd mūsu laboratorijās tiek veikti eksperimenti, lai radītu ideālu nākotnes vergu. Kurš gan ēstu zāli, būtu paklausīgs kā automāts, bet tajā pašā laikā ne tik stulbs kā lobotomizēts cilvēks! Un līdzīga attīstība jau notiek:
  Hitlers atzīmēja:
  - Jā, lobotomija ir labi zināma operācija, bet pēc tās cilvēks ir galīgi stulbs un nevar būt efektīvs vergs, vēl jo mazāk karavīrs! Vai izdevās atrast kaut ko labāku?
  Himlers atbildēja:
  - Joprojām ir dažas tehniskas grūtības! Jo īpaši mēs mēģinājām implantēt noteiktas kļūdas smadzenēs un pārraidīt komandas pa radio, taču ar to radās noteiktas problēmas.
  Hitlers šņāca.
  - Jā, tev vienmēr ir problēmas!
  Himlers atbildēja:
  - Pats par sevi mazs radio bugs ir pārāk dārgs, karavīri kļūst par zeltu. Bija idejas lobotomijas uzlabošanai. Varbūt pat ne tik daudz operācijas, cik ķīmiska iedarbība uz dažādām smadzeņu daļām. Šeit jau ir daži panākumi!
  Hitlers uzbudinājās:
  - Vai precīzāk?
  Himlers sāka skaidrot:
  - Haiti burvji prot cilvēkus pārvērst par zombijiem. Ja sajauc zivju un vairāku augu indi, tas izslēdz smadzeņu daļas un cilvēks pārstāj justies kā cilvēks. Ne mazāk atšķirībā no lobotomijas tas saglabā spēju runāt, kustēties un pat var demonstrēt noteiktas profesionālās prasmes. Tas ir, zaudējis prātu, viņš pilnībā nezaudē savu profesionalitāti, bet pārvēršas par suņa līdzību. Tu pats, lielais fīrers, zini, ka suņi, lai cik gudri, ir paklausīgi!
  Hitlers pamāja:
  - Kāpēc tas ir interesanti!
  Himlers turpināja:
  - Mūsējie uz Haiti devās tālajā 1937. gadā, savācot kādu materiālu. Jā, patiešām, zombiji nav izdomājums, tie pastāv, bet ir problēmas. Pirmkārt, zivis, kas ražo unikālu indi, ir pārāk reti sastopamas, un nav viegli atrast piemērotu augu kombināciju, tāpēc ir pārāk grūti masveidā ievietot zombiju ražošanu!
  Hitlers šņāca.
  - Arī vārdu par daudz!
  Himlers izlaboja sevi:
  - Tad mēs nolēmām mākslīgi sintezēt dopu smadzenēm! Kamēr notiek eksperimenti, pilnīga veiksme nebūt nav pabeigta, taču zināms progress jau ir!
  Šerpa atzīmēja:
  - Daudzsološāka būtu reaktīvo aviācijas izveide. Smagie bumbvedēji bez zaudējumiem varētu veikt masveida uzbrukumus ASV, Lielbritānijai un Krievijai.
  Hitlers atbildēja:
  - Nu, mēs tik un tā drīz iekarosim Krieviju! Visas tās rūpnīcas, ražotnes, lauki strādās mūsu labā! Un par Lielbritāniju, kad paņemsim Maskavu, tā pati kapitulēs!
  Špērs iebilda:
  - Nav tik viegli! Briti un amerikāņi ir spītīgi. Turklāt krieviem ir arī milzīgs militārais potenciāls. Viņi, izmantojot komandu-administratīvās sistēmas priekšrocības, veidos jaunas rezerves! Mēs uzvarējām tikai daļu Krievijas karaspēka, un mums jābūt gataviem ilgstošam karam!
  Fīrers sarāvās:
  - Maskava jāieņem sešu nedēļu laikā! Tā ir mana kategoriskā kārtība! Un tas neapšaubāmi tiks pieņemts, pretējā gadījumā es neesmu nacists numur viens! Un ieilgušais karš mums ir postošs. Šajā gadījumā krieviem būs laiks mobilizēties! Un mums būs amba! Vai arī tas ir tieši tas, ko jūs vēlaties!
  Špērs atbildēja:
  - Amerika vēlas radīt superjaudīgus ieročus! Bastards Einšteins pārliecināja Rūzveltu par tā nepieciešamību. Tagad amerikāņi to aktīvi attīsta un ir piesaistījuši vismaz duci Nobela prēmijas laureātu. Tas ir liels drauds mūsu pilsētām.
  Hitlers iedzēra malku greipfrūtu sulas un atzīmēja:
  - Atombumbas radīšana mums, protams, ir liels drauds! Bet pirmkārt, nav zināms vai bumba vispār eksplodēs, otrkārt, jeņķi ir gļēvi! Savas nežēlīgās demokrātijas dēļ viņi nekad neriskēs to izmantot vispirms. Es ticu demokrātijai, pareizāk sakot, demokrātiskas valdības vājībām! Viņiem ir fīrers, Rūzvelts ir vājprātīgs invalīds, un viņu ieskauj vēl lielākas nebūtības. Tas ir tas pats Trūmens, kurš ir stulbs! Un katru dienu viņš krīt ceļos baptistu saieta nama priekšā. Un citi veidi! Ticiet man, ja mēs neiekarosim Ameriku, viņiem drīz būs melns prezidents!
  Himlers teica:
  - Nekad uz Ameriku!
  Hitlers iebilda:
  - Kāpēc! Galu galā viņiem ir īsta demokrātija un vairākuma vara. Un melnie vairojas ļoti ātri. Tās ir tikai melnas žurkas! Un vairākums agri vai vēlu uzvarēs demokrātiskā valstī! Ticiet man, ASV joprojām būs melnādains prezidents. Ja vien mēs vispirms neiekarojam ASV. Tas būtībā ir tas, uz ko es ceru. Mūsu pilnīgākā nacionālsociālisma sistēma pārvarēs gan komunismu, gan kapitālismu!
  Tikmēr meitene krokodilam izdarīja virkni sitienu, pat sabojājot tā ķepas. Briesmonis, zaudējis diezgan daudz asiņu, palēnināja ātrumu. Pati Ahilja sāka svīst un sāka nogurt, viņas šokolādes ķermenis mirdzēja, kā rezultātā atvieglojums šķita vēl asāks. Pēkšņi viņas kustības atkal paātrinājās, un meitene iedūra krokodilam tieši acī. Zvērs satvēra ar muti, bet tā ātrums strauji kritās asins zuduma dēļ. Meitene viņam pat iesita pa muti ar pliku apakšstilbu:
  - Kāds ziepjš necilvēks!
  Krokodils vēl nedaudz rāpoja, un no salauztās acs asinis plūda kā strūklaka. Meitenes basā kāja iedūra asā akmenī un sāpēs raustījās:
  - Tātad jūs varat nopietni sabojāt!
  Meitenes basā pēda atstāja asiņainu pēdu. Briesmonis sniedzās pēc viņas, kustinot bojātās ķepas.
  Ahilya teica:
  - Kāpēc tu rāpo, neglītais briesmonis!
  Krokodils gausi pavēra muti un mēģināja meiteni norīt. Tas atgādināja gliemežu, kas mēģināja satvert lapseni. Meitene atkal iesita ar zobenu pa mēli.
  Viņa veica salto, spārdot kājas.
  Hitlers atzīmēja:
  - Bet viņa nevar viņu piebeigt!
  Himlers piebilda:
  - Lielbritāniju vislabāk salīdzināt nevis ar lauvu, bet gan ar krokodilu. Atcerieties, kā to darīja barons Minhauzens!
  Hitlers uzbudinājās:
  - Jā, tas ir ļoti skaisti! Īpaši man patika lidojums uz Mēnesi. Viņš to izdarīja daudz agrāk nekā francūzis Žils Verns. Un tas ir ļoti iespaidīgi! Trīskāju apraksts uz Mēness ir ļoti attīstīta fantāzija! Nē, Žils Verns, salīdzinot ar Minhauzenu, ir tikai nožēlojams plaģiāts.
  Bormans ieteica:
  - Jā, viņš arī izmantoja lielgabalu! Kāda primitīva lieta, un jebkura balista teiks, ka pasažieri vienkārši tiks saplacināti!
  Hitlers pamāja:
  - Nākotne piederēs zvaigžņu kuģiem! Vispirms primitīvs, bet pēc tam arvien progresīvāks. Kodolenerģija pavērs ceļu kosmosa paplašināšanai. Viņš ļaus Trešajam Reiham iekļaut visas apdzīvotās pasaules Vācijas godam.
  Bormans pamāja:
  - Lai tā būtu!
  Himlers paziņoja:
  - Un ka atomenerģētikā ir lielas perspektīvas, it īpaši kosmosa paplašināšanas ziņā. Mēs strādāsim, strādāsim un strādāsim vēlreiz! Un es apsolu fīreram mūsu zvaigžņu triumfu!
  Hitlers bija sajūsmā:
  - Prieks, ka jūs mani atbalstāt šajā jautājumā! Pasaulē nav neviena foršāka par Hitleru, un vāciešiem vajadzētu mīlēt tikai viņu! Viņš ir tikai viens!
  Fon Boks atzīmēja:
  - Ir dažas problēmas!
  Hitlers laipni pamāja ar galvu:
  - Runājiet!
  - Sakari ir izstiepti pārāk tālu! Un padomju dzelzceļiem ir cits platums nekā Vācijas. Mums būs nopietnas piegādes problēmas! - teica Boks.
  Hitlers šņāca.
  - Es par to domāju! Bet man šķiet, ka to var uzlabot, pārtaisot riteņus pie izejas no Eiropas uz Krieviju.
  Phot Bock atbildēja:
  - Taisnība, bet cik ilgi tas prasīs! Ir biedējoši domāt, mans fīrere!
  Hitlers atbildēja:
  - Ja rīkojaties enerģiski un izmantojat ieslodzīto darbu, ne tik daudz. Mēs ar to varam tikt galā! Pa to laiku labāk iedzer vīnu. Šodien esmu laipns un ļauju jums visiem piedzerties.
  Svīta uz to vienbalsīgi kliedza:
  - Sveiks, Hitlers! Slava labajam fīreram!
  Gērings ieteica:
  - Dzersim uz Vācijas augstākajiem mērķiem!
  Hitlers pārtrauca:
  - Tas vienmēr tiks izdarīts laikā! Man ir vēl viens priekšlikums!
  Gērings jautāja:
  - Kas pats lielākais!
  Hitlers pamāja:
  - Uz mūsu galda dejos ducis skaistu meiteņu!
  Himlers atbildēja:
  - Es tikko sagatavoju labāko no labākajiem!
  Tikmēr arēnā Ahilija beidzot piebeidza krokodilu. Amfībijas briesmonis apklusa. Publika to sveica ar remdeniem aplausiem.
  - Bravo! Viss ir kļuvis tik garlaicīgs! Hitlers kliedza. - Lai futbola komanda atdzīvina ainavu!
  Himlers piekrita:
  - Jā! Šajā gadījumā būs daudz vairāk cilvēku asiņu! Es arī par to! Nu, Borman, nāc!
  Fīrera vietnieks atbildēja:
  - Tagad tas notiks!
  Hitlers iesaucās:
  - Ja līķu būs maz, es jūs saplosīšu, pavēlēšu piesiet divus tankus un tie izklīdīs!
  Bormans atbildēja:
  - Nevilcinieties, fīrere, es visu izdarīšu nevainojami!
  Es pamanīju, ka fīrers nomurmināja mikrofonā. Krokodila līķis tika aizķerts un izvilkts no ielenktā stadiona. Viņi to sagrieza un sāka cept uz uguns, acīmredzot, lai pabarotu izsalkušos "pionierus". Sāka skanēt jauna, grandioza mūzika, skanēja Hitlerjugent kora dziedājums. Divas komandas izskrēja uz stadionu. Vispirms zēni ne vecāki par piecpadsmit, tad meitenes vecumā no astoņpadsmit līdz divdesmit diviem.
  Zēni bija bruņoti ar cirvjiem un mačetēm, meitenes ar zobeniem un dunčiem. Kopumā daudzveidīga komanda. Biksītēs ģērbušās identiski, meitenēm ir kailas krūtis. Bumba ieripoja arēnā. Bormans runāja mikrofonā, un viņa balss tika pārraidīta pa skaļruņiem.
  - Es izskaidroju noteikumus! Jūs varat darīt visu, ko vēlaties. Sit, kapāt, mocīt, griezt, tikai tā, lai bumba trāpa vārtos. Šajā gadījumā cits spēlētājs tiek izmests par labu tai komandai, kura guva vārtus. Tā komanda, dzirdiet nepilnvērtīgos, kura zaudēs vairāk par divpadsmit vārtiem tiks izšauta!
  Puišu un meiteņu rindās atskanēja dārdoņa. Hitlers atzīmēja:
  - Diezgan godīgi noteikumi!
  Bormans piekrita:
  - Tas nevar būt godīgāk! Tikmēr mana stingra pavēle ir, ja kaut kas notiks, snaiperis tiek turēts ar ieroci, lauks tiks stimulēts.
  Atskanēja bugle un spēle sākās. Sākumā zēni un meitenes īpaši nevēlējās lietot ieročus. Viņi vienkārši driblēja bumbas, skrienot no vienas puses uz otru.
  Augstas klases vācu snaiperis izdarīja brīdinājuma šāvienu, nogriežot meitenei matu kamolu. Viņas seja sagriezās no bailēm, un viņa iedūra puisim vēderā ar nazi.
  Hitlers ar prieku teica:
  - Nu, nopietnas lietas ir sākušās!
  Bormans piebilda:
  - Tagad pat mirušie cīnīsies!
  Hitlers nāca klajā ar ideju:
  - Miris! Pastāstiet Himleram, vai no miruša cilvēka ir iespējams izveidot zombiju?
  Reihsfīrers atbildēja:
  - Ja tas vēl nav sadalījies, teorētiski tas ir iespējams! Mums jau bija domas par šo tēmu, un oriģinālas domas! Bet es pats nezinu to pašu gājienu! Vai krieviski, es nezinu!
  Hitlers pamāja ar pirkstu pa reihfīrera degunu:
  - Tas tev nav attaisnojums! Kopumā tu mani pievīli, Himler. Es tevi iecēlu par policijas vadītāju, impērijas galveno SS virsnieku, un tu tikai pļauj! Tas nedarbosies!
  Himlers atbildēja:
  - Cilvēka smadzenes nemirst uzreiz! Daudzi tās departamenti, īpaši primitīvie, sadalās daudz lēnāk nekā augsti organizētie. Principā burvji pratināja mirušos un pat piespieda viņus pārvietoties. Arī mēs veicām līdzīgas izstrādes, ne bez panākumiem! Bet līdz šim nav bijis iespējams ierakstīt undead masveida ražošanā!
  Hitlers iešļakstīja sulu Himleram sejā:
  - Kamēr nav praktiska pielietojuma, tavi vārdi ir tukša pļāpāšana! Vispār man apkārt ir daži vieglprātīgi cilvēki. Pastāstiet Speeram, vai ir vērts laist Me-810 masveida ražošanā.
  Špērs atbildēja:
  - ES domāju, ka nē!
  Hitlers sarauca pieri:
  - Kāpēc?
  Trešā Reiha galvenais arhitekts un rūpniecības uzraugs atbildēja:
  - Lidmašīna ir nepabeigta! Tam ir pārāk daudz trūkumu, kuru dēļ tas var salūzt!
  Hitlers pastiepa roku Špēram:
  - Labi padarīts! Vismaz viens cilvēks man teica patiesību! Es jūs apbalvošu ar pirmās šķiras Dzelzs krustu.
  Špērs atbildēja:
  - Tas nav tā vērts!
  Hitlers bija aizvainots:
  - Kāpēc?
  - Es neko nedarīju, lai to būtu pelnījis!
  Hitlers iesaucās:
  - Turklāt jūsu godīgums un pieticība nopelnīs jums vēl lielāku atlīdzību! Uzdāvini viņam dzelzs krustu ar dimantiem! Un pat nedomājiet iebilst, pretējā gadījumā es jūs izšķīdināšu sālsskābē!
  Špērs paklanījās:
  - Lielais fīrers ir spiests piekrist!
  Tikmēr gladiatoru cīņa ātri vien aktivizējās. Tika izliets daudz vairāk asiņu. Sākumā puiši samulsuši puskailo dāmu priekšā, un tad gāja katrs savu ceļu. Sākās vispārējs slaktiņš. Vienam zēnam tika pārgriezts vēders, un viņš sāpīgi mira. Kādai citai meitenei tika nogrieztas krūtis, un viņai bija asiņošana. Vispār pilnīgs trako nams valdīja. Vairāki kaili ķermeņi bija savijušies kopā, un nebija iespējams saprast, ko viņi dara. Tika lietoti zobi un tecēja asinis. Mačetes bija notraipītas, dunči mirgoja no asinīm. Beidzot viena no meitenēm, savainojusi baso pēdu, guva bumbu. Esesieši nekavējoties sūtīja palīgā savu draugu. Cīņa kļuva daudz dzīvāka. Hitlers pasmaidīja:
  -Tomēr, cik jauki ir skatīties uz kailām sievietēm! Mataini vīrieši ir pretīgi. Klausieties, Himler, vai ir iespējams panākt, lai Trešais Reihs sastāvētu tikai no skaistām, mūžīgi jaunām sievietēm?
  Reihsfīrers atbildēja:
  - Zinātnei nav robežu, un, veicot eksperimentus ar ieslodzītajiem, mēs ceram, ka mums izdosies mainīt viņu dzimumu!
  Hitlers cerīgi jautāja:
  - Kā ar uzvaru pār vecumdienām?
  Himlers atbildēja:
  - Principā arī iespējams! Tas pats testosterons atjauno ķermeni, bet tas ir tikai sākums. Eksperimenti ar cilvēku materiāliem dos daudz lielāku efektu nekā pētījumi ar pērtiķiem!
  Hitlers samiedza acis:
  - Nebūtu slikti vismaz mani, neatkārtojamo un neatkārtojamo, padarīt nemirstīgu!
  Bormans atbildēja:
  - Pat ja mēs iznīcināsim visu Eiropu, mēs neļausim fīreram mirt!
  Hitlers pasmaidīja:
  - Vismaz paldies par to!
  Puiši aktivizējās gladiatoru cīņā. Viņas tika īpaši izvēlētas jaunākas par meitenēm, lai izlīdzinātu izredzes. Turklāt fīreram nepatika mataini vīriešu ķermeņi, un viņam bija daudz patīkamāk skatīties uz mīlīgo pusaudžu kailajiem ķermeņiem. Un arī gladiatoru atlases kritērijs bija skaistums. Tagad apkārt gulēja kādreiz skaistu cilvēku sakropļoti līķi, un ievainotie saviebās.
  Asinis pievilka asinis! Meitenes un zēni krita un krita, tika gūti vārti un gladiatori atkal izskrēja. Tāpēc zēns meitenei izsita zobus, un viņa, atriebjoties, nogrieza ausi. Izmisuma dusmās viņi saķērās un sāka grauzt viens otru. Hitleram ļoti patika šis:
  - Kāpēc mēs nesarīkojam grandiozāku futbola spēli. Vai pat hokejs, tas ir interesanti!
  Bormans apsolīja:
  - Pēc trim dienām šajā vietā būs hokejs! Manējie visu izdarīs ātri!
  Hitlers bija sajūsmā:
  - Tas ir brīnišķīgi, izbaudīsim asiņainu hokeju. Un futbola laikā būtu jauki kaisīt ogles uz zemes, lai sadedzinātu maigas meitenes papēžus.
  Bormans atbildēja:
  - Tātad to var izdarīt tūlīt! Lielgabali jau sagatavoti, atliek tikai piekraut tos ar oglēm!
  Hitlers iesaucās:
  - Tāpēc dariet to ātrāk!
  Bormanis sāka dot pavēles, Himlers atzīmēja:
  - Spēks ir laba lieta!
  Hitlers nekavējoties kļuva piesardzīgs:
  - Par ko tu runā?
  Himlers paskaidroja:
  - Es domāju varu pār paverdzinātām tautām un tautām. Tas dod mums iespēju justies pārākiem. Vai fīrers nav tik lielisks?
  Hitlers piekrita:
  - Protams, ka tā! Un es uzvarēju daudz, tāpat kā jūs, starp citu! Taču, kas ir vara - goda verdzība!
  Himlers atbildēja:
  - Dažreiz man tā šķiet, bet tomēr tas ir godājami, nevis pazemojoši, un tā ir milzīga atšķirība!
  Hitlers atbildēja:
  - Lūk, dīvainā kārtā, pareizi! Pat vergiem ir vairāk brīva laika nekā man! Pat tagad, šķietami izklaidējoties, fīrers domā!
  Bormans kliedza:
  - Slava gudrajam fīreram!
  Hitlers pamāja ar roku:
  - Ja jūs zinātu, cik es esmu nogurusi no visām šīm uzslavām! Dažreiz jūs vēlaties kritiskus paziņojumus.
  Gērings pacēla balsi:
  - Tā ka nav problēmu, fīrere! Es nezinu, kā jūs varat kritizēt pašu pilnību savā sejā.
  Hitlers iebilda:
  - Ideālu cilvēku nav! Dzīve ir sarežģīta un daudzpusīga! Tā tu domā, Gēring, jo es pieļāvu kļūdu, neļaujot britiem finišēt Denkerkā.
  Reihsmaršals atbildēja:
  - Tātad galu galā es kļūdījos, devu britiem iespēju evakuēties! Galu galā mana aviācija varētu būt efektīvāka.
  Hitlers bija sajūsmā:
  - Tu to teici un es kļūdījos! Tātad jūs vainojat fīreru. Tātad jūs domājat, ka viņš nemaz nav nekļūdīgs.
  Himlers stostījās:
  - Es to nemaz neteicu!
  Hitlers iesita reihsmaršalam pa vaigu:
  - Nāc, kāp uz galda!
  Gērings negribīgi mēģināja kāpt augšā, bet paslīdēja un savainoja seju, viņa āda sāka tecēt:
  - Māte! - teica reihsmaršals.
  Hitlers nicinoši šņāca:
  - Mamma tevi neglābs! Kāpēc jūs, puiši, vilcināties, palīdziet viņam!
  SS vīri pacēla Gēringu un ātri nosvieda viņu uz galda. Gērings lidoja garām, lauzdams stikla kausus un gāzdams paplātes. Viņa resnā seja ieurbās sautējumā, un reihmaršals kliedza:
  - Ak, ak! Mana acs tiek izdegta!
  Hitlers iesmējās.
  - Tas ir tas, ko tev vajag šmuci! Nu, kāpēc tu nedejo meiteni?
  Pāri galdam skrēja ducis slaidu, muskuļotu meiteņu peldkostīmos. Viņi lēca ar savām graciozajām basām kājām uz galda un tajā pašā laikā neaizmirsa paspert Gēringu. Hitlers noklikšķināja ar mēli:
  - Tas ir tik labi! Nāc, uzdodiet šai mēslu vabolei grūtu laiku!
  Himlers ieteica:
  - Vairāk kā mežacūka!
  Hitlers iesaucās:
  - Un jūs joprojām izdomājat padomu! Varbūt jūs vēlaties tikt mīdītas kopā ar Gēringu! Viņš ir diezgan stulbs!
  Himlers atbildēja:
  - Esmu gatavs uz visu, lai izpatiktu fīreram!
  Hitlers satvēra Reihsmaršalu aiz deguna un pavilka, nospiežot savu šņaušanas aparātu. Tad viņš ierunājās:
  - Neuzdrošinies pretoties, es tevi nošaušu!
  Himlers atslābināja kaklu, un Hitlers ar prieku iemērca viņu salātos. Tajā pašā laikā fīrers iesmējās:
  - Lūk, cik lieliski tas izrādījās! Es esmu tikai truded!
  Tad Hitlers atkal pievērsa uzmanību stadionam. Bija jau vairāki desmiti nogalināto un sakropļoto. Rezultāts sasniedza vienpadsmit-vienpadsmit! Fīrers bija apmierināts:
  - Tiešām spraiga cīņa, to nevar tīšām iedomāties!
  Bormans atbildēja:
  - Un pats galvenais, godīgi! Esam ļoti prasmīgi izvēlējušies divas komandas!
  Hitlers jautāja:
  - Un kas tas ir?
  Bormans atbildēja:
  - No dažādām valstīm! Mēs šeit esam parādījuši internacionālismu! Ir krievi, poļi, beļģi, holandieši, franči...
  Hitlers pārtrauca:
  - Tikai melno nav!
  Bormans atbildēja:
  - Būs vēl! Nākamais numurs mūsu programmā ir tikai melnādainie! Tāpēc varat būt drošs, mans fīrere!
  Hitlers bija sajūsmā un sāka runāt atklātas muļķības:
  - Nēģeri ir labi! Man patīk, kad tiek nogalināti melni cilvēki! Nēģeri ir parazīti - viņu ēzeļi ir pilni ar narkotikām! Melns ir sliktāks par mērkaķi, tur ir cilvēki, nevis banāni!
  Himlers atzīmēja:
  - Un tomēr, melnajiem ir daudz vairāk paklausības nekā krieviem! To nevar noliegt, lielais fīrere.
  Hitlers pamāja:
  - Stulbums ir tuvāk padevībai! Prāta možums nelietim!
  Himlers piekrita:
  - Te nav ko iebilst! Bet bērnunamos pilnīgi iespējams atlasīt gudrākos un stiprākos bērnus, arī krievus, un pēc tam nosūtīt uz vācu ģimenēm!
  Hitlers atbildēja:
  - Piekrītu! Tikai pārliecinieties, ka jums ir blondi mati un zilas acis! Par godu fīreram!
  Gladiatoru kaujā beidzot notika pavērsiens, asiņojošā meitene guva divpadsmitos vārtus un uzreiz nokrita, agonijā dauzīdamies, zēns viņai starp lāpstiņām iesprauda mačeti. Viss lauks kļuva sarkanbrūns no izlieto asiņu pārpilnības un daudzām asiņainām basām pēdām. Bormans svinīgi paziņoja:
  - Cīņa ir beigusies! Izdzīvojušajam kolektīvam dodam dzīvību un papildu devas.
  SS vīri izlēca laukumā. Viņi atklāja uguni uz zēniem, nogalinot visus zēnus uzreiz. Vienam no viņiem patiešām izdevās ievainot SS karavīru, palaižot mačeti. Visi pārējie tika nogalināti. Arī smagi ievainotās meitenes tika piebeigtas, un tikai viegli ievainotās tika nosūtītas atpakaļ uz kazarmām. Tā noslēdzās otrā cīņa. Trešais sākās gandrīz bez pauzes. Šoreiz Bormans nepievīla, desmit melnie cīnījās pret desmit baltajiem. Pieaugušie vīrieši bija noskūti un eļļoti, bruņoti ar zobeniem un vairogiem. Melnajiem bija baltas spalvas, eiropiešiem zilas. Hitlers atzīmēja:
  - Izskatās, ka būs interesanta cīņa! Kurš teica, ka baltie ne uz ko nav spējīgi! Starp citu, kāpēc mēs nelikām likmes? Es aizmirsu un neviens man neatgādināja!
  Bormans bija neizpratnē:
  - Cīņas iznākums nebija viltots, un es negribēju aizvainot fīreru! Tāpēc es jums neatgādināju, jūsu norādījumi...
  Hitlers paķēra pudeli un no visa spēka iesita Bormanam pa galvu, mežonīgi čīkstot:
  - Un šis zvērs mani maldina!
  Tikmēr atskanēja bugle, un gladiatori, baltie un melnie, sadūrās! Likās, ka zeme griežas!
  . NODAĻA Nr.19.
  Alisa Seļezņeva ar grūtībām varēja sagaidīt nakti, kad varēs aizmigt. Un redzēt sapnī kaut ko patiesi spilgtu, interesantu un varonīgu. Turklāt sapņi šeit ir tik līdzīgi patiesajiem, un tos nevar atšķirt no realitātes.
  Matricas veids ar simtprocentīgu ķermeņa klātbūtni un maksimālu reālismu.
  Un sapņi ir tik brīnišķīgi.
  Drosmīgie karotāji jau sasnieguši Sarkanās armijas šturmētās Berlīnes nomales. Viens no senajiem fortiem, kas nostiprināts ar moderniem nocietinājumiem, joprojām spītīgi cīnījās, padomju karaspēkam cenšoties ielauzties dziļāk citadeles pilsētā.
  Un šķita, ka dūmi kļuva arvien niknāki...
  Alisa Seļezņeva nedaudz atkāpās no savām brūcēm, taču viņa neskrēja ļoti ātri, un viņai joprojām bija vājums kājās. Viņi tikko ziņoja pa radio, ka padomju un amerikāņu karaspēks tikās pie Elbas. Starp karavīriem notika brālība.
  Karš, nežēlīgs un vēss, jau bija pašā finiša taisnē. Bet ciešais, ļoti tuvais gals deva drosmi, dzemdēja spēku.
  Meitenes uzkāpa uz nolauztā jumta un no turienes sāka medīt fortu.
  Sienas bija zvērīgas, veidotas ar visu viduslaiku celtniekiem raksturīgo rūpību.
  Bija daudz pretgaisa ieroču, ložmetēju un mīnmetēju. Kaut kā pat sastapām Jagdtigers, kas plānāk bruņu malās un pakaļgalā noklāti ar dzelzsbetona plāksnēm.
  Nav viegli pietuvoties, lai gan debesīs parādījās neatlaidīgs Ili. Acīmredzot viņi mēģināja tikt pie smagi bruņotajiem bunkuriem.
  Alisa Selezņeva atzīmēja:
  - Šis forts ir aizmūris, necilvēks!
  Andželika ķircināja:
  - Tieši tāpēc viņš sevi aizmūrēja! Bet tas mums ir daudz sliktāk.
  Alisa Selezņeva ieteica:
  - Varbūt labāk tuvāk centram. Tur mēs atradīsim daudz vairāk mērķu.
  Andželika ļoti veikli skrāpēja basās pēdas aiz auss ar saviem graciozajiem sabučotajiem pirkstiem:
  - Vispirms salauž Jagdtigeru optiskos instrumentus, un tad mēs pārcelsimies uz centru, un būs lielas medības!
  Kādreiz sniegbaltais balodis no degšanas bija kļuvis melns un izskatījās pēc kraukļa. Un debesīs cauri sodrējiem kautrīgi parādījās zvaigžņu ogles. Šeit ir pasaule, bez labākā... Bet kas ir labākais?
  Alisa Selezņeva atzīmēja:
  -Pats labākais pasaulē ir tas, ka nekad nevar teikt - sliktāk vairs nevar būt!
  Andželika kā rindiņa no Arbakan iestarpināja:
  -Kas ir slikts pasaulē, tas ir pareizi karā, un pēc uzvaras tas nevar būt labāks!
  Zēns Maksimka pielēca viņiem klāt un kliedza:
  - Nu, par ko tu runā? Ienaidnieks jau griež mūsu tankus!
  Patiešām, no garā un biezā purna mutēm krita kumulatīvi čaumalas. Bija četri Jagdtigeri, trīs garām no tālās distances, bet ceturtais trāpīja paātrinājumam T-34-85 tieši kreisajā trasē. No trīsdesmit kilogramu smaga lādiņa graujošā sitiena tika norautas rullīši un sliedes, un pats transportlīdzeklis gandrīz apgāzās.
  Andželika skaļi nosvilpa.
  - Šī ir spļaušana. Nu, vai tu vari pabāzt viņu optiku?
  Alisa Selezņeva ne visai pārliecinoši teica:
  - Vājums pirkstos, rokas trīc... Es neesmu pārliecināts.
  Andželika nicinoši šņāca:
  - Bet jūs tomēr esat padomju cilvēks! Vai jūs zināt, uz ko krievu cilvēki ir spējīgi?
  Alisa Seļezņeva sarūgtināta iesita sev pa zodu ar pistoles dibenu:
  Viss, izņemot stulbumu!
  Sniegbaltā karotāja piemiedza labo aci un sāka tēmēt. Jagdtigers bija draudīgs izskats - īpaši frontālās bruņas, ieroča maska, kas tai piešķīra līdzību ar cūkas purnu. Un šeit ir nedaudz augstāks attāluma mērītājs un periskopa caurule. Lūk, kur to vajag likt!
  Alisa Seļezņeva cenšas koncentrēties... Iedomājieties lodi kā kaut ko līdzīgu laulības vecuma meitai. Un viņas līgavainim ir optiskais tēmēklis gandrīz kilometra attālumā. Un viņu vajag savaldzināt...
  Jagdtigers atkal nospļaujas, viens no T-34-85 ar precīzu sitienu nojauc tornīti... Un korpuss ar šasiju pēc inerces virzās uz priekšu. Phasmogoria!
  Alisa Selezņeva čukst:
  - Nu, Dievmāte un Džordžs, palīdziet iemalkot sveķus no Gehennas! - Meitene gludi nospiež sprūdu.
  Andželika rupji nogrūž savu draudzeni un pavelk aiz pleca:
  - Par ko tu runā. Vai jūs vēlaties dzert Jaunavu Mariju ar sveķiem?
  Alisa Seļezņeva nomet savu rūgto roku, stipru kā kalēja roka, un paziņo:
  - Kad atceros grūtnieces ar pārgrieztiem vēderiem un mazuļiem, kas karājās pie nabassaites, es gribu visus svētos... Padomājiet paši, ja viņas ļauj radīt tādu haosu, tad kas viņi ir par svētajiem!
  Andželika ar deguna kausu saskrāpēja deguna tiltu un šņāca - "slikta zīme":
  - Jā, es to zinu jau ilgu laiku. Pat skolā mums paskaidroja, kāpēc Dievs to nedara - ja Dievs pieļauj tik ellišķīgu pasauli, tad kāds, pie velna, Dievs Viņš ir?
  Alisa Seļezņeva atbildē ķiķināja, labās rokas rādītājpirksts nodevīgi sāpēja. Meitene sastinga un mēģināja sakopot savas sacīkšu domas. Koncentrējieties uz šaušanu. Bet manas domas aizgāja kaut kur malā vai pat uz leju...
  Alisa Selezņeva gudri atzīmēja:
  - Kāds būtu mūsu brīvais laiks bez kara? Tiešām garlaicīgi! Iedomājieties, ka cilvēkiem patīk roboti? Un mēs esam rotaļīgie un dzīvespriecīgie Visvarenā bērni...
  - Un ne ļaunums! - Andželika. - Nu, kāpēc tu nešauj?
  Alisa Seļezņeva stulbi pamirkšķināja acis:
  - Mans pirksts streiko... es varētu palaist garām...
  Andželika sāk dziedāt šeit:
  "Pirmo reizi nokavēju, otro reizi nožēloju, bet trešajā tik ļoti nokavēju, ka puisis sāka dziedāt!"
  Alisa Selezņeva turpināja dziesmu:
  - Skan mūzika, sit bungas - Friča sargu ved uz kapsētu!
  Jagdtigeru spļaušanas metieni bija mainīgas efektivitātes, taču, kad tie trāpīja, viņi visu nojauca. T-34-85 izšāva un trāpīja kustībā, pat nedomājot par mērķiem. Tomēr pamēģini, izlauzies cauri tādam kolosam. Viens vārds - nacistu faky!
  Tagad IS-2 jau saņēmis savu "dāvanu", tornītis ir saliekts...
  Alisa Seļezņeva mēģina nospiest sprūdu, bet viņas pirksts nevēlas saliekties. Turklāt viņš ir pietūkis, un meitene ir tik nobijusies.
  Bet tad Arkaška Sapožņikovs, kā vienmēr vēlēdamies atbalstīt savu draugu grūtos brīžos, sāka dziedāt ļoti skaļi:
  Pasaku pasaule var būt ļauna
  Galu galā arī maģijai ir divas sejas!
  Jauniešiem visi šķiet laipni,
  Es gribu patiesību; dzīvojiet godam braši!
  
  Bet kaut kur trollis auž tīklu,
  Ļaunais spoks izliek slazdus!
  Mēs ejam garā pārgājienā,
  Mūs gaida testi, nevis rotaļlietas!
  
  Varbūt sūnas ir šausmīgi dzeloņainas,
  Nu ūdensroze lamatas vietā!
  Asaras no mākoņiem raud asinis,
  Asmeņu mēness vietā spīd korsārs!
  
  Bet mans draugs ir viegls elfs,
  Jūsu drauga cirtas mirdz kā zelts!
  Feja teica - puika, nedriftē,
  Un izstiepa maigas rokas!
  
  Dalelfa-drauga zobena nodarbība,
  Izklupiens, atsitiens, mainīgas pozas!
  Lai dzīvības kāts neizžūtu ļaunumā,
  Uzdāvini burvei divas rozes!
  
  Rūķu kalējs kaldināja zobenu,
  Viņš man saka, smaidīdams;
  Vai vēlaties brīnišķīgu cīņas beigas?
  Ar fizisko audzināšanu mums ir jādraudzējas kaislīgi!
  
  Treniņos es notecēju četrdesmit straumes,
  Un visbeidzot, damaskas tērauds kļuva man paklausīgs!
  Vispirms tu nogriez kokam zarus,
  Nu tad tu kļūsi par cēlu karotāju!
  
  Šeit nāk cīņa; Esmu ar elfiem
  Troļļi un spoki rēc viņiem līdzi!
  Bet man armija ir ģimene,
  Un nav vēlmes kautiņā vairīties!
  
  Es atceros kustības, asmeņa grūdienu,
  Ļaunais rēgs aizrijās ar sārtumu!
  Mēs radījumiem piešķīrām spēcīgu asmeni,
  Mēs veidosim pasauli, tīru un jaunu!
  Zēns dziedāja, un Alisa Seļezņeva mainīja taktiku un iebāza basās kājas vidējo, garo purngalu snaipera šautenes ķepā... Tā atklājot jaunu šaušanas metodi.
  Jagdtigers ātri kļuva akli, un tad viena no lūkām atvērās, atklājot noskutu galvu ar melnu pārsēju labajā acī.
  Andželika mehāniski iegrūda draudzenēm kājā, lai neļautu šaut, un pati izšāva... Taču dusmas izrādījās slikts palīgs, lode paskrēja garām, atlecot no masīvā pašpiedziņas ieroča biezā vāka. Nacists mierīgi pavēlēja, un lielgabals atkal izšāva un... Vēl trīsdesmit četri zaudēja tornīti, lepni izvirzoties virs korpusa.
  Alisa Seļezņeva neveiksmīgi kā pantera ar dziedātu asti mēģināja nospert savu nekrietno draugu. Tāpēc viņa atvairīja savu uzbrukumu ar skaidri novietotu bloku:
  - Kāpēc tu esi sniegbalts?
  - Ko tu dari? - Alisa Seļezņeva izlaida zibeni no savām safīra acīm. "Mēs cīnāmies par kopīgu lietu, visas progresīvās cilvēces glābšanas un laimes vārdā, un ugunīgais velns ir greizsirdīgs uz viņas draugu, ka viņa iznīcina vairāk fašistu, un viņa spiež.
  Andželikai palika kauns, un viņa uzreiz atklāja:
  - Un es notriecu tev no kājas odu. Jūs jau esat zaudējis pārāk daudz asiņu, un viņš joprojām sūc sūdu!
  Alisa Selezņeva laboja savu draugu ar slikti slēptu ņirgāšanos:
  - Ods nav rāpulis, viņš ir nezinošs posmkāji!
  Andželika, atbildot, pastiepa mēli savam sniegbaltajam eņģelim un dziedāja:
  - Es dodu zināšanas, cerībā... Lai maģistra grādu var piešķirt nezinātājam!
  Arkaška pārtrauca draugus un pat iepļaukāja rudmati, viņa acīmredzot negaidīja no puiša tādu nekaunību, ka viņai piedeva:
  - Jā, šauj, un brēc kā sievietes tirgū!
  Andželika mēģināja atbildēt, taču arī jaunajam skautam bija čūsku ķērēja reakcija un viņš metās prom. Bet ugunīgais velns acīmredzami negribēja piedot un nekavējoties metās viņam pakaļ. Zēns lēca pāri pauguriem, iedegis, ar ceļgaliem nogrieztām biksēm un kailām ķepām. Un Andželika ir aiz viņa.
  Alisa Seļezņeva pārgāja uz šautuvi. Nu, ja viņas karotājam kā instruments ir jāizmanto viņas kāju pirksti. Viņas ir tik izveicīgas un elastīgas, ka spēj tikt galā ar lietām tikpat labi kā viņas rokas.
  Fašistam noskūto galvu starp acīm sašķēla precīza lode... Protams, ar kājām tēmēt nevar, kā cilvēki parasti dara. Šeit drīzāk ir intuīcija un saikne ar zemi, kas nodrošina dziedējošas brūces enerģiju.
  Alisa Seļezņeva domāja, ka varbūt pēc simts gadiem, kad labi paēdušie pēcnācēji lasīs par saviem piedzīvojumiem, daudzi no viņiem domās: "baskāju muļķi". Viņi skraida basām kājām, pāri ērkšķiem, lauskas, šķeltiem ķieģeļiem, akmeņiem un ugunīm... Varbūt teiks mazohistiski izvirtuļi.
  Un neļaujiet viņiem zināt, ka zeme, pat vāciskā, caur kailajām zolēm dod viņiem patiesi maģiskus spēkus, no kuriem pārsteidzoši ātri dziedē brūces, plūst pasakaina enerģija un, galvenais, pilnīgi citāda materiālās pasaules uztvere. Proti, tieši uztvere viņu padarīja par pārcilvēcisku snaiperi. Starp citu, tāpat kā Andželika, viņa, lai gan tas nebija bez grūtībām, noķēra zēnu un tur viņu rokas stiepiena attālumā. Lai gan Arkaška Sapožkovs vairs nav tik mazs un ļoti trakulīgs, dabisks spēks kopā ar dzīves rūdījumu.
  Zēns arī gandrīz neatpazīst apavus, lai gan bargā aptuveni divdesmit grādu salā ar Alisi Seļezņevu joprojām nevar nostāvēt basām kājām ilgāk par pusotru, maksimums divas stundas. Un tad ir jākustas, bet slazdā kājas ātri un ļoti sāpīgi kļūst nejūtīgas aukstumā... Bet Andželika nakšņo ar sniegā apraktu galvu un tajā pašā laikā tikai peldkostīmā vai pat tikai biksītēs. Un nekas, pat viņas āda nekļūst zila, it kā viņa būtu Sniega karaliene.
  Alisa Seļezņeva cerēja, ka arī viņai ar laiku izdosies sasniegt līdzīgu rūdījuma līmeni. Pirms kara viņa dzīvoja ģimenē, kas nebija nabadzīga, viņas tēvs bija rajona izpildkomitejas vadītājs, māte bija inženiere-ekonomiste.
  Viņiem nebija laika evakuēties, un vecāki, šķiet, bija pazuduši... Smagais auto Alisa Seļezņeva brauca gandrīz apgāzās no sprādziena viļņa, un riteņus pārgrieza šrapneļi.
  Tā viņi kopā kā zēni, tad viņa vēl bija tikai pioniere, paši pārcēlās uz austrumiem.
  Bet tad viņus pievīla puiši, kuri nolēma cīnīties bez pieaugušajiem... Nu, meitenes viņām sekoja.
  Un tā mēs nonācām okupācijas zonā...
  Arī meitenēm dzīve bija grūta. Vienai palikušajai Alisei Seļezņevai bija jāstrādā par strādnieci... Un šī ir absolūta elle, lai gan... Par laimi, vecāki meiteni pārāk nelutināja, viņai bija fiziskā darba pieredze, bet ne tik nogurdinoša.
  Un lauku saimnieki cītīgi strādāja divas trešdaļas dienas... Protams, pavasarī, vasarā un rudenī Alisa Seļezņeva šajā Hiperneta matricas realitātē un virtuālajā realitātē mācījās staigāt činča kleitā un basām kājām, tāpat kā gandrīz visi bērni šajā profesijā. Pat policistu un vecāko ģimenes centās padarīt sevi pēc iespējas nabadzīgākas.
  Taču Alisa Seļezņeva kā apzinīgs cilvēks jau no paša sākuma meklēja saikni ar pagrīdi un centās izpildīt vienu vai otru uzdevumu.
  Kā meitene, ar baltiem kā sniega pārslām matiem un eņģeļa seju, viņa bija ideāli piemērota ziņneša vai izlūkdienesta lomai. Viņai ir izcila atmiņa, viņa zina vācu un angļu valodas, kas pat atlec no zobiem, un, redz, neviens nedomās, ka meitene nes krautiem nāvi.
  Alisa Seļezņeva stutēja pa maziem, gariem gājieniem pa desmitiem ceļu skarbiem un visu pamanīja... Bet viņa neapstājās. Viņa gribēja nogalināt šīs putas, it īpaši pēc tam, kad viņa tika rūpīgi saputota, jo tika sajaukta ar zagli.
  Tad kāpēc gan neienest kādu sprāgstvielu grozā?
  Kā izlūks viņai savulaik izdevies uzzīmēt "Karalisko tīģeri", kas Minskā nokļuva tālajā 1943. gada decembrī... Toreiz meitene bija diezgan nosalusi, tāpēc bargajā salā uz basām kājām bija kājās vien kurpes. viņas nobružāto aitādas kažoku noplēsa sodīšanas suņi, bet... Tomēr es pat nešķaudīju, lai gan pēc decembra nakts stipri kratījos.
  Un snaipera karjera sākās lieliski... Īsā laikā viņa kļuva par līderi cīnītāju vidū. Un runa bija ne tikai par fenomenālu precizitāti, bet arī par medību izjūtu.
  Tiesa, Alisa Seļezņeva kategoriski atteicās nogalināt pusaudžus un sievietes... Varbūt tāpēc viņi nesteidzās no viņas veidot varoni!
  Bet tagad visi, kas mēģināja izbāzt galvu no lūkas, lai uz to paskatītos, bija veci un pieredzējuši fašisti. Un nevajag viņus žēlot...
  Bet laime nolēma atriebties Andželikai par viņas skaudību, un uzsprāga sadrumstalotības apvalks. Arkaška pat netika saskrāpēta, bet uguns karavīrs tika notriekts no kājām un diezgan smagi sagriezts. Vairāki lauskas iedūrās viņa krūtīs, rokas, kājas un pat templis bija nedaudz sagriezti.
  Tas nopietni sāpināja viņas krūtis un plecus, bet Andželika joprojām piecēlās un gāja, cenšoties noturēties taisni. Tajā pašā laikā un lamājoties:
  - Šeit ir velniņi! hitlerieši, kuriem nav mēra izjūtas! Vai elementārs kauns!
  Nav ievainots, izņemot zilumus, krītot no sprādziena viļņa, Arkaška sarkastiski atzīmēja:
  - Un kas attiecas uz kaunu, tieši tā - slēpieties!
  Puisis izsmejoši piemiedza aci. Andželika patiešām bija gandrīz kaila, viņas formastērps bija norauts un sagriezts, un no viņas pilēja asinis. Ķermenis bija redzams visā savā skaistumā. Ļoti muskuļota, bet tajā pašā laikā arī sievišķīga, muskuļi ir kā stieple, vēnas un cīpslas ir ļoti asas, un šķiet, ka šī ir atlieta Amazones tērauda statuja. Atdzīvināja kara dievs Ares.
  Alisa Selezņeva nosvilpa:
  - Oho! Nu tu saprati!
  Andželika iecietīgi pasmaidīja.
  - Man ir ļoti spēcīga miesa! Kas vācietim ir nāve, tas krievam ir lieliski! Tāpēc nebaidieties no "Sniegbaltītes", tas mani tikai apbēdinās, bet neizgāzīs!
  Alisa Selezņeva atzīmēja:
  - Mūsu kājnieki un tērauda, tanku kavalērija jau ir ielauzusies fortā. Nu ko, te medījām vai pilsētā?
  Andželika pēkšņi pagriezās pret zēnu:
  - Ko Arkaška teiks?
  Jaunais skauts, kratīdams blondos sprādzienus un savilkdams savu iedegušo dūri ar izspiedušiem pirkstu locītavām, apņēmīgi sacīja:
  - Protams, uz Berlīni, citādi Hitleru pieķers bez mums! Makšķernieks meklē vietas, kas nav vispieejamākās, bet visizdevīgākās!
  Alisa Seļezņeva nocēla vēl vienu Frici, kas bija izlīdis no torņa, kas bija pārdzīvojis apšaudes, un, berzējot savu nogriezto, bet gandrīz aizvērto zoli, sacīja:
  - Un kas? Ledāja tuvumā nav jēgas perēt olas... Jāatrod siltāka vietiņa!
  Arkaška dedzīgi dziedāja:
  Veltiet savu dvēseli un sirdi Tēvzemei -
  Cīņā sadedziniet visu ķermeni, neatstājot pēdas!
  Cieņa un gods, saglabāšana, mirst;
  Pasaule ir priekšā - tagad cīņa plosās!
  Andželika ar savu nejūtīgo roku noglaudīja puiša kailajām krūtīm plecu. Arkaška sasprindzināja vēdera muskuļus, demonstrējot flīzes. Bija skaidrs, ka, pieņēmies svarā, zēns drīz pārvērtīsies par spēcīgu un izskatīgu jaunekli.
  Alisa Selezņeva ieteica:
  - Tu, Arkaška, neesi snaiperis, varbūt vari nedaudz attālināties no mums... Ja esi skauts, tad veic izlūkošanu!
  Zēns bija aizvainots:
  - Vai jūs domājat, ka es esmu tikai nasta?
  Andželika pārtrauca strīdu:
  - Arkaška skries mums pa priekšu. Un mēs viņam sekojam kā zosis sprintā.
  Terminatora zēns nekavējoties piekrita:
  - Tas nāk! Skrējiens gājiens...
  Pašā pilsētā cīņas bija spītīgas. Dažas ielas bija platas. Pa tiem pārvietojās T-34-85, IS un visu veidu pašpiedziņas lielgabali. Jo īpaši SU-100. Šis pašpiedziņas lielgabals izskatās pēc trīsdesmit četriem, bet ar jaudīgāku pistoli. Tas tika uzskatīts par labāko tanku iznīcinātāju, parādījās tikai salīdzinoši vēlu, kad karš jau bija izdzisis, un tam nebija laika būtiski ietekmēt kauju gaitu.
  Bet no fašistu puses parādījās tanks, kas, ja tas būtu laicīgi nodots militārajā ražošanā, neapšaubāmi varētu uz ilgu laiku aizkavēt Trešā reiha sakāvi.
  Tomēr ikviens no jums, raugoties uz nožēlojamo izrādi, ko reprezentē mūsdienu demokrātiskā Eiropa, droši vien padomās, taču nacistiem gejiem un "melnajiem" nebūtu dotas brīvas rokas!
  Un lūk, tanks E-25, mazs, saplacināts kā bruņurupucis ar garu Panteras purnu. Viņš izšauj no šī pistoles uz T-34, izlaužot korpusu no 2 kilometru attāluma. Skaidri demonstrējot zemkalibra šāviņa lielā sākotnējā ātruma priekšrocības un pārnesumkārbas atrašanās vietu tieši uz dzinēja un apkalpi guļus stāvoklī ...
  T-34-85 čaumalas tiek ievadītas frontālās bruņās ar 150 milimetru biezumu lielā racionālā slīpuma leņķī un ... rikošetā.
  Trīsdesmit tonnas smagai tvertnei ir pienācīga aizsardzība, un jūs to nevarat izturēt bezkaunīgi.
  Alisa Seļezņeva, uzkāpusi uz nopostītas mājas jumta, vēro, kā divi E-25 stājas kaujā ar padomju T-34-85 kolonnu. Vāciešu mašīnas bija izveicīgas, manevrējamas un ātri izlēca ārā. Frontālās bruņas patiešām ir necaurredzamas... Jā, sāni joprojām ir labi 100 - milimetri un četrdesmit grādu leņķī no horizontāles. Pantera ar šādiem datiem būtu bijusi neuzvarama 1943. gadā. Un Kurskā padomju varai būtu jāatkāpjas...
  Bet E-25 par laimi nekļuva par labāko Otrā pasaules kara tanku. Un divas automašīnas nav tik spēcīgas, lai apturētu piecdesmit.
  SU-100 mēģina mērķēt uz Krautu bruņumašīnām, bet nacisti groza savas automašīnas no vienas puses uz otru. Ātruma satricinājumi: 700 zirgspēku dzinējs uz 30 tonnām, nodrošina pienācīgu ātrumu, it īpaši uz šosejas. Tieši uz dzinēja uzstādītajai kārbai ir divpadsmit pārnesumi, neskaitot aizmugurējos, kas ļauj automašīnai aizbēgt draudu gadījumā.
  Arī SU-100 ir tikai četri, šauj, viens trāpa... Bet rikošetam, cementētajām bruņām ir ļoti liels leņķis, un biezums pieklājīgs... Fritz mašīnas šauj atbildē, bet arī saņem. .
  Alisa Seļezņeva, kurai labais rādītājpirksts jau ir attālinājies, atkal salauž optiku. Sniegbaltā jaunava izliek zobus un draud ar dūri:
  - Tas būs jums!
  Andželika vēro kaujas lauku. Seši T-34-85 tika ietriekti korpusā, taču pastāv iespēja, ka spēkrati atgriezīsies servisā. Subkalibra šāviņš ir mazs, ar biezām sienām un nav tik iznīcinošs. Tiesa, vienā no automašīnām notika detonācija, un tā sāka vemt.
  Savu daļu saņēma arī SAU-122, tajā iekļuva un deg...
  Alisa Seļezņeva trāpīja otro, ļaunprātīgi smīnot...
  - Tā viņi tagad ir akli!
  Sarkanmatainais velns šaubījās:
  - Vai tiešām? Vai jūs ticat viņu aklumam!
  - Man netrūkst! - Sniegbaltīte iecirta.
  - Jā, un viņi, šķiet, arī! - Andželika norādīja ar pirkstiem pret mašīnām.
  Patiešām, E-25 turpināja šaut, ik pēc piecām sekundēm izšaujot patronu no saviem pusautomātiskajiem lielgabaliem.
  Smērēja reti, paši dabūja, bet triecienu izturēja... Acīmredzot bruņas bija kvalitatīvas. Tātad SU-100 saņēma ķermeni... Viņa noliecās...
  Alisa Selezņeva bija nopietni pārsteigta:
  - Vai man tiešām pietrūka... Es esmu tik nekompetents, vai arī šādi mani ietekmē manas brūces.
  Sniegbaltīte izšāva vēlreiz un ar asām acīm cieši aplūkoja apšaudes rezultātus. Andželika arī iešāva viņiem acīs... Bet nē, tas nedarbojās.
  Alisa Selezņeva čukstēja lūgšanu:
  - Lode, lode esi precīza, mēs esam par Lietu, par Kristu!
  Nē, tas nav garām, vienkārši optiku šeit aizsargā pārāk biezs un kvalitatīvs bruņu stikls. Sniegbaltīte to saprata pietiekami ātri... Un vācu brīnumtankiem kāpurķēdes tika uzspridzinātas ar granātām. Tā eņģes izdrupušas pa visu asfaltu. Varētu pat teikt - pļāpāt! Tanki ir imobilizēti, un teorētiski tiem vajadzētu apiet, bet karstie padomju spēkrati dodas tālāk, apberot tos ar šāviņiem...
  Kad sitienu ir daudz, tad ar cimdiem ir daudz vāju sitienu pa galvu. Pirmajā reizē tas tevi neizsit, bet pēc tam pakāpeniski uzkrājas, un notiek parādība, ko sauc par tehnisko nokautu.
  Tāpat bruņas plīst no sitienu sērijas un drūp... Tāpēc pasaules tanku būvē supersmagās tehnikas tendence nav guvusi virsroku. Lai gan šķiet, ka var uztaisīt augstākās klases aizsardzību.
  Tomēr Lielbritānija Čērčila tankā izvēlējās bruņu nostiprināšanas ceļu, pat kaitējot bruņojumam. Tikai Challenger bija harmoniska (uguns-bruņu-manevra) mašīna. Bet šajā ziņā tanki vienmēr gāja novatorisku ceļu. Lai gan sastāva ziņā E-25 Otrā pasaules kara laikā palika nepārspēts.
  Bet viņš jau bija "apbedīts". Alisa Selezņeva un Anželika mainīja mērķus un sāka strādāt pie kājniekiem, lielgabaliem un Faustņikiem.
  Tagad karotāji cīnījās tieši pašā Berlīnē. Bija daudz, daudz zēnu cīnītāju. Un kas jau iepriekšējās kaujās nogalināja pieaugušos, un tagad ir mobilizēti visi tēviņi no desmit gadu vecuma un pat jaunāki.
  Cīnījās arī meitenes, lai gan ne lielā skaitā. Tomēr Hitlers, lai arī cik briesmonis viņš bija, neatbalstīja sieviešu sūtīšanu uz fronti, uzskatot karu tikai par vīriešu lietu. Tomēr, runājot par galvaspilsētas aizsardzību, ir iespējami izņēmumi no noteikumiem.
  Alisa Selezņeva principā izvairījās šaut zēnus, kas jaunāki par sešpadsmit gadiem. Lai gan daži no puņķiem Krauts diezgan veikli vicināja fausta patronas.
  Padomju tanku vidū bija daudz zaudējumu un daudz kājnieku. Dažas mājas bija gandrīz klātas ar līķiem. Berlīnē ir daudz ložmetēju, un arī MP-44 triecienšautenes darbojas efektīvi. Viņi trāpīja granātmetējiem un bezatsitiena šautenēm.
  Padomju karaspēks arī veic efektīvu apšaudi. Šeit Iļjas atkal uzbrūk. Vētra karavīri ieskrēja un spēcīga uguns no pretgaisa ieročiem un ložmetējiem.
  Padomju karaspēks bez pauzes cenšas pārvarēt nocietinājumus vienā metienā. Bet aizsardzība ir veidota spēcīga. Tagad ēka ir paņemta, virs tās lepni plīvo sarkans karogs... Un pēkšņi kā sprādziens sabrūk sienas, sagraujot dažādus cīnītājus.
  Alisa Seļezņeva dziļi sarauc pieri:
  - Sauszemes mīnas kontrolē radio. Šeit ir arī mīnu lauki, kurus sapieri neredz.
  Andželika, bieži un nervozi šaudīdama, savieboties no sāpēm daudzās brūcēs, dusmīgi rīstīdama, piekrita:
  - Jā, Krauts radīja problēmas. Īpaši tanku kolonnas... Te, acīmredzot, ielas būs stipri jālaista ar svinu un asinīm!
  Alisa Selezņeva, filmēja kādu vecmodīgu filmu. Viņš nometa faustpatronu, ierocis nolidoja, un triecienā tas eksplodēja, saceļot putekļu ķekaru. Aiz viņa pats vectēvs krita, kratīdams kājas bastu kurpēs (!). Viņa karjera bija beigusies. Un, spriežot pēc dzelzs krustiem, karjera bija krāšņa, bija pat dzelzs krusta bruņinieka krusts. Pat dīvaini, ka šāds kavalieris par ieroci izvēlējās Faustpatronu, ar kuru visbiežāk tiek bruņoti spēcīgi zēni.
  Andželika nepiedzīvoja īpašus aizspriedumus un nošāva jaunā faustieša kailo kāju, kas tika atsegta aiz sienas. Zēns nokrita, viņam tika lauzts kauls un viņš skaļi vaidēja. Sarkanmatainais velns trāpīja pa pakausi, atzīmējot:
  - Žēlsirdība karā, atšķirībā no publiskas prostitūcijas, maksā vairāk, bet nevar sniegt gandarījumu!
  Alisa Selezņeva atbildēja:
  - Tikai cilvēks, kurš ir patiesi garā paaugstināts, nekautrējas izrādīt žēlastību kritušajiem!
  Andželika nicinoši šņāca:
  - Te atkal tu, Sniegbaltīte, plīvo ar mēli. Vai neko gudrāku nevari pateikt?
  Alisa Seļezņeva stingri sacīja:
  - Vai ir drosme nogalināt nelaimīgu bērnu?
  Andželika šņāca ar vēl lielāku nicinājumu:
  "Vai jūs pats nebijāt slepkavniecisks bērns?" Un arī tagad jūs joprojām esat nepilngadīga meitene, kuru nav skūpstījis vīrietis. Tāpēc nesāc dūdas, bet drīzāk šauj! Bieži un precīzi. Un nežēlo šņācēju, viņiem nav žēl tevis vai mūsu karavīru!
  Alisa Seļezņeva tā vietā, lai atbildētu, mainīja savu nostāju... Lielā, lai arī diezgan izpostītā pilsētā snaiperim ir brīvība, daudz mērķu un daudz upuru.
  Un ir daudz baskāju zēnu, kurus ir pārņēmis patriotisks impulss aizstāvēt Berlīni. Un dažreiz viņi ir bruņoti, ne pārāk labi, ieroči, fausti, Molotova kokteiļi, bet viņi izmisīgi cīnās. Taču jau tagad redzamas sasietas puišu grupas - tos sasēja padomju karavīri.
  Bet tad viens no zēniem saplēstā tunikā pacēla rokas un likās, ka gatavojas padoties. Viņa bālā, novājējušā seja ar asiņainiem pūtītēm un iekritušiem vaigiem bija skarba un izmisuma pilna.
  Padomju karavīri pastiepa viņam rokas... Puika kaut ko pavilka un uzreiz tas ar rūkoņu uzsprāga! Asiņainas gaļas fragmenti un gabali izkaisīti tālu.
  Alisa Seļezņeva pie sevis domāja, ko vācu puika beigās pačukstēja? Lūgšana savai mātei, Dievam vai elles briesmonim Ādolfam Hitleram? Par ko viņš sapņoja savās pēdējās sekundēs? Ko tu atcerējies?
  Andželika priecīgi teica:
  - Tas atradinās mūs no sliktā ieraduma ņemt gūstā dzīvnieku mazuļus. Skatieties, kā viņi saprot pieķeršanos! Mums ir jāiznīcina visa vācu tauta!
  Alisa Selezņeva apņēmīgi iebilda:
  - Nē! Tas nav pareizi! Vācieši ir liela un ļoti talantīga tauta. Un, ja starp viņiem ir deģenerāti... - Sniegbaltīte, tad redzot, ka partneris ar šauteni paņem meiteni ar šauteni, iebakstīja viņai sānos. - Neuzdrošinies nogalināt bērnu! Viņa ir laba.
  Andželika mežonīgi ņurdēja kā izsalkusi un ievainota (un viņa tiešām bija ievainota!) pantera. Viņas skatiens kļuva naida kvēls.
  - Vai jūs neredzat, tas ir bērns, kurš šauj uz mūsu karavīriem!
  Alisa Seļezņeva apņēmīgi iebilda, iebāžot pistoles stobru starp apaļajām un pilnajām meitenīgajām krūtīm:
  - Tad šauj arī uz mani! Tā kā es viņas vietā būtu rīkojies tieši tāpat, aizstāvot savas Dzimtenes galvaspilsētu!
  Andželika nolamājās.
  - Teļa maigums! Bet kāpēc jūs, tāpat kā daudzi citi, neapžēlojāt veco vīru ar bruņinieka krustu?
  Alisa Selezņeva bez vilcināšanās atbildēja:
  - Jo tas ir karš! - Un apsteidzot Andželiku, viņa piebilda. - Un karā ir noteikumi - bruņinieki bērnus nenogalina! Šis noteikums tiek svēti ievērots visos romantiskajos darbos!
  Ugunīgais velns iesaucās, atbildot:
  - Tevi nevar salabot! Labāk nošauj vecos cilvēkus. Jums nepatīk vājums!
  Alisa Selezņeva labprātīgi pamāja ar galvu:
  - Neviens neuzskata par briesmoni dārznieku, kurš nogriež vecus, novecojušus dzinumus. Bet jauno dzinumu iznīcināšana ir izšķērdība!
  Kaujas attēlā notika izmaiņas, salamandras parādījās debesīs kā odi uz uguns. Viņi ar visu savu niknumu uzbruka padomju iliem, šaujot no 30 mm lielgabaliem. Padomju piloti pieņēma kauju.
  Alisa Selezņeva mainīja savas prioritātes un pārcēla šaušanu uz lidojošiem transportlīdzekļiem. Kopumā lidmašīna, pat tāda monobloka kā HE-162, ir dārga, un tās iznīcināšana ir vērtīgāka par kājnieku vai pat SS virsnieku.
  Tiesa, bija skaidrs, ka vācu pilotu sagatavotības līmenim nav nozīmes. Iespējams, kaujas ir iesācēji, kuri īsti nezina, kā vadīt vai šaut. Taču nepieredzējušais personāls tika atšķaidīts ar vairākiem pieredzējušiem dūžiem, kas sagādāja lielas nepatikšanas.
  It īpaši, fotografējot zemas manevrēšanas slāņos. Un cīnītāja segums bija ļoti vēlu. Ja vien nebija arī PE-2, kurus viņi mēģināja izmantot taktiskā līmenī.
  Alisa Seļezņeva, notriekusi pāris jaunpienācējus, koncentrēja uguni uz rūdītajiem dūžiem. Tas bija svarīgi: izsist pēc iespējas vairāk grifu, lai tie nepaliktu par bāreņiem krievu bērniem.
  Tajā pašā laikā sniegbaltā eņģelis piedzīvoja tik spēcīgu emocionālu pacēlumu, ka viņa sāka dziedāt pilnā sparā;
  Kas ir kalpošana Tēvzemei?
  Tas ir darbs - tas, kas mums sagādā prieku!
  Mēs smeļam prieku - iedvesmu,
  Mums nerūp devītais vētru vilnis!
  
  Tēvzemei sirds mežonīgi pukst,
  Ikvienam ir jācīnās par viņu!
  Un tad nāks brīnišķīga pasaka,
  Kur mīlestībā ir viens zaķis un lauva!
  
  Bet ne lauva pēkšņi kļuva par gļēvu zaķi,
  Tikko audzināja drosmi slīpi!
  Mums nav jācieš, jācieš,
  Mākoņi prom - dzirksti zelta stars!
  
  Mēs, meitenes, esam braši karotāji,
  Mēs cīnīsimies, sveicam dzimteni!
  Galu galā mums ir tāds gars un spēks,
  Kādus psalmus dzied Erceņģeļi!
  
  Šī dziesma ir par varonību pret godu,
  Par svētu mīlestību, nevis miesīgu!
  Mēs būsim kopā ar Dievu mūžīgi,
  Dēmons ir prom ar bezcerīgu melanholiju!
  
  Man Kristus ir lielais karotājs,
  Viņš ir par taisnīgumu un laipnību!
  Jā, mēs izlējām daudz asiņu,
  Es visu mūžu neskaitīšu kritušo žēlumu!
  
  Bet mums nav jārēķinās ar zaudējumiem,
  Visvarenais Kungs ikvienu augšāmcels!
  Viņš dos savu dāsno atlīdzību,
  Stiprini mūsu spēkus, zobenu un vairogu!
  
  Drosmīgais patiesībā ir nemirstīgs,
  Tajā ir šīs dzīves kodols!
  Veiksme nāks pie mums, ticiet tai,
  Salauž pretinieku ar dusmām!
  
  Pasaule dažreiz ir kā elle,
  Nav kārtības, sirdsapziņas, mīlestības!
  Rūgti, nokaltuši ķirši,
  Viss līdzsvars - mīnusu tumsa, nulles!
  
  Bet laime drīz nāks uz Zemes,
  Cilvēks ir sava likteņa radītājs!
  Būs dzīvība un nāve varenā spēkā,
  Darīsim to, ko nespēja mūsu senči!
  Alisa Selezņevy un bez pārspīlējuma iegāja vēsturē, izsita pēdas kā šujmašīnas ar šāvieniem no spēcīgākajiem Luftwaffe iznīcinātājiem un pārējiem vācu pilotiem, zaudējot cīņas gara paliekas. , bailēs atkāpās.
  Šajā brīdī vienas meitenes uzbruka vēlreiz. Pie viņiem pielīda divi gari esesieši un pāris spēcīgi zēni no Hitlera jaunatnes un... Tā vietā, lai izmantotu karotāju pārmērīgo entuziasmu šaujot pa gaisa mērķiem, lai no slazda apšautu snaiperus, viņi nolēma viņus aizvest. dzīvs. Vai varbūt pasakainais skaistums, kas no meiteņu brūcēm un noguruma kļuva vēl erotiskāks, pamudināja viņās vēlmi izmantot gūstekņus saviem mērķiem.
  Jebkurā gadījumā sitiens no dibena pa pakausi neatgriezeniski padarīja rīcībnespējīgu Alisi, kura bija virtuālā transa stāvoklī, tad Frici metās pie garās Andželikas.
  Tomēr ugunīgais velns, pat būdams smagi ievainots, palika visbīstamākais pretinieks. Viņa refleksīvi satika milzīgo SS vīrieti ar asu sitienu pa cirksni. Viņš žagas, mute bija plaši vaļā, sāka tecēt siekalas, un šķita, ka šis līķis nolidoja no jumta. Jā, kā tas ietrieksies ķieģeļos...
  Angelika, izvairījusies no cita fašista šāviena, iesita viņam ar elkoni zoda apakšējā labajā punktā, leņķī pret centru. Šādi iedurot, pat viegls sitiens var izsist cīnītāju ar lielu tekstūru. Un Andželika sita profesionāli, ar ķermeņa pagriezienu un pleca pagriezienu.
  Žoklis saplaisāja, nacists iekrita dziļā, gandrīz nāvējošā nokautā. Divi zēni no Hitlerjugent ar svītrām ozola zīļu formā atvēra muti un izelpoja:
  - Ak, steigas varonis!
  Tad viņi metās viņai virsū, vicinot sapiera asmeņus. Pēc diviem milžiem pusaudži, kuri izskatījās ne vecāki par četrpadsmit vai piecpadsmit gadiem, nešķita biedējoši. Tiesa, ozola zīles uz apkaklēm liecināja, ka tie ir elite vai komandieris. Ja Andželika būtu parasts karavīrs, šie zēni radītu draudus. Bet karstā dzelzs un svina rūdītai Sibīrijai tās ir sēklas.
  Andželika izdarīja mānīgu kustību, un draugs izvēdināja savu apakšstilbu un ieķēra zēnu, viņš lidoja otrādi, zibinot sporta zābakus ar tapas, kas izgatavotas no leģētā tērauda. Viņi acīmredzami nav vietējie basām kājām. Bet kāds cits zēns mēģināja viņai spert, taču acīmredzot neveicās, jo viņš pats nokrita, sāpīgi piezemējoties uz muguras. Andželika apkopoja:
  - Tā ir Krievijas varoņa tehnika!
  . NODAĻA Nr.20
  Alisa Seļezņeva smagi nopūtās. Cik ilgi var sēdēt uz tādas ķēdes kā suns? Kad viņa un zēns atkal mēģināja slīpēt ķēdes, esesieši atkal ielauzās. Un viņi sāka sist bērniem ar gumijas nūjām pa kailajiem papēžiem. Viņi mani smagi sita un šoreiz pilnībā nosita zoles. Alise sajuta, kā gumijas zizlis tiek nolaists uz kailā, apaļā bērna papēža. Un ap viņu viss sprāgst no sāpēm. Sitiens uz papēdi tiek pielikts no visām pusēm, un basās pēdas tiek nostiprinātas īpašā ierīcē. Un Alise jūt, kā asinis spiežas no zoles uz pakausi.
  Un kā tas eksplodē, kā vulkāns, kas pulsē dzīslās.
  Paška stingri stāvēja, bet pēc kārtējā sitiena sāka kliegt. Viņi ir profesionāļi savā jomā.
  Bērnu zoles uzbriest un kļūst zilas. Tad kādā brīdī sāk šļakstīties asinis.
  Un galu galā bērnu plikajās, pietūkušajās, asiņainajās kājās viņi ienes uguni lāpām.
  Un pēc tam no sāpīgā šoka puiši un meitene zaudē samaņu.
  Viņus nevis cēla pie prāta, bet vienkārši pameta. Kamēr apsēstajiem fašistiem viņiem nav laika.
  Turklāt monstriem trūkst iztēles. Un notvertās lietas no nākotnes Frici mēģina izpētīt, bet viņiem neveicas.
  Tomēr, iespējams, Trešā Reiha vadība uzskata, ka viņi var uzvarēt Otro pasaules karu bez nopietniem nākotnes ieročiem.
  Kāpēc viņiem ir kolosāla pašapziņa?
  Ādolfs Hitlers, uzlecot kā traks zaķis, ātri uztvēra ziņas no austrumu frontes, ātri kustinot ausis. Vācu progresīvās vienības jau ir sasniegušas Dņepru. Izmantojot savas mobilitātes priekšrocības, nacisti pārliecinoši virzījās centrālajā virzienā. Arī ziemeļos gāja labi, Rīgu izdevās nogādāt kustībā, gandrīz bez cīņas. Arī dienvidos tika ielenkti lieli padomju karaspēka spēki. Tanku kolonnas izlauzās uz Žitomiru.
  Kopumā kara sākums pagāja gandrīz kā plānots, tāpēc atkal bija iespēja izklaidēties. Kad sapulcējās fašistu vadoņi. Bormans ierosināja organizēt vēl vienu izrādi.
  - Ak, mans lielākais fīrers!
  Hitlers kliedza:
  - Kāpēc tu murrā!
  Bormaņa purns bija neparasti strups un dzeltens, drīzāk atgādināja ķīniešu masku:
  - Kā vienmēr, mēs dziedam slavas dziesmas Lielajam fīreram!
  Hitlers uzsita ar sešiem kolēģiem pirkstiem pa degunu:
  - Ar dziedāšanu nepietiek, skaties, tu esi debīls!
  Fīrers nometa kūku no galda, uzkāpa tai ar zābaku un draudīgi norūca:
  - Slidens pliks suns!
  Bormans metās četrrāpus un ņurdēja:
  - Suns var iekost, tikai no cūkas dzīves! Tikai no dzīves, no cūkas dzīves, suns var iekost!
  Hitlers nomurmināja:
  - Nē, tev nav mānīgs skatiens, tavas acis nemelo! Viņi patiesi saka, ka Bormanis ir stulbs fufelis!
  Fīrera vietnieks dungoja, vienlaikus laizīdams krējumu ar mēli:
  - Es esmu mu-mu! es nesaprotu! Viņam tik ļoti garšo krēms!
  Hitlers ar zābaku iesita Bormanam pa seju, zeķe viņam trāpīja tieši degunā, kas pārsprāga kā pārgatavojies tomāts. Fīrers izsmejoši jautāja:
  - Nu, kas tevi iepriecina, kluba galv?
  Bormans vaimanāja:
  - Ak, lielais fīrers, ozols ir gudrības simbols!
  Hitlers nicinoši šņāca un izrunāja visneprātīgākās muļķības:
  - Krievi! Varbūt jā, kāda tā ir nepilnīga tauta. Vispār slāvi pat nav cēlušies no pērtiķa, bet gan no ēzeļa un lāča!
  Špērs atzīmēja:
  - Mūsu zinātnieki tikai izstrādāja lāča genomu un tā transplantāciju dzīvos organismos.
  Hitlers strauji pagriezās, nosita ģenerāļa Elka brilles. Viņš pēkšņi uzlēca un tad atkal apsēdās:
  - Ku-ku! Mans fīrers!
  Hitlers šņukstēja:
  - Un kāds ir rezultāts!
  Špērs pasmaidīja:
  - Lāča hipofīzes pārstādīšana palielināja ieslodzīto fizisko spēku, pareizāk sakot, trīs reizes.
  Hitlers sirdi plosoši kliedza:
  - Redzi, ko mans lielākais ģēnijs izdomāja! Pateicoties manai gudrībai, Trešā Reiha karavīri kļūs absolūti neuzvarami! Kāpēc viņi skatās, kāpēc viņi mūs neslavē!
  Fīrera svīta unisonā iesaucās:
  - Sveiks, Hitlers! Sveiks, Hitlers! Zind, sveiks!
  Nacistiskais numur viens uzsēdās uz Bormana pleciem, par laimi viņš ir spēcīgs puisis.
  - Es esmu lielākais no fīreriem! Mans ģēnijs ar savu gaismu pārspēj sauli, zvaigznes un mēnesi. Starp citu, es uzcēlu Mēnesi, un uz tā būs rakstīts, ražots Vācijā! Hei!
  Bormans iesaucās:
  - Tas jau ir uzrakstīts! Uz kremļa drupām zied nometnes, nav nekā foršāka par olimpiādi hee hee hee un ha ha!
  Hitlers čīkstēja:
  - Nāc, celies, zirdziņ! Vai drīzāk debīls kuilis!
  Bormans mēģināja piecelties uz stīvajiem ceļiem. Hitlers izrāva no kabatas piespraudīti ar dimanta galvu un iedūra savam vietniekam dupšā. Bormans rēca un uzlēca, paceļot fīreru:
  - Ak, lieliskais Ādolfs!
  Gērings, kurš vienmēr izcēlās ar savu "dziļā domāšanu", ieteica:
  - Vārds lieliski ir pārāk banāls.
  Hitlers ātri pagriezās:
  - Ko tu teici?
  Resnais reihmaršals stostījās un atbildēja:
  - Diženākajam no fīreriem, visu laiku un tautu superģēnijam, jābūt kaut kam augstākam par vienkārši izcilu! Tajā jābūt kaut kam īpašam un unikālam! Nu ko!
  Hitlers iemeta Gēringam pa galvu šampanieti.Gērings, gausais un stipri piedzēries, nepaguva novirzīties un saņēma dāvanu pierē. Resnais reihsmaršals sabruka uz vietas, izlaižot no mutes asiņu strūklu. Fīrers priecīgi dziedāja:
  - Spēcīgs sitiens - Ādolfs visvarenais!
  Bormans, turpinot kūkot un sist pa augšstilbiem, kaut ko nosvilpa:
  - Kiki-riki! Dzeguze! Es tev iesitīšu ar savu spuru!
  Hitlers vēl nedaudz pagriezās, nostūma no galda vairākas vāzes ar ziediem un ķērka:
  - Zirgi ir labi paēduši, sit ar nagiem, un es situ krieviem ar dūri!
  Himlers kautrīgi piebilda:
  - Ak, lieliskais Ādolfs. Tieši uz kulakiem es ierosinu likt likmes uz impērijas turpmāko struktūru.
  Hitlers ar āķa pirkstiem satvēra galda malu. Viņa žurkas seja sagriezās:
  - Ko tu ar to gribi teikt, ka dūres ir stiprākas par tankiem?
  Himlers nekavējoties izlaboja:
  - Redzi, dižais fīrere, pēc kolektivizācijas daļa turīgo zemnieku zaudēja ienākumus. Tas ir potenciāls pamats neapmierinātībai. Tie ir tie, kurus mēs gribam izmantot, lai cīnītos pret komunistisko pagrīdi!
  Hitlers nomurmināja, zobus griežot:
  - Tu runā ar pagrīdi!
  Himlers pamāja:
  - Jā, ar pagrīdi!
  Hitlers rēca un trieca ar dūri pret galdu, apgāzdams salātus:
  - Nē, pagrīdes nebūs!
  Himlers bija pārsteigts:
  - Kā klājas manam fīreram?
  Aizrīšanās, Hitlers teica:
  - Jā! Tas ir ļoti vienkārši! Es pavēlēšu nokaut visus slāvu iedzīvotājus. Šeit nebūs ne stulbuma, ne sofistikas. Defektīvie zemcilvēku slāvi jānoslauka no zemes virsas!
  Himlers nodrebēja:
  - Un čehi!?
  Hitlers izplūda smieklos, viņa smiekli bija kā nikna trakā:
  - Čehi ir parazīti! Dibeni ir pilni ar narkotikām! Ja satiec čehu, nogalini to nelieti uzreiz! - Fīrers noklepojās, aizrizdams siekalās, tad, stulbi izspiedis acis, turpināja. - Kopumā es izteicu savu viedokli. Viņa ir stingra un nemainīga. Lai gan ir daži pielāgojumi. Kā strādā čehi!
  Himlers paraustīja šauros plecus:
  - Plāns tiek īstenots!
  Hitlers iesaucās:
  - Jūs izpildāt un pārsniedzat savus plānus, bet mēs jums sniedzam mazus plānus. Ko čehiem vajadzētu pievienot standartam?
  Himlers pievērsa uzmanību:
  - Jā, ser!
  Špērs (vienīgais no fīrera svītas, nevis no kretīnu šķirnes) atzīmēja:
  - Bet tas biji tu, lielais valdnieks, kurš nogriezi iepriekš plānotos izlīguma pieteikumus par ieroču ražošanu. Jo īpaši tanki bija pazuduši apmēram divdesmit divarpus tūkstošus no mērķa.
  Hitlers nopūtās:
  - Un čehi to noplēsa!
  Špērs vēsi atbildēja:
  - Ne šoreiz! Viņi pat pārsniedza savu plānu t -338 tankiem. Faktiski sabrukums notika tāpēc, ka...
  Hitlers sarkastiski samiedza acis:
  - Jūs vēlāk smalcināt muļķības, viņi man ziņoja, ka krievu pusē karo tanks ar 252 mm lielgabalu.
  Elks pamāja:
  - Jā, lieliski, tas ir slavenais KV-12.
  Hitlers pēkšņi nomierinājās:
  - Šis tanks tika nosaukts tāda muļķa vārdā kā Klims Vorošilovs. Tas nozīmē, ka šis ierocis mums nebūs biedējošs!
  Špērs iebilda:
  - Šāda haubice ir ļoti bīstama uzbrukumā. Piemēram, jūras granātas apvalks, kas sver divsimt piecdesmit divus kilogramus, spēj cieši saspiest kastes un tranšeju līnijas. Šis tanks ir paredzēts aizskarošai karadarbībai.
  Hitlers to pamāja, rokās turēdams bezalkoholiskā portvīna glāzi, ceriņu strautiem lidojot garām šerpiem.
  - Cik baisi!
  Ministrs pamāja ar galvu.
  - Nē, stulbi!
  Hitlers sažņaudza dūres un viņa kauli saplaisāja:
  - Nu labi! Neliec mani zārkā. Frančiem bija arī monstrs S-2 ar 155 mm lielgabalu. Nu ko? Vai tas viņiem daudz palīdzēja?
  Špērs noplātīja rokas:
  - Francijai bija tikai trīsdesmit no šiem tankiem. Turklāt viņu ātrums ir tikai 12 километровstunda. Kas ir vairāk smieklīgi nekā draudi.
  Elks noregulēja cepuri un čivināja:
  - Diezgan pieklājīgs ātrums pavadošajiem kājniekiem!
  Špērs pamāja ar galvu:
  - Bet ne mūsdienu karadarbībai, kad nepieciešami ātri manevri un strauji pieaudzis karaspēka kustības ātrums.
  Hitlers, pilnībā nomierinājies, sacīja:
  - Loģiski! Ne velti Staļinam ir tik daudz vieglo tanku. Lai gan BT ir slikti bruņoti, to ātrums...
  Špērs pievienoja:
  - Tvertne KV-12 ir pārāka par S-2 ne tikai ātrumā, bet arī bruņu biezumā: 175 mm pret 45, un tas ir būtiski. Ja S-2 varētu paņemt mūsu 50 mm lielgabals, tad šis tanks ir neievainojams pret šāda kalibra lielgabaliem. Ņemiet, ņemiet vērā - franču tanks sver 70 tonnas, bet padomju tanks - 152.
  Hitlers noklusināja balsi līdz čukstam:
  - Un kāpēc tā?
  Špērs, atdarinādams Hitleru, tikpat klusi atbildēja:
  - Uzlabotā dizaina dēļ.
  Hitlers pakratīja galvu:
  - Ah ah! Izrādās, ka primitīvie krievi radīja daudz spēcīgākus ieročus nekā franči. Tomēr pēdējā nēģeru tauta, bet ne tādā pašā mērā!
  Špērs atzīmēja:
  Šādiem konfliktiem ir vairāki iemesli. Bet jāsaka, ka PSRS ir daudz labvēlīgāki apstākļi zinātnes attīstībai nekā Francijā un pat ASV. Jā, tas ir fakts!
  Hitlers nolēca no Bormana muguras un noputēja sevi. Viņam patika klausīties Spēru. Galu galā, savulaik šis jauneklis septiņās dienās uzcēla gigantisku imperatora kancelejas ēku. Un viņi teica, ka tas nav iespējams. Turklāt Šerps ir viens no retajiem, kurš nebaidījās pateikt Hitleram patiesību. Diezgan garš, jauns ministrs, ne resns kā Gērings, ne īss kā Gēbelss, un viņa seja ir tik drosmīga, āriešu, nevis deģenerēta kā Bormanam. Hess, lai arī zils, ir daudz smukāks.
  Fīrers iepriecinoši teica:
  - Kāpēc tā: vai alu padomēm lietas ir labākas?
  Špērs smaidot atbildēja:
  "Lielākā daļa no mums un lielākā daļa jauniešu sapņo kļūt par zemes īpašniekiem un baņķieriem, kamēr viņi ir zinātnieki. Pastāsti man, mans fīrere, kad tu mācījies skolā, daudzi gribēja grauzt zinātnes granītu.
  Hitlers nicinoši šņāca:
  - Nē! Ikviens gribēja siltu ierēdņa darbu, kur varētu sildīt dupsi uz kukuļiem vai sākt savu biznesu. Neviens negribēja kļūt par zinātnieku!
  Špērs paspieda ar pirkstu:
  - Tieši tā! PSRS privātīpašuma nav. Tātad, ja tu esi gudrs, tad...
  Bormans ieteica:
  - Ja mēs aizliegtu privātīpašumu? Ienāc komunismā.
  Fīrera svīta izplūda smieklos. Gebelss, kurš līdz šim bija klusējis, ieteica:
  - Visus īpašumus valstī uzskatīsim par fīrera personīgo prerogatīvu.
  Hitlers samiedza acis:
  - Ko tu teici?
  Gebelss atbildēja:
  - Prerogatīva!
  Nacists numur viens paspieda ar pirkstu:
  - Un man tas likās prezervatīvs! Kāds tu esi foršs puisis! Bavārijas bullis, gaļa no vācu zemes gaļas.
  Gebelss paklanījās:
  - Esmu ļoti glaimota par lielisku!
  Hitlers parādīja dūri:
  - Kopumā interesants priekšlikums, bet ne savlaicīgs. Kamēr notiek karš, mēs nedrīkstam šķelt savu tautu, dalot īpašumus. PSRS pilsoņu karā zaudēja divpadsmit miljonus. Tas ir sešas reizes vairāk nekā Pirmā pasaules kara frontēs. Mēs nedrīkstam atkārtot šādu kļūdu. Tāpēc es pagaidām oligarhus neaiztikšu, bet tad, kad visa pasaule nokritīs mums pie kājām...
  Špērs nopūtās:
  - Ameriku pēc uzvaras būs ļoti grūti sagremot. Tas ir spēcīgs, īpaši ekonomiski. Bagātākā vara pasaulē ar lielu floti.
  Himlers nomurmināja:
  - Un viņa no tankiem ražoja tikai "Shermans" un "Grants"!
  Špērs iebilda:
  - Jau vairāk nekā trīsdesmit viens tūkstotis. ASV viņi izstrādā progresīvāku Bismarku, šī tvertne pēc saviem parametriem pārspēj visus mūsu modeļus. Tam ir 175 mm lielgabals un 275 mm slīpa priekšējā bruņa. Pēc saviem parametriem šis transportlīdzeklis pat pārspēj AG-50, izņemot ātrumu un jaudas rezervi.
  Himlers atbildēja:
  - Mūsu izlūkdienestiem tādas informācijas nav. Izskatās, ka tu izdomā šerpu. Kāds pļāpājošs ministrs.
  Špērs smaidot atbildēja:
  - Nē, es saņēmu šo informāciju no mūsu amerikāņu biznesmeņu draugiem. Viņi ir uzticami puiši un ienīst savus ebreju konkurentus.
  Hitlers pamāja:
  - Jā, es zinu! Lielākā daļa amerikāņu oligarhu ir vai nu ebreji, vai atkarīgi no ebrejiem, taču ir mazākums, kas vēlas nogremdēt savus pretiniekus. Viņi mums palīdz. Cik man zināms, Krups informāciju par Cromwell tanku saņēma gadu pirms pirmo šī spēkrata paraugu parādīšanās. Bruņu īpašību ziņā šis tanks ir salīdzināms tikai ar... - Hitlers ieturēja teatrālu pauzi un pēkšņi beidza. - Ēzeli, idiot!
  Spērs sažņaudza dūres:
  - Ministrs Shtih, neko nedarīja, lai savā laikā ieviestu 88 mm ieroču ražošanu, kas spēj iekļūt gan Kromvelā, gan Matildā un KV. Jo īpaši testēšanas stadijā palika T-16 tvertnes projekts ar jaudīgiem ieročiem. Prototips ir izveidots, bet nav palaists projektā.
  Hitlers sarāvās:
  - Tas ir laika jautājums! Neesiet dusmīgs draugs! Tomēr es vēl nevēlos radīt īpaši smagas tvertnes.
  - Kāpēc? - Špērs jautāja.
  Hitlers pasmaidīja:
  - Redzi, mans puika, te ir tāda problēma. Pirmkārt, šīs tvertnes ir pārāk dārgas. Nu kāpēc taupīt uz armiju, kāpēc sildīt krāsni ar savas koka mājas sienu! Bet tā ir tikai daļa no maniem apsvērumiem.
  Špērs bija pārsteigts:
  - Kas ir kopums?
  Hitlers, samiedzot acis, atbildēja:
  - Un tas arī viss! Es nevēlos, lai visi saka, ka Hitlers uzvarēja tikai savas izcilās tehnoloģijas dēļ. Gluži pretēji, es gribu uzvarēt ienaidnieku ar mazākiem spēkiem, parādot āriešu gara un ķermeņa priekšrocības. Svarīgs ir pats cilvēks, patiesais ārietis. Sveiks, Hitlers!
  Pūlis vienbalsīgi kliedza:
  - Zin, sveiks!
  Fīrers atbildēja:
  - Un pati tvertne ir ļoti laba. Tikai muca jāpadara garāka, lai palielinātu letālo spēku un iebiedētu ienaidnieku. Ja karš ievilksies, krievi pārbaudīs visu mūsu tehnikas jaudu!
  Fašisti vienbalsīgi kliedza:
  - Lai fīrera godība, kas pacēlies pāri visiem imperatoriem, paceļas pāri zvaigznēm!
  Hitlers sita kūku ar dūrēm un gaudo:
  - Beidz kasīt galvu. Nu, dodiet Bormanam solīto izklaidi.
  Divi nacisti ņurdēja:
  - Tagad būs lielisks fīrers.
  Bormans neveikli mēģināja noslaucīt krēmu no sevis. Viņš uzkāpa uz mežģīnēm ar pirkstiem un nokrita, ar degunu izlaužoties cauri leknajam paklājam, kas noklāts tieši uz zemes. Hitlers iesmējās:
  - Nu tu esi fufelis!
  Bormanis dziedāja:
  - Smiekliņš ne gluži bez iemesla raisīja smieklus visās karaļvalstīs visos laikos! Noder, ja galvā ir bedre, brēcu kā ēzelis līdz rītam!
  Hitlers ar ceļgalu iedunkāja Bormana sānu, izbāza mēli un atkal iesmējās. Smiekli bez iemesla ir muļķa pazīme!
  Spērs kautrīgi vērsās pie fīrera:
  - Mums jāpalielina munīcijas ražošana. Mums ir informācija, ka krievi veido jaunas rezerves!
  Hitlers šņukstēja:
  - Kad dzirdu - rezerves, krīt uz nerviem! Come on, nacistu numur viens ir par asinīm!
  Bormans sēkdams kliedza:
  - Rīkojies pirmais! Nāvessods!
  Hitlers norādīja ar pirkstu uz Bormaņa vēderu.
  - Nāve ir visa pamatā! Nogalināšana paaugstina indivīdu. Es esmu fīrers, nāves, elles un netikuma iemiesojums.
  Bormanis atkal dziedāja:
  - Es ticu, ka bez tevis es jutīšos slikti, un neviens manas ciešanas neatvieglos, bet ticiet man, ka zonā gailis nekad nespēs "fart" pēc žēlastības!
  Fīrera svīta atkal sāka ķiķināt. Bormans deva zīmi un nospieda taustiņu. Simtiem milzīgu cauruļu, kas pastiprinātas ar īpašām elektroinstalācijām, izdalīja skaņu ūdenskritumu. Tas izklausījās pēc tīģeru lavīnas rūkoņa.
  Hitlers atzīmēja:
  - Mana seksuālā fantāzija ir vienā naktī izvarot tūkstoš tīģeru un lauvu!
  Pūlis vienbalsīgi iesaucās:
  - Tu esi garāks un foršāks par visiem pārējiem, fīrere!
  Hitlers izbāza krūtis, kratīdams medaļas:
  - Pat tad, kad biju piecus gadus vecs puika, es izvaroju mamutu!
  Pēc šiem vārdiem Hitlera svīta, slavenie ģenerāļi, pārcēlās uz sāniem, viņu izkropļotajās sejās tika uzkrāsotas šausmas. Kāds seksīgs gigants fīrers!
  Bormans sabruka uz vēdera un čīkstēja:
  - Saudzē mūs, Apollo!
  Hitlers pasmaidīja:
  - PVO?
  Bormans atsitās ar pieri pret paklāju:
  - Es gribēju teikt Zevs!
  Hitlers sirdi plosoši kliedza un ar zābaku iespēra Bormanam pa dupsi:
  - Maz! Salīdziniet mani ar grieķu dievu! Es nogalināšu, saduršu, saplēšu muti, izspiedīšu mirgotājus, sagriezīšu lentēs!
  Fīrers pēkšņi nomierinājās:
  - Labi, tagad izpildīsim! Izbaudi patīkamu skatu! Starp citu, kam tiks izpildīts nāvessods?
  Bormans viltīgi samiedza acis:
  - Viena burvīga dīva!
  Hitlers nolaizīja lūpas:
  - Blondīne!?
  Bormans pamāja:
  - Jā, un sakaru virsnieks! Tagad mēs dziedāsim kopā no orgasma!
  Un atkal atskanēja smiekli; kopumā viss Hitlera štābs atgādināja kretīnu un blēņu baru. Tikai daži dzīvnieki. Hitlers kliedza:
  - Visi klusējiet, kad fīrers skatās!
  Sākās pretīgais priekšnesums.
  Bija dzirdama važu šķindoņa. Viņi sāka vest meiteni istabā. Viņa bija apsegta ar segām un kājās ļoti raupjās koka kurpēs.
  Acīmredzot akcijas laikā viņa bija jāizģērbj.
  Hitlers pasmaidīja. Meitenes īsos svārkos, zibinot savus papēžus, sāka nest šļūtenes ar gāzes degļiem, lai sadedzinātu gūstekņa miesu.
  Tajā pašā laikā viņi saritināja plauktu ar daudzām svirām un spīdzināšanas ierīcēm.
  Viņi tikai grasījās izģērbt vergu, kad atskanēja trauksme.
  Un pat iedegās sarkanās gaismas.
  Ādolfs Hitlers pameta galvu un rēca:
  - Kas tas vēl ir?
  Bormans ar sagrozītu seju, bailēs drebēdams, atbildēja:
  - Uzbrukums impērijas birojam, ak, lieliskais!
  Fīrers drebēja no bailēm un čukstēja:
  - Kā tas ir? Atkal!
  Bormans pacēla radio. Un tur viņi kliedza sirdi plosoši. Bija redzama panika.
  Hitlers rūca no sirds, no visa spēka iesitot pa dupsi Hermanim Gēringam:
  - Nelieši! Kāpēc es nepavēlēju šos trakos bērnus izšķīdināt skābē!
  Bormans ieslēdza televīzijas attēlu. Četras figūras kaujas tērpos uzbruka visai SS armijai un pārvietojās pāri līķiem.
  Viņu kaujas lāzeri izraisīja tanku eksploziju, lidmašīnu sadedzināšanu un smagu pašpiedziņas ieroču apgāšanos.
  Ādolfs Hitlers ķeksēja, berzējot rokas:
  - Lieliski! Šī ir cīņa miniatūrā! Mēs cīnīsimies un uzvarēsim!
  Bormans viegli piekrita:
  - Skats, ko redzēt, ak, lielākais no lielākajiem!
  Hitlers pilnā sparā kliedza:
  - Es esmu asinskārs, es esmu nežēlīgs,
  Es esmu ļauns laupītājs, foršāks par Bārmaliju!
  Un man tas nav vajadzīgs! Marmelāde, bez šokolādes!
  Es ēdīšu mazos! Jā, ļoti mazs!
  Ļaujiet ļoti maziem bērniem!
  Jā bērni!
  Bormans piekrita:
  - Tu aprīsi, ak, lielākais no lielākajiem!
  Hitlers rēca pilnā sparā:
  - Es esmu Ādolfs, nežēlīgs sadists,
  Pār pasauli valda necaurlaidīga tumsa!
  Un meitenes virzījās uz priekšu. Precīzāk, nav pilnīgi skaidrs, kādas meitenes tās ir. Ap viņiem spīdēja spēka lauks. Bet paši karotāji ir tikai bikini.
  Un viņu kailie kāju pirksti izmeta enerģijas recekļus. Kas burtiski saplēsa nacistus.
  Un viņu rokās viņiem ir vai nu blasteri, vai gaismas zobeni. Turklāt ierocis spēj izstiepties un ļoti spēcīgi sist.
  Tajā pašā laikā daiļavas, divreiz nedomājot, izmantoja nabas, lai raidītu zibens spērienus.
  Šī bija tā, šī bija cīņa. Un pret viņiem ir pat divas Hitlera izvēlētās drošības divīzijas ar tankiem un lidmašīnām. Un pārsteidzošs spēks.
  Fīrers sūkstījās:
  - Tas ir patiešām lieliski! Tādu cīņu nevar aprakstīt pasakā!
  Bormans ar bailēm atzīmēja:
  - Tas var atnest mums iznīcību, ak, lielākais no lielākajiem!
  Ādolfs Hitlers rēca:
  - Šāda sacensība līdz trim nāvēm novedīs Eiropu iznīcībā!
  Meitenes dažkārt piesedzas kaujas tērpos un palaida mazas, bet ļoti spēcīgas raķetes, kas vienlaikus saplēsa divus vai trīs nacistu bataljonus.
  Fīrers iesaucās:
  - Šī ir elle! Nepatīkams rezultāts!
  Špērs vēsi teica:
  - Es jau izsaucu papildspēkus, mans fīrere! Varbūt tev būtu labāk evakuēties uz drošu vietu?
  Hitlers histēriski kliedza, atbildot:
  - Nē! Visa Pirmā SS armija tagad dosies pret viņiem. Vai mani ērgļi netiek galā? Nē, es nepametīšu un nepametīšu savu dzīvesvietu!
  Gērings pamāja ar galvu:
  - Mēs esam ar tevi, lielais fīrere!
  Gebelss apstiprināja:
  - Ja vajadzēs, mēs kopā nomirsim!
  Jodols apstiprināja:
  - Vai arī mēs uzvarēsim kopā!
  Un Himlers ar entuziasmu sacīja:
  - Bez tevis, ak lielais, dzīvei nav jēgas!
  Hitlers izlaboja, nedaudz mīkstinot:
  - Nav lieliski, bet vislielākie! Tu neesi pārāk dedzīgs mani slavēt!
  Špērs negaidīti drosmīgi atzīmēja:
  - Politiķim, kurš mīl saldus glaimus, ir mušas inteliģence!
  Fīrers kliedza:
  - Ko tu ar to domā?
  Špērs mierīgi atzīmēja:
  - Gudri valdnieki netic glaimotājiem!
  Hitlers skarbi atzīmēja:
  - Es varētu tevi par to iesist!
  Imperatora ministrs iesmējās:
  - Oriģināls veids, kā aizbāzt rīkli!
  Fīrers nedaudz mierīgāk piezīmēja:
  - Bet es to nedarīšu, un vai jūs zināt, kāpēc?
  -Kāpēc?
  Hitlers ar patosu teica:
  - Jo jebkuram valdniekam ir vajadzīgs āksts, kurš var pateikt patiesību!
  Gebelss diezgan drosmīgi atzīmēja:
  - Šis puisis ir pārāk gudrs, lai būtu āksts! Nodziedāsim kaut ko, Jūsu Majestāte!
  Hitlers agresīvi rēca:
  - Beidz dziedāt, mazais stulbi! Lācis uzkāpa uz astes!
  . NODAĻA Nr.21.
  Tikmēr Alisa Seļezņeva vēroja interesanta sapņa turpinājumu;
  Sagūstījusi vācu zēnus, cieši piesējusi tos pie sienā iebūvētām kāpnēm, Andželika veica improvizētu pratināšanu. Proti, viņa norāvusi zābakus, aizdedzinājusi paštaisītu lāpu un sākusi cept pusaudžu nacistu papēžus.
  Viņi izrādījās negaidīti spītīgi. Viņi raustījās, ņurdēja un neveiksmīgi mēģināja pārraut virves, kas grāvās viņu potītēs, taču nevēlējās sniegt informāciju. Un glīto vācu puišu sārtie papēži jau ir sākuši pārklāties, vispirms ar maziem, bet pēc tam arvien lielākiem, gaiši violetiem tulzniem. Sāpes zoles nervu galos bija šausmīgas, taču jaunie Hitlerjugent kaujinieki turējās ar lepnumu un drosmi. Viņi parādīja, ka ne velti viņi tika izvēlēti par komandieriem pār saviem vienaudžiem. Cieši savilktie žokļi, asinis, kas plūda no sakostām lūpām, kā arī sviedri no deniņiem un vaigiem liecināja, kā viņiem patiesībā sāp. Elpošana kļuva smaga, vēderi iegrima, bet bija dzirdami tikai klusi, apslāpēti vaidi. Ar gribas piepūli zēni apturēja skaļos kliedzienus.
  Andželika juta īgnumu:
  - Hitlera nelieši... Nu, ja jūs neko neteiksiet, es iznīcināšu jūsu cieņu un atstāšu jūs par einuhiem uz visiem laikiem.
  Un ugunīgais velns sāka vilkt zēniem bikses. Te Andželika sajuta spēcīgu dūrienu starp lāpstiņām un auksto, negaidīti stingro Alisas Selezņevas balsi, kura bija atjēgusi:
  - Neuzdrošinies mocīt zēnus, kuce! Vai jūs nesaprotat, cik tas ir zems un zems!
  Andželika skarbi atcirta:
  - Žēlsirdība karā ir tikpat nepiemērota kā balts mētelis raktuvēs! "Tad rudmate mēģināja notriekt ieroci Alisai Seļezņevai. Bet viņa norūca.
  - Pat nedomā par to! Man ir absolūta reakcija, ja es sitīšu pret kaulu, tu būsi klibs uz mūžu. Atraisīsim puikas...
  Andželika atbildēja:
  - Un jūs acīmredzot vēlaties vērsties tiesā. Atbrīvot ieslodzītos karadarbības laikā. Jā, šis ir izpildes raksts!
  Pēc tam Alisa Selezņeva saprata, ka ir aizgājusi par tālu. Viņa piekāpīgi pamāja ar roku:
  - Un ko viņi darīs un cik tālu aizbēgs ar tādām kājām un apdegušām kājām... Nu tu esi briesmonis Andželika.
  Ugunīgais un skaistais velns paraustīja viņas plecus:
  - Nu, tas ir beidzies... Tagad jūs teiksiet, ka mums nevajadzētu nolaisties līdz fašistu bandītu līmenim. Ko valkāt baltos cimdos...
  Alisa Selezņeva pārtrauca:
  - Nu, saki man, rudmatainais dēmon, vismaz vienā grāmatā vai filmā par pilsoņu karu vai Lielo Tēvijas karu tu redzēji, ka sarkanie spīdzināja savus ienaidniekus vai ka tie bija briesmoņi.
  Andželika mēģināja to notīrīt:
  - Kāpēc ir šis...
  Alisa Selezņeva pasmējās:
  - Un turklāt... Pat oficiāli mūsu partija neatbalsta spīdzināšanu pret karagūstekņiem. Un vēl jo vairāk bērniem. Ar šādām darbībām jūs Anželika pārkāpjat padomju, dižciltīgās karotājas-lauvenes tēlu. Un tas apkauno visu mūsu Sarkano armiju.
  Andželika nevēlējās atzīt, ka kļūdījās, un viņš ieteica:
  - Tā kā nevarējām iegūt informāciju, labāk... Steidzamies tuvāk centram, uz impērijas biroju. Varbūt tur noķersim lielāku laupījumu...
  Alisa Seļezņeva sita ar kāju pret bruģakmeni, čivināt:
  - Vai jūs plānojat paņemt pašu Hitleru?
  Andželika enerģiski paraustīja platos plecus:
  - Viss neiespējamais ir iespējams, lai gan grūti... Piemēram, droši vien daudzi domāja, īpaši Rietumos, ka PSRS zaudēja, vācieši ienāca Krasnaja Poļanas priekšpilsētā, bet padomju armija Berlīnē bija fantāzija. Bet šeit mēs tagad esam Berlīnē. Un tā ir realitāte!
  Alisa Selezņeva apstiprināja:
  - Jā, visīstākā no realitātēm! Tāpēc uz priekšu. Īpašā valdības sektorā.
  Nacisti cīnījās ar nolemto niknumu. Neskaitāmi miliči, vai nu jau brūkoši veci vīrieši, vai puņķaini jaunieši šortos un plikiem papēžiem, tostarp bobētas meitenes ar vecākām sievietēm.
  Daži miliči bija bruņoti ar medību šautenēm, bet bērni bija bruņoti ar viegli uzliesmojošu maisījumu pudelēm un paštaisītiem sprāgstvielu iepakojumiem.
  Jāteic, ka pēdējie, īpaši ar adatām, naglām un citiem metāla "sēnaliem" pildītie, bija bīstami. Kājnieki guva nopietnas un ļoti sāpīgas brūces.
  Pilsētas kaujā pat pirmklasnieks varēja nepamanīts piezagties un iemest somu uz priekšu braucošo karavīru biezumā.
  Šeit ir novājējuši pamatskolas skolēni, kuri pat izgudroja kaut ko līdzīgu vieglai katapultai un, slēpjoties aiz drupām, met lādiņus uz priekšu braucošajiem Sarkanās armijas kājniekiem.
  Alisa Seļezņeva neļauj Andželikai šaut uz viņiem, un starp karotājiem izceļas kautiņš un ķildas. Visbeidzot, kompromisa risinājums ir saņemt gūstā un sasiet viņu.
  Tiesa, līdz brīdim, kad meitenes sasniedza šo agresīvo "puķīti", viņām izdevās izlaist vēl piecas pakas, ievainojot labu duci padomju karavīru.
  Meitenes, atkopušās no iepriekšējām brūcēm, ir ātras un mugursomā ir viegls, bet izturīgs tīkls. Noķerti stulbi, starp tiem pāris meitenes izšķīrās... Sauc mammu un tēti vāciski un zvēr, ka vairs tā nedarīs.
  Bet viens no puišiem paguva aiziet un no attāluma met viņiem seju. Andželika joprojām izšāva... Lode norāva vecpuisim moderno vāciņu ar vizieri, liekot viņam steigšus bēgt, zibinot mazos, putekļiem un sodrējiem pelēkos papēžus.
  Alisa Seļezņeva, lai nomierinātu ieslodzītos, no ASV izņēma dabīgās šokolādes konfektes un izdalīja batoniņus, uzsitot pārbiedētajiem bērniem pa galvu. Tajā pašā laikā viņa runāja vāciski:
  - Nebaidies! Jums būs padomju vara, un katru dienu būs šokolādes, kūkas, apelsīni, iebiezinātais piens, ananāsi ar lazdu rubeņiem... Mēs jūs aizvedīsim uz kino, uz cirku ar ziloņiem...
  Andželika viņu rupji pagrūda:
  - Beidz glāstīt stulbos neliešus. Viņu dēļ karavīrs, pareizāk sakot, virsnieks-kapteinis, zaudēja aci, viņu izsita ar adatām, un viņu izmestās pakas uzsprāga un izlidoja. Un jūs dodat viņiem šokolādi un apsolāt viņiem banānus un ananāsus... Jā, pērtiet viņus ar nātrēm par šo bez žēlastības!
  Alisa Seļezņeva smagi nopūtās un rūgti raudāja:
  - Ak Dievs, ko ar mums nodara nolādētais karš... Mēs patiešām kļūstam sliktāki par mežonīgākajiem zvēriem!
  Andželika piekrita:
  - Jā, tas ir sliktāk... Bet pagaidiet vēl dažas dienas, mēs nogalināsim zvērnīcas paliekas, un tas kļūs daudz labāks.
  Alisa Selezņeva sakrustojās un čukstēja:
  - Lai Dievs dod aklajiem atvērt acis un iztaisnot kuprīšu muguras! Jā, Dievs var būt Dievs, vismaz mazliet, bet jūs nevarat būt mazliet krustā sists!
  Cīņa notika uz virsmas, debesīs un pazemē.
  Jo īpaši padomju Ils debesīs satika raķešu iznīcinātājus Me-163. Pasaulē pirmais bezastes lidmašīnas variants, kas tika masveidā izmantots reālās kaujas operācijās.
  PSRS taču bija arī Kaļiņina piedāvātais variants - bezastes skrūve, taču iznāca tikai eksperimentālais paraugs; nokārtoja pārbaudījumus. Viņi sagatavoja nulles epizodi, bet Kaļiņins tika arestēts, un viņš nomira spīdzināšanas laikā Lubjankas pagrabos. Un šis projekts kā tautas ienaidnieks tika paņemts un slēgts.
  Tātad Staļins tiešām ir bende un miesnieks...
  Bet tajā pašā laikā arī liels valstsvīrs! Pēc viņa pigmeji valdīja...
  Un šeit ir raķete ME-163 ar iesauku "Komēta". Bīstamas automašīnas, mazas, bet ļoti ātras, tās paātrina tūkstošiem divsimt kilometru stundā. Un viņu ieroči ir nevis kā salamandras, bet gan raķetes.
  Kopumā pēdējā izmantošana ir diezgan pamatota. Komētai nav ļoti ilgs lidojuma laiks. Pirmās modifikācijas aizņem apmēram sešas minūtes, bet pēdējās piecpadsmit...
  Raķetes ir labas to postošās iedarbības dēļ, kas ir ļoti svarīgi, ņemot vērā padomju Ilova izdzīvošanu kaujā. Un, protams, Comets ātrums neļauj tām efektīvi izmantot citus ieročus, izņemot reaktīvos ieročus. Bet pašas viņus notriekt ir ļoti grūti.
  Piloti jo īpaši guļ, kas padara transportlīdzekļa šķērsgriezuma laukumu niecīgu.
  Un ir divu veidu raķešu dzinēji. Viens agrīnais strādāja ar ūdeņraža peroksīdu, otrs bija vēlāk un progresīvāks, uz ogļu granulām....
  Tie ir briesmīgi monstri, pareizāk sakot, briesmoņi... Bezastes un ātri...
  Alisa Selezņeva mērķē uz viņiem un svilpo:
  - Bet mēs izgatavojam raķetes un bloķējām Jeņiseju. Un lielā baleta jomā esam priekšā pārējiem!
  Meitenes miers ir atgriezies un viņa var šaut kā parasti, proti, netrāpot ne vienu sitienu. Andželika neatpaliek no viņas un arī dzied līdzi. Un asprātīgi:
  - Labāk miris nekā dzīvs, sasodītais fīrers ir zils! Saplēst viņu elles kaislību tīklā!
  Alisa Selezņeva apstiprina savu draugu:
  - Jā, jūs esat mūsu Krievija! Mūsu spēks no staba līdz stabam!
  Kad tās ietriecas raķešu dzinējos, komētas, kā likums, vienkārši eksplodē. Viņi nesmēķē, neatstāj astes aiz sevis, viņi vienkārši čīkst! Jā, zināmā mērā tas ir smieklīgi, bet...
  Andželika ķircina savu draugu:
  - Alise no traku nama, skaista govs... Skaista govs, Alise no traku nama!
  Sniegbaltais karotājs cienīgi atbildēja:
  - Cilvēkiem ar trulu prātu un tiem, kuriem ir izteikta savas mazvērtības sajūta, patīk ķircināt citus!
  Andželika piebilda:
  - Asas mēles, atšķirībā no dunča, sit, pat caur stulbuma ķēdes pastu!
  Alisa Selezņeva piemiedza ar aci:
  - Pasaka labi stāsta, bet realitāte piepildās slikti!
  Bet patiesībā sniegbaltais karotājs varēja šaut uz automašīnām, kuru ātrums bija tikai nedaudz zemāks par pašu lodi. Bet Andželika to nedara. Bija ar ko satracināt rudmataino dēmonu.
  Pašas "Komētas" ļoti līdzinājās bitēm, jo tās metās un griezās pa gaisu gandrīz skaņas ātrumā, radot dūkoņas iespaidu.
  Un dzēlieni sita ļoti efektīvi. Viņi lika nogulsnēm uzliesmot atkal un atkal, un vētras karavīri sadalījās. Turklāt bezastes pagriezieni un efekti bija diezgan labi.
  Jaki atradās aizsegā, dažreiz iesita komētu ar uguns uzliesmojumiem un dažreiz tos taranēja.
  Piemēram, Jak-3 ietrieksies ME-163, un viens no tiem metīsies kopā, izsmidzinot fragmentus tālu visos virzienos.
  Alisa Selezņeva apstiprina:
  - Tur tie grifi. Tur! Vēl foršāk!
  Gaisa kaujas ir diezgan interesantas. Ir grūti cīnīties ar ienaidnieku, kuram ir tik milzīgas ātruma priekšrocības. Pat padomju dūžiem jāšauj pēc iegribas, pat nerēķinoties ar sitienu, bet...
  Pieredze rāda, ka šāda intuitīva un bieža fotografēšana var būt diezgan efektīva. Tāpat kā Kurskas kaujas laikā, kad T-34, neskatoties uz zaudējumiem, trūka gludas gaitas, kustībā šāva no lielgabaliem, paātrinot līdz maksimumam. Un tomēr pie viņiem nokļuva daudz spēcīgāk bruņotie un aizsargātie tīģeri.
  Arī Andželikai reizēm izdodas iekļūt "Komētā", un tad viņa vienkārši priecājas par savu veiksmi kā bērns. Un, lecot augšā, viņš krata virs galvas automātisko šauteni. Tad vēl viens šāviens... Notriekts! Tas ir kā petarde, kas uzsprāga debesīs! Un tā sabruka fragmentos, kas izkaisīti tālu debesīs.
  Bet nacisti joprojām nenomierinājās, parādījās arvien vairāk cīnītāju. Šeit ir jaunākās modifikācijas ME-262, rūcošs, divu dzinēju un četri četri 30 mm lielgabali (uz priekšgala ir uzstādīts papildu 37 mm garstobra lielgabals) . Šī mašīna arī mēģina trāpīt tankiem. Acīmredzot uzbrukuma versija. Izmēģiniet šo recepti. Nevis mašīna, bet elles briesmonis ar piecām sejām.
  Andželika norūca:
  - Tie ir visi dēmoni, kas iznāk no elles. Nu, kad Hitleram beidzot pietrūks spēka. Imperiālo kanceleju jau var redzēt ar binokli, taču viņi joprojām nepadosies. Bet gluži pretēji, kā cunami viļņi, tie turpina nākt un iet!
  Alisa Selezņeva jokoja:
  - Nekādu zaru... Zariņiem nav nekāda sakara, vai arī fašisti tikai dzenā savus karavīrus. Pareizs tirgus kāpums!
  Alisa Selezņeva mēģināja tikt pie bīstamās uzbrukuma modifikācijas ME-262. Šī automašīna patiešām ir briesmonis. Šeit ir apakšdaļa, kā tam vajadzētu būt, transportlīdzekļos, ko izmanto uzbrukumiem zemes mērķiem, tas ir droši nosegts. Kur es varu tajā atrast vājo vietu?
  Vienīgā cerība ir noķert briesmoni ceļā no niršanas. Tad ietriecieties vertikālā savienojumā, laternā ...
  Bet ķermenim kaut kas nedarbojas, vājums, milzīgs nogurums no asins zuduma un miega trūkums. Man pat nav spēka pacelt galvu. Un pat mati mirdz no pārcilvēciskās spriedzes...
  Andželika, lai atbalstītu savu draugu, pat dziedāja ar uzsvaru:
  Lietus izkaisīja zvaigžņu lauskas pa debesīm,
  Viņi ir sagatavojuši asinātu mietu fašismam!
  Tīģera tanki ir tikai atkritumi - netīrs krāmu tirgus,
  Tūlīt Vērmahtu sagaida nikna sakāve!
  Tūlīt Vērmahtu sagaida nikna sakāve!
  
  Mūsu biedrs Staļins, vadonis, ir miljonu spēks,
  Viņa dūre ir granīts, rokā ložmetējs!
  Mēs varēsim sakaut armiju no Sodomas,
  Mūsu spēks ir monolīts - par laimi uz Zemes!
  Mūsu spēks ir monolīts - par laimi uz Zemes!
  
  Nē, mūsu partijai ir daudz svarīgākas lietas, ko darīt,
  Kā glābt tautu, Tēvzemes labumu!
  Gēbelss, ar muļķībām nokļuvis ellē,
  Un būs uzvara, ticiet man, par spīti visiem velniem!
  Un būs uzvara, ticiet man, par spīti visiem velniem!
  
  Krievu skaistule ir slavena ar savu spēku,
  Viņas brūnā bize ir smaga!
  Un cīņās ar fašistiem jaunatne kļūs slavena,
  Atdzīvosies, augšāmcēlies, Gaismas valsts!
  Atdzīvosies, augšāmcēlies, Gaismas valsts!
  
  Neļaujiet Hitleram - šņukurēt krieviem,
  Ūsainais domā, ka viņš ir foršs Dievs!
  Mēs brauksim pa Berlīnes ielu,
  Nē, tas, kam ir dvēsele tīrs, nekļūs par vergu!
  Nē, tas, kam ir dvēsele tīrs, nekļūs par vergu!
  
  Mūsu karogs ir sarkans, niknu asiņu krāsā,
  Tagad Reihstāgā spīd saule!
  Nav dāsnākas dāvanas mūsu mīļajiem bērniem,
  Ja sirds ir drosmīga un bailes sagrautas!
  Ja sirds ir drosmīga un bailes sagrautas!
  Dziesma meitenes iedrošināja, un Alisa Seļezņeva sāka šaut biežāk... Patiešām, izejot no niršanas, viņa ar precīzu šāvienu pie nojumes notvēra šausmīgo ME-262... Un tas sagāzās. Kā akrobāts, kuram lidojot ar virvi trāpīja pa kājām. Un ir tik skaisti veikt kūleņus gaisā un pat atstāt aiz sevis pāris dūmu astes...
  Andželika sasita plaukstas:
  - Bravo! Tas mums ir šoks!
  Alisa Seļezņeva pat iesmējās, atbildot:
  - Un apdullināšanas lielgabals uz endogēno zonu ir Hiperfuck krievu valodā!
  Meitenes smējās un mainīja savu nostāju. Laba sajūta ir slaucīt rupjās zoles uz grants. Un tas tiešām ir mūsu ceļš!
  Atkal, tas ir kā atrasties šautuvē, tikai mērķi ir pārāk ātri. Viņi steidzas apkārt, pat pūķi to nespēj. Un arī Salamandras iesaistījās. Nu, Krauts. Andželika nomurmina:
  -Visam pasaulē pienāk gals, izņemot cilvēku idiotismu un dzīvnieku konkurenci!
  Alisa Selezņeva, šaudīdama zvanošā balsī, piebilda:
  - Dzīve ir ļoti līdzīga gredzenam, ciešanu beigas ir redzamas, bet tās nekad nevar sajust!
  Bet šeit karotāji izrādījās, iespējams, pārāk pesimisti. Pēc tam, kad I-9 izdevās taranēt ME-262 ar pūķa attēlu uz fizelāžas, Luftwaffe uzbrukums vājinājās... Nacisti nedaudz atkāpās...
  Andželika, ar pirkstiem satverot žigulīti un ar vienu roku nervozi noraujot viņam visas kājas, sacīja:
  - Tā tas ir ar fašismu... Mēs norausim katru locekli, un tad!
  Alisa Selezņeva, rūcot, dziedāja:
  - Tas ir šausmīgi tālu - daudz tālāk vai vēl labāk, vienreiz un uz visiem laikiem!
  Viņiem atkal pielēca Arkaška Sapožkovs. Zēns meitenēm parādīja automātisko ložmetēju uz eņģēm un ar optiku:
  - Šī ir iznīcināšanas mašīna. Paskatieties, jūs varat izšaut no tā tepat aiz stūra. Labs ierocis cīņai pilsētā. Un arī...
  Alisa Seļezņeva nicinoši šņāca, tik daudz putekļu pat pacēlās no viņas gludās pieres:
  - Es jau to esmu redzējis... Ko jūs vēl varat mums piedāvāt, lielmeistar?
  Zēns pamāja ar galvu.
  - Te joprojām ir kaut kas foršs. Fakts ir tāds, ka šis ložmetējs var šaut īpašā režīmā...
  Andželika kļuva šausmīgi ziņkārīga:
  - Un kādā citā režīmā?
  Zēns paskaidroja:
  - Divas lodes pēc kārtas. Tas nozīmē, ka ievērojami palielināsies spēja iekļūt labi aizsargātos mērķos un bruņuvestēs! Vai nav skaidrs?
  Andželika bija modra un tieši laikā. Viņa izšāva, liekot vācu zēnam ar Faustpatronu nomazgāties ar asinīm. Zaudētājs tika izmests, un ierocis, kas izgatavots pēc bezapaļas principa, lidoja uz garāžas kabīni. Notika sprādziens, kas ar sprādziena vilni izlauzās cauri šīferim un izkaisīja šķelto šīfera flīzes uz visām pusēm kā dusmīga mazuļa rotaļlietas.
  Alisei Selezņevai nebija laika pamanīt, kam viņas partneris sita, un tikai atzīmēja:
  - Viņa labi sita nesteidzīgi. Kā snaiperis, jūs turpināt papildināt un uzlabot!
  Andželika viltīgi atbildēja, ar basu kāju pirkstiem noķerdama no betona plātnes izmētāto izsmēķi un pasniedzot Maksimkai:
  - Nu, protams, man ir jāpilnveidojas! Ka trenējamies par velti. Lai gan tas nav treniņš, bet nāvējošas sacensības.
  Zēns sarāvās:
  - Kāpēc tu bāzi man šo nejauko sejā... Vai tu domā, ka es smēķēšu pēc vācu mutēm?
  Andželika iecietīgi pasmaidīja.
  - Bet te viņi vāc izsmēķus mūsu acu priekšā...
  Arkaška savilkās vēl vairāk:
  - Tāpēc žēl, ka tās vāc... Un vispār cigaretes ir pretīgas, ko pionierim nav cienīgi ņemt rokās. - Sapožkovs jaunākais noklusināja balsi līdz čukstam. "Tāpat kā veci cilvēki man ieteica pāris reizes uzpūst, viņi saka, parādiet man, ka es neesmu mazs zēns, bet gan vīrietis." Tur man jau bija slikti ar pirmo reizi. Bet vai organisms atgrūdīs to, kas ir veselīgs... Un tas, ka kara laikā daudzas pat sievietes un zēni sāka smēķēt, patiesībā ir mūsu tautas traģēdija.
  Andželika arī sarāvās, atbildot:
  - Nu nevajag, tikai kaujas laikā izlasi morāli... Un arī jāzina, ko pīpēt. Tabaka ir no ASV, un tāda zāle, kas aug no Sibīrijas, ir tāda, ka tā atjauno ķermeni un ieved karotāju tādā kaujas transā, ka viņš nogalinās tūkstoš piecus.
  Alisa Selezņeva tam neticēja:
  - Piepildi to Andželika. Un vispār farmakoloģija dod tikai īslaicīgu spēka palielināšanas efektu, tad nāk izrēķināšanās.
  Andželika nepiekrita:
  - Tas ir atkarīgs no tā, ko un kā lietot. Un ir arī blakusparādības penicilīnam un aspirīnam un citai farmakoloģijai. Tomēr pat nepareizs vai nesabalansēts dārzeņu un augļu patēriņš var būt ļoti kaitīgs. Tātad... Ja lieto saprātīgi, tad arī arsēns nāks par labu!
  Arkaška izplūda smieklos un parādīja viņiem savu tievo, rozā mēli:
  - Tas ir jocīgi, ņemot vērā, ka visbiežāk viņi ārstē ar arsēnu... - Puisis pēkšņi uzauda uzacis. - Nu, pagaidām mums vajadzēs nodot speciālistiem jaunāko ieroču paraugu. Turpināsim medības.
  Un zēns aizbēga no viņiem. Andželika piezīmēja, berzējot savas snaipera šautenes stobru:
  - Labākais dopings karā, svaigi iespaidi par banāliem panākumiem!
  Alisa Selezņeva piekrita:
  - Banalitāte vienmēr ir oriģināla tādā veidā, kā tā atgriežas pret mums!
  Karotāji sasita viens otru ar pieri un atkal devās kaujā...
  Padomju aviācija atkal dominēja gaisā. Bet Ilam joprojām nebija pilnīgas rīcības brīvības. Luftfausts, milzīgs mūsdienu ierocis zemu lidojošiem mērķiem, dažkārt sāpīgi atcirta atpakaļ ar daudzpusīgiem zibšņiem.
  Alisa Selezņeva labi zināja, ka Luftfaust ir vienkāršs, bet efektīvs ierocis līdz 500-600 metru attālumā. Tikai pretuzbrukuma lidmašīna, kas raksturīga austrumu frontei, jo Rietumos lidmašīnas deva priekšroku lidot augstāk.
  Tomēr sabiedrotajiem bija arī uzbrukuma modeļi. Vienam šādam uzbrukuma dūzim ar precīzu raķetes sitienu izdevās trāpīt slavenā karotāja Vitmaņa Tīģera tankam.
  Alisa Selezņeva šāva precīzi uz šādiem cīnītājiem. Parasti Luftfausts izsniedza pieredzējušākus karavīrus, jo uzbrukuma lidmašīnai bija grūtāk trāpīt nekā tankam. Lidmašīna lido ātri, un tanki pilsētas apstākļos, īpaši, ja ielas ir nosētas ar barikādēm, tik tikko kustas.
  Un te nāk vācu tanki, cenšoties kaut kam iebilst. Tikai tās vairs nav Mouse, bet gan vecākais Otrā pasaules kara tanks, kas joprojām ir ekspluatācijā, T-4.
  Viņa pēdējā, un šajā gadījumā ne labākā modifikācija. Lai gan parasti jaunākās tehnoloģiju versijas ir labākas nekā to priekšgājēji, bet ne šajā gadījumā. Lai gan, protams, 1943. gadā T-4 visos rādītājos bija pārāks par T-34-76 un pat bija mazāks svars. Iespējams, no vidējiem tankiem vācu T-4 1943. gadā (ja neskaita Panther kā šāda veida transportlīdzekli, jo tas svēra vairāk nekā četrdesmit tonnas!) bija labākais pasaulē. Un tam ir lieliska ergonomika.
  Ausf.J modifikācijas parādīšanās uz montāžas līnijām 1944. gada jūnijā bija saistīta ar vēlmi samazināt izmaksas un pēc iespējas vienkāršot tvertnes ražošanu Vācijas stratēģiskās pozīcijas pasliktināšanās apstākļos. Vienīgā, bet būtiskā izmaiņa, kas atšķīra pirmo Ausf.J no pēdējā Ausf.H, bija elektriskās piedziņas likvidēšana torņa pagriešanai un ar to saistītais karburatora palīgdzinējs ar ģeneratoru. Arī stulbi, tagad pagrieziet tornīti manuāli, kas ievērojami samazina transportlīdzekļa kaujas efektivitāti. Drīz pēc jaunās modifikācijas ražošanas uzsākšanas tika likvidētas ekrānu dēļ nederīgās pistoles pieslēgvietas torņa pakaļgalā un sānos, kā arī tika vienkāršota citu lūku konstrukcija. Kopš jūlija likvidētā palīgdzinēja vietā sāka uzstādīt papildu degvielas tvertni ar 200 litru tilpumu, taču cīņa ar tā noplūdēm un kaprīzēm ievilkās līdz 1944. gada septembrim. Turklāt 12 mm korpusa jumtu sāka pastiprināt, metinot papildu 16 mm loksnes. Visu turpmāko izmaiņu mērķis bija vēl vairāk vienkāršot konstrukciju, no kurām visievērojamākā bija atteikšanās no Zimmerit pārklājuma septembrī un atbalsta veltņu skaita samazināšana līdz trim katrā pusē 1944. gada decembrī. Ausf.J modifikācijas tanku ražošana turpinājās gandrīz līdz pašām kara beigām, līdz 1945. gada martam, taču ražošanas tempu samazināšanās, kas saistīta ar Vācijas rūpniecības vājināšanos un grūtībām ar izejvielu piegādi, noveda pie tā, ka tikai Tika saražotas 1758 šīs modifikācijas tvertnes.
  Un tomēr T-4 ir diezgan bīstams, galvenokārt korpusa priekšpuses bruņu vājuma dēļ; kopā 45 milimetri, ļoti mazi pēc 1945. gada standartiem, lūk, ko faustpatrons caurdur.
  Padomju transportlīdzekļi reaģē uz vācu uguni un daudz masīvāk. Un viņu ir vairāk, un tankisti ir pieredzējušāki. Bet joprojām ir zaudējumi, sagrauti padomju tanki.
  Alisa Seļezņeva izšāva, salauza tēmēkli un skaļi norūca:
  - Vislabākā ir asa acs, kas ļauj izvairīties no mirušo iesaukšanas armijā!
  Andželika loģiski piebilda:
  - Un precīza instrukcija neļaus palaist garām ceļu, kas ved tieši uz mērķi!
  Bija jau sācis nepielūdzami satumst, bet kauja rimās... No rietumiem parādījās negaisa mākoņi, tie tuvojās kā neskaitāma Čingishana orda. Pār debesīm atkal mākoņi mākoņi, un sākumā tas iegūst nāvei līdzīgu nokrāsu, pēc tam pārvēršas tumši violetā nokrāsā.
  Tomēr zibens uzplaiksnī reti, un pats lietus tikai ilgi lija pirmās desmit minūtes, bet pēc tam pārgāja garlaicīgā svilpienā.
  Ir patīkami slaistīties cauri peļķēm pēc sasistošām un apdegušām meitenīgām pēdām, un var kaut ko nodziedāt...
  Šeit ir dažas sagrautas ēkas, kas palikušas aiz tiem, kas uzbruka Berlīnei, tiem pulkiem, kas cīnījās līdzās karotājiem. Un cik daudz līķu un ievainoto... Droši vien visas teltis ir ar tiem piepildītas.
  Vācieši spītīgi cīnās un pat cenšas uzbrukt tumsas aizsegā. Un jauni karavīri ar fausta patronām plecos, izmantojot slikto redzamību: nakts, lietus, tuvojas padomju tankiem un no tuva attāluma diezgan precīzi novieto lādiņus.
  Ļoti daudzi padomju tanki ir izsisti, bet remonta brigādes dara visu iespējamo. Bundzinieki strādā, metinot salauztus korpusus, sliedes un torņus tieši kustībā. Viņi cenšas. Un no rezervēm marša papildinājumā ierodas arvien vairāk transportlīdzekļu un kājnieku formējumu.
  Taču uzbrukuma lidmašīna, cietusi smagus zaudējumus, nedaudz samazināja spiedienu. Nu, cik lielu spiedienu jūs varat izdarīt šādi? Un laikapstākļi nav piemēroti lidošanai.
  Alisei Seļezņevai un Anželikai vairākas reizes nācās izšaut no rokām. Notriekt arvien vairāk cīnītāju, cīnīties ar pretuzbrukumiem.
  Reiz tas pat nonāca SS suņu uzmanības lokā, kuri arī barā metās virsū meitenēm, un karotājiem nācās ātri kāpt augšā pa nelīdzeno sienu, lai glābtos no nāves.
  Alisa Seļezņeva ar kailiem pirkstiem iemeta granātu un tad pamanīja:
  - Un tomēr, lai arī viņi par mums smejas, viņi mūs šad un tad ķircina, sakot, ka mēs esam muļķi, basām kājām, visu laiku cīnāmies, bet, ja mēs neizmantotu savus garos, veiklos kāju pirkstus, sasodīts, mēs ir uzkāpuši pa gandrīz vertikālu virsmu. Šajā gadījumā morāle ir...
  Andželika, bieži šaujot uz dusmīgajiem suņiem, pārtrauca:
  - Tāpat kā govij nav vajadzīgas bikses, šai fabulai nav vajadzīga morāle! Tātad, bez liekas morāles un filozofijas... Un galvenais, uzbrukuma laikā šaujiet kā ar bungu ripināšanu!
  Alisa Selezņeva smaidīja un pielika biežumu šautuvēs.
  Suņi tika nogalināti, taču viņiem nācās apstāties, lai papildinātu šautenes patronas.
  Tas uzziedēja... Iznāca saule, bet neviens neapbrīnoja skaistumu. Visi bija diezgan noguruši. Turklāt līķi pilsētā sāka sadalīties, un tas ir pretīgi.
  Meitenes bija šausmīgi izsalkušas, bet gabals vienkārši nevarēja nokrist rīklē līķa smakas dēļ.
  Un tāpēc viņiem sāpēja vēders un palielinājās nogurums.
  Un diena izvērtās karsta un pat tveicīga. Un zaudējumi nemazinājās... Konkrēti parādījās vēl viena bandura, kaut kas līdzīgs Sturmtiger, bet lielāks... Kaut kas izgatavots uz plato ceļgalu Mouse šasijas bāzes.
  Nu, tipisks paņēmiens: tanka šasija pašpiedziņas ieročiem. Tāpat kā, piemēram, T-34 šasija deva pamatu visai pašpiedziņas ieroču ģimenei SU-76, SU-85, SU-100. Tas ir pat pārsteidzoši, ka tik daudz kalibru ietilpst vienas tvertnes šasijā.
  Un "Panther" "Jagdpanther" tika izveidots ar 88 mm lielgabalu.
  Alisa Selezņeva atcerējās Jagdpanthers no kaujām Austrumprūsijā. Transportlīdzeklim bija 100 milimetru priekšējās bruņas, bet 80 milimetru aizmugurējās un sānu bruņas. Sakarā ar ļoti lielo bruņu plākšņu slīpuma leņķi, 40 grādus no horizontāles, ar to pilnīgi pietika, lai rikošetu no padomju tankiem pat ar veiksmi un IS-2. Un kopā ar labu braukšanas sniegumu tas padarīja pašpiedziņas pistoli par ļoti bīstamu pretinieku.
  Bet šī automašīna šķita slepena. Alise pat netika brīdināta par to, ar ko viņa varētu saskarties. Nu pat ne padomju karaspēks īpaši. Bet šeit ir automašīna uz "Peles šasijas". Vai tas varētu būt Jagdmauss? Salīdzinoši zems, priekš tāda rupja, ļoti spēcīgi bruņota, ar gandrīz pilnībā nosegtām kāpurķēdēm.
  Arī bruņojums ir duāls. Viens lielgabals ir gandrīz līdzīgs Sturmtiger bumbvedējs, tikai ar vēl lielāku kalibru 410, nevis 380. Andželika čukstēja draudzenei:
  - Droši vien vēlāka raķešu palaišanas iekārta ar spēcīgu postošo spēku? Pa labi?
  Alisa Selezņeva atzīmēja:
  - Un, iespējams, ātrās uguns, liela attāluma un precīzāka. Jūs redzat, ka muca ir nedaudz garāka un pārklāta ar vāciņu. Bīstams auto, diemžēl mums tajā būs problēmas. Lai gan karā joprojām ir iespējams izvairīties...
  Andželika pārtrauca savu draugu, iesitot ar dūri plecā:
  - Un arī otrais lielgabals nav bez intereses. Skatiet, cik tas ir garš.
  Alisa Selezņeva pazibināja zobus:
  - Bet kalibrs ir 88 milimetri, bet ne 71, bet 100. Foršs lielgabals, labs kā tanku iznīcinātājs. Ir skaidrs, ka šim pašpiedziņas lielgabalam ir arī triecienpistole, lai izlauztos cauri aizsardzības līnijām un cīnītos ar ienaidnieka tankiem. Turklāt pašam pašpiedziņas pistolei ir ļoti blīvs izkārtojums; kaujas nodalījums ir liels, bet ļoti saplacināts.
  Meitene pārtrauca sarunu, tāpēc Jagdmaus bumbvedējs, pārklāts ar vāciņu, sāka novirzīties no vertikāla stāvokļa. Izskatījās, ka mašīna gatavojas drāzt ar visu savu slikto jaudu.
  Alisa Seļezņeva lēcienā ielika īpašu bruņas caururbjošu patronu ar aizdedzinošu lādiņu, cerot trāpīt un izraisīt bumbas detonāciju. Turklāt garstobra lielgabals izšāva, trāpot padomju trīsdesmit četriem apsteidzot citus ar lādiņu, kas aizbēga.
  Andželika izšāva pati, cenšoties izsist optiku, taču tālais attālums, frakcionētais mērķis un turpinātā Jagdmaus kustība neļāva viņai izdarīt precīzu sitienu. Sarkanmatainais velns skarbi nolādēja:
  - Sasodīts! Man pietrūkst un atkal pietrūkst!
  Alisa Seļezņeva viņu nepiedienīgi mierināja:
  - Zini, dažreiz Apollo palaida garām.
  Andželika pabāza blondo karotāju:
  - Tāpēc nepalaid garām! Un tad jums ir skats. Nē, acīmredzot ne Artēmijs!
  Jagdmausa vāciņš lēnām sāka atvērties. Un pats milzis burtiski uzrāvās. Alisa Seļezņeva sāka elpot dziļāk, samiedza kreiso aci un gludi nospieda starta pogu.
  Kā parasti, viņa juta lodes kustību, telpu un katru gaisa kubikmetru virs zāles. Un ne tikai šis. Blondīnei šķita, ka zemes dzīlēs kūsā un mutuļo lava no elles pazemes, un dienas karstumā dēmoni jau griež ļauno grēcinieku dvēseles uz ugunīgām dakšām.
  Lode nevarēja aizlidot garām... Bet... No plašā purna liesmoja piecsimt kilogramu smaga kājnieku mīna un kā avioekspresis metās uz sakrātajiem padomju tankiem pārblīvēto ielas pusi...
  Likās, ka vienā vietā iespēra tūkstoš zibens, un tad sekoja tik šausminoša rūkoņa... Karotāji mehāniski atvēra muti tā, ka viņiem pārsprāga bungādiņas. Sprādziena vilnis pārgāja viņiem pāri un pat norāva Andželikas mugursomu ar krājumiem. Sarkanmatainā karotāja no viņas mutes izspļāva putekļus. Viņa dažas reizes noklepojās un skaļi lamāja:
  - Pat auns var pacelties pāri vilkam kā lapsa!
  Alisa Selezņeva skaisti piebilda:
  - Kristus ir vienīgais jērs, ar kuru kopā zaķis iegūst lauvas vaibstus vilku pasaulē!
  Andželika piecēlās, vienā rāvienā uzlecot un paskatījās cauri putekļiem: "Yagdmaus" izskatījās ļoti jautrs. Viņš izmeta savu sīvā naida daļu, sakrāja spēkus vēl vienam netīram trikam.
  Sarkanmate ieinteresējās:
  - Vai tu palaidi garām?
  Alisa Selezņeva pārliecinoši un kategoriski atbildēja:
  - Protams, nē!
  Andželika sarāvās:
  - Bet briesmonis ir neskarts. Un joprojām notiek šaušana! Tagad tas ir par traku!
  Alisa Selezņeva mierināja:
  - Bumbas palaišanas iekārta nav īpaši ātra. Mēģināsim dabūt... Varbūt salauzīsim optiku? Iespējams, ka lode trāpīja priekšējā daļā, kas bija pārāk cieta.
  Andželika īpaši nedalījās ar šādu optimismu:
  - Vai atceries, kā mēs cīnījāmies ar Maus un E-25 optiku? Mums nebūs tik viegli paņemt šos monstrus.
  Alisa Seļezņeva berzēja dibena aizmuguri pret pieri, uz kuras bija iespaidīgs nesen aizpildīts pumpis. Blondā karotāja jutās tukša. Tik daudzas naktis viņa negulēja un cīnījās, bija izsalkusi, ievainota, nogurusi līdz spēku izsīkumam.
  Viņas priekšā parādījās vīzijas;
  Apokalipses jātnieks jāj. Četri uzreiz un briesmīgi rāpojoši. Pat zirgiem ir galvas kā žurku un krokodilu hibrīdam. Lai arī zirgi steidzas pa debesīm, gaiss dzirkstī un nodreb no smagāko nagu sitieniem. Cik briesmīgi tas izskatās kā dzirksteles, kas izšaujas no tukšuma.
  Šeit viens no jātniekiem uz bāla zirga uzskrien līdz Spasskajas tornim un uzsit to ar savu milzīgo plato zobenu, tik ilgi, cik divi Aurora kreiseri. Tornis saplīst un ausīs iesit ellišķīga rūkoņa...
  Alisa Seļezņeva nāk pie prāta, "Sturmmaus" atkal izspļauj savu "dāvanu". Andželika nokratīja putekļus no saviem ugunīgajiem matiem un piezīmēja:
  - Un tas uzliesmo daudz ātrāk nekā iepriekšējie modeļi. - Uztverdama blondās karotājas stulbo skatienu, viņa piebilda. - Es domāju šā modeļa uguns ātrumu, lai gan tas ir lielāks bumbvedējs nekā iepriekš, augstāks nekā tas bija Sturmtiger. Tātad mums ir problēmas ar vecmāmiņu. Nu kā ar viltību paņemt.
  Alisa Seļezņeva mehāniski berzēja deniņus, viņai ļoti sāpēja galva. Un es to nevarēju izdomāt ar bļodas cepuri. Andželika, sapratusi, ka no draudzenes neko nevari dabūt, kliedza no sirds:
  - Arkādijs! Hei, skrien šurp Arkaška!
  Alise čukstēja:
  - Kāpēc tev viņš vajadzīgs? Kā tu domā, viņš... - Meitene apklusa, viņai galvā ienāca tikai vulgaritāte.
  Andželika ātri un bez mērķēšanas, nešaušanas apliecināja:
  - Jūs, protams, esat ģēnijs, bet Arkaška Sapožkovs ir attapīgāks. Viņš izdomās, kā neitralizēt divsimt tonnu kaujas masu.
  Alisa Seļezņeva ar roku skrāpēja matus... Viņa centās koncentrēties, atgūt koncentrēšanos... Viņas acu priekšā peldēja vīzijas....
  Alisa Seļezņeva, blondā snaipere, juta, ka nirst lejā, it kā būtu iekritusi tintes sveķos, acis pat sāka ēst. Uz viņas ķermeņa bija dīvains spiediena biezums , kas nedaudz atgādināja dzīvsudrabu, uz kura peldēja Sokolovskaja, taču tas bija daudz briesmīgāk, un miesa bija saplacināta. Tad maršala meitene patiešām jutās briesmīgi, un ja nu viņa nekad neredzēs zvaigznes, nezināmi bendes bija ieguvuši varu pār citu pasauli. Ir dzirdama rīboša skaņa, tāda skaņa kā suns kasītos uz notekas, tikai daudz šķebinošāks un skaļāks, tas iegraujas tavās ausīs, tās griežot. Karstais ramrods iekož membrānās, ir asiņu un darvas liešanas sajūta uz mēles. Tad no tumsas iznira mute ar zobiem, kas dzirkstī kā vulkāniska lava. Nekad Alise Selezņeva (ne no Brīnumzemes!) nebija redzējusi tik pretīgu briesmoņa seju, šausmu filmu varoņus vai ikoniskas citplanētiešu rases, uz tās fona tie bija tikai nožēlojama parodija par murgu. Tad parādījās citi vēl briesmīgāki žokļi, daži bija tik milzīgi kā planēta Jupiters, bet citi bija mazi, pēc izskata pēc ļoti ļauniem maziem dzīvniekiem, visneiedomājamākajām formām un sugām, tostarp dzīvnieku hibrīdiem un spīdzināšanas ierīcēm. Tāpēc viņi satvēra viņas miesu ar saviem greizajiem indīgajiem zobiem. Visā jau diezgan ilgajā un arī bezgala notikumiem bagātajā mūžā blondā karotāja nekad nebija piedzīvojusi tādas sāpes. Galvenais ir tas, ka sajūtām nebija iespējams atrast analogu. Šī ir degoša liesma un kodīga skābe, vienlaikus sasalstošs ledus un blāvs griešanas zāģis...
  Apdullinoša rēkoņa beidz viņas murgus. Realitāte ir zemiska, bet ne tādā mērā. Mana mute kļuva sausa. Alisa Selezņeva čukstēja:
  - Dzeriet... Pili ūdens!
  Andželika iedeva draudzenei kolbu ar ābolu un bērzu sulu maisījumu. Patiesība jau paspējusi sarūgt... Draugs iedzer vairākus konvulsīvus malkus un čukst:
  - Ellē ir tikai viena priekšrocība pār debesīm, nav jābaidās no izraidīšanas!
  Andželika piekrita:
  - Pats nepatīkamākais kristiešu paradīzē ir tas, ka neko labāku pat nevar vēlēties!
  Alisa Selezņeva negatīvi pakratīja galvu:
  - ES tā nedomāju! Kristiešu paradīzē mūs mocīs neatvairāma vēlme grēkot!
  . NODAĻA Nr.22.
  Iria Gai tiešām netērēja laiku. Viņas divas meitas: Andželīna un Afrodīte piekrita nekavējoties lidot. Protams, visiem bija ieroči.
  Turklāt viņi arī paņēma ievērojamu arsenālu no pētnieku rezervēm.
  Tomēr Vanda ieradās laikā. Viņai izdevās atgriezties no ekspedīcijas. Un viņa arī paķēra nanobotu partiju. Un tas ir ļoti efektīvs un diezgan pienācīgs ierocis.
  Vanda krāsoja matus, lai tie atbilstu Krievijas trīskrāsu karogam divdesmit pirmajā gadsimtā. Viņa kļuva tik skaistāka. Un viņai jau ir savi bērni.
  Īrija tomēr nolēma, ka māja atrodas uz četriem stūriem, un ar divdesmit otrā gadsimta ieročiem labi bruņotu meiteņu kvartetu pietiktu jebkurai kaujai.
  Tikai četri ir harmoniskākā grupa. Un nevajag ņemt jaunāko meitu. Pretējā gadījumā viņš sagādās daudz nepatikšanas.
  Upsilons īpaši nav vajadzīgs. Šis trīs acu radījums ir pārāk runīgs, ar gigantisku ego. Jā, viņš glāba Alisi vairāk nekā vienu reizi, un dažreiz viņš varēja būt noderīgs, taču šajā gadījumā viss bija pārāk nopietni, lai riskētu gan ar dzīvniekiem, gan bērniem. Tādā pašā veidā nebija vērts ņemt Alekseju Terentjevu. Un tā tika zaudēti trīs bērni, un labāk par viņiem rūpējās četri pieaugušie cīnītāji.
  Meitenes lidoja virs Maskavas. Planētas Zeme galvaspilsēta ir prieks. Šeit ir tādi tempļi. Tas ir īpaši interesanti, ja ir deviņdesmit deviņi kupoli, un katram ir unikāls dārgakmeņu attēls.
  Irija uzskatīja, ka labi, ka nenotika pasaules gals un cilvēcei izdevās izvairīties no nāves. Pēc tam sākās īstā rītausma. Kad progress sākās sprādzienbīstamā vilnī, tas kļuva labāks un skaistāks.
  Tagad lielākā daļa cilvēku ir laimīgi. Un nez kāpēc Alisei paveicās nemitīgi iekļūt dažādos piedzīvojumos un stāstos pat mierīgajā komunisma laikmetā. Kas tādos skaitļos nav pārāk reāli parastajiem bērniem, pat divdesmit otrajā gadsimtā.
  Iria, Afrodīte, Andželīna, Vanda ieradās Laika institūtā pilnās bruņās. Protams, ir iespējams pārbaudīt Alises kustības - tas tiek ierakstīts.
  Vanda vēl jo vairāk iekļuva datu bāzē. Jā, Alise, Paška, Arkaša patiesībā devās uz strupceļa pagaidu filiāļu sektoru. Kur jūs varat darīt visu, ko vēlaties, un tas neietekmēs tagadni.
  Varēja redzēt, kā šie bērni kustējās. Un jau pagājis kāds laiks, kopš tie ir pagātnē 1946. gada vasarā. Kas, protams, Iriju ļoti satrauc.
  Patiesībā bērni šajā laikā var nomirt. Bet lai kā arī būtu, jums ir jāpārvietojas laikā.
  Bet nav iespējams ierasties agrāk vai vienlaikus ar Alisi un zēniem.
  Tie ir Visuma fiziskie likumi. Tāpēc mums tas bija jādara nedaudz vēlāk nekā bērnu komandai.
  Nonākuši Vācijas teritorijā, četri karotāji paslēpās aiz kamuflāžas lauka un noklausījās ētera viļņus. Informāciju filtrēja dators.
  Trešais reihs jau ir uzbrukis PSRS un strauji virzās uz priekšu. Un liekas, ka izglābties nav nekādu izredžu.
  No otras puses, Alise un otra komanda gandrīz pabeidza Hitleru un, dīvainā kārtā, joprojām ir dzīvi.
  Acīmredzot nacisti viņiem gatavo kaut ko izsmalcinātu. Taču laba ziņa, ka bērniem nāvessods vēl nav izpildīts. Tas nozīmē, ka joprojām ir cerība.
  Irija pieņēma lēmumu:
  - Vajag piespiest Hitleru un viņa bandu izvest karaspēku no PSRS un bērnus palaist!
  Andželīna tam piekrita:
  - Protams, ka vajadzētu! Un glābiet savus senčus no fašisma!
  Afrodīte atzīmēja ar basām kājām:
  - Mēs to darīsim, bez šaubām!
  Vanda viegli apstiprināja:
  - Mums ir visi līdzekļi tam!
  Teica, darīts, un četri karotāji uzbrūk fašistu bariem.
  Divdesmit otrā gadsimta karotāji atkal sadūrās ar divdesmitā gadsimta nacistiem.
  Fašistu brūnajā impērijā ir daudz karavīru. Tās plūst kā bezgalīga upe.
  Protams, četrām meitenēm bija ļoti grūti iznīcināt Vērmahta tankus un lidmašīnas. Jau pašā sākumā viņi tos saspieda ar rokām un kājām, klājoties spēka laukam. Bet...
  Kā no zemes parādījās Aleksejs Terentevs un jaunākā meita Mirabela Gai.
  Viņi satvēra savus gaismas zobenus un pielādēja nanobotus. Mēs gatavojāmies iznīcināt nīstos fašistus. Tātad četrinieks kļuva par sešinieku.
  Iria Gai atzīmēja:
  - Vai tiešām? Nu, kāds ir mūsu liktenis, citādi mēs to nevaram pārspēt!
  Andželīna Gaja, turpinot iznīcināt vāciešus, loģiski atzīmēja:
  - Darīsim ātrāk! Glābsim PSRS!
  Aleksejs Terentevs, cirzdams nacistus ar zobeniem, gan kājniekiem, gan tankiem, rēca:
  - Nekad nepadodies!
  Un no zēna basās pēdas izlidoja ass disks, kas nogrieza uzreiz trīs fašistu lidmašīnas!
  Mirabela, iznīcinot pretiniekus, gan tankus, gan kājniekus, izlika zobus un murmināja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbiem!
  Un no meitenes basām kājām izkaisītas indīgas adatas, trāpot nacistiem un viņu lidmašīnām un tankiem.
  Iria Gaja arī slepkavnieciski meta savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  - Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas gaismas zobeni gāja cauri fašistiem dzirnavās. Tad spridzinātāji cirta tankus, nogriežot torņus. To dabūja arī lidmašīnas.
  Andželīna, sagriežot ienaidniekus, iekliedzās:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un vēl no viņas basām kājām izmētātas adatas. Un gan acīs, gan rīklēs nacistu karavīriem un lidmašīnām.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji sāka satraukties un kļuva mežonīgi.
  Afrodīte, ar lidmašīnām cirsdama baltos un brūnos karavīrus un tankus, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basām kājām lido jauna, slepkava dāvana. Un krīt tanki un baltie kaujinieki, un deg lidmašīnu astes.
  Vanda Gaja sagrauj dzirnavnieku, viņas zobeni kā zibens.
  Nacisti krīt kā sagriezti kūļi.
  Meitene ar basām kājām met adatas, notriec ienaidnieka lidmašīnas un čīkst:
  - Mātei Krievijai uzvarēs cilvēku kosmosa impērija!
  Aleksejs Terentevs virzās uz priekšu pret nacistiem. Terminatora zēns sasmalcina brūno karaspēku.
  Un tajā pašā laikā zēna kailo kāju pirksti izmet adatas ar indi, tie plēš stumbrus un notriec lidmašīnas.
  Zēns rēc:
  - Slava nākotnes Krievijai!
  Un, pārvietojoties, tas visiem nogriež galvas un purnus, un tajā pašā laikā tanku torņus.
  Mirabela arī iznīcina pretiniekus - gan lidmašīnas, gan tankus.
  Viņas basās kājas vienkārši mirgo. Nacisti mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Uz jaunām robežām!
  Un tad meitene to paņem un nogriež...
  Fašistu karavīru līķu masa.
  Bet Iria Gai ir uzbrukumā. Viņš sagrauj nacistus kopā ar tankiem un lidmašīnām un dzied:
  - Rus' ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basajām kājām. Kas pārgrieza fašistiem rīkles. Jā, šī ir meitene, kas demolē tankus.
  Andželīna ir uzbrukumā. Viņš ar abām rokām sasmalcina brūnos karavīrus. Izspļaujot no caurules. Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem met nāvējošas adatas - šauj nost tankus un lidmašīnas.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Eh, ķipar, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Afrodīte, iznīcinot nacistus un iznīcinot brūnos karavīrus, kopā ar tankiem kliedz:
  - Viss pinkains un ar dzīvnieku ādu,
  Viņš ar nūju uzbruka policistiem!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā palaist pretī ienaidniekam, kaut ko tādu, kas nogalinās ziloni un vēl jo vairāk tanku.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilku suņi! Divdesmit otrais gadsimts!
  Vanda Gaja ir uzbrukumā. Viņš sasmalcina, sasmalcina nacistus. Ar basām kājām viņš met pret viņiem nāves dāvanas.
  Viņš vada dzirnavas ar zobeniem.
  Saspieda daudz karavīru kopā ar tankiem un lidmašīnām un kliedza:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas met nāvējošas adatas, iznīcinot tankus un lidmašīnas.
  Aleksejs Terentevs uzlēca. Zēns veica salto. Viņš lēcienā nocirta daudz nacistu.
  Viņš ar kailiem pirkstiem meta adatas, notriekdams tankus un lidmašīnas, un rībināja:
  - Slava manai skaistajai drosmei!
  Un atkal zēns ir kaujā.
  Mirabela dodas uzbrukumā. Sasmalcina visus ienaidniekus pēc kārtas. Viņas zobeni ir vēsāki par dzirnavu asmeņiem. Un kaili kāju pirksti met nāves dāvanas, deg tanki un lidmašīnas.
  Meitene mežonīgā uzbrukumā. Iznīcina brūnos karotājus bez ceremonijas.
  Un tas šad un tad uzlec un tiek savīti!
  Un no viņas lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un nacisti nokrīt. Un veseli līķu uzkalni ir sakrauti.
  Mirabela agresīvi čīkst:
  - Es esmu amerikāņu kovbojs!
  Un atkal adata tika iemesta pie viņas basajām kājām.
  Un tad vēl ducis adatu!
  Iria Gai ir arī ļoti foršs uzbrukumā.
  Un viņš met ar basām kājām, un spļauj no caurules, gāžot tankus un lidmašīnas.
  Un plaušās kliedz:
  - Es esmu dzirkstošā nāve! Viss, kas tev jādara, ir jāmirst!
  Un atkal skaistums ir kustībā.
  Andželīna uzbrūk nacistu līķu drupām. Un arī no viņas basajām kājām izlido iznīcības bumerangi.
  Un brūnie karotāji turpina krist un krist kopā ar tankiem un lidmašīnām.
  Andželīna kliedz:
  - Meitene, baskāja, viņa tevi uzvarēs!
  Un ducis adatu lido no meitenes kailā papēža. Kas iet tieši nacistiem rīklē.
  Tad viņi nokrīt miruši.
  Pareizāk sakot, pilnīgi beigts, vietā ar tankiem un lidmašīnām.
  Afrodīte ir uzbrukumā. Iznīcina brūno karaspēku. Viņas zobeni tiek nēsāti divās rokās. Un viņa ir tik brīnišķīga karotāja.
  Tornado plosās cauri fašistu karaspēkam - lidmašīnas un tanki krīt.
  Meitene ar sarkaniem matiem rūc:
  - Nākotne ir apslēpta! Bet tas būs uzvarošs!
  Un uzbrukumā skaistule ar ugunīgiem matiem.
  Afrodīte rēc savvaļas sajūsmā:
  - Kara dievi visu saplosīs!
  Un karotājs ir uzbrukumā.
  Un viņas basās kājas met daudz asu, indīgu adatu, kas šauj notriekt lidmašīnas un caurdur tanku bruņas.
  Vanda Guy kaujā. Un tik dzirkstoši un kaujinieciski. Viņas kailās kājas izmet tik daudz slepkavniecisku lietu. Nevis cilvēks, bet nāve ar blondiem matiem.
  Bet, ja tas saplīst, jūs to nevarēsit apturēt.
  Wanda Guy dzied:
  -Dzīve nebūs mīļa,
  Tāpēc lec apaļā dejā!
  Lai tavs sapnis piepildās -
  Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un baskājainās meitenes kustība kļūst arvien niknāka. Un arvien vairāk iznīcinātu tanku un lidmašīnu.
  Alekseja uzbrukums paātrina. Zēns sit nacistus.
  Viņa basās kājas met asas adatas - saplēšot tankus un lidmašīnas.
  Jaunais karotājs čīkst:
  - Trakā impērija visus saplosīs!
  Un atkal zēns ir kustībā.
  Mirabela savā darbībā ir mežonīga skolniece. Un kulj ienaidniekus.
  Tāpēc viņa ar kailu kāju palaida zirni ar sprāgstvielām. Tas uzsprāgs un tūlīt izmetīs simts nacistu un desmit tankus.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tomēr nāks!
  Un viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem - tanku mucas lido dažādos virzienos.
  Tāpēc Iria Gai paātrināja kustības. Meitene nogriež brūnos karotājus. Un tajā pašā laikā viņš kliedz:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim nacistus paātrinātā tempā kopā ar tankiem un lidmašīnām.
  Nataša ir terminatoru meitene.
  Viņš nedomā apstāties un samazināt ātrumu, un tanki un lidmašīnas tiek notriektas.
  Andželīna ir uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļu un metāla salātus. Meitene kliedz plaušās:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un ļoti daudz cilvēku ar caurdurtām rīklēm, līķu uzkalniem, kā arī salauztiem tankiem un notriektām lidmašīnām, kas gulēja apkārt.
  Afrodīte ir traka meitene. Un tas visus iznīcina tā, it kā tas būtu robots, kas izgatavots no hiperplazmas.
  Tas jau ir iznīcinājis simtiem nacistu un daudz tanku un lidmašīnu. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti nacistu un duci tanku saplēsa spēcīgs sprādziens.
  Afrodīte dziedāja:
  -Tu neuzdrošinies sagrābt mūsu zemi!
  Vanda Gaja arī ir uzbrukumā. Un tas nedod jums atelpu. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina nacistus. Un grāvī un pa ceļiem jau bija iekritusi brūno kaujinieku masa kopā ar salauztiem tankiem un lidmašīnām.
  Sešinieks bija nikns. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Aleksejs Terentevs ir atgriezies darbībā. Un viņš virzās uz priekšu, vicinot abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie nacisti krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu, kaudze sagruvušu mašīnu un lidmašīnu.
  Zēns izgudrotājs atceras mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Aleksejs Terentevs čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un būs tonnas naudas!
  Un Terminator Boy jaunā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un Adidas!
  Izrādījās patiešām forša izrāde. Un cik nacistu tika nogalināti? Un viņi nogalināja lielāko daļu lielāko brūno cīnītāju, kā arī tankus un lidmašīnas.
  Mirabela arī ir kaujā. Iznīcina kanēļa un tērauda armijas un rēc:
  - Lielais šoka pulks! Visus dzenam zārkā!
  Un viņas zobeni grieza nacistus. Brūno cīnītāju masa jau ir sabrukusi. Un līdz ar tiem tanki un lidmašīnas.
  Meitene ņurdēja:
  - Es esmu pat foršāka par panteru! Pierādi, ka esi labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos zirnis ar spēcīgu sprāgstvielu.
  Un viņš sitīs ienaidnieku.
  Un viņš paņems un iznīcinās dažus ienaidniekus, tankus un pat lidmašīnas.
  Un Iria Gai ir autoritāte. Un viņa sit saviem pretiniekiem, un viņa nevienu nepievils.
  Cik daudz nacistu jau ir nogalināti kopā ar tankiem un lidmašīnām.
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir tik safīras. Šī meitene ir galvenā bende. Lai gan visi viņas partneri ir bendes!
  Iria Guy kliedz:
  - Esmu dusmīgs! Būs tev sods!
  Un atkal meitene ar zobeniem nogalinās daudz nacistu.
  Andželīna ir kustībā un ir samazinājusi daudz brūno karotāju.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus nacistus vai notriec lidmašīnu ar tanku. Šīs meitenes ir patiesi skaistas.
  Afrodīte virzās uz priekšu un iznīcina savus pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un izliks tos!
  Un rudmate ir tik... Mati plīvo vējā, kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Wanda Guy ir kustībā. Šeit viņa sagrieza daudz galvaskausus un tanku torņus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Rāda mēli. Un tad spļauj no salmiņa - lidmašīnas notriekšana. Tad viņš kliedz:
  - Jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas, trāpot kājniekiem un lidmašīnām.
  Aleksejs Terentevs lec un lec.
  Baskājains zēns izmet adatu kaudzi, gāž tankus un dzied:
  - Dosimies pārgājienā, atver lielu kontu!
  Jaunais karotājs ir vislabākajā veidā.
  Viņam jau ir diezgan daudz gadu, visi kopā ar Alisi un kompāniju meklē piedzīvojumus, bet izskatās pēc bērna. Tikai ļoti spēcīga un muskuļota.
  Aleksejs Terentjevs dziedāja:
  - Lai spēle nenotiek pēc noteikumiem - mēs izlauzīsimies cauri fraera!
  Un atkal no viņa basajām kājām nolidoja nāvējošas un dauzītas adatas. Gan lidmašīnas, gan tanki.
  Mirabela ar sajūsmu dziedāja:
  - Nekas nav neiespējams! Es ticu, ka brīvība uzausīs!
  Meitene atkal iemeta nāvējošu adatu kaskādi pret nacistiem un viņu tankiem un lidmašīnām un turpināja:
  - Tumsa pazudīs! Maija rozes uzziedēs!
  Un, tiklīdz karotāja ar kailajiem pirkstiem uzmeta zirni, tūkstoš nacistu nekavējoties uzlidoja gaisā. Jā, brūnās, elles impērijas armija kūst tieši mūsu acu priekšā.
  Iria Guy kaujā. Lēkā kā kobra. Uzspridzina ienaidniekus. Un tik daudz nacistu mirst un lidmašīnas avarē.
  Meitene tos izmantoja ar zobeniem, ogles graudiem un šķēpiem. Un adatas.
  Tajā pašā laikā viņš rēc:
  - Es ticu, ka uzvara nāks!
  Un krievu slava atradīs!
  Kailie kāju pirksti met jaunas adatas, caurdurot pretiniekus.
  Andželīna ir mežonīgā kustībā. Virzība pret nacistiem. Sagriež tos mazos gabaliņos.
  Karotāja met adatas ar kailiem pirkstiem. Tas izlaužas cauri pretiniekiem kopā ar tankiem un lidmašīnām, rūcot:
  - Mūsu pilnīga uzvara ir tuvu!
  Un viņš vada savvaļas dzirnavas ar zobeniem, slaukot tvertnes. Šī patiešām ir meitene kā meitene!
  Bet kobra Afrodīte devās uzbrukumā. Šī sieviete ir murgs ikvienam.
  Un, ja tas ieslēdzas, tas nozīmē, ka tas ieslēdzas.
  Pēc tam rudmate to paņems un dziedās:
  - Es atvēršu visus galvaskausus! Es esmu lielisks sapnis!
  Un tagad viņas zobeni ir darbībā un griež gaļu un metālu ar lidmašīnu duralumīniju.
  Vanda Gaja arī dodas uzbrukumā. Šai meitenei nav šķēršļu. Tiklīdz tas ir nocirsts, līķu masa tiek piegružota, un apkārt guļ lidmašīnas un tanki.
  Blondīne terminators rēc:
  - Cik labi būs! Cik labi būs - es to zinu!
  Un tad no viņas lido slepkavas zirnis.
  Aleksejs atkal nogriezīs simts nacistu, kas slaucās kā meteors. Un viņš paņems bumbu un iemetīs to.
  Tas ir maza izmēra, bet tas ir nāvējošs...
  Kā debesīs lidmašīnu masa tiks saplēsta mazos gabaliņos.
  Terminatora zēns gaudoja:
  - Baiso mašīnu vētrainā jaunība!
  Mirabela to darīs vēlreiz kaujā.
  Un nocirtīs daudz brūno cīnītāju. Un viņš izgriež lielus izcirtumus starp tankiem un lidmašīnām.
  Meitene čīkst:
  - Lambada ir mūsu deja uz smiltīm!
  Un tas sitīs ar jaunu sparu.
  Iria Gai ir vēl niknāka uzbrukumā. Tā viņš sit nacistus. Viņiem nav viegli pretoties šādām meitenēm.
  Iria Gai to paņēma un dziedāja:
  - Skriešana vietā ir vispārēja samierināšanās!
  Un kareivīgā meitene ar tādu sitienu kaskādi ielauzās pretiniekos.
  Un viņš metīs ripas ar basām kājām.
  Šeit es vadīju dzirnavas. Brūnās armijas galvu masa ripoja atpakaļ, un tanki dega, lidmašīnas liesmoja.
  Viņa ir cīņas skaistule. Sit sevi ar tādu brūnu armādu.
  Andželīna ir kustībā, saspiežot visus bez izņēmuma. Un viņas zobeni ir kā nāves šķēres.
  Meitene ir vienkārši jauka. Un viņas basās kājas met ļoti indīgas adatas.
  Sit pretiniekiem. Viņi caurdur rīkles un taisa zārkus, liek tankiem un lidmašīnām eksplodēt.
  Andželīna to paņēma un čīkstēja:
  - Ja krānā nav ūdens...
  Iria Gai sajūsmā kliedza:
  - Tātad tā ir tava vaina!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko, kas pamatīgi nogalina. Šī patiešām ir meiteņu meitene.
  Un no viņas kailajām kājām lidotu asmens. Un tas skars daudzus cīnītājus, nogriežot torņus no tankiem.
  Afrodīte kustībā. Ātra un unikāla savā skaistumā.
  Cik viņai ir spilgti mati. Viņi plīvo kā proletāriešu baneris. Šī meitene ir īsta viksa.
  Un viņa nogriež savus pretiniekus - it kā būtu piedzimusi ar zobeniem rokās.
  Redhead, nolādētais zvērs! Es devos cīņā ar savu, izmantojot dabisko gaismu, bez krāsas.
  Afrodīte to paņēma un nošņāca:
  - Tā būs vērša galva - cīnītāji prātu nezaudēs!
  Un tā viņa atkal sagrāva daudz cīnītāju.
  Aleksejs Terentevs nomurmināja:
  - Tieši tas, kas tev vajadzīgs! Kāda meitene!
  Mirabela, ar basu kāju metot dunci, nolaužot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Liela un forša meitene!
  Afrodīte tam viegli piekrita:
  - Es esmu karotājs, kurš nokodīs ikvienu līdz nāvei!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs slepkavu, gāžot lidmašīnas.
  Vanda Gaja nav zemāka par saviem pretiniekiem cīņā. Nevis meiteni, bet ar tādu raganu nonākt liesmās. Un nacistiem klājas grūti: lidmašīnas un tanki krīt.
  Un čīkst:
  - Cik zilas debesis!
  Afrodīte, atlaižot asmeni ar basu kāju, nogriežot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Vanda Gaja, iznīcinot ienaidniekus un notriekdama lidmašīnas, čivināja:
  - Lai nogalinātu muļķi, nevajag nazi...
  Andželīna čīkstēja, basām kājām mētādama adatas un ar iedegušajām kājām gāzdama tankus un lidmašīnas:
  - Tu viņam melosi kā traks!
  Iria Gai, sasmalcinot nacistus, piebilda:
  - Un izdari to ar viņu par santīmu!
  Un karotāji paņems un lēks. Viņi ir tik asiņaini un forši. Vispār tajos ir liels uztraukums.
  Aleksejs Terentevs kaujā izskatās ļoti stilīgi.
  Mirabela dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, bet puisis ir ieinteresēts...
  Zēns ģēnijs ar kāju palaida kaut ko līdzīgu helikoptera propelleram. Es nogriezu pāris simtus galvu nacistiem un tankiem un čīkstēju:
  - Diezgan sportiski!
  Un abi - puika un meitene - pilnā ažūrā.
  Aleksejs, nocirzdams brūnos karavīrus, gurdēja:
  - Un mums būs liela uzvara!
  Mirabela nošņāca, atbildot:
  - Mēs nogalinām visus - ar basām kājām!
  Meitene tiešām ir tāda aktīva terminatore.
  Iria Gai uzbrukumā dziedāja:
  - Svētajā karā!
  Un karotājs palaida asu bumeranga disku. Viņš lidoja lokā, sagriežot daudz nacistu un tanku torņu.
  Andželīna piebilda, turpinot iznīcināšanu:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un no viņas basajām kājām lidoja jaunas adatas. Un viņi trāpīja daudziem iznīcinātājiem un lidmašīnām.
  Blondīne teica:
  - Pārbaudīsim ienaidnieku!
  Un viņa parādīja mēli.
  Afrodīte, vicinot kājas un metot asām šķautnēm, rībēja:
  - Imperatora karogs uz priekšu!
  Vanda Gaja viegli apstiprināja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Un meitenes unisonā kliedza, sagraujot nacistus:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un tagad diski lido no karotāju basām kājām. Gaļa tiek saplēsta, tanku torņi un lidmašīnu astes tiek nojauktas.
  Un atkal kauciens:
  - Neviens mūs neuzvarēs!
  Iria Gai uzlidoja gaisā. Viņa saplēsa savus pretiniekus un spārnotos grifus un izdeva:
  - Mēs esam vilki, kas grauž ienaidnieku!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlidos ļoti nāvējošs disks.
  Meitene pat sajūsmā sagriežas.
  Un tad viņš nomurmina:
  - Mūsu papēži mīl uguni!
  Jā, meitenes ir patiešām seksīgas.
  Aleksejs Terentevs gurkstēja:
  - Ak, ir agrs, apsardze to dod!
  Un viņš pamirkšķināja karotājiem. Viņi smejas un izcēla zobus, atbildot.
  Iria Gai sagrāva nacistus un iekliedzās:
  - Mūsu pasaulē nav prieka bez cīņas!
  Zēns iebilda:
  - Dažreiz pat cīnīties nav jautri!
  Iria Gai piekrita:
  - Ja nav spēka, tad jā...
  Bet mēs, karotāji, vienmēr esam veseli!
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam adatas, ar lidmašīnām uzspridzināja tanku masu un dziedāja:
  - Karavīrs vienmēr ir vesels,
  Un gatavs varoņdarbam!
  Pēc tam Iria Gai atkal sita pret ienaidniekiem, nojaucot tanku torņus un lidmašīnu astes.
  Andželīna ir ļoti ātra zagle. Viņa palaida veselu mucu pret nacistiem. Un ar vienu sprādzienu saplēsa pāris tūkstošus.
  Tad viņa čīkstēja:
  - Neapstājies, mūsu papēži mirdz!
  Un meitene ir kaujas ekipējumā!
  Afrodīte arī nav vāja cīņā. Tā viņš sit nacistus. It kā to ar ķēdēm izsistu no kūļa.
  Un, sasmalcinot pretiniekus, viņš dzied:
  - Uzmanies, būs labi
  Rudenī būs pīrāgs!
  Sarkanmatainais velns kaujā patiešām plosās kā domkrats. Un kā deg tanki un liesmo lidmašīnas.
  Lūk, kā Vanda Gaja cīnās. Un nacisti to saņem no viņas.
  Un ja sit, tad sit.
  No tā izlido asiņainas šļakatas.
  Iria Gaja skarbi piezīmēja, metāla šļakatām lidojot no viņas basām kājām, izkausējot tanku galvaskausus un torņus:
  - Slava Krievijai, liela slava!
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzijas sarkanos kreklos -
  Sveiciens krievu tautai!
  Tāpēc meitenes stājās pretī nacistiem. Tātad tie tiek sagriezti un sasmalcināti. Nevis karotāji, bet patiešām panteras, kas ir izlauzušās no savām ķēdēm.
  Aleksejs Terentevs atrodas kaujā un uzbrūk nacistiem. Viņš tos sit bez žēlastības, laužas cauri tankiem un kliedz:
  - Mēs esam kā buļļi!
  Mirabela, sagrāvusi brūno armiju un cauri tankiem un lidmašīnu astēm, pacēla:
  - Mēs esam kā buļļi!
  Iria Gai to paņēma un gaudo, nocirta brūnos iznīcinātājus kopā ar tankiem:
  - Tu nedrīksti melot!
  Andželīna saplēsa nacistus un čīkstēja:
  - Nē, ne ar roku!
  Un viņš arī ņems un atlaidīs zvaigzni ar basu kāju un piebeigs daudz fašistu.
  Iria Gaja to paņēma un čīkstēja:
  - Mūsu televizors deg!
  Un no viņas kailās kājas lido slepkava adatu bars.
  Andželīna, arī iznīcinot nacistus un viņu tankus un lidmašīnas, čīkstēja:
  - Mūsu draudzība ir monolīta!
  Un atkal tas tiek izmests tik stipri, ka apļi izplūst uz visām pusēm. Šī meitene ir tīra pretinieku iznīcināšana.
  Meitene ar plikiem kāju pirkstiem paņems un palaidīs trīs bumerangus. Un tas izraisīja vēl vairāk līķu.
  Pēc tam skaistule izdos:
  - Mēs nedosim žēlastību ienaidniekam! Būs līķis!
  Un atkal slepkavnieciskā lieta aizlido no kailā papēža.
  Afrodīte arī diezgan loģiski atzīmēja:
  - Ne tikai viens līķis, bet daudzi!
  Pēc tam meitene to paņēma un basām kājām gāja pa asiņainajām peļķēm. Un viņa nogalināja daudz nacistu.
  Un kā tas rēc:
  - Slepkavību masa!
  Un tad viņš sit ar galvu Hitlera ģenerālim. Viņš salauzīs savu galvaskausu un dos viņam:
  - Banzai! Tu nokļūsi debesīs!
  Vanda Gaja ir ļoti nikna ofensīvā, īpaši gāžot tankus, un arī lidmašīnas čīkst:
  - Tev nebūs žēlastības!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem nolido ducis adatu. Viņai izsitot cauri visiem, lidmašīnas sabrūk. Un karotājs patiešām mēģina sasmalcināt un nogalināt.
  Aleksejs Terentevs čīkst:
  - Labs āmurs!
  Un puika arī ar basu kāju met tādu foršu zvaigzni svastikas formā. Sarežģīts hibrīds.
  Un nacistu masa sabruka.
  Aleksejs rēca:
  - Banzai!
  Un zēns atkal ir savvaļas uzbrukumā. Nē, spēks viņā vienkārši kūsā, un vulkāni rīst!
  Mirabella kustībā. Viņš visiem pārplēsīs vēderus.
  Meitene ar kāju uzreiz izmetīs piecdesmit adatas. Un tika nogalināti daudz dažādu ienaidnieku, tika izsisti tanki un lidmašīnas.
  Mirabela jautrības izteiksmē dziedāja:
  - Viens divi! Skumjas nav problēma!
  Jums nekad nevajadzētu būt drosmīgiem!
  Turiet degunu un asti augstu.
  Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Tas ir tik agresīvs uzņēmums. Meitene sitīs un kliedz:
  - Pūķa prezidents kļūs par līķi!
  Iria Guy ir tikai sava veida terminators cīņā. Un viņa rēca:
  - Banzai! Saņemiet to ātri! Un diktators ir beidzies!
  Un no viņas basās kājas nolidoja granāta. Un tas sit nacistus kā ar naglām. Un tas iznīcinās mastodonu un spārnotu, infernālu mašīnu masu.
  Kāds karotājs! Visiem karotājiem - karotājs!
  Andželīna ir arī uzbrukumā. Tāda nikna kuce.
  Un viņa to paņēma un rībēja:
  - Mūsu Tēvs ir pats Baltais Dievs!
  Un viņš sitīs nacistus ar trīskāršām dzirnavām!
  Un Afrodīte rēca, atbildot:
  - Un mans Dievs ir melns!
  Patiešām, rudmate ir viltības un zemiskuma iemiesojums. Protams, ienaidniekiem. Un draugiem viņa ir mīļa.
  Un kā viņš to ņems un nometīs ar plikiem kāju pirkstiem. Un tur bija daudz brūnās impērijas karotāju, kā arī viņu tanki un lidmašīnas.
  Sarkanmate kliedza:
  - Krievija un melnais Dievs ir aiz muguras!
  Karavīrs ar ļoti lielu kaujas potenciālu. Nē, labāk neiejaukties nevienā no tiem. Tāpat kā tanku torņi, arī fašistu lidmašīnām spārni ir norauts.
  Afrodīte, sagraudama pretiniekus, šņāca:
  - Mēs visus nodevējus samalsim pulverī!
  Un piemiedz partneriem ar aci. Jā, šī ugunīgā meitene nav gluži tas, kas var dot mieru. Izņemot nāves mieru!
  Vanda Gaja, sagraujot ienaidniekus, izdeva:
  - Mēs tevi nogalināsim ar rindu!
  Afrodīte apstiprināja:
  - Mēs nogalināsim visus!
  Un no viņas basajām kājām atkal lido pilnīgas iznīcināšanas dāvana! Un tik daudz tanku un lidmašīnu uzreiz eksplodēja mazās skaidās.
  Aleksejs atbildot dziedāja:
  - Tas būs pilnīgs banzai!
  Afrodīte, plēsdama nacistus ar kailām rokām, cirta tos ar zobeniem un ar kailiem pirkstiem mētādama ar adatām, iznīcinot tankus un lidmašīnas, sacīja:
  - Īsumā! Īsumā!
  Iria Gai, iznīcinot brūnos karotājus, kopā ar tankiem un lidmašīnām, čīkstēja:
  - Īsāk sakot - banzai!
  Un sagrausim jūsu pretiniekus ar mežonīgu niknumu.
  Aleksejs Terentevs, sadalot pretiniekus, sacīja:
  - Šis gambīts nav ķīniešu,
  Un ticiet man, debija ir taju!
  Un atkal no zēna basās kājas izlidoja ass, metālu griežošs disks. Viņš nogrieza gan tanku torņus, gan lidmašīnu astes.
  Mirabela, sagraujot brūnās impērijas karotājus un tanku bruņas, dziedāja:
  - Un kuru mēs kaujā atradīsim?
  Un kuru mēs kaujā atradīsim...
  Mēs ar to nejokosim -
  Mēs jūs saplosīsim!
  Mēs jūs saplosīsim!
  Viņi toreiz labi sadarbojās ar nacistiem...
  Tāpēc Hitlers un viņa komanda nokrita uz ceļiem meiteņu un bērnu priekšā.
  Īrija Gaja vispirms piespieda nacistu numur viens skūpstīt viņas basās kājas.
  Tad Hitlers un visi apkārtējie skūpstīja citu meiteņu kailas zoles un papēžus. Un Alekseju Terentevu skūpstīja meitenes basās kājas.
  Pēc tam Iria pavēlēja:
  - Tagad, pirms mēs jūs visus nogalinām, parakstiet pavēli par pilnīgu un beznosacījumu Trešā reiha padošanos Padomju Savienībai!
  . EPILOGS
  Viss ir labi, kas labi beidzas. Trešais reihs kapitulēja, un varenais Vērmahts tika atbruņots. Hitlers un viņa komanda devās uz Staļina cietumu.
  Un Alisa, Paška un Arkādijs Sapožkovs tika atbrīvoti, un pat saņēma balvas par savu drosmi ar PSRS varoņa zelta zvaigzni. Protams, spēcīgajiem, uzlabotajiem nākotnes organismiem visas spīdzināšanas un citas grūtības nav nekas.
  Iria Gai komanda saņēma PSRS varoņa zelta zvaigzni un dimanta Uzvaras ordeni. Visi bija priecīgi un priecīgi.
  Alisa, Paška un Arkaška ēda pēc sirds patikas pēc badošanās cietumā.
  Un jau savā laikā mājās Alise aizmiga. Un beidzot es pabeidzu skatīties savu brīnišķīgo, pasakaino un varonīgo sapni.
  Nacisti bija izsmelti; muļķīgā izmisumā Hitlers pavēlēja applūdināt Berlīnes metro. Bet šis idiotiskais solis tikai atviegloja padomju armijas uzbrukuma veikšanu, jo vācu karaspēks bija lielā mērā zaudējis spēju slepeni manevrēt pazemē.
  Alisa Seļezņeva un viņas ugunīgā draudzene, citi padomju karavīri izjūt neizbēgamo Trešā reiha beigu tuvumu, viņi aizmirsa savu nogurumu, ko nomainīja drudžains uztraukums. Savukārt vācieši, īpaši tie, kas bija vecāki, arvien biežāk cēla ķepas uz augšu, sirdi plosoši kliedzot - Hitlers ir kaputs.
  Dīvainā kārtā un, iespējams, pat gluži dabiski, spītīgāk cīnījās jaunieši. Zēni, kas uzauguši pēc Hitlera nākšanas pie varas, cīnījās visfanātiskāk. Viņi, nevēloties padoties, arvien biežāk uzspridzināja sevi un viņiem tuvojošos karavīrus ar sprāgstvielām. Tā puiši cīnījās, sevi nesaudzējot.
  Un ķeizariskā kanceleja pamazām tuvojās... Devītais Berlīnes īpašais sektors, kurā atrodas valdības biroji.
  Alisa Seļezņeva, noliekot savu nākamo pretinieku, skarbi norūca:
  - Un fašisti paliek mazāki... Varbūt viņi jau ir izsmēluši savu jauno produktu drošinātāju?
  Andželika nepiekrita:
  - Nevis nacisti sarūk, bet mēs augam. Ir atšķirība. Mēs nekarojam ar trušiem, tas ir skaidrs.
  Alisai Seļezņevai neveiksmīgi trāpīja sprādziena vilnis. Un atkal viņa juta, kā viņas skaistais ķermenis nodevīgi atsakās paklausīt. Meitene izstiepās uz šķeltiem akmeņiem un okroshkas, mēģināja orientēties.
  Andželika saņēma arī karstu sitienu pa krūtīm. Viņa nokrita un ar grūtībām piecēlās, klepojot asinis. Karotājs izteica savas domas:
  - Un nacisti ir ļoti galanti, viņi cenšas izveidot gultu no zāles un ķermeņu paliekām!
  Alisa Selezņeva savā skaistajā galvā klusēja, viņas prātā pavīdēja atmiņas par dažāda veida nacistu ekipējumu.
  Līdz Otrā pasaules kara sākumam Trešā reiha tanku spēki bija bruņoti ar vieglajiem tankiem Pz Kpfw I, Pz Kpfw II, čehu tankiem Pz Kpfw 35(t), Pz Kpfw 38(t), vidējiem tankiem Pz Kpfw III. un Pz Kpfw IV, dažādi pašpiedziņas lielgabali un bruņutransportieri.
  Blondīne karotājs atzīmēja slikto panzervale aprīkojuma līmeni ar tankiem. Varbūt pat par vāju... Hitlers cīnījās ar visu pasauli, kam bija tikai sešas vieglo transportlīdzekļu divīzijas.
  Tanku bruņojums galvenokārt sastāvēja no maza kalibra lielgabaliem un ložmetējiem, kas deva tiem iespēju izveidot uguns zonu tuvos attālumos, kas bija nepieciešami, lai sakautu un demoralizētu ienaidnieka personālu, un tanku lielais ātrums bija galvenais faktors. ātrs un dziļš izrāviens ienaidnieka teritorijā.
  Alisa Seļezņeva apņēmīgi zvērēja zem deguna. Viņas skaistajā galvā pazibēja doma: "Un to sauc par ātrumu?" Salīdzināsim Hitlera spēkratu braukšanas veiktspēju ar drosmīgo padomju BT!
  Kaujas operāciju pieredze Polijā un Rietumeiropā atklāja 37 un 50 mm vācu īsstobra lielgabalu zemās kaujas īpašības, kuru čaulas lielākajā daļā kaujas sadursmju nevarēja iekļūt franču smago tanku bruņās. Šajā sakarā 1940. gadā tankam Pz Kpfw III tika uzstādīts jaudīgāks 50 mm lielgabals. Tāpat izrādījās, ka vācu tanku bruņu aizsardzība un darbības rādiuss bija nepietiekams.
  Alisa Selezņeva šeit piekrita: "vairāk nekā nepietiekami!"
  Gatavojoties uzbrukumam PSRS, Trešais Reihs centās kvantitatīvi palielināt savu tanku floti. Tiesa, viņš centās ļoti vāji, četras reizes zaudējot PSRS. Nozīmīga loma tās palielināšanā bija Vācijas sagrābtajām čehu rūpnīcām, kas 1941. gada pirmajā pusē saražoja vienu piekto daļu no vācu armijā dienestā nonākušajiem tankiem. 1941. gada 1. jūnijā Vācijas bruņotajos spēkos un tās pavadoņos bija 4198 tanki un 377 triecienšautenes. (Un PSRS ir vairāk nekā divdesmit pieci tūkstoši pieci simti.) Operācijai bija paredzēti 3712 tanki un pašpiedziņas lielgabali, no kuriem kopā ar čehu t-38 un 438 Pz Kpfw bija 2348 vidējie tanki Pz Kpfw III . IV.. Pirms uzbrukuma Padomju Savienībai Trūkumi Trešā Reiha tanku spēku organizatoriskajā un tehniskajā nodrošinājumā atklājās pēc vardarbīgām sadursmēm ar jaunajiem padomju T-34 un KV tankiem. Un ne tikai ar tiem, kuru tehnikas kara sākumā Sarkanajā armijā bija maz, bet ne maz (KV tanki - 604 mašīnas, un kopā ar T-34 rietumu rajonos vien 1470). Pirmajos asiņaino kauju mēnešos vācu vieglo tanku Pz Kpfw I un Pz Kpfw II vienības ātri zaudēja regulāro spēku. 1941. gada beigās Vācija pārtrauca visu vieglo tanku ražošanu, kas neatbilda jauno padomju tanku apkarošanas prasībām. Vācu tanku neatgriezeniskie zaudējumi no 1941. gada jūnija līdz novembrim sasniedza 2251 vienību, no kurām 348 bija Pz Kpfw IV vidējie tanki. Tajā laikā Pz Kpfw IV bija labākie vācu tanki. Taču viņu sānu un aizmugures bruņās iekļuva ne tikai jauno padomju tanku T-34 un KV lielgabali, bet arī vieglo tanku T-26 un BT, kā arī 45 mm padomju prettanku lielgabali. pistoles (tā sauktās "varvas"). Tikai 76 mm prettanku lielgabals varēja iekļūt T-4 pierē.
  Alisa Selezņeva atzīmēja: "Ādolfs Hitlers nav tik foršs gaišreģis!"
  T-34 tanku parādīšanās kaujās prasīja radikālas izmaiņas vācu tanku konstrukcijā, kā arī to taktiskajā izmantošanā. Ja iepriekš Vērmahta tanku vienību galvenais uzdevums bija apspiest ienaidnieka kājniekus un artilēriju, tad tagad galvenais uzdevums bija sakaut ienaidnieka tankus maksimālā diapazonā. Lai to panāktu, tika plānots vidējos tankus atkārtoti aprīkot ar 75 mm garstobra lielgabaliem.
  Alisa Selezņeva šeit atzīmēja: "tas mums radīja problēmas."
  Neskatoties uz vidējo tanku Pz Kpfw III un Pz Kpfw IV modernizāciju, kuras mērķis bija palielināt to uguns spēku un bruņu aizsardzību, galvenajos rādītājos tie joprojām bija zemāki par jaunajiem padomju tankiem. Lai gan, piemēram, garstobra 75 mm kalibra lielgabals jau tankos, kas tika nodots ekspluatācijā 1942. gada martā, bija labāks par Zis-34, kas bija aprīkots ar T-34. Un jaunais 48 el kalibrs un pat ar zemkalibra čaulām savu priekšrocību frontālā sadursmē padarīja tik pamanāmu, ka 1942. gada rudenī padomju komandieriem tika dotas instrukcijas izvairīties no pretimnākošām kaujām ar vācu mehāniskajiem monstriem. Vāciešiem bija problēmas ar T-3. Mazākā torņa laiduma dēļ uz tā bija grūti uzstādīt garstobra prettanku lielgabalu. Tāpēc mums bija jāierobežo sevi ar 50 milimetru kalibru, kaut arī ar stobra garumu 60 El, vai ar īsstobra lielgabalu, kura kalibrs ir 75 milimetri. Nav slikti, lai šautu sadrumstalotības un sprādzienbīstamas čaulas. Varbūt tāpēc tanks Pz Kpfw III, kas veidoja tanku vienību pamatu 1940.-1942.gadā, kopš 1943.gada jūnija vairs netika ražots un uz tā bāzes tika radīti dažāda veida speciālie tanki un pašpiedziņas lielgabali. Vairākas reizes modernizētais vidējais tanks Pz Kpfw IV palika ražošanā līdz kara beigām.
  Alisa Selezņeva par to pat jokoja: "modernizācija ir kā deģenerācija!"
  Kaujas tanku sadursmju realitāte Austrumu frontē pirmajos kara mēnešos lika Hitlera vadībai radīt jauna veida bruņumašīnas un, pirmkārt, smagos tankus ar pietiekamu bruņu aizsardzību un lielu ieroču potenciālu. 1942. gada augustā sākās smagā tanka Pz Kpfw VI "Tiger" sērijveida ražošana, bruņota ar 88 mm lielgabalu (sākotnēji tas tika izveidots kā pretgaisa lielgabals). No 1942. gada augusta līdz 1944. gada augustam tika saražoti 1354 Tigers, kā arī 5 Porsche tanki, kas tika izmantoti mācību vajadzībām.
  Alisa Seļezņeva viltīgi teica: "Un tīģeris izrādījās miris... Pilnīgi miris!"
  1942. gada novembrī tika izveidots jauns, manevrētspējīgāks tanks Pz Kpfw V Panther ar 75 mm garstobra lielgabalu, kam vajadzēja kompensēt tanka Tiger nepilnības. Pēc dažādiem kritērijiem to var klasificēt gan kā vidēja, gan smaga tvertne. Lai palielinātu tanka bruņu aizsardzības uzticamību, vācu speciālisti aizņēmās padomju tanka T-34 korpusa formu. Lai gan bruņu slīpais izvietojums zināms jau no Pirmā pasaules kara makabiešiem. Kopumā tika saražoti 5967 Pz Kpfw V "Panther" tanki. Pamatojoties uz tanku Pz Kpfw V Panther, tika ražots: tanku iznīcinātājs Jagdpanther (88 mm lielgabals, 392 vienības) un bruņumašīna Bergepanther (339 vienības).
  Draugs Andželika atšāva pretī... Debesīs parādījās visuresošās salamandras. Šīs plaušas, kas gandrīz pilnībā izgatavotas no mašīnas koka un putām, kā dēmoni izlauzās no lavas, kas pārklāja ugunīgo Gehennu.
  Bet Alisa Seļezņeva vēl nevarēja pat pakustēties, tāpēc viņas maigās lūpas tikai čukstēja lāstus.
  Pēdējais smagais tanks bija vēl smagāks tanks Pz Kpfw VI B Konigstiger (Tiger-2 jeb Royal Tiger, 68 tonnas), kas izlaists 1944. gada janvārī. Tajā vācu dizaineri vēlējās apvienot Panther manevrēšanas spēju ar Tīģera uguns spēku. Pirmo reizi Pz Kpfw VI B piedalījās kaujā Sandomierzas placdarmā 1944. gada augustā. Līdz tam laikam padomju karaspēks saņēma smago tanku IS-2, kas aprīkots ar 122 mm lielgabalu, kas bija pārāks par ". Royal Tiger" visos aspektos.
  Alisa Selezņeva nolasīja pēdējo frāzi kampaņas brošūrā. Bet, godīgi sakot, tā nebija pilnīga taisnība. Piemēram, Karaliskā tīģera torņa frontālās bruņas bija 180 milimetri, salīdzinot ar 100 padomju tankam IS-2.
  Gandrīz divas reizes lielāka atšķirība. Un vācu 88 mm lielgabalam bija lielāks sākuma ātrums un labākas kvalitātes bruņu caururbšanas lādiņš. Un plus 3,5 reizes lielāks uguns ātrums.
  Kopumā Otrā pasaules kara laikā Vācija saražoja gandrīz 27 tūkstošus tanku.
  Salīdzinoši neliels skaits, PSRS šajā laika posmā, no 1939. gada 1. septembra līdz 1945. gada maijam, saražoja gandrīz simts tūkstošus transportlīdzekļu, no kuriem tikai T-34 62 tūkstoši. Un tur ir aptuveni 13 tūkstoši smago tanku. Tas ir spēks. Apbrīnojami, ka vācieši tik strauji sabruka un pat visas Eiropas ekonomiskais potenciāls viņiem nepalīdzēja. Tiesa, Fritz bija arī pašpiedziņas lielgabali.
  Pēc sakāves Kurskā fašistiskā vācu armija pārgāja uz stratēģisko aizsardzību, kas izraisīja strauju pašpiedziņas ieroču ražošanas pieaugumu. Turklāt cisternu ražošana prasīja vairāk tehnoloģiskā laika to izgatavošanai. 1943. gadā dažāda veida pašpiedziņas lielgabalu ražošana pēc daudzuma bija līdzvērtīga tanku ražošanai. 1944. gada augustā tanku ražošana sasniedza 865 vienības, kas bija augstākais rādītājs visos kara gados. Līdz 1944. gada beigām pašpiedziņas artilērijas vienību ražošana pārsniedza 1000 mēnesī. Kopējā tanku un pašpiedziņas lielgabalu ražošana Vācijā sasniedza maksimumu 1944. gada pēdējos mēnešos - līdz 1800 transportlīdzekļiem mēnesī.
  Alisa Selezņeva atzīmēja: "Patiesā kopējā bruņumašīnu ražošana Trešajā Reihā sākās tikai tad, kad karš beidzot tika zaudēts!"
  Ko jūs ņemsit, ja tas ir tikai sautējoša komprese mirušajiem!
  Atkarībā no kaujas mērķa pašpiedziņas lielgabalus iedalīja tanku iznīcinātājos, prettanku pašpiedziņas lielgabalos, uzbrukuma lielgabalos, pašpiedziņas lauka lielgabalos un pašpiedziņas pretgaisa lielgabalos.
  Alisa Seļezņeva iedūra pretiniecei ar vārdu: "Sadala bērnus dārzā".
  Pašpiedziņas lielgabali - tanku iznīcinātāji - sāka spēlēt vadošo lomu.
  Andželika tikko izsita tieši šo!
  Gatavojoties 1943. gada vasaras kampaņai, Hitlera pavēlniecība balstījās uz jauniem smagajiem tankiem un pašpiedziņas lielgabaliem, tostarp uz Ferdinanda tanku iznīcinātāju (Pz Jäg "Ferdinand"), ko dažkārt sauc par "Elefant" (ziloni). "Zilonis" ("Ferdinands") tika izveidots, lai cīnītos pret padomju T-34 un KV tankiem. Tā masa bija 65,5 tonnas, un tas bija bruņots ar 88 mm garu stobru El 71 lielgabalu, kura sākotnējā versija sākotnēji tika radīta pretgaisa aizsardzības vienību apbruņošanai. Pēc tam četrdesmit pirmā gada beigās parādījās uzlabota versija ar daudz lielāku sākotnējo šāviņa ātrumu, kas 1000 metru attālumā spēj caurdurt 193 milimetrus bruņas. Līdz Kurskas kaujas sākumam bija saražoti 90 tanku iznīcinātāji Pz Jäg "Ferdinand".
  Tā bija ļoti bīstama automašīna, mēģiniet paņemt vienu. Tikai vēlākais pašpiedziņas lielgabals 152 varēja caurdurt 200 mm frontālās bruņas, taču arī tad Ferdinands varēja to sasniegt no daudz lielāka attāluma.
  1944. gadā uz tanka Pz Kpfw IV bāzes tika izgatavots tanku iznīcinātājs ar 75 mm Jagdpanzer IV (Pz Jag IV) lielgabalu. Tanku iznīcinātājs Jagdpanzer IV bija uzlabota StuG III versija, izpildīja tās pašas funkcijas priekšpusē un pakāpeniski nomainīja StuG III armijā. Kopumā tika saražoti 769 Jagdpanzer IV tanku iznīcinātāji.
  Alisa Seļezņeva garšīgi lamājās tatāru valodā...
  Kopš 1944. gada augusta divi dažādi tanku būves uzņēmumi (Fomag un Nibelungenwerke) vienlaikus ražoja uzlabotas Jagdpanzer IV tanku iznīcinātāja versijas ar pagarinātu 75 mm PaK 42 L/70 lielgabalu:
  Pz IV/70 (V) - 930 vienības (ražotājs - Fomag), Pz IV/70 (A) - 278 vienības (ražotājs - Nibelungenwerke).
  Andželiku kaldinātā faustpatrona sprādziena vilnis aizsvieda labus desmit metrus tālāk. Ugunīgais velns cīnījās piecelties. Un Alisa Seļezņeva turpināja domāt...
  Saistībā ar pieaugošo padomju tanku un pašpiedziņas lielgabalu ražošanu Trešā Reiha tanku spēkos radās nepieciešamība izveidot salīdzinoši lētu un līdz ar to masveidā ražotu tanku iznīcinātāju. Šim nolūkam tika nolemts izmantot čehu tanka Pz Kpfw 38(t) bāzi. Šis tanku iznīcinātājs tika nosaukts par "Getzer" - Jagdpanzer 38(t) "Hetzer" ("provokators"). Tam bija 75 mm garstobra lielgabals un 60 mm frontālās bruņas ar kopējo svaru 6,38 tonnas (nav sliktas proporcijas tik mazam svaram!). Ražošana notika no 1944. gada aprīļa līdz 1945. gada maijam. Kopā tika saražoti 2584 pašpiedziņas lielgabali.
  Alisa Seļezņeva garīgi sakrustojās: "par laimi, nedaudz."
  Uz tanka Pz Kpfw V "Panther" bāzes no 1944. gada janvāra līdz 1945. gada martam tika ražots 46 tonnas smags tanku iznīcinātājs Jagdpanther, uz kura tika uzstādīts jauns 88 mm garstobra lielgabals. Kopumā tika uzbūvēti 392 Jagdpanther tanku iznīcinātāji. Jagdpanther tika uzskatīts par labāko vācu pašpiedziņas pistoli.
  Tā kā blondais karotājs ar viņu jau bija cīnījies, tad bija modē teikt, ka šis pašpiedziņas lielgabals nebija slikts. Lai gan tai droši vien trūkst bruņu aizsardzības.
  Kopš 1944. gada jūlija uz Royal Tigers bāzes tika ražoti tanku iznīcinātāji Jagdtiger, kas sver 70 tonnas ar speciāli izgatavotu 128 mm lielgabalu. Apkalpe sastāvēja no 6 cilvēkiem (četri apkalpoja ieroci). Tika izgatavoti 77 Jagdtiger tanku iznīcinātāji. "Royal Tiger" un "Jagdtiger" bija sliktas manevrēšanas spējas to lielās kaujas masas dēļ. Tās bija smagākās bruņumašīnas, kas jebkad izmantotas kaujās.
  Alisa Selezņeva čukstēja:
  - Jagdtiger ir briesmoņu briesmonis. Mēģiniet tur tikt galā. Pretcīņā nevienam no mūsu banduriem nav izredžu pret viņu.
  Andželika dusmīgi iesaucās:
  - Bet tagad steidzas tāda sēpija, ka pat Jagdtigers pret to ir vājš! Nē, melo tie, kas apgalvo, ka kopumā saražoti 5120 tanku iznīcinātāji.
  Alisa Selezņeva atkal ienira ienaidnieka tehnoloģiju vēsturē;
  Prettanku pašpiedziņas lielgabali vispirms tika izveidoti uz vieglu un pēc tam vidējo tanku bāzes. Tie galvenokārt bija bruņoti ar 75, 76 un 88 mm lielgabaliem. Tomēr pirmie prettanku pašpiedziņas lielgabali bija 47 mm PaK(t) lielgabali, kas uzstādīti uz vieglā tanka Pz Kpfw IB šasijas laikā no 1940. gada marta līdz 1941. gada februārim. Kopumā bija 202 šādi prettanku pašpiedziņas lielgabali. bija aprīkoti.
  Alisa Seļezņeva ķiķināja: "Šeit ir liliputi starp mašīnu iznīcinātājiem!"
  Lai cīnītos pret padomju vidējiem un smagajiem tankiem, bija nepieciešams stiprināt prettanku artilēriju, padarot to lielāka kalibra un pašgājēju. Tika nolemts izmantot šasiju no Pz Kpfw 38(t) tanka, kas 1941. gada beigās jau bija novecojis kā kaujas tanks un ar mazu ātrumu izlūkošanas tankam. Tas bija aprīkots ar sagūstītu krievu 76,2 mm lielgabalu, kas pārveidots, lai šautu no vācu prettanku lielgabala PaK 40. Šo prettanku pašpiedziņas lielgabalu ar 7,62 cm Pak 36(r) lielgabalu sauca "Marder". - Panzerjager 38(t) Pak 36(r)Marder. Kopā no 1942. gada aprīļa līdz 1943. gada aprīlim savākti 363 tanku iznīcinātāji Marder ( Marder - marten ).
  Andželika izmisīgi mēģināja aizrāpties līdz parapetam. Viņa jau bija zaudējusi diezgan daudz asiņu, un viņas bālums bija redzams caur viņas šokolādes iedegumu.
  1942. gada pavasarī uz tanka Pz Kpfw 38(t) šasijas tika nolemts uzstādīt 75 mm PaK 40/3 prettanku lielgabalu. Šis prettanku pašpiedziņas lielgabals ar nosaukumu "Marder III" - Pz Jäg 38(t) ar 7,5 cm PaK 40/3 (Marder III) tika ražots no 1942. gada novembra līdz 1944. gada maijam. Tika izgatavoti 1393 transportlīdzekļi (175 vienības pārveidots no tvertnēm).
  Pati Alisa Seļezņeva jau ir rāpojoša, viņa ir nogurusi, pat ja viņa garīgi iedziļinās šādās muļķībās, bet viņai nebija spēka apstāties.
  Uz vieglā tanka Pz Kpfw II bāzes tika nolemts ražot 75 mm Marder II prettanku pašpiedziņas lielgabalu ar lielgabalu PaK 40/2. No 1942. gada jūnija līdz 1944. gada martam tika saražots 651 transportlīdzeklis. 1943. gada pavasarī pirms vasaras ofensīvas (operācija Citadele) uz Pz Kpfw II Ausf D bāzes tika palaists 201 prettanku pašpiedziņas lielgabals ar sagūstīto krievu 76,2 mm PaK 36(r) - LaS 762 lielgabalu. viegla tvertne.
  Andželika spēcīgi norūca uz savu draugu:
  - Nu es guļu. Ātri pievienosimies cīņai. Kas par dīvāna kartupeli... Kā no tādiem saka.
  Alisa Selezņeva iecirta:
  - Vēl dažas minūtes, un es sākšu no jauna, iznīcinot PSRS ienaidniekus. Tāpēc nekrīti panikā...
  Blondā karotāja neveiksmīgi mēģināja apkopot savas domas.
  Tāpat pirms vasaras ofensīvas Kurskas bulgā sāka ražot 88 mm prettanku pašpiedziņas pistoles "Nashorn" (Nashorn - degunradzis), kas vēlāk tika pārdēvētas par "Hornisse" (hornet). Pz Kpfw III/IV šasijā (tāpat kā 150 mm Gummel pašpiedziņas lielgabals) atradās jaunais 88 mm PaK 43/1 L/71 prettanku lielgabals. Pašpiedziņas lielgabali nonāca dienestā ar smagajiem cīnītāju bataljoniem. Kopumā no 1943. gada februāra līdz 1945. gada martam tika izgatavoti 494 transportlīdzekļi. Tika ražots arī neliels skaits prettanku pašpiedziņas ieroču, kuru pamatā bija bruņutransportieri. Visām vieglajām prettanku pašpiedziņas lielgabaliem augšpusē bija atvērtas klāja mājas. Kopumā Otrā pasaules kara laikā Vācija saražoja vairāk nekā 3700 prettanku pašpiedziņas lielgabalu.
  Alisa Seļezņeva pabeidza domas, pacēla kājas un uzreiz uzlēca. Viņas acīs iedegās plēsīgās panteras gaismas:
  - Sāksim novākt ražu!
  Terminatora meitenes lodes lidoja SS vīru sejās, ko izkropļoja dzīvnieciski smīni. Alisa Seļezņeva izšāva gandrīz sērijās un teica:
  - Fas! Gans... Fas!
  Izvēlētie fašisti, pat neredzot, bet iekšā sajutuši, cik šausmīgi viņu rindas retinās, nokrita uz vēdera uz zemes. Viņi aprakti betonā, pareizāk sakot, pat nožēlojami mēģināja apglabāt sevi. Nu gluži kā cūkas...
  Andželika atzīmēja:
  - Es pieskaros tavām lūpām un jūtu aukstu... Nu, nāciet puiši, kuri ir drosmīgi.
  Masīva imperatora kancelejas ēka ar biezām sienām. Neskatoties uz bumbu uzbrukumiem, tas nebija pārāk bojāts. Tajā atrodas galvenais ļaunuma centrs, kas nonāca svētajā padomju zemē. Alisa Selezņeva jau redz šīs ēkas kupolu. Jā, tā ir šausmīga lieta... Tātad tu steidzies turp un slauc, vai vēl labāk, sagūsti Hitleru.
  Andželika pagrieza galvu pret savu blondo draudzeni; ugunīgajam velnam bija šausmīgi piekauta seja. Abas acis ir pietūkušas ar melnām acīm, deguns ir saplacināts un ir zilumi un dziļi skrāpējumi. Tāda sajūta, ka meitene ir vienkārši brutāli piekauta, turklāt bez mazākās žēluma.
  Alisa Selezņeva iedrošināja savu partneri:
  - Zilumi un nobrāzumi ir vīrieša rota, drosmīgs karotājs ir daudz foršāks par jebkuru no vīriešiem...
  Andželika piekrita:
  - Jā, būs foršāk... Te pa ceļam uz imperatora kanceleju stāv Hitlera tanks "Rat", gandrīz gatavs tikai bez šasijas. Ja mēs to iznīcināsim, mēs varam sākt šturmēt pašu ēku. Un tur arī Hitleru var vilkt uz auklas...
  Alisa Selezņeva asprātīgi atbildēja:
  - Maks, maciņš, uz auklas... Tas karājas spīdošā bezdibeņa malā. Un ghouls slēpjas sānos un tur neredzamu virvi.
  Andželika samiedza acis un sacīja:
  - "Krasa" tanks ir bruņots ar diviem 280 mm lielgabaliem un vēl diviem 128 mm lielgabaliem, kā arī vienpadsmit pretgaisa lielgabaliem un divdesmit diviem ložmetējiem. Bruņu biezums ir 400 milimetri. Kopējais tehnoloģiskā monstra svars ir aptuveni divi tūkstoši tonnu. Īsāk sakot, tā mums ir liela problēma. Tas ir tāds radījums, kas norīkots impērijas biroja apsardzei.
  Aliska Selezņeva ar basām kājām izraka gruvešus, tādējādi izveidojot putekļu strūklaku. Tas bija jautri un, iespējams, lieliski. Pēc tam blondīne teica:
  "Ikviens var zaudēt taisnīgu lietu, bet netaisnīgos gadījumos uzvarētāju nav!"
  Andželika piekrita:
  - Jūs varat pievilt likteni, bet jūs nevarat pievilt liktenīgo lēmumu cerības!
  Alisa Seļezņeva, saprotot, ka asprātības kaskāde var ievilkties pārāk ilgi, iesaucās:
  - Pietiek... Mans priekšlikums ir, iesim tankā un nogalināsim visus, kas tur atrodas!
  Andželika nekavējoties piekrita:
  - Tas ir aizslaucīts! Protams, ka nogalināsim un sadalīsimies!
  Meitenes skrēja pretī betonā ieraktajai Rat tvertnei. Uzdevums nebija viegls. Bet karotāji diezgan pamatoti paļāvās uz veiksmi, kas palīdz taisnīgajiem.
  Tā viņi nokrita uz vēdera un rāpoja prom kā krāšņi kāpuri. Tajā pašā laikā meitenes bija ātras un izveicīgas. Alisei galvā bija plāns. Vācieši, protams, nav muļķi, un visas pieejas supersmagajam tankam ir nosegtas ar ložmetējiem. Turklāt katra sadaļa ir mērķēta. Bet ir arī kanalizācija... Un pa to pilnīgi iespējams iekļūt vēderā, kas ir aprakts un, iespējams, ir pazemes savienojums ar tvertnes imperatora biroju.
  Tā divi karotāji, pārvarējuši riebumu, to paņēma un uzreiz ienira lūkā. Lai gan ievainotajām meitenēm ir nepatīkami rāpot pa putekļainām caurulēm, kas pilnas ar zirnekļiem, žurkām, tarakāniem un smaku. Bet viņi var paļauties uz pārsteigumu.
  Žurkas vairākas reizes mēģināja iekost meitenēm uz viņu nolietotajām basajām kājām. Bet viņi atgriezās. Andželika un veiklā Alisa Seļezņeva šīs radības sagriež ar dunčiem. Žurku asinis ir tik netīras, ka karotāji aptur sliktu dūšu, tikai pateicoties viņu dzelzs rūdīšanai.
  Un viņi rāpo tālāk, aukstam metālam ejot cauri kuņģim. Mazliet trīc... Ak, bet tas aptur meitenes.
  Alisa Selezņeva pat joko:
  - No jebkura labirinta ir izeja, bet ne tāda, kas sastāv no muļķa sarežģītajiem līkločiem!
  Andželika piebilst:
  - Var tikai mulsināt tos, kuri ir apmulsuši ceļa izvēlē!
  Meitenēm beidzot izdevās tikt ārā no kanalizācijas sistēmas. Priekšā ir tikai režģis, aiz tā - ventilators. Alise šauj uz vienību, milzīgā propellera lāpstiņas sasalst.
  Gandrīz kaili karotāji saspiežas starp viņiem. Pēc tam Andželika iespiež savus garos pirkstus slēdzenē. Viņas aizaugušie nagi ir ļoti spēcīgi, un tērauda bloķēšanas mehānisms padodas ar klusu čīkstēšanu. Ugunīgais velns rēc:
  - Krievi reizēm ir padevīgi lielajam, bet nekad nepakļaujas nenozīmīgumam!
  Alisa Seļezņeva ar precīzu šāvienu no klusā pistoles, trāpot sargam, kurš iebāza purnu, piebilst:
  - Pakļaušanās cienīgam cilvēkam nav necilvēks, un sekošana kompasam nav pazemojums!
  Andželika brutāli norūca, atbildot:
  - Nāc, prom no skrūves!
  Meitenes kā kobras pārvietojās pa māju, kas bija pilna ar mangustiem. Viņi atradās milzu tanka vēderā. Viņi šāva, lai nogalinātu, apšļakstot Hitlera asinis uz bruņu plāksnēm. Nacisti mēģināja viņiem atbildēt, taču bija par vēlu. Tā granātas lidoja pret viņiem, noraujot viņu ekstremitātes...
  Alisa Selezņeva dziedāja:
  - Plikais, piedzēries fīrers apgūlās uz vadiem... Tā nav nekāda izbirums Hitleram... no šejienes!
  Andželika piebilda:
  -Ooo! Un viņš raudāja, stulbais, stulbais Adik!
  Granātas sprāgst un to šķembas klauvē pie bruņām kā King Kong bērna grabulis... Cik forši visiem tā trāpīt... Un notiek totāla sakāve.
  Andželika dzied līdzi:
  - Hitlera banda tiks saukta pie atbildības, un mēs ar Ādolfu vārīsim zupu!
  Alisa Selezņeva atbildē:
  - Nē, bez tiesas!
  Zem graciozajām, erotiskajām, aizkustinošajām karotāja basajām pēdām slīd asinis, un tās atstāj aiz sevis Marsa meitu pēdas. Viņus nevar apturēt, tās ir foršas padomju meitenes ar kailiem rumpjiem un kuplām krūtīm, kā senatnes dievietes.
  Visi trīs lielās divstāvu tvertnes nodalījumi ir nosēti ar mirušajiem. Apjukumā nacisti uzreiz nesaprata, ka viņiem uzbrūk no apakšas, un tāpēc Terminatora meitenes bez problēmām uzlēca otrajā stāvā. Turklāt gandrīz pilnīgi kaili un pasakaini skaisti viņi tika sajaukti ar dārgām prostitūtām no SS augstāko rangu harēma.
  Nu, meitenes viņiem iedeva Hiperfuck! Īsāk sakot, vairāk nekā piecdesmit vāciešu tika nopļauti, un "Žurku" sagūstīja padomju karaspēks. Žēl tikai, ka šasijas vietā šis daudzsološais auto tika ierakts dzelzsbetonā. Jūs to nevarat vērst pret fašistiem.
  Alisa Selezņeva apskatīja notverto kolosu un ieteica:
  - Nu ko... Mēs esam muļķi, vai neņēmām līdzi sarkano karogu?
  Andželika sarūgtināta nomurmināja:
  - Un tā mugursomas ir sabāztas. Un mūsu funkcija nav ielādēt karogus uz uzņemtajām ēkām. Mēs esam snaiperi. Mūsu uzdevums ir nogalināt, nevis mest ragus!
  Alisa Seļezņeva sāka knibināt ar rokām:
  - Vai mēs vismaz varam atrast kādu sarkanu lupatu?
  Andželika pēkšņi paraustīja galvu:
  - Tas nav tā vērts!
  Alisa Selezņeva bija sašutusi:
  - Kāpēc tas joprojām notiek?
  Andželika atbildēja loģiski:
  - Jo šī ir supertanka, lai arī svarīga, bet kopumā sekundārs mērķis. Imperatora kanceleja ir svarīgāka...
  Alisa Seļezņeva ar asinīm lipīgajiem pirkstiem saskrāpēja savu kailo kāju aiz auss, demonstrējot meistarīgu veiklību:
  - Un tas joprojām ir... Protams, tas ir svarīgāk... Bet!
  Andželika paraustīja savu blondo draugu aiz elkoņa:
  - Tātad skriesim ātrāk, saņemsim Hitleru gūstā. Būs daudz foršāk!
  Alisa Selezņeva dziedāja:
  - Un cik laputu bija... Katra foršāka par otru! Viņi saņem ķieģeļus sejā, tā būs daudz labāk!
  Andželika tā vietā, lai atbildētu, sāka iet lejā uz pirmo stāvu. Viņai sekoja Alisa Seļezņeva, medus blondīne, viņas mati kļuva tumši melni no putekļiem, sodrējiem un asinīm. Tās joprojām bija pasakaini skaistas, bet tajā pašā laikā galējībā biedējošas. Tā šie karotāji skrēja lejā, tad ienira pazemes ejā uz bunkuru.
  Viņiem ceļā stāvēja masīvas titāna durvis. Meitenes, redzot tās neiznīcināmību, blakus sienā iestādīja no munīcijas izņemtās sprāgstvielas. Viņi atskrēja un pa vadiem ieslēdza elektrību.
  Tas eksplodēja, sabrūkot zemes un betona maisījumam. Putekļi pacēlās un uzreiz nokrita. Alisa Selezņeva norūca:
  - Tas ir mūsu paraksts Krievijas gājiens!
  Andželika piekrita:
  - Protams, kustieties! Pat ne kroņa, bet karaliskā!
  Meitenes ielēca iekšā, skrēja apkārt un uzgāja restes, aiz kurām atradās ventilācijas šahtas. Andželika atvēra restes apmēram desmit sekundēs, ienira pirmā, un Alise viņai sekoja.
  Atšķirībā no kanalizācijas, rāpšanās pa ventilācijas šahtām bija patīkamāka, bija daudz putekļu, bet nebija ne žurku, ne smirdīgu fekāliju. Un meitenes rāpoja pa tām kā Indijas odzes uz auklas no Konana Doila slavenā stāsta "Krāsainā lente". Cik reižu Alise ir saskārusies ar savu noskrāpēto seju un ugunīgā karotāja grieztajām, apdedzinātajām, bet tajā pašā laikā ātri dziedējošajām, raupjām pēdām.
  Andželika murrāja, kad Alisas Seļezņevas mati, lipīgi no asinīm, kutināja viņas cietos papēžus.
  Meitenes turpināja rāpot un lejā. Imperatora birojs atradās sešus stāvus pazemē, un septītajā stāvā atradās noliktava ar munīciju un degvielu. Un mazliet uz sāniem... Andželika kā īsts dabas bērns iekšā lieliski sajuta, ka tur atrodas slepens pazemes lidlauks. Un Sibīrijas sieviete čukstēja Alisei:
  - Nešauj! Neradiet šeit pārāk lielu troksni!
  Blondā karotāja apmulsumā paraustīja plecus un ar pirkstu nobrauca gar sava rudmatainā drauga raupjo pēdu no neskaitāmiem griezumiem, apdegumiem un ādas nobrāzumiem:
  - Kāpēc mēs šeit nokļuvām, ja ne šaut un nogalināt?
  Andželika loģiski ieteica:
  "Šajā milzīgajā ēkā atrodas tūkstošiem atlasītu SS karavīru, un mēs abi nevaram viņus nogalināt." Bet ir nepieciešams notvert Hitleru un līdz ar to uz visiem laikiem izbeigt Otro pasaules karu.
  Alisa Selezņeva skaļā balsī nosvilpa:
  - Brīnišķīgi... Paņemt Hitleru gūstā! Brīnišķīgi.
  Andželika izteica pilnīgi saprātīgu domu:
  - Pavisam drīz fīrers aizbēgs no Berlīnes. Es domāju, ka pat tuvāko stundu laikā. Galu galā viņš būtībā ir žurka, kuru ne velti sauc par Trešā Reiha lielāko tanku. Un mēs viņš un...
  Alisa Selezņeva pasmaidīja:
  - Protams.... Tev taisnība... Bet...
  Uguns velns viltīgi ieteica:
  - Nokļūsim lidlaukā, un tur gaidīs bēguļojošais fīrers.
  Alisa Selezņeva pamāja:
  - Protams, arī šajā karterā jābūt ventilācijas šahtām.
  Meitenes tomēr bija spiestas akli meklēt. Mēģiniet noteikt, kurā pusē atrodas tik brutāli slepens Berlīnes objekts kā pazemes lidlauks un pat ar stilīgāko lidmašīnu.
  Alisa Seļezņeva kā īsta uguns meita sāka dziedāt, lai atvērtu savas citpasaules čakras:
  Mākoņi nāca no asinssūcējiem,
  Netālu no Zemes ir izlauzusies elle!
  Čūska rāpo pantsvale klaburčūska,
  Mākoņi ir izgaismoti ar asinīm!
  
  Viļņi liesmo, tie šļakstās kā elles vētra,
  Un viņš satiks drosmīgāko pārdrošāko armiju!
  Mēs aizsargāsim skaistas, mīļas sievietes,
  Mēs būsim savu tēvu varoņdarbu cienīgi!
  
  Mana zeme, cik sāpīgi tu vaidēji,
  Pretinieks atstāja simts brūču pēdas!
  Bet mēs nometīsim fašismu no pjedestāla,
  Spilgto gadu sērga neturpināsies ilgi!
  
  Un nāve jau kļūst balta aiz mākoņiem,
  Bet mūsu domas steidzas uz debesīm!
  Mīdīsim putekļos bēdīgi slavenos neliešus,
  Un mēs pārplēsim Vērmahtu uz pusēm!
  
  Mēs nezinām mieru un vecumdienas,
  Mēs esam savas svētās Dzimtenes bērni!
  Viss gaišais cīnījās pret nacistiem,
  Mēs esam šo vareno sakņu atvases!
  
  Un kāda ļauna bumba ar spēku eksplodēja,
  Ko mums vajag no šī čaulas sprādziena, šī pērkona!
  Krievijas cīnītāji ir spējīgi uz daudz ko,
  Un fīreram augšdaļa kļūs par apakšu!
  
  Uzliesmoja elles elle,
  Rāpošana pa rokādi ar plēsīga "Tīģera" mucu!
  Un viss nogurums acumirklī aizlidoja no mums,
  Ir pienācis laiks jautrām spēlēm!
  
  Granāta manā rokā un liktenīgs metiens,
  Tīģerim smagi trāpīja pa purnu!
  Un Hitlers katlā tatāru katlu telpā,
  Lai to neatklātu krievu pasaulei!
  
  Berlīne dreb no niknajām zalvēm,
  Šeit virs Reihstāga plīvo sarkanais karogs!
  Un saule dega pār Tēvzemi,
  Galu galā Trešais Reihs ir kļuvis par putekļiem un pelniem!
  Dziesma meitenes iedvesmoja un viņas, pacilātības pilnas, draiski atverot stieņus vienu pēc otras, beidzot izgāja līdz pēdējam fanam. Un aiz tā ir pats pazemes, labi apgaismotais lidlauks.
  Andželika pieliecās pirmā un pārsteigta iesaucās:
  - Oho! Oho...
  To redzēja arī Alisa Selezņeva:
  - Parasta diskete kā tās, ar kurām mums jau ir nācies cīnīties... Kā tev tas trāpīja.
  Sarkanmatainais velns bez aizvainojuma atbildēja:
  - Jā, vismaz pēc izmēra. Turklāt, vai jūs neredzat, ka tas ir daudz garāks par iepriekšējiem kaujas transportlīdzekļiem? Tēmas bija kā divas apakštasītes, kas sakrautas kopā, un šī drīzāk atgādina greznu Ziemassvētku kūku.
  Alisa Seļezņeva viltīgi pasmaidīja un piemiedza draudzenei:
  - Jo labāk. Noķersim ne tikai fīreru, kurš tagad ir atklāti sakot neviens, bet arī lidmašīnu! Varbūt tomēr izdosies ar galvu aizlidot uz Marsu!
  Andželika smējās:
  - Sasit... Tas ir simboliski!
  Meitenes pārvarēja pēdējo šķērsli un sastinga pie diska. Viņi sāka tur gulēt, gaidot ienaidnieku, kā tīģeri slazdā. Alisa Selezņeva pat sāka runāt par abstraktām tēmām.
  Tā kā Bībeles grāmatas rakstījuši senos un dažādos laikmetos, dažādu nacionālo garu un sociālo statusu cilvēki, tad tajā tika atspoguļoti uzskati, kas, maigi izsakoties, nesaskan ar zinātnes atziņām, morāles un reliģiskās (jā, pat reliģiskās) zināšanas. ) mūsu laikabiedru uzskati. Tagad neskarsim zinātnes jautājumus. Pats par sevi saprotams studentiem, ka, ja Dievs Kungs būtu diktējis, piemēram, Kopernika mācības vai Einšteina vai Mendeļa teorijas, "Dieva svētie vīri" (pravieši) nebūtu spējuši nodot šīs zinātniskās patiesības. rakstot analfabētajiem ebreju ganiem, kuri dzīvoja pirms vairāk nekā 3,5 tūkstošiem gadu.
  Alisa Seļezņeva nicinoši šņāca:
  - Kā ar Einšteinu? Vai viņš ir supermens? Viņa buržuāzisko relativitātes teoriju nožēlojami atspēkos komunistiskā zinātne!
  Tomēr ir žēl, ka laikā, kad tika rakstīta un rediģēta Bībele, grieķu, ķīniešu, hinduistu, persiešu zinātniskās zināšanas pārsniedza Bībeles grāmatu autoru un redaktoru zināšanas. Tas Kungs Dievs joprojām māca Bībeles pielūdzējiem, ka debesis ir kristāla kupols,7 'debesu velms' DEK4 (1. Mozus 1:7), pie kura ir piestiprināti debesu ķermeņi (1. Mozus 1:16-17); virs šīs debess ir lietus, vēja, sniega un krusas krātuves (Ījaba 38:22; Psalms 32:7; 134:7; Jeremija 10:13); debesīs atrodas Dieva un viņa svītas (eņģeļu, sātana, svēto) mājoklis (tronis, māja, templis, birojs, paradīze). Zeme, saskaņā ar Bībeles grāmatu autoru mācībām, ir tik stingri nostiprināta uz pīlāriem, ka tā nevar izkustēties no savas vietas (Psalms 95:10) ... Visu Vecās un Jaunās Derības grāmatu autori ir dziļi. pārliecināts, ka cilvēks - un pats Dievs Kungs - domā ar sirdi (1. Mozus 6:15; 8:21; 27:41; 2. Mozus 28:3; 31:6; 35:10; 35;35; 36:2; 36:8; 5. Mozus 29:4; 1. Samuēla 27:1; Ījabs 9:4; 17:4,11; 38:36; Psalms 4:5; 14:2; 18:15; Salamana pamācības 17:23; Salamans 2. nodaļa. :1-3; Jesaja 10:7; 33:18; 49:21; Jeremija 7:31; ... Mateja 9:4; 15:18-19; Marka 2:6-8; Lūkas evaņģēlijs 2. :19,35; Romiešiem, 10: 10-11;...). Pamatojoties uz Bībeles mācību par sirdi Krievijā 19.gadsimta un 20.gadsimta sākumā, intensīvi tika attīstīta "kardiocentrisma filozofija", kas runāja par sirdi - cilvēka dvēseles tvertni, par patiesības apzināšanos - ar savu. sirds un par citiem sirds Bībeles pētījumiem. Bet tiešais Pitagora skolnieks Filolavs (6. gs. p.m.ē.) savā traktātā "Par dabu" konstatēja, ka cilvēkam ir vissvarīgākie orgāni: smadzenes kā prāta, domu mītne; sirds ir "jutīgās dvēseles" mītne, un dzimumorgāni ir paredzēti vairošanai.8 Es pat nerunāju par Sečenovu, kura publikācijā "Smadzeņu refleksi" zinātniskā un eksperimentālā līmenī tika droši konstatēts, ka cilvēks. domā ar smadzenēm, nevis ar sirdi. Un jau kopš sirds transplantācijas laikiem visai pasaulei ir pierādīts, ka sirds ir viens no vienkāršākajiem cilvēka ķermeņa orgāniem, ka tā ir tikai sava veida sūknis, kas caur muskuļu sasprindzinājumu iesūc un izvada šķidrumu un asinis. Sirdi un tās atsevišķus defektus var nomainīt - un jau tiek aizstāti! - mehāniskais mākslīgais sūknis vai vārsts; Sirds nomaiņa nekādā veidā nenoved pie "dvēseles", cilvēka personības nomaiņas.
  Andželika čukstēja Alisai Seļezņevai:
  - Vai dzirdi, viņi jau nāk!
  Patiešām, durvis atvērās klusi, un parādījās vairāki lieli, smagi piekrauti rati, kurus pavadīja SS karavīri no īpašā impērijas glābēju pulka.
  Viņi sāka lādēt lidojošā šķīvīša vēderā vērtīgo. Svēršana notika pirms iekraušanas. Vācietis baltā mētelī un tumšās brillēs rūpīgi pierakstīja datus.
  - Zelts desmit ar pusi tonnas, platīns seši četri simti kilogrami. Ir divas tonnas neapstrādātu dimantu, seši simti divdesmit kilogrami un vēl pieci tūkstoši karātu. Rotaslietas: trīs tonnas, astoņi simti trīsdesmit viens kilograms, septiņi tūkstoši karātu.
  Un arī smaragdi, rubīni, topāzes...
  Alisa Seļezņeva apjucis, domājot reliģijas virzienā un kāpēc viņai neparastā ateistiskā manierē. Vai varbūt savdabīgi: Alise ir pieradusi uzvarēt sevi, nevis paļauties uz Dievu.
  Bībeles autori apveltī savu Dievu ar pārsteidzošu nezināšanu par visparastākajām lietām. Tādējādi viņu Dievs paziņo, ka sikspārnis ir putns, nevis zīdītājs (3. Mozus 11:13-19; 5. Mozus 14:11-14); zaķis ir atgremotāju dzīvnieks, kuram nav pārnadžu (3. Mozus 11:4; 5. Mozus 14:7); domājams, ka ir lidojoši putni un kukaiņi, kuriem ir četras kājas (3. Mozus 11:23), un čūska ēd putekļus (1. Mozus 3:14); ka Dievs, "cīņājoties par izraēliešiem, svieda milzīgus akmeņus no debesīm" uz vietējo iedzīvotāju karavīriem, un tam visam virsū - "apturēja Sauli pār Gibeonu un Mēnesi pār Ajalonas ieleju, līdz ebreji atriebās. par saviem ienaidniekiem" (Jozua 10:10-14); ka Saule savā kustībā pa debesīm var ne tikai apstāties, bet arī sākt savu kustību pretējā virzienā - uz austrumiem (2. Ķēniņi, 20:11; Jesaja 38:8)...
  Andželika pēkšņi satvēra Alisu Seļezņevu aiz deguna ar basām kājām un mazo izturīgo kāju un pievilka, draudīgi savijot kopā uzacis un čukstus:
  - Sekosim man, gulēsim zem ratiem un tur...
  Blondīne karotājs vienbalsīgi pamāja ar galvu:
  - ES sapratu! Tagad.
  Kailas, gandrīz melnas no putekļiem, meitenes, izmirkušas eļļā, rāpās līdz ratu apakšai. Nacisti, pat no SS elites, izskatījās diezgan apmānīti ar sakāvi, ko viņi tikko cieta no Sarkanās armijas. Tāpēc viņi nepamanīja meitenes, kuras bija izklīdinātas un īpaši apmācītas klusi rāpot.
  Alisai Seļezņevai pretīgi sāpēja deguns, ko saspieda Sibīrijas karotāja tērauda pirksti. Viņa, iespējams, pat padarīja to par plūmi. Oho, šķebinošs, pat visnejaukākais!
  Nokļuvušas zem ratiem, meitenes izpleta kājas un rokas, piecēlās, atspiedās pret slīpajām malām un lidinājās. Rati iegāja taisni aparāta vēderā...
  Telpā pēkšņi izrādījās ļoti auksts, un iestājās pustumsa. Kailās un karstās meitenes gandrīz uzreiz sāka drebēt. Andželika, kā visvairāk pieradusi pie rūdīšanas, teica:
  - Mīnus trīsdesmit vai pat nedaudz zemāk... Nav nāvējošs!
  Alisa Selezņeva aizkaitināta atzīmēja:
  - Ja mēs šeit iestrēgsimies uz ilgu laiku, kaili nepaliksim...
  Andželika pārtrauca:
  - Es varu tikt galā! Man ir labāka izturība pret aukstumu nekā roņiem. Izsalkums un slāpes, visticamāk, nogalinās Sibīrijas sievieti nekā šāds aukstums.
  Alisa Selezņeva norūca:
  - Es nevēlos uzstādīt izdzīvošanas rekordus. Labāk izkāpsim no kravas nodalījuma un iesim dzīvojamās telpās. Un tad pēkšņi mēs patiešām lidosim uz Marsu, kas nozīmē, ka kravas telpā būs mīnus 150... Es domāju, ka meitene, kas ir foršāka par roni, to nespēs izturēt.
  Andželika aizkaitināti nomurmināja:
  - Ja nav gaisa, tad varbūt es to neizturēšu! Un tā cīnies līdz nāvei!
  Alisa Seļezņeva, dīvainā kārtā, izkāpa no ratiem, taču tulznas uz papēžiem joprojām jutās ļoti patīkami no sarma klātās metāla virsmas. Karotājs gandrīz uzreiz atrada īstās durvis. Andželika piecēlās pēc viņas. Fire Devil Girl teica:
  - Durvis atveras ar kodu. Jums tas rūpīgi jāieklausās ...
  Alisa Selezņeva pamāja:
  - Es zinu! Kad tiek aktivizēts relejs, kur ir iestatīts kodējums, ir dzirdams ļoti kluss klikšķis. Mehānisko slēdzeņu specifika!
  Andželika pamāja ar galvu un uzlika savu noslīpēto ausi uz bruņām. Alisa Seļezņeva sāka griezties. Viens numurs atbilst. Arī otrais.. Burti... atkal cipari. Un tagad visgrūtākā daļa ir ķīniešu rakstzīmes, kuru ir tūkstotis. Man tas bija jāpagriež. Alisa Selezņeva pat atzīmēja:
  - Man šķiet, ka vāciešiem vajadzētu būt vienkāršākai un ātrākai rezerves sistēmai...
  Andželika piekrita:
  - Vajadzētu, bet laikam tikai no iekšpuses...
  Meitenes ienāca dzīvojamās telpās... Kā gaidīts, tie bija ļoti grezni mēbelēti un pat ar lielu mākslinieku gleznām. To, ka Hitlers kolekcionē tādus retumus, zina visi, bet tas, ka tāds brīnums tiks piekārts pie kosmosa kuģa sienām... Šis vispār ir foršākais no foršajiem!
  Meitenes atvēra slēdzenes un pēc tam aizvēra tās aiz sevis. Dzīvojamās telpas sastāvēja no trim stāviem ar augstiem griestiem. Plus ir arī pagrabs ar noliktavu, kā arī augšdaļa, kur atrodas vadības centrs un piloti.
  Meitenēm vien nebija laika visu pārbaudīt, atskanēja signāls un sākās kraušana. Izskatās, ka Hitlers un viņa svīta nopietni plāno doties prom...
  Ieradās apsargi un svīta... Ievērojami fašistu zvērnīcas pārstāvji. Gēbelss bija pirmais, kas kliboja līdzi. Mazs, nejauks, dzeltenīgs, ar pērtiķa seju. Ja kāds tāds būtu nonācis rasu departamentā vai speciālā SS vienībā, lai attīrītu tautu no mazvērtīgiem indivīdiem, viņš būtu pirmais, kas tiktu noņemts.
  Bet viņa sieva Mārgareta ir skaista, slaida un izliekta sieviete, kaut arī dzemdēja septiņus bērnus. Viņa izskatās dzīvespriecīga un daudz jaunāka par savu vecumu. Varētu domāt, ka brūkošā Trešā Reiha problēmas viņu nemaz nebiedē, un Vērmahta sakāves netraucē. Bet padomju karaspēks jau ir ielauzies Imperatora kancelejā un šturmē Reihstāgu... Kopā ar viņu ir seši bērni, bāli un apmulsuši. Piecas meitenes un zēns, ģērbušies vasarīgi un kaut kā pārāk vienkārši uz Gebelsa sievas kleitas fona, kas karājās ar briljantiem
  Nākamais šim pārim ir Bormans. Resns puisis ar platu miesnieka seju. Tipisks noziedznieks, drukns, platiem pleciem, gandrīz kvadrātveida tips... Rokā viņš tur lielu un smagu koferi, joprojām pieķēdēts pie plaukstas locītavas.
  Ribentropa kungs ar monokli, pompozs kā tītars uz krūtīm, Ērgļa ordenis ar dimantiem. Ar bagātīgi ģērbtu sievu...
  Tālāk jau pats Hitlers kasās... Kādreiz lielvācijas fīrers ir šausmīgi nervozs, bet cenšas palikt stāvus un izskatīties lepns. Vienīgā persona ar viņu ir viņa laulātā sieva Eva Brauna. Savādi, bet Trešā Reiha pirmajai lēdijai ir tipiskas zemnieces izskats, lai gan viņa ir labi uzbūvēta, bet viņas seja... ir kā visparastākajai kolhozniecei krievietei. Tiesa, viņa ir diezgan glīta... Un pārāk pieticīgi ģērbusies kāda cilvēka sievai, kas vēl nesen valdīja pusi pasaules! Kopā ar viņiem ir apsardze un fīrera personīgais pilots.
  Hitlers beidzot saka īsu runu. Ne bez intereses:
  - Velti boļševiki un to pasaules cionisma krusttēvi uzskata, ka ir uzvarējuši! Mums ir nepārspējami noslēpumi bāzē un jaunākie superieroči. Karš starp PSRS un sabiedroto koalīciju ir neizbēgams! Un mēs, atrodoties savā slepenajā midzenī, darīsim visu, lai to pēc iespējas ātrāk aizdedzinātu. Un, kad pasaule asiņos, mūsu drosmīgais karaspēks izmantos brīnumieročus. Piebeidzis savstarpējā karā iznīcinātās nožēlojamās ienaidnieka paliekas. Un tad atdzims jaunais Ceturtais pasaules reihs, kuru vadīs nemirstīgais fīrers Ādolfs Hitlers!
  Runa izrādījās netipiska, iespējams, bijušajam Vācijas valdniekam - tā bija īsa, bet kopumā izteica visu!
  Hitlers devās uz savām kamerām, un viņa personīgais pilots un vēl trīs palīgi īpašā koši sarkanā krāsā devās uz apkalpi. Pa ceļam viņiem pievienojās piektais tips, kas valkāja lielas tumšas brilles, kas klāja viņa sejas grīdu, un cimdā ar rāciju, kas piestiprināta pie auss.
  Alisa Selezņeva aprēķināja:
  - Vadības un pilotu nodalījumā ir pieci cilvēki. Hitlera personīgā gvarde sastāv no vienpadsmit karavīriem. Tad vēl ir viņa svīta, sievietes un Gebelsa vēl mazie bērni - nu, ar viņiem nav jārēķinās. Kopā ir divdesmit viens vīrietis, trīs sievietes... Pret diviem PSRS skarbākajiem karotājiem... Plus vēl pārsteiguma faktors mūsu pusē. Tas ir...
  Andželika to rezumēja:
  - Cīņa jāsāk tikai tad, kad tā jau ir uzvarēta! Bet atteikšanās cīnīties jau ir pielīdzināma zaudējumam!
  Alisa Selezņeva klusi piebilda:
  - Zaudēt var tikai vienā gadījumā, kad uzvara iespējama tikai nejaušības pēc!
  Hitlera bars atradās diezgan ietilpīgas, aptuveni simts metru diametra lidmašīnas dzīvojamās telpās ar vairākām istabām, kas ļāva Trešā Reiha vadītājiem justies diezgan ērti.
  Andželika ierosināja savu plānu:
  - Kad diska lidmašīna paceļas, mēs sagūstam pilotus, un tad mēs nosēdināsim šo lidmašīnu... Mūsu karaspēka atrašanās vietā!
  Alisa Selezņeva bez argumentiem piekrita šim priekšlikumam:
  - Jā, tas ir vislabākais, paņemsim tos siltus!
  Diskete pacēlās ļoti raiti, meitenēm tikai bija laiks sajust vieglu spiedienu, ko radīja ierīce, kas norauta no dzelzsbetona virsmas. Durvis, līdzīgas tām, kuras tika uzstādītas virs raķešu tvertnēm divdesmitā gadsimta beigās, ar vieglu čīkstēšanu atslīdēja vaļā. Un disks sāka celties augstumā...
  Abi karotāji unisonā čukstēja:
  - Ir laiks!
  Meitenes uz pirkstgaliem uzkāpa augšā... Tad negaidīti uzgāja puisi ar melnām brillēm un ar antenu. Andželika refleksīvi iedūra viņam ar apakšstilbu cirksnī. Trieciens bija tik spēcīgs, ka tas pacēla objektu uz augšu. Tad viņam nokrita brilles un... Meiteņu priekšā parādījās rāpojoša četracu seja, citplanētietis izvilka no jostas astoņstobru pistoli. Alisa Seļezņeva automātiski izšāva no gurna no sava klusā snaipera. Ārpuszemes būtne atkal raustījās un gandrīz nokrita; Andželikai izdevās to noķert. No galvas izlija dzelteni oranžas smadzenes ar līdzīgas krāsas asinīm.
  Alisa Selezņeva pauda:
  - Marsieši ir veneriski!
  Andželika norādīja uz astoņstobru "banduru":
  - Tā jau ir tava daļa, Alisa Seļezņeva... Nu kā?
  Blondīne karotājs pavēlēja:
  - Pārējo paņemsim!
  Uzbrukums pilotiem bija veiksmīgs, taču Andželika tomēr izšāva vienu no dedzīgākajiem. Pēc tam viņi kopā ar Alisi Seļezņevu nodibināja kontaktu ar zemi...
  Viņi tikko pa radio teica:
  - Viņi uzmeta baltu karogu virs imperatora kancelejas un sāka padoties.
  Kamēr Andželika pastāstīja viņiem svarīgas ziņas un lūdza nosēšanās vietu, Alisa Selezņeva ieņēma pozīciju koridorā, gatava atvairīt Hitlera personīgās apsardzes uzbrukumu. Pagaidām gan neviens nav parādījies. Skaņas necaurlaidīgās sienas slēpa cīņas pēdas, un blondais karotājs no vibrācijas saprata, ka disks jau kāpj lejup. Meitene izteica:
  - Vērtīgāks par uzvarošu finišu ir neuzvaramības sākums!
  
  JA SKOBEĻEVS CĪNĪtos PIRMĀ NIKOLAS VADĪBA?
  Piemēram, kāpēc krievi neuzvarēja Krimas karā 1853.-1856.
  Tas ir patiešām interesanti un nesaprotami. Galu galā sabiedrotajiem bija grūti veikt militārās operācijas Krimā. Piegāde vien ir tā vērta daudzās jūrās. Te lielā mērā vainīgs Meņšikovs. Tieši viņš ar savu neprasmīgo rīcību pakļāva sakāvei augstākos krievu spēkus. Un pat Sevastopoles varonīgā aizsardzība nepalīdzēja. Lai gan briti, franči, turki un sardīnieši bija pārguruši. Kopumā šis ir pirmais karš, ko Krievija nepārprotami zaudējusi ceturtdaļas tūkstošgades laikā. Pirms tam, pēc nemieru laika, Krievija nebija zaudējusi liela mēroga karus, bet tikai atsevišķas kaujas un kampaņas dažkārt beidzās ar neveiksmi.
  Un šeit ir tāda sakāve. Neveiksmīgs trieciens prestižam.
  Bet ja krievu armiju, piemēram, komandētu Skobeļevs? Teiksim, tik izcilam komandierim paveicās piedzimt agrāk... Tad vēsture būtu gājusi pavisam savādāk!
  Šeit krievi Krimā sakauj vispirms britus un pēc tam frančus. Tad tiek uzvarēti turki un sardīnieši. Anglijā pieaug pretkara kustība. Turki zaudē Karsas cietoksni un zaudē karu Aizkaukāzijā. Francijā pret Napoleonu III izceļas milzīgs Maidans, kuru diez vai var apspiest. Bet Francija ir novājināta un revolūcija gruzd.
  Nikolajs Pirmais pārāk necentās pēc iekarošanas un pēc vairākām uzvaru sērijām noslēdza ar Turciju sev izdevīgu mieru. Krievija anektē Rietumarmēniju, Karsu, Erzurumu, Tanrogu un pat saņem daļu Jeruzalemes.
  Osmaņu impērija vājinās vēl vairāk, bet joprojām ir saglabājusies. Krievija arī iegūst daļu no Rumānijas. Tikmēr Eiropā notiek pārmaiņas. Austrijas impērija kļūst stiprāka. Karš ar Sardīnijas karalisti noved pie austriešu uzvaras. Napoleons III gribēja iestāties karā, bet Nikolajs pirmais piedraudēja, ka palīdzēs Austrijai. Rezultātā Austrijas impērija paplašinājās, absorbējot visu Itālijas ziemeļu daļu.
  Nikolajs Pirmais arī bez kara anektēja zemes Ķīnā, paplašinot robežas austrumos. Atteicās atbalstīt jeņķus cīņā pret dienvidniekiem.
  Un tas noveda pie dažām izmaiņām vēsturē. Ģenerāļa Lī pakļautībā esošais karaspēks izšķirošā cīņā spēja sakaut ziemeļniekus un ieņemt Vašingtonu. Tā rezultātā ziemeļi drīz pārtrauca karu un atzina konfederāciju par neatkarīgu. Tātad ASV palika sašķeltas.
  Nikolajs Pirmais nodzīvoja salīdzinoši ilgu mūžu pēc cara laika standartiem. Viņa vadībā tika vēl vairāk nostiprināta Krievijas autoritāte un paplašinātas tās robežas. Bet karalis nomira 1864. gadā. Aleksandrs II kāpa tronī. Un valstī joprojām valda dzimtbūšana. Lai netraucētu zemes īpašniekiem, Aleksandrs neatcēla dzimtbūšanu. Bet dzimtcilvēku skaits lēnām, bet noteikti samazinās.
  Izplešas Vidusāzijā. Krievi sasniedz Afganistānu. Ar Turciju sākas jauns karš, kas beidzas ar Konstantinopoles ieņemšanu. Iepriekš pieveiktā Anglija atkal vēlas iestāties karā, bet izrādās, ka ir piekauta. Un Austrija iegūst savu zemes gabalu - Bosniju un Hercegovinu.
  Krievija un Austrija stratēģiskā aliansē. Vācu mēģinājums sakaut austriešus beidzās ar Prūsijas sakāvi. Dienvidvācu zemes tika atdotas Habsburgu impērijai. Austrija uzbriest, bet kļuva vēl atpalikušāka.
  Aleksandrs II nokļuva Turcijā, kas pazuda no pasaules kartes. Ēģipti okupēja briti. Krievijas impērija iekaroja arī Irānu un Irāku. Bet Lielbritānija ieguva Indiju un Pakistānu. Drīz vien karu laikā Tuvie Austrumi kļuva par krieviem. Francijā tika gāzts Napoleons III, un sākās karš starp šo valsti un Austriju. Lielbritāniju sakāva krievi un netraucēja kroņa paplašināšanai.
  Tā kā dzimtbūšana netika atcelta, nebija arī tautas gribas kustības. Aleksandrs II nodzīvoja ilgu mūžu. Viņš nepārdeva Aļasku, iekaroja vairākas zemes dienvidos un sasniedza pat Indijas okeānu un Sarkano jūru.
  Viņa vadībā Krievija kļuva par milzīgu, iespējams, par lielāko spēku pasaulē.
  Krievija ietvēra zemes no Ēģiptes līdz Indijai, precīzāk Indu. Pakistāna daļēji palika Anglijai, bet Lielbritānija bija spiesta piekrist robežas novilkšanai gar Indu. Saūda Arābija, Irāna, Sīrija, Afganistāna un citas zemes kļuva par Krievijas provincēm.
  Aleksandrs II dzīvoja divdesmitajā gadsimtā, valdot gandrīz trīsdesmit astoņus gadus. 1901. gadā Aleksandrs Trešais saņēma varu. Bet , ja tēvs bija pelnījis iesauku lieliski, tad viņa dēls guva jūras laurus. Karš ar Japānu bija nopietns pārbaudījums Krievijai. Atšķirībā no reālās vēstures, dzimtbūšana Krievijā joprojām bija spēkā. Un tas padarīja situāciju valstī stabilāku.
  Bet Transsibīrijas dzelzceļš jau ir uzbūvēts, un ir iespējams apgādāt karaspēku.
  Krievijas armija, kurai bija skaitliskais pārsvars un lielāka kauju pieredze, ātri sakāva japāņus uz sauszemes. Taču jūrā Krievija rīkojās tik veiksmīgi. Turklāt admirālis Makarovs nomira, un bez viņa viss nogāja greizi.
  Roždestvenska eskadriļa ieradās no Baltijas, taču pa ceļam tai uzbruka un smagi satvēra japāņi.
  Karš ar Japānu atšķirībā no reālās vēstures ievilkās, lai gan Krievijas karaspēks uz sauszemes okupēja visu Korejas pussalu. Aleksandrs Trešais bija dusmīgs. Un 1905. gada jūnijā viņš nosūtīja jaunus kuģus uz Japānas jūru. Tikai nākamajā gadā Krievijas flote kaut kā ieguva priekšrocības un sāka uzvarēt. Japāna, neskatoties uz Lielbritānijas palīdzību, bija pilnībā izsmelta. Pazaudēta Taivāna un visa Kuriļu ķēde. Un tādējādi tika parakstīts Krievijai labvēlīgs miers.
  Bet karš parādīja, ka cara armija cieta no daudzām čūlām. Un tam daudzējādā ziņā ir vajadzīgas reformas.
  Aleksandrs Trešais neiekļuva katastrofā netālu no Harkovas un dzīvoja ilgāk nekā reālajā vēsturē, pat līdz 1912. gadam. Viņa pakļautībā Krievija ietilpa Mandžūrija, Mongolija, Koreja, Kuriļu salas un Taivāna. Pats Aleksandrs tika saukts par Miera nesēju. Tomēr nav zināms, kāpēc.
  Karš ar Japānu bija diezgan grūts. Bet no otras puses, flote ir ļoti spēcīgi attīstījusies.
  Nikolajs II kļuva par jauno caru. Kopumā monarham nav īpašu spēju un viņš ir diezgan mīksts. Bet nebūt ne tik stulbi, kā daudzi domāja.
  Austrija līdz šim bija nedaudz vājinājusies. Un Vācija ir kļuvusi stiprāka. 1916. gadā Vācija uzbruka Austrijai un sagādāja tai vairākas sakāves. Tad Krievija ienāca karā. Vairāk nekā astoņdesmit divīzijas tika iemestas uzbrukumā. Skaitliski pārākā krievu armija sakāva prūšus. Krievija paplašinājās vēl vairāk, novelkot līniju gar Oderu.
  Austrija arī palielināja savu teritoriju, nogriežot vāciešus. Vācija tika pazemota un pazemināta mazāko varu kategorijā. Bet Francija pieauga, ko nostiprināja kolonijas Āfrikā.
  Cara režīms arvien vairāk vēlējās sev Indiju un citas zemes. Anglija kļuva par galveno šķērsli Krievijas hegemonijai.
  Cars Nikolajs II ierosināja stratēģisku aliansi ar Austriju. Un šis priekšlikums tika pieņemts.
  Amerikas Savienotās Valstis palika sadalītas divās daļās un vēl nespēlēja izšķirošu lomu pasaulē.
  Taču 1920. gadā beidzot pretrunas starp Lielbritāniju un Krieviju sasniedza kritisko punktu. Īpaši pēc jaunā impērijas aizsardzības ministra Čērčila agresīvajiem izteikumiem pret Krieviju. Bija vārdi, ka autokrātiskajā valstī dzimtbūšana vēl nebija atcelta un pastāvēja verdzība.
  Bet te kura govs ņaudētu, bet anglis klusētu. Lai kā arī būtu, diplomātiskās attiecības tika sarautas, un Lielbritānija pieteica karu Krievijai. Austrija savukārt uzbruka Francijai. Sākās sitienu apmaiņa.
  Sākumā britiem nepaveicās. Krievi ātri ieņēma Indiju, kur lielākā daļa sepoju pārgāja uz Krievijas pusi, kā arī Birmu. Turklāt Krievijas karaspēks sasniedza Singapūru, taču nespēja ieņemt šo cietoksni kustībā.
  Austrieši bija iegrimuši cīņās ar Franciju. Cīņas bija asiņainas, bet frontes līnija izrādījās neaktīva. Nocirstā Vācija pēc vilcināšanās 1921. gada jūnijā pievienojās Austrijai... Franči nedaudz piekāpās un atkāpās uz Parīzi. Tikai britu karaspēka pārvietošana izglāba viņus no nenovēršamas katastrofas...
  Bet Krievija, izmantojot labāko britu spēku izklaidību, izlauzās Ēģiptē. Karš Āfrikā tomēr izrādījās ieilgušs sakaru pagarināšanas dēļ. Lai gan pārsvarā uzvarēja krievi. Pagāja arī 1921. gads. Ir pienācis nākamais. Singapūra beidzot krita maijā pēc sīva uzbrukuma. Krievijas armija ir atraisījusi rokas. Āfrikā britus arī pārliecinoši atgrūda.
  Francija diez vai varēja izturēt spiedienu. Un ASV atkal sākās karš starp ziemeļiem un dienvidiem. Notika smaga sitienu apmaiņa. Rudenī krievu karaspēks sasniedza Maroku un padzina frančus no turienes.
  Un 1922.-1923.gada ziemā Krievijas un Austrijas karaspēks uzsāka ofensīvu, okupējot Parīzi un gandrīz visu kontinentālo Franciju. Tādējādi Lielbritānija zaudēja savu galveno sabiedroto, un kara iznākums jau bija iepriekš noteikts.
  Bet cīņa turpinājās ilgu laiku.
  Jūrā notika nodiluma sadursmes. Āfrikā krievi un austrieši sagrāba arvien jaunas kolonijas. Dienvidāfrika krita 1923. gada novembrī, bet Mozambika - decembrī. Jaunais 1924. gads iezīmējās ar Krievijas karaspēka desantēšanu Austrālijā. Un vasarā pēc masveida bombardēšanas beidzot notika nosēšanās Lielbritānijā. Cīņas ilga vēl divus mēnešus, un Anglija tika sagrauta...
  Un beidzot iestājās miers... Vienīgi ASV vēl turpinājās karš starp ziemeļiem un dienvidiem. Amerikāņi cīnījās līdz 1929. gadam, līdz Amerika beidzot tika apvienota ziemeļu kontrolē.
  Krievija Nikolaja II vadībā kļuva vēl lielāka - vairākas reizes lielāka nekā Austrija, kas teritorijas ziņā ieņēma otro vietu. Pēdējā vara paplašināja savas kolonijas un iekļāva pusi Francijas. Krievija saņēma Francijas ziemeļus, padarot to par savu provinci. Vācija arī saņēma nelielu gabalu. Lielbritānija zaudēja visas savas kolonijas.
  Kanāda atdeva pusi savas teritorijas Krievijai, bet ieguva neatkarību. Un cara impērija izveidoja savu provinci Austrāliju, Indiju, Indoķīnu un vispār visu, kas bija angļu un franču valoda.
  Visneveiksmīgākais cars Krievijas vēsturē, savas dzīves laikā saņēmis Vislielākā segvārdu. Tāda ir likteņa ironija!
  1933. gadā Nikolajs II sešdesmit piecu gadu vecumā avarēja lidmašīnā. Troni mantoja Aleksejs II.
  Tā kā Aleksandrs Trešais dzīvoja ilgāk, par princesi kļuva cita princese, un mantinieks piedzima vesels. Un viņš kāpa tronī vesels divdesmit deviņu gadu vecumā.
  Sākumā valdīšana bija mierīga, izņemot karu Ķīnā. Dažādas grupas mēģināja izspiest Krieviju no Debesu impērijas teritorijas. Krievija pamazām pārņēma kontroli pār šīm zemēm. Un pēc vairākiem kara gadiem tas beidzot ieguva stabilu vietu Ķīnā.
  1941. gadā izcēlās karš starp Austriju un Vāciju... Austrieši, neskatoties uz savu skaitlisko pārsvaru, sāka ciest sakāvi pēc sakāves. Vācieši tuvojās Vīnei.
  Bet tad karā ienāca Krievija, un Krievijas armija ar smago tanku palīdzību ieņēma Berlīni. Īsāk sakot, Vācija tika sadalīta, izdzēsta no Eiropas kartes. Eiropā vēl bija suverēnas valstis - piemēram, Šveice, Spānija, Portugāle, taču tās atzina sevi par Krievijas un Austrijas vasaļiem.
  Šāda situācija varētu turpināties ilgu laiku. Taču ASV kļuva stiprākas un piedāvāja Austrijai militāru aliansi pret Krieviju.
  Ar intrigu palīdzību amerikāņiem izdevās izveidot veselu pretkrievisku koalīciju. Tostarp Zviedrija, Norvēģija, Dānija, Spānija, Portugāle, Kanāda. Nu bez tiem aizvainoja arī Japānu. Latīņamerikas valstis līdz šim palika neitrālas, taču bija gatavas uzbrukt Krievijai, ja koalīcijai tas izdotos.
  Tādējādi tika radīti priekšnoteikumi Otrajam pasaules karam. Kas sākās 1945. gada 9. maijā...
  
  
  RANGER GIRLS VS DRAGON
  . PROLOGS
  Pēc tam, kad amerikāņi atstāja Afganistānu, Krievijas lidmašīnas uzbruka teroristiem, atbalstot vietējos spēkus no gaisa. Tajā pašā laikā atlasītas īpašo spēku vienības sāka kaujinieku līderu medības.
  Divas burvīgas meitenes, Margarita un Anastasija, aizā izcīna nevienlīdzīgu cīņu. Skaistules ir garas, ļoti spēcīgas un muskuļotas, valkā aizsargājošus hameleona apmetņus. Šis maskējums padara cīnītājus neredzamus, pateicoties datorgrafikai.
  Taču abas jaunkundzes izrādījās nedisciplinētas. Rāpojuši kalnos desmitiem jūdžu un uzdūruši bandai, viņi atklāja uguni, nevēloties ne ar vienu dalīties. Viņu ātrās šaušanas ložmetēji ar lodēm ar urāna serdeņiem ir īstie nāves nesēji. Sievietes karotājas, lecot sniegā, skāra modžahedus.
  Margarita izšāva granātmetēju, pazibēja pulsārs, izsitot veselu duci bandītu. Dažas asiņu lāses pat nokļuva uz ķiveres caurspīdīgajām bruņām.
  Meitenēm ir vismodernākie ieroči. Datorvadības.
  Viņi, divi gari smuki, ir vesela pulka vērti. Sievietes karotājas raida uguns uzliesmojumus, notriecot modžahedus rindās.
  Zeme deg un asinis šļakstās. Modžahedi izmisīgi atkāpjas. Meitenes beidzot bija sajūsmā. Tas nav slikts viņu bruņām, bet hameleona apmetnis nav kārtībā. Tomēr datora neredzamības ierīce ir pārāk trausla, un praksē tā nav tik laba un diezgan dārga.
  Bija pārāk daudz kaujinieku.
  Mārgareta ieteica:
  - Sauksim papildspēkus?
  Anastasija negatīvi pamāja ar galvu:
  - Darīsim paši!
  Meitenes ķiverēs un kaujas tērpos turpināja cīņu. Viņi izmantoja mazas, bet ļoti blīvas lodes ar sprāgstvielām. Bet tomēr munīcijas piegāde beidzās. Un kaujinieki turpināja nākt.
  Meitenes sāka iet prom. Bet bija jau par vēlu. Viņi nokļuva īstā sūdā. Simtiem modžahedu ieradās no visām pusēm.
  Margarita nomurmināja:
  - Mums ir beigusies munīcija un granātas. Tagad atliek tikai cīņa ar rokām!
  Anastasija pasmaidīja un atzīmēja:
  - Divi pret tūkstoti! Atliek tikai viena lieta!
  Margarita piekrītoši pamāja ar galvu un sveicināja:
  - Jā, mēs saucam uguni uz sevi!
  Anastasija kliedza, notīrot putekļus, viņu atkal trāpīja lielkalibra šautene. "Droši vien būs zilums," meitene domāja.
  Viņš paskatījās apkārt un kliedza:
  - Ir plaisa! Lecam iekšā, varbūt izdzīvosim apšaudes!
  Margarita pārraidīja radio:
  - Mums apkārt ir vairāk nekā tūkstotis bandītu! Laukumā 54-85-83 dodiet uguns jūru!
  Meiteni atkal trāpīja ducis ložu uzliesmojumu uzreiz, notriekdami viņu vēlreiz. Caur bruņām muskuļotais ķermenis izjūt sitienus. Viņi sita arī Anastasijai.
  Abas meitenes četrrāpus rāpoja līdz šaurai spraugai granīta kalnu plaisā. Vispirms izspiedās cauri Anastasija, ieslīdot dziļumā, tad Margarita. No augšas jau krita smagie šāviņi un raķetes no krievu artilērijas.
  Liels fragments trāpīja ķiverei, salaužot oglekļa šķiedru. Likās, ka viņam ar nūju būtu trāpīts pa pakausi. Apdullinātā meitene tik tikko izslīdēja cauri spraugai un sāka krist dziļā, bezcerīgā bezdibenī!
  . NODAĻA Nr.1.
  Meitenes pamodās un sāka ar grūtībām celties. Rokās viņi turēja jau tā nederīgās Pētera Lielā -2 triecienšautenes, kurām ir desmit šaušanas režīmi, bet šobrīd tās ir bezjēdzīgas, jo trūkst patronu un granātu miniatūrajiem granātmetējiem.
  Margarita vispirms paskatījās apkārt. Viņi bija pilsētā, svešā pilsētā, te ir viena sena gotiskā māja, otra, moderns debesskrāpis, kas steidzas debesīs. Meitene novilka ķiveri, lai labāk apskatītu pilsētu. Vējš iepūta man sejā. Diezgan silts, divdesmit pieci grādi. Caur oranžajiem mākoņiem debesīs var redzēt sauli. Tomēr tas ir kaut kas neparasts. Kā sešstūris.
  Anastasija arī novilka ķiveri. Viņa iztaisnoja vara sarkanos matus. Abām meitenēm ir ļoti skaistas, jaunas, svaigas sejas. Blondīne un rudmate, gan gara auguma, gan ar platiem pleciem.
  Bija skaidrs, ka ielās rindojas apbūve - modernā un senatnīgā sajaukums. Te tālumā slienas zirgs un velk pajūgu ar sienu. Un tad no malas piesteidzas ultramoderns auto ar zvaniņiem un svilpieniem.
  Tiesa, pilsētas ielās cilvēku ir maz. Un dažas bālas ēnas šūpojas dažādās vietās.
  Anastasija ar šaubām jautāja:
  - Vai šī ir gaisma?
  Margarita paraustīja plecus un atbildēja:
  - Es jūtu sāpes no zilumiem, ko man radīja lodes. Un man nemaz nešķiet, ka paliek tikai dvēsele.
  Meitene pieskārās pakausī un nomurmināja:
  - Kamols paliek. Nē, mums ir sava vecā miesa.
  Anastasija dziedāja nevietā:
  "Tu runāji, mana dvēsele, bet tu domāji tikai par ķermeni, manu nevainīgo ķermeni!"
  Karotāji smējās. Pie viņiem uz spīdīga dēļa ar riteņiem piebrauca zēns. Visai cilvēcīgi, šortos un T-kreklā ar košu pūķa attēlu, uzkrāsotu seju un krāsainām kedas.
  Pieejot pie meitenēm, pusaudzis jautāja:
  - Oho, cik foršs puiša tērps tev ir! Droši vien no gaļasmašīnas?
  Margarita pasmaidīja un atbildēja:
  - Nu ne no kūrorta!
  Anastasija pakratīja savus ugunīgos matus un sacīja:
  - Un karš rosina apetīti!
  Zēns apgriezās uz tāfeles un jautāja:
  - Vai tu cīnīsies ar pūķi?
  Margarita pārsteigta pacēla uzacis:
  - Kas?
  Zēns smīnēja, viņa uzkrāsotā seja raustījās. Uz tā bija uzzīmēts arī pūķis:
  "Ikviens, kas ierodas mūsu pilsētā, vēlas ar viņu cīnīties." Tā ir tāda paraža.
  Anastasija iesmējās un atbildēja:
  - Kopš divu gadu vecuma esmu apmācīts cīņas sporta veidos, un es varu cīnīties ar tavu pūķi. Es vienkārši nesaprotu, vai tas ir jūsu paradums?
  Zēns atbildēja:
  - Jūs esat no citas pasaules un varat būt bīstami! Tātad jūs gaida filtrs!
  Un viņš metās atpakaļ uz dēļa. Meitenes refleksīvi pacēla ieročus. Bet joprojām nebija ar ko šaut.
  Margarita smaidot atzīmēja:
  - Jā, tas neizskatās pēc debesīm. Lai gan velni nav redzami!
  Anastasija racionāli atzīmēja:
  - Mēs tagad esam citā pasaulē. Bet zēns runā, šķiet, krieviski.
  Tas ir dīvaini!
  Margarita ieteica:
  - Pastaigāsim pa pilsētu. Varbūt redzēsim ko interesantu.
  Abas skaistules ātri pārvietojās pa ielu. Arī bruģis bija jaukts: kausēts bazalts, svaigs asfalts un viduslaiku bruģis.
  Ar ķīļveida zābakiem sita bruģakmeņus. Kaujas tērpiem bija termoregulācija, taču no sitiena tā nogāja greizi. Tāpēc bija nedaudz karsts, it īpaši ejot ātrā tempā.
  Tomēr meitenes neuzdrošinājās novilkt tērpus. Zem bruņām viņiem ir tikai bikini: plāni krūšturi un biksītes, un ir kauns staigāt pa pilsētu šādā formā.
  Margarita paskatījās pa pilsētu ar asām, safīra krāsas acīm. Viņas mati bija nedaudz zeltaini un cirtaini. Viņa ir skaista sejā, pat ļoti, kā eņģelis. Anastasijas sarkanie mati un smaragda acis piešķir viņas skaistumam velnišķīgu nokrāsu. Abas meitenes ar cīņas mākslu nodarbojas jau kopš divu gadu vecuma, bijušas pasaules čempiones jauktajos sporta veidos. Turklāt viņu ģenētika tika uzlabota, padarot pāri par visbriesmīgāko Krievijas speciālajos spēkos. Meitenēm, neskatoties uz jaunību, bija daudz apbalvojumu un kapteiņa tituls.
  Viņi, protams, pārāk nebaidījās no kāda pūķa. Tiesa, šis briesmonis ar septiņām galvām tika attēlots uz debesskrāpju un seno ēku sienām. Tas izskatījās draudīgi. Turklāt meitenēm nav nekādu ieroču, un karatē vien tādu milzi nevar nogāzt.
  Garām meitenēm paslīdēja spoks. Bāla, caurspīdīga. Viņš klusi čukstēja:
  - Netici nevienam!
  Margarita atbildēja atskaņā:
  - Tici, bet pārbaudi!
  Meitenes paātrināja savu gaitu. Nē, tā patiešām neizskatās pēc citas pasaules. Jo tālāk gājām, jo vairāk planējām kaujas tērpā, kas paredzēts kaujai aukstos apstākļos. Afganistānā ziemā kalnos ir auksts, apmēram tikpat auksts kā mērenajā Krievijā. Gluži pretēji, vasarā ir karsts. Tas ir pārsteidzoši, kā vietējie zēni visas dienas garumā basām kājām skrien pa asiem, karstiem akmeņiem. Kā īsti kamieļi.
  Taču pašas meitenes ar prieku mīlēja skriet pa kalnu nogāzēm bez apaviem. Viņu kājas ir spēcīgas, viņi salauž ķieģeļu kaudzi.
  Viņi gāja, un zēni sāka birt viņiem aiz muguras. Acīmredzot puišus piesaistīja viņu skaistums un tas, ka karotāji bija jauni. Puišiem šeit bija mini kasešu magnetofoni, mobilie telefoni, dažiem bija iPhone.
  Diezgan moderni ģērbies, kājās kedas.
  Bet daži, gluži pretēji, bija lupatās, tādās drēbēs kā maisu, basām kājām vai koka apavos un turēja rokās nūjas un dakšas.
  Puišu pulcējās arvien vairāk. Pūta vējš, un Anastasijas vara sarkanie mati sāka atgādināt proletāriešu karogu, ar kuru viņi iebruka ziemas pilī.
  Parādījās arī meitenes. Tikai viņi visi bija nabadzīgās, saplēstās kleitās, ar noputējušām, basām kājām un turēja rokās sirpjus, kas lielai pilsētai kopumā izskatījās smieklīgi. Tiesa, vienai slikti ģērbtai tievai meitenei uz pleca karājās pilnīgi moderns magnetofons. Sirpis viņa rokās izskatījās vēl jocīgāks.
  Tas ir dīvaini, bet pieaugušie nav redzami. It kā šī ir kaut kāda bērnu pasaule, turklāt režisora izdomāta, būdams augstu.
  Tiesa, tikko meitenes gribēja jautāt, pazibēja mākonis un parādījās trīs apsargi. Jā, tie parasti ir veidi:
  Ķiverēs, bruņās, ar alebardēm - nu, tipiski viduslaiki, un aiz tiem jaunākie ložmetēji ar optiskajiem tēmēkļiem.
  Lielākais no viņiem ar sirmu bārdu dziļā balsī teica:
  - Kas viņi ir? Vai jums ir kādi dokumenti?
  Meitene ar zelta matiem atbildēja:
  - kapteine Margarita, Krievijas Federācijas īpašo spēku grupas "Suvorov" varone!
  Kāda meitene ar vara sarkaniem matiem veikli teica:
  - kapteine Anastasija, Krievijas Federācijas īpašo spēku grupas "Kutuzov" varone.
  Un abi karotāji dokumentus nodeva. Viņi, protams, nēsāja līdzi ksivus, nevar zināt. Tomēr viņi to paslēpa kaujas tērpa papēžos.
  Apsargs paskatījās uz dokumentiem un drūmi piezīmēja:
  - Jūs esat tikai vairāk upuru un karotāju. Vai vēlaties cīnīties ar pūķi?
  Margarita godīgi atbildēja:
  - Mūsu profesija ir cīnīties, bet, ja lietu var atrisināt mierīgā ceļā, tad mēs neesam pret to!
  Anastasija piebilda:
  - Lai cīnītos, tas ir jāizdomā!
  Vecākais apsargs pamāja:
  - Labi. Bet tie, kas ienāca mūsu pilsētā, ir potenciālie spiegi. Viņi tiek nosūtīti smagajiem darbiem, jo viņi ir pārkāpuši likumu, iebraucot pilsētā bez atļaujas. Un tev arī ir ieroči!
  Apsargs norādīja uz ložmetējiem un ņurdēja:
  - Īsumā! Ja nevēlies cīnīties, dodies uz akmeņlauztuvēm, mūžīgā verdzībā, jo mūsu pilsētā laiks rit savādāk, un, ja tevi nenogalinās, tu nesīsi un skaldīsi akmeņus tūkstošiem gadu!
  Anastasija sarauca pieri:
  - Mūžība akmeņlauztuvēs? Tad jau labāk cīnīties!
  Margarita smagi nopūtās:
  - Mums nav izvēles.
  Apsargs pasmaidīja un dziļā balsī teica:
  - Tātad tu apstiprini, ka izaicini pūķi?
  Ranger meitenes unisonā iesaucās:
  - Jā!
  Tad meitenes sāka virpuļot apkārt. Zēni un meitenes sāka bēgt ar mežonīgiem kliedzieniem. Parādījās spoki, savvaļas biedējoši spoki. Meitenes mehāniski spieda ložmetēju sprūdus, taču bija dzirdami tikai klikšķi. Un maz ticams, ka lode apturēs spoku.
  Tad karotājus uztvēra viesulis un grieza apkārt daudzkrāsainos uzplaiksnījumos.
  Margarita un Anastasija jutās tā, it kā viņu ķermeņi būtu piepildīti ar karstu metālu, tas bija baismīgi.
  Bet tas ilga tikai pāris sekundes. Tad meitenes atkal sajuta stabilu zemi zem kājām. Un daudzu malku rūkoņa.
  Margarita pacēla galvu un iesaucās:
  - Nekā nolādēta!
  Anastasija apstiprināja:
  - Jā, tas ir skats!
  Meitenes nokļuva milzīga stadiona centrā. Uz tā fona Lužņiki šķita kā bērnu smilšu kaste. Stendi nokrāsoti visās varavīksnes krāsās, uz tiem ir daudz cilvēku. Bērnu ir daudz, un arī dažādi, sākot no moderniem un pat ar rotaslietām piekārtiem, beidzot ar ragamuffiniem. Ir arī pieaugušie, lai gan viņu ir mazāk, un lāči, vai cilvēki ar cūku purniem.
  Cilvēku drēbēs ir arī resnas peles. Kopumā pūlis ir dažāds. Meitenes apskatīja arī krokodilus smokingos. Jā, tas ir interesanti, protams.
  Kopumā ir daudz vairāk dažādu divkāju dzīvnieku nekā parasti pieauguši cilvēki.
  Tiesa, vairāk nekā puse skatītāju šeit ir bērni, kā meitenes uzminēja. Desmitiem tūkstošu! Un arī dažas dažādas. Lupatās un greznās drēbēs, krāsotas un netīras. Daži ar lauksaimniecības darbarīkiem. Un dažiem ir klēpjdatori un iPhone. Vai varbūt vienā rokā ir mobilais tālrunis, bet otrā - kaplis.
  Vispār vieta ļoti dīvaina.
  Anastasija nosvilpa un atzīmēja:
  - Šeit, ja jūs novērtējat pēc acs, jūs nevarēsit saskaitīt simts tūkstošus indivīdu. Un kad viņiem izdevās šeit savākties?
  Margarita tam piekrita:
  - Jā, tas ir noslēpums! Vai nu viņi mūs gaidīja iepriekš, vai arī zina, kā sagatavoties dažās sekundēs.
  Meitene paspēra dažus soļus pa stadiona granti. Tur bija stabi, horizontāli stieņi un gredzeni. Tiesa, tālumā. Teritorija ir milzīga, piecas reizes lielāka nekā Lužņiki. Un šeit, protams, bija kur sacensties. Pati vieta ir trokšņaina.
  Un daudz milzīgu pūķu karogu. Turklāt zvērs vienmēr atšķiras pēc krāsas, spārnu formas un zirglietu. Visu laiku ir tikai septiņas galvas, bet vainagi uz tām ir atšķirīgi visos attēlos un nekad neatkārtojas.
  Un kļuva vēl karstāks. Meitenes svīda CFRP kaujas tērpos.
  Atskanēja draudīga, bet zvanoša balss:
  - Lielā pūķa pilsētas ķeizariene Andželika Lieliskā sveic tos, kas dodas uz nāvi!
  Kā uz burvju mājienu parādījās milzīgs reklāmas stends. Uz tā bija ķeizarienes attēls. Pretēji gaidītajam viņa bija ļoti jauna meitene ar frizūru visu spektra daļu krāsā un valkāja milzīgu, lilijas formas vainagu, kas spīd kā vairākas kopā savienotas saules.
  Margarita neizpratnē atbildēja:
  - Un mēs arī jūs apsveicam.
  Ķeizariene paziņoja:
  "Abi karotāji ir drosmīgi un vēlas cīnīties ar mūsu kungu. Bet tā ir ārprātīga drosme, jo neviens nevar uzvarēt mūsu pūķi!
  Anastasija drosmīgi atbildēja:
  - Nav neuzvaramu cīnītāju!
  Andželika pamāja:
  - Labi! Jūs to varat redzēt paši. Jūs atnācāt ar ieročiem, lai nogalinātu, un tagad jūs par to maksāsit!
  Un ķeizarienes lielās acis mirdzēja uzreiz septiņās krāsās.
  Pieredzējušās meitenes pat jutās nobijušās. Šeit viss ir sāpīgi nedabisks. Gan acis, gan publika.
  Margarina čukstēja savam partnerim:
  - Šeit ir tik daudz bērnu. Un ķeizariene izskatās tik jauna, un daži multfilmu radījumi. Nevis miers, bet delīrijs tremens!
  Anastasija atbildēja:
  - Varbūt tā ir mūsdienu elle?
  Margarita gribēja atbildēt, bet viņai neļāva. Atskanēja signāls, un šķita, ka debesīs šūpojas cunami vilnis. Virs stadiona parādījās milzīga ēna.
  Margarita nosvilpa:
  - Sākas!
  Anastasija ierunājās:
  - Bet ne mums.
  Sekundes daļā ēna pārvērtās par briesmoni. Virs stadiona lidinājās neparasti liels, baiss zvērs. Tās spārni aptvēra gandrīz visas debesis. Un galvas... Katrai no tām bija mute, kas varēja iederēties Vnukovas lidostā. Un zobi ir tikpat gari kā piecpadsmit stāvu ēkai.
  Margarita noglāstīja ložmetēju un, slēpdama bailes, kas cēlās vēdera lejasdaļā, nomurmināja:
  - Un ar ko viņi ēd tādus milžus?
  Anastasija, kuras zobi dejoja stepa pēc nervu sabrukuma, sacīja, cenšoties saglabāt mieru:
  - Jo lielāks skapis, jo skaļāk krīt!
  Bari pagriezās savā virzienā. Pūķa acis ir milzīgas, briesmīgas, dzirkstošas, kā vulkāna mute, no kuras izplūst lava. Ļoti biedējošs zvērs, asteroīda lielumā un neticami ļaunprātība, kas uzrakstīta uz septiņiem infernālajiem purniem.
  Bērni no bailēm kliedza un sāka bēgt. Bailes piedzīvoja gan pieaugušie, gan dažāda veida dzīvnieki. Lai gan pūķim nevajadzēja viņiem draudēt. Bet šāds briesmonis, protams, liks nodrebēt pat varonim.
  Un meitenes stāvēja gandrīz neaizsargātas. Viņu ieroči ir ložmetēji bez patronām un bajonetes naži uz tiem.
  Nu, protams, meitenes ar savām prasmēm un durkļiem vien būtu nogalinājušas daudz ienaidnieku. Bet šādu milzi, iespējams, var uzņemt tikai ar kodollādiņu. Un tas nav droši.
  Meitenes ļoti gribēja aizbēgt, taču ar titānisku gribas piepūli viņas palika uz vietas.
  Mārgareta drosmīgi teica:
  Labāk mirt uz kājām, nekā dzīvot uz ceļiem!
  Liesmas izcēlās no kolosālā pūķa nagiem. Uzreiz izlidoja septiņas strūklas, no katras galvas citā krāsā. No sarkanas līdz purpursarkanai, un viņi vienojās par meitenēm.
  Karotāji izjuta bezgala šausmīgas un spēcīgas sāpes. Šķita, ka caur ķermeni būtu izgājusi augstsprieguma strāva. Un tad apziņa pazuda.
  . NODAĻA Nr.2.
  Margarita pamodās. Viņai sāpēja ķermenis, sāpēja katrs kauls, it kā viņu būtu pārbraucis masīvs amerikāņu Ambrams tanks. Meitene ar grūtībām apsēdās. Es paskatījos uz sevi. Viņa bija gandrīz kaila, ģērbusies tikai bikini. Ķermenis ar ļoti izteiktiem muskuļiem, nevis tauku pilienu. Abs ir kā šokolādes tāfelītes, āda ir iedegusi un šķiet plāna, un roku un kāju muskuļi ir kā stiepļu kūļi.
  Kājas, rokas un kakls ir pieķēdēti. Meitene pārbaudīja ķēdes izturību. Katra saite ir biezāka par liela cilvēka īkšķi, un metāls ir kā leģēts tērauds. Pat zilonis šeit nesalūzīs. Kamera diezgan plaša, logi augsti, mazi un ar restēm. Tukšs kamīns sienā. Bet tas ir pietiekami silts, nav nepieciešams to sildīt, laiks ir vasarīgs. Muskuļotā Anastasija guļ ķēdēs uz salmu plaukstas, arī bikini. Tomēr tas viņiem pat piestāv. Skulptētie muskuļi ir ļoti skaisti un izskatās kā bruņas.
  Margarita piegāja pie draudzenes. Ķēde ap viņas kaklu savilkās un saspieda meitenes spēcīgo, spēcīgo kaklu. Margarita varēja aizsniegt tikai sava partnera basās kājas. Viņa novilka nagu gar kailo, elastīgo papēdi.
  Anastasija iesmējās un ātri piecēlās kājās, iesaucoties:
  - Nu, man bija murgs!
  Margarita ar skumjām balsī atbildēja:
  - Tas nav sapnis! Un murgs turpinās.
  Meitenes piecēlās kājās. Ķēžu dēļ viņi kamerā nevarēja spert pat trīs soļus. Bija skaidrs, ka ķēdes bija paredzētas pieciem cilvēkiem. Sagatavotas važas rokām, kājām un kaklam.
  Tomēr tas nav vissvarīgākais. Tālāk sienā karājās knaibles, āķi, urbji, pātagas, pātagas un citi meistaru spīdzināšanas lietu atribūti. Ir redzama arī statīva ierīce. Kamerā griesti ir augsti, lai cietušo varētu pacelt aiz paceltām rokām un strauji nolaist.
  Anastasija jautāja savam partnerim:
  - Vai jūs kādreiz esat spīdzināts, Margarita?
  Meitene ar zelta matiem godīgi atbildēja:
  - Nē! Es netiku notverts.
  Anastasija iesmējās:
  - ES arī! Iedomāsimies, ka spīdzināšana ir kaut kas, lai trenētu drosmi, un tas būs vieglāk.
  Margarita loģiski atzīmēja:
  - Mūs nespīdzināja, bet jau no agras bērnības piedzīvojām sāpes no sitieniem. Tas nozīmē, ka mēs arī ar to varam tikt galā! Galvenais, lai neraud un nevaid.
  Anastasija, nedaudz bāla no sajūsmas, dziedāja:
  - Es neraudāšu un neraudāšu! Es pat neiesaucos! Dievs sodīs ienaidniekus! Dievs sodīs ienaidniekus! Pat ja es piedošu!
  Bet meitenēm nav ar ko īpaši izklaidēties. Nav patīkami atrasties moku kamerā. Un žurkas čīkst, bet baidās tuvoties muskuļotajiem karotājiem.
  Un turklāt es gribu ēst un dzert. Bet cietuma uzraugu joprojām nav. Meitenes klusēja, katra atcerējās savu. Un varoņdarbi un sparings. Protams, spīdzināšanas izredzes nebija īpaši iepriecinošas. Lūk, sarkans uzkarsis gludeklis, kā tas ierok pliku, apaļu papēdi. Kā filmā viņi tā spīdzināja marķīzi. Viņa kliedza tik skaļi. Galvenais, protams, nav ne stenēšana, ne raudāšana. Teorētiski tas ir labi, bet kā būtu praksē?
  Margarita atzīmēja, piesitot basajai pēdai:
  - Varbūt piezvanīt kādam? Tas ir biedējoši!
  Anastasija iebilda:
  - Nevarat sagaidīt, kad varēsiet pakārt uz plaukta?
  Margarita loģiski atbildēja:
  - Ja mūs taisās spīdzināt, tad tas tomēr ir neizbēgami. Un ja nē, tad kāpēc sevi mocīt. Es neesmu dzēris dienu, un mans kakls ir sauss!
  Anastasija saprātīgi teica:
  - Kāpēc mūs spīdzināt? Kādu informāciju viņi var iegūt no mums?
  Margarita atbildēja:
  - Mēs zinām daudzas lietas, bet šī ir pavisam cita pasaule. Paskaties, ir pagājis tik daudz laika, un nav tumst. Mēs neesam pie staba.
  Anastasija smaidot atzīmēja:
  - Vai varbūt mūsu spīdzināšana ir izsalkums un slāpes? Nedosim prieku bendēm.
  Meitenes kādu laiku sēdēja klusēdamos. Tad viņi sāka pildīt vingrinājumus, džinkstējot ķēdes. Bet pēc fiziskās slodzes gribējās ēst un dzert vēl vairāk.
  Margarita atcerējās:
  - Varbūt varam mēģināt atcerēties, ko mums mācīja. Un atbrīvojiet savas kājas un rokas no važām. Rokas, patiesībā tas ir vienkārši.
  Anastasija neapmierināti nomurmināja:
  - Un galva? Redziet, tas ir daudz grūtāk! Un otas viegli izlīdīs no važām!
  Margarita izvilka savu roku no rokassprādzēm un pēc tam atkal iesprauda. Viņa skrāpēja akmeņus ar basu kāju. Es gribēju dzert arvien vairāk. Labi, izsalkums, bet kā ar slāpēm?
  Meitenes sēdēja vēl vairākas stundas. Cietumā valdīja klusums. Sienas acīmredzot bija pārāk biezas un neļāva skaņām iziet cauri. Pa šauro logu dūca tikai vējiņš. Peles un žurkas ik pa laikam čīkstēja. Izsalkums bija nedaudz nomākts, bet slāpes bija neciešamas. Turklāt meitenes pārejas, kaujas un citu lietu laikā iztvaikoja daudz ūdens.
  Margarita neizpratnē jautāja Anastasijai:
  - Nu? Vai turpināsim tā sēdēt? Varbūt mums vajadzētu kliegt?
  Sarkanmate piekrita:
  - Lai viņi mani vismaz spīdzina! Tā ir vismaz sava veida izklaide! Turklāt es domāju, kāda ir sajūta, kad uguns laiza kailās pēdas!
  Un karotāji kliedz. Viņi kliedza no plaušām. Tas pat sāpēja, jo man bija sauss kakls. Taču kliegšana nerimās. Viņi tā rēja pusstundu.
  Beidzot durvis čīkstēja, un parādījās lācis cilvēka formas tērpā, divi sargi un meitene vienkāršā zemnieka tērpā.
  Lācis norūca:
  - Kāpēc tu kliedz?
  Anastasija kliedza:
  - Mēs gribam ēst! Mēs varam būt ieslodzītie, bet mums jābūt pabarotiem!
  Lācis sausi pavēlēja meitenei:
  - Atnesiet maizi un ūdeni!
  Pazibēja kalpones papēži, pelēki no cietuma putekļiem. Viņa klusi skrēja, izpildot pavēles.
  Lācis formas tērpā ar vairākiem ordeņiem un medaļām, kas karājās uz krūtīm, mānīgi teica:
  - Par agresijas mēģinājumu, ierašanos ar ieroci, nodomu iekarot pilsētu un nogalināt mūsu galveno aizstāvi, pūķi, jums tiek piemērots nežēlīgs nāvessods. Un pirms tam obligāta spīdzināšana, lai jūs atklātu savus plānus un visus savus līdzdalībniekus. Respektīvi, vai jūs, meitenes, saprotat, ka šobrīd jūs kailas pakārs uz plaukta, salauzīs ar karstām knaiblēm, sadedzinās ar uguni un pērs ar dzeloņdrātīm!?
  Margarita un Anastasija nobālēja, viņu sirdis bailēs sāka pukstēt straujāk. Bet, gribēdama slēpt savas šausmas, meitenes unisonā iesaucās:
  - Spīdzināšana mūs neapturēs! Spīdzināšana mūs neuzvarēs!
  Lācis labsirdīgi pasmaidīja:
  "Jūs bieži neredzat tādu drosmi, it īpaši sieviešu vidū." Bet, kad karstais gludeklis sadedzina krūtis, neviena no meitenēm nespēja atturēt savus kliedzienus. - Lācis formastērpā noklusināja balsi un teica, gluži vai netieši. - Bet mūsu mūžīgi jaunā ķeizariene, kas valdījusi tūkstoš gadus un trīs gadus, var jūs izglābt no spīdzināšanas un pat dot jums brīvību, ja...
  Meitenes saspringa un čukstēja:
  - Ja?
  Lācis rēca:
  - Jūs parādīsiet ceļu uz savu pasauli, no kurienes nācāt nelūgti viesi.
  Margarita noplātīja rokas:
  - Bet tas nav iespējams! Mums ir noslēpums, kā mēs nonācām šajā dīvainajā pasaulē, kurā ir daudz bērnu, dzīvnieku un nav nakts!
  Lācis iesmējās un atbildēja:
  - Mums ir daudz bērnu, jo pieaugušie pārāk ātri vairojas. Un šī pasaule atrodas slēgtā telpā, un tajā būs pārāk daudz cilvēku, ja visi būs pieauguši. Nav vecuma, un jūs varat dzīvot mūžīgi. Kamēr visiem izsīks vieta saulē.
  Anastasija ar ļaunu smaidu atzīmēja:
  - Es jūtu līdzi, bet nevaru palīdzēt.
  Lācis rēca:
  - Īsāk sakot, vai nu tu parādi, kā tu šeit ienāci, vai arī tiksi ļoti ilgi un sāpīgi spīdzināts. Šeit ir ļoti labi bendes, tu cietīsi, nezaudējot samaņu. Es tev došu vēl divdesmit četras stundas, lai par to padomātu, un tad tas sāksies. Tikmēr palieciet stiprs! Ēdiens pieticīgs, bet badā nenomirsi.
  Meitene ar baltiem matiem un miecētu ādu ienesa maizes kukuli un ūdens krūzi. Margarita domāja, ka viņa ir kaut kā līdzīga Gerdai, bija dīvaini, ka tik nevainīgs bērns ar laipnu seju kalpos bendēm.
  Lācis kliedza:
  - Kusties ātrāk, citādi nūja staigās gar plikajiem papēžiem!
  Meitene atbildēja un paklanījās:
  - Soļi stāvi!
  Lācis iesaucās:
  - Ej uz virtuvi!
  Meitene aizbēga, un cietuma sargi viņai sekoja. Iecirtās ļoti biezas, bruņu durvis.
  Margarita un Anastasija metās pie devām un ūdens krūzes, gandrīz tos apgāžot.
  Zeltamatainā meitene ieteica:
  - Mēs dzersim pārmaiņus, tā ir liela krūze!
  Anastasija apstiprināja:
  - Paņem maizi uz pusēm!
  Klaips joprojām bija silts un svaigs. Meitenes to salauza, un Margarita uzreiz iesaucās:
  - Paskaties, papīra gabals!
  Meitene mežsargs to pacēla ar kāju pirkstiem un iemeta sev rokā.
  Atlocīja to. Anastasija nomurmināja:
  - Kas tur rakstīts?
  Bija uzskrāpēts bērna rokrakstā: ja gribi brīvību, zvani gidam. Trīs reizes teicis: - Ceļvedis ir zināšanu avots.
  Margarita to izlasīja un atbildēja:
  - Jā, šī ir mūsu iespēja.
  Anastasija atzīmēja:
  - meitene rakstīja.
  Margarita loģiski atbildēja:
  - Viņa var būt vecāka par tevi un mani kopā. Sauksim gidu un apskatīsimies!
  Anastasija ieteica:
  - Pabeigsim maizi un vispirms dzersim ūdeni!
  Meitenes ātri apēda klaipu un dzēra svaigu ūdeni. Protams, pieticīga deva, bet slāpes un izsalkums atkāpās, un spēks pieauga.
  Tad Margarita trīs reizes teica: "Ceļvedis ir zināšanu avots!"
  Viņu priekšā parādījās vīrietis melnā apmetnī, cepurē, zābakos un ar sarkanu pātagu rokā. Kā viņš tika cauri biezajām cietuma sienām, ir noslēpums.
  Tomēr Anastasija bija sajūsmā un pat nokrita ceļos:
  - Izved mūs no šejienes, mēs visu izdarīsim tavā vietā!
  Gids, izstiepjot seju, pārklāta ar tumšu masku, dziedoši jautāja:
  - Un ko var darīt divi puspliki ieslodzītie, kas saslēgti ķēdēs?
  Meitenes vienbalsīgi atbildēja:
  - Visi! Vai mēs neesam skaisti?
  Melnā tērptais vīrietis pamāja ar galvu.
  - Man nav miesas, man ir vienaldzīgs tavs skaistums un miesas! Ja vēlies palīdzību, atbildēsi uz maniem jautājumiem!
  Margarita viegli atbildēja:
  - Viss, izņemot Dzimtenes nodevību.
  Anastasija atzīmēja:
  - Vai tiešām esam vienaldzīgi pret tādiem kā mēs?
  Diriģents pamāja ar galvu un jautāja:
  -Ko tu gribi zināt?
  Margarita atbildēja:
  - Kā izkļūt no cietuma un atgriezties mūsu pasaulē.
  Diriģents smējās:
  - No šejienes nav iespējams nokļūt citā pasaulē, kamēr pūķis ir dzīvs!
  Anastasija pārspēja savu draugu uz jautājumu:
  - Kā uzvarēt pūķi?
  Vīrietis melnajā vēsi atbildēja:
  - Bet jūs uzminēsit trīs mīklas, un es jums pateikšu, kā!
  Margarita iesmējās:
  - Puzles? Nu, tas ir pat interesanti, ar rupju spēku visu nevar uzņemt!
  Diriģents nomurmināja:
  - Kas ir saldāks par medu?
  Anastasija ierunājās:
  - Saharīns!
  Melnā tērptais vīrietis pamāja ar galvu.
  - Nepareizi!
  Margarita maigi atbildēja:
  - Sapņot!
  Diriģents piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Pa labi. Es uzminēju pareizi.
  Tad viņš aizlidoja un iepriecinošā tonī jautāja:
  - Cik pilienu ir jūrā?
  Anastasija mēģināja precizēt:
  - Kurā jūrā?
  Gids izstiepa maskēto muti, smīnot:
  - Jebkurā!
  Anastasija iepleta acis:
  - Kā tas ir jebkurā, jūrās visi pilieni ir atšķirīgi!
  Margarita steidzās atbildēt:
  - Viens piliens, tikai ļoti liels!
  Diriģents apstiprināja:
  - Un tas ir pareizi.
  Un atkal viņš griezās un rībēja:
  - Cik zvaigžņu ir debesīs?
  Anastasija ierunājās:
  - Bezgalība!
  Diriģents pamāja ar melno galvu:
  - Nepareizi, un viņiem ir numurs!
  Margarita smaidot atbildēja:
  - Debesīs ir tik daudz zvaigžņu, cik sievietē ir lamuvārdu!
  Diriģents pasmējās un sveicināja:
  - Labi padarīts! Es novērtēju jūsu humora izjūtu. Tieši tā, šis jautājums ir par atjautību. Nu, es jums sniegšu atbildi.
  Anastasija atzīmēja:
  - Būtu labāk, ja viņi uzdotu jautājumus par augstāko matemātiku, es plēšu problēmas kā riekstus!
  Margarita pielika pirkstu pie lūpām:
  - Netraucē mani, ļauj viņam pastāstīt, kā uzveikt pūķi.
  Diriģents smejoties atbildēja:
  - Pūķi nevar uzvarēt pat ar ūdeņraža bumbu nomešanu. Tās mīkstums var mainīt izmērus, un tas ir necaurlaidīgs nevienam ierocim, pat kosmosa hiperlāzeriem. Bet, ja jūs iznīcināsit septiņus Visuma varenākā briesmoņa dvēseles fragmentus, tas pazudīs. Un tad jūs atgriezīsities atpakaļ, ieslodzītie saņems brīvību, un šī pasaule atkal kļūs par viena Visuma daļu.
  Bija pauze. Margarita smaidot jautāja:
  - Tas ir labi, bet kur ir pūķa dvēseles fragmenti?
  Diriģents čaukstošā balsī atbildēja:
  - Septiņas lietas, kas jāatrod. Pašu salikts galdauts, pastaigu zābaki, neredzamības cepure, dārgumu zobens, visu zinošs spogulis, samogud arfa, lidojošs paklājs. Tajos ir pūķa dvēsele!
  Anastasija uzdeva precizējošu jautājumu:
  - Vai mums vajag visu iznīcināt?
  Diriģents negatīvi pamāja ar galvu:
  - Nē! Liec viņam kalpot pašam. Tikai tad daļa pūķa dvēseles pazudīs. Ja jūs varat piespiest visus septiņus šos maģiskos objektus kalpot jums, tad nāks pūķa gals, un jūs atgriezīsities savā pasaulē.
  Margarita mānīgi jautāja:
  -Kur es varu atrast šos maģiskos objektus?
  Diriģents atkal izstiepa masku smaidā:
  - Un, lai atbildētu uz šo, vēl vienu jautājumu, jums jāuzmin jaunas mīklas.
  Margarita pamāja ar roku:
  - Nu, nāc, izsaki vēlēšanos!
  Diriģents melodiskā balsī teica:
  - Kāpēc suns rej, kāpēc lido ods, kur ūdens stāv kolonnā, ko cilvēki neienes mājā, kas ir jautrāks par visiem pasaulē, kas ir saldāks par simts rubļiem!
  Margarita ķiķināja un atbildēja, arī atskaņā:
  - Izsalcis suns skaļi rej, ods lido gaisā, kur glāze ir ūdens stabs, ar sietu to mājā neienes, ar dziesmu dzīvē jautrāk, divsimt - simts rubļu jūdzes!
  Anastasija ar apbrīnu iesaucās:
  - Oho! Tu esi Margota kā Puškins bikini!
  Diriģents pamāja:
  - Tu skaisti atbildēji, labi darīts. Par to es jums pastāstīšu. Jūs varat atrast priekšmetus pasaku pilsētā. Šī pūķu pilsēta ir daudz sarežģītāka un satur daudzas dimensijas. Maģiski objekti atrodas dažādās vietās, bet tos var sajust, ja atrodat maģiskas-plazmas miniatūru datora meklētājprogrammu; tuvojoties maģiskam objektam, tas to izcels monitorā, un jo tuvāk tas būs, jo spožāk tas spīd . Tādā veidā jūs varat atrast visus artefaktus. Kā jūs varat piespiest viņus jums kalpot? Nu, meitenes ir gudras, es domāju, ka jūs to izdomāsit!
  Margarita vēlējās precizēt:
  - Kur es varu atrast datora meklētājprogrammu?
  Diriģents atkal pasmaidīja ar masku:
  - Pie profesora Mariarti. Viņš pats jums to nekad nedos, bet tas ir atkarīgs no jums, kā jūs šo lietu iegūsit. Un atrast profesoru nav nemaz tik grūti, viņš ir slavenība šajā pilsētā!
  Margarita, noklususi balsi, jautāja:
  -Vai vari mūs izvest no cietuma? Vai vēlreiz atrisināt mīklas?
  Diriģents pamāja ar galvu:
  - Pietiek minēt! Es varu tevi izvest, bet es to nedarīšu! Gerda tev palīdzēs!
  Anastasija bija pārsteigta:
  - Gerda?
  Vīrietis melnajā pamāja:
  - Jā, tieši Gerda! Meitene no reālās pasaules, kura devās meklēt Kai. Tikai sniega karalienes pils vietā, apmaldījusies sniegputenī un kupenās, viņa nokļuva šajā pūķu pilsētā. Un vairāk nekā trīssimt gadu kalpone atrodas cietumā. Viņa visu ir rūpīgi izpētījusi un palīdzēs jums aizbēgt. Šeit ir daudzi, kas vēlētos atbrīvoties no pūķa despotisma.
  Margarita smaidot pamāja:
  - Liels paldies. Jūs mums daudz palīdzējāt.
  Diriģents enerģiski pamāja ar galvu:
  - Un mani arī! Pareizi atbildot uz mīklām, tas dod papildu enerģiju. Tomēr atbildēsim uz pēdējo desmito jautājumu.
  Margarita piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Esmu gatavs.
  Diriģents murmināja kā straume:
  - Tas, ko jūs nezaudējāt, ir tas, kas jums ir, vai ne?
  Margarita loģiski atbildēja:
  - Ja tas bija pirms zaudējuma, tas ir!
  Diriģents turpināja:
  - Ko tu pazaudēji?Vai tas nav tur?
  Margarita neskaidri atbildēja:
  - Var būt!
  Diriģents iekliedzās:
  - Ko cilvēks pastāvīgi zaudē, bet viņam tas joprojām ir?
  Anastasija apsteidza Margaritu, izpļāpājot:
  - Galva!
  Diriģents pa gaisu pavicināja sarkano pātagu:
  - Pa labi! Un tagad, uz redzēšanos.
  Un izšķīdis gaisā, kā cukurs verdošā ūdenī.
  Margarita čīkstēja un saskandināja ķēdi:
  - Sasodīts! Šis ir stāsts. Pūķis, tāpat kā Volands de Morts, sadalīja savu dvēseli daļās, un to nevar uztvert ar kodoltermisko lādiņu.
  Anastasija atzīmēja:
  - Un tagad varam paļauties tikai uz meiteni, kurai jau ir pāri trīssimt gadiem. Jā, Gerda ieguva nemirstību ellē!
  Margarita paraustīja plecus. Es iztēlojos meiteni staigājam pa akmeņainiem ceļiem. Kā viņai deg sasitušās zoles, sāp pārgurušie ikri, vēders čīkst no bada un ķermenis trīc no aukstuma. Jā, viņas liktenis nav viegls. Un tad skarbajā aukstumā basām kājām ej pa sniegu, lai nokļūtu vietā, kur tavs liktenis kalpos bendēm.
  Jā, Gerda, protams, arī vēlējās pārmaiņas savā liktenī. Turklāt šajā pilsētā daudzi cilvēki ir iedzīvojušies daudz labāk.
  Margarita dziedāja ar patosu:
  - Mainies, mūsu sirdis prasa! Mūsu acis prasa pārmaiņas! Mūsu smieklos un asarās, un mūsu vēnu pulsācijās! Mainies, mēs gaidām pārmaiņas!
  Meitenes nedaudz dejoja, činkšķinot ķēdes. Tad mēs apsēdāmies. Gaidīšana bija nepanesama. Margarita pat sāka zāģēt kakla ķēdes posmu pa posmam.
  Anastasija piekrita:
  - Uzbruksim viņiem! Mēs nocirtīsim duci šo lāču!
  Bet metāls nepadevās berzei. Tas bija maģisks dzelzs, kas stiprāks par titānu. Ir skaidrs, ka ieslodzītie tika uztverti nopietni.
  Margarita atzīmēja:
  - Ja mēs atrastos normālā cietumā, mēs ar saviem spēkiem ātri sazāģētu saites!
  Anastasija negribīgi atbildēja:
  - Nav spēka - vajag inteliģenci.
  Pilī bija dzirdama rīboša skaņa. Smalka ņurdēšana. Mazā meitene ar grūtībām atvēra smagās, kaltas tērauda durvis, ne mazāk kā aršina biezas. Viņa izslīdēja cauri, turot rokās atslēgu saišķi. Viņa pieskrēja pie važās savilktajiem karotājiem un čukstēja:
  - Es vienkārši nevarēju to atrast no rokām, bet no kakla un kājām, lūdzu!
  Margarita iesmējās:
  - Nav nepieciešams to darīt ar rokām!
  Meitenes ātri un profesionāli atvēra apkakles un atbrīvoja rokas. Tad viņi noņēma ķēdes no plikām, graciozajām kājām.
  Gerda smaidot pamāja:
  - Lieliski! Es tevi izvedīšu ārā. Apsargi ir piedzērušies, un visi ir pieraduši, ka uzburto ķēdi nevar atvērt bez uzburtām atslēgām. Un pilsētā... Arī tur daudzi vēlas, lai atvērtos ceļš uz citām pasaulēm un sabrūk dzelzs priekškars.
  Karotāji devās pēc meitenes. Margarita pamanīja, ka Gerda uzmanīgi kāpj uz pirkstiem, un viņas papēži bija zili un pietūkuši.
  - Vai viņi tevi sita? - Jautāja meitene ar zelta matiem.
  Gerda vienaldzīgi atbildēja:
  - Gandrīz visi man sit ar nūjām pa papēžiem. Esmu jau pieradis pēc trīssimt gadiem un nepievērš uzmanību!
  Blondā meitene pasmaidīja. Margarita domāja, ka tad, kad tev ir pāri trīssimt gadiem, par tik veseliem, taisniem un baltiem zobiem var tikai sapņot!
  Anastasija čukstus jautāja Gerdai:
  - Vai bija auksti, kad staigāji basām kājām pa sniegu?
  Meitene ar nopūtu atbildēja:
  - Sniegs dedzina manus papēžus kā uguns. Tomēr es jau esmu pieradusi. Pavasarī, vasarā un rudenī nomīdīju pusi Eiropas un basām kājām staigāju pa sniegu. Bet aukstumu kaut kā īpaši nemanīju. Protams, tāpat kā pasakā, es nesaskāros ar runājošu kraukli, un neviens man nedeva zelta karieti. Es tikko gāju no Kopenhāgenas uz Parīzi un tur iegāju Dievmātes katedrālē. Un viņa vēlējās būt blakus Kai. Un viņa pārcēlās sniega vētras vidū. Ja Francijā pa vaļēju un kūstošu sniegu var staigāt basām kājām un vieglā kleitā, tad Arktikas skarbajā salā skrienot sastingu. Un, iespējams, viņa patiešām sastinga, kad viņa nonāca nākamajā pasaulē.
  Viņi trīs uzmanīgi nokāpa pa kāpnēm, ejot uz pirkstgaliem. Gan meitene, gan abas meitenes no elites specvienībām kustējās klusi. Un Gerda stāstīja tik tikko dzirdamā balsī, bet meiteņu ausis ir asas un virs galvas. Un Gerda ļoti gribēja izteikties.
  - Pēc lielā aukstuma es nokļuvu siltā pilsētā, kurā nav nakts, vienmēr spīd saule un nav ziemas. Sākumā es domāju, ka tās ir debesis. Bet tad apsargi mani arestēja. Viņi apsūdzēja viņu klaiņošanā, nelikumīgā iekļūšanā pilsētā un nosūtīja cietumā. Un pašā cietumā, kur ir auksts, mitrs, no sienām plūst ūdens un rāpo žurkas. Tur joprojām bija desmit meitenes.
  Tur mēs sēdējām un smagi snaudām drēgnumā un aukstumā, un tad mūs veda strādāt uz darbnīcām. Es centos būt paklausīgs un nekad nestrīdējos un nebiedēju. Gadi pagāja smaga darba rutīnā. Es paliku bērns, garlaikots, mocīts. Neskatoties uz cietuma drēgnumu un aukstumu, es pat nesaņēmu iesnas. Un es biju pārsteigts, ka es neaugšu vai nenobriest.
  Acīmredzot cietuma sargiem patika mana paklausība, un viņi piedāvāja man izciest sodu, strādājot virtuvē. Tagad es gulēju uz salmiem, nevis uz kailiem mitriem akmeņiem, un sāku redzēt sapņus, nevis nepārtrauktus murgus. Bet viņa strādāja ne mazāk.
  Un tā šeit ir pagājuši vairāk nekā trīs simti gadu. Mani nelaiž ārpus cietuma. Un man nekad netika dota pieeja pilsētai, lai gan esmu šeit jau ilgu laiku.
  Margarita pārsteigta jautāja:
  - Un kāpēc?
  Gerda atbildēja ar nopūtu:
  - Jo mans termiņš nav beidzies! Viņi man piesprieda mūža ieslodzījumu, likumi šeit ir drakoniski. Izņemot to, ka cilvēki nenoveco un slimību nav daudz. Un zvēri nāk no dažādām pasaulēm. Viņiem vienkārši nav atpakaļceļa. Kamēr pūķis ir dzīvs. Tātad ir tikai ārēja vienotība un mīlestība pret pūķi. Daudzi, īpaši jaunpienācēji, ļoti vēlas, lai šis tirāns pazūd!
  Margarita jautāja Gerdai:
  - Kāpēc daudzi bērni valkā modernas drēbes, vai ir bagāti, bet citi skraida kā ubagi?
  Meitene viegli atbildēja:
  - Ubagi un basām kājām ir ieslodzītie, kuri izcieš sodu ārpus cietuma. Tiem, kuri nav saņēmuši brīvību, ir aizliegts valkāt apavus vai jebkādas greznas lietas. Ja viņam ir atlicis nedaudz laika līdz atbrīvošanai, viņš var iegūt iPhone vai magnetofonu. Bet tas var ilgt gadsimtiem ilgi. Ieslodzītie strādā, un diezgan daudz. Tie, kas skraida pa ielām, joprojām ir ar atvieglotiem noteikumiem, un viņiem tiek dots brīvs laiks.
  Un pazemē ir rūpnīcas, darbnīcas un pat siltumnīcas, kur audzē dārzeņus.
  Šeit ir daudz vairāk bērnu vergu nekā brīvu cilvēku. Pieaugušie visi ir brīvi, gan dzīvnieki, gan cilvēki. Tos dzīvniekus, kas ir ieslodzīti, pūķis pārvērš par cilvēku bērniem.
  Gerda apklusa. Viņi pabrauca garām citai restei, kuru uzmanīgi atvēra. Atradāmies pagalmā. Cietums ir ļoti liels, tikpat augsts kā Ostankino tornis. Un platība ir lielāka par Amerikas Pentagonu. Un visapkārt ir arī simtstāvu ēka augsta siena un virs tās stieple.
  Meitene viltīgi pasmaidīja un atbildēja:
  "Es nevaru tikt cauri viens pats, bet ar jūsu palīdzību..."
  - Kā? Meitenes vienbalsīgi iesaucās.
  Gerda paskaidroja:
  "Vergi un ieslodzītie ir tikai cilvēku bērni. Pūķis pārvērš pieaugušos un dzīvniekus par cilvēku bērniem. Neviens tevi neredzēja pilnībā, tikai uzvalkos. Varbūt jūs varat sevi nosaukt par pilsētas brīvajiem cilvēkiem. Sakiet, piemēram, ka mīlestības fejas iepriecināja arī cietuma darbiniekus. Viņi ticēs, ka tu esi ļoti pasakaini skaista, un tajā pašā laikā gandrīz kaila!
  Margarita līdzjūtīgi jautāja:
  - Un tu?
  Gerda smagi nopūtās un atbildēja:
  - Es verdzībā vēl mazliet pagaidīšu. Gids, ceru, pastāstīja, kā tikt galā ar pūķi, un tev, stipram un gudram, izdosies. Tu vari mani atstāt.
  Anastasija jautāja:
  - Ko, visi ieslodzītie un vergi šeit ir bērni? Vai tiešām pūķis ir tik sadists?
  Gerda nikni atbildēja:
  -Tieši tāpēc tu viņu nogalini!
  Margarita loģiski atzīmēja:
  - Ja aizbēgsim, apsargi var saprast, ka tas ir tavs darbs. Tāpēc labāk ir doties prom ar mums, un jums ir jāslēpjas pilsētā!
  Gerda negatīvi pakratīja savu blondo, sprogaino galvu:
  - Es nevaru paslēpties pilsētā. Visi vergi ir pārāk redzami! Un pēc pārvērtībām par meitenēm pūķis tevi būtu redzējis jebkur. Un tā, jums ir iespēja palikt nepamanītam, bet man tā nav!
  Anastasija nomurmināja:
  - Tev tiks sodīts ar nāvi par izbēgšanu.
  Gerda smagi nopūtās un atbildēja:
  - Jebkurā gadījumā viņi tevi vispirms spīdzinās. Par smagiem noziegumiem, un tas ir ļoti smags noziegums palīdzēt bīstamam ieslodzītajam aizbēgt, jebkurā gadījumā ir nepieciešama ļoti ilga spīdzināšana. Tik un tā viņi mani tūlīt neizpildīs, bet tu iznīcini pūķi un es iegūšu brīvību!
  Anastasija šaubījās:
  - Vai cietums pazudīs un bendes ies bojā?
  Gerda ar pārliecību atbildēja:
  - Cilvēku sirdis kļūs laipnākas. Un viņi neturēs mūžīgos bērnus verdzībā. Es ticu pārmaiņām.
  Margarita apstiprināja:
  - Vai atceries, kā filmā princis teica: "Nogalinot tevi, es izbeigšu tavu dzīvi, un ļaunums pazudīs kopā ar tevi!"
  Anastasija apstiprināja:
  - Un, ja es nomiršu, nāks cits princis un vēl viens princis, un jūs neko nevarēsit izdarīt!
  . NODAĻA Nr.3.
  Meitenes uz atvadām noskūpstīja meiteni uz pieres, novēlēja veiksmi un, lepni uzpūtušas krūtis, devās uz vārtiem.
  Anastasija čukstēja:
  - Galvenais, kas jāatceras: augstprātība ir otrā laime.
  Margarita iesmējās un atbildēja:
  - Bet ir arī jāzina, kad apstāties.
  Garas, muskuļotas meitenes staigāja ar lepnām galvām. Viņi izstaroja pārliecību un mieru. Lielākā daļa aizsargu bija dzīvnieki: kuiļi, lāči, vilki, krokodili. Viņi skatījās uz meitenēm ar gaļēdāju skatieniem. Tātad, satriecoši skaisti karotāji, lai neteiktu vairāk, un ļoti izteikti muskuļi. Apsargi piemiedza skaistulēm. Viens no viņiem, šķiet, apmēram trīsdesmit gadus vecs jauneklis, rībēja:
  - Apkalpojiet mani ātri, es tev labi samaksāšu.
  Margarita negatīvi pakratīja galvu:
  - Nav laika!
  Anastasija grūda ar elkoni:
  - Šodienas limits ir sasniegts!
  Un meitenes devās tālāk. Vārti atvērās. Tad viens no apsargiem pārsteigts jautāja:
  - Kāpēc tu esi basām kājām? Vergi vai ieslodzītie iztiek bez apaviem!
  Margarita godīgi atbildēja:
  - Tā mums patīk labāk!
  Un pakratīja gurnus. Pēc tam meitenes devās uz paceļamo tiltu. Sešstūrī, pat ja tas atradās aiz mākoņiem, saule sildīja metālu, un basām kājām, aktīvās cīņas mākslas nedaudz raupjās, jutās labi.
  Viņiem pāri lidoja spoki. Viņi griežas apkārt un kaut ko murmina. Meitenes paātrināja savu gaitu.
  Margarita, pielecot augšā, atzīmēja:
  - Vispirms mums vajadzētu atrast profesoru. Kādas idejas?
  Anastasija šoreiz bija loģiskāka nekā viņas draugs:
  - Mums vajadzētu atrast sandales. Lai gan šeit ir silts klimats, pat brīvi bērni neiet basām kājām. Mēs piesaistām uzmanību.
  Margarita iesmējās:
  - Bikini tevi neinteresē?
  Anastasija smagi nopūtās un piezīmēja:
  - Jā, mēs esam pārāk uzkrītoši.
  Meitenes nedaudz samazināja ātrumu. Margarita par to domāja. Viņiem nav naudas, lai nopirktu drēbes. Ātri nopelnīt naudu nav viegli; ir daudz vergu un ieslodzīto. Atliek tikai to nozagt vai kādam atņemt. Un tas jau ir noziegums. Tomēr vai viņiem, kas ir nogalinājuši tik daudz cilvēku, jākļūst sentimentāliem?
  Meitene ar zelta matiem apņēmīgi teica:
  - Paņemsim drēbes!
  Anastasija sašutusi atzīmēja:
  - Un patīkamāk ir bikini un basām kājām, tas kutina kailo zoli. Tāpat kā masāža.
  Karotāji gāja tālāk, pabrauca garām tiltam un virzījās arvien tālāk no cietuma. Puiši atkal sāka uz viņiem skatīties. Gan brīvie, gan ieslodzītie. Jā, viņi piesaista uzmanību.
  Margarita un Anastasija pēkšņi piesteidzās un ielēca debesskrāpja ieejā. Mēs steidzāmies augšā pa kāpnēm. Atrauties. Un ātri atrada piemērotu dzīvokli.
  Margarita atvēra durvis ar rādītājpirksta garo nagu. Slēdzene ir pavisam vienkārša, un viņa klusi ienāca dzīvoklī. Es ar basām kājām jutu lekno paklāju. Anastasija ielēca pēc viņas. Meitenes rīkojās ļoti ātri un profesionāli. Vispirms viņi atrada seifu un sāka to atvērt. Nu, tas ir pavisam vienkārši, vajag tikai ļoti labu dzirdi. Sastādot vajadzīgo numuru, dzirdat ļoti klusu, tikko manāmu klikšķi. Tādā veidā jūs varat sastādīt vēlamo kombināciju pēc skaņas. Un seifs ir atvērts.
  Un ir vairākas filiāles. Ne velti meitenes ir specvienību elite, viņas nekļūdījās. Dzīvoklis ir bagāts. Seifā ir rotaslietas, zelts un papīra gabali. Uz lielajām banknotēm ir pūķa attēls, uz maziem banknotēm - ķeizariene, diezgan smieklīga.
  Tomēr nauda, protams, ir vajadzīga. Bet galvenais ir saģērbties. Un tad ir daudz zēnu, nez kāpēc vairāk nekā meitenes, un, lai arī viņi ir vecāki par pieaugušajiem, viņi joprojām ir zēni prātā. Viņiem patīk skatīties uz skaistumu.
  Šis dzīvoklis ir pilns ar pieaugušajiem, vai nu pēc smakas, vai kā cita, Margarita to saprata pat no durvīm. Meitenes uzvilka kurpes, džinsus, T-kreklus, modes cepurītes, pilna garuma saulesbrilles un uzvilka matus. Tāpēc tie vairs nav pārāk āķīgi. Daudzas sievietes šeit valkā tumšas brilles. Varbūt tāpēc, ka pieaugušā ķermenī sievietes vecums joprojām ir pamanāmāks, un jau ir redzamas smalkas krunciņas.
  Lai gan šeit nav vecu cilvēku. Bet visi joprojām vēlas būt meitenes. Pieauguša izskata cilvēki, šķiet, šeit ir visbagātākie, elite. Lūk, cik liels ir dzīvoklis, tik daudz istabu - vesels sektors. Taču saimnieki nav īpaši gudri, ja neslēpa seifu nomaļā vietā. Varbūt te ir par maz zagļu? Ņemot vērā to, cik viegli ir nokļūt cietumā un būt tur visu mūžu, var saprast, cik riskanti ir zagļi, ne visi izlems zagt.
  Turklāt varbūt labi dzīvo tie, kas ir brīvi un nestrādā!
  Margarita ar īgnumu atzīmēja:
  - Žēl, ka mēs no Gerdas visu neuzzinājām.
  Anastasija ieteica:
  - Ir iPhone un ir datori. Tātad internetā mēs uzzināsim, kā meklēt profesoru Mariarti.
  Meitenes, protams, atnesa arī savus iPhone. Lai gan, protams, pastāvēja risks, ka viņi tiks identificēti internetā.
  Margarita meklētājā ierakstīja Mariarty. Un pilsētas karte. Oho, šī ir vesela metropole, ir pat milzīgi parki. Varbūt mums vajadzētu tajās meklēt artefaktus, Margarita nodomāja. Bet patiesībā profesoram ir vesela pils. Jā, slavenība. Imperatoram tuvs cilvēks!
  Anastasija ar neapmierinātu skatienu atzīmēja:
  - Sasodīts, kurpes ir šauras, nav mana izmēra!
  Margarita pamāja:
  - Jā, mūsu kājas ir skaistas, bet diezgan lielas! Bet mēs tiksim pie profesora!
  Anastasija sarāvās un ieteica:
  - Šeit ir metro, mēs tur tiksim! Šī pilsēta platības ziņā ir divdesmit piecas reizes lielāka par Maskavu!
  Margarita pasmīnēja un, zobus atlaidusi, atzīmēja:
  - Bet tālāk nekā nav! Ir skaidrs, ka pat šādu teritoriju var pārcelt ar nenovecojošu iedzīvotāju skaitu!
  Anastasija iesmējās:
  "Tāpēc šeit ir tik daudz bērnu." Un ikviens var kļūt par bērnu!
  Margarita atzīmēja:
  - Un arī vergs, vai ieslodzītais!
  Meitenes tuvojās metro stacijas ieejai. Bija sargi ar alebardēm un ložmetēji ar optiskajiem tēmēkļiem. Viņi paskatījās uz meitenēm, viņi nolika žetonus, ko bija paņēmuši no seifa. Tad viņi bez problēmām nokāpa lejā.
  Eskalators atgādināja Maskavas metro, taču bija daudz platāks un garāks, un pats metro bija nesalīdzināmi dziļāks. Diezgan eleganti un ar daudzkrāsainiem zīmējumiem. Un arī pūķis, ķeizarienes portreti.
  Protams, zemāk ir vēsāks nekā augšā. Pašā stacijā basām kājām ubagi un zēni pulēja marmoru. Viņiem uz formas tērpiem bija numuri. Acīmredzot tie ir īsti vergu ieslodzītie. Formāli verdzības šeit it kā nav, bet ieslodzīto ir vairāk nekā brīvo.
  Meitenes nolēma nedaudz ieskatīties, kā ieslodzītie strādāja pagrīdē. Un viņi apsēdās uz sānu zara, dodoties uz darbnīcu pusi. Taču attīstīto tehnoloģiju apstākļos agri vai vēlu rodas pārprodukcija. Tā ka bērni vergi, ja nav ko ražot, dariet ko citu. Pazemes pilsētas gaiteņi tiek celti, bezgalīgi slaukti un mazgāti.
  Daži pat spēlē paštaisītas spēles vai paslēpj iPhone pazemē.
  Meitenes staigāja pa darbnīcām. Zēni un meitenes, no desmit līdz trīspadsmit gadiem, strādāja. Ne vecākie, ne jaunākie nebija redzami. It kā bērni te uzreiz piedzimst lieli. Lai gan, kas zina.
  Anastasija atzīmēja:
  - Daži no viņiem bija pieauguši; jūs neapskaudīsit savu bērnību cietumā!
  Dungeonā zēni un meitenes valkāja halātus, šortus un īsus svārkus. Obligātie cipari. Dažiem zēniem un meitenēm ir noskūtas galvas.
  Margarita aplūkoja informāciju vietējā internetā: viņi noskuj galvas maziem likumpārkāpējiem. Biežāk viņus sit ar pātagas un dod mazāk laika gulēt.
  Ieslodzītie bērni strādāja pie mašīnām, konveijeriem, raktuvēm un pazemes laukos ar mākslīgo apgaismojumu. Un arī parkos. Viņi netika pērti pārāk bieži. Par pārkāpumiem, pēršanu vai spīdzināšanu. Tik drūms secinājums daudzus gadsimtus. Pūķis valdīja vairāk nekā trīs tūkstošus gadu. Pirms viņa bija vecums un dabiskā mirstība.
  Spēcīga maģija deva cilvēkiem iespēju vadīt patīkamu eksistenci, tikai deviņi no desmit kļuva par ieslodzītajiem un vergiem. Tā ir nevienlīdzība.
  Lai kļūtu par vergu, tev pat nekas nav jādara; dažreiz tevi arestēja un piesprieda mūža ieslodzījumu par velti!
  Viens mierinājums: ja viņi tevi nenogalinās, tu nemirsi! Un ieslodzītajiem ir savi atpūtas un spēļu brīži. It īpaši, ja tiek panākta vienošanās ar uzraugiem. Tikai par izdabāšanu vergiem un viņi tiek stingri sodīti.
  Īsāk sakot, despotisms, bez vēlēšanām un bez demokrātijas. Jau piecsimt gadus valda ķeizariene, kas izskatās pēc jaunas meitenes, pirms tam bija imperators, kuram pūķis nepatika un tika apēsts dzīvs!
  Jā, tā ir biedējoša pasaule!
  Anastasija iedeva kalsnajai meitenei halātā un apcirptu galvu konfektes, ko viņa atrada savā somā. Viņa paklanījās un atkal sāka cirst akmeņus. Viņas iedegušās rokas un kājas bija klātas ar nobrāzumiem un zilumiem, ar svaigām skropstu pēdām. Un joprojām ķēdēs. Kas runāja par apcietinājuma soda režīmu. Tas ir darbs divdesmit stundas dienā, un tikai pie maizes un ūdens. Nabaga meitene. Viņa bija tik priecīga par šokolādes konfekti, viņas acis iemirdzējās.
  Margarita ar nelielu pārsteigumu atzīmēja:
  - Viņi strādā pagrīdē, un visi ir iedeguši?
  Anastasija ieteica:
  - Varbūt saule te ir tāda, ka ultravioletā gaisma iekļūst cauri augsnei un akmeņiem!
  Margarita dziedāja smaidot;
  Sveša planēta, sveša zeme,
  Un ko tu esi aizmirsis šajā pasaulē, cilvēk?
  Jūs nevarat tik viegli izkļūt no šīs elles -
  Neslauki putekļus dzīvoklī!
  Anastasija ieteica:
  - Pasteidzamies. Labāk atbrīvot miljonus, nekā mierināt pa vienam.
  Margarita atzīmēja:
  - Bet vai Dostojevskis neteica, ka visi pasaules dārgumi nav vienas rūgtas bērna asaras vērti!
  Anastasija atzīmēja:
  - Tā ir taisnība, bet... Šeit ir desmitiem miljonu bērnu ieslodzīto, un ticiet man, jūs nevarat noslaucīt degunu katram!
  Margarita nopūtās un atbildēja:
  - Karalim nevajadzētu domāt par visiem! Karalim jādomā par to, kas ir svarīgs!
  Pēc tam abas meitenes pielika ātrumu. Un viņi sāka pārvietoties pa metro stacijām. Tas nedaudz atgādināja Maskavu, pašas stacijas bija daudz greznākas un krāšņākas, un vagoni dzirkstīja zeltā. Un uz griestiem un jumtiem dzirkstīja dimanti.
  Tik mežonīgs kontrasts starp metro greznību un nelaimīgo, ieslodzīto bērnu briesmīgo likteni.
  Margarita dusmīgi nočukstēja:
  - Celies nolādēts brends!
  Anastasija atbalstīja savu draugu:
  - Visa izsalkušo un vergu pasaule!
  Un abas meitenes finišēja unisonā:
  - Mūsu sašutušais prāts vārās! Gatavs cīnīties līdz nāvei!
  Šeit atrodas stacija, kurai blakus atrodas profesora Mariarti pils.
  Meitene izkāpa no metro. Nedaudz kliboju no apaviem, kas acīmredzami nebija pareizā izmēra.
  Margarita atzīmēja:
  - Visums nav ideāls. Vai tajā ir Dievs?
  Anastasija skarbi atzīmēja:
  - Nu, velns noteikti ir!
  Pie eskalatora stāvēja daži dzīvnieki, kas vairāk līdzinājās orkiem, tikai viņu sejas bija vēl ļaunākas un mežonīgākas.
  Meitenes tomēr pamāj ar aci apsargiem un rādīja kārtis. Viņi sāka kāpt augšup pa eskalatoru.
  Margarita atzīmēja:
  - Un šis metro joprojām ir labāks par Maskavas metro!
  Anastasija apstiprināja:
  - Un daudz dziļāk!
  Meitenes uzkāpa augšā. Apsargus tikām garām bez problēmām. Bija arī vairāki karotāji ar alebardēm un ložmetēji ar optiskajiem tēmēkļiem.
  Tieši pie ieejas metro atradās liels tanks, kas stipri atgādināja Otrā pasaules kara vācu "Maus". Arī ar diviem lielgabalu stobriem un milzīgu.
  Anastasija čīkstēja:
  - Šī ir mašīna!
  Margarita atzīmēja:
  - Tas visu asfaltu pārvērtīs šķembā.
  Garām meitenēm pazibēja pāris spoku. Un tad vēl viena, violeta. Tas uzrunāja meitenes:
  - Jūs droši vien vēlaties redzēt profesoru Mariarti?
  Anastasija izlikās pārsteigta:
  - Kā tu uzminēji?
  Ēnai līdzīgs spoks teica:
  - Visi grib viņu redzēt! Jebkurā gadījumā man ir aizdomas, ka jūs domājat iznīcināt pūķi?
  Margarita sarauca pieri:
  - Kāpēc tu tā domā? Mēs neesam vergi!
  Spoks piezīmēja:
  Mēs, spoki, to varam just. It īpaši, kad pirms vairākiem tūkstošiem gadu es biju šīs pilsētas iedzīvotājs. Viņa dzīvoja tajos laikos, kad pūķa vispār nebija.
  Praktiskā Anastasija jautāja:
  - Kā es varu nokļūt pie profesora Mariarti?
  Spoks atbildēja:
  - Ej tikai uz vārtiem! Uzmini trīs mīklas, samaksā naudu, un tev tiks atļauts viņu redzēt. Vai cita iespēja, ieiet no sētas durvīm. Tur ir spoku kaķis. Uzmini viņa trīs mīklas pareizi, un tev nekas nebūs jāmaksā. Tad viņš jūs aizvedīs uz profesora noliktavu, un tur jūs paņemsit to, ko vēlaties.
  Margarita loģiski atzīmēja:
  - Otrais variants ir daudz labāks par pirmo.
  Ēnu spoks paskaidroja:
  - Bet spoku kaķis tevi nogalinās, ja viņš nesaņems atbildi uz savām mīklām. Tātad...
  Anastasija pasmaidīja:
  -Ja mēs viņu nogalinātu?
  Spoks brīdināja:
  "Viņš ir spoks, un pat pūķis nevar viņu nogalināt." Tātad jūs uzņematies lielu risku.
  Margarita atzīmēja:
  - Tie, kas maz riskē, nedzer šampanieti; tie, kas riskē pārāk daudz, ir pilnībā apmierināti ar šifīru uz gultas.
  Anastasija praktiski ieteica:
  - Tāpēc ātri ved mūs cauri.
  Spoks iesaucās:
  - Atbildi uz jautājumu.
  Margarita nomurmināja:
  - Ejam!
  Ēna ņurdēja:
  - Ka ir tikai ēna, bet ne ēnas!
  Margarita ātri atbildēja:
  -Pagātne ir kā ēna, bet tā nemaz nav ēna.
  Spoks piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Es tevi tur aizvedīšu. Aiz manis.
  Meitenes sakustējās. Anastasija nometa nīstās kurpes, kas berzēja viņas ne visai maigās pēdas, un viņai sekoja Margarita. Tagad meitenes bija basām kājām un baudīja savu kāju brīvību.
  Profesora Mariarti pils bija milzīga, atgādināja Brēmenes pilsētas muzikantu pili, tikai daudz lielāka un greznāka. Spoks aizveda meitenes uz kaktiņu un sauca:
  - Iesim pa pazemes eju.
  Meitenes sāka viņai sekot. Mēs gājām garām kāpnēm, kas veda lejup, un kļuva tumšāks. Viņi sajuta smeldzošos oļus zem basām kājām. Un cietuma vēsums.
  Anastasija dziedāja:
  - Stomp, stomp, nagi stomp...
  Margarita smejoties piebilda:
  - Ta-ta-ta, ložmetējs trāpīja!
  Un abas meitenes dziedāja:
  Pūķa armija ir pilnībā sakauta,
  Un neviens mūs, skaistās meitenes, nepārtrauks!
  Pēc tam karotāji pielika soli. Pagāja diezgan ilgs laiks, lai staigātu. Un virsma kļuva arvien durstīgāka. Bet vai tas atturēs meitenes no specvienībām? Viņi pārgāja no ātras pastaigas uz skriešanu.
  Spoks čīkstēja, jautādams:
  - Kāda ir tava profesija?
  Meitenes vienbalsīgi atbildēja:
  - Karš!
  Ēna nopūtās un piezīmēja:
  - Kā vienmēr vardarbība un vardarbība!
  Margarita atbildot dziedāja, kratot savus zeltainos matus:
  - Pasaule balstās uz vardarbību! Dusmu vulkāns lielā mērā izplūst!
  Anastasija, rudmatainais zvērs, atbalstīja savu partneri:
  - Viņš pārdzīvo visaugstāko spriedzi ar sāpēm un bailēm!
  Ēna iebilda:
  - Es tā nedomāju. Jums jābūt laipnam.
  Margarita nopūšoties dziedāja:
  - Nav viegli būt laipnam, ticiet man!
  Anastasija pacēla:
  - Laipnība nav atkarīga no auguma!
  Un meitenes unisonā piebilda:
  - Bet no spēka ir atkarīga tikai laipnība. Ir grūti, ja esat vājš un vājš!
  Pēc tam iestājās pauze, un kādu laiku meitenes skrēja klusēdama. Nepievēršot uzmanību asajiem akmeņiem, kas iegraujas kailās, meitenīgās zolēs. Līdz beidzot viņi ieskrēja Mariarti pils pagrabā.
  Dega sveces, kvēloja gāzes strūklas. Varēja redzēt ēnas mirgojam.
  Spoks nosvila:
  - Nu, tagad mēs viņu redzēsim.
  No sienas kā hologramma iznira ēna. Parādījās kaķa seja. Tas ir liels un caurspīdīgs. Tad iznāca ķepa ar nagiem. Kaķa acis mirdzēja kā smaragdi. Un nagi ir asi, dzirkstoši kā dimantu lauskas. Tāpēc viņš pilnībā izrāpās. Tik garš kā vesels zilonis, tikai garāks, un ilkņi ir labus divus metrus gari.
  Meitenes tomēr nesamulsa, sažņaudza dūres un teica:
  - Mēs esam gatavi un kāri cīnīties!
  Spoku kaķis čīkstoši nošņāca:
  - Ko jūs vēlaties, skaistules?
  Margarita godīgi atbildēja:
  - Profesora Mariartija meklētājprogrammas mikroshēma.
  Kaķis smalki ņaudēja un atbildēja:
  - Tas, protams, ir iespējams, bet... Vai jūs zināt nosacījumus?
  Meitenes sinhroni pamāja ar galvu:
  - Noteikti.
  Spoku kaķis dziedāja, kustinot ķepas:
  - Tad klausies mīklu. Kas ir lētāks par pusrubli vai dārgāks par červoneci?
  Margarita pasmaidīja un atbildēja:
  "Tu nedosi pusmeļa vārdu par vārdu, bet godīgs zvērests ir vairāk vērts nekā zelta gabals!"
  Spoku kaķis pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Jūs esat spēcīgas meitenes, un es redzu, ka esat pieredzējušas cīnītājas. Bet tu nespētu atrauties no manis. Es grauztu tavus kaulus kā termītu mākonis. Tāpēc esiet uzmanīgi, jūs nevarat kļūdīties.
  Anastasija atzīmēja:
  - Mēs cīnījāmies. Un tur lodes un lauskas kļūdas nepiedod.
  Spoku kaķis murrāja:
  - Un otrs ir vienkāršs jautājums. Kur Varvara bāza degunu?
  Margarita iesmējās:
  - Oho! Ir grūti iedomāties kaut ko smieklīgāku!
  Anastasija atzīmēja:
  - Nu, mēs atbildēsim ar humoru!
  Un rudmatainā meitene teica:
  - Tā kā ziņkārīgajai Varvarai tirgū tika norauts deguns, tas nozīmē, ka viņa to iebāza tieši dobumā ar bitēm!
  Spoku kaķis pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - To var uzskatīt par atbildi! Tagad klausieties trešo mīklu.
  Un spoku kaķis dziedāja:
  - Un trešajā es jautāšu: vai viņi ar ko iedūra Leftiju?
  Margarita smaidot atbildēja atskaņā:
  - Neatkarīgi no tā, uz ko Levša tika uzdurta, viņš nesaņēma ūdenspīpi!
  Spoku kaķis nopūtās un murrāja:
  -Labi meitenes! Un tāpēc es jūs nenogalināšu un aizvedīšu uz profesora Mariartija laboratoriju. Tikai tur jums pašam jāatrod meklētājprogrammas mikroshēma.
  Anastasija dziedāja:
  - Kas meklē, tas vienmēr atradīs!
  Margarita piebilda:
  - Ko nezaudēji, tas tev ir!
  Spoku kaķis viltīgi teica:
  - Un, ja jūs neesat pazaudējuši savus ragus, vai jums tie joprojām ir?
  Meitenes vienbalsīgi iesaucās:
  - Noteikti! Mēs esam dzīvespriecīgi.
  Spoku kaķis pamāja ar asti:
  - Seko man.
  Meitenes, klusēdami uz basām kājām, devās pēc spoka. Durvis pa ceļam atvērās pašas no sevis. Margarita čukstēja:
  - Tas ir automātiski.
  Anastasija atzīmēja:
  - Jā, nav nekā īpaša.
  Spoku kaķis murrāja:
  "Esmu šeit ilgu laiku, tad, kad vēl nebija ne miņas no profesora Mariartija." Galu galā viņš ir arī citplanētietis un šeit neiederīgs, tāpat kā jūs.
  Margarita atzīmēja:
  "Mēs neieradāmies pilsētā pēc savas gribas."
  Spoku kaķis pamāja:
  - Šeit viss nav pēc tavas brīvas gribas. - Un fantoms iesmējās. - Un mazliet izkritis no prāta!
  Anastasija atzīmēja:
  - Tā ir kā pasaka par Alisi Brīnumzemē. Tur arī kaķis teica, ka visi ir no prāta!
  Spoku kaķis pamāja ar savu lielo seju:
  - Tooting. Vai jūs varat atrast meklētājprogrammas mikroshēmu profesora Mariartija laboratorijā? Viņa ir ļoti liela!
  Margarita dusmīgi atbildēja:
  - Kāds zaudē, un kāds atrod.
  Profesora laboratorija patiešām izrādījās milzīga un sastāvēja no vairākām zālēm, kas bija nosētas ar dažādiem priekšmetiem, datoriem, flakoniem un rezerves daļām un citām "patēriņa precēm".
  Meitenēm gan bija īpašas meklēšanas prasmes. Un vispirms viņi izveidoja vienkāršu ierīci, kas reaģēja uz mikroelektroniku.
  Tad Margarita ieteica:
  - Mums jāmeklē mikroshēma ar radaru, kompakta, bet jaudīga.
  Anastasija tam piekrita:
  - Jā, vajadzētu.
  Meitenes sāka uzstādīt ierīci. Viņi darbojās prasmīgi un enerģiski. Margarita teica:
  - Mēs varam atrast jebkuru adatu siena kaudzē.
  Meitenes, noregulējušas ierīci, sāka lēnām staigāt pa zālēm. Pīkstēja, bet tas nebija čips, bet gan galddators. Margarita un Anastasija vēl nedaudz pastaigājās pa gaiteņiem. Meitenes sāka nervozēt.
  Beidzot ierīce darbojās, un karotāji saskārās ar seifu, kas bija iestrādāts bruņu sienā.
  Margarita nosvilpa:
  - Nu, to vajadzēja gaidīt jau no paša sākuma. Tik vērtīga lieta glabājas seifā, aiz bruņām.
  Anastasija dusmās iesita ar savu kailo papēdi bruņās. Un es jutu metālu, kas ir stiprāks par titānu. Kaut gan šī meitene varēja lauzt betona plātnes.
  Margarita viņu mierināja:
  - Mēs to tūlīt atvērsim.
  Anastasija iesaucās:
  - Vai jūs zināt kombināciju?
  Margarita atcerējās:
  - Pēc skaņas jūs varat noteikt, vai tas ir cipars un burts vai nē.
  Anastasija pamāja:
  - Jā, es zinu. Bet bez īpašas ierīces šāds dzirdams klikšķis uz atbilstošā cipara un burta var nebūt dzirdams.
  Margarita mierināja:
  - Šeit ir vajadzīgā ierīce. Un mana dzirde ir ideāla.
  Meitenes faktiski paņēma ierīci ar austiņām un sāka lēnām griezt seifa rokturi.
  Bija jāievada vārds latīņu valodā un septiņi cipari. Meitenes mazliet paklupās, bet atvēra seifu.
  Iekšā atradās ierīce, kas atgādināja mobilo telefonu ar antenu un ekrānu, kā arī vairākas naudas žūksnes.
  Margarita gribēja paņemt tikai ierīci, bet rudmatainā Anastasija kļuva spītīga:
  - Nē! Pagaidām gan nav zināms, vai vietējā nauda mums var noderēt. Tāpēc labāk tos satvert.
  Margarita iebilda:
  - Bet tā būtu zādzība. Kas mēs esam, lāču mazuļi?
  Anastasija loģiski atzīmēja:
  - Un mēs neprasot paņemam čipu meklētāja ierīci. Bet vai tas tiešām ietekmē termiņu, ja, atverot seifu, tika nozagta viena mikroshēma vai vēl vairāki vietējās naudas saišķi?
  Margarita pāris sekundes padomāja un pamāja ar galvu:
  - LABI. Pārliecināja. Brem viss.
  Un meitenes savās jostās sabāza duci biezu lielu un košu banknošu paku. Jums joprojām var būt vajadzīga nauda, jūs nekad nezināt.
  - Kur jūs dodaties, mani dārgie?
  Karotāji, kas grasījās atkal steigties cauri istabām uz gaiteni un iziet pa ceļu, kur nāca, ieraudzīja vīrieti.
  Viņš bija garš, ar garām rokām, ar lielu galvu un augstu pieri. Viņam galvā bija profesora cepure. Saprāts mirdzēja viņa pelēkajās, dziļajās acīs, viņa deguns bija stingrs un plēsīgs, un viņa zods bija stingrs.
  Viņa rokās bija sešstobru pistole. Viņš atradās pietiekami tālu, lai vareno ieroci varētu izsist no viņa rokas. Un profesors acīmredzot prata šaut precīzi.
  Anastasija stostījās:
  - Dārgā Mariartij, mēs ar jums varam vienoties, vai ne?
  Profesors dusmīgi nošņāca:
  - Es nerunāju ar mirušām sievietēm!
  . NODAĻA Nr.4.
  Meitenes plaši pasmaidīja. Margarita pasmaidīja un čukstēja:
  -Tu esi tik gudrs un burvīgs vīrietis, vai mēs tev nepatīkam?
  Mariarti skarbi teica:
  -Jūs esat apmācītas gaļas gabali, nevis sievietes. Un paliec mierā, nenāc tuvāk! Brīdinu, es šauju, nezaudējot nevienu sitienu.
  Anastasija aizvainoti atzīmēja:
  - Vai daiļi muskuļi nerotā sievieti?
  Mariarty iesaucās:
  - Protams, nē! Sievietei jābūt trauslai un graciozai!
  Margarita atbildēja ar smīnu:
  - Bet es varu viegli aizsargāt savu puisi.
  Mariarty sausi pavēlēja:
  - Nometies uz ceļiem un aizliec roku aiz kakla.
  Anastasija čīkstēja:
  - Bet manas kājas visas ir asinīs.
  - Kur? - Mariartijas acis izspiedās. Viņa skatiens iekrita rudmatainās skaistules graciozajās, basajās pēdās.
  Izmantojot mirkli, cita meitene Margarita ar basu kāju palaida pret profesoru smago uzgriežņu atslēgu. Viņš refleksīvi reaģēja ar šaušanu. Taču viņš nedaudz kavējās, un metāls viņam trāpīja pa plaukstas locītavu. Pistole izlidoja.
  Profesors metās viņam pakaļ, bet Margarita metās viņam pakaļ. Un Anastasija tika uz priekšu, arī iemetot kaut ko smagu, līdzīgu viedtālrunim. Sitiens trāpīja Mariartim pa seju. Viņš samazināja ātrumu un apstājās. Margarita pakustināja savu apakšstilbu pret viņa templi. Mariarty atliecās. Šīs kailās, graciozās, meitenīgās pēdas sitiens nolauza ozola baļķus. Acīmredzot šoreiz zeltmatainā meitene tiešām kļūdījās. Un profesors uz ilgu laiku nomira.
  Bet meitenes nesāka spriest, bet bēga pa veco ceļu. Tomēr Anastasijai katram gadījumam izdevās paķert sešstobru pistoli.
  Tā viņi skrēja pa istabām uz pagrabu. Un viņu rozā papēži mirgoja.
  Meitenes apstājās tikai tad, kad atradās tieši tajā vietā, kur spoku kaķis viņas satika. Šoreiz bija vecs, pazīstams spoks.
  Tas šņāca:
  - Vai paņēmāt meklētājprogrammas mikroshēmu?
  Meitenes vienbalsīgi atbildēja:
  - Jā!
  Spoks rībēja:
  - Meitenes! No šejienes jūs varat doties uz pasaku, kurā tiek vākti artefakti. Ieslēdziet iegūto meklētājprogrammas mikroshēmu.
  Margarita to ieslēdza. Ēnu spoks atzīmēja:
  - Darbojas lieliski. Profesors, es ceru, uzreiz neatklās zaudējumus?
  Margarita iesmējās:
  "Es viņam tik spēcīgi iespēru ar labo sānu, ka viņš vismaz guva smagu smadzeņu satricinājumu!"
  Spoks nomurmināja:
  - Ja tu viņu nenogalināji, viņš tev atriebsies. Tas ir biedējošs cilvēks!
  Anastasija iesaucās:
  - Ejam ātri uz pasaku! Mums ātri jāatgriežas mūsu pasaulē. Citādi mūsu vecāki, saņemot ziņu par mūsu nāvi, trakos no bēdām!
  Spoks paskatījās kartē un atbildēja:
  - Seko man.
  Un tas aizpeldēja. Meitenes metās viņam pakaļ. Mēs iegriezāmies koridorā un atkal sākām skriet. Zem basām kājām ir asi oļi, tomēr speciālo spēku karavīriem tas nebūt nav biedējoši. Meitenes skrēja diezgan ilgi, vairākas stundas.
  Līdz beidzot mēs atradāmies vārtu priekšā. Tur pie ieejas stāvēja trīs vareni varoņi.
  Viņi sakrustoja zobenus, aizšķērsojot ceļu, un murmināja:
  - Ieeja pasakā ir tikai par naudu!
  Margarita izņēma banknošu kaudzi un pasniedza tūkstošdaļu ar pūķa attēlu:
  - Vai tev ar to pietiek?
  Varoņi pamāja ar galvu:
  - Tev pietiek, bet viņai tūkstoš!
  Anastasija arī izmeta rēķinu un atzīmēja:
  - Es domāju, ka tu atkal palūgsi mums atrisināt mīklas.
  Gari, spēcīgi puiši, gandrīz tikpat gari kā ozoli, loģiski atbildēja:
  - Kā ar mīklām? Jūs nevarat tos smērēt uz maizes.
  Atvērās apzeltītie vārti, un meitenes iegāja mežā. Pēc stundu ilgas skraidīšanas pa asiem akmeņiem pat viņu raupjās pēdas dedzināja un niezēja. Tāpēc staigāšana pa zāli bija svētlaime.
  Mežs bija lekns, atgādināja subtropus, tikai uz kokiem auga ļoti lieli un koši ziedi. Lidoja tauriņi ar daudzkrāsainiem spārniem un sudraba spāres, bija apbrīnojami izmēros.
  Spoks palika ārpus vārtiem.
  Margarita pie sevis lasīja:
  - Pašu salikts galdauts, pastaigu zābaki, neredzamības cepure, dārgumu zobens, visu zinošs spogulis, samogud arfa, lidojošs paklājs. Tik daudz priekšmetu ir.
  Anastasija palūkojās uz ierīci, pakratīja savas sarkanās cirtas un teica:
  - Priekšā ir tikai pašu salikts galdauts.
  Meitenes neviļus kāpināja tempu. Viņi ieraudzīja divstāvu mūra māju. Pie ieejas bija rinda. Meitenes pienāca tuvāk un paskatījās tuvāk. Cilvēki maksāja naudu un pirka pārtiku. Bija daudz bērnu, tievi, basām kājām un nobružāti. Viņi ar asarām jautāja:
  - Lūdzu, dodiet mums ēst. Vismaz mazliet.
  Atbildot atskanēja rūkoņa:
  - Ejiet prom, jūs nožēlojamie ubagi!
  Margarita un Anastasija apņēmīgi piegāja pie letes. Galdauts bija redzams, diezgan liels un elegants. Uz tās ik pa brīdim parādījās arvien jauni trauki, kurus tad par naudu pārdeva vīrietis cilindrā un ar lielu vēderu. Istabas stūrī jau bija vairāki maisi ar monētām.
  Margarita dusmīgi sacīja:
  "Vai jums nav kauns ļaut saviem bērniem badoties, kad jūs pats saņemat pārtiku bez maksas?"
  Anastasija sažņaudza dūres:
  - Es pat varu salauzt tavu žokli.
  Vīrietis cilindrā viltīgi pasmaidīja un atzīmēja:
  - Ar varu nevar atņemt maģiskas lietas. Un tas, kas ir mans, jau ir mans.
  Bērni pūlī kliedza:
  - Nav taisnība! Pie viņa var laimēt pašu saliktu galdautu.
  Vīrietis cilindrā piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Noteikti! Ja jums ir uz ko derēt.
  Meitenes izvilka naudas žūksnes un teica:
  - Miljons kredītkaršu - mēs to uzlikām uz līnijas!
  Vīrietis cilindrā piebilda:
  - Un arī meklētājprogrammas mikroshēma!
  Meitenes mežsargi paskatījās viens uz otru un piemiedza viens otram aci:
  - Mēs piekrītam!
  Cilvēks cilindrā iesaucās:
  - Tad pokers.
  Margarita pamāja:
  - Mēs piekrītam.
  Meitenes nešaubījās, ka buržuāzija cilindrā krāps. Tas pats par sevi saprotams. Bet pret elitārajiem specvienības virsniekiem jebkāda veida krāpšanās ir bezjēdzīga. Gluži pretēji, ir labāk, ja pretinieks ir krāpnieks. Tagad viņš izmetīs kombināciju, kas pārspēj gandrīz visu veidu citas kombinācijas - četrus dūžus. Taču ir viena kombinācija, kas pārspēj tieši četrus dūžus, bet zaudē dažiem pārējām.
  Un Margarita veikli pacēla kārtis.
  Vīrietis cilindrā ar uzvaras skatienu izmeta četras lielākās kārtis. Viņš izlika zobus, gaidot uzvaras prieku.
  Kad pēkšņi parādījās nāvējoša skaitītāju kombinācija.
  Abas meitenes unisonā atbildēja:
  - Galdauts ir mūsu.
  Vīrietis cilindrā nobālēja un nomurmināja:
  - Tu krāpji.
  Margarita iesaucās:
  - Un tu arī!
  Vīrietis cilindrā izvilka pistoli, bet Anastasija paspēra ātrā solī un iespēra viņam tieši pa cirksni. Trieciens, salaužot piecus ķieģeļus, iemeta biznesmeni, un viņš nokrita miris!
  Meitenes kliedza pretī:
  - Tagad bērni var ēst un paņemt visu par brīvu!
  Un karotāji sāka mest pūlī mantkārīgā bagātnieka savāktās sudraba un vara monētas. Turklāt viņi to darīja ar lielu entuziasmu.
  Un bērni aizbēga no apkārtnes. Bērnu šeit bija daudzkārt vairāk nekā pieaugušo.
  Margarita pat piezīmēja:
  - Arī, iespējams, transformējies?
  Anastasija piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Pūķa nārsts. Lai gan, protams, būt bērnam joprojām ir labāk nekā būt vecam vīram.
  Margarita cerīgi atzīmēja:
  - Varbūt verdzība beigsies, bet nemirstība paliks?
  Bērni skrēja vēl vairākas stundas. Pat ja viņi saņēma izsmalcinātākos ēdienus, viņi saņēma naudu. Beidzot, kad apkārtējo rajonu puiši bija vairāk vai mazāk paēduši un visa nauda bija sadalīta, meitenes devās tālāk.
  Paķēra arī pašu saliktu galdautu.
  Anastasija atzīmēja:
  - Ejam tālāk, drīz uzskrisim skriešanas zābakos.
  Meitenes gāja un izbaudīja soļus pa vasaras taku.
  Viss bija idilliski. Lai gan pēc pāris stundu ātras pastaigas atkal tievi bērni un daži bagātīgi ģērbti pieaugušie sāka sastapties ar ubagi ģērbtiem bērniem. Tomēr pēc izskata viņš, šķiet, nav vecāks par trīsdesmit gadiem.
  Margarita brīdināja:
  - Staigāšanas zābaki ir ļoti tuvu!
  Meitenes redzēja, kā pa gaisu skrien vīrietis ar somu. Apkārt cilvēki un bērni kliedza:
  - Apturiet zagli!
  Vīrietis aizlidoja. Bet Anastasijai laboratorijā katram gadījumam izdevās paķert garu tievas stieples gabalu. Un iemeta paštaisītu laso.
  Vīrietis zaudēja ātrumu, viņam nolidoja viens no zābakiem. Meitenes viņu pacēla un pieskrēja pie zagļa:
  - Nu, vai tu to ēdi? Vai tu uzdāvināsi mums savas brīnišķīgās lietas?
  Vīrietis ņurdēja:
  - pastaigu zābakus nevar atņemt ar varu. Jūs varat tos apmainīt vai laimēt!
  Margarita, saraukusi pieri, sacīja:
  - Nu, spēlēsim.
  Zaglis smaidot jautāja:
  - Uz ko tu derēsi?
  Anastasija nomurmināja:
  - Pašmontēts galdauts!
  Vīrietis ar vienu zābaku pamāja:
  - Piekrītu! Vai tu būsi muļķis? Es pats uzvarēju šajā skriešanas zābaku spēlē.
  Margarita pamāja:
  - Mēs piekrītam.
  Zaglis bijis pieredzējis krāpnieks, bet meitenes elites specvienībās ir labi apmācītas un kopumā ir labākās valsts karotājas. Tātad krāpties, nekrāpties, tas nepalīdzēs!
  Un tā Margarita cīnījās pretī un piekāra zaglim plecu siksnas.
  Viņš nosarka un piezīmēja:
  - Vai viņa krāpās?
  Margarita godīgi atbildēja:
  - Tāds pats kā jūs.
  Zaglis novilka otro zābaku un pamāja:
  - Tagad tās ir tavas.
  Margarita un Anastasija uzvilka vienu zābaku uz labās kājas, otru uz kreisās kājas un novilka.
  Meitenes lidoja pāri pasaku mežam un ieraudzīja ciematus, kā arī pasaku ieskaujošās lielpilsētas mājas. Pūķa pilsēta, ēnu pilsēta.
  Anastasija smaidot teica:
  - Nākamais artefakts ir neredzamības vāciņš. Tomēr šeit mums var rasties problēmas.
  Margarita atzīmēja:
  - Tā īpašnieks ir neredzams?
  Anastasija atbildēja:
  - Bet es domāju, ka mēs spēsim pamanīt. Mums ir asa redze, un mums ir arī karte.
  Margarita dziedāja:
  - Es varu visu, es varu visu, jo mana galva nav akmens!
  Meitenes cieši aplūkoja karti, artefakts nāca arvien tuvāk un tuvāk.
  Anastasija čukstēja:
  - Mums vajag triku!
  Karotāji nolaidās un stāvēja. Viņi izlikās, ka runā.
  Un viņi paši vēroja ar acs kaktiņu. Var redzēt, ka kāds staigā pa zāli. Tiesa, pēdas ir dažas mazas un basām kājām. It kā tas būtu zēns.
  Skaidrs, ka jaunais, neredzamais zaglis bija iecerējis paša salikto galdautu nozagt.
  Margarita veikli satvēra viņa roku. Un Anastasija ātri aptaustīja galvu un norāva cepuri. Viņu priekšā bija gaišmatains, ruds zēns, apmēram divpadsmit gadus vecs. Veikls un veikls.
  Margarita norūca:
  - Ieguvis zagli. Tagad mēs jūs pātagu.
  Zēns lūdza:
  - Nesit mani, man viss ir labi. Es tikai gribēju ēst.
  Anastasija atzīmēja:
  - Tu izskaties labi paēdis, un ar šo neredzamo cepuri tu nekad nepaliksi izsalcis.
  Zēns ar nopūtu atbildēja:
  "Nabagam neko daudz nevar nozagt, bet bagātiem cilvēkiem pa pagalmu skraida suņi." Un vispār, zogot naudu nenopelnīsi.
  Margarita bija sašutusi:
  - Tu gribēji mūs aplaupīt. Tāpēc mēs jūs smagi sitīsim, vai arī jūs uzliksit mums neredzamības vāciņu.
  Zēns negatīvi pakratīja galvu.
  - Ja tu atņemsi cepuri ar varu vai ar vardarbības draudiem, tas tev nekalpos! Tas ir, ja tu spēlē ar mani.
  Margarita pamāja:
  - Protams, tas ir iespējams. Ko vēlies: pastaigu zābakus, vai paša saliktu galdautu?
  Zēns gurdēja:
  - Vai nav iespējams izdarīt abus?
  Meitenes vienbalsīgi atbildēja:
  - Par resnu. Bash on bash.
  Zēns pamāja:
  - Labi, tad galdauts ir pašmontējams, un spēles izvēle ir manā ziņā!
  Bērns iespieda baso kāju; acīmredzot mūžīgajā, pasakainajā vasarā viņš negribēja uzvilkt kurpes un zagt kurpes. Zēns teica:
  - Vai tu izmantosi dūres? Es izvēlos tanti ar zelta matiem, jo rudmates ir pārāk viltīgas.
  Margarita pamāja:
  - Ikvienam labāk patīk spēlēties ar medus blondīni, baidoties no lapsas krāsas.
  Zēns sažņaudza dūres un sāka trīcēt, Margarita nostājās viņam priekšā. Spēle ir ārkārtīgi vienkārša. Vai nu aka taisa ar rokām, vai šķēres, vai papīrs, vai akmens. Šeit daudz kas ir atkarīgs no reakcijas. Puika uztaisīja aku, diezgan izdevīgu formu, noslīcinot gan šķēres, gan akmeni. Bet meitenei izdevās izgatavot papīru, kas pārklāj aku.
  Zēns nolaida acis un smagi nopūtās:
  - Es paņēmu tavu. Tagad tev ir cepure.
  Anastasija to uzvilka un uzreiz pazuda. Margarita apstiprināja:
  - Darbojas.
  Atkal parādījās Anastasija, iedeva sarūgtinātajam zēnam sudraba monētu un apsolīja:
  "Drīz neviens no bērniem šajā vietā nebūs izsalcis."
  Zēns izmēģināja monētu uz zobiem un pamāja:
  - Es nopirkšu sev piparkūkas. Un es novēlu jums ātri savākt artefaktus un noņemt pūķi.
  Meitenes piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Mēs to izdarīsim.
  Un viņi devās, pareizāk sakot, lidoja, uzvilkuši skriešanas zābaku, tālāk.
  Anastasija atzīmēja:
  - Tālāk mums ir dārgumu zobens. Var būt problēmas.
  Margarita tam piekrita:
  -Tu nevari to vienkārši atņemt? Bet mēs arī neesam vienkārši.
  Meitenes skrēja skriešanas zābakos. Zem tām pazibēja ēnas, šūpojās koki. Daudzi bērni kopā ar dažiem pieaugušajiem rosījās lejā. Tā bija kā arhaiskāka pilsētas versija ar vienstāvu, pārsvarā koka būdām starp kokiem.
  Bija arī lauki, kur strādāja bērni, kurus dzenēja kādi dzīvnieki formās. Ik pa brīdim atskanēja rūkoņa.
  Bet tad radās posta vieta. Apkārt gulēja sakapātu ķermeņu kaudze. Divkājains, ārkārtīgi garš puisis gāja priekšā cilvēkiem, kuri bija nokrituši uz ceļiem viņa priekšā. Viņi sakrāva savas vienkāršās preces.
  Briesmonis rēca:
  - Es visus notriekšu! Es visus saplosīšu!
  Un acīmredzot viņš tiešām kādu nocirta. Un tad zobens pazibēja pa gaisu, tad atgriezās savās nagainās ķepās.
  Margarita ieteica:
  - Es nokāpšu pie viņa viena un piedāvāšu paspēlēties par paša saliktu galdautu. Tu uzvelc neredzamības vāciņu un esi slazdā.
  Anastasija pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - No rudmates parasti vienmēr vairāk baidās.
  Otro zābaku skaistule pasniedza medus blondīnei.
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem meitene salieca vara monētu. Te var redzēt, ka papīra nauda nemaz nav tik novērtēta kā modernākajā pilsētas daļā.
  Margarita pasmaidīja, iztaisnoja zeltā mirdzošos cirtainos matus, viņa bija vienkārši mīļa, un metās pretī briesmonim. Meitenei ir atlētiska figūra ar augstām krūtīm, tievu vidukli un grezniem gurniem.
  Briesmonis, ieraugot skaistumu, nekavējoties izcēla zobus un ķērka:
  - Es tevi nogalināšu, ja tu man nepaklausīsi!
  Margarita iesmējās un atbildēja:
  -Tu esi tik foršs vīrietis. Tādas kažokādas un krāšņi ilkņi. Jebkura sieviete būtu lepna būt jūsu verdzene!
  Briesmonis uzpūtās un rēca:
  - Es! Visvarenais kungs, es esmu! Es esmu gudrākais pasaulē!
  Margarita ieteica:
  - Uzspēlējam. Es nolikšu pašas saliktu galdautu pretī tavam dārgumu zobenam.
  Briesmonis agresīvi rēca:
  - Es pavēlēšu savam zobenam tevi sagriezt gabalos! Un es bez riska paņemšu pašu salikto galdautu.
  Margarita loģiski atzīmēja:
  - Bet, ja galdautu paņemsi savā īpašumā ar varu, tu to nevarēsi izmantot. Jūs zināt noteikumus.
  Briesmonis atcirta un atbildēja:
  - Nu, labi, tu arī uzliksi uz līnijas gan savus zābakus, gan brīvību, kļūstot, ja zaudēsi, par manu paklausīgo vergu.
  Margarita sarauca uzacis un vēlreiz jautāja:
  - Vai tas nav par daudz?
  Briesmonis rēca:
  - Nē, tieši tā!
  Margarita pamāja ar galvu, pār pleciem pārskrēja zelta vilnis:
  - Tad es piekrītu. Risks ir cēls iemesls.
  Briesmonis atgādināja:
  - Spēles izvēle ir mana. Es iesaku kauliņus.
  Margarita pasmaidīja un atbildēja:
  - Vienkārša, bet godīga spēle. Lai liktenis izlemj.
  Bet, protams, meitene saprata, ka šis plēsējs krāps. Bet viņa un Anastasija ir spēcīgākie un gudrākie specvienības karavīri pasaulē. Un meitenes, protams, zina dažādus trikus un paņēmienus spēlēs.
  Pirmo reizi gan briesmonis, gan Margarita ieguva divpadsmit punktus - divus sešus!
  Briesmonis norūca un viņi atkal meta. Šoreiz Margarita ieguva tikai trīs. Cik laimīgs bija dzīvnieks, kliedzot:
  - Tu būsi mans vergs uz mūžību! Oho, kāds tev ir augums!
  Un viņš to iemeta, nepaskatīdamies.
  Margarita vēsi sacīja:
  - Mans dārgumu zobens!
  Briesmonis neticīgi iepletās acis. Viņam patiesībā spīdēja divas vienības. Kā šis. Un viņš domāja, ka atkal būs divpadsmit! Tomēr Anastasija netērēja laiku, valkājot neredzamības cepuri, un rezultāts bija pretējs.
  Briesmonis kliedza uz dārgumu zobenu:
  - Nogalini viņu!
  Zobens turpināja karāties un griezties gaisā. Saimnieks ir mainījies un, protams, viņš tagad tikai paklausīs jaunajai, skaistajai zeltmatainajai saimniecei.
  Briesmonis tika uzmests Margaritai, lai gan meitene bija diezgan gara, viņš joprojām bija daudz garāks par viņu un trīs reizes smagāks. Bet zeltmatainā skaistule viņai iespēra pa cirksni. Cieti, ar baļķu laušanas spēku. Briesmonis uzlidoja augšā, un Anastasija viņam spēcīgi iesita pa pakausi. Brūtenis nomira.
  Margarita pavēlēja:
  - Kladenets, seko man!
  Zobens ielidoja sportistes atvērtajā plaukstā.
  Anastasija ieteica:
  "Varbūt jūs pavēlēsit nocirst šim zvēram galvu?"
  Margarita, smaidot, pakratīja galvu:
  - Kāpēc, cilvēki un, jo īpaši, mūžīgie bērni viņu tik un tā saplosīs.
  Anastasija atzīmēja:
  - Bet mēs pārbaudīsim zobenu! Vai viņš mums ir paklausīgs?
  Margarita cēli iebilda:
  "Nav labi nogalināt ienaidnieku, kad viņš ir bezsamaņā un mums nemaz nav bīstams." Mēs neesam ļauni.
  Anastasija dusmīgi atzīmēja:
  - Džedi arī bija tikpat cēli, un kas ar viņiem notika!
  Margarita loģiski atzīmēja:
  - Anakina krišana sākās, kad viņš nogalināja visus, gan neapbruņotus, gan bērnus. Spēka tumšā puse pavēra ceļu uz viņa sirdi.
  Anastasija piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Varbūt tev taisnība. Iedod man otro zābaku, lidosim.
  Un rudmatainā skaistule kratīja savu kailo, iedegušo kāju.
  Meitenes uzvilka zābakus un atkal metās prom.
  Anastasija smaidot teica:
  - Četri - nulle, mežsargi vada pret pūķi.
  Margarita smaidot čivināja:
  - Nākamais mērķis nav viegls, mūs sagaida zinošs spogulis.
  Anastasija šaubīgi atzīmēja:
  - Tagad mums būs daudz grūtāk uzvarēt.
  Margarita pasmaidīja:
  - Bet mēs taču esam elitāro specvienību karotāji!
  Anastasija pamāja:
  - Un tas arī viss.
  Lidošanai vajadzēja diezgan ilgu laiku. Bet šeit ir mērķis. Diezgan liela, viduslaiku pilsēta. Ir tiesa. Pašā centrā sēž meitene ar melniem matiem, mazliet kā čigāniete, un administrē taisnību un patiesību! Saņemt, protams, labu naudu. Un jautā spogulim:
  - Pasaki manam spogulim, pasaki visu patiesību! Kura govs ir pie lieveņa, kurš ir vilks un kas ir aita?
  Un spogulis sniedza atbildes.
  Margarita un Anastasija piegāja pie čigānu meitenes, viņa pacēla pret viņiem brūnās acis un atbildēja:
  - Es zinu, kāpēc tu atnāci. Vai vēlaties laimēt no manis spoguli?
  Anastasija pārliecinoši atbildēja:
  - Mēs ne tikai gribam, bet arī uzvarēsim.
  Jaunā, šķietami čigāniete, pamāja ar galvu:
  - Labi! Bet vai jūs zināt, ka tiesības izvēlēties spēli ir manas?
  Margarita apstiprināja:
  - Jā, tādi ir noteikumi. Pretējā gadījumā visus artefaktus jau sen būtu savācis viens cilvēks.
  Jaunā čigānu meitene smējās un ieteica:
  - Tad tā. Jūs uzliekat paša saliktu galdautu, pastaigu zābakus, neredzamības cepuri, dārgumu zobenu, un man ir tikai viens zinošs spogulis.
  Margarita piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tas nāk. Mēs esam gatavi riskēt.
  Čigānu meitene pastiepa roku:
  - Tas ir piesegts.
  Ranger Girl sasita plaukstu.
  - Tas ir piesegts.
  Meitene atkal iesmējās un ieķērās skapī. Viņas ar pērlēm izšūtās kurpes dzirkstīja. Melnmatainā ragana izņēma dēli un sacīja:
  - Spēlēsim dambreti. Dēlis, starp citu, ir maģisks, un tā īpašnieks vienmēr uzvar.
  Anastasija atzīmēja:
  - Vienā pasakā bija tādas dambrete. Tas ir negodīgi.
  Čigānu meitene atcerējās:
  - Spēles izvēle ir mana. Un nav kur atkāpties.
  Margarita loģiski atbildēja:
  - Gruzdevs sevi sauca get in the body. Spēlēsim.
  Meitene pamāja:
  - Tu esi blondīne, tāpēc spēlē balto. Man patīk melna krāsa.
  Margarita dziedāja:
  - Es krāsoju lūpas ar apavu krēmu, man patīk melns. Meitene ir kļuvusi ļoti spēcīga, jūs man iedosiet pušķi.
  Anastasija bija pārsteigta par Margaritas mierīgumu.
  Nu labi, lai gan viņa ir nabaga blondīne, viņa nemaz nav stulba. Un tik lielisks intelektuālis.
  Margarita lika kustēties. Viņa zināja dambretes teoriju. Šī, pirmkārt, protams, ir cīņa par centru, bet tā, lai nepaliktu zem kombinācijas. Čigāne nezināja teoriju, bet spēlēja pārliecinoši un ātri.
  Viņa ticēja, ka uzvarēs. Kādā brīdī iniciatīvu pārņēma Margarita. Čigānu meitene atliecās un pārstāja staigāt. Tagad dambrete kustējās pašas no sevis.
  Margarita palaida garām sarežģītu kombināciju, zaudēja vairākas dambrete un nokļuva sarežģītā situācijā. Čigānu meitene ķiķināja un berzēja rokas:
  -Ja vēlies izlīdzināties, tad liek uz sliekšņa savu un drauga brīvību.
  Margarita atbildēja:
  - Spēle vēl nav beigusies.
  Taču likās, ka situācija jau ir bezcerīga. Margaritai bija palicis pēdējais dambrete, kuru, acīmredzot, burvju dēlis cerēja iespiest ārtelpā. Un pēdējā brīdī, kad likās, ka glābiņa nav, Margaritas baltā dambrete apbrauca apli un nogāza visus melnos gabalus.
  Čigānes tumšā seja kļuva bāla, un viņa nomurmināja:
  - Nevar būt.
  Margarita atbildot dziedāja:
  -Viss neiespējamais šajā pasaulē ir iespējams! Nedomājiet, ka divi un divi ir četri!
  Čigānu meitene čīkstēja un kliedza:
  - Bet tas nav iespējams! Dambrete ir maģiska, to nav iespējams pārspēt!
  Margarita teica:
  - Bet es to izdarīju!
  Čigānu meitene ieteica:
  - Atklāj noslēpumu, un es tev iedošu zelta maisu.
  Margarita sarāvās:
  - Grūti nest. Vēl labāk, iedodiet man šīs dambrete.
  Čigānu meitene neapmierināta pamāja ar dūri gaisā:
  - Labi, paņem! Kāds ir noslēpums?
  Margarita no tāfeles izņēma sudraba monētu ar pūķa attēlu un paskaidroja:
  - Maģija ir jutīga pret sudrabu, un arī šī monēta ir uzlādēta ar pūķa piekariņiem, es to sajutu un katram gadījumam saglabāju. Es nedaudz mainīju burvību un uzvarēju!
  Čigāne nomurmināja:
  - Sasodīts! Vai vēlaties divus zelta maisus par šādu monētu?
  Margarita negatīvi pakratīja galvu:
  - Tādi brīži ir pārāk reti. No pārdesmit sudraba un vara maisiem tika atrasts tikai viens, un tas joprojām noderēs. Tomēr, ja vēlaties, mums nav jāņem dambrete no jums.
  Čigānu meitene pamāja ar roku:
  - Nē, es jau teicu, ka dodu jums. Vilciens aizgāja. Es ceru, ka zelts, ko esmu ietaupījis, man pietiks gadsimtiem ilgi. Un iespēri pūķim pa dupsi. Viņš ēda cilvēkus.
  Meitenes satvēra piekto artefaktu, un Anastasija dziedāja:
  - Tādas sāpes, tādas sāpes, meitenes pret pūķi: pieci - nulle!
  . NODAĻA Nr.5.
  Karotāji atstāja pilsētu. Anastasija ieteica uzkost dabas klēpī un mūžīgi pasakainajā vasarā. Par laimi viņiem ir pašu salikts galdauts. Un tajā pašā laikā pārbaudiet tās pasakainās iespējas.
  Meitenes izvēlējās vietu mežmalā, apsēdās uz nokrituša ozola un atritināja galdautu.
  Margarita pasūtīja ziloņa stumbru ar garšvielām, kā arī čūskas kotletes un žirafes cepeti. Anastasija veica arī greznu pasūtījumu: gulbja gaļa, cepetis zebra un pūtīšu aknas - foršs japāņu gardums.
  Meitenes pasūtīja arī brīnišķīgu divus simtus gadus vecu vīnu. Un visi ēda ar zeltu, smalki izstrādātiem galda piederumiem, kas nosprausti ar maziem dimantiem.
  Meitenes ēda ar prieku un mazgājās ar ārzemju vīniem.
  Anastasija jautāja:
  - Nu, kas tagad ir grafikā?
  Margarita atbildēja:
  - Gusli-samogudas.
  Anastasija pasmaidīja:
  - Jā, viņi var likt mums dejot līdz otrajai atnākšanai!
  Margarita mānīgi jautāja:
  - Vai vispār būs otrā atnākšana?
  Anastasija sirsnīgi atbildēja:
  - Es ceru, ka nē! Kristīgās paradīzes zelta būra vietā labāk būtu kosmiskais komunisms.
  Margarita apstiprināja:
  - Jā, esmu lasījis līdzīgas utopijas. Un viss izdevās lieliski.
  Anastasija ēda greznus ēdienus un atzīmēja:
  - Mūsu ielā būs brīvdienas.
  Margarita smaidot atzīmēja:
  - Un mums vienmēr ir brīvdienas. Mēs ejam no uzvaras uz uzvaru.
  Meitenes bija paēdušas un, jūtot smagumu vēderā, nedaudz pasnauda. Un tā, cik ilgi es esmu stāvējis uz kājām. Tomēr gulējām kā meža dzīvnieka vieglā miegā. Gar Margaritas baso pēdu rāpās kāds bubulis, kutinot viņas kailo, apaļo papēdi. Bet meitene pat nereaģēja - tas bija droši.
  Margarita sapņoja par karu Afganistānā. Kad, šķiet, tu esi stiprs un uzvar, bet ienaidnieks iegūst arvien lielāku spēku. Un cīņas plosās. Un šajā liktenīgajā valstī mirst krievu zēni.
  Un viņu meitenes jau apraud. Pat varoņu tituls, iespējams, tika piešķirts pēcnāves. Tas ir godājami, bet skumji. Skaistules gāja bojā nevienlīdzīgā cīņā.
  Margarita nopūtās.
  Nogulējušas vairākas stundas, meitenes pamodās tieši laikā, viņām jau ložņājās liels, buļļa lieluma, pelēks zobenzobu vilks.
  Tomēr Margarita rēca, un dārgumu zobens viegli sasmalcināja svarīgo zvēra līķi.
  Uz zāles bija palicis tikai kaulu, asiņu un gaļas kaudze. Kurai uzreiz uzbruka visādi grifi. Knābāšana pie miesas.
  Anastasija atzīmēja:
  - Mēs aizmigām bez grūtībām, tiesa, jā, bet ar kādām grūtībām mēs pamostamies vēlāk!
  Margarita iesmējās:
  - Jā, bet tu nevari mūs tik viegli apēst. Un vilks to īpaši dabūja.
  Anastasija pielēca, pagrieza atskaņotāju un dziedāja:
  - Ja tu no mums saņemsi tieši niķelī, tu sadursies stiprā, karavīra dūrē!
  Pēc tam meitenes veica vingrinājumus un novilka skriešanas zābakus. Steidzamies prom.
  Margarita atzīmēja:
  - Iespējams, mūs jau uzskata par mirušiem un, iespējams, pat apbalvoti ar Krievijas varoņa zvaigznēm.
  Anastasija to rezumēja smejoties:
  - Jo labāk. Mēs tagad būsim slavas zālē. Un visi izšķilsies, kad atgriezīsimies!
  Margarita, pētot mežu un daudzas mājas, plīvojot ēnas, atzīmēja:
  - Bet mums ir iespēja neatgriezties.
  Anastasija apstiprināja:
  - Jā, man ir. Bet mēs nāksim, visiem par spīti!
  Meitenes dziedāja korī:
  - Pūķis mūs neapturēs, pūķis mūs neuzvarēs! Foršas meitenes izdzēsīs ienaidnieku! Foršas meitenes - sveiciens varoņiem!
  Un karotāji uzlēca un uzmeta cilpu gaisā.
  Anastasija paskatījās uz ierīci un atbildēja:
  - Un tagad tuvojamies samogud arfai. Cīņas sestais raunds.
  Meitenes atradās virs lielas, balta akmens pilsētas. Mēs metāmies cauri laukumiem. Baznīcu kupoli kļuva zeltaini, lai arī bez krustiem, bet ar pūķu galvām. Tāda interesanta pilsēta, kā senā Kijeva. Bet centrā ir pils. Un liels pūlis cilvēku, bojāri un apsargi, dejo.
  Centrā stāv jauns vīrietis, bezbārdīgs pusaudzis dārgās drēbēs, un visi viņam paklanās. Un viņi pat skūpsta jūsu Marokas zābakus.
  Un samogud arfa karājas gaisā un ik pa laikam sāk spēlēt, liekot kājām dejot.
  Margarita un Anastasija arī juta raustīšanos, taču ar gribas piepūli to apspieda.
  Jaunais vīrietis, ieraudzījis skaistās meitenes, piemiedza viņām ar aci un sacīja:
  - Gribi dejot, sandales?
  Margarita norūca, atbildot:
  - Mēs gribam spēlēt tavu arfu!
  Jauneklis pasmaidīja un atbildēja:
  - Un ko pretī?
  Anastasija pasmaidīja:
  - Jūs paši redzat, vesels komplekts: pašu salikts galdauts, pastaigu zābaki, neredzama cepure, dārgumu zobens, visu zinošs spogulis! Redziet, veseli pieci burvju priekšmeti - pret vienu!
  Pusaudzis rotaļīgi atbildēja:
  - No tādām daiļavām kā tu, pietiktu ar skūpstu, bet... es pieņemu spēli! Lai zeltmatainais spēlējas.
  Margarita pamāja:
  - Jā, kad tev ir saules krāsas mati, visi grib ar tevi spēlēties!
  Anastasija pārbaudīja:
  - Un es esmu rudā lapsa, joprojām uzskatu to par skaistu.
  Jaunais vīrietis bija diezgan garš un izskatīgs, iespējams, ka patiesībā viņam bija vairāk nekā gadsimts. Un viņš jūt, cik meitenes ir bīstamas. Nav brīnums, ka jau ir savākti pieci artefakti.
  Tāpēc viņš kurnēja:
  - Spēles izvēle ir mana. Kā ar domino?
  Margarita pamāja:
  - Domino? Lieliski, derēs.
  Jaunais vīrietis ļoti gudri sakārtoja. Viņa pirksti ir ātri un ātri. Margarita uzreiz saprata, ka viņas priekšā ir profesionāls krāpnieks. Bet viņa nemaz nebija apmulsusi.
  Viņa prata pieveikt bēdīgi slavenākos krāpniekus. Turklāt tas nav tik grūti. Nepieciešama tikai noteikta roku veiklība. Un reakcijas ātrums, bet meitenes tas neapvainojas.
  Kas attiecas uz krāpšanās ar domino kauliem trikiem, meitenes pašas iemācīs jebkuru puisi, un viņas izcels pieredzējušāko krāpnieku.
  Spēle bija pa kaklu un kaklu. Līdz beidzot Margarita izmeta:
  - Zivis!
  Jauneklis bailēs nomurmināja un iepleta acis:
  - Sasodīts! Es spēlēju domino tūkstoš gadus, bet nekad neesmu redzējis tādus spēlētājus.
  Margarita pasmaidīja un atzīmēja:
  - Tu neizskaties vairāk par sešpadsmit.
  Jauneklis atbildēja:
  "Šeit ir zēni, kuriem ir trīs tūkstoši gadu, bet viņi izskatās desmit." Acīmredzot jūs esat nederīgi?
  Margarita izlaboja:
  - Vairāk kā šlāgeri.
  Jauneklis jautāja:
  - Vai ir kādi spēcīgi burvji?
  Anastasija iesaucās:
  - Elite, elite!
  Zēns nopūtās un jautāja:
  - Es paņēmu tavu, paņem arfu, bet vismaz noskūpsti ardievu!
  Anastasija čīkstēja:
  - Un tu arī.
  Meitenes ar prieku skūpstīja izskatīgo jaunekli, viņām patika. Un tad viņi paņēma arfu. Mierinājumam Anastasija no paša saliktā galdauta zaudējušajam pasūtīja trīs pudeles dzirkstošā šampanieša.
  Jaunais vīrietis negaidīti ierosināja sarīkot svētkus visiem visā pasaulē!
  Meitenes labprāt piekrita.
  Galdauts tika uzklāts uz gara galda, un tas auga. Tas izrādījās piekrauts ar dažādiem bagātīgiem ēdieniem.
  Cilvēki sāka mieloties un sāka dejot bez jebkādas piespiešanas.
  Meitenes arī nedaudz ēda.
  Anastasija atzīmēja:
  - Bet tomēr ir labi darīt labu.
  Margarita piekrita:
  - Tas ir jauki jums un cilvēkiem.
  Anastasija nopūtās un atcerējās:
  - Un iepriekšējā dzīvē jūs un es tikai nogalinājām.
  Margarita atcerējās:
  - Sliktie puiši.
  Anastasija loģiski atzīmēja:
  - Slikts un labais ir relatīvi jēdzieni. Katram ir sava morāle un ticība.
  Margarita ieteica:
  - Pēc atgriešanās mēs pametīsim armiju.
  Anastasija pasmaidīja un atbildēja:
  - Ņemot vērā, ka esam jau karojuši Sīrijā, mums ir pietiekami daudz pieredzes, lai atvaļinātu pulkvežleitnantus. Jūs varat apstāties ar karu.
  Margarita smaidot pamāja:
  - Jā, bet pēc skatīšanās nevar pateikt, ka jau esi pietiekami nopelnījis pensijai. Mēs izskatāmies divdesmit.
  Anastasija atgādināja:
  - Mūsu ģenētika ir uzlabota. Eksperimenti tika veikti ar DNS.
  Margarita atzīmēja:
  - Un mēs kļuvām labāki un, galvenais, jaunāki.
  Anastasija ar šaubām atzīmēja:
  - Ko darīsim, ja dosimies pensijā?
  Margarita ieteica:
  - Mēs rakstīsim pasakas un zinātnisko fantastiku.
  Anastasija šaubīgi atzīmēja:
  - Tagad ir slikti laiki. Ar pasakām lielu naudu nopelnīt nevar.
  Margarita pārliecināti teica:
  - Bet tu kļūsi slavens.
  Anastasija dziedāja:
  - Ikviens, kas palīdz cilvēkiem, tērē savu laiku. Kad tu raksti pasakas, tu nevari kļūt slavens.
  Margarita pārliecinoši iebilda:
  - Un es domāju, ka tas ir iespējams.
  Meitenes paēda sātīgi un mazliet padejoja basām kājām. Sabiedrības atzinības izpelnīšana.
  Pēc tam atkal devāmies ceļā.
  Anastasija atzīmēja:
  - Seši - nulle ir labs rādītājs, bet mums vajag uzvaras, septītos vārtus.
  Margarita secināja:
  - Paliek pēdējais artefakts. Paklāja plakne.
  Anastasija atgādināja:
  - Pēdējā kauja, tā ir visgrūtākā.
  Margarita tam piekrita:
  - Beigās mūs sagaidīs kaut kas negaidīts. Bet mēs esam gatavi uz visu.
  Anastasija iesaucās:
  - Un mēs noteikti uzvarēsim.
  Meitenes uzvilka zābakus, viena labajā, otra kreisajā kājā un novilka. Vārtu tuvums viņus iedvesmoja.
  Viņi bija labi paēduši, dzīvespriecīgi, laimīgi. Un viņi pat dziedāja:
  Galu galā no taigas līdz Lielbritānijas jūrām,
  Specvienības meitenes ir spēcīgākās!
  Liels pūķis, mēs to saplēsīsim gabalos,
  Mēs to sasmalcināsim ar zobenu, mēs to saplosīsim!
  Dzirkst spožais Tēvzemes karogs,
  Mūsu ir miljoniem, pat tagad mēs tikai divi!
  Meitenes lidoja un lidoja. Zem tiem metās meži, lauki un upes.
  Tad parādījās tuksnesis, gar kuru bija oāzes. Un atkal upes.
  Anastasija, skatoties uz meklētājprogrammas mikroshēmu, ar bažām atzīmēja:
  - Kaut kur mazliet tālāk ir burvju paklājs.
  Margarita atzīmēja:
  - Pēdējais artefakts un vistālāk.
  Meitenes gan nedaudz uzmundrināja, kad atkal parādījās augsti kalni. Viņi šādi lidoja daudzas stundas. Izsalcis.
  Nolaidās. Ēdām un dzērām no pašu saliktā galdauta. Mēs nosnaudāmies pāris stundas. Bet kalnos bija auksti.
  Izsalkušie vilki mēģināja viņiem uzbrukt, bet dārgumu zobens sacirta pāris desmitus plēsēju, bet pārējie aizbēga.
  Pēc tam meitenes atkal uzvilka pastaigu zābakus. Un viņi steidzās tur, kur meklētājprogrammas mikroshēma viņus norādīja.
  Margarita ierunājās:
  - Mūsu pasaulē nav kārtības, un, protams, tā nav salda.
  Anastasija piebilda:
  - Un, protams, tas ir muļķības, veikalā ir ūdens.
  Meitenes ķiķināja. Un viņi sāka dungot pie sevis.
  Mēs atkal sacentāmies. Staigātāji centās paātrināt zābakus.
  Margarita atzīmēja:
  - Es atgriezīšos un uzrakstīšu pasaku par mūsu ceļojumu. Varbūt tas kļūs par superhitu.
  Anastasija atbildēja diezgan loģiski:
  - Šeit jūs nevarat uzminēt. Kas, piemēram, Harijā Poterā ir tik īpašs?
  Margarita iesmējās un atzīmēja:
  - Kas ir īpašs Kolobokā?
  Un meitenes kopā smējās.
  Bet tad, visbeidzot, atkal tuksnesis, un pēc tam beidzot parādījās milzīga, skaista, austrumu pilsēta. Ap to skraidīja puskaili, iedeguši, bet pārsvarā gaišmataini bērni un aptuveni desmit reizes mazāk jauniešu.
  Pilsēta izskatījās pēc arābu pilsētas, taču iedzīvotāji pārsvarā bija gaišmataini. Ļoti liela, aptuveni tāda pati platība kā mūsdienu Maskava.
  Ir daudz puikas gurnu drēbēs, iedeguši un muskuļoti, ar baltām galvām, kas skraida saulē. Daži no tiem strādā, griež dzirnakmeņus.
  Margarita atzīmēja:
  - Tas ir smieklīgi zēni, kuri ir nodzīvojuši pāris tūkstošus gadu un slīpē bruģi ar plikiem papēžiem.
  Anastasija atbildēja:
  - Bet tas ir labāk nekā būt vecam.
  Starp bērniem bija vairāk zēnu nekā meiteņu, bet starp pieaugušajiem, gluži pretēji, bija vairāk meiteņu. Viņi, kā likums, bija saplēstās tunikās un, tāpat kā bērni, basām kājām. Sieviešu blondie mati un nesegtās galvas lika pilsētai vairāk izskatīties pēc Senās Romas laika, nevis viduslaiku austrumu mantojuma.
  Iespējams, šādi Austrumi izskatījās Aleksandra Lielā laikā un pirms hellēņu kultūras iespiešanās.
  Bet pašā pilsētas centrā pulcējās pūlis. Un tur sēdēja vīrietis zaļā, ar smaragdiem izrotātā turbānā. Meitenes pārsteigtas nosvilpa.
  Šis ir pirmais sirmgalvis, kurš tika pieķerts šajā Visumā, kur neviens neizskatījās vecāks par trīsdesmit gadiem. Viņam bija gara, sirma bārda un krunkaina āda, grezns austrumniecisks halāts, kas klāts ar dārgakmeņiem, un dārgas kurpes ar dimanta sprādzēm.
  Tomēr viņa zobi, kad viņš smaidīja, bija ziloņkaula krāsā un lieli, bet, iespējams, viltoti. Viņas ausīs ir arī auskari ar rubīniem un pirkstiem gredzeni.
  Ap viņu lidinājās vairākas kalpones. Neskatoties uz karstumu, viņi bija apsegti ar segām, kājās ar apaviem un cieši aizsegtas ar burkām. Atšķirībā no pārējām sievietēm, kuras bija tikai saplēstās tunikās, kailas, basām kājām, kā verdzenes, gandrīz tikai blondīnes.
  Gudrais spēlēja šahu uzreiz uz trīsdesmit dēļiem. Ar viņu spēlējās iedzīvotāji, kas izskatījās pēc bērniem, pārsvarā zēni, sievietes un pieaugušie sandalēs, šortos un diezgan modernās cepurītēs. Saņēmuši čeku, viņi atkāpās un atstāja zelta un sudraba monētas.
  Citi ieņēma vietu un arī spēlēja. Vecais vīrs pārvietojās uz krēsla ar riteņiem, divas meitenes burkās viņu stūma, un viņš pārvietojās ar spieķi. Vēl divas meitenes, cieši apsegtas ar segām, pūta sirmgalvim ar vēdekļiem. Pārējie savus laimestus savāca maisos. Bagātības lādes sargāja arī meitenes burkās. Tomēr, iespējams, tie ir jauni vīrieši, jo zem melnajām segām viņi nav redzami, lai gan viņu kraukļa bizes izceļas.
  Un šeit ir lidojošs paklājs, slēgts būrī, un uz tā guļ albīns tīģeris, kas to sargā.
  Meitenes pielidoja pie gudra. Viņš paskatījās uz viņiem skaidrām, melnām acīm un teica dziļā balsī:
  - Es tevi pazīstu, tu gribi manu burvju paklāju.
  Margarita apņēmīgi noteica:
  - Vai esat gatavs spēlēt ar mums? Sešas maģiskas lietas pret vienu.
  Gudrais pasmaidīja un atbildēja:
  - Un arī burvju dambrete uz spēles. Septiņi pret vienu.
  Anastasija iecirta:
  - Nu, viltīga lapsa.
  Zēns ar pātagu svītrainu muguru kliedza:
  Tas ir ķēniņš Salamans. Labāk ar viņu nejaukties.
  Salamans norūca:
  - Vēl simts skropstu sitienu dēlam.
  Meitenes burkās pacēla zēnu, izstiepa uz kastes un sāka pērt.
  Margarita mierīgi atbildēja:
  - Karalis Salamans? Jo labāk. Beidzot būs cienīgs pretinieks.
  Anastasija pamāja:
  - Spēcīgākais briesmonis jebkurā spēlē ir pašās beigās.
  Karalis Salamans pamāja ar galvu.
  - Labi, ka tu to saproti. Es redzu, ka arī tu esi stiprs, jo esi savācis tik daudz maģisku lietu. Nebūs ne maģijas, ne maldināšanas! Vienkārši spēlēsim šahu.
  Margarita jautāja:
  - Ar mani?
  Salamans pamāja ar spieķi:
  Jūs abi spēlējat. Tas jums nepalīdzēs. Piecus tūkstošus gadu es vienmēr esmu tikai uzvarējis.
  Anastasija nosvilpa:
  - Oho! Šis ir spēlētājs.
  Salamans dāsni paziņoja:
  - Bet jūs varat atteikties.
  Meitenes pakratīja galvas ar gaišiem matiem un sacīja:
  -Nē! Mēs cīnīsimies tikai līdz galam. Mēs uzņemamies cīņu.
  Karalis Salamans pamāja ar galvu:
  - Labi! Mans mīļākais dēlis. Lai pārējie pagaida, tagad es spēlēšu svarīgāko spēli savā dzīvē. Un mana krāsa ir balta.
  Meitenes apsēdās pie milzīga dēļa. Lielas figūras, kas dekorētas ar dārgakmeņiem, būri no zelta un platīna. Vecajam vīram šķita vairāk nekā ducis spēku, ja ar spieķi viņš viegli kustināja figūras, katra sverot pa mārciņu.
  Meitenes gan nesamulsināja. Arī viņi savā ne tik īsajā mūžā nekad nav zaudējuši. Bet tomēr piecu tūkstošu gadu pieredze un uzvaras vien, pat bez neizšķirtiem, iedvesa cieņu.
  Un meitenes skatījās uz dēli. Nekādas maldināšanas, nekādas maģijas, nekādas krāpšanas - tikai inteliģence! Domu un prātu cīņa.
  Vecais pasmaidīja un spēlēja: D2-D4.
  Meitenes čukstēja. Kā izrādījās, spēlēšanās kopā situāciju tikai pasliktina. Margarita vēlējās Indijas karaļa aizsardzību, un Anastasija vēlējās D7-D5, daļēji aizvērtu atveri. Margarita sāka pārliecināt:
  - The King's Indian Defense ir labāka, tā ir elastīga ar daudzām stratēģiskām idejām. Un šī ir gandrīz paralēla spēle ar vienas kustības handikapu!
  Anastasija iebilda:
  - Mēs neatdosim centru, bet uzliksim figūras spēli. Un mūsu galvas aprēķina iespējas daudz ātrāk nekā vecam vīram ar piecu tūkstošu gadu stāžu!
  Meitenes nevarēja vienoties. Tika sniegti argumenti. Margarita ieteica:
  -Ļaujiet vienam no mums spēlēt. Iemetam monētu.
  Anastasija čīkstēja:
  - Monētu? Šahā esmu viltīgāks. Tu esi pārāk godīga blondīne!
  Margarita dusmīgi atbildēja:
  - Un es ne ar ko neesmu zemāks par jums! Un jūs un es spēlējām šahu. Un es uzvarēju ar viena punkta pārsvaru!
  Anastasija norūca:
  - Paveicās! Mēs esam stiprāki un gudrāki par visiem cilvēkiem pasaulē.
  Karalis Salamans nomurmināja:
  - Vai tu staigāsi?
  Margarita pamāja:
  - Iemetīsim monētu. Pūķis izkritīs, es spēlēšu. Ķeizariene - Anastasija.
  Sarkanmatainais zvērs pamāja:
  - Tas nāk! Viens prāts ir labs, pusotrs ir sliktāks.
  Margarita iemeta monētu. Viņa uzlēca un nokrita, lēkāja un karājās uz malas.
  Anastasija zvērēja:
  - Sasodīts! Nu problēmas.
  Margarita nošņāca:
  - Jā, nepaveicās. Tātad, kas mums tagad jādara?
  Anastasija ieteica:
  - Varbūt varam paspēlēt ar dūrēm?
  Margarita negatīvi pakratīja galvu:
  - Ar mūsu reakciju tas būs neizšķirts. Ļaujiet man tā vietā spēlēt. Es spēlēju lielāko daļu spēļu, un, kad sāku spēlēt, man bija jāpabeidz.
  Anastasija iebilda:
  - Kāpēc tev visu vajag? ES gribu arī. Tikai tāpēc, ka tu spēlēji pārāk daudz, man vajadzētu pabeigt pēdējo.
  Margarita ieteica:
  - Ļaujiet ķēniņam Salamanam izvēlēties savu sāncensi. Kuram no mums tu dod priekšroku?
  Vecais vīrs atbildēja ar ļaunu smaidu:
  - Jūs esat gan labs, gan cienīgs. Ja nevarat vienoties, dariet tos pa vienam.
  Anastasija sarauca pieri un atzīmēja:
  - Tātad mēs zaudēsim pavisam. Domas ir dažādas, un idejas ir dažādas!
  Margarita nopūtās un atbildēja:
  - Labi, tā kā es spēlēju pēdējo reizi, viņi piekāpjas Anastasijai. Varbūt ne velti cilvēki vairāk baidās no rudmates viltības un uzskata blondīnes par stulbām.
  Anastasija pamāja:
  - Tas ir saprātīgs lēmums. Un es spēlēju D7-D5. Mēs cīnīsimies manā ceļā.
  Margarita attālinājās. Es nestrīdējos. Turklāt paralēlā attīstība nav sliktāka un prasa skaitīšanas spēli. Indijas karaļa aizsardzībai ir arī savi mīnusi. Ietverot ierobežotu skaitu laukumu, kuros tiek spēlēta spēle. Bet teorētiski mums tiešām būtu jādod vecajam vīram vairāk skaitīšanas darba.
  Protams, Solomons bija pieradis pie vājiem pretiniekiem, kuriem nebija ne mazākās nojausmas par teoriju un standarta paņēmieniem un kombinācijām. Un šī vienpusējās pēršanas pieredze ir vairāk negatīva nekā pozitīva.
  Bet meitenes gandrīz nekad nespēlēja pret spēcīgiem pretiniekiem, izņemot, protams, datorus. Tie, protams, ir pretinieki, kuri ir stiprāki par lielmeistariem un nežāvājas un nepieļauj rupjas kļūdas! Bet atkal meitenēm nav daudz prakses. Viņus pārāk interesē citas lietas.
  Un karš, un apmācība, un kadetu apmācība. Jūs vienmēr esat aizņemts, jūs nevarat daudz spēlēt.
  Un šahā bez maldināšanas speciālo spēku elite nevar tik viegli uzvarēt. Jebkurā gadījumā meitenes viegli pārspēja virsniekus un ģenerāļus, nedodot viņiem iespēju. Un šeit spēlētājs bija patiesi pasaules klases.
  Anastasija spēlēja ļoti uzmanīgi, viņai bija absolūta atmiņa, viņa zināja teoriju no galvas. Un es redzēju, ka vecis, protams, spēlēja retas variācijas. Tomēr jau pēc dažām kustībām Solomons piedāvāja bandinieka upuri.
  Anastasija cietušo noraidīja, lai neatteiktos no iniciatīvas. Un pēc pāris kustībām viņa piedāvāja sevi. Salamans pieņēma upuri ar smīnu. Sākās smaga sitienu apmaiņa. Ir izveidojusies ļoti grūta pozīcija. Var redzēt, ka arī vecais vīrs ilgi domā. Un es neesmu pilnīgi pārliecināts par sevi.
  Anastasija upurēja gabalu uzbrukumam. Un viņa attīstīja ofensīvu.
  Notika smaga sitienu apmaiņa, ar līdzvērtīgu spēli. Ķēniņš Salamans sāka svīst. Šeit Anastasija ziedoja vēl vienu figūru. Un spiež ķēniņu Salamanu. Tomēr matot nav tik vienkārši.
  Ir sarežģījumi. Un Zālamanam jau bija pievienota papildu maiņa viņa divām figūrām un bandiniekam.
  Un nav nekā īpaša, ar ko ķemmēt, nav pietiekami daudz sarkano zvēru figūru. Tad Anastasija met karali uzbrukumā.
  Šeit pats Salamans sāk spēlēt paklājiņu. Notiek smaga, agresīva cīņa.
  Margarita čukst:
  - Šūnas kā apļi acu priekšā,
  Es jaucu karaļus ar dūžiem.
  Un es jaucu dubletu ar atvērumu!
  Un meitene stāsta Anastasijai:
  - Pārvietojiet gabalus ar kājām, tas palīdzēs.
  Patiešām, kad rudmate ar kailajiem pirkstiem satvēra zirga kāju pirkstus, viņas galva pēkšņi kļuva skaidrāka. Zālamans sagrāba Bleka pēdējo baļķi. Un viņa redzēja piespiedu kombināciju četrpadsmit kustībās. Par to vien vajadzētu atteikties no karalienes!
  Un Anastasija veica jaunu izšķirošu gājienu, pārvietojot karalieni zem bandinieka uzbrukuma. Ja Zālamans atsakās no dāvanas, viņš saņems mate ar septiņiem gājieniem.
  Vecais vīrs nobālēja un noņēma savu karalieni. Rēca:
  - Kāds zvērs!
  Anastasija pasmaidīja. Tad viss gāja ātrāk. Ķēniņa Zālamana ķēniņš mētājās zem sitieniem.
  Margarita ieraudzīja neizbēgamo mattu un dziedāja:
  - Un slavinātajam, bēdīgi slavenajam Fišeram cīņā neizdevās panākt neizšķirtu!
  Anastasija kustināja figūras ar kailajiem kāju pirkstiem. Salamans smagi domāja, bet nevarēja atrast izeju. Un viņš ar grūtībām vilka ķēniņu. Un viņš saņēma sitienu pēc sitiena.
  Anastasija šņukstēja:
  - Bandinieki neizskatās pēc cilvēkiem, bandinieki ir bandinieki!
  Un viņa atkal lika kustēties ar savu kailo, muskuļoto, iedegušo pēdu. Es kļuvu arvien tuvāk mērķim.
  Salamans nodomāja, saskrāpēja pieri, bet godam viņš tik un tā neapstājās pārāk ilgi. Un tagad tas šķiet diezgan maz. Anastasija jau bija paņēmusi bandinieku kailajos kāju pirkstos līdz matam, kad pēkšņi debesis satumsa un viņu priekšā parādījās gigantiska septiņgalvu pūķa tēls.
  Atskanēja apdullinoša, pērkona balss:
  - Beidz, tu nelaimīgā! Vai gribi, lai es tevi padaru par ķeizarieni?
  Anastasija pasmīnēja, turot bandinieku, kas bija vieglāks un mazāks par citiem gabaliem, ar baso kāju pirkstiem:
  - Kļūt par tavu marioneti? Cik liels ir prieks!
  Pūķis atzīmēja:
  - Ja tu mani nogalināsi, tu atgriezīsies savā pasaulē. Pasaule, kurā valda nežēlīgas vecumdienas. Vai tiešām vēlaties galu galā kļūt par bezzobainu, izliektu, krunkainu vecenīti? Un šeit jums ir mūžīgā dzīvība un absolūta vara pār miljardiem subjektu!
  Margarita atzīmēja:
  - Uz solījuma, kā uz krēsla!
  Anastasija nicinoši šņāca:
  - Nu, mēs ar Margaritu varbūt nekad nenovecosim. Mums ir ideāla ģenētika. Un novecošana nav iekļauta DNS programmā. Un ja ir mūžīgā jaunība, ko tad vēl vajag? Agri vai vēlu mēs pārvaldīsim planētu Zeme. Un tas ir interesantāk par troni, kas atrodas jūsu kontrolē.
  Viens no zēniem kliedza:
  - Neuzticies pūķim! Jebkurā sev izdevīgā brīdī viņš tevi nodos vai nogalinās!
  Pūķis norūca:
  - Sliktais zēn, tu nonāksi savvaļas ellē.
  Margarita teica draudzenei:
  - Izdari kustību. Tad parunāsim.
  Pūķis, kura izmērs ir piecdesmit gaisa kuģu bāzes kuģis, iesaucās:
  - Nedari to, būs par vēlu! Es došu jums varu pār Visumu.
  Anastasija nolika bandinieku uz priekšu laukumā un smaidot teica:
  - Jau izdarīts. Mats, karalis Zālaman!
  Pūķis pēkšņi pazuda, un tā vietā debesīs parādījās miljoniem krāsainu burbuļu. Bērni gavilēja, pieaugušie arī.
  Pēkšņi uz dēļa nogāzās iedegis, muskuļots zēns, kuram bija tikai jostas audums. Nolieca savu gaišo galvu, zēns nometās ceļos un sacīja:
  - Paldies!
  Viņa muskuļotajā, saliektajā mugurā bija daudzu plankumu sadzijušas pēdas, un viņa asās lāpstiņas bija izvirzītas uz āru.
  Anastasija pārsteigta jautāja:
  - Kas tu esi?
  Zēns pasmaidīja un atbildēja:
  - Tas, kurš bija pūķis!
  Meitene mežzinis nosvilpa.
  - Pūķis, kas lika bailēs miljardiem cilvēku, bija zēns?
  Zēns atbildēja, paklanīdamies:
  - Es biju vergs Babilonā, būvēju dambi, saņēmu pātagas un smagi strādāju, tāpat kā citi vergi. Bet zagļi naktī izlaupīja kapu, un es nejauši aizmigu, noguris no smaga darba smiltīs, un uzraugi nepamanīja, ka neesmu kopā ar citiem vergiem nometnē. Man uzkāpa viens no laupītājiem, es viņu aizķēru ar rokām un nogāzu. Viņš lamājās uz mani, nosaucot mani par pūķi. Tajā brīdī viņš valkāja amuletu no kapa. Lāsts piepildījās, un pirms vairāk nekā trīs tūkstošiem gadu es kļuvu par īstu pūķi. Tātad absurds negadījums padarīja vergu zēnu par visas pasaules valdnieku.
  Anastasija jautāja:
  - Kāpēc jūs nepadarījāt pasauli godīgāku?
  Bijušais vergu zēns atbildēja ar nopūtu:
  - Jo pūķa miesā tas nebiju gluži es. Manī iekšā bija ļaunais gars. Tagad es esmu ceļos un lūdzu jūsu piedošanu.
  Margarita un Anastasija unisonā iesaucās:
  - Mēs tev piedodam! Jūs joprojām esat bērns, un mēs ticam, ka jūs izaugsit par īstu cilvēku.
  Zēns iztaisnojās un pamāja ar roku:
  - Paldies!
  Un tajā brīdī meitenes pārņēma ugunīga viesuļvētra. Un viņi virpuļoja uguns okeānā.
  Ēnu pilsēta atradās tālu zemāk un ātri, strauji saruka.
  . EPILOGS
  Meitenes pamodās aizā iestrēgušas. Viņu kamuflāžas tērpi bija saplēsti. Palicis tikai viens bikini. Anastasija un Margarita atradās pašā aizas apakšā, kur valdīja nakts. Ir auksti un nepatīkami būt gandrīz kailam augstu Afganistānas kalnos.
  Margarita nosvilpās un iesaucās:
  - Nu, es redzēju sapni.
  Anastasija nomurmināja:
  - Un mani arī. Pūķis, tūkstoš gadus veci bērni, skriešanas zābaki un metro ar vergiem. Šausmas!
  Margarita bija pārsteigta:
  - Jā, pūķis, kurš pārvērtās par vergu zēnu?
  Anastasija apstiprināja:
  - Jā, kā puika gurnā un ar svītrainu muguru.
  Margarita pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Diviem dažādiem cilvēkiem nevar būt viens sapnis! Tas notika ar mums patiesībā.
  Anastasija atzīmēja:
  - Vai tiešām? Tātad mēs atbrīvojām no despotisma veselu pasauli ar miljardiem dzīvo būtņu?
  Margarita piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tā izskatās.
  Anastasija norūca:
  - Slava Dzimtenei!
  Margarita apstiprināja:
  - Slava Dzimtenei!
  Un abas meitenes, atspiedušas roku un kāju pirkstus uz raupjajām akmens sienām, sāka izkāpt. Lai gan sienas ir slidenas un sarmas klātas, pašiem labākajiem Krievijas elites specvienības pārstāvjiem tā nav tik liela problēma! Lai gan uzkāpšana prasīja ilgu laiku.
  Anastasija atzīmēja:
  - Kā ar profesoru Mariarti?
  Margarita atzīmēja:
  -Ja mēs viņu nenogalinātu, tad es domāju, ka viņš pilsētai varētu būt sliktāka problēma nekā pūķis!
  Anastasija iesmējās:
  - Nu, jūs to paveicāt lieliski. Jūs un es lauzām bruģakmeņus ar rokām un kājām.
  Margarita apstiprināja:
  - Jā, mūsu sitieni ir nāvējoši.
  Meitenes priecīgi dziedāja:
  - Kurš ir pieradis cīnīties par uzvaru,
  Tas vienmēr uzvar, ticiet man!
  Tas, kurš ir jautrs, smejas
  Kurš vēlas, tas to sasniegs
  Tici man, tavs sapnis piepildīsies!
  Meitenes nokļuva virspusē. Visur gulēja līķi un daudz krāteru no šāviņiem, raķetēm un bumbām.
  Meitenes sāka skriet, lai basām kājām nebūtu tik auksti. Viņi steidzās un smējās.
  Anastasija atzīmēja:
  - Nekādu ieroču, nekā, gandrīz kails.
  Margarita atbildēja:
  - Mēs paši esam ieroči.
  Meitenes veica kūleņu kaskādi. Un viņi dziedāja:
  - Sitieni ir spēcīgi, un mēs esam atlētiski. Tās ir meitenes.
  Un viņi palielināja tempu.
  Meitenes jau vairākas stundas bija skrējušas straujā sacīkšu zirgu tempā, kad beidzot pie apvāršņa parādījās torņa aprises.
  Anastasija pamāja:
  - Tā ir mūsu bāze.
  Margarita pasmaidīja:
  - Interesanti, kā viņi sveiks atdzīvinātos mirušos?
  Un abas skaistules apdullinoši, histēriski smējās, it kā mežonīgi ārprātīgi.
  
  
  
  
  
  OTRĀ PASAULES KARA VĒSTURES TRAKIE LĪDZEKĻI
  Pirmajā ir Gerdas tanka apkalpe ar nāvējošu un ļoti caurlaidīgu 88 mm kalibra lielgabalu un 100 EL stobra garumu, bet otrā IS-2 ar 122 mm lielgabalu un 48 EL kalibru. Garāks stobrs, salīdzinot ar lielāku šāviņu.
  Vācu lielgabals tomēr ir praktiskāks, nav vārdu. Un ātrāka šaušana. Bet uz IS-2 sēž raganas meitenes, kuras ir ļoti kaujinieciskas. Un viņi drosmīgi uzbrūk ienaidniekam no attāluma. Elizabete izšauj šāvienu. Bet Gerda nepalaiž garām un maina savu tanku. Un viņš sit pretī. Bet Elizabetes tanks jau ir nedaudz nopļauts. Un garām paiet vācu lielgabala šāviņš.
  Abi tanki sāk tuvoties...
  Gerda uzsit basām kājām pa bruņām. "Pantera" 2 dzima agonijā, jo Hitlers izvirzīja uzpūstas prasības. Bet 1945. gadā parādījās pilnīgi apmierinošs tanks, kas bija labāk aizsargāts un perfekti bruņots, sver piecdesmit tonnas un jaudīgāku 850 zirgspēku dzinēju.
  Un pa ceļam "Panther"-3 ir mobilāks ar 1200 zirgspēku dzinēju un labāk aizsargāts, it īpaši no sāniem.
  Gerda nošāva vēlreiz un nošņāca:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Elizabete atšāva un čivināja:
  - Neviens mūs neuzvarēs!
  Abas meiteņu tanku ekipāžas ir viena otras cienīgas, bet nevar iekļūt. Tas ir tā, it kā viņi būtu apburti. Vispār šī pasaule ir īpaša. Tikai Rommels neapstājās pēc britu garnizona padošanās Tolbukā un sakāva Lielbritāniju Ēģiptē. Vācieši arī spēja ar naftu ieņemt gan Irāku, gan Kuveitu. Un tad Rommels sagrāva amerikāņu desantu Marokā. Vairāk nekā simts tūkstoši amerikāņu tika sagūstīti. Tiesa, nacisti joprojām tika uzvarēti Staļingradā, taču tas varēja tikai daļēji mainīt kara gaitu. Fritz spēja stabilizēt frontes līniju Rostovas pie Donas, Kurskas un tā tālāk.
  Sabiedroto desanta mēģinājums Normandijā beidzās ar kārtējo katastrofu Lielbritānijai un ASV. Un viņi faktiski pameta karu. Un tagad nacisti mēģina uzbrukt Kaukāzam.
  Elizabete, šaujot uz ienaidnieku, dziedāja:
  - Mūsu valstī visi ir draudzīgi ... Tral-la!
  Jekaterina šāva ar kailiem pirkstiem un trāpīja vācu pašpiedziņas lielgabalam, dziedot līdzi:
  - Un Kamčatka un Kaukāzs - Tral-la!
  Viņa sita ar pliku papēdi un Elenu, iesitot agrākas modeles "Panterai" un dziedot:
  - Mēs nedzīvojam karam! Draudzības cilvēki ir stipri!
  Un visa tanka apkalpe pievienojās korim, dziedot:
  - Mēs nedzīvojam karam! Draudzības cilvēki ir stipri!
  Tik skaista cīņa notiek...
  Andriana iedomājās ko citu. Arī no šīs sērijas un līdzīgas alternatīvo vēsturi konstrukcijas. Šobrīd modīgākais žanrs.
  Kopumā sabiedrotie nolēma izkāpt Sicīlijā vēl jūnijā. No vienas puses, tas ir loģiski: neļaut vāciešiem gatavoties atvairīt draudus. Bet no otras puses... Piezemēšanās notika gandrīz kā īstajā stāstā. Vācu karaspēka ir maz, itāļi nevēlas karot un padoties.
  
  Tikmēr Fritz ir pastiprinājuši savu karaspēku dienvidu virzienā. Kāpēc kauja Sicīlijā ievilkās?
  Staļins izturēja ilgu laiku, bet galu galā nevarēja to izturēt. Patiešām savācot tik lielus spēkus, cik ilgi var zaudēt tanku virzīšanai ērto vasaras laiku?
  Ofensīva sākās 1. augustā. Iespējams, lai būtu vieglāk skaitīt operācijas dienas, vadītājs izvēlējās šo datumu. 1. augustā sākās Pirmais pasaules karš. Bet Staļins, acīmredzot, nesaskatīja tajā nekādas draudīgas asociācijas un lika sagraut vāciešus ar visu savu spēku.
  Uzreiz ofensīvā tika veikti lieli aprēķini. Pirmkārt, uzbrukumi tika veikti plašā frontē. Un Oryol, un Harkovas un Smoļenskas virzienos. Tas ir, spēki bija izkaisīti.
  Tiesa, vācieši bija spiesti izkliedēt savas rezerves. Bet Sarkanā armija saskārās ar spēcīgu, dziļi ešelonētu ienaidnieka aizsardzību. Īpaši spēcīgs Harkovas virzienā.
  Mainšteins pareizi uzminēja padomju izrāvienu spēku un virzienu un spēja atvairīt ofensīvu. Centu armijas grupas komandieris Mobels atkāpās desmit līdz piecpadsmit kilometrus, bet kopumā atvairīja arī pārāko padomju spēku uzbrukumu.
  Inženiertehniskā aizsardzība kopā ar spēcīgi bruņotiem tankiem ļāva vāciešiem apturēt padomju ofensīvu un pat aizturēt Orelu.
  Arī sabiedroto pasivitāte Rietumos negatīvi ietekmēja kara gaitu.
  Gaidot apvērsumu Itālijā un vēloties samazināt savus zaudējumus, viņi faktiski ierobežoja ofensīvu Sicīlijā. Taču apvērsuma nebija. Sākumā viņi baidījās, ka vāciešiem ir brīvas rokas, un pēc tam viņi pilnībā baidījās, ka bez Musolīni valdīs haoss.
  Padomju karaspēkam izdevās nogriezt daļu Oriolas dzegas, taču diemžēl pati Oriola pilsēta netika ieņemta. Staļins bija dusmīgs un pieprasīja par katru cenu attīstīt ofensīvu.
  Taču Sarkanā armija cieta milzīgus zaudējumus un iegrima pozīciju cīņās. Daudzi viltīgi slazdi un mīnu lauki nekad nedarbojās. Un vācieši, kā tas notika iepriekš Rževa-Sičova operācijas laikā, spēja izturēt iepriekš sagatavoto aizsardzības līniju. Un viņi nekad neļāva mobilajām padomju tanku vienībām ielauzties operatīvajā telpā.
  Pusotra mēneša sīvās cīņās zaudējot vairāk nekā 1400 tūkstošus nogalināto un ievainoto, padomju karaspēks gandrīz nekādi progresēja. Vācu zaudējumi bija vairākas reizes mazāki, bet joprojām ievērojami: 300-350 tūkstoši tika nogalināti un ievainoti. Turklāt Hitlers nolēma padzīt sabiedrotos no Sicīlijas, un tāpēc lielas rezerves devās uz Rietumiem, kaitējot austrumu virzienam.
  Septembra vidū Staļins apturēja ofensīvu. Padomju karaspēks ir izsmelts no asinīm, bet to skaitu joprojām var papildināt. Tas jau ir noticis vairāk nekā vienu reizi. Tomēr Džozefs gribēja pārbaudīt ūdeņus, lai iegūtu atsevišķu mieru.
  Priekšlikumi no padomju puses tika nosūtīti ar ārlietu tautas komisāra vietnieka Ļitvinova starpniecību.
  Staļins piedāvāja Vācijai nulles variantu bez aneksijām un kompensācijām ar bijušo ekonomisko attiecību atjaunošanu.
  Hitlers diezgan pamatoti atzīmēja, ka vācieši joprojām kontrolē gandrīz visu Ukrainu un Krimu, Baltkrieviju, Baltijas valstis, Smoļensku, Pleskavu un daļu Ļeņingradas apgabalu.
  Ja neskaita somus... Un tas Staļina priekšlikums liek vāciešiem brīvprātīgi atteikties no vairākām teritoriālām pārņemšanām.
  Un ne tikai vācieši, protams, bet arī viņu sabiedrotie. Tas nav labi, biedri Staļin!
  Bet Hitlers piekrita sākt sarunas. Un padomju-vācu frontē faktiski tika pasludināts pamiers. Pat ja tas nav formāli.
  Hitleram bija veselais saprāts atlikt sarunas un tādējādi iegūt laiku. Staļins arī rēķinājās ar savu karaspēka papildināšanu un, iespējams, arī kara pastiprināšanu Rietumos.
  Lai Hitlers labi sit buržuāziju!
  Patiešām, oktobrī vācieši kopā ar itāļiem Sicīlijā uzsāka masveida ofensīvu. Kaujās piedalījās liels skaits no austrumu frontes pārvesto vācu lidmašīnu. Kas arī veicināja panākumus uzbrukumā.
  Turklāt izrādījās, ka vācu karaspēks, kas tika apšaudīts austrumos, bija daudz spēcīgāks un kaujas gatavāks nekā izlutinātie amerikāņi un briti. Sicīlijas kauja beidzās ar pilnīgu sabiedroto sakāvi. Un tas nekavējoties izraisīja jaunu valdības krīzi Lielbritānijā.
  Nu, Rūzvelts teica, ka Amerika neuzņemsies liela mēroga ofensīvas darbības Eiropā - galvenais bija glābt amerikāņu karavīrus. Turklāt zaudējumi bija rekords visā Otrā pasaules kara laikā. Jeņķi zaudēja gandrīz četrsimt tūkstošus ieslodzīto vien.
  Anglijā karalis Džordžs izmantoja savas tiesības un atcēla Čērčilu. Arī viņa vietu ieņēma konservatīvs, taču ar daudz provāciskāku orientāciju.
  Un jaunais premjers arī ierosināja sākt slepenas sarunas ar reālu karadarbības izbeigšanu. Amerikāņi izvirzīja Hitleram tikai vienu nosacījumu - ierobežot ebreju iznīcināšanas programmu.
  Fīrers pēc apkārtējo pārliecināšanas nedaudz vilcinājās un tam piekrita. Turklāt vāciešiem ir grūti uzbrukt Āfrikai. Sabiedroto flote dominē jūrās. Turklāt Franko nevēlas laist vācu karaspēku cauri Gibraltāram.
  Tātad vāciešiem nav kur virzīties uz priekšu rietumos, un sabiedrotajiem nav iemesla bērt līķus pāri Eiropas kontinentam.
  Pati daba aizsargāja vācu karaspēku kontinentā un sabiedrotos pāri jūrām un okeāniem. Un Amerikas Savienotās Valstis ir pārāk laimīgas, lai dotu sev brīvas rokas ar Japānu.
  Kādu laiku valdīja tāds miers. Arī sarunas ar sabiedrotajiem nav ritējušas īpaši gludi. Hitlers piekrita atteikties no pretenzijām uz Āfrikas kolonijām, taču pieprasīja, lai Lībija un Somālija tiktu atdotas Itālijai.
  Nu, briti viltīgi bija gatavi dalīt Francijas īpašumus ar ASV Āfrikā. Un arī Klusajā okeānā un Āzijā japāņu. Nav vēlmes atbrīvot Franciju.
  Drīz vien pamiers no neoficiāla kļuva par pilnīgi oficiālu. Lielbritānijai un ASV ir daudz izdevīgāk atņemt Holandei un Francijai koloniālos īpašumus nekā atbrīvot no nacistiem. Nu, viņi deva mājienu Hitleram: dodieties uz austrumiem. Tajā pašā laikā mēs sadalīsim Padomju Krieviju.
  Bet Staļins savāca milzīgus spēkus. Padomju armija saņēma: T-34-85 un IS-2.
  Aviācijā vācieši tomēr spēja iegūt zināmu kvalitatīvu pārsvaru. Focke-Wulf tika uzstādīti jauni piespiedu dzinēji, kas paātrina transportlīdzekļus vairāk nekā 700 kilometru stundā. Masveida ražošanā parādījās jaudīgāki un uzlaboti ME-309 un TA-152.
  Kopumā vāciešiem, pateicoties Vācijas bombardēšanas pārtraukšanai, pilnīgai mobilizācijai un jaunu lidmašīnu rūpnīcu celtniecībai, lidmašīnu ražošanas kvantitatīvā ziņā izdevās apsteigt PSRS. Turklāt jaunākie Yak-3 un LA-7 vēl nav nonākuši masveida ražošanā. Un duralumīna un citu izejvielu piegādes pārtraukšana saskaņā ar Lend-Lease no Rietumiem pasliktināja apstākļus padomju lidmašīnu ražošanai.
  1944. gada maijā karadarbība atsākās ar jaunu sparu ar nacistu gaisa ofensīvu. Vāciešiem ir arī priekšrocības tankos. Lai tas būtu vairāk kvalitatīvs nekā kvantitatīvs. T-4 un T-3 ražošana ir pārtraukta, bet Panther-2 un Tiger-2 tiek ražoti. Vācieši rūpīgi izpētīja padomju fronti. Līdz Staļins uzsāka spēcīgu ofensīvu centrā 22. jūnijā. Operācija "Bagration". Lai gan šķita, ka vācieši ir stipri nocietināti, partizāni aizmugurē uzsāka īstu dzelzceļa karu
  Mēneša laikā padomju karaspēks virzījās no trīsdesmit līdz sešdesmit kilometriem dziļumā. Bet mēs atzīmējam, ka viņi apstājās pavisam - iegrimst pozīciju cīņās. Mainšteins sāka ofensīvu, apejot Kursku no dienvidiem. Šoreiz vācieši savus jaunos tankus izmantoja efektīvāk. Cīņās kristību saņēma tāds briesmonis kā "Pele". Jebkurā gadījumā sausā laikā un vasarā Maus izrādījās ļoti labs izrāviena tanks. Un pats galvenais ar ļoti uzticamu aizsardzību. Vāciešiem izdevās apiet Kursku un izveidot lielu katlu. Un tieši šajā katlā nokļuva piecpadsmit gadus vecs vīrietis no mūsu laika. Pirmajā iztēles vilnī pietiekami detalizēti aprakstīta skarbā kara ikdiena. Šķiet, ka zēns bija viegli ievainots, bet iznāca no katla. Par drosmi saņēma medaļu. Pirmajā grāmatā darbība tika pārtraukta četrdesmit ceturtā gada septembrī. Vācieši virzās uz Voroņežas pusi. Centrā kaujas notiek pie Smoļenskas un ar mainīgām sekmēm. Otrajā īsumā aprakstītas iepriekšējās militārās darbības. Vācieši sasniedza Donas upi un tika apturēti gar tās krastu. Kara laikā Franko karaspēks atkal sāka cīnīties fašistu pusē. Vācieši arī ievērojami palielināja ārzemju divīziju skaitu, īpaši franču, holandiešu un beļģu. Ziema pagāja spītīgās pozīciju cīņās. Frontes līnija centrā ir salīdzinoši stabila, un tā nav tuvu Maskavai, bet nav arī tālu. Ļeņingradu blokāde. Situācija atgādina Pirmo pasaules karu ar samērā stabilām, lēnām frontēm. Tomēr nacisti palielina savu gaisa ofensīvu, izmantojot to, ka viņu kopējais industriālais potenciāls vismaz trīs līdz trīsarpus reizes pārsniedz padomju potenciālu.
  Galvenā uzmanība tiek pievērsta reaktīvajiem bumbvedējiem, īpaši TA-400.
  Tajā pašā laikā Vācija izvieto jaunākos E sērijas tankus. Galvenais varonis pēc ziemas kaujām, kas nez kāpēc nav aprakstītas otrajā grāmatā, tiek nosūtīts uz virsnieku kursiem. Grāmatas pirmā puse aizņēma studijas, vairākus vācu uzlidojumus un pirmo romantisko mīlestību - varonim jau bija sešpadsmit.
  Augustā PSRS situācija kļuva sarežģītāka: karā iesaistījās Turcija, Portugāle, oficiāli Spānija un pat Zviedrija, kas atcerējās savas mūžsenās pretenzijas.
  Vācieši veica galveno ofensīvu Kaukāzā, kur varonis, kurš saņēma leitnanta pakāpi, devās cīnīties.
  Un, protams, vissvarīgākā kauja atkal izvērtās pie Staļingradas un pašā Staļingradā.
  Pati Andriana valkā plankumainu tuniku virs kailā ķermeņa, īsās biksēs un basām kājām. Skaista un izliekta meitene ar spēcīgiem gurniem, tievu vidukli un īsu bob matu griezumu. Seja ir ļoti izteiksmīga, ar vīrišķīgu zodu un plaši zilām acīm. Brūni mati kļuva pelēki no putekļiem, augstas krūtis, ciets izskats. Kapteine Andriana, protams, ir cīnījusies savos sapņos vairāk nekā divus gadus un, neskatoties uz savu jaunību, ir daudz redzējusi. Meitenes kājas klāj nobrāzumi un sasitumi. Meitenei ir vieglāk pārvietoties basām kājām nekā raupjos un neveiklos zābakos.
  Kailā zole jūt vismazākās augsnes vibrācijas, brīdina par raktuvju tuvumu, un pati māte zeme piešķir izturību. Meitenes kājas, no vienas puses, ir kļuvušas raupjas un nebaidās no karsta metāla vai asām drupu drupām, bet, no otras puses, tās nav zaudējušas jūtīgumu un lokanību, brīdinot caur rūkoņu par kustību. tvertnes.
  Saldā Andriana tur rokās granātu ar pievienotu sprādziena paku. Jārāpjas līdz šausmīgajam tankam German Lion, kas apsmidzina ielas ar ložmetējiem.
  Mirabela rāpo viņai blakus. Arī basām kājām, tāpat kā visas bataljona meitenes, izrādījās zābakos, atdarinot savu komandieri. Viņas putekļainās zoles kļūst asākas, jo meitene rāpo četrrāpus. Mirabelas dzeltenie mati ir netīri un gari... Nedaudz cirtaini. Pati meitene ir slaida, tieva un īsa auguma. Viņu pat varēja sajaukt ar meiteni, ar šauriem pleciem un šķietami lielu galvu.
  Bet Mirabela jau daudz ko piedzīvojusi. Viņai izdevās apmeklēt fašistu gūstu, izdzīvojot nežēlīgās spīdzināšanas un raktuves, no kurām kāda nesaprotama brīnuma rezultātā viņai izdevās aizbēgt. Bet, skatoties uz viņas bērnišķīgo, maigo seju, jūs nekad nevarētu pateikt, ka viņi sita viņai pa papēžiem ar gumijas nūjām un palaida elektrisko strāvu caur ķermeni.
  Mirabela nošauj... Trešā reiha karavīrs, šajā gadījumā arābs, nokrīt miris, ar purnu spārdot smiltis un šķembas.
  Andriana paslidina granātu kaudzi zem atkritumu kaudzes. Tagad šeit ielīdīs deviņdesmit tonnas smaga "Lauva" un to uzspridzinās. Meitenes zilās acis mirdz kā safīri uz sejas, kas ir tumša no iedeguma un putekļiem.
  Pieredze liecina, ka labi aizsargāta tvertne tagad mainīs pozīciju. "Lauvai" ir 100 mm sānu bruņas un pat leņķī. Trīsdesmit četri nevar tajā iekļūt, iespēja ir tikai smagajiem Keveškiem. Bet kāpuri ir mērķis. Galvenais ir atņemt mašīnai kustīgumu...
  Svetlana izšauj no ložmetēja... Nezināmas tautības karavīrs krīt. Vācieši, iekarojuši lielāko daļu austrumu puslodes, lolo āriešu asinis un met kaujā koloniālo karaspēku: arābus, afrikāņus, indiešus, dažādus aziātus un eiropiešus. Pieaudzis arī poļu skaits - kuri no šūpuļa ir iemācīti ienīst boļševistisko Krieviju. Šeit karo ukraiņu nacionālisti, Donas kazaki, čečeni un viss Kaukāza kaganāts. Hitlers izaudzināja veselu internacionālu.
  Daudz ienaidnieku...
  Svetlana veikli izvairās no ložmetēja uguns. Lode gandrīz sašķēla meitenes apaļo papēdi, kas nomelnēja putekļos. Skaistais kapteinis pat sajuta kutināšanu no tā, cik tuvu lidoja lielkalibra dāvana. Meitene krustu šķērsu čukstēja:
  "Pat lode nevar mūs apturēt!"
  Mirabela šauj pretī... Cita meitene Andželika ir ļoti rudmataina, augumā virs vidējā un muskuļota, neskatoties uz niecīgajām devām. Viņa ir arī ļoti skaista meitene, ar grezniem gurniem, nostieptu vidukli, nesievišķīgi platiem pleciem un augstām krūtīm.
  Andželika cīnās tikai biksītēs, viņas tunika ir saplēsta un sabrukusi putekļos, un pāri Volgai netiek piegādātas jaunas formas. Lai Dievs dod vēl kādu munīciju un mazliet pārtikas novārgušajam padomju karaspēkam.
  Tātad Andželika ir gandrīz kaila, viņas kājas ir saskrāpētas, īpaši ceļgali. Šrapnelis ietriecās manas labās pēdas zolē, un tas sāp un ir grūti staigāt.
  Sarkanmatainā, putekļainā, gandrīz kailā Andželika sagroza savu glīto, bet tajā pašā laikā skarbo seju. Meitene, šaujot, saka:
  - Tas Kungs ir pāri mums, Maskavai un Staļinam!
  Un viņa nogriež uzbrūkošos nacistus, tik tikko paspējot atkāpties.
  Drupas un šaurās ieliņas apgrūtina draudīgo vācu tanku apgriešanos. Gandrīz divsimt tonnu "Mauses" nemaz nevar pabraukt garām...
  Kā Svetlana gaidīja, "Lauva" nedaudz pabrauca un ieskrēja atkritumu kaudzē. Notika sprādziens. Kāpurs pārsprāga un aizlidoja pāris bojātu veltņu.
  Ievainotais tanks apstājās un no tā stobra izlidoja šāviņš...
  Tā dārdēja kaut kur tālumā, pazūdot drupās. Blondīne Svetlana šņāca kā čūska:
  - Tāds ir mans aprēķins! Atvēra kontu...
  Meitene kapteine Andriana atkal ir spiesta rāpot prom. Vācieši un viņu satelīti nevar izmantot savu tehnisko pārākumu drupās. Pateicoties spītīgajam Hitleram, Trešā Reiha bari iegrima pozicionālajās cīņās diezgan lielā un labi nocietinātā pilsētā.
  Mirabela met granātu. Piespiežot sitienus vāciešiem vai arābiem veikt salto, apgāšanās. Vienam Hitlera kaujiniekam ir norauta roka, uz kuras karājas angļu pulkstenis ar kompasu.
  Mirabela smaidot saka:
  - Tas, ko tev rāda kompass, ir ceļš uz elli!
  Un skaista meitene nokrata no putekļainā papēža iestrēgušu keramikas gabalu.
  Andželika arī nokrata putekļus no savām stingrajām, pilnajām krūtīm. Sprauslas ir gandrīz melnas no netīrumiem un niezoši. Mēģiniet nomazgāties. Atkal ir jāaprok sevi, kad izšauj vācu ložmetēji. Un rāpot pa vēderiem.
  Meiteņu bataljons notur savas pozīcijas, lai gan notiek apšaude. Un sprāgst smagi šāviņi, un no debesīm krīt bumbas... Bet nekas nesalauzīs padomju varoņu drosmi.
  Svetlana redz Panteru rāpjam garām. Nu, tas tanks vairs nav tik biedējošs.
  Jūs varat to iesist sānos. Meitene nošķaudīja un izspļāva putekļus, kas krita viņas graciozajā mutē. Viņa paņēma rokā granātu, kas bija nosvērta ar sprādziena paku. Vajag piezagties nemanot. Bet apkārt ir tik daudz dūmu.
  Andželika sāka rāpot augšā, ar kailiem kāju pirkstiem un elkoņiem piestiprinoties pie notekas. Viņa atgādināja kaķi, kas vajā peli. Meitene atcerējās karu no tās briesmīgās četrdesmit pirmās vasaras, kad Vērmahts nodevīgi iebruka PSRS plašajos plašumos. Vai meitene, gandrīz meitene, nobijās? Sākumā jā, bet tad pierod. Un jūs jau uztverat pastāvīgos šāviņu sprādzienus kā parastu troksni.
  Un tagad tas eksplodēja ļoti tuvu. Meitene uzsita pa vēderu. No augšas lauskas lido garām kā savvaļas bišu bars. Andželika sasprēgājušas lūpas čukst:
  - Taisnības vārdā, Kungs!
  Meitene paātrina rāpošanu un pēc tam, skrienot, met granātu ar piestiprinātu sprāgstvielu. Tagadne lido lokā. Notiek sprādziens un Panther plānākās sānu bruņas padodas. Vācu tanks sāk degt un detonē kaujas komplekts.
  Svetlana smaidot čukst:
  - Paldies, visvarenais Jēzu! Es ticu tikai tev! Es lūdzu tevi vienam!
  Pantera ir iznīcināta. Noplēsts, drupās aprakts garš stumbrs. Frontālās bruņas, atdalītas no sānu bruņām, atgādina liekšķeri.
  Svetlana, kuras acis mirdz kā rudzupuķes uz sejas brūnas no putekļiem un iedeguma, saka:
  - Jo vairāk ozolu ienaidniekam, jo spēcīgāka ir mūsu aizsardzība!
  Andželika ir ļoti seksīga ar savām melnajām biksītēm un kailo, putekļaino, spēcīgo augumu. Meitene ir ļoti gudra. Viņa var mest stikla lauskas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Tagad viņa iemeta asu priekšmetu ar savu graciozo kāju, kas bija pārklāta ar putekļu kārtu. Un iestrēdzis, tieši fašistam kaklā. Skaistā Andželika burkšķēja:
  - Un es esmu seksa simbols un nāves simbols!
  Meitene, pēc kuras viņa atkal rāpoja, šaujot. Svetlana arī vadīja uguni.
  Skaistules kapteinis baskāji Andrians, nocirtuši fašistu, čivināja:
  -Dzīve ir ķēde, un mazās lietas tajā ir saites ...
  Mirabela izšāva, pārcirta Friča galvu un piebilda:
  - Saitei nav iespējams nepiešķirt nozīmi!
  Svetlana, atkal precīzi šaujot, rāva:
  - Bet jūs nevarat kavēties pie sīkumiem ...
  Mirabela piebilda, it kā šautu:
  - Citādi ķēde tevi apņems!
  Vēl viena meitene, Olimpiāde, arī ļoti skaista, kopā ar pionieri Serjožku sagatavoja mīnu uz stieples. Viņi abi to stūma... Tīģera-2 kāpurķēdē ielīda mānīgs bubulis. Un kā uzsprāgs šī garstobra vācu mašīna.
  Gaišmatainais zēns Sergejs iesaucās:
  - Mūsu Krievija, jums paraša!
  Un viņš tik tikko paspēja izlēkt, zibinot melnos, notriektos papēžus, no krītošā jumta.
  Olimpija noglāstīja zēna kaklu un sacīja:
  - Tu esi ļoti gudrs!
  Pionieris devās uz fronti un pievienojās sieviešu bataljonam. Puika ir pat ļoti atjautīgs. Piemēram, viņš izgatavoja lidmašīnas, lai notriektu fašistu uzbrukuma lidmašīnas. Kad Focke-Wulfs jeb TA-152 paceļas, atskan neticami apdullinoša rūkoņa.
  Vācieši uzbrūk Vāgnera simfonijas pavadījumā. Tik majestātiska melodija.
  Olimpiāde ar īgnumu saka:
  - Viņi joprojām cenšas mūs nobiedēt!
  Pionieru zēns dziedāja ar patosu:
  - Krievu karavīrs nebaidās no nāves,
  Nāve mūs nepanesīs zem zvaigžņotajām debesīm!
  Par svētās Krievijas gribu smagi cīnīties,
  Pielādēju vareno ložmetēju!
  Olimpija, gara, muskuļota meitene ar platiem gurniem un pleciem, ir tipiska zemniece. Drēbes kauju laikā saplēstas lupatās, stiprās kājas plikas, mati sapīti divās bizēs un ļoti noputējuši.
  Seryozhka ir tikai vienpadsmit gadus veca, tieva no nepietiekama uztura, saskrāpēts un netīrs zēns, ģērbies tikai šortos. Puiša dabiski baltie mati kļuvuši sirmi, un caur plāno, iedegušo un netīro ādu redzamas ribas. Manas kājas bija šausmīgi lauztas un klātas ar apdegumiem, sasitumiem un tulznām. Tiesa, liktenis pasargāja bērnu no smagām traumām.
  Salīdzinot ar viņu, olimpiāde šķiet liela un resna, lai gan meitene nemaz nav resna, bet ar spēcīgu, trenētu gaļu uz kauliem. Turklāt izsalkums, šķiet, nemaz neietekmēja viņas grezno un lielo augumu.
  Meitene šauj ar smago prettanku šauteni. Vācu transportlīdzekļiem nevar iekļūt ar galvu, taču ir iespēja uzbraukt uz sliedēm.
  Un dūšīgais "Lev", šasijā saņēmis smagu sprāgstvielu, sāka pūst dūmus kā smags smēķētājs.
  Serjožka sarkastiski dziedāja:
  - Smirdīgais Frics, nedomājot, pie ieejas aizsmēķēja cigareti! Viņš, protams, iekļuva lielās nepatikšanās!
  Olimpija, zibinot savus muskuļotos, iedegušos ikrus, dejoja stepa deju ar kailām, skaistajām pēdām. Meitene dziedāja:
  - No ikonas zib krievu svēto sejas... Nedod Dievs nokaut kaut tūkstoti Krautu! Un, ja kāds buzz vairāk par fašistiem, neviens, tici man, tevi par to nenosodīs!
  Tad viņa pārlādēja prettanku šauteni un izšāva vēlreiz. Vācu transporteris atkal izlaida dūmu strūklu.
  Meiteņu bataljons krautiem nodarīja ievērojamus postījumus. Bet viņš pats cieta zaudējumus. Viena meitene bija pārplīsusi uz pusēm, un viņas seja kļuva tik bāla, neskatoties uz putekļiem.
  Lielāko daļu Staļingradas jau ir sagrābuši nacisti, bet tas, kas palicis pāri no pilsētas, negrib piekāpties un padoties.
  Tikmēr Svetlana cenšas izlauzties cauri Tīģerim. Spēcīgai vācu automašīnai sānos trāpīja granāta, taču tā nepadevās. Pagriežas, lai izšautu no lielgabala. Meitenei ir jāierok sevi zemē un drupās, lai atbrīvoto dāvanu nesaspiestu sprādziena vilnis.
  Svetlana klusi čukst:
  - Mammu, tēti, piedod!
  Mirabela iemeta Tīģerim granātu, kas uzsprāga uz pieres. Meitene šņukstēja:
  - Par to, ka pavasarī ziemā mācība ir gaisma... Atkārtoju bez izņēmuma, ka Hitlers ir pestīdis!
  Andželika, laužot fašistu mērķi un apsmidzinot tos ar uguni, nomurmināja:
  - Zārkā es tagad redzēju fīreru! Un viņa iesita nožēlojamajam vīrietim tieši acī!
  Sarkanmatainā meitene patiesībā ar kailiem pirkstiem iemeta tankā granātu. Tas trāpīja stobrā... Sekoja sprādziens un Tīģera stobrs tika deformēts.
  Gļēvais vācietis to paņēma un atkāpās.
  Svetlana čukstēja caur nāsīm:
  - Mūsējie nepadosies savējiem!
  Mirabela ar lodi nocirta hitleriešu algotni un dziedāja:
  - Bet nelietis nejoko! Rokas un kājas, viņš griež krievu virves! Viņš iegremdē zobus pašā sirdī ... Viņš dzer tēvzemi līdz dibenam!
  Svetlana iesmējās un iesaucās:
  - Fīrers mežonīgi kliedz, asaras!
  Mirabela atlaida un piebilda:
  - Nu nāve pūš, smīn!
  Tagad parādījies vēl bīstamāks "Shtumrtiger". Tas iznīcina veselas ēkas un bunkurus. Turklāt tas netuvojas padomju karaspēka pozīcijām. Automašīnu glabā vācu ložmetēji.
  Svetlana redz, ka Krauta pozīcijām pietuvoties nevar. Bet debesīs ir Focke-Wulfs. Viens no šiem transportlīdzekļiem lido tuvāk padomju pozīcijām. Meitenes atklāj uz viņu uguni.
  Andželika met granātu un nikni saka:
  - Dziļā nāvē nav piedošanas!
  Pēc tam meitene izšauj no ložmetēja. Ātri ripo atpakaļ. Ātri tuvojas salīdzinoši jauns vācu tanks "Panther"-2 ar nelielu tornīti un zemāku siluetu.
  Vairākas meitenes meta granātas pa vācu automašīnu. Viņa, saņēmusi dāvanas, sastingst un nespēj apgriezties.
  Andželika svilpa un šņāca:
  - Tas ir jauns uzbrukums! Mēs viņai saplēsīsim žokļus!
  Panther 2 ņurdēja un izšāva savu jaudīgāko ieroci.
  Uguns stabs sadalīja gaisu un uzreiz uzsildīja un elektrizēja atmosfēru.
  Andželika ķiķināja, kad šāviņi lidoja puskailai meitenei garām. Nekaunīgā rudmate kratīja gurnus un rakstīja:
  - Un Ņūtons uzvarēja savus ienaidniekus, nometa jūgu no troņa! Viņš izdeva Fricim savu Ņūtona likumu!
  Staļingrada bija pilnībā pārņemta ugunsgrēkos, kad šķita, ka uguns mēles laiza debesis un sprakšķēja purpursarkanas, oranžas un koši dzirksteles! Un katra dzirkstele ir kā spoks, kas izbēg no elles pils.
  Svetlana, notriekdama vācu cīnītāju, pazibināja zilās acis, dziedāja:
  - Ko tu gaudo sliktā vecene? Tici man, vienkārši psihiatriskā slimnīca raud par tevi!
  Mirabela dziedāja piedziedājumā, šaujot uz nacistiem:
  - Cik labi ir apgulties uz zāles un sist Fricim pa galvu! Sakārtojiet fīreram kompresi un sūtiet lodes no ložmetēja!
  Meitene mežonīgi ķiķināja un apgāzās no vēdera uz muguras. Uztaisīju velosipēdu ar kājām. Uzlidoja granāta. Lidojošais Foke-Vulfs saņēma šrapneļus zem vēdera un ātri pacēlās augstāk. Acīmredzot asas lauskas viņu ievainoja. Fašistiskā būtne aizdegās un sāka zaudēt šķelto spārnu gabalus.
  Svetlana, redzot, kā Foks zaudē augstumu, ķērca:
  - Tas ir semafors! Uz klāja karājas cirvis!
  Vācu lidmašīna eksplodēja, izkaisot gružus visos tālākajos debess stūros. Un kur pazuda fašistu dūzis? Izgāju savu pēdējo pagriezienu. Bojā gāja bende, nevis pilots!
  Mirabela nošķaudīja, izkliedējot putekļus un sacīja:
  - Būt vai nebūt? Tas nav jautājums!
  Andželika atkal ar kāju iemeta stikla gabalu tā, ka tas ietriecās Friča acī un iznāca pa viņa pakausi:
  - Es esmu tanku armāda! Un jums ir nepieciešama ārstēšana!
  Vācieši un viņu pavadoņi mēģināja virzīties uz priekšu, metot priekšā granātas. Šāda taktika nedarbojās pret meitenēm. Tātad Seryozhka izvietoja katapultu un kā tā trāpīja ienaidniekam, reaģējot.
  Pionieru zēns rūca:
  - Ziemassvētku vecītis plēš Hitlera žokļus!
  Katapultas lādiņš, caurdurot fašistu pūli, lika tiem izlidot un vienlaikus apgāzties gaisā. Fritzes nokrita un atsitās pret sienu drupām.
  Tanks Tiger-2, zaudējis līdzsvaru, sadūrās ar Lauvu. Eh, Leva, kur ir tavs briesmīgais vārds?
  Svetlana pasmaidīja un atbildēja:
  - Nu, Serjožka ir lieliska!
  Puisis agresīvi norūca.
  - Pionieris vienmēr ir gatavs!
  Meitene atbildē pakratīja baso kāju.
  Meitene-kapteine atkal sāka naglot. Un Olimpija kutināja Seryozhka šauro kāju, cik viņam tas ir grūti! Nav brīnums, ka zēns nebaidās skriet cauri ugunskuriem.
  Mirabela skandēja un teica:
  - Jaunība ir laba - vecumdienas ir sliktas!
  Andželika, šī jautrā rudmate, piekrita:
  - Nav nekā sliktāka par vecumdienām! Šis patiešām ir vispretīgākais stāvoklis no visiem!
  Un meitene veica flip lēcienu. Viņa uz brīdi iedomājās pretīgas vecmāmiņas. Nē, jūs nevarat salīdzināt vecu sievieti ar meiteni. Un kāds skaistums ir slaidajos augumos.
  Andželika paņēma to un dziedāja:
  - Gadu no gada plūst kā karavāna,
  Veca sieviete maļ javā hennu...
  Un kā ar manu slaido augumu?
  Es nesaprotu, kā mana jaunība pazuda!
  Svetlana pazibināja acis, nogāza vācieti ar sitienu pa cirksni un atzīmēja:
  - Nē! Tomēr karā ir tāds šarms - palikt mūžīgi jaunam! Vienmēr piedzēries!
  Olimpiskās spēles katapultā iedeva jaunu lādiņu. Tas ir kaut kas līdzīgs labai javai. Meitene šņukstēja:
  - Nepiedod, bet piespēlē!
  Serjožka sajaucās ar savu tievo, bet veiklo kāju un iesaucās:
  - Fritsam seja!
  Un granāta kopā ar sprādziena paketi pilnā ātrumā ielidoja nacistu pozīcijās.
  Jā, Staļingrada viņiem netika dota. Uzbrukums ilgst jau trīs mēnešus kopš jūnija beigām, taču pilsēta nav notverta. Nacisti guva panākumus citos frontes sektoros, bet ne šajā.
  Svetlana izšāva ar pistoli un ņurdēja:
  - Viss ir neiespējams, tas notiek iespējams... Nevajag Visumu ļoti sarežģīt!
  Un tas ietriecās motocikla benzīntankā. Mašīna uzsprāga, un ugunīgi viesuļi izgaismoja dūmakaino ainavu. Un vācieti saplēsa ugunīga ķepa.
  Meitene kapteine Andriana kliedza:
  - Man patīk nogalināt ļaunumu! Un tas ir augstākais labums!
  Mirabela trāpīja vāciešiem ar uguni un šņāca:
  - Spēlēsim cūciņu!
  Andželika atklāja uguni, precīzāk. Vairāki melnie palika guļam uz šķēpiem klātajām drupām:
  - Nogalini ienaidnieku! - meitene čukstēja.
  Mirabela rotaļīgi dziedāja:
  - Uzkrāsojis Hitleru ar lūpu krāsu, Mainšteinu ar matu laku, es tevi ievilkšu princeses gūstā, tavs uzticīgais suns tevi apgrauzīs!
  Svetlana, šaujot, šņāca:
  - Nāc vakarā, Ādolf, pakaries ... Beidz mānīt galvu! Nāc vakarā, lido kā žagars - nacistus smagi pārspēt!
  Mirabela dusmās sacīja, notriekdama ķiveri no strādnieka galvas:
  - Mēs varam! Un mēs to darīsim!
  "Ļeņina" bataljona meitenes apturēja ārzemju karaspēka virzību. Frics virzījās uz priekšu, burtiski izmetot līķus kosmosā. Nelīdzēja arī tanks "Lev", ar kuru tika liktas cerības. Šeit ir mašīnas modifikācija ar 150 mm lielgabalu.
  Andželika nosit akmeni, kas bija pielipis pie kailā krūtsgala. Meitenei ir tik skaistas un pilnas krūtis. Meitene ar kāju met granātu. Kāja ir stiprāka par roku, un metiens virzās tālāk.
  "Lauva" trasē saņēma spraugu un apstājās. Šāviens no viņa spēcīgās mutes. Avārija un sabrukums.
  Andželika, nospļaujoties, saka:
  - Krievu karotājs sāpēs nevaid!
  Un atkal meitene šauj. Un viņš to dara ārkārtīgi precīzi. Fašists, kas izliecās no torņa, atkrīt.
  Kāda rudmataina, gandrīz kaila meitene saka:
  - Velti ienaidnieks uzskata, ka viņam izdevās salauzt krievus! Kas ir drosmīgs, tas uzbruks kaujā, mēs nikni sitīsim savus ienaidniekus!
  Un Andželika izritina savus vēdera muskuļus, kurus viņa ir ļoti noformējusi.
  Ak, cik meitenes ir skaistas! Es tiešām nevēlos, lai kāds no viņiem nomirst.
  Garām skrēja Stalenīda... Ļoti skaista meitene, pūkainiem, baltiem matiem. Viņai kaut kā izdodas tos iesmērēt ar kaut kādu dziru, lai tie nesasmērējas.
  Meitene ir ļoti skaista, ar Veneras figūru, tikai vairāk tonizēta un veidota. Drēbes viņai, tikai krūšturis un biksītes. Viss pārējais jau ir saplēsts. Bet cik graciozas ir kājas! Šī nav meitene, bet pilnības zīmogs, skaistuma vainags.
  Viņa pārvietojas īpašā veidā, piemēram, vāvere. Basas pēdas un mirgošana, un papēži pārsteidzoši paliek tīri. Stalenida nošauj, un fašistam krūtīs rodas čūla.
  Meitene saka:
  - Uzticība dzimtenei ir augstākais vārds!
  Andželika smejoties atzīmēja:
  - Novelc krūšturi un paliec biksēs kā es!
  Stalenida negatīvi pamāja ar galvu:
  - Tas nav piemērots!
  Andželika kratīja gurnus, precīzi šāva un dziedāja:
  - Kaut kā neparasti kļuvuši komjaunieši! Tā staigāt ar kailām krūtīm ir ļoti nepiedienīgi!
  Stalenida iesmējās un atzīmēja:
  - Kāpēc sagādāt prieku Krautiem, skatoties uz mūsu skaistumu!
  Andželika izlēmīgi atbildēja:
  - Mūsu skaistums ir nāvējošs!
  Tērauda meitene ķiķināja un šāva uz TA-200. Nacistu automašīna aizdegās. Un skaistā blondīne iesaucās:
  - Nāvi ļaunumam!
  Andželika iesmējās:
  - Un dzīve ir laba!
  Staļenīda, redzot, ka vācietis krīt, rēca:
  - Tā ir augstākā vērtība! Nedomājiet, fašisti, ka esat uzvarējuši!
  Andželika dzied:
  - Uzvara gaida! Uzvara gaida... Tos, kuri vēlas saraut važas! Uzvara gaida! Uzvara gaida! Mēs varēsim uzvarēt nacistus!
  Skaista meitene, un viņas kailās krūtis trīc. Ir labi ar kailu rumpi karstumā, ko pastiprina uguns.
  Svetlana tagad izskatījās daudz apņēmīgāka. Viņa izšāva uz Krautiem ar automātu un iesaucās:
  - Es tevi kastrēšu!
  Un patiešām nacisti saņēma nāvējošas dāvanas un zārkus! Un meitene viņiem parādīja ideju, uztaisīsim plikus kāju pirkstus. Un viņa svilpa kā laupītāju lakstīgala. Un caur apakšējo ekstremitāšu pirkstiem.
  Meitene kapteine Andriana ir ļoti gudra. Un dzirkstošs. Un nepavisam nežēlīgi. Arī viņai dažreiz ir žēl ienaidnieka karavīru, kuriem var būt bērni, kuri raudās par saviem nogalinātajiem tēviem.
  Svetlana gan šādas domas dzen prom no sevis, no tām gribas raudāt. Bet ne jau krievi nāca pie vāciešiem laupīt un slepkavot. Nē, tie ir vācieši, un Krievijas telpās ielauzās vesela agresīvu ārzemnieku bars no visas pasaules.
  Svetlana sakrustojās un šāva uz Frici, kurš centās klusi pietuvoties krievu pozīcijām... Viņam lodes izsista acs un smadzenes iztecēja.
  Meitenes kapteinis pasmaidīja un asprātīgi teica:
  - Taisni aci pret aci, galvu pret galvu!
  Svetlana šāva precīzi un ietriecās motociklā ar blakusvāģi. Automašīna sāka plīst, un ložmetējs vairākas reizes aizlidoja un apgriezās. Tad viņa purns iedūrās drupās.
  Meitene berzēja savu kailo, putekļaino zoli uz gruvešiem. Un viņa atkal mērķēja. Viņas dzīvespriecīgā, jaunā seja apmierināti smīnēja. Meitene dziedāja:
  "Nē," mēs teicām fašistiem, mūsu cilvēki necietīs, ka krievu smaržīgo maizi sauc par "brod!"
  Mirabela izdarīja ļoti precīzu sitienu, kas aizdedzināja Focke-Wulf, un čivināja:
  Neliešiem, protams, izvēle ir skaidra,
  Viņš ir gatavs nodot Rusu par dolāriem...
  Bet krievu cilvēks ir tik brīnišķīgs -
  Esmu gatavs atdot savu dzīvību par savu dzimteni!
  Meitene uzmeta kūleni un parādīja nacistiem cepumu, griezās apkārt, un lodes skaistuli netrāpīja.
  Parādījās Andželika, šis skaistums, gandrīz kails un netīrs kā velns, meta granātu ar abām kājām uzreiz. Un viņa pārbaudīja:
  - Tas, kas man ir, ir... Fricim asajā pusē!
  Olimpija laboja Andželiku:
  - Asi, uz sāniem, nevis uz aso pusi!
  Meitene ķiķināja un kratīja arbūzu krūtis un palaida granātu, izmantojot granātu ar sprādziena komplektu. "Tīģeris" trāpīja mucā, un šis greizais mākslas darbs izvairījās.
  Pēc tam Hitlera radījums atkāpās. Viņa sāka rāpot kā ugunī iekļuvis bruņurupucis.
  Svetlana dziedāja, jautri piemiedzot ar aci:
  - Un Tīģeris atkāpjas un vācieši slēpjas!
  Meiteņu bataljons manevrēja gaisa un smago ieroču uzbrukumos. Tad trāpīja raķešu palaišanas iekārtas, debesīs pacēlās salauztas, karstas klintis. Un akmeņi dega. Par laimi, neviena no meitenēm nenomira, bet vīrieši devās uz citu pasauli - kuriem nav tik žēl! Un dvēseles lido - daži uz debesīm, bet citi uz elli! Kur velni ar dakšām jau gaida tos, kas neticēja Jēzum.
  Anželika, seksīgākā no karotājiem, ir sašutusi: vai nacisti ar savu Sturmtiger var apšaudīt padomju karaspēka pozīcijas un nogalināt sarkanos karotājus?
  Un meitene ar basām kājām satvēra granātu un griezās kūleņu kaskādēs. Un tas griezās arvien ātrāk. Un tad viņa ar visu savu spēku iemeta nāves dāvanu plašajā Šturmtīģera mucā. Skaistules kailās, iedegušās kājas pazibēja, un platajā stobrā ielidoja granāta. Un jaudīgais auto vispirms aizrijās un tad uzsprāga. Divi "Karaliskie tīģeri", kas stāvēja "Sturmtiger" sānos, tika uzmesti un izkaisīti dažādos virzienos. Veltņi no tiem tika norautas, un tie krita, lidojot kā karalienes saplīsusi kaklarota.
  Sprādziena vilnis uzmeta Andželiku augšā, un meitene aplidoja otrādi. Un viņa tika apgāzta, šūpota un iemesta. Bet skaistule joprojām piezemējās, asas šķembas un drupināti akmeņi, kas ierakti viņas kailajās zolēs. Meitenei bija sāpes, un pat cauri sastingušajai pēdai iedūrās asa smaile.
  Bet Andželika atrada spēku piecelties un kliegt:
  - Jūs, fašisti, būsiet pelnos!
  Svetlanu un pārējās meitenes sprādziena vilnis apmētāja un pat nedaudz saspieda. Bet neviens no skaistajiem karotājiem nenomira. Meitenes sastapās ar viesuļvētru un labi mērķētu uguni. Apspiežot izlēkušos nacistus un citus agresīvus kukaiņus, kas aplenkuši PSRS.
  Mirabela ar lielu entuziasmu dziedāja:
  - Un, kad Kunga trompete mūs pūš kaujā, mēs būsim draugi kopā ar komjaunatni! Un pēc Jehovas gribas es būšu pie debesu saraksta!
  Andželika, nokratīdama putekļus no savām asiņainajām, salauztajām zolēm, dziedāja:
  - Ļeņin, partija, komjaunatne! Mēs sūtām fīreru uz trako namu!
  Meitenes sāka apdullinoši smieties, un Serjožka ar satraukumu un īgnumu sacīja:
  - Un mana katapulta nav tik precīza - kā šīs kailās un stiprās Andželikas kājas!
  Olimpija, izliekot roku muskuļus, sacīja:
  - Tas ir ok! Tu izdomāsi ko citu. Kaut kas foršāks!
  
  SABIEDROTIE BIJA ATŠĶIRTI
  Sākumā viss bija tāpat kā patiesībā. Vienīgi vācu aviācija aktīvāk darbojās Sarkanās armijas uzbrukumā. Rommels bija malā, un Hitlers nedaudz vieglprātīgi izturējās pret karu vienā frontē. Un situācija atkārtojās it kā patiesībā. Tikai vāciešus nevarēja padzīt no Rostovas pie Donas, jo tur atradās vēl vairākas Vērmahta divīzijas.
  Vācieši tomēr tika sakauti pie Maskavas. Un tad tas ir gandrīz kā īstā stāstā. Pēc tam pretuzbrukumi. Gandrīz kā īstā lieta.
  Līdz nacistiem iestrēga Staļingradā.
  Tomēr bija dažas atšķirības. Jo īpaši ar aviāciju krautiem bija labāk: viņu uzmanību nenovērsa rietumu fronte. Kaukāzā nacisti izrādījās spēcīgāki un ieņēma Grozniju un Ordžonikidzi, bet joprojām tika apturēti kalnos.
  Staļingradā viņi sasniedza nedaudz vairāk, viņi spēja uzņemt gandrīz visu pilsētu. Bet Türkiye neiestājās karā, pateicoties padomju izlūkdienestu aktivitātēm.
  Un tā padomju karaspēks veica Staļingradas operāciju. Izveidoja katlu. Un ziemā viņi spēja uzvarēt Mainšteinu un piespiest sesto armiju kapitulēt.
  Līdz šim viss ir nedaudz atšķīries no galvenās vēsturiskās līnijas. Un spēcīgāks izrādījās tikai Mainšteina pretuzbrukums, tāpēc vācieši savus spēkus Āfrikai netērēja. Un nacistiem izdevās ne tikai atgūt Harkovu un Belgorodu, bet arī Kursku.
  1943. gadā bija darbības pauze. Vācieši, pieteikuši totālo karu, uzkrāja spēkus, krievi arī atkopās no milzīgiem zaudējumiem. Vācieši, protams, jutoties brīvāk, sērijās palaida gan "Lauvu", gan "Peli".
  Bet jaunie tanki izrādījās vēl sliktāki nekā Panthers un Tigers. Smagajam "Lauvai" bija ierocis, kas šaušanas ātrumā bija zemāks par "Tiger" lielgabalu, lai gan tas bija jaudīgāks. Bet kāpēc tas tā ir? Joprojām ir grūti trāpīt T-34-76 no liela attāluma. Lauva, kas sver deviņdesmit tonnas, patiesībā bija mazāk bruņota nekā Tīģeris, kas svēra piecdesmit piecas tonnas. Vienīgā Lauvas priekšrocība pār Tīģeri bija biezākas bruņas sānos, pakaļgalā un pierē. Levi trīsdesmit četri nevarēja iekļūt ne no viena leņķa.
  Taču to kompensēja tvertnes lielais svars, augstās izmaksas, slikta veiktspēja un mazs ātrums. Tas ir, rezultāts bija dārgāks transportlīdzeklis, faktiski sliktāk bruņots, ar formāli jaudīgāku ieroci un mazu ātrumu, ar biežiem bojājumiem. To daļēji kompensēja tikai sānu neievainojamība pret padomju 76 mm lielgabaliem.
  "Pele" bija vēl sliktāka. Smagāks, dārgāks, ar pārmērīgām bruņām sānos, pakaļgalā un pierē, ar pārāk jaudīgu vienu ieroci un ne visai skaidru sprādzienbīstamu sadrumstalotu īsstobra lielgabalu.
  Nav skaidrs, kāpēc tika izveidota "Pele".
  Kā izrāvienu tanks tas ir ļoti lēns, smags un dārgs; Tiger un Panther bija vairāk piemēroti aizsardzībai. Jā, "Pelei" neapšaubāmi bija lieliska aizsardzība. Pat malas ir 185 milimetri. Bet šādas tvertnes transportēšana ir sāpīga.
  Atšķirībā no patiesā stāsta, sērijā iekļuva vācu projekta tanki: "Pele" un "Lauva", taču spēle nebija sveces vērta. Kad padomju armija beidzot devās uzbrukumā, tas kļuva acīmredzams. Hitlers ilgu laiku atlika ofensīvu dienvidos uz Kaukāzu. Kurskas izspieduma nebija, jo vācieši kursu apguva martā. Sarkanā armija nogrieza Rževas apmali, un kļuva grūti virzīties uz priekšu Maskavā. Vācieši vispār nezināja, kur iet. Frontes līnija kaut kā ir izlīdzinājusies. Tik lielu izvirzījumu vienā vai otrā virzienā nebija.
  Un fašistiem, protams, ir grūtības. Nu, kur mums jāiet? Hitlers arvien vairāk sliecās uz jaunu ofensīvu Kaukāzā. Bet viņš pastāvīgi atlika uzbrukumu. Gaidot pietiekamu skaitu "Tīģeru", "Panteru", "Lauvu", nedaudz vēlāk "Peles" un "Tīģeris"-2. Pēdējais tanks, starp citu, izrādījās daudzējādā ziņā līdzīgs Lauvai. Un vienāds, frontālās bruņās, ar efektīvāku ieroci. Tikai sānu un aizmugures bruņas ir par astoņpadsmit milimetriem plānākas, bet arī necaurejamas slīpuma dēļ, T-34-76.
  Vācieši spēja izgatavot tanku vieglāku un ātrāku par lauvu, kā arī nedaudz lētāku. Un "Lauva" uzreiz nonāca neizdevīgā situācijā.
  Vācijas zvērnīca izrādījās cēla: "Ferdinands", "Lauvas", "Tīģeris", "Tīģeris"-2, "Pantera", "Pele". Un arī pašpiedziņas šautenes - "Kamene", "Degunradzis", "Mednieks", "Jagdpanther" un tā tālāk... Apgrūtinoša zvērnīca. Un PSRS galvenokārt ir T-34-76, bet ļoti lielos daudzumos.
  Un sākās kauja... Septembrī padomju tanki virzījās uz priekšu.
  Tad mēs nedaudz iestrēgām aizsardzībā. Taču rudenī, kad sāka līt lietus, ceļi kļuva neizbraucami. Un it īpaši ziemā... "Pele" un "Lauva" un "Ferdinands" nemaz nav iemītnieki.
  Vācieši tika uzvarēti un tika izmesti atpakaļ uz Dņepru. Vēlāk un aiz Dņepras. Cīņas parādīja acīmredzamo lielo kaķu nespēju ziemā. Un, lai gan Trešā Reiha tanku ražošana ievērojami palielinājās un bija lielāka nekā reālajā vēsturē: "Lauvas" un "Peles", viņi sevi neattaisnoja un absorbēja resursus.
  Aviācijā lietas bija nedaudz labākas. Tomēr Focke-Wulf neattaisnoja cerības, tāpat kā jaunākais ME-309. Pēdējais transportlīdzeklis ir ātrs, ar jaudīgiem ieročiem, bet sliktāku manevrētspēju. Atkal vācu ātrums, ieroči un augstās izmaksas padevās vieglumam, manevrētspējai un masveida ražošanai.
  Lai gan ME-309 bija trīs gaisa lielgabali un četri ložmetēji. Un Focke-Wulf ir seši gaisa lielgabali. Vācieši bija nedaudz labāki ar transportlīdzekļu skaitu: par laimi sabiedrotie nebombardēja un nenovērsa viņu uzmanību no austrumu frontes.
  Tātad PSRS vēl nav sagrābusi dominējošo stāvokli debesīs, taču tā ir radījusi diezgan lielu kaitējumu.
  Tomēr 1944. gadā parādījās reaktīvā lidmašīna ME-262. To ātruma priekšrocība kopumā ir milzīga. Un nesasniedzams. Spēcīgi ieroči un cietas bruņas nodrošina izdzīvošanu.
  Tiesa, kaujās reaktīvie monstri neizrādījās pārāk briesmīgi, taču tos ir arī grūti notriekt. Bet viņi bieži sevi sabojā.
  Pavasarī, līdz jūnija vidum, PSRS papildināja sevi ar jauniem T-34-95 un IS-2 tankiem. Vācieši ieguva tikai "Panther" 2. Jaunais transportlīdzeklis bija bruņots ar 88 milimetru kalibra lielgabalu, nedaudz labākām bruņām un saglabāja salīdzinoši labus braukšanas rādītājus.
  No propelleru darbināmām lidmašīnām jāatzīmē veiksmīgākais TA-152, Focke-Wulf evolūcija, un XE-277, uzticamāks, ātrgaitas niršanas bumbvedējs.
  Frontes līnija 1944. gada vasarā bija aptuveni tāda pati kā 1943. gada decembra beigās. Vācieši tika sisti centrā un Ļeņingradā ziemā. Un pavasarī viņi to uzvarēja Krimā.
  Bet vasarā joprojām bija savas problēmas. Nacisti kļuva spēcīgāki, jo viņi saņēma modernāku ložmetēju, un tā ir patiešām nopietna problēma. Nebija arī baltkrievu balkona - Vērmahts tik ļoti neatkāpās uz dienvidiem kā reālajā vēsturē. Un pats galvenais, vācieši pievienoja tanku skaitu. Gan "Panther", gan vairāk vai mazāk veiksmīgais "Tiger"-2, gan labais pašpiedziņas lielgabals "Jagdpanther", gan modernizētais T-4, gan jaudīgais "Panther"-2 tika ražots milzīgos daudzumos. Milzīgos daudzumos tika ražots arī salīdzinoši vieglais 25 tonnas smagais pašpiedziņas lielgabals "Panzer"-4 ar "Panther" lielgabalu un nopietnām priekšējām bruņām. 80mm frontālās bruņas 45 grādu leņķī ir nopietni.
  Un vāciešiem bija pietiekami daudz degvielas: nafta nāca no Lībijas, Nigērijas un Kamerūnas. Un tas ir patiešām nopietni. Ir daudz ārzemju divīziju, un ir parādījušies vlasovieši. Tas ir, spēki ir nozīmīgāki par reālo vēsturi. Neveiksmīgie "Lauva" un "Pele" tika pārtraukti, un "Panther" 2 kļuva par labāko Otrā pasaules kara tanku. Turklāt masveida ražošanā un ar labu braukšanas veiktspēju.
  Guderians kļuva par Vācijas ģenerālštāba vadītāju, un kaujas lēmumu kvalitāte ievērojami uzlabojās.
  Staļins pavēlēja veikt galveno uzbrukumu dienvidos. Tieši no Kijevas placdarma. Bet šeit nebija iespējams maldināt vāciešus, viņi to gaidīja. Ja reālajā vēsturē trieciens Baltkrievijai bija pēkšņs vasarā, tad alternatīvā gadījumā Ukrainā tas bija paredzams.
  Vācu karaspēks, saņēmis jaunāko MP-44 triecienšauteni un daudzus ložmetējus, kļuva daudz spēcīgāks aizsardzībā. Un Guderianu nevarēja maldināt. "Panzer"-4, "Jagdpanther", vienkārši "Panther" un "Panther"-2, izrādījās gan masīvs, gan veiksmīgs tanku apkarošanas līdzeklis. Īpaši vasarā, kad laiks ir labs un sauss. Un tīģeru ģimene nav nemaz tik slikta.
  Pēc vairākām sakāvēm vasarā vācieši nedaudz spēja aiziet.
  Un prasmīgi aizstāvoties, viņi atkāpās tikai trīsdesmit līdz četrdesmit kilometrus, apturot padomju karaspēka virzību.
  Kā izrādījās, T-34-85 nav pārāk pārāks par savu priekšgājēju. Nedaudz jaudīgāks lielgabals, lēnāks šaušanas ātrums un mazāks lādiņu daudzums. Un tornis ir kļuvis lielāks, un tajā ir vieglāk iekļūt. Bet bruņas joprojām nav pietiekami izaugušas. "Panteras" laužas cauri. "Panther"-2 un "Jagdpanther", vēl jo vairāk. Taču T-34-85 bruņojums ir nepietiekams pret vācu transportlīdzekļiem. Pat Panzer-4 nepietiek, lai iekļūtu ar galvu. Un vācieši ir stiprāki. IS-2 nav tik plaši izplatīts, un tam ir arī daudz trūkumu, tostarp torņa pieres aizsardzības trūkums un smails, pret rikošetu jutīgs šāviņš.
  Vācieši vasarā spēja izturēt. Un Staļins spītīgi brauca uzbrukumā. Padomju karaspēks cieta smagus zaudējumus. Mēģinājums piespiest Dņepru un ieņemt Kirovogradu cieta neveiksmi. Un tad vācieši pretojās, izmantojot jaunu aprīkojumu un karaspēka manevrēšanas spēju un spēcīgus nocietinājumus. Vasara pagāja sīvās cīņās. Padomju karaspēks augusta beigās mēģināja virzīties uz priekšu centrā.
  Viņi koncentrēja milzīgu artilērijas blīvumu izrāviena zonā. Bet... Vācieši pameta pirmās divas aizsardzības līnijas un nostiprinājās trešajā, un atkal izturēja. Trešās līnijas, kuru šāviņi nespēja sasniegt, uztaisīšanas taktika visspēcīgākā atmaksājās.
  Arī ofensīva Baltijas valstīs septembrī cieta neveiksmi. Fritz, kamēr laika apstākļi bija vairāk vai mazāk, tomēr varēja izturēt. Bet Sarkanā armija cieta ievērojamus zaudējumus.
  Bet tagad ir pienācis dziļš rudens, un ir salnas. Atkal spītīgas cīņas, padomju armijas panākumi dienvidos. Marta beigās pēc vairākām veiksmīgām operācijām viņi paņēma un devās uz Rumānijas robežām. Tiesa, viņi arī daudz zaudēja.
  Un 1945. gadā bija pauze. Līdz tam laikam vācieši jau bija pieraduši pie reaktīvo aviācijas, uzlabojot savu lidmašīnu kvalitāti un efektivitāti. Un gaisa pārākums pārgāja Luftwaffe. Hitlers ieguva arī E sērijas tankus, jo īpaši E-25, labu transportlīdzekli ar 120 mm priekšējām bruņām 45 grādu leņķī, 80 mm sānu bruņām, 88 mm lielgabalu un trīsdesmit tonnu svaru. , ar 700 zirgspēku dzinēju.
  Jā, E-25 ir kļuvis par labāko pašpiedziņas lielgabalu un tanku iznīcinātāju pasaulē. Pārspējot padomju SU-100, īpaši frontālās bruņās un citos transportlīdzekļos.
  PSRS bija tikai IS-3, labāk aizsargāta torņa fronte, bet sarežģītāka un dārgāka tanka ražošana.
  Vāciešiem panākumi bija arī ar E-100. Šim transportlīdzeklim bija peles ieroči un aizsardzība ar daudz mazāku svaru un labāku braukšanas veiktspēju.
  Nacisti saņēma labākos tankus un labākās lidmašīnas. Un ložmetēji... Tā vasarā, kad padomju armija gatavojās uzbrukumam centrā, paši sita no Moldovas un Ziemeļukrainas. Un viņi sāka pievilkt priekšpusi.
  Vācieši kļuva stiprāki, un viņiem bija daudz ārzemju un jauktu divīziju. PSRS bija daudzējādā ziņā izsmelta. Lēnām, bet noteikti fronte saruka, un padomju karaspēks iekrita katlā, bet lielākā daļa tomēr aizbēga. Vācieši naktī izmantoja uzbrukuma taktiku, izmantojot infrasarkanās ierīces un optiskos tēmēkļus.
  Sarkanā armija pirmo reizi pēc ilgāka laika zaudēja ievērojamu teritorijas daļu un atspiedās. Tā karš izvērtās.
  Un šis ir četrdesmit piektais gads!
  Bet arī vāciešiem neizdevās gūt panākumus un viņi iestrēga, mēģinot izlauzties līdz Žitomiram. Padomju karaspēks turēja fronti arī citos virzienos. Un rudenī un ziemā centrā tika uzsākta ofensīva, kas noveda pie vāciešu sakāves Baltkrievijā un Sarkanās armijas iziešanas uz Vislu.
  Līdz tam laikam, līdz 1946. gada pavasarim, vācieši bija pilnībā izsmelti. Pat jaunais E-50 tanks, savā ziņā pārāks
  + Krautiem nevarēja palīdzēt "Panther"-2 īpašības.
  Vasarā padomju karaspēks nogrieza un atbrīvoja lielāko daļu Baltijas valstu. Un viņi beidzot varēja sasniegt Austrumprūsiju. Bet viņi tur iestrēga. Un atkal līdz vēlam rudenim.
  Aukstā laikā sitiens sekoja Rumānijas virzienā. Un visbeidzot, nacisti sabruka Balkānos ziemā. Rezultātā 1947. gada aprīļa sākumā frontes līnija reālajā Krievijas vēsturē bija 1944. gada beigu līmenī.
  Tuvojās siltā sezona. Vācieši rēķinājās ar E-50, E-75, progresīvākajām E-100 un Royal Lion. Arī attīstība reaktīvo aviācijā. Bet tas viņiem nepalīdzēja. PSRS bija T-54 un IS-7, tanks, kas spēj cīnīties ar vācu mastodoniem.
  Hitlers bija panikā... Vācieši īpaši vēlējās paļauties uz savām neievainojamajām diskotēkām. Bet šis dārgais transportlīdzeklis nebija ļoti efektīvs cīņā.
  Maija beigās, uzkrājot spēkus, Sarkanā armija veica spēcīgu triecienu centrā.
  Vācieši kopumā sagaidīja uzbrukumu un sagatavoja spēcīgu aizsardzības līniju, audzinot rezerves. Tomēr apsēstais fīrers novietoja daudzus Trešā Reiha tankus pārāk tuvu frontes līnijai. Un viņiem uzbruka padomju artilērija.
  Rezultātā vācieši saņēma graujošu sakāvi. Un padomju tanki spēja sasniegt Oderu. Tāda situācija radās. Kad krievi jau bija pietuvojušies Berlīnei.
  Vācieši kādu laiku mēģināja pretoties. Viņi uzsāka pretuzbrukumus, metās ārā no Silēzijas un mēģināja taranēt padomju aizsardzību Ungārijā.
  Viņiem pat izdevās atspiest padomju karaspēku. Bet viss izrādījās bezjēdzīgi. Sarkanā armija pēc sīvām cīņām jūlija beigās sasniedza Oderas lejasdaļu. Ungārijā lietas bija nedaudz sliktākas. Kaujas reālajā vēsturē atgādināja 1945. gadu, bet vāciešiem bija daudz vairāk degvielas un munīcijas. Pat pēc Rumānijas zaudēšanas viņi izmantoja Lībijas, Nigērijas un Kamerūnas naftu. Un viņi uzbruka daudz enerģiskāk... Parādījās pirmie piramīdveida tanki, kas izcēlās ar izcilu aizsardzību...
  Nacisti ielauzās Budapeštā, bet nevarēja ieņemt pašu pilsētu. Padomju armija pretojās un uzsāka pretuzbrukumu ar flanga pārklājumu. Tas pārvietojās gan no dienvidiem, gan no ziemeļiem, apkārtmērā. Izcēlās sīva cīņa.
  Nacisti cīnījās spītīgi, bet augusta sākumā nokļuva katlā. Negatīvu lomu spēlēja Hitlera spītīgā nevēlēšanās izvest karaspēku. Līdz augusta beigām Sarkanā armija atbrīvoja Vīni. Pāls un Kēnigsberga. Ieņēma padomju karaspēku un Bratislavu.
  Septembrī viss bija gatavs uzbrukumam Berlīnei. Bet Staļins vilcinājās. Sarkanā armija labāk cīnījās ziemā un vēlā rudens bezceļos. Tāpēc vētra pilsētu vai gaidi.
  Septembris aizvadīts kaujās Dienvidslāvijas austrumos un Grieķijas salās. Staļins piebeidza Krautus Balkānos. Un visbeidzot, piecpadsmitajā oktobrī, sākās Berlīnes operācija.
  Padomju karaspēks izmantoja prožektorus un spēja dezorganizēt ienaidnieka aizsardzību. Uz lielu zaudējumu rēķina Sarkanā armija pārvarēja Zīlas augstienes. Un Berlīne atradās apkārt. Hitlers aizbēga uz Bonnu, un pilsētu atstāja fon Boka aizstāvība. Padomju karaspēks iebruka pilsētā, taču nespēja to ieņemt līdz 7. novembrim. Berlīne krita tikai 12. novembrī... Padomju karaspēks cieta milzīgus zaudējumus un apstājās. Bet dienvidos sākās ofensīva, Sarkanā armija ienāca Itālijas ziemeļos, ieņemot Venēcijas reģionu.
  Pienāca decembris... Padomju karaspēks uzsāka ofensīvu pret Prāgu, beidzot atbrīvojot Čehoslovākiju.
  Nacisti jau bija izsīkuši. Tikai piramīdveida tanki palika viņu pēdējais trumpis. Papildus lieliskajai aizsardzībai no visiem leņķiem tie nodrošināja arī labu braukšanas veiktspēju.
  Pateicoties viņiem, nacisti janvāra beigās un februāra sākumā spēja atvairīt padomju karaspēka mēģinājumus šķērsot Elbu. Bet padomju karaspēks devās uzbrukumā Minhenes virzienā un ienāca Vācijas dienvidos. Gan februāris, gan marts pagāja ļoti spītīgās cīņās. Minhene, Bavārija un dažas citas zemes nonāca PSRS kontrolē. Aprīlis izrādījās nedaudz mierīgāks. Bet mēneša vidū Sarkanā armija virzījās uz Romu. Cīņas ilga vairāk nekā divus mēnešus, un Itālijas galvaspilsēta krita.
  Maijā sākās uzbrukums Vācijas svarīgākajam rūpnieciskajam reģionam Rūras reģionā. Vācieši ļoti izmisīgi pretojās. Piramīdas tanks parādīja savu pārākumu kaujas laukā. Šī automašīna patiešām ir labākā, un pat T-54 viņiem piekāpās, un IS-7 pārākumu neizrādīja. Bet aviācija nav vienīgā, kas uzvar karos. Un visbeidzot, 1948. gada jūlija beigās un augusta sākumā Rūra nonāca Sarkanās armijas kontrolē. Septembrī Hamburga krita un padomju karaspēks izkāpa Sicīlijā. Fašistu karaspēka paliekas atkāpās aiz Reinas. Bet Francijā, Beļģijā un Holandē izcēlās antifašistu sacelšanās. Un ārzemju divīzijas sacēlās. Oktobrī un novembrī nacisti tika triviāli piebeigti. Līdz 12. decembrim nožēlojamās nacistu karaspēka paliekas nepadevās. Pats Hitlers mēģināja aizbēgt, taču zemūdene, uz kuras slēpās bijušais diktators, tika atklāta 1948. gada 17. decembrī Atlantijas okeāna viļņos un nogrima. Tādējādi tika likts pēdējais treknais punkts Otrajā pasaules karā.
  
  PRINCIS SAŅEMTS
  It kā viņš būtu sagūstīts princis. Un viņu sagaida nežēlīga spīdzināšana.
  Un tu pats sēdi ķēdē, rokas un kājas saķēdētas. Manas basās kājas bija notirpušas, zābaki tika atņemti, un kamera bija auksta un mitra. Un žurkas čīkst un baro tikai vienu reizi dienā ar maizi un ūdeni.
  Jau pirmajā pratināšanā, kad princis tika uzvilkts uz plaukta, galvenais princis sāka kliegt uz princi:
  - Es gribēju kļūt augstāks par mums visiem, sagrābt troni!
  Oļegs no augšas spļāva uz princi un mierīgi sacīja:
  - Es jau esmu garāks idiots par tevi!
  Princis kļuva nikns un sāka sist zēnu uz basām kājām ar dzelzs stieni.
  Invalīds princis izspiedās no sevis, nenododot savas mokas:
  - Tu neglītais šakālis. Jūs ņemat maizi no bendēm. Siela jau plūst.
  Kad bezsamaņā esošais zēns tika pie prāta, uzlejot ledus ūdens vannā, pirmais, ko viņš jautāja:
  - Bojārs nenomira?
  Pēc tam viņi atkal viņu pievilka un devās prom ar pātagu. Tiesa, šoreiz no vītola.
  Princis ļoti lepojās ar sevi, taču viņam ļoti sāpēja sasitušās kājas, un bērniem tika lauzti vairāki ekstremitāšu pirksti.
  Tad viņi viņu spīdzināja ar ūdeni. Bende ar varu atvēra muti un ievietoja piltuvi. Tad viņi sāka tajā ielej aukstu ūdeni. Princis nedomāja, ka tas būs tik sāpīgi un nepatīkami. Visas manas iekšpuses ir pietūkušas un gatavojas pārsprāgt. Tiesa, viņi viņu apturēja, un Oļegs spēcīgi vemja. Pēc tam atkal uzvilka viņu uz plaukta, atkal sita ar pātagu un ar tievu zariņu apdedzināja kailos papēžus.
  Tad viņi izmēģināja āķus un ar adatām iedūra nervu mezglus. Pēc tam papēži atkal tika apcepti, izmantojot cepeškrāsni. Viņš uzlika gludekli uz krūtīm, un viņi viņu izstiepa uz plaukta. Viņi to pacēla un trīs reizes pakratīja. Un viņi atkal mani pērti.
  Viņi zēnu spīdzināja līdz nāvei. Bet viņi neko nesasniedza. No pastāvīgas pēršanas un spīdzināšanas sāpes apņēma visu būtni un kļuva blāvas.
  Pēdējo reizi, kad Oļegs tika spīdzināts ar ūdeni, viņa gaišās galvas mati tika noskūti. Arī nežēlīga spīdzināšana. No vienas puses tie pil uz vainaga, un no otras puses papēži ir grauzdēti. Ir arī labi, ka strāva vēl nebija izgudrota. Bet viņi mani spīdzināja, bet ļoti ilgi.
  Bet viņi neko nesasniedza. Pēc tam spīdzināšana uz laiku apstājās. Bērna sodīšana pat viduslaikos tika uzskatīta par kaut ko pārāk nežēlīgu. Un spīdzināšanai saskaņā ar paražu arī bija ierobežojums, un jūs nevarat spīdzināt upuri līdz nāvei. Tā nu princis pagaidām sēdēja cietumā un viss saslēgts. Neskatoties uz to, viņš mēģināja kustēties ar klabinošajām ķēdēm un atgūt spēkus, un viņa jaunais, spēcīgais ķermenis ātri sadziedēja brūces, griezumus, čūlas, zilumus, pat tās, kuras bija saēdušas sāls. Galu galā jaunajiem viss dziedē kā sunim.
  Turklāt princi nedaudz pabaroja cietuma uzrauga meita. Viņa nesa ābolus, vārītas olas, desiņas, ceptas kājas. Čukstēja:
  - Taupi savus spēkus, nāks brīvība!
  Un princis ēda, krāja spēkus, kratīja ķēdes, lai viņa ķermenis nekļūtu slinks un nekļūtu pietūkuši no taukiem. Un viņā sakrājās arvien vairāk enerģijas. Un viņš negribēja mirt. Un viņš pat sāka zāģēt ķēdes. Kā? Ļoti vienkārši, berziet saiti pret saiti. Tā nav slikta doma. Jo vairāk bendes par viņu aizmirsa, un cietuma uzraugi nesa ēdienu tikai reizi dienā. Meitenei nebija atslēgu, bet ēdienu viņa izlaida pa logu, izmantojot speciālu makšķeri.
  Oļegs ticēja, ka drīz aizbēgs. Un tiešām ķēžu saites bija sazāģētas. Un tā princis pieķēra brīdi, kad cietuma sargi atvēra durvis, lai atnestu bļodu ar ūdeni un novecojušu maizi. Dodiet devas, lai princis nemirst badā, bet lai viņam nav spēka.
  Un zēns sit cietuma uzraugu. Un skrien... Un meitene apsolīja viņu vest garām apsargiem... Kailais puisis uzvilka meitenes atnestās zema kalpa drēbes. Parasta darba forma. Tikai bez apaviem, lai mazāk trokšņotu. Tomēr laiks joprojām bija silts, un daudzi zēni un īpaši meitenes, pildot dienesta pienākumus, iztika bez apaviem. Un prinča mati jau ir izauguši. Viņa seja nebija izkropļota ar spīdzināšanu, un rētas uz ķermeņa bija tikko pamanāmas, tulznas no pēdām bija pazudušas, tāpēc viņš īpaši neizcēlās. Parasts, lai arī ļoti izskatīgs zēns, ar blondu crew griezumu.
  Oļegs izgāja ar meiteni ārpus pils. Nu, meitene diezgan loģiski atzīmēja, ka viņi meklēs bēgļus, un bija pienācis laiks pamest šo valsti, dodoties uz ārzemēm. Un labāk to darīt, pērkot labus zirgus un bagātīgas algas.
  Oļegs godīgi atbildēja:
  -Kur es varu dabūt naudu? Aplaupīt kādu?
  Meitene smaidot atbildēja:
  - Un ģimenes kasē?
  Tad Oļegs saprata, ka tā, iespējams, nebija nejaušība, ka viņa bēgšana bija tik aizdomīgi viegla. Un ka meitene viņu nebaroja no savas sirds laipnības. Jā, tas ir gudri. Iegūstiet uzticību un uzziniet noslēpumu. Nu, labi, viņš ir princis, augusta asiņu cilvēks, kas nozīmē, ka viņš nav tik vienkāršs.
  Zēns čukstus atbildēja:
  - Ziniet, dzimtas kase neatrodas pilsētā. Mēs neesam tik naivi, lai tur saglabātu impērijas vērtības. Mums jāpamet galvaspilsēta.
  Meitene piekrita:
  - Protams, mežā ir drošāk!
  Un viņi apstaigāja pilsētas priekšposteni un izgāja cauri apmetnei un virzījās tālāk kalnos. Sākumā princim patika staigāt basām kājām, bet īpaši ārpus pilsētas ceļš bija akmeņiem nelīdzens. Un vairs nepazīstamās zoles sāka mirdzēt. Cietuma sarga meita ir nabadzīgāka un viņai pazīstamāka. Bet tas ir arī nepatīkami, viņa ir pieradusi vairāk staigāt pa pilsētas, gludām flīzēm. Kad iebraucām mežā, kļuva mazliet vieglāk. Bet joprojām nav viegli būt basām kājām; jūs varat sajust katru bumbuli, katru zaru, katru kamolu. Bet princis izturēja cepeškrāsni un izturēja to, ka viņa zoles tiek sistas pret akmeņiem. Meitene paņēma līdzi ēdienu, tātad pirmajai reizei pietiks. Naktīs jau ir nedaudz auksts - vasara ir pagājusi pāri. Tā zēns un meitene gulēja viens otru apskaujot.
  Bet viņi pamazām attālinājās no galvaspilsētas un devās dziļāk mežos un kalnos.
  Iespējamība, ka meklēšanas komandas tos atradīs, ir samazinājusies, taču ir parādījies cits drauds - savvaļas vilki!
  Neapbruņotajam zēnam un meitenei pat nācies kāpt kokā un ar čiekuriem padzīt vilkus.
  Tad princis nolēma pārcelties nedaudz tuvāk dzīvojamiem rajoniem. Aprēķins tika veikts, pamatojoties uz to, ka nabadzīgi, tievi, netīri bērni nevarētu tikt turēti aizdomās, ka viņi ir aizbēguši karaļu dēls.
  Turklāt meitene prata žonglēt un nedaudz mācīja spējīgu princi. Un tie pagāja nabaga cirka izpildītājiem.
  Kopumā aprēķins bija pamatots. Viņi meklēja princi, un jātnieki auļoja, bet bija daudz nabaga bāreņu, un starp tiem pāris apmaldījās. Turklāt bērni speciāli nemazgājās, bija netīri. Toreiz fotogrāfiju nebija. Izmēģiniet portretus un atpazīstiet lielisko karaļu pēcnācējus.
  Princis un meitene dziedāja pa ceļam un dažreiz strādāja. Viņi skaldīja malku un nesa ūdeni. Un viņi pārcēlās uz dienvidiem, kur bija siltāks. Viņu basās kājas ātri kļuva raupjas un pieradušas pie aukstuma un stresa. Tā viņi pamazām šķērsoja robežu. Un viņi pārcēlās cauri kalniem uz Itāliju. No vienas puses, tur ir diezgan silts, dienvidos var dzīvot pat ziemā. Bet jābrauc cauri kalniem, jau rudenī, kad tik auksts. Un ceļi ir akmeņaini.
  Princis un meitene pēc dabas bija spēcīgi un nesaaukstējās. Viņi gāja un gāja. Oļegs pat domāja, ka viņa draudzene ir kā Gerda - izturīga, spēcīga, nesavtīga. Varbūt viņš kļūdījās, turēdams viņu aizdomās? Ko darīt, ja viņa ir godīga meitene? Bet jebkurā gadījumā Dievs sargā tos, kas ir piesardzīgi.
  Bet tad viņi sasniedza augstākos kalnus. Un man nācās staigāt basām kājām pa sniegu. Pat bērnu zoles, kas rūdītas kā zābaku āda, ir ļoti sāpīgas un nepatīkamas. It īpaši, ja ilgstoši staigā pa sniega kupenām. Tas kļūst par īstu spīdzināšanu. Bērnu basās pēdas sākumā ir sarkanas kā zosu pēdas. Tad viņi sāk kļūt zili, un tikai ātrums tos glābj. Bērni nepārtraukti staigā ar visu savu spēku. Viņi iedrošina savu draugu un neapstājas. Lai gan kājas velnišķīgi sāp no aukstuma un noguruma. Bet kalna virsotne ir pārvarēta. Vēl mazliet piepūles, sniegs beidzas, bērni burtiski lido siena kaudzē. Tur ir silti un var gulēt.
  Un tad ir vieglāk iet tālāk. Rudens ir tikko sācies, un jo zemāk iet princis un meitene, jo siltāks kļūst. Tā viņi iegāja ciematā, dziedāja un saņēma ēdienu. Un mēs devāmies tālāk uz dienvidiem.
  Tagad viņu raupjās pēdas ir burtiski svētlaimīgas. Šeit viņi ir līdzenumā, kur joprojām ir silti.
  Princis saprata, ka viņi noteikti nemirs no bada. Un Itālijā tie ir samērā droši. Jūs varat turpināt doties uz dienvidiem, bēgot no ziemas, vai arī varat apmesties un kļūt par kalpu. Bet princis nolēma doties uz Neapoli. Valstība tur ir bagāta, un galvenais, ka viņi viņu tur nepazīst. Un viņš ar meiteni apmetīsies pagalmā. Par laimi viņi labi runā itāļu valodā.
  Puisis un meitene gāja kājām un basām kājām devās uz Neapoli. Tur princis zēns, kurš labi prata ar zobenu un loku, kļuva par skvaigu vienam no bruņiniekiem, bet tas ir cits stāsts.
  . NODAĻA Nr.5.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  SAMURAJU UZBRUKUMI 1941. GADĀ
  Lūk, piemēram, kā varēja attīstīties Otrais pasaules karš - ja samuraji būtu atklājuši fronti Tālajos Austrumos tālajā 1941. gada jūlijā!
  Šeit ir alternatīva iespēja: 1941. gada 22. jūnijā Hirohito paziņoja par vispārējo mobilizāciju Japānā. Japāna nav ļoti spēcīga ekonomiski, bet tajā ir 100 miljoni iedzīvotāju, tikai metropolē, neskaitot koloniālos īpašumus, un augsta līmeņa pirmsiesaukšanas apmācība. Tas var izvietot sauszemes spēkus, kas ir diezgan salīdzināmi ar Trešo reihu kājniekiem. Tāpēc Hitlers patiešām rēķinājās ar šo fronti.
  Lai gan lielie panākumi pirmajos kara mēnešos radīja vāciešiem ilūziju, ka viņi paši tiks galā. Bet vāciešiem nebija vajadzīgi Tālie Austrumi! Viņi jau 1937. gadā, pirms Austrijas anšlusa, bija iekarojuši vairākas reizes lielākas zemes par Vācijas teritoriju.
  Īsāk sakot, karš attīstījās līdz 1941. gada 22. jūlijam, kā reālajā vēsturē, un tieši mēnesi pēc Vācijas agresijas mēs pabeidzām mobilizāciju, palielinot armijas lielumu līdz 7 miljoniem cilvēku - proporcionāli Vērmahta lielumam un mūsu grupas lielums Mandžūrijā līdz 4 miljoniem - uzlecošās saules zeme uzbruka PSRS.
  Karš sākās bez provokācijām, uzreiz paša Hitlera stilā. Bet tam bija iemesls: nevis robežu noregulēšana ar Mongoliju. Un galveno triecienu veica samuraji Mongolijā. Padomju karaspēks jau bija daļēji pārvests uz Rietumiem un turpinājās. Un viņiem bija steidzami jāizvietojas atpakaļ.
  Staļins nonāca ļoti sarežģītā situācijā. Ienaidnieks jau ir ieņēmis Smoļensku un atrodas netālu no Maskavas, un austrumos nepieciešamas rezerves...
  Šādos apstākļos augstākais virspavēlnieks pieņēma lēmumu - izvest karaspēku aiz Dņepras un pastiprināt aizsardzību centrā, un Mongolijas karaspēks tika pastiprināts ar rezervēm, lai neļautu japāņiem pārraut padomju fronti.
  Un viņš beidzot nolēma nodot Kijevu... Bet šādam solim bija arī savi mīnusi. Tagad Hitlers vairs nevarēja tērēt laiku un enerģiju, pagriežoties uz dienvidiem, bet turpināt ofensīvu centrā. Un atlasītas un pilnasinīgas personāla nodaļas vairs netika pārvietotas no Tālajiem Austrumiem. Un daļa no vaska papildināšanas bija jānosūta daudzajiem un drosmīgajiem samuraju karaspēkiem.
  Ir daudz japāņu kājnieku. Vājums ir tankos, pašpiedziņas lielgabalos un transportlīdzekļos, bet, no otras puses, sauszemes spēki ir labi apmācīti un drosmīgi kā samurajs! Ofensīvu nevarēja apturēt uzreiz, un tikai ar pretuzbrukumu palīdzību. PSRS tanku spēki šķērsoja ienaidnieku, bet paši cieta ievērojamus postījumus.
  Jūrā dominēja Japāna, bloķējot padomju ostas. Samurajiem ir arī priekšrocības gaisā. Rietumu fronte prasīja daudz pūļu, turklāt Japānas aviācijas kvalitāte bija diezgan augsta. Un Zero cīnītājs ir manevrētspējīgākais pasaulē. Tātad viņi varēja viegli saspiest samurajus debesīs. Tas daļēji kompensēja tanku vājumu.
  Turklāt japāņi nebaidījās piesieties ar granātām un mesties zem padomju transportlīdzekļiem, nodarot ievērojamus bojājumus.
  Samuraji sagrāba Ulanbatoru, bet pēc tam spēja tos aizturēt un atgrūst. Taču Vācijas ofensīva pret Maskavu augustā izrādījās pārāk bīstama. Vācieši spēja apiet PSRS galvaspilsētu no ziemeļiem un dienvidiem un izveidot katlu.
  Maskavas aizsardzība vēl nav konsolidēta, tās rezerves ir izkaisītas, un ziemas vēl nav.
  Staļins, protams, aizbēga uz Kuibiševu. Viņš ringā nepalika. Bet Molotovs kopā ar Žukovu vadīja aizsardzību. Tik lielu pilsētu nav tik viegli sagrābt, it īpaši ar simtiem tūkstošu miliču.
  Vācieši, veicot piesardzīgas kaujas Krievijas galvaspilsētas nomalē, vienlaikus mēģināja attīstīt ofensīvu tālāk uz dienvidiem un Ļeņingradas virzienā. Ļeņina pilsēta bija pakļauta blokādei, un dienvidos krauti jau bija izstiepuši sakarus, lai sasniegtu Staļingradu. Bet nacisti ieņēma Voroņežu un virzījās uz Harkovu un Rostovu. Cīņas ievilkās līdz ziemai. Maskava palika aplenkumā, un sākās bads. Un vācieši iestrēga pie Sevastopoles.
  Sarkanajai armijai nebija spēka uzsākt pretuzbrukumu. Bet nacistu negatavība ziemai ietekmēja viņu kaujas spējas. Mēģinājums atbloķēt Maskavu gandrīz vainagojās ar panākumiem, taču munīcijas trūkums un liela plaisa frontēs neļāva gūt panākumus.
  Galvaspilsēta, izturot šausmīgu badu un grūtības, izturēja līdz maijam... Hitleram neizdevās izbeigt karu 1941. gadā, bet ofensīva turpinājās 1942. gadā. ASV izturējās pasīvi un neiejaucās karā. Lielbritānija Lībijā guva ierobežotus panākumus un tika pakļauta spēcīgam Rommela pretuzbrukumam.
  Šoreiz vāciešiem izdevās ofensīva Kaukāzā. Sarkanās armijas kaujas gara zaudēšana pēc Maskavas ieņemšanas un Ļeņingradas aprišanas, kā arī japāņu, kuri ātri iemācījās, jaunā ofensīva jau bija nokopējuši T-34 tanku. Un frontes līnija bija tuvāk Baku naftai nekā reālajā vēsturē. Un, protams, pēc Maskavas krišanas arī Turcija iesaistījās karā Trešā reiha pusē.
  Staļins spītīgi nevēlējās panākt mieru. Molotovs nomira kopā ar Žukovu Maskavā. Berija atbalstīja vienošanās panākšanu ar nacistiem par katru cenu. Viņš saindēja jau slimo Staļinu un ieņēma viņa vietu.
  Taču mieru noslēgt nebija viegli. Hitlers gribēja krievu zemi līdz pat Urāliem. Un japāņiem nav mazāk ambīciju.
  Lielbritānija cīnījās bez ASV... Viņi varēja, izmantojot to, ka nacisti oktobrī un novembrī pārāk novārtā atstāja Āfriku, pieveikt nacistus pie El Amanas. Taču šī izrādījās viņu pēdējā uzvara.
  Saniknotais Hitlers pavēlēja pārvest uz kontinentu lielus spēkus. Iegūstot skaitlisku pārsvaru pār britiem, Rommels uzvarēja Montgomeriju un atkal iekļuva Ēģiptē un pēc tam to sagrāba.
  Pēc Staļina nāves Austrumu fronte nonāca pilnīgā nekārtībā. Berijai trūka autoritātes, un frontes komandieri arvien vairāk pieprasīja sev neatkarību.
  Čērčils, saprotot, ka tagad Trešais Reihs ar saviem pavadoņiem un Japāna patiešām var viņam uzkrist, mēģināja panākt mieru. Bet Vācija ir krasi pastiprinājusi prasības.
  43. gada ziemā vācieši ienāca Irākā, ieņēma Kuveitu un pēc tam visus Tuvos Austrumus. Hitlers jau plānoja sagrābt visus britu īpašumus Āfrikā. Viņš vairs negribēja neko mazu.
  Tajā pašā laikā februārī, tāpat kā reālajā vēsturē, tika pieteikts totālais karš. Bija vajadzīgs daudz jaunu divīziju, un arī okupācijai. Pat ņemot vērā to, ka tika izveidoti vietējie leģioni un policijas bataljoni un garnizoni.
  Četrdesmit trešajā gadā vācieši turpināja ofensīvu pret Sarkano armiju. Viņiem izdevās ieņemt Kazaņu un pēc tam sasniegt Sverdlovsku. Bet ziema atrada Vāciju Sibīrijā.
  Bet nacisti pamazām pārņēma kontroli pār Āfriku. Viņus apgrūtināja dabiski šķēršļi, lieli attālumi un ceļu trūkums. Bet Lielbritānija zaudēja karu. Ieskaitot zemūdens. Vilku bari pamazām nogremdēja gandrīz visus angļu kuģus.
  1944. gads Anglijai kļuva kritisks. Zemūdeņu karš, tad ballistisko raķešu uzbrukumi. Pēdējo koloniju zaudēšana Āfrikā un Indijā. Berijas padošanās un partizānu kara turpināšana Rokossovska vadībā.
  Un, protams, ASV nogaidīšanas politika. Izolācijas pozīcija tikai nostiprinājās, pēc uzvarām noturot Asi. Tiešām, kāpēc uztraukties karot, ja viņi jums netraucē?
  Bet ienaidnieks, gluži pretēji, ir ļoti spēcīgs... Katrā ziņā uzvarēja savtīgais pragmatisms. Varbūt ne pārāk gudrs. Tiesa, amerikāņi katram gadījumam izstrādāja atombumbu. Bet dīvainā kārtā kara neesamība tā radīšanas procesu palēnināja, nevis paātrināja. Lai gan šķita, ka vajadzētu būt otrādi: galu galā ir daudz vairāk līdzekļu un brīvu līdzekļu.
  Tomēr miera apstākļos ASV ekonomikai klājās sliktāk nekā kara laikā, un būtiski tika samazināts finansējums projektam Manhetenā. Tātad miera programmu bija pietiekami daudz. Un Rūzvelts aizgāja pārāk kreisi un sāka īstenot veselības aprūpes reformu un daudzas postošas sociālās programmas.
  Vai varbūt velti... Lielbritānija bija uz iznīcības robežas...
  1945. gadā beidzot notika nosēšanās un metropoles sagrābšana ... Bet Otrais pasaules karš ar to nebeidzās. Hitlers, uzvaras sajūsmā un kopā ar Japānu kontrolējot praktiski visus vecās pasaules resursus , nolēma: ASV ir bīstams konkurents, un tās ir jāuzvar.
  Tāpēc nebija iespējams sēdēt ārzemēs!
  Fīrera plāns paredzēja iesaistīšanos karā pret ASV un Latīņamerikas valstīm. Bet, kamēr karš turpinājās ar pēdējo Lielbritānijas valdību - Kanādu. Tieši uz Kanādu tika evakuēta Čērčila valdība, kas sevi uzskatīja par Lielbritānijas galvu.
  Nu Anglija tika nosēdināta tronī, vispār pilnīgi leģitīms, iepriekš salocīts monarhs. Tikai viņš faktiski kļuva par marioneti Fīrera ieceltā Gauleitera kontrolē.
  Amerikas pasivitāte ļāva Trešajam Reiham, uzvarot un okupējot Kanādu, izveidot lielu placdarmu Jaunajā pasaulē.
  Trūmens centās visu iespējamo, lai izvairītos no kara ar spēcīgo fašistu valstu koalīciju. Turklāt, ja ASV neuzdrošinājās cīnīties ar ass lielvarām toreiz, kad Padomju Savienība un Lielbritānija turējās, tad tagad tam nebija ne mazākā iemesla.
  Arī Hitlers vēl nesteidzās. Bija nepieciešams sagremot jaunus, ļoti plašus īpašumus, vāciešu vadībā izveidot policijas un šoka nodaļas, kas sastāvēja no ārzemniekiem.
  Tikai, lai kontrolētu okupētās teritorijas, bija nepieciešami jauni miljoni karavīru.
  Gandrīz visi strādnieki tika iesaukti armijā, izņemot tos, kurus nevarēja aizstāt ar ārzemniekiem. Arī visi vīrieši pārraugi pievienojās Vērmahtam un SS. Vācu sievietes un pusaudži tika iecelti par ārzemniekiem. Un pašā Vērmahtā cilvēki tika vesti dienēt no četrpadsmit gadu vecuma. Tika izveidotas vairākas palīgdivīzijas. Sieviešu pilotes un sievietes snaiperes jau bija desmitiem tūkstošu.
  Viss celtniecības bataljons, šoferi un citi Khivi kļuva par svešiem. Un vispirms SS un pēc tam Vērmahta aizbildnībā no visa veida ārzemniekiem tika izveidoti korpusi un leģioni. Pat melnādainie nebija noniecināti, ka tos izmantoja kā lielgabalu gaļu.
  1946. gadā sākās iebrukums Kanādā. Līdz tam laikam nacisti jau lielos daudzumos ražoja jaunās paaudzes "E" tankus un reaktīvo lidmašīnu.
  Masveida ražošanā parādījās gan ballistiskās raķetes, gan neticami ātrgaitas, manevrējamas disku lidmašīnas.
  Kā arī efektīvas nakts redzamības ierīces un pat kaut kas līdzīgs pasaulē pirmajiem termovizoriem, pat ja šie ieroči joprojām ir apgrūtinoši.
  Tas ir, Kanāda, kurai ASV, baidoties saniknot vāciešus, praktiski nepalīdzēja, neko nevarēja iebilst.
  Vienīgi valsts ģeogrāfiskais novietojums - aizjūras, agonijai ļāva ievilkties vairākus mēnešus, nevis tradicionālo zibenskaru. Bet, protams, ar to Trešajam Reiham nepietiek.
  Pēc Kvebekas un Toronto, kā arī visa pārējā ieņemšanas Hitlers deva pavēli veidot spēkus, lai uzbruktu ASV. Viņš gribēja atkārtot Francijai un daļēji arī PSRS raksturīgo zibenskaru.
  Nacisti gatavoja streiku un rakās Amerikā.
  1947. gada 1. maijā sākās operācija Lielais ērglis. Vācieši mēģināja spert vēl vienu soli pasaules kundzības virzienā. Bet amerikāņi īsā laika posmā spēja izveidot diezgan spēcīgu un padziļinātu aizsardzības līniju. Un viņu cilvēki bija pilni vēlmes cīnīties par valsts neatkarību, lai novērstu totālu un pazemojošu verdzību.
  Blickrīgs neizdevās. Cīņas kļuva ilgstošas un sīvas. Bet nacisti, kaut arī lēnām, virzījās uz priekšu. Pirmajā cīņu mēnesī viņi vidēji izlauzās no piecdesmit līdz simt piecdesmit kilometriem, izlaužot priekšējo aizsardzības līniju.
  Amerikāņi lieliski prata šaut, un viņiem ir diezgan liels iedzīvotāju skaits, turklāt viņi jau no bērnības ir labi bruņoti un apmācīti rīkoties ar ieročiem. Tātad cerības, ka ASV acumirklī lauzīsies, nepiepildījās.
  Tā ir taisnība, ka Pershing tanks un vēl jo vairāk novecojušais Sherman neizturēja Trešā Reiha galveno piramīdas tanku E-50. 42 tonnas smagajam "Pershing" bija 90 milimetru kalibra lielgabals ar sākotnējo šāviņa ātrumu 810 metri sekundē, bet frontālās bruņas - 102 milimetri. Un vācu mastodonam E-50, kas sver 65 tonnas, bija 105 mm lielgabals ar sākotnējo šāviņa ātrumu 1300 metri sekundē un priekšējās bruņas 250 mm, kā arī sānu un aizmugures bruņas 200 mm. Turklāt tvertnes piramīdveida forma nodrošināja augstu bruņu racionālā slīpuma līmeni, šaujot no jebkura leņķa. Tādējādi Pershing nebija nekādu izredžu iekļūt E-50 pat tad, kad tas tika izšauts tukšā attālumā.
  Protams, populārākajam amerikāņu tankam Sherman ir vēl vājāki ieroči. Un 76 mm Sherman lielgabals, pat E-25, nav bīstams no jebkura leņķa, un E-10 var iekļūt tikai sānos.
  Nu E-50 ir vispopulārākais vācu tanks, ar garantiju var iznīcināt Pershing un Sherman no pieciem kilometriem.
  E-25 ir nedaudz vājāks bruņojumā ar 88 mm lielgabalu, bet tas izceļ arī Sherman no trīsarpus kilometriem un Pershing no aptuveni trim.
  Patiešām ir smagāka Sherman modifikācija ar 152 mm bruņām. Bet tam ir slikta manevrētspēja, tas sver 38 tonnas, un joprojām E-50 ar garantiju aizņem no četriem kilometriem, bet E-50 - no pusotra līdz diviem kilometriem.
  No amerikāņu transportlīdzekļiem, kas netiek ražoti, tikai T-93 var vadīt vismaz kaut kādu kaujas līdzību un sadurties ar vāciešiem. Šim transportlīdzeklim ir 305 mm frontālās bruņas un 155 mm kalibra lielgabals. Bet braukt ar 93 tonnu tanku... Un kas tas par tanku, ja tai nav rotējoša torņa? Visticamāk, T-93 ir pašpiedziņas lielgabals ar nulles braukšanas veiktspēju. Ar 800 zirgspēku dzinēju šādam svaram viennozīmīgi nepietiek.
  Vācu E-50 ir 1200 zirgspēku dzinējs, un tā tornītis veic pilnu apgriezienu 9 sekundēs!
  Bet T-93 nav sērijveida ... Ir sērijveida pašpiedziņas lielgabals ar 155 mm garu stobru, ko sauc par "Big Tom". Viņa var iekļūt vācietē ar E-50, bet viņa pati ir pārāk neaizsargāta pret fašistu uguni.
  Tātad tanku būves jomā Vērmahts ir ar galvu un pleciem spēcīgāks par Pentagonu. Arī aviācijā ASV atpaliek kvalitātē, taču tai ir kvantitāte, tāpat kā tankiem. Bet Trešais Reihs ar Japānu, kam ir tik milzīgi resursi, var uzņemties vairākus.
  Dažiem ieroču veidiem ASV nav salīdzināma ienaidnieka. Piemēram, ballistiskās raķetes. Tagad tie ir uzlaboti un spēj nolidot tūkstošiem kilometru un pārvadāt līdz astoņām tonnām sprāgstvielu. Ieskaitot kodolieročus.
  Trešais Reihs jau ir izveidojis un ekspluatē vairākus kodolreaktorus. Bumbas radīšana nav tālu.
  Hitlera aukstā attieksme daļēji bija tas, kas palēnināja kodolprogrammu. Taču arī amerikāņi daudz neatpalika. Turklāt ASV pašlaik darbojas tikai viens šāds reaktors, un tajā ir pat seši Trešā Reiha reaktori un tiek būvēti vēl četri. Tātad nacistiem ir daudz vairāk iespēju pāriet uz kodolieroču masveida ražošanu.
  Un Vērmahta ballistiskās raķetes jau ir iemācījušies mērķēt diezgan precīzi. Šim nolūkam tiek izmantoti speciāli spārni un gāzes strūklas.
  Bet visbīstamākais ierocis, kura dabu apvij noslēpumi, bija Trešā Reiha disku kosmosa kuģis. 1947. gadā ātrums jau bija 8-10 reizes lielāks par skaņas ātrumu. Un pats galvenais, šie kvēlojošie lidojošie šķīvīši ir absolūti neievainojami pret visu veidu kājnieku ieročiem.
  Tāpēc tiem nav iespējams izlauzties cauri. Tas nozīmē, ka šādiem ieročiem ir neatvairāma morāla ietekme uz jebkuru armiju.
  Laminārā strūkla notriec šāviņus un lodes, aiznes daļiņu plūsmas, un lidojuma laikā lidojošais šķīvītis ir neievainojams.
  Bet sākotnējais mēģinājums salauzt ienaidnieku ar vētru neizdevās. Vācieši un japāņi cieta nopietnus zaudējumus un atteicās no priekšas. Bet ofensīva sākās dienvidos. Sīvas kaujas izcēlās pāri Panamas zemesšaurumam un tālāk uz ziemeļiem Nikaragvā. Japāņi un Latīņamerikas diktatūru koalīcija virzījās uz priekšu no dienvidiem. Bet viņu armijas būs vājākas kvalitātes. Lai gan to skaits, iespējams, ir liels. Samuraji izmanto ķīniešus kā lielgabalu gaļu.
  Debesu impērijā ir daudz karotāju, un viņi ir neparasti drosmīgi. Lai gan viņi ne pārāk labi cīnās, tie ir efektīvi.
  1947. gada augustā kauja pārcēlās uz Kostariku un izvērtās Meksikas dienvidos.
  Šeit četras karavīru meitenes nolēma strādāt ar zobeniem. Precīzāk, šajā alternatīvajā Visumā dievi demiurgi pieņēma pavēli viņu vietā. Un tagad Zoja, Viktorija, Nadežda un Jeļena - terminatoru kvartets atrodas blakus japāņu un ķīniešu karaspēkam.
  Meksika ir sadalīta. Daži sekoja ASV, un daži pievienojās ass lielvarām. Galvenais to spēku mugurkauls, kas iebilst pret diktatorisko režīmu koalīciju, ir amerikāņi. ASV pozīcija atgādina stratēģisku izspiešanu no ziemeļiem un dienvidiem. Ja Meksika kritīs, tad Amerika būs pilnībā izolēta.
  Ziemeļos valda īslaicīgs klusums, izņemot Aļasku, kurai uzbrūk nacisti. Lielāko daļu šīs teritorijas, kas savulaik iegādāta no cariskās Krievijas, jau ir sagrābuši nacisti un viņu svešzemju leģioni.
  Ir skaidrs, ka Aļaska ir pilnībā izolēta, un to ir gandrīz neiespējami ierobežot. Bet amerikāņi varonīgi cīnās un nevēlas nodot savu Tēvzemi. Turklāt nacisti pret saviem gūstekņiem izturas ļoti nežēlīgi.
  Un dienvidos kaujas rit pilnā sparā - japāņi un viņiem līdzīgie cenšas ieņemt pēc iespējas vairāk teritorijas. Un karotāji pēc krievu Demiurgu dievu pavēles nolēma nedaudz palīdzēt ASV.
  Šeit viņi klīst pa augstkalnu Meksikas taku. Tātad viņiem nav uzdots glābt ASV, bet vienkārši jāpagarina karš, četri karotāji var apbrīnot dabu, un šī... pļāpāšana notiek starp viņiem.
  Jeļena Gudrā, lecot ar kailiem papēžiem uz asajiem oļiem, jautāja iznīcinātājai Viktorijai:
  - Kas tas par ieroci... Ar tik šausmīgu nosaukumu - Hiperteonoklībumba?
  Černobogas meita caur nāsīm caururbjoši svilpa un paskatījās apkārt. Bija skaidrs, ka pašam Sarkanajam Velnam bija bail. Un viņa tikko dzirdami atbildēja:
  - Tas ir tāds... Kas var pārvērst veselus Visumus par visbriesmīgāko elli, iznīcināt miljardus galaktiku uzreiz un pat radīt lielas briesmas Demiurgu dieviem!
  Elēna Gudrā apbrīnojami atkārtoja:
  - Hiperteonukleārā bumba ir fenomenāls superkosmisks spēks!
  Un pēc tam meitene, Svaroga meita, uzlēca un veica trīskāršu salto. Viņas kailās, iedegušās, graciozi muskuļotās kājas griezās gaisā. Nadežda ar saviem garajiem graciozajiem pirkstiem meta vairākus oļus uzreiz. Elena atkal sagriezās, uzņemot sitienus ar saviem apaļajiem papēžiem. Oļi kā lodes metās samuraju izlūkošanas komandas galvās. Septiņi japāņi: nepavisam ne ļauni, bet drīzāk pat smieklīgi, tika uzvarēti zem viņu deguna. Viņu lauskas saplaisāja, un ķiveres izlocījās.
  Viktorija nosvilpās un bija nepārprotami nelaimīga:
  - Jūs viņus nogalinājāt... Bet es esmu īstais slepkava!
  Elena pakratīja savus zilos matus un iesaucās:
  - Černoboga nav slepkava, bet... Stingra skolotāja!
  Viktorija jau grasījās atbildēt, kad pār viņu pārņēma atmiņu vilnis... Precīzāk, vīzija. Hiperteonukleārie ieroči... Kā uzliesmoja tāda bumba... Ar ātrumu triljonā daļa līdz triljonajai gaismas jaudai cauri gāja hiperviļņi... Un tos Visumā, kuri tika iznīcināti, var uzskatīt par laimīgiem. Seksiljoniem zvaigžņu un zvaigžņu pasauļu reizē, sāpēs savītas. Gaismas spīdekļi un planētas kļuva neglītākas par pašu briesmīgo velnu galvām, un visbriesmīgākie kukaiņi un žurkas, kādus vien varēja iedomāties, izklīda dzīvus cilvēkus un saprātīgas būtnes.
  Un tad viss Visums izrādījās hiperplazmas elle, liekot ciest un ciest katrai dzīvā organisma šūnai, katrai ķermeņa daļiņai. Īsta universālu proporciju pazeme kubā.
  Un tad tas notika ar planētām un zvaigznēm... No atmiņas pat nežēlīgā Viktorija bailēs kliedza... No viņas bālajām lūpām nāca:
  - Hiperteonukleārie ieroči, tie ir ieroči - Pastardiena!
  Arī Beloboga meita Zoja sajuta kaut ko ārkārtīgi nežēlīgu un aukstu, it kā atrastos uz melnā cauruma malas. Viņa arī redzēja, kā dzīvnieki, uz kuru fona žurkas ir diezgan mīļas būtnes, grauž cilvēka miesu un kā taustekļu ilkņi iegremdējas smadzenēs.
  Zoja kļuva ļoti bāla un, stostīdamās, kautrīgi ieteica:
  - Uzliksim tabu visam, kas tiek runāts par hiperteonukleārajiem ieročiem!
  Tad kāds velns parāva aiz mēles Viktoriju, nežēlīgo Černobogas meitu:
  - Man ir vēl viena dīvaina lieta: Hipersupranukleārais ierocis!
  Pēc šiem vārdiem ugunīgais velns kļuva ļoti bāls, un viņas ekstremitātes padevās. Meitene ar kastaņbrūniem matiem sabruka, basām kājām karājoties gaisā. Viktorijas apaļos, sārtos papēžus piepeši acumirklī pārklāja tulznu kārta, un gaisu piepildīja piedegušas gaļas aromāts.
  Arī pārējie karotāji uzlēca augšā, akmeņainās grēdas asie oļi, pa kuriem bezbailīgi staigāja viņu kailās meitenīgās kājas, pēkšņi kļuva tūkstošreiz karstāki par degošajām oglēm. Pazoles bija apdegušas, un meitenes kā zaķi strauji lēca augšā, cenšoties pacelt ķermeni augstāk.
  Tas patiešām sāp līdz pretīgiem netīrumiem visā ķermenī. Viktorija pārkāpa neizteiktu tabu: velti nerunājot par tādu lietu kā: Hipersupranukleārie ieroči. Patiešām, viena hipersuprateonobumba spēj iznīcināt un pārvērsties par visbriesmīgākajiem murgiem, ne tikai Visumiem, bet arī hipervisumiem, un pat radīt draudus ne tikai Demiurgu dievu, bet arī superdievu pastāvēšanai.
  Ļoti daudz - briesmīgāks par visbriesmīgāko ieroci. Nebija brīnums, ka, kad viņš to pateica, Supermena meitenes uzlēca kā hiperplazmas applaucētas.
  Bet viņi nebija vienīgie, kas cieta. Kā gaudoja vesels japāņu-ķīniešu pulks, pareizāk sakot, trīs pulki ar tankiem un pašgājējiem! Dzeltenos, šauras acis karavīrus pēkšņi izsvieda gravioplazma, un mazie, kastei līdzīgi samuraju tanki tika uzkarsēti gandrīz balti. Karavīri tajos bija izcepti dzīvi, un cik nežēlīgā nāve viņus pārņēma.
  Un pārējiem japāņiem un ķīniešiem pārogļoja kājas un zābakus, un viss nodega līdz kaklam. Un viņi vēl nebija miruši, bet nežēlīgi cieta no briesmīgām, absolūti nepanesamām sāpēm. Šiem puišiem nebija paveicies. Viņi piedzīvoja dažādu kodola līmeņu izmantošanas sekas un bija šausmās par sekām! Izrādījās, ka tas nemaz nav tas, kas tas ir... Bet tikai nesalīdzināmi mazāks par googly degunu, ka tas tiešām ir
  Hipersupranukleārais ierocis!
  Piecpadsmit tūkstoši ķīniešu un japāņu karavīru nomira nekavējoties vai sāpīgi mira dažu minūšu laikā. Un meitenes, kurām papēži bija stipri applaucējušies, metās pie tuvākās strauta.
  Taču aukstā ūdens vietā viņu apsārtušās kājas, kas klātas ar mazām un vidēji lielām tulznām, gaidīja verdošs ūdens. Un verdošais ūdens pie strauta ir neparasti stāvs, atšķirībā no parastā ūdens. Tātad meitenes papildus savām kājām applaucēja arī gandrīz kailās krūtis un greznos, spēcīgos augšstilbus.
  Pat akmeņi kusa un drupās, lidmašīna trīcēja.
  Šie četri sāka dejot un auļoja straujāk nekā Tumba-Yumba cilts mežoņi. Un tā meitenēm sāpēja.
  Tā vietā, lai kliegtu, Viktorija sāka dziedāt pilnā sparā;
  Sāpes nav biedējošas, ticiet tam,
  Jo Dzimtene ir mūsu sirdīs!
  Mēs skrienam uz karstas lentes
  Vai sniegā - ledainās konfektes!
  
  Nelauziet meitenes, ticiet man, viņas ir dzelžainas,
  Tajos mīt lielais Staļina entuziasms...
  Uz ziemas, sniegbaltiem ceļiem,
  Basām kājām devāmies pārgājienā!
  
  Mēs dedzīgi cīnāmies par Tēvzemi,
  Mēs ticam, ka varam uzvarēt!
  Garām salai Buyan kanālā,
  Nepārtrauciet, mums ir tīrs dzīves pavediens!
  
  Es dedzīgi kalpoju - Černobiga,
  Viņš nav ļauns, bet tikai ļoti stingrs...
  Un es veltu Viņam oda,
  Jo viņš ir nemirstīgs Dievs!
  
  Belobog cilvēku vadībā,
  Viņi dara labus darbus!
  Un mēs būsim paši sev tiesneši,
  No baznīcām līdz tuvākajam ciemam!
  
  Viss ir skaisti, ja Lada ir ar mums,
  Dāvā tīru gaisu un mīlestību!
  Veles staigā ar spēcīgiem ragiem,
  Dāsni izlej asinis kaujā!
  
  Pats Svarogs, arī varens karotājs,
  Ieroču kalējs ar iesauku Hermess...
  Vīrietis ir atzinības vērts
  Viņam Baltais Dievs ir augšāmcēlies!
  
  Un ir dzirdami Peruna kliedzieni,
  Sniedz savu spēcīgo, draudīgo balsi...
  Drebieties, stulbie pretinieki,
  Lielā ģimene jūs atalgos par jūsu ļaunumu!
  
  Mēs saņemsim atlīdzību debesīs,
  Nav neviena, ar kuru tu zini līdzvērtīgu,
  Pat ja dažreiz nav salduma ar ienaidniekiem,
  Sagaidīsim lielo saullēktu priekā!
  
  Tas mums Visumā būs brīnišķīgi,
  Mēs uzvarēsim visus kvazārus uzreiz...
  Un ar lielu neiznīcīgu godību,
  Drosmīgais ķerubs mūs apgaismos!
  
  Visvarenais Dievs ir mūsu Tēvs -
  Viņš pavēlēja aizstāvēt Tēvzemi,
  Apskausim Viņu...
  Bija plebejs, bet tagad debesīs - Ziniet!
  Un Viktorijas neuzmanīgi izrunāto vārdu sekas izplatījās simtiem kilometru, pakāpeniski vājinot, attālinoties no epicentra.
  Jo īpaši tur, kur karavīri tika nogalināti nekavējoties, kur viņi tika applaucēti, un lielā attālumā viņiem vienkārši izkusa papēži. Tie, kas bija basām kājām, cieta tā, it kā viņu papēži būtu apdedzināti ar karstu gludekli. Tanku kāpurķēdes tika nopietni bojātas pat tūkstoš jūdžu attālumā. Daudzas lidmašīnas gaisā zaudēja kontroli un avarēja, un tās, kas nomāktas stāvēja lidlaukos, vienkārši sabojājās.
  Spārni bija īpaši trausli. Tie ir smīkņā un smīkņā...
  Cieta arī amerikāņu karaspēks. Īpaši daudzi B-29, "supercietokšņa" bumbvedēji, izgāzās. Protams, tas ir nopietns trieciens ASV armijas kaujas spējām. Turklāt meitenes atradās tikai nenozīmīgā japāņu aizmugurē.
  Tādējādi jau no paša sākuma tika apšaubīts mērķis bremzēt "Lielās dzeltenās armijas" iebrukumu no dienvidiem. Meitenes sāpēs raustījās un dejoja, it kā būtu sapinušās zibens tīklā.
  Beloboga meita Zoja mēģināja izdomāt, kā viņa varētu atbrīvoties no šī kokona un atbrīvot meitenes no tā?
  Belobogs ir viss labais un gaišais, kas ir Visumā. Jo Dievu Visaugstākā Dieva paaudze, Ģenerators, Ģimene ir divās galvenajās fundamentālās formās: gaisma un tumsa, labais un ļauns! Turklāt šis sadalījums nav absolūts. Un Belobogs, kā arī viņa kalpi izmanto vardarbību un soda vainīgos. Un Černobogs dāsni atalgo savus uzticīgos kalpus un spēj dziedēt slimības, celt un radīt vai nu personīgi, vai ar savu sekotāju palīdzību.
  Daudzi demiurgu dievi sevī nes daļu gan labā, gan ļaunā. Turklāt labuma jēdziens ir nosacīts - relatīvs. Kā arī pats ļaunums... Piemēram, ja cilvēks skrien pretī bezdibenim, un tu viņu atgrūdi un salauž roku: ko tu viņam izdarīji? Gan ļaunais, gan labais vienā pudelē vai ļaunums labā vārdā!
  Šajā sakarā Hipervisums ir strukturēts diezgan vienkārši un tajā pašā laikā sarežģīti. Ir Viens Augstākais Dievs, un Viņa Vārds ir Viņa radinieks, Iesācējs, Augstākais. Hinduisti pielūdza Rodu kā Augstāko jeb Višī. Tomēr pēc tam viņi piebilda: Brama - simbolizē Belobogu, bet Šiva - tuvu Černobogai.
  Bet Nadkoščejs - Černobogas radīšana patiešām ir īsts ļaunums, kas līdzīgs hindu Kali. Un tieši viņa gaļēdāju ģēnijs noveda pie Hypertheonuclear ieroču radīšanas... Un šie ieroči jau ir izmantoti un ekspluatēti.
  Un tāda lieta kā iznīcināšanas hipersuprateonuclear īpašums ir pilnīgi tabu! Tu vienreiz skaļi izpļāpā, gan tu, gan citi dabūsi pļauku pa ragiem!
  Un ja nu vienīgi aiz ragiem!
  Zoja klusi čukstēja Elēnai Gudrajai:
  - Mums vajag Hipermaģisko izstarotāju!
  Tehniskākais no karotājiem piemiedza draudzenei un iesaucās:
  - Ļaujiet Hipermaģiskajam izstarotājam darboties!
  Un tad viņa rotaļīgi piebilda, izbaudot vārdus:
  - Un Hiperteomagoemiters arī!
  Pēc tam notika brīnums - tīkla pavedieni nokrita, akmeņainā grēda noskanēja un nokrita akmeņu lauskas.
  Supermen meitenes atbrīvojās no nāves drēbēm un spalgi ķiķināja... Sanāca ļoti forši!
  Turpinājums sekos...
  
  TRUMPS PRET KORONAVĪRUMU
  ANOTĀCIJA
  ASV prezidents Donalds Tramps miris no koronavīrusa. Un visvarenā dieviete Emanuēls nosūtīja viņu uz Visumu koronavīrusu karaļa iekšienē. Tur viņš pārcēlās uz jaunās pasaules reliģijas lielā līdera un nākamā pravieša ķermeni. Donalds Tramps savāc armiju, pārliecinoši cīnās par troni un veido jaunu reliģiju.
  . PROLOGS
  Donalds Tramps, būdams jauns vīrietis, tagad bija spiests mesties ceļos Visvarenās Dievu Mātes Emanuela priekšā. Un noskūpstiet šīs skaistules basās kājas. Kas tomēr vairāk sagādā prieku nekā pazemojumu.
  Jaunais vīrietis Tramps noskūpstīja mūžīgi jauno meiteni ar frizūru, kas mirdzēja visās varavīksnes krāsās, un teica:
  - Es priecājos tev kalpot mūžīgi, Dievu dieviete!
  Emanuela pamāja ar galvu un ar kailajiem pirkstiem satvēra jaunā prezidenta degunu un, rūcot, pavilka:
  - Esi mans vergs! Un tad cilvēcei būs iespēja izglābties! Jums ir pirmais artefakts - pele! Otrais ir vērsis! Un tev nāksies piedzīvot piedzīvojumus citā pasaulē... Kurp tevi sūtīs mans vienpiedzimušais Katastrofu Sfero.
  Jaunietis Donalds atbildēja ar skumju smaidu:
  - Nu ko? Esmu gatavs!
  Tad parādījās blonds puika šortos. Likās, ka viņš lejā pa gaisu pa neredzamām kāpnēm. Ar katru soli zem demiurga zēna basajām kājām atskanēja dārdoņa, it kā ar gigantisku veseri sistu pret dzelzi.
  Donalds Tramps saviebās. Apmēram trīspadsmit gadus vecs nekaitīgs zēns bija pats Sātans un Vispārējā ļaunuma Tēvs. Bet viņš izskatījās vairāk iecirtīgs un bezrūpīgs nekā dusmīgs.
  Velnpuika pēkšņi parādījās blakus Trampam un ar kailajiem pirkstiem satvēra viņa zodu un svieda viņu gaisā.
  Jaunais prezidents atmosfērā griezās kā tops.
  Un Sfero Katastrofovs smējās un atbildēja:
  - Es esmu ļaunuma Tēvs un pats sātans!
  Un zēns lēca kā bumba pa planētas virsmu, kas bija izaugusi. Un Tramps turpināja griezties. Viņu mētājās kā spalvu gaisā.
  Tas izskatījās diezgan smieklīgi. Lai gan bijušais ASV prezidents nesmejas.
  Jā, tas ir ļoti ekstravagants veids, kā cīnīties par pasaules kundzību, kad gaisa viļņi riņķo par tevi, kas ir Velns bērns. Lai gan iespējams, ka Katastrofu sfēra ir vecāka par sauli.
  Pēkšņi Donalda Trampa griešanās apstājās. Un viņš atradās uz stingrākas zemes. Demiurga meitene kliedza uz savu Dēlu Sātanu.
  - Nu, ņemiet mieru, jūs nesāpēsit prezidentu, pat ja viņš ir bijušais.
  Dieviete, skatoties uz planētu, no kurienes atgriezās ASV prezidenta un finanšu zinātņu doktora Donalda Trampa dvēsele. Es reģistrēju dažāda veida kustības savā multihiperteoplazmatiskajā galvā. Viņa noklikšķināja uz kailajiem kāju pirkstiem, un notika pārvērtības, armadām, kas bija sabirušas ar tērauda tapas. Cik daudz uzplaiksnījumu, nāves gadījumu un asiņainu strūklaku izmet ārā hiēnu ganāmpulks, kas izbēg no Hadesas karsti uzkarsušajām hipertitāna šūnām - milzīgām un enerģiskām. Pasauļu radītāja un visu radījumu velna dzemdētāja, visvarenais jokdaris Sfero Katastrophova, ar prieku klikšķināja mēli, kas izlidoja no viņas mutes, gara kā pātaga un mirdzēja rubīniem:
  - Šoreiz jums izdevās nospēlēt spēli par labu savai likmei svētajā cīņā pret koronavīrusu. Pirms tam Amerikas un visas cilvēces iespējas uzveikt koronavīrusu tikai samazinājās. - Meitene Radītāja nelaipni pasmīnēja, it kā dieviete Kali būtu neapmierināta ar upuri - Man īpaši patika, kā tu izdarīji varoņdarbu zēna miesā - tu izgāji cauri ugunij un ūdenim un vara caurulēm! - Žilbinoši skaistā meitene-Dieviete iespieda baso kāju un turpināja. - Jūs nebaidījāties no granātābola, kas stāsta jokus. Kādu drosmi tas prasa? - Dieviete izgaismoja savu galvu it kā sastāvētu no skaistākajām zvaigznēm ar žilbinoši mirdzošu vainagu. Bet ar ļoti naivu smaidu meitene viltīgā tonī jautāja savam visvarenajam partnerim un Dēlam Sātanam, bērnam. - Varbūt Lielākajai Katastrofu Sfērai nāksies apveltīt prezidentu miljardieri ar kādām dūšīgām pilnvarām?
  Demiurga zēns pasmaidīja:
  - Mēs neiejaucamies vēstures gaitā. Bet paši cilvēki ar mūsu palīdzību var visu mainīt. Tātad situācija tiek kontrolēta.
  Zēns-radītājs, kurš, iespējams, jau ir pārskatījis daudzus kvintiljonus radījumu un daudzus Visuma likumus.Velns, kas padara dzīvi interesantāku un biedējošāku, mainīja ainavu, un viņi nokļuva tundrā ar dziļām sniega kupenām.
  D un dieviete sabala kažokos uz greznām ragaviņām, un zēns-demiurgs un Velns basām kājām un šortos skrēja pa sniegu. Turklāt, spriežot pēc tā, cik ātri viņa kājas kļuva sarkanas, zēnam Sfero ir patiešām auksti. Vēl vairākas ļoti skaistas meitenes bikini, acīmredzot, nolēma dalīties maratonā ar elles dievību, zibinot savus graciozos kailos, meitenīgos papēžus.
  Meitenes veidotājs atzīmēja:
  - Mūžīgais zēns Sātans nekad neizaugs. Viņš vienmēr cēli dod iespēju pretiniekam.
  Demiurgu zēns Sfero, smīnot kā tīģeris, piebilda:
  - Un es vienmēr turu savu vārdu... Lucifera vārds ir likums, un es, tāpat kā Prometejs, esmu gaismas nesējs!
  Sniegu nomainīja karstas ogles, kurām pāri metās baskāju puika. Ar katru viņa soli cēlās ugunīgi putekļi. Bērnu pēdas, sarkanas no laba sala, kļuva melnas no sodrējiem un pārklājās ar maziem pūslīšiem. Sfero Katastrofovs saraustīja acis, tajās bija redzamas sāpes, un pasmaidīja ar dzirkstošiem zobiem pilnu muti.
  Pārsteigtais jauneklis Donalds Tramps jautāja, nemaz nesaprotot šīs sevis spīdzināšanas nozīmi:
  - Kāpēc viņš dedzina papēžus?
  Dieviete ķiķināja, un debesīs parādījās zvaigžņu kuģis, diskveida līnijkuģis, kas bija uz pusi mazāks par Ņujorku. Un demiurga meitenes rokās bija divdesmit piecu stobru lielgabals ar vēsu hologrammu. Pēc tam viņa atbildēja:
  - Trenē viņa gribasspēku! Un pats galvenais, viss ir godīgs - cilvēka miesa... Sāpes ir visdabiskākās.
  Pēc tam karavīrs-demiurgs izšāva bises sprādzienu.
  No katras mucas nāca savas gaismas, nokrāsas un konfigurācijas stars. Pa ceļam šīs straumes vietām visā garumā ieguva spožumu līdz žilbinošam līmenim, citviet gluži otrādi - aptumšojās.
  Un, kad tika ietriekts flagmanis līnijkuģis... Pirmkārt, koloss ar simts kilometru diametru sarauca un deformējās, un tad uzsprāga!
  Zemei tik līdzīgas planētas orbītā izcēlās supernova... Gravitācijas viļņi un hiperplazmatisks cunami skāra apdzīvotā apakšmēness virsmu.
  Tas ir tad, kad no augšas izplūst lava, no kuras acumirklī izkūst milzīgi debesskrāpji ar daudziem simtiem stāvu, pārvēršoties fotonos. Plānas čīkstoņas ir dzirdamas no daudziem miljoniem uzreiz sadedzinātu planētas Tuk aborigēnu. Viņiem pat izdevās no viņas nobīties, un sāpju signālam nav laika sasniegt smadzenes. Tas ir tikai tas, ka plostu plazma uzreiz kļuva par uguņošanu. Sfero Katastrofovs uz turieni lidoja kopā ar meiteni Terminators.
  Donalds Tramps, kaut arī pats nebija svētais, tomēr nevarēja nelasīt morāli:
  - Nu, vai tev nav kauns? Jūs iznīcinājāt veselu planētu tikai kaprīzes dēļ!
  Atbildot uz to, pāris atbildēja unisonā, tik ļoti, ka kvazikristāla vakuums saplaisāja, sadaloties daudzos fragmentos:
  - Tikai planēta! - Un apdullinoši smiekli atbildē. - Paskaties, kā mēs veidojam lielus Visumus un spēlējam tur!
  Meitene-demiurgs kopā ar Katastrofovu - zēnu-dievību un Velnu uzreiz aizkustināja: viņi Donaldam Trampam parādīja jauno Visumu, kuru tikko bija izdevies izjaukt.
  No dievietes Emanuela puses, kā kūkas no cepeškrāsns, tikai miljardos un triljonos iznira dažāda veida zvaigznes, kurām bija tikai viena iezīme: dažāda veida automašīnas un kravas automašīnas ar dzīvu radījumu spārniem un tauriņi ar siera kūkas riteņiem.
  Savukārt Sfero Katastrofovs, gluži pretēji, izmeta ārā dažādus dzīvniekus ar astēm un spārniem, tostarp avangarda lidmašīnas.
  No vakuuma parādījās daudzi triljoni zvaigžņu un planētu, kas riņķo ap tām sarežģītā orbītā, tik ātri un bagātīgi, it kā tās būtu uzzīmētas datorā. Un tas pat izskatījās teokvazārs!
  Milzīgā dieviete-meitene, Krabja miglāja lielumā, ātri griezās apkārt, it kā mazākas meitenes no viņas būtu atdalītas ar krītošu pilienu.
  Cik skaisti tas kļuva, miljoniem meiteņu bez javas un slotām metās cauri vakuumam un skaļi smējās un sajūsmā čīkstēja.
  Ne velti Sfero Katastrofa, zēns-Velns, kļuva nedaudz vecāks, un arī sadalījās pusaugu zēnu un nezemes izcelsmes radījumu barā. Viņi sajaucās ar meitenēm. Viņi ielēca mašīnās un izrāvās. Mežonīgāko un bagātāko krāsu kaleidoskops ir vienkārši neizskaidrojams.
  Taču tad Donaldu Trampu (kurš atkal kļuva par vēl spēcīgāku, izskatīga izskata jaunekli!) aiz rokas satvēra viens no viņa augumā kļuvušās demiurgu dievietes iemiesojumiem. Pēc tam viņi acumirklī pieauga un nokļuva pie zvaigznes, grezna Cadillac ķermeņa un sarkanā hibrīda ērgļa.
  Visas meitenes, kurās dievība savairojās, atšķīrās viena no otras, bet smukulītis blakus Donaldam Trampam ir ļoti stilīgs. Ādas zābaki ar gariem papēžiem, dimanta stiprinājumiem un frizūra kopumā ir super.
  Emanuels (tā lūgusi sevi nosaukt Visuma radītāja) izdarīja žestu... Apstājās ducis planētu bērnu mašīnu formā ar tauriņa spārniem.. Dieviete piemiedza viņām ar aci (saka, lai radījums izskatās!), un, vilkdams ASV prezidentu, dedzīgi skūpstīja Amerikas valdnieku, kurš bija kļuvis par izskatīgu jaunu grābekli.Un pamāja ar aci saviem pavalstniekiem:
  - Labojiet mani šādi!
  Un no ādas jakas iznāca kailas krūtis ar slīpētiem rubīniem uz sprauslām, dzirkstīdams visās pilskalnu varavīksnes krāsās.
  Donalds Tramps bija apmulsis kā jauna jaunava un piesarkdams izteica:
  - Tur tevi vēro bērni!
  Demiurgu dieviete izplūda smieklos, loģiski atzīmējot:
  - Vai tiešām vecumam var būt nozīme? Es radīju Visumu pat zīdaiņa vecumā, un mans Katastrofu Dēls Sfero vēl agrāk... Un ko gan var paņemt no mūžīgā Velna bērna. Viņš ir tik foršs! Hiper!
  Sfero Katastrofovs uzreiz parādījās tuvumā, viltīgi piemiedza aci, atzīmējot:
  - Man ļoti patīk šokēt tos, kuriem bija svētīga audzināšana! Tāpēc esam demiurgi un izdomājām morāli - lai mums ir ko pārkāpt!
  Jaunais demiurgs-Velns apsēdās uz zvaigžņu auto stūres un kursorsviras (pārējais pāris atradās krēslos aiz viņa!) un strauji saraustījās. Un uzreiz ielēca pretimbraucošajā joslā. Turklāt ir nevis divas lidmašīnas kā cilvēku automašīnās un pat ne trīs kā aviācijā, bet veseli septiņdesmit četri saspiesti izmēri. Donaldam Trampam aizrāvās elpa un acis izspiedās.
  Tas ir tāds skrējiens, to nevar aprakstīt vārdos. Jā, pulkvedim bija jāapmeklē kosmonautu apmācības centrs. Tur ir tāda atrakcija. Krēsls griežas ap asi, pats krēsls tiek pagriezts vertikālā plaknē, un ierīce joprojām atrodas tādā sistēmā kā panorāmas rats, un pats ritenis pārvietojas arī astotniekā, savukārt virsma paceļas viļņveidīgi.
  Donalds Tramps šādā pārbaudījumā jutās lieliski... Bet uz šīs demiurgu-velnu prezentācijas fona šī kosmiskā pievilcība nav atrodama pat kā alegorija. Kā salīdzināt bērnu katapulti un ūdeņraža bumbu?
  Tātad visi šie kvintiljoni zvaigžņu ar miljardu izmēru mirgo mūsu acu priekšā! Pat smadzeņu šūnas, katra atsevišķi un visas kopā, ir pilnībā izrautas.
  It kā notiek liela mazgāšanās, bet cieš smadzeņu un muguras smadzeņu neironi.
  Bet dieviem tas patīk, viņi smejas un rēc. Demiurgs Emanuelle pat sāka kontrolēt hologrāfisko projekciju ar pirkstiem... Un sākās pats svarīgākais: "Zvaigžņu kari" - pirmā sērija!
  Demiurgs Emanuels pameta kosmosa kuģi, un blakus Donaldam Trampam parādījās uzlabota viņa sievas Zojas modifikācija, kuru viņa pazina kopš studentu jaunības.
  Tagad tā bija viņa sieva, kas bija nokrāsota septiņās spektra krāsās un rēja kā Amazones bizons uzbrukumā. Un tu pats esi pie stūres... Zvaigznes! Oho - kosmisks ķermenis, kura diametrs ir piecas reizes lielāks par Sauli, tas ir tā uzbrūkošais zvaigžņu kuģis, kurā atrodas prezidents-jātnieks. Un viņam blakus ir meitene, kurai ir tikai attāla līdzība ar viņa sievu, bet ir tik šausmīgi skaista. Un viņas raksturs ir pilnīgi svešs.
  Bet viņus sagaidīt izlido kaujas kuģis, kas izskatās kā milzīgs oranži sarkans lācis ar bultveida spārniem, no kura tiek izsists īpaši reaģējošu fotonu stupors. Kāds skats - ilkņu stumbri vien ir tā vērti. Šķiet, ka tie ir greizi un sadalīti haotiskās lauztās adatās. Šis līnijkuģis, kura izmēri neatpaliek no Siriusa, to paņems un apgriezīsies... Un no ilkņiem tas sitīs ar hiperkodolu izlādi.
  Donalds Tramps automātiski pagrieza savu zvaigžņu kuģi, izvairoties no nāvējošā āķa ar nūju, kurā bija slēpts lādiņš, kas līdzvērtīgs kvintiljonam uz Hirosimas nomestu bumbu. Pulkvedis atbildēja pretiniekam!
  Lāča šķidro kristālu bruņās parādījās lielas plaisas. Viņi kā aizas griežas cauri metāla oranžajai virsmai, kas ir vairāk nekā miljons reižu stiprāka par titānu. Kāds kolosāls spēks slēpjas hiperplazmā vai tās vēl progresīvākā princeps-teoplazmas versijā, kas spēj kustināt zvaigznes un nodzēst kvazārus. Bet šis ir tikai sestais, septītais un tā tālāk matērijas stāvoklis.
  No jebkuras molekulas var iegūt veselu hiperplazmas okeānu. Teorētiski (tas cilvēkiem vēl nav pieejams) viena elementāra daļiņa reproducēs visu milzīgo Visumu ar miljardiem miljardu galaktiku katrā ar triljoniem zvaigžņu. Vai iznīcināt! Tās ir teohiperplazmas gandrīz dievišķās vai superdievišķās spējas.
  Un tad lācis sāk degt. Triljoniem citplanētiešu uz klāja un vēl vairāk kaujas robotu spārda putekļus, nepārprotami cenšoties glābt savas nevērtīgās dzīvības. Bet viņi to dara ļoti slikti. Tie saduras tikai ar pieri, sāniem un stumbriem, bet ventilācijas šahtā ielido vairāki desmiti banānu un skorpionu hibrīdu.
  Tur dzīvās formas cieši savijas ar kibernētiskajām. No kā sanāk īstā miksēšana un putra-malašs. Šeit ir viens bullis ar baklažāna ķermeni, kas rūk plaušu augšdaļā:
  - Hei, tu esi mans super lielgabals! Atriebi saplacināto dēmonu!
  Un ar izmisīgu piepūli baklažānu bullis ar ragu atgrūž ar antenu nosprausto robotu. Viņš, jau graviplazmatiskā starojuma sabojāts, rēc uz sava stūmēja gaļas atgriezumiem.
  Atbildot agonijas rūkoņa, kam sekoja sprādziens, kas plosījās caur ventilāciju. Kas izraisa dažāda veida flīžu nobiršanu kosmosa kuģa iekšienē... Pēc tam lācis pēkšņi to paņem un uzsprāgst.
  Donaldam Trampam tik tikko izdevās ar triecieniem novirzīt savu zvaigžņu kuģi no sakāves. Bet no lāča bija pāri palikušas tikai kājas un pēdas... Un tad uz lauskas, kas bija izkaisītas, no bailēm mudīja zosāda un ķirši, un no turienes pārbiedētie sarkanie raidīja panikas dzirksteles.
  Donalds diagrammā sev atzīmēja:
  - Konts ir atvērts un pagaidām iet mums par labu!
  Un karavīrs-demiurgs un velns Sfero vingrina komandu no viņa puses.
  Ultradinamīta lielgabalu baterija slīd pa elastīgu sabrukumu, kas vibrē kinēztelpā, karavīru nospiež novājinātais inerces spēks. Tikai divas cīnītājas skaistu meiteņu izskatā sāk smieties un raidīt saules staru smaidu. Šķiet, ka tos neietekmē hipergravitācijas viļņi.
  Skaistas meitenes, tikai pārāk smalki uzgleznotas: ar samovāra formas frizūrām ar strūklakām pie septiņkrāsu dīvas un vējdzirnavām ar liesmu metējiem pie deviņkrāsu dīvas.
  Un kā viņi saduras galvas - elementāras paģiras! Samovārs un vējdzirnavas sadūrās un starp viņiem sākās īsts kautiņš. Tiek apmainīti slaucīšanas sitieni, mati pārogļojušies un smaržas atkal izkaisītas!
  Un ar akumulatoru ir dažas nopietnas problēmas. Sākumā pat lielgabalu stobri sagriezās, bet pēc tam izgrūda atspere, ar graviplazmas ripošanu drebuļiem tas tika izdomāts - spontāna kustība. Ultrareaktīvo sistēmu rēciens: akumulators atkal atklāj uguni, tikai tagad diametrāli citā kosmosa punktā.
  Un tas izraisīs vakuuma tukšuma uzliesmojumu - kā ar napalmu piesūcinātu pāris parseku augstumu un platumu. Un pati liesma ir kā pūķa mēles ar jēra cirtas dīvainībām.
  Donalds Tramps, to redzēdams, pat pārmeta krustu:
  - Dieva māte...
  Sfero Katastrofovs, sadalīts vairākās daļās, draudīgi pavēl:
  - Sitiet, pareizāk sakot, naglu, ar šauru hiperstaru, pārslēdziet pistoles koncentrētā ramrod režīmā.
  Demiurgu meitene Emanuela smejoties runāja:
  - Šaurs hiperstaurs, kā veģetārietis vilks, kas rāva šokolādes zaķi!
  Tā kā vismodernākie datori Visumā ir atspējoti, šie norādījumi ir jāveic manuāli. Regulējiet kaujas vielas piegādi šajā gadījumā - hiperkinēzes plazmu, izmantojot rokas bungu. Taču kaut ko tādu izdarīt nav pat viegli, mūs glābj tas, ka lepnās superimpērijas karavīru apmācības programma paredz arī šo nepārvaramo spēku.
  Katastrofu sfēra, sadalījusies tūkstoš daļās, pasmaidīja ar ilkņiem un sacīja:
  - Izgudrošanas nepieciešamība ir viltīga, bet karalis arī nav vienkāršs, jo viņš nav atradinājis pūli no prātošanās!
  Zēni un meitenes tiek galā ar šo problēmu automātiskajā režīmā. Un cilvēces pārstāvji, atšķirībā no citplanētiešiem, tiek galā lieliski. Šeit ir vesels zvēru perējums, kas vienlaikus spēlē zvaigžņu un kosmosa kuģu lomas, sabrūk liesmojošos plankumos. Tie savukārt sadedzina mazus traukus, kas uz galaktikas gaismekļu fona šķiet ļoti niecīgi.
  Tomēr to izmērs ir relatīvs jēdziens: mašīna, kas nav lielāka par Yak-3, var iegremdēt zem ūdens visu Zemes kontinentu. Un tikai ar vienu malku! Un tad sitienu apmaiņa ir tāda, ka Lūkass no izmisuma, ka viņa iztēle ir bezspēcīga kaut ko tādu iedomāties, iespiež lodi galvā.
  Sfero velns-Demiurgs mērķē uz raķešu laivu, šaujot ar nelielu vadību. Atskan iznīcinātā vakuuma plānākā čīkstēšana, šķiet, ka uzkāpta žurkai aste. Daudzkrāsains burbulis acumirklī piepūšas - laiva tiek saplēsta gabalos. Spriežot pēc sprādziena spēka, notiek munīcijas detonācija. Gaismas plankums tiek pārveidots par traipu, bet šis par hiperplazmas kalmāru, maģiskās graviplazmas enerģija nežēlīgi iznīcina automašīnu. Arī magolets tika iznīcināts, precīzu šāvienu šajā gadījumā atveidoja demiurgu meitene.
  Dieviešu dieviete Emanuela dziedāja:
  - Visumā visvarenā spēks ir mūsu universālā hiperfuck!
  Spārni, uz kuriem var novietot vairāk nekā vienu metropoli, aizlido atsevišķi, vienlaikus griežoties liesmojošu pūku vakuumā virs karstām astes daļiņām. Un viņš griežas, nu, vienkārši skaista peldētāja grābj taurenī.
  Ienaidnieka brigantīns pašizgāzēja formā ar sikspārņa spārniem (tikai šausmīgi nokrāsots!) saņem papildu postījumus, bet atbild ar masīvām zalvēm. Caur plaisu iekļūst straume, izmetot demiurgu meiteni, atsedzot zeltainas krūtis ar cinobra sprauslām, kas piešķir luminiscenci.
  Velnpuika Sfero, kurš rada un sadedzina Visumu, priekā čīkst:
  - Redzi, cik tas ir hiperkvazārs! Melns vakuums! Nav kauna!
  Emanuelle Demiurgs iemiesojās viņam blakus un uzsita visvarenajam puisim pa ceļgalu, kas bija pārklāts ar Magoplastikas ādu:
  - Princeps-kvazārs! Pulsāra elipse! Pacel savu bruņinieka vāli augstāk!
  Pilienveidīgā brigantīna sariņoja ar zalvēm. Visā kaujas telpā tika izšļakstīti hiperplazmas rasas pilieni.
  Vēsais Sfero skaļi nosvilpa:
  - Dod man fotonu, uz bezdibeņa sabrukumu!
  No sāniem iznira fregate, tajā pašā laikā saraustījās kaimiņu baterija. Izskatās, ka puišiem nepaveicās, viņi uzdūrās smagai raķetei vai Vibro laukam, kas pulverizēja visizturīgāko metālu.
  Demiurga velna zēns mēģināja griezt platformu, lai izdzīvotu šādā uzbrukumā. Bet pretinieki ir arī augstas klases profesionāļi, kuri absolvējuši praktiski vienu un to pašu skolu. Pareizāk sakot, viņš ir Visuma Radītājs, kurš saviem bērniem deva pietiekami augstas iespējas, lai viņi varētu cīnīties. Un viņš ņēma un ierobežoja savas spējas! Radītājs, kurš nolēma lepni saukties par Emanuelu, arī nav krāpnieks civilizāciju radīšanā!
  Tāpat kā viņš to paņems un pienaglos... Tas nešķitīs daudz, pat ja spēks ir paslēpts gandrīz bezgalīgā telpā!
  Bet tagad Sfero Velns un viņa partneris visvarenībā atkal sadalījās hipostāzēs. Viņi abi pielēca pie pistoles un apgriezās, apgriežot to.
  Tempropreona lielgabalu iznīcināja precīzs āķis. Tā bija sadalīta, it kā kristāla vāze būtu nokritusi, dzirkstošo daļu kaudzē, piešķirot majestātiskas varavīksnes nokrāsas. Meitene-demiurgs un Radītājs-puika-Velns, kā arī citi indivīdi, kas kalpoja ierocim, tika izmesti kā ar sikspārņa sitienu. Viņi ar milzīgu paātrinājumu ietriecās bruņās, tās nedaudz iespieda un paši bija stipri saplacināti, no trieciena nodrebējot ar ļoti elastīgo un izturīgo ķermeni.
  Tad viņi sāka nolobīt lieljaudas pārklājumu, piešķirot normālu formu savām skaistajām figūrām, kas bija iespiestas kā seno dievu statujas.
  Nu gluži kā komiksos, kad Supermens kritiena laikā ar galvu salauž vairākas starpsienas un, vēršoties pret publiku, saka:
  - Bērni, neņemiet manu piemēru! - Un izpūtis vaigus kā krupja vēderu, viņš piebilst. - Pirmkārt, iegūsti lielvaru!
  Lieliskais Velns Sfero sajuta aukstumu vēdera lejasdaļā. Ienaidnieka hiperplazmatiskā izvirduma blīvums pastiprinājās, šķita, ka kaujā tika ievilkti jauni spēki. Zvaigžņu zvēri sāka rēkt - pat ja tie eksplodēja, ziloņu petardes bija Merkura orbītas diametra lielumā. Tas ir traki... Piemēram, pats ultrakaujas kuģis ir pieklājīga kvazāra lielumā (no tiem debess ķermeņu veidiem, kas izkrīt no stereotipa!), un masīva dunča formā, kas nosprausts ar izstarotājiem, tas izstaro. vesels bagātīgs hiperplazmas strūklu ornaments. Saliekta viela, kas bija savīta ligzdas lelles un akordeona hibrīda formā, nokrita uz kreisera ļoti racionalizēta Fiat formā ar lepnās superimpērijas spāres spārniem. Citas arvien pieaugošās iznīcināšanas plūsmas saspieda četras lāses formas artilērijas platformas.
  Sfero Katastrofova labā kāja bija iztvaikota līdz ceļgalam, un puika-demiurgs-velns, negaidot, kad tā dabiski izaugs, acumirklī izaudzēja sev ekstremitāti.
  Jūlijs Cēzars, neskatoties uz visu savu talantu, kaujā zaudēja; skaitliskais pārsvars ar aptuveni līdzvērtīgu tehnoloģiju bija ienaidnieka pusē. Lai gan viņa iepriekšējā dzīvē tā nebija pirmā reize, kad lielajam komandierim bija jācīnās ar pārākiem ienaidnieka spēkiem. Bet šeit ir kosmosa cīņa ar ļoti izsmalcinātiem pretiniekiem. Šobrīd tik sarežģītā situācijā atlika tikai atkāpties, izvairoties no ielenkšanas.
  Un tad var paļauties uz to, ka, prasmīgi dzenoties pēc karaspēka, kas atkāpjas, ienaidnieks pats saplēs labi iekārtoto spēka lauku slāni, un tad būs iespējams ielekt spraugā!
  Sfero Katastrofovs bez sirdsapziņas šķipsnām klausījās caur princeps savienojumu, kā komandas tika dotas kinēzes robotiem. Tie izskanēja neierobežotā optimismā, ātras uzvaras slāpēs.
  Zēns-demiurgs-velns pat dziedāja:
  - Šajā saucienā ir slāpes pēc vētras, dusmu spēks, kaisles liesma... Un putni šajā saucienā dzird pārliecību par uzvaru!
  Viņš ar veseri iesita blakus esošajam drednautu, un lija burvju plazmas aerosoli. Un dārdēja vēl viena salvete - no termopreona raķetēm. Vesels kosmosa kuģu bars saplacinājās, un hiperplazma izšļakstījās, it kā bērns būtu apgāzis ugunīgā ūdens siles.
  Hiperfregate lauvas formā ar ekranoplāna asmeņiem - Jūlijs Cēzars saņēma vairākus bojājumus, un tās īpaši vieglais ātrums samazinājās. Pat lielais komandieris nomurmināja:
  - Es atnācu, es redzēju... Es neuzvarēju!
  Sātans Sfero jutās nikns, šķita, ka viņa radītā vara zaudē, bija nepieciešams iznīcināt pēc iespējas vairāk ienaidnieku. Ak, šie tīģeri ar asmeņiem sāk apsteigt Mercedes. Viņi vienkārši saspiež ar knaiblēm! Zēns-demiurgs-velns ir nikns. - Viņš pat nedomā par cīņas zaudēšanu!
  Tas ir, viņam ir izvēle vai nu uzvarēt, vai mirt. Lai gan ir acīmredzams, ka vairāku magoletu iznīcināšana (pat zvaigznes lielumā!); nemainīs gandrīz neko, bet tā ir gandrīz tā nepārspējamā indivīdu varonība, kas veidojas straumē, kas sagrauj jebkuru šķērsli. Puika-demiurgs-Velns, izmantojot saimnieka atmiņu un patiesībā savu radīto (Kā viņam izdodas apzīmogot personības un tik sarežģītas lietas struktūrā, tas ir atsevišķs jautājums!) ātri vien atcerējās, kas viņā tika iedziļināts daudzo treniņu laikā. . Jums jāizvairās tikt pamanītam un jāpaliek vispārējās robotu rindās. Šādā veidā iekļūt ir daudz grūtāk, taču iedarbības iespējamība ir daudz mazāka. Bet, no otras puses, vai viņam ir tiesības šajā kritiskajā brīdī sēdēt?
  Karotājam-sātanam Sfero, kurš nolēma riskēt, līdz šim paveicās, viņam izdevās, nepievēršot sev uzmanību, iznīcināt četras kaujas mašīnas un ar zibens palīdzību no nabas.
  - Mazajiem cilvēciņiem būs bērzu putra! Vai drīzāk teoprinceps-plazma!
  Lidojošie roboti izspļāva nāvējošas viesnīcas, piemēram, izsekojošus ložmetējus (katra enerģija bija tūkstoš miljardu atombumbu, kas nomesta uz Hirosimu!), viņi mēģināja apiet asteroīdu un tika sagaidīti ar īpašu ieroču zalvēm. Daži lielgabali bija bez stobriem un, šķiet, bija sajaukti ar asteroīda pārklājumu. Šeit zēnam Sfero bija jāuzmanās.
  Viņš sāka virzīties tālāk no malas, attālinoties no iznīcināšanas triecieniem. Šeit jums ir jāsaglabā sinhronitāte, lai nesadurtos ar kolēģiem, un tajā pašā laikā uguns. Roboti ir tikai roboti, viņi neapzinās, ka tiek izmantoti kā cilvēka vairogs. Devil Creator Boy mēģināja trāpīt tā, lai kustoties izlauztos gandrīz maģiskā graviplazma. Tas ir, tas gāja lokā, izliekts ne tikai uz augšu, bet arī uz sāniem, kā arī šūpojās no vienas puses uz otru, kā Austrālijas bumerangs. Papildus Magoletam Cool Sfero sāka izvēlēties sev resnākus un prestižākus mērķus. Jo īpaši gravio-maģiskais bruto griezējs. Ja paveicas, to var arī nošaut.
  Bet tad viņa veiksme beidzās. Lielāka mērķa spēka lauks izturēja sitienu, un novērošanas sistēma aprēķināja, ka salva tika izšauta no lidojošajiem robotiem. Galvenā laiva nekavējoties apgriezās, un kaujas transportlīdzekļu vidū tika nosūtīts signāls:
  - Kāpēc ienaidnieks tika cauri jūsu barjerai?
  Roboti atbildēja:
  - Nav konstatēti ielaušanās gadījumi!
  Spēcīgais aparāts iesaucās tik skaļi, ka nedaudz iespiedās man cauri bungādiņām:
  - Šajā gadījumā notīriet asteroīda virsmu, iekļūstiet plaisās.
  Robotu komanda metās virsmā iesistajos krāteros. Svaigājam Sfero šajā situācijā nācās apgriezties un doties pēc pārējām automašīnām. Tiesa, tam bija priekšrocība: jūs varat iznīcināt robotus, izmantojot gaiteņu līkumus.
  Nu mašīna nav cilvēks, bet tā arī maksā naudu un tiek izmantota kā kaujas vienība.
  It īpaši, ja jūs pieņemat, ka Visuma Radītājs un sātans nolēma šaut no visiem superieročiem! Kāpēc tērēt laiku sīkumiem un ievērot noteikumus? Labāk tos uzreiz izveidot no jauna!
  Velns Sfero pat atzīmēja:
  "Es atkal nerīkojos politkorekti," sacīja veģetārietis vilks, ēdot šokolādes zaķi!
  Vairāki simti zvaigžņu kuģu eksplodēja vienlaicīgi! Un šīs petardes izmeta liesmojošu hiperplazmu... Kura griezās kā spirāle, pa kuru skrien motorolleri ar lāpām.
  Arī demiurgs Emanuels ķiķināja, pieauga augumā un ar kailajiem pirkstiem pacēla spārnotā jaguāra basās pēdas un izmeta.
  Cita gigantiska meitene, atbildot ar saviem graciozajiem pirkstiem, pacēla šo dzīvnieku un dziedāja:
  - Virs nelaimīgā Visuma karājas verdoša tumsa - zvaigžņu briesmoņi! Okupants uzasināja savu nīsto cirvi un sasita galvu!
  Vesels bars traku meiteņu iestudēja šo futbolu neticamā mērogā. Sākās īsta šūpoļu un graujošu sitienu apmaiņa.
  Arī velns Sfero pievienojās šai "olimpiādei", zēns-demiurgs-velns sāka mest augstu automašīnas, un meitenes to tikai pacēla.
  Bet kad parādījās citplanētieši ar astēm vārpiņu formā un sāka gludināt Toyotas ar stārķa spārniem kā tenisa raketes... Tas pilnībā pārkāpa robežas!
  Un ja nu vienīgi kaut kam labam būtu robežas, bet šajā gadījumā tas izrādījās pilnīgs muļķis. Iedomājieties, vārpiņas izvelk īstu mūzu un izmet dažādu profilu pašizgāzējus un ārzemju automašīnas. Un viņiem bija purns... Ne ķirzakas, bet kas vēl foršāk, deguns ir kā ziloņa stumbrs, bet ar margrietiņu galā, un tās ir astoņas rožu pumpuru formā, tikai raibas. Tajā pašā laikā viņi joprojām dzied, kaut kas nesaprotams, bet melodisks. Nu, protams, uz meitenēm ir daudz patīkamāk skatīties. It īpaši. Te ir tādas meitenes un pat krāsotas, ka pat hipiji aizrīties no skaudības.
  Un viņiem arī jāmaina savas formas. Mirgo tikai viņu brīnišķīgie ķermeņi, kas pēc pasūtījuma krāsoti ar flomāsteriem!
  Meitene-demiurgs-velns aicinoši dziedāja:
  - Un mūsu istabās ir komisāri!
  Sfero Katastrofovs pabeidza romantiku:
  - Bet mēs viņus ātri izraidīsim: uz sētu - tualeti!
  Un lai gan Dievi Radītājs, gan Iznīcinātājs griežas vētrainajā baseinā.
  Donalda Trampa jumts jau ir pilnībā norauts no eņģēm un viņš kliedz:
  - Visas rokas uz klāja!
  Lielais Sfero savā lieliskajā kaujas tērpā atradās blakus miljardiera prezidentam un visu saprata:
  - Nu redzu, onkul, tu tiešām esi burājis! Varbūt labāk paskatīties uz kaut ko savai gaumei tīkamāku?
  Demiurgu meitene Emanuela dārgakmeņu bikini pievilka Donaldu Trampu sev klāt un mantkārīgi noskūpstīja viņu, ierosinot:
  - Un viņš vēlas, lai karš būtu tuvāk realitātei, tāpēc ļaujiet viņam paskatīties.
  Kuru tu mīli vairāk par zēniem un meitenēm?
  Donalds Tramps dusmīgi pakratīja galvu:
  - Protams, meitenes! Par ko tu mani uzskati!
  Dieviete sasita ar lūpām un sacīja:
  - Visi vairāk mīl meitenes - pat sievietes!
  . NODAĻA Nr.1.
  Donalds Tramps kā zaķis lēkāja pa dažādām pasaulēm, ko radīja Sfero Katastrofovs. Un viņa lēcieni bija visizsmalcinātākie un neticamākie.
  Tagad Donalds Tramps nodarbojas ar cilvēku formās iemiesoto koronavīrusu reālu iznīcināšanu.
  Sfero Katastrofovs norādīja;
  -Lai epidēmija tik ļoti neskartu cilvēkus, sasmalciniet koronavīrusus ar burvju zobeniem. Un lieliskās varones no Zvaigžņu kariem var jums palīdzēt šajā jautājumā!
  Donalds Tramps atbildēja entuziastiski;
  Es priecājos kalpot cilvēcei!
  Donalds Tramps un Ahsoka Tana, bruņojušies ar gaismas zobeniem, nolaidās Augstākajā kalnā. Tas bija uzbrukuma augstums. Koronavīrusi uzbrukumā iemeta gandrīz visus pieejamos spēkus. Melnais siluets tagad bija ASV prezidentam, kurš bija ģērbies bruņās. Abas viņa rokas turēja gaismas zobenus. Varenais karotājs veica dzirnavas, un vesels ducis koronavīrusa karotāju, sagriezti gabalos, iekrita novembra dubļos.
  Ahsoka Tano lēkāja un griezās apkārt, iznīcinot koronavīrusus, un svilpa:
  - Tā turpini!
  Padawan meitene bija agresīva un ārkārtīgi kaujinieciska.
  Donalds Tramps vēlreiz nocirta un rēca:
  - Par lielo kosmisko un amerikāņu mieru!
  Uz visām pusēm izmētāti saplēsti cilvēku ķermeņu gabali.
  Ahsoka Tano arī cirta ar zobeniem, izcirta pretiniekus un pēc tam ar savu meitenīgo kāju svieda mazu zirni ar antimateriālu.
  Tas eksplodēja ar apdullinošu spēku un saplēsa veselu karotāju bataljonu no koronavīrusa elles saules valsts.
  Un viņa čīkstēja:
  - Kosmiskajam, amerikāņu prātam!
  Sfero Katastrofovs apstiprinoši pamāja ar galvu:
  - Tā tu sasmalcini murgu baciļus, glāb cilvēci!
  Donalds Tramps atveidoja tauriņu ar zobeniem, griežot koronavīrusus un nomurmināja:
  - Par ASV impērijas lielajiem sasniegumiem!
  Pēc tam gaisā lidinājās ASV prezidenta gaismas zobens ar melnajām bruņām. Viņš salauza pirkstus, un simts koronavīrusa karavīru tūlīt satvēra viņu rīkles un sāka aizrīties neredzamajā spēku tumšās puses žņaugtnē.
  Ahsoka atkal ar basu kāju iemeta mazu zirni ar antimateriālu un ar to saplēsa veselu koronavīrusu pulku.
  Jāpiebilst, ka viens grams antimatērijas ir iznīcināšanas spēks, ko rada divas atombumbas, kas nomestas uz Hirosimu. Un zirņi magoņu sēklu lielumā pūš kā vakuuma bumba.
  Un Ahsokai ir vesela soma ar tiem.
  Šeit meitenes kailais papēdis izmet kārtējo iznīcināšanas dāvanu, un uzliesmo ugunīgs spīdums, aprija un dzīvu sadedzinot vienlaikus daudzus simtus koronavīrusu.
  Donalds Tramps atkal sasit ar pirkstiem, un jau pustūkstotis koronavīrusa karavīru sāk savīties, mežonīga, tumša spēka garrotu saspiesti.
  Ahsoka Tano ar kailiem kāju pirkstiem izmeta vēl vienu materiāla daļu un čīkstēja:
  - Par labā dominēšanu!
  Donalds Tramps atkal vadīja dzirnavas ar zobeniem, viņa gaismas zobeni izstiepās simts metrus, sagriežot koronavīrusu masu, kas uzbrūk Augstākajam kalnam, un iesaucās:
  - Nē varas tumšajai pusei!
  Ahsoka Tano atkal ar savu pliku papēdi iemeta mazu zirni ar antimateriālu. Viņa saplēsa un sadedzināja veselu japāņu kaujinieku pulku un kliedza, atlaidusi zobus:
  - Mūsu skarbās labestības impērijas diženumam!
  Donalds Tramps atkal vadīja dzirnavas ar saviem iegarenajiem zobeniem un izlaida uguni no mutes. Uzreiz aizdegās divi simti koronavīrusu.
  Melnais ASV karavīrs Donalds rēca:
  - Talibu sejas pietūkst,
  Atkal ir dzimusi impērija!
  Gaismas spēks neglābj
  Meitene ir ar mani basām kājām!
  Ahsoka Tano arī vadīja dzirnavas ar zobeniem un ar savu graciozo kāju kailajiem pirkstiem meta dāvanu antimateriālu. Viņa sadedzināja koronavīrusu masu un čīkstēja:
  - Neviens mūs neapturēs, nekas mūs neuzvarēs!
  Un atkal meitenes kailais papēdis metīs iznīcības bumbu. Un tik daudzi koronavīrusa cīnītāji tiks sadedzināti. Vismaz vesels pulks.
  Meitene čivināja:
  - Japāna un Krievija un ASV! - jauna garām misija!
  Melnais karotājs un ASV prezidents kārtējo reizi ar tumšo spēku žņaudz tūkstošiem samuraju. Lodes netrāpa ar spēku piesegto cīnītāju pāri. Tikmēr viņi ar zobeniem un citām ierīcēm iznīcina elles koronavīrusa saules impērijas karotājus.
  Šeit atkal Donalds Tramps vada dzirnavas, vienlaikus nogriežot tik daudz japāņu gaļas un rūcot:
  - ASV imperatoram Ābrahamam Linkolnam!
  Ahsoka ar kailiem kāju pirkstiem meta nāves dāvanu un čivināja:
  - Džordžam Vašingtonam!
  Melnais ASV karavīrs Donalds dusmīgi atbildēja:
  - Vašingtona ir tikai cienīga būt manam dēlam!
  Ahsoka veica vēl vienu dzirnavu, nogrieza koronavīrusu pūli un atbildēja:
  - Kurš ir cienīgs? Mēs visi esam nelieši savā veidā!
  Donalds Tramps cirta ar zobeniem un atkal cirta cimdos pirkstos, salaužot Uzlecošās saules impērijas karaspēka kaklus, un rēca kā tīģeris:
  - Es neesmu tikai nelietis, es esmu liels nelietis!
  Ahsoka vēlreiz sacirta zobenus un čīkstēja:
  - Lai spēks ir ar mums!
  Un meitenes kailais, apaļais papēdis padevās kārtējam iznīcības zirnim.
  Koronavīrusi burtiski kritās rindās. Viņu spējas saruka katastrofālā ātrumā. Izrādījās ne tā prātīgākā doma ar visiem spēkiem šturmēt Visokajas kalnu, kad tur ir divi tādi superkaujinieki. Baskājainā, ļoti skaistā un kaujinieciskā Ahsoka un melnais ASV karotājs necaurejamās bruņās.
  Tāpēc Donalds Tramps ar cimdu pirkstiem meta nāves zirni, saplosot koronavīrusa karavīrus.
  Tie lija no ASV melnā karavīra sitieniem, it kā notriekti. Bet viņiem pievienojās trešais cīnītājs. Nu, protams, princese Leia. Burvīga meitene bikini vergā un ar zobeniem.
  Tāpēc viņa ar kailiem kāju pirkstiem meta nāves zirni, saraujot koronavīrusus mazos, saplēstos, asiņainos lauskas. Un viņa smejoties dziedāja:
  - Un ienaidnieka ganāmpulks lidoja zemē,
  Zem spēka un zobenu spiediena!
  Princeses Lejas rokās pazibēja divi gaismas zobeni, un tie izstiepās un sita pret koronavīrusa cīnītājiem, kas uzbruka Visokajas kalnam.
  Viņi tos sagriež kāpostos.
  Leia izcēla zobus un iesaucās:
  - Slava kosmiskā komunisma idejām!
  Un princeses kails papēdis bikini, šķiet, met kaut ko ārkārtīgi slepkavniecisku un iznīcinošu.
  Uzliesmoja blāzma, un samuraju masa tika sadedzināta un pārogļota uzreiz.
  Ahsoka Tano arī cirta ar zobeniem, vadot mežonīgas un ātras dzirnavas. Izgriezieties cauri koronavīrusu tumsai. Tad viņas graciozo pēdu kailie pirksti aizsāka vēl vienu iznīcības zirni. Viņi sadedzināja daudz ienaidnieku.
  Padawan meitene burkšķēja:
  - Skaistiem zēniem!
  Un viņas kailais papēdis atstāja pilnīgas iznīcināšanas zirni. Un tik daudz koronavīrusu tika iznīcināti uzreiz.
  Melnais ASV karavīrs pagarināja savus sarkanos gaismas zobenus par trīssimt metriem, samazinot koronavīrusus. Šī ir ļoti efektīva tehnika. Cik daudz Infernal Infectious Sun impērijas cīnītāju nomira un tika sagriezti.
  Donalds Tramps rēca, izlaižot no mutes kolosāla, iznīcinoša spēka pulsāru:
  - Neviens neuzdrošinās pretoties ASV impērijas gribai!
  Princese Leia ar kailiem kāju pirkstiem palaida disku, kas desmitiem nogrieza koronavīrusus, un čīkstēja:
  - Neviens nekad!
  Ahsoka Tano vadīja dzirnavas ar zobeniem, nocērtot koronavīrusa cīnītājus, un ar savu kailo, meitenīgo papēdi pasniedza iznīcināšanas dāvanu, čīkstot:
  - Slava cariskajai Krievijai un prezidentālajai ASV!
  Donalds Tramps pamāja ar pirkstiem, ar tumša spēka enerģiju vienlaikus salaužot kaklus tūkstošiem koronavīrusa karavīru, un rūca:
  - Slava impērijai!
  Ahsoka Tano vēlreiz sacirta zobenus un čīkstēja:
  - Un mums neiznīcīgā slava!
  Bet tad parādījās trešā meitene, ceturtā karotāja. Šajā gadījumā imperatora mazmeita princese Rei! Viņa ir arī basām kājām un bikini. Patiesībā visas trīs meitenes kaujā ļoti aktīvi izmanto kājas, un apavi tikai traucē. Un, ja kājas ir tukšas, tad bikini ir diezgan piemērots. Turklāt tas palīdz efektīvāk izmantot maģisko spēku.
  Princese Reja to paņēma un atlaida pulsāru ar kailiem kāju pirkstiem, saraujot koronavīrusa karavīrus mazos gabaliņos.
  Tad viņa sagrieza savus zobenus, sagriežot koronavīrusu armiju saplēstos gaļas gabalos. Un viņas gaismas turētāji ir tik gari un var griezt jebkuru metālu.
  Princese Reja rēca:
  - Par impēriju, kurai nav vārda!
  Un meitenes kailais papēdis padevās nāvējošajam zirņa spēkam ar ellišķīgu antimateriālu.
  Ahsoka Tano čīkstēja, agresīvi pasmīnot seju:
  - Mūsu ASV impērija ir godīga!
  Un meitenes kailie kāju pirksti atraisīs velna dāvanas iznīcināšanu.
  Princese Leia, šī skaistā karotāja bikini, paņēma un izdrāzīja ienaidnieku, turot rokās dzirnavas, un čīkstēja:
  - Par bezgalīgās ASV impērijas varenību!
  Un kails, apaļš, rozā skaistas meitenes papēdis iemeta slepkavnieciska spēka dāvanu, no kuras divi koronavīrusa armijas pulki nekavējoties devās uz pazemi.
  ASV melnādainais valdnieks, cirtot pirkstus un koronavīrusu dvēseli, diezgan loģiski atzīmēja:
  - Nav lielākas varonības kā sakaut cienīgu pretinieku!
  Un Donalda Trampa zobeni sagriezās un nocirta tik daudz koronavīrusu galvu, ka viņi sāka izjust bailes.
  Princese Reja grieza savus zobenus un izstiepa tos lielākā attālumā, sagriežot pretiniekus.
  Un tad viņas graciozo pēdu kailie pirksti uzmeta kaut ko ārkārtīgi slepkavniecisku un iznīcinošu - piecus zirņus uzreiz. Un viņi izlaida viesuļvētru, kas patiešām nedeva nekādu izredžu izglābties. Pēc tam meitene agresīvi norūca:
  - Par augstākā līmeņa sasniegumiem!
  Princese Leia ar savu pliku papēdi arī uzdāvināja ienaidniekam pilnīgu iznīcināšanu. Tad meitene ar zobeniem cirta pa diagonāli pa galvām un čīkstēja:
  - Spēkam nākotnē!
  Ahsoka nestāvēja uz ceremoniju. Ar basu kāju viņš uzmeta lielāku zirni. Sadalīja trīs koronavīrusa armijas pulkus. Viņa sadedzināja koronavīrusu mākoni un sagrieza tos ar zobeniem. Turklāt meitene aiz mutes izspļāva arī ārkārtīgi letālu pulsāru.
  Un izspļāva ugunīgu dāvanu:
  - Par karaliskajām kamerām!
  Princese Rei atkal ir uzbrukumā, un viņas zobeni sagriež ar briesmīgu un nāvējošu spēku. Un basām kājām svieda duci zirņu. Burtiski tika sadedzināts viss koronavīrusa armijas pulks.
  Donalds Tramps beidzot salauza abu roku pirkstus. Tūkstošiem vārnu uzkrita uz koronavīrusa karavīru galvām, caurdurot viņu galvas galos. ASV melnais valdnieks ar apmierinātu skatienu atzīmēja:
  - Šķiet, ka esam viņus apturējuši! Slava ASV kosmosa impērijai.
  Koronavīrusu uzbrukums Visočennajas kalnā beidzot ir izsīcis. Četri cīnītāji ar lielvarām un trīs meitenes, kuras iemiesoja velna sfēra no Zvaigžņu kariem, nogalināja vairāk nekā simts tūkstošus karavīru un virsnieku no koronavīrusa elles saules impērijas. Daudzi sasmalcināti un sadedzināti līķi bija piegružoti visās Visočennajas kalna pieejās.
  Donalds Tramps apmierināts sacīja, izslēdzot gaismas zobenus un paslēpjot tos jostā:
  - Mēs paveicām lielisku darbu! Tagad koronavīrusa impērija nespēs uzreiz savākt jaunus spēkus uzbrukumam!
  Ahsoka Tano loģiski atzīmēja:
  - Koronavīrusiem joprojām ir daudz karaspēka, joprojām ir varena baciļu flote!
  Princese Leia piekrita:
  - Noteikti! Vissvarīgākais ir flote! Kamēr koronavīrusu impērijai būs priekšrocības jūrā, tā cīnīsies!
  Princese Reja ieteica:
  - Tātad uzbruksim ienaidniekam jūrā! Mums ir zobeni un mēs varam planēt virs ūdens!
  Donalds Tramps piekrita:
  - Pa labi! Uzbruksim ienaidnieka flotei! Mums jāpabeidz misija līdz galam!
  Ahsoka Tano ķiķināja un ar prieku laizīja lūpas un atbildēja:
  - Man patīk grimstoši kuģi!
  Četri karotāji pacēlās gaisā. Viņi pagriezās no Vysochennaya kalna un lidoja jūras virzienā. Bin Ladena koronavīrusa eskadra tikko tuvojās Portvašingtonai.
  Spēcīga flote, divpadsmit kaujas kuģi, daudzi kreiseri un iznīcinātāji.
  Koronavīrusu impērijas tolaik daudzskaitlīgā un labi aprīkotā flote jau bija manāmi pārāka par amerikāņu eskadru Portvašingtonā. Tiesa, Ābrahama Linkolna armāda steidzās no Atlantijas okeāna. Un, ja šī citadele būtu noturējusies līdz tās tuvošanās brīdim, tad situācija ar koronavīrusiem nebūtu tik rožaina. Tomēr arī tagad viņiem ir problēmas.
  It īpaši, kad četri superforši karotāji lidoja virs jūras virsmas. Meiteņu kailie, apaļie papēži kvēloja kā mēness atspīdums.
  Ahsoka pat ar sajūsmu dziedāja:
  - jūras sērfošana, jūras sērfošana,
  Neej prom, paliec pie manis!
  Princese Leia, lidojumā kratīdama savas kailās, meitenīgās kājas, turpināja:
  - Jūras mols! Jūras mols!
  Ir pienācis laiks atvadīties, viņš kliedza!
  Princese Rei labprāt piekrita:
  - Un laime, kāds gads,
  Dodieties kosmosa ceļojumā!
  Šeit ir priekšā pirmie koronavīrusu kaujas kuģi. Donalds Tramps pavēstīja zobenus, lāzera stari pagarinājās un izcirta cauri pirmajiem diviem kuģiem. Viņi sadalījās un sāka grimt.
  ASV melnais valdnieks smaidot teica:
  - Mēs tevi iznīcināsim!
  Princese Leia to paņēma un arī apcirta koronavīrusa kuģiem, sadalot tos uz pusēm.
  Tad meitene iemeta iznīcināšanas zirni, kas sarāva kreiseri gabalos un čīkstēja:
  - Uzvaras parādei!
  Ahsoka Tano arī sita ienaidniekam ar kailiem kāju pirkstiem un sadauzīja bruņnesi. Un tad viņa metās ar gaismas zobeniem, pārvarot koronavīrusa armadas.
  Un viņa čivināja:
  - Akrobātikai!
  Un princese Reja to paņēma un uzlauza ienaidniekus. Arī zem viņas sitieniem kuģi tiek sagriezti kā sviests ar nazi.
  Palpatīnas mazmeita ņēma un ar kailiem pirkstiem uzmeta zirni, uzspridzinot koronavīrusa konteinerus un dziedāja:
  - Kuģi grimst dibenā,
  Ar enkuriem, burām...
  Un tad viņi būs jūsu -
  Zelta lādes!
  Zelta lādes!
  Ahsoka Tano, ar gaismas zobenu ar vienu šūpošanos griežot koronavīrusus, turpināja piedziedājumu:
  - Kuģi guļ salauzti,
  Lādes ir vaļā!
  Smaragdi un rubīni krīt kā lietus!
  Un meitene arī ar plikiem kāju pirkstiem iemeta antimatērijas zirni.
  Princese Leia arī cirta ar saviem gaismas zobeniem, sagriežot kuģus nobružātās daļās.
  Un viņa turpināja dziedāt;
  Ja vēlaties būt bagāts
  Ja vēlies būt laimīgs...
  Paliec Donalds ar mums
  Tu būsi mūsu karalis!
  Tu būsi mūsu karalis!
  Un meitenes basā kāja atkal izmet pilnīgas iznīcināšanas produktu, pārgriežot kuģi.
  Koronavīrusi mēģina šaut uz četriem, taču bez rezultātiem. Viņu šāviņi palaiž garām melno kungu un trīs supermeitenes.
  Donalds Tramps pamāja ar pirkstiem, un tagad vairāki iznīcinātāji no Uzlecošās saules zemes saritinājās auna ragā un sāka grimt.
  Donalds Tramps rēca:
  - Krievu karotājs sāpēs nevaid,
  Un tas nekad nenoslīks ūdenī!
  Princese Leia arī cirta ar zobeniem un, slīcinot koronavīrusus, loģiski atzīmēja:
  - Mūsu moto ir četri vārdi:
  Ja noslīcini pats, noslīcini kādu citu!
  Ahsoka Tano atkal ir izmisīgā cīņā. Un viņa to paņēma un cirta, zobenus caurdurot, pagarinot simtiem metru, pārgriežot kreiserus un kaujas kuģus. Koronavīrusi nokrita un noslīka.
  Meitene čivināja:
  - Mēs visus nogalināsim! Un mēs to izraksim!
  Princese Reja ir arī tik ātra un neuzvarama uzbrukumā. Tagad viņas ierocis kļuva drausmīgāks un strauji sita pret elles infekciozās saules valsts kuģiem. Un tad kailie kāju pirksti, kas pārsteidza ar savu graciozitāti un seksualitāti, iemeta iznīcības dāvanas, kas daudzus kuģus saplēsa mazās drumslās.
  Karotājs kliedza:
  - Slava kosmosa komunismam!
  Donalds Tramps vēlreiz pamāja ar pirkstiem. Viņš sagrieza vairākus japāņu kuģus auna ragā un iesaucās:
  - Liela slava varonībai!
  Ahsoka Tano grieza savus lāzera zobenus kā helikoptera asmeņus. Viņa pārgrieza vadošo līnijkuģi, uz kura atradās elles infekciozās Sun Bin Ladena valsts admirālis. Tad viņa ar kailajiem pirkstiem iemeta zirni, kas saplēsa kreiseri, un norūca:
  - Slava Tēvzemei, ka visas kosmosa pasaules tiks novietotas zem ASV impērijas titāna zābaka papēža!
  Un viņas kailais, apaļais meitenes papēdis caur baciļiem izmetīs iznīcināšanu.
  Princese Leia griezīs arī velna vērpēju ar zobeniem. Tas sadalīs kuģus un griezīs metālu. Tad viņas kailā, noslīpētā meitenes kāja dos slepkavniecisku un nejaušību izaicinošu nāves dāvanu. Koronavīrusa kuģi atkal grimst.
  Princese čīkstēja:
  - Par ASV impērijas augstāko varu!
  Un princese Reja, turpinājusi bez žēlastības cirst elles infekciozās Saules valsts kuģus un basām kājām mētādama iznīcināšanas dāvanas, sāka dziedāt;
  Kosmosā ir daudz dažādu durvju,
  Ļaunā hiperplazma plosās!
  Zināšanas deva daudz atslēgu,
  Mēs bijām cilvēki, un tagad mēs esam dievi!
  
  Uz zvaigžņu kuģiem mēs skrienam gar viļņiem,
  Kvarki puto ētera virpuļos!
  Ka es nodošu saviem pēcnācējiem,
  Citas, vētrainas pasaules bērni!
  
  Vakuums ir silts, silda sirdis,
  Apkārt esošās zvaigznes ir kā mīļotāju sejas!
  Mēs kalpojam progresam - nav gala,
  Un kļavas maigi šalc pa Zemi!
  
  Kur mēs kāpjam, pasaule zied,
  Cīņu pērkons ir dzīves mūzika!
  Drosmīgi ķersimies pie jaunas kampaņas,
  Svēti kalposim mūžīgajai Tēvzemei!
  
  Lai ir upuri - telpa ir skarba,
  Daudz dažādu sugu un rasu!
  Pārāk plašs pasauļu bezdibenis
  Vakarā draugs, un no rīta viņš nodos!
  
  Bet Tēvzemei nav šķēršļu,
  Ikviens zina: gaišs gars ir spēks!
  Gehenna un elle nebiedēs,
  Nelieciet cietumā un nāves kapu!
  
  Iznīcināt var tikai miesu
  Nu, dvēsele uzticīgi kalpo Dzimtenei!
  Nepatikšanas un bēdas - pārvari visu,
  Jāsavelk josta ciešāk!
  
  Šeit viņi uzvarēja ienaidniekus,
  Mēs esam cilvēce - Visuma naba!
  Pretīgums ielīdīs - tas tiksies ar sitienu,
  Mēs nepiestāvam: maigums, bēdas un šņukstas!
  
  Kosmosā mums tas kļuva kā pagalms,
  Ātrs lidojums starp zvaigznēm ir kā pastaiga!
  Lai gan debesu paklājs ir neierobežots,
  Mēs to varam pārveidot - bez jokiem!
  Donalds Tramps vēlreiz pamāja ar pirkstiem, saspiežot traukus.
  Bet Ahsoka Tana izlaida no mēles uguns strūklas, bez mazākās žēlastības sadedzinājot koronavīrusus.
  Meitene čivināja:
  - Donalds Tramps, Donalds Tramps,
  Tu esi mans elks!
  Iekarosim pasauli kopā!
  Jūs esat liela ASV aizraušanās!
  Un viņas graciozo pēdu kailie pirksti palaidīs kaut ko vienkārši velnišķīgi slepkavniecisku.
  Bet princese Reja bez papildu runas paņēma un atsedza savu koši sarkano krūtis no bikini apakšas. Un kā viņa palaida zibeni pret koronavīrusiem. Un uzreiz divi kaujas kuģi uzreiz eksplodēja un izkusa.
  Princese Leia ar mežonīgu niknumu meta nāves zirni un čīkstēja pa plaušām:
  - Slava bezgalīgajam kosmosam un ASV!
  Un viņa arī izlaida zibens spērienu no zemeņu sprauslas. Un elles infekciozās Saules valsts flote saslimst.
  Un Ahsoka Tano palaida pulsāru no rubīna sprauslas. Un saspieda daudz kuģu.
  Kādreiz varenās Koronavīrusa impērijas flotes lielie kuģi jau ir nogremdēti. Atliek tikai izspiest mazākos. Iznīcinātāji jau sākuši bēgt. Un viņiem, iespējams, nebija reālu iespēju izglābties.
  Donalds Tramps un trīs supermeitenes aizlidoja pēc samuraja un piebeidza pēdējos kuģus. Skaistules basās kājas mētājās ar pavisam maziem, bet antimateriālu nesošiem zirnīšiem magoņu sēkliņas lielumā. Bet daudzi koronavīrusi nomira.
  Katra magoņu sēkla iznīcināja divus vai trīs japāņu kuģus.
  Donalds Tramps un viņa komanda ir izcilākās, ārkārtīgi slepkavnieciskās nāves mašīnas.
  Amerikas Savienoto Valstu melnais valdnieks pat filozofiski atzīmēja:
  - Nepabeigts ienaidnieks ir kā neārstēta slimība - gaidiet komplikācijas!
  Tajā pašā laikā, lai būtu jautrāk un rotaļīgāks noskaņojums, viņi dziedāja skaistās balsīs;
  Lai visi cilvēki būtu mūžīgi laimīgi,
  Glāsti zvaigznes, jautri blēņoties un smieties!
  Skumji ir tikai bezcerīgie kropli,
  Patiesībā vīrietis ir visu princis!
  
  Es nemeklēju princi vētrainajos ūdeņos,
  Galu galā man atzīšana ir ienaidnieku nociršana ar zobenu!
  Un pat sapņos es sapņoju par dusmīgu cīņu,
  Karš ir skaists, pat briesmīgs - sadedziniet ordu ar uguni!
  
  Šeit kosmosa kuģis nokrita, degdams tumsā,
  Fragmenti izkaisīti kā dārgakmeņi kalnos!
  Un klintis kļuva kā papagaiļa spalvas,
  Kad ir skaisti, sāpes un bailes pazūd!
  
  Tagad es dejoju kā čigāns
  Asinis izšļakstīja manas basās kājas!
  Ziniet, ka kanonāde ir labākās stobra ērģeles,
  Visu iznīcināšana ir pati kaislīgā mīlestība!
  
  Vardarbība ir baseins, kas nezina dibenu,
  Sirdī iesprūdusi asa adata!
  Un uz citām planētām cilvēki vaid,
  Liktenis viņiem piešķīra tādu "balvu"!
  
  Es cīnos no krēslas līdz rītausmai,
  Un pat pats Velns bija pārsteigts!
  Šīs jaunavas varonība tiek slavēta dzejoļos,
  Un es izlasīju viņas aizraušanos viņas lūpās!
  
  Jā, atriebībai vispār nav robežu un mēru,
  Ja pasaule tevi ir aizvainojusi, nesodi muļķi!
  Tēvzemes zeme ir labāka nekā vieta debesīs,
  Cements ir ideja, cilvēki ir ķieģeļi!
  
  Un manā dvēselē brūce nežēlīgi sāp,
  Mans draugs nomira, aizstāvot reģionu!
  Un Dzimtene ir mīdīta, mīdīta,
  Esmu važās, uzdrošinies atriebties!
  
  Citā Visumā ir pat trīs saules,
  Planēta var būt sulīga, bet gaiss ir sauss!
  Un pie velna ar visu gudrību, zinātni,
  Mans hiperlāzers padevās un nodzisa!
  
  Bet mans mērķis ir glābt Mesiju no nepatikšanām,
  Atrodi atslēgu, kas sagrauj nāvi!
  Kritušā asaras dzirdināja telpu,
  Es tam ilgi neticu - man ir jāpacieš valsts sabrukums!
  Pēdējie kuģi jau ir nogremdēti. Krāšņa uzvara Donaldam Trampam un viņa trim lielajiem karotājiem. Taču lieta vēl nav beigusies. Joprojām lielā koronavīrusa armija konfrontē amerikāņu ģenerāli Arnoldu Švarcenegeru.
  Ņemot vērā, cik gudrs un spēcīgs ir šis brīnišķīgais komandieris, koronavīrusa armiju ir labāk iznīcināt arī šeit.
  Donalds Tramps un trīs Terminatora meitenes, izmantojot antigravitāciju, lido pretī lielās impērijas armijas pozīcijām. Tur joprojām ir vairāk nekā viens miljons divi simti divdesmit tūkstoši koronavīrusa karavīru. Un visi cīnītāji ir ļoti kaujinieciski un pārliecinoši.
  Donalds Tramps bija pirmais, kurš uzbruka, tuvojoties koronavīrusiem. Viņa zobeni pēkšņi pagarinājās un nogrieza veselu līniju.
  Ahsoka Tano arī sagrieza ar savu slepkavas manevru. Un tas izplatīja daudz koronavīrusu. Un tad viņas graciozo pēdu kailie pirksti deva pilnīgu iznīcināšanu.
  Un tik daudz koronavīrusu tika cepti uzreiz.
  Meitene čīkstēja:
  - Par kosmosa impērijas lielo komunismu!
  Princese Leia arī meta ienaidniekam nāves zirni. Viņa saplēsa koronavīrusu masu un čīkstēja:
  - Par valsts varenību!
  Un viņas zobeni, pagarinot, sagriež koronavīrusus.
  Koronavīrusi mēģināja šaut no šautenēm un lielgabaliem uz drosmīgo četrinieku. Taču Donaldu Trampu un viņa komandu nepaņēma lodes. Un čaumalas lidoja garām.
  Princese Reja, sagriežot ienaidniekus, čīkstēja:
  - Ērgļi skrien par lielo valsti, kosmosu!
  Un arī ar plikajiem kāju pirkstiem viņš palaidīs ko tādu, kas nedos ienaidniekam ne mazāko žēlastību.
  ASV melnādainais valdnieks zobenus šūpoja ļoti ātri. Viņš izlauzās cauri ienaidnieku masai un rēca:
  - elles tumsa ir nolaidusies pār pilsētu,
  Mājas slēpjas mākoņu ēnās...
  Atvelkot asu tērauda āmuru,
  Sātans staigā pa ielām!
  Un te atkal kā zibens Donalds Tramps izlaidīs spēka enerģiju no pirkstiem. Un kā tiek sakrājušies notriektie un degošie koronavīrusi.
  Ahsoka Tano, samazinot savus pretiniekus, atzīmēja:
  - Viņiem nevajadzēja izlemt ar mums cīnīties!
  Un meitene ar kailajiem kāju pirkstiem izmeta slepkavas iznīcināšanas dāvanu.
  Princese Leia loģiski atzīmēja:
  - Un viņiem nav izvēles!
  Un skaistules kailie kāju pirksti izmestu kaut ko mazu, bet ļoti nāvējošu.
  Meitenes uzvedās kā milzīgi titāni. Un viņi pat tvītoja savās plaušās:
  - Slava lielajai Situ un ASV flotei!
  Un atkal visas trīs meitenes ar kailajiem, noslīpētajiem, sīkstiem pirkstiem meta iznīcības dāvanas. Karotāji ir ļoti braši. Un tā viņi grieza ar lāzera zobeniem.
  Princese Reja iespēra zibens no viņas sarkanā sprauslas, un sadega koronavīrusu masa.
  No daudziem palika tikai zābaki.
  Trīs meitenes ir ļoti niknas karotājas. Kam patīk cīnīties tikai basām kājām un bikini. Un viņu kailās kājas met ārkārtīgi destruktīvus kāju pirkstus.
  Meitenes ir ļoti skaistas un ar kaujiniecisku raksturu. Un viņiem patīk laba cīņa.
  Princese Leia pat kļuva emocionāla. Un atkal viņa ar basu kāju meta iznīcināšanas dāvanu, saplosot koronavīrusus.
  Tad no rubīna sprauslas izšāva zibens, kas sadedzināja daudz koronavīrusu. Un tad viņa dziedāja;
  Telpa ir krāsota melnā drūmā gaismā,
  Un šķiet, ka zvaigznes savās orbītās ir apsīkušas!
  Es gribu mīlestību, bet atbildē dzirdu - nē,
  Mīlētāju sirdis ir sagrautas!
  
  Es lūdzu tevi, mans princi, nāc pie manis,
  Bēdās es raudāju asaru okeānus!
  Pārraujiet visas aizspriedumu ķēdes,
  Es vēlos, lai jūs nodotu patiesību cilvēkiem!
  
  Mīlestība ir svarīgāka par pienākumu un kroņiem,
  Ja tev vajadzēs, es nodošu savu tēvzemi!
  Un es likšu tronī savu mīļoto,
  Galu galā mans princis ir vērtīgāks par dzīvību!
  Viņa nodziedāja skaistu dziesmu un turpināja mest plikiem kāju pirkstiem, kas koronavīrusiem izraisa neizbēgamu nāvi.
  Princese Reja, izmantojot savus zobenus, slaucot dzirnavas no simtiem metru, atzīmēja:
  - Tu labi ēd! Bet jebkurā gadījumā nav jāmaina Tēvzeme!
  Ahsoka Tano apstiprināja, izšaujot no nabas nāvējošu daudzkrāsainu zibens spērienu:
  - Nav jāmaina Tēvzeme!
  Princese Leia piekrita:
  - Tas ir lieliski! Un pat forši!
  Donalds Tramps ar "lielā pūķa" paņēmienu apcirta koronavīrusus un rēca:
  - Jūs, mīļie, esat vienkārši super!
  Un ASV melnādainais valdnieks, jūtoties emocionāls, dziedāja:
  
  Brīnišķīgas kaislības skaņas krastos,
  Upes, kur asinis plūst kā vētraina straume!
  Nolaidīs zvaigžņu kātu mākoņos,
  Dzirkstošs ar brīnišķīgu zīmi!
  
  Tu man esi kā dieviete
  Ar tumsā degošu dvēseli!
  Mīlu tevi vairāk nekā pašu dzīvi,
  Es apgaismoju savu pasauli ar sapni!
  
  Pasaulē nav skaistāka cilvēka par tevi,
  Universāls ideāls!
  Es mirstu kaujā savas dzīves plaukumā,
  Es satiku savu likteni!
  
  Mīlestības neremdināmā gaisma,
  Un tavu acu mirdzums!
  Nāc sveiks skaistule
  Es naktīs neguļu raudot!
  Supermenu meitenes ir ļoti foršas un ārkārtīgi kaujošas skaistules. Viņu ekstrēmais spēka pielietojums dažkārt sasniedz groteskums.
  Ahsoka Tano atkal izspļāva vārdus no sava koši sarkanā sprausla ar hiperplazmas gabalu. Es sadedzināju daudz koronavīrusu, un tie bija pārogļojušies, it kā tie būtu no jēra kebaba.
  Meitene nolaizīja pilnās lūpas un čīkstēja:
  - ASV lielākajam komunismam, agresīvākā telpa Amerikas visumā!
  Karotāja, kas bija burve - princese Leia, čīkstot, ar gaismas zobeniem cirta japāņiem un turēja bifeli:
  - Sekss nav priekš jums, vīrusu zēni!
  Princese Reja agresīvi pamanīja, ar kailajiem graciozo kāju pirkstiem metot antimatērijas gabalu un čīkstot:
  - Nav labi atņemt seksu šiem lielajiem vīrusu zēniem! Bet šis ir ļoti forši!
  Ahsoka Tano, pārtraucot koronavīrusu, viegli piekrita:
  - Ārkārtīgi forši! Un līdz kolikām!
  Princese Rei loģiski atzīmēja, pērļainā smaidā izcēlusi zobus:
  - Slava progresam ASV!
  Un viņa cirta ar zobeniem, un viņas basās kājas izraisīja vēl vienu brutālu iznīcināšanu.
  Donalds Tramps vispirms veica bezdelīgas astes paņēmienu ar zobeniem un pēc tam izdrāzīja viņu ar spēka zibens bultiņām. Viņš ir vienkārši augstākās klases karotājs, kas spēj sadedzināt visu. Un no koronavīrusiem izlido tikai ugunsdzēsēji.
  Brūte melnajā uzvalkā rēca:
  - Mana bezgalīgā varenība, lai slava skaistajā pukstīšanā!
  Un atkal lido zobeni, visus sasmalcinot un pūšot tīras galvas un galvaskausus.
  Princese Reja, saspiežot pretiniekus, un viņas kā rubīni mirdzošie sprauslas aktīvi izstaroja pulsārus, un visi koronavīrusi tika pamatīgi sadedzināti.
  Terminatora meitene, atlaidusi zobus, racionāli atzīmēja, metot antimatērijas koncentrāciju ar basām kājām, ļoti seksīgo kāju:
  - Amerikai - Krievijai! Donalds ir mūsu misijas cīnītājs!
  Amerikas Savienoto Valstu melnais valdnieks izlaboja meiteni:
  - Par varenību, pirmkārt, ASV kosmosa impērijas! Un Krievijas pagrimumu var apturēt tikai jauna slepkavu desants Donalda Trampa vadībā!
  Princese Leia, sagriežot koronavīrusus un atstājot tos bez rokām un kājām, piekrita:
  - Jā, mūsu desants izglābj ASV caru Ābrahamu Linkolnu! Slava šim monarham!
  Donalds Tramps tam labprāt piekrita, sasmalcinot Amerikas impērijas pretiniekus kā kāpostus:
  -Slava labajam caram un ASV prezidentam!
  Un tagad atkal spēka zibens deg cauri un pat nāvējoši apdedzina koronavīrusus.
  Princese Reja, iznīcinot ienaidniekus, diezgan racionāli atzīmēja:
  -Mūsu karalis Linkolns padarīs Ameriku pārāku par visiem pārējiem!
  Un plikas pēdas veiklie pirksti, kā viņi bez jebkādas, mazākās žēlastības ņems un palaidīs ienaidniekam kaut ko nāvējošu.
  Princese Leia, sasmalcinot pretinieces mazos gabaliņos un demonstrējot terminatora meitenes nelokāmo raksturu, un mētājot nāves dāvanas ar tik skaistām, miecētām un noslīpētām kājām, ka koronavīrusi viegli zaudēja ķermeni. Un arī galvas. Jā, tā nebija viņu labākā ideja uzbrukt Amerikai. Kad viņi paši četri ar Donaldu Trampu priekšgalā bez papildu uztraukumiem un aizspriedumiem uzsāka savu iznīcināšanu. Un šis ir visagresīvākā mēroga cīnītājs. Bet viņa partneri, iespējams, ir vēl foršāki un biedējošāki. Un, ja viņi nocirtīs, tad principā viņi nevienam nežēlos. Un no kailām, graciozām kājām lidos nežēlīgas nāves dāvanas.
  Princese Reja, kad koronavīrusa ģenerālim trāpīja cita dāvana, ko viņa iemeta, iesaucās:
  -ASV kosmosa impērija nekad nesabruks!
  Un atkal no viņas basām kājām aizlido dāvana ar vislielāko nāvi un pilnīgu nāvi.
  Princese Leia, slaucīdama ienaidniekus kā slotu un izgatavojot no tiem karbonādes, un rītausmu ar spēka zibeņiem, ko izstaro zemeņu sprauslas, atzīmēja:
  - Es ticu, ka elles nav!
  Donalds Tramps nosūtīja vēl vienu cunami vilni, kas aptvēra koronavīrusu, sacīja:
  - Mūsu pasaule ir elle... Bet interesanti!
  Ahsoka Tano ar basu kāju meta apbrīnojami nāvējošo iznīcināšanas dāvanu un čīkstēja:
  - Nē, pats interesantākais ir tas, ka mēs nedzīvojam velti!
  Donalds Tramps tam labprāt piekrita, griežot vējdzirnavas ar saviem arvien garākajiem zobeniem:
  - Protams, mūsu dzīve ir dota ne velti! Slava kosmosa komunisma un ASV kapitālisma tēvzemei!
  Un šādi zibens spēks vienlaikus sadedzinās daudzus tūkstošus koronavīrusu. Un viņi no tiem neatstās nekādas saknes vai zarus.
  Princese Leia, iznīcinot citus elles infekciozās saules impērijas cīnītājus, diezgan loģiski atzīmēja:
  -Pasaule ir pilna ar nepatīkamām lietām!
  Un viņas kailā, noslīpētā kāja atkal meta, ko nevar aprēķināt.
  Donalds Tramps nopūta koronavīrusu galvas un tajā pašā laikā neaizmirsa pajokot:
  - Politiķis ir kā alus, labs tikai auksts un uz galda!
  Princese Reja, sadalot koronavīrusa cīnītājus, piekrita šim:
  - Politiķis ir salds ar savām runām, bet rūgtā pēcgarša no tām nepavisam nelīdzinās alum!
  Princese Leia, ar vienu šūpošanos pabeigusi pāris elles baciļu bataljonus, atzīmēja:
  -Patiesība no politiķa mutes nāk tikai tad, kad viņš sevi nepareizi interpretē!
  Ahsoka Tana, pārvarot koronavīrusu masu, tam piekrita. Izmetot kārtējo iznīcināšanas zirni un saplosot koronavīrusus, meitenes izdeva:
  - Politiķis sit krustā vēlētāju līdz galam, lai kaut nedaudz pietuvinātos ar Dievību!
  Donalds Tramps, ar zibens palīdzību nobeidzot pēdējo koronavīrusa karavīru spēkus, izdeva:
  - Politiķis ir Dievs tikai vienā lietā, izdomājot attaisnojumus, kāpēc viņa vēlēšanu solījumi tik velnišķīgi izgāzti!
  Princese Leia, pabeigusi koronavīrusa armijas pēdējo bataljonu ar pēdējo zibens spērienu no rubīna sprauslas:
  -Lai sasniegtu Dievišķos augstumus, Sātans pats ir politiķis!
  Šeit viņu idilli pārtrauca Sfero Katastrofovs. Donalds Tramps atradās uz Visuma augstākā kalna, kur visapkārt dzirkstīja cietie dimanti.
  Mazais velniņš, agresīvi rāvis zobus un sita bērnišķīgās lūpas, sacīja:
  - Jūs labi nospēlējāt atklāšanu! Un, ja jūs kļūsit par sultānu, jūs saņemsiet otru artefaktu, kas izgatavots no maģiskā vērša zelta! Šī ir jūsu dibināšanas misija!
  Donalds Tramps negribīgi paklanījās un atbildēja:
  - Esmu gatavs Visvarenais sātans!
  Demiurgu zēns un daudzu visumu radītājs spieda baso kāju, un atskanēja pērkona skaņa, it kā uzreiz sprāgtu miljards ūdeņraža bumbu.
  Donalds Tramps tika savērpts un izplatīts miljons dimensijās un nekavējoties salikts no jauna, taču visumā, kas atrodas koronavīrusu imperatora iekšpusē.
  
  TREŠĀ REIHAS PĒDĒJĀ IESPĒJA
  Saskaņā ar dažiem avotiem Staļins 1943. gada septembrī izmeta Hitleram pēdējo priekšlikumu par atsevišķu mieru. To izdarīja Molotova vietnieks Ļitvinovs vizītes laikā Norvēģijā. PSRS lielie zaudējumi Kurskas kaujas laikā, īpaši tankos, sabiedroto neizlēmība. Ātrā Itālijas sakāve, kas mēģināja atmest fašismu, nedaudz sagrāva Staļina kareivīgo toni.
  Augstākais virspavēlnieks sāka baidīties, ka krievi noasiņos līdz nāvei ilgstošajā karā pret hitlerismu. Un es nolēmu mēģināt nekavējoties izbeigt karu.
  Šis nebija pirmais šāds priekšlikums. 1941. gadā ar Bulgārijas vēstnieka starpniecību viņi nodeva Hitleram vēlmi pēc otrā Brestļitovskas līguma. Staļins piekāpās vairāk teritoriālo, bet Hitlers saprata, ka Koba vienkārši kavējas.
  1942. gada janvārī atkal sekoja priekšlikums par atsevišķu mieru. Vācija iesaistījās karā ar ASV un zaudēja cīņā par Maskavu. Taču Hitlers joprojām ticēja atriebībai, un arī Staļins vēlējās, lai vācieši atkāpjas pārāk tālu uz rietumiem. Abas puses bija pārāk tālu, lai panāktu mieru.
  Staļina atkārtotais priekšlikums 1942. gada augusta beigās nozīmēja daudz būtiskāku vāciešu piekāpšanos. Koba pat piekrita pilnībā atteikties no Ukrainas, Baltkrievijas un Baltijas valstīm. Bet nacisti toreiz virzījās uz priekšu, un Staļins negribēja atteikties no garšīgākā kumosa - Kaukāza un Baku eļļas.
  Pēc Staļingradas un Mainšteina pretuzbrukuma virspavēlnieks atkal piedāvāja mieru Vācijai. Bet Staļina teritoriālās piekāpšanās bija tīri simboliska. Hitlers ticēja, ka vasarā viņš izcīnīs jaunas uzvaras un atkal varēs diktēt savus noteikumus.
  Bet viņa aprēķini nepiepildījās, tomēr padomju karaspēka zaudējumi, īpaši tankos, izrādījās daudz lielāki nekā vācu.
  Tomēr šobrīd abas puses ir tuvāk vienošanās panākšanai nekā jebkad agrāk. Trešais Reihs ir iespiests Itālijā, uzbrukuma mēģinājums ir neveiksmīgs. Vācu fronte Ukrainas kreisajā krastā gatavojas sabrukt. Dņepru aizsardzības plāns jau ir gatavs. Bet Hitlers joprojām spītīgi atsakās izvest savu karaspēku aiz ūdens barjeras.
  Tas ir pēdējais priekšlikums Staļinam. Nulles variants - miers bez aneksijām un atlīdzībām. Karagūstekņu maiņa - viss par visiem. Tas ir sarežģīts jautājums par krievu cilvēkiem, kas aizvesti uz Vāciju. Atvediet visus atpakaļ vai tikai pēc vēlēšanās. Bet, ja gribēs, vācieši maldinās.
  Protams, šāds atsevišķs miers Hitleram šķiet neizdevīgs. Vācu karaspēks joprojām tur Smoļensku, lielāko daļu Ukrainas un pat Novorosijsku un Tamanas pussalu, savukārt vācieši kontrolē Krimu un viņu karaspēks aplenca Ļeņingradu.
  Taču Trešā Reiha stratēģiskā pozīcija ir gandrīz bezcerīga. Sabiedrotie jau bija izsituši no Japānas uzbrūkošo garu. Un viņi izveidoja plašu placdarmu Itālijas dienvidos. Nākamgad notiks desants Francijas ziemeļos vai varbūt Balkānos. Jebkurā gadījumā vācieši ir zem spiediena. Masīvie sprādzieni iznīcina Trešā Reiha militārās rūpnīcas.
  Tiesa, ieroču ražošana joprojām pieaug. Bet metāla kvalitāte krītas.
  Un pats galvenais, krievi jau virzās uz priekšu dienvidos un centrā. Cerības, ka pēc asiņainās kaujas Kurskas bulgā būs darbības pauze, nepiepildījās. Krievi gandrīz nekavējoties turpināja ofensīvu. Un katru dienu viņi virzījās uz priekšu plašā frontē. Un netālu no Taganrogas un Donbasā, un Dņepras augštecē.
  Progresēšanas temps ir diezgan ātrs, pat ja ir rekordi, bet... Pretīgākais ir tas, ka vāciešiem nav perspektīvu. Nav laika veidot rezerves, aizmugurē plosās partizāni, un bijušie sabiedrotie banderieši un citi izklīst vai pāriet boļševiku pusē.
  Tāpēc, neskatoties uz to, ka vāciešiem būtu bijis jāatkāpjas tālu uz rietumiem, gandrīz ģenerāļi un ministri iestājās par miera pieņemšanu. Gērings un Himlers arī atbalstīja ideju par brīvām rokām austrumos. Dīvainā kārtā pret bija arī Bormans, kurš tika uzskatīts par inteliģentu pragmatiķi.
  Propagandas ministrs uzskatīja, ka Staļins piedāvā mieru ne jau labas dzīves dēļ un boļševiki drīz beigsies, un Vācija par velti zaudēs lielas zemes austrumos un darbaspēku.
  Špērs, atbildot uz to, norādīja, ka austrumu zemes, īpaši Baltkrievijā, ir partizānu pilnas. Turklāt Staļins solīja atjaunot ekonomiskās attiecības ar Trešo Reihu.
  Hitlers vilcinājās. Reālajā vēsturē viņš galu galā noraidīja Staļina priekšlikumu, burtiski sakot sekojošo.
  - Tagad nav īstais laiks prasīt mieru - mūsu armija cieš sakāves. Mums jāgūst izšķiroši panākumi frontēs!
  Meinšteins jautāja fīreram:
  - Un, ja mēs gūsim izšķirošus panākumus, vai tad mēs noslēgsim mieru?
  - Nē, tad jāgūst vēl izšķirošāks panākums! Mums jāsit, kamēr gludeklis karsts!
  Reālajā vēsturē pēdējā reālā iespēja Otrajā pasaules karā Trešajam reiham aizbēga.
  Bet alternatīvi Mainšteins izmantoja argumentu, kas Hitleram bija diezgan pārliecinošs.
  - Mēs atstāsim manu fīreru, lai atgrieztos!
  Ādolfs bija pārsteigts un jautāja:
  - Bet kā?
  - Uzvarēsim Rietumus, dabūsim resursus Āfrikā un tad pagriezīsimies uz austrumiem un kopā ar Japānu piebeigsim Staļinu! - Beidzis Mainšteinu.
  Šis arguments bija neatvairāms, un Hitlers pieņēma Staļina priekšlikumus par atsevišķu mieru.
  Pieci miljoni Trešā Reiha karavīru, neskaitot policijas spēkus, sāka pamest austrumu fronti. 1943. gada 15. septembrī tika nodibināts pamiers, un tad sākās vācu karaspēka izvešana, kas bija jāpabeidz līdz jaunajam gadam.
  Lēmums noslēgt mieru starp Trešo Reihu un PSRS izraisīja īstu šoku Rietumos. Izrādījās, ka Staļina dūre, kas bija novērsusi lielāko daļu sauszemes vienību, bija ārpus spēles.
  Un tagad kapitālistiem atkal bija jācīnās savā starpā. Un pirmais, ko Hitlers izdarīja, bija pārvest karaspēku uz Itāliju.
  Pirmie, kas izjuta vāciešu nostiprināšanos, bija britu un amerikāņu piloti. No austrumu frontes ieradās milzīgs skaits pieredzējušu dūžu. Turklāt veiksmīgākie vācu piloti cīnījās pret Sarkano armiju un Staļina piekūniem. Izrādījās, ka ērgļu dūži pret britiem cīnās ne sliktāk.
  Sabiedroto aviācijas zaudējumi daudzkārt palielinājās. Vācijas lidmašīnu flote uzreiz palielinājās vairāk nekā divas reizes, bet kvalitātes ziņā vēl vairāk.
  Bet galvenais, ar ko sabiedrotie saskārās, protams, bija Vērmahta sauszemes spēki. Viņi, cīnoties ar Sarkano armiju, tika rūdīti ar uguni un zobenu. Lielbritānijai un vēl jo vairāk ASV nebija pat simtdaļas no Vērmahta pieredzes.
  Jā, vācu "Tīģeri" un "Panthers" savā varā bija ievērojami pārāki par "šermaņiem" un "Churchills". Situāciju vēl vairāk pasliktināja fakts, ka jaunākie Shermans, M 4, vēl nebija nonākuši masveida ražošanā, savukārt Panthers un Tigers jau tika apzīmogoti.
  Vācu pretuzbrukums sākās 17. oktobrī. Kā izrādījās, uz sauszemes Vērmahtam bija pārliecinošs pārākums. Tiesa, gaisā ir izveidojusies nedroša paritāte.
  Sabiedrotie cieta ievērojami lielākus zaudējumus nekā Luftwaffe. Mainšteins ar izšķirošu sitienu izveidoja katlu pāri, nodarot smagu sakāvi sabiedroto vienībām.
  Angloamerikāņu karaspēks pārcēlās uz krastu tāldarbības jūras ieroču aizsegā. Tika sagūstīti vairāk nekā divi simti četrdesmit tūkstoši rietumnieku un vairāk nekā simts divdesmit tūkstoši itāļu. Šī bija pirmā lielā nacistu uzvara rietumos kopš Rommela ofensīvas. Tomēr sabiedroto spiediena un to lielās flotes dēļ ir grūti virzīties uz Sicīliju.
  Lieladmirālis Denits saņēma uzdevumu: izsist ienaidnieka kuģus un sasniegt pārākumu jūrā. Zemūdeņu ražošana palielinājās līdz četrdesmit mēnesī, sāka ražot modernākas, racionalizētas kā haizivis vai vaļi, kā arī darbinātas ar ūdeņraža peroksīdu.
  Vācijas zemūdeņu flote ir kļuvusi par lielāko un kvalitatīvi labāko pasaulē.
  Galvenais punkts cīņā par Sicīliju bija uzbrukums Gibraltāram.
  Turklāt nacisti plānoja iesaistīt Turciju konfliktā. Kopā ar osmaņiem virzīties uz Palestīnu un Sīriju un tālāk uz Suetostas kanālu. Turki nav pret paplašināšanos, bet baidās no britiem un amerikāņiem.
  1944. gada 8. martā vācu lidmašīna veica negaidītu uzbrukumu Maltai. Ienaidnieks negaidīja, ka vācieši uzņemsies risku, pat pirms Sicīlijas ieņemšanas, veikt tik pārdrošu desantu. Bet ne velti krauti rūdījās austrumos un tur apguva pārdrošību. Likās, ka cietoksnis uz salas ir neieņemams, taču tas sabruka dažu stundu laikā. Vairāk nekā trīsdesmit pieci tūkstoši britu, desmit tūkstoši amerikāņu tika saņemti gūstā. Tika sagūstītas milzīgas trofejas.
  Vācu panākumiem bija arī morāla nozīme. Turcija atļāva vācu karaspēkam doties cauri savai teritorijai uz Palestīnu un tālāk līdz Suetas kanālam.
  Ģenerālisimo Franko turpināja vilcināties, viņš ļoti vēlējās paplašināt Spānijas plašumus un iegūt kolonijas, taču baidījās no sakāves. Salazars arvien aktīvāk sadarbojās ar Trešo Reihu. Un Brazīlija, redzot, ka izredzes iekarot Eiropu krītas un, visticamāk, būs jānomazgājas ar asinīm, steidzās izstāties no kara ar Vāciju.
  Maijā sākās Vācijas ofensīva pret Palestīnu. To komandēja slavenais feldmaršals fon Boks.
  Hitlers nolēma mainīt savas dusmas pret žēlastību un ļaut tik pieredzējušam feldmaršalam reabilitēties. Citās frontēs joprojām valdīja relatīvs miers. Sabiedrotie cieta lielus zaudējumus jūrā, bet pagaidām viņi turēja Sicīliju. Bet galvenā cīņa bija izvērsties Francijas ziemeļos. Nosēšanās bija plānota 1944. gada jūnijā. Sakarā ar pasaules kara augstām izmaksām, kā arī to, ka Atlantijas mūris turpināja nostiprināties, sabiedrotie bija spiesti steigties.
  Turklāt nacisti sāka Me-262 masveida ražošanu. Lidmašīna vēl nav tehniski uzticamāka, taču tā ir ļoti ātra, ar spēcīgu bruņojumu un izceļas ar izturību.
  Rietumiem nebija salīdzināmas mašīnas, un vācieši, kuri bija tik ļoti nostiprinājušies gaisa kaujās, varēja izbeigt ienaidnieka gaisa pārākumu.
  Francijas ziemeļos ir aptuveni simt divdesmit pilnībā kaujas gatavības divīzijas, no kurām divdesmit viena ir tanku divīzijas. Liels skaits "Tīģeru" un "Panteru". Turklāt jau ir parādījušies seriāli "Panther"-2 un slavenais "Karaliskais tīģeris".
  Tātad, atšķirībā no reālās vēstures, sabiedroto izredzes izrādījās daudz mazākas. Jāatzīmē, ka nozīmīgi Fritz spēki katram gadījumam joprojām atradās Holandē un Beļģijā. Turklāt Dennika vilku baru darbība radīja milzīgus zaudējumus sabiedroto flotei.
  Un aviācija negulēja. Jo īpaši radiovadāmās bumbas ir ļoti efektīvas jūras spēku vajadzībām.
  Bet ballistiskās raķetes V-2 nav sevi pierādījušas īpaši labi. Bet tie tika ražoti mazāk nekā reālajā vēsturē. Fakts ir tāds, ka ar pilotiem kļuva vieglāk, it īpaši pēc apmaiņas ar krievu gūstekņiem Luftwaffe. Un parādījās diezgan saprātīgi - vai šie aklie droni ir vajadzīgi? Turklāt bijušais ienaidnieks Staļins pēkšņi kļuva par draugu un pat nolēma palīdzēt vāciešiem.
  Kas Vācijai pietrūkst visvairāk? Aviācijas ražošana Trešajā Reihā pārsniedza simts lidmašīnu dienā, un trūkst pieredzējušu dūžu. Tāpēc lai kaujā iesaistās arī brīvprātīgie.
  Starp tiem, kas brīvprātīgi un piespiedu kārtā tika nosūtīti cīnīties pret nolādētajiem kapitālistiem, bija Kožedubs, kurš drīz kļuva leģendārs.
  Normandijas desants, neskatoties uz to, ka pirmajās dienās šķita, ka sabiedrotie ir veiksmīgi, spēja izveidot trīs placdarmus, galu galā beidzās ar lielāko Rietumu sakāvi Otrā pasaules kara vēsturē.
  Gandrīz vienlaikus vācieši ieņēma Suetas kanālu, nododot artēriju Lielbritānijai. Un Skandināvijā notika operācija Polārlācis - Zviedrija tika okupēta divās nedēļās gandrīz bez zaudējumiem.
  Pēc tam, kad vācieši sarīkoja provokāciju, Franko beidzot iesaistījās karā Trešā Reiha pusē. 1944. gada beigās nacisti trīs dienu uzbrukuma laikā ieņēma Gibraltāru.
  Tad sākās ofensīva Āfrikā. 1945. gads bija Vācijas reaktīvo lidmašīnu straujas izvietošanas gads. Cīņas Āfrikā bija sīvas. Amerikāņi pārcēla lielus sauszemes spēkus uz melno kontinentu, tomēr viņiem nācās vilkt karaspēku un krājumus pāri visam Atlantijas okeānam.
  Tas bija kā klaburčūska izstiepta...
  Vāciešiem izdevās ieņemt Sicīliju. Cīņa par Āfriku sākās, pareizāk sakot, turpinājās. Nacisti izmantoja daudzas zemūdeņu flotes un ērtāku vietu uzbrukumam melnajam kontinentam.
  Amerikāņiem neklājās labi cīņās ar Japānu. Piezemēšanās Filipīnās beidzās ar pilnīgu neveiksmi.
  Uzlecošās saules zemes kaujas kuģi, tostarp milzis Yamato, beidzot parādīja savu vērtību un nogrima kuģus, kas veda amerikāņu karaspēku. Lielie zaudējumi krasi palēnināja Nimica un Mankurta virzību pāri Klusajam okeānam.
  Vācieši pamazām izlīdzināja cīņu debesīs. ME-262 un HE-162, pēc tam ME-1010 un TA-138. Šie reaktīvie iznīcinātāji nodrošināja kvalitatīvu pārākumu pār Rietumu numuriem.
  Pēc Rūzvelta nāves izolacionistu pozīcijas ASV krasi nostiprinājās. Viņi pieprasīja mieru ar Trešo Reihu un karu tikai pret Japānu.
  Dulles mēģināja caur Šveici taustīties par atsevišķu mieru ar Vāciju. Taču tad radās problēma - pats Hitlers nevēlējās izbeigt karu. Vācieši, lai arī lēni, bet virzījās cauri Marokai un Ēģiptei. Viņiem jau ir izdevies pārņemt Irāku, kas nozīmē iegūt piekļuvi naftai. Kuveita drīz krist. Kur tad Anglija dosies? Un nacistu zemūdeņu flote kļūst arvien spēcīgāka. Un reaktīvie bumbvedēji jau sit Londonu un visus apkārtējos rajonus, nemaz nerunājot par V-2.
  Hitlers nevēlējās mieru, viņš rēķinājās ar vairāk.
  Taču amerikāņiem kabatā bija spēcīgs trumpis.
  Tā kā japāņi saglabāja kontroli pār lielāko daļu savu sakaru, pirmais mēģinājums nomest atombumbu uz Hirosimu neizdevās. Samuraju iznīcinātāji pārtvēra B-29, kas staigāja bez seguma. Pazaudēta gan pati mašīna, gan uz kuģa esošā atombumba. Nākamais uzbrukums Hirosimai notika 19. augustā. Šoreiz amerikāņi spēja nodrošināt aizsegu un uzbruka ar vairāk bumbvedēju. Trieciens nebija īpaši tīrs, bumba eksplodēja desmit kilometrus no pilsētas, taču efekts tik un tā bija iespaidīgs.
  Tagad izrādās, ka Amerikas Savienotajām Valstīm ir ārkārtīgi spēcīgs kodolieroču zizlis, kas nozīmē, ka Vācija un tās sabiedrotie riskē dabūt ļoti smagu sitienu pa seju.
  Bet tad ienāca trešais faktors. Ilgu laiku sēdēdams slazdā, laizīdams Otrā pasaules kara radītās brūces, Staļins pirmo reizi vēsturē ierosināja sarīkot personisku tikšanos ar Hitleru. Ādolfs Hitlers nekavējoties piekrita. Turklāt Trešā Reiha fīrers pat piekrita ierasties Maskavā, personīgi garantējot Staļina drošību.
  Tikšanās notika 1945. gada 2. septembrī. Ir sācies Otrā pasaules kara septītais gads. Reālajā vēsturē tas beidzās tieši šajā brīdī. Un tagad tas ir kulminācijā. Vācieši jau bija padzinuši britus no Kuveitas, Irānas rietumiem, Irākas kopā ar turkiem no Ēģiptes un karojuši Lībijā, Sudānā un Arābu pussalā. Un arī cīņas plosījās Marokā un Alžīrijas pieejā.
  Kopumā iniciatīva bija vāciešu pusē, taču arī sabiedrotie cīnījās spītīgi. Trešā Reiha zemūdens flotes pieaugumu kompensēja arvien vairāk kuģu būvniecība un progresīvākas aizsardzības metodes pret vilku bariem.
  Lielbritānija tika bombardēta un uzbruka ar raķeti. Atbildot uz to, viņi bombardēja Trešā Reiha teritoriju. Vācieši palielināja ieroču, īpaši reaktīvo lidmašīnu, ražošanu. Veidojās ārzemju divīzijas un jaukta sastāva divīzijas. Viņi izmantoja vergu darbu un izgudroja jaunus ieroču veidus.
  Jo īpaši disku lidmašīnas izrādījās ne tikai ārkārtīgi ātrgaitas ieroču veids, bet arī spēj iegūt augstumu stratosfērā. Un tas padarīja tos bīstamus un neievainojamus augstkalnu bumbvedējus.
  TA-400 arī kļuva par nepārspējamu mašīnu, visos aspektos pārspējot B-29. Bet visspējīgākais, protams, ir BD-18 - spārnu lidmašīna. Tas spēj bombardēt ASV teritoriju un atgriezties Vācijā. Reaktīvo transportlīdzekļu lidojuma diapazons ir līdz 20 tūkstošiem kilometru.
  Bet tas joprojām tiek pārbaudīts. Bet sērijā jau ir mazākas bezastes.
  Vācieši aviācijas kvalitātē apsteidz sabiedrotos. Arī E sērijas tanki ir daudz spēcīgāki par amerikāņu Shermans un Pershings. Patiesībā pat vācu "Panther"-2 vēl nav cienīga pretinieka. Bet "Panther" ir otrais transportlīdzeklis masveida ražošanā - galvenā vācu tvertne. Ar to var konkurēt tikai angļu pašpiedziņas lielgabals Tortila. Bet šāda mašīna sver 80 tonnas. Tātad pagaidām fašisti ienaidnieku sit kvalitatīvi. Bet, atbildot uz to, ienaidnieks izmanto kvantitāti. Vācieši un viņu sabiedrotie joprojām uzvar... Bet atombumbas faktors un tās izmantošana 1945. gada 19. augustā Staļinu satrauc. Japāna spēja apturēt britu un amerikāņu virzību uz priekšu, taču pagaidām tā nevar virzīties uz priekšu, jo tā ir smagi sagrauta jūrā.
  Visu laiku un tautu vadonis saprata. Nav jēgas ilgāk sēdēt, un jūs varat nonākt stulba pērtiķa stāvoklī - sēdēt uz palmas un gaidīt... kad banāni nokritīs. Kas ir stulbāks, gaidot, kad banāni nokritīs, ja jau sēdi uz tiem?
  Staļins uzsmaidīja Hitleram. Fīrers izskatījās noguris, bet jautrs. Abi diktatori ir aptuveni vienāda auguma, nedaudz zem vidējā auguma. Abiem ir ūsas. Bet Staļina ūsas ir lielākas un pelēkas, savukārt Hitlera ūsas ir ļoti mazas un nedaudz smieklīgas. Sprādzieni piešķir vācu tirānam jauneklīgu izskatu. Jā, viņš ir desmit gadus jaunāks par Džozefu Vissarionoviču.
  Staļins viņu sveicināja un nekavējoties satvēra vērsi aiz ragiem:
  - Mēs esam gatavi karot ar pasaules kapitālismu un cionismu!
  Hitlers ļoti loģiski jautāja:
  - Un ar kādiem nosacījumiem?
  Visu laiku un tautu vadonis atbildēja ar viņam raksturīgo ārišķīgo godīgumu:
  - Kurš kaut ko paķers, tam būs!
  Hitlers paskatījās uz Staļinu. Vadītājs pēc miera noslēgšanas tika apbalvots ar Uzvaras ordeni un Padomju Savienības varoņa otro zvaigzni. Loģiski, ka PSRS pasludināja sevi par uzvarētāju. Turklāt Staļinam tika piešķirts ģenerāļa tituls. Bet viņš neuzvilka formu. Varbūt ne tikai pieticības dēļ. Zaudējis divdesmit miljonus cilvēku, visu laiku un tautu lielajam vadonim izdevās grandiozo cīņu samazināt līdz neizšķirtam.
  Cilvēki to var nesaprast tā. PSRS palielinājās ar režīmu neapmierināto cilvēku skaits.
  Un pats galvenais, bailes gandrīz pazuda. Pēc šāda kara NKVD baidījās daudz mazāk. Un no gūsta atgriezās daudzi cilvēki, kuri ienīst padomju varu un... Viņi ir pietiekami daudz dzirdējuši par pretpadomju propagandu.
  Bet pats galvenais, Staļins saprata: ja ASV dos laiku, tās pastiprinās kodolieroču ražošanu un pēc Vācijas nolīdzinās PSRS ar zemi.
  Un miera variants ar Trešo Reihu ir iespējams. Un tad kapitālistu plēsēju koalīcijas karš pret PSRS. Jebkurā gadījumā valsts ir jāatgriež Otrajā pasaules karā. Palīdziet Hitleram sakaut ASV un koloniālo Britu impēriju.
  Un tad jau redzēsim! Nekad nav par vēlu izmantot operāciju Pērkona negaiss, lai atbrīvotu Eiropu.
  Starp citu, ASV un Lielbritānija izmisīgi mēģināja virzīt Staļinu pretī atriebības karam. Bet viņi bija pārāk mantkārīgi un piedāvāja maz. Vadonis pieprasīja, lai Amerika nekavējoties, bez jebkādiem priekšnoteikumiem, nodod Aļasku un Havaju salas.
  Bet amerikāņi un briti pat Eiropā nevēlējās dot gandrīz neko. Un pie velna tāda alianse ar viņiem?
  Tas, par ko viņi nemaksā, nav nekā vērts, bet par to, kas nav nekā vērts, jums ir jāmaksā visvairāk!
  Ja viņi nevēlētos aliansi ar Staļinu pret Hitleru, tad būtu otrādi. Turklāt abas viņu impērijas ir totalitāras un tām ir viena kopīga iezīme - naids pret Rietumu demokrātiju un liberālismu.
  Hitlers atbildēja ar ne visai tipisku lakonismu un racionālismu:
  - Godīgi! Ir pienācis laiks noslēgt vienošanos un sākt kopīgas militārās operācijas!
  Staļins ar platu tīģera smaidu un nedabiski lielajiem zobiem atbildēja:
  - Es jau devu pavēli! Un līgums ir gatavs!
  Fīrers pasmaidīja, paspieda viņam roku un atbildēja:
  - Pasūtījums ir svarīgāks par līgumu!
  Spēcīgi PSRS sauszemes spēki ienāca Irānā un no kaujas sāka virzīties uz Indiju. Un vienlaikus ar ziemas iestāšanos lieli spēki pārcēlās uz Aļasku. Protams, padomju lidmašīnu parādīšanās debesīs un kuģu un zemūdeņu parādīšanās jūrā sabiedrotajiem radīja problēmas.
  Daudzi padomju dūži jau bija cīnījušies Trešā Reiha pusē. Divi no viņiem jau saņēmuši bruņinieku krustus. Pirmais šī pasūtījuma saņēmējs bija Kožedubs. Viņam bija 123 iznīcinātas britu un amerikāņu lidmašīnas. Rekords padomju brīvprātīgo vidū.
  Bet labākais rezultāts Hafmenei bija 19. augustā, tieši Hirosimas bombardēšanas dienā, viņa notrieca četrsimto lidmašīnu, tādējādi uzstādot trešo rekordu. Par to viņš tika apbalvots ar Vācu ērgļa ordeni ar dimantiem un vēl agrāk par 350 lidmašīnām - Dzelzs krusta bruņinieka krusta piektās pakāpes ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Indiju klāja salīdzinoši nelieli britu bataljoni, un koloniālā karaspēka sepoi pārgāja Sarkanās armijas pusē. Irānā plosījās brutālākas kaujas. Lielbritānijai un ASV tur ir daudz vairāk spēka. Taču skaitliskais pārsvars, kā arī nenovērtējamā Otrā pasaules kara pieredze atstāja savu efektu, un divarpus mēnešos visa Irāna tika pilnībā atbrīvota.
  Birmā joprojām notika sīvas cīņas.
  Bet kopumā līdz jaunajam gadam Indija, Pakistāna, Irāna, Tuvie Austrumi un visa sauszemes Āzija bija PSRS un Trešā Reiha kontrolē.
  Pēc tam uz sauszemes padomju karaspēks ienāca Āfrikā. Turklāt ziemā izvērtās īstā cīņa par Aļasku.
  Amerikāņi joprojām baidījās veikt kodoltriecienus PSRS un mēģināja iezagt Japānu. Taču no trim atombumbām līdz gada beigām tās spēja nomest tikai vienu Nagasaki.
  Trūmens histēriski pieprasīja palielināt kodolgalviņu skaitu un uzlabot to piegādes līdzekļus.
  Vācieši, virzoties uz priekšu Āfrikā, plānoja izsēsties Lielbritānijā.
  1946. gads pagāja diktatorisko spēku koalīcijas vispārējo panākumu zīmē. Gada laikā Āfrika nonāca pilnīgā koalīcijas kontrolē, taču sabiedrotajiem izdevās atvairīt desantu Lielbritānijā.
  ASV nometa atombumbu uz Vladivostoku un vēl piecus uz Japānu. Viens Čukotkai. Un trīs teritorijās, kuras kontrolē Trešais Reihs. Vāciešu reaktīvās aviācijas un pretgaisa aizsardzības sistēmas līmenis ir pieaudzis tik ļoti, ka sabiedrotie no trim panākumiem - divi pret Franciju un viens pret Norvēģiju - nespēja sasniegt pašu Vāciju.
  Bet līdz šim nacistiem nebija atombumbas, lai atbildētu. Par mieru nebija ne runas. Karš izrādījās tagad bez kompromisiem - pilnīgai iznīcināšanai.
  
  
  IVĀNS BRIESMĪGAIS UN MAZ VEIKSMES
  Tur novirzīšanās no reālās vēstures sākās Čašņiku kaujā. Atšķirībā no notikušā, viņas stāstā Pēteris Šuiskis netika sakauts, bet viņš pats uzvarēja hetmaņa armiju. Bet šī bija pirmā lielā krievu karaspēka neveiksme Livonijas karā. Bet tad Pēteris Šuiskis izrādīja modrību, uzcēla militāros priekšposteņus un ar skaitlisko pārsvaru uzvarēja Lietuvu.
  Rezultātā krievi saglabāja iniciatīvu. Viņi ieņēma vēl vairākas Livonijas pilsētas un uzsāka kampaņu pret Viļņu. Lietuvas galvaspilsēta krita.
  Pārbiedētie poļi piedāvāja Krievijai mieru. Cars Ivans Bargais ieguva kontroli pār lielāko daļu Livonijas, arī Rīgu. Un arī Polocka un apkārtējās zemes, līdz pat Berezinai.
  Krievijas impērija kļuva spēcīgāka. Nevajadzēja ieviest oprichnina. Cars Ivans Bargais izveidoja savu privāto floti un pat sāka būvēt pilsētu Ņevas grīvā.
  Tādējādi radās Ivanvograda. Karalis tur nepārcēla galvaspilsētu, bet gan nostiprināja ostu. Turklāt krievi virzījās uz priekšu Sibīrijā, ieņemot jaunas zemes un uzceļot pilsētas.
  Un, kad karalis Sigismunds nomira, Ivans Bargais uzkāpa Polijas-Lietuvas Sadraudzības tronī.
  Cara Ivana Vasiļjeviča autoritāte izrādījās pat augstāka nekā reālajā vēsturē, un viņš kļuva par Polijas karali un Lietuvas lielkņazu.
  Tādējādi radās liela valsts, kas apmēra ziņā pārspēja Osmaņu impēriju un lielo koloniālo Spānijas impēriju iedzīvotāju un spēka ziņā.
  Cars Ivans Bargais izcīna vēl vienu nelielu karu ar Zviedriju, uzvarot Viboru. Pēc tam viņa uzsāka lielu karu ar Turciju. Patiešām, Krimas tatāri bija pārāk kaitinoši. Reids pēc reida.
  Krievijas armija veica veiksmīgu kampaņu. Atguva Azovu. Un tad pavasarī pievarēju Perekopu. Ielauzās Krimā. Sit tatārus.
  Khans aizbēga uz Turciju. Bet Osmaņu impērija joprojām bija spēka pilna. Jaunais sultāns Murats savāca milzīgu armiju un virzījās uz Krieviju.
  Tomēr viņš tika uzvarēts un tik tikko izglābās.
  Turkiem bija jāslēdz miers, atdodot Krimu Krievijai.
  Ivans Bargais nomira 1589. gadā, slavas un panākumu virsotnē. Troni mantoja viņa mazdēls, Ivana dēla dēls, septiņus gadus vecs. Pats Ivana Bargā vecākais dēls nomira no veneriskas slimības. Ivans piektais kļuva par karali. Oficiāli reģents izrādījās Skopins-Šuiskis, gubernators un cara līdzgaitnieks. Tā noteikti nebija ļoti spēcīga dinastija.
  Taču valsts ir nostiprinājusies. Bija tikai neliels karš ar zviedriem, kas beidzās ar Krievijas karaspēka uzvaru. Un arī braucieni uz Sibīriju.
  Bet, kad Ivans piektais sasniedza pilngadību, viņam bija jāsaskaras ar problēmām. Trīs gadus pēc kārtas bija ražas neveiksmes. Un tas izraisīja badu. Tad bija vairāk problēmu... Bet valsts izdzīvoja. Ivans piektais valdīja diezgan gudri. Reformēja armiju un pārvaldi. Izveidoti dēļi.
  Atvēra vairākas universitātes. Apspieda muižnieku sacelšanos. Tad viņš pievienoja Austrumprūsiju Krievijai.
  Tālāk jaunais Zviedrijas karalis Gustavs Ādolfs mēģināja atriebties par iepriekšējo savas valsts sakāvi. Bet karš beidzās ar Zviedrijas iekarošanu.
  Dānija kopā ar Norvēģiju centās uzturēt draudzīgas attiecības ar Krieviju. Bet Vācija palika sadrumstalota. Un karu plosīta.
  Francija strauji ieguva varu, Spānija un Turkije to zaudēja.
  Ivans piektais pēc Zviedrijas iekarošanas, pagriežot skatienu uz austrumiem. Krievi veica vairākas kampaņas pret Irānu un Vidusāziju.
  Tika iekarotas zemes, līdz pat Indijai. Tad Ivans piektais nomira, un Vasilijs ceturtais kļuva par karali.
  Iekarošanas politika turpinājās. Krievi devās uz austrumiem un iekaroja Indiju. Un tad notika sadursme ar Mandžūrijas Ķīnu. Karš ilga vairāk nekā divdesmit gadus. Bet galu galā Ķīna tika uzvarēta. Līdz astoņpadsmitā gadsimta sākumam cariskā Krievija bija kļuvusi par lielāko varu pasaulē, kas ienāca Indoķīnā, Aļaskā un robežojas ar Vāciju rietumos. Atguvis daļu zemju no Turcijas. Francija un Austrija mēģināja nostādīt Osmaņu impēriju pret Krieviju. Jaunais cars Pēteris Lielais, nevis no Romanovu dinastijas, bet gan Rjurekevičs, uzsāka kampaņu pret Turciju un ieņēma Konstantinopoli. Pēc tam krievi iekļuva Āfrikā. Un viņi iekaroja Ēģipti. Austrija pēc vairākiem taktiskajiem panākumiem tika uzvarēta. Krievijas karaspēks ieņēma Vīni. Un viņi arī pievienoja Balkānus savām zemēm.
  Robežas paplašinājās līdz Itālijai. Un Āfrikā krievi pamazām sasniedza Maroku un iekaroja šīs zemes. Pēteris II sāka būvēt jaunu galvaspilsētu Vidusjūras piekrastē. Un tas izrādījās īsts arhitektūras dārgakmens. Tajā pašā laikā krievi virzījās uz priekšu Nigēras lokā, iekarojot Āfriku. Astoņpadsmitā gadsimta vidū notika karš pret Turciju un Franciju. Rezultātā visa Vācija tika iekļauta Krievijas sastāvā.
  Un krievi tajā pašā laikā apmetās daļu Amerikas un Kanādas. Notika kolosāla zemes sagrābšana. Nedaudz vēlāk krita arī Francija.
  Lielbritānija mēģināja sēdēt uz salas. Arī Spānija, nemieru satvertā, pārgāja Krievijas pusē, kļūstot par tās daļu.
  Līdz deviņpadsmitā gadsimta sākumam Krievija pilnībā kontrolēja Āfriku, gandrīz pilnībā Ameriku, sagrāba Austrāliju un citas Āzijas zemes. Tikai Anglija, ko ierobežo kontinents, joprojām palika neatkarīga.
  Krievijas cari to pacieta. Tajā pašā laikā cilvēce turpināja strauji attīstīties. Un tad lidojumi kosmosā notika simts gadus agrāk. Un jaunais kosmonauts nemaz nebija Gagarins. Un kuru sauc Ivans?
  Krievijas impērija lidoja uz Marsu tālajā 1885. gadā. Un 1914. gadā notika pēdējais karš planētas Zeme vēsturē, kas beidzās ar Lielbritānijas iekarošanu. Pēc tam Krievija beidzot pārgāja uz kosmosa paplašināšanu. 1930. gadā sākās pirmais lidojums uz zvaigzni Alfa Kentauri. Un tas ilga piecpadsmit gadus, pirms viņi sasniedza zvaigznes.
  Viņi aplidoja to un pagriezās atpakaļ. Pirmais lidojums ilga trīsdesmit gadus, bet zinātne attīstījās. Šeit parādījās superluminālie ātrumi un termokvarka dzinēji.
  Pašā Krievijā muižniecība jau ir pazudusi, un cara vietā stājies planētas Zeme priekšsēdētājs. Un tā rezultātā viss ļoti mainījās. Un cilvēki sāka izplatīties visā galaktikā.
  
  VASĪLĪJS III UN NELAIMES GADĪJUMU IZSēšanās
  Ir daudz dažādu visumu, kur tiek sūtīti krievu bēgļi.
  Vienā no tiem Vasilijs Trešais, pareizāk sakot, viņa brālis Dmitrijs Ivanovičs tuvojās Kazaņai 1506. gadā. Maijā uzbrukuma pilsētai laikā izcēlās liela kauja.
  Šajā brīdī tatāru kavalērija pārcēlās uz Krievijas karaspēka aizmuguri. Nu ko tas nozīmē, būs jācīnās Oļegam Ribačenko un Margaritai Koršunovai.
  Tajā pašā laikā darbībā darbojas četras raganu meitenes.
  Visi seši upuri pēc krievu dievu gribas paņēma un pārcēlās, stāvot pretī trīsdesmit tūkstošiem Kazaņas ordas jātnieku.
  Pirmais uzbruka Oļegs Ribačenko. Zēns vicināja savus iegarenos zobenus, uztaisīja tauriņu, un uzreiz tika nogriezti desmitiem tatāru jātnieku.
  Pēc tam mūžīgais bērns ar basām kājām meta granātu un dziedāja:
  - Mēģinot aust pasauli,
  Ellīgas kaislības tīkls...
  Spitālīgais galvaskauss un vampīrs
  Ar nepiesātināmu vilka muti!
  Un puika svilpo un vārnas krīt uz tatāru noskūtajām galotnēm.
  Margarita arī ir kurts un kustībās foršs. Viņš to paņems un ar kailajiem pirkstiem uzmetīs pāris sprādzienbīstamus zirņus. Tad viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem, nocirtīs tatāru masu un gaudos:
  - Es esmu supermeitene! Un milzīgs brīnums impērijā!
  Un tā svilpo skaistule. Un kā putni, svilpošanas viļņa notriekti, kritīs uz tatāriem.
  Nataša ir arī agresīva meitene. Pirmkārt, spāre izpilda paņēmienu ar iegareniem zobeniem, nogriežot daudzus tatārus kopā ar viņu zirgiem. Tad viņš ar plikiem kāju pirkstiem met granātu. Tad viņa novilks krūšturi un sitīs viņu kā pulsāru no koši nipeļa, sadedzinot tatāru pulkus. Un tad viņš no savas nabas izšaus nāvējošu zibens spērienu.
  Un viņš sadedzinās Kazaņas ordu. Un tad stāvākā pieeja. Meitenes biksītes izsprāga no Venēras klēpī kā maģisks viesuļvētra, kas metās uz priekšu, satriecot klejotājus.
  Nataša kliedza:
  - Slava Vasilija Trešā Krievijai!
  Zoja ir arī kurtu uzbrukumā. Viņa vadīja dzirnavas ar zobeniem, sagriežot savus pretiniekus asiņainā gaļā. Tad viņa ar basām kājām iemeta visnāvējošāko granātu pasaulē. Tas bija izgatavots no zāģu skaidām un arī piesūcināts ar dziru, tā ka divas tatāru eskadras uzlidoja uzreiz. Un tad no sārtinātajiem sprauslām izlido savvaļas pulsārs un visus apcep.
  Un kā zibens nāks no nabas un spēs. Un tas pārogļos gaļu līdz kaulam.
  Un tad meitenei pārsprāgst biksītes un no Veneras grotas iznira ugunīgs iznīcības vilnis.
  Zoja tviterī ierakstīja:
  - Mīlestība un nāve, labais un ļaunais! Kas svēts, kas grēcīgs - to nav lemts saprast!
  Augustīns ir atgriezies cīņā kā zvērs. Viņas vara sarkanie mati, vējā, kā baneris uz Potjomkina. Meitene uzbrūk, vada dzirnavas un nogriež daudz ienaidnieku. Tad viņas kailie kāju pirksti sniedz neticamu nāves dāvanu. Gaisā paceļas vesels tatāru kavalērijas pulks. Un tad no rubīna sprauslām izlido nāvējoša spēka zibens. Viņi sagriež un apcep ienaidniekus dzīvus.
  Un tad no nabas izlaužas pulsāri ar bezgalīgu spēku. Un sadedzināt ienaidniekus kā īstas mušas.
  Un kad no Veneras klēpī tas uzliesmo ar kaut ko ugunīgu. Un viņš bez mazākās žēluma sadedzinās tatāru jātniekus.
  Augustīna dziedāja, sagraujot Kazaņas tatārus:
  - Rus' smējās un raudāja un dziedāja! Visos laikos, tāpēc tā ir Krievija!
  Svetlana ir arī izturīga un neuzvarama uzbrukumā. Tā viņš šos tatārus kulj. Šeit viņa veica machaon šoka tehniku. Un zobeni pagarinājās, Kazaņas jātnieki tika nogriezti. Tad meitene to paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem iemeta bumbu ar kolosālu postošo spēku. Viņa saplēsa tatāru cīnītājus un čīkstēja:
  - Slava dvēselei un Tēvzemei! Mēs dzīvosim komunisma apstākļos!
  Un no zemeņu sprauslām kā palaist iznīcības pulsāru. Viņš tūdaļ lidos pāri un tatāru jātniekiem un sadegs.
  Svetlana čīkstēja:
  - Tu esi lielisks rus'!
  Un tad tev no nabas sitīs kaut kas ļoti iznīcinošs un nāvējošs.
  Bet vissvarīgākā dāvana ir tad, kad pārsprāgst biksītes un pēc tam no Veneras grotas izlido maģisks cunami. Tas vispār ir super, un meitenes parādīja savu augstāko klasi.
  Oļegs Ribačenko, sasmalcinot tatārus un metot zāģu skaidu granātas uz klejotāju saimniekiem, atkal nosvilpa.
  Un vārnas krita uz tatāru galvām noskūtām galotnēm. Un zēna basās kājas meta nāvi nesošas nāves dāvanas. Iznīcinot veselus ienaidnieku pulkus.
  Oļegs Ribačenko, juzdams entuziasma pilns, sāka dziedāt;
  Skaistā dzimtene Krievija,
  Tajā Vasilijs ir ļoti gudrs karalis...
  Es ticu, ka viņš drīz kļūs par Mesiju,
  Šis pareizticīgo valdnieks!
  
  Jūs Vasilijs saņēmāt atbalstu,
  No varenajiem krieviem pazīst dievus...
  Ienaidnieks kļūs par uguni
  Es nevaru atrast cienīgus vārdus!
  
  Jūs uzvarējāt tatārus un poļus,
  Lielākais suverēns pasaulē...
  Mēs vēlamies labu cīņu, ticiet man,
  Tu cīnies, bruņinieks, un uzdrošinies!
  
  Cars Vasilijs kalni nav šķērslis,
  Vajadzības gadījumā Vērmahts sagraus...
  Gaidāma liela balva
  Tēvzemes atbalsts ir zobens un vairogs!
  
  Jūs kalpojat milzīgam monarham,
  Ka dažādu valstu lielais ģēnijs...
  Ielejot baltu degvīna glāzi,
  Neļauj dopam iet galvā!
  
  Sakauj savus ienaidniekus
  Cars Vasilijs, ķēniņu bāka...
  Lūdziet Svarogam piedošanu,
  Mūsu trako bērnu labā!
  
  Es ticu, ka mēs uzvarēsim Krievijai,
  Mana valsts lidos augstāk par kalniem!
  Jēzu ar augstāku misiju,
  Ka viņš sagraus Tēvzemes ienaidniekus!
  
  Mēs drosmīgi cīnījāmies par karali,
  Jo Dieva gaisma ir monarhs...
  Un viņi jokodamies saplosīja ienaidnieku,
  Iedzen mani trakās bailēs!
  
  Tātad, lai Dzimtene kļūst skaistāka,
  Un Vasīlijs iekaros zemi...
  Viņš ir tik liels Krievijas cars,
  Viņa sirdis ir kā monolīts!
  
  Mēs uzvarēsim, es tam stingri ticu,
  Mūsu lieliskākie krievu cilvēki...
  Izskaidrojot galveno domu,
  Visi Tēvzemes ienaidnieki tiks saplosīti!
  Pie pēdējiem vārdiem tika nocirsti pēdējie no trīsdesmit tūkstošiem tatāru jātnieku. Tā beidzās kaujas pirmā daļa. Krievijas karaspēks Dmitrija Ivanoviča Rurikoviča vadībā sakāva tatārus un ieņēma Kazaņu.
  Bet ar to viss nebeidzās. Pēc tik pārliecinošas uzvaras Krievijas armija nolēma virzīties tālāk gar Volgu.
  Un tā krievu pulki nokāpj līdz lielās upes grīvai. Viņu priekšā gaida cīņa starp Nogai ordu un Astrahaņas Khanātu.
  Nu, seši lielie karotāji atkal stājas kaujā ar tatāru un nogaju armijām.
  Kā parasti, viņi ar zobeniem nocirta nomadu pulkus, ar kailiem pirkstiem meta granātas un zirņus ar antimateriālu. Un tajā pašā laikā viņi arī ņem meitenes un sit viņām zibeni un pulsārus no viņu sarkanajiem sprauslām. Un kā viņi izšauj lāzera starus no ceļa! Kas kopumā ir vienkārši super un forši!
  Un tad tornado viļņi no dzemdes...
  Bet viņi nav vienīgie, kas šeit cīnās. Tāpēc Gerda nolēma palīdzēt krieviem ar savu raganu komandu. Šīs raganas ir izcili dizaineri. Jo īpaši viņi izgatavoja Tiger-2, kas sver tikai trīsdesmit piecas tonnas, vienlaikus saglabājot tādu pašu bruņu biezumu, ieročus un dzinēju. Tajā pašā laikā tvertnes aizsardzība izrādījās vēl labāka, pateicoties lielajiem bruņu racionālā slīpuma leņķiem un zemajam 1,7 metru siluetam.
  Raganu meitenes izgatavoja šādu mašīnu. Un diezgan vienkārši izgatavojams un uzticams. "Tīģeris" -2 ar tik mazu svaru ir kļuvis tikai par terminatoru visām tanku armijām. Viņas lielgabals iznīcina ārvalstu tankus un kājniekus.
  Vēl bīstamāks izrādījās iznīcinātājs XE-162, kuru izgatavoja Albīna un Alvīne - šīs meitenes ir dūži. Rezultātā Otrais pasaules karš noritēja savādāk. Un Trešais Reihs sāka uzvarēt frontēs. Parādījās arī Gerdas un viņas komandas izveidotais "Tīģeris"-3. Šis tanks svēra 60 tonnas, tam bija 250 mm frontālās bruņas, 170 mm sānu bruņas, 105 mm lielgabals, 100 EL garš un seši ložmetēji.
  Tā vācu meitenes uz šāda tanka pielēca pie tatāriem. Viss ir sakārtots. Meitenes kontrolē automašīnu, izmantojot kursorsviras.
  Te Gerda ar plikiem kāju pirkstiem nospiež pogu, un šāviņš ar lielu postošu spēku izlido no lielgabala. Un saplēš tatārus.
  Nākamo šauj Šarlote. Slepkava meitene arī. Un izmanto plikus kāju pirkstus. Un atkal tatāri to saņem.
  Bet Kristīna skribelē no ložmetējiem. Meitene ar vara zeltainiem matiem, arī ar savu graciozo pēdu kailajiem pirkstiem, spiež kursorsviras pogas un iznīcina Krievijas ienaidniekus un ienaidniekus. Tāda te kaujoša meitene.
  Kristīna kliedz:
  - Slava caru tēvzemei!
  Un Magda nežēlīgi šauj, nogriež tatāru pulkus un spiež kursorsviras pogas ne tikai ar plikiem kāju pirkstiem, bet arī ar sarkanajiem sprauslām, un rūc:
  - Slava jaunajam komunismam!
  Četri ļoti ātri uzņēma tatārus. Un viņa viņus aktīvi izdrāzīja.
  Un Albīna un Alvīna vienlaikus iznīcināja šo armādi no lidojošā šķīvīša.
  Viņi spieda kursorsviras pogas ar kailiem pirkstiem un raidīja ienaidniekam nāves starus. Un viņi burtiski izšāva ienaidniekus.
  Albīna ar rubīna nipeli nospieda sviru un čīkstēja:
  - Tas ir ļoti forši! Bet sūtiet staru platāku!
  Alvīna saspieda ienaidnieku ar zemeņu nipeli un agresīvi atzīmēja, sadedzinot pretiniekus:
  - Ir vēl! Mēs tos sasmalcināsim sūdos!
  Un meitenes to paņems un kliedz:
  - Slava foršai Tēvzemei!
  Tātad Astrahaņas un Nogajas tatāri tika nogalināti ļoti ātri.
  Un tad uzbrukums pašai Astrahaņai. Tā viena uzvara ved pie citām.
  Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova kopā ar šo lielkņazu pārcēlās uz Astrahaņu.
  Zēns un meitene iebruka šajā lielajā pilsētā. Viņi cīnījās, kārtējo reizi pa laika koridoru ieradās krievu armija.
  Un atkal viņi sagriezās un ar kailajiem pirkstiem meta bumerangu. Šeit lietas kļuva daudz vieglākas. Un armiju komandēja pats Vasīlijs Trešais. Un viņa spēks bija liels. Ieradās arī Lietuvas lielhercogistes karaspēks, pareizāk sakot, kņaza Glinska pulks, kurš gribēja kļūt radniecīgs ar Krievijas caru Vasīliju Trešo un tāpēc atveda uz turieni lietuviešus. Viņi visi kopā iebruka šajā pilsētā.
  Šeit tas nebija tik vienkārši, jo Turcijas sultāns nosūtīja ievērojamu armiju, cenšoties paplašināt savus īpašumus. Bet Maskavas lielhercogistes armija ir militāra entuziasma pilna.
  Un Terminatora bērni cīnījās un meta bumerangus, diskus un zvaigznes. Oļegs Ribačenko pat iemeta pāris granātas.
  Arī bērni ar basām kājām meta asas zvaigznes un tievus, bet spējīgus pārgriezt vairākas rīkles vienlaikus.
  Un viņu kājas patiesi ir veiklības un ātra un ļoti mežonīga spēka iemiesojums.
  Un, kad meitene ar kailiem pirkstiem met bumerangu, tas nemaz nebūs medus svētās Maskavas Krievijas ienaidniekiem!
  Terminatoru bērni unisonā kliedza:
  - Slava Vasilijam Trešajam, lielākajam no Krievijas cariem!
  Un kā viņi svilpo... Un vārnas krīt uz tatāru galvām, sitot galotnes.
  Un tad Nataša un viņas komanda cīnās. Kā parasti, ar zobeniem un koši krūšu sprauslām. Un Augustīns izmantoja maģisku liesmas metēju, kas pilnībā kļuva par nāves spriedumu nomadu impērijai.
  Un atkal liela uzvara Krievijas karalistei.
  Vasilijs Trešais tika kronēts ar cara titulu un oficiāli atzīts par imperatoru. Viņa impērija kļuva milzīga. Krievi arī sāka iekļūt Sibīrijā. Un Krimas Khanāts pat atzina sevi par Krievijas vasali.
  
  Astrahaņa krita un atzina Vasīliju III par savu karali. Un tā izrādījās krāšņa un skaļa uzvara. Pēc tam meitenes pārcēlās uz citu vietu.
  Bija jau 1508. gads. Vasilijs Trešais izvirzīja savu kandidatūru uz Lietuvas lielkņaza troni.
  Krievijas autoritāte tajā laikā bija tik augsta, ka lielākā daļa lietuviešu vēlējās atzīt Vasīliju Trešo par savu valdnieku. Taču bija vēl viens pretendents, kuram arī bija visas iespējas uz troni.
  Oļegam Ribačenko un viņa komandai vajadzēja nogalināt viņa armiju un viņu pašu.
  Oļegs Ribačenko uzbruka, skrienot ātrāk par gepardu. Viņa asie zobeni nocirta lietuviešu un poļu masu. Un pēc tam zēns ar kailiem pirkstiem iemeta granātu un saplēsa sava konkurenta Vasilija Trešā armiju.
  Nemirstīgais zēns dziedāja:
  - Slava Krievijai šajā dzīvē! Mēs valdīsim komunisma laikā!
  Un tad izlaidīs zibeni no nabas pie lietuviešu daļām un saplosīs gabalos.
  Un svilpt. Vārnas krīt un caurdur lietuviešu galvas galotnes.
  Meitene ar zobeniem cirta dzirnavās. Tad viņa to paņēma un ar basām kājām iemeta veselu bumbu no zāģu skaidām, saplosot algotņu bataljonu.
  Un tad viņš paņems to no nabas un atlaidīs zibeni, un sadedzinās visus ienaidniekus.
  Margarita arī svilpo un nogāž kraukli.
  Un viņš saka:
  - Slava mūsu brīvajai Tēvzemei!
  Jā, nemirstīgie bērni pēc vajadzības sit ienaidniekus.
  Bet arī raganu meitenes nav vājas. Un no sarkanajiem sprauslām viņi raida zibeni, un ar basām kājām viņi met nāves dāvanas. Un vispār tas nebija mazsvarīgs joks, kas tika dalīts. Un no nabām lido tādi mežonīgi zibeni, un Krievijas ienaidnieki kļūst par pelniem.
  Taču meitene, divreiz nedomājot, paņēma to un no Venēras klēpja raidīja viesuļvētru, izraisot viņas peldbikses pārplīšanu. Un tas ir forši!
  Tad visas četras meitenes novilka biksītes un izlaida no baudas grotas agresīvu maģiska cunami straumi, piebeidzot Litvinus.
  Rezultātā Lietuvas armijas paliekas nodega.
  Un tagad Vasīlijs Trešais varēja kļūt par Lietuvas lielkņazu. Tomēr tie joprojām ir ziedi. Ir arī Polija, kas nav iekarota. Nu, 1512. gadā nostiprinājusies, milzīga krievu armija virzījās uz Varšavu un Krakovu.
  Izšķirošajā cīņā atkal cīņā ir Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova kopā ar četrām meitenēm. Un kā vienmēr, viņi nocirta savus ienaidniekus ar iegareniem zobeniem. Viņi met granātas ar basām kājām. Un ar sarkaniem sprauslām viņi spļauj zibeni. Un, pat nedomājot, mums no nabas izšaujas pulsāri. Un, protams, Veneras klēpī daiļavās strādā simtprocentīgi.
  Un, kad visi uzreiz svilpo, tad tajā brīdī daudzi tūkstoši vārnu noģībst un krīt uz poļu un algotņu karaspēka galvām.
  Bet viņi nav vienīgie, kas kuļ poļus.
  Uz IS-7 ieradās piecas krievu komjaunatnes.
  Un arī viņi kuļ poļus.
  Tūlīt tika izšauts astoņi ložmetēji, un kā tika pļauti poļu karavīri. Un tad Anyuta piespieda sviru ar saviem sarkanajiem sprauslām.
  Un viņa iesaucās plaušās:
  - Slava varenajai padomju un staļiniskajai Tēvzemei!
  Apkalpes komandiere Alenka nospieda sārtināto nipeli uz kursorsviras pogas, šāva pa stabiem un ņurdēja:
  - Slava svētajai dzimtenei!
  Aurora, šis rudmatainais velns, kas drāžās ar rubīna sprauslām. Un viņa ierunājās:
  - Slava mīlestības tēvzemei!
  Un viņa saplēsa daudz poļu.
  Marija sit arī savus ienaidniekus. Kā tie tiks saplēsti lauskas. Un ložmetēji dzēš ienaidniekus no Polijas.
  Meitene rēc:
  - Slava jaunajam komunismam!
  Un viņas zemeņu sprauslas darbojas, izstaro lādiņus.
  Un poļu olimpiāde kuļ. Un viņš izmanto zemeņu sprauslas, kas ir ļoti, ļoti efektīvi.
  Tā ir poļu iznīcināšana.
  Tādējādi kritušo karavīru desanta spēki strādā kolektīvi. Un gandrīz visas meitenes, tikai viens nemirstīgs zēns Oļegs Rybachenko.
  Bet šis puisis tik svilpo, ka vārnas krīt un notriec tūkstošiem poļu.
  Cīņa norisinājās vienā elpas vilcienā. Varšava tika uzņemta uzreiz. Un tad krievu karavīri ieņēma Krakovu... Tā slāvu pulcēšanās turpinājās.
  1514. gadā Vasīlijs Trešais ieņēma Austrumprūsiju. Šeit Oļegs Rybačenko cīnījās tikai kopā ar Margaritu Koršunovu. Ienaidnieks ir daudz vājāks, un jums nav vajadzīga liela palīdzība. Ja vien jūs vienkārši neņemat cietoksni-pilsētu Kēnigsbergu. Šeit šis Terminatora bērnu pāris paveica lielisku darbu.
  Un atkal viņi izmantoja zobenus un meta granātas ar basām kājām.
  Un Krievija atņēma no vāciešiem, kuri tika uzvarēti visas zemes līdz pat Oderai.
  Tiesa, 1516. gadā uz Krieviju pārcēlās liela pāvesta svētīta vācu armija.
  Nu tad. Tagad meitenēm ir iespēja strādāt paralēlā visumā. Turklāt savāktā armija bija liela - divi simti tūkstoši karavīru no visas Eiropas. Krievi vieni ar to nevar tikt galā. Bet kāpēc pastāv ārvalstu armijas?
  Protams, lai krievu terminatoru karotājiem un burvjiem un burvjiem būtu materiāls, uz kura veikt savus varoņdarbus.
  Un tas ir lieliski, ja pasaulē ir vieta sasniegumiem.
  Jebkurā gadījumā Oļegs Rybačenko to nepalaida garām.
  Protams, kaujās piedalījās Terminatora bērni Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova.
  Ar kailām, bērnišķīgajām kājām viņi tik dedzīgi meta visu aso un caururbjošo, ka Livonijas karaspēks gāja bojā milzīgā skaitā.
  Turklāt bērni precīzi šauj arī no lielgabaliem.
  Oļegs terminators zēns izšāva un ar basām kājām izmeta slepkavu.
  Izkaisīja pretiniekus un čīkstēja:
  - Es esmu iznīcības iemiesojums!
  Un zēns satrauksies un rēks:
  - Es esmu lielās atmodas dēls!
  Margarita, šī foršā meitene, arī palaidīs slepkavu ar plikiem kāju pirkstiem un čīkst:
  - Es esmu lielo iznīcināšanas dieviešu meita!
  Un atkal bērni smejas un rāda zobus. Un tad viņi lidos uz cietoksni. Un tā visi tiks sasmalcināti. Viņiem nav zobenu, viņiem ir tikai dzenskrūves. Un viņi bez žēlastības iznīcina vāciešus, frančus un citus algotņu armijas karavīrus.
  Zēns un meitene ir basām kājām, pat sniegā. Un viņiem nemirstīgajiem bērniem tas pat patīk!
  Kāpēc ne? Kāpēc tiem bērniem, kuriem ķermenis ir ātrāks par jebkuru dzīvnieku un, protams, nevar piedot vai saslimt, ir vajadzīgi apavi?
  Arī Nataša cīnās ar tīģera mežonīgo niknumu. Un ar zobeniem viņš darbinās dzirnavas un ar basām kājām palaidīs nāves dāvanu. Un no sarkanajiem sprauslām viņš to paņems ar zibeni un sitīs.
  Algotņi to paņems un izceps dzīvu
  Bet naba raida īstus un neaptverami dedzinošus nāves starus.
  Un noslēgumā no Veneras klēpī izplūst nāves tornado.
  Meitene rēc:
  - Slava nelokāmo ķēniņu tēvzemei!
  Zoja arī ir agresīvā cīņā un sit savus ienaidniekus ar zobeniem. Tas ir kā tos nogriezt ar sirpi. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš sūta iznīcināšanas dāvanas. Un zibens iesper no nabas. Un tagad viņas zemeņu sprauslas birst kā pulsāri.
  Un kā Veneras klēpī izšļakstīs iznīcināšanas un nāves krājumus.
  Karotājs kliedz:
  - Slava krievu cariem!
  Arī Augustīns cīnās kā Terminators. Tātad meitene no rubīna dzelksnis izšauj kaut ko degošu. Bet naba palaidīs zibeni, cepot algotņus. Un jūsu kailie kāju pirksti padosies spēcīgiem liesmu pulsāriem.
  Un no Afrodītes dzemdes izlidos iznīcināšanas un dedzinošas maģijas cunami.
  Augustīns dziedāja:
  - Es esmu ruds, foršs un basām kājām sniegā!
  Arī Svetlana kļuva nikna. Un atkal izmantosim zobenus, lai vispirms samaltu dzirnavas. Un tad basām kājām pilnīgas iznīcināšanas dāvana. Un no iznīcināšanas bumbas sprādziena uzlidoja vesels vācu algotņu pulks . Un tad no nabas, it kā zibens spēriens, nekur nav nāvējošāka.
  Bet no Venēras klēpī izlīdīs vismežonīgākās iznīcināšanas viesulis. Un viņš izdzēsīs pāris pulkus pārogļotās, ar kauliem sajauktās oglēs.
  Tā ir ļoti vardarbīga pasaules enerģijas atražošana.
  Jā, sešinieks aktīvi strādāja.
  Oļegs Ribačenko svilpo arvien skaļāk. Un vārnas un citi grifi nepārtraukti gāžas virsū algotņiem. Viens stienis nogalina piecus vai sešus cīnītājus.
  Tā dara krievu dievu sūtītā velna brigāde.
  Oļegs Ribačenko dziedāja;
  Zvaigžņu krišana un zibens šalkoņa.
  Pērkona negaiss apsēdina zirgus,
  Bet miers klusi plūst pār zemi
  Klosteri.
  
  Un virsū pelēkie mākoņi
  Zilā piekūna augstums.
  Šeit, zem debesu segas
  Mēs esam dzimuši.
  
  Sals laiza briežu takas,
  Dzen medījumu visu dienu
  Bet tas saglabā aukstumu
  Dūmi no ciematiem.
  
  Putenis slaucīja sniega kupenas
  Baltzobu ziemas meita.
  Šeit, sniega malā
  Mēs esam izauguši.
  
   Mūs aprij ordas sēklas,
   Mūs nospiež neticīgo jūgs,
   Bet tas vārās mūsu dzīslās
   Slāvu debesis.
  
   Un no Peipusa krastiem
   Uz ledaino Kolimu.
   Šī visa ir mūsu zeme!
   Tas viss esam mēs!
  
  Aiz kalna kalti cirvji,
  Vardarbīgu galvu sišana
  Bet cilvēki paši zvana ķēdes pastu,
  krievu runa.
  
  Un no copes līdz zvaigznēm
  Baltā armija paceļas.
  Šeit, manā dzimtajā pusē
  Mēs nomirsim!
  Nē, Oļegam Ribačenko šādas dziesmas īsti nepatika. Bet, no otras puses, milzīga algotņu pāvesta karaspēka armija no visas Eiropas tika gandrīz pilnībā sakauta. Un viņi skrien, lai glābtu upurus no nepielūdzamās piezemēšanās.
  Un es paņemšu meitenes un uzreiz izlaidīšu gāzes no piektā punkta, un desmitiem tūkstošu Krievijas pretinieku mirs no šīs indes.
  Un krievu pulki devās tālāk. Tagad viņi jau šturmē Berlīni. Un tur ir pats Vācijas imperators ar lielu armiju.
  Grūtākais ir tas, ka Nataša un viņas komanda apzināti atpalika, un nemirstīgajiem bērniem jācīnās vienatnē. Bet tas padara to vēl interesantāku.
  Oļegs un Margarita ātri steidzās, pielidoja pie sienas un veica dzirnavas, nocērtot piecus vai sešus vācu algotņus.
  Tad viņi sāka cirst pretiniekus un palaist tos, notriekdami duci bruņinieku un karotāju.
  Un viņi nokrita un sabruka.
  Puisis un meitene cīnījās kā titāni. Viņi izcēlās ar veiklību, un viņu zobeni sekundē izdarīja piecpadsmit šūpošanos. Un tā viņi nocirta ienaidnieku. Gan bērni, gan ieroči bija īpaši: zobeni un zobeni vienlaikus, un tie grieza gandrīz jebkuru metālu un mīkstumu.
  Oļegs šūpoja lielu tauriņu, uzreiz nogrieza duci pretinieku un rēca:
  - Es esmu milzīgs motorollers!
  Un atkal zēns ir izmisīgs uzbrukums.
  Un, lūk, meitene ar plikiem pirkstiem met granātu un čīkst:
  - Mūsu tēvzeme ir krāšņa, ticīga dzimtene, pareizticīga! Un mēs varēsim uzvarēt visus vāciešus, un Berlīne būs zem Krievijas!
  Un atkal jaunie, nemirstīgie karotāji uzbrūk. Un viņi cīnās ar niknu neprātu. Tie satur mežonīgu ideju kaskādi un izmisīgu enerģiju.
  Jauns pāris uzbrukumā. Un vācu un algotņu karavīri krīt zem viņu sitieniem. Un cīnītājiem, kuri saņēma nemirstību un strādā savu mūžīgo dzīvi, ir daudz jautrības.
  Oļegs, nogriezis vācu algotni, rēca:
  - Simts, pēc simts, pulks pēc pulka! Krievu bruņinieki cirta ar zobenu! Es ticu, ka uzvara drīz pienāks! Atveram jauku kontu!
  Margarita ar kailiem pirkstiem meta uzasinātu disku un dziedāja:
  - Kolovrats! Evpatiy Kolovrat!
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais puika, arī meta disku ar pliku, bērnišķīgo, bet ļoti spēcīgo kāju un dziedāja:
  - Tēvzemes aizstāvis! Perunova karavīrs!
  Margarita, turpinot kapāt, dziedāja:
  - Kolovrats! Evpatiy Kolovrat!
  Zēns, nocirzdams ienaidniekus, šņāca:
  - Krievijas varoņi savāc satraukumā!
  Lūk, kā cīnās varonīgi bērni - lieliski varoņi! Viņiem ir kaisle un spēks veselam leģionam.
  Vai varbūt desmit leģioni! Skatoties uz tiem, pārējie karavīri bija iedrošināti un sāka steigties pāri Berlīnes mūriem.
  Oļegs, sadalot vāciešus, rēca:
  - Caram Vasilijam Trešajam!
  Un kā viņš iemetīs asi uzasinātu ripu, kā viņš nogriezīs krievu pretinieku duci.
  Un atkal griezīsies tauriņš, kam sekos dzirnavas. Vienlaicīgi nogriežot duci. Un tad puika to visu uzņem un ar pliku papēdi iespēra hercogam pa zodu.
  Viņš lidos un iekritīs verdošu sveķu katlā.
  Oļegs Ribačenko kliedza:
  - Nu pie velna ar tevi!
  Margarita ar kailiem pirkstiem paņēma bumerangu, nocirta piecus vācu algotņus un rēca:
  - Slava cara Vasilija tēvzemei!
  Oļegs Rybachenko entuziastiski apstiprināja:
  - Slava svētajai Krievijai!
  Margarita, nocirtusi vāciešus, šņāca:
  - Tā vēl nav Krievija, bet Maskava!
  Ievērojamu sienas daļu jau ir sagrābuši krievu karavīri. Viņi jau iekļūst pašā pilsētā.
  Lielkņazs Vasīlijs nokļuva ēnā sava lielā dēla Ivana Bargā dēļ.
  Bet reālajā vēsturē Berlīne viņam nepakļāvās. Un tagad bērni pārraksta un pievieno to, ko krievu senči nav izdarījuši.
  Oļegs Ribačenko ar vienu sitienu nogrieza četras galvas. Pēc tam zēns ar kailiem kāju pirkstiem meta bumerangu. Viņš nocirta vēl septiņus cīnītājus un kliedza:
  - Viņi kaut kā iebrauca zārkā, un visspēcīgākais spoks,
  Viņš gribēja iekost man kaklā, bet izrādījās spēle!
  Un jaunais karotājs kļūst dusmīgs...
  Margarita pagrieza skrūvi un čīkstēja:
  - Es esmu kobra, kas ir gatava lēkt!
  Un atkal viņš ar plikiem kāju pirkstiem palaidīs slepkavu bumerangu. Lieki piebilst, ka meitene ir kā stilīgākā dieviete.
  Lielākā daļa Berlīnes jau ir ieņemta. Drosmīgi bērni iebrūk Vācijas Augstākā imperatora pilī. Viņi ir pilni niknuma un mežonīga sajūsmas. Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova ir Terminatora bērni. Un katras viņu šūpoles, un tās šūpojas ļoti bieži, ir jauni līķi!
  Oļegs Rybačenko cīņas laikā atzīmēja:
  - Bet šī cīņa var daudz ko mainīt!
  Margarita piekrita:
  - Josifs Staļins iekaroja Berlīni tikai divdesmitajā gadsimtā! Un tagad viņa tāls sencis Dmitrijs Ivanovičs viņu iekaros!
  Puika ar kailiem kāju pirkstiem meta bumerangu. Viņš pārgrieza rīkles pieciem vāciešiem un iesaucās:
  - Lielajai Krievijai un slāvu debesīm!
  Margarita pārliecinoši apstiprināja:
  - Par lielāko impēriju!
  Un meitene arī ar plikiem kāju pirkstiem meta uzasinātu asmeni.
  Un viņa nogrieza daudz bruņinieku un parastu karotāju un dažus no tiem sasmalcināja. Viņš ir tāds cīņas skaistums.
  Margarita ir tiešām forša. Nemirstības labad viņa piekrita kļūt par meiteni, pametot savu pieaugušo ķermeni un tikt pārdota verdzībā. Bet viņa ieguva tādus pārcilvēciskus spēkus! Un ticiet man, protams, tas ir lieliski arī viņai!
  Meitene cīnās un zēns cīnās, un ienaidnieki krīt. Tie ir sasmalcināti un novājināti.
  Tā drosmīgie bērni ielaužas troņa telpā, kur atrodas Vācijas Augstākais imperators.
  Viņš mēģina aiziet, bet zēns ar basu kāju met zvaigzni un iedur imperatoram pakausī. Caurdurtais krīt un mirst...
  Tad bērnu mežsargi iznīcina pārējos vāciešus. Taču pēdējie, pazaudējuši savu saimnieku, nomet ieročus un padodas.
  Tātad Berlīne krita.
  Līdz pat Elbai pilsētas tagad ir pārkrievojušās. Tomēr tas nav beigas.
  Krievijas armija ir gatava doties tālāk... Bet tas būs cits stāsts. Taču pagaidām Vasīlijs Trešais pieņēma lēmumu tālāk nedoties uz rietumiem, bet iekarot krievu aizmugurē karājošo un bīstamo un agresīvo Livoniju.
  
  
  DĀRTS VEDERS UN SAMURAJA ZOBENS
  Bet ja Dārts Veiders un viņa partneris Ahsoka Tana būtu nonākuši Krievijas un Japānas kara laikā! Tur viņi ir daudz vairāk vajadzīgi!
  Darts Veiders un Ahsoka Tana, bruņojušies ar gaismas zobeniem, nolaidās Augstajā kalnā. Tas bija uzbrukuma augstums. Japāņi uzbrukumā meta gandrīz visus pieejamos spēkus. Melnais kungs bija ģērbies bruņās. Abas viņa rokas turēja gaismas zobenus. Varenais karotājs vadīja dzirnavas, un vesels ducis samuraju karotāju, sagriezti gabalos, iekrita novembra dubļos.
  Ahsoka Tano lēkāja un griezās, nocirtot japāni un svilpa:
  - Tā turpini!
  Padawan meitene bija agresīva un ārkārtīgi kaujinieciska.
  Dārts Veiders vēlreiz nocirta un rēca:
  - Par lielo kosmisko pasauli!
  Uz visām pusēm izmētāti saplēsti cilvēku ķermeņu gabali.
  Ahsoka Tano arī cirta ar zobeniem, izcirta pretiniekus un pēc tam ar savu meitenīgo kāju svieda mazu zirni ar antimateriālu.
  Tas eksplodēja ar apdullinošu spēku un izrāva veselu karotāju bataljonu no Uzlecošās saules zemes.
  Un viņa čīkstēja:
  - Par kosmisko inteliģenci!
  Dārts Veiders ar zobeniem izveidoja tauriņu, sagriežot samuraju un murmināja:
  - Par lielajiem impērijas sasniegumiem!
  Pēc tam melnā lorda gaismas zobens lidinājās gaisā. Viņš pamāja ar pirkstiem, un tūdaļ simts japāņu karavīru satvēra viņu rīkles un sāka žņaugt spēku tumšās puses neredzamajā tvērienā.
  Ahsoka ar basu kāju atkal iemeta mazu zirni ar antimateriālu un ar to saplēsa veselu samuraju pulku.
  Jāpiebilst, ka viens grams antimatērijas ir iznīcināšanas spēks, ko rada divas atombumbas, kas nomestas uz Hirosimu. Un zirņi magoņu sēklu lielumā pūš kā vakuuma bumba.
  Un Ahsokai ir vesela soma ar tiem.
  Šeit meitenes kailais papēdis izmet kārtējo iznīcināšanas dāvanu, un uzliesmo ugunīgs spīdums, aprija un vienlaikus dzīvus sadedzinot daudzus simtus samuraju.
  Darts Veiders atkal sarauj pirkstus, un jau pustūkstotis japāņu karavīru sāk savīties, mežonīga, tumša spēka garrotu saspiesti.
  Ahsoka Tano ar kailiem kāju pirkstiem izmeta vēl vienu materiāla daļu un čīkstēja:
  - Par labā dominēšanu!
  Dārts Veiders atkal izsvieda zobenus cauri dzirnavām, viņa gaismas zobeni izstiepās simts metrus, sagriežot japāņu masu, kas uzbrūk Augstajam kalnam, un rēca:
  - Nē varas tumšajai pusei!
  Ahsoka Tano atkal ar savu pliku papēdi iemeta mazu zirni ar antimateriālu. Viņa saplēsa un sadedzināja veselu japāņu kaujinieku pulku un kliedza, atlaidusi zobus:
  - Mūsu skarbās labestības impērijas diženumam!
  Dars Veiders atkal vadīja dzirnavas ar saviem iegarenajiem zobeniem un izlaida uguni no mutes. Uzreiz aizdegās divi simti samuraju.
  Melnais kungs rēca:
  - Džedaju sejas ir pietūkušas,
  Atkal ir dzimusi impērija!
  Gaismas spēks neglābj
  Jūs iet bojā Jedi!
  Ahsoka Tano arī vadīja dzirnavas ar zobeniem un ar savu graciozo kāju kailajiem pirkstiem meta dāvanu antimateriālu. Viņa sadedzināja daudz japāņu un čīkstēja:
  - Neviens mūs neapturēs, nekas mūs neuzvarēs!
  Un atkal meitenes kailais papēdis metīs iznīcības bumbu. Un tik daudz japāņu cīnītāju tiks sadedzināti. Vismaz vesels pulks.
  Meitene čivināja:
  - Japāna un Krievija - jauna garāmejoša misija!
  Melnais kungs atkal ar tumšu spēku žņaudz tūkstošiem samuraju. Lodes netrāpa ar spēku piesegto cīnītāju pāri. Tikmēr viņi ar zobeniem un citām ierīcēm iznīcina Uzlecošās saules impērijas karotājus.
  Šeit atkal dzirnavas vada Dārts Veiders, viņš uzreiz nogrieza tik daudz japāņu gaļas un rēca:
  - Imperatoram Palpatīnam!
  Ahsoka ar kailiem kāju pirkstiem meta nāves dāvanu un čivināja:
  - Lūkam Skaivokeram!
  Melnais kungs dusmīgi atbildēja:
  - Lūks nav cienīgs būt mans dēls!
  Ahsoka veica vēl vienu dzirnavu, nogrieza japāņu pūli un atbildēja:
  - Kurš ir cienīgs? Mēs visi esam nelieši savā veidā!
  Dārts Veiders cirta ar zobeniem un atkal salauza pirkstus, salaužot Uzlecošās saules impērijas karaspēka kaklus, un rēca kā tīģeris:
  - Es neesmu tikai nelietis, es esmu liels nelietis!
  Ahsoka vēlreiz sacirta zobenus un čīkstēja:
  - Lai spēks ir ar mums!
  Un meitenes kailais, apaļais papēdis padevās kārtējam iznīcības zirnim.
  Japāņi burtiski krita rindās. Viņu spējas saruka katastrofālā ātrumā. Izrādījās ne tā prātīgākā doma ar visiem spēkiem šturmēt Visokajas kalnu, kad tur ir divi tādi superkaujinieki. Basām kājām, ļoti skaista un kaujoša Ahsoka un melnais kungs necaurejamās bruņās.
  Tāpēc Dārts Veiders ar cimdu pirkstiem meta nāves zirni, saplosot japāņu karavīrus.
  Viņi nokrita no melnā lorda sitieniem, it kā notriekti. Bet viņiem pievienojās trešais cīnītājs. Nu, protams, princese Leia. Burvīga meitene bikini vergā un ar zobeniem.
  Tāpēc viņa ar kailajiem kāju pirkstiem meta nāves zirni, saplosot samuraju mazos, saplēstos, asiņainos lauskas. Un viņa smejoties dziedāja:
  - Un ienaidnieka ganāmpulks lidoja zemē,
  Zem spēka un zobenu spiediena!
  Princeses Leias rokās pazibēja divi gaismas zobeni, un tie izstiepās un sita pret japāņu cīnītājiem, kas uzbruka Visokajas kalnam.
  Viņi tos sagriež kāpostos.
  Leia izcēla zobus un iesaucās:
  - Slava kosmiskā komunisma idejām!
  Un princeses kails papēdis bikini, šķiet, met kaut ko ārkārtīgi slepkavniecisku un iznīcinošu.
  Uzliesmoja blāzma, un samuraju masa tika sadedzināta un pārogļota uzreiz.
  Ahsoka Tano arī cirta ar zobeniem, vadot mežonīgas un ātras dzirnavas. Nogrieziet japāņu tumsu. Tad viņas graciozo pēdu kailie pirksti aizsāka vēl vienu iznīcības zirni. Viņi sadedzināja daudz ienaidnieku.
  Padawan meitene burkšķēja:
  - Skaistiem zēniem!
  Un viņas kailais papēdis atstāja pilnīgas iznīcināšanas zirni. Un tik daudz japāņu tika iznīcināti uzreiz.
  Melnais Kungs pagarināja savus sarkanos gaismas zobenus par trīssimt metriem, nocērtot japāņus. Šī ir ļoti efektīva tehnika. Cik daudz uzlecošās saules impērijas cīnītāju gāja bojā un tika sagriezti gabalos.
  Dārts Veiders rēca, izlaižot no mutes kolosāla, iznīcinoša spēka pulsāru:
  - Neviens neuzdrošinās pretoties impērijas gribai!
  Princese Leia ar kailiem kāju pirkstiem, palaižot disku, kas nogrieza desmitiem samuraju, čīkstēja:
  - Neviens nekad!
  Ahsoka Tano vadīja dzirnavas ar zobeniem, nocirtot japāņu kaujiniekus, un ar savu kailo, meitenīgo papēdi pasniedza iznīcināšanas dāvanu, čīkstot:
  - Slava cariskajai Krievijai!
  Darts Veiders salauza pirkstus, ar tumšā spēka enerģiju salaužot kaklus tūkstoš japāņu karavīriem, un rēca:
  - Slava impērijai!
  Ahsoka Tano vēlreiz sacirta zobenus un čīkstēja:
  - Un mums neiznīcīgā slava!
  Bet tad parādījās trešā meitene, ceturtā karotāja. Šajā gadījumā imperatora mazmeita princese Rei! Viņa ir arī basām kājām un bikini. Patiesībā visas trīs meitenes kaujā ļoti aktīvi izmanto kājas, un apavi tikai traucē. Un, ja kājas ir tukšas, tad bikini ir diezgan piemērots. Turklāt tas palīdz efektīvāk izmantot maģisko spēku.
  Princese Reja to paņēma un atlaida pulsāru ar kailiem kāju pirkstiem, saplēšot japāņu karavīrus mazos gabaliņos.
  Tad viņa sagrieza savus zobenus, sagriežot samuraju armiju saplēstos gaļas gabalos. Un viņas gaismas turētāji ir tik gari un var griezt jebkuru metālu.
  Princese Reja rēca:
  - Par impēriju, kurai nav vārda!
  Un meitenes kailais papēdis padevās nāvējošajam zirņa spēkam ar ellišķīgu antimateriālu.
  Ahsoka Tano čīkstēja, agresīvi pasmīnot seju:
  - Mūsu impērija ir godīga!
  Un meitenes kailie kāju pirksti atraisīs velna dāvanas iznīcināšanu.
  Princese Leia, šī skaistā karotāja bikini, paņēma un izdrāzīja ienaidnieku, turot rokās dzirnavas, un čīkstēja:
  - Par bezgalīgās impērijas varenību!
  Un kails, apaļš, sārtais skaistas meitenes papēdis iemeta slepkavnieciska spēka dāvanu, no kuras divi samuraju karaspēka pulki nekavējoties devās uz pazemi.
  Melnais kungs, cirtot ar pirkstiem un japāņa dvēseli, gluži loģiski piezīmēja:
  - Nav lielākas varonības kā sakaut cienīgu pretinieku!
  Un Dārta Veidera zobeni griezās un ar galvām nocirta tik daudz samuraju, ka viņi sāka izjust bailes.
  Princese Reja grieza savus zobenus un izstiepa tos lielākā attālumā, sagriežot pretiniekus.
  Un tad viņas graciozo pēdu kailie pirksti uzmeta kaut ko ārkārtīgi slepkavniecisku un iznīcinošu - piecus zirņus uzreiz. Un viņi izlaida viesuļvētru, kas patiešām nedeva nekādu izredžu izglābties. Pēc tam meitene agresīvi norūca:
  - Par augstākā līmeņa sasniegumiem!
  Princese Leia ar savu pliku papēdi arī uzdāvināja ienaidniekam pilnīgu iznīcināšanu. Tad meitene ar zobeniem cirta pa diagonāli pa galvām un čīkstēja:
  - Spēkam nākotnē!
  Ahsoka nestāvēja uz ceremoniju. Ar basu kāju viņš uzmeta lielāku zirni. Tas sadalīja trīs Japānas armijas pulkus. Viņa sadedzināja samuraju mākoni un sagrieza tos ar zobeniem. Turklāt meitene aiz mutes izspļāva arī ārkārtīgi letālu pulsāru.
  Un izspļāva ugunīgu dāvanu:
  - Par karaliskajām kamerām!
  Princese Rei atkal ir uzbrukumā, un viņas zobeni sagriež ar briesmīgu un nāvējošu spēku. Un basām kājām svieda duci zirņu. Burtiski tika sadedzināts viss samuraju karaspēka pulks.
  Dārts Veiders beidzot salauza abu roku pirkstus. Tūkstošiem vārnu uzkrita uz japāņu karavīru galvām, izlaužoties cauri viņu galvām. Melnais kungs ar apmierinātu skatienu atzīmēja:
  - Šķiet, ka esam viņus apturējuši! Slava kosmosa impērijai
  Japāņu uzbrukums Vysokaya kalnam beidzot izsīka. Četri cīnītāji ar lielvarām no Zvaigžņu kariem nogalināja vairāk nekā simts tūkstošus Uzlecošās saules impērijas karavīru un virsnieku. Daudzi sasmalcināti un sadedzināti līķi piegružināja visas Vysokaya kalna pieejas.
  Dārts Veiders apmierināts sacīja, izslēdzot gaismas zobenus un paslēpjot tos jostā:
  - Mēs paveicām lielisku darbu! Tagad Japāna nespēs uzreiz savākt jaunus spēkus uzbrukumam!
  Ahsoka Tano loģiski atzīmēja:
  - Samurajiem joprojām ir daudz karaspēka, viņiem joprojām ir varena flote!
  Princese Leia piekrita:
  - Noteikti! Vissvarīgākais ir flote! Kamēr Japānai būs priekšrocības jūrā, tā cīnīsies!
  Princese Reja ieteica:
  - Tātad uzbruksim ienaidniekam jūrā! Mums ir zobeni un mēs varam planēt virs ūdens!
  Darth Vader piekrita:
  - Pa labi! Uzbruksim ienaidnieka flotei! Mums jāpabeidz misija līdz galam!
  Ahsoka Tano ķiķināja un ar prieku laizīja lūpas un atbildēja:
  - Man patīk grimstoši kuģi!
  Četri karotāji pacēlās gaisā. Viņi pagriezās no Vysokaya kalna un lidoja jūras virzienā. Togo eskadra tikko tuvojās Portartūrai.
  Spēcīga flote, divpadsmit kaujas kuģi, daudzi kreiseri un iznīcinātāji.
  Tolaik daudzskaitlīgā un labi ekipētā Japānas flote jau bija manāmi pārāka par krievu eskadriļu Portarturā. Tiesa, Roždestvenska armāda steidzās no Baltijas. Un, ja šī citadele būtu noturējusies līdz viņas tuvošanās brīdim, tad samuraju lietas nebūtu bijušas tik rožainas. Tomēr arī tagad viņiem ir problēmas.
  It īpaši, kad četri superforši karotāji lidoja virs jūras virsmas.
  Ahsoka pat ar sajūsmu dziedāja:
  - jūras sērfošana, jūras sērfošana,
  Neej prom, paliec pie manis!
  Princese Leia, lidojumā kratīdama savas kailās, meitenīgās kājas, turpināja:
  - Jūras mols! Jūras mols!
  Ir pienācis laiks atvadīties, viņš kliedza!
  Princese Rei labprāt piekrita:
  - Un laime, kāds gads,
  Dodieties kosmosa ceļojumā!
  Šeit ir priekšā pirmie kaujas kuģi. Darts Veiders pavēstīja zobenus, lāzera stari pagarinājās un izcirta cauri pirmajiem diviem kuģiem. Viņi sadalījās un sāka grimt.
  Melnais kungs smaidot sacīja:
  - Mēs tevi iznīcināsim!
  Princese Leia to paņēma un arī apcirta japāņu kuģiem, sadalot tos uz pusēm.
  Tad meitene iemeta iznīcināšanas zirni, kas sarāva kreiseri gabalos un čīkstēja:
  - Uzvaras parādei!
  Ahsoka Tano arī sita ienaidniekam ar kailiem kāju pirkstiem un sadauzīja bruņnesi. Un tad viņa šūpoja savus gaismas zobenus, griežoties cauri japāņu armadām.
  Un viņa čivināja:
  - Akrobātikai!
  Un princese Reja to paņēma un uzlauza ienaidniekus. Arī zem viņas sitieniem kuģi tiek sagriezti kā sviests ar nazi.
  Palpatīnas mazmeita ņēma un ar kailiem kāju pirkstiem meta zirni, sprāgstot japāņu traukus un dziedāja:
  - Kuģi grimst dibenā,
  Ar enkuriem, burām...
  Un tad viņi būs jūsu -
  Zelta lādes!
  Zelta lādes!
  Ahsoka Tano, ar gaismas zobenu ar vienu šūpošanos cauri japāņiem, turpināja piedziedājumu:
  - Kuģi guļ salauzti,
  Lādes ir vaļā!
  Smaragdi un rubīni krīt kā lietus!
  Un meitene arī ar plikiem kāju pirkstiem iemeta antimatērijas zirni.
  Princese Leia arī cirta ar saviem gaismas zobeniem, sagriežot kuģus nobružātās daļās.
  Un viņa turpināja dziedāt;
  Ja vēlaties būt bagāts
  Ja vēlies būt laimīgs...
  Vaders paliec pie mums
  Tu būsi mūsu karalis!
  Tu būsi mūsu karalis!
  Un meitenes basā kāja atkal izmet pilnīgas iznīcināšanas produktu, pārgriežot kuģi.
  Japāņi mēģina šaut uz četriniekiem, taču nesekmīgi. Viņu šāviņi palaiž garām melno kungu un trīs supermeitenes.
  Dārts Veiders salauza pirkstus, un vairāki iznīcinātāji no uzlecošās saules zemes ieritinājās auna ragā un sāka grimt.
  Dārta Veiders rēca:
  - Krievu karotājs sāpēs nevaid,
  Un tas nekad nenoslīks ūdenī!
  Princese Leia arī cirta ar zobeniem un noslīcināja japāņus, loģiski atzīmējot:
  - Mūsu moto ir četri vārdi:
  Ja noslīcini pats, noslīcini kādu citu!
  Ahsoka Tano atkal ir izmisīgā cīņā. Un viņa to paņēma un cirta, zobenus caurdurot, pagarinot simtiem metru, pārgriežot kreiserus un kaujas kuģus. Japāņi nokrita un noslīka.
  Meitene čivināja:
  - Mēs visus nogalināsim! Un mēs to izraksim!
  Princese Reja ir arī tik ātra un neuzvarama uzbrukumā. Tagad viņas ierocis kļuva drausmīgāks un strauji sita uz Uzlecošās saules zemes kuģiem. Un tad kailie kāju pirksti, kas pārsteidza ar savu graciozitāti un seksualitāti, iemeta iznīcināšanas dāvanas, kas saplēsa kuģa masu mazos lauskas.
  Karotājs kliedza:
  - Slava kosmosa komunismam!
  Dārts Veiders vēlreiz pamāja ar pirkstiem. Viņš sagrieza vairākus japāņu kuģus auna ragā un iesaucās:
  - Liela slava varonībai!
  Ahsoka Tano grieza savus lāzera zobenus kā helikoptera asmeņus. Viņa pārgrieza uz pusēm vadošo kaujas kuģi, uz kura atradās Uzlecošās saules zemes admirālis Toga. Tad viņa ar kailajiem pirkstiem iemeta zirni, kas saplēsa kreiseri, un norūca:
  - Slava Tēvzemei, ka visas kosmiskās pasaules tiks noliktas zem impērijas titāna zābaka papēža!
  
  Princese Leia griezīs arī velna vērpēju ar zobeniem. Tas sadalīs kuģus un griezīs metālu. Tad viņas kailā, noslīpētā meitenes kāja dos slepkavniecisku un nejaušību izaicinošu nāves dāvanu. Japānas kuģi atkal grimst.
  Princese čīkstēja:
  - Par impērijas augstāko varu!
  Un princese Reja, turpinājusi bez žēlastības cirst Uzlecošās saules zemes kuģus un basām kājām mest iznīcināšanas dāvanas, sāka dziedāt;
  Kosmosā ir daudz dažādu durvju,
  Ļaunā hiperplazma plosās!
  Zināšanas deva daudz atslēgu,
  Mēs bijām cilvēki, un tagad mēs esam dievi!
  
  Uz zvaigžņu kuģiem mēs skrienam gar viļņiem,
  Kvarki puto ētera virpuļos!
  Ka es nodošu saviem pēcnācējiem,
  Citas, vētrainas pasaules bērni!
  
  Vakuums ir silts, silda sirdis,
  Apkārt esošās zvaigznes ir kā mīļotāju sejas!
  Mēs kalpojam progresam - nav gala,
  Un kļavas maigi šalc pa Zemi!
  
  Kur mēs kāpjam, pasaule zied,
  Cīņu pērkons ir dzīves mūzika!
  Drosmīgi ķersimies pie jaunas kampaņas,
  Svēti kalposim mūžīgajai Tēvzemei!
  
  Lai ir upuri - telpa ir skarba,
  Daudz dažādu sugu un rasu!
  Pārāk plašs pasauļu bezdibenis
  Vakarā draugs, un no rīta viņš nodos!
  
  Bet Tēvzemei nav šķēršļu,
  Ikviens zina: gaišs gars ir spēks!
  Gehenna un elle nebiedēs,
  Nelieciet cietumā un nāves kapu!
  
  Iznīcināt var tikai miesu
  Nu, dvēsele uzticīgi kalpo Dzimtenei!
  Nepatikšanas un bēdas - pārvari visu,
  Jāsavelk josta ciešāk!
  
  Šeit viņi uzvarēja ienaidniekus,
  Mēs esam cilvēce - Visuma naba!
  Pretīgums ielīdīs - tas tiksies ar sitienu,
  Mēs nepiestāvam: maigums, bēdas un šņukstas!
  
  Kosmosā mums tas kļuva kā pagalms,
  Ātrs lidojums starp zvaigznēm ir kā pastaiga!
  Lai gan debesu paklājs ir neierobežots,
  Mēs to varam pārveidot - bez jokiem!
  Dārts Veiders to paņēma un atkal pamāja ar pirkstiem, saspiežot traukus.
  Bet Ahsoka Tana izlaida no mēles uguns strūklas, bez mazākās žēlastības sadedzinājot japāņus.
  Meitene čivināja:
  - Dārts Veiders, Dārts Veiders,
  Tu esi mans elks!
  Iekarosim pasauli kopā!
  Un viņas graciozo pēdu kailie pirksti palaidīs kaut ko vienkārši velnišķīgi slepkavniecisku.
  Bet princese Reja bez papildu runas paņēma un atsedza savu koši sarkano krūtis no bikini apakšas. Un kā viņa palaida zibeni pie samuraja. Un uzreiz divi kaujas kuģi uzreiz eksplodēja un izkusa.
  Princese Leia ar mežonīgu niknumu meta nāves zirni un čīkstēja pa plaušām:
  - Slava bezgalīgajam kosmosam!
  Un viņa arī izlaida zibens spērienu no zemeņu sprauslas. Un uzlecošās saules zemes flote jūtas slikti.
  Un Ahsoka Tano palaida pulsāru no rubīna sprauslas. Un saspieda daudz kuģu.
  Lielie kādreiz varenās Japānas flotes kuģi jau ir nogremdēti. Atliek tikai izspiest mazākos. Iznīcinātāji jau sākuši bēgt. Un viņiem, iespējams, nebija reālu iespēju izglābties.
  Dārta Veiders un trīs supermeitenes aizlidoja pēc samuraja un piebeidza pēdējos kuģus. Skaistules basās kājas mētājās ar pavisam maziem, bet antimateriālu nesošiem zirnīšiem magoņu sēkliņas lielumā. Bet daudzi japāņi nomira.
  Katra magoņu sēkla iznīcināja divus vai trīs japāņu kuģus.
  Darts Veiders un viņa komanda ir izcilākās, ārkārtīgi slepkavnieciskās nāves mašīnas.
  Melnais kungs pat filozofiski atzīmēja:
  - Nepabeigts ienaidnieks ir kā neārstēta slimība - gaidiet komplikācijas!
  Tajā pašā laikā, lai būtu jautrāk un rotaļīgāks noskaņojums, viņi dziedāja skaistās balsīs;
  Lai visi cilvēki būtu mūžīgi laimīgi,
  Glāsti zvaigznes, jautri blēņoties un smieties!
  Skumji ir tikai bezcerīgie kropli,
  Patiesībā vīrietis ir visu princis!
  
  Es nemeklēju princi vētrainajos ūdeņos,
  Galu galā man atzīšana ir ienaidnieku nociršana ar zobenu!
  Un pat sapņos es sapņoju par dusmīgu cīņu,
  Karš ir skaists, pat briesmīgs - sadedziniet ordu ar uguni!
  
  Šeit kosmosa kuģis nokrita, degdams tumsā,
  Fragmenti izkaisīti kā dārgakmeņi kalnos!
  Un klintis kļuva kā papagaiļa spalvas,
  Kad ir skaisti, sāpes un bailes pazūd!
  
  Tagad es dejoju kā čigāns
  Asinis izšļakstīja manas basās kājas!
  Ziniet, ka kanonāde ir labākās stobra ērģeles,
  Visu iznīcināšana ir pati kaislīgā mīlestība!
  
  Vardarbība ir baseins, kas nezina dibenu,
  Sirdī iesprūdusi asa adata!
  Un uz citām planētām cilvēki vaid,
  Liktenis viņiem piešķīra tādu "balvu"!
  
  Es cīnos no krēslas līdz rītausmai,
  Un pat pats Velns bija pārsteigts!
  Šīs jaunavas varonība tiek slavēta dzejoļos,
  Un es izlasīju viņas aizraušanos viņas lūpās!
  
  Jā, atriebībai vispār nav robežu un mēru,
  Ja pasaule tevi ir aizvainojusi, nesodi muļķi!
  Tēvzemes zeme ir labāka nekā vieta debesīs,
  Cements ir ideja, cilvēki ir ķieģeļi!
  
  Un manā dvēselē brūce nežēlīgi sāp,
  Mans draugs nomira, aizstāvot reģionu!
  Un Dzimtene ir mīdīta, mīdīta,
  Esmu važās, uzdrošinies atriebties!
  
  Citā Visumā ir pat trīs saules,
  Planēta var būt sulīga, bet gaiss ir sauss!
  Un pie velna ar visu gudrību, zinātni,
  Mans hiperlāzers padevās un nodzisa!
  
  Bet mans mērķis ir glābt Mesiju no nepatikšanām,
  Atrodi atslēgu, kas sagrauj nāvi!
  Kritušā asaras dzirdināja telpu,
  Es tam ilgi neticu - man ir jāpacieš valsts sabrukums!
  Pēdējie kuģi jau ir nogremdēti. Brīnišķīga uzvara Dartam Veideram un viņa trim lieliskajiem karotājiem. Taču lieta vēl nav beigusies. Joprojām liela Japānas armija stājas pretī krievu ģenerālim Kuropatkinam.
  Ņemot vērā, cik viduvējs ir šis nelaimīgais komandieris, labāk ir iznīcināt samuraju armiju arī šeit.
  Dārts Veiders un trīs Terminatora meitenes, izmantojot antigravus, lido uz lielās impērijas armijas pozīcijām. Tur joprojām ir vairāk nekā divi simti divdesmit tūkstoši japāņu karavīru. Un visi cīnītāji ir ļoti kaujinieciski un pārliecinoši.
  Dārts Veiders bija pirmais, kas uzbruka, lidojot pie samuraja. Viņa zobeni pēkšņi pagarinājās un nogrieza veselu līniju.
  Ahsoka Tano arī sagrieza ar savu slepkavas manevru. Un iznīcināja daudz japāņu. Un tad viņas graciozo pēdu kailie pirksti deva pilnīgu iznīcināšanu.
  Un tik daudz samuraju tika cepti uzreiz.
  Meitene čīkstēja:
  - Par kosmosa impērijas lielo komunismu!
  Princese Leia arī meta ienaidniekam nāves zirni. Viņa saplēsa samuraju masu un čīkstēja:
  - Par valsts varenību!
  Un viņas zobeni, pagarinot, sagriež japāņus.
  Samuraji mēģināja šaut no šautenēm un lielgabaliem uz drosmīgo četrinieku. Bet Dars Veiders un viņa komanda neņēma lodes. Un čaumalas lidoja garām.
  Princese Reja, sagriežot ienaidniekus, čīkstēja:
  - Ērgļi skrien par lielo valsti, kosmosu!
  Un arī ar plikajiem kāju pirkstiem viņš palaidīs ko tādu, kas nedos ienaidniekam ne mazāko žēlastību.
  Melnais lords ļoti ātri šūpoja zobenus. Viņš izlauzās cauri ienaidnieku masai un rēca:
  - elles tumsa ir nolaidusies pār pilsētu,
  Mājas slēpjas mākoņu ēnās...
  Atvelkot asu tērauda āmuru,
  Sātans staigā pa ielām!
  Un tad atkal Dārts Veiders kā zibens atbrīvosies no pirkstiem. Un kā japāņi nokrita un tika dzīvi sadedzināti.
  Ahsoka Tano, samazinot savus pretiniekus, atzīmēja:
  - Viņiem nevajadzēja izlemt ar mums cīnīties!
  Un meitene ar kailajiem kāju pirkstiem izmeta slepkavas iznīcināšanas dāvanu.
  Princese Leia loģiski atzīmēja:
  - Un viņiem nav izvēles!
  Un skaistules kailie kāju pirksti izmestu kaut ko mazu, bet ļoti nāvējošu.
  Meitenes uzvedās kā milzīgi titāni. Un viņi pat tvītoja savās plaušās:
  - Slava lieliskajai Situ flotei!
  Un atkal visas trīs meitenes ar kailajiem, noslīpētajiem, sīkstiem pirkstiem meta iznīcības dāvanas. Karotāji ir ļoti braši. Un tā viņi grieza ar lāzera zobeniem.
  Princese Rei iespēra zibens no viņas sarkanā sprauslas, un samuraju masa sadega.
  No daudziem palika tikai zābaki.
  Trīs meitenes ir ļoti niknas karotājas. Kam patīk cīnīties tikai basām kājām un bikini. Un viņu kailās kājas met ārkārtīgi destruktīvus kāju pirkstus.
  Meitenes ir ļoti skaistas un ar kaujiniecisku raksturu. Un viņiem patīk laba cīņa.
  Princese Leia pat kļuva emocionāla. Un atkal viņa ar basu kāju meta iznīcināšanas dāvanu, saplosot japāni.
  Tad no rubīna sprauslas izšāva zibens un sadedzināja daudz samuraju. Un tad viņa dziedāja;
  Telpa ir krāsota melnā drūmā gaismā,
  Un šķiet, ka zvaigznes savās orbītās ir apsīkušas!
  Es gribu mīlestību, bet atbildē dzirdu - nē,
  Mīlētāju sirdis ir sagrautas!
  
  Es lūdzu tevi, mans princi, nāc pie manis,
  Bēdās es raudāju asaru okeānus!
  Pārraujiet visas aizspriedumu ķēdes,
  Es vēlos, lai jūs nodotu patiesību cilvēkiem!
  
  Mīlestība ir svarīgāka par pienākumu un kroņiem,
  Ja tev vajadzēs, es nodošu savu tēvzemi!
  Un es likšu tronī savu mīļoto,
  Galu galā mans princis ir vērtīgāks par dzīvību!
  Viņa nodziedāja skaistu dziesmu un turpināja mest plikiem kāju pirkstiem, kas samurajam atnes neizbēgamu nāvi.
  Princese Reja, izmantojot savus zobenus, slaucot dzirnavas no simtiem metru, atzīmēja:
  - Tu labi ēd! Bet jebkurā gadījumā nav jāmaina Tēvzeme!
  Ahsoka Tano apstiprināja, izšaujot no nabas nāvējošu zibens spērienu:
  - Nav jāmaina Tēvzeme!
  Princese Leia piekrita:
  - Tas ir lieliski! Un pat forši!
  Dārts Veiders, izmantojot "lielā pūķa" paņēmienu, cirta samuraju un rēca:
  - Jūs, mīļie, esat vienkārši super!
  Un melnais kungs, jūtoties emocionāls, dziedāja:
  
  Brīnišķīgas kaislības skaņas krastos,
  Upes, kur asinis plūst kā vētraina straume!
  Nolaidīs zvaigžņu kātu mākoņos,
  Dzirkstošs ar brīnišķīgu zīmi!
  
  Tu man esi kā dieviete
  Ar tumsā degošu dvēseli!
  Mīlu tevi vairāk nekā pašu dzīvi,
  Es apgaismoju savu pasauli ar sapni!
  
  Pasaulē nav skaistāka cilvēka par tevi,
  Universāls ideāls!
  Es mirstu kaujā savas dzīves plaukumā,
  Es satiku savu likteni!
  
  Mīlestības neremdināmā gaisma,
  Un tavu acu mirdzums!
  Nāc sveiks skaistule
  Es naktīs neguļu raudot!
  Supermenu meitenes ir ļoti foršas un ārkārtīgi kaujošas skaistules. Viņu ekstrēmais spēka pielietojums dažkārt sasniedz groteskums.
  Ahsoka Tano atkal izspļāva vārdus no sava koši sarkanā sprausla ar hiperplazmas gabalu. Tas sadedzināja daudz japāņu, un tie bija pārogļoti, it kā tie būtu aitas iesmi.
  Meitene nolaizīja pilnās lūpas un čīkstēja:
  - Par vislielāko no visagresīvākās telpas komunismiem Visumā!
  Karotāja, kas bija burve, princese Leia, čīkstot cirta japāņiem gaismas zobenus un palaida bifeli:
  - Sekss nav priekš jums, puiši!
  Princese Reja agresīvi pamanīja, ar kailajiem graciozo kāju pirkstiem metot antimatērijas gabalu un čīkstot:
  - Nav labi šiem lielajiem zēniem atņemt seksu! Bet šis ir ļoti forši!
  Ahsoka Tano, nogriežot japāņus, viegli piekrita:
  - Ārkārtīgi forši! Un līdz kolikām!
  Princese Rei loģiski atzīmēja, pērļainā smaidā izcēlusi zobus:
  - Slava progresam!
  Un viņa cirta ar zobeniem, un viņas basās kājas izraisīja vēl vienu brutālu iznīcināšanu.
  Dārts Veiders vispirms izpildīja bezdelīgas astes paņēmienu ar zobeniem, bet pēc tam trāpīja viņam ar spēka zibens spērieniem. Viņš ir vienkārši augstākās klases karotājs, kas spēj sadedzināt visu. Un no japāņiem aizlido tikai ugunsbārdi.
  Brūte melnajā uzvalkā rēca:
  - Mana bezgalīgā varenība, lai slava skaistajā pukstīšanā!
  Un atkal lido zobeni, visus sasmalcinot un pūšot tīras galvas un galvaskausus.
  Princese Rei, sasmalcinot pretiniekus, un viņas kā rubīniem dzirkstošie sprauslas aktīvi izstaroja pulsārus, un visi samuraji tika pamatīgi sadedzināti.
  Terminatora meitene, atlaidusi zobus, racionāli atzīmēja, metot antimatērijas koncentrāciju ar basām kājām, ļoti seksīgo kāju:
  -Par Krievijas varenību! Vaders ir mūsu misijas cīnītājs!
  Melnais kungs izlaboja meiteni:
  - Par varenību, pirmkārt, kosmosa impērijas! Un Krievijas norietu var apturēt tikai jauna ieslodzīto desants!
  Princese Leia, sagriežot japāņus un atstājot viņus bez rokām un kājām, piekrita:
  - Jā, mūsu desants izglābj caru Nikolaju II! Slava šim monarham!
  Darts Veiders tam labprāt piekrita, sasmalcinot Krievijas impērijas pretiniekus kā kāpostus:
  -Slava labajam karalim!
  Un tagad atkal spēka zibens deg cauri un pat nāvējoši apdedzina samuraju.
  Princese Reja, iznīcinot ienaidniekus, diezgan racionāli atzīmēja:
  -Mūsu cars Nikolajs padarīs Krieviju augstāku par visiem citiem!
  Un plikas pēdas veiklie pirksti, kā viņi bez jebkādas, mazākās žēlastības ņems un palaidīs ienaidniekam kaut ko nāvējošu.
  Princese Leia sasmalcina savus pretiniekus mazos gabaliņos, demonstrējot terminatora meitenes nelokāmo raksturu un ar tik skaistām, miecētām un noslīpētām kājām meta nāves dāvanas, ka japāņi viegli zaudēja ķermeni. Un arī galvas. Jā, viņiem tā nebija labākā doma uzbrukt Krievijai. Kad Dārta Veidere pati uzņēmās viņu iznīcināšanu bez turpmākas runas un aizspriedumiem. Un šis ir visagresīvākā mēroga cīnītājs. Bet viņa partneri, iespējams, ir vēl foršāki un biedējošāki. Un, ja viņi nocirtīs, tad principā viņi nevienam nežēlos. Un no kailām, graciozām kājām lidos nežēlīgas nāves dāvanas.
  Princese Rei, kad kārtējā dāvana, ko viņa iemeta, trāpīja japāņu ģenerālim, iesaucās:
  -Kosmosa impērija nekad nesamazinās!
  Un atkal no viņas basām kājām aizlido dāvana ar vislielāko nāvi un pilnīgu nāvi.
  Princese Leia, slaucīdama ienaidniekus kā slotu un izgatavojot no tiem karbonādes, un rītausmu ar spēka zibeņiem, ko izstaro zemeņu sprauslas, atzīmēja:
  - Es ticu, ka elles nav!
  Darts Veiders, raidot vēl vienu cunami vilni, kas pārklāja samuraju, atzīmēja:
  - Mūsu pasaule ir elle... Bet interesanti!
  Ahsoka Tano ar basu kāju meta apbrīnojami nāvējošo iznīcināšanas dāvanu un čīkstēja:
  - Nē, pats interesantākais ir tas, ka mēs nedzīvojam velti!
  Darts Veiders tam labprāt piekrita, jau pagriezis dzirnavas ar saviem nemitīgi pagarinošajiem zobeniem:
  - Protams, mūsu dzīve ir dota ne velti! Slava kosmosa komunisma tēvzemei!
  Un tā spēka zibens sadedzinās uzreiz daudzus tūkstošus japāņu. Un viņi no tiem neatstās nekādas saknes vai zarus.
  Princese Leia, sadalot citus Uzlecošās saules impērijas cīnītājus, diezgan loģiski atzīmēja:
  -Pasaule ir pilna ar nepatīkamām lietām!
  Un viņas kailā, noslīpētā kāja atkal meta, ko nevar aprēķināt.
  Dars Veiders nopūta samuraju galvas un tajā pašā laikā neaizmirsa pajokot:
  - Politiķis ir kā alus, labs tikai auksts un uz galda!
  Princese Rei, sagriežot japāņu cīnītājus, piekrita šim:
  - Politiķis ir salds ar savām runām, bet rūgtā pēcgarša no tām nepavisam nelīdzinās alum!
  Princese Leia, ar vienu šūpošanos apspēlējusi pāris bataljonus, atzīmēja:
  -Patiesība no politiķa mutes nāk tikai tad, kad viņš sevi nepareizi interpretē!
  Ahsoka Tana, izgriezusi japāņu masu, tam piekrita. Izmetot kārtējo iznīcināšanas zirni un saplosot japāņus, meitenes sacīja:
  - Politiķis sit krustā vēlētāju līdz galam, lai kaut nedaudz pietuvinātos ar Dievību!
  Darts Veiders, ar zibeni nobeidzot pēdējos japāņu karavīrus, sacīja:
  - Politiķis ir Dievs tikai vienā lietā, izdomājot attaisnojumus, kāpēc viņa vēlēšanu solījumi tik velnišķīgi izgāzti!
  Princese Leia, pabeidzot Japānas armijas pēdējo bataljonu ar pēdējo zibeni no rubīna dzelksnis, čivināja:
  -Lai sasniegtu Dievišķos augstumus, Sātans pats ir politiķis!
  NEESI TSUSIMA
  Šoreiz jūrā bija jācīnās ar japāņiem. Slavenais sešnieks uzņēmās eskadras iznīcināšanu Tsušimas šaurumā. Tieši pirms Roždestvenska krievu eskadras ierašanās;
  Tvertne iekrita ūdenī. No sāniem parādījās dzenskrūves, kas vadīja mašīnu. Šeit ir pirmais mērķis: japāņu iznīcinātājs. Nataša spieda kursorsviras pogas ar plānām basām kājām.
  Un šāviņš ar nāvējošu spēku trāpīja pašā kuģa dibenā. Viņš apgrieza bruņas.
  Iznīcinātājs saņēma vēl vienu šāviņu. Margarita atkal piespiedās ar pliku kāju.
  Un tad japāņi noslīkst.
  Augustīns iesmējās:
  - Slīksim pārmaiņus! Ložmetēji zem ūdens nav īpaši efektīvi!
  Un meitene nospieda kursorsviru ar savu sarkano krūšu nipeli, šoreiz raidot šāviņu iznīcinātāja apakšā.
  Svetlana smaidot atbildēja:
  - Nu, mums ir dāmas!
  Nataša atkal ar kailiem pirkstiem raidīja šāviņu un kliedza:
  - Krievijas vārdā, lai ir uzvara!
  Augustīns izspļāva čaulas. Viņa nogrieza uzlecošās saules zemes kuģa dibenu un pamanīja:
  - Tomēr cara vara Krievijā nebija tik slikta, kā apgalvoja propaganda.
  Svetlana tam piekrita un labprāt runāja, jo īpaši tāpēc, ka viņai tik un tā nebija ko darīt.
  - Cara Nikolaja II laikā Krievija ieviesa naudas zelta standartu. Impērijas valūta kļuva par stabilāko un stabilāko pasaulē. Arī cenas praktiski nemainījās. Un cara Nikolaja laikā maksājums sasniedza trīsdesmit septiņus rubļus mēnesī. Faktiski Krievija ir kļuvusi par vienu no vadošajām valstīm pasaulē dzīves līmeņa ziņā. Rūpnieciskā ražošana kļuva par ceturto vietu pasaulē.
  Augustīns izmantoja rubīna sprauslas, lai šautu uz japāņiem. Šoreiz nogremdējusi kreiseri, viņa dziedāja:
  - Mēs esam spēcīgākie pasaulē,
  Mēs mērcēsim visus savus ienaidniekus tualetē.
  Dzimtene asarām netic,
  Un ļaunajiem oligarhiem atdosim smadzenes!
  Un meitene iesmējās. Un viņas zobi mirdzēja ar pērlēm!
  Zēns ģenerālis ieteica:
  - Tā kā karš ar Japānu beidzas ar uzvaru, Krievijas ekonomiskā izaugsme būs vēl lielāka! Un cara impērija kļūs par bagātāko valsti!
  Augustīne, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, nogremdēja citu iznīcinātāju un šņāca:
  - Mēs vienmēr esam bijuši bagāti! Nepietika pasūtījuma!
  Nataša, izmantojot savus sarkanos sprauslas, trāpīja uzlecošās saules zemes bruņnesim un atzīmēja:
  - Pirmajā pasaules karā mēs nekādā ziņā nebijām zemāki par vāciešiem. Bet piektās kolonnas dēļ viņi izlaida uzvaru!
  Augustīna ar kailajiem kāju pirkstiem arī iesūtīja vēl vienu šāviņu bruņnesim vēderā un paziņoja:
  - Noteikti! Pie visa vainīga piektā kolonna. Pirmā pasaules kara laikā vācieši nevarēja pat pietuvoties Minskai un tika piekauti Galisijā. Un Staļina laikā viņi jau Kremli redzēja caur binokli. Ko tas nozīmē?
  Nataša, izmantojot savus sarkanos sprauslas, izšāva vēl vienu šāviņu bruņurupuča apakšā un nomurmināja:
  - Nodevība! Mums pietrūka tādas uzvaras!
  Margarita arī uzskatīja par nepieciešamu atgādināt:
  - Ja ne nodevība, mēs būtu ieguvuši īpašumā Konstantinopoli un Mazāziju, kā arī piekļuvi Vidusjūrai. Un mēs esam tik daudz zaudējuši nodevības un piektās kolonnas dēļ!
  Augustīna ar rubīna sprauslām palaida vēl vienu šāviņu:
  - Jā, šī ir piektā kolonna! Cik daudz nepatikšanas viņa sagādā! Krievijas impērija ir unikāla vienība, kas varētu izvērsties visā pasaulē un padarīt cilvēci vienotu!
  Nataša agresīvi nomurmināja:
  - Noteikti! Es varētu un noteikti darītu jebko! Un lai cilvēce būtu vienota un neuzvarama!
  Izmantojot savus sarkanos sprauslas, meitene nosūtīja vēl vienu šāviņu, pēc kura līnijkuģis beidzot sadalījās. Un japāņi noslīka.
  Svetlana arī pakustināja savus zemeņu sprauslas un ar satraukumu savā balsī atzīmēja:
  - Paskaties, kas tagad notiek pasaulē? Krievija un ASV atrodas uz kara sliekšņa. Un Ķīna ir pārapdzīvota un totalitāra. Pasaulē nav kārtības un labklājības!
  Izmantojot koši sprauslas, Nataša nosūtīja jaunu šāviņu uz japāņu kuģiem, šoreiz uz kreisera, un piekrita:
  - Pasaulē nav kārtības! Mums ir vajadzīga vienota vadība!
  Augustīna palaida šāviņu, izmantojot zemeņu sprauslas, un piekrītoši pamāja:
  - Un cara impērija varētu kļūt par tādu valdību! Krievijas autokrātija ir pasaules stabilitātes un labklājības garants!
  Un meitene nosūtīja vēl vienu čaulu, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, kas beidzot sašķēla kreiseri.
  Japāņi nepārprotami bija satriekti. Viņi šāva bez izšķirības, nesaprotot, kas viņus noslīcina.
  Jāpiebilst, ka uz sauszemes Japānai nebija lielu priekšrocību skaitļos. Un pat reālajā vēsturē tā zaudēja daudz vairāk nogalināto un ievainoto nekā Krievija.
  Taču jūrā Lielbritānijā un ASV ražotie Uzlecošās saules zemes kuģi bija nedaudz labāki par Krievijas, galvenokārt pašmāju ražotajiem.
  Bet pat šeit japāņu kvalitatīvais pārākums ir diezgan niecīgs. Un krievi šauj, iespējams, precīzāk.
  Nataša, šaujot ar kailiem pirkstiem un nogremdējot kārtējo iznīcinātāju, īgni atzīmēja:
  - Patiešām, Krievija ir uzveikusi spēcīgākus pretiniekus. Piemēram, Napoleons!
  Augustīns, izmantojot rubīna dzelksni, sūtīja lādiņu bruņukreiserī, piebilda:
  - Ak jā! Napoleons bija ģēnijs! Un viņš bija stiprāks, bet mēs viņu uzvarējām!
  Margarita smagi nopūtās, ar kailiem kāju pirkstiem raidīja šāviņu un kurnēja:
  - Zaudēt japāņiem. Tas ir tik kaitinoši un aizvainojoši!
  Augustīna, šaudama savus rubīna sprauslas, piekrita tam:
  - Ļoti kaitinoši! Diemžēl tāpēc Romanovu dinastijas laikmets beidzās. Laikmets ir krāšņs, varonīgs, ar iekarojumiem un uzvarām. Un, lai gan mums nebija sava Čingishana, mēs esam cēlušies kopš Ivana Kalitas laikiem.
  Un meitene atsūtīja vēl vienu, ar kailiem kāju pirkstiem, ļoti nāvējošu šāviņu. Un bruņukreiseris sadalījās divās daļās.
  Nataša turpināja izmantot sarkanos sprauslas, un ar vienu čaulu viņa nogremdēja citu iznīcinātāju. Un samurajiem ir daudz iznīcinātāju.
  Karotājs jautāja puišiem:
  - Bet nez kāpēc pasaules vēsturē neviena no impērijām nav sasniegusi absolūtu varu?
  Augustīna ar saviem rubīna sprauslām atkal raidīja šāviņu cita iznīcinātāja vēderā un paziņoja:
  - Jā, tiešām, kāpēc? Visi krita. Un Persijas impērija, un Aleksandrs Lielais, un Romas. Kāpēc neviens nav vienojis cilvēci?
  Nataša īgni spiedza savu graciozo baso kāju. Nogremdēja citu kuģi un teica:
  - Tieši tā! Čingishans izveidoja impēriju, kas varēja sagraut visu pasauli. Bet pēc viņa nāves viņa dēli un mazdēli sarīkoja kāršu izrēķināšanos un sašķēla impēriju. Tikai cariskā Krievija ar savu unitāro sistēmu bija tāda valsts, kas varēja pastāvēt daudzus gadsimtus un izplesties līdz aprij visu zemeslodi!
  Augustīna pazibināja acis un paziņoja, nogremdējot vēl vienu iznīcinātāju ar rubīna sprauslām:
  - Slava cara Nikolaja lielajai impērijai! Neleģitīmajiem boļševikiem un pagaidu valdībai varu nedosim!
  Nataša, arī ar sarkaniem sprauslām, iesūtīja kuģī šāviņu. Viņa nogremdēja japāņus un dziedāja:
  - Dievs, sargā karali,
  Spēcīgs suverēns
  Valdi ar slavu
  Mūsu godam!
  Valdiet bailēm no saviem ienaidniekiem -
  Pareizticīgo cars!
  Valdi ar slavu
  Mūsu godam!
  Šķiet, ka meitenes patiešām ir ieslēgtas. Tādā veidā viņi iznīcināja samurajus, jūs to apbrīnosit. Un Oļegs Ribačenko vadīja savu slepkavu zemūdens tvertni. Kopumā šis ir foršs ierocis. Viņš nogremdē visu Japānas floti. Bet tas ir liels spēks.
  Divpadsmit, tikai lieli bruņukuģi, desmitiem mazāku, tostarp kreiseri. Iznīcinātāju vien ir vairāk nekā sešdesmit. Lai to visu iznīcinātu, ir vajadzīgs laiks.
  Nataša, ar kailajiem kāju pirkstiem, pabeidzot citu kuģi, jautāja Oļegam:
  - Kā tu domā, vai Dievs pastāv?
  Ģenerālis pasmaidīja un atbildēja:
  - Kādā ziņā?
  Nataša nosūtīja jaunu šāviņu ar sarkanajiem sprauslām, pabeidzot iznīcinātāju, un atzīmēja:
  - Jā, reliģijām ir daudz versiju! Ir gan pagāniski, gan monoteistiski! Dažreiz jūs sākat par to domāt. Un tu šaubies, vai Dievs eksistē, kad mācībās ir tāds bardaks!
  Augustīna, izmantojot savu krūšu koši krūšu sprauslas, sašķēla citu iznīcinātāju un, ķiķinot, atzīmēja:
  - Jā, šajā ziņā ir grūti ticēt Bībelei. Lai tā uzvesties tikai Dievs. Un viņam pat bija favorīti!
  Nataša ar kailajiem pirkstiem paglaudīja viņas pēdas un piekrītoši pamāja:
  - Tieši tā. Vai ticat, ka viena tauta ir Dieva tauta? Tas ir acīmredzami augstāka intelekta necienīgs!
  Pēc tam meitene ar savu sarkano sprauslu palīdzību sāka nogremdēt lieltonnāžas kaujas kuģi. Karotājs strādāja.
  Bet Margarita, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, izteica savu viedokli:
  - Joprojām nav skaidrs, kā tas ir iespējams, ka mīlošs Dievs tā izkropļo sievietes!
  Nataša bija pārsteigta:
  - Kā tas ir neglīts?
  Margarita norādīja uz kailajiem kāju pirkstiem un godīgi atbildēja:
  - Jā, viņš tās pārvērš par vecenēm! Un kas var būt pretīgāks par vecu sievieti!
  Augustīna, izmantojot savus sarkanos sprauslas, palaida šāviņu kreisera vēderā un paziņoja:
  - Nez kāpēc pa zemi staigā ļoti nejaukas vecenes, kas ir gan stulbi, gan šausmīgi neglīti!
  Nataša pakratīja galvu, paspieda kailajiem kāju pirkstiem un atbalstīja:
  - Un nesimpātisks! Un nav estētiski patīkami!
  Karotāja iesmējās un piemiedza savam partnerim. Piemēram, viņa ir tik forša un agresīva.
  Svetlana viņai iesita ar zemeņu nipeli un nopietni atzīmēja:
  - Patiešām, vecumdienas ir ļoti sliktas. Tas padara cilvēkus neglītus, vājus, neaizsargātus. Bet no evolūcijas viedokļa tam ir dažas priekšrocības!
  Augustīns bija pārsteigts. Sitījis viņai pēdas ar kailajiem pirkstiem, cits iznīcinātājs jautāja:
  - Kādas priekšrocības varētu būt šajā pretīgajā stāvoklī?
  Oļegs Rybačenko nopietni atbildēja:
  - Tas stimulē zinātnes un inteliģences attīstību. Ja cilvēks nejustos noguris, tad viņam nebūtu nekādas vajadzības izgudrot mašīnu. Tāpat arī spīļu un ilkņu vājums noveda pie naža izgudrošanas. Aukstie laiki un ledus laiki mācīja mums iekurt uguni. Slimības stimulēja medicīnas attīstību. - Profesors paskatījās, cik gudri Džuliana nosūtīja dibenā vēl vienu japāņu kuģi, un turpināja. - Daudzējādā ziņā cilvēka vājības stimulēja zinātni. Mēs nezinājām, kā lidot, bet radījām lidmašīnas. Un tas ir progress!
  Nataša izmantoja savus kailos kāju pirkstus, lai nosūtītu vēl vienu šāviņu, un atzīmēja:
  - Progress. Bet tomēr, skatoties uz veco sievieti, kļūst tik pretīgi. Vai tiešām nav iespējams iztikt bez cilvēka neglītuma?
  Augustīns, šaujot ar sarkaniem sprauslām, tam piekrita:
  - Pat jaunieši var izgudrot lidmašīnu. Kāpēc aizpildīt nolādētās vecumdienas? Tas ir briesmīgi un pretīgi!
  Margarita dziedāja nevietā:
  - Es nešķiršos no komjaunatnes! Es būšu mūžīgi jauna!
  Un meitene pakustināja dūri pret metālu.
  Tikmēr vēl viens līnijkuģis grima.
  Zemūdens tanks turpināja nogremdēt Japānas floti. Pats admirālis Togo nokļuva ūdenī un bija spiests aizbēgt ar laivu. Japānai bija liela flote, taču tā saskārās ar principiāli jaunu ieroci. Un tagad viņa bija pilnībā sakauta.
  Augustīna, izmantojot rubīna sprauslas, turpinot gremdēt Japānas kuģus, izliekot zobus, kas viņai ir ļoti lieli un asi, ieteica:
  - Tā es domāju. Protams, ir jābūt ķermeņu estētikai. Un sievietēm nav iespējams kļūt neglītām, ar ļenganu ādu un saliektiem augumiem.
  Nataša, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, nosūtījusi apakšā citu iznīcinātāju, ļoti labprāt tam piekrita:
  - Protams! Lūk, pie kā strādā zinātne!
  Abi karotāji izrādījās ļoti jautri. Galu galā viņi veiksmīgi noslīcina ienaidnieka floti.
  Agresīvas meitenes ir spējīgas uz lieliem varoņdarbiem.
  Margarita, šaujot izmantodama kailos kāju pirkstus, tikmēr izteica savu domu:
  - Arī reliģijas radās cilvēka vājuma dēļ. Ja cilvēks būtu stiprāks, tad reliģiju nebūtu. Un, protams, nāve un bailes no nāves noved pie tā, ka cilvēks meklē mierinājumu sev!
  Augustīns, izšauts ar rubīna sprauslām, atgādināja:
  - Es piedalījos seansā, un es redzēju kaut ko pārsteidzošu. Tātad ir gari!
  Nataša, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, viltīgā balsī atzīmēja:
  - Garu esamībā nav nekā pārsteidzoša! Galu galā mēs lidojam sapnī. Tātad, ir dvēsele, un kā atmiņa par lidošanu!
  Ģenerālis zēns piekrītoši pamāja ar galvu.
  Jā, tur ir dvēsele! Šajā ziņā cilvēks ir unikāls! Un tagad mēs varam izklaidēties!
  Japānas flote izkusa. Zemūdens tvertne spēlēja slepkavas lomu. Oļegs bija mazliet bēdīgs. Viņš, pirmkārt, izrādījās statists. Un, otrkārt, kas ir kaitinoši, ka, atrodoties zem ūdens, visu nevar labi redzēt. Kopumā uz Dieva rēķina Oļegs stipri šaubījās. Patiesībā, kāpēc pēc tam, kad krievi pieņēma kristietību, viņus pārņēma dažādas nepatikšanas. Un mongoļu-tatāru iebrukums un pirms tam prinču feodālā sadrumstalotība. Kari starp krievu tautu.
  Tad beidzot no Ivana Kalitas laikiem sākās Krievijas atdzimšana,
  Maskava kļuva stiprāka. Līdz, piemēram, Ivana Trešā laikā tā beidzot kļuva par vienotu, centralizētu valsti. Un nometa tatāru jūgu.
  Jā, protams, Krievija cēlās augšup. Līdz es paklupu Japānā.
  Tas iezīmēja monarhijas un Romanovu dinastijas vēstures beigas.
  Tomēr monarhija ir aizgājusi, bet autoritārisms paliek.
  Oļegs Ribačenko maigi noglāstīja Augustīna muguru. Meitene drīzāk nomurmināja. Šķita, ka viņai tas patika.
  Zēns ģēnijs loģiski piezīmēja:
  - Nav nekā slikta, ja vīrietis mīl meiteni un meitene mīl vīrieti. Tas ir diezgan dabiski. Bet tajā pašā laikā cilvēkiem ir jāsaglabā pieklājība.
  Augustīna, izšaudama savus rubīna sprauslas, neapmierināti iebilda:
  - Nelasīsim morāli. Man tas nepatīk!
  Zēns ģēnijs pasmaidīja:
  - Un kurš mīl! Bet mums ir jāsastopas ar patiesību. Cilvēki šajā ziņā manāmi atšķiras no dzīvniekiem!
  Margarita piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, starp mums ir liela plaisa!
  Augustīns sarkastiski atbildēja:
  - Un zini, starp tevi un pērtiķi es nepamanu lielu atšķirību!
  Oļegs iesmējās. Augustīns ar rubīna sprauslu palīdzību nogremdēja pēdējo no divpadsmit Japānas dzelžainajiem kuģiem. Pēc tam meitene atzīmēja:
  - Mēs esam gandrīz pabeiguši ar ienaidnieka floti!
  Oļegs Ribačenko ļauni iesmējās:
  - Jā, jūs esat labi strādnieki! Un patiesībā viņi ir spējīgi uz daudz ko! Kopumā es mīlu sieviešu kārtas karotājus - tas ir tik seksīgi!
  Nataša sagrieza ķermeni un dziedāja:
  - Es izskatos seksīga, esmu kā procesors! Un es kustos kā robots - skaņas agresors!
  Pēc tam ģenerālis zēns nedaudz drosmīgāk glāstīja Augustīnu. Meitene ar baso pēdu garajiem pirkstiem spieda kursorsviras pogas un izskatījās burvīgi.
  Cik graciozas ir viņas kustības.
  Iztēle uzzīmēja Oļegu princesi, kas basām kājām staigāja pie sastatnēm. Tas ir tik romantiski. Un princese ir tik sarkana. Viņai tika noņemtas visas rotaslietas un dārga kleita. Viņi atstāja tikai maisu. Bet cietuma formas tērps vēl vairāk izceļ viņa saldās, patīkamās, svaigās sejas šarmu kā roze. Un ugunīgi mati. Cik skaista ir princese, kas dodas uz nāvessodu.
  Un tur augšā slīkst tūkstošiem cilvēku. Kuģi plīst, elementi plosās.
  Un Japāna cieš kolosālu, unikālu sakāvi. Tātad samurajiem acīmredzot ir jānožēlo savi grēki.
  Oļegs Ribačenko domāja, kam tic japāņi? Kāda ir viņu reliģija? Viņi taču ir pagāni. Bet viņi sakāva pareizticīgo Krieviju. Pēc tam padomājiet par to, kurš Dievs ir stiprāks!
  Un mongoļi bija pagāni, bet cik daudz teritoriju viņi ieņēma.
  Oļegs jautāja Augustīnam:
  - Saki, skaistulīt, kā tev patīk Rodnovērija?
  Meitene plati pasmaidīja un, nogremdējusi citu iznīcinātāju, atbildēja:
  - Ļoti laba reliģija! Ir tik skaistas pasakas!
  Oļegs mānīgi jautāja:
  - Vai jūs domājat par pasakām? Vai varbūt visi šie krievu dievi patiešām pastāv?
  Agustīna paraustīja plecus un atbildēja:
  - Varbūt eksistē gan elfi, gan rūķi! Mūsu pasaulē var notikt jebkas. Un ir grūti pateikt, kas patiešām pastāv un kas ne!
  Oļegs Rybachenko loģiski atzīmēja:
  - Zināmā mērā viss mūsu pasaulē pastāv. Visas mūsu domas, sapņi, vēlmes ir tas, ko mēs atstājam aiz sevis. Man ir ļoti interesanta Hipernoosfēras teorija, kurā eksistē pilnīgi viss, ko cilvēki jebkad ir izdomājuši. Tas ir, doma pastāv mūžīgi. Un viņa paliek kādās citās, paralēlās pasaulēs.
  Margarita sarkastiski jautāja:
  - Kā ir, piemēram, ar klasiskāku iedalījumu: debesis un elle?
  Ģenerālis zēns drūmi piezīmēja:
  - Tā, visticamāk, ir seno cilvēku primitīvā ideja par atmaksu pēc nāves. Patiesībā, visticamāk, viss ir nedaudz sarežģītāk!
  Nataša sajūsmā iesaucās, appludinot vienu no pēdējiem japāņu kuģiem ar sarkaniem sprauslām:
  - Nolādēts un sens,
  Ienaidnieks atkal zvēr
  Berzē mani
  Sasmalcina pulverī.
  Bet eņģelis neguļ,
  Un viss izdosies. Un viss beigsies labi!
  Meitenes pabeidza ienaidnieka floti. Ģenerālis zēns paātrināja tanku, dzenoties pakaļ samurajum. Jā, viņi šeit paveica labu darbu. Interesanti, kā vēsturi var labot. Cariskā Krievija bija spēcīga valsts, kas pieauga augstumā. Lai gan ne visi cilvēki dzīvoja labi.
  Taču valsts cēlās augšup. Darba diena tika saīsināta. Parādījās jaunas brīvdienas. Tika izveidota vietējā pašpārvalde. Algas pieauga līdz ar stabilām cenām. Atvērtas skolas. Cara Nikolaja II laikā izdevumi izglītībai pieauga vairāk nekā sešas reizes. Pamatizglītība kļuva par obligātu.
  Jā, ne viss pietiekami ātri mainījās uz labo pusi, bet cik daudz valsts zaudēja revolūcijas un pilsoņu kara dēļ. Cik gudru cilvēku nomira un pameta dzimteni? Un tagad šajā Visuma daļā ir iespēja to novērst.
  Tvertne, pilnveidota, ātri un klusi peldēja zem ūdens. Un tagad ir nogremdēts pēdējais Uzlecošās saules zemes iznīcinātājs.
  Nataša ar prieku teica:
  - Tik jauns es esmu!
  Augustīns izlaboja meiteni, precizējot:
  - Cik lieliski mēs visi šeit esam! Viņi cīnījās kā lauvenes!
  Oļegs aizkaitināts atzīmēja:
  - Nekas īpašs! Mums vienkārši bija labākas tehnoloģijas!
  Augustīns iesmējās un atbildēja:
  - Bet mēs paši šāvām no lielgabaliem!
  Nataša atbalstīja savu draugu:
  - Un mēs arī paši to darījām! Un šī ir vērīga acs...
  Oļegs pacēla:
  - Slīpas rokas!
  Nataša smējās un atbildēja:
  - Un tu esi burvīgs zēns!
  Oļegs godīgi paziņoja:
  - Man žēl japāņu. Viņi zīmē brīnišķīgas karikatūras. Man īpaši garšo hentai!
  Augustīns iesmējās un virināja kāju gaisā.
  - Hentai, tas ir forši! Pat ļoti forši!
  Nataša, smaidot meitenei, kura garšoja ievārījumu, ieteica:
  - Un varbūt spersim arī fašistiem pa dupsi!
  Oļegs Ribačenko smaidot pamāja:
  - Laba ideja. Bet vispirms pabeigsim Japānas sauszemes spēkus. Un mēs palīdzēsim ātrāk izbeigt karu. Lai fašisms šajā visumā neparādās.
  Meitenes vienbalsīgi atbildēja:
  -Un tas neparādīsies, un Ķīna būs mūsu!
  Pēc tam, kad Japānas flote tika nogremdēta, T-195 supertanks izkāpa virszemē.
  Un Oļegs Ribačenko dziedāja ar lielu sajūsmu;
  Slāviem ir jāiekaro pasaule,
  Bet ar sirdi, nevis ar kodolkaru!
  Tīra un žēlsirdīga Krievija ir armija,
  Celies kā neuzvarama valsts!
  
  Mēs ienesam spožo pareizticības gaismu,
  Slavas uzvaras zem Dieva vaiga!
  Es cīnos ar nežēlīgo ienaidnieku naktī, dienā -
  Lai mūsu varoņdarbi tiek apdziedāti
  
  Tas notika ar manu svēto dzimteni,
  Piedzīvot briesmīgas ciešanas!
  Un pat asaras plūst no manām acīm,
  Kad tādi ļauni pārbaudījumi!
  
  Visvarenais dāsni izdala dāvanas,
  Krievija ir kļuvusi varena un skaista!
  Ar spārnu platumu mēs cenšamies lidot,
  Debesu saulriets izgaismoja velvi ar satīna pavedienu!
  
  Un krusts parāda ceļu uz planētu,
  Uz pestīšanu, Jēzus pestīšanu!
  Mēs, krievi, tiešām nevaram no tā atrauties,
  Neesi zemmēness pastardienā!
  
  Dzimtā valsts lieliski plaukst -
  Viņa bez malām ozolu meža greznībā...
  Un kristāls, pērle, krāšņs ledus -
  Dieva nemitīgās godības zīme!
  
  Zaļā bruņinieka melanholija nav redzama,
  Viņa ir cilpa tikai vājajiem...
  Viņš gaidīs neuzmanīgos,
  Viņiem tikai jāmeklē aizsardzība no valsts!
  
  Būs lieliski, visiem būs labi,
  Un pienāks brīnišķīgs laiks...
  Bet bruņinieks zina vienu lietu,
  Tas asinskārais Kains zaudēs!
  
  Bet Visvarenais nāks viss staros -
  Un debesis būs mirdzoši gaišas...
  Tad Rods sauc augšāmceltos,
  Uzlādējiet Ladu ar raķešu degvielu!
  
  Planētas būs mūsu uz visiem laikiem,
  Saturns, Jupiters, Marss, Venēras siltums...
  Gada jaunie vīrieši nebaidīsies,
  Jo mūsu vectēvi nenoveco!
  
  Tad viss uz Zemes kļūs kā debesis,
  Tādas vietas ir pats Kungs Kristus!
  Nemet vārdus vējā, bruņiniek,
  Un Dzimtenes ienaidnieki jau ir uzvarēti!
  
  
  KARA ČETRSPĀKAIS GADS!
  Atkal zēns tika nogādāts 1954. gadā. Nacisti ielauzās Saratovā, bet tur iestrēga. Daži fašistu karaspēki joprojām mēģināja virzīties uz Kuibiševu. Ir jau rudens, krīt dzeltenās lapas. Nacistiem ceļā stājās pionieru grupa: zēni un meitenes.
  Bērni tievi, zēniem īsi mati, meitenēm bizes. Neskatoties uz rudens vēsumu, viņi ir viegli ģērbušies, un visi ir basām kājām. Viņi rok papildu tranšejas, uzstāda ežus un sagatavo slazdus. Neskatoties uz to, ka viņi ir pusbadā, viņi ir ārēji dzīvespriecīgi un pat dungojas pie sevis.
  Mēs esam Staļina dēlu pionieri,
  Mums patīk cīnīties par savu Tēvzemi...
  Mēs esam uzticīgi mūsu sirdīm Ļeņina priekšrakstiem,
  Kaut gan kara laikā putru vārām par velti!
  
  Mēs cīnāmies par manu dzimteni,
  Visi zēni un meitenes ar basām kājām...
  Krievijai netiks atņemts rublis,
  Lai puiši smejas pavisam skaidri!
  
  Nu, tvertne ir izgatavota no Tiger tērauda,
  Tikai rūdīta metāla gabals...
  Mēs viņu tūlīt sadedzināsim,
  Lai Dzimtene plaukst mūžīgi!
  
  Mēs padarīsim Tēvzemi mīļāku ikvienam,
  Lēciens aizies ar sapni par komunismu...
  Un ļaunie tiks saspiesti pelnos,
  Izmetīsim fašisma līķi!
  
  Mēs esam bērni, bet uzskatiet savas dvēseles par ērgļiem,
  Zem bumbām, ticiet man, mēs esam kautrīgi...
  Pārgalvīgie tēvzemes dēli,
  Mazgāsim Krautam kaklu!
  
  Staļingrada bija varonības pilna,
  Kurā tika parādīta augsta klase...
  Mēs ticam, ka fīrera nelietis drīz mirs,
  Un tālumā redzēsim komunismu!
  
  Mūsu Ļeņingrada nekad nepadosies,
  Lai gan viņš blokādes laikā salst...
  Lieliska svēta valsts
  Lai esi pilnā tērpā!
  
  Krievija ir dievu dzimtene,
  Jēzus svētī mūs cīņai...
  Tici man, mēs būsim tēvu cienīgi,
  Lai nīstais Kains negūst virsroku!
  
  Jā, ienaidnieks ir dziļi ienācis Tēvzemē,
  Ziemā mēs, bērni, skrienam basām kājām...
  Bet Fritz tik un tā tiks uzvarēts,
  Mēs beigsim savu ceļojumu iznīcinātajā Berlīnē!
  
  Un tad Dievs augšāmcels mirušos,
  Par mūsu iepriekšējo paaudžu asarām...
  Staļins, vadonis, mūs ar mīlestību svētīs,
  Un starojošais vadonis Ļeņins pieņems tevi debesīs!
  Zēni un meitenes dziedāja un strādāja ļoti enerģiski. Lai gan ēdienam nav nozīmes. Bet netālu ir Volgas upe, un jūs varat noķert zivis. Īpaši savairojušies sams, kas barojas ar līķiem. Bērni ar prieku izspiež ausis. Rudens ir labs: daudz ābolu un vitamīnu. Ziemā būs daudz sliktāk. Sniega kupenas apdedzinās bērnu kailos papēžus, kad pēdas kļūs sarkanas kā vārnu kājiņām. Un lodēšana tiek sagriezta.
  Meitene Maša un zēns Petja rok bedri. Pionieris jautā zēnam:
  - Vai jūs domājat, ka Petenka pretosies?
  Zēns, uzspiedis savu kailo, notriekto kāju uz lāpstas, pārliecināti teica:
  - Vai arī mēs pretosies vai ejam bojā... Trešo nedod!
  Meitene smagi nopūtās un sacīja:
  - Es piedzimu un tur jau bija karš. Nekad nezināju mierīgas dienas!
  Zēns dziļi ievilka elpu un atbildēja:
  - Mierīgas dienas... Ja tikai es varētu uzzināt, kā garšo šokolāde.
  Petka nolaizīja lūpas. Viņa seja bija kalsna, gaišie mati izstiepti īsā griezumā. Viņam ar griezēju nogrieza matus kā ieslodzītajam, un tagad viņam ļāva mazliet izaugt. Tomēr zēns pēc izskata šķita dzīvespriecīgs un daudz smaidīja. Viņa zobi bija lieli un veseli. Vienkāršs ēdiens, daudz dārzeņu un zivju ir laba veselībai. Pastāvīgi strādājot svaigā gaisā, bērni attīstīja izturību.
  Un lāpstas kustējās enerģiski, mēreni...
  Un debesīs atskanēja troksnis... Parādījās ātrais Fritz reaktīvais lidaparāts.
  Līdz šim nav bijis iespējams nogalināt Luftwaffe gaisā. Turklāt nacistiem ir pārāk daudz cilvēku un materiālo resursu. Un lidmašīnu kvalitāte ir spēcīgāka.
  Šeit ir milzīgais ME-62 ar septiņiem gaisa lielgabaliem. Pat MIG-15 nevar tam pietuvoties. Mēģiniet tikt galā ar vācu vanaga ugunīgo spēku.
  Vācu mastodona ātrums un bruņas ir lielākas. Un nacisti izmanto noteiktu taktiku, lai ar horizontālu manevru nodrošinātu tikai Krievijas izredzes. Vāciešiem ir spēcīgas lidmašīnas. Un Xe-362 ir arī ārkārtīgi manevrējams.
  Pionieri apgūlās ierakumos, un uz tiem tika atklāta uguns no augšas. Viens no zēniem tika cauri cauri un sāka agonijā raustīties. Tas bija šausmīgs skats.
  Maša izbāza galvu ar sarkanām bizēm no tranšejas un dziedāja:
  - Viņi mūs nogalina, mēs nogalinām...Cik bieži tas nesakrīt!
  Nokrita vairākas pustonnu smagas bumbas. Debesīs izcēlās kauja. MIG-15, kas dominēja ražošanā, sadūrās ar nacistiem. Vācu ME-462, pateicoties spēcīgajām bruņām un ieročiem, var spēlēt uzbrukuma lidmašīnas lomu.
  Un tajā pašā laikā ļoti izturīga un grūti nojaucama mašīna.
  Pionieri, tiklīdz vācieši pārtrauca apšaudīšanu, atkal izlēca ārā un ķērās pie darba.
  Viņi diezgan enerģiski vicināja lāpstas. Tumši miecēti ar netīrumiem, zēni un meitenes nepazina nogurumu. Bet debesīs Mig-15 taranēja daudz smagāku vācu automašīnu.
  Frici kļuva uzmanīgāki. Viņi cenšas manevrēt. Dažas padomju lidmašīnas ir izgatavotas pēc vienkāršota dizaina un tiek izmantotas kā kamikadzes. Tajos bieži sēž zēni, kuri ir tik tikko apmācīti, lai dotos nāvē. Un šī masu varonība šokē fašistus.
  Un pionieri dzied un smagi strādā... Petja, kurai izdevās apmeklēt frontes līniju, saka:
  - Tagad nāks tanki, un mēs cīnīsimies!
  Maša pamāja ar galvu un pasmaidīja:
  - Jā, viņi ies... Bet šī viņiem būs pēdējā kampaņa!
  Tomēr, protams, pastāv zināmas bailes. Galu galā piramīdas mašīnas, lai ko arī teiktu, joprojām ir progresīvākas. Un tos ir ļoti grūti notriekt. Turklāt mazs, bet liels rullīšu skaits padara sliedes mazāk neaizsargātas.
  Taču pionieri vienmēr ir gatavi cīņai. Un nekas viņus nevar apturēt... Tad sākas apšaudes. Tāla darbības rādiusa lielkalibra vācu lielgabali pārbauda padomju teritorijas spēku. Un daudz postījumu, uzspridzinātas tranšejas.
  Bērniem jāslēpjas spraugās... Pagaidiet zvērīgo artilērijas aizsprostu.
  Maša pieliecās pie Petijas un čukstēja:
  - Mūsu partija mūs pasargās! Un vectēvs Ļeņins vienmēr ir savā amatā!
  Zēns apstiprināja:
  - Staļins nomira, bet viņa darbs dzīvo! Ja tikai Hitleru kāds nogalinātu!
  Ir laba ideja nogalināt fīreru, bet Hitlers joprojām ir dzīvs. Un viņš satiek oktobri savā novietnē Kiprā. Tur ir silti un jautri. Notiek gladiatoru cīņas.
  Un puikas un meitenes salst... Sāka līt no ziemeļiem dzīts auksts lietus. Un viņi ir gandrīz kaili. Tas ir ārkārtīgi nepatīkami, man pat zobi klab.
  Petka izmisumā izlec no tranšejas un turpina rakt, sakot:
  - Es piedzimu izmisusi, un es nomiršu izmisusi! Ja lauzīšu galvu, piesietu pie jēra galvas!
  Maša izlēca pēc viņa, zibinot savus meitenīgos, putekļiem pelēkos papēžus. Arī citi pionieri uzlēca augšā, enerģiski strādājot ar lāpstām. Un nepievēršot nekādu uzmanību lobīšanai. Ļaujiet fašistiem šaut, jūs viņus neiebiedēsit.
  Lielais Tēvijas karš rit jau četrpadsmito gadu, un nacisti ir iegrimuši cīņās par Saratovu. Arī mēģinājums virzīties uz Maskavu bija neveiksmīgs. Vācieši centrā izlauzās cauri trīsdesmit līdz četrdesmit kilometriem, pārvarēja pāris aizsardzības līnijas un atkal tika apturēti. Ļeņingrada joprojām ir stingri aplenkta. Un tas nemaz nepadodas.
  Pat diskotēkas neko daudz nepalīdz, neskatoties uz visu to ātrumu un neievainojamību.
  Nacisti spēja ieņemt Rževu, taču tika apturēti uz šīs līnijas. Un viņi bija iestrēguši ciešā aizsardzībā. Tajā pašā laikā situāciju sarežģīja Japānas sakāve, kas cieta lielus zaudējumus, iebrūkot Alma-Atā. Šeit samuraji daudz kā atteicās.
  Bet viņi mobilizē ķīniešus savā armijā. Arī Krievija ir bezgalīgi izsmelta un nevar attīstīt savus panākumus. Šādi notiek sitienu apmaiņa.
  Un pret pionieriem jau dodas tanks... Smagākie kustas pirmie: AG-200 ir piramīdas formas, ar divām bumbu palaišanas ierīcēm un bruņu biezumu 550 milimetri, zem spēcīga slīpuma un ļoti cietas virsmas. Šādā tvertnē nekas nevar iekļūt. Jebkurš lādiņš noņems rikošetu no bruņām.
  Bet pionieriem nav bail, drosmīgi puiši, viņi ir sagatavojuši pārsteigumus šī mastodona kāpurķēdēm. AG-100 un AG-50 pārvietojas viņam aiz muguras.
  Jaunie karotāji maskēja mīnas un paštaisītas sprāgstvielas. Piemēram, no sapuvušas zāles un kūtsmēslu maisījuma varat izgatavot diezgan spēcīgus.
  Bumbas.
  Un pionieri tos maskēja zālē. Ierocis ir bez korpusa, un tāpēc metālu detektori mazie radiovadāmie tanki to neredz.
  Maša čukst:
  - Svētās Dzimtenes godam...
  Petja apstiprina:
  - Tam vajadzētu strādāt!
  Bērni smaidīgi, iedeguši, sejas netīras, bet mati blondi, saulē balināti.
  Lūk, pirmais vācu tanks it kā uzduras uz perforatora dūres. Zem viņa sprāgst bumba. Salauzti rullīši lido dažādos virzienos un citi metāli, un salauzti. Briesmīgais E-200 satricināja un apstājās. Saņēma devas no krievu bērniem. Izmisumā izšāva no bumbu metējiem... Izcēlās sprādzienu strūklakas. Tātad otrā tvertne uzskrēja bumbām no sapuvušas zāles un kūtsmēsliem. Un šī klints satricināja. Vācieši apstājās, tika uzspridzināts trešais tanks... Bet mastodoni sver trīssimt tonnu, un ir radīti tā, ka spēj izturēt kaujas kuģu lielgabalu sitienus, novirzot šāviņus rikošetā.
  Un tad braši, uzcēluši raktuves no skābbarības un govju mēsliem, tos apturēja.
  Ceturtais supersmagais tanks eksplodēja. Nacisti apstājās un atklāja uguni. Zēni un meitenes spridzināja bumbas, izmantojot vienkāršu vadu ar elektrisko dzirksteli.
  Pionieri, redzot, ka Fritz ir samazinājies, vienbalsīgi kliedza:
  - Ādolfs ir slikts! Sūdi manās biksēs!
  Un smejas un mēles rāda. Meitenes smejas, viņas arī ar to ir iesaistītas. AG-200 atkal izkustējās, un piektais supertanks uzsprāga. Un apkārt skraidīja mazas rūķu mašīnas, suņa lielumā. Viņi cenšas atrast mīnas. Bērni atklāja uguni uz viņiem ar ieročiem. Nacisti apstājas. Dažas viņu automašīnas aizdegās. Vieglākas tvertnes mēģina izlauzties cauri, uzņemot ātrumu.
  Bet atkal viņus sagaida mīnas un spēcīgi sprādzieni, kas apgāž mūsdienu tankus. Vācieši nodara postījumus. Otrais ducis jau ir uzspridzināts. Un viņi mēģina šaut uz pionieriem.
  Viena meitene savā apaļajā papēdī dabūja šrapneļa gabalu. Viņa iekliedzās un kliedza:
  "Nē," mēs teicām fašistiem, mūsu tauta necietīs, ka krievi, smaržīga maize tiek saukta par "fordu!"
  Meitene miltus neizsniedza, lai gan viņas graciozās pēdas zole bija pārgriezta un tecēja asinis. Ak, tas ir karš. Arī citi pionieri tika ievainoti. Un lobīšanas laikā tas ir neizbēgami. Un zēns Murats bija pilnībā pārplīsis uz pusēm.
  Hitlera tanki sāka nomest āķus, lai aizvilktu prom bojātos transportlīdzekļus.
  Un kājnieki devās uzbrukumā. Ir daudz karavīru no Āfrikas, kā arī hinduisti un arābi, kas savervēti reidos. Zēni un meitenes ir bruņoti tikai ar ieročiem un granātām. Munīcijas trūkums ir pārāk akūts, lai visiem dotu AK.
  Tikai duci no visvairāk apmācītajiem un pieredzējušākajiem Kalash zēniem ir. Un viņi šauj uz fašistu algotņiem.
  Ārzemju armija pārvietojas organizētā pūlī un cieš kolosālus zaudējumus. Bērni šauj precīzi. Un pionieru meitenes nav zemākas par pionieru zēniem.
  Krāsainie pulki, kas savervēti reidos, krīt. Vāciešiem viņus nemaz nav žēl. Pēc nacistu domām, Āzijā un Āfrikā jau ir pārāk daudz cilvēku. Tātad vīrieši ir jānogalina kautuvēs, un sievietes ir jāpadara skaistākas kā sievas.
  Petka izšāva un teica:
  - Krievu bruņinieka gars!
  Maša noņēma pretinieku un čivināja:
  - Lai viņš ir ar mums!
  Lāču puika-pionieris dauzīja un rūca:
  - Par Dzimteni!
  Meitene Olya pienagloja no pistoles, salaužot fašistam galvu, čivināt:
  - Par Staļinu!
  Petja izšāva vēlreiz un trāpīja arābam vēderā, šņāc:
  - Par Molotovu!
  Jā, šobrīd mirušā Staļina vietā stājās Molotovs. Berija jau ir nošauta par mēģinājumu sagrābt troni. Molotovs vairāk vai mazāk derēja visiem. Taču GKO priekšsēdētāja pilnvaras tika ierobežotas. Sava veida diktators kļuva par kolektīvu staļiniskās autokrātijas vietā. Un Vasiļevskis tika iecelts par augstāko virspavēlnieku. Kas beidzot noveda pie autoritārisma erozijas.
  Tāpēc Maša piebilda:
  - Par Vasiļevski!
  Un kauja turpinājās... Kājnieki, kas sastāvēja no ārzemniekiem, nāca arvien tuvāk un tuvāk. Bērni cieta arvien lielākus zaudējumus. Situācija kļuva kritiska.
  Petka iemeta granātu, un viņš pats ar lodi guva tangenciālu brūci sānā.
  Zēns šņāca:
  - Nē! Es joprojām nepadošos!
  Bet sāns sāpēja... un asiņoja. Pār viņa nobružāto un netīro T-kreklu notecēja koši šķidrums.
  Maša šņukstēja:
  - Mēs jums atriebsimies, nacisti!
  Meitene ar basu kāju mētāja granātu un svilpa kā laupītāju lakstīgala.
  Bija dzirdams sprādziens un mirušo ārzemnieku kliedzieni.
  Kājnieki vilcinājās. Bet aizmugurē stāvēja bruņumašīnas ar ložmetējiem, kas bija gatavas pašas atklāt uguni.
  Oļegs arī iemeta granātu un kliedza:
  - Bet Pasaran!
  Ienaidnieks vilcinājās. Tajā brīdī ložmetēji trāpīja ienaidniekam. Viņi sāka pļaut ienaidnieku.
  Bērni paskatījās apkārt. Vairāki desmiti komjauniešu kailām kājām izvilka ložmetējus un atklāja uguni. Viņi šāva uz algotņiem. Meitenes atslāņošanās nemanāmi piezagās. Komjaunieši bija jauni, slaidi un pievilcīgi, un viņi ļoti precīzi sita nacistiem. Satriektie fašisti metās viņiem uz papēžiem.
  
  STENKAS RAZINA DĒLA DROSME
  Aptuveni trīspadsmit gadus vecs zēns tika arestēts kopā ar viņa tēvu. Vecais vīrs, saprotams, ir labi zināms dumpinieks, kurš izlēja asiņu straumes. Bet dēls vēl ir tikai bērns. Pajautā viņam, kura.
  Bet Kornila palīgs bijušo militāro priekšnieku novērtēja citādi. Un viņš ieteica zēnu nopratināt ar aizrautību - ja viņš zinātu, kur atrodas viņa tēva dārgumi.
  Stenka Razina dēls tika nogādāts moku pagrabā. Zēns centās izskatīties taisni un būt lepns. Lai gan iekšā bija baisi. Spīdzināšanas instrumenti piekārti, kamīns liesmo. Bendes sarkanās ķiverēs.
  Samosa piegāja pie zēna, pastiepa roku, pakratīja viņu aiz apkakles un draudīgi jautāja:
  - Ja tu man pastāstīsi, kur puisis paslēpa dārgumu, mēs viņu atbrīvosim. Nē - mēs spīdzināsim!
  Stenka Razina dēls Griška drosmīgi atbildēja:
  - Es tev neko neteikšu! Un vēl jo vairāk jums!
  Samosa iesaucās:
  - Spīdziniet kapenes!
  Un viņš personīgi pievilka apkakli, noraujot zēnam kaftānu. Viņi izģērba Grišku un vilka viņu uz plaukta. Zēns izmisīgi mēģināja atsperties. Bet pieredzējušie bendes imobilizēja Grišku ar sitienu pa kaklu. Tad viņi nostiprināja viņa rokas aiz viņa un sāka viņu celt aiz virves. Zēns sakoda zobus. Bende satvēra zēnu aiz rumpja un kratīja viņu, savijot viņu locītavās. Griška sāka smagi elpot, bet aizturēja raudāšanu.
  Ierēdnis, kas diktēja rakstu mācītājiem, teica dziļā balsī:
  - Pastāsti man, zagli, kur tavs brālis paslēpa dārgumu.
  Zēns ar nicinājumu balsī atbildēja:
  - Pat ja es zinātu, es neteiktu!
  Samosa pavēlēja bendei:
  - Sist! Desmit sitieni uzmanīgi!
  Bende sita stabili. Griškas ķermenis trīcēja. Desmitajā sitienā spīdzinātājs sastinga. Un paskatījās uz Samosu. Eksekūcijas laikā zēns klusēja, sakodis lūpu.
  Djaks, neskaidrs:
  - Saki, zagli, kur puisis paslēpa dārgumu?
  Griška kliedza:
  - ES neteikšu!
  Samosa norūca:
  - Pieci sitieni bez taupīšanas!
  Bende iesita zēnam ar plašu sitienu, satricinot visu viņa ķermeni. Griška kliedza, bet iekoda lūpā. Sekoja otrs sitiens. Arī slaucīšana un spēcīga. Griška turpināja klusēt. Un atkal trešais sitiens, no pārgrieztās ādas pilēja asinis.
  Samosa sarauca pieri, kad zēnam tika pērts. Protams, dēls varēja nezināt, kur Stenka paslēpa dārgumu. Un pat, iespējams, īstus dārgumus. Bet zēns ir jānopratina. Un izvelciet no viņa noslēpumus.
  Pēc piektā sitiena asinis sāka aktīvi pilēt.
  Ierēdnis atkārtoja jautājumu. Griška klusēja.
  Samosa pavēlēja:
  - Apdedzini viņam papēdi.
  Bende izņēma karsta dzelzs gabalu un aiznesa to pie zēna kailās zoles. Viņš nodrebēja, saviebās un... zaudēja samaņu.
  Adala domāja, ka būtu labi likt Pēterim tam cauri, lai viņš nenogalinātu neapbruņotos un vecos. Pēteris izdarīja kaut ko nepareizi. Kā tas būtu īstā, kontaktu cīņā? Vai tu nebūtu kautrīgs?
  Starp citu, Stenkas Razina dēls Griška zināja, kur paslēpts viens no viņa tēva dārgumiem, taču klusēja. Viņu atjēdza, uzlejot spaini ledus ūdens. Tad Samosa pavēlēja:
  - Dedziniet arī otru papēdi ar dzelzi!
  Šoreiz zēns nepagura, viņš mēģināja raustīties, bet Griškas basās kājas bija iespīlētas.
  Samosa nošņāca:
  - Vēl piecas skropstas, bez jebkādas aprūpes!
  Pēc piektā sitiena zēna gaišā galva satricināja, un Griška zaudēja samaņu.
  Pieredzējis ierēdnis spīdzināšanā ieteica:
  - Ļaujiet viņam iet! Bērns joprojām atgūsies!
  Samosa stingri sacīja:
  - Izņemiet kucēnu! Noslaukiet ar degvīnu un nolieciet gultā... Laidiet vaļā! Rīt turpināsim spīdzināšanu!
  Griška tika izņemta no plaukta un griezumi noslaucīti ar spirta un ūdens maisījumu. Zēns raustījās: degvīns sadzēla. Tad Griškai iedeva karstu buljonu un ieslodzīja apsildāmā kamerā. Bet katram gadījumam viņi pieķēdēja zēnu pie kakla un ļāva aizmigt. Puika gulēja uz vēdera, gulta bija mīksta. Upuri bieži mirst bendes spīdzināšanas laikā, un Samosa vēlējās uzzināt, kur Stenka paslēpa savus dārgumus.
  Pēc tam, kad ļāva Griškam doties prom un gulēt, nākamajā dienā zēns atkal tika ievilkts spīdzināšanas telpā. Viņi to atkal nolika uz plaukta. Griškas jau tā izstieptās locītavas kļuva sāpīgākas. Puisim pie kājām tika piekārti atsvari. Lai vairāk izstieptu muskuļus. Tad bende smaidīdams atnesa karstu gludekli un piespieda to pie Griškas krūtīm. Puisis mežonīgās sāpēs grieza zobus.
  Samosa iesaucās:
  - Runā zaglis!
  Tas smaržoja pēc deguma. Pastiprinājās ceptas gaļas smarža. Griška acis šķiebās no sāpju šoka, un zēns atkal zaudēja samaņu. Bende izņēma no krūtīm dzelzi un sacīja:
  - Spēcīgs puisis...
  Samosa norūca:
  - Mums vajag to sadalīt... Brazieris ir pie jūsu kājām!
  Bende iesmērēja zēna zoles ar eļļu un no attāluma aizdedzināja cepeškrāsni. Jau apdegušajiem papēžiem ļoti sāpēja. Zēns smagi elpoja. Viņš nolaida sviedru un asiņu maisījumu, grieza zobus, bet klusēja. Lai gan tas viņam dārgi maksāja. Centieni bija izmisīgi.
  Samosa nikni norūca:
  - Tu runāsi! Hei, plecu bej!
  Bende lija sitienus pa Grišku. Desmitajā sitienā zēna galva gausi satricināja un apgāzās. Zēns uzreiz nenāca pie prāta pat pēc tam, kad viņam tika uzliets spainis ar ūdeni. Samosa iesita Griškai pa seju un pavēlēja:
  - Sit vēlreiz!
  Deaks atzīmēja:
  - Kailais nomirs....
  Samosa norūca:
  - Smuki! Novāc viņu no plaukta! Turpini rīt!
  Griška atkal tika izņemta no spīdzināšanas ierīces un aizvesta uz istabu. Zēns cīnījās un raustījās. Viņš iegrima smagā, maldīgā miegā. Tad viņš pamodās un raudāja. Bet, tiklīdz parādījās cietuma sargs, viņš apklusa un dusmīgi paskatījās uz viņu. Viņš iemeta puisim maizi un kvasu. Zēnam nebija iespējas aizbēgt, jo īpaši tāpēc, ka viņš bija pieķēdēts aiz kakla.
  Nākamajā dienā Griška tika spīdzināta nedaudz savādāk. Viņi mani pacēla griestos, paceļot rokas uz plaukta, un tad palaida mani vaļā. Tādas mežonīgas sāpes
  pārtrauc elpošanu. Zēns tika celts trīs reizes, līdz viņš zaudēja samaņu.
  Pēc tam bende viņu vēlreiz sita ar pātagu un ar karstu dzelzi apdedzināja vēderu. Pēc pamatīgas zēna spīdzināšanas viņi viņu atbrīvoja un aizveda uz savu kameru. Bendes neko panākt neizdevās.
  Nākamajā dienā Griška tika savērta uz plaukta, zem viņa basām kājām tika aizdedzināts cepeškrāsns un uz muguras un sēžamvietas tika uzklāta karsta stieple. Zēns spīdzināšanas laikā vairākas reizes zaudēja samaņu, taču atjēdzies. Līdz pašiem bendes apnika un spīdzināšanu pārtrauca.
  Nākamajā dienā zēns tika izstiepts, un bende sāka lauzt viņa kāju pirkstus ar karstām knaiblēm un arī spiest uz ribām. Griška vairākas reizes kliedza, bet uz prasībām kaut ko pateikt atbildēja ar ūjināšanu.
  Un atkal viņš saņēma pātagu.
  Pagāja divas nedēļas. Griškas bērnišķīgais ķermenis jau ir noguris no spīdzināšanas. Sāpes ir visur. Nebija ne asiņu, ne vēnu, ko neskartas sāpes. Sākumā, kad viņi viņu sita un sadedzināja, viņš gribēja steigties iekšā un apslāpēt sprādzienus savā ķermenī. Bet, kad sāpes apņēma visu būtni, tā kļuva blāva.
  Pats Samosa redzēja, ka viņa acu priekšā izgaisa iespēja kaut ko izvilkt no Griška. Bendes izmēģināja jaunu līdzekli. Atradām miltus. Griška mati bija noskuti, un viņam pa pakausi sāka pilēt auksts ūdens. Spīdzināšana ir nežēlīga un efektīva. Pēc dažām stundām ir sajūta, ka smadzenēs sprāgst bumbas. Griška bija gandrīz akla un kurla. Viņš vairs nedzirdēja bendes un Samosa teiktos vārdus.
  Viņi padevās, atkal vilka uz plaukta. Neapzinoties, ka puisim kādas sāpes bija tikai mierinājums - uzmanības novēršana no briesmīgākas čūlas smadzenēs.
  No uguns un skropstas iemirdzējās acīs.
  Griška nāca pie prāta un varēja redzēt bendes. Šeit spīdzinātājs uzliek atsvarus uz kluča, kurā bija iespīdētas zēna kājas. Sāpes rokās un plecos pastiprinās, taču tās novērš uzmanību no elles smadzenēs.
  Samosa rūc plaušās. Viņš pats ir rudmatains, ar bārdu:
  - Pastāstiet kucēnam, kur tēvs paslēpa dārgumus!
  Griška pakrata galvu. Atbildot uz to, seko sitiens, kas satricina ķermeni, un viņi viņam smagi sita. Cits bende zem puiša basām kājām grābj siltumu zem plaukta. Tas ir rāpojoši, bet ne tik biedējoši.
  Šeit stāv Kornila, Stenkas Razina krusttēvs un bijušais militārais priekšnieks. Vecs, ar sirmu bārdu. Viņa skatienā ir pat jūtama līdzjūtība pret nomocītu bērnu. Blakus stāv bojārs bebra cepurē. Viņam nepārprotami ir karsts spīdzināšanas istabā. Un viņa sejā ir acīmredzama interese par zēna spīdzināšanu. Spīdzināšana turpinās. Griška pēkšņi sajuta spēka pieplūdumu un dziedāja:
  Tu esi Razins, mans karalis un tēvs,
  Viņš atkal cēla tautu pret jūgu...
  Es ticu, ka ciešanas beigsies
  Būs bojāri, tikai pātagas un vīģe!
  
  Zemnieks, strādnieks tagad ir zem jūga,
  Vienkāršo proletārieti sagrauj bojāri...
  Bet es ticu, ka mēs aizslaucīsim visus asinssūcējus,
  Dziedāsim tūkstoš āriju savai Dzimtenei!
  
  Galu galā katrā pagalmā bojāru upuris vaid,
  Visur ir mieti un plaukts ...
  Viņi ir vēl sliktāki, ņemiet vērā neticīgos,
  Spīdzināšana, raustīšanās mokās!
  
  Bet Razins gāja cauri kaujām,
  Visas nepieciešamās rokas un ceļi...
  Ar uzvaru ieradās mūsu brīvais kazaks,
  Lai saplosa visus bojaru priesterus!
  
  Nē, ziniet, ka mums ir šaubas,
  Galu galā mēs, bez šaubām, esam par cilvēkiem...
  Tagad pienāk ieskatu stunda,
  Par godu citām paaudzēm...
  
  Jūs esat brīvības un goda Razins - vadītājs,
  Staigāja pa mūsu Krieviju...
  Es vēlos, lai jūs kļūtu par mūsu suverēnu,
  Vai vēl labāk, universāls mesija!
  
  Lai ir taisnība, tad ticiet man,
  Mūžam būs gaismas stars...
  Un zvēru despots saplosīs gabalos,
  Varam sagaidīt rītausmu!
  
  Kauja notiek pie Simbirskas - cīņa,
  Mēs esam nikni, vardarbīgi karotāji, jūs zināt!
  Un es uzskatu, ka liktenis ir kļūt par uzvarētāju,
  Lūdzu, iedodiet stieņiem smadzenes!
  
  Lai gan Razins varonīgi gāja bojā kaujā,
  Bet mūžībā viņa seja ir svēta...
  Viņš, bez šaubām, ir bruņinieks, jātnieks,
  Un tas notiks, ticiet Kremlim pēc mirkļa!
  
  Beigsies verdzība un bojāru jūgs,
  Un saule uzlēks pār planētu...
  Ciešanas un maldināšana pazudīs uz visiem laikiem,
  Un Razins ir slavināts dzejoļos!
  Kamēr zēns dziedāja, visi - gan bendes, gan "auditorija" stāvēja sastinguši un klausījās. Bet pēc pēdējiem vārdiem Samosa eksplodēja un kliedza no sirds:
  - Sist! Nogalini viņu!
  Bende devis niknus sitienus zēnam. Jau zaudējot samaņu, Griška čukstēja:
  - Krievijas iedzīvotāji būs brīvi!
  Asiņainais zēns tika nocelts no plaukta un aizvests. Samosa noslaucīja sviedrus no pieres un nošņāca:
  - Pietiekami! Mums pietika! Piešķiriet necilvēku un beidziet ar to!
  Kornila šaubīgi sacīja:
  - Vai ir pareizi ceturt bērnu? Un pat publiski? Varbūt nožņaugt viņu kamerā?
  Samosa norūca, klikšķinot papēžus pret grīdu.
  - Nē! Izpildīt! Un publiski - ar kvartālu!
  Bojārs apstiprināja, savilkdams dūri:
  - Lai tā būtu! Apstiprinu nāvessodu!
  Samosa ļauni pasmīnēja:
  - Griška tiek ceturtdaļ! Mēs izvedīsim visu Razin sēklu!
  Šeit Adala apjucis. Viņa ir spiesta dot komandu šaut. Un Toronto ietriecas bumbas raķete, kas sver divdesmit tonnas. Nes sevī nāvi un šausmas. Adala ar savu apjukušo skatienu seko ugunīgajai astei.
  Ak, būtu labāk, ja viņa būtu pilote. Cik tas ir forši un romantiski. Šeit ir tāds pilots-reideris.
  Debesīs ir ļoti forši.. Meitene nolieca galvu un sāka atcerēties vismaz kaut ko labu. Bet nekas nenāca prātā. Papildus stāstam par Stenkas Razina dēlu.
  Zēns gulēja uz gultas, griezās un miegā maldījās. Ir grūti aizmigt, kad viss ķermenis ir ievainots, un čūlas ir arī sarūsējušas sāls un degvīns. Pēdējās piecpadsmit dienas ir bijušas tīras spīdzināšanas. Spīdzināšana naktī un smags delīrijs dienā.
  Zēns sapņoja par savu tēvu. Varenais un stiprais Stepans iedrošināja savu dēlu:
  - Turies, bērns! Tauta tevi atcerēsies, kad tu pieņēmi nāvi!
  Griška, maldīga, atbildēja:
  - Kāda nāve mani sagaida?
  Stepans pārliecinoši paziņoja:
  - Mūsu nākotne ir miglaina. Un nav zināms, kas mūs sagaida. Bet jūsu pēdējie dzīves mirkļi būs vissvarīgākie. Nekautrējies! Saglabā savu drosmi!
  Griška atbildēja ne visai pārliecinoši:
  - Es būšu stingrs... Bet tu, tēt... Vai tiešām mūsu taisnīgais mērķis ir zaudēts?
  Stepans pērkona balsī sacīja:
  - Nu, es nē! Man var tikt izpildīts nāvessods, bet nāks cits Razins, un pēc viņa vēl viens Razins, un mūsu ienaidnieki nevarēs neko darīt lietas labā! Būs jauni gadsimti, būs paaudžu maiņa... Bet pēc Razina nāks vētras pavēlnieks Ļeņins!
  Arī Griška, iegūstot pārliecību, teica:
  - Es ticu, ka tu atgriezīsies!
  Zēns pamodās. Ķermenis blāvi sāpēja un āda bija jēla. Pie durvīm atskanēja slīpēšanas skaņa, un bende iegāja kamerā.
  Lielais spīdzinātājs maigā tonī teica:
  - Sveika, Griška!
  Zēns, pēkšņi sajutis stipru, atbildēja:
  - Bende nav pie labas veselības, tāpēc tu mirsti!
  Spīdzinātājs labsirdīgi pamāja ar galvu:
  - Un tu esi drosmīgs kucēns. Esmu redzējis un mocis dažādus... Bet es nekad neesmu redzējis nevienu tādu kā jūs! Tik mazs, bet īsts krams!
  Griška pieticīgi atbildēja:
  - Manī ir tēva gars!
  Bende ar smīnu ieteica:
  Noslēdzam darījumu...
  Zēns saskandināja ķēdi un atrada spēku piecelties no gultas un apsēsties. Griška ar interesi jautāja:
  - Kāds darījums?
  Bende čukstus ieteica:
  - Ļaujiet tev pastāstīt, kur ir tava tēva dārgums, un es... es noņemšu apkakli un izvedīšu tevi somā.
  Griška brīdi vilcinājās. Patiešām, ja jūs maldināt bende. Pasaki viņam nepareizo vietu, izmanto mirkli un bēg prom. Izglābt savu dzīvību un atstāt ienaidniekus karājoties? Kārdinājums bija liels. Bet zēns atcerējās savu tēvu. Nopirkt savu dzīvi ar viltību un viltu? Nē, viņam ar cieņu jāmirst uz ešafota!
  Griška pakratīja noskūto, sasisto un bedraino galvu:
  - Nē!
  Spīdzinātājs pasmaidīja un atzīmēja:
  - Rīt tev tiks izpildīts nāvessods! Tas ir skaidrs... Spīdzināšanas vairs nebūs, bet citu nāvessoda izpildei gatavu nav!
  Griška nodrebēja, bet drosmīgi atbildēja:
  - Nu, izpildīs... Mēs visi esam mirstīgie!
  Bende smaidot piebilda:
  - Tev tikai nenocirtīs galvu! Un viņi to uzmetīs uz riteņa! Vispirms tiks nogrieztas rokas, tad kājas un tikai tad galva. Vai tu gribi šo?
  Zēns nodrebēja, kļuva bālāks un nomurmināja:
  - Tā kā liktenis ir šāds... Es tikai centīšos pieņemt nāvi ar cieņu!
  Bende pasmaidīja un atzīmēja:
  - Jūsu tēvs jau ir aizvests uz Maskavu. Tur tevi spīdzina vēl trakāk. Un tad sagaida arī ceturkšņa ritenis. Un jūs... Žēl, ka viņiem tiek izpildīts nāvessods! Tu esi stiprs puika, un būtu jauki tevi vēl spīdzināt!
  Griška skarbi atbildēja:
  - Nākamajā pasaulē jūs tiksit spīdzināts!
  Bende pameta kameru. Un Griška pagriezās un ar dūri iesita pa zodu. Sāpes atbalsojās caur vēnām, kas izstieptas uz plaukta. Varbūt viņam nevajadzētu to darīt? Vajadzēja izrādīt apdomību un piemānīt bende. Un uz priekšu, gaidot viņu...
  Puika gandrīz nepacēlās un paskatījās uz savu roku, klāta ar pissing pēdām un apdegumiem? Vai tiešām viņa tiks nogriezta? Griška paskatījās uz viņa kāju. Viņa arī bija visa piekauta, apdegušas zoles, lauzti kāju pirksti. Bet viņš, visticamāk, joprojām varēs uzkāpt uz ešafota. Un viņam tiks nogrieztas kājas un rokas un beidzot galva. Un tad dvēsele lidos uz debesīm...
  Viņš vēl ir bērns un viņam nav bijis laika grēkot. Izturējis uguns un pātagas pārbaudi. Visticamāk, priekšā sagaida pelnīta paradīze vai, sliktākajā gadījumā, īslaicīga uzturēšanās šķīstītavā. Interesanti, vai viņi aicinās viņu atzīties priesterim? Tomēr tas vairs nav svarīgi. Griška nejuta savus grēkus un vairs nebaidījās no neizbēgamās tikšanās ar Dievu. Un paradīzē ir labi, brīnišķīgs dārzs, kur mūžīga vasara, un eņģeļi spēlē arfas. Kāpēc ne vieta, kas būtu pelnīta zēnam, kurš cieta smagas spīdzināšanas?
  Tas ir labāk, nekā karāties uz plaukta, ja jūsu āda tiek saplēsta ar pātagu un salauzti pirksti ar karstu gludekli. Tur tu mūžīgi paliksi zēns, un tu būsi mūžīgi jauns un vesels.
  Bija dzirdama durvju zvana. Parādījās meitene ar paplāti un diviem apsargiem, kā arī Samosa. Briesmonis pasmaidīja un teica:
  - Pēdējo reizi mūžā ēd labi, kucēn! Kornila ir dāsna! Un tur tev nogriezīs rokas un kājas!
  Griška skarbi atbildēja:
  - Un tu tiksi sodīts... Nevis uz Zemes, bet debesīs!
  Samosa norūca:
  - Kucēns! Paskatīsimies, kā tu kliedz uz stūres!
  Griška drosmīgi teica:
  - Nāve dažreiz dod nemirstību, un nodevība dod aizmirstību!
  Samosa dusmīgi aizcirta durvis un aizgāja. Palika tikai bende. Griška viņam gandrīz draudzīgi pamāja ar galvu:
  - Tādus svētkus mēs svinam! Un tu negribi mirt!
  Bende ar viltīgu skatienu jautāja zēnam:
  - Vai neesi domājis par savu dvēseli?
  Griška godīgi atbildēja:
  - Es nejūtu, ka man būtu grēki, ko nožēlot.
  Bende uz to pamāja:
  - Nu, priecājies, necilvēks. Tajā pašā laikā izdzeriet glāzi vīna. Iespējams, pirmā manā dzīvē.
  Griška sāka ēst zosi. Pēc cietuma putra ēdiens šķita ārkārtīgi garšīgs. Puikam bija nedaudz sāpīgi košļāt, bet gaļa likās salda. Un tas tika aktīvi norīts.
  Bende piezīmēja:
  - Ja ne tavs krusttēvs Kornila, tu nebūtu saņēmis tādus dzīres.
  Griška ar nopietnu skatienu jautāja:
  - Ko viņš grib?
  Spīdzinātājs godīgi atbildēja:
  - Paņemiet Stepana dārgumus. Citādi viņš nebūtu kustējies.
  Griška atbildēja vienaldzīgā tonī:
  - Ļaujiet dārgumiem gulēt zemē. Un kalpos nākotnes sacelšanās!
  Bende apbrīnojami teica:
  - Nu tu esi ērglis! Īsts karotājs! Nu novēlu veiksmi!
  Un spīdzinātājs pameta zēnu. Griška jutās smaga pēc ēšanas un stipra vīna glāzes izdzeršanas. Acis aizvērās un zēns aizmiga. Viņš sapņoja par kaujām un dažādiem starpgadījumiem. Tas ir kā pasaku bruņinieks, kurš nogalina tūkstošiem cīnītāju.
  Zīme pa labi - iela, kreisā josla!
  Un tad viņš lido uz pūķa. Kā pasaku varonis...
  Nākamajā rītā Gruška tika pamodināta. Pirmo reizi zēns labi izgulējās un jutās enerģiskāks. Bendes viņu pacēla augšā. Viņi uzlika maisu uz ievainotā ķermeņa. Un viņi mani pacēla un noveda pie nāvessoda. Griška rītausmā redzēja krāsu un asus šķēpus.
  Zēns staigāja gludekļos, kas bija neērti. Viņu izveda pagalmā. Zēna kailajām, kroplajām kājām bija grūti uzkāpt uz bruģakmeņiem. Bet Griška to izturēja, zobus sakodīdama, un centās noturēties taisni. Lai gan katrs apdegušo pēdu solis bija sāpīgs. Viņš izgāja laukumā.
  Cilvēki redzēja zēnu. Noskūts, klāts ar nobrāzumiem un sasitumiem, kailām apdegušām kājām, novājējis.
  Griška iedvesa žēlumu, nevis naidu. Daudzi, īpaši sievietes, līdzjūtīgi nopūtās.
  Zēns piemiedza viņiem ar aci un sacīja:
  - Kā, kur ir mūsējais, tas nepazuda!
  Un viņš devās tālāk. Īpašu baiļu nebija. Griška bija pārliecināts, ka nav pelnījis elli sev. Un debesis ir daudz labākas par zemes, nežēlīgo eksistenci.
  Nāvessoda izpildes vietu ieskauj atlasīti Maskavas loka šāvēji. Ir daudz aizsargu un mājīgu kazaku. Likās, ka nāvessods tiek izpildīts nevis bērnam, bet gan kosmisku apmēru valsts noziedzniekam.
  Puisis nedroši, satricinājies, uzkāpa pa kāpnēm, ar apdegušām kājām kāpdams uz ozola dēļiem.
  Uz bloka mirdzēja milzīgs, uzasināts cirvis. Apkārt staigāja masīvs bende sarkanā halātā. Bija arī kvartāls paredzēts ritenis.
  Griška sakrustojās. Ir ļoti sāpīgi kustināt rokas.
  Vēstnesis sāka lasīt apsūdzību:
  - Šis Stenkas Razina dēls Griška ir vainīgs: dārgumu slēpšanā, nemiernieku vienību organizēšanā, bojāru nāves sodīšanā un laupīšanā, vardarbībā pret sievietēm un tā tālāk. Tāpēc viņam tiek piespriests ceturtdaļa pie stūres un mūžīga anatēma. Lai sods tiek izpildīts.
  Griška nodrebēja, bet palika stāvam uz vietas un stāvēja taisni. Ierēdnis šņukstēja:
  - Nu, vai zaglis ir gatavs nožēlot grēkus tautas priekšā?
  Griška domāja. Jā, viņam ir ko nožēlot. Zēns paklanījās un teica:
  - Atvainojiet, Donas kazaki. Es esmu vainīgs tavā priekšā, ka neesmu tevi atbrīvojis no bojāru jūga.
  Samosa izmisīgi kliedza:
  - Ātri izpildi viņu!
  Pie zēna piesteidzās bendes palīgi. Griška, pārvarot sāpes rokās, pats norāva maisu. Cilvēki tika pakļauti bendes radītajām čūlām un brūcēm. Tad viņi sagrieza Griška rokas un iemeta viņu uz stūres.
  Bende pacēla cirvi pār zēnu. "Tagad tas sāksies": domāja Griška.
  Bet tajā brīdī atskanēja zvans un vēstnesis paziņoja:
  - Karaliskā žēlastība! Gregorija jaunības dēļ nāvessods tiek aizstāts ar pārdošanu verdzībā! Lai tas tā būtu!
  Zēns tika nocelts no sastatnēm un ievests istabā. Griškai sākās jauna dzīve.
  
  RESKS TUMBLERS UN VIŅA BANDA PALĪDZ HITLERAM
  Visumu ir ārkārtīgi daudz, un tajos pastāvīgi kaut kas notiek.
  Šeit ir vēl vienas izmaiņas patiesajā stāstā. Šoreiz multfilma Tolstoozs un viņa komanda no iedomāto pasauļu Hipernoosfēras tika pārcelta uz vienu no Otrā pasaules kara paralēlajiem Visumiem.
  Un, protams, nelietis kaķis nolēma palīdzēt Ādolfam Hitleram. Un visa viņa nelietīgā komanda ir ar viņu.
  Tolstopuz, Mepps, Mole, Wart, Sopatka - ļoti krāsainas piecas multfilmas.
  Nu, viņu spējas ir ļoti nopietnas. Pirmkārt, viņi nolaupīja pašu Čērčilu. Un tas Tolstopuzs ir vienkārši izcils nelietis. Un viņam izdevās veikt pārdrošu operāciju. Jo viltīgāks, resnais kaķis pamanīja, ka Lielbritānijas premjerministrs mīl sviestmaizes. Un ja tā, tad... Čērčils, norijis iepakojumu, sarāvās, un Resnā Vēdera komanda paslēpa viņu šņaucamajā kastē.
  Un viņi atveda viņu pie fīrera... Represijas draudos, Čērčils bija spiests noslēgt mieru un daļu koloniju atdot Trešajam reiham.
  Rezultātā fīrers izvairījās no gaisa kaujas par Angliju un lieliem zaudējumiem aviācijā.
  Līdz uzbrukumam PSRS viņa armija izrādījās spēcīgāka, īpaši aviācija. Barbarossa plānam piešķirti vēl pieci tūkstoši lidaparātu un vēl pusotrs tūkstotis tanku. Un kājnieki pusmiljonam vāciešu un vēl pusmiljonam itāļu, kuriem nav jākaro Āfrikā.
  Tagad situācija PSRS ir kļuvusi vēl sliktāka. Ienaidnieks ir daudz spēcīgāks nekā iepriekš. Turklāt Tolstopuzs un viņa banda nedaudz palīdzēja vāciešiem. Fritz sāka masveida ražošanā T-5 tanku ar diviem lielgabaliem un četriem ložmetējiem. Tam bija jaudīgāks dzinējs un racionalizēts tornītis. Padomju mašīnām liela problēma, tāds mastodons. Un Sarkanā armija nav gatava aizsardzībai ne reālajā vēsturē, ne alternatīvajā vēsturē. Turklāt nav viņu teritorijas karšu. Visas domas ir tikai par ofensīvu. Bet viņi nezina, kā sevi aizstāvēt.
  Un Resnais vēders un viņa komanda iznīcināja visu savienojumu. Šī ir ļaunprātīga banda.
  Tātad Sarkanajai armijai cīņas gāja vēl sliktāk nekā reālajā vēsturē. Un Fritz sāka izlauzties cauri ātrāk. Un plāns "Barbarossa" tika pārpildīts. Sarkanā armija pilnībā sabrūk.
  Un tagad nacistu ordas tuvojas Maskavai. Šeit ir nepieciešams, lai nacistu armāda sastaptos ar spītīgu pretestību.
  Bet šeit ir pazīmes, kaujā stājas seši cīnītāji. Ir tikai viena cerība Oļegam, Margaritai, Natašai, Zojai, Augustīnai, Svetlanai. Viņi spēj uzreiz apturēt un sakaut ienaidniekus, pārvēršot tos pelnos.
  Sanācis tāds mežonīgs un skaists meiteņu kolektīvs. Un pret viņiem ir Tostopuzs un viņa banda. Nu nav bail...
  Un nacisti jau plūst ap Maskavu no dažādiem virzieniem.
  Tad Oļegs un meitenes atkal iesaistījās kaujā, palīdzot Krievijai vai drīzāk PSRS.
  Šeit viņiem pievienojās vēl viena baskāju meitene Margarita. Arī kāda pieaugusi sieviete rakstniece apmaiņā pret nemirstību kļuva par apmēram divpadsmit gadus vecu meiteni un pilda savu misiju.
  Divdesmit pirmā gadsimta karotāji atkal sadūrās ar divdesmitā gadsimta nacistiem.
  Fašistu brūnajā impērijā ir daudz karavīru. Tās plūst kā bezgalīga upe.
  Oļegs Ribačenko, ar zobeniem cirsdams nacistus, gan kājniekus, gan tankus, rēca:
  - Nekad nepadodies!
  Un no zēna basās pēdas izlidoja ass disks!
  Margarita, sagrauzdama pretiniekus, izcēla zobus un murmināja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbiem!
  Un no meitenes basām kājām izkaisītas indīgas adatas, trāpot nacistiem un viņu lidmašīnām un tankiem.
  Nataša arī slepkavnieciski meta savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  - Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas zobeni izgāja cauri dzirnavām pret nacistiem.
  Zoja, sagriežot ienaidniekus, iekliedzās:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un vēl no viņas basām kājām izmētātas adatas. Un gan acīs, gan rīklēs nacistu karavīriem un lidmašīnām.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji sāka satraukties un kļuva mežonīgi.
  Augustīns, cirzdams baltos karavīrus un tankus, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basām kājām lido jauna, slepkava dāvana. Un Takni un baltie cīnītāji krīt.
  Svetlana nocirta dzirnavnieku, viņas zobeni ir kā zibens.
  Nacisti krīt kā sagriezti kūļi.
  Meitene basām kājām met adatas un čīkst:
  - Viņš uzvarēs mātei Krievijai!
  Oļegs Ribačenko uzbrūk nacistiem. Terminatora zēns sasmalcina brūno karaspēku.
  Un tajā pašā laikā zēna kailo kāju pirksti izmet adatas ar indi, tie plēš stumbrus un notriec lidmašīnas.
  Zēns rēc:
  - Slava nākotnes Krievijai!
  Un kustībā tas nogriež visiem galvas un purnus.
  Margarita arī sagrauj savus pretiniekus.
  Viņas basās kājas vienkārši mirgo. Nacisti mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Uz jaunām robežām!
  Un tad meitene to paņem un nogriež...
  Fašistu karavīru līķu masa.
  Bet Nataša ir uzbrukumā. Viņš sagrauj nacistus kopā ar tankiem un dzied:
  - Rus' ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basajām kājām. Kas pārgrieza fašistiem rīkles. Jā, šī ir meitene.
  Zoja ir uzbrukumā. Viņš ar abām rokām sasmalcina brūnos karavīrus. Izspļaujot no caurules. Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem met nāvējošas adatas - šauj nost tankus un lidmašīnas.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Eh, ķipar, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Augustīns, iznīcinot nacistus un iznīcinot brūnos karavīrus, kliedz:
  - Viss pinkains un ar dzīvnieku ādu,
  Viņš ar nūju uzbruka policistiem!
  Un, ja viņš palaiž ar kailajiem kāju pirkstiem pret ienaidnieku, tas nogalinās ziloni un vēl jo vairāk tanku.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilku suņi!
  Svetlana ir uzbrukumā. Viņš sasmalcina, sasmalcina nacistus. Ar basām kājām viņš met pret viņiem nāves dāvanas.
  Viņš vada dzirnavas ar zobeniem.
  Sasmalcināja daudz cīnītāju un kliedz:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas met nāvējošas adatas, iznīcinot tankus un lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko uzlēca. Zēns veica salto. Viņš lēcienā nocirta daudz nacistu.
  Viņš svieda adatas ar kailiem kāju pirkstiem un rībināja:
  - Slava manai skaistajai drosmei!
  Un atkal zēns ir kaujā.
  Margarita dodas uzbrukumā. Sasmalcina visus ienaidniekus pēc kārtas. Viņas zobeni ir vēsāki par dzirnavu asmeņiem. Un kaili kāju pirksti met nāves dāvanas, deg tanki un lidmašīnas.
  Meitene mežonīgā uzbrukumā. Iznīcina brūnos karotājus bez ceremonijas.
  Un tas šad un tad uzlec un tiek savīti!
  Un no viņas lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un nacisti nokrīt. Un veseli līķu uzkalni ir sakrauti.
  Margarita čīkst:
  - Es esmu amerikāņu kovbojs!
  Un atkal adata tika iemesta pie viņas basajām kājām.
  Un tad vēl ducis adatu!
  Nataša ir arī ļoti forša uzbrukumā.
  Un viņš met ar basām kājām un spļauj no caurules.
  Un plaušās kliedz:
  - Es esmu dzirkstošā nāve! Viss, kas tev jādara, ir jāmirst!
  Un atkal skaistums ir kustībā.
  Zoja uzbrūk nacistu līķu drupām. Un arī no viņas basajām kājām izlido iznīcības bumerangi.
  Un brūnie karotāji turpina krist un krist.
  Zoja kliedz:
  - Meitene, baskāja, viņa tevi uzvarēs!
  Un ducis adatu lido no meitenes kailā papēža. Kas iet tieši nacistiem rīklē.
  Tad viņi nokrīt miruši.
  Pareizāk sakot, pilnīgi miris.
  Augustīns uzbrukumā. Iznīcina brūno karaspēku. Viņas zobeni tiek nēsāti divās rokās. Un viņa ir tik brīnišķīga karotāja.
  Tornado plosās cauri fašistu karaspēkam.
  Meitene ar sarkaniem matiem rūc:
  - Nākotne ir apslēpta! Bet tas būs uzvarošs!
  Un uzbrukumā skaistule ar ugunīgiem matiem.
  Augustīns mežonīgā ekstāzē rēc:
  - Kara dievi visu saplosīs!
  Un karotājs ir uzbrukumā.
  Un viņas basās kājas met daudz asu, indīgu adatu.
  Svetlana kaujā Un tik dzirkstoši un kaujinieciski. Viņas kailās kājas izmet tik daudz slepkavniecisku lietu. Nevis cilvēks, bet nāve ar blondiem matiem.
  Bet, ja tas saplīst, jūs to nevarēsit apturēt.
  Svetlana dzied:
  -Dzīve nebūs mīļa,
  Tāpēc lec apaļā dejā!
  Lai tavs sapnis piepildās -
  Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un baskājainās meitenes kustība kļūst arvien niknāka.
  Oļega uzbrukums paātrinās. Zēns sit nacistus.
  Viņa basās kājas met asas adatas - saplēšot tankus un lidmašīnas.
  Jaunais karotājs čīkst:
  - Trakā impērija visus saplosīs!
  Un atkal zēns ir kustībā.
  Margarita savā darbībā ir mežonīga meitene. Un kulj ienaidniekus.
  Tāpēc viņa ar kailu kāju palaida zirni ar sprāgstvielām. Tas uzsprāgs un tūlīt izmetīs simts nacistu un desmit tankus.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tomēr nāks!
  Un viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem - tanku mucas lido dažādos virzienos.
  Nataša paātrināja kustības. Meitene nogriež brūnos karotājus. Un tajā pašā laikā viņš kliedz:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim nacistus paātrinātā tempā.
  Nataša ir terminatoru meitene.
  Viņš nedomā apstāties un samazināt ātrumu, un tanki un lidmašīnas tiek notriektas.
  Zoja ir uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļu un metāla salātus. Meitene kliedz plaušās:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un ļoti daudz cilvēku ar caurdurtām rīklēm, līķu uzkalniem, kā arī salauztiem tankiem un notriektām lidmašīnām, kas gulēja apkārt.
  Augustīna ir traka meitene. Un tas visus iznīcina tā, it kā tas būtu robots, kas izgatavots no hiperplazmas.
  Tas jau ir iznīcinājis vairāk nekā simts nacistu. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti nacistu un duci tanku saplēsa spēcīgs sprādziens.
  Augustīns dziedāja:
  -Tu neuzdrošinies sagrābt mūsu zemi!
  Svetlana arī ir uzbrukumā. Un tas nedod jums atelpu. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina nacistus. Un brūno cīnītāju masa jau ir iekritusi grāvī un pa ceļiem.
  Sešinieks bija nikns. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Oļegs Ribačenko ir atgriezies darbībā. Un viņš virzās uz priekšu, vicinot abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie nacisti krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu.
  Rakstniekam zēnam atgādina mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un būs tonnas naudas!
  Un Terminator Boy jaunā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un Adidas!
  Izrādījās patiešām forša izrāde. Un cik nacistu tika nogalināti? Un vislielākais skaits lielāko nogalināja brūnos cīnītājus.
  Margarita arī ir kaujā. Iznīcina kanēļa un tērauda armijas un rēc:
  - Lielais šoka pulks! Visus dzenam zārkā!
  Un viņas zobeni grieza nacistus. Brūno cīnītāju masa jau ir sabrukusi.
  Meitene ņurdēja:
  - Es esmu pat foršāka par panteru! Pierādi, ka esi labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos zirnis ar spēcīgu sprāgstvielu.
  Un viņš sitīs ienaidnieku.
  Un viņš paņems un iznīcinās dažus ienaidniekus, tankus un pat lidmašīnas.
  Un Nataša ir autoritāte. Un viņa sit saviem pretiniekiem, un viņa nevienu nepievils.
  Cik nacistus tu jau esi nogalinājis?
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir tik safīras. Šī meitene ir galvenā bende. Lai gan visi viņas partneri ir bendes!
  Nataša kliedz:
  - Esmu dusmīgs! Būs tev sods!
  Un atkal meitene ar zobeniem nogalinās daudz nacistu.
  Zoja ir kustībā un ir samazinājusi daudzus brūnos karotājus.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus nacistus. Šīs meitenes ir patiesi skaistas.
  Augustīna virzās uz priekšu un sagrauj savus pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un izliks tos!
  Un rudmate ir tik... Mati plīvo vējā, kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Svetlana ir kustībā. Šeit viņa sagrieza daudz galvaskausus un tanku torņus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Rāda mēli. Un tad izspļauj no caurules. Tad viņš kliedz:
  - Jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas, trāpot kājniekiem un lidmašīnām.
  Oļegs Ribačenko lec un lec.
  Baskājains zēns izmet adatu kaudzi, gāž tankus un dzied:
  - Dosimies pārgājienā, atver lielu kontu!
  Jaunais karotājs ir vislabākajā veidā.
  Viņam jau ir diezgan daudz gadu, bet izskatās pēc bērna. Tikai ļoti spēcīga un muskuļota.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Lai spēle nenotiek pēc noteikumiem - mēs izlauzīsimies cauri fraera!
  Un atkal no viņa basajām kājām nolidoja nāvējošas un dauzītas adatas.
  Margarita ar sajūsmu dziedāja:
  - Nekas nav neiespējams! Es ticu, ka brīvība uzausīs!
  Meitene atkal iemeta nāvējošu adatu kaskādi pret nacistiem un viņu tankiem un turpināja:
  - Tumsa pazudīs! Maija rozes uzziedēs!
  Un, tiklīdz karotāja ar kailajiem pirkstiem uzmeta zirni, tūkstoš nacistu nekavējoties uzlidoja gaisā. Jā, brūnās, elles impērijas armija kūst tieši mūsu acu priekšā.
  Nataša kaujā. Lēkā kā kobra. Uzspridzina ienaidniekus. Un tik daudz nacistu mirst un lidmašīnas avarē.
  Meitene tos izmantoja ar zobeniem, ogles graudiem un šķēpiem. Un adatas.
  Tajā pašā laikā viņš rēc:
  - Es ticu, ka uzvara nāks!
  Un krievu slava atradīs!
  Kailie kāju pirksti met jaunas adatas, caurdurot pretiniekus.
  Zoja mežonīgā kustībā. Virzība pret nacistiem. Sagriež tos mazos gabaliņos.
  Karotāja met adatas ar kailiem pirkstiem. Sitieni cauri pretiniekiem un tad rēc:
  - Mūsu pilnīga uzvara ir tuvu!
  Un viņš vada savvaļas dzirnavas ar zobeniem, slaukot tvertnes. Šī patiešām ir meitene kā meitene!
  Taču Augustīna kobra devās uzbrukumā. Šī sieviete ir murgs ikvienam.
  Un, ja tas ieslēdzas, tas nozīmē, ka tas ieslēdzas.
  Pēc tam rudmate to paņems un dziedās:
  - Es atvēršu visus galvaskausus! Es esmu lielisks sapnis!
  Un tagad viņas zobeni ir darbībā un izgriež gaļu un metālu.
  Svetlana arī dodas uzbrukumā. Šai meitenei nav šķēršļu. Tiklīdz tas ir nocirsts, līķu masa tiek piegružota, un apkārt guļ lidmašīnas un tanki.
  Blondīne terminators rēc:
  - Cik labi būs! Cik labi būs - es to zinu!
  Un tad no viņas lido slepkavas zirnis.
  Oļegs atkal nogriezīs simts nacistu, kas slaucās kā meteors. Un viņš paņems bumbu un iemetīs to.
  Tas ir maza izmēra, bet tas ir nāvējošs...
  Kā tas tiks saplēsts mazos gabaliņos.
  Terminatora zēns gaudoja:
  - Baiso mašīnu vētrainā jaunība!
  Margarita to darīs vēlreiz kaujā.
  Un nocirtīs daudz brūno cīnītāju. Un griež lielus izcirtumus.
  Meitene čīkst:
  - Lambada ir mūsu deja uz smiltīm!
  Un tas sitīs ar jaunu sparu.
  Nataša ir vēl niknāka uzbrukumā. Tā viņš sit nacistus. Viņiem nav viegli pretoties šādām meitenēm.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  - Skriešana vietā ir vispārēja samierināšanās!
  Un kareivīgā meitene ar tādu sitienu kaskādi ielauzās pretiniekos.
  Un viņš metīs ripas ar basām kājām.
  Šeit es vadīju dzirnavas. Brūnās armijas galvu masa noripoja un tanki sadega.
  Viņa ir cīņas skaistule. Sasit sevi ar tādu dzeltenu armadu.
  Zoja ir kustībā, saspiežot visus. Un viņas zobeni ir kā nāves šķēres.
  Meitene ir vienkārši jauka. Un viņas basās kājas met ļoti indīgas adatas.
  Sit pretiniekiem. Viņi caurdur rīkles un taisa zārkus, liek tankiem un lidmašīnām eksplodēt.
  Zoja to paņēma un čīkstēja:
  - Ja krānā nav ūdens...
  Nataša sajūsmā kliedza:
  - Tātad tā ir tava vaina!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko, kas pamatīgi nogalina. Šī patiešām ir meiteņu meitene.
  Un no viņas kailajām kājām lidotu asmens. Un tas skars daudzus cīnītājus, nogriežot torņus no tankiem.
  Augustīns kustībā. Ātra un unikāla savā skaistumā.
  Cik viņai ir spilgti mati. Viņi plīvo kā proletāriešu baneris. Šī meitene ir īsta viksa.
  Un viņa nogriež savus pretiniekus - it kā būtu piedzimusi ar zobeniem rokās.
  Redhead, nolādētais zvērs!
  Augustīns to paņēma un nošņāca:
  - Tā būs vērša galva - cīnītāji prātu nezaudēs!
  Un tā viņa atkal sagrāva daudz cīnītāju.
  Oļegs Ribačenko nomurmināja:
  - Tieši tas, kas tev vajadzīgs! Kāda meitene!
  Margarita, ar basu kāju metot dunci, nolaužot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Liela un forša meitene!
  Augustīns tam viegli piekrita:
  - Es esmu karotājs, kurš nokodīs ikvienu līdz nāvei!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs slepkavniecisku lietu.
  Svetlana nav zemāka par pretiniecēm cīņā. Nevis meiteni, bet ar tādu raganu nonākt liesmās.
  Un čīkst:
  - Cik zilas debesis!
  Augustīna, atlaižot asmeni ar basu kāju, nogriežot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Svetlana, sasmalcinot ienaidniekus un notriekdama lidmašīnas, čivināja:
  - Lai nogalinātu muļķi, nevajag nazi...
  Zoja čīkstēja, mētādama adatas ar kailām, iedegušām kājām:
  - Tu viņam melosi kā traks!
  Nataša, iznīcinot nacistus, piebilda:
  - Un izdari to ar viņu par santīmu!
  Un karotāji paņems un lēks. Viņi ir tik asiņaini un forši. Vispār tajos ir liels uztraukums.
  Oļegs Rybachenko kaujā izskatās ļoti stilīgi.
  Margarita dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, bet puisis ir ieinteresēts...
  Zēns ģēnijs ar kāju palaida kaut ko līdzīgu helikoptera propelleram. Es nogriezu pāris simtus galvu nacistiem un tankiem un čīkstēju:
  - Diezgan sportiski!
  Un abi - puika un meitene - pilnā ažūrā.
  Oļegs, nocirzdams brūnos karavīrus, gurdēja:
  - Un mums būs liela uzvara!
  Margarita nošņāca, atbildot:
  - Mēs nogalinām visus - ar basām kājām!
  Meitene tiešām ir tāda aktīva terminatore.
  Nataša uzbrukumā dziedāja:
  - Svētajā karā!
  Un karotājs palaida asu bumeranga disku. Viņš lidoja lokā, sagriežot daudz nacistu un tanku torņu.
  Zoja piebilda, turpinot iznīcināšanu:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un no viņas basajām kājām lidoja jaunas adatas. Un viņi trāpīja daudziem iznīcinātājiem un lidmašīnām.
  Blondīne teica:
  - Pārbaudīsim ienaidnieku!
  Un viņa parādīja mēli.
  Augustīna, vicinot kājas un metot asām šķautnēm, rībēja:
  - Imperatora karogs uz priekšu!
  Svetlana viegli apstiprināja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Un meitenes unisonā kliedza, sagraujot nacistus:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un tagad diski lido no karotāju basām kājām. Tiek saplēsta gaļa un nojaukti tanku torņi.
  Un atkal kauciens:
  - Neviens mūs neuzvarēs!
  Nataša uzlidoja gaisā. Viņa saplēsa savus pretiniekus un spārnotos grifus un izdeva:
  - Mēs esam vilki, kas grauž ienaidnieku!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlidos ļoti nāvējošs disks.
  Meitene pat sajūsmā sagriežas.
  Un tad viņš nomurmina:
  - Mūsu papēži mīl uguni!
  Jā, meitenes ir patiešām seksīgas.
  Oļegs Ribačenko gurkstēja:
  - Ak, ir agrs, apsardze to dod!
  Un viņš pamirkšķināja karotājiem. Viņi smejas un izcēla zobus, atbildot.
  Nataša sagrieza nacistus un čīkstēja:
  - Mūsu pasaulē nav prieka bez cīņas!
  Zēns iebilda:
  - Dažreiz pat cīnīties nav jautri!
  Nataša piekrita:
  - Ja nav spēka, tad jā...
  Bet mēs, karotāji, vienmēr esam veseli!
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam adatas, uzspridzināja tanku masu un dziedāja:
  - Karavīrs vienmēr ir vesels,
  Un gatavs varoņdarbam!
  Pēc tam Nataša atkal sita ienaidniekiem, nojaucot tanku torņus.
  Zoja ir ļoti ātra zagle. Viņa palaida veselu mucu pret nacistiem. Un ar vienu sprādzienu saplēsa pāris tūkstošus.
  Tad viņa čīkstēja:
  - Neapstājies, mūsu papēži mirdz!
  Un meitene ir kaujas ekipējumā!
  Augustīns arī nav vājš kaujā. Tā viņš sit nacistus. It kā to ar ķēdēm izsistu no kūļa.
  Un, sasmalcinot pretiniekus, viņš dzied:
  - Uzmanies, noderēs
  Rudenī būs pīrāgs!
  Sarkanmatainais velns kaujā patiešām plosās kā domkrats.
  Bet kā Svetlana cīnās. Un nacisti to saņem no viņas.
  Un ja sit, tad sit.
  No tā izlido asiņainas šļakatas.
  Svetlana skarbi atzīmēja, kad no viņas basām kājām lidoja metāla šļakatas, izkausējot tanku galvaskausus un torņus:
  - Slava Krievijai, liela slava!
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzijas sarkanos kreklos -
  Sveiciens krievu tautai!
  Tāpēc meitenes stājās pretī nacistiem. Tātad tie tiek sagriezti un sasmalcināti. Nevis karotāji, bet patiešām panteras, kas ir izlauzušās no savām ķēdēm.
  Oļegs atrodas kaujā un uzbrūk nacistiem. Viņš tos sit bez žēlastības, laužas cauri tankiem un kliedz:
  - Mēs esam kā buļļi!
  Margarita, sagraudama brūno armiju un cauri tankiem, pacēla:
  - Mēs esam kā buļļi!
  Nataša to paņēma un gaudo, nocirta brūnos karavīrus kopā ar tankiem:
  - Tu nedrīksti melot!
  Zoja saplēsa nacistus un čīkstēja:
  - Nē, ne ar roku!
  Un viņš arī ņems un atlaidīs zvaigzni ar basu kāju un piebeigs daudz fašistu.
  Nataša to paņēma un iekliedzās:
  - Mūsu televizors deg!
  Un no viņas kailās kājas lido slepkava adatu bars.
  Zoja, arī iznīcinot nacistus un viņu tankus, čīkstēja:
  - Mūsu draudzība ir monolīta!
  Un atkal tas tiek izmests tik stipri, ka apļi izplūst uz visām pusēm. Šī meitene ir tīra pretinieku iznīcināšana.
  Meitene ar plikiem kāju pirkstiem paņems un palaidīs trīs bumerangus. Un tas izraisīja vēl vairāk līķu.
  Pēc tam skaistule izdos:
  - Mēs nedosim žēlastību ienaidniekam! Būs līķis!
  Un atkal slepkavnieciskā lieta aizlido no kailā papēža.
  Augustīns arī diezgan loģiski atzīmēja:
  - Ne tikai viens līķis, bet daudzi!
  Pēc tam meitene to paņēma un basām kājām gāja pa asiņainajām peļķēm. Un viņa nogalināja daudz nacistu.
  Un kā tas rēc:
  - Slepkavību masa!
  Un tad viņš sit ar galvu Hitlera ģenerālim. Viņš salauzīs savu galvaskausu un dos viņam:
  - Banzai! Tu nokļūsi debesīs!
  Svetlana ir ļoti nikna ofensīvā, it īpaši tanku notriekšana, čīkst:
  - Tev nebūs žēlastības!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem nolido ducis adatu. Viņai izsitot cauri visiem, lidmašīnas sabrūk. Un karotājs patiešām mēģina sasmalcināt un nogalināt.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Labs āmurs!
  Un puika arī ar basu kāju met tādu foršu zvaigzni svastikas formā. Sarežģīts hibrīds.
  Un nacistu masa sabruka.
  Oļegs rēca:
  - Banzai!
  Un zēns atkal ir savvaļas uzbrukumā. Nē, spēks viņā vienkārši kūsā, un vulkāni rīst!
  Margarita kustībā. Viņš visiem pārplēsīs vēderus.
  Meitene ar kāju uzreiz izmetīs piecdesmit adatas. Un tika nogalināti daudz dažādu ienaidnieku, tika izsisti tanki un lidmašīnas.
  Margarita jautri dziedāja:
  - Viens divi! Skumjas nav problēma!
  Jums nekad nevajadzētu būt drosmīgiem!
  Turiet degunu un asti augstu.
  Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Tas ir tik agresīvs uzņēmums. Meitene sitīs un kliedz:
  - Pūķa prezidents kļūs par līķi!
  Nataša ir tikai sava veida terminators cīņā. Un viņa rēca:
  - Banzai! Saņemiet to ātri!
  Un no viņas basās kājas nolidoja granāta. Un tas sit nacistus kā ar naglām. Un tas iznīcinās mastodonu un spārnotu, infernālu mašīnu masu.
  Kāds karotājs! Visiem karotājiem - karotājs!
  Zoja arī ir uzbrukumā. Tāda nikna kuce.
  Un viņa to paņēma un rībēja:
  - Mūsu Tēvs ir pats Baltais Dievs!
  Un viņš sitīs nacistus ar trīskāršām dzirnavām!
  Un Augustīns rūca pretī:
  - Un mans Dievs ir melns!
  Patiešām, rudmate ir viltības un zemiskuma iemiesojums. Protams, ienaidniekiem. Un draugiem viņa ir mīļa.
  Un kā viņš to ņems un nometīs ar plikiem kāju pirkstiem. Un tur bija daudz brūnās impērijas karotāju, kā arī viņu tanki un lidmašīnas.
  Sarkanmate kliedza:
  - Krievija un melnais Dievs ir aiz muguras!
  Karavīrs ar ļoti lielu kaujas potenciālu. Nē, labāk neiejaukties nevienā no tiem. Tāpat kā tanku torņi, arī fašistu lidmašīnām spārni ir norauts.
  Augustīns šņukstēja:
  - Mēs visus nodevējus samalsim pulverī!
  Un piemiedz partneriem ar aci. Jā, šī ugunīgā meitene nav gluži tas, kas var dot mieru. Izņemot nāves mieru!
  Svetlana, sagraudama savus ienaidniekus, sacīja:
  - Mēs tevi nogalināsim ar rindu!
  Augustīns apstiprināja:
  - Mēs nogalināsim visus!
  Un no viņas basajām kājām atkal lido pilnīgas iznīcināšanas dāvana! Un tik daudz tanku un lidmašīnu uzreiz eksplodēja mazās skaidās.
  Oļegs atbildot dziedāja:
  - Tas būs pilnīgs banzai!
  Augustīna, plosīdama nacistus ar kailām rokām, sasmalcinot tos ar zobeniem un ar kailiem pirkstiem mētādama adatas, vienlaikus iznīcinot tankus un lidmašīnas, sacīja:
  - Īsumā! Īsumā!
  Nataša, iznīcinot brūnos karotājus, čīkstēja:
  - Īsāk sakot - banzai!
  Un sagrausim jūsu pretiniekus ar mežonīgu niknumu.
  Oļegs Ribačenko, sagriežot savus pretiniekus, sacīja:
  - Šis gambīts nav ķīniešu,
  Un ticiet man, debija ir taju!
  Un atkal no zēna basās kājas izlidoja ass, metālu griežošs disks. Viņš nogrieza gan tanku torņus, gan lidmašīnu astes.
  Margarita, nocirsdama brūnās impērijas karotājus un tanku bruņas, dziedāja:
  - Un kuru mēs kaujā atradīsim?
  Un kuru mēs kaujā atradīsim...
  Mēs ar to nejokosim -
  Mēs jūs saplosīsim!
  Mēs jūs saplosīsim!
  Viņi toreiz labi sadarbojās ar nacistiem... Un Padomju Krievija sakāva brūno impēriju Maskavas vētras laikā.
  Karš vēl nav beidzies, bet PSRS jau ir iespēja sakaut pašus nacistus. Tāpēc sešiem atkal bija jāpārtrauc sava lieliskā un foršā misija.
  
  NOSACĪJUMA NOSKAŅA VĒSTURE.
  Bet jebkurā gadījumā tas ir labāk Krievijai nekā Midvejas kauja, ko ASV zaudēja. Lai gan arī šeit iespējamas dažādas nianses. Kāpēc, tikai pesimisma scenārijs.
  Oļegs Rybachenko sapņoja par citu iespēju. Japāna neatklāj otro fronti pret PSRS, un Vācija zaudē Staļingradā. Tālākie notikumi attīstās, kā jau reālajā vēsturē, tikai amerikāņu desanta Marokā nav.
  Hitleram izdodas palikt Āfrikā, bet fīrers joprojām uzskata Austrumu fronti par galveno un Rietumu fronti par sekundāru. Un sāk ofensīvu Kurskas izspiedumā. Salīdzinot ar reālo vēsturi, ASV bombardēšanas pavājināšanās dēļ fašistiem ir par diviem līdz trīs simtiem tanku vairāk, taču viņi nespēj izšķirīgi pagriezt kara gaitu. Bija vēl aptuveni tūkstotis lidmašīnu. Tā kā Amerika gandrīz nebombardēja Trešo Reihu.
  Vāciešiem ir arī vairāk smago tanku "Panthers" un "Tigers". Bet padomju pavēlniecība gaidīja uzbrukumu un droši ierakās zemē. Sākumā vācieši tomēr izlauzās cauri padomju aizsardzības līnijai un spēja ieķīlēties pozīcijā. Turklāt esam guvuši vairākus lieliskus panākumus. Viņi virzījās piecus līdz desmit kilometrus dziļāk, liekot Sarkanajai armijai izmantot visas savas rezerves, lai atvairītu uzbrukumu.
  Bet tomēr Krauts bija pārguris un bija spiesti apstāties. Un tad viņi nonāca padomju pretuzbrukumā. Bet Sarkanā armija virzījās uz priekšu nedaudz lēnāk, jo ienaidnieks izrādījās tehniski spēcīgāks. Īpaši nelabvēlīgas izmaiņas bijušas aviācijā. Taču Foks-Vulfs neizrādījās pārāk draudīgs. Lai gan bija plāni par tās jaudīgākajiem ieročiem. Kopumā cīņas notika: gandrīz kā īstajā stāstā, bet ar divu līdz trīs nedēļu nokavēšanos.
  Padomju zaudējumi bija smagi, un progress bija lēnāks. Tomēr nacisti izkrita no Orelas, Belgorodas un Harkovas. Pat ja tas ir tikai 18. septembris no pēdējās pilsētas. Pēc tam padomju karaspēka virzība uz priekšu palika lēna. Vācieši bija nedaudz spēcīgāki tankos un lidmašīnās un turējās pie aizsardzības līnijām. Un viņi piekāpās ārkārtīgi negribīgi.
  Montgomerijs arī bija iegrimis cīņās ar Rommelu un nevarēja iekļūt vācu aizsardzības līnijā. Fritz joprojām padevās. Kad rudens nāca ar stiprām lietusgāzēm un pēc tam ziema, Sarkanajai armijai kļuva vieglāk virzīties uz priekšu. Kijeva tika ieņemta janvārī, divarpus mēnešus vēlāk. Bet viņi joprojām uzvarēja Dņepru, lai gan lēnāk nekā patiesībā.
  Sarkanā armija iemācījās pārspēt nacistus, un komandēšanas prasme manāmi pieauga. Paši karavīri, uzkrājuši kaujas pieredzi, cīnījās labāk. Tā ir taisnība, ka nacisti kļuva spēcīgāki. Palielinājās smago tanku skaits. Pasaulē labākā triecienšautene MP-44 parādījās masveida ražošanā.
  Nedaudz agrāk nekā reālajā vēsturē "Tiger"-2 parādījās frontēs, un pat pateicoties amerikāņu bombardēšanas aktivitātes samazināšanās, "Mouse" nonāca ražošanā.
  Taču drīz vien kļuva skaidrs, ka, lai arī tik supersmags tanks var cīnīties, patiesībā tas bija hemoroīdi. Neskatoties uz to, "Pele" demonstrēja lielisku aizsardzību no visiem leņķiem un jaudīgu 128 mm lielgabala bruņojumu. Tomēr cīņas parādīja, ka IS-2 joprojām bija iespēja iekļūt peles pusē no tuva attāluma, tāpat kā SU-152.
  Supersmagās tvertnes sliktais sniegums radīja krautiem daudz problēmu. Sliktāk bija ar Panther 2, kuras sērijveida ražošana kādu laiku tika aizkavēta. "Pele" kļuva par daudzu joku varoni.
  Padomju karaspēks līdz martam nepaguva sasniegt robežu ar Rumāniju. Un viņi ir guvuši nedaudz mazāku progresu Ukrainā centrā. Ļeņingrada pat palika aplenkumā. Mēģinājums to atbloķēt martā un aprīlī neizdevās. Daļēji pārmērīgas spēku izkliedes dēļ. Vasarā padomju pavēlniecība, pastiprinot savus spēkus ar tankiem IS-2 un T-34-85, izklāstīja operāciju Bagration.
  Bet liela balkona vēl nebija, jo progress Ukrainā nebija tik ievērojams. Un Ļeņingradas bloks joprojām pastāv. Lielbritānija turpina uzvesties pasīvi, tikai pārbaudot Rommela spēkus Āfrikā . Un līdz jūnijam nacisti jau bija izgatavojuši tūkstoti jaunāko ME-262 iznīcinātāju. Viņiem nedraud nosēšanās Normandijā - ASV tas nav pa spēkam, un Lielbritānija viena pati nevar izšķirties spert tik drosmīgu soli.
  Vāciešiem, protams, centrā ir blīvāka aizsardzība nekā reālajā vēsturē. Viņiem parasti ir vairāk karaspēka austrumos, tāpēc rietumos viņiem ir tikai Āfrika.
  Un vēl aviācija un citi karaspēki. PSRS arī nestāv uz vietas, bet reaktīvo lidmašīnu vēl nav, un propelleru lidmašīnas, protams, ir zemākas par šādām mašīnām. Bet vācu lidmašīnas viņu apkalpes vēl nav pilnībā apguvušas, tāpēc tās vēl nav pārāk biedējošas. Turklāt streikošanai centrā ir būtisks arguments - attīstītas partizānu kustības klātbūtne Baltkrievijā.
  Vērmahtam ir spēcīgs karaspēks, bet arī padomju vara nav vāja. Tomēr ir grūtāk nekā reālajā vēsturē panākt pārsteigumu uzbrukumā. Tātad Rumānija atrodas lielākā attālumā no padomju frontes.
  Ofensīva sākās 1944. gada 25. jūnijā. Tas attīstījās spītīgās cīņās. Mums bija jāpārvar ļoti blīva aizsardzība. Vācieši joprojām ir spēcīgi un viņiem ir daudz tanku.
  "Tiger"-2 izrādījās īpaši nopietns sāncensis, kuru gandrīz nebija iespējams pārvarēt ar padomju ieročiem un ar ļoti spēcīgu lielgabalu. Bet padomju karaspēks cīnījās prasmīgi un spēja panākt taktisku pārsteigumu, it īpaši, uzbrūkot no Polesijas apgabala.
  Padomju karaspēks virzījās lēnāk nekā reālajā vēsturē. Ienaidnieks izrādījās stiprāks. Bet viņi joprojām virzījās uz priekšu. Un viņi izveidoja katlus. Kad nacisti bija ielenkti, viņi spītīgi cīnījās, taču tika sakauti.
  Padomju karaspēkam bija jāmēro nedaudz garāks attālums nekā reālajā vēsturē. Vāciešiem bija vieglāk manevrēt ar savām rezervēm. Augusta beigās izcēlās kaujas par Minsku.
  Vāciešiem izdevās iegūt lielu pilsētu un viņi pretojās spītīgāk.
  Sliktāk bija ar aviāciju. Vācu lidmašīnas radīja problēmas. TA-152, šis milzīgais iznīcinātājs ar daudziem gaisa lielgabaliem, arī izrādījās diezgan bīstams. Un ļoti ātri... Bet vācieši nespēja pārņemt gaisa pārākumu. Lai gan padomju aviācijai bija daudz grūtāks laiks. Un zaudējumi ir pamanāmāki.
  Ofensīvā bija darbības pauze. Fritz mēģināja pārgrupēties. Rudenī priekšpusē beidzot parādījās ilgi gaidītā Panther 2, gandrīz tikpat laba kā Tiger 2 bruņojumā un bruņās, taču daudz mobilāka.
  Padomju pavēlniecība veica operāciju arī Ukrainas dienvidos. Mums izdevās nogriezt Odesu. Un tad paņem. Ziemā viss uzlabojās, un mums izdevās sasniegt robežu ar Rumāniju. Ofensīva centrā tika atsākta. Tas gāja nedaudz lēni. Vāciešiem bija daudz tanku un pašpiedziņas ieroču. Problēma bija "Jagdpanther" un "Panther"-2, kas bija pārāki par padomju transportlīdzekļiem. Jaudīgs 88 mm ar izcilu šāviņu un garu stobru, tas no liela attāluma iekļuva visos padomju transportlīdzekļos, neizslēdzot IS-2. Pašiem vācu transportlīdzekļiem ir grūti iekļūt priekšā.
  Minska tika ieņemta, un padomju karaspēks sasniedza Bugu. Taču smagie zaudējumi piespieda viņu apstāties.
  Gaisā kļuva sliktāk. ME-262 ir kļuvis uzticamāks, un šīs mašīnas ražošana ir palielinājusies. Bet šim cīnītājam nav līdzvērtīgu. Parādījās arī modernāks HE-162. Šī mašīna, kas ir viegli izgatavojama, viegla, lēta un ļoti manevrējama, kļuva par lielu problēmu padomju aviācijai.
  Martā vācieši Mainšteina pakļautībā mēģināja ofensīvu no Galīcijas. Viņi izmantoja spēcīgu kustību: uzbruka naktī un izmantoja nakts redzamības ierīces. Nacisti izlauzās cauri padomju aizsardzībai un pat noorganizēja katlu, kurā bija ieslodzītas vairākas padomju armijas.
  Šī uzvara un fakts, ka Fritz spēja ielenkt padomju vienības, kas šķērsoja robežu ar Rumāniju, atstāja iespaidu. Nacisti kopumā vēl nebija ielaiduši Sarkano armiju Eiropā un joprojām turēja Baltijas valstis. Lai gan ziemā padomju karaspēks beidzot atcēla Ļeņingradas blokādi.
  Aprīlī Polijā izcēlās kaujas. E-25 spēlēja lielu lomu kaujās; jaunie pašpiedziņas lielgabali pēc bruņojuma bija līdzīgi Jagdpanther, taču bija vieglāki un mobilāki, ar zemu siluetu. Vācieši, pateicoties labākas kvalitātes ieročiem, varēja uzvarēt šādā cīņā. Turklāt padomju šāviņi atpalika no vācu.
  Sarkanās armijas lielie zaudējumi un tas, ka Krauts izturēja, iespaidoja Staļinu. Lielbritānija praktiski neko nedarīja. Amerikas Savienotās Valstis ļāva pa daļām pārspēt savu lielo floti un cieta milzīgus zaudējumus; tā nevarēja padzīt japāņus no Havaju salām.
  1945. gada maijā Staļins ierosināja Hitleram pamieru un nāca klajā ar ideju sākt miera sarunas. Fīrers pieņēma pamiera priekšlikumu, taču miera sarunas jau no paša sākuma bija neauglīgas.
  Hitlers vēlējās teritoriālus ieguvumus un nevēlējās nulles variantu. Bet nacisti sāka pārvest karaspēku uz Āfriku. Jaunie vācu E sērijas tanki bija pārāki par Rietumu modeļiem bruņās un bruņojumā. Un sākās ofensīva pret Lībijas Montgomeri grupējumu. Britus uzbruka augstākie spēki, viņi bija pieredzējuši kaujās austrumos un sāka bēgt. Rommels, veicot apļveida manevru, iestādīja katlā ievērojamus britu spēkus. Jūnijā Lībija tika sagūstīta.
  Un jūlijā vācieši sagrāba Ēģipti. Balstoties uz saviem panākumiem, nacisti ar vietējo iedzīvotāju atbalstu ieņēma Irāku un Kuveitu un drīzumā arī Tuvos Austrumus. Pēc tam septembrī Sudānā sākās ofensīva. Kas attīstījās diezgan veiksmīgi. Vāciešiem bija pārākums ieroču kvalitātē. Īpaši veiksmīga izrādījās jaunās paaudzes tanki, E sērija.Un britu karaspēks nesaņēma tik nežēlīgu skolu kā nacisti austrumu frontē.
  45. gada beigās, 46. gada sākumā visu Āfriku sagrāba nacisti. Un Lielbritāniju novājināja nacistu zemūdeņu karš. Un gandrīz pilnīgā blokādē. Vācieši spieda britus, izmantojot reaktīvos bumbvedējus un jaunākos ieročus, disku lidmašīnas.
  Izkraušana sekoja 1946. gada augustā, un Lielbritānija krita pēc divdesmit dienu kaujām. Tātad lielākā impērija kapitulēja. Pēc tam Hitlers pagrieza skatienu uz PSRS. Viņš gribēja izlīdzēties ar Staļinu. Kā ar ASV? Kāpšana pāri okeānam šķita neperspektīva un riskanta.
  Uzbrukums PSRS sākās 1947. gada 15. maijā. Galvenais nacistu tanks bija E-50, kas bruņojumā un bruņās bija pārāks par padomju transportlīdzekļiem. Staļina arsenālā bija tikai IS-3, neliels skaits IS-4, vēl nebija IS-7 sērijveida modelis, un tikko izstrādātais, bet vēl neražotais T-54. Galvenais tvertnes galds: T-34-85.
  Automašīna, protams, ir spēcīga, taču par pāris kārtām zemāka par E-50. Gan ieročos, gan bruņās. Tikai IS-4 bruņu aizsardzības ziņā bija tuvs E-50, taču bija zemāks ar ieroča bruņu caurduršanas spēku. Tādējādi PSRS, kā izrādījās, tehniski nav gluži gatava. Sērijveida reaktīvo iznīcinātāju nav, bet vācieši jau ir bruņoti ar ME-362, HE-262, TA-183, ME-1010 un citām mašīnām. Ieskaitot milzīgo TA-500 un pat TA-600.
  Nu pamēģini pretoties tādam spēkam. Tomēr padomju karaspēks arī diezgan labi iedziļinājās, radot dziļu aizsardzību. Kurai bija jāizlaužas secīgi - rindu pēc rindas. Un kaujās pieredzētā Sarkanās armijas pretestība bija varonīga un maksāja nacistiem milzīgus zaudējumus. Cīņu mēneša laikā nacisti spēja sasniegt tikai Baranoviču un Smoļeviču līmeni.
  Padomju karaspēks pastāvīgi veica pretuzbrukumu nacistiem. Uzbrukums centram nespēja sagraut padomju karaspēku. Lai gan nacisti sagrāba dominēšanu debesīs.
  Jūlija sākumā nacisti uzsāka ofensīvu Ukrainā. Spēcīgs bruņu knaibļu trieciens no dažādiem virzieniem noveda pie ievērojamu padomju spēku ielenkšanas. Bet arī vācieši cieta ievērojamus zaudējumus. Daļa Sarkanās armijas spēja izbēgt no katla. Tomēr krauti virzījās uz Žitomiru un ieņēma Vinnicu. Odesa atkal tika ielenkta.
  Nacisti mēģināja balstīties uz saviem panākumiem, taču tika apturēti. Padomju karaspēks aktīvi devās pretuzbrukumā, taču nespēja izlauzties cauri Vērmahta tērauda ķīļiem. Rudenī vācieši atkal spēja izvirzīties centrā un pietuvoties Minskai. Padomju karaspēka stāvoklis bija grūts. Luftwaffe bija ieguvusi gaisa pārākumu, un tam nebija nekā, kas varētu iebilst.
  1947. un 1948. gada ziemā nacisti bija aizsardzībā. Jau Sarkanā armija mēģināja virzīties uz priekšu, bet kaut kā bez nopietniem panākumiem. Sērijas vācu tanki tika pielāgoti kaujas operācijām ziemā, turklāt Vērmahtam kopumā izdevās pielāgoties klimatam.
  1948. gada pavasarī pieauga jauno padomju tanku T-54 skaits. Tiesa, vāciešiem bija arī jauni piramīdveida tanki AG-50. Viņi izcēlās ar to, ka tiem bija iegarenas piramīdas forma, spēcīgas bruņas no visiem leņķiem un lieli bruņu slīpuma leņķi. Hitlera jaunajam tankam ir ļoti grūti trāpīt pat sānos un pakaļgalā.
  Bet T-54 ir daudz labāk aizsargāts nekā T-85. Bet fašisti, cita starpā, savervēja koloniālo karaspēku no afrikāņiem un arābiem un papildināja savus spēkus ar eiropiešiem, tostarp britiem. Franko un Salazars palielināja uz padomju un vācu fronti nosūtīto brīvprātīgo vienību skaitu. Arī Musolīni režīms izvietoja ievērojamus spēkus. Katrā ziņā Vērmahts ieguva skaitļu pārākumu. Maijā uzsāktā ofensīva notika dienvidos. Vācieši spēja piespiest Dņepru un apbraukt Kijevu. Kamēr T-54 tanks tika ražots nelielos daudzumos, piemēram, reaktīvo lidmašīnu, padomju karaspēkam bija jāsamierinās ar trīsdesmit četriem. Un pēdējā tvertne jau bija novecojusi gan morāli, gan reāli un tehnoloģiski.
  Daļa padomju karaspēka atkal tika ielenkta. Centrā sekoja fašistu ofensīva. Līdz rudenim nacisti sasniedza Dņepras centru. Padomju karaspēks dienvidos tika atdalīts ar sauszemi Krimā, Kijevā, un zaudēja daļu no Ukrainas kreisā krasta. Odesa ir kritusi. Situācija ir kļuvusi ārkārtīgi sarežģīta.
  Vēlā rudenī nacisti ieņēma Poltavu un tika apturēti. Nāca jauna ziema. Nacisti neuzdrošinājās uzbrukt aukstumā. Un Sarkanā armija atgriezās normālā ātrumā. Pēc spītīgām cīņām fašisti tika padzīti no Poltavas un Hersonas apgabala. Bet tad padomju karaspēks atkal tika apturēts. Ienaidnieks saglabāja savas priekšrocības gaisā, jo MIG-15 tikai sāka parādīties. Un šis cīnītājs bija zemāks par labākajiem vācu modeļiem. Pavasarī nacisti, izmantojot piramīdveida tankus, atkal izlauzās cauri, un vasarā izdevās ieņemt Donbasu.
  Situāciju īpaši sarežģīja nacistu pārliecinošais pārākums kājniekos. Viņi pameta daudzas koloniālās dalīšanas. Cilvēkresursu priekšrocības. Negatīvu ietekmi atstāja arī nacistu pārākums gaisā. Padomju pilsētas krita viena pēc otras.
  Pēc Donbasa krišanas fašisti virzījās uz priekšu centrā. Tuvojāmies Smoļenskai. Un viņi pat ieskauj pilsētu. Taču Smoļenska izturēja vēl četrus mēnešus.
  Pienāca 1950. gads... Ziemā Sarkanā armija nedaudz atspieda vāciešus dienvidos, atgūstot Belgorodu, Vorošilovgradu un tuvojoties Harkovai. Tomēr pavasarī vācieši atkal papildināja savu karaspēku ar afrikāņiem un arābiem un uzbruka. Un atkal viņi iekļuva padomju pozīciju dziļumos. Cīņās izrādījās, ka vācu piramīdveida tanks ir ideāla forma un T-54 tam nav sāncensis. Faktiski pat IS-7 bija zemāks tā vispārējo kaujas īpašību ziņā. Lai cīnītos pret vācu piramīdveida tankiem, tika izveidots IS-10. Šis transportlīdzeklis bija bruņots ar 203 mm lielgabalu un svēra simts tonnas.
  Bet apstākļos, kad vācu aviācija turpināja dominēt gaisā, šādas tvertnes bija gandrīz neiespējami pārvietot pa dzelzceļu. Un izrādījās, ka IS-10 nebija dzīvotspējīgs. Vasarā nacisti spēja izlauzties uz Voroņežu. Un rudenī izstrādā ofensīvu Staļingradas virzienā. Bet viņiem neizdevās ieņemt pašu leģendāro pilsētu. Tajā pašā laikā nacisti atkal bloķēja Ļeņingradu. Bet tas viņiem maksāja milzīgus zaudējumus. Īpaši dzimtajā kājniekā. Bet tad pienāca ziema. Un Sarkanā armija atkal virzās uz priekšu. Vāciešus tomēr nevarēja pilnībā ielenkt, bet viņi bija spiesti virzīties aiz Donas. Un viņi aizgāja, salauzti un grauzti. Ziemā Sarkanā armija centās virzīties uz priekšu centrā, taču virzījās tikai piecpadsmit kilometrus. Un tā pienāca 1951. gads.
  Kopumā disku lidmašīnas šeit izrādījās ne pārāk efektīvi ieroči. Tie spēj taranēt padomju lidmašīnas, bet nav tik efektīvi pret zemes mērķiem. Bet viņi ir ātri. 1951. gada vasarā fašistu armija atkal uzbruka Maskavai. Cīņa bija ļoti spītīga. Padomju pavēlniecība palaida smago tanku sēriju IS-11 ar 203 mm lielgabalu, bet vājām sānu bruņām, kas samazināja transportlīdzekļa svaru. Šāds ierocis varēja iekļūt piramīdas struktūrā, taču pati padomju mašīna bija pārāk neaizsargāta. Bet T-54 neiekļuva vācu piramīdās no jebkura leņķa.
  Vāciešiem bija priekšrocības bruņās un pakāpeniski virzījās uz priekšu Maskavas tuvumā. Līdz septembrim līdz galvaspilsētai bija atlikuši vairs tikai simts kilometri.
  Padomju karaspēks atkāpās ar zaudējumiem, bet arī vācieši daudz zaudēja. Sekoja uzbrukums Staļingradai. Gandrīz pilnībā iznīcinātā pilsēta nonāca nacistu pakļautībā. Vācieši ieņēma arī Groznijas un Ordžonikidzes pilsētas Kaukāzā. Un viņi radīja bīstamu situāciju.
  Bet oktobrī nacisti bija izsmelti un bija spiesti pārtraukt ofensīvu. Ziemā Sarkanā armija devās uzbrukumā. Bet viņa spēja tikai nedaudz atgrūst nacistus. Tiesa, nacisti tika padzīti no Groznijas, un daļa Staļingradas tika atgūta. Centrā padomju karaspēks virzījās tikai trīsdesmit kilometrus un apstājās. Pienāca 1952. gads. Gan Hitlers, gan Staļins bija ļoti spītīgi. Turklāt, ja Staļins bija gatavs kompromisam, tad Hitlers acīmredzami nebija gatavs.
  Taču Krievijas cilvēkresursi beidzās. Un nacisti jau deviņdesmit procentus Vērmahta veidoja no ārzemniekiem. Tiesa, Staļinam ir sliktāk, viņš veido karaspēku no PSRS iedzīvotājiem, un Trešais Reihs vervē no zemēm no Indijas līdz Dienvidāfrikai. Protams, indieši, it īpaši ziemā, nav svarīgi karotāji, taču viņu ir daudz. Turklāt vēl nav izdevies izveidot transportlīdzekli, kas būtu pārāks par vācu piramīdveida tankiem. Un aviācijā ienaidnieks joprojām ir daudz spēcīgāks. Krauts jau ir nodevis ME-426 ekspluatācijā, un lidojošie šķīvīši paātrina līdz astoņiem skaņas ātrumiem.
  Pavasarī nacisti uzbruka dienvidos un centrā. Viņiem izdevās atkarot Grozniju un padzīt padomju karaspēku no Staļingradas. Tad vācu tanki ar jaunākajām keramikas bruņām un dinamisko aizsardzību spēja apiet Maskavu un to aplenkt.
  Attīstot savus panākumus, dienvidos nacisti sasniedza Astrahaņu un sasniedza Kaspijas jūru. Turkiye arī iesaistījās karā Vācijas pusē.
  Augusta beigās Maskava atradās pilnīgā blokādē. Rudens atvieglojumu nenesa. Pārgurušajai Krievijai vairs nebija pietiekama papildspēka lielajām uzbrukuma operācijām. Nacisti ieņēma Rjazaņu, pagaidām atstājot Maskavu aplenkumā. Pala un Astrahaņa un Tbilisi.
  Ziemā priekšā parādījās padomju tanks T-65 ar jaudīgāku 125 mm lielgabalu un garāku garumu. Bet šī mašīna ir pārāk darbietilpīga un tika ražota tikai nelielās sērijās, un tās dzinējs ir nedaudz vājš. T-54 turpināja dominēt. Situācija turpināja pasliktināties. Vācieši spēja ieņemt gan Tihvinu, gan Volhovu. Un februārī mēs kopā ar turkiem sākām šturmēt Baku. Pilsēta krita 1953. gada 1. martā.
  Un 1953. gada 5. martā Staļins nomira. Nākamajā dienā, izsalkusi un pārvēršoties drupās, Maskava kapitulēja. Berija kļuva par Staļina pēcteci. PSRS stāvoklis, zaudējot Maskavu, Kaukāzu un 10. martā Gorkijas pilsētu, kļuva bezcerīgs.
  1953. gada 1. aprīlī Berija un Valsts aizsardzības komiteja paziņoja par padošanos. Diemžēl likās, ka nebija nekādu iespēju. Un padošanās apstākļi vismaz ļāva glābt ādas. Tiesa, vairāki ģenerāļi nepaklausīja, bet tika arestēti un pakārti par "nodevību".
  Pats Berija tika iecelts par RFSFR gubernatoru, kas ir sava veida marionešu pašpārvalde. Nacisti okupēja PSRS teritoriju un sadalīja to komisariātos.
  Palika ASV, kas, lai arī ar grūtībām, pabeidza Japānu un iecēla savu marionešu valdību Ķīnā. Bet vācieši bija pārāk noguruši no kara. Jā, ASV jau bija atombumba. Un, sagrābuši zemes no Atlantijas līdz Klusajam okeānam, no Dienvidāfrikas līdz Indijai, viņi nomierinājās. Zemes jau ir pietiekami daudzu vāciešu paaudžu attīstībai.
  Hitlers legalizēja daudzsievību Trešajā Reihā, ieviesa milzīgus nodokļus mazām un bezbērnu ģimenēm un pat atlīdzību par papildu sievām un bērniem. Bija iespējams precēties ar ārzemju sievietēm un pat iegūt harēmus.
  Tika atļautas laulības ar indiešu, arābu, slāvu un mulatu sievietēm. Nebija iespējams precēties tikai ar tīrām melnādainām sievietēm, ebrejiem un čigāniem. Aktīvi attīstījās ģenētiskā atlase. Tāpat kā mākslīgā apaugļošana ar apdāvinātāko vīriešu spermu. Tātad vēlāk olšūnu transplantācija.
  Trešais reihs, pirms ASV kara laikā palaida satelītu, un pēc tam āriešu pāris ar kosmosa kuģi aplidoja planētu Zeme.
  Pasaulē ir izveidojušies divi bloki: viens ir Trešais Reihs ar koloniālajiem īpašumiem un sabiedrotajiem, otrs ir ASV, koloniālie īpašumi un sabiedrotie.
  Amerika spēja piesaistīt Ķīnu sev un sagrāba Japānas iekarojumus līdz pat Birmai un Bangladešai. Kanāda, Meksika un gandrīz visas Latīņamerikas valstis, izņemot Argentīnu, kur Vācija izveidoja savas bāzes, nonāca Amerikas Savienoto Valstu aizbildniecībā.
  Pasaule izrādījās bipolāra pat vairāk nekā PSRS un ASV konfrontācijas laikā. Šeit vairs nebija nevienas nepievienojušās valstis. Visi bija spiesti būt par Vāciju vai Ameriku. Un sākās bruņošanās sacensības ar auksto karu.
  Trešais Reihs bija nedaudz veiksmīgāks, jo tam bija vairāk resursu. Bet joprojām nevienam nebija izšķirošas priekšrocības. Un pasaule šūpojās trauslā līdzsvarā.
  Hitlers nomira 1957. gada maijā sešdesmit astoņu gadu vecumā. Viņam bija vairāk nekā simts dēlu, kas iegūti mākslīgās atlases ceļā, bet neviena noteikta mantinieka. Gērings, šis narkomāns un rijējs, nomira, Himlers krita negodā un tika nošauts. Bormans tika atstādināts. Un Šellenbergs kļuva par pēcteci. Slepenpolicijas priekšniekam bija lielas pilnvaras, taču nevēlējās to atdot.
  Īsāk sakot, tika izveidota SS vadītāja diktatūra. Bet ne uz ilgu laiku. Drīz Šellenbergs nomira, un Kleimans pārņēma vadību. Pēdējais izrādījās fanātisks Hitlera cienītājs un nodeva varu vienam no iekarotāja diktatora dēliem.
  Un tika nodibināta Fīreru dinastija. Trešajā Reihā valdīja totalitārisms, Amerikas Savienotajās Valstīs - saīsināta demokrātija, kurā joprojām dominē divas partijas, mainot varu. Arī starp Amerikas sabiedrotajiem ir izveidojusies formāla demokrātija. Vācijas sabiedrotie pakāpeniski kļuva par nacionālsociālistiem un fašistiem.
  Tādā veidā abas sistēmas attīstījās sacensībās un kosmosa sacīkstēs. Un salīdzinoši stabila, mierīga eksistence.
  Pamazām ASV zaudēja kosmosa paplašināšanā... Berija nodzīvoja ilgi, līdz viņam bija deviņdesmit gadi, tad gubernatora amatu nodeva mazdēlam. Pamazām krievi un citas tautas ieguva Vācijas pilsonību un vienādas tiesības ar vāciešiem, bet dzīvoja vienpartijas, totalitārā valstī un ar vienotu izglītības sistēmu.
  Ekonomika daļēji attīstījās saskaņā ar plānu, daļēji tirgus vidē. Tas bija diezgan efektīvs. Stingrā vācu kārtība, izejvielu pārpilnība un izbūvēto ceļu masa ļāva rūpniecībai un lauksaimniecībai strauji augt.
  Valdīja disciplīna. Cigaretes ir stingri aizliegtas un netiek pārdotas; vienīgais pieejamais alkohols ir alus. Noziedzība ir ļoti zema, to nevar salīdzināt ar amerikāņu. Visām ģimenēm ir televizors, automašīna un savs atsevišķs dzīvoklis. Nav ne ubagu, ne bezpajumtnieku, ne bomžu. Narkomānu gandrīz nav - stingra kontrole. Visi bērni mācās skolās. Ikvienam ir darbs, un tie, kas nevēlas strādāt, dodas uz koncentrācijas nometni. Medicīna ir ļoti attīstījusies, tostarp pateicoties eksperimentiem ar cilvēkiem.
  Zīdaiņu mirstība ir zema, bet bērni invalīdi tiek nogalināti. Ikviens, no ģenerāļiem līdz palīgstrādniekiem, veic vingrinājumus no rīta un pirms gulētiešanas. Daudz stadionu un sporta objektu. Fiziskās audzināšanas stundas skolās - katru dienu. Dzimstība ir augsta, bet tiek kontrolēta. Fiziski un garīgi slimu vairošanās ir aizliegta.
  Ģenētiskie eksperimenti tiek turēti lielā cieņā. Ir eigēnikas ministrija, kas uzlabo cilvēku rasi.
  Hitlera personības kults, viņa pieminekļi un portreti ir visur. Bērni no bērnudārza tiek mācīti nacionālsociālisma vērtības. Presē valda stingra cenzūra, taču tiek uzņemtas daudzas krāsainas filmas ar specefektiem.
  Erotika ļoti aktīvi tiek pārstāvēta gan kino, gan žurnālos. Prostitūcija ir legalizēta un regulēta. Vientuļajiem ir augsti nodokļi. Tiek piemērots princips: katrai būtnei ir pāris! Homoseksualitāte ir stingri aizliegta. Laulības uzticība nav absolūta. Skolās ir nodarbības par erosu. Bet arī tā, lai viss būtu pieklājīgi un skaisti. Obligātā vidējā izglītība.
  ASV, protams, ir lielāks haoss, noziedzība un citas lietas. Vēl jo vairāk citās valstīs. Amerika pakāpeniski zaudē konkurenci kosmosa, tehnoloģiju un ekonomikas jomā.
  Ķīnā pieaug antiamerikāniskais noskaņojums. Gandrīz atdalīsies un pievienosies Trešajam Reiham. Šī ir tik nestabila pasaule, kas atrodas uz kodolkara sliekšņa.
  Bet tomēr nevar teikt, ka tā ir tikai distopija. Stingrajai vācu kārtībai izdevās atrisināt daudzas cilvēces problēmas, un plānveida ekonomika un zinātniskā vadība atrisināja daudzas tirgus elementiem raksturīgās problēmas. Ne gluži sociālisms, bet ļoti līdzīgs, kad monopoli un oligarhi atrodas stingrā totalitāras valsts kontrolē un dalās ar tautu.
  Nomaļu un tautu dzīves līmenis pamazām izlīdzinās, un arvien vairāk cilvēku saņem Vācijas pilsonību. Protams, baltajiem un vāciešiem pietuvinātiem etniskajiem cilvēkiem ir priekšrocības. Slāvi tiek atzīti par etniski tuviem. Pamazām partizānu karš norima, un tad sākās radošs darbs. Šeit savu lomu spēlēja vietējā pašpārvalde un sadarbība ar Beriju un NKVD vienībām.
  Un Trešā Reiha zinātnes dziļumos tiek meklēti ieroči, kas spēj neitralizēt kodolreakciju, lai izveidotu planētu hegemoniju. Padariet pasauli par vienu saimnieku. Tomēr konvencionālo ieroču jomā Amerikas Savienotās Valstis ir tālu atpalikušas.
  
  JA SAbiedrotie 1943. GADĀ BŪTU IZSŪTĪTI FRANCIJĀ.
  Ir vēl viens punkts: ir pieņemts kritizēt ASV un Rietumus. Jo īpaši tāpēc, ka viņi pārāk ilgi aizkavēja otrās frontes atvēršanu. Bet kas varēja notikt, ja tas būtu noticis agrāk? Un reālajā vēsturē viņi gandrīz iemeta sabiedrotos jūrā. Ko darīt, ja mēs iedomājamies kaut ko ne gluži triviālu.
  Sabiedrotie veic Normandijas desantu 1943. gadā. Piecas dienas pirms Kurskas izspieduma.
  Protams, Hitleram bija jāatsakās no šāda plāna "Citadele" un jāaizstāv Francija. Sabiedrotie, neskatoties uz lielajiem Vācijas zemūdeņu flotes zaudējumiem, spēja izveidot pamanāmus placdarmus. Hitlers izvilka daļu savu spēku no austrumu frontes, jo Staļins deva priekšroku nogaidīt un deva griezīgu triecienu sabiedroto armijas flangam un aizmugurē. Lieta beidzās ar ASV un Lielbritānijas armiju sakāvi, vairāk nekā pusmiljons karavīru tika sagūstīti. Tika sagūstīts daudz tehnikas.
  Staļins ofensīvu uzsāka tikai 10.septembrī. Nav labs randiņš. Spēcīgās lietusgāzes un sals vēl nebija sākušās, bet vācieši jau bija devuši sev brīvas rokas Rietumos. Turklāt Sarkanā armija virzījās uz priekšu pārāk plašā frontē. Un centrā, un pret Harkovu, un pret Orelu. Bet tomēr sākotnēji padomju karaspēks bija veiksmīgs. Bet tad vācieši organizēja pretuzbrukumus.
  "Tīģeri" un "Panthers" bija pārāki par padomju tankiem kaujas jaudā un sasniedza lieliskus rezultātus šaušanā. Sarkanā armija līdz vēlam rudenim vēl spēja atgūt Orelu un Belgorodu. Bet Krauts turēja Harkovu. Viņiem bija vairāk brīvo spēku nekā reālajā vēsturē, jo īpaši tāpēc, ka sabiedrotie atteicās izkāpt Sicīlijā, un apvērsums, lai gāztu Musolīni, nenotika. Un, ņemot vērā panākumus Francijā, tika pievienotas divdesmit līdz trīsdesmit divīzijas. Turklāt, atteikušies no ofensīvas Kurskas bulgā, vācieši saglabāja vairāk kājnieku un tanku, kā arī izvēlējās SS divīzijas. Viens "Ferdinands", reālajā vēsturē gandrīz puse tika zaudēta mīnām.
  Un tad šie pašpiedziņas ieroči izrādījās neskarti un lieliski parādīja sevi aizsardzībā. Un "Panther" ir ļoti spēcīga aizsardzībā. Ofensīvā sānu bruņu vājums izraisīja lielus zaudējumus pat no četrdesmit pieciem. Un Panthers salūza ofensīvā daudz biežāk nekā sēdēja nekustīgi slazdā.
  Vācieši izturēja līdz janvārim. Viņi atvairīja padomju karaspēka uzbrukumus, gandrīz neatkāpjoties. Viņiem izdevās atvairīt uzbrukumu pie Ļeņingradas. Ir ļoti spēcīga aizsardzība un labi attīstītas struktūras. Reālajā vēsturē Ļeņingradas tuvumā bija palicis pārāk maz spēku. Taču alternatīvā variantā Krauts spēja izvairīties no tik lieliem zaudējumiem kā patiesībā. Turklāt pēc neveiksmes nosēšanās Francijā ASV izcēlās nopietna politiskā krīze.
  Rūzvelts, pakļaujoties republikāņu spiedienam, pavēlēja ierobežot Trešā reiha bombardēšanu un koncentrēties tikai uz Japānu. Tas noveda pie tā, ka ieroču ražošana Vācijā bija ievērojami lielāka nekā reālajā vēsturē. Jaunā triecienšautene MP-44 tika izmantota agrāk, tāpat kā Tiger-2 un Panther-2, un agrāk parādījās ME-262, kas netika pārveidota par Blitzbromer. Kopš karaspēka izkraušanas problēma Francijā ir zaudējusi savu aktualitāti.
  Kas ir ME-262? Īsts briesmonis ar četriem 30mm gaisa lielgabaliem un spēcīgām bruņām. Tas ļoti apgrūtina lidmašīnas notriekšanu. Reālajā vēsturē padomju piloti notrieca tikai trīs šādas lidmašīnas. Kožedubs guva vienu. Kopumā vācieši kaujās zaudēja tikai divdesmit šādus transportlīdzekļus.
  
  Bet ziemā Sarkanā armija joprojām cīnās labāk nekā vasarā, un vācu tankus ir grūtāk pārvietot. Padomju karaspēks ienāca Ukrainā un ieņēma Harkovu. Mēs izlauzāmies uz Poltavu. Un līdz martam pēc sīvām cīņām viņi sasniedza Dņepru. Bet tas maksāja milzīgus zaudējumus. Vācieši, kas tika papildināti ar tankiem un saņēma reaktīvo lidmašīnu, apturēja ofensīvu. Aprīlī padomju karaspēks spieda Ļeņingradas virzienā un centrā, bet nespēja gūt ievērojamus panākumus. Mēs virzījāmies uz priekšu piecpadsmit līdz divdesmit kilometrus. Jūnija sākumā, kad ceļi beidzot izžuva, viņi sāka virzīties uz priekšu Ukrainas teritorijā, mēģinot veidot katlu. Cīņās Panthers-2 un Tigers-2, kā arī jaunākā Lion attīstība sevi parādīja ļoti spēcīgi.
  Pēdējā automašīna izrādījās diezgan veiksmīga, tāpēc blīvāks izkārtojums ļāva samazināt svaru ar ievērojamu rezervāciju.
  Tomēr PSRS bija IS-2 un T-34-85, kas arī bija diezgan spēcīgi. Bet padomju vienības nedaudz piekāpās. Cīņas parādīja, ka "Panther" -2 ir diezgan turīgs tanks - labi aizsargāts, īpaši pieres daļā, un labi bruņots. "Lion" izrādījās daudz veiksmīgāks par "Tiger"-2. Bet pēdējā tvertne neattaisnoja cerības. Tas izrādījās pārāk smags un bieži salūza.
  Padomju karaspēks pēc vairāku nedēļu kaujām bija spiests atkāpties no Dņepras, taču izvairījās no ielenkšanas. Vācieši guva panākumus par pārāk lielu cenu. Sarkanā armija ir kļuvusi savādāka. Karaspēks ieguva kaujas pieredzi un izrādījās ļoti neatlaidīgs, un viņu komanda bija prasmīga. Tāpēc nacistiem neizdevās gūt izšķirošus panākumus. Lai gan viņi iekaroja Poltavu.
  Rudenī fronte mainījās maz. Sarkanā armija vairāk bija aizsardzībā. Viņa taupīja spēkus un gatavojās uzbrukumam.
  Tomēr situācija bija problemātiska. Nacistiem ir reaktīvās lidmašīnas masveida ražošanā. Tika pievienoti XE-162, Arado, ME-163 un vēl kaut kas. Turklāt parādījās tanki E-10 un E-25, viegli, bet bīstami. Gan uzlabotā "Lion", gan uzlabotā "Panther"-2 modifikācija. Kvalitatīvi nacistiem izrādījās spēcīgāki ieroči. Un viņiem ir ievērojams karaspēka skaits. Armijā tika iesaukti arī pusaudži, no visas Eiropas un Khivi tika izveidotas ārvalstu divīzijas. Bija arī daudzas vietējās policijas vienības.
  Līdz šim pārākums cilvēkresursos palika Vērmahta un Trešā Reiha pusē. Un vācieši pulcēja spēkus, kas nebija zemāki par Sarkano armiju. Un ieroču ražošanā Trešais Reihs bija pārāks par Krieviju ar kvalitatīvu priekšrocību. Tāpēc ziemā Sarkanā armija uzsāka ofensīvu centrā, īsti nerēķinoties ar panākumiem. Nacistu aizsardzība ir ārkārtīgi spēcīga, un tajā ir vairāk rezervju nekā jebkad agrāk.
  Bet tomēr padomju karaspēks izlauzās cauri aizsardzībai un izgāja uz ziemeļiem no Smoļenskas. Tālāk viņi sasniedza Dņepru, kur viņus apturēja svaigas Vērmahta rezerves. Martā vāciešiem uzbruka no dienvidiem un spēja atjaunot situāciju. Šādos apstākļos Staļins aprīlī ierosināja pamieru. Tā kā Japāna zaudēja karu ASV, Hitlers nolēma nākt palīgā savam sabiedrotajam un pieņēma pamiera priekšlikumu. Bet tas ir cits karš.
  Fritz bija ārkārtīgi jaudīga zemūdeņu flote. Un viņi uzsāka īstas britu un amerikāņu kuģu medības.
  Tajā pašā laikā krauts sāka ofensīvu Āfrikā. Pirmais trieciens ir caur Gibraltāru un Maroku.
  Fīrers personīgi tikās ar Franko un izklāstīja izredzes. Saka, ka Vācijai vajag Āfriku, un īsākais ceļš uz turieni ir tikai caur jūras šaurumu. Trešā Reiha rokas tagad ir brīvas, tanki, zemūdenes un aviācija ir labākā pasaulē. Spānijas okupācija ir vienas nedēļas jautājums. Tātad, vai jums tas patīk vai nē, jums būs jālaiž vācieši cauri. Un Gibraltārs ir Āfrikas atslēga, kuru nevar apiet.
  Tāpēc izvēlieties savu. Vai nu jūs izlaidat karaspēku, vai arī mēs jūs sagūstam! Franko, sapratis, ka nav izvēles, izvēlējās mazāko ļaunumu: izlaida karaspēku cauri. Un nacisti uzreiz ieņēma Gibraltāru un pēc tam nolaidās Marokā. Kopumā kaujām Vidusjūrā ir liela nozīme. Fīrers, kas nav saistīts ar karu ar PSRS, sakāva britus Maltā, pēc tam viņam bija iespēja izkraut karaspēku Tunisijā.
  Bet tas liecināja, ka krautiem bija liela neveiksme, nesagraujot britus Maltā četrdesmitajos gados. Mēs esam iztērējuši tik daudz laika. Bet viņi spēja uzvarēt 1945. gadā.
  Aptuvenais spēku samērs liecināja, ka ASV un Lielbritānija nepieder Āfrikas ziemeļiem. Vācieši, kuriem ir ērtāki sakari un labāki ieroči, pamazām sagrābj teritoriju. Jāpiebilst, ka reālajā vēsturē Krautus novērsa Franko spītība un Hitlera kļūda ar Gibraltāru. Vidusjūras frontes sektora nozīmes nenovērtēšana un gatavošanās karam ar PSRS.
  Jāpiebilst arī, ka britu tanki tolaik bruņās bija pārāki par vācu tankiem. Bet līdz četrdesmit piektajam gadam, bez šaubām, "Panther"-2 izrādījās spēcīgāks bruņojumā un bruņu caurduršanas spējā. Un modificētais "Lauva", vēl jo vairāk. Vairāki desmiti tūkstošu angļu tika sagūstīti. Maroka ir kritusi. Tad vācu karaspēks cīnījās caur Alžīriju un apvienoja spēkus Tunisijā.
  Tālāk vācu karaspēks izgāja cauri Lībijai un ielauzās Ēģiptē. Vairāk nekā trīsdesmit britu un amerikāņu divīzijas tika uzvarētas. Šķērsojuši Suecas kanālu, vācieši steidzās uz Tuvajiem Austrumiem. Irāka un Kuveita tika sagūstītas.
  Nacistu panākumi satrauca amerikāņus. Trūmens mēģināja vienoties ar Vāciju par ietekmes sfēru sadali. Arī Čērčils bija sliecies uz kompromisiem un tajā pašā laikā mēģināja pārbaudīt ūdeņus, lai iesaistītu karā Staļinu.
  Bet vadītājs zīmīgi klusēja. Nē, no vienas puses, Staļins saprata, ka nav viņa interesēs gaidīt, kamēr Trešais Reihs nostiprināsies un sakauj sabiedrotos. Bet, no otras puses, es negribēju vilkt kastaņus no uguns. Un vispār Staļins bieži piedzīvoja neizlēmību, kad viņam pašam vajadzēja sist, bet bija šaubas par panākumiem. Tāpat kā, piemēram, Staļins reālajā vēsturē neuzdrošinājās uzbrukt Dienvidslāvijai un gāzt Tito. Bet šeit, galu galā, ir spēcīgākā armija Trešā Reiha pasaulē ar labākajiem tankiem, lidmašīnām un ložmetējiem.
  Staļinam ir grūti pieņemt lēmumu. Un valsts ir pārāk nogurusi no kara.
  Hitlers uzsāka ofensīvu Āfrikas dienvidos. Bija vācu diaspora un būri. Mums tie ir jāatbrīvo. 1946. gada ziemā vācieši sasniedza Dienvidāfriku un tur sakāva britus.
  Amerikas Savienotās Valstis ir piedzīvojušas iekšējo krīzi. Viņu karaspēku uz sauszemes piekāva vācieši. Un Trešā Reiha spēks pieauga: E-50 sērijas tanki demonstrēja savu graujošo spēku. Un viņi uzvarēja visus, jo amerikāņu peršingi un it īpaši Šermaņi viņiem nebija konkurenti.
  Atombumbas radīšana ir palēninājusies. Un līdz šim tas ir ļoti tālu no modeļa, kas piemērots kaujas lietošanai. Arī Trešajā Reihā vairāk tika runāts par kodoldzinēju, nevis bumbu.
  Bet arī vāciešiem ir grūti nokļūt Amerikā, viss okeāns viņus sadala, un Lielbritānijas un ASV flotes ir ļoti lielas, un viņi nevar tos izsist tikai ar zemūdenēm.
  Fīrers saskārās ar dilemmu: kur sūtīt savus barus. Un kā pārvarēt ūdens šķēršļus. Kamēr nacisti nolēma uzbrukt Indijai. Šī ideja kopumā ir loģiska. Bet te jau vajag Krievijai savu karaspēku izvest no Irānas.
  Hitlers un Staļins sāka sarunas. PSRS vadītājs izrādīja interesi par angļu mantojumu. Fīrers aicināja Krieviju iesaistīties karā ar Lielbritāniju un ASV. Staļins atteicās. Nacistu rokas bija saķēdētas. Lielbritānija joprojām bija nenogremdējams gaisa kuģu pārvadātājs.
  Karš pārcēlās uz gaisa un jūras fāzi. Vācieši izstrādāja reaktīvo lidmašīnu. Sērijā parādījās jaudīgāk bruņoti un ātrgaitas XE-262, un ME-2010, un ME-362, kā arī bumbvedēji TA-500 un VO-18 bezastes modifikācijā. Un zemūdenes ar ūdeņraža peroksīdu, sasniedzot ātrumu 35 mezgli stundā.
  Četrdesmit sestais gads pagāja savstarpējās dūrienos. Vācieši vēl nebija nolēmuši izkāpt Lielbritānijā. Staļins neiedeva piespēli Indijai. Japāna zaudēja Filipīnas, un daudzas salas tomēr palika Ķīnā. Un līdz šim tas ir aizkavējis amerikāņu aviācijas uzbrukumu. Pēc reaktīvo iznīcinātāju parādīšanās Uzlecošās saules zemē samurajiem kļuva nedaudz vieglāk.
  ASV pašas vēl nav radījušas pietiekami efektīvu reaktīvo iznīcinātāju un zaudēja vāciešiem debesīs.
  Turklāt Vācija ir parādījusies virknē disku, kuriem nav līdzvērtīgu.
  Viņi mēģināja vilkt Staļinu vienā vai otrā virzienā, bet Koba palika neitrāls. Hitlers noteiktos apstākļos nebūtu bijis pret pasauli. Turklāt Vācija saņēma Tuvos Austrumus un Āfriku. Viņai jau ir vairāk iekarojumu nekā Čingishana. Bet Amerika vēl nevēlējās mieru. Un Lielbritānija, kas zaudēja tik daudz koloniju, vēl jo vairāk.
  1947. gada maijā vācieši nolēma nolaisties metropolē. Viņi ļoti rēķinājās ar savu pārākumu tankos un joprojām labāko aviāciju pasaulē.
  Un zemūdenēm. Taču pašu nosēšanos nācās pārcelt vēl mēnesi kādu problēmu dēļ. Izmantojot Āfrikas un Tuvo Austrumu resursus, Vācija spēja saražot tik daudz reaktīvo mašīnu, ka sagrāba gaisa pārākumu.
  Amerikas Savienotās Valstis, kuru tehnoloģiju kvalitāte ir daudz sliktāka, ar to nevarēja tikt galā. Un vācieši varēja izkraut karaspēku un turēt tos. Cīņās izrādījās, ka Čērčils bija bezcerīgi novecojis un pat nevarēja iekļūt vācu tanku pusē. Un tā, protams, ir problēma. Kopumā amerikāņiem un britiem nebija pietiekami spēcīga prettanku ieroča, lai cīnītos ar "E" sēriju un nodarītu kaitējumu Trešā Reiha smagajiem tankiem. Šeit britiem tas neizdevās.
  Septiņpadsmit mārciņu lielgabals izrādījās ierobežojums, taču ar to nepietika, un trīsdesmit divus mārciņus smags ierocis nenonāca ražošanā. Un arī ar to nepietika.
  Vācieši trīs nedēļu cīņās spēja aplenkt Londonu. Un, lai izvairītos no nevajadzīgiem upuriem, garnizons kapitulēja.
  Čērčils aizbēga uz Kanādu, un no turienes viņš solīja turpināt pretestību. Bet tas vairs nebija tas pats. Hitlers Lielbritānijā iecēla savu marionešu karali un Moslija vadīto valdību.
  Daļa angļu flotes padevās. Dažus sagūstīja amerikāņi. Karš turpinājās. Vācieši ieņēma Īriju un sāka gatavoties lēcienam uz Islandi. Slavenā operācija Ikars notika 1947. gada novembrī un bija negaidīta ASV. Neviens nedomāja, ka nacisti ar to riskēs sala, vētru un aisbergu apstākļos.
  Bet viņi varēja veikt operāciju un ieņemt salu. Un viņi tur uzlika karogu ar svastiku. Amerikā viņi pēc tam nobijās. Un atkal viņi piedāvāja mieru Vācijai. Viņi pat solīja kaut ko atdot Japānai.
  Hitlers, baidoties no PSRS pieaugošās varas, piekrita miera līgumam. Un ieskaitot piekāpšanos Japānai.
  Pēc tam 1948. gadā nacistiskā Vācija sāka gatavoties Austrumu kampaņai. PSRS parādījās sērijās T-54, IS-4 un IS-7. Tas ir, ļoti pieklājīgas automašīnas.
  Bet pagaidām E-50 sērija saglabāja priekšrocības bruņās pār T-54 un ieročiem, un bija salīdzināma ar IS-7. Bet pēdējā tvertne nebija plaši izplatīta. Tātad krautiem līdz šim izdevās iegūt priekšrocības tanku kvalitātē. Viņu smagākais E-75 izrādījās ārkārtīgi spēcīgs bruņojuma un pistoles letalitātes ziņā. Galvenais ir tas, ka vāciešiem, savervējot karaspēku no Eiropas un Āfrikas, bija skaitliskā priekšrocība.
  Un Fritz ir labāka aviācija. MIG-15 ir tikai tikko izturējis testus.
  Tāpēc Fritz 10. jūnijā devās uzbrukumā un metās Maskavas virzienā. Bet padomju karaspēka blīvā aizsardzība izrādījās ārkārtīgi attīstīta. Divu mēnešu laikā nacisti spēja izvirzīties tikai 100 kilometrus. Un viņi apstājās, ciešot milzīgus zaudējumus.
  Tad nacisti pārcēlās uz dienvidiem. Viņi ielauzās Harkovā, sagrāba lielāko daļu Donbasa, bet atkal tika apturēti. Precīzāk, viņi pārgura.
  Sarkanajai armijai ir ļoti spēcīgas aizsardzības līnijas. Pamiera gados tika izraktas tranšejas un bunkuri. Daudz prettanku ežu, un mīnas. Mēģiniet, izlauzieties cauri. Nacisti virzījās uz priekšu, taču daudz zaudēja. Un viņi bija spiesti apstāties. Ir pienācis vēls rudens un ziema. Padomju armija jau ir mēģinājusi uzbrukt, bet vācieši ir gatavi ziemai un tur rindu. Priekšējā līnija bija neaktīva. Sarkanā armija virzījās uz priekšu tikai duci vai vairāk.
  Nākamajā gadā vācieši nevirzījās uz priekšu pa sauszemi, bet mēģināja attīstīt gaisa spiedienu. Kamēr viņu reaktīvie bumbvedēji bija vislabākajā veidā. Bet arī padomju cīnītāji uzlabojās. Gada beigās izdevās izveidot zeme-gaiss raķetes....
  Ziemā Sarkanā armija mēģināja virzīties uz priekšu, taču iekļuva tikai dažus kilometrus.
  1950. gada maijā vācieši mēģināja uzbrukt paši. Bet viņiem tas neizdevās. Pat jaunā piramīdas tvertne nepalīdzēja. Mēs virzījāmies uz priekšu kādus piecdesmit kilometrus un apstājāmies. Arī gaisa spiedienam nebija nekādas ietekmes. Reidi turpinājās līdz vēlam rudenim. Bet nekas neizdevās.
  Ziemā Sarkanā armija spieda, bet arī bez rezultātiem. Tāds izvērtās lipīgs karš. Savstarpējos uzbrukumos aizritēja arī 1951. gads. Pavasarī un vasarā vācieši virzījās tikai divdesmit kilometrus. Frontes līnija kļuva arvien sasalusi. Un karš kļuva statisks. Taču situācija nākamajā, 1952. gadā, pēkšņi kļuva sarežģītāka. Pārvarējusi vilcināšanos un uzkrājusi spēkus, Japāna iesaistījās karā.
  Japānas otrās frontes atvēršana 1952. gadā sarežģīja situāciju PSRS. Samuraju karaspēks ir vājāks ar tankiem un pašpiedziņas lielgabaliem, taču viņiem ir arī reaktīvās lidmašīnas un ļoti fanātiski kājnieki.
  Sarkanajai armijai bija jācīnās divās frontēs.
  Oļegs Rybachenko pat komponēja:
  Problēmas ir atnākušas uz manu Krieviju,
  Samuraji nekaunīgi nāk no austrumiem...
  Es mīlu Jēzu un Staļinu -
  Lai arī dusmas dažkārt salauž sirdi!
  Vācieši izmantoja brīdi, kad daļa Sarkanās armijas bija apjucis un uzsāka plašu ofensīvu dienvidos. 1952. gada augustā, tāpat kā pirms desmit gadiem, viņiem izdevās izlauzties līdz Staļingradai. Ir sācies Staļingradas eposs numur divi. Un atkal fašisti iegrima kaujās, aizrīdamies paši savās asinīs. Un hitleriskās koalīcijas zaudējumi bija milzīgi. Cīņas ievilkās līdz dziļai ziemai.
  PSRS nebija spēka atkārtot pretuzbrukumu: Japānas faktors ietekmēja, bet nacisti spēja ieņemt tikai astoņdesmit procentus Staļingradas un apstājās.
  Ziemā Sarkanā armija nedaudz knibināja vāciešus centrā, bet kopumā bija mierīgs. Staļins nomira 1953. gada martā. Molotovs kļuva par viņa pēcteci. Viņi pārāk baidījās no Berijas. Jā, un šī ir pretīga personība. Maijā frontē parādījās nacisti ar piramīdveida tankiem. Jaunais ierocis ir ļoti spēcīgs un bīstams, necaurlaidīgs no visiem leņķiem. Mēģiniet ar to vispār tikt galā.
  Vācieši pēc spītīgā Hitlera pavēles turpināja uzbrukumu Staļingradai. Viņi izmantoja gan disketes, gan pazemes tvertnes. Viņiem beidzot izdevās ieņemt pilsētu divu mēnešu laikā. Un tad nacisti pārcēlās uz Astrahaņu. Mēs progresējām diezgan veiksmīgi. Japāņi aplenca Vladivostoku un mēģināja izlauzties cauri Mongolijai. Cīņa bija sīva, un japāņi spēja ielauzties.
  Molotovs paziņoja, ka cīnīsies līdz galam. Bet situācija PSRS joprojām bija ārkārtīgi sarežģīta. Jaunais T-55 tanks izrādījās nepietiekams, lai cīnītos pret Krautu piramīdveida mašīnām. Diemžēl spēku manāmi pietrūka, lai patiesi pagrieztu kara gaitu. 1953. gads beidzās apstākļos, kad vācieši nogrieza Kaukāzu, Turcija iestājās karā un Japāna tika saplosīta pār visiem.
  Spēks
  Februārī Baku krita, un PSRS stāvoklis pasliktinājās par lielumu. 1954. gada maijā viss Kaukāzs nonāca nacistu pakļautībā. Veci cilvēki divpadsmit un astoņdesmit gadus veci jau bija oficiāli iesaukti Sarkanajā armijā. Bija arī daudz sieviešu. Valstī trūka resursu.
  Vērmahts arī retināja. Gandrīz deviņdesmit procenti no tā ir ārvalstu. Vācu vienību kaujas efektivitāte samazinājās par lielumu. Taču diskotēkas ir kļuvušas daudz bīstamākas. Un piramīdas tvertnes parasti ir pilnības robeža. Neatkarīgi no tā, no kāda leņķa jūs fotografējat, čaumalas rikošē.
  Zēns iedomājās tanka apkalpi piramīdveida tankā. 1954. gada jūnijā nacistu karaspēks virzās uz Saratovu. Viņi cenšas tuvoties Maskavai no dziļas aizmugures. Padomājiet, kopš Lielā Tēvijas kara sākuma ir pagājuši trīspadsmit gadi.
  Kādas šausmas un visu tautu ciešanas. Un trīspadsmit gadus cīnījās slavenais četrinieks: Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda. Meitenes nemaz nav novecojušas. Tikpat jauns un svaigs kā iepriekš.
  Un tankam ir slīpas bruņas un tas ir zems. Vairāk uzlabots, tajā ir tikai divi apkalpes locekļi, kas atrodas guļus stāvoklī.
  Gerda un Šarlote mērķē uz 105 mm augstspiediena lielgabalu, bet ar īsāku uzpurni. Purns ir īsāks, bet sākotnējais ātrums būs lielāks, līdz 1700 metriem sekundē.
  Un urāna kodols čaulā. Un meitenes ķiķinās. T-55 tanks vēl nav īpaši populārs. Galvenais, protams, ir T-54, transportlīdzeklis ar 200 mm torņa frontālo bruņām. Diezgan tupus mašīna.
  Gerda pasmaida un notēmē uz ieroci. Viņai ir piramīdas mašīna. Tas ir divsimt piecdesmit milimetri leģēta tērauda augstā leņķī, cementētas bruņas. Un 100 milimetru T-54 nevar iekļūt vācu automašīnā.
  Meitene, nevis novecojusi Šarlote, uzspiež baso kāju uz kursorsviras, un vācu tanks paātrina. Tikai piecdesmit piecas tonnas svara ar 1800 zirgspēku gāzes turbīnas dzinēju un bruņām no visiem 250 mm leņķiem pie lieliem racionāla slīpuma leņķiem. Un padomju tankiem nav izredžu tai izlauzties cauri. Un pats vācu auto ir ļoti veikls un caurbraucams.
  Gerda ar nopūtu atzīmē:
  - Beidzot mūsu dizaineri ir radījuši perfektu automašīnu un salīdzinoši mazu svaru.
  Šarlote ar nopūtu atzīmēja:
  - Žēl, ka tas notika par vēlu! Varējām saspiest arī ASV, ja mums tāda mašīna būtu agrāk!
  Blondā meitene ar smaidu no pērlēm teica:
  - Labāk vēlāk nekā nekad! Sirds un vēnu pulsācija prasa beidzot izbeigt Otro pasaules karu, kas sākās gandrīz pirms piecpadsmit gadiem. Mēs esam pelnījuši mieru!
  Sarkanmatainais velns apstiprināja:
  Jā, mēs esam pelnījuši mieru! Un mēs uzvarēsim!
  Gerda nopūtās un ar interesi atzīmēja:
  - Bet miers ir labs... Bet kā ar ASV?
  Šarlote, plaši un žilbinoši smaidīdama, dziedāja:
  - Lauku Amerika, no otras puses, tu izskaties kā debesis un izskaties labi! Bet ticiet man, Trešais Reihs ir foršāks un stiprāks par jums!
  Gerda šāva uz T-54 un, iekļuvusi padomju tankā, čivināja:
  - Es esmu gudrs - visgudrs, es esmu gudrs - visgudrs, bet ne pūce vispār!
  Vācu lielgabals no liela attāluma caururba padomju tankus. Bīstamāks bija smagais IS-11. Šim transportlīdzeklim ir 203 mm lielgabals, tam bija iespēja iekļūt vāciešiem. Tiesa, par tādu jaudu nācās maksāt par simts tonnu smagu cisternu. Ņemot vērā, ka vācu reaktīvais aviācija saglabāja kvalitatīvas priekšrocības salīdzinājumā ar padomju aviāciju, šādas lidmašīnas ir vienkārši pašnāvnieki.
  Arī modernizētais IS-7 nav slikts. Šis transportlīdzeklis ir palielinājis frontālo bruņu biezumu, un svars ir palielinājies līdz 78 tonnām. Bet šādam pieaugumam automašīna zaudēja braukšanas veiktspēju, un palielinājās slodze uz priekšējiem veltņiem. Un ar lielgabalu nepietiek pret vācu piramīdveida tankiem.
  Šeit Gerda šāva uz IS-7, tikko noķēra brīdi, kad padomju tanks pagriezās uz sāniem. Tur viņa bruņas ir daudz plānākas. Un viņš taranēja čaulu ar urāna serdi Sarkanās armijas transportlīdzeklī.
  Blondīne terminators atzīmēja:
  - Bet lācis nav veikls!
  Šarlote atzīmēja:
  - Bet kož. Trīsdesmit kilogramu čaumalas var būt bīstamas.
  Gerda iesmējās.
  - Bet viņš labprāt karājas uz malas, nodurts par bīstamību!
  Meitenes pasmējās un notrieca vēl vienu T-54. Un Šarlote pievienoja ātrumu, jo radās draudi - parādījās reta, bet bīstama IS-11. Tiesa, viņa ierocis nav īpaši ātri šaujošs un nav pietiekami precīzs, taču tas ir nāvējošs. Lai gan, kas zina, varbūt aiz viņa sēž kāds supermens. Un priekšējo bruņu biezums ir 350 milimetri. Jūs nevarat trāpīt šim no attāluma. Mums jātuvojas.
  Šarlote ar īgnumu atzīmēja:
  - Krievi ir radījuši smago mašīnu, kas, protams, ir sliktāka par mūsu tanku, bet pēc jaudas ne zemāka. Tiesa, daudz smagāks par mūsu auto.
  Gerda piebilda:
  - Un ne tik mobils!
  Blondīne terminators izšāva un notrieca vēl vienu T-54. Automašīnas kopumā vāciešiem vēl nav bīstamas. Vācieši izcēla savus ieročus ar mazāku kalibru, bet lielāku šāviņa sākotnējo ātrumu.
  Šarlote ar zināmu īgnumu atzīmēja:
  -Man jau ir apnicis cīnīties! Ja pa Volgu uz Maskavu aiziesi, tad būs vēl pāris tūkstoši jūdžu!
  Gerda laboja savu partneri:
  -Būs nedaudz mazāk, bet tomēr pieklājīgi!
  Šarlote pārspēja citu T-54 un, smīnot, atzīmēja:
  - Bet tāls ceļš ir vieglāks par īso!
  Meitenes nezaudēja optimismu. Un viņi turpināja cīnīties un uzvarēt!
  Tātad IS-11 šāva uz viņiem... Bet šāviņš aizlidoja garām. Ar šo kalibru tas ir bīstami.
  Gerda smejoties dziedāja:
  - Mežā ir lapsas, un Isa pret vāciešiem!
  Šarlote smējās un čivināja:
  - Visumā plosās karš,
  Iznīcini, nogalina bez iemesla...
  Sātans ir nost no ķēdes
  Un nāve nāca viņam līdzi!
  Meitenes smējās un šāva uz IS-11. Šāviņš iedzēla padomju transportlīdzeklī un saskrāpēja frontālās bruņas. Bet tagadne nevarēja iekļūt 350 mm un pat 30 grādu slīpumā no vertikāles.
  Gerda nolādēja:
  - Spēcīgi, krievi... Varbūt jāienāk no malas?
  Šarlote atzīmēja:
  - Krievu tanka malas ir tikai simts milimetru, bet tik tuvu iet ir riskanti.
  Gerda ķiķināja un atzīmēja: mēs cīnāmies trīspadsmit gadus. Un joprojām nav neviena nopietna savainojuma!
  Šarlote iesmējās un čukstēja:
  - Skaties, nemulsina!
  Gerda iesmējās un iesaucās:
  - Ak, reiz bēdas nav problēma! Ak, laiks, it kā naudas tumsa! Nelāgam visu atņems, bet pagaidām - pagaidām staigā!
  Meitenes tuvojās milzīgam padomju tankam. IS-11 bija gandrīz vienīgais transportlīdzeklis, kas spēja cīnīties ar jaunākajiem vācu tankiem.
  Bet šeit notika zināma evolūcija. Ja nacistiem 1943. gadā bija tanki, kas bija smagāki un, iespējams, jaudīgāki par padomju, bet ar sliktākām gaitas īpašībām. Tagad gāzturbīnu dzinēji deva Krautiem priekšrocības braukšanas veiktspējā, un padomju tanku būvniecībā notika tvertnes masas palielināšana.
  IS-11 kļuva par transportlīdzekli, kas varēja ietriekties piramīdas tankā, lai arī ar lielu rikošeta iespējamību, bet... Tā mobilitāte izrādījās zema.
  Vācu piramīdas tanks tika apzīmēts ar AG-50 par godu Hitleram. Fīreram bija apnicis, ka automašīnas tiek nosauktas dzīvnieku vārdā. Un viņš nolēma parādīt savu personības kultu tankos. Smagākajam AG-75 modelim bija 2000 zirgspēku dzinējs, ar astoņdesmit tonnu masu, 350 mm bruņas un 128 mm kalibra lielgabals, arī augstspiediena un, protams, bruņas caurdurošāks. Bet AG-75 nebija tik plaši izplatīts kā AG-50, kas kļuva par galveno.
  Gerda un Šarlote tuvojās padomju, ļoti sīkstajai mašīnai.
  Un pa ceļam viņi šāva pa mazākiem mērķiem. Jo īpaši SU-152, ļoti bīstama mašīna ar iegarenu mucu. Var radīt nepatikšanas.
  Un Gerda ar precīzu sitienu viņu likvidēja. Un viņa čivināja:
  - Es tiešām esmu meitene un supermens vienā pudelē!
  Karotājs ir patiešām foršs...
  Kristīna un Magda cīnījās uz viena tanka un labi darīja savu darbu.
  Magda ar zināmu neapmierinātību balsī piezīmēja:
  - Ak, mēs nogalinām... Kā sātana bērni!
  Kristīna pat demonstratīvi žāvājās:
  - Ak jā... Man ir pilnīgi apnicis to atzīt! Visa šī slepkavība un vardarbība!
  Magda notrieca T-54 un skumji iesaucās:
  - Šeit mums viss iet... Pretī uzvarai, lai arī grūti! Karavīri tiks pagodināti... Ar medaļu, kas nav čuguna!
  Kristīna nicinoši šņāca:
  - Labi, nu... Mēs varam daudz! Un, godīgi sakot, manas ausis jau ir aizsprostotas no šāviena! Tas viss ir šausmīgi garlaicīgi!
  Magda atbildē ieteica:
  - Kad karš beigsies, mums vajadzētu dzert šampanieti miera labad!
  Kristīna tviterī ierakstīja:
  - Pastāsti man, kas ir pasaule, viņi tev atbildēs! Saule un vējš!
  Tikmēr Gerda kopā ar Šarloti iekļuva padomju tanka sānos un iesita viņai. IS-11, būdams nāvīgi ievainots, sāka detonēt. Viņš bija burtiski saplēsts. No padomju tanka lidoja gruveši un daudz metāla atkritumu.
  Magda smaidot dziedāja:
  - Kā asins upes kārtējo reizi uzplūdušas nepatikšanas, uzliesmojis augstprātīgs naids... Mūsu dārgā zeme sten no asiņu, asaru un bēdu ugunīm!
  Gerda radio iesaucās:
  - Nu, nedari tā! Mēs esam guvuši lielu lomu! Ar tādu tanku retais var sacensties!
  Debesīs izvērtās vesela cīņa. MIG-15 cīnījās ar vācu moskītu māju. Papildus tam cīnījās vieglāks iznīcinātājs Yak-32 un IL-18. Vācu lidmašīnas tomēr bija pārākas par padomju lidmašīnām ātruma un bruņojuma ziņā.
  Debesīs patiešām notika īsts haoss. ME-482 cīnās kā dzīvnieki un visus saplosa. Burtiski taranējot savus pretiniekus. Bet arī MIG-15 nav slinks. Tas arī nonāk astēs un apber tās ar gaisa čaulām. Tātad cīņa izvērtās augstumā.
  Kristīna to paņēma un dziedāja:
  - Lidmašīnas ir labas, tvaikoņi ir labi, ložmetēji ir labāki!
  Magda viltīgi piemiedza savam partnerim un čivināja:
  - Tomēr vienkārši.
  Un meitene sūtīja lādiņu, nospiežot kursorsviras pogu ar kailiem pirkstiem.
  Šis pāris ir triviāli krāšņs. Un demonstrē visaugstākā līmeņa cīņassparu.
  Kristīna, apgriežot tanku, dziedās:
  - Dziediet dziesmu, kā tas bija agrāk, grupa dziedāja, un es to dziedāšu klusi! Un mēs atkal esam jauni, esam gatavi varoņdarbam, un varam tikt galā ar jebkuru uzdevumu!
  Magda nocirta vēl vienu T-54 un čivināja:
  - Lāzera stars skāra viņa deniņu, un zibenīgi vīrietis pazuda!
  Karotāji unisonā iesaucās:
  - Es negribu zināt to radījumu, kas sadedzinās šīs debesis! Viss, ko es dzirdu, ir marš, marš, pa kreisi!
  Padomju tanki aizrijās savā pretuzbrukumā. Un nacisti izlauzās līdz baterijām. Ievērojama daļa ieroču ir novecojuši 76 mm lielgabali, kas ir pilnīgi nekaitīgi vāciešiem.
  Kristīna rēca:
  - Mēs sadedzināsim visus ienaidniekus, un varu ar padomi... Mēs to izdzēsīsim izkārnījumos, pēc šīs dziesmas melodijas!
  Magda ar lielu entuziasmu apstiprināja:
  - Protams, mēs to izdzēsīsim!
  Un blondā termināte sita viņas basām kājām, vienu pret otru. Un tad viņa nošāva padomju ieroci ar šāviņu un dziedāja:
  - Šaujiet, šaujiet, nesūtiet savus ienaidniekus uz debesīm!
  Un karotājs atkal iesmējās... Meitenēm bija ļoti jautri.
  Kristīna smaidot iemeta mutē šokolādes konfekti un čivināja:
  - Mūsu valstī viss ir kā uz Mēness!
  Un meitenes vienbalsīgi smējās.
  Padomju aizsardzība piekāpās. Abas puses bija ārkārtīgi nogurušas. Karotāju ceļā ir vesela puišu kompānija. Bērni cīnījās basām kājām, puskaili. Tomēr ir vasara un silts. Puiši negribēja padoties un varonīgi nomira. Viņi parādīja fantastisku noturību.
  Viens no zēnu paņēmieniem bija granātu kaudzes mešana zem fašistu tanka. Tas ļoti palīdzēja.
  Kristīna atcerējās, kā SS spīdzināja sagūstītu zēnu. Trīspadsmit gadus vecs zēns tika sadedzināts ar pūtēju, un viņam ar knaiblēm tika salauzti visi kāju pirksti. Zēns klusi vaidēja, bet neko neteica. Ne karstā stieple, ne lāpas liesma, ne briesmīgie apdegumi visā bērna ķermenī nepiespieda jauno bruņinieku runāt.
  Ieslodzītais tika nomocīts līdz nāvei... Kristīna pati piedalījās spīdzināšanā. Viņa virzīja liesmas mēli pār pioniera ķermeni, meklējot jutīgas vietas. Jā, sarkano bērni ir stipri. Tas ir vienkārši pārsteidzošs.
  Zēns nomira spīdzināts, neko nesakot. Kristīna pat juta žēluma sajūtu savā dvēselē. Baltgalvis zēns varēja būt āriešu tautas rota. Vispār slāviem ir skaisti bērni, un kauns viņus nogalināt.
  Kristīna ar nožēlu čukstēja:
  - Bet no otras puses, tādās lietās... Ir tik daudz nepatikšanas un raižu, ak, nedod Dievs!
  Magda atbildot dziedāja:
  - Tas nav ļoti slikti, ja tev ir trīs sievas! No otras puses, daudz labāk!
  Un meitenes sita ar basām kājām, zolēm pieskaroties viena otrai. Sāka zvanīt pat pēdas nosedzošās ādas klepus.
  Padomju baterijas tika apspiestas. Viņi tika bombardēti ar šāviņiem un raķetēm. Dārdēja Sturmtiger-4, kas izgatavots uz E tanku bāzes un ar bumbu palaišanas ierīcēm. Raķetes bombardēja padomju pozīcijas. Nacisti jau zināja, kā palaist satelītus kosmosā, un no turienes viņi pārraidīja informāciju par notikumiem uz Zemes.
  Protams, Sarkanajai armijai bija grūti. Ļeņingrada ir aplenkta, un nav nekādu izredžu atbrīvot tērauda apkakli. Un meitenes ir diezgan jautras un laimīgas. Viņi dziļi šķērsoja nākamo padomju aizsardzības līniju.
  Sarkanā armija, lēnām atkāpjoties, padevās nacistiem. Debesīs griezās neievainojamas nacistu disku lidmašīnas. Viņi uzbruka padomju automašīnām.
  Gerda pat dziedāja:
  - It kā ar vadu sasieti, un kur tievs, tur plīst... Visādiem sūcējiem vairs nav vietas!
  Un karotāji turpināja spiest, demonstrējot savu fenomenālo talantu.
  Ugunīgā Šarlote nošņāca:
  - Bang Bang! Bang Bang!
  Un karotāji turpināja pārvietoties uz piramīdveida tvertnēm. Nacisti jau bija ieņēmuši Kamišinu un tuvojās Saratovai. Frontes līnija arvien vairāk atkāpās uz austrumiem.
  Vācu tehnoloģijas un visas Eiropas prāti ir radījuši kaut ko perfektāku. Un diskotēkas parasti ir tehnika, kurai nav līdzvērtīga.
  Gerda, šaujot uz krievu bunkuru, atzīmēja:
  - Neskatoties uz visām grūtībām, mēs tomēr uzvaram! Un Dievs dod mums veiksmi un veiksmi!
  Šarlote vienojās ar savu partneri:
  - Veiksme un veiksme ir ļoti svarīgas... Lai gan, kā teica Frīdrihs: paveicās vienreiz, paveicās divreiz... Cik gan var kungiem kārdināt - kur ir prasme!
  Gerda iznīcināja pašpiedziņas pistoli SU-122 un atzīmēja:
  - Labāk ar Magdu runāt par Dievu! Viņai tas patīk!
  Šarlote smaidot čivināja:
  - Un mēs esam tikai raganas! Nenes gaismu cilvēkiem! Un nav skaistāka aicinājuma!
  Gerda paskatījās spogulī un atbildēja:
  - Uz manas sejas nav nevienas krunciņas vai sieta, es joprojām izskatos pēc meitenes! Un veselības kariete!
  Šarlote viegli apstiprināja:
  - Lūk, ko nozīmē būt raganai!
  Gerda, viņas acis agresīvi mirgoja, atzīmēja:
  - Es esmu ragana... Un man riebjas inkvizitori! Es viņus visus nosūtītu uz elli, kur viņi piedzīvotu visas raganu spīdzināšanas.
  Šarlote izšāva lādiņu uz padomju haubici un šņāca:
  - Inkvizīcija ir bendes! Viņi vēlas sākt!
  Gerda saprātīgi teica:
  - Raganu mednieki bieži vien bija pašlaboti, un viņiem vairāk rūpēja peļņa, nevis īsta ticība. Tas ir pilnīgs murgs!
  Meitenes sita vienu kāju pret otru. Un viņi unisonā čivināja:
  - Jūs nevarat dzīvot bez maldināšanas! Jūs varat dzīvot ļoti ilgi!
  Pēc tam viņu tanks sāka iznīcināt citu padomju akumulatoru. Bija jau kļuvis pavisam tumšs, un karotāji ieslēdza nakts redzamības ierīci.
  Gerda bija īpaša meitene. Tas izgāja cauri uguns, ūdens un vara caurulēm. Karotājs iznīcināja padomju ieročus un nežēloja pat zēnus, kuru padomju vienībās bija daudz.
  Bija arī meitenes, kas nesa gliemežvākus un bija medmāsas. Karš katastrofāli patērēja cilvēkresursus. Daudzas padomju pilsētas ir okupētas, daudzas nopostītas bombardēšanas rezultātā. TA-600 un bezastes B-28 kopā ar diskotēkām bombardēja burtiski visu padomju telpu.
  Lielākā daļa Krievijas rūpnīcu aizgāja pagrīdē. Nacisti spiedās uz visām pusēm.
  Tā mēs devāmies uzbrukumā uz dienvidiem no Ļeņingradas. Virzoties uz Tihvinu.
  Karotāji bija nedaudz noguruši un aizmiga tieši tankā...
  Gerda sapņoja par kaut ko murgainu un smieklīgu.
  Radās visdažādākie briesmoņi un līdzības spokiem.
  Šeit dzīvnieks arī ir ātrs, un, ja Gerdai nebūtu bijusi pārcilvēcīga reakcija, tas būtu saplosīts gabalos.
  Dzīvnieks uzlēca un, pazudis, atsitās pret spoguļziedu. Viens no spoguļiem uzsprāga un izkrita lauskas. Un pati pantera bija saskrāpēta.
  Gerda pārlēca pāri zvēram un satvēra vienu no lauskas. Zieds izrādījās ass, piemēram, stikls.
  Zvērs atkal metās pie Gerdas. Viņa negaidīti uzvedās kā Tarzāns grāmatā. Viņš to paņēma un metās uz priekšu, satvēris raibās panteras rumpi. Notika cīņa. Ģenerāle meitene turēja kažokādu ar izturīgiem pirkstiem un kāju pirkstiem. Un tajā pašā laikā viņa iesita ķermenim ar šrapneli. Pantera pagrieza galvu, bet Gerda ar saviem spēcīgajiem, lielajiem un baltajiem zobiem iekoda viņai kaklā.
  Meitenes spēcīgie žokļi iedūrās kažokā, un uz zobiem saplūda asinis. Gerda iedzēra malku sarkanā šķidruma. Tas deva papildu spēku, un viņš spoguļa fragmentu pakustināja spēcīgāk. Un izskatās, ka tas sasniedza mērķi. Savvaļas spēka strūklakā izplūda asinis, un dzīvnieka ķepas padevās.
  Nokritusi, pantera izmisīgi dauzījās nāves dusmās. Viņa mira, dusmās demontējot koku mizu.
  Gerda ielēca tajā un izlieka vidukli. Viņa paskatījās uz izdzīvojušajiem spoguļiem.
  Smieklīga kaila meitene ar asinīm ir īsts mežonis. Un mati kļuva vēl gaišāki - olimpiskā lāpa. Nē, viņai piestāv kailums, paši muskuļi, lieliskas drēbes. Bet tomēr, pieklājības labad, vai viņš var nedaudz piesegt savu šarmu?
  Pantera apklusa, un Gerda pielēca viņai klāt. Viņa sāka griezt ādu ar šķembu rokā. Panteras āda ir izturīga un grūti iegūstama. Tad no tā jūs varat izveidot sev kaut ko līdzīgu biksītēm un krūšturim. Gerda kādu laiku satraucās. Viņa jutās izsalkusi un riskēja ēst augļus, ko apēda pērtiķi ar pāva astēm un ragaini ķenguri.
  Vietējiem augļiem bija svaiga un salda garša un patīkams aromāts. Gan līdzīgas, gan ne līdzīgas zemē esošajām - eksotika. Bet ļoti garšīgi. Gerda ēda savu sāta sajūtu, un viņas vēders un abs kļuva apaļi. Pēc tam radās smaguma sajūta. Un es gribēju nedaudz pasnaust.
  Bet aizmigt džungļos ir bīstami. Citai panterai var paveicies vairāk. Un pie šī pielidoja liela spāre ar krokodila galvu... un sāka košļāt gaļu.
  Jā, šeit vajadzētu turēt ausis vaļā. Gerda nedaudz karājās pie vīnogulāja. Nodomāju, vai man nevajadzētu uztaisīt sev kādus zābakus? Bet džungļos kāpšanā lieliski palīdz meitenes kailie kāju pirksti. Un šajā karstumā bez apaviem ir daudz patīkamāk. Pat valkāt krūšturi nav īpaši ērti; šajā Sahārā jūs jūtaties daudz labāk pilnīgi kails.
  Gerda šūpojās uz vīnogulāja, pagrieza galvu, aizdzenot miegu, un nolēca un sāka skriet. Cik brīnišķīgi ir šādi steigties, griežot gaisu ar krūtīm.
  Džungļos tas nemaz nav biedējoši. Uztrauc tikai viena lieta. Ja uz šīs planētas nav saprātīgas dzīvības, tad kā mēs varam to atstāt?
  Zvaigžņu kuģi vienam nav iespējams uzbūvēt pat fantāzijas darbā.
  Gerda, es atcerējos romānu par kādu, kurš atrodas akmens laikmetā. Bet viņš vismaz nebija kails, bet paņēma līdzi veselu kravas automašīnu noderīgu lietu. Un viņam tomēr izdevās kļūt par meiteni. Kas ir galīgi traki. Vispār jau ir sastapta tēma par vīrieša iejušanos sievietē, lai gan vēl nav nobružāta.
  Un reti kuram ir paveicies atrasties tik satriecošā skaistumā. Vispār, kādā ziņā sievietei ir priekšrocības pār vīrieti? Viņai ir vieglāk atrast seksa partneri. Tā kā vīrieti ir daudz vieglāk dabūt gultā nekā meiteni.
  Ģenerālmeitene skrienot uzlēca un veica septiņkārtīgu salto gaisā. Viņa ar kailajiem papēžiem piezemējās uz ērkšķiem. Radās patiešām skaudri iespaidi.
  Gerda mīcīja kājas, iesmējās un teica:
  - Gaismas un automatizācijas pasaulē - būs, būs romantiķi!
  Tad meitene ģenerālis atkal skrēja... Viņas kājas bija pārdurtas, bet ne līdz asiņošanai, tāpēc tas nav biedējoši. Un jūs varat lēkt un smieties.
  Jā, sievietes ir noslēpumainas radības. Šeit jūs varat, piemēram, atsaukt atmiņā "Meistaru un Margaritu". Kas pietrūka sievietei ar vīru? Likās, ka viņai ir viss... Un viņa sekoja rakstītājam, kuram bija grūtības apgūt stāstu par Jēzu Kristu, sagrozot Evaņģēliju.
  Par Jēzu nav iespējams uzrakstīt labāk, kā tas ir Jaunajā Derībā. Un šis meistars nemaz nav meistars, bet gan meistars. Aizskaras svētajā...
  Un vai par to bija vērts kratīties kailam un pakļaut savu ceļgalu tūkstoš noziedznieku un slepkavu priekšā?
  Bet Margarita acīmredzot atrada šajā meistarā kaut ko īpašu un nevarēja dzīvot bez viņa.
  Tā ir patiesi romantiska mīlestība!
  Gerda skrēja un juta, cik izturīgs ir viņas ķermenis. Labi, tad tā. Kad viņa bija cilvēks, viņa tik labi nepacieta stresu. Lai gan viņa nebija vājš, viņa izrādījās spēcīgāka par vidusmēra cilvēku. Un tagad viņa...
  Gerdas jūtīgā auss pēkšņi uztvēra troksni. Un ne gluži parasta, lai gan mežā ir daudz dažādu skaņu.
  Taču izskatījās, ka brauca automašīnu kolonna, nevis klaiņojošs mamutu bars.
  Gerda klausījās... Troksnis bija kaut kur priekšā un tuvojās. Ģenerālmeitene pagrieza galvu pret četriem gaismekļiem un čukstēja:
  - Eh! Bija, nebija!
  Un skaistule metās skriet virzienā, kur bija dzirdamas civilizācijas skaņas.
  Nē, viņa ir Gerda, nevis Robinsons Krūzo, lai, atrodoties uz tuksneša salas, viņai būtu bail no cilvēka pēdām. Nē, ģenerālis satiks civilizāciju, lai kāda tā arī būtu.
  Tad es atcerējos vienu smieklīgu atrakciju. Uz slēgtās telts ir uzraksts - samaksā zīmogu un redzēsi bīstamāko dzīvnieku uz zemes. Vīrietis samaksāja, atvēra durvis un... nokļuva spoguļa priekšā.
  Protams, kaili primāti ir visbīstamākie radījumi uz Zemes. Jūs nevarat iebilst pret šo.
  Koki ap Gerdu sāka strauji retināt, un tagad meitenes priekšā parādījās izcirtums... Un tā beigās tiešām kustējās daži mehāniski briesmoņi. Tās izskatījās kā piramīdas, uz mazām, bet pilnībā nosedzošām dibenu, sliedēm un četriem uzpurņiem, kas izsprausti dažādos virzienos.
  Gerda ar smaidu uz dzintara, meitenīgām lūpām nosvilpa:
  - Oho! Nu tanki!
  No padomju transportlīdzekļiem kaujā meitenei ģenerālei bija jātiek galā ar "Karalisko Staļinu". Tanks izcēlās ar cieto svaru un jaudīgo, garstobra 300 milimetru lielgabalu, kas šāva lielā attālumā. Ir gandrīz neiespējami iekļūt šajā automašīnā ar galvu.
  Pati Gerda šāva uz šī lielākā tanka optiskajiem tēmēkļiem. Un iekļūt optikā nav tik vienkārši. Bet "Karaliskais Staļins" kļuva akls. Lai stiprinātu torņa frontālās bruņas, vācieši neizmantoja skata slotu, bet izmantoja periskopa cauruli, tāpat kā zemūdenēs. Rezultātā prasmīgs snaiperis ar precīzu sitienu varēja apžilbināt tanku.
  Karalisko Staļinu atcerējās arī tāpēc, ka šīm automašīnām bija arī gari purni - veseli četri, kas izspraucās dažādos virzienos. Tiesa, piramīdas forma ir neparasta tanku celtniecībai. Neskatoties uz to, ka viņa ir visracionālākā.
  Gerda apgūlās un uzmanīgi palūkojās. Mašīnas bija slēgtas, uz bruņām neviens nesēdēja. Nav iespējams saprast, kādi radījumi tur ir. Varbūt ir tādi briesmoņi, ka tarakāns ir cilvēks viņu fonā.
  Automašīnas perley, apmēram auļojoša zirga ātrumā. Aiz viņiem bija taka. Viņi tuvojās vietai, kur Gerda apgūlās, un gatavojas paiet viņai garām.
  Mums ir jāizlemj...
  Ģenerālmeitene izlēca no palmas un, vicinot rokas, kliedza kaut ko diezgan stulbu:
  - Es atnācu ar mieru!
  
  
  APSTĀJIETIES UZ BREMZĒM
  Viltīgie Rietumu sabiedrotie, īpaši Čērčils, pēc Staļingradas bažījās, vai Krievija nekļūs par stipru un Vācija par vāju. Un ka boļševiki varētu ierasties Eiropā, kas kapitālistiem ir pilnīgi katastrofāls scenārijs.
  Īsāk sakot, bija neizteikta vienošanās. Kopš 1943. gada marta sabiedrotie, formāli turpinot karu, faktiski ierobežoja visas militārās operācijas, tostarp militāro mērķu bombardēšanu. Savukārt fašisti bremzēja ebreju jautājuma galīgā risinājuma programmu, apturot arī šīs tautas iznīcināšanu. Turklāt nacisti piekrita izvest Vācijas un Itālijas karaspēku no Āfrikas. Bija plānots arī apmainīt militāros ieslodzītos - visus pret visiem.
  Īsāk sakot, sabiedrotie nodeva PSRS. Viņi cerēja, ka Trešais Reihs un Krievija iznīcinās viens otru kopējā karā. Un ASV un Lielbritānija no tā tikai iegūs.
  Nacisti atbrīvoja rokas Rietumos un sāka vākt spēkus ofensīvai pret Kurskas izspiedumu. Pateicoties pilnīgai mobilizācijas pasākumiem un bombardēšanas pārtraukšanai, pieauga ieroču ražošana no Trešā Reiha. Arvien vairāk tīģeru un panteru tika pārcelti uz fronti, un viņi nolēma ražot nedaudz vairāk Ferdinandu. Tomēr fīrers vilcinājās ar uzbrukumu Kurskas izspiedumam. Viņš arī vēlējās kaujā izmēģināt Maus, ko vācieši strauji attīstīja.
  Lai gan spēkrati pēc rezultātiem tika pārbaudīti apmierinoši nedaudz agrāk nekā reālajā vēsturē - par laimi bombardēšana netraucēja , taču līdz jūlijam milzu tanks vēl nebija gatavs sērijveida lietošanai un ekipāžas to nebija apguvušas.
  Tāpēc fīrers atkal atlika ofensīvu. Jā, un "Panthers", "Tīģeri" un īpaši "Ferdinands" joprojām bija neuzticami transportlīdzekļi un bieži sabojājās.
  Zaudējis pacietību, Staļins pirmais uzsāka ofensīvu. Sarkanā armija virzījās uz priekšu Oriolas un Harkovas virzienos. Bet nacistiem bija ievērojami vairāk spēku, pārvietojot karaspēku no Āfrikas un Eiropas, kā arī atbrīvojot vairāk tanku un lidmašīnu.
  Uzsākot spēcīgu aizsardzību, nacisti atvairīja padomju karaspēka uzbrukumus. Un Tīģeris un jo īpaši Panther parādīja sevi kā ļoti efektīvas aizsardzības mašīnas. Tas ir īpaši labi, ja aizstāvaties kā pantera. Tā pistoles ātrās šaušanas ātrums ir piecpadsmit patronas minūtē. Gan precīzi, gan bruņas caurduroši.
  Un, kad jūs aizstāvat, sānu bruņu vājums nav tik pamanāms kā ofensīvā, kur Panther paņems pat četrdesmit piecus.
  Šeit ir četras vācu meitenes - viena no pirmajām Trešā Reiha sieviešu kaujas komandām, kas cīnās ar padomju transportlīdzekļiem. Un viņš ļoti veiksmīgi vāc kontus.
  Meiteņu un jo īpaši tanka komandiera Gerdas noslēpums ir tas, ka viņas cīnās basām kājām un bikini. Kamēr šauj no slazda un pārmaiņus.
  Gerda ar plikiem kāju pirkstiem nospieda sprūdu un iesūtīja čaulu padomju automašīnā. Nojauca torni un čīkstēja:
  - Slava nāves ērglim!
  Šarlote, šī arī ļoti agresīvā un kaujinieciskā karotāja, arī ar kailiem kāju pirkstiem raidīja lādiņu mērķī, trāpot pa trīsdesmit četriem. Un viņa kliedza:
  - Slava mūsu lieliskajiem varoņdarbiem!
  Arī Kristīna, meitene ar sarkaniem, zeltainiem matiem, ar kailiem kāju pirkstiem ietriecās padomju mašīnās un čīkstēja:
  - Par bargā taisnības uzvaru!
  Magda, šī medus blondīne, bez vilcināšanās paņēma to un ar savu kailo kāju veiklajiem pirkstiem nosūtīja kārtējo nāves dāvanu, izlaužoties cauri KV tankam un čīkstot:
  - Par gribas triumfu!
  Tātad vācu meitenes patiesībā ļoti aktīvi strādāja ar savām apakšējām, tik vilinošajām ekstremitātēm. Un padomju karaspēka ofensīva Oriola virzienā tika atvairīta. Tāpat kā Belgorodskā.
  Turklāt paši Fritz uzsāka spēcīgus pretuzbrukumus un spēja apiet padomju karaspēku Kurskas dzegas malā. Izrādījās arī, ka Vācijas aviācija ir ļoti spēcīga. Rietumu frontes trūkums ļāva nacistiem atbrīvot gandrīz pusi no saviem gaisa spēkiem. Un palielināt lidmašīnu ražošanu.
  Un Focke-Wulf nemaz nav slikts. Tā spēcīgais bruņojums ļāva nogriezt padomju lidmašīnu jau pirmajā piegājienā, un tā lielais ātrums iznira, ja astē iekļuva manevrējamāki jaki.
  Divi vācu piloti Helga un Ģertrūda uz Focke-Wulfs sāka strauji uzkrāt punktus un rezultātus.
  Tajā pašā laikā viņi izmantoja arī patentētu noslēpumu: cīnījās tikai bikini un basām kājām.
  Helga apgrieza savu kaujas cīnītāju. Viņa pagriezās, izmantojot savu seksīgo kāju kailajiem pirkstiem, notriekdama pāris padomju lidmašīnas un ņurdēja:
  - Es esmu debesu vilks!
  Arī Ģertrūde ar plikajām, veiklajām kājām nocirta pāris plaknes un čīkstēja:
  - Mēs esam elles terminatori!
  Īsāk sakot, Sarkanā armija cieta graujošu sakāvi. Tomēr ziemā Staļins mēģināja atriebties. Bet Krauti bija viltīgi un modri. Lai gan, protams, viņiem bija dažas problēmas. Bet šeit gaišā Pantera ļoti palīdzēja nacistiem. Šī tvertne svēra tikai divdesmit sešas tonnas, bet iepriekšējam dzinējam bija seši simti piecdesmit zirgspēki. Un tas viņam nodrošināja labus braukšanas rezultātus ziemas apstākļos. Bet lielgabals labi tika galā ar padomju transportlīdzekļiem.
  "Panther"-2 ne visai attaisnoja sevi. Tas bija labāk aizsargāts no sāniem, bet smagāks un mazāk mobils. Bet Jagdpanther izrādījās ļoti efektīva mašīna. Spēcīgi bruņota, labi aizsargāta, īpaši pieres daļā, un salīdzinoši kustīga.
  Ziemā Sarkanā armija nekur nespēja gūt ievērojamus panākumus. Bet pēc ilgas pauzes Staļins cerēja mainīt kara gaitu. Padomju ģenerāļi īpaši cerēja uz jaunajiem tankiem IS-2 un T-34-85. Turklāt nacisti līdz šim ir iegādājušies tikai Tiger-2, tanku ar jaudīgiem ieročiem un bruņām, bet pārāk smagu un bieži plīstošu. Un progresīvākā "E" sērija joprojām tika izstrādāta. Aviācija cerēja uz Yak-3 un LA-7. Bet vācieši nestāvēja uz vietas. Viņiem tagad ir ME-262 un TA-152, ļoti efektīvi un ātri iznīcinātāji ar jaudīgiem ieročiem.
  Kopumā jaunajam 30 mm vācu lidmašīnas lielgabalam nebija līdzvērtīgu. Un Hitlera dūži pārliecinoši guva savus rēķinus. Līdz 1944. gada maijam Helga un Ģertrūde pārsniedza trīs simtus notriekto padomju lidmašīnu skaitu un pelnīti saņēma apbalvojumus: Dzelzs krusta bruņinieka krustus ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Tātad meitenes, kuras vienmēr cīnījās basām kājām un bikini, kļuva par fenomeniem un pasaules rekordistēm.
  Vasarā pēc Staļina pavēles operācija Bagration sākās ar spēcīgu triecienu centrā. Padomju ģenerāļi cerēja uz panākumiem un milzīgu partizānu palīdzību, īpaši Baltkrievijā. Taču Rommels un Mainšteins viņus pārspēja. Kad padomju karaspēks ielauzās centrā un ieņēma Smoļensku, nacisti sāka spēcīgus uzbrukumus no sāniem. Mainšteins uzbruka no dienvidiem, bet Rommels no ziemeļiem. Un izveidojās vairāki katli. Sarkanā armija cieta graujošu sakāvi. Un fašistu ordas aplenca un iznīcināja apmēram divus miljonus Sarkanās armijas karavīru un steidzās uz Maskavu.
  Gerdas tanka ekipāža īpaši izcēlās kaujās. Cīnoties uz parastā Panther, meitenes kļuva par pirmajām, kas pārsniedza divsimt iznīcināto tanku skaitu. Un tad trīs simti! Par ko Gerda kļuva par pirmo tanku apkalpes komandieri Trešā Reiha vēsturē, kuram tika piešķirts Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un Helga un Ģertrūde par pieciem simtiem pārsniedza notriekto lidmašīnu skaitu. Un viņi saņēma jaunus apbalvojumus: Dzelzs krusta bruņinieku krustus ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un šīs meitenes, basām kājām un grūts, kļuva par īstu murgu padomju pilotiem. Abi šie pāri komponēja dziesmas. Un viņi burtiski sagrāva visas barjeras un demonstrēja savu nelokāmo un neatkārtojamo spēku.
  Karavīri pārcēlās no Focke-Wulf uz TA-152 un jau ar to veica pārsteidzošus varonības brīnumus. Un šī iekārta ir vēl progresīvāka un efektīvāka.
  Vācu pretuzbrukumā piedalījās arī jauna Panther-2 modifikācija ar 88 mm lielgabalu. Šī tvertne izrādījās diezgan smaga, un jaunais dzinējs nebija gatavs. Cīnījās arī ap divsimt "Mauzu". Šis tanks nav tik labs, taču tas atbalstīja kājniekus un bija diezgan efektīvs.
  Tādējādi frontes centrā tika izveidota liela plaisa, un Fritz bija visas iespējas uzreiz ieņemt Maskavu.
  Un krievu dievi un hipercivilizācija atkal aicināja sešiniekus uz varoņdarbiem, lai glābtu viņus no pilnīgas PSRS sakāves. Šoreiz Oļegs Ribačenko kopā ar mūžīgās meitenes Margaritas Koršunovas komandu un četrām raganu meitenēm cīnījās ar nacistiem Volokolamskas šosejas pozīcijā.
  Tur viens padomju pulks cīnījās pret trīsdesmit nacistu divīzijām. Reālajā vēsturē tikai ar spēcīgas aviācijas flotes palīdzību bija iespējams apspiest Krievijas pozīcijas.
  Meitenes un zēns, bruņojušies ar burvju zobeniem, tikās ar nacistiem, ar basām kājām izmetot daudzas vienreizējās lietošanas adatas.
  Tie, kas lidoja garām, nogalināja nacistus.
  Zēns Oļegs Ribačenko to paņēma un ar zobeniem iesita uz priekšu virzošajiem nacistiem. Un tad viņš iemeta adatas uz bērna basām kājām...
  Ducis piekautu fašistu apmetās uz zāles.
  Terminatora zēns kliedza:
  - Kvazārs!
  Un kā viņš svilpo augšā. Vārnas, kas sāka plūst uz kaujas lauku, sāka ģībt. Krītot ar knābjiem izlauzties cauri fašistu galvaskausiem un notriekt lidmašīnas.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Slava caram Aleksandram!
  Margarita arī sagriež nacistus ar burvju zobeniem un viņu tankiem, kas mēģina uzbrukt Krievijas karaspēka pozīcijām.
  Meitene ar cirtainiem zeltainiem matiem kliedz:
  - Slava lielajai Tēvzemei!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem mūžīgais bērns met adatas, kas nāvējoši skāra fašistu karavīrus.
  Un tad daiļava nosvilpa... Un kraukļi, lakstīgalu meitenes apstulbināti, lija virsū nacistiem. Un viens grifs tevi paņems un izdrāzīs. Tūlīt piecus Hitlera elles saules impērijas karotājus un pāris tankus pārņēma viena liela putna krišana.
  Nataša arī ļoti aktīvi izmanto kaujas potenciālu. Un tā viņa veica dzirnavas ar zobeniem, nocirta duci nacistu un trīs tankus. Un tad viņa ar kailiem kāju pirkstiem izmeta duci adatu, nogalinot daudz fašistu. Un pēc tam viņa paņēma to no koši sarkanā sprauslas un palaida zibeni. Tūlīt pussimts nacistu tika izcepti dzīvi. Šī ir meitene. Un tvertnes arī kūst.
  Un tas rēks:
  - Par lielo karaļu Krieviju!
  Un Zoja tos paņēma un arī asi izstiepa ar zobeniem, pagarinot tos un sacirta. Sasmalcināja daudz nacistu un tanku. Un ar basu kāju viņa palaida disku. Tas aizlidoja garām, nogriežot vairāk nekā duci galvu.
  Un viņš pievienoja karotājus no sārtinātā sprauslas ar pulsāru. Fašistu karavīru un tanku masas apgāšana.
  Tad viņa kliedza:
  - Lielo ideju Krievijai!
  Augustīns cīnās arī ar satriecošu varonību. Šis rudmatainais vikselis ir vienkārši terminatoru terminators.
  Viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem. Un tad tauriņš ar strauju šūpošanos. Un tad viņš paņems un ar plikiem pirkstiem uzmetīs bumerangu ar dimanta asmeņiem un nocirtīs tankus.
  Tas lidos garām un atgriezīsies. Bet jau pāris desmiti galvu nocirsti tīri. Un tad meitene atbrīvos zibeni no rubīna sprauslām. Kas kopā ar tankiem liesmo un apdedzinās lielu nacistu masu.
  Un sarkanmatainais velns kliedz:
  - Būs tev kafija, tev būs kakao un tēja!
  Svetlana izbāza mēli. Viņa arī izpildīja kombināciju ar zobeniem. Nocirsti daudz fašistu un tanku. Un tad ar kailajiem kāju pirkstiem viņš izlaida zirni, kurā bija spēcīga sprāgstviela. Un veseli simti nacistu uzreiz tika saplēsti mazākajos gabalos.
  Karotāja izlaida zibens strēles no saviem zemeņu sprauslām. Tas sadedzināja daudz fašistu, izplatot ceptu kebabu smaku.
  Un gaudoja:
  - Samuraji, samuraji -
  Cīnīties ar krievu nav debesis!
  Jā, seši karavīri uzbruka nacistiem no Staļina un fīrera laikiem, rūpīgi iznīcinot tos kopā ar viņu tankiem.
  Oļegs Ribačenko izmantoja zobenu, lai veiktu tauriņu manevru, nogriežot fašistu karavīrus. Un tad viņš ar savu kailo, puicisko kāju metīs asas un dzeloņas adatas, nogalinot pretiniekus un tankus.
  Un tad atkal svilpos laupītāju lakstīgala. Un veselas apstulbušu vārnu pārslas nokristu uz Hitlera karaspēku.
  Terminatora zēns čīkstēja:
  - Mazs zēns atrada liesmas metēju,
  Jā, jums, fašistiem, diemžēl neveicas!
  Margarita arī izmisīgi nocirta nacistus. Bet tajā pašā laikā viņa ar basām kājām meta tievas ripas. Viņi nogrieza galvas Hitlera elles Saules valsts karavīriem un tanku bagāžniekus.
  Meitene tajā pašā laikā svilpa un kliedza:
  - Svētajai Krievzemei!
  Un vārnas krita, sitot nacistus kā krusu, un dega tanku masa.
  Cīnījās ne tikai mūžīgie bērni un četras raganu meitenes. Krievijas Sarkanās armijas pulks pret trīsdesmit nacistu divīzijām demonstrēja nelokāmu izturību.
  Tikmēr Nataša to paņēma un ar zobeniem iecirta dzirnavās. Saspiesti ienaidnieka karotāji. Un tad ar basām kājām viņa palaida vēl vienu bumerangu. Viņa pārgrieza nacistiem rīkles un tanku stumbrus.
  Un no koši nipeļa liesmoja pulsārs, kas dziedāja:
  - Slava lielākajai Krievijai!
  Zoja arī nedeva iespēju pretiniecēm. Viņa šad un tad sasmalcināja, pagarinot gan karavīru, gan tanku zobenus. Un tad viņa ar plikiem kāju pirkstiem meta indīgas adatas. Un pēc tam, kad viņas aveņu sprauslas izsvieda veselas zibens kaskādes, kas izkausēja vācu mastodonus.
  Karotājs dziedāja:
  - Krievija ir mūsu valsts!
  Es būšu viņai uzticīgs mūžīgi!
  Un kā pulsārs izšaujas no meitenes nabas. Lai viņš sadrupina nacistus saplēstās ādas lūžņos. Un tad viņš uzņemsies tankus.
  Augustīns arī nedod iespēju fašistiem. Terminatora meitenes vara sarkanie mati plīvo vējā kā proletāriešu reklāmkarogs.
  Un kailas, noslīpētas kājas met ļoti slepkavnieciskas nāves dāvanas. Ka netiek dota iespēja nedz karavīriem, nedz Vērmahta tankiem.
  Tajā pašā laikā karotāja no rubīna sprauslām izmet degošus maģiskās plazmas gabaliņus, izkausējot metālu. Un neaizmirstot rēkt:
  - Slava Tēvzemei - dzīvot komunismā!
  Un tad no viņa apaļās nabas tas spēs kā zibens.
  Svetlana arī ir kaujā. Viņa ir ārkārtīgi forša meitene. Un viņš arī sit nacistus ar zobeniem. Un basām, graciozām kājām es metu veselus nāves dunčus. Ka viņi nocirta galvas nacistiem un nogrieza smago un vidējo transportlīdzekļu torņus.
  Un zemeņu sprauslas joprojām radīs korona izlādi. Un tas tiešām ir vairāk nekā nāvējošs, īpaši tankiem un lidmašīnām.
  Un karotāja arī dos iznīcināšanas dāvanu no savas nabas.
  Un viņš dziedās:
  - Slava lielajai Krievijai! Dievs var mūs izglābt!
  Un krievu karavīri šauj uz nacistiem no slavenās Mosin šautenes. Pāris ložmetēji arī strādā. Ieroči šauj. Darbojas arī viena no pirmajām Krievijas lieljaudas raķešu mīnmetējiem "Andryusha".
  Padomju armijas karavīri bija labi sagatavoti. Viņi sit precīzi un ir ļoti disciplinēti.
  Oļegs Ribačenko, iznīcinot nacistus, gan kājniekus, gan tankus un pat lidmašīnas, domāja: kā mūsu tautai izdevās zaudēt nacistiem šajā alternatīvajā realitātē?
  Tas ir absolūti apkaunojoši! Bet krieviem iet labāk. Šādi slāvu karavīri ar durkļiem caurdur mazos, baltos un melnos karavīrus un ar granātām spridzina tankus. Līdz uzvarai atlicis tikai nedaudz. Un karaliskā armija ir ļoti varonīga. Šeit ir viena krieviete, ar pliku vēderu, ložmetējmeitene šauj uz vācu karaspēku. Šī meitene ir ģērbusies īsos svārkos un basām kājām, bet lodes šauj precīzi.
  Un Oļegs Ribačenko kapā ar zobeniem. Un tad viņš arī metīs bumerangu ar plikām bērnu kājām, nogriežot ienaidnieku un tankus. Un kad puisis svilpo...
  Un atkal vārnas sāks krist virsū nacistiem. Pēc tam nacistiem vairs nav izredžu. Un arī uzbrukuma lidmašīnām.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns čīkstēja:
  - Slava manai kosmiskajai Tēvzemei!
  Margarita, šī mūžīgā meitene arī ir karsta cīņā. Un viņš karbonāde ar zobeniem, ļoti braši. Un kā svilpo, ka vārnu bars krīt no augšas un laužas cauri nacistu galvām un tieši pa nacistu tanku torņu lūkām. Un ar kailajām, bērnišķīgajām kājām met tādus bumerangus, ka elles fašistu saules valsts karotāji krīt desmitiem.
  Margarita iesaucās:
  - Mana mīļā Krievija ir draudzīga tautu ģimene!
  Nataša sita nacistiem ar zobeniem. Viņa ar kailajiem pirkstiem izšāva veselu kaudzi adatu. Viņi paņēma un apmuldināja nacistus un uzspridzināja duci tanku. Meitene tomēr neaizmirsa izlaist korona izlādi no koši sarkanajiem sprauslām.
  Un kā zibens tiks izmests no nabas ar nāvējošiem rezultātiem, īpaši tankiem un lidmašīnām.
  Meitene čīkstēja:
  - Es būšu tik lielisks!
  Zoja arī cīnās mežonīgā cīņā. Un viņas zobeni dzirkstī kā trakojošs pērkona negaiss, plūst ugunīgu dzirksteļu straumes un griež tvertnes kā sviests ar karstu nazi. Un terminatora meitenes basās pēdas met adatas, kas kā ezis dzēš nacistus.
  Un no sārtinātajiem sprauslām izlido nāvējoši iznīcināšanas pulsāri, un no tiem izdeg lidmašīnas un tanki. Karotājs pēc izskata un darbos ir ļoti kaujiniecisks.
  Skaistums sagriež nacistus, lidmašīnas un pašpiedziņas ieročus, nedodot viņiem žēlastību.
  Un cīnītāja čīkst:
  - Slava Tēvzemei!
  Augustīns kaujā nepazīst mieru, un viņā valda vardarbīgas dusmas. Un viņš griež ienaidniekus kā kāpostus ar zobeniem. Un viņas acis deg kā smaragdi. Un basas kājas kā dzenskrūves lāpstiņas raida iznīcināšanas vēstījumus, kas saplēš tanku lidmašīnas.
  Un rubīna krāsas sprauslas sūta nacistiem tādas maģiskas plazmas plūsmas, ka nekas nevar tam pretoties.
  Bet, kad no Augustīna nabas izšaujas maģiska zibens straume. Un tas iznīcinās veselu ienaidnieku masu kopā ar tankiem.
  Meitene rēca plaušās:
  - Slava Visvarenajam Dievam Rod!
  Svetlana cīnās ar mežonīgu pūli. Un kā meitene veic triecienu ar tauriņu? Un ar basām kājām viņš palaidīs jaunu bumerangu, kas nogrieza automašīnu torņus. Hiper klases karotājs un dabīgā blondīne.
  Un kā no zemeņu dzelkšņa atbrīvosies burvju traipu cunami. Un viņa to paņēma un sagrāva ienaidnieku, it kā ledus būtu saplīsis zem zobena sitieniem. Un viņai no nabas skāra korona izlāde. Daudz tanku izkusa, daudzas lidmašīnas izdega.
  Svetlana tviterī ierakstīja:
  - Meitenei patīk nogalināt,
  Kāda meitene!
  Oļegs Ribačenko cīnās kā īsts titāns. Terminatora zēns ir tāds izmisīgs cīnītājs. Un ar kailām bērnišķīgām kājām viņš atlaidīs vairākus diskus, kas sagriež ienaidniekus, tanku metāls ir kā sarkani karsta ledus adata.
  Un kā karatē bērns vada vējdzirnavas.
  Un, ja viņš to paņem un svilpo augšā. Ka vesela masa vārnu gan paņems, gan nogāzīsies. Un tas taranēs Hitlera kaujinieku galvas.
  Un tad spļauj no caurules... Un tika norauta vīrišķā pilnība veselam simtam fašistu un tanku ar lidmašīnām. Viņi to paņēma no sāpju šoka un nomira.
  Zēns rakstnieks iekliedzās:
  - Par komunismu Krievijā!
  Margarita mežonīgā dusmā spļāva uz nacistiem, un no viņas mutes izplūda maģiskas plazmas straumes. Un viņi aprija nacistus līdz viņu skeletiem. Un tvertnes izkusa, un lidmašīnas sapinās ugunīgā tīklā.
  Karotāja ir meitene ar zelta matiem.
  Un viņas basās kājas mētā dzeloņainas un nāvējošas lietas tā, ka no nacistiem lido tikai saplēstas gaļas gabali, bet no tankiem - mucas.
  Un meitenes arī trakojās...
  Viņi pat novilka biksītes. Pēc tam nacistu iznīcināšana kļuva daudz efektīvāka.
  Nataša veica sitienu kaskādi pa baltajiem un melnajiem karavīriem. Un tagad viņas basās kājas metīs vairākas granātas un saplosīs veselu nacistu bataljonu un lielu tanku masu. Un tad no sarkanajiem sprauslām tas izlaidīs vilni, kas nes nacistiem iznīcināšanu, kā cunami karaspēka kaskāde, gan kājnieki, gan tanki ar lidmašīnām.
  Un no nabas izšaus slepkavniecisks zibens un sadedzinās nacistu kohortu, un no tiem palikuši tikai pārogļoti līķi un trīs desmiti tanku kopā ar tiem.
  Un beigās, it kā no skaistas meitenes Veneras klēpī, izlidotu slepkavniecisks pulsārs, kurš, augot augumā, pacēlās, ripoja un sadedzināja veselu nacistu pulku un simts tankus, tostarp vairākas "Peles". ", uzreiz.
  Karotājs rēca:
  - Par lielo komunismu!
  Zoja to paņēma un veica kombināciju, asi izstiepjot to ar zobeniem, nogriežot tanku torņus. Un šķietami jaunais karotājs to paņēma un palaida ar diskiem, sajauktiem ar zirņu bumbu. Un viņš saplosīs daudz japāņu. Un tad no sārtinātajiem sprauslām viņš to paņems sev un palaidīs jaunu zibens straumi. Un saplēsiet savus ienaidniekus gabalos ar mazām skaidām. Un no tankiem nekas nav palicis pāri.
  Un tad no nabas izšaujas lāzera stari. Un nacisti nogalinās masu. Un tvertnes parasti zaudē savus torņus, no tiem lido salūzuši veltņi.
  Un nobeigumā it kā no Veneras grotas karotājs ar zelta lapu krāsām izstaros neprātīgu enerģijas plūsmu. Un tas aizslaucīs Hitlera sargus un ļoti daudz tanku, lidmašīnu un pašpiedziņas ieročus. Tie ir forši cīnītāji.
  Karotāja iekliedzās viņas plaušās:
  - Slava Staļina un cara Aleksandra III komunismam!
  Un te ir Augustīns kaujā, nikns kā agresīva un neuzvarama kobra. Un viņas ugunīgie mati mirdz kā sarkans zelts.
  Un viņš veiks kombināciju ar zobeniem, no kuriem līdz saknēm tika nocirsti Hitlera bataljonu pēcnācēji un milzīgs skaits pilnīgi jaunu automašīnu, kas dzirkstīja ar metālu.
  Un tad viņu kailie kāju pirksti palaida tādus asmeņus, ka viņi sasmalcināja nacistus gaļas salātos un nogrieza pašpiedziņas ieroču stumbrus un uzbrukuma lidmašīnu astes.
  Un no rubīna sprauslām lidos vesela slepkavniecisku zibeņu straume un sagraus nacistus.
  Nu, kad izlido traips no burvju plazmas un sadedzina viņiem veselu fašistu pulku un daudz tanku, papildus lidmašīnām, protams.
  Un, kad no Venēras klēpī izšļakstījās vesels enerģijas kamols, vēsa, rudmataina meitene, tad vairāki tūkstoši nacistu uzreiz to paņēma un, izplatot ēstgribu smaržu pēc vesela pannā ceptu mamutu bara, paņēma to un kļuva par šašliku kebabiem ar garoziņu. Un pāris simti tanku izkusa.
  Karotājs rēks:
  - Aleksandrs Trešais ir labākais no karaļiem!
  Svetlana ir ļoti agresīva meitene. Un viņa veica kombināciju ar saviem garajiem zobeniem. Un viņa sagrieza ienaidniekus, it kā viņa sagrieztu desu plānās šķēlēs. Un tad ar kailajiem kāju pirkstiem viņa palaida nāves bumbu. Tā plosīja ienaidniekus kā nāves kaskāde, tikai kāpuri izklīda.
  Un tad no zemeņu sprauslām iznāks nopietna iznīcināšana. Un iznīcinot nacistus un viņu tankus un lidmašīnas un citu aprīkojumu.
  Un kā zibens metas no nabas un iznīcina nacistus, bez patiesas žēlas un arī nereālas.
  Bet visnāvējošākā lieta ir Veneras grota. Šis patiešām ir nāvējošākais no slepkavām, piemēram, Hiperteorēmas ierocis!
  Un kā šī burvju cunami burvju plūsma pārņems un izdzēsīs pelnos daudzus tūkstošus nacistu un simtiem tanku. Un pašpiedziņas pistoles, un gaisa kuģu un triecienšautenes.
  Meitene nomurmināja:
  - Es esmu pasaules čempions!
  Oļegs Rybachenko tam piekrita:
  - Super čempions!
  Zēns veica trīskāršas dzirnavas ar zobeniem. Un tad viņš ar basu kāju iemeta atkārtoti lietojamu granātu. Un tā viņi sadalīja Hitlera elles saules valsts armijas bataljonu un tankus un pašpiedziņas ieročus un visa veida aviāciju.
  Karatē bērns sāka svilpot... Uz nacistiem sāka krist diezgan liels vārnu un grifu mākonis.
  Un uz priekšu, un saplosīsim ienaidniekus, kā arī uzspridzināsim lidmašīnas un pašpiedziņas ieročus.
  Oļegs pat atcerējās, kā vienā pasaulē trollis palīdzēja Hitleram sakaut PSRS. Viņa runāja ar vācu karavīriem, un viņi kļuva neievainojami. Nacisti ir pārņēmuši visu pasauli. Un celsim visi tur... Un sākās Āfrikas zaļināšanas projekts un lidojumi uz Mēnesi. Un Krauts tur faktiski nolaidās 1953. gadā 20. aprīlī. Šis ir trollis...
  Pēc tam viņi 1957. gada 20. aprīlī paņēma Hitleru no šīs pasaules, nolaupīja un pārvērta par vergu zēnu, piespiežot griezt riteni. Ko fīrers gribēja? Vai jūs domājāt, krievu meitenes, ka viņi viņam vienkārši uzsitīs pa ragiem? Vai arī viņi ļaus mums pārņemt visu pasauli?
  Oļegs Rybačenko veica vēl vienu pieckāršu dzirnavu kombināciju. Viņš sagrāva nacistus, lielu daļu no tiem ar tankiem, pašpiedziņas ieročiem un uzbrukuma lidmašīnām. Viņš svilpa, notriekdams fašistus, un čīkstēja:
  - Cars Aleksandrs Trešais ir pati pilnība!
  Margarita paņēma un iznesa trīskāršu ērgli ar zobeniem un sacirta kāpostos simts nacistu un duci tanku.
  Un ar basām kājām meitene izlaida bumbu, kas šeit iznīcinās fašistu karavīrus un divus desmitus tanku.
  Un tad zēns un meitene unisonā svilpo. Un tik daudz vārnu nokrīt no debesīm, un ar saviem asajiem knābjiem tās caurdurs visu šo nacistu pulku galvas un izlauzīsies cauri tanku lūkām.
  Sešinieks strādāja tik aktīvi, ka tika iznīcinātas visas trīsdesmit trīs Hitlera elles Saules valsts divīzijas. Viņus nogalināja krievu karotāji un mūžīgais nemirstīgais zēns.
  Tādējādi draudi no Maskavas tika novērsti. Un tas, protams, ir lieliski.
  Lai gan karš joprojām turpinājās. Bet izredzes jau bija piecdesmit piecdesmit.
  
  Turkiye UZBRUKA PSRS
  Piemēram, vācu aģentiem izdevās ievilkt Turciju karā pret PSRS. Viens no ģenerāļiem pavēlēja atklāt uguni uz robežas karaspēku. Un viņš konfrontēja vadību ar kara faktu ar PSRS.
  Turcijas armija bija diezgan liela, mobilizācijas laikā sasniedza pat miljonu. Lai arī kvalitāte ir vājāka, bet ne daudz...
  Staļinam bija jāatsakās no ofensīva pie Staļingradas un jāglābj Aizkaukāzija. Decembra beigās vācieši beidzot ieņēma Volgas pilsētu un tur nostiprinājās. Padomju karaspēka virzību Rževas virzienā atvairīja vācieši. Un viņi turēja fronti ziemā.
  Karš ar Turciju patērēja Staļingradas reālajā vēsturē izmantotās rezerves.
  Hitlers bija pietiekami gudrs, lai joprojām pieteiktu pilnīgu karu, papildinātu armiju ar jaunām rezervēm un palielinātu ieroču ražošanu.
  Āfrikā Rommels sākumā tika pārspēts, bet pēc tam, saņēmis pastiprinājumu, spēja noturēt savas pozīcijas un veikt spēcīgu pretuzbrukumu amerikāņiem.
  Vācieši spēja pārvietot nedaudz vairāk karaspēka uz Āfriku un turējās Tunisijā. Ziemā kaujas tur bija karstas, tāpat kā pavasarī. Bet labvēlīgāka kauju gaita austrumos ļāva vāciešiem izmantot vairāk spēku Vidusjūrā. Un Staļingradas grupa nebija jāpiegādā.
  Rommelam izdevās atvairīt visus britu un amerikāņu uzbrukumus, nodarot tiem milzīgus zaudējumus. Maija beigās Āfrikā iestājās īslaicīga pauze un miers.
  1943. gada jūnijā vācieši, izmantojot jaunus tankus Tiger un Panther, mēģināja virzīties uz Astrahaņu. Sarkanā armija bija tam gatava. Bet tomēr nacisti spēja virzīties uz priekšu apmēram piecdesmit kilometrus, pirms viņi tika apturēti.
  Tīģeris izrādījās efektīva mašīna; Panther izrādījās nedaudz sliktāka. Īpaši tvertnes sānu aizsardzībā. Un vācu mašīnas pārāk bieži sabojājās. Tomēr nacistiem, izvairoties no Staļingradas katastrofas, bija vairāk spēka, un, lai gan viņi nespēja izlauzties cauri padomju aizsardzībai, viņi turēja fronti. Padomju karaspēks mēģināja uzbrukt, bet Pantera, Tīģeris un Ferdinands parādīja sevi kā ļoti labus tankus aizsardzībā.
  Un drīz bija arī "Maus". Transportlīdzeklis tomēr ir smags un grūti transportējams un vadāms, taču tas ir izturīgs un ar spēcīgiem ieročiem. "Pele" tomēr parādīja, ka 150 mm lielgabals ir pārspēts un nav pietiekami ātrs. Lai gan "Pele" bija izturīga aizsardzības kaujās, tāpat kā "Tiger"-2, tā bija kaitinoša ar pastāvīgiem bojājumiem. Parādījās arī Panther-2, smagāks transportlīdzeklis, bet labāk aizsargāts.
  Sabiedrotie pret Trešo Reihu darbojās diezgan pasīvi. Izmantojot to, ka 1943.-1944. gada ziemā Sarkanā armija nespēja gūt ievērojamus panākumus, tostarp pateicoties vācu izlūkdienestu labajam darbam, 1944. gada maijā nacisti iebruka Gibraltārā un sāka virzīties uz priekšu Āfrikā.
  Viņi ieņēma Maroku un sāka virzīties cauri Alžīrijai. Vācu smagie tanki sagrāva sabiedrotos un dominēja kaujas laukā. Īpaši tika piegādātas "Panteras", kas plosījās kā dzīvnieki. Vasarā Sarkanā armija centās virzīties uz priekšu centrā, taču tās uzbrukums atkal tika atvairīts. Vācieši izveidoja spēcīgu aizsardzības līniju.
  1944.-1945. gada ziemā Sarkanā armija atkal virzījās centrā. Fricis turēja līniju. Līdz tam laikam viņi bija uzsākuši liela mēroga ME-262 ražošanu un sagrābuši gaisa pārākumu. Uzvaras Āfrikā noveda pie Ēģiptes ieņemšanas un Vidusjūras kontroles.
  Un pēc Rūzvelta nāves Trūmens pasludināja pamieru. Čērčils, kurš bija smagi slims, piekrita. Turklāt vācieši jau bija sagrābuši Tuvos Austrumus un viņiem bija progresīvāka E tanku sērija - ar kompaktu izkārtojumu, zemu siluetu un jaudīgiem dzinējiem. Tāpēc kļuva biedējoši cīnīties. Un nacistu reaktīvie lidaparāti bija iestrēguši. Hitlers rīkojās nedaudz gudrāk un kopā ar FAA raķetēm ieguldīja reaktīvos lidmašīnās, kas deva daudz lielāku un efektīvāku atdevi. Tiešām, kāda jēga no ballistiskajām raķetēm? Spēle nebija sveces vērta, bet nebija precizitātes. Taču reaktīvie bumbvedēji mocīja Lielbritāniju un nedod nekādu iespēju izbēgt. Sabiedroto kaujinieki nevar viņus panākt. Un lielie niršanas bumbvedēji kaitina britus un amerikāņus.
  Īsāk sakot, viņi ierosināja pamieru un ieslodzīto apmaiņu, kā arī tirdzniecības atjaunošanu. Hitlers piekrita. Viņš gribēja ātri nospiest PSRS. 1945. gada jūnijā Kaukāzā sākās jauna vācu ofensīva. Un sitiens, gan no dienvidiem, gan ziemeļiem, gan kopā ar turkiem. Kaujās piedalījās jauni tanki E-25, kurus sauca arī par "Panther" -3. Vācieši pastiprināja izkārtojumu, novietojot dzinēju un transmisiju kopā un šķērsām, kas samazināja tvertnes augstumu līdz mazāk nekā 1,7 metriem. Pistole tika uzstādīta jaudīgāka 88 mm 71 EL. Panther-3 bruņu slīpums ir palielināts. Tvertnei bija korpusa priekšpuse 100 mm, sāni un aizmugure 60 mm, torņi 120 mm lielā leņķī un svars tikai trīsdesmit tonnas. Kas ar 700 zirgspēku dzinēju nodrošināja pienācīgu mobilitāti. Un ceļā bija modernāks dzinējs ar kompresoru, kas paātrinājās līdz 1000 zirgspēkiem. Bet kamēr šis motors nav gatavs. "Panther"-3 izrādījās ļoti veiksmīgs tanks. Un lieliski aizsargāts uz kuģa, neuzkrītošs, veikls, ar iznīcinošu lielgabalu, un tajā pašā laikā vieglāks un lētāks ražot.
  Padomju karaspēks nespēja noturēt Kaukāzu līdz 1945. gada beigām; nacisti to pilnībā ieņēma.
  Un 1946. gada pavasarī viņi sāka uzbrukt Maskavai un Saratovai. Fritz ieguva E-50, kas pēc izkārtojuma ir līdzīgs E-25, bet ar lielāku lielgabalu un biezākām bruņām. Tvertne svēra 65 tonnas, tuvāk Tiger 2, taču tai bija daudz spēcīgākas bruņas, īpaši sānos. Frontālo bruņu biezums sasniedza 250 mm, sānu 170 mm, pistoles 105 mm 100 EL. Šīs tvertnes augstums bija mazāks par diviem metriem, un dzinējs bija 1250 zirgspēku. Transportlīdzeklis parādīja savu efektivitāti cīņās. PSRS bija IS-3 un IS-4. Bet T-54 vēl nav sācis ražošanu. Tāpēc man bija jācīnās ar veco bagāžu. Un IS-4 bija neapstrādāta un nepilnīga tvertne. Un IS-3 ir diezgan grūti ražot, tāpēc IS-2 joprojām tika ražots. Un T-34-85 joprojām bija populārākais transportlīdzeklis. Lai gan tā lielgabals jau ir pilnīgi bezspēcīgs pret E-50 un smagākiem transportlīdzekļiem un var cīnīties tikai pret "Panther"-3, kas bija populārs vācu militārpersonu vidū. Lai gan Hitlers lika izņemt visus transportlīdzekļus, kas ir vieglāki par piecdesmit tonnām, izņemot izlūkošanas tankus.
  Un tā šie monstri devās uz Maskavu. Viņi ir spēcīgi, un viņu ir daudz. Un fašisti arī lika melnos pie mašīnām. Tāpēc PSRS tas kļuva ārkārtīgi biedējoši.
  Bet meitenes no nometnes ir diezgan gatavas cīnīties un uzvarēt. Un pats Oļegs Rybačenko pēkšņi saprata, ka tā ir pilnīga fantāzija. Bet patiesībā nacisti šturmē Maskavu un šis uzbrukums ir jāatvaira. Tā komanda un seši cīnītāji nolaidās, lai cīnītos ar krautiem.
  Oļegs Ribačenko, kā vienmēr, ir visiem priekšā un baltā zirgā. Bet tas nav tik vienkārši. Šeit jau vietējie dievi saka - nejaucies.
  Tomēr puiši nedaudz kapāja ar zobeniem, bet meitenes izlaida pulsārus no sarkanajiem sprauslām un zibeni no nabas. Viņi ar kailiem kāju pirkstiem meta nogalināšanas granātas un antimatērijas gabalus. Un galu galā meitenes no Veneras klēpī izstaroja maģiskas enerģijas tornado.
  Pēc tam viņi atgriezās atpakaļ... Vācu ofensīva pret Maskavu izpalika. Bet viņi joprojām paņēma Saratovu. Un viņi pat spēja sasniegt Kuibiševu. Pēdējā pilsētā izcēlās kaujas, kas ilga līdz ziemai.
  Galu galā jau 1947. gada janvārī nacisti ieņēma šo pilsētu.
  Bija īslaicīgs klusums. Abas puses cieta nopietnus zaudējumus. Turklāt nacistu okupētajās teritorijās notika partizānu karš.
  Lai cīnītos pret partizāniem, no vietējiem spēkiem tika izveidots karaspēks. Parādījās kaut kāda pašpārvalde. Un marionešu valdības.
  Vācieši arī modernizēja aviāciju. Viņi arī palaida virkni diskešu, kuras laminārās plūsmas dēļ bija gandrīz neiespējami notriekt. 1947. gada vasarā nacisti uzsāka ofensīvu centrā. Viņiem izdevās beidzot nogriezt un apņemt Ļeņingradu ar dubulto gredzenu. Bet viņiem neizdevās atkal ieņemt Maskavu.
  Atkal Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova. Šie mūžīgie zēni un meitenes šāva uz nacistiem ar ložmetējiem ar neaizvietojamām patronām un ar basām kājām meta antimatērijas daļiņas.
  Un tajā pašā laikā viņi svilpa, klauvējot krautiem uz galvām vārnas.
  Un strādāja arī četras meitenes: Nataša, Zoja, Augustīna, Svetlana.
  No sarkanajiem sprauslām tika atbrīvoti ugunīgi, ļoti degoši pulsāri. Un viņu kailās, graciozās kājas meta nāvējošus zirņus ar antimateriālu. Un nabas sūtīja zibens, kas apcepa fašistus. Un, kad dzemde padevās maģiskā tornado viļņiem, tad iestājās nāve.
  Bet diemžēl seši darbojās tikai ierobežotu laiku. Bet tas bija ļoti auglīgi, atvairot fašistu uzbrukumu.
  Ziema ir pagājusi. Ļeņingrada krita... 1948. gada vasarā, uzkrājuši spēkus, nacisti metās jaunā uzbrukumā. Viņi iemeta visas savas rezerves kaujā.
  Bet atkal sešinieki viņus gaida un pilnībā iznīcina.
  Pēc tam Oļegs Rybačenko un meitenes nodeva lielu cīņu pret fašistiem. Un viņi izmantoja spēcīgu maģiju. Meitenes, pat no Veneras klēpī, izmeta burvju enerģijas straumes un burvju cunami. Un viņi izsita fašistus kā ķegļus ar bumbu.
  Oļegs Ribačenko ne tikai ar zobeniem cirta nacistu tankus, bet arī svilpa. Un vārnas taranēja vācu lidmašīnas. Tie tika iznīcināti līdz zemei.
  Arī Margarita Koršunova vadīs dzirnavas ar zobeniem, nogriežot nacistus. Un tad ar basām kājām viņš ņems un palaidīs jaudīgu pulsāru.
  Un tas krautus iznīcina it kā ar taranēšanas metodi. Un tad meitene svilpa, un vārnas iekrita Hitlera lidmašīnās.
  Meitene kliedza:
  - Par komunismu visā pasaulē!
  Nataša arī uzbrūk nacistiem. Un tāpēc viņi paņems viņas zobenus un sagriezīs tos pa diagonāli. Un tad viņas basās kājas palaistu kaut ko nāvējošu, kas saplosītu gabalos ienaidnieka transportlīdzekļus.
  Pēc tam meitene no sarkanajiem sprauslām izlaidīs karstus, slepkavnieciskus pulsārus. Un viņi sitīs fašistu barus. Un meitene arī šauj zibeni uz nacistiem no savas nabas. Un viņš patiešām visus grilēs un pārvērtīs šašliku kebabos.
  Bet ir vēl foršāk, kad enerģijas straume izplūst no Veneras klēpī. Un tas iznīcinās lielo nacistu masu.
  Šī ir sieviete ar ziliem matiem. Un tas rēks:
  - Slava Tēvzemei!
  Un atkal, atbrīvojot iznīcināšanas dāvanu no koši sarkanā sprauslas, viņa piebilda:
  - Kam ir liels vēders, tas nomirs no bada!
  Zoja arī sasmalcināja savus pretiniekus kā kāpostus. Viņa tos nogrieza ļoti viegli, it kā noņemtu skaidas. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa iemeta iznīcināšanas bumbu. Un iznīcināja ienaidniekus.
  Un tad dārdēs no sārtinātajiem sprauslām: no labās uz tankiem, no kreisās uz lidmašīnām! Un tas ļoti efektīvi sagraus pretiniekus.
  Un tad no apaļās nabas ar virkni zibens spērienu. Un tas sadedzinās fašistus, pārvēršot tos sprakšķēs.
  Un tad no Veneras grotas pacelsies un izlidos vesels iznīcināšanas enerģijas tornado.
  Meitene asprātīgi kliedza:
  - Augsti lidojošs putns, tas neceļ degunu, nelido mākoņos!
  Augustīns tieši piedalās kaujā. Nevis meitene, bet vienkārši tīģeriene. Un burtiski saplēš ienaidniekus ar saviem nagiem. Un viņš griež, nedodot iespēju ar zobeniem.
  Un tagad viņas basās kājas sāk ārkārtīgi slepkavniecisku iznīcināšanas prezentāciju. Pretinieku saplosīšana mazos bloteros. Un atņemot mazāko iespēju izglābties.
  Bet no rubīna sprauslām izlido zibens, burtiski sadedzinot pretiniekus kā papīru.
  Un no nabas tiek izmests pulsārs. Un kā tas iegriežas nacistu tankos. Un nojauc viņu torņus.
  Un no Venēras klēpī izplūst vēl viena maģiskās plazmas straume. Un, ja viņš to sadedzinās, fašisti par to daudz nedomās.
  Un karotājs saka sev:
  - Kas vēlas kļūt par lauvu, bez vilka tvēriena, tas paliks ar putna tiesībām!
  Svetlana atkal ir kustībā. Griez metālu ar zobeniem. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš palaiž slepkavnieciskas granātas. Rauj un dedzina Krautus.
  Tajā pašā laikā meitene neaizmirst nosūtīt zibens strēles no saviem zemeņu sprauslām.
  Bet no nabas tas izlauzīsies, postošs un kūstošs metāls.
  Bet lāzera stars iznāks no Venēras grotas un izlidos, visus paņemdams un sagriežot.
  Un tad viņš norūc:
  - Putnu tiesībās visbiežāk prātā ir ēzeļi, bet raksturā - aitas!
  Ļoti pārliecinoši cīņu turpināja Oļegs Ribačenko, demonstrējot titāna spēku. Šeit viņš ar zobeniem griež nacistus. Un tad viņš ar kailiem bērnu kāju pirkstiem izšaus vairāk nekā nāvējošu granātu. Salauzīs nacistu masu.
  Pēc tam zēns svilpos, un izbiedētie grifi un vārnas uzbruks fašistu karaspēkam un apgūsies. Un viņi sāka bez žēlastības notriekt lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko asprātīgi atzīmēja:
  - Bezspārns ir tas, kuram ir vistas smadzenes!
  Margarita Koršunova ar zobeniem turpināja griezt atskaņotājus. Viņa bez vilcināšanās nocirta nacistus. Un tajā pašā laikā viņa ar kailām bērnu kājām meta iznīcināšanas dāvanas. Un viņa to saplēsa kā foliju ar pāļvadītāju.
  Un kad krauklis svilpo un krīt virsū vācu karaspēkam. Viņš tos visus izmazgās pulverī. Un tā, kad fašistus skāra putni, viņiem bija vairāk nekā grūti - viņi sabruka.
  Un Margarita saka:
  - Neizliecies par ērgli ar vistas smadzenēm un putnu tiesībām!
  Nataša uzlēks un cirtīs ar zobeniem. Viņš sagriezīs nacistus kāpostos. Izmet iznīcināšanas dāvanu ar basu kāju. Viņš iznīcinās daudz Krautu un čīkstēs pa plaušām:
  - Ja tu pēc dabas esi slapja vista, tu izkalsi no bada!
  Un no sarkanajiem sprauslām tas atbrīvos slepkavniecisku strāvas izlādi. Izdzēsīs daudz fašistu. Un tad tas sāk kustēties no nabas kā pulsārs. Un visi pretinieki tiks saplosīti gabalos.
  Un tagad no Veneras klēpī izplūdīs cunami straume, kas visus sadedzinās ar elles plazmu.
  Šī ir meitene.
  Un Zoja savā mežonīgajā uzbrukumā pārspēj visus bez liekām pauzēm. Un sagriež mazākās daļās. Atstājot burtiski pārogļotus gabalus. Un kā basa kāja uzmetīs kaut ko neticami iznīcinošu. Un tad no sārtinātajiem sprauslām izlidos kaut kas, kas nes iespaidīgāko nāvi un pilnīgu iznīcināšanu.
  Un tad tāda mežonīga lieta izlēks no nabas un saplosīs maģisko plazmu kā tīģeris.
  Un noslēgumā no Veneras grotas, dāvana, kas bez izredzes nes nacistiem īstu nāvi.
  Pēc tam meitene kliedza:
  - Ar vistas smadzenēm nevar dēt zelta olas!
  Augustīns ar zobeniem nogrieza nacistu tanku torņus. Un tad viņa ar kailiem kāju pirkstiem palaida nāves dāvanu. Bet viņu meitenes rubīna sprauslas lidoja ugunīgu zibeni. Un viņi sadedzināja fašistu baru.
  Un tad no nabas izlidos vesels posta tornado.
  Bet no Venēras klēpī izlido iznīcība, kas nes pilnīgu uzvaru un iznīcību.
  Augustīns gudri atzīmēja:
  - Gailis joprojām var dēt zelta olas, bet vistas raksturs tikai ieved nepatikšanās!
  Svetlana ir arī karsta kaujā. Kā viņš ar zobeniem cirta fašistus un sasmalcina tos skābos kāpostos. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš sūtīs iznīcības dāvanu. Sasmalciniet savus ienaidniekus putekļos.
  Un no zemeņu sprauslām izlidos nāvējošs zibens. Viņi sadedzinās nacistus gabalos. Bet naba raidīs fašistu totalitāras iznīcināšanas vilni.
  Un noslēgumā no Veneras grotas izlidos maģiskas plazmas burbulis, kas izkausēs visus ienaidniekus uzreiz. Un tvertnes dūmos, un tajās esošie šāviņi eksplodēs.
  Un Svetlana rēks:
  - Kāpēc tu tur galvu mākoņos, jo tev ir vistas smadzenes!
  Oļegs Ribačenko cīnās ar pieaugošu neprātu. Viņš nocirtīs savus ienaidniekus, kad to paņems. Tie visi tiks sasmalcināti un sagriezti mazos gabaliņos.
  Un tad viņš ar basu kāju metīs granātu un saplēs to gabalos.
  Tad zēns atkal nosvilpa un notrieca daudzas lidmašīnas.
  Tad viņš izteica savas domas:
  - Pat ja tev būtu lāča spēks, tu paliksi ēzelis ar vistas smadzenēm!
  Margarita Magnētika cirta no visa spēka ar zobeniem. Tad meitene ar basu kāju meta slepkavniecisko nāves dāvanu. Viņa saplēsa nacistus kaulu un ādas gabalos. Un tad svilpo un vārnas kaudzēm krīt uz Krautiem.
  Pēc tam Margarita ierunājās:
  - Ja tev ir vistas smadzenes, tad pēc tikšanās ar lapsu spalvas lidos!
  Nataša ārkārtīgi aktīvi cīnās ar Frici. Un tagad viņas basās kājas met kaut ko velnišķīgi slepkavniecisku. Un zobeni cirta torņus.
  Un tad zibens tiks nocirsts no nabas ...
  Un košie sprauslas atbrīvos nāvējošus pulsārus. Un tad meitene to paņems un izstaros ugunīgu viesuļvētru no Veneras klēpī. Un sadalīt pretiniekus gabalos.
  Tad meitene čivināja:
  - Lai no cūkas pagatavotu karbonādi, ir jābūt vilka tvērienam un lapsas attapībai!
  Zoja paņēma un ar zobeniem vadīja dzirnavas. Tas izgriezās cauri visām automašīnām, un rullīši izklīda uz visām pusēm. Un tad terminatormeitenes basās kājas palaida bumbas, iznīcināšanu. Un tie, pārlidojuši, sāka plosīt ienaidniekus.
  Bet sārtinātie sprauslas tos paņems un izstaros iznīcināšanas zibens. Un tad no nabas izšaus lāzera stars.
  Un šeit Venēras grota izvirdīs cieta tornado straume, kas sagrauj fašistu karaspēku.
  Un meitene rēc:
  - Visticamāk, tu dosies pēc ceptas lapsas ar vistas smadzenēm!
  Arī Augustīna tagad cīnās, lai viņa būtu kā modinātājs. Un viņš sasmalcina fašistus bez žēluma un nožēlas. Ar basām kājām met granātas un plēš pretiniekus.
  Un no rubīna sprauslām lido kaskādes zibens. Bet no nabas iznāks kaut kas absolūti slepkavīgs. Un saplēst fašistus gabalos. Un tagad no Venēras grotas izlidos maģisks nāves un iznīcības viesulis.
  Pēc tam meitene rej:
  - Ja tavs raksturs ir kā slapjai vistai, tu bez naudas izkalsi uz ielas!
  Svetlana arī cīnās ļoti uzpūtīgi. Un viņš smalcina ar zobeniem un ar basām kājām met slepkavnieciskas nāves dāvanas. Un tad viņš to paņems un izspiedīs no zemeņu sprauslām burvju plazmas burbuļu kaskādi.
  Un tad no nabas iesper viens pēc otra zibens.
  Bet no Venēras grotas izlīdīs pilnīgas un pilnīgas iznīcināšanas viesuļvētra.
  Svetlena kliedza:
  - Vistas smadzenes padara tevi bez spārniem, vistas raksturs sūta tevi plūkt!
  Īsāk sakot, nacisti bija pilnīgi izsmelti un nogrimuši. Bet Sarkanajai armijai nebija spēka virzīties uz priekšu.
  Turklāt gaisā Krauts saglabāja totālu pārsvaru. 1949. gads iezīmējās ar karu atmosfērā un nelielām sadursmēm uz sauszemes. MIG-15 parādīšanās sērijā nevarēja mainīt kara gaitu. Tātad vāciešiem ir sava atbilde: ME-2010 un ME-462. Kas saglabāja pārākumu bruņojumā un ātrumā pār padomju transportlīdzekļiem. Bet PSRS sērijā jau bija T-54 un IS-7. Pēdējais tanks izrādījās diezgan drausmīgs, un Sarkanā armija neļāva krautiem virzīties uz priekšu.
  Pienāca 1950. gads. Vācieši centās gausi virzīties uz priekšu, bet padomju karaspēks cīnījās pretī. Tas atgādināja bokserus, kas iestrēguši klinčos.
  Šogad neviens neieguva priekšrocības un nespēja īsti tikt tālāk.
  Bet lūk, tas ir 1951. gadā... Hitlers cenšas pagriezt kara gaitu. Vācieši uzsāk jaunu piramīdas tanku ražošanu. Šiem transportlīdzekļiem ir palielināta izturība, ja tie tiek šaujami no visiem leņķiem.
  Bet ir problēmas ar šasiju. Šķiltavas IS-10 parādījās PSRS, taču līdz šim nav notikušas būtiskas izmaiņas. Un šis gads ir pagājis.
  Pienāca 1952. gads. Fronte palika neaktīva. Padomju un vācu karaspēks bakstījās viens uz otru. Un viņi pilnībā iegrima.
  Bet tad pienāca 1953. gads. Martā Staļins nomira, un... Nacisti, izmantojot apjukumu, kas radās cīņas par varu dēļ, devās uzbrukumā.
  Un atkal kaujas sešiniekiem bija jācīnās pret nacistu ordām.
  Oļegs Ribačenko norūca un cirta zobenus ar pagriezieniem un iznīcināšanu. Un viņš paņēma kailas bērnu kājas un palaida granātu. Sadalīja daudz nacistu. Un tad svilpo. Un vārnu bars saspiedīs Luftwaffe lidmašīnu mākoni.
  Zēns rēca:
  - Kas ir vista dušā, tas lapsu barība būdā!
  Oļegam pat bija mazliet apnicis ar basām kājām kapāt un mest Fricim granātas. Zēns atkārtoja aforismu:
  - Ja gribi dzīvot kā balts, esi vismaz mazliet sarkans viltībā!
  Margarita Magnētika svieda kailajiem kāju pirkstiem slepkavniecisku iznīcināšanas sopu. Saplēsts daudz nacistu karavīru. Un tad viņa izšāva lāzeru no nabas.
  Un pēc tam viņa to paņēma, nosvilpa un iznīcināja kaudzi lidmašīnu.
  Un viņa pārbaudīja:
  - Īsti baltie cilvēki neizskatās bāli, kad viņiem neizdodas!
  Pēc tam meitene ar kailiem kāju pirkstiem atkal meta iznīcības dāvanu, čivināt:
  - Ja tu esi vista ar smadzenēm, tu būsi lapsa ar biznesu!
  Nataša izlaida iznīcināšanas pulsāru no sava koši krūšu kaula un iesaucās:
  - Esi ērgļa lidojuma putns, bet neesi gaiļa lidojums!
  Zoja agresīvi piezīmēja, nometot arī pilnīgas iznīcināšanas dāvanu no sārtinātā krūtsgala:
  - Kurš daudz gailēs, putru neēdis, tas pie spaiņa dziedās!
  Augustīna nometa iznīcināšanas pulsāru no rubīna sprauslas un nomurmināja:
  - Ja politiķis daudz runā, tad vēlētāji gaudo kā vilki!
  Svetlana izspļāva zibeni ar savu zemeņu nipeli un nošņāca:
  - Politiķis, kurš daudz rej, bet maz cenšas, ievedīs tautu suņa dzīvē!
  Oļegs Ribačenko nocirta, griežot zobenus. Viņš iemeta granātu ar savu kailo, bērnišķīgo kāju un atzīmēja:
  - Politiķi izspēlē palaidnības kā bērni, bet viņu tehnika ir tikpat veca kā pati politika!
  Pēc tam zēns nosvilpa, nositot vārnas no džinsiem kā smiltis, un atkal murrāja:
  - Politiķis ir vārna, kas sapņo par ērgļa troni, bet viņa knābis vēl nav pietiekami nobriedis!
  Margarita racionāli atzīmēja, arī ar basu kāju raidot iznīcības vēsti:
  - Politiķis grib lauvas troni, bet prāts bieži vien ir tikai govs bez ragiem!
  Nataša izlaida zibeni no nabas un iesaucās:
  - Lauva nedrīkst būt aita, bet vismaz maza lapsa viņam nekaitēs, lai nenonāktu starp ēzeļiem!
  Zoja to paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem palaiž nāves dāvanu. Tad viņa izspļāva pulsāru ar sārtinātajiem sprauslām un ierunājās:
  - Pat ja tu esi lauva, ar vistas smadzenēm tev ir garantēta suņa dzīvība!
  Augustīne iespēra nāves zibens no saviem rubīna sprauslām un čīkstēja:
  - Kurš daudz rej uz mēnesi, to dzīve ieliek būdā!
  Svetlana izpildīja spiningu. Tad viņa satrieca zemeņu sprauslas un iekliedzās:
  - Ja politiķis tev sola pīrāgu debesīs, tad viņš vēlētāju uzskata par dzeni!
  Oļegs Ribačenko, ar svilpi notriekdams vārnas, racionāli atzīmēja:
  - Ja tev ir koka galva, tad noteikti iedosi ozolu!
  Margarita, atkal nokāvusi ienaidniekus, sacīja:
  - Ja tev galva kā ozolam, tevi noplēsīs kā nūju!
  Nataša asprātīgi atzīmēja, atbrīvojot spēcīgu nāves dāvanu no sava koši nipeļa un iznīcinot krautus:
  - Ozolu vēlētājiem politiķis ir pamatīga liepa!
  Zoja, nocērtot fašistus un raidot nāves starus no purpursarkanajiem sprauslām, atzīmēja:
  - Ja tu esi stulbs kā zābaks, tev būs mūžīgi jāvalkā kurpes!
  Augustīna asprātīgi atzīmēja, sūtot postu no saviem rubīna sprauslām:
  - Nekas neliedz jums katru dienu ēst cepeti kā vistas prātam!
  Svetlana izrāvās no zemeņu sprauslām un teica:
  - Ja jums ir vistas atmiņa, jūs aizmirsīsit, kā planēt kā ērglis!
  Oļegs iemeta iznīcināšanas dāvanu ar dēla basu kāju un čīkstēja:
  - Cālis nav putns - vistas prāts nav prāts!
  Margarita ar basu kāju palaida kaut ko tādu, kas neļautu viņai nomirt bez sāpēm. Tad viņa svilpa, sita ar vārnām Krautiem un čīkstēja:
  - Vēlētāji ar vistas smadzenēm ievēl gaiļus par prezidentu!
  Nataša no koši krūšu sprauslas trāpīja karstam un ļoti dedzinošam sprauslai un teica:
  - Politiķis, kurš daudz gailē, pievelk tikai tos, kam vistas smadzenes!
  Zoja, šaudīdama uz ienaidniekiem no purpursarkanajiem sprauslām, atzīmēja:
  - Kuram glaimoja politiķa lapsas runa, vista pēc inteliģences un aita pēc rakstura!
  Augustīns, drāžoties ar degošiem pulsāriem no rubīna sprauslām, atzīmēja:
  - Politiķim valoda ir zobens, pātaga un atslēga, bet pirmām kārtām tā noliek zem slēdzenes vēlētāju!
  Svetlana iespēra ar zibeni no zemeņu dzelkšņa. Sasmalcināja daudz lidmašīnu un tanku, izdalot:
  - Vistas dūnas ir mīkstas, bet uz kādām cietām gultām guļ tie, kam vistas smadzenes!
  Oļegs Ribačenko piekrita, vēlreiz svilpodams:
  - Valdnieka maigais raksturs bieži noved pie skarbas valsts krišanas!
  Margarita, pabeidzot, svilpojot un raidot vārnas uz galvas, piebeidzot pēdējos fašistus, piebilda:
  -Ar vistas smadzenēm un vistas raksturu tā kļūs kā cūkgaļas karbonāde!
  
  ROMMEL 1959. GADĀ - SUPER!
  Vecs, sirms Rommels apskata frontes karti. 1959. gada 2. septembris. Un karš joprojām turpinās, un Maskava nav ieņemta. Staļina vairs nav, un formāli galvenais Valsts aizsardzības komitejas priekšsēdētājs ir Molotovs. Bet viņš ir tikai pirmais starp līdzvērtīgiem. Staļina amati ir sadalīti, un augstākais virspavēlnieks ir Žukovs. Un tieši pret viņu Rommels cīnās. Lai gan ir arī aizsardzības ministrs Vasiļevskis. Un partiju vada Ņikita Hruščovs. Un valdības vadītājs ir Maļenkovs. Ir arī PSRS Augstākās padomes Prezidija priekšsēdētājs un formālais valsts vadītājs Bulgarins.
  Jā, pret Rommelu pulcējās raiba kompānija. Un tas ir jāsalauž. Bet PSRS nepadodas. Un Trešais Reihs ir izsmelts, tāpat kā Krievija.
  Bet mieru nevar noslēgt. Rommels vēlas teritoriālus ieguvumus. Padomju valdība spītīgi uzstāj uz nulles variantu.
  ASV tagad ir krīze, viņi nekur netiek. Un Lielbritānija ir iegrimusi koloniālajos karos. Tātad Otrajam pasaules karam nav gala.
  Un viņas divdesmit pirmais gads jau ir sācies.
  Zināmas cerības bija saistītas ar Leopardu ģimeni. Bet šī tvertne sevi neattaisnoja. Vēl viena iespēja bija RE-50 tvertnes izstrāde. Jaunās idejas būtība ir radīt piramīdveida mašīnu, kas ir praktiski necaurejama no jebkura leņķa. Tas varētu būt labs atradums. Tieši ar piramīdveida RE ģimeni Rommels saistīja cerības uz uzvaru pār PSRS.
  Bet pagaidām vecie tanki vēl cīnās.
  Bet viņiem ir labi cīnītāji.
  Apkalpe Gerda, Šarlote, Kristīna, Magda - četras meitenes, pirmo reizi izmēģināja sevi uz T-3 uzbrukuma Polijai laikā 1939. gadā. Vācu auto tajā laikā vēl bija diezgan vājš. Meitenes vairāk šāva uz kājniekiem un izmantoja trīs ložmetējus.
  Gerda, šaujot uz poļiem un pļaujot viņu kājniekus un jātniekus, iesaucās:
  - Es esmu karotājs ar tūkstoš velnu galvā!
  Šaušanas laikā Šarlote atzīmēja:
  - Tas viss ir interesanti, bet...
  Gerda ar basu kāju meta poļiem granātu un čīkstēja:
  - Ko bet?
  Sarkanmatainais zvērs atbildēja:
  - Bet tagad mēs esam kļuvuši par raganām, un ko tas mums dod?
  Gerda, blonda meitene, ar uguni nopļāva poļus un loģiski atbildēja:
  - Tagad viņi mūs tik viegli nenogalinās!
  Kristīna arī trāpīja poļiem ar ložmetēju un atzīmēja:
  - Vai saglabāsim mūžīgo jaunību?
  Magda, pārliecinoši vadot automašīnu, atbildēja:
  - Protams, jā! ES pārbaudīju! Viņa ievainoja sevi, un viņš pazuda bez vēsts!
  Gerda, labprātīgi nocirsdama poļus, apstiprināja:
  - Tieši tā! Mēs tagad neesam tikai cilvēki, bet esam kļuvuši par pārcilvēkiem!
  Šarlote, griezdama poļus, kliedza:
  - Es esmu Supermens!
  Un atkal viņa ar basu kāju meta slepkavas granātu. Jā, meitene kļuva mežonīga un acīmredzami vairs nejoko.
  Kristīna, nogriežot poļus, atzīmēja:
  - Dzimtene ir ļoti laba!
  Un skaistās zeltaini sarkanās meitenes kailie kāju pirksti palaida citronu.
  Magda arī izšāva sēriju, nocirta poļus un čīkstēja:
  - Esmu tipisks čempions!
  Un arī ar basu kāju metīs slepkavniecisku un visu postošu granātu.
  Četri drosmīgi cīnījās Polijā un pat ieņēma Varšavu. Bet ar to nepietika.
  Pēc Francijas Gerda un Šarlote Rommela korpusā devās uz Āfriku.
  Meiteņu rota no speciālā SS bataljona "Barracuda Tigresses" ar transporta lidmašīnu Me-323 izlidoja uz Tunisiju. Visas karojošās meitenes bija labi izvēlētas, jaunas un vēl nebija precējušās. Pārsvarā garas, sportiskas blondīnes, vācu tautas krāsa, tās asinis un sula.
  Pārējo karotāju vidū izceļas divas meitenes, medus blondīne un ugunīga rudmate, kuras, starp citu, arī ir pelnījušas goda pjedestālu ar savu skaistumu un nopietnību savā skatienā. Ja visi pārējie karotāji būtu salīdzinoši pieredzējuši cīnītāji, kuriem izdevās sajust šaujampulvera smaku Francijā un Balkānos. Bet ne tik daudz, ka karadarbības pārejošas un vēlmes trūkuma dēļ meitenes sūtīšot iekšā.
  Viņi jau bija cīnījušies, tad šīs divas bija ļoti jaunas, pēc izskata, gandrīz meitenes, pēdējās, kas nomainīja uzlidojumā bojāgājušos. Protams, viņi arī bija apmācīti ar visu vācu pedantismu, bet viņi joprojām bija tik nevainīgi, galu galā viņi izskatījās knapi sešpadsmit. Īstas rozes pamestas tuksnesī. Bet tajā pašā laikā viņi cīnās gandrīz divus gadus.
  Ugunīgi sarkanā "barakudas tīģerene" jautāja savai blondajai draudzenei:
  - Lielbritānijas armijā ir daudz melnādaino. Viņi ir ļoti rupji un nežēlīgi, bet iedomājies Gerdu, kas notiks, ja tevi sagūstīs un sāksies spīdzināšana?
  Medus blondīne mierīgi atbildēja:
  "Es centīšos netikt sagūstīts, Šarlote, bet, ja tā ir Kunga griba, es neko neatdošu ienaidniekiem!"
  Sarkanmatainā Šarlote čukstus teica:
  - Klīst runas, ka drīz austrumos sāksies liels karš ar Krieviju. Un karaspēks jau tiek vilkts uz augšu, koncentrējot spēkus. Ne velti armijā tika iesaukti tik daudz kājnieku, meitenes stāsta, ka ciemos vīriešu gandrīz vairs nav palicis!
  Gerda ar nopūtu piekrita:
  - Jā, tas būtu šausmīgi! Karot ar krieviem: nežēlīgi un fanātiski, ar saviem nebeidzamajiem plašumiem un bargajām ziemām... Tas būs kaut kas šausmīgs!
  Sarkanmate iebilda:
  - Krievi nevarēja sakaut pat niecīgo somu armiju, bet mēs uzvarējām lielākos ienaidnieka spēkus! Visa Eiropa jau ir zem mums, un Rommels grauj britus Āfrikā. Kāpēc tu domā, ka zaudēsi?
  Gerda negribīgi atbildēja:
  - Krieviem ir liels iedzīvotāju skaits un bezgalīgi plašumi. Viņi absorbēs pārāk daudz karaspēka! Un, ja mums neizdosies ieņemt Krievijas galvaspilsētu pirms ziemas, tad mūsu karavīri vienkārši nosals, un mūsu tehnika satrauksies un iestrēgs sniega kupenās, tas būs pilnīgi briesmīgi!
  Šarlote enerģiski pakratīja galvu.
  - Ak, nerunā par tādām nejaukām lietām, labāk nodziedāsim kādu romantiku. Par mīlestību...
  Gerda nevainīgi pasmaidīja un piekrita:
  - Protams, mēs dziedāsim vislabāk!
  Barracuda Tigress meitenes dziedāja savās skaidrajās, kristāla balsīs:
  Pērļaina, trīcoša frizūra,
  Es uztraucos, manas krūtis trīc!
  Es esmu meitene kā bailīgs bērzs,
  Man ir bail kustēties un elpot!
  
  Un ko svaigais vējš čukst ausī?
  Smiltis krakšķ zem basām kājām...
  Un uz planētas nav laimīgāka cilvēka,
  Kad es eju mežā ar tevi!
  
  Pastāsti man, mana mīļotā, lielu noslēpumu,
  Kā tev izdevās apburt savu sirdi!
  Bet vai tava seja ir tik skumja?
  Visplānākais grumbu pavediens pārskrēja man pāri pierei!
  
  Jauneklis man atbild ar skumjām;
  Karš jūs šķirs uz ilgu laiku!
  Lai atrastu mums vietu paradīzes mežos,
  Sātans ir jāiemet ellē!
  
  Slaidais bērzs atbildot pamāja,
  Tu man esi vairāk nekā dārgs draugs!
  Lai gan kaujas iznākums var būt asarīgs,
  Bet Dievs Jēzus Gans ir ar mums!
  
  Izkliedēsim dēmonu elli - ļaunās ēnas,
  Lai birzis zied ar zaļumiem!
  Noglāstiju manus iedegušos ceļus,
  Turi mani cieši dārgais!
  
  Un viņš atbildēja it kā jaunavai kā joku:
  Viņš teica, izplatoties zariem;
  - Gaidīsi mani gadu, mīļā?
  Karstu dzērvju kārdinājums ir spēcīgs!
  
  Atbildot, es viņam tik bargi teicu:
  - Es nestāvēšu pie mašīnas kā civilpersona!
  Un man patīk militārais ceļš,
  Es gribu cīnīties un uzvarēt ļaunos!
  
  Nonācu pie lietas - nogriezu pītos zarus,
  Viņi man iedeva jaunu mašīnu ar disku!
  Lai gan zāle raud kā rasas pērles,
  Kāpēc nevainība kļūst kā karavīrs?
  
  Jo Dzimtene man ir dārgāka par visiem citiem,
  Tēvzeme deg dvēselē virs zvaigznēm!
  Tas nav tas pats, kas dzīvot gultā,
  Un nakšņot ar šauteni būdā!
  
  Uzvara nāks, es tam stingri ticu,
  Galu galā mūsu lietai vienmēr ir taisnība!
  Nu, smaidiet priecīgāk, puiši,
  Mūs sagaida labs liktenis, ticiet man!
  Visa ģimene dziedāja viņiem līdzi, kamēr meitenes kratīja galvas un sita plaukstas. Bet tad viņu idille pārtrūka, sirēna gaudoja un debesīs parādījās angļu lidmašīnas! Spitfires mēģināja uzbrukt piegādes karavānai. Viņiem pretī drosmīgi metās pavadošās kolonnas ME-109. Ugunīgi rudmate Šarlote aiz prieka pat lēkāja:
  - Šeit tas sākas, cīņa gaisā! Būs forši!
  Gerda satraukti apstiprināja:
  - Tagad viņi ir mūsējie, viņi viņiem piekāpsies!
  Bija astoņpadsmit angļu Spitfire un piecpadsmit vācu Messeri, un tas neatšķīrās. Ložmetēju uguns un lidmašīnu lielgabali bija iestrēguši. Šarlote iesmējās un norādīja ar pirkstu:
  - Paskatieties, kā mūsējie tās kulj! Skaistums!
  Gerda filozofiski teica:
  - Cīņā uzvar nevis stiprākais, bet gan pietiekami ļaunākais, lai to provocētu, nevis pats iesaistītos!
  - Karš ir sacensības, kurās visi tiek diskvalificēti pirms starta! - Šarlote atbalstīja.
  Viens no angļu Spitfire jau bija aizdedzies un sāka krist, kam sekoja vācu... Cīņa sāka uzliesmot ar vēl lielāku niknumu. Britu lidmašīnām bija ložmetēju bruņojums, un vāciešiem bija lielgabali, daži ar vienu 20 mm lielgabalu, citi ar pat trim 20 mm lielgabaliem, bet šīs mašīnas bija tikai divas... Ātruma raksturlielumi un manevrētspēja ir gandrīz tas pats, iespējams, pat ar ME -109 pat ir mazāks svars un tas pagriežas ātrāk. Taču briti nav tik vienkārši, tāpēc trīs viņu kaujinieki metās uz transporta pusi, nepievēršot uzmanību aizsedzošajai ugunij. Meitenes iekšā kliedza:
  - Nāciet, puiši, nepalaidiet garām! Piespiedu uguns vai!
  Šarlote čīkstēs:
  - Priekš! Forerr!
  Me-323 ir milzīgs transports, kas spēj pārvadāt līdz 200 karavīriem, un tam ir seši ložmetēji aizsardzības ieročiem. Tie ir sakārtoti "ežu" sistēmā un sāk skricelēt... Cīnītāji šauj, un lielkalibra lodes caurdur ādu un caurdur pārklājumu. Karotājas meitenes lec atpakaļ, čīkstot kā cūkas:
  - Lauvu mazuļi ir nepietiekami attīstīti.
  Viena no meitenēm pieķerta un krampjos. Pie viņas pieskrien daktere un uzreiz saka:
  - Tas trāpīja tieši cauri! - Un viņš viņu pārsien. - Viņa nomierinās un cenšas atturēt vaidus.
  Bet tad Messerschmitt nonāk angļu iznīcinātāja aizmugurē, precīzi šāvieni un tas aizdegas un nokrīt. Meitenes rēc:
  - Apbrīnojami! Šis ir mūsu puisis!
  Šajā brīdī fizelāžu nosedzošais ložmetējs (un tas ir vīrietis) krīt, cauršauts ar lodi. Gerda steidzas kā zibens, pieķeras pie stieples un nokrīt, zābaki aizlido. Jaunā meitene, zibinot savus kailos, rozā papēžus ar pāris lēcieniem pāri notriektajiem ķermeņiem, pielec pie ložmetēja un nospiež sprūdu. Svins izspļauj no mucas, un Spitfire zaudē kontroli un sāk iekrist astes mugurā.
  Vilku meitenes sajūsmā čīkst un skandina:
  - Ripu! Ripa! Vācija pret Lielbritāniju divi-nulles!
  Tomēr Gerdai nebija laika notriekt otro iznīcinātāju, to iznīcināja vācu piloti. Gaisa kaujas ir īslaicīgas, un, zaudējot vairāk nekā pusi iznīcinātāju, briti aizbēga. Rezultāts bija 11 pret 3 vāciešu labā. Meitenes tik priecīgi iesaucās un paspieda viena otrai roku. Viņi arī uzslavēja Gerdu, kura nebija bezcerīga, un pirmo notriekto lidmašīnu, viņas upuri, ierakstīja kā savu vērtību! Meitene no lielā sajūsmas pietvīka un nomurmināja:
  - Jā, es pats neatcerējos! Vai tas bija kaut kas līdzīgs? Pilnīgi neiedomājams! It kā es būtu transā...
  Šarlote nomurmināja ar neapmierinātu smīnu:
  - Bet es nevaru sev piedot kavēšanos. Tāpēc es to vienkārši pacēlu un samazināju ātrumu!
  Uzņēmuma komandiere Madlēna mierināja Šarloti:
  - Priekšā vēl tik daudz cīņu! Šī ir Āfrika!
  Šarlote iesmējās un jokoja:
  - Bērniņi, pasaules dēļ, neejiet pastaigāties uz Āfriku! Āfrikā ir haizivis, Āfrikā ir gorillas, un Āfrikā ir lieli krokodili! Bet Lielais Reihs; Viņš mums teica - nedriftējieties!
  Visas meitenes vienbalsīgi smējās. Cik forši tas bija...
  Tunisijas galvaspilsētai ir arī nosaukums Tunisija, kur atrodas galvenā nacistu bāze Āfrikā. Vācijas galvenais sabiedrotais: Musolīni Otrajā pasaules karā iekļuva tikai 17. jūnijā, piecas dienas pirms Francijas kapitulācijas. Viņš gribēja "uzveikt", pareizāk sakot, nosist jau uzvarēto ienaidnieku, lai gūtu ievērojamus teritoriālos ieguvumus. Nu, ja Vācija neizdodas, atver otru dienvidu fronti pret Trešo Reihu pats! Itālijas armija nedarbojās īpaši veiksmīgi un, neskatoties uz milzīgo skaitlisko pārsvaru, spēja virzīties uz priekšu tikai dažus kilometrus uz milzīgu zaudējumu rēķina. Bet Musolīni īpaši veiksmīgi neiestājās karā. Pēc tam itāļi cīnījās ar ārkārtīgi maziem panākumiem. Pārspēj Grieķiju, neskatoties uz skaitlisko pārsvaru, Etiopijā, kurā ir gandrīz piecas reizes vairāk spēku nekā britiem, un Lībijā, zaudējot gandrīz visu teritoriju ar naftas urbumiem, kas jau bija sākti attīstīt. Taču Rommels, jauns ģenerālis, kurš pievienojās nacistu partijai vēl pirms Hitlera nākšanas pie varas, uzsāka spēcīgu pretuzbrukumu britiem. Turklāt viņš sāka ofensīvu pat pirms galveno spēku pārvietošanas ar tikai desmit tankiem un piecdesmit kravas automašīnām, kas bija maskētas kā tanks. Ātrā uzbrukumā tika sagūstīts labākais britu ģenerālis Kaliko, un gandrīz visa Lībija atgriezās nacistu kontrolē. Tomēr itāļu tik viduvēji atdotais labi nocietinātais Tolbukas cietoksnis joprojām iztur! Rommelam ir tikai divi simti tanku, visi T-1 un T-2, tas ir, vieglie, un vēl divi simti itāļu ir ložmetēju ķīļi, kas sver 2,7 tonnas. Protams, ar šādiem spēkiem ir grūti cīnīties ar Matildām: priekšējās bruņas ir 78 mm un 70 mm Cromwells. Kamēr priekšpuse īslaicīgi stabilizējas, abas puses uzkrāj spēku...
  SS kompānija nolaidās lidostā, un karstais Āfrikas gaiss nekavējoties pūta viņiem virsū. Ja vien tā būtu vasara, jūnijs un Āfrika! Meitenes gan centās sasparoties un neizrādīt, ka ir karstas. Un tad Madlēna pavēlēja:
  - Dosimies gājienā pa tuksnesi! Un tajā pašā laikā mēs izmēģināsim sauļošanās līdzekļus un lēksim peldkostīmos!
  Meitenes neapmierināti saviebās: ar viņām atkal eksperimentēja. Lai gan, protams, šajā karstumā valkāt peldkostīmu ir daudz patīkamāk, nekā valkāt formas tērpu un pat ložu necaurlaidīgas vestes, kuras viņi arī var piespiest valkāt.
  Meitenes pirtī ātri pārģērbās tuksneša krāsas tērpos un sāka smērēt aizsargkrēmu, kam, starp citu, vajadzētu palīdzēt ātrāk iedegties. Gerda palīdzēja Šarlotei nosmērēties, un viņa palīdzēja Gerdai. Rudmate piezīmēja:
  - Tāda ir Tunisija, graustu nomalē, tikai centrā ir piecdesmit akmens mājas un ducis mošeju. Es lasīju pasakas un gaidīju arābu vidū brīnišķīgas pilis ar strūklakām un dārziem!
  Gerda atbildēja ar nopūtu:
  - Ak, ja mūsu pasaule būtu kā pasaka! Ak, mūsu pasaule ir nežēlīga, negodīga, nodevīga! Miesa vaid un cieš agonijā!
  Šarlote turpināja:
  - Bet vīrietis ir gudrs, slavens ar savu progresu! Lai gan šķiet, ka Kungs viņu ir aizmirsis!
  Palikušas tikai peldkostīmos un pirms krēma uzklāšanas viegli noskalojušās vēsā ūdenī, daiļās meitenes piedzīvoja zināmu atvieglojumu. Ja pašā lidmašīnā nebija tik karsts, tad lidostā un pilsētā tā bija vienkārši elle. Tiesa, Grieķijā, kur aprīlī ir silts, tomēr ne kā Āfrikā vasarā, jau paguvušas cīnīties arī citas barakudas tīģeris.
  Pēc dušas meitenes bija ģērbušās ādas čalkās, bet Madlēna pavēlēja:
  - Paņem rokās vēl vienu krēmu un kārtīgi iezied zoles! Tu veiksi piespiedu gājienu pa tuksnesi basām kājām! Ja jūs mirkšķināt, jūs saprotat, tāpēc sāciet.
  Meitenes bez īpaša entuziasma svaidīja savas graciozās pēdas, kailās, meitenīgās kājas. Galu galā Sahāras smiltis ir gandrīz karsta panna. Tiesa, šeit tas joprojām ir tuvu piekrastei, un bieži vien ir pļavas, kas aizaugušas ar zālēm. Bet skriet ar plikām zolēm pa akmeņiem, granti, smiltīm, ko Āfrikas saule uzsildījusi? Tas ir absolūti mežonīgs!
  Tomēr meitenes nav tādas māsas, elites apmācību programmā ir iekļauti Vācijas sieviešu savienības meiteņu piespiedu gājieni, bieži vien basām kājām un nelīdzenā apvidū. Tāpēc karotāji nestrīdas! Kopumā nacistiskajai Vācijai varonis bija alkas pēc dažādiem eksperimentiem. Hitlers bija dedzīgs Nīčes pārcilvēka jeb nākotnes cilvēka teorijas cienītājs. Viņam jābūt stiprākam, ātrākam, gudrākam un nežēlīgākam par mūsdienu cilvēku. Īstam vācu karavīram jābūt spēcīgam, ātram, pieredzējušam, jo viņš ir ārietis! Bet āriešu sievietēm, kuras dzemdē varoņus, pašām jābūt varonēm, un spēks ir jākopj! Tāpēc vislabāk sagatavotās meitenes tiek intensīvi trenētas, rūdītas un izglītotas! Tāpēc viņu laipnajām, ģenētiski apdāvinātajām daiļavām Āfrikas tuksnešos ir jāpiedzīvo ārkārtējs sacietējums: lai pierādītu, ka ārietis un āriešu sieviete var tikt galā ar visiem pārbaudījumiem, nevis barjeru, kuru nevar pārvarēt - neuzvaramu un vareno trešās karavīru. Reihs!
  Un tā kompānija, atstājot militāro pilsētiņu, skrien pa šaurajiem, akmeņainajiem Tunisijas zvejas laukumiem.
  Meitenes kailie papēži durst melnos, asos ceļa oļus, un tas nikni cep. Bet lubrikants patiesībā nedaudz mīkstina apdegumus, un, ātri skrienot, tas tik ļoti neduras, lai gan saule ir pagājusi pusdienlaikā un temperatūra ir maksimālā. Tomēr netīrie arābu bērni kļūst mazāki, ar maziem melniem papēžiem, bez krēma un pat neburzās. Acīmredzot viņiem uz zolēm dabūja klepus. Arābu vīrieši skatās uz gandrīz kailām meitenēm peldkostīmos un ar labi attīstītiem muskuļotiem augumiem; ar atvērtām mutēm, un sievietes ātrāk virzās uz sāniem, vēl ciešāk ietinoties melnā burkā.
  Un meitenes skrien; turot plecos ložmetējus un katrs nesa mugursomu ar krājumiem un granātām. Un tas ir kopā divdesmit kilogrami... Pat ja ņem vērā, ka meitenes tika izvēlētas fiziski spēcīgas, un jau vairākus gadus trenējas Spartas apstākļos, tad tas tomēr ir svars, it īpaši, ja karstums ir beidzies piecdesmit grādu ēnā, un ir jāpārvar maratona distance .
  Gerda skrien, cenšoties pēc iespējas pareizāk elpot, lai spēka pietiktu ilgākam laikam. Lai gan viņa nedzīvoja tik ilgi, viņas pēdējie astoņi gadi tika pavadīti speciālā skolā ģenētiskās elites bērniem. Bet tas nenozīmē, ka viņi dzīvoja ērtos apstākļos. Gluži pretēji, celšanās piecos no rīta, nomazgāšanās ledusaukstā dušā, smagu vingrinājumu veikšana, stundu skriešana un pēc tam pāris stundu darbs. Pēc tam mācieties, pirms pusdienām, vairāk treniņu, tostarp kaujas sparingu. Militārās mācības, mācības, mācības, līdz pulksten desmitiem, pēc tam nodziest gaismas. Tiesa, ēdiens bija labs, bet gaļu, dārzeņus, augļus, zivis, konditorejas izstrādājumus un saldumus mums nedeva tikai fīrera dzimšanas dienā, Ziemassvētkos un 1. maijā. Brīvā laika praktiski nav, viss ir stingri reglamentēts... Tos izmantoja, lai sagatavotu nākotnes cilvēkus, kuriem vajadzēja valdīt pār Zemi. Pats Himlers, SS vadītājs, kontrolēja šādu programmu.
  Te meitenes pārtrauca atmiņas... Tagad viņas apšauj padomju pozīcijas uz tanka Leopard-100. Un, protams, basām kājām un tikai bikini - tā cīnās raganas, kuras divdesmit gadu laikā nemaz nav novecojušas un joprojām ir jaunas un svaigas kā pavasara margrietiņas.
  Šis transportlīdzeklis ir īpašs - ar raķešu palaišanas iekārtu un garstobra prettanku lielgabalu.
  Gerda izšāva un čīkstēja:
  - Slava Tēvzemei!
  Šarlote ar basām kājām spieda kursorsviras pogas. Iznīcināja vēl vienu padomju tanku T-54, tie vēl nav izbeigti no ražošanas.
  Tad viņa pārbaudīja:
  - Slava Rommelam!
  Kristīna, kas arī cīnījās ar Leopard-100, ar kailiem pirkstiem spieda pogas un čivināja:
  - Slava Tēvzemei!
  Magda, šaujot no ložmetējiem, atzīmēja:
  - Un slava mums, barakudām meitenēm!
  Jā, viņi bija stilīgākās akrobātikas karotāji.
  Gerda ar kailiem kāju pirkstiem vēlreiz nospieda kursorsviras pogas, sasita padomju ieroci (sliktā raganu meitene, kaut arī skaista!) un bļāva:
  - Es visus nogalināšu!
  Un atkal, it kā tas būtu vakar, viņas priekšā pazibēja atmiņas;
  Piecdesmit vai pat nedaudz vairāk kilometru distance jau pieveikta, kolosāla slodze tādā karstumā un ar slodzi, tik mazām meitenēm. Gerda un Šarlote vairs nejuta savus ķermeņus, viņi skrēja kā miegā staigātāji, sajutuši, ka kaut kas plēš viņu muskuļus un trulas sāpes galvā. Bet tagad nāk komanda:
  - Sper soli! Pietiek ar pirmo reizi!
  Meitenes palēnina ātrumu un iet ātrā tempā. Papēži sāk niezēt vēl vairāk. Gerda čukstēja Šarlotei:
  - No elles uz šķīstītavu!
  Draugs nepiekrita:
  - No šķīstītavas uz debesīm!
  Akmeņainā augsne ir beigusies, un meiteņu kailās, nogurušās kājas uzkāpj uz mīkstās, smaragda zāles. Gerda iesaucās:
  - Un cik svētlaimīgs ir pēc ērkšķainu akmeņu un dedzinošu tuksneša smilšu spīdzināšanas, staigāt kā samta dabīgā paklājā!
  Šoreiz Šarlote viegli piekrita:
  - Protams, šī ir patiesi paradīze! Pēc tik skarba piespiedu gājiena! Bet es domāju, ka tas būs vēl grūtāk.
  Kad meitenes beidzot uzgāja uz platformas, Madlēna viņas apturēja un lika apgulties uz muguras. Viņa aptuveni aptaustīja pirmo desmit karotāju pēdas un ar acīmredzamu gandarījumu teica:
  - Jauki! Un āda nenolobās, un uz zolēm nav tulznu. Un pat papēži nenoputēja, palika sārti, it kā tikko būtu iznākusi no vannas! - Garā Madlēna apstājās, un viņas draudzene zibens ātrumā iemeta dunci. Asmens pazibēja kā saules stars, ko skolnieks izšāvis no spoguļa, un tā gals iesprauda lielu, melnu skorpionu. SS virsnieka balss kļuva raupjāka, un meitenes skaistie sejas vaibsti kļuva skarbāki. - Rīt skriesim no rīta līdz vakaram. Kāpēc tu taisi seju - esi ārietis vai nē? Ja tā, tad jāizdzīvo, tie kas krīt, šausim uz vietas! Maksājiet par pirmo un otro.
  Tad bija sapnis, un tad pamošanās, un atkal tu skrien.
  Gerda pamodās, strauji pielēca, un meitenes ātri ierindojās rindā. Nomazgājāmies, iztīrījām zobus un atkal uzklājām aizsargkrēmus ar piespiedu gājienu pa tuksnesi. Tāpēc viņi bija basām kājām tikai peldkostīmos un metās cauri smilšainajai ellei.
  Arābu bērni pārsteigti norādīja uz viņiem ar pirkstiem un svilpa:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda pagriezās un ar ilgām paskatījās uz atkāpušajām palmām, pēc tam viņa čukstēja Šarlotei:
  - Atkal ellē!
  Sarkanmatainā dīva smaidot atbildēja:
  - Visi cilvēki ir grēcinieki, un pazemes pasaule ir grēcinieku dabiskais stāvoklis!
  Gerda piemiedza ar aci, atbildot:
  - Cilvēks nevar negrēkot!
  Šarlote pamāja ar saviem ugunīgajiem matiem un skrienot sāka skaidrot:
  - ES piekrītu! Es pat tūkstoš reizes piekrītu! Kopumā grēks ir relatīvs un tīri cilvēcisks jēdziens. Piemēram, ja ņemam antīkās pasaules morāli, tad tajā labi, ka tas nāca par labu gan pašam cilvēkam, gan viņa cilts klanam. Piemēram, laulības pārkāpšana tika uzskatīta par labu lietu, nevis grēku!
  Gerda labprāt piekrita:
  - Pa labi! Pats fīrers uzskata, ka sievietei labāk ir palikt stāvoklī no kara varoņa, nevis no sava ne vienmēr drosmīgā vīra. It īpaši, ja arī vīram ir kaitīgu, netīru asiņu pazīmes.
  Madlēna uzkliedza meitenēm:
  - Saglabājiet elpu, meitenes, šoreiz skriesim līdz spēku izsīkumam!
  Gerda pasmaidīja atbildē:
  - Jūs varat nogurt, bet jūs nevarat būt izsmelts.
  Pusstundu meitenes skrēja klusēdama, un tad Šarlote čukstēja:
  -Vai zini kādu dīvainu sapni redzēja mana draudzene?
  Gerda bija pārsteigta:
  - Jā, es arī man atzīstos! Un kas?
  Šarlote pasmaidīja un atbildēja:
  - Nekas! Tas bija sapnis, ka esmu karotājs diženā barbara Attila armijā. Un mēs cīnījāmies ar Senās Romas vasku. Un viss bija tik skaisti un nežēlīgi reizē...
  Gerda iesmējās, atbildot:
  - Zini, tieši par to arī es sapņoju! Kaut kā pārsteidzoša sakritība. Es tevi redzēju sapnī!
  Šarlote atbildē piemiedza ar aci.
  - Un es tu! Jūs cīnījāties labi, lai gan šauracīgais un dzeltenā sejas karavīrs jūs gandrīz nogalināja!
  Gerda šoreiz bija nopietni pārsteigta:
  - Nevar būt! Vai ir iespējams diviem cilvēkiem vienlaikus redzēt vienu un to pašu sapni?
  Šarlote atbildēja:
  - Ja cilvēki kolektīvi slimo ar gripu, tad sapnis var būt tāds pats. Tā lietas ies! Dzirdēju, ka Tulles sabiedrībā ir īpaši mēdiji, kas dzer dziras un elpo ārstniecības augu uzlējumus un tad iegrimst vīzijās! Un viņi tīri labi izdodas būt par praviešiem!
  Gerda, lecot pāri bruģakmeņiem, piekrita:
  - Noteikti! Principā pravietojuma dāvanai nav nepieciešami pārdabiski spēki, dabā var vienkārši pastāvēt diezgan materiāli un vēl neatrisināti fiziski likumi. Bet kam šis sapnis?
  Šarlote paraustīja plecus un atbildēja:
  - Nezinu! Varbūt tas nozīmē, ka Trešais Reihs uzvarēs Lielbritāniju un ASV aiz Leo, vai... Te jau ilgi var nojaust!
  Gerda jau grasījās kaut ko teikt, kad pēkšņi viņas auss aizķēra joprojām dzirdamo dzinēju troksni. Neskatoties uz attālumu, bija redzams, ka lidmašīnas dzinēji rada troksni, un ka tie ievērojami tuvojas... Madlēna pavēlēja:
  - Kā ir ar vingrinājuma otro posmu: maskēšanās.
  Meitenes apstājās un no mugursomām izņēma kamuflāžas apmetņus, kas nokrāsoti atbilstoši tuksneša krāsai. Tad viņi sāka ātri iedziļināties, neko nedabisku no augšas nemanot. Šeit Gerda pateicās liktenim, ka viņiem bija gan ieroči, gan sapieru asmeņi. Pretējā gadījumā meitenes tuksnesī varētu kļūt par vieglu laupījumu britu uzbrukuma lidmašīnām vai niršanas bumbvedējiem. Šarlote, ar basu kāju skrāpējot smiltis, sacīja:
  - Izskatās, ka nāksies smirdēt šaujampulveri, atkal Tunisijā... Tā Kunga ceļi ir noslēpumaini!
  Gerda iebilda ar viltīgu skatienu:
  - Precīzu zināšanu trūkums vienmēr ir slikti, ar vienu izņēmumu, ja runājam par Visvarenā plāniem!
  
  ROMELS BIJA nikns
  Rommelam tika piešķirtas ārkārtas pilnvaras un lielāka neatkarība Francijā pirms sabiedroto desanta 1944. gada jūnijā. Tas viņam ļāva prasmīgi vadīt piecdesmit astoņas vācu divīzijas, tostarp desmit tanku un piecas SS divīzijas.
  Un sabiedrotie tika brutāli sakauti, zaudējot vairāk nekā miljonu karavīru un virsnieku vien kā gūstekņus. Turklāt nacisti sagūstīja lielu aprīkojuma masu.
  Bet pats galvenais, Hitlers un viņa svīta ieradās Francijā, lai svinētu savu lielāko uzvaru. Šeit viņi bija it kā "nejauši" noklāti ar sabiedroto gaisa triecienu. Hitlers, Himlers, Bormans un Gērings gāja bojā. Un Gebelss steidzās zvērēt uzticību jaunajam fīreram un augstākajam komandierim Rommelam.
  Sabiedrotie steigā piekrita pasludināt pamieru ar Trešo reihu uz pieciem gadiem, pagaidām iesaldējot situāciju un teritorijas. Un arī atstājot Itālijas dienvidus un Sicīliju.
  Pēc tam sekoja karagūstekņu apmaiņa - viss par visiem! Kas būtiski nostiprināja vācu un it īpaši itāļu karaspēku.
  Tiesa, austrumu frontē Sarkanā armija veica veiksmīgu operāciju Bagration, izlaužoties līdz pat Nemanai. Bet Rommels, sniedzot negaidītu triecienu dienvidu flangā, pretvirzienos no Moldovas un Rietumukrainas, izveidoja tur lielu katlu no padomju armijām.
  Staļins kļuva nervozs un sāka sūtīt karaspēku uz dienvidiem. Rezultātā vācieši spēja izvairīties no pilnīgas sakāves un palika uz Polijas robežām. Lai gan Sarkanā armija spēja atbrīvot gandrīz pilnībā Baltkrieviju un daļēji Lietuvu.
  Tanku un lidmašīnu ražošana Trešajā Reihā pastāvīgi pieauga, īpaši pēc sabiedroto bombardēšanas pārtraukšanas.
  Un Panther joprojām bija pārāka par T-34-85 frontālās bruņu un bruņu caururbšanas jaudas, kā arī lielgabala šaušanas ātruma ziņā. "Panther" bija vairāk un krājumi čaumalu un, precīzāk, optikas.
  Tātad vācu tanki ir spēcīgi un to skaits ir pieaudzis. Un "Panther" kļuva par nopietnu problēmu, jo īpaši tāpēc, ka tās skaits strauji pieauga. Un Jagdpanther izrādījās vēl šausmīgāks; to bija vienkāršāk izgatavot, taču tas bija spēcīgāk bruņots un labāk aizsargāts, it īpaši priekšā.
  "Jagdpanther" kļuva par lielu Sarkanās armijas problēmu. Kopumā, kļuvuši vaļīgi rietumos, vācieši steidzīgi pulcēja spēkus. Rommels nolika zem ieročiem gan francūžus, gan poļus. Parādījās poļu armija un franču vienības.
  Un vāciešu ložmetējs bija labākais MP-44 pasaulē, un lidmašīna TA-152 kļuva par labāko daudzfunkcionālo ieroci. Daudz perfektāks par Focke-Wulf.
  Rommels solīja atdzīvināt Polijas-Lietuvas Sadraudzības valsti. Un tas iedvesmoja poļus cīnīties par Vērmahtu. Un franči cīnījās, izmantojot savu kolosālo potenciālu, galvenokārt cilvēku. Nacisti arī spēja paturēt savā kontrolē Rumāniju un Ungāriju un nostiprināt Musolīni pozīcijas Itālijā, veidojot jaunas divīzijas.
  Cīņas parādīja, ka, prasmīgi lietojot, Tiger-2 ir ļoti labs tanks. Jo īpaši tas ir ļoti izturīgs un trāpa no liela attāluma.
  Vācieši rudenī stabilizēja fronti. Un ziemā cīņas atsākās ar jaunu sparu. Šoreiz Sarkanā armija uzbruka centrā. Kaujās tika izmēģināti pašpiedziņas lielgabali E-10 un E-25, kā arī pirmais padomju SU-100. Padomju automašīna nebija slikta, un vācu mazās automašīnas ar zemu siluetu bija diezgan efektīvas un izrādījās mobilas.
  Rommels nogrieza padomju karaspēku, kas bija izlauzies ar flanga uzbrukumu, un izveidoja lielu katlu pāri. Kopumā jaunais Trešā Reiha komandieris uzminēja padomju manevrus un spēja veikt efektīvus pretpasākumus.
  Turklāt Polijas teritorijā ceļi bija labāki, un vācu tanki pat ziemā bija efektīvāki nekā plašajos PSRS plašumos. Un Fritz tagad to bija daudz.
  Savu efektu atstāja arī Krauta reaktīvais lidaparāts. ME-262 ir izturīgi transportlīdzekļi, un HE-162 ir ātrākie un manevrētākie. Un padomju lidmašīnas pat nespēja panākt Arado bumbvedēju. Arī problēma. Un dienvidos vācieši atvairīja padomju ofensīvu, veidojot kabatas.
  Rommels ievilināja Sarkano armiju lamatās un izmantoja lielu skaitu tanku, un pareizi lietojot, Panther bija diezgan efektīva.
  Staļins rūca aiz niknuma, bet beidzās ar sitienu. Vācieši mobilizēja savus spēkus. Un tā vietā, lai atbrīvotu bezjēdzīgas raķetes, piemēram, FAU, viņi paļāvās uz reaktīvo lidmašīnu. Un tagad Sarkanā armija pamatīgi cieta gan debesīs, gan uz zemes.
  1945. gada maijā, izmantojot progresīvāku pašpiedziņas pistoles E-25 modifikāciju ar frontālo bruņu biezumu 120 mm un sānu bruņām 82 mm ar 88 mm lielgabalu, vācieši sāka virzīties uz priekšu Ukrainā.
  Rommels īstenoja elastīgāku okupācijas politiku, pasludinot Ukrainu par neatkarīgu valsti Trešā reiha paspārnē un iedrošinot Banderu. Tika izveidota arī Baltkrievijas marionešu valdība. Vācieši tagad sauca slāvus par āriešiem un bija viltīgi.
  Sarkanajai armijai situāciju pasliktināja piegādes pārtraukšana saskaņā ar Lend-Lease un ražas neveiksme PSRS. Jā, un Staļins šad un tad iejaucās karaspēka vadībā un kontrolē, un tam bija negatīvs raksturs.
  Ja jau Staļinam bija laba izpratne par stratēģiskajiem jautājumiem, viņš bija diezgan vājš operatīvajos un praktiski nesaprata taktiku. Bet tajā pašā laikā es īsti negribēju klausīties profesionāļu padomus.
  Un vācieši izcilā komandiera Rommela vadībā izcīnīja vienu uzvaru pēc otras.
  Vasarā Fritz ieņēma visu Ukrainas labo krastu un Kijevu. Un arī Baltkrieviju sagrāba spēcīgs trieciens. Kaut kas bija jādara, lai glābtu PSRS!
  Un tad ieradās Sailor Moon ar savu basām kājām, bikini tērpto komandu.
  Un meitenes no japāņu anime tikās ar fašistiem, kuri, uzvarot Sarkano armiju Baltkrievijā, jau pārcēlās uz Smoļensku.
  Meitenes bija pašā uzbrukuma priekšgalā un cīnījās ļoti izmisīgi.
  Viņu basās kājas meta granātas, un no nabas lidoja zibens spērieni. Un zobeni, pagarinot, sagriež fašistu lidmašīnas. Un tad karotāji Seilons Mūns to paņēma un nosvilpa. Notriektas vārnas līs uz nacistiem. Un dažus putnus noķēra fašistu reaktīvie grifi. Un viņa tos paņēma un nogāza.
  Seilona Mūna agresīvi izcēla zobus:
  - Ko Krauts tev nedod Smoļenska?
  Cita zila meitene iesaucās:
  - Un mēs jums atgādināsim par Staļingradu!
  Trešā dzeltenā meitene čīkstēja:
  - Un Sevastopoli!
  Un ceturtais iesaucās:
  - Un Ļeņingradu arī!
  Un viss baskāju daiļavu bataljons bikini palaidīs zibeni no nabām. Un kā tas nogalinās daudz fašistu.
  Šķita, ka ar tādu spēku Sarkanās armijas uzvara bija neizbēgama. Bet...
  Meitenēm no japāņu anime parādījās dēmons un teica:
  - Bet krievi nevēlas sagraut Kuriļu salas!
  Sievietes karotājas no Japānas sarūgtinātas kliedza:
  - Kāpēc viņi nevēlas izspiest salas? Mūs maldina, izrādās!
  Un plikšķinot basām kājām, apaļiem papēžiem, tie pazuda no priekšpuses.
  Bet viņi jau bija paspējuši nodarīt ievērojamus zaudējumus nacistiem un pārtrauca ofensīvu.
  Ziemā vācieši tikai aizstāvējās. XE-162 ļoti veiksmīgi darbojās debesīs, un viņi turējās stingri. Uz sauszemes E-25 pašpiedziņas lielgabals vairāk vai mazāk nodrošināja aizsardzību. Tāpat kā citi tanki. Tiger-2 tika modernizēts, saņemot jaudīgāku 1000 zirgspēku dzinēju un uzlabotu transmisiju.
  Padomju T-54 transportlīdzekļi vēl nebija gatavi, un IS-4 bija daudz trūkumu. Un tas negatīvi ietekmēja Sarkanās armijas kaujas spējas.
  1946. gada pavasarī nacisti mēģināja virzīties uz priekšu. Bet viņu karaspēks iestrēga attīstītajā padomju aizsardzībā. Karš arvien vairāk sāka izskatīties pēc Pirmā pasaules kara, kad aizsardzība ir spēcīgāka par uzbrukumu un frontes līnija ir neaktīva. Vasarā arī vācieši mēģināja tikt uz priekšu, taču bez panākumiem. Un jau bija pienācis rudens un ziema, un arī Sarkanā armija bija iegrimusi blīvajā vācu aizsardzībā. Turklāt Krauti jau bija pielāgojušies cīņai ziemā, un viņu tehnika aukstumā tik ļoti "peldēja". Un "E"-50 sērijas tvertne izrādījās veiksmīgs un diezgan efektīvs transportlīdzeklis.
  Tiesa, auto svēra gandrīz 65 tonnas, taču to kompensēja jaudīgs dzinējs, arī ļoti efektīvi 88 mm lielgabali 100EL, bruņas caurduroši, precīzi, ātrās uguns.
  T-54 vēl nebija sācis ražošanā, un vāciešiem joprojām bija priekšrocības aprīkojuma kvalitātē. Un gaisā viņu priekšrocības pieauga.
  Pēc četrsimt notriektu lidmašīnu Hafmens saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantu. Pēc 500. lidmašīnas Vācu ērgļa ordenis ar dimantiem.
  Četrdesmit septītais gads pagāja savstarpējās dūrienos. Rommels rīkojās piesardzīgi, un Staļins centās uzkrāt spēkus. Un beidzot ir četrdesmit astotais gads. Sarkanā armija mēģināja virzīties uz priekšu pavasarī. Bet viņa nespēja izlauzties cauri blīvajai vācu aizsardzībai centrā. Rudenī vācieši veica tikai nelielu operāciju, iztaisnojot fronti ziemeļos.
  1949. gadā padomju karaspēks galvenokārt mēģināja uzbrukt. Vācieši sēdēja ciešā aizsardzībā. Sarkanajai armijai jau ir sērijveida T-54, piemēram, IS-7 un MIG-15. Vāciešiem ir uzlabotas ME-362, un HE-262, un ME-2010, kā arī TA-283.
  Notika sitienu apmaiņa. E-50 ir kļuvis modernāks. Tā svars samazinājās līdz piecdesmit tonnām, samazinājās arī augstums, un palielinājās torņa pieres aizsardzība. Arī E-75 tika sablīvēts, un tā svars nokritās līdz apmierinošam līmenim un tika sākts ražošanā.
  E-100 nekad netika ražots, jo tā lielais svars radīja pārāk daudz problēmu militārpersonām.
  Vācieši turēja frontes līniju, un tagad ir sācies šī nolādētā kara 1950. gads.
  Rommels piedāvāja Staļinam mieru. Bet, protams, pieprasot, lai Trešais Reihs atstāj tās zemes, kuras vācieši jau bija iekarojuši. Staļins piekrita mieram tikai 1941. gada robežās. Taču Rommels tam nevarēja piekrist. Jo izrādījās, ka miljoniem vāciešu nomira veltīgi.
  1950. gads pagāja Sarkanās armijas mēģinājumos izlauzties cauri frontei. Vācieši sēdēja ciešā aizsardzībā.
  Rommels lika dažas cerības uz diska mešanu. Tie pacēlās tālajā 1945. gadā, taču izrādījās kaujas vajadzībām nepiemēroti. Bet 1951. gadā parādījās pirmās mašīnas ar četru skaņas ātrumu, un, pateicoties plūsmai ap lamināro strūklu, tās praktiski nebija ievainojamas pret kājnieku ieročiem.
  1951. gadā Sarkanā armija turpināja virzīties uz priekšu pret nacistiem. Bet viņas mēģinājumi bija neefektīvi. Priekšējā līnija saglabājās stabila.
  Rommels gan saņēma informāciju par disku lidmašīnu izmantošanu. Viņus nevarēja notriekt, bet viņi paši nešāva un varēja tikai taranēt gaisa mērķus. Kas tomēr, ņemot vērā to ātrumu, pats par sevi nav slikti. Bet tas nevarēja dot gaisa pārākumu pār MIG-15.
  Disku lidmašīnas bija dārgas un grūti izgatavojamas, un tādu bija maz.
  1952. gads pagāja sitienu apmaiņā, un, kad Sarkanā armija mēģināja nospiest, bet nekas nedarbojās, Fritz aizsardzība bija spēcīga.
  Turklāt vācieši karā izmantoja arī ārzemniekus. Un viņi komandēja diezgan prasmīgi.
  Staļins nomira 1953. gada martā. Un tas nekavējoties izraisīja nesaskaņas partijas vadībā, jo nebija oficiāla pēcteča.
  Un mums ir jādalās ar ziņām. Tātad Molotovs kļuva par GKO priekšsēdētāju, Maļenkovs kļuva par Ministru padomes priekšsēdētāju, Ņikita Hruščovs kļuva par PSKP Centrālās komitejas pirmo sekretāru, Žukovs kļuva par augstāko komandieri, bet Vasiļevskis kļuva par aizsardzības ministru.
  Beriju drīz arestēja un nošāva.
  Taču šis arests iekšējā karaspēkā radīja zināmu apjukumu. Un Rommels deva graujošu triecienu, sagraujot Sarkano armiju.
  1953. gadā vācieši varēja ieņemt Smoļensku, un padomju karaspēks turēja teritoriju līdz pašai pilsētai Rževai. Fricim arī izdevās atkal bloķēt Ļeņingradu un dienvidos ieņemt Ukrainu un Krimu, bloķējot Sevastopoli un sasniedzot pašu Donu. Tieši pie Donas padomju karaspēks apturēja nacistus.
  Ziemā vācieši bija pilnībā izsmelti. Valsts aizsardzības komitejas priekšsēdētājs Molotovs paziņoja, ka karš turpināsies līdz beigām.
  1954. gadā Rommela armija virzījās uz Maskavu, taču visi Frica mēģinājumi izlauzties tika atvairīti.
  Viņiem arī neizdevās iekarot Ļeņingradu.
  !955 nacisti atkal virzījās uz priekšu. Viņi mēģināja ieņemt Staļingradu, bet tur tika piekauti un atkāpās pāri Donai. Arī mēģinājums ieņemt Maskavu cieta neveiksmi. Arī uzbrukums Ļeņingradai bija neveiksmīgs. Nacistu zaudējumi bija ļoti lieli.
  Un 1956. gadā Trešais Reihs atkal devās uz aizsardzību. Un Sarkanā armija jau mēģināja uzbrukt Rommela pulkiem. Bet viņai arī nepietika spēka. Arī zaudējumi bija milzīgi. Un 1956. gadā frontes līnija nekustējās.
  1957. gadā vāciešiem bija jauni tanki Leopard, bet PSRS - T-55 sērija. Šim transportlīdzeklim bija jaudīgāks 107 mm kalibra lielgabals. Parādījās arī modernāks IS-12. IS-10 ir modernizēts.
  Vācu "Leopard" bija modernāka jaunās paaudzes mašīna, bet joprojām nepabeigta. Parādījās arī iznīcinātāji ME-562. Ar jaudīgākiem ieročiem nekā iepriekš un lielu ātrumu. Tāpat kā vieglais XE-462. Arī ļoti pieklājīgs cīnītājs, un viegls. PSRS viņi līdz šim ir izgājuši cauri MIG-15 modernizācijai, neizņemot no sērijveida ražošanas vēsturē masīvāko padomju lidmašīnu aviācijas vēsturē. Karš ievilkās.
  1958. gads jau ir sācies... Briesmīgi, cik daudzu cilvēku ciešanas turpinās.
  Rommels kopumā piekrīt mieram, bet ar visu vāciešu izcīnīto paturēšanu. Molotovs un viņa komanda tam nepiekrīt.
  Es atradu izkapti uz akmens. Un zaudējumi pieaug.
  Sarkanā armija cenšas virzīties uz priekšu, taču nespēj izlauzties cauri blīvajai aizsardzībai. Rudens Vācieši mēģina atkal ieņemt Ļeņingradu, taču viņu uzbrukumi tiek atvairīti.
  Tagad 1959. gads steidzas kā vilks. Jā, laiks karā plūst pa lāsēm, bet tas paiet nemanot un nav ko atcerēties. Rommels jau ir novecojis. Un Molotovs jau ilgu laiku ir bijis padomju līderis. Bet karš joprojām turpinās.
  Sarkanā armija joprojām izmanto MIG-15, taču turpina to modernizēt. Parādījās arī modernākas raķešu un pretgaisa sistēmas. Un pats galvenais, viņi spēja palaist satelītu zemās Zemes orbītā. PSRS jau bija ballistiskās raķetes, kas spēj trāpīt Berlīnē. Tomēr, tāpat kā vācieši.
  Atombumba netika izstrādāta, jo ASV neticēja tās realitātei un nevēlējās tērēt naudu.
  Bet Trešajam Reiham un PSRS nebija laika tik dārgiem projektiem.
  Tas notika jau 1959. gadā, un pasaulē joprojām nav kodolieroču. Lielbritānija ir iegrimusi koloniālajos karos, izmisīgi cenšoties saglabāt savu impēriju, savukārt ASV naftas un gāzes monopoli bremzē kodolenerģijas attīstību.
  Tātad izrādījās, ka pasaule joprojām ir bez atombumbas. Lai gan varbūt tieši viņas izskats varēja izbeigt šo sasodīto, elles karu. Kurā jau gājuši bojā daudzi desmiti miljonu cilvēku.
  Citās frontēs ASV un Lielbritānija cīnījās ar Japānu. 1946. gadā ASV izsēdināja karaspēku Uzlecošās saules zemē, bet samuraji tos iemeta jūrā.
  Japānu turpināja bombardēt un bombardēt. Bet viņa atteicās kapitulēt.
  1950. gadā ASV atkal nolaidās, šoreiz labāk sagatavojoties un izmantojot daudz lielāku kuģu skaitu, lidmašīnu un citus spēkus.
  Japāna pretojās vēl pusotru gadu. Tokija bija viena no pēdējām, kas krita, un imperators veica hara-kiri. Bet arī pēc tam nebija miera. Japāņi sarīkoja īstu partizānu karu pret okupētajiem amerikāņiem.
  Tas viss novājināja Ameriku un Lielbritāniju un tās neiejaucās karā starp PSRS un Trešo Reihu. Rommelam joprojām ir visas Eiropas resursi. Un, ņemot vērā okupētās teritorijas Krievijā, cilvēkresursu ir daudz vairāk. Tiesa, pret nacistiem notiek sīvs partizānu karš. Un pat viltīgāka un elastīgāka politika okupētajās teritorijās nepalīdz Fricim tur nostiprināties un apspiest partizānus.
  1959. gada 1. septembrī apritēja tieši divdesmit gadi kopš Otrā pasaules kara sākuma. Sarkanā armija virzījās uz priekšu Ļeņingradas virzienā. Vācieši vēlreiz mēģināja ieņemt Maskavu.
  Cik ilgi var cīnīties? Tas ir vienkārši šausmīgs murgs.
  Katrā ziņā ierakumā sēž padomju meiteņu bataljons. Un atvaira kārtējo Vērmahta uzbrukumu.
  Nataša Sokolovska izšauj no AK triecienšautenes un aizkaitināti saka:
  - Nu, cik ilgi šie siseņi pastāvēs?
  Zoja atbild loģiski, izšaujot granātmetēju un nolaužot sliežu ceļu vācu mašīnai:
  - Droši vien līdz pēdējam karavīram!
  Augustīna, šaujot uz fašistiem, atzīmēja:
  "Šāds murgs nevar ilgt mūžīgi!"
  Un rudmatainā meitene ar basu kāju meta ļoti nāvējošu granātu, saplēsdama fašistus mazos gabaliņos. Tad viņa smaidot atzīmēja:
  - Nē, mums tiešām viņi visi ir jānogalina!
  Svetlana, arī basām kājām un ar noslīpētu kāju, palaida slepkavu citronu. Viņa saplēsa Krautus un atzīmēja:
  - Varbūt mēs tevi nogalināsim... Ja mums pašiem neizdosies!
  Četras karotājas cīnās bikini. Viņi izskatās kā jaunas un ļoti skaistas meitenes. Bet tie pastāv jau ilgu laiku. Viņi karo kopš 1941. gada, un viņi ir pilnībā noguruši no šī kara. Un pirms tam viņi jau bija cīnījušies Spānijā. Viņi arī tika apbalvoti.
  Un tagad jau tik daudzus gadus - vairāk nekā astoņpadsmit - viņi ir cīnījušies pret fašismu nevienlīdzīgi. Un šķiet, ka šim reģionam nekad nebūs gala.
  Nataša atcerējās, kā viņa, būdama meitene, Pirmā pasaules kara laikā nesa paciņu uz cara armijas bataljonu.
  Šķiet, ka viņas basās kājas jau ir pieradušas pie visa. Un jūs noejat piecdesmit jūdzes dienā, un jūsu ikri sāp, un jūsu zoles, kaut arī tās ir nomāktas, sāk niezēt un kairināt.
  Turklāt tu esi izsalcis. Tikai ūdens no strauta un ogas. Bet vasarā nekā. Bet pamēģiniet ilgi staigāt basām kājām pa sniegu. Kad pirksti kļūst sarkani un zili no aukstuma. Un no apsaldējumiem glābj tikai pastāvīga kustība un ieradums rūdīt sevi no zīdaiņa vecuma.
  Nataša atcerējās arī cara laikus. Tajos bija arī kaut kas labs. Jo īpaši karaliskais rublis būtu bijusi stabila valūta un cenas nebūtu cēlušās svētītā cara Nikolaja II laikā. Vismaz pirms kara ar vāciešiem. Un šī stabilitāte palīdzēja zemniekiem ietaupīt naudu vienam vai otram pirkumam. Tāpat gandrīz visu bija iespējams iegādāties uz kredīta. Tātad tas nav fakts, ka padomju laikā viss kļuva tik labi.
  Augustīna slepkavas nāves dāvanu izmeta ar basu kāju. Viņa saplēsa vāciešu un viņu algoto karavīru masu un īgni sacīja:
  - Visas slepkavības un slepkavības! Bet dvēsele prasa ko citu!
  Augustīna piedalījās arī Portartūra aizsardzībā. Tāda viņa ir cīņas meitene. Un meitene ir mūžīga. Lai saglabātu jaunību, raganas nevalkā apavus nevienā, pat vissmagākajā salnā. Un tas ir viņu universālais noteikums.
  Un, kad esi basām kājām, ne lode, ne vecums tevi nevar aizvest. Un tu pats savus pretiniekus kuli kā labības kūlus.
  Viņa atcerējās šo cīņu ar japāņiem. Cita meitene, gandrīz bērns, šauj; ar savām tievajām, bet spēcīgajām rokām viņa vērš šauteni pret samuraju.
  Un japāņi turpina kāpt un kāpt, piepildot visas pieejas ar līķiem. Boreiko, labi darīts. Viņš ar abām rokām nocirta samurajus ar zobeniem, piemēram, leģendārais Iļja Muromets.
  Ap viņu auga vesels līķu kalns. Tomēr japāņi viņu ievainoja ar durkļiem un nometa zemē. Bet Boreiko izdzīvoja. Pēc atgriešanās no gūsta viņš cīnījās ar vāciešiem Pirmajā pasaules karā. Un tad lāča pēdas zūd. Tagad, ja viņš ir dzīvs, viņš jau ir diezgan vecs. Bet Augustīnam nav vajadzīgi gadi, lai dzīvotu. Viņa joprojām izskatās kā muskuļota un gara meitene. Un pat pēc brūces saņemšanas viņas āda sadzīst bez rētām vai jebkādām pēdām.
  Augustīna atcerējās, kā viņa ar durkli iedūra japānim vēderā. Un viņš tā kliedza. Un viņa ir rudmataina un jauna, bet jau spēcīga un diezgan gara, it kā viņa ar pliku papēdi ietriektos samuraja draugam pa zodu. Viņš to paņēma un nokrita, un nokrita tik neveiksmīgi, ka japāņu bajonete iedūrās viņam mugurā.
  Pēc tam Augustīns šāva uz japāņiem, nepalaižot garām. Bet viņu bija pārāk daudz. Un viņi sakāva krievus.
  Augustīnu pat sagūstīja. Viņu sāka pratināt. Pēc tam, kad bija ieeļļotas vēsās pēdas, viņi atnesa viņai kailām kājām cepeškrāsni.
  Augustīna spēja atturēt savus kliedzienus. Viņa iedomājās sevi kā Orleānas kalponi, kura spīdzināšanas laikā tikai smejas un smaida. Augustīns tika pakārts uz plaukta un sists ar pātagu. Bet viņa tikai pasmējās, atbildot.
  Beigās samurajs atstāja viņu vienu un pat noņēma ķēdi kā cieņas zīmi pret viņas drosmi. Un Augustīns to izmantoja, nogalināja divus sargus un aizbēga.
  Tad viņa cīnījās Kuropatkina armijā. Es tiešām rēķinājos ar uzvaru.
  Bet šķita, ka Kuropatkins apzināti gribēja zaudēt. Samuraji zaudēja divreiz vairāk nogalināto nekā cara armija, bet beigās krievi tika uzvarēti. Ak, kāds tas bija par karu - krievi cīnījās drosmīgi, parādot sevi kā labākos karavīrus pasaulē, ar vissliktāko komandu!
  Augustīna ar kailiem pirkstiem atkal meta nacistiem granātu un rūca:
  - Veiksme būs ar mums!
  Zoja pārbaudīja:
  - Zināt, kā atdot!
  Arī zeltmatainā meitene ar savu graciozo, baso kāju, murrādama, meta citronu:
  - Slava Tēvzemei!
  Zoja arī daudz ko redzēja. Lai kur es cīnījos. Viņa cīnījās pret japāņiem un pilsoņu karā. Tur viņa satika Augustīnu. Un es daudz uzzināju. Tur Nataša un Svetlana viņus nomāca. Tā parādījās leģendārais četrinieks. Un tas lielā mērā bija pateicoties viņiem, ka Sarkanā armija sāka uzvarēt.
  Zoja atkal ar basu kāju meta granātu. Viņa notrieca Leopardu, un viņš sadūrās ar savu kolēģi.
  Meitene ar zeltainiem matiem čivināja:
  - Lai mana Dzimtene ir lielā godībā!
  Un viņa izbāza mēli pie Krautiem. Kopumā Zoja bija pārsteigta, cik daudz problēmu ir Krievijai. Viss sākās ar karu, kad Japāna uzbruka Krievijai.
  Pēc tam Rus' bija vētrā. Zoja neiekļuva Portarturā, bet cīnījās Kuropatkina armijā. Pirmajā lielajā kaujā krievi atsita visus japāņu uzbrukumus un nodarīja tiem lielus zaudējumus. Bet tad samuraji sāka apiet karalisko armiju, un Kuropatkins atkāpās.
  Bet kāpēc gan neatcerēties Aleksandru Suvorovu, kurš pats uzbruka saviem ienaidniekiem. Suvorovs uzskatīja, ka uzbrukums ir spēcīgāks par aizsardzību. Kuropatkins izrādījās neadekvāts komandēšanai. Un Zoja izrādīja drosmi un personīgi nogalināja japāņus ar ieroci un sadurta ar bajoneti.
  Taču īpaši daudz samuraju viņa spēja nogalināt ar ložmetēju. Tas bija tik lieliski. Un viņa tās nopļāva kā izkapti.
  Zoja atkal iemeta granātu ar savu kailo, graciozo kāju un dziedāja:
  - Slava manai dzimtenei! Māte mīl savus bērnus!
  Svetlana ir vecākā no viņiem. Dabīga blondīne ar baltiem kā sniegs matiem. Viņa arī piedalījās Krimas karā un aizstāvēja Sevastopoli. Tik sen tas bija!
  Tad viņa vēl bija gandrīz meitene, basām kājām saplēstā kleitā, viņa cīnījās ar pārākiem ienaidnieka spēkiem. Svetlana bija pirmā no četrām, kas kļuva par raganu. Un tas viņai ļoti palīdzēja cīņā. Briti, franči un turki mēģināja uzbrukt. Un viņš šāva uz tiem ar primitīvu šauteni un trāpīja. Un tad sadurts ar durkļiem. Un viņa nogalināja savus ienaidniekus. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņa meta paštaisītas bumbas. Tajā karā krievi spēja noturēt Sevastopoli gandrīz veselu gadu un tik ļoti nogurdināja sabiedrotos, ka viņi karu pārtrauca.
  Bet Krievija pēc tam atdeva Donavas deltu. Un pirmo reizi pēc ilga laika es atradu sevi zaudētāju pusē.
  Un tad viņi arī pārdeva Aļasku. Svetlanai šķita, ka tuvojas pasaules gals.
  Bet gadi ir pagājuši. Krievi sakāva turkus un atguva Donavas deltu. Atkal cīnījās Svetlana, krāšņā, baskājainā blondīne. Un ir labi būt raganai - ne lodes, ne vecums, ne slimības nevar jums kaitēt. Un jūs uzvarat spēlējot. Un jūs vienkārši plīvojat spārnos.
  Svetlana atkal ar basu kāju meta granātu un rūca:
  - Būs jauni gadsimti,
  Mūsu griba ir stiprāka par tēraudu...
  Saplēsts muļķis
  Slava biedram Staļinam!
  Bet tagad Staļina vairs nav. Vissvarīgākais Molotovs. Lai gan viņš nav tāds diktators kā Staļins. Un augstākais virspavēlnieks ir Žukovs. Un Rommels joprojām ir komandieris. Bet viņš vēl nespēj izlauzties cauri Sarkanajai armijai!
  Nataša arī ar basu kāju meta slepkavas granātu un čivināja:
  - Mēs atdosim savu dvēseli, sirdi savai svētajai Tēvzemei! Mēs stāvēsim un uzvarēsim, un savu dzīvi nenožēlosim!
  Karotāji cīnās. Nē, šodien Rommela bari nepārkāps savu aizsardzību. Viņi izmisīgi cīnīsies un uzvarēs. Un lielā Krievija tiks pagodināta.
  Zoja čivināja, ar kailiem pirkstiem mētādama ar citronu:
  - Spoža cerības saule,
  Atkal tas paceļas pār valsti...
  Krievijas uzvaras tāpat kā iepriekš,
  Vērmahta vanagi sit!
  Nataša asprātīgi atzīmēja:
  - Tu, kā vienmēr, esi skaista meitene ar zelta matiem!
  Zoja smagi nopūtās. Atcerējos, kā devos izlūkos pret japāņiem. Un viņa paķēra ložmetēju. Un izsitīsim samurajus no tā.
  Viņi tos pļāva mežonīgā neprātā. Es toreiz daudz ko pārtraucu. Un tomēr viņa tika sagūstīta.
  Viņas meitene tika uzvilkta uz plaukta, un viņas papēži tika apdedzināti ar karstu gludekli. Bet Zoja drosmīgi turējās un nevaidēja un nekliedza. Un pat vads mugurā, balts no karstuma, nespieda viņu runāt.
  Pēc spīdzināšanas Zoja tika saslēgta važās un nogādāta Tokijā. Bet karavīram izdevās aizbēgt. Viņa sacīja virsniekam, ka it kā zina, kur Kuropatkins, atkāpjoties, paslēpa Krievijas armijas kasi. Nu viņš to nopirka. Lai ne ar vienu nedalītos, viņš Zoju aizveda mežā rokudzelžos un ķēdēs. Meitene nav tik vienkārša. Viņa uztvēra mirkli un ar savu kailu, apaļo papēdi iesita virsniekam pa zodu un nocirta to. Tad viņa paņēma atslēgas un atvēra roku dzelžus un pazuda.
  Alkatība pie laba nenoved, un Zoja turpināja nogalināt japāņus.
  Bet tagad nacisti ir acīmredzami izsmelti. Četras raganu meitenes padarīja tās ievērojami mazāk izplatītas. Es iznīcināju tik daudz tanku. Un tad viņa sāka gāzt uzbrukuma lidmašīnas.
  Meitenes dziedāja korī:
  - Krievu ērglis virs planētas,
  Izpletījis spārnus, tas pacelsies...
  Nu, mānīgais ienaidnieks,
  Viņš tiks uzvarēts, salauzts!
  
  HITLERS NE UZBRUKA 1941. GADĀ.
  Rommels saņēma nevis vienu tanku divīziju, bet četras un divas motorizētas. Vācieši, kurus nesaistīja Hitlera plāni cīnīties pret PSRS, apspieda Lielbritānijas gaisa spēku bāzi Maltā. Un tāpēc viņi varēja bez problēmām nodrošināt savu grupu. Un Dienvidslāvija un Grieķija tika uzvarētas vēl ātrāk nekā reālajā vēsturē. Fritz ieņēma arī Krētas salu, turklāt ar mazākiem zaudējumiem nekā reālajā vēsturē, tāpēc viņi rūpīgāk gatavojās operācijai un izmantoja vairāk lidmašīnu uzbrukuma laikā Krētai. Līdz ar to tika izcīnīta pilnīgi pārliecinoša uzvara.
  Rommela ofensīva bija vēl veiksmīgāka. Vācieši atstāja Tolbuku ielenkumā un turpināja uzbrukumu Ēģiptei, kur briti nevarēja viņiem neko iebilst. Rommelam bija četras reizes vairāk spēku nekā reālajā vēsturē un aktīvajā gaisa atbalstā. Lielbritānija, salīdzinot ar reālo vēsturi, nevarētu pievienot gandrīz neko, jo viņas sakari ir pārāk izstiepti.
  Un Rommela ģēnijs ir acīmredzams! Uzvarējuši britus Ēģiptē, vācieši iekļuva Irākā, kur izcēlās pret britiem vērsta sacelšanās un ienāca Tuvajos Austrumos. Rommela panākumi Ēģiptē ietekmēja arī Franko. Spānijas diktators ļāva vācu karaspēkam sasniegt Gibraltāru. Uzbrukums ilga divas dienas un beidzās ar cietokšņa krišanu.
  Tajā pašā laikā vācieši pārcēla ievērojamus spēkus uz Ekvatoriālo Āfriku. Un Vācija nostiprināja savu zemūdeņu floti. Amerika neriskēja ieviest sankcijas pret Japānu un, baidoties no iespējama konflikta ar Vāciju, piekāpās: samazināja palīdzību Lielbritānijai un atsaldēja Vācijas aktīvus.
  Kļuva skaidrs, ka amerikāņi par katru cenu cenšas izvairīties no kara divās frontēs ar Japānu un Trešo Reihu. Sarežģītāka kļuvusi arī situācija pašā Lielbritānijā. Nostiprinājās miera partijas pozīcijas, kas aizrādīja Čērčilu, ka viņš nepiekrīt līgumam ar Vāciju četrdesmitā gada jūlijā, kad impērija nebūtu cietusi teritoriālos zaudējumus. Un tagad?
  Hitlers uzsāka ofensīvu Āfrikā, virzoties gar Nīlu uz Sudānu un caur Francijas īpašumiem tālāk Dienvidāfrikā. Tajā pašā laikā Fritz, saņēmuši lielus resursus, pastiprināja gaisa uzbrukumu Lielbritānijai.
  Līdz 42. gada maijam: Vācija bija iekarojusi gandrīz visus Lielbritānijas Āfrikas īpašumus un iekļuvusi Dienvidāfrikā. Un Madagaskara krita 1942. gada jūnijā.
  Lielbritānija pati nonāca bombardēšanas spiediena ietekmē. Vācieši, izmantojot lielo darbaspēku okupētajās teritorijās, strauji palielināja bumbvedēju un uzbrukuma lidmašīnu ražošanu. Tehnoloģijas izcilākais bija Do-217 un Yu-188. Viņi burtiski izsita asinis no Lielbritānijas. ASV pakāpeniski samazināja palīdzību un jau flirtēja ar vāciešiem.
  1942. gada augustā vācieši izkāpa Lielbritānijā. Cīņas ilga apmēram trīs nedēļas un beidzās ar lielākās impērijas padošanos. Tādējādi beidzās Otrā pasaules kara pirmais posms. Bet fīreram ar to nepietika. Vācieši gribēja sagraut PSRS.
  Šim nolūkam parādījās vesels tanku komplekts: "Panther", "Tiger", "Lion" un "Mouse". Tos ražoja visa fīrera sagūstītā Eiropa un gandrīz visa Āfrika, izņemot Itāliju, Portugāli un Spāniju. Un ievērojama daļa Āzijas - tostarp Indija, kas nonāca vāciešu pakļautībā. Tātad Krauts saražoja daudzus tūkstošus tanku.
  Bet līdz 1943. gada vasarai Staļinam izdevās izveidot un aprīkot arī divdesmit jaunus tanku korpusus, šim nolūkam saražojot sešpadsmit ar pusi tūkstošus jaunāko KV un T-34 tanku. Turklāt PSRS sagatavoja arī jaudīgu gaisa floti! Divu gadu laikā PSRS saražoja apmēram divdesmit tūkstošus tanku, no kuriem piecpadsmit tūkstoši bija jaunākie, un palielināja tanku floti līdz četrdesmit pieciem tūkstošiem un izveidoja simt divdesmit mehanizētas divīzijas. Aviācijas skaits sasniedza piecdesmit tūkstošus - ieskaitot jaunākās lidmašīnas.
  Tiesa, vāciešiem bija Yu-288 un ME-309, kas kaujas īpašībās bija pārāki par padomju. PSRS bija arī tanki: KV-4 un KV-5, kas sver vairāk nekā simts tonnas. Tādējādi zvērnīcai bija ko satikt.
  Bet nacistiem bija milzīga armija, kas vervēja tai ārvalstu divīzijas un koloniālo karaspēku. Turklāt fīrers mobilizēja savus satelītus: jo īpaši papildus tiem, kas bija reālajā vēsturē, karā atklāti iesaistījās arī PSRS: Spānija, Portugāle, Turcija, Zviedrija. Tādējādi pēdējā valsts nopirka savu suverenitāti. Eiropā vairs nav nevienas valsts, kuru nebūtu okupējuši nacisti vai kura nebūtu kļuvusi par viņu pavadoni.
  Krauti okupēja arī Šveici.
  Un SS izveidoja daudzas ārvalstu divīzijas. Un regulārajās vienībās Vērmahts savervēja Hivi no ārzemniekiem. Gandrīz visi vīrieši tika iesaukti pašā vācu armijā. Turklāt Trešajā Reihā ar likumu tika ieviesta poligāmija - lai ātri asimilētu okupētās teritorijas.
  Vērmahta lielums tika palielināts līdz sešsimt divīzijām un divdesmit miljoniem karavīru un virsnieku, no kuriem puse bija ārzemnieki.
  PSRS pēc mobilizācijas izvietoja divpadsmit miljonus karavīru un virsnieku. Taču Japānas uzbrukuma draudi palika reāli. Četri miljoni samuraju apmetās uz dzīvi Mandžūrijā un bija gatavi atriebt Khalkhin Gol.
  Turklāt ar satelītiem uz pirmo ešelonu tika nosūtīti aptuveni divi miljoni karavīru. Tādējādi Vērmahts karam ar PSRS atvēlēja gandrīz piecpadsmit miljonus karavīru un divus miljonus satelītu. Padomju Krievija tiem pretojās savā Eiropas daļā ar astoņiem miljoniem. Neskaitot karaspēku Tālajos Austrumos un iekšējos rajonos.
  Tādējādi Hitleram kājniekos bija dubults pārsvars pār Staļinu ar lielāku spēku mobilitāti.
  Bet tankos bija aptuvena paritāte. Turklāt jaunākajos priekšrocība ir pat Staļina pusē, jo "Panteras", "Tīģeri", "Lauvas", "Peles" masveidā nonāca salīdzinoši nesen. Tiesa, vācu T-4 ir vispopulārākais tanks, pēc modernizācijas tas nebija slikts un bruņu caurduršanas lielgabalā pat apsteidza populārāko jauno PSRS tanku T-34, neatpaliekot pie frontālās bruņām. Un "Panther" bija pilnīgi pārāka gan par KV-1, gan T-34, bet tanku kaujā bija zemāka par KV-3 un, protams, par smagākiem padomju tankiem. Vācu tankam Lion bija lielgabali, kas bija labāki par padomju Keveshki, ar purna ātrumu 1000 metri sekundē, un vācu tanka frontālās bruņas bija nedaudz plānākas nekā KV-4, bet biezākas par KV-3 un aptuveni. vienāds ar KV-5. "Maus" bija smagākais un visvairāk aizsargātais vācu tanks, tam bija spēcīgas frontālās un sānu bruņas, bet slikta braukšanas veiktspēja, un tai bija divi lielgabali, piemēram, padomju KV- 4 un KV-5, kas tos pārspēja pēc svara. Bet "Pele" nav īpaši populāra, jo tikai nesen sāka ražot kā tanku.
  Aviācijā attīstījās Trešais Reihs: septiņdesmit tūkstoši lidmašīnu pret piecdesmit tūkstošiem padomju lidmašīnu. Un vāciešiem ir lielāka kaujas pieredze, un viņiem jau ir diezgan daudz jaunāko lidmašīnu. ME-309 ir pārāks par padomju transportlīdzekļiem bruņojuma un ātruma ziņā. Yu-288 ir pārāks par PE-8 lidojuma raksturlielumos ar aptuveni tādu pašu bumbas slodzi. Un ceļā ir nepārspējamais Yu-488.
  Un abās pusēs ir arī daudz artilērijas. Bet PSRS ir raķešu palaišanas sistēmas. Alternatīva tiem ir vācu gāzes palaišanas iekārtas un raķešu platformas. Turklāt vāciešiem izdevās izstrādāt ballistiskās raķetes. Bet tas joprojām ir nepilnīgs ierocis militārā ziņā.
  Kopumā artilērijā vāciešiem ir priekšrocības, bet ne pārāk. Bet viņiem ir daudz lielkalibra ieroču. Abas armijas ir piesātinātas ar ložmetējiem. Jaunā vācu triecienšautene MP-44, iespējams, ir labākā pasaulē, taču tikai nesen ienāca armijā. Citi ložmetēji, daži sliktāki, daži labāki par padomju. Mausera šautene šauj precīzāk nekā Mosin, bet ir sliktāka cīņā ar roku.
  Vāciešu ekipējuma līmenis ar automašīnām un motocikliem ir aptuveni četras reizes augstāks nekā padomju līmenī. Tātad šeit viņi ir mazāki.
  Karaspēka kvalitāte? Nu Krautiem būs lielāka kaujas pieredze - viņi ir sagrābuši pusi pasaules. Tomēr ārvalstu karaspēks, protams, ir sliktāks nekā vācu. Un to lielais skaits samazina armijas kvalitāti. Protams, satelītiem ir sliktāki militārie spēki. Pieklājīgu līmeni rāda tikai somi un ungāri. Pārējie būs zemāki, tostarp itāļi, rumāņi un turki.
  Tiesa, japāņi ir diezgan labi un ļoti neatlaidīgi karotāji, neskatoties uz zināmu vājumu viņu tanku flotē.
  Spēku aprēķins liecina, ka vācieši un viņu bars ir spēcīgāki par PSRS. Ja salīdzinām ar 1941. gada realitāti, Staļins nostiprinājās, taču gandrīz nepalielināja iedzīvotāju skaitu un neiekaroja svešas teritorijas. Arī Hitlers kļuva stiprāks, un pats galvenais, viņš pilnībā atraisīja rokas un iekaroja daudz svešu teritoriju. Tāpēc nacisti efektīvāk izmantoja divus kara aizkavēšanas gadus un varēja iegūt vairāk. Ja Staļinam četrdesmit pirmajā gadā bija četras reizes vairāk tanku ar jaunāko kvalitatīvo pārākumu un līdzīgiem rādītājiem novecojušajiem, tad četrdesmit trešajā gadā jau bija vienlīdzība. Un aptuveni līdzīgi kvalitātes rādītāji necaurlaidīgu "Peļu" klātbūtnē. Arī aviācijā Staļinam bija četras reizes vairāk lidmašīnu. Tiesa, jauno automašīnu procentuālais daudzums Krautu vidū bija daudz lielāks un to kvalitāte, iespējams, spēcīgāka. Tagad vācieši ir izvirzījušies vadībā skaitļos, bet kā ar kvalitāti? Šeit ir grūti saskaitīt, bet jaunākās vācu automašīnas ir spēcīgākas par padomju automašīnām, pārējās ir tuvu savos parametros. Turklāt Krautiem ceļā ir reaktīvā lidmašīna.
  Vāciešiem 1941. gadā bija par trīsdesmit procentiem vairāk kājnieku. Bet tas ir tāpēc, ka Staļins nav izsludinājis mobilizāciju, un, ņemot vērā vācu satelītu karaspēku, to ir pat pusotru reizi vairāk. Tagad, pat ņemot vērā Sarkanās armijas mobilizāciju, PSRS ir uz pusi mazāk spēku. Vāciešiem pagājušajā reizē bija pārsvars mobilitātē, tas ir arī tagad, un vismaz nav samazinājies.
  Artilērijā un mīnmetējiem PSRS bija aptuveni dubulta priekšrocība ar kvalitatīvu komponentu, kuru bija grūti aprēķināt. Tagad, iespējams, Vērmahtā ir nedaudz vairāk ieroču. Bet atkal ir grūti aprēķināt kvalitatīvos raksturlielumus.
  Bet jebkurā gadījumā arī šeit spēku samēri mainījās par labu krautiem. Tādējādi Hitlers varēja gūt lielāku labumu no divu gadu kavēšanās.
  Tiesa, ir neliela nianse: Sarkanā armija ir labāk sagatavota, lai atvairītu uzbrukumu no Fritz un negaidīts uzbrukums nedarbosies. Un daudzas aizsardzības līnijas uz PSRS robežas jau ir pabeigtas.
  Bet jāsaka, ka tie tika uzbūvēti pārāk tuvu robežai. Un tas ir būtisks trūkums. Bet Krievijas armija ir mobilizēta un gatava kaujai.
  Tas dod dažas priekšrocības salīdzinājumā ar četrdesmit pirmo gadu. Karš sākās 1943. gada 22. jūnijā. Kāpēc tieši šajā datumā? Jo tā ir Francijas kapitulācijas diena, kas nozīmē, ka tas ir laimīgs datums. Jebkurā gadījumā fīrers tam ticēja. Vācieši devās uzbrukumā visā apgabalā, un kauja sāka vārīties.
  Padomju karaspēks atradās uz dzegas, bet Staļins neuzdrošinājās veikt preventīvu triecienu nacistiem. Tā vietā padomju karaspēks iegrima cīņās. Sākotnēji Fritz spēja iekļūt padomju karaspēka aizsardzības pavēlēs. Turklāt ietekmēja arī taktisks nepareizs aprēķins: sarkanie ģenerāļi negaidīja, ka ienaidnieks tūlīt un ar visu spēku sabruks. Un viņi ticēja, saskaņā ar Pirmā pasaules kara pieredzi, ka vispirms būs robežu, taktiskās sadursmes.
  Bet ienaidnieks nekavējoties meta visas savas rezerves un spēkus kaujā. Un Fricim izdevās izlauzties cauri aizsardzībai. Jau pirmajās dienās parādījās Ļvovas un Bjalistokas katli. Tomēr Sarkanā armija spītīgi un varonīgi pretojās. Minska krita trīs dienas vēlāk nekā 1941. gadā. Bet pamazām nacisti virzījās uz priekšu arvien vairāk. Cīņa bija šausmīga. Taču viņus ietekmēja gan pieredzes trūkums starp daudziem komandieriem, gan nepietiekama kaujas apmācība aizsardzības apstākļos. Ienaidnieks patiesībā bija vēl spēcīgāks nekā iepriekš, un padomju ģenerāļi nebija psiholoģiski sagatavoti šādam karam.
  Mēģiniet mainīt savu mentalitāti. It īpaši totalitārās staļiniskās sistēmas apstākļos.
  Fritz virzījās uz priekšu un ieņēma apkārtējo pilsētu pēc pilsētas. Japāna vilcinājās pievienoties karam vai nepievienoties. Taču Bušido kodekss prasīja viņiem streikot ātrāk, lai neiegūtu slazdnieku slavu.
  Lielas briesmas radīja arī turku karaspēks, kas kopā ar vāciešiem nekavējoties ieņēma Batumi un ielenca Erevānu. Un vācu bumbvedēji aizdedzināja naftas urbumus Baku. Un padomju armijā radās degvielas trūkums.
  Pēc pusotra mēneša cīņas nacisti ienāca Smoļenskā un sāka cīnīties par Kijevu. Tad Hitlers pavēlēja izvietot karaspēku uz dienvidiem, lai nogrieztu Ukrainas grupu. Vācieši Kijevā aizvēra katlu, kā jau reālajā vēsturē. Un 1. septembrī, pārvarot vilcināšanos, Japāna iestājās kaujā.
  Atspēlēties kļuva vēl grūtāk.
  oktobrī nacisti sāka uzbrukumu Maskavai. Taču laikapstākļi - dubļi un sniegs - neļāva viņiem uzreiz ieņemt pilsētu. Taču Sarkanā armija nespēja uzsākt pretuzbrukumu. Pārāk daudz enerģijas tika tērēts iepriekšējām cīņām. Ļeņingrada atradās pilnīgā aplenkumā. Un noturēt pilsētu bija gandrīz neiespējami.
  Nacisti virzījās uz priekšu arī dienvidos: ieņemot Harkovu, Vorošilovgradu un Kursku. Sevastopole tika bloķēta Krimā. Izveidojās gandrīz katastrofāla situācija. Savukārt japāņi praktiski aplenca Vladivostoku un bloķēja padomju preču piegādi ASV tirgiem.
  Ir pienākusi ziema un īslaicīgs klusums zvērnīcā. Vāciešiem nav kur steigties. Un padomju karaspēks vairākas reizes uzsāka pretuzbrukumu dažādās vietās, taču nekur neguva ievērojamus panākumus. 1944. gada maijā krauts atkal uzsāka ofensīvu gan pret Maskavu, gan pret Kaukāzu. Viņi mobilizēja jaunas Āfrikas divīzijas un neņēma vērā pērļu zaudējumus dažādos virzienos.
  Bija ļoti grūti noturēt pozīcijas. Japāna un Taizeme spiedās no austrumiem; katastrofāli trūka rezervju, lai cīnītos pretī no visām pusēm.
  Turklāt karā vēlējās piedalīties arī amerikāņi. Šajā laikā Rūzvelts veselības apsvērumu dēļ bija atkāpies no amata, un jaunais ASV prezidents jau skatījās uz Sibīriju.
  Jebkurā gadījumā amerikāņi pārdeva japāņiem M4 Shermans ar jaudīgākiem lielgabaliem un ļāva viņiem stiprināt savu tanku floti. Spītīgās cīņas par Maskavu turpinājās četrus mēnešus. Galu galā septembra beigās vācieši pabeidza padomju galvaspilsētas ielenkšanu. Līdz tam laikam nacisti bija sasnieguši arī Kaspijas jūru, Volgu, Astrahaņu un tika iesaistīti kaujās par Staļingradu. Pati Staļina pilsēta pagaidām izturēja, bet... Kaukāzs tika atdalīts no padomju karaspēka ar sauszemes palīdzību. Un viņa situācija ir tuvu katastrofālai.
  
  Pēc Maskavas ielenkšanas Staļins pārcēla savu mītni uz Kuibiševu. Bet attālums līdz frontes līnijai joprojām ir neliels. Jaunās vācu lidmašīnas TA-400 un Yu-488 burtiski urbj debesis virs Krievijas. PSRS atbildēja ar iznīcinātājiem Yak-3 un LA-7, bet nacisti jau bija uzsākuši reaktīvo lidmašīnu ražošanu, ar ko padomju propelleru vadītās lidmašīnas netika galā. Maskava, atrodoties ielenkta, spītīgi pretojās.
  Sākumā vācieši pilsētu neiebruka - rēķinājās ar garnizona ātru padošanos. Taču Maskava, neskatoties uz badu un aukstumu, negrasījās padoties, un arī Ļeņingrada izrādīja izturību. Vācieši šīs pilsētas bombardēja, apšaudīja un pamazām savilka cilpas kaklu. 1944. gada decembrī, uzkrājis spēkus, Staļins mēģināja atvērt kaklu un izlauzties cauri koridoram uz Maskavu. Kaujās piedalījās pirmie padomju tanki T-44, kas nebija zemāki par Panthers. Tiesa, vāciešiem "Panther"-2 jau bija masveida ražošanā, un "Lion"-2 parādījās ar blīvāku izkārtojumu un bija viegls.
  Sarkanā armija spēja virzīties uz priekšu simts kilometrus līdz Maskavai, taču apstājās. Vācu lidmašīnas jau uz viņu izdarīja pārāk lielu spiedienu. Tad vācieši atjaunoja frontes līniju un janvārī ieņēma Staļingradu. 1945. gada februārī pēc sīvām cīņām un briesmīgā bada Ļeņingradas garnizona paliekas kapitulēja. Maskava nonāca bezcerīgā situācijā. Marta beigās vācieši uzsāka uzbrukumu Kuibiševai.
  Aprīlī krita trešā PSRS galvaspilsēta, un pats Staļins bija spiests pārcelties uz Sverdlovsku. Maijā pēc spītīgām cīņām tika ieņemta Krievijas galvaspilsēta Maskava. Nacisti svinēja savu uzvaru. Bet vēl bija agri. Staļins paziņoja:
  - Krievi nepadodas!
  Un viņš paziņoja, ka cīnīsies līdz pilnīgai uzvarai pār fašismu. Jūnijā vācieši ieņēma Kazaņu, bet jūlijā Orenburgu. Nacistu ofensīva turpinājās. Sarkanā armija savu cīņas sparu pilnībā nezaudēja, bet padevēju skaits nepārtraukti pieauga. Ir mainījušies arvien jauni ģenerāļi. 1945. gada septembrī krita arī Sverdlovska. Staļins evakuēts uz Novosibirsku. Un no turienes es mēģināju organizēt pretestību.
  Neskatoties uz visām grūtībām, 1946. gadā masveida ražošanā nonāca tanks IS-4, pēdējais padomju transportlīdzeklis. Ziemā vācieši neuzdrošinājās doties uz Sibīriju, un Sarkanā armija daļēji atjaunoja savu kaujas efektivitāti.
  Papildus IS-4 parādījās pirmie, pat ja ne pārāk veiksmīgi, T-54 transportlīdzekļi. Taču reaktīvā aviācija atpalika. Un vāciešiem jau arsenālā bija disku lidmašīnas. Kurām bija ne tikai augstas lidojuma īpašības, bet arī praktiski neievainojamas kājnieku ieroču ierīces.
  Turklāt padomju tankiem tagad pretojās vācu transportlīdzekļi no "E" sērijas. Šīm jaunās paaudzes tvertnēm bija izcilas īpašības. Vispopulārākais bija vācu E-50 ar tūkstoš piecsimt zirgspēku gāzes turbīnas dzinēju. Jaunākajam transportlīdzeklim bija 105 mm lielgabals ar stobra garumu 100 EL un uguns ātrumu desmit patronas minūtē. Tvertnes svars bija 65 tonnas, bet frontālās bruņas - 250 mm. Vācu lielgabals bija pārāks par IS-4 bruņu caururbšanas jaudas un šaušanas ātruma ziņā, bet bija zemāks pēc šāviņa izmēra. Frontālās bruņas ir aptuveni vienādas, bet vācu tankam ir augstāks racionālas plāksnes slīpuma līmenis.
  Cīņas arī parādīja, ka vāciešiem bija labāki braukšanas rādītāji un ka Krauta tērauds bija stiprāks.
  Bet IS-4 bija arī padomju tanku būves virsotne. Izrādījās, ka tika ražoti daži T-54 tanki, un tiem nebija būtiskas ietekmes uz kauju gaitu.
  Vasarā nacisti pēc spītīgām cīņām ieņēma Novorosijsku un apvienojās ar japāņiem. Staļins un viņa svīta pazuda mežos. Bet Berija, nevēloties sevi atmaskot, saindēja augstāko virspavēlnieku un paziņoja par padošanos. Tas notika tieši 1946. gada 7. novembrī. Tādējādi beidzās Lielais Tēvijas karš un sākās īsa pauze Otrajā pasaules karā.
  Berija saņēma no Hitlera gubernatora statusu saīsinātā autonomijā. Un Trešais Reihs un Japāna sadalīja austrumu puslodi savā starpā, vienlaikus ieņemot Austrāliju. ASV arī sagrāba dažas zemes Sibīrijā.
  Taču situācija palika ārkārtīgi saspringta. Amerika palika ekonomiski spēcīgākā vara, lai gan Trešais Reihs bija tai priekšā. Bet ASV 1947. gadā augustā tika izmēģināta atombumba. Kodolieroči parādījās nedaudz vēlāk, jo Amerika ilgu laiku neiestājās karā, un atomu projekta finansējums bija acīmredzami nepietiekams. Mēnesi iepriekš Trešajā Reihā notika atomu tests. Hitlers, būdams pārliecināts par šī ieroča iznīcinošo spēku, nolēma: mums jāsagrauj ASV kodolieroči, pirms nav par vēlu!
  Pretējā gadījumā jebkurš karš kļūs neiespējams. Un 1947. gada septembrī Vācija kopā ar Japānu sāka uzbrukumu Amerikai.
  Vispirms ofensīva devās uz Čukotku, pēc tam uz Aļasku. Un sākās cīņas. Vācieši izmantoja jaunāko piramīdveida tanku ar diviem apkalpes locekļiem un sver sešdesmit astoņas tonnas. Šāds transportlīdzeklis ir praktiski neievainojams, ja tiek šauts no priekšpuses - trīs simti milimetru bruņas lielā racionālā slīpumā, bet sānos un pakaļgalā - divi simti piecdesmit milimetri, arī piramīdas slīpumā. Tāds izrādījās transportlīdzeklis, kas no visiem leņķiem bija necaurlaidīgs amerikāņu ieročiem. Ir skaidrs, ka Pershing 90 mm ieroči un pat jaunākais Paton ir bezspēcīgi pret šādām bruņām. Bet ASV vēl nebija labāku kalibru.
  Tātad vācieši saņēma prettanku ieročiem neievainojamu transportlīdzekli. Kuram varēja caurdurt tikai ļoti liela kalibra lielgabalus un tad ar lielu rikošeta iespējamību.
  Un liela izmēra ieroču precizitāte ir zema. Kas, protams, ir liels mīnuss. Tāpēc vācieši laida ražošanā ļoti bīstamu mašīnu ar iesauku Imperial Tiger.
  Amerikāņi arī aviācijā bija zemāki par Krautiem, jo viņu reaktīvajām lidmašīnām bija slikta manevrēšanas spēja un tās nesen parādījās nelielās sērijās. Kur viņi var pretoties vācu armadām? Un skrūvju pistoles nemaz nav konkurenti Trešajam Reiham!
  ASV ir liela flote, bet iespaidīgas ir arī Vācijai un Japānai, īpaši zemūdens flote. Un pats galvenais, vācu zemūdenes ir par pāris kārtām labākas nekā amerikāņu. Gan bruņojuma, gan braukšanas snieguma ziņā.
  Bet visbīstamākās ir diskotēkas. Transportlīdzekļi, kas spēj taranēt gan lidmašīnas, gan jūras spēkus. Īsti kara dievi. Un viņiem ir ārkārtīgi grūti pretoties. Precīzāk neiespējami.
  Neskatoties uz to, cīņas ievilkās. Virzīšanās pa Aļasku nozīmē sakaru izstiepšanu līdz robežai. Un apgrūtināt karaspēka piegādi. Tomēr trīs mēnešu laikā Aļaska tika okupēta. Pēc tam Kanādā sākās ofensīva. Sitienu apmaiņā pagāja 1948. gads. Vācieši virzījās uz ASV robežu, taču saskārās ar spītīgu pretestību. Amerikāņi parādīja sevi kā diezgan labus karotājus un pat ar lielu skaitu Paton tanku.
  Turklāt 1948. gada beigās parādījās jauns smagais amerikāņu tanks Linkolns ar jaudīgāku 120 mm kalibra lielgabalu un sākotnējo šāviņa ātrumu 1050 metri sekundē. Šāds lielgabals varēja iekļūt vācu tankā no tuva attāluma, ja šāviņš trāpīja labā leņķī un neveic rikošetu. Taču vāciešiem bija simts tonnu smags tanks "Karaliskā lauva" ar četrsimt milimetru bruņu biezumu un 128 milimetru 100 EL jeb 210 milimetru lielgabali, kas visus noslaucīja no zemes virsas.
  Šī iekārta bija E-100 izstrāde. Disku lidmašīnas kļuva arvien aktīvākas. Viņu ātrums sasniedza desmit skaņas ātrumus, kas jau ir vienāds ar trīsarpus kilometriem sekundē. Ne katra ekipāža var izturēt šādu slodzi.
  Vācieši pārņēma gaisa pārsvaru. Amerikāņi nevarēja viņiem neko iebilst. Tiesa, 1949. gada sākumā ASV tika izlaists jauns Vašingtonas tanks. Transportlīdzeklis svēra divsimt tonnu un bija bruņots ar 155 mm prettanku lielgabalu. Taču lielais svars un sliktais braukšanas sniegums praktiski neļauj tam izmantot.
  Atombumba bija bīstamāka. Bet nacisti praktiski nekavējoties sagrāba Islandi, un ASV nevarēja sasniegt Vācijas teritoriju. Turklāt vācu reaktīvie iznīcinātāji ME-362 un ME-1010 un TA-283 un Gotha visos aspektos bija pārāki par amerikāņu modeļiem.
  Un diskotēkas vispār ir pavisam cita līmeņa ieroči. Un, protams, ar kvalitāti nebija ko salīdzināt pret vāciešiem. Līdz 1949. gada vidum vācieši un japāņi bija sagrābuši vairāk nekā pusi no ASV un visas Kanādas. Amerikāņi tomēr vairākas reizes nometa atombumbas, taču saņēma atbildes triecienu no Vācijas. Pēc tam abas puses slepeni noslēdza vienošanos: neapmainīties ar kodoltriecienu.
  Taču ASV joprojām atradās uz katastrofas sliekšņa. Filadelfija krita 1949. gada jūlijā. Vācieši tuvojās Vašingtonai un Ņujorkai. Šajos apstākļos veselais saprāts ņēma virsroku. Un 1949. gada 6. augustā Amerika padevās. Tādējādi Otrais pasaules karš beidzot beidzās.
  Pasaulē izveidojās Trešā Reiha, kā arī Japānas un Vācijas satelītvalstu hegemonija.
  Impērija izrādījās raiba, bija daudz vietējo marionešu valdību. Tā ir tāda kā federācija. Bet pasaule bija nestabila. Hitleram bija neizmērojama apetīte. Un 1953. gada 20. aprīlī nacistiskā Vācija deva satriecošu triecienu Japānai, masveidā izmantojot kodolieročus.
  Tas jau smaržoja pēc haosa. Bet Hitlers nodeva savu galveno sabiedroto. Un kā laupītājs iesita man pa muguru. Viņš gribēja absolūtu varu pār pasauli. Un viņam niezēja rokas. Tā sākās jauns karš. Vācija tomēr bija daudz spēcīgāka, bet arī Japānas impērija bija ļoti plaša. Tā kaujas ievilkās vēl četrus mēnešus. Un tas tomēr nav tik daudz.
  Japāna tika uzvarēta. Visas pārējās pasaules valstis bija spiestas pievienoties vienotas valūtas zonai un piekrist Hitlera integrācijas projektam. Tas ir, suverenitātes un valūtas upurēšana, bet kaut kādas pašpārvaldes saglabāšana.
  Tādā veidā tika izveidota vienota pasaules impērija. Kad tas bija, tika izvirzīts sauklis - viena planēta, viens valsts. Tiesa, Hitlers tomēr saņēma sodu. Viņa lidmašīna avarēja 1956. gada 9. maijā, un sešdesmit septiņu gadu vecumā fīrera valdīšana tika pārtraukta. Tas izrādījās krāšņs un asiņains. Visā cilvēces vēsturē nekad nav bijis tāds ļaundaris.
  Vienīgais tirāns, kuram izdevās nodrošināt Trešā Reiha impērijas izveidi globālā mērogā.
  Fīreram pat izdevās nodibināt jaunu reliģiju, kur krusta vietā dominēja svastika, mākslīgās apaugļošanas ceļā radīja vairākus simtus pēcnācēju un legalizēja daudzsievību.
  Vācijai izdevās paplašināties un nostiprināties. Bet, protams, viņa cieta ievērojamus zaudējumus. Fīrera pēctecim vispirms ir jābūt Hermanim Gēringam. Taču narkotiku lietošana iedragāja nacistu Two veselību, un viņš tika norakstīts.
  Vēl viena iespējamā figūra bija Himlers. SS priekšnieka spēks bija ārkārtīgi liels. Taču tieši tas Hitleru biedēja, tāpēc oficiālais pēctecis bija salīdzinoši maz zināmais Vilks Stefans, kurš nomainīja negodā kritušo Bormani.
  Bet tieši Vilka Stefana slavas trūkums noveda pie tā, ka šis kandidāts šķita vājš. Un notika apvērsums, kura rezultātā varu sagrāba Himlers.
  SS vadītājs formāli palika reģents, un vara bija jānodod vienam no Hitlera dēliem. Bet, tā kā pēctecis nebija noteikts, Himlers varēja patiesi uzurpēt varu.
  Un šausmu vilnis, ko palaida slepenpolicijas priekšnieks, pārņēma pasauli. Patiesība ir tāda, ka ne viss ir tik vienkārši. 1950. gadā pirmais cilvēks lidoja kosmosā. Un 1960. gadā cilvēki atradās uz Mēness. Turklāt izplešanās kosmosā turpināja paplašināties. 1971. gadā astronauti nokļuva uz Marsa. Tā sākās jauns kosmosa laikmets, kurā cilvēce tika stingri kontrolēta.
  
  NINJA VS ASV UN KRIEVIJA
  . NODAĻA Nr.1
  Pēc ASV bāzes sakāves Austrālijā nindzjas aktivizējās. Amerika saskaras ar fenomenāliem cīnītājiem, kuriem nav ko iebilst. Gan smagie bumbvedēji, gan lidmašīnu bāzes kuģi ir bezspēcīgi pret neredzamo supercilvēku armiju. Tā ir liela problēma, ar ko saskaras valstis un Lielbritānija. Fire Tiger kopā ar rupjiem kaujiniekiem uzbruka ASV bāzei Peru ostā. Kopā ar viņu uzbrukumā piedalījās arī neuzvaramā cīnītāja Azumi. Burvīga, rudmataina japāņu meitene. Azumi ir ļoti skaista, ar platiem pleciem, augstām krūtīm, spēcīgiem gurniem. Viņas pēdas visu laiku ir tukšas, gan karstumā, gan aukstumā, bet ļoti skaistas, noslīpētas un graciozas. Kāju pirksti ir gari un elastīgi.
  Azumi mīl izmantot basās kājas, lai mestu disku. Rāpojoša sieviete, ugunīgs tīģeris - un kaislīgs gultā. Nindzju meitenes tradicionāli ir basām kājām, apmācītas jau no mazotnes un ne mazāk bīstamas kā vīrieši.
  Amerikāņi to uzreiz sajuta. Imitējot delfīnus, nindzja glezno zem ūdens. Lidmašīnu bāzes kuģu un kaujas kuģu mīnēšanai viņi izmantoja īpašas sprāgstvielas, kas bija tūkstoš reižu jaudīgākas par trotila. Peldējot zem paša kuģa vēdera, sāka parādīties neliela valrieksta izmēra bumbiņa ar magnētu.
  Nindzjas peld gandrīz klusi. Tos nevar noteikt zem ūdens. Netveramas ēnas. Tad viņi stāda milzīgas jaudas sprāgstvielas, bet kompaktas.
  Un tad nāk uzbrukums bāzei. Sargi tiek noņemti sekundes daļā. Lido netverami, asi uzasināti diski. Un viņi nogrieza rīkles un kaklus. Amerikāņu karavīri mirst, pat nepaspējot raudāt. Tad atkal neredzamā lidojums. Meitenes met spēles ar kailiem pirkstiem. Viņu kājas ir neparasti kustīgas.
  Bāze tiek uzbrukta no visām pusēm. Lidmašīnas eksplodē un izceļas milzīgas, kūsojošas liesmas. Un tas uzreiz aptver visu vietni. Simtiem automašīnu vienlaikus sāk plīst. Likās, ka būtu atskanējis gigantisks salūts. Un tajā pašā laikā darbojās aizdedze karburatora dzinējos.
  Un viss šņāc, kūsā, sprāgst uzreiz... Ugunsgeizeri lido augstu debesīs. Ir dzirdami velnišķīgi pērkona dārdoņi... Viss momentāni, kaut kā uzreiz sajaucas. Un šķiet, ka zeme atstāj orbītu, un parādās jauna saule. Bet ne miermīlīgs, bet militārs un ellišķīgs. Cilvēki deg, automašīnas deg un eksplodē. Un nindzju meitenes met sprādzienbīstamus zirņus tālu prom ar savu graciozo pēdu kailajiem pirkstiem. Bet tā patiešām ir dēmoniska ietekme. Un jūs varat dzirdēt sprādzienus, ir juceklis. Vairākas lidmašīnas vēl spēja atrauties no betona skrejceļa, taču tās ietriecās virsmā un sāka plīst. Pilna nāves, sāpju un iznīcības.
  Jau pirmajās kaujas minūtēs gāja bojā tūkstošiem amerikāņu un britu karavīru. Un pati cīņa atgādināja nevis kauju, bet gan pilnīgu iznīcināšanu. Un nāve un pelni lija un lija uz amerikāņu pozīcijām...
  Arī kreiseri un kaujas kuģi tika saplēsti, un gaisa kuģu pārvadātāji tika sadalīti uz pusēm. Totāla, absolūti nežēlīga nāve spēlēja arī pāri jūrai. Viņa sadedzināja visus, kas ienāca viņas karstajā apskāvienā, un samaļīja tos pulverī.
  Karstas, sarkanas mēles laizīja lidmašīnas, kusa metāls, pilnīgi viss dega. Pat akmens...
  Nindzja iestudēja īstu, ugunīgu viesuli, pareizāk sakot, nevis viesuli, bet gan viesuļvētru! Vai pat tornado. Kas atstāj aiz sevis tikai pārogļotus skeletus un pelnus.
  Azumi ir ļoti skaista sieviete, bet nāvējoša. Viņa met adatas ar kailiem pirkstiem un sit Japānas pretinieces. Kurš var pretoties nindzjai?
  Un, kad kreiseri un kaujas kuģi eksplodē, tērauds un titāns saplīst. Uguns tīģeris ir laimīgs. Viss notiek pēc viņa plāna. Šeit iekrīt slīpā amerikāņu karavīru līnija.
  Azumi atbalsta savu partneri. Un sēj nāvi.
  Tajā pašā laikā jaunā sieviete atzīmē:
  - Krievi smagi iesita vāciešiem pie Staļingradas. Ja mēs nepalīdzēsim, mūsu sabiedrotie zaudēs!
  Skaistule ar basu kāju iemeta trīs adatas, tās iedūra kaklus deviņiem ASV armijas karavīriem, kuri mēģināja izbēgt no elles. Okeāna virspusē, izmisīgi cenšoties izvairīties no ievilkšanas virpuļvannā, drūzmējās amerikāņu jūrnieki.
  Nindzjas tos pabeidza, sagriežot uzreiz ar diviem zobeniem un metot ripas. Japāņu sievietes bija ļoti aktīvas: slaidas un spēcīgas. Un viņi šaušanai izmantoja basās kājas.
  Yamato pārliecinoši atbildēja:
  - Mēs sitīsim arī Krievijai! Khalkhin Gol tiks atriebts!
  Un supernindzja izbrauca ar roku pa gaisu, un pagāja cunami vilnis. Tas pacēlās kā viesuļvētras viesulis un ar savu mantkārīgo muti aprija virspusē plīvojošos jūrniekus.
  Virs nindzjām riņķoja bumbvedējs B-29. Azumi to paņēma un ar basām kājām pavilka miniatūras arbaleta auklu. Izlaistas bīstamas sprāgstvielas. Mašīna tika burtiski saplēsta... Šķembas izkaisītas kā benzīntanki ar sprāgstvielām. Un viņi nošāva vairākus cīnītājus. Azumi iesmējās, berzēja savu kailo, graciozo kāju pa zāli un iesaucās:
  - Esmu lieliska meitene un super!
  Uguns tīģeris to paņēma un nošņāca:
  - Tiešām lieliski! Mēs arī šos krievus saspiedīsim, tāpat kā amerikāņus!
  Azumi ķiķināja un parādīja ilkņa zobus...
  Nindzja pabeidza pēdējās lidmašīnas un devās prom no salas. Jāiznīcina arī pārējās bāzes. Amerikāņi šo dienu atcerēsies ilgi. Viņi nožēlos, ka ieviesa naftas blokādi pret Uzlecošās saules zemi, kas lika japāņiem cīnīties. Un pēkšņi izrādījās, ka, lai gan Japāna ekonomikā ir desmit reizes zemāka par Ameriku, tai ir tik brīnišķīgi speciālie spēki, ka nav ko iebilst!
  Nindzja uzbruka citam nesēja spēkam. Viņi lidoja ar droniem no gaisa un nometa mazas, bet nāvējošas bumbas. Viesnīcas no elles, kas ielidoja kuģu skursteņos un kurtuvēs.
  Un viņi uzspridzināja visus kuģus pēc kārtas. Iznīcināšana noritēja viesuļvētras tempā. Un lidmašīnu pārvadātāju grupas nogrimšana, ko sedz kreiseri un kaujas kuģi. Un tie bija pārklāti ar elles nāves zirņiem. Kas pārdūra bruņas un saplēsa metālu.
  Pār jūru plosījās ugunsgrēki, un viss kūpēja. Asi dūmi pacēlās gaisā un virpuļoja kā melni kobru gredzeni, izdalot indīgus zobus, kas bija gatavi grauzt atmosfēru.
  Un tas viss dejoja, izliekās, grauza gaisā... Nindzja izlaida sprāgstvielas, un, atstājot vismodernāko un modernāko gaisa kuģa pārvadātāju nesabojātu, viņi uzbruka tā apkalpei. Šeit tika izmantoti katana zobeni, un nindzju meitenes ar kailiem pirkstiem meta adatas. Un viņi to darīja tik meistarīgi, ka viena adata uzreiz nogalināja trīs vai četrus cilvēkus.
  Meitenes, uzbrūkot, dziedāja:
  - Mēs neesam nožēlojami kukaiņi, supernindzjas - mēs kapājam plāksnes! Acīmredzams talants - dodieties uz to!
  Un viņi patiešām kustējās kā viļņa virsotne. Azumi ar zobenu nocirta admirāli, trīs šūpolēs sagriežot viņu divpadsmit gabalos. Asinis šļakstīja bagātīgi, appludinot klāju. Azumi čivināja:
  - Tu būsi zārkā! Es tevi nocirtīšu!
  Un viņa nogalināja vēl vienu admirāli. Un tajā pašā laikā viņa izlika zobus. Nindzjas nebaidījās no šāvienu. No tiem lidoja lodes. Viņi nepazina vājumu, nogurumu un žēlumu. Tie bija kā putni uz spārniem vai pat reaktīvie dzinēji.
  Azumi apšļakstīja basās kājas, atstājot graciozas pēdas uz klāja. Viņa ir pārsteidzoša karotāja. Bet arī pārējās meitenes ir lieliskas.
  Lidmašīnas bāzes kuģis tiek sagūstīts un, apgriezts, tiek nogādāts Japānas ostās. Tur arī vajag dzelzi.
  Ir ārkārtīgi grūti pretoties samuraju un nindzju armijai. Viņi ir supermeni. Un viņu spiediens ir neatvairāms.
  Un atkal seko panākumi un notveršana. Nindzjas uzvedas kā nenotverami jūras laupītāji. Panika Amerikā. Nav iespējams pretoties neredzamajam.
  Tie ir tik specvienības, ka gan aviācija, gan artilērija pat nepamana drosmīgo karotāju tuvošanos. Kas karājas kā melni mākoņi un vicina zobenus, met ripas, kas lido kilometrus un caurdur jebkuru metālu.
  Nindzja nav kā viduslaikos. Viņam pa rokai ir vismodernākās tehnoloģijas. Un viņš iznīcina visus, kas nonāk viņa ceļā.
  Un padomju-vācu frontē valda miers. Vācieši gatavo ofensīvu pret Kurskas izspiedumu. Tā nav gudrākā ideja uzbrukt iepriekš nocietinātām pozīcijām, kad ienaidnieks ir mazāks. Bet Vācijai ir maz izvēles.
  Vācieši tika uzvarēti Āfrikā, un viņi ir spiesti meklēt uzvaras citās frontēs.
  Japāņu panākumi tomēr samazināja gaisa uzlidojumu intensitāti Trešā Reiha militāri rūpnieciskajām iekārtām. Tas izraisīja ieroču ražošanas pieaugumu salīdzinājumā ar reālo vēsturi. Līdz Kurskas kaujai Fritz bija vairāk panteru un tīģeru, kā arī lidmašīnu. Kas rada zināmu problēmu.
  Bet Sarkanā armija joprojām ir spēcīgāka. Hirohito uzdod ļoti saprātīgu jautājumu:
  - Palīdzēsim Vācijas sabiedrotajam?
  Lielākā daļa Japānas militārpersonu iestājās par otrās frontes atvēršanu. Tiesa, ar nindzju piedalīšanos. Amerika zaudēja visus savus lidmašīnu bāzes kuģus un lielos virszemes kuģus. Klusajā okeānā kļuva neiespējami veikt uzbrukuma operācijas. Un Japānas rokas ir atraisītas. Turklāt pašas nindzjas bez bojājumiem nolaupīja četrus lidmašīnu pārvadātājus. Un viņi iznīcināja daudzas lidmašīnas. Tika sagūstīti arī vairāki lieli kuģi. Kopumā uzņēmums izrādījās veiksmīgs.
  Vai drīzāk virkne uzņēmumu. Kas iezīmējās ar izciliem panākumiem. Amerika ir ārā no kara. Precīzāk, viņa ierosināja pamieru ar jebkādiem nosacījumiem.
  Japāna pieprasīja: pārtraukt Trešā Reiha bombardēšanu un palīdzēt no PSRS. Amerikas Savienotajām Valstīm bija arī jāietekmē Lielbritānija, lai apturētu kaujas. Briti tikai puse piekrita. Sabiedrotie vienojās par pamieru ar Trešo Reihu un gūstekņu apmaiņu.
  Hitlers atkal atlika ofensīvu pret Kurskas izspiedumu. Viņš nolēma vispirms savākt vairāk spēku un tanku no rietumu frontes. Un stipriniet savu karaspēku.
  Bet tad, 15. jūlijā, Staļins pavēlēja uzbrukt Orjolai un Belgorodai.
  Tikmēr nindzjas nozaga arī amerikāņu transportu ar jaunām Sherman tankiem. Un Azumi kopā ar meitenēm varēja veikt daudz drosmīgāku operāciju. Viņa no Anglijas rūpnīcām nozaga trīssimt piecdesmit labākos britu Čērčila tankus ar pastiprinātām bruņām un nogādāja tos uz Vāciju. Angļi nomira zem meiteņu zobeniem. Turklāt daiļavas ļoti precīzi ar kailiem pirkstiem meta asas adatas, nogalinot cīnītājus. Tātad, ko es varu teikt? Briti bija šokēti.
  Tāpat meitenes no Japānas ar benzīnu nozaga divus spēkratus. Kāda ir labākā dāvana Trešajam Reiham?
  Tāpēc jau no paša sākuma Sarkanā armija saskārās ar spītīgu pretestību.
  Aizsardzības cīņās "Ferdinands" izrādījās gandrīz ļoti izcils tanku iznīcinātājs. Un tāpat kā "Tīģeris" un "Pantera". Pēdējais auto, lai arī bieži salūza, aizsardzības cīņās nebija tik nozīmīgs.
  Tikmēr Azumi ieradās frontē. Un viņa personīgi cīnījās pret krieviem visbīstamākajā Oriola virzienā. Šeit padomju trīsdesmit četri devās kaujā.
  Japāniete kopā ar savu partneri izņēma sprāgstvielas gabalus, kas bija tik sīki kā miežu grauds. Un viņi sāka ar saviem meitenīgajiem, veiklajiem pirkstiem mest šos graudus pa tvertnēm. Padomju transportlīdzekļi uzsprāga un apgāzās ar apdullinošu rūkoņu.
  Azumi kliedza:
  - Banzai!
  Viņas baskāju biedrs noņurdēja:
  - Mēs pārvērtīsim planētu par paradīzi!
  Un viņa iemeta sīku granātu... Padomju mašīnas sprāga. Diviem trīsdesmit četriem gaisā saduroties, atskanēja trokšņi un dzirksteles. Un tad kaujas komplekts eksplodē. Un mašīnas sabruks kā melnas pērles.
  Azumi atkal ar noslīpētiem, kailajiem pirkstiem paņēma dažas sīkas sēkliņas un čivināja:
  - Es atnesu nāvi!
  Viņas kailkājains draugs bļāva, arī mētājās ar nāvējošām dāvanām:
  - Īsāk sakot - banzai!
  Un abas skaistules izplūda smieklos. Un atkal ar basām kājām izmetīsim šos graudus ar kumulatīvām sprāgstvielām. Un pilnīgi visu iznīcinot. Šeit ir ducis lielāku HF, kas apgāzās. Un no augšas sāka griezties saplēstās sliedes un salauztie rullīši. Un viņi ripo apkārt, sadaloties. Nošaujot padomju karavīrus, kas devās uzbrukumā.
  Un abas nindzju meitenes ķiķina. Šeit tiek izmantotas asas mazas adatiņas, kuras baskāju meitenes met ar kājām. Un padomju karaspēka uzbrukums izsīkst. Krievu vienības, guvušas ievērojamus bojājumus, apstājas un sastingst.
  Un baskājainie bandīti smejas... Smejas kā panteras!
  . NODAĻA Nr.2
  Ugunīgā un muskuļotā nindzju meitene Azumi kopā ar savu labo roku Agouti, blondo karotāju, atvairīja krievu uzbrukumu visbīstamākajā zonā. Divas nindzju skaistules, izmantojot savas kailās, graciozās kājas, nodedzināja simtiem padomju tanku. Un tagad viņi runāja ar jaunekļiem no Hitlerjugent. Viņi apbrīnoja japāņu sieviešu varoņdarbus. Tas tiešām ir lieliski!
  Gaišmatains jauneklis ar izteiktiem muskuļiem atzīmēja:
  - Es nekad neko tādu neesmu redzējis! Lai abas meitenes var izveidot tādu gaļasmašīnu!
  Azumi izlieka muguru. Abas japāņu meitenes bija ģērbušās vienā bikini, ļoti muskuļotas un izliektas. Un kādas viņiem vilinošas kājas - zem bronzas ādas ripo muskuļu bumbas. Tā patiešām ir sievietes formas un spēka pilnība.
  Azumi, smaidīdams kā pantera, sacīja:
  - Mēs esam nindzjas, un tas izsaka visu!
  Cits jauns vīrietis, brūns, uzmanīgi jautāja:
  - Kāpēc tu esi tik blonda?
  Agouti iesmējās un atbildēja:
  - Un mans tēvs bija vācietis! Piekrītu, man der!
  Jaunie vīrieši plati pasmaidīja. Azumi vēl vairāk atsita zobus. Krievi mēģināja uzbrukt Terminator meitenēm no gaisa. Bīstamie IL-2 metās uz priekšu.
  Meitenes ar kailajiem pirkstiem paņēma vēdekļa graciozās, noslīpētās kājas. Un viņi sāka mest īpašas, sīkas adatas. Un dūņas burtiski izjuka gaisā . Un tie tika saplēsti mazos gabaliņos. Vai arī tie uzliesmoja, apauguši ar ugunīgām spalvām.
  Azumi pamāja ar savu kailo, noslīpēto kāju, ar pirkstiem turot ventilatoru, nogāza padomju uzbrukuma lidmašīnu kaskādi un ķiķināja:
  - Valdiet Japānu, jūras būs jūsu!
  Arī Agouti satricināja, ar kailajiem pirkstiem turot vēdekli, kas bija tikpat grezna kā pāva aste. No turienes krita sīkas adatiņas. Un likās, ka tūkstošiem pretgaisa lielgabalu šāva uzreiz uz padomju transportlīdzekļiem. Nogulumi iedegās kā uguns taka debesīs.
  Azumi, šī rudmatainā japāņu skaistule, pieskārās ventilatora lāpstiņai ar savu pliku papēdi un nošņāca:
  - Es esmu kobra!
  Uzreiz pacēlās desmit padomju lidmašīnas. Viņiem tika norauts astes un deguns. Uzsprāga dzinēji un sadalījās riteņi. Un viss dega, it kā uzreiz būtu aizdegtas tūkstotis sveču.
  Gaišmatainā skaistule Agouti šņāks un, kad tu vicināsi baso kāju, raidot sīkas bultiņas kā vēdeklis, un čivināt:
  - Es redzu sauli... Un maigs vējš!
  Nāvējošas nindzju meitenes. Un burvīgs. Viņiem ir tik smalkas sejas, kā puķes... Bet viņu zodi ir drosmīgi. Bikini ir tik atklājošs, tikai šaura josla uz krūtīm, nedaudz nosedzot sprauslas. Un plānas biksītes, kas neslēpj šarmu. Cik vilinošas ir japāņu sievietes un kāda ir viņām asa muskuļu definīcija. Tādu meiteni var atrast reti. Un nospiediet ar flīzēm.
  Neskatoties uz savu svaigo izskatu, meitenes nav tik jaunas, kā izskatās. Šīs ir labākās nindzjas ar milzīgu pieredzi. Un viņi izturēja šādus pārbaudījumus. Viņu basās kājas skrēja pāri karstajai vulkāna izvirduma lavai. Un tie atstāja burvīgu ekstremitāšu graciozas pēdas.
  Karotāji ir iznīcināšanas pilnība. Tajā pašā laikā viņi kalpo melnam, ļaunam mērķim, nogalinot Sarkanās armijas karavīrus.
  Meitenes met adatas, izmantojot vēdekļus. Sprāgst arī salīdzinoši vienkāršas konstrukcijas kaujinieki jaki. Un slavenais PE-2. Pēdējo mašīnu ir diezgan grūti vadīt, un ne visi piloti to spēj apgūt.
  Un meitenes, turot vēdekļus ar savām ļoti skaistajām un graciozajām kājām, fano par padomju lidmašīnām.
  Azumi, sita ar lūpām un vicina kailu, noslīpēto kāju, agresīvi saka:
  - Es esmu īstā iznīcības roze!
  Agouti izlaida mazas, ar dziru samērcētas adatas no ventilatora, ko turēja tik skaistas un noslīpētas kājas. Mirdzot ar skaistumu un sasodītu pavedināšanu. Un viņš saka, notriekdams padomju lidmašīnas kā odi, kas noķerti zem liesmas metēja:
  - Japāņu nindzja - uz ceļiem mežoņi!
  Un meitenes, kurām jau ir daudz gadu, bet ar nezūdošu svaigumu, dziedāja:
  - Es noslaucīšu Tēvzemes ienaidniekus no zemes virsas!
  Un tagad debesīs deg pēdējās padomju lidmašīnas... Uzbrukums atvairīts!
  Tagad meitenes sēž ar zēniem un sarunājas. Azumi izstiepj viņiem savas kailās, muskuļotās kājas un piedāvā:
  - Tagad iedod man masāžu!
  Agouti atbalstīja līdzīgu ideju. Blondā terminatore izstiepa savas graciozās, noslīpētās ekstremitātes un čivināja:
  - Uzsildi! Rokas un vairāk enerģijas!
  Jaunie vīrieši sāka mīcīt meitenes muskuļoto un spēcīgo ķermeni. Un tas, protams, ir patīkami skaistulēm.
  Bet visam labajam pienāk beigas. Atkal padomju artilērija atklāj uguni. Un jaunas tanku rezerves dodas uzbrukumā. Viņi met spēkus kaujā, tāpēc šī frontes daļa ir galvenais, lai izlauztos cauri aizsardzībai.
  Bet nindzju meitenes vienmēr ir modras. Un atkal viņi met sprāgstvielas ar basām kājām. Un viņi dzied...
  Azumi iemeta ļoti jaudīgu iznīcinātāju un dziedāja:
  - Un viņi dodas jūrā...
  Agouti iemeta sprāgstvielas ar lādiņu un spēcīgu iznīcinātāju. Tas aizslaucīja divus desmitus padomju tanku un čivināja:
  - Meitenes ir brašas...
  Azumi, turpinot mest ar kailiem pirkstiem, ko uzdrošinās nest, turpināja dziedāt:
  - Jūras stihija!
  Agouti sūtīja bumbiņas miežu graudu lielumā un, vicinot basās kājas, čivināja:
  - Elementi no elles!
  Aiz meitenēm slēpās Pantera. Mašīna gaidīja savu mērķi. Tā muca bija gara un plēsīga.
  Agouti pieskārās sprāgstvielām ar savu pliku papēdi un piemiedza ar aci tankā esošajiem zēniem. Viņa uzspridzināja vairākas padomju automašīnas, dūkodama:
  - Un tas ir lieliski!
  Azumi ar pliku zoli izmeta vairākus miežu graudus. Viņa uzspridzināja padomju tankus un šņāca:
  - Un tas ir hiper!
  Meitenes turpināja mest ienaidniekam nāvējošas un postošas dāvanas. Karotāji demonstrēja visaugstāko iznīcināšanas klasi. Els atkal parādījās debesīs. Šī Otrā pasaules kara populārākā lidmašīna centās atrisināt militāras problēmas.
  Bet Azumi atkal paņēma vēdekli kailajos pirkstos. Viņa pamāja ar roku... Un padomju mašīnas sāka steigties lielā attālumā. Un ne tikai plosīties, bet arī apgāzties un sadurties vienam ar otru.
  Baskājainā Azumi čivināja:
  - Mēs visu slaucīsim smiltīs!
  Arī Agouti tika uzvilkta... Viņa tik enerģiski vicināja basās kājas, ka no kailajiem papēžiem nāca ārā saules stari...
  Un krievu piloti to dabūja par velti.
  Blondīne terminators dziedāja:
  - Ninja - akrobātika! Padomju apkalpes zārkā!
  Karotāji bija neparasti rotaļīgi un forši.
  Azumi pamāja ar pirkstiem. Un viņas plaukstā parādījās spogulis. Skaistule viņu nosvieda uz kājām. Kailie pirksti cieši turēja rokturi.
  Un kā Azumi atbrīvos dzirkstošu zaķi. Kā aizdedzināt tērauda sakausējumu un duralumīniju ar koku.
  Un padomju lidmašīnas deg... Vienlaicīgi tiek dedzināti vairāki desmiti. Viņiem norautas spārni un astes. Un daži ir deformēti un savīti auna ragā.
  Un rudmatainais velniņš kailos kāju pirkstos tur tādu mazu, bet ļoti rāpojošu spoguli. Un no tā nav glābiņa. Un tas var burtiski sadedzināt tēraudu ar titānu. Un visu sadrupināt un izjaukt, sadrupināt kūkā.
  Azumi ar prieku izpleta zobus un ar basām kājām izlaiž saules starus un saka:
  - Dvēseles augstākais līmenis!
  Agouti, kura joprojām izmanto savu tradicionālo vēdekli ar kailām, vilinošām kājām. Bet arī ļoti efektīvi sadedzinot padomju lidmašīnas, viņš saka:
  - Ej, Staļin, dejo!
  Un meitenes, ļoti apmierinātas ar savu joku, smejas... Padomju aviācija cieš milzīgus zaudējumus, bet izmisīgi cenšas izlauzties cauri. Tomēr tas nedarbojas pret tīģeru meitenēm. Tie ir pārāk dzirkstoši un stilīgākie no foršajiem skaistumiem. Visas padomju mašīnas tiek notriektas. Viens ir spogulis, otrs ir ventilators.
  Turklāt spogulis, ko tur Azumi kailās, noslīpētās, iedegušās kājas, ir vēl efektīvāks.
  Padomju piloti mirst. Daudzi no viņiem ir ļoti jauni. Ir jauni vīrieši, kuriem tikko sākušas veidoties ūsas, un ir meitenes. Tiesa, pēdējo ir maz. Un viņi pārsvarā lido U-2. Šis transportlīdzeklis ir īpaši efektīvs kaujas operācijām naktī.
  Padomju mašīnas deg kā kodes lāpā. Un Azumi, kratīdama savu kailo kāju, rēc:
  - Es esmu nindzja un nav skaistākas profesijas!
  Šai rudmatainajai raganai ir daudz noslēpumu. Viņas mati ir ļoti karsti, kā uguns. Skaista meitene un bīstama pavedinātāja. Viņa piedalījās arī Krievijas un Japānas karā. Japānai nebija nekādu izredžu pret carisko Krieviju. Krievu ir vairāk, un viņiem ir daudzu gadsimtu kara pieredze.
  Un Japāna nesen ir pārsniegusi savas robežas. Nu, kā viņa varēja uzvarēt?
  Bet... Nindzju faktors visu mainīja... Vairākas meitenes ar kailām kājām atraisīja maģiju uz krievu karaspēku, kas cīnījās netālu no Mukendas. Un pārāko cara armiju, kas jau ieguva virsroku pār japāņiem, skāra adatu straumes.
  Krievu karavīri krita, caurdurti, simtos un tūkstošos. Tad Azumi izmantoja burvju spoguli. Tā karstums izraisīja ieroču stobru pārsprāgšanu un krievu karavīru dzīvus sadedzināšanu. Tā bija mežonīga, nikna uguns. Ko nekas nevarēja izturēt vai pretoties. Detonēti kaujas komplekti. Baterijas tika iznīcinātas, viss izdega gandrīz acumirklī....
  Nindzjas ir kļuvušas par īstu postu Krievijas armijai. Viņi uzvarēja, izmantojot prasmes, kas smaržoja pēc maģijas.
  Tad Azumi ieveda Kuropatkinu mežonīgās bailēs, ka viņš pat sāka stostīties. Bet viņa viņu nenogalināja. Un tas zināmā mērā bija mānīgs gājiens. Arī pašas nindzju meitenes sagrāba Krievijas armijas kasi - vairākus zelta maisus. Tas, protams, ir patīkams pārsteigums.
  Līdzās burvju spoguļiem un vēdekļiem ar zobeniem darbojās arī daiļavas kailām kājām. Viņi personīgi uzlauza līdz nāvei daudz krievu karavīru. Un viņi parādīja nindzjas spēku.
  Pēc tam Agouti kļuva slavens jūrā. Viņa arī personīgi nogalināja admirāļa Makarova pēcteci, ar zobenu nogriežot viņam galvu. Un pat mētājot to ar plikajiem kāju pirkstiem.
  Pašu Makarovu uzspridzināja viņas partneris un vīrs Uguns tīģeris. Jā, nindzjām piemīt maģija un tās nevar novecot. Kā citi mirstīgie viņus droši vien apskauž.
  Nindzju spēks ir fantastisks. Un, ja viņi nav iekarojuši pārējo pasauli, tas ir tikai tāpēc, ka viņi reti iejaucas vienkāršu mirstīgo dzīvē. Bet viņi nevarēja neiejaukties karā ar Krieviju. Krievu lācis bija pārāk milzīgs un spēcīgs. Japāna jau no paša sākuma bija lemta zaudēt. Turklāt krievi ir ļoti prasmīgi militārās lietās.
  Taču nindzjas pārcilvēciskais spēks krasi mainīja spēku līdzsvaru.
  Kailām kājām karotāju meitenes sagrāba kuģus no krieviem. Viņu kuģi tika nogremdēti. Viņi arī nodarīja sakāves uz sauszemes. Un izcīniet izcilu uzvaru Tsušimā! Un šeit tas nevarēja iztikt bez Azumi.
  Viņa personīgi un viņas partneri nogremdēja trīs jaunākos Krievijas kaujas kuģus. Parādīja aerobātiku.
  Nindzjām ir tāds spēks! Turklāt meitenes misijās dodas biežāk nekā vīrieši. Kurš gan var salīdzināt ar sievišķo spēku un velnišķīgām spējām savaldzināt?
  Tagad karotāji ir sadedzinājuši daudz padomju lidmašīnu. Viņi sadalīja tankus un ieņēma kājniekus. Padomju karavīri skrien uzbrukt. Un uz tiem no spoguļa.
  Azumi plēsīgi laiza lūpas. Viņa ir lieliska kuce. Un, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, viņš sūta iznīcināšanas zaķus.
  Tajā pašā laikā japāniete čīkst:
  - Mēs tos visus sadedzināsim! Sātans ir mūsu saimnieks!
  Pēc tam tas izstaro jaunu nāvējošu atspīdumu, kas deformē virsmu un pārvērš krievu karavīrus pelnos.
  Agouti arī šauj agresīvi, izsūtot sprāgstvielas kā ventilatoru. Bet tajā pašā laikā karotāja ar kailu papēdi met īpašas bumbiņas.
  Viņi lido un notriec desmitiem karavīru, salaužot viņiem krūtis un salaužot mugurkaulus.
  Blondīne terminators iesaucas:
  - Sitiet līnijkuģi ar akmeni! Tas ir ļoti forši!
  Krievu karaspēka uzbrukums žņaudz... Arvien vairāk līķiem un salūzušām padomju iekārtām piemētāts.
  . NODAĻA Nr.3.
  Ofensīva pret Orelu bīstamākajā sektorā tika apturēta. Bet padomju karaspēks izlauzās cauri frontei no apkārtceļa. Belgorodas-Harkovas virzienā vāciešiem klājās labāk. Tur viņiem bija vairāk spēku, un jo īpaši tanki. Mainšteins veikli manevrēja. Viņš izmantoja jaunākos "Tīģerus", "Panthers", "Ferdinands", kas ir diezgan efektīvi aizsardzības cīņās. Un, iespējams, tie ir pārāki par padomju automašīnām. Jo īpaši Tīģeris nevarēja iekļūt trīsdesmit četros ieročos ar priekšu, un tā sānu varēja paņemt ne tālāk kā trīs simti metru attālumā.
  "Pantera" arī neizlauzās pa pieri, bet paņēma trīsdesmit četrus no diviem kilometriem. Tiesa, būdams vājāks borta bruņās. "Ferdinands" parasti varēja caurdurt padomju transportlīdzekļus līdz četru kilometru attālumā. Un frontālās bruņas ir 200 mm.
  Dienvidos nacisti izturēja. Bet Oriola vietā viņi sāka piekāpties.
  Nindzju meitenes steidzās pārtvert fašistus. Viņi bija ļoti kurti, un šīs skaistules bija foršas. Un kad viņu basās kājas sāka vicināt ventilatoru un šaut ar spoguli saules starus. Un uz priekšu virzošie padomju tanki nokļuva zem adatām un stariem. Automašīnas tika mestas un apgāztas. Metāls kūst. Un skaistās meitenes: rudmate un blondīne rādīja degunus un smīnēja.
  Karotāji darbojās ļoti enerģiski. Viņi pamāja un rādīja zobus. Un visādas sīkas skujas lido. Kas iznīcina ienaidnieku.
  Trīsdesmit četri tiek apgriezti, rullīši no tiem atkrīt un paši ripo. Dažas tvertnes tiek sagrieztas. Un no tiem izplūst izkusis metāls.
  Azumi pamāj ar vēdekli ar baso kāju un met to uz augšu. Šoreiz Agouti izlaiž saules starus. Un viņi plosa krievu tankus.
  Abas nindzju karotājas izskatās tik neglītas un nāvējošas. Un tajā pašā laikā gandrīz kails. Viņi sit krievu tankus. Tad parādījās Iļja. Un tad sāk darboties viņu papēži, palaižot kūkas ar sprāgstvielām, kas satricina telpu un saplēš padomju lidmašīnas. Viņi norauj degunus un saritina spārnus.
  Fašisti rēc, vicinot rokas:
  - Rush Švein!
  Nindzju meitenes ķiķina atbildē. Sūtot plikas, iedegušas kājas, nāves dāvanas.
  Skaisti karotāji, Azumi mati ir tik sarkani, ka izskatās pēc nacistu karoga, kas plīvo vējā. Un karotāji kulina padomju karavīrus. Un tāpēc viņi izmantoja jaunus ieročus. Viņi sāka pūst burbuļus, izmantojot savas kailās, graciozās kājas.
  Un iznāca caurspīdīgas, dzirkstošās bumbiņas. Viņi pat varētu sadedzināt titānu.
  Un viņi uzbruka padomju transportlīdzekļiem, tos uzspridzinot un iznīcinot.
  Azumi, šis rudmatainais velns, saukts par ugunīgo tīģeri, ar kailiem pirkstiem mētājot burbuļus, dziedāja:
  - Bet ja godīgi...
  Agouti, izmantojot spoguli, kas grieza viņas kailās kājas, čirkstot kā zvirbulis, sacīja:
  - Es uzvaru visus!
  Azumi no kailajiem, noslīpētajiem pirkstiem izlaida duci burbuļu, kas mirdzēja ar perlamutru, sacīja:
  - Un mēs uzvarēsim Staļinu!
  Agouti sūtīja saules starus ar kailiem kāju pirkstiem, sadedzinot pāris desmitus padomju lidmašīnu, izdodot:
  - Un tas, protams, ir pareizi!
  Azumi iesmējās. Viņa uzlēca, griežot vairākus kūleņus gaisā un pūšot burbuļus ar basām kājām. Tajā pašā laikā dzied, savā plaukstošajā un reizē zvana balsī:
  - Bet imperators mums dos pavēli...
  Agouti kliedz, no basām kājām šaudīdams spožas bumbiņas, padarot aklus padomju karavīrus:
  - Banzai un acī!
  Azumi agresīvi apstiprināja, klintis ar ilkņiem un notriekt padomju uzbrukuma lidmašīnas un frontes bumbvedējus:
  - Spēlēsim cūciņu!
  Karotāji turpināja jokot un izmest nāves dāvanas. Tie ir tik dzirkstoši, ka to pasakā nav iespējams pateikt, pat ne ar pildspalvu aprakstīt! Un nindzju meiteņu ķermenis ir tik muskuļots, viņu āda ir bronza un spīdīga, it kā ieeļļota.
  Agouti paņems to un šņāks, izmetīs vairākus saules starus un rēks:
  - Es tevi piebeigšu ar apavu krēmu...
  Azumi enerģiski svilpa, smējās, vicināja plikām kājām un sūtīja burbuļus. Un viņa salīmēja padomju mašīnas bumbiņās, kas dega. Un liesmas pacēlās augstu, šķietami gatavas laizīt zvaigznes cauri stratosfērai.
  Savukārt Agouti sūtīja saules starus un dziedāja, mirdzot plikajiem papēžiem:
  - Lidojis virs nelaimīgās planētas...
  Azumi turpināja ar lielu entuziasmu, izmantojot tukšas, noslīpētas kājas un burbuļus:
  - Tumsa ir pilna ar zvaigžņu monstriem!
  Agouti, kura kaili papēži raidīja spoguļatspīdumus, čivināja, ar gaismas stariem notriekdams padomju lidmašīnas un peldošus tankus:
  - Okupants ienīst savu cirvi...
  Azumi ar lielu entuziasmu palaida gaisā burbuļus, izdalot karstumu un dedzinošu napalmu. Un šie burbuļi notrieca padomju tankus, kājniekus un lidmašīnas, viņa izdeva:
  - Asināt un sakapāt galvu!
  Agouti ar īstas nindzjas entuziasmu, basām kājām izdalot nāves starus un iznīcināšanas dzēšgumijas, ierunājās:
  - Viņš tomēr ir vīrietis, nevis bandinieks...
  Azumi, mirdzot kailajiem, apaļajiem, sārtajiem papēžiem un pūšot tos, čivināja:
  - Un jūs nevarat staigāt zem jūga mūžīgi ...
  Agouti dziedāja ar lielu entuziasmu, kamēr viņas saules stari, kas atspīdēja no kailajām zolēm, apdedzināja tankus, lidmašīnas un kājniekus. Es gatavoju kebabus no krievu karavīriem.
  Un meitene enerģiski dziedāja:
  - Pārvērš ļaunos ienaidniekus par uguni...
  Azumi, raidot saules spīdumu ar savām kailajām, ļoti graciozajām zolēm un burbuļiem, kas izdala visas varavīksnes krāsas, čivināja sieviešu lakstīgalas balsī:
  - Viņš kļūs par jauno pasauļu valdnieku!
  Pēc tam abas skaistules virpuļoja gaisā un dziedāja:
  Nu ko es varu teikt, ko es varu teikt,
  Tā tiek būvētas nindzjas...
  Ka viņiem patīk nogalināt vājos,
  Viņi tevi nogalinās, tikai svilpi!
  Azumi ar lielu prieku šņāca, no viņas plikajiem, apaļajiem papēžiem lidoja daudzkrāsaini, volāni un ļoti nāvējoši burbuļi. Kas ar lielu intensitāti notrieca lidmašīnas un visu sasmalcināja. Kā pazemes radījums.
  Un kāds skaistums un grācija bija šo elles princešu kājas! Kaut kas pilnīgi neiedomājams. Tās ir meitenes, par kurām viņi runā - viņas pārvērš savus ienaidniekus ellē. Un, ja kāds viņiem nepakļausies, tad paliks bez galvas. Galu galā šis pāris izcēlās Krievijas un Japānas kara laikā. Visās četrās cīņās ar Kuropatkinu japāņi uzvarēja tikai ar nindzju palīdzību.
  Un šīs meitenes sevi parādīja ar nāvējošas maģijas palīdzību. Un viņi sāka tādu iznīcību, ka to nav iespējams pateikt pasakā vai aprakstīt ar pildspalvu.
  Taču uzbrukums Visokajas kalnam Portarturā ir īpaši vērtīgs. Tur meitenes varēja izdarīt to, ko nespēja visa ģenerāļa Nogi armija. Viņi metās augšā kalnā.
  Tikai mēs divatā, gandrīz kaili, tikai bikini. Un viņiem apkārt bija gaisa balonu virpuļi. Šīs meitenes ir tik foršas. Krievu lodes aizlidoja no bumbām. Apklusa gan ložmetēji, gan lielgabali. Notika īsta, burtiska samuraju armijas sakāve. Un karotāji demonstrēja nelokāmu garu.
  Mēs nokļuvām ierakumos un sākām cirst krievu karavīrus. Visi viņu zobeni dzirkstīja un sita kā zibens. Tās bija tādas meitenes, kurām viņām nebija neviena līdzvērtīga.
  Nindzjas gāja pa ierakumiem. Un zobeni pārgrieza krievu karavīrus uz pusēm. Azumi ar vienu vēzienu nocirta piecus un dziedāja:
  - Mēs kliedzam banzai...
  Agouti, šī blondīne ar kailām, graciozām kājām, ar vienu šūpošanos nocirta septiņas un pļāpāja:
  - Mēs atkarosim savas Kuriļu salas!
  Azumi turpina visus cirst. Un ar vienu šūpošanos viņa nojauca astoņus krievu karavīrus uzreiz, čīkstot:
  - Pusnaktī iemūžināsim visu reģionu!
  Agouti turpina iznīcināt un iznīcināt. Vienas šūpoles, un uzreiz deviņi krievu karavīri tiek pārgriezti uz pusēm, viņa čivināja:
  - Mēs parādīsim saviem kaimiņiem spēku!
  Meitenes sevi jau ir parādījušas. Gandrīz kaila, iedegusi, muskuļota. Ļoti skaista un spēcīga. Karavīri pat baidās uz viņiem šaut, vai žēl. Un visiem zobeni tiek nocirsti bez ceremonijas. Un tie pārvēršas asiņainā haosā.
  Azumi čīkst un rūc:
  - Banzai! Es esmu supermena meitene!
  Agouti sasitīs tevi ar burbuļiem no kailajiem papēžiem, pa krievu līniju. Un viņš pļaus rēkdams:
  - Un nekādu problēmu!
  Karotāji smagi gāja pa Visokoja kalnu. Un viņi uztvēra šo galveno punktu. Japāņi sāka dominēt Portarturā. Krievu eskadra mēģināja izlauzties. Bet tā tur nebija. Meitenes jūrā satika krievus un noslīcināsim. Un izdariet tai spiedienu.
  Azumi nosūtīja krievu līnijkuģi saviem senčiem un dziedāja, sitot pret metālu ar pliku papēdi:
  - Īsumā...
  Agouti atbalstīja savu partneri. Strādāt ar basām kājām un sūtot burbuļus uz Krievijas kuģiem. Un pilnīgas iznīcināšanas burbuļi, japāņu nindzja, to paņēma un nošņāca:
  - Īsumā...
  Un abas slepkavas pļāpā:
  - Būt klusam!
  Un tā viņi ar kailajiem papēžiem padevās burbuļiem, šņāca un kliedza pilnā sparā, rēkdami:
  - Būt klusam! Šeit no zāles...
  Sūtot pāri krievu kuģiem starus, kas iztvaikoja metālu ar basām kājām, viņi iekliedzās:
  - Visi ārā no istabas!
  Un tādi mežonīgi smiekli atbildē... Īsāk sakot, Hanas krievu flotei. Un Japāna izcīnīja pārsteidzošu uzvaru pret valsti, kurā ir vairāk karavīru nekā citās pasaules armijās.
  Azumi pašlaik sasmalcināja padomju armiju, kas bija izlauzusies. Tas sadedzināja tankus un raidīja starus uz ienaidnieka lidmašīnām. Viņa demonstrēja ellišķīgu spiedienu un nelokāmu gribu. Un viņas kailie papēži, tik apaļi un vilinoši, raidīja burbuļus, kas kvēloja visās varavīksnes krāsās.
  Azumi to paņēma un dziedāja:
  - Nindzju maģija nav joks!
  Agouti ar milzīgu spiedienu uzmeta vairākus mirdzošus saules starus ar kailajiem papēžiem un teica:
  - Nindzju maģija nav joks!
  Un abas skaistules piekāpjas ar kolosālu rūkoņu:
  - Jūs nevarat jokot ar mums, nindzjām!
  Un nindzju meitenes palielināja apšaudes intensitāti. Dega simtiem padomju tanku, eksplodēja liels skaits krievu lidmašīnu. Viss ieguva haosa raksturu.
  Azumi sajūsmā čivināja, sita basām kājām un lidoja gaisā, čivināt:
  - Tu nejoko ar nindzjām!
  Agouti, vicinot kailās ekstremitātes un ar naža pirkstiem raidot iznīcināšanas starus, čīkstēja:
  - Viņi kopā ar mums duļķo ūdeņus!
  Padomju karaspēkam bija arvien grūtāki laiki. Gandrīz visi padomju tanki un lidmašīnas tika iznīcinātas. Un karotāji uzņēma kājniekus. Iznīcināšana pieauga. Bet kaujā piedalījās tikai jaunavas meitenes. Bet šīs meitenes ir nindzjas!
  . NODAĻA Nr.4.
  Padomju ofensīva beidzot beidzās, un krievu vienības apstājās. Tādējādi karš pāršķīra vēl vienu lappusi, ko iezīmēja operācijas Rumjanceva neveiksme. Vācieši saņēma atelpu un mēģināja piesaistīt papildspēkus. Arī jaunais Lev tanks sāka ierasties frontē. Kam reālajā vēsturē panzvalei nepietika līdzekļu. Bet tagad vāciešiem ir vieglāk, jo nav Rietumu frontes: ASV un Lielbritānija, nindzjas sakāvušas, karu atstāja negodā.
  Un sērijās var palaist kaut ko tādu, kas patiesībā, kad nebija nindzju, nebija.
  Lev tanks ir ļoti iespaidīgs: tas sver deviņdesmit tonnas, tam ir 150 mm frontālās bruņas, 110 mm sānos un pieres un 105 mm 70 EL lielgabals. Turklāt bruņas ir slīpas gan uz pieres, gan sāniem, tāpat kā Panther. Mašīna, kurai trīsdesmit četri gadi nekad nespēs iekļūt. Un lielgabals parasti ir visspēcīgākais no prettanku modeļiem. Un kā viņš sit. Braukšanas rādītāji ir sliktāki, bet 1000 zirgspēku motors tiek galā labi.
  Un "Lauva" sevi parādīja cīņā. Un pašā tankā cīnās sieviešu apkalpe. Tas ir ļoti forši un seksīgi!
  Eh, meitenes, cik jūs esat skaistas. Un izskatās labi karā.
  Cieši saliedēta četru cilvēku grupa, pirmās sieviešu kārtas tankkuģi Trešā Reiha vēsturē, brauc uz tanka Lion. Gerda ir ekipāžas komandiere, Šarlote ir ložmetēja, Kristīna ir ložmetēja, Magda ir šofere. Un visas četras meitenes izgāja cīnīties basām kājām un tikai bikini.
  Un ka viņi testē jauno Lev tanku. Skaistas meitenes brauc ar mašīnu. Šī ir viņu pirmā cīņa. Trīs padomju tanki T-34-76 virzās uz priekšu. Lieki piebilst, ka mašīnas ir ātras.
  Bet Leo tie ir pilnīgi droši. Ja "Tīģeris" joprojām var iekļūt sānos un vēl jo vairāk "Panther", tad trīsdesmit četri nekad neiekļūst "Lauvā".
  Gerda ķiķina un pamāj rudmatainajai Šarlotei:
  - Šaut uz ienaidnieku!
  Uguns velns agresīvi norūca:
  - Es viņus visus sagraušu!
  Un viņš balstās ar kailajiem papēžiem pret metālu. Nepieciešams koncentrēties. Valkājot bikini, jūs jūtaties daudz labāk par automašīnu. Ir labi, ja ķermenis ir gandrīz kails. Un karstums ir daudz patīkamāks. Un jūsu āda ir iedegusi un spīdīga no sviedriem. Šarlote izšauj pirmo šāvienu. Tas atver uguni no liela attāluma, jo tā lielgabals ir nāvējošs. Bet pamēģini, tu dabūsi.
  Lādiņš lido ar svilpi. Tas griežas pa gaisu... Šarlote aiz patikas nolamājās - viņa palaida garām.
  Gerda ir blondīne. Ļoti muskuļota, skaista, iedegusi. Viņš nervozi berzē savu kailo, graciozo kāju uz sakarsušajām bruņām un čirkst:
  - Asa acs - šķības rokas!
  Šarlote mežonīgi rēc:
  - Es esmu vācu specvienības!
  Un sarkanais velns atkal šauj. Šoreiz čaula pietrūkst ļoti tuvu mazajam trīsdesmit četru tornītim.
  Kristīna arī ir rudmate. Tikai tad, ja Šarlotes mati ir sarkani vara, tad Kristīnas mati ir dzelteni vara. Viņa ir arī ļoti skaista un izliekta. Ložmetēja šāvējs. Bet pagaidām padomju kājnieki nav redzami, un nevajag šaut. Un "Lauvai" ir četri ložmetēji uz eņģēm, un piektais ir koaksiāls ar stobru.
  Kristīna uzlika rokas uz Šarlotes kailajām zolēm un ieteica:
  - Ļauj man tevi masēt!
  Šarlote aizdomīgi nočukstēja:
  - Kam tas domāts?
  Kristīna smaidot atbildēja:
  - Lai tu kļūsti precīzāks! Enerģija plūdīs caur kājām!
  Šarlote negribīgi piekrita:
  - Ejam!
  Lev tanka pistolei ir skaidrs trūkums - zemāks uguns ātrums. Tikai pieci metieni minūtē. Tāpēc mums ir jāatklāj uguns no lielāka attāluma. Izmēģiniet to - jūs trāpīsit!
  Bet Šarlote koncentrējās. Kristīna masē savas ciešās, bet graciozās zoles. Varasarkanais velns plati pasmaida. Un izdara jaunu kadru...
  Šāviņš ietriecas padomju tanka torņa pašā centrā. Un noplēš to no ķermeņa. Metāls sadalās un sadalās gabalos. Un kaujas komplekti ir saplēsti.
  Gerda priecīgi saka, laizīdama savas pilnīgās, koši sarkanās lūpas:
  - Staļinam uzsita pa ragiem!
  Šarlote, pievienojot jaunu apvalku, kaislīgi saka:
  - Uz viņa ragiem, un starp viņu!
  Kristīna, sitot basās kājas pret bruņu sienu, skaļi čivināt:
  - Es nācu no Zanzibāras, mana dzimtene ir Sahāra!
  Šarlote priecīgi saka:
  - Trīs un vairāk ir manas kājas. Varbūt es tur vēl tikšu!
  Kristīna pasmaidīja un tvītoja:
  - Ak, tādas kājas, es ar prieku tās masēju!
  Magda atbildēja ar nopūtu:
  - Un mans darbs ir visneinteresantākais! Mūsu tanks stāv, un krievi taisās pretī!
  Gerda, mierināja, čivināja:
  - Tu vēl viņus apspiedīsi!
  Magda šaubīgi sacīja:
  - Nav labi saspiest cilvēkus!
  Šarlote nikni iespiedzās un šņāca:
  - Ienaidnieks ir ienaidnieks! Un viņam nebūs žēlastības!
  Ugunīgais velns juta, ka es masēju viņas basās kājas. Šarlote smiesies un pavērsīs gandrīz kailajām krūtīm pret ieroci. Tad viņa izšāva...
  Apvalks gandrīz pieskārās mazajam trīsdesmit četru tornītim un joprojām lidoja garām. Un padomju tanki šāva pretī. Un viņi palielināja ātrumu līdz robežai.
  Gerda ar satraukumu atzīmēja:
  - Šie trakie krievi var iet pēc auna! Mums vajadzētu viņiem labi parunāt!
  Šarlote, sarūgtināta, tvītoja:
  - Ja nākamreiz palaidu garām, sit man pa seju!
  Kristīna iesaucās:
  - Gūten morgen, guten tā! Viņi tev iesita pa seju, tā un šitā!
  Magda ar zobiem kā pērlēm, atzīmēja:
  - Sit vai nesist - viss ir pēc Dieva gribas!
  Gerda iesmējās un iesaucās:
  - Labi, šauj!
  Šarlote cieši sakoda zobus. Viņa drebēja no dusmām. Un es centos koncentrēties. Kristīna arvien intensīvāk sāka masēt zoles.
  Ugunīgais velns izšāva. Un viņa izcēla zobus vēl vairāk. Šoreiz čaula trāpīja korpusam. Padomju mašīna apstājās un izpūta dūmus. Šarlote iesaucās:
  - Es esmu Robins Huds!
  Gerda smaidot apstiprināja:
  - Jā, tas nav slikti!
  Magda tviterī ierakstīja:
  - Nežēlīgi, bet vajadzīgs!
  Kristīna kutināja Šarlotes kailo papēdi un čīkstēja:
  - Tas ir šedevrs! Šaušanas šedevrs!
  Gerda smaidot teica:
  - Bet palicis tikai viens!
  Šarlote indīgi nošņāca:
  - Es viņu apglabāšu siltu!
  Āriešu meitene mērķēja. Un viņa izšāva, maigi nospiežot pistoles pogu. Padomju mašīna saraustījās un turpināja tuvoties. Acīmredzot lielgabals "Lauva" nebija īpaši veiksmīgs.
  Šarlote nolamājās, atklājot ilkņa zobus:
  - Pārmērīgs kalibrs! Tāpēc mēs nevarēsim to izlauzties!
  Gerda laboja savu partneri:
  - Tu gribēji teikt, nepieķer!
  Sarkanmatainā kuce raustījās un šņukstēja:
  - Es teicu to, ko gribēju teikt...
  Un viņa atkal sāka mērķēt. Arī padomju auto izšāva un metās tuvāk, riskējot salauzt ātrumkārbu. Trīsdesmit četros gados ātrumkārba bieži salūza, attīstot lielu ātrumu. Tas nedaudz devalvēja dzinēja jaudu.
  Taču mašīnas joprojām ir izveicīgas, un mazajā tornī ir grūti iekļūt. Vācu kareivji basām kājām atkal mērķē uz veiklu padomju tanku. Meitenēm ir paveicies, ka nindzju darba dēļ ir pazuduši daudzi padomju tanki, un tikai trīs trīsdesmit četri dodas pret neveiklo "Lauvu".
  Ja KV sērija būtu bijusi pret vāciešiem, viņiem būtu vieglāk. Bet acīmredzot tas nav liktenis. Šarlote kustina kātu un smaida, kad Kristīna masē papēžus. Meitenes daudz skraida basām kājām. Un pēdu āda ir raupja, elastīga, taču tas zolei nemaz nezaudē savu pievilcību. Kristīna viņu masē un smaidot saka:
  - Basām kājām skrien pa taku!
  Šarlote nomierinās. Padomju tanks nāk arvien tuvāk un tuvāk. Un tajā ir vieglāk iekļūt. Lai gan Tiger 88 milimetru lielgabals ir daudz labāks un vēl jo vairāk Panther 75 milimetru lielgabals. Godīgi sakot, "Panther" meitenēm piestāvēja labāk nekā "Lauva". Viņa ir gan mobilāka, gan ātrāk šauj. Un "Lev"? Izņemot bruņas, viss ir sliktāks par Panteru. Un pat jaudīgāks lielgabals nav ļoti praktisks. Ko darīt, ja "Lauva" var iekļūt trīsdesmit četros no attāluma, kas pārsniedz piecus kilometrus? Un, ja trāpīsi, izmēģini veiklā un salīdzinoši mazā padomju tankā! Uguns ātrums ir trīs reizes mazāks nekā Panther.
  Šarlote agresīvi čukst un koncentrējas. Un viņš šauj, mērķējot uz ķermeni. Tur ir nedaudz vieglāk nekā tornī, kas ir mazs un stūrains. Lādiņš izlido no purna un trāpa trasē. Trieciens ir spēcīgs, salaužot vairākus ruļļus vienlaikus. Padomju mašīna, saņēmusi vēderā, apstājas un joprojām nezaudējot spēju šaut, šauj uz vācu tanku. Un tas atsitas pret "Lauvas" slīpo pieri. Iekšā tas mazliet dārdēja. Slīpās un biezās bruņas rikošeta. Jāatzīmē, ka "Lauva", kas ir progresīvāka nekā "Tīģeris", tajā bruņas tika uzstādītas leņķī, tāpat kā "Royal Tiger". Bet tas padarīja tvertni nedaudz dārgāku un grūtāk ražojamu. Pagaidām "Tiger"-2 tikai iziet testus. Un "Lauva", kuru izstrādāja francūži, sērijā nokļuva agrāk.
  Bet pati ideja apbruņot tanku ar tik spēcīgu lielgabalu un panākt, lai tas sver deviņdesmit tonnas, ir ļauns. Pat ja trīsdesmit četri to neiegūs no jebkura leņķa, tas joprojām var to satriekt. Un tas, protams, ir faktors, kas padara Lion ne labāko tanku praksē. Bet ļoti dārgi un grūti transportējami.
  Šarlote, sūdzoties, ka lielgabals neizšauj pārāk ātri, sūta apdares lādiņu padomju mašīnas pierē. Tā kā trīsdesmit četri ir apstājušies, tagad tajā iekļūt ir daudz vieglāk. Un ugunīgais velns caurdur bruņas. Tornis saplīst gabalos, kā tomāts zem cirvja.
  Gerda iesmējās un, kratīdama basu kāju, atzīmēja:
  - Kā vienmēr, tas ir lieliski!
  Magda entuziastiski tvītoja:
  - Viss neiespējamais... Kādreiz notiek!
  Šarlote ļoti apmierināta teica:
  - Rezultāts ir trīs nulles mūsu labā! Piekritīsiet, ka pirmajā kaujā nav slikti... Lai gan ierocis tiešām nav optimāls!
  Kristīna iesmējās un atzīmēja:
  - Tēmeklis ir diezgan precīzs... Bet te vēl daudz kas ir atkarīgs no cīnītāja precizitātes.
  Magda ar bažām jautāja:
  - Mēs virzīsimies dziļāk padomju aizsardzībā... Vai arī nogaidīsim!
  Gerda, berzējot savu kailo rozā zoli, šaubīgi sacīja:
  - Ja mēs paši šādi mīdīsimies, mūsu tanks tiks pilnībā iznīcināts. Labāk to nomaskēsim!
  Magda racionāli atzīmēja:
  - Šādu kolosu ir grūti nomaskēt!
  Šarlote piekrita:
  - Jā... Eh, labāk būtu "Pantera", tikai ar zemāku siluetu. Un tad parādījās zvērnīca. Spēcīgi, bet neveikli!
  Kristīna izkāpa no lūkas un atzīmēja:
  - Jā, mūsu tanki vēl ir tālu no ideāla... Bet kā saka - smagas nepatikšanas ir sākums!
  Meitenes priecīgas kāpa ārā no karstās tvertnes un sāka to apbērt ar zāli un zariem. Un patiesībā viņi to nedarīja pārāk pārliecinoši. Un debesīs parādījās briesmīgais padomju Iljas...
  Gerda dusmīgi atzīmēja:
  - Tas ir "Lauva", tas varētu būt viegls upuris vētrainiem!
  Šarlote ķiķināja un norādīja uz debesīm.
  - Un tur lido jaunākais ME-309. Tagad viņš rādīs padomju varu ar saviem 30 mm lielgabaliem.
  Magda dusmīgi iespieda baso kāju:
  - Mēs esam nikni velni! Un dzimis, lai uzvarētu!
  . NODAĻA Nr.5.
  
  Pēc tam, kad Sarkanā armija bija pilnībā izsmelta, paši nacisti devās uzbrukumā. Nacisti sāka virzīties uz priekšu Kurskas virzienā, mēģinot izveidot katlu ar pretuzbrukumiem no ziemeļiem un dienvidiem. Tomēr viņiem bija jāpārvar ļoti spēcīga aizsardzība. Sarkanā armija vairākus mēnešus gatavojās ofensīvas atvairīšanai. Un viņa spēja sevi pamatīgi nostiprināt.
  Bet tad Japāna to paņēma un atvēra otro fronti Tālajos Austrumos. Protams, samuraji nevarēja neiejaukties, viņu gods to prasīja.
  Lai gan Japānas agresijas draudi bija reāli, ar kukuļdošanas un nodevības palīdzību Mikado aģenti pārliecināja Vladivostokas pavēlniecību nenovest karaspēku pilnā kaujas gatavībā. Un rezultātā jau ir izcelts Damokla zobens, un viņi mielojas restorānā.
  Majora Vinogradova satvēra jauno virsnieku aiz matiem; viņa bija par viņu galvu garāka un nepārprotami stiprāka:
  - Kāds viņš ir dūrējs un dzērājs! Kāpēc jūsu komanda ir tik nesakārtota? Šis puisis vairāk izskatās pēc salona zēna nekā virsnieka. Varbūt vispirms labi uzspridzināt, lai visi apiņi nāk ārā.
  Dubinins bija samulsis:
  - Šī ir Pasha Šoigu. Viņš tika nosūtīts uz kursiem tieši no Suvorova militārās skolas saskaņā ar saīsinātu programmu. Viņš vēl ir tikai puika, dzimšanas diena ir pēc diviem mēnešiem - viņam ir sešpadsmit gadu.
  Vinogradova nepatīkami savilkās:
  - Oho! Piecpadsmit gadu vecumā un jau virsnieks! To dara karš! Es pat nezināju, ka molokos jau saņem pilnvērtīgus titulus.
  Dubinins paraustīja plecus:
  - Karā bērni aug agri! Turklāt ar viņu notika stāsts, šķiet, ka viņš uzrakstīja vislabāko stāstu par Maskavas aizsardzību, un Žukovs to atzīmēja un ieteica pārcelt zēnu no kadetiem uz virsniekiem.
  Vinogradova kļuva laipnāka par šiem vārdiem:
  - Labi! Ka viņš nav muļķis. - Viņa piedraudēja, it kā skolā mācītos ar pirkstu. - Kopumā nav slikti, bet ne vairāk dzert! Es jūtu smaržu, bet mans deguns ir kā suns, tieši zem tribunāla! - Spēcīga sieviete, nobriedusi, bet nezaudējusi sportisko harmoniju un svaigumu, ar pirkstu iebakstīja pulkvedim. - Patiesībā tu arī par to maksāsi. Vīrietis jau ir pusmūžā, bet uzvedas šādi.
  Dubinins histēriski noklepojās:
  - Patiesībā man ir trīsdesmit trīs, bet esmu jau septiņas reizes ievainots, tāpēc šķiet, ka esmu vecs...
  Vinogradova gribēja kaut ko teikt atbildē, kad pēkšņi pirms rītausmas klusumu pāršķēla zvērīga rūkoņa. Likās, ka no debesīm nokrita smagi laukakmeņi, un loga stikls uzreiz izsprāga. Krusas akmens lauskas klabēja uz galda un pat iekrita iereibušo virsnieku rokās un sejās. Vinogradova pavēloši kliedza:
  - Visi nekavējoties dodas prom.
  Dubiņins atbildē kliedza tik skaļi, ka gandrīz pārrāva balss saites:
  - Tie ir divpadsmit un astoņpadsmit collu čaumalas! Šķiet, ka lielākās tonnāžas japāņu kaujas kuģi ir sākuši medības, kas nozīmē.
  Vinogradova neapmierināta ar zābaku atsitās pret sienu. Starp citu, kule no trofejas zābaka ieplīsa flīzē:
  - Sākās, bet ne tā, kā plānojām! Pavisam ne tā! Sasodīts, mums nekavējoties jāizved eskadra jūrā un jānogremdē šauracainu makaku valsts flote.
  Pirmā ranga kapteinis (aka pulkvedis), kurš nokrita četrrāpus, nomurmināja:
  - Ieroči ir tikai uz mana iznīcinātāja un vēl pāris mazām siles. Mums pat nav atbildes.
  Vinogradova parādīja smagu dūri:
  - Nu tu un ēzeļi! Karotāja sieviete ar ziliem matiem kā cunami plosās rūca. - Bet jums vajadzētu piekrastes artilēriju! Ne visi tika nosūtīti uz Rietumu fronti, tāpat kā aviāciju. Galu galā par to, ka Japāna jebkurā brīdī var iestāties karā, tiek runāts gadiem ilgi.
  Viņš gribēja teikt, jau diezgan ievainotais Dubiņins, bet atkal dārdēja, lija lauskas. Sirēna gaudoja, brīdinot par lidmašīnu ierašanos. Dubinins ar lielām grūtībām piecēlās un kliedza pāri Vinogradovas troksnim:
  - Mums ir aviācija, un piekrastes akumulatori, pat ja ne pilnā komplektācijā, ir pieejami. Mēs varēsim atbildēt!
  Skrienot pa ielām, pilote norūca:
  - Es vienkārši skrietu pie sava cīnītāja un iestādīšu šos japiešus, liksies, ka ar to būs par maz. Viņi maksās arī par Tsushima un Mudouen.
  Šoigu, kuram bija nogriezta puse auss, piekrita:
  - Jā, viņi maksās! Jā, pat ar procentiem!
  Bija dzirdami sprādzieni un novēlota pretgaisa ieroču pļāpāšana. Kopumā lielākā daļa Vladivostokas pretgaisa aizsardzības tika noņemta tālajā 1941. gadā, lai stiprinātu Maskavas aizsardzību, tāpēc vairāki Uzlecošās saules zemes nometnes punkti šādam "troksnim" īpaši nepievērsa uzmanību. Japāņu niršanas bumbvedēji nometa pavasara "dāvanas" ar pīrsingu. Uzbrukums tika veikts gan pilsētai, gan flotei. Japāņu lidmašīnas nav pārāk lielas, bet izveicīgas, bet līnijkuģi, gluži pretēji, ir dūšīgi. Lielākā no tām pat okeānā ir šauras, tās garums ir trīssimt metri, bet lielgabali - milimetri 460. Līdz šim amerikāņiem nevienu no šīm skaistulēm nav izdevies nogremdēt, un izdzīvojušie kopā ar kreiseriem iznīcināja. krasts. Tas bija ļoti līdzīgs ļaunajam uzbrukumam Uzlecošās saules zemē, kas notika 1904. gada 27. janvārī. Tikai tad aviācijas nebija.
  Dubiņins juta, ka nosmaka no skriešanas. Viņš nav pārcilvēks, bet gan vienkāršs cilvēks ar slimām plaušām, kas nonāk sarežģītā situācijā. Taču Viktorijā viņš nebija tas, kurš viņu krietni apsteidza. Interesanti, cik viņai gadu, viņa gandrīz neizskatās vairāk par trīsdesmit, viņas krūtis ir lielas un pleci plati kā vīrietim.
  Vinogradova pēkšņi pagriezās un pamāja ar roku:
  - Neskrien, vecīt, seko man! "Viņa kliedza ar tādu spēku, ka skaņas vilnis vienkārši trāpīja ausīs. - Pēc iespējas ātrāk izved iznīcinātāju jūrā.
  Netālu nogranda sprādzieni, nokrita gruveši, viens no tiem uzkrita tieši uz Vinogradovu, un viņa to automātiski aizķēra ar rokām. Terminatora meitene jutās kā vārtsargs, kurš veiksmīgi guvis soda sitienu, fragments bija apaļš, silts un izskatījās pēc bumbas. Andželika pēkšņi sajuta, ka viņas rokās plūst kaut kas šķidrs. Meitene paskatījās uz fragmentu, un pat šeit kā dzelzs karotājam, trīs gadu kara rūdītam (Kopā ar spāņu), viņai kaklā sacēlās slikta dūša. Viņai rokās bija bērna galva. Nabaga meitene (to var redzēt viņas īsajās bizēs, ar izsistām acīm. Vinogradova uzmanīgi nolika galvu uz saplaisājušā asfalta un pārlika krustu:
  - Jums nebija laika grēkot vai dzīvot! Tomēr nav lielāka grēcinieka par Dievu, tāpēc nav lielāka grēka kā vienaldzība pret bērnu ciešanām.
  Atskanēja vēl viens rēciens, un viens lauskas ietriecās meitenes zābakā, skrāpējot viņas ādu. Vinogradova gribēja apgriezties un pēc iespējas ātrāk steigties uz skrejceļu, kur viņas MIG pacietīgi gaidīja savu agresīvo saimnieku, taču...
  Ass kā dunča asmens, karotāja skatiens saskatīja neciešamas sāpju grimases pirmā ranga kapteiņa Vasiļčikova sejā, kad viņa nogrieztā ķermeņa augšdaļa uzlidoja sprādziena viļņa uzmestā. Pati meitene tik tikko izvairījās no fragmenta. Lai gan kāda meitene viņa ir, viņa pirmo reizi ķērās pie ieročiem civilajā dzīvē. Viņa jau savulaik kaut kā aizķēra vaigu, pat starptautiskās kaujas laikā Spānijā. Rezultātā palika dziļa rēta, kas ilgu laiku sabojāja viņas izskatu. Plus arests un pulkveža nosūtīšana uz koncentrācijas nometni. Tiesa, tieši Sibīrijā mežizstrādes vietā viņa tika iepazīstināta ar vienu ļoti spēcīgu burvi, kuram ar smērvielu palīdzību un garu piesaukšanu izdevās sadziedēt, it kā nekad nebūtu bijis, šo brūci un vēl vairākas. Rētas, kas iegūtas kaujās ar baltajiem čehiem, Kolčaka, Deņikina, Vrangeļa karaspēku. Un viņa viņai daudz mācīja, tāpēc Vinogradova, šķiet, piederēja izvēlētajiem cilvēkiem.
  Viņa ieguva iespēju doties prom pirms termiņa, izmantojot sieviešu piekariņus, tāpēc, neskatoties uz grūto rakstu, viņai tika piemērota amnestija. Lieta, protams, nav tik daudz pierunāt vīrieti, bet gan nodrošināt, lai ballītes rīkotājs par to neuzzina. Un visādu informatoru ir tik daudz, ka ziņotājs uzspiež ziņotāju ziņotājam un ziņotājam. Tātad jūs nesaņemsit lielu ātrumu, ja novērtēsit savu karjeru.
  Tas nozīmē, ka Japānai ir lielas priekšrocības kājnieku, aviācijas un pat tanku jomā. Nu tankos no mūsu puses to kompensē kvalitatīvs pārsvars, bet pārējais ir daudz sliktāks. Lai gan, ja ņemam kājnieku ieročus, arī Japāna nedaudz atpaliek ložmetēju skaitā, tai galvenokārt ir bises. Taču arī Tālo Austrumu divīzijas ir vāji aprīkotas ar ložmetējiem. Mašīnu visiem nepietiek. Tātad... Kvalitātes ziņā kājniekos nav nekāda pārākuma, drīzāk vēl sliktāk, visus labākos virsniekus pārcēla uz padomju fronti, te sliktāko karaspēku, kā likums, neapšaudīja, kam bija minimāls militārās mācības. Tas nozīmē, ka karš sākas PSRS ārkārtīgi nelabvēlīgā situācijā. Un daudzas jaunizveidotās rezerves tiks nosūtītas uz austrumiem...
  Vinogradova pēkšņi ietriecās ugunī. Bombardētā pilsētas slimnīca dega. Attēls ir patiesi apokaliptisks: sievietes, bērni un veci cilvēki deg dzīvi. Šeit zīdainis iekrita tieši ugunī, un visapkārt atskanēja briesmīga rēkoņa un vaidi.
  Vinogradova sajuta galvā erceņģeļu taures un metās liesmās. Uguns mēles laizīja meitenes kailās rokas un atvērto seju, taču pilots kustējās tik ātri, ka viņai izdevās bērnu pacelt, izraujot viņu no iznīcības apskāvieniem.
  Meitene izlēca, sajutusi tikai nelielu niezi uz ādas, un paskatījās uz mazuli. Ak, bija jau par vēlu, zēns nosmaka, ievelkot liesmas plaušās, apdegumus apaļajā sejā. Šādas nodriskātas tulznas uz ādas ir maigākas nekā margrietiņu pumpuri. Vinogradova kliedza:
  - Lūk, tas ir cilvēku haoss!
  Viņa ar zābaku trāpīja atkritumu kaudzei, pēc kā steidzās palīdzēt, kurš vēl varētu tikt izglābts. Tas bija kā kobra, kas dejo starp gāzes degļiem, meitene ļoti dīvaini izlocījās un dejoja. Viņa bija apdegusi, zābaki izkusuši, tunika pārogļota, bet viņa turpināja spītīgi cīnīties par katru bērna asaru, par katru mazas sirdspukstu, par katru trauslo, bet valstij tik nepieciešamo dzīvību! Zābaki izjuka, un tagad meitene dejoja cauri liesmu virpuļiem, kailās, burvīgās kājas. Viņa bija moceklis, bet ne tikai mūķene, kas mocīja sevi ar gavēņiem un pātagu, kas nenāk par labu ne Dievam, ne cilvēkiem, moceklis-cīnītājs, kas glābj konkrētas dzīvības. Karotājas meitenes kājas bija klātas ar mazu tulznu kārtiņu, taču tās no sāpēm kustējās vēl ātrāk un precīzāk.
  Medicīnas dienesta kapteinis izņēma no somas lielus zābakus un kliedza viņai:
  - Ņem, ātri uzvelc! Ja tu dejo uz liesmām, tu kļūsi kropls.
  Karavīrs ar majora pakāpi nekavējoties atbildēja:
  - Labāk fiziski kļūt par invalīdu, nekā morāli būt ķēmam! Ne sekundi sev, viss priekšai, viss uzvarai!
  Medicīnas kapteinis atbildēja:
  - Tas ir īsts padomju cilvēks!
  Vinogradova, mīda liesmas, nolādēja:
  - Ko tu esi vērts, glāb cilvēkus!
  Kapteinis nopūtās:
  - Man kāju vietā ir protezēšana!
  Vinogradova, izvilkusi citu meiteni ar pussadegušu seju un bezsamaņā, dusmīgi kliedza:
  - Cik nežēlīgs ir Dievs!
  Kapteinis paraustīja plecus:
  - Tā nav Dieva vaina, bet gan cilvēki!
  Vinogradova ļoti pamatoti un pārliecinoši iebilda:
  - Tas ir tas pats, kas teikt - vainīgi nav vecāki, bet bērni!
  Kapteinis gribēja kaut ko atbildēt, bet viņa kaklā ieplūda dūmu mākoņi, un viņš spēcīgi klepoja.
  . NODAĻA Nr.6.
  Sprādzieni apklusa, bet apšaude turpinājās. Kuģa lielgabaliem ir pienācīgs lādiņu krājums, lai gan tagad uguns bija vairāk vērsta uz atbruņotajiem padomju kuģiem. Jamamoto saprata, ka pārākums jūrā uz ilgu laiku nodos iniciatīvu Japānai šajā karā. Taču kuģu būvēšana ir dārgs un laikietilpīgs process, lai gan, piemēram, zemūdenes, iespējams, ir vieglāk ražot. Tas, protams, arī jāņem vērā, taču ir svarīgi lauzt struktūru. Admirālis Jamamoto, Japānas varenākais cilvēks pēc imperatora Hirohito, jutās kā dievs. Īsts dievs, tāpēc Uzlecošās saules zemes reliģija mācīja, ka labākais ceļš uz dievišķošanos ir militārā varonība! Un tagad lielais komandieris varēja patvaļīgi mocīt un izkropļot telpu ap sevi. Virs Vladivostokas daudzu kilometru garumā ir biezi, melni dūmu mākoņi, deg naftas krātuves un degvielas noliktavas. Simtiem, tūkstošiem cilvēku deg, pie velna, kā var nejusties kā dievs pēc tam, atriebjoties krieviem par gadsimtiem ilgajiem pazemojumiem, lielai tautai, kas spiesta saspiesties uz tik niecīgu salu virknes, salīdzinot ar Krievijas plašumiem. . Tagad Krievijas flote grimst, un atšķirībā no Peru ostas viņi neatstās vairāk par vienu kuģi.
  Jamamoto ierosināja Khalkhin Gol kaujas laikā dot līdzīgu triecienu Vladivostokai, par kuru tika izstrādāts detalizēts plāns. Bet Hitlers negaidīti noslēdza mieru ar Staļinu. Kopumā idiots Hitlers sāka ebreju slaktiņu un tādējādi pagrieza pret sevi gan Poliju, gan Rietumvalstis. Un kāpēc viņam tas bija vajadzīgs? Vai gribējāt iegūt ebreju bagātību? Bet labāk bija vispirms kļūt par pasaules varu, uzvarot PSRS un varbūt pēc tam citas valstis. Rietumus ir vieglāk uzveikt tāpēc, ka to mentalitātei daudz mazāk raksturīgs fanātisms un tieksme uz pašatdevi. Vai ir zināms vismaz viens gadījums, kad amerikāņu piloti gatavojas taranēt? Tiesa, bijušas pāris sadursmes, taču šī, visticamāk, bijusi avārija. Krievi ir fanātiski, kas ir dīvaini, jo pareizticīgā ticība neatbalsta pašnāvību un nemaz netic, ka ar ieroču varoņdarbiem var nopelnīt ceļu uz debesīm. Kopumā Kristus mācība ir ārkārtīgi stulba un nepraktiska. Viņš Jamamoto lasīja Bībeli un bija pārsteigts par cilvēku stulbumu, uzskatot tādu pacifistu par Dievu. Piemēram, viņš māca: ja tev uzsit pa labo vaigu, piedāvā kreiso, paprasa vienu kreklu, iedod divus, mīli savu ienaidnieku! Tikai garīgi slims cilvēks var uzskatīt Kristu par Dievu. Šāda reliģija ir laba tikai vergiem, piespiedu vasaļiem. Un tam noteikti ticēja visa Eiropa un puse pasaules. Tiesa, Jēzus mācība, neskatoties uz to, ka tā noraida Vecās Derības principu acs pret aci un māca mīlēt savus ienaidniekus, neliedza britiem iekarot trešdaļu visas planētas, radot visvairāk plaša impērija visā cilvēces vēsturē. Un tas neskatoties uz visu Lielbritānijas reliģiozitāti, kur Dievs pat ir pieminēts valsts himnā. Dīvaini, ka ASV prezidenti zvēr pie Bībeles, bet tomēr bombardēja Japānas pilsētas ar napalma bumbām, dzīvus sadedzinot tūkstošiem sieviešu un bērnu. Turklāt viņi nogalināja civiliedzīvotājus, nevis nejauši, bet apzināti; tā bija civiliedzīvotāju terorizēšanas taktika: cilvēku un ekonomisko resursu graušana. Bet japāņi vēl nav bombardējuši ASV teritoriju. Bet viņi to darīs! Viņi arī piedēvē īpašu nežēlību samurajiem. Viņš Jamamoto, ja vēlētos, ar bumbvedējiem varētu izlauzties uz ASV pilsētām, īpaši pēc jeņķu flotes sakāves netālu no Peru ostas. Jā, eiropieši ir morāli nelieši. Viņiem ir samaitāta izpratne, ticība, mācība un nepiepildīšana! Japānā tā nav! Tas, ko mēs mācām, ir tas, ko mēs darām. Nav tā, ka Dievs saka, pagriez otru vaigu, bet tajā pašā laikā viņa kalpi apzināti nogalina mazus bērnus. Kopumā ticība, ka Dievs ir viens un visvarens, nevar būt patiess. Ja viņš būtu viens, viņš noteikti rūpētos, lai cilvēki viņu pielūgtu pareizi, ticībā un patiesībā, un viņiem būtu viena mācība. Un tā katrs lūdz, kā grib, ko grib. Un pasaule ir pārāk neglīta un nepareiza, lai to radītu viens Visvarenais Dievs. Galu galā jebkurš atbildīgs valdnieks vispirms tiecas pēc kārtības un taisnīguma. Viņš vēlas, lai pirmajā vietā būtu stiprie, gudrie, cēlie, godīgie, bet pārējie vai nu labotos, augtu fiziski un garīgi, vai... Tomēr, ja Dievs ir Visvarenais un Visuma Radītājs, tad viņš to nedarītu. radīt fiziskas un garīgas deformācijas. Galu galā, kāpēc imperators dažkārt ir spiests paciest cilvēku vājās puses? Tā kā citas izejas nav, viņš nevar acs mirklī pārvērst neglītos cilvēkus par izskatīgiem vīriešiem un gļēvus par drosmīgiem. Bet, ja es varētu, es to darītu nekavējoties! Diemžēl mums ir jāpieņem tas, kas ir, un jārīkojas ar cilvēka materiālu, ko mēs saņēmām kā dotu. Bet no kā es to saņēmu, tas ir cits jautājums. Un pašam imperatoram ir vājības: viņš ir tikai cilvēks - viņš noveco, saslimst, kļūst novājējis. Dīvaini, bet dievišķais imperators bieži dzīvo mazāk nekā parasts kalps, un viņam ir sliktāki ieroči nekā vairums ģenerāļu un daudzi karavīri. Nu, kas tajā ir no Visvarenā Dieva. Bet baltie nav labāki! Visā Eiropas vēsturē nebija briesmīgāka un veiksmīgāka iekarotāja par Hitleru. Viņš patiešām ir balto cilvēku militārās varonības simbols! Un tomēr visu laiku un tautu lielākais komandieris nevarēja pat absolvēt vidusskolu vai iegūt vidējo izglītību, kas Japānā ir obligāta!
  Turklāt Hitlers armijā netika pieņemts veselības apsvērumu dēļ. Dīvainā kārtā šis spēka kulta piekritējs, kara lauva, izrādījās tik fiziski vājš, ka pat Vācijā, kur pie katra pīlāra ir militārists, viņu neiesauca par ierindnieku. Jā, cik ļoti Eiropa ir degradējusies.
  Taču arī Staļinam, citam no mūsu laika izcilākajiem politiķiem, nebija vidējās izglītības, viņš bija ģēnijs. Un interesanti, ka viņš arī netika iesaukts armijā veselības apsvērumu dēļ. Interesanti, ka sakritība, diviem ļaunajiem ienaidniekiem nebija vidējās izglītības, veselības dēļ nebija iesaukti militārajā dienestā, viņu tēvi bija dzērāji, un arī Hitlera tēvs sākumā strādāja par kurpnieku!
  Tā ir tāda nejaušība, dīvaina, draudīga. Gērings, Hitlera labā roka, nav tāds. Viņš nāk no aristokrātu ģimenes, Gēringa sencis bija Vācijas faktiskā valdnieka Bismarka vietnieks. Gērings ir uzņēmējs, oligarhs, aristokrāts un pragmatiķis. Viņi arī redz iespēju nomainīt apsēsto fīreru. Arī Amerika un Lielbritānija, kaut arī slepeni, vēlas izbeigt Krieviju neatkarīgi no valdošā režīma, taču tās vēlas atbrīvoties no komunistiem, kuri noliedz pašu privātīpašuma jēdzienu, tik ļoti, ka pat piever acis. pārmērīga Vācijas nostiprināšanās.
  Taču Vācija ir ģeopolitiska konkurente, taču konkurente kapitālistisko un aristokrātisko spēles noteikumu ietvaros, un boļševistiskā Krievija ir absolūti sveša un naidīga. Pat pārsteidzoši, ka 41. gadā pats Čērčils piedāvāja palīdzību Staļinam, neskatoties uz visu viņa antikomunismu un tradicionālo angļu naidu pret Krieviju. Galu galā Vācija zem sarkanajiem ir kara zirgs, kas iejūgts padomju kaujas ratos, un PSRS zem Brauniem ir mūžīga partizānu zona. Galu galā, fanātiskie boļševiki nesamierināsies un rīkos ilgstošu partizānu karu, kas tā nogurdinās Trešo Reihu, ka visi sapņi par tālāku paplašināšanos pazudīs kā varavīksne pēc pērkona negaisa! Krievija zem Vācijas ir labāka nekā Vācija zem Krievijas! Skaidri to saprotot, kāpēc ASV un Lielbritānija meklē izeju no kara.
  Jamamoto ir pragmatiķis, karojis ar ASV un Lielbritāniju. Bet šīs abas impērijas pašas provocēja Japānu, uzliekot naftas produktu piegādes embargo. Galu galā uzlecošās saules zemē nav ne savu aku, ne daudzu citu izejvielu. Japāņi veda sarunas, amerikāņi izvirzīja arvien pazemojošākas prasības.
  Un tajā pašā laikā jeņķi, provocējot karu, nemaz neuztraucās nogādāt armiju un floti kaujas gatavībā. Kārdinājums izrādījās pārāk liels, jo īpaši tāpēc, ka bija cerība, ka Maskava grasās krist un Vācija un tās sabiedrotie nāks tai palīgā. Turklāt izskanēja aprēķins, ka ASV, būdama vēl samērā demokrātiska valsts, ļoti atkarīga no sabiedriskās domas, ja karš ievilktos, negribētu dāsni liet asinis svešās salās. Patiešām, kāpēc parastam Amerikas pilsonim būtu jāsaņem cinka zārki kopā ar saviem radiniekiem, ja mēs nerunājam par pašas ASV teritorijas aizsardzību un arī jāmaksā diezgan lieli militārie nodokļi! Varbūt tāpēc zaudēja cariskā Krievija, kurai bija vairāk karavīru, bet krievu tauta Mandžūriju neuzskatīja par savu teritoriju un nevēlējās maksāt ar asinīm un sviedriem par abstraktām interesēm. Ak, Hitlers neieņēma Maskavu, daļēji viņa nesagatavotības dēļ bargajai ziemai un daļēji boļševikiem raksturīgā fanātisma dēļ. Tomēr ne tikai boļševiki, krievi ir tauta, kas tendēta uz pašatdevi lielu mērķu labā. Galu galā pirmo gaisa aunu iznesa krievu puisis Mesers. Pat pārsteidzoši, ka viņš to darīja nevis paradīzes stundu, bet gan Tēvzemes dēļ. Lai gan... Mesers daļēji ir muļķis, galu galā viņš ir akrobātikas meistars, izgudrotājs, dizainers un, protams, dzīvs būtu nesis daudz lielāku labumu Tēvzemei. Varbūt jeņķi nemaz nekļūdās, atkārtojot principu: kaujā galvenais ir izdzīvot! Galu galā, miris cilvēks vairs nevar nogalināt!
  Admirālis Naumo atzīmēja:
  - Mēs jau esam iztērējuši vairāk nekā divas trešdaļas munīcijas. Ieroči kļuva ļoti karsti, lēja virsū spaiņus ar ūdeni!
  Jamamoto ar pirkstu izdarīja krustu gaisā un klusā, nedaudz aizsmakušā balsī teica:
  - Domāju, ka ieroči izturēs pēdējo trešdaļu šāviņu. Lai gan nē, izsit līdz deviņdesmit pieciem procentiem.
  Admirālis Naumo paraustīja plecus un noslaucīja sviedrus no pieres:
  - Vai ir vērts pirmajā dienā atdot visu iespējamo?
  Jamamoto sažņaudza dūres:
  - Izmaksas! Protams, tas ir tā vērts! Krievus pārsteidzām, kā tas notika 1904. gadā, vāciešus 1941. gadā, bet Staļins pavēli bargi sodīs un tas vairs neatkārtosies. Tāpēc jums ir jāizmanto tas, ka pūķa aste ir aizmigusi. Patiesībā es saprotu Staļinu, karš ar Vāciju tik ļoti piesaistīja viņa uzmanību, ka viņš pārstāja rūpēties par Tālajiem Austrumiem. Un viņa svīta bez vadītāja baidās uzņemties iniciatīvu. Šeit mēs palaidām garām savu sitienu. Kā arī amerikāņi. Visiem bija skaidrs, ka laiks gatavoties, mākoņi krājas, drīz pērkons, bet...
  Naumo pieskārās samuraju zobena rokturim, kas karājās pie jostas jeb, kā to parasti sauc par katanu:
  - Krievi vienmēr rīkojas vēlu! Karš nebūs pārāk ilgs un mēs sasniegsim Urālus.
  Jamamoto pacēla acis pret debesīm:
  "Lai dievi mums palīdz, bet es tā nedomāju!" Viņi ātri mācās, Khalkhin Gol parādīja, ka Krievijas līmenis ir augstāks nekā kara laikā 1904-1905. Turklāt es jums pateikšu noslēpumu. Mūsu slepenais aģents Vladivostokā nedaudz palīdzēja, ka diezgan spēcīgajai piekrastes artilērijai nebija šāviņu, un lidmašīna nespēja savlaicīgi pacelties. Šis ir slepenais karš.
  Naumo bija pārsteigts:
  - Un kur skatījās SMERŠS un NKVD?
  Jamamoto iesmējās, kratīdams pirkstus.
  - Šeit Tālajos Austrumos kalpo vissliktākais Krievijas personāls, tie, kuri baidās nomirt padomju-vācu frontē, vēlas doties uz Vladivostoku. Tāpēc šeit daudz vieglāk ir atrast augšgalā nodevēju vai muļķi, kā arī savtīgu cilvēku. Un NKVD ir tik ļoti pieraduši atklāt iedomātas sazvērestības, ka vairs nepamana īstus nodevējus. Tātad strādāt ir pilnīgi iespējams. Starp citu, ņemiet vērā, ka, ja vairāki ģenerāļi pārgāja vāciešu pusē, neskatoties uz to, ka viņu ģimenēm, radiem un draugiem par to draudēja sods, tad ir pilnīgi iespējams uzpirkt kādu no augšas. Vai arī izmantojiet to tumsā, kas ir vēl labāk. Tāpēc mēs esam paveikuši daudz darba. Mūs, japāņus, parasti raksturo pamatīgums, domājot par militārām operācijām un ņemot vērā visas detaļas.
  Naumo paberzē katanas rokturi:
  - Pa labi! Bet Khalkhin Gol kauns izraisa rūgtuma un ārkārtēja īgnuma sajūtu! Kā mēs varējām...
  Jamamoto mierināja:
  - Manču bija vairāk nekā japāņu, un vispār visu laiku uzvarēt nav iespējams. Man jāatzīmē, ka tomēr mūsu pusē cīnījās ne labākās vienības, un krieviem bija lielas priekšrocības aviācijā un tankos.
  Naumo pa pusei novilka savu katanu:
  - Tas mūs neattaisno! Samurajs nekad nepaļausies uz blāvu asmeni, nogurušu zirgu, daudziem ienaidniekiem vai vāju ieroci!
  Yamamoto laboja:
  - Samurajs protams nē, bet vīrietis diemžēl jā! Cilvēki mēdz kļūdīties!
  Jamamoto bija apjucis un kaut ko kliedza caurulēs, un tad turpināja:
  - Samurajs nekad īsti nelocīsies! Viņš iet uz aunu un pret straumi.
  . NODAĻA Nr.7.
  Naumo pamāja:
  - Tiešām! Mēs taču cīnījāmies ar ASV un britu lauvu.
  Jamamoto pieskārās ar pirkstu vadības telpai:
  - Jā! Tiesa, bet ASV dabūja pa zobiem, Lielbritānija zaudēja savas kolonijas, un Vācija bija grūtībās. Mēs vēlējāmies izvilkt pēc iespējas vairāk spēku no Krievijas rietumiem, lai Vērmahtam būtu vieglāk doties uzbrukumā. Streiks bija plānots maijā, līdz ceļi izžuva, taču amerikāņi to novērsa.
  Naumo izvilka katanu un pacēla to gaisā:
  - Nāvi ASV! Viņi vienmēr traucē Japānai.
  Jamamoto viltīgi pasmīnēja:
  - Ne vienmēr, protams, piemēram, kad mēs pirmo reizi cīnījāmies ar Krieviju, jeņķi mums ļoti palīdzēja ar kredītiem, kā arī ar ieroču piegādēm. Vairāk nekā puse no mūsu flotes tika izgatavota par naudu no ASV un Lielbritānijas, kā arī to pašu kuģu būvētavās. Tātad Amerika ne vienmēr ir slikta, bet ne šajā gadījumā.
  Naumo pārsteigts jautāja:
  - Un kāpēc?
  Jamamoto piekāpās, lai paskaidrotu:
  - Tāla darbības rādiusa bumbvedēju bars ielauzās Tokijā un uzsāka viltīgu uzbrukumu galvaspilsētai, izmantojot napalma bumbas. Nodega simtiem koka māju, un imperators pavēlēja par katru cenu pārvietot kontroles zonu prom no galvaspilsētas. Un, pirmkārt, iemūžiniet Japānas skeletiem tuvāko, amerikāņu bāzu kaujas kompleksu Midvejas arhipelāgā. Un mums tas izdevās!
  Nauma pamāja ar zobenu pa gaisu:
  - Mēs tomēr uzvarējām!
  Jamamoto pārtrauca:
  - Arī starp baltajiem ir gudri cilvēki! Nav brīnums, ka imperators savā kabinetā ievietoja Napoleona krūšutēlu. Bet bija vēl viens ķeizars, viņš teica: grūtāk ir saglabāt to, ko esi uzvarējis, nekā uzvarēt. Šajā gadījumā tas, pirmkārt, attiecas uz mums. Nauma ar zobenu izveidoja astoņu figūru:
  - Ar prātu saprotu, bet ar sirdi!
  Jamamoto piecēlās un paglaudīja kolēģim pa plecu:
  - Neesiet sarūgtināts, šajā gadījumā mēs dodamies, lai atgrieztos. Uzvarēsim PSRS un atkal metīsim uz ASV un britiem, bet kopā ar vāciešiem un makaroniem.
  Admirālis Nauma ar gandrīz nemanāmu kustību paslēpa katanu tās apvalkā un, klusēdams, čukstēja:
  - Nākotne ir laba, bet tagadne ir labāka! Vai dzirdat, ka ir iztērēti visi lidaparātu bāzes bumbu krājumi, un...
  Jamamoto īsi pavēlēja:
  - Nāc uz klāja un paskaties apkārt, pēc pusstundas apgriezīsimies un dosimies uz savu tuvāko bāzi.
  Nauma viņam caur degunu nosvilpa:
  - Es paklausu, komandieris!
  Admirālis izlēca, turēdams durvis, lai tās neaizcirstu. Pirms viņa soļi paspēja norimt, pa durvīm no sienas izslīdēja ēna, gāja uz pirkstgaliem un nometa pārvalkus.
  Pēc tam, kad Japāna uzbruka Tālajiem Austrumiem, spēku samērs mainījās. Staļins bija spiests izņemt daļu no nodošanai gatavām rezervēm un nosūtīt tās uz austrumiem. Šis lēmums ir piespiedu un bīstams.
  Vācieši nedaudz virzījās uz priekšu flangos. Bet padomju karaspēka pretestība palika viskoza. Mainšteinam dienvidos izdevās ieņemt Prohorovku un virzīties tālāk uz ziemeļiem. Bija izrāviena draudi. Un rezervju gandrīz nav palicis ...
  Pēdējie spēki tika iemesti kaujā.
  Un tad atkal kaujā metās abas japāņu meitenes Azumi un Aguti. Sievietes karotājas sveicināja padomju tankus, vicinot ventilatorus un pūšot burbuļus. Un viņi darbojās dzirkstoši kā kobras, kas bija gatavas lēkt un sist.
  Azumi bija pilnā vadībā - nelāga rudmate. Vācu "Panthers" virzījās viņai aiz muguras. Ātras tvertnes ar garām stobriem. Tikai viņiem nebija laika šaut: nindzju meitenes bija priekšā.
  Kaujie karotāji izlaida nāves dāvanas un daudz ķiķināja. Viņi tiešām ir tik dzīvespriecīgi un dzīvespriecīgi. Un ļoti forši.
  Azumi izlaida vairākus burbuļus, kas dzirkstīja visās varavīksnes krāsās, un čivināja:
  - Es esmu sapņu karotājs!
  Un vesela virkne tanku eksplodēja un sabruka. Un daudzi cilvēki zaudēja prātu. Citu padomju spēkratu rullīši izkusa un metāls sadega. Liela daļa no tā bija kā murgs. Īsti bija tikai burbuļi un saules stari, kas lidoja no meiteņu basajām kājām.
  Dedzinot krievu tankus, Agouti aizvainoti čivināja:
  - Esmu meitene - super!
  Un atkal viņa visu aizdedzināja un iznīcināja. Tikai pilnīga iznīcināšana. Ar iznīcību un bez radīšanas. Bet opāls!
  Savukārt Azumi, dauzīt krievu mašīnas, dziedās:
  - Es esmu japāniete... Tas nozīmē, ka meitene ir hiper!
  Un atkal meitenes sacēla īstu putru. Viņi ir tik nikni un garšīgi. Un viņu basās kājas ir vienkārši nenotveramas un nāvējošas! Un tie sitas kā lāzera stari.
  Nu japāņi cīnās šajā jomā. No otras puses, Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda izvēlējās sevi.
  Šīs meitenes nevienu nepieviļ. Tagad viņi pārgāja uz Panther, jo Lev tanku iznīcināja padomju uzbrukuma lidmašīnas. Un iznīcināsim visus.
  Šarlote notēmēja ar lielgabalu un izšāva trīsdesmit četrus vienlaikus, sadauzot padomju automašīnu un rejot:
  - Tas ir tanks! Tvertne visiem tankiem!
  Karotāji šāva ļoti precīzi. Šarlote no tuvākas distances apguva Panther ātrāk šaujošo lielgabalu. Un viņa tur nokļuva. Kopumā vācu sievietēm tā ir aerobātika. Un viņi vēlas izcelties.
  Padomju trīsdesmit četri ir pilnīgi droši vācu tanka frontālajām bruņām. Un vācieši viņus šauj un smejas.
  Gaidāmā kaujā padomju mašīnai nav ko ķert pret vācu. Bet patiesībā trīsdesmit četri tuvojas. Un viņi bez problēmām ramina, ja kas notiek. Vai arī viņi mēģina iešaut sānos. Rīkojoties ar visu augstprātību.
  Šarlote izsita trīsdesmit četrus un dziedāja:
  - Lauva ir invalīds domāšanā, tīģeris ir visdažādāko nelaimju avots... Un pasaulē nav nekā foršāka par "Panteru"!
  Padomju tanki jebkurā gadījumā juta padomju meiteņu spēku.
  Un karotāji tiešām ir super. Viņiem ir savvaļas spēks.
  Un nindzjas vēl jo vairāk. Viņiem patīk iznīcināt...
  Un kad viņi paņēma zobenus... Te neviens nevar pretoties! Viss metāls būs saplaisājis! Un ļaujiet nindzjām iznīcināt. Un sagriež tēraudu. Nindzju meitenes āmuru padomju aprīkojumu. Un viņi kapā no attāluma un ar zobeniem.
  Azumi smaida un kaut ko kliedz... Šajā rudmate ir tik daudz niknuma. Un tajā pašā laikā žēlastība.
  Meitene patiešām ir kā mūžīga dieviete. Viņa arī piedalījās admirāļa Roždestvenska sagūstīšanā. Uzliekot lodes punktu uz Tsushima. Tad Japāna sakāva carisko Krieviju, lai gan daži tam ticēja.
  Mikado nekad nebūtu pieņēmis lēmumu uzbrukt Krievijas impērijai, ja ne nindzja. Ar tādiem karotājiem jūs varat uzvarēt jebkuru kolosu. Un viņi uzvarēja! Nindzjas to varētu izdarīt... Nindzju tehnika ir unikāla, un maģija ir visvarena. Tikai paraža neiejaukties pasaulīgajā ļāva pasaulei dzīvot pati par sevi. Un tā nindzjas dominētu uz visas planētas.
  Vai varbūt viņi steigtos uz citām pasaulēm! Tāds ir nindzjas pārcilvēcisks spēks! Tie ir augstākā līmeņa un super klases karotāji!
  Abas meitenes paņēma Portartūru. Bet nindzjas cīnījās ierobežotā karā. Ja viņi būtu uzreiz uzkāpuši šajā cietoksnī, citadele būtu nokritusi. Un karš ar krieviem beigtos. Taču nindzjas deva iespēju sevi pierādīt arī parastajam japāņu karaspēkam. Un viņi panāca, ka armijas ieguva slavu.
  Un Kondratenko arī piebeidza nindzju, atvairot Portartūra pēdējo gribu pretoties. Un pārējie krievu komandieri padevās. Un neieņemamais cietoksnis sabruka. Un Krievija zaudēja karu ar skaitlisko pārsvaru. Cara impērija reti zaudēja karus. Kopš Ivana Kalitas laikiem Maskava gandrīz visu laiku ir paplašinājusies. Un gandrīz katrai karalistei tā pievienoja teritoriju. Bet tad tas notika... Pirmo reizi tika zaudētas zemes. Un cars Nikolajs II izrādījās pēdējais no Romanovu ģimenes tronī.
  Tad nāca pagaidu valdība un boļševiki.
  Azumi domāja, kas būtu noticis, ja nindzja toreiz nebūtu iejaukusies? Visticamāk, Krievija būtu uzvarējusi japāņus uz sauszemes. Viņai ir vairāk karaspēka, un krievi, iespējams, ir foršāki karotāji nekā japāņi. Tad es būtu pārvarējis jūru.
  Viņiem bija jāatsakās no Kuriļu salām un līdz ar to arī visiem iekarojumiem Āzijā, tostarp Taivānā. Krievi pašu Japānu nebūtu sagrābuši, bet būtu stingri uzspieduši!
  Šajā gadījumā Krievija kontrolētu gan Ķīnas ziemeļus, gan Koreju. Kļūstot par lielāko pasaules impēriju. Daudzskaitlīgā cara armija - lielākā pasaulē, četrpadsmitajā varēja sagraut vāciešus.
  Pirmā pasaules kara laikā abas meitenes palīdzēja ieņemt vācu cietokšņus Klusajā okeānā. Pārējie nindzji neiejaucās. Un ar to pietika. Tomēr pirmais pasaules karš Japānai nebija grūts! Noķert izdevās ne pārāk daudz, bet bez liela riska. Uzlecošās saules zeme tika uzvarētāju vidū. Lai gan daudzi teica: vajadzēja noslēgt aliansi ar Vāciju - būtu paņēmuši vairāk.
  Otrā pasaules kara laikā nebija citas izejas, kā vien sagrābt Lielbritānijas un ASV kolonijas.
  Azumi piegāja pie jaunā padomju karavīra. Viņu skāra sprādzienbīstams vilnis, taču viņš praktiski netika ievainots. Japāņu nindzja iegrūda savu baso kāju viņam sejā un kliedza:
  - Skūpsts!
  Viņš paklausīgi skūpstīja mūžīgās meitenes rozā, gandrīz bez putekļu zoles.
  Sarkanmatainā skaistule apmierināti iesaucās:
  - Tas ir forši! Tagad laizīsim manu papēdi...
  Jauneklis sāka kustināt mēli. Japāņu zoles āda garšoja patīkami un smaržoja pēc ziediem un lauka zālēm. Kopumā sievietes nindzjas ir ļoti skaistas un atlētiskas. Azumi ir sarkani mati un japānietei garš un liels. Viņa ir ļoti izliekta, un viņas muskuļi ir kā sportistes muskuļi. Bet tajā pašā laikā ļoti seksīga meitene.
  Un kurš var salīdzināt ar šo?
  Jaunais vīrietis skūpstīja viņas basās kājas un bija ļoti satraukts. Azumi ieslēdzās pati. Un viņa vēlējās baudīt arvien vairāk. Tad japāniete izpleta kājas un apsēdās tieši uz jaunā gūstekņa sejas. Jums jāuzlādē akumulatori. Un izsūkt visu enerģiju no stiprā, izskatīgā jaunieša.
  . NODAĻA Nr.8
  Vācu tanki apiet Kursku un izveidojuši katlu. Šoreiz, pateicoties nindzju palīdzībai, operācija Citadele bija veiksmīga. Sarkanā armija tika ielenkta. Bet viņai nebija nodoma padoties. Staļins vilcinājās. No vienas puses, vadītājs nevēlējās atdot teritoriju nacistiem. No otras puses, ielenktajam karaspēkam draudēja reāla nāve. Un ne tikai no bada, bet arī no straujas munīcijas patēriņa.
  Un morāle nedaudz kritās, jo izredzes uzvarēt karā sāka zust. Staļins negribēja atteikties no Kurskas un ļaut Krautiem nolīdzināt fronti.
  Bet acīmredzami nebija pietiekami daudz rezervju, lai atbrīvotu ielenktos cilvēkus. Japāna, kurai bija daudz kājnieku, izlauzās cauri padomju frontei un steidzās uz Primoriju. Sākās ofensīva pret Mongoliju. Staļins izvietoja papildu rezerves cīņai ar samurajiem. Gatavs aizstāvēt austrumu robežas.
  Priekšpusē parādījās arī jauns vācu tanks Tiger-2. Mašīna, kas līdzīga Lauvai, bet par divdesmit divām tonnām vieglāka. Ar līdzīgām pieres bruņām, nedaudz mazākiem sāniem un pakaļgalu, bet ar 88 mm lielgabalu. Uz "Tiger" -2 tika piegādāts 1000 zirgspēku dzinējs no "Lion", kas ļāva sasniegt apmierinošus braukšanas rādītājus no jaunā vācu modeļa.
  Tādējādi Krauts saņēma labu tanku iznīcinātāju. Praksē tas ir labāks par "Lev", nedaudz vieglāks un, pats galvenais, mobilāks.
  Staļins, nobiedēts no šīs attīstības, nav pret to un piedāvā fīreram mieru vai vismaz pamieru. Hitlers, nedaudz vilcinājies, piekrita, taču piedāvāja šādus nosacījumus: visu ieslodzīto atgriešana, atlīdzības samaksa, bezmaksas maizes, metālu un naftas piegādes Trešajam Reiham. Nu un arī partizānu kara pārtraukšana okupētajās teritorijās.
  Staļins ātri vien piekrita. Ko viņš varēja darīt?
  Un vācieši izmantoja atelpu, lai atvērtu otru fronti pret Lielbritāniju un sagrābtu visas tās kolonijas.
  Meiteņu rota no speciālā SS "She-Wolf" bataljona ar transporta lidmašīnu Me-323 lidoja uz Tunisiju. Visas karojošās meitenes bija labi izvēlētas, jaunas un vēl nebija precējušās. Pārsvarā garas, sportiskas blondīnes, vācu tautas krāsa, tās asinis un sula.
  Pārējo karotāju vidū izceļas divas meitenes, medus blondīne un ugunīga rudmate, kuras, starp citu, arī ir pelnījušas goda pjedestālu ar savu skaistumu un nopietnību savā skatienā. Ja visi pārējie karotāji būtu salīdzinoši pieredzējuši cīnītāji, kuriem izdevās sajust šaujampulvera smaku Francijā un Balkānos. Bet ne tik daudz, ka karadarbības pārejošas un vēlmes trūkuma dēļ meitenes sūtīšot iekšā. Viņi jau bija cīnījušies, tad šīs divas bija ļoti jaunas, gandrīz meitenes, pēdējās, kas nomainīja uzlidojumā bojāgājušos. Protams, viņi arī bija apmācīti ar visu vācu pedantismu, bet viņi joprojām bija tik nevainīgi, galu galā viņiem bija knapi sešpadsmit. Īstas rozes pamestas tuksnesī.
  Ugunīgi rudmatainā "vilcene" jautāja savai blondajai draudzenei:
  - Lielbritānijas armijā ir daudz melnādaino. Viņi ir ļoti rupji un nežēlīgi, bet iedomājies Ģertrūdi, kas notiks, ja tevi sagūstīs un sāksies spīdzināšana?
  Medus blondīne mierīgi atbildēja:
  "Es centīšos, lai Shell mani nesagūstītu, bet, ja tā ir Tā Kunga griba, es neko neatdošu ienaidniekiem!"
  Sarkanmatainā Šella čukstus teica:
  - Klīst runas, ka drīz atsāksies liels karš austrumos ar Krieviju. Un karaspēks jau tiek vilkts uz augšu, koncentrējot spēkus. Ne velti armijā tika iesaukti tik daudz kājnieku, meitenes stāsta, ka ciemos vīriešu gandrīz vairs nav palicis!
  Ģertrūde ar nopūtu piekrita:
  - Jā, tas būtu šausmīgi! Karot ar krieviem: nežēlīgi un fanātiski, ar saviem nebeidzamajiem plašumiem un bargajām ziemām... Tas būs kaut kas šausmīgs!
  Sarkanmate iebilda:
  - Krievi nevarēja sakaut pat niecīgo somu armiju, bet mēs uzvarējām lielākos ienaidnieka spēkus! Visa Eiropa jau ir zem mums, un Rommels grauj britus Āfrikā. Kāpēc tu domā, ka zaudēsi?
  Ģertrūde negribīgi atbildēja:
  - Krieviem ir liels iedzīvotāju skaits un bezgalīgi plašumi. Viņi absorbēs pārāk daudz karaspēka! Un, ja mums neizdosies ieņemt Krievijas galvaspilsētu pirms ziemas, tad mūsu karavīri vienkārši nosals, un mūsu tehnika satrauksies un iestrēgs sniega kupenās, tas būs pilnīgi briesmīgi!
  Uguns Šella enerģiski pakratīja galvu:
  - Ak, nerunā par tādām nejaukām lietām, labāk nodziedāsim kādu romantiku. Par mīlestību...
  Ģertrūde nevainīgi pasmaidīja un piekrita:
  - Protams, mēs dziedāsim vislabāk!
  Meitenes "She-Wolf" dziedāja savās skaidrajās, kristāla balsīs:
  Pērļaina, trīcoša frizūra,
  Es uztraucos, manas krūtis trīc!
  Es esmu meitene kā bailīgs bērzs,
  Man ir bail kustēties un elpot!
  
  Un ko svaigais vējš čukst ausī?
  Smiltis krakšķ zem basām kājām...
  Un uz planētas nav laimīgāka cilvēka,
  Kad es eju mežā ar tevi!
  
  Pastāsti man, mana mīļotā, lielu noslēpumu,
  Kā tev izdevās apburt savu sirdi!
  Bet vai tava seja ir tik skumja?
  Visplānākais grumbu pavediens pārskrēja man pāri pierei!
  
  Jauneklis man atbild ar skumjām;
  Karš jūs šķirs uz ilgu laiku!
  Lai atrastu mums vietu paradīzes mežos,
  Sātans ir jāiemet ellē!
  
  Slaidais bērzs atbildot pamāja,
  Tu man esi vairāk nekā dārgs draugs!
  Lai gan kaujas iznākums var būt asarīgs,
  Bet Dievs Jēzus Gans ir ar mums!
  
  Izkliedēsim dēmonu elli - ļaunās ēnas,
  Lai birzis zied ar zaļumiem!
  Noglāstiju manus iedegušos ceļus,
  Turi mani cieši dārgais!
  
  Un viņš atbildēja it kā jaunavai kā joku:
  Viņš teica, izplatoties zariem;
  - Gaidīsi mani gadu, mīļā?
  Karstu dzērvju kārdinājums ir spēcīgs!
  
  Atbildot, es viņam tik bargi teicu:
  - Es nestāvēšu pie mašīnas kā civilpersona!
  Un man patīk militārais ceļš,
  Es gribu cīnīties un uzvarēt ļaunos!
  
  Nonācu pie lietas - nogriezu pītos zarus,
  Viņi man iedeva jaunu mašīnu ar disku!
  Lai gan zāle raud kā rasas pērles,
  Kāpēc nevainība kļūst kā karavīrs?
  
  Jo Dzimtene man ir dārgāka par visiem citiem,
  Tēvzeme deg dvēselē virs zvaigznēm!
  Tas nav tas pats, kas dzīvot gultā,
  Un nakšņot ar šauteni būdā!
  
  Uzvara nāks, es tam stingri ticu,
  Galu galā mūsu lietai vienmēr ir taisnība!
  Nu, smaidiet priecīgāk, puiši,
  Mūs sagaida labs liktenis, ticiet man!
  Visa ģimene dziedāja viņiem līdzi, kamēr meitenes kratīja galvas un sita plaukstas. Bet tad viņu idille pārtrūka, sirēna gaudoja un debesīs parādījās angļu lidmašīnas! Spitfires mēģināja uzbrukt piegādes karavānai. Viņiem pretī drosmīgi metās pavadošās kolonnas ME-109. Ugunīgi rudmate Šella aiz prieka pat lēkāja:
  - Šeit tas sākas, cīņa gaisā! Būs forši!
  Ģertrūde satraukti apstiprināja:
  - Tagad viņi ir mūsējie, viņi viņiem piekāpsies!
  Bija astoņpadsmit angļu Spitfire un piecpadsmit vācu Messeri, un tas neatšķīrās. Ložmetēju uguns un lidmašīnu lielgabali bija iestrēguši. Šella iesmējās un norādīja ar pirkstu:
  - Paskatieties, kā mūsējie tās kulj! Skaistums!
  Ģertrūde filozofiski teica:
  - Cīņā uzvar nevis stiprākais, bet gan pietiekami ļaunākais, lai to provocētu, nevis pats iesaistītos!
  - Karš ir sacensības, kurās visi tiek diskvalificēti pirms starta! - Šella atbalstīja.
  Viens no angļu Spitfire jau bija aizdedzies un sāka krist, kam sekoja vācu... Cīņa sāka uzliesmot ar vēl lielāku niknumu. Britu lidmašīnām bija ložmetēju bruņojums, un vāciešiem bija lielgabali, daži ar vienu 20 mm lielgabalu, citi ar pat trim 20 mm lielgabaliem, bet šīs mašīnas bija tikai divas... Ātruma raksturlielumi un manevrētspēja ir gandrīz tas pats, iespējams, pat ar ME -109 pat ir mazāks svars un tas pagriežas ātrāk. Taču briti nav tik vienkārši, tāpēc trīs viņu kaujinieki metās uz transporta pusi, nepievēršot uzmanību aizsedzošajai ugunij. Meitenes iekšā kliedza:
  - Nāciet, puiši, nepalaidiet garām! Piespiedu uguns vai!
  Ugunīgā Šella kliedz:
  - Priekš! Forerr!
  Me-323 ir milzīgs transports, kas spēj pārvadāt līdz 200 karavīriem, un tam ir seši ložmetēji aizsardzības ieročiem. Tie ir sakārtoti "ežu" sistēmā un sāk skricelēt... Cīnītāji šauj, un lielkalibra lodes caurdur ādu un caurdur pārklājumu. Karotājas meitenes lec atpakaļ, čīkstot kā cūkas:
  - Kucei ir mazuļi.
  Viena no meitenēm pieķerta un krampjos. Pie viņas pieskrien daktere un uzreiz saka:
  - Tas trāpīja tieši cauri! - Un viņš viņu pārsien. - Viņa nomierinās un cenšas atturēt vaidus.
  Bet tad Messerschmitt nonāk angļu iznīcinātāja aizmugurē, precīzi šāvieni un tas aizdegas un nokrīt. Meitenes rēc:
  - Apbrīnojami! Šis ir mūsu puisis!
  Šajā brīdī fizelāžu nosedzošais ložmetējs (un tas ir vīrietis) krīt, cauršauts ar lodi. Ģertrūde steidzas kā zibens, pieķeras pie stieples un nokrīt, zābaki aizlido. Jauna meitene, zibinot savus kailos, rozā papēžus ar pāris lēcieniem pāri notriektiem ķermeņiem, pielec pie ložmetēja un nospiež sprūdu. Svins izspļauj no mucas, un Spitfire zaudē kontroli un sāk iekrist astes mugurā.
  Vilku meitenes sajūsmā čīkst un skandina:
  - Ripu! Ripa! Vācija pret Lielbritāniju divi-nulles!
  Ģertrūdei tomēr nebija laika notriekt otro iznīcinātāju, to iznīcināja vācu piloti. Gaisa kaujas ir īslaicīgas, un, zaudējot vairāk nekā pusi iznīcinātāju, briti aizbēga. Rezultāts bija 11 pret 3 vāciešu labā. Meitenes tik priecīgi iesaucās un paspieda viena otrai roku. Viņi arī uzslavēja Gerdu, kura nebija bezcerīga, un pirmo notriekto lidmašīnu, viņas upuri, ierakstīja kā savu vērtību! Meitene no lielā sajūsmas pietvīka un nomurmināja:
  - Jā, es pats neatcerējos! Vai tas bija kaut kas līdzīgs? Pilnīgi neiedomājams! It kā es būtu transā...
  Šella nomurmināja ar neapmierinātu smīnu:
  - Bet es nevaru sev piedot kavēšanos. Tāpēc es to vienkārši pacēlu un samazināju ātrumu!
  Mercedes kompānijas komandieris Šellu mierināja:
  - Priekšā vēl tik daudz cīņu! Šī ir Āfrika!
  Šella iesmējās un jokoja:
  - Bērniņi, pasaules dēļ, neejiet pastaigāties uz Āfriku! Āfrikā ir haizivis, Āfrikā ir gorillas, un Āfrikā ir lieli krokodili! Bet Lielais Reihs; Viņš mums teica - nedriftējieties!
  Visas meitenes vienbalsīgi smējās. Cik forši tas bija...
  . NODAĻA Nr.9.
  Tunisijas galvaspilsētai ir arī nosaukums Tunisija, kur atrodas galvenā nacistu bāze Āfrikā. Vācijas galvenais sabiedrotais: Musolīni Otrajā pasaules karā iekļuva tikai 17. jūnijā, piecas dienas pirms Francijas kapitulācijas. Viņš gribēja "uzveikt", pareizāk sakot, nosist jau uzvarēto ienaidnieku, lai gūtu ievērojamus teritoriālos ieguvumus. Nu, ja Vācija neizdodas, atver otru dienvidu fronti pret Trešo Reihu pats! Itālijas armija nedarbojās īpaši veiksmīgi un, neskatoties uz milzīgo skaitlisko pārsvaru, spēja virzīties uz priekšu tikai dažus kilometrus uz milzīgu zaudējumu rēķina. Bet Musolīni īpaši veiksmīgi neiestājās karā. Pēc tam itāļi cīnījās ar ārkārtīgi maziem panākumiem. Pārspēj Grieķiju, neskatoties uz skaitlisko pārsvaru, Etiopijā, kurā ir gandrīz piecas reizes vairāk spēku nekā britiem, un Lībijā, zaudējot gandrīz visu teritoriju ar naftas urbumiem, kas jau bija sākti attīstīt. Taču Rommels, jauns ģenerālis, kurš pievienojās nacistu partijai vēl pirms Hitlera nākšanas pie varas, uzsāka spēcīgu pretuzbrukumu britiem. Turklāt viņš sāka ofensīvu pat pirms galveno spēku pārvietošanas ar tikai desmit tankiem un piecdesmit kravas automašīnām, kas bija maskētas kā tanks. Ātrā uzbrukumā tika sagūstīts labākais britu ģenerālis Kaliko, un gandrīz visa Lībija atgriezās nacistu kontrolē. Tomēr itāļu tik viduvēji atdotais labi nocietinātais Tolbukas cietoksnis joprojām iztur! Rommelam ir tikai divi simti tanku, visi T-1 un T-2, tas ir, vieglie, un vēl divi simti itāļu ir ložmetēju ķīļi, kas sver 2,7 tonnas. Protams, ar šādiem spēkiem ir grūti cīnīties ar Matildām: priekšējās bruņas ir 78 mm un 70 mm Cromwells. Kamēr priekšpuse īslaicīgi stabilizējas, abas puses uzkrāj spēku...
  SS kompānija nolaidās lidostā, un karstais Āfrikas gaiss nekavējoties pūta viņiem virsū. Ja vien tā būtu vasara, jūnijs un Āfrika! Meitenes gan centās sasparoties un neizrādīt, ka ir karstas. Un tad Mercedes pasūtīja:
  - Dosimies gājienā pa tuksnesi! Un tajā pašā laikā mēs izmēģināsim sauļošanās līdzekļus un lēksim peldkostīmos!
  Meitenes neapmierināti saviebās: ar viņām atkal eksperimentēja. Lai gan, protams, šajā karstumā valkāt peldkostīmu ir daudz patīkamāk, nekā valkāt formas tērpu un pat ložu necaurlaidīgas vestes, kuras viņi arī var piespiest valkāt.
  Meitenes pirtī ātri pārģērbās tuksneša krāsas tērpos un sāka smērēt aizsargkrēmu, kam, starp citu, vajadzētu palīdzēt ātrāk iedegties. Ģertrūde palīdzēja Šellai uzklāt eļļu, un viņa palīdzēja Ģertrūdei. Rudmate piezīmēja:
  - Tāda ir Tunisija, graustu nomalē, tikai centrā ir piecdesmit akmens mājas un ducis mošeju. Es lasīju pasakas un gaidīju arābu vidū brīnišķīgas pilis ar strūklakām un dārziem!
  Ģertrūde ar nopūtu atbildēja:
  - Ak, ja mūsu pasaule būtu kā pasaka! Ak, mūsu pasaule ir nežēlīga, negodīga, nodevīga! Miesa vaid un cieš agonijā!
  Šella turpināja:
  - Bet vīrietis ir gudrs, slavens ar savu progresu! Lai gan šķiet, ka Kungs viņu ir aizmirsis!
  Palikušas tikai peldkostīmos un pirms krēma uzklāšanas viegli noskalojušās vēsā ūdenī, daiļās meitenes piedzīvoja zināmu atvieglojumu. Ja pašā lidmašīnā nebija tik karsts, tad lidostā un pilsētā tā bija vienkārši elle. Tiesa, citi vilki jau paspējuši izcīnīties Grieķijā, kur pat aprīlī ir silti, bet tomēr ne kā Āfrikā vasarā.
  Pēc dušas meitenes bija ģērbušās ādas čalpēs, bet Mersedess lika:
  - Paņem rokās vēl vienu krēmu un kārtīgi iezied zoles! Tu veiksi piespiedu gājienu pa tuksnesi basām kājām! Ja jūs mirkšķināt, jūs saprotat, tāpēc sāciet.
  Meitenes bez īpaša entuziasma svaidīja savas graciozās pēdas, kailās, meitenīgās kājas. Galu galā Sahāras smiltis ir gandrīz karsta panna. Tiesa, šeit tas joprojām ir tuvu piekrastei, un bieži vien ir pļavas, kas aizaugušas ar zālēm. Bet skriet ar plikām zolēm pa akmeņiem, granti, smiltīm, ko Āfrikas saule uzsildījusi? Tas ir absolūti mežonīgs!
  Tomēr meitenes nav tādas māsas, elites apmācību programmā ir iekļauti Vācijas sieviešu savienības meiteņu piespiedu gājieni, bieži vien basām kājām un nelīdzenā apvidū. Tāpēc karotāji nestrīdas! Kopumā nacistiskajai Vācijai varonis bija alkas pēc dažādiem eksperimentiem. Hitlers bija dedzīgs Nīčes pārcilvēka jeb nākotnes cilvēka teorijas cienītājs. Viņam jābūt stiprākam, ātrākam, gudrākam un nežēlīgākam par mūsdienu cilvēku. Īstam vācu karavīram jābūt spēcīgam, ātram, pieredzējušam, jo viņš ir ārietis! Bet āriešu sievietēm, kuras dzemdē varoņus, pašām jābūt varonēm, un spēks ir jākopj! Tāpēc vislabāk sagatavotās meitenes tiek intensīvi trenētas, rūdītas un izglītotas! Tāpēc viņu laipnajām, ģenētiski apdāvinātajām daiļavām Āfrikas tuksnešos ir jāpiedzīvo ārkārtējs sacietējums: lai pierādītu, ka ārietis un āriešu sieviete var tikt galā ar visiem pārbaudījumiem, nevis barjeru, kuru nevar pārvarēt - neuzvaramu un vareno trešās karavīru. Reihs!
  Un tā kompānija, atstājot militāro pilsētiņu, skrien pa šaurajiem, akmeņainajiem Tunisijas zvejas laukumiem.
  Meitenes kailie papēži durst melnos, asos ceļa oļus, un tas nikni cep. Bet lubrikants patiesībā nedaudz mīkstina apdegumus, un, ātri skrienot, tas tik ļoti neduras, lai gan saule ir pagājusi pusdienlaikā un temperatūra ir maksimālā. Tomēr netīrie arābu bērni kļūst mazāki, ar maziem melniem papēžiem, bez krēma un pat neburzās. Acīmredzot viņiem uz zolēm dabūja klepus. Arābu vīrieši skatās uz gandrīz kailām meitenēm peldkostīmos un ar labi attīstītiem muskuļotiem augumiem ; ar atvērtām mutēm, un sievietes ātrāk virzās uz sāniem, vēl ciešāk ietinoties melnā burkā.
  Un meitenes skrien; turot plecos ložmetējus un katrs nesa mugursomu ar krājumiem un granātām. Un tas ir kopā divdesmit kilogrami... Pat ja ņem vērā, ka meitenes tika izvēlētas fiziski spēcīgas, un jau vairākus gadus trenējas Spartas apstākļos, tad tas tomēr ir svars, it īpaši, ja karstums ir beidzies piecdesmit grādu ēnā, un ir jāpārvar maratona distance .
  Ģertrūde skrien, cenšoties pēc iespējas pareizāk elpot, lai spēka pietiktu ilgākam laikam. Lai gan viņa nedzīvoja tik ilgi, viņas pēdējie astoņi gadi tika pavadīti speciālā skolā ģenētiskās elites bērniem. Bet tas nenozīmē, ka viņi dzīvoja ērtos apstākļos. Gluži pretēji, celšanās piecos no rīta, nomazgāšanās ledusaukstā dušā, smagu vingrinājumu veikšana, stundu skriešana un pēc tam pāris stundu darbs. Pēc tam mācieties, pirms pusdienām, vairāk treniņu, tostarp kaujas sparingu. Militārās mācības, mācības, mācības, līdz pulksten desmitiem, pēc tam nodziest gaismas. Tiesa, ēdiens bija labs, bet gaļu, dārzeņus, augļus, zivis, konditorejas izstrādājumus un saldumus mums nedeva tikai fīrera dzimšanas dienā, Ziemassvētkos un 1. maijā. Brīvā laika praktiski nav, viss ir stingri reglamentēts... Tos izmantoja, lai sagatavotu nākotnes cilvēkus, kuriem vajadzēja valdīt pār Zemi. Pats Himlers, SS vadītājs, kontrolēja šādu programmu.
  Ko Ģertrūde domāja par nacistiem un Hitleru? To viņi mācīja, ka Hitlers ir visu laiku lielākais ģēnijs, neuzvarams komandieris un topošais Zemes valdnieks. Un arī, tāpat kā pirmais ārietis Jēzus Kristus, Visaugstākā Dieva vietnieks, kurš pavēlēja iekarot šo un citas kosmiskās pasaules!
  Un patiešām Vācija uzvarēja, un ticība fīreram kļuva stiprāka! Bet tagad viņa faktiski ir karā. Viņi skrien, meitenes brūnas no taukiem, pa tuksnesi, basās kājas cep smilšu un grants maisījums, un jau sāk just augošu nogurumu; sāpes teļos, mugurā un sausa mute. Bet viņa ir īsts ārietis un nekad nesalūzīs! Ļaujiet viņas sirdij plīst, nevis padoties. Un tā nav pirmā reize, kad Ģertrūde kandidē. Es atceros, ka viņi veica piespiedu gājienu cauri kalniem. Baskājainā meitene Ģertrūde ar automātu uz pleca skrēja pa asajiem pārejas akmeņiem, pilnībā pārgriežot sev zoles tā, ka uz akmeņiem palika asiņainas pēdas, taču viņa nonāca līdz galam. Tātad, vai viņa tagad padosies? Nē! Un atkal nē! Viņš cīnīsies līdz galam, līdz dosies distancē. Tiesa, viņš nekad nebija skrējis tādā karstumā, bet... Kaut kur bija jāsāk, lai tiktu cauri pārbaudījumam līdz galam un noticētu nākotnes Uzvarai! Un ne Vācija: par to viņa nešaubās, bet uzvara pār sevi!
  Jau kļūst vieglāk, un trenētajās plaušās atveras otrs vējš... Saule jau riet un smacējošais karstums atkāpjas. Lēnām, gandrīz nemanāmi, bet atkāpjas!
  Sarkanmatainā Šella arī cieš, taču viņa kļūst stiprāka. Viņa un Ģertrūde bija vecas draudzenes, viņām pat bija gultas viena otrai blakus meiteņu kazarmās. Viņi bieži spraiga viens ar otru. Divi draugi, kuriem atņemta bērnība un agri nobrieduši. Tomēr dzīve ir cīņa, mūžīga cīņa. Un, iespējams, lielākā traģēdija cilvēcei un katram atsevišķam cilvēkam būs tad, kad nebūs par ko cīnīties!
  Šella pirmo reizi ieraudzīja Hitleru mītiņā; kad viņai pašai bija tikai pieci gadi. Tad viņš vēl nebija Lielvācijas fīrers, bet tikai viens no opozīcijas politiķiem. Taču varēja just ko īpašu: šī līdera, ar mazām ūsām, neaprakstāmo harizmu! Šella neatcerējās, par ko tieši runāja topošais fīrers. Ādolfs Hitlers runāja ļoti emocionāli, enerģiski vicināja dūres, bieži izteica vārdus: Lielvācija, varonība, gods, bruņniecība, spēks, cieņa! Un viss pūlis vienkārši rēja neaprakstāmā sajūsmā. Un kādi tur bija aplausi. Un pat tad Šella saprata, ka pirms viņas bija iemiesojies Dievs!
  Tā viņa atcerējās šo dienu! Viņas vecāki dievināja fīreru ilgi pirms Hitlera nākšanas pie varas. Mēs iestājāmies partijā divdesmito gadu beigās, kad nacistu izredzes tikt pie varas šķita iluzoras, un nacisti saņēma divus vai trīs procentus balsu! Nu, nu, fīrers jau bija fīrers un īsts vadonis! Taču bija vajadzīga smaga krīze, kas satricināja visus sabiedrības pamatus līdz pamatiem, lai Vācija atrastu tajā savu līderi. Meitene uzauga skarbajos elites kazarmu apstākļos, kur pavadīja astoņus gadus, taču ne reizi savā dvēselē ienīda fīreru.
  Pat tad, kad viņa un citi nežēlīgā vīrieša draugi tika pērti ar platām jostām (lai nesagrieztu ādu!) vai nosūtīti uz soda kameru, kur viņiem priekšā bija jāstumj ritenis. Arī SS izdomātais sods ir izsmalcināts. Jūs griežat riteņus, un sensori ir pielipuši pie ķermeņa, no kuriem plūst strāva. Jo ātrāk to pagriežat, jo vājāk trāpa elektrība, un jo spēcīgāka tā ir, palēninot ātrumu. Sava veida sodu sajaukums par nepareizu uzvedību un fizisko sagatavotību. Viņi bija rūdīti un apmācīti senās Spartas stilā, ko apbrīnoja Hitlers, viņa galvenais policists un Trešā Reiha bende Himlers!
  Kā teica fīrers: "Vācu zēnam jau no bērnības jāpacieš sitieni un jāpierod pie nežēlības!" Nu, Himlers paplašināja līdzīgu tēzi meitenēm! Tāpēc viņam patika citēt Nīči - cietsirdība, nežēlība un vēlreiz cietsirdība, kas cementē nāciju!
  Piecdesmit vai pat nedaudz vairāk kilometru distance jau pieveikta, kolosāla slodze tādā karstumā un ar slodzi, tik mazām meitenēm. Ģertrūde un Šella vairs nejuta savus ķermeņus, viņi skrēja kā miegā staigājošie, sajutuši, ka kaut kas plēš viņu muskuļus un trulas sāpes galvā. Bet tagad nāk komanda:
  - Sper soli! Pietiek ar pirmo reizi!
  Meitenes palēnina ātrumu un iet ātrā tempā. Papēži sāk niezēt vēl vairāk. Ģertrūde čukstēja Čellei:
  - No elles uz šķīstītavu!
  Draugs nepiekrita:
  - No šķīstītavas uz debesīm!
  Akmeņainā augsne ir beigusies, un meiteņu kailās, nogurušās kājas uzkāpj uz mīkstās, smaragda zāles. Ģertrūde iesaucās:
  - Un cik svētlaimīgs ir pēc ērkšķainu akmeņu un dedzinošu tuksneša smilšu spīdzināšanas, staigāt kā samta dabīgā paklājā!
  Šoreiz Šella viegli piekrita:
  - Protams, šī ir patiesi paradīze! Pēc tik skarba piespiedu gājiena! Bet es domāju, ka tas būs vēl grūtāk.
  Kad meitenes beidzot uzgāja uz laukuma, Mersedess viņas apturēja un lika apgulties uz muguras. Viņa aptuveni aptaustīja pirmo desmit karotāju pēdas un ar acīmredzamu gandarījumu teica:
  - Jauki! Un āda nenolobās, un uz zolēm nav tulznu. Un pat papēži nenoputēja, palika sārti, it kā tikko būtu iznākusi no vannas! - Mersedesa izauga, apstājās, un viņas draugs zibens ātrumā iemeta dunci. Asmens pazibēja kā saules stars, ko skolnieks izšāvis no spoguļa, un tā gals iesprauda lielu, melnu skorpionu. SS virsnieka balss kļuva raupjāka, un meitenes skaistie sejas vaibsti kļuva skarbāki. - Rīt skriesim no rīta līdz vakaram. Kāpēc tu taisi seju - esi ārietis vai nē? Ja tā, tad jāizdzīvo, tie kas krīt, šausim uz vietas! Maksājiet par pirmo un otro.
  Pēc skaitīšanas meitenes arī bija spiestas veikt atspiešanos un abs, un pēc tam tika žēlīgi sūtītas gulēt. Pagaidām vari atpūsties.
  . NODAĻA Nr.10.
  Ģertrūde sapņoja, ka viņa ir Atilas armijas karotāja (Saskaņā ar jauno Trešā Reiha vēstures mācību, Attila bija vāciete!). Šeit viņi ierodas Romā, milzīga barbaru armija. Un šīs vācu armijas galveno mugurkaulu veido skaistas meitenes un sportiski uzbūvēti jauni puiši. Tie ir aptuveni vienmērīgi sadalīti un staigā plecu pie pleca. Papildus kājniekiem ir arī kavalērija, un daži no cīnītājiem ir bruņinieku bruņās, bet citi, tostarp sportiskas meitenes, ir kaili līdz viduklim! Un šī armija kustas kā vulkāna lava. Bundzinieki sit; tie ir ļoti mazi zēni šortos un Kinder Jugen formastērpā, tas ir, junioru sekcijas Hitlerjugent. Un spēlējas arī blēži, plīvo karogi ar pūķu un dažādu dzīvnieku, putnu un pat rāpuļu attēliem! Mazie bundzinieki smaida un viņu sitieni kļūst biežāki.
  Bet priekšā parādījās šķēpi un centuriae, romiešu armija. Notiks tas, par ko viņi, barbari un tajā pašā laikā augstākās āriešu kultūras nesēji, ir tik ilgi sapņojuši. Dodiet cīņu šiem neveiklajiem un slinkajiem itāļiem, un tad Senā Roma kritīs!
  Atilla, milzīga un varonīgi uzbūvēta, kā no sengrieķu statujas atdzīvināts titāns, pavēl:
  - Uzbrūk maniem drosmīgajiem dēliem un meitām!
  Meitenes un zēni steidzas pretī ienaidniekam: bungu sitiens sasniedz augstāko punktu. Ģertrūde skrien, meiteņu plikpapēži, zaļi ar zāli, mirgo priekšā un sānos. Tātad milzis Atilla pats dzenā savu ugunīgi sarkano zirgu. Vareni nagi tik spēcīgi sitas pret zemi, ka tā sāk trīcēt.
  Romiešu karaspēks, nemainot savu tempu, dodas viņiem pretī. Tagad abas armijas saduras ar spēku... Sākas īsta skaista kauja. Gerda, atvairījusies pret pāris bārdainā leģionāra uzbrukumiem (un viņai ļoti nepatīk bārdas!), veikli iegrūda asmeni viņa vēderā. Brūte nokrita, un karavīrs iesaucās:
  - Vīrieši ir dzimuši, lai zaudētu, ja vien tie, protams, nav vācu vīrieši!
  Meitene steidzas pie nākamā pretinieka. Viņš, izmantojot savas auguma un svara priekšrocības, mēģina izspiest Ģertrūdi. Meitene pat bija pārsteigta, cik ātri kaujinieki sadalījās atsevišķās salās, un leģionu formācija sabruka. Tomēr tas viņai pat nāk par labu; viņa ir maza auguma, kas nozīmē, ka viņa ir izveicīga. Viņš izpilda "vāveres astes" tehniku un... zobena asmens pārgriež milža kaklu. Gerda pasmejas:
  - Resns, bullish kakls parasti ir raksturīgs cilvēkiem, kuri nav izcili un kuriem ir smalks prāts!
  Tomēr viņas spēcīgā sāncense, joprojām agonijā, vairākas reizes pamāja ar roku, cenšoties iegūt pārdrošo uzvarētāju. Ģertrūde viņu piebeidza un tad metās pie trešā, tad pamanīja, ka divdesmit metru attālumā no viņas baskājainā Šella uzreiz cīnās ar diviem cīnītājiem. Sarkanmatainais draugs tiek smagi grūstīts. Ģertrūde ir izklaidīga un dabū uz vaiga asu smaili, no pārgrieztās sloksnes pil asinis. Meitene atbildot pasmaida:
  - Nē, tik viegli tu tam netiksi! Sieviete var zaudēt vīrietim it visā, izņemot spēju viņu žēlot! Tas ir tikai pēdējais, es to neizmantošu!
  Ģertrūde kļuva nikna un devās uzbrukumā. Viņas melnais pretinieks (viņš bija maurs ar platiem pleciem) lēnām atkāpās...
  Šī ir tik jauka cīņa. Bet tas ir tāds sīkums... Tikai sapnis. Bet nindzju meitenes veic vissvarīgāko uzdevumu: viņas iebrūk Gibraltārā.
  Šis ir galvenais cietoksnis. Un tā sagrābšana ļaus Trešajam Reiham pārvietot ievērojamus spēkus uz Āfriku pa īsāko ceļu! Azumi pielec ar savu draugu Aguti. Angļu artilērija šauj uz meitenēm. Skaistules met gliemežvākus ar plikiem papēžiem. Viņi spēlē sava veida galda tenisu! Un tas, ko viņiem sūtīja britu artilērija, lido atpakaļ!
  Azumi izsita šāviņu ar kailu zoli un čivināja:
  - Pusnaktī gaidu upuri!
  Agouti atbildot, kratot savus sniega krāsas matus, iesaucās:
  - Ienaidnieks sola nemirstību! Un viņš mūs ievilka Gehennā!
  Un abas meitenes, basām kājām un nāvējošas, lēks... Nu, kurš gan viņām var pretoties?
  Azumi paņēma ventilatoru kailajos pirkstos un meta ventilatora adatas pret britu sienām... Un tas izdevās. Tik daudz traucējumu un neskaidrību. Un sienas deg, un tranšejas tiek iznīcinātas, un tranšejas tiek izdzēstas. Un šī blondā terminatore Agouti palaiž burbuļus, izmantojot savus kailos pirkstus. Un viņi visu sasmalcina. Viss ir saplēsts un saspiests.
  Azumi braši atlec uz vara sarkaniem matiem, izdalot siltumu. Un priekšā viss iedegas...
  Meitenes dziedāja korī:
  Cīnītājs vienmēr ir vesels
  Cīnītājs ir gatavs uz visu!
  Un neapstājies -
  Un nemaini kājas!
  
  Mūsu sejas mirdz
  Pretinieki skrien!
  Un viņi atkal izcēla zobus ugunīgā smaidā. Un viņi krata savus greznos gurnus. Tās patiešām ir Terminator meitenes. Un briti atkāpjas viņu priekšā...
  Gibraltārs tiek uzbrukts, elles nindzju maģija. Tas, kas ir neatvairāms un triviāls, ir nepārspējams. Šīs ir sievietes nindzjas, par kurām sapņo Japānas ienaidnieki savos murgos.
  Azumi steigā dziedāja, nocirtot:
  - Skaistums! Skaistums! Es nogriezīšu kaķi ar savu zobenu!
  Un kā viņš krata savus ugunīgos matus. Un kā viss ap viņu uzliesmos liesmās un izvērtīsies niknā liesmā. Un sarkanas mēles paceļas uz augšu, un zied sarkanas spalvas. Ugunsgrēks izceļas tik traks un izmisīgs. Ne metāls, ne akmens neiztur tādu karstumu.
  Azumi plikājot basām kājām pa smiltīm liek tām izkust un pārtapt stiklā!
  Šī ugunīgā meitene ir tik agresīva. Un ļoti skaista, seksīga un gandrīz kaila. Un tas padara viņu tik sasodīti pievilcīgu. Un ļoti ikoniska un harizmātiska figūra. Un Gibraltārs tiek iznīcināts zem nindzju burvju triecieniem. Un drupas sabrūk un angļu karavīri pārvēršas skeletos. Notiek totāls slaktiņš. Tikai meitenes pašas grieza savus pretiniekus ar neredzamiem zobeniem. Un viņu skaistums agresivitātē ir pārsteidzošs!
  Azumi raustīja savus rudos matus un čīkst:
  - Asiņains sports un mans rekords!
  Meitenes sāka griezt kopā, vicinot zobenus. Un mirdzoši baltzobu un ziloņkaula pērļu smaidi. Un sūtot iznīcināšanas skrūves. Kas noņem visas barjeras. Un Lielbritānijas melnādainos karavīrus apņem liesmas. Un kopā ar viņiem arī citi cīnītāji.
  Ugunsgrēki visā citadelē. Bīstamas nāves attēls! Un meitenes iet un sēj iznīcību bez naglām un kavējumiem.
  Vācu tanki pārvietojas aiz daiļavas. Novecojušie T-4, kas savā modernizētajā versijā joprojām spēj cīnīties un pat pārspēj Shermans. Jaudīgākas "Panthers", kas demonstrē akrobātiku, kad tās ir iesaistītas tuvojošā kaujā. Nedaudz arhaisks pēc formas, bet briesmīgs "Tīģeris", un otrādi, diezgan moderns, bet pārāk smags "Lauva". Pēdējais tanks ļoti mīlēja Hitleru, un tā ražošana palielinājās. Vācieši sekoja nindzjām un cieta gandrīz nekādus zaudējumus.
  Un meitenes skrēja uz citadeli, basām kājām uzkāpa uz liesmām un kvēloja, pat dzirkstīja.
  Skaisti karotāji un nāves nešana bariem... Vai pat pilnīgas iznīcināšanas iznīcināšana!
  Izdzīvojušie briti unisonā pacēla rokas uz augšu. Lielbritānijas aviācija tika aktīvi traucēta. Viņai nebija izredžu pret nindzju. Un burbuļi nāca no meiteņu basām kājām, un visi bija pārsteigti par viņu fenomenālo spēku.
  Karavīri gāja un lidoja, nedodot angļu karaspēkam apstāšanās un pārtraukumus.
  Gan caur uguni, gan ūdeni gāja garām sieviešu kārtas nindzjas, pūšot saules starus. Un smīnoši tanki pārvietojās viņiem līdzi. Dažas vācu automašīnas izrādījās krāsotas, un tas lika tām izskatīties daudz baisāk.
  Bet karotāji, pagājuši garām liesmai un aktīvi raustījuši savas kailās, graciozās kājas, pārgāja uz jūras virsmu. Viņi gāja tieši pa ūdeni un svilpa dziesmas. Tādas ir dzirkstošās un krāšņās meitenes.
  Azumi, lēkājot pa nemierīgajiem viļņiem un ar kailajiem pirkstiem izlaižot burbuļus, kas nogremdēja angļu kaujas kuģus un bruņnešus, skaļi dziedāja:
  - Imperators atdzims, impērija piedzims no jauna!
  Blondīne terminators izlaida saules starus un metās uz lidmašīnas pārvadātāju. Viņš pielēks viņam klāt un nocirtīs ar zobenu. No varenās mašīnas aizlidoja tikai lauskas. Un desmitiem lidmašīnu uzreiz iekrita zaigojošajos jūras spārnos. Un viņi šķīrās ar šņākšanu un rīstīšanos.
  Agouti vienkārši ņem to un čivināt:
  - Es esmu zvirbulis un reizē ērglis! Foršais cīnītājs ir sasniedzis izcilību!
  Un blondais terminators izlec un lec, un ar zobeniem griežas pa ūdeni. Un jūras virsma vārīsies. Un cunami celsies . Un viss sadalīsies gabalos un griezīsies ugunīgā viesulī. Un tas lēks un griezīsies.
  Azumi, savijot savus ugunīgos matus, čivināja:
  - Nāve staigā pa viļņiem, tas tev būs ļoti mēms!
  Un kā viņš met bumbu ar basu kāju, un kā viņš apcep un uzspridzina angļu kreiseri ...
  Agouti paņēma iznīcinātāju, izkausēja to kā saules starus un šņāca:
  - Uguns viesulis! Būs vēl traki!
  Azumi iekliedzās, atsegdama zobus un ar pliku papēdi spārdot viesuļvētru pāri okeānam:
  - Virs zvaigznēm - paceļas torpēda! Mūsu mājas planēta būs vēsāka!
  Ugunīgā terminātormeitene gaudo un rej... Un tad viņa lec un krīt ar basām kājām... Viņa met vilni!
  Agouti šis blondais terminators iekliedzās:
  - Es esmu nāvējošs skaistums! Kā liesmas metējs trāpīja debesskrāpim!
  Un abas meitenes metās pāri jūrai. Un no britu lidmašīnām palika tikai pelni.
  Un britu ieslodzītie jau tika ierindoti. Šeit ir četri karotāji: Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda. Un viņi ļāva sagūstītajiem karavīriem mesties ceļos un piespieda viņus skūpstīt meiteņu kājas. Sagūstītie vīrieši rāpoja. Viņi skūpstīja Gerdas putekļaino papēdi un zoli, un tad viņas kailos kāju pirkstus. Tad ieslodzītais uz papēžiem rāpoja Šarlotes virzienā.
  Un viņš arī noskūpstīja viņas basās, nedaudz putekļainās un ar mašīnu eļļu nosmērētās pēdas. Tad anglim bija jādara tas pats un Kristīnai. Noslēgumā Magda, meitene ar zeltainiem matiem, piedāvāja savu papēdi un noslīpētus kāju pirkstus.
  Un viens ieslodzītais pārcēla citus. Un arī Korjakā, un viņi arī skūpstīja meiteņu kailās, putekļainās pēdas. Āriešu karotāji apzināti iemērca kājas motoreļļā, lai padarītu tās netīrākas un smaržotu pēc benzīna. Lai vīrieši nav tik priecīgi viņus skūpstīt, un lai smiltis kraukšķ uz viņu lūpām.
  Un Gerda ar prieku saka:
  - Es esmu blondīne un sūtu ļaunu nāvi!
  Šarlote ar lielu apdomību turpina:
  - Lai Reihs dzīvotu, tavam Čērčilam ir jāmirst!
  Kristīna, iegrūdusi kailās, netīrās kājas gūstekņa sejā, šņāca:
  - Nu kāpēc - dzīve tev neko nemāca!
  Magda agresīvi turpināja, ar kailajiem pirkstiem saspiedusi angļa degunu:
  - Nu, kāpēc, kāpēc!
  Un visas četras meitenes smiesies... Un plikas lielos zobus! Un rūcam...
  Viņu "Panther" ir diezgan gatava kaujai. Tas griežas ar savu garo un spēcīgo purnu. Lai gan tvertnes muca nav bieza. Un uz tā viņš jau ir piekāris pāris angļu virsniekus.
  Un kas? Slikti uzvedās!
  Gerda to paņēma un kliedza:
  - Mēs visus apčakarēsim... Un kur ir tavs Čērčils!
  Šarlote apstiprināja:
  - Gibraltārs, dubults streiks!
  . NODAĻA #11
  Gibraltāra krišana ļāva nacistiem pārvietot karaspēku uz Maroku visīsākajā attālumā. Padomju-vācu frontē valdīja miers. Staļins piekrita pamieram un uzkrāja spēkus. Uzsvars tika likts uz jaunu ieroču veidu izstrādi. Pirmkārt, IS saimes tanki un T-34-85. Kā arī lidmašīnas LA-7 un Yak-3. Viņiem vajadzēja aizstāt iepriekšējos, mazāk perfektos.
  Taču tagad vāciešiem ir brīvas rokas, un radusies iespēja sagrābt visu, ko vien var. Pirmkārt, protams, Āfrika. Milzīgs melnais kontinents ar milzīgiem dabas un cilvēku resursiem piesaistīja fašistus. Un Krauts, protams, ļoti gribēja viņu sagrābt.
  Tajā pašā laikā Trešais Reihs izstrādāja arī jaunu aprīkojumu - jo īpaši E sērijas tankus, kuriem bija jākļūst par labākajiem pasaulē. Tātad notika konkurence starp smadzenēm un tehniskajiem jauninājumiem. Vācija arī rēķinājās ar reaktīvajām lidmašīnām. Kas varētu daudz ko mainīt gaisa kaujā. Īpaši ņemot vērā atpalicību šajā jautājumā starp ASV un Lielbritāniju.
  Šajā ziņā Vācijas zemūdeņu flote bija ļoti spēcīga. Un nodarīja ienaidniekam dzēlīgus kodumus. Turklāt pirms tam Lielbritāniju ļoti stingri apsolīja nindzjas. Un ko var darīt pret šiem karotājiem?
  Paši briti to nezināja. Un no Trešā Reiha saņēma arvien vairāk konusu. Notika agresīva ieroču ražošanas veicināšana.
  Vācieši spēja laist ražošanā Panther 2, īstu mašīnas zvēru! Šis dizains ir labs ikvienam. Un braukšanas veiktspēja, un ieroči, un bruņas. Tajā pašā laikā svars nepavisam nav pārmērīgs. Tikai piecdesmit tonnas ar Tiger-2 bruņām un ieročiem. Protams, laba lieta.
  Pats pirmais šāda veida auto tika nodots Gerdas ekipāžai izmēģināšanai. Un ka meitenes vienmēr ir jāpalaiž priekšā. Patiesībā viņiem tas ļoti patīk. Un viņi ar savu skaistumu aizrauj veselas armijas. Galu galā tā dara meitenes, lai puiši varētu mirkšķināt acis un apbrīnot.
  Kamēr "Panther" 2 ceļo pa Maroku. De Golla franču karaspēks ir klāt. Priekšā ir baterija, un Šarlote atklāj uguni.
  Sniegbaltā Gerda čīkst:
  - Viļņi un smiltis - uz Staļina templi!
  Kristīna labo savu partneri:
  - Visticamāk, pat Čērčils!
  Gerda čirkst, ar basu kāju stumjot pistoles aizslēgu:
  - Ja Čērčils bija šakālis, tad Staļins ir tīģeris!
  Meitenes šauj pa bateriju. Panteras frontālās bruņas turas labi, bet franču ieroči klusē. Vēl pāris metieni un baltais karogs tiek izmests. De Golla karavīri padodas. Un viņus aizved uz nometni.
  Karotāji atkal palaiž Panteru un brauc prom, dūkodami un lecot.
  Gerda aizrautīgi dzied:
  - Ak, tas ir karsts, tas ir karsts, necep mani!
  Šarlote atbild, izšaujot lielgabalu un rūcot:
  - Es sēdēšu uz baltkrēpes zirga!
  Kristīna ķiķināja, tanks grieza tornīti. Un viņš šāva uz Šermani. Amerikāņu mašīna nogrima un dega kā svece. Meitenes ķiķinās un izbāzīs mēli, kliedzot:
  - "Sherman", "Sherman", kur tu biji!
  Un, sita viens pret otru plikajām zolēm, viņi rēc:
  - Es dzēru šņabi pāri kalnam!
  Un skaistas meitenes - ar viņām viss kļūst bagātāks un foršāks. Un viņu ķermenis ir muskuļots. Tvertnē ir karsts, un meitenes mirdz no sviedriem.
  Kristīna, glāstot savu lielisko krūšutēlu, saka:
  - Ir viena lieta, ko es nesaprotu... Kā mēs, augstākā āriešu tauta, varējām izgulēties cauri krieviem Staļingradā!
  Magda atbildot dziedāja:
  - Lapoties pa vecu piezīmju grāmatiņu... nāvessods ģenerālis... Es ļoti centos saprast, kā tu spēji padoties, lai vandaļi tevi saplosītu gabalos!
  Un meitenes sasitīs viena otrai galvu. Tie ir ļoti skaisti kurtu suņi.
  Gerda to paņēma un ar sajūsmu dziedāja:
  - Mans liktenis nesaudzēs laipnību...
  Esiet kopā ar laimi un tāpēc esiet laipni!
  Un karotāji sita vienu kāju pret otru. Skaistas meitenes. Un ar kvalitātes zīmi.
  Un viņi iznīcina visus savus ienaidniekus. Šeit nāk Čērčils. Transportlīdzeklis ar 152 mm priekšējām bruņām. Un viņš tika caurdurts. Anglis neko nevarēja izdarīt. Šarlote nospiedīs sprūdu ar kailiem pirkstiem un taranēs ienaidnieku. Pat bieza piere nepalīdzēja.
  Rudmatainā meitene dziedāja:
  - Finka, finka un melnie ikri... Dinka, Dinka, tu paņēmi karavīru!
  Un karotāji ķiķina un čukst agresīvus vārdus. Un kurš var viņiem pretoties pat sapņos?
  Gerda atlaiž zobus un piemiedz aci. Viņa ļoti vēlas, lai viņai blakus būtu muskuļots jauneklis un viņai pieskartos, glāstu, samīļotu. Galu galā
  Tas ir tik salds. Un it īpaši, kad jūs tiekat masēts.
  Bet diemžēl viņa sapņoja. Jums ir jācīnās un jānogalina.
  Bet viņa nav tikai terminatora meitene, bet arī cilvēks. Viņa arī grib cilvēku.
  Gerda uzdeva Šarlotei jautājumu:
  - Kā jūs domājat, ja ir Dievs, tad kā saistīt laulības pārkāpšanu?
  Uguns velns pārliecinoši atbildēja:
  - Es domāju vairāk pozitīvi nekā negatīvi!
  Gerda iesmējās un lūdza paskaidrojumus:
  - Kāpēc tu tā domā? Kā ar Bībeli?
  Šarlote pārliecinoši paziņoja:
  - Mūsu Dievs ir fīrers, nevis Bībele! Un sievietei būtu jādzemdē vairāk bērnu fīreram un Vācijai!
  Kristīna tam viegli piekrita:
  - Un jūs varat bez laulībām!
  Magda, ķiķinot, dziedāja, basām kājām stampādama:
  - Un principā likumīga laulība,
  Mums tas ir vajadzīgs šim, mums tas ir vajadzīgs šim...
  Lai sieviete varētu mīlēt,
  Ne vairāk par vienu! Ne vairāk par vienu!
  Gerda saburza savu skaisto seju. Un viņa rēca:
  - Bet es gribētu, lai man būtu vairāki vīri. Tas būtu tik lieliski! Vīrieši ir labi, ja viņi ir atšķirīgi!
  Šarlote tam viegli piekrita:
  - Jā, vīriešiem jābūt savādākiem! Vienam kļūst garlaicīgi! Un es gribu braukt ar to vai citu jaunekli!
  Kristīna smējās un dziedāja:
  - Uz ko, uz ko... Es ļoti gribu, brāļi! Brauc cilvēks, cilvēks, dzīvs!
  Magda iesmējās un čivināja:
  - Nav dzīvs, bet foršs!
  Gerda apstiprināja:
  - Cilvēks ar ložmetēju! Forši, mēs pārspēsim visus!
  Kristīna atbildē dziedāja, kratot savas pilnās un skaistās krūtis:
  - Mēs godīgi gribam jums pateikt! Mēs vairs neskatāmies uz vīriešiem!
  Šarlote, šis ugunīgais velns, atbildot, izcēla zobus un šņāca:
  - Kāpēc tik radikāli? Jūs varat skatīties un pat braukt uz pulsējoša nefrīta stieņa! Nav nepieciešams krist galējībās!
  Gerda apstiprināja līdzīgu fragmentu:
  - Protams, tas nav nepieciešams! Visas galējības saplūst, bet tas mūs tikai pasliktina!
  Šarlote brīdināja:
  - Priekšā ir divi Šermaņi.
  Gerda tikai iesmējās, atbildot:
  - Muļķības! Tie mums ir pilnīgi droši!
  Uguns velns piesardzīgi iebilda:
  - Kā lai es to saku! Pārmērīga pašapziņa tikai kaitē!
  Kristīna tvītoja atpakaļ:
  - Ne tikai zobens, ne tikai pātaga...
  Bet kronim vajag tanku...
  Galu galā bez Panteras divas minūtes...
  Magda entuziastiski piebalsoja:
  - Nesēdi tronī!
  Gerda turpināja entuziastiski čivināt, atbildot:
  - "Pantera" ir milzīga visā...
  Uguns velns apstiprināja, dungojot:
  - Un prasmīgi izstrādāts...
  Kristīna, drūmi dungojot un polsterējot kājas, turpināja:
  - Un mēs ejam uz svēto kauju!
  Magda ar sajūsmu turpināja, kļūstot arvien sajūsmīgākam:
  - Lai Vaņa būtu tukša!
  Un karotāji dziedāja korī, štancējot savas kailās, ļoti vilinošās un graciozās kājas:
  Tvertne nav bez iemesla visās karaļvalstīs,
  Visu laiku cienīts...
  Tanks var būt noderīgs cīņā,
  Un kaujā viņš pats ir sātans!
  
  Tvertne nav bez iemesla visās karaļvalstīs,
  Visu laiku cienīts...
  Tanks var būt noderīgs cīņā,
  Un kaujā viņš pats ir sātans!
  Gerda, pēc tam viņa turpināja dziedāt, palielinot ātrumu:
  - Dizaineris, nolādot tanku - kaitē saviem karavīriem ...
  Šarlote to apstiprināja. Viņa izšāva, iekļūstot Šermanā, un dziedāja skarbas dīvas intensitātē:
  - Galu galā, ja "tīģeris" ir nepanesams, tad nāks atmaksa!
  Magda čivināja, šūpojās, taranēja:
  - Dažreiz tvertne ir metāllūžņi ...
  Kristīna ar sparu dziedāja līdzi:
  - Un dažreiz atnes!
  Gerda steidzīgi piebilda:
  - Bet mēs sarīkosim sagaidīšanu...
  Šarlote izmisīgā niknumā iekliedzās:
  - Mēs iebrauksim ar tanku pie jums ciemos!
  Un ugunīgais velns izsita arī otro Šermani. Tad viņa iesaucās.
  Un briti jau padevās... Karš bija vienpusējs. Kā izrādījās, vācu tanki ir par kārtu labāki nekā angļu tanki. "Churchill" ir diezgan vāji ieroči, un tas ir tā galvenais trūkums. Bet Sherman ir vājš gan ieročos, gan bruņās.
  Tādējādi Hitlera karaspēks pastaigājās. Bet viņi joprojām ir parādā savus panākumus nindzjām. Un pret tādu spēku... Paņemiet nindzju uz Trešo Reihu, tad arī viņš nebūtu pretojies. Un viņi kula angļus.
  Azumi un Agouti nolēma sagūstīt labākos britu kaujas kuģus neskartus. Un viņi pārvietojās pa bruņu klāju, vicinādami zobenus. Meitenes strādāja ļoti enerģiski, smejoties.
  - Mēs esam dzīvespriecīgas meitenes, kā mazi velniņi jūrā!
  Un viņi sasmalcināja desmit cilvēkus vienlaikus. Un kā viņi kapāja... Ar visu dievietes žēlastību. Un zobeni zibēja kā dzenskrūve. Un viņi nocirta gaļu un saplēsa kaulus. Īsts metāls, kas sēj nāvi, haosu un iznīcību.
  Azumi ar vienu šūpošanos izcirta cauri duci karavīru un nosvila:
  - Dunča un zelta spīdums ir interesantāks, ticiet man!
  Blondīne Terminatora Agouti čivināja:
  - Ninja uzdod vienu lielu spēli! Ninja piedāvā vienu lielisku spēli! - baskājainie karotāji unisonā čivināja. - Un šī spēle smaržo pēc nāves!
  Un kaujas pāris to paņēma un šņāca, grozīdams savus ķermeņus:
  - Nē, es nenogalināšu fašistu, nē, es viņu nenoduršu!
  Mirgojot plikajām, muskuļotajām kājām, pāris dziedāja:
  - Tikai sekss! Es to izlikšu! es iešu gulēt!
  Un karotāji atkal smiesies. Taču viņu smiekli ir kaujinieciski, un meitenēm pretī stāvošās koalīcijas karavīru bungādiņas burtiski pārsprāgst. Precīzāk, līnijkuģa apkalpe iet bojā. Bet skaistules neņem gūstā! Viņiem nav paradums kādam izrādīt žēlastību vai žēlastību!
  Azumi aizrautīgi dziedāja, izlocinot muskuļus:
  - Es esmu asinskārs... es esmu nežēlīgs! Es esmu ļauns nindzju supermens!
  Agouti, piebeidzis pēdējos cīnītājus, finišēja:
  - Un mums nav nekādu problēmu!
  . NODAĻA Nr.12.
  Trešā Reiha Āfrikas kampaņa, iespējams, ir lielākais no visiem piedzīvojumiem. Bet līdz šim veiksmīgi un diezgan pievilcīgi. Un pats Hitlers joprojām ir tips. Pretīga personība un visu laiku un tautu lielākais noziedznieks.
  Tomēr austrumos vācieši panāca iekarojumus, ieņemot Kursku, kā arī Vorošilovgradu un Krasnodonu. Visa Ukraina un daļa Kubanas atradās Vērmahta pakļautībā. Un šobrīd nacisti iekaro Āfriku. Tas ir, fīrers nemaz nav muļķis. Un daudzu uzvarētājs, pat ar nindzjas palīdzību.
  Tomēr Vācijai palīdzēja tikai divas meitenes, un pats Trešais Reihs ir spēcīgs.
  Spērs ziņoja fīreram, priecīgi ziņojot:
  - Tanks Panther-2 izrādījās ļoti veiksmīgs. Mēs varējām sablīvēt tā izkārtojumu, un, pateicoties tam, transportlīdzeklim ir 150 mm frontālās bruņas pie liela četrdesmit piecu grādu slīpuma un 82 mm sāni, kuru svars ir tikai piecdesmit tonnas, un dzinējs ar 1000 zirgspēku jaudu. . Šī tvertne mobilitātes ziņā ir pārāka par gandrīz visiem pretvācu koalīcijas transportlīdzekļiem. Tam nav līdzinieka arī frontālajā aizsardzībā un bruņojumā. Tā apvidus spējas ir diezgan apmierinošas, un tas steidzas pa tuksnesi kā ātrvilciens.
  Vēl daudzsološāka ir E sērija. Tur transportlīdzekļi var būt neievainojami un tiem ir visspēcīgākie ieroči.
  Fīrers dusmīgi norūca:
  - Ko Zauers teiks?
  Aviācijas kurators pārliecinoši teica:
  - Tiek uzsākta labākā no labākajām reaktīvo lidmašīnu ME-262 sērijveida ražošana. Tam ir ne tikai liels ātrums, bet arī četri 30 mm gaisa lielgabali un raķetes.
  Fīrers ar skābu skatienu jautāja:
  - Kā ar HE-162?
  Zauers pārliecinoši teica:
  - Tā ražošana arī paplašinās! Precīzāk, kontroles sistēma joprojām tiek pabeigta. Bet iznīcinātājam būs vislabākās lidojuma īpašības pasaulē, un tas būs ļoti viegls un manevrējams.
  Arī Himlers gribēja runāt, taču viņu sagaidīja vēsi.
  Hitlers atlaida slepenpolicijas vadītāju, it kā viņš būtu kaitinoša muša:
  - Konkursam jāsākas! Un es jau dzirdēju par mūsu pārākumu!
  Vispirms arēnā ieskrēja meitenes. Trīs katrā pusē. Pirmās meitenes uz krūtīm valkā sarkanas jostas segas un šauras auduma sloksnes. Viņi turēja rokās īsus, taisnus zobenus un kreisajā rokā nelielu taisnstūra vairogu. Skaistulītēm vairs nebija ne drēbju, ne bruņu, tās grāba granti ar plikām, graciozajām kājām.
  Otrajām meitenēm bija zilas jostas segas, un auduma sloksne tik tikko sedza viņu krūtis. Viņa rokās ir īsi izliekti zobeni, un kreiso roku sedz neliels apaļš vairogs. Meitenes arī skaistas.
  Es zinu fīrera mīlestību pret kailumu, meitenēm ar minimālu apģērbu un attīstītiem gurniem.
  Hitleram ļoti patīk, kad meitenes cīnās, un gladiatorus izvēlas atbilstoši viņa gaumei.
  Fīrers savu solījumu izsaka slepeni. Šim nolūkam viņš izmanto īpašu kursorsviru. Trešajā Reihā jau tiek radīti datori. Ievietojot koncentrācijas nometnē zinātniekus no visas pasaules, viņi strādā daudz enerģiskāk. Pirmais krāsu televizors jau ir izveidots un pat ar milzīgu ekrānu. Viņš rāda tribīnēs sēdošo meiteņu tuvplānus. Pats Hitlers caur speciālu ierīci skatās ringā, lai labāk redz.
  Meitenes ir miecētas, un, lai piešķirtu lielāku šarmu savām figūrām un sejām, tās ir viegli tonētas. Mums ir jāciena gladiatoru cīņas estētika.
  Vēstnesis paziņo:
  - Sarkano magoņu komanda pret zilajām rudzupuķēm!
  Meitenes visas ir blondas, bet tikai viena dabīga, pārējās tonētas. Atskan komanda un sākas cīņa.
  Meitenes saduras kopā un sāk kauties. No zobeniem lido dzirksteles. Vissvarīgākie mirkļi ir parādīti krāsu monitora ekrānā, kas karājas virs Vācijas Kolizeja.
  Fīrers sāk teikt runu:
  - Cīņas pieredze rāda, ka sievietes ir spējīgas cīnīties ne sliktāk kā vīrieši! Bet mums ir jāaizsargā labākie vācu tautas pārstāvji no nāves kaujas laukos. Tāpēc sievietes netika izmantotas, vismaz masveidā, Trešajā Reihā!
  Viena no meitenēm zilā gurnā guvusi traumas. Viņa nometās ceļos un tik tikko cīnījās pret sarkanā tērptā karavīra uzbrukumu. Taču meitene negaidīti paklanījās un piedāvāja ievainota nostāties. Viņa piecēlās un nedroši nostājās uz savām muskuļotajām kājām.
  Vairāki lieli mauri sekoja kaujai. Viņi sāka dzīt meitenes ar šķēpiem un aizdedzināja lāpas - viņi saka, cīnieties! Lāpa iedūra sirsnīgajai meitenei mugurā. Viņas krūšturis pārplīsa, un uz viņas muskuļotās muguras izveidojās tulznas. Meitene kliedza un izmisīgi metās pie nepabeigtā pretinieka. Daži spēcīgi sitieni un rudzupuķu komandas pārstāvja galva aizripoja.
  Meitene, uzvarējusi savu partneri, kā kliegt:
  - Lai dzīvo mūžs!
  Tad viņa steidzās palīgā savam partnerim. Divām dusmīgām meitenēm nav iespējams pretoties. Un otrs, būdams ievainots, nokrīt. Kluss. Bet maurs nes lāpu pie kailas, jaunavas pēdas. Meitene kliedz un atkal pielec. Saņem vēl vienu brūci, sastingst un nokrīt.
  Un atkal melns karotājs pienes lāpu pie basām kājām. Meitene raustās, bet vairs nespēj piecelties. Viņa ir agonijā.
  Fīrers ar sajūsmu skatās uz notikuma vietu. Viņam patīk, ja meitenes apgrauzdē papēžus. Šeit nāk nobeiguma trieciens. Skaistule pilnībā apklusa.
  Pūlis priecājas, atskan sajūsmas pilni izsaucieni.
  Tagad meitenes savam upurim uzbrūk trijatā. Protams, nav iespējams pretoties šādam uzbrukumam. Meitene mēģina atkāpties, bet mauri viņu sadedzina ar uguni. Viņa metas uz priekšu un uzreiz uzduras diviem zobeniem, kas ieduras viņas krūtīs. Un trešais sit pa vēderu. Meitene nokrīt un nomirst, asiņojot. Un mauri nelaiž garām iespēju apdedzināt viņas apaļos papēžus. Pretīgi un nežēlīgi. Dziedātās, maigās meitenīgās gaļas smarža izplatās visā arēnā.
  Hitlers apmierināti noklikšķina ar zobiem un saka:
  - Mana likme ir uzvarēta! Labi meitenes, atnesiet viņām kūku!
  Himlers sirsnīgi nopūšas:
  "Žēl, kad mirst tik daiļā dzimuma pārstāves." Tiesa, visas sešas daiļavas ir pusšķirnes ar ebreju piejaukumu, un viena no tām - čigānu asinis! Tie nav tik nožēlojami!
  Hitlers, saviebies, atzīmēja:
  - Tīras ebreju sievietes reti ir skaistas. Lai gan ir izņēmumi! Protams, žēl, kad viss estētiskais iet bojā. Bet mākslas dēļ, kāpēc gan ne. Un tagad tas varētu būt...
  Arēnā tika ievesti pieci melnie karotāji. Viņi bija ļoti muskuļoti un eļļoti. Valkā tikai jostas audumus un sandales, turot rokās zobenus un dunčus. Lieliski Āfrikas tautas pārstāvji.
  Ķīnieši tika izvesti, lai viņus satiktu. Arī garš, lai gan nedaudz īsāks, un muskuļots. Arī valkāja tikai gurnu audumus un sandales, ar zobeniem labajā rokā un dunčus kreisajā. Tagad viņiem vajadzēja uzjautrināt fīreru.
  Hitleram tik ļoti nepatika, kad vīrieši cīnījās, tāpēc viņš pat neslēdza derības. Mani novērsa saruna ar Spēru.
  - Vai tā ir taisnība, ministra kungs, ka disku lidmašīnas ir pilnīgi neievainojamas no kājnieku ieroču apšaudes?
  Reiha bruņojuma un munīcijas ministrs jautri atbildēja:
  - Kustības laikā gaisa straumes rada lamināru strūklu, kas izpūš visas lodes un čaulas un patiešām padara Belonzi disku neievainojamu pret jebkādiem kājnieku ieročiem. Bet tieši diska kustības un lidojuma laikā.
  Hitlers paskatījās un piezīmēja:
  - Šaubergers apsolīja, ka ar šādas ierīces palīdzību mēs lidosim uz Marsu un citām planētām! Tas ir grandiozi! Trešais Reihs attīstīsies, līdz tajā tiks iekļautas visas Visuma apdzīvotās pasaules! Un arī neapdzīvotie!
  Špērs smaidot atzīmēja:
  - Tas ir pilnīgi iespējams, mans fīrere! Turklāt mūsu zinātnieki jau ir radījuši reaktoru, kas izmanto kodolenerģiju. Jautājums par bumbas radīšanu jau ir ne vairāk kā gada jautājums!
  Fīrers, piecēlies kājās, atzīmēja:
  - Mums nevajag atombumbu! Viņa ir pārāk netīra! Mums ir vajadzīgas ar kodolenerģiju darbināmas lidmašīnas un zemūdenes. Un nākotnē aukstā kodolsintēze! Kas ļaus mums lidot visā galaktikā!
  Špērs entuziastiski atbildēja:
  -Tu esi tik gudrs, fīrere!
  Sākās sīva cīņa starp divām gladiatoru komandām. Izrāde noteikti ir aizraujoša. Turklāt melnādainie un dzeltenādaiņi nekavējās izmantot zobus. Un asinis tecēja gandrīz uzreiz.
  Hitlers skatījās uz šo slaktiņu, bet domāja par ko citu. Bērnībā, pareizāk sakot, pusaudža gados viņam īpaši nepaveicās. Kad topošais fīrers bija bērns, viņš savā ciematā bija līderis un līderis.
  Bet, kad viņš nokļuva pilsētas ģimnāzijā, viņš bija pārdroši, augstprātīgs, bet fiziski vājš un ātri tika nostādīts savā vietā. Viņi sita Hitleru kopā ar visu klasi un gandrīz viņu sakropļoja. Tāpēc fīrers pameta vidusskolu, atsakoties no birokrātiskās karjeras. Un, godīgi sakot, viņa sirds tajā nebija. Ierēdņa darbs šķita pārāk nogurdinošs, jaucot papīrus.
  Bet fīreram nepatika sēdēt uz vietas, viņš bija enerģijas pārņemts. Un es gribēju zīmēt.
  Neskatoties uz viņa acīmredzamajām spējām, Hitlers netika uzņemts mākslas akadēmijā. Ne jau tāpēc, ka zīmējumi būtu slikti, bet gan garās mēles dēļ. Jau toreiz Ādolfs neslēpa savas izteiktās antipātijas pret ebrejiem. Tāpēc viņi viņu pievīla. Žēl, cik desmitiem miljonu cilvēku paliktu dzīvi, ja Hitlers būtu kļuvis par miermīlīgu mākslinieku.
  Bet ko... Ādolfs kādu laiku dzīvoja no tēva pensijas un pēc tam palika pilnīgi bez iztikas līdzekļiem, pelnot naudu kā zīmētājs. Un lasot dažādu literatūru, īpaši okulto literatūru.
  Ar spēcīgu atmiņu Hitlers drīz ieguva ievērojamu erudīciju. Un tas neskatoties uz to, ka viņam pat nebija vidējās izglītības. Taču arī Staļins semināru nepabeidza.
  Līdz karam Hitlers bija atstumts un atstumts. Un Pirmā pasaules kara laikā viņš neveidoja karjeru, paliekot kaprālis, lai gan viņš saņēma pat četrus ordeņus.
  Tikai politikā fīrers atrada savu aicinājumu. Un viņš parādīja ievērojamas organizatoriskās un oratoriskās prasmes. Jau no paša sākuma Hitlers ieguva popularitāti un nostiprināja partiju. Un viņš pats drīz vien ieguva ievērojamu varu organizācijā. Taču Minhenes pučs beidzās neveiksmīgi. Un Hitlers nokļuva cietumā. Apmaiņā pret priekšlaicīgu atbrīvošanu fīrers bija spiests faktiski atteikties no opozīcijas un panākt izlīgumu ar varas iestādēm.
  Tas sākotnēji samazināja fīrera popularitāti, taču partija joprojām turpināja augt. Līdz 1928. gadam tā skaits pārsniedza simt piecdesmit tūkstošus cilvēku, kas pēc Vācijas standartiem ir diezgan pienācīgs. Taču varas izredzes ir neskaidras. Viņi Saeimas vēlēšanās savāca tikai 2,8 procentus.
  Bet tad sākās Lielā depresija. Tauta bija vīlusies vecajās partijās un gribēja kaut ko jaunu.
  Hitlers spēlēja uz vācu tautas pazemošanu ar Versaļas ierobežojumiem, solīja strādniekiem zelta kalnus un izlikās par kreiso. Un viņam izdevās pārliecināt nabagos, ka viņš ir sarkans, un bagātos, ka viņam ir taisnība! Karoga sarkanā krāsa savaldzinājusi daudzus. Kā arī aicinājums: biedrs partijā!
  Kopumā pēc nākšanas pie varas Hitlera politika bija kreisi noskaņota. Nodokļi oligarhiem tika strauji palielināti, un strādnieki saņēma daudz privilēģiju. Lai gan darba ilgums ir palielinājies.
  Fīrera reitingi visu gadu ir kāpuši debesīs. Jau 1930. gadā pirmstermiņa Reihstāga vēlēšanās viņš savāca 18 procentus balsu, ieņemot otro vietu. Tad viņam izdevās nezaudēt iegūto kapitālu, bet, gluži pretēji, nostiprināties. Bet fīrers neuzvarēja prezidenta vēlēšanās. Bet viņš guva panākumus Reihstāgā, ieņemot pirmo vietu. Toreiz Hitleram pirmo reizi tika piedāvāts kanclera amats. Fīrers pieprasīja ārkārtas pilnvaras un tiks atteikts.
  Rezultātā Reihstāgs tika likvidēts un notika jaunas vēlēšanas. Ja Hitlers cerēja pievienot vēl vairāk, viņš nepareizi aprēķināja. Tauta ir nogurusi no fašistu propagandas. Un šturmētāju sašutums nepalielināja nacistu popularitāti.
  . NODAĻA Nr.13.
  Divi miljoni balsu tika zaudēti, bet komunisti pievienoja ievērojamu summu. Pastāvēja iespēja, ka, apvienojoties ar sociāldemokrātiem, viņi izveidos kreisu valdību. Bet komunisti nevēlējās kompromisus, kreisie oligarhi vēl nevēlējās ierašanos. Fīrers saņēma Reiha kanclera amatu. Un ārkārtas pilnvaras tika atliktas uz labākiem laikiem.
  Tad jaunas vēlēšanas ar administratīvo resursu izmantošanu, un ar Reihstāga dedzināšanu. Pilnīgas uzvaras arī nebija, taču nacisti savāca četrdesmit četrus procentus balsu, kas kopā ar labējiem sabiedrotajiem deva vairākumu. Tad viņi apcietināja komunistus, piesavinādamies sev balsis.
  Viņi spēja pārliecināt sociāldemokrātus un prezidentu, un fīrers saņēma ārkārtas pilnvaras. Tad jauni panākumi - Vācijas atgūšanās no krīzes, Vērmahta izveidošana, kontroles atgriešana pār Reinzemi.
  Hitlers rīkojās ļoti apdomīgi, spēlējot uz Rietumu valstu bailēm no komunisma.
  Fīrers apsolīja pielikt punktu sarkanajām briesmām un izmantot Vērmahtu, lai dotos uz Krieviju. Turklāt to iegūs arī sabiedrotie. Patiešām , Hitlers vēlējās iekarot krievu zemes un paplašināt impēriju austrumos. Tas ir tas, kam es gatavojos. Antikominteres pakts tika parakstīts ar Itāliju un Japānu. Šī savienība ir vērsta pret PSRS. Tad Vācija vispirms izprovocēja apvērsumu Austrijā un pēc tam veica anšlusu. Referendumā tika saskaitīti deviņdesmit deviņi procenti to, kas nobalsoja par pievienošanos Vācijai. Taču patiesībā to ir mazāk, bet tomēr pārliecinošs vairākums.
  Liela uzvara! Bet Hitlers gribēja vairāk! Tiesa, Trešais Reihs vēl nebija gatavs karam, un bija nepieciešams palielināt savu potenciālu, absorbējot neitrālas valstis. Nākamā bija Čehoslovākija. Viss gāja labi. Lai gan Vācija gandrīz iekļuva priekšlaicīgajā karā.
  Īpaši bīstama izskatījās PSRS pozīcija. Kopumā Staļins nebija uzticams partneris. Tikai Padomju Krievijā oficiālā prese nosodīja Austrijas anšlusu. Un tieši PSRS piedāvāja palīdzību Čehoslovākijai. Tomēr, vēloties stiprināt sevi pirmām kārtām!
  Bet Rietumi galu galā piekāpās. Turklāt Hitlers deva mājienus, ka karš ar Krieviju ir tepat aiz stūra, un Trešais Reihs ar viņiem dalīs teritorijas. Vācijas pusē nostājās arī Polija un Ungārija. Izrādījās, ka karš ar Trešo Reihu būs nopietns. Un ekonomika auga nacistu laikā, tāpat kā iedzīvotāji. Karš solījās būt grūts.
  Minhenē Hitlers ieguva to, ko gribēja. Sudetu zeme palika Vācijai - zemes saņēma Ungārija un Polija. Šķiet, ka mēs varam doties uz austrumiem. Fīrers vienojās par kopīgu karu starp Poliju, Ungāriju, Vāciju, Itāliju un Rumāniju ar Japānu pret PSRS. Francija un Lielbritānija arī varētu palīdzēt.
  Taču šajā jautājumā iejaucās Polijas ebreji. Kristāla nažu nakts izraisīja cionistu sašutumu. Un Polija, kur šie cilvēki kontrolēja galvenās finanšu plūsmas, pieauga. Turklāt Lielbritānija, Francija un ASV iebilda pret Vāciju. Un pats Hitlers uzvedās pārāk nekaunīgi. Okupējis gan Čehiju, gan Klaipēdu. Tātad Rietumu nostāja ir mainījusies.
  Kamēr fīrers domāja, cīņa bija beigusies. Pieci ķīnieši un četri melnādainie gulēja uzlauzti līdz nāvei. Tikai viens afrikānis tik tikko varēja nostāvēt četrrāpus un arī tika ievainots.
  Cīņa ir beigusies! Precīzāk, slaktiņš!
  Hitlers vēsi pavēlēja:
  - Aizved viņu prom! Un pieņemsim jaunu partiju!
  Mirušie vīrieši bija sajūsmā. Un viņi mani vilka. Pēc tam arēnā tika iedzīti apmēram četrpadsmit vai trīspadsmit gadus veci zēni. Katrā komandā viņi bija septiņi. Daži ir dzeltenos šortos, citi zaļā krāsā. Un arī ar zobeniem un dunčiem.
  Lai būtu jautrāk, mauri sāka kaisīt ogles uz grants. Puiši centās soļot uzmanīgi, taču viņus aizmugurē iegrūda šķēpu gali. Viens no pusaudžiem ar basu kāju uzkāpa uz oglēm un kliedza. Viņam trāpīja ar pātagu.
  Zvērnīcā atkal bija derības. Zēni piederēja pie baltās rases. Muskuļots, un, spriežot pēc sitienu pēdām, sists ar pātagas ne reizi vien. Hitlers vienaldzīgi atzīmēja:
  - Zēni ir vismazāk vērtīgā prece! Viņiem nav žēl!
  Atskanēja bugle, un puiši atkal cīnījās sīvā cīņā. Fīrers uz to paskatījās vienaldzīgāk. Un atkal viņš atcerējās savu jau tā diezgan notikumiem bagāto dzīvi.
  Pēc tam, kad attiecības ar Poliju kļuva sarežģītas, Staļins aicināja Rietumus izveidot koalīciju pret Vāciju. Šajā gadījumā Trešajam Reiham tas varētu būt ārkārtīgi grūti. Pats Hitlers kādu laiku mēģināja pārliecināt poļus. Šajā brīdī attiecības starp PSRS un Japānu kļuva ārkārtīgi sarežģītas, un Mandžūrijā sākās ierobežots karš.
  Hitlers sliecās uz domu nākt palīgā japāņiem. Taču Polijā dominēja pretvācu noskaņojums. Turklāt šajā valstī bija vairāk nekā divi miljoni ebreju, un viņiem bija milzīga ietekme. Un Rietumi kūdīja poļus pret Vāciju, solot gan palīdzību, gan zemju paplašināšanu līdz Oderai.
  Lēmums noslēgt neuzbrukšanas līgumu ar PSRS Hitleram nebija viegls. Taču jau kļuva skaidrs, ka Japāna zaudē un gatavojas izstāties no kara, un ar poļiem vienoties nebūs iespējams. Turklāt fīrers saņēma informāciju par sarunām starp PSRS un Rietumiem. Dati liecināja, ka Krievija varētu izmest deviņus līdz desmit tūkstošus tanku. Un visā Vācijā tādu ir tikai trīs tūkstoši. Staļins izrādījās stiprāks, nekā Frics domāja.
  Tātad līgums tika parakstīts. Tad fīrers ne bez vilcināšanās nolēma uzbrukt Polijai. Bija milzīgs risks, ka Vērmahts nebūs apmierināts rietumos, un Vācija zaudēs Rūru. Taču intuīcija liecināja, ka sabiedrotie, visticamāk, neriskētu ar lielu ofensīvu. Aprēķins bija pamatots. Polija, kā Hitlers gaidīja, tika ātri sakauta un visi strīdi tika izbeigti.
  Un rietumos franči un briti gāja apmēram trīsdesmit kilometrus un apstājās.
  Šeit Hitlers pirmo reizi vilcinājās un uzsāka sarunas ar francūžiem un britiem. Bija bīstami cīnīties pret šādu koalīciju ar "neitrālo" Staļinu aizmugurē. Rietumi bija sašutuši par Krievijas karu pret Somiju un arī gribēja atraisīt savas rokas. Fīrers veica sarunas, bet negribēja piekāpties Polijai. Un radās domstarpības par iepriekšējiem īpašumiem Francijā.
  Galu galā ekstrasensi un burvji paredzēja viņa uzvaru Rietumos, un vācieši izkāpa Norvēģijā. Tad bija panākumi pēc panākumiem. Mainšteins ierosināja izcilu plānu, ko fīrers novērtēja. Dažas idejas, piemēram, izmantot putnubiedēkļus nosēšanās laikā, piederēja Hitleram personīgi. Viņš bija fīrers ar daudzām spējām. Pusotrs mēnesis un tikai trīsdesmit tūkstoši mirušo, un vācieši dominē Eiropā.
  Pats Napoleons par tādu triumfu nav sapņojis!
  Toreiz Lielbritānija tomēr nepadevās. Šeit vainīgs pats fīrers! Bija nepieciešams izdarīt lielāku spiedienu uz militāro rūpniecību un piespiest to ražot vairāk lidmašīnu. Un nevajadzēja steigties ar pilsētu un civiliedzīvotāju bombardēšanu.
  Bet nekas, ne viss kaķim ir Kapusvētki. Musolīni sakāves piespieda viņu pavērst skatienu uz dienvidiem. Rommels kļuva par sava veida Napoleonu, kurš atveda Ēģipti uz Eiropu. Balkāni bija pilnīgā Vērmahta kontrolē.
  Un tad sākās pats svarīgākais un briesmīgākais - karš ar padomju impēriju.
  Fīreram pat nebija aizdomas, cik spēcīgs ir Staļins. Jau pirmās dienas parādīja, ka PSRS bija daudzi tūkstoši tanku, tostarp jaunākie KV un T-34. Un krieviem ir daudz vairāk lidmašīnu nekā vāciešiem. Tiesa, ja Luftwaffes aviācija ir kvalitatīvāka, tad tās tanki... Vācijai nav pieklājīga tanka. Tāpēc mums ir jācīnās nevis uz vienādiem noteikumiem.
  Tomēr padomju pavēlniecība nerīkojās vislabākajā veidā. Vērmahts radīja daudzus katlus un iznīcināja Krieviju. Pat ja tas bija lēnāk, nekā mēs gribējām to izdarīt saskaņā ar plānu. Līdz decembrim vien bija sagūstīti gandrīz četri miljoni ieslodzīto. Un parastā padomju armija tika iznīcināta!
  Tomēr ziema izrādījās ārkārtīgi barga un neļāva krautiem ieņemt Maskavu. Liela traģēdija varenajam Vērmahtam. Un ļoti veiksmīgā kara gaita apmaldījās.
  Fīrers bija nedaudz apjucis no drūmajām domām un pievērsa uzmanību arēnai. Tagad tur cīnījās divas meitenes.
  Viens ar zobenu un dunci, otrs tur trijnieku un tīklu. Abas daiļavas ir gandrīz kailas, tikai ar šauru auduma strēmeli uz gurniem, un basām kājām.
  Šeit karotājs ar tīklu to met. Sieviete gladiatore izvairās. Un viņš arī svilpo ar zobenu kā atbildi. Gandrīz trāpījis pretiniekam. Viņa aiziet un, vicinot trijnieku, mēģina izlauzties cauri tīklam. Bet karotājs ar zobenu bloķē viņas ceļu. Viņa piecēlās un pakratīja ieroci. Viņa lepni pacēla galvu. Abas skaistules sadūrās. Trident pret zobenu.
  Meitene ar zobenu izvairījās un ar galu iesita pretiniecei pa plecu. Viņa savukārt ar trijzari iesitusi viņai pa augšstilbu. Auduma sloksne pārplīsa, un sāncensis ar zobeniem palika pilnīgi kails.
  Meitenes atdalījās un sāka lēkāt augšā un lejā. Vienam mugurā gurna, otrs ir pavisam kails. Un ogles sāka birt zem meiteņu basajām kājām.
  Fīrers iesmējās - viņam patika. Turklāt meitenes ir tik muskuļotas un sulīgas. Kā man gribas ar tiem pagatavot šašliku un apēst tos ar prieku. Gardas gaļas norīšana. Ak, cik skaistas meitenes. Un ja vēl uz plika papēža uzliktu karstu gludekli... Lai smaržo pēc šašliku. Un ar mango sulu nogaršo cilvēka gaļu...
  Fīrers izlika zobus. Bet prātā ienāca sliktas atmiņas. Pirmkārt, par to, ka vācieši ziemā cieta briesmīgus postījumus. Tad šķita, ka karš uzņem uzvaras apgriezienus. Krimā, pie Harkovas un Ļeņingradu mums izdevās sakaut krievus. Taču Japāna zaudēja Midvejas kauju, un viss atkal kļuva biedējoši. Otrās frontes atvēršanas iespējamība ir strauji samazinājusies.
  Hitlera bari sasniedza Grozniju, Ordžonikidzi un gandrīz ieņēma Staļingradu. Bet viņi tika uzvarēti. Kopumā mēs iekritām acīmredzamās lamatās. Fīrers bieži pārmeta sev, ka viņš ir tik stulbi iekārtojies.
  Un viņš neklausījās ne izlūkošanas datos, ne intuīcijā, kas liecināja, ka briest milzīgs sitiens. Staļingrada ir liels pliķis sejā fīreram personīgi un viņa ģēnijam. Un Mainšteins nevarēja palīdzēt Paulusam.
  Vispār jau Staļingradas uzbrukumu jāuztic Mainšteinam, kuram jau ir veiksmīga pieredze Sevastopoles ieņemšanā. Un Paulus izrādījās nelietis. Un viņam pat nebija drosmes izdarīt pašnāvību. Acīmredzams gļēvulis!
  Arēnā meitenes sāka mudināt ar iedegtām lāpām, bakstīdams pa kailajām mugurām. Karotāji atkal sanāca kopā, un no viņiem diezgan bagātīgi izplūda asinis.
  Karotājai ar trijzobu pat tika nogrieztas krūtis un koši krūšu krūtis. Viņa auroja un trieca asus galus taisni vēderā. Meitene saviebās un vaidēja, pūšot asiņainus burbuļus. Abi karotāji tika smagi ievainoti.
  Un viņi asiņoja...
  Fīrers domāja, ka tā vācu vienības Staļingradā noasiņoja līdz nāvei.
  Un viņam gribējās gaudot un riet... Hitleram pat sāka piesieties viesuļi. Viņš pat nopūtās.
  Un viņš sāka rēkt kā zilonis;
  Mājas deg un zeme deg,
  Un drīz tu būsi mana princese!
  Es noraušu tavas drēbes un iemetīšu gultā,
  Un tad es uzcelšu pili no kauliem!
  
  Tauta saņems tūkstoš skropstas,
  Es apņemšu galvaspilsētu ar karātavām!
  Es tevi dzenāšu kā baložus
  Es gan puiku, gan meiteni padarīšu par vergu!
  
  Tas tevi sāpēs cieši zem manis,
  Bende ir mans uzticīgais sargs, draugs, atbalsts!
  Es esmu stiprākais, es esmu foršākais,
  Es tevi apsegšu ar bēdām un kaunu!
  Patiešām, tas tiešām ir vājprātīga delīrijs...
  Abas meitenes bija tik ļoti ievainotas, ka, neizturēdamas, sabruka un sāka raustīties krampjos.
  Mauru kalpi apdedzināja savus kailos papēžus un rūca.
  Fīrers ņurdēja:
  - Tādas sāpes! Tādas sāpes!
  Bormans nošņāca ar ļoti apmierinātu skatienu:
  - Vācija pret pasauli: simts - nulle!
  
  . NODAĻA Nr.14.
  Ģertrūde, redzot, ka pretiniece, ne visai atkāpjoties, stāv stabili, pēkšņi uzlēca, ar savu mazo kāju trāpot viņam zem ceļgala. Un, kad maurs sāka krist, zobena gals iekļuva starp viņa bronzas plāksnēm un ribām. Arī baskāja Šella sāka šūpot zobenus daudz enerģiskāk. Meitenes vienlaikus čīkstēja kā cūkas. Lai gan viņu zobeni kustējās atšķirīgi, joprojām bija sinhronitātes sajūta. Ģertrūde cīnījās ar lielu romiešu karotāju, kura ķivere izrādījās rotāta ar pāva spalvām. Šoreiz viņai patiesībā bija ļoti pieredzējis un spēcīgs pretinieks. Zelta svītras vēstīja arī par viņa pieredzi un nopelniem. Atvairījis vairākus blondās meitenes, slepkavas, uzbrukumus, acīmredzot dižciltīgais muižnieks devās uzbrukumā. Ģertrūde atkāpās un nosvilpa:
  -Tu neesi itālis!
  Briesmīgais patricietis atbildēja:
  - Un tu esi tikai baskāju slampa! Cik ilgi jūs domājat, ka varat izturēt pret seno romiešu asmeni?
  Ģertrūde atcirta:
  "Es nezinu pret asmeni, bet tu esi bārdains un jums nav ko pretoties!"
  Tomēr, neskatoties uz visu optimismu, ko izstaroja baskājainā Ģertrūde, meitenei nācās atkāpties. Romieši kaujā ienesa jaunas rezerves, meitenes un zēni arvien vairāk tika ievainoti vai krita, sadurti līdz nāvei. Tomēr strēlnieku zēni mēģināja šaut pāri galvām, trāpot tuvojošos kohortas.
  Baskājainā Šella tikmēr uzmanīgi noguldīja citu pretinieku, bet citam nogrieza plaukstas locītavu. Karotājs dziedāja:
  - Kodolzobens, grib tevi sagriezt! Lāzera stars deg kā elles uguns! Bet nedomājiet par to, kā glābt savu dzīvību, esiet uzticīgs mīlestībai līdz galam!
  Ģertrūde bija pārsteigta:
  - Un tu dziedi kā īsts zinātnieks!
  Sarkanmatainā Šella reportāžā dziedāja:
  - Ir lieliski, ja fizikā ir piloti, kuri virza savu zinātni uz priekšu! Bet galvenie jautājumi tiek atrisināti ierindā, ierindā, ierindā!
  Ģertrūde apstiprināja, paceļot:
  - Ir patīkami dzīvot starp uguni un dūmiem! Un dzirdi ložmetēju čivināt! Ved mūs kaujā, neuzvaramais, fīrere! Uz priekšu, uz priekšu, uz priekšu!
  Šella basām kājām atbalstīja:
  - Kad šāviņi sprāgst dienu un nakti, rindas un pavēles nāk ātri! Lai tas nikni dārd pār pasauli - karš, karš, karš!
  Ģertrūde iedvesmojās, sajūtot pulsējošo enerģiju savā sportiskajā ķermenī. Un ātrums pēkšņi kļuva kā spāres spārnu plivināšana. Un tā Senās Romas karotājs palaida garām degunu. Un viņš apjucis, un karotāja Ģertrūde pārgrieza viņa labās rokas cīpslu:
  - Neuzdrošinies būt rupja pret dāmu!
  Brūtenis, kura apakšlūpa raustījās no pāva spalvām, sarūgtināts atbildēja:
  - Tas bija tikai joks! Galu galā tas bija tikai joks!
  Ģertrūde ņirgājoties, cirtīdama savu vājo roku, atbildēja:
  - Nejoko ar vilku!
  Un, kad romiešu varonis nokrita uz ceļiem, karavīrs nometa viņu uz ceļiem zodā. Rudmate Šella apstiprināja:
  - Tas ir diezgan mūsu SS stilā!
  Ģertrūde saņēma punktu plecā un ievaidējās:
  - Nu tu esi stulbi!
  Fire Shella ieteica:
  - Uztaisi dzirnavas! Un pagrieziet zobenus asāk!
  Šeit spēlēja romiešu strēlnieki; viņiem bija smagas bruņas, un viņu ieroči bija cilvēka augumā. Protams, pusotru metru garas bultas ir pārāk bīstams ierocis pret puskailām meitenēm un zēniem. Attila acīmredzot saprata, ka vairs nevar gaidīt; iemeta uzbrukumā jātniekus, kurus pats personīgi vadīja kaujā.
  Šis milzis grieza divus zobenus vienlaikus, katrs tik garu kā bruņinieka turnīra šķēps!
  Ģertrūde pasmaidīja un piemiedza aci:
  - Beidzot mūsu izskatīgais puisis nāk!
  Baskājainā Šella iesmējās:
  - Jāsit spēcīgi un, galvenais, laicīgi! Brīdī, kad šī efekts būs maksimāls!
  Un no augšas nepārtraukti lija lielas bultas. Meitenes un zēni veikli metās sānis un pat kliedza:
  - Tas būs mūsu ceļš! Jūs varat izbēgt no lodes vai bultas.
  Bet bultas joprojām trāpa dažiem cilvēkiem. Turklāt gāja bojā ne tikai Attila vācu pulku pārstāvji, bet arī romiešu karavīri no viņu pašu dāvanām. Tomēr barbaru jātnieki, apejot savas rindas, uzbruka ienaidnieka kājniekiem. Pats Attila izskatījās vienkārši lieliski.
  Ģertrūde atgrūda lipīgo kungu:
  - Nespiediet ķepu, tas nav tavs!
  Šella sandales pamāja ar galvu.
  - Un puiši šeit nav slikti, lai gan viņi mūsējiem nelīdzinās! Mūsu āriešu piekūniem!
  Ģertrūde, ar zobenu sacirtusi romieti, piekrita:
  - Protams, ne sērkociņš! Ticiet, ka vācu vara Romai nav salīdzināma! Sasmalcināsim kā utis, un roka nesaraustīsies!
  Šella apstiprināja:
  - Jā, pat ja zobens nav no sūdiem!
  Meitenes žiperīgi piebilda, ar zobeniem griežot kliņģeri un dziedot:
  - Mēs cīnāmies par taisnīgu lietu! Ar ellišķo bajoneti nav nekādu kompromisu! Sauli neaizsegs mākoņi! Rītausma neapsegs tumsu!
  Beidzot pats Attila izlauzās līdz Romas strēlniekiem. Tomēr, spriežot pēc izmēra, šie loki nepārprotami tika izgatavoti Lielbritānijā. Cīņājoties Ģertrūde atcerējās stāstu. Edvarda Trešā vadībā, ko briti iedēvējuši par Lielo, tieši loka šāvēji kļuva par galveno armijas atzaru... Un daži no viņiem tika uzsēdināti uz zirgiem! Franču pārākie spēki tika nežēlīgi pārspēti. Vispār gan Džungfolings, gan Vācu meiteņu savienība, naids nebija apsveicams... Briti tika atzīti par bīstamu ienaidnieku, kas iekarojuši vairāk zemju nekā jebkura cita tauta visā planētas Zeme vēsturē!
  Bet tagad barbaru jātnieki saspieda loka šāvējus, cirta tos ar spēcīgiem sitieniem līdz pat nometnei. Ģertrūde saskārās ar ienaidnieku no Ķīnas. Viņš nebija pārāk garš, bet viņš sita ar kājām zābakus un piešus:
  - Vācieši ir parazīti - noteikti tiks piekauti! - Viņš rēca.
  Ģertrūde atbildēja ar dunča grūdienu:
  - Velti ienaidnieks uzskata, ka viņam izdevās gāzt vāciešus! Tas, kurš uzdrošinās uzbrukt kaujā, nikni sitīs savus ienaidniekus!
  Šella ierunājās:
  - Nekāda liela nelaime planētu nepiemeklēs! Un velti ienaidnieks meta savus spēkus kampaņā! Mēs spēsim uzvarēt ienaidnieku milzīgā cīņā! Tumsa sabruks putekļos - pienāks gaismas laiks!
  Ģertrūde atkal pamāja ar vēl lielāku enerģiju, rezumējot:
  - Vārds nav zvirbulis, bet verbi pārvērš to vārnā!
  Šella to turēja:
  - Kad mēle kļūst sekla, ar miltiem kaklā veido kamolu!
  Ģertrūde ar spēcīgu, pat kaut kā nesievišķīgu, spēcīgu zobena sitienu nocirta galvu cīnītājam, kurš izlēca no kreisās puses, un tad atkal ķērās pie ķīniešiem. Blondīne karotājs nikni un skaļi kliedza:
  - Tu nepieņemsi melus!
  Ķīniešu karotājs atbildēja:
  "Un nav vajadzības tevi vest, jūs jau visi esat manā priekšā."
  Ģertrūde iesmējās, atbildot:
  - Elkonis ir tuvu, bet tu nekodīsi!
  Tad zobena gals skrāpēja meiteni kā kobra, pārgriežot bruņu plāksni un atsedzot viņas krūtis: sulīgas un ar tumšsarkaniem sprauslām. Ķīnieši skumji rēca:
  "Tagad jums atliek tikai lūgt!" Kurai baznīcai tu dod priekšroku: katoļu vai evaņģēlisko?
  Ģertrūde dusmīgi atbildēja:
  - Atšķirība starp baznīcu un prostitūtu ir tāda, ka svētlaime vienmēr tiek atlikta uz vēlāku laiku!
  Ķīnietis izcēla savus līkos zobus.
  - Un tā humora izjūta tevi nav mainījusi! Ak, meitiņ, cik man žēl, ka kropļoju tādu skaistumu kā jūsējā!
  Ģertrūde izcēla zobus:
  - Man nav žēl! Vispār bites ir žēl, un bite ir uz Ziemassvētku eglītes, un eglīte ir mežā! Kur mežs - uz deguna!
  Ķīnieši norūca, atbildot:
  - Vācijai ir daudz ienaidnieku!
  Ģertrūde veikli atcirta:
  - Pārāk daudz pavāru sabojā putru!
  Pēc kārtējā šauracīgā karotāja uzbrukuma uz meitenes krūtīm palika asiņaina svītra. Ģertrūde ievaidējās un atkāpās. Ķīnieši norūca:
  - Tas ir tas, ko jūs saņemat!
  Meitene mierīgi atbildēja:
  - Tas, kuram netrāpa smadzenēs, gudrāks nekad nekļūs! Tavas smadzenes ir kā maciņš, lai to piepildītu, ir jāsaņem nauda!
  Ķīnieši atcirta:
  - Nu, tev patīk sofistika! Pirmo reizi redzu tik izglītotu un erudītu meiteni. Zini, varbūt tev labāk ir pievienoties Lielās Romas armijai. Mūsu valstī jebkura persona neatkarīgi no tautības var ieņemt imperatora augstāko amatu!
  Ģertrūde atbildēja:
  - Labāk mirt nekā nodot!
  Karavīrs ar šaurām acīm atzīmēja:
  - Tas nav saprātīgi, paskaties, mūsu jātnieki dodas kaujā... Un, kad tevi sagūstīs, tu burtiski gaudīsi no sāpēm uz bagāžnieka!
  Ģertrūde vēsi atbildēja:
  - Labāk vienreiz mierīgi sist, nekā simts reizes sirdi plosoši kliegt!
  Bet diemžēl izskatās, ka ķīniešiem ir taisnība, tūkstošiem romiešu jātnieku paša imperatora vadībā (viņa bruņas, šķiet, ir klātas ar dimantu, rubīnu un smaragdu garozu!), steidzas pretī barbaru armijai. Tomēr Attila jātniekiem jau bija izdevies nogalināt lielāko daļu ienaidnieka loka šāvēju, un paši barbaru armijas zēni sāka intensīvi sūtīt bultas ienaidnieka rindās. Izmisīgi kapājot basām kājām Šella iedrošināja savu partneri:
  - Nepadodies, Ģertrūde! Nepakļaujieties uz viņa solījumiem! Labāk savedies kopā un izlēmīgi uzvari!
  Attila kopā ar saviem karavīriem nokļuva romiešu sistēmā. Viņa milzīgie zobeni kā dzenskrūves lāpstiņas sita asiņaino mikseri. Un pats slepkava gāja uz priekšu, cenšoties izlauzties pie imperatora.
  Ģertrūde filozofiski atzīmēja:
  - Ja vēlies kļūt par ganāmpulka ganu, neesi aita!
  Uguns Šella piekrita:
  -Katra aita vēlas kļūt par ganu, kamēr vilks ir tālu un šautene ir tuvumā!
  Te Ģertrūde guva vēl vienu brūci vēderā. Meitene atkal atkāpās. Viņas basā kāja pēkšņi nostājās uz izvirzīta dunča gala, un Ģertrūde čīkstēja:
  - Ak, ak! Cik sāpīgi!
  Pati baskāja Šella jau bija guvusi vairākas brūces un pārcēlās atpakaļ. Karotājs kliedza:
  - Saglabājiet savus spēkus, romieši neizturēs ilgu cīņu!
  Bet barbariem patiešām bija grūti. Arvien vairāk romiešu vienību iesaistījās kaujā. Tā jātnieki zelta bruņās metās sīvā cīņā. Virs tiem plīvoja baneri ar vilku galvām. Un uz priekšu metās varonis, iespējams, pat lielāks par Attilu. Tajā pašā laikā romieši pat mēģināja apņemt barbaru armiju no sāniem, nosūtot divus spēcīgus pulkus ar šķēpiem un bronzas bruņām, lai apietu galveno kaujas lauku. Ģertrūde lūdza:
  - Mums sāk pietrūkt spēka, grasāmies zaudēt!
  Šella ieteica:
  - Un tu dziedi pretī! Dziesma palīdz mums būvēt un dzīvot! Marš zem bungām un sarkanā karoga! Un tas, kurš staigā pa dzīvi ar dziesmu; viņš nekad nekur nepazudīs!
  Abas meitenes dziedāja korī un, neskatoties uz ievainojumiem, arī balsis; bija kā trompete:
  Ir tāds aicinājums karavīriem,
  Tā nav profesija, nevis tituls!
  Vismaz dažreiz simts mārciņu sver automāts,
  Nē, nē gājiens, miesas spīdzināšana!
  
  Bet mēs ejam, sperot soli uz priekšu,
  Jo mēs kalpojam Tēvzemei!
  Tici, ļaunais ienaidnieks tiks uzvarēts,
  Lai jums dzīves laikā ir jautri!
  
  Mūs mācīja gandrīz no šūpuļa,
  Drosmīgi cīnies par Tēvzemi!
  Kādreiz bija zobeni no tērauda,
  Un tagad RPG spēcīgā mugursomā!
  
  Mēs neatkāpsimies ne soli,
  Vismaz kapu pārklāj ar līķiem!
  Mēs nopļausim vairākus pretiniekus,
  Lai Visvarenais dod mums spēku!
  
  Tanki kustas, lidmašīnas lido,
  Tiek nomestas bumbas un sprāgst šāviņi!
  Neuzskatiet mūs par neglītiem kucēniem,
  Karavīri ir rūdīti!
  
  Šeit biedrs nomira kā varonis,
  Zem krusta neko nevar likt!
  Cilvēki bieži spēlējas ar likteni
  Bet viņi tevi mīlēs stiprāk - tici man!
  
  Pat kaujā, kur naglas ir cietas,
  Pieminēsim savus izcilos senčus!
  Kā mēs sen devāmies uz Romu,
  Kāpēc verdzībā neēst zemiskus lūžņus!
  
  Mums nebija laika paklanīties,
  Nelieciet mūsu pasauli uz ceļiem!
  Mēs esam žirfaķi - paši nogalinām medījumu,
  Visu paaudžu pārstāvji!
  
  Lūk, piepūle un metiens,
  Mēs jau redzam ienaidnieku, nedaudz kratot!
  Lode gandrīz trāpīja manā templī,
  Mūsu Saule ir satumsusi mūsu acīs!
  
  Bet mēs devāmies uzbrukumā,
  Mēs ar savu durku dibenu sasmalcinām zemiskos!
  Mēs izdedzināsim Krautus, ja vajadzēs ar uguni,
  Mūsu cīnītājs ir kļuvis bez cenas - tikai dārgums!
  . NODAĻA Nr.15.
  Meitene tikko bija beigusi dziedāt, kad no Atillas trieciena nokrita galvenais romiešu armijas varonis zelta bruņās. Un iedvesmotā meitene vēl agrāk nocirta ķīniešus, un tagad uzbruka kājnieku komandiera pārstāvim. Viņš iesaistījās kaujā ar īstu, vienacainu milzi un pat sāka viņu grūst atpakaļ, vicinot zobenu:
  - Tu briesmonis ar mums netiek galā! Jo mēs esam vācieši!
  Iebiedētājs rupji atbildēja:
  - Vācu pipari! Invalīdu tauta!
  Ģertrūde bija nopietni dusmīga:
  - Nē! Mēs, vācieši, a priori esam lielu karotāju tauta. Tauta, kas pieradusi uzvarēt un nevienam nelocīties!
  Milzis saritināja lūpu un uzreiz viņam trāpīja pa rīkli ar zobena galu. No buļļa kakla rībēja strūklaka... Viņš sastinga un uzreiz saņēma injekciju zem sirds... Ģertrūde iesaucās:
  - Varonībai nav vecuma!
  Baskāja Šella iedrošināja savu draugu:
  - Tieši tā, saspiediet tos stiprāk, mans dārgais... Spiediens būs vēl ātrāks!
  Tajā brīdī viens no baskāju strēlniekiem ar mērķtiecīgu šāvienu nogāza Romas imperatoru. Un man vajadzēja trāpīt bultai tieši acī!
  Ģertrūde pasmaidīja un dziedāja:
  - Oho! Nevis uzacī, bet acī!
  Uguns Šella pagrieza ar pirkstu pie tempļa:
  - Un kas! Labāk vienreiz sist, nekā simts reizes nolādēt! Nu, tagad ienaidnieks aizbēgs!
  Ģertrūde, nocirtusi citu karotāju, apstiprināja:
  - Ienaidnieks bailēs drebēs un lēcienā aizbēgs!
  Patiešām, romiešu rindas svārstījās un sāka piekāpties. Kopumā, kad armija paceļas, tas ir rāpojoši. Pat ja tā ir tik disciplinēta armija kā senā Roma. Ne velti Čingishans, ja viens ducis aizbēga, lika izpildīt veselu simtu... Lai gan tiek apšaubīta pēdējā pavēles ticamība, vai tas ir vēsturnieku izdomājums. Pat Romā katram desmitajam, bēgot, tika izpildīts nāvessods. Meitenes un zēni, zibinot basām kājām, metās vajāt ienaidnieku. Un bugļi sāka spēlēt...
  Ģertrūde pamodās, strauji uzlēca, un meitenes ātri ierindojās rindā. Nomazgājāmies, iztīrījām zobus un atkal uzklājām aizsargkrēmus ar piespiedu gājienu pa tuksnesi. Tāpēc viņi bija basām kājām tikai peldkostīmos un metās cauri smilšainajai ellei.
  Arābu bērni pārsteigti norādīja uz viņiem ar pirkstiem un svilpa:
  - Deutsche Akbar!
  Ģertrūde pagriezās un ar ilgām paskatījās uz atkāpušajām palmām, pēc kā viņa basām kājām čukstēja Čellei:
  - Atkal ellē!
  Sarkanmatainā dīva smaidot atbildēja:
  - Visi cilvēki ir grēcinieki, un pazemes pasaule ir grēcinieku dabiskais stāvoklis!
  Ģertrūde piemiedza ar aci, atbildot:
  - Cilvēks nevar negrēkot!
  Baskājainā Šella pamāja ar saviem ugunīgajiem matiem un skrienot sāka skaidrot:
  - ES piekrītu! Es pat tūkstoš reizes piekrītu! Kopumā grēks ir relatīvs un tīri cilvēcisks jēdziens. Piemēram, ja ņemam antīkās pasaules morāli, tad tajā labi, ka tas nāca par labu gan pašam cilvēkam, gan viņa cilts klanam. Piemēram, laulības pārkāpšana tika uzskatīta par labu lietu, nevis grēku!
  Ģertrūde labprāt piekrita:
  - Pa labi! Pats fīrers uzskata, ka sievietei labāk ir palikt stāvoklī no kara varoņa, nevis no sava ne vienmēr drosmīgā vīra. It īpaši, ja arī vīram ir kaitīgu, netīru asiņu pazīmes.
  Mersedess uzkliedza meitenēm:
  - Saglabājiet elpu, meitenes, šoreiz skriesim līdz spēku izsīkumam!
  Ģertrūde pasmaidīja pretī:
  - Jūs varat nogurt, bet jūs nevarat būt izsmelts.
  Pusstundu meitenes skrēja klusēdama, un tad ugunīgā Šella čukstēja:
  -Vai zini kādu dīvainu sapni redzēja mana draudzene?
  Ģertrūde bija pārsteigta:
  - Jā, es arī man atzīstos! Un kas?
  Ugunīgā Šella smaidot atbildēja:
  - Nekas! Tas bija sapnis, ka esmu karotājs diženā barbara Attila armijā. Un mēs cīnījāmies ar Senās Romas vasku. Un viss bija tik skaisti un nežēlīgi reizē...
  Ģertrūde iesmējās, atbildot:
  - Zini, tieši par to arī es sapņoju! Kaut kā pārsteidzoša sakritība. Es tevi redzēju sapnī!
  Šella ar kailām kājām piemiedza atbildi:
  - Un es tu! Jūs cīnījāties labi, lai gan šauracīgais un dzeltenā sejas karavīrs jūs gandrīz nogalināja!
  Ģertrūde šoreiz bija nopietni pārsteigta:
  - Nevar būt! Vai ir iespējams diviem cilvēkiem vienlaikus redzēt vienu un to pašu sapni?
  Uguns Šella iebilda:
  - Ja cilvēki kolektīvi slimo ar gripu, tad sapnis var būt tāds pats. Tā lietas ies! Dzirdēju, ka Tulles sabiedrībā ir īpaši mēdiji, kas dzer dziras un elpo ārstniecības augu uzlējumus un tad iegrimst vīzijās! Un viņi tīri labi izdodas būt par praviešiem!
  Ģertrūde pārlēca pāri bruģakmeņiem un piekrita:
  - Noteikti! Principā pravietojuma dāvanai nav nepieciešami pārdabiski spēki, dabā var vienkārši pastāvēt diezgan materiāli un vēl neatrisināti fiziski likumi. Bet kam šis sapnis?
  Uguns Šella paraustīja plecus un atbildēja:
  - Nezinu! Varbūt tas nozīmē, ka Trešais Reihs uzvarēs Lielbritāniju un ASV aiz Leo, vai... Te jau ilgi var nojaust!
  Ģertrūde jau grasījās kaut ko teikt, kad pēkšņi viņas auss aizķēra joprojām dzirdamo dzinēju troksni. Neskatoties uz attālumu, bija redzams, ka gaisa kuģu dzinēji rada troksni, un tie ievērojami tuvojas... Spēcīgais mersedess pavēlēja:
  - Kā ir ar vingrinājuma otro posmu: maskēšanās.
  Meitenes apstājās un no mugursomām izņēma kamuflāžas apmetņus, kas nokrāsoti atbilstoši tuksneša krāsai. Tad viņi sāka ātri iedziļināties, neko nedabisku no augšas nemanot. Šeit Ģertrūde pateicās liktenim, ka viņiem bija gan ieroči, gan sapieru asmeņi. Pretējā gadījumā meitenes tuksnesī varētu kļūt par vieglu laupījumu britu uzbrukuma lidmašīnām vai niršanas bumbvedējiem. Ugunīgā Šella, ar basu kāju skrāpējot smiltis, sacīja:
  - Izskatās, ka nāksies smirdēt šaujampulveri, atkal Tunisijā... Tā Kunga ceļi ir noslēpumaini!
  Ģertrūde iebilda ar viltīgu skatienu:
  - Precīzu zināšanu trūkums vienmēr ir slikti, ar vienu izņēmumu, ja runājam par Visvarenā plāniem!
  Divi desmiti angļu lidmašīnu lidoja pāri maskētajām meitenēm; viņas droši vien neko nepamanīja un jau sāka pazust aiz horizonta, kad pēkšņi atskanēja jaunas aizdomīgas skaņas. Mercedes pavēlēja:
  - Visi apgulieties un nekustieties!
  Meitenes sastinga, kaut ko gaidīja. Un tad no aiz kāpas parādījās vieglie vedēji un kravas mašīnas. Spriežot pēc dizaina, tas ražots Anglijā un Amerikā. Viņi lēnām virzījās uz Tunisijas galvaspilsētu. Mersedess bija nedaudz apmulsis. Viņa uzskatīja, ka frontes līnija joprojām ir tālu, kas nozīmē, ka britiem vēl nebūs laika parādīties. Pareizāk sakot, tiem nevajadzētu parādīties. Un te steidzas vesela kolonna. Lai gan, iespējams, mazāk par bataljonu... Kas tie tādi, kaut kāda kaujas grupa, apbraukusi ne visai nepārtrauktas frontes tuksnešus, grib rakņāties pa aizmuguri. Šķiet loģiski, lai gan ar tehnoloģijām tos ir viegli pamanīt tuksnesī. Jebkurā gadījumā jums ir nepieciešams radio ar draugiem, bet ne atklāt uguni. Turklāt viņu ir tikai simts, un britu ir vairāk nekā trīs simti!
  Ģertrūde basām kājām čukstēja Čellai:
  - Tie ir angļi! Šī ir pirmā reize, kad es viņus redzu tik tuvu!
  Sarkanmatainais draugs, arī diezgan nervozs, atbildēja:
  - Nekas īpašs! Un starp viņiem ir tik daudz melno!
  Patiešām, vismaz puse angļu bija melnādainie. Un kolonna kustējās lēni, un melnie joprojām gaudoja... Viņi nāca arvien tuvāk un tuvāk...
  Šeit vienas meitenes nervi neizturēja, un viņa izšāva ar automātu. Tajā pašā sekundē pārējie karotāji atklāja uguni, un Mersedess novēloti iesaucās:
  - Pli!
  Uzreiz tika nopļauti vairāki desmiti angļu, viena no kravas automašīnām uzliesmoja liesmās. Pārējie briti bez izšķirības atklāja uguni. Mersedess, izmantodams mirkli, kliedza:
  - Metiet kopā uzbrūkošās granātas!
  Meitenes no elitārā SS bataljona "Vilka vilks" met granātas tālu un precīzi. Un ka viņi ir apmācīti kopš bērnības, un arī ir izgājuši īpašus paņēmienus. Tas ir tad, kad tu trenējies ar elektrošoku, tu esi nedaudz lēns ar metienu un esi šokēts. Arī Ģertrūde un baskājainā Šella savas dāvanas izmeta. Un briti ir pa galvu pa kaklu un ačgārni... Tas ir tik smieklīgi. Viņi šauj nejauši, un melnie joprojām kliedz nesaprotamā valodā. Tie noteikti ir nelieši...
  Un Ģertrūde šauj un met, turklāt dzied:
  - SS skolēnos ir murgs! Viens lēciens - viens sitiens! Mēs esam vilki - mūsu metode ir vienkārša! Mums nepatīk vilkt kaķim asti!
  Uguns Šella arī rūc atbildē. Viņas raidītās lodes salauž galvaskausu lauskas. Un tad viņi izrauj acis. Lūk, viens nobijies melnādains vīrietis ar durkli iedūra sānos savam blondajam partnerim. Atbildot viņš izspļaus asinis. Barefoot Shella dzied līdzi:
  - Zvaigžņotās tumšās elles eņģeļi! Šķiet, ka viss Visumā tiks iznīcināts! Vajag lidot debesīs kā ātram piekūnam! Lai pasargātu dvēseles no iznīcības!
  Briti rīkojas neorganizēti, lielākā daļa ir koloniālie karavīri: melnādainie un indieši, arābi. Viņi vai nu nokrīt, sasalst, vai, gluži pretēji, strauji uzlec un sāk skriet apkārt kā traki zaķi. Tomēr meitenes šauj precīzi, un, lai arī granātas tālu nelido, lauskas ir biezas! Tagad ir palicis maz ienaidnieku. Mersedesa kliedz angliski, viņas balss ir tik apdullinoši skaļa, ka nevajag pat megafonu:
  - Padodieties, un mēs aiztaupīsim jūsu dzīvības! Nebrīvē jums būs labs ēdiens, vīns un sekss!
  Tas darbojās uzreiz, un, tā kā viņi jau padodas ... Rokas augšā un ...
  Tika savākti piecdesmit ieslodzītie, no kuriem puse bija ievainoti. Madlēna pavēlēja:
  - Piebeidz ievainotos!
  "Vilki" bez ceremonijām raidīja lodes to cilvēku tempļos, kuri nevarēja nostāvēt kājās, bet pārējie tika iekrauti automašīnās un nogādāti tuvākajā bāzē.
  Pēc karstajām tuksneša smiltīm Ģertrūdes basās kājas ir ļoti gandarītas, sajūtot mīksto gumiju. Viņa pat svētlaimīgi vaid... Amerikāņu kravas mašīnas ir ļoti ērtas un brauciena laikā nedreb . Uzvarējušas, meitenes ir dzīvespriecīgas. Šarlote jautāja Gerdai:
  - Cik jūs nogalinājāt?
  Meitene neizpratnē paraustīja plecus:
  - Nezinu? Es nebiju vienīgais, kurš šāva... Bet es domāju, ka to bija daudz!
  Šella baskājainā aprēķināja:
  - Mēs esam simts, viņš nogalināja apmēram trīs simtus, tas nozīmē, ka trīs uz brāli, tas ir, uz māsu! Iespaidīgs kara sākums!
  Ģertrūde vienaldzīgi pamāja ar roku:
  - Tas man nav svarīgi! Galvenais, ka nenomira neviens draugs. Lai gan tā, protams, ir statistika, tika iznīcināti trīs simti ienaidnieku, un mūsu pusē tikai divi vilku karotāji tika viegli ievainoti. Esmu pat pārsteigts, kā mēs ar tādiem karotājiem vēl neesam pilnībā iekarojuši Āfriku.
  Šella ar basām kājām uzreiz sabojāja garastāvokli:
  - Tātad galu galā mēs zaudējām šiem nelaimīgajiem karotājiem astoņpadsmitajā!
  Ģertrūde dusmīgi pakratīja savu gaišo galvu, it kā būtu klāta ar Jaungada sniegu:
  - Tas ir nodevības dēļ! Bet patiesībā mēs bijām tuvāk nekā jebkad agrāk uzvarai, un tas bija skaidrs visiem, kas nav akli! Diemžēl mūs pārtrauca!
  . NODAĻA Nr.16.
  Uguns Šella piekrita, veikli skrāpējot aiz kreisās auss ar basās kājas pirkstiem:
  - Jā, nodevība, sabotāža, militāristu viduvējība... Bet mēs tomēr salauzām krievus, liekot viņiem padoties 1918. gadā! Ak, būtu jauki pastaigāties pa Krievijas plašumiem, tur ir forši, bet šeit ir karsti!
  Ģertrūde jautri iesmējās:
  - Bet Krievijā ir tik bargs sals... Bet, kad kalnos basām kājām skrēju pa sniegu, zinu, kas tas ir par spīdzināšanu.
  Baskājainā Šella izcēla zobus:
  - Mazā Ģertrūde basām kājām skrien pa degošu sniegu... Tas ir simboliski, it kā pasakā... Pasakas par tīru, vēl bērnišķīgu un nepavisam ne egoistisku...
  Ģertrūde jautri piemiedza draudzenei:
  - Vai mums ir jādodas uz fīreru?
  Fire Shella apstiprināja:
  - Gandrīz! Mēs tikai braucam, nevis skrienam basām kājām pa karstajām tuksneša smiltīm. Jā, arī pēc uzvaras.
  Piesietais melnais vāciski nomurmināja:
  - Briesmīgie eņģeļi, es esmu gatavs jums kalpot! Tu esi dieviete, es esmu tavs vergs!
  Sarkanmatainā Šella ar savu nedaudz raupjo pēdu noglāstīja melnā gūstekņa brūnos cirtainos matus:
  - Jūs, melnie, jau pēc dabas esat vergi! Tas, protams, no vienas puses ir labi, kādam ir smagi jāstrādā no rītausmas līdz krēslai, jāstrādā nelietīgi... Bet vergs pēc savas būtības, pēc savas zemiskās dabas ir nodevējs un viņam nevar uzticēt ieroci. . Mēs, vācieši, savukārt esam viskulturālākā un organizētākā tauta uz Zemes. Lieliska karotāju tauta, un ne velti vācu algotņi dienēja visās Eiropas armijās un pat Krievijā, visbiežāk komandpunktos!
  Ģertrūde nikni sacīja:
  - Jā, tu mums kalposi par vergu. Mums ir īpašas zvērnīcas melnādainajiem. Un pagaidām viss, kas tev jādara, ir...
  Fire Shella ieteica:
  - Ļaujiet viņam skūpstīt mūsu kājas. Galu galā tas mums būs patīkami, un Nigēra pazemosies.
  Ģertrūde enerģiski pakratīja galvu.
  "Es nezinu, kā jums klājas, bet ir pretīgi, ja āriešu tīrā āda pieskaras smirdošās Nigēras lūpām." Tātad...
  Baskāja Šella nepiekrita:
  - Ne īsti! Gluži otrādi, man tas būtu paticis. Nu paskaties...
  Ugunīgi rudmatainā skaistule piespieda savu mazo kāju melnajam vīrietim. Viņš aizrautīgi sāka skūpstīt garos, gludos, noslīpētos dievietes pirkstus. Un meitene atbildot tikai maigi pasmaidīja, melnādainajām lūpām kutinot viņa iedegušo ādu. Ieslodzītā mēle pārskrēja pār meitenes elastīgo, nedaudz putekļaino pēdu. Joprojām ir jauki, kad tu pazemo spēcīgu, gandrīz divus metrus garu vīrieti.
  Ģertrūde bija pārsteigta:
  - Tas ir dīvaini, bet vai jums nav riebuma?
  Uguns Šella pasmaidīja:
  - Ne īsti! Kāpēc man būtu jāriebjas?
  Ģertrūde izvēlējās klusēt: kāpēc viņai jāiejaucas drauga lietās? Patiesībā viņi tika audzināti, ka vācietei jābūt ne tikai karotājai, bet arī mīlošai, maigai sievai un veselīgai mātei. Bet viņa pati par puišiem vēl nav domājusi, iespējams, lielas fiziskās slodzes dēļ vai vienkārši vēl nav atradusi sev līdzinieku. Tomēr šķita, ka arī baskājai Šellai tas bija apnicis. Viņa ar potīti iesita melnādainajam pa degunu tā, ka viņam sāka tecēt deguns un ieteica Ģertrūdei:
  - Varbūt varam dziedāt?
  Ģertrūde pamāja:
  - Protams, mēs dziedāsim! Citādi kļūst skumji!
  Meitenes sāka dziedāt, un viņu draugi pievienojās, tā ka dziesma plūda kā ūdenskritums:
  Mēs ar manu mīļo izejam no biezokņa,
  Slēpj nepasaulīgas skumjas!
  Un aukstums, degošs, vēss,
  Salauztais motīvs caurdurts!
  
  Basām kājām sniegā,
  Meitenes kļūst baltas!
  Ļaunie puteni rēc kā vilki,
  Izjauc putnu barus!
  
  Bet meitene nezina bailes
  Viņa ir spēcīga cīnītāja!
  Krekls tik tikko nosedza miesu,
  Mēs noteikti uzvarēsim!
  
  Mūsu karotājs ir vispieredzējušākais,
  To nevar saliekt ar veseri!
  Šeit kļavas maigi kustas,
  Sniegpārslas krīt uz krūtīm!
  
  Mūsu paradums nav baidīties,
  Neuzdrošinies drebēt no aukstuma!
  Pretinieks ir resns ar vērša kaklu,
  Tā ir lipīga un pretīga kā līme!
  
  Tautā ir tāds spēks
  Ko paveica svētais rituāls!
  Mums gan ticība, gan daba,
  Rezultāts būs uzvarošs!
  
  Kristus iedvesmo Tēvzemi,
  Liek mums cīnīties līdz galam!
  Lai planēta kļūtu par paradīzi,
  Visas sirdis būs drosmīgas!
  
  Cilvēki drīz būs laimīgi
  Lai dzīve reizēm ir smags krusts!
  Lodes ir brutāli nāvējošas
  Bet tas, kurš nokrita, jau ir augšāmcēlies!
  
  Zinātne dod mums nemirstību,
  Un kritušo prāti tiks atgriezti pienākumos!
  Bet, ja mēs izklaidēsimies, ticiet man,
  Ienaidnieks nekavējoties izjauks rezultātu!
  
  Tāpēc lūdziet Dievu
  Nevajag kļūdīties, esi slinks!
  Visvarenais tiesnesis ir ļoti stingrs,
  Vismaz dažreiz tas var palīdzēt!
  
  Dzimtene man ir dārgāka par visu,
  Svēta, gudra valsts!
  Mūsu vadoni, turiet grožus stingrāk,
  Tēvzeme ir dzimusi, lai ziedētu!
  Meitenes no elitāras SS bataljona "She-Wolves" dziedāja tik skaisti, un vārdi bija dvēseliski. Vispār valda stereotips, ka esesietis nozīmē bendes! Bet tā nav taisnība. Protams, bija īpašas soda vienības, visbiežāk kā daļa no drošības divīzijām, kas veica īpašas operācijas, bet lielākā daļa SS divīziju bija vienkārši Vērmahta elites apsardze. Kopumā jāsaka, ka sarkanā, totalitārā propaganda nav tas uzticamākais informācijas avots par Otro pasaules karu. Galu galā ir skaidrs, ka Agitprop komunistu vadītāji nevarēja būt objektīvi un objektīvi atspoguļot notikumus. Tāpēc ir diezgan grūti spriest, kur bija patiesa patiesība par nacistu zvērībām un kur bija daiļliteratūra. Jebkurā gadījumā tie, kas nopietni nodarbojas ar vēstures izpēti, ir spiesti atzīt, ka ne katrs SS karavīrs ir bende un briesmonis. Turklāt pirms uzbrukuma PSRS; Nacisti okupētajās teritorijās izturējās iecietīgi, Rietumu avoti neliecina par masveida zvērībām vai represijām.
  Un tagad meitenes palīdzēja ieslodzītajiem izkāpt no mašīnām; viņi draudzīgi noglaudīja bailīgo vīriešu platos plecus. Pēc tam meitenes tika aicinātas veldzēties...
  Pusdienas bija pieticīgas, bet tuksnesī tika nošauta zebra un katra meitene saņēma arābu stilā gatavotu kebabu. Kopumā arābi, vismaz ārēji, bija draudzīgi, un tie, kas zināja vācu valodu, pat mēģināja jokot vai rūpīgi noglāstīt meiteņu kājas.
  Ģertrūde atgrūda lipīgo arābu un teica:
  - Es neesmu priekš tevis!
  Baskāja Šella sekoja šim piemēram:
  - Iegādājies sev harēmu!
  Ģertrūde pasmaidīja un ieteica:
  - Bet saki, foršā Šella, ko tu darītu, ja kļūtu par sultāna sievu?
  Sarkanmatainais draugs šaubīgi atzīmēja:
  - Tā patiesībā ir apstrīdama laime... Lai gan tas ir atkarīgs no tā, kura sultāna sieva. Ja lielā Osmaņu impērija būtu savos ziedu laikos, tad... Būtu pat ļoti jauki... Reformētu Turcijas armiju, uzlabotu ieročus... Un droši vien vispirms vērstu skatienu uz austrumiem.
  Ģertrūde piekrita:
  - Pa labi! Bet Turcijai ir kauns, ka tā pat savos ziedu laikos nevarēja iekarot Irānu. Tas bija diezgan reāli, jo īpaši tāpēc, ka Persijas armija bija atpalikusi. Interesanti, lielais fīrers, kādu lēmumu viņš pieņems: iekarot Turciju vai iekļaut viņu savā koalīcijā, metot osmaņiem ar kaulu, ieskaitot dažas no ne pārāk vērtīgajām Irānas zemēm?
  Uguns Šella apjukumā paraustīja plecus:
  - Nezinu! Īstenībā pēdējā laikā klīst runas, ka mēs atkal iesim pret PSRS... Saka, ka mums ļoti vajag krievu bagātības un bagātās Ukrainas zemes!
  Ģertrūde ar baso kāju pirkstiem pacēla tējas krūzi un diezgan veikli pacēla to pie zoda, ielejot sevī brūno šķidrumu. Tajā pašā laikā meitenei izdevās runāt:
  - Ukrainā ir ļoti bagātas, bagātas zemes. Gudras Vācijas vadībā un ar mūsu augsto lauksaimniecības kultūru viņi iegūs rekordražu. Un tad mūsu maize būs lētāka par ūdeni. Un tas nāks par labu pašiem ukraiņiem, jo padomju vara viņus vienkārši apzog, liek badoties!
  Uguns Šella pamāja:
  - Mēs šiem slāviem iemācīsim mūsu dižo ģermāņu kultūru! Apgaismosim viņus!
  Te sarunu pārtrauca rupji saucieni, atpūtas laiks bija beidzies.
  Bet pēc pusdienām meitenes atkal tika nostādītas rindā un spiestas doties gājienā pa tuksnesi. Pēc ēšanas bija grūti skriet, un meitenes pat nedaudz vaidēja, līdz viņu ķermenis tomēr sasila. Un tā viņi metās prom kā jerboas.
  Tikmēr SS pulkvedis Dess slepeni nosūtīja britiem jaunu šifrēšanas piezīmi. Likās, kāpēc Dess nodos Trešo Reihu, riskējot nonākt gestapo? Ir nauda, pieklājīga alga, plus kara laupījums, ko vēl vajag... Bet ir cilvēki, kuriem ir dabiska tieksme nodoties. Nododot, viņi vienkārši saņem buzz un pacelties augstumā, it kā viņi būtu nezālē. Un tagad Dess uzrakstīja britiem informāciju par jaunu karaspēka pārvietošanu un papildu lidmašīnu parādīšanos. Un arī tas, ko viņš zināja par vācu karaspēka ierašanās laiku. Protams, viņam arī reizēm bija kauns, ka biedri mirst viņa vainas dēļ, un bail no iespējamās atmaskošanas... Bet varbūt viņam ir par vēlu atkāpties, izņemot gadījumus, ja Trešais Reihs zaudē, tad... Pēdējā laikā ir bijuši pastāvīgas baumas par gaidāmo operāciju austrumos. Un ne tikai baumas, karaspēks, īpaši tanki, tika pārvests uz Poliju un Rumāniju. Lai gan Krievijas armijas prestižs nebija īpaši augsts, tieši cariskās Krievijas armijas trieciens 1914. gadā izjauca zibenskaru. Turklāt padomju brīvprātīgie labi cīnījās Spānijā vai tanka dūres sitiens Mandžūrijā. Iespējamība, ka Vērmahts tur iestrēgs un neizdosies pirms ziemas, bija ļoti liela. Un tad Lielbritānijai kopā ar ASV būs laiks izvietot spēkus. Tomēr, iespējams, PSRS neizturēs līdz ziemai, īpaši, ja uzbrukums tai ir pēkšņs un krieviem nav laika veikt pasākumus agresijas atvairīšanai. Un arī Japāna palīdzēs...
  . NODAĻA Nr.17.
  Atklājis savus noslēpumus, Dess aizsmēķēja cigareti, izņēmis no paciņas amerikāņu cigaretes. Lai gan sakārtoto summu nesaņēma viņa slepenais Šveices bankas konts, viņš jau ir nabags. Jo īpaši viens no šeihiem paslēpa zelta un akmeņu krātuvi. Arābu informators viņiem iedeva vienu un šī šeiha kalpus, kuri varētu zināt, ka viņa priekšnieks paslēpis dārgumu. Nu, nenāktu par ļaunu pajautāt ieslodzītajam sīkāk, kas un kā, ja viņš, protams, zina.
  Un Dess devās pie spīdzināšanas kazemāta, un drīz viņam pievienojās kāds arābu informators. Dess viltīgi piemiedza viņam ar aci.
  - Nu, mums ir pārsvars.
  SS kazemāts bija bagātīgi aprīkots. Bija pat elektrošoka dinamo. Un tad viņi atveda ieslodzīto. Kad Dess viņu ieraudzīja, viņš atskanēja sarūgtinājuma svilpiens: parasts arābu zēns, diez vai vecāks par četrpadsmit. Tumšādaina, tieva, bet cenšas izskatīties taisni un nenodot bailes. Tomēr zinātkārie zēni, kā likums, var uzzināt daudz, nejauši noklausoties pieaugušo noslēpumus. Dess, jūtot laika trūkumu, pasūtīja:
  - Uz arābu zēna plaukta!
  Kalpa diezgan nobružātais uzvalks zēnam ātri tika norauts. Un tieši tāpat, kailu, viņi mani uzvilka uz plaukta. Rokassprādzes aizvērās uz zēna rokām, un viņi sāka stiept rokas no aizmugures. Arābu bērns sāka locīties, viņa basās kājas tika iespiestas skavās ar kravu. Zēns ievaidējās, locītavas savijās plecos, zēns smagi elpoja. Dess rupji jautāja:
  - Kā sauc tavu kucēnu?
  Tulkotājs atkārtoja arābu valodā.
  - Ali! - puisis drebošā balsī izspiedās.
  Dess mīļāk teica:
  - Pastāsti man, kur tavs saimnieks paslēpa dārgumus. Ja tu saki, ka saņemsi augstu atalgojumu, mēs tevi pašu padarīsim par šeihu. Bet nē, mēs tevi spīdzināsim, līdz tu atteiksies no spoka.
  Zēns burkšķēja:
  - Es neko nezinu!
  Dass īgni pasmaidīja.
  - ES neticu! Kāds zēns ar tik viltīgu seju, viņš neko nezināja. Nu, kāpēc jūs pats mums nesagādājat prieku?
  Milzīgs SS cilvēks no sienas paņēma ādas pātagu, kurā bija mijas ar zvaigznēm. Speciāli klātesošs ārsts baltā mētelī un priekšautā piegāja pie zēna un pielika plaukstu viņam krūšu labajā pusē. Viņš klausījās pulsā un smaidīdams sacīja:
  - Viņam ir ārkārtīgi vesela sirds. Spēj daudz izturēt, bet ļoti pacietīgs. Tas var izrādīties ciets rieksts.
  Dass izsmejoši pasmaidīja:
  - Jo labāk... Gan jau būs jāstrādā.
  SS bende un nepilna laika nodevējs deva spēcīgu triecienu arābu pusaudža cīpslainajai mugurai. Parādījās asiņaina svītra, zēns sāka smagi elpot, viņa seja savilkās, bet viņš apspieda stenēšanu, kas izbēga. Dess iesita vēlreiz, viņš pretīgi pasmīnēja un gaļēdāji smīnēja. Patiesībā spīdzināšana daudziem sagādā prieku... Varbūt tas ir saistīts arī ar dzīvniecisko instinktu vēlme parādīt savu pārākumu, ka tu esi pārcilvēks un upuris ir sūds. Arī Frīdrihs Nīče uzskatīja, ka topošās "laimīgās" pasaules pārcilvēks būs daudz nežēlīgāks gan pret citiem, gan pret sevi. Dess nebija īpaši ātrs cietsirdības ziņā pret sevi, bet pret citiem...
  Sitieni sekoja sitieniem, puiša kalsnā, bet cīpslainā mugura pārvērtās asiņainā putrā, tad pātaga sāka staigāt gar viņa kājām. Ali godam jāsaka, ka vismaz uz beigām viņš sāka klusi vaidēt, taču spēja atturēt skaļos saucienus. Dess pārtrauca pēršanu un izsmejoši jautāja:
  - Vai jums patīk vācu pirts?
  Piekautais zēns vaidēja:
  - Nē!
  SS pulkvedis visjaukākajā tonī jautāja:
  - Ja vēlaties izpaust noslēpumu, dariet to tūlīt. Pretējā gadījumā mēs jūs sakropļosim, un jūs vairs nevarēsit dienēt SS.
  Ali atrada drosmi atbildēt:
  - Es tev neko neteikšu! Es zvērēju Allāha vārdā!
  Dess pasmaidīja kā lapsa:
  - Turpināsim! Jūs mūs iepriecināsiet. Kas man tagad jāizmanto?
  Sadistiskais ārsts ieteica:
  - Brazier! Šī spīdzināšana ir laba arī tāpēc, ka to var izmantot kopā ar citām.
  Dess neglīti iesmējās:
  - Protams, kausētājs! Tagad maigi apgrauzdēsim jūsu papēžus.
  SS pulkvedis nenoniecināja, un viņš pats sāka smērēt ar palmu eļļu, tomēr, jau ar eļļu sapuvušas, zēnu zoles, rupjas, bet pirms spīdzinātāja rokaspuķu spīdzināšanas, nomazgātas no putekļiem. Ārsts apstiprinoši pamāja ar galvu.
  - Tātad pēdas nedegs uzreiz, un mēs varam izstiept nomocīto "debesu baudu" uz ilgu laiku!
  Pēc tam divi arābu palīgi iznesa ar automātisko vadību aprīkotu katlu, novietojot to apmēram pusmetru no tumša, izskatīga zēna basām kājām. Pēc tam Dess personīgi sāka iekurt uguni.
  Liesmas plēsonīgi skrēja pāri ogļu briketēm. Puisis sēcās un sāka krampji raustīt galvu...
  SS pulkvedis Dess izsmejoši sacīja:
  - Nu, puika... Ja vēlies atvieglot savu likteni, pastāsti, kur slēpjas šeiha dārgumi. Mēs nepaliksim parādā, tu pats kļūsi par dižciltīgo šeihu.
  Ali krampji raustījās. Uz plikiem papēžiem ir daudz nervu galu, un uguns ir stipras sāpes. Deguma smaka gaisā kļūst arvien spēcīgāka. Puisis svilpoja arvien vairāk, sviedri un asaras tecēja pār viņa vaigiem:
  - Es nezinu... es nezinu...
  Dess pacēla ar pirkstiem gaisā.
  - Nemelo, es redzu caur meliem! Turklāt tu pats teici, ka nestāstīsi. Mēs tevi nomocīsim līdz nāvei un...
  Ali ievilka savu slaido vēderu, bet ar diezgan izteiktiem abs, iekšā un ārā. Viņš centās atturēt savus kliedzienus, lai neizrādītu, ka viņam sāp, taču viņa nodevīgais ķermenis to negribēja izturēt. No viņa acīm neviļus saskrēja asaras, un arābu puisim bija kauns, ka viņš raud kā meitene. Bet, diemžēl, viņš nespēj apturēt asaras un vaidēšanu, lai gan no viņa krampji sakostās lūpas izplūst asiņu lāse. Dess tikmēr, lai pastiprinātu sāpes; Viņš satvēra knaibles ar to karstajiem galiem un satvēra puiša šaurās ribas. Viņš uzmanīgi to saspieda ar savām spēcīgajām ķepām un sāka to griezt. Ali ievaidējās daudz skaļāk, sāpes bija nepanesamas, un viņš izsprāga no rīkles:
  - Nav vajadzības! Lūdzu, nevajag!
  Dess dusmīgi pasmaidīja aziātiskai un jautāja:
  - Vai tu man pastāstīsi? Tagad pastāstiet man.
  Zēni pakratīja galvas un vaidēja, spļaujot asinis:
  - Nē! ES neteikšu!
  Pēkšņi Desa atkal sirsnīgi un mānīgi ierunājās:
  - Nu, kāpēc tev būtu jāmirst tik jauna? Par ko? Paskaties, cik dzīve ir skaista, cik jauki ir elpot svaigu gaisu un mīlēt meitenes. Un tavs sakropļotais līķis gulēs atkritumu kaudzē un kaulus nozags šakāļi.
  - Bet dvēsele nonāks Džilgā! - Ali izspiedās.
  Pulkvedis plēsonīgi pasmaidīja:
  - Nē! Mēs ietīsim tavu līķi cūku ādās un elles pazeme tevi sagaidīs kā apgānītu!
  Šeit zēni patiešām sāka raudāt:
  - Nav vajadzības! Lūdzu, nevajag!
  Dess biedējoši norūca:
  - Runā...
  Ali atbildēja ar vaidiem:
  - To nevar tik vienkārši izskaidrot. Man pašam jums jāparāda šī vieta.
  Pulkvedis sarauca savu plato, bet nekādā gadījumā ne augsto pieri. Varbūt zēns vienkārši vēlas nopelnīt laiku un mēģināt aizbēgt. Šajā gadījumā viņi tikai novērsīs uzmanību no citiem, pat ne tik izdevīgiem, biznesiem. Bet no otras puses... Dess rūca:
  - Labi! Ņem viņu nost no plaukta, bet sasien kāju ar ķēdi, kā arī apliec viņam kluci ap kaklu, lai viņš nebēg! Pārbaudīsim, vai šim kucēnam nav utu!
  Kad zēns tika atbrīvots no plaukta, viņš atkal ievaidējās. Viņš nedroši piecēlās un noelsās; viņa pēdas āda bija apdegusi. Tomēr Ali centās palikt taisni un pat piespieda mocekļa smaidu. Pulkvedis pēkšņi neviļus sajuta cieņu pret jauno arābu: viņš turējās, gribēja parādīt, ka ir vīrietis. Kas var savervēt zēnu pēc tam, kad dārgums ir viņa rokās? Galu galā viņam joprojām nebūs ceļa atpakaļ pie saviem cilvēkiem. Šeiha radinieki nepiedos kalpam dārgumu atdošanu, un tikai gandrīz visvarenais SS var pasargāt zēnu no atriebības.
  Neraugoties uz ieslodzītā acīmredzamo nespēju izbēgt, pie puiša kailās, pussadegušas kājas tika pieķēdēta ķēde ar lielgabala lodi, kā arī viņa galva un rokas bija nostiprinātas blokā. Pēc tam pulkvedis, nolēmis paņemt līdzi tikai pāris SS slepkavas, kuri tomēr lieliski pārvalda ieročus, un arābu nesējus, ja nu gadījumā būtu daudz dārgumu. Tad viņi, protams, tiks no tiem vaļā, bet pagaidām solīs zelta kalnus...
  Nu, pa to laiku meitenes bija pabeigušas savu kārtējo gājienu, kad kļuva pavisam tumšs. Kailā, iedegusi Šella iedrošināja Ģertrūdi:
  - Treniņos ir grūti, kaujā ir viegli!
  Ģertrūde atcirta:
  "Ir grūti dzīvot treniņā, bet ir viegli nomirt kaujā!"
  Pabeigušas skrējienu līdz galam, pārgurušās meitenes vēl nedaudz piespiedās, tad nomazgājās un devās gulēt. Nu cik var sagrozīt sevi līdz haosam! Ģertrūde, es sapņoju par ļoti dramatisku kompozīciju...
  Sākumā meitene ieraudzīja ienaidnieku, šķita, ka viņa vienlaikus pēta milzīgu telpu.
  Armija devās ceļā no pilsētas. Karaspēks sarindojās taisnstūrī, kas kustoties arvien vairāk izskatījās pēc žurkas. Tādiem dzīvniekiem kā parasti ir vispretīgākais purns! Priekšā ir melozauri un pieci tirānozauri, aiz tiem ir kavalērija, kamieļi, ar bruņu bruņiniekiem, kavalērija ar vieglākiem cīnītājiem. Tālāk ir kājnieki, vieglie, ādas bruņās, šķēpmetēji un smagie, bronzas bruņās. Tur bija arī visvairāk loka šāvēju. Loki ir dažādi, mazi melni, un lieli krāsoti dzeltenā krāsā. Daži karavīri bija bruņoti ar šķēpiem un veidoja sava veida falangu. Kopumā pēc viduslaiku standartiem diezgan liela armija. Dinozauri rēc un iedveš bailes. Kustībā tas atgādina dubļu plūsmu, nepielūdzami, varbūt tikai ne tik ātri. Skan trompetes, sit bungas. Aiz muguras zirgi un vērši velk katapultas un balistas. Pēdējie gan nav īpaši pielāgoti lauka kaujām. Aiz pilsētas mūra debesīs paceļas dūmi, strādā kalti, kaldina važas vergiem. Pie pašas karaspēka astes ir bendes melnās drēbēs, kas ir gatavi brutāli spīdzināt nemierniekus. Knaibles jau bija uzkarsētas, urbji uzkarsēti.
  Un tas, kas viņus gaida priekšā: pret akmeņiem sita puskaili, nejauši bruņoti vergi, starp kuriem ir daudz kalsnu pusaudžu ar asiem lāpstiņām un melniem papēžiem. Nu, par kādu armiju jāsmejas? Pati Ģertrūde ir puskaila un basām kājām, bet nemaz nav samulsusi:
  - Nāve ir relatīvs jēdziens laikā, dzīve ir absolūta pēc nozīmes!
  Bet dīvainā kārtā pusaudži un citi vergi, sastapušies ar lielu armiju, neaizbēga. Gluži pretēji, uz dinozauriem tika mestas šautriņas un akmeņi. Pirmkārt, viņi mēģināja izsist uz monstriem sēdošos braucējus.
  Un lūk, ugunīgā partnere Šella, spriežot pēc dimanta iejūgām uz zirga, viņa ir cēls cilvēks. Viņa redzēja, ka karaspēks tuvojas, vairāk nekā gudrais karotājs gaidīja, taču viņa nepiedzīvoja panikas sajūtu.
  - Un viņi ir pašpārliecināti! Viņi cer mūs spīdzināt. Ko tu uz to saki, Falcon Beak?
  - Pārsteigums ir gatavs! Lai cik primitīvi dinozauri būtu, vairāk nekā divi simti no tiem, lidojot, sagraus visu armiju! - Jaunais vīrietis, uzkrāsojies kā indiānis, ar sarkanām un dzeltenām spalvām, pasmīnēja.
  Eileronas hercogs vairāku pulkvežu pavadībā, visi ģērbušies zeltā un dārglietās, jāja kavalērijas vidū:
  - Nu, vēl nedaudz, un ienaidnieks tiks sagrauts, kas bija neizbēgami. Šeit ir karaliene, viņu izvaros simts karotāju, un tad, ja viņa dzīvos, es viņai to izdarīšu!
  . NODAĻA Nr.18.
  Nu, lūk, augstprātīgā hercoga iztēle pievīla. Ko viņš darīs ar karalieni, es gribēju, lai tas būtu stingrāks, lai pēcteči nodrebētu pat pēc gadsimtiem, bet nebija pietiekami daudz ideju.
  Dinozauri jau bija sasnieguši ātri bēgošos vergus. Viņi satvēra vismazāk ātrākos. Pāris pārāk drosmīgu zēnu uzlēca viņiem virsū, uzrāpās viņiem uz mutes un iesprauda šķēpu zobos. Bet, nespējot noturēties uz čaulas, viņi aizlidoja un tika nežēlīgi samīdīti.
  Piekūna knābis skaļi nosvilpa, un tad, sapratis, ka viņi nav sapratuši, apdullinoši rūca:
  - Tagad ir pienācis laiks!
  Atskanēja troksnis un uz dinozauriem lidoja burbuļi. Tie izskatījās ļoti lieli, krāsaini, līdzīgi spoguļiem, bet, atsitoties pret dinozauru sejām, tie uzliesmoja ar degošu liesmu.
  Piekūnbīka un Sniegbaltītes Terminatora izgudrotā ierīce bija ļoti vienkārša. Parastās ir tikai lieli burbuļu pūtēji, tādi, kādiem bērniem ļaujas. Tikai ziepju šķīduma vietā vienkāršs, bet efektīvs sprādzienbīstams maisījums. Pašus balonus piepūta viegls vējiņš, kas tika atveidots, izmantojot burvestību. Atšķirībā no cilvēka radītās viesuļvētras, tai nebija vajadzīgs pārāk daudz enerģijas. Tātad bērnu ieroči izrādījās ļoti efektīvi pret briesmoņiem, kas steidzās pa priekšu. Tas izskatījās iespaidīgi, burbuļi, kas mirdz visās varavīksnes krāsās, iekrīt atkailinātos purnos. Trieciens ir kā no napalma bumbas, galvenais, ka iekšā esošās gāzes kairina radījumu nazofarneksu, radot panisku baiļu sajūtu. Un liesma ir īpaši dedzinoša, izraujot dzīvnieka dvēseli. Uguns apņemtie briesmoņi sāka bēgt. Tas viss bija tik biedējoši un neparasti.
  Baskāja Šella pūta tauri, ko pastiprināja rezonējoši platīni:
  - Pavēli uzbrukt!
  Nemiernieku kavalērija, kas jau bija kļuvusi diezgan liela, metās vajāt klibojošo armiju. Cīņā iesaistījās arī strēlnieki. Likās, ka nepielūdzamas knaibles saspiežas, gatavojoties ar gurkstienu saspiest no karavīru rindām austas žurkas līdzību.
  Pa priekšu, kā vienmēr, kā parasti griežoties pa gaisu, metās kailkāja Šella. Viņa uzvilka plānu, bet ļoti spēcīgu rūķu darba ķēdes pastu. Tomēr viņas pavedinošā ķermeņa aprises nemaz nebija slēptas, gluži pretēji, bija redzamas visas iezīmes: no krūtīm līdz gurniem. Tajā pašā laikā kronis dzirkstīja daudz spilgtāk, nekā spēj īsti dimanti.
  - Sarīns uz kičkas! - meitene kliedza, atdarinot Stenku Razinu. Viņa atcerējās vienu romānu no celulozes fantastikas kategorijas, kas bija gandrīz aizliegts Trešajā Reihā, kur leģendārais virsaitis cīnījās ar zvaigžņu kuģu armādi. Tas bija spēks un vienlaikus bruņniecība. Un ļoti interesants ir sižets, kurā bija princeses un elles dēmons Skelentors, kurš notvēra galveno universālās enerģijas avotu...
  Šajā brīdī Ģertrūde sāka domāt, kā viņa uzvesties nemiernieku vadoņa vietā. It īpaši, ja esat nebrīvē un tiek spīdzināts. Šajā gadījumā viņa būtu saglabājusi savu drosmi un godu un nebūtu noraustījusies bendes rokās. Galu galā, priekšnieks izteica ļaunus jokus uz plaukta, demonstrējot nelokāmo gribu un kazaku humora izjūtu.
  - Es ticu, ka nesaraušos! - Vilku meitene pie sevis teica.
  Dinozauri uzbruka savai kavalērijai. Viņi saplēsa, samīdīja un apgāza kamieļus, zirgus un citus cīnītājus. Panika pārņēma jātniekus, kas izplatījās uz kājniekiem. Iedomājieties, kā izskatās saniknots dinozaurs. Karkass, kas sver vairākus ziloņus, ar metru gariem zobiem un spīļotām ķepām, sasmalcina visus pēc kārtas. Armija gandrīz uzreiz pārvērtās izbiedētā pūlī, kuru saplosa vergi un karavīri, kas pārgājuši likumīgās karalienes pusē.
  Barefoot Shella personīgi uzraudzīja griešanu un vajāšanu. Vairāki jātnieki metās pret viņu un tika nekavējoties piebeigti. Hercogs Eilerons ar izraudzītu aizsargu daļu mēģināja apturēt trakojošo plūsmu. Ātrā Šella uzkrita viņam virsū. Vienlaicīgi griežot abus zobenus, karotājs nepārtraukti cirta sargus, neatstājot nekādu iespēju.
  Pārslogots goblins uz kamieļa mēģināja viņai pretoties.
  Baskājainā Šella plēsonīgi pasmaidīja un atzīmēja:
  - Un jūs domājat, ka augums pārspēs prasmi?
  - Zilonis mīda skudru! - pinkainais milzis norūca.
  - Un paiet pirms peles! Lieliem cilvēkiem ir lielas kļūdas! - Pēc vairākiem ātriem sitieniem meitene atrada spraugu vizirā un trāpīja ienaidniekam.
  - Ne ilgi skanēja mūzika! Es trāpīju caur vizieri! Un ļaunums aizveda kalpu savā ellē! - karotāja izbāza mēli.
  Ugunīgajai Šellai patika joks, īpaši atskaņa un vārdu spēle. Un ja tā, tad griešana kļuva jautrāka. Terminators Sniegbaltīte no gaisa nometa Molotova kokteiļus, palielinot paniku.
  - Tas ir tikai sākums! Ak, ak, ak! - teica karotāja feja.
  Baskājainā Šella izlauzās cauri hercogam Eileronam. Viņu ielenca apsargi: četri goblini uz astoņkājainiem kamieļiem, kas samērā viegli spēj nest briesmoņu masu.
  Hercogs deva pavēles ģenerālim Čičikam.
  - Mēģiniet savākt kādu no mazāk vērtīgajiem karaspēkiem, lai aizturētu nemierniekus, un ātri atkāpieties pie vārtiem.
  - Tātad mums būs jāieslēdzas pilsētā? - ģenerālis ar acīmredzamu īgnumu jautāja.
  - Iespējams jā! Nav tava darīšana! - Hercogs atcirta.
  - Žēl bija jebkura priekšā! Pie mums drūzmējas daži ragamuffīni! - Ģenerālis no aiz mutes izlaida oranžas liesmas straumi.
  - Ak, kas tas vēl ir! - Pēkšņi hercogs bailēs iesaucās.
  Uguns Šella mežonīgā lēcienā nocirta goblinu un vēl divus karavīrus. Trīs nelieši metās viņai virsū.
  Eilerons kliedza:
  - Nogalini kuci!
  Ģertrūdes raidītā bulta (viņa arī izmisīgi cīnījās un centās tikt līdzi draudzenei) nogāza vienu no uzbrucējiem. Otru briesmoni pabeidza uguns Shell.
  - Piedod, skaistais, es biju pirmais, jo esmu cilvēks.
  Izdzīvojušais goblins ķērca:
  - Cilvēki ir parazīti! Viņus piesitīs goblini!
  Atbildot uz to, meitene iespēra kāju zem ceļgala un iedūra galvu nežēlīgajā fizionomijā.
  - Kā ar lauztu degunu?
  No skaistules briesmīgā trieciena briesmonim satricināja galva, un briesmonis nokrita no kamieļa. Baskājainā Šella prata sist, tāpēc viņas sitieni paralizēja lielus dzīvniekus ziloņu lielumā. Lai to izdarītu, jums jāizvēlas vēlamais punkts un jānospiež kods ar akūtu leņķi, kad deguna skrimslis nonāk smadzeņu priekšējā daivā.
  - Es dzenu jums galvās patiesību! - meitene kliedza.
  Hercogs Ailerons mēģināja nošaut meiteni ar saindētu dunci ar atsperi.
  Baskāja Šella satvēra asmens lidojumu un nogāza to ar zobenu. Metāls saskārās ar metālu un aizlidoja. Meitene nolēca no segliem, pārlidoja un nolaida asmeni uz ķiveres.
  - Iegūstiet kapitālistu!
  No trieciena ķivere saplīsa, kopā ar galvu. Kas bija palicis pāri no prinča, nolidoja no zirga. Shell sandales izbāza mēli, tās bija garas un rozā, un rādīja tās visiem.
  - Ko tu tik ļoti mociet, varbūt arī dabūsi.
  Prinča nāve sagrāva armijas morāli. Karavīri vai nu aizbēga, vai bariem padevās. Šoks bija pārāk liels. Tikai algotņi un muižnieki mēģināja organizēt pretestības šķietamību. Taču šādi ugunsgrēki ātri izdzisa.
  Baskājainā Šella uzmundrināja karaspēku, pat gandrīz neapbruņoti pusaudži drosmīgi metās un, iespējams, pat bija jāsavalda. Meitene nogalināja vairākus desmitus kaujinieku, taču vairs nebija neviena, ko nogalināt.
  Viņiem nebija laika aizvērt vārtus, turklāt daži pilsētnieki sacēlās, sākās izgāztuve.
  Barons de Mežāzis, uzzinājis par vergu saceltajiem nemieriem pilsētā, pieprasīja:
  - Izpildīt visus vergus, ieviest masu nāvessodus.
  Tomēr Sniegbaltīte Terminators izrādījās veiklāks, ar ugunīgu straumi izklīdināja sargus un uzstādīja karalienes standartu tieši tornī.
  - Kāpēc jūs gribējāt, lai mēs kļūstam liberāli? Vai varbūt viņi pat padevās.
  Dumpīgie pilsētnieki un daudzi vergi ielauzās gubernatora pilī. Ugunīgā Šella ielauzās vārtos, viņa sita un iznīcināja visus.
  Ģertrūde saņēma pāris skrāpējumus, bet tikai tāpēc sadusmojās, viņa zobens nogāza troļļu kaprāli, tad viņa ātri uzkāpa augšā.
  Karotāja, lecot ar kāju, iedzina goblinu krūtīs, viņš nolidoja no sienas, atsitoties pret bruģakmenī ieraktiem šķēpiem.
  - Interesanti, kādi tauki tev garšo!
  Sadursmēs ar zemessargiem viņas zobeni atkal atrada daudz barības. Bet lielākā daļa garnizona neizrādīja nekādu pretestību. Tikai pils ar izvēlētām vienībām, pārsvarā algotņu karavīriem, izrādījās cietāks rieksts. Pats Falconclaw uzbruka vākam. Baskāja Šella tikmēr burtiski lidoja augstāk, aci pret aci satiekot Mežāzi. Ap baronu bija palikuši tikai ducis cilvēku; tas prasīja karotājam divas vai trīs sekundes. Tad viņš uzskrēja kādam muižniekam.
  Patiesībā kaujas nebija; karotāja ar pirkstu pieskārās barona plecam un paralizēja viņu.
  - Jūs varat paļauties uz karalienes žēlastību. Tautas tiesa taču nepazīst žēlumu!
  Kāds puisis, kurš izskatījās pēc fauna, uzlēca viņai virsū.
  -Kādu dzīvnieku tu gribi pārspēt smadzenēs? - karotājs nolamājās.
  Lai gan viņš kustējās ātrāk nekā parasts cilvēks, uguns Shell atvairīja uzbrukumu, un ar atbildes sitienu viņa noņēma neglīto galvu:
  - Un tad ir fauns. Viss Visums ir pilns ar šīm radībām. Vai varbūt cita veida goblini.
  Karotājs virzījās uz pili, bet viņam nebija laika; nemiernieki un pilsētnieki tika galā ar garnizonu pirms šīs dīvas ierašanās.
  Ģertrūdei izdevās tikai piebeigt vēl divus sārņus. Viņa griezās ap savu asi, filozofiski sakot:
  -Jūs nevarat uzvarēt visus, neuzvarot sevi - jūs nevarat uzvarēt sevi, nemācoties no visiem!
  Gubernators tika nodurts līdz nāvei, pirms karotājs iejaucās. Tomēr tas izglāba no tiesas procesa grūtībām, un, šķiet, augstais ierēdnis bija diezgan nelāgs, ja ar viņu tika galā paši pilsētnieki. Resnais ķermenis tika sasmalcināts kāpostos, neatstājot veselu ekstremitāti.
  Meitene aizrādīja pārlieku dedzīgos nemierniekus.
  - Atcerieties, galvenais ir spēja dzīvot pēc godīgiem likumiem. Ir pienācis laiks atjaunot sabiedrisko kārtību.
  Pilsēta ātri aizvāca līķus; viņu nebija daudz, un viņi slaucīja ielas un apgrieza kokus. Vietējās varas iestādes tika ievēlētas, tostarp no bijušo vergu vidus. Tomēr vergi veidoja lielāko daļu iedzīvotāju; tajos tika iekļauti visi, galvenokārt no nabadzīgajiem.
  Lenastala bija pirmā, kas nodeva amata zvērestu. Jaunā karaliene kļuva tumšāka, bālums no ieslodzījuma pazuda, pleci un gurni paplašinājās, tīri mazgātie mati mirdzēja pērļainā baltumā. Viņa bija ļoti skaista un sievišķīga, bet ne bez laba spēka. Priesteri dedzīgi deva zvērestu cilvēkiem. Taču bija skaidrs, ka melnādainā kulta kalpotāji nebija priecīgi: karaliene bija ļoti taisnīga, aizliedza cilvēku upurēšanu, samazināja baznīcas nodokli. Arī tagad cilvēki ir iesprūduši uz mietiem, īpaši bieži tiek upurēti nevainīgi mazuļi, īpaši zēni. Cilvēkam vajadzētu būt priekšā pat ellē.
  Melno zvēresta laikā priesteris ierosināja:
  - Nogalināsim duci zēnu un sešas meitenes!
  Lenastala rupji teica:
  - Nav neviena labāka par tevi! Uz sadistu uguni!
  Priesteris tika pacelts un aiznests uz iepriekš piesieto malku un zariem. Tikmēr Ģertrūde noslaucīja savu asmeni un nostājās blakus Šellai ar basām kājām, pārsteigta vaicādama:
  - Tas ir dīvaini, kāpēc šī sacelšanās tika sākta.
  Viņas partneris atbildēja ar smīnu:
  - Atdot karalienei likumīgo troni. Ļena ir kļuvusi par likumīgo mantinieci, un tronī sēž uzurpators.
  Ģertrūde joprojām šaubījās:
  - Nereti gadās, ka likumīgie troņa mantinieki vēršas pēc palīdzības pie pūļa.
  Uguns Šella diezgan loģiski teica:
  - Draudzība ar pūli nepazemo, ja tā ved varas augstumos! Nu, šajā gadījumā šī var būt karalienes pēdējā iespēja.
  . NODAĻA Nr.19.
  Ģertrūde ar zobena galu noskrāpēja savu kailo, meitenīgo papēdi. Uguns Šella, gluži pretēji, bija uzvilkusi kurpes un tagad valkāja ar pērlēm rotātas sandales. Viņa pēkšņi satvēra rotaļīgā zēna roku. Šķita, ka zēns gribēja izvilkt no karavīra jostas maku. Spēcīgā Šella uzcēla zēnu uz savas izstieptās, muskuļotās rokas. Tomēr bērns izskatījās apmēram desmit gadus vecs, ne vairāk, un viņš izplūda asarās:
  - Ak, tantes ne! Es esmu vairāk šāds...
  Ģertrūde skarbi pārtrauca:
  - Es pats to zinu - nedarīšu! Pietiek, tomēr zaglis vēl jāsoda, citādi viņš pieradīs pie bezatbildības! Ko tu iesaki, dārgā Šella?
  Karotājs uzmeta seju:
  - Domāju, ka pietiks ar pērienu! Nekropļojiet bērnu, nogriežot roku.
  Ģertrūde piekrita:
  - Tātad nodosim viņu apsargiem un ļausim pērt!
  Mazais dēliņš pēkšņi sāka asarīgi jautāt:
  - Nē, labāk ņemt mani par savu skvaigu.
  Ričs Šella nicinoši šņāca:
  - Zaglis kā skvairs... Kāds es esmu muļķis! Tu esi pārāk jauns, lai nēsātu manu arsenālu, tu vienkārši apgāzīsies. Tātad... - meitene kliedza. - Viņai ir apsargi, zaglis jāsoda...
  Ģertrūde pēkšņi iesmējās:
  - Tātad sargu nav, viņi aizbēga... Mums būs zēns jāved pie karalienes, lai viņa var spriest!
  Uguns Šella negatīvi pamāja ar galvu:
  - Nav nepieciešams novērst karalienes uzmanību ar tādu sīkumu kā banālas zādzības mēģinājums. Turklāt Ļenastala ir pārāk laipna, iespējams, liks viņu atbrīvot. Tāpēc būs labāk, ja mēs viņu sodīsim uz vietas. Es domāju vienkārši uzsist viņam pa papēžiem ar zariņu...
  Ģertrūde nepiekrita:
  - Nē! Šajā gadījumā viņam būs grūti staigāt, un pat tad, ja mēs viņu salauzīsim līdz asiņošanai, viņš saķers infekciju. Nerātnus bērnus labāk vienkārši pērt kā parasti!
  Sarkanmatainā Šella saskrāpēja pakausi un pamāja:
  - Lai tā būtu!
  Pēriena laikā zēns sācis kliegt, un Ģertrūde aizsedza muti, lai viņu nevarētu dzirdēt. Taču ziņkārīgo pulks tomēr pulcējās. Viņi ieteica, kā nopērt zagli. Tad viņi viņam iespēra pa sisto dupsi, ļaujot viņam iziet uz visām četrām pusēm. Pēc tam meitenes devās uz tuvāko krogu. Bet viņi nekavējoties saskārās ar problēmu: tā izrādījās pārpildīta, jo daudzi nemiernieki jau bija ieguvuši naudu un steidzās to izņemt.
  Ģertrūde atzīmēja:
  - Šauram skatienam raksturīgas platas rīkles!
  Asprātīgā Šella piebilda:
  - Tiem, kam vēdera pildīšana ir pirmajā vietā, sirdsapziņas tīrīšana ir pēdējā!
  Meitenes pagriezās un nolēma vienkārši iet pa ielu. Tad no alejas izlēca trīs goblini ar nūjām un viens trollītis ar lielu degunu ar āķa zobenu. Veiklā Šella veikli izvairījās no nūjas šūpolēm un ar asmeni iedūra matainajam, pretīgi smirdīgajam radījumam zarnās. Viņa pat nesamazināja ātrumu, notriecot karotāju no kājām. Gerda ar veiklu šūpošanos nogrieza gan nūju, gan galvu:
  - Gotcha, kurš iekoda!
  Ugunīgā Šella ar grūtībām izvilka zobenu un rēca:
  - Precīzāk sakot! Ja tu pazaudēsi galvu, tu neiegūsi neko citu kā tikai galvassāpes!
  Pēc tam karotājs cirta pret radījuma ķermeni, gandrīz pārgriežot to uz pusēm. Un Ģertrūde gribēja nogalināt trešo goblinu, bet tad trollis šķērsoja asmeni ar viņu. Šķiet, ka viņš nav pārāk liels, apmēram vidusmēra cilvēka augumā, tikai nedaudz resnāks, bet pēc velna ātrs.
  Ģertrūde pat izteica frāzi no sentimentāla romāna:
  - Veikls un ātrs, jūs kļūsiet par ministru!
  Trollis kaustiski atbildēja:
  - Ar godu un zobenu tu kļūsi par klaidoni! Un tu, baskāju meitene, lec apkārt kā zaķis un nokļūsti lamatās.
  Ģertrūde atkal ierunājās:
  - Ja tev neizdosies atbrīvoties no zaķa sirds, tu gaudīsi kā vilks no suņa dzīves!
  Goblins mēģināja izmantot to, ka karotājam bija grūtības atvairīt troļļa uzbrukumus, un mēģināja tuvoties no sāniem. Bet ugunīgā Šella bija viņas sardzē. Ātra kā gepards, viņa burtiski saplēsa gabalos šķebinošo, smirdīgo radījumu. Pēc tam karotājs piemiedza Ģertrūdei:
  - Tagad viss ir godīgi!
  Trollis iesmējās un teica:
  - Kāpēc muižniecība ir tik reta starp cilvēkiem, jo viņiem nav zemiskuma - glābšanas riņķis evolūcijas virpulī!
  Ģertrūde veikli atcirta:
  - Lai arī zemiskums ir glābšanas riņķis cīņā par izdzīvošanu, to grauž tā radītie neuzticības tārpi!
  Trollis atbildēja, uzbrūkot vēl dusmīgāk:
  - Daiļrunība parasti uzplaukst, kad fiziskās aizsardzības iespēja izgaist!
  Ģertrūde, atbildot, mēģināja notvert pašu ienaidnieku pretimnākošajā kustībā, taču tumsas radījums uzbruka pavisam savādāk. Turklāt pat radās iespaids, ka tā apzināti spēlējās ar meiteni, pāris reizes pat ņirgājoties uzskrāpējot karotājam pa degunu. Meitene kļuva nikna, un nekavējoties saņēma ļoti skarbu injekciju krūtīs, kā rezultātā sāka plūst asinis. Ģertrūde mēģināja lēkt pāri trollim, taču viņš nedaudz iegrieza viņas iedegušo ādu uz vēdera. Un, kad viņš mēģināja viņam iesist pa cirksni, viņš sāpīgi iesita ar zobenu viņa kailajiem kāju pirkstiem.
  - Ja gribi dzīvot, mīlies ar mani! - ķēms nomurmināja. - Tev joprojām nav nekādu iespēju!
  Ģertrūde iecirta:
  - Nav iespēju! Tagad mēs to redzēsim!
  Krāšņā baskājainā blondīne karotāja skaļi dziedāja:
  Bende teica: laimīgu dienu nebūs,
  Tevi vajās visi un svešinieks!
  Bet brīvību mīlošo cīnītāju armija,
  Tikt galā ar neskaitāmo baru!
  
  Nāves fantoma seja: mūžīgs klejojošs pavadonis,
  Bet mums arī nav vajadzīgs miegs un atpūta!
  Tas, kurš ir slinks, visur ir trimdinieks,
  Cik grūti ir sapņot!
  
  Un kas ir sapnis - ētera mīlestība,
  Ceļš uz to dažreiz ir nepatiess!
  Pāvilam ir grūti, tad tas ir pretīgi, neapmelo,
  Dažreiz neuzmanīgs aprēķins ir nežēlīgs!
  
  Tad gadi pāries jaunā mirklī,
  Un kauja skanēs kā dzīres!
  Šeit vējš griež apļveida virpuļus,
  Kā kaislīgi, nikni lija lietus!
  
  Tici man, aramlauki būs pilnos ziedos,
  Zelta maize augs un tiks pļauta!
  Nu, un no svēto ikonām mirgojošās sejas,
  Viņi jūs apbalvos ar žēlastību par šo darbu!
  
  Bet kā viesulis - pelēks no tuksneša,
  Uz Zemes ir nācis šausmīgs karš!
  Bērni skrien basām kājām,
  Lai gan sniegs jau ir uzsnidzis, ziema valda!
  
  Ienaidnieki mājas pārvērta drupās,
  Un kāds, bēdas, zaudēja savus bērnus!
  Pakārt cilvēkiem ap kaklu svarus,
  Deg bezsirdīgo bendes deja!
  
  Nav iespējams izteikt skumjas cilvēkiem, tas ir tik grūti,
  Nav pajumtes, nav pārtikas, nav siltu gultu!
  Svilpo kā kobra, dusmīgs putenis laukā,
  Kur patiesība, muižniecība - pie velna ar meliem!
  
  Nāks gaiša diena - brīnišķīga uzvaras stunda,
  Tēvzemes ērglis lidos augstāk par akmeņiem!
  Lai tiek dziedāti karavīru varoņdarbi,
  Mums ir ass zobens un spēcīgs vairogs!
  Karotāja pēdējā zilbē neglītais trollis sabruka, un nogrieztā galva aizlidoja labus divdesmit metrus. No tā pēkšņi parādījās apžilbinošs liesmu kūlis, un neglītās galvas vietā palika tikai sauja pelnu.
  Ak, Ģertrūdes patīkamais sapnis izrādījās īss. Celies un atkal vingroju. Tomēr meitenes pat nedomāja par to kompleksos. Viņi pat strādāja ar īpašu entuziasmu. Tikmēr Madlēna nolēma nedaudz dažādot fiziskās aktivitātes un meitenes... tika iejūgtas speciālos ratos, uz kuriem stāvēja tanki. SS rotas komandieris priecīgi sacīja:
  - Lūk, meitenes, mēs ietaupīsim deficītu un jūs apmācīsim. Jauns slodzes veids, ar praktisku nozīmi!
  Kad meitenes peldkostīmos velk tankus un pat svīst zem svelmes saules, tas ir foršs skats. Bet meitenēm ir jāatpūšas basām kājām uz smiltīm un asiem akmeņiem. Vaimanāt un nepadodies....
  Ģertrūde, grūti atvilkusi elpu, filozofiski atzīmēja:
  - Tas, protams, ir burvīgi, bet... Tā mēs tagad līdzināsim Senās Ēģiptes vergiem. Velkam arī ļoti smagu kravu, bet vismaz ar pātagu nesit!
  Baskāja Šella piekrita:
  - Protams, viņi tevi nepārspēj, bet tas nepadara to vieglāku! Lai gan nē - tas ir tikai fitness apvienojumā ar svarcelšanu!
  Ģertrūde mēģināja pārslēgt sarunu uz citu tēmu:
  - Vai jūs domājat, ja Aleksandrs Lielais nebūtu miris tik agrā vecumā, viņš būtu ieņēmis Romu un pēc tam visu pasauli?
  Baskājainā Šella pēc pauzes atbildēja, nokratīdama sviedrus:
  - Grūti pateikt... Galu galā viņš plānoja kampaņu pret nepaklausīgajiem arābiem... Bet, protams, viņam bija iespēja! Lai gan jāpriecājas, ka viņam tas neizdevās!
  - Kāpēc?! - Ģertrūde bija pārsteigta, regulēdama siksnu, kas berzēja viņas plecu.
  Ugunīgā Šella pasmaidīja un atbildēja:
  - Jo šajā gadījumā Hitleram būtu pārāk grūti viņu pārspēt. Un tā paies vēl divi tūkstoši gadu un uz jautājumu, kurš bija visu laiku un tautu labākais un lielākais pavēlnieks, būs nepārprotama atbilde - Vācijas fīrers!
  Ģertrūde stiprāk piespieda siksnu:
  - Jā, Ādolfs Hitlers jau ir pārspējis Napoleonu... Tas kļūs īpaši acīmredzams: kad ņemsim Ēģipti, tas Napoleons cieta neveiksmi! Un tad līdz Indijai... Bet galvenais, protams, ir piezemēšanās Lielbritānijā...
  Šella ar kailām kājām stingri apstiprināja:
  - Ko neizdevās izdarīt Napoleons: iebrauc Londonā, to izdarīs Vērmahts Ādolfa Hitlera vadībā! Tikai jautājums, vai mēs uzsāksim kārtējo atriebības iebrukumu Krievijā, pirms vai pēc?
  Ģertrūde šaubīgi sacīja:
  - Es domāju, ka tas ir labāk pēc tam, kad... Napoleons, starp citu, sagrāva visu armiju Krievijā. Bet mēs neesam franči. Vardes cilvēki nav īpaši spējīgi karotāji!
  Sarunai pievienojās varenā blondīne, kura vilka siksnu līdzi. Viņas balss šķita ļoti zema, kā vīrieša, lai gan viņas figūra bija sievišķīga un pievilcīga:
  - Jā, franči ir zināmā mērā gļēvi, taču viņu tehnika nebūt nav slikta. Es redzēju, kā Ziz-35 nesodīti iekļuva vācu T-4 bruņās. Man pat bija kauns par mūsu aprīkojumu... Tā arī britu "Matildas". Ar granātu var izlauzt sliedes, bet iekļūt bruņās... 88 mm lielgabali to paņēma, bet mums tādu ir ļoti maz. Atliek vien trāpīt pa sliedēm un imobilizēt... Vispār briti ir spēcīgi arī aviācijā...
  Ģertrūde te nodrebēja, un, neskatoties uz karstumu, viņa sajuta vēsumu:
  - Lai viņi varētu mūs atrast tuksnesī un mest bumbas pa mūsu tankiem!
  Gaišmatainā sieviete-varone mierināja:
  - Tikai niršanas bumbvedēji ar pieredzējušiem dūžiem var pa īstam iekļūt tankā. Tāpēc iespējamība, ka mēs uz tiem paklupsimies, ir maza. Turklāt es ticu mūsu veiksmei.
  . 20. NODAĻA
  Iestājās sāpīga pauze. Katrs pajūgs ar tanku tika iejūgts duci vilku meiteņu. Viņi pārvietojās divās mazās kolonnās, tādas iedegušas, muskuļotas meitenes... Cik tas bija skaisti... Un kāpas šķita sārtas saules krāsā. Brīnišķīga ainava....
  Netālu no meitenēm pa tuksnesi virzījās SS pulkvedis Dess ar duci arābu šoferu un diviem lieliem neliešiem. Gidam zēnam tika apdziedātas kājas un viņš tika žēlīgi uzlikts uz ēzeļa. Pulkvedis Dess sarāvās aiz riebuma; ūdens trūkuma dēļ klejotāji bija nemazgājušies un smirdēja. Un diena izrādījās karsta, pat pēc Āfrikas piekrastes standartiem, jo vējš atnesa elles elpu no Sahāras. Tāpēc man nācās pasvīst. Taču ceļš uz priekšu, šķiet, bija garš. Dass jutās kā pilnīgs idiots. Viņš var zaudēt vairākas dienas kāda zēna dēļ, kurš stāsta lielus melus. Un viņš arī saņems disciplinārsodu, jo nebija klāt... Tiesa, tuvākajās dienās vācu karaspēks uzbrukt neplāno, un pat šeit uz Lībijas un Tunisijas robežas ir diezgan dziļa aizmugure. Nu, jūs vienmēr varat izdomāt iemeslu prombūtnei... Bet tas joprojām ir azarts, un... Nē, alkatība ir spēcīgāka par saprātu.
  Dess jāj ar kamieli ēnā, dzer mazalkoholisko dateļu araku. Lai gan šis dzēriens var būt stiprāks par šnabi, tādā karstumā tā ir pašnāvība. Ainava apkārt neinteresanta un vairāku mēnešu kalpošana jau kļuvusi garlaicīga. Dess mēģina iedomāties, cik daudz dārgumu varētu būt šeiham... Tunisija atrodas blakus Alžīrijai, un pirāti tur bieži slēpa dārgumus. Nu, paši šeihi bieži vien bija pirāti, vai precīzāk privātpersonas Turcijas sultāna dienestā. Turklāt Tunisijā ir zelta raktuves, tika iegūti smaragdi. Tiesa, tad līdz ar franču ierašanos smaragda ieguve izmira... Kāpēc? Anglijas monopola dēļ nevēlēšanās samazināt Indijas smaragdu cenu, kas lika iesaldēt attīstību Francijas kolonijās. Bet zelts galvenokārt tika iegūts vieglās vietās, un viņi bija pārāk slinki, lai raktu dziļas raktuves... Dess domāja, ka galu galā franči, iespējams, ir slinkākā un nenopietnākā tauta Eiropā. Lai gan nevar teikt, ka tie ir slikti karotāji... Napoleons Bonaparts, piemēram, iekaroja Eiropu, un to nevar panākt ar nekam nederīgiem karavīriem.
  Bet patiesībā, kas bija Napoleona ģēnijs? Vienkārša taktika, ātra pāreja, trieciens ar visiem spēkiem, apešana no flangiem un mēģinājumi doties uz aizmuguri... Ja Frīdrihs Lielais izstrādāja jaunāko un efektīvāko lineāro taktiku, tad Napoleons vienkārši atdarināja Aleksandru Lielo... Jā, šāda taktika atnesa panākumus, bet kas zina?- ātri kustīgais Maķedonijas vai Napoleona karaspēks tiktu nolaupīts vai gājienā saspiests un nogalināts. Beigās netālu no Vaterlo Bļuers un Velingtons pieķēra Bonapartu viņa riskantajā manevrā. Tas ir kā īss sitiens, lai satiktu plaši šūpojošu bokseri. Un Napoleons tiek izsists... Krievu karaspēks, starp citu, Bonapartu neuzvarēja kaujā, bet paņēma viņu ar ģenerāļa Frosta, epidēmiju un partizānu palīdzību.
  Ko viņš domā par Hitleru? Sākumā, protams, radās domas, ka fīrers ir tikai kaprālis un uznācējs, bijušā kurpnieka dēls... Prezidenta vēlēšanās viņš deva priekšroku sirmgalvim Hindenburgam, lai gan saprata, ka astoņdesmitgadīgs vecis. cilvēks vienkārši fiziski netika galā ar diktatora pienākumiem! Bet viņam nepatika ubags Hitlers, kurš nāca no apakšas! Taču tad, kad Ādolfs tika iecelts par reihskancleru, viņš savu balsi atdeva nacionālsociālistiem, tāpēc cita stabila labējā spēka vairs nebija. Jā, šturmētāji viņu pārsteidza ar veselu armiju. Taču pastāvēja šaubas, ka Hitlers saglabās varu, it īpaši krīzes laikā, šausmīgās depresijas laikā, ka Vācija pilnībā nesabruks.
  Bet Hitlers jau no paša sākuma sāka strikti atjaunot kārtību, aizliedzot komunistus un pēc tam arī citas partijas. Viņš izklīdināja arodbiedrības, aizstājot tās ar darba fronti. Viņš kļuva par īstu diktatoru ar vienas partijas sistēmu. Un viņš veicināja ekonomiku un pārbruņoja armiju. Bet tomēr Dass nepiekrita visam, ko darīja fīrers. Piemēram, kāpēc tērēt tik lielus resursus programmai: "Strādājiet caur prieku!" un aizvest strādniekus atvaļinājumā uz Norvēģiju, Franciju vai pat uz Kanāriju salām. Vai nebūtu labāk šos līdzekļus izmantot, lai uzbūvētu vairākas papildu tanku rūpnīcas vai lidmašīnu ražošanas uzņēmumus? Vai arī ņemam Volkswagen projektu, tautas mašīnu - cik tankus varētu uzbūvēt... Vispār Hitlers centās sēdēt uz diviem krēsliem, celt dzīves līmeni, modernizēt armiju. Tomēr, ja jūs dzenāt divus zaķus, jūs arī nenoķersit.
  Dess bija Trešā Reiha galvenā ekonomista Staha radinieks un labi zināja Vācijas ekonomikas vispārīgās iezīmes. Vācija karā ar Poliju iesaistījās tikai ar trīs nedēļu munīciju (!) intensīvas cīņas laikā. Ja sabiedrotie toreiz būtu uzbrukuši, Trešais Reihs būtu palicis ar uguni. Hitlers sāka savu ofensīvu pret Franciju ar mazāku skaitu tanku, ieroču, personāla un lidmašīnu! Bet viņš iznīcināja bradājamos baseinus, pat nenoraujoties. Tad uzbrukums Anglijai... Lūk, kur Hitlers veica kļūdainus aprēķinus, vajadzēja piebeigt Lielbritāniju pie Djukeras, un tad atkal jūlijā, izmantojot vācu tirdzniecības flotes kuģus (un tas nebija mazs), lai izsēdinātu karaspēku. salas. Tad viņš kļūtu par situācijas saimnieku. Bet fīrers neuzdrošinājās, varbūt baidīdamies, ka transportu ar karaspēku nogremdēs angļu līnijkuģi... Bet būtība ir tāda, ka Lielbritānija tajā brīdī bija tādā panikā un apjukumā, un jūras uzraudzība bija tik nesakārtota, ka bija ļoti liela iespēja, ka reizes ātri piezemēsies pārsteigums. Nu uz sauszemes nebija nekas īpašs, kas varētu iebilst Anglijai. Vismaz kvalitatīvā ziņā... Taču Hitlers zaudēja laiku, un septembrī Čērčils izteica vēsturisku frāzi: Hitlera pozīcija ir izcila un... bezcerīga. Pēc tam pats Dess devās uz Lielbritānijas izlūkdienestu. Lai gan fīrers zaudēja cīņā par Angliju, zaudējumu attiecība bija aptuveni viens pret vienu, un, ja ņemam vērā, ka aptuveni divdesmit pieci procenti radās zenītartilērijas notriekto lidmašīnu dēļ, tad vācu dūži bija pat labāki nekā britu. Un lidmašīnas nav sliktākas, varbūt pat ME-109(F) un labākas par lauvu baru. Katrā ziņā Āfrikā spēku un zaudējumu samērs gaisā ir vēl labvēlīgāks nekā Lielbritānijā. 1940. gads, kas sākās tik izcili, beigās nesa daudz vilšanās. Viņi zaudēja daudz spēcīgu dūžu un lidmašīnu, un pat Musolīni sabiedrotie tika apkaunojoši pārspēti Grieķijā. Bet viņam bija tik liels spēka pārsvars. Un tad gada sākumā bija totāls bēdas, Itālija zaudēja Etiopiju, Somāliju, lielāko daļu Lībijas, un visās cīņās briti bija ievērojami (vairākas reizes!) pārsvarā. Tika sagūstīti simtiem tūkstošu makaronu ražotāju. Nu, kā gan var neticēt nenovēršamam Trešā reiha sabrukumam, it īpaši uz pieaugošās palīdzības Vācijas ienaidniekiem no ASV fona. Bet tad atkal svari pagriezās Trešā Reiha virzienā. Rommels sakāva britus un sagrāba Kolenkurtu, pēc tam pēc divām nedēļām krita Dienvidslāvija, Grieķija un pēc tām Krētas sala. Dess pat priecājās par vāciešiem, taču bija arī bailes no atmaskošanas. Taču tagad citas bažas ir par to, vai vācieši neuzbruks PSRS. Stačs sacīja, ka Hitlers jau ir pieņēmis principiālu lēmumu, taču galīgie datumi vēl nav skaidri. Visbiežāk par Francijas kapitulācijas datumu viņi sauc 22. jūniju...
  Diez vai Vācija izturēs karu divās frontēs, ja vien tas, protams, nebeigsies 1941. gadā un pirms ziemas... Un vācieši nemaz nav gatavi karot ziemā... Bet ja Staļins kapitulēs, tad... Tomēr, pat ja viņiem nav laika, ja vācieši ieņems Maskavu, maz ticams, ka krievi spēs izveidot tehniskā ziņā pietiekami spēcīgu grupējumu. Cik daudz ieroču viņi saražoja Pirmā pasaules kara laikā? Salīdzinot ar Vāciju, tas ir pilnīgi nekas! Tātad diez vai krievi mūs pārsteigs ar kaut ko citu kā vien lielām kājnieku masām.
  Kas gan cits tas varētu būt? Visticamāk, karš ilgs vēl vairākus gadus un beigsies neizšķirti. Lielbritānija nekad nespēs savākt pietiekami daudz karaspēka, lai sakautu lieliskās un labi apmācītās Vērmahta vienības, un Vācija, visticamāk, nespēs apspiest nepieejamas salas ar aviāciju un floti, un ASV aprobežosies ar ekonomisku palīdzību. Galu galā amerikānis uz ielas nesapratīs, kāpēc jeņķiem būtu jāmirst kaut kādas Eiropas dēļ. Nu krievi ir spītīgi cilvēki, viņi būs partizāni, karš ievilksies, bet viņiem nepietiek spēka, lai dotos izšķirošā ofensīvā. Lielbritānija, visticamāk, nespēs noturēt Ziemeļāfriku... Īsāk sakot, visticamākais iznākums ir tāds, ka Trešais Reihs ir liela impērija, bet ne vispasaules, bet tur...
  Tas ir tieši tas, ko Dess vēlējās: Lielbritānijas sakāve un salu sagrābšana ir saistīta ar atklātību (lai gan slepenajiem dienestiem var būt laiks iznīcināt lietu skapi un visus pierādījumus, bet atkarībā no jūsu veiksmes!). Protams, es negribēju, lai Trešais Reihs zaudētu, tas ir, viņa dzimtene ar režīmu, kas SS cilvēkam diezgan labi piestāvēja. Un neizšķirts rezultāts bija labākais!
  Pa smiltīm rāpo neliela karavāna. Viens no arābu šoferiem dziedāja sērīgu dziesmu. Tajā pašā laikā bieži atceroties Allāhu. Dess domāja, kāpēc musulmaņi uzskata par pareizu un izdevīgu pēc iespējas biežāk izrunāt Allāha vārdu? Šeit kristietībā gluži otrādi - neatceries Dieva vārdu velti! Ebreji pat aizmirsa sava Dieva īsto vārdu - galu galā Jehova ir vēlāks izrunas veids... Vispār Desam nepatika Bībele un vājais Kristus, viņš pat bija pārsteigts, cik kareivīgie romieši, liela impērija ar spēka kultu varētu pieņemt tik principiāli pacifistisku mācību? Pat ja kristietības pacifisms netraucēja karot, pats mācības pamats... Mīli savu ienaidnieku - nācās noraidīt Romas eliti, un ne tikai eliti.
  Taču kristietība iesakņojās, un pat Romas impērijas sabrukums to neietekmēja: arī barbari pieņēma šo mācību, neskatoties uz visu tās nedabiskumu. Lai gan, protams, viņi viņam īpaši nesekoja. Piemēram, pacifisms netraucēja pastāvēt kaujinieku pavēlēm. Jo īpaši Trumpiliers, kuri, starp citu, arī izmantoja svastiku un uzskatīja naudu par savu Dievu! Tāpēc viņi saka vienu, bet dara citu! Hitlers šajā ziņā bija daudz konsekventāks! Ko viņš saka, to viņš dara! Bez liekulīgiem izteikumiem, par mīlestību pret tuvāko!
  Tomēr pārsteidzoši, ka uz maldiem un meliem būvētā baznīcas sistēma pastāvēja tik daudzus gadsimtus! Un pat progresam tikai nedaudz izdevās satricināt tā pamatus.
  Kaut kur tālumā bija dzirdams dzinēju troksnis; spriežot pēc toņa, tās bija lidmašīnas. Dess tomēr cerēja, ka, tā kā viņi bija uzvilkuši apmetņus, briti tos paņems par arābiem un neatklās uguni. Lielais miesassargs Hanss parādīja prettanku šauteni, ar kuru, starp citu, var notriekt iznīcinātāju (lai gan ne bez grūtībām, trāpījuma ziņā!).
  Bet lidmašīnas nekad neparādījās, tās aizlidoja garām... Pēc tam arābi atkal sāka sērīgi dziedāt... Dess izšāva no pistoles, tik ļoti, ka tumšā cilvēka auss aizķēra. Arābs no bailēm krita. Un SS pulkvedis zvērēja:
  - Beidz gaudot šakāļus! Klusi, murgojiet un esiet ātrāks!
  Nomadu braucēji savāca savu neveiksmīgo partneri un turpināja ceļu. Lai gan viņu sejas kļuva drūmākas, neviens neuzdrošinājās murmināt... SS pulkvedis noglāstīja savas pistoles stobru (izgatavots, starp citu, pēc īpaša pasūtījuma!), cik tas ir izcils arguments... Jebkurā gadījumā!
  Interesanti, ja krievi viņiem uzbrūk pirmie, vai vācieši spēs izturēt līdzīgu Āzijas armijas uzbrukumu? Pirmajā pasaules karā krievi cieta milzīgus zaudējumus, vairumā gadījumu viņi rīkojās ārkārtīgi stulbi, bet tik un tā iegrožoja lielos ķeizara Vācijas spēkus ... Un tad pat Brusilova vadībā viņi austriešiem iedeva gaismu... Tātad, karš viņiem nav gluži slikts kaķis... Un, ja atceraties septiņgadīgo... Pat Frīdrihs Lielais padevās nežēlīgās Krievijas armijai! Nē, krievus nekādā ziņā nevajag novērtēt par zemu, totalitārais komunistiskais režīms viņus padarīja vēl stiprākus! Staļins paaugstināja padomju karaspēka disciplīnas līmeni, rūpniecisko ražošanu un piegādi. Spēcīgi nospiesta korupcija, kas nozīmē, ka tagad nav Nikolaja II laiks! Tātad PSRS ir ļoti bīstams ienaidnieks, varbūt pat nāvējošs, it īpaši, ja tā uzbrūk pirmā!
  . NODAĻA Nr.21.
  Mūsdienu karā pārsteiguma faktoram ir liela nozīme, kā tas patiešām bija seno karu laikā. Nu ja zaudēsim, tad atšķirībā no Pirmā pasaules kara atriebības nebūs! Uzvarētājas valstis vairs neļaus to darīt... Lai gan, ja sāksies berze starp PSRS un Rietumiem, jo ekspansija ir ne mazāk raksturīga komunismam kā fašismam, tad tā būs... Uz doto līķiem kapitālisti un austrumu komisāri, uzziedēs jauna vācu civilizācija. Kas ir pret mums, tas joprojām būs ar mums! Un varbūt būs liela antiboļševistiska koalīcija!
  Hanss, kurš līdz šim bija klusējis, pēkšņi jautāja pulkvedim:
  - Varbūt apstāties un atkal aizrautīgi iztaujāt zēnu?
  Dess negatīvi pakratīja dusmīgo galvu:
  - Nav jēgas! Viņš neko jaunu nepateiks.
  - Tad varbūt varam paēst pusdienas, man vēderā gaudo putenis?
  SS pulkvedis bija pārsteigts:
  - Ko jūs vēlaties ēst šajā karstumā?
  Hanss pamāja:
  - Man vienmēr gribas ēst!
  Dess paskatījās uz sauli, tā jau bija pārsniegusi zenītu, patiešām bija jau četri un bija pienācis laiks apstāties. Arābi ēda atsevišķi aplī, nacisti ēda kopā, nenoniecinot gaļu un alu. Tā viņi spēlējās un Dess pat uz īsu brīdi pazuda miegā...
  Un es redzēju kaut ko traku... Daži kukaiņi, sākumā mazi, bet pēc tam aug un kļūst arvien biedējošāki... Un viņu žokļi vispār ir zvērīgi, tāds neticams nesmukums! Pulkvedis sajuta, ka nosmaka, krampji raustījās un pamodās. Nē, viss bija mierīgi, divi esesiešu dzelzs karotāji bija gatavībā, un tad viņi atkal bija ceļā.
  Ģertrūde un baskājainā Šella visu dienu smagi strādāja, pēc tam aizmiga kā mirušie un ienira savā pasaulē.
  Parādījās milzīga hologramma ar stadionu, kurā notika mūsdienu gladiatoru cīņas. Stadions bija milzīgs ar daudziem miljoniem cilvēku. Raibā jūra plosījās. Priekšā bija cīņa starp sieviešu gladiatoru Ģertrūdi un daļēji inteliģentu radījumu no tumšo pasauļu līgas, putekļu miglāju.
  Ģertrūde iznāca pirmā. Viņa bija kustīga, lokana meitene ar sniegbaltu pērļu matu sakārtojumu. Karotājs veica trīskāršu salto, griežoties ap arēnu. Pēc paražas viņai bija tikai plāns krūšturis un biksītes, īpaši, lai ieroci nevarētu paslēpt. Un tāpēc viņai bija jācīnās puskailai tikai ar vienu gaismas zobenu. Tomēr šādi ieroči ir arī diezgan efektīvi. Kaujas apstākļi nav tie ērtākie, zem meitenes graciozajām basajām kājām mirdz pusradioaktīvie akmeņi. Viņa, protams, smaida, cenšoties neizrādīt savu sāpi.
  Ģertrūde ir enerģijas pārņemta, viņa atkal lec un veic pieckārtīgu salto.
  - Tas esmu es!
  Un viņas nemierīgā baskāju draudzene Šella savam puisim paskaidro:
  - Pirms cīņas šī meitene tika rūpīgi noskenēta, viņā nedrīkst būt neviena čipa vai kaut kas elektronisks. Meitenei tiek pārbaudīta arī citu cilvēku burvju klātbūtne. Tas ir, gladiators var paļauties vai nu tikai uz savu ķermeni, vai uz asu prātu. Tomēr Ģertrūde nekad nebija muļķe vai vienkārša.
  Par ko es šaubījos? - jautāja kāds jauns vīrietis, kurš izskatījās pēc Apollona.
  - Nē! Bet pieckārtīgs salto bez elektronikas ir labas sportiskās formas rādītājs. Tāpēc visi ir apbrīnā, vai jūsu vingrotāji varētu kaut ko tādu darīt? - Šella ar kailām kājām viltīgi piemiedza aci.
  - Trīs varētu, pieci nē! Jā, un viņa uzlēca ļoti augstu ar īsu skrējienu! - jaunais varonis izpleta rokas platāk.
  - Tāds ir spēks! Trešā Reiha spēks un citās pasaulēs.
  Tikmēr tika veiktas likmes. Kamēr akls līdz ienaidnieka parādīšanās. Šķiet, ka Ģertrūde bija labi pazīstama un mīlēta neatkarīgi no rases vai sugas.
  Gladiatora meitene pieskrēja un vispirms veica seškārtīgu salto, bet pēc tam septiņkārtīgu kūleni. Tad viņa paklanījās skatītāju priekšā. Viņas muskuļi šūpojās kā jūras viļņi, kopumā meitene izskatījās iespaidīgi: tipiska Amazone. Tomēr vieglāk ir notriekt zvaigzni ar akmeni, nekā atrast neglītu meiteni Vācijas Lielajā Kosmosa impērijā.
  - Mūsu ciemos ir sievietes: kurām mīlestība un gods apturēs lēcienu zirgu un ieies degošā būdā. - Fire Shell dziedāja.
  Lielākā daļa neuzskaitīto likmju bija Ģertrūdes labā. Tiesa, lielākā daļa sabiedrības gaidīja viņas pretinieces parādīšanos.
  Un tas gaidīja. Atvērās milzīgie vārti, un uz platformas sāka rāpties ārā dūšīgs līķis. Tas bija īsts dinozaurs, tāpat kā plēsoņam, tikai tam bija vairāk taustekļu
  
  VISPĀRĀ STALINS, TAD NERO TOTALITĀRIS
  Tā notika, ka Staļinam izdevās paverdzināt visu zemeslodi. Šī alternatīvā pasaules vēstures attīstība radās, mainot nelielu iespēju vienā izdevumā.
  Kad aprīlī attiecības starp Dienvidslāviju un Trešo reihu saasinājās līdz galam un tad sākās īsts karš un Vērmahta agresija, Staļins pieņēma saprātīgu lēmumu. Proti, viņš nāca palīgā Dienvidslāvijai, kas līdz tam laikam jau bija paspējusi noslēgt draudzības līgumu ar Padomju Krieviju.
  1941. gada 6. aprīlī pēc lielu pilsētu, dzelzceļa mezglu un lidlauku masveida bombardēšanas Vācija un Ungārija iebrūk Dienvidslāvijā. Tajā pašā laikā Itālijas karaspēks ar vāciešu atbalstu veic kārtējo ofensīvu Grieķijā. Līdz 8. aprīlim Dienvidslāvijas bruņotie spēki tika sadalīti vairākās daļās un faktiski beidza pastāvēt kā vienots veselums. 9. aprīlī vācu karaspēks, izgājis cauri Dienvidslāvijas teritorijai, iegāja Grieķijā un ieņēma Salonikus, liekot kapitulēt Grieķijas Austrummaķedonijas armijai. 10. aprīlī vācieši ieņem Zagrebu.
  11. aprīlī Padomju Savienība piesaka karu Vācijai un tās karaspēks šķērso Trešā reiha robežu.
  Padomju karaspēka sasniegtais taktiskais pārsteigums un ievērojamais tanku un lidmašīnu pārākums bija jūtams jau no pirmajām ofensīvas dienām.
  Sākumā vācieši īsti neticēja ofensīvas realitātei. Un tad izrādījās, ka Sarkanā armija cīnās ļoti labi.
  Un vācieši neprot sevi pareizi aizstāvēt. Un tie nemaz nav pielāgoti aizsardzības karam.
  Un padomju tanki KV-2 un T-34 patiešām ir labākie pasaulē. "Trīsdesmit četriem" var būt slikta redzamība, optika ir diezgan vāja, un pašos pirmajos modeļos tornītis griežas manuāli, bet bruņojuma un bruņu ziņā viņiem nav pretinieka.
  Bet vissvarīgākais ir tas, ka nacistiem nebija karšu, un krievi sagrāba tiltus, tos neiznīcinot, un galvenās noliktavas ar munīciju un degvielu atradās netālu no robežas.
  Tikai pie pašas Oderas upes vācieši, pārveduši ievērojamus spēkus no Francijas un mobilizējuši visus spēkus, spēja apturēt padomju armijas virzību.
  Bet līdz tam laikam viņu situācija bija kļuvusi gandrīz bezcerīga: Rumānija un Ungārija tika zaudētas pirmajā mēnesī, Bulgārija pārgāja PSRS, un vācieši tika sakauti Dienvidslāvijā. Zaudēja kontroli pār Slovēniju un Čehoslovākiju.
  Bet viņiem neizdevās uzreiz ieņemt Berlīni. Vācieši turēja pilsētu vēl gandrīz trīs mēnešus, kurus paņēma tikai augustā. Pati Vācija vēl mēnesi plosījās agonijā, un Rūras reģiona zaudējums kapitulēja 25. septembrī.
  Padomju Savienībai izdevās sasniegt Lamanšu, Čērčilam tomēr izdevās nosēsties Normandijā, bet Sarkanā armija vispirms ienāca Parīzē.
  Un tad izrādījās, ka nekas vēl nav beidzies.
  Tad briti ilgu laiku attaisnojās un strīdējās par to, kurš pirmais atklāja uguni.
  Bet vēsturi raksta uzvarētāji. Staļins sakāva britus uz sauszemes un kopā ar Japānu sāka karu pret britu lauvu un ASV.
  Sākumā Anglija un vēl jo vairāk Amerika šķita neieņemama pāri jūrām un okeāniem, ko klāja milzīgā flote. Bet Japāna pa gabalu sakāva amerikāņu armādu. Pirmais spēcīgais sitiens: Peru osta, pēc tam sekoja vēl graujoši sitieni.
  Japāņi uzvarēja tik ātri, ka Staļinam tik tikko bija laiks nosūtīt karaspēku uz Indiju un Bangladešu, kur Sarkanā armija tika sagaidīta ar lielu gavilēšanu.
  Amerikas sakāve un PSRS uzsāktais zemūdeņu karš iedragāja Lielbritānijas varu. Izmantojot visas Eiropas un pēc tam Āfrikas, ar lielāko daļu Āzijas, resursus, Staļins uzsāka lielu gaisa ofensīvu pret Lielbritāniju.
  Tūkstošiem, desmitiem tūkstošu padomju bumbvedēju nolīdzināja putekļos Anglijas pilsētas. Tas turpinājās, līdz flote tika izsista.
  1942. gada 7. novembrī sākās nosēšanās metropolē. Lielbritānija ilga tikai pāris nedēļas.
  1943. gadā caur Aļasku notika iebrukums, un japāņi ieņēma Panamas zemes šaurumu.
  Karš ar ASV kļuva ilgstošs un rūgts. Katrs solis tika dots ar lielām grūtībām.
  1946. gadā krita Ņujorka un Vašingtona. Amerikāņiem tomēr beidzot izdevās skaļi aizcirst durvis - izmantojot kodolieročus. Bet viņi sadedzināja tikai pāris padomju divīzijas un vairākus simtus tūkstošu savu pilsoņu.
  Otrā pasaules kara beigas notika 1946. gada 5. septembrī. Pēc četriem gadiem Staļins bija spiests sakaut Japānu, kas draudēja iegūt kodolieročus.
  Karš ilga vēl piecus mēnešus, un PSRS nodibināja savu galīgo dominējošo stāvokli pasaulē.
  Džozefam Vissarionovičam izdevās visas pasaules valstis iekļaut PSRS. Visu laiku un tautu lielākais vadonis nodzīvoja līdz 1971. gadam. Īstajā stāstā Staļins tika saindēts. Šeit viņš nodeva troni savam mazdēlam Aleksandram Staļinam. Protams, bija daudz asinsizliešanas, un represiju moloks darbojās bez pārtraukuma. Aleksandra Vasiļjeviča laikā notika zināma liberalizācija. Bet ne uz ilgu laiku.
  Padomju Savienība veiksmīgi izpētīja kosmosu. Cilvēce ir vienota un tiecas pēc citām pasaulēm. Kosmonauts jau spēris kāju uz Marsa, Veneras, Merkūrija un nolaidies uz Jupitera pavadoņa. Uz Mēness tiek celtas īstas pilsētas.
  Kosmonauta atgriešanās laikā no Plutona notika slepkavības mēģinājums pret Aleksandru Staļinu. Kad viņš nāca pie varas, viņam bija tikai trīsdesmit gadu. Līdz slepkavības mēģinājumam Zālamanam bija tikai septiņdesmit četrdesmit veiksmīgas valdīšanas gadi.
  Bads uz Zemes ir beidzies, terorisms gandrīz beidzies, karu nav, un pat cietumi ir pustukši un vairāk izskatās pēc skautu nometnēm, nevis kriminālām zonām. Atkarība no narkotikām ir gandrīz pazudusi, alkohols nav īpaši populārs, lai gan tas nav aizliegts, tāpat kā tabaka, kas zaudējusi popularitāti. Pilnīga lasītprasme, bezmaksas izglītība un medicīna.
  Un pat dzīves pagarināšanas jautājumā jau ir panākts progress.
  Nu, tas nesmaržo pēc īstas demokrātijas. Vēlēšanas, atklāti sakot, ir fiktīvas, labākajā gadījumā konkurss starp diviem vai trim iepriekš saskaņotiem, pārbaudītiem kandidātiem.
  Ilgu laiku gan Staļins, gan pats Aleksandrs tika ievēlēti bez alternatīvas. Taču pēdējā laikā uzradušies arī kabatas opozicionāri. Bet tomēr līdera mazdēls pārliecinoši pārņēma deviņdesmit deviņus procentus.
  Tātad slepkavības mēģinājums, kas notika 2011. gadā, ir absurds. Un tas vainagojās panākumiem.
  Aleksandrs neatstāja aiz sevis nevienu dēlu, un varu sagrāba visvarenās planētas drošības vadītājs Nerons ibn Totalitarian. Vārds Nerons ir īsts, bet Totalitārs ir pseidonīms.
  Pats vārds totalitārisms nebija netīrs vārds. PSRS, kas bija vienota visā planētā, tika uzskatīta par piemēru pozitīvai valstij, kas kontrolē visu un visus. Ideoloģija ir komunistiska, lai gan ne viss ir palicis no Marksa, bet tā attīstās pēc plāna. Nauda taču vēl nav likvidēta, tātad tauta vēl nav nobriedusi.
  Reliģija formāli bija ateisms ar līderu kultu, bet... Ar mītiskā piejaukumu. Piemēram, viņi jau ticēja dvēseles esamībai un dažiem pārdabiskiem spēkiem. Lai gan tas jau tuvojās pagānisma sajaukumam.
  Un Staļins ir liels elks.
  Nerons kopumā neiznīcināja savu priekšgājēju kultu, bet izlēja asiņu straumes, stiprinot savu spēku.
  Masu represijas augšpusē pavadīja tīrīšanas apakšā. Turklāt planēta Zeme jau bija pakļauta pārvietošanai. Dzimstība ir augsta, un mirstība ir daudz zemāka nekā patiesībā.
  Un Nerons ieviesa kriminālatbildību no piecu gadu vecuma un ļauno praksi ieslodzīt bērnus vai nu pamatojoties uz vienu denonsēšanu, vai vispār - kā plānots. Un arī pieaugušajiem, protams. Simtiem miljonu cilvēku uz planētas Zeme nokļuva nometnēs, un desmitiem miljonu tika nošauti. Turklāt sadists Totalitārs to pamatoja ar nepieciešamību taupīgi izmantot planētas resursus. Lidojumi uz zvaigznēm joprojām palika fantāzija, un Saules sistēmas izpēte bija ārkārtīgi dārgs pasākums.
  Bet ieslodzītie bija apmierināti ar maz, viņiem vajadzēja daudz mazāk resursu, un GULAG planētas mērogā ražoja daudz visa.
  Un, protams, galvenais ir ceļš uz citu pasauļu iekarošanu. Bet pagaidām represiju mašīna darbojas kā Molohs.
  MAINŠTEINAS ELLES SPIENS
  Slavenā 1944. gada decembra Anderas izrāviena vadība tika uzticēta Mainšteinam. Hitlers nolēma atdot negodu savam talantīgākajam feldmaršalam, kuram bija liela pieredze uzbrukuma operāciju veikšanā.
  Un Modelim tika dota Vislas armijas grupas pavēle Vācijas aizsardzības centrā austrumu frontē. Likās, ka tas nebūs noteicošais, bet...
  Lūk, amerikāņu žurnālista Ralfa Irgensola viedoklis. Kā viņš apraksta izrāvienu;
  Šķita, ka vāciešiem bija viss - pārsteigums, ātrums, ugunsspēks un augsta morāle. Skatoties kartē 17. decembra rītā, šķita, ka viņus apturēt nav iespējams - viņi piecdesmit jūdžu frontē izlauzās cauri mūsu aizsardzības līnijai un ielēja šajā izrāvienā kā ūdens pārpūstā aizsprostā. Un no viņiem pa visiem ceļiem, kas ved uz rietumiem, amerikāņi skrēja pa galvu!
  Tas ir, ir skaidrs, ka neveiksme nepavisam nebija iepriekš noteikta, un nacistiem bija visas iespējas gūt panākumus.
  Mainšteinam, izmantojot koncentrētu uzbrukumu taktiku, izdevās notvert Bastoni kustībā. Panākumus veicināja maldināšana, kuru ne reizi vien mēģināja Austrumu frontē Mainšteins. Vācieši devās uzbrukumā zem Amerikas karogiem, un jeņķi nacistus uzskatīja par savu atkāpušos karaspēku. Vācieši izmantoja nelielu skaitu sagūstītu Rietumu stila transportlīdzekļu un triviāli krāsoja svastikas, zīmējot baltas zvaigznes.
  Bastognes ieņemšana, ko sedza 101. gaisa desanta divīzija, noveda pie tā, ka nacisti spēja sasniegt Mās upi pat pirms termiņa un ieņemt tiltus, kas nebija uzspridzināti. Un tad tika ieņemtas neizpostītās noliktavas Lježā un Namīrā. Tur nacisti atrada milzīgas degvielas un munīcijas rezerves.
  Karaliskie tīģeri izcēlās kaujās, un sliktie laikapstākļi veicināja to, ka sabiedroto lidmašīnas pameta spēli. 23. decembrī tika ieņemta Antverpene un ielenkti lieli sabiedroto spēki. Un 25. decembrī līdz Ziemassvētkiem vācieši ieņēma Beļģijas galvaspilsētu Briseli. Pirmo reizi kopš 1941. gada nacisti varēja lepoties ar galvaspilsētas ieņemšanu.
  Ofensīva, kas bija bezprecedenta savā mērogā, tā trakais temps un sagūstīto trofeju pārpilnība, kā arī daudzi desmit tūkstoši karagūstekņu, satricināja sabiedrotos līdz sirds dziļumiem. Likās, ka notiek brīnums. Vācieši jutās iedvesmoti, un arvien vairāk amerikāņu un britu padevās.
  Šādos apstākļos Vilsons Čērčils ierosināja negaidītu soli: pamieru uz simts dienām. Rūzvelts jau bija smagi slims un teica, lai šo jautājumu izlemj ģenerāļi. Komandieru starpā nebija vienotības.
  Taču pilnīgas katastrofas draudi un milzīgi zaudējumi lika amerikāņu ģenerāļiem atbalstīt pamieru 1945. gada 1. janvārī. Tagad vārds palika Hitleram.
  Fīrers atdzīvojās pēc tam, kad ziņoja par lieliem panākumiem Rietumos. Viņa spars atgriezās, un viņš burtiski kļuva jaunāks. Un sākumā viņš bija naidīgs pret šo priekšlikumu.
  - Kā jūs varat apturēt tik izcilu ofensīvu, ja mēs esam tuvāk nekā jebkad agrāk pilnīgai uzvarai!
  Tomēr ģenerālis diezgan racionāli paskaidroja fīreram, ka amerikāņiem ir gandrīz līdzvērtīgs PSRS iedzīvotāju skaits un trīspadsmit miljonu liela armija, un Lielbritānija kopā ar koloniālo karaspēku un domīnijām ir vēl lielāka. Tātad, pat ņemot vērā ienaidnieka morāli, sabiedrotie ātri dosies ceļā un uzsāks pretuzbrukumu. Un krievi, pēc pēdējiem datiem, gatavo spēcīgu triecienu centrā un Austrumprūsijā. Tad fīrers ierosināja pamieru uz gadu un ar pilnīgu karagūstekņu apmaiņu.
  Ņemot vērā, cik ieslodzītos Krauti sagūstīja, ir pilnīgi saprotams, ka Čērčils un amerikāņu oligarhi nesastrīdējās. Turklāt vācu karagūstekņi pievienosies Vērmahtam un neļaus Staļinam gada laikā ieņemt Eiropu.
  Kur sabiedrotajiem jāsteidzas? Amerika drīz pārbaudīs atombumbu, un jūs varat uzvarēt Japānu - ar brīvu roku. Un tajā pašā laikā tālāk noasiņot gan Trešais Reihs, gan PSRS. Un tad paņem tos siltus...
  Tāpēc Čērčils lēmumu pieņēma pats, un Rūzvelts, būdams slims un mīksts, neiebilda.
  Un nacisti nekavējoties nolēma pārvietot 6. SS tanku armiju un sešpadsmit visasinīgākās divīzijas uz austrumu fronti. Padomju karaspēka koncentrāciju Vislas tilta galvās nebija iespējams pilnībā noslēpt, un Modelim izdevās nostiprināt aizsardzību. Turklāt šī aizsardzības lauva izņēma rezerves no padomju karaspēka artilērijas aizsprostiem un visspēcīgāk nostiprināja otro un trešo aizsardzības līniju.
  Viņam arī izdevās pārliecināt Hitleru nodot daļu savu spēku gan Ungārijai, gan Slovākijai. Fīrers nolēma, ka, ja Itālijā nav gaidāma ofensīva, tad daļu karaspēka varēs izvest no turienes.
  Staļins pēkšņi atradās viens ar Vērmahtu, kas joprojām kontrolēja ievērojamu Eiropas daļu un... vilcinājās. Situācija krasi mainījās; Džozefs vispirms gribēja ar to tikt galā.
  Ofensīva centrā bija plānota 20.janvārī. Reālajā vēsturē tas sākās 8 dienas agrāk un ne pārāk labvēlīgos laika apstākļos.
  Tomēr Čērčils tagad nelūdza Staļinam uzbrukt, un parasti piesardzīgais padomju GKO vadītājs juta zināmu apjukumu. Protams, loģiskākais lēmums bija pēc iespējas ātrāk uzsākt ofensīvu, lai neļautu vāciešiem nostiprināt aizsardzību ar no Rietumiem pārvestām vienībām. Bet viens no Staļina trūkumiem bija neizlēmība, saskaroties ar pēkšņām situācijas izmaiņām un neskaidrām situācijām.
  Piemēram, līderis neuzdrošinājās sist Hitleram pirmais 1941. gadā. Staļins neuzdrošinājās atņemt Berlīni 1945. gada februārī, lai gan degvielas un munīcijas trūkuma dēļ vācu pretuzbrukums no Pomerānijas bija maz ticams. Augstākais virspavēlnieks arī neuzdrošinājās veikt tiešu militāru iebrukumu Dienvidslāvijā pret nīsto Tito, anektēt teritorijas Irānā vai uzspiest komunistisko režīmu Somijā.
  Staļins ārpolitikā vienmēr bija atturīgāks nekā iekšpolitikā. Viņam vairs nav nekaunības ārzemnieku priekšā, daudz baiļu un pat zināma pietāte. Tāpēc, pretēji loģikai, līderis patiešām vilcinājās un nolēma pagaidām atlikt ofensīvu centrā.
  Visla armijas grupas vācu karaspēka skaits strauji pieauga. Mēneša laikā kājnieku skaits dubultojies no 800 tūkstošiem līdz 1650, tankos un pašpiedziņas lielgabalos no 1136 līdz 3870 transportlīdzekļiem, artilērijā no 4103 līdz 8000 tūkstošiem, bet aviācijā no 270 līdz 2100 lidmašīnām.
  Tādējādi vācieši spēja padarīt padomju karaspēka pārākumu ne tik katastrofālu kā iepriekš. Turklāt Modelis izveidoja dzīvotspējīgāku aizsardzību.
  Pēc bombardēšanas pārtraukšanas Vācija palielināja iekārtu ražošanu. Īpaši reaktīvie iznīcinātāji ME-262. Jaunākā automašīna kļuva arvien tehniski uzticamāka, un tās svars samazinājās. Arī HE-162, kas ir labākais iznīcinātājs pasaulē, ņemot vērā tā lidojuma īpašības, izrādīja lielu cerību.
  Un Arado reaktīvo bumbvedēju skaits pieauga, un parādījās jaunas modifikācijas. Pamazām Vācijas aviācija sāka iegūt kvalitatīvu pārākumu pār padomju aviāciju. Kamēr padomju lidmašīnu dizaineri joprojām ir ļoti tālu no pilnvērtīga reaktīvo lidmašīnu izskata. Atcerēsimies, ka MIG-15 sāka lidot tikai 1948. gadā un sāka ražot 1949. gadā. Un tas notika miera laikā un ar vācu dizaineru un izstrādes palīdzību.
  Ņemot vērā straujo reaktīvo monstru ražošanas pieaugumu, tika apšaubīts PSRS pārākums gaisā.
  Tanku būvniecībā bija nedaudz labāk, taču nacisti spēja laist masveida ražošanā pašpiedziņas lielgabalu E-25, kuram bija diezgan pieklājīgas bruņas ar 88 mm lielgabalu un zemu siluetu un svaru. E-sērijas transportlīdzekļu parādīšanās iespēja varētu liecināt par kvalitātes pārākumu vāciešiem tanku būvniecībā.
  Tomēr "Panther" joprojām saglabāja pārākumu kaujā pār T-35-85, galvenokārt pateicoties tā bruņas caururbjošajam lielgabalam, un "Panzer"-4 bija frontālās bruņas un bruņojums, kas, neskatoties uz tā zemo siluetu. , bija diezgan apmierinošs. Panther's lielgabals tika galā ar visiem padomju tankiem, un 80 mm bruņas 45 grādu leņķī nodrošināja apmierinošu aizsardzību. Ar augstas kvalitātes bruņām tas deva vāciešiem pārākumu pār T-34-85.
  Un, ņemot vērā to, ka cīņas Rietumos apstājās, kapitālisti sāka piegādāt leģējošus elementus, kas nozīmē, ka bruņu kvalitāte sāka uzlaboties.
  Un jau izstrādātie Lev tanki un modernākā un kompaktākā Panther-2 ir ceļā. Krauts cenšas tos palaist sērijās. Izrādījās, ka Vērmahtam varētu būt laiks izlabot dažas savas nepilnības un iegūt priekšrocības.
  Staļins pēc vairākām sanāksmēm pavēlēja uzbrukt 5. februārī. Kavēt vairs nebija jēgas.
  Tomēr vācieši jau bija izveidojuši blīvu aizsardzību un viņiem bija pietiekami daudz spēka, lai ar prasmīgu aizsardzību izturētu uzbrukumu. Sīvas cīņas turpinājās vairāk nekā mēnesi. Padomju karaspēks spēja virzīties uz priekšu no 15 līdz 30 kilometriem, nepārkāpjot frontes līniju. Akmens siena nepadevās.
  Marta vidū vācieši jau devās uzbrukumā Budapeštas virzienā. Viņiem izdevās sasniegt dažus taktiskus panākumus un pat izveidot vairākus katlus. Efektīva izrādījās nakts redzamības ierīču izmantošana un uzbrukumi tumsā.
  Padomju karaspēks bija spiests ar kauju izlauzties no ielenkuma un atkāpties aiz Donavas.
  Tomēr, neskatoties uz taktiskajiem panākumiem, jaunās stratēģiskās padomju rezerves Fritz neļāva attīstīt uzbrukumu Budapeštai. Tiesa, nacisti izlīdzināja fronti un spēja uzlabot savas aizsardzības spējas.
  Arī ar Japānu sabiedrotajiem vēl nav īpaši veicies. Piezemēšanās Filipīnās beidzās neveiksmīgi. Japānas kaujas kuģi, kuru vadīja milzis Yamato, spēja pārtvert un iznīcināt desanta kuģus un vairākus kreiserus.
  Tāpēc ASV un Lielbritānijas virzība Klusajā okeānā palēninājās. Tomēr uzlecošās saules zemei vairs nebija spēka uzbrukt pašai.
  Bet karš joprojām ievilkās, un nebija ne miņas no zibenskara.
  Un Staļins mēģināja atturēt fašistus. Sakarā ar karagūstekņu apmaiņu krauti papildināja savu gaisa floti ar pieredzējušiem lidotājiem, turpināja stiprināt reaktīvo aviāciju. Un Panther-2 tanks beidzot nonāca masveida ražošanā un izrādījās pilnīgi veiksmīgs transportlīdzeklis, pārspējot visus padomju zīmolus kaujas īpašībās. Tajā pašā laikā plēsējam ir lielisks 900 zirgspēku dzinējs un karaliskais tīģera lielgabals, kas spēj iekļūt 158 mm bruņās 1500 metru attālumā ar 150 mm slīpām priekšējām bruņām.
  Lion tvertne parasti bija novatorisks zīmols - tornītis tika pārvietots atpakaļ, un dzinējs un transmisija atradās kopā vienā vienībā, un pārnesumkārba bija uz paša dzinēja. Tādējādi "Ļvovu" ģimenei izrādījās kompakts izkārtojums un lieliska attiecība: bruņas, bruņojums, svars.
  Nacistiem, lai arī novēloti, izdevās izveidot labus, veiksmīgus tankus, kas spēj pārspēt padomju zīmolus.
  15. aprīlī, savācis 2,5 miljonus karavīru un daudz tanku, maršals Žukovs uzsāka ofensīvu. Pret viņu iebilda tas pats Mobels. Par panākumiem Andersā Mainšteins saņēma Bruņinieka krusta dimantus un kļuva par otro Reihsmaršalu pēc Gēringa.
  Un tieši viņam Hitlers uzticēja frontes dienvidu daļas vadību. Žukova sitiens bija spēcīgs, bet Modelis izvilka karaspēku no priekšējās aizsardzības līnijas un spēja apturēt padomju virzību otrajā līnijā.
  Vērmahts šajā laikā bija nostiprinājies. Vācieši nostiprinājās uz daudzu atbrīvoto karagūstekņu rēķina, bruņojās ar lielisko ložmetēju MP-44, kura ražošana nepārtraukti pieauga.
  Tanku un pašpiedziņas ieroču ražošana pieauga... Bet pats galvenais, auga vācu karaspēka morāle, viņi bija gatavi cīnīties līdz galam.
  Uz milzīgu zaudējumu rēķina līdz 22. aprīlim Žukovam izdevās izlauzties cauri aizsardzības līnijai centrā, taču satriektā padomju karaspēka parādīšanās operatīvajā telpā neļāva apiet Varšavu. Ienaidnieka dienvidu bruņoto spēku grupa uzsāka spēcīgu pretuzbrukumu un 26. aprīlī tika ielenkti ievērojami Sarkanās armijas spēki.
  Gaisā tika izveidots nemierīgs līdzsvars, bet vācu reaktīvie bumbvedēji sava ātruma dēļ varēja bombardēt praktiski nesodīti - izjaucot piegādes. Turklāt Fritz izmantoja radiovadāmas raķešu bumbas, kas ļoti precīzi nolaidās un iznīcināja pārejas.
  Staļins dusmās aizliedza ielenktajam padomju karaspēkam atkāpties. Tomēr, ātri iztērējot munīciju un degvielu, varonīgās padomju vienības nevarēja izturēt pārāk ilgi.
  Maija sākumā lielākā daļa kabatā esošā padomju karaspēka tika likvidēta: daļēji iznīcināta un daļēji sagūstīta. Ofensīva Žukova vadībā beidzās ar lielu militāru katastrofu, liekot padomju karaspēkam atkāpties aiz Vislas.
  Tomēr Staļins izrādīja stūrgalvību un pavēlēja par katru cenu saglabāt placdarmus.
  Trešais reihs Rietumos kontrolēja Nīderlandi, kā arī franči - Elsarcu un Lotringu kopā ar Luksemburgu. Tādējādi Fritz joprojām ir pietiekami daudz resursu, lai palielinātu ieroču ražošanu, ja nav sprādzienu. Īpaši viegli un lēti HE-162.
  Tātad pārsvars gaisā pamazām pārgāja fašistiem. Veiksmīgākais vācu dūzis Hafmens 8. maijā saņēma majora pakāpi un kopā ar viņu HE-162.
  Kā drīz kļuva skaidrs, jaunā mašīna bija ideāli piemērota Hafmena stilam: uzbrūk ienaidniekam no tuva attāluma. Viņai ir ļoti laba manevrēšanas spēja un ātrums.
  Un Otrā pasaules kara rezultatīvākais dūzis turpināja vākt punktus. Nu, Mainšteins uzsāka ofensīvu Ungārijā. Vācieši atkal izmantoja nakts triecienu un manevru taktiku tumsā, kā arī reaktīvos bumbvedējus.
  Taču viņi virzījās uz priekšu salīdzinoši lēni un cieta smagus zaudējumus. Padomju armija vairs nebija tāda, kāda tā bija. Karaspēks ieguva kaujas pieredzi un pretojās, izmisīgi izrādot nelokāmību un masu varonību aizsardzībā. Un Sarkanās armijas pavēlniecība rīkojās diezgan ātri un gandrīz laikā ieveda kaujā rezerves.
  Uz lielu zaudējumu rēķina vācieši virzījās simts kilometrus un, nedaudz nesasniedzot Budapeštu, apstājās. Turklāt padomju pavēlniecība mēģināja dot pretuzbrukumu. Bet pagaidām ne pārāk veiksmīgi.
  Vācu pašpiedziņas lielgabals e-25 ir pierādījis sevi lieliski aizsardzībā. Zemais siluets un spēcīgās frontālās bruņas ļāva parādīt pārākumu kaujas laukā, tostarp SU-100.
  Pienāca 1945. gada karstā vasara. Iepriekšējās kaujās abas puses bija stipri iztukšotas no asinīm. Hitlers bija spiests apturēt ofensīvu Ungārijā. Savukārt Staļins mēģināja noturēt placdarmus. Gaisā sāka vārīties liela kauja.
  1945. gada 2. jūlijā Hafmens notrieca savu 400. lidmašīnu, par ko viņam tika piešķirts Zelta ozola lapas līdz Bruņinieka krustam. Tādējādi kļūstot par otro pilotu, kurš saņēmis šādu pasūtījumu. Pirmkārt
  Tas izrādījās leģendārais Rudels.
  Starp padomju dūžiem Kožedubs pārliecinoši ieņēma pirmo vietu, 19. augustā saņemot PSRS varoņa trešo zvaigzni par 75. notriekto ienaidnieka lidmašīnu. Un tas neskatoties uz to, ka kvalitatīvais pārākums arvien vairāk pārgāja Luftwaffe.
  Pamazām vācieši ierobežoja ar propelleru darbināmu transportlīdzekļu ražošanu, aizstājot tos ar reaktīvajiem dzinējiem. 1945. gada rudenī parādījās jaunākais modelis ME-262 ar izplestiem spārniem un ātrumu līdz 1100 kilometriem stundā.
  Vasara pagāja uzbrukumos un sadursmēs. Augustā padomju vara mēģināja izlauzties cauri vācu pozīcijām Austrumprūsijā. Cīņas ilga apmēram mēnesi, taču spēcīgo vācu aizsardzību nebija iespējams pārvarēt.
  Savukārt vācieši ofensīvu neuzspieda. Viņi palielināja jauno Panther-2 un Lev tanku skaitu, mēģināja sagrābt kopējo gaisa pārākumu.
  Padomju Savienība zaudēja piegādes saskaņā ar Lend-Lease, un tas negatīvi ietekmēja militāro ražošanu. Lēmums turēt Vislas placdarmus Sarkanajai armijai izmaksāja pārāk dārgi. Un tas neatmaksājās.
  Un vācieši arī dabūja diskotēkas...
  Staļins pēc nelielas vilcināšanās nolēma uzbrukt Ungārijā. Tur reljefs ir ērtāks. Bet kopumā, jāatzīst, tas arvien vairāk atgādināja Pirmo pasaules karu. Kad līnijas kļuva nekustīgas, un uzbrūkošā puse zaudēja daudz vairāk nekā aizsardzības puse.
  Un padomju pavēlniecība saskārās ar spēcīgiem Fritz formējumiem. Cīņas ievilkās līdz vēlam rudenim. Staļins šoreiz pieprasīja uzbrūkošu un izšķirošu panākumu.
  Bet spēka nepietika, vai drīzāk ienaidnieks izrādījās ne mazāks. Vācieši beidzot sagrāba iniciatīvu gaisā reaktīvo lidmašīnu dēļ un aizsardzībā izmantoja jaunākos, ļoti efektīvos pašpiedziņas ieročus un tankus. Un bija iespējams pretstatīt tikai padomju karavīru masveida varonību.
  T-44 tvertne izrādījās pārāk neapstrādāta un neuzticama, lai to nodotu masveida ražošanā, tāpēc T-34-85 palika galvenais transportlīdzeklis.
  IS-3 tika ražots nelielās partijās. Bet šī automašīna, neskatoties uz tās lielisko frontālo aizsardzību, izrādījās ne pārāk efektīva, it īpaši braukšanas veiktspējas ziņā.
  Padomju karaspēks mēģināja uzbrukt arī Austrumprūsijā un Vislā, taču nekur nespēja izlauzties cauri ienaidnieka frontei. Un paši vācieši aprobežojās ar aktīvu aizsardzību.
  Hitleram bija slikti, un faktiskos augstākā komandiera pienākumus veica SS vadītājs Himlers. Un šis briļļu bende bija uzmanīgs. Arī Gērings narkotiku lietošanas dēļ pilnībā sadalījās. Tādējādi Himleram izdevās sagrābt gandrīz neierobežotu varu.
  Bet SS vadītājs gaidīja un ļoti rēķinājās ar jauniem ieroču veidiem. Frici jau paspējuši palaist kodolreaktoru, kļūdu labojot ar grafītu, turklāt ļoti veiksmīgi nodemonstrējuši jaunas paaudzes lidaparātus - disku lidmašīnas. Tāpēc šis ķēms paļāvās uz brīnumieroci un deva priekšroku taupīt savus spēkus.
  Turklāt maz ticams, ka sabiedrotie atsāks karadarbību pret Trešo reihu. Pēc neveiksmes piezemēšanās Filipīnās amerikāņi atkal atgriezās pie piesardzīgas taktikas izstumt japāņus no salām. Pēc tam viņi pārvietojās pāri Klusajam okeānam, taču ārkārtīgi lēni. Nav brīnums, ka Nimica taktika tika nosaukta: no plaukstas uz plaukstu.
  Kodolieroči ir izturējuši pārbaudi, taču līdz šim pašu Japānu, iespējams, ir grūti iegūt. 1945. gada septembrī amerikāņi mēģināja, taču nokļuva slazdā un pazaudēja abas kodolbumbas. Tātad pagaidām Hirosima un Nagasaki stāv.
  Un japāņi, uzkrājuši pieredzi, veiksmīgāk izmanto savus kaujas kuģus, liekot Amerikai un Lielbritānijai ievērot maksimālu piesardzību. Tādējādi Trūmens, kurš nomainīja Rūzveltu, vēl nav saņēmis trumpjus, lai izdarītu spiedienu uz PSRS un Trešo Reihu.
  1945. gada novembra vidū Sarkanā armija pārtrauca savu ofensīvu, un kaujas pārcēlās uz gaisa fāzi un neliela mēroga apšaudīšanu.
  Staļinam kļuva skaidrs, ka kaujas ir nonākušas pozicionālā strupceļā. Un labākā izeja no tā ir miera noslēgšana. Bet... Himlers un Hitlers vēlējās vismaz kādus teritoriālos ieguvumus no PSRS un tomēr ticēja brīnumierocim.
  Tāpēc 1946. gada janvārī Staļins nolēma vēlreiz mēģināt salauzt fašisma muguru.
  1946. gada janvārī sākās liela Sarkanās armijas ofensīva. Vācieši bija labi bruņoti, taču viņu cilvēkresursi bija salauzti. Bet PSRS bija ļoti izsmelta un iznīcināta kara dēļ.
  Artilērijas aizsprostu blīvums galvenajā izrāviena zonā tika palielināts līdz pieciem simtiem ieroču uz kilometru. Tiesa, nacisti parasti veido aizsardzību dziļi, un viņu galvenie spēki atrodas attālumā no frontes līnijas.
  Turklāt padomju pavēlniecība uzsāka ofensīvu vēl vienpadsmit dažādās vietās. Tika izmantota slavenā Brusilova izrāviena taktika, kad viņi uzbruka plašā frontē un tajā pašā laikā koncentrējās galvenā izrāviena zonā.
  Hitlers bija smagi slims, un Himlers joprojām ievēroja aizsardzības taktiku. Bet vāciešiem jau ir izdevies laist masveida ražošanā dažus jaunus spēcīgus produktus. Un jo īpaši progresīvākais E-50, pilnvērtīga jaunās paaudzes tvertne un vairākas principiāli jaunā Lion tvertnes modifikācijas.
  Ja ņemam vērā, ka T-34-85 palika galvenais padomju tanks, tad padomju karaspēkam bija jāsastopas ar ienaidnieka kvalitatīvo pārākumu. Plus arī Vērmahta reaktīvo lidmašīnu. Jau ir parādījies sešu dzinēju, pasaulē jaudīgākais bumbvedējs TA-400, kura lidojuma attālums pārsniedz 8000 kilometrus. Un ME-262 modifikācijā "X" spēj sasniegt gandrīz divreiz lielāku ātrumu nekā padomju jaki.
  Ļoti iepriecinoši testi tika veikti arī disku plaknēs. Turklāt jaunās mašīnas ne tikai sasniedza ātrumu, kas četras vai piecas reizes pārsniedz skaņas ātrumu, bet arī, kas ir svarīgi, pateicoties laminārajai plūsmai, tās izrādījās praktiski neievainojamas pret kājnieku ieročiem.
  Kamēr diska plakne kustējās, gaisa straumes varēja nest lodes un šāviņus, un diska plakne varēja iziet cauri biezākajai pretgaisa ugunij, nesaņemot bojājumus.
  Tiesa, šī pati laminārā plūsma neļāva vācu transportlīdzeklim atšaut. Maksimāli varēja uz īsu brīdi atslēgt plūsmu un nomest bumbas.
  Bet jebkurā gadījumā disks ir principiāli jauns ierocis, kam ir spēcīga ietekme uz progresējošā karavīra psihi.
  Staļins operāciju nosauca ļoti snobiski: "Vladimirs Ļeņins." Ir jau bijušas operācijas "Rumjancevs", "Kutuzovs", "Suvorovs", bet tiešām nav neviena un nekā labāka par Vladimiru Iļjiču! Lai veicas Sarkanajai armijai, un ir pienācis laiks sagraut Frici.
  Nacisti veica milzīgu sagatavošanos aizsardzībai, un, kad 15. janvārī sākās ofensīva, viņi to sagaidīja pilnībā bruņoti.
  Nacistiem izdevās atvairīt padomju ofensīvu visos vienpadsmit palīgvirzienos, un tikai galvenā izrāviena vietā padomju karaspēks izlauzās cauri nacistu aizsardzības līnijai.
  Staļins tomēr nolēma dot galveno triecienu Ungārijā. Austrumprūsijā vāciešiem ir pārāk spēcīga aizsardzība. Horvātijā reljefs nav īpaši labs ofensīvai - kalni, krustojumi. Polijā jāšķērso Visla, taču tur ir daudz kalnu šķēršļu.
  Palika arī Slovākija. Tur tika dots otrs spēcīgākais sitiens, un tika veikti arī aprēķini izrāvienam. Bet Fritz savāca pārāk daudz tanku un spēja labot situāciju ar pretuzbrukumu.
  Bet Ungārijā padomju karaspēks veica izrāvienu! Staļins bija ļoti apmierināts. Šķita, ka viņa sapnis pārgriezt Trešo reihu uz pusēm šķita tuvu piepildījumam.
  Padomju karaspēks pirmajās desmit dienās veica vairāk nekā simts kilometrus, un tas iedvesmoja optimismu.
  Viltīgais Mainšteins tomēr nesteidzās aizbāzt Sarkanās armijas radīto robu, drīzāk nogaidīja un uzkrāja spēkus flangos. Viņš atcerējās padomju karaspēka ofensīvu pie Harkovas un pie Harkovas, kad arī krievi sākotnēji uzvarēja un virzījās uz priekšu, bet pēc tam viņus meistarīgi nocirta.
  Un tad nacisti plānoja līdzīgu slazdu. Pieredzējušie maršali Žukovs un Vasiļevskis norādīja Staļinam uz šādas sānu sabotāžas iespējamību, bet nogurušais augstākais virspavēlnieks izlēmīgi atteicās pārgrupēt karaspēku. Staļins nevēlējās izlaist veiksmes putnu no rokām un pieprasīja pēc iespējas ātrāk ieņemt Vīnes pilsētu un izbeigt nacismu.
  5. februārī, kad padomju karaspēks jau bija virzījies vairāk nekā 250 kilometrus un jau tuvojās Vīnei, tika uzsākts tatāru pretuzbrukums - "Tīģera mute".
  Spēcīgi vācu tanku ķīļi saspieda padomju karaspēka flangus. Un burtiski trīs dienu laikā viņi pārtrauca padomju sakarus.
  Staļins bija nikns un aizliedza karaspēka izvešanu, pieprasot atbrīvošanu. Cīņa bija šausmīga. Pirmo reizi vācieši masveidā izmantoja savus neievainojamos disku helikopterus, kā arī Kurta Tanka izstrādātos diskveida helikopterus.
  Nacistu reaktīvie lidaparāti, tostarp uzbrukuma lidmašīnas, pilnībā dominēja gaisā. Un tas apgrūtināja padomju karaspēka manevrus un pretuzbrukumu uzsākšanu.
  Mēģinājumi izlauzties cauri ielenkumam bija nesekmīgi. Padomju grupa tika sašķelta, lai gan atsevišķas vienības turpināja cīņu līdz marta sākumam.
  Taču nacisti, diemžēl, mainīja spēku līdzsvaru un varēja vispirms aplenkt un pēc tam atgūt Budapeštu. Un tādējādi atgūt kontroli pār lielāko daļu Ungārijas.
  Rezultātā izveidojās izvirzījums...
  Un Japānas frontē sabiedrotie beidzot nokļuva Filipīnās. Uzlecošās saules zeme sāka izsīkt, un pat individuāli taktiskie panākumi nevarēja izraisīt pagrieziena punktu.
  Briti un amerikāņi, ieguvuši spēku, izdzina japāņus no Birmas un sāka uzbrukumu Indoķīnai. Sauszemes kaujās britu un amerikāņu tanki pārspēja japāņu vieglos tankus, un sabiedrotie virzījās uz priekšu, lai arī lēni, bet diezgan vienmērīgi. Samuraju pretuzbrukumi nevarēja radīt būtisku kaitējumu
  Un viņi vienkārši aizrijās asinīs. Tādējādi Japāna pakāpeniski vājinājās.
  Un 1946. gada aprīlī kreiseris Yamato tika nogremdēts. Kas kļuva par svarīgu simbolisku soli...
  Taču ASV un Lielbritānija vēl nav atbrīvojušas savas rokas. Un atombumba netika palaista. Bet kodolarsenāls lēnām, bet noteikti tiek papildināts!
  Tātad, tēvocis Sems var nesteigties. Turklāt, kamēr gan PSRS, gan Vācija ir tālu no miera.
  Patiešām, pēc panākumiem Ungārijā Parkinsona nomāktais Hitlers manāmi uzmundrināja un pieprasīja uzbrukumu padomju karaspēka pozīcijām.
  Mainšteins veica triecienu Rumānijas virzienā, kas padomju pavēlniecībai bija negaidīts. Fricim izdevās sasniegt Melno jūru maija beigās.
  Arī padomju pavēlniecība nonāca ar zaudējumiem. Staļins pārcieta insultu, taču, nevienam neuzticēdamies, atteicās piešķirt pilnvaras nevienam no saviem vietniekiem. Šī iemesla dēļ tika traucēta padomju karaspēka kontrole, un nacisti varēja ieņemt Rumāniju un nogriezt padomju karaspēku, kas karoja Balkānos.
  Karalis Miha un viņa svīta atkal steidzās zvērēt uzticību Trešajam Reiham. Un fašisti, kas jau saņēma naftu no sabiedrotajiem, arī ieguva kontroli pār Rumānijas atradnēm.
  Vācieši zaudēja kādu laiku cīņās par Balkāniem, fīrers nevēlējās atstāt lielus padomju spēkus savā aizmugurē un vēlējās sodīt Tito un nodevējus no Bulgārijas.
  Vasara tika pavadīta kaujās Balkānos. Un rudenī Staļins atkāpās un mēģināja dot pretuzbrukumu. Vācieši vietām sasniedza padomju robežu un iekļuva Moldovā, taču līdz šim PSRS teritorija viņiem palika nepieejama.
  Un amerikāņi beidzot izmantoja kodolieročus pret Japānu. Taču ne 1945. gada augustā, bet 1946. gada septembrī. Līdz tam laikam sabiedrotie jau bija pietuvojušies Singapūrai un atbrīvojuši lielāko daļu Indoķīnas. Uzlecošās saules zeme bija zaudējusi daudzas salas, un sabiedrotie jau plānoja uzbrukumu Okinavai.
  Izmantojot Japānas militārā spēka vājināšanos, divas atombumbas nokrita uz Hirosimas un viena uz Nagasaki. Vēl piecas kodolbumbas iznīcināja Samuraju un Nindzju valsts reaktīvos iznīcinātājus. Bet efekts bija pārsteidzošs. Lai gan Japāna pēc tam nepadevās. Bet tas atstāja iespaidu uz visām pasaules valstīm.
  Rudens pagāja ar mainīgām sekmēm, taču priekšējā līnija mainījās ļoti maz.
  Vācieši piebeidza savus pretiniekus Balkānos un turpināja stiprināt savus bruņu spēkus. Piramīdas tvertnes kļuva ļoti efektīvas, nodrošinot lielisku aizsardzību un augstu racionālu bruņu slīpuma līmeni no visiem leņķiem.
  T-54 tvertnes cienīga aizstājēja izstrāde tika aizkavēta, un padomju T-34-85 joprojām bija darba zirgs, lai gan tas bija acīmredzami novecojis. Ne trīsdesmit četru cilvēku ieroči un bruņas nevarēja konkurēt ar padomju transportlīdzekļiem.
  Un nacistiem joprojām ir monopols reaktīvo aviācijā. Tātad Staļins jau ir piekritis mieram, nacisti vēl nav.
  Ziemā Vērmahts, pretēji tradīcijām, negaidīti devās uzbrukumā. Sarkanā armija varonīgi cīnījās. Tika izmantotas pat aizsprostu daļas, tika veikti bargi pasākumi pret atkāpušos vienību komandieriem un pašiem karavīriem.
  Bet Krautu pārākums gaisā un labāka izrāvienu tanku kvalitāte atstāja savu ietekmi. Turklāt neievainojamās disku lidmašīnas smagi un nomācoši ietekmēja padomju karavīrus. Tie - lidojošie šķīvīši - šķita kā dēmoniski ieroči, pret kuriem nebija ne līdzekļu, ne pretpasākumu.
  Padomju karaspēks bija spiests atstāt Poliju un atkāpties uz Nemanu. Nacistiem izdevās aplenkt Ļvovu. Pilnīgā aplenkumā pilsēta atradās vairāk nekā četrus mēnešus. Arī Belostoka tika ieņemta, un vācu ordas ienāca Lietuvā. Situāciju pasliktināja Zviedrijas un Somijas iestāšanās karā Trešā Reiha pusē.
  1947. gada pavasarī iestājās īslaicīgs klusums. Abas puses cieta smagus zaudējumus. Staļins atcēla savu pavēli, kas aizliedza bērniem līdz sešpadsmit gadu vecumam piedalīties kaujās, kā arī palielināja sieviešu vienību skaitu.
  Vācieši vervēja arī pusaudžus, meitenes un ārzemniekus. Tagad viņi atkal kontrolē gandrīz visu Eiropu.
  Tikmēr amerikāņi beidzot piespieda Japānu padoties līdz 1947. gada maijam. Bet, lai to izdarītu, viņiem bija jāiegūst Okinava Singapūrā un jānomet vēl ducis atombumbu.
  Tātad sabiedroto rokas bija pilnībā atraisītas. Un tagad ir pienācis laiks sākt sarunas par mieru.
  Taču ASV un Lielbritānijas apstākļi, protams, prasīja gan Staļinam, gan Hitleram veikt politiskas pārmaiņas savās valstīs. Abi diktatori to nevēlējās darīt. Turklāt fīrers lika atsākt ofensīvu maija beigās.
  Vācieši tagad sāka izmantot uzbrukuma taktiku dažādos frontes sektoros un jauktās kombinācijās. Tas deva noteiktus rezultātus.
  ASV līdz šim ir devušas priekšroku vāciešiem neiejaukties.
  Jūnijā nacisti ieņēma Kišiņevu, jūlijā tuvojās Minskai, augustā ieņēma Viļņu un aplenca Rīgu. Rudens pagāja ļoti dinamiski. Rīga pagaidām izturēja, bet oktobra sākumā fašisti ieņēma Minsku un Žitomiru. Novembra beigās padomju karaspēks atkāpās uz Berezinu. Un nacisti sasniedza Dņepru un Kijevas pilsētu.
  Trešā Reiha tehnoloģiskās priekšrocības bija jūtamas, it īpaši gaisā. Dominēja reaktīvās lidmašīnas un disku lidmašīnas, un tām vēl nav atrasts pieņemams pretlīdzeklis.
  Tanku būves jomā T-54 tikko bija sācis ierasties frontē, un T-35-85 joprojām bija populārākais tanks. Tvertne IS-4 izrādījās ne visai veiksmīga, un tā tika rūpīgi ražota tikai nelielās partijās.
  Vācu ložmetēji bija pārāki par padomju ložmetējiem. Turklāt Kalašņikovs vēl nav izstrādāts, un ar AK uguns precizitāti nav viss kārtībā.
  Nacistu panākumi noveda pie tā, ka ASV sāka pieprasīt PSRS sadalīšanu.
  Sākās pat slepenas sarunas par ASV otrās frontes atvēršanu Tālajos Austrumos.
  Taču šādas idejas, lai arī vilinošas, varētu saskarties ar pretestību no ASV sabiedriskās domas. Un PSRS joprojām turējās. Bet amerikāņi acīmredzami nevēlējās pārtraukt karu un atvērt fronti rietumos.
  1948. gads sākās ar Staļina mēģinājumiem mainīt kara gaitu. Jaunā T-54 tanka ražošana pieauga, lai gan smagāks vācu piramīdveida tanks "E"-50 palika jaudīgāks. Dažas cerības bija saistītas arī ar IS-7. Bet automašīna, neskatoties uz visām tās priekšrocībām, jo īpaši jaudīgajām frontālajām bruņām, izrādījās tehniski neuzticama. Apmēram septiņdesmit tonnu lielajam svaram bija vajadzīgs vismaz tūkstoš zirgspēku dzinējs. Un tādu mastodonu vēl vajadzēja atkļūdot un atkļūdot.
  Līdzīga problēma ir ar T-54 - 520 zirgspēku dīzeļdzinējam tika noteikts svara ierobežojums. Un, sverot trīsdesmit sešas tonnas, jūs neiegūsit nekādas priekšrocības salīdzinājumā ar piramīdveida 65 tonnu vācu E-50.
  Pirmais sērijveida reaktīvais iznīcinātājs MIG-15 izturēja veiksmīgus testus. Bet tai joprojām bija vajadzīgs laiks masveida ražošanai. Bet pakāpeniski PSRS parādījās jauni ieroču veidi, un padomju cilvēki turpināja cīnīties ar Trešā Reiha tehnoloģiskajiem monstriem.
  1948. gads PSRS atrada satraucošā situācijā. Vācieši sasniedza Rīgas līniju, pa Dvinas upi, tad gandrīz līdz Dņeprai un pa Berezinas upi. Viņi ieņēma gandrīz visu Ukrainas labā krasta teritoriju, izņemot Kijevu.
  Visa Eiropa turpināja cīnīties Vācijas pusē. Turklāt gan Spānijas galva Franko, gan Portugāles diktators Salazars iesaistījās atklātā karā pret Krieviju. Un arī somi atvēra savu fronti, un Zviedrija atsūtīja brīvprātīgos.
  Taču situāciju īpaši sarežģīja Turcijas iestāšanās karā. Tagad Aizkaukāzijā ir atvērusies vēl viena fronte. Turklāt amerikāņi un briti palīdz un ekonomiski apgādā Vērmahtu - cerot noasiņot gan Eiropu, gan PSRS.
  Tomēr aprēķins ir balstīts uz faktu, ka padomju karaspēks sāka saņemt jaunu aprīkojumu. Protams, 36 tonnas smagais T-54 nevar būt tik spēcīgs bruņojuma un bruņu ziņā kā vācu E-50, kas sver 65 tonnas, bet... Padomju mašīna vairs nav tik bezcerīgi zemāka par vāciešiem kā T- 34-85. Svars pieauga tikai par četrām tonnām. Bet padomju dizaineri padarīja izkārtojumu ārkārtīgi kompaktu, un tvertne kļuva par pusmetru zemāka. Tas ļāva samazināt rezervēto vietu skaitu. Turklāt apkalpes locekļu skaits tika samazināts no pieciem uz četriem. Un tas arī ļāva samazināt telpas lielumu tvertnē. Tādējādi torņa frontālās bruņas palielinājās līdz 200 milimetriem no 90, korpuss līdz 100 milimetriem no 45, sāni un pakaļgals līdz 100 milimetriem no 45. Un lielgabals no 85 milimetriem kļuva par 100 milimetriem, ar sākotnējo šāviņa ātrumu 893 metri sekundē. Tiesa, savu priekšrocību saglabāja vācu 105 mm ar sākotnējo šāviņa ātrumu 1300 metri sekundē.
  Bet vācu piramīdas tvertne ir īpaši spēcīga, jo tai nav jumta, un bruņām ir racionāli slīpuma leņķi no visām pusēm. Un cementētais tērauds dod rikošetu no visiem leņķiem. Vācu tvertnes piere ir 250 milimetri, bet sāni ir 200.
  Taču ar 100 mm lielgabalu nepietiek, lai iekļūtu vāciešiem, kurus gan IS-2, gan IS-3 nepaņēma. Tātad T-54 tanks izrādījās nedaudz sliktāks braukšanas sniegumā, taču bez izšķirošas priekšrocības kaujas laukā. Tātad pat 1948. gadā vispopulārākā tvertne joprojām bija T-34-85. Lai gan T-54 ražošana ir pakāpeniski palielinājusies no mēneša uz mēnesi.
  Principā padomju dizaineri saskārās ar neatrisināmu dilemmu. Ar 36 tonnu svaru nepietiek, lai pārspētu vācu 65 tonnu tanku. Bet es negribēju pasliktināt braukšanas veiktspēju un manevrētspēju. Un PSRS nebija neviena cita uzticama dzinēja masveida ražošanā, izņemot dīzeļdzinēju ar 520 zirgspēkiem. Citi varianti nebija īpaši veiksmīgi, un ir riskanti tos laist ražošanā. Piemēram, IS-4, kura svars ir 60 tonnas, ir vairāk vai mazāk pieklājīgas bruņas, bet dzinējs ir neuzticams un auto tika ražots tikai nelielās sērijās, ar ko nepietika, lai mainītu kara gaitu.
  Tātad T-54 kļuva par kompromisu starp mobilitāti un efektivitāti.
  Dažas cerības bija saistītas ar IS-7 izstrādi. Svara ierobežojums tika palielināts līdz 70 tonnām un tika iesaistīti labākie dizaineri. Un viņi plānoja pārveidot dzinēju no kuģu dīzeļdegvielas uz 1050 zirgspēkiem. Tad šis auto varētu konkurēt ar E-50, kura dzinējs ir 1200 zirgspēku.
  Bet tvertne nekad nevarēja nonākt ražošanā - tas bija dzinējs, kas nebija uzticams, un tā izstrāde prasīja pārāk daudz laika. Lai gan 130 milimetru lielgabals un sākotnējais šāviņa ātrums 900 metri sekundē varēja iekļūt E-50 plānākajā bruņu aizmugurējā daļā vai pat bija iespēja taranēt frontālās bruņas pat tuvu. Lai gan nomināli šķita, ka pietrūka bruņu caururbšanas spēka. Un pašas IS-7 bruņas, jo īpaši frontālās bruņas, ir ļoti labas. Bet sāni un pakaļgals ir ievērojami sliktāki nekā vācu piramīdas dizains.
  Bet IS-7 nav sērijveida. Gaisā ir dažas cerības uz MIG-15. Jaunajam iznīcinātājam ir labas lidojuma īpašības. Bet tam bija arī daudz trūkumu.
  Valsts izmēģinājumu laikā spēkstacija, ieroči un lidmašīnu sistēmas strādāja uzticami, tomēr, neskatoties uz paveikto darbu, eleronu efektivitāte joprojām bija nepietiekama un kontrole bija apgrūtināta. Bremžu atloki, no vienas puses, palielināja lidmašīnas manevrēšanas spēju, bet, no otras puses, tos atverot, radās spēcīgs pitching efekts, kas traucēja tēmēt uz mērķi. Tāpat tika atzīmēts, ka apsūdzētā lidmašīnai trūka valsts identifikācijas, radara un aprīkojuma aklās nosēšanās veikšanai. Bet, neskatoties uz konstatētajiem trūkumiem, "S-3" tika ieteikts kā standarts masveida ražošanai.
  Vācu iznīcinātāji joprojām saglabāja kvalitatīvu pārākumu pār padomju lidmašīnām.
  Taču izredzes bija līdzvērtīgas. Un bruņojums ir viens 37 mm lielgabals un divi 23 mm lielgabali, kas ir diezgan adekvāti. Lai gan ME-362 ir bruņots un jaudīgāks, tas ir divu dzinēju transportlīdzeklis. Bet ar HE-262 tas ir diezgan salīdzināms.
  Lai gan vācu lidmašīnas ir labāk aprīkotas un daudz vieglāk lidojamas.
  Jā, reaktīvo lidmašīnu ražošana Trešajā Reihā jau sen ir izveidota. Pirmās automašīnas lidoja tālajā 1939. gadā. Bet pagaidām arī MIG-15 sērijveida ražošana tikai sākas.
  Ziemā padomju karaspēks nespēja gūt ievērojamus panākumus, un maijā nacisti devās uzbrukumā. Galvenais trieciens tika dots centrā. Viss fīrers cerēja ieņemt Maskavu. Turklāt dienvidos padomju karaspēks varēja izmantot Dņepru kā dabisku ūdens barjeru.
  Un turiet aizsardzības līnijas dienvidos.
  Disku lidmašīnas kļuva par bīstamu ieroci krautiem. Viņi jau varēja nomest bumbas un nevadāmas raķetes, un viņi paši bija pārklāti ar laminārām strūklām.
  Pret šādu uzbrukumu nebija ko iebilst. Turklāt lidojošo šķīvju ātrums ir 7-8 reizes lielāks par skaņas ātrumu, un lidojuma diapazons ir jebkurā valsts vietā.
  Un tas ļāva veikt raķešu uzbrukumus Krievijas rūpnīcām, kas atrodas tālu no frontes.
  Kopējais PSRS ražoto ieroču skaits ir aptuveni simts tanku dienā un simts piecdesmit lidaparāti dienā. Un virsotnē bija simts piecdesmit divi simti.
  Bet masveida ražošanai ir ierobežojumi, un bieži vien nav pietiekami daudz apmācītu brigāžu.
  Arī Trešais Reihs vāc pēdējās rezerves. Gandrīz visi strādnieki un zemnieki tika iesaukti armijā. Viņus nomainīja ārzemju viesstrādnieki un uzraugi, kas bija sievietes un pusaudži. Tādā pašā veidā sievietes kļuva par apsargiem koncentrācijas nometnēs vai iekļuva ierēdņu kabinetos.
  Cilvēki oficiāli tika iesaukti armijā no četrpadsmit gadu vecuma, un bieži vien brīvprātīgie tika ņemti vēl agrāk. Un līdz sešdesmit pieciem oficiāli, un brīvprātīgie un vecāki. Parādījās veseli sieviešu pilotu un sieviešu snaiperu pulki. Un ļoti daudz ārzemju divīziju, kā arī jauktas vienības. Pat poļu leģioni, kā alternatīva - Polijas armija.
  Frics izsīka, bet palīdzība no Rietumiem pastiprinājās. Būtībā sabiedrotie baroja nacistus ar pārtiku un izejvielām, kā arī piegādāja aprīkojumu militārajām rūpnīcām. Tā kā nacistu tehnika jau bija daudz labāka nekā Rietumu. Un piramīdas tvertne ir sava veida perfekta mašīnas forma, kuru savā tīrībā - bruņu izvietojumā racionālos leņķos - nevar pārspēt.
  Bumbu metēji kļuva par vēl vienu bīstamu Trešā Reiha ieroča veidu. Vismaz tie nebija zemāki par padomju raķešu artilēriju, uz Sturmtigers un Sturmlevs tie kļuva par masīvu lavīnu.
  Un turklāt TA-400 un TA-500 kopā ar bumbvedējiem bez astes sēja iznīcināšanas šausmas padomju aizmugurē. Un tas jau ir ietekmējis ieroču ražošanu. Daudzas rūpnīcas aizgāja pagrīdē, kas samazināja to produktivitāti un palielināja iekārtu ražošanas izmaksas.
  Nacisti, 5. maijā uzsākuši ofensīvu, spēja izlauzties cauri frontes līnijai. Bet padomju pavēlniecība jau bija iemācījusies izveidot spēcīgu, dziļu aizsardzību. Atkāpušies nedaudz vairāk par simts kilometriem, padomju karaspēks Baltkrievijā nocietinājās pie Dņepras. Un Rīga tika pilnībā nogriezta pa sauszemi no galvenās padomju grupas.
  Vācieši mēģināja balstīties uz saviem panākumiem, taču cieta ievērojamus zaudējumus. Padomju karaspēks stingri stāvēja gar Dņepras līniju. Vasara pagāja spītīgas pozīciju cīņas. Tomēr septembrī nacistiem pēc daudzu mēnešu aplenkuma beidzot izdevās ieņemt Rīgu. Viņu ordas aplenca Tallinu, un padomju karaspēkam bija jāatkāpjas uz Narvu un bijušajām Staļina līnijas robežām, kas tika uzceltas pirms 1939. gada pārdales.
  Līdz šim nav izdevies apņēmīgi sagrābt iniciatīvu, un reaktīvo lidmašīnu MIGA ražošana 1948. gadā palika neliela. Bet Fritz, neskatoties uz tehniskajām priekšrocībām, neko nesasniedza. Ukrainas labajā krastā Kijeva turpināja varonīgi turēties. Un mēģinājums izkraut karaspēku Krimā beidzās ar smagu sakāvi nacistiem.
  Tiesa, zemūdeņu flotu jūrā nacisti bija nepārprotami spēcīgāki. Masveida ražošanā zemūdenes, kas izskatās kā zobenvaļi, tiek darbinātas ar ūdeņraža peroksīdu. Viņi sasniedz ātrumu līdz 35 mezgliem stundā, kas ir ļoti pieklājīgs virszemes flotei. Turklāt kodolzemūdenes jau tiek aktīvi attīstītas.
  Šāda veida ieroču priekšrocības ir acīmredzamas. Un pašā Trešajā Reihā jau darbojas vairāki kodolreaktori un nav tālu līdz atomnūjas saņemšanai. Bet PSRS par šo tēmu notiek aktīva attīstība. Lai gan kara laika grūtības bremzē šādas programmas attīstību.
  Vācieši 1948. gadā spēja ieņemt Baltijas valstis, pietuvoties Pleskavai, un Baltkrievija sasniedza Dņepru, ieņemot Vitebsku un Oršu. Bet tur viņu panākumi bija ierobežoti. Kijeva joprojām bija neieņemams balsts. Tiesa, padomju karaspēks vēl nav sasniedzis būtisku pagrieziena punktu karā.
  Bet tad pienāca 1949. gads.
  Padomju reaktīvie iznīcinātāji MIG-15, LA-15, Jak-23 kļuva par masveidā ražotām mašīnām un beidzot sāka ražot masveidā. Tādējādi parādot, ka nacistu monopols gaisā beidzās.
  Un tā bombardēšana izpostīja padomju zemi. Tā ir taisnība, ka nacisti nestāvēja uz vietas. TA-383 kļuva par pirmo iznīcinātāju pasaulē, kas ievērojami pārsniedza skaņas ātrumu - aptuveni divas reizes.
  Bet nacistu tehnoloģiskās priekšrocības gaisā vairs nebija pārliecinošas. Tiesa, Yak-23, viegls un manevrējams transportlīdzeklis, tāpat kā LA-15, nekļuva par masu iznīcinātājiem. Galvenokārt vājāko ieroču dēļ. Un vācieši deva priekšroku ME-362 klases lidmašīnām ar pieciem 37 mm un četriem 30 mm gaisa lielgabaliem.
  Šī mašīna ir ļoti izturīga, un tai tiešām bija vajadzīgs vismaz 37 mm kalibrs. Nemaz nerunājot par to, ka TA-400, TA-500 un jaunākie TA-600 ir ļoti izturīgi un īpaši aizsargāti ar reaktīvo dzinēju darbināmi transportlīdzekļi. Yu-488 jau ir pārtraukta, bet parādījās Yu-487, ļoti spēcīgs reaktīvais bumbvedējs.
  Bet padomju dizaineri nebija aizmiguši, tehnoloģiju attīstība pieauga.
  Kamēr MiG-15 nonāca masveida ražošanā, tā tālāka uzlabošana turpinājās. Lai novērstu S-3 prototipa lidmašīnā konstatētos trūkumus, trešā sērijas MiG-15 Nr.101003 tika nosūtīta no rūpnīcas Nr.1 uz Mikoyan Design Bureau, kur viņš saņēma kodu "SV".
  Protams, kauju iznākums lielā mērā izšķīrās projektēšanas birojos, un ne tikai kaujas laukos.
  Sērijveida MiG-15 konstrukcijā tika veiktas šādas izmaiņas: NS-23 lielgabali tika aizstāti ar NR-23 lielgabaliem, tika novērsta vibrācija, šaujot no N-37D lielgabala, tika uzlaboti saišu spriegotāji, lidmašīnas izturība. tika palielināta struktūra, un kreisajā eleronā tika uzstādīts trimmeris. Nu spārnā tika uzstādīta pretplīvošanās slodze, uzstādīts B-7 pastiprinātāja hidrauliskais pastiprinātājs, tika izmantots GS-3000 ģenerators-starteris, tika uzstādīts jauns amortizators deguna šasijai un ASP-1 tēmēklis tika aizstāts ar ASP-3N.
  
  1949. gada 13. jūnijā sākās MiG-15 "SV" valsts testi, bet 10. augustā tie tika pārtraukti NR-23 lielgabalu uzstādīšanas nepietiekamas stingrības dēļ. Lidmašīna tika atgriezta projektēšanas birojam modifikāciju veikšanai, un 19.oktobrī SV atkal tika nosūtīta uz valsts pārbaudēm, lai gan bruņojums tā arī netika pabeigts. Dizaineru galvenie centieni bija vērsti uz vadāmības uzlabošanu un spēju iedarbināt dzinēju gaisā.
  Bet ne visi dizaineru darbi bija veiksmīgi; liela daļa no tiem nebija veiksmīga.
  Tikai neliela daļa no MiG-15 SV pārbaudītajiem uzlabojumiem tika piemērota sērijveida lidmašīnām ar RD-45F dzinēju. Tie ietvēra jaunu ASP-3N tēmēkli, PS-2 paneli, uzlabotu dzinēja palaišanas sistēmu un elerona stūres pastiprinātāju. Citi jauninājumi sērijā parādījās jau MiG-15bis, kas aprīkots ar VK-1 dzinēju.
  49. gada ziemā padomju pavēlniecība centrā uzsāka ofensīvu. Un, lai gan viņa panākumi izrādījās nenozīmīgi, zaudējumi bija milzīgi, un vācieši turēja līniju, cerības par PSRS izsīkšanu nepiepildījās. Tiesa, aplenktā Tallina februārī patiešām krita. Sarkanā armija joprojām ir spēcīga.
  Un pavasaris pagāja sitienu apmaiņā... Vasarā nacisti visus spēkus meta uzbrukumā Kijevai. Uz milzīgu zaudējumu un masveida apšaudes rēķina viņi joprojām ieņēma pilsētu. Uzbrukuma laikā nacisti pirmo reizi izmantoja īpaši lielus tankus: "Monster" un "Rat". Viņu spēja izlauzties cauri spēcīgajām un tehnoloģiski attīstītajām aizsardzības līnijām izrādījās samērā apmierinoša.
  "Monster" izmēģināja arī pasaulē lielākās bumbu palaišanas iekārtas, metot līdz 10 tonnām smagus lādiņus. Un viņi izrāviena laikā parādīja visas šādu ieroču briesmas.
  Taču vācieši savu uzbrukuma potenciālu jau bija izsmēluši. Un viņu kara mašīna kļuva vāja. 1949. gada 1. septembrī apritēja desmit gadi kopš Otrā pasaules kara sākuma. Un bija par ko šausmināties. Vācija un Eiropa bija depopulētas.
  Tomēr arī Padomju Savienība. Viņu militārā vecuma vīriešu paaudze joprojām ir trīs līdz četri procenti. Armija bija pilna ar bezbārdiem zēniem, sirmiem večiem un arī sievietēm. Arī Sarkanā armija cieta milzīgus postījumus un kļuva vāja.
  Taču rūpniecība turpināja strādāt ar spēku, un Vācijas aviācijas zaudējumi pieauga. Pretgaisa raķetes parādījās arī ar PSRS.
  Rudenī padomju vara pārbaudīja vāciešu spēkus. Diemžēl vācu piramīdveida tanks joprojām bija labākais Otrā pasaules kara transportlīdzeklis. Vēl vairāk, vācieši uzstādīja modernāku turboģeneratora dzinēju ar 1500-1600 zirgspēku jaudu un vācu auto uzlaboja savu braukšanas sniegumu, veiksmīgi cīnoties gan ar rudens dubļiem, gan ziemas sniega kupenām. Un paletes neesamība palielināja tā manevrēšanas spēju. Tātad pagaidām fašisti nezaudēs iespēju uzsākt pretuzbrukumus.
  1949. gada 7. novembrī gan PSRS, gan Vācijā, ironiskā kārtā tajā pašā dienā, tika izmēģināti kodolieroči. Tagad ASV kodolmonopols beidzot ir beidzies. Bet karš vēl turpinās... Staļins jau ir smagi slims, un arī Hitleram ir slikti. Bet abi diktatori ir spītīgi.
  Fašistiem joprojām ir bīstams un neatrisināts trumpis: diskotēkas, kas uzlabojas un kļūst arvien bīstamākas. Un viens no dizaina jauninājumiem bija ideja aprīkot "lidojošos šķīvīšus" ar kodolieroču lāzeriem.
  Hitlers joprojām ticēja brīnumieročiem un sava karaspēka spējām. Bet frontes līnija kļuva neaktīva, it kā Pirmajā pasaules karā. Sarkanās armijas ziemas uzbrukumi nebija veiksmīgi... Bet aizkaukāzā tika uzsākta ofensīva pret Turciju. Vājākie Osmaņu karaspēki padevās uzbrukumiem. Krievi ieņēma Karsu, Erzurumu un vairākas citas pilsētas.
  Bet Lielbritānijas iejaukšanās, kas draudēja kopā ar ASV sākt karu ar padomju varu, kā arī liela Vērmahta pastiprinājuma ierašanās apturēja padomju ofensīvu.
  Bet jebkurā gadījumā: Sarkanā armija joprojām ir spēcīga. Un pāri okeānam pieaug pretpadomju histērija. Viena no idejām ir nostādīt proamerikānisko Ķīnu pret PSRS. Čian Kai-šeks nepavisam nav pret savu robežu paplašināšanu uz Krievijas rēķina.
  Tiesa, Ķīnas armija nav īpaši kaujas gatavība, taču tā ir ārkārtīgi liela.
  Tā ir taisnība, ka Mao Dzeduns turpina karot, pat ja viņš nesen ir ļoti atstumts. Bet amerikāņi sola palielināt palīdzību pret Mao un pat izmantot savu karaspēku.
  Amerikāņu tauta nevēlas cīnīties pret PSRS, bet amerikāņi ir diezgan spējīgi apspiest barbaru Mao. Un Ķīnas valdības karaspēks viņiem būs kā lielgabalu gaļa.
  Tā nākamajos 1950. gadā pār PSRS draudēja jauni, bīstami draudi. Staļins par to zināja un mēģināja to novērst. Tajā pašā laikā viņi atkal mēģināja vienoties par mieru ar Trešo Reihu.
  Bet Hitlers bija pret jebkādu mieru, kurā vācieši nesasniedza Urālus.
  Un sabiedrotie izdarīja spiedienu uz Vāciju un tās satelītiem, pieprasot kara turpināšanu līdz uzvarošām beigām. Viņi paši gribēja iegūt savas kolonijas Krievijā.
  Līdz ar to nebija iespējams panākt vienošanos. Lai gan Staļins bija gatavs no daudz kā atteikties - pat no Donbasa un Krimas.
  Tomēr vecais augstākais virspavēlnieks nebija pārāk sarūgtināts:
  - Mēs, krievi, uzveicām visus! Uzvarēsim arī šoreiz!
  Taču pagaidām situācija ir ļoti smaga. 1950. gada jūnijā marionešu Ķīnas režīms, ko apbruņoja ASV un Lielbritānija, atklāja jaunu fronti.
  Miljoniem dzelteno karavīru šķērsoja padomju robežu Tālajos Austrumos un iebruka Mongolijā.
  Titānu cīņa uzliesmoja ar jaunu, trakulīgu spēku...
  
  VLADIMIRA KLIČKO UN VLADIMIRA ZELENSKA CĪŅA
  Un zēns-Radītājs iemeta Vladimiru Zelenski, iemetot pliku bērna kāju gredzenā. Boksa stadions acumirklī izauga vīna dārza daudzkrāsaino biezokņu vietā. Un pēc zīdaiņa Dieva-Radītāja pavēles parādījās stendi, un līdz ar tiem arī troksnis un troksnis. Daudzi citu pasauļu pārstāvji, sugas no oranžajiem skorpioniem līdz neradioaktīvām medūzām.
  Viņi svilpa, svilpa, čīkstēja, stutēja, ķērca un pat splēja uguni un plazmu! Īsta kakofonija un Volodimirs Zelenskis jutās tā, it kā viņam burtiski sistu pa ausīm.
  Toties gredzenam virsū nolaidās caurspīdīgs pārklājums, kas līdzinājās akvārijam. Tas cieši aizsedza diezgan triviālo boksa ringu un bloķēja visas skaņas.
  Atjaunotais un nostiprinājies Vladimirs Zeļenskis jutās ļoti pārliecināts. Viņš iztaisnoja platos plecus un lepni pacēla lielo galvu.
  Nu tā kā kalns Mohamedam negāja, tad... Ukrainas prezidents arī ieraudzīja savu pretinieku, kurš viņam šķita sāpīgi pazīstams. Raksturīgs īss matu griezums ar melniem matiem, nikns izskats... Vai tiešām Vitāliks Kļičko?
  Nē, šim ir nedaudz šaurāka seja un izskatās pēc jaunāka boksera. Nu Vladimirs Vladimirovičs (tāda dīvaina sakritība vārdā un patronimā ar Krievijas prezidentu!) Kļičko - klātienē! Nu, kāpēc Vladimirs Aleksandrovičs nokļuva dunča smailē? Tomēr baiļu nav. Turklāt pieaugušais Ukrainas prezidents ir vismaz piecus līdz septiņus centimetrus garāks par Vladimiru un divdesmit līdz trīsdesmit kilogramus smagāks.
  Tiesneša lomu ringā pilda kailām kājām, šokolādes krāsas, muskuļota un gara auguma medus blondīne.
  Viņai ir skaista seja, bet spēcīgs kakls, viņš ir gandrīz kails, ciktāl viņas trūcīgais bikini ir mazāks par vīģes lapu. Vladimirs Zeļenskis neviļus paskatījās uz tiesnesi un netrāpīja pirmo sitienu no Vladimira. Acīmredzot šeit bija daži unikāli noteikumi; cīņa sākās bez gonga.
  Meitene izdarīja žestu, sakot, turpini. Sitiens no Vladimira Kļičko bija spēcīgs, bet ar kreiso roku, turklāt trāpīja lielam puisim, un nepietika spēka, lai notriektu Zelenska briesmoni.
  Vladimirs Aleksandrovičs sažņaudza dūres, viņa muskuļi uztupās bumbiņās. Viņš izskatījās daudz uzpumpētāks un vairāk līdzinājās profesionālam kultūristam nekā Vladimirs Kļičko, taču... Komiķa kungs Zeļenskis bērnībā nodarbojās ar džudo, un pieaugušā vecumā viņš nemaz nebija aizrāvies ar sportu. Un viņam izrādījās ļoti grūti saprast cīņas tehniku ringā.
  Volodimirs Zelenskis pieļāva acīmredzamas kļūdas: sažņaudza dūri no visa spēka, sita ar saspringtu roku pa visu trajektoriju, no kuras viņa sitieni izrādījās grūstoši un nenesa to iznīcinošo spēku, kāds bija gandrīz pusotra centera augstumā. -kvalitatīvu muskuļu masu varētu dot.
  Vladimirs Zeļenskis paralēlajā pasaulē atrada jaunu, skaistu, uzpūstu ķermeni, bet nemaz ne cīņas mākslas prasmes. Tātad mazākais, lai arī diezgan liels pretinieks viņu nepārprotami pārspēja.
  Vladimirs Kļičko darbojās kā otrais numurs, liekot garām milzim Zelenskim jeb bloķēt. Tomēr smaga un spēcīga sportista sitieni, pat ja viņš neprot pārspēt profesionāli, ir diezgan jūtami. Tāpēc Vladimirs deva priekšroku elastīgo bloku pārvietošanai vai uzstādīšanai.
  Citādi tu noteikti dabūsi nokautu no tāda buļļa, par kādu kļuva Ukrainas bijušais prezidents.
  Tajā pašā laikā bijušais pasaules čempions ar kreiso, uzmācīgo un ātro dūrienu pastāvīgi iedzēla Vladimiram Zeļenskim. Tradicionāli viņš savos pirmajos raundos neinvestēja sitienos, taču Kļičko kreisā roka ir ātra un elastīga.
  Duelis notika pēc savdabīgiem noteikumiem. Pirmais raunds viennozīmīgi ievilkās vairāk nekā atvēlētās trīs minūtes un šķita, ka, tāpat kā cīkstēšanās, raundu vai pārtraukumu nebija vispār, jo sekoja minūtes pauze.
  Vladimirs Zeļenskis nav pārāk noguris, ķermenis ir teicamā formā, savukārt Kļičko tikko iesildījies.
  Atceroties, ka Vladimirs Vladimirovičs tika saukts par "stikla žokli", varenais Zelenskis izmisīgi mēģināja noķert pretinieku ar vienu sitienu. Vladimirs, atbildot, acīmredzot nolēmis, ka viņam pietiek ar kaķa un peles spēlēšanu, varonim Zelenskim ar kreiso roku pie zoda.
  Vladimirs Aleksejevičs sajuta šoku un spēja atbildēt, iesitot Kļičko pa krūtīm. Vladimirs sastinga, viņš tik tikko spēja noturēties kājās, lai netiktu notriekts. Kļičkas acīs atspoguļojās bailes. Patiešām, netehniskais pretinieks izrādījās neatlaidīgs, tāpat kā polis Vakhs savā laikā sit spēcīgi.
  Atbildot uz to, Kļičko atkāpās un turēja divnieku. Dabūja Vladimiram Zeļenskim zodā. Bet Ukrainas prezidents ir ļoti spēcīgs miesā un galvā. Un viņš nāk pretī Vladimiram kā vācu tanks "Royal Tiger" vai drosmīgs krievu karavīrs, nepievēršot uzmanību sitieniem.
  Vladimirs Kļičko atkāpjas un met sitienus un atspēlējas. Ar aizsardzību Vladimiram Zelenskim, kuram ir ļoti neskaidrs priekšstats par boksu, ir vienalga. Bet no otras puses, ar spēju pieņemt sitienu, izturību un lopisku spēku viss ir kārtībā. Visumā ar laika pretplūsmu, bijušais Ukrainas prezidents apsūdzēja. Un kurš tādu bulli nogāzīs. Pat kāds, kurš ir čempions kopumā divpadsmit gadus, skaidri piekāpjas - monolītās sienas priekšā.
  Vladimirs aiziet. Tagad viņš atkal strādā ar grūdienu. Bet nolauzt degunu, neskatoties uz sitienu, viņam neizdodas. Un cīņa ievelkas. Bugle negrab, it kā tās būtu cīņas bez noteikumiem, nav ierobežotas laikā. Un Kļičko šādi noteikumi ir ārkārtīgi nelabvēlīgi.
  Varenais Zelenskis sit daudz un bieži, bet nešķiet noguris, un Vladimiram nemitīgi jāatkāpjas, jāpārvietojas pa ringu, ar ķermeņa nogāzēm mīkstināt savas 145 kilogramus smagās muskuļu masas sitienus. Un kā tu spēsi atgūties? Lielais cīņas temps, bez pauzēm starp raundiem, ļoti nogurdina.
  Vladimirs Kļičko vēlreiz met ar labo roku. Bet Vladimira Zelenska zods novirzījās ne vairāk kā par collu. Un tas ļoti kaitina perforatorus. Ja jūsu partnera galva ir stiprāka par titānu.
  Vladimirs vēlreiz mēģina sist ar divcīņu un sitiens nepaiet garām. Bet kāda jēga? Kļičko elpošana kļūst arvien grūtāka. Cīņa notiek arvien pieaugošā tempā, un bijušajam pasaules čempionam burtiski kāpj uz papēžiem.
  Vladimirs Vladimirovičs pret Vladimiru Aleksandroviču - cik tas viss izskatās simboliski un dramatiski. Episka cīņa savā veidā. Kaut ko tādu, par ko var labi dziedāt gan dzejnieki, gan dramaturgi.
  Arī Vladimirs Zeļenskis jūt pirmās noguruma pazīmes, taču joprojām salīdzinoši vieglas. Bet viņa pretinieks ir nepārprotami noguris, spīd no sviedriem un galvenais, praktiski pārstājis mest kreiso grūdienu. Tāpēc iniciatīva pakāpeniski pāriet Vladimiram Aleksandrovičam. Ik pa brīdim var viņam pārmest viņa vājo tehniku, taču viņa ķermenis ir lielisks. Un sitieni nāk sērijveidā.
  Vladimirs noslēdz ar bloku un piespēlē nejauši, uzacī... Tagad bijušajam pasaules čempionam ir griezums. Parādījās asinis, un kopā ar sarkanā šķidruma redzi varonis Zelenskis ieguva mežonīgu pārliecību par sevi. Un pastiprināja spiedienu.
  Kad trāpīsi sērijā, kaut arī neveikli, bet nenogurstoši, tad vismaz pāris sitieni pāries.
  Un Vladimirs Kļičko, arvien vairāk noguris, arvien sliktāk aizstāvējās un lika blokus. Un laiku pa laikam viņi saņems dāvanu galvā. Un ienaidnieks ir spēcīgs un sit smagi, kā ar nūju. Ja milzim Zeļenskim būtu lielāka pieredze un viņš būtu apmācīts pareizi sist, tad Vladimirs Kļičko jau būtu pamatīgi izsists. Bet Vladimirs Zeļenskis sita, spiežot, un tāpēc ienaidnieks, pat pietrūkstot kļūdām, nekrita, bet tikai satricināja. Bet tomēr cīņa ievilkās, Kļičko zaudēja spēkus, neviens negrasījās izsludināt pauzi, un varoņa Zelenska uzvara tagad bija tikai laika jautājums.
  Izmisumā Vladimirs negaidīti veica netipisku grūdienu milža Zelenska aknās. Bijušais Ukrainas prezidents jutās nepatīkami, it kā viņam būtu baļķis trāpījis pa rumpi. Un nedaudz palēninājās.
  Vladimirs uzreiz guva divnieku pa zodu, lai gan droši vien racionālāk būtu bijis turpināt sist viņam pa aknām.
  Vladimirs Zeļenskis stoiski izturēja sitienu un pats metās uzbrukumā. Kļičko mēģināja attālināties, taču viņa ātrums noguruma dēļ kritās, un bijušais pasaules čempions nokļuva sitienu krusā. Spēcīgi sitot, bloks saplīst un cimdi nolido. Vladimiram sāka asiņot ne tikai no uzacīm, bet arī no deguna. Viņš izmisīgi karājās pie Vladimira Aleksandroviča, mēģinot viņu ievilkt cīņā.
  Varenais Zelenskis dusmās nokratīja Kļičko, liekot viņam sabrukt uz grīdas seguma, kas ir pārāk liels profesionālam boksa ringam. Un tad, kad Vladimirs mēģināja piecelties, sekoja graujošs spēriens pa seju. Vladimirs Aleksandrovičs labi prata spēlēt futbolu un tāpēc spēja kustināt kājas daudz profesionālāk nekā rokas. Un, protams, stiprāks.
  Aiz Vladimira Kļičko mutes izlidoja asiņains mutes aizsargs, un bijušais pasaules čempions nokrita, plaši izpleta rokas un apklusa...
  Atskanēja zvans, un svinīga balss paziņoja:
  - Uzvaru izcīnīja... Vladimirs Kļičko, pretinieka diskvalifikācijas dēļ par aizliegtu sitienu!
  
  
  
  ROMELS SAGATAVOJA SLAMAS
  Nākamais bifurkācijas punkts: cīņa pret Rommela armiju Lībijā. Šoreiz lamatas nostrādāja, indiešu divīzija nogrima zem vācu tanku uzbrukumiem, un briti nokļuva katlā. Cīņa beidzās ar pilnīgu Lauvas impērijas armijas sakāvi. Tas neietekmēja Maskavas pretuzbrukumu. Taču Rommela kā neuzvarama komandiera reputācija manāmi pieauga. Un Lielbritānijā optimisms ir strauji krities.
  Un janvārī Rommela karaspēks ieņēma Tolbuku. Uzbrukuma laikā vācieši izmantoja dūmu aizkaru un spēja samazināt zaudējumus. Februārī sekoja virzība uz Ēģipti. Izmantojot britu apjukumu, Rommels viņus sita pa gabalu. Un tas notika uz Japānas panākumu un relatīvo neveiksmju fona padomju un Vācijas frontē. Martā Rommels ieņēma Aleksandriju, un vācieši uzvaroši devās uz Suecas kanālu.
  Uz Vācijas un Japānas sakāves fona Čērčils cieta smagu psiholoģisku stresu, un aprīļa sākumā viņu piedzīvoja insults. Tik spilgta un spēcīga politiķa neveiksme negatīvi ietekmēja karadarbības gaitu.
  Rommels turpināja uzvarēt, iekļūstot Irākā ar vietējo iedzīvotāju aktīvu atbalstu. Tur britiem uzbruka paši modžahedi. Rommels triumfējot ienāca Bagdādē. Irākā tika pasludināts Bagdādes kalifāts, kas karoja Vācijas pusē.
  Situāciju pasliktināja padomju karaspēka sakāve austrumu frontē. Sarkanās armijas sakāve gan Krimā, gan pie Harkovas, gan pie Rževas un nedaudz vēlāk pie Ļeņingradas.
  Bet pats galvenais, Rommelam izdevās ar naftas platformām pārņemt kontroli pār visiem Tuvajiem Austrumiem. Un PSRS izrādījās grūti uz to atbildēt. Turklāt ASV zaudēja Midvejas kaujā Japānai un beidzot zaudēja iniciatīvu cīņā ar Uzlecošās saules zemi.
  Bija reāli draudi, ka no Japānas tiks atvērta otrā fronte. Un kaujas laukos veiksme vēl nav pievīlusi vāciešus. Rommels, papildinājis savu karaspēku ar arābiem, kopā ar Turciju uzbruka Padomju Aizkaukāzam. Un tas situāciju dramatiski pasliktināja.
  Vācu-turku augstākais karaspēks izlauzās cauri frontei. Cīņa par Batumi ilga piecas dienas un naktis. Trīs dienu laikā Erevāna tika ielenkta. Vācieši, turki un arābi manāmi gāja dziļāk. Padomju pavēlniecība mēģināja nostiprināt Aizkaukāza virzienu, taču Staļingradas segums vājinājās, ko vācieši izmantoja. Nacisti pilsētu ieņēma gandrīz pilnībā un nekavējoties.
  Padomju karaspēks tomēr mēģināja dot pretuzbrukumu... Bet spēka nepietika. Un vācieši kaujā ieveda arvien vairāk rezerves. Vissvarīgākais ir tas, ka Japāna atvēra otro fronti, un mums tas bija jānovērš. Neskatoties uz to, kaujas par Staļingradu nedaudz aizkavējās, galvenokārt padomju karavīru varonības dēļ.
  Taču pilsēta krita, un oktobrī krauts plašā frontē sasniedza Volgu.
  Pat pavēle: "ne soli atpakaļ" nepalīdzēja. Katastrofāli trūka rezervju. ASV zaudēja Havaju arhipelāgu un faktiski ierobežoja piegādes saskaņā ar Lend-Lease; Lielbritānija bez Čērčila praktiski nekaroja ar vāciešiem. Japāna spiedās tālāk ar saviem lielajiem, fanātiskajiem un labi apmācītajiem kājniekiem.
  Situāciju pasliktināja nesaskaņas padomju partijas vadībā. Molotovs tika izslēgts, bet Berija nebija ilgi. Vācieši novembrī sasniedza Kaspijas jūru un sāka virzīties uz priekšu gar krastu. Viņu lavīnas apturēšana izrādījās sarežģīta. Padomju komanda tika sadalīta trīs frontēs, un ASV un Lielbritānija faktiski pameta spēli.
  decembrī Kaukāzā apvienojās vācieši, turki un arābi. Un viņi faktiski pārņēma kontroli pār šo bagātāko reģionu. Staļins pasludināja pilnīgu karu.
  Janvārī izcēlās kaujas pie Baku akām....
  Oļegs Ribačenko sapņoja, ka viņš kā meitene šauj pretī ar snaipera šauteni. Skaistulei praktiski vairs nav palicis drēbes, bet sakarā ar to, ka Baku deg akas, visapkārt ir karsts, un pat sniegs kūst.
  Sastājas briesmīga migla, kas plūst ap visu, liekot ūdenim šņākt un tvaikiem celties.
  Oļegs Ribačenko un Akuļinas partnermeitene, piespiesti pie zemes, šauj uz Frici un arābiem. Baku jau ir paņēmis gandrīz visu, bet krievu gars ir stiprs, un nekas to nespēj salauzt. Meitene ir snaiperis, viņai netrūkst. Un nu jau ir izaudzis vesels līķu paugurs. Divas skaistules šauj ar ieročiem.
  Tas ieslēdz Oļega draudzeni, un viņa sāk dziedāt, piesitot basajai pēdai:
  - Jauki...
  Akuļina, izpildot mērķtiecīgu metienu, turpina:
  - Tiešraide...
  Oļegs Ribačenko atkal šauj, nogalinot arābu un dzied:
  -Starp...
  Akuļina izšauj lodi un turpina:
  - Uguns!
  Oļegs Rybačenko uzreiz paceļ:
  - Un smēķē!
  Akuļina šauj vēlreiz, turpinot dziedāt:
  - Un klausies...
  Oļegs Ribačenko veikli noklikšķina uz slēģa, atbrīvojot dāvanu, un saka:
  - Kā!
  Akuļina, nogriezusi vācieti, turpina:
  - Ložmetējs!
  Oļegs Ribačenko atkal raida lodi un svilpo:
  - Brauc!
  Akuļina iespļāva lodi uz vāciešiem un turpināja:
  - Mēs!
  Oļegs Ribačenko, uzdāvinājis fašistam dāsnu dāvanu, sacīja:
  - Prezidents!
  Akuļina, nosūtījusi nāvējošu dāvanu, rēca:
  - Neuzvarams!
  Oļegs Ribačenko, atkal sasodīts, turpināja:
  - Uz priekšu!
  Akuļina atbalstīja fragmentu:
  - Uz priekšu!
  Oļegs Ribačenko vēlreiz izšāva un ņurdēja:
  - Kad!
  Akuļina entuziastiski sita nacistam, ar basu kāju meta granātu un turpināja:
  - Čaulas!
  Oļegs Ribačenko sūtīja lodi un kā tā nosvilpa:
  - Viņi plosās!
  Akuļina izšāva precīzi un iesaucās:
  - Pēcpusdienā!
  Oļegs Ribačenko, izšāvis no snaipera šautenes, turpināja:
  - Un naktī!
  Akuļina šaujot skaļi čivināja:
  - Pasteidzies...
  Oļegs Ribačenko izšāva un entuziastiski piebilda:
  - Viņi nāk!
  Akuļina vēlreiz izšāva un nosvilpa:
  - Zodi!
  Oļegs Ribačenko, trāpot ar snaipera šauteni, turpināja:
  - Un pavēles!
  Akuļina, šaudama, dzirkstoši šņukstēja:
  - Ļaujiet...
  Oļegs Ribačenko, izšāvis lodi, apdullinoši rūca:
  - Virs!
  Akulina izspļāva to, kas atnesa nāvi, un sacīja:
  - Miers!
  Oļegs Ribačenko atkal naglināja un ņurdēja:
  - nikni!
  Akuļina izšāva vienu šāvienu, notriecot uzreiz divus Fričus, un čivināja:
  - Tas rūc!
  Oļegs Ribačenko apdullinoši kliedza, šaudīdams:
  - Karš!
  Meitene, izmantojot savu kailo noslīpēto pēdu, atkārtoja šāvienu un atkārtoja:
  - Karš!
  Oļegs Ribačenko, nomainījis klipu, vēlreiz izšāva, caurdurot fašista galvu, dziedot:
  - Kļūst blāvs...
  Meitene, precīzi šaudama, asprātīgi teica ar dzirkstošu smaidu:
  - Aiguillette...
  Oļegs Ribačenko izdarīja āķi ar lodi un turpināja:
  - No...
  Akuļina izšāva un precīzi teica:
  - Mierīgi!
  Ģenerālrakstniece izšāva un ņurdēja:
  - Dzīve!
  Akuļina piebilda:
  - Melo...
  Oļegs Ribačenko, izmetot lodi it kā no katapultas un ar meitenes kāju metot granātu, turpināja:
  - Kļūst blāvs...
  Akuļina, nogriezusi Frici, čivināja:
  - Spīdēt...
  Oļegs Ribačenko, veikli izmetot lodi caur vāku un notriecot vācieti uz bruņutransportieri, turpināja:
  - Reklāmkarogs!
  Akuļina nošāva vēlreiz un iesaucās:
  - Un tas viens...
  Oļegs Ribačenko, priecīgi šaujot, rēca:
  - PVO!
  Meitene snaipere, ar basām kājām izstumdama dūmus un atkal iedzinusi lodi fašistam rīklē, iesaucās:
  - Runā!
  
  FANTASTISKĀS KOSMOSA LAIKMETA CIJAS
  Neskatoties uz visu šoku, Anfisa saprata, ka visa šī militārā fasmagorija, iespējams, tika kontrolēta no viena centra. Par to liecina gan trieciena virziens, gan acīmredzamā konsekvence gigantisko izmēru radījumu darbībās.
  Karotāja saprata: viņa varētu atslēgt visas šīs fantastiskās armādas vadības centru un tad... Varbūt viss apstāsies!
  Bet šeit ir norādīts, kā to izdarīt, ja jūs nepiederat sev un jumts, kas plīvo kā spalva, ir pilnīgi nekontrolējams.
  Nez kāpēc man galvā ieskrēja dziesma, kas bija galīgi neatbilstoša šai situācijai:
  - Plēsīgajai Bagīrai tagad ir draudzene. Garīgā slimnīca neapšaubāmi raud pēc viņas! Viņa ir ārzemniece, un viņa ložņā tuvu! Viņa ir pērtiķis saskaņā ar Xiva - Anfiska!
  Un ainava lejā, pilnīga iznīcināšana, augošas drupas uzreiz un daudzi krāteri no burvju enerģijas recekļu krišanas.
  Un pat drupas, it kā dzīvas, vaid un dreb. Un tas ir biedējoši.
  Anfisa uzmeta skatienu debesīm, cerot, ka vismaz tur viņa atradīs mierinājumu un atbalstu.
  Bet kas par pretīgumu? Pat saule ir mainījusies. Tas sāka izskatīties kā sārtināts punduris, no kura izdalās koronārie izdalījumi, zāģējot acu zīlītes.
  Anfisa atkal sakrustojās, viņa jau bija patiesi nobijusies: kurš gan varētu sabojāt, izkropļot Sauli? Vai tas vispār ir iespējams, pat ja mēs pieņemam, ka maģija pastāv patiesībā? Pat karalis Suleimans visā savā krāšņumā to nevar izdarīt!
  Vai arī tā ir ilūzija? Kā klājas visām šīm radībām?
  Pūķa krauklis ar asiņainu apspalvojumu uzmeta četrdesmit piecas tonnas smagu tanku.
  Mašīna vairākas reizes sagriezās, pirms uzsprāga. Noplēstais tornis lidoja netālu no Anfisas plīvojošā jumta. Pat vēja straume satricināja meiteni, gandrīz nometot viņu lejā.
  Karotāja piecēlās un ar titāna spēku uzkāpa atpakaļ. Viens no zābakiem nokrita no daiļavas noslīpētās kājas. Krītot gluži parastas, armijas kurpes pārvērtās par kārtējo briesmoni.
  Jo īpaši no tā uz zeķes izauga lauvas galva ar ragiem, un no cauruma parādījās tulpju ziedlapiņas. Sānos it kā multfilmā ar plastilīna tēliem tika izskulināti krabju nagi un sikspārņu spārni.
  Anfisa izdvesa:
  - Visi guli! Visvarenais Dievs var radīt visu, bet pat viņš nevar realizēt visas cilvēku fantāzijas un muļķības!
  Motivācijas zābaks, kas pēkšņi pieauga līdz trīsstāvu ēkas izmēram, teica:
  - Cilvēks var īstenot jebkuras muļķības, bet tikai reālisti spēj īstenot sapni!
  Anfisa sakrustoja sevi un čukstēja:
  - Nolādētie Borisovnas mati!
  Boots atbildēja:
  -Liels cilvēks var būt pliks, bet tikai nieks ir bezzobains!
  Anfisa diez vai varēja pretoties vēlmei izlaist pret viņu savu otro zābaku: nav otra tik nerunīga sarunu biedra, kuru viņa nevarētu izturēt. Lai kaut uz mirkli novērstu uzmanību no šīs spēles uz smadzeņu līkločiem, meitene nodziedāja 9. maija svētkiem komponētu dziesmu. Šķiet, pavisam nesen viņi svinēja šos Kijevas huntas tik nežēlīgi mīdītos svētkus.
  Blondā skaistule uzstājās pilnā balsī;
  Mēs devām zvērestu uz līnijas,
  Tieši tā, kalpojiet svētajai dzimtenei!
  Komunisms deva saules gaismu,
  Zelta dziesmu vītne!
  
  Komjaunieši nepadosies puišiem,
  Un kad kara pērkons...
  Meitenes sadevās rokas,
  Viņi tagad stāv pie mašīnas!
  
  Un citi ir basām kājām aiz arkla,
  Lai piegādātu smaržīgu maizi...
  Galu galā ir pārāk grūti cīnīties, kad esi izsalcis,
  Tātad, lai mūsu darbs ir piecu vērts!
  
  Tie, kas ir foršāki - meitenes nolēma
  Karam nav sievietes smīnu...
  Un jaunie pievienojās karaspēkam,
  Lai Fricis nekliedz uz ieslodzītajiem!
  
  Milži cīnījās par Maskavu,
  Fašisms ņēma dūri pa vēderu!
  Mēs esam vienoti ar krievu tēvzemi,
  Gars, ticiet man, nav nomira no kaujas!
  
  Staļingrada, kur asinis plūda kā straume,
  Kur mājas kvēloja svecēs...
  Kļuvis par lielisku pavērsiena punktu - pagrieziena punktu,
  Iztaisno plecus, mana valsts!
  
  Tīģeru tanki nav šķērslis drosmīgajiem,
  Panteras tornītis ir nokritis!
  Vilciens ar Katjušām ir ieradies,
  Mēs plosām nacismu, mēs brūkam!
  
  Šajā cīņā ir arī pionieri,
  Partizāni drosmīgi uzspridzināja tiltu...
  Krauts kļuva kā suņi,
  Un sapņu cīnītāju spiediens ir palielinājies!
  
  Šeit ir Berlīne, pēdējā barjera,
  Cik daudz tranšeju izraka necilvēks!
  Es šauju precīzi ar ložmetēju,
  Mēs drupinām vāciešus kā nožēlojamas utis!
  
  Virs Reihstāga ir Saules krāsas karogs,
  Hitlers ir kā žurka - beigts mīķis!
  Mūsu sirds pukst kā bungas,
  Un pūt uzvaras ragu!
  
  Mēs esam piedzīvojuši bēdas un bēdas,
  Mēs bez žēlastības izgājām cauri visam karam...
  Sulīgo ceriņu aromāts maijā,
  Pavasari sagaidījām skūpstoties!
  Oļegs Ribačenko nāca pie prāta no apjukuma, no tā, ka viņam iesita pa seju ar plaukstām. Elfu meitene ātri pamodās un sajuta eiforiju. Oļega Ribačenko priekšā stāvēja jau pazīstams elfs un vēl viena meitene ar dimanta vainagu galvā. Viņa bija tik skaista, ka bijušais rakstnieks no izbrīna pat palika mēms. Šādi mati burtiski spīd kā zvaigznes.
  Oļegs Ribačenko izbrīnīts jautāja:
  - Kas tu esi?
  Meitene smejoties atbildēja:
  - Es esmu vecākais pār vietējiem elfiem. Vai kā viņi mani sauc - skatītājs.
  Oļegs Ribačenko izbrīnīts teica:
  -Tu esi tik skaista, vai tiešām tev ir simts tūkstoši gadu?
  Elfu meitene smejoties atbildēja:
  - Jā, vēl vairāk... Pateicoties manai spēcīgajai maģijai, es varēju piemānīt nāvi. Tāpēc mana dzīve joprojām var būt ļoti ilga.
  Oļegs Ribačenko spiedza savu kailo meitenīgo kāju un svilpa... Meitene izskatījās tik jauna un svaiga. Gluži kā tikko uzziedējis zieds. Es tik ļoti gribēju satikties ar viņu un sadraudzēties. Un mīlēties, ar aizrautību, gandrīz bez pārtraukuma. Ar tik starojošu skaistumu.
  Viņa satvēra viņa skatienu un čukstēja:
  - Vai tev ir vīrieša dvēsele?
  Oļegs Rybačenko godīgi atbildēja:
  - Es biju liels karotājs savā iepriekšējā dzīvē!
  Elfu meitene pasmaidīja un iesaucās:
  - Es ar prieku pieņemšu tavus apskāvienus... Bet es redzu, ka tu man vēlies kaut ko pajautāt?
  Oļegs Ribačenko agresīvi pamāja ar galvu:
  - Tieši tā... Mans jautājums ir, kāpēc krāsu elfi no paralēlā Visuma pārstāja saņemt sēklas?
  Starojošā izskata elfu meitene kādu brīdi padomāja un tad atbildēja:
  - Burvis Kaspars vēlas iznīcināt tavu ģimeni. Visticamāk, tieši viņš kaut ko izdarīja, lai jūsu pārstāvji nevarētu pavairot!
  Oļegs Ribačenko kļuva ziņkārīgs, piegāja tuvāk novērotājam un jautāja:
  - Kas tieši? Kā to novērst?
  Elfu meitene pielēca un nedaudz apgriezās. Viņas kailās kājas griezās pa gaisu un izveidoja zelta astoņu figūru. Tad meitene atbildēja:
  - Pats īsti nezinu... Ja varētu, elfi jau sen būtu šo burvi izbeiguši. Bet... Tu, šķiet, esi izredzētais un spēj uzveikt šo briesmoni ar mūsu palīdzību!
  Oļegs Ribačenko piecēlās un uzpūta krūtis, sacīdams:
  - Kā? Esmu gatavs uz visu!
  Meitene nedaudz savija gurnus un uzreiz neatbildēja... Viņa čukstēja:
  - Vispirms mums ir jāpamīlas. Tas dos spēku gan man, gan tev...
  Oļegs Ribačenko ar prieku uzsita pa lūpām un pielēca pie skaistules, noskūpstīja viņas krūtis, sakot:
  - Tas ir visgudrākais!
  Meitene pieliecās viņam pretī, un sieviešu ķermeņi savijās juteklīgā ekstāzē. Un tas kļuva tik brīnišķīgs. Izsmalcināti glāsti un vētraina orgasma straume. Un niknās vētras, šķiet, uzmet tevi pašā viļņa virsotnē. Un šeit jūs slīdat pa šīm stāvajām nogāzēm, veidojat apļus un virpuļus. Tad jūs atkal tiekat šūpots un mētāts tā, it kā jūs būtu galda tenisa bumbiņa. Un jūs varat just, kā ūdeņu dzīlēs izlaužas mīlestības vulkāni un juteklības viesuļi. Un meitenes satvēra pasakainu svētlaimi. Un prieks, kas paceļas augstāk par Everestu.
  Tas ir tik pārsteidzoši, un tik neskaitāma savstarpēju orgasmu kaskāde.
  Bezgalīgā laime ilga daudzas stundas, bet beigās arī tā beidzās. Meitenes izklīda, un no viņām nāca salds tvaiks. Neskatoties uz maratona ilgumu, Oļegs Ribačenko jutās možs un spēka pilns ar vitālu enerģiju.
  Viņš nekad nebija piedzīvojis tik daudz baudas vienlaikus. Un es biju septītajās debesīs.
  Un meitene, kas skatījās, sacīja:
  - Un tagad es tev pateikšu savu vārdu! Tas dos karotājam neizmērojamu spēku.
  Oļegs Ribačenko enerģiski pamāja:
  - Piekrītu! Jūtos spējīgs pārvietot kalnus!
  Elfu meitene, kas vairāk nekā simts tūkstošus gadu veca teica:
  - Mani sauc Elfamunuels!
  Oļegs Ribačenko iespieda savu kailo, noslīpēto meitenīgo kāju un sirsnīgi atbildēja:
  - Brīnišķīgs un skaists vārds!
  Skatītāja meitene jautāja:
  - Kā ar tevi kā cēlu radību?
  Meitene Stormtrooper-writter City atbildēja:
  - Es esmu Johans Oļegs Ribačenko!
  Elfamunuels entuziastiski atbildēja:
  - Brīnišķīgs vārds! Mēs tagad pazīstam viens otru! Un tagad mums ir spēks pretoties Kasparam!
  Oļegs Ribačenko skarbi saritinājās, izlocīdams savus spēcīgos, meitenīgos muskuļus:
  - Es varu visu! Un arī laimē!
  Elfamunuels atbildēja ar smaragda-safīra acīm sašaurinot:
  - Un tagad ir pienācis laiks cīnīties ar Kasparu. Līdz šis viltīgais zvērs atbildē izdomāja kaut kādu viltību. - Meitene paņēma Oļegu Ribačenko aiz rokas un kliedza uz elfu un hobitu meiteni. - Es viņu vadu! Mums ir jācīnās ar briesmoni, un tu paliec tur, kur esi.
  Hobitu meitene kautrīgi atzīmēja:
  - Tomēr šim burvei ir liels spēks... Nav zināms, vai tu vispār vari ar viņu tikt galā?
  Elfamunuela sažņaudza plaukstas un izlēmīgi noteica:
  - Mums ir tikai viena izvēle - vai nu uzvarēt, vai mirt! Trešā nav!
  Oļegs Ribačenko ne mazāk izlēmīgi atzīmēja:
  - Esmu simts reizes skatījies nāves sejā - es arī tagad nebaidīšos!
  Hobitu meitene pat čīkstēja:
  - Nevis simts, bet daudz vairāk!
  Elfamunuels aizveda Oļega meiteni ar basām kājām. Viņa atradās pie spoguļa un apņēmīgi iekāpa tā virsmā. Stormtrooper meitene viņai sekoja. Sajūta bija tāda, it kā iekāptu ūdenī - siltas un kutinošas plikas zoles, meitenīgas, noslīpētas kājas. Oļegs Ribačenko atkal gribēja, lai viņa jūtīgais sievietes ķermenis tiktu samīļots, bet, diemžēl, viņam bija jāseko skatītājam.
  Ir labi būt meitenei, jūs saņemat tik daudz prieka - jūs to nevarat salīdzināt ar vīrieti.
  Viņi gāja pa kaut ko slidenu, piemēram, medūzas virsmu. Oļegs Ribačenko koridorā ieraudzīja pārsteidzoši daudz zvaigžņu. Tas bija tā, it kā viņi būtu kaut kur, kur astronauti staigā pa kosmosu. Un zvaigznes ir daudzkrāsainas un tik spožas... Pāris no tām atrāvās no virsmas un lidoja.
  Elfamunuels čukstēja Oļegam Ribačenko:
  - Esi gatava uz visu, mīļā meitene!
  Bijušais drosmīgais literārā reiha karavīrs drosmīgi atbildēja:
  -Bailes ir vājums - tie, kas baidās, jau ir uzvarēti!
  Viņu pāris lidoja... Kā Pīters Pens, un meiteņu apjomīgās frizūras plīvoja pa gaisu. Bet tad priekšā parādījās asinssarkans mēness.
  Elfamunuels čivināja meitenei Oļegam ausī:
  - Tā ir burvja Kaspara valstība!
  Oļegs Ribačenko pārsteigts čukstēja un ievilka galvu plecos:
  - Izskatās draudīgi!
  Elfamunuels uzmundrināja vētrauču meiteni:
  - Mums jāienirst melnākajā krāterī! Tad mēs nonāksim labirintā, kas nonāks Kaspara migā!
  Oļegs Ribačenko kā pionieris pielika roku pie galvas un sacīja:
  - Vienmēr gatavs!
  Pāris sāka nolaisties, mērķējot uz krātera kaklu. Tad meitenes sajuta zem kājām gaisa sūkšanas straumes. Un reiz mēs bijām iekšā...
  Elfamunuels iedrošināja Oļegu Ribačenko:
  - Tagad mēs iziesim īstu šķēršļu joslu. Bet priekšā būs pats asiņainais burvis...
  Stormtrooper meitene grasījās virzīties uz priekšu, kad pēkšņi juta, ka viņu pārņem mežonīgas šausmas. Tas ir kā kaut kas šausmīgs, piemēram, ledains astoņkājis, kas sasien jūsu ekstremitātes.
  Elfamunuels, sajuzdams nedrošo noskaņojumu, čukstēja viņai vai varbūt viņam:
  - Neesiet kautrīgs, partneri! Tā ir tikai maģiska elektronika.
  - No kurienes tev radās doma, ka es esmu bikls! - Johans Oļegs Ribačenko bija drosmīgs, taču viņa zobi nodevīgi klabēja.
  - Tas ir īpašs starojums, tas mūsos iedveš bailes! It kā esam aizmirsuši, ka neesam zaļi iesācēji, bet gan pieredzējuši karotāji! - Partneris ar rubīna sprauslām maigi noglāstīja vētraina-rakstnieka meitenes kailās krūtis. Acis dega.
  "Es ne tikai cīnījos divdesmit piecas stundas dienā, bet arī visu mūžu trenējos nogalināt!"
  Oļegs Ribačenko neviļus atzinās. Tomēr viņa vārdos bija lepnums.
  . Sākumā no visiem ieročiem izdevās uzburt tikai mazu, pamatīgu lāzerdunci. Precīzāk, Elfamunuels to uzbūra. Diemžēl šeit viņas maģiskais spēks ir ārkārtīgi ierobežots.
  Šis mazais duncis pat neizskatījās īpaši nopietns.
  Patiesība bija viegla, un to varēja nedaudz paplašināt. Pirmais ienaidnieks atgādināja spicu gliemezi, kura čaumalā izlīda knābis. Sākotnējais ceļš bija uz slidenas vietām rotējošas virsmas. Tāpēc meitene-sturmtrooper-rakstnieks Oļegs, novirzījies no ienaidnieka uzbrukuma, gandrīz nokrita.
  Viņa draugs notrieca vaboli, sagriežot to divās daļās, gabali nokrita.
  - Strādājiet ar dunci! - Elfamunuels kliedza. - Viņi nav tik biedējoši, kā vēlas likties.
  - Es to pamanīju! - teica stormtrooper-rakstniece meitene. - Lai gan ar ķermeni notiek kaut kas dīvains. It kā nervu gali būtu sasaluši!
  Blondīne karotāja Elfamunuela iekliedzās plaušās:
  - Redzēsi, sit! Tā ir visa "atkausēšana"!
  Viņiem uzbruka virtuālie monstri, daži līdzīgi cilvēkiem, citi ar daudziem taustekļiem. Šoreiz karotājs Johans bija modrā. Prettrieciens satricināja tuvāko ienaidnieku. Nākamais, ko viņa noguldīja, bija hermafrodīts vīrietis. Tomēr man nemaz nav žēl šāda ķēma. Bet kalmāra līdzība ar zobeniem gandrīz noņēma galvu vētrainim-rakstniekam Oļegam.
  Pēc zobena satveršanas sievietes ķermenis sāka sāpēt un sāpēt.
  - Tas ir pretīgi, viņš mani sāpināja! - Oļegs Ribačenko dusmās zvērēja. - Es nedomāju, ka esmu tik neveikls.
  -Vai esat kādreiz cīnījies ar virtuālajiem monstriem? - Elfamunuels jautāja.
  Superas no sava veida cilvēkiem, un tagad meitene steidzās atbildēt ar progresīviem demiurgu rakstniekiem raksturīgo ironiju:
  - Ar ananāsu mērkaķi! Viņa mani vajāja, un es gandrīz nomiru. Lai gan ir daži ekscentriķi, kuri saka, ka visi pērtiķi ir laipni un mīl cilvēkus, jo viņi ir viņas brāļi.
  Blondīne karotājs, skatoties uz elfiem, saprātīgi sacīja:
  - Mūsu pretinieki nav ne labi, ne ļauni. Viņi ir vienaldzīgi kā jūra, pa kuru kuģo pirāti.
  - Drīzāk kā vakuums. Jūra ir silta un maiga. - Stormtrooper rakstniece ar raķetēm trāpīja banāna un tīģera maisījumam ilkņiem, kas uzlēca viņam virsū. - Šajās šķēršļu joslās man galvā izveidojās melnais caurums. Pat ja tie nebija tik absurdi. Tiesa, tagad ar ķermeni notiek kaut kas slikts.
  Elfamunuels piekrita:
  - Godīgi sakot, arī man tas ir biedējoši un vakuums!
  Stormtrooper rakstniece un meitene, kas vēroja, turpināja kustēties. Sākumā monstri nebija īpaši ātri, kas atviegloja uzdevumu. Tomēr de Johans-Oļegs un Elfamunuels nedaudz aizķēra izplūdes. Pasliktinājās, jo briesmoņi sāka spļaut uguni. Rybachenko muskuļotais vēders dega, un viņš vai viņa juta patiesas sāpes.
  - Tas rada vēlmi pagriezt iekšas! - teica stormtrooper-rakstniece meitene.
  - Un man nav vieglāk! Gaišmataina meitene norādīja uz savu labo, atsegto krūti. No viņas tecēja asinis. Viņi atkal uzspļāva uz Oļegu Ribačenko, vētrainniece-rakstniece kavējās, viņas plecs bija caurdurts, acīmredzot laužot kaulus. Un, kad vienkāršam cilvēkam lūst kauli, tad tik ļoti sāp, ka var pārņemt šoks. Lai gan Oļegs no dižciltīgas poļu un krievu baronu dzimtas nebija parasts cilvēks, šobrīd viņš jutās nevietā. Viņš juta īpašus, ārkārtīgi kaitīgus viļņus, kas paralizēja viņa spējas.
  - ES jūtos slikti! - Johans-Oļegs nomira. Blondā meitene ar profesionālu kustību berzēja savu skaisto seju.
  - Nenirstiet melnajā caurumā, mana dārgā varone.
  Apziņa atgriezās, bet līdz ar to arī sāpes. Johans Oļegs ievaidējās, viņas meiteni nosmaka vājums:
  - Es vairs neiešu.
  Elfamunuels dusmīgi nomurmināja:
  - Neesi slapjš! Šeit ir pirmās palīdzības komplekts.
  Patiešām, šķēršļu josla bija kā datorspēle. Ir papildu dzīvības, un vissvarīgākā ir enerģija, kas izraisa tūlītēju atjaunošanos. Jā, tas bija grūti, bet pieredzējušas meitenes mācījās ejot. Viņiem joprojām bija daudz jāmācās, neskatoties uz visu viņu milzīgo kaujas pieredzi.
  - Galvenais neatkāpties un nepadoties! - Elfamunuels teica. Arī viņai nebija mierā, šad un tad kļūdījās, saņēma sāpīgus sitienus. Tad pāris pieraduši un sāka rīkoties daudz harmoniskāk.
  Nākamajā posmā bija jālec pa gaisā peldošām sēnēm, jāizvairās no lidojošiem nažiem un jārāpo pa dzeloņdrātīm.
  Cīņa kļuva arvien asāka, un pretinieki kustējās arvien ātrāk. Tiesa, kļuva iespējams izmantot sagūstītos ieročus, arī virtuālos, taču pēc to īpašībām diezgan līdzīgus reāliem nāves nesējiem.
  Oļegs Ribačenko, kurš atjēdzās, īpaši izmēģināja daudzstobru vibrometēju! Tas radīja nelielas plaisas telpā. Tiesa, pēc trim metieniem tas sabruka, taču nopļāva vairākas pretinieku rindas.
  "Nav slikti!" teica vētraina-rakstniece.
  - Mēģiniet iegūt burbuļu plazmas palaišanas ierīci! - Elfamunuels ieteica.- Tas būs daudz efektīvāk.
  Bijušais ace pilots un īpaši spēcīgais zinātniskās fantastikas rakstnieks uzmundrināja un pamirkšķināja:
  - Nu, tā arī nav slikta doma. Un kur viņš?
  Blondīne karotājs viegli ieteica:
  - Šī ir tik maza caurule, ka tā atgādina pionieru ragu. Iepūtiet tajā, un jūs redzēsiet hiperplazmas kaskādes strauju lidojumu.
  Vētra-rakstniece tik tikko izvairījās no zalves, nedaudz rāpoja pa šķelto virsmu, un viņu pacēla kalums. Šāviens.
  Burbuļi krita līkumotā līnijā, uzmanīgi atlecot, radības, kurām tie trāpīja, eksplodēja - izkaisītas kā svētku konfeti.
  - Kas! Tas nav pārāk slikti! - Elfamunuels teica. - Vienkārši sitiet to zemāk, lai mazāk burbuļu lidotu debesīs.
  Meitene, vētraina un rakstniece, rēca, paņēmusi roku zem viziera:
  - Es cenšos visu iespējamo!
  Elfamunuels piebilda:
  - Mēģiniet un nebrīnieties!
  Arī burve meitene paņēma spēcīgu ieroci un izmantoja to, parādot nelokāmo spēku.
  Cīņa kļuva arvien interesantāka. Šeit viņi cīnās uz planētas, kur zem kājām vispirms straumē plūst ūdens, un tad plūst šausmīgi slidens šķidrs hēlijs, un no augšas un apakšas tiek šauts spēcīgi lāzeri, sprāgst iznīcināšanas granātas.
  Meitene vētraina-rakstniece šāva pretī, izmantojot abas rokas vienlaikus, un pat nodejoja kliņģeri.
  Viņa tika pieķerta vairākas reizes, nogriežot kreiso kāju. Pateicoties manai partnerei, viņa man palīdzēja tikt līdz dzīvību glābjošai pirmās palīdzības aptieciņai. Skaistās meitenes Oļega Ribačenko iemiesotā kāja ir izaugusi.
  Skaistule entuziastiski teica:
  - Tu esi foršs Elfamunuels.
  Blondīne karotājs nicinoši šņāca:
  - Un jūs esat vājš, Johana Oļega kungs. Mazuļi pacieš tik mežonīgas sāpes, un jūs vaidējat!
  Meitene, vētraina-rakstniece, nebija viņa pati, kaut kas saviebās viņas basajām kājām:
  - Šobrīd es uztveru, viss ir daudz asāk!
  Noguldījis vēl vienu briesmoņu rindu, Elfamunuels pasmaidīja un sacīja:
  - Tik un tā esi pacietīgs!
  Gadsimtu veca, vēl mazāk, ja salīdzina ar partneri, vētrainniece-rakstniece nopūtās, kļuva neticami grūti runāt:
  - Nāc, es esmu vīrietis!
  - Tieši tāds ir vīrietis! Uz brīdi viņu lūpas savienojās. Skaistule Oļegs Rybačenko sajuta jaunas sievietes skūpsta medus saldumu.
  Rakstniece čīkstēja:
  - Dieviete!
  - Lucifers! - bez piepūles atbildēja jaunava elfs.
  Pēc tam viņi iekļuva pastāvīgi mainīgā atmosfērā ar spēcīgiem vējiem. Vai nu pūš priekšā, vai otrādi, spiež aizmugurē. Un ienaidnieki nemitīgi mainās, dažreiz viņi lido kā lapsenes, dažreiz viņi rāpo kā indīgas čūskas vai lec kā zaķi.
  Bet jūs pastāvīgi nākat cīnīties, lecot no vienas platformas uz otru un pat satverot mākslīgās mušiņas un ķirzakas aiz kājām, ar viņu palīdzību izlidojot no lamatām. Daži eksemplāri: īpaši tauriņu un ziedu hibrīdi: satriecoši skaisti. Un spāres un tulpes sajaukums ir dzirkstošs, ar visām varavīksnes krāsām ar prātu satriecošu smaržu... Kvazārs! Atkailinātas mutes klikšķ no aizmugures kā elektroniski peļu slazdi, metru gari zobi dzirksteles no zibens spērieniem.
  Ir arī lielāki piecu metru un pat desmit metru ilkņi. Viņiem garām izdevās paslīdēt veiklajam Oļegam Ribačenko. Viens no monstriem: tanka un skorpiona hibrīds, kas eksplodēja ar rūkoņu, izkaisot dedzinošas konfektes:
  - Mūs nefotografē! Viņi neķer kvarkus! - Dziedāja drosmīgais, kaut arī bailīgais, bijušais karavīrs-dūzis un izcilais rakstnieks.
  Atkal iznīcināšanas signālraķetes nodara postījumus šturmētāja meitene. Un elfu meitenei tagad ir vēl sliktāk, viņai atkal norauta kāja. Bet viņa veikli uzlec uz vienas ekstremitātes, nedomājot par atkāpšanos. Tomēr nav kur iet.
  - Mums ir viens ceļš, vai nu izdzīvot, vai mirt! - Elfamunuels teica ar nedaudz banālu patosu.
  Stormtrooper Girl Writer apstiprināja:
  - Un tikai kopā! Ledainajā ēterī melnais caurums ir gaišāks: liesmo pāris degošas sirdis!
  Uz neticamu pūļu un necilvēcīgas spriedzes rēķina viņiem izdevās tikt tam cauri, lai gan uz viņu ķermeņiem vairs nebija vietas.
  Nākamais posms ir tuksnesis: ar brutāli sūcot zaļām smiltīm nav iespējams ne sekundi nostāvēt uz vietas, kājas aizķeras, un vēl jāšauj un jādur. Šeit pret viņiem cīnās kaujinieki maskās, daži bruņās. Ir dažādi cīnītāju veidi, ir gan cilvēki, gan skorpiona hibrīdi ar kaktusu, blakti un uzgriežņu atslēgu!
  Lido gravitācijas lidmašīnas, no kurām nevar paslēpties vai aizbēgt, lāzera stari kaisīs smiltis. Kad tas skar ķermeni: elles sāpes, iekšpuses šķita izspiestas ar rullīti un piepildītas ar karstu eļļu. Tetraleti nirst, nometot bumbas pretīgu galvaskausu formā ar daudzām degošām acu dobumiem un izspiežot niknu staru starus savās iznīcības slāpēs!
  Tomēr Dieva karavīrs Oļegs Ribačenko nav pazudis. Viņa ir šī stormtrooper meitene, kas izpilda sava veida deju, ejot starp strautiem.
  Elfamunuels pat ķircināja:
  - Nabaga svilpe: spārni planē tev blakus!
  Meitene, vētraina un rakstniece pacēla:
  - Komandieri, mūsu pulki sastājās rindā!
  Vētra-rakstniece meitene un izskatīgā blondā meitene kopā sita ar šķērēm, izmantojot "ūdenskrituma strūklas" tehniku, saliekot ienaidniekus sulīgos saišķos. Tik daudz dažādu radījumu, sašķeltu, saspiestu vai uzplaiksnītu.
  Šī ir satriecoša groteska - ne bez komēdijas, it īpaši, kad tetraleta pūķa un cirvja formā, atsitoties, pārvērtās par krītošu zeltainu un tirkīza plankumu kāpuru straumi:
  - Šaujot stāvi uz pirkstgaliem, kustīgums būs lielāks. - Elfamunuels ierosināja.
  Oļegs Rybačenko, šī vētrainniece-rakstniece, automātiski pamanīja:
  - Mazāka stabilitāte.
  Blondīne ar mirdzošiem matiem iebilda pret to:
  - Kā teikt, dinamika vienmēr ir spēcīgāka par statiku!
  Lai apstiprinātu savus vārdus, meitene ar siju nocirta steidzīgu konstrukciju, kas atgādina skārda kannu ar mucām. Tas sadalījās gabalos un nokrita, lidojot gabalos. Jau lidojumā uzvarētā mērķa gabali pārvērtās par purpursarkano hibrīdu baru: kamenēm un šimpanzēm.
  Šīs dīvainās radības cīnījās savā starpā: ar katru brīdi tās kļuva mazākas un mazākas, izšķīstot virtuālas kaujas atmosfērā:
  - Nu kā? Kvazārs? - Elfamunuels jautāja, savilkdama uzacis.
  - Ļoti forši, galvenais, lai pieklājīgi! - pamanīja meitene Oļegs Ribačenko. - Ir patīkami dzīvot starp lāzeriem un plazmu! Un dzirdi, kā planēta eksplodē!
  Priekšniece smējās:
  - Un piedzīvo orgasmu cīņā ar mani! Un pastaigājieties un draiskojieties pēc sirds patikas! Es novērtēju vīriešu humora izjūtu.
  Kareivis Oļegs Rybačenko tagad spēlē: viņš iznīcināja nākamo dāvanu. Tas atgādināja baļķi, kas pārklāts ar tēraudu. Tas uzreiz nesprāga, bija nepieciešami vēl vairāki lādiņi. Savukārt no spīļotajiem āķiem izplūdušie stari spožajam jauneklim salauza roku.
  - Tas ir kosmosa bezdibenis! - Viņa īgni kliedza, vētraina-rakstniece meitene. - Mums ir jāizdomā kaut kas līdzīgs šim.
  Elfamunuels it kā ņirgājoties ierunājās:
  - Par ko tu runā?
  - Iesit man ar ķieģeli pa seju. - Viena roka nestrādā. - atzīmēja Oļegs Ribačenko. - Ak, kur ir mana meitenīgā supermiesa!
  Elfamunuels viņu mierināja, cik vien spēja:
  - Neuztraucieties, drīz būs vairāk atjaunojošu dzīvības ķermeņu.
  
  TELPA GROZĪJUMI
  Cīnītājs pārvietojās ļoti ātri. Krāsu elfs un nepilnas slodzes vampīrs viņai patika spēlēt datoru burvju simulatorus un jutās kā zivs ūdenī. Un kaujas azarts lika aizmirst, ka atšķirībā no kibernētiskā "šāvēja" šeit var piedzīvot īstu izķeršanos. Šeit viņas automašīnai uzbruka ienaidnieka mini lidotājs, ienaidnieka kosmosa kuģis paņēma spārnus un uzliesmoja liesmās, pēc kā tas sabruka.
  - Pirmie augļi jau ir klāt! - Elroza ar apbrīnu sacīja, izdvesdama. Viņai galva sagriezās - viņa bija izpildījusi savu pirmo uzdevumu, kas nozīmē, ka viņa ir spējīga cīnīties un uzvarēt ne tikai burvju virtuālajā spēlē.
  Magogravio lielgabalu burvju zalves sajauca pozīciju, sajaucot groborka zvaigžņu kuģus, liekot tiem sadalīties fotonos vai elementāļos. Uzreiz tika nojaukti pat vairāki drošības fantomi. Šķiet, ka zārku orki patiešām pakļāvās nopietnai nāvējošu dāvanu dalīšanai. Tiesa, drīz vien sāka šaut viņu gravitācijas lielgabali un gamma ložmetēji, un kosmosa drupinātāji rūca, bagātīgi sajaukti ar jau novecojušiem magolazeriem, kas sastopami tikai uz veciem kuģiem. Tūkstošiem raķešu un desmitiem tūkstošu lādiņu caururba ziedu orku kuģus vai fantomus. Tajā pašā laikā griezās burvju plazmas pumpuri, bloti, džinu sejas, astoņnieki un trīsstūri. No tiem lidoja haotiski kustīgas enerģijas pērlītes. Protams, dažas lietas palaida garām, darbojās arī burvju pretraķetes, kā arī burvju staru zalves ar hiperkvarku paātrinājumu. Kaut ko atspoguļoja spēka lauki un telpiskās kiberaizsardzības līdzekļi, kā arī burvju matricas.
  Viņas sitieni izraisīja spoguļa, daudzkrāsainu viļņu izdalīšanos, sagrozot telpu, padarot vakuuma gredzenu. Šāda veida aizsardzība izrādījās ļoti karsta un mobila, atgādinot šķidruma viļņus, kas mazgāja zvaigžņu kuģu ķermeņus. Taču vismaz trešā daļa "labumu" sasniedza savu mērķi. Izgājusi kā dūrēja dūre cauri burvju matricas nedzirdīgajai aizsardzībai.
  Simtiem un pēc tam tūkstošiem žilbinošu ugunsbumbu uzreiz pazibēja kosmosā, kas pēc tam izpletās žilbinoši purpursarkanās, oranžās un zaļās ziedlapiņās. Dažādu staciju un zvaigžņu kuģu šķelto korpusu fragmenti, kas izkaisīti dīvainā kaleidoskopā, šķita, ka kāds būtu izkaisījis stiklu pa kosmosu. Un tad viņš griež kaleidoskopisko cauruli, liekot tām sajaukties. Vidējas un lielas klases zvaigžņu kuģu elementi apgāzās, sadega un turpināja drupināt un eksplodēt, izkliedējot uz visām pusēm. Pat atlūzas detonēja un eksplodēja, it kā tajos būtu mucas ar benzīnu, kas savukārt bija sajaukts ar fosforu un sēru.
  Uzreiz sadūrās astoņi Groborkas zvaigžņu kuģi, viens no tiem bija līnijkuģis ar tūkstošiem cilvēku uz klāja. Termokvarka raķetes detonēja, ne bez uzbrūkošās maģijas palīdzības, un izcēlās supernova, izkliedējot citus kuģus tālu un dažādos virzienos. Divas lidojošas brigantīnas skāra drednautu un nogāza zārku torņus un efejas.
  Šeit ir vairāki apdedzis dzīvnieki, kas izmisīgi cīnās par tiesībām izlēkt uz moduļu glābšanas laivas. Viena no remonta bāzēm sāka drūpēt, divi vēl līdz galam neuzbūvēti zvaigžņu kuģi saburzīja kā akordeons, saspiežot remonta robotus un strādājošo personālu, kas sastāvēja no gobliniem, kaķu nīlzirgiem un vairākām kapu orku iekarotajām rasēm.
  Elrouza turpināja cīnīties. Tam uzbruka, it kā ar pinceti ķerot tauriņu, uzreiz divi cīnītāji. Vampīrmeitene ienira starp viņiem, ejot garām sānis kā baļķu griezējs. Vienlaicīgi trāpīja septiņi maģiski lāzeri ar emitētājiem. Ar liesmojošu slotu viņi aizslaucīja automašīnu, kas haotiski dreifēja pa labi. Elrosa atkārtoja trīskāršā stobra kustību un atsitās pret kuģa asti, kas mēģināja slīdēt pa kreisi. Magoplazma izsmidzināja, un ienaidnieka cīnītājs lidoja otrādi, kā izspļauts no viņa mutes, atstājot aiz sevis šauru dūmu taku.
  - Kā šis! Dejo hopaku! - vampīru meitene teica.
  Tās nākamais upuris bija apjomīga, draudīga izskata divvietīga uzbrukuma lidmašīna. Elrosa, izmantojot labāku manevrēšanas spēju, paslīdēja garām saviem divpadsmit ieročiem, lai gan maģisko lāzeru stari dejoja gandrīz blakus viņas caurspīdīgajām bruņām. Meitene pat sajuta mokošo karstumu, kas izplūst no vakuuma dedzinošās hiperplazmas. Īpašs burvis-skeneris atklāj ievainojamības uzbrukuma lidmašīnas burvju matricas aizsardzībā. (Elroza pat iedomājās, kā darbojas tāda mašīna, kas steidzas cauri un sadedzina veselus lielo pilsētu kvartālus!) Meitene tikai iznirst krustojumā un ievieto dāvanu šuvē. Stari iekļūst ģeneratorā un automašīna eksplodē. Tiesa, pilotam izdodas izlēkt. Oho, šķiet, ka šī ir žurku mātīte, diezgan jauka, balta pele ar septiņām ziedu ziedlapiņām ap vidukli, kaklu un ļoti mazām uz astes pušķa. Galu galā caurspīdīgā skafandrā ziedu korpuss joprojām ir ļoti skaidri redzams. Žēl nogalināt tik skaistu puisi. Elrouza pamāja viņai ar ķepu un aizlido:
  - Ceru, ka tiksimies vēl! - Un mīļi piebilst. -Katra tikšanās karā ir kā randiņš ar mīļoto, tu nevari aizmirst, tu nevari kavēties un no tā nevar izvairīties ļoti zemiski!
  Laivas, pretiznīcinātāji, mahomēri - palielinātas jaudas kaujas kuģi ar megapaātrinātāju uz klāja pārvietojās ar maksimālo ātrumu. Viņi izšāva viesuļvētras uguni, izspļaujot magoplazmas un antimatērijas recekļus. Pastiprinājās burvju aktivitāte, vakuumā arvien lielākā ātrumā griezās sarežģīti kliņģeri, astoņkāji, kas sastāvēja no bumbiņām un daudzskaldņiem. Un satrauktas meitenes skrēja uz slidām, vicinot nūjas zobenu un skandināvu dievu kaujas cirvju formā.
  Dažkārt fantomi sadūrās savā starpā, un šī cīņa kosmosā atgādināja viduslaiku cīņas, kur bruņinieki satikās viens ar otru un grieza ar aukstu tēraudu. Un koši asinis izkaisījās pa vakuumu, tad saritinājās bumbiņās un tā peldēja pa dzirkstošo tukšumu. Fantommeiteņu nogrieztās rokas un burvīgās mazās kājas vēl dažas minūtes peldēja kosmosā, lai pēc tam izkūst bez pēdām kā līķi virtuālajā realitātē.
  Pēc tam kosmosa Atriebēji izlēca cauri ienaidnieka zvaigžņu kuģu sastāvam un devās lokā, apejot kaujas zonu, lai veiktu otru apli. Daži kosmosa kuģi paslīdēja garām kā spoks, acumirklī pazūdot gar parabolu, tiklīdz parādījās smagas hiperkvarka raķetes. Trieciena platformas veica pretmanevru, virzoties no malas līdz galam, saspiedušies kuģi, kur no visām sistēmām sāka izspiest gigantiskas iznīcināšanas strūklakas. Likās, ka tūkstošiem vaļu pacēlās no okeāna dibena, cenšoties ar savām straumēm izdedzināt kaitinošos jūras mednieku kuģus. Raķešu nesēji iekļuva izretinātajā kapa-orku zvaigžņu kuģu veidojumā, kas atgādināja nobirušas putas, ar izkapti nogāztas vārpas un sūtīja "dāvanas", īpaši neriskējot tās saņemt pretī.
  Četri simti astoņdesmit uzlaboti un modernizēti pretburvji, kas bija piepumpēti ar tehnomaģiju, Aleksandra Lielā stilā sāka locīties ap ienaidnieka fronti pretēji pulksteņrādītāja virzienam. Šie jaunākie zvaigžņu kuģi ir krāsaino elfu flotes skaistums un lepnums. Ātrgaitas, ļoti manevrējamas, bruņotas ar astoņpadsmitās paaudzes raķetēm, tas ir, magogravitācijas paātrinājumu un ar niknu burvestību modernizētām torpēdām un artilērijas sistēmām. Neparasti ieroču veidi, kurus apstrādāja impērijas labākie burvji, izmantojot maģisku rūdījumu. Viņi noteikti spēj izturēt visspēcīgākos ienaidnieka kuģi. Perfekta daudzlīmeņu aizsardzības sistēma, šeit strādāja vairāku veidu burvji, kas ļāva viņiem izdzīvot zem masīvas uguns, protams, līdz noteiktai robežai.
  Pati Elrosa juta šo robežu: viņa izmeta dāvanas, vienlaikus izrādot zināmu piesardzību; ar viņu kopā cīnījās vairāki krāsu elfu cīnītāji. Šeit uzplaiksnīja meitenes hologramma ar deviņu krāsu frizūru, radot atspīdumu ultravioletajā diapazonā. Viņa mīļu seju pasmaidīja un teica:
  - Varbūt varam mēģināt apmānīt ienaidnieku uz motorollera?
  - Kā tas ir? - Elroza apmulsusi jautāja.
  -Tagad redzēsi! - žilbinošā skaistule piemiedza aci. - Vai tu aizrauj balles dejas?
  - Tikai pāris desmiti nodarbību! - Pēc krāsu elfu standartiem, kuri ir apsēsti ar māksliniecisko grāciju, un patiesībā diezgan.
  Viņas partneris, rādot zobus, ieteica:
  - Tātad atveidosim somprama tehniku.
  Kopā iznīcināt tiešām ir interesantāk. Šeit tu, šķiet, esi dūrējs, kurš met nokautus abās rokās, cerot vienkārši salauzt ienaidnieku. Pārsteidz ar enerģisku sitienu kaskādi. Atskan sprādzieni, cīnītāji drūp kā kāršu namiņi. Un šeit ir daudz lielāks mērķis: laiva. Var redzēt, kā viņi abi diezgan ilgi sitās pa asti, līdz izdevās aizdedzināt reaktoru.
  Vairākas reizes viņus pat noķēra "Eža" sistēmas gaisa lielgabali, kas aizsedza asti un neļāva tuvoties lidmašīnai. Karotājs Elrosa vērsās pie fejas:
  - Esmu nogurusi no šīs sīkās apšaudes. Es gribu spēcīgāku ieroci, piemēram, hiperkvarka bumbu.
  Feja pārmetoši pakratīja galvu:
  - Tas ir pārāk apjomīgs, vienlaikus var nēsāt tikai vienu uzlādi.
  Elrouza brīdi padomāja, un tad viņai atausa prātā:
  - Tāpēc izmantojiet maģiju, lai padarītu to atkārtoti lietojamu. Tāpat kā, piemēram, atkārtoti lietojamā sprāgstvielu patrona komiksos. - Vampīrelfs nevarēja atturēties un neizdarīja bērnišķīgu joku. - Vai arī tu esi vājš!
  Feja, kura bija aizkustināta uz ātro, apvainojās:
  - Protams, es to varu, bet vai tas būs godīgi?
  Elroza ļoti loģiski un trāpīgi teica:
  - Viltība un aprēķins: kā vīrs un sieva dzemdē uzvaru - godīgums ir trešais ritenis!
  Feja piekrita:
  - Labi, es tevi pierunāju! Iegūstiet atkārtoti lietojamu termokvarka raķeti.
  Turklāt Elrosa, līdz zobiem bruņota ar burvestībām, sāka uzbrukt vēl neatlaidīgāk. Tagad viņas upuris ir kļuvis par diezgan lielu fregati. Patiesībā parastam iznīcinātājam ir riskanti uzbrukt cietam kuģim ar tūkstoš piecsimt cīnītāju apkalpi. Pat neskaitot karavīru kaujas robotus, kuģi, bet hiperkvarka raķeti, tas ir piecpadsmit miljardi bumbu, kas nomesti uz Hirosimu. Viņa spēj saplēst zvaigžņu kuģi gan ar matricas aizsardzību, gan spēka laukiem.
  Grobūrki izrādījās kara saimnieki, viņiem raksturīgs plēsēju instinkts, evolūcijas pakāpēs izcēlušies no jocīga ķēma, kas pieķērās koku malās, pēc tam sugas, kas pretendē uz supercivilizāciju. Jau tagad vareni tipi, bet atšķirība tāda, ka krāsu elfi nevienu neciena. Un viņi piesaistīja vienlīdzīgu Berija hobitu sabiedroto atbalstu. Un jau no dzimšanas brīža ogu hobiti bija pieraduši pārvietoties vakuumā, un kosmoss groborkiešiem nešķita kā viņu dabiskā vide, tomēr bastardu mastodonu karaspēks bija lieliski apmācīts. Ogu hobiti pat vairojas, ko kosmiskā straume nes no vienas vietas uz otru, cik mānīgs dažkārt var būt to radījumu izskats, kuriem nav ne jausmas par pārošanos.
  Bet viņiem ir arī spēcīgākie pretinieki. Tie paši kobras gepardi trenējās uz īpašām maģiskām virtuālajām mašīnām, un viņiem tika dota īpaša dopa, kas izslēdza baiļu sajūtu, ļaujot atcerēties jebkādas darbības un komandas. Labi, troļļu jaguāri izceļas ar savu augsto intelektu, bet kapavīri, neuzticoties tik kaltiem radījumiem, kādi tie ir, turēja šo sugu spārnos. Kopumā tā bija raiba lielas impērijas armija, kuras mērķis bija iekarot Visumu. Kura ideoloģija bija vēlme pēc maģijas un burvības, seksuālas kundzības. Tomēr viņi nespēja sniegt tūlītēju atbildi.
  Elrosa to izmantoja, ievietojot termokvarka lādiņu vidējās klases kuģos. Iznīcinātājs aizdegās un sadalījās, kam sekoja brigantīna, kas iekļuva trieciena vilnī. Tiesa, meitenei nācies arī manevrēt. Vairākas reizes stari dedzināja ķermeni, tikai perfekta aizsardzība viņu izglāba, taču temperatūra paaugstinājās, meitenei pat nolobījās deguns.
  - Viņi mani tikai apcep! - meitene nomurmināja. - Vai ir iespējams pastiprināt aizsardzību, kā datorspēlēs, pārslēgt to uz burvju dieva režīmu!
  Pasaku komandieris viņai atbildēja:
  - Protams, jūs varat, bet šajā gadījumā tas nebūs interesanti. Tāpat arī risks un adrenalīna izdalīšanās asinīs. Turklāt manevrēt. Izmantojiet zvaigžņu zaķa cilpas tehniku!
  - Centīsimies!
  Vairākas vērtīgas apjukuma un panikas minūtes tika apmaksātas ar to ģimeņu asarām, kuras dusmīgi gaudoja par mirušajiem.
  Elroza ar drebuļiem balsī jautāja:
  - Ka viņi netic satikšanai labākā pasaulē.
  Feja paskaidroja:
  - Asaras bija vēl jo rūgtākas, jo progresīvie kapenieki, tāpat kā daži pārāk attīstīti krāsu elfi, izrādījās gandrīz visi ateisti un neticēja debesīm. "Augsta līmeņa burve ķiķināja, izsitot dzirksti no viņas kreisās acs. - Tiesa, spiritisms ir ārkārtīgi modē; daudzi sazinājās ar saviem gariem, līdz iekrita starpdimensiju caurumos, kas izcēlās sabrukuma zonā. Tur viņi pārcēlās kaut kur, cieši, no kurienes vairs nebija atgriešanās. Protams, nāve nav beigas, taču ir saprotami būt labākam miesā nekā garā. Turklāt šajā sabrukumā nav iespējas iepazīt jaunu skaistu pasauli vai elli!
  Elrosa izplūda smieklos.
  - Var būt! Es pieņēmu magolicismu, spītējot vairumam savu Magoslava tautiešu. Lai gan nevainīgā jaunava dzirdēja, ka vecākais brālis-patriarhs ir Antikrists.
  Pasaku komandieris smējās:
  - Katrai rasei ir sava reliģija, taču visiem dieviem ir viena kopīga iezīme, kas raksturīgas rasei, kas tos apliecina.
  Vampīrelfs teica, pērle:
  - Tāpēc es viņiem atzīšos ar visspēcīgāko raķeti, kas saplēš neticību.
  Un Elrouza turpināja novākt bagātīgu ražu. Tas iznīcināja visus, jo raķeti varēja reproducēt bezgalīgi daudz reižu un vienlaikus iznīcināt desmit iznīcinātājus.
  Cilvēki virzījās uz priekšu, drūzmēja ienaidniekus, liekot tiem atkāpties. Tomēr šoks ātri pārgāja, un drūmā kapenieku rase sāka nikni reaģēt. Viņu komandieris, kosmosa supermaršals, šausmīgi nopūtās, vicinādams savu mutantu stumbru:
  - Es to izsmidzināšu fotonos, sasmalcināšu kvarkos, uzasināšu melnos caurumos, sagriezīšu kombinezonos! - Un viņš kļuva arvien dusmīgāks. - Tūlīt sitiet stulbos ar visspēcīgākajiem ieročiem! Izmantojiet nekromantu burvjus!
  Ārējā formējuma iznīcinātāji izmeta konteinerus ar mīnām un atklāja uguni uz laivām un pretburvjiem. Kreiseri, pabeidzot manevru, izšāva savus pirmos salvetes ar raķešu palaišanas ierīcēm, mērķējot uz Magosoiders un triecienplatformām. Un lidmašīnu pārvadātāji atvēra savus vēderus, no kuriem izlidoja veseli nekromantu burvju bari. Šķiet, ka tie nav lieli, bet ar izcilu manevrēšanas spēju, zvaigžņu kuģi bez inerces masas, kas spēj paātrināties līdz superluminālajam ātrumam pat parastā trīsdimensiju telpā. Kāda jēga, un parastajiem ķermeņiem tas nav iespējams - gravitācija saspiež. Iznīcināšanas moduļi radīja stingers un sāka izspļaut iznīcināšanas dāvanas. Tās tiešām atgādināja kamenes, bet ne vienkāršas, bet trakotas, kuras apsēdušas sīkas pavēles. Tomēr ar nekromantu burvju palīdzību zemākie gari šīs mašīnas kontrolēja.
  Johans pamodās no šī spēcīgā ilūziju spiediena. Tādu plūsmu viņš vēl nebija redzējis. Kosmosa kuģis nolaidās uz citas planētas. Pat smagums bija atšķirīgs, un to varēja just. Bet gravitācija joprojām ir tāda pati.
  
  IESPĒJAMS PĀRĒJUMS SMAGĀ KARĀ
  Un tā vācieši četrdesmit trīs beigās ieņēma Kaukāzu. Ziemā viņi aprobežojās ar aizsardzību, bet attīstīja ofensīvu Āfrikā un Irānā.
  Staļins, protams, nesēdēja dīkā. Padomju vara sāka uzbrukuma operāciju pie Ļeņingradas un Voroņežas apgabalā.
  Dubultais sitiens, garām mērķim. Netālu no Ļeņingradas Fritz izmantoja Panther-2 un reaktīvos iznīcinātājus. Voroņežas virzienā krievi jau palaiduši IS-2. Kā izrādījās, jaunā tvertne nav pilnīgi ideāla.
  Sākumā Sarkanajai armijai izdevās Voroņežas izrāviens, bet pēc tam vācieši sāka spēcīgu pretuzbrukumu no dienvidu flanga un izveidoja veselu katlu padomju transportlīdzekļiem. Tajā pašā laikā nacisti vispirms izmantoja pašpiedziņas pistoli E-10, vieglu, zemu, ātru un manevrējamu ar salīdzinoši spēcīgām bruņām.
  Pēc padomju karaspēka sakāves Voroņežas tuvumā bija darbības pauze. Staļins sāka rīkoties piesardzīgāk, un vācieši pārgāja uz Āfriku un Irānu.
  Hitlers mēģināja pilnībā ieņemt melno kontinentu, lai atbrīvotu rokas un iegūtu papildu līdzekļus. Turklāt Fritz vēlējās palīdzēt Japānai, kurai cīņas nevedās pārāk labi.
  Lielu lomu spēlēja Vācijas zemūdeņu flote, kuras skaits nepārtraukti pieauga. Jaunas ar ūdeņraža peroksīdu darbināmas zemūdenes ir parādījušas savu kopējo pārākumu pār līdzīgu klašu kuģiem. Vāciešiem bija arī torpēdas, kas varēja uztvert skaņu un siltumu.
  Tādējādi sabiedroto flote sāka ciest milzīgus postījumus. Līdz jūnija vidum vācieši ieņēma Dienvidāfriku, bet jūlijā Madagaskaru, beidzot iekarojot visu melno kontinentu.
  Tiesa, 22. jūnijā Staļins atkal sāka virzīties uz priekšu Rževa-Sičova virzienā, masveidā izmantojot jaunākās tehnoloģijas. Jaunais T-34-85 tanks, kas bruņojumā un bruņās bija zemāks par Panther-2, tomēr bija pārāks par iepriekšējiem trīsdesmit četriem modeļiem.
  Vācieši sēdēja spēcīgā aizsardzības līnijā un atvairīja ofensīvu, paļaujoties uz reaktīvajām lidmašīnām, jauniem ložmetējiem un ložmetējiem, kā arī gāzes palaišanas ierīcēm. Pats uzbrukums nebija taktiski pēkšņs, un tāpēc izrādījās vieglāk atvairīt. Bet tomēr pēc divu nedēļu kaujām padomju karaspēks ieķīlējās Frica pozīcijās.
  Un vācieši pārāk daudz enerģijas ir novirzījuši Āfrikas operāciju teātrim. Bet kaujās piedalījās jaunas franču, portugāļu, spāņu un pat zviedru divīzijas. Zviedrijā parlamenta vēlēšanās uzvarēja nacionālsociālisti, un pāris brīvprātīgo divīzijas devās uz fronti.
  Turklāt pēc Kaukāza zaudēšanas Sarkanā armija piedzīvoja degvielas deficītu un līdz ar to nebija tik kaujas gatavība.
  Pēc divām nedēļām Staļins apturēja ofensīvu un negaidīti ierosināja Hitleram miera sarunas. Līdz tam laikam kļuva skaidrs, ka krauts Āfrikā gatavojas pilnībā atraisīt rokas un ar visu spēku varēs uzbrukt PSRS.
  Fīrers vienojās par pamieru ar Staļinu. Patiešām, arī Japānai ir jāpalīdz, bet ko šajā laikā var darīt PSRS?
  Vācieši uzsāka ofensīvu Irānā un Indijā 1944. gada augustā. Mēneša laikā vācu tanki atradās Deli, apvienojot spēkus ar japāņiem. Un mēnesi vēlāk visa Indija bija Vācijas kontrolē.
  Fīrers deva pavēli sagatavoties nolaišanai Lielbritānijā. Manāmi palielinājusies Anglijas bombardēšana, tostarp ar ballistiskajām raķetēm.
  Japānai 1944. gada novembrī izdevās pārsteidzoši liela uzvara, pārtverot amerikāņu desanta mēģinājumu Filipīnās ar vācu ložmetēju palīdzību. Šeit pirmo reizi lieliskie Uzlecošās saules zemes kaujas kuģi varēja parādīt sevi pilnā krāšņumā.
  Amerikāņu sakāve bija smaga. Un ar Vācijas zemūdeņu flotes atbalstu Japāna uzsāka pretuzbrukumu Klusajā okeānā.
  Tikmēr Staļins un Hitlers risināja sarunas. Neizdevās vienoties par abu diktatoru personisku tikšanos. Taču jau pašā sākumā bija skaidrs, ka abas puses ir pārāk lepnas. Staļins negribēja atteikties no Ļeņingradas, Hitlers nevēlējās atteikties no Petras pilsētas.
  Un Frici gribēja paturēt Kaukāzu pilnībā sev, un Staļins uzstāja uz kopīgu pārvaldību.
  Taču abas puses vēl nav pārgājušas uz karadarbību. Hitlers plānoja pārņemt Lielbritāniju un atbrīvot rokas. Staļins cerēja uz jauniem notikumiem tanku un aviācijas jomā. Taču jaunā T-44 mašīna izrādījās nepietiekami uzticama un prasīja tehnisku uzlabojumu, un padomju dzenskrūves lidmašīnas bezcerīgi atpalika no vācu reaktīvajām lidmašīnām.
  Ziemā vācieši kopā ar japāņiem Klusajā okeānā padzina dažus amerikāņus un ar zemūdenēm nodarīja jeņķiem milzīgus postījumus.
  1945. gada martā vācieši pastiprināja savu bombardēšanas kampaņu pret Lielbritāniju, izmantojot dramatiski palielinātu reaktīvo lidmašīnu skaitu. Kā izrādījās, bumbvedējs joprojām ir labāks par ballistisko raķeti, jo pēdējā ir pārāk dārga un nav pietiekami precīza.
  Arī nacistu zemūdeņu flote sevi parādīja arvien spēcīgāk. Izmisīgi tiecoties sakaut vāciešus pa gaisu, arī sabiedrotie sāka izmeklēt sarunu procesu. Un tajā pašā laikā viņi mēģināja pārliecināt Staļinu no jauna atvērt fronti.
  Bet visu laiku un tautu vadonis joprojām gaidīja. Viņš negribēja vēlreiz vilkt ārā no uguns kastaņus. Turklāt mūsu pašu reaktīvo lidmašīnu izveide aizkavējās, un jaunā tanka T-54 izstrāde solījās aizņemt pārāk daudz laika. Jā, fašistiem izdevās izveidot marionešu valdības no vietējiem nodevējiem okupētajās teritorijās.
  Tātad padomju armijai bija jācīnās ar miljoniem savu bijušo pilsoņu. Un tas nav pārāk lieliski.
  Jā, un Japāna šajā gadījumā deva mājienu, ka, ja Staļins pārkāps pamieru, viņa atklās fronti Tālajos Austrumos.
  Tātad vācieši bez iejaukšanās varēja sagatavoties desantam Lielbritānijā. Tiesa, bija zināmas grūtības: metropolē atradās daudz ne tikai angļu, bet arī amerikāņu sauszemes karaspēka. Līdz šim ASV karoja galvenokārt jūrā un varēja atļauties pastiprināt karaspēku pašā Anglijā.
  Tas bija tas, kas radīja grūtības. Turklāt sabiedrotajiem, būdami zemāki aviācijas kvalitātē, bija pārāk daudz lidmašīnu, kas kompensēja tehnoloģiskās priekšrocības kvantitātē.
  Tāpēc Oļegs Rybačenko papildus zemes mērķu satriekšanai arī medīja ienaidnieka lidmašīnas.
  Tad meitene, kas uzbrūk lidmašīnai, iedomājās sevi pie lidmašīnas vadības ierīcēm. Šeit ir ME-262 strūkla, jaunākā modifikācija ar spārniem. Un lielā ātrumā tas uzbrūk gan gaisa, gan zemes mērķiem.
  Baskājainais skaistulis Oļegs Ribačenko savā meitenīgajā augumā veikli tiek galā ar cīnītāju. Atver uguni, lai nogalinātu ar basām kājām. Un britu lidmašīnas uzliesmoja liesmās, un amerikāņi avarēja.
  Un skaistā Oļega labajā rokā ir meitene Arabella. Kurš arī ir lielisks dūža pilots. Un viņš vada, izšaujot gaisa lādiņus kā ventilatoru, kā spārnota Valkīra.
  Oļegs Ribačenko rāda viņai dūri, sit ar pliku, noslīpēto meitenīgo kāju un kliedz:
  - Tā turpini!
  Meitene aizrautīgi atbild, atbildot rādot dūri:
  - Tā turpini!
  Četru dzinēju bumbvedējs izlido Oļega Ribačenko virzienā. Terminatora pilots viņu nošauj ar saviem 30 mm gaisa lielgabaliem, iesaucoties.
  "Labāk nogalināt vienu mamutu nekā simts žurkas, labāk vienu varoni nekā tūkstoti gļēvuļu!"
  Arabella atbild ar apaļu māju un iesaucas:
  - Divi dzīvi draugi ir labi, četri miruši ienaidnieki ir vēl labāki!
  Un no tā sitieniem tie uzsprāgst kā lidmašīnas, kas sarindotas rindā!
  Oļegs Ribačenko meitenīgā smaidā atklāj savus sniegbaltos zobus. Un atkal šauj...
  Viņš vēlas dziedāt, kas ir kareivīgi.
  Es esmu pārcilvēks, Visuma radītājs,
  Nolēmu, ka valdīšu gadsimtiem ilgi!
  Un zem mana papēža ir daudz radību,
  Patiesībā jebkurš sapnis!
  
  Veidojiet skaisti un austiet bagātīgi
  Vai es varu izstarot paklājus...
  Tiem, kas ir nepaklausīgi, būs barga atmaksa -
  Sātana bērni dosies uz Gehennu!
  
  Un bērni mani mīl no visas sirds,
  Viņš dabūs visu, ko gribēs līdz nabai!
  Vienu balvu pasniedz tikai tiesneši,
  Kam pietika veselā saprāta!
  
  Man patīk būvēt pilis kosmosā,
  Visuma objekta kopienas....
  Bet cik viņi ir kaprīzi, Dievs zina,
  Tas ir sīkums, ka viņi pārtrauc jūsu dzīves pavedienu!
  
  Viņam būs dāvana un bonuss,
  Lai stulbs cilvēks nerāpo...
  Tas ir sīkums, ko radīt, un mani tas neinteresē,
  Lai ģenerālsekretārs arī kļūst par tomātu!
  
  Es auju tīklu no zvaigznājiem,
  Spēj ar mazo pirkstiņu notriekt kvazāru...
  Man nevajag sveci, desmito tiesu -
  Es pati dāsni atmaksāšu vīrietim!
  
  Būs nemirstība, un skaistā kleitā,
  Līgava nāks pie tevis mūžībā...
  Tu būsi kā dižciltīgs karalis,
  Un bez pārtraukuma debesu partitūra tabernakulos!
  
  Harēmi un seragli ir sīkums,
  Realitāte tikai pajautā Dievam...
  Bet cilvēkiem ir jārada sava laime,
  Un nekliedz, tikai: Kungs, glāb mani!
  Ar katru vārdu kāds nokrita, uzspridzināja vai nošāva. Un skaistā Arabella, spārdīdama savas kailas kājas, metās viņam līdzi un spēlējās ar kailajiem pirkstiem, spaidot gaisa lielgabalu sviras. Un arī iegūt...
  Tāpēc viņi izšāva savus kaujas komplektus un lido atpakaļ.
  Arabella jautā baskāju skaistulei ar plašām krūtīm un grezniem gurniem Oļegam:
  - Tu esi burvīga meitene... Es vienmēr gribēju būt tāda kā tu!
  Stormtrooper brīnummeitene viegli atbild:
  - Un es sapņotu kļūt tāds kā tu! Lai gan...
  Tad Oļegs Ribačenko saprata, ka runā muļķības. Un vispār, kā vīrietis var censties līdzināties sievietei?
  Tomēr Arabella nebija izmisumā un izdeva nemirstīgu aforismu:
  - Labāk būt sievietei nekā sievietei!
  Oļegs Rybachenko piekrita:
  - Ne visi biksēs ir vīrieši, ne visi svārkos ir sievietes!
  Arabella pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Vieglāk ir savaldzināt simts sievietes, nekā dot vienai vilinošu sapni!
  Jau lidostā abas meitenes apskāvās un skūpstījās - cik viņas ir burvīgas. Viņi nedaudz glāstīja viens otru, berzēja savus koši sarkanos sprauslas un saspieda kopā savas lūpas tik spilgtas kā rožu ziedlapiņas. Cik jauki ir samīļot sievietes ķermeni.
  Bet nav laika īsti samīļot - mums jāsteidzas uz jaunu lidojumu. Un atkal nogādājiet graujošus gaisa triecienus uz Angliju. Līdz beidzot britu lauva tiks uzvarēta!
  Papildus gaisa mērķiem Oļega Ribačenko iecienītākais darbs ir tanku iznīcināšana. Tu tos nosit no gaisa. Īpaši vilinošs Tortilas mērķis ir astoņdesmit tonnu smaga mašīna! Patiešām briesmonis - briesmonis visiem monstriem!
  Toties vāciešiem jau ekspluatācijā ir sērijveida E-100, kaut kas līdzīgs Maus, bet ar blīvāku izkārtojumu, zemāku siluetu un vieglāku. Jaunais transportlīdzeklis jau varēja sasniegt kaujai pietiekamu ātrumu.
  Kopumā Oļegs Ribačenko domās iztēlojās jaunos "E" sērijas tankus gatavus līdz 1945. gada maijam. Ar pārnesumkārbas izkārtojumu uz paša dzinēja: tupus, ar gariem bagāžniekiem.
  Populārākais transportlīdzeklis E-50 pēc svara un bruņojuma ir salīdzināms ar Panther-2, taču tam ir daudz zemāks siluets un biezākas bruņas, īpaši sānos. Gan "Sherman", gan "Churchill", gan "Pershing" savās taktiskajās un kaujas īpašībās ir tālu no šī vācu transportlīdzekļa.
  Un, kad viņa parādīsies kaujas laukā, viņai vienkārši nebūs līdzvērtīgu!
  Un tie jau ir gatavi, "E"-50 un "E"-75. Otrs transportlīdzeklis ar 128 mm lielgabalu ir vienkārši tanku būves brīnums. Tas ir tik traki, ka pat Tortilla šķiet par maz.
  Un tagad baskāju karavīrs Oļegs Ribačenko jau ir tankā kopā ar skaistu meitenes komandu. Milzīgais "E"-100 ir pielāgots kustībai pat zem ūdens. Šeit ir kariete ar elfiem, piektais tajā ir Oļegs Ribačenko, un četras meitenes ar smailām ausīm ienirst Atlantijas okeāna biezumā. Un tas tur peld, griežot jūras virsmu, tā ir zemūdene uz kāpuriem.
  Jums jāšķērso Lamanšs tā šaurākajā vietā. Izlēkt uz krastu, veikt apšaudes un atgriezties atpakaļ.
  Eh, vācu ģēnijs prata radīt militārās domas šedevrus. Piemēram, zemes rakšanas tvertnes. Demokrātiskā valdības forma Vācijai izrādījās neefektīva. Kāda krīze ir parādījusies pēdējos gados? Tā nu visādi teroristi un emigranti skraidīja! Un kurš vainīgs? Pirmkārt, varas vājums!
  Bet tagad no jūras dzīlēm izlec viņu mašīna ar diviem ieročiem.
  Oļegs Ribačenko, izmantojot savu apakšējo jauno ekstremitāšu kailajiem pirkstiem, šauj ar sadrumstalotām šāviņiem pa Anglijas piekrastes baterijas ieročiem. Anglis tiek uzmests augstāk un apgriezts otrādi.
  Tas tiešām ir pilnīgs šiks!
  Oļegam Ribačenko galvā nez kāpēc pazibēja krievu dziesma:
  - Liktenīgs gads, jūs nevarat man noticēt - tūkstoš deviņi simti deviņdesmit deviņi! Velns griezīsies ar zelta ragiem, trīs deviņi otrādi!
  Un tad Hitlera karaspēka personā velni ienāca Anglijas zemē. Šeit ir oranžs elfs, kas šauj ar smagu 128 mm lielgabalu.
  Un trīsdesmit kilogramu smagas šāviņas sprādziens pacēla ienaidnieka bunkuru līdz elles debesīm.
  Ar kailajiem kāju pirkstiem Oļegs Ribačenko izšauj no sava īsā lielgabala un skatās uz meitenēm. Cik viņi ir skaisti savos trūcīgos bikini. Nevis meitene, bet vienkārši dabas brīnums. Tātad jūs vēlaties ar viņiem mīlēties ... Nē, Kārlim Marksam joprojām nav īsti taisnība. Šeit viņam ir sievišķīga daba un burvīgas meitenes miesa, bet tomēr viņu piesaista sievietes. Līdz viņu krūtīm, spīdīgajiem augumiem.
  Sirdī viņš ir cilvēks un paliks mūžīgi, lai kādos kārdinājumos nežēlīgais liktenis viņu ievestu.
  Un šeit, pusmiegā, ejot un sapņojot, ir tik patīkami... Jūs savā bagātajā iztēlē iztēlojaties Trešā Reiha uzvaru...
  Tas vēl nav galīgs, bet viss notiek!
  Šeit jūs šaujat uz baterijām, un meitene ar ziliem matiem šauj ar ložmetēju, iznīcinot britu kājniekus. Mirušie melnie krīt, un no tiem izplūst tādas pašas koši asinis kā no baltajiem. Karš ir cilvēka dabisks stāvoklis...
  Vai kā teica kāds filozofs: cīnīties ir grūtāk nekā elpot, bet daudz dabiskāk!
  Interesanti, ka meitenēm šaušanas laikā ļoti patīk izmantot savus garos, graciozos kāju pirkstus. Nav svarīgi, kādā krāsā ir kaķis, ja vien tas ķer peles. Tā tas ir arī ar meitenēm - nav svarīgi, kuras ķermeņa daļas ir skaistas.
  Lūk, kāds elfu karavīrs ar precīzu šāvienu norāvis salīdzinoši nelielu torni "Churchill".
  Nē, noteikti Oļegs Ribačenko, radās vēlme sacerēt dziesmu, un vētraina brīnumbērns vadīja zilbi;
  No šūpuļa es sapņoju kļūt par foršu karavīru,
  Lidojiet ar lidmašīnām un šaujiet...
  Vai varbūt kajītes zēns un liels pirāts,
  Lai gan jūrā tu esi tikai zaglis!
  
  Es gribēju būt militārajās lietās - kā zēns,
  Visspēcīgākā atzinība, kāda ir...
  Jums nav jāmācās cīnīties no grāmatas,
  Citādi tu kļūsi stulbs kā lācis!
  
  Bērnībā lasīju par brašiem korsāriem,
  Par iekāpšanu un pēkšņiem lēcieniem...
  Lai gan jūs varat kļūt par komisāru upuri,
  Bet puika netiek galā ar gļēvulību!
  
  Ko vēlies, to vienmēr sasniegsi,
  Jebkurš bizness vienmēr ir strīdīgs...
  Un saule apspīd arī pirātu,
  Un, ja ir vētra, arī tam nav nozīmes!
  
  Jā, karātavas arī draud
  Nežēlīgais bende uzliek ešafotus...
  Un zaglis neatradīs vietu debesīs,
  Gehenna viņu sagaida pazemes pasaulē!
  
  Kad mani pieķēra Jēzum,
  Izmisīgi es pieprasīju...
  Es padevos, nožēloju grēkus zemiskajam kārdinājumam,
  Gribēju meitenes, krāsainas mašīnas...
  
  Dievs atbildēja: tev nav piedošanas,
  Un tikai sātans gaida...
  Bende sita nekavējoties, bez kavēšanās,
  Un galva noripoja no bloka!
  
  Un es esmu ellē, bet zini, es necietu,
  Var arī ar velniem šņabi iedzert...
  Un tagad es ar baudu noriju šo dzērienu,
  Kas tiek nomazgāts ar kūku un medījumu!
  
  Jā, šī vieta ir tikai pirāti,
  Ir velni - cāļi ar blīkšķi ...
  Tāda bija atmaksa šeit,
  Šampanietis, vīns, bārbekjū no rīta!
  
  Piecsimt gadsimtus es draiskojos ellē,
  Bet šeit nāk Lielais Jēzus...
  Un elle beidzās bez jebkādiem iestarpinājumiem,
  Bija pazemē laimē - tagad tukšs!
  Ellē es tagad ļoti ciešu,
  Jā, tā ir taisnība, ka ir par vēlu nožēlot grēkus ellē...
  Es gribēju ģērbties stilīgi ar dāmu,
  Es nezināju, ka šodien nonākšu ellē!
  
  Tātad mācība citiem pirātiem,
  Dzīvo godīgi, sasniegsi mērķus...
  Lai gan, diemžēl, alga ir maza,
  Kā mēs varam atbrīvoties no nepieciešamības pēc ķēdēm?
  Laba dziesma un lieliska cīņa... Viņi izlādēja savu kaujas komplektu un atgriežas. Elfi vienbalsīgi iesaucās:
  - Lai spēks ir ar mums!
  Atkal izcila, moderna tvertne dodas jūrā. Un nelielais dziļums nav šķērslis mašīnai, kas darbojas ar ūdeņraža peroksīdu.
  Runājot par atombumbas izstrādi, Vācija nedaudz atpaliek, bet jau ir iedarbināts smagā ūdens reaktors. Turklāt tika iegūts arī moderators uz parafīna bāzes.
  Un te ir pats Hitlers... Fīrers, apsēsts, staigā pa savu kabinetu. Šķiet, ka viņš nolēma nedaudz izklaidēties.
  Hitlers trieca ar dūri pret galdu, uz fīrera uzvalka izlija mango sulas glāze. Tas izraisīja dusmu uzliesmojumu. Hitlers draudēja debesīm:
  - Kā tu, Dievs, uzdrošinies mani sasmērēt, lielais fīrers! Kurš drīz valdīs pār visām lietām!
  Gebelss patētiski atbildēja:
  - Dievs ir vissvarīgākais despots uz planētas!
  Hitlers pamāja:
  - Tieši tā! Dievs ir nežēlīgs, kas nozīmē, ka arī mēs varam būt nežēlīgi! Fašisms nogalina miljoniem, desmitiem miljonu lielam mērķim! Dievs nogalina miljardus, pilnīgi visus, kas zina ko! Lielākā daļa no mūsu upuriem ātri mirst, un lielākā daļa no miljardiem, kas mirst no vecuma, ilgstoši cieš, un cieš šausmīgi! Baznīca māca, ka lielākā daļa cilvēku pēc nāves mūžīgi degs ellē, bet pat tad, ja mēs pakļaujam cilvēku spīdzināšanai, tas ir tikai informācijas iegūšanai, un ilgākais, tas ilgs dažus mēnešus!
  Dievs mokās, visu iepriekš zinot, miljardiem miljardu gadu! Jā, un tiem, kas ir izglābti, ir maz prieka - mūžīga garlaicība Kunga verdzībā! Baznīca māca, ka Jēzus ir Visvarenais Dievs, kas nozīmē, ka Hitlers ir laipnāks par Jēzu! Vai ne!
  Gebelss atbildēja:
  - Jā, tieši tā! Kristietība ir gan "klusā" un supercieta! Viņš garantē mokas dzīves laikā un spokus pēc nāves!
  Hitlers pamāja:
  - Kāpēc Eiropā ir tik maz skaistu sieviešu! Jo viduslaikos ikvienu skaistuli uzskatīja par raganu, dedzināja un spīdzināja! Kāpēc Skandināvijā ir tik daudz skaistu sieviešu? Katoļu inkvizīcija tur tik ļoti neiespiedās. Nebūtu slikti, ja esesieši no Skandināvijas paņemtu par otrajām sievām skaistas blondas sievietes un dzemdētu veselus, garus bērnus.
  Himlers atzīmēja:
  - Jau šobrīd tiek veikti veiksmīgi eksperimenti par sieviešu mākslīgo apaugļošanu! Mēs izmantojam izcilāko vīriešu sēklu!
  Hitlers pielēca no krēsla:
  - Jā, tas ir interesanti un ir rezultāti!
  Himlers pamāja:
  - Protams, mans fīrers! Piedzima pirmie ducis in vitro mazuļu! Viņi sver daudz vairāk nekā parasti bērni! Un tas man šķiet stiprāks. Es turēju mazuļus rokās, un viņi smagi cīnījās.
  Hitlers iesmējās.
  - Tas ir labi! Tādā veidā mēs varam uzlabot šķirni! Vai jūs varat dzemdēt bērnus ārpus dzemdes?
  Himlers atbildēja:
  - Tas ir ļoti grūti, mans fīrere! Tiesa, daži uzlabojumi ir veikti, taču tie maksās pārāk dārgi! Vecmodīgais veids ir daudz labāks!
  Hitlers piekrita:
  - Un tā ir taisnība! Valdiet Vāciju!
  Ribentrops piebilda:
  - Ģenētiski apdāvinātākās slāvu sievietes varētu būt arī SS karavīru sievas. Un lai ir bērni!
  Hitlers pamāja:
  - Un tā ir taisnība!
  Himlers atbildēja:
  - Patiesībā slāvi mums kaut kādā ziņā ir radinieki! Tajos pašos Krievijas caros bija vairāk vācu asiņu nekā krievu!
  Hitlers iesaucās:
  - ES zinu! Tāpēc Krievija ir kļuvusi tik milzīga! Vācietis izaudzināja primitīvu tautu!
  Gebelss ieteica:
  - Vajag izplatīt pasakas - it kā mūsu pakļautībā krievi dzīvos daudz labāk nekā boļševikiem!
  Fīrers pārsteigts iesaucās un dziļā balsī sacīja:
  - Kāpēc tas netiek darīts tagad?
  Gebelss entuziastiski atbildēja:
  - Tiek veidots lielisks vadītājs! Mēs strādājam ar valodām tikpat daudz kā ar bumbvedējiem Lielbritānijā. Viņi izlēja lielu savu propagandu gan uz krieviem, gan britiem un amerikāņiem!
  Fīrers apmierināti pasmaidīja un, glāstījis vēderu, sacīja:
  - Meli ar mēru, saglabājot godu, lai neķertos pie sava vārda... Galu galā ir glābjoši meli, bet ir tukši meli!
  Pēc tam fīrers atkal sāka staigāt, izrunājot vienu no saviem parastajiem monologiem:
  - Kad 1933. gadā nācu pie varas, diženas Vācijas nebija. Tā bija izsmelta, izpostīta, pazemota valsts. Valstī, kurā ražošana bija samazinājusies uz pusi, bija desmit miljoni bezdarbnieku.
  Valsts, kas tika apcirsta Pirmā pasaules kara rezultātā, zaudējot visas savas kolonijas un ievērojamu teritorijas daļu. Kad nācu pie varas, neviens neticēja, ka mūs sagaida lieli sasniegumi. Bet mazā valsts, karu apcirpta, sāka attīstīties un uzvarēt. Vispirms es ieņēmu demilitarizēto zonu. Tad Austrija, redzot mūsu labklājību, brīvprātīgi pievienojās mums.
  Tad Rietumi nobijās no mūsu augošās varas un devās uz Minheni - atdodot to Sudetēm. Tad sākās Otrais pasaules karš. Gandrīz visa pasaule bija pret mums un neviens uzticams sabiedrotais. Tā kā Musolīni izrādījās tikai gļēva lupata.
  Taču trīs nedēļu laikā Polija tika sagrauta. Taču sabiedrotie neuzdrošinājās uzbrukt. Tad krita Dānija un Norvēģija. Pēc tam pusotra mēneša laikā mēs brīnumainā kārtā iekarojām Franciju, Beļģiju un Holandi, uzvarējām britus Djukera vadībā.
  Bet ar to karš nebeidzās, lai gan mēs ar to tiešām rēķinājāmies! Mums bija jātrāpa Dienvidslāvijai un Grieķijai un jāiekļūst Āfrikā. Es to negribēju, bet uz mūsu austrumu robežas ir sakrājušies desmit tūkstoši staļina tanku. Mums bija jāuzsāk karš pret planētas spēcīgāko un arī totalitāro impēriju, tādu kā mēs.
  Tai nebija lemts izcīnīt ātru uzvaru, taču pēc vairāku gadu kara spējām padarīt Krievijas lāci rīcībnespējīgu, sagūstot svarīgākos un bagātākos Krievijas reģionus.
  Āfrika un puse Āzijas kopā ar Indiju mums pakļāvās. Karu rezultātā izveidojās divreiz lielāka impērija nekā Čingishana impērija, četras reizes lielāka par Maķedonijas impēriju, piecas reizes lielāka par Romas impēriju Trojas valdīšanas laikā.
  Esam daudz sasnieguši... Bet karš joprojām nav beidzies! Maskava stāv nesatricināmi. Kas noteikti jāņem. Londona joprojām nav iekarota. Bet pats galvenais ir Amerika! Tas ir mūsu spēcīgākais un bīstamākais ienaidnieks. Tās ekonomiskais spēks ir apbrīnojams, bet gars vājš! Bet arī mēs ar katru mēnesi kļūstam stiprāki. Miljoniem vergu strādā pie mums, ražojot arvien vairāk ieroču. Mēs esam laiduši klajā daudz jaunu ieroču veidu. Reaktīvās lidmašīnas, ballistiskās raķetes, pazemes tanki un unikālas disketes lidojuma raksturlielumu ziņā.
  Nekad agrāk visā cilvēces vēsturē nav bijusi tik spēcīga un tehnoloģiski aprīkota armija kā mums. Un tagad esam tuvāk svētajam mērķim - pasaules kundzībai!
  Fīrers apstājās un sakrustoja rokas uz krūtīm, tad pabeidza. -
  Un mūsu uzvara ir tuvāko mēnešu vai pat nedēļas laikā.
  
  HAIZIVES MEITENE
  Eksāmeni Maskavas Valsts universitātē ir nokārtoti. Sņežana Koroleva, apburošā dabīgā blondīne, norāva augstpapēžu kurpes un basām kājām skrēja pa silto asfaltu.
  Viņa ir vienkārša ciema meitene, un viņai patika pieskarties cietām virsmām ar plikām zolēm. Un viņai ir vienalga, ka viņi uz viņu skatās, it kā viņa būtu mazliet traka, un tajā pašā laikā viņu apbrīno.
  Snezhana ir ļoti skaista, viņas mati ir nedaudz cirtaini un nedaudz zeltaini, un viņas seja, gluži pretēji, ir iedegusi, ar vīrišķīgu zodu un izteiksmīgu profilu. Lai gan viņa ir dzimusi ciematā, viņai ir neparasts izskats, it kā viņa patiešām būtu princese. Viņai ir daudz fanu, bet Sņežanai ir praktisks ciema prāts.
  Viņa grib precēties ar oligarhu! Un viņa par to sapņo. Viņa ir tik jauna un skaista.
  Žēl, ka miljardieri pat Maskavā nemelo uz ielām. Bet Miška viņai sekoja. Skaists jauneklis, atlētisks, muskuļots. Meitenes ir trakas pēc viņa. Bet viņš viņā iemīlēja. Kāpēc viņai vajadzīgs šis ubags? Pat ja viņš nav ubags, viņš joprojām ir vidusmēra puisis.
  Lācis tur rokās ziedus: baltas rozes. Viņi smaržo tik jauki. Un viņi iet uz viņas matiem.
  Jauneklis pielēca viņai klāt un, izstiepis rozes, murrāja:
  - Mana iztēle pārsteidza
  Tavs attēls parādījās manā priekšā.
  Tu mani iespēri kā zibens -
  Ar savu neparasto skaistumu!
  Sņežana iesmējās un pamāja ar pirkstiem jaunā vīrieša degunu:
  -Tu atdarina Puškinu? Bet tas nav galvenais!
  Jauneklis pārsteigts jautāja:
  - Kas ir galvenais?
  Sņežana smejoties atbildēja:
  - Nauda! Tas ir pats svarīgākais!
  Lācis atbildēja ar nopūtu:
  - Nu, es pabeigšu Maskavas Valsts universitāti un atvēršu savu biznesu. Es joprojām labi pelnu, piemēram, izdomāju scenārijus un spēles!
  Meitene iesmējās un iespieda baso kāju:
  - Es zinu! Jūs rakstāt arī daiļliteratūru žurnāliem. Bet tas viss ir tāds sīkums!
  Jauneklis loģiski piezīmēja:
  - Kāpēc ir par daudz naudas? Mums ir plāns doties uz Eiropu, un dažreiz mēs varam aiziet uz restorānu. Mēs esam jauni, veseli, skaisti - mums būs brīnišķīgi bērni!
  Sņežana negatīvi pamāja ar galvu:
  - Nē! Skaistums ir dievu dāvana! Un tas ir jāizmanto praktiski! Precēšos tikai ar tādu, kura bagātība ir vismaz miljards dolāru!
  Jauneklis klusi jautāja:
  - Bez mīlestības?
  Sņežana skarbi noteica:
  - Mīlestība neeksistē! Ir tikai netīra tēviņu un mātīšu iekāre!
  Mishka negatīvi pamāja ar galvu:
  - Nē! Es mīlu tevi un tikai tevi! Es nevaru dzīvot bez tevis!
  Meitene iesmējās un bezkaunīgi atbildēja:
  - Nopelniet miljardu un tad paļaujieties uz savstarpīgumu, un tā... Ziedi, tiešām, nekas, bet man labāk patīk koši, asiņu krāsas!
  Jauneklis smagi nopūtās un dziedāja:
  - Nav tādas lietas kā viltus mīlestība
  Zvaigznes debesīs mirdz ar rubīniem.
  Salauz kauna važas -
  Esiet dziļas un spēcīgas jūsu jūtas!
  Sņežana iesmējās un atbildēja:
  - Nu, sacerē. Patiesībā jūs varat staigāt ar mani. Jūs esat gudrs, jo jums ir astoņpadsmit gadi. Pastāstiet, kādus stāstus jūs iesniedzāt konkursam?
  Miška vēl smagāk nopūtās un atbildēja:
  - Man ir grūti koncentrēties. Es domāju par tevi visu laiku. Par taviem skaistajiem matiem un taviem... Jauneklis paskatījās uz leju un maigi jautāja:
  "Jūs nebaidāties uzkāpt uz šķembas, un jūsu zoles kļūst netīras!"
  Sņežana skarbi atbildēja:
  - Es neesmu tik māsa. Ciematā staigāju basām kājām no sala līdz salnai, pa dzeloņaino taku, oļiem un čiekuriem. Un tu esi pilsētnieks. Jums nav īstas drosmes!
  Mishka atzīmēja:
  - Tev piestāv basās kājas, un tomēr tā staigāt pa pilsētas ielām... Pārāk ekstravagants!
  Sņežana pasmaidīja, cik lieli, pērļaini zobi viņai bija. Daudz baltāka nekā miecēta, šokolādes āda. Miška pat bija pārsteigta, ka dabīgā blondīne var iegūt tikpat iedegumu kā arābu sieviete. Varbūt tas ir saistīts ar faktu, ka viņa kopš bērnības ir bijusi svaigā gaisā.
  Meitene negribīgi uzvilka kurpes un uzreiz kļuva garāka par Mihailu. Snezhana ir gara auguma meitene. Tas viņu pat nedaudz mulsina un rada īgnuma sajūtu - ne visi vēlas tik lielu sievu. Turklāt daudzi miljardieri ir maza auguma.
  Snezhana sapņoja par naudu. Miljardi dolāru vilināja viņas iztēli. Un es arī gribēju varu. Dot pavēles un valdīt pār pasauli. Vai arī izveidojiet dažas savas filmas. Kas arī būtu vilinoši. Izrunāt kaut ko īpašu un unikālu.
  Augstpapēžu kurpēs jūs nejūtaties tik ērti. Patiesībā, kāpēc tik skaistai meitenei ir vajadzīgas kurpes pirms sniega? Bet Maskavā tas ir patiešām biedējoši...
  Snezhana jautāja jauneklim:
  - Vai tu mani mīli?
  Miša sirsnīgi atbildēja:
  - No visas sirds un dvēseles!
  Meitene iesmējās un jautāja:
  - Tad uzrakstiet stāstu, kurā Krievija sakautu Japānu Nikolaja II vadībā.
  Lācis atbildēja ar nopūtu:
  - Man jau tas bija. Bija pat tematisks konkurss tieši par šo tēmu!
  Sņežana pasmaidīja un ieteica:
  - Nu tad nopērc man saldējumu!
  Miška pamāja:
  - Ar prieku, kāda veida?
  Sņežana paziņoja, zobus rāvusi:
  - Zemenes šokolādē!
  Jaunietis pieskrēja pie bodes un nopirka divas porcijas glāzēs no zeltīta papīra.
  Mihails pasniedza glāzi Sņežanai. Meitene paņēma to rokās un nesteidzīgi nolaizīja ar savu rozā, burvīgo mēli. Pēc tam viņa iesaucās:
  - Jā, tas ir labi! Saldējums ir garšīgs! Kad tu to ēd, tavā dvēselē uzzied neaizmirstami!
  Miša pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Ar jums pat līdz Ziemeļu Ledus okeānam!
  Meitene klusēja. Viņas domas tagad bija par kaut ko citu. Pati meitene mēģināja pelnīt naudu un uzrakstīja fantastisku stāstu par Otrā pasaules kara izdzīvojušo. Precīzāk, par diviem upuriem - zēnu un meiteni. Viņi mēģināja brīdināt par uzbrukumu, taču neviens viņiem neticēja. Un viņi nokļuva cietumā. Un 1941. gada 22. jūnijā tik un tā sākās Lielais Tēvijas karš. Vēstures gaitu nevarēja mainīt.
  Sņežanas stāsts savāca noteiktu skaitu patīk un skatījumu, taču naudu meitene par to nesaņēma. Kas merkantilo rakstnieku ļoti sarūgtināja.
  Sņežana lasīja Mišku. Šis jauneklis, atrodoties ceļā, ierakstīja viedtālrunī. Un viņam tas izdevās veiksmīgi. Kopumā nauda tiek tērēta viegli. Un tos ir grūti iegūt. Snezhana pat domāja iet uz paneli. Ar viņas izskatu tas solīja lielu naudu. Bet es negribēju zaudēt nevainību, jo tad iespēja apprecēties ar miljardieri strauji samazinātos. Nez kāpēc oligarhi mīl jaunavas. Jā, tāds ir grafiks. Snezhana gribēja lielu naudu. Bet viņai nav konkrēta plāna, kā seglos miljardieri. Oligarhi nesatiekas caur internetu. Bet tur ir tik daudz puišu. Un visi ir tik dažādi. Un ķermenis tik ļoti vēlas glāstus un kaisli.
  Lai Sņežana nezaudētu nevainību, bija jāpieliek lielas pūles. Bet viņa turējās. Lai gan es par to sapņoju naktī!
  Skaistule jautāja Mishka:
  - Vai jums, vīrieši, bez meitenēm ir grūti?
  Jauneklis godīgi atbildēja:
  - Ļoti grūti!
  Sņežana nodrebēja un atbildēja:
  - Un es gribu, lai mans vīrs būtu miljardieris! Lūdzu palīdzi man!
  Lācis svilpa, pamādams ar galvu:
  - Es esmu tevī iemīlējusies! Un es to nevienam nedošu, it īpaši podainam oligarham!
  Sņežana piemiedza aci un ar viltīgu skatienu teica:
  - Un es tevi padarīšu par savu mīļāko! Tu mani mīlēsi un samīļosi!
  Jauneklis smējās un atbildēja:
  - Oligarhus vajag meklēt tur, kur tos atrod! Varbūt visdārgākajā Maskavas restorānā!
  Sņežana izcēla zobus un agresīvi pieprasīja:
  - Aizved mani tur!
  Mishka atzīmēja:
  - Tur nav neviena ēdiena par mazāku par tūkstoti dolāru!
  Snezhana rotaļīgi atzīmēja:
  - Jo labāk, es vismaz izmēģināšu kaut ko eksotisku. Vai jums nav tūkstoš dolāru?
  Jauneklis viegli atbildēja:
  - Tev būs viens, bet mums diviem vajag divus.
  Sņežana apņēmīgi noteica:
  - Jā, es iešu viens! Un tā būs labāk!
  Lācis samulsa un klusēja. Meitene tikmēr pabeidza savu saldējumu. Viņa iemeta tukšo glāzi miskastē. Un viņa nosvilpa. Viņa ir rotaļīgā noskaņojumā.
  Gluži pretēji, Mishka kļuva skumja. Sapņi par laulībām ar Sņežanu izrādījās ilūzija. Jā, viņam ar viņu nav paveicies. Bet viņš ir līdz galam iemīlējies meitenē.
  Jauneklis skumji dziedāja:
  - Tu neesi eņģelis, bet priekš manis, bet man tu esi kļuvis par svēto.
  Sņežana pārtrauca jauno vīrieti:
  - Vārds "svētais" mani kaitina! Viņā uzreiz jūtama liekulība un liekulība! Vispār, kā saka gudrie: ja politiķis enerģiski sakrusto, tas nozīmē, ka viņa roka meklē tavu maku! - Meitene klikšķināja papēžus un smējās, dziedot. - Maks, maks, uz auklas. Karājoties uz mirdzoša bezdibeņa malas! Un liktenis slēpjas aiz stūra, turot rokās neredzamu virvi!
  Meitene ieraudzīja citu puisi. Šeit nāk Slavka. Arī izskatīgs jauneklis. Šeit jūs varat sasniegt džekpotu.
  Sņežana gurdēja Miškai:
  - Tātad tu man iedosi tūkstoš dolāru?
  Jaunais vīrietis vilcinājās. Un Sņežana pielēca un skrēja pie Slavkas. Jaunietis rokās nesa arī ziedu pušķi, tikai šoreiz tie bija koši. Sņežana pielēca viņam klāt un grabēja:
  - Sveiks Slavik! Varbūt varat aizvest mani uz Emperor restorānu?
  Jauneklis piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Noteikti!
  Uz viņa rokas dzirkstīja smaragda gredzens. Slavika tēvs ir miljonārs, un viņam vienmēr ir nauda. Tiesa, viņai patīk pārāk ļauties rokām, taču Sņežana puišus sita. Viņa, meitene, ir fiziski ļoti spēcīga un nodarbojas ar cīņas mākslu. Tiesa, dodot priekšroku bezkontakta karatē, baidoties, ka kāds nesabojās viņas nevainojamo skaistumu.
  Bet gan viņas spēks, gan stiepšanās ir lieliska. Viņš var kustināt dūri un kāju.
  Slavka kliedza uz Mišku:
  - Ej prom no šejienes!
  Miška sažņaudza dūres:
  - Nolaid toni!
  Sņežana izcēla zobus un nomurmināja:
  - Jā, Mishka, ej, tad es tev piezvanīšu!
  Slavka sarauca pieri un šņāca:
  - Kā tu piezvanīsi?
  Lielā meitene norūca:
  - Neuzdrošinies būt greizsirdīga uz mani! Satieku ar ko gribu! Ej, Mishka, tavs laiks ir beidzies!
  Jauneklis ar nopūtu atkāpās. Sņežana piemiedza Slavkai aci. Viņš ir arī izskatīgs jauneklis, ar sarkaniem matiem un lieliskiem panākumiem ar meitenēm. Un viņš iemīlējās viņā. Karaļa ir bagātāka un slaukama. Bet viņš joprojām var pārgulēt ar kādu citu - šie vīrieši ir vīrieši.
  Slavka teica:
  - Es tev rakstīju dzejoļus!
  Sņežana iesmējās un atbildēja:
  - Dzeja? Kaut kas jūs visus piesaistīja dziesmu tekstiem!
  Kārvis pamāja ar galvu un dziedāja;
  Mīlestība ir bīstama, brīnišķīgs ceļš,
  Visi, kas pievienojās, to zina...
  Jūs nevarat aizbēgt no tā, jūs nevarat nolēkt -
  Otello nožņaudza Dezdemonu!
  Snezhana smējās un atzīmēja:
  - Tas ir smieklīgi! Gribētos paklausīties ko interesantu. Un tajā pašā laikā uzkodas!
  Slava šaubīgi atzīmēja:
  - Jūs esat pārāk pieticīgi ģērbies, lai varētu ēst Emperor, ak, pats lieliskākais!
  Sņežana apņēmīgi noteica:
  - Tāpēc saģērb mani!
  Slavka pamāja mīļotajai:
  - Gāja! Tur, aiz stūra, mūs gaida mans šoferis un mašīna!
  Sņežana smejoties atbildēja:
  - Tas ir brīnumu brīnums, tavs sešsimtais mersedess!
  Slavka laboja:
  - Ir jau astotais simtais! Kopumā mums ir brīnišķīgi zīmoli!
  Sņežana pielēca un grieza ratu gaisā, dziedot:
  - Meitenes ir dažādas - dzeltenas, baltas, sarkanas. Bet visi grib vienu un to pašu - greznā mašīnā!
  Mercedes nav īpaši iecienīts auto lielajai, izliektajai meitenei Sņežanai. Tas būtu Cadillac vai kaut kas vēl lielāks. Viņi apsēdās, šoferis bija melnādains afrikānis, un viņš jautri pamirkšķināja saimniekam.
  Meitene ceļā jautāja:
  -Vai esat mēģinājuši nodarboties ar kādu biznesu?
  Slavka pasniedza viņai dārgo palmu alu un gurkstēja:
  - Es to izmēģināju. Jo īpaši jūs varat kļūt bagāts, pārdodot datorspēles!
  Snezhana tam piekrita:
  - Pieprasījums rada piedāvājumu! Miška raksta visus stāstus, bet kam tie vajadzīgi?
  Slava piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tu nekad nezini. Tagad nav grāmatu laiks. Tagad valda spēles un filmas! Un datorgrafika!
  Sņežana malkoja palmu alu, kas pagatavots no kokosriekstiem. Tas ir garšīgs un patīkams. Nevis kā lēts pārtikas produkts. Sņežanai negaršoja alus, viņa baidījās kļūt resna. Viņa jau ir gaļīga. Kaut kur uz šīs līnijas tas līdzsvaro, ka diēta vairs nav lieka. Sņežana daudz ēd, bet arī daudz trenējas. Viņai ir flīžu abs un stiepļu muskuļi.
  Slavka mēģina aizdedzināt cigareti, bet Sņežana sarauc pieri un neapmierināti dārd:
  -Kāpēc tev vajag šīs muļķības! Tu sabojā savu veselību!
  Jauneklis izdzēš cigāru un saka:
  - Man liekas, ka tu esi mazliet pieņēmusies svarā! Vai jūs apmeklējat sporta zāli?
  Sņežana iecirta:
  - Man nav tauki, bet muskuļi! Bet tev, Slavka, nenāktu par ļaunu uzmundrināt sevi. Lācis tevi izsistu, bet tu viņu iebiedē!
  Slava nicinoši šņāca:
  - Lācis ir rakstnieks un botāniķis!
  Snezhana iebilda:
  - Nē, viņa muskuļi ir daudz lielāki un izteiktāki nekā jūsējie! Tu tiešām esi slaids!
  Slava nopietni atbildēja:
  - Tas ir no dabas! Es ēdu daudz. Kopumā man nepatīk, ka tu satiekies ar Mišku, Volodju un Sašku. Meitenei nav pareizi pavadīt laiku ar dažādiem puišiem!
  Sņežana nosmīnēja un atbildēja:
  - Viņi visi ir smuki jauni vīrieši, un naudas ir. Tikai ar mani viņi uzvedas pieklājīgi! Lūk, tu vari ar mani satikties.
  Slava skarbi piezīmēja:
  - Sasodīts. Nu, varbūt es varu vismaz noglaudīt tavu kāju?
  Snezhana stingri atbildēja:
  - Ja tu mani aizvedīsi uz restorānu, lai tā būtu, es atļaušos!
  Viņi abi devās uz modes veikalu. Slavka ir nedaudz īsāka nekā Mishka un ievērojami plānāka. Uz Snežanas fona viņš kopumā izskatās mazs, meitenei plecos ir plati un kāds ir viņas krūšu izmērs. Slavka to pamana un visu laiku cenšas izstiepties un stāvēt uz pirkstgaliem.
  Sņežana, gluži otrādi, sāk izliekties. Viņa ir diezgan gara meitenei, un viņai tas nepatīk. Ne visiem vīriešiem patīk lielas meitenes, īpaši miljardieriem. Tiesa, spilgtais skaistums to kompensē, puišiem nav gala.
  Bet dažreiz Snezhana sāk veidoties kompleksi.
  Kopumā viņa jau ir pieredzējusi meitene. Divpadsmit gadu vecumā viņai izdevās nokļūt speciālajā skolā, jo vienam zēnam salauza degunu un citam izsita aci. Es tur pavadīju gandrīz gadu. Nu nekā īpaši biedējoša tur nebija. Ja vien meitenes nav pārāk nervozas, videokameru ir daudz. Bet ēdiens bija labs, un nepretenciozai ciema meitenei sēdēšana bija normāla. Speciālajā skolā ir gan datorklase, gan peldbaseins, un viņi ved uz ekskursijām, un tikai divas stundas ergoterapijas dienā. Mājās Sņežana strādāja daudz vairāk.
  Viņas ģimene iekļuva lielos parādos, un bērniem, pretēji visiem likumiem, bija jādzīvo kā cara laikos.
  Sņežana sodu izcieta un pat ar to vicināja. Piemēram, es esmu tik foršs. Viņa bija spējīga meitene un bez šaubām iestājās Maskavas Valsts universitātē. Viņa izcēlās ar absolūto atmiņu, un Snezhana, vienreiz izlasījusi mācību grāmatu, atbildēja bez vilcināšanās.
  Bet tajā pašā laikā ļoti spējīgai meitenei nepatika mācīties. Es izlaidu lekcijas un kopumā centos pēc iespējas mazāk apmeklēt universitāti.
  Pēdējā laikā Snezhana ir sākusi interesēties par datorspēlēm. Un kas? Paņemiet savu iPhone un spēlējiet, pat peldoties.
  Slavka pats izvēlējās viņas drēbes. Jaunietis izņēma naudu no kartes, izvēloties modernas, dārgas, skaistas lietas.
  Sņežana apbrīnoja sevi spogulī. Viņa izcēlās ar karavīra skaistumu. Muskuļots ķermenis, šaurs viduklis un grezni gurni ar augstu krūšutēlu. Varbūt pārāk plati pleci un spēcīgs kakls - tipisks Amazon.
  Seja ar nevainojamiem vaibstiem, piemēram, sengrieķu dievietes statuja. Iespējams, šādi Hellas tēlnieki būtu attēlojuši Artemīdu vai Atēnu.
  Sņežana nopūtās. Diemžēl daudziem vīriešiem patīk trauslas un sīkas sievietes. Viņai piemīt arī karotājas skaistums.
  Un viņai nav tik vienkārši izvēlēties balles kleitu, kas labi pieguļ!
  Bet kaut kā, kaut kā viņi viņu saģērba.
  Un Slavka viņai pat atnesa no mākslīgiem dimantiem izgatavotu kaklarotu. Sasodīts, mantkārīgais puisis, to varēja izgatavot no īstiem akmeņiem!
  Sņežana nedaudz apbrīnoja sevi. Tātad viņa izskatās vēl vairāk kā princese no viduslaikiem. Ja vien seja nav pārāk tumša.
  Slavka atzīmēja:
  - Nenāktu par ļaunu mazliet balināt seju! Un viņa ir tumšādaina kā aziātiete!
  Snezhana iebilda:
  - Man ir āriešu sejas vaibsti. Es nekad neesmu lietojusi kosmētiku un nesākšu!
  Slavka atbildēja ar nopūtu:
  - LABI. Tu zini labāk.
  Viņi uzsmidzināja Sņežanai dārgas smaržas, un viņa, tik eleganta un grezna, sekoja Slavkai. Viņš arī pārģērbās smokingā ar tauriņu un uzvilka cilindru. Taču tādā veidā viņš viņai šķitis mazāk cienījams - puika džentlmeņa uzvalkā.
  Nesteidzīgi viņi izgāja no istabas un iekāpa skaistā mašīnā.
  Slavka loģiski atgādināja:
  - Bagātākā publika restorānā būs krietni vēlāk, pa dienu viņiem ir bizness. Varbūt pagaidām varam izklaidēties?
  Sņežana atbildēja ar nenoteiktu toni:
  - Brauksim pa Maskavu!
  Un ieslēdza iPhone. Viņa nevarēja sagaidīt, kad varēs spēlēt. Tas patiešām ir progress: jūs lejupielādējat visas spēles no interneta un izgriežat sevi. Tiesa, pastāv briesmas. Tas rada lielāku atkarību nekā alkohols.
  Snezhana spēlē savu mīļāko lomu: viņa ir karaliene, kas iekaro citus štatus. Protams, mums ir jāveido armija, jāceļ ekonomika utt. Un tas prasa naudu un resursus. Bet paldies Mishka - viņš ieteica krāpnieka kodu. Un tagad viņa ir radījusi sev resursus, izkrausim karaspēku un pārcelsim uz citiem gadsimtiem.
  Piemēram, viņi cīnās pret jums ar šautenēm zirga mugurā un arhaiskiem lielgabaliem. Un jūs bombardējat viņus ar atombumbām un milzīgiem tankiem. Bez jebkādām šaubām un argumentācijas.
  Sņežanai nepatīk pielikt daudz pūļu. Met divdesmit pirmā armādi pret sešpadsmitā gadsimta armijām. Un izbauda pērienu. Ko viņai vēl vajag? Viņa ir augstākās sporta kategorijas dāma.
  Sņežana novilka kurpes un jautāja Slavkai:
  - Masējiet manas pēdas, bet neuzdrošinies bāzt rokas virs ceļiem, es tevi sitīšu!
  Slavka jau ir nokļuvusi zem Sņežanas karstās rokas. Viņai ir varonīgs spēks.
  Un pieticīgi masē viņai zoles.
  Meitene spēlē sev. Uzliku speciālas virtuālās brilles. Tādā veidā jūs varat redzēt cīņas daudz labāk.
  Pilnīgas klātbūtnes un tūkstošiem vienību ilūzija. Un jūsu karaspēks virzās uz priekšu. Šeit viņi met atombumbas uz ienaidnieka pozīcijām. Kad viens krīt, tūkstošiem karotāju uzreiz pārogļojas. Šeit interesanti ir arī ķīmiskie ieroči. Tas arī kūp un ceļas, tie ir dēmoni, kas dejo.
  Snezhana salauž ienaidnieku. Spēki ir nevienlīdzīgi, lai gan vēl paspēju pazaudēt pāris tankus un vairākus helikopterus. Un paņem galvaspilsētu ar vētru. Šeit ir notverts vēl viens štats.
  Sņežana ar prieku dziedāja:
  - Es esmu viena no tām karalienēm, kas mīl prieku un smieklus, tikai ar parastu smiekli skūpstīties ir grēks!
  Un viņš atkal spēlē. Vēl viens spēks iekarot. Un šeit atkal, kā atombumbas izsprauž.
  Un uzstādīt lāzerus uz cīnītājiem.
  Tikmēr Slava masē meitenes cietās zoles. Var redzēt, ka viņa nodarbojas ar cīņas mākslu, un ar pliku papēdi lauza ķieģeļus. Slavka domāja, ka šāda sieva var pat sagrozīt vīru. Oho, un viņš pārspēj pats sevi.
  Bet jauneklim ļoti patika Snezhana. Kopā ar viņu jūs jūtaties droši aizsargāts. Tāda sieviete neļaus savam vīram apvainoties!
  Slavka domāja, ja nu Sņežana būtu hipnotizēta? Vispār hipnoze ir tāds noslēpums, ka viņu tā vienmēr ir piesaistījusi. Vara pār pasauli - to es gribētu!
  Kā vienā filmā: kur kāds izcils, bet nedaudz traks zinātnieks mēģināja pakļaut pasauli, izdodot komandas, izmantojot mentālos viļņus.
  Protams, bija varoņi, kas viņu apturēja. Bet Slava gribētu iemācīties visus pakļaut.
  Un kļūsti par pasaules imperatoru! Un kā ar Sņežanu - cik viņa domā par sevi!
  Sņežana turpināja spēlēt. Viņa pārņēma vēl pāris valstis. Izmantojot savu tehnisko pārākumu. Un tad viņa cīnījās jūrā. Kas arī ir ļoti forši.
  Kaujas kuģi ar atomu ieročiem pret buru kuģiem. Un no attāluma atskan pēršana. Kuģi grimst un deg simtiem.
  Pēkšņi Sņežana kļuva skumja. Es atcerējos sakāvi no japāņiem Nikolaja II vadībā. Jā, un garastāvoklis pasliktinājās. Tātad mēs zaudējām.
  Un meitene apņēmīgi apturēja spēli un sāka meklēt internetā vēsturiskās stratēģijas.
  Nu tagad viņa visu sakārtos. Piemēram, tas ir Krievijas un Japānas karš 1904.-1905.
  Slavka nedaudz novērsa viņas uzmanību, noskūpstīja viņas kailo, rozā papēdi. Sņežana pakratīja pirkstu:
  - Esi uzmanīgs, mazais nelieši! Citādi es to darīšu!
  Un meitene veikli satvēra Slavas degunu ar kailajiem pirkstiem. Jauneklis ievaidējās:
  - Ak, tas sāp! Atlaidiet!
  Snezhana smējās:
  - Nu tu esi māneklīte! Eh, nepareizie puiši tagad ir aizgājuši!
  Slavka tam piekrita:
  - Jā, ne tās!
  Meitene atlaida puiša degunu un izstiepās no aizmugures. Viņa bija laimīga un dzīvespriecīga!
  Ieteikts:
  - Uzkodas!
  Slavka, zinot Sņežanas gaumi, pasūtīja: šokolādes olu krēma kūkas un piena kokteili ar kokosriekstiem un ananāsiem.
  Meitene ar prieku sāka ēst. Snezhana mīlēja labu ēdienu.
  Skaistule tomēr atzīmēja:
  - Interesanti, vai pārtika ir izgatavota no oglekļa dioksīda?
  Slava pasmaidīja un atbildēja:
  - Tas ir fantastiski!
  Snezhana loģiski atzīmēja:
  -Un iPhone ir fantastiski, un mēs tos labi lietojam!
  Slavka ne pārāk labprāt atbildēja:
  - Progress, zini. Progress!
  Sņežana sapņaini teica:
  - Un mēs lidosim uz citām planētām?
  Slava apņēmīgi noteica:
  - Līdz pašai Visuma malai!
  Snezhana smējās un atzīmēja:
  - Jā, ka gaismas mācība, ziemā un pavasarī, atkārtoju bez izņēmuma visiem meža ļaunajiem gariem!
  Slaviks apstiprināja:
  - Asprātīgi. Kas jums tagad nepatīk mūsu pasaulē?
  Snezhana godīgi atbildēja:
  - Vecās sievietes! Vienkārši šausmīgi, cik vecas sievietes ir neglītas!
  Slaviks tam piekrita:
  - Jā, neglīts. Lai gan daži septiņdesmitajos joprojām izskatās wow!
  Sņežana pazibināja zobus:
  - Kurš, piemēram?
  Slaviks viegli atbildēja:
  - Sofija Rotaru!
  Sņežana iesmējās un loģiski atzīmēja:
  - Tā ir plastiskā ķirurģija! Būtu forši izskatīties dabiski divdesmit astoņdesmit gadu vecumā!
  Slaviks piekrita:
  - Jā, forši. Nemirstība vispār ir brīnišķīga lieta.Reizēm tu sāc domāt par vecumdienām un kļūsti bail!
  Sņežana čīkstēja un šņukstēja:
  - Nerunāsim par skumjām lietām. Padomāsim labāk, piemēram, vai jāuztaisa kaut kāda filma?
  Slaviks atbildēja ar nopūtu:
  - Uztaisīt labu filmu ir dārgi!
  Snezhana ieteica:
  - Tas ir iespējams un nav pārāk dārgi. Piemēram, par sieviešu cietumu. Tāpat kā tas, ka miljardieris meiteni izvaroja un pēc tam ielika aiz restēm, lai viņa klusē!
  Slaviks loģiski atzīmēja:
  - Nav jauna tēma. Lai gan tas tiešām nav tik dārgi! Vai esat kādreiz domājis par lomu filmās?
  Snezhana godīgi atbildēja:
  - Vēl nē, bet ko?
  Slaviks loģiski atzīmēja:
  - Tev ir tāds izskats... Spēlēt dažādas karalienes un kareivīgās princeses. Tajā pašā laikā es pelnītu naudu! Jums tik ļoti patīk nauda!
  Sņežana piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Vairāk nekā puiši! Laba ideja, būs jāpamēģina!
  Meitene iedomājās sevi kareivīgas princeses lomā. Vai barbaru vadonis. Kā viņa ar basām kājām met dunci un pienaglo melno hercogu pie dēļa. Jā tas ir skaisti. Un citas lomas.
  Slaviks ieteica:
  - Varbūt varam paņemt kredītu un uzņemt filmu? Kaut kas lēts. Piemēram, par mīlestību. Romantiskas attiecības.
  Snezhana smējās un atbildēja:
  - Protams, ka darīsim! To faktiski var izdarīt par velti!
  Meitene atkal spēlēja stratēģiju. Šoreiz vēsturiski: Krievija pret Japānu. Tomēr Snezhana kaut kā neveiksmīgi sāka karu un sāka izniekot vienu kauju pēc otras. Es attinu to atpakaļ. Būtu jauki savienot krāpnieka kodu, bet kāda ir problēma - viņa to nezina šai spēlei. Bet japāņus godīgi uzvarēt nav iespējams.
  Tomēr meitene var būt viltīga. Vai arī izmantojiet akadēmijas atklājumus. Bet, ja jūs uzlabojat karaspēku, tas prasa resursus, kas nozīmē, ka tiks ražots mazāk kājnieku. Tātad Krievijas un Japānas karš nevar turpināties bez pavēlēšanas un kontroles mākslas.
  Sņežana arī spēlēs nav īpaši pieredzējusi. Viņa pirmo reizi spēlēja pie datora speciālajā skolā, ģimene viņai to neļāva. Kopumā meitenei likās pat smieklīgi, ka bērnu cietumā viņai izrādījās labāk nekā savvaļā. Bet laiki, protams, ir cilvēcīgi. Bet pati Snezhana strādāja no agras bērnības, dzīvoja nabadzībā, un viņas mīlestība pret naudu ir diezgan saprotama.
  Un arī hobiji spēlēm. Acīmredzot bērnībā par maz spēlēju. Bet spēles visas ir dažādas un tik krāsainas. Jūs savienojat brilles ar savu iPhone, izveidojat savienojumu ar internetu, un tas ir kā pasakā.
  Brilles nodrošina trīsdimensiju spēles attēlu, bet miniatūras austiņas nodrošina skaņu. Un jūs pat varat spēlēt visu, ko vēlaties lekcijas laikā.
  Tas tiešām ir progress!
  Un tagad Sņežana vēlas uzvarēt jūras kaujā, un viņai nekas cits nav vajadzīgs... Un kuģi ir redzami krāsaini, telpiski, un dūmi, un šāviņu sprādzieni, un jūrnieki skrien. Lieliska datorgrafika. Cīņu var vērot gan no attāluma, gan no tuvākas apskates. Jūs dodat komandas, norādiet uguns virzienu vai sitiet ar bultu. Jūs, protams, varat izmantot militāro padomdevēju, taču tas nav gluži tas pats. Un padomnieks nav tas labākais komandēt. Viņi nevar uzvarēt, ja vien jūs nenoregulējat spēli līdz minimālajam grūtības līmenim.
  Sņežana pēc vairākām neveiksmēm to izdarīja. Ļoti viegls līmenis, un jau izmantojot spēles pieredzi, ejam. Tāpēc viņai izdevās nedaudz dažādot spēli un beidzot uzvarēt japānieti.
  Viņa joprojām ir forša meitene. Un pret viņu tādi spēki. Ka viņa nepakļaujas ienaidniekiem. Snezhana vismaz tā domā, lai gan ļoti vieglā līmenī uzvar ar grūtībām. Spēle joprojām ir spēle. Un sākas mirstīga cīņa.
  Meitene pārkārto kuģus un spiež ar slazdā ieķertas kobras izmisumu. Un dodas uzbrukumā. Upuri un ieguvums. Un viņš atkal upurē. Tātad runa ir par taranēšanu. Japāņi zaudē. Tā kā ļoti vieglā līmenī viņu kuģi ir pārāk trausli un neaizsargāti. Tās ir pamatīgi caurdurtas. Krievu šāviņi iekļūst abās pusēs uzreiz. Un precizitāte ir zemāka.
  Tas pats notiek uz sauszemes, un jūs varat baudīt savus panākumus. Lai gan arī šeit ir smagi jāstrādā, lai uzvarētu.
  Sņežana izcēla zobus un atzīmēja:
  - Pasaules vēsturē ir dažādas lietas... Bet es uzvaru!
  Meitene pēc pāris uzvarām jūrā un sauszemē nolaidās pašā Japānā un nedaudz izbaudīja spēli un uzvaras svešā teritorijā. Kļuva iespēja pieņemt optimālākus lēmumus un veikt risinājuma manevrus.
  Sņežana pat uzmundrināja. Un viņa sāka lēkāt augšā un lejā savā krēslā. Un dziedi ar dusmām:
  - Varenais "Varjags" uzvar ienaidniekus un nedos samuraju žēlastību!
  Slavka nav tik kaislīgs ar spēlēm kā Snezhana. Patiesībā jau no agras bērnības viņš spēlēja visu. Un viņam par to nav nekādu kompleksu. Ja kaut kas ir jādara, tad tas ir jādara!
  Tomēr Slava nav pret jautrību. Jo vairāk jūs varat masēt meitenes zoles.
  Jaunietis arī sev uzlika brilles... Un šoreiz izklaide bija kosmiska.
  Un ļoti interesanti... Daudzas meitenes bikini cīnās un iekāpj kosmosa kuģī.
  Starp meiteņu varonēm: Nataša, Zoja, Aurora, Marija. Slavenās četras ir dievu meitas. Viņi cīnās kosmosā, izmantojot maģiju un jaunākās tehnoloģijas. Viņi nocēla orkus līnijkuģa gaiteņos un izcirta cauri iekāpšanas tankiem. Viņi virzās uz priekšu un uzvar ienaidnieku ar smaidiem un spilgtiem smīniem. Saules stari lido no virtuālo meiteņu pērļu zobiem, pārsteidzot dažādas radības.
  Slava darbojās, izbaudot spēli un meiteņu ķermeņa skaistumu...
  Vai viņi šturmē zvaigžņu kuģus? Jā, tādas meitenes pa dienu izdomās velnu!
  Kosmosa cīņas vienmēr ir aizraujošas un piesaista klientus. Spēļu industrijā var nopelnīt daudz naudas. It īpaši, ja maģija un tehnoloģijas tiek sajauktas. Un kad spēlē ir daudz skaistu meiteņu. Šī ir absolūti labākā garša!
  Slava spēlēja, un meitenes ar kailiem kāju pirkstiem meta bumerangus, kas grieza un saplosīja ienaidniekus. Karotāji lēcienā uzbrūk orkiem un salauž viņu smīnošās mutes.
  Slava nikni nošņāca:
  - Neviens mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs! Ļaunās meitenes sagrauj ienaidnieku! Evil Girls - sveiciens varoņiem!
  Viens līnijkuģis tiek sagūstīts, un karotāji pāriet uz nākamo. Garām pazib daudzu meiteņu kailie, apaļie papēži. Viņi visi ir tik dažādi un tajā pašā laikā lieliski.
  Kopumā pieprasījums pēc spēlēm manāmi pieauga, kad viņi sāka izlaist seriālus ar meitenēm bikini. Vīriešiem, īpaši pusaudžiem, patīk, ja meitenes ģērbjas minimāli... It īpaši, ja ir daudz karotāju no dažādām pusēm.
  Izsalkusi Slava paņēma pārtraukumu no spēles... Un pasūtīja pāris hamburgerus un kebabus.
  Arī rijīgā Sņežana bija apjucis. Un viņa izmantoja savus asos zobus. Viņa sāka plēst svaigu gaļu un svilpot:
  - Mans saldais un maigais zvērs! Es tevi tik ļoti mīlu - tici man! Mans saldais un maigais zvērs!
  Meitene baudīja sulīgo gaļu, saplēsa un ēda. Slavka ar mīlestību atzīmēja:
  - Tu esi tik burvīga tīģerene!
  Snezhana apstiprināja:
  - Es esmu briesmonis no elles!
  Un viņa nolaizīja sudraba iesmu. Viņa mīlēja ēst un varēja ēst daudz. Nav brīnums, ka viņai ir tik daudz enerģijas un spēka. Bet tajā pašā laikā meitene izcēlās ar savu grāciju un ātrajām kustībām. Viņai jau bija melni sarkana josta bezkontakta karatē, un lauza smagus dēļus. Var sadalīt līdz trim ķieģeļiem. Viņai ir vilkmes zirga spēks. Pat Snezhana nesen pāris reizes uzstājās spēkasieviešu programmā starp sievietēm un saņēma naudu.
  Vispār Sņežana taupīja sev... Varēja ieiet Emperor restorānā par saviem līdzekļiem, bet kā gan neizmantot savus daudzos fanus. Kopumā ar jauniem vīriešiem ir labi. Jūs varat viņus reklamēt ar naudu, neejot gulēt. Vecāki vīrieši ir praktiskāki, un viņiem ir tik daudz laika, ka viņus nevar slaukt, nepārdodot viņu ķermeni!
  Daudzas meitenes uzvedas šādi. Puiši tiek slaukti un bildināti ar pieķeršanos, taču ar mīlestību viņi nesteidzas. Lai gan, protams, es gribētu.
  Sņežana diez vai spēj savaldīties. Viņas jaunais, ļoti spēcīgais ķermenis ir tik izsalcis pēc pieķeršanās. Jums pat ir jālieto tabletes, lai mazinātu uztraukumu. Nē, tikai tās dāmas, kuras smagi spēlē, lai iegūtu lielu naudu!
  To var redzēt filmās un romānos. Pakaitini puišus, un viņi tev visu uzdāvinās uz sudraba šķīvja.
  Snezhana lūdza vairāk šašliku:
  - Dod man vēl!
  Slavka ar satraukumu atzīmēja:
  - Cik daudz tu sver?
  Snezhana godīgi atbildēja:
  - Deviņdesmit kilogrami!
  Slava nosvilpa:
  - Oho! Jā, tu esi tik resna!
  Sņežana bija aizvainota:
  - Tu mani redzēji bikini! Man nav ne pilītes tauku, tikai muskuļi!
  Slavka mierīgi atzīmēja:
  - Man jāiet uz diētas!
  Sņežana atbildot dziedāja:
  - Dažreiz jūtas mūs iedzen depresijā,
  Bet tautas viedoklis jau sen zināms...
  Kas ir liels, tas ir mākslas darbs,
  Un vajadzētu būt daudz labām lietām!
  Slavka savā mobilajā telefonā pasūtīja vairāk grila. Tad viņi dzēra dārgu dzērienu, un Sņežana ēda šašliku un noskaloja to ar sarkanu šķidrumu.
  Meitene uzmundrināja un dziedāja:
  - Uguns ūdens
  Piepildi glāzi...
  Kopā ar sātanu -
  Dzeram līdz metālam!
  Slavka smaidot jautāja Sņežanai:
  - Vai jums nav bail no Dieva?
  Meitene izlēmīgi atbildēja:
  - Nē!
  Slava pasmaidīja:
  - Un kāpēc?
  Snezhana nopietni atbildēja:
  - Es nebaidos no pasaku tēliem! Vai jums ir bail no Koshchei vai Baba Yaga?
  Slavka racionāli atzīmēja:
  - Nu, Koščejam vai Baba Jagai tic tikai paši mazākie bērni, bet Dievam tic daudzas, pat ļoti augsta ranga personas!
  Sņežana ciniski atzīmēja:
  - Politiķi ir izlikšanās! Viņiem reliģija ir vai nu bizness, vai flirts ar vēlētājiem. Padomju režīma laikā viņi izdeva labas grāmatas, kurās jau sen bija atmaskota Bībele!
  Slavka piekrītoši pamāja ar galvu un apstiprināja:
  - Taisa biznesu! Ikviens vēlas pelnīt naudu, un jūs nevarat iebilst pret to! Tāda ir cilvēka daba!
  Sņežana nikni dziedāja fragmentu no Karabasa dziesmas:
  - Bet tikai, lai sagrābtu visu sev par lielu prieku! Bet tikai, lai sagrābtu visu sev par lielu prieku! Tev par lielu prieku!
  Slavka arī nopietni atgādināja:
  - Bet, stingri ņemot, simtprocentīga pierādījuma tam, ka Dieva nav, nav!
  Sņežana apņēmīgi noteica:
  - Un ateistiem nav ko pierādīt! Pierādīšanas pienākums ir jāuzņemas ticīgajiem!
  Un meitene atkal sāka ēst treknu gaļu. Biezs skaistums. Viņā ir tik daudz graciozitātes un mežonīguma - taisni parteri.
  Slavka pieticīgi atzīmēja:
  - Pasaulē, protams, ir maz taisnības, un veiksme bieži vien veicina ļaunumu!
  Snezhana tam piekrita:
  - Visveiksmīgākais valdnieks ir Čingishans. Bet viņš joprojām ir zvērs! Un viņš neturēja savu vārdu!
  Slava apstiprināja:
  - Un viņš iejāja mošejā zirga mugurā! Jā, tas ir spēcīgs trieciens jebkurai reliģijai!
  Snezhana tviterī ierakstīja:
  - Zeme stenēja zem Čingishana papēža, pasaulē nav neviena drosmīgāka par krievu Ivanu!
  Un meitene iesmējās un ļoti veikli ar basām kājām savija sudraba iesmu astoņniekā, vēlreiz parādot savu neparasto spēku.
  Slavka, uz to skatoties, jutās nervozs. Kad tev blakus ir tik spēcīga meitene, tu neviļus jūties apmulsis un baidies, ka viņai trāpīs!
  Sņežana nožēlojami atzīmēja:
  - Viss, kas pastāv pasaulē, ir atkarīgs no debesu augstumiem! Bet mūsu veiksme, bet mūsu veiksme ir atkarīga tikai no mums pašiem!
  Slavka pret to iebilda:
  - Nē, mūsu pasaulē daudz kas ir atkarīgs no nenozīmīgas veiksmes! Daži ir miljardieri ar viduvējām spējām, daži ir ģēniji, kas mirst nabadzībā!
  Sņežana ierunājās:
  - Van Gogs!
  Slava apstiprināja:
  - Tieši tā!
  Meitene šaubīgi jautāja:
  - Vai, jūsuprāt, pastāv iepriekšēja nolemšana?
  Slava paraustīja plecus:
  - Var būt!
  Skaistule sarauca pieri un vēlreiz jautāja:
  - Vai tas nozīmē, ka ir Dievs?
  Slavka atbildēja, pamājot ar galvu:
  - Viena puse no manis viņam tic, bet otra ne... Bet varbūt visi mūsu dzīves scenāriji nav mūsu pašu sarakstīti!
  Sņežana nodziedāja:
  Iedomājieties šo situāciju
  Tas, kas piepildīsies, mums ir zināms iepriekš ...
  Un kāpēc tad šaubas, bažas,
  Visu pasaulē nodrošinās - grafiks!
  Meitene izlieca muguru un turpināja dziedāt hitu no bērnu filmas:
  Un mēs izaicinām vētras,
  No tā un tāpēc...
  Dzīvot pasaulē bez pārsteigumiem -
  Nevienam neiespējami!
  Lai veiksme, neveiksme,
  Šūpolēs - uz augšu un uz leju,
  Tikai šādā veidā, nevis citādi!
  Tikai šādā veidā, nevis citādi!
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Pārsteigums! Pārsteigums!
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Slava sirsnīgi atzīmēja:
  -Tev ir tik skaista un spēcīga balss. Varbūt, ja grib naudu, jāiet uz skatuves?
  Sņežana atbildēja ar nopūtu:
  - Man nav dzirdes!
  Slava bija pārsteigts:
  - Jā? Ja tev nebūtu dzirdes, tu tik labi nedziedātu!
  Meitene smējās un murmināja:
  - Jā, es dzirdu labi! Bet kaut kā neizdevās kļūt par dziedātāju. Lai gan varbūt, ja pabeigšu Maskavas Valsts universitāti, mēģināšu iet uz drāmas skolu!
  Slavka piezīmēja, padarot balsi maigāku:
  - Tev ir daudz talantu!
  Sņežana atbildēja, saraucot pieri:
  - Diemžēl es ne pārāk labi spēlēju datorspēles! Pretstatā normālajam līmenim es pastāvīgi izpūšu datora stratēģijas!
  Slavka ieteica:
  - Izmantojiet krāpniecības kodu!
  Meitene kaprīzi atzīmēja, atkal ar kailajiem pirkstiem virpinot izliekto iesmu:
  - Diemžēl es nezinu visus kodus!
  Slava pasmaidīja un ieteica:
  - Meklējiet krāpniecības kodus internetā. Vienkārši ierakstiet meklētājā krāpšanās kodus un spēles nosaukumu!
  Sņežana nopietni teica:
  -ES mēģināšu!
  Un meitene atkal uzlika virtuālās brilles un iegāja internetā. Ir daudz lietu, kas nav atrodamas internetā. Un jūs varat skatīties un atskaņot visu. Jums vienkārši jāzina, kā izmantot meklētājprogrammu. Citādi visu neatradīsi. Un tā viss starptautiskais un krāšņais ir pieejams.
  Meitene sāka meklēt spēles civilizācijas apkrāpšanas kodu. Viņai bija apnicis japāņu uzņēmums. Un šeit ir tāda spēle: vēsturiskā civilizācija. Jūs sākat pēc izvēles: Maskavas Firstiste, Mongolija, Mandžūrija, Roma, Ēģipte un tā tālāk... Un tad, līdz jūs iekarojat pasauli, jūs spēlējaties ar sevi. Šeit Snezhana nekādi nevarēja savākt nepieciešamo naudu. Stratēģija ir sarežģīta. Šeit zem jūsu kājām neguļ zelta raktuves, tās vēl ir jāiekaro. Un galvenais ienākumu avots sākumā ir nodokļi, kā arī tirdzniecība.
  Bet tiks celti nodokļi, samazināsies iedzīvotāju skaits, pieaugs noziedzība, no valsts kases tiks nozagta nauda. Ja maz darīsi, naudas pietrūks. Ieskaitot armiju, kas nozīmē, ka kaimiņi uzbruks.
  Kopumā stratēģija šeit ir ļoti sarežģīta, un ienaidnieki ir no epidēmijām, policija no noziedzības, arhitekti no ēku sabrukšanas. Un akadēmijas, un universitātes, un rakstnieku skolas, un bibliotēkas. Un joprojām ir tik daudz izklaides. Un tajā pašā laikā iekarojumi.
  Mana galva plosās no lielas slodzes. Un vēl ir pilsētas sabiedriskā doma un labklājības līmenis. Jo lielāks labklājības līmenis, jo vairāk iekasē nodokļus. Un labklājības līmenim mums vajag tik daudz dažādu preču un nozaru.
  Jā, šeit nevar iztikt bez krāpniecības koda. Plus vēl maksājums ar resursiem progresam un pārejai uz nākamajiem gadsimtiem. Šī ir sarežģīta stratēģija, Sņežana mēģināja spēlēt, novilkot apavus Maskavas Firstistei no Ivana Kalitas laikiem. Jūs sākat visu ar minimāliem resursiem un pieciem smagiem darbiniekiem. Jūs ceļat mājas un piesaistāt imigrantus. Un paplašināt savu impēriju. Jūs varat spēlēt šo stratēģiju vairākas dienas. Cik tas ir sarežģīti. Un paplašinās. Ar dažādām mājām un pasaules kartēm.
  Taču tirdzniecība ir arī smalka lieta. Jāmaksā par piegādi, par maršruta atvēršanu. Un jo tālāk, jo grūtāk spēlēt un dārgāk tirgot, un jo mazāk ieguvumu!
  Parasti meitene ātri salūza, nespēdama attīstīties un nomira zem nomadu sitieniem jau pirmajā reidā, nespējot izveidot armiju.
  Snezhana atrada krāpniecisko kodu un lejupielādēja to sev... Viņa ieslēdza minimālo ātrumu. Nauda bija kontā. Un tagad tas ir vienkāršāk, iegādājieties pārtiku un zīmogojiet darbiniekus un mājas. Piesaistīt imigrantus. Viss būs ļoti forši!
  Snezhana sāka būvēt ceļus un jaunu Maskavu, un pēc tam kazarmas ar karaspēku. Loka šāvēji, šķēpstieņi un uzlabotie musketieri. Visu var izdarīt diezgan ātri.
  Vienkārši ir pārāk daudz dažādu iespēju. Ir ārkārtīgi grūti visam izsekot.
  Tomēr Sņežanai patīk ne tikai cīnīties, bet arī vadīt un uzlabot cilvēku dzīves līmeni. Šeit ir piemērs: lauksaimniecības uzlabošana. Paši lini, rudzi, kvieši, mieži, zirņi, ķirbji. Makšķerēšana, gaļas ražošana utt.
  Izklaidējiet cilvēkus ar mūziķiem, kabīnēm, žonglieriem, dejotājiem, senet spēlētājiem un zoodārziem. Īsāk sakot, darīt kaut ko līdzīgu reālajai dzīvei valstī. Kur vajadzētu būt morgiem un zobārstiem. Un musketes, un čīkst, lielgabali un citas daļas. Kur gatavo traukus no māla un brūvē alu. Un daudzi daudzi citi!
  Un, protams, kad valsts aug, jūs veicat iekarojumus. Un Snezhana šajā ziņā gūst panākumus. Pirmkārt, kaimiņu pilsētu pievienošana. Meitene ir žiperīga.
  Negodīgais kods darbojas vēlreiz. Kopumā tas ir tikai grūti sākumā, bet pēc tam kļūst vieglāk spēlēt. Jums vienkārši jāzina, kā kontrolēt karaspēku. Tomēr varat izmantot arī ciparus. Tu met viņus uzbrukumā... Un apber ienaidnieku ar līķiem. Taču mūris tika sagrauts un pilsēta tika ieņemta.
  Spēle aizrāva Sņežanu, un viņa negribīgi pārtrauca, kad Slavka pieskārās viņas kājai un teica:
  - Mēs jau tuvojamies restorānam! Uzvelc kurpes!
  Sņežana no stratēģijas atrāvās negribīgi. Viņa tikko bija uzcēlusi katedrāli, un viņa joprojām gribēja izcelties un dižoties.
  Jā, šādā veidā jūs varat iekarot visu pasauli, pat spēlē. Nu, labi, par ko viņa sapņoja?
  Miljardieris ir jānoķer - tas ir galvenais!
  Un spēles var gaidīt!
  Pat no ārpuses restorāns Emperor pārsteidza ar savu greznību. Īsta pils baroka stilā. Ļoti sulīgs un izcili. Pie ieejas ir apsardze ar tīršķirnes suņiem. Spēcīgi puiši ložu necaurlaidīgās vestēs un ar rācijām stāv sardzē.
  Sņežana izskatījās nedaudz saburzīta, kaut arī grezna. Turklāt viņas figūra ir pārāk atlētiska dāmai. Tomēr meitenes skatiens ir ļoti augstprātīgs.
  Viņi droši vien jau pazina Slavku. Milzīgais apsargs pat izteica sarkastisku joku par pārlieku lielo meiteni, kas bija kļuvusi par viņa draudzeni, un kalsno Slaviku, kurš izskatījās pēc pusaudzes. Viņš diezgan draudzīgi atbildēja:
  - Šis ir mans jumts un drošība!
  Pēc tam viņi uzkāpa pa marmora kāpnēm. Tik kaujiniecisks un drausmīgs pāris. Īpaši meitene ar safīra acīm. Šis ir skaistums, kas piesaista ikviena uzmanību.
  Restorānā ir galdi no dārga sandalkoka un daudz spoguļu. Akvāriji ar zelta zivtiņām, skaistām deju meitenēm un pat cīnītājiem bez noteikumiem. Jūs varat sēdēt un izklaidēties ar boksa mačiem gan vīriešiem, gan sievietēm. Apbrīnojiet dažādas zivis un jūras radības. Bija pat būris ar tīģeri, un skaista meitene bikini dejoja ar plēsēju.
  Slavka apsēdās pie atsevišķa galda un veica pirmo pasūtījumu. Apkalpoja meitenes īsos svārkos, pusatvērtām krūtīm, greznām kleitām un augstpapēžu kurpēm. Dabiski ļoti skaista, lai gan ar pārmērīgu grima daudzumu.
  Pazibēja hologrammas līdzība ar izvēlni. Izvēle, protams, ir kolosāla - tas ir reibinoši. Tomēr Snezhana gandrīz nekavējoties teica:
  - Ziloņa stumbrs ar garšvielām, čūsku desām un haizivs fileju! Un arī žirafes kotletes! Un visdārgākie vīni, izturēti divsimt gadus!
  Slavka pamāja ar galvu:
  - Oho! Tas iztukšos elektronisko karti, tas man maksās naudu no mana tēva!
  Sņežana iesmējās un atbildēja:
  - Un vīrietis sieviešu labā reizēm pārdomā veselas bagātības! Vai tu neesi vīrietis? - meitenes balss kļuva rūcoša. "Nu, es tik ļoti sapņoju izmēģināt ziloņa stumbru, it īpaši, kad lasīju Plutoniju.
  Slava bija pārsteigts:
  - Ko tu vēl lasi?
  Snezhana godīgi atbildēja:
  - Kad man atņēma apmeklēt datorklasi speciālajā skolā par meiteni uzsitot pa galvu, aiz garlaicības izlasīju. Un ziniet, arī lasīšanai ir savs šarms!
  Slavka nosvilpa:
  - Vai tu mācījies speciālajā skolā?
  Sņežana pamāja:
  - Jā, gandrīz gadu... Savainoju pāris puikas!
  Slavka pārsteigta jautāja:
  - Un priekš kam?
  Snezhana viegli atbildēja:
  - Viņi smējās, ka es atnācu uz skolu basām kājām! Un vispār kaut kā pat ciema iedzīvotājiem es nepatiku. Mūsu ģimene bija pārāk nabadzīga. Es biju vienīgais klasē, kuram nebija viedtālruņa vai pat nenozīmīga mobilā tālruņa. Viņa staigāja basām kājām, līdz sniga, un dažreiz arī sniegā. Un vispār, sasodīts, pat ciematam es biju pārāk... lauku!
  Slava piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Labi! Es tev došu visu, ko tu prasīsi!
  Snezhana piebilda:
  - Un arī ķengura mēle banānu mērcē!
  Slavka ar smagu nopūtu izsita pavēli. No viņas konta izlidoja divpadsmit ar pusi tūkstoši dolāru. Jā, šī Snezhana ir dārgs sīkums.
  Meitene paņēma galda piederumus, kas izgatavoti no zelta lapiņām un ļoti smalki apstrādāti. Vienā rokā dakša, otrā nazis. Pasūtījums atnāca ātri...
  Ziloņa stumbrs bija ar garšvielām un garšīgi smaržoja. Čūsku desiņas, kas sajauktas ar augļiem, pildīta haizivs fileja un žirafes gaļas kotletes.
  Nedaudz vēlāk aspikā parādījās ķenguru mēles. Pārtikas pietiktu desmitiem pieaugušu vīriešu. Ziloņa stumbrs ir īpaši garš. Bet Sņežanai nav aizspriedumu. Viņa sāka ēst ar visu savu enerģiju. Un viņa pat no prieka murrāja:
  - Skaists zilonis!
  Patiešām, garšvielās piesūcināta stumbra garša ir unikāla. Sņežana to izbaudīja. Slavka sēdēja drūms un bailīgi domāja par to, kas viņam šajā vakarā būs. Jā, meitene ir rijīga.
  Pabeigusi pusi bagāžnieka, Sņežana sāka ēst lēnāk un ar baudu sāka malkot no kristāla vīna glāzes divsimt gadus vecu vīnu, kas bija ārkārtīgi garšīgs. Labāk ir atvēlēt laiku, ēdot to un izlaižot to caur mēli.
  Meitene jautāja Slavkai:
  -Vai esat lasījis "Plutoniju"?
  Jauneklis atbildēja ar skumjām balsī:
  - Nē! Es tikko izlasīju internetā abstraktu, ka tas ir par ceļojumu uz Zemes iekšpusi. Bet man nebija laika to izlasīt!
  Sņežana nomurmināja:
  - Man patika grāmata. Tiesa, beigas sliktas. Bet vispār, varbūt tiešām Zemes centrā ir tukšums?
  Slava šaubīgi atbildēja:
  - Tu atradīsi tukšumu. Tagad viņi to var izdarīt!
  Sņežana iesmējās un iebāza gaļas gabalu mutē. Košļāja un ieteica:
  - Uztaisīsim filmu par "Plutoniju" un jaunu pasauli!
  Slavka šaubīgi atzīmēja:
  - Filmai par jaunu pasauli ir vajadzīgs liels budžets!
  Sņežana iesmējās un atzīmēja:
  - Ja mēs izmantotu datorgrafiku?
  Slava šaubījās:
  - Ja viss būtu tik vienkārši, miljoniem dolāru netiktu tērēti grāvējiem.
  Sņežana ēda žirafes kotleti. Viņai šķita, ka tā ir labāka par cūkgaļu vai, katrā ziņā, dārgāka. Ne tik trekna, bet sulīga. Meitene nolaizīja lūpas un ieteica:
  - Un, ja tu uzņemtu filmu par kanibāliem... tas būtu gan lēti, gan jautri!
  Slava smaidot atzīmēja:
  - Kāpēc Amerikā filmas par sērijveida slepkavām un maniakiem ir tik populāras?
  Sņežana piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tieši tāpēc?
  Slavka paskaidroja:
  - Budžets šādām filmām ir ļoti mazs, taču ir zināmi honorāri. Lēti un jautri!
  Sņežana pasmaidīja un deguna balsī sacīja:
  - Kā ar maniaku vampīru? Galvenajā lomā es!
  Slavka smaidot atzīmēja:
  - Kaut kas šajā idejā ir... Var pamēģināt! Varbūt ar tik kolorītu dāmu kā jūs būs ievērojamas honorāras!
  Snezhana atzīmēja:
  - Piemēram, filma "Baška" bija ļoti mazbudžeta, bet, pateicoties Valuevam, tā savāca tik daudz naudas!
  Daļu čūsku cīsiņu kārklis nolauza. Tas ir dārgs, bet garšo pēc vistas, izņemot to, ka garšvielas piešķir tai īpašu garšu. Eksotisks. Eh, meitenes mūsdienās ir dārgas. Un karaliski bija dzimtcilvēki, ar viņiem bija daudz lētāk un vieglāk!
  Sņežana, redzot, ka Slavka klusē, sāka rūpīgi pētīt zāli. Kur viņa var atrast klientu, kurš žurnālā Forbes nav pēdējā vietā? Pagaidām zālē pārsvarā ir jaunieši. Nu skaidrs. Veciem cilvēkiem nepietiek laika un enerģijas, lai pavadītu laiku restorānos. Tomēr arī jauni cilvēki var būt bagāti. Bet Snezhana vienkārši gribēja vecāku klientu. Lai viņš ātri padoties un atstātu viņai bagātu atraitni. Pretējā gadījumā ir pārāk ilgi mocīties ar jaunu vīrieti.
  Meitene iedomājās, kā viņa, piemēram, veido filmas. Tāpat kā Lucifera Armagedons.
  Notiek grandiozas kosmosa cīņas un milzīgas zvaigžņu pasaules. Lielas iztēles produkts. Ak šie Zvaigžņu kari. Viņiem ir tik kārdinošas epizodes. Bet es gribu nošaut kaut ko savu. Un vēlams seksuālāk un atklātāk. Un vispār kļūt... Ne tik daudz par prezidenti, bet gan par neformālu Krievijas karalieni. Lai viņai būtu īsta vara, bet ne par ko atbildēt! Un dariet to savā veidā. Piemēram, skatīties erotiku visu diennakti un visos kanālos.
  Lai vispār būtu brīva morāle un brīvība it visā! Un tā, lai prezidents tiktu apsmiets un uzskatīts par blēņu. Un kā tad, kad prezidents ir kā karalis. Karalim nevajadzētu būt - tikai viņai jākļūst par karalieni. Un visi viņu lūdz un skūpsta basās kājas. Precīzāk, nevis viņas pēdas, bet pliko zolīšu pēdas, un tās krīt uz sejas.
  Un viņa ir kā dievība, otrā Buda bikini! Sņežana to pie sevis iedomājās.
  Miljoniem cilvēku no visas pasaules nometas ceļos un paklanās viņas priekšā.
  Bija pat pārākuma sajūta.
  Bet kur viņa var atrast miljardieri, kas viņai uzdāvinātu zelta kalnu? Cilvēki ir izsalkuši pēc naudas. Kad pienāks viņas laiks. Un viņa izpletīs savus spārnus pa visu pasauli. Kad atnāks viņas vīrietis? Ne vienmēr izskatīgs, bet pasakaini bagāts - miljardieris!
  Meitene atkal sāka ēst čūsku desiņas un ar prieku nobaudīja tās.
  Jā, es vēlos izveidot kaut ko foršāku par Avataru. Lai būtu specefekti un kaut kas tik skaists.
  Sņežana pēkšņi pamanīja divus metrus garus puišus ienākam restorāna zālē. Četri uzreiz. Un kopā ar viņiem ir sirms vecs vīrs tumšās brillēs, un viņa labajā rokā ir jauna meitene.
  Sņežana pat trīcošā balsī čukstēja:
  - Tikai ne mana sieva!
  Meitene gan ir ģērbusies pārāk pieticīgi priekš miljardiera sievas. Visticamāk, tas ir sekretārs. Un miljardieris Sņežana nešaubījās, ka vecais vīrs izskatījās apmēram septiņdesmit līdz septiņdesmit piecus gadus vecs; uz viņa pirkstiem bija gredzeni ar īstiem dimantiem valrieksta lielumā. Viņš pats, protams, ir ģērbies frakā, un no rubīna sirds karājas zelta ķēde.
  Šis ir viņas sapņu vīrietis!
  Tieši to viņa vēlējās sev: veca, bagāta un vēlams arī nedziedināmi slima!
  Sņežana sāka smaidīt, Slavka, pamanījusi izmaiņas viņas garastāvoklī, jautāja:
  - Vai atceries kaut ko priecīgu?
  Meitene ar prieku atbildēja:
  - Jā! Es atcerējos, ka man ir jāpelna liela nauda!
  Slava tam pilnībā piekrita:
  - Nauda nekad nekaitē!
  Sņežana saprātīgi atzīmēja:
  - Bez naudas pasaulē nav iespējams dzīvot, nē! Tajos maija saule, kā dzejnieks teica!
  Slavka jautāja skaistulei:
  - Nu ko tu darīsi?
  Sņežana čukstēja jauneklim:
  - Iedomājieties, ka mēs viens otru nepazīstam! Es redzēju laupījumu un pavēlu netraucēt mani!
  Jauneklis uzreiz uzminēja:
  - Es redzēju šo miljardieri!
  Sņežana dusmīgi atzīmēja:
  -Ja tu mēģināsi iejaukties, es tevi nogalināšu!
  Slavka vienaldzīgi atbildēja:
  - Tas mani nebiedē! Es viņu vienkārši pazīstu! Tas ir astoņdesmit deviņus gadus vecais Ārons Rabinovičs, kurš tikko apglabājis savu piekto sievu! Vai jums patīk šis?
  Snezhana viegli apstiprināja:
  - Lūk, tāds laiks!
  Slavka piemiedza aci un atbildēja:
  - Uz priekšu, precē viņu! Tad ievediet savu rūdījumu komā!
  Meitene par to pasmējās un sirsnīgi atbildēja:
  - Es noteikti braukšu!
  Un šūpodama, ar grezniem gurniem, Sņežana devās pie miljardiera. Viņa bija lieliska. Tāpat kā īstā Misis Universe. Un tajā pašā laikā vesela sieviete, kā govs.
  Miljardiera miesassargi iestājās pret viņu. Meitene apstājās un čīkstēja:
  - Atvainojiet...
  Ārons Rabinovičs aizsmacis sacīja:
  - Izlaid meiteni cauri! Ļaujiet viņam sēdēt pie mana galda!
  Un viņš apsēdās ar sekretāru. Apsardze palika kājās. Viena meitene no vienas puses ir trauslāka un sīkāka, bet otra, no otras. Taču maz ticams, ka kāds uzskatītu veselīgo un lielo Sņežanu par miniatūru. Viņa ir tipiska un veselīga ciema sieviete.
  Ārons viņai jautāja:
  - Kas tu esi?
  Viņa piepūta krūtis un teica:
  - Es esmu Sņežana!
  Miljardieris ar acīmredzamu mākslīgo zobu smaidu - ļoti lielu, gluži kā zirgam - teica:
  - Es esmu Ārons! Un tev ir lielisks vārds! Vai vēlaties vīnu?
  Snezhana lepni atbildēja:
  Ko dzēra Napoleons?
  Ārons pamāja:
  - Lai tā būtu! Labākie vīni jau ir gatavi manai atnākšanai! Tātad jūs dzersiet vislabāko!
  Sņežana iesmējās un atzīmēja:
  - Vislabākie vēlējumi? Tas ir smieklīgi!
  Ārons apstiprināja, paklanīdamies skaistumam:
  - Jā, man ir vislabākais!
  Sņežana to paņēma un dziedāja:
  - Mūsu pasaulē ir iespējams viss neiespējamais, lai gan jādzīvo uzmanīgi, it kā šautuvē!
  Viesmīles sāka pasniegt jaunus gardus ēdienus. Ieskaitot retus dzīvniekus.
  Sņežana atkal sāka ēst un ar basām kājām grozīja savu zelta dakšiņu. Viņa ir meitene, kas vienkārši ir veselīga spēka iemiesojums.
  Āronam tas patika, un viņš iesaucās:
  - Nu tu esi vienkārši skaista un jauka!
  Sņežana iesmējās un atbildēja:
  - Mans kolosālais potenciāls vienmēr būs pieprasīts!
  Meitene ielēja kristāla glāzē ar dimantiem vīnu, kuru mīlēja dzert Napoleons Bonaparts. Sņežana dzēra ar prieku, izbaudot patīkamo šķidrumu.
  Jā, viņa tagad sēž kopā ar īstu miljardieri. Tāda, par kuru vienmēr sapņojat. Vecs, bagāts, lai Dievs dotu, viņš joprojām būtu bezcerīgi slims!
  Ārons paskatījās uz Snežanu un atzīmēja:
  -Tev ir tik skaistas kājas un ļoti veikli pirksti! Tu esi tik seksīga un eksotiska!
  Meitene tam piekrita:
  - Esmu ļoti seksīga, it īpaši, ja raustu kājas! Tas ir katrā mana ķermeņa vēnā!
  Ārons piekrita, skatoties uz skaistuli:
  - Tu esi gudrības pilnība un skaistuma vainags!
  Sņežana iebāza savu baso kāju zem miljardiera deguna. Un viņš ar prieku viņu noskūpstīja. Viņš noskūpstīja meitenes maigo ādu.
  Sņežana pat sadusmojās. Meitene iesmējās un atzīmēja:
  - Un arī tu, nekas! Dedzīgs jauneklis!
  Un plēsējs iesmējās.
  Tikmēr Slavka, lai neizdegtu no greizsirdības, sita pa iPhone tastatūru, kuljot kārtējo šedevru.
  Gerda Kronšteina bija iesaistīta darbā pie "Panther"-2 izveides. Slavens un ļoti skaists karotājs ar trim partnerēm: Šarloti, Kristīnu un Magdu. Meitene novietoja dzinēju un transmisiju kopā, šķērsām un priekšā tvertnei, tādējādi saglabājot labu transportlīdzekļa vadāmību un samazinot tā augstumu līdz diviem metriem. Rezultātā "Panther"-2 izrādījās "Tiger"-2 bruņas tikai ar lieliem bruņu plākšņu slīpumiem, tā ieročiem, bet sver tikai četrdesmit piecas tonnas. Tas ļāva Panther-2 sākt masveida ražošanā četrdesmit trīs gadu rudenī, pirms jaunā spēkstacija bija gatava.
  Turklāt 88 mm 71 EL lielgabalu trūkuma dēļ Panther 2 tika izlaists ar 75 mm lielgabalu, kas sver tikai 42 tonnas, ar zemu siluetu un spēcīgām bruņām. Tādējādi vāciešiem bija lieliski aizsargāts tanks. Korpusa piere atradās 40 grādu leņķī no horizontāles un tās augšdaļa 150 mm nebija caurdurta nevienam prettanku ierocim, kā arī apakšdaļai 120 mm. 185 mm torņa piere bija noliekta 50 grādu leņķī un bija diezgan zema un šaura, tajā arī nekas nevarēja caurdurt.
  Tiesa, sānu bruņas ir 82 mm - lai arī nedaudz vājas zem nogāzēm. Bet transportlīdzekļi bija diezgan mobili un labi aizsargāti, un tornītis veica pilnu apgriezienu desmit sekundēs! Tas ir, meitenes izgatavoja tanku, kas gandrīz bija piemērots militārpersonām. Vienkārši pievienojiet nedaudz vairāk sānu, bet... Šeit jūs varat uzstādīt 90 mm bruņu plāksnes uz lauka. Un tā noteikti ir "Pantera", to nevar uztvert no jebkura leņķa.
  Jaunais tanks parādīja izdzīvošanu un efektivitāti cīņās. Jau pretuzbrukuma laikā pie Žitomiras Krauts spēja dot Panther-2 otro dzemdību.
  Šī iekārta izrādījās efektīva un salīdzinoši mobila. It īpaši, kad tam bija gatavs 900 zirgspēku dzinējs. Kaujās piedalījās Gerdas tanka ekipāža.
  Neskatoties uz aukstumu, četras vācu meitenes cīnījās basām kājām un bikini.
  Gerda izšāva 88 mm lielgabalu. Viņa no attāluma caururba padomju tanka frontālās bruņas un nošņāca:
  - Lai kobra ir gatava lēkšanai!
  Tad arī Šarlote nošāva. Sasmalcināts trīsdesmit četri. Viņa norāva sev torni un tviterī ierakstīja:
  - Slava Tēvzemei.
  Nākamā Kristīna šāva ļoti precīzi. Uztriecās padomju tankam. Un viņa čivināja:
  - Par ienaidnieku iznīcināšanu!
  Tad Magda izšāva ar basu kāju. Viņa ietriecās padomju automašīnā un dziedāja:
  - Sapnis ar basām kājām! Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un viņa piemiedza saviem partneriem.
  Četri cīnījās ļoti rezultatīvi. Un pašā pirmajā kaujā viņa izsita vairāk nekā trīsdesmit padomju tankus. Karotāji ir ļoti dedzīgi cīnītāji, kurus var uzskatīt par supermeniem.
  Gerda tik spēcīgi sita padomju tankus, ka pat rēca:
  - Es esmu vilkacis ar tērauda zobiem!
  Vācu pretuzbrukums bija spēcīgs un griezīgs. Un jaunajiem tankiem bija sava loma.
  Turklāt Krauts atvilka vairāk spēkus no Francijas, tāpēc skaidrs, ka ziemā desantu nebūs.
  Rezultātā viņiem izdevās atgūt Kijevu un pat izveidot pāris kabatas, nogriežot padomju karaspēku no Dņepras.
  Situāciju pasliktināja fakts, ka sabiedrotie apturēja ofensīvu Itālijā, baidoties no lieliem zaudējumiem, un neiebruka Neapoli. Tas arī ļāva Fricim atvēlēt daudz nozīmīgākus spēkus pretuzbrukumam.
  Rezultātā padomju karaspēks cieta nopietnu sakāvi, un vācieši nostiprinājās Dņeprā.
  Ziema pagāja salīdzinoši mierīgi. Padomju karaspēks mēģināja virzīties uz priekšu pie Ļeņingradas, bet tur jau gaidīja. Un viņi spēja atvairīt uzbrukumu.
  Pavasarī sabiedrotie devās ofensīvā Itālijā. Bet viņus sagaidīja spēcīgs ienaidnieka pretuzbrukums. Un beidzot izsists, no kontinenta.
  ME-262 parādīšanās sērijā nopietni mainīja spēku līdzsvaru.
  Šis transportlīdzeklis izcēlās ar lielu ātrumu virs 900 kilometriem stundā, jaudīgiem ieročiem un izturību, un tam bija spēcīgas bruņas. Salīdzinoši lielais svars samazināja transportlīdzekļa manevrēšanas spēju, bet tā ātrums ļāva aizbēgt aizmugures aizvēršanas gadījumā, un spēcīgi ieroči ļāva ienaidnieku notriekt vienā piegājienā.
  Līdz 1944. gada jūnijam dienestā jau bija vairāk nekā tūkstotis šādu cīnītāju, un viņi parādīja sevi kā īstus zvērus. Viņi mocīja ASV un Lielbritānijas lidmašīnas gaisā kā panteru gazeles.
  Situāciju pasliktināja fakts, ka Staļins uz militārā darba fona ļoti saslima un zaudēja apņēmību. Sarkanā armija devās uz aizsardzību, kas ļāva vāciešiem pārcelt vairāk spēku uz Franciju.
  Un varēja sagaidīt tikai sabiedroto ofensīvu un nosēšanos Normandijā un Port de Kalē. Un gudrākais Rommels, kurš saņēma ārkārtas pilnvaras no Hitlera, sagatavoja savam sabiedrotajam mānīgu slazdu.
  Turklāt debesīs parādījās daudzfunkcionālais lidaparāts TA-152, Focke-Wulf turpmākā evolūcija. Šī mašīna bija arī labāka lidojuma raksturlielumos: ātrāka un manevrējamāka nekā Focke-Wulf, un tajā pašā laikā smagi bruņota un labi aizsargāta. Viņa burtiski mocīja savus sabiedrotos debesīs.
  Parādījās arī pašpiedziņas lielgabals E-10. Arī šeit Gerda un viņas komanda darīja visu iespējamo. Mašīna izrādījās tikai 1,1 metru augsta, sverot desmit tonnas ar 400 zirgspēku dzinēju, un priekšējo bruņu biezums ļoti lielā leņķī bija 82 milimetri. Šāds transportlīdzeklis pat varētu atspoguļot IS-2 šāviņu ar galvu. Un pamēģini, iekāp tādā mazā velniņā diviem apkalpes locekļiem.
  Pašpiedziņas pistoles mazais izmērs, zemā redzamība, lielais ātrums un manevrēšanas spēja padarīja transportlīdzekli ļoti efektīvu. Un tajā pašā laikā to bija vienkārši un lēti ražot.
  Un apkalpes locekļi tajā atradās guļus stāvoklī.
  Normandijā sabiedrotie iekrita Rommela sagatavotajās lamatās. Mēs saņēmām graujošu sakāvi. Vairāk nekā miljons karavīru un virsnieku tika sagūstīti vien. Pilnīgs nokauts.
  Pēc tam Čērčils atkāpās no amata. Un Rūzvelts piedzīvoja sirdslēkmi un saslima.
  Pēc tam sabiedrotie, kurus arvien vairāk vajā vācu zemūdeņu flote, noslēdza ar krautiem pamieru. Bet Staļins tikai septembrī uzsāka novēlotu ofensīvu centrā. Bet Krauts to jau gaidīja.
  Viņiem bija izvietoti lieli spēki.
  Un pat likme uz IS-2 sevi neattaisnoja: kopš Panther-2 pēc 900 zirgspēku dzinēja uzstādīšanas kļuva manevrējamāks un ātrāks. Un tas bija aprīkots ar 90 mm ekrāniem, kas atspoguļoja visus padomju tanku šāviņus.
  Protams, pašpiedziņas lielgabals E-10 ir ļoti labs. Viņai viss ir uz vietas un ātri pagriežas. Katru reizi nomainot visvairāk aizsargāto frontālo daļu. Un sāni ir 52 mm, plus veltņi. Bet jūs varat pakārt laukā 90 mm ekrānu. Un tad tu viņu tik viegli nepaņemsi.
  Un, protams, Gerda un viņas tanka apkalpe uz Panther 2 piedalās Sarkanās armijas virzības atvairīšanā.
  Šīs ir dažas brašas meitenes.
  Viņi cīnās, kā vienmēr, basām kājām un bikini. Šī ir viņu vizītkarte.
  Šeit Gerda nosūtīja šāviņu, izmantojot savus kailos kāju pirkstus. Viņa no liela attāluma sadauzīja T-34 un dziedāja:
  - Es esmu lielisks vilks!
  Šī ir pusplika viksa!
  Tad Šarlote šauj, meitene arī ir basām kājām un ļoti forša. Viņš ar mērķtiecīgu sitienu notriec padomju mašīnu un čīkst:
  - Slava manai kareivībai!
  Šeit Kristīna iesaistās cīņā.
  Pēc tam viņš ar kailajiem kāju pirkstiem nospiež sviru un atkal atlaiž šāviņu. Sit ienaidniekam. Salauza padomju pašpiedziņas pistoles bruņas.
  Un tad Magda apsēdās pie skata. Meitene ir ļoti spēcīga un skaista. Un viņš arī izmantos basās kājas, lai vērstu ieroci uz sevi un sistu viņu. Šoreiz tas iznīcinās IS-2 frontālās bruņas.
  Un ka tas ir tikai 100 milimetrus garš un bez sasvēršanās racionālos leņķos.
  Meitenes šeit ir trakas. Un viņi neļauj Staļina ērgļiem nolaisties. Padomju karaspēka uzbrukums beidzās.
  Gerda, avarējusi SU-85, asprātīgi atzīmēja:
  - Mūsu armija ir spēcīga, tā iekaro pasauli!
  Un ar basām kājām viņš var nospiest kursorsviras pogas.
  Bet paši Frici uzbrūk, bet arī padomju karaspēks ir spēcīgā aizsardzībā. Vācieši virzījās uz priekšu trīsdesmit līdz četrdesmit kilometrus un apstājās. Tika apmainīti vēl sitieni. Tika izliets daudz asiņu. Janvārī Sarkanā armija virzījās uz priekšu centrā, taču nespēja tikt uz priekšu.
  1945. gada martā Fritz sāka ofensīvu no centra uz dienvidiem, apejot spēkus, kas atradās aiz Dņepras.
  Un šeit Krautiem bija zināmi panākumi. Viņiem bija daudz aprīkojuma, īpaši E-sērijas tanki, jo īpaši E-50 izrādījās ļoti veiksmīgs. Ar pistoli 105 mm un stobra garumu 100 EL, kura augstums ir mazāks par diviem metriem, un frontālās bruņas 250 mm un sānu bruņas 170 mm, pie racionālām nogāzēm. Tvertne ir briesmonis, taču, pateicoties Gerdas ģēnijam, transportlīdzekļa svars nepārsniedza sešdesmit tonnas, un dzinējs tika uzstādīts ar 1500 zirgspēku gāzes turbīnu.
  Un ofensīvas laikā tieši Gerdas ekipāža pārbaudīja pirmo no jaunākajām mašīnām.
  Protams, Panther 2 joprojām ir Trešā Reiha galvenā tvertne, un šādu transportlīdzekļu ir ļoti daudz. Un viņi ielaužas padomju aizsardzībā.
  Gerda ir lepna un sīksta meitene, ļoti mežonīga savā uzbrukumā. Ir arī četri no viņiem basām kājām un bikini.
  Skaista karotāja, vispār super, bet ļoti zemiska, jo grib nogalināt padomju cilvēkus.
  Gerda šāva, izmantojot kailos kāju pirkstus. Viņa no attāluma trāpīja tankam IS-2, iekļūstot padomju transportlīdzeklī.
  Pēc tam skaistule ķērca:
  - Par manām dusmām!
  Tad Šarlote izšāva no liela attāluma. Un arī izmantojot basas kājas. Sit padomju trīsdesmit četri. Viņa norāva savu torni un iekliedzās:
  - Es esmu visbaisīgākā no vācu meitenēm!
  Un kā šī rudmatainā viksa mēli rādīs.
  Tad Kristīna trāpīja ar šāviņu. Meitene ļoti cīnās. Un arī basām kājām. Padomju pašpiedziņas pistoli trāpīja šāviņš. Sit ienaidniekam. Un viņa dziedāja:
  - Es esmu briesmīgākā pasaulē
  Es nogalinu visus cilvēkus kā svītru,
  Un tiem, kas nevēlas dzīvot mierā,
  Mēs viņiem izdarām hara-kiri!
  Viņai trāpīja arī Magda, šī skaistule ar zeltainiem matiem. Viņa sasita automašīnu, jaunāko SU-100, un rībojās:
  - Uzņemsim savus ienaidniekus un sasmalcināsim tos pulverī!
  Un protams šī vāciete šauj ar plikiem kāju pirkstiem.
  Jā, četri ir ļoti agresīvi un kaujinieciski. To nevar tik vienkārši apturēt.
  Nacisti izlauzās cauri frontei un spēja sasniegt padomju karaspēka aizmuguri.
  Sarkanā armija pameta kreisā krasta Ukrainu un Donbasu. Tad rudens kauju laikā Sarkanā armija bija pilnībā spiesta atkāpties aiz Donas. Tur ar lielām grūtībām tika nostabilizēta aizsardzības līnija.
  Populārākais padomju mastodons, atšķirībā no reālās vēstures, bija SU-100.
  Šis pašpiedziņas lielgabals ir diezgan efektīvs un viegli izgatavojams. Un tā lielgabals varēja radīt vismaz dažas problēmas vācu tankiem.
  Tāpēc nacistiem neizdevās balstīties uz saviem panākumiem. 1945. gada ziema pagāja stabili. Tad pavasaris.
  1946. gada maijā nacisti pārcēlās uz Maskavu. Tas bija izmisīgs mēģinājums pēc iespējas ātrāk izbeigt karu. Tikmēr Japāna tika pakļauta ASV armijas kodoluzbrukumiem. Jau ir nomestas septiņas atombumbas, un visi ir pārliecinājušies, cik nopietni ir šie kodolieroči. Tāpēc Hitlers steidzās pēc iespējas ātrāk izbeigt karu austrumos.
  Skaidrs, ka pēc Japānas okupācijas ASV uzņemsies arī Vāciju. Tātad 15. maijā sākās izšķirošā ofensīva pret Maskavu.
  Un, protams, vācieši uzbruka Gerdu un viņas komandu. Tomēr Krautus gaidīja nepatīkams pārsteigums.
  Tātad bez vācu četriniekiem kaujā iesaistījās arī padomju četrinieki.
  Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana sēdēja uz tanka IS-7, kas bija pirmais PSRS vēsturē, un gatavojās kaujai.
  Šīs meitenes bija basām kājām un bikini, arī ļoti skaistas un seksīgas!
  Un šie četri sāka iznīcināt vācu transportlīdzekļus, pat milzīgo E-50.
  Nataša bija pirmā, kas izšāva ar kailajiem kāju pirkstiem, meitene entuziastiski iesaucās:
  - PSRS labā!
  Un viņas apvalks iekļuva vācu tankā.
  Nākamā Zoja fucked. Meitene ar zelta matiem, viņa izmantoja baso kāju, lai palaistu jaunu šāviņu. Sasmalcināja fašistu mastodonu.
  Pēc tam meitene kliedza:
  - Par Staļinu!
  Un kā daiļava smiesies no sirds.
  Tad mērķtiecīgais Augustīns ņēma un izšāva. Viņa ir šī rudmatainā karotāja, it kā šauj uz ienaidnieku. Viņš noplēsīs tornīti no Panther 2 un čauks:
  - Slava Krievijai!
  Un viņš parādīs savu mēli.
  Bet ar pliku kāju pirkstu palīdzību, kā Svetlana iepļaukās. Meitene ir ļoti forša un skaista. Viņa sasita E-50 bruņas un iesaucās:
  - Par maniem sasniegumiem un PSRS!
  Šķiet, ka meitenes ir ļoti foršas un ar humora izjūtu. Viņi ļoti enerģiski kulj šos fašistus. Tātad ir skaidrs, ka ienaidnieki nevar pretoties IS-7.
  Nataša izmantoja savus kailos kāju pirkstus, lai šautu uz ienaidnieku. Viņa salauza Frici gabalos un saplēstās lauskas un čīkstēja:
  - Par lielo Krieviju!
  Zoja ir arī gudra meitene. Viņa to paņēma un ļoti precīzi trāpīja ienaidniekam. Viņa sagrāva E-50 torni un tvītoja:
  - Padomju Krievijai!
  Un viņa to darīja, protams, ar plikiem kāju pirkstiem.
  Tad Augustīns izšāva, viņa trāpīja nacistiem. Un tad ar basu kāju viņa sūtīja vēl vienu, nāvējošu šāviņu.
  Tad viņa tviterī ierakstīja:
  - Slava Tēvzemei!
  Tālāk cīnījās Svetlana. Viņa bija sirsnīga un skaista meitene. Viņa mērķēja uz ieroci ar kailajiem kāju pirkstiem. Viņa izšāva un sasita fašistu gabalos un dziedāja:
  - Un pirmais atkausētais ielāps sapnī redzu Staļinu, un mana dzimtā Krievija ir nosēta ar līķiem!
  Meitenes šeit cīnījās ar lielu neatlaidību. Un viņi rīkojās ārkārtīgi agresīvi.
  Nataša šāva uz nacistiem ar plikiem kāju pirkstiem un ierunājās:
  - Par komunisma diženumu!
  Zoja arī spārdīja ienaidnieku, sadauzīja Frici ar basām kājām un čīkstēja, atlaižot zobus:
  - Par Lielo Staļinu!
  Augustīna šāva uz ienaidnieku, iedūra E sērijas tanku.Viņa arī izmantoja kailos kāju pirkstus, iesaucoties:
  - Par lielāko Krieviju!
  Svetlana, turpinot šaut, atzīmēja un ar pliku papēdi nospieda sprūdu, kas automātiski noslēdzās:
  - Par PSRS uzvarām!
  Meitenes ļoti spītīgi cīnījās ienaidnieka uzbrukuma priekšgalā. Arī vācieši šajā brīdī bija diezgan novārguši. Īsāk sakot, viņu uzbrukums Maskavai neizdevās.
  Viņi zaudēja simtiem tūkstošu karavīru un tanku. Taču arī Sarkanā armija bija izsmelta. Abas puses bija ārkārtīgi nogurušas. Un 1946. gada vēlā rudenī sākās miera sarunas.
  ASV piedāvāja iespēju: katrs patur sev to, ko izdevies notvert.
  Hitlers, baidīdamies no kodolbumbas un pakļauts nogurušās vides spiedienam, piekrita. Kara noguris Staļins arī izteica vēlmi panākt šāda veida kompromisu.
  Abas valstis bija pārgurušas un nogurušas... Bet Staļinam tomēr izdevās nokaulēt sev vairākus desmitus kilometru centrā, kur vācieši bija izveidojuši bīstamus ķīļus. Bet krauti saglabāja savus iekarojumus dienvidos gar Donas upi un ziemeļos gar Ļeņingradu.
  Notika apmaiņa. Krievija ir izlauzusies cauri koridoram uz Ļeņingradu, apmaiņā pret somiem par dažām teritorijām Karēlijā.
  Tā viņi nolēma, abas puses. Turklāt Hitlers bija spiests atcelt antisemītiskos likumus un piešķirt ierobežotu pašpārvaldi okupētajām teritorijām. Un pretī tika atjaunotas ekonomiskās saites. Taču Trešajā Reihā turpināja uzkrāties pretrunas.
  Pēc Hitlera nāves 1956. gada novembrī Trešajā reihā sākās cīņas par varu un pilsoņu karš. PSRS atdeva Hruščova vadībā iepriekš zaudētās zemes, atjaunoja iepriekšējās robežas, un fašistu impērija sabruka.
  Tātad kopumā stāsts par AI beidzās. Kā redzat, fašisms pasaulē neiesakņojās, bet PSRS pat pastāvēja ilgāk nekā reālajā vēsturē. Ņikita Hruščovs bija pie varas ilgāk, jo kļuva par nacionālo varoni, kurš atdeva Staļiniem iepriekš zaudētās zemes. Un viņam izdevās veikt reformas, izveidojot tautas vēlēta PSRS prezidenta amatu. Un pēc Ņikitas tas izdevās nevis Brežņevam, bet gan Šelepinam, un PSRS gāja daudz labāk nekā reālajā vēsturē. Un viņš kļuva par varenāko un spēcīgāko lielvalsti. Taču Ķīna palika kapitālistiska un sabruka proamerikāniskās varas apstākļos. Debesu impērijas ziemeļu daļas kļuva par PSRS daļu, un daudz kas mainījās.
  Bet tas prasa atsevišķu stāstu...
  Slavka to izdomāja savā iPhone, un meitene un miljardieris turpināja sarunu. Bija acīmredzams, ka vecajam vīram patīk ciema vienkāršība.
  Sņežana nolika basas kājas uz galda un ar viņu palīdzību ēda bez liekiem aizspriedumiem.
  Ārons viņai jautāja:
  -Vai tev vienmēr ir tāda apetīte?
  Sņežana pat dziedāja atbildē, aizņemoties no Visocka:
  - Un citiem slēgtā bufetē,
  Pavārs mierināja: nekautrējies...
  Jums ir tik brīnišķīga apetīte -
  Tu norisi visus viņa zirgus uzreiz!
  Ārons atbalstīja meitenes rotaļīgo toni un iesaucās:
  Jā, apsēdies pirms tālā ceļa,
  Un paņem līdzi mugursomu ar pārtiku...
  Es redzu, ka tavs zēns ir izcils,
  Bet ēst, ēst nav muļķis!
  Sņežana, dziedot līdzi un spēlējoties ar vēnām kā tērauda stiepli, sacīja:
  - Viņai jūs esat tērauda muskuļi,
  Spēcīgi muguras muskuļi...
  Ak, cirsts, krāsots,
  Koka ziloņi!
  Pēc tam Ārons atkal noskūpstīja meitenes kailo, apaļo papēdi. Viņa sajūsmā iesaucās.
  Jā, radās idille.
  Snezhana smaidot atzīmēja:
  - Es gribētu filmēties filmā!
  Ārons, smaidīdams no ziloņkaula zobiem, jautāja:
  - Kuru konkrēti? Kāda loma jūs piesaistītu?
  Snezhana ieteica:
  - Nu, pieņemsim, ka esmu meitene no divdesmit pirmā gadsimta, es atrados Spartaka laikā un palīdzēju nemiernieku vergiem sakaut romiešus!
  Ārons piemiedza meitenei un ar sajūsmu atbildēja:
  - Un kas? Sižets ļoti šiks! Man patīk - var nest milzu peļņu!
  Sņežana piemiedza ar aci un atzīmēja:
  - Jūs esat lielisks sponsors!
  Ārons pasmaidīja un atbildēja:
  - Man pirmām kārtām rūp peļņas gūšana. Filma par Spartaku būs dārga, ja izmantosiet reālus cilvēkus kā statistus. Bet šajā gadījumā būs datorgrafika un tikai daži mākslinieki.
  Meitene pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Un Spartaks būs blondīns un kultūrists!
  Ārons pamāja ar galvu:
  - Nē! Tā kā pati esi blondīne, tad otrai galvenajai varonei kontrastam jābūt ar melniem matiem!
  Sņežana iesmējās un tad ieteica:
  - Ja Spartaks ir zēns?
  Ārons iesmējās un atzīmēja:
  - Smieklīgi... Bet ne dabiski! Izrādās, ka vergi paklausīja bērnam?
  Meitene diezgan racionāli atzīmēja:
  - Un to var ierāmēt kā Spartaka parodiju! Un tas būs diezgan smieklīgi!
  Ārons pasmaidīja un trieca savu zelta dakšiņu pret galdu:
  - Tu tā domā?
  Sņežana enerģiski pamāja ar galvu:
  - Jā! Plus ietaupījums no galvenā varoņa honorāra! Puika maksās maz!
  Ārons negatīvi pamāja ar galvu:
  - Es tiešām gribēju, lai tu un Spartak būtu seksa ainas!
  Sņežana smejoties atbildēja:
  - Man nav iebildumu apskaut labu vīrieti! Bet tad bērniem būs aizliegts skatīties filmu. Tāpēc labāk ir uztaisīt attēlu bez seksa, bet smieklīgāk!
  Ārons piekrītoši pamāja ar galvu un uzsita meitenei pa plecu. Pierāda, ka, neskatoties uz savu vecumu, viņš nav zaudējis mobilitāti:
  - Jā, tieši tā! Es kaut kā par to neiedomājos! Taisīsim komēdiju! Pagaidām varbūt vari dziedāt!
  Snezhana atbildēja ar viltīgu smaidu:
  - Es dziedāšu, bet tikai tad, ja tu man pretī iedosi briljanta gredzenu!
  Miljardieris pasmaidīja un atzīmēja:
  - Un jūs esat biznesa meitene!
  Sņežana piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Dzīve māca būt pēc iespējas pragmatiskākam!
  
  JAUNAIS PRINCIS IR SPIESTI BŪT PAR VĪRU
  Puika princis Oļegs brauca zeltītā karietē. Neskatoties uz dzidro, saulaino dienu, zēna Oļega dvēselē bija ļoti skumji. Viņš bija precējies ar vecu, neglītu karalieni ar ļoti sliktu raksturu. Pretējā gadījumā cietsirdīgā tirāne vecmāmiņa draudēja iekarot viņu salīdzinoši mazo valstību. Un kāda tā sajūta ir mazam puikam, gandrīz bērnam... Briesmīgi!
  Un pat krāšņā vasaras daba nepavisam neiepriecināja. Pa ceļam pēkšņi parādījās meitene. Ļoti skaista, ar zeltainiem matiem, bet plikām, putekļainām pēdām maisu drānā, kas atveras virs ceļiem. Bet pat lupatās viņa bija skaista, ar eņģelisku seju un galvā prasmīgi nopītu ziedu vainagu. Princis pieklājīgi jautāja sulainis:
  - Lūdzu, apturiet karieti. Es esmu izslāpis un ļauju šai meitenei iegūt tīru ūdeni no strauta.
  Sulainis šaubījās:
  - Mums ir lielisks vīns, princi... Un vai šī nodriskātā sieviete lupatās nav pretīga?
  Zēns Oļegs iebilda, negatīvi pakratīdams galvu:
  - Nē! Viņa ir brīnišķīga un ļauj viņai atnest man krūzīti!
  Meitene paklanījās, paņēma no prinča rokām zelta kausu un ar apaļajiem papēžiem, kas no putekļiem mirgo pelēki, metās pie strauta.
  Sulinis šaubīgi pamāja ar galvu:
  - Viņa atņems vērtīgu lietu. Vai var uzticēties basām kājām ragamuffins?
  Princis vienaldzīgi atbildēja:
  - Lai viņai paliek vismaz kāda atmiņa par mani!
  Vecais kalps gribēja vēl ko piebilst, bet parādījās meitene. Viņa gāja ātri, bet graciozi, neizšļakstīdama ne lāsi no pilnā krūzes.
  Princis izlēca no karietes. Augstpapēžu kurpēs, modīgos marokas zābakos, zēns bija vienā augumā ar baskāju meiteni. Viņš pieņēma kausu no viņas skaistajām, iedegušajām rokām, bet ar nomāktām plaukstām.
  Ūdens šķita auksts, man pat zobi sāpēja. Prinči iedzēra divus malkus, tad izlēja šķidrumu no kausa. Viņš pagrieza seju pret meiteni un čukstēja:
  - Ir tik auksti, sasildi manas lūpas ar skūpstu!
  Princis Oļegs joprojām bija zēns bez bārdas ar skaistu seju. Viņam jau bija pieredze skūpstīt gaidīšanas dāmas, taču viņš nekad nebija saskāries ar tik sulīgām un saldām lūpām. Piedzēries zēns uzlika roku uz meitenes pleca un teica:
  - Visi! Es tevi vedu pie sievas! Un vairs nav runas!
  Sulainis mēģināja iebilst:
  - Jūs esat saderinājies ar karalieni Katrīnu. Viņa būs ļoti dusmīga, ja princis neatnāks!
  Zēns apņēmīgi pakratīja galvu:
  - Es atsakos no troņa, pagodinājumiem, privilēģijām un bagātības! Es būšu tāds vienkāršs zemnieks kā viņa, un dodos arklu!
  Princis apņēmīgi novilka Marokas zābakus ar dimanta stiebriem un dārgo dubultu ar uzvilktu cepuri. Un basām kājām tikai kreklā zēns devās kopā ar meiteni meža dziļumos.
  Ir labi staigāt pa mīkstu zāli, piemēram, bez ciešiem apaviem, izmetot visas konvencijas. Jūs jūtaties brīvi. Zēns pat novilka kreklu, un vējš pūta pāri viņa kailo rumpi.
  Meitene piedāvāja peldēt... Viņi ienira ūdenī un draiskojās...
  Tad viņi devās uz ciemu... Meitene izrādījās bārene, un princim bija patiešām jāuzņemas arkls.
  Pirmo stundu romantika padevās darba rutīnai. Kas zēnam, kurš nebija pieradis strādāt, ļoti nepatika. Realitāte izrādījās ne tik romantiska. Un princis jau domāja par izkļūšanu no darbaspēka.
  Bet parādījās sargi. Viņi meklēja aizbēgušo zēnu Oļegu un ielenca ciematu.
  Tā viņi tika noķerti un piesieti kopā ar meiteni ar laso pie zirga astēm.
  Un, mudinādami viņus ar pātagas, viņi iebrauca karalienes valstībā. Un tur, uz plaukta, princis un viņa mazā meitene tika nežēlīgi spīdzināti. Pēc spīdzināšanas, jau uz ešafota, pārgurušie pusaudži skūpstījās. Bērnība beigusies...
  Priesteris vienaldzīgi tos krustoja. Puisis un meitene nolieca galvas pret bloku.
  Viņu kailās zoles, pārklātas ar tulznām no apdegumiem, ļoti aizkustinoši izspiedās. Princis un meitene krustoja sevi ar lielām grūtībām. Viņu rokas ir savītas uz bagāžnieka un cieš stipras sāpes. Cīpslas ļoti sāp. Zēns tika pacelts augšā un virve strauji nolaista uz leju. Un no atslēgas kauliem tika izplēsti kauli. Zēnam un meitenei ir svītras pa visu muguru. Viņi tika nežēlīgi pērti, vispirms ar pātagu, pēc tam ar uz kamīna sakarsētu stiepli.
  Viņiem pat netika uzdoti jautājumi - spīdzināšana bija sava veida sods.
  Un tagad nelaimīgie pusaudži skatījās uz nāvi - it kā atbrīvotos no mokām. Apdegusī āda bija ļoti sāpīga, un neviena asins vai vēna nepalika neskarta no sāpēm. Pat spert dažus soļus pret sastatnēm, uz sārta apdedzinātām kājām, bija līdzīgs varoņdarbam.
  Bende bija milzīgs un ar platiem pleciem. Viņa rokas ir tik resnas kā labi barota vīrieša augšstilbi. Lai ar vienu sitienu nogrieztu galvu, tiešām ir vajadzīgs spēks. Un prinčiem pēc paražas cilvēciski nogriež galvas uz ešafota. Un tad kaķis pacēla virs galvas cirvi ar milzīgu asmeni un uz sekundi sastinga, tēmēdamies, kā nocirst galvu augusta cilvēkam.
  Nelaimīgais zēns, uz ceļiem, klāts ar sasitumiem, sasitumiem, apdegumiem - četrpadsmit gadus vecs nabaga bērns. Bet pat šajā formā viņš joprojām saglabāja zināmu upurēšanas pievilcību. Un eņģeļa seja palika neskarta no karstuma gludekļa vai dzeloņainas pātagas.
  Atskanēja čīkstoša, šķebinoša veca balss:
  - Nabaga bērns... Gribi dzīvot?
  Princis Oļegs smagi nopūtās. Jaunais ķermenis bija tik slims, ka es nevēlējos neko vairāk kā saņemt sitienu un doties uz citu pasauli. Cik daudz jūs varat ciest? Ne visi sapratīs, ko nozīmē pieskarties karstam gludeklim maigai ādai. Vai arī tad, kad pātaga satricina visu ķermeni vai mašīna griež locītavas uz īpašas mašīnas.
  Princis neskaidri vaidēja:
  - Jā, kaut kā ne pārāk!
  Raudā balss pārspīlēti turpināja:
  - Mīļais bērniņ... Man ļoti žēl, ka nācās tevi izkropļot... Bet rētas sadzīs... Kļūsti par manu vīru, un es tev atdošu dzīvību un pat nostādīšu pie troņa!
  Princis gribēja negatīvi pakratīt galvu, bet meitene iesaucās:
  - Tev jādzīvo, es nevēlos, lai mana mīlestība mirst!
  Zēns smagi nopūtās un jautāja:
  - Vai mana draudzene tiks saudzēta?
  Iestājās smaga pauze. Cilvēki juta līdzi skaistajiem, pārgurušajiem pusaudžiem. Atskanēja saucieni:
  - Saudzē viņus! Lai ir dzīvība!
  - Lai bērni dzīvo!
  Vecā karaliene vilcinājās. Viņa atradās ēnā un viņas seja bija paslēpta zem melna plīvura. Saskaņā ar baumām viņa joprojām izskatījās labi savam vecumam. Figūra jebkurā gadījumā ir slaida un, neskatoties uz deviņdesmit gadu vecumu, taisna. Lai gan, protams, četrpadsmitgadīgam puikam pat riebjas domāt par tādu sievu.
  Pēc īsas pauzes karaliene sacīja:
  - Es došu dzīvību šim kopējam. Bet ar nosacījumu, ka viņai jāpamet karaļvalsts!
  Meitene atrada spēku piecelties no ceļgaliem un pat gandrīz bez raustīšanās iztaisnot vidukli, svītrainu ar pātagas un ķēdēm:
  - Es nevēlos pirkt savu dzīvi par tādu cenu!
  Karaliene iesmējās un atzīmēja:
  - Jūs vēl neesat nodarījis neatgriezenisku kaitējumu savai veselībai. Burvji uzvārīs dziru, kas dziedēs visas tavas rētas. Es būtu atradusi citu, cēlu vīru ar tādu skaistumu... Bet tu esi muļķis! Tāpēc ļaujiet bendes izpildītājam, bet vispirms nogrieziet rokas un kājas!
  Princis izmisīgi rēca:
  - Nē! Es nekad nebūšu tavs vīrs... Labāk, lai viņi kopā ar viņu arī mani!
  Karaliene pēkšņi mainīja balsi. Tas kļuva mazāk čīkstošs, bet skanīgāks un iecirtīgāks:
  - Stulbais puika... Kāpēc tev vajadzīgs šis nabaga kalngals? Tu kopā ar mani valdīsi milzīgu impēriju. Daudzi miljoni cilvēku jums paklausīs planētas lielākajā valstī. Tev būs viss - pilnīgi viss, ko vēlies!
  Princis atklāja noslēpumu:
  - Un dalieties gultā ar vecu sievieti!
  Karalienes balss kļuva vēl skaļāka, un viņa smejoties atbildēja:
  - Ar vecu sievieti? Tu vismaz mani redzēji!
  Karaliene iznāca no ēnas. Viņa bija melnā, pieticīgā kleitā, kuras vienīgais rotājums bija lielu dimantu ķēde . Un viņa apņēmīgi nometa plīvuru. Pūlis pārsteigumā noelsās.
  Viņu priekšā parādījās sievietes seja, kas nebija vecāka par trīsdesmit, ar spēcīgu zodu un skaistu, drosmīgu seju. Melni mati, bez pelēkuma pazīmēm, meitenīga figūra... Bet viņa neizskatās pēc vecas sievietes. Drīzāk viņa ir jauna ragana, ar izteiksmīgu seju, ar nevainojamiem, regulāriem vaibstiem, bet ļaunām acīm. Šī ir sieviete no tiem, kas dzimuši, lai komandētu. Un viņi spēj kalnus pārvietot ar vienu vārdu!
  Princis, to negaidot, bija pārsteigts. Un no kurienes radās baumas par neglīto karalieni, kas valdīja septiņdesmit gadus?
  Zēns samulsa un nosarka... Un karaliene pasmaidīja ar pērļu zobiem un mānīgi sacīja:
  - Kļūsti par manu vīru, un tu, atšķirībā no vienkāršiem mirstīgajiem, varēsi nodzīvot daudzus gadsimtus!
  Princis vilcinājās. Pusaudža gados viņš ļoti gribēja dzīvot. Nāve tiešām vairs nešķita tik vilinoša. Turklāt visas rētas un čūlas tiks izārstētas. Un viņa atkal kļūs skaista un stipra. Un gulta būs jādala ar glītu, lai arī vecāku, bet pieredzējušu iemīlējušos sievieti.
  Tātad, ko darīt? Bet viņš nevar nodot savu baskājaino zemnieku sievieti. Princis pārliecinoši teica:
  - Saudzējiet Aļonušku, un es būšu tavs vīrs! Citādi, kam man tāda dzīve vajadzīga!
  Melnmatainā ragana vilcinājās. Viņu pārņēma dzīvnieciska iekāre, puskails, piekautais zēns šķita ļoti vilinošs. Un viņa izturība pret spīdzināšanu tikai pastiprināja viņa pievilcību. Bet greizsirdība... Viņa necietīs sāncensi.
  Karaliene skarbi sacīja:
  - Vai sāpīga nāve, vai trimda! Trešā nav!
  Meitene saviebās no sāpēm apdegušajos papēžos. Un smaidot viņa teica:
  - Lai mans mīļotais dzīvotu un būtu laimīgs, es piekrītu pamest karaļvalsti!
  Karaliene pasmaidīja, atklājot perfekti baltus, bet pārāk lielus zobus. Viņa iesaucās ar mīlestību savā balsī:
  - Nu... Ieeļļojiet šos bērnus ar eliksīru, kas dziedē brūces, un atdaliet viņus, lai viņi nekad neredzētu! Un tad ierīvē princi ar vīraku un sūti uz manu gultu!
  Zēns vērsās pie savas nākamās sievas:
  - Vai varam noskūpstīt ardievas?
  Karaliene skarbi atbildēja:
  - Ne vairāk kā minūti, un šis būs tavs pēdējais skūpsts!
  Jaunais vīrietis un meitene pievienojās viņu lūpām. Un viņi dzēra viens otra reibinošo smaržu. Cik brīnišķīgi ir skūpstīt mīļoto cilvēku.
  Karaliene saviebās, liekot viņas skaistajai, stingrai sejai kļūt gandrīz neglītai. Un viņa skarbi teica:
  - Minūte ir beigusies! Atdaliet tos!
  Četriem vareniem bendes palīgiem bija grūtības atraut abus pusaudžu mīļākos. Ak, princis un ubaga sieviete šķīrās uz visiem laikiem.
  Vai vismaz tā vēlējās despotiskā karaliene. Princim pilī atbildēja. Tur viņu rūpīgi nomazgāja un iesmērēja ar dziedinošo eliksīru.
  Čūlas un brūces sāka dziedēt un dziedēt tieši mūsu acu priekšā. Tie izžuva dažu minūšu laikā. Un pēc pāris stundām palika tikai tikko manāmas rētas. Pēc kā zēns atkal tika ārstēts, šoreiz ar citu dziru, un pēc kāda laika pazuda mazākās pēdas.
  Arī meitene tika atjaunota pēc spīdzināšanas. Viņi noskūpstījās vēl pēdējo reizi un šķīrās, vicinādami viens otru ar plaukstām.
  Tad princis tika nomazgāts un atkal svaidīts. Kailais zēns kā jauna konkubīne bija pārklāts ar caurspīdīgu plīvuru, un sportisku meiteņu pavadībā viņus aizveda uz karalienes grezni iekārtoto guļamistabu.
  Valdniece bija gandrīz kaila, tikai plānās biksītes sedza viņas greznos gurnus. Viņai ir atlētiska, tonizēta figūra, attīstītas, stingras krūtis, tievs viduklis un spēcīgi, grezni gurni. Pievilcīga sieviete, nobriedusi, bet bez izbalēšanas pazīmēm. Spēcīga un sievišķīga reizē.
  Princis tomēr nepiedzīvoja neko citu kā tikai naidu pret bargo valdnieku. Viņa ne tikai iznīcināja viņa mīlestību, bet arī pazemoja viņu visu priekšā. Un zēns jutās kā jauna konkubīne, kas tika nogādāta nīstajā despotā. Vai vīrietis vergs.
  Jāteic, ka, cita starpā, karaliene patiešām bija nežēlīga tirāne: viņa pastāvīgi karoja, izpildīja brutālas nāvessodus un sistemātiski spīdzināja pat pret bērniem. Despotisks valdījums: taisnība, ar pastāvīgu impērijas paplašināšanos!
  Princis smagi nopūtās, kad plīvurs tika norauts, un nosarka zem puspasaules valdnieka gaļēdāja skatiena.
  
  
  NELAIMES GADĪJUMU CĪNAS DARBĪBAS
  Šī kauja izvērtās krāšņa Pirmā pasaules kara pagrieziena punktā. Meitenes mežsargi un zēns ģenerālis iznīcināja vairāk nekā 170 tūkstošus kājnieku un kavalēriju, vairāk nekā tūkstoš divsimt lielgabalu un daudzus ienaidnieka ložmetējus, vairāk nekā četrsimt lidmašīnu. Milzīgi postījumi tika nodarīti labākajām Austrijas-Ungārijas un Vācijas daļām. Izrādījās, ka tika izjaukts pagrieziena punkts, kas izšķīra 1915. gada militārās kampaņas iznākumu un, kā drīz vien kļuva skaidrs, visu cara un Krievijas impēriju. Visneaizsargātākā vieta Krievijas militārās struktūras būvniecībā izrādījās droši nosegta, un ķīlis tika iznīcināts.
  Tas viss būtiski mainīja spēku līdzsvaru frontēs. Lai gan no pirmā acu uzmetiena samazinājums, salīdzinot ar kopējo Vācijas un Austrijas karaspēka skaitu, nav pārāk ievērojams. Bet vienkārši gadījās nokrist tajā vietā, kur sabruka visa cara armijas aizsardzība. Patiešām, pat pēc tam, kad Vācija un Austrija-Ungārija koncentrēja pusi no saviem spēkiem pret Krieviju, Nikolajam II joprojām bija ievērojams skaitliskais pārsvars kājniekos un kavalērijā ar ciešu artilērijas un ložmetēju attiecību.
  Bet aviācijai vēl nav bijusi nozīmīga loma. Jebkurā gadījumā cara armija varēja noturēt savas pozīcijas. Turklāt galvenais ērkšķis Pšemislā jau ir noķerts un cara armijas rokas ir atraisītas.
  Vāciešus un austriešus šokēja tik spēcīga ieroča kā tanka izmantošana. Viņu rindās bija ievērojams morāles kritums. Un dažādas baumas mazināja īpaši Austrijas karaspēka kaujas spējas.
  Maija vidū cara armija uzsāka jaunu ofensīvu Karpatos. Krievu karaspēku iedvesmoja baumas par dievišķo spēku palīdzību, savukārt vācieši un austrieši, gluži pretēji, bija panikas stāvoklī. Krievu armijas trieciens, kas saņēma ievērojamus pastiprinājumus, šoreiz izrādījās efektīvs.
  Austrijas karaspēks, kas sastāvēja no slāviem, masveidā padevās, aizbēga vai pat atklāja uguni uz vācu formācijām. Un pašas vācu vienības dienvidu sektorā bija ievērojami zemākas par Krievijas armiju. Un bez Austrijas atbalsta viņi pastāvīgi atradās ielenkumā un bija spiesti cīnīties sev nelabvēlīgos apstākļos.
  Neorganizēto un demoralizēto austriešu aizsardzība tika izlauzta, Krievijas karaspēks beidzot izsita austriešus no caurlaidēm un faktiski uzreiz ieņēma Krakovu. Līdztekus tam bija arī daudzi sagūstīti ne tikai austriešu, bet arī vācu gūstekņi.
  Krievijas karaspēks spēja nokāpt no Karpatiem un iekļūt Ungārijas teritorijā. Situācija dienvidos bija katastrofāla. Austrijas armija izjuka burtiski mūsu acu priekšā, un Vācijas karaspēks bija pārāk pārspēts no Krievijas, lai izrādītu ievērojamu pretestību.
  Lai glābtu situāciju, vācieši bija spiesti atteikties no plānotās ofensīvas no Austrumprūsijas starp Bugu un Vislu, kā arī nogriezt Varšavas izcēlumu.
  Taču, lai nostiprinātu rezerves, prūši centās virzīties uz priekšu Kurzemes virzienā, nekoncentrējot lielus spēkus.
  Šī ofensīva bija neveiksmīga un izraisīja tikai ievērojamus vāciešu zaudējumus.
  Bet vācieši steidzami pārcēla ievērojamus spēkus uz dienvidiem un izmisīgi mēģināja aizsegt tur esošās nepilnības.
  Piegādes krīzi Krievijas karaspēkam daļēji kompensēja lielais sagūstīto trofeju un munīcijas skaits, kas ļāva saglabāt cara armijas vienību kaujas efektivitāti.
  Jūnija beigās Krievijas karaspēks, izmantojot Vācijas pozīciju pavājināšanos centrā, uzsāka ofensīvu Poznaņas virzienā. Galvenie vācu spēki atradās pašā labi nocietinātajā austrumprūsijā, un centrā izveidojās samērā vāja un plāna vācu formējumu līnija. Turklāt situāciju vāciešiem pasliktināja lielu ofensīvu operāciju sākšanās Rietumu frontē, kur Fritz nācās ieņemt savas pozīcijas. Un nebija iespējams nošaut papildu daļas austrumiem.
  Izrāviens centrā radīja draudus, Krievijas karaspēks steidzās uz Berlīni. Vāciešiem bija steidzami jāatvelk savi spēki no Austrumprūsijas un jāsteidzas atpakaļ uz dienvidiem un centru.
  Krievu karaspēks Brusilova enerģiskajā vadībā spēja aplenkt Budapeštu. Vācu karaspēka pretuzbrukuma mēģinājums bija neveiksmīgs. Talantīgākajiem no cara ģenerāļiem izdevās uzspiest kauju prūšiem, liekot viņiem cīnīties sev nelabvēlīgos apstākļos. Karaspēka ievešana kaujā pa daļām.
  Rezultātā vācieši nespēja noorganizēt bīstamus pretuzbrukumus un cīnījās nelabvēlīgos apstākļos. Un munīcijas trūkums tika kompensēts ar trofejām.
  Izmisīgi dodoties pretuzbrukumā un būtiski novājinot Rietumu grupu, vācieši tomēr spēja stabilizēt situāciju centrā. Un pat atkarot dažas ieņemtās Vācijas pilsētas. Tomēr cara armija noturēja Poznaņu. Turklāt Krievijas karaspēks spēja ielauzties Austrumprūsijā, izcīnot tur vairākas uzvaras.
  Iedarbinājuši lielus spēkus, vācieši sāka pretuzbrukumu dienvidos, lai atbrīvotu Budapeštu. Tomēr izrādījās, ka daļu vācu spēku izklaidēja itāļu, kā arī bulgāru un serbu frontes.
  Bulgāri racionāli nolēma, ka Antante ir spēcīgāka, kas nozīmē, ka nav jēgas iesaistīties karā centrālo spēku pusē. Turklāt Krievijas diplomāti solīja atdot Bulgārijai iepriekš zaudētās turku zemes.
  Bulgāru un serbu kopīgā ofensīva izrādījās tik bīstama, ka vācieši bija spiesti pārvest uz dienvidiem pat četrus korpusus.
  Šī iemesla dēļ pretuzbrukums Budapeštas atbloķēšanai zaudēja spēku. Ārkārtīgi sīvās cīņās vācieši uz milzīgu zaudējumu rēķina virzījās uz priekšu divdesmit līdz divdesmit piecus kilometrus un kļuva izsmelti. Septembrī Krievijas vienības saņēma papildu papildspēkus un uzsāka pretuzbrukumu. Vācijas situāciju pasliktināja Rumānijas ienākšana karā, kas ļāva viņiem kopā ar krieviem uzsākt veiksmīgu ofensīvu pret Bukovinu. Un 25. septembrī Rietumos sākās franču un britu lielā ofensīva.
  Līdz septembra sākumam Antante bija sagatavojusi jaunu, ļoti liela mēroga ofensīvu, kuras uzdevums bija atbrīvot Francijas ziemeļus.
  Par laimi, pateicoties Krievijas karaspēka panākumiem, vācu karaspēks tika novājināts. Tāpēc tagad, atšķirībā no maija izrāviena, bija nopietnas izredzes uz panākumiem.
  Ofensīva sākās 25.septembrī un norisinājās vienlaikus divos sektoros, kas atrodas 120 km attālumā viens no otra - 35 km frontē Šampaņā (uz austrumiem no Reimsas) un 20 km frontē Artuā pie Arrasas. Šeit radās leģendārā "Trešā Artuā kauja". Ja tas izdosies, karaspēkam, kas virzās uz priekšu no abām pusēm, vajadzēja noslēgties 80-100 km attālumā uz Francijas robežas (pie Monsas), kas novestu pie Pikardijas atbrīvošanas. Salīdzinot ar pavasara ofensīvu Artuā, mērogs tika palielināts: ofensīvā tika iesaistītas 67 kājnieku un kavalērijas divīzijas, līdz 2600 lielgabaliem; Operācijas laikā tika izšauts vairāk nekā 5 miljoni šāviņu. Angļu-franču karaspēks izmantoja jaunu uzbrukuma taktiku vairākos "viļņos".
  Vājinātās vācu vienības nespēja izturēt izrāvienu, un to fronte tika salauzta dažu dienu laikā.
  Tas izraisīja patiesu paniku Vācijas ģenerālštābā. Mēģinājumi atbloķēt Budapeštu tika apturēti. Frontes austrumu sektorā vācieši beidzot pārgāja uz stratēģisko aizsardzību.
  Brusilovs tikmēr uzsāka pārsteiguma ofensīvu dienvidu virzienā, lai izveidotu savienojumu ar serbiem un bulgāriem.
  Sabiedroto spēkiem tas izdevās, un viņi plānoja slēgt rindas pie Monsas. Un izveido katlu Pikardijā. Un tas neapšaubāmi ir liels panākums.
  Taču vācieši kaujā ieveda daļu no austrumiem pārcelto spēku un jaunizveidotās rezerves, tādējādi apturot sabiedroto tālāko virzību.
  Bet jebkurā gadījumā Vācija pilnībā zaudēja iniciatīvu, un Krievijas karaspēks sasniedza Serbijas robežas, tādējādi izveidojot jaunu katlu. Un padarot Austrijas situāciju kritisku.
  Vācijā šķelšanās elitē ir saasinājusies. Sakāves draudi karā kļuva arvien acīmredzamāki. Krievu karaspēks, neskatoties uz rudens lietusgāzēm vai, iespējams, pateicoties tām, nodarīja vāciešiem jaunu graujošu sakāvi un nogrieza Austrumprūsiju no pārējās Vācijas teritorijas.
  Un decembrī Budapešta krita, tādējādi atbrīvojot ievērojamus cara armijas spēkus turpmākām uzbrukuma operācijām.
  Turcijas karaspēks arī cieta sakāves, zaudējot Erzurumu, Tanrogu. Līdz ar to šim Vācijas sabiedrotajam izveidojusies kritiska situācija.
  Nākamā gada sākums vāciešiem iezīmējās ar Kēnigsbergas krišanu un jaunu Krievijas ofensīvu pret Oderu.
  Un martā sākās Brusilova ofensīva Vīnes virzienā. Vācieši kādu laiku plīvoja. Bet maijā Vīne krita, un Krievijas armija sasniedza Oderu.
  Sabiedroto karaspēks sasniedza Briseli un ielenca Beļģijas galvaspilsētu.
  25. maijā Vācijas ķeizars paziņoja par padošanos. Turpmākais karš vāciešiem kļuva bezjēdzīgs. Turklāt aprīlī karā iesaistījās ASV. Tādējādi lemjot Otrajam Reiham pilnīgam sabrukumam.
  Un kāpēc vāciešiem vēl pēc tam vajadzētu pretoties? Galu galā var teikt, ka situācija ir pilnīgi bezcerīga.
  Un pēc nedēļas Turcija kapitulēja. Turklāt Krievijas karaspēks jau bija iebrucis Stambulā un okupējis gandrīz visu Mazāziju.
  Tā beidzās Pirmais pasaules karš. Krievija, Francija, Lielbritānija un Itālija varēja paplašināt savus īpašumus. Paplašinājās arī Bulgārija un Serbija. Pēdējā saņēma lielāko daļu Bosnijas un Hercegovinas. Bulgārija atguva iepriekš iekarotās Turcijas zemes. Turklāt serbi arī atdeva bulgāriem to gabalu, ko viņi bija paņēmuši 1913. gada Balkānu kara laikā. Serbija to varēja izdarīt, jo tā ievērojami paplašināja savu teritoriju ārpus austriešu gaismas.
  Osmaņu impērija pazuda no pasaules politiskās kartes. To sadalīja Krievija, Francija un Lielbritānija. Krievijas cars saņēma arī Galīciju, Bukovinu, Krakovas apgabalu, Slovēniju, daļu Ungārijas un Čehiju.
  Turklāt Krievija saņēma Poznaņu, Klaipēdu un tās reģionu, daļu no Austrumprūsijas un Dancigu.
  No Osmaņu impērijas krievi ieguva Konstantinopoli, Mazāziju un Bosfora un Dardaneļu jūras šaurumus. Francija Sīrija, Anglija Irāka un Palestīna.
  Arī Tuvie Austrumi tika sadalīti ietekmes sfērās. Tādējādi Nikolaja II karaliskā impērija paplašināja savas robežas. Pieauga arī karaļa personiskā autoritāte, kurš reālajā vēsturē izrādījās zaudētājs. Un ne februāra, ne vēl jo vairāk oktobra revolūcijas rezultātā.
  Tātad militārajam kvartetam izdevās mainīt spēku līdzsvaru un tādējādi novērst daudzas nepatīkamās revolūcijas sekas. Taču ar to viņu rituālā misija vēl nebeidzās. Galu galā karaliskās impērijas vēsture turpinājās.
  Pirmkārt, Krievijas armija piedalījās karā Afganistānā. Anglija iebruka no dienvidiem, bet karaliskais karaspēks no ziemeļiem. Lauka kaujās virsroku guva krievu vienības. Viņi ieņēma Kabulu, Heratu un Afganistānas ziemeļus un centru. Anglija ieguva Kandahāru un valsts dienvidus. Tādējādi viņi sadalīja islāma valsti.
  Kādu laiku pastāvēja partizānu džihāds, bet beigās tas beidzās ar islāmistu sakāvi un Krievijas ietekmes nostiprināšanos uz dienvidu robežām.
  Ir pienācis laiks galīgai neatkarīgo teritoriju sadalīšanai pasaulē. Jo īpaši Tuvie Austrumi. Iemesls angļu, krievu un franču karaspēka ienākšanai bija vahabītu sacelšanās un kristiešu ciematu pogromi.
  Sākās pati arābu zemju iekarošanas kampaņa. Tas ilga pāris gadus, līdz beidzās ar Saūda Arābijas pussalas galīgo iekļaušanu impērijā. Lai gan rindas izrādījās diezgan pretrunīgas. Bet cariskā Krievija atkal paplašināja savas robežas.
  Nedaudz vēlāk, 1926. gadā, Irānā izcēlās sacelšanās. Pēdējā neatkarīgā islāma valsts mēģināja no savas teritorijas izraidīt ārzemniekus.
  Krievija un Lielbritānija sadalīja Irānu, tādējādi izveidojot kopīgu robežu. Tādējādi Krievijas plašumos tika radīta pagaidu stabilitāte.
  Pēc uzvarošā miera noslēgšanas: Krievija ieguva vairākus Polijas, Galīcijas, Slovākijas, Čehijas un Osmaņu zemju industriālos reģionus, paplašinot savu potenciālu. Pasaule piedzīvoja rūpniecības izaugsmi divpadsmit gadus. Turklāt vētrainākais Nikolaja II impērijā. Vidēji ekonomika katru gadu pieauga par 9,8 procentiem. Cariskā Krievija ieņēma otro vietu pasaulē aiz ASV, apsteidzot Vāciju, Lielbritāniju un aptuveni līdzvērtīgu Franciju.
  Vidējā alga cariskajā Krievijā sasniedza 50 rubļus, bet degvīna pudeles cena bija 25 kapeikas. Un par četriem rubļiem varēja nopirkt govi. Par 185 rubļiem jūs varat iegādāties diezgan labu automašīnu uz kredīta. Maksimālā darba diena tika samazināta līdz 10,5 stundām. 25. maijā ir parādījušies jauni svētki. Visās pirmssvētku dienās un pirms brīvdienām maksimālā darba diena nedrīkstēja pārsniegt 9 stundas.
  Izglītība un medicīna kļuva arvien pieejamākas. Lai gan ārstu pakalpojumi palika apmaksāti, tie tika subsidēti, turklāt daudzi ārsti, īpaši zemstvo, strādāja bez maksas. Tur notika vēl daudz kas cits. Jo īpaši institūtos tika ieviestas stipendijas spējīgākajiem zemnieku bērniem, un viņi tika atbrīvoti no mācību maksas. Parādījās bērnudārzi, un jaunākās paaudzes mirstība samazinājās.
  Dzimstība cara impērijā turpināja saglabāties augsta, bet mirstība, galvenokārt no saaukstēšanās, samazinājās. Izstrādāta farmakoloģija. Dabiskais iedzīvotāju pieaugums palielinājās no vidēji 1,7 procentiem pirmskara gados līdz 2,8 procentiem.
  Nomaļu asimilācija turpinājās. Nikolajs II pat nolēma spert nebijušu soli un ļāva krievu prinčiem iegūt citu ārzemju sievu civillaulībā. Lai tādējādi jaunās islāma nomales ciešāk piesaistītu seno krievu kņazu dzimtām.
  Armijas apjoms ir ievērojami palielinājies. Kopumā cariskajā Krievijā tagad pastāvīgi bija tūkstoš pulku un trīs miljoni karavīru. Šī ir lielākā sauszemes armija pasaulē. Tajā pašā laikā tika uzcelta liela flote.
  1929. gadā cariskajai Krievijai jau bija 14 procenti no pasaules ekonomiskā potenciāla, un tā turpināja pārliecinoši attīstīties.
  Valsts dome pēc likvidēšanas kara sākumā tā arī vairs netika sapulcēta. Vēlēšanas tika atceltas, un cars-tēvs personīgi saņēma tiesības publicēt likumus.
  Kopumā cariskā Krievija palika spēcīga, autoritāra vara.
  Taču tad sākās 1929. gada krīze, kas pārauga vispasaules lielā depresijā. Lejupslīde skāra visas valstis. Visvairāk cieta Amerika un Vācija.
  Bet cariskajā Krievijā krīzes sekas bija vājākas. Pirmkārt, lauksaimniecībai joprojām bija ļoti svarīga loma. Otrkārt, ekonomika cara autoritārajā impērijā bija vairāk centralizēta un kontrolēta. Tas noveda pie tā, ka daudzas krīzes parādības varēja apspiest ar karaļa dekrētiem. Un valsts bija milzīga, ar trīssimt miljonu iedzīvotāju vienā kontinentā.
  Un tas viņā nedaudz mīkstināja sabrukuma un kapitālistisko ķīviņu izpausmes. Un ievērojama daļa ekonomikas strādāja sev.
  Tomēr Krievijā sākās krīze. Pastiprinājās pretmonarhistu noskaņojums.
  Ļeņins jau bija atvaļinājies no aktīvās revolucionārās darbības. Viņš iepazinās ar Velsu un sāka kopā ar viņu rakstīt zinātniskās fantastikas darbus. No kā viņš nopelnīja labu naudu un ieguva savu vārdu.
  Tātad Ļeņinam pietika naudas, atzinības un slavas. Viņš lieliski prata rakstīt visa veida pasakas, no kosmosa operām līdz atklāti sakot naiviem un bērnu stāstiem. Turklāt Vladimirs Iļjičs izcēlās ar milzīgo auglību. Un, protams, izvairoties no Kaplāna ievainojumiem, šis inteliģentais vīrs ar plikpaurību dzīvoja daudz ilgāk.
  Trockis ieguva darbu Ārlietu ministrijā un viņam izdevās pacelties līdz slepenā padomnieka pakāpei.
  Bet Staļins, gluži pretēji, kļuva radikālāks un atgriezās pie individuālā terora taktikas, ko iepriekš noraidīja boļševiki. Un viena no Kobas idejām bija ideja likvidēt monarhu.
  Turklāt troņmantnieks ir smagi slims un diez vai būs pilntiesīgs karalis.
  1931. gada decembrī sākās karš starp Krieviju un Japānu. Iemesls bija samuraju iebrukums Ķīnā un Mandžūru impērijas izveidošana. Turklāt Nikolajs II ļoti vēlējās atriebties par savu iepriekšējo sakāvi Krievijas un Japānas karā.
  Cīņas sākās ar Krievijas karaspēka ofensīvu uz sauszemes. Un Pirmā pasaules kara varonis Kolčaks tika iecelts par Klusā okeāna eskadras komandieri.
  Japānai bija zināmas priekšrocības kuģu skaita ziņā. Bet krievu eskadra rīkojās diezgan prasmīgi un enerģiski. Pēc vairākām sadursmēm spēku samērs tuvojās vienlīdzībai. Un liela eskadra devās palīgā Baltijai. Un Melnās jūras flote negulēja.
  ASV un Lielbritānija bija pārāk iegrimušas savās iekšējās problēmās, lai sniegtu ievērojamu palīdzību japāņiem. Pēc vairākām brutālām sauszemes kaujām Krievijas armija izdzina samurajus no Mandžūrijas un bloķēja Portartūru.
  Sauszemes kaujās bija jūtams krievu un cara armijas priekšrocības tankos un lidmašīnās.
  Kaujās piedalījās pat pasaulē pirmie kaujas helikopteri, kurus izstrādāja izcilais Sikorskis un citi dizaineri.
  Un kājnieku kaujas efektivitāte ir palielinājusies, daudzi virsnieki saņēma izcilu apmācību un izgāja brutālu skolu pasaules kara frontēs.
  Katrā ziņā tā jau bija cita, krievu armija. Maijā Deņikina vadībā sākās uzbrukums Portarturam. Pirmo reizi pasaules vēsturē masveidā tika izmantoti simtiem krievu tanku.
  Un tieši uzbrukuma kulminācijā no Petrogradas atnāca sēru ziņas. Cars tēvs Nikolajs II tika nogalināts. Tādējādi Staļins kopā ar Saņņikovu izdarīja šausmīgu noziegumu.
  Aleksejs II kļuva par jauno monarhu. Bet slimais mantinieks ilgi nevaldīja. Tiesa, viņu izdevās kronēt un nomira 1932. gada janvārī, neatstājot nevienu vīriešu kārtas pēcnācēju.
  Kirils Romanovs tika pasludināts par jauno caru, jo viņa vecākais brālis Mihails nevienlīdzīgās laulības dēļ bija zaudējis jebkādu leģitimitāti.
  Bet Kirils arī labojās, pusgadu vēlāk uz īsu brīdi noliecoties, nododot savu troni dēlam Vladimiram. Jaunais mantinieks vēl bija nepilngadīgs, un reģenerācijas padome saņēma reālu varu.
  Bet tas neietekmēja kara gaitu ar Japānu. PortArtūrs tika uzņemts. Samuraju flote cieta milzīgus postījumus no aviācijas darbībām. Krievu tankiem nav līdzvērtīgu, un nav ko viņiem iebilst.
  Jūlijā japāņi beidzot tika padzīti no Korejas, un Pusanas osta tika ieņemta vienā uzbrukumā.
  Tādējādi Uzlecošās saules zeme zaudēja savus zemes īpašumus Ķīnas ziemeļos. Un augustā ieradās Baltijas eskadra, beidzot nodrošinot Krievijas pārākumu jūrā.
  Pēc divām lielām jūras kaujām Japāna zaudēja lielāko daļu savu kuģu un iesūdzēja tiesā par mieru.
  Slimais Aleksejs piekrita... Krievi atguva Portartūru un Dienvidsahalīnu, ieņēma Kurilu grēdu un izveidoja savu valdību Korejā. Mandžūrija un Mongolija beidzot iekļuva Krievijas ietekmes sfērā.
  1933. gadā Krievija kā provinces iekļāva Mandžūriju un Mongoliju. Un 1935. gadā arī Koreja kļuva par cariskās impērijas daļu. Tādējādi tika izveidota Želtorossija. Tas, par ko sapņoja deviņpadsmitā gadsimta beigās.
  Vladimirs Trešais ir ambiciozu ambīciju pilns. Un Hitlers nāca pie varas Vācijā. Kas arī sapņo par atriebību. Līdz tam laikam Lielbritānija bija novājināta, bet tās kolonijas bija pārmērīgi plašas. Un tas nesāpēs gūt peļņu. Turklāt attiecības starp Krieviju un Angliju ir ārkārtīgi saspringtas. Un Francija vairs nav sabiedrotā.
  Konfrontācijas katalizators bija karš Spānijā. Itālija, Krievija, Vācija nostājās Franko pusē, bet Lielbritānija un Francija nostājās kreisās koalīcijas pusē.
  Tātad dalībnieki cīnījās nevis atklāti, bet kā brīvprātīgie; karš ievilkās līdz 1939. gadam. Turklāt fīreram izdevās veikt anšlusu un atgūt vāciešu apdzīvotās zemes. Jo īpaši Sudetu zeme. Un pati Čehija kļuva par Krievijas provinci.
  Itālija, Vācija un Krievija izveidoja savu koalīciju. Musolīni režīms iekaroja Etiopiju un sapņoja par jauniem iekarojumiem.
  Un tad 1940. gada maijā sākās Otrais pasaules karš: Francija, Lielbritānija, Beļģija, Holande no vienas puses un Krievija, Vācija, Itālija no otras.
  Pilsoņu kara nomocītā Spānija pagaidām palika neitrāla. Bet Japāna, neskatoties uz ilgstošām vēsturiskām pretenzijām, uzbruka Anglijai.
  Tas izrādījās nopietns atbalsts Krievijai. Tur, tāpat kā Tālajos Austrumos, pozīcijas tiek aizsargātas, un rietumos pat gāja necerēti labi.
  Krievijas armija savu galveno ofensīvu veica Indijā, Pakistānā, Irānas dienvidos un Āfrikā.
  Vāciešiem negaidīti, pateicoties Mainšteina izcilajam plānam, pusotra mēneša laikā izdevās sakaut Franciju, Beļģiju un Holandi.
  Tas izrādījās lielākais panākums. Un negaidīti. Tai skaitā cariskajai Krievijai.
  Taču nosēšanās mēģinājums augustā beidzās ar neveiksmi. Vācieši zaudēja apmēram piecdesmit nogalināto karavīru un apmēram desmit tūkstošus gūstekņu. Taču viņiem neizdevās uzreiz ieņemt Lielbritāniju.
  Bet Krievijas armija bez īpašas pretestības okupēja Indiju, Irānas dienvidus un Pakistānu. Pēc tam tas pārcēlās uz Indoķīnu, kur japāņi jau bija izlaiduši savu karaspēku.
  Un ziemā Krievijas armija kopā ar itāļiem okupēja Ēģipti un pārcēlās pa Āfriku. Karš noritēja viegli un vienkārši. Britu impērijas koloniālais karaspēks nevarēja kaut ko iebilst pret Krievijas armiju. Viņi neko nevarēja darīt un kopumā arī negribēja. Tātad vietējiem pamatiedzīvotājiem ir jāmirst kā neliešiem citu interesēs.
  Vācija arī negulēja. Krauts vētra ieņēma Gibraltāru un iegāja Marokā. Cīņas tur plosījās ar vidēju intensitāti. Īpaši nav neviena, kam pretoties.
  Un Rūzvelts bija ārkārtīgi pasīvs. Es ļoti baidījos no jauna kara un pat ar tik spēcīgu koalīciju. Kopumā Anglijai vairs nebija nekā, ko turēt savās kolonijās. Ja kaut kas pretojās attīstībai, tad tie bija Āfrikas džungļi, tuksneša smiltis un paplašināti sakari.
  1941. gada aprīlī Austrālijā izkāpa Krievijas un Japānas karaspēks.
  Lielbritānija joprojām pretojās, līdz 1941. gada 25. jūnijā notika jauna, šoreiz daudz veiksmīgāka nosēšanās Anglijas teritorijā.
  Divas nedēļas smagas cīņas. Londona ir kritusi un karš gandrīz beidzies. Bet... Čērčils aizbēg uz Kanādu un paziņo par kara turpinājumu.
  Japāna uzbrūk Amerikai Peru ostā 1941. gada decembrī. Sākas jauns Otrā pasaules kara posms.
  Cara impērija atceras Aļasku, ko amerikāņi krāpnieciski ieguva par santīmiem, un 12. decembrī pievienojas ASV pieteiktajam karam pret Japānu. 15. decembrī gan Vācija, gan Itālija pieteica karu ASV. Un 17. decembrī Anglijas karaļa Dua marionešu režīms arī formāli sāka militārās operācijas pret Kanādu un Ameriku.
  Tādējādi milzīga koalīcija izrādījās pret ASV un Kanādu. 22. decembrī arī Spānija pieteica karu Amerikai. 25. decembrī tikai Brazīlija riskēja runāt ASV pusē. Pārējās Latīņamerikas valstis deva priekšroku kautrīgas neitralitātes saglabāšanai.
  Ko vēl viņi varēja darīt? Krievu armija, protams, uzsāka ofensīvu caur Aļasku. Un vispār tam nav ko iebilst. Krievijas bruņoto tanku flote ir pārāk spēcīga, bet amerikāņu flote ir vāja.
  Taču ASV ātri samazina plaisu. Jau 1941. gadā Amerikas rūpniecība saražoja gandrīz trīs tūkstošus pašpiedziņas ieroču un tanku. Un 1942. gada otrajā ceturksnī tanku ražošana jau sasniedza tūkstoti vienību mēnesī. Pēc sākotnējiem panākumiem, kuru laikā krievu un vācu karaspēks ieņēma visu Aļasku, virzība uz priekšu nedaudz palēninājās un kļuva spēcīgāka amerikāņu pretestība.
  1942. gada ceturtajā ceturksnī tanku un pašpiedziņas lielgabalu ražošana ASV sasniedza divarpus tūkstošus mēnesī un divus simtus lidmašīnu dienā. Tādējādi ASV tanku un lidmašīnu ražošanā apsteidza carisko Krieviju un pietuvojās artilērijas ražošanā.
  Vācijā mēnesī tika saražoti tikai aptuveni seši simti tanku un pašpiedziņas lielgabalu, Lielbritānijā un Itālijā un Spānijā apmēram tikpat. Japānā ir aptuveni trīs simti automašīnu. Un kopumā ir aptuveni divi simti lidmašīnu. Saražotā ieroču apjoma ziņā koalīcija līdz šim ir bijusi līderpozīcijā, taču tai vēl jācīnās ārzemēs.
  Diktatoru kopienai bija ievērojamas priekšrocības kājnieku un personāla militārpersonu skaitā.
  ASV joprojām zaudēja cīņu. Līdz 1942. gada beigām tika zaudētas trīs ceturtdaļas Kanādas, un cīņas pārcēlās uz pašiem Amerikas štatiem.
  1943. gada pirmajā ceturksnī tanku un pašpiedziņas lielgabalu ražošana ASV pārsniedza trīs tūkstošus vienību un 260 lidmašīnu dienā. Taču daļēji apmācītu apkalpju trūkums samazināja pieaugošās ieroču ražošanas ietekmi. Diktatoru koalīcijas spēki aprīļa beigās ieņēma Toronto un Kvebeku. Maijā un jūnijā ASV ziemeļos notika sīvas kaujas.
  Zaudējumi abām pusēm būtu milzīgi. Taču koalīcijai bija milzīgi cilvēkresursi, un tā kontrolēja daudz vairāk teritorijas nekā ASV.
  Tāpēc, neskatoties uz frontes stabilizāciju, ASV situācija joprojām bija ārkārtīgi sarežģīta.
  1943. gada trešajā ceturksnī ASV tanku un pašpiedziņas lielgabalu ražošana sasniedza četrus tūkstošus mēnesī un 350 lidmašīnu dienā. Bet tie jau bija maksimālie skaitļi. Ir bezjēdzīgi turpināt palielināt ieroču ražošanu, jo tanku un lidmašīnu apkalpēm nav laika sagatavoties.
  Frontes līnija nedaudz mainījās 1943. gada otrajā pusē. Taču cīņas bija ārkārtīgi sīvas; daudzas apmetnes desmit reizes mainīja īpašniekus. Tiesa, koalīcija kopumā virzījās piecdesmit līdz sešdesmit kilometrus uz dienvidiem.
  Un nākamais kaujas gads, nepievēršot uzmanību ziemai. Krievijas armija un Vācija ražoja jauna veida tankus ar spēcīgākiem lielgabaliem un jaudīgām bruņām. ASV uz to atbildēja ar Sherman - 4 M. Bet šis transportlīdzeklis joprojām bija zemāks par galveno koalīcijas tanku Bear. Krievu transportlīdzeklis tika apvienots ar vācu un ieguva 107 mm lielgabalu ar sākotnējo šāviņa ātrumu 890 metri. Tādējādi "lācis" trāpīja Šermansam lielā attālumā, paliekot necaurlaidīgs amerikāņu transportlīdzeklim. Otrais krievu tanks "Wolf" pakāpeniski izbeidza ražošanu. Lai gan tā braukšanas veiktspēja bija iespaidīga.
  Un gaisā kvalitatīvs pārsvars bija koalīcijas pusē. Un amerikāņi to vairs nevarēja uztvert tikai ar kvantitāti. Un kvantitāte ir arī austrumu puslodes spēku pusē.
  1944. gada vasarā amerikāņi nedaudz atkāpās. Viņu spēks izgaisa šajā ieilgušajā novājēšanas karā. Un ienaidnieks mobilizēja arvien jaunus korpusus. Veidojot tos no indiešiem un ķīniešiem. Līdz 1944. gada beigām Amerikas pozīcijas atkal pasliktinājās, un koalīcija bija pavirzījusies vēl par pāris simtiem kilometru.
  1945. gads iezīmējās ar Brazīlijas izstāšanos no koalīcijas, kas steidzās pamest ASV. Bet Argentīna, Čīle un Portugāle pieteica karu Amerikai.
  1945. gada pirmajā pusē frontes līnija palika neaktīva, lai gan kaujām bija raksturīga reta asinsizliešana. Bet tad ASV nogrima otrajā puslaikā. Amerikas cilvēkresursi un materiālie resursi bija pārāk izsmelti, lai turpinātu jebkādu turpmāku pretestību. Pala Filadelfija, Čikāga. Decembrī tika ielenkta Ņujorka un Vašingtona. Un janvārī, pēc ASV galvaspilsētas krišanas, Amerika beidzot zaudēja sirdi un kapitulēja.
  
  PUIKA OLEGA RIBAČENKO PIEDZĪVUMI
  Mūžīgā zēna Oļega Ribačenko piedzīvojumi hipervenes visumu Sfero komplektā ir tik interesanti, ka tie būtu jāaplūko atsevišķi.
  - Ak! - zēns kliedza. Adatas viņu nežēlīgi sadūra, tomēr viņa elastīgā āda triecienu izturēja labi. Tomēr ērkšķi, šķiet, bija noslogoti uz stingras atsperes, tie izšāvās mākoņos, un Oļegs Ribačenko ieguva diezgan labu darījumu. Zēns skaļi zvērēja un cīnījās no slazdiem, alkatīgi kožot. Pisuki palika uz ķermeņa.
  Dators rokassprādzē pieklājīgi teica zēnam:
  -Tas ir bīstami, viņu adatas izdeg cauri, pat ja tu būtu drosmīgs bruņinieks vienkāršā ķermenī, tu nomirtu.
  Oļegs Ribačenko aizsita degošo bumbu, viņā liesmojot dusmām. Zēns sažņaudza dūres un sāka skriet. Nē, jaunais karotājs pat nedomāja par bēgšanu, viņš skrēja uz savu hipertērpu. Plikie, apaļie papēži uzplaiksnīja ļoti ātri, puika diezgan veiksmīgi varēja sacensties ar olimpisko čempionu. Taču ar šo ātrumu viņam nepietika, tāpēc viņš sāka lēkt ātrāk, lai skrietu ātrāk. Katrs lēciens ir kā ķenguram - tā ātrums ir palielinājies.
  Zēns ņurdēja kā tīģerēns:
  -Turies, slepkava, divpadsmit nodaļas un visas tukšas.
  Lidojošā meitene pasmīnēja, rādot zobus. Tad viņa atbrīvoja gravitācijas vilni, nolīdzinot ceļu zēna priekšā. Oļegs Ribačenko ar prieku plikšķināja plikajām, bērnišķīgajām pēdām uz sakarsušās virsmas. Pieskrējis un ātri uzvilcis necaurlaidīgas bruņas, bruņinieks ieguva raķetes ātrumu.
  Terminatora mazulis nikni uzbruka, mēģinot saplacināt pūķi. Neredzams, bet tas padarīja vēl briesmīgāku dūri, kas bija gatava krist uz ekstragalaktiskā rāpuļa. Bet kāds nezināms spēks viņu apturēja.
  Oļegs Ribačenko trīcēja no sasprindzinājuma, viņš sasprindzinājās līdz galam, bet viņa milzīgais upuris, it kā nekas nebūtu noticis, košļāja kūkas paliekas.
  Zēns bija gatavs izmisumā raudāt:
  -Tas ir velns. Vai viņš tiešām spēj uzlikt ekrānu?
  -Nē! Es viņu pasargāju. - Meitene kratīja savus zelta matus un no pērļu zobiem izsūtīja zvaigžņu zaķus, kas atspoguļoja visas varavīksnes krāsas. - Es neļaušu tev to iznīcināt.
  Oļegs Ribačenko centās pēc iespējas nikni rūkt:
  -Viņš ir briesmonis.
  Anjonu meitene piecēlās ar krūtīm, lai aizsargātu mastodonu:
  -Nē! Un atkal nē! Viņš ir nekaitīgs zēns. Turklāt, paskatieties, cik tas ir liels, tas nozīmē, ka tas parādījās pavisam nesen.
  Bruņinieks bija ļoti pārsteigts:
  -Un kas tie vēl ir mazi?
  Mūžīgi jauna anjona apstiprināja:
  -Protams, tas pamazām samazināsies.
  Oļegs Ribačenko aizkaitināts iesita sev pa pieri. It kā no sitiena ar veseri pa silīciju, biezi lija dzirksteles.
  Ak, es aizmirsu, kur esmu. Labi, es viņu nenogalināšu.
  Varenā demiurga meitene samiernieciski sacīja:
  - Tad nomierinies un atpūties.
  Zēns nolaida rokas un deaktivizēja laukumu. Tad viņš pasmaidīja.
  - Viņš ir jauks. Jā! Es gandrīz aizmirsu. Kāds ir tavs vārds.
  Meitene negaidīti nedraudzīgi atbildēja:
  -Un tev to vajag.
  -Protams. - Es esmu Oļegs Ribačenko un visi to zina.
  Jaunā dāma mīkstināja balsi:
  -Labi, sauc mani par Orru Čārliju.
  Zēns pasniedza meitenei roku:
  -Orra ir labs vārds. - Būsim draugi.
  Viņa šaubījās:
  -Nopietni?
  Zēns pētnieks ar uguns karstumu vējā sacīja:
  - Tas nevar būt nopietnāk!
  Čārlijs priecīgi iesaucās:
  - Protams, anjoni nemelo. Un, ja mēs pietuvosimies, tas būs uz visiem laikiem, līdz nodzisīs visas zvaigznes visos Visumos... Bet tās visas nevar nodzist, jo nemitīgi iedegas arvien jauni spīdekļi!
  Oļegs Rybačenko nedaudz šaubījās:
  -Nu, es nezinu, meitenes reti iegūst lojālus draugus.
  Orra uz šādām šaubām atbildēja apņēmīgi un ar acīmredzamu aizvainojumu balsī:
  -Es neesmu meitene, bet pieredzējuša anjona. Tomēr neuztraucieties, man vēl nav pietiekami daudz dzīves. Nu, labi, hiperplazmas varoni, vai mēs izklaidēsimies vairāk vai dosimies uz pilsētu?
  Zēns nedaudz paskatījās uz augšu no virsmas un ar apzinātu nicinājumu šņāca:
  -Un kas tur ir? Lai gan atcerējos - jaunais zinātnes cilvēks, viņš platīnā izstrādāja kaut ko līdzīgu vārdam šokolāde.
  Čārlijs teica ļoti nopietnā tonī:
  - Viņš var mums palīdzēt - turklāt es jums pateikšu noslēpumu, pār mūsu brālību karājas nopietni draudi.
  Oļegs uzlēca kā applaucēts kaķis:
  -Kādu?
  Anionka gluži cilvēciski pielika rādītājpirkstu pie lūpām un atzīmēja:
  -Varbūt labāk tev vēl neteikt.
  Strīdīgais zēns kļuva nedaudz dusmīgs:
  - Kāpēc klusēt, labāk pateikt uzreiz. Citādi uzzināšu no citiem. Vai ir noslēpumi, kuriem nav atslēgu?
  Orra pielika otro pirkstu pie lūpām un čukstēja:
  Nu, ne visi to zina. Un kas zina, viņš neapzinās briesmas.
  Oļegs Ribačenko nopietni izspiedās un draudīgi norūca:
  -Turklāt labāk zināt iepriekš, nekā slēpties aiz neziņas miglas. - Un tad mazulis izteica cienīgu aforismu. - Aiz neziņas miglas var paslēpties, bet paslēpties nevar!
  Orra ar maigu kustību atmeta matus atpakaļ, un tie savijās mazās bizēs.
  -Labi, vispārīgi runājot, es jums pateikšu noslēpumu. - Viņa rāmi pielika trešo pirkstu pie ausīm. Un viņas mati pēc prāta pavēles kļuva zaļi dzeltenā haki krāsā:
  -Mūsu Visumā laiks ne visur plūst pretējā virzienā. Savā struktūrā Visums atgādina vairākkārt ieliektu un savītu prizmu, kas sadalīta plūsmās. Tas nozīmē, ka dažādās galaktikās valda dažādi likumi.
  - Protams, tas ir pārsteidzoši. - Oļegs Ribačenko apzināti noapaļoja acis. - Bet vai tas ir drauds?
  Meitene mainīja haki krāsu savos matos, dzelteno pārvēršot oranžā un zaļo zilā. Un viņa iepriecinošā tonī turpināja:
  - Klausies tālāk. Gongu galaktikā ir parādījusies fluoru elpojošo vaboļu rase. Šīs murgainās radības ir sagrābušas daudzas galaktikas un izveidojušas savu milzīgo un agresīvo impēriju. Vienīgais, kas attur viņus no uzbrukuma mums, ir bailes, ka, iebrūkot pretējā laikā, viņi nodarīs neatgriezenisku kaitējumu savam ķermenim.
  - Un tas pat var būt. - pārtrauca Oļegs Ribačenko un asprātīgi izdeva. - Karš ir salds kā medus, svelmains kā melase, un tas padara tevi slimu kā paģiras!
  Čārlijs nepavisam neatbalstīja puiša rotaļīgo un dzīvespriecīgo noskaņojumu, kuru, šķiet, tikai iespējamā kara spēle iedvesmojusi varoņdarbiem. Viņa runāja ļoti nopietnā tonī:
  -Tātad šīs vaboles ir ļoti nežēlīgas, barbariski ekspluatējot citas tautas un rases. Tehnoloģiski posmkāji ir ļoti attīstīti, un karš ar tiem mums rada briesmīgas sekas. Tomēr viņi nav vienīgie. Ir arī sēru elpojošu kāpuru rase, arī ne cukurs, un bez tiem grandioza pirātu brālība, nemaz nerunājot par daudzajām mazākajām pasaulēm, kurās dominē barbariski režīmi. - Meitene pacēla pirkstus uz augšu un viņas nags iedegās liesmā, it kā no benzīna šķiltavas. - No lielāka attāluma ir arī agresīvi vai vienkārši nepilnīgi stāvokļi. Tas ir, mūsu Visums nav ļoti laipns un ideāls, un apkārt ir daudz ienaidnieku.
  Bruņinieks uzpūtās un, iepazīstoties ar Aleksandru Lielo, sacīja:
  -Un kā tu uz to reaģē? - Šeit Oļegs Rybachenko atkal uzplaiksnīja ar neparastu asprātību. - Klusēšana ir zelts, tikai tie, kas pieraduši klusēt, dod zelta monētas runātājiem, nerunājot!
  Orra Čārlija ar patosu un graciozi, kā tauriņa deja, žestikulējot, sāka teikt runu:
  -Kā jūs domājat, pavisam nesen vecāko brāļu padome nolēma veidot savu lielo armiju, bet pagaidām process rit pārāk lēni. Galu galā mūsu vienības tiek veidotas no brīvprātīgajiem. Ir arī pestīšanas armija - tā ir neskaitāma, bet tās kredo ir palīdzēt vājajiem, nevis cīnīties ar vairāku miljonu vai pat miljardu dolāru injekciju floti - tā sevi sauc paši vaboles. Teikšu godīgi, injekcijas ir nāvējošas un var izraisīt alerģiju. - Orra, smīnēdama pastiepa darbu pusmetru, likās, ka viņa bija ļoti apmierināta ar savu vārdu spēli.
  Bruņinieks diezgan patiesi pateica kaut ko ārkārtīgi strīdīgu, bet daļēji patiesu:
  - Nu, zini - karš ir visinteresantākā un aizraujošākā lieta Visumā.
  Čārlija balss kļuva stingrāka, un no viņas sejas acumirklī nokrita milzīgs, starojošs smaids:
  -Runājot par spēli, tā var interesēt vēl mazu zēnu, bet patiesībā tās ir asinis, asaras, uzspridzinātas pasaules, kropļotas planētas. Reiz es biju Visumā, kur tika izmantotas superbumbas. Tas bija šausminošs skats. Veselas galaktikas ir izpostītas, mākoņaini mākoņi ar triljoniem eksplodētu zvaigžņu. - Tagad anjonu meitenes acis ir izaugušas līdz tvertnes lūkas izmēram. Un šie Zenki dzirkstīja kā prožektori caur kaleidoskopu. - Tikai daži no tiem, kas izdzīvoja, teica, ka tika izmantoti tik spēcīgi lādiņi, galvenie ultra-mini daļiņu saplūšanas procesā - vietējie iedzīvotāji tos sauca par tsuvaroniem. Tas ir, tādas mikrokosmosa bezdibenes uzsprāga, ka to izmantošanai vajadzēja divsimt četrdesmit dimensijas. Šāda reakcija ir sekstiljoniem reižu spēcīgāka nekā kodolreakcija. Viens atoms, pareizāk sakot, šādas bumbas elementārdaļiņa spēj izsmidzināt daudzus kilometrus garu titāna iezi fotonos.
  - Oho! - Oļega Ribačenko pārsteigums absolūti nebija viltots. - Ceru, ka tu man parādīsi šo Visumu.
  Orra mainīja savu lielo acu formu no apaļām uz trīsstūrveida un teica it kā uz vijoles:
  - Mans puika, šausmas, kuras es redzēju, ir grūti aprakstīt vārdos. Tas liek man nodrebēt, ka domājošas būtnes var aiziet tik tālu, ka ir tik nežēlīgas. Turklāt tas ir absolūti bezjēdzīgi, jo pēc šādas atkāpšanās nav palicis neviens uzvarētājs vai zaudētājs.
  Oļegs Ribačenko ar bailīgu cerību murmināja:
  -Bet es ceru, ka tas viss nav miris - kaut kas ir saglabājies. Dabā nav absolūta tukšuma, tikai cilvēka stulbums grauj prātu, simtprocentīgi!
  Meitene nomainīja trīsstūrus uz sešstūriem un bez jebkādas nekaunības iesaucās:
  -Varbūt, bet man nepietika drosmes to uzzināt. Tomēr dažas zvaigznes dega, taču tās varēja tikt uzspridzinātas, un es varēju saskatīt gaismu, kas mūs sasniedza novēloti.
  Oļegs Ribačenko bija sajūsmā par iespēju izrādīt savu erudīciju.
  - Un es zinu, ka fotoni pārvietojas ar ātrumu trīssimt tūkstoši kilometru sekundē. Tas nozīmē, ka tie veic tūkstoš parseku attālumu divus tūkstošus sešsimt gadu. Un desmit tūkstoši divdesmit sešu tūkstošu gadu laikā. Miljons par diviem...
  Aurra samazināja acu izmēru un ieguva cilvēciskāku izskatu. Samierinoši teica:
  -Es arī to zinu. Vai jums ir decimālā sistēma?
  Zēns, bijušais pionieris, labprāt apstiprināja, lecot augšā kā lāpstiņa pannā:
  -Jā, un tas ir dabiski - pēc pirkstu skaita. Bet atzīmes skolā tiek izliktas divpadsmit ballēs.
  Čārlijs ķiķināja un čīkstēja kā ods:
  - Lai nu kā, es centos pēc iespējas ātrāk tikt prom no turienes. Kā ultrafotons hiperlāzerā!
  Zēns pētnieks ar sarauktu pieri atzīmēja:
  - Tas ir veltīgi.
  Un Oļegs Ribačenko atkal jutās iedvesmots, sakot:
  "Nevis nāve ir briesmīga, bet gan nemirstības zaudēšana!" Svarīga nav miesa, bet dvēsele gaismā!
  Anjonu meitene ar pilnīgi normālu, cilvēcisku smaidu atbildēja:
  - Viss kārtībā, es jūs tur nolaidīšu, jūs pats varat redzēt. Pa to laiku es gribēju jums pastāstīt. Mūs sasniegusi informācija, ka injekcijas ražo jaunu, spēcīgu ieroci un, kad tās būs gatavas, tās mums uzbruks. Viņu lielākajiem monopoliem ir vajadzīga papildu peļņa, un karš ir zelta duša viņu pietūkušajās kabatās.
  -Monopoli un korporācijas. - Oļegs Ribačenko izlikās ārkārtīgi gudrs. - Viņi tirgojas ar asinīm, pārdod ieročus, munīciju, munīciju, spēlē biržā, jo kotējumi vai nu krīt, kad tiek uzvarēti, vai, gluži pretēji, paceļas, kad viņu karaspēks gūst virsroku.
  Orra, kurai acīmredzot bija ievērojama pieredze saziņā ar maziem bērniem, bija nedaudz pārsteigta:
  -Vai tu neesi stulbs, kur tu to ņēmi?
  Zēns pētnieks godīgi atbildēja:
  -Man patīk lasīt nopietnas grāmatas un tās burtiski aprīt. Ir viegli iet cauri dzīvei ar zināšanām pilnu galvu, bet tukšums galvā tikai padara jūsu maku vieglāku!
  Oļegs Ribačenko, redzot, ka anjonu meitene vēlas, lai viņš vairāk runātu, atzīmēja:
  - Šeit, padomju impērijā, ir tikai elki, un Dieva nav! Un kas ir pievilcīgs ateismā: tukšums ir vispielaidīgākais mentors, vakuums ir bezatbildīgākais tēvs!
  Un viņš pievienoja vēl nedaudz garšvielu:
  - Ateists, izsitot no savām kājām ticības pamatu, nepamana, ka viņa rīkle atrodas nežēlīgajā Dievišķās force majeure cilpā!
  -Un tev piemīt spēja ātri uzsūkt informāciju un asprātīgi kaisīt aforismus. - Aurra ar spēka lauku noķēra smiltis, paceļot oranžu un violetu putekļu mākoni. - Tagad iesim, pareizāk sakot, lidosim.
  Oļegs Ribačenko palielināja savu augumu, jūtot, ka viņa jaunais ķermenis spēj izstiepties. Zēns ļoti gribēja spēlēt Pīteru Penu.
  -Labi, bet vispirms es apmetīšu vēl vienu apli.
  Izplestām rokām zēns griezās un sāka kapāt mūžīgā pavasara piepildītajā gaisā.
  Orra, vērojot zēna pirueti, asprātīgi iejaucās:
  - Kas ir pievilcīgs ateismā - tukšums nevar pērt nerātniem bērniem!
  Bet tad iejaucās visvarenais, visuresošais un visu zinošais zēns-radītājs Sfero. Viņš rotaļīgi izvilka Oļegu Ribačenko no savām pasaulēm, un viņi atradās uz milzīga, spārnota pūķa. Nemierīgā gaisa straumes mazgāja zēnu sejas. Un pūķa spārni sastāvēja no garām skrūvēm un deviņām uzgriežņu šķautnēm.
  Sfero ar prāta pavēli izveidoja upi no burbuļfantas, liekot tai peldēt pa gaisu, un viņš pats sāka peldošās radības. Uz burvju telepātiskā impulsa vilni šāva arī Oļegs Ribačenko. Zēniem bija jautri medības. Eksplodēja kaujas kuģi un milzīgi kašaloti ar ilkņiem-Everesti. Pati upe pārvērtās par bezgalīgu okeānu, un tiešām varēja sajaukt, kur tajā atrasties augšā vai lejā. Ceriņi, sarkani, dzelteni, smaragda burbuļojoši straumes šļakstīja. Sfero ķiķināja un dauzījās ar dažādiem futūristiskiem ieročiem. Un pie mūzikas pēkšņi parādījās burti ar sejām un ieročiem. Viņi steidzās pāri debesīm, lieliski salocoties savādos un ietilpīgos aforismos;
  Gudri vārdi ir labi - labi darbi ir labāki!
  Dzīve vienmēr ir izcila, bet nāve ir viduvēja!
  Zinātne nav viss, vismodernākajiem ieročiem ir vajadzīgas izveicīgas rokas un lokans prāts! Gars uzvar matēriju!
  Jebkurš mirklis pārstāj būt apburošs, tiklīdz tas sasalst, sasalst kā ledus gabals!
  Kustības ir patiesa laime!
  Dzimtene ir visdārgākā, kas cilvēkam ir, bez tās dzīvei nav jēgas!
  Cilvēks bez dzimtenes ir kā miesa bez dvēseles!
  Reliģija ir mierinājums vājajiem - jebkuras nelaimes šķiet nenozīmīgas, ja tās ir pārejošas!
  Ja tehnoloģija ir sargeņģelis, tad cīņas gars ir kara Dievs!
  Vieglāk ir izgrebt okeānu ar ēdamkaroti, nekā strīdēties ar ateistu!
  Dators, kā jau meitenei, mīl jaunos un neatlaidīgos!
  Nāve atšķiras no mīļotā ar to, ka viņi vienmēr cenšas atlikt tikšanos ar viņu!
  Nāve atšķiras no mīļotā ar to, ka tā vienmēr pienāk nelaikā, bet neviens tai nepārmet kavēšanos!
  Kas ietaupa uz drošības rēķina - izputējis bērēs!
  Labi pabarota armija ir labklājības atslēga!
  Karā laba sagatavošanās ir kā gaiss plaušām; slikts gāzu maisījums kropļo un nogalina!
  Ja cilvēks mākslīgi piešķir sev briesmīgu izskatu, tā ir droša garīgā vājuma pazīme.
  Briesmīgs vilks aitas ādā, nevis aita vilka ādā!
  Cilvēkam nav nekā svarīgāka, kara māksla ir sinonīms cienīgai eksistencei! Tīģera nāve ir labāka par suņa dzīvību!
  Nāve karā ir attaisnojama tikai tad, ja ienaidnieks to nopērk par pārmērīgu cenu, un dāvanu pasniegšana ienaidniekam ir līdzvērtīga nodevībai.
  Izlūkotais ienaidnieks ir gandrīz uzvarēts, jums tikai jāļauj neizmantot savas iespējas!
  Ienaidnieka līķis ir dārgs, bet dzīvs ienaidnieks vienalga maksās dārgāk!
  Maskēšanās ir uzvaroša kvalitāte!
  Kopumā dzīve bez grūtībām ir kā zupa bez garšvielām: par daudz - garšo rūgti, bet par maz - nekrīt kaklā!
  Vīriešiem vismaz reizi dzīvē vajadzētu kādu nogalināt un glābt! Un, ja paveicas pirmajam, tad otrais ir neaizstājams drosmes pārbaudījums!
  Dators ir labāks par atombumbu, tas ir drošākais veids kā iekarot tautas un likt tām strādāt uzvarētāja labā! Turklāt es nebaidos no kārdinājumiem! Jebkura ticība tad ir ko vērta, ja tā prot sevi aizstāvēt!
  Jaunībā asinis plūst ātrāk, un "katls" vārās karstāk!
  Lēns ēzelis, sliktāks par cūku, arī smird, bet gaļu nedod!
  Automātiskā uguns un čaumalas rūkoņa ir vislabākās lietas, ko atcerēties!
  Ticība bez pierādījumiem: ka piekūns bez spārniem var saskrāpēt, bet neļaus pacelties!
  Reliģiskā diskusija ir visneauglīgākā - jo abiem strīdniekiem nav ne jausmas par tēmu, par kuru strīdas!
  Sacensībās starp zinātnes un tehnikas progresu un morāli pēdējais ir lemts nepiederoša lomai! Lai gan cilvēce riskē iekrist bezdibenī starp zinātni un morāli!
  Kas ietaupa uz zinātni, tas aplaupa savus pēcnācējus, un, kas apzog savus pēcnācējus, tas mūžīgi paliks nabags!
  Aplaupot pēcnācējus, jūs varat nopelnīt kapitālu, bet jūs nevarat kļūt bagāts!
  ! Politika ir netīrs bizness, ko dara tīros uzvalkos!
  Patiesība vienmēr ir daudzpusīga, bet kļūda ir viendabīga!
  Skaistums ir dialektisks jēdziens - tikai neglītums ir universāls!
  Mūsdienu ieroči, atšķirībā no vīna, mīl jaunību!
  Saudzēt ienaidnieku ir kā sēdēt uz dunča - tērauds nepazīst empātijas sajūtu!
  Labākais ierocis ir atjautība, tas neprasa izdevumus, bet ir dārgi!
  Kad līķu skaits ir vairāk par vienu, tie no traģēdijas pārvēršas par statistiku!
  Slepkavība ir kā nevainības zaudēšana pirmo reizi un sāp, tad ar katru jaunu aktu ir arvien vairāk prieka!
  Slikts skauts ir tas, kurš nespēj paredzēt izeju neveiksmes gadījumā!
  Jebkurā citā jomā kļūda var maksāt dzīvību, veselību, un, tikai maldinot sevi reliģijā, jūs riskējat zaudēt nemirstību!
  Zvēram ir ilkņi, cilvēkam ir ierocis, dzīvnieks paļaujas uz muskuļiem, bet cilvēks uz prātu! Pārbauda trulos zobus, bet asina prātu - tāpēc prāts ir nemirstīgs, progress, kā mūžīgā kustība, vedīs uz labklājību!
  Pat visbriesmīgākās ziņas no atkārtotas atkārtošanās kļūst par ikdienu!
  Kad aģents strādā divu izlūkdienestu labā, saslimst ar bērnu, kurš mēģina viņam mutē iebāzt divus sprauslas, viņš riskē saplēst muti!
  Kustība ir lietus, zem kura aug veselības ziedi un kaplis, kas izrauj slimības nezāles!
  Akls neredz aci - iet, kur grib!
  Nevar izcelt aklo - dārgais uzticīgais kontrolpunkts!
  Redzīgs ceļotājs nevelciet - palīdziet aklajiem nabagiem!
  Cilvēks viegli salūzt, ar grūtībām pakļaujas un ļoti reti sasniedz mīlestību no dabas!
  Kārtīs veiksme nāk ar gaišu galvu, veikliem pirkstiem un mierīgu sirdi!
  Vispār noziegums nav šokolāde, ja tu sasmērējies, tu nedzīvosi saldu dzīvi, bet tu noteikti saņemsi sirds aptaukošanos!
  Spēka trūkums var kompensēt pārmērīgu prātu, bet spēka pārpalikums nevar kompensēt intelekta trūkumu!
  Talants var aizstāt izglītības trūkumu, bet neviena izglītība nevar aizstāt talanta trūkumu!
  Dimants ir dārgakmens bez pulēšanas, bet nekāda pulēšana nepārvērsīs ogles par dimantu!
  Kāda cita nāve ir jautra, bet tava nāve liek tavai sirdij pārsprāgt un dvēselei iegrimt zābakos!
  Nauda ir kā netīrumi, kas pielīp pie asiņainām rokām un slidenām dvēselēm!
  No visiem fanātisma veidiem reliģiozais ir visneracionālākais un savtīgākais, tāpēc tas galvenokārt ir vērsts uz personīgās nemirstības sasniegšanu!
  Mīlestība no izvarošanas atšķiras tikai ar samaksas veidu - samaksu natūrā par pēdējo darbību!
  Labāk taisnībā zaudēt, nekā grēkā iegūt!
  Taisnīgā zaudējums ir ieguvums debesīs, grēcinieka ieguvums ir dvēseles aplaupīšana!
  Noliedzot Dievu, komunisti uzlika cilvēka pleciem pārmērīgu nastu! Vēlēdamies ieņemt Visvarenā vietu, cilvēks nevarēja izturēt Golgātas sāpes un velna kārdinājumus!
  Bez Jēzus spēka cilvēki tā vietā, lai celtu labestības un taisnīguma valstību, iekrita netikumu baseinā!
  Cilvēka dvēselē esošie neskaitāmie dārgumi, tikai tad, ja sāksi tos izlaupīt, ātri izkals, nenesot nekādu bagātību!
  Katra seksuāla darbība, dārgums, ar kuru jūs dalāties starp diviem un ne viens vien zaglis, nozags to no jūsu sirds!
  Katram vīrietim ir kas kopīgs ar primātu, labi, ja potence, bet biežāk inteliģence!
  Būtu smieklīgi, ja tā nebūtu taisnība!
  Diemžēl mums ir vairāk nekā kārtīgu vīriešu un godīgu politiķu!
  Tas, kurš nodod savu dvēseli, vienmēr paliek neapmierināts - viņš dod nemirstību mirstīgajam!
  Uzvara pār spēcīgu pretinieku parasti maksā vairāk, bet par velti to neatdosi!
  Slepkavību nevar attaisnot ar pašlabumu un peļņu - tikai gods, brīvība un Tēvzeme ir vardarbības aizstāvji!
  Labam vajadzētu būt ar ložmetēju,
  Sitieni kā nikns tērauds!
  Lai asinis plūst kā ūdenskritums,
  Ļaunumam nav žēlastības, nogalini visus!
  No visiem mākslas darbiem tieši militārie šedevri visstingrāk iespiedušies cilvēku atmiņā un raisa visvairāk asaru!
  - Glezna, kas krāsota ar asinīm: spilgtāka nekā eļļas glezna un izbalē daudz lēnāk!
  Kārtīgs cilvēks taisnīgumu izvirza augstāk par ģimeni un draudzību! Ir jābūt vienam likumam ienaidniekiem un draugiem, tāpat kā vīram attiecībā uz savu sievu!
  Dažādu likumu klātbūtne pārvērš taisnīgumu par prostitūtu!
  Spēcīgs pretinieks stiprina tavu ķermeni un gribu, padara stiprāku - vājš samaitā tavu dvēseli un vājina tavu ķermeni, padarot tevi vājāku!
  Tātad grūtais ceļš dod daudz vieglāku uzvaru!
  Karavīram tiek dotas rokas, lai šautu, un smadzenes, lai apstāties laikā!
  Nogalināt muļķi: tas ir tas pats, kas iedurt viņu ar adatu, nošaut gudru puisi ir kā sist viņam ar čaulu!
  Daba ir cilvēka māte, un liela izgudrotāja māte nevar būt pilnīga muļķe! Lai gan viņai pietrūkst praktiskās atjautības!
  Lode ir visefektīvākā izglītības metode darbā ar jauniešiem, kā arī ar veciem cilvēkiem!
  Tikai ietekmes efektivitāte samazinās! Bieži jūs zaudēsiet savu autoritāti, bet, ja jūs pieķersiet, jums būs jāaudzina zombiji!
  Reliģija pazemina lepnu cilvēku līdz dzīvnieka līmenim - dodot izvēli starp aitu un kazu!
  Labāk atdot savu ādu cilvēkiem kā aitai, nekā mūžīgi šņākt kā čūskai!
  Kopumā jēdziens strādāt ar galvu ietver ne tikai burtisku interpretāciju, pat ja runa ir par cīņas mākslām!
  Ja gribi kļūt bagāts, kristies par ebreju; ja gribi izjukt, aizņemies no ebreja!
  Svins veicina gremošanu, īpaši, ja tabletes ir kārtridžā!
  Ierēdnis, kurš neņem kukuļus, ir kā jaunava palaistuve!
  Parasti, lai glābtu vienu, ir jānogalina otrs! Tas neapšaubāmi ir nežēlīgs likums, taču tas atjauno sugu dabisko līdzsvaru!
  Pasaulē nav labāka cīnītāja par krievu karavīru un nav lielāka tirāna par krievu ģenerāli!
  Pārmērīga greznība ir vieglprātības pazīme, vieglprātība ir nenovēršamas bojāejas priekšvēstnesis!
  Gudri vārdi no nelāga mutes, kā strūklaka no atkritumu izgāztuves!
  Jums ir priekšrocība garumā, bet man ir priekšrocība prātā!
  Dažreiz jūs varat nogalināt, bet jūs nekad nevarat atņemt cerību!
  Karā, ja tu nokavēsi sekundi, tu vari zaudēt mūžību!
  Parasts tornis ir nožēlojams starp debesskrāpjiem, bet majestātisks starp būdām!
  Cilvēks pakļaujas spēkam, ciena nežēlību, nicina maigumu un nenovērtē laipnību!
  Sekss ir labākais līdzeklis pret visām garīgām slimībām, bet diemžēl tas ir dārgs un grūti atrodams!
  Kas nemīl seksu, tas nemīl dzīvi un nenovērtē miesas priekus!
  Dzejai ar vīnu kopīgs tas, ka tā vērtība ar laiku aug, bet pat gadsimti neļauj rindām satrūdēt un dzirkstelēm izdzist!
  Karavīrs ir kā dators - tas skaita vienu vai nulle, bet karotājs ir draugs un ienaidnieks!
  Cilvēks no dzīvniekiem atšķiras ar humānismu, un spēju rīkoties pretēji instinktiem!
  Vardarbība pret sievietēm dažkārt rada veselus bērnus, bet vardarbība pret dabu tikai monstrus!
  Ja māte ir nežēlīga, tad arī bērni! Kāda ir daba, tāda ir tās atvase - cilvēks!
  Draudzība tiek meklēta no stiprajiem, barība no bagātajiem, un uzticība tiek izrādīta bezbailīgajiem!
  Uzbrukums ir labākais veids, kā neitralizēt ienaidnieka skaitlisko pārsvaru - piespiest viņu cīnīties pretī ir kā nogriezt pusi rokas!
  .Sievietei mīlestība ir prieks un ienākumi, vīriešiem - prieks un izdevumi!
  Izgudrot jaunu ieroci amorālam cilvēkam ir tas pats, kas nozāģēt krēslam kājas, kad ap kaklu ir aptīta virve!
  Gan šīs frāzes, gan atsevišķi burti cīnījās savā starpā. Iedomājieties G un X paukošanos ar vijoles un rapiera hibrīdu. Vai arī A un B met viens otram granātas. I un M iedarbināja samovāra un lāpstas hibrīdu, un Shch un Sh lidmašīnas ar paceļamajiem celtņiem pāri ziepju putu plašumiem. Un, kad frāze pēkšņi sāk raustīties kā grabošs, ilkņots pitons? Burti gan cīnījās, gan reizē arī spēlējās uz naglām apšūtām balalaikām-kapronām. Un Sfero radītās milzīgās meitenes tās pacēla ar kailajiem, graciozajiem pirkstiem, svieda augstāk līdz vates mākoņiem.
  
  PAR IEROČIEM NERUNĀJIET velti
  Tad kāds velns parāva aiz mēles Viktoriju, nežēlīgo Černobogas meitu:
  - Man ir vēl viena dīvaina lieta: Hipersupranukleārais ierocis!
  Pēc šiem vārdiem ugunīgais velns kļuva ļoti bāls, un viņas ekstremitātes padevās. Meitene ar kastaņbrūniem matiem sabruka, basām kājām karājoties gaisā. Viktorijas apaļos, sārtos papēžus piepeši acumirklī pārklāja tulznu kārta, un gaisu piepildīja piedegušas gaļas aromāts.
  Arī pārējie karotāji uzlēca augšā, akmeņainās grēdas asie oļi, uz kuriem bezbailīgi kāpa basās kājas, pēkšņi kļuva tūkstošreiz karstāki par degošām oglēm. Pazoles bija apdegušas, un meitenes kā zaķi strauji lēca augšā, cenšoties pacelt ķermeni augstāk.
  Tas patiešām sāp līdz pretīgiem netīrumiem visā ķermenī. Viktorija pārkāpa neizteiktu tabu: velti nerunājot par tādu lietu kā: Hipersupranukleārie ieroči. Patiešām, viena hipersuprateonobumba spēj iznīcināt un pārvērsties par visbriesmīgākajiem murgiem, ne tikai Visumiem, bet arī hipervisumiem, un pat radīt draudus ne tikai Demiurgu dievu, bet arī superdievu pastāvēšanai.
  Tas ir ļoti rāpojošs, ierocis, kas ir sliktāks par biedējošu ieroci. Nebija brīnums, ka, kad viņš to pateica, Supermena meitenes uzlēca kā hiperplazmas applaucētas.
  Bet viņi nebija vienīgie, kas cieta. Kā gaudoja vesels japāņu-ķīniešu pulks, pareizāk sakot, trīs pulki ar tankiem un pašgājējiem! Dzeltenos, šauras acis karavīrus pēkšņi izsvieda gravioplazma, un mazie, kastei līdzīgi samuraju tanki tika uzkarsēti gandrīz balti. Karavīri tajos bija izcepti dzīvi, un cik nežēlīgā nāve viņus pārņēma.
  Un pārējiem japāņiem un ķīniešiem pārogļoja kājas un zābakus, un viss nodega līdz kaklam. Un viņi vēl nebija miruši, bet nežēlīgi cieta no briesmīgām, absolūti nepanesamām sāpēm. Šiem puišiem nebija paveicies. Viņi piedzīvoja dažādu kodola līmeņu izmantošanas sekas un bija šausmās par sekām! Izrādījās, ka tas nemaz nav tas, kas tas ir... Bet tikai nesalīdzināmi mazāks par googly degunu, ka tas tiešām ir
  Hipersupranukleārais ierocis!
  Piecpadsmit tūkstoši ķīniešu un japāņu karavīru nomira nekavējoties vai vēl dažas minūtes nomira sāpīgi. Un meitenes, kurām papēži bija stipri applaucējušies, metās pie tuvākās strauta.
  Taču aukstā ūdens vietā viņu apsārtušās kājas, kas klātas ar mazām un vidēji lielām tulznām, gaidīja verdošs ūdens. Un verdošais ūdens pie strauta ir neparasti stāvs, atšķirībā no parastā ūdens. Tātad meitenes papildus savām kājām applaucēja arī gandrīz kailās krūtis.
  Šie četri sāka dejot un auļoja straujāk nekā Tumba-Yumba cilts mežoņi. Un tā meitenēm sāpēja.
  Zoja pat sāka dziedāt ar entuziasmu;
  Visuma radītājs, tu esi nežēlīgs,
  Tā teica miljonu lūpas!
  Un pat no šausmām mans templis kļuva tik pelēks -
  Kad ir neskaitāmas problēmas - leģioni!
  
  Kad pienāk vecums, ļauna nāve,
  Kad ir karš, viesuļvētra, debesis satricina!
  Kad gribas vienkārši mirt
  Jo zem Saules pasaules nav siltuma!
  
  Kad bērns raud, ir asaru jūra,
  Kad ir veseli slimību buķetes!
  Viens jautājums - kāpēc Kristus cieta?
  Un kāpēc tikai komētas smejas?
  
  Kas notika šajā pasaulē, kāpēc -
  Vai mēs ciešam badu, salstām un ciešam?
  Un kāpēc sūdi ložņā?
  Bet kāpēc Kainam tas izdodas?!
  
  Kāpēc mums ir vajadzīga vecu sieviešu izbalēšana,
  Kāpēc nezāles kaitina dārzus?
  Un kāpēc viņi priecē mūsu ausis -
  Apaļas solījumu dejas vien?!
  
  Tas Kungs atbildēja, arī sērēdams,
  It kā labāku likteni nezinātu...
  Ak, Manas mīlestības cilvēks - bērns...
  Ko es gribēju ieaudzināt paradīzē!
  
  Bet jūs nezināt - bērns ir stulbs,
  Tevī ir tikai viena maza doma!
  Jo žēlastības gaisma ir apslāpēta,
  Lai ziemā neguļ kā lācis!
  
  Galu galā, lai satrauktu cilvēkus,
  Es sūtu pārbaudījumus uz bēdām!
  Lai vakariņās ieturētu treknu spēli,
  Tas prasa drosmi, viltību un pūles!
  
  Tu būtu kā Ādams tajā paradīzē,
  Es staigāju bezmērķīgi, stājoties kā spoks!
  Bet tu iemācījies vārdu - es mīlu,
  Komunikācija ar nešķīsto garu Sātanu!
  
  Jūs saprotat, šajā pasaulē notiek cīņa,
  Un tajā pašā laikā veiksmi un cieņu!
  Tāpēc cilvēku liktenis ir skarbs,
  Un, diemžēl, mums ir jāiztur ciešanas!
  
  Bet, kad esat sasniedzis savu mērķi,
  Izdevās pārraut barjeras un važas...
  Lai jūsu sapņi piepildās,
  Jūs vēlaties jaunas cīņas!
  
  Tāpēc saprotiet, kungs,
  Galu galā pat es reizēm jūtos tik aizvainota!
  Tas, dzīvojot svētlaimē veselu gadsimtu -
  Cilvēki ir kā kuiļi, un man par viņiem ir kauns!
  
  Tāpēc cīņā jauna gaisma -
  Cīņas būs bezgalīgā mūžībā...
  Bet mierinājumu jūs atradīsit lūgšanā,
  Dievs vienmēr maigi apskaus nelaimīgo!
  Un Viktorijas neuzmanīgi izrunāto vārdu sekas izplatījās simtiem kilometru, pakāpeniski vājinot, attālinoties no epicentra.
  Jo īpaši tur, kur karavīri tika nogalināti nekavējoties, kur viņi tika applaucēti, un lielā attālumā viņiem vienkārši izkusa papēži. Tie, kas bija basām kājām, cieta tā, it kā viņu papēži būtu apdedzināti ar karstu gludekli. Tanku kāpurķēdes tika nopietni bojātas pat tūkstoš jūdžu attālumā. Daudzas lidmašīnas gaisā zaudēja kontroli un avarēja, un tās, kas nomāktas stāvēja lidlaukos, vienkārši sabojājās.
  Spārni bija īpaši trausli. Tie ir smīkņā un smīkņā...
  Cieta arī amerikāņu karaspēks. Īpaši daudzi B-29, "supercietokšņa" bumbvedēji, izgāzās. Protams, tas ir nopietns trieciens ASV armijas kaujas spējām. Turklāt meitenes atradās tikai nenozīmīgā japāņu aizmugurē.
  Tādējādi jau no paša sākuma tika apšaubīts mērķis bremzēt "Lielās dzeltenās armijas" iebrukumu no dienvidiem. Meitenes sāpēs raustījās un dejoja, it kā būtu sapinušās zibens tīklā.
  Beloboga meita Zoja mēģināja izdomāt, kā viņa varētu atbrīvoties no šī kokona un atbrīvot meitenes no tā?
  Belobogs ir viss labais un gaišais, kas ir Visumā. Jo Dievu Visaugstākā Dieva paaudze, Ģenerators, Ģimene ir divās galvenajās fundamentālās formās: gaisma un tumsa, labais un ļauns! Turklāt šis sadalījums nav absolūts. Un Belobogs, kā arī viņa kalpi izmanto vardarbību un soda vainīgos. Un Černobogs dāsni atalgo savus uzticīgos kalpus un spēj dziedēt slimības, celt un radīt vai nu personīgi, vai ar savu sekotāju palīdzību.
  Daudzi demiurgu dievi sevī nes daļu gan labā, gan ļaunā. Turklāt labuma jēdziens ir nosacīts - relatīvs. Kā arī pats ļaunums... Piemēram, ja cilvēks skrien pretī bezdibenim, un tu viņu atgrūdi un salauž roku: ko tu viņam izdarīji? Gan ļaunais, gan labais vienā pudelē vai ļaunums labā vārdā!
  Šajā sakarā Hipervisums ir strukturēts diezgan vienkārši un tajā pašā laikā sarežģīti. Ir Viens Augstākais Dievs, un Viņa Vārds ir Viņa radinieks, Iesācējs, Augstākais. Hinduisti pielūdza Rodu kā Augstāko jeb Višī. Tomēr pēc tam viņi piebilda: Brama - simbolizē Belobogu, bet Šiva - tuvu Černobogai.
  Bet Nadkoščejs - Černobogas radīšana patiešām ir īsts ļaunums, kas līdzīgs hindu Kali. Un tieši viņa gaļēdāju ģēnijs noveda pie Hypertheonuclear ieroču radīšanas... Un šie ieroči jau ir izmantoti un ekspluatēti.
  Un tāda lieta kā iznīcināšanas hipersuprateonuclear īpašums ir pilnīgi tabu! Tu vienreiz skaļi izpļāpā, gan tu, gan citi dabūsi pļauku pa ragiem!
  Un ja nu vienīgi aiz ragiem!
  Zoja klusi čukstēja Elēnai Gudrajai:
  - Mums vajag Hipermaģisko izstarotāju!
  Tehniskākais no karotājiem piemiedza draudzenei un iesaucās:
  - Ļaujiet Hipermaģiskajam izstarotājam darboties!
  Un tad viņa rotaļīgi piebilda, izbaudot vārdus:
  - Un Hiperteomagoemiters arī!
  Pēc tam notika brīnums - tīkla pavedieni nokrita, akmeņainā grēda noskanēja un nokrita akmeņu lauskas.
  Supermen meitenes atbrīvojās no nāves drēbēm un spalgi ķiķināja... Sanāca ļoti forši!
  
  KĀ ZVAIGŽŅU KAROS
  Artoss Vaderos, Lieliskais, ar smagu, mehānisku soli tuvojas Pasokai. Melnajam kungam pa labo un kreiso roku kustas karotāji no koši sarkanās gvardes, lēkājot kā panteras. Toronto pasoka ir pacēlusies līdz pirkstiem un stāv uz vietas. Modifikācijas rezultātā Torogutas rases pārstāve zaudēja piedēkļus uz galvas, ieguva cilvēka sejas vaibstus, atstājot tikai daudzkrāsainu ādu kā Kaa boa constrictor.
  Ļoti skaista meitene pēc cilvēciskiem standartiem, Ahsoka, ar ideāli proporcionālu augumu, gandrīz kaila meitene, tikai viņas muskuļotos augšstilbus sedz haki krāsas josta. Viņas labajā un kreisajā pusē ir dvīņu bērni: zēns un meitene. Steelkiller Mallofet bērni ir ārkārtīgi spējīgi, lai gan viņi joprojām ir mazi un vēl nav sasnieguši meistarības rītausmu.
  Jebkurā gadījumā skaistie karotāji no Scarlet Imperial Guard gaļēdāji smaida. Scarlet Imperial Guard tiek saukts arī par Dark Jedi ordeni. Viņi pārvalda spēka paņēmienus un viņiem ir lieliskas spējas. Gandrīz visas šīs imperatora ordeņa pārstāves ir jaunas un skaistas sievietes: acīmredzot imperators Palpatīns uzskata, ka sievietes viņam būs uzticīgākas, nevis tiktāl, ka vīrieši centīsies ieņemt karalisko vietu!
  Pa šo laiku galaktika jau ir pilnībā atbrīvota no nemierniekiem. Hetiti tiek iznīcināti, pasaules, kas iepriekš saglabāja neatkarību, tiek iekarotas. Un otrā vēl jaudīgākā Nāves zvaigzne ir pabeigta.
  Un imperators Parparatīns būs ļoti priecīgs, ja atradīs iemeslu vispostošāko mašīnu iedarbināšanai. Kaimiņu galaktikā patiešām ir ļoti spēcīgs ienaidnieks: Rozostana. Impērija, kas sastāv tikai no mūžīgi jaunām, skaistām meitenēm. Viņi ir dzimuši karotāji, kuri tiek apmācīti cīnīties, kad embriji tiek izšķilušies īpašos kibernētiskos inkubatoros. Un tad jau no mazotnes cīnās, iziet šķēršļu joslas, cīnās savā starpā un citpasaules cilvēkiem.
  Viņu zvaigžņu Amazones impērijā nav civiliedzīvotāju. Visi karotāji no dzimšanas līdz nāvei ir vienas armijas daļa. Visi karotāji no dzimšanas līdz nāvei ar numuriem un militārajiem amatiem un pakāpēm.
  Tiesa, komandiera amati tiek noteikti konkursa kārtībā, pārbaudes rezultātā, kā arī konkrēti nopelni kaujas laukā vai zinātnes frontē. Abas ķeizarienes tiek noteiktas arī ļoti grūtu, daudzlīmeņu eksāmenu rezultātā. Un katru gadu tiek rīkoti jauni konkursi, tāpēc, lai vairākus termiņus varētu pildīt ķeizarienes pienākumus, jums patiešām ir jābūt ārkārtīgi izcilām spējām.
  Bet ir viens ierobežojums un noteikums: ķeizarienēm jābūt no divām partijām: "Godīgas" un "Patriots". Pirmie ir laipnāki un miermīlīgāki, otrie ir agresīvāki un kareivīgāki. Tātad meitenes, kas savā impērijā pārstāv vienu armiju un pilnīgu militāro mašīnu, ir sadalītas divās partijās, kuru skaits ir aptuveni vienāds.
  Un starp viņiem nav vienotības: "patrioti" iestājas par tūlītēju iebrukumu kaimiņu galaktikā, lai novērstu Ļaunuma impērijas nostiprināšanos. Taču "taisnīgie" uzskata, ka būt agresoram ir amorāli, un nevar būt pirmais, kas sāk plaša mēroga kosmosa karu.
  Tomēr Situ valdīšanas skarbums var arī pārliecināt "taisnīgos" par nepieciešamību uzsākt atbrīvošanas karu pret noziedzīgo režīmu. Vienotības nav, bet Rozostana intensīvi gatavojas karam. Amazones kosmiskā flote, kurā par jauniem karavīriem tiek uzskatīti visi, kas ir dzīvs karotājs, un pat mazas meitenes, gan ieroču skaita, gan kvalitātes ziņā ievērojami pārspēj impērijas eskadras.
  Kara gadījumā Palpatīnam nav izredžu uzvarēt. Un jūs varat paļauties tikai uz spēka izpausmēm un jauniem ieročiem.
  Lai gan ir skaidrs, ka jaunā Nāves zvaigzne nav panaceja pret amazonēm. Turklāt viņu zvaigžņu kuģi ir daudz ātrāki par impērijas kuģiem un var applūst vietās, kur šāda tehnoloģiskā briesmoņa nav.
  Tātad atliek tikai paļauties tikai uz spēka tematiskās puses spēku. Turklāt meitenes, ģenētiski pārveidojušas savu ķermeni, kļuva par karotēm, kas spēj cīnīties pēkšņāk nekā džedaji un sarkanais aizsargs, taču kaut kā aiz tehnikas un fiziskās pilnības viņas uzsāka spēka izpausmju attīstību.
  Un Dārts Veiders to zina. Un viņu mazāk interesē cīņa ar savu bijušo audzēkni Pasoku Tano. Turklāt Finakins, zaudējis ievērojamu ķermeņa daļu, uz pusi samazināja savas fenomenālās spējas, un viņa palāta, gluži pretēji, pārdzīvojusi bioinženierijas modifikāciju, daudzkārt pievienoja. Tātad atklāta cīņa ar viņu ir pašnāvība.
  Un bērniem, kuri izskatās tikai sešus vai septiņus gadus veci, ir enerģija... Viņiem ir tas, ko sauc par teomaģiju. Pat ja šī Teomaģija vēl tikai ir sākuma stadijā. Bet tas var dot tādu spēku tam, kurš to pārvalda, ka neviens Sith vai Jedi vēsturē nekad par to nav sapņojis.
  Magohlorieši var būt mazākā daudzumā pat parastu cilvēku šūnās, bet teohlorieši... Tie ir ļoti reti, pat nelielos daudzumos, bet, ja tie spēj vairoties, tad... Viņu nesējs kļūst par Visvarenā Dieva līdzību, īpaši, ja piedzimšana notiek no teohloriešiem, hiperteohloriešiem.
  Tad viņam pilnīgi viss kļūs pakļauts un pieejams... vai gandrīz viss!
  Artoss Veiders melnajā bibliotēkā lasīja daudz interesantu lietu. Pasoka Tana, tāpat kā pats Finakins, bija mākslīgi ieņemts no magohloriešiem. Un tas pavēra ceļu uz daudz augstāka līmeņa mikro būtņu rašanos.
  Bet, diemžēl, Dārta nespēja to attīstīt sevī, bet Pasoka pārcēlās uz augstāku attīstības pakāpi.
  Melnais kungs saviem padotajiem karotājiem izdarīja žestu: viņi saka, izrādiet atturību. Un viņš nedaudz paklanījās Pasokai.
  Viņa paklanījās pretī, un viņas bērni aizcirtās. Arī pēcnācēji līdzīgi mātei, pēc izskata cilvēka un daudzkrāsaini, un pat atkarībā no noskaņojuma, mainot ādas krāsu. Tomēr, ja vēlas, tie var viegli, tāpat kā hameleoni, saplūst ar reljefu un kļūt gandrīz neredzami.
  Tikšanās notika džungļos. Un bez lieciniekiem - trīs pa trim! Dars Veiders formāli joprojām ir otrā persona kosmosa impērijā. Tiesa, melnais kungs jūt, ka Situ lords uzskata, ka Finakins ir arvien mazāk vajadzīgs. Viņam ir gūstā Lūks Skyrokers un princese Leia, kuru pēc Tatlinas atbrīvošanas atkal sagūstīja imperatori.
  Un pats galvenais, imperatoram ir savs bērnu pāris: zēns un meitene, tas pats velns Pasoka Tano. Un imperatora bērni, vecāki par šiem, sniedz tik fenomenālu spēku un spējas, ka melnais kungs par ko tādu var tikai sapņot.
  Tātad stāsts par Artosu Lielisko, kurš izbēga no nāves un kosmosa impērijas sabrukuma, var beigties ar nodevīgu zibens spērienu aizmugurē.
  Jūtīgā Pasoka uztvēra sava bijušā mentora domas un klusi teica:
  - Es tevi nenodošu... - Tad viņa vēl skaļāk un stingrāk piebilda. - Un es nevienam neļaušu nogalināt!
  Pirmo reizi pēc daudziem gadiem Artoss Lieliskais izrādīja vismaz kaut kādas cilvēciskas jūtas:
  - Paldies!
  Ahsoka Tano paskatījās uz savu mentoru un čukstus teica:
  - Zini... Viss vēl nav zaudēts... Pavisam ne viss!
  Melnais kungs skumjā tonī sacīja:
  - Es personīgi zaudēju pārāk daudz. Ladvu, tavs ķermenis, spēja vairoties... Un pat izredzes iegūt absolūtu varu pār galaktiku ne pārāk mierina!
  Pasoka ar kailiem pirkstiem meta skorpiona žurkai ar asu lapiņu (Tas ir grauzēja un parazitāra posmkāju hibrīds, ļoti nejauki un baisi skatīties!), Radījums izrādījās caurdurts.
  Meitene terminatore, kas stāvēja pa labi, pamāja ar zobenu un izcirta cauri gaļēdāju kukainim.
  Karotājs elpu aizvilcis atbildēja:
  - Vari atdot miesu... Ja gars nav miris!
  Artosa Lieliskā viņas vārdos sajuta kaut ko vairāk par bravūru. Apdegušajās plaušās kļuva grūtāk elpot, un, aizrīdamies, tumšais sintezators jautāja:
  - Atdod ķermeni...
  Pasoka jautri piemiedza aci un čivināja:
  - Jā, tas ir īsts.... Un ne tikai ķermenis, bet ar visiem mačohloriešiem!
  Abas daiļavas no koši sarga biedējoši kustējās. Tumšā džedaju ordeņa spēcīgākā Mirra draudīgi nošņāca:
  - Tas ir lamatas, mans kungs!
  Zēns, kuram jau bija pieredze pirātu kuģa komandēšanā, pamāja ar zobenu un sakoda zobus:
  - Mana māte ir godīguma un laipnības iemiesojums!
  Mirra paspēra soli pretī nekaunīgajam zēnam, bet melnais kungs viņu apturēja un pamāja koši sarkanajiem karotājiem:
  - Šī ir lieliska iespēja mums visiem!
  Mirra, kura nepildīja Palpatīna pavēli un nenogalināja Lūku Skaivolkeru, pati juta, ka Situ imperators viņai jau bija atzīmējis līniju - jāizlieto. Un tā viņa pamāja savam draugam Laso.
  - Klausieties kungu! Šī ir nepieciešama lieta!
  Pasoka piesita Artosa Lieliskā basa kāju uz melnajām bruņām, vēdinot:
  - Tu izskaties apbrīnojami kā puskiborgs... Bet, kad atkal kļūsi par cilvēku, būsi vēl skaistāks!
  
  
  CARS LIELAIS NIKOLAS II
  Cara Nikolaja II brālis Mihails atšķirībā no reālās vēstures rīkojās izlēmīgi. Imperatoriskā gvarde atklāja uguni uz nemierniekiem, kuri mēģināja iebrukt Ziemas pilī. Tad kazaki, pret kuriem suverēns izturējās laipni, un dižciltīgie pulki ienāca kaujā.
  Vairāki simti nemiernieku tika nogalināti, bet citi aizbēga. Policija aktīvi sagrāba nemierniekus un viņu vadoņus. Valsts domes pārstāvji, prinču ģimenes, tirgotāji un finanšu elites pārstāvji steidzās zvērēt uzticību caram Nikolajam un zvērēja lojalitāti. Kaujas laikā tika nogalināti vairāk nekā seši simti nemiernieku, bet pusotrs tūkstotis tika ievainoti. Sargi zaudēja divdesmit cilvēkus, kazaki vēl piecdesmit.
  Nopietna sadursme, bet autokrātija izturēja. Sazvērniekiem augšgalā nebija vienota viedokļa, neviena vadītāja. Un vispār daudzi no viņiem uzskatīja, ka kara laikā nav iespējams mainīt valdības formu.
  Ir daudz neapmierināto ar caru Nikolaju II, taču grūti piedāvāt alternatīvu impēriskajam režīmam. Turklāt bagātie nopietni baidās, ka republikas valdības forma izrādīsies pārāk vāja un vaļīga, lai pasargātu kapitālistus no izsalkušā un dumpīgā proletariāta un zemes īpašniekus no zemniekiem.
  Bet paši tauta nopietnu revolūciju nesarīkos. Boļševiki joprojām ir pārāk vāji un maz, sociālistiskie revolucionāri lielākoties uzskata, ka revolūcija ir laba, bet labāk vispirms uzvarēt pasaules karā.
  Īsāk sakot, notika dumpis un visi iznāca! Atkārtojās kaut kas līdzīgs asiņainai augšāmcelšanai...Un klusums!
  Nikolajs II brāli par izlēmību apbalvoja ar Georga pirmās pakāpes ordeni un paaugstināja viņu līdz virspavēlnieka dienesta pakāpei, ieceļot Mihailu par Rietumu frontes komandieri. Un dienvidu un rumāņu fronte bija pakļauta Brusilovam.
  Krievijas armijas lielums pieauga līdz gandrīz desmit miljoniem cilvēku, un tās uzturēšana uzlika impērijai smagu nastu. Bija nepieciešams virzīties uz priekšu.
  Tiklīdz ceļi izžuva, cara armija sita Galisijā. Skaitliskais pārsvars bija Krievijas karaspēka pusē. Austriešu morāle vājinājās, un pulki, kas sastāvēja no slāviem, masveidā dezertēja vai padevās. Nebija pietiekami daudz vācu vienību, lai savaldītu ienaidnieku.
  Turklāt ASV aprīlī iesaistījās karā pret centrālajām lielvalstīm. Un līdz ar to konflikta iznākums jau bija iepriekš noteikts. Vācieši mēģināja palielināt savus spēkus Rietumos, lai sakautu sabiedrotos, un nespēja sniegt būtisku palīdzību Austrijai-Ungārijai.
  Krievijas karaspēks ieņēma Ļvovu un vairākas pilsētas Galīcijā. Izveidojās pat vairāki nelieli katli. Austriešu, raibā, salauztā fronte pārāk ātri sabruka, tāpēc vāciešiem nācās pāriet uz aklo aizsardzību rietumos un mest karaspēku izveidojušos spraugās.
  Attīstot savus panākumus, krievi tuvojās Pšemislai un pat aplenca pilsētu. Taču apgādes problēmas un kaujā gatavāku vācu vienību ieviešana kaujā palēnināja virzību uz priekšu. Bet Rumānijas fronte devās uzbrukumā un pēc kāda laika arī Rietumu fronte. Pēdējais saskārās ar grūtu uzdevumu: izlauzties cauri spēcīgajai, dziļi ešelonētajai vācu aizsardzībai.
  Cara brālis Mihails to neuzskatīja par apkaunojošu, viņš mācījās no Brusilova un pielietoja līdzīgu taktiku. Viņš sāka gatavot ofensīvu divpadsmit dažādās vietās vienlaikus, lai vācieši nevarētu noteikt galvenā uzbrukuma virzienu. Turklāt viņi naktī aktīvi izmantoja dūmu aizkaru un ofensīvu.
  Krievijas karaspēks dienvidos atbrīvoja Bukaresti, un uzbrukums centrā izraisīja izrāvienus uz dienvidiem no Viļņas.
  Vāciešiem nācās vēlreiz nostiprināt savu dienvidu flangu. Vācu karaspēkam, kas bloķēja Rīgu, draudēja ielenkšana. Šādos apstākļos ķeizars pieņēma sarežģītu lēmumu pamest Baltijas valstis un izvest karaspēku uz Prūsijas aizsardzības līniju.
  Arodbiedrībai un Turcijai lietas neizdevās. Krievi un briti virzījās uz priekšu Mazāzijā, franči Sīrijā izdarīja spiedienu uz Palestīnu. Osmaņi novājinājās, un to krišana nebija tālu. Turklāt bulgāri mainījās. Saprotot, ka prūši jau ir zaudējuši karu un krievu karaspēks, atbrīvojis lielāko daļu Rumānijas, sasniedzis robežu, slāvu karalis pieteica karu Austrijai, Turcijai un Vācijai.
  Protams, tas vāciešiem sagādāja lielākas galvassāpes. Viņi vairs nevarēja noturēt frontes līniju austrumos un bija spiesti atkāpties uz Vislu. Cerot, ka dabiska ūdens barjera aizkavēs Krievijas karaspēku.
  Sabiedrotais rietumos guva tikai daļējus panākumus, lai gan viņi jau aktīvāk izmantoja tankus. Bet pagaidām Vācija turēja fronti, lai gan bija spiesta nedaudz atkāpties. Dienvidu posms prasīja daudz pūļu.
  Nu, cariskā Krievija rudenī un ziemā nodeva cīņu smagumu Osmaņu impērijai.
  Uzbrukums Konstantinopolei gan no sauszemes, gan no jūras beidzās ar krievu ieroču triumfu. Turcija krita, un līdz ar to Krievija saņēma lielas teritorijas, Konstantinopoli un jūras šaurumus ar piekļuvi Vidusjūrai.
  Tiesa, 1917. gadā karu izbeigt neizdevās, taču uzvaras elpu jau juta visi, daudz vairāk nekā 1916. gadā.
  Ziema Krievijā pagāja ar nelieliem streikiem un demonstrācijām, taču nopietnu sadursmju nebija, neskatoties uz militārām grūtībām. Ja vien rublis nav par daudz samazinājies, bet par badu runāt ir pāragri.
  Tomēr bija pienācis laiks izbeigt karu, un visi to saprata. Paaugstināts par feldmaršalu, Brusilovs ierosināja dot galveno triecienu dienvidos, kur ienaidnieks bija vājāks, un pēc tam pagriezties uz ziemeļiem.
  Vāciešiem jau bija pirmie tanki. Taču to skaits ir pārāk mazs, lai būtiski ietekmētu kara gaitu. Krievijai ir arī savi transportlīdzekļi, jo īpaši Mendeļejeva tanki. Bet atkal cariskā rūpniecība vēl nevar veikt masveida ražošanu.
  Bet tanku masveida ražošanu ieviesa briti, amerikāņi un franči. Tas nozīmē, ka ir parādījies jauns, spēcīgs aizsardzības izlaušanas līdzeklis, kuram vajadzētu izlauzties cauri vācu pozīcijām.
  Sabiedrotie arī vēlas pēc iespējas ātrāk izbeigt postošo karu. Un no marta beigām viņi sāka mēģināt izlauzties cauri dziļi ešelonētajai vācu aizsardzībai.
  Krievijas karaspēka ofensīva sākās, tiklīdz dienvidos izžuva ceļi. Krievu karaspēks pēc iepriekšējām uzvarām palielinājās, bet austrieši tik tikko noturējās. Budapešta tika ielenkta jau maija sākumā. Tad sākās kustība Vīnes virzienā un apejot Vislas upi.
  Arī itāļi devās uzbrukumā. Pat Japāna nosūtīja uz Eiropu ekspedīcijas spēkus. Vācieši spiedās no visām pusēm.
  Kad Krievijas karaspēks jau bija pietuvojies Vīnei, Austrija-Ungārija kapitulēja. Vācijas pēdējais sabiedrotais beidzot bija kritis. Rietumos, izmantojot trieciena taktiku dažādās frontes daļās, sabiedrotie lēnām, bet noteikti virzījās uz priekšu. Un krievu karaspēks ienāca no dienvidiem uz Vācijas frontes aizmuguri, kas pārklāja Vislu.
  Šādos apstākļos kanclers Vilhelms, apzinoties Vācijas pilnīgu, bezcerīgo stāvokli, 1918. gada 22. jūnijā paziņoja par visas karadarbības pārtraukšanu. Patiesībā vācieši kapitulēja.
  Austrija-Ungārija beidza pastāvēt. Krievija saņēma Galisiju, Krakovas apgabalu, Bukovinu, daļu no Slovēnijas austrumiem un Ungāriju. Rumānija Transilvānija. No Austrijas-Ungārijas palika tikai mazā Austrija un ievērojami samazinātā Ungārija. Čehoslovākija radās Krievijas aizgādībā.
  Cara impērija saņēma no Vācijas Klaipēdu, Poznaņu un pieeju jūrām, nogriežot Austrumprūsiju no pašas metropoles caur Dancigu.
  Vācijai nācās atdot Dānijai un Francijai to, ko tā iepriekš bija iekarojusi 19. gadsimtā. Viņai katru gadu tika piespriests maksāt milzīgas reparācijas, un militārais potenciāls tika ierobežots līdz simts tūkstošiem cilvēku.
  Un, protams, tāpat kā reālajā vēsturē, demilitarizēta zona.
  Cariskā Krievija paplašināja savus īpašumus dienvidos. Osmaņu impērija, tāpat kā Austrijas impērija, beidza pastāvēt. Lielbritānija ieņēma Irāku, Franciju, Sīriju un kopā ar britiem Palestīnu. Krievija ieguva Armēniju, Mazāziju un Konstantinopoli.
  Arī Tuvie Austrumi un Irāna tika sadalīti ietekmes sfērās. Tādējādi cariskā Krievija panāca ievērojamus materiālu ieguvumus.
  Bet karš maksāja vairāk nekā divarpus miljonu karavīru dzīvības, neskaitot mirušos civiliedzīvotājus, milzīgus izdevumus. Finanses iekrita nesakārtotībā un valsts iekrita parādos.
  Tiesa, sabiedrotie piekāpīgi piekrita norakstīt kredītu procentus, taču tik un tā parāds izrādījās diezgan liels - aptuveni desmit miljardi zelta rubļu.
  Taču bija iespējams nacionalizēt uzņēmumus, kas iepriekš piederēja vāciešiem.
  Politiskā situācija cariskajā Krievijā stabilizējās, pieauga imperatora autoritāte.
  Nikolajs II to izmantoja, atceļot savu manifestu Valsts domē. Autokrātija atkal tika atjaunota, un likumdošanas vara pilnībā pārgāja caram.
  Tas izraisīja tikai kautrīgus protesta mēģinājumus. Valsts bija pārāk nogurusi no kara un nevēlējās jaunus satricinājumus.
  Un ekonomika sāka strauju pēckara atveseļošanos! Izaugsme vidēji bija aptuveni deviņi procenti gadā un bija augstāka nekā Amerikas Savienotajās Valstīs.
  Tika izveidotas jaunas progresīvas nozares un attīstījās mašīnbūve. Algas auga.
  Darba dienas garums ar cara likumu tika samazināts no 11,5 stundām uz 10,5 stundām. Un pirmssvētku dienās un pirms brīvdienām līdz pulksten 9. Tāpat darba diena tika samazināta līdz deviņām stundām, ja vismaz daļa no tās bija nakts laikā.
  Pēc naudas maiņas tika atjaunots rubļa stabilais zelta atlikums. 1929. gadā strādnieka alga sasniedza 50 rubļus mēnesī, bet degvīna cena bija 25 kapeikas par pudeli. Tas ir, 200 pudeles mēnesī. Un, ja mēs to ņemam zelta ekvivalentā, tas ir pat 37 grami tīra zelta.
  Valsts ieņēmusi otro vietu, rūpnieciskās ražošanas ziņā atpaliekot tikai pēc ASV. Impērijas izredzes izskatījās ļoti rožainas, taču... uzbruka liela depresija.
  Sabrukums skāra visu pasauli, arī Krieviju. Patiesība visvairāk kaitējusi Vācijai un ASV. Taču cariskā Krievija bija pārāk atkarīga no ārējiem aizņēmumiem un tāpēc nevarēja izvairīties no satricinājumiem un recesijas.
  Boļševiku partija divdesmitajos gados piedzīvoja krīzi. Ļeņins faktiski atkāpās no praktiskās, revolucionārās cīņas, iedziļinoties teorijā un rakstot zinātnisko fantastiku.
  Vladimirs Iļjičs Lielbritānijā satika Herbertu Velsu un sajuta zinātniskās fantastikas garšu. Jo īpaši no Vladimira Iļjiča pildspalvas nāca liels, futūristisks romāns: "Komunisms ir laimes ceļš"! Un virkne citu darbu. Ļeņins jau labi pelnīja no zinātniskās fantastikas darbiem.
  Boļševiki sadalījās trockistos un staļinos. Staļins nolēma atgriezties pie individuālā terora taktikas, kas raksturīga Narodnaja Voljai. Trockis ieņēma mērenāku pozīciju.
  Sociālistiskie revolucionāri joprojām darbojas, lai gan divdesmitajos gados vairs nebija nevienas skaļas politiskās slepkavības. Republikāņu un kadetu pozīcijas pakāpeniski nostiprinājās. Patiešām, absolūtā monarhija visiem šķita novecojusi relikvija. Tātad atkal sākās nemieri, streiki, demonstrācijas un karaļa tronis sāka trīcēt.
  Monarhs varēja atcerēties daudz...
  Nikolaja II valdība atrada risinājumu...karā! Turklāt ģenerāļi ilgojās pēc atriebības par Japānas sakāvi. Un tas ir saprotami...
  Pēc Pirmā pasaules kara cariskā Krievija veica vairākas nelielas militāras kampaņas. Tuvajos Austrumos, kur viņi un viņu sabiedrotie pabeidza arābu pasauli. Afganistānā.... Tur karš notika kopā ar Lielbritāniju. Krievija pārņēma Afganistānas ziemeļu reģionus, kurus apdzīvoja galvenokārt uzbeki un tadžiki, kā arī Heratu. Briti pēc brutāliem kariem tomēr pakļāva dienvidus. Pašpārvalde palika Afganistānas centrā.
  Irāna joprojām saglabāja suverenitātes izskatu, taču arī tās sadalīšana nebija tālu.
  Taču galvenā interešu sadursme notika Japānā. Turklāt 1931. gadā japāņi Mandžūrijā izveidoja marionešu valdību un uzsāka ofensīvu Ķīnā.
  Kas kļuva par iemeslu jaunam karam.
  Līdz tam laikam Krievijas armijai bija izdevies atjaunināt savu tanku floti un izveidot ļoti spēcīgu aviāciju. Gaisā Japāna bija manāmi zemāka, un Krievijas sauszemes armija bija daudz lielāka un, iespējams, kaujas gatavāka.
  Klusā okeāna floti komandēja leģendārais admirālis Kolčaks. Andreja Pirmizsauktā ordeņa komandieris Brusilovs jau bija miris, bet viņa spējīgie skolēni palika.
  Karš Japānai bija neveiksmīgs jau no paša sākuma. Enerģiski un prasmīgi darbojās krievu ģenerāļi: Deņikins, Vrangels, Kaleidins, cara brāļa Mihaila Romanova vispārējā vadībā. Ietekmēja Pirmā pasaules kara pieredze, un tika ņemtas vērā kļūdas 1904.-1905.gada konfliktā.
  Diezgan labi izrādījās arī Prohorova vieglie tanki, kas manevru karā ir vienkārši neaizvietojami. Katrā ziņā tā jau bija cita krievu armija, un pavisam cits karš.
  Tomēr pat pirmajā kaujā ar samurajiem, ja Kuropatkina vietā būtu talantīgāks un izlēmīgāks komandieris, kara iznākums, protams, būtu pavisam cits.
  Jebkurā gadījumā pēc diviem mēnešiem Portartūru aplenca krievu karaspēks, un japāņi tika piekauti. Pēc diviem mēnešiem visa Koreja tika atbrīvota, un citadeles pilsētu pārņēma vētra.
  Arī jūrā kaujas plosījās ar mainīgiem panākumiem. Līdz ieradās eskadras no Baltijas un Melnās jūras. Uzlecošās saules zeme tika pilnībā sakauta, un viņi pat izsēdināja karaspēku Hokaido. Japāna bija spiesta parakstīt pazemojošu mieru. Atdodiet Mandžūriju, Portartūru, dažus vāciešiem iekarotos īpašumus, Sahalīnas dienvidus un Kurilu grēdu. Un tajā pašā laikā izmaksājiet atlīdzību, kārtīgu summu - miljardu zelta rubļu.
  Uzvara uz laiku nostiprināja autokrātijas pozīcijas, un pēc tam Lielā depresija padevās straujai ekonomikas augšupejai.
  Vācijā, tāpat kā reālajā vēsturē, pie varas nāca Hitlers, taču viņam neļāva pārāk daudz klīst. Konkrēti, mēģinājums atjaunot vispārējo iesaukšanu saskārās ar sīvu Krievijas un Francijas pretestību. Lai gan militārā potenciāla ziņā tika pieļautas nelielas piekāpšanās. Armijas lielumu ļāva palielināt no simts tūkstošiem līdz divsimt piecdesmit. Turklāt Hitlers atdeva Vācijai kontroli pār demilitarizēto zonu.
  Un cariskajā Krievijā brieda dinastijas problēmas. Nomira troņmantnieks Carevičs Aleksejs... Cara brālim Mihailam Romanovam tika atņemtas mantojuma tiesības. Un Kirils Vladimirovičs Romanovs patiešām kļuva par mantinieku. Bet šis puisis ir iegrimis dzērumā un izvirtībā. Pilnīgi degradēts...
  Kurš tad būs cara Nikolaja II vietā? Cara brālis Mihails pēc uzvaras pār Japānu saņēma ģenerāļa pakāpi un baudīja milzīgu popularitāti. Viņš kļuva par pirmo karaliskās ģimenes locekli imperatoriskās Krievijas vēsturē, kas saņēmis tik augstu pakāpi. Un daudzi vēlējās viņu redzēt karaļa tronī.
  Tiesa, pats Nikolajs II - nedzērājs, bez kaitīgiem ieradumiem, regulāri vingrojis, vēl bija gana spēcīgs un šķita, ka viņa valdīšana būs visilgākā Krievijas vēsturē. Bet Staļins iecerēja vērienīgāko slepkavības mēģinājumu kopš Aleksandra II laikiem. Lai gan šķita, kāda jēga?
  Katrā ziņā 1937. gads izrādījās draudīgs. Tika nogalināts cars Nikolajs II, un kopā ar viņu gāja bojā arī divi ministri, kā arī trīs desmiti galminieku, sabruka daļa Ziemas pils.
  Teroristi izmantoja kanalizācijas sistēmu raktuvēm un iestādīja vairāk nekā tonnu aminolona.
  Tādējādi vēstures gaitā iejaucās kāds agresīvs incidents. Tā beidzās cara Nikolaja II valdīšana. Monarhu nesāka saukt par diženu vai milzīgu. Tie, kas imperatoru nemīlēja, sauca viņu par asiņainu, jo viņa valstībā tika izliets daudz asiņu. Tas, pret kuru izturējās ar cieņu, ir Iekarotājs. Tātad viņam pakļauto zemju skaits Krievijā pieauga. Ķīnā parādījās pat liela province: Želtorossija.
  Kopumā karaļvalsts pastāvēja 43 gadus. Tikai Ivans Bargais valdīja ilgāk un nomināli. Bet, ņemot vērā to, ka viņš ieņēma troni trīs gadus, faktiskais kontroles periods izrādījās īsāks.
  Bet likumīgais mantinieks Kirils Vladimirovičs Romanovs tomēr uzkāpa tronī. Viņš nevaldīja ilgi - apmēram gadu, bet spēja kaut nedaudz ietekmēt vēstures gaitu. Jo īpaši viņš ļāva Ādolfam Hitleram īstenot Austrijas anšlusu. It kā atsaucoties uz tautu pašnoteikšanās tiesībām un, domājams, tādā veidā būs lielāka kārtība. Piekrita Austrijas un Musolīni anšlusam.
  Tādējādi Vācija paplašinājās un tās iedzīvotāju skaits pārsniedza astoņdesmit miljonus. Nemaz nerunājot par to, ka Hitlers veicināja dzimstību. Ādolfa dēmoniskā laikā tas pieauga pusotru reizi.
  Spānijā izcēlās pilsoņu karš, taču tas beidzās daudz ātrāk, jo nebija Padomju Savienības, kas sniegtu palīdzību kreisajai koalīcijai Madridē.
  Bet Franko kļuva par fīrera sabiedroto. Un jaunais cars Vladimirs III sadūrās ar Lielbritāniju.
  Situācija patiešām ir sarežģīta. Mīkla, kas pārņemta ar Otro pasaules karu. Un jauna konfrontācijas kārta. Irāna nav sašķelta, un šī faktiski ir pēdējā islāma valsts, kas ir formāli neatkarīga. Plāni ar to ir gan Krievijai, gan Lielbritānijai. Tuvajos Austrumos lietas ir ļoti mulsinošas. Krievijas, Francijas un Lielbritānijas teritorijas ir jauktas un grūti pārvaldāmas.
  Anglija ekonomiski arvien vairāk atpaliek gan no Krievijas, gan no Vācijas, kas iegūst varu. Bet lielākās kolonijas joprojām ir britu. Bet lauvas vainaga spēks vājinās, Kanāda ir gandrīz neatkarīga. Dienvidāfrika ir arī dominija, tāpat kā Austrālija. Indijā britu pozīcijas vājinās. Protams, ir vēlme pagrūst lauvu.
  Hitlers cenšas spēlēt divās frontēs. Vai arī viņš piesaistīs Francijas, Lielbritānijas, Itālijas un Japānas atbalstu. Lai visi kopā sakrautu carisko Krieviju un sadalītu tās milzīgos īpašumus.
  Vai arī meklēt teritoriālos ieguvumus Rietumos, bet aliansē ar Krieviju.
  Hitlers ir zemisks un bezprincipiāls cilvēks, un vispār viņam ir vienalga, ar ko viņš stājas koalīcijā, kamēr tas viņam ir izdevīgi.
  Arī jaunais jaunais cars Vladimirs sapņo par ieiešanu vēsturē kā liels iekarotājs un vēlas atņemt Lielbritānijai un Francijas kolonijas. Stingri sakot, no vāciešiem vairs nav ko ņemt. Tātad koalīcija ar Vāciju ir diezgan loģiska.
  Itālija ir sagrābusi Etiopiju un vēlas arī jaunus varoņdarbus. Musolīni ir ārkārtīgi ambiciozs. Viņam ir vienalga, vai viņš dodas uz austrumiem vai rietumiem. Bet Francijā nav lielas tautas vēlmes cīnīties. Tur valda pacifisms, un tiek ievēlēta valdība. Nav iespējas iegūt tik spēcīgu sabiedroto. Un cariskā Krievija ar savu tradicionāli augsto dzimstību un pastāvīgi sarūkošo mirstību ir ļoti spēcīgs pretinieks. Cariskās Krievijas iedzīvotāju skaits jau pieaug par aptuveni trīs procentiem gadā. Zīdaiņu mirstība ir samazinājusies, bet daudzbērnu ģimeņu mode vēl nav garām, un pat strādājošās ģimenes ir auglīgas. Ņemot vērā teritoriālās ieguves, tostarp blīvi apdzīvotajā Ķīnā un mazapdzīvotajā Mongolijā, kā arī Eiropā un Turcijā, cariskās Krievijas iedzīvotāju skaits 1940. gadā pārsniedza 400 miljonus, salīdzinot ar 1913. gadu, kad tas bija 180 miljoni. Un šī ir kontinentāla lielvalsts... Lielbritānijas un Francijas metropolēs ir mazāk par 50 miljoniem plus kolonijas. Bet koloniālajam karaspēkam ir vāja morāle un maz kaujas spēju. Tātad Rietumu sauszemes spēki ir daudz vājāki.
  Fīrers izvēlas aliansi ar Krieviju pret Rietumiem.
  1939. gadā Čehoslovākija tika sadalīta. Vācija iekļāva arī Sudetu zemi. Vācieši nostiprināja armiju un veidoja tanku kolonnas. Arī cariskā Krievija nestāvēja uz vietas, tai bija pieci miljoni miera laika armijas un pieci simti personāla divīzijas.
  Cariskajā Krievijā jau sen tiek ražoti smagie tanki un stratēģiskās lidmašīnas, tostarp lidmašīnas ar astoņiem dzinējiem. Francijā ir tikai apmēram trīsdesmit smago tanku, un tie ir novecojuši. Lielbritānijā nav smago transportlīdzekļu. Nu arī Vācija, neviena smagāka par divdesmit tonnām. ASV ir nedaudz vairāk par četriem simtiem tanku.
  Hitlers nolēma, ka nav vērts vilcināties un 1940. gada 15. maijā sita. Laikapstākļi vienkārši ir labvēlīgi un viss ir gatavs. Vai vairāk vai mazāk gatavs.
  Cariskā Krievija uzsāka ofensīvu pret Indiju un citiem koloniālajiem īpašumiem. Krievijas armijas trieciens krita uz slikti aizsargātām pozīcijām. Karaspēka, kas sastāv no pašiem etniskajiem britiem un francūžiem, ir salīdzinoši maz, un koloniālās vienības nav pārāk gatavas mirt par tām svešu ideju vai impēriju. Patiesībā, kas viņiem ir briti? Ekspluatatori, paverdzinātāji, laupītāji vai neticīgie. Diez vai krievi ir daudz sliktāki par viņiem, lai nomirtu Lauvas vai Gaiļa impērijas dēļ.
  Tātad cara karaspēks virzās uz priekšu, pārvarot gauso, fokusa pretestību. Bet vācieši pusotra mēneša laikā spēja sakaut franču, britu, beļģu un holandiešu karaspēku.
  Tādējādi Čērčils zaudēja savu galveno sabiedroto atbalstu. Cerības, ka ASV iesaistīsies karā, nepiepildījās. Rūzvelts nemaz neizcēlās ar Stenkas Razina apņēmību. Un tad tādi spēki dotos pret Ameriku.
  Krievu karaspēks gājienos virzījās pāri Āfrikai un Āzijai; vairāk problēmu radīja reljefs un sakaru zonas nekā ienaidnieka karaspēks. Savu ietekmi atstāja arī ceļu trūkums, īpaši Āfrikā. Bet nepretenciozais krievu karavīrs varonīgi un stoiski pārvar visas grūtības.
  Vācieši var tikai ar grūtībām pārvest karaspēku uz Āfriku. Virzība uz Gibraltāru aizkavējās Franko spītīgās pretestības dēļ. Un mums bija jāpārvieto spēki pa jūru. Krievi ielauzās Āfrikā, caur Ēģipti, un viņiem tas ir daudz vieglāk. Arī Itālija sagrābj visu, ko vien spēj, un šajā jautājumā Musolīni ir boa konstriktora tvēriens.
  Nosēšanās pašā metropolē nenotika 1940. gadā. Gaisa kaujā, galvenokārt Krievijas pasivitātes dēļ, Lielbritānija izdzīvoja. Taču jāsaka, ka gudrais cars Vladimirs Kirillovičs negribēja, lai Lielbritānija kapitulē pirms laika, bet gan racionāli grasījās ieņemt visas viņas Āzijas un Āfrikas kolonijas.
  Kurp dosies Lielbritānija? Galu galā tai nav rezervju, bez kolonijām un izejvielām - tā krišana ir laika jautājums.
  1941. gada ziemā un martā Krievijas karaspēks beidzot sasniedza Dienvidāfriku un sakāva pēdējo Āfrikas dominiju. Arī britu mēģinājums izsēsties Madagaskarā cieta neveiksmi, un 1941. gada maijā tika veikta amfībijas nosēšanās ar sekojošu uzvaru.
  Japāna darbojās karā Krievijas pusē, un tai izdevās kaut ko sagrābt Klusajā okeānā. 1941. gada vasara bija liela gaisa uzbrukuma periods Lielbritānijas mātes valstij.
  Krievijas un Vācijas aviācija uzbruka Londonai un citām Anglijas impērijas pilsētām. Un 8. novembrī, Minhenes puča gadadienā, beidzot notika desants.
  Cīņas ilga sešpadsmit dienas un beidzās ar Krievijas un Vācijas karaspēka uzvaru.
  Tas faktiski beidza Otro pasaules karu. Tas izrādījās mazāk asiņains un garš nekā īstajā stāstā. Un tas ļoti manāmi nostiprināja un paplašināja Krievijas īpašumus. Īpaši Āfrikā un Āzijā.
  Sekoja samērā mierīgs periods. Krievija un Vācija sagremoja savus teritoriālos ieguvumus. Trešais reihs savā sastāvā iekļāva: Beļģiju, Holandi, gandrīz pusi Francijas, kā arī Maroku, daļu no Alžīrijas un centrālajiem īpašumiem. Tiesa, Franko pozīcijas un zināmas Hitlera neizlēmības dēļ vāciešiem nebija laika virzīties uz Francijas ekvatoriālo īpašumu, un viņi devās uz Krievijas karaspēku.
  Neskatoties uz to, Vācija joprojām saņēma labu gabalu Āfrikas zemes, platības ziņā pārsniedzot savu teritoriju. Trešā Reiha zemju platība, ņemot vērā Eiropas iegādi, ir vairāk nekā trīskāršojusies. Un, ja rēķina no robežām kopš 1937. gada, ņemot vērā Austriju, Sudetu zemi, Čehiju kā protektorātu, tad četras reizes.
  Tātad vāciešiem kopumā pietika, ko sagremot, apgūt un asimilēt. Turklāt Krievija paplašināja savus koloniālos īpašumus un diez vai varēja to visu kontrolēt.
  Un Itālija ieguva daudz: piemēram, lielākā daļa Sudānas, Somālija, Uganda un dažas citas iegādes, jo īpaši Tunisija.
  Tādējādi pasaules pārdalīšana pagaidām tika pabeigta. Taču, kā saka, ar laiku ambīcijas sāk izpausties.
  ASV nesāka nopietni strādāt pie atomprojekta. Arī fašistiskajā Vācijā un Krievijā attieksme izrādījās forša. Japāna vēl nav pietiekami attīstīta, lai to pārvarētu, un Lielbritānija un Francija ir kļuvušas par Trešā Reiha un Krievijas vasaļvalstīm.
  Tātad kodolieroču parādīšanās kādu laiku tika aizkavēta.
  Taču progress, protams, ir nepielūdzams. Fiziķi strādā, teorija attīstās, kā arī laboratorijas eksperimenti. Bet kodolprojektam ir vajadzīga valsts griba. Cariskajai Krievijai jau tā bija pārāk daudz rūpju un izdevumu, kas saistīti ar tās teritorijas paplašināšanu. Bet Hitleram nez kāpēc bija ļaunums pret šādām kodolprogrammas idejām un viņš uzskatīja, ka atomprojekts tikai izšķērdēs daudz naudas.
  Turklāt Krievijas sauszemes armija un aviācija bija spēcīgākā un daudzskaitlīgākā pasaulē, turklāt pieauga arī flote, īpaši pateicoties ekonomikas izaugsmei.
  Cara laika ģenerāļi un maršali deva priekšroku tanku būvēšanai, lidmašīnu, lidmašīnu pārvadātāju un kaujas kuģu būvēšanai. Kāpēc viņiem ir vajadzīgas pasakas par kodolbumbām? Tas ir, gan vāciešiem, gan krieviem šī problēma bija vienaldzīga.
  Turklāt izejvielu bija pietiekami daudz, lai vismaz tuvākajā nākotnē nebūtu jāuztraucas par energoresursiem.
  Tātad, neskatoties uz visu Pentagona un Baltā nama vēsumu, iniciatīva neviļus pārgāja Amerikas Savienotajām Valstīm. Un jēga šeit ir ne tikai bailēs, ka krievi vai vācieši ies tālāk un nospiedīs Jauno pasauli, bet arī ekonomikā.
  Zaudējot iespēju saņemt naftu no Āzijas, Āfrikas, Tuvajiem Austrumiem, ASV joprojām atradās akas Teksasā, Floridā un sāka attīstīties Aļaskā.
  Bet ASV iedzīvotāju skaits pieauga. Imigrācija Krievijā netika atturēta, un iedzīvotāju skaits turpināja strauji pieaugt. Melnādainajiem un arābiem īpaši labprāt ļāva izbraukt uz ASV.
  Arī Amerikas ekonomika auga, un automašīnu kļuva arvien vairāk.
  Un sākās kodoldegvielas un atomu reakcijas meklējumi, kas varētu nodrošināt kolosālu enerģiju.
  Ir pagājuši desmit gadi kopš Otrā pasaules kara beigām. Hitlera Vācijai bija jauns ierocis: disku lidmašīnas, kas spēj ne tikai lidot milzīgā ātrumā, bet arī praktiski palikt neievainojamas no kājnieku ieroču uguns.
  Turklāt vāciešiem virs orbītas izdevās palaist mākslīgo pavadoni, un pats galvenais - 1951. gada jūnijā pirmo cilvēku kosmosā.
  Cariskā Krievija nedaudz kavējās un pilnībā progresēja tikai šī gada augustā. Fašistiskajā Itālijā tajā pašā gadā notika izmaiņas. Miris Jūlija Cēzara titula pretendents Benedito Musolīni. Kopumā Itālijas diktators bija veiksmīgs valdībā. Ņemot vērā iekarojumus Āfrikā, tostarp Etiopijā, Itālijas kontrolētā teritorija viņa valdīšanas laikā pieauga gandrīz trīsarpus reizes. Turklāt Benedito Eiropā kopā ar Tulonu spēja nocirst daļu Francijas.
  Bet viņi neļāva viņam doties uz Albāniju un Grieķiju - tās ir teritorijas, kas iekļautas Krievijas impērijas ietekmes sfērā.
  Benedito, protams, varētu saukt par diženu un iekarotāju, lai gan Itālijas armija ar saviem varoņdarbiem pārāk nespīdēja. Bet viņa dēls un mantinieks uzskatīja sevi par ne sliktāku par tēvu.
  Un viņš paņēma 1951. gada rudeni un iebruka Albānijā un Grieķijā... Nav brīnums, ka saka, ka visi lielie kari sākas pēkšņi.
  Vladimirs Trešais par to pat priecājās. Itālijas īpašumi Āfrikā ir lieli, pat lielāki nekā Vācijai. Tātad, kāpēc gan tos nepaņemt, ja tam ir liels iemesls?
  Krievijas karaspēks sāka karadarbību 1951. gada 7. novembrī, uzbrūkot Etiopijai, Lībijai un Sudānai. Krievu vienības ir spēcīgākas, lielākas un kaujas gatavākas nekā itāļu vienības.
  Tāpēc viņi ātri sāka iznīcināt makaronu armiju... Bet neviens negaidīja, ka bez jebkāda brīdinājuma Ādolfs Hitlers iznāks Musolīni jaunākā pusē.
  Lai gan, ja paskatās, nekas negaidītāks nebija.
  Vācija zaudēja Pirmo pasaules karu Krievijai un zaudēja visvairāk teritorijas Krievijā. Un, ja vāciešiem ar interesi izdevās atgūt Rietumos zaudēto, tad austrumos, atklāti sakot, viņi palika bez nekā.
  Tāpēc Hitlers patiešām paļāvās uz saviem jaunajiem ieročiem, īpaši diskotēkām un lidojošajiem šķīvīšiem. Turklāt fīrers uzskatīja, ka šoreiz būs vieglāk cīnīties ar Krieviju nekā Pirmajā pasaules karā, jo Vācija un Itālija vadīs uzņēmumu bez otrās frontes.
  Tika veikts arī aprēķins, ka arī Krievijas aizvainotā Japāna ieies karā Tālajos Austrumos un sasaistīs tur ienaidnieku. Varbūt Portugāle un Spānija pievienosies koalīcijai, tāpat kā Lielbritānija un Francija? Viņi ir daudz tuvāk Vācijai nekā Krievijai. Un dažas cerības tika liktas uz ASV!
  Turklāt Amerika uzbūvēja iespaidīgu floti, daudzus lidmašīnu bāzes kuģus un modernizēja savu tanku floti - lai gan tā kvantitātes un kvalitātes ziņā joprojām bija zemāka par Vecās pasaules armijas mašīnām.
  Sociālā sistēma cariskajā Krievijā palika autokrātiska un absolūta monarhija. Visas Krievijas caram un imperatoram bija pilna vara: izpildvara, likumdošanas un tiesu vara. Parlamenta nebija. Bija imperatora iecelto personu Valsts padome, bet tai bija tikai padomdevēja tiesības. Karalis pats izdeva likumus, kā arī dekrētus. Viņam bija arī tiesības izpildīt un apžēlot, lai gan, protams, bija arī tiesa. Zvērināto prāvas tika atceltas pēc Nikolaja II slepkavības, tā ka arī tiesu varu iecēla un atcēla cars vai imperatora ieceltas amatpersonas.
  Šai sistēmai bija gan savas priekšrocības, gan trūkumi. No vienas puses, imperators varēja ātri atrisināt to vai citu problēmu bez strīdiem un līgumiem, bet, no otras puses, pārmērīga varas koncentrācija vienās rokās nomāca iniciatīvu un deva lielākas iespējas birokrātijai. Tas radīja dažādus favorītus un favorītus. Vladimirs neizcēlās ar pārmērīgu liekulību un laulības uzticību. Lai gan sievietēm nebija lielas ietekmes uz viņa politiku.
  Tanku būves jomā cariskajai Krievijai bija daudz spēcīgu un smagu transportlīdzekļu. Taču kaujas operāciju pieredze Āfrikā rāda, ka tanka braukšanas veiktspēja ir ārkārtīgi svarīga. Rezultātā galvenā krievu tvertne nepārsniedza četrdesmit piecas tonnas. Tā kā lielāks svars radīja problēmas ar krosa spējām, pat ar platām trasēm.
  Cars mīlēja smagos tankus, bet viņa padomnieki atturēja imperatoru no to laišanas masveida ražošanā. Bet sešdesmit tonnu smagais aparāts bija pieejams divos tūkstošos eksemplāru. Un vispopulārākā tvertne "Nikolajs" - 3 tika saražota sešdesmit trīs tūkstošos.
  Un mašīna sver četrdesmit piecas tonnas, un pistoles kalibrs ir 122 milimetri. Priekšējās bruņas ir divsimt milimetru, aizmugure un sāni ir 120 milimetri, izkārtojums ir klasisks.
  Hitleru nopietni interesēja smagas mašīnas. Un es gribēju iegūt pārākumu pār Nikolaju ražošanas tvertnē. Vācu auto svars uzbriest līdz 75 tonnām, un tā jau bija robeža, jo lielo masu bija ārkārtīgi grūti pārvadāt pa dzelzceļa līnijām.
  Vācu transportlīdzeklis bija bruņots ar 128 mm ieroci, priekšējās bruņas bija 250 mm, sānu un aizmugurējās bruņas 180. Arī izkārtojums ir tuvs klasiskajam.
  Skaitliski vācu tanks bija trīs reizes zemāks par padomju tanku. Nemaz nerunājot par grūtībām izmantot pārāk smagas mašīnas.
  Tomēr Krievijas tehnika ir izkaisīta plašās teritorijās, un Eiropas frontes sektorā ir aptuveni vienāds transportlīdzekļu un kājnieku skaits. Lai gan kopumā krievu armija ir daudz lielāka nekā vācu. Un Krievijā ir milzīgs iedzīvotāju skaits: tajā ietilpst Indija, Ķīna, lielākā daļa Āfrikas, Tuvie Austrumi, Persija, Indoķīna un daudz kas cits.
  Protams, Hitlera lēmums uzbrukt cariskajai Krievijai, pat ņemot vērā, ka viņa pusē ir Japāna un Itālija un, iespējams, Francija un Lielbritānija, ir kolosāls azarts. Bet fīrers ir milzīgs piedzīvojumu meklētājs.
  Jāpiebilst, ka disku plaknes, ar kurām Trešais Reihs lika tik lielas cerības, praksē nav īpaši efektīvas. Spēcīgas lamināras strūklas izveide izraisīja milzīgu degvielas patēriņu, un lidojošo šķīvju lidojuma laiks izrādījās salīdzinoši īss. Tātad viņi varēja rīkoties, pat ņemot vērā milzīgo ātrumu ne īpaši nozīmīgos attālumos. Turklāt laminārā plūsma pasargāja disku no kājnieku ieročiem, bet savukārt neļāva šaut no lidojošā šķīvīša.
  Tātad vācieši varēja tikai nomest radiovadāmās raķetes no savām disketēm un pēc tam šaurā leņķī vai izslēdzot lamināro plūsmu, bet tajā pašā laikā kļūstot neaizsargāti.
  Bet jebkurā gadījumā Hitlers nolēma uzbrukt Krievijai un iemeta savas kārtis spēlē. Turklāt fašists baidījās, ka, ja Itālija tiks sakauta, viņi uzbruks arī viņam. Viņam bija ūsas un viņš nevienam neuzticējās.
  Sākotnēji nacisti guva panākumus, pateicoties uzbrukuma pārsteigumam un labākai karaspēka organizācijai. Bet uzbrukuma laiks tika izvēlēts slikti. Sāka snigt sniegs un tanki slīdēja. Fritz varēja ieņemt daļu Polijas, tostarp Krakovu, taču iestrēga netālu no Varšavas.
  Krievu militārā mašīna griezās uz augšu... Japāna, kā fīrers gaidīja, iestājās karā, taču tās flotei nebija pārākuma pār Krievijas Klusā okeāna floti, un cīņas bija aptuveni līdzvērtīgas. Un Japāna praktiski nenovērsa savus sauszemes spēkus no Rietumu operāciju teātra. Turklāt samuraji gaisā bija zemāki par krieviem gan skaita, gan kvalitātes ziņā. Un uzlecošās saules zeme spēja uzņemt tikai dažas nelielas salas.
  Piesardzīgie Franko un Salazars nesteidzās iesaistīties karā. Krievija ir ļoti spēcīgs ienaidnieks. Mums jāskatās un jāgaida. Reālajā vēsturē Franko Otrā pasaules kara laikā aprobežojās ar fašistu brīvprātīgo zilās nodaļas nosūtīšanu.
  Tagad īpaši nevienlīdzīgi spēku samēri izskatījās Āfrikā.
  Itālija ātri zaudēja savus īpašumus tumšajā kontinentā.
  1952. gada pavasarī cara armija uzsāka ofensīvu Austrumprūsijā un spēja dziļi izlauzties cauri ienaidnieka aizsardzībai. Nacistiem bija grūtības atmest cara armijas virzību uz Kēnigsbergu, bet imperatora karaspēks sāka virzīties uz Sudetēm un Krakovu.
  Izrādījās, ka veiklākie krievu tanki bija diezgan spējīgi cīnīties ar smagu, bet mazāk veiklu ienaidnieku. Labi darbojās arī Ķīnas divīzijas krievu ģenerāļu pakļautībā.
  Vācieši bija spiesti pamest Krakovu... Un tad ielenkšanas draudu dēļ sāka atkāpties no Vislas uz Oderu.
  Nē, apsēstais fīrers negaidīja šādu kara gaitu. Bet tā esmu pati vainīga. Turklāt franči un briti, sajutuši fašistu okupācijas smaku, nemaz necentās mirt par fīreru. Tāpēc papildināšana neizdevās, un vasaļvalstis gribēja triviāli sēdēt.
  Un sliktākās lietas bija vāciešiem frontē.
  Līdz ziemai vācieši bija zaudējuši visus savus īpašumus Āfrikā. Un ziemā līdz pavasarim viņi pilnībā atkāpās uz Oderu. Krievijas karaspēks atbrīvoja Prāgu un Sudetu zemi un tuvojās Vīnei. Turklāt viņi sakāva Itāliju un okupēja Romu, Neapoli un Sicīliju. Tātad 1953. gada pavasaris nacistiem neko labu nesolīja. Tomēr 1953. gada 8. aprīlī Hitlers pēkšņi nomira. Jaunā Vācijas vadība izmisīgi lūdz mieru.
  Vladimirs Kirillovičs Romanovs dāsni piekrita. Bet vācieši par to dārgi maksāja. Jaunā robeža tagad gāja gar Oderu: Beļģija, Holande un Dānija saņēma suverenitāti, bet Krievijas impērijas vasaļvalsts ietvaros. Francija atguva savus iepriekš zaudētos īpašumus, bet kļuva vēl atkarīgāka no Krievijas.
  Itālija un Vācija zaudēja visas savas kolonijas, kas tagad kļuva par karaļa kroņa īpašumu. Arī pati Itālija saņēma Krievijas vasaļa statusu, un Sicīlija un Sardīnija tieši kļuva par Vladimira III impērijas daļu.
  Vācija arī zaudēja lielu daļu savas neatkarības un maksāja lielas reparācijas.
  Japāna arī zaudēja visus savus īpašumus, izņemot savu teritoriju, un bija spiesta kļūt par vasaļvalsti. Un arī cars Vladimirs Kirillovičs Romanovs saņēma Japānas imperatora titulu.
  Protams, arī tā Austrālijas daļa, kas iepriekš piederēja Uzlecošās saules zemei, nonāca Krievijas kontrolē.
  1953. gada augustā ASV beidzot izmēģināja atombumbu. Astoņus gadus vēlāk, bet kodoldžins bija ārā no pudeles. Jebkurā gadījumā progresu nevar apturēt. Un atombumbas parādīšanās ir neizbēgama. Ekstrēmākajā scenārijā kodolieroči varētu parādīties maksimāli divdesmit gadus vēlāk nekā patiesībā.
  Ar zināmu kavēšanos cara valdība sāka izstrādāt savu reakciju.
  Līdz šim ASV nevarēja izlemt karot ar tik spēcīgu impēriju. Turklāt no ārzemēm nav tik viegli sasniegt galvenos Krievijas rūpniecības un ekonomikas centrus.
  Un kodollādiņu izgatavošana prasīja gan laiku, gan naudu! ASV bija līdzekļi, bet laiks beidzās. Cariskā Krievija ar saviem resursiem un jaudīgo intelektuālo potenciālu ļoti ātri kompensēja plaisu šajā jomā. Un 1956. gadā atombumba parādījās arī Vladimirā III.
  Iedzīvotāju un resursu ziņā ievērojami zemāka par Krieviju, kapitālistiskā un demokrātiskā ASV pamazām zaudēja savus trumpjus.
  Vienīgais, ko viņi varēja darīt, bija izmantot kodolieročus kā atturēšanas līdzekli un mēģināt iedragāt carisko Krieviju no iekšpuses. Bet līdz šim viņiem tas nav izdevies.
  Vladimiram Kirillovičam no viņa pirmās sievas nebija palicis vīriešu kārtas pēcnācējs, un viņš apprecējās atkārtoti. Un viņš atveidoja mantinieku, nosaucot viņu par Džordžu.
  Cariskā Krievija veica kosmosa paplašināšanu. 1959. gadā pilotēts lidojums uz Mēnesi notika apmēram gadu agrāk nekā amerikāņi. Pēc tam 1971. gadā uz Marsu. Alternatīvā pasaule ir kļuvusi drošāka par realitāti.
  1975. gadā cilvēks nolaidās uz Veneras. 1980. gadā uz Mercury. 1981. gadā uz viena no Jupitera pavadoņiem. Un 1992. gadā, tieši Vladimira Kirilloviča Romanova nāves gadā, Krievijas kosmonauts lepni spēra kāju uz Plutona.
  Džordžs pirmais mantoja kroni astoņpadsmit gadu vecumā. Un vispār mēs varam teikt, ka Vladimirs Trešais, Lielais, ļoti veiksmīgi pavadīja savu 54 gadu valdīšanas laiku. Un tad turpinājās Romanovu dinastija.
  
  KĀRLA DIVpadsmitā GUDRĪBA
  Kārlis Divpadsmitais, acīmredzot paredzot kara ar plašo Krieviju bezjēdzību, piekrita mieram ar Pēteri Lielo uz mēreniem noteikumiem. Cara impērija atdeva zviedriem iepriekš iekarotās pilsētas un atzina to teritoriālos ieguvumus, kā arī marionešu karali Polijā.
  Krievija principā neko nepiekāpās zviedriem, kas tai bija pirms kara, bet neko neieguva. Un daudzi cilvēki gāja bojā. Un man bija jāatdod dārgā Sanktpēterburga. Bet miers tika atrasts. Ja Pēteris Lielais būtu zinājis, kā beigsies kara turpināšana ar zviedriem, viņš to bez šaubām būtu turpinājis.
  Bet tā ir pasaule... Tad ne pārāk veiksmīgais karš ar Turciju, un Azovas zaudēšana.
  Un tad karš ar Ķīnu. Mēs jau esam cīnījušies un zaudējuši vietu. Tagad Pēteris Lielais vēlējās atriebties austrumos. Taču atkarot zemes nebija iespējams.
  Un daudzi cilvēki gāja bojā. Tādējādi Pēteris Lielais nekļuva dižens. Un viņa laikā Krievija cieta lielu iedzīvotāju zaudējumu. Tiesa, Urālos tika uzceltas rūpnīcas un parādījās manufaktūras.
  Zviedrija pakļāva Poliju, un tika kronēts Kārlis Divpadsmitais.
  Un tās armija ir kļuvusi par vienu no spēcīgākajām pasaulē. Turklāt Lielbritānija un Francija tika novājinātas. Un viņi vairs nespēlēja, tāpat kā Spānijas kādreizējā loma.
  Un tagad Kārlis Divpadsmitais arī iekaroja Norvēģiju un tika kronēts Dānijā. Tad viņš Vācijā satvēra vairāk Zemes. Faktiski iekaroja lielāko daļu vācu zemju līdz pat Reinai. Un dienvidos viņš sasniedza Austriju.
  Zviedrijas karalis valdīja līdz 1750. gadam, vairāk nekā piecdesmit gadus, un iegāja vēsturē kā Lielais un iekarotājs.
  Pēc tam valdīja Gustavs Ādolfs II, kurš arī bija ļoti jauns karalis, kāpjot tronī, jo Kārlis Divpadsmitais apprecējās diezgan vēlu, četrdesmit piecu gadu vecumā. Un viņa dēlam bija tikai sešpadsmit, kad viņš bija tronī.
  Bet Gustavs Ādolfs, tāpat kā viņa tēvs, bija ļoti kareivīgs. Līdz tam laikam Krievijā valdīja Elizabete II. Viņa neiegāja Eiropā un centās reklamēt Krieviju dienvidos.
  Krievija un Zviedrija pat noslēdza aliansi un kopā cīnījās pret Turciju. Arī Austrija iestājās karā. Osmaņu impērija nespēja pretoties koalīcijas triecienam un tika sakauta. Un Konstantinopole tika ieņemta.
  Tad viņi sagrāba Mazāziju ....
  Osmaņu impērija beidza pastāvēt. Un tās teritorija tika sadalīta starp Krieviju, Lielzviedriju un Austriju.
  Cariskajai Krievijai tā bija pieeja Melnajai jūrai un ostām. Elizabete anektēja arī Kazahstānu un pat sāka sevi saukt par Lielo - daudz foršāku nekā viņas tēvs.
  Pēc tam notika karš starp Zviedriju un Austriju. Un Austrija tika iekarota. Un tā sabruka vēl viena impērija. Un tad, izmantojot revolūciju Francijā, Gustavs Ādolfs to iekaroja, kā arī Beļģiju un Holandi. Un pēc kāda laika arī Itālija, kur arī izcēlās nemieri. Un viņš arī ieņēma pāvesta amatu. Zviedrijas karalis valdīja līdz 1802. gadam - piecdesmit divus gadus, un tāpat kā viņa tēvs Kārlis Divpadsmitais nomira sešdesmit astoņos.
  Mantoja, šoreiz viņa mazdēls. Arī jauns, apmēram septiņpadsmit gadus vecs Čārlzs Trīspadsmitais. Tomēr, neskatoties uz draudīgo figūru, jaunajam karalim diezgan paveicās.
  Viņš sagrāba Spāniju un Portugāli un sāka iekarot to kolonijas, kur sadūrās ar Lielbritāniju. Bet pēc Nelsona nāves briti sāka zaudēt varenajai Zviedrijai. Turklāt Krievija, sakauta uz sauszemes, piekrita pievienoties lielajai impērijai.
  Rezultātā Lielbritānija tika sakauta. Un zviedri ir nostiprinājušies Latīņamerikā un Āfrikā. Un arī Indija, un daudzas koloniālās zemes.
  Arī Zviedrija izkāpa Austrālijā un nodibināja tur apmetnes.
  Cariskajai Krievijai izdevās kaut ko iekarot Tuvajos Austrumos un Irānā. Ēģipte zaudēja zviedriem. 1853. gadā nomira Čārlzs Trīspadsmitais.
  Un Magnuss kļuva par jauno imperatoru. Viņš jau bija diezgan nobriedis, trīsdesmit trīs gadus vecs, un nekavējoties sāka karu ar Krieviju.
  Lielbritānija līdz tam laikam bija zaudējusi visas savas kolonijas un bija novājināta. Un Krievija bija spēcīga.
  Zviedru augstākie spēki ieņēma Maskavu un Sanktpēterburgu. Menšikovs izrādījās viduvējs komandieris un tīri zaudēja visas cīņas. Nikolajs Pirmais nomira.
  Un Magnuss tika svinīgi kronēts Krievijas tronī. Viņš kļuva arī par visas Krievijas imperatoru.
  Pēc tam zviedriem vairs nebija nopietnu pretinieku, jo Ķīna šajā laikā bija novājināta.
  Koloniālā ekspansija turpinājās. Magnuss nomira 1880. gadā. Sešdesmit gadu vecumā nodzīvojis nedaudz mazāk nekā visi trīs priekšteči.
  Bet viņa dēls Kārlis Četrpadsmitais, kuram bija trīsdesmit pieci gadi, turpināja iekarošanas politiku.
  Pēdējais lielais karš bija Ķīnas iekarošana. Tas ilga kopumā desmit gadus. Joprojām ir pārāk daudz ķīniešu, lai gan viņi ir ievērojami zemāki par karaspēka kvalitāti. Bet tagad Ķīna ir iekarota. Un Zviedrijas karalis kļuva par Ķīnas galvu.
  1913. gadā, skaitļu maģija, sešdesmit astoņu gadu vecumā nomira arī Čārlzs četrpadsmitais. Un Čārlzs piecpadsmitais viņu nomainīja. Viņam bija trīsdesmit seši gadi. Viņš pabeidza pēdējo teritoriju iekarošanu uz planētas Zeme, kas nepiederēja Zviedrijai. Un pabeidza karu vēsturi.
  Pēc tam sākās stāsts par kosmosa iekarošanu. Lidojumi uz Mēnesi, Marsu un citām Saules sistēmas planētām. Cilvēce ir viena un nedalāma.
  Un līdz divdesmitā gadsimta beigām visas Saules sistēmas planētas ir cilvēces kontrolē.
  Un 2020. gadā sākās pirmā ekspedīcija starp zvaigznēm. Lidojums uz citām pasaulēm. Šajā ceļojumā uz zvaigzni Sīriuss, kur atradās vairākas skarbas, bet teorētiski apdzīvojamas planētas.
  Un Čārlzs ir septiņpadsmitais tronī, un viņa valdīšana ir diezgan stabila. Lai gan dažreiz notiek sazvērestības. Taču ir spēcīgs parlaments un kontrolēta demokrātija. Cilvēki dzīvo labi, un viņi vēlas jaunas pasaules un paplašināšanos. Tomēr iespējams, ka drīz beidzot tiks izveidota republikas pārvaldes forma un nomaināma valdība.
  Tātad priekšā ir lielas pārmaiņas. Vai varbūt dinamiska stabilitāte!
  
  STAĻINA VARAS PĀR PASAULES
  Tā notika, ka Staļinam izdevās paverdzināt visu zemeslodi. Šī alternatīvā pasaules vēstures attīstība radās, mainot nelielu iespēju vienā izdevumā.
  Kad aprīlī attiecības starp Dienvidslāviju un Trešo reihu saasinājās līdz galam un tad sākās īsts karš un Vērmahta agresija, Staļins pieņēma saprātīgu lēmumu. Proti, viņš nāca palīgā Dienvidslāvijai, kas līdz tam laikam jau bija paspējusi noslēgt draudzības līgumu ar Padomju Krieviju.
  1941. gada 6. aprīlī pēc lielu pilsētu, dzelzceļa mezglu un lidlauku masveida bombardēšanas Vācija un Ungārija iebrūk Dienvidslāvijā. Tajā pašā laikā Itālijas karaspēks ar vāciešu atbalstu veic kārtējo ofensīvu Grieķijā. Līdz 8. aprīlim Dienvidslāvijas bruņotie spēki tika sadalīti vairākās daļās un faktiski beidza pastāvēt kā vienots veselums. 9. aprīlī vācu karaspēks, izgājis cauri Dienvidslāvijas teritorijai, iegāja Grieķijā un ieņēma Salonikus, liekot kapitulēt Grieķijas Austrummaķedonijas armijai. 10. aprīlī vācieši ieņem Zagrebu.
  11. aprīlī Padomju Savienība piesaka karu Vācijai un tās karaspēks šķērso Trešā reiha robežu.
  Padomju karaspēka sasniegtais taktiskais pārsteigums un ievērojamais tanku un lidmašīnu pārākums bija jūtams jau no pirmajām ofensīvas dienām.
  Sākumā vācieši īsti neticēja ofensīvas realitātei. Un tad izrādījās, ka Sarkanā armija cīnās ļoti labi.
  Un vācieši neprot sevi pareizi aizstāvēt. Un tie nemaz nav pielāgoti aizsardzības karam.
  Un padomju tanki KV-2 un T-34 patiešām ir labākie pasaulē. "Trīsdesmit četriem" var būt slikta redzamība, optika ir diezgan vāja, un pašos pirmajos modeļos tornītis griežas manuāli, bet bruņojuma un bruņu ziņā viņiem nav pretinieka.
  Bet vissvarīgākais ir tas, ka nacistiem nebija karšu, un krievi sagrāba tiltus, tos neiznīcinot, un galvenās noliktavas ar munīciju un degvielu atradās netālu no robežas.
  Tikai pie pašas Oderas upes vācieši, pārveduši ievērojamus spēkus no Francijas un mobilizējuši visus spēkus, spēja apturēt padomju armijas virzību.
  Bet līdz tam laikam viņu situācija bija kļuvusi gandrīz bezcerīga: Rumānija un Ungārija tika zaudētas pirmajā mēnesī, Bulgārija pārgāja PSRS, un vācieši tika sakauti Dienvidslāvijā. Zaudēja kontroli pār Slovēniju un Čehoslovākiju.
  Bet viņiem neizdevās uzreiz ieņemt Berlīni. Vācieši turēja pilsētu vēl gandrīz trīs mēnešus, kurus paņēma tikai augustā. Pati Vācija vēl mēnesi plosījās agonijā, un Rūras reģiona zaudējums kapitulēja 25. septembrī.
  Padomju Savienībai izdevās sasniegt Lamanšu, Čērčilam tomēr izdevās nosēsties Normandijā, bet Sarkanā armija vispirms ienāca Parīzē.
  Un tad izrādījās, ka nekas vēl nav beidzies.
  Tad briti ilgu laiku attaisnojās un strīdējās par to, kurš pirmais atklāja uguni.
  Bet vēsturi raksta uzvarētāji. Staļins sakāva britus uz sauszemes un kopā ar Japānu sāka karu pret britu lauvu un ASV.
  Sākumā Anglija un vēl jo vairāk Amerika šķita neieņemama pāri jūrām un okeāniem, ko klāja milzīgā flote. Bet Japāna pa gabalu sakāva amerikāņu armādu. Pirmais spēcīgais sitiens: Peru osta, pēc tam sekoja vēl graujoši sitieni.
  Japāņi uzvarēja tik ātri, ka Staļinam tik tikko bija laiks nosūtīt karaspēku uz Indiju un Bangladešu, kur Sarkanā armija tika sagaidīta ar lielu gavilēšanu.
  Amerikas sakāve un PSRS uzsāktais zemūdeņu karš iedragāja Lielbritānijas varu. Izmantojot visas Eiropas un pēc tam Āfrikas, ar lielāko daļu Āzijas, resursus, Staļins uzsāka lielu gaisa ofensīvu pret Lielbritāniju.
  Tūkstošiem, desmitiem tūkstošu padomju bumbvedēju nolīdzināja putekļos Anglijas pilsētas. Tas turpinājās, līdz flote tika izsista.
  1942. gada 7. novembrī sākās nosēšanās metropolē. Lielbritānija ilga tikai pāris nedēļas.
  1943. gadā caur Aļasku notika iebrukums, un japāņi ieņēma Panamas zemes šaurumu.
  Karš ar ASV kļuva ilgstošs un rūgts. Katrs solis tika dots ar lielām grūtībām.
  1946. gadā krita Ņujorka un Vašingtona. Amerikāņiem tomēr beidzot izdevās skaļi aizcirst durvis - izmantojot kodolieročus. Bet viņi sadedzināja tikai pāris padomju divīzijas un vairākus simtus tūkstošu savu pilsoņu.
  Otrā pasaules kara beigas notika 1946. gada 5. septembrī. Pēc četriem gadiem Staļins bija spiests sakaut Japānu, kas draudēja iegūt kodolieročus.
  Karš ilga vēl piecus mēnešus, un PSRS nodibināja savu galīgo dominējošo stāvokli pasaulē.
  Džozefam Vissarionovičam izdevās visas pasaules valstis iekļaut PSRS. Visu laiku un tautu lielākais vadonis nodzīvoja līdz 1971. gadam. Īstajā stāstā Staļins tika saindēts. Šeit viņš nodeva troni savam mazdēlam Aleksandram Staļinam. Protams, bija daudz asinsizliešanas, un represiju moloks darbojās bez pārtraukuma. Aleksandra Vasiļjeviča laikā notika zināma liberalizācija. Bet ne uz ilgu laiku.
  Padomju Savienība veiksmīgi izpētīja kosmosu. Cilvēce ir vienota un tiecas pēc citām pasaulēm. Kosmonauts jau spēris kāju uz Marsa, Veneras, Merkūrija un nolaidies uz Jupitera pavadoņa. Uz Mēness tiek celtas īstas pilsētas.
  Kosmonauta atgriešanās laikā no Plutona notika slepkavības mēģinājums pret Aleksandru Staļinu. Kad viņš nāca pie varas, viņam bija tikai trīsdesmit gadu. Līdz slepkavības mēģinājumam Zālamanam bija tikai septiņdesmit četrdesmit veiksmīgas valdīšanas gadi.
  Bads uz Zemes ir beidzies, terorisms gandrīz beidzies, karu nav, un pat cietumi ir pustukši un vairāk izskatās pēc skautu nometnēm, nevis kriminālām zonām. Atkarība no narkotikām ir gandrīz pazudusi, alkohols nav īpaši populārs, lai gan tas nav aizliegts, tāpat kā tabaka, kas zaudējusi popularitāti. Pilnīga lasītprasme, bezmaksas izglītība un medicīna.
  Un pat dzīves pagarināšanas jautājumā jau ir panākts progress.
  Nu, tas nesmaržo pēc īstas demokrātijas. Vēlēšanas, atklāti sakot, ir fiktīvas, labākajā gadījumā konkurss starp diviem vai trim iepriekš saskaņotiem, pārbaudītiem kandidātiem.
  Ilgu laiku gan Staļins, gan pats Aleksandrs tika ievēlēti bez alternatīvas. Taču pēdējā laikā uzradušies arī kabatas opozicionāri. Bet tomēr līdera mazdēls pārliecinoši pārņēma deviņdesmit deviņus procentus.
  Tātad slepkavības mēģinājums, kas notika 2011. gadā, ir absurds. Un tas vainagojās panākumiem.
  Aleksandrs neatstāja aiz sevis nevienu dēlu, un varu sagrāba visvarenās planētas drošības vadītājs Nerons ibn Totalitarian. Vārds Nerons ir īsts, bet Totalitārs ir pseidonīms.
  Pats vārds totalitārisms nebija aizskarošs. PSRS, kas bija vienota visā planētā, tika uzskatīta par piemēru pozitīvai valstij, kas kontrolē visu un visus. Ideoloģija ir komunistiska, lai gan ne viss ir palicis no Marksa, bet tā attīstās pēc plāna. Nauda taču vēl nav likvidēta, tātad tauta vēl nav nobriedusi.
  Reliģija formāli bija ateisms ar līderu kultu, bet... Ar mītiskā piejaukumu. Piemēram, viņi jau ticēja dvēseles esamībai un dažiem pārdabiskiem spēkiem. Lai gan tas jau tuvojās pagānisma sajaukumam.
  Un Staļins ir liels elks.
  Nerons kopumā neiznīcināja savu priekšgājēju kultu, bet izlēja asiņu straumes, stiprinot savu spēku.
  Masu represijas augšpusē pavadīja tīrīšanas apakšā. Turklāt planēta Zeme jau bija pakļauta pārvietošanai. Dzimstība ir augsta, un mirstība ir daudz zemāka nekā patiesībā.
  Un Nerons ieviesa kriminālatbildību no piecu gadu vecuma un ļauno praksi ieslodzīt bērnus vai nu pamatojoties uz vienu denonsēšanu, vai vispār - kā plānots. Un arī pieaugušajiem, protams. Simtiem miljonu cilvēku uz planētas Zeme nokļuva nometnēs, un desmitiem miljonu tika nošauti. Turklāt sadists Totalitārs to pamatoja ar nepieciešamību taupīgi izmantot planētas resursus. Lidojumi uz zvaigznēm joprojām palika fantāzija, un Saules sistēmas izpēte bija ārkārtīgi dārgs pasākums.
  Bet ieslodzītie bija apmierināti ar maz, viņiem vajadzēja daudz mazāk resursu, un GULAG planētas mērogā ražoja daudz visa.
  Un, protams, galvenais ir ceļš uz citu pasauļu iekarošanu. Bet pagaidām represiju mašīna darbojas kā Molohs.
  Vienpadsmit gadus vecs zēns nejauši iekrita dzirnakmenī pēc aizvainota klasesbiedra denonsēšanas. Viņš piedzīvoja spīdzināšanu un īsu laiku strādāja neveiksmīgi būvlaukumā. Taču pēc Zēna-Radītāja gribas Sfero pārcēlās uz hipervīrusu Visumiem un tagad varēja baudīt pasakainus piedzīvojumus.
  -Mierā! - Oļegs Ribačenko iekliedzās un metās ģērbties. Pateicoties automātiskajai pielāgošanai, tas viss aizņēma sekundes daļu. Zirnekļu aligatori turpināja kāpt, bet aiz spēka aizsega tie vairs nebija biedējoši. Puika pacēla rokas, nolaida tās, saspieda briesmoņus kā tarakānus, daži tomēr vienkārši nokļuva zem ūdens. Tiem, kuriem nepaveicās, palika tikai brūni plankumi.
  -Nu jūs zobainie esat beiguši. Jūs zināt, kā mocīt cilvēku. - Tapīrs pakratīja pirkstu. Šie draudi izraisīja viļņus, un pretējā krastā stāvošais koks, tikpat liels kā baobabs, nogāzās.
  -Es varu pārvietot kalnus. Tas ir spēks. - Puisis nekad nebija juties tik labi, viņā kūsāja spēks, un viņš ļoti gribēja kādu no trim pavadoņiem tuvumā, kas uz planētas iedeva nakts gaismu.Uzticība komunismam - tā Zeme tika pārdēvēta.
  Atmiņas nedaudz aptumšoja prieku, tad viņa seja kļuva gaišāka.
  -Zini, mānīgais Neron, es atgriezīšos, un tad tu lūgsi nāvi. Ja dzīvs tiks izšķīdināts skābē un krustā sists pie zvaigznes, tas jums nāks par labu. - Oļegs Ribačenko cieši sažņaudza dūri, purpursarkanie mākoņi debesīs uzreiz sabiezēja, un sāka pilēt lietus, pēc tam lietusgāze.
  Tās straumes neskāra droši piesegto zēnu. Tad Oļegs Ribačenko ar plaukstu skrēja gar augšpusi, izlīdzinot debesis. Lietus mitējās un atkal kļuva saulains, un uz šī fona daba šķita mazāk draudīga. Tomēr ar to pārsteigumi nebeidzās. No meža virziena parādījās krāsainas bumbiņas, lielas mucas lielumā.
  Viņi lēca augstu, izdarīja metienus, pamazām augot. Planētas virsma satricināja, zeme plaisa. Ielidojuši Oļegam Ribačenko, viņi ietriecās aizsardzībā, sitot, saburzīja, saplacināja un daži pārsprāga. Kad tie eksplodēja, tie izkaisīja skābi, lapas, uz kurām tā nokrita, kļuva dzeltenas, nomelnēja un saritinājās caurulītē. Lava plūda no plaisām un plaisām uz planētas virsmas; likās, ka tūkstošiem ļauno garu izlido no ugunīgās Gehennas.
  -Biome, kā to apturēt? - Oļegs Ribačenko pievērsās datoram.
  -Ieslēdziet jaudas starojumu uz pilnu jaudu ar prāta rīkojumu un virziet rokas sev priekšā.
  Zēns izšķīla savu zenki:
  -Kā?
  Robots vienaldzīgi atbildēja:
  -Tā kā jūsu primitīvajā visumā viņi dzelzina.
  Oļegs Ribačenko paklausīja, pietūkušās bumbas sāka sarukt un pēc tam pilnībā nokrita. Dziļās plaisas pamazām izlīdzinājās, atstājot tikai apdegušo virsmu.
  -Neuztraucies Tapir, viss būs aizaudzis. - Bioms čīkstēja.
  Puisis priecīgs pielēca augšā.
  - Un es neuztraucos. Planēta ir liela, un izdedzis tuksnesis piešķir ainavai papildu garšu.
  Nolauzti, pārogļoti koki piegružīja taciņu, un šur tur tā dega. Tapiram ļoti gribējās staigāt basām kājām pa degošām oglēm. Viņš atcerējās, ka viņa ķermenis tagad ir stiprāks un uzreiz atjaunojās. Patiešām, skrāpējumi sadzija neticami ātri, pat neatstājot rētas. Nometis savu hipertērpu, viņš dusmīgi smēla pelnus ar kailajiem papēžiem. Tas nedaudz dega un kutināja, bet kopējā sajūta bija patīkama.Puika paņēma sauju pelnu un iebāza to mutē. Viņa mēle dega vēl vairāk, un viņš izspļāva nepatīkamās lietas.
  -Brrr! Mana mute ir tāda, it kā tā būtu pilna ar sūdiem. Zēns Oļegs bija sarūgtinājuma pilns. - Jauna mīkstums negarantē nejutīgumu pret sāpēm.
  Dators savdabīgā veidā nomierināja bērnu:
  -Ko tu gribēji. Turklāt jūsu ķermenis vēl nav pilnībā pielāgojies hiperplazmai. Laika gaitā jūs kļūsit vēl stiprāks.
  Oļegs Ribačenko sarūgtināts nomurmināja:
  -Cerība. Citādi viņš nevarētu salauzt taustekli.
  Elektroniskā ierīce turpināja:
  -Viņiem ir ļoti spēcīga muskuļu struktūra, divpadsmit reizes spēcīgāka nekā parastam cilvēkam. Un šūnā ir četri kodoli un sešpadsmit monobloku ciliāti. Pati kristāla režģa struktūra ir trīsdesmit piektā.
  Zēns, kurš izbēga no cietuma, pamāja:
  -Tev man nav jālasa lekcija, var uzskatīt, ka esi mani mierinājis, es neesmu tāds vājš.
  Rokas dators tika apvainots:
  -Patiesībā es esmu Bioms un labāk mani uzrunāt vīrišķajā dzimumā.
  Zēns pacēla roku parastajā pionieru salūtā:
  -Es neiebilstu!
  Oļegs Ribačenko kādu laiku basām kājām staigāja pa oglēm, mēģinot izvēlēties ko karstāku, un, kad sajūtas izsīka, viņš atkal ienira upē. Tur viņš sāka veikt akrobātiskos manevrus, dziļi nirstot. Zēns nepārprotami gribēja izsaukt briesmoņus. Bet, kā laimējās, neviens cits neieradās. Vairāki zirnekļiem līdzīgi aligatori vēroja viņu no attāluma un nemēģināja tuvoties.
  - Acīmredzot es te sacēlu troksni. - puika, supermena kandidāts, ķiķināja. - Ne velti saka, ka cilvēks ir dabas karalis. Vai arī jūs varat teikt, ka anjons ir Visuma autokrāts.
  Bērns ieraudzīja mazu seškājainu vardi, tā bija oranža ar purpursarkaniem plankumiem un spilgti atspīdēja piecu gaismekļu staros. Tapirs metās uz priekšu, izmantojot "nobiedētās antilopes" peldēšanas stilu. Apburošais "krupis" necentās doties prom.
  Kad zēns satvēra viņu rokās, viņš satvēra viņu. Viņa pārbaudīja.
  -Tagad noskūpsti mani.
  Oļegs Ribačenko iepleta acis:
  -Par ko!?
  Varde nokliedza:
  -Jūs, puiši, vienmēr tā darāt.
  Terminatora zēns uzreiz atcerējās pasaku, kur princis vardi pārvērš princesi:
  -Tomēr es nedomāju, ka anjoniem no cita Visuma ir līdzīga epika. Tomēr, ņemot vērā fizioloģisko līdzību, dažām lietām vajadzētu sakrist. Piemēram, fluora aplikatori ir pilnīgi atšķirīgi no mums, tiem pat nav stabilas formas - tie ir amorfi.
  Varde turpināja flirtēt:
  - Tas ir dabiski. Tu mani noskūpstīsi, jaunais princi.
  Oļegs zēns sarauca pieri:
  -Vēl vairāk, es jau esmu liels un neticu pasakām.
  -Tātad es tev esmu pretīgs. - Varde sāka raudāt, viņas asaras dzirkstīja pērlēm.
  Oļegs Ribačenko paskatījās ar līdzjūtību: viņas āda bija tik gluda, it kā pulēta.
  Viņam bija kauns par savu riebumu, un viņš noskūpstīja viņas silto seju.
  Sajūta bija neparasta un mīļa.
  Pēkšņi viņa acu priekšā peldēja otrs un vardes vietā viņa priekšā parādījās brīnišķīga skaistuma meitene, kuru knapi sedza tikai ugunīgo vara matu trieciens. Oļegs Ribačenko pārsteigumā atkāpās. Eņģeliskā būtne pastiepa rokas pret viņu.
  -Mans zēn, šī ir tava pirmā reize.
  Priekšlaicīgs zēns samulsa:
  -Nē. Esmu jau skūpstījusies ar meitenēm, bet šī ir mana pirmā reize...
  Oļegs Ribačenko dziļi nosarka. Un viņš piebilda, smagi kustinot mēli.
  -Tu esi tik liels, šķiet, no citas planētas vai galaktikas.
  Meitene ķiķināja un parādīja savu aso mēli:
  -Ne gluži, es arī esmu anjons, bet man ļoti patīk ceļot. Esmu apmeklējis vairākus Visumus, lai gan pārvietošanās process ir ļoti sarežģīts, un jūs varat arī neatgriezties.
  Zēns pētnieks neskaidri atzīmēja:
  -Man mācīja, ka tā tas ir.
  Meitene, diezgan liela un pārāk veca anjonu sacīkstēm, turpināja:
  -Bet tikko parādījās jauns zinātnieks, viņš var vienkāršot šo procesu.
  Zēns drīzāk apstiprināja, nevis jautājoši:
  -Jums ir daudz zinātnieku.
  Turpinot peldēt, viņi nonāca krastā, Oļegs Ribačenko sajutās kauns, un viņš steigšus uzvilka kaujas tērpu. Lai arī meitene bija kaila, šķita, ka viņa nemaz nav samulsusi, tomēr anjoniem bija pieklājības sajūta un viņi kaila nevazājās pa pilsētu. Zēns tik tikko sasniedza viņas kailās krūtis.
  Kailas sieviešu spēles tika izlietas zelta bronzā, un balss bija zvana sudrabs:
  -Nu, pastaigāsimies mežonīgajā pasaulē vai atgriezīsimies pilsētā un parunāsim ar jauno zinātnes vīru.
  Zēns ierunājās, it kā nesaprastu:
  -Kāda vīrs?
  Meitene, pielecot un šūpodama izliektos gurnus, iesaucās:
  -Jā, ir, viņi saka no cita Visuma, tagad viņš patiešām ir mūsējais.
  Zēns bija pārsteigts un piebilda:
  -Bet tu esi pārāk liels un būsi pamanāms.
  -Ak, par to tu runā.
  Meitene vadīja ceļu, izplešot savus garos zeltainos matus ar dimanta zvaigznēm kā lietussargu pār pleciem. Tad viņa tos satricināja.
  Pirms Oļegs Ribačenko paguva pat aci pamirkšķināt, viņa priekšā parādījās meitene, kas bija apmēram tāda paša auguma kā viņš. Viņas kuplie mati izrādījās sadalīti trīs ķekaros - zilā, dzeltenā, sarkanā katrā.
  Pārveidojusies, karaliene piemiedza zēnam:
  -Nu tagad es vairāk izskatos pēc anjona.
  Oļegs Ribačenko bija šokā:
  - Oho! Kā tu to dari? Brīnumi.
  -Es apmeklēju Visumu, kur valda maģija, un es tur daudz uzzināju. Turklāt zinātne par hiperplazmu tik slaveni ļauj mainīt savu izskatu. - citplanētiešu meitene lepni iztaisnoja vidukli.
  Zēns kļuva ārkārtīgi ieinteresēts:
  -Tātad zinātne vai maģija?
  Cutie anion paskaidroja:
  -Varbūt abi. Mūsu civilizācija joprojām ir salīdzinoši jauna un strauji attīstās. Laika gaitā mēs uzzināsim, kas tagad šķiet zinātniskā fantastika.
  Oļegs Rybačenko diezgan patiesi teica:
  -Un arī tagad man šķiet, ka es dzīvoju pasaku pasaulē.
  Mūžīgā meitene uzlidoja gaisā. Viņa uzvedās kā hiperaktīvs bērns. Viņa griezās kā tops, dzirkstīja un teica:
  - Mēs, protams, priecājamies, bet kā bija mūsu senčiem, viņi pazuda, nepaspējot nogaršot civilizācijas labumus, bet nerunāsim par skumjām lietām. Mēs varējām, izmantojot savu prātu, pieķerties laika ratam.
  - Un šeit ir vēl sliktāk. - Oļegs Ribačenko steidzās ievietot vārdu. - Cilvēki noveco, kļūst novājināti un nav skaisti, un tad mirst agonijā.
  Anjonu meitene uz mirkli apstājās, un no viņas pieres atspīdēja malahīta krāsas prožektors. Skaistais citplanētietis murrāja:
  -Daba ir nežēlīga, bet ir dots iemesls, lai tā būtu humāna un godīga. Ja vēlēsies, kopā viesosimies citās pasaulēs, kur palīdzēsim nelaimīgajiem.
  Oļegs Ribačenko steidzās satvert veiksmes putnu:
  - Protams, tu uzminēji manu vēlmi. Bet šeit ir tikai viens jautājums jums.
  Meitene sakrustoja zobenus, kas parādījās no tukšuma virs viņas galvas. Viņi izsita dzirksteļu rakstu. Un pati karotāja bija lakoniska:
  -Runā.
  Zēns izteica savas visdziļākās domas:
  -Ja tu vari izskatīties kā pieaugušais, tas nozīmē, ka vari mani pārvērst par vīrieti.
  Anjonu mātīte čivināja, zobeni pārvērtās lauru zaros, un tonalitāte kļuva daudz saldāka:
  -Tas ir pilns ar neparedzamām sekām, labāk vispirms jūs rūpīgi izpētīt, bet principā tas ir iespējams.
  Zēns gandrīz uzsprāga:
  -Man principā nepatīk šis vārds, tas ir līdzvērtīgi pieklājīgam - nē!
  Oļegam Ribačenko šķita, ka viņš ir teicis ļoti gudru lietu, zēns lepni iztaisnoja plecus.
  Meitene atkal aizdedzināja virs sevis zobenus, šoreiz piecus uzreiz. Un bija jūtams, ka viņa ir dusmīga:
  -Kāpēc tik kategoriski? Es varu izdarīt daudz, tad no tā laika, kas kustas pa sinusoīdu, un pēkšņi es nevarēšu tevi atkal padarīt par zēnu, vai arī tu kļūsi vecs. Vai vēlaties kļūt par vecu vīru?
  Oļegs Ribačenko pat nodrebēja.
  -Nē! Tas ir šausmīgi.
  Anjonu meitene piekrita un sarāvās:
  - Tieši tā, kādreiz biju veca sieviete un sajūta nebija patīkama. Labi, ka tas nebija ilgi.
  Oļegs Ribačenko paskatījās apkārt, no zemes rāpās ārā divdesmit kāju pūķis. Tās galvas atgādināja urbšanas iekārtu, mutes bija apaļas, un zobu rindas saplūda uz iekšu.
  Zēns gribēja uzbrukt jaunajam ienaidniekam, bet meitene viņu apturēja.
  -Kāpēc tam pieskarties, tas ir pieradināts. Dodiet viņam labāku ēdienu.
  Zēns nomurmināja, izplešot plaukstas:
  - Man tā nav līdzi.
  -Tad es viņam uzburšu - magoplazmu.
  Meitene atliecās un savija savus matu kušķus. Parādījās sārts mākonis, tas strauji auga un nolaidās no debesīm uz izdegušo zemi. Tad pāri izklīda. Oļegs Ribačenko noelsās.
  Viņš nekad nebija redzējis tik milzīgu kūku; papildus izmēram tā bija ļoti skaisti un sarežģīti dekorēta. To rotāja daudzi ziedi, dzīvnieki, zvaigznes, putni un jūras zivis. Šī grandiozā struktūra izskatījās ļoti iespaidīgi.
  -Jā, viņi var pabarot miljonu bērnu. - Oļegs Ribačenko čukstēja.
  -Pat ne miljonu, bet miljardu! - meitene iesmējās.
  Zēns ar patosu iesaucās:
  -Bet šādā veidā var atrisināt bada problēmu Visumā. Dodiet bērniem vairāk dienišķās maizes!
  Mūžam jaunā ragana skumji atzīmēja:
  -Nu, ja tas būtu tik vienkārši. Tas, kas radīts ar maģiju, nav izturīgs. Un pēc stundas šī kūka pazudīs.
  Oļegs Rybachenko izdarīja izšķirošu secinājumu:
  -Tātad tev vajag ātrāk ēst!
  Anjonu meitene no labās acs izmeta pērli:
  -Tātad vēderi kļūs tukši - galu galā tā ir ilūzija. Kopumā mūsu Visumā viss maģiskais ir ārkārtīgi nestabils, bet tur, kur man mācīja, ka Visuma pamats ir burvestība.
  Gigantiskais briesmonis, aromāta pievilināts, pielēca līdz kūkai. Viņi ātri iemērca purnus daudzslāņu biskvītā. Tas ar prieku aprija saldo ilūziju. Krēms tecēja pa masīvajiem žokļiem un kakliem. Zvērs vairs nešķita biedējošs, drīzāk smieklīgs.
  Zēns pat izmeta asaras:
  -Man pat žēl viņu, tāds gigantisks vēders būs tukšs.
  Meitene pasmējās:
  -Nevis viens, bet divdesmit četri vēderi.
  Zēns jutās nedaudz neomulīgi:
  -Tas ir briesmīgi, kur tu to dabūji?
  Mūžīgā jaunība atbildēja:
  -Atvests no Manukas galaktikas. Ne velti mums šeit ir safari, daudzi cilvēki patiešām dod priekšroku citām pasaulēm, taču arī šeit ir daudz šausmu.
  Oļegs Rybačenko nervozi iesmējās:
  - Jā, tas nav biedējoši. Daži no tiem nav dabiski.
  Meitene pielika pirkstu pie lūpām un izlaida no turienes ugunīgu spirāli:
  -Un pamēģini tuvoties tādam briesmonim bez kaujas tērpa.
  Zēns sasprindzina bicepsu un ņurdēja:
  -Kas, tavuprāt, ir vājš?
  -Tu daudz riskē. - Bioms čīkstēja.
  -Gļēvulis šampanieti nedzer. - Oļegs Ribačenko atcirta un piebilda: - Kas maz riskē, tas nedzer šampanieti, un tie, kas ņem par daudz, apmierinās ar čifīru savā gultā!
  Nometis drēbes, viņš skrēja pretī muskuļu kalnam. Ārēji tas izskatījās komiski - nepilnu pusotru metru garš zēns un gandrīz pusotru kilometru garš briesmonis.
  Jūs pat nevarat viņu salīdzināt ar skudru. Oļegs Ribačenko piegāja pie kūkas, un viņa nāsīs skāra dzintara, ziedputekšņu un medus aromāts. Viņš, drosmīgs zēns, to pacēla ar roku un izmēģināja.
  - Kas ir garšīgs? Lai gan viss šajā pasaulē ir pārsteidzošs.
  Oļegs Ribačenko piegāja pie pūķa, pareizāk sakot, pielidoja pie pūķa, noglāstīja ar ērkšķiem apšūto ādu. Pat adatas bija desmit metru garas, un no attāluma tās šķita tik neredzamas. Zvērs nejuta pieskārienu, āda bija pārāk bieza un bruņota. Oļegs klusi uzsauca briesmoni, taču viņš nepievērsa uzmanību nenozīmīgajam troksnim.
  -Tu jau parādīji, ka esi ļoti drosmīga. Atgriezties.
  Zēns kļuva spītīgs:
  -Nu, man nav. Es likšu viņam paskatīties uz mani.
  Oļegs Rybačenko pārliecinoši kāpa uz tapas, paļaujoties uz krokām un raupjumu. Viņš acīmredzot cerēja aizsniegt vienu no galvām un nostāties acs priekšā. Jaunajam korpusam bija pieklājīgs ātrums, taču rāpošana tomēr prasīja ilgu laiku. Maģiskā meitene viņam vairākas reizes sauca, bet strīdīgais zēns ignorēja viņas zvanus.
  Beidzot tiekot pie purna ar simtmetrīgo muti. Slimās fantāzijas radīšana tikko beidzās desertā. Oļegs Ribačenko paslīdēja gar degunu, slidens no krēma, un nevarēja pretoties; gaisa viesulis viņu iesūca. Milzīgs kā alas nāsis, norija to.
  Lai nenokļūtu plaušās, Oļegs Ribačenko satvēra priedei līdzīgu matiņu. Ar grūtībām, turoties ar abām rokām. Tad pēc izlīdzināšanas viņš mēģināja nolaisties. Viņam tas izdevās, bet, kā laime būtu, galva tajā brīdī nošķaudījās. Izskatījās, ka būtu uzsprāgusi atombumba. Karotāju zēns tika uzmests, tad viesuļvētra viņu izmeta no piltuves. Viss iekšā saspiedās gandrīz, nesasmalcinot kaulus. Tad kļuva vieglāk, Oļegs Ribačenko pat apbrīnoja ātro lidojumu kā raķeti. Lejā mirgoja daudzkrāsaini koki. Nolidojis labus piecus kilometrus, viņš ietriecās blīvos ērkšķainos krūmos.
  
  LIELAIS TĒVIJAS KARŠ VAIRĀK NEKĀ PIECPADSMIT GADU
  1943. gadā fīrers kopā ar totālā kara pasludināšanu veica dažus samērā saprātīgus soļus. Jo īpaši viņš vienojās ar Rommelu un evakuēja Itālijas un Vācijas karaspēku no Āfrikas, kur nebija iespējams noturēt fronti. Kā organizēt piegādes.
  Turklāt fīrers piekrita Guderianam: un nolēma pagaidām pāriet uz stingru aizsardzību austrumu frontē.
  Vācieši pameta Āfriku un nostiprināja savu karaspēku Sicīlijā. Racionāli izlemjot, ka, visticamāk, viss būs un streiks. Bet nepārvaramas varas gadījumā jūs joprojām nevarēsit turēt Sardīniju.
  Rezultātā vācieši spēja atvairīt sabiedroto desantu jūlijā Sicīlijā un nodarīt tiem milzīgus postījumus. Staļins pavēlēja uzbrukumu Orelai un Belgorodai, kā arī Harkovai sākt tikai 15. augustā.
  Līdz tam laikam vāciešiem bija laiks rūpīgi sagatavoties un rakt nocietinājumus. Turklāt "Panther", "Tiger", "Ferdinand" ir daudz efektīvāki aizsardzībā nekā uzbrukumā. Īpaši Panther, kas ir ārkārtīgi vāji aizsargāta no sāniem un ir neaizsargāta uzbrukumā pat četrdesmit pieciem un prettanku šautenēm.
  Bet aizsardzībā tās jaudīgās frontālās bruņas un efektīvais lielgabals bija ļoti labs.
  T-4 labi darbojās arī aizsardzībā, kam bija spēcīgs lielgabals, labas frontālās bruņas, bet arī diezgan vājas sānu bruņas.
  Vāciešiem izdevās izvairīties no sakāves, un, lai arī ar grūtībām, viņi turēja Orjolu un Belgorodu. Viņi spēja pretoties sakāvei vasaras beigās un rudenī.
  Tikai ziemā, ieguvusi spēku, Sarkanā armija atkal uzbruka ienaidniekam.
  Bet vācieši, pārvietojot daļu savu spēku no Eiropas, kur sabiedrotie neveica karadarbību un, protams, neplānoja desantus ziemā, spēja atvairīt Sarkanās armijas virzību netālu no Ļeņingradas un pie Orelas, Belgorodas. , un centrā Smoļenskas apgabalā.
  Turklāt padomju pavēlniecība uzbruka pārāk plašā frontē un izklīdināja savus spēkus. Un tas arī palīdzēja krautiem pārdzīvot viņiem bargāko laiku: ziemu.
  Pavasarī jau bija vieglāk. Vāciešiem ME-262 bija masveida ražošanā, un vairāk nekā tūkstotis šo lidmašīnu bija ekspluatācijā līdz 1944. gada jūnijam. Sērijā ienāca arī progresīvākais "Panther"-2, kas svēra piecdesmit divas tonnas, taču bija labāk aizsargāts, ar jaudīgāku 900 zirgspēku dzinēju un lielākiem bruņu plākšņu slīpumiem.
  Šāds transportlīdzeklis bija efektīvs, ar slīpajām bruņām tas pat varēja rikošetēt IS-2, un tā siluets bija zemāks. Turklāt parādījās "Panthers"-2 ar 88 mm lielgabalu. Tie ir nāvējošāki un caurlaidīgāki.
  PSRS atbildēja ar IS-2 un T-34-85. Tie ir arī ļoti spēcīgi tanki, kaut arī vājāki par vācu tankiem.
  Vasarā vācieši nevis uzbruka, bet gatavojās aizsardzībai. Īpaši attiecībā uz nosēšanos Francijā. Tātad Sicīlijā sabiedrotie tika uzvarēti, Musolīni netika gāzts, un vāciešiem bija vairāk spēku. Un viņi nebija apjucis uz dienvidiem.
  Pilnīga mobilizācija ļāva palielināt ieroču ražošanu. Vācieši iegādājās iznīcinātāju TA-152, kas varētu būt gan uzbrukuma lidmašīna, gan frontes līnijas bumbvedējs, kas ir Focke-Wulf evolūcija.
  Nacistiem nebija patronas Faust, ūdeņraža peroksīda zemūdenes un jaunais iznīcinātājs HE-162, kas bija labākais lidaparāts lidojuma īpašību ziņā. Bet pēdējā automašīna izrādījās ne pārāk ērta pilotēšanai un prasīja zināmas prasmes.
  Tātad, neskatoties uz to, ka HE-162 bija lēts, tas nekļuva pārāk izplatīts.
  Taču ME-262 ir bruņots ar ļoti jaudīgiem četriem 30 mm lielgabaliem un ir ļoti izturīgs.
  Viņš sagādāja daudz nepatikšanas saviem sabiedrotajiem. Vācieši saņēma nepatīkamu pārsteigumu: tanku iznīcinātāju E-10. Pašpiedziņas lielgabals bija mazs, ļoti zems, lēts un viegli izgatavojams. Un viss efektīvi. Īpaši šaujot tuvu un no aizmugures slazdam.
  Viņa parādīja sevi kā ļoti veiklu un praktisku. Ja kas, tad sabiedrotie saskārās ar vācu armiju, kas bija spēcīgāka un labāk aprīkota nekā reālajā vēsturē. Un Rommelam bija vairāk pilnvaru.
  Sabiedrotie Normandijā tika sakauti, zaudējot vairāk nekā pusmiljonu karavīru kā gūstekņus. Padomju karaspēks centās palīdzēt ar ofensīvu centrā, bet krauti to gaidīja. Turklāt priekšējā līnija bija plakana un ērta aizsardzībai.
  Un Mainšteins bija izcils komandieris. Par labu vāciešiem viņiem bija arī jaudīgāka un modernāka MP-44 ložmetēja vai triecienšautenes izskats, kam tajā laikā nebija līdzvērtīga.
  Vāciešiem bija arī daudz ložmetēju.
  Sarkanā armija vadīja ofensīvu un iegrima cīņās ar ienaidnieku. Mums izdevās tikt uz priekšu tikai divdesmit līdz trīsdesmit kilometrus.
  Vācieši atkal izturēja. Un līdz šim viņi ir turējušies. Augustā un septembrī padomju karaspēks ne pārāk veiksmīgi mēģināja virzīties uz priekšu dienvidos. Un atkal tikai lieli zaudējumi. Tomēr arī nacisti pieklājīgi zaudēja, un partizānu karš okupētajās teritorijās atņēma viņiem spēkus.
  . 7. NODAĻA
  Hitlers joprojām bija aizsardzībā. Bet sākās jaunu "E" sērijas tvertņu ražošana. Ar viņu bija saistītas noteiktas cerības.
  Arī E-25 izrādījās nevis tanks, bet gan pašpiedziņas lielgabals. Bet automašīna izrādījās maza un mobila.
  Lielas cerības tika liktas uz E-50 un E-75. Šiem tankiem bija jākļūst par galvenajiem. Lai gan E-100 bija pirmais, kas bija gatavs masveida ražošanai. Kaujas testi ir parādījuši, ka šī tvertne ir labi aizsargāta no visām pusēm, it īpaši ar ekrāniem, un ir spēcīgi bruņota. Izrādījās, ka tai ir zemāks siluets nekā pelei, un tas bija vieglāks, mobilāks un transportējamāks. Turklāt tā 135 tonnu svars saglabājās augsts, kas apgrūtināja kaujas izmantošanu.
  Bet šis tanks pirmo reizi tika izmēģināts dienvidos ar piecu vācu meiteņu apkalpi.
  Jaudīgais 128 mm lielgabals bija ātri šaujošs un diezgan nāvējošs.
  Gerda izšāva pirmo šāvienu. Viņas šāviņš aizlidoja tālumā un trāpīja trīsdesmit četros.
  Meitene čīkstēja:
  - Forši!
  Tad Šarlote atšāva. Atkal šāviņš, aprakstot loku, trāpīja padomju tankam, noraujot tā torni.
  Meitene čīkstēja:
  - Lepota!
  Tad Kristīna izšāva un trāpīja mērķī.
  Tad viņa rēca:
  - Pabeigts gājiens!
  Un Magda sekoja viņai. Turklāt meitene šaušanas laikā izmantoja kailus kāju pirkstus.
  Karotājs iekliedzās:
  - Par mūsu uzvaru!
  Un beigās Šella trāpīja. Viņa sagrāva ienaidnieku un iesaucās:
  - Par mūsu panākumiem!
  Lūk, kā piecinieks strādāja...
  Tālāk seko tanku kauju spēles momenti. 1945. gadā parādījās pirmie vācu tanki E-50 un E-75. Viņi vēl nebija pilnīgi perfekti un veiksmīgi. E-75 izrādījās pārāk smags, vairāk nekā deviņdesmit tonnas, un E-50 nebija pietiekami aizsargāts no sāniem, lai gan tam bija laba frontālā aizsardzība un, pats galvenais, ātrums.
  Tomēr vācu tanki cīnījās labi.
  Tomēr Krauts ziemā joprojām noturēja savu aizsardzību. Un tikai martā viņi mēģināja uzbrukt dienvidos. Un viņi guva zināmus panākumus, taču cieta smagus zaudējumus un apstājās. Karš arvien vairāk līdzinājās Pirmajam pasaules karam ar lēnu fronti.
  PSRS vēl nav laidusi ražošanā T-54 vai jaunākus Isov modeļus. Tomēr parādījās IS-3. Jaunā tvertne bija labāk aizsargāta no priekšpuses, taču to bija grūtāk izgatavot. Un slīpas bruņu plāksnes uz torņa.
  Četrdesmit piektais gads pagāja kaujās un sitienu apmaiņās. Priekšējā līnija virzās lēni. Sabiedrotie joprojām bombardē vāciešus, taču cieš no reaktīvo lidmašīnu radītajiem postījumiem.
  Ir 1946. gads, un cīņas joprojām turpinās. T-54 parādījās frontēs, bet ne tik perfekti. Torņa priekšējās bruņas ir tikai 150 milimetri, kas arī ir diezgan daudz. Tiek izmantots arī IS-4. Vācieši sērijveidā ražo E-75 un cenšas uzlabot šo mašīnu.
  Un četrdesmit septītais gads iezīmējās ar E-75 izskatu ar zemāku siluetu, vieglāku svaru un jaudīgu dzinēju. Un arī padomju IS-7. Un tā sākās automašīnu sāncensība. E-75 un IS-7 tuvojās veiktspējas, bruņojuma un bruņu ziņā. Un viņi sāka konkurēt viens ar otru.
  Vācietis tomēr izrādījās smagāks un labāk aizsargāts no sāniem.
  Īsāk sakot, 1947. gads pagāja tanku sāncensības zīmē.
  Sabiedrotie, noguruši no kara, faktiski samazināja karadarbību. Tātad Trešais Reihs varēja ražot daudz aprīkojuma bez bombardēšanas. Un, protams, kaujas spēļu aprakstīšanai "tanku" stilā pavērušās visbagātākās iespējas.
  E-50 konfrontācija, kas arī ir kļuvusi zemāka silueta un mobilāka, pret T-54.
  Šeit ir padomju četrinieks, kas cīnās ar T-54: Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana.
  Skaisti karotāji bikini.
  Nataška izšauj, nopūš Frici ar precīzu sitienu no 100 milimetru lielgabala un saka:
  - Slava PSRS!
  Zoja arī šauj uz ienaidnieku un kliedz:
  - Slava lielajai tēvzemei!
  Un viņš ar basu kāju uzsitīs pa bruņām.
  Bet Augustīns sitīs arī ienaidnieku. Viņš sadrupinās Frici un dziedās:
  - Kā mēs dzīvojām cīnoties,
  Un nebaidās no nāves...
  Tātad salauzīsim Hitleru
  Žoklis ir žoklis!
  Un patiesībā Svetlana ir kaujā. Arī meitene ļoti aktīvi cīnās. Un kā tas sitīs fašistus.
  Un viņš dziedās:
  - Mēs no galvas atceramies, kā mūsu senči cīnījās par Kijevas Krieviju!
  Četras meitenes ir ļoti brašas. Tagad Nataša nospiedīs kursorsviru ar kailiem kāju pirkstiem un atbrīvos ārkārtīgi nāvējošu nāves dāvanu.
  Viņš izsitīs fašistu un dziedās:
  - Par varoni Staļinu!
  Šeit Zoja arī šaus uz nacistiem un dziedās:
  - Padomju Krievijai!
  Un viņas basās kājas ir tik izveicīgas. Un viņi spiež ļoti precīzi un veikli.
  Nākamais atlaiž Augustīns. Viņa ir ļoti asa meitene. Kā šis rudmatainais velns izšāva un aizslaucīja ienaidnieku. Viņš nopūtīs galvu un dziedās:
  - Slava Tēvzemei! Mēs dzīvosim komunisma apstākļos!
  Un piemiedz ar aci savām biedrenēm.
  Un viņas kailie pirksti ir tik veikli.
  Tālāk Svetlana šauj. Šī meitene ir viesuļvētra.
  Un blondīne arī ar plikiem kāju pirkstiem spaidīs kursorsviras taustiņus, un pilnībā aizslaucīs fašistus.
  Un viņš arī tvītoja:
  - Pirmais piekūns ir Ļeņins, otrais piekūns ir Staļins!
  Meitenes strādā T-54, brīnišķīgi. Un viņi veikli izvairās no ienaidnieka šāviņiem. Un fašistus sit pamatīgi un precīzi. Neviens spēks nevar apturēt šādus karotājus.
  It īpaši, ja kājas ir tukšas un noslīpētas. Un tie trāpīja ar lāzeru precizitāti.
  Nataša pat dziedāja, virpinot savus greznos gurnus:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Zoja, šaudama ar kailiem kāju pirkstiem, piebilda:
  - Tavs Reihs mūs neuzvarēs!
  Augustīns, šaujot uz Fritz, izdeva:
  - Mēs, komjaunieši, iznīcinām ienaidnieku!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa trāpīja ienaidniekam.
  Un Svetlana dusmās piebilda:
  - Mēs esam komjaunieši - sveiciens varoņiem!
  Un vēl ar plikiem kāju pirkstiem spiež kursorsviras pogas. Un viņš sasitīs nacistus saplēstos metāla gabalos.
  Meitenes atņem savu tanku no sakāves. Viņi ir ātri, kā panteras. Gan mežonīgi, gan mīlīgi vienlaikus.
  Nataša dziedāja ar mežonīgu neprātu:
  - Ko tu gribi, tu daudz runā, Krauts,
  Un es tev nosūtīšu gliemežvāku un mattu!
  Un ar basām kājām terminatormeitene atkal radīs vēsturi.
  Un tad Zoja iesaistīsies kaujā. Precīzāk sakot, kaujās viņa jau ilgu laiku, bet kļuvusi aktīvāka.
  Šeit viņas graciozo pēdu kailie pirksti palīdz atbrīvot šāviņu ar milzīgu iznīcinošu spēku. Un nacisti ir pilnībā iznīcināti.
  Zoja tviterī ierakstīja:
  - Tēvzemes varenība ir super!
  Tālāk Augustīns vada uguni. Ar plikiem kāju pirkstiem viņa spers pa fašistiem un rēks:
  - Es esmu kolosāla spēka meitene!
  Un krata savas ugunīgās cirtas.
  Svetlana arī šaus uz nacistiem. Viņš šķebinās fašistiem un rūks:
  - Slava iznīcināšanas čempioniem!
  Un arī ar basām kājām, kad viņš spiež kursorsviras pogu. Un viņš to darīs ļoti ātri un precīzi.
  Četrinieks darīja visu iespējamo.
  Taču tās ir varones, kurām, cīnoties bikini, atmostas slēptās spējas.
  Un vācieši jutās mēmi un ievainoti... Bet, protams, karš ir sācies. Ir jau 1948. gads.
  Padomju T-54 tanks ir nedaudz uzlabots bruņās un kļūst masīvāks.
  Vācu E-50 arī karājas uz sevi vairāk dzelzs, jo augstums ir samazinājies, un jaudīgs dzinējs ļaus palielināt parametrus. Jo īpaši vācu dzinēji parādījās gāzes turbīnu sērijā. Un tas nes labumu. E-50 sāka svērt sešdesmit piecas tonnas, un tā sāni tika pārklāti ar 100 mm vairogiem. Un piere kļuva slīpāka un biezāka. Pistole tika pastiprināta līdz 105 mm un 100 EL. Jauna, uzlabota E-50 modifikācija pārspēja T-54 bruņās un ieročos un pat ātrumā. Bet tas maksāja vairāk un bija smagāks.
  Tātad cīņa bruņojumā.
  Labākais padomju spēkrats ir IS-7 - tas ir bruņots, īpaši labi pierē, tam ir jaudīgs lielgabals un diezgan ātrs. Vājāki būs tikai sāni un pakaļgals.
  T-54 arī sāka zaudēt vācu E-50 sānu aizsardzībā, jo Krauts sāka likt sānos ekrānus. Bet padomju automašīnai ir grūti uzstādīt ekrānus - dzinējs ir tikai 520 zirgspēku - diezgan vājš!
  Šīs ir sacensības starp dažāda līmeņa automašīnām.
  Bet vairāk ražo padomju. Un IS-7 ir diezgan sarežģīta un dārga rotaļlieta. Tas ir labs, taču gan tornītim, gan korpusam ir dažāds biezums un racionālas formas. Šī iemesla dēļ ir dārgi ražot tvertni lielās sērijās.
  Tātad E-50 dominē kaujas laukā. Bruņu biezuma un bruņojuma konverģence ar E-75 padarīja pēdējo tanku ne pārāk vajadzīgu. Lai gan tas vēl nav izņemts no ražošanas. Bet viņi samazināja ražošanu. Un E-100 pilnībā pazuda.
  Īsāk sakot, notika konkurence starp tehnoloģijām un tankiem. Un skaistās meitenes abās pusēs parādīja augstāko klasi.
  Šeit ir Gerda uz U klases E-50. Viņas ekipāža tika samazināta līdz četrām meitenēm.
  Tādā veidā automašīna tiek vadīta, izmantojot kursorsviras.
  Gerda ar kailiem pirkstiem nospieda pogas un notrieca padomju auto.
  Un viņa čivināja:
  - Es esmu vilku meitene!
  Tālāk Šarlote šauj. Sarkanmatainais zvērs ar kailajiem pirkstiem nospieda kursorsviru un čīkstēja:
  - Es esmu pirāte!
  Tad arī Kristīna izšāva, rūcot:
  - Es uzvarēšu visu!
  Un ar basām pēdām, protams.
  Un tad Magda sitīs un sadrupinās ienaidnieku. Tad viņš to paņems un dziedās:
  - Bet lielais Reihs,
  Tas nav dreifs, kas jums teica!
  Tātad četras meitenes šeit ir tik jautras un foršas. Nē, padomju mašīnas tām nevar pretoties.
  Vienā pusē komjaunietes, otrā vilku mātītes!
  Šeit notiek šāda veida sacensības.
  Šeit ir foršas meitenes no abām pusēm un ar lielvarām.
  Jaunais 1949. gads solījās būt interesants, jo tanku kļuva arvien vairāk.
  Vācieši palielināja E-50 U ražošanu, kam bija visas labākās transportlīdzekļa īpašības, aizsardzība, zems siluets un jaudīgi ieroči. Padomju vara spēcīgi padarīja T-54 plašāku izplatību. Mig-15 parādījās debesīs pretī progresīvākajiem ME-362 un ME-2010, UN TA-283.
  Intelektu sacensības turpinājās.
  Trešais reihs un PSRS cīnījās gandrīz viens pret vienu. Japānu sakāva sabiedrotie. ASV un Anglija karā neiejaucās.
  Abām pusēm bija mazkustīga frontes līnija, un tās veica asiņainas, bet neefektīvas kaujas. Un viņi nevarēja sasniegt neko nozīmīgu.
  Un vācu sešdesmit piecas tonnas smagais E-50 ar 1500 zirgspēku gāzes turbīnas dzinēju cīnījās ar T-54 ar 520 zirgspēku dīzeļdzinēju, kas sver trīsdesmit sešas tonnas.
  Tanka krievu masu raksturs pret vācu varu. Mazāks auto pret smagāku un perfektāku.
  Un šeit ir galvenā konkurence starp viņiem, jo IS-7 tika ražots nelielos daudzumos.
  Un meitenes savā starpā sarīkoja sīvas sacensības šajā karā, kas ievilkās neizmērojami. Kas, šķiet, nekad nebeigsies, nonākot strupceļā! Frontes līnija gandrīz nekustējās, un 1950. gads jau bija sācies.
  Šogad gandrīz nekas nav mainījies. Ir pat notikusi zināma stabilizācija un atklājumi militārajās tehnoloģijās. E-50 U sablīvēja izkārtojumu līdz robežai, tāpat kā T-54. Abām automašīnām ir dzinēji un transmisijas, kas atrodas šķērsām. Un abi tuvojās ķēdes blīvēšanas robežai. Taču vācietim lielākā svara dēļ torņa frontālo bruņu biezums T-54 bija 250 mm pret 200, bet sānu malas bija 180 mm pret 100. Un garāka stobra un nedaudz lielāka kalibra. lielgabals: 105 pret 100 un 100 EL pret 56. Taču to vairāk nekā kompensēja T-54 masivitāte un mazā izmēra priekšrocības.
  Lai gan vācu auto pa šoseju brauca ātrāk, pateicoties tā gāzturbīnas dzinējam: 1500 zirgspēki pret 520 zirgspēkiem ir liels sākums. Bet padomju tankam bija lielāka jaudas rezerve.
  Īsāk sakot, abi tanki tagad sacentās. Un debesīs MIG-15 cīnījās pret ME-362. Vācieši joprojām uz šo mašīnu derēja. Tas ir salīdzinoši viegli vadāms, spēcīgs ieročos un izturīgs. XE-262 joprojām ir grūti vadāms, tāpat kā ME-2010 ar maināmiem spārniem. TA-283 ir ļoti līdzīgs MIG-15, taču nav spēcīgi bruņots.
  Tāpēc vācieši deva priekšroku ME-362 ar jaudīgiem ieročiem, labu izturību, ērtu darbību un diviem dzinējiem. Bet šis transportlīdzeklis ir dārgāks nekā MIG-15, taču ir bruņotāks, lielāks ātrums, lielāka aizsardzība, nedaudz sliktāka manevrēšanas spēja, izņemot niršanu.
  Kopumā pienāca laiks, kad uz laiku apstājās armiju pārbruņošana ar jauna veida aprīkojumu, un notika cīņa par masveida ražošanu.
  Vāciešiem ir gandrīz visas Eiropas resursi, daļa no PSRS okupētās teritorijas. Bet okupētajās zemēs notiek partizānu karš un notiek daudz sabotāžas. PSRS šajā ziņā ir vienkāršāka. Lai gan Trešajā Reihā ir vairāk darbaspēka un aprīkojuma. Abas puses iesauc gandrīz vienādu skaitu iesaucamo. Vāciešu ir nedaudz mazāk, bet viņi izmanto ārzemju divīzijas un hiwis. Tātad kopumā viņiem ir vēl vairāk kājnieku. Bet ārzemnieku kvalitāte ir zemāka.
  Turklāt daudz pūļu tiek veltīts partizānu apkarošanai un drošībai.
  Kopumā ir gandrīz līdzsvarots spēku samērs. Varbūt pat vācieši un satelīti un Eiropas valstis būs stiprāki. Ņemot vērā okupētās teritorijas, Trešajā Reihā ir vairāk cilvēkresursu. Tikai daļa no šiem resursiem cīnās pret Vērmahtu.
  Vāciešiem nav pietiekami daudz naftas, bet viņi daļu degvielas ražo no oglēm. PSRS trūkst boksīta un sakausējuma elementu, bet to var nopirkt no sabiedrotajiem.
  Taču arī vācieši kaut ko pērk no sabiedrotajiem. Viņi formāli nav apturējuši karu ar Trešo Reihu, bet patiesībā viņi to neveic. Pēc Trocka domām - ne miers, ne karš. Un piegādes saskaņā ar Lend-Lease tika samazinātas līdz minimumam, un daudzi uzņēmēji tirgojas daļēji legāli ar Trešo Reihu.
  Tāda ir situācija... pagāja 1951. gads, pagāja 1952. gads.
  Sitienu apmaiņa, praktiski nemainīga frontes līnija. Konfrontācija starp E-50 U un T-54, savukārt IS-7 un citas E un Isov sērijas praktiski netiek ražotas.
  Tāda ir cīņas stabilizācija starp MIG-15 ar modifikācijām un ME-362, arī ar dažādām formām.
  Lūk, 1953. gads... 5. martā mirst Staļins. Berijas mēģinājums kļūt par diktatoru cieta neveiksmi.
  Rezultāts bija kolektīvs diktators. Molotovs kļuva par Valsts aizsardzības komitejas priekšsēdētāju, un formāli viņam bija vislielākās pilnvaras. Maļenkovs tika iecelts par Ministru padomes priekšsēdētāju - arī lielvalsts. Vasiļevskis tika iecelts par augstāko virspavēlnieku, bet Žukovs - par aizsardzības ministru. Un Centrālās administrācijas pirmais sekretārs bija Ņikita Hruščovs.
  Tādējādi, pārslogots ar pilnvarām, Staļins sadalīja savus amatus.
  Un radās kolektīvs diktators. Turklāt formāli pirmais starp vienlīdzīgajiem ar lielvarām ir Valsts aizsardzības komitejas priekšsēdētājs Molotovs. Valdības priekšsēdētājs taču ir lielvalsts! Un militārajā sfērā ir divējāda vara: augstākais virspavēlnieks ir Vasiļevskis, bet aizsardzības ministrs ir Žukovs.
  Tā arī nav kārtība - kas gan svarīgāks armijā! Un arī partijā Ņikita Hruščovs tagad ir vissvarīgākā persona šajā rindā.
  Un Hitlers, noķēris labvēlīgu brīdi, metās uzbrukumā.
  Tomēr dziļuma aizsardzība jau bija tik attīstīta un izrakta, ka nacisti spēja virzīties tikai dažus desmitus kilometru un bija izsmelti. Viņus apturēja varonīgas un kaujās rūdītas padomju vienības.
  Karš turpinājās...
  PSRS bija tikai viena būtiska izmaiņa nākamajā gadā - 1954. gadā. IS-7 aizstāja vieglāko IS-10, kas bija bruņots ar nedaudz mazāka kalibra lielgabalu un nedaudz vājākām sānu bruņām, bet smagi bruņots pierē un svēra piecdesmit tonnas.
  Jaunais tanks bija tuvu ātrumam, bet vieglāks, kas nozīmē lētāks un praktiskāks, vājāks bruņojumā, bet vieglāk ražojams un ekspluatējams.
  Tātad IS-10 solīja kļūt plašāk izplatīts. Nu, pagaidām T-54 sērijā. Lai gan jau tiek izstrādāts nedaudz jaudīgāks un smagāks T-55.
  Vācieši joprojām tikai modernizē E-50 U, ar ko militāristi ir vairāk vai mazāk apmierināti.
  Lai gan jau ir parādījušies projekti jaunās paaudzes tvertnei: piramīdveida. Sauc AG. Un šo mašīnu var sākt ražot pēc dažiem gadiem kopā ar padomju T-55. Pa to laiku maz kas mainās. MIG-15 pret ME-362 joprojām ir debesīs. Bet vācieši gatavo ME-462, kas solās būt progresīvāks. Pagaidām MIG-15 tiek modernizēts tikai PSRS.
  Ir pagājis 1954. gads, un 1955. gads ir paskrējis ar kaujām... Sērijas tanki joprojām ir veci. Vāciešiem ar AG sēriju bija problēmas ar kāpurķēžu rullīšiem piramīdas formā. Bet PSRS viņi nesteidzas pāriet uz T-55, kas ir tikai nedaudz spēcīgāks par T-54 un ir ļoti līdzīgs tam.
  Bet tad pienāca 1956. gads... 22. jūnijā apritēja tieši piecpadsmit gadi kopš Lielā Tēvijas kara sākuma.
  Un Trešā Reiha ģenerāļi un rūpnieki, un citi, arī sabiedrotie, teica: varbūt pietiek? Tiešām, cik ilgi jūs varat sadurt galvu? Vai nav pienācis laiks izbeigt Otro pasaules karu?
  Molotovs paziņoja, ka PSRS ir gatava saprātīgiem kompromisiem.
  Bet Hitlers vienkārši nav gatavs. Precīzāk, fīrers teica: ka vācieši nav upurējuši piecpadsmit miljonus savu dēlu, lai aprobežotos ar nožēlojamiem teritoriālajiem ieguvumiem. Tikmēr noslaucīt boļševismu no planētas Zeme.
  Tiesa, neoficiāli vācieši piekristu mieram, ja viņiem dotu jau ieņemto, kā arī Kaukāzu, Ļeņingradu un Donu. Un arī Karēlija un Arhangeļska.
  Taču Molotovs šīs prasības uzskatīja par pārmērīgām. PSRS bija gatava mieram tikai 1939. gada robežās, atsakoties tikai no tā, ko bija ieguvusi slepenajos protokolos ar krautiem.
  Lai gan varēja arī dalīt pēc principa, ka notvertais paliek.
  To īpaši ieteica ASV prezidents Eizenhauers. Bet PSRS tas ir par daudz, bet Vācijai par maz.
  1956. gada 22. jūnijā tika pasludināts pamiers uz sarunu laiku.
  Un 1956. gada 9. augustā fīrers pavēlēja atsākt karu līdz uzvarošām beigām.
  Turklāt, visbeidzot, vācu dizaineri varēja nodot jaunāko piramīdveida tvertni AG-50 masveida ražošanai. Šī mašīna izcēlās ar lieliem bruņu racionāla slīpuma leņķiem no visiem leņķiem, kolosālām spēju šķērsot valsti, kā arī relatīvo vienkāršību un zemas ražošanas izmaksas.
  Piramīdas tvertne solīja, kļūstot par jaunas paaudzes mašīnu, dot Trešajam reiham iespēju uzvarēt karā ar PSRS. Atbildot uz to, T-55 sāka ražot PSRS. Ar 105 mm lielgabalu tas ir labāk aizsargāts un nedaudz smagāks.
  Tajā pašā laikā sērijā parādījās IS-11 ar nedaudz garāku stobru, biezākām bruņām un par piecām tonnām smagāku. Bet šīs tvertnes ir tikko sākušas nonākt masveida ražošanā. 1856. gada rudens tik tālu pagāja apšaudē un gaisa kaujās. Līdz 1956. gada 8. novembrim pēc fīrera pavēles sākās jauna ofensīva. Taču šoreiz Krauts deva galveno triecienu Ļeņingradai, kas bija aplenkta vairāk nekā piecpadsmit gadus.
  Bet šī ir cita daļa, karš, un tas prasa jaunu stāstu.
  
  OĻEGS RIBAČENKO Glāb Ļeņinu
  Ļeņina slepkavības mēģinājuma laikā neparasts, šķietami bezpajumtnieks, basām kājām zēns trāpīja Kaplanam pa roku. Un rezultātā lodes lidoja garām. Tā vēstures gaitu mainīja mūžīgais zēns Oļegs Ribačenko. Vladimirs Iļjičs netika ievainots un nav guvis bīstamu traumu, kas izraisīja kakla asinsvadu nosprostojumu un izraisīja virkni insultu.
  Tādējādi Ļeņins palika rindās. Sākumā tam nebija lielas ietekmes uz vispārējo pilsoņu kara vēstures gaitu. Taču Ļeņins pēc Sarkanās armijas uzvaras Krimā pieprasīja palielināt spiedienu uz Poliju un piespiest tai pamest ukraiņu un baltkrievu zemi.
  Tā kā Ļeņins bija veselāks un jutās labāk, viņa vēlme par katru cenu izbeigt pilsoņu karu bija vājāka. Turklāt drīz Kaukāzs kļuva par padomju laiku.
  Poļi, protams, bija spītīgi. 1921. gada maijā Sarkanā armija uzsāka jaunu lielāku ofensīvu. Viņai bija liels pārsvars spēkos, it īpaši kājniekos, un viņa izlauzās cauri poļu aizsardzībai, virzoties uz rietumiem. Šoreiz Frunze komandēja dienvidu spārnu, un Tuhačevskis ieguva otro iespēju. Rezultātā Sarkanā armija, kas bija vēl lielāka nekā iepriekš un bija pieredzējušāka, spēja ieņemt Varšavu. Pat ar daudz asiņu. Polija ir kritusi.
  Uz entuziasma viļņa boļševiki ieņēma arī Baltijas valstis. Un Leons Trockis, izmantojot somu pārmērīgo alkatību, kas tuvojās Petrogradai, uzstāja uz operāciju pret Somijas valsti. Atdot impērijai visas likumīgās krievu zemes.
  Un šis karš Sarkanajai armijai izrādījās veiksmīgs. Turklāt Antantes valstis izrādīja neizlēmību. Bet Ļeņins, gluži pretēji, būdams enerģiskāks un veselāks, kļuva nekaunīgs.
  Bet pēc Somijas krišanas Vladimirs Iļjičs nolēma paņemt pārtraukumu. Un pēc Primorijas aneksijas viņš paziņoja par īslaicīgu klusumu.
  Taču pēc tam, kad PSRS ekonomika nedaudz atguvās no sabrukuma, Ļeņins sāka alkatīgāk raudzīties uz Rietumiem. Un Japāna mani satrauca. Lai gan viņa atgrieza Sahalīnas ziemeļus Krievijai.
  Ļeņins un Trockis faktiski izveidoja tandēmu. Lai gan bija arī Ļeņina kults. Un Staļina ietekme mazinājās. Drīz viņš tika pazemināts vēl vairāk un apsūdzēts par Varšavas ieņemšanas traucēšanu 1920. gadā.
  PSRS industrializācija un kolektivizācija tika veikta, izmantojot paātrinātas metodes. Tiesa, Ļeņins un Trockis spēja izvairīties no Golodomora un pārāk daudzām pārmērībām. Bet tas bija staļiniskais ceļš, tikai prasmīgāk un civilizētāk īstenots. Un reālās izaugsmes temps bija nedaudz augstāks nekā Staļina laikā.
  PSRS strauji ieguva varu. Un Vācijā pie varas nāca Hitlers.
  Bet PSRS un vāciešiem ir kopīga robeža.
  1936. gadā Ļeņins, aizbildinoties ar fašistu karaspēka ienākšanu demilitarizētajā zonā, paņēma un uzsāka uzbrukumu Trešajam reiham.
  Vērmahts tikai sāka veidoties, un karš izrādījās uzvarošs un ātrs.
  Komunisti uzvarēja arī Spānijā. Franko tika uzvarēts. 1937. gadā, izmantojot Itālijas karu Etiopijā kā ieganstu, Sarkanā armija ieņēma arī šo valsti. Daudzās Austrumeiropas valstīs izcēlās revolūcijas.
  Sarkanā armija palīdzēja komunistiem nākt pie varas Rumānijā, Ungārijā, Čehoslovākijā, Bulgārijā, Grieķijā un pat Norvēģijā.
  1938. gada maijā beidzot nomira Vladimirs Iļjičs Ļeņins. Ļevs Davidovičs Trockis kļuva par oficiālo pēcteci.
  Šis politiķis bija ļoti ambiciozs un vēlējās iekarot visu pasauli.
  Ļeņins pēc nāves saņēma atlīdzību: Petrogradu pārdēvēja par Ļeņingradu.
  Un ievietoja mauzolejā. Kas tika iepriekš uzcelts Sarkanajā laukumā.
  Ļevs Davidovičs Trockis, protams, 1940. gadā sāka kampaņu pret Franciju un to sagūstīja.
  Pēc tam notika karš ar Lielbritāniju. Nevarēja uzreiz izkāpt, bet Sarkanā armija iekaroja visas kolonijas, gan Franciju, gan Angliju. Tad viņa uzvarēja Japānu.
  Pēc sīva zemūdeņu kara 1944. gadā Sarkanā armija beidzot izkāpa Lielbritānijā un to sagūstīja, kā arī padzina japāņus no Ķīnas. Pēc tam notika karš ar ASV. Amerikāņi varēja izveidot atombumbu, un tas bija bīstami. Lai gan šajā stāstā viņiem tas neizdevās 1945. gadā.
  Sarkanā armija izkāpa Japānā 1946.
  Desantā piedalījās arī Oļegs Ribačenko un četras raganu meitenes. Tātad Oļegs Ribačenko praktizēja viņu nemirstību divpadsmit gadus veca zēna ķermenī. Ko viņš dara ar šo misiju? Ja vajag, tad vajag.
  Zēns ar basām kājām met uz japāņiem granātu, izšauj uz viņiem, nogriež dzelteno karavīru masu un kliedz:
  - Slava caram Nikolajam II!
  Nataša arī dod pagriezienu pret ienaidnieku. Nogalina daudz japāņu. Viņš tos iedzen zārkā, pārvērš par līķiem un čīkst:
  - Slava Tēvzemei!
  Un palaist bumerangu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Zoja arī šauj uz ienaidnieku. Iznīcina samurajus un tajā pašā laikā čīkst:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Un arī ar basām kājām viņš metīs postu.
  Šeit ir Augustīna uzbrukums. Viņai ir uguns mati. Ar basām kājām met granātas. Darījumi ar pretiniekiem. Un viņš apdullinoši čīkst, zobus atsegdams:
  - Esmu lielisks čempions! Un man ir tetovējums!
  Svetlana arī ir kustībā. Nodarbojas ar ienaidniekiem. Viņš izliek zobus, it kā tie būtu piranjas ilkņi. Un ar basām kājām viņš met ienaidniekam to, ko iznīcināšana nes.
  Karotājs kliedz:
  - Par ticību, caru un tēvzemi!
  Tātad viņi pieci ieņēma Uzlecošās saules zemi. Viņi demonstrēja pilnīgu iznīcināšanu.
  Tātad Japānas galvaspilsētu Tokiju ieņēma Sarkanā armija. Un samuraji tika uzvarēti. Pēc tam notika referendums par viņu brīvprātīgu iestāšanos PSRS.
  Un Amerikai uzbruka caur Aļasku, no vienas puses, un caur Grenlandi un Kanādu, no otras puses.
  Šeit, basām kājām šortos, pa sniega kupenām metas Oļegs Ribačenko, zēns ar muskuļotu reljefu, un meitene četratā bikini un kailām kājām.
  Zēns-rakstnieks Oļegs ar kailām, bērnišķīgajām kājām meta iznīcības dāvanas. Viņš pagriezās un rēca:
  - Slava Dzimtenei - dzīvosim komunismā!
  Nataša atklāja uguni uz ienaidnieku, nogrieza ienaidniekus un ar basām kājām meta nāves vēsti.
  Un viņa iekliedzās:
  - Svētajai Krievzemei!
  Zoja arī turpināja šaut un mežonīgi rēja un gaudoja. Tajā pašā laikā viņa ar basu kāju meta to, ko nes iznīcība, rūcot:
  - Par komunismu!
  Augustīns iesita arī amerikāņiem. Nogalināja daudz ienaidnieku. Es tos nopļāvu bez problēmām. Un nogriez ienaidnieku.
  Un ar basām kājām viņš palaidīs kaut ko slepkavīgu.
  Un viņš dziedās:
  - Slava komunisma varenībai!
  Tad Svetlana šauj uz ienaidnieku. Viņš iznīcina ienaidniekus sprādzienos un kliedzienos:
  - Par PSRS Konstitūciju!
  Un ar basu kāju metīs pretiniekam kaut ko tādu, kas noraus jumtu no eņģēm.
  Un tas rēks:
  - Par Krieviju!
  Pieci skrēja pa sniegu un nopļāva vairākus tūkstošus amerikāņu. Un tad meitenes piespieda gūstekņus skūpstīt viņu basās kājas un kaisīt skūpstus uz papēžiem.
  Tās ir kaujas draudzenes.
  ASV tika iekarotas pēc vairākām uzbrukuma operācijām līdz 1948. gada rudenim.
  Pēc tam notika referendums par Amerikas iekļaušanu PSRS. Pēc Leona Trocka septiņdesmitās dzimšanas dienas notika referendums par Pasaules PSRS organizēšanu.
  Pēc tam Sarkanā armija sāka iekarot citas valstis.
  Ironiskā kārtā Leons Trockis nomira, tāpat kā Staļins, 1953. gada martā.
  Bet viņu nomainīja dēls: Ļevs Ļvovičs Sedovs. Atšķirībā no Vasila Staļina viņš bija vecāks un gudrāks, un pats galvenais - nebija dzērājs, tāpēc bija kam nodot troni.
  Ļevs Ļvovičs Sedovs turpināja sava tēva darbu un pabeidza visas pasaules iekarošanu un PSRS veidošanos. Jau 1957. gadā padomju kosmonauti nolaidās uz Mēness. Un 1980. gadā uz Marsa. Pēc Ļeva Ļvoviča Sedova nāves 1982. gadā viņu nomainīja dēls Vladimirs Ļvovičs Sedovs. Un 1990. gadā PSRS pēc gandrīz vienbalsīga referenduma beidzot kļuva par padomju, sociālistisku impēriju, nodibinot monarhiju. Līdz tam laikam padomju kosmonauti jau bija apmeklējuši gandrīz visas Saules sistēmas planētas.
  Un 2020. gadā sākās pirmā starpzvaigžņu ekspedīcija no vairākiem kuģiem uz Sīriusu, kur atradās nolaišanai piemērotas planētas. Viņi jau varēja paātrināties līdz gaismas ātrumam, un viņiem patiešām bija iespēja lidot.
  Dzīve uz planētas Zeme tagad ir diezgan laba. Visas valstis tika apvienotas vienā impērijā. Nebija ne bada, ne epidēmiju, ne AIDS. Nopietni panākumi gūti atjaunošanā un slimību ārstēšanā.
  Bezdarba nebija, un darba diena tika samazināta līdz piecām stundām dienā ar brīvdienu katru otro dienu. Cenas pastāvīgi kritās, un algas pieauga. Katrai ģimenei bija atsevišķs dzīvoklis ar visām ērtībām, datoru, internetu un kārtīgu auto. Maize un pirmās nepieciešamības preces jau ir pilnīgi bez maksas, tāpat kā par dzīvokļiem, komunālajiem pakalpojumiem un sabiedrisko transportu nav jāmaksā.
  Jā, planēta jau ir pietuvojusies komunismam. Un tur bija vairāk brīvības. Varēja jokot ar amatpersonām un skatīties uz ekrāna kailas sievietes. Kopumā klimats uz Zemes ir kļuvis maigāks, un nakts daudzos reģionos ir pazudusi spoguļu uzstādīšanas dēļ. Tāpēc kļuva modē staigāt basām kājām un ar minimālu apģērbu. Un kailums uz ekrāna ir kļuvis modē.
  Reliģijā - dabiski ateisms. Un gandrīz visas baznīcas ir kļuvušas par muzejiem vai citiem mērķiem.
  Slēgtas arī gandrīz visas mošejas. Korāns un Bībele tika iespiesti tikai pazemē. Un tie faktiski tika aizliegti, lai gan formāli nē. Bet ticīgs cilvēks nevarēja būt komunists vai taisīt karjeru. Un tie, kas aģitēja par reliģiju, tika ieslodzīti.
  Visas reliģijas tika nostiprinātas, ticīgo procentuālais daudzums pastāvīgi samazinājās. Turklāt kari ir pazuduši, un ir panākts nopietns progress atjaunošanās jomā. Tātad bailes no nāves, kas baro jebkuru reliģiju, ir atkāpušās. Patiesībā materiālo problēmu tikpat kā nav, noziedzība ir gandrīz pazudusi, lielākā daļa slimību ir pazudušas vai viegli ārstējamas. Ir radīta vakcīna pret vēzi, un cilvēki dzīvo arvien ilgāk.
  Tad kāpēc ticēt Dievam? Un vēl jo vairāk, pretrunīgie - Bībele un Korāns, kas ir pretrunā ar mūsdienu zinātni?
  Vārdu sakot, mēs arvien tuvāk un tuvāk komunismam. 2022. gadā krāšņi tika nosvinēta gadadiena - PSRS izveidošanas simtgade. Un viss ir kārtībā, un ar katru gadu paliek arvien labāk.
  Viņi pat uzdāvināja šim gadījumam dāvanu - katram planētas zeme iedzīvotājam brīvi lidojošu elektromagnētisko helikopteru. Lai visi var lidot.
  Starp citu, metro Maskavas - Antarktīdas būvniecība ir pabeigta! Un pēdējais sestais kontinents ir savienots ar metro! Tas ir lieliski!
  Un drīz padomju kuģi sasniegs Siriusu. Un tika pārbaudīta pirmā lidmašīna, kas pārsniedza gaismas ātrumu.
  Lūk, cik lieliski tas ir pastāvošā komunisma un uzvaroši attīstītā sociālisma pasaulē!
  Un viss, pateicoties nemirstīgajam zēnam Oļegam Rybachenko. Slava Krievijai!
  Slava Oļegam Ribačenko, kurš pabeidza jaunu misiju!
  
  ĻAUNUMS ĢĒNIJS BASĀJĀ GERDA
  Tanku testēšanas meitene Gerda, kura vienmēr skrēja basām kājām un bikini, piedalījās Panther-2 izstrādē. Skaistais vilks piedāvāja novietot dzinēju un transmisiju kopā, un tvertnes priekšā un pāri. Un uzstādiet pārnesumkārbu tieši uz dzinēja. Rezultātā "Panther" -2 izkārtojuma shēmas sablīvēšanās dēļ samazināja tā augstumu par vairāk nekā metru. Izmaiņas skāra arī torņus. Viņa kļuva mazāka un šaurāka. Rezultātā "Panther"-2 ievērojami palielināja savas atrunas. Ķermeņa piere kļuva 120 mm bieza, 45 grādu leņķī. Sāns kļuva 82 milimetri, tāpat kā Tiger-2 leņķī. Panther-2 torņa piere kļuva 150 mm leņķī, bet sānu 82 mm, arī leņķī, un augšdaļa praktiski pazuda. Tajā pašā laikā pati automašīna, neskatoties uz rezervācijas nostiprināšanu, pat kļuva vieglāka: svars nokritās līdz 36 tonnām, un jaunais 700 zirgspēku dzinējs paātrināja šo tvertni gandrīz septiņdesmit kilometrus uz šosejas, un tas viss pieklājīgi. rokāde.
  Panther-2 ir kļuvis izturīgāks un neredzamāks, to ir vieglāk maskēties un darboties no slazda aizmugures. Izmaiņas neietekmēja pistoles kalibru, jo Panther-2 lielgabala iespiešanās jauda ir diezgan pietiekama, lai cīnītos ar antihitlera koalīcijas tankiem.
  Šis transportlīdzeklis savā aizsardzības līmenī ir līdzvērtīgs Tiger-2, taču sver par trīsdesmit divām tonnām mazāk. Un tas nonāca masveida ražošanā 1943. gada rudenī. Turklāt nav nepieciešams attīstīties un panākt jaunu dzinēju vai pistoli un šāviņus.
  "Panther" 2 tika nodēvēta par "Karalisko panteru". Tas izrādījās efektīvs un bīstams transportlīdzeklis ar izcilu braukšanas sniegumu, un, pateicoties tā vieglākajam svaram, tas ir uzticamāks cīņā un darbībā.
  Vācieši spēja kaut ko panākt ar jauno tanku. Jo īpaši, lai palīdzētu savam ielenktajam karaspēkam katlā netālu no Kijevas. Un nedaudz palēnināt Sarkanās armijas virzību. Progresīvāks tanks izrādījās labs cīnītājs.
  Padomju pavēlniecība, saskaroties ar efektīvāku iekārtu, vilcinājās un atteicās virzīties dziļi Ukrainas labā krasta virzienā. Tātad Fritz pavasarī spēja stabilizēt fronti un neļaut padomju karaspēkam sasniegt Rumāniju.
  Staļins cerēja mainīt kara gaitu ar T-34-85 un IS-2. Taču tas Krautiem deva atpūtu. Viņi spēja, nostiprinot savu karaspēku Itālijā, atvairīt sabiedroto uzbrukumu Romai. Turklāt tika apdraudēta amerikāņu un britu izkāpšana Normandijā. Hitlers atteicās no FAA raķešu programmas par labu XE-162 iznīcinātājiem. Šī automašīna izrādījās ļoti veiksmīga. Tukšā lidmašīna kļuva par Otrā pasaules kara vieglāko iznīcinātāju tikai ar 1600 kilogramiem, kas tai piešķīra retu manevrēšanas spēju. Tajā pašā laikā labi ieroči ir divi pneimatiskie ieroči, bruņas uz pieres un ražošanas lētums.
  XE-162, deva vāciešiem lielu priekšrocību karā gaisā. Turklāt fīrers piešķīra Rommelam ārkārtas pilnvaras. Un šis izcilais komandieris Normandijā sabiedrotajiem sakārtoja mānīgu slazdu.
  Turklāt Rommels saprata, ka sabiedrotie var uzbrukt Normandijā vai Portdekalē. Un visur, kur viņi nolaidīsies, viņus sagaidīs sakāve.
  Un slazds strādāja.
  Rommels nogrieza uz priekšu virzošās sabiedroto vienības ar efektīvas un ļoti mobilas Panther-2 tanka palīdzību. Un viņš radīja katlus, kuros sabiedrotie zaudēja vairāk nekā miljonu karavīru kā gūstekņi vien.
  Pēc tam Rūzvelts piedzīvoja sirdslēkmi un saslima, un viņa pārāk kreisais viceprezidents nonāca konfliktā ar Senātu un Kongresu, un ASV faktiski pameta karu. Grūtus laikus pēc sakāves piedzīvoja arī Lielbritānija. Čērčils saslima nervozitātes un dzēruma dēļ, un viņi mēģināja viņu izņemt. Šādos apstākļos Lielbritānija labprātīgi piekrita pamieram ar Trešo reihu. Un tajā pašā laikā viņa izveda karaspēku no Sicīlijas.
  Staļins, neskatoties uz to, ilgu laiku vilcinājās un tikai augustā sāka ofensīvu centrā. Bet tā kā dienvidos fronte bija daudz tālāk uz austrumiem nekā īstā vēsture, baltkrievu balkons neizdevās. Un vācieši izveidoja spēcīgu aizsardzību.
  Turklāt viņiem joprojām izdevās pārvest karaspēku no Rietumeiropas. Un XE-162 pārņēma dominējošo stāvokli debesīs. Sarkanā armija uz milzīgu zaudējumu rēķina virzījās uz priekšu desmit līdz piecpadsmit kilometrus un tika apturēta. Pēc tam vācieši mēģināja uzbrukt dienvidos. Viņi nedaudz virzījās uz priekšu , bet Sarkanā armija, izmisīgi dodoties pretuzbrukumā un ar attīstītu nocietinājumu sistēmu, spēja apturēt ofensīvu. "Panther"-2 ar labu frontālo aizsardzību un salīdzinoši labu sānu aizsardzību, kā arī lielisku mobilitāti, pagaidām ir palicis galvenais transportlīdzeklis. Pat ja tā lielgabals nebija piemērots militārpersonām, it īpaši vienreizējo bojājumu ziņā. Tas tika izstrādāts ar Gerda "Panther"-2 palīdzību, ar 88 mm lielgabalu, jaudīgāks dzinējs, kad tiek palielināts, paātrinot līdz 1200 zirgspēkiem, ar biezākām un slīpākām bruņām, īpaši sānos. Šī tvertne svēra līdz četrdesmit piecām tonnām, taču tā bija labāk aizsargāta un jaudīgāk bruņota, vienlaikus saglabājot ļoti augstu mobilitāti.
  Tās sānu bruņas sasniedza 170 mm, bet priekšējās bruņas bija 250 mm slīpas. "Panther"-3 solīja kļūt par uzvaras tanku.
  Staļinam skaidri aste bija starp kājām...
  Bet ziemā viņš atkal mēģināja virzīties uz priekšu, taču tika pārspēts, un Sarkanā armija nekur nesasniedza uzvaru.
  Un martā vācieši ar Panther-3 spēja panākt izrāvienu dienvidos. Un aprīlī viņi atkal ieņēma Kijevu.
  Maijā Staļins atkal piedāvāja vāciešiem mieru un pat solījumu atteikties no Donbasa un Ļeņingradas.
  Hitlers atbildēja, uzbrūkot centrā un virzoties uz Smoļensku. Un vācieši joprojām uzvarēja... Vasarā viņi ieņēma Smoļensku un tuvojās Maskavai. Tur viņi tika apturēti, bet nacisti pagriezās uz dienvidiem un virzījās uz Donbasu.
  Un viņi sagrāba kreisā krasta Ukrainu. Un 1945. gada novembrī mēs sasniedzām Staļingradu. Pašu Staļingradu nebija iespējams paņemt kustībā. Taču situācija pasliktinājās. Un 1946. gada 1. janvārī arī Türkiye iestājās karā ar PSRS.
  Pēc tam Kaukāzu noturēt nebija nekādu izredžu.
  Neskatoties uz to, cīņas ilga visu ziemu un pavasari. Un tikai 1946. gada jūnijā krita varonīgā Erevāna. Un nedaudz agrāk Baku. Osmaņu impērija tādējādi palīdzēja Trešajam Reiham. Taču, kad jūnijā vācieši sāka uzbrukumu Maskavai un Saratovai, Sarkanā armija izrādīja ārkārtīgu varonību.
  Oļegs Ribačenko un četras meitenes cīnījās netālu no Maskavas un demonstrēja milzīgu drosmi.
  Puisis pulkvedis šortos un raganas meitenes bikini iznīcināja Krautus.
  Oļegs basām kājām un ar bērna kāju meta granātu un kliedza:
  - Slava PSRS!
  Nataša pagriezās. Viņa ar kailiem kāju pirkstiem meta slepkavas dāvanu un čīkstēja:
  - Slava Tēvzemei!
  Zoja nopļāva daudz fašistu. Viņa meta savus kailos kāju pirkstus, dāvanu, kas nes nāvi, un iesaucās:
  - Slava Staļinam!
  Augustīna, šis rudmatainais velns, nošāva lielu skaitu nacistu. Viņa spārdīja granātu ar pliku papēdi un ierunājās:
  - Slava komunisma idejām!
  Svetlana, vadot uguni, nocērtot nacistus, ar basām kājām meta nāves dāvanas un rēca:
  - Slava Ļeņina idejām!
  Pieci varonīgi cīnījās, un netālu no Maskavas nacistu ofensīva tika atvairīta.
  Tiesa, nacisti pēc vairāku mēnešu cīņas spēja ieņemt Saratovu.
  Bet ziemā viņu virzība apstājās. 1947. gadā sāka ierasties jauni padomju tanki T-54, kas bija tikai nedaudz sliktāki par Panther-3 un spēcīgāki par Panther-2.
  Karš ievilkās arvien vairāk... 1947. gads pagāja savstarpējās sitienu apmaiņās un sēdošā frontes līnijā.
  1948. gadā notika arī sitienu apmaiņa un gandrīz nekādas izmaiņas. Vācieši rūpējās par karavīriem, tāpēc viņiem bija liels iedzīvotāju zaudējums. Staļinam arī trūka cilvēku.
  Arī 1949. gadā bez izmaiņām. Izņemot to, ka PSRS ieguva MIG-15, bet Trešais Reihs ieguva ME-462. Vācu lidmašīna bija ātrāka un jaudīgāk bruņota.
  Vāciešiem bija arī Panther-4, vēl smagāks ar 105 mm lielgabalu ar stobra garumu 100 EL, biezām bruņām un gāzes turbīnas dzinēju. PSRS pašlaik tiek ražotas sērijas T-54 un IS-4. Bet IS-7 netika ražots sērijveidā - tas neizdevās.
  Ir pagājis karš un pagājis 1950...
  Arī cīņas ar mainīgām sekmēm, un priekšējā līnija panāca.
  Un 1951.-1952. gada ziemā Staļins veica virkni masveida ofensīvu operāciju, un viņam izdevās izsist vāciešus no Saratovas un nedaudz atgrūst viņus centrā. Nelokāmā Ļeņingrada joprojām izturēja daudzus gadus ilgajā aplenkumā. Un vispār šķita, ka Sarkanā armija grasās pārņemt iniciatīvu.
  Bet vasarā vācieši spēja daļēji atjaunot savas pozīcijas un atkal ieņēma Saratovu.
  Rudens un ziema pagāja smagās cīņās. Un 1953. gada martā Staļins nomira.
  Izmantojot radušos apjukumu un cīņu par varu, fašisti sagrāba Kuibiševu un aplenca Maskavu. 1853. gada decembrī PSRS galvaspilsēta krita. Un 1954. gada janvārī nelokāmā Ļeņingrada beidzot tika sagūstīta.
  Pēc tam Sarkanā armija vājināja savu pretestību. Un 1954. gadā Vērmahts sasniedza Novosibirsku. Tad iestājās klusums, līdz 1955. gadā tika ieņemtas visas lielākās PSRS pilsētas.
  Bet partizānu karš turpinājās. Ilgstoša un smaga. Protams, un visbeidzot 1957. gada martā nomira arī fīrers.
  Pēc tam Trešajā Reihā sākās cīņa par varu, un rezultātā impērija sabruka. Bijušās PSRS teritorijā izveidojās daudzas neatkarīgas valstis. ASV ir kļuvusi par hegemonu pasaulē. Turklāt Ķīnā tika izveidota proamerikāniska valdība.
  Tas turpinājās vairākus gadu desmitus. Garlaicīga pasaules stagnācija, postpadomju telpa. ASV bija nedaudz veiksmīgāka nekā reālajā vēsturē; 2017. gadā viņi joprojām lidoja uz Marsu.
  Bet vispār cilvēce ir sadrumstalota, islāma pasaulē ir kari un terorisms un arī bijušās PSRS teritorijā ir kari un desmitiem valstu...
  Īsāk sakot, plaukst tikai Amerika, un no tās ir atkarīgas visas valstis. Un ASV no viņiem dzer sulu. 2020. gadā ASV prezidents ir homoseksuāls, un viņam atklāti ir vīrs. Un kļuva vēl jautrāk.
  Tātad Gerdas ģēnijs izspēlēja nežēlīgu joku ar pasauli! Un tas to tikai pasliktināja!
  
  
  RŪZVELLS MĪRA 1943. GADĀ
  Rūzvelts nomira 43. gada martā, un viņa pēctecis Henrijs Volless, būdams ideālists, pieprasīja, lai Staļins liberalizē režīmu apmaiņā pret palīdzību. Protams, Staļins atbildēja ar izšķirošu atteikumu. Henrijs apvainojās. Amerikāņi ierobežoja Trešā reiha bombardēšanu un ļāva Rommelam izvest vācu un itāļu karaspēku no Āfrikas.
  Čērčils, arī baidīdamies no PSRS nostiprināšanās, ierobežoja savas darbības pret Vāciju. Savukārt Hitlers apturēja arī ebreju jautājuma galīgo risinājumu.
  Lai gan formāli pamiers netika pasludināts, sabiedrotie faktiski pārtrauca karu. Un tas bija par labu Trešajam Reiham. Palielinājās ieroču un īpaši tanku ražošana.
  Fīrers pat kārtējo reizi atlika operāciju Citadele, jo izlūkdienesti ziņoja, ka PSRS ir vairāk tanku, kājnieku un artilērijas Kurskas centrā, un viņš cerēja iegūt spēku pārākumu. Patiesībā iebrukt cietoksnī ar zemākiem spēkiem ir azarts!
  Turklāt fīrers vēlējās, lai kaujās piedalītos jaunie tanki Tiger-2, Mouse un Lion. Mouse tanks izturēja salīdzinoši veiksmīgus testus 1943. gada vasarā, tāpat kā Tiger-2, kas kopumā bija gatavs ražošanai. Bet "Lauva" joprojām kavējās. Tās attīstība tika pārtraukta četrdesmit divu gadu beigās un pēc tam atkal atsākās. Bet šī tvertne bija sliktāka nekā Tiger-2, bet vairāk nekā divdesmit tonnas smagāka. Tomēr "Pele", kuras svars bija simts astoņdesmit tonnas, izrādījās hemoroīda mastodons.
  Bet katram mākonim ir sudraba odere. Augustā Staļins, nespēdams izturēt pastāvīgo ofensīvas kavēšanos, pats lika streikot. Turklāt padomju karaspēks vienlaikus pārcēlās uz Oriolu, Belgorodu un Harkovu.
  Līdz tam laikam Fritz bija ievērojami nostiprinājuši savu karaspēku un izraka daudzus nocietinājumus. Jau padomju karaspēks iebruka citadelē. Un Panther ar saviem efektīvajiem ieročiem un nopietnajām frontālajām bruņām izrādījās labs tanks aizsardzībā. Labi uzstājās arī "Ferdinands". Pašpiedziņas lielgabals nav īpaši mobils, bet tam ir ļoti jaudīgas frontālās bruņas un labākā Otrā pasaules kara prettanku lielgabals.
  Bet "Tīģeris" darbojās īpaši labi ar diezgan spēcīgām sānu bruņām, izcilu un efektīvu ieroci, lielu lādiņu piedāvājumu un dzinēja un transmisijas relatīvo uzticamību.
  Trīsdesmit četri varēja trāpīt Tīģerim tikai uz sāniem un ne tālāk par trīssimt metriem, un ar varbūtību ne vairāk kā trīsdesmit procenti.
  Tātad Krauts ir spēcīgs aizsardzībā. Turklāt nacisti pārveda vairākas papildu divīzijas no Āfrikas, duci no Francijas un četras no Balkāniem, aizstājot tās ar bulgāru un itāļu divīzijām. Un kopumā viņi savāca vēl divdesmit divīzijas.
  Un viņi ražoja vēl tūkstoti tanku, jo sabiedrotie nebija bombardējuši savas rūpnīcas un pilsētas kopš 1943. gada marta. Austrumu frontē uz rietumu frontes rēķina īpaši pieauga pretgaisa lielgabalu un iznīcinātāju skaits. Pirmkārt, bija vairāk Focke-Wulf transportlīdzekļu ar ļoti jaudīgiem ieročiem, lielu ātrumu un labām bruņām.
  Padomju karaspēks bija nedaudz vājāks nekā reālajā vēsturē, jo beidzās bezmaksas palīdzība saskaņā ar Lend-Lease, tikai par naudu. PSRS bija spiesta pirkt dažas lietas. Īpaši boksīts un leģējošie elementi, maksājot zeltā.
  Bet viņiem bija jāatsakās iegādāties lidmašīnas un tankus - zelta visam nepietika. Tātad lieliskie Čērčili ar 152 mm bruņām vairs nebija pieejami. Un ofensīvā viņi ir labs palīgs. Tāpat kā vairogi Šermaņi.
  Protams, PSRS bija zemāka par spēku salīdzinājumā ar reālo vēsturi, un ienaidniekam, gluži pretēji, bija vairāk iespēju. Un jūs arī uzkāpjat ienaidniekiem.
  Mainšteins dienvidos atvairīja padomju ofensīvu un aizturēja Belgorodu. Modelis vadīja Oryol vadošo vietu. Aizsardzības lauva bija gatava uzbrukumam, taču bija spēkos vājāka. Lai gan spēcīgāks nekā reālajā vēsturē, pateicoties no rietumiem pārvietotajiem spēkiem un lielākam atbrīvoto ieroču skaitam.
  Tāpēc krauts cīnījās ļoti spītīgi. Padomju karaspēks tomēr spēja iekļūt, taču virzījās uz priekšu ne vairāk kā vienu vai divus kilometrus dienā, radot lielus zaudējumus. Septembrī Sarkanā armija mēģināja uzbrukt centrā. Bet arī tur vāciešiem viss ir gatavs un spēcīga aizsardzība. Salīdzinot ar reālo vēsturi, Fritz bija par trīsdesmit piecām līdz četrdesmit divīzijām vairāk. Pateicoties Rietumu frontei, Āfrikai, mazāki iedzīvotāju zaudējumi no bombardēšanas un lielāka ieroču ražošana.
  Plus ietaupījumi, pateicoties pretgaisa lielgabaliem, vienībām, kas novāca gruvešus un atjaunoja iznīcinātās rūpnīcas. Savu lomu spēlēja papildu tanku un lidmašīnu skaits. Turklāt fašistu aviācija faktiski dubultojās Rietumu frontes un palielinātās ieroču ražošanas dēļ, un Sarkanajai armijai vairs nebija pārākuma debesīs. Tas kļuva vēl vājāks nekā reālajā vēsturē, jo nebija amerikāņu un britu lidmašīnu, un joprojām nebija pietiekami daudz duralumīna, alumīnija un vara. Jūs nevarat nopirkt tik daudz zelta, cik sabiedrotie piegādā bez maksas.
  Līdz ar to neizdevās izlauzties cauri iepriekš sagatavotajai aizsardzībai centrā. Vācieši spēja pretoties. Bet viņi vēl nav uzbrukuši. Īpaši ziemā. Vajag izturēt ziemu un izdzīvot.
  Un Krauts apsēdās aizsardzībā. Ziemā Sarkanā armija virzījās uz priekšu dienvidos, taču bez panākumiem. Tas skāra netālu no Ļeņingradas, bet Fritz spēja pārcelt šeit papildu spēkus un izturēt. Pusaudži tika mobilizēti Trešā Reiha armijā, viņi sāka strādāt ar ārzemniekiem. Pieauga arī Eiropas divīziju skaits. Jāpiebilst, ka franči bija vairāk gatavi cīnīties ar boļševikiem, kad apstājās rūpnīcu bombardēšana. Un izveidoja veselu leģionu no viņiem, beļģiem, holandiešiem, norvēģiem.
  Pēc tam, kad nacisti uzvarēja Zviedrijas parlamenta vēlēšanās, no turienes pieauga brīvprātīgo pieplūdums, un izveidojās pat divas divīzijas.
  Spāņi un itāļi arī palielināja savu militāro klātbūtni. Turklāt notika karagūstekņu apmaiņa un aptuveni miljons bijušo karavīru atgriezās Itālijā.
  Tātad, ko Fritz ar prasmīgu aizsardzību spēja izturēt. Un viņu aviācija kļuva spēcīgāka. Lidmašīnu ražošanas ziņā nacisti apsteidza PSRS, un bruņojuma un ātruma ziņā viņu mašīnas bija nepārprotami spēcīgākas. Un vācu piloti ir labāk apmācīti nekā padomju piloti. Tātad zaudējumu attiecība mainījās par labu Fritz. Un viņi dominēja gaisā.
  Īpaši efektīvs izrādījās vācu 30 mm lidmašīnas lielgabals. Diezgan viegls, ar vienu sitienu varēja notriekt padomju lidmašīnu un izšaut 600 vai pat 660 patronas minūtē.
  Sarkanā armija acīmredzami zaudēja gaisā.
  Situāciju pasliktināja ME-262, ļoti ātra, spēcīgi bruņota un, pats galvenais, ļoti izturīga transportlīdzekļa parādīšanās masveida ražošanā. Jā, jaudīgie reaktīvie dzinēji ļāva vāciešiem padarīt iznīcinātāju smagāku, līdz ar to labāk aizsargātu un bruņotu. Un četri 30 mm lielgabali ir diezgan daudz.
  Jāpiebilst, ka Krauts ierobežoja arī FAU raķešu programmu, jo tā bija zaudējusi savu aktualitāti apstākļos, kad sabiedrotie nekaroja. Un tas ļāva ievērojami stiprināt aviāciju. Par īpaši veiksmīgu izstrādi var uzskatīt TA-152, kas pēc lidojuma īpašībām bija daudz labāks par Focke-Wulf, taču varēja būt arī uzbrukuma lidmašīna un frontes bumbvedējs.
  Šoziem izvairījušies no frontes līnijas sabrukuma un visur turējušies, krauts pavasarī aktivizējās. Un jau jūnijā viņi sāka jaunu ofensīvu. Galvenais trieciens tika dots Kurskas virzienā. Un tie tika diezgan aktīvi izmantoti: "Pele", "Lauva", "Tīģeris"-2, "Pantera"-2 un, protams, vienkāršie "Tīģeri" un "Panteras". T-3 un T-4 tanki tika pārtraukti kā novecojuši. PSRS ieguva IS-2 un T-34-85. Tomēr pēdējā tvertne, jo trūka krājumu saskaņā ar bezmaksas Lend-Lease, joprojām tika ražota niecīgā daudzumā, un T-34-76 joprojām bija vispopulārākais ražošanā. Un IS-2 gandrīz nekad netika ražots, un šī tvertne joprojām tika pabeigta.
  Tātad vācu tanki bija smagāki un jaudīgāki nekā padomju tanki. Gandrīz vienāds skaits Krautiem bija labāk aizsargātas un bruņotas mašīnas. Panther-2 izrādījās vispraktiskākais, svara pieaugumu kompensēja jaudīgāks dzinējs, un sāni saņēma labāku aizsardzību. Diezgan labs izrādījās arī "Tiger"-2 ar 1000 zirgspēku dzinēju, kas bija jaudīgāks nekā reālajā vēsturē. Un tas ir praktiski!
  Tanks Lev, kas svēra par 22 tonnām vairāk nekā Tiger 2 un kam nebija nekādu priekšrocību bruņās, praksē izrādījās sliktāks. Tā 105 mm lielgabals, lai arī jaudīgāks par Tiger-2, ir arī mazāk šaujošs. Un jaudīgāks par 88 mm Tiger nav vajadzīgs pret trīsdesmit četriem. "Lauva" patiesībā izrādījās automašīna ne ciematā, ne pilsētā. Tā iebūvētās bruņas ir tikpat nepietiekamas kā Tiger-2, taču patiesība attiecas uz trīsdesmit četriem. T-34-76 arī nepārkāps slīpās bruņas. Un priekšā tikai torņa pierei ir 240 milimetru biezums leņķī, kas jau ir pārmērīgs.
  "Pele" parasti ir necaurlaidīga visiem padomju prettanku ieročiem no visiem leņķiem. Bet tas ir pārāk smags un lēni kustīgs, un to ir grūti transportēt, un tas bieži plīst.
  Pats labākais, ka "Tiger"-2 un "Panther"-2 ir diezgan mobili, salīdzinoši uzticami un praktiski. Un labi bruņoti.
  Un vispopulārākais padomju tanks T-34-76 ir acīmredzami novecojis. Izņemot to, ka tas ir lēts, viegli izgatavojams, un tā mazajā tornī ir grūtāk iekļūt. Bet lielgabals acīmredzami nedarbojas. Ir problēmas gan ar tornīti, gan ar optiku, gan ar ātrumkārbu.
  Īsāk sakot, nav pārsteidzoši, ka šoreiz krauti spēja ieņemt Kursku un izveidot lielu katlu. Un tālāk attīstot panākumus, lai sagūstītu Voroņežu.
  Pēc tam pēc fīrera pavēles viņi pagriezās uz dienvidiem uz Staļingradu.
  Krauti baidījās iebrukt Maskavā. Turklāt viņiem bija nepieciešama Kaukāza eļļa.
  Šeit Staļina augstprātība aizmiga. Viņš saprata, ka var zaudēt. Un viņš vērsās pie amerikāņiem un britiem - viņi saka, palīdziet!
  Viņi atbildēja:
  - Vai notiks liberalizācija, vai politieslodzītie tiks atbrīvoti?
  Staļins atbildēja neskaidri:
  - Padomāsim...
  Čērčils un Volless stingri teica:
  - Kamēr nav veikti praktiski soļi, jūs nesaņemsit palīdzību! Turklāt ir jāpiebeidz Japāna.
  Un uzlecošās saules zemei klājās labāk nekā reālajā vēsturē. Veiksmīgāk kaujas kuģi tika izmantoti efektīvāk, un galvenais admirālis negāja bojā, un vispār samurajiem kaut kā paveicās cīņās. Lai gan viņi joprojām zaudēja, bet daudz lēnāk. Un amerikāņi un briti pārcēlās no plaukstas uz plaukstu.
  Protams, sabiedrotie nevēlējās iekļūt Eiropā.
  Vācieši sasniedza Staļingradu, bet Sarkanajai armijai izdevās tur nostiprināties. Un cīņa ievilkās. Bet ziemā atkal ielenkt vāciešus nebija iespējams. Viņi divreiz neiekrita vienā lamatā. Un tad mēs sasniedzām Tereka vārtus. Un viņi šķērsoja grēdas.
  Šoreiz gan Groznija, gan Ordžonikidze spēja ieņemt, taču nacisti joprojām tika apturēti kalnos.
  Ir pienākusi ziema un atkal iestājusies klusums. Janvārī Sarkanā armija virzījās uz priekšu centrā. Bet tas nesniedza nozīmīgus rezultātus.
  Beidzot bija iespējams uzsākt T-43-85 ražošanu, taču šis transportlīdzeklis joprojām bija zemāks par vāciešiem. Fritz sāka saņemt "E" sērijas tankus. Pirmkārt, "E"-100, kas aizstāja "peli". Saliekot kopā transmisiju un dzinēju, vācieši, taupot uz kadara vārpstu, pazemināja tvertnes augstumu un sablīvēja izkārtojumu. Tvertne kļuva zemāka, mazāka un vieglāka, sverot 130 tonnas, nevis 188. Tas ļāva palielināt ātrumu uz šosejas līdz 40 kilometriem stundā, tāpat kā uz ceļa. Un transportlīdzekļa aizsardzība ir kļuvusi vēl labāka, pateicoties racionālākam bruņu plākšņu slīpumam.
  Šī tvertne, protams, ir daudz praktiskāka nekā Pele. Un viņš sevi labi parādīja cīņās. E-50 solīja kļūt plašāk izplatīts. Arī sablīvēts ar izkārtojuma shēmu. Pēc svara līdzīgs Panther-2, bet ar biezākām un racionālāk izkārtotām bruņām un zemu siluetu. Taču līdz šim šī mašīna ir aizkavējusies. Tā kā Hitleram nepietika ar to, ka E-50 bija plānots iegūt tikpat biezas bruņas kā Tiger 2, fīrers pieprasīja uzticamāku un jaudīgāku aizsardzību. Piemēram, E-100 malas ir ar 210 mm bieziem vairogiem leņķī, un jūs patiešām nevarat izlauzties cauri.
  "Panther" 2 tika modernizēts līdz 88 mm lielgabalam ar 100 EL stobra garumu. Un līdz šim tas ir strādājis lieliski.
  Ziemā vācieši spēja izturēt centrā un atvairīt uzbrukumus. Un pavasarī krauti atsāka ofensīvu Kaukāzā. Parādījās Lev-2 tvertne, kas ir vieglāka nekā tā priekšgājējs ar transmisiju un dzinēju, kas atrodas vienā vienībā priekšā un šķērsām. Protams, daudz mobilāks, bet ar tādām pašām bruņām un ieročiem. Un "Tīģeris"-3. Šī tvertne bija nedaudz sablīvēta tās izkārtojuma dēļ un labāk aizsargāta, it īpaši 120 mm sānos, salīdzinot ar iepriekšējām 82 mm, nogāzēs. Šaurs tornis un bruņās stiprāks. Tomēr 100EL bruņojums arī mainījās uz 88 mm. Jaunais lielgabals raidīja divpadsmit šāvienus minūtē, nevis astoņus, un bija precīzāks un bruņas caurdurošāks nekā iepriekšējais. Parādījās arī pirmais E-75, taču arī šī mašīna nederēja militārpersonām un bija jāmaina. Pārāk smags - vairāk nekā deviņdesmit tonnas, un nav pietiekami aizsargāts ar sāniem.
  Bet jebkurā gadījumā Krauts ir spēcīgāks, un galvenais trieciens tika dots pa Volgu Kaspijas jūras virzienā. Un viņi spēja izlauzties cauri Sarkanās armijas aizsardzībai un nogriezt Kaukāzu pa sauszemi.
  Staļins, nonācis izmisuma situācijā, draudēja izstāties no kara un noslēgt atsevišķu mieru ar Vāciju uz jebkādiem nosacījumiem. ASV pie varas jau bija cits prezidents - republikānis!
  Un viņš teica, ka jūs nevarat viņu vest uz šantāžu. Staļins, atbildot, piedāvāja Hitleram sarunas ar jebkādiem nosacījumiem. Fīrers to ignorēja.
  Vācijas ofensīva bija veiksmīga, un Türkiye atklāja otro fronti Aizkaukāzijā.
  Viss burtiski sabruka. Un tagad Hitlera bari jau šturmē Baku. Un šķiet, ka nav nekādu iespēju.
  Bet šeit ir četras raganu meitenes, kas cīnās par padomju pilsētu.
  Nataša izšauj frīčus un met granātu ar basām kājām, graciozo kāju. Kas izsit Hitlera tanku.
  Komjaunatnes ragana kliedz:
  - Slava Krievijai!
  Tad arī Zoja šauj, pļaujot nacistus. Un ar kailiem kāju pirkstiem viņš met iznīcības dāvanu. Granāta atsitās pret Panther-2 kāpuru. Mašīna apgriežas, saduras ar "Tīģeri" -2. Un abi tanki uzsprāgst un sadalās.
  Zoja skaļi kliedz:
  - Slava Staļinam!
  Augustīns arī dod pagriezienu. Nošauj Vērmahta karavīru. Un ar basu kāju viņš met ienaidniekam granātu un čīkst:
  - Par godu komunismam!
  Un Svetlana, šī meitene ar blondiem matiem, metīs citronu kā savu pliku papēdi, saplosot fašistus.
  Dos mērķtiecīgu pagriezienu un kliedz:
  - Slava lielajai PSRS Tēvzemei!
  Un visas četras meitenes skaļi kliedz:
  - Slava nemirstīgajai dzimtenei!
  Un kailām kājām viņi atkal met iznīcības dāvanas. Ar tādiem cīnītājiem aug pārliecība, ka PSRS tik un tā uzvarēs. Galu galā viņam ir tik drosmīgi un izveicīgi karotāji!
  
  KOSMOSA PRINČA PIEDZĪVUMI
  Princis Frančeska, nervozi pārslēdzoties ar kursorsviru no viena kosmiskā ātruma uz otru, attālinājās no savas planētas. Viņa kosmosa laiva, līdzīga zeltītai haizivij, ātri izlauzās cauri aukstajam vakuumam. Pretstatā vēsajai un vienaldzīgajai telpai, prinča sirds dega dusmās.
  Viņš ir piespiedu kārtā precējies, neskatoties uz to, ka Frančeska jau pusgadu ir līdz galam iemīlējusies citā, mirdzoši skaistā meitenē. Tas, par kuru viņš nevarēja aizmirst ne minūti, balodis - dzejoļu varone.
  Un viņi uzliek viņam citu, melnmatainu, cietu seju karalieni Albīnu, personu, kas ir trīsdesmit gadus vecāka par jauno princi.
  Nē, viņš nekad ar to nesamierināsies! Tas ir tā, it kā zirgi būtu izplēsti no iežogojuma un auļo pa vēnām. Viņa mīļotā ar matiem, kas spīd kā saules stari. Kad būs iespējams sazināties, izmantojot zvaigžņu hiperinternetu?
  Princis drudžaini ievadīja kombinācijas vienu pēc otras... Viņš jau bija izmisumā, kad uzplaiksnīja trīsdimensiju projekcija un beidzot viņa parādījās...
  Meitene patiesi ir brīnums: zem viņas bizes spīd mēness, un uz pieres deg zvaigzne. Viņas smaragda-safīra acis varēja pamodināt mirušos, tajās ir tik daudz izteiksmīguma un spēka.
  Frančeska apņēmīgi noteica:
  - Es jau esmu pieņēmis lēmumu! Es atsakos no troņa, titula un lidoju pie jums!
  Starojošā meitene pēkšņi kļuva skumja un maigā balsī čivināja:
  - Vai tu esi par visu domājis, mans princi?
  Frančeska, dusmās kratīdama kursorsviru, izmisīgi sacīja:
  - Tūkstoš reižu jā! Kas gan par kroni, godu un bagātību, ja galvenais nav mīlestība!
  Meitene smagi nopūtās, pakratīja savas zelta cirtas un sacīja:
  "Es baidos, ka jūs būsiet šausmīgi vīlušies, kad uzzināsiet, kas es patiesībā esmu!"
  Princis izmisīgi pakratīja galvu un rēca:
  - Man vienalga! Pat ja tas ir pēdējais ubags! Es lidoju pie tevis!
  Meitene neizpratnē nomurmināja:
  - Bet tu nezini, kur es dzīvoju.
  Frančeska teica balsī, kas pauda pārliecību:
  - Man ir gravitācijas pārveidotājs. Es jau sen pamanīju, no kurienes nāk signāli un drīz būšu ar jums...
  Meitene atkal nopūtās, vēl smagāk; likās, ka saule būtu paslēpusies aiz mākoņiem. Princis vairs nejautāja, bet ieslēdza maksimālo ātrumu. Es labprātāk viņu redzētu. Un tad lai kas arī notiktu!
  Laiks pagāja mokoši lēni, it kā sekundes kāptu kalnā kā akmeņiem pārslogoti ēzeļi. Bet tad tas notika, beidzot gravitācijas virziena meklētājs parādīja, ka princis ir vietā.
  Frančeska ieslēdza pārskatīšanas ekrānus. Viņa karaliskā jahta bija vienkārši tehnoloģiju brīnums, un to varēja vadīt viens cilvēks. Bet, neskatoties uz vismodernāko aprīkojumu, princis redzēja tikai milzīgu, zilu zvaigzni.
  Atkal ieslēdzu gravitācijas virziena meklētāju... Tas norādīja tieši uz iespaidīgo un karsto zvaigzni.
  Frančeska apmulsusi nospieda tastatūru, savienojot draudzenes attēlu. Un tad atkal pazibēja krāsainā, trīsdimensiju projekcija. Meitene joprojām bija krāšņa, bet acīmredzot viņas seja bija asaru notraipīta un viņai ļoti sāpēja.
  Princis līdzjūtīgi jautāja meitenei:
  - Nesaprotu... Iespējams, mans virziena meklētājs ir traks un rāda uz šo zvaigzni... Kaut gan ir tehniskas kļūmes! - Frančeska cieši sažņaudza dūres.
  Meitene skumji iesaucās, atbildot:
  - Nē, tā nav kļūme... Es tiešām esmu zvaigznes centrā!
  Princis pārsteigts iesaucās:
  - Kā?
  - Mēs esam zvaigžņu cilvēki un mūsu ķermenis sastāv no ultraplazmas! - meitene tik tikko dzirdami nočīkstēja un, asaru nobirusi, piebilda. - Mēs nevaram būt kopā!
  - Nē! - princis iesaucās, un kosmosa jahta ienira ultramarīna korpusā.
  
  MEITENES ĪPAŠI MĪL
  Kā vācieši gatavojas izkāpt Lielbritānijā, kamēr Staļins laiza savas brūces. Ir jau jūnijs... Tiek izmēģināti rakšanas tanki, kuriem ir paredzēts rakt tuneļus zem Lamanša un parādīties Lielbritānijas metropolē.
  Skaistas meitenes tikai koši un zilos bikini iekāpa zemi kustīgā delfīnam līdzīgā ložmetēja tankā. Viņi ieslēdza transportlīdzekli otrajā pārnesumā, un automašīna vienmērīgi iegrima zemē. Jauns ierocis, kas varētu pārvarēt jebkuru aizsardzības līniju. Lieliskie karotāji kustināja sviras ar kailiem pirkstiem, kontrolējot tanku.
  Un kādas ir meitenēm figūras un kuplas krūtis, ko tik tikko aizsedz bikini. Jūs varat tos apbrīnot stundām ilgi. Un kurš ir labākais armijā? Protams, ka tā ir meitene.
  Bet Trešā Reiha zinātnieki izstrādā ne tikai zemes pārvietošanas vienības un citas dzelzs iekārtas. Nāves nometnēs ārsti strādā, lai radītu karotāju - nākotnes cilvēku. Ko darīt, ja žurkas gēns tiek pārstādīts cilvēka ķermenī? Vai tarakāns? Cik daudz uzlabosies viņa cīņas īpašības?
  Un jau ir daži monstru veidi kariem, kā arī zombiju karotāji. Pēdējie faktiski pastāv jau vairākus gadus. Jebkuru cilvēku var pārvērst par zombiju. Taču viņu kaujas īpašības izrādījās apšaubāmas - pārāk stulbas. Viņi neattaisno radīšanas izmaksas un var atklāt uguni uz savu karaspēku.
  Tātad zombiji nenonāca masveida ražošanā priekšējām līnijām. Bet no tiem var izgatavot mazkvalificētus strādniekus un ražot, piemēram, visvienkāršākās lidmašīnas un planierus. Daudzi planieri ir sagatavoti nolaišanās Lielbritānijā.
  Bet ir arī slepens, īpašs ierocis: disketes! Kaut kas tāds, ko nevarēja atkārtot divdesmit pirmajā gadsimtā. Labākie koncentrācijas nometņu zinātnieki izstrādāja ieročus, kuriem bija unikālas īpašības. Ātrums jau sasniedzis trīs vai četrus skaņas ātrumus, bet pats galvenais, pateicoties laminārajai strūklai, disketes izrādījās neievainojamas pret kājnieku ieročiem.
  Un viņi paši varēja notriekt automašīnas gaisā - vismaz tās taranējot.
  Un atkal meitenes pie diska stūres pārstāvēja Oļegs Ribačenko. Trešā reiha armijā sievietes bija retums. Bet savos sapņos, kāpēc gan neiztēloties meitenes. Ar daudzkrāsainām frizūrām, slaida, atlētiska, krūtiņa ar minimālu apģērbu vai pilnīgi kaila!
  Ak, ja visa pasaule sastāvētu tikai no meitenēm, un viņš, Johans, paliktu vienīgais vīrietis. Un kā viņš tad pagrieztos?
  Starojošā Šarlote sēž uz diska, smaida, un viņas sarkanie mati plīvo vējā kā proletāriešu baneris. Kāda viņai ir tīrasiņu, jauneklīga seja un izspiedušās krūtis, tievs viduklis ar spēcīgiem, platiem gurniem. Viņas biksītes ir plānas, kā diegs, un ļauj saskatīt visu meitenīgo šarmu!
  Un pats disks izskatās pēc bēdīgi slavenajiem lidojošajiem šķīvīšiem. Paceļas vertikāli, gandrīz klusi... Diezgan liela un dārga mašīna. Kad tas iegūst ātrumu, ap to plūst spēcīgas gaisa straumes, kas spēj aizpūst gan lodes, gan šāviņus. Tādējādi disks kustībā ir neievainojams.
  Tiesa, tam ir mīnuss: arī pats lidojošais šķīvītis nevar izšaut, bet... Pirmkārt, diskete spēj taranēt jebkuru ienaidnieka lidmašīnu. Un, ņemot vērā ātrumu, neviena lidojoša mašīna nevar no tā izvairīties. Otrkārt, izslēdzot strūklu, jūs varat izmest radio vadāmu bumbas lādiņu un trāpīt mērķī! Un tad atkal ieslēdziet...
  Turklāt jau šobrīd notiek dažāda veida staru metēju izstrāde, ar kuriem plānots aprīkot lidojošos šķīvīšus. Tu saki fantastiski! Bet kas zina, uz ko ir spējīgs fašisms, aprijis tik daudz planētas Zeme resursu.
  Diskešu vadības sistēma ir vismodernākā, izmantojot kursorsviru. Viņam tiek veikta kaujas pārbaude. Lielbritānija un Amerika joprojām ir spēcīgas aviācijā, un kāpēc "lidojošais šķīvītis" nevarētu samazināt ienaidnieka gaisa rindas?
  Šarlote ir tik skaista, šī kuģa galvaspilsēta. Apkalpē ir piecas meitenes. Viņi vai nu sēž krēslos, vai lec augšā, velkot kailās, šokolādes krāsas kājas no saules apdeguma. Viņu kailie kāju pirksti balstās uz kursorsvirām. Cik tas ir erotiski, krāsoti, eleganti veidoti nagi spīd, vēnas stiepjas gar apakšstilbu zem iedegušās ādas.
  Meiteņu apkalpe ir tas, par ko sapņo jauns vīrietis, kurš atrodas armijā. Kas nes uzvaru un veiksmi.
  Tagad disks ir uzņēmis ātrumu un ar pārsteidzošu ātrumu sasniedz Lielbritānijas krastus. Un ar visu spēku tas taranē pirmos trīs angļu iznīcinātājus, kas savā ceļā saskārās ar lidojošo šķīvīti. Laminārā plūsma notriec lauvu impērijas automašīnas. Tie, zaudējot spārnus, nokrīt.
  Šarlote ar apmierinātu skatienu saka:
  - Un viņa ir tik biedējoša un tik biedējoša... Es neesmu izdomāts, bailīgs un izdomāts!
  Un, atbildot uz jauno angļu kaujinieku mēģinājumiem uz tiem šaut, viņš izkliedz agresīvus smieklus!
  Bet tagad lidojošais šķīvītis apgriežas un nosmērē amerikāņu uzbrukuma lidmašīnu P-51, kam nepalīdz ne raķetes, ne astoņi ložmetēji. Tas joprojām ir daudz spēka.
  Baskājainā meitene Oļegs Ribačenko domāja, ka amerikāņi tomēr ir stulbi, ka viņi karā ar Vāciju. Tātad viņi spēlēja tikai PSRS rokās. Palīdzēja savam ļaunākajam ienaidniekam. Ar krieviju taču varēja tikt galā ar vācu rokām!
  Un tagad neievainojamais disks iznīcina visas viņu lidmašīnas. Un tas ir ļoti slikti Lielbritānijai.
  Un Amerikai tas ir vēl sliktāk. Pārlaužot britu mugurkaulu, varēs mēģināt šķērsot okeānu.
  Šarlote, mirdzoša smaragda acīm, piedziedājumā un atskaņā saka:
  - Mēs izskatāmies kā piekūni, mēs planējam kā ērgļi... Mēs nenoslīkstam ūdenī, mēs nedegam ugunī!
  Žilbinošā blondīne Ģertrūde atbild ar:
  - Kādas sāpes, kādas sāpes... Vācija pret Lielbritāniju - simts - nulle!
  Disks var lidot diezgan ilgu laiku. Tā dzinēja noslēpums nav atrisināts pat divdesmit pirmajā gadsimtā. Vienīgi lidojošā šķīvīša jaudas rezerve ir kolosāla - var aizlidot pat uz Ņujorku. Un kustības ir tik salauztas, it kā mašīnai nebūtu inerces.
  Viss, kas nav iznīcinātājs vai bumbvedējs, tiek pieķerts - tā ir kūka, kas samalta putekļos.
  Un tad uz Londonu sāk krist bumbas, kas nomestas no jaunākās vācu bezastes lidmašīnas. Un tas ir ļoti efektīvs.
  1945. gada 22. jūnijā vācieši un japāņi izsēdināja karaspēku Austrālijā. Šis ir sava veida ģenerālmēģinājums gaidāmajam uzbrukumam Lielbritānijai. Un disks pat lidoja tur.
  No Lielbritānijas flotes palikuši tikai ragi un kājas. Vāciešiem tagad ir vienvietīgas zemūdenes masveida ražošanā. Viņi nogremdē angļu kuģus, un paši ūdens stabā praktiski nav atšķirami.
  Un kā ar torpēdām, kas ir vērstas pret troksni vai karstumu... Kas vāciešiem nav! Labākie zinātnieki no visas pasaules strādā ar ieroci Trešā Reiha vadībā. Un viņi ir spiesti smagi strādāt, stiprinot Vācijas varu.
  Tātad Austrālijā ir graciozas, miniatūras E-10 ar zemu siluetu un apkalpes pozīciju. Neskatoties uz vieglo svaru, tie ir salīdzināmi ar Čērčilu bruņojumā un bruņās, taču tajā pašā laikā daudz ātrāki un manevrētspējīgāki. Un meitenes sēdēja šajās mašīnās.
  Pāri apguļas un kontrolē tankus, nogriežot angļu sārņus!
  
  JAUNAS ALTERNATĪVAS VĒSTURE
  Un tā vācieši četrdesmit trīs beigās ieņēma Kaukāzu. Ziemā viņi aprobežojās ar aizsardzību, bet attīstīja ofensīvu Āfrikā un Irānā.
  Staļins, protams, nesēdēja dīkā. Padomju vara sāka uzbrukuma operāciju pie Ļeņingradas un Voroņežas apgabalā.
  Dubultais sitiens, garām mērķim. Netālu no Ļeņingradas Fritz izmantoja Panther-2 un reaktīvos iznīcinātājus. Voroņežas virzienā krievi jau palaiduši IS-2. Kā izrādījās, jaunā tvertne nav pilnīgi ideāla.
  Sākumā Sarkanajai armijai izdevās Voroņežas izrāviens, bet pēc tam vācieši sāka spēcīgu pretuzbrukumu no dienvidu flanga un izveidoja veselu katlu padomju transportlīdzekļiem. Tajā pašā laikā nacisti vispirms izmantoja pašpiedziņas pistoli E-10, vieglu, zemu, ātru un manevrējamu ar salīdzinoši spēcīgām bruņām.
  Pēc padomju karaspēka sakāves Voroņežas tuvumā bija darbības pauze. Staļins sāka rīkoties piesardzīgāk, un vācieši pārgāja uz Āfriku un Irānu.
  Hitlers mēģināja pilnībā ieņemt melno kontinentu, lai atbrīvotu rokas un iegūtu papildu līdzekļus. Turklāt Fritz vēlējās palīdzēt Japānai, kurai cīņas nevedās pārāk labi.
  Lielu lomu spēlēja Vācijas zemūdeņu flote, kuras skaits nepārtraukti pieauga. Jaunas ar ūdeņraža peroksīdu darbināmas zemūdenes ir parādījušas savu kopējo pārākumu pār līdzīgu klašu kuģiem. Vāciešiem bija arī torpēdas, kas varēja uztvert skaņu un siltumu.
  Tādējādi sabiedroto flote sāka ciest milzīgus postījumus. Līdz jūnija vidum vācieši ieņēma Dienvidāfriku, bet jūlijā Madagaskaru, beidzot iekarojot visu melno kontinentu.
  Tiesa, 22. jūnijā Staļins atkal sāka virzīties uz priekšu Rževa-Sičova virzienā, masveidā izmantojot jaunākās tehnoloģijas. Jaunais T-34-85 tanks, kas bruņojumā un bruņās bija zemāks par Panther-2, tomēr bija pārāks par iepriekšējiem trīsdesmit četriem modeļiem.
  Vācieši sēdēja spēcīgā aizsardzības līnijā un atvairīja ofensīvu, paļaujoties uz reaktīvajām lidmašīnām, jauniem ložmetējiem un ložmetējiem, kā arī gāzes palaišanas ierīcēm. Pats uzbrukums nebija taktiski pēkšņs, un tāpēc izrādījās vieglāk atvairīt. Bet tomēr pēc divu nedēļu kaujām padomju karaspēks ieķīlējās Frica pozīcijās.
  Un vācieši pārāk daudz enerģijas ir novirzījuši Āfrikas operāciju teātrim. Bet kaujās piedalījās jaunas franču, portugāļu, spāņu un pat zviedru divīzijas. Zviedrijā parlamenta vēlēšanās uzvarēja nacionālsociālisti, un pāris brīvprātīgo divīzijas devās uz fronti.
  Turklāt pēc Kaukāza zaudēšanas Sarkanā armija piedzīvoja degvielas deficītu un līdz ar to nebija tik kaujas gatavība.
  Pēc divām nedēļām Staļins apturēja ofensīvu un negaidīti ierosināja Hitleram miera sarunas. Līdz tam laikam kļuva skaidrs, ka krauts Āfrikā gatavojas pilnībā atraisīt rokas un ar visu spēku varēs uzbrukt PSRS.
  Fīrers vienojās par pamieru ar Staļinu. Patiešām, arī Japānai ir jāpalīdz, bet ko šajā laikā var darīt PSRS?
  Vācieši uzsāka ofensīvu Irānā un Indijā 1944. gada augustā. Mēneša laikā vācu tanki atradās Deli, apvienojot spēkus ar japāņiem. Un mēnesi vēlāk visa Indija bija Vācijas kontrolē.
  Fīrers deva pavēli sagatavoties nolaišanai Lielbritānijā. Manāmi palielinājusies Anglijas bombardēšana, tostarp ar ballistiskajām raķetēm.
  Japānai 1944. gada novembrī izdevās pārsteidzoši liela uzvara, pārtverot amerikāņu desanta mēģinājumu Filipīnās ar vācu ložmetēju palīdzību. Šeit pirmo reizi lieliskie Uzlecošās saules zemes kaujas kuģi varēja parādīt sevi pilnā krāšņumā.
  Amerikāņu sakāve bija smaga. Un ar Vācijas zemūdeņu flotes atbalstu Japāna uzsāka pretuzbrukumu Klusajā okeānā.
  Tikmēr Staļins un Hitlers risināja sarunas. Neizdevās vienoties par abu diktatoru personisku tikšanos. Taču jau pašā sākumā bija skaidrs, ka abas puses ir pārāk lepnas. Staļins negribēja atteikties no Ļeņingradas, Hitlers nevēlējās atteikties no Petras pilsētas.
  Un Frici gribēja paturēt Kaukāzu pilnībā sev, un Staļins uzstāja uz kopīgu pārvaldību.
  Taču abas puses vēl nav pārgājušas uz karadarbību. Hitlers plānoja pārņemt Lielbritāniju un atbrīvot rokas. Staļins cerēja uz jauniem notikumiem tanku un aviācijas jomā. Taču jaunā T-44 mašīna izrādījās nepietiekami uzticama un prasīja tehnisku uzlabojumu, un padomju dzenskrūves lidmašīnas bezcerīgi atpalika no vācu reaktīvajām lidmašīnām.
  Ziemā vācieši kopā ar japāņiem Klusajā okeānā padzina dažus amerikāņus un ar zemūdenēm nodarīja jeņķiem milzīgus postījumus.
  1945. gada martā vācieši pastiprināja savu bombardēšanas kampaņu pret Lielbritāniju, izmantojot dramatiski palielinātu reaktīvo lidmašīnu skaitu. Kā izrādījās, bumbvedējs joprojām ir labāks par ballistisko raķeti, jo pēdējā ir pārāk dārga un nav pietiekami precīza.
  Arī nacistu zemūdeņu flote sevi parādīja arvien spēcīgāk. Izmisīgi tiecoties sakaut vāciešus pa gaisu, arī sabiedrotie sāka izmeklēt sarunu procesu. Un tajā pašā laikā viņi mēģināja pārliecināt Staļinu no jauna atvērt fronti.
  Bet visu laiku un tautu vadonis joprojām gaidīja. Viņš negribēja vēlreiz vilkt ārā no uguns kastaņus. Turklāt mūsu pašu reaktīvo lidmašīnu izveide aizkavējās, un jaunā tanka T-54 izstrāde solījās aizņemt pārāk daudz laika. Jā, fašistiem izdevās izveidot marionešu valdības no vietējiem nodevējiem okupētajās teritorijās.
  Tātad padomju armijai bija jācīnās ar miljoniem savu bijušo pilsoņu. Un tas nav pārāk lieliski.
  Jā, un Japāna šajā gadījumā deva mājienu, ka, ja Staļins pārkāps pamieru, viņa atklās fronti Tālajos Austrumos.
  Tātad vācieši bez iejaukšanās varēja sagatavoties desantam Lielbritānijā. Tiesa, bija zināmas grūtības: metropolē atradās daudz ne tikai angļu, bet arī amerikāņu sauszemes karaspēka. Līdz šim ASV karoja galvenokārt jūrā un varēja atļauties pastiprināt karaspēku pašā Anglijā.
  Tas bija tas, kas radīja grūtības. Turklāt sabiedrotajiem, būdami zemāki aviācijas kvalitātē, bija pārāk daudz lidmašīnu, kas kompensēja tehnoloģiskās priekšrocības kvantitātē.
  Tāpēc Oļegs Rybačenko papildus zemes mērķu satriekšanai arī medīja ienaidnieka lidmašīnas.
  Tad meitene, kas uzbrūk lidmašīnai, iedomājās sevi pie lidmašīnas vadības ierīcēm. Šeit ir ME-262 strūkla, jaunākā modifikācija ar spārniem. Un lielā ātrumā tas uzbrūk gan gaisa, gan zemes mērķiem.
  Baskājainais skaistulis Oļegs Ribačenko savā meitenīgajā augumā veikli tiek galā ar cīnītāju. Atver uguni, lai nogalinātu ar basām kājām. Un britu lidmašīnas uzliesmoja liesmās, un amerikāņi avarēja.
  Un skaistā Oļega labajā rokā ir meitene Arabella. Kurš arī ir lielisks dūža pilots. Un viņš vada, izšaujot gaisa lādiņus kā ventilatoru, kā spārnota Valkīra.
  Oļegs Ribačenko rāda viņai dūri, sit ar pliku, noslīpēto meitenīgo kāju un kliedz:
  - Tā turpini!
  Meitene aizrautīgi atbild, atbildot rādot dūri:
  - Tā turpini!
  Četru dzinēju bumbvedējs izlido Oļega Ribačenko virzienā. Terminatora pilots viņu nošauj ar saviem 30 mm gaisa lielgabaliem, iesaucoties.
  "Labāk nogalināt vienu mamutu nekā simts žurkas, labāk vienu varoni nekā tūkstoti gļēvuļu!"
  Arabella atbild ar apaļu māju un iesaucas:
  - Divi dzīvi draugi ir labi, četri miruši ienaidnieki ir vēl labāki!
  Un no tā sitieniem tie uzsprāgst kā lidmašīnas, kas sarindotas rindā!
  Oļegs Ribačenko meitenīgā smaidā atklāj savus sniegbaltos zobus. Un atkal šauj...
  Viņš vēlas dziedāt, kas ir kareivīgi.
  Es esmu pārcilvēks, Visuma radītājs,
  Nolēmu, ka valdīšu gadsimtiem ilgi!
  Un zem mana papēža ir daudz radību,
  Patiesībā jebkurš sapnis!
  
  Veidojiet skaisti un austiet bagātīgi
  Vai es varu izstarot paklājus...
  Tiem, kas ir nepaklausīgi, būs barga atmaksa -
  Sātana bērni dosies uz Gehennu!
  
  Un bērni mani mīl no visas sirds,
  Viņš dabūs visu, ko gribēs līdz nabai!
  Vienu balvu pasniedz tikai tiesneši,
  Kam pietika veselā saprāta!
  
  Man patīk būvēt pilis kosmosā,
  Visuma objekta kopienas....
  Bet cik viņi ir kaprīzi, Dievs zina,
  Tas ir sīkums, ka viņi pārtrauc jūsu dzīves pavedienu!
  
  Viņam būs dāvana un bonuss,
  Lai stulbs cilvēks nerāpo...
  Tas ir sīkums, ko radīt, un mani tas neinteresē,
  Lai ģenerālsekretārs arī kļūst par tomātu!
  
  Es auju tīklu no zvaigznājiem,
  Spēj ar mazo pirkstiņu notriekt kvazāru...
  Man nevajag sveci, desmito tiesu -
  Es pati dāsni atmaksāšu vīrietim!
  
  Būs nemirstība, un skaistā kleitā,
  Līgava nāks pie tevis mūžībā...
  Tu būsi kā dižciltīgs karalis,
  Un bez pārtraukuma debesu partitūra tabernakulos!
  
  Harēmi un seragli ir sīkums,
  Realitāte tikai pajautā Dievam...
  Bet cilvēkiem ir jārada sava laime,
  Un nekliedz, tikai: Kungs, glāb mani!
  Ar katru vārdu kāds nokrita, uzspridzināja vai nošāva. Un skaistā Arabella, spārdīdama savas kailas kājas, metās viņam līdzi un spēlējās ar kailajiem pirkstiem, spaidot gaisa lielgabalu sviras. Un arī iegūt...
  Tāpēc viņi izšāva savus kaujas komplektus un lido atpakaļ.
  Arabella jautā baskāju skaistulei ar plašām krūtīm un grezniem gurniem Oļegam:
  - Tu esi burvīga meitene... Es vienmēr gribēju būt tāda kā tu!
  Stormtrooper brīnummeitene viegli atbild:
  - Un es sapņotu kļūt tāds kā tu! Lai gan...
  Tad Oļegs Ribačenko saprata, ka runā muļķības. Un vispār, kā vīrietis var censties līdzināties sievietei?
  Tomēr Arabella nebija izmisumā un izdeva nemirstīgu aforismu:
  - Labāk būt sievietei nekā sievietei!
  Oļegs Rybachenko piekrita:
  - Ne visi biksēs ir vīrieši, ne visi svārkos ir sievietes!
  Arabella pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Vieglāk ir savaldzināt simts sievietes, nekā dot vienai vilinošu sapni!
  Jau lidostā abas meitenes apskāvās un skūpstījās - cik viņas ir burvīgas. Viņi nedaudz glāstīja viens otru, berzēja savus koši sarkanos sprauslas un saspieda kopā savas lūpas tik spilgtas kā rožu ziedlapiņas. Cik jauki ir samīļot sievietes ķermeni.
  Bet nav laika īsti samīļot - mums jāsteidzas uz jaunu lidojumu. Un atkal nogādājiet graujošus gaisa triecienus uz Angliju. Līdz beidzot britu lauva tiks uzvarēta!
  Papildus gaisa mērķiem Oļega Ribačenko iecienītākais darbs ir tanku iznīcināšana. Tu tos nosit no gaisa. Īpaši vilinošs Tortilas mērķis ir astoņdesmit tonnu smaga mašīna! Patiešām briesmonis - briesmonis visiem monstriem!
  Toties vāciešiem jau ekspluatācijā ir sērijveida E-100, kaut kas līdzīgs Maus, bet ar blīvāku izkārtojumu, zemāku siluetu un vieglāku. Jaunais transportlīdzeklis jau varēja sasniegt kaujai pietiekamu ātrumu.
  Kopumā Oļegs Ribačenko domās iztēlojās jaunos "E" sērijas tankus gatavus līdz 1945. gada maijam. Ar pārnesumkārbas izkārtojumu uz paša dzinēja: tupus, ar gariem bagāžniekiem.
  Populārākais transportlīdzeklis E-50 pēc svara un bruņojuma ir salīdzināms ar Panther-2, taču tam ir daudz zemāks siluets un biezākas bruņas, īpaši sānos. Gan "Sherman", gan "Churchill", gan "Pershing" savās taktiskajās un kaujas īpašībās ir tālu no šī vācu transportlīdzekļa.
  Un, kad viņa parādīsies kaujas laukā, viņai vienkārši nebūs līdzvērtīgu!
  Un tie jau ir gatavi, "E"-50 un "E"-75. Otrs transportlīdzeklis ar 128 mm lielgabalu ir vienkārši tanku būves brīnums. Tas ir tik traki, ka pat Tortilla šķiet par maz.
  Un tagad baskāju karavīrs Oļegs Ribačenko jau ir tankā kopā ar skaistu meitenes komandu. Milzīgais "E"-100 ir pielāgots kustībai pat zem ūdens. Šeit ir ekipāža ar elfiem, piektais tajā ir Oļegs Ribačenko, un četras meitenes ar smailām ausīm nirst Atlantijas okeāna biezumā. Un tas tur peld, griežot jūras virsmu, tā ir zemūdene uz kāpuriem.
  Jums jāšķērso Lamanšs tā šaurākajā vietā. Izlēkt uz krastu, veikt apšaudes un atgriezties atpakaļ.
  Eh, vācu ģēnijs prata radīt militārās domas šedevrus. Piemēram, zemes rakšanas tvertnes. Demokrātiskā valdības forma Vācijai izrādījās neefektīva. Kāda krīze ir parādījusies pēdējos gados? Tā nu visādi teroristi un emigranti skraidīja! Un kurš vainīgs? Pirmkārt, varas vājums!
  Bet tagad no jūras dzīlēm izlec viņu mašīna ar diviem ieročiem.
  Oļegs Ribačenko, izmantojot savu apakšējo jauno ekstremitāšu kailajiem pirkstiem, šauj ar sadrumstalotām šāviņiem pa Anglijas piekrastes baterijas ieročiem. Anglis tiek uzmests augstāk un apgriezts otrādi.
  Tas tiešām ir pilnīgs šiks!
  Oļegam Ribačenko galvā nez kāpēc pazibēja krievu dziesma:
  - Liktenīgs gads, jūs nevarat man noticēt - tūkstoš deviņi simti deviņdesmit deviņi! Velns griezīsies ar zelta ragiem, trīs deviņi otrādi!
  Un tad Hitlera karaspēka personā velni ienāca Anglijas zemē. Šeit ir oranžs elfs, kas šauj ar smagu 128 mm lielgabalu.
  Un trīsdesmit kilogramu smagas šāviņas sprādziens pacēla ienaidnieka bunkuru līdz elles debesīm.
  Ar kailajiem kāju pirkstiem Oļegs Ribačenko izšauj no sava īsā lielgabala un skatās uz meitenēm. Cik viņi ir skaisti savos trūcīgos bikini. Nevis meitene, bet vienkārši dabas brīnums. Tātad jūs vēlaties ar viņiem mīlēties ... Nē, Kārlim Marksam joprojām nav īsti taisnība. Šeit viņam ir sievišķīga daba un burvīgas meitenes miesa, bet tomēr viņu piesaista sievietes. Līdz viņu krūtīm, spīdīgajiem augumiem.
  Sirdī viņš ir cilvēks un paliks mūžīgi, lai kādos kārdinājumos nežēlīgais liktenis viņu ievestu.
  Un šeit, pusmiegā, ejot un sapņojot, ir tik patīkami... Jūs savā bagātajā iztēlē iztēlojaties Trešā Reiha uzvaru...
  Tas vēl nav galīgs, bet viss notiek!
  Šeit jūs šaujat uz baterijām, un meitene ar ziliem matiem šauj ar ložmetēju, iznīcinot britu kājniekus. Mirušie melnie krīt, un no tiem izplūst tādas pašas koši asinis kā no baltajiem. Karš ir cilvēka dabisks stāvoklis...
  Vai kā teica kāds filozofs: cīnīties ir grūtāk nekā elpot, bet daudz dabiskāk!
  Interesanti, ka meitenēm šaušanas laikā ļoti patīk izmantot savus garos, graciozos kāju pirkstus. Nav svarīgi, kādā krāsā ir kaķis, ja vien tas ķer peles. Tā tas ir arī ar meitenēm - nav svarīgi, kuras ķermeņa daļas ir skaistas.
  Lūk, kāds elfu karavīrs ar precīzu šāvienu norāvis salīdzinoši nelielu torni "Churchill".
  Nē, noteikti Oļegs Ribačenko, radās vēlme sacerēt dziesmu, un vētraina brīnumbērns vadīja zilbi;
  No šūpuļa es sapņoju kļūt par foršu karavīru,
  Lidojiet ar lidmašīnām un šaujiet...
  Vai varbūt kajītes zēns un liels pirāts,
  Lai gan jūrā tu esi tikai zaglis!
  
  Es gribēju būt militārajās lietās - kā zēns,
  Visspēcīgākā atzinība, kāda ir...
  Jums nav jāmācās cīnīties no grāmatas,
  Citādi tu kļūsi stulbs kā lācis!
  
  Bērnībā lasīju par brašiem korsāriem,
  Par iekāpšanu un pēkšņiem lēcieniem...
  Lai gan jūs varat kļūt par komisāru upuri,
  Bet puika netiek galā ar gļēvulību!
  
  Ko vēlies, to vienmēr sasniegsi,
  Jebkurš bizness vienmēr ir strīdīgs...
  Un saule apspīd arī pirātu,
  Un, ja ir vētra, arī tam nav nozīmes!
  
  Jā, karātavas arī draud
  Nežēlīgais bende uzliek ešafotus...
  Un zaglis neatradīs vietu debesīs,
  Gehenna viņu sagaida pazemes pasaulē!
  
  Kad mani pieķēra Jēzum,
  Izmisīgi es pieprasīju...
  Es padevos, nožēloju grēkus zemiskajam kārdinājumam,
  Gribēju meitenes, krāsainas mašīnas...
  
  Dievs atbildēja: tev nav piedošanas,
  Un tikai sātans gaida...
  Bende sita nekavējoties, bez kavēšanās,
  Un galva noripoja no bloka!
  
  Un es esmu ellē, bet zini, es necietu,
  Var arī ar velniem šņabi iedzert...
  Un tagad es ar baudu noriju šo dzērienu,
  Kas tiek nomazgāts ar kūku un medījumu!
  
  Jā, šī vieta ir tikai pirāti,
  Ir velni - cāļi ar blīkšķi ...
  Tāda bija atmaksa šeit,
  Šampanietis, vīns, bārbekjū no rīta!
  
  Piecsimt gadsimtus es draiskojos ellē,
  Bet šeit nāk Lielais Jēzus...
  Un elle beidzās bez jebkādiem iestarpinājumiem,
  Bija pazemē laimē - tagad tukšs!
  Ellē es tagad ļoti ciešu,
  Jā, tā ir taisnība, ka ir par vēlu nožēlot grēkus ellē...
  Es gribēju ģērbties stilīgi ar dāmu,
  Es nezināju, ka šodien nonākšu ellē!
  
  Tātad mācība citiem pirātiem,
  Dzīvo godīgi, sasniegsi mērķus...
  Lai gan, diemžēl, alga ir maza,
  Kā mēs varam atbrīvoties no nepieciešamības pēc ķēdēm?
  Laba dziesma un lieliska cīņa... Viņi izlādēja savu kaujas komplektu un atgriežas. Elfi vienbalsīgi iesaucās:
  - Lai spēks ir ar mums!
  Atkal izcila, moderna tvertne dodas jūrā. Un nelielais dziļums nav šķērslis mašīnai, kas darbojas ar ūdeņraža peroksīdu.
  Runājot par atombumbas izstrādi, Vācija nedaudz atpaliek, bet jau ir iedarbināts smagā ūdens reaktors. Turklāt tika iegūts arī moderators uz parafīna bāzes.
  Un te ir pats Hitlers... Fīrers, apsēsts, staigā pa savu kabinetu. Šķiet, ka viņš nolēma nedaudz izklaidēties.
  Hitlers trieca ar dūri pret galdu, uz fīrera uzvalka izlija mango sulas glāze. Tas izraisīja dusmu uzliesmojumu. Hitlers draudēja debesīm:
  - Kā tu, Dievs, uzdrošinies mani sasmērēt, lielais fīrers! Kurš drīz valdīs pār visām lietām!
  Gebelss patētiski atbildēja:
  - Dievs ir vissvarīgākais despots uz planētas!
  Hitlers pamāja:
  - Tieši tā! Dievs ir nežēlīgs, kas nozīmē, ka arī mēs varam būt nežēlīgi! Fašisms nogalina miljoniem, desmitiem miljonu lielam mērķim! Dievs nogalina miljardus, pilnīgi visus, kas zina ko! Lielākā daļa no mūsu upuriem ātri mirst, un lielākā daļa no miljardiem, kas mirst no vecuma, ilgstoši cieš, un cieš šausmīgi! Baznīca māca, ka lielākā daļa cilvēku pēc nāves mūžīgi degs ellē, bet pat tad, ja mēs pakļaujam cilvēku spīdzināšanai, tas ir tikai informācijas iegūšanai, un ilgākais, tas ilgs dažus mēnešus!
  Dievs mokās, visu iepriekš zinot, miljardiem miljardu gadu! Jā, un tiem, kas ir izglābti, ir maz prieka - mūžīga garlaicība Kunga verdzībā! Baznīca māca, ka Jēzus ir Visvarenais Dievs, kas nozīmē, ka Hitlers ir laipnāks par Jēzu! Vai ne!
  Gebelss atbildēja:
  - Jā, tieši tā! Kristietība ir gan "klusā" un supercieta! Viņš garantē mokas dzīves laikā un spokus pēc nāves!
  Hitlers pamāja:
  - Kāpēc Eiropā ir tik maz skaistu sieviešu! Jo viduslaikos ikvienu skaistuli uzskatīja par raganu, dedzināja un spīdzināja! Kāpēc Skandināvijā ir tik daudz skaistu sieviešu? Katoļu inkvizīcija tur tik ļoti neiespiedās . Nebūtu slikti, ja esesieši no Skandināvijas paņemtu par otrajām sievām skaistas blondas sievietes un dzemdētu veselus, garus bērnus.
  Himlers atzīmēja:
  - Jau šobrīd tiek veikti veiksmīgi eksperimenti par sieviešu mākslīgo apaugļošanu! Mēs izmantojam izcilāko vīriešu sēklu!
  Hitlers pielēca no krēsla:
  - Jā, tas ir interesanti un ir rezultāti!
  Himlers pamāja:
  - Protams, mans fīrers! Piedzima pirmie ducis in vitro mazuļu! Viņi sver daudz vairāk nekā parasti bērni! Un tas man šķiet stiprāks. Es turēju mazuļus rokās, un viņi smagi cīnījās.
  Hitlers iesmējās.
  - Tas ir labi! Tādā veidā mēs varam uzlabot šķirni! Vai jūs varat dzemdēt bērnus ārpus dzemdes?
  Himlers atbildēja:
  - Tas ir ļoti grūti, mans fīrere! Tiesa, daži uzlabojumi ir veikti, taču tie maksās pārāk dārgi! Vecmodīgais veids ir daudz labāks!
  Hitlers piekrita:
  - Un tā ir taisnība! Valdiet Vāciju!
  Ribentrops piebilda:
  - Ģenētiski apdāvinātākās slāvu sievietes varētu būt arī SS karavīru sievas. Un lai ir bērni!
  Hitlers pamāja:
  - Un tā ir taisnība!
  Himlers atbildēja:
  - Patiesībā slāvi mums kaut kādā ziņā ir radinieki! Tajos pašos Krievijas caros bija vairāk vācu asiņu nekā krievu!
  Hitlers iesaucās:
  - ES zinu! Tāpēc Krievija ir kļuvusi tik milzīga! Vācietis izaudzināja primitīvu tautu!
  Gebelss ieteica:
  - Vajag izplatīt pasakas - it kā mūsu pakļautībā krievi dzīvos daudz labāk nekā boļševikiem!
  Fīrers pārsteigts iesaucās un dziļā balsī sacīja:
  - Kāpēc tas netiek darīts tagad?
  Gebelss entuziastiski atbildēja:
  - Tiek veidots lielisks vadītājs! Mēs strādājam ar valodām tikpat daudz kā ar bumbvedējiem Lielbritānijā. Viņi izlēja lielu savu propagandu gan uz krieviem, gan britiem un amerikāņiem!
  Fīrers apmierināti pasmaidīja un, glāstījis vēderu, sacīja:
  - Meli ar mēru, saglabājot godu, lai neķertos pie sava vārda... Galu galā ir glābjoši meli, bet ir tukši meli!
  Pēc tam fīrers atkal sāka staigāt, izrunājot vienu no saviem parastajiem monologiem:
  - Kad 1933. gadā nācu pie varas, diženas Vācijas nebija. Tā bija izsmelta, izpostīta, pazemota valsts. Valstī, kurā ražošana bija samazinājusies uz pusi, bija desmit miljoni bezdarbnieku.
  Valsts, kas tika apcirsta Pirmā pasaules kara rezultātā, zaudējot visas savas kolonijas un ievērojamu teritorijas daļu. Kad nācu pie varas, neviens neticēja, ka mūs sagaida lieli sasniegumi. Bet mazā valsts, karu apcirpta, sāka attīstīties un uzvarēt. Vispirms es ieņēmu demilitarizēto zonu. Tad Austrija, redzot mūsu labklājību, brīvprātīgi pievienojās mums.
  Tad Rietumi nobijās no mūsu augošās varas un devās uz Minheni - atdodot to Sudetēm. Tad sākās Otrais pasaules karš. Gandrīz visa pasaule bija pret mums un neviens uzticams sabiedrotais. Tā kā Musolīni izrādījās tikai gļēva lupata.
  Taču trīs nedēļu laikā Polija tika sagrauta. Taču sabiedrotie neuzdrošinājās uzbrukt. Tad krita Dānija un Norvēģija. Pēc tam pusotra mēneša laikā mēs brīnumainā kārtā iekarojām Franciju, Beļģiju un Holandi, uzvarējām britus Djukera vadībā.
  Bet ar to karš nebeidzās, lai gan mēs ar to tiešām rēķinājāmies! Mums bija jātrāpa Dienvidslāvijai un Grieķijai un jāiekļūst Āfrikā. Es to negribēju, bet uz mūsu austrumu robežas ir sakrājušies desmit tūkstoši staļina tanku. Mums bija jāuzsāk karš pret planētas spēcīgāko un arī totalitāro impēriju, tādu kā mēs.
  Tai nebija lemts izcīnīt ātru uzvaru, taču pēc vairāku gadu kara spējām padarīt Krievijas lāci rīcībnespējīgu, sagūstot svarīgākos un bagātākos Krievijas reģionus.
  Āfrika un puse Āzijas kopā ar Indiju mums pakļāvās. Karu rezultātā izveidojās divreiz lielāka impērija nekā Čingishana impērija, četras reizes lielāka par Maķedonijas impēriju, piecas reizes lielāka par Romas impēriju Trojas valdīšanas laikā.
  Esam daudz sasnieguši... Bet karš joprojām nav beidzies! Maskava stāv nesatricināmi. Kas noteikti jāņem. Londona joprojām nav iekarota. Bet pats galvenais ir Amerika! Tas ir mūsu spēcīgākais un bīstamākais ienaidnieks. Tās ekonomiskais spēks ir apbrīnojams, bet gars vājš! Bet arī mēs ar katru mēnesi kļūstam stiprāki. Miljoniem vergu strādā pie mums, ražojot arvien vairāk ieroču. Mēs esam laiduši klajā daudz jaunu ieroču veidu. Reaktīvās lidmašīnas, ballistiskās raķetes, pazemes tanki un unikālas disketes lidojuma raksturlielumu ziņā.
  Nekad agrāk visā cilvēces vēsturē nav bijusi tik spēcīga un tehnoloģiski aprīkota armija kā mums. Un tagad esam tuvāk svētajam mērķim - pasaules kundzībai!
  Fīrers apstājās un sakrustoja rokas uz krūtīm, tad pabeidza. -
  Un mūsu uzvara ir tuvāko mēnešu vai pat nedēļas laikā.
  
  OLEGA PIEDZĪVUMI ELFA ĶERMENĪ
  Atklāti sakot, Oļegam Rybačenko bija garlaicīgi. Sapņā viņš atradās meitenes ķermenī.Elfu grāfs neizrādīja interesi un nerunāja ar savu jauno draugu. Bet viņš tikai lūdza seksu. Bijušajam krievu šturmētājam līdz ierašanās ostā nācās paciest vientulību, un tāpēc viņam bija garlaicīgi. Man galvā šaudījās dažādas domas. Viens no interesantākajiem bijušā šturmētāja zēna sapņiem bija ideja par to, kā karš varēja izvērsties ar labāku veiksmi Krautiem.
  Nu, Midvejas kauja pati par sevi ir liela neveiksme japāņu pavēlniecībai. Bet vāciešiem Staļingrada tomēr kļuva par liktenīgu pilsētu. Oļegs Ribačenko flangos atklāja padomju karaspēka koncentrēšanos. Stepē tik nozīmīgu spēku nodošanu gandrīz nav iespējams noslēpt. Turklāt padomju vara bija maskējusies un mēģināja pārvietoties naktīs, bet tieši tas izskatījās visvairāk aizdomīgs.
  Tad Oļegs Ribačenko vairākkārt par to ziņoja Vācijas štābam un pat pauda bažas par iespējamiem uzbrukumiem sāniem. Bet viņa ziņas tika ignorētas. Varbūt iemesls bija tas, ka Hitlers par katru cenu mēģināja ieņemt Staļingradu. Un viņš vienkārši neņēma vērā ārējos draudus.
  Baskājainais zēns Oļegs Ribačenko mēģināja iztēloties, kas notiktu, ja viņu klausītos.
  Visticamāk, pamatojoties uz Rževa-Sičova operācijas pieredzi, Krievijas ofensīva būtu atvairīta.
  Johans, domājot par šo tēmu, aizsnauda uz klāja un sapņoja...
  Četri skaisti elfi izgāja cīnīties Staļingradā uz jaunākā "Tīģera". Tās ir meitenes ar smailām ausīm, bet neparasti, apžilbinoši skaistas.
  Tie atšķiras pēc matu krāsas: sarkana, zaļa, zila un oranža. Un bez jebkādas krāsas, tikai tāda dabiska krāsu shēma. Ļoti seksīga un tikai bikini. Šī ir fantāzijas armija. Un viņš iziet uz augstā ceļa, lai cīnītos ar daudziem padomju tankiem.
  Un tas nav auksts, neskatoties uz novembra beigām, sasodīts! Elfs ar rudiem matiem rādīja ieroci ar basām kājām. Cits ar zaļiem matiem notēmēja padomju tanku un izšāva.
  Šāviņš lidoja piecu kilometru attālumā un ietriecās tanka T-60 ribā, padomju transportlīdzeklis pārsprāga, sabrūkot metāla putekļos.
  Elfu meitenes unisonā rēca:
  - Mēs esam forši ērgļu karotāji!
  Un viņi atkal izšāva, vadot ieročus ar kājām. Un tajā pašā laikā viņi nikni dziedāja.
  Sarkanā karotāja šaujot dziedāja:
  -Ļauj būt...
  Zaļā karaliene šāva uz padomju automašīnu un turpināja:
  - Neērti...
  Zilmatainā karotāja nospieda kailos pirkstus, izsita krievu tanku un nosūtīja skaistu ziņu:
  - Bruņu tanki...
  Un skaistule ar oranžiem matiem piebilda:
  - Pa peļķēm!
  Un sarkanais karotājs cirta ar šāviņu:
  - Un tālāk...
  Viņa ar kailiem pirkstiem izspļāva dāvanu, zaļi dziedot:
  - Jumts...
  Elfu meitene ar ziliem matiem izšāva, kliedzot:
  - Izmaksas...
  Un karavīrs ar oranžiem matiem turpināja:
  - Ložmetējs!
  Meitenes dziedājot izskatījās ļoti smieklīgi, un, būdami elfi, šaudījās gandrīz bez garām. Viņu skaistums bija pārsteidzošs... Tvertne uzkarsa no šāvieniem. Un elfu iedegusī āda sāka spīdēt no sviedriem. Viņi ir skaisti - trūkst vārdu! Un ļoti seksīgi...
  Pa sniegu diezgan ātri pārvietojas padomju tanki. Tās gandrīz visas ir vieglas: smagākās ir trīsdesmit četras. Un meitenes sāka šaut uz šiem tankiem, kad viņas nāca tuvāk. Atsaucas arī padomju spēkrati, taču no tāda attāluma tikpat kā nav izredžu tikt iekšā. Taču "Tīģeris" stāv uz vietas un daiļavas sita ļoti precīzi.
  Un viņiem patīk dziedāt.
  Sarkans, sākas, šauj:
  - Vai varbūt...
  Meitene ar zaļiem matiem ir nokritusi, dzied:
  - Govs....
  Meitene ar ziliem matiem iepļaukāja un ņurdēja:
  - Vai varbūt...
  Meitene ar oranžiem matiem čivināja, šaujot:
  - Esi...
  Sarkanā elfu meitene šaujot murrāja:
  - Suns...
  Elfu meitene ar zaļiem matiem teica:
  - Vai varbūt...
  Meitene ar ziliem matiem, raidot iznīcinošu šāviņu, čivināja:
  - Nīlzirgs!
  Meitene ar oranžām cirtām un ar kailajiem pirkstiem spieda pistoles spārni:
  - Tātad kaut kas...
  Un karavīrs ar sarkaniem matiem izšāva vēlreiz un ļoti precīzi, raidīdams lādiņu trīsdesmit četros, dziedāja:
  - Viņš sāks dziedāt!
  Un visas meitenes unisonā kliedz:
  - Dzeguze!
  Padomju tanki apšauda arī citus vācu tankus. Jo īpaši T-4. Bet šī automašīna ir gandrīz vienāda ar padomju trīsdesmit četriem. Un tam nav tādas pašas priekšrocības kā Tīģerim. Un tas ir ļoti forši! Padomju mašīnas kustībā izsit vācieši. Un tie neveikli nosprāgst.
  Taču meitenes no elfu ģimenes netrūkst. Un čaulu piedāvājums Tīģerī ir liels. Un mēģināt, kustēties.
  Meitenes atkal sāka dziedāt, šaujot:
  - Dzeguze!
  Meitene ar sarkaniem matiem nosūtīja šāviņu un teica:
  - Es...
  Meitene ar zaļiem matiem šaušanas laikā čivināja:
  -Tu...
  Elfu meitene ar ziliem matiem arī izšāva un atbildēja:
  - Spurs...
  Elfs ar oranžiem matiem pasniedza dāvanu un kliedza:
  - Zaseku!
  Un atkal atskanēja smiekli... Bet tad "Tīģerim" beidzās čaulas, un padomju mašīnas nāca tuvāk. Un viņi apbēra vācu mašīnu ar čaulām.
  Un elfu meitenes unisonā iesaucās:
  - Ardievu, biedri! Slīcināsim urrā!
  Oļegs Ribačenko pamodās... Interesanti bija vērot elfu cīņu. Vēl interesantāk būtu, ja Staļingradas frontē būtu iespējams atvairīt flangu uzbrukumus. Bet sapnis nebeidzās īpaši labi. Padomju tanku bija pārāk daudz un elfu meitenes bija uz nāves sliekšņa...
  Kādu laiku Oļegs Rybačenko klejoja pa brigantīnu. Orki neizrādīja interesi par skaisto meiteni. Acīmredzot viņi bija pārāk atšķirīgi ģenētiski vai baidījās pieskarties kaut kam, kas piederēja kapteinim-grāfam.
  Bet beidzot parādījās krasts, un gūstā karavela un brigantīna devās ostas virzienā.
  Bija daudz dažādu kuģu, kas ieradās kaulēšanās nolūkos. Un daudz dažādu auditoriju. Pati osta ir piepildīta ar dažāda veida buru kuģiem, bet ir pāris tvaika kuģi ar caurulēm. Izrāde ir ļoti gleznaina. Īpaši pārsteidzošas ir buru un dažādu kuģu daudzveidīgās krāsas. Šeit ir tādi zīmējumi, ka ir burtiski vesela galerija un ainavas.
  Un ir daudz kuģu, kas dekorēti ar zeltu, sudrabu un dažiem metāliem, kas uz zemes nav zināmi.
  Šeit viss izskatās ļoti romantiski, smaržo pēc garšvielām, aromātiem un citplanētiešu nosvīdušiem ķermeņiem.
  Visvairāk saprotami ir orki: kas ar skaistumu nemaz nespīd, kā arī gaiļu lāči. Bet ir arī elfi un hobiti, kas izskatās kā baskāju bērni, un fauni, un diezgan nejauki troļļi. Šeit ir vesels bars cilvēku no fantāziju pasaules.
  Kad brigantīna pietauvojās un orki laimīgi nolaidās zemē, meitenes ķermenī, Oļegs Ribačenko bez īpašas negribēšanas uzvilka drēbes. Zābaki nepatīkami smeldza, graciozās meitenīgās kājas, kamzolis neveikli sēdēja, izliektā cepure draudēja aizsegt acis, bikses berza viņa greznos augšstilbus.
  Bet vētraina meitene neuzdrošinājās iziet sabiedrībā kaila. Viņa nebija pārāk kautrīga pret orkiem. Tomēr viņa nejuta prieku no drēbēm, trīs spīdekļu karstajā klimatā. Apavi ir īpaši nepatīkami, zābaki ir trofejas, pilnīgi jauni un acīmredzami nenolietoti. Un staigāšana tajās basām kājām izrādījās sāpīga.
  Bet Oļegs Rybačenko kādu laiku to izturēja. Viņš joprojām ir pirmais kapteiņa palīgs, un staigāt basām kājām lielpilsētā kaut kā nav cienījami. Tikai hobiti, smieklīgi radījumi, piemēram, desmit vai divpadsmit gadus veci cilvēkbērni, steidzās apkārt, zibinot rozā papēžus. Kopumā šī rase ir pārsteidzoši līdzīga zemiskajai - pat ausis ir diezgan cilvēciskas.
  Oļegs Ribačenko pat domāja: kāpēc viņš tos ņēma par hobitiem? Varbūt tie ir cilvēku bērni? Nav redzamu atšķirību...
  Reizēm mēs sastapām nezināmus citplanētiešus ar astoņkāju, zirgu, degunradžu galvām vai kas zina, ko.
  Te gan bija arī vergu tirgus... Pārdeva galvenokārt orkus un gaiļu lāčus, bet izveda arī važņotu hobitu partiju. Nabaga bērni, kurus vergu tirgotāji izģērba, izskatījās diezgan nožēlojami. Bet sieviešu hobiti joprojām atšķīrās no cilvēku bērniem, ar sievišķīgākām un attīstītākām figūrām, un tēviņi bija cienīgāki nekā viņu vecuma zēni. Vergi tika pārdoti izsolē. Viņi tika iznesti uz platformas pa pāriem, un klienti tos bez ceremonijām taustīja.
  Negaidīti uz izsoli tika izvesta arī meitene. Tas tika atklāts pakāpeniski, risinot sarunas.
  Grāfs de Baklažāns pievērsa viņai uzmanību un iegrūda Johanu sānos:
  - Paskaties, tavs tautietis ir krāsains elfs!
  Meitene patiešām izcēlās ar savu brīnišķīgo skaistumu un Artemīdas izliekumu, spēcīgu, tonizētu ķermeni, ļoti erotisku ar koši sprauslām. Un, kad zelta mati izbira pār kailajiem pleciem, Johans sajuta spēcīgu vēlmi. Viņa seja dega, un viņš ieteica Baklažānam:
  - Varbūt varam nopirkt? Tāds skaistums!
  Elfs sacēlās un iesmējās:
  - Kā tev iemirdzējās acis... Uzreiz sapratu, ka tu dod priekšroku mātītēm!
  Johans skarbi atcirta:
  - Bet tu arī dod priekšroku mātītēm! Tas ir dabiski!
  Elfs atklāti teica:
  - Mēģināju ar tēviņiem, bet meitenes ir labākas... Nu, es cienu vēlmes... Bet tā ir dārga lieta!
  Oļegs Ribačenko iesita sev ar dūri pa pieri un novēloti teica:
  - Es aizmirsu, ka man ir tiesības uz savu laupījuma daļu!
  Elfs negatīvi pamāja ar galvu:
  - Pa šo laiku viņu aizvedīs... Bet mātīte ir tā vērta!
  Un grāfs Baklažāns, ignorējot mātītes vērtu, tikt aizvestam un atņemt pats noslēdza darījumu.
  Un cena pieauga līdz desmit tūkstošiem vizuļu. Ar to ir par maz - veselu maisu zelta. Bet meitene patiešām bija tā vērta. Pilnīgi kaila un basām kājām viņa tika nodota elfu grāfam. Viņš nekautrējoties uzsita elfu meitenei pa gurniem un teica:
  - Viņai ir labs krups! Viņa būs brīnišķīga aktrise un dzemdēs simtiem bērnu!
  Albīnu orku izsoles vadītājs neizpratnē nomurmināja:
  - Puķu rūķi bērnus nedzemdē...
  Baklažānu krasts pārliecinoši atbildēja:
  - Un ar maģijas palīdzību...
  Un Oļegs Ribačenko pamāja, čukstēdams:
  - Pagaidām skrienu darba darīšanās... Sakārtošu preces un karaveli... Un jūs ieprieciniet kundzi!
  Stormtrooper meitene pamāja. Viņa paslēpa savus pērļainos matus zem izliektas cepures un varēja kļūt par elfu jaunību. Smalki meitenīgi vaibsti ir raksturīgi gan vīriešiem, gan mātītēm. Tāpēc krāsainais elfs, sajaucot Oļegu Ribačenko ar vīrieti (un tas būtībā arī ir!), uzlika roku viņai uz krūtīm. Stormtrooper meitene ar prieku saspieda krūtis un, atskatījusies, jautāja:
  - Kur te var mīlēties?
  Krāsains elfs gurdeni sacīja:
  - Jā, šeit ir rozā teltis, mans bruņiniek. Tur jūs varat doties pensijā ar jebkuru sievieti trīs stundas par pieciem vizuļiem. Un par desmit vai divdesmit monētām viņi uztaisīs cienastu uz nakti.
  Oļegs Rybačenko bija sajūsmā. Viņš patiešām vēlējās seksu. Savas zemes dzīves pēdējos gados viņš vienkārši vairs nevarēja, un šeit viņam tas kaut kā neizdevās. Un ar vīrieti, pat tik izskatīgu kā Baklažāns, tas ir pretīgi.
  Tomēr problēma bija tā, ka Oļegam Ribačenko kabatās nebija naudas. Bet bijušais brīnumbērns bez ceremonijām norāva zelta aproču pogu un aizgāja uz nelielu telti. Orks, kurš paņēma priekšmetu, teica:
  - Ja kas, es varu ietilpt vairāk mātīšu vai tēviņu. Vīrieši ir lētāki!
  Oļegs Ribačenko nervozi kliedza:
  - Mēs tiksim galā!
  Tad viņš iegāja teltī. Pirmkārt, viņš nometa zābakus, kas bija noberzuši meitenes kājās ādas klepus. Tad viņš pats sāka izģērbties. Meitene jau bija iedegusi un kaila. Kaut ko viņa īpaši nevilcinājās staigāt kaila. Acīmredzot vaļīgums ir raksturīgs puķu elfiem. Bet, kad viņa ieraudzīja Oļega draudzeni kailu, viņa bija ļoti pārsteigta:
  - Tātad jūs esat sieviete?
  Oļegs Rybačenko diezgan nopietni atbildēja:
  - Tikai ārā! Bet sirdī es esmu simtprocentīgi vīrietis!
  Meitene smagi nopūtās un atbildēja:
  - Es esmu vergs un piederu tev, bet... Vai meitenei jāguļ ar puisi, nevis ar sievieti?
  Oļegs Ribačenko juta, ka sevī vārās dusmas, un dusmīgi norūca:
  - Un ar orkiem, kas bija labāks?
  Meitene ar asarām atbildēja:
  - Nē, ne labāk...
  Oļegs Ribačenko dusmīgi nošņāca:
  - Nerādies... Vai es neesmu skaista?
  Meitene sirsnīgi teica:
  - Tu esi ļoti skaista, godīga un iedegusi... Īsts zieds.
  Oļegs Ribačenko ar spēku pievilka meiteni sev klāt:
  - Tāpēc mīli mani!
  Un viņš aizvēra savas lūpas ar meitenes koši, ļoti mīļajām lūpām. Un Oļega meitenei no sajūsmas reiba galva. Viņš pakustināja gurnus pret viņu... Jā, nav pārāk viegli mīlēties, ja nav vīrieša cieņas. Sprauga mirdz no sajūsmas, un gribas kāda cita roku glāstu. Meitene negribīgi atbild. Acīmredzot viņa ir taisna un nav pieradusi pie šāda seksa...
  Oļegs Ribačenko uzvedas, agresīvi saspiežot meiteni un berzējot pret viņu savu ķermeni. Cik forši tas ir. Ja nu vienīgi... jauna vīrieša muskuļotais ķermenis tagad nāktu šeit?
  Oļegs meitene šādu domu dzen prom no sevis. Cik lieliski ir ar meiteni... Viņš nekad nemīlēs vīriešus, lai kā viņa jaunais temperamentīgais augums to nevēlētos.
  Un tu apbēri koši sprauslas ar skūpstiem, redzot, kā meitene neviļus sāk satraukties un reaģēt uz taviem glāstiem. Tad atskan juteklīgi vaidi...
  Abi ķermeņi saplūda sajūsmā un meitenes jau kliedza no savstarpējo orgasmu kaskādes.
  Comte de Eggplant parādīšanās pārtrauca idilli. Turklāt elfs satvēra Oļega meiteni aiz sprauslām un mēģināja satvert meiteni no aizmugures.
  Oļegs Ribačenko iesita viņam pa seju un kliedza:
  - Neuzdrošinies, zilā!
  Baklažānu krasts aizvainots rēca:
  - Es neesmu gejs... Turklāt tu esi meitene! Ja tu neesi vīrietis, tu nekļūsi par vīrieti, lai kā tu censtos!
  Oļegs Ribačenko nikni pazibināja acis un rūca:
  - Es joprojām ar tevi negulēšu! Un vispār tu sabojāji mūsu laimi!
  Elfu grāfs skarbā tonī teica:
  - Šī meitene tika nopirkta par manu naudu un pieder man! Labāk izkāp no telts un atrodi sev prostitūtu...
  Oļega Ribačenko acis nikni pazibēja, bet tad viņš nomierinājās un ar zināmu garlaicību balsī teica:
  - Egoistisks... Viņa mani mīl!
  Meitene atbildēja gluži pretēji:
  - Nav taisnība! Es mīlu tēviņus, un mana izredzētā ir tik izskatīga... - Un tam seko garšīgs skūpsts uz elfa lūpām.
  Oļega draudzene bija greizsirdības un dusmu pilna. Viņš bija gatavs burtiski uztriekties kapteinim un saplēst viņu. Tāpēc stormtrooper karavīrs steidzīgi pameta telti. Pie velna - sasodīti hetero cilvēki kopulē. Un viņš mīlēs tikai sievietes!
  Un meitene Oļegs nedaudz attālinājās no telts un notupās, lai neklausītos kārīgos vaidos. Tajā pašā laikā stormtrooper brīnummeitene pat aizmirsa saģērbties. Lai gan kails zem trīs maigām saulēm ir daudz patīkamāks nekā apģērbā.
  Oļega draudzene mēģināja iedomāties, kas būtu noticis, ja vācieši būtu atvairījuši Krievijas ofensīvu Staļingradā. No 1942. gada 19. novembra līdz decembra beigām Staļingradā turpinājās sīvas kaujas. Padomju karaspēks, neskatoties uz visiem pūliņiem, nespēja izlauzties cauri vācu aizsardzībai un atkāpās savās sākotnējās pozīcijās. Aizsardzības kauju panākumus pavadīja slikti laikapstākļi, kas neļāva izmantot ienaidnieka uzbrukuma lidmašīnas un samazināja artilērijas efektivitāti.
  Pēc uzbrukuma atvairīšanas iestājās īss klusums.
  Vācieši un krievi papildināja kaujās novājināto karaspēku. Janvārī Sarkanā armija sāka ofensīvu Ļeņingradas apgabalā.
  Pēc trīs nedēļu spītīgām cīņām uz milzīgu zaudējumu rēķina Sarkanā armija spēja izlauzties tikai cauri šauram koridoram pašas dzegas rajonā un sasniegt Ņevu.
  Bet padomju karaspēka ofensīva pie Rževas un Staļingradas februārī atkal beidzās ar neveiksmi. Vācieši pārdzīvoja ziemu gandrīz bez bojājumiem un varēja sagatavoties pavasara ofensīvai. Februārī Vācijā tika izsludināta totālā mobilizācija. Vajadzēja arī saglabāt Āfriku, kur tika pārcelti trīsdesmit pavisam jauni "Tīģeri" un piecdesmit "Panthers".
  Šoreiz veiksmīgāk darbojās vācu tanki, turklāt Hitlers kaujās varēja izmantot vairāk spēku. Martā, aprīlī un maijā Sarkanā armija neuzsāka uzbrukuma operācijas, un feldmaršalam Rommelam, saņemot vairāk pastiprinājumu un spēku, vispirms izdevās sakaut mazāk pieredzējušos amerikāņus. Alžīrijā un Marokā tika sagūstīti vairāk nekā simt piecdesmit tūkstoši jeņķu karavīru, un daudzi tika nogalināti. Turklāt, pateicoties Vācijas izlūkdienestu provokācijai, Spānija iesaistījās karā.
  Karaspēks Mainšteina vadībā pēc uzbrukuma ieņēma Gibraltāru un no ziemeļiem ienāca Marokā.
  Uzvarējuši amerikāņus, Rommels un Mainšteins pārgāja uz britiem. Lielbritānija cieta lielu sakāvi un atstāja Lībiju, atkāpjoties uz savām bijušajām aizsardzības līnijām Ēģiptē. Vācieši atkal saskārās ar spēcīgu ienaidnieka aizsardzību netālu no El Aman. Bet šeit Meinšteins, saņēmis jaunus spēkus, veica apļveida manevru cauri tuksnesim un devās uz Nīlu. Vācieši, izmantojot Montgomeri apjukumu, spēja ielenkt britu karaspēku Ēģiptē.
  Pēc tam viņi šķērsoja Suecas kanālu un iekļuva Irākā. Briti cieta sakāvi pēc sakāves. Turklāt Türkiye uzbruka arī saviem sabiedrotajiem Sīrijā un Palestīnā. Vācieši tagad varēja kontrolēt Tuvos Austrumus.
  Staļins ļoti ilgu laiku izturējās pasīvi. Viņš nolēma izmantot nogaidošu pieeju. Bet šajā situācijā tas palīdzēja vāciešiem izmantot lielus spēkus, lai uzbruktu pret sabiedrotajiem. Tuvie Austrumi nonāca Vācijas pakļautībā. Turklāt krauti iebruka arī Irānā, virzoties Indijas virzienā. Vietējie iedzīvotāji atbalstīja vācu karaspēku.
  Staļins bija spiests iejaukties, nododot ievērojamus spēkus Irānai.
  Bet tagad vācieši, izmantojot padomju karaspēka pavājināšanos, devās ofensīvā uz dienvidiem no Staļingradas... Viņi sāka izmantot smagos tankus, lai virzītos Astrahaņas virzienā. Augusta sākumā vācu karaspēks jau bija sasniedzis Volgas deltu un Kaspijas jūru.
  Oļega Rybačenko jaukās domas un sapņus pārtrauca hobitu parādīšanās. Zēns šortos un meitene īsā tunikā piegāja pie meitenes ar sniegpārslveida matiem. Kāda meitene no pasaku radību ģimenes jautāja:
  -Tu laikam esi vergs?
  Oļegs Ribačenko negatīvi pakratīja galvu:
  -Nē!
  Zēns ar šortiem, pilnīgi zemisks bērns, pārsteigts atzīmēja:
  - Kāpēc tu esi pilnīgi kaila? Galu galā, saskaņā ar paražu, vergiem ir tikai pieklājīgi parādīties kailiem!
  Meitene Oļegs pamanīja, ka viņa patiešām ir kaila. Nu ko? Nav pareizi kaunēties par šādu ķermeni! Elfu meitene pieklājīgi atbildēja:
  - Paldies, es tūlīt paņemšu savas drēbes!
  Un viņa devās uz telti... Tur vairs nebija dzirdamas jutekliskas nopūtas, un Oļegs Ribačenko cerēja, ka orģija ir rimusies. Tomēr telts pēkšņi izrādījās neskarti tukša. Arī tajā nebija palikušas drēbes. Šeit meitene Oļegs pilnībā apjuka un izsauca raudu. Viņš jutās kā Tarzāns, kura sieva un dēls tika nolaupīti.
  Pie telts ieejas parādījās pāris hobitu un čivināja:
  - Un mēs zinām, kur viņi atrodas!
  Meitene Oļegs neizpratnē burkšķēja, savilkdams dūres:
  - Ko jūs zināt? Un kur?
  Hobitu meitene čivināja:
  - Viņus nolaupīja gari, kurus izsauca vampīra nekromants. Tāpēc tagad jūs to nevarat iegūt tik vienkārši!
  Oļegs Ribačenko pasmīnēja un noglāstīja baskāju meiteni uz sarkanās galvas:
  - Labs joks!
  Zēns negatīvi pakratīja galvu:
  - Tas nav joks... Burvja vārds ir Kaspars. Viņš ir slavens cilvēks... Ļoti tumšs!
  Johans nedroši nomurmināja, sita ar kailajiem, meitenīgajiem papēžiem pa telts paklāju:
  - Ja tā ir taisnība, tad viņi ir jāglābj!
  Meitene no hobitu ģimenes negatīvi pamāja ar galvu:
  - Kaspars ir ļoti spēcīgs burvis... Viņš tevi ātrāk ņemtu gūstā, nekā tu viņu!
  Oļegs Ribačenko negatīvi pakratīja galvu un entuziastiski iesaucās:
  - Nekādā gadījumā nepametīšu savus jaunos draugus! Un, ja vajadzēs, es par viņiem atdošu savu dzīvību!
  Meitene kritiski paskatījās uz Oļega draudzeni un pēc vilcināšanās atzīmēja:
  - Ir veids, kā uzvarēt šo burvi... Bet tas ir ļoti grūti. Mums būs jālido uz citu planētu!
  Oļegs Ribačenko sasparojās un trieca ar kājām pa paklāju, pat uzlēca:
  - Jā, es esmu gatavs lidot uz Visuma malu!
  Zēns skeptiski teica:
  -Vai esi pārliecināta, ka viņa tiks galā? Mēs, hobiti, jau sen gribējām tikt galā ar Kasparu, bet nevarējām neko darīt ar melno vampīru nekromantu. Un tas ir tikai puķu elfs.
  Meitene negatīvi pakratīja galvu un čukstēja:
  - Tā nav taisnība... Es viņā jūtos kā liels karotājs! Tas ir tieši tas, kas mums vajadzīgs!
  Zēns izlaboja meiteni:
  - Nevis tas, bet tas!
  Meitene negatīvi pakratīja galvu un iebilda:
  - Nē, tieši tā! Šis ir spēcīgs un drosmīgs cilvēks!
  Zēns paskatījās uz Oļega draudzeni, savilka uzacis un teica:
  - Reinkarnācija? Pilnīgi iespējams, bet... Man šķita, ka viņa ir drosmīga meitene.
  Hobitu meitene iebilda:
  - Viņa mīl sievietes. Un jebkurā gadījumā man jau ir trīsdesmit tūkstoši gadu, un es esmu iemācījusies atšķirt vīriešus pat sievietes ķermenī!
  Meitene Oļegs bija nopietni pārsteigta:
  - Tev ir trīsdesmit tūkstoši gadu... Bet tu izskaties pēc bērna!
  Meitene ķiķināja, rādot pērļainos zobus un atzīmēja:
  - Baklažānam jau ir deviņdesmit tūkstoši gadu, bet kā tas izskatās... Vai jūs nejauši esat cilvēks?
  Oļegs Ribačenko samulsa, nedaudz aizrijās un atbildēja:
  -Nē, kāpēc tu tā domāji?
  Hobitu meitene atbildēja ar smīnu uz lūpām:
  - Tāpēc, ka jūs, cilvēki, ļoti slikti izskatāties un novecojat. Un jūs dzīvojat nepieklājīgi īsu laiku, ja neatjaunojaties ar maģijas palīdzību!
  Meitene Oļegs smagi nopūtās un ar skumju sejas izteiksmi atbildēja:
  - Cilvēka lieta ir smaga!
  Meitene nopietni atbildēja:
  - Cilvēkam vienkārši ir iespēja!
  Zēns piekrītoši pamāja ar galvu Oļegam Ribačenko:
  - Seko mums!
  Meitene pasmaidīja un pamāja ar pirkstiem. Viņas rokās parādījās zelta ķēde ar apkakli. Mazā rudmatainā skaistule ieteica:
  - Mēs tevi izvedīsim no ostas kā nopirktu vergu. Tāpēc uzvelciet apkakli un nepretojieties.
  Neskatoties uz pazemojuma izskatu šajā darbībā, meitene Oļegs neiebilda. Patiešām, kamuflāža un maskēšanās karā. Atcerējos, kā viens pilots, pārģērbies par sievieti, pēc Vācijas kapitulācijas aizbēga uz Argentīnu.
  Skaistā seja un vāji augošā bārda palīdzēja viņam tikt pie jaunas kalpones.
  Ruderšams tad glāba savu ādu un baidījās, ka tiks nodots krieviem. Bet tas izdevās. Tad viņam piedāvāja legalizāciju Amerikā.
  Bet tagad viņš, krāšņas meitenes ķermenī, klīst pa Torguetas ostas putekļainajām ielām. Bruģakmeņi ir apsildāmi, un ar kailām, meitenīgām kājām uz tiem ir nedaudz skarbi. Tomēr koka klāji nav tik silti.
  Meitene Oļegs nejuta kaunu orku un citu radījumu priekšā, lai gan tie viņu ķepināja ar savu skatienu. Nē, viņš tiem nepiekāpsies. Un viņa nenosarks.
  Un nekromants burvis tiks izdzēsts sūdos.
  Oļegs Ribačenko atkal domāja par to, cik lieliski būtu, ja viņam ar saviem izlūkošanas datiem būtu izšķiroša ietekme uz Otrā pasaules kara gaitu. Šeit vācieši 1943. gada augusta sākumā sasniedz Kaspijas jūru.
  Staļins jau veic ceturto Rževa-Sičova operāciju ar pretuzbrukumu centrā.
  Bet vācieši viņu tur gaida un drosmīgi atvaira visus uzbrukumus. Tajā pašā laikā viņi turpina virzīties uz priekšu gar Kaspijas jūras krastu uz dienvidiem. Pārvarējusi vilcināšanos, arī Turkije septembra sākumā iesaistījās karā. Tās karaspēks ieņem Batumi un ieskauj Erevānu dažu dienu laikā. Sarkanā armija nespēj noturēt Kaukāzu. Un Luftwaffe bija bruņota ar milzīgiem ME-309 un Yu-288, tajā laikā labākajiem ar propelleriem darbināmiem bumbvedējiem un iznīcinātājiem pasaulē. Ceļā ir arī reaktīvās lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko ir pārliecināts, ka, ja karš būtu ieildzis, vācu militārais ģēnijs būtu attīstījies pilnā spēkā. Ne kā reālajā vēsturē. Vāciešiem neizdevās ieņemt Baku 1943. gada 7. novembrī. Krievi tomēr ir stipri. Bet Krauts apvienojās ar turkiem. Mēnesi vēlāk Vācija sagrāba visu Baku pussalu. Janvārī Kaukāzā izmira pēdējās pretestības kabatas, un abās lielākajās naftas atradnēs tika nodibināta Trešā Reiha hegemonija.
  Šeit Oļega draudzenes domas tika pārtrauktas. Apsargi pie izejas no pilsētas bremzēja hobitus, un viņi iemeta sargiem zelta monētu.
  
  
  HITLERA-1 IETEKME
  Bundesvēra vācu ģenerālim beidzot izdevās piepildīt savu seno sapni par Hitlera iekarošanu 1941. gada 1. novembrī. Kad vācieši vēl nebija piedzīvojuši brutālu sakāvi pie Maskavas, un vēl bija ievērojama iespēja atkārtot Otro pasaules karu.
  Jautājums par to, vai dvēsele var pāriet pagātnē, joprojām paliek atklāts. Zinātniskajā fantastikā tas ir pilnīgi iespējams; vai ir iespējams kategoriski apgalvot šādu eksperimentu absolūtu nerealitāti?
  Vai tiešām ir iespējams kaut ko kategoriski pateikt, ja runa ir par mūsu neprognozējamo Visumu!
  Jebkurā gadījumā Johans Švarcs, pateicoties sitienam, saņēma vēsturisku iespēju. Un ar saviem pirmajiem lēmumiem viņš pavēlēja vācu armijai ar visu spēku sagatavoties ziemai.
  Tā kā vācieši jau ir sagrābuši lielu skaitu apmetņu pie Maskavas, viņiem ir pie kā pieķerties un kur pārziemot. Tāpēc Johans pieņēma neapstrīdamu lēmumu atteikties no atkārtota uzbrukuma Maskavai un pāriet uz pagaidu aizsardzību. Bija pārāk liels risks, ka vācu karaspēks nespēs ieņemt padomju galvaspilsētu, izstieps savu fronti un nonāks padomju karaspēka graujošos triecienos. Turklāt aukstā laikā vācu karaspēka kaujas efektivitāte ir radikāli samazināta, un tas ir fakts.
  Protams, atteikšanās uzbrukt Maskavai nozīmēja kara pagarināšanos, taču Bundesvēra ģenerālinspektors un tehnisko zinātņu doktors Johans ļoti cerēja, ka zināšanas par nākotni palīdzēs vāciešiem uzvarēt zinātniski tehniskajā konkursā gan ar PSRS. un ar sabiedrotajiem.
  Galvenais, ko Švarcs domāja, bija izvairīties no sitiena šobrīd un stingrāk iekarot pilsētas un citas apdzīvotas vietas.
  Citas domas - vai uzbrukt Tihvinam? No vienas puses, tas ļāva pārgriezt Ļeņingradu apgādājošo šoseju. Bet, no otras puses, vācieši pamestu nocietināto aizsardzības līniju un pakļauti spēcīgiem padomju karaspēka pretuzbrukumiem. Reālajā vēsturē nacisti neturēja Tihvinu un cieta smagus zaudējumus.
  Bet Krimā bija jāturpina uzbrukums Kerčai, uz laiku atsakoties no uzbrukuma Sevastopolei. Tā kā reālajā vēsturē krievus bija iespējams padzīt no Rostovas pie Donas, tad ofensīva tur jāturpina, bet tikai nostiprinot karaspēku. Jūs varat izmantot spēkus, ko vācieši izvietoja Francijā un Balkānos. Lai bulgāri un itāļi uzņemas okupācijas un cīņas ar partizāniem nastu un lai paši krauti stiprina Rostovas grupu un neļauj sevi izdzīt no pilsētas.
  Turklāt Švarcs nolēma pieteikt pilnīgu karu tieši tagad, negaidot Paulusa grupas nodošanu. Un līdz ar to ieviest vispārēju darba iesaukšanu.
  Ir daži labi ieroču veidi, ko jau ir izstrādājušas konstrukcijas. Piemēram, Yu-188 un Do-217, un ir nepieciešami spēcīgi pasākumi, lai palielinātu to ražošanu. Pirmkārt, ārvalstu darbaspēka izmantošana. Trešajam reiham jau ir daudz zemes un cilvēkresursu, tāpēc tie jāizmanto racionāli. Līdz šim Lielbritānijas bombardēšana ir bijusi precīza, un ir iespējams palielināt ieroču ražošanu bez rūpnīcu un rūpnīcu sadalīšanas problēmām. Visas esošās iekārtas jāpārslēdz uz trīs maiņu darba režīmu.
  Gandrīz četri miljoni padomju karagūstekņu jau ir sagūstīti. Tas nozīmē, ka ir ko izmantot, lai palielinātu ražošanu. Un izmantot sagūstīto valstu rūpnīcas.
  Diemžēl vāciešiem vēl nav pietiekami spēcīga tanka. Tiesa, T-4, uzstādot tam garāku stobru lielgabalu, kļuva vairāk vai mazāk kaujām pieņemams. Bet tomēr šī automašīna ir neapmierinoša. Sānu un pakaļgala aizsardzība ir acīmredzami nepietiekama. Un garstobra lielgabala masveida ražošana sāksies tikai nākamgad. Par laimi, lai uzstādītu jaunu pistoli, tornis nav jāpārbūvē. T-3 tanks diemžēl jau ir novecojis, pat ar garo stobru 60 EL. "Panthers" un "Tigers" masveida ražošanai drīz nebūs gatavi. Un šīs tvertnes nav ideālas.
  Un reaktīvie lidaparāti joprojām tiek izstrādāti. Pat ņemot vērā ģenerāļa un tehnisko zinātņu doktora nākotnes zināšanas, vairāk vai mazāk pieņemamu reaktīvo iznīcinātāju un bumbvedēju masveida ražošana prasīs pusotru līdz divus gadus. Un tas pats attiecas uz tvertni. Ar principu zināšanu vien nepietiek. Piemēram, "Tīģeris" tika demonstrēts fīrera dzimšanas dienā 1942. gada 20. aprīlī. Un tikai Kurskas izspiedumā tas kļuva pietiekami plaši izplatīts, lai piedalītos karadarbībā.
  Cik ilgs laiks paies, līdz MP-4 triecienšautene būs gatava?
  Un laiks ir nepielūdzams. Skaidrs, ka pauzi izmantos arī krievi, lai nostiprinātos. Bet doties uzbrukumā, skatoties uz ziemu, ir sliktākais variants.
  Tāpēc Johans Švarcs pieņēma kompromisa lēmumu. Maksimāli stiprināt Rostovas grupu uz Francijas un Balkānu karaspēka rēķina. Izsludināt papildu iesaukšanu armijā, tostarp no sešpadsmit gadu vecuma. Mobilizēt koncentrācijas nometņu apsargus un uzraugus Vērmahtā, aizstājot viņus ar sievietēm un pusaudžiem. Un, protams, piesaistiet karaspēkam pēc iespējas vairāk hiwi un ārzemnieku. Reālajā vēsturē ārzemniekus piesaistīja Vērmahts un SS, bet tas jādara vēl plašākā mērogā. Un, protams, aktīvāk izmantot sieviešu darbu, kas reālajā vēsturē nenotika. Turklāt jāveido sieviešu snaiperu bataljoni, sievietes ar labu apmācību lieliski pārvalda šaušanas un aviācijas brigādes.
  Kāpēc PSRS armijā varēja izmantot sievietes, bet trešajā reihā ne? Jā, Hitlers bija aizspriedumu pilns. Protams, arī Vācijas satelītiem vajadzētu piegādāt vairāk karaspēka. Tie ir jāpiespiež stiprāk. It īpaši itāļi. Un Bulgārijai ir pienākums izvietot savas divīzijas Balkānos, nomainot vācu okupācijas vienības.
  Itālijas armija ir diezgan vāja, taču tā ir diezgan spējīga veikt okupācijas un policijas funkcijas Francijā, kā arī cīnīties ar partizāniem okupētajās teritorijās.
  Turklāt vajadzētu ieklausīties vecajā Rozenbergā un piešķirt Ukrainai, Baltijas valstīm un Baltkrievijai formālu valstiskumu, saglabājot Vācijas kapitāla dominanci un zīmola apriti. Tas ļaus jums iegūt desmitiem tūkstošu jaunu sabiedroto savā armijā.
  Un no karagūstekņiem mums tūlīt jāsāk veidot "Krievijas atbrīvošanas armiju". Žēl, ka viņiem vēl nav paša Vlasova, bet viņš nekur nebrauks, drīz parādīsies. Un tad lietas plūdīs vēl jautrāk.
  1942. gada pavasarī vācieši spēja iegūt zināmu skaitlisko pārsvaru pār krieviem, mobilizējot austrumu frontē vairāk nekā sešus miljonus karavīru un virsnieku. Viņš ar lielāku aprīkojumu centīsies līdz pavasarim iegūt vairāk nekā astoņus miljonus. Jau šobrīd to tiešām ir iespējams pievienot tanku un lidmašīnu ražošanai. Un līdz brīdim, kad tiks izveidots jauns galvenais un daudzsološs tanks, prioritāte ir jāpiešķir T-4 ar garo stobru, bet aviācijā Yu-188, Do-217 starp bumbvedējiem un ME-109 F, līdz tiek izveidoti uzlaboti modeļi. Un XE-177, šķiet, ir jāpārtrauc, tas ir pārāk neuzticams. Un Focke-Wulf tiks modificēts, izmantojot nākotnes TA-152 idejas.
  Un, protams, galvenā likme nākotnē būs uz reaktīvo aviāciju. Bet ir vajadzīgs laiks un lidlauku atjaunošana ar skrejceļa pagarināšanu un pilotu pārkvalifikāciju.
  Turklāt bez Austrumu frontes ir arī Āfrikas fronte. Jautājums ir, ko darīt? Vai nu saīsināt Āfrikas virzienu, koncentrējoties uz austrumu fronti, vai, gluži pretēji, stiprināt un sakaut britus, kamēr tie ir izklīdināti un nav savākuši bīstamus spēkus.
  Pēc dažām pārdomām Švarcs nolēma stiprināt Rommela korpusu. Tomēr vācieši neuzņemsies izšķirošas uzbrukuma operācijas austrumu frontē pirms 1942. gada maija, un briti ir jāuzvar. Papildus tīri militāriem apsvērumiem savu lomu spēlēja arī morālie apsvērumi. Patiešām, reālajā vēsturē šī ir pirmā Vērmahta sakāve no Lielbritānijas sauszemes spēkiem. Un, ja tas izdosies, Amerika varētu baidīties un nekad neizlemt iesaistīties karā pret tik kolosālu spēku kā nacistiskā Vācija.
  Morālie faktori ir pirmajā vietā. Un tā kā briti, protams, neriskē ziemā nolaisties pāri Lamanšam, iespējams stiprināt Āfrikas kontingentu uz franču grupas rēķina. Un vācu karaspēks austrumos, ņemot vērā rezervistu iesaukšanu, ir pilnīgi pietiekams, lai noturētu aizsardzību pret padomju spēkiem. Pagaidām nav plānots iebrukt Sevastopolē, tāpēc Fričiem pēc Johana aprēķiniem vajadzētu noturēt Rostovu, saņemot papildus desmit divīzijas.
  Protams, ir riskanti atmaskot Franciju, bet... Vietējie iedzīvotāji ienīst britus, tāpēc desanta gadījumā, pat ja Lielbritānija riskē to izdarīt ziemā, būs ar ko tikties ar ienaidnieku.
  Jebkurā gadījumā visi uzlidojumi Maskavai ir jāsamazina kā pārāk dārgi, pārejot uz aizsardzību gaisā austrumos un nostiprinot Vidusjūras virzienu. Turklāt vāciešiem būs priekšrocība pār britiem, ka viņi zina britu plānus, un viņiem nav ne jausmas, ka nacisti jau visu zina iepriekš.
  Līdz 18. novembrim vēl ir gandrīz trīs nedēļas, un jūs varat sagatavot Lielbritānijai viltīgu slazdu. Operācijai "Crusader" vajadzētu būt britu karaspēka kapam.
  Un Rommelam pietiek ar to, ka viņu pastiprina trīs no Francijas pārvestās kaujas gatavākās divīzijas.
  Turklāt Johans lika ievērojami palielināt zemūdeņu ražošanu, kā arī reformēt vadības sistēmu Trešajā Reihā, lai vairāk varas tiktu koncentrētas vienās rokās, tostarp tanku nozarē. Un armijas grupu komandieriem pakļaut visu karaspēku, ieskaitot aviāciju un SS. Lai neiznāk, kā nereti notika patiesībā, ka viņi paši rīkojas kā gulbis, vēži un līdaka.
  Spērs tika iecelts par Reiha bruņojuma un munīcijas ministru, un viņam tika piešķirtas ārkārtas pilnvaras.
  Tam, saskaņā ar Johana plānu, vajadzētu paātrināt jaunu vācu tehnoloģiju modeļu pieņemšanas, to izstrādes un ieviešanas procesu.
  Schwartz uzsāka daudzas dažādas idejas un reformas, tostarp mobilizēja skolēnus lietot mašīnas.
  Bet padomju pavēlniecība novembra sākumā veica vairākus neveiksmīgus uzbrukuma mēģinājumus, un tad iestājās klusums. Krievi paši gaidīja, kad vācieši mīdīs. 18. novembrī briti metās uz priekšu. Reālajā vēsturē viņi uzreiz neguva panākumus un uz lielu zaudējumu rēķina. Un šeit bija nevis trīs, bet sešas vācu divīzijas, un krauti jau iepriekš zināja, no kurienes Lielbritānija nāks. Rezultātā notika kaut kas tāds, ko Rommelam reālajā vēsturē neizdevās izdarīt - briti tika nogriezti no Ēģiptes robežas un viņi atradās ielenkti un gandrīz pilnībā iznīcināti un sagūstīti.
  Rezultātā vācieši guva lielu uzvaru Āfrikā un saņēma papildus divas Vācijas un divas Itālijas divīzijas un devās uzbrukumā, virzoties uz Suecas kanālu.
  Padomju karaspēks arī decembra sākumā mēģināja uzsākt pretuzbrukumu, taču iestrēga grūtajā vācu aizsardzībā. Pilsētās krauti vairāk vai mazāk spēja izturēt un pretoties padomju karaspēkam. Trūkstot skaitliskā pārsvara un nepietiekami apmācītas, krievu vienības cieta smagus zaudējumus un varēja izlauzties cauri pieredzējuša ienaidnieka iepriekš sagatavotajai aizsardzībai. Vācu aviācija uzsildīja dzinējus, izmantojot uz katliem uzsildītu verdošu ūdeni, un kājnieki pārģērbās vietējiem iedzīvotājiem konfiscētos filca zābakos un kažokos.
  Vācieši spēja noturēt Rostovu, gatavojoties atvairīt padomju pretuzbrukumu. Kopumā vācieši turēja līniju. Viņi ieņēma Kerču un nesteidzās iebrukt Sevastopoli.
  Padomju karaspēks pārbaudīja Krautu spēkus līdz janvāra vidum. Bet, nekur negūstot vērā ņemamus panākumus, viņi pārtrauca pretuzbrukumus. Un nacisti varēja nekavējoties sasniegt Suecas kanālu.
  Irākā atkal izcēlās pret britiem vērsta sacelšanās, šoreiz arābu atbalsts izrādījās nozīmīgāks. Lai gan Fritz sakari bija izstiepti, taču ar varonīgiem pūliņiem viņiem izdevās nodrošināt minimāli nepieciešamos krājumus, viņi izspieda no Sīrijas Francijas atbrīvošanas armiju un spēja pārņemt kontroli pār Irāku, bet pagaidām atsakās ātri virzīties uz Irānu.
  Rommels kaujā darbojās ļoti prasmīgi, un Lielbritānijas koloniālā karaspēka kaujas efektivitāte nebija līdzvērtīga. Negatīvi par karadarbības gaitu izteicās arī lēciens angļu pavēlniecībā, kā arī vācu dūžu pārākums savā prasmē pār Lauvas impērijas debesu bruņiniekiem.
  Bet vācieši pagaidām apstājās. Vācijā tika veidotas papildu divīzijas. Daudzas valdības amatpersonas tika iesauktas armijā un aizstātas ar sievietēm. Bērni tika nosūtīti uz bērnudārziem un bērnudārziem. Kas, pēc fīrera domām, ir tieši pareizi - izglītoties militarizētās iestādēs. Ārvalstu strādnieku skaits ir daudzkārt pieaudzis virs divdesmit miljoniem. Lai uzlabotu viņu produktivitāti, tika veikti drakoniski pasākumi.
  Pats Johans Ādolfs personīgi parakstīja vairākus drakoniskus likumus, pagarinot darba dienas garumu gan vāciešiem, gan ārzemniekiem. Ieroču ražošana Trešajā Reihā pieauga. Tika izveidotas arī vietējās SS divīzijas. Neuzvaramības tēls vāciešu vidū palielināja brīvprātīgo pieplūdumu.
  Kopējais Vērmahta skaits pārsniedza desmit ar pusi miljonus karavīru un virsnieku, neskaitot sabiedroto karaspēku. Japāna iesaistījās karā un līdz šim bija diezgan veiksmīga. Bet viņi ir jābrīdina par iespējamu šifrēšanas koda zudumu.
  Februārī un martā vācieši atvairīja vairākus padomju karaspēka mēģinājumus doties ofensīvā un nodarīja nelielus zaudējumus Sarkanajai armijai. Vērmahta zaudējumi ziemas periodā izrādījās ievērojami mazāki nekā reālajā vēsturē, īpaši apsaldējušo un hipotermijas dēļ mirušo cilvēku skaitā.
  Un bruņoto cilvēku pieplūdums izrādījās nozīmīgāks. Turklāt tika radīts reāls priekšnoteikums uzbrukumam Kaukāzam no dienvidu virziena, kur darbojās pastiprinātais Rommels. Saņēmis papildu pastiprinājumus, slavenais feldmaršals ieņēma Saūda Arābiju.
  Uzbrukums Irānai tika saskaņots ar Japānu, lai savienotos ar Indiju.
  Un tā vācieši aprīlī iebruka Irānā. Vietējie iedzīvotāji atbalstīja krautu populistiskos saukļus. Turklāt Johans Ādolfs publiski apmeklēja mošeju un veica lūgšanu. Un arābi viņu dievināja, jo īpaši tāpēc, ka viņš bija tik dedzīgs ASV un Lielbritānijas ienaidnieks.
  Tomēr Johans nesteidzās pieteikt karu Amerikai, viņš pieprasīja, lai Japāna vispirms atver otro fronti pret PSRS. Turklāt nebija iemesla pakļaut Trešo reihu ASV lidmašīnu bombardēšanai ar paklāju. Un paši amerikāņi ar iestāšanos karā vilks līdz galam. Kamēr vāciešiem būs reaktīvie iznīcinātāji, kas pieliks punktu amerikāņu gaisa hegemonijai. Un attīstība notiek ļoti aktīvi, kā tanks ar sešdesmito gadu leoparda un E sērijas idejām.
  Bet viss prasa laiku. Tikmēr T-4 nav slikts ...
  Maijā padomju karaspēks veica neveiksmīgu uzbrukumu Harkovai, iekrītot prasmīgi sagatavotā nacistu slazdā. Pēc tam nacisti steidzās Kaukāza virzienā. Tajā pašā laikā, papildus Baku naftas atradņu zaudēšanai, vācieši saņēma iespēju labāk nodrošināt savu grupu, kas virzās uz Indiju. Japāņi ieņēma lielu teritoriju un tagad varēja aizsargāt savus īpašumus ar floti un lidmašīnu bāzes kuģiem, kā arī atvērt otru fronti pret PSRS.
  Midvejas kauja ar uzvaru beidzās japāņiem, kuri no Johana Ādolfa saņēma virkni vērtīgas informācijas. Un tagad samuraji varēja sagūstīt visu, ko viņi gribēja Klusajā okeānā un uzbrukt Tālajiem Austrumiem.
  Pēc vispārējās mobilizācijas vismaz četri miljoni labi apmācītu un drosmīgu Uzlecošās saules zemes kājnieku uzbruka Sarkanajai armijai pirmajā uzbrukuma ešelonā Tālajos Austrumos. Un šim spēkam gandrīz nav ko iebilst. Vācieši sāka uzbrukumu Staļingradai ar divām armijas grupām "A" un "B" vienlaikus, saplūstot virzienos. Tālāk nacistu plāns bija virzīties uz priekšu gar Volgas piekrasti un līdz Kaspijas jūrai.
  Ofensīvai šajā maršrutā bija daudz priekšrocību salīdzinājumā ar plānu, kas tika īstenots reālajā vēsturē. Jo īpaši pa Kaspijas līdzenumu, kur daudziem vācu T-4 tankiem ir ērtāk virzīties uz priekšu, nevis šķērsot Terek vārtus. Turklāt tagad vāciešiem ir tērauda mastodonu arsenāls, kas kvantitatīvā un kvalitatīvā ziņā izrādījās daudz nozīmīgāks un spēcīgāks.
  Staļingrada krita jūlija sākumā. Tajā pašā laikā nacisti ieņēma Indiju, apvienojoties ar japāņiem. Vācieši diezgan ātri virzījās pa Volgas labo krastu. Padomju karaspēka pretestība izrādījās novājināta. Turklāt Staļins lika daļu rezervju nosūtīt uz Tālajiem Austrumiem. Situāciju pasliktināja karadarbība pret PSRS un Turciju. Situācija ir manāmi pasliktinājusies, lai gan tas jau bija ārkārtīgi grūti.
  Augustā nolādētajiem fašistiem izdevās iziet cauri Dagestānai, un līdz mēneša beigām viņi uzbruka Baku. Tajā pašā laikā turki bija iegrimuši kaujās par Erevānu, kur drosmīgi cīnījās daudzi miliči un mazā Sarkanā armija. Bet osmaņiem izdevās ieņemt Batumi. Čečenijā izcēlās provāciskais sacelšanās un fašistiem izdevās ielauzties Groznijā, kur viņus sagaidīja ar lielu godu.
  Cīņas Kaukāzā ievilkās, tikai pateicoties padomju karaspēka ārkārtējai noturībai. Augusta beigās un septembra sākumā Sarkanā armija Žukova un Vasiļevska vadībā mēģināja izlauzties cauri Krauta aizsardzībai uz ziemeļiem no Staļingradas. Bet spēku trūkuma un vāciešu ievērojamo tanku rezervju izmantošanas dēļ nozīmīgus panākumus nevarēja sasniegt. Augustā un septembrī padomju karaspēks mēģināja izlauzties cauri nacistiem centrā. Taču bija gluda un spēcīga aizsardzības līnija.
  Turklāt Tālajos Austrumos izveidojās katastrofāla situācija un pretuzbrukumu veikšanai bija nepieciešamas lielas tanku rezerves.
  Oktobrī situācija Kaukāzā kļuva vēl sarežģītāka, vācieši un turki apvienojās un fronte sadalījās vairākās daļās. Bet cīņas turpinājās. Sarkanā armija nevēlējās padoties. Tikai 11. novembrī nacisti beidzot spēja ieņemt Baku. Taču Erevāna turpināja pretoties. 19. novembrī, izmantojot to, ka aukstā laika iestāšanās apturēja Japānas ofensīvu Tālajos Austrumos, padomju karaspēks uzsāka jaunu ofensīvu Staļingradas virzienā.
  Šis uzbrukums tika nogādāts no Doņecas caur placdarmu. Un tāpēc mums izdevās gūt panākumus, uzvarot rumāņu karaspēku. Bet diemžēl nacisti jau bija sagūstījuši gandrīz visu Kaukāzu, un decembra sākumā vācieši uzsāka spēcīgu ofensīvu. Mainšteins skāra padomju karaspēka flangu, un viņam izdevās, izmantojot augstāko skaitu un spēcīgu gaisa atbalstu, izlauzties cauri Sarkanās armijas frontei. Un padomju karaspēks tika ielenkts, bet cīnījās ar neatlaidīgu drosmi. Bet lielākā daļa no viņiem nomira.
  Vācieši joprojām saglabāja iniciatīvu. Lai gan viņi atvairīja decembra padomju karaspēka ofensīvas mēģinājumu centrā. Degvielas un smērvielu trūkums vājināja padomju armijas spēju pretoties un veikt uzbrukuma pasākumus.
  HITLERA-2 IETEKME
  Bet vācieši ziemā neuzdrošinājās virzīties tālāk, bet pārcēla savu spiedienu uz Āfriku. Un viņi pārcēlās uz dienvidiem uz Dienvidāfriku. Viņiem bija izdevīgi sagrābt visus resursus.
  Pieauga arī vācu zemūdeņu flotes aktivitāte. Sabiedroto zaudējumi pieauga. Turklāt 1943. gada sākumā sērijā jau parādījās reaktīvie bumbvedēji un lidmašīnas. Bumbvedēji ir īpaši bīstami un efektīvi. Lielā ātruma dēļ tos ir grūti notriekt ar pretgaisa ieročiem, un nav iespējams panākt cīnītājus. Un reaktīvo lidmašīnu dzēliens Lielbritānijai kļuva ļoti sāpīgs.
  Un parādījās jaunas tvertnes. Jo īpaši sablīvēts izkārtojums un ar salīdzinoši mazu svaru līdz četrdesmit piecām tonnām. Un ar 88 mm garstobra lielgabalu, kas no liela attāluma iekļūst visos padomju un rietumu tankos. Tādējādi vācieši saņēma ļoti spēcīgu ieroci.
  Un martā viņi jau tuvojās Dienvidāfrikai, neskatoties uz sakaru ilgumu. Vietējie būri un, dīvainā kārtā, melnādainie atbalstīja Fritz. Un aprīlī Dienvidāfrikā beidzot nostiprinājās nacisti. Madagaskara dienvidu puslodē pēdējo reizi krita rudens maijā.
  Vācieši pārāk daudz savu divīziju ievilka Āfrikā un aktīvi veidoja jaunas koloniālās divīzijas, un joprojām lēni uzbruka Krievijas centrā. Staļins arī pagaidām gaidīja. Taču Japāna ir kļuvusi aktīvāka. Viņa mēģināja izlauzties tālāk uz Urāliem.
  Tad Staļins, sakopot spēkus, sita pret samuraju. Japāņi, nonākuši zem padomju tankiem, ripoja uz austrumiem. Bet tad Johans deva pavēli uzbrukt Maskavai un Saratovai. Augustā vācieši jau bija uzkrājuši ievērojamu skaitu panteru. Turklāt ar aptuveni tādu pašu svaru kā "Panther", kas bija reālajā vēsturē, pateicoties modernākam izkārtojumam, jaunajam modelim 71EL ir 88 mm lielgabals, un bruņas ir daudz biezākas un ar lielu racionālu slīpumu. . Un mēģināt pretoties, kad PSRS arsenālā vēl ir T-34-76 un novecojuši KV.
  Vāciešiem sērijā nebija šautuvju, jo tās bija nevajadzīgas, jo "Panther" bija diezgan laba. Trešajā reihā tika izmantoti tikai triecienpistoles ar bumbu palaišanas ierīcēm, kas sver piecdesmit tonnas vai mazāk.
  Neskatoties uz visu padomju karaspēka varonību, nav iespējams pretoties daudzskaitlīgākam un tehniski labāk bruņotam ienaidniekam. Vāciešiem bija neskaitāmi bruņutransportieri un karabīnes, kas bija modernākas nekā reālajā vēsturē. Pēc divu mēnešu ārkārtīgi sīvām cīņām Maskava tika ielenkta. Turklāt vācieši spēja sagūstīt Saratovu un pēc viņa Kuibiševu.
  Staļinu nācās evakuēt uz Urāliem, uz Sverdlovsku.
  PSRS galvaspilsēta pretojās līdz decembra vidum. Kremlis tika smagi izpostīts. Georgijs Konstantinovičs Žukovs, kurš nekad neatstāja savu amatu, nomira, aizstāvot galvaspilsētu.
  Vācieši apstājās ziemā netālu no Gorkijas pilsētas (Ņižņijnovgorodas). PSRS stāvoklis kļuva ārkārtīgi grūts. Bet Staļins apņēmīgi noraidīja priekšlikumus noslēgt mieru ar fašistisko Vāciju. Un Johans Ādolfs jau skatījās uz Lielbritāniju. Trešajam reiham bija daudz sauszemes spēku, lai nosēstos metropoles teritorijā.
  Tad Johans Ādolfs nolēma vienlaikus pabeigt PSRS un ieņemt Angliju. Vācu zemūdeņu flote jau dominēja jūrā. Tagad nacisti steidzīgi uzbūvēja kaujas kuģus, lidmašīnu pārvadātājus un transporta kuģus.
  1944. gada maija sākumā nacisti atsāka uzbrukumu Krievijai. Sarkanās armijas spēki ir iedragāti, bet joprojām varonīgi pretojas. Gorkijs pretojās veselu mēnesi, un jūlijā Kazaņa un Uļjanovska kopā ar Orenburgu krita. Bet augusta beigās vācieši jau bija pietuvojušies Sverdlovskai.
  Un tajā pašā laikā, 1. septembrī, sākās piezemēšanās Lielbritānijā. Cīņa par Angliju ilga piecpadsmit dienas un naktis. Un beigās pēc spītīgas cīņas Lielbritānija kapitulēja. Un 25. septembrī pēc ilgas aplenkuma un spītīga uzbrukuma Sverdlovska krita.
  Japāņi arī guva panākumus, taču viņiem vēl nebija laika sasniegt Urālus. Pametis Sverdlovsku, Staļins ar galveno mītni pārcēlās uz Novosibirsku. Tur palika padomju varas cietoksnis. Un vācieši atkal iesaldēja militārās operācijas ziemai. Tagad Johanu Ādolfu vairāk interesēja Amerika, kurai 1945. gadā vajadzēja iegūt atombumbu.
  Taču līdz šim, pateicoties vācu reaktīvo lidmašīnu dominēšanai, amerikāņi nevarēja tuvoties Vācijas pilsētām.
  Oļegam Rybačenko patika esejas, kurās viņš atkal redzēja turpinājumu stāstam par iekrišanu Hitlerā. Amerikas Savienotajās Valstīs, neskatoties uz ievērojamo iznīcināšanu, ko izraisīja kodolieroču lādiņš, viņi atteicās kapitulēt. Karš turpinājās. Trešais reihs kopā ar Japānu virzījās uz priekšu kontinentā. Kanādā 1946. gada vasarā jau cīnījās ap divsimt piecdesmit vācu un ārvalstu divīziju un apmēram četrdesmit japāņu divīziju. Viņiem pretojās simts astoņdesmit amerikāņu un apmēram divdesmit kanādiešu. Līdz ar to Trešajam reiham jau bija gandrīz pusotra pārsvars. Turklāt vācu tanki, jo īpaši Panther-3 un Tiger-2, saglabāja savu kvalitatīvo pārākumu pār Pershing-2, jaunāko transportlīdzekli, kas nodots ražošanā. Novecojušie zīmoli demonstrēja arī vāciešu priekšrocības, kuri veica attīstību, izmantojot zināšanas par nākotni.
  Reaktīvā aviācijā nacistu kvalitatīvais pārākums izrādījās vēl nozīmīgāks, kompensējot amerikāņu kvantitatīvās spējas. Viņu reaktīvais F-80 nevarēja konkurēt ar vienādiem nosacījumiem ar ME-362 un HE-262, kas ir zemāks par tiem visos aspektos: ātrumā, manevrētspējā, ieročos, optikā, aprīkojumā, nakts redzamības ierīcēs, radio un radarā. Kopumā F-80 sliktās manevrēšanas spējas dēļ nebija piemērots pilnīgai kaujas lietošanai. Bet F-86 joprojām tiek izstrādāts, un pat šis projekta transportlīdzeklis ir ievērojami zemāks par vācu lidmašīnām. Tātad pagaidām galveno kaujas slodzi nes amerikāņu Mustangs un Airacobras - dzenskrūves kaujinieki, kas netuvojas vācu parametriem. Tas pats attiecas uz bumbvedējiem un uzbrukuma lidmašīnām.
  Un vēl ļaunāk, pilnvērtīgi reaktīvie bumbvedēji un uzbrukuma lidmašīnas ir tikai tikko sāktas izstrādāt. Bet vāciešiem tās jau sen ir savās sērijās un tiek izmantotas kaujās.
  Bet amerikāņi ir spēcīgi, viņiem ir attīstīta ekonomika, un viņi var ražot iekārtas milzīgos daudzumos. Turklāt sakaru posms traucē vācu karaspēka piegādi, kas noved pie kara pagarināšanās.
  Lai uzlabotu piegādes, Fritz sāka jauna dzelzceļa būvniecību. No Transsibīrijas dzelzceļa līdz pašai Čukotkai. Un tad grandiozs plāns pazemes tunelim līdz pat Aļaskai. Šeit fīrers ir nederīgs, viņš vēlas apvienot abas puslodes savā sapnī par pasaules kundzību!
  Un šis sapnis pamazām piepildās! Septembra beigās vācieši tuvojās Amerikas un Kanādas robežai. Cīņas kļuva ārkārtīgi sīvas. Dažas pilsētas vairākas reizes mainīja īpašniekus. Amerikāņi, pretēji populārajam stereotipam, izrādījās neatlaidīgi un labi karotāji. Iedzīvotāji Amerikas Savienotajās Valstīs ir bruņoti, un daudzi jau kopš agras bērnības spējuši rīkoties ar Colt vai bisi. Tātad vāciešiem nebija viegla pastaiga.
  Lai gan, protams, Vācijai būs spēcīgāki kājnieku ieroči, bet arī amerikāņu automāti nav slikti. Un tehnikas ir daudz, visādi transportieri. Uzvarēt amerikāņus nav tik vienkārši, it īpaši, ja ir problēmas ar degvielu.
  Lai samazinātu darbaspēka zudumus, fīrers sāka palielināt gaisa ofensīvu un bombardēšanu, izmantojot reaktīvo lidmašīnu.
  Turklāt vācieši savā sērijā ieviesa diskotēkas: mašīnas ar izcilām lidojuma īpašībām, kas spēj lidot līdz pat trīsdesmit kilometru augstumam, sasniedzot 5-6 skaņas ātrumu ātrumu un no turienes no stratosfēras nometot radiovadāmas bumbas. Bīstamas izrādījās arī vācu bezsaimnieka lidmašīnas, kas spēj bombardēt ASV teritoriju, neuzpildot degvielu no Eiropas vai Havaju salām.
  Šie uzbrukumi nodarīja milzīgus postījumus Amerikas pilsētām un iznīcināja rūpniecību, īpaši militāro ražošanu. Taču rūpnīcas ASV aizgāja pagrīdē un turpināja ražot dažāda veida ieročus.
  Un koloniālo un ārvalstu vienību skaits Trešā Reiha karaspēkā pieauga arvien vairāk. Notika tā saucamā armijas barbarizācija. Arī tās skaits pieauga.
  Ņemot pārākumu cilvēkresursos, Trešais Reihs, iesaistoties militārās sadursmēs, pakāpeniski uzvarēja noplicināšanas karā. 1946.-1947. gada ziemā vācieši spēja iekļūt pozīcijās ASV ziemeļos un ieņemt Kvebeku un Toronto, tādējādi faktiski izraujot Kanādu no kara. Amerikai vairs nebija sabiedroto, bet šī brīvību mīlošā tauta nevēlējās nolikt ieročus. Lai gan krauti kopā ar japāņiem no Meksikas iebruka ASV. Pamazām Trešā reiha, Japānas un provāciskās koalīcijas skaitliskais pārākums darīja savu.
  Taču Amerika zaudēja karu daudz lēnāk, nekā vēlējās fīrers, rēķinoties ar tehnoloģisko pārākumu.
  Starp ASV un Vāciju tika noslēgta neizteikta vienošanās, kas aizliedz kodolieroču izmantošanu. Sakarā ar ilgstošu radiācijas piesārņojumu personām, kuras bija paredzēts okupēt un tālāk izmantot, fīrera apsūdzētājs tam piekrita. Bet karš joprojām ievilkās. 1947. gada pavasarī, saņēmuši spēkus un izmantojot jaunos tankus Panther-4 un Tiger-3, vācieši sāka virzīties uz Filadelfiju. Cīņas tagad galvenokārt noritēja par labu Trešajam Reiham. Pirmo reizi visā karā nacisti jaunām tvertnēm izmantoja dinamisku aizsardzību un jaudīgākus gāzes turbīnu dzinējus ar jaudu līdz 2000 zirgspēkiem. Turklāt "Tiger"-3 izmantoja jaunāko 120 mm lielgabalu ar īsu stobru, bet ar augstu spiedienu aizslēgā, ļaujot lādiņu mest ar ātrumu 1800 metri sekundē.
  Vāciešu kvalitatīvais pārsvars atkal pieauga. Amerikāņiem bija 65 tonnas smags "Patons" ar 120 mm lielgabalu, taču tie joprojām nevarēja iekļūt dinamiskajā un daudzslāņu vācu aizsardzībā un bija zemāki par Fritz bruņojuma un čaulu kvalitātes ziņā.
  Filadelfija tika ielenkta un jūnija beigās krita. Amerikāņi zaudēja svarīgāko stratēģisko punktu ziemeļos un lielu teritoriju. Tomēr vācieši joprojām virzījās uz priekšu salīdzinoši lēni. Un viņiem vēl nav izdevies uzņemt augstu tempu. Septembra sākumā Čikāga krita, tāpat kā Losandželosa. Un novembra vidū antiamerikāniskās koalīcijas karaspēks, virzoties uz priekšu no dienvidiem un ziemeļiem, apvienojās ASV rietumu daļā.
  Līdz gada beigām gandrīz divas trešdaļas Amerikas teritorijas bija okupētas. 1948. gada februārī sākās ofensīva pret Ņujorku un Vašingtonu. Un martā šīs pilsētas tika pilnībā ieskautas. 20. aprīlī abi Amerikas lielākie badi bija beigušies. Ironiskā kārtā ASV karaspēka palieku padošanās notika 9. maijā. Tā beidzās Otrais pasaules karš. Tas ilga astoņus gadus un astoņus mēnešus un deviņas dienas. Tajā gāja bojā gandrīz divi simti miljoni cilvēku, tika izmantoti kodolieroči.
  Pateicoties noķeršanai, vācu ērglim izdevās izplest spārnus visā pasaulē. Vācija, Japāna, Itālija un dažas citas valstis sadalīja pasauli saskaņā ar vispārējo Trešā Reiha hegemoniju.
  Bet kritušais fīrers nevēlējās pabeigt savu iekarošanu. Nākamais vācu uzbrukuma upuris bija Japāna. Samurajiem bija pārāk daudz zemes. Nu kā var to neapstrīdēt?
  Vācieši karu uzsāka 1951. gada 20. aprīlī, kas sakrīt ar apsēstā Ādolfa dzimšanas dienu. Bija nepieciešami trīs gadi, lai tauta nedaudz atpūstos no militārā darba, un armija tika konsolidēta. Likās bīstami ilgāk vilcināties. Pati Japāna drīz varētu kļūt par kodolvalsti. Tāpēc nacisti tika uz priekšu un vispirms trāpīja samurajam. Tajā pašā laikā tika izmantoti kodolieroči.
  Uzbrukuma pārsteiguma dēļ karš attīstījās ar Trešā reiha priekšrocībām. Bet samuraji varonīgi pretojās. Viņi lēnām atstāja savas pozīcijas. Vācu tehnoloģijām joprojām bija milzīgs kvalitatīvs pārākums pār japāņu tehnoloģijām, un tas izšķiroši atspoguļojās cīņās.
  Taču Japāna ir arī ciets rieksts ar lielu armiju un fanātisku iedzīvotāju skaitu. Turklāt Uzlecošās saules zemē ir lielas teritorijas un daudz resursu: gan cilvēku, gan materiālo.
  Vācieši virzījās uz priekšu, uzbrūkot Japānas koloniālajiem īpašumiem Āzijā. Galvenokārt Primorē Tālajos Austrumos, Birmā un Bangladešā Āzijā, ASV austrumos Amerikā. Turklāt Tibetā... Japāna sagrāba sev pārāk daudz zemes, pat daļu Austrālijas, ka Trešais Reihs to varētu piedot. Karā ar samurajiem piedalījās arī Krievijas autonomija, kuru joprojām vadīja līderis Staļins. Kritušais fīrers apsolīja atgriezties Krievijas Autonomajā Republikā kā Trešā reiha federācijas sastāvā tās zemes, kuras Japāna bija iekarojusi no PSRS. Jāatzīmē, ka personīgi gan Johans Ādolfs, gan Džozefs Vissarionovičs nodibināja pazīstamas attiecības. Tas ļāva izvairīties no partizānu kara un masveida soda akcijām.
  Tātad Sarkanā armija izvietoja savu fronti. Simt divdesmit padomju divīzijas pret astoņdesmit japāņiem un koloniālajiem ķīniešiem. Tiesa, tehnikas nepietiek - jo autonomijas spēki pēc būtības ir daļēji policisti. Bet tas joprojām ir ievērojams spēks, kas spēj ietekmēt visu kara gaitu.
  Bet visu laiku un tautu vadonis pieņēma ļoti riskantu lēmumu nekavējoties nosūtīt pirmo prototipu uz frontes līniju izmisīgā ofensīvā. Operācija tika nosaukta: "Čapajevs". Tas ir, par godu ja ne lielākajam, tad harizmātiskākajam pilsoņu kara komandierim. Un Staļins saprata, ka šī, iespējams, bija viņa pēdējā praktiskā iespēja kaut ko izvilkt no kara ar Japānu. Pretējā gadījumā Hitlera karaspēks, zaudējis jebkādu cieņu pret Kaukāza plūdu komandieri, viņu sagraus.
  Turklāt, izmantojot IS-7, viņš pārkāpa neizteikto aizliegumu autonomijai izstrādāt noteikta veida aprīkojumu.
  Tomēr arī tagad izredzes gūt vismaz kādu taktisku panākumu bija ārkārtīgi pieticīgas un vājas. Bet Staļinam nebija izvēles, un viņš izdarīja azartisku likmi.
  Tā kā kaujas statistika liecināja, ka sievietēm, kas brauc, bija uz pusi lielāka iespēja zaudēt tankus, IS-7 bija aprīkots ar apkalpi, kurā bija tikai sievietes. Piecas skaistas meitenes veidoja eksperimentālā tanka komandu. Jaunajam 130 mm lielgabalam bija iespēja no kaujas attāluma iekļūt slavenajā japāņu piramīdā "Imperators". Pati 68 tonnas smagajam padomju tankam bija liels frontālo bruņu slīpums, 68 tonnu svars un spēja izturēt gan vācu, gan japāņu, gan savu ieroču šāviņus. Tiesa, tikai pierē, tāpēc sānu un aizmugures bruņas izrādījās krietni vājākas. Pozitīva jaunā tanka kvalitāte bija tā 1080 tonnu smagais dzinējs, kas uz šosejas ļāva sasniegt 60 kilometru ātrumu un pat astoņi ložmetēji. Jā, ieroči ir labāki nekā uz IS-4, lai gan līdz šim ir bijis tikai viens mašīnas eksemplārs.
  Bet meiteņu komanda tagad to izmēģinās. Un viņš parādīs savu spēku. Un arī to, ka padomju automobiļi nemaz tik bezcerīgi neatpaliek no japāņu auto, kā to gaida Uzlecošās saules zemes stratēģi.
  Augustīna apkalpes komandieris kliedz uz plaušām:
  - Mēs joprojām uzvarēsim!
  Smagā tanka kāpurķēdes dārd, demonstrējot savus pārdrošos un lietos tērauda veltņus. Šķiet, ka pati daba ir meiteņu pusē. Jauni un ļoti skaisti karotāji košļā 1.maija pavasarī iegūto meloni, kas zina, kā un dzied.
  Svēto padomju lielais vārds,
  Mirdz pār pasauli - kā pati saule!
  Mēs pārklājām planētu ar neiznīcīgu godību,
  Un atmetiet jūgu un ļauno jūgu!
  
  Tāda tēvzeme, mana dārgā,
  Tu nebūsi skaistāka visā pasaulē...
  Pa aleju skraida meitene basām kājām,
  Viņa ir kā sniegpulkstenīte, nevis divdesmit!
  
  Mēs skaisti cīnāmies un skaisti samierinām,
  Mūsu lepnie padomju cilvēki bez bailēm...
  Skaistākajā Valentīna dienā,
  Ļaujiet meitenei atrast puisi mīlestībai!
  
  Mīlestība ir gandrīz nepārspējama sajūta
  Daudz kas slēpjas mūsos, bet daudz kas ir tevī...
  Ticēt bagātībai - tā ir iegūstama,
  Un kaislība ir galvenais uz Zemes!
  
  Karš plosīsies un uguns izzudīs,
  Zini, pienāks laiks un nāks laime...
  Ģimeni veidos dažādi pāri,
  Un bērniem būs dāsns saullēkts, es ticu!
  
  Tad mēs veidosim sapni par komunismu,
  Mēs celsim milzīgas pilsētas...
  Fašisma zobens sadegs elles ugunī,
  Tēvzeme ir ar mums - uzskati par to mūžīgi!
  
  Kur ir Puškins, Jeseņins - viņi rakstīja dzejoļus,
  Meiteņu mirdzošais sajūsmas apsārtums.
  Redzams skaistais komunisma attālums,
  Un fīrers drīz tiks nosūtīts uz cietumu!
  
  Tad mēs dziedāsim slavu Tēvzemei,
  Lai mūsu dzejoļi ir ballītei...
  Drīz veidosim universālu spēku -
  Ak, lielais Staļin, glāb Krieviju!
  Kad meitenes beidza dziedāt, viņu tanks nokļuva duci japāņu transportlīdzekļu priekšā. Trīs japāņu tanki ir jaunākie licencētie, un joprojām ārkārtīgi reti - piramīdveida tanki. Ar 105 mm lielgabalu un 100 EL stobra garumu. Vācu licencēta lādiņa sākotnējais ātrums, kalpojot ar Uzlecošās saules zemes armiju (šobrīd novecojuši! Tā parādījās modernāki, augstspiediena lielgabali!) lielgabali līdz 1300 metriem sekundē, kas kompensē nedaudz mazāks kalibrs nekā padomju transportlīdzeklim. Padomju lielgabala šāviņa ātrums ir 903 milimetri. Bet kalibrs 130 pret 105, viens kompensē otru. Pat ja japāņu apvalks, kas kopēts no vācu, ir nedaudz bruņas caurdurošāks, tas ir mazāks.
  Protams, vācu lielgabala šaušanas ātrums būs lielāks. Starp japāņu transportlīdzekļiem ir novecojis Panther-1 ar 75 mm lielgabalu un Tiger-3, kas šķiet mastodons, sagūstītais amerikāņu Pershin-2 ar spēcīgu lielgabalu, populārākais Japānas licencētais tanks "Lion" - 2 ar 105 mm lielgabalu tikai ar nedaudz īsāku stobra garumu nekā Imperator, tikai 70 EL.
  Meitenes šauj ejot. Svetlana vada. Tas nav tik vienkārši, jo padomju tankam nav hidrauliskā stabilizatora, bet šāvējs ir reta skaistuma meitene. Meitenes tikai atvērtos, bikini tipa peldkostīmos. Laiks izrādījās silts kā vasarā, un tvertnē ar jaudīgu motoru bija pat karsts.
  Mašīnu ļoti labi jūt ar basām kājām. Kailā, jūtīgā meitenes zole jūt mazāko tanka vibrāciju. Un jūs un viņš esat kā viens vesels. Arī ziemā meitenes centās cīnīties basām kājām, lai ar atvērtu kāju sajustu mašīnu, tās pulsu. Tātad jūs varat kontrolēt tvertni, lai neviens tajā neiekļūtu, un trāpīt ienaidniekam kustībā.
  Bruņu caurduršanas jaudas ziņā "Emperor" nav vājāks par IS-7, un jo īpaši šāviņam ar urāna serdi joprojām ir iespēja caurdurt pieri vai trāpīt dibena galā. Turklāt, ja tas atsitās pret sāniem, tā būs katastrofa, un kāpurķēžu daļa ir diezgan neaizsargāta.
  Japāņu un sagūstītie amerikāņu tanki atklāja uguni no attāluma. Viņi zina, ka viņu ieroči ir bruņas caururbjoši un bīstami.
  Apšaut "Imperatoru" ar tā piramīdas formu no attāluma ir ārkārtīgi riskanti un nav prātīgi. Sieviešu tanku apkalpes apšaudīja amerikāņu Pershing 2 kā visneaizsargātāko šīs kavalkādes tanku. Protams, tas ir vājums. Bet ir jāspēj trāpīt, kad ienaidnieks vēl ir vairāk nekā trīs kilometru attālumā...
  Pirmais lādiņš kļuva par tēmēšanas lādiņu un noslīdēja piecus metrus no amerikāņu tanka labās puses. Oksana un Marusja, aktīvi kustinot basas kājas, uzlādējas, un Olga palielina motora apgriezienus.
  Pershing-2 ir tikai pāris. Viņi ir kopā ar amerikāņiem, kuri it kā karo uz kuģa kā brīvprātīgie. Un viņi šauj ļoti aktīvi. Šādas tvertnes lielgabali ir labāki par Tiger-2 lielgabalu, tāpēc tie ir ārkārtīgi bīstami mazāka kalibra tankiem.
  Svetlana atpūšas ar plikajiem papēžiem un cenšas atslābināties. Šeit galvenais nav mērķēt, bet gan sajust auto. Joprojām nav iespējams precīzi mērķēt ieroci kustībā bez stabilizatora, un jums vajadzētu paļauties uz intuīciju. Un viņa ir diezgan pieredzējusi šāvēja. Viņi cīnījās ar T-34-85, un pēc tam bija pieredze ar IS-3, pat eksperimentālā formā, ar slepenu attīstību. Tātad viņi jau ir pārbaudīta komanda. Un katrai meitenei jau ir virkne pasūtījumu un zelta varoņa zvaigzne. Tātad viņi ir sagatavoti.
  Pati Svetlana personīgi redzēja, kā japāņi okupētajās teritorijās dzīvus sadedzināja padomju cilvēkus. Un viņa ļoti gribēja atriebties fašistiem, samurajiem, visu šo ļauno, kas mīda Krieviju. Bet amerikāņi bija vēl aizkaitināmāki. Nodevuši PSRS, viņi pārgāja resnā Japānas kapitāla un fašistu diktatūras pusē . Un tas nevarēja neizraisīt naidu pret viņiem. Tiesa, amerikāņu lidmašīnas un tanki ir sliktāki par vācu un pat japāņu. Gan Pershing-2, gan T-93 ir vienīgie tanki, kas cīnās frontēs.
  Jeņķi tomēr mēģināja nomest Šermaņus, taču šis braucamrīks jau pēc kvalitātes bija krasi zemāks par Panther 2, un pat japāņi bez īpašas entuziasma pieņēma šo tanku, tikai līdz pietrūka savējā.
  Jau 1943. gadā un it īpaši 1944. gadā "Panther"-2 kļuva par Panzervale galveno tanku un pārliecinoši parādīja visiem savu pārākumu frontālās bruņās un pistoles iznīcinošo spēku. Līdz šim Panther-2 ir labāki sakari nekā Pershing-2, kas ir kauns amerikāņiem. Bet ir arī tanki Emperor-2, īsts inženierijas meistardarbs, ar kuriem jeņķi vēl nevar cieši konkurēt.
  Meitene kļūdījās un uztver to kā šāvienu uz Pershing. Torņa frontālās bruņas šai mašīnai ir tikai 105 milimetri. Tātad tas ir neaizsargātāks nekā Panther-2, kuram pat tās agrīnajā modifikācijā bija 150 mm bruņas. Lai gan amerikāņu tanks ar savu garo stumbru spēj sāpīgi dzelt.
  Uz brīdi Peršings sastinga, un tad šķita, ka tā tornītis atsprāga vaļā. Bruņas pārplīsa un izlēja biezus dūmus.
  Svetlana priecīgi dziedāja:
  - Viens, divi... Urbju komanda! Tad jau deg Pēterburgas ugunskuri!
  Viņu tanks tuvojas...
  Augustīns priecīgi saka:
  - Rezultāts viens - nulle mūsu labā!
  Kādu iemeslu dēļ Svetlana izplūda nepareizajā stepē:
  -Pirmā pankūka vienmēr ir kunkuļaina...
  Bet varbūt viņa domāja savu pirmo garām. Bet kopumā kustībā izkļūt no lielkalibra pistoles bez stabilizatora ir ārkārtīgi grūti. Bet meitenes ar basām kājām to var - jo viņas ir fenomenālas.
  Šeit Svetlana mērķē uz otro Peršingu. Fotografēšanas laikā meitene cenšas aizturēt elpu un sajust zīmējumu. Distance saīsinās un palikuši vairs tikai trīs kilometri. Un pat mazāk par trim... Svetlana nospiež mēlīti. Mehānisms darbojas un dāvana lido.
  Marusja čukst:
  - Lai Dievs dod aklajiem atvērt acis...
  Lai gan Peršings neizskatās pēc kuprīša, tas iztaisnoja muguru: norāva tornīti. Visas piecas meitenes unisonā kliedza:
  -Bravo! Bravissimo!
  Un tā tvertne tika izlietota, no duča palika tikai desmit.
  Tagad mirdzošā blondīne bikini Svetlana, to redzot, pasmaida. Precīzi divi metieni pēc kārtas. Un tas ir no liela kalibra pistoles. Tas ir brīnišķīgi - viņa izrādījās jaudīga tvertne. Un tā mežsargi iegrūž mucā vēl vienu čaulu. Un tajā pašā laikā skaistules turpina apmierināti smieties. Cik viņi ir gudri un burvīgi.
  Svetlana zem deguna čukst:
  - Šeit ir mani džini! Mani džini nāk pie manis!
  Un atkal meitene snaiperis šauj. Un viņas kadri ir skaisti. Atspiedies uz meiteni ar pliku papēdi un tā, lai metāls dzirkstī no viņas zoles līdz pakaušam. Un tā jūs neticami atpūšaties ... Un tagad jautājums ir, kuru izvēlēties nākamo par upuri? Panther-2 un Tiger-2 ir aptuveni līdzīgas priekšējās bruņās. Nedaudz plānākās torņa bruņas tiek kompensētas ar lielāku Panther slīpumu.
  Tas nozīmē, ka izvēle ir skaidra: jums jātrāpa lielākam mērķim - "Karaliskajam tīģerim". Un tagad trešā tvertne zaudē atbalstu no zemes. Jā, šis modelis "Tiger"-2 nav īpaši veiksmīgs. Svars ir tāds pats kā IS-7, bet padomju tankam ir labāka aizsardzība un jaudīgāks lielgabals. Bet japāņu mastodonam būs vienkāršāka forma. Šī iemesla dēļ CT ir ražots jau ilgu laiku. Protams, tas tika izņemts no sērijas, taču automašīna ir izturīga, un tāpēc joprojām ir redzama priekšpusē.
  Tā bija jaudīga mašīna, ar izcilu un pieredzējušu apkalpi... Tā bija un brauca! Tiesa, tajā brīdī precīzi mērķēts japāņu lādiņš trāpīja IS-7 torņa pieri. Bet tas kļuva par atsitienu. Un vācu tanks izlauzās cauri, zaudējot tornīti.
  Svetlana priecīgi dziedāja:
  - Ir viegli redzēt taisnus vārtus... Lieliski vārti!
  Un tagad nākamais upuris "Panther"-2 ir arī morāli novecojis transportlīdzeklis, lai gan tas ir ievērojami pārāks par T-34-85 savās kaujas īpašībās un nav zemāks par veiktspēju.
  Japāņu automašīnas svars ir piecdesmit tonnas ar deviņsimt zirgspēku dzinēju. Tas ir, tvertne ir spēcīga un izturīga. 82 mm sānu bruņas vairāk vai mazāk aizsargā pret daudziem padomju ieročiem. "Panther" 2 izspļauj šāviņus, kas kļūst arvien bīstamāki, tuvojoties.
  Svetlana ar prieku izjūt Oksanas roku pieskārienu uz viņas vēsajām zolēm. Meitene enerģiski masē no plikiem kāju pirkstiem līdz papēžiem, un Svetlana šauj... Vajag precīzi trāpīt Panterai, lai šāviņš nerikošētu. Pretējā gadījumā būs neveiksme.
  Svetlana izšauj šāviņu un turpina dungot divdesmit pirmā gadsimta hitu. (Kad redzat sapni, tas ir pilnīgi iespējams!) Šīs ir snaiperu meitenes godīgās domas:
  - Man arī vajag godīgu varoni, lielisku varoni, kurš vadīs visus!
  Un "Panther" 2 iegāja pazemes pasaulē. Tur viņa pieder!
  Tā Svetlana gudri tika galā ar visiem...
  Oksana rēc pilnā sparā:
  - Rezultāts ir četri - nulle mūsu labā!
  Meitenes mežsargi ir ļoti apmierināti ar to, cik labi viņi tika galā ar ienaidnieku. Viņi ir karavīri no debesīm.
  Tagad palikuši astoņi tanki. Pieci "Lauvas" un trīs "Imperatori". "Lauvai" ir ļoti jaudīgas frontālās bruņas 250 milimetru leņķī un 150 milimetru korpusa 45 grādu leņķī. "Lauvas" sānu bruņas ir 2,82 milimetri, bet "Lauvas" sānu bruņas ir 3,125 milimetri. Un korpusi ir 200 milimetri. Uzveikt šādus mastodonus nav nemaz tik vienkārši.
  Japāņu modeļa 250 milimetru "Emperor" -2 ir liels slīpums uz korpusa pieres. Un tādas vienveidīgas bruņas pusē tanka, un 200 mm aizmugurē.
  Ir ļoti grūti iekļūt šo tanku augstas kvalitātes cementētajās bruņās.
  Tāpēc meitenes satuvinās. Japāņu spēkratiem nav beigtu sektoru, no kuriem nav rikošeta, tāpēc tos trāpīt ir vēl grūtāk nekā iepriekšējos modeļos...
  Attālums tika samazināts līdz kilometram. Un tas jau ir riskanti. Lev-3 mucas garums ir arī 100 EL. Tas nozīmē, ka tas var izdegt cauri IS-7 pierē.
  INTERVĒTĀJS KŪDĒTĀJĀ - 3
  Šeit visas cerības slēpjas Olgas manevrētspējā. Autovadītāja bija pilnīgi kaila, lai labāk izjustu visu magnētisko un nemagnētisko lauku traucējumus. Un tādējādi izvairieties no indīgiem un nāvējošiem ienaidnieka sitieniem.
  Un viņas medības ir ļoti nopietnas. Astoņi ieroči ir vairāk nekā viens. Viņu tankam jau bija trāpīts piecas reizes, taču šāviņi rikošetā nogāzās pa slīpajām bruņām.
  Olga zem deguna čukst lūgšanu vai pēdējo pasaku. Jūs varat pārvietoties tā, lai šāviņa trieciens būtu mīkstināts, un tas trāpa mazāk nāvējoši.
  Un Svetlana atkal šauj... Nāvīgi ievainotā "Lauva" ceļ augšā! Piektā tvertne ir gatava.
  Meitenes atkal dziedāja korī:
  - Aug milzīga valsts...
  Svetlana nomurmināja:
  - Mirstīga cīņa nacistiem!
  Un tā terminatormeitenes ar kailām kājām ielika jaunu lādiņu slēdzenē. Nav ļoti ātri šaujošs padomju ierocis, bet spēcīgs. Un atkal Svetlana izvelk zeķes un kustina kāju pirkstus. Mehānisms vienmērīgi atlaižas, un tam tiek piešķirta pistoles inerce.
  Un tagad vēl viens "Lev"-2 ir nāvīgi šokēts. Palikušas tikai sešas automašīnas. Bet visbīstamākie un jaudīgākie... Jūs varat ņemt tos ar galvu, vai arī jūs tos varat neņemt. Bruņu racionālais leņķis ir ļoti augsts.
  Bet Svetlana izstaro pārliecību. Tās ir komjaunatnes, kas nozīmē, ka viņas ir dzimušas, lai uzvarētu. Bet šeit atkal lūpas čukst lūgšanu un čaula ir aizsargi.
  Atskan šāviens...
  Ak, šoreiz veiksme novērsās no Svetlanas. Lādiņš atspīdēja no ļoti rūdītas, slīpas virsmas un iekļuva rikošetā. Meitene neapmierināti lēja dedzinošas asaras un šņāca:
  - Neveiksmīgs gājiens... Čaula ir izniekota!
  Attālums starp tvertnēm samazinās. Un ir skaidrs, ka ienaidnieks šaušanas ātrumā ievērojami apsteidz padomju transportlīdzekli un lielgabalu. Taču Olgai izdodas, velkot aiz tanka IS-7, izvairīties no nāvējoša koduma. Un automašīna ar kādu burvestību turas pret ienaidnieka nāvējošo čaulu.
  Bet, lai koncentrētos un labāk atrastu vājo vietu ienaidnieka bruņās, Svetlana čukst:
  - Ar nacistu spēku, tumšs ar sasodīto baru...
  Marusja, masējot strēlnieces basās kājas, nomainīja Oksanu un beidza dziedāt:
  - Lai cēls niknums vārās kā vilnis!
  Svetlana izšauj šāvienu, pabeidzot dziedāt:
  - Ir tautas karš, svētais karš!
  Tātad septītais tanks ir uzvarēts. Viņa tornis tika izmests kā nogriezta nobriedusi baravika.
  Svetlana priecīgi iesaucas:
  - Man nepatīk izšķērdība... Mans pirmais gājiens ir mans pēdējais gājiens!
  Oksana un Nataša ievietoja jaunu šāviņu, un Marusja enerģiski strādāja ar rokām, cenšoties uzlādēt Svetlanu ar enerģiju. Tā viņi izrādījās saskanīgs pāris.
  Svetlana izšauj šāvienu, un astotais tanks aizlido kosmiskajā pazemē.
  Marusja pasmaida un apmierināti čukst:
  - Mans darbs!
  Viņa faktiski veica labu potīšu masāžu. Un tad viņa murrāja kā apmierināts kaķis.
  Ir palikuši četri tanki, trīs no tiem ir gandrīz necaurejami imperatori. Padomju mašīna viņus panāca...
  Svetlana knapi paspēja izvērst lielgabalu, un Augustīna ieslēdza torņa rotāciju... Viņu tanks izslīdēja cauri visiem šķēršļiem un trāpīgs šāviens, pagrieza "Lauvas" bruņas-3... Līdz ar to gandrīz punkts. -blank tika pabeigts ar spēcīgu ienaidnieku. Un tagad palikuši tikai vismazāk neaizsargātie faraoni. Bet karotāji ir gatavi kaujai.
  Svetlana dziedāja:
  - Vēl mazliet, vēl mazliet - pēdējā kauja ir visgrūtākā...
  Veiklās meitenes ielika gliemežvākos. Ja IS-7 būtu nedaudz ātrāks uguns ātrums. Japāņu un būtībā vācu licencētie pusautomātiskie ieroči ar pneimonijas čaumalu padevi ir cits jautājums. Ja padomju laikā pie stūres nebūtu bijusi leģendāra visu meiteņu ekipāža, visus būtu iznīcinājuši samuraju ātrās šaušanas ieroči, pat slepenās Sibīrijas rūdītās bruņas nebūtu palīdzējušas.
  Olga izstiepās uz krēsla, un viņas kailās krūtis pieskārās svirām. Tādējādi viņai ir vieglāk nonākt kaujas transa stāvoklī. Vācu mašīnām bija strauji rotējoši torņi, tie veica pilnu pagriezienu divpadsmit sekundēs. Komjaunatnes karotājiem tik tikko bija laiks pielādēt ieroci. Un Olga pārcēla tvertni.
  Trīs indīgi šāviņi, kas no šāda attāluma bija nāvējoši, trāpīja tikai labajām bruņām un uzsprāga desmit metrus aiz IS-7. Un atbildē Svetlana un Augustīna kopā trāpīja vāciešiem, gandrīz tēmējot uz visneaizsargātāko vietu: korpusa pakaļgalu un cenšoties padarīt bruņu slīpumu minimālu.
  Līdz šim brīdim "imperatora" zaudēšanas gadījumi bija atsevišķi un, kā likums, ne tanku kaujās. Un tad aizdegās desmitā mašīna, un palika tikai divas.
  Visas piecas meitenes sevī sajuta asiņu smaku... Piramīdas tanki notēmēja padomju spēkratu un izsvieda šāviņus. Cik tas ir bīstami... No tāda attāluma lādiņa kodiens ar volframa vai urāna serdi ir nāvējošs kā Indijas odzei degunā.
  Olga sāka svīst no pārcilvēciskas piepūles, it kā būtu ieeļļota ar eļļu. Meitene smagi elpoja un sajūsmā drebēja.
  Oksana un Avgustiņa iemeta vēl vienu čaulu bridžā... Tankā kļuva pamatīgi karsti, un no puskailajām meiteņu miesām pilēja sviedri.
  Svetlana no klasikas izrunā:
  - Izej uz Volgu, kuras stenēšana ir dzirdama, kuras kauli krakšķ no sāpēm! Mēs izraidām vilku kungu viņa pēdējā zemiskajā ceļojumā!
  Un viņa izšāva, un komandieris Augustīns palīdzēja tēmēt ieroci ar graciozas, kailas, meitenīgas kājas palīdzību. Tā kā Svetlanas nogurušās rokas stipri trīcēja...
  Šāviņš rikošetā, un vācu transportlīdzekļi sāka griezties. Tad Olga nosūtīja IS-7, par laimi automašīna bija pietiekami ātra starp briesmīgajiem japāņu, tupus mastodoniem.
  Svetlana pagrieza pistoli un burtiski ar stobru pieskārās ienaidnieka korpusam. Oksanai un Marusjai izdevās iemest lādiņu, steigā starojošā meitene un Gaismas karotājs izšāva. Viņa trāpīja pa ienaidnieka tanka bruņu purnu, gandrīz pieskaroties tai.
  Liela japāņu automašīna dabūja liktenīgu caurumu, bet no stiprās padomju mašīnas tika norauta pat puse bagāžnieka.
  Meitenes pat pārlēca no šoka. Samuraja kaujas komplekts detonēja, un šāviņi sāka eksplodēt.
  Svetlana aizkaitināta iesita sev pa seju un iesaucās:
  - Nu es esmu muļķis!
  Oksana viņai nepiekrita:
  "Jūs nāvējoši iedzelējāt "imperatoru", un ne visi to var izdarīt!
  Svetlana rupji atbildēja:
  - Mazāk banalitātes! Labāk iedod šāviņu ātrāk!
  Augustīns uz to loģiski atbildēja:
  "Tad mūsu lielgabals tiks pilnībā saplēsts." Labākais variants ir atgriezties pie sava un nomainīt stobru. Mums ir jāsaglabā tik vērtīgs auto par katru cenu!
  Svetlana negribīgi piekrita:
  - Jūs esat komandieris un zināt labāk...
  Olga noguruma pilnā balsī teica:
  - Tagad man ir jāizmanto visi spēki, lai sevi glābtu!
  Padomju tanks ieslēdza pēdējo pārnesumu, lai izvairītos no faraona indīgajiem šāviņiem. Ļoti dārgā mašīna bija jāieved jūsu nometnē bez papildu bojājumiem.
  Taču lēmums parādīt faraona pakaļgalu nav tas labākais, jo IS-7 aizmugure ir daudz vājāka par pieri. Un iespēja nomirt daudzkārt palielinājās. Turklāt debesīs parādījās licencētas NEYA-283 uzbrukuma reaktīvas lidmašīnas ar 75 mm gaisa lielgabaliem un nevadāmām raķetēm.
  Un tas ir vairāk nekā nopietni. Ienaidnieks ir eksperts padomju tanku iznīcināšanā, turklāt ļoti ātri. Un viņa ieroči ir tik ātri šaujoši.
  Olgas acis izspiedās no spriedzes, un harizmātiskā Augustīna aktīvi palīdz šoferim. Viņiem ir viens mērķis: izdzīvot par katru cenu. Un viņi mēģinās. Galu galā meitenes ir ļoti pieredzējušas. Pirmās ugunskristības tika piedzīvotas jau 1944. gadā. Nevis uz tanka, bet gan kājniekos. Tiesa, par jaunajiem komjauniešiem un pēc tam pat skautiem pionieriem rūpējās, bet viņi paši vēlējās doties kaujā. Un viņi notvēra Panther 2, negaidīti parādot savu tanku talantu.
  Pēc tam visi baidījās sūtīt meitenes iekšā. Taču viņiem paveicās, viņi noturējās paši, un neviens no viņiem nekad netika nopietni ievainots. Velniem bija tikai skrambas, kuras sadzija, neatstājot rētas uz ādas.
  Augustīna lūdza arī pati pie sevis. Parādījās arvien reaktīvākas, jaudīgākas samuraju uzbrukuma lidmašīnas. "Emperor"-2, kas braukšanas veiktspējā nav zemāks par IS-7, seko viņiem un izšauj.
  Protams, kustībā japāņiem ir mazāka iespēja trāpīt nekā no vietas, taču viņu lielgabals ir aprīkots ar hidraulisko stabilizatoru.
  Ja Augustīna zinātu nākotni, viņa droši vien nožēlotu, ka divdesmit pirmajā gadsimtā datori sāka izšķirt pārāk daudz un cilvēciskais faktors daudzkārt samazinājās. Šī iemesla dēļ divdesmit pirmais gadsimts ir kļuvis par tehnoloģiskās konkurences gadsimtu, nevis par ieroču varoņdarbu. Un tas padarīja karu mazāk interesantu un mazāk varonīgu.
  Un tagad uz viņiem nevēršas dators, bet gan cilvēks. Kas, protams, padara cīņu neticami interesantu un aizraujošu. Un nākotnē drīz piloti vairs nebūs vajadzīgi!
  Augustīns čukstēja lūgšanu un tajā pašā laikā domāja: ja ir Dievs, un kāds Viņš ir? Augustīnam bija lielas šaubas par to, ka Kungs atklāj sevi caur Bībeli. Viņa devās uz apli: jauna ateiste, un ar izcilu atmiņu viņa no galvas zināja daudzas Bībeles kļūdas un pretrunas.
  Kā Dievs savā atklāsmē var būt pretrunā ar sevi? Kā, piemēram, Ābrahāma tēva Teras dzimšanas starpība var būt septiņdesmit pieci gadi, bet sinepju augs, divus gadus vecs augs, var pārvērsties par koku, kura zaros milzīgi putni būvē ligzdas? Vai, piemēram, nesakritības ēģiptiešu gūsta datumos vai kad ķēniņš Dāvids devās pēc šķirsta - sakaut filistiešus vai pirms tam? Un, ja visi Ēģiptes mājlopi gāja bojā, tad uz kādiem zirgiem faraons vajāja Mozu un viņa tautu?
  Jā, Svēto Rakstu kļūdu sarakstu varētu turpināt vēl ilgi. Tāpat arī morāli apšaubāmās etniskās tīrīšanas, ko ebreji veica Vecajā Derībā.
  Nē, Nataša, visticamāk, uzskatīja, ka Bībele un Korāns nav Dieva atklāsme, bet tīri cilvēciskas idejas par Visvareno Dievu. Visvarenais, visticamāk, neatstāja skaidru atklāsmi par sevi. Un katrs cilvēks savu ticību var interpretēt dažādi.
  Personīgi Augustīnu pirms kristiešu ēras visvairāk piesaistīja Rodnoverie, noslēpumainā krievu senču reliģija.
  Ir palicis tik maz pierādījumu un autentisku slāvu Vēdu tekstu. Tas izraisīja doktrīnu nekonsekvenci un strīdus par Rodnoveri. Cita starpā atklāts paliek jautājums: vai mūsu senči bija slāvu monoteisti, vai tuvāki hellēniskajam pagānismam. Un, protams, bija daudz slāvu cilšu, un varbūt Krievijas vietā bija spēcīga valsts: Hiperboreja?
  Daudzi grieķu autori rakstīja par šo spēku Senos laikos. Un, ja cilvēki tic Atlantīdas realitātei, kuru pieminēja tikai Platons, tad kāpēc gan lai viņi neticētu Hiperborejai. Galu galā daudzi autori par to runā.
  Pats vārds Hiperboreja nozīmē: ziemeļu vēja valsts. Tas nozīmē, ka tā atrodas aptuveni tur, kur atrodas mūsdienu Padomju Krievija. Un tas liecina: mūsu Dzimtene ir daudz senāka un kulturālāka, nekā daudzi domā. Un pat piramīdas Ēģiptē cēla mūsu senči. Par to ir daudz zinātnisku pierādījumu un pierādījumu.
  Pirms tūkstošiem gadu krievu senči uzcēla pirmās apmetnes Mēness tālākajā pusē. Viņi nodibināja pilsētas uz Marsa pola, un... Varbūt uz Sīriusa ir krievu apmetnes un ir saglabājusies primārā hiperborejas kultūra. Iedomājieties, ka kaut kur zvaigznēs viņi runā krieviski un pielūdz visvareno Rodu.
  Uz planētas Zeme notika kaut kāda katastrofa, iespējams, kosmiska mēroga, un tā iznīcināja Hiperboreju. Bet tas nevar būt mūžīgi. Visticamāk, ka citās pasaulēs un galaktikās ir Krievijas impērijas. Vai varbūt pat planēta Zeme, vienīgā zemmēness planēta Visumā, kur krievi vēl nevalda?
  Turklāt, iespējams, tādu iemeslu dēļ, kas drīz tiks pārvarēti!
  Kapteinis Augustīns dziedāja sajūsmā;
  Ziniet dzimteni, mēs sargāsim un paplašināsim,
  Dāvināsim bezgalīgas mīlestības okeānu...
  Zem vienotās, svētās Krievijas karoga -
  Lai mani pēcnācēji spēlējas ar smiekliem!
  Un pašā pēdējā pantā tvertnē kaut kas uzliesmoja. Gaiss-zeme raķete taranēja padomju tanka jumtu un eksplodēja iekšā.
  Apkalpe ar skaistām meitenēm tika iemesta mežonīgā, ripojošā, ugunīgā un metāliskā viesulī.
  Andrejs redzēja, kā padomju cilvēki cīnījās ar samurajiem. Sieviete tanka apkalpe, četras meitenes, ar novecojušu T-34-85 dodas cīņā pret japāņu mastodoniem. Taču viņu drosme un varonība ir pret samuraju tehnisko pārākumu. Šeit ir duelis, japāņu tanks "Tanako" ar 88 mm ieroci, nokopēts no vācu "Tiger". Priekšējās bruņās un bruņojumā tas ir pārāks par padomju transportlīdzekli. Tikai uz kuģa pastāv iespēja tikt trāpītam.
  Meitene šofere Nikoleta spiež basas kājas uz pedāļiem un manevrē, lai nepieļautu, ka viņu notrieca smags japāņu šāviņš, kas lido ar ātrumu virs kilometra sekundē. Meitene ar plikiem papēžiem jūt savu mašīnu, lai gan ārā vēl nav pārāk silts. Ir tikai 1. maijs, un Sibīrijā notiek kaujas, un vietām ir sniegs. Taču karotāja zina, ka tikai tādā veidā, atbrīvojot kājas no apaviem, viņa iegūs jūtīgumu, kas viņai ļaus kļūt vienotam ar mašīnu. Un tad ienaidnieka smagā sešdesmit piecu tonnu tanka jaudīgākais lielgabals būs bezspēcīgs.
  Garām paiet japāņu gliemežvāks, un Nikoleta zem deguna nomurmina:
  - Kurš pieradis cīnīties par uzvaru... Lai dzied kopā ar mums...
  Andželīna ir strēlniece, viņa ir arī basām kājām un mīļa. Viņa ir tik rudmate ar matiem rītausmas krāsā. Viņš rāda ieroci un šauj... Vajag izsist ienaidnieku no redzesloka... Viņas šāviņš atsitas pret pistoles apvalku - cūkas purns, satricinot ienaidnieku. Nē, viņi vēl nevar iespiesties 200 milimetru pierē, taču ir pierādījuši, ka šauj precīzāk. Un viņu padomju mašīnas ātrums palielinās. Viņa ir pēdējā ātrumā, un Nikoleta pat paguva pastiprināt dīzeļdzinēju.
  Arī ekipāžas komandiere Nataša, dabīgā blondīne, ir ļoti skaista gan figūrā, gan sejā ar vīrišķīgu zodu. Viņš apvieno radio operatora pienākumus, kas ļāva samazināt apkalpi no pieciem līdz četriem un palielināt munīcijas slodzi tvertnē.
  Gaišmatainā Sofija lādējas. Šeit visas četras meitenes ir skaistas un ar minimālu apģērbu: lai būtu ērtāk. Turklāt tvertne sasilst kustības laikā un kļūst karsta iekšpusē.
  Andželīna smaidot saka:
  - Tauta un armija ir vienota!
  Japāņu mašīna atkal nospļaujas, bet nevar trāpīt. Lai gan tas fotografē, izmantojot izcilu optiku. Meitenes dziedāja korī:
  Tas mums ir vārds Dzimtene,
  Lieliska, bezgalīga Krievija...
  Meitenes ir vienkārši augstākās klases
  Un galvenais Staļins ir mūsu varonis-mesija!
  
  Padomju Savienības sarkanā karoga valstī plīvo,
  Un pionieri dzied savu kori...
  Mēs vēlam savai Tēvzemei labu -
  Ir vieta mirdzošajā paradīzē!
  
  Mēs pacelsim PSRS augstāk par pasauli,
  Viņš kļūs par piemēru visiem gadsimtiem ilgi...
  Velti ļaunais kungs izcēla zobus,
  Lai piepildās krievu sapnis!
  
  Krievija, tu esi skaistākā pasaulē,
  Visumā nav skaistākas valsts...
  Mums ir līdzvērtīgs polis, ūsains čehs,
  Tēvzeme dos cilvēkiem laimi!
  
  Mēs mīlam savu valsti no visas sirds,
  Lai gan tajā ir daudz problēmu...
  Es nomiršu ar prieku par savu Krieviju,
  Erceņģelis mani sagaidīs ar bargu skatienu!
  
  Cik labi mums ir mierīgi dzīvot pasaulē,
  Tomēr karš atkal ir uz sliekšņa...
  Un dzīve ir plāna kā zīda pavediens,
  Un pat dievi ir nežēlīgi pret cilvēkiem!
  
  Es lūdzu, svētais Kristus, piedod man,
  Ka viņš ir grēcīgs un nav tīrs ticībā savā sirdī...
  Un man nav pat divdesmit gadu...
  Un nāve jau klauvē pie mūsu durvīm!
  
  Nepārrauj svēto stīgu,
  Mēs ļoti lūdzām Dievu būt uzticīgam...
  Viņš apsolīja: Es gāzīšu sātanu -
  Un jūs kalpojat mātei Krievijai!
  Pēdējā līnijā Andželīna iedzina čaulu tieši japāņu "Tiger" sānos, dibenā starp korpusu un tornīti. Munīcija detonēja un tanks sāka eksplodēt. Meitenes priecīgi čīkstēja. Un viņiem bija jauns ienaidnieks - japāņu pantera. Mašīna bija ātra un arī steidzās tikt tuvāk.
  Nikoleta kliedza:
  - Mūs sauc trompete!
  Un viņa pavilka sviru. Japāņi rīkojās drosmīgi, bet neapdomīgi. Neskatoties uz ieroča šaušanas ātrumu un hidrauliskā stabilizatora klātbūtni, samurajs nešāva pietiekami precīzi - viņš netrāpīja. Un meitenes, atraisījušas zemi, iedūra to labajā pusē. Un viņi unisonā iekliedzās:
  - Bet Pasaran!
  Tāpēc trešais tanks iznāk viņus sagaidīt. Satricina 128 mm bagāžnieka pistoli. Bet tas meitenes nemaz netraucē. Viņi pārvietojas visos ātrumos, un viņu tanks pat lec kā spārnots. Un karotāji dzied pilnā sparā:
  - Mūsu varonīgais spēks... Gara spēks un gribasspēks!
  Un tad Andželīnai, rudmatei tikai peldkostīmā, izdodas nošaut tā, ka viņas šāviņš trāpa ienaidnieka ieroci. Japāņi to arī izdarīja, zaudēja mucu, kļūstot bezpalīdzīgi. Un tagad viņam nepalīdzēs pat spēcīga visaptveroša aizsardzība. Virtuozā Andželīna iedzina šāviņu korpusa apakšējā daļā - starp rullīšiem. Un japāņu astoņdesmit tonnu smagais mastodons sāka plosīties un sabrukt lauskas. Viņa tornis vēl kādu laiku turējās, tad noplīsa un sagrieza nogriezto celmu.
  Meiteņu tanka apkalpe smējās un dziedāja:
  - Cīnītājam ir varonīgs izskats, kuru vēlaties uzvarēt - vienā rāvienā!
  Nākamais karotāju upuris bija pašpiedziņas lielgabals ar 310 mm lielgabalu. Terminatora meitenes dziedāja:
  - Viburnum, irburnum, ak, kas par irbene, irbene!
  Un Andželīna nosūtīja lādiņu pašā pistoles vēderā. Japāņu pašpiedziņas lielgabals eksplodēja, un tikai veltņi no kāpurķēdēm izklīda uz visām pusēm. Acīmredzot samuraji kaut ko tādu nebija gaidījuši!
  Krievu ciemos ir drosmīgas sievietes!
  Nataša pat dziedāja savā mirdzošajā balsī:
  Mūsu Krievijā ir sievietes,
  Cik viegli ir lidot ar lidmašīnu...
  Kas ir visskaistākais no visiem Visumā -
  Joka pēc nogaliniet pretinieku!
  
  Viņi ir dzimuši, lai uzvarētu -
  Lai pagodinātu Rusu gadsimtiem ilgi!
  Galu galā mūsu vectēvi -
  Viņiem nekavējoties tika sastādīta armija!
  Un piektā japāņu automašīna "Panther" saņēma čaulu kāpurķēdē un ar inerci kustībā taranēja samuraju "Tiger". Tādējādi viena padomju dāvana nosūtīja divus japāņu mastodonus uz nākamo pasauli.
  Un krievu meitenes joprojām cīnās gaisā. Uz novecojušā Jak-9 pilote Marija veic fantastiskus pagriezienus, bezbailīgi metoties pret japāņu reaktīvo dzinēju odiem.
  Marija ir ļoti skaista meitene - medus blondīne, un arī cīnās tādā pašā peldkostīmā. Tāda ir viņu mode: vesela virkne meiteņu, kuras cenšas pat ziemā iztikt ar minimālu apģērbu un staigāt un cīnīties basām kājām. Bet tas ir tik efektīvi. Kailais ķermenis jūt tehniku, jūs nekad nejutīsit šos tērauda un spārnotos zirgus kombinezonā.
  Lūk, japāņu iznīcinātājs krīt, atstājot aiz sevis kūpošu asti. Un meitene saka:
  - krievu bruņinieks uz mežoņu ceļiem,
  Es noslaucīšu Tēvzemes ienaidniekus no zemes virsas!
  Un tas notiek neskatoties uz ienaidnieka milzīgo pārākumu bruņojumā, ātrumā un, iespējams, pat manevrētspējā. Bet augstākie spēki dod priekšroku skaistām meitenēm. Un karotāji dara īstus brīnumus debesīs un uz zemes, pat ja izmanto novecojušus ieročus.
  Un tā Marija ar visveiklāko manevru guļ uz spārna un izslīd starp divām japāņu lidmašīnām. Un viņš sūta gaisa šāviņus, aizdedzinot imperatora lidotāju astes. Lai gan samuraji ir spēcīgi gaisā, viņiem nav laika reaģēt uz tik veiklām kustībām. Jo lidmašīna un pati pilote būtībā ir viens vesels. Viņa dejo starp gaisa lielgabalu strūklām, kā dejotāja starp kobrām.
  Lūk, ko nozīmē īpaša treniņu metode - šodien tu cīnies ar japāņiem, bet rīt tu sper Vācijai pa dupsi.
  INTERVĒTĀJS FURĒRĀ-4
  Un tagad Alvīna pamanīja vācu piramīdveida tanku, kas pārvietojās pa sniega kupenu. Jaunākais transportlīdzeklis ar 105 mm lielgabalu. Tam ir ļoti liela saskares zona ar augsni, un tai nav paplātes. Tādējādi šai tvertnei ir augsta manevrēšanas spēja, pat labāka nekā trīsdesmit četrām. Pusautomātiskā lielgabala ar izcilu optiku laba uguns ātrums, attālums un uguns precizitāte padara šo tanku par karali kaujas laukā. Vissvarīgākais ir necaurlaidība, pat ja šauj no sāniem un aiz slazda.
  Alvīne skrēja pēc vācu mašīnas. Basās kājas ir vieglas un piemērotas, lai stutētu pa sniegu. Tātad, iespējams, tas ir jauki. Un jaunā karotāja būtībā joprojām ir meitene. Viņa ļoti vēlas lēkt un gāzties.
  Bet tagad viņa... Vācu tanks apstājās. Viņš ir mazliet priekšā baskājainajam karotājam, un muca trīc. Blondīne terminatore paātrina skriešanu. Tagad lietas var kļūt interesantas. Kā izrādījās, tas patiesībā sākās. Viens ūsainais Fricis gribēja uzpīpēt.
  Nav brīnums, ka viņi saka: smēķēšana saīsina dzīvi! Šajā gadījumā tā jāsaprot kā nekļūdīga patiesība.
  Tātad patiesībā, pirms cigarete vēl nebija satrūdējusi un Fricis bija paslēpies tvertnē, Alvīne ar kailajiem noslīpēto kāju pirkstiem izmeta ledus lauskas. Un gals iedūra fašistu tieši saules artērijā. Frics, aizrizdamies ar asinīm, sāka nokarāties. Lūkas vāks atrodas pakaļgalā un ir ievelkams, lai bruņās neradītu neaizsargātus punktus. Un jāatzīst, ka tas nav patīkami nacistiem.
  Asinis ir rūgtas, it īpaši, ja pats tās izlej! Un fašists lēja ne tikai patiesību, bet arī dedzinošas asaras.
  Otrs nacists izbāza galvu no lūkas... Albīna meta viņam ar akmeni. Viņa to meta ar roku, bet arī ļoti precīzi, tā, ka lauskas salūza. Un jaunākā dizaina piramīdas tvertnē ir tikai divi apkalpes locekļi. Jo viss ir automatizēts, un pašu mašīnu vada kursorsvira. Nu, ļoti līdzīgi tiem, ko izmanto spēļu konsolēs.
  Alvīne izmeta vāciešu līķus un svilpodama sacīja:
  - Ienaidnieka līķis labi ož, bet tik un tā smird! Drauga līķis nesmird, bet nelabi ož!
  Pēc šādas retoriskas frāzes kareivīgā meitene un jaunā burve Erosa pārvietoja savu tanku, meklējot mērķus. Ir pēdējais laiks medīt fašistu radības. Citādi šie Krauti dabūja visiem līdz galam.
  Alvīna juta, ka drīz uzdursies tanku kolonnai. Piramīdas tvertne, lai ko teiktu, joprojām ir retums. Tātad jums būs jātiek galā ar acīmredzami vājāku ienaidnieku, tāpēc uzmanieties no krautiem.
  Un šeit nāk kavalkāde. Četras tvertnes "Tigers"-3 - "Royal Tigers" ar nelielu tornīti un sablīvētu izkārtojumu. Kaut kas līdzīgs "Panther"-2 palielinātā formā. Trīs Tiger-2 tanki un seši Lev-2 transportlīdzekļi. Tas kopā veido trīspadsmit. No tiem visbīstamākie ir "Lions"-2 ar 105 mm lielgabaliem.
  Bet piramīdveida tankam ir lielgabals ar stobra garumu 100 EL. Un tas nozīmē, ka šī tvertne ir stilīgākā un biedējošākā.
  Te Alvīna pavērš ieroci uz priekšā ejošo "Lauvu". Jaunais karotājs atceras maģiskos paņēmienus. Jums precīzi jāievieto sadursavienojums starp tornīti un korpusu. Tad pat no nesasniedzama attāluma ienaidnieka transportlīdzeklis sadalīsies.
  Šķiet, ka šāviņš lido ļoti lēni. Un tagad stūrains cūkas purns "Lauva" ar izliektu torni sadalās un sāk eksplodēt.
  Alvīna priekā dziedāja:
  - Mēs cīnīsimies par gaišu rītdienu... Skūpstīsimies!
  Un automātiskais lielgabals lādējās pats. Karotāja-burve atkal izšāva, izmantojot savus graciozos kāju pirkstus. Un vēl viens ievainots "Lauva" sasvērās un piecēlās.
  Alvīna paņēma un atkal dziedāja:
  - Falanga - simts leģioni! Falanga nav nekas pret viņiem!
  Lūk, ko nozīmē maģiskais talants! Un apgūt lietišķo maģiju. Burve meitene pati visu jūt un redz. Ķermenis reaģē pirms prāta.
  Izveicīgs pagrieziens un klikšķis. Un ceturtais "Lauva" jau ir atradis pavadu Hadesā.
  Atlikušie vācu tanki atklāja uguni. Viens čauls pat trāpīja Bruņurupucim, bet gandrīz viss rikošetā. Ļoti slīpas bruņas piramīdveida tankā. Un, lūk, piektais "Lauva" iekāpj zārkā no kausētām zāģu skaidām.
  Alvīna pat ņirgājoties dziedāja:
  - Nu, ja šņabi taisīsi nevis no zāģu skaidām. Ar paģirām Krautiem simts pudeles pie sāniem!
  Un meitene izplūdīs smieklos...
  Tagad viņi viņai atkal sita, bet tas bija tikai zvana un ne pārāk apdullinošs. Un tagad pēdējais "Lauva" tika iedzīts ugunīgā stendā. Visbīstamākie ir 105 mm Ļvovas lielgabala šāviņi. Tigers ir 88 mm lielgabali, kuriem būs vājāka iespiešanās spēja. Bet tie ir arī ārkārtīgi bīstami T-34-85, jo īpaši ņemot vērā padomju transportlīdzekļu bruņu pazemināto kvalitāti.
  "Tīģeris"-3 ir visvairāk aizsargātais, taču tas nevar pretoties "Bruņurupuča" 105 mm lielgabalam. Atkal Alvīne šāva ar basu kāju. Neskatoties uz četru kilometru attālumu, viņa ne reizi nav palaidusi garām.
  Un viņa raidīja nākamo šāvienu uz "Tiger"-2 modernizētā modifikācijā, izmantojot rozā mēli. Vācu tanks sāka eksplodēt kā uguņošanas kaste. Turklāt kastes gabali atkal eksplodēja gaisā, izšļakstoties mazos gabaliņos.
  Meitene mežzinis bija lieliskā noskaņojumā un viņa sāka dziedāt;
  Elfu pasaulē ir arī pūķis,
  Viņš plīvo kā spārnots piekūns...
  Ja ienaidnieks ir lemts kaujai -
  Tas vienkārši nepaliek labāk!
  
  Ja sapņu zeme ir vēl skaistāka -
  Kur rudens ir arī zelta straume...
  Un sātans skaļi smejas,
  Lūdzam arī viņam zināšanas!
  
  Tici man, trollis arī nav nelietis,
  Kļavas aprēķins ar smaržīgo putnu ķiršu...
  Nogalini sevī dusmas, bruņinieks -
  Kļūsti par lielu humānistu sirdī!
  
  Skaistums un skaistums laukā -
  Karaļu kaudzes mirdz zeltā...
  Skrienot basām kājām pa pļavu,
  Puišiem siltajā maijā labi!
  
  Un ko burvis vēlas?
  Skrāpējiet uz gaišiem audekliem...
  Lietus stiprāks uz zemes,
  Lai padarītu to vienkārši nesalīdzināmu!
  
  Mēs savāksim pērļu putekļus no pasaules,
  Kļūsti par rasu par spilgtāko smaragdu...
  Pasaka izrādīsies patiess stāsts,
  Un realitāte kļūs par brīnišķīgu brīnumu!
  
  Mūs bieži ieskauj meli,
  Meli dažreiz lieliski uzplaukst...
  Pāri laukam steidzas vārna -
  Inferno apdraud paradīzes brīnumu!
  
  Kas ir liels Tēvzemē un kurš ir mazs,
  Mēs esam dzimuši vienkārši milži!
  Pats Visvarenais mums ir iezīmējis ceļu,
  Kur ir flamingo, pelikāni spalvās!
  
  Un mēs sasniegsim tādus augstumus
  Kādu diženumu mēs nezinām!
  Mūsu devīze ir gan godīga, gan augsta,
  Laimē Ābelu iznīcina Kains!
  INTERVĒTĀJS KŪDĒTĀJĀ -5
  Bet ar ticību jūs varat pārvietot kalnus. Šeit uz priekšu parādījās licencēti Panther-2 modeļi, kas izgatavoti no vācu modeļiem. Tie ir necaurlaidīgi padomju lielgabalam pierē, ar 150 mm slīpām bruņām. Bet pati Alvīne ir krustcelēs. Un meitene šauj, tieši pie kāpura. Saņēmusi sitienu, "Panther"-2 pāriet uz sāniem un taranē savu kaimiņu. Un abi transportlīdzekļi ar 88 mm lielgabaliem eksplodē. Tajos esošie šāviņi reaģē uz satricinājumu.
  Alvīna apmierināti čīkst:
  - Rezultāts divi - nulle mūsu labā! Es atveru savu kontu!
  Un karotāja turpina šaut, viņa ir pārsteidzoša savā bikini. Un pats galvenais, tankā ir tikai viņa un šofere Nikoleta, tā, kura tik smalki jūt savu mašīnu ar plikām zolēm. Bet viņi ir uzkrājuši tonnu šāviņu un spēj nogādāt viesuļvētras spēku uguni, lai nogalinātu. Un meiteņu kailie papēži burtiski dūc un ir apsārtuši no spriedzes un lēkāšanas!
  Alvīne atkal ar vienu šāvienu izlaužas cauri kāpurim, saduras ar diviem japāņu tankiem un saka:
  - Palielinām pārsvaru: četras nulles!
  Cik skaista ir šī meitene. Viņai ir tik daudz žēlastības un asprātības. Viņš atkal ieliek čaulu aizslēgā, izšauj un saka:
  - Krievu bruņinieks no sāpēm nevaid...
  Tā ir taisnība, bet japāņiem ir par ko vaidēt: viņu divi tanki atkal sadūrās.
  Alvīna ķiķina un piebilst:
  - Viņa kodolzobens nav biedējošs!
  Un atkal šāviens, no kura saduras vēl divas japāņu mašīnas. Kāda meitene: īsta, unikāla cīnītāja. Alvīna atstarotāja mirkšķina sev. Viņai ir ļoti jautri. Galu galā viņš dara labu darbu: atbrīvo savu valsti. Un kā viņa tagad vēlētos daudzkārt palielināt spēkus.
  Terminatora meitene dzied:
  - Viņš nenoslīks melnajā caurumā!
  Un viņš šauj tā, ka japāņu tanks tiek uzmests, un saduras uzreiz trīs transportlīdzekļi.
  Un Alvīna piebilst:
  - Viņš ir plazmā, viņa gars neizdegs!
  Un no viena trieciena trasē saduras vēl trīs automašīnas. Tik forša ir Alvīne - augstākās šķiras karotāja.
  Un meitene turpina sevi uzmundrināt un pat noliecas tvertnē ar niknumu un aizrautību.
  Šeit tas atkal izspļauj lādiņu, kas ar matemātisku precizitāti trāpa ienaidniekam.
  Tas padara meiteni vēl vairāk un vairāk ieslēgtu. Viņas niknums kļūst neizmērojams, un viņas varonība pārspēj visas uzslavas.
  Apvalks atkal lido, radot upurus, un mežsarga meitene sāk dziedāt:
  - Aizbildinoties...
  Viņa vēlreiz izšāva un entuziastiski turpināja:
  - Humānisma mērķi!
  Atkal precīzi un meistarīgi sitot no tālās distances un turpinot dziedāt:
  - Tā paradīze...
  Tad atkal precīzs šāviens, un trīs degoši tanki.
  - Būvē uz zemes!
  Tad vēl viens kadrs un virtuozās dziedāšanas turpinājums:
  - Klintone pārgāja uz fašisma ceļu...
  Un atkal trīskāršs sitiens:
  - Templi uzcēla sātana švaki!
  Meitene kļuva arvien sajūsmā. Lai gan viņa cīnījās ar japāņiem, viņa dziedāja tieši par Ameriku:
  - Kur bērni izklaidējās...
  Un atkal precīzs šāviens, saspiežot kopā tankus. Un turpinājums:
  - Izaudzis asiņainu ķermeņu kalns!
  Meitene pagriezās un ar neatlaidīgu entuziasmu turpināja:
  - Nav biedējošākas vietas uz planētas!
  Un atkal metiens, šoreiz viens pret otru sastādot licencētos Tigers-2.
  - Pasaule tiek pārdalīta!
  Ranger Girl turpināja entuziastiski dziedāt:
  - Bērna asinis plūst pār viņa vaigu!
  Un, kamēr šaušana turpinās:
  - Viņa dzīve tika saīsināta!
  Un atkal sitot japāņiem, viņš turpina:
  - Meiteņu galva noripojās!
  Un atkal, izvairoties no gliemežvākiem, velnmeitenei izdodas izšaut un dziedāt:
  - Viņas māte deg netālu!
  Meitene, turpinot šaut, dzied tālāk:
  - Dienu un nakti viņi nemitīgi bombardē!
  Alvīne atkal nokliedza un turpināja:
  - Žēl bez kauna!
  Sarkanmatainais velns atkal iegrūda un turpināja:
  - Tāpēc, ka Klintone kļuva par žigolo!
  Un, sagraudama savus pretiniekus, viņa pabeidza pantu:
  - Visa valsts mirst!
  Alvīna ir lieliska savā skaistumā un rotaļīgumā. Viņas kadri ir vienkārši kaut kas unikāls un izteiksmīgs - ja tā var raksturot šāviņa lidojumu. Rudmataina meitene, tas ir īsts brīnums.
  Un viņas balss, kas sašķeļ telpu:
  -Kā nacisti, NATO karavīri...
  Alvīne ar entuziasmu turpināja:
  - Viņi iznīcina sievietes un bērnus!
  Karotājs entuziastiski piebilda:
  - Ļaunie bendes un pretinieki!
  Pēc tam karotāja iecirta no visa spēka un izšāva četrus tankus uzreiz.
  - Jūs nevarat uzlikt ķēdes slāviem!
  Karotājs entuziastiski turpināja, kļūstot arvien satraukti:
  - Naktī un no liela attāluma!
  Alvīna ar pieaugošu entuziasmu sasmalcināja ienaidnieka tankus un dziedāja:
  -Tu vari bombardēt Serbiju!
  Karotāja aizraušanās kļuva arvien intensīvāka:
  - Vandaļiem taču atmaksa nāks!
  Un pantiņa beigas ar jaunu četru tanku sadursmi no trāpījuma vienā sliežu ceļā.
  - Mēs barbarus smagi sitīsim!
  Alvīne atkal smaidīdama izšāva, atsegdama ilkņus:
  - Mēs, slāvi, esam trīssimt miljoni!
  Pērkonains šāviens un turpinājums:
  - Mēs vienmēr pratām cīnīties!
  Šoreiz ar vienu šāvienu tika iznīcināti tikai trīs tanki, bet veseli divi "Emperor" tanki!
  Un caururbjoša dziesma, šūpojoši vārdi:
  - Hitlers tika izmests Sodomas tumsā!
  Un tad ar asprātību un taktu. Un arī ar vērīgu aci:
  - Spārdīsim arī Klintonei pa sāniem!
  Un kādas dziesmas mudž galvā Terminatora meitenei Alvīnei:
  - Ja mēs visi sadodamies rokās!
  Pēc tam meitene sāka dziedāt vēl jautrāk:
  - Mēs varam sagraut Pentagonu!
  Un izšāvusi tā, ka uzreiz eksplodēja pieci tanki, viņa pabeidza:
  - Mēs pamodīsimies no elles aizmirstības! Mūsu NATO lepnumu nevar nogalināt!
  Tā arī tankiem pienāca gals. Alvīne ievilka kaislīgās acis un murrāja no hita dziesmas:
  - Un es mīlu meitenes, es viņas sapulcināšu... Es viņas vadīšu pa sērfošanas līniju!
  Un atkal mežonīgi smiekli. Sieviete mežzinis pamirkšķināja kādam viņas redzeslokā. Un tad viņa apturēja savu automašīnu un gaidīja kaujas komplektu. Viņa slavēja Nikoletu:
  - Jūs ļoti labi kustējāties, mūs ne reizi nesasita!
  Blondīne pieticīgi atbildēja rudmatei:
  - Noteikti ne tādā veidā. Pāris reizes čaumalas mums trāpīja, bet aizlidoja prom. Par laimi, T-34-85 bruņas ir virsmas rūdītas un labi rikošetē!
  Alvīne ar starojošu smaidu uz lūpām teica:
  - Amerikāņu tankiem ir viskozākas bruņas, un tie rikošetē sliktāk. Un tagad tikai mēs paklupsim uz daļu no okupētās ASV teritorijas.
  Un mežsarga meitene pievērsa acis jaunajam komjaunatnes vadītājam, kurš piegādāja munīciju. Jaunais vīrietis no mulsuma nosarka, un Alvīne uzlika roku viņam uz ceļgala un berzēja viņa kailo ādu, jo zēnam bija šorti. Viņš nosarka stiprāk. Alvīna nolaizīja pilnās lūpas, it kā ieraudzītu greznu trauku. Skaists komjaunietis, joprojām bez bārdas, ar sārtu seju, iespējams, jaunava, cik tas ir velnam vilinoši. Un viņa pieķērās viņam. Bez apmulsuma, griežoties juteklīgā virpulī. Kamēr viņi kravāja, Alvīna nesavtīgi strādāja, galvu noliekusi. Tad viņa piecēlās un ar baudu laizīja lūpas, ņurdot:
  - Cik brīnišķīgi būt ar tevi, tu esi mans varonis!
  Un atkal karavīrs ielēca tankā, lai turpinātu darboties kā varonis pret Japānu. Sarkanā armija jau tuvojās Vladivostokai. Pasaule tajā ir mainījusies un kļuvusi dusmīgāka. Jā, PSRS zaudēja Otro pasaules karu fīrera sitiena dēļ. Bet PSRS tagad cēlās no ceļiem.
  Un tā Alvīna iesaistījās kaujā ar japāņu pašpiedziņas lielgabaliem tankā. Un viņš šauj vēlreiz, nepalaižot garām. Bet ar pašpiedziņas ieročiem ir grūtāk, jo tie stāv nekustīgi. Bet vai tas var sajaukt rudmataino velnu? Nevar būt! Viņa arvien niknāk sūta šāviņus. Šeit ir licencēts "Sturmtiger", saraustīts un lauskas izkaisītas dažādos virzienos, apgriežoties un salaužot pārējos pašpiedziņas ieročus.
  Alvīna izcēla zobus un dziedāja:
  - Tas tā, tas tā! Meitene ir kļuvusi par sātanu!
  Un te atkal šāviens "Sturmtigra" lielgabala vēderā. Un tas plīsa kā burbulis, sadaloties ļoti daudzos fragmentos. Vairāki no viņiem gandrīz sasniedza padomju tanku. Nikoleta veikli manevrēja, lai izvairītos no šāviņu triecieniem, no kuriem daži sver četrus simtus. Alvīne tomēr mēģināja tikt ienaidniekam priekšā.
  Šeit ir amerikānis, licencēts Patons. No tā fragmenti izkliedējas visos virzienos.
  Alvīna smejas un rūc:
  - Dzimtenes himna sirdīs un iemiesojums sapņos!
  Alvīna atkal šauj un sit, atkal dzirkstīdama ar zobiem...
  Bet no augšas parādās ienaidnieka uzbrukuma lidmašīnas. Kustības laikā tie šūpojas, un no spārniem tiek piekārtas raķetes. Alvīne bez apmulsuma šauj uz ienaidnieku ar 85 mm lielgabalu. Saņēmusi "dāvanu", samuraju uzbrukuma lidmašīna tiek sadalīta gabalos un ar šrapneļiem ietriecas duci tuvumā lidojošo lidmašīnu.
  Alvīna paņēma un dziedāja:
  - Un samurajs nolidoja zemē... Zem tērauda un uguns spiediena!
  Un atkal upuris bija Sturmtiger, kas ražots saskaņā ar Vācijas licenci, ar 400 mm raķešu palaišanas iekārtu.
  Un kā uzsprāgst, it kā krīt vakuumbumba. Bet ir foršākas automašīnas. Piemēram, ne visizplatītākais "Sturmmaus" - ar 650 mm raķešu lielgabalu. Tas tiešām ir ierocis un mašīna, kas sver divsimt tonnu. Uz viņu ir bail pat skatīties.
  Taču Alvīna tikai priecājas, ka sastapusi tādu spēku. Tikai šāvieni no šāda lielgabala ir ārkārtīgi bīstami. Pat ja tas atsitas simts metru attālumā, tas var nojaukt torni. Bet karotāja, paļaujoties uz savu intuīciju, sūtīja šāviņu lielā attālumā lokā. Un dāvana lidoja pa gaisu un ietriecās pašā bagāžnieka centrā. Un kā Šturmmaus pērkons. Fragmenti lido uz visām pusēm, un tanki un pašpiedziņas lielgabali tiek mesti desmitiem metru augstumā. Likās, ka zemes garoza būtu atvērusies un no zem zemes būtu izlēkuši dusmīgi dēmoni.
  Tiek atraisīts uguns un tērauda viesulis, kas visu griež un salauž.
  Alvīna to paņēma un ar entuziasmu dziedāja:
  Pasaulē ir brīnišķīga, lieliska valsts,
  Kurā bērni dzīvo laimīgi un pārpilnībā!
  Lai viņa piedzimst darba grūtībās,
  Bet viņa kļuva par labāko uz visas planētas!
  
  Galu galā tu esi mana dārgā tēvzeme,
  Lielo ezeru un milžu valsts!
  Mūsu dzimtenes tautas ir ģimene -
  Un, protams, ir dīvaini viņu nemīlēt!
  
  Krievija ir lielākā no valstīm -
  Lai visums ir zem jums!
  Bet tad pārsteidza nāves viesuļvētra -
  Kas notika ar manu svēto dzimteni!
  
  Vardarbīgs fašisms pārņēma to,
  Pilsētas tika nodedzinātas, un ciemati palika pelnos...
  Viltīgais revanšisms izlika zobus,
  Tēvzemes laimīgās dienas ir pagājušas!
  
  Bet krieviem nebija jāzaudē drosme,
  Kā zemes sāls, ziedošā Tēvzeme!
  Mēs savāksim spēcīgu armiju kaujai -
  Nāk laikmets - laime, komunisms!
  
  Mēs cīnījāmies pret ļauno baru uzbrukumu,
  Sasita turkus, sita arī poļus...
  Sātana leģioni gāja
  Mēs uzvarēsim lietu, vētru un puteni!
  
  Tiksim līdz Berlīnei - vismaz fašisms,
  Izdevās apvienoties ar aizjūras...
  Un asins straumes plūda lejup,
  Sejas uz ikonām ir kļuvušas skumjas!
  
  Ticiet man, mani pareizticīgie,
  Dieva paradīzē būs vieta kritušajiem,
  Krieviju nevar nozagt par rubļiem -
  Es skatos uz Jēzu ar lūgšanu!
  
  Es ticu, ka Viņš nāks, un rītausma uzausīs,
  Krievijas karogs spīdēs pār pasauli!
  Visi cilvēki ir kā viena ģimene,
  Negodīgais brālis Kains vaid Gehennā!
  
  Visvarenais Dievs uzmodinās visus mirušos,
  Un tas pacelsies pāri Tēvijas kara zvaigznēm!
  Planēta ir monolīts kolektīvs,
  Lai gan pavisam nesen tas kūpēja dūmos!
  
  Visuma mala, zini, ka esi cīnītājs,
  Sasniedziet kosmosa karavīra robežas!
  Cīņa ir īsta paradīze
  Ja kaujās uzvar krievs!
  
  Bērni dzims, dēli aizies,
  Tu kļūsi par vectēvu - mūžam jaunu miesā!
  Ticības bruņinieks būs foršs uz visiem laikiem,
  Neskaitot, uzkrājot mēness mūžu!
  INTERVĒTĀJS FURĒRĀ-6
  Šodien ir zīmīga diena: 1947. gada 23. februāris. Padomju karaspēks ir gandrīz pilnībā ieņēmis Aļasku un iekļuvis Kanādā. Tur cīnās arī izcili karotāji. Piemēram, Sibīrijas meitenes uz novecojuša, bet joprojām lietojama T-34-85.
  Precīzāk, šeit parādījās jau pazīstamās četras meitenes, kas kalpo krievu dieviem: Alena, Alvina, Nataša un Nikoleta. Viņiem bija aizliegts izmantot maģiju, tāpēc viņi bija spiesti cīnīties kā parastas tanku apkalpes. Bet meitenes joprojām izcēlās. Viņi cīnījās tikai bikini, un meitenes kailās kājas nebaidījās no sala.
  Citi padomju karavīri brīnījās: Aļaskā ir ziema, bet burvīgas meitenes basām kājām skraida pa sniega kupenām un nemaz nejūtas auksti.
  Bet lielie četri zināja, ko dara. Viņu kailās zoles bija saskarē ar sniegu un pārnesa Zemes mātes enerģiju uz viņu figūrveida ķermeņiem. Tas karavīram deva spēku...
  Tundra, sniega kupenas, mūžīgais sasalums. Padomju tanks, salīdzinoši augsts ar novecojušu izkārtojumu. Viņa muca ir diezgan liela un bieza. Alena karājās pie tā, lai ar basām kājām noturētu bagāžnieku un ar plaukstām grābtu sniega kupenas. Tātad meitene: Beloboga kalpam tas patīk labāk. Viņa spēlējas sniegā...
  Arī amerikāņu karavīri ir auksti. Ne velti krievi ziemā gūst lielus panākumus. Tradicionālais Sherman vēl nav izņemts no ražošanas. ASV viņi paļaujas uz kvantitāti. Katrā uzbrukumā un pretuzbrukumā piedalās daudzi tanki un pašpiedziņas vienības. "Sherman" 5 M joprojām var konkurēt ar T-34-85, un pat tam ir garstobra lielgabals, kas lielā stobra garuma dēļ ir nedaudz caurdurošāks. Tātad meitenēm priekšā grūts uzdevums.
  Tagad viņu tvertne virzās uz priekšu, un Nataša, sēžot pie automašīnas stūres, veikli manevrē: cenšas izvairīties no sitieniem. Un gliemežvāki lēkā gan augšā, gan lejā, kā plēsīgās piranjas, slīdot pa gaisu. Centieties no tiem izvairīties. Jāteic, ka leģējošo elementu trūkuma dēļ padomju tanku bruņu kvalitāte ir slikta un tā nenodrošina atbilstošu aizsardzību.
  Taču no fašistu nometnes izbēgusī Alvīna sāk šaut ar ieroci. Viņa redz visu vissīkākajās detaļās un ļoti skaidri. Garīgā bilde ar Šermaniem un Peršingiem, kas slēpjas slazdā. Precīza Černobogas kalpone, viņa šauj kratošā automašīnā, kurai trūkst hidrauliskā stabilizatora. Vāciešiem gan faraonam, gan lauvai ir uzstādīti hidrauliskie stabilizatori, kas paaugstina šaušanas efektivitāti braukšanas laikā. Un amerikāņiem ir hidrauliskie stabilizatori uz visām tvertnēm, izņemot smagākās, kur lielais pistoles kalibrs to apgrūtina.
  Šajā ziņā padomju tanku celtniecība manāmi atpaliek. Pat T-54 nav hidrauliskā stabilizatora, kas palielina šaušanas efektivitāti. Kā ar iepriekšējo modeli?
  Bet pati Alvīna pie tanka stūres ir pasakaina skaistuma velniņš. Un visas četras meitenes: vienkārši jaukas. Viņi atspiež kailās kājas pret bruņām un uztver garīgas sajūtas, it kā būtu gaismas karalienes. Kādas tās ir maģiskas meitenes: viņas var un zina daudz.
  Alvīne izšāva šāvienu un dziedāja no mūsdienu romantikas:
  - Nezinu, kas notika... Bērnišķīgi smiekli ir ļoti skanīgi... Un baskājas meitenes jau skrien pa peļķēm!
  Viņas izsistais Peršings sāka smēķēt, izdalot smirdīgus gredzenus. Viņi virpuļoja kā indīgas čūskas. Un Alvīna piemiedza saviem partneriem, Alena iemeta čaulu. Nataša, Peruna kalpone, brīdināja:
  - Šeit slazdā atrodas jaunākais pašpiedziņas lielgabals "Lincoln", ar 32 mārciņu lielgabalu... Jābūt uzmanīgākam.
  Visu zinošā Nikoleta uzreiz pļāpāja:
  - Pašpiedziņas lielgabals "Lincoln" ir amerikāņu licencēta kopija no angļu pašpiedziņas lielgabala "Tortilla". Ieroča raksturlielumi : frontālās bruņas 228 mm. Lielgabala kalibrs 94 mm, samērojams ar bruņu caurduršanas "Royal Tiger". Un vēl trīs ložmetēji...
  Alvīna rupji nogrieza savu partneri un pat mēģināja pakustināt pliko papēdi degunā, kliedzot:
  - Es pats pazīstu!
  Nikoleta iesmējās, atzīmējot:
  - Ir lieliski, ja tev ir zināšanas... Bet tehnoloģijās es esmu lielmeistars, un tu esi ļaunuma zināšanās!
  Alvīne izšāva vēlreiz, noraujot tornīti no Šermana un, pieceļoties kājās, atzīmēja:
  - Manas zināšanas ir fundamentālākas, jo ļaunums nāk arī no tehnoloģijām. Un es jums iesaku labāk - neizcelties!
  Alena, lai nodzēstu alus pakaišus, ieteica:
  - Tagad ļaujiet man nošaut sevi!
  Un kalpone, pareizāk sakot, Baltā Dieva meita, parādīja, ka dominējošais labums nemaz neliedz viņai šaut. Turklāt sitiens bez garām. Šeit karotāji cīnās visaugstākajā līmenī.
  Meitenes kustina savu tanku un virzās uz priekšu. Bet tajā pašā laikā viņi neaizmirst dziedāt.
  Alvīne aizdedzināja uguni bez "piena":
  - Zem svētā...
  Alena turpināja, arī šaujot:
  - Brīvība!
  Nataša, apstiprinot šaušanu, lakoniski teica:
  - Pasaulē!
  Alvīne izšāva bez pagātnes mājienas, turpināja:
  - Draudzībā!
  Alena čīkst, urīns:
  - Laimē...
  Nataša, cilpa, pabeidz:
  - Un mīlestība!
  Alvīne turpina ar patosu pie sirds:
  - Spilgtā starā...
  Alena, izšaudama šāvienu, paceļ:
  - Tautas saplūst...
  Nataša vēsi šauj, piebilst:
  - Lai kliedētu tumsu priekšā!
  Alvīna, turpinot šaut, saka:
  - Krievija, visas pasaules valstis...
  Alena izšāva un turpināja izdzīt apburošo patosu:
  - Aizstāvēja!
  Nataša, arī veicot paukošanās izrāvienu ar šāviņu, turpināja:
  - No iebrukumiem...
  Alvīne izšāva un šņāca:
  - Elles siseņi!
  Alvīna sadala "Sherman", turpināja:
  - Un ar tavām krūtīm...
  Nataša, tikusi galā ar Peršingu, sacīja:
  - Piesegts!
  Alvīna rēca, zobus atlaidusi un plēsīgi šaudīdama:
  - Visas tautas...
  Alena arī šāva ar basu kāju un piebilda:
  - Māte zeme!
  Nataša braši izšāva ar lielgabalu un turpināja:
  - Atkal nepatikšanas...
  Precīzi šaujot Alvīna ar elpu turpināja:
  - Karājas...
  Alena izšāva šāvienu un iesaucās:
  - Asins upes!
  Nataša aizdedzināja un teica:
  - Tas uzliesmoja...
  Alvīnas nagi, šņukstēja:
  - Augstprātīgs naids!
  Alena, arī šaudama, gandrīz raudot, piebilda:
  - No ugunsgrēkiem, asinīm...
  Nataša izšāva un ņurdēja:
  - Asaras un bēdas!
  Alvīna atlaida dāvanu un nošņāca:
  - Mūsējais sten...
  Alena paņems un rēks:
  - Mūsu dārgais...
  Nataša pamāja ar galvu un pabeidza:
  - Valsts!
  Alvīne viņai iesita atbildē un atkal nošņāca:
  - Bet nē...
  Alena izšāva un teica:
  - Krievu gars...
  Nataša piesita amerikāni un pabeidza:
  - Spēcīgāk!
  Alvīne izšāva vēlreiz un turpināja:
  -No sevis drupām...
  Alena spēcīgi izšāva un novilka līniju:
  - Mēs atdzīvināsim!
  Nataša atkal dauzīja un čīkstēja:
  - Krievu karotājs...
  Alvīna parasti sadanuv, nomurmināja:
  - Paņem zobenu...
  Alena iedeva naglu un norūca:
  -Ātrāk!
  Nataša, meistarīgi šaujot, sāka:
  - Mēs stāvēsim...
  Alena, nikni sita, turpināja:
  - Un atkal....
  Alvīna nags, pabeigts:
  - Mēs uzvarēsim!
  Pēc tam meitenes apstājās. Viņi klusēdami nošāva vēl duci tanku, pēc tam dzirkstošais velns Alvīne, atkal šaujot, dziedāja:
  - Zem svētā...
  Alena, šaujot, turpināja:
  - Reklāmkarogs...
  Nataša izšāva lādiņu gan tiešā, gan pārnestā nozīmē:
  - Krievija!
  Alvīna, šūpodama ķermeni un mētādama čaumalas, ņurdēja:
  - Pasaulē...
  Alena metās tālāk, šaudama:
  - Laimē...
  Nataša nosita uz pozitīvas nots un pabeidza:
  - Un mīlestība!
  Alvīna to vēlreiz pieķēra un turpināja:
  - Saulē...
  Alena, iesitot Pēršingu ar čaulu, iekliedzās:
  - Rejs...
  Nataša, neatvairāmi šaudīdama uz Šermani, iesaucās:
  - Viņi saplūst...
  Alvīne, it kā raidītu lādiņu, skarbi pabeidza:
  - Tautas!
  Alena, šaudama, mirgojoši piebilda:
  - Ellē tumsa...
  Nataša viņai iepļaukāja un teica:
  - Tas šķirsies...
  Alvīne atkal šķībi nošņācās:
  - Tālu prom!
  Reindžeru meitenes šāva un smējās vēl piecas minūtes. Šajā laikā tika sadedzināti trīsdesmit pieci amerikāņu tanki. Un tad viņi atkal turpināja dziedāt.
  Kā vienmēr, pantu un toni noteica ugunīgais velns:
  - Mēs atvērām...
  Alena atlaida un piebilda:
  - Tautām...
  Nataša braši piesita un izpļāpāja:
  - Planētas!
  Alvīna sagrieza Šermani un pasmaidīja:
  - Telpā...
  Alena, arī sūtot čaulu, norūca:
  - Ceļš!
  Nataša trāpīgi, tāpat kā Robins Gūts bikini, iemeta dāvanu un iekliedzās:
  - Uz nezināmo...
  Alvīne ātri uzlika gan lādiņu, gan pikantu šāvienu;
  - Mirama!
  Un Alena, šaujot, sāka aust jaunu strofu:
  - Varonība...
  Nataša izmisīgi piekodināja un turpināja:
  - varoņdarbi...
  Un jautrā Alvīne, kā parasti, notrieka Peršingu un atdeva beigas:
  - Dziedāts!
  Alena, tikusi galā ar Šermani, sacīja:
  - Tātad...
  Nataša tviterī ierakstīja:
  - Dzēst...
  Alvīne izsaucās ar vārdiem un izšāva ar šāviņu uz pašpiedziņas pistoli "Ragana":
  - Uz visiem laikiem...
  Alena arī nosūtīja čaulu un izdeva:
  - No nāves...
  Natašai bija pēdējais šāviens un vārds:
  - Rēta!
  Tika iznīcināts amerikāņu tanku pulks. Lincoln pašpiedziņas lielgabals, neskatoties uz visām tā bruņām, arī saplīsa, kad to trāpīja padomju lādiņš: jums jāzina, kur trāpīt, lai droši to trāpītu un sadalītu. Terminatora meitenes redzēja spēka līniju koncentrēšanos un pārrāvumus bruņās. Jūs nevarat viņus maldināt vai pārspēt... Bet viņi var pārspēt ikvienu, kuru vēlaties.
  Alena ar bažām atzīmēja:
  - Vai munīcijas papildināšana mums nenāktu par ļaunu?
  Nikoleta, šī rotaļīgā un izglītotā Svaroga meita, ķiķināja un atzīmēja:
  - Tātad tu nesaprati? Mums ir neaizstājams šāviņš. Mēs varam šādi pārspēt gandrīz bez pārtraukuma!
  Agresīva kā izsalkusi pantera, Alvīna iekārīgi nobolīja acis un iesaucās:
  - Sekss bez pārtraukuma... Tas ir lieliski!
  Šeit ugunsdzēsēja gribēja vēl kaut ko izpļāpāt, bet pēkšņi viņi pārcēlās uz augstu kalnu. Viņu priekšā jāja milzīgs ugunīgs varonis sarkanā zirgā. Turklāt zirga zelta nagi tika atvairīti no mākoņiem.
  Frisky Alvina bija pirmā, kas saprata, kas tas ir, un, nokritusi uz ceļiem, iesaucās:
  - Ak, visvarenais un visuresošais Černboga... Piedod mums!
  Ugunīgais varonis smējās pilnā sparā:
  - Kaķis zina, kura speķi ēda... Taču šoreiz jāsoda Nikoleta, kura, neskatoties uz aizliegumiem, izmantoja maģisku artefaktu: neaizstājamu šāviņu!
  Zilmatainā Ranger meitene kaprīzi atcirta:
  - Jūs aizliedzāt mums izmantot jebkāda veida kaujas maģiju, taču šāds ierobežojums neattiecas uz artefaktiem!
  Černobogs skaļi iesmējās un nikni sacīja:
  - Neizliecies par muļķi. Aizliegums attiecās uz visa pārdabiskā izpausmēm. Lai gan jūsu precizitāte pārsniedz cilvēka spējas, tas joprojām notiek ar parastiem cilvēkiem. Un neaizstājamā čaula... Vārdu sakot, tu esi sodīts... Un lai Sarkanā armija cīnās ar Ameriku bez tevis!
  Šajā fragmentā Alvīna pēkšņi dzied no slavenā hita:
  - Neesi muļķis, Amerika.
  Dodiet mums Krimu pēc iespējas ātrāk...
  Ka Kubana, Sevastopole ir divas bankas -
  Tomēr mēs uzvarēsim NATO ...
  Tomēr mēs uzvarēsim NATO ...
  Un četras meitenes lēca, zibinot basām kājām ...
  
  
  BASKĀJĀ PANTERA
  Gerda Kronšteina bija iesaistīta darbā pie "Panther"-2 izveides. Slavens un ļoti skaists karotājs ar trim partnerēm: Šarloti, Kristīnu un Magdu. Meitene novietoja dzinēju un transmisiju kopā, šķērsām un priekšā tvertnei, tādējādi saglabājot labu transportlīdzekļa vadāmību un samazinot tā augstumu līdz diviem metriem. Rezultātā "Panther"-2 izrādījās "Tiger"-2 bruņas tikai ar lieliem bruņu plākšņu slīpumiem, tā ieročiem, bet sver tikai četrdesmit piecas tonnas. Tas ļāva Panther-2 sākt masveida ražošanā četrdesmit trīs gadu rudenī, pirms jaunā spēkstacija bija gatava.
  Turklāt 88 mm 71 EL lielgabalu trūkuma dēļ Panther 2 tika izlaists ar 75 mm lielgabalu, kas sver tikai 42 tonnas, ar zemu siluetu un spēcīgām bruņām. Tādējādi vāciešiem bija lieliski aizsargāts tanks. Korpusa piere atradās 40 grādu leņķī pret horizontāli un tās augšējo 150 milimetru daļu nebija caurstrāvojis neviens prettanku ierocis, tāpat arī apakšdaļa 120 milimetru . 185 mm torņa piere bija noliekta 50 grādu leņķī un bija diezgan zema un šaura, tajā arī nekas nevarēja caurdurt.
  Tiesa, sānu bruņas ir 82 mm - lai arī nedaudz vājas zem nogāzēm. Bet transportlīdzekļi bija diezgan mobili un labi aizsargāti, un tornītis veica pilnu apgriezienu desmit sekundēs! Tas ir, meitenes izgatavoja tanku, kas gandrīz bija piemērots militārpersonām. Vienkārši pievienojiet nedaudz vairāk sānu, bet... Šeit jūs varat uzstādīt 90 mm bruņu plāksnes uz lauka. Un tā noteikti ir "Pantera", to nevar uztvert no jebkura leņķa.
  Jaunais tanks parādīja izdzīvošanu un efektivitāti cīņās. Jau pretuzbrukuma laikā pie Žitomiras Krauts spēja dot Panther-2 otro dzemdību.
  Šī iekārta izrādījās efektīva un salīdzinoši mobila. It īpaši, kad tam bija gatavs 900 zirgspēku dzinējs. Kaujās piedalījās Gerdas tanka ekipāža.
  Neskatoties uz aukstumu, četras vācu meitenes cīnījās basām kājām un bikini.
  Gerda izšāva 88 mm lielgabalu. Viņa no attāluma caururba padomju tanka frontālās bruņas un nošņāca:
  - Lai kobra ir gatava lēkšanai!
  Tad arī Šarlote nošāva. Sasmalcināts trīsdesmit četri. Viņa norāva sev torni un tviterī ierakstīja:
  - Slava Tēvzemei.
  Nākamā Kristīna šāva ļoti precīzi. Uztriecās padomju tankam. Un viņa čivināja:
  - Par ienaidnieku iznīcināšanu!
  Tad Magda izšāva ar basu kāju. Viņa ietriecās padomju automašīnā un dziedāja:
  - Sapnis ar basām kājām! Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un viņa piemiedza saviem partneriem.
  Četri cīnījās ļoti rezultatīvi. Un pašā pirmajā kaujā viņa izsita vairāk nekā trīsdesmit padomju tankus. Karotāji ir ļoti dedzīgi cīnītāji, kurus var uzskatīt par supermeniem.
  Gerda tik spēcīgi sita padomju tankus, ka pat rēca:
  - Es esmu vilkacis ar tērauda zobiem!
  Vācu pretuzbrukums bija spēcīgs un griezīgs. Un jaunajiem tankiem bija sava loma.
  Turklāt Krauts atvilka vairāk spēkus no Francijas, tāpēc skaidrs, ka ziemā desantu nebūs.
  Rezultātā viņiem izdevās atgūt Kijevu un pat izveidot pāris kabatas, nogriežot padomju karaspēku no Dņepras.
  Situāciju pasliktināja fakts, ka sabiedrotie apturēja ofensīvu Itālijā, baidoties no lieliem zaudējumiem, un neiebruka Neapoli. Tas arī ļāva Fricim atvēlēt daudz nozīmīgākus spēkus pretuzbrukumam.
  Rezultātā padomju karaspēks cieta nopietnu sakāvi, un vācieši nostiprinājās Dņeprā.
  Ziema pagāja salīdzinoši mierīgi. Padomju karaspēks mēģināja virzīties uz priekšu pie Ļeņingradas, bet tur jau gaidīja. Un viņi spēja atvairīt uzbrukumu.
  Pavasarī sabiedrotie devās ofensīvā Itālijā. Bet viņus sagaidīja spēcīgs ienaidnieka pretuzbrukums. Un beidzot izsists, no kontinenta.
  ME-262 parādīšanās sērijā nopietni mainīja spēku līdzsvaru.
  Šis transportlīdzeklis izcēlās ar lielu ātrumu virs 900 kilometriem stundā, jaudīgiem ieročiem un izturību, un tam bija spēcīgas bruņas. Salīdzinoši lielais svars samazināja transportlīdzekļa manevrēšanas spēju, bet tā ātrums ļāva aizbēgt aizmugures aizvēršanas gadījumā, un spēcīgi ieroči ļāva ienaidnieku notriekt vienā piegājienā.
  Līdz 1944. gada jūnijam dienestā jau bija vairāk nekā tūkstotis šādu cīnītāju, un viņi parādīja sevi kā īstus zvērus. Viņi mocīja ASV un Lielbritānijas lidmašīnas gaisā kā panteru gazeles.
  Situāciju pasliktināja fakts, ka Staļins uz militārā darba fona ļoti saslima un zaudēja apņēmību. Sarkanā armija devās uz aizsardzību, kas ļāva vāciešiem pārcelt vairāk spēku uz Franciju.
  Un varēja sagaidīt tikai sabiedroto ofensīvu un nosēšanos Normandijā un Port de Kalē. Un gudrākais Rommels, kurš saņēma ārkārtas pilnvaras no Hitlera, sagatavoja savam sabiedrotajam mānīgu slazdu.
  Turklāt debesīs parādījās daudzfunkcionālais lidaparāts TA-152, Focke-Wulf turpmākā evolūcija. Šī mašīna bija arī labāka lidojuma raksturlielumos: ātrāka un manevrējamāka nekā Focke-Wulf, un tajā pašā laikā smagi bruņota un labi aizsargāta. Viņa burtiski mocīja savus sabiedrotos debesīs.
  Parādījās arī pašpiedziņas lielgabals E-10. Arī šeit Gerda un viņas komanda darīja visu iespējamo. Mašīna izrādījās tikai 1,1 metru augsta, sverot desmit tonnas ar 400 zirgspēku dzinēju, un priekšējo bruņu biezums ļoti lielā leņķī bija 82 milimetri. Šāds transportlīdzeklis pat varētu atspoguļot IS-2 šāviņu ar galvu. Un pamēģini, iekāp tādā mazā velniņā diviem apkalpes locekļiem.
  Pašpiedziņas pistoles mazais izmērs, zemā redzamība, lielais ātrums un manevrēšanas spēja padarīja transportlīdzekli ļoti efektīvu. Un tajā pašā laikā to bija vienkārši un lēti ražot.
  Un apkalpes locekļi tajā atradās guļus stāvoklī.
  Normandijā sabiedrotie iekrita Rommela sagatavotajās lamatās. Mēs saņēmām graujošu sakāvi. Vairāk nekā miljons karavīru un virsnieku tika sagūstīti vien. Pilnīgs nokauts.
  Pēc tam Čērčils atkāpās no amata. Un Rūzvelts piedzīvoja sirdslēkmi un saslima.
  Pēc tam sabiedrotie, kurus arvien vairāk vajā vācu zemūdeņu flote, noslēdza ar krautiem pamieru. Bet Staļins tikai septembrī uzsāka novēlotu ofensīvu centrā. Bet Krauts to jau gaidīja.
  Viņiem bija izvietoti lieli spēki.
  Un pat likme uz IS-2 sevi neattaisnoja: kopš Panther-2 pēc 900 zirgspēku dzinēja uzstādīšanas kļuva manevrējamāks un ātrāks. Un tas bija aprīkots ar 90 mm ekrāniem, kas atspoguļoja visus padomju tanku šāviņus.
  Protams, pašpiedziņas lielgabals E-10 ir ļoti labs. Viņai viss ir uz vietas un ātri pagriežas. Katru reizi nomainot visvairāk aizsargāto frontālo daļu. Un sāni ir 52 mm, plus veltņi. Bet jūs varat pakārt laukā 90 mm ekrānu. Un tad tu viņu tik viegli nepaņemsi.
  Un, protams, Gerda un viņas tanka apkalpe uz Panther 2 piedalās Sarkanās armijas virzības atvairīšanā.
  Šīs ir dažas brašas meitenes.
  Viņi cīnās, kā vienmēr, basām kājām un bikini. Šī ir viņu vizītkarte.
  Šeit Gerda nosūtīja šāviņu, izmantojot savus kailos kāju pirkstus. Viņa no liela attāluma sadauzīja T-34 un dziedāja:
  - Es esmu lielisks vilks!
  Šī ir pusplika viksa!
  Tad Šarlote šauj, meitene arī ir basām kājām un ļoti forša. Viņš ar mērķtiecīgu sitienu notriec padomju mašīnu un čīkst:
  - Slava manai kareivībai!
  Šeit Kristīna iesaistās cīņā.
  Pēc tam viņš ar kailajiem kāju pirkstiem nospiež sviru un atkal atlaiž šāviņu. Sit ienaidniekam. Salauza padomju pašpiedziņas pistoles bruņas.
  Un tad Magda apsēdās pie skata. Meitene ir ļoti spēcīga un skaista. Un viņš arī izmantos basās kājas, lai vērstu ieroci uz sevi un sistu viņu. Šoreiz tas iznīcinās IS-2 frontālās bruņas.
  Un ka tas ir tikai 100 milimetrus garš un bez sasvēršanās racionālos leņķos.
  Meitenes šeit ir trakas. Un viņi neļauj Staļina ērgļiem nolaisties. Padomju karaspēka uzbrukums beidzās.
  Gerda, avarējusi SU-85, asprātīgi atzīmēja:
  - Mūsu armija ir spēcīga, tā iekaro pasauli!
  Un ar basām kājām viņš var nospiest kursorsviras pogas.
  Bet paši Frici uzbrūk, bet arī padomju karaspēks ir spēcīgā aizsardzībā. Vācieši virzījās uz priekšu trīsdesmit līdz četrdesmit kilometrus un apstājās. Tika apmainīti vēl sitieni. Tika izliets daudz asiņu. Janvārī Sarkanā armija virzījās uz priekšu centrā, taču nespēja tikt uz priekšu.
  1945. gada martā Fritz sāka ofensīvu no centra uz dienvidiem, apejot spēkus, kas atradās aiz Dņepras.
  Un šeit Krautiem bija zināmi panākumi. Viņiem bija daudz aprīkojuma, īpaši E-sērijas tanki, jo īpaši E-50 izrādījās ļoti veiksmīgs. Ar pistoli 105 mm un stobra garumu 100 EL, kura augstums ir mazāks par diviem metriem, un frontālās bruņas 250 mm un sānu bruņas 170 mm, pie racionālām nogāzēm. Tvertne ir briesmonis, taču, pateicoties Gerdas ģēnijam, transportlīdzekļa svars nepārsniedza sešdesmit tonnas, un dzinējs tika uzstādīts ar 1500 zirgspēku gāzes turbīnu.
  Un ofensīvas laikā tieši Gerdas ekipāža pārbaudīja pirmo no jaunākajām mašīnām.
  Protams, Panther 2 joprojām ir Trešā Reiha galvenā tvertne, un šādu transportlīdzekļu ir ļoti daudz. Un viņi ielaužas padomju aizsardzībā.
  Gerda ir lepna un sīksta meitene, ļoti mežonīga savā uzbrukumā. Ir arī četri no viņiem basām kājām un bikini.
  Skaista karotāja, vispār super, bet ļoti zemiska, jo grib nogalināt padomju cilvēkus.
  Gerda šāva, izmantojot kailos kāju pirkstus. Viņa no attāluma trāpīja tankam IS-2, iekļūstot padomju transportlīdzeklī.
  Pēc tam skaistule ķērca:
  - Par manām dusmām!
  Tad Šarlote izšāva no liela attāluma. Un arī izmantojot basas kājas. Sit padomju trīsdesmit četri. Viņa norāva savu torni un iekliedzās:
  - Es esmu visbaisīgākā no vācu meitenēm!
  Un kā šī rudmatainā viksa mēli rādīs.
  Tad Kristīna trāpīja ar šāviņu. Meitene ļoti cīnās. Un arī basām kājām. Padomju pašpiedziņas pistoli trāpīja šāviņš. Sit ienaidniekam. Un viņa dziedāja:
  - Es esmu briesmīgākā pasaulē
  Es nogalinu visus cilvēkus kā svītru,
  Un tiem, kas nevēlas dzīvot mierā,
  Mēs viņiem izdarām hara-kiri!
  Viņai trāpīja arī Magda, šī skaistule ar zeltainiem matiem. Viņa sasita automašīnu, jaunāko SU-100, un rībojās:
  - Uzņemsim savus ienaidniekus un sasmalcināsim tos pulverī!
  Un protams šī vāciete šauj ar plikiem kāju pirkstiem.
  Jā, četri ir ļoti agresīvi un kaujinieciski. To nevar tik vienkārši apturēt.
  Nacisti izlauzās cauri frontei un spēja sasniegt padomju karaspēka aizmuguri.
  Sarkanā armija pameta kreisā krasta Ukrainu un Donbasu. Tad rudens kauju laikā Sarkanā armija bija pilnībā spiesta atkāpties aiz Donas. Tur ar lielām grūtībām tika nostabilizēta aizsardzības līnija.
  Populārākais padomju mastodons, atšķirībā no reālās vēstures, bija SU-100.
  Šis pašpiedziņas lielgabals ir diezgan efektīvs un viegli izgatavojams. Un tā lielgabals varēja radīt vismaz dažas problēmas vācu tankiem.
  Tāpēc nacistiem neizdevās balstīties uz saviem panākumiem. 1945. gada ziema pagāja stabili. Tad pavasaris.
  1946. gada maijā nacisti pārcēlās uz Maskavu. Tas bija izmisīgs mēģinājums pēc iespējas ātrāk izbeigt karu. Tikmēr Japāna tika pakļauta ASV armijas kodoluzbrukumiem. Jau ir nomestas septiņas atombumbas, un visi ir pārliecinājušies, cik nopietni ir šie kodolieroči. Tāpēc Hitlers steidzās pēc iespējas ātrāk izbeigt karu austrumos.
  Skaidrs, ka pēc Japānas okupācijas ASV uzņemsies arī Vāciju. Tātad 15. maijā sākās izšķirošā ofensīva pret Maskavu.
  Un, protams, vācieši uzbruka Gerdu un viņas komandu. Tomēr Krautus gaidīja nepatīkams pārsteigums.
  Tātad bez vācu četriniekiem kaujā iesaistījās arī padomju četrinieki.
  Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana sēdēja uz tanka IS-7, kas bija pirmais PSRS vēsturē, un gatavojās kaujai.
  Šīs meitenes bija basām kājām un bikini, arī ļoti skaistas un seksīgas!
  Un šie četri sāka iznīcināt vācu transportlīdzekļus, pat milzīgo E-50.
  Nataša bija pirmā, kas izšāva ar kailajiem kāju pirkstiem, meitene entuziastiski iesaucās:
  - PSRS labā!
  Un viņas apvalks iekļuva vācu tankā.
  Nākamā Zoja fucked. Meitene ar zelta matiem, viņa izmantoja baso kāju, lai palaistu jaunu šāviņu. Sasmalcināja fašistu mastodonu.
  Pēc tam meitene kliedza:
  - Par Staļinu!
  Un kā daiļava smiesies no sirds.
  Tad mērķtiecīgais Augustīns ņēma un izšāva. Viņa ir šī rudmatainā karotāja, it kā šauj uz ienaidnieku. Viņš noplēsīs tornīti no Panther 2 un čauks:
  - Slava Krievijai!
  Un viņš parādīs savu mēli.
  Bet ar pliku kāju pirkstu palīdzību, kā Svetlana iepļaukās. Meitene ir ļoti forša un skaista. Viņa sasita E-50 bruņas un iesaucās:
  - Par maniem sasniegumiem un PSRS!
  Šķiet, ka meitenes ir ļoti foršas un ar humora izjūtu. Viņi ļoti enerģiski kulj šos fašistus. Tātad ir skaidrs, ka ienaidnieki nevar pretoties IS-7.
  Nataša izmantoja savus kailos kāju pirkstus, lai šautu uz ienaidnieku. Viņa salauza Frici gabalos un saplēstās lauskas un čīkstēja:
  - Par lielo Krieviju!
  Zoja ir arī gudra meitene. Viņa to paņēma un ļoti precīzi trāpīja ienaidniekam. Viņa sagrāva E-50 torni un tvītoja:
  - Padomju Krievijai!
  Un viņa to darīja, protams, ar plikiem kāju pirkstiem.
  Tad Augustīns izšāva, viņa trāpīja nacistiem. Un tad ar basu kāju viņa sūtīja vēl vienu, nāvējošu šāviņu.
  Tad viņa tviterī ierakstīja:
  - Slava Tēvzemei!
  Tālāk cīnījās Svetlana. Viņa bija sirsnīga un skaista meitene. Viņa mērķēja uz ieroci ar kailajiem kāju pirkstiem. Viņa izšāva un sasita fašistu gabalos un dziedāja:
  - Un pirmais atkausētais ielāps sapnī redzu Staļinu, un mana dzimtā Krievija ir nosēta ar līķiem!
  Meitenes šeit cīnījās ar lielu neatlaidību. Un viņi rīkojās ārkārtīgi agresīvi.
  Nataša šāva uz nacistiem ar plikiem kāju pirkstiem un ierunājās:
  - Par komunisma diženumu!
  Zoja arī spārdīja ienaidnieku, sadauzīja Frici ar basām kājām un čīkstēja, atlaižot zobus:
  - Par Lielo Staļinu!
  Augustīna šāva uz ienaidnieku, iedūra E sērijas tanku.Viņa arī izmantoja kailos kāju pirkstus, iesaucoties:
  - Par lielāko Krieviju!
  Svetlana, turpinot šaut, atzīmēja un ar pliku papēdi nospieda sprūdu, kas automātiski noslēdzās:
  - Par PSRS uzvarām!
  Meitenes ļoti spītīgi cīnījās ienaidnieka uzbrukuma priekšgalā. Arī vācieši šajā brīdī bija diezgan novārguši. Īsāk sakot, viņu uzbrukums Maskavai neizdevās.
  Viņi zaudēja simtiem tūkstošu karavīru un tanku. Taču arī Sarkanā armija bija izsmelta. Abas puses bija ārkārtīgi nogurušas. Un 1946. gada vēlā rudenī sākās miera sarunas.
  ASV piedāvāja iespēju: katrs patur sev to, ko izdevies notvert.
  Hitlers, baidīdamies no kodolbumbas un pakļauts nogurušās vides spiedienam, piekrita. Kara noguris Staļins arī izteica vēlmi panākt šāda veida kompromisu.
  Abas valstis bija pārgurušas un nogurušas... Bet Staļinam tomēr izdevās nokaulēt sev vairākus desmitus kilometru centrā, kur vācieši bija izveidojuši bīstamus ķīļus. Bet krauti saglabāja savus iekarojumus dienvidos gar Donas upi un ziemeļos gar Ļeņingradu.
  Notika apmaiņa. Krievija ir izlauzusies cauri koridoram uz Ļeņingradu, apmaiņā pret somiem par dažām teritorijām Karēlijā.
  Tā viņi nolēma, abas puses. Turklāt Hitlers bija spiests atcelt antisemītiskos likumus un piešķirt ierobežotu pašpārvaldi okupētajām teritorijām. Un pretī tika atjaunotas ekonomiskās saites. Taču Trešajā Reihā turpināja uzkrāties pretrunas.
  Pēc Hitlera nāves 1956. gada novembrī Trešajā reihā sākās cīņas par varu un pilsoņu karš. PSRS atdeva Hruščova vadībā iepriekš zaudētās zemes, atjaunoja iepriekšējās robežas, un fašistu impērija sabruka.
  Tātad kopumā stāsts par AI beidzās. Kā redzat, fašisms pasaulē neiesakņojās, bet PSRS pat pastāvēja ilgāk nekā reālajā vēsturē. Ņikita Hruščovs bija pie varas ilgāk, jo kļuva par nacionālo varoni, kurš atdeva Staļiniem iepriekš zaudētās zemes. Un viņam izdevās veikt reformas, izveidojot tautas vēlēta PSRS prezidenta amatu. Un pēc Ņikitas tas izdevās nevis Brežņevam, bet gan Šelepinam, un PSRS gāja daudz labāk nekā reālajā vēsturē. Un viņš kļuva par varenāko un spēcīgāko lielvalsti. Taču Ķīna palika kapitālistiska un sabruka proamerikāniskās varas apstākļos. Debesu impērijas ziemeļu daļas kļuva par PSRS daļu, un daudz kas mainījās.
  Bet tas prasa atsevišķu stāstu...
  
  DARTS VADERS VS ERDOGANS
  Dārta Veidera flagmanis līnijkuģis, kas atgādināja milzīgu dzelzi, tuvojās planētai Zeme. Aiz viņa pārvietojās citi kuģi, kas atnesa galaktikai nāvi un satriecošos Visuma pamatus no vienas antipasaules uz otru. Stūra, kosmosa Situ impērija. Un blakus tām racionalizēta, līdzīga plēsīgajām piranhām - Stelzanāta totalitārais veidojums.
  Divus metrus garš slepkava maskā ar platiem pleciem un lieliem ragiem uz ķiveres nikni dārdēja:
  - Tu nevari aizbēgt, Lūks Skaivoker! Vai nu tev, vai man, bet mums abiem nav vietas galaktikā!
  Augumā un plecu platumā ne zemāka par Dārtu Veideru, izliektā un atlētiskā Lira Velimara aktīvi satricināja savu lielisko krūšutēlu. Meitenes ģenerāles kaujas tērps bija absolūti caurspīdīgs un neslēpa nevienu viņas muskuļotā, meitenīgā ķermeņa iezīmi. Karotājas bronzas āda bija nevainojami gluda, un viņas sprauslas dzirkstīja prožektoru gaismā kā rubīni.
  Dārts Veiders paskatījās uz skaistuli ar mantkārīgu skatienu. Divzvaigžņu ģenerālis Stelzāns (kosmosa impērija, kas ir tik asinskāra un pakļauta iekarošanai, ka, salīdzinot ar tās fona, melnādaino situ spēks ir nevainīgs mazulis!), izskatījās izaicinoši seksīgs.
  Bet ko viņš var darīt, nelaimīgais invalīds? Vai izmantot kibernētisko protēzi?
  Lira, pārtvērusi viņa domas, uzvarošā tonī teica:
  - Nekrīti izmisumā, mans draugs... Uz Zemes ir Zālamana gredzens, kuram piemīt tik spēcīga maģija, ka, salīdzinot ar to, Lūka Skaivolkera spēks ir tikai cigarešu dūmu straume!
  Dārts Veiders, vardarbīgi izlaidis gaisu no maskas, ķērka:
  - Vai es spēšu iegūt sev īstu, dzīvu ķermeni?
  Lira, kuras muskuļu bumbiņas braši ripoja zem bronzas ādas, smejoties sacīja:
  - Džinni un ifriti var visu! Tā ir vara pār Visumu!
  Dārta Veiders dziedāja neregulāri:
  - Jā, nelaimīgais Visums ir sasalis,
  Ir neskaitāmi ļauni džini!
  Zālamana nīstais gredzens -
  Palaida un nocirta galvu!
  
  Bet ziniet, ka Vaders noteikti nav bandinieks,
  Un jūs nevarat staigāt zem jūga mūžīgi ...
  Pārvērš ļaunos ienaidniekus par uguns zīmogiem,
  Viņš kļūs par pasauļu valdnieku!
  Lira atbildē dejoja un norādīja uz zilo bumbu ar savu eleganto, garo un asu pirkstu:
  - Šeit nāk Zeme!
  Skaistā sportiste skaļi dziedāja:
  - Zeme ir iluminatorā, zeme ir iluminatorā, zeme ir redzama iluminatorā... Nomērķējām spridzinātājus, izmērījām attālumu, un mēs nodedzināsim vīra māju līdz zemei!
  Tomēr citplanētieši priecājās pārāk agri. Ziņas par to, ka Zemes orbītā no kosmosa tumsas parādījās desmitiem lielu karakuģu, izraisīja nopietnu paniku visās zilās planētas bailēs un valdībās. Citplanētiešu zvaigžņu kuģi ar tūkstošiem militāro ieroču un daudziem emitētājiem atstāja uz cilvēkiem neatvairāmu iespaidu.
  Piecdesmit kuģi - divdesmit pieci imperatora un divdesmit pieci Stelzanat.
  Elliskā vara pār Zemi... Un nez kāpēc cilvēki īsti neticēja, ka citplanētieši nāca mierā.
  Lira Velimara ieteica Dārtam Veideram:
  - Ļaujiet man nolasīt aicinājumu zemniekiem!
  Melnais kungs bija sašutis par šo fragmentu:
  - Un kāpēc tu? Mums ir vienāds kuģu skaits!
  Skaistā meitene pakratīja savu spēcīgo, bullish kaklu un ķiķināja:
  - Jā, ieraugot tavu seju, viņi nobīsies...
  Dārts Veiders apdullinoši rūca, viņa balss aizsmaka kā tīģeri cilpā:
  - Un mums jābaida zemes iedzīvotāji! Lai viņi tūlīt paceļ ķepas uz augšu!
  Lira Velimara, kurai jau bija pieredze planētas Zeme iznīcināšanā un iekarošanā, iesmējās un atzīmēja:
  - Ir pienācis laiks, ir laiks, pa radio, - Bojarskis runāja... Ar savu piedzērušos balsi viņš nobiedēja visu pasauli!
  Melnais kungs metās pretī hologrammai, mēģinot satvert vadības skeneri. Lira ar saviem rotaļīgajiem mazajiem pirkstiņiem satvēra Dārtu aiz maskas un izmeta viņu, slepkavu. Vadera kaujas tērps skaļi nomurmināja un dzirksteļoja.
  Un bronzas harpija Lira iesmējās:
  - Vai tu nezini, stulbi, ka vispirms jāielaiž dāma!
  Stelzanatas impērijas hiperiona lielgabali nolaida savu dedzinošo uguni uz satelītiem, kas griežas Zemes orbītā, un citiem cilvēka darbības produktiem.
  Un tad parādījās pati Lira Velimara. Tas nekavējoties parādījās visos ekrānos, pat izslēdza televizorus un datoru monitorus. Viņa izskatījās kaila un skaista, ar četrām kibernētiskām adatām matos, kas izpļaudās šarmu un iznīcināšanas burvību. Patiesa dievība brutālā spēka visumā!
  Starojošā vikste sāka čīkstēt kā lakstīgala:
  - Zemieši! Mēs negrasāmies iekarot jūsu nožēlojamo mazo pasauli. Jūs esat pārāk tālu no mums, lai mērītu impēriju pēc liela garnizona atrašanās vietas. - Meitenes safīra, topāza un smaragda acis nikni zibēja vai pat liesmoja kā hiperlāzera stari. Un balss kļuva daudz vēsāka. - Mēs jūs triviāli sadalīsim kvarkos, un ar hipermagogravitatora palīdzību nosūtīsim jūsu dvēseles uz pazemi, mūžīgās elles mokās!
  Tas izklausījās biedējoši, bet tas, ka šādas muļķības pavēstīja kaila un ļoti ēstgribu sieviete, izraisīja ne tik daudz šausmas, cik smieklus!
  Šajā brīdī parādījās draudīga seja melnā maskā un rūca cauri hipertitāna žaunām:
  - Īsāk sakot, iedod mums Zālamana gredzenu, pirms mēs tevi pilnībā iznīcinām!
  Lira kratīja iedegušās krūtis, šņācot:
  - Iznīcināšana ir ļoti sāpīga!
  Darts Veiders piebilda, kratīdams dūri, kurā bija cieši satverts sarkanais kvēlojošais zobens:
  - Un mēs kastrējam bez anestēzijas!
  Daži uz planētas Zeme smējās, daži raudāja, un daži sāka izjust nervu kolikas. Un tikai viens cilvēks uz zilā mēness sevī izjuta patiesu prieku. Turcijas prezidents Erdogans lēnām tuvojās spogulim. Un viņš parādīja sev vīģi. Es apbrīnoju dzirkstošo akmeni, kas tik harmoniski rotāja manas labās rokas rādītājpirkstu.
  Osmaņu sultānu mantinieks rēca:
  - Vai vēlaties Zālamana gredzenu? Kāpēc gan vigvamiem neiedot arī vācu?
  Dārts Veiders, caur hologrāfiskajiem attēliem ieraudzīdams zemiešu pārlieku jautro reakciju, iesaucās:
  - Mums jāpaziņo tautai ultimāts!
  Lira Velimara izšķīla zenkus, kas mirdz visās varavīksnes krāsās:
  - Kas tas par lietu?
  Dārts Veiders ar triumfējošu toni savās bezdibenīgajās acīs paskaidroja:
  - Tas ir starptautisks vārds. Iznīcināšana garantēta!
  Lira ķiķināja un atzīmēja, izlaižot dzirksteles no saviem garajiem, monatomiski asinātajiem nagiem:
  - Ak puiši! Tikai miesu var iznīcināt... Un Magogravity būs vēl foršāk!
  Darth Vader ieslēdza visus grav-maģijas izstarotājus ar jaunu, pārsteidzošu spēku. Un viņš sāka apdullinoši uzbrukt belugai.
  Un kāda balss bija melnajam kungam, pat viņa bruņas kļuva balti karstas:
  - Ultimāts! Ultimāts! Es tevi izdzēsīšu par iznīcinātāju!
  Lira Velimara šūpoja savu lielisko krūšutēlu un grozīja savus greznos gurnus. Tajā pašā laikā viņa čīkstēja, atceroties zemes folkloru:
  - Krievu mafija, jūs dzemdējāt nāvi! Degvīns ar ūdeņradi izpostīja vīriešu penīšus! Un mums ir kosmisks sabantujas spēks!
  Un lielā Stelzanāta karotāji dziedās:
  - Mēs neesam nožēlojami kukaiņi - super bruņurupuči nindzjas... Ieroči - Čeburaškas ausis - mēs visus sadedzināsim kā bloti!
  Kosmosa citplanētieši izvirzīja ultimātu, taču efekta nebija. Un tad Lira Velimara ieteica:
  - Ņemsim to forši... Pļāpāsim BASIC?
  Darts Veiders, par visu savu stulbumu - ko var paņemt no smadzenēm bez hiperplazmas uzlādes, ņurdēja:
  - Vai tas ir tad, kad agresīvas sarunas tiek veiktas, izmantojot gaismas zobenu?
  Lira piemiedza aci un ar basu kāju atgrūda rūtaino zirggalvaino suni. Šaha galdiņa, bruņinieka un krokodila maisījums čīkstēja un aizvainoti grieza savu augšdaļu. Ģenerālmeitene iebāza kāju tā, ka karstā ultraplazma kutināja viņas kailo papēdi, un rūca, kratīdama savu septiņkrāsu galvu:
  - Nē, skaistais! Gaismas zobena vietā iemetīsim termokvarka bumbu!
  Dārts Veiders izbāza savu garo, čūskai līdzīgo mēli, kas iegūta, klonējot, un palaida to gar maskas sāļajām malām. Un tas sirsnīgi čīkst kā salūzis iekšdedzes dzinējs:
  - Man patīk termokvarka bumbas un vēl vairāk termopreona bumbas!
  Lira kaprīzi nosmīnēja un atkal kustināja kāju, šoreiz uz nātru lapām klātā kaķa:
  - Jūs nezināt, kā gatavot ar preonu!
  Melnais kungs loģiski atbildēja:
  - Ja neproti, mēs tevi iemācīsim, ja negribi, piespiedīsim!
  Lira pakratīja ķepu, kas bija atsitusies pret karavīra žokli:
  - Hiperplazmas iznīcināšana! Viens termokvarka šāviņš!
  No gravitācijas lielgabala platā stobra lēni uzliesmoja zils vilnis. Neliela raķete, parasta arbūza lielumā, metās uz planētas Zeme virsmu.
  Lira Velimara auļoja kā spāre, un ar viņu bija vairāki kaili Stelzanatas karotāji.
  Dārta Veidera masku satrieca muļķīgi smaidot.
  - Un kas tagad notiks?
  Bet iznīcināšanas šāviens nav pat redzams radariem - zvaigznes izstarotā fotona ātrums ir pārmērīgs!
  Vladimiram Putinam nekad nebija laika uzzināt par uzbrukumu. Dažreiz neziņa ir pēdējais Visvarenā žēlastības akts.
  Hiperplazma Gehenna aprija planētas Zeme spēcīgākās armijas virspavēlnieku. Miljoniem cilvēku iztvaikoja, pārvēršoties plazmā un hiperplazmā, pirms viņi varēja saprast notikušo katastrofu.
  Ziedlapiņas uzziedēja simtiem tūkstošu nāvējošas iznīcināšanas mēļu, katrai no tām bija savs unikāls nokrāsa un dinamisks iznīcināšanas modelis.
  Milzu brūnā sēne pacēlās vairāk nekā 500 kilometru augstumā, un sprādziena vilnis, vairākas reizes aplidojis zemeslodi, izsita visus logus pat ASV. Mirdzums apņēma visu jonosfēru visā neizmērojamajā krāsu un ziedkopu daudzumā. No smadzeņu satricinājuma pacēlās milzu cunami viļņi. Vairāk nekā divsimt metru ūdens pārklāja visus kontinentus, nogremdējot desmitiem tūkstošu kuģu. Elektrības vadi tika izsisti, pilsētas iegrima tumsā, tikai šur tur pārtrūka ugunīgi ugunsgrēku plankumi.
  No šī brīža uz planētas Zeme ir sācies jauns laikmets. Pūķa stunda ir pienākusi.
  Reaģējot uz dēmoniskajām hiperenerģijas plūsmām, Zālamana gredzens saņēma spēcīgu izlādi.
  Erdogans juta, ka viņā ienāk daudzu simtu tūkstošu džinu spēks. Turcijas prezidents acumirklī nosarka un sāka pietūkt. Vienkāršs cilvēks ar mazām tarakānu antenām (tādējādi viņam līdzību ar Ādolfu Hitleru!) aug kā lavīna, kas ripo pa Everestu.
  Osmaņu diktatora civilais uzvalks pārsprāga, un viņa muskuļi sāka augt ar lēcieniem un robežām. Un tagad Edrogana platie pleci balstījās pret senās sultāna pils velvi.
  Kādu laiku pietūkušais burbulis turpināja paplašināties, līdz beidzot marmora sienas sabruka. Daudzi turku miesassargi bija izkaisīti dažādos virzienos. Un puskailas verdzenes no Osmaņu diktatora harēma, bailīgi spārdījušas kailām kājām, izklīda vai rāpās prom, ja viņām nepaveicās, lai tās saspiestu.
  Un Edrogans turpināja augt, gluži kā supermens. Zem viņa zābakiem saplacinājās Turcijas galvaspilsētas Ankaras ēkas. Osmaņu diktators jau ir garāks par Everestu. Un no Stalzanat un Black Sith impērijas zvaigžņu kuģiem tās stiprais siluets ir ļoti skaidri redzams.
  Lira Velimara iekārīgi iesaucās:
  -Cik milzīgs puisis... Viņam ir cieņa - laikam lieliski!
  Dārts Veiders, piesitot maskai tā, ka attēls uz tās kļuva izplūdis, aizsmacis, ķērkt:
  - Tas ir koloss ar māla kājām!
  Lira izlaida no acīm pāris zibens skrūves un iesaucās:
  - Un acīmredzot balsij jābūt eņģeļai! - Seko aci, kas raksturīgs ārkārtīgi dārgai prostitūtai. - Dziediet ziedu, nekaunieties!
  Un Turcijas diktators Edrogans turpināja strauji uzbriest kā piepūšams burbulis. Un kas pats bīstamākais, viņa rokās parādījās garš un arī strauji augošs zobens.
  Edrogans jau ir tūkstoš jūras jūdžu garš, un tas nav ierobežojums. Un cik muskuļots ir kļuvis Turcijas diktators - milzīgi muskuļi burtiski izspiežas un trīc - viņus apskaudīs ikviens, pat visnoturīgākais kultūrists.
  Un viņa zobens dzirkstī kā zvaigznes, kas savijušās neuzvaramā dārguma ziedkopā.
  Un Turcijas prezidenta zobi kļūst garāki, pārvēršoties ļoti asos, līkumotos raķešu vampīra ilkņos. Un tikko izgatavotais varonis sāk šūt savu gigantisko zobenu.
  Lira Velimara apdullinoši kliedz:
  - Termokvarka lādiņš fīreram... Uh, uguns uz Turcijas sultānu!
  Dārts Veiders ar cimdu piesita lielajai, apzeltītajai vadības svirai un ironiski norūca:
  - Kāpēc ne Hiperplazma! Uguns ir jau novecojusi zemes izteiksme!
  Lira Velimara uzmetīs savas graciozās, meitenīgās kājas, kailās, rozā zoles uz metāla grīdas:
  - Uzdāvini man termisko izvirdumu! Anti-pulsar bugs!
  Un termokvarka raķetes, atstājot aiz sevis uguns taku, platu kā līgavas aste, metās uz Edroganu, pietūkušas no lielā garu un džinu daudzuma, kas tajā bija iekļuvuši.
  Osmaņu diktators, kura izmērs jau bija salīdzināms ar Mēnesi, šūpoja savu kosmisko zobenu. Un Situ impērijas zvaigžņu kuģis - raķešu kreiseris "Baboon" - sabruka zem briesmīga trieciena. Izšļakstījās hiperplazmas lauskas... Un sāka birt kaut kas neticams un fasmogorisks.
  Un tajā pašā laikā tas ir diezgan triviāli - tā kā klonu karavīri nomira diezgan prozaiski. Emociju izrādīšana ne vairāk kā bioroboti. Taču viņu komandieris Santa, nebūdams klons, bija nepārprotami nervozs. Un viņš atcerējās, cik daudz hatham vergu viņš slepeni pārdeva. Nu, tagad viņš noteikti gaidīja anti-visuma inferno un spēka tumšās puses mokas!
  Erdogana termokvarka raķetes. Katrs no tiem nesa simt miljardu atombumbu enerģiju, kas tika nomestas uz Hirosimu. Un Osmaņu diktatora vareno, muskuļoto rumpi klāja čūlas un sprāgstošu ultrakodolbumbu uzplaiksnījumi.
  Lira Velimara pārbrauca ar basu kāju pār savu graciozo degunu un čīkstēja:
  - Protams, nē! Es gribu vīnu - Camel cigarešu paciņu!
  Darts Veiders uzlika nagaino ķepu uz meitenes kailās, muskuļotās muguras un, skrienot tai pāri, deguna balsī teica:
  - Atturība ir norma!
  Lira nometa melnā lorda potenciālajam pretiniekam uz ceļiem pa žokli un dungoja:
  - Vispirms pasūtiet!
  Neskatoties uz to, ka Erdoganu pārsteidza pietiekami daudz lādiņu, lai iznīcinātu Mēnesi, turklāt ar Merkuru, Osmaņu sultāns pieauga vēl vairāk. Tagad viņš patiešām atgādināja milzīgu pasaku efrītu. Un viņa zobens aktīvi meklēja upurus starp Stelzanath un Sith impērijas kuģiem.
  Darts Veiders, aplūkojot, kā termokvarka raķetes šim mastodonam nenodarīja ne mazāko ļaunumu no pasakas, un superlāzers, iespējams, pat veicināja Erdogana spēku, Lirai ieteica:
  - Varbūt varam apvienot spēkus?
  Kailās skaistules no Stelzānas impērijas ne visai saprata melno kungu:
  - Kā? Mēs jau esam vienoti!
  Tik tikko klāta bikini, ģenerālis Astara, šī kuplā karotāja meitene piedāvāja savu versiju:
  - Uzmetīsim viņam termisko preona lādiņu!
  Dars Veiders, kurš pamodināja pētnieka un zinātnieka zinātkāri par spēka tumšo pusi, aizsmacis caur masku, jautāja:
  - Vai tas ir ierocis, kura pamatā ir preonu saplūšanas process?
  Astara, izliekusi savu muskuļu un cīpslu rumpi, zemu paklanījās melnajam kungam.
  - Ak jā, mans kungs! Šāda reakcija ļauj raķetē izmantot enerģiju, kas vienāda ar 1000 pentatoniem. Vai desmit, nē, simts triljoni atombumbu nomesti uz Hirosimu!
  Melnā lorda ātrais prāts uzreiz sāka skaitīt, un Dārts Veiders pārsteigts nosvilpa:
  - Oho! No šāda sprādziena pat planēta Jupiters sabruks kvarkos!
  Kādu iemeslu dēļ Lira Velimara ne pārāk daudz dalījās ar šo optimismu:
  - Planēta Zeme sadegs no šāda trieciena. Visa dzīvība Saules sistēmā tiks iznīcināta!
  Dārts Veiders paskatījās uz kosmosa kauju. Erdogans mēģināja sagriezt līnijkuģi Stelzanath, kas izskatījās pēc gaļēdājas piranjas. Viņš, izmantojot savu fenomenālo manevrēšanas spēju, izmisīgi centās izvairīties no sakāves.
  Tomēr hiperiona lielgabali un superlāgera akumulatori izrādījās pilnīgi bezjēdzīgi pret Erdogana ultramagoplazmas miesu. Tajā uzkrājās miljardu džinu enerģija, un ātrums pārsniedza gaismu.
  Tas bija veikls bruņnesis, grieza kā desu ar nazi. Un tajā pašā laikā izlidoja milzīgas dzirksteles, kas lidoja simtiem jūdžu attālumā.
  Osmaņu diktators apdullinoši rēja:
  - Banzai! Jums būs zārka dizains!
  Darts Veiders, novērtējot attālumu, ar patiesu satraukumu atzīmēja:
  - Ja uzsprāgs termiskais preona lādiņš, tad mēs paši tiksim izpūsti kā tauriņu lāpa!
  Lira Velimara kautrīgi piemiedza melnajam kungam un pārliecinoši sacīja:
  - Nebaidies, mans tumšais terminators! Termopreonam ir kumulatīvs uzbrukums!
  Lords Veiders bezcerīgi pamāja ar roku.
  - Labi, šauj! Tikmēr es savākšu visas spēka tumšās puses!
  Erdogans, kurā bija visas septiņdesmit divas pasaku garu ciltis, pacēlās virs Zemes.
  Turcijas sultāns savā garumā divreiz pārsniedza Mēness diametru un vienkārši dzirkstīja ar dēmonisku un fenomenālu spēku. Šāda cīņa tagad plosās kosmosā. Erdogana zobens paceļas ātrāk par zibeni un izmisīgi izšauj zvaigžņu kuģus.
  Pat daļēji iznīcinošas daļiņas ir pilnīgi bezjēdzīgas pret tik vienkārši mežonīgu džinu spēku. Kosmosa impērijas milzīgais iznīcinātājs, kas iekrita asmens galā , uzliesmoja ar dzelteni zilu liesmu un pat neatstāja aiz sevis lauskas.
  Bet Lira Velimara no piedurknes izvilka savu "trumpu dūzi" - termopreona raķeti. Termopreons, pilnībā atbrīvojoties, spēj iegūt 7 kvadriljonus reižu vairāk enerģijas nekā kodoltermiskā reakcija.
  Kumulatīvais termopreona lādiņš ir nedaudz vājāks, taču tas nesalīdzināmi precīzāk fokusē iznīcināšanu. Un tagad princeses plazmas traips tiek izmests no vadošā līnijkuģa vēdera.
  Tieši tā izskatās kontrolēta un gudri vadīta termopreona kodolsintēzes raķete ārpus kastes. Tam nav stabilas vielas, tāpēc to ir gandrīz neiespējami notriekt. Bet tajā pašā laikā maksa izvēlas savu mērķi.
  Plazmas lāse biedē Erdoganu. Viņš vilcinās izvairīties, taču īpaši uzlabotā viela izrādījās veiklāka. Un kā zirneklis, hiperkodolbumba pieķērās jaunizveidotā džinu karaļa un imperatora varenajam rumpim!
  Lira Velimara karsti satvēra ķepas un dziedāja:
  - Es to saplosīšu! Sadalīsim to kvarkos!
  Erdogans, tikpat varens kā Herkuls, bija stipri izkropļots, un viņš noliecās kā gutaperčas bumbiņa uz pusēm.
  Uzsprāga supernova. Vairāki tuvumā esošie Stelzanata un Situ impērijas zvaigžņu kuģi tika izmesti atpakaļ, hiperplazmas šahta sadedzināja daudzu bateriju platformas un stumbrus. Sasmalcināja daudzus klonus un skaistas Amazones meitenes no Stalzan impērijas.
  Pats Erdogans griezās, griezās un... Kļuva vēl lielāks un baisāks. Otrs zobens kā gaļēdāja parazītauga asns iekļuva viņa labajā rokā.
  Un Osmaņu impērijas diktators apdullinoši iesmējās:
  - Ak, jūs nožēlojamie kosmosa citplanētieši.... Jūs esat tikai Šaitana kalpi, un patiesībā Šaitans ir mans kalps!
  Tikmēr uz planētas Zeme plosījās tornado. Pasaules okeāna viļņi acumirklī uzsila no hiperkodolu zibspuldzes un uzvārījās ar stāvu verdošu ūdeni, applaucējot visu dzīvo. Un meži un daudzstāvu ēkas uzliesmoja liesmās.
  Simts triljoni Hirosimas, kas liesmo no attāluma no Mēness orbītas, nav joks! Un uguns, kas apņēma visu Zemi, burtiski nodedzināja to līdz pazemes pasaulei.
  Vašingtonas vietā uzplaiksnīja spilgts, trakulīgs gaismas mirdzums, tad parādījās kolosāls purpurbrūns zieds. Septiņas hiperplazmas ziedlapiņas atdalījās no žilbinošā pumpura, paceļoties debesu augstumos. Tās desmit sekundes mirdzēja visās varavīksnes krāsās un tad, acumirklī aptumšojoties, nokrita, atstājot stratosfērā peldošas tikai gigantiskas purpursarkanas dzirksteles.
  Vienā acu mirklī sadega desmitiem, simtiem miljonu cilvēku, izkaisot elementārdaļiņas. Tie, kas atradās tālāk, bija akli un sadedzināti kā dzīvas lāpas. Uguns sāpīgi aprija cilvēka miesu. Cilvēkiem nolobījās āda, mati kļuva putekļos, galvaskausi bija pārogļojušies. Sprādziena vilnis kā akordeons salocīja debesskrāpjus, vēl nesen karstos betona kapos apraka dzīvus daudzus tādus dzīvus un bezrūpīgus cilvēkus.
  Gaišmatainu, puskailu Teksasas skolēnu komanda spārdīja bumbu, un viņiem cauri gāja gravitācijas vilnis, atstājot uz nodegušās zāles tikai pelnu siluetus. Nabaga puikas, par ko viņi pēdējā brīdī domāja: varbūt sazvanīja mammu, vai kādu no filmu varoņiem, neskaitāmas datorspēles.
  Meitene, kas atgriezās no veikala ar grozu, smaidot iegāja nākamajā pasaulē, pat nepaspējot kliegt. Bērns vienkārši izklīda fotonos un tikai par brīnumu izdzīvojušā loka lente virpuļoja atmosfēras viesulī. Cilvēki, balti un krāsaini, paslēpti metro, tika saspiesti kā mušas zem spiediena, tos, kas tobrīd lidoja lidmašīnā, no stratosfēras izmeta Gehennas viesuļvētras, un tā ir vēl sliktāka un lēnāka nāve. .. Atvēsinošajā vakuumā, kad plēsīgā piranja aprij atlikušo gaisu, cilvēki sit ar galvu pret duralumīna sienām, un acis izkrīt no dobumiem, izkrīt mēles, kas izplūst ar asiņainām siekalām, un salauzti zobi izbirst kā zirņi.
  Nāve izlīdzināja nabagu un miljardieri, senatoru un ieslodzīto, filmu zvaigzni un atkritumu cilvēku. Likās, ka miljoniem dvēseļu kliedz debesīs, pasaule apgriezās kājām gaisā un, iespējams, pirmo reizi cilvēki sajuta, cik tievs ir dzīvības pavediens un cik ļoti viņi ir vajadzīgi vienam otram. Māte un bērns nosmaka zem gruvešiem, turoties viens pie otra ar tādu spēku, ka visi pazemes spēki nespēja tos atraut.
  Pat pusmehāniskais briesmonis Dārts Veiders, līdz malām piesūcināts ar spēka tumšo pusi, izjuta sāpes un ciešanas, ko izraisīja miljardiem cilvēku, kuri gāja bojā uz zemes.
  Un izmisumā viņš aicināja pie sevis visas spēka tumšās puses fenomenālās izpausmes šķiedras un masas.
  Lira Velimara viņu atbalstīja šajā jautājumā un pastiepa stingru roku melnajam kungam. Viņi garīgi saplūda. Viņu bioplazmas lauki acumirklī sajaucās, sievišķais un vīrišķais princips apvienojās kopā, veidojot teoplazmas spēku savienību.
  Un pēc tam radās kolosāls hipergraviomaģisks sabrukums, veicot satriecošas, burtiski superfantastiskas pārvērtības.
  Kosmosa impērijas un Stelzanāta izdzīvojušie zvaigžņu kuģi sāka pulcēties vienā veselumā kā dzīvsudraba bumbiņas. Tie ātri saplūda, saspiedās princeps-plazmas plastilīnā, izveidojot vienotu un monolītu veselumu.
  Daļiņas virpuļoja visā telpā, saplūstot kā zāģu skaidas indukcijas spolē. Un tad Situ impērijas vadošā zvaigžņu kuģa vietā sekoja ložmetēja uzliesmojums ar foto zibspuldzēm, un pēc tam parādījās milzīgs cilvēks.
  Viņa figūra bija dīvaina. Rumps un kājas ir kā Lyra Velimara - kaila un pavedinoša, bet galvu, plecus un rokas klāj Darta Veidera melnais kaujas tērps.
  Rezultāts bija biedējošs hibrīds: tumšo spēku pavēlnieks, SS karaspēka karavīrs Stelzanats Velimara. Turklāt slepkavas izmērs ir Venēras diametrs. Šāds briesmonis ir dzimis, un to radīja ārkārtēja hipergravitācijas maģijas izpausme.
  Dārtas-Līras rokās pazibēja divi gaismas zobeni: sarkans un violets. Abi ieroči kvēloja un dzirkstīja ļoti spilgti un intensīvi. Pa pusei vikšmeitene, pa pusei kibernētisks organisms virzījās uz Erdoganu.
  Zem graciozajām, kailajām, meitenīgajām kājām apdullinoši dārdēja vakuums. Likās, ka šis briesmonis vienkārši soļo pa mīnu lauku, kur sprāgstvielas bija neredzamas, taču tas padarīja tās vēl postošākas.
  Turcijas diktators, arī pietūkušais Venēras diametrā, devās pretī savam kolēģim. Viņi tuvojās, un zem viena kailajām, meitenīgajām kājām, bet otram zem augstiem zābakiem, tukšums dārdēja kā miljons pērkonu!
  Dars Veiders un Lira vienā pudelē sveicināja Erdoganu ar zobenu.
  Osmaņu diktators tikai iesaucās, atbildot:
  - Nav žēlastības ienaidniekam!
  Dārta Veiders dziļā balsī atbildēja:
  - Mātes atkārtojums - kuiļi!
  Un viņu zobeni ar mežonīgu rūkoņu, miljarda Krakatau vulkānu izvirdumi šķērsoja. Un vakuums nodrebēja. Kvarki dejoja ētera virpuļos.
  Erdogans, juzdams, ka viņa miesa, ko austa viņu daudzās ļauno un labo garu baras, nodrebēja no trieciena, rēca:
  - Vu Šaitan! Tu esi stiprs!
  Dārts Veiders turpināja uzbrukumu un iesaucās:
  - Un es nekad neesmu bijis vājš!
  Melnā kunga un kareivīgā viksa hibrīds uzbruka Erdoganam. Un, lai gan viņa pretinieks nebija zemāks spēka un ātruma ziņā, bet gan paukošanas mākslā, protams, Turcijas prezidents nevarēja salīdzināt ar karotāju, kuru apmācīja galaktikas labākie karotāji un zobenbrāļi - džedaji.
  Liras balss jau bija dzirdama. Šī ellišķīgā meitene arī nebija slikti apmācīta. Tā kā viņu impērijā nebija vīriešu, meitenes piedzima kibernētiskos klēpī. Viņus mācīja nogalināt un cīnīties pat tad, kad ar datorprogrammu palīdzību barotnē tika izveidots embrijs.
  "Kas, Turcijas pilsoņa dēlam nepatīk šāda veida uzņemšana!"
  Un princeps plazmas zobens cirta pāri Erdogana labi barotajai krūzei. Osmaņu diktatora nogrieztās ūsas nokrita, sagriezās ētera virpuļos un sāka plīst gabalos, sabrūkot kā vesela iznīcināšanas bumbu gūzma. Un no nogrieztā vaiga lija asinis. Turklāt katrā pilē šļakstījās džini un raganas ar slotām.
  Turcijas diktators mēģināja atbildēt, bet Dārts Veiders ļoti veikli pakļāvās zem izliektā zobena zobena un pats trāpīja ienaidniekam pa sāniem, nogriežot ienaidniekam veselu muskuļu slāni. Erdogans rēca vēl skaļāk un uzbruka vēlreiz.
  Dars Veiders atvairīja šūpoles, un Liras basā kāja ietriecās pretinieka laukumā cirkšņā.
  Erdogans sāpīgi ķērkāja un ar mežonīgu stenēšanu, kurā bija jūtamas čīkstošas notis, ķērkāja:
  - Tagad tu esi pabeidzis, cilvēciņ!
  Dārts Veiders paātrināja uzbrukumu un skandēja, kad viņš uzbruka:
  - Bet beigas vēl nav beigas! Beigas ir tikai sākums!
  Un tā viņš veic savu parakstu kustību, ar kuras palīdzību grāfs Duko tika sakauts. Nogrieztā roka kopā ar zobenu karājas vakuuma steigā. Un tad arī sāk plosīties. It kā atkārtoti lietojamas, strūklas, palaišanas iekārtas bija iestrēgušas vienuviet - izstaro supernovas.
  Erdogans, acis izspiedies no nepanesamām sāpēm, atkāpās un ietriecās ar galvu Mēnesī.
  Planētas Zeme satelīts no trieciena deformējās, to pārklāja plašas plaisas, un sākās aktīvs magmas izvirdums. Mēness sāka atgādināt stipri sasistu seju. Lira atkal iespēra Erdoganam zem ceļgala, un Vadera zobens no neaizsargātās puses satvēra viņa plecu, nogriežot biezu gaļas gabalu un muskuļus.
  Osmaņu diktators jau skaidri peldēja, viņa vienīgais izdzīvojušais zobens lidoja plašā amplitūdā, bet melnā kunga sarkanā zobena gals iedūrās tieši ienaidnieka rokās. Tad skaidrs pagrieziens, un vēl viena Erdogana ķepa nokrīt, lai sāktu eksplodēt ar iznīcināšanu un maģiskām petardēm.
  Osmaņu diktators ir atbruņots, un viņa pēdējais izmisīgais mēģinājums kā pūķim ir uzliesmot liesmās.
  Tas bija kā triljons liesmu metēju uzreiz. Un plazmas izvirdums appludināja gandrīz visu Saules sistēmu. Neprātīgas liesmas viļņi pāris sekundēs metās uz Plutona orbītu. Dārta Veidera maska un rokas izdzīvoja, bet Liras kailie, meitenīgie papēži bija pilnībā apdeguši.
  Ģenerālmeitene kliedza aiz sāpēm - uguns stipri apdedzināja zoli, uz apdegušajām un nomelnējušajām sievietes pēdām un kājām uzreiz uzpampās pat lielas tulznas. Tas nonāca man līdz ceļiem...
  Bet Darts Veiders ar profesionālu kustību lēcienā un ar ķermeņa pagriezienu un zobenu saplūstošu kustību nojauca Osmaņu prezidenta Erdogana lielo, ragaino galvu.
  Lielā karotāja un valdnieka milzīgā galva, ne mazāka par Mēnesi, aizripoja, un biezas zilas lūpas čukstēja:
  - Tas viss ir beidzies!
  Tad notika sprādziens, tik apdullinošs, iznīcinošs un milzīgs, ka viss iepriekš notikušais bija nožēlojams kā sērkociņš uz kosmosā pārbaudītas ūdeņraža bumbas fona. Iznīcināšanas hiperplazmas straumes pārpludināja kosmosu no Saules, tad Afla-kentauri un Sīriusa...
  
  
  
  
  NELAIMĪGS Zēns
  Tur dzīvoja viens zēns, viņš vēl bija mazs, bet dziļi nelaimīgs. Skolā viņš tika iebiedēts un vajāts, mājās vecāki vienmēr bija aizņemti un lamāja viņu par sliktajām atzīmēm un pat sita ar jostu par neveiksmi. Un visi viņa muļķi, garīgi atpalikušais, gļēvulis - saindēti un piekauti.
  Zēnam tas apnika un viņš nolēma pamest savu ļauno pilsētu un prom no nīstās skolas, lai kur viņa acis skatītos.
  Zēns vēl bija mazs un naivs. Viņš domāja, ka tikai viņa pilsētā dzīvo tik ļauni cilvēki un īpaši bērni, un citās pilsētās visi ir labi un laipni. Un citādi nevar būt, jo kvadrātveida TV kastē satraukti atkārto, ka viņu valsts ir cilvēciskākā, laipnākā, skaistākā un labākā pasaulē. Ka viņa valstī visi bērni ir laimīgi vai noteikti kļūs laimīgi, un partija un tās lielais vadītājs novedīs pie komunisma - kad katrs dabūs to, ko vēlas.
  Un piekautais un nomocītais zēns patiesi domāja, ka bērni skolā ir tik nežēlīgi un ļauni, ka viņus savervēja CIP un Mossad, ka tā ir Amerikas resnvēdera buržuju vaina pilsētā, ka tur bija tukši plaukti un cilvēki. stāvēja garās rindās. Ka viss bija kārtībā, ja ne buržuji un diversanti, kas naktīs šķērso robežas. Ka viņi ir vainīgi, ka kartupeļi pūst un bērniem sāp zobi. Un acīmredzot arī injekcijas tika izgudrotas, lai cilvēkus mocītu ASV.
  Bet var gadīties, ka ļaunums valda visās viņa plašās Dzimtenes pilsētās, ka ļaunie CIP aģenti savaldzina un izlutina visus bērnus, mācot cīnīties un sist melīgo.
  Nē, to vajadzētu atrast pasaules labākajā un humānākajā valstī, pilsētā, kurā visi ir laipni un smaida viens otram, un jūs varat droši pastiept roku, lai to pakratītu, nebaidoties, ka starp pirkstiem paslēpta piespraude to.
  Zēns tam stingri ticēja, ka joprojām ir laipnas un mierīgas pilsētas. Un viņš, ar grūtībām gaidot pirmās, siltās pavasara dienas, slepus no vecākiem grāba visu no ledusskapja. Un nebija tik daudz produktu humānākajā, bagātākajā, laipnākajā un mieru mīlošākajā valstī pasaulē. Es ar šo piebāzu somu un mugursomu, vispirms izkratot mācību grāmatas un klades, jo tās radīja papildu smagumu un... Šad un tad, gļēvi paskatoties apkārt, atvēru durvis un izskrēju uz ielas.
  Zēns vienmēr baidījās iziet savā pagalmā. Viņam šķita, ka tur viņu noteikti siks, sakropļo, pazemos, uzspļaus vai kas vēl ļaunāks. Bet vēl ir agrs pavasara rīts, visi iet uz skolu, ir iespēja paslīdēt garām pagalma huligāniem un doties tālāk. No šī ceturkšņa, kur viņš kļuva par izstumto un apsmieklu, līdz vietai, kur viņi joprojām viņu nepazīst. Kur viņš ir tikai piecas pēdas garš gaišmatains zēns ar garu cepuri.
  Kāpēc cilvēki ir tik dusmīgi? Ko viņš ar tiem izdarīja, ka viņi viņu tik nikni ienīst? Un turklāt viņi to ienīst vishumānākajā, laipnākajā, humānākajā un taisnīgākajā valstī, kas nav uz zemeslodes? Ko viņš viņiem nodarīja? Vai esat kādu apvainojis, apmelojis, pazemojis, uzspļāvis vai nodevis?
  Vai viņš visiem neteica, ka jābūt laipniem, līdzjūtīgiem, jāpalīdz viens otram. Ka cīņa ir slikta, un vājajiem vajadzīga palīdzība? Bet par to viņi joprojām visus uzskatīja par muļķiem, vājiem, debīliem ... un vēl kādu sarežģītu un nesaprotamu vārdu - pacifisti?
  Bet dīvaini, vai tas nav tas, ko māca visas bērnu pasakas, grāmatas un televīzija? Vai cilvēkiem nevajadzētu būt tieši tādiem: izcili cēliem, tieksme uz pašatdevi, viens par otru stāv kā kalns. Vai cilvēks nav brālis cilvēkam? Vai patiesā dzīves jēga nav darīt labu?
  Tad kāpēc patiesībā tiek atspēkots grāmatās, filmās un pat informātikas stundās mācītais? To uzskata par stulbu, smieklīgu, smieklīgu, sliktu!
  Kāpēc mūsu bērnos un viņa vienaudžos tik daudz dusmu un naida, nevēlēšanās klausīties savu sirdsapziņu, tieksme pēc vardarbības un iznīcības? Kurp virzās izglītība un labo darbu kults to vishumānākajā un cilvēcīgākajā pasaulē. Spēkā, kas palīdz un aizsargā apspiestos visās pasaules malās. Kas izglābj no bada un dabas katastrofām melnādainos, indiešus, visus, kas cieš un slimi.
  Viņi uzsauca zēnam... Viņš sajuta bailes. Tagad viņi tevi noķers un sāks spīdzināt.
  Viņš izlikās nedzirdam un paātrināja gaitu.
  Atbildot uz to, mežonīgs rēciens:
  - Apturiet bremzi! Mēs tevi nogalināsim!
  Mežonīgais neprāts viņa balsī ir pārsteidzošs, tik daudz naida pret viņu? Par ko? Ko tu viņiem izdarīji? Un viņi ienīst viņu, to, kurš vienmēr runāja par labestību, par draudzību, par žēlsirdību, tāpat kā viņi neienīstu neuzticīgo, to, kurš nokauj savu māti.
  Bet zēns jau bija pieņēmis lēmumu pamest šo pilsētu, vairs neiet uz šo nolādēto, nīsto skolu. Bēdziet no šīs ellišķīgās tvertnes un atrodiet kādu citu, laipnu, tīru, draudzīgu pilsētu. Galu galā var gadīties, ka viņa vishumānākajā valstī tādu pilsētu nebija.
  Zēns ļoti baidījās, ka viņi viņu nepanāks, neveikls un vājš, un iesitīs viņam pa kaklu, lai viņš nevarētu aiziet. Bet ir arī autobuss. Vajag tikai ielēkt, tad huligāns un bandīts atpaliks.
  Šoreiz puisim paveicās, un pašā pēdējā brīdī viņam izdevās uzlēkt uz autobusa aizvēršanas pakāpiena. Durvis saspieda viņa tievo, bērnišķīgo roku, par laimi, ne pārāk, un viņam izdevās noturēties pie mugursomas, kas bija piepildīta ar pārtiku.
  Autobusu braucieni tajos laikos vēl maksāja niecīgu summu, un mazpilsētā bija neizdevīgi maksāt arī algu konduktors. Turklāt cilvēki ir godīgi un neiebilst pret četrām kapeikām. Pāris vienaudži nespēja panākt zēnu un izvilka savas dusmas uz miskastes. Viņi viņam brutāli spārdīja, it kā dzelzs būtu vainojams pie tā, ka vēlamais medījums aizbēga. Un puika brauca un lūdza Dievu Kungu (kurš, starp citu, kā viņiem mācīja, nemaz neeksistē!), lai ātri atveras durvis un viņš atbrīvo roku.
  Beidzot nākamā pietura, roka ir brīva un var apsēsties uz sēdekļa un atvilkt elpu. Jo tālāk zēns attālinājās no sava nīstā pagalma, jo mierīgāka kļuva viņa dvēsele. Kur viņi nezina, tur ir drošāk.
  Lai gan varbūt kāds cits zēns, gluži otrādi, viņa vietā sapņotu būt tuvāk mājām, meklējot aizsardzību tās neieņemamajās sienās. Bet mājas pagalms vienmēr puikā izraisīja bailes. Pat miegā viņam bija murgi par saviem elles, nežēlīgajiem vienaudžiem. Zēns centās pēc iespējas mazāk staigāt ārā. Pēc nodarbībām es skrēju cik ātri vien varēju uz ģērbtuvi, lai paspētu, pirms mani naidīgie, nežēlīgie vienaudži iznāk un sāka mani ņirgāties vai pat uzreiz sist. Mierinājumu zēns atrada tikai grāmatās. Nebija ne datora, ne interneta, pat televīzijā ne - tikai trīs kanāli, kur labākajā gadījumā rāda izcilus pionierus, vai dziedošais koris - cik labi ir dzīvot savā cilvēcīgākajā valstī pasaulē. Un sliktākajā gadījumā garlaicīgas atskaites no laukiem un nemitīgas cīņas par ražu. Un tikai reizi nedēļā, svētdienā, varēja noskatīties, stingri ievērojot limitu, kādu interesantu spēlfilmu vai programmu, viesojoties kādā pasakā.
  Un zēns mīlēja apglabāt sevi grāmatās, smeļot no tām cildeno, cēlo un pasakaino.
  Un bieži stundās, ja viņu pārāk netraucēja vienaudži, kas spļauj no pīpes vai šauj ar gumijām, viņš domāja arī par pasaku, laipnu pasauli. Par to, ka tad, kad beidzot tiks uzcelts komunisms, būs vispārēja, vispārēja brālība.
  Un tad kopā apvienosies bērni no Alfa Kentauri, Sīriuss, Ursa Major, Strēlnieka zvaigznājs. Un, plati smaidot, viņi sadevās rokās. Piemēram, Zivju zvaigznāja bērniem galvas ir pārklātas ar sudraba zvīņām un zeltainas, dzirkstošās spuras. Un Strēlnieka zvaigznājā viņi, iespējams, ir līdzīgi Kentauriem.
  Viss ir ļoti mierīgi un skaisti. Viņi viens otram dāvina dāvanas un dzied dziesmas. Nav ne naidīguma, ne ļaunprātības, neviens nebāzīs otram pogu vai beigtu vardi zem dupša.
  Kaut komunisms atnāktu ātrāk un lai nīst CIP, kas visu pasauli sapinušas naida tīklā un mācīja mūsu padomju bērniem ienīst labestību, iet bojā un tiek iznīcināts! Tieši amerikāņi radīja kara murgus no indiāņu iznīcināšanas līdz Afganistānai. Savās radiobalsīs tracina cilvēkus un liek pacelt rokas, brālis pret brāli, iedvešot naidu no šūpuļa!
  Autobuss lēnām slīd pa maršrutu. Ārā ir maijs, rīts - diena tikai sākas. Jā, zēns nebaidās no tumsas. Gluži pretēji, kad ir tumšs, ir lielāka iespēja nepamanītam paslīdēt garām vienaudžiem un pazust tumsā. Ziemā, kad ir auksts un garas naktis, un īpaši stiprā salnā, var iziet ārā un nopietni sagaidīt dusmu pilniem puišiem garām.
  Ziemā arī huligāni salst un retāk dodas ārā. Bet siltajā sezonā sākas mocības. Un vienkārši iešana uz veikalu pārvēršas par spīdzināšanu. Un puika domā izgudrot kaut kādu nulles savienojuma moduli, lai tad, kad tu jau esi veikalā, tad nospied pogu un jau esi mājās.
  Varbūt labi, ka, kamēr mākslīgie spārni vēl nav izgudroti, savā dzīvoklī, augstā stāvā, zēns var justies relatīvi droši. Kad tu, no ātrās skriešanas nosvīdis, beidzot atver durvis un ielec dzīvoklī, tu jūties kā olimpiskais čempions, kurš šķērsojis finiša līniju - esi mājās un esi drošībā. Beidzot vari atvilkt elpu un rast mierinājumu, lasot citu grāmatu. Par laimi, viņiem joprojām ir bibliotēka no vecvectēva, ko akadēmiķis apskaustu.
  Šoferis signalizēja, ka viņi jau ir pieturā un visiem jādodas prom. Zēns nokļuva nepazīstamā vietā. Iepriekš viņš nebija iegriezies līdz pašām beigām. Un šis jaunums šķita patīkams un pārsteidzošs. Tas ir tā, it kā jūs spētu soli un, tāpat kā Eli no Oza burvja, jūs nonāksiet pasaku un laimīgā zemē.
  
  KARŠ LĪDZ UZVARAS BEIGĀM
  1945. gada 13. aprīlis. Berlīnes pilsēta, Impērijas kancelejas ēka.
  Ārlietu ministrs Ribentrops tikko bija atgriezies no sarunām ar padomju delegāciju, kuru vadīja slavenais strīdīgais Vācijas ienaidnieks Molotovs. Neskatoties uz to, ka pēdējo kauju laikā gandrīz pilnībā tika iznīcinātas četras padomju tanku armijas. Un 1. aprīlī Rietumu palīdzības sniegšana Lend-Lease ietvaros tika pārtraukta, Staļins izvirzīja apzināti pārspīlētas prasības.
  Ribentrops skumji Rommelam sacīja:
  - Sarunas ar padomju delegāciju ir nonākušas strupceļā. Kompromisa nulles variants - atgriešanās pie 1941. gada jūnija robežām - Staļinam nederēja. Koba prasa - Klaipēdas apgabals, Austrumprūsija un visa Polija 1939.gada robežās. Tā pretendē arī uz Slovēnijas zemēm, daļu Ungārijas un Rumānijas naftas atradnēm. Viņš paziņo, ka miljoniem padomju karavīru nav gājuši bojā, lai nonāktu tur, kur viss sākās. Turklāt Jāzeps pieprasa no mums reparācijas, visu militārpersonu un civiliedzīvotāju atbrīvošanu... Un viņš sola atbrīvot mūsējos tikai par izpirkuma maksu! Tālāk Staļins vēlas saņemt arī teritoriālos ieguvumus no Somijas.
  Feldmaršals Fīrers Rommels drūmi atzīmēja:
  - Pēc 1944. gada jūnija apvērsuma bijām spiesti turpināt lēnu un neatlaidīgu atkāpšanos austrumu frontē. Lai gan Normandijā sakautie sabiedrotie gāja mums līdzi uz viņiem samērā godpilnu mieru, bet... Sarkanā armija ir pārāk spēcīga, un iespēju robežās noturēja savus karavīrus, dodot priekšroku aktīvai aizsardzībai un īsiem pretuzbrukumiem. Jā, krievi sasniedza Vislu un pat uz lielu zaudējumu cenu šķērsoja to, ielauzās Slovākijā, gandrīz ieņēma Rumāniju... Bet visi šie panākumi viņiem maksāja dārgi. Mēs arī asiņojām, taču man izdevās izveidot vairāk vai mazāk apmierinošu aizsardzību un samazināt zaudējumu koeficientu līdz trīs līdz četrām reizēm mūsu labā. Bet Staļins acīmredzot nesaprot, ka arī viņa valsts ir izsmelta, un sabiedrotie, pārtraukuši palīdzēt Krievijai, sāks paļauties uz mums?
  Ribentrops atbildēja ar priecīgu smaidu:
  - Lielākās aizjūras haizivis jau sola mums atbalstu, apmaiņā pret zemēm, kuras mēs iegūsim, iekarojot PSRS! Leiboristu valdība Lielbritānijā joprojām vilcinās, bet daudzas privātās struktūras ir gatavas mūs atbalstīt! Brazīlija, Spānija, Portugāle un īpaši Argentīna sola mums palīdzību. Perons pat neizslēdz, ka viņš atklāti iesaistīsies karā mūsu pusē. Arī somi zvēr iet līdz galam! Itālijā Musolīni pozīcijas ziemeļos ir nostiprinājušās, bet dienvidus joprojām kontrolē prorietumnieciskie spēki. Mēs esam gatavi turpināt karu, mans fīrere!
  Rommels lakoniski pavēlēja:
  - Speera man!
  Prasmīgais, strādīgais un talantīgais impērijas bruņojuma un munīcijas ministrs sēdēja savā vietā. Spēram, neskatoties uz visām grūtībām, izdevās ievērojami palielināt ieroču ražošanu un ļoti ātri laist sērijveidā progresīvākas klases pašpiedziņas ieročus - "e", "LEV" un "Panther" -2.
  Joprojām jaunais un ļoti enerģiskais Trešā Reiha ekonomikas diktators ziņoja:
  - Tanku būves jomā ir panākts ne tikai kvalitatīvs, bet arī kvantitatīvs izrāviens. 1944. gada decembrī tika saražoti 1960 tanki un pašpiedziņas lielgabali. Un tas neskatoties uz visām militārajām grūtībām un pasaules labāko mašīnu masveida ražošanas uzsākšanu! Jo īpaši E-25, Lev un Panther-2!
  Pašlaik tanku un pašpiedziņas lielgabalu ražošana ir aptuveni divi tūkstoši mēnesī, no kuriem martā jaunākie transportlīdzekļi: E-10, E-25, Lev, Panther-2 veidoja vairāk nekā divas trešdaļas no tanku flotes. !
  Rommels sausi jautāja:
  -Vai esat pārliecināts, ka mūsu tanki ir pārāki par padomju tankiem?
  Spērs, cenšoties piešķirt savam toni saprātīgu, sacīja:
  - Mūsu dizaineri, lai arī novēloti, tomēr spēja radīt transportlīdzekļus ar vairāk vai mazāk veiksmīgu izkārtojumu, bruņām, bruņojumu un braukšanas īpašībām. Īpaši veiksmīgs izrādījās E-25. Ar 100 milimetru pieres rezervi pie racionāla četrdesmit grādu slīpuma leņķa, sāniem un pakaļgala 60 milimetru un bruņojumu ar 88 mm EL 71 kalibra lielgabalu, pašpiedziņas lielgabalam ir 80 patronas, un tas sver tikai 26,6. tonnas. Ar 700 zirgspēku dzinēju automašīna paātrina vairāk nekā 75 kilometrus stundā. Turklāt, ņemot vērā svara rezervi, pašpiedziņas pistoles malas ir papildus pastiprinātas ar 30 mm sietiem. Tādējādi sānu sedz gan rullīši, gan ekrāns, kas nozīmē, ka transportlīdzeklis var izturēt triecienus no T-34-85 čaulām ne tikai pierē, bet arī sānos. Pats 88 mm lielgabals 60 grādu leņķī iekļūst 150 - 148 mm bruņās. Ņemot vērā šaušanas ātrumu un šaušanas precizitāti, mūsu 88 mm lielgabals ir labākais prettanku lielgabals pasaulē! Un pieres aizsardzība ļauj noturēt šāvienu pat no IS-2. Turklāt padomju ieroču smailie apvalki ir ļoti jutīgi pret rikošetu. Bet mūsu augstas kvalitātes cementētajām bruņām ir augsta virsmas cietība un racionālā slīpuma leņķī lieliski rikošetē!
  Rommels loģiski atzīmēja:
  - Un tas viss tika panākts, pateicoties tam, ka dzinējs, transmisija un pārnesumkārba tika salikti kopā vienā vienībā. Tādējādi ietaupījām uz kardāna rēķina un samazinājām auto augstumu līdz 144 centimetriem. Iekārta ir pārāka par visiem padomju modeļiem un ir salīdzinoši viegli izgatavojama. Lai gan, piemēram, jūs vēl neesat varējis izveidot šāda veida tvertni!
  Špērs aizvainots iebilda:
  - "Panther"-2 un jo īpaši tvertne "Lion" ņem vērā jaunākos sasniegumus un uzlabojumus. Jo īpaši "Panther"-2 spēja noturēt svaru līdz 47 tonnām, palielinot bruņojumu un čaulu piegādi līdz "Karaliskā tīģera" līmenim un nedaudz atpaliekot bruņās. Un tā ir divdesmit viena tonna atšķirība. 700 zirgspēku dzinējs nodrošina ātrumu 55 kilometri uz šosejas un 30 kilometri stundā uz ceļa. Jau tagad tiek ražotas jaunas automašīnas ar 900 zirgspēku dzinēju un spēj paātrināties līdz 70 kilometriem stundā. "Lauvai" ar 105 mm lielgabalu nav līdzvērtīgu bruņojumā, tas pārspēj "Karalisko tīģeri" frontālās bruņās, ar vienādām malām un pakaļgalu. Un viss ar 51 tonnas svaru, ar 900 zirgspēku dzinēju. Mūsu jaunajiem tankiem ir izcilas braukšanas īpašības, kas nozīmē, ka tās var izmantot uzbrukuma karā!
  Rommels pasmaidīja un atkal izrādīja erudīciju:
  - Un šajā tvertnē dzinējs, transmisija un pārnesumkārba atrodas transportlīdzekļa virsbūves priekšā, un tornītis ir pārvietots atpakaļ. Arī izkārtojums tika sablīvēts. Bet mums vajag "Lauvu" ar spēcīgākām borta bruņām!
  Špērs paklanījās un teica:
  - E-50 tankā īstenosim Mouse aizsardzību un bruņojumu, nepārsniedzot septiņdesmit tonnu svaru!
  Rommels atbrīvoja Spēru un uzaicināja Reiha aviācijas ministru Sauru. Arī ļoti prasmīgs un spējīgs vadītājs.
  Imperatora ministrs ar triumfējošu skatienu teica:
  -Mūsu aviācija ir sagrābusi pilnīgu gaisa pārākumu! Un vispirms paldies varonīgajai vācu industrijai! Jaunie reaktīvie lidaparāti, kas tika ekspluatēti ar Luftwaffe 1944. gadā, tiek ražoti masveidā arvien pieaugošos apjomos. Viņiem ir ātruma priekšrocības salīdzinājumā ar padomju transportlīdzekļiem 200-350 kilometru stundā, un tiem ir jaudīgi 30 mm lielgabali un raķetes! Iznīcinātāji ME-163, Me-262, VA-349 un jo īpaši lētie, vieglie, manevrējamie un viegli izgatavojamie HE-162 ir pierādījuši savu pārliecinošo pārākumu pār ienaidnieka Laggs un Yaks. Ātrgaitas izlūkošanas un bumbvedējam Ar-234 ir tāds ātrums, ka neviens padomju iznīcinātājs to nevar panākt!
  Tajā pašā laikā, kas ir vissvarīgākais, mēs spējām panākt paritāti ar ienaidnieku mašīnu kvantitatīvajā ražošanā. Nedēļā tiek saražoti 150 ME-262 iznīcinātāji, ļoti jaudīgi ieroči un kaujā izdzīvojami, jau 300 un šis skaitlis aug HE-162 iznīcinātājus, un 120 ar AP-234 pieaugumu. Vairāki modeļi ME-262 ar izvilktiem spārniem, ME-1010 ar spārniem, kur spārns ir regulējams, He-262 ar labākiem bruņojuma un lidojuma parametriem, un pats galvenais Yu-287 ir ceļā. Jaunākajai mašīnai ar atpakaļgaitas spārniem būs lieliska bombardēšanas precizitāte.
  Kopumā mēs plānojam palielināt reaktīvo lidmašīnu ražošanu līdz diviem simtiem lidmašīnu dienā, pilnībā apspiežot ienaidnieku!
  Rommels loģiski atzīmēja:
  - Un mūsu skrūvju mašīnas ir diezgan veiksmīgas. Piemēram, Focke-Wulf evolūcija ir TA-152. Un TA-400 kā reaktīvais bumbvedējs ar sešiem dzinējiem parāda lielu solījumu!
  Zaurs lepni nopūtās:
  - TA-400 var bombardēt padomju rūpnīcas aiz Urāliem, sasniegt ātrumu līdz 800 kilometriem un pārvadāt vairāk nekā 10 tonnas bumbu! Gluži kā bezastes bumbvedējs XO-18, kura lidojuma attālums ir 16 tūkstoši kilometru! Un reaktīvais TA-183 un citi transportlīdzekļi! Mēs dominēsim gaisā!
  Feldmaršals Fīrers atbrīvoja Sauru. Tagad man vajadzēja runāt ar Šmeiseru.
  Vācu ložmetējs
  StG 44 (vācu: Sturmgewehr 44 - triecienšautene 1944) ir vācu triecienšautene, kas izstrādāta Otrā pasaules kara laikā. Tika saražoti aptuveni 850 tūkstoši vienību. Starp modernā tipa automātiem tā bija pirmā sērijveida ražošana.
  Tas atšķiras no Otrā pasaules kara ložmetējiem (PPSh u.c.) ar ievērojami garāku tēmētu šaušanas attālumu, galvenokārt tāpēc, ka tiek izmantots tā sauktais vidējais, jaudīgāks un ar labāku ballistiku nekā ložmetējos izmantotajām pistoļu patronām. .
  Automatizācija StG 44 ir gāzes ventilācijas tips ar pulvera gāzu izvadīšanu caur caurumu mucas sienā. Mucas urbums tiek bloķēts, noliekot skrūvi vertikālā plaknē. Neatbilstība rodas, mijiedarbojoties slīpām plaknēm uz skrūves un skrūves rāmja. Gāzes kamera - bez regulēšanas iespējas. Gāzes kameras aizbāznis ar palīgstieni tiek atskrūvēts ar īpašu dreifēšanu tikai mašīnas tīrīšanas laikā. Lai mestu šautenes granātas, bija jāizmanto īpašas patronas ar 1,5 g (šķembu granātām) vai 1,9 g (bruņas caurdurošām kumulatīvajām granātām) pulvera lādiņu. Standarta šaujampulvera svars 7,92x33 Kurz patronā ir 1,57 g Gāzes virzulis ar kātu ir apvienots ar skrūves kātu.
  Šmeisers arī pauda optimismu, ka jaunais ložmetējs St 54 būs vēl uzticamāks un labāks, ar augstu uguns precizitāti.
  Fon Brauns arī pauda patiesu optimismu - raķetes A-10 un A-11 solīja lidot līdz 1000 kilometru attālumā un trāpīt ar lielu precizitāti, radio vadītas.
  Ar atombumbu lietas bija sliktākas, līdz tika palaists kodolreaktors. Bet pēc pāris gadiem arī solīja, ka Bumbu karaliene nonāks ražošanā!
  Bet pats galvenais, amerikāņi un briti solīja palīdzēt Trešajam Reiham un tā pavadoņiem cīņā pret pasaules komunismu!
  Feldmaršals Fīrers Rommels nolēma:
  - Pastāstiet Staļinam, ka mēs pilnībā atsākam karadarbību, pēc tam pilnīgu un totālu komunisma iznīcināšanu!
  1945. gada 13. aprīlis bija lielā atteikuma diena!
  Vācijas karš deva galveno triecienu no Ungārijas, lai nešķērsotu plūstošo Vislu. Ofensīva sākās divdesmitajā aprīlī, kad tika pabeigtas nacistu divīzijas.
  Vāciešiem gandrīz uzreiz izdevās izlauzties cauri pirmajai aizsardzības līnijai. Viņi aktīvi izmantoja nakts uzbrukuma taktiku, lai neļautu krieviem izmantot savu daudzo artilēriju. Protams, naktī uguns nav tik efektīva, un nacistiem ir nakts redzamības ierīces.
  Diezgan ātri tika pārrauta otrā aizsardzības līnija, un tika izveidoti divi katli. Bet pēc štāba pavēles kaujā ienāca lielas rezerves. Lai gan nebija iespējams sakaut nacistus, Mainšteina ofensīva tika apturēta.
  Pēc mēnesi ilgām spītīgām cīņām vāciešiem izdevās tikai atgūt daļu Slovākijas, pavirzoties ne vairāk kā 70-80 kilometrus.
  Friča ofensīva Austrumprūsijā bija vēl mazāk veiksmīga. Viņi izlauzās tikai caur pirmo aizsardzības līniju un saskārās ar blīvu aizsardzību. Izrādījās, ka Sarkanā armija prot iedziļināties un aizstāvēties. Un radīt nopietnus bojājumus.
  Tikai Rumānijā Kisselringam izdevās gūt lielus panākumus. Fašistu karaspēks izveidoja trīs katlus un ieņēma gandrīz visu Moldovu un Bukovinu. Bet pat tur viņiem neļāva izlauzties cauri Odesai, apstājoties pie Bugas - dabiskas ūdens barjeras! Bet vācieši joprojām spēja ieņemt diezgan daudz zemes. Tostarp Melnās jūras piekrastē un Ukrainas reģionā Čerņivci. Tādējādi virzot frontes līniju prom no Rumānijas naftas laukiem. Bet tas bija viņu aprīļa un maija panākumu apjoms.
  Sarkanā armija bija nelokāma aizsardzībā, un rūpniecība ražoja daudz militārā aprīkojuma. Īpaši iznīcinātāji Yak-9 un tanki T-34-85.
  Vasarā Rommels nokļuva sarežģītā situācijā - Vācijas cilvēkresursi jau bija izsmelti, un ofensīva noveda pie smagiem zaudējumiem. Nebija jēgas rēķināties ar 1941. gada atkārtošanos. Padomju karaspēks ir kaujās rūdīts, ģenerāļi ir uzkrājuši pieredzi par lielu cenu, un ir uzbūvēta diezgan blīva un padziļināta aizsardzība.
  Tātad, bija jāmaksā par pārcelšanos uz austrumiem.
  Centrā padomju karaspēks joprojām turēja placdarmus pār Vislu. Staļins negribēja atkāpties.
  Rommels pieņēma lēmumu: uzsākt gaisa ofensīvu pret PSRS. Tā kā bombardēšana ir vismaz dārga darbība, cilvēku zaudējumi šādas ofensīvas laikā ir daudz mazāki! Turklāt ASV un Lielbritānija ar savām kolonijām un kungiem sāka sniegt arvien aktīvāku palīdzību ar ieročiem, resursiem un pat brīvprātīgajiem.
  Gaisa ofensīva ar reaktīvo lidmašīnu palīdzību un piesardzīgi mēģinājumi izlauzties cauri ar lielām tanku armijām.
  Bet Staļins negribēja pasīvi sēdēt un gaidīt sakāvi! 22. jūnijā viņa karaspēks sāka ofensīvu Slovākijas virzienā. Atbildot uz to, amerikāņi uz kredīta pārdeva Vācijai tūkstoti bumbvedēju B-29.
  Vācieši dominēja gaisā un joprojām spēja atvairīt Sarkanās armijas uzbrukumus, izmantojot savu kvalitatīvo pārākumu tankos un pašpiedziņas lielgabalos. Jūlija beigās Vācijas armijas grupa Dienvidi devās uzbrukumā, mēģinot izveidot vēl vienu katlu. Padomju karaspēks spēja apturēt vācu ofensīvu. Nacisti virzījās apmēram trīsdesmit kilometrus un, izvairoties no lieliem zaudējumiem, apstājās. Augustā Sarkanā armija virzījās arī Austrumprūsijā.
  Vasarā frontes līnija praktiski nemainījās.
  Tikmēr ASV uz Japānu nometa divas atombumbas. Hirohito paziņoja par padošanos 16. augustā. Amerika atbrīvoja rokas un pastiprināja tehnoloģiju, izejvielu un aprīkojuma piegādi Trešajam Reiham.
  Spiediens no Vācijas aviācijas pieauga. Nacisti cerēja bombardēt PSRS. Rudens pagāja sitienu un uzbrukumu mēģinājumos abās pusēs. Abas puses centās izvairīties no nevajadzīgiem zaudējumiem.
  Taču kopumā Luftwaffe pārākums gaisā kļuva acīmredzams. 1945. gadā Trešais Reihs un tā satelīti saražoja vairāk nekā sešdesmit tūkstošus lidmašīnu, galvenokārt reaktīvo lidmašīnu, un saņēma vēl trīsdesmit tūkstošus no sabiedrotajiem. PSRS saražoja tikai četrdesmit piecus tūkstošus automašīnu. Turklāt ātrumā, ieročos un bruņās viņi ir zemāki par ienaidnieku.
  Arī 1946. gads sākās ar Sarkanās armijas lielas ofensīvas mēģinājumu. Bet vācieši iemeta kaujā savu labāko piramīdveida tanku E-50 un spēja sakaut padomju vienības, atstumjot tās atpakaļ uz Poliju un Slovēniju. Bet padomju karaspēka spēcīgais sniegputenis un masveida varonība apturēja fašistu ordas pie Nemanas un nedaudz aiz Grodņas! Ar Bandera sekotāju atbalstu krauts ienāca Ļvovā. Tomēr liela mēroga ofensīva vai drīzāk tās neveiksme noveda pie tā, ka PSRS zaudēja pamatus Austrumeiropā, un tagad karš atkal ir pilnībā pārcēlies uz boļševiku Krievijas impērijas teritoriju!
  Maijā Rommela karaspēks mēģināja turpināt savus panākumus, taču pēc vairāku mēnešu cīņas tie sasniedza tikai līniju, Baranovičus, Viļņu un tad tuvojās Rīgai. Nacisti bija nedaudz veiksmīgāki dienvidos - viņi paņēma Vinnicu un Žitomiru - tuvojās Kijevai! Un Odesa atradās atdalīta no padomju karaspēka.
  Taču arī vācieši cieta kolosālus zaudējumus - armijā tika iesaukti pusaudži no četrpadsmit gadu vecuma un vectēvi no sešdesmit piecu gadu vecuma. Tika izveidotas pat vairākas sieviešu divīzijas, kā arī atsevišķi snaiperu un aviācijas pulki, kuros cīnījās daiļā dzimuma pārstāves!
  Rudenī vācieši aizstāvējās, un padomju armija viņus izmeklēja. Arī ziemā plosījās kaujas. Nebija iespējams salauzt vāciešus, kuri saglabāja pārliecinošu gaisa pārākumu. Aplenktās padomju pilsētas Rīga un Odesa krita, bet Frici nevarēja attīstīt savu ofensīvu tālāk.
  1947. gadā masveida ražošanā sāka nonākt padomju tanks T-54, kam vajadzēja konkurēt ar galveno vācu piramīdveida E-50. Tiesa, padomju transportlīdzeklis joprojām bija zemāks par vācu bruņām un ieročiem, taču tas bija lētāks un vieglāks. Masveida ražošana sākās jūlijā.
  Aviācijā viss bija sliktāk, taču 1947. gada 30. decembrī beidzot lidoja pirmais padomju sērijveida reaktīvais iznīcinātājs MIG-15.
  Tas nozīmē, ka fašistu monopols gaisā tiks izbeigts.
  Masveida ražošana sākās 1948. gada maijā. Pats transportlīdzeklis ātruma un bruņojuma ziņā bija tikai nedaudz zemāks par ME-362. Tiesa, vāciešiem joprojām bija priekšroka labi funkcionējošajā dūžu ražošanā un kaujas pieredzē. Bet kļuva skaidrs, ka gaisā PSRS gatavojas panākt paritāti.
  1948. gada rudenī sākās jaunas sarunas.
  Vācija bija depopulēta, bet arī PSRS tika izsūkta no asinīm. Turklāt vācu fiziķi spēja tikt priekšā padomju fiziķiem, un Trešais Reihs jau bija veiksmīgi izmēģinājis kodolbumbu.
  Rommels piedāvāja mērenu variantu - vācieši saņem visu, ko jau ir izcīnījuši. No Rīgas uz Odesu.
  Staļins atbildēja, piekrītot nulles variantam. Ne mēs tev, ne tu mums!
  Sarunas atkal nonāca pilnīgā strupceļā.
  Koba pēc kārtas tikās ar katru vairāk vai mazāk nozīmīgu rūpnieku, dizaineru un militāro ekspertu.
  Pēc tam, kad viņš publiski nolasīja runu, kurā viņš paziņoja, ka karos pret fašismu līdz galam!
  1948. gada 7. novembris. Tā kļuva par lielisku pagrieziena punktu un lēmumu!
  Epilogs
  1954. gada 21. decembris... Ņujorka... Amerikas Savienoto Valstu augstākais debesskrāpis grezni izkārts ar sarkaniem karogiem.
  Staļins, kura tēls redzams uz milzīgiem ekrāniem un uz visiem Amerikas Tautas republikas stendiem, ar smaidu pamāj padomju karaspēkam, kas iet garām Ļeņina prospektā!
  Visa pasaule svin septiņdesmit piecus gadus veco biedru Staļinu - planētas Zeme pirmo imperatoru!
  
  LUCIFERA KĻŪŠANA
  Lai arī viņam neklājās viegli, bet vēl salīdzinoši jaunam un vēl nenocietinātam dvēselē, karotājai Palpatīnai izdevās tikt pāri barjerai.
  Karolīnu vajadzēja nogalināt ar viņas pašas roku un gaismas zobenu. Bet, lai slēptu viņu pēdas, pašā pilī tika iestādīts neliels kodollādiņš.
  Dārta Sidiousa jau brīvi pārvaldīja gaismas zobenu, un, dodoties pie karalienes, nogrieza viņas personīgo apsardzi. Pēc tam viņš lika viņai nomesties ceļos un novilkt dārgos apavus - lai viņa nomirtu, kā tas bija ierasts, uz sastatnēm basām kājām.
  Tā izrādījās Karolīna. Palpatīns viņai atklāja savu patieso seju, un augstprātīgais cilvēks izplūda asarās. Pēc tam Dārta pirmo reizi mūžā pielietoja spēka zibeni... Un, kad pārogļotā karaliene apklusa, nežēlīgais Situ lords uzlika kodolieroci uz detonatora un atstāja pili.
  Zemūdens pasaules iemītnieki tika apsūdzēti sabotāžā, tāpēc starp abām planētas pasaulēm izcēlās brutāls karš. Neskatoties uz tehnoloģisko pārākumu, zemūdens sacīkstēm izdevās izdzīvot. Turklāt iejaucās Republikāņu Senāta pārstāvji, kuri nevarēja pieļaut genocīdu.
  Palpatīns ir izpelnījies sev miera nesēja laurus un nu sasniedzis galaktisko līmeni, līdz šim tikai pieticīgā Naboo senatora palīga lomā, taču ļoti ātri gūstot popularitāti.
  Viņa skolotājs Plagausts atzinīgi novērtēja studenta uzplaukumu, bet viņš pats arvien vairāk iegrima magohloriešu zinātniskajā izpētē. Viņš gribēja pats iegūt nemirstību un iemācīties augšāmcelt mirušos. Turklāt Plagausts, neskatoties uz savu ārējo nežēlību, bija precīzi pieķēries dažiem saviem radiniekiem un sapņoja par viņu ātru augšāmcelšanos.
  Palpatīnas meita uzauga, lai kļūtu par karalieni. Un drīz viņai bija sava atvase. Vīrs formāli nekļuva par karali, bet bija pilnīgi likumīgs dzīvesbiedrs, bet bijušais virsnieks - džedajs, kaut arī ne ar augstāko prasmju līmeni. Oficiāli viņš saņēma prinča un jaunākā līdzvaldnieka titulu - karalienes vadībā.
  Bet Palpatīnam nepatika viņa neoficiālais znots: viņš bija pārāk laipns, cēls, pēc izskata ļoti izskatīgs un izskatījās daudz jaunāks par saviem gadiem.
  Un melnā valdnieka meita izauga ārkārtīgi laipna un līdzjūtīga. Pēc rakstura viņa ir diezgan līdzīga savam tēvam - kurš, iespējams, sapņoja kļūt par ļaunāko cilvēku Visumā.
  Jebkurā gadījumā Plagaustam vairs nebija jāpierunā savs skolnieks. Lēmumu Palpatīns pieņēma pats - iznīcināt gan meitu, gan viņas vīru.
  Bet protams tā, lai neatmaskotu sevi. Un tas nav viegli, jo pēc visiem nemieriem un sabotāžām pils drošība tika ievērojami nostiprināta.
  Palpatīns nolēma sarīkot negadījumu uz zvaigžņu kuģa. Viņam, izmantojot savu ietekmi, izdevās panākt karaliskās ģimenes bēgšanu uz Korusanu - metropoles planētu un republikas galvaspilsētu. Šķietami uzaicinājums uz lieliem svētkiem - diženo veidošanās tūkstošgadi.
  Viņš labi apguva sava skolotāja Plagueis mācības;
  Skolotājs apsolīja studentam, ka, lai gan viņa apmācība būs nopietna, viņi atbrīvosies no Divu likuma. Pārraujot Dārta Beina noteikto apburto loku, viņi viens no otra neko neslēptu, attiecībās nebūtu greizsirdības vai neuzticības un tādējādi kopā kalpotu Tumšajai pusei. Sidious kopā ar Muunu mācījās gadu desmitiem, un šajā laikā Plagausts mācīja savam studentam visu, ko viņš zināja, lai netiktu zaudēta visa Plagausta iegūtā vara. Plagausta mācības piespieda Palpatīnu stāties pretī viņa bailēm, laupīja viņam visu prieku un atņēma visu, kas viņam bija dārgs. Dark Lord mācīja Sidious, ka emocijas, piemēram, skaudība un naids, lai gan ir nepieciešamas, lai apgūtu tumšo pusi, ir tikai līdzeklis, lai atmestu parastos morāles jēdzienus lielāka mērķa vārdā. Plagausts arī lasīja lekcijas savam studentam par varas sagrābšanas līdzekļiem ar galamērķi kontrolēt Galaktiku.
  Taču visefektīvākais mācīšanās veids bija virtuālo barjeru pārvarēšana un daudzdimensionālais kino.
  Palīdzot Palpatīnam pacelties rindās, Meistars deva Tāleram Sidiousam piekļuvi viņa Sith holokronam, kā arī daudziem citiem. Viņš iemācīja Palpatīnam cīnīties ar gaismas zobeniem, vadīt Spēka zibeni un piespieda viņu apgūt visdažādākās zināšanas par dažādiem tumšās puses ieročiem un paņēmieniem, bet piešķirt tiem tikai to nozīmi, kāda bija nepieciešama, lai sasniegtu patieso mērķi. pasūtījums. Tajā pašā laikā Plagausts Lielās Damaskas aizsegā darīja visu nepieciešamo, lai neviens viņu neturētu aizdomās par saistību ar Palpatīnu.
  Tātad šeit notika vienkārša lieta - kosmosa kuģis iekļuva asteroīda straumē. Turklāt jau pēc zvaigžņu kuģa atgriešanās, kad daudzi piloti dzēra stipros dzērienus.
  Un Palpatine ne tikai netika turēta aizdomās, bet pat tika apbalvota ar ordeni, jo izrādīja bažas un atturēja viņu no riskantā ceļa. Bet ir tādas attaisnošanās metodes, ka cilvēks noteikti darīs tieši pretējo. Un provokācija nostrādāja, un instrumenti bija nedaudz bojāti.
  Nomira gan mantinieki, gan laulātie, izdzīvoja tikai mazulīte princese Padmē Amidala, Palpatīnas mazmeita. Viņš mantoja troni uz Naboo.
  Un Darth Sidious papildināja savu noziegumu sarakstu. Tomēr ne visu Plagaust apstiprināja.
  "Jums ir spēks, māceklis un talants vadīt. Vēl svarīgāk ir tas, ka jums ir sērijveida slepkavas asinskāre, lai gan mums tas būtu jāpatur rezervē - ja vien vardarbība nekalpo kādam īpašam mērķim. Mēs neesam miesnieki, Sidious, piemēram, daži no pagātnes sitiem. Mēs esam nākotnes arhitekti."
  "Cik ilgi?"
  "Pēc desmitgades - un ne dienu ātrāk."
  Taču pacietība sevis savaldīšanā nevēlējās izpausties. Lai gan dažreiz pats Vits prātoja, kāpēc viņš pēkšņi kļuva tik nežēlīgs. Vai viņam jau kopš dzimšanas ir tik daudz agresijas? Turklāt draudzīgā lokā Palpatīna radīja laipna cilvēka iespaidu.
  Dars Sidious pat ieviesa jaunu teoriju: īstenam Sitam savas domas jāslēpj tik prasmīgi, ka pat skolotājs nesaprot jēgu! Pat ja viņš sevi dēvētu par Plagastu Gudro!
  Kamēr Palpatīns sāka ienākt galaktikas politikā, viņa mentors guva jaunus atklājumus savos pētījumos. Yinchorri noziedznieka griba, ko Damaskai iepazīstināja tās pašas rases delegācija, Spēka ietekmē tika lauzta, neskatoties uz reptiļu iekšējo dabisko pretestību. Plagausts veica arī daudz eksperimentu ar citiem paraugiem, pārbaudot savas spējas. Nākamajā sanāksmē kešatmiņā Plagausts izklāstīja Sidiousam vadlīnijas, saskaņā ar kurām Sitham jārīkojas, runāja par savu seno Kerred Santa likvidāciju un lika Sidiousam pasūtīt senatora Vidara Kima slepkavību, lai Palpatīns ieņemtu viņa vietu. . Pats Plagueis apmeklēja planētu Kamino, kur viņš veica sarunas ar vietējo klonu veidotāju rasi, lai izveidotu paklausīgo Yinchorri armiju. Vēlāk Damaska un viņa padotie devās uz Serenno, kur Plagueis personīgi runāja ar tur esošajiem džedajiem. Tāpēc viņš uzzināja, ka džedijam Kvigonam Džinnam ir nepatika pret korporācijām, un viņa bijušais skolotājs Dooku uzskatīja, ka Republikas stāvoklis ir nestabils. Plagaust prasmīgi iesēja šaubu sēklas Meistara Sifo-Dijas sirdī, maigi pārliecinot viņu, ka Republikai nepieciešama armija.
  Tiesa, kurš bez kara dosies uz dārgas militārās mašīnas izveidi? Un Siti vēlējās precīzi kontrolēt vardarbības metodi, jo cits veids ir pretrunā ar viņu mācībām.
  Politiskajā sesijā vairāk nekā duci Tirdzniecības federācijas pasauļu uzņemšanai Republikā Plagueiste un Sidious atkal tikās Damaskas un Palpatīna aizsegā. Pēc iepriekš sagatavota plāna Palpatīns teica iespaidīgu runu, kas Senātā izraisīja kliegšanu un haosu. Plagausts bija gandarīts, jo Tirdzniecības federācijas planētas kļuva par republikas daļu un nākotnē Siti ar savām rokām varētu izvērst galaktisko karu. Taču Plagueis zināja, ka aizvainojumu nesošais senators Pakss Tims bija sazvērējies ar citiem Damaskas ienaidniekiem - Santes drošības struktūru - un tagad rīkosies aktīvāk, lai aizvāktu Damasku. Tāpēc Plagueis apzināti saveda Palpatīnu kopā ar Timu politiskā sesijā un izmantoja studentu kā ēsmu, vienlaikus pārbaudot viņu. Neskatoties uz Sidious veiksmīgajām darbībām, Timam izdevās pārspēt abus Sithus, pasūtot Plaguestu no Maladijas slepkavām. Tā kā pēdējais koncentrēja visus savus spēkus, lai apturētu nolaupīšanu un atrastu Timu, viņš nezināja, ka pret viņu tika plānots otrs uzbrukums.
  Un Dārta Sidiousa to juta, bet jau domāja par atbrīvošanos no mentora aizbildnības.
  Ceremonijas laikā Larša Hila uzņemšanai Bowed Circle ordenī, kas notika ordeņa ložā Koruskantā, algotņi gandrīz nogalināja Dartu Plaguestu. Palpatīna palīgs Pestage sazinājās ar maladiešiem un, saņēmis nepieciešamo informāciju, nekavējoties paziņoja Palpatīnam. Abi ieradās slepkavības mēģinājuma vietā un atrada dzīvu tikai ievainoto un tikko elpojošo Plagueis, kurš brūci bija aptījis Spēkos; pārējie muni no Damaskas galvaspilsētas tika nogalināti. Palpatīns vēlāk personīgi atriebās Timam, nogalinot viņu un daudzus citus Gran Protectorate locekļus Malastāras vēstniecībā Koruskantā. Policija nav atradusi nozieguma veicējus, neskatoties uz to, ka pēc senatora Kima slepkavības ir izveidota īpaša komanda šo nāves gadījumu izmeklēšanai. Līdz ar to Damaskas Capitals nezaudēja savu līderi, bet Hego Damaska izstājās no Galaxy lietām.
  Dārta Sidiousa plānus izšķīra diezgan viltīgi. Viņš savu mazmeitu Padvi nenogalināja, drīzāk sadraudzējās ar viņu. Un ar ārēju nevēlēšanos viņš kļuva par senatoru.
  Melnā lorda ietekme pieauga, un parādījās trešais Siths Darts Mauls. Arī apmācīts barbariskām metodēm, un ļoti spējīgs cīnītājs. Tomēr Maula spēka apdāvinātība nav tik liela, lai viņš varētu kļūt par pilntiesīgu mantinieku.
  Turklāt gan Plagausts, gan Tālers joprojām ir cilvēki, turklāt ne bez rasistu pazīmēm. Viņi īsti nevēlējās, lai topošās Situ impērijas troni mantotu kāds cits, nevis cilvēku rase.
  Tāpēc, iespējams, Dārta Maula nāve bija iepriekš noteikta. Turklāt Palpatīns gandrīz nomira dueļa laikā ar savu studentu, un tikai pārāks spēks izglāba topošo imperatoru no nāves.
  Darts Saidijs jutās īgns par to, ka kāds Visumā ir labāks par viņu ar gaismas zobenu. Un arī tas atstāja savas pēdas. Par laimi cilvēku pārim Mauls savu ierobežojumu dēļ nevarēja viņus pārspēt, zinot par spēka tumšo pusi!
  Damaska un Palpatīns darīja visu, lai nodrošinātu, ka Naboo krīze nāktu par labu abiem. Līdz brīdim, kad Darth Maul uzsāka operāciju uz Naboo, lai iznīcinātu Jedi, Damaska aktīvi rīkojās, lai radītu jaunu krīzi. Sazinoties ar Korporatīvās savienības, Tirdzniecības ģildes, Tehno savienības un citu korporāciju vadītājiem, Damaska viņus pārliecināja par republikas ļaunajām darbībām saistībā ar viņu pasaulēm. Palpatīns, nodrošinot ievēlēšanu par Galaktiskās Republikas augstāko kancleru, nolēma, ka ir pienācis laiks pabeigt Lielo plānu vienatnē. Uzzinājis no Plagausta visu nepieciešamo un izmantojis skolotāja sakarus, lai iegūtu vēlamo amatu, Palpatīns uzskatīja novecojošo Muunu tikai par šķērsli. Savukārt Plagausts, šķiet, pilnībā uzticas savam studentam.
  Turklāt Dārts Mauls nomira, un divu valdīšana tika automātiski atjaunota.
  Priekšā vēl bija daudz darba un laika, un Dārtam Sidusam vienkārši nebija iespējas apmācīt jaunu studentu.
  Tātad, kāpēc viņu tandēms nepastāv vēl dažus gadus - līdz beidzot tiek iznīcināts džedaju ordenis?
  Bet tas nebija vissvarīgākais. Plagasts beidzot atklāja briesmīgu noslēpumu: "tieši viņš ir Palpatīna īstais, bioloģiskais tēvs - Vits Tālers."
  Jā, viņa māte, ļoti skaista zemnieku sieviete, pagrieza galvu bagātajam tirgotāja Damaskas kungam. Un viņš nespēja apvaldīt savu kaislību.
  Kopumā pēc iesvētīšanas Sithos spēja pavairot pēcnācējus strauji samazinās. Un šeit jums ir tik paveicies - jums ir dēls! Un tik spējīgs, un apdāvināts ne tikai ar spēku, bet ar izcilu politisko talantu.
  Tas bija galvenais iemesls, kāpēc viņš izglāba jauno vīrieti. Daudz patīkamāk ir nodot biznesu savām asinīm. Lai gan sakarā ar to, ka augsta līmeņa Sith kļuva gandrīz neauglīgi, ģimenes saites nekad netika uzskatītas par svarīgām.
  Plagaust kļuva emocionāls... Varbūt viņš tiešām nolēma, ka viņa paša dēls viņu neaiztiks.
  Bet tieši tas pamudināja Dartu Sidiuu rīkoties. Jebkura Situ meistara sapnis ir izdarīt tādu noziegumu kā sava tēva slepkavība.
  Naktī pirms vēlēšanām Damaska pirmo reizi publiski uzstājās vairāku gadu laikā tikai kopā ar senatoru Palpatīnu: viņi apmeklēja Mon Calamari operas jauniestudējuma pirmizrādi Galaktiskajā operas namā. Pēc ievada abi Situ lordi aizgāja uz Damaskas penthouse Caldani Spiers ēkā, lai atzīmētu Palpatīnas gaidāmos panākumus. Palpatīns staigāja ap skolotāju ar vīnu, atkārtojot viņa gaidāmo runu Senātā.
  Piedzēries Plagausts pastāstīja Palpatinam, ka viņa eksperiments ar magohloriešiem bija vairāk nekā veiksmīgs. Zēns Anakins uzvarēja sacīkstēs, un, pats galvenais, viņam izdevās atspējot visu kaujas robotu armiju. Tas nozīmē, ka zēns ir apdāvināts ar spēku vairāk nekā jebkurš cilvēks, kas dzīvo Visumā. Turklāt viņam bez zēna izdevās apsēklot Togrutas rases pārstāvi ar magohloriešiem. Ņemot vērā, ka šīs humanoīdu, bet necilvēku rases pārstāvji ir nabadzīgāki par magohloriešiem, bet tajā pašā laikā džedaju procentuālais daudzums starp tiem ar daudzkārt mazāku skaitu nekā cilvēku, ir ļoti augsts...
  Jaunā meitene Ahsoka Tano nākotnē spēs sasniegt neparastus, iepriekš nezināmus prasmju augstumus. Alternatīvu Togrutas spēka uztveres veidu un magohloriešu pārpilnības kombinācija var radīt īstu cilvēka radītas dabas brīnumu.
  Ko tālāk? Viņš turpinās eksperimentus un radīs jaunu cilvēku rasi - pēc spēka līdzvērtīgu dieviem. Un viņš spēs sintezēt vēl augstāka līmeņa būtnes par magohlorāniem - teohlorāniem, kas ļaus sitiem mainīt Visuma fiziskos likumus, un varbūt radīt jaunus Visumus!
  Melnajam lordam bija kaut kas jābaidās un jābrīnās.
  Pamazām piedzēries, Plagasts pirmo reizi pēc daudziem gadiem iekrita sapnī, un pēc dažiem mirkļiem Sidious pēc vilcināšanās (varbūt labāk vienkārši ar zobenu nocirst galvu?) nogāza Spēka straumi. zibens uz skolotāju.
  - Tu tēvs atbildēsi par visu! Par to, ka pametu mani, par to, ka ļāvu man izturēt gadu elles karaliskajos moku pagrabos! Kāpēc tu piespiedi mani nogalināt savu vienīgo patieso mīlestību, Kerolaina?
  Melnais Sits rēca, spļaujot zibeni saviem vecākiem. Viņš patiešām viņu ienīda.
  Izbaudot Plagausta sāpes, Dārta Sidiousa viņu lēnām spīdzināja līdz nāvei, un viņš, būdams noguris ar Spēka palīdzību, neko nevarēja izdarīt un nomira.
  Pēdējās sekundēs melnais kungs teica:
  "Tu zaudēji šo spēli dienā, kad nolēmi mani mācīt, lai es valdītu pār Galaktiku, tev blakus ir tavs tētis vai, precīzāk, zem papēža. Tu biji mans skolotājs, tēvs - jā, par to Es būšu ar tevi mūžīgi, esmu pateicīgs, bet tu nekad nekļūsi par manu kungu.
  - Palpatīna atvadījās no Dārta Plagausta, kurš mira un dega zibens ugunī.
  Šādi Situ izgudrotājs beidza savu vētraino dzīvi. Un līdz ar viņu pagriezās universālās vēstures lappuse.
  Bet palika divi jauni, lieliski darbi: Ahsoka un Anakin, kā arī students, kuram izdevās iegūt varu pār galaktiku un sakaut džedajus.
  Tādējādi Lūks Skaivokers bija Palpatīnas mazdēls un Dārta Veidera dēls.
  Tāpēc melnais situ kungs nevarēja dot pavēli, paņemt un iznīcināt savu tiešo, apdāvināto pēcnācēju. Turklāt, lai ko arī teiktu, Lūks ir simtprocentīgi cilvēks, un viņa paša bērni ir puse Togruta. Taču imperators Palpatīns jau bija ieviesis likumus, kas ierobežo necilvēku tiesības, un kopumā centās jaunajā varā ieviest rasistiskus.
  Patiešām, ja reiz cilvēki ir visskaitlīgākā rase galaktikā un pats imperators ir vīrietis, kā arī viņa svīta, tad skarbs rasisms un citu rasu pazemošana ir diezgan Situ garā. Mīlestība apspiest un dominēt.
  Lielais maršals Tarkins ir izstrādājis veselu teoriju un ideoloģiju, lai attaisnotu rasismu...
  Bet viņi mantoja troni, tikai puse cilvēku. Pat ja Ahsoka atbrīvojās no neglītajiem izaugumiem, un viņas hameleona āda izskatās skaista.
  Imperators īpaši nosūtīja savus bērnus, lai iznīcinātu dzīvību uz Šilo planētas, kur dzīvoja Togruta. Un melnā kunga atvase to piepildīja ar prieku.
  Viņi kalpoja no ieņemšanas brīža un zināja tikai spēka tumšo pusi. Palpatīns jaunībā ne reizi vien darīja labus darbus. Un, ja viņš nokļuva spīdzināšanas pagrabā, ja viņš nebūtu saskrējies ar Plagastu, viņš nekad nebūtu kļuvis par lielāko slepkavu galaktikā.
  Jā, viņa bērni nedarīja labus darbus, viņi ar prieku darīja jebkuru ļaunu. Bet nez kāpēc tieši tas imperatoram ir nepatīkams. Tolja un viņā labestība nenomira līdz galam. Toli Palpatīns uzskatīja, ka nav iespējams kļūt par īstu Situ, necīnoties ar sevi, ja uzveicat gaišo pusi sevī.
  Viņa bērni pieņēma kalpošanu ļaunumam kā pašsaprotamu, kā visdabiskāko lietu Visumā, neizjūtot garīgas ciešanas vai nožēlu.
  Bet Palpatīns cīnījās pats ar sevi, un tikai Visaugstākie Dievi zina, ko viņam maksāja Karolīnas slepkavība.
  Turklāt imperators neuzdrošinājās nogalināt savu māti. Acīmredzot Plagausts arī juta pieķeršanos pret viņu un nekad nav izvirzījis šādu jautājumu.
  Un Palpatīnas māte joprojām ir dzīva un, neskatoties uz to, ka viņai jau sen ir pagājuši simts gadi, viņa nemaz neizskatās pēc ļoti vecas sievietes. Gluži pretēji, viņa šķiet jaunāka par savu dēlu, spēcīga blondīne - pēc izskata ne vairāk kā trīsdesmit gadus veca. Pēc atbrīvošanas no smagajiem darbiem viņa apmetās uz dzīvi nomaļā provincē un tur sāka burvestību.
  Jā, viņa bija parasts, zemnieks, bet arī neparasta sieviete, kas bija nobīdīta viņas ģenētikā. Citādi viņa diez vai būtu varējusi palikt stāvoklī no melnā lorda.
  Basām kājām, valkājusi tikai gurnu, ar plānu vidukli kā jaunai meitenei, viņa smagi strādāja uz lauka un naktīs nodarbojās ar burvību. Bet, kad Vits dzīvoja kopā ar viņu, māte slēpa savas aktivitātes un dēlu neko neierosināja.
  Patiesība pāris reizes paslīdēja: ka viņai, iespējams, būs lemts apglabāt ne tikai savus mīļos, bet arī viņu bērnus un mazbērnus.
  Palpatīns savu māti apciemoja tikai pirms gada - kad vajadzēja pasargāt Nabū no nemiernieku reida. Viņi arī meklēja noslēpumus uz melnā imperatora dzimtās planētas. Varbūt viņi gribēja noskaidrot viņa vājās vietas vai atrast viņa radiniekus?
  Imperatoram bija pusbrālis. Te Palpatīns viņu upurēja tumšajiem spēkiem īsi pirms Nabū krīzes - kā teikt, lai veiksme uzsmaida.
  Līdz tam laikam viņa brālis jau bija ieguvis mazbērnus, tāpēc Dārta Sidiosa nogaidīšanas taktika atmaksājās. Vēl vairāk upuru un jauns papildinājums nogalināto radinieku panteonā.
  Tad viņš vienlaikus gribēja nogalināt savu māti. Taču Palpatīns cerēja satikt vecu sievieti, taču viņa māte garajos šķirtības gados nemaz nebija mainījusies. Meitenīga, muskuļota figūra, ļoti tumša no iedeguma, un gluda āda, skaista seja ar vīrišķīgu zodu. No attāluma viņu kopumā var sajaukt ar meiteni, bet tuvplānā var redzēt viņas sejas vaibstus: diezgan nobriedušu, labi veidotu, un viņai ir vismaz trīsdesmit gadu. Un, ja paskatās smaragda-safīra acīs, tas šķitīs vēl vairāk.
  Vits Tālers, kurš negaidīja, ka viņa māte nav tik vienkārša, kā šķita, bija satriekts un atteicās nogalināt vai, kā viņš to sauca, upurēties tumšajiem spēkiem.
  Pēc tam viņš neatrada drosmi pārmīt vismaz dažus vārdus ar māti-raganu un, izvairoties no kontakta, steidzās prom un aizgāja. Māte varbūt atpazina savu dēlu, bet arī izlikās auksta un vienaldzīga.
  Un pēdējās Naboo vizītes laikā viņa parādījās brīdī, kad imperatora karavāna tika nokļuvusi slazdā. Palpatīns bija gandrīz apglabāts pilī, bet viņam parādījās sieviete ar basām kājām, norādot uz slēptu izeju un parādot, kur atrodas vēl viens nemiernieku slazds.
  Tad viņi ar viņu apmainījās ar dažām frāzēm.
  Nezūdošā māte uzlika roku Palpatīnam uz pieres un rūgti sacīja:
  - Cik nežēlīgi tu biji ievainots, dēls. Tevī nav palikusi neviena atpazīstama iezīme!
  Dārta Sidiousa dusmīgi atbildēja mātei:
  - Es tikai ārēji šķiet, ka esmu ļoti vecs vīrs! Patiesībā mans ķermenis jau sen nedzīvo saskaņā ar cilvēku likumiem. Un es joprojām esmu spējīgs ar zobeniem sakaut jebkuru džedaju. Un manas miesas fiziskās pastāvēšanas periods ilgs vēl daudzus gadsimtus!
  Jaunā māte pamāja savam krunkainajam dēlam:
  -Vai esi nolēmis pagarināt savu fizisko eksistenci, kļūstot par vampīru? Protams, vampīriem ir priekšrocības salīdzinājumā ar cilvēkiem. Izņemot nepieciešamību dzert asinis trīs reizes dienā un izvairīties no saules gaismas. Bet tā nav dzīve!
  Imperators Palpatīns bija aizvainots uz savu māti un pat gribēja viņai sist, taču savaldījās. Viņš dusmīgi nomurmināja:
  - Esmu kļuvis stiprāks, nekā biju jaunībā, mani ir grūtāk nogalināt ar jebko citu, izņemot augstākās kvalitātes sudrabu. Un jebkurā saulē var valkāt ērtu skafandru ar filtriem, un mākslīgā gaisma man nav bīstama.
  Šeit Dārta Sidiosa tonis kļuva maigāks:
  - Vēl labāk, pastāsti, kā tev, vienkāršam cilvēkam būdams, izdevās saglabāt jaunību?
  Lada Thaler atbildēja ar mīļu, baltzobu smaidu:
  "Visu mūžu staigāju basām kājām pa Nabū, visu mūžu strādāju, ēdu veselīgu pārtiku, dzēru tikai sulu un pienu. Vienmēr svaigā gaisā - prom no pilsētas. Es apmeklēju galvaspilsētu tikai vienu reizi un pēc tam ķēdēs, kad mani atveda noklausīties spriedumu. Un tad atkal uz ciemu ar kapli!
  Es piekopu veselīgāko no visiem iespējamajiem dzīvesveidiem, un kāpēc man vajadzētu novecot?
  Šoreiz Palpatīns pat nedusmojās, jutās nedaudz uzjautrināts un, gluži loģiski, lūdza paskaidrojumu:
  - Miljoniem zemnieku sieviešu piekopj tādu pašu dzīvesveidu kā jūs, taču tas neliedz viņām atšķirībā no jums pārvērsties par neglītām vecenēm. Kāds ir noslēpums - pastāsti man!
  Mamma ar līdzjūtību savā tonī atbildēja:
  - Pats svarīgākais jautājums ir, kas liek cilvēkam novecot? Cikls dabā ir mūžīgs, un cilvēka ķermenis ir līdzīgs šādam ciklam. Objektīvi runājot, pašā cilvēka ķermenī nav nekā, kam vajadzētu novecot. - Jaunā izskata sieviete apstājās un turpināja ar dievietes pārliecību. - Tas viss ir saistīts ar domāšanu un ticību. Tici, ka vecums ir nedabisks, bet mūžīgā jaunība, gluži otrādi, ir paraugs un nenovecosi!
  Palpatīna tam pilnībā nepiekrita:
  - Noveco ne tikai cilvēki, bet arī metāls, priekšmeti, kosmosa kuģi un kaujas roboti. Kāpēc, jūsuprāt, cilvēks ar gribasspēku un ticību spēj no tā izvairīties?
  Jaunā sieviete pārliecinoši atbildēja:
  - Cilvēka ķermenis, atšķirībā no metāla, ir atjaunojama sistēma. Šūnas var dalīties un atjaunoties miljardiem miljardu gadu. Jebkurš zinātnieks teiks, ka stumbra rezerves organismā ilgs miljoniem miljonu dzīvību. Jums tikai jāiemācās izdarīt vienu būtisku sīkumu - atjaunot un atjaunot nervu šūnas. Tad nemirstība kļūs par realitāti!
  Palpatīns mānīgi jautāja:
  - Un kā tu to dari, mammu?
  Sieviete iesmējās un čukstus atbildēja:
  - Kāpēc vampīrs to zinātu? Un tā jūs turpināsiet dzīvot šajā miesā piecus vai sešus gadsimtus. Un aug brīnišķīga jūsu grupa... Vai jums joprojām ir jāapgūst mūžīgās jaunības noslēpums? Īpaši ņemot vērā tavu egoismu?
  Dārta Sidouza šņāca kā saspiesta čūska un izvilka savu sarkano asmeni:
  - Es varu arī tevi upurēt tumšajiem spēkiem!
  Māte bez kādas valsts ēnas skatījās uz savu dēlu-ķeizaru. Viņa atbildēja, smaidot vēl platāk:
  - Šis upuris tev nepalīdzēs tavā cīņā! Lai gan jūs esat asiņains tirāns, manas lūgšanas glābj jūs no nāves. Pēc gada tu staigāsi gar pašu bezdibeņa malu. Un tikai tava māte var izglābt tavu dvēseli no elles!
  Palpatīns nomierinājās un mierīgi pamāja ar roku:
  - Labi, kā tu teici: vampīram vēl ir palikuši pieci seši gadsimti. Un tad varbūt es uzzināšu efektīvāku veidu, kā pagarināt dzīvi. Turklāt jau tiek veikti eksperimenti, lai klonā iedvestu garu!
  Mamma noskūpstīja Palpatīnu un novēlēja viņam veiksmi. Viņa smaržoja tik svaigi un patīkami. Un Darth Sidious jutās skumji - labestībai ir savs šarms.
  Ļaunums ir ļauns, un dzīvot, kad apkārt ir tumsa un mežonīgi šakāļi, ir ārkārtīgi nogurdinoši. Dažreiz bailes ievelkas... Mocoša un šausmīga.
  Turklāt imperators Palpatīns vēlējās, lai viņu aizstātu Siths, kurš nebija tīrs ļaunums, un lai pēctecis kosmiskā spēka dzīvē ienestu vismaz kaut ko radošu.
  Lūks Skaivokers ir simtprocentīgi cilvēks, un tas ir viņa nozīmīgais pluss.
  Turklāt viņā joprojām plūda Anakina un Palpatīna asinis. Un šī zēna nogādāšana tumšajā pusē prasīja nopietnas pūles.
  
  
  VELNA DZIMŠANA
  Kā Palpatīns, pieticīgs jauneklis, izcils students un izceļas ar priekšzīmīgu uzvedību, kļuva par universālā un ļaunā iemiesojumu un pārgāja uz spēka tumšo pusi?
  Dzīve uz Naboo planētas bija salīdzinoši laba - maigs klimats, dāsna zeme, gandrīz pilnīga nemieru un pārmaiņu prasību neesamība. Valdības forma ir konstitucionāla monarhija... Bet ķēniņa vara ir liela, viņa dekrēti ir vienādi pēc spēka ar likumiem, un tikai Padle Amidala tika grozīta, lai ierobežotu gan monarha valdīšanas termiņu, gan viņa pilnvaras.
  Savā jaunībā Palpatīns bija ļoti izskatīgs, slaids un, protams, fiziski attīstīts jauneklis, viņš uzvarēja starpplanētu sacensībās Airball. Tieši tad Palpatīns, kurš Naboo komandā tika iekļauts pašā pēdējā brīdī, jutās jutīgs pret spēku. Viņš jau iepriekš redzēja pulsāru lidojumus un asteroīdu pagriezienus sarežģītā virtuālajā spēlē. Un viņš saprata, ka var nojaust, kad dot liktenīgo, izšķirošo triecienu. Un tad viņa vārds bija nedaudz atšķirīgs: Vits Tālers. Māte ir parasta iedzīvotāja, un tēvs nav zināms. Tiesa, pateicoties iedzimtajām spējām un smagajam darbam, Vitam izdevās iestāties prestižas koledžas brīvajā fakultātē. Lai to izdarītu, bija jāsavāc ļoti augsts rādītājs.
  Par tēvu viņa ļoti skaistā un izliektā māte teica, ka viņš ir cēls kungs, iespējams, pat viens no labi dzimušajiem džedajiem.
  Bet viņa nevarēja nosaukt viņa vārdu. Tomēr Vits savā prātā izteica dažādus pieņēmumus - varbūt viņa tēvs patiesībā bija imperators no kaimiņu galaktikas?
  Pat bērnībā Tālers, topošā Palpatīna, juta sevī spēju lasīt slēgtu mācību grāmatu - papīra formā vai e-grāmatu -, tam nebija nozīmes. Viņš pārsteidza savus draugus ar spēju prognozēt sporta sacensību iznākumu vai uzvarējis mīklas par derībām - kā ar dūrē paslēpto.
  Bet tieši šajā spēlē viņš saprata, ka viņam ir reta dāvana. Sensacionālā uzvara padarīja Vitu Tāleru par Nabū varoni, un... Nu, gluži kā pasakā, tā noveda pie tā, ka viņā līdz galam iemīlēja skaistākā meitene princese Karolīna Amidala.
  Un pats Vits ar savām jaunajām, karstajām asinīm izjuta līdzjūtības un savstarpīguma uzplūdu. Viņi neprātīgi iemīlēja viens otru, un oficiālā troņmantiniece Karolīna Amidala Naberri palika stāvoklī no parasta zēna.
  Karalis bija nikns. Saskaņā ar planētas Naboo paražām un likumiem aborti ir stingri aizliegti, taču kroņprincesei un viņas atvasēm tika atņemtas tiesības uz troni. Vitam Tāleram pēc smagas spīdzināšanas bija paredzēts izpildīt nāvessodu vissāpīgākajā veidā. Un pēc bērna piedzimšanas Karolīna tika nosūtīta kā verdzene uz plantāciju. Princese bija tur: basām kājām, tikai saplēstu tuniku, viņai bija smagi jāstrādā kopā ar citām ieslodzītajām meitenēm. Pavadiet nakti kazarmās, uz plikiem dēļiem un ēdiet vienkāršu, rupju ēdienu. Topošo karalieni pārraugi sita ar pātagu, ja viņa strādāja kaut nedaudz lēnāk.
  Viens no sodu veidiem ir vergu pakāršana plauktā un kailu papēžu kutināšana ar lāpas liesmām.
  Pats Vits cietumā tika spīdzināts. Viņi mani spīdzināja nežēlīgi, izsmalcināti, bet ļoti profesionāli, neļaujot man zaudēt samaņu vai priekšlaicīgu nāvi.
  Vits Tālers izgāja tūkstoš elles apļus. Viņš tika spīdzināts veselu gadu pirms nāvessoda izpildes. Un tad žurku ērcei viņu vajadzēja apēst dzīvu miljoniem Naboo iedzīvotāju acu priekšā.
  Taču nāvessoda izpildes laikā briesmonis pēkšņi uzsprāga... Un, kad dūmi izgaismoja, Vits Tālers pazuda bez vēsts. Daudzi to uztvēra kā zīmi no augšas un nokrita ceļos. Un karalis sastinga, viņa seja kļuva zila - viņš bija cietis triecienu.
  Un, vairākus mēnešus ilgās spīdzināšanas sakropļots, Vits pamodās mitrā grotā, ko klāja spilgti augi. Viņam bija lielas sāpes, bet tajā pašā laikā atgriezās nikna spēka sajūta. Nez kāpēc spīdzināšanas laikā spīdzināšanas pagrabā Vits nevarēja izmantot savas spējas un sadedzināt bendes.
  Viņš gan manāmi iztēlojās no sevis izlidojamu uguni, pulsāru izvirdumu un straumes no šausmīgā plazmas metēja ieroča (vecajā republikā aizliegts - tā ārkārtīgi lielā postošā spēka dēļ!). Bet tad atgriezās spēka sajūta.
  Un bendes nodarītās dziļās brūces lēnām, bet pārliecinoši sadzija.
  Blakus Vitam atradās kārba ar barības vielu maisījumu, un viņš ik pa brīdim to uzsūca, iemigdams.
  Piemēram, viņam bija sapnis... Maldīgs un tajā pašā laikā varonīgs;
  Līķa aprišana bija ātrs process, mutants lauva steidzās, kamēr gaļa bija svaiga un silta. Kad viņš beidzot pabeidza, bija palicis tikai skelets. Vairāki melni karotāji halātos, bruņojušies ar burvju nūjiņām, viņu padzina, pēc tam pacēla skeletu.
  - Drosmīgais gladiators, kurš miris drosmīgā nāvē, tiks apbedīts saskaņā ar vietējo paražu ar pilnu pagodinājumu. - komentētājs entuziasma tonī paziņoja.
  - Apbrīnojami! Nav nemaz tik sliktas beigas! - teica topošais kosmosa imperators. Vits joprojām ir jauns vīrietis sapnī; viņam šķiet, ka viņš atrodas nesenā pagātnē.
  Un nezināmais komentētājs neprātīgā sajūsmā turpināja žņaugt:
  - Un tagad paziņojam par konkursa turpinājumu. Šajā brīdī ikviens sabiedrībā var cīnīties ar slepkavu lauvu.
  Vits Tālers nekavējoties piecēlās un kliedza:
  - Es gribu!
  - Ir skaidrs, ka vēlaties izpirkt savu vainu par to, ka nelikāt derības uz cilvēku. - Princese Karolīna Amidala viņu ķircināja.
  Jauneklis dusmās kliedza:
  - Un ja tā! Dzīvnieks, kas nogalina cilvēku, nav pelnījis dzīvot!
  - Bet tev ir konkurenti, paskaties. - Princese Kerolaina norādīja uz augšāmcēlušos zvēru, kas atgādināja stāvus krokodilu ar ziloņa purnu. - Šis puisis arī grib kauties!
  Komentētājs paziņoja:
  - Tātad divi cilvēki uzreiz izteica vēlmi iesaistīties cīņā, tad vispirms jācīnās vienam ar otru.
  Sabiedrība atzinīgi novērtēja šo lēmumu, vairāk izrādes un vairāk asiņu!
  Karotājs Vits skatījās uz briesmoni ar stumbru, kas pārklāts ar zvīņainām bruņām, pirmajās sekundēs tas nepatīkami iesūca vēderā. Tad jauneklis pārvarēja savu uztraukumu, lai gan ienaidnieks neapšaubāmi bija bīstams.
  - Tev iedos standarta ieroci! - komentētājs ar vēsu balsi paziņoja.
  Karotāji paklanījās pēc ieraduma. Tad viņiem iedeva zobenu un vairogu. Šeit Vitu gaidīja vēl viens pārsteigums: viņam tika dots viens zobens labajā rokā, un ienaidnieks saņēma divus uzreiz, paņemot bagāžniekā otro ieroci.
  - Tas nav godīgi! - jauneklis protestēja. - Divi asmeņi pret vienu.
  - Šis ir Corpse Sucker, viņš kaujās vienmēr izmanto degunu. Tāda paraža! - Neredzamais komentētājs atbildēja, neslēpjot nicinājumu savā balsī; ieročus nodeva skaistas, gandrīz bezsvara meitenes, ļoti līdzīgas nimfām. Skatoties uz viņiem, Vits (topošā Palpatīna) sajuta kaislīgu vēlmi, un viņam bija liels kauns, ka viņa spriedze tiks pamanīta. Tāpēc viņš to teica ar dusmām.
  - Tāpēc iedod man otru zobenu neveiklā vairoga vietā. - Es nevēlos būt vīra.
  - Tev ir tādas tiesības! - sacīja komentētājs, kļūstot nedaudz laipnāks.
  Nimfa pasniedza jauneklim otru zobenu un ar patosu sacīja:
  - Cīnies, bruņinieks, neapkauno savu godu.
  Komentētājs vēlreiz paziņoja:
  - Tiesības nogalināt vai apžēlot pieder cīnītājam, kuram pieder uzvarējušais ierocis! Un arī sabiedrībai. Es domāju, ka tas ir jāņem vērā.
  - Es noteikti piebeigšu pārdrošo skaisto vīrieti. - teica Corpse Sucker.
  - Bez āmura kalšanas nevar pili sadalīt! - Vits runāja ar asprātīgu aforismu.
  Viņi piecēlās kājās, krokodila zilonis bija daudz lielāks par puisi, un sāka gaidīt signālu.
  Spalvainais nimfa pielidoja viņam klāt un noskūpstīja jaunekli uz viņa sārto vaigu.
  Vits nosarka un paspēra pussoli, tajā brīdī atskanēja kaujas signāls. Līķa sūcējs metās viņam virsū, vicinādams zobenus, un viņš gaidīja, ka viņu bez ceremonijām paņems. Jaunais vīrietis bija modrs, un, lecot sāņus, un, atkāpjoties, spārdīja. Sitiens skāra vairogu, tas noskanēja ar pretīgu skaņu.
  - Čau, bērns! Rūpējies par saviem apaviem, tie ir jauki.
  Jaunais Vits ļoti nožēloja, ka nebija novilcis kedas, tās bija dāvana viņa dzimšanas dienā, tās bija neparasti krāsotas un, neskatoties uz to izturīgo ādu, viņš nevēlējās tās sabojāt. Nabaga sievietes dēlam vajag labas kurpes. Un viņš Vits joprojām ir zēns, tāpēc viņš var staigāt basām kājām bez apmulsuma.
  Cīņa turpinājās, un tad jauneklis atzīmēja, ka ienaidnieks ir ļoti veikls ar savu stumbru. Cik ātri zobens kustas, kamēr rokas nav tik kustīgas un pat garākas.
  - Visu mūžu es sapņoju jāt uz ziloņa, nevis cīnīties. Tu esi tik pretīgs.
  Atbildot uz to, aizsmakusi čīkstēšana:
  - Ka tev nepatīk cilvēks. Lūk, cik zemāka ir jūsu rase.
  Vits turpināja mainīt trajektoriju, darīja dzirnavnieks, viens no efektīvajiem paņēmieniem
  Kendo, taču acīmredzot prasmīga cīnītāja slava pretiniekam nenāca velti. Viņam izdevās visu atvairīt un pat pats izdarīja jūtīgus sitienus. Piemēram, viens no sitieniem trāpīja Vitam pa krūtīm, viņa T-krekls tika sagriezts, jaunietis veica salto mugurā, tik tikko izglābjoties no nopietnas sakāves. Divgalvainais krievu ērglis tika sabojāts un pārgriezts uz pusēm.
  - Kas par stulbi! - Vits teica un izpildīja "Butterfly" tehniku, bet atkal visi uzbrukumi izrādījās
  Atgūts. - Deguns velns.
  Viņš atkal tika ievainots, saskrāpējot roku, un tad viņam tika sitiens pa plecu. Vits atkāpās, viņš pēkšņi saprata, ka bezcerīgi zaudē kauju, saskaroties ar prasmīgāku ienaidnieka partneri nekā viņš pats. Turklāt jauneklis vēl nebija īpaši pieredzējis kendo.
  Princese Karolīna arī bija noraizējusies:
  - Es esmu pēdējais muļķis, ka neapturu savu puisi. Šajā Visumā viņš ir pilnībā
  Tas ir svešinieks, un viņš mirs, neviens nezina par ko.
  Viņa gribēja izlēkt no arēnas. Tad, kā laime, uzradās pazīstams burvis.
  - Kāds skaistums, viņam nav jāšauj ar nūju vai jāvicina kājas. Es pazīstu Corps Sucker! Ko, viņš noteikti nogalinās un pat ņirgāsies par līķi. Tātad, vai jums tas patīk vai nē, jums būs jāatdodas man.
  - Nekad! - teica princese Karolīna.
  Spēka tumšās puses burvis ierunājās:
  - Šajā gadījumā jūs var pārdot pulkam, un jūs dienēsit divdesmit karavīru dienā. Vai, gluži otrādi, valdnieka harēmā, kur jūs ir tūkstošiem, un jūs izžūsit no melanholijas un atturības.
  Princese drosmīgi rēca:
  - Es kļūšu par karotāju!
  Burvis ķiķināja:
  - Jūs esat trausla meitene, kas neprot elementārus burvju paņēmienus. Jā, jūs tiksiet sadedzināts pirmajā kaujā.
  Karolīna bija aizvainota:
  - Slavas Meistars mani iemācīs! Jā, un es esmu fiziski spēcīgs!
  Burvis pretīgi iesmējās:
  - Slavas meistars? Un jā, viņa ir egoiste. Maz ticams, ka viņai izdosies kaut kas vērtīgs. Tāpēc es varētu tevi padarīt par savu sievu un nodot savas prasmes kā savas.
  Princese ironiski pasmaidīja:
  - Vai vēlaties kļūt par dievu?
  Burvis pompozi rēca:
  - Kāpēc ne! Ka es esmu sliktāks par citiem pretendentiem?
  Karolīna sirsnīgi un ar nicinājuma izteiksmi teica:
  - Tu esi pretīgs. Man riebsies tavs pieskāriens.
  Kārdinātāja acīs iemirdzējās sārtināta gaisma.
  - Nu, es tev to atcerēšos.
  Kamēr viņi runāja, Vitam pieauga brūces. Jaunais vīrietis atkāpās, viņam jau sāka reibt galva no asins zuduma. Līķa sūcējs veica vēl vienu uzbrukumu, šausmīgas šūpoles gandrīz nogrieza puisim galvu un pārgrieza puisim vaigu.
  - Viņš teica nelietis. - Cīņu laikā vienai no viņa kedām Velcro atlīmējās.
  Un kurpes knapi turējās. Taču iedvesma pārsteidza spējīgo jaunekli, strauji lecot augšup. Viņš pamāja ar kāju, un kedas kā akmens no stropes ielidoja līķa sūcēja sejā, ietriecoties viņa kniedētā papēdī acī. Viņš auroja, uz mirkli novērsis uzmanību.
  Vits izpildīja vienu no grūtākajiem Džedi Kendo paņēmieniem, "trīskāršo ventilatoru" un nogrieza briesmonim stumbru. Izplūda asiņu strūklaka, Līķa sūcējs atkāpās, kājas plati izpletušas. Viņa kakls izplatīja briesmīgu rūkoņu.
  Vita acis nikni pazibēja:
  - Ienaidnieks ir uz pilnīgas iznīcināšanas robežas! es uzvarēšu!
  Jauneklis uzbruka ienaidniekam, tikai ar vienu zobenu viņš nebija briesmīgs. Līķa sūcējs atkāpās, sastinga un izlaida sitienus. Drīz viņš guva vairākas smagas brūces un nometa zobenu. Tad viņš reaģēja tikai konvulsīvi, pagriežot vairogu. Satraukumā Vits veica dakšas kustību, iedurot pretiniekam vispirms galvā, uz ko viņam izdevās noreaģēt, bet pēc tam vēderā. Punkcija bija dziļa, un zarnas iznāca. Tad, redzot, ka ienaidnieks ir pilnībā novājināts, Vits izpildīja "otas" paņēmienu un caurdūra viņam galvaskausu. Viņš sabruka miris.
  - Cīnītājs Vits, saukts par spoku, uzvarēja. Viņa pretinieks Corpse Sucker Smashing Trunk ir gandrīz miris. Tagad uzvarošajam jauneklim ir tiesības viņu nogalināt vai nē.
  Pūlis bija skaļš, dažas derības tika uzvarētas un dažas zaudētas, bet visi bija ārkārtīgi izslāpuši pēc asinīm.
  Vienoti, mežonīgā impulsā un satracinātā saucienā:
  - Pabeidz viņu! Nogriez galvu un pakar uz mieta! - Viņi kliedza. - Tā paraža nosaka rīkoties ar neveiksminiekiem.
  Vits pakratīja galvu, kaujas sajūsmā viņš vēl varēja nogalināt, bet, kad tas bija pāri, viņa dusmas izgaisa. Aukstasinīgi nogriezt galvu un pēc tam to ļaunprātīgi izmantot nav viņa noteikumos. Jauneklis nolieca savu gaišo galvu un stingri sacīja:
  - Nē, es nenogalināšu bezpalīdzīgu radījumu.
  - Iznīcini viņu! Pabeidz to! "Pūlis turpināja kliegt un dažādas ekstremitātes uzlēca. Un čīkst - Dod mums prieku!
  Topošais imperators Palpatīns izrādīja nedzirdētu muižniecību:
  - Ienaidnieks ir uzvarēts un pat kropls, ko jūs vairāk vēlaties!
  -Tavs draugs ir stulbs. Atstājot Corpsesucker dzīvu, viņš padara sevi par mirstīgu ienaidnieku.
  Viņš nepiedos pazemojumu un stumbra zaudēšanu. - burvis teica ar sarūsējušu sēkšanu. - Kāpēc tu esi stulbs? Nevajag kliegt, pabeidz?! Viņš jūs uzklausīs!
  - Man ir pietiekami daudz asiņu! - princeses meitene atbildēja. - Un kāpēc jūs visi esat tik nežēlīgi? Vai nav iespējams izklaidēties kā citādi?
  Burvis, kura maska bija paslēpta zem halāta, šņāca:
  - Bet kā?
  Karolīna, tik tikko slēpdama savu aizkaitinājumu, atbildēja:
  - Klausieties, piemēram, dziesmas! Vai izpildīt mākslinieciskus numurus, visādas izklaides programmas, ar dzīvniekiem.
  Burvis, kura seja ir apslēpta, bet degošās galvas joprojām spīd cauri tumsas dēļ, deguna balsī sacīja:
  - Kas tas par kabīni? Nē, nav interesanti! Visu veidu bufoni un bufoni nevar aizstāt asins briļļu.
  Princese apzināti savija seju:
  - Tiešām?
  Burvis, saraucis pieri un mirdzot acis, ņurdēja:
  - Kā tad ir ar dziedātājiem ar sasvērtajām rīklēm? Ar burvju un burvju palīdzību jūs varat atjaunot jebkuru mūziku un balsi. Mēs to varam. Un, ja mēs gribam, tad kailā stunda dejos.
  Burvis pacēla garu, nagainu pirkstu:
  -Nē, meitiņ, nopietna gladiatoru cīņa ir vislabākā.
  Princese Karolīna tam kategoriski nepiekrita, taču neiebilda.
  Vits Tālers saņēma naudu par cīņu un tajā pašā laikā nopelnīja naudu par derībām. Tad jauneklim, kurš vēl nebija atguvies no iepriekšējās kaujas, un tiem, kas bija ievainoti, bija jācīnās ar
  Mutants lauva. Bet, ja visas plēsoņa brūces tika izārstētas ar maģijas palīdzību, jauneklis iznāca klāts ar svaigiem griezumiem. Vits novilka rētu skarto T-kreklu un novilka kedas, uzmanīgi noliekot tās malā un paņemot zobenu abās rokās. Līdz ar to puskails savos sarullētos džinsos viņš princesei Karolīnai šķita īpaši izskatīgs. Skulptētajā rumpī bija redzami plaši griezumi. Zēns berzēja savus cīpslainos plecus, cenšoties piespiest sāpes kalpot savām dusmām. Viņa basās kājas juta, kā mākslīgā apgaismojumā uzkarsēja grīdas karstā virsma.
  Vits Tālers nopūta skūpstu. Skatītāji sasita plaukstas.
  Tas skaļi nomurmināja:
  - Nav jāiepazīstina cīnītāji! Lai cīņa ir interesanta!
  Lauva, negaidot kalti, lēca, cenšoties ar ilkņu zobeniem izkliegt ienaidnieku. Viņam tas neizdevās; viņš atlēca un paspēja trāpīt viņam acī ar papēdi. Zvērs kļuva nikns, metās uz priekšu un paklupa uz zobena gala. Šajā brīdī arī gladiatoru zēns bija pārsteigts - asinis, kas iepriekš bija sarkanas, kļuva zaļas.
  - Priekš kam tas viss? - jautāja pārsteigtā princese Kerolīna.
  - Tas liek domāt, ka dzīvnieks kļuvis sīkstāks un stiprāks, pieaugusi tā pielāgošanās spēja. - burvis drūmā tonī atbildēja.
  Meitene izdarīja skaidru secinājumu:
  - Tas ir slikti!
  Burvja balss kļuva daudz jautrāka:
  - Kāpēc! Tavs puisis ir lielisks cīnītājs, vienkārši bļaustīšanās būs interesantāka.
  Pūķa lauva turpināja lēkt, nepievēršot uzmanību asinīm, viņš bija ļoti ātrs un jauneklis tik tikko paspēja izvairīties. Tā Vits veica kūleni, lecot kā akrobāts, pēc tam nirstot kā lāpstiņai, viņš pārrāva lauvas vēderu. Šķita, ka ilkņotais terminators tam nepievērsa uzmanību, turpinot vajāt jauno vīrieti ap gredzenu.
  - Sasodīts! - Vits aizkaitināts teica. - Asmens tevi nevar paņemt.
  Jaunais vīrietis sāka nogurt no asins zuduma. Ar precīzu sitienu viņam izdevās iedurt lauvas aci, taču pat ar vienu aci plēsējs palika bīstams un, izmantodams brīdi, sāpīgi iecirta nagaino ķepu ribās. Nagi atstāja sešas dziļas svītras.
  - Kas par stulbi! Noplēš gaļu! - jauneklis iesaucās.
  Likās, ka lauvai jau sen vajadzēja novājināt no asins zuduma, taču viņa uzbrukumi kļuva arvien straujāki. Vairākas reizes ilkņi gandrīz iedūra abs, un viens pārdūra Tālera krūšu muskuli, smagi to saskrāpējot. Jauneklis sastinga, un zobi viņam zibēja,
  iedurts plecā. Vits bija nosvīdis, asiņains, un viņam izdevās izlīst un pat ar asmeni pārcirst rīkli. Zvērs asiņoja, tika pārdurta galvenā artērija, taču ātrumu nezaudēja.
  - Tu esi kā zombijs, lai cik ļoti tu reaģētu. Varbūt tu neesi īstais Lauva. - jauneklis teica.
  Viņš mēģināja veikt pretuzbrukumu, lai izvilktu pēdējo aci, taču netrāpīja, atstājot vēl vienu asiņainu svītru uz purna. lauva
  Es vēlreiz viņam iesitu ar ķepu.
  - Un no kurienes tādi nāk? - Jaunais vīrietis izmisumā no visa spēka trāpīja pretiniekam pa ilkņa zobenu. Spēcīgā trieciena dēļ kauls saplaisāja un no tā izplūda balta sula.
  - Ege! - burvis teica ārkārtīgi apmierinātā tonī. - Jūsu draugs acīmredzot nolēma uzasināt savu asmeni, katrā ziņā ir nopietnas augstprātības sajūta.
  - Ko tu gribēji? Vitka ir gudrs puisis. - Princese Leia atbildēja, apmierināti murrādama.
  Nākamais sitiens beidzot nogrieza ilkni. Zvērs sāka griezties apkārt, it kā būtu zaudējis orientāciju. Vits nospiedās, viņa sitieni kļuva arvien asāki, redzot, ka lauva mutants peld, jauneklis piedeva enerģiju.
  - Man negaršo lauvas gaļa! - drosmīgais puisis kliedza.
  - Sit viņu Vitek, tu esi tik seksīga. - princese Kerolaina kliedza.
  Jaunietis trāpīja pa otro ilkni, par laimi mērķis bija ērts. Pirmajā reizē kauls nepadevās, nācās pievienot. Beidzot arī šis punkts sabruka, lauva bija nepārprotami apstulbusi.
  - Kā tu tagad, bez ilkņiem, tikai liels kaķis, nolemts nāvei! - teica niknais Vits.
  Zobu trīcēšana un vaidēšana kļuva par viņa atbildi. Cīņa turpinājās dusmīgi, lauva-pūķis it kā virzījās uzbrukumam, taču tā kustības zaudēja asumu. Savukārt zēns, kurš juta spēka pieplūdumu
  pastāvīgi pretuzbrukumā un galu galā iedūra pēdējo aci. Šoreiz šķita, ka asmens iet daudz dziļāk un sasniedz smadzenes.
  - Bravo, nogalini viņu! - princese Kerolaina kliedza.
  Visa zāle apvienojās korī.
  - Pabeidz viņu, piebeidz viņu!
  Jaunais gladiators atkal spārdīja un, lecot viņam aiz muguras, sita ar apaļo māju. Likās, ka lauva mutants ir sācis zaudēt orientāciju un vairākas reizes pabāza seju. Beidzot, kad zēns to uztvēra, viņš iegrūda asmeni sev krūtīs un mēģināja to iedurt dziļāk, līdz pašai sirdij. Spīlētās ķepas atsitās pret ribām, tās skrāpējot, tad iedūra gaļu, taču Vits spītīgi nelaida asmeni vaļā, lai gan tika burtiski saplosīts gabalos. Šeit visu izšķīra griba, nagi turpināja skrāpēt un plēst jauno miesu.
  - Nomet to! - princese Kerolaina iesaucās. Viņas sauciens palika viens.
  - Noved to līdz galam! - pūlis rēca.
  Beidzot saniknotā Vita asmens iedūrās sirdī, un zvērs apklusa, nagiem pēdējo reizi izejot cauri ilgi cietušajai gaļai.
  -Nu, šķiet, ka tā! - jauneklis izdvesa. - Tumsas nārsts ir iemests putekļos.
  Burvis komentētājs paziņoja.
  - Vits, nāves rēgs, atkal kļuva par uzvarētāju; arēnas uzlecošā zvaigzne. Viņš saņems nopelnīto balvu.
  Ar šo frāzi Tālera redzējums izkliedējās kā migla, uzsākot spēcīgu vēja tuneļu.
  Un no šīs miglas iznirst... spēcīga, gara vīrieša figūra vai humanoīda būtne kapucē. Atskan čīkstoša balss, ļoti līdzīga burvja balsij sapnī.
  - Tu labi cīnījies Vit... Es saskatu tevī dzimuša karotāja prasmes!
  Tālers piecēlās. Miega laikā viņa brūces praktiski sadzija, un rētas izbalēja un kļuva mazāk pamanāmas.
  Jauneklis sacīja, pastiepdams roku vīrietim:
  - Es esmu jums pateicīgs, ka izglābāt mani, kungs...
  Jaunais vīrietis rupji atmeta plaukstu un rāva:
  - Nē paldies! Jebkura pateicība ved uz žēlastību un vājumu!
  Vits spēcīgi pasmaidīja un nomurmināja:
  - Bet tu man izglābi dzīvību... Tāpēc man kaut kā jāpateicas!
  Vīrietis pēkšņi atmeta kapuci. Jaunais vīrietis ieskatījās atklātajā sejā. Vīrietim bija cēls izskats, viņš izskatījās nedaudz vecāks par četrdesmit gadiem, spēcīgs kakls un krokaina, īsa bārda. Viņa acu skatiens ir ļoti spēcīgs, uzreiz var redzēt, ka viņš ir pieradis komandēt, un viņa vaibsti ir stingri un spēcīgi.
  Lai gan šis kungs Vitam bija svešs, jaunajam vīrietim šķita, ka viņš viņu jau kaut kur redzējis. Lai gan ir ļoti grūti aizmirst tik izteiksmīgus un gribasspēku sejas vaibstus, karalisku stāju un valdnieka acis no šūpuļa. Bet tajā pašā laikā, neskatoties uz savu cēlo izskatu, balss ir aizsmakusi, pretīga, it kā saplēsta, neskatoties uz skaļumu.
  Vīrietis paskatījās uz Vitu un, nemainīdams stingro sejas izteiksmi, sacīja:
  - Es tevi izglābu nevis mīlestības dēļ, bet tāpēc, ka tu man esi vajadzīga!
  Runātāja acis nelaipni mirdzēja:
  -Es tevi uztveru kā savu studentu, un atvēršu tevi spēka zināšanām, par kurām džedaji neuzdrošinās sapņot... Bet zini, ka tas, ko tu piedzīvoji moku pagrabā, joprojām ir ziedi, salīdzinot ar to, kas tevi sagaida!
  Vits piecēlās un izlēmīgi teica:
  - Esmu gatavs! Gatavs uz visu - vienkārši izglāb Karolīnu!
  Vīrietis ar ārkārtīgu nicinājumu šņāca:
  - Pieķeršanās ir vājums! Lielākais vājums, ko siti var atļauties! - Te melnā lorda balss kļuva draudīgāka. - Precīzāk, viņi nevar, viņiem nevajadzētu to atļauties, bet... Dīvainā kārtā es atbrīvošu Karolīnu no verdzības! Tikai apmaiņā pret tavu pilnīgu paklausību, lai tu zvēru, ka īstajā brīdī izpildīsi pilnīgi jebkuru manu pavēli!
  Vits pazemīgi nometās ceļos un nodeva lielu zvērestu.
  Un tad vīrietis teica:
  - No šī brīža tavs jaunais vārds ir Dārta Sidiousa! Es esmu Dārta Plāga ir jūsu skolotājs un meistars!
  Kopš tās dienas Vits jeb tagad Dārta Sidiousa sāka trenēties paukošanā un tumšā spēka paņēmienos. Nežēlīga un nežēlīga mācība. Taču jaunais melnais kungs sevī sajuta strauji augošu spēku. Viņš kļuva stiprāks un izsmalcinātāks ar katru dienu, nedēļu un mēnesi.
  Dārtam Plagueisam papildus savam sapnim par nemirstību bija plāni atjaunot Situ valdīšanu. Vits Tālers nomainīja savu vārdu uz Palpatine un nedaudz mainīja savu izskatu, kā arī pirkstu nospiedumus. Viņš kļuva par citu cilvēku, aizstājot līdzīgu cilvēku no dižciltīgās Palpatīnu ģimenes.
  Viņš sāka nesteidzīgi veidot ierēdņa karjeru, vienlaikus uzlabojot savas tumšās varas meistarību. Turklāt Dārts Plagueis, kuram bija pilnīgi likumīgs liela uzņēmēja statuss, turēja savu vārdu.
  Pēc karaļa nāves viņa jaunajam dēlam tas izdevās. Darth Plagueis ierosināja hutu uzbrukumu pilij. Mantinieks, viņa māsa, brālis un tēvocis tika nogalināti.
  Pēc tam pils apsardzes ģenerālkapteinis iecēla tautas vidū populāro Karolīnu.
  Vairāki nebrīves gadi tikai stiprināja spēcīgo sievieti, un viņa sāka valdīt vēl skarbāk. Un viņas meita Serafima, kas uzauga klosterī, kļuva par Naboo valstības mantinieci.
  Lai gan viņa bijusī mīļākā atgriezās pie varas, Palpatīns bija spiests slēpt savu identitāti un pagaidām palikt malā. Lai gan viņa ietekme valstībā pastāvīgi nostiprinājās.
  Ģenerālkapteinis drīz nomira - acīmredzot no avārijas, bet aiz tās atradās Palpatīns. Un drīz Sith Lord pieprasīja, lai Vits Tālers upurē savu pirmo mīlestību - karalieni Karolīnu.
  Tas nonāca līdz nāves duelim ar Plagueis. Turklāt spēki izrādījās aptuveni vienādi. Kad abi siti bija noguruši no kaujas, Palpatīna piekāpās un nomurmināja:
  - Es nogalināšu savu mīlestību un tajā pašā laikā cilvēcības paliekas, kas vēl joprojām manī kūp! - Te melnais kungs pacēla balsi un izlēmīgi piebilda. - Bet es zvēru, es tev to nepiedošu un noteikti iznīcināšu!
  Vēlme tikt galā ar tiem, kuriem ir augstāks statuss, ir raksturīga Sith dabai. Mans nesasniedzamais spēks rada jūsu skaudību; mana gudrība baro jūsu slāpes pēc zināšanām; mani sasniegumi izraisa kaislīgu vēlmi tos atkārtot! - Dārta Plēiss sacīja Dārtam Sidiusam un smaidot turpināja. - Nogalinot sev tuvākos un mīļākos cilvēkus, tu atklāsi sevī neaptveramu spēka avotu. Jūtu, ka kļūsi par dižāko no sitiem - kad iznīcināsi pēdējo cilvēcisko vājumu sevī!
  
  
  BRĪVĀNI DZIMUSI
  - Reiz bija kāds Gaisa spēku pulkvedis, kurš Afganistānas kara laikā saņēma smagu lādiņu triecienu. Un viņš zaudēja iespēju iegūt pašam savus bērnus, lai gan viņš to ļoti gribēja. Sieva ļoti mīlēja pulkvedi un devās viņam pretī pusceļā; viņi uzņēma divus spēcīgus zēnus no bērnunama. Viņu adoptētājs viņus audzināja kā spartiešus. Bet tas joprojām nebija tas pats. Puiši izauga spēcīgi un veseli, taču nekādas īpašas superspējas neizrādīja.
  Un vecmāmiņa Vanga pareģoja pulkvedim, ka viņa pēcnācēju pārstāvis kļūs par pasaules un Visuma likteņu šķīrējtiesnesi. Tad pulkvedis nolēma doties pie slavenās burves, lai viņa varētu palīdzēt viņa sievai brīnumainā kārtā palikt stāvoklī.
  Burvei patiešām bija ievērojamas spējas, bet būtībā viņa bija augstākā līmeņa šarlatāne. Viņa paziņoja, ka varētu to izdarīt un uzdāvināt pulkvedim dēlu, taču pieprasīja kolosālu naudas summu.
  Pulkvedim bija daži nekustamie īpašumi Maskavā, kā arī vērtīgas trofejas, kas iegūtas kara laikā ar dušmaniem un čečeniem.
  Viņš savāca šo mežonīgo summu - pusotru miljonu dolāru... Tas ir pat pārsteidzoši, ka pieredzējis cilvēks un tā nopirka maldināšanu. Bet acīmredzot burvei piemita nopietna hipnozes, suģestijas, prasmes dāvana, ko būtu apskaudis pat pats Kašpirovskis vai pasaules līmeņa politiķis.
  Tikmēr burve veica ļoti krāsainu iestudētu rituālu, triviāli iemidzinot pulkveža sievu. Un tad viņa vienkārši ievadīja sēklu no donora Venēras klēpī.
  Tā nebija ļoti sarežģīta krāpniecība. Bet efektīva. Sieva (tāpat kā Jaunava Marija) nevainojami ieņēma bērnu - viņa, starp citu, palika jaunava, tāpēc vīrs traumas dēļ pilnībā zaudēja vīrišķo spēku.
  Visi bija laimīgi, un sieviete laicīgi dzemdēja veselīgu meitiņu. Viņa tomēr izrādījās pilnīgi atšķirīga no sava brunetes tēva un tumšmatainās mātes. Bet tēvs, kaut arī rēķinājās ar dēliem, mīlēja savu meitu. Tikai savā veidā, audzinot viņu par spartieti - rūdīšanu un apmācību.
  Meitene strauji attīstījās, demonstrēja augstas tieksmes un spējas. Īpaši fiziskās. Viņas mati ir biezi, viļņaini, zeltaini un brīnišķīgi skaisti.
  Bet, kad meitene basām kājām sāka skriet pa janvāra sniegu - tradicionāli pamostas puspiecos no rīta - notika kāds notikums. Tā viņa parasti sāka katru dienu. Tāds rīta skrējiens, vēl pirms rītausmas tumsā. Diezgan spartiski.
  Tradicionālos desmit ar pusi kilometrus viņa noskrēja jebkuros laikapstākļos, lai pēc tam gūtu enerģijas lādiņu visai dienai. Protams, tas ir tikai apmācības sākums, jo Vladlens (vārds par godu Ļeņinam un Staļinam!) bija nopietni saistīts ar cīņas mākslu. Viņa pat piedalījās sacensībās, pārspējot meitenes, lai padarītu viņas lielākas un vecākas par viņu.
  Bet viņa joprojām ir apmēram desmit gadus veca meitene un skrien tikai peldbiksēs. Un zeltaini mati izskatās kā liesma. Un sasodītais maniaks slazdā gaida bērnu. Acīmredzot viņš slazdu sagatavoja iepriekš, jo meitene skrien tik ātri, ka ne katrs pieaugušais paspēs.
  Meitenes ceļā gulēja vairāki labi maskēti slazdi. Situāciju pasliktināja tas, ka sniga un visas sliedes bija noklātas. Un Vladlena, meitene, kura skrēja basām kājām un puskaila jebkuros laikapstākļos, pat priecājās par šādiem ekstrēmiem sporta veidiem. Galu galā grūtības mūs tikai stiprina, un tas, kas mūs nenogalina, padara mūs stiprākus.
  Slazds izgāja, stipri saspiežot meitenes kāju. Par laimi, pateicoties treniņiem, kauli bija pietiekami stipri, lai neielauztos lāču slazdā.
  Bet Vladlens tika uztverts nopietni. Un tas bija ļoti sāpīgi. Un nelietis mēģināja uzbrukt un izvarot karatē meiteni. Vladlens uzreiz reaģēja un iesita viņam ar papēdi pa zodu. Taču noziedznieks izrādījās stiprs. Viņš čukstēja un atlēca atpakaļ, berzējot savu sasitušo žokli. Tad viņš izvilka nazi.
  Meitene neapbruņota un gandrīz kaila nokļuva slazdā pret maniaku ar garu nazi.
  Sekoja plašs uzbrukums, un Vladlens noliecās un iesita pretiniecei ar galvu saules pinumā. Nazis izsists cauri, saskrāpējot meitenes muguru. Vladlens satvēra viņas plaukstas locītavu un mainīja sitiena virzienu. Gals iedūra noziedzniekam tieši rīklē. Maniaks aizrijās ar savām asinīm un pēkšņi atteicās no spoka.
  Un meitene, izdarījusi savu pirmo atriebību, iesaucās:
  - Tas ir pabeigts!
  Neskatoties uz to, tā bija slepkavība, un slazdā esošā kāja tika nopietni ievainota.
  Diemžēl maniakam bija ļoti ietekmīgi vecāki, un Vladlenam draudēja nopietnas nepatikšanas. Tika veikts viņas dzīvības mēģinājums, un viņu mājā tika iestādītas narkotikas. Pulkvedim bija jāsūta meitene uz attālākām vietām. Uz krievu cīņas mākslas skolu Sibīrijā.
  Tur, dziļi pazemē, vietējie ticīgie dzīvoja un kalpoja gadsimtiem ilgi.
  Tomēr tas pulkvedi neglāba. Viņu nošāva snaiperis, un viņa sieva tika arestēta saistībā ar apsūdzībām par narkotikām. Izskatījās, ka kāds patiešām norēķinās ar ģimeni. Arī jaunākais brālis tika arestēts, par laimi, vecākais brālis jau bija dienējis armijā. Un četrpadsmit gadus vecais zēns tika nosūtīts uz nepilngadīgo koloniju. Tam tika piedēvētas arī narkotikas.
  Lai gan sākotnēji lieta bija nepatiesa. Bet, par laimi, pēc jaunajiem likumiem viņam nevarēja dot vairāk par sešiem gadiem.
  Māte bija sportiska sieviete un arī trenējās kā spartiete. Tāpēc sieviešu kolonijā viņa drīz vien ieguva autoritāti un varēja iegūt labu darbu. Jaunākais brālis, spēcīgs un labi apmācīts kaujas tehnikā, arī kļuva par vienu no cīnītājiem, pēc tam kļuva par komandas vadītāju. Pēc vienas trešdaļas termiņa izciešanas viņš nosacīti tika atbrīvots no pirmstermiņa. Krievijā likumi nepilngadīgajiem likumpārkāpējiem ir humāni, un varētu pat teikt, ka paveicās, ka viņš savā pirmajā ceļojumā devās tikai četrpadsmit gadu vecumā.
  Kopumā tas, ka pulkvedis pēc tradīcijas bija dedzīgs spartiešu izglītības cienītājs, neapšaubāmi nāca par labu viņa ģimenei. Stiprie cietumā ir salīdzinoši labi, bet vājie tronī ir salīdzinoši slikti! Zēns izgāja cauri zonai, nekaitējot sev un pat ieguva augstāko juridisko (!) izglītību. Acīmredzot viņu nav aizrāvusi zagļu romantika, un laiki ir mainījušies - būt bandītam ir kļuvis nemoderns. Drīzāk tas piesaistīja biznesu.
  Juridiskā izglītība uzņēmējam ir ļoti svarīga. Ar māti situācija bija sarežģītāka - viņa bija pilngadīga, un viņai safabricētā lietā tika piesprausts smags noziegums. Burtiski sindikāta organizētājs dopu pārvadāšanai un tirdzniecībai. Un ir gandrīz neiespējami pārskatīt lietu. Tik daudz augstāku rangu pēc tam kļūs par muļķiem.
  Bet mātei izdevās viņu pārvest uz labu zonu netālu no Kaspijas jūras, un tur viņa ieguva darbu kā kopīgā fonda turētājs. Cietuma sargs uzrakstīja vairākas grāmatas un pat filmējās filmās. Kāpēc ne?
  Viņa ir slaida pāri saviem gadiem, fiziski spēcīga, skaista sieviete ar izteiksmīgu seju un vīrišķīgu zodu.
  Tātad principā viņa labi pavadīja laiku zonā, viņa neizslēdzās no dzīves. Un viņai pat bija pēcnācēji. Zēns trenējās no šūpuļa un paspilgtināja ikdienu cietumā. Taču, kā jau krusttēvam pienākas, mamma nestrādāja, tāpēc bija daudz brīvā laika.
  Vladlens atgriezās septiņus gadus vēlāk - izturējis augstākā līmeņa iesvētību cīņas mākslā. Lai gan atriebības draudi vēl nebija pilnībā pārgājuši, karotāja tikai nomainīja uzvārdu uz Šamanovu - atstājot iepriekšējo vārdu.
  Tā kā viņas tēvs patiešām bija draudzīgs ar pazīstamo ģenerāli Šamanovu, uzvārda maiņa izvērtās diezgan simboliska.
  Vladlenam, kura spējas ir fenomenālas un kura skola ir ļoti skarba un tajā pašā laikā pilnīgi racionāla, cīņas mākslā nebija līdzvērtīgu. Viņa apguva savdabīgo krievu cīkstēšanās stilu. Cīņas nosaukums, protams, nosacīts, vai tāds kā Ruskundo.
  Vladlens ir apguvis Taehwando līdzīgu cīņas mākslu - ļoti attīstītu sitienu kāju paņēmienu, ar krievu dūru cīņu, Aikido līdzīgu cīņu - metienu paņēmienus un pretinieka inerces izmantošanu, no Taizemes boksa - sitienus ar elkoņiem, ceļiem, un galvu. Rodnoverie radīja sinkrētisku cīņas mākslu, kuras tehnikas tika slīpētas gadsimtiem ilgi, un burvju meistari pārņēma visu labāko no citām tautām un skolām.
  Protams, Vladlenam mācīja Šamanovu un ieroču lietošanu... Bet visu zināt un apgūt nav iespējams. Īstam cīņas māksliniekam bez izņēmuma ir jāpārvalda viss savs arsenāls. Bet individuālus paņēmienus un savus trikus viņš izpilda izcili.
  Vladlenai visvairāk patika cīnīties ar kājām un mest nāvējošus priekšmetus ar kailiem pirkstiem, lai gan viņa, iespējams, bija stipra visā.
  Meitene, kuru sauca par karatē, lai gan viņa nemaz nemācās karatē, atvēra savu skolu. Viņa startēja dažādos konkursos, bet netiecās pēc slavas un tituliem.
  Lai gan viņa piedalījās dažās komerciālās sacensībās un pat pagrīdes cīņās bez noteikumiem, viņai vajadzēja naudu.
  Būdama vēl pavisam jauna meitene, Vladlena nesteidzās precēties un iegūt pēcnācējus. Viņa pilnveidoja sevi cīņas mākslās un mācīja tās bērniem. Īpaši lielas cerības izrādīja Volka Rybachenko. Starp citu, viņš arī ārkārtīgi veikli ar kājām meta asus priekšmetus. Karatē puika (atkal iesauka, kam ar realitāti nav nekāda sakara!) solījās izaugt par lielāko meistaru.
  Un tad pēkšņi Volka tika uzaicināts darboties filmās, un viņa brālis Oļegs Rybačenko un pati Vladlen Šamanova devās viņam līdzi. Un tas ir cits stāsts.
  
  
  AMAZER-DILETANTS
  Šis ir reālistiskāks un ticamāks. Proti, visparastākā un parastā cilvēka gars pārņēma Staļina ķermeni. Un tā kā viņš bija tikai vidusmēra cilvēks, lajs. Viņš zināja tikai to, ka Hitlers streikos 1941. gada 22. jūnijā, un rezultāti bija briesmīgi.
  Vācieši spēja ieņemt Maskavu, un viduvēju zaudētāju vienkārši saindēja viņa paša svīta. Taču pēc galvaspilsētas krišanas jau bija par vēlu kaut ko labot. Japāņi uzbruka Tālajos Austrumos, Turkije no dienvidiem. Arī Kaukāzs krita.
  Un Staļinu sākotnēji kā kompromisa figūru nomainīja Molotovs. Bet tad parādījās ambiciozā Berija. Un Žukovs viņu pārtvēra. Un sākās strīds. Īsāk sakot, vācieši sasniedza Urālus vasarā un tālāk, apvienojoties ar japāņiem, apspiežot jebkādas pretestības izpausmes.
  Bet Rietumos karš turpinājās. Amerikāņi vilcinājās - Franklins Rūzvelts, kā jau varēja gaidīt, aizkavējās līdz pēdējai minūtei. Jau 1941. gada Ziemassvētkos vācieši uzbruka Gibraltāram. Līdz tam laikam Maskava un Ļeņingrada bija ieņemtas, un dienvidos vācieši bija virzījušies uz Volgu un Tereku. Viņus vairāk traucēja paplašinātie sakari un plašās Krievijas telpas, nevis padomju karaspēka slikti organizētā pretestība.
  Hitlers personīgi tikās ar Franko un izklāstīja viņam izredzes: PSRS kā militārs spēks nepastāv. ASV tik un tā nebūs pirmās, kas iesaistīsies karā. Tātad Lielbritānija absolūti nav bīstama. Turklāt novembrī pēc Maskavas ieņemšanas Rommels saņēma papildspēkus, pāris izvēlētas divīzijas un visu gaisa armiju. Un briti krita kā putekļi. Vācieši jau ir Aleksandrijā... Tātad Franko ir vairāk pamata baidīties no Hitlera dusmām, nevis atriebības no Lielbritānijas. Bet, ja viņš joprojām vēlas saņemt no Āfrikas un Anglijas kolonijām, tad ...
  Franko, saprotot, ka Vērmahta rokas ir atraisītas un viņš pats var zaudēt visu, vispirms piekrita izlaist vācu karaspēku un pēc tam pats pieteica karu Lielbritānijai. Tajā pašā laikā britu stāvoklis ar katru dienu pasliktinājās. Gibraltārs tika ieņemts trīs dienu laikā. Un drīz vācieši okupēja Palestīnu, Sīriju kopā ar turkiem un Irāku un Tuvos Austrumus.
  Amerika tika iesaistīta karā 1942. gada 4. jūlijā. Japāna uzbruka Peru-Habarai Neatkarības dienā.
  Vācieši, izmantojot Krievijas, Eiropas un pēc tam Āfrikas un Āzijas resursus, veica gaisa ofensīvu un zemūdens karu.
  Vācija palielināja ieroču ražošanu un vadīja ofensīvu Dienvidāfrikā.
  Līdz 1942. gada beigām Āfrika bija pilnīgā nacistu kontrolē, tāpat kā Indija, starp citu. Un Indoķīna, Singapūra un salas līdz Austrālijai nonāca japāņu kontrolē. Tiesa, ziemas mēģinājums ieņemt Havaju salu arhipelāgu bija neveiksmīgs samuraju organizētības trūkuma dēļ.
  Bet tomēr japāņi, kuriem bija lielāka militārā pieredze, dominēja jūrā. Turklāt Vācijas zemūdeņu flote ļoti strauji palielinājās, samazinot Lielbritānijas un ASV spēku.
  1943. gada maijā Anglijas metropolē notika vācu desants. Vācieši izmantoja desanta planierus, zemūdeņu tankus un pat pirmos reaktīvos bumbvedējus AR-161 un četru dzinēju Yu-488.
  Lielbritānija, kuru nogurdināja zemūdeņu karš, nevarēja ilgi izturēt, taču cīnījās ārkārtīgi spītīgi.
  Pēc mēnesi ilgām asiņainām cīņām Londona krita un Anglijas kauja beidzās.
  Amerika bija nākamais solis. Kanāda, kur aizbēga Čērčils, karoja ASV pusē, bet Latīņamerikas valstis atteicās karot pret Trešo Reihu. Un Argentīna un pēc tam Brazīlija nodrošināja vāciešiem savus sabiedrotos savā teritorijā ar militārām bāzēm.
  Karš ieguva ilgstošu raksturu. ASV ārzemēs. Viņu sauszemes armija ir spēcīga, un flote tiek veidota ļoti ātri.
  Bet pamazām pārņēma vācieši un japāņi. Viņu pusē atradās visi austrumu puslodes resursi un daļa no rietumu puslodes. Jā, pieteiktais totālais karš nesa augļus.
  Operācija Ikars bija veiksmīga, un Islande krita. Pēc tam Krauts pārgāja uz Grenlandi. 1944. gads tomēr nevienam nedeva izšķirošas priekšrocības. Tomēr Japāna un Trešais Reihs nostiprinājās austrumu puslodē un nostiprinājās Latīņamerikā. 1945. gada ziemā samuraji kopā ar nacistiem ieņēma Havaju salas. Un pavasarī viņi pārcēlās uz Panamas šaurumu.
  Pēc Rūzvelta nāves ASV sāka meklēt mieru ar Trešo Reihu un Japānu. Taču atrast kompromisu ir grūti. Jo īpaši tāpēc, ka Hitlers sajuta asiņu smaku. Fašisma barakuda gribēja pārāk daudz. Karš turpinājās. Nacisti nostiprinājās Grenlandē, un 1945. gada vasarā viņi mēģināja izsēsties Kanādā, taču tika iemesti jūrā. Kanāda nevēlējās kapitulēt. Tiesa, 1945. gada rudenī krita Austrālija, kas bija pēdējais nozīmīgais Rietumu pasaules cietoksnis austrumu puslodē. Japāna un Vācija pilnībā dominēja jūrā. Viņu zemūdeņu flote bija nepārspējama.
  Turklāt ūdeņraža peroksīda zemūdenes izrādījās ļoti spēcīgas un mobilas. Viņu ātrums sasniedza četrdesmit mezglus stundā.
  Un četrdesmit piecu vai četrdesmit sešu gadu ziemā pienāca kārta Zēlandei. 1946. gada pavasarī ASV pieteica karu gandrīz visām Latīņamerikas valstīm.
  Taču projekts izveidot atombumbu finansējuma samazinājuma dēļ nedeva taustāmus rezultātus. Tāpēc amerikāņi šo trumpa dūzi nevarēja izmest zaudētā spēlē!
  Un tanku būves jomā Trešais Reihs ievērojami apsteidza ASV. Labākajam amerikāņu sērijveida tankam Pershing, kas svēra četrdesmit divas tonnas, bija 102 milimetri frontālās bruņas un 90 mm lielgabals ar sākotnējo šāviņa ātrumu 810 kilometri stundā. Un labākais un populārākais vācu tanks "Karaliskā lauva" 1946. gadā svēra 65 tonnas, un tā frontālās bruņas bija 250 milimetrus. Arī sāni un pakaļgals 200 milimetri un 105 milimetru lielgabals ar stobra garumu 100 EL.
  Ņemot vērā tvertnes piramīdveida formu, Pershing tajā nevarēja iekļūt ne no viena leņķa.
  Mēģinājums palaist virkni jaudīgāku tanku neizdevās. Starp citu, tikai T-93, kas sver tikai 93 tonnas ar 305 milimetru frontālajām bruņām un 120 kalibra lielgabalu, bija dažas iespējas pret vāciešiem. Taču automašīnas ļoti zemā braukšanas veiktspēja, kā arī rotējoša torņa trūkums to nepadarīja par cienīgu konkurentu.
  SuperPershing izstrāde prasīja ilgu laiku, un joprojām šī tvertne bija zemāka par vācu.
  Un reaktīvo aviāciju kopējais pārākums kvalitātē ir nacistu pusē. Amerikāņi varēja iebilst tikai kvantitātes ziņā. Bet vācieši, kam bija vecās pasaules resursi, dienā varēja izlaist trīs līdz četrsimt automašīnu, kas nav zemākas par ASV. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - šie reaktīvie iznīcinātāji pret amerikāņu nepilnībām - "F" klase ir ārpus konkurences!
  Un arī reaktīvie bumbvedēji TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 ir ārpus konkurences. ASV vēl nav pilnvērtīga reaktīvo bumbvedēja. Varbūt B-29. Tiesa, projektā ir B-36, taču pagaidām tas ir tālu no sērijveida ražošanas.
  Un vācu A klases ballistiskajām raķetēm pasaulē nav analogu.
  Disku lidmašīnām arī nav konkurentu...
  Tehnoloģiski Trešais Reihs Ameriku ir pamatīgi iekārtojis, un tāpēc Hitlers ir apņēmības pilns pabeigt ASV līdz galam. Un bez kompromisiem. 1946. gadā sākās ofensīva pret Meksiku un Kubu. Rudenī Teksasā un Kalifornijā cīņas jau ritēja pilnā sparā. Un vācieši un japāņi iebruka Kanādā no Aļaskas.
  Bet nu ir pagājis četrdesmit sestais gads. Otrais pasaules karš joprojām turpinās. 1947. gads bija liktenīgs Kanādai, kuru beidzot ieņēma no ziemeļiem nākušie krauti.
  B-36 reaktīvais bumbvedējs beidzot parādījās Amerikā, taču joprojām nebija iespējams to dabūt Vācijā un Japānā. Turklāt gada beigās parādījās Vašingtonas tanks ar 120 mm garu stobru un salīdzinoši pieņemamām bruņām un braukšanas īpašībām ar sešdesmit trīs tonnu masu. Lai gan tas bija aizsargāts sliktāk nekā vācu, tas vairs nebija zemāks ar bruņu caurduršanas spēku.
  Tomēr līdz 1947. gada beigām ASV jau bija zaudējušas vairāk nekā pusi savas teritorijas un bija lemtas bojāejai.
  Vāciešiem pat izdevās izmēģināt supersmagos tankus "Rat" un "Monster" uzbrukuma laikā lielajām pilsētām. Pēdējam bija bumbas palaišanas iekārta, kas izmeta desmit tonnas smagu lādiņu!
  Iedomājieties, cik šausmīgs izrādījās ierocis!
  Un Jaungada dienā Ņujorka krita, bet Vašingtona desmitajā janvārī.
  Tomēr "Yankees" joprojām izturēja vēl gandrīz sešus mēnešus. Ironiski, bet otrais karš beidzās tieši 1948. gada 9. maijā.
  Bet arī pēc tam miers nebija ilgs. Hitleram nepatika, ka Japāna, būdama daudz atpalikušāka par Trešo reihu ekonomikā, sagrāba sev tik daudz zemes.
  Nacistiem, lai arī ar novēlošanos, 1948. gada augustā bija sava atombumba. Daļu no kavēšanās izraisīja fakts, ka fīrers bija nedaudz auksts pret ideju par masu iznīcināšanas ieročiem. Hitlers uzskatīja, ka valstis ir jāiekaro, nevis jāiznīcina.
  Bet kādu iemeslu dēļ nežēlīgais tirāns nolēma izdarīt izņēmumu sabiedrotajai Japānai.
  Izmetuši lielas ballistiskās raķetes un kodollādiņus, nacisti sāka Trešo pasaules karu 1951. gada 4. jūlijā.
  Viņi veica spēcīgus kodoltriecienus Tokijai un citām Japānas pilsētām. Tad uzbruka jūras un sauszemes spēki.
  Trešais mēra karš beidzās pēc sešiem mēnešiem; kopumā tā bija praktiski vienreizēja cīņa. Un karadarbības aktīvā fāze ilga trīs mēnešus.
  Tādējādi Trešais Reihs izveidoja galīgo pasaules hegemoniju. Šāda netaisnība notika tāpēc, ka viduvējības iekļuva Lielā Staļina ķermenī. Un nekādas zināšanas par nākotni viņai nepalīdzēja! Jo īpaši amatieris nolēma attīstīt reaktīvo aviāciju un deva šādu rīkojumu visām rūpnīcām un rūpnīcām. Izrādījās, ka dzenskrūve tika pagriezta uz leju un strūkla netika atbrīvota.
  Un uzbrucēja stratēģiskie lēmumi nevarēja būt stulbāki. Nav brīnums, ka Sarkanā armija tika uzpūsta. Un bez tā nav neviena, kas varētu pretoties Vācijai, tās sabiedrotajiem un Japānai.
  Nu, Hitlers pats izlēma par impērijas apvienošanos. Proti, globālas unitāras varas radīšana, kurā brīvprātīgi un piespiedu kārtā bija iekļautas visas planētas Zeme pilnvaras bez izņēmuma. Ar vienotu valūtu, protams, un barbarisku ģenētiskās atlases programmu.
  Un arī ar masveida telpas paplašināšanas sagatavošanu!
  
  
  ZĒNS IZGLĀB CARA KRIEVIJU
  Ārā ir sals janvāris. Lūk, kāds zēns Oļegs Ribačenko iet pa ielu uz skolu un pēkšņi ierauga, ka kaimiņu paneļu mājā kaut kā dīvaini mirdz siena. Puika jūt īpašu aicinājumu - skrien tur, tu kļūsi par līderi. Zēns skrēja cik ātri vien varēja.
  Labi, ka automašīnu bija pārsteidzoši maz, un viņam izdevās izslīdēt cauri, tieši viņiem zem deguna. Veikls niršana, un jūs esat pie sienas zaļā mirdzuma.
  Zēns steidzas viņai pretī. Rokas, it kā filmā par "Hariju Poteru", viegli iekļūst šajā želejā, un pēc sekundes pats zēns no divdesmit pieciem grādiem zem nulles nokļūst vasaras zālienā, kas aizaudzis ar zaļu zāli.
  Pat pēc inerces puika nokrīt uz zāles un uzreiz uzlec. Ir labi pēc sala atrasties vasaras rokās, kas vēl nav mirusi. Pat ja viņš pārlēca pa galvu.
  Puika paskatījās apkārt - cilvēku apkārt nebija, tikai koki, kas jau sākuši dzeltēt, un... dzelzceļa uzbērums. Tā bija augsta, izklāta ar granītu, un tās priekšā pat uz svītrainiem stabiem bija uztītas dzeloņstieples.
  Oļegs Ribačenko uzskatīja, ka tam visam bija iemesls. Un viņš patiesībā stāv kaut kā izšķiroša priekšā... Viņa galvā atskan pavēle: tuvojieties dzelzceļa sliedēm. Tas nav īpaši viegli izdarāms, ceļā ir biezs stieples slānis - Bruno spirāle.
  Pats karstums zēnam pateica izeju. Viņš ātri sāka novilkt ziemas drēbes. Un iemet to uz ērkšķa. Zēns izjūt īpašu garīgās kārtības formu. "Tagad jūs varat kļūt par vēstures veidotāju. Jūs vairs neesat tikai skolēns ar pārāk attīstītu iztēli, Oļegs Ribačenko paveiks lielas lietas!"
  Zēns novilka vadu un palika ģērbies tikai džinsos un T-kreklā. Arī siltos ziemas zābakos bija karsts, un zēns pamodās. Ir ļoti patīkami basām kājām just dzeloņzaļo zāli. Augsne augustā ir lieliski sasilusi un puikam patīk pa to staigāt.
  Un ziema ir trakais gadalaiks - atšķirībā no saldās vasaras. Zēnam taču nav laika stāvēt ar vaļēju muti - jo viņš ir valdnieks. Zēns ātri izrāpjas pa vadu. Caur to tika izlaista straume, un dzirksteles izšāva cauri drēbēm un uz kailajiem papēžiem.
  Zēns kliedza, sitiens bija sāpīgs, un uzlēca uz audekla. Zoles iedūra asi akmeņi. Bet zēns ātri aizskrēja aiz uzbēruma. Viņš juta, ka tas viss nebija bez pamata, bet gan daļa no lieliska plāna!
  Šeit viņi ir, karstās sliedes, saule jau pagājusi pusdienlaikā, gaiss smaržo pēc liepām un medus. Tik kluss, ka skaidri var dzirdēt tālu bišu dūkoņu.
  Zēns basām kājām stāvēja uz karstā gludekļa un dzirdēja jaunus pavēles: "nolieciet septiņus akmeņus uz katras sliedes." Zēns vilcinājās un skaļi teica:
  - Bet tad vilciens var nobraukt no sliedēm?
  Balss atskanēja manās bungādiņās:
  - Tas ir tieši tas, kas vajadzīgs! Šeit nāks Krievijas ienaidnieki!
  Puisis vairs nestrīdējās. Un Dieva balss precizēja: izvēlieties tikai tērauda krāsas akmeņus.
  Rokas jau kustējās pašas no sevis. Oļegs Rybačenko jutās par sevi sajūsmā - viņš ir meistars, vienkāršs skolnieks ieies vēsturē!
  Akmeņi ir gaiši uz abām dzelzceļa joslām: tieši četrpadsmit gabali - septiņi no katras. Un tās praktiski nav atšķiramas!
  Tas ir izdarīts! Zēns vēlreiz krustu šķērsu, izlasīja "Mūsu Tēvs" un, zibinot kailos papēžus, pagriezās atpakaļ. Viņš aizbēga, klabēdams pa akmeņiem un skrāpējot zoles. Viņš gandrīz uzreiz pārlēca pāri uzbērumam...
  Es negribēju atkal kāpt pa straumi, bet nebija izejas. Zēns, izmantojot skrējienu, gandrīz acumirklī nolidoja no uzbēruma līdz pēdējai barjerai. Es dabūju vieglu elektrošoku, bet tas vairs nav biedējoši. Un šeit viņš atkal ir Oļegs Ribačenko uz siltās vasaras zemes. Priekšā zaļa migla mirdz tieši gaisā: ceļš atpakaļ.
  Zēns ļoti nevēlas atgriezties no siltās vasaras aukstumā un ziemā. Bet tad noslēpumaina balss dod pēdējo pavēli:
  - Pasteidzies, pretējā gadījumā portāls aizvērsies, un tu uz visiem laikiem paliksi 1914. gadā un nekad neredzēsi savus vecākus.
  Oļegs Ribačenko steigšus norauj drēbes no stieples un nejauši uzvelk tās sev klāt. Portāls sāk izbalēt un zēns, neuzvilcis kurpes, steidzas uz izeju. Tas atduras pret kaut ko elastīgu un ar piepūli izlec. Basās pēdas dedzina samīdītais pilsētas sniegs. Turpat uz ielas jāuzvelk apavi un jāvelk ziemas jaka - tverot garāmgājēju neizpratnē esošos skatienus.
  Kāds pat kliedza: "traks". Taču puika nepievērš uzmanību - savu darbu ir paveicis un lielu misiju paveicis...
  1914. gada 22. augustā vilciens ar Hindenburgu, Ērihu Ludendorfu un Maksu Hofmanu avarēja. Gāja bojā visi trīs militārie komandieri, kuriem bija izšķiroša loma kaujās austrumu frontē - no operācijām Austrumprūsijā un tā tālāk.
  Rezultātā nesakārtotais vācu karaspēks cieta graujošu sakāvi. Kustībā tika uzņemta neaizsargātā Kēnigsberga, un vācu karaspēks tika daļēji ielenkts un daļēji iznīcināts vai sagūstīts.
  Krievu karaspēka uzvarai bija izšķiroša ietekme uz visu kara gaitu. Un vispirms jau no karavīru un virsnieku morāles viedokļa. Nav noslēpums, ka pēc sakāves no Japānas Krievijas armijas autoritāte strauji kritās. Neviens pat neuzskatīja dažus šaura acu aziātus par nopietnu pretinieku. Un šeit krievi zaudēja četras lielas kaujas, un visās cīņās viņiem bija skaitliskais pārsvars.
  Un jūrā viņi arī tika pilnībā uzvarēti, izņemot to, ka bija atsevišķi, privāti panākumi. Īpaši izcēlās Vladivostokas kreiseri.
  Tātad, kur cīnīties ar vāciešiem, kuri tika uzskatīti par labākajiem sauszemes karavīriem pasaulē?
  Un tad izrādījās, ka varēja sasist Krautus, padzīt un paņemt gūstekņus desmitiem tūkstošu!
  Krievijas militārpersonu un iedzīvotāju entuziasms ir pieaudzis daudzkārt. Austrijas frontē ofensīva strauji progresēja. Austrija-Ungārija nebija gatava karam. Un īpaši slāvu vienību morāle ir ārkārtīgi zema. Daudzi no viņiem padevās tieši bungu sitieniem un orķestra skaņām. Slāvi negribēja cīnīties pret saviem brāļiem, par nīstajiem austriešiem. Vairāk vai mazāk kaujas gatavības bija tikai ungāru un etniskās vācu vienības.
  Krievijas armija gāza Austrijas karaspēku un nekavējoties ieņēma Ļvovu, Pšemislas cietoksni un, balstoties uz saviem panākumiem, iekļuva Ungārijā. Vācu fronte pārsprāga. Krievu augstākie spēki sakāva prūšus Poznaņā un steidzās uz Oderu. Vācieši sešus korpusus pārveda uz Austriju.
  Bet ar to nepietika. Turklāt nepietika spēka noturēt pozīcijas centrā. Un rietumos turpinājās smagas cīņas.
  Tad Vācija bija spiesta pārcelt jaunus spēkus uz austrumiem. Situāciju pasliktināja Itālijas iestāšanās karā pret Austriju. Šīm valstīm gadsimtiem ilgi ir bijušas naidīgas attiecības. Un Trīskāršā alianse daudzējādā ziņā bija mākslīgs veidojums. Lai gan, ja karš būtu izvērties labvēlīgāks Vācijai un Austrijai, Itālija būtu pievienojusies spēcīgākā. Un tagad Budapeštai tuvojas krievu karaspēks, un Centrālo spēku lietas ir miskas! Arī Rumānija steidzās pievienoties karam.
  Ir skaidrs - Rumānijas karalis ir Nikolaja II radinieks un vēlas paplašināt savas zemes uz brūkošās Austrijas impērijas rēķina.
  Un Bulgārija, atšķirībā no reālās vēstures, ienāca karā Krievijas pusē.
  Tikai Osmaņu impērija izrādījās uzticīga vāciešiem. Un tikai tāpēc, ka aizsardzības ministrs pavēlēja sākt karadarbību, pasniedzot premjerministram un sultānam fait accompli. Turcijas armija nav īpaši spēcīga, taču tā radīja problēmas ar Krievijas piegādi Antantei. Bet, no otras puses, šī ir lieliska iespēja Krievijai ievērojami paplašināt savas teritorijas dienvidu virzienā. Japāna, protams, pieteica karu Vācijai un Austrijai. Pārņemt vācu kolonijas Klusajā okeānā.
  Tas atbrīvoja Krievijas rokas Tālajos Austrumos. Un rietumos vācieši tika saspiesti.
  Tikai pie Oderas upes Vācija spēja apturēt Krievijas armijas ofensīvu. Lai to izdarītu, bija jāpārtrauc visas uzbrukuma operācijas Rietumos. Gandrīz pusi Austrijas-Ungārijas atbrīvoja Krievijas karaspēks.
  Tādējādi Austrijas impērija faktiski pameta spēli un pārvērtās par nastu Vācijai. Bulgāri sāka uzbrukumu Stambulai.
  Ziemā Eiropā iestājās militāro operāciju klusums. Bet Krievijas armija sāka uzbrukumu Turcijai. Un tad viss veiksmīgi attīstījās. Turklāt arābi un armēņi sacēlās pret Osmaņu varu.
  Krievijas karaspēks jau februārī atradās Bagdādē, un briti ieņēma Basru. Līdz marta beigām Krievija okupēja visu Mazāziju un kopā ar Stambulas bulgāriem un serbiem uzsāka uzbrukumu. Türkiye ir pametusi spēli. Sīrija, Palestīna, Irākas dienvidi devās uz Lielbritāniju un Franciju - Krievija ieguva visu pārējo. Saūda Arābija - līdz šim palika formāli neatkarīga teritorija, taču to arī bija paredzēts sadalīt pēc Vācijas kapitulācijas. Un viņa bija tepat aiz stūra. 1915. gada 25. aprīlī ASV iestājās karā pret vāciešiem. Skaidrs, ka amerikāņi ir praktiski cilvēki un vēlējās būt laikā, lai padalītos ar uzvaras pīrāgu. Līdz pavasarim Krievijas armija lielos daudzumos bija izgatavojusi jauna veida ieročus: visurgājējus "Luna" -2 ar ložmetējiem. Jaunās tvertnes, lai arī vieglas, uz šosejas attīstīja ātrumu 40 kilometri stundā un tām bija izcilas braukšanas īpašības.
  Krievijas karaspēks maija sākumā, tiklīdz ceļi izžuva, sāka ofensīvu Ungārijā un visā dienvidu frontē. Austrijas armija sabruka, vācu karaspēks nebija pietiekami, lai noturētu fronti.
  22. jūnijā Krievijas karaspēks ienāca Vīnē. Un 24. jūnijā Briselē ienāca angļu, franču, beļģu un pirmie amerikāņu bataljoni. Holande iesaistījās karā pret Vāciju un nedaudz vēlāk Zviedriju un Dāniju. Vāciešiem bija grūtības noturēt barjeru gar Oderu, bet krievu, cara armija attīstīja uzbrukumu Minhenei. Lielākā pilsēta Vācijas dienvidos krita 1915. gada 7. augustā. Un 11. augustā Vācija kapitulēja absolūti bezcerīgā situācijā.
  Pēc tam sākās teritorijas sadalīšana. Austrija-Ungārija un Osmaņu impērija pazuda no pasaules politiskās kartes. Bulgārija izrādījās tā Turcijas teritorijas daļa, kuru osmaņi no tās iekaroja 1913. gadā. Serbija ievērojami paplašinājās un pārvērtās par Dienvidslāviju. Rumānija saņēma Transilvāniju. Krievija savā sastāvā iekļāva: Bukovinu, Galiciju, Čehoslovākiju, Krakovas apgabalu un pusi Ungārijas līdz pašai Budapeštai, kur tika novilkta robeža. Vācija saņēma ievērojamu tās teritorijas samazinājumu. Rietumos viņai nācās atgriezt Elzaru un Lotringu Francijai, iepriekš iekarotajām Dānijas zemēm. Austrumos tas ir visgrūtāk.
  Krievija uzstāja uz robežas novilkšanu gar Oderu, bet Francijai - pa Reinu. Taču ASV un Lielbritānija nevēlējās pārāk stiprināt Krieviju un Franciju un pārāk vājināt Vāciju. Rezultātā tika pieņemts kompromiss. Krievija saņem visas zemes austrumos, kur poļiem ir vairākums.
  Austrumprūsija zaudēja Klaipēdu, Dancigu un atradās atdalīta no Vācijas, taču tā vismaz izdzīvoja saīsinātā veidā. Kēnigsberga palika vāciete. Bet Vācija zaudēja daudz zemes. Robeža izrādījās ļoti pārrauta. Dažviet tas sasniedza pat Oderu un lielā mērā bija atkarīgs no iedzīvotāju etniskā sastāva. Tomēr vācieši gandrīz pilnībā saglabāja Pomerāniju. Bet no Berlīnes līdz Krievijas robežai palika ne vairāk kā simts kilometru.
  Tātad vācieši ir pie ieroča. Vācu armijas lielums bija ierobežots līdz simts tūkstošiem karavīru un virsnieku. Vāciešiem tika uzliktas milzīgas reparācijas. Karš ilga nedaudz vairāk par gadu.
  Krievijas cariskajai impērijai nebija laika nonākt krīzes stāvoklī, un tā radās ar lieliem teritoriālajiem ieguvumiem. Cara autoritāte nostiprinājās, un revolucionārās kustības vilnis sāka kristies, savukārt ekonomikā, gluži pretēji, sākās neparasti straujas izaugsmes periods.
  
  
  KĀ ĻEŅINAM IZMANTOJA KĻŪT PAR ASV PREZIDENTU
  Vladimirs Iļjičs Ļeņins, cenšoties izskatīties garāks, no visa spēka iztaisnojās. Viņa sausās, mazās, bet ļoti kustīgās rokas nervozi rosījās uz spīdīgā, melnā galda, kas bija no visretākā sandalkoka. Viņam pretī sēdēja milzīgs vīrietis baltā uzvalkā ar smagu zelta ķēdi ap vērša kaklu ņurdēja:
  - Nu, Uļjanova kungs. Es piekrītu jūsu noteikumiem - pieci tūkstoši mēnesī, plus procenti no katra izsolītā uzņēmuma! - Šeit slepkavas balss kļuva stingrāka, un viņš pat asi kratīja smago ķēdi. - Lai biedrs Ļeņins būtu bez meliem un putekļiem!
  Apmierināti berzēdams nosvīdušās rokas, Vladimirs Iļjičs sacīja:
  - Protams, Rokfellera kungs, bet mūsu biznesā jūs nevarat izvairīties no meliem! Visam jābūt draudzīgam un ļoti sirsnīgam!
  Un abi nelieši skaļi smējās...
  ------------------------------
  Oktobra revolūcija Krievijā nenotika. Pirmā pasaules kara frontēs bija īslaicīgs klusums. Vācieši un austrieši centās gūt panākumus Rietumos.
  Krievijas armija darbojās tikai Turcijas frontē, kur tai izdevās beidzot apvienoties ar britiem un sagādāt ienaidniekam virkni sakāvju, ieņemot lielāko daļu Mazāzijas.
  Bet tad sanāca Satversmes sapulce, kurā boļševiki atradās izmisīgā mazākumā, un dominēja sociālistiskie revolucionāri.
  Viens no pirmajiem lēmumiem bija piešķirt zemniekiem zemi un turpināt karu līdz uzvarošām beigām!
  1918. gada jūlijā vācu ofensīva Parīzē cieta neveiksmi, un uzvarošā Krievijas armija veica triecienu: vispirms pret austriešiem, pēc tam pret vāciešiem.
  Vācija izmisīgi pretojās, bet decembrī, kad Krievijas karaspēks austrumos ieņēma Varšavu un Krakovu, sabiedrotie rietumos ieņēma Briseli - tā tomēr kapitulēja. Tiesa, divas nedēļas vēlāk - revolūcijas neesamība ietekmēja.
  Tomēr Viljams bija spiests atteikties no gandrīz visām savām pilnvarām, paliekot tīri nominālā monarhā.
  Un ģenerālis Korņilovs kļuva par jaunās Krievijas republikas prezidentu. 1917. gada augustā viņa sacelšanās bija veiksmīga, tomēr Kerenskis formāli palika premjerministra amatā, bet prezidenta amatu jau bija atdevis Korņilovam.
  Viņš Korņilovs kļuva par augstāko virspavēlnieku.
  Tam sekoja tautas vēlēšanas Krievijas prezidenta amatam un referendums par jauno konstitūciju.
  Cilvēki, kuri ir diezgan pieraduši pie autoritārās valdības formas, atbalstīja Korņilova variantu.
  Krievija paplašināja savus īpašumus uz Vācijas, Austrijas-Ungārijas sabrukuma un no pasaules kartes pazudušās Turcijas rēķina.
  Pēdējais beidzot tika sadalīts starp lielvalstīm. Krievija ieguva Mazāziju, jūras šaurumus un Konstantinopoli. Franči ieņēma Sīriju, briti - Palestīnu un Irāku.
  1926. gadā atkal sākās karš starp Krieviju un Japānu. Iemesls bija Mandžūrijas un Portartūras statuss. Saskaņā ar līgumu nomas tiesības uz Port Arthur tika nodotas Japānai, un nomas termiņš beidzās. Tomēr japāņiem nebija nodoma atdot Ķīnai sagūstīto.
  Turklāt jaunais Hirohito, sapņojot par jaunām uzvarām, tikko bija saņēmis varu.
  Tomēr krievs jau bija savādāks. Piedzīvojusi Pirmā pasaules kara frontēs, ar pieredzējušiem komandieriem, jauniem tankiem un lidmašīnām, tā sāka veiksmīgi uzbrukt japāņiem.
  Pēc četrarpus mēnešiem Krievijas armija ieņēma Portartūru un padzina japāņus no kontinenta!
  Kādu laiku Japāna joprojām izturēja jūrā - līdz tuvojās Baltijas un Melnās jūras eskadras kuģi.
  Pēc tam Uzlecošās saules zeme kapitulēja.
  Krievija attīstījās ļoti ātri, bet 1929. gadā sākās liela depresija visā pasaulē.
  Nemieri pārņēma arī Krievijas impēriju. Turklāt Korņilovs veica aktīvu rusifikāciju.
  Tomēr viņam izdevās noturēties tronī, un ASV... pie varas nāca amerikāņu boļševiki Ļeņina vadībā!
  Izkļūt no depresijas, jaunais boļševiku režīms sāka gatavoties jaunam karam!
  Revolūcija Spānijā beidzās ar komunistu uzvaru un tādējādi izveidoja spēcīgu boļševiku placdarmu Eiropā...
  1938. gada 1. janvāris. Vladimirs Iļjičs Ļeņins nervozi soļo pa milzīgo biroju Baltajā namā. Situācija visā pasaulē saasinās. Pēc Spānijas komunisti guva panākumus Francijā.
  Krievija, kuru pārvalda ģenerālis un prezidents Korņilovs, jau ir licis saprast, ka nepieļaus boļševisma ekspansiju Eiropā. Piecsimt divīzijas desmit miljonu krievu armijā nav nekāds joks!
  Vladimirs Iļjičs to saprot. Un viņš ierosina Lielbritānijai taktisko aliansi pret Krieviju.
  Briti vienmēr ir ārkārtīgi piesardzīgi pret Krievijas ekspansiju. Taču radikālais komunisms viņus biedēja vēl vairāk. Starp viņiem un Krieviju vajadzēja iedzīt ķīli.
  Ļeņins gatavojās uzņemt aizsardzības ministru Čērčilu un vienlaikus sniegt britiem pierādījumus par ASV nesatricināmo spēku.
  Un sākumā kails diktators dzirdēja ziņojumu par jaunu ieroci - "atombumbu".
  Oppenheimers savu ziņojumu sniedza ļoti atturīgos toņos. Jā, jau ir bijuši panākumi un pat ir palaists kodolreaktors, bet līdz atombumbas parādīšanās vēl ir ļoti tālu. Galvenā problēma ir bagātināta urāna un plutonija iegūšana. Turklāt šī ziņa nav gluži patīkama - viena šāda bumba maksās tikpat, cik vairāki līnijkuģi. Tātad, ir vēl viens jautājums: vai ir vērts tērēt naudu par vienu lielu bumbu, ja jūs varat izgatavot simts tūkstošus mazu?
  Ļeņins, maza auguma, plikpaurains, bet tomēr veikls vecis (sešdesmit septiņi gadi tomēr vēl tālu no tā, ka vecums!), enerģiski staigādams pa sava kabineta lielo zāli, atzīmēja:
  - Jūs, biedri, nesaprotat dialektiku! Jā, bumba joprojām būs dārga, bet tad tās izmaksas, pārejot uz masveida ražošanu, samazināsies par milzīgu daudzumu!
  Oppenheimers kautrīgi atzīmēja:
  - Un krievi nesēdēs dīkā!
  No Vladimira Iļjiča izriet loģisks un grūts secinājums:
  - Tātad mums ir jāpanāk viņiem priekšā par katru cenu!
  Tad Oppenheimera melnais asistents sāk dziedāt:
  - Galu galā mums vajag uzvaru! Viens par visiem, mēs nestāvēsim aiz cenas! Viens par visiem, mēs nestāvēsim aiz cenas!
  Openheimers paklanījās ASV prezidentam Ļeņinam un noņurdēja:
  - Tu esi ģēnijs! Protams, mēs nestāvēsim aiz cenas, un tiksim priekšā krieviem, bet mums vajag naudu!
  Ļeņins pārliecinoši sacīja, uzsitot pa krokodila ādas kurpju papēžiem:
  - Nauda būs!
  - Un vergi!
  Vladimirs Iļjičs izteica vēsturisku frāzi:
  - Es neierobežoju jūsu līdzekļus! Es ierobežoju tavu laiku!
  ASV impērijas vadības un administratīvās mašīnas zobrati sāka griezties.
  Bet tas nav pats svarīgākais. Vladimirs Iļjičs, tāpat kā neviens cits, saprata, ka, lai sakautu Krieviju, tā ir jāsagrauj no iekšpuses.
  Vladimirs Iļjičs saburzīja savu augsto, garo, nevienmērīgi saburzīto pieri un enerģiski pacēla klausules klausuli un sāka zvanīt Dulles.
  Kad galvenais spiegs piegāja pie aparāta, Ļeņins apdullinoši kliedza:
  - Mums ir vajadzīgs cilvēks, kurš ir līdzvērtīgs vai vismaz nav zemāks par spēju sacelties, mānīt un savaldzināt tautu!
  Dulles atbildēja ļoti pārliecinātā tonī:
  - Es pazīstu tādu cilvēku, Vladimir Iļjič!
  Ļeņins, lecot augšā kā velns, rēca:
  - Kas tad viņš ir? Kas ir šis cilvēka radītais ģēnijs?
  Dulles, izvilkdams zilbes dziesmā, sacīja:
  - Josifs Vissarionovičs Staļins! Tu droši vien viņu pazīsti, Vladimir Iļjič!
  Ļeņins piemiedza sev aci spogulī ar zelta un dimanta rāmjiem un rūca:
  - Šis pavārs gatavo tikai asus ēdienus!
  Dulles pārliecināti pasmaidīja un apstiprināja:
  - Bet tas ir tieši tas, kas mums vajadzīgs!
  Ļeņins atkal piemiedza aci un norūca:
  - Dod Staļinam visu, ko viņš lūdz. Un apsoli viņam vietu šim arkas necilajam ģenerālisimo Korņilovam!
  Dulles apdullinoši rēca:
  - Tas tiks izpildīts Vladimirs Iļjičs!
  
  NEKAD NEPADODIES VITYAZ
  Daudzi strīdas par to, vai krievi paši būtu uzvarējuši Otro pasaules karu, bez Rietumu palīdzības? Tāpēc Dievi nolēma to pārbaudīt praksē. Un vienā paralēlajā Visumā viņi novietoja barjeru starp sabiedroto spēkiem, kolonijām un Trešo Reihu kopā ar PSRS. Un tas notika eksperimenta tīrības dēļ 1941. gada jūnijā.
  Lai sabiedrotie nevarētu palīdzēt ne PSRS, ne Trešajam Reiham. Un eksperimenta pilnīgai tīrībai Japāna tika paslēpta aiz barjeras. Piemēram, lai viss būtu absolūti tīrs, it kā laboratorijā.
  Pirmajās dienās nekas īpaši neatšķīrās no patiesā stāsta. Fritz virzījās uz priekšu, tāpat kā reālajā vēsturē, apmēram 30-40 kilometrus dienā, bet pakāpeniski palēninājās. Protams, britu un Rommela korpusa ienaidnieku bombardēšanas trūkums ļāva atbrīvot dažus spēkus - īpaši aviāciju. Bet vācieši to vēl nav izdarījuši, frontēs lietas jau ritēja diezgan veiksmīgi. Tomēr jūlija beigās Smoļenskas kauja palēnināja Frica virzību. Hitlers nolēma atsaukt Rommelu un viņa divīzijas no Lībijas, nolemjot, ka Itālijas okupācijas spēki ir pietiekami. Fašistu vadība, lai netērētu laiku, sāka pārvietot bruņotos spēkus un jo īpaši aviāciju no Francijas un Balkāniem. Hitlers joprojām cerēja, ka viņam izdosies izlauzties cauri padomju karaspēkam centrā un tikt līdz ziemai.
  Tā vietā, lai pagrieztos uz dienvidiem, Fritz atsāka ofensīvu centrā, mēģinot apņemt padomju karaspēku, kas uzbrūk Smoļenskai no flangiem. Un Rommela korpuss jau devās uzbrukumā 13. augustā, šķērsojot Dņepru un mēģinot nokļūt Kijevu aizstāvošās padomju grupas aizmugurē.
  Staļins bija zaudējis. Gandrīz visa Eiropa un Francijas īpašumi Āfrikā pēkšņi nonāca pret viņu un ne vienu vien sabiedroto.
  Ja vien jūs tagad negaidāt briesmas no Japānas. Un augstākais virspavēlnieks dod pavēli: izņemt visas divīzijas no Tālajiem Austrumiem.
  Vācu karaspēku, kas bija izlauzusies gandrīz līdz pašai Maskavai, apturēja Sibīrijas korpuss. Bet dienvidos, pateicoties komandas maiņai un Rommela darbībām, Fritz spēja nogriezt padomju dienvidu grupu.
  Karadarbības gaitu Ukrainā negatīvi ietekmēja arī fakts, ka Staļins gļēvi izvilka visas rezerves uz Maskavu un tādējādi atklāja savu aizmuguri.
  Precīzāk, ne sev, bet dienvidu grupai. Tā izrādījās slikta situācija. Bet reālajā vēsturē Kijevas aizsardzība izrādījās sakāve. Tikai te bija nianse, vācieši jau bija pie Maskavas, un fašisti nostiprinājās uz Eiropas rēķina, ātrāk par Staļinu uz Tālo Austrumu rēķina. Un vāciešiem bija jāveic mazāks attālums, un ceļi Eiropā ir labāki. Bet mēģiniet ātri visu pēc kārtas pārcelt uz Transsibīrijas dzelzceļu.
  Rezultātā vācieši spēja izlauzties uz Harkovu un Vorošilovgradu pat agrāk nekā reālajā vēsturē, ieņemot daudz rūpniecības un rūpnīcu.
  Ļeņingradu arī bloķēja, bet nepaņēma. Un vācieši ienāca Krimā. Un Fritz izdevās ieņemt Voroņežu dienvidos, virzoties gar Donu uz Staļingradu.
  Viņi joprojām aizstāvēja Maskavu un pat devās pretuzbrukumā ziemā. Bet dienvidu flangā Rommelam izdevās izlauzties līdz Staļingradai. Arī piezemēšanās Kerčā nav izdevusies. Ar lielām grūtībām padomju karaspēks spēja tikai atgrūst ienaidnieku no Staļingradas. Un tas bija tikai tāpēc, ka klimats nebija Vērmahta pusē un viņi baidījās cīnīties aukstumā un sniega kupenās.
  Kāpēc Rommelam bija jāatkāpjas aiz Donas. Un tas fīreram bija apdullinošs sitiens sejā.
  Taču 1942. gada pavasarī spēku samērs mainījās. Izdarot lielu spiedienu uz saviem sabiedrotajiem, vācieši palielināja savu karaspēka skaitu, tostarp uz Khivi rēķina, un satelītu skaitu. Itālijā un Francijā īpaši pievienots daudzums. Melnās divīzijas parādījās arī austrumu frontē. Par laimi, britu un amerikāņu fronte no Āfrikas netraucēja karaspēka un resursu pārvietošanai.
  Un de Gollu, kad viņš zaudēja savu sabiedroto atbalstu, nodeva viņa paša biedri.
  Tādējādi pret PSRS tika sapulcināti nozīmīgāki spēki nekā patiesībā. Krauti to īpaši papildināja lidmašīnās, saglabājot savas priekšrocības gaisā. Un sauszemes spēki pārsniedza septiņus miljonus pret 5,6 miljoniem padomju karavīru.
  Un nacisti sāka savu ofensīvu dienvidos. Rommelam 27. jūnijā izdevās ieņemt Staļingradu. Fritz varēja uzreiz izliet pilsētā simtiem tanku. Savu ietekmi atstāja arī ienaidnieka lidmašīnu dominēšana gaisā, kas apgrūtināja padomju pastiprinājuma pārvietošanu pāri plašajai Volgas upei.
  Diemžēl varonīgā Staļingrada AI nenotika. Un Rommels pārvietojās pa plānos paredzēto maršrutu lejup pa Volgu un uz Kaspijas jūru.
  Mēģinājumi ar pretuzbrukumiem centrā izlauzties cauri vāciešiem neizdevās. Turklāt Rževa izcilākais netika izveidots. Tātad krautiem padomju pretuzbrukuma laikā bija vienmērīgāka fronte, un viņi arī vienmērīgāk atkāpās. Bet Rževs diemžēl palika pie fašistiem.
  Fricim nebija iespējams iekļūt, un pēc Staļingradas krišanas bija ļoti grūti noturēt Kaukāzu. Tā kā Volgas piegādes artērija ir pārgriezta. Un, kad jūlija beigās vācieši sasniedza Kaspijas jūru, situācija kļuva gandrīz bezcerīga. Tagad bija iespējams piegādāt tikai ar ūdeni.
  Ņemot vērā, ka nacistiem bija gaisa pārākums, notikums kļuva par kaut ko pa vidu, ārkārtīgi sarežģītu un bezcerīgu.
  Augusts un septembris pagāja sīvās cīņās, līdz ienaidnieks gar Kaspijas jūras piekrasti sasniedza Baku. Un tur viņi joprojām pretojās ar Rommelu līdz oktobra beigām. Situāciju pasliktināja Turcijas iesaistīšanās karā.
  Eksperimentālie dievi rūpējās par Japānu, bet ne osmaņiem. Bet nacisti joprojām neuzdrošinājās uzbrukt Maskavai ziemā un apstājās uz ziemu.
  Sarkanā armija veica vairākus uzbrukuma mēģinājumus. Bet ienaidnieks bija pārāks ar darbaspēku, pieredzējušo darbinieku skaitu un aviāciju. PSRS līdz šim tika ražots tikai vairāk tanku un artilērijas. Bet tanki pārsvarā bija viegli, un bruņu kvalitāte bija ārkārtīgi slikta. Šķiet, ka tiek ražots arī daudz lidaparātu, taču duralumīnija trūkuma dēļ tie ir smagāki un mazāk manevrējami nekā standarta. Arī Yak-9 izrādījās gandrīz pilnībā izgatavots no koka. Un tas, protams, bija mīnuss.
  Hitlers paļāvās uz saviem slavenajiem jaunajiem tankiem - "Panthers" un "Tigers".
  Tie tika ražoti arvien lielākā daudzumā. Parādījās trešais zvērnīcas pārstāvis: "Lauva". Reālajā vēsturē šāda mašīna tika izstrādāta 1942. gadā, taču resursu trūkuma un lielā svara dēļ smagākais monstrs tika noraidīts.
  Bet tad ražošanā nonāca 90 tonnu smagais "Lauva". Tās priekšrocības - jaudīgas bruņas un 105 mm lielgabals - daļēji kompensēja tā slikto sniegumu. Sērijveida 76 mm padomju ieroči nevarēja iekļūt Lauvā no visiem leņķiem.
  Tātad tas nebija slikts izrāviena tanks, ja aizsardzības līnija bija ļoti spēcīga un tai bija dziļi ešeloni.
  Un padomju pavēlniecība padomju galvaspilsētā tika pamatīgi nostiprināta. Un mēģiniet izlauzties šeit.
  Ceturtais zvērnīcas pārstāvis: "Pele" sērijā tika nedaudz aizkavēts.
  Sarkanās armijas lielums tika palielināts līdz sešiem miljoniem, lai gan daudzi karavīri bija jauniesauktie.
  Pret viņiem bija vairāk nekā deviņi miljoni, taču skaitlisko pārsvaru daļēji kompensēja ienaidnieka armijas pārāk raibais raksturs.
  Aviācijā ienaidnieks ir spēcīgāks gan skaita, gan kvalitātes ziņā. Ir parādījušies jaunākie ME-309 un Yu-288. Atbildot uz to, padomju transportlīdzekļi ir zemākas kvalitātes, jo trūkst kvalificēta darbaspēka un trūkst materiālu. Tanki joprojām ir vecie T-34, un lielākā daļa vieglo, kā arī KV.
  Vasarā Vērmahts uzsāka ofensīvu: uzbrukumu Maskavai un uzbrukumu pa Volgu uz Saratovu. Pēc sīvām cīņām Maskavu ieskauj rudens beigas. Sagūstīti arī Saratova, Kuibiševa, Penza, Uļjanovska. Staļins aizbēga uz Sverdlovsku. Situācija kļuva kritiska.
  Kapitālam tika dota pavēle: nekādā gadījumā nepadoties. Vācieši sāka uzbrukumus, bet atkāpās vai iegrima ielu kaujās. Ziemā Vērmahta ofensīva apstājās. Tiesa, vācieši dubultgredzenā ietvēra ne tikai padomju galvaspilsētu, bet arī Ļeņingradu.
  Maijā atkal sākās nacistu ofensīva, bet Gorkijas un Kazaņas pilsētu virzienā. Padomju tanku ēka, neskatoties uz visām grūtībām, varēja palaist sērijās: T-34-85 un IS-2, kaut arī nelielos daudzumos.
  Gorkijs krita tikai jūlijā, un Kazaņa izturēja līdz augusta beigām.
  Ļeņingradā valdīja briesmīgs bads, un Fritz pat nemēģināja to iebrukt. Un Maskava pamazām tika pakļauta kontrolei. Un tad 30. septembrī pēc ārkārtīgi asiņaina uzbrukuma Kremlis krita.
  Pirmās šķiras cietoksnis tika smagi nopostīts. Un tas kļuva par jaunu triecienu padomju cilvēkiem. Vācieši pārcēlās uz Urāliem, bet tur iestrēga sniega kupenās. Grūti cīnīties ar PSRS. Staļins atbalstīja pastāvēšanu līdz galam. Taču pašai valstij un jo īpaši vāciešiem tas izmaksāja ārkārtīgi dārgi.
  Dienvidos nacisti virzījās cauri Vidusāzijai.
  1945. gadā PSRS ieguva SU-100 un IS-3, taču tikai nelielās sērijās. Diemžēl līdz jūnija beigām nacisti bija iekarojuši Vidusāziju. Un jūlijā krita arī Sverdlovska. Augustā vācieši ieņēma Kurganu un Tjumeņu. Un 3. septembrī ir arī Toboļska. Septembra beigās Hanti-Maisijska. Un oktobra vidū un Omskā.
  Tomēr Novosibirska vēl nav pakļāvusies nacistiem. Ļoti bargs sals lika krautiem pieturēties pie pilsētām.
  Tātad līdz 1946. gada maijam nacisti neveica aktīvas militārās operācijas.
  Pēc tam devāmies uz Novosibirsku. Kaujās piedalījās diskveida helikopteri un jaunākie "E" sērijas tanki. Tomēr tas fīreram pārāk nepalīdzēja. Fritz ieņēma Novosibirsku jūnija beigās. Viņi šķērsoja Ob upi. Tad jūlijā monstri ieņēma Kemerovu un Tomsku, kā arī Altaja teritoriju. Pēc sīvām cīņām Abakans krita augustā, bet Irkutska iebruka septembrī.
  Vācieši, smagi atraugasot asinis, paņēma arī viņu. Bet viņi atkal pazuda. Paplašinātas komunikācijas. Tā nu mēs apstājāmies pie Čitas pieejām. Bet principā, kur viņiem jāsteidzas? Var gaidīt vasaru un izmēģināt jaunu tehniku.
  Vai tās būtu disketes vai reaktīvie lidaparāti. 1947. gadā padomju dizaineri uzsāka tanku IS-4, IS-7 un T-54 ražošanu. Tiesa, tīri simboliskos daudzumos. Nepietika ne cilvēku, ne resursu. Nacisti atsāka virzību. Viņi ieņēma Aginskoje jūnija beigās un Blagoveščensku. Habarovska krita jūlijā, bet Vladivostoka augustā. Tādējādi nacisti sagrāba gandrīz visas lielākās padomju pilsētas. Varbūt izņemot Pertopavlovsku. Monstri sagrāba Magadanu septembrī. Bet Staļins tomēr nepadevās.
  Galu galā nacisti tomēr zaudēja!
  
  
  KOSMOSA KARI
  Pēc vairākiem salīdzinoši pārtikušiem gadiem Krievijai pienāca smagi pārbaudījumi. Debesu impērija, izmantojot savus kolosālos cilvēkresursus un totalitārās politiskās sistēmas priekšrocības, spēja kļūt par pasaules hegemonu. Krievijā uz dienvidu robežām izcēlās nežēlīgs slaktiņš. Lai gan islāmistu nemiernieki tika apspiesti, karš pret terorismu patērēja daudz resursu. Situāciju pasliktināja skarbā konfrontācija ar Rietumiem.
  Lai gan visa pamatā bija kodolieroču atturēšana, liela mēroga karu nebija. Bet amerikāņu zinātnieks Velingtons nāca klajā ar ideju palaist īpaša veida raķeti uz Merkuru, izmantojot mākslīgi sintezētu radioaktīvo elementu.
  Taču navigācijā radās kļūda. Raķete novirzījās no kursa un iekrita Saulē... Notika ārkārtīgi izretinātas plazmas izvirdums, kas nebija dzīvajiem organismiem bīstams, taču nojaucot atoma struktūru un nedaudz mainot saites starp neitroniem atoma kodolā. Tieši tik daudz, lai nekontrolētas kodolreakcijas un kodoltermiskās reakcijas padarītu neiespējamas.
  Un tā rezultātā: kodolieroči pārvērtās par nederīgu atkritumu kaudzi.
  Militāri un ekonomiski visspēcīgākā valsts pasaulē: Debesu impērija, kurai pārapdzīvotības dēļ bija akūts saldūdens un enerģijas trūkums, izvirzīja ultimātu par Sibīrijas nomu.
  Krievija atbildēja ar izšķirošu atteikumu...
  Ir sācies liels karš: Āzijas koalīcija pret Rietumiem. Mūsu Tēvzeme ir kļuvusi par galveno liela mēroga kauju arēnu. Mierīga dzīve ir pagātne: visur ir valdījusi kara elle. Sīvākās cīņas plosījās no staba uz polu.
  Situācija frontēs bija kritiska: Āzijas Savienība jau tuvojās Urālu kalniem.
  Netālu no Jekaterinburgas avarēja žilbinoša ugunsbumba, un izveidojās nāvējoši bīstama zona, kurā neviens cilvēks nevarēja dzīvot pat minūti.
  Dzimtene, svētā Krievija -
  Mana sirds ir atvērta tev, zini...
  Kaujas lauka asinis apūdeņotas -
  Lai zeme zied Tēvzemes mīlestībā!
  
  Zemes pulss sitās ar skaļu vaidu,
  Grūti, kad plosās karš...
  Bet Saule uzlēks pār krāšņo Krieviju -
  Tu esi mūsu vienīgā nemirstīgā māte!
  
  Rudzi bezgalīgos laukos kļūst zeltaini,
  Sniegs mirdz koši sudrabaini.
  Un sejas lepni izskatās no ikonām -
  Bruņinieks esi ērglis kaujā!
  
  Mēs uzvarēsim pretinieka cīņā,
  Aizstāvēsim spārnoto sapni.
  Nav drosmīgāka krievu karavīra,
  Es nodošu savu lūgšanu Dievam!
  . Galvenais saturs.
  Kad sirdi piepilda žēlsirdība, nez kāpēc maciņš paliek tukšs!
  Urālu kalnu virsotnes atgādina no mutes izvirzītiem ilkņiem, kurus saēd kariess. Krievu bezastes iznīcinātāji lido zemā līmenī. Kā ātri piekūni krievu bruņinieki uzbrūk neveiklajiem, bet spēcīgi bruņotajiem debesu impērijas spārnotajiem kaujas kuģiem.
  Gaisa spēku pilots Andrejs Ogņevs veic sarežģītu pagriezienu. Smags piecu stobru ķīniešu lielgabals, kas izspļauj liesmu un metālu. Uguns tornado steidzas burtiski dažus milimetrus no krievu iznīcinātāja caurspīdīgajām bruņām. Bezastes snaps atpakaļ. No asā deguna izslīd sadrupis pulsārs. Gigantiskā ķīniešu helikoptera rotējošais tornītis deformējas no trieciena... Atskan apslāpēti kliedzieni.
  Andreja tumšā seja ar augsto pieri izplūst baltzobu smaidā.
  Viņa partnere, žilbinoši skaista blondīne Vasa Koļcova veic stobra ripināšanu, liekot nevadītai raķetei paslīdēt garām tērauda piranjai un nosūta "dāvanu" vienā no divpadsmit milzīgajiem kaujas kuģa helikoptera dzenskrūvēm.
  Milzīgs propelleris ar trīskāršu lāpstiņu rindu sakrīt gabalos. Vassa, ne velti viņas vārds tiek tulkots kā karaliene, prata sist. Viņa vienmēr cīnījās tikai īsos svārkos un haki krāsas T-kreklā, bet ar kailajiem papēžiem viņa sajuta sevi un cīnītāju kā vienotu veselumu.
  Daudzas sieviešu kārtas pilotes viņu atdarināja, cenšoties panākt fenomenālu jutīgumu. Kaujas kuģis-helikopters ir simts divdesmit ugunīgi punkti, kas tiek nolaisti uz virsmas - uguns veltnis. Mašīna, kas darbojas ar ogļu putekļiem, bet tajā pašā laikā pārvadā tūkstošiem tonnu metāla, izmantojot dinamisko aizsardzību.
  Japānas, Ķīnas un Indijas dizaineri padarīja transportlīdzekli neievainojamu pret Krievijas pretgaisa aizsardzības sistēmām, taču negaidīti nonāca gaisa uzbrukumā.
  Mežonīgo dusmu izkropļotais šauraacis ģenerālis Maks Lī rūca, rādīdams ar melniem cimdiem apvilkto roku:
  - Iznīcini viņus! Izkausējiet šos monstrus!
  Kāds Indijas pulkvedis ar pilnām krūtīm, bet tievs viduklis teica:
  - Šis pāris ir melnais princis un karaliene. Neviens viņus vēl nekad nav nošāvis!
  Maks neticīgi pasmaidīja un kurnēja:
  - Nevar būt. Palieliniet uguns blīvumu.
  Un atkal līnijkuģis-helikopteris nodrebēja. Rotējošais tornis iestrēga, un titāna korpuss aizdegās. Dzelteni un kanēļa kareivji steidzās gaudot, liesmu apņemti. Detonācija notika, un milzu helikoptera korpusā uzliesmoja ar napalmu pildīta raķete.
  Vassa, atveidojot "slīdēšanas" tehniku un ejot garām ugunskura takām, izdeva:
  - Karam pakļaujas visi vecumi, tikai tavu pēdējo dienu nevar apseglot, tiekot sakauts bez laika!
  Andrejs ir aukstasinīgs. Viņa tēvs bija jaunākais Angolas armijas ģenerālis un ieradās Maskavā mācīties. Tur viņš apprecējās ar Lidiju Ognevaju, slaveno sportistu un zinātnes kandidāti. Tad viņa tēvs nomira, un viņa melno un cirtaino dēlu uzaudzināja gaišmatainā māte. Skolā viņi mēģināja ķircināt Andreju, bet zēns bērnudārzā nodarbojās ar cīņas mākslu. Viņa māte pati bija izcila cīnītāja, un patēvs bija jaukto stilu čempions.
  Andrejs bija izcils students, viņam bija fenomenāla atmiņa, un drīz viņš kļuva par zēnu vadītāju, viņu vadītāju. Protams, viņš izvēlējās lidojumu skolu un devās cīnīties par savu dzimteni Krieviju. Viņš ir izpelnījies slavu un cieņu. Un neviens neuzdrošinājās pārmest Krievijas varonim ar melnu ādu, jo īpaši tāpēc, ka nēģeru sejas vaibsti tika sajaukti ar slāviskajiem un tas atlētiski uzbūvēto pilotu padarīja diezgan izskatīgu.
  Par viņa mīlas sakariem bija ne mazāk leģendu kā par viņa militārajiem varoņdarbiem. Lai gan pats Andrejs bija daudz pieticīgāks, nekā viņš tika atzīts.
  Tagad viņš meklēja veidu, kā iznīcināt neievainojamo līnijkuģi. Aktīvās, daudzslāņu bruņas aptvēra Debesu impērijas visspēcīgākās mašīnas galvenās sastāvdaļas.
  Savva šāva uz dzenskrūvēm, mēģinot imobilizēt konstrukciju...
  Tikmēr kauja uzliesmoja uz zemes. Uzbrukumā devās Austrumu bloka beztorņu tanki. Daži ir milzīgi, citi, gluži pretēji, nav augstāki par metru.
  Pret viņiem Rietumu koalīcijas kaujinieki bez atsitiena izmantoja pārvietojamās mīnas un vadāmās raķetes.
  Šeit karoja ne tikai krievi, bet arī eiropieši: briti, franči, zviedri un daudzi citi.
  Kopīgs ienaidnieks saveda kopā cilvēkus ar baltu ādas krāsu un kristīgo morāli. Debates par demokrātiju ir rimušas. Turklāt Krievijā antirietumnieciskie noskaņojumi pēc agresijas nākšanas no austrumiem pazuda. Patiešām, kur lai pacifistiska un toleranta Eiropa jāiet uz austrumiem? Viņu cilvēki lielā mērā ir aizmirsuši, kā cīnīties. Un, kad pazuda kodolieroči, spēcīgā un pārapdzīvotā Āzija pārvietoja savas neskaitāmās ordas uz ziemeļiem un rietumiem.
  Starp tiem, kas uzbrūk Krievijas pozīcijām, ir daudz arābu. Daži fanātiķi dodas uzbrukumā bez maskēšanās, tērpušies baltos halātos. Viņi pieņem nāvi ar smaidu uz lūpām.
  Tūkstošiem tanku un kājnieku kaujas mašīnu no putna lidojuma izskatās kā skudras. Savva, sabojājusi citu skrūvi, nedaudz nobālēja un čukstēja:
  - Tomēr viņu ir pārāk daudz... Dievs, palīdzi Krievijai.
  Pati meitene redzēja, kas notiek Āzijas koalīcijas sagrābtajās pilsētās. Masu pogromi, slepkavības, slaktiņi. Vīrieši tika pakārti uz stieples, bet sievietes un bērni tika nogādāti īpašās nometnēs. Un tad tos pārdeva vai izplatīja noteiktiem darbiem. Un karagūstekņu spīdzināšana jau ir ierasta lieta un pat obligāta.
  Ģenerālis Maks Lī nesaudzē pat savējo. Bezpalīdzīgā trakā, ka viņi nespēj tikt galā ar mazajiem iznīcinātājiem Čiž-3, viņš paķer zobenu no sienas un nogriež roku arābam, kurš darbojas ar pretgaisa lielgabalu. Viņš kliedz un piespiež asiņaino celmu pie krūtīm.
  Un drausmīgais komandieris ar tikko nogrieztu suku ar gariem nagiem draud pretī kaitinošajiem krievu dūžiem, kliedzot:
  - Iznīcināt! Dedzini! Sadedzini to!
  Savva, saniknota, izšauj vēl vienu raķeti... Viņai beidzas munīcija. Bet gaisa kaujas kuģis arī zaudē stabilitāti.
  Tā nāvējošā artilērija ir ārpus spēles... Zaudējis lauvas tiesu no kaujas spēka, milzis pagriežas atpakaļ. Viņiem drīzumā jāatgriežas bāzē, lai veiktu remontu un munīcijas papildināšanu.
  Apakšā krievu lielgabali precīzi šauj uz ienaidnieka stūrainajiem, dzelzs līdzīgajiem tankiem. Vairākas automašīnas apstājās, raidot debesīs dūmu šķipsnas. Vienā "bandurā" esošā munīcija sāka sprāgt. Tas aizlidoja, apgāzās kā vingrotājs, līdz iestrēga grants kalnā.
  Tālas darbības rādiusa krievu lielgabals raida lādiņu karoga masta virzienā. Strēlniece ar gaiši brūnu bizi sakrusto sevi ar diviem pirkstiem un čukst vāciski:
  - Lai mums veicas!
  Āzijas koalīcijas karogs ir spilgti dzeltens ar sarkanu apli vidū. Tas ir tuvāk Japānai, bet koalīcija izvēlējās šādu simbolu. Neliels augstas precizitātes lielgabala lādiņš salauž resno stieni un nokrīt milzīga loksne, kas spēj nosegt stadiona grīdu. Ducis Āzijas tanku pēkšņi pārklājas ar samtainu segu.
  No Rietumu koalīcijas un Krievijas pozīciju puses ir vienprātīga balss:
  - Urrā!
  Tiešām simbolisks. Un, lai arī ienaidnieks ir desmitkārt lielāks, krievu gara spēks ir nesatricināms.
  Abi krievu iznīcinātāji uz brīdi atrodas spārnā pret spārnu. Viens vesels - gandrīz trīsstūrveida piekūni - Krievijas aizstāvji. Savva jau iedomājās, kā Andrejs uzliks viņai uz pleca savu melno spēcīgo roku. Šis ir patiesi spēcīgs vīrietis, uz kuru varat paļauties.
  Taču tieši šajā brīdī likās, ka uzreiz liesmās uzliesmoja tūkstoš fotozivju. Un cīņas pāra acīs kļuva tumšs. Pēc tam melnums tika iekrāsots ar daudzkrāsainiem plankumiem, līdzīgiem tiem, kas parādās, kad eļļa tiek izlijusi uz ūdens.
  Andrejs mēģināja berzēt acis. Viņa roka, ar grūtībām pārvarot pretestību, šķita, ka grābj ūdeni.
  It kā Savvas balss no tālienes ir apslāpēta:
  - Vai mēs esam miruši?
  Melnais kapteinis skaļi atbild:
  - Nē! Mēs esam dzīvi.
  Pēkšņi šī biezā, lipīgā sajūta pazūd, un šķiet, ka viņi atrodas brīvā kritiena stāvoklī. Dažus mirkļus pat šķita viegli, it kā bezsvara stāvoklī.
  Savva pat mazliet sarūgtināta čukstēja dziesmas balsī:
  Šķiet, ka pasaule ir bezcerīgi zaudēta,
  Un bruņinieka ceļš uz zvaigznēm ir bloķēts...
  Šajos bezgalīgo orbītu līkumos,
  Nav lemts - ticība ir noslīcināt!
  Un tad viņa ievaidējās, ar kailām zolēm piezemējoties uz asiem kalnu akmeņiem. Tumsa, sajaukta ar gaišiem plankumiem un viļņiem, izklīda.
  Maija pusdienlaika gaisma man nedaudz sāpina acis. Savva attapās četrrāpus un uzreiz uzlēca.
  Andrejs lēcienā profesionāli salieca kājas un prasmīgi piezemējās. Viņa seja ar vīrišķīgo zodu un augsto, plato pieri saglabāja mierīgu izteiksmi. Viņš pat pasmaidīja savam partnerim:
  - Tu redzi! Ir tā gaisma, un, kā man jau sen bija aizdomas, tās nav debesis!
  Savva, satriekusies, spēra vairākus nedrošus soļus. Piezemējoties viņa sāpīgi sasita kailās zoles un saplēsa ceļgalu. Bet meitene ar parasto gribas piepūli nolaida no sejas mocekļa izteiksmi un parādīja sev priekšā ar pirkstu, iesaucoties:
  - Oho!
  Andrejs paskatījās tur, kur norādīja Savva. Viņiem priekšā bija nobružāts kalns. Un uz tās saplaisājušās augšdaļas atradās bumba. Precīzāk, sfēriska, pa pusei svina, pa pusei platīna krāsas ierīce ar asu knābi augšpusē un duci plānu taustekļu, kas vienmērīgi izvietoti gar šī futūristiskā objekta malām.
  Meitene apmulsusi čukstēja;
  - Šis ir Ņūtona bioms! Un kā viņš tika ievainots?
  Andrejs paskatījās uzmanīgāk, iespieda galvu plecos un nošņāca. Gaiss smirdēja pēc ozona un piedegušām riepām. Piesardzīgi palūkojies apkārt, kapteinis tikko dzirdamā balsī sacīja:
  - Šeit mēs varam uzskriet slazdam!
  Savva pārliecinoši paspēra soli pretī bumbiņai un, nesamazinot balss skaļumu, teica:
  - Nē! Es zinu, kur mēs esam! Tieši tā ir anomālijas zona, kurā kosmosa kuģis nokrita. Tas ir tikai simts jūdzes uz ziemeļiem no vietas, kur mēs cīnījāmies!
  Kapteinis atkal paraustīja plecus un, saglabājot mierīgu balsī, sacīja:
  - Neviens nevarēja izdzīvot anomālajā zonā ilgāk par minūti. Pat roboti salūza, sabruka rūsā!
  Savva, lai gan viņai tas nebija viegli, drosmīgi iesaucās:
  -Un mēs izdzīvosim!
  Un viņa skrēja uz kalna pusi. Viņas putekļainie, apaļie papēži, noskrāpēti no kritiena, veikli zibēja pa nelīdzeno, akmeņaino grēdu.
  Andrejs bija pārsteigts. Vai viņai nesāp basām kājām uz asiem akmeņiem? Kopumā Koļcovas uzvedība daudziem šķita dīvaina, kad viņa ignorēja ierasto lidojuma formu un cīnījās gandrīz bez apģērba. Un, ja kaut kur Mezopotāmijā vai Āfrikā, iespējams, ir ērti valkāt tikai maskēšanās T-kreklu, bet Urālos pavasarī joprojām ir vēss.
  Meitene ieradās no dienvidu robežas. Krievijas un Eiropas karaspēks karoja Sīrijā un Irākā, cenšoties ierobežot Āzijas koalīcijas izrāvienu. Turklāt daļa islāma spēku bija Krievijas pusē un daļa Āzijas.
  Dienvidos nebija pat izteiktas frontes līnijas. Āfrikā vispār pat vienā un tajā pašā valstī dažādas ciltis cīnījās savā starpā. Turklāt reliģijai nebija izšķirošas nozīmes. Daudzi kristieši, kā arī pagāni, sekoja aziātiem ar it kā kreisiem saukļiem. Āfrika patiešām ir kļuvusi kā dziesmā multfilmā par Aibolītu.
  Bet, iespējams, skriet basām kājām tuksnesī ir vēl grūtāk nekā skriet pa kalnu stāviem. Un Savva, šis mežonis ar maģistra grādu, bioloģijas zinātņu kandidāts, nepazina ne sāpes, ne bailes.
  Andrejs metās viņai pakaļ, cenšoties panākt velnu. Kosmosa kuģis izrādījās daudz tālāk, nekā šķita no pirmā acu uzmetiena.
  Meitene parasti sapinusi matus, taču tagad viņas frizūra izjuka, un zelta vilciens plīvoja kā lāpas liesma vējā.
  Nekad agrāk viņa draudzene melnajam kapteinim nebija šķitusi tik skaista.
  Lai arī Andrejs nav vājš sportists, distanci viņam izdevās noslēgt tikai ar lielām grūtībām, taču nekad viņu nepanāca, lai gan paklupa un gandrīz salauza degunu.(Starp citu, nemaz ne afrikānis, bet ar nelielu kupris un nedaudz uz augšu, kaut arī tik melns, kā viss ķermenis.) Un Savva kailās, šokolādes krāsas kājas pazibēja gandrīz blakus melnā kunga galvai un... meitene gāja cauri sienai, it kā tā būtu. tikai hologramma.
  Nokaitināts, ka viņa viņu apdzina, Andrejs metās viņai aiz muguras. Neuzmanīgs, bet diezgan bruņniecisks.
  Svina virsma šķita kā silts jūras ūdens, un tad lidoja pāri grīdai, apglabājot viņa seju Savvas basajās pēdās. Andrejs mehāniski noskūpstīja viņas potītes, bet meitene dusmīgi iespēra viņam, iesaucoties:
  - Paskaties, kas šeit ir interesants!
  Ogņevs gan gribēja teikt, ka nav nekā interesantāka, kad tāda skaistule ir blakus, bet, saņemot papēdi degunā, ātri uzlēca. Un nebiju vīlusies.
  Pie sienām karājās dzīvnieku un kukaiņu izbāzeņi. Turklāt tādas, kādas nebija un nevarēja būt ārzemēs. Un burkāni ar desmitiem krabju nagiem, un kaktuss ar varžu kājiņām un gaiļbiksēm, un spalvainie tarakāni ar krokodilu mutēm ar izvelkamām ilkņu mēlēm. Ja vien, protams, kaut ko tādu nevar salīdzināt ar ceptu kņazu.
  Andrejs pārsteigumā pielēca un skaļi iesaucās:
  - Sveicināti, saprāta brāļi!
  Atbildot iestājās klusums... Savva gluži loģiski un racionāli piezīmēja:
  - Nevajag kliegt, labāk apskatīsim zvaigžņu kuģi.
  Kosmosa kuģa iekšpusē bija daudz lielāks, nekā šķita no ārpuses. Gaiteņi sašaurinājās un paplašinājās. Bruņu durvis pašķīrās, cilvēkiem tuvojoties tām. Un kas tur vienkārši nesanāca.
  Visādi dzīvnieku izbāzeņi, un statujas, un hologrammas. Kā arī gleznas: kustīgas, un eļļā, un ar kibernētisko mozaīku. Hologrammas patiešām rādīja īsto filmu krāsainā veidā. Un kaujas ainas, un dažādas mierīgas, diezgan idilliskas bildes.
  Endrjū ar izbrīnu atzīmēja:
  - Dīvaini. Tas ir kā lidojošs muzejs.
  Savva diezgan racionāli iebilda:
  - Viss mūsu pasaulē ir gan muzejs, gan izgāztuve! Labāk paskatīsimies...
  - Ierocis! - izbļāva melnais kapteinis. Un viņš ātri piebilda. - Mums jāpalīdz mūsu dzimtenei uzvarēt Trešajā pasaules karā.
  Savva paskatījās uz augšu un kliedza:
  Palīdzi mums glābt civilizāciju! Cilvēce ir apdraudēta!
  Atbildot uz to, atskanēja zems, neparasti dziļš bass:
  - Jūs, pamatiedzīvotāji, acīmredzot gribat no mums kaut ko dabūt?
  Meitene pastiepa rokas uz priekšu un lūdzoši čukstēja:
  - Ne mēs! Tas ir par visas cilvēces likteni. Trešais pasaules karš izšķir - kas uzvarēs: barbariska, nežēlīga pieeja vai humānisms un civilizācija?
  Bass mainījās uz plānu soprānu un neticīgu toni:
  - Vai tiešām? Galu galā cilvēka dabā ir kļūdīties, tostarp attiecībā uz saviem nodomiem. - Oranži vēji slīdēja pa gaisu un balss, palikusi par pusoktāvu zemāka, turpināja. - Kā vienmēr, pārliecinošam vairumam visuma rasu ir tendence parādīt sevi, jūsu valodā izsakoties, kā ļoti humānu, bet ienaidnieku - kā vienkārši elles iemiesojumu.
  Savva, nebeidzot nervozi bungot ar kāju pa nezināma metāla pārklājumu, nomurmināja:
  - Meklējiet paši! Paskatieties uz barbariskajām metodēm, kuras viņi izmanto, lai karotu pret mums!
  Balss nedaudz sasila un gaiss sāka šķist maigāks:
  - Jā, jūsu ienaidnieks ir nežēlīgs, bet jūs arī neesat eņģeļi. Galu galā tā nav matemātika, kas izšķirs, kuram no jums būs vara uz Zemes!
  Šeit Andrejs jau pacēla balsi:
  - Kurš tad?
  Bet tā vietā, lai atbildētu, grīda zem viņiem nodrebēja, un meitene un melnais puisis ar sejām sastapās ar griestiem. Tad viss mainījās uzreiz. Viņi atradās lielas, stipri iznīcinātas pilsētas centrā. Ieroči rūca apdullinoši. Uzsprāga lieli šāviņi un krita bumbas. Krievu un Eiropas karavīru grupas virzījās uz priekšu. Āzijas savienības dzeltenie un brūnie karavīri, ciešot zaudējumus, atkāpās, klājot taku ar līķu kalniem. Savva paspēra soli un uzkāpa uz asiņainas straumes.
  Nē, tas, protams, nevarēja mulsināt karotāju, kurš bija izgājis cauri ugunij, ūdenim un vara caurulēm (pēdējām līdz šim minimālā mērā!). Bet mana dvēsele jutās slikti. Bet Andrejs atdzīvojās, ar labo roku iemeta akmeni pa dzelteno seju šauracīgajam karavīram, kurš pacēla ložmetēju, un viņš nokrita. Kapteinis iesaucās:
  - Šī ir Pekina! Mūsu puiši uzvar!
  Patiešām, līka zīme ar līdzīgu hieroglifu dega ar zilām liesmām. Nez kāpēc Savva prieku nepiedzīvoja. Lai gan viņa internetā bija redzējusi attēlus no Pekinas un Ķīnas galvaspilsētai raksturīgas ēkas.
  Bet šeit tas ir briesmīgi. Sievietes deg, bērni raud. Un daudz līķu. Mirušie burtiski bloķēja visas pieejas, un to skaits pieauga. Nekad agrāk meitene nebija redzējusi mirušos, kas sakrauti pilskalnos.
  Andrejs jau bija paņēmis ložmetēju, ko kāds bija nometis, un atklāja uguni, lai nogalinātu. Viņš ir dzimis karotājs. No tēva puses no zulu cilts, no mātes puses: vecvectēvs, divreiz PSRS varonis, vectēvs karojis Vjetnamā un Afganistānā, tēvs Sīrijā, Donbasā un Čečenijā.
  Tas pazibēja Savvas galvā:
  Ikviens, kurš ir cilvēks, piedzimst par karotāju,
  Tā arī notika - gorilla paņēma akmeni!
  Kad tavi ienaidnieki ir leģions,
  Un manā sirdī deg karsta liesma!
  Un meitene pati pacēla automātu. Spēcīgas rokas parasti ir viegli uz roktura. Manā galvā skanēja drosmīgi gājieni: iznīcini, kalpo savai Lielajai dzimtenei.
  Taču negaidīta vāja čīkstēšana lika meitenei sastingt. Labajā pusē bija skaidri dzirdamas bērnu šņukstas un kliedzieni. Savva pagriezās, un viņas ērgļa skatiens cauri dūmiem, kas visu aizsedza, ieraudzīja mazas, dzeltenas figūriņas. Dzelteni, šauras acis bērni raudāja un mēģināja tikt ārā no degošās mājas. Taču viņu ceļu aizšķērsoja sveķos izmirkušu baļķu aizsprostojums. Un aiz puišiem plosījās gaļēdāju liesma.
  Šķita, ka uguni elpojošais pūķis vēlējās nest upuri Gehennai...
  Savva spēks bija lielāks par viņa spēku, lai to izturētu. Meitene metās pretī ugunskuram. Jāglābj mazie: vai tie ir krievi vai ķīnieši, nav svarīgi!
  Pēkšņi napalma straume aizšķērsoja baskāju karotāja ceļu.
  Ar mežonīgu saucienu:
  - Kungs, glāb mani!
  Viņa metās ugunī. Likās, ka kailajās zolēs būtu iedurtas simts karstas tapas, un liesmas apdedzināja neaizsargātos ceļus. Maiga, olīvu āda, klāta ar nepatīkamiem, sārtinātiem tulzniem. Cik sāpīgi tas bija Savvai. Pats trakākais kliedziens izlīda no plaušām. Es gribēju pagriezties atpakaļ un izlēkt no elles liesmām.
  Bet meitene juta: nav iespējams aizkavēt ne sekundi. Bērni var nomirt. Un nav svarīgi, kas viņi ir. Dostojevskis teica: visi pasaules dārgumi nav vienas bērna izlietas asaras vērti. Sāpes no kailiem papēžiem līdz pakaušam, piemēram, zirgu bari, kas ar tērauda dzeloņainajiem nagiem sitas pa nervu galiem.
  Viņas brīnišķīgie zelta mati jau aizdegušies, un liesmas plēsīgi cenšas laizīt viņas seju. Viņa nekad vairs nebūs tāda pati skaistule. Šeit ir violeta čūla, kas izplatījusies pār viņas maigo, samtaino vaigu.
  Savva izmisīgi lec, lai cik tālu tas liktos līdz vārtiem. Dūmu un degoša gaisa maisījums ieplūst plaušās. Plankumainais T-krekls uz tevis jau ir sadedzis, un tu, tāpat kā Žanna D,rk, esi sāpīgā ugunī. Tikai nedaudz vairāk, tikai nedaudz vairāk. Ak Dievs, viņas ķermenis ir pilnīga spitālības čūla.
  Uguns mūris tiek pārtraukts, un Savva izlec vēsumā. Viņa jau ir apdegusi, viņas brīnišķīgais ķermenis ir kā nepārtraukta brūce, un viņas apdegušās zoles, šķiet, staigā pa asākajiem dunčiem. Priekšā ir aizsprostojums. Un atkal vajag mesties rūcošajā, nežēlīgajā liesmā.
  Un meitene jūt, ka viņas spēks un drosme izsīkst. Viņa gandrīz zaudē samaņu no sāpīga šoka. Bet caur tumsu var redzēt meiteni, kas izstiepj savas mazās rociņas un čīkstot lec prom no uguns, un zēnu ar plikiem matiem un pavisam mazu, kurš tik tikko iemācījies staigāt.
  Sakopusi pēdējos spēkus, Savva lec; niknums un taisnīguma sajūta dod viņai drosmi pārvarēt nepanesamās sāpes. Uz sāniem lido liesmojoši baļķi un sijas. Vēl mazliet piepūles. Izkropļotās meitenes apdegušās rokas satver uzkarsušās restes. Sāpes ir kā simts tonnu smags auns, kas krīt uz galvas, krūtīm, visa ķermeņa līdz pat pēdējai šūnai. Režģis nekustas un tad Savva to satver ar zobiem. No tādām ciešanām var kļūt traks, pēdējās liesmu neskartās miesas skaistules drūp un drūp. Bet visbeidzot Kungs atalgoja pūles; no karstuma sarkanā reste nolidoja no cementa pamatnes.
  Sakropļota meitene, kurai izsisti zobi un plīst no karstuma, noģībst. Uz pēdējā apziņas pavediena sakropļotā āda jūtas kā atbrīvots bērns, kas lec pāri kritušās varones pārogļotajām kājām.
  Savva pamodās... Viņa stāvēja kopā ar Andreju uz augstākās sniegotās virsotnes. Pērkona balss kā tūkstoš erceņģeļu balsu koris paziņoja:
  - Tu nokārtoji pārbaudījumu! Uz planētas būs miers! Krievija kļūs par māti visiem Zemes cilvēkiem!
  Melnais jauneklis un blondīne, kas bija kļuvušas vēl slaidākas un skaistākas, mūsu acu priekšā redzēja ziedošus dārzus, aizaugušus krāterus un karavīrus, kas meta nost ieročus un apskāvās. Naida un kara laikmets bija beidzies uz visiem laikiem.
  Un tas skanēja pāri visai planētai;
  Krievija un Ķīna ir uz visiem laikiem vienotas,
  Islāms, kristietība: bez ļaunprātības, draugi!
  Pagodināsim Visaugstā Kunga Vārdu -
  Visas pasaules tautas - Ģimene!
  
  PĒTERS TREŠAIS - LIELAIS CARS
  Pēterim Trešajam izdevās pārliecināt slaveno reformatoru ģenerāli pievienoties viņa komandai un pieņemt feldmaršala pakāpi. Nikolajs Papins kļuva par aizsardzības ministru un veica vairākas reformas. Šis spēcīgais un autoritatīvs cilvēks palīdzēja Pēterim Trešajam atklāt un apspiest brāļu Orlovu sazvērestību. Visi pieci sazvērnieki tika pakārti. Katrīna tika šķirta par laulības pārkāpšanu un tika izsūtīta uz klosteri.
  Pēteris Trešais nostiprināja savu varu un tika kronēts. Un līdz ar viņa nākšanu pie varas Krievijā nāca taustāmas pārmaiņas. Patiešām, Pēteris Trešais, tāpat kā viņa vectēvs, iezīmēja būtiskas reformas. Un turklāt izmaiņas skāra ārpolitiku.
  Alianses ar Frederiku Otro atbalstītājs Pēteris pavēlēja Rumjancevam kopā ar vāciešiem sakaut austriešus. Pēc tam Vācija vairāk nekā atdeva iepriekš zaudētās zemes.
  Bet Krievija arī saņēma kontroli pār jūras šaurumiem no Dānijas, sadalot to ar prūšiem. Tomēr Pēteris izrādīja praktisku asprātību un pārņēma gandrīz visus šīs valsts īpašumus, atstājot savam "mīļākajam" Frederikam tikai simbolisku kroņa mantas daļu. Jāsaka, ka Papina ietekme nāca par labu Pētera Lielā mazdēlam.
  Viena no Pētera Trešā idejām bija doma sadalīt Poliju starp Krieviju un Prūsiju. 1965. gadā sākās karš ar Polijas un Lietuvas Sadraudzības valstīm. Tajā ātri parādījās izcilais Aleksandrs Suvorovs. Pēteris Trešais izrādījās gudrs un viņam izdevās iegūt sākotnējās krievu zemes savā impērijā, un prūši pazina Polijas etnisko daļu.
  Tāpat kā reālajā vēsturē, Krievijai bija jācīnās ar Osmaņu impēriju. Krieviem cīņa bija vēl veiksmīgāka. Ietekmi atstāja Papina reformas, Rumjanceva talants un strauji virzošais Suvorovs. Caram patika nemierīgais Aleksandrs Vasiļjevičs, pats Pēteris Trešais bija ļoti nemierīgs un visu laiku stāvēja kājās. Tāpēc viņiem sanāca ļoti labi.
  Valsts iekšienē imperators Pēteris veica vairākas reformas. No neuzmanīgajiem zemes īpašniekiem par labu valsts kasei tika konfiscēti īpašumi, kā arī tika ieviesti vairāki ierobežojumi attiecībā uz corvée un zemnieku pārdošanu. Bet līdz šim cars Pēteris neuzdrošinājās pilnībā iezīmēt dzimtbūšanu.
  Turklāt baznīcas reformas izraisīja spēcīgu pareizticīgo sinodes pretestību. Karalis, apgalvojot, ka Bībele aizliedz pielūgt un kalpot kādam citam, izņemot Dievu, atcēla svēto kultu.
  Tajā bija kaut kas no luterānisma - cīņa ar relikvijām un ikonām.
  Lūdziet tikai Kungu Dievu, pielūdziet tikai viņu!
  Bet tas nevarēja neizraisīt pretestību. Dažviet pat priesteri mudināja cilvēkus uz sacelšanos.
  Taču reforma pagāja, un baznīcās un pielūgsmes vietās palika tikai Kristus un Jaunavas Marijas attēli.
  Cilvēki lielākoties deva priekšroku klausīties karali. Turklāt Pēteris Trešais ieguva slavu kā gādīgs valdnieks. Nopietnāka bija visu zemju konfiskācija klosteriem un baznīcām.
  Pēc uzvaras pār Turciju karaļa autoritāte pieauga vēl vairāk. Pērta Trešais beidzot nolēma atcelt dzimtbūšanu. Šāds lēmums nevarēja neizraisīt nopietnus satricinājumus valstī. Zemes īpašnieki cieta milzīgus zaudējumus, bet sākās rūpnieciskā revolūcija. Caur visām grūtībām valsts strauji un ar kavēšanos virzījās uz priekšu.
  Otrais karš ar turkiem izrādījās vēl īsāks, un Suvorova pakļautībā esošais krievu karaspēks ātri uzvarēja. Turklāt revolūcija Francijā novirzīja Eiropas uzmanību.
  Pēteris Trešais to izmantoja, ieceļot savu jaunāko dēlu no Voroņinas Konstantīnu par Turcijas sultānu Konstantinopoles tronī.
  Tādējādi Osmaņu impērija it kā atradās savienībā ar Krieviju.
  Pēc tam notika karš Ēģiptē. Vietējais sultāns nevēlējās atzīt Krievijas kundzību pār Āfriku. Un šeit pirmo reizi viens ar otru sadūrās Suvorova un Napoleona Bonaparta ģēnijs.
  Tajās dienās nodzīvojis diezgan ilgu laiku, 70 gadus, Pēteris Trešais nomira. Viņš iegāja vēsturē ar nosaukumu Lielais atbrīvotājs. Kas ir ļoti cienījami!
  Varbūt pārspējot savu harizmātisko vectēvu! Un imperators Pāvils kāpa tronī. Suvorovs, uzveicis Napoleonu, kurš vēl bija pārāk jauns un nepieredzējis, iekaroja Āfrikas ziemeļus un pat Maroku.
  Tā kā šajā alternatīvajā vēsturē nebija neviena slavena Šveices kampaņa, kas iedragātu Suvorova veselību, slavenais pieredzējušais feldmaršals dzīvoja ilgāk.
  Napoleons nekļuva par Francijas imperatoru, jo viņam nebija laika kļūt slavenam kā komandierim un viņš tika piekauts vairāk nekā vienu reizi. Pēc direktorijas sabrukuma Luiss Astoņpadsmitais pārņēma varu. Notika reformācija, tas ir, monarhijas atjaunošana.
  Pāvils Pirmais joprojām neizbēga no sazvērestības, taču tas notika piecus gadus vēlāk. Un viņa dēls Aleksandrs kļuva par imperatoru. Šeit sākās nepatikšanas. Konstantīns bija pusaudzis, kā arī, būdams Osmaņu impērijas krievu sultāns, pretendēja uz varu.
  Bet Aleksandrs Suvorovs joprojām bija dzīvs un viņam izdevās samierināt savu brāļadēlu un tēvoci. Lai gan, protams, Osmaņu impērijas iekšējā autonomija radīja berzi.
  Turklāt Krievija saskārās ar Anglijas pretestību. Lielbritānijas pieaugošā vara nebija apmierināta ar savu kaimiņu. Un sākās pat otrais lielais karš ar ASV. Iespējams, briti gaidīja, ka pēc Džordža Vašingtona nāves Amerikā iestāsies haoss un negods. Bet aprēķins nebija pamatots.
  Amerikas Savienoto Valstu iedzīvotāji nevēlējās atgriezties Anglijas karaļa pakļautībā. Karš ar mainīgiem panākumiem ilga desmit gadus, un beigās Lielbritānija, izsmēlusi savus spēkus, apturēja ofensīvu.
  Taču amerikāņi nenomierinājās un attīstīja ofensīvu pret Kanādu. Lielbritānijas situāciju pasliktināja Krievijas nostāja, kas sniedza palīdzību amerikāņiem.
  Vēl vienpadsmit asiņainā kara gadi, un Amerika atņēma Kanādu. Lielbritānija tika novājināta, bet parādījās jauns ģeopolitiskais briesmonis: ASV.
  Krievija karoja ar Austriju un uzvarēja, daļēji sadalot to ar Prūsiju.
  Tajā pašā laikā turpinājās paplašināšanās Kanādā. Valsts ir kļuvusi ļoti industrializēta. Tika uzbūvēta spēcīga un daudzskaitlīga flote. Krievi izkāpa Austrālijā un paplašinājās Āfrikā.
  Pēc Aleksandra Pirmā nāves starp zariem atkal izcēlās cīņa par varu. Aleksandra brālis Konstantīns atteicās no troņa, un cita Konstantīna dēls Andrejs izvirzījās tronī, izaicinot to no Nikolaja.
  Formāli Nikolajs tika pasludināts par caru, bet kronēšanas laikā cars tika nogalināts.
  Neskaidrībā, kas radās, Andrejs bija pirmais, kuram izdevās sagrābt troni, ne gluži likumīgi. Jaunais karalis gandrīz nekavējoties sāka karu ar Irānu un uzsāka kampaņu pret Indiju. Lielbritānija joprojām karoja Kanādā un atradās piesieta. Un austrumu kampaņa nostiprināja Andreja Pirmā autoritāti un ļāva viņam izveidot savu Romanovu dinastijas atzaru. Tajā pašā laikā Krievija un Osmaņu impērija beidzot apvienojās vienā valstī. Turklāt anektējot Persiju un Indiju.
  Andreju Pirmo nomainīja Aleksandrs Otrais. Šī monarha vadībā Krievija turpināja ekspansiju Indoķīnā un pašā Ķīnā. Prūsija kļuva arī par spēcīgāko impēriju, apvienojot vācu zemes un sakaujot Franciju.
  Tomēr Lielbritānija atbalstīja frančus un sākās atriebības karš. Britu impērija izrādīja spītīgu pretestību. Karš ievilkās pāris gadu desmitus.
  Tikmēr Krievija pilnībā iekaroja Āziju un sasniedza Singapūru. Tā kļuva par lielāko, spēcīgāko spēku pasaulē, pārvietojoties pa Āziju un Āfriku.
  Bet tajā pašā laikā pieauga arī ASV. Amerikāņi pabeidza Kanādas attīstību, kur viņi dalīja ietekmes sfēras ar Krieviju. Tad viņi no Meksikas sagrāba Teksasas un Kalifornijas štatus.
  ASV saglabāja republikas valdības formu, bet Krievija palika absolūta monarhija. Aleksandru II nomainīja Andrejs II. Romanovu dinastija turpinājās.
  Ieilgušais karš starp Lielbritāniju un Franciju pret Vāciju noveda pie tā, ka vācieši saglabāja iepriekš iekarotās zemes, tostarp Lotringu, taču nespēja virzīties tālāk un bija pilnībā izsmelti. Taču arī briti un franči daudz noasiņoja.
  Šādos apstākļos cariskā Krievija turpināja dominēt pasaulē un palielināt savu ietekmi.
  Tiesa, pretī ASV auga briesmonis. Turklāt uz Kanādas rēķina Amerika izrādījās lielāka, nekā tā bija reālajā vēsturē.
  Bet tas vēl nav sasniedzis satraucošus apmērus. Turklāt ASV izcēlās pilsoņu karš, kas izraisīja masveida upurus un iznīcināšanu. Turklāt atšķirībā no reālās vēstures ģenerālim Lī izdevās konfederācijas kongresā panākt melnādaino tiesības dienēt dienvidu štatu armijā: iegūt brīvību un pilsonību.
  Un tas ievērojami aizkavēja karu un, protams, palielināja upurus. Sava ietekme bija arī viltīgajai Krievijas diplomātijai, kas arī izrādīja interesi par konflikta pagarināšanu. Un tīri taktiski dienvidnieki kara pirmajā posmā guva lielus panākumus un spēja ieņemt Vašingtonu un Ņujorku. Filadelfija kļuva par jauno Ziemeļu alianses galvaspilsētu.
  Pats pilsoņu karš notika vēlākā periodā: 1881. - 1905. gadā, un tajā tika izmantots dinamīts un pat ložmetēji.
  Krievijā caru Andreju II nomainīja Aleksandrs III. Jaunais karalis nepavisam nebija mierīgs. Krievija Āfrikā sadūrās ar Franciju un Lielbritāniju, kuras mēģināja izveidot jaunas kolonijas. Un viņa bija iestrēgusi konfliktā ar viņiem.
  Sākās jauns karš par pasaules pārdalīšanu, kurā Prūsija tradicionāli darbojās aliansē ar Krieviju. Šoreiz vāciešiem izdevās. Francija kopā ar krieviem tika sakauta dažu nedēļu laikā. Lielbritānija sēdēja ārzemēs, bet zaudēja visas savas kolonijas Āfrikā, Austrālijā un Klusajā okeānā.
  Vācieši ieguva savu un paplašinājās, novelkot robežu netālu no Parīzes un līdz Port de Kalē, un pat iekļāva Normandiju. Un kaut kas pašā Āfrikā.
  Un Lielbritānija nokrita līdz mazvaras līmenim, Francija pat kļuva par pieteku.
  Bet nākamais karš notika ar Prūsiju, Vladimira III vadībā. Līdz tam laikam bija parādījušies tādi ieroču veidi kā tanki, lidmašīnas un zemūdenes.
  Prūši darbojās aliansē ar Japānu. Sākumā karš Krievijai neattīstījās īpaši veiksmīgi. Korupcija cara armijā, ģenerāļu konservatīvisms un ASV sniegtā aktīvā palīdzība Japānai atstāja savu ietekmi. Turklāt pret Krieviju iestājās Zviedrija un Norvēģija, kā arī Lielbritānija un Francija.
  Karš sākās 1921. gadā, ironiskā kārtā liktenīgajā datumā 22. jūnijā. Tā bija gandrīz pasaules cīņa. Tas, kas bija palicis pāri no Eiropas un Āzijas, gāja pret Krieviju. Līdzīgā piedzīvojumā devās arī Spānija un Portugāle. Portugāle Āfrikā jutās trūcīga, un spāņi sapņoja par savas agrākās varenības atjaunošanu viduslaikos.
  Tā kā šajā vietā austrumu puslodē nav daudz vietas, kas nebūtu Krievijas cara kontrolē.
  Starp citu, karā izšķirošo lomu spēlēja cariskās Krievijas nospiedošais pārākums cilvēkresursos, spēcīga autokrātiskā iekārta un iekšējās opozīcijas vājums.
  Jā, vācu tankiem pirmajos divos mēnešos izdevās izlauzties cauri no Nemunas līdz Dņeprai un aplenkt Rīgu, bet dienvidos izdzīt krievu karaspēku no Ungārijas. Un dievi deva iespēju uzlecošās saules zemei sakaut Krievijas floti. Bet atkal uz kādu laiku.
  Nekompetenti ģenerāļi varēja zaudēt kauju pēc kaujas. Bet auga jauns. Un cars beigu beigās pastiprināja cīņu pret korupciju un organizēja vairāk vai mazāk pieļaujamas piegādes. Un cilvēkresursi: ķīniešu, indiešu, arābu nodaļas tika iedarbinātas. Vācieši nespēja šķērsot Dņepru, un jau ziemā krievu karaspēks uzsāka pretuzbrukumu.
  Jāpiebilst, ka Zviedrija un Norvēģija nav īpaši spēcīgas pretinieces, Stokholma tika ieņemta 1922. gada martā. Un Oslo krita maijā. Līdz 1922. gada jūnijam cara karaspēks spēja atjaunot pirmskara stāvokli, atspiežot prūšus savās sākotnējās līnijās.
  Francija, redzot šādu notikumu attīstību, steidzās izstāties no kara. Atbildot uz to, Prūsijas karalis Viljams ieņēma Parīzi un tās dienvidu reģionus. Krievu karaspēks virzījās uz priekšu. Septembrī viņi devās uz Vislu. Sākās kaujas par Austrumprūsiju. Kēnigsberga krita decembrī... Un Vīne tika atbrīvota jaunajam gadam.
  Viegli neklājās japāņiem, kuru flote cieta smagus postījumus un zaudēja iniciatīvu.
  1923. gads sākās ar lielu Krievijas karaspēka ofensīvu Polijā un trīs mēnešu laikā piekļuvi Oderai un Alpiem dienvidos. Vāciešiem bija iespēja noturēties pie Berlīnes, bet Krievijas karaspēks aprīlī uzsāka ofensīvu Bavārijā. Karaspēks lēni, bet pārliecinoši virzījās uz priekšu līdz vasaras beigām, krievi sasniedza Reinu. Rudenī Rūras reģions tika atkarots no vāciešiem, bet decembrī pēc sīvām cīņām Berlīne tika ielenkta.
  Vācijai vairs nebija izredžu uzvarēt karā. 1924. gadā kontinentā cīnījās vēl seši mēneši, līdz tika iekarota Spānija, Portugāle, Vācija, ko iepriekš bija sagūstījuši vācieši: Holande un Beļģija.
  Bija palikusi tikai viena Lielbritānija, un Japāna jau bija zaudējusi gan Okinavu, gan Hokaido.
  Čērčils vadīja metropoles aizsardzību. Bet britiem nebija nekādu izredžu.
  Tiesa, viņi uzvarēja rudens desantu.
  Pienāca 1925. gads. Amerikas Savienotajās Valstīs nebija vienotības par to, ko darīt. Ļaujiet pabeigt Lielbritāniju un Japānu. Vai arī mums pašiem jāiesaistās grūtā karā?
  Veselais saprāts teica, ka, neskatoties uz attīstīto nozari, Amerika būs triviāli pārņemta ar skaitļiem. Bet palikt vienam ar krievu lāci ir ārkārtīgi biedējoši.
  Jūnijā Krievijas karaspēks veica veiksmīgu desantu Lielbritānijā, un Londona krita. Un augustā tas tika pabeigts ar Japānu.
  Tā beidzās vēl viens karš.
  Krievija pārņēma kontroli pār visām austrumu puslodes valstīm. Tajā pašā laikā pati impērija palika autokrātiska un vienota. Vai gandrīz vienota. Eiropas īpašumiem bija daži ārēji autonomijas atribūti. Bet tomēr visur dominēja karaliskā vara. Vai tā būtu Polijas karaliste, vai Zviedrijas karaliste ar caru Vladimiru priekšgalā.
  1933. gada 5. martā nomira cars Vladimirs Lielais, un par jauno caru kļuva viņa dēls Kirils. Bet jaunā monarha valdīšana izrādījās īsa, tieši simts dienas. Un piecpadsmitgadīgais Aleksandrs Ceturtais nokļuva tronī. Un pēc piecdesmit dienām viņš cieta avārijā. Nikolajs II mantoja troni tikai desmit gadu vecumā. Vienā gadā ir četri imperatori... Nu, kas var notikt!
  Tikai ļoti reti, protams, un ne visās pasaules valstīs!
  Lai gan, protams, daudzi atcerējās, ka Nikolajs Pirmais valdīja tikai īsu laiku un nomira vardarbības rezultātā.
  Bet Nikolaja II valdīšanas sākums izrādījās diezgan labs. Divus gadus vēlāk tika palaists pirmais mākslīgais pavadonis planētas Zeme vēsturē, kas aplidoja planētas.
  Un 1937. gads izrādījās ne tik draudīgs kā reālajā vēsturē. Kopš šī gada krievu puisis pirmais lidoja kosmosā. Nē, nevis Gagarins, bet princis Igors Trubetskojs. Jurijam Gagarinam līdz šim nav veicies. Kur tu iesi?
  Krievija, visplašākā impērija, var atvēlēt kolosālus līdzekļus kosmosa paplašināšanai.
  Nākamajā, 1938. gadā, tika izmēģināta pirmā Krievijas atombumba.
  Jaunais cars Nikolajs II vēl bija ļoti jauns un, protams, nepacietīgs. Turklāt ASV palika vienīgā bīstamā Krievijas konkurente. Nemaz nerunājot par to, ka arī amerikāņiem varētu būt atombumba.
  1940. gada 1. martā pēc nu jau formāli pilngadīgā cara Nikolaja II pavēles sākās iebrukums ASV. Formālais iemesls bija amerikāņu atbalsts republikāņu opozīcijai Krievijā ar prasībām par parlamenta vēlēšanām.
  Iespējams, ka jauniešu Nikolaja II lēmums bija visgudrākais solis. Galu galā mēs nevaram pieļaut, ka arī potenciālais ienaidnieks iegūst kodolieročus.
  Krievijas karaspēka ofensīva, izmantojot lielas tanku kolonnas, sākotnēji attīstījās veiksmīgi un ātri. Bet tad amerikāņu pretestība pastiprinājās. Vairākus mēnešus Krievijas karaspēka virzība uz priekšu bija ārkārtīgi lēna. Bet tomēr ienaidnieks zaudēja, un, būdams zemāks darbaspēka un tanku flotes kvalitātes ziņā, viņš bija lemts.
  Bet Āfrikā un Ķīnā izcēlās sacelšanās. Turklāt ievērojami spēki tika novirzīti, lai apspiestu sacelšanos.
  1941. gadā ASV armijas uzsāka pretuzbrukumu, taču arī nesasniedza savu mērķi. Vairāki uzbrukumi un pēc tam 1941.-1942. gada ziema, kuras laikā amerikāņi zaudēja gandrīz visu Kanādu. Un aprīlī Toronto un Kvebeka krita gandrīz vienlaikus.
  Karš jau ir sācies tradicionālajā Amerikas teritorijā. Tika apmainīti sitieni. Bet lielākais krievu bokseris uzvarēja amerikāņu gaili.
  Filadelfija krita 1942. gada augustā. Un 1942. gada oktobrī Krievijas karaspēks tuvojās Ņujorkai. Tad ASV valdība nolēma izmantot kodolieročus.
  Bet viņiem joprojām nebija ne mazākās iespējas sasniegt Krievijas teritoriju, tāpēc viņi paļāvās uz triecieniem pret uzbrūkošo karaspēku.
  Viņi naktī izmantoja bumbu. Šāds lēmums ir saistīts ar faktu, ka spilgtā zibspuldze padara karavīrus aklus.
  Ietekme nebija pārāk nozīmīga, nomira nedaudz vairāk nekā tūkstotis cilvēku, divdesmit tūkstoši palika akli, lai gan lielākā daļa bija īslaicīgi. Bet šādu triecienu nevar saukt par izšķirošu.
  Turklāt cariskajai Krievijai ir daudz vairāk kodollādiņu, tāpēc vēl nav fakts, ka būtu racionāli atvērt šādu kodoldevu apmaiņu.
  Bet kur jūs varat doties? Sliktā situācijā visi gājieni ir slikti, un gudri politiķi nenonāk sliktā stāvoklī.
  Decembrī krita Ņujorka un Vašingtona, un pirms tam amerikāņi izmantoja vēl piecas savas bumbas, kas nebija īpaši jaudīgas un nebija īpaši veiksmīgas dizaina ziņā. Un cara ģenerāļi atbildēja, atmetot divdesmit apsūdzības. Tā šausmīgā bumba izrādījās masveidā ražota.
  Karš ilga līdz 1943. gada 23. februārim, taču neviens atombumbas nemeta.
  Amerika tika pilnībā atbrīvota no kapitāla kundzības un pakļauta autokrātiska monarha varai.
  Karalis saņēma jaunas zemes un lielu slavu. Un tagad neviens neuzdrošinājās viņam iebilst.
  1945. gadā Krievijas kosmonauti apmeklēja Mēnesi. Un 1947. gadā Krievijas armija ienāca Meksikā. Karalis nolēma, ka ir pienācis laiks izbeigt tādu relikviju kā daudzu valstu pastāvēšana uz vienas planētas. Un viņa armija devās iekarot visu, ko varēja iekarot.
  1949. gadā Argentīna kļuva par pēdējo suverēnu valsti, kas pievienojās Krievijas impērijai.
  Un miers atnāca visā pasaulē. 1953. gadā Krievijas kosmonauti spēra kāju uz Marsa virsmas. 1956. gads - Venera ar vīrieti. 1960. gads - Merkurs. 1961. gads - viens no Marsa pavadoņiem. 1967. gads - cilvēks uz Neptūna, bet 1968. gadā - uz Saturna. 1970. gadā - Urāns, bet 1971. gadā - Plutons.
  Nikolajs II iegāja vēsturē ar segvārdu: finišētājs! 2016. gadā karalim jau apritēja deviņdesmit trīs gadi. Bet zemes medicīnas panākumi vēl neļauj uzskatīt karali par pārāk novārgtu un vāju. Viņš ir bijis pie varas 83 gadus, kas ir absolūts rekords starp tiem valdniekiem, kuru valdīšana ir vairāk vai mazāk uzticama. Lai gan vēsturē, viņi saka, bija gadījumi, kad viņi valdīja ilgāk.
  Uz Zemes viss ir gandrīz kārtībā. Tiesa, problēma ir ar iedzīvotāju skaita pieaugumu, kas jau pārsniedzis astoņus miljardus. Lielas cerības ir saistītas ar kosmosa paplašināšanos.
  Uz Mēness jau ir uzceltas vairākas pilsētas. Kā izrādījās, ar sešas reizes mazāku gravitāciju nekā uz Zemes, siltumnīcās audzētie dārzeņi un augļi var sasniegt milzīgus izmērus.
  Pilsētas tika uzceltas gan uz Marsa, gan Veneras, kā arī rūpnīcas uz Merkura. Šī planēta, kas atrodas vistuvāk Saulei, ir ļoti ērta metālu ražošanai un velmēšanai. Šim nolūkam tiek izmantota saules enerģija.
  Cilvēku apmetnes ir arī uz Jupitera, Urāna un Saturna pavadoņiem. Kosmoss pakāpeniski tiek attīstīts arvien lielākā mērā.
  Un tieši 2016. gadā no Mēness startēja pirmā starpzvaigžņu ekspedīcija uz zvaigzni Sīriusu. Monarhs ļoti cer dzīvot līdz tik priecīgam notikumam kā kontakta nodibināšana ar saviem brāļiem prātā.
  
  
  
  UNIVERSĀLAIS MURGS
  Spānijas diktators Franko, atšķirībā no reālās vēstures, piekrita vācu karaspēkam uzbrukt angļu Gibraltāra cietoksnim. Apmaiņā Spānija saņēma dažas britu un franču zemes Āfrikā.
  Uzbrukums Mainšteina vadībā notika naktī no 1940. gada 25. uz 26. novembri. Kā izrādījās, briti nebija īsti gatavi šādam militāram gājienam, un nacistiem izdevās iekarot tik spēcīgu cietoksni no sitiena.
  Tās krišana būtiski ietekmēja kara gaitu. Vērmahts spēja pārvietot spēkus visīsākajā attālumā uz Āfriku, un britiem tika bloķēta iekļūšana Vidusjūrā no austrumiem.
  Vācu pavēlniecība nosūtīja vairākas divīzijas uz ekvatoriālo Āfriku. Turklāt Rommela korpuss tika pārvests uz Lībiju dažus mēnešus agrāk nekā patiesībā.
  Briti savukārt atteicās no ofensīvas pret itāļiem Etiopijā un sāka nostiprināt savas pozīcijas Ēģiptē. Tomēr Rommelam izdevās viņiem tikt priekšā, un preventīvā trieciena rezultātā viņš sakāva koloniālo karaspēku, ieņemot Aleksandriju un Kairu. Lielbritānijas stāvoklis Āfrikā kļuva sarežģītāks. Vācieši jau bija sasnieguši Suecas kanālu un draudēja tālāk virzīties uz Tuvajiem Austrumiem. Turklāt bija iespēja virzīties uz Sudānu.
  Tiesa, itāļiem Grieķijā neklājās labi, taču situāciju glāba papildspēku ierašanās no Vācijas.
  Hitleram bija dilemma: uzbrukt PSRS vai piebeigt Lielbritāniju? Vērmahta panākumi Āfrikā pamudināja pieņemt otro lēmumu - dot sev brīvas rokas Rietumos. Lai gan PSRS militārā gatavošanās piepildīja fīreru ar bailēm.
  Sarkanā armija nostiprinājās, bet arī vācieši nesēdēja dīkā. Tanku ražošana 1941. gadā dubultojās, salīdzinot ar 1940. gadu, un lidaparātu ražošana pieauga gandrīz divarpus reizes.
  Nacisti veica bombardēšanu un nolaišanos Maltā. Pēc tam Rommels izlauzās cauri aizsardzībai gan pie Suecas kanāla, gan uz Irāku, kas sacēlās pret britu varu. Vācieši samērā viegli iekaroja Kuveitu un visus Tuvos Austrumus. Staļins pieturējās pie nogaidīšanas taktikas. Bet Čērčils spītīgi turpināja karu. Vērmahts, sasniedzis Irānu, pagriezās uz Āfrikas dienvidiem.
  1941. gads tuvojās beigām. Zemūdeņu ražošana pieauga, un Lielbritānija zaudēja savas kolonijas. ASV izturējās pasīvi. Taču Japāna nevarēja sēdēt dīkā un skāra Peru ostu 7. decembrī. Klusajā okeānā sākās jauns intensīvs karš. Un Hitleram atkal bija jāatsakās no plāniem uzbrukt PSRS.
  Mums jāpalīdz japāņiem, jāiegūst Irāna un Indija, kā arī Dienvidāfrika. Un pats galvenais - pati Lielbritānija. Turklāt amerikāņu bumbvedēji nav rotaļlieta. Tie var radīt daudz nepatikšanas Trešajam Reiham. Un visērtāk ir veikt bombardēšanas triecienus no Lielbritānijas teritorijas.
  Tāpēc fīrers 1942. gadā bija spiests atteikties no idejām par iebrukumu Austrumos.
  Bija risks, ka Staļins pats atvērs fronti, bet... Ir jāzina Staļina raksturs. Ārpolitikā viņš ir ļoti atturīgs. Karš ar Somiju Sarkano diktatoru padarīja vēl piesardzīgāku.
  Kamēr PSRS krāj spēkus. Aviācijas skaits 1942. gada 1. janvārī sasniedza trīsdesmit divus tūkstošus transportlīdzekļu, bet tanku - vairāk nekā divdesmit piecus tūkstošus un vēl trīs tūkstošus tankešu. Kopumā Staļins plānoja pabeigt 20 mehanizēto korpusu komplektēšanu ar kopējo tanku skaitu 32 tūkstoši transportlīdzekļu, no kuriem jaunākie dažādu marku KV un T-34, 16,5 tūkstoši. Turklāt T-50 tanki joprojām tika izstrādāti, lai gan transportlīdzeklis izrādījās viegls.
  Vācieši, saskārušies ar Matilda un dažiem kreiseru tankiem, kā arī zinādami, ka briti izstrādā smagos tankus, arī sāka izgatavot savus mastodonus. Pirmkārt, "Tīģeris" ar 88 mm lielgabalu, un bruņots ar necaurlaidīgu 75 mm lielgabalu ar garu stobru.
  Bija arī informācija par padomju tanku būvniecību. Tanks KV-2 devās gājienā Maija parādē Sarkanajā laukumā, un trīsdesmit četriem bija daži dati.
  Jebkurā gadījumā, kad Špērs vadīja Imperatora Ieroču un munīcijas ministriju, tehnoloģiju attīstība noritēja ātrāk. Hitlers gribēja, lai viņam būtu labākie tanki pasaulē un smagāki. Bet līdz šim Vācija bija nepārprotami zemāka par PSRS. Gan automašīnu skaits, gan to kvalitāte. 1941. gada augustā sākās tanka KV-3 ražošana. Transportlīdzeklis izrādījās diezgan smags ar 68 tonnām, bet bruņots ar 107 mm lielgabalu ar sākotnējo šāviņa ātrumu 800 metri sekundē. Tas nodrošināja tai priekšrocības salīdzinājumā ar "Tīģeri", kas, starp citu, vēl nebija nodots ražošanā.
  KV-5 izrādījās vēl jaudīgāks, sverot 125 tonnas un ar diviem lielgabaliem. Tiesa, tik smaga mašīna padomju armijai radīja vairāk problēmu nekā laba. Un 1942. gadā servisam tika pieņemts KV-4 variants, kas sver 107 tonnas. PSRS varēja pamatoti lepoties ar saviem smagākajiem tankiem pasaulē un pat visspēcīgākajiem.
  Bet Vācija ir labi attīstījusies aviācijā. Yu-188, kad tas nonāca ražošanā, attīstīja ātrumu, kas pielīdzināms iznīcinātājiem. DO-217 arī izskatījās pieklājīgi. Aktīvi tika izstrādātas arī reaktīvās lidmašīnas. Tā kā Lielbritānija bija galvenais mērķis, reaktīvajiem bumbvedējiem tika pievērsta daudz lielāka uzmanība nekā reālajā vēsturē.
  Vācieši aktīvi izmantoja vergu darbu. No Āfrikas tika ievests milzīgs skaits melnādaino. Melnie strādnieki bija paklausīgi, izturīgi, bet nekvalificēti. Tos izmantoja palīgdarbiem.
  Bet, kontrolējot Eiropu, vācieši varēja savervēt pietiekami daudz un kvalificētu darbaspēku.
  Špēram pat izdevās pārliecināt Hitleru, vēl nevadot programmu ebreju iznīcināšanai, bet gan izmantot tos lidmašīnu un aprīkojuma ražošanā.
  Likmes tika liktas uz gaisa ofensīvu pret Lielbritāniju un masveida zemūdeņu karu.
  Tomēr Amerikas iesaistīšanās konfliktā Fritz sagādāja galvassāpes un piespieda krasi palielināt vilku baru skaitu.
  Vācija bija spiesta novēloti veicināt bumbvedēju un stratēģisko lidmašīnu ražošanu. Pirmkārt, Yu-288 un Yu-488 - ar četriem dzinējiem. Taču to izstrāde un ievešana pie prāta prasīja laiku. ME-109 modifikācija "F" kopumā bija cienīgs pretinieks britu automašīnām. Taču ME-209 izstrāde neizdevās, tāpat kā ME-210.
  Arī niršanas bumbvedējs XE-177 bija neveiksmīgs. Bet Špērs uzvarēja ar skaitļiem. Turklāt Focke-Wulf kļuva par jaudīgāko iznīcinātāju bruņojuma ziņā, kompensējot dažas ME-109 vājās vietas. Un vāciešu lidojumu skola izrādījās labāka par angļu un vēl jo vairāk par amerikāņiem. 1942. gada maijā nacisti ieņēma Dienvidāfriku. Un Madagaskarā ieradās amerikāņu eskadra. Midvejas kauju zaudēja amerikāņi: trešā ranga kapteinis, kuram šajā kaujā bija izšķiroša loma, ironiskā kārtā nokļuva Madagaskarā. ASV vēlējās saglabāt bāzi Āfrikā un neļaut nacistiem atpūsties. Bet tas ievērojami pasliktināja viņu stāvokli Klusajā okeānā.
  Tiesa, japāņi nedarbojās gluži no labākās puses. Cīņa par Havaju salu arhipelāgu ievilkās.
  Nacisti ieguva kontroli pār Āfriku un milzīgas stratēģisko izejvielu rezerves, kā arī sagrāba Indiju un Irānu. Resursi, kas atrodas Trešā Reiha kontrolē, ir milzīgi, taču tie joprojām ir jāsagremo.
  Gaisa cīņa par Lielbritāniju nav tik skaidra. Pastāvīgi palielinot lidmašīnu ražošanu, vācieši izdarīja spiedienu uz tiem, taču nebija pilnīgas dominēšanas. Ietekmi atstāja arī stratēģiskās aviācijas jaudas un ASV palīdzības trūkums, un arī tad nebija pietiekami daudz zemūdeņu. Un brīnumtorpēda, ar kuru tika liktas tik daudz cerību, mūs pievīla.
  Fīrers neuzdrošinājās nolaisties Lielbritānijā 1942. gadā. Uzsvars tika likts uz jūras spēku un zemūdeņu flotes stiprināšanu. Tajā pašā laikā tika uzbūvēti gaisa kuģu pārvadātāji un kaujas kuģi. Ražošanas jaudas bija pietiekami, bet viss prasīja laiku.
  Arī A klases ballistiskajām raķetēm bija nepieciešama precīza regulēšana. Bet V-1 robotu šāviņus sāka ražot masveidā. Salīdzinoši lētām automašīnām, kas darbojas ar vienkāršu degvielu, bija neapšaubāma priekšrocība, ka tiem nebija vajadzīgi piloti.
  Hitlers, ieguvis piekļuvi neierobežotiem dabas resursiem un darbaspēka rezervēm, vēlējās glābt vācu pilotu dzīvības. V-1, kas ir viegli izgatavojams un bez apkalpes, šķita optimālais risinājums. Kopš 1942. gada rudens Londonā ir nokrituši tūkstošiem šādu robotu čaulu.
  Tajā pašā laikā vācieši paātrināja Arado reaktīvo bumbvedēju un ballistisko raķešu izstrādi.
  Staļins turpināja gaidīt un krāt spēkus. 1942. gadā PSRS saražoja piecarpus tūkstošus jaunu tanku KV un T-34 un apmēram tūkstoti veco zīmolu, apmēram piecsimt jaunu vieglo T-50 un T-60 un divus simtus amfībijas tanku. Palielinājusies arī lidmašīnu flote - ekspluatācijā nonākuši aptuveni piecpadsmit tūkstoši jaunu un vecu lidmašīnu. Bija pat pilotu trūkums. Katjušu ražošana pieauga lēnām.
  Nacistiskā Vācija saražoja vairāk nekā trīsdesmit tūkstošus lidmašīnu, taču kaujās cieta ievērojamus zaudējumus. Vācieši saražoja apmēram sešarpus tūkstošus tanku. Visvairāk T-3 un jaunā modifikācija T-4 ar garstobra 75 mm lielgabalu. Ir saražoti nedaudz vairāk nekā simts jaunāko "Tīģeru", un "Panthers" joprojām ir tikai prototipi.
  Bet sērijā sāka ienākt Šmeistera izstrādātā triecienšautene MP-44. Atšķirībā no patiesā stāsta, mašīna nebija jāattīsta, ņemot vērā krāsaino metālu trūkumu. Un tas paātrināja vienkāršākas triecienšautenes ar leģēto tēraudu izstrādi.
  Tātad vācieši sāka iegūt priekšrocības kājnieku ieročos. Bet viņiem arī vajadzēja laiku, lai ložmetējs pārbruņotu visu karaspēku.
  Bet zemūdeņu flotē, kur produkcija sasniedza četrdesmit līdz piecdesmit zemūdenes mēnesī, vāciešiem īsti nav līdzvērtīgu.
  Ir parādījušās ļoti ātrgaitas zemūdenes, kuras darbina ūdeņraža peroksīds. Darbs kodolprogrammā arī ir paātrinājies. Par laimi, resursu ir daudz. Un pat vācu fiziķu kļūda, ka grafīts nederēja kā moderators, neizrādījās katastrofāla. Tika uzceltas vairākas rūpnīcas smagā ūdens ražošanai, tostarp Āfrikā.
  Atzīsim, bet nacistu kodolreaktors sāka darboties 1942. gada decembrī. Pat nedaudz agrāk nekā amerikāņi. Pēc sakāvēm Klusajā okeānā starp viņiem sākās nopietnas sadursmes. Un finansējums kodolprogrammai tika manāmi samazināts.
  1943. gada sākums iezīmējās ar Hitlera Totālā kara pasludināšanu un vispārējā darba dienesta ieviešanu okupētajās teritorijās. Milzīgie V-1 triecieni Londonai sevi pilnībā neattaisnoja. Briti iemācījās daļēji atvairīt šādus uzbrukumus, bet vācieši guva virsroku.
  Taču zemūdeņu karš Lielbritānijai izrādījās patiesi postošs. Ieroču ražošana salā krasi samazinājās izejvielu trūkuma dēļ. Metropole bija uz sabrukšanas robežas. Turklāt nacisti ieņēma Madagaskaru, un japāņi kopā ar nacistiem iebruka Austrālijā un salīdzinoši ātri panāca tās kapitulāciju.
  Lai gan Staļins saprata nogaidīšanas taktikas bīstamību, viņš palika uzticīgs sev un neiesaistījās cīņā. Labāk ļaut kapitālistiem iznīdēt sevi līdz galam. Un mēs skatīsimies...
  Taču šai taktikai bija arī savi trūkumi. Izmantojot milzīgus resursus, Trešais Reihs jau gatavoja karu pret PSRS. Tanku ražošana Trešajā Reihā 1943. gadā sasniedza vidēji 1200 transportlīdzekļu dienā, plus trīssimt piecdesmit pašpiedziņas lielgabalus. Turklāt pašpiedziņas pistoles nemaz nav vājas. "Ferdinands", "Kamenes", "Jagdpanther". Ņemot vērā, ka vācieši gandrīz necieta zaudējumus tankos, viņu tanki tika papildināti divreiz ātrāk nekā Sarkanā armija. Un kvantitatīvā plaisa tehnoloģijās par labu PSRS sāka samazināties.
  Kvalitātes ziņā Fritz ieguva "Karalisko tīģeri", kas pēc svara ir līdzīgs KV-3 un pat nedaudz pārāks ar iespiešanās jaudu, pateicoties šāviņa kvalitātei un spēcīgākām frontālajām bruņām. Nu supersmagie padomju KV-5 un KV-4 izrādījās ļoti tehniski neuzticami, it īpaši to šasija. Tāpēc šādu monstru izmantošana kaujās bija apšaubāma.
  Un Staļins arī pavēlēja izveidot KV-6 ar septiņiem lielgabaliem un divām raķešu palaišanas ierīcēm. Viņi izgatavoja automašīnu. Bet tas izrādījās tik smags un garš, ka nevarēja to nest vilcienā vai izvietot kaujā. T-34-76 ir diezgan veiksmīgs transportlīdzeklis, taču frontālajā cīņā vājāks nekā Panther vai Tiger. Un KV-1 un KV-2 svara ziņā ir salīdzināmi ar vāciešiem, taču tie ir zemāki par panterām un tīģeriem cīņā pret galvu. Vācu T-4 bija līdzvērtīgs trīsdesmit četriem pēc bruņām un pārāks bruņojumā, redzamībā un optikā, un tas ar vienādu svaru vai pat mazāk, ja salīdzina smagākas modifikācijas.
  Īsāk sakot, Fritz ir uzlabots, un kvalitāte ir līdzvērtīga. Un ME-309 un ME-262 izskats deva priekšrocības aviācijas kvalitātē. Tāpat kā Yu-488, labākais četru dzinēju bumbvedējs. Un aiz tiem ir reaktīvo lidmašīnu modeļi. Piemēram, Yu-287 un Arado.
  1943. gada septembrī nacisti beidzot veiksmīgi izkāpa Lielbritānijā. Pēc divu nedēļu cīņas Anglija kapitulēja. Un, lai gan Čērčils aizbēga uz Kanādu, kara iznākums Rietumos šķita jau iepriekš zināms.
  Rūzvelts, zaudējis savu galveno sabiedroto un baidoties no Trešā Reiha pieaugošās varas, lūdza mieru.
  Hitlers pēc pārrunām ar savu svītu izvirzīja ASV nosacījumu: atteikšanos no kodolprogrammas un visu Japānas un Trešā Reiha iekarojumu atzīšanu. Un arī karaspēka izvešana no Islandes, kuru krauti jau faktiski bija ielenkuši ar zemūdeņu floti. Uzlecošās saules zemes kontrole pār Gai, kur cīņas vēl nebija beigušās. Turklāt Hitlers pieprasīja materiālu kompensāciju Trešajam Reiham un Japānai par visu iznīcināšanu un militārajiem izdevumiem, ko izraisīja ASV un Lielbritānija.
  Lai gan miera nosacījumi izrādījās ārkārtīgi sarežģīti, Rūzveltam ar lielām grūtībām izdevās panākt to pieņemšanu Kongresā un Senātā.
  Lielu lomu ASV ievērošanā spēlēja Staļina mājieni, ka viņš nebija pret pievienošanos ass lielvalstu koalīcijā un bija vismaz gatavs atgūt Aļasku.
  Uzvarēja amerikāņu pragmatisms, kas izrādījās augstāks par entuziasmu un emocijām. Turklāt vāciešu kodolprogramma attīstījās ātrāk nekā amerikāņu, un nākotnē tas bija pilns ar katastrofu.
  Otrā pasaules kara pirmais posms ir beidzies. Bet fīrers tagad gribēja izbeigt PSRS.
  Negaidīti Staļina nogaidīšanas taktika un viņa centība pasaules miera labā izspēlēja draudīgu joku. Džozefam pretī bija Trešais Reihs un Japāna ar visiem austrumu puslodes resursiem, ieskaitot Austrāliju, un daži placdarmi Rietumu pasaulē.
  Tomēr uzlecošās saules zeme vēl nebija noslēgusi Ķīnu, taču tā varēja atvērt otro fronti. Hitlers aktīvi veidoja koloniālo karaspēku un svešzemju leģionus. Tajā pašā laikā pieauga ieroču ražošana.
  1944. gada pirmajā pusē tanku un pašpiedziņas lielgabalu ražošana Trešajā Reihā sasniedza un pārsniedza simts transportlīdzekļu dienā. Panther-2 savā līmenī pārspēja visus padomju transportlīdzekļus. Parādījās modernāks vācu tanks Lion un drīz vien Royal Lion.
  Un pats galvenais, reaktīvā aviācija ir attīstījusies sērijveidā. Atbildot uz to, PSRS sāka ražot tankus T-34-85 un IS-1 un IS-2, neviens nepārtrauca arī KV sēriju. Vispopulārākā Trešā Reiha ražošanas tvertne 1944. gadā bija Panther-2 un PSRS T-34-85. Smagāki modeļi tika ražoti ievērojami - aptuveni desmit reizes mazākos daudzumos. Un vācieši negribēja pārāk daudz uzspiest svaru uz padomju ceļiem, un Staļins sāka neuzticēties KV sērijai, un IS izrādījās pārāk rupji.
  Tomēr vācu "Panther"-2 ar 88 mm 71 l kalibra lielgabalu bija pārāks par T-34-85 ar pistoles bruņu caururbšanas spēku, priekšējās bruņās un nedaudz sānu bruņās, kā arī nebija. zemāka braukšanas veiktspēja ar 900 zirgspēku dzinēju un 47 tonnu masu. Pat tad, kad vācu tanka svars pieauga līdz 50,2 tonnām un izrādījās, ka tas nebija nāvējošs.
  Un vācu reaktīvai aviācijai vispār nebija cienīga pretinieka.
  Hitlers nolēma, ka labāk nevilcināties un sāka karu 1944. gada 22. jūnijā. Trīssimt piecdesmit mūsu pašu un svešu divīziju un simt divdesmit satelītdivīziju uzmešana PSRS. Trešā reiha pusē bija: Rumānija, Ungārija, Slovākija, Horvātija, Somija, Zviedrija, Itālija, Portugāle, Spānija, Bulgārija, Argentīna, Turcija.
  Vērmahtā vācieši izmantoja arī milzīgu skaitu ārzemnieku un hiviešu. Kopumā Trešais Reihs pirmajā ešelonā vien kaujā iemeta divpadsmit ar pusi miljonus karavīru, no kuriem ne vairāk kā četrdesmit procenti bija vācieši pēc tautības. Satelīti pievienoja vēl trīs miljonus. Kopumā pirmajā ešelonā ir gandrīz sešpadsmit miljoni kājnieku, apmēram trīsdesmit trīs tūkstoši tanku, vairāk nekā piecdesmit pieci tūkstoši lidmašīnu, aptuveni divi simti piecdesmit lielgabali un javas.
  Pēc mobilizācijas PSRS izvietoja trīspadsmit ar pusi miljonus karavīru, bet daļu spēku nācās paturēt Tālajos Austrumos un iekšējos rajonos. Pirmajā ešelonā bija astoņi miljoni karavīru, apmēram trīsdesmit tūkstoši tanku, gandrīz četrdesmit tūkstoši lidmašīnu, aptuveni divi simti tūkstoši ieroču un mīnmetēju.
  Tādējādi Trešajam Reiham ir divkāršs kājnieku pārsvars un pieckāršs spēka mobilitātes pārākums ar labāku ložmetēju. Tiesa, PSRS ir daudz ložmetēju, gandrīz paritāte.
  Tanku starpība nav liela, taču procentuāli lielāks ir PSRS novecojušo transportlīdzekļu, kā arī agrāk izlaiduma tanku.
  Vācu reaktīvai aviācijai nav pretinieka, un Trešā Reiha ar propelleru darbināmās lidmašīnas ir ātrākas un labāk bruņotas. Tiesa, padomju transportlīdzekļi ir pārāki ar horizontālo manevrētspēju.
  Artilērijā un mīnmetējiem spēku samērs ir vistuvāk vienlīdzībai. Gan kvantitāte, gan kvalitāte.
  Tiesa, Trešā Reiha flote ir īpaši zemūdene, daudzkārt spēcīgāka par padomju floti. Gluži kā Japāna, starp citu.
  Turklāt nacistiem jau ir A klases ballistiskās raķetes masveida ražošanā, un pirmās diskotēkas ir pacēlušās.
  Kopumā fašisti būs stiprāki, un Staļins diezgan pamatoti sagatavoja aizsardzību, kaut arī novēloti. Bet mums nebija laika daudz darīt. Izrādījās, ka Staļina līnija nav pilnībā atjaunota, un, pats galvenais, karaspēks nebija pietiekami apmācīts, lai noturētu aizsardzību. Lai gan viņi bija izmisīgi pārkvalificēti.
  Molotova robežlīnija pēc trīs gadu ilgas virzības kopumā tika pabeigta, taču atradās pārāk tuvu robežai un tai nebija pietiekama dziļuma. Turklāt Staļins pavēlēja būvēt trešo ešelonu aiz Dņepras, taču tas tika uzsākts tikai pēc ASV kapitulācijas.
  Tiesa, bez padomju karaspēka var rēķināties ar NKVD vienībām, kuru skaits palielināts līdz miljonam karavīru un miliciju. Tas ir aptuveni četri miljoni cilvēku tikai Rietumu pilsētās. Lai gan, protams, viņu kaujas efektivitāte ir daudz sliktāka nekā parastajām vienībām.
  Vācieši, tāpat kā reālajā vēsturē, veica galveno sitienu centrā, nogriežot Bjalistokas dzegas un Ļvovas dūri. Jau pirmās kauju dienas liecināja, ka vācieši, neskatoties uz lielo ārvalstu vienību skaitu, ofensīvu veica vairāk vai mazāk saskaņoti. Bet padomju karaspēks bieži tiek zaudēts.
  Turklāt Ukrainas vienību kaujas efektivitāte izrādījās apšaubāma. Bija daudz dezertieru un tādu, kas padevās pašās pirmajās kara dienās.
  Robežkaujās nebija iespējams ienaidnieku savaldīt. Un tad Staļins pieļāva kļūdu, aizliedzot vienību atvilkšanu uz galveno līniju un pieprasot iztaisnot fronti. Kļūda tomēr tika izlabota, taču ar kavēšanos. Vācieši spēja ieņemt Minsku 28. jūnijā, pārraujot Staļina līniju centrā.
  Apjukums tikai pastiprinājās. 30. jūnijā notika paredzamā Japānas un tās pavadoņu karā. Tāpēc mums pagaidām nācās aizmirst par karaspēka pārvietošanu no Tālajiem Austrumiem.
  Vācu izrāviens centrā paplašinājās. Radās milzīga plaisa, kuru viņi izmisīgi mēģināja aizbāzt. Bet nacisti virzījās uz priekšu un 16. jūlijā ielauzās Smoļenskā.
  Izmetot kaujā visas pieejamās rezerves un noliekot kaujiniekus zem ieročiem, Staļins un Žukovs spēja apturēt Frica ofensīvu centrā. Bet Hitlers pagrieza savu karaspēku uz dienvidiem. Nacisti Kijevā izveidoja milzīgu katlu un ieņēma gandrīz visu Ukrainu.
  Viņi bloķēja Ļeņingradu un iebruka Krimā. Karadarbības gaita ļoti līdzinājās 1941. gadam, kā noturīga karma. Taču atšķirības bija arī diezgan būtiskas. PSRS 1941. gadā bija dažas brīvas rezerves, bet tagad viss jau bija mobilizēts. Un, kad uzbrukums notika oktobrī, izrādījās, ka gandrīz nebija nekā, lai noturētu aizstāvību.
  Līdz 1944. gada novembra sākumam nacisti ielenca Maskavu, liekot Staļinam bēgt uz Kuibiševu.
  Nacistiem, atšķirībā no reālās vēstures, bija ievērojams skaitliskais pārsvars. Viņiem bija pietiekami daudz divīziju, lai apietu Maskavu no ziemeļiem un dienvidiem. Bet padomju vienībām viss bija pārāk izkliedēts dažādās frontēs.
  Reāli 1941. gadā pēc mobilizācijas Staļins ieguva pārsvaru pār Vērmahtu personāla skaitā, un viņam bija četras reizes vairāk lidmašīnu un tanku nekā Trešajam reiham jau no paša kara sākuma. Un pirmajos piecos kara mēnešos reālajā vēsturē tika ražots vairāk PSRS iekārtu.
  Bet tagad nacistiem ir visi trumpji, ieroču un personāla kvantitāte un kvalitāte ir viņu pusē. Un Sarkanajai armijai ir tādas pašas problēmas kā 1941. gadā. Tai skaitā ukraiņu, baltu un daudzu mazo tautu nevēlēšanās mirt par padomju iekārtu. Represiju upuru, atsavināto kulaku un citu visu veidu aizvainoto cilvēku masveida nodevības un pārrāvumi. Ieskaitot padomju režīma ideoloģiskos ienaidniekus.
  Un tas, ka vācieši sakāva arī Rietumus, tikai palielina nodevēju skaitu.
  Tāpēc nav pārsteidzoši, ka Maskava ir ielenkta, un vācieši ir ieņēmuši Donbasu, Voroņežu un virzās uz Staļingradu.
  1944. gada ziema diemžēl nebija tik salna un sniegota kā 1941. gadā. Maskava gan varonīgi izturēja līdz 1944. gada decembra beigām. Staļingrada krita 1945. gada janvārī, un cīņa par to nebija pārāk ilga. Februārī un marta sākumā vācieši un viņu pavadoņi pilnībā ieņēma Kaukāzu un Baku naftas urbumus.
  Pēc tam ofensīva turpinājās gar Volgu. Uz Saratovu, uz Kuibiševu, pēc tam uz Orenburgu un Kazaņu.
  Staļins aizbēga uz Sverdlovsku. Kazaņa krita maijā. Vasarā vācieši un japāņi turpināja virzīties dziļāk Krievijā. Padomju karaspēka pretestība krita. 1945. gada 5. augustā Sverdlovska tika ieņemta. Un 1945. gada 3. septembrī Staļins beidzot piekrita padoties. Apmaiņā pret savu dzīvību un brīvību.
  Otrais pasaules karš ir beidzies. Bet miers nebija ilgi. Izmēģinājis kodolieročus, Hitlers pārliecinājās par to fenomenālo postošo spēku.
  Tagad izrādījās, ka Japāna un ASV joprojām bija ceļā uz Trešā Reiha kundzību pasaulē. Un, lai gan fīrers iekaroja vairāk zemes nekā Čingishans, Aleksandrs Lielais, Napoleons, Trojas imperators un Suleimans Lieliskais kopā, viņš nolēma sakaut arī Japānu.
  Tieši trīs gadus pēc Otrā pasaules kara beigām Uzlecošās saules zemi uzreiz pārklāja simts ballistisko, starpkontinentālo raķešu ar spēcīgiem kodollādiņiem.
  Un tad sākās Vērmahta sauszemes vienību un flotes ofensīva. Vācieši salīdzinoši ātri sagrāba Japānas īpašumus Āzijā un ar atombumbām nolīdzināja pašu metropoli ar zemi.
  Uzlecošās saules zemes Klusā okeāna īpašumi piedāvāja vairāk vai mazāk ilgstošu pretestību. Taču 1949. gada jūnijā viss bija beidzies. Tagad atlika tikai sakaut ASV. Turklāt tam bija iemesls. Amerikāņi, pretēji līgumam, joprojām izstrādāja kodolieročus un veica savus slepenos izmēģinājumus.
  Hitlers sāka karu 1950. gada 1. janvārī, Jaungada dienā nometot trīs simti kodolraķešu. Postošs kodoluzbrukums iznīcināja simts Amerikas lielāko pilsētu un nogalināja desmitiem miljonu cilvēku. Vēl viens lielākais Ādolfa Hitlera noziegums ir pievienots garajam riebīgāko zvērību sarakstam. Tad sākās iebrukums Kanādā un no dienvidiem kopā ar Latīņamerikas diktatūrām. Amerikāņi bija novājināti un satriekti, taču viņi izmisīgi cīnījās. Viņi saprata, ka sakāve viņiem nozīmēja tikai verdzību un lēnu, sāpīgu nāvi. Tāpēc tas bija izmisīgākais no visiem kariem. Un tas ilga vairāk nekā gadu, liekot Trešajam Reiham nomest vēl aptuveni divsimt kodollādiņu un daudzas auglīgas zemes pārvērst radioaktīvā tuksnesī. Bet mērķis tomēr tika sasniegts un tika uzvarēts pēdējais Trešā Reiha ienaidnieks. Un pēc tam sākās tā sauktās pasaules globalizācijas process. Vācijas marka kļuva par vienīgo pasaules valūtu. Pat formāli neatkarīgas valstis tika samazinātas līdz Trešā Reiha koloniju līmenim, saglabājot tikai ierobežotu vietējo pašpārvaldi. Ebreji un čigāni tika aizliegti: viņi tika meklēti un iznīcināti. SS veica masveida tīrīšanas un sāka trakot. Ir pienācis īstais murgs - pūķa stunda. Vai vēl precīzāk, laikmets. Fīrers veidoja īstu vispasaules totalitāru impēriju ar pretenziju uz kosmosa paplašināšanos. 1959. gadā Fīrera septiņdesmitās dzimšanas dienas svinību laikā notika oficiāla kronēšana, vispasaules plebiscīts, kas leģitimizēja superimperatora titulu. Un, kad Ādolfs Hitlers nomira 1967. gadā, viņa dēls mantoja viņa titulu un varu. Līdz tam laikam planēta Zeme jau bija nodibinājusi apmetnes uz Mēness un Marsa ar Veneru un aktīvi gatavojās ekspansijai ārējās zvaigžņu pasaulēs... Nacisti vēlējās universālu impēriju - Zvaigžņu reiha celtniecību, lai iegremdētu visu Visumu murgā.
  
  
  SIMT TŪKSTOŠI BAREALE SKAISTU MEITEŅU
  Elfaraja ieraudzīja sevi kaujā... Tagad viņa ir karotāja un spēcīgas armijas vadītāja.
  Skaistas meitenes: viņām ir tikai krūtis un gurni, kas pārklāti ar vieglām bruņu plāksnēm. Un rokas, kājas un vēders ir plikas un iedegušas.
  Un šīs meitenes pērta ar basām kājām. Viņu bija ap simts tūkstošiem. Un visas meitenes, ne viens vīrietis! Un visi ir skaisti, slaidi, atlētiski, muskuļoti, iedeguši, ar pērļu zobiem!
  Kā amazones... Viņi sastājās grupās. Viņu rokās ir zobeni un aiz muguras loki. Vairogu nav - karotājs uzskata, ka zobens ir patiesāks par vairogu.
  Un pār meitenēm lepni plīvo karogi. Viņi ir gatavi cīnīties un vēlas pārliecinoši uzvarēt!
  Bet no tālienes kustas orku bari. Mataini, nejauki lāči. Un apmēram simts reizes mazāks skaits troļļu, kas kalpo par viņu komandieriem.
  Un tagad šī bara virzās uz meitenēm.
  Elfaraja dod komandu:
  - Šauj no lokiem, augstā lokā!
  Meitene, izmantojot savu graciozo pēdu kailajiem pirkstiem, velk stīgas. Un viņi izšauj nāvējošas bultas.
  Tajā pašā laikā karotāji atsita zobus un rēca:
  - Lai mēs esam čempioni!
  Un bultas lido uz ienaidnieku biezā barā. Viņi baksta savus pretiniekus kā ezis ar adatām.
  Orki un troļļi krīt, slepkavniecisko un nežēlīgo pārņemti.
  Un Elfaraja saka:
  - Uz jaunām impērijas robežām!
  Karotāji darbojas sinhroni. Viņu iedegušie ķermeņi ir tik krāšņi un spīdīgi. Un basām pēdām mirgo iedegušas potītes. Un apakšējo ekstremitāšu pirksti ir tik izturīgi. Un iznīcināšanas dāvanas lido pie sevis, trāpot pretiniekiem.
  Orki un troļļi krīt piekauti. Un viņu dzīvnieku sejas ir izlocītas no sāpēm.
  Karotāji vienkārši izraisa apbrīnu. Viņiem ir tievs, muskuļots viduklis un cīpslainas kājas. Kā uzreiz tiks izlaistas tūkstošiem bultu.
  Un viņi uzvarēs daudzus orkus. Un viņi dziedās:
  - Par mūsu lielo godu,
  Ēdīsim bandītus!
  Un atkal daudz bultu, un viņi to atlaidīs. Un viņi piegružīs ar līķiem visas pieejas kalniem, kur tie atrodas.
  Jā, viņi ir pārsteidzoši karotāji. Kurā ir tik mežonīgs smīns un ķermeņu pagriezieni pareizajā virzienā ar pretinieku iznīcināšanu.
  Pati Elfaraja šauj ar loku. Viņa velk auklu ar kailiem kāju pirkstiem un sit ļoti precīzi.
  Tajā pašā laikā meitene pie sevis dzied:
  - Vardarbība saglabā pasauli,
  Dusmu vulkāns lielā mērā izplūst!
  Spriedze ir vislielākā,
  Pamostas ar sāpēm un bailēm!
  Un atkal lido karotāja basās kājas raidītā bulta. Un viņš iesita trīs orkus uzreiz.
  Viņi aizrās ar asiņu strūklakām. Un Elfaraja čīkst:
  - Slava manai burvībai!
  Un atkal viņš ar basu kāju atlaidīs bultu. Šī ir meitene - viņai ir augstākā klase, gan ķermenis, gan viss pārējais.
  Pirmais orku un troļļu uzbrukumu vilnis iestrēga. Palika tikai līķu masa. Bet tagad parādās jauni pūkainu radījumu atdalījumi.
  Elfaraja šauj vēlreiz un dara to precīzi, un tajā pašā laikā rūc:
  - Slava mūsu pasaulei!
  Un zibens nolido no viņas basās kājas. Un orku masa tiek aizdedzināta un saplēsta.
  Jā, tā ir kareivīgā princese. Ar viņu jebkurš vīrietis jutīsies droši aizsargāts.
  Un pārējās simts tūkstoši meiteņu nav sliktākas. Un viņi šauj ļoti precīzi. Un pats galvenais, ātri.
  Viņu kailajām, muskuļotajām kājām ir laiks tikai mirgot.
  Šeit tie ir unisonā:
  - Mēs dodam aktīvo piespēli,
  Mēs trāpījām ienaidniekam tieši acī!
  Un atkal viņi atbrīvo jaunas nāves dāvanas ar basām kājām. Tas parasti ir viņu kaujas enerģijas palaišana.
  Pat Elfaraja dziedāja:
  - Orki rēc - sērīgas sejas,
  Ziniet, draugi, es esmu slepkava!
  Es nogalināšu visus, es iznīcināšu visus,
  Un es salauzīšu tam, kurš ir matains!
  Jā, meitene tiešām ir ārkārtīgi kaujinieciska. Un, kad orku bars pieskrēja tuvāk, tas viņiem trāpīja ar pulsāru. Un tūdaļ piecdesmit radības ar gaļu saplēsa mazos gabaliņos.
  Elfaraja norūca:
  - Par lielām idejām, lai visas radības deg!
  Pēc tam karotāja paņēma un izlaida zibeni no viņas nabas. Un pāris desmiti orku izrādījās kā auni, kas sadurti ar iesmu. Tie tika cepti gandrīz uzreiz.
  Un pārējās meitenes rūca:
  - Par Svēto zemi!
  Un es arī to paņemšu, un enerģijas recekļi tiks izmesti no maniem papēžiem! Un viņi saplosīja daudz pūkainu cīnītāju.
  Elfaraja, turpinot šaut, šoreiz ar rokām velkot loka auklu, čīkstēja:
  - Mūsu maģijai!
  Un viņa arī nokratīja zibens spērienu no sava kailā papēža... Un viņa iesita viņai tik spēcīgi, ka vesels simts orku un troļļu pārogļojās. Kā bloteri, kas ieķerti liesmas metējā.
  Elfaraja rēca:
  - Es esmu lieliska burve!
  Un atkal viņš sitīs ienaidnieku. Un viņas acis mirdzēja. Un meitenes ar lielu aizrautību met bultas uz orkiem un troļļiem.
  Aug līķu uzkalniņi. Viņi turpina krāties un krāties. Un nogalināti arvien vairāk.
  Elfaraja to paņēma un smejoties atzīmēja:
  - Ko darīt, ja galvā ir karalis?
  Tad izveidojiet viņam pili!
  Un atkal princese ar basu kāju pados slepkavniecisko un nāvi izaicinošo iznīcināšanas dāvanu.
  Šī meitene ir vienkārši nāves iemiesojums. Bet tajā pašā laikā viņas mirdzošās acis ir tik laipnas.
  Un pārējās meitenes, kas iznīcina dzīvnieku radījumu masu, tāds cunami vilnis, kas ložņā pāri, vispār ir super. Un tāpēc viņi nikni apbēra ienaidnieku ar bultām. Bieži dur cauri.
  Elfaraja kliedz:
  - Es esmu dzimis tādos laikos,
  Ka mana dārgā zeme mani atceras!
  Un karotāja nostājās uz viņas rokām, grieza basās kājas virs galvas un virpa milzīgu, ugunīgu bumbu. Un kā šis enerģijas receklis metīsies pret pretiniekiem.
  Un tūdaļ tūkstoš orku uzsprāga. Un viņu ādas tika aizdedzinātas un nekavējoties nolobītas.
  Elfaraja kliedza:
  - Es esmu Ji klases karotājs!
  Un kā viņš smiesies.
  Tad tas atbrīvos no mēles zibeni. Un tas sadedzinās daudz ienaidnieku.
  Pēc tam princeses meitene rēca:
  - Visa pasaule ir priekš manis!
  Un no skaistules zaļajām acīm lija zibens... Un kā tās skāra visas šīs neskaitāmās radības.
  Elfaraja pat dziedāja:
  - Miljardi šakāļu, velni! Un mans sauklis ir vienkāršs - nogalini visus!
  Un ar kailajiem pirkstiem princese atlaida vēl vienu, ļoti letālu pulsāru.
  Un kā viņš visus saplosīs...
  Un citas meitenes nav zemākas par viņu. Katrs ar savām bultām sagrauj un sagrauj savus pretiniekus. Protams, izmantojot savas ļoti veiklās kājas, bez liekiem apaviem.
  Orkiem acīmredzami trūkst elpas. Bet tādu ir tik daudz. Un rāpo arvien jauni radījumu pulki.
  Tomēr šādas meitenes nevar apmulsināt vai satricināt. Ja viņi gatavojas cīnīties, tad viņi cīnās. Un viņi nezina, kā baidīties. Pareizāk sakot, viņi nevēlas zināt.
  Šeit ir viņu basās kājas, kas palaiž nāvējošas nāves dāvanas. Kas sašķēla orkiem pieres.
  Tās ir meitenes - viņas tiešām ir supervīri ļoti īsos svārkos. Un tik pievilcīgs un skaists.
  Un simts tūkstoši meiteņu ir kolosāls spēks! Tam nekas nevar stāties pretī!
  Elfaraja tviterī ierakstīja:
  - Slava mūsu fenomenam!
  Un no sava kailā papēža viņa atkal izlaida iznīcināšanas pulsāru. Un daudzi orki kļuva par elles iemītniekiem.
  Vai tik pinkainus cilvēkus ielaidīs debesīs?
  Elfaraja rēc plaušās:
  - Es būšu absolūtais pasaules čempions!
  Un atkal meitenes ar plikiem kāju pirkstiem atbrīvos karstu un letālu pulsāru.
  Tas sadedzinās visus un liks viņiem sadedzināt.
  Elfaraja ar prieku dziedāja:
  - Es neesmu vienkārša meitene,
  Un kronis ir zeltains!
  Un atkal no skaistules nabas izlidos zibens. Tas skars pūkainos radījumus un pārogļos kā sadedzināta malka.
  Elfaraja rēc:
  - Es tevi sadedzināšu, es tevi pārvērtīšu pelnos!
  Un no nabas atkal raidīs zibeņus...
  Un orku masa, kas cepta kā kotletes pannā.
  Elfaraja to paņēma un ar prieku dziedāja:
  - Orks sver sevi cilpā,
  Cep to uz uguns!
  Un no meitenes kailā papēža lidos kaut kas ļoti grūts un nāvējošs. No kā jūs nevarat sevi pasargāt.
  Un atkal simts orku tika pārogļoti uzreiz. Un tas ar vilnu pārvērtās par plēnēm un pelniem.
  Un meitenes čīkst:
  - Par lielo Tēvzemi!
  Un atkal viņu kailie papēži ellišķīgā ātrumā met nāves dāvanas. Tās ir meitenes, kuras neapturēs ne vētras, ne vētras, ne šķēršļi!
  Šeit ir terminatori!
  Karotāji neļauj orkiem iesaistīties tuvcīņā un turēt ienaidnieku attālumā.
  Bet tomēr pūkaini radījumi izmisīgi cenšas izlauzties cauri tuvāk. Bet karotāji to viņiem noteikti nedos.
  Elfaraja ir atpakaļ savās rokās un ar basām kājām atveido astoņus. Un parādās ugunīgs mākonis. Un tā kā mežonīga straume krīt virsū orkiem.
  Un pāris tūkstoši pūkainu radījumu uzreiz uzkāpa un sadega.
  Elfaraja iesaucās:
  - Melni radījumi kliedz kā mušas! Ko tu nevari darīt, kad esi izsalcis?
  Un tad karotāja izšaus uzreiz trīs bultas, ar basu kāju pavelkot loka auklu, un izšaus cauri duci orku!
  Šī ir Terminatora meitene. Un viņai ir tik mežonīga un traka enerģija.
  Elfaraja paņēma to un dziedāja:
  - Meitenes ir dažādas
  Tikai tie nav lipīgi!
  Ja tas nokrīt,
  Tas netiks izglābts ellē!
  Un no meitenes kailā papēža metās slepkavniecisks pulsārs. Un izkaisa pinkainus lāčus uz visām pusēm.
  Elfaraja mežonīgā sajūsmā saka:
  - Es esmu tāda cilts, ka arī tevi nogalināšu Dieva dēļ!
  Un atkal karavīrs palaidīs bultas, kas caurdur visas bruņas, un saplēstu, pinkainu orka gaļu.
  Viņas partneris, ļoti skaista meitene ar rudiem matiem, rūca:
  - Par varenu draudzību!
  Un viņš arī sūtīs ellišķīgu iznīcības pulsāru!
  Un nāvējošā masa sagraus ienaidnieku.
  Elfaraja čīkstēja:
  - Manai dēmoniskajai pasaulei!
  Pēc tam princeses meitene kaulus pārvērtīs smiltīs. Ceremoniju karotājs nezina.
  Rudmatainā partnere princese de La Valjēra čīkst:
  - Nākotne ir mūsu!
  Elfaraja atbildēja, pirms izmeta mežonīgu izlādi, slepkavniecisku pulsāru:
  - Un pagātne tikai palīdzēs mūsu nākotnes uzvarām!
  Un tagad meitenes, visas simts tūkstoši, ņems un atlaidīs mežonīgus zibeņus ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un orku armija to paņems un sadedzinās. Jā, ir biedējoši pakļauties šādu karotāju izplatīšanai.
  Un viņi arī smaida un parāda zobus, kas atspoguļo zvaigžņu starus.
  Un tad meitenes to paņems un ar kailajiem papēžiem uzsitīs, un vilnis pāries pāri zemei un aptvers veselu orku armiju. Un viņš to apglabās!
  Karotāji atbrīvos saules starus no žilbinošajiem zobiem un apžilbinās pūkaino karavīru rindas.
  Elfaraja čīkstēja:
  - Par manu lēmumu un uzvedību!
  Meitenes cīnās ar pieaugošu intensitāti. Un tā viņi ņem un met ripas ar basām kājām. Viņi steidzas garām, un orku masa norimst.
  Princese rūca uz plaušām:
  - Es jūs nogalināšu, es jūs nogalināšu, es jūs visus drīz nogalināšu!
  Es tevi noduršu, es tevi noduršu, es tevi noduršu!
  Un tagad karotāja ar kailu papēdi atstaros saules staru un trāpīs orkiem kā lāzers.
  Un viņš izgriezīs veselu, pinkainu līniju. Un orki kliedz un velk šo armiju izkārnījumos.
  Un atkal orki ir mežonīgā uzbrukumā, un meitenes ar basām kājām met pret viņiem nāves priekšmetus.
  Un krūtis kustas. Un tā katra lāde ir vesels tanku tornītis!
  Un tā meitenes ņēma un izlaida zibeni no nabas. Visām simts tūkstošiem meiteņu nabas nogrieza ar lāzera stariem.
  Un uzreiz tika apcepts pusmiljons orku. Un tikai kosmoss tos varēja sagremot.
  Elfaraja rēca:
  - Es tevi saplēsu un sadedzināju,
  Es esmu meitene - vienkārši sātans!
  Un atkal viņš izlaidīs zibeni no nabas. Un tas ir nāvējošs. Un tad bultas lidos. Un visi kļuva par bāriem.
  Un tagad orki ir kā cauri stieņi.
  Un meitenes ar burvju palīdzību sit krūtis un nopļauj daudz smirdīgu orku. Un viņi tika izsisti.
  Elfaraja dziedāja:
  - Mēs visus saplosīsim!
  Tu esi tāda meitene - vienkārši princese!
  Karotājs rēca:
  - Es jūs saplosīšu un nežēlos!
  Un tā viņš krata savu krūšutēlu. Un atkal viņš to atbrīvo, kas nes īstu nāvi.
  Orki mēģina burtiski apbērt ienaidnieka pozīcijas ar līķiem. Un viņi iet uz priekšu un krīt un krīt. Aug jauni mirušo kalni. Bet orki nepadodas.
  Viņi virzās arvien tālāk. Un viņi mirst bez žēlastības. Bet karotāji apbēra orkus kā bultu krusu. Un karotāji nevar apturēt šīs putas. Bet pinkains vilnis steidzas līdzi. Un šī ilkņveida jūra kustas.
  Meitenes ir mežonīgi sajūsmā. Un viņi izliek muskuļus. Un orki kustas, it kā būtu sācies kārtējais cunami vilnis. Bet tas nevienu netraucē.
  Elfaraja pat dziedāja, pirms tam ar kailiem pirkstiem vilka piecu loku virknes un atlaida burvju bultas:
  - tieši ar kailām rokām,
  Es tiku galā ar cunami...
  Es esmu jebkura devītā vārpsta,
  Mans mīļākais salūza!
  Karotāja pat uzlēks un tūlīt izlaidīs no nabas. Un saplosīs ienaidnieku gabalos.
  Un tas rēks:
  - Mana armija ir spēcīga,
  Viņa iekaro pasauli!
  Elfaraja bija pavisam satraukta. Viņi un pārējās meitenes, protams, ir izcila karotāju klase. Kas nevienam nedos ne mazāko žēlastību.
  Tie ir vienkārši nikni dzīvnieki. Vai varbūt pat kaut kas līdzīgs orkiem! Tikai skaistas, nevis neglītas.
  Elfaraja izlaidīs zibeni no mutes. Un viņš sadedzinās simts orku un dziedās:
  - Manai mīļajai dvēselei!
  Un piemiedz ienaidniekam!
  Pēc tam viņas kailie kāju pirksti nometīs pulsārus. Un viņi saplēs visu paku mazos, saplēstos gabaliņos.
  Tad Elfaraja čīkstēs:
  - Slepkavība ir mans kredo!
  Viņas rudmatainais partneris rej:
  - Un manējais arī ir kvadrātā!
  Elfaraja palaida iznīcināšanas kaskādi un rēca:
  - Un manējais ir kubā!
  Un abi karotāji stampā ar basām kājām. Radās jauns burvju vilnis.
  Un tagad no orkiem atkal lido šķembas un saplēsta gaļa. Un tad tos apcep pannā.
  Elfaraja iesaucās:
  - Mēs uzstādījām jaunus rekordus!
  Sarkanmatainā partnere ar rūkoņu apstiprināja, kailiem kāju pirkstiem palaižot ugunīgus pulsārus:
  - Lai zeme aug!
  Elfaraja trāpīja orkiem un iekliedzās:
  - Divreiz, trīsreiz augstāks nekā parasti!
  Sarkanmatainā karotāja ar atkailinātu papēdi iedeva maģiskas enerģijas burbuli un ar sajūsmu piebilda:
  - Lai mana valsts uzzied!
  Tā meitenes izšķīrās, un diezgan pamatīgi. Un viņi iznīcina šo pinkaino radījumu armiju ar lielu labumu sev.
  Elfaraja atkal izmeta no nabas maģisko lāzeru un izplūda, viņas acis mirdzēja:
  - Es esmu kobra un odze vienā pudelē!
  Un kā viņš atbrīvos jaunu staru kaut ko, kas sadedzina orkus dzīvus pie ienaidnieka.
  Sarkanmatainā partnere princese, kura pēkšņi teica:
  - Tagad mani sauc de La Valjēra!
  Elfaraja viegli apstiprināja:
  - De Lavaljē, tā de Lavaljē! Tas ir vēl skaistāk!
  Sarkanmatainais karotājs čīkstēja:
  - Es esmu gaismas bruņinieks uz mežoņu ceļiem,
  Es noslaucīšu šos orkus no zemes virsmas!
  Un kā viņa kustēsies pa tām ar kailām, noslīpētām kājām... Un pārējās meitenes, visa simttūkstoš karavīru armija, ņems to, atvērs muti un izlaidīs no tām uguni.
  Un atkal uz orkiem kritīs liesmu kaskāde, bez vilcināšanās tos sadedzinot un nedodot nekādu iespēju.
  Uzreiz aizdegās trīs miljoni pinkainu radījumu. Likās, ka tie būtu aplieti ar napalmu. Vai arī fosfors kopā ar sēru. Un viss uzliesmoja kā miljards sērkociņu uzreiz.
  Un kā šī masa iedegsies. Un cik daudz gaudošanas un kliegšanas un lamāšanās no šī visa uzreiz.
  Elfaraja iesaucās:
  - Neapžēlojies par orkiem
  Iznīcini viņu neliešus...
  Tāpat kā blakšu graušana -
  Plēš kā tarakāni!
  Un viņš paņems kailos kāju pirkstus un atlaidīs zibeni. Un lūdzu ļoti lielu trolli. Viņš to paņems un steigsies. Iedomājieties, ka dinozaurs tiek uzspridzināts.
  Sarkanmatainais partneris čīkstēja:
  - Tas ir spoks!
  Atbildot uz to, Elfaraja ar kailu papēdi iedeva magoplazmas burbuli un izteica:
  - Mums ir gaudojoša atbilde spokiem!
  Uguns karavīrs rēca:
  - Un viņam būs zārks un apsveikuma vainags!
  Elfaraja atzīmēja:
  - Vainags var būt gan bēru, gan lauru vainags! Tāpēc neesiet pārāk satraukti!
  Rudmatainā princese rūca un arī izlaida zibeni no nabas, notriekdama dažus izdzīvojušos orkus:
  - Mēs viņiem sagatavojām kaut ko smagāku par vainagu!
  Un tā karotāji, visas simts tūkstoši meiteņu, to paņems un pēc Elfarai pavēles uzlēks un griezīs gaisā kailās, muskuļotās kājas. Tā rezultātā radīsies vētra un īsta maģiska vētra. Un būs kolosāla spēka vilnis un miljonu dolāru maģiska cunami vilnis.
  Rezultātā pēdējie orki tiek iznīcināti un pilnībā saplacināti.
  Cepta un kļuva par kotletēm.
  Elfaraja ar patosu saka:
  - Dzimtenes himnu sirdīs dziedam,
  Mēs visu visumā padarīsim laimīgu...
  Paņemsim leģendāro Muhamedu,
  Debesīm un zemei ir liels spēks!
  
  ELF PILOTS PRET SAŠKU
  Vienā no alternatīvajiem Visumiem Otrā pasaules kara laikā ielidoja elfs. Viņš pievienojās Japānas gaisa spēkiem un galu galā kļuva par viņu dūzi numur viens. Galu galā elfi ir ļoti spējīgi, ātri, veikli, spēcīgi. Viņiem ir reakcija un visi refleksi, daudz labāki nekā cilvēkiem, kā arī maģisks kaujas redzējums. Kad elfs redzēs, ko darīs ienaidnieks.
  Īsāk sakot, elfs, kurš ieguva iesauku Konans, ar tādu vieglumu notrieca lidmašīnas, it kā viņš plēstu saulespuķu sēklas.
  Un viņa dēļ Japāna uzvarēja jūras kaujā Midvejā. Lielā uzvara ietekmēja visu Otrā pasaules kara gaitu. Pirmkārt, japāņi beidzot pārtvēra iniciatīvu Klusajā okeānā. Un viņu flote spēja ieņemt Havaju arhipelāgu, iegūstot ļoti spēcīgas pozīcijas, pabeidzot aizsardzības perimetra būvniecību jūrās.
  Tomēr tas varēja nebūt izšķirošs, ja pēc šīm uzvarām samuraji nebūtu izlēmuši atvērt otro fronti pret PSRS.
  Tālajos Austrumos sekoja negaidīts uzbrukums. Un Uzlecošās saules impērijas karaspēks uzbruka Vladivostokai. Neskatoties uz to, ka militāristiskās Japānas uzbrukuma draudi pēc Midvejas triumfa kļuva diezgan reāli, ar kukuļošanas un nodevības palīdzību Mikado aģenti pārliecināja Vladivostokas pavēli nenovest karaspēku pilnā kaujas gatavībā. Un rezultātā jau ir izcelts Damokla zobens, un viņi mielojas restorānā. Majors Staļingradova satvēra jauno virsnieku aiz matiem; viņa bija par viņu galvu garāka un nepārprotami stiprāka:
  - Kāds viņš ir dūrējs un dzērājs! Kāpēc jūsu komanda ir tik nesakārtota? Šis puisis vairāk izskatās pēc salona zēna nekā virsnieka. Varbūt vispirms labi uzspridzināt, lai visi apiņi nāk ārā.
  Pulkvedis Palatsevs samulsa:
  - Tas ir Saška Sokolovskis. Viņš tika nosūtīts uz kursiem tieši no Suvorova militārās skolas saskaņā ar saīsinātu programmu. Viņš vēl ir tikai puika, dzimšanas diena ir pēc diviem mēnešiem - viņam ir piecpadsmit gadu.
  Staļingradova nepatīkami savilkās:
  - Oho! Četrpadsmit gadu vecumā un jau virsnieks! To dara karš! Es pat nezināju, ka molokos jau saņem pilnvērtīgus titulus.
  Palatsevs paraustīja plecus:
  - Karā bērni aug agri! Turklāt ar viņu notika stāsts, šķiet, ka viņš uzrakstīja vislabāko stāstu par Maskavas aizsardzību, un Žukovs to atzīmēja un ieteica pārcelt zēnu no kadetiem uz virsniekiem.
  Staļingradova kļuva laipnāka par šiem vārdiem:
  - Labi! Ka viņš nav muļķis. - Viņa kratīja pirkstu kā skolas skolotāja. - Kopumā nav slikti, bet ne vairāk dzert! Es jūtu smaržu, bet mans deguns ir kā suns, tieši zem tribunāla! - Spēcīga sieviete, nobriedusi, bet nezaudējusi sportisko harmoniju un svaigumu, ar pirkstu iebakstīja pulkvedim. - Patiesībā tu arī par to maksāsi. Vīrietis jau ir pusmūžā, bet uzvedas šādi.
  Palatsevs histēriski noklepojās:
  - Patiesībā man ir trīsdesmit trīs, bet esmu jau septiņas reizes ievainots, tāpēc šķiet, ka esmu vecs...
  Staļingradova gribēja kaut ko teikt atbildē, kad pēkšņi pirms rītausmas klusumu pāršķēla zvērīga rūkoņa. Likās, ka no debesīm nokrita smagi laukakmeņi, un loga stikls uzreiz izsprāga. Krusas akmens lauskas klabēja uz galda un pat iekrita iereibušo virsnieku rokās un sejās. Staļingradova kliedza kā komandieris:
  - Visi nekavējoties dodas prom.
  Palatsevs atbildē kliedza tik skaļi, ka gandrīz pārrāva balss saites:
  - Tie ir divpadsmit un astoņpadsmit collu čaumalas! Šķiet, ka lielākās tonnāžas japāņu kaujas kuģi ir sākuši medības, kas nozīmē.
  Staļingradova neapmierināta ar zābaku atsitās pret sienu. Starp citu, kule no trofejas zābaka ieplīsa flīzē:
  - Sākās, bet ne tā, kā plānojām! Pavisam ne tā! Sasodīts, mums nekavējoties jāizved eskadra jūrā un jānogremdē šauras acis karotāju valsts flote.
  Pirmā ranga kapteinis (aka pulkvedis), kurš nokrita četrrāpus, nomurmināja:
  - Ieroči ir tikai uz mana iznīcinātāja un vēl pāris mazām siles. Mums pat nav atbildes.
  Staļingradova parādīja smagu dūri:
  - Nu tu un ēzeļi! Karotāja sieviete ar ziliem matiem kā cunami plosās rūca. - Bet jums vajadzētu piekrastes artilēriju! Ne visi tika nosūtīti uz Rietumu fronti, tāpat kā aviāciju. Galu galā par to, ka Japāna jebkurā brīdī var iestāties karā, tiek runāts gadiem ilgi.
  Palatsevs, jau diezgan ievainots, gribēja teikt, bet atskanēja vēl viens pērkons un lija lauskas. Sirēna gaudoja, brīdinot par lidmašīnu ierašanos. Jūras spēku pulkvedis ar lielām grūtībām piecēlās un kliedza pāri Staļingradas rēkšanai:
  - Mums ir aviācija, un piekrastes akumulatori, pat ja ne pilnā komplektācijā, ir pieejami. Mēs varēsim atbildēt!
  Skrienot pa ielām, pilote norūca:
  - Man vienkārši jāskrien pie sava cīnītāja, un es trāpīšu šiem samuraju karotājiem, tas nešķitīs pārāk slikti. Viņi maksās arī par Tsushima un Midouen.
  Saška Sokolovskis, sapnī jau virsnieks, nevis vergs, kuram tika nogriezta puse auss, piekrita:
  - Jā, viņi maksās! Jā, pat ar procentiem!
  Bija dzirdami sprādzieni un novēlota pretgaisa ieroču pļāpāšana. Kopumā lielākā daļa Vladivostokas pretgaisa aizsardzības tika noņemta tālajā 1941. gadā, lai stiprinātu Maskavas aizsardzību, tāpēc vairāki Uzlecošās saules zemes nometnes punkti šādam "troksnim" īpaši nepievērsa uzmanību. Japāņu niršanas bumbvedēji nometa pavasara "dāvanas" ar pīrsingu. Uzbrukums tika veikts gan pilsētai, gan flotei. Japāņu lidmašīnas nav pārāk lielas, bet izveicīgas, bet līnijkuģi, gluži pretēji, ir dūšīgi. Lielākais no tiem ir pat šaurs okeānā, tā garums ir trīs simti metru, un tā lielgabali ir 460 milimetri. Līdz šim amerikāņiem nav izdevies nogremdēt nevienu no šīm skaistulēm, un izdzīvojušie kopā ar kreiseriem iznīcināja piekrasti. Tas bija ļoti līdzīgs ļaunajam uzbrukumam Uzlecošās saules zemē, kas notika 1904. gada 27. janvārī. Tikai tad aviācijas nebija.
  Palacevs juta, ka nosmaka no skriešanas. Viņš nav pārcilvēks, bet gan vienkāršs cilvēks ar slimām plaušām, kas nonāk sarežģītā situācijā. Taču Viktorija Staļingradova viņu īpaši neapsteidza. Interesanti, cik viņai gadu, viņa gandrīz neizskatās vairāk par trīsdesmit, viņas krūtis ir lielas un pleci plati kā vīrietim.
  Staļingradova pēkšņi pagriezās un pamāja ar roku:
  - Neskrien, vecīt, seko man! "Viņa kliedza ar tādu spēku, ka skaņas vilnis vienkārši trāpīja ausīs. - Pēc iespējas ātrāk izved iznīcinātāju jūrā.
  Blakus nogranda sprādzieni, nokrita gruveši, viens no tiem uzkrita tieši Staļingradovai, un viņa to automātiski aizķēra ar rokām. Terminatora meitene jutās kā vārtsargs, kurš veiksmīgi guvis soda sitienu, fragments bija apaļš, silts un izskatījās pēc bumbas. Viktorija pēkšņi sajuta, ka viņas rokās plūst kaut kas šķidrs. Meitene paskatījās uz vraku, un arī tad, pat kā dzelzs karotājam, trīs gadu kara rūdītai (Ar spāņiem un civilajiem būs vēl), kaklā sacēlās slikta dūša. Viņai rokās bija bērna galva. Nabaga meitene (to var redzēt viņas īsajās bizēs, ar izsistām acīm. Staļingradova uzmanīgi nolika galvu uz saplaisājušā asfalta un sakrustoja:
  - Jums nebija laika grēkot vai dzīvot! Tomēr nav lielāka grēcinieka par Dievu, tāpēc nav lielāka grēka kā vienaldzība pret bērnu ciešanām.
  Atskanēja vēl viens rēciens, un viens lauskas ietriecās meitenes zābakā, skrāpējot viņas ādu. Staļingradova gribēja apgriezties un pēc iespējas ātrāk steigties uz skrejceļu, kur viņas MIG pacietīgi gaidīja savu agresīvo saimnieku, taču...
  Karotāja skatiens, ass kā dunča asmens, saskatīja nepanesamu sāpju grimasi pirmā ranga kapteiņa Vladimiroviča sejā, kad viņa nogrieztā ķermeņa augšdaļa lidoja sprādziena viļņa mētāta. Pati meitene tik tikko izvairījās no fragmenta. Lai gan viņa ir meitene, viņa pirmo reizi paņēma ieročus Nikolaja II krievu-japāņu laikmetā. Viņa jau savulaik kaut kā aizķēra vaigu, pat starptautiskās kaujas laikā Spānijā. Rezultātā palika dziļa rēta, kas ilgu laiku sabojāja viņas izskatu. Plus arests un pulkveža nosūtīšana uz koncentrācijas nometni. Tiesa, tieši Sibīrijā mežizstrādes vietā viņa tika iepazīstināta ar vienu ļoti varenu burvi, kuram ar berzēšanas un garu piesaukšanas palīdzību izdevās sadziedēt šo un vēl vairākas brūces, it kā tās nekad nebūtu bijis. Rētas, kas iegūtas kaujās ar japāņiem, vāciešiem, baltajiem čehiem, Kolčaka, Deņikina, Vrangeļa karaspēku. Un viņa viņai daudz mācīja, tāpēc Stalingradova šķita piederīga izvēlētajam cilvēku veidam.
  Viņa ieguva iespēju izkļūt pirms grafika, izmantojot sievišķīgus piekariņus, tāpēc viņai tika piešķirta amnestija, neskatoties uz smago apsūdzību. Lieta, protams, nav tik daudz pierunāt vīrieti, bet gan nodrošināt, lai ballītes rīkotājs par to neuzzina. Un visādu informatoru ir tik daudz, ka ziņotājs uzspiež ziņotāju ziņotājam un ziņotājam. Tātad jūs nesaņemsit lielu ātrumu, ja novērtēsit savu karjeru.
  Tas nozīmē, ka Japānai ir lielas priekšrocības kājnieku, aviācijas un pat tanku jomā. Nu tankos no mūsu puses to kompensē kvalitatīvs pārsvars, bet pārējais ir daudz sliktāks. Lai gan, ja ņemam kājnieku ieročus, arī Japāna nedaudz atpaliek ložmetēju skaitā, tai galvenokārt ir bises. Taču arī Tālo Austrumu divīzijas ir vāji aprīkotas ar ložmetējiem. Mašīnu visiem nepietiek. Tātad... Kvalitātes ziņā kājniekos nav nekāda pārākuma, drīzāk vēl sliktāk, visus labākos virsniekus pārcēla uz padomju fronti, te sliktāko karaspēku, kā likums, neapšaudīja, kam bija minimāls militārās mācības. Tas nozīmē, ka karš sākas PSRS ārkārtīgi nelabvēlīgā situācijā. Un daudzas jaunizveidotās rezerves tiks nosūtītas uz austrumiem...
  Staļingradova pēkšņi iekļuva ugunsgrēkā. Bombardētā pilsētas slimnīca dega. Attēls ir patiesi apokaliptisks: sievietes, bērni un veci cilvēki deg dzīvi. Šeit zīdainis iekrita tieši ugunī, un visapkārt atskanēja briesmīga rēkoņa un vaidi.
  Staļingradova sajuta galvā erceņģeļu taures un metās liesmās. Uguns mēles laizīja meitenes kailās rokas un atvērto seju, taču pilots kustējās tik ātri, ka viņai izdevās bērnu pacelt, izraujot viņu no iznīcības apskāvieniem.
  Meitene izlēca, sajutusi tikai nelielu niezi uz ādas, un paskatījās uz mazuli. Ak, bija jau par vēlu, zēns nosmaka, ievelkot liesmas plaušās, apdegumus apaļajā sejā. Šādas nodriskātas tulznas uz ādas ir maigākas nekā margrietiņu pumpuri. Staļingradova kliedza:
  - Lūk, tas ir cilvēku haoss!
  Viņa ar zābaku trāpīja atkritumu kaudzei, pēc kā steidzās palīdzēt, kurš vēl varētu tikt izglābts. Tas bija kā kobra, kas dejo starp gāzes degļiem, meitene ļoti dīvaini izlocījās un dejoja. Viņa bija apdegusi, zābaki izkusuši, tunika pārogļota, bet viņa turpināja spītīgi cīnīties par katru bērna asaru, par katru mazas sirdspukstu, par katru trauslo, bet valstij tik nepieciešamo dzīvību! Zābaki izjuka, un tagad meitene ar kailajām, burvīgajām kājām dejoja cauri liesmu virpuļiem. Viņa bija moceklis, bet ne tikai mūķene, kas mocīja sevi ar gavēņiem un pātagu, kas nenāk par labu ne Dievam, ne cilvēkiem, moceklis-cīnītājs, kas glābj konkrētas dzīvības. Karotājas meitenes kājas bija klātas ar mazu tulznu kārtiņu, taču tās no sāpēm kustējās vēl ātrāk un precīzāk.
  Medicīnas dienesta kapteinis izņēma no somas lielus zābakus un kliedza viņai:
  - Ņem, ātri uzvelc! Tu, dejojot cauri liesmām, kļūsi kropls.
  Karavīrs ar majora pakāpi nekavējoties atbildēja:
  - Labāk fiziski kļūt par invalīdu, nekā morāli būt ķēmam! Ne sekundi sev, viss priekšai, viss uzvarai!
  Medicīnas kapteinis atbildēja:
  - Tas ir īsts padomju cilvēks!
  Staļingradova, mīda liesmas, nolādēja:
  - Ko tu esi vērts, glāb cilvēkus!
  Kapteinis nopūtās:
  - Man kāju vietā ir protezēšana!
  Staļingradova, izvilkusi citu meiteni ar pussadegušu seju un bezsamaņā, dusmīgi kliedza:
  - Cik nežēlīgs ir Dievs!
  Kapteinis paraustīja plecus:
  - Tā nav Dieva vaina, bet gan cilvēki!
  Staļingradova ļoti pamatoti un pārliecinoši iebilda:
  - Tas ir tas pats, kas teikt - vainīgi nav vecāki, bet bērni!
  Kapteinis gribēja kaut ko atbildēt, bet viņa kaklā ieplūda dūmu mākoņi, un viņš spēcīgi klepoja.
  Sprādzieni apklusa, bet apšaude turpinājās. Kuģa lielgabaliem ir pienācīgs lādiņu krājums, lai gan tagad uguns bija vairāk vērsta uz atbruņotajiem padomju kuģiem. Jamamoto saprata, ka pārākums jūrā uz ilgu laiku nodos iniciatīvu Japānai šajā karā. Taču kuģu būvēšana ir dārgs un laikietilpīgs process, lai gan, piemēram, zemūdenes, iespējams, ir vieglāk ražot. Tas, protams, arī jāņem vērā, taču ir svarīgi lauzt struktūru. Admirālis Jamamoto, Japānas varenākais cilvēks pēc imperatora Hirohito, jutās kā dievs. Īsts dievs, tāpēc Uzlecošās saules zemes reliģija mācīja, ka labākais ceļš uz dievišķošanos ir militārā varonība! Un tagad lielais komandieris varēja patvaļīgi mocīt un izkropļot telpu ap sevi. Virs Vladivostokas daudzu kilometru garumā ir biezi, melni dūmu mākoņi, deg naftas krātuves un degvielas noliktavas. Simtiem, tūkstošiem cilvēku deg, pie velna, kā var nejusties kā dievs pēc tam, atriebjoties krieviem par gadsimtiem ilgajiem pazemojumiem, lielai tautai, kas spiesta saspiesties uz tik niecīgu salu virknes, salīdzinot ar Krievijas plašumiem. . Tagad Krievijas flote grimst, un atšķirībā no Peru ostas viņi neatstās vairāk par vienu kuģi.
  Jamamoto ierosināja Khalkhin Gol kaujas laikā dot līdzīgu triecienu Vladivostokai, par kuru tika izstrādāts detalizēts plāns. Bet Hitlers negaidīti noslēdza mieru ar Staļinu. Kopumā idiots Hitlers sāka ebreju slaktiņu un tādējādi pagrieza pret sevi gan Poliju, gan Rietumvalstis. Un kāpēc viņam tas bija vajadzīgs? Vai gribējāt iegūt ebreju bagātību? Bet labāk bija vispirms kļūt par pasaules varu, uzvarot PSRS un varbūt pēc tam citas valstis. Rietumus ir vieglāk uzveikt tāpēc, ka to mentalitātei daudz mazāk raksturīgs fanātisms un tieksme uz pašatdevi. Vai ir zināms vismaz viens gadījums, kad amerikāņu piloti gatavojas taranēt? Tiesa, bijušas pāris sadursmes, taču šī, visticamāk, bijusi avārija. Krievi ir fanātiski, kas ir dīvaini, jo pareizticīgā ticība neatbalsta pašnāvību un nemaz netic, ka ar ieroču varoņdarbiem var nopelnīt ceļu uz debesīm. Kopumā Kristus mācība ir ārkārtīgi stulba un nepraktiska. Viņš Jamamoto lasīja Bībeli un bija pārsteigts par cilvēku stulbumu, uzskatot tādu pacifistu par Dievu. Piemēram, viņš māca: ja tev uzsit pa labo vaigu, piedāvā kreiso, paprasa vienu kreklu, iedod divus, mīli savu ienaidnieku! Tikai garīgi slims cilvēks var uzskatīt Kristu par Dievu. Šāda reliģija ir laba tikai vergiem, piespiedu vasaļiem. Un tam noteikti ticēja visa Eiropa un puse pasaules. Tiesa, Jēzus mācība, neskatoties uz to, ka tā noraida Vecās Derības principu acs pret aci un māca mīlēt savus ienaidniekus, neliedza britiem iekarot trešdaļu visas planētas, radot visvairāk plaša impērija visā cilvēces vēsturē. Un tas neskatoties uz visu Lielbritānijas reliģiozitāti, kur Dievs pat ir pieminēts valsts himnā. Dīvaini, ka ASV prezidenti zvēr pie Bībeles, bet tomēr bombardēja Japānas pilsētas ar napalma bumbām, dzīvus sadedzinot tūkstošiem sieviešu un bērnu. Turklāt viņi nogalināja civiliedzīvotājus, nevis nejauši, bet apzināti; tā bija civiliedzīvotāju terorizēšanas taktika: cilvēku un ekonomisko resursu graušana. Bet japāņi vēl nav bombardējuši ASV teritoriju. Bet viņi to darīs! Viņi arī piedēvē īpašu nežēlību samurajiem. Viņš Jamamoto, ja vēlētos, ar bumbvedējiem varētu izlauzties uz ASV pilsētām, īpaši pēc jeņķu flotes sakāves netālu no Peru ostas. Jā, eiropieši ir morāli nelieši. Viņiem ir samaitāta izpratne, ticība, mācība un nepiepildīšana! Japānā tā nav! Tas, ko mēs mācām, ir tas, ko mēs darām. Nav tā, ka Dievs saka, pagriez otru vaigu, bet tajā pašā laikā viņa kalpi apzināti nogalina mazus bērnus. Kopumā ticība, ka Dievs ir viens un visvarens, nevar būt patiess. Ja viņš būtu viens, viņš noteikti rūpētos, lai cilvēki viņu pielūgtu pareizi, ticībā un patiesībā, un viņiem būtu viena mācība. Un tā katrs lūdz, kā grib, ko grib. Un pasaule ir pārāk neglīta un nepareiza, lai to radītu viens Visvarenais Dievs. Galu galā jebkurš atbildīgs valdnieks vispirms tiecas pēc kārtības un taisnīguma. Viņš vēlas, lai stiprais, gudrais, cēls, godīgais būtu pirmajā vietā, bet pārējie vai nu labotos, augtu fiziski un garīgi, vai... Tomēr, ja Dievs ir Visvarenais un Visuma Radītājs, tad viņš to nedarītu. radīt fiziskas un garīgas deformācijas. Galu galā, kāpēc imperators dažkārt ir spiests paciest cilvēku vājās puses? Tā kā citas izejas nav, viņš nevar acs mirklī pārvērst neglītos cilvēkus par izskatīgiem vīriešiem un gļēvus par drosmīgiem. Bet, ja es varētu, es to darītu nekavējoties!
  Diemžēl mums ir jāpieņem tas, kas ir, un jārīkojas ar cilvēka materiālu, ko mēs saņēmām kā dotu. Bet no kā es to saņēmu, tas ir cits jautājums. Un pašam imperatoram ir vājības: viņš ir tikai cilvēks - viņš noveco, saslimst, kļūst novājējis. Dīvaini, bet dievišķais imperators bieži dzīvo mazāk nekā parasts kalps, un viņam ir sliktāki ieroči nekā vairums ģenerāļu un daudzi karavīri. Nu, kas tajā ir no Visvarenā Dieva. Bet baltie nav labāki! Visā Eiropas vēsturē nebija briesmīgāka un veiksmīgāka iekarotāja par Hitleru. Viņš patiešām ir balto cilvēku militārās varonības simbols! Un tomēr visu laiku un tautu lielākais komandieris nevarēja pat absolvēt vidusskolu vai iegūt vidējo izglītību, kas Japānā ir obligāta!
  Turklāt Hitlers armijā netika pieņemts veselības apsvērumu dēļ. Dīvainā kārtā šis spēka kulta piekritējs, kara lauva, izrādījās tik fiziski vājš, ka pat Vācijā, kur pie katra pīlāra ir militārists, viņu neiesauca par ierindnieku. Jā, cik ļoti Eiropa ir degradējusies.
  Taču arī Staļinam, citam no mūsu laika izcilākajiem politiķiem, nebija vidējās izglītības, viņš bija ģēnijs. Un interesanti, ka viņš arī netika iesaukts armijā veselības apsvērumu dēļ. Interesanti, ka sakritība, diviem ļaunajiem ienaidniekiem nebija vidējās izglītības, veselības dēļ nebija iesaukti militārajā dienestā, viņu tēvi bija dzērāji, un arī Hitlera tēvs sākumā strādāja par kurpnieku!
  Tā ir tāda nejaušība, dīvaina, draudīga. Gērings, Hitlera labā roka, nav tāds. Viņš nāk no aristokrātu ģimenes, Gēringa sencis bija Vācijas faktiskā valdnieka Bismarka vietnieks. Gērings ir uzņēmējs, oligarhs, aristokrāts un pragmatiķis. Viņi arī redz iespēju nomainīt apsēsto fīreru. Arī Amerika un Lielbritānija, kaut arī slepeni, vēlas izbeigt Krieviju neatkarīgi no valdošā režīma, taču tās vēlas atbrīvoties no komunistiem, kuri noliedz pašu privātīpašuma jēdzienu, tik ļoti, ka pat piever acis. pārmērīga Vācijas nostiprināšanās.
  Taču Vācija ir ģeopolitiska konkurente, taču konkurente kapitālistisko un aristokrātisko spēles noteikumu ietvaros, un boļševistiskā Krievija ir absolūti sveša un naidīga. Pat pārsteidzoši, ka 41. gadā pats Čērčils piedāvāja palīdzību Staļinam, neskatoties uz visu viņa antikomunismu un tradicionālo angļu naidu pret Krieviju. Galu galā Vācija zem sarkanajiem ir kara zirgs, kas iejūgts padomju kaujas ratos, un PSRS zem Brauniem ir mūžīga partizānu zona. Galu galā, fanātiskie boļševiki nesamierināsies un rīkos ilgstošu partizānu karu, kas tā nogurdinās Trešo Reihu, ka visi sapņi par tālāku paplašināšanos pazudīs kā varavīksne pēc pērkona negaisa! Krievija zem Vācijas ir labāka nekā Vācija zem Krievijas! Skaidri to saprotot, kāpēc ASV un Lielbritānija meklē izeju no kara.
  Jamamoto ir pragmatiķis, karojis ar ASV un Lielbritāniju. Bet šīs abas impērijas pašas provocēja Japānu, uzliekot naftas produktu piegādes embargo. Galu galā uzlecošās saules zemē nav ne savu aku, ne daudzu citu izejvielu. Japāņi veda sarunas, amerikāņi izvirzīja arvien pazemojošākas prasības.
  Un tajā pašā laikā jeņķi, provocējot karu, nemaz neuztraucās nogādāt armiju un floti kaujas gatavībā. Kārdinājums izrādījās pārāk liels, jo īpaši tāpēc, ka bija cerība, ka Maskava grasās krist un Vācija un tās sabiedrotie nāks tai palīgā. Turklāt izskanēja aprēķins, ka ASV, būdama vēl samērā demokrātiska valsts, ļoti atkarīga no sabiedriskās domas, ja karš ievilktos, negribētu dāsni liet asinis svešās salās. Patiešām, kāpēc parastam Amerikas pilsonim būtu jāsaņem cinka zārki kopā ar saviem radiniekiem, ja mēs nerunājam par pašas ASV teritorijas aizsardzību un arī jāmaksā diezgan lieli militārie nodokļi! Varbūt tāpēc zaudēja cariskā Krievija, kurai bija vairāk karavīru, bet krievu tauta Mandžūriju neuzskatīja par savu teritoriju un nevēlējās maksāt ar asinīm un sviedriem par abstraktām interesēm. Ak, Hitlers neieņēma Maskavu, daļēji viņa nesagatavotības dēļ bargajai ziemai un daļēji boļševikiem raksturīgā fanātisma dēļ. Tomēr ne tikai boļševiki, krievi ir tauta, kas tendēta uz pašatdevi lielu mērķu labā. Galu galā pirmo gaisa aunu iznesa krievu puisis Mesers. Pat pārsteidzoši, ka viņš to darīja nevis paradīzes stundu, bet gan Tēvzemes dēļ. Lai gan... Mesers daļēji ir muļķis, galu galā viņš ir akrobātikas meistars, izgudrotājs, dizainers un, protams, dzīvs būtu nesis daudz lielāku labumu Tēvzemei. Varbūt jeņķi nemaz nekļūdās, atkārtojot principu: kaujā galvenais ir izdzīvot! Galu galā, miris cilvēks vairs nevar nogalināt!
  Admirālis Naumo atzīmēja:
  - Mēs jau esam iztērējuši vairāk nekā divas trešdaļas munīcijas. Ieroči kļuva ļoti karsti, lēja virsū spaiņus ar ūdeni!
  Jamamoto ar pirkstu izdarīja krustu gaisā un klusā, nedaudz aizsmakušā balsī teica:
  - Domāju, ka ieroči izturēs pēdējo trešdaļu šāviņu. Lai gan nē, izsit līdz deviņdesmit pieciem procentiem.
  Admirālis Naumo paraustīja plecus un noslaucīja sviedrus no pieres:
  - Vai ir vērts pirmajā dienā atdot visu iespējamo?
  Jamamoto sažņaudza dūres:
  - Izmaksas! Protams, tas ir tā vērts! Krievus pārsteidzām, kā tas notika 1904. gadā, vāciešus 1941. gadā, bet Staļins pavēli bargi sodīs un tas vairs neatkārtosies. Tāpēc jums ir jāizmanto tas, ka pūķa aste ir aizmigusi. Patiesībā es saprotu Staļinu, karš ar Vāciju tik ļoti piesaistīja viņa uzmanību, ka viņš pārstāja rūpēties par Tālajiem Austrumiem. Un viņa svīta bez vadītāja baidās uzņemties iniciatīvu. Šeit mēs palaidām garām savu sitienu. Kā arī amerikāņi. Visiem bija skaidrs, ka laiks gatavoties, mākoņi krājas, drīz pērkons, bet...
  Naumo pieskārās samuraju zobena rokturim, kas karājās pie jostas jeb, kā to parasti sauc par katanu:
  - Krievi vienmēr rīkojas vēlu! Karš nebūs pārāk ilgs un mēs sasniegsim Urālus.
  Jamamoto pacēla acis pret debesīm:
  "Lai dievi mums palīdz, bet es tā nedomāju!" Viņi ātri mācās, Khalkhin Gol parādīja, ka Krievijas līmenis ir augstāks nekā kara laikā 1904-1905. Turklāt es jums pateikšu noslēpumu. Mūsu slepenais aģents Vladivostokā nedaudz palīdzēja, ka diezgan spēcīgajai piekrastes artilērijai nebija šāviņu, un lidmašīna nespēja savlaicīgi pacelties. Šis ir slepenais karš.
  Naumo bija pārsteigts:
  - Un kur skatījās SMERŠS un NKVD?
  Jamamoto iesmējās, kratīdams pirkstus.
  - Šeit Tālajos Austrumos kalpo vissliktākais Krievijas personāls, tie, kuri baidās nomirt padomju-vācu frontē, vēlas doties uz Vladivostoku. Tāpēc šeit daudz vieglāk ir atrast augšgalā nodevēju vai muļķi, kā arī savtīgu cilvēku. Un NKVD ir tik ļoti pieraduši atklāt iedomātas sazvērestības, ka vairs nepamana īstus nodevējus. Tātad strādāt ir pilnīgi iespējams. Starp citu, ņemiet vērā, ka, ja vairāki ģenerāļi pārgāja vāciešu pusē, neskatoties uz to, ka viņu ģimenēm, radiem un draugiem par to draudēja sods, tad ir pilnīgi iespējams uzpirkt kādu no augšas. Vai arī izmantojiet to tumsā, kas ir vēl labāk. Tāpēc mēs esam paveikuši daudz darba. Mūs, japāņus, parasti raksturo pamatīgums, domājot par militārām operācijām un ņemot vērā visas detaļas.
  Naumo paberzē katanas rokturi:
  - Pa labi! Bet Khalkhin Gol kauns izraisa rūgtuma un ārkārtēja īgnuma sajūtu! Kā mēs varējām...
  Jamamoto mierināja:
  - Manču bija vairāk nekā japāņu, un vispār visu laiku uzvarēt nav iespējams. Man jāatzīmē, ka tomēr mūsu pusē cīnījās ne labākās vienības, un krieviem bija lielas priekšrocības lidmašīnās un tankos.
  Naumo pa pusei novilka savu katanu:
  - Tas mūs neattaisno! Samurajs nekad nepaļausies uz blāvu asmeni, nogurušu zirgu, daudziem ienaidniekiem vai vāju ieroci!
  Yamamoto laboja:
  - Samurajs protams nē, bet vīrietis diemžēl jā! Cilvēki mēdz kļūdīties!
  Jamamoto bija apjucis un kaut ko kliedza caurulēs, un tad turpināja:
  - Samurajs nekad īsti nelocīsies! Viņš iet uz aunu un pret straumi.
  Naumo pamāja:
  - Tiešām! Mēs taču cīnījāmies ar ASV un britu lauvu.
  Jamamoto pieskārās ar pirkstu vadības telpai:
  - Jā! Tiesa, bet ASV dabūja pa zobiem, Lielbritānija zaudēja savas kolonijas, un Vācija bija grūtībās. Mēs vēlējāmies izvilkt pēc iespējas vairāk spēku no Krievijas rietumiem, lai Vērmahtam būtu vieglāk doties uzbrukumā. Streiks bija plānots maijā, līdz ceļi izžuva, taču amerikāņi to novērsa.
  Naumo izvilka katanu un pacēla to gaisā:
  - Nāvi ASV! Viņi vienmēr traucē Japānai.
  Jamamoto viltīgi pasmīnēja:
  - Ne vienmēr, protams, piemēram, kad mēs pirmo reizi cīnījāmies ar Krieviju, jeņķi mums ļoti palīdzēja ar kredītiem, kā arī ar ieroču piegādēm. Vairāk nekā puse no mūsu flotes tika izgatavota par naudu no ASV un Lielbritānijas, kā arī to pašu kuģu būvētavās. Tātad Amerika ne vienmēr ir slikta, bet ne šajā gadījumā.
  Naumo pārsteigts jautāja:
  - Un kāpēc?
  Jamamoto piekāpās, lai paskaidrotu:
  - Tāla darbības rādiusa bumbvedēju bars ielauzās Tokijā un uzsāka viltīgu uzbrukumu galvaspilsētai, izmantojot napalma bumbas. Nodega simtiem koka māju, un imperators pavēlēja par katru cenu pārvietot kontroles zonu prom no galvaspilsētas. Un, pirmkārt, iemūžiniet Japānas skeletiem tuvāko, amerikāņu bāzu kaujas kompleksu Midvejas arhipelāgā. Un mums tas izdevās!
  Nauma pamāja ar zobenu pa gaisu:
  - Mēs tomēr uzvarējām!
  Jamamoto pārtrauca:
  - Arī starp baltajiem ir gudri cilvēki! Nav brīnums, ka imperators savā kabinetā ievietoja Napoleona krūšutēlu. Bet bija vēl viens ķeizars, viņš teica: grūtāk ir saglabāt to, ko esi uzvarējis, nekā uzvarēt. Šajā gadījumā tas, pirmkārt, attiecas uz mums. Nauma ar zobenu izveidoja astoņu figūru:
  - Ar prātu saprotu, bet ar sirdi!
  Jamamoto piecēlās un paglaudīja kolēģim pa plecu:
  - Neesiet sarūgtināts, šajā gadījumā mēs dodamies, lai atgrieztos. Uzvarēsim PSRS un atkal metīsimies pret ASV un britiem, bet šoreiz kopā ar vāciešiem un makaronu ražotājiem.
  Admirālis Nauma ar gandrīz nemanāmu kustību paslēpa katanu tās apvalkā un, klusēdams, čukstēja:
  - Nākotne ir laba, bet tagadne ir labāka! Vai dzirdat, ka ir iztērēti visi lidaparātu bāzes bumbu krājumi, un...
  Jamamoto īsi pavēlēja:
  - Nāc uz klāja un paskaties apkārt, pēc pusstundas apgriezīsimies un dosimies uz savu tuvāko bāzi.
  Nauma viņam caur degunu nosvilpa:
  - Es paklausu, komandieris!
  Admirālis izlēca, turēdams durvis, lai tās neaizcirstu. Pirms viņa soļi paspēja norimt, pa durvīm no sienas izslīdēja ēna, gāja uz pirkstgaliem un nometa pārvalkus.
  Nu, kas ir laiks biznesam, bet nakts mīlestībai?
  Tikmēr Saška Sokolovskis joprojām uzkāpa iznīcinātājā LAGG-5.
  Zēns gribēja kautiņu. Viņš pacēlās pretī briesmīgajam Konanam. Tāpēc tas ir sapnis, jo ir neticamas sakritības.
  Konans jau ir notriecis piecsimt sešdesmit amerikāņu un britu lidmašīnas. Un viņš sakrustoja knābi ar padomju dūžiem.
  Tomēr viņš nenojauš, kāds pārsteigums viņu sagaida.
  Pats Saška Sokolovskis ir pret viņu.
  Zēns valkā tikai peldbikses, tā ir ērtāk un racionālāk. Viņš steidzas sīvā cīņā.
  Viņa sāncensis Konans, arī gaišmatains, izskatās pēc apmēram četrpadsmit gadus veca zēna, tikai ļoti izskatīgs un ar izteiktiem muskuļiem.
  Abi zēni ir terminatori.
  Viņi sāk šaut viens uz otru no liela attāluma. Un tajā pašā laikā viņi kautrējas.
  Viņi attālinās no šāvienu ceļa.
  Saška kliedz:
  - Par dzimteni Staļinam!
  Konans rūc pretī:
  - Par Japānu, par imperatoru!
  Lai gan viņš nemaz nav samurajs, bet gan elfs. Šeit ir zēns Konans, kurš notriec padomju automašīnu.
  Saška atbild simetriski - nogriežot japāņu.
  Abi cīnītāji ir pelnījuši būt varoņi.
  Viņi vai nu lido kopā, vai izklīst dažādos virzienos, bet neviens nevar notriekt otru.
  Saška kliedz:
  - Cīnies, neģēlīgais gļēvulis!
  Konans atbild:
  - Tu esi tas gļēvulis, kurš cīnās!
  Viņi atkal sanāk kopā. Viņi gandrīz taranē viens otru, bet atkal izklīst dažādos virzienos. Nē, neviens nevienu nevar sist. Diemžēl viņiem tas neizdodas.
  Un viņi atkal izklīda.
  Saška norūca:
  - Svētajai Krievzemei!
  Konans rēca:
  - Nē, Japāna ir svētāka!
  Saška nosvilpa un atbildēja:
  - Bet tu neesi japānis! Un pat ne cilvēks!
  Konans noņurdēja ar atsegtiem zobiem:
  - Un kas es esmu?
  Saška godīgi atbildēja:
  - Jūs esat no gaismas elfu ģimenes!
  Konans iesmējās un atbildēja, nogriežot citu padomju lidmašīnu:
  - Tā tu to zini!
  Saška atzīmēja pērļainos zobus:
  - Es zinu daudzas lietas!
  Pēc tam Konans ieteica:
  - Darīsim tā! Man personīgi šis karš ir vairāk kā spēle un izklaide, tu arī esi divdesmit pirmā gadsimta bērns! Kas jums vajadzīgs Otrajam pasaules karam?
  Saška loģiski atzīmēja, kad viņš ietriecās japāņu automašīnā:
  - Es nāku no Krievijas, un pirms Krievija bija PSRS. Tātad jūs varat teikt, ka es cīnos par savu dzimteni!
  Konans iesmējās un atzīmēja:
  - Un japāņi izgudroja mani, elfu Konanu, un uzzīmēja viņu anime. Tāpēc es cīnos par Japānu. Tātad šī zināmā mērā ir arī mana dzimtene!
  Saška atkal nosūtīta uz tuvināšanos. Viņi šāva no aizmugures visiem ložmetējiem, bet nevarēja trāpīt viens otram.
  Viņiem beigusies munīcija.
  Konans ieteica:
  - Darīsim to! Jūs un es abi atstājam Otro pasaules karu! Es esmu savā pasaulē, un tu esi savējā... Un ļaujiet notikumiem ritēt savu gaitu!
  Saška iebilda:
  - Nē, tas nederēs! Japāna jau ir uzbrukusi PSRS un radījusi problēmas. Vai arī mēs padarīsim to tā, it kā jūs Otrajā pasaules karā nekad nebūtu bijis. Vai arī es palikšu šeit cīnīties!
  Konans pasmaidīja un atbildēja:
  - Otrajā pasaules karā mums abiem laiks iet uz beigām! Un mēs atgriežamies savā pasaulē! Un kas attiecas uz pārmaiņām, man izdevās vairāk nekā jums, jaunais virsniek, jo es esmu elfs! Jā, viņi tevi nelaida uzreiz pie lidmašīnas stūres!
  Saška norūca:
  - Vai tev vienalga...
  Taču, pirms viņš paspēja, uzplaiksnīja, un no gaisa pazuda gan lidmašīnas, gan dūžu piloti.
  Tad karš sākās bez diviem karotājiem no dažādām pasaulēm. Viena no japāņu anime karikatūrām, bet otra - divdesmit pirmajā gadsimtā dzimis zēns, atgriezās savā laikā.
  Bet akts jau ir izdarīts, un Japāna, uzvarējusi ASV jūrā, uzbrūk PSRS no austrumiem.
  Staļins ir spiests pārcelt ievērojamus spēkus uz austrumiem un atliek ofensīvu pie Staļingradas. Tiesa, Rževa-Sichovo operācija joprojām notiek, taču ar vēl mazākiem panākumiem nekā reālajā vēsturē. Vāciešiem izdodas atvairīt padomju karaspēka virzību, nodarot tiem smagus postījumus.
  Tiesa, Āfrikā iniciatīvu pārņēma sabiedrotie. Bet, tā kā nebija vajadzības glābt Paulu no kabatas, Rommels saņēma papildu papildspēkus un veica ļoti efektīvu uzbrukumu amerikāņiem Alžīrijā, sagūstot vairāk nekā piecdesmit tūkstošus karavīru un virsnieku.
  Smagie postījumi izraisīja domstarpības amerikāņu pavēlniecībā, un Rūzvelts iesaldēja karaspēka pārvietošanu uz Āfriku un kopumā paziņoja, ka Klusais okeāns ir vissvarīgākais Amerikai.
  Daži no amerikāņu militārpersonām un lielākā daļa rūpnieku arī uzstāja, ka jākoncentrējas uz Japānu.
  Rezultātā Amerikas Savienotajās Valstīs izolācijas atbalstītāji varēja virzīt cauri projektu par amerikāņu nepiedalīšanos karā Eiropā. Vērmahtam pat tika ierosināts pamiers.
  Hitlers, piedzīvojot problēmas ar rezervēm, vienojās par pamieru ar amerikāņiem.
  Lielbritānija arī nevēlējās cīnīties bez ASV un arī ierosināja pamieru uz gadu.
  Tam piekrita arī fīrers. Ziemā vācieši spēja noturēt fronti. Tikai netālu no Ļeņingradas izdevās operācija Iskra un bija iespējams izlauzties cauri koridoram.
  Vācieši decembrī spēja pilnībā ieņemt Staļingradu, taču tālāk netika.
  Februāra beigās Sarkanā armija veica veiksmīgu uzbrukumu pie Voroņežas un spēja panākt ievērojamu progresu. Taču Mainšteins ar pretuzbrukumu martā spēja ielenkt padomju karaspēku un atjaunot situāciju.
  Red cieta lielus bojājumus. Un viņa kādu laiku nomierinājās.
  Tikmēr vācieši februārī pieteica totālo karu. Un sabiedrotie pārtrauca bombardēšanu un cīņu.
  Trešajā reihā ieroču, īpaši tanku, ražošana strauji pieauga.
  Frici plānoja izmantot Tīģerus, Panteras un Ferdinandus, lai izlemtu kara iznākumu sev par labu.
  Bet ar to, protams, nepietika. Viņi veica savu galveno triecienu Staļingradas apgabalā, gar Volgas piekrasti, virzienā uz Kaspijas jūru.
  Plāns bija pa sauszemi atdalīt Kaukāzu no pārējās PSRS. Un tad pārejiet uz Baku gar Kaspijas jūras krastu.
  Tajā pašā laikā vācieši pielika diplomātiskas pūles, lai iesaistītu Turciju karā.
  Viņi jau ir devuši principiālu solījumu streikot, ja Vērmahts sasniegs Kaspijas jūru.
  Japāna joprojām karoja. Viņai izdevās nogriezt Vladivostoku un ieņemt Mongoliju.
  Samurajiem ir daudz kājnieku, un viņi cīnās fanātiski. Tvertnes ir diezgan vājas, taču tās ir vieglas, mobilas un lēti ražojamas. Un pats galvenais, ar labu manevrēšanas spēju.
  Īsāk sakot, ienaidniekam ir liels spēks. Un Staļins nezina, ko darīt.
  Pagaidām visa likme ir uz trīsdesmit četriem. Bet tie ir vājāki par vācu automašīnām, īpaši Tigers. KV tvertne ir vēl sliktāka un smagāka.
  45 mm lielgabals ir novecojis, un 76 mm lielgabals nav pietiekami spēcīgs.
  Aviācija praktiski nav slikta. Īpaši Yak-9, lai gan tas ir diezgan vājš bruņojumā.
  Vācieši, protams, paļāvās uz Focke-Wulf! Taču automašīna izrādījās grūti vadāma. Lai gan ļoti spēcīgs un ātrs.
  Sāka ierasties ME-309, ātrs transportlīdzeklis ar septiņiem šaušanas punktiem, taču arī ne pārāk viegli vadāms un smags. Tas nozīmē sliktāku manevrēšanas spēju.
  Vairāk vai mazāk jauninājumi bija Yu-188 un Yu-288, kas ir labi bumbvedēji.
  Un, protams, sāka parādīties pirmie reaktīvie automobiļi. Bet vēl ne masveidā.
  Vācieši savu ofensīvu sāka tikai 15. jūnijā, pārvedot tanku masas. Un, protams, viņi tika gaidīti jau no paša sākuma. Tika uzbūvēta spēcīga aizsardzība.
  Īsta citadele.
  Turklāt IL-2 sagatavoja vāciešiem labu pārsteigumu mazu kumulatīvo bumbu veidā.
  Bet ar to ir par maz... Vācieši tomēr izrādījās stiprāki. Viņiem ir arvien vairāk pieredzējuši kājnieki, aviācija un tanki.
  Bez rietumu frontes fašisti ir stiprāki gaisā. Tvertnēs tiem ir neliela priekšrocība skaita ziņā, bet kvalitātē smago transportlīdzekļu dēļ.
  Artilērijā PSRS ir pat nedaudz vairāk stobru. Bet, protams, kalibra ziņā ienaidnieks ir priekšā.
  Atliek tikai paļauties uz padomju tautas spēcīgo aizsardzību un nelokāmību.
  
  
  
  NAPOLEONS UZVARĒJA AKTERLO
  Napoleons Lielais uzbruka Hamiltonam pāris stundas agrāk un paspēja viņu sakaut pirms Blučera ierašanās. Un tad viņš uzvarēja Bļuheru.
  Šādos apstākļos Krievija Aleksandra Pirmā vadībā nolēma necīnīties ar Napoleonu. Austrieši, kuri, šķiet, bija ar viņu saistīti, piedāvāja mieru ar mēreniem noteikumiem.
  Francija savā sastāvā saņēma atpakaļ divas nelielas teritorijas Itālijā, ko apdzīvoja franči, un Nīderlandi. Atlīdzība viņai tika noņemta, un tika atzīta Napoleona Pirmā vara.
  Ir izveidots pagaidu līdzsvars. Francija bija pārāk nogurusi no kariem, un Napoleons kādu laiku sēdēja klusi. Lai gan viņš sāka veikt dažas reformas. Viens no svarīgākajiem ir poligāmijas oficiālā ieviešana ar tiesībām uz līdz četriem partneriem.
  Lai gan katoļu baznīca pretojās, pāvesta autoritāte stipri kritās. Un protestanti izrādīja elastību šajā jautājumā.
  Pats Napoleons bija gandrīz ateists. Un viņš apņēmīgi nošķīra baznīcu un valsti. Viņi saka, ka laicīgie likumi uz jums neattiecas.
  Napoleons Lielais, nedaudz atjaunojis Francijas varu, iebruka Alžīrijā un Marokā. Viņš sāka pievienot saviem īpašumiem kolonijas Āfrikā. Drīz viņa karaspēks ieņēma Lībiju. Taču Ēģipti neļāva ieņemt Lielbritānija, kurai pašai nebija nekādu plānu.
  Napoleons nolēma, ka labāk nesākt karu jūrā, kur viņš bija daudz vājāks par ienaidnieku. Turklāt ir nepieciešams arī sagremot Āfrikā sagūstīto.
  Franči nolēma virzīties uz Nigēru un iekarot zemes Āfrikas rietumos un centrā.
  Napoleonam izdevās nodibināt labas attiecības ar Krieviju, īpaši pēc Nikolaja Pirmā nākšanas pie varas, ar kuru viņš sadraudzējās, un ar Austriju. Turklāt 1829. gadā Austrija un Francija iesaistījās karā pret Turciju Krievijas pusē. Kas kopumā izrādījās spēcīgs gājiens.
  Turkiye beidzot tika izraidīts no Balkāniem. Bosnija un Hercegovina kļuva par Austrijas daļu, Krievija saņēma Rumānijas austrumu daļu, bet rietumu daļa kļuva par Austrijas daļu.
  Bulgārija un Serbija formāli ieguva neatkarību, bet bulgāri kļuva par Krievijas vasaļiem, bet Austrijas serbi. Francija ieguva kontroli pār Sardīnijas un Neapoles karaļvalstīm. Turklāt franči ieņēma Krētu no Grieķijas un daļu salu. Pati Grieķija šajā kontinentā formāli ieguva neatkarību, bet Francijas aizbildnībā.
  Turcija Eiropā praktiski saglabāja tikai Stambulu.
  Krievija saņēma arī Aizkaukāzu, Batumi, Karsu un Erzerumu - gandrīz visas armēņu un kurdu apdzīvotās zemes. Irākas ziemeļi kļuva par krievu, bet dienvidus anektēja briti.
  Turkiye tika pazemināta uz mazāko spēku kategoriju. Gluži pretēji, Krievija izrādījās spēcīgāka nekā reālajā vēsturē. Napoleons nomira 1837. gadā, atstājot Franciju par lielu un spēcīgu varu ar koloniāliem īpašumiem Āfrikā, Eiropā un daļā Āzijas.
  Pēc tam pie varas nāca viņa dēls Napoleons II. Garāks, gaišmatains, lielas ambīcijas viņš mantojis no sava tēva. Un viņš mēģināja izveidot koalīciju pret Lielbritāniju.
  Austrija tam piekrita, un Krievija, kas tajā laikā bija iegrimusi Kaukāza karā, atteicās uzsākt koalīcijas karu. Pēc tam 1846. gadā Austrija un Francija devās karā ar Vāciju. Tā vēl nav apvienojusies Prūsijas pakļautībā. Un spēki bija nevienlīdzīgi. Austrija ir savas varas virsotnē un Francija arī... Bet Prūsija nav īpaši spēcīga.
  Kara rezultātā visas vācu zemes tika ieņemtas un sadalītas starp frančiem un austriešiem. Tad Napoleons II ātri anektēja Dāniju. 1851. gadā franči ieņēma arī Norvēģiju.
  Un 1853. gadā Nikolajs Pirmais beidzot pievienojās koalīcijai. Krievija, Austrija un Francija uzbruka tam, kas bija palicis pāri no Turcijas un Lielbritānijas.
  Uz sauszemes panākumi veicināja koalīciju. Jūrā britiem klājās nedaudz labāk. Bet koalīcija sagrāba visus Tuvos Austrumus, Ēģipti, Sudānu. Un tad Irāna. Un 1857. gadā Krievija, Francija un Austrija virzījās Indijas virzienā. Un viņiem izdevās arī viņu notvert.
  Notika arī Āfrikas iekarošana, virzoties uz dienvidiem. Un pašu Lielbritāniju nožņaudza kontinentālā blokāde. Tajā pašā laikā trīs impērijas veidoja flotes.
  Viņu priekšrocības kaujas spēkos un resursos bija arvien vairāk jūtamas.
  Un 1862. gadā, ņemot vērā Krievijas, Francijas un Austrijas izkraušanas draudus pašā metropolē, briti lūdza mieru. Lielbritānijai bija jāpiekrīt vairākiem pazemojošiem nosacījumiem un jāatsakās no savām kolonijām.
  1864. gadā nomira Nikolajs Pirmais... Viņa troni mantoja Aleksandrs Otrais. Bet šim karalim atkal nepaveicās. Jau 1866. gada aprīlī viņu nošāva muižnieks Karakazovs, un ilgi gaidītā zemnieku atbrīvošana nenotika.
  Un jaunais jaunais cars Aleksandrs Trešais bija pret zemnieku atbrīvošanu. Un viņš turpināja konservatīvo kursu. Tomēr Krievija virzījās cauri Āzijai un Ķīnai.
  Amerikas Savienotajās Valstīs pilsoņu karš ievilkās. Īpaši pēc Abrahama Linkolna slepkavības. Ziemeļnieku vidū izcēlās nopietnas nesaskaņas. Karš ilga vairāk nekā desmit gadus, un ASV palika sadrumstalota. Kara pagarināšanos veicināja Napoleona II palīdzība dienvidniekiem un nevēlēšanās izveidot spēcīgas ASV uz robežas ar franču koloniju Kanādu un vasaļu Meksiku. Napoleons Otrais valdīja līdz 1879. gadam, un viņa valdīšana izrādījās diezgan ilga: četrdesmit divus gadus un krāšņa. Franči pilnībā okupēja Āfriku, tikai Austrija mazliet sagrāba, ieguva no Sīrijas, Palestīnas, Indoķīnas, daļēji Indijas, Irānas utt.
  Viņi nostiprinājās Kanādā, Meksikā un sāka iekļūt Latīņamerikā. Spānijā un Portugālē sāka valdīt franču karaļi. Lielbritānija kļuva par sekundāru valsti.
  Tiesa, Krievija ir nostiprinājusies, un nedaudz Austrija. Bet tas nav biedējoši.
  Napoleons III, Napoleona II dēls, kāpa tronī. Viņam jau bija trīsdesmit astoņi gadi. Būdams diezgan nobriedis imperators, viņš turpināja sava tēva politiku, karojot Latīņamerikā un izpētot Austrāliju un Kluso okeānu.
  Krievija tajā laikā iekaroja un sagremoja Ķīnu un Indiju, daudz zemes. 1904. gadā krievi izkāpa arī Japānā, iepriekš iekarojuši Koreju. Karš ar Japānu nedaudz ievilkās un pārgāja partizānu fāzē. Napoleons III iekaroja Latīņameriku, gandrīz visu Sarkano kontinentu. Bet viņam nebija laika iekļūt Amerikas Savienotajās Valstīs un viņš nomira 1909.
  Napoleons Ceturtais - visus vecākos dēlus tradicionāli sauca par Napoleoniem - ieņēma un uzbruka ASV, lai pabeigtu zemes konsolidāciju. Tikmēr ASV sadalījās trīs daļās un palika salīdzinoši atpalikusi. Un daudzas franču armijas tos sagūstīja.
  Krievija vēl ilgu laiku karoja ar Japānas partizāniem, un Ķīnā nepārtraukti sākās sacelšanās.
  1913. gadā Aleksandrs Trešais nomira, un Nikolajs II kāpa tronī. Jaunais karalis turpināja sava tēva kursu.
  Pēc ASV iekarošanas Napoleons IV vēlējās vairāk. Lielbritānija vēl nav ļoti spēcīga bez kolonijām. Austrija un Krievija ir divi galvenie spēki pasaulē bez Francijas.
  Turklāt abās impērijās ir absolūtas monarhijas, un cariskajā Krievijā arī dzimtbūšana!
  Napoleons Ceturtais par to domā... Taču cīnīties ar diviem briesmoņiem uzreiz ir neiespējams uzdevums. Vai arī pārāk sarežģīti. Jums jāizvēlas viena persona un jāpārspēj viņu kopā.
  Pēc imperatora Franča Džozefa nāves 1916. gadā, kurš valdīja sešdesmit astoņus gadus - vienu no ilgākajiem valdīšanas periodiem pasaulē, tronī kāpa viņa brāļadēls Kārlis I. Un pēc tam Austrijā sākās sadursmes. Ne visi atpazina jauno mantinieku, kura vienīgais vecvecvecvectēvs Francis II bija imperators.
  Un izcēlās vairākas sacelšanās un apvērsumi.
  Francija un Krievija nosūtīja karaspēku uz Austriju. Kopīgais streiks izraisīja strauju raibumu impērijas sakāvi un tās sadalīšanu. Un drīz vien Zviedrija tika sadalīta.
  Un Francija savā sastāvā iekļāva Spāniju un Portugāli.
  Līdz ar to pasaulē palikušas tikai divas valstis: Francija un Krievija, kuras sadalījušas visas teritorijas...
  Nikolajs II un Napoleons IV. Šī ir kombinācija. Un divi monarhi stāv viens otram pretī... Bet karš tā arī nesākās... Nikolajs II nomira 1936. gadā. Viņa vietā stājās Aleksejs II. Un Napoleons Ceturtais nomira gadu vēlāk 1937. gadā. Viņa vietā stājās nevis vecākais dēls, kurš arī nomira, bet vidējais Luijs Deviņpadsmitais.
  Jaunais karalis bija jauns, un Aleksejs bija jauns. Un 1941. gadā viņi cīnījās vairākus mēnešus no maija līdz decembrim... Pēc tam viņi noslēdza mieru, uz noteikumiem bez aneksijas un kompensācijām.
  Tas jau bija pēdējais divu pasaules impēriju karš. 1943. gadā franči lidoja uz Mēnesi. Un krievi 1945.g. Ir sākusies kosmosa paplašināšana.
  Un divas impērijas: krievu un franču, Bonapartu un Romanovu dinastijas mierīgi līdzās pastāvēja.
  Tātad kopumā dzīve citā zemes Visuma sistēmā attīstījās diezgan mierīgi.
  Līdz divdesmitā gadsimta beigām krieviem un frančiem izdevās apmeklēt gandrīz visas Saules sistēmas planētas un attīstīt kosmosa industriju.
  Kopumā uz Zemes vairs nebija ne epidēmiju, ne bada. Dzimstības līmenis abās impērijās tika kontrolēts, un reliģijas bija ierobežotas.
  Baznīca tika atdalīta no valsts, modē kļuva ateisms un jaunais pagānisms.
  Un kari pazuda pavisam, jo lielu nemieru tikpat kā nebija.
  
  JA RASPUTINS IZDZĪVOTU
  Rasputins kāda brīnuma dēļ, neskatoties uz indi un ievainojumu kuņģī, tomēr izdzīvoja slepkavības mēģinājumā. Ilgi plānotās cara Nikolaja II ielenkšanas rezultātā pils apvērsums nenotika. Cars veiksmīgi izturēja visgrūtāko posmu Krievijas vēsturē. Un aprīļa beigās, tiklīdz ceļi izžuva, dienvidos sākās ilgi gaidītā ofensīva.
  Pagaidu valdības muļķīgie dekrēti neietekmēja cara armijas kaujas efektivitāti, un izcilā komandiera Brusilova vadībā tā guva lielus panākumus. Starp citu, reālajā vēsturē sākumā bija lieli panākumi, ofensīva izgāzās gan boļševiku, gan citu destruktīvu elementu, tostarp lielās buržuāzijas un pagaidu valdības ministru, sabotāžas rezultātā.
  Bet nekādas sabotāžas nav, armija joprojām ir spēcīga, pateicoties cara ģenerāļu disciplīnai. Un austriešu un it īpaši slāvu vienību morāle krītas.
  Brusilovs ieņēma Ļvovu un virzījās uz priekšu līdz Pšemislas aplenkumam.
  Tikai nopietni vājinot fronti centrā, vācieši kaut kā apturēja krievu ofensīvu.
  Tomēr Krievijas karaspēks veica triecienus arī Rumānijā. Viņi tur guva lielus panākumus. Un viņi pat atkaroja Bukaresti un Transilvāniju.
  Vācieši izveda karaspēku arī no citām teritorijām, glābjot austriešus. Situāciju Vācijā pasliktināja ASV iestāšanās karā 1917. gada aprīlī. Kāpēc lai amerikāņi nepievienotos? Skaidrs, ka Vācija jau burā un ir patīkami būt starp uzvarētājiem.
  Rudenī, kad sāka snigt slapjš sniegs, krievu karaspēks beidzot sāka uzbrukt centrā esošajām vācu vienībām.
  Sliktā redzamība slapjā sniegā apgrūtināja vācu ložmetēju un artilēristu darbu. Turklāt aukstā laikā krauti vienmēr gaudo sliktāk nekā krievi, kuri ir vairāk pieraduši pie skarbā klimata.
  Tātad centrālo, rietumu fronti komandēja izlēmīgāks un spējīgāks komandieris Korņilovs, kurš noslaucīja malā savu ne tik drosmīgo priekšgājēju.
  Krievijas karaspēks izlauzās cauri novājinātajai vācu aizsardzībai un veiksmīgi virzījās uz priekšu, sagūstot lielu skaitu ieslodzīto un trofeju.
  Tikai Vislas upē, novājinājuši savu karaspēku rietumos, vācieši spēja apturēt krievu karaspēka virzību uz priekšu. Cara armija atbrīvoja Baltijas valstis un iegāja Austrumprūsijā.
  Krievi guva lielus panākumus arī frontes dienvidu sektorā pret Turciju. Līdz gada beigām viņi kopā ar britiem un frančiem gandrīz pilnībā sagrāba Mazāziju un tuvojās Stambulai.
  Janvārī Stambulu galvenokārt izdarīja Krievijas karaspēks, un Osmaņu impērija kapitulēja.
  Pienāca 1918. gads. Krievijā viņi ticēja agrīnai uzvarai, un valsts turējās, neskatoties uz visām militārajām grūtībām. Sabiedrotie arī nedaudz atspieda vāciešus Rietumos un ticēja viņu panākumiem.
  Amerika nodeva arvien vairāk divīziju. Austrija-Ungārija sabruka, un tās armija dezertēja. Bulgārija pieteica karu Vācijai un Austrijai-Ungārijai, izstājoties no centrālo valstu savienības. Un Turkiye tika uzvarēta.
  Protams, Vācijā radās noskaņas pēc iespējas ātrāk izbeigt šo karu.
  Bet viņi joprojām nedaudz vilcinājās. Kur tu iesi? Vēl martā Krievija, negaidot siltāku laiku, ietriecās jau salauztajā Austroungārijā un izlauzās cauri frontei. Vācieši neizturēja uzbrukumu un aizbēga. Viņi tika uzvarēti ar lieliem postījumiem. Budapešta krita un Austrijas impērija kapitulēja.
  Pēc kāda laika Vācijā notika apvērsums, un 1918. gada 9. maijā Vācijas impērija kapitulēja.
  Tā beidzās Pirmais pasaules karš. Tam sekoja sarunas Versaļā un jaunas miera sistēmas parakstīšana.
  Osmaņu impērija pazuda no kartes. To sadalīja Krievija, Lielbritānija un Francija. Cariskā impērija kopā ar Armēniju saņēma Konstantinopoli un Mazāziju. Lielbritānija Irāka, Palestīna, Osmaņu īpašumi Saūda Arābijā un Francija Sīrija. Arī Austrija-Ungārija pazuda no Eiropas kartes. Krievija saņēma Galisiju, Bukovinu, Krakovu kopā ar poļu zemēm. Čehoslovākija kļuva par daļu no Krievijas, saglabājot zināmu autonomiju, bet Nikolajs II kļuva par Čehijas un Slovākijas karali. Krakova ienāca Polijas karalistē, tāpat kā Poznaņa un daļa no vācu zemēm. Dancigu ieskaitot. Krievija saņēma arī Klaipēdas apgabalu. Ievērojami paplašinot savus krājumus.
  Rietumos Vācija atdeva Bismarka laikā sagrābtos franču un dāņu īpašumus. Un viņa arī bija spiesta piekrist demilitarizētajai zonai Reinas baseinā. Arī Vācija bija spiesta maksāt milzīgas reparācijas uzvarējušajām valstīm. Pirmkārt, Krievija un Francija kā vāciešu visvairāk skartās.
  Parādījās arī Dienvidslāvija, kas atzina sevi par Krievijas vasali, bet formāli nekļuva par tās sastāvdaļu. Ungārija tika nocirsta un arī atzina sevi par Krievijas vasali. Austrija formāli palika neatkarīga, bet maksāja reparācijas. Rumānija ieguva Transilvāniju.
  Visi bija vairāk vai mazāk laimīgi, izņemot tos, kuri zaudēja. Turkiye un Austrija-Ungārija pazuda no Eiropas un Āzijas kartes. Un Krievija palielināja gan iedzīvotāju skaitu, gan teritoriju. Kā arī Francija, Japāna, Lielbritānija un tikai ASV saņēma tikai nelielu daļu no reparācijām. Vācijas īpašumi Klusajā okeānā tika sadalīti starp Japānu un Lielbritāniju. Āfrikā, galvenokārt Lielbritānijā.
  Dažus mēnešus vēlāk Krievija iesaistījās karā Afganistānā Lielbritānijas pusē. Tika izcīnīta ātra uzvara, un pirmo reizi kaujā tika izmēģināts Mendeļejeva dēla izstrādātais tanks. Jaunā automašīna izrādījās ļoti efektīva un ar labām braukšanas īpašībām.
  Viņa tika nosaukta par "Alekseju" par godu troņmantniekam. Un šī automašīna izskatījās ļoti daudzsološi.
  Pēc Afganistānas iekarošanas un sadalīšanas sākās miera periods. Lai gan ir pagājuši vairāki nelieli kari. Krievija un Lielbritānija sadalīja Irānu. Un tad sabiedrotie pabeidza Saūda Arābijas sadalīšanu.
  Krievijas ekonomika piedzīvoja strauju izaugsmi aptuveni desmit procentu gadā, un 1929. gadā tā ieņēma otro vietu. Arī ASV strauji pieauga, nedaudz mazāk nekā Francija un pat mazāk nekā Vācija. Un Lielbritānija piedzīvoja stagnāciju, tik tikko sasniedzot pirmskara līmeni.
  Tomēr, kad iestājās Lielā depresija, viss atkal kļuva grūtāks un sāka pieaugt sacelšanās un nemieri.
  Nikolajs II nostiprināja savu autoritāti, uzvarot Pirmajā pasaules karā. Cars darba dienu samazināja līdz desmit ar pusi stundām, bet sestdienās un pirmssvētku dienās līdz astoņām stundām. Algas Krievijā pieauga. Cenas saglabājās stabilas, un karaliskais rublis bija spēcīgākā valūta uz Zemes.
  Turklāt cars 1925. gadā ieviesa bezmaksas septīto klašu izglītību. Un 1929. gadā septītās klases izglītība kļuva par obligātu. Arī bezmaksas veselības aprūpe ir kļuvusi pieejamāka.
  Un iegūt augstāko izglītību bez maksas ir kļuvis daudz vieglāk. Un pensijas palielināja, un tās maksāja pat strādniekiem un mājsaimniecēm, un invalīdiem.
  Taču Lielā depresija atkal saasināja visas problēmas. Un atkal viņi atcerējās Domi, kuru cars atlaida, bet jaunas vēlēšanas tā arī nenotika. Kas noveda pie absolūtisma atdzimšanas.
  Karalis atkal saņēma likumdošanas tiesības un sāka izrādīt ievērojamu aktivitāti. Taču bez Valsts domes pat kļuva labāk, strādāja Valsts padome, tika pieņemts Krievijas impērijas civilkodekss.
  Tomēr jaunā buržuāzija vēlējās vairāk demokrātijas un vismaz Domes atdzimšanu. Depresijas laikā sāka dumpoties gan proletariāts, gan zemnieki.
  Visi ciemi, kulaku šķira kļuva ievērojami spēcīgāka. Bet zemes īpašnieki joprojām saglabāja zemes īpašumtiesības. Auglība saglabājās augsta un mirstība samazinājās, jo īpaši uzlabojoties medicīniskajai aprūpei. Tas izraisīja iedzīvotāju skaita pieaugumu un zemes sadrumstalotību. Tiesa, daļu no šīs izaugsmes uzņēma pilsēta. Depresijas laikā bezdarbs strauji pieauga.
  Taču cara valdība ar enerģiskiem pasākumiem spēja mazināt depresijas sekas. 1931. gadā, kad Japāna iebruka Ķīnā un mēģināja izveidot savu marionešu valdību Mandžūrijā. Tas pārkāpa iepriekšējos līgumus un kļuva par iemeslu Krievijas iesaistīšanai karā.
  Līdz tam laikam cara armijai bija vismodernākie un jaudīgākie tanki pasaulē, labākā aviācija, tostarp seši motorbumbvedēji. Tādējādi cariskajā Krievijā parādījās pasaulē pirmie sērijveidā ražotie helikopteri un visveiksmīgākās bezatsitiena šautenes.
  Turklāt cariskajā Krievijā pacēlās ģenerāļu līmenis. Un floti komandēja ģeniālais admirālis Kolčaks.
  Pat Pirmā pasaules kara laikā cara armija pavairoja hidroplānus un pilnveidoja tos. Un viņa aktīvi saspieda japāņus jūrā.
  Karš jau no paša sākuma gāja japāņiem nelabvēlīgi. Cara laikā tika uzbūvēta vēl viena Baikāla-Amūras maģistrāle un bez problēmām tika veikta Krievijas armijas apgāde.
  Pārspējot gan kvantitāti, gan kvalitāti japāņu feldmaršali Deņikins un Korņilovs aizvadīja veiksmīgu ofensīvu. Jauno ģenerāļu vidū izcēlās Vasiļevskis, kurš Pirmā pasaules kara laikā divdesmit trīs gadu vecumā kļuva par pulkvedi. Un divdesmit piecu gadu vecumā viņš jau ir ģenerālis.
  Protams, bija arī citi komandieri. Arī Tuhačevskis piedzīvoja strauju karjeras izaugsmi. Uzgāja uz Budjoniju. Virkne uzvaru un jau no paša sākuma cara armijai bija iniciatīva, veidojot katlus un aplenkjot Portartūru. Tomēr aplenkums nebija ilgs, uzbrukuma laikā šī neieņemamā citadele sabruka divu nedēļu laikā. Un tikai četru mēnešu laikā tika atbrīvota Ķīna un visa Koreja.
  Cars Nikolajs II, izmantojot to, ka ASV bija novājināta Lielās depresijas dēļ, tāpat kā Lielbritānija nevarēja iejaukties karā, pavēlēja pilnībā ieņemt Japānu un pievienot to Krievijas impērijai.
  Kolčaks pilnībā sakāva samurajus jūrā, izmantojot, cita starpā, labākos hidroplānus pasaulē. Turklāt flote ieradās no Baltijas un Vidusjūras.
  Un 1932. gada martā Japānā izkāpa cara armija. Pēc trīs mēnešu spītīgām cīņām Uzlecošās saules zeme tika iekarota un kļuva par Krievijas provinci. Tajā notika referendums par pievienošanos Krievijai. Un Nikolajs II kļuva par japāņu Mikado un imperatoru. Krievija arī iekaroja īpašumus Klusajā okeānā.
  Hitlers nāca pie varas Vācijā 1933. gada janvārī. Un, protams, viņa pievienošanās varētu izraisīt kataklizmas.
  Fīrers nekavējoties zvērēja uzticību Nikolajam II un pasludināja aliansi ar Krieviju.
  Hitlers personīgās tikšanās laikā ierosināja sadalīt franču un angļu kolonijas.
  Nikolajs II piekrita. Un tika noslēgta alianse starp Itāliju, Vāciju un Krieviju. Pret Lielbritāniju un Franciju, protams. 1937. gadā Vācija anektēja Austriju. Tajā pašā laikā Nikolajs II nomira pēc gandrīz četrdesmit trīs gadu ilgas valdīšanas. Viņa mazdēls Aleksandrs Ceturtais bija tronī. Mantiniekam Aleksejam izdevās apprecēties, padarīt sevi par dēlu un arī nomira no neārstējamas slimības. Mazdēlam bija tikai seši gadi, un par valdnieku un reģentu kļuva ķēniņa brālis Mihails Romanovs. Vecs, bet kopumā pieredzējis karalis. Starp citu, tieši viņš veica Japānas sagrābšanas vispārējo vadību, un viņam bija lielā maršala pakāpe, piemēram, ģenerālis.
  Reģents Mihails Romanovs turpināja ceļu uz aliansi ar Vāciju un Itāliju. Un 1940. gada 15. maijā Trešais Reihs uzbruka Francijai, Beļģijai un Holandei, kā arī Lielbritānijai. Krievija uzbruka arī angļu kolonijām. Un Itālija pārcēlās uz Āfriku.
  Karš attīstījās diezgan veiksmīgi. Krievi trīs mēnešu laikā sagrāba visus Lielbritānijas un Francijas īpašumus Āzijā. Un tad viņi nolaidās Austrālijā. Krievija progresēja arī Āfrikā.
  Vācieši pēc ātras Francijas sakāves un Beļģijas un Holandes okupācijas uzsāka gaisa uzbrukumu Lielbritānijai. Tas nebija īpaši veiksmīgs, kamēr Krievijas aviācija neienāca karā.
  Un Lielbritānija kļuva ļoti slikta. Un viņi bombardēja visu, ko varēja. Krievijas karaspēks ātri iekaroja Austrāliju. Un Āfrika tika iekarota lēnāk, ne tik daudz britu un franču karaspēka pretestības dēļ, bet gan lielo attālumu un ceļu trūkuma dēļ.
  Viņiem nebija laika ieņemt Lielbritāniju 1940. gadā, bet 1941. gada vasarā notika gaisa desanta nosēšanās un briti beidzot tika pabeigti.
  Tam sekoja karš ar ASV. Rūzvelts bezrūpīgi iekļuva cīņā un vēlu. Un cariskā Krievija gribēja atgūt Aļasku.
  Bet ne tikai... 41. - 42. gada ziemā cara karaspēks šķērsoja ledu uz ASV un sāka tur cīnīties.
  Krievijas karaspēkam ir pārākums gan karaspēka kvantitātē, gan kvalitātē.
  Amerikāņi zaudēja. Un vācieši ielauzās no Kanādas un arī guva lielus panākumus. 1942. gads bija pēdējais neatkarīgās Amerikas gads. Krievijas un Vācijas triecienos ASV izturēja līdz 8. oktobrim, kad pēc Ņujorkas un Vašingtonas krišanas kapitulēja.
  Tā beidzās Otrais pasaules karš. Īsāks nekā reālajā vēsturē, uzvarošs Krievijai un Trešajam Reiham. Kara laikā vācieši okupēja arī Spāniju un Portugāli, anektējot to kolonijas.
  Pasaulē notika pārmaiņas. Cariskā Krievija anektēja visas Lielbritānijas un Francijas kolonijas Āzijā un Klusajā okeānā, kā arī Austrāliju. Aļaska, lielākā daļa Kanādas un ASV kļuva par krievu, un tikai neliela daļa tika atdota Vācijai. Lielākā daļa Āfrikas kļuva par krievu. Bet vācieši pārņēma daļu no Francijas, Beļģijas, Portugāles un Spānijas kolonijām.
  Vācieši arī ieņēma gan Dāniju, gan Norvēģiju. Un Zviedrija tika sadalīta ar Krieviju. Īpašajā valstu savienībā zīmoga zonā iekļuva Francija, Beļģija, Holande, Spānija, Portugāle. Nacisti tos okupēja ar karaspēku, lai gan viņi saglabāja formālas marionešu valdības. Tas pats attiecas uz Dāniju un Norvēģiju un daļu no Zviedrijas.
  Krievija ieguva kontroli pār Lielbritāniju. Tā kā cars Aleksandrs Ceturtais bija saistīts ar Anglijas karaļiem, viņš tika atzīts par Lielbritānijas monarhu.
  Itālija ieguva dažus īpašumus Āfrikā un nostiprinājās Etiopijā.
  Cariskā Krievija neapšaubāmi ir visspēcīgākā un plašākā impērija pasaulē. Taču arī Trešais Reihs ir spēcīgs. Un iestājās īslaicīga mierīga pauze. Mums ir jāsagremo jaunieguvumi. Reģents Mihails pat spēra bezprecedenta soli, atļaujot krievam četras sievas.
  Pat sinode bija spiesta to atzīt, lai paātrinātu nomaļu asimilāciju.
  Kāda laba doma! Aleksandrs Ceturtais pat divreiz apprecējās jaunībā, lai rādītu piemēru saviem pavalstniekiem. Tātad situācija ir stabilizējusies.
  Mihails nomira 1947. gadā, un to faktiski pārņēma cars Aleksandrs. Un līdz šim viņam tas arī ir izdevies. Bet Hitleram nebija pietiekami daudz zemes, un mantotais fīrers sapņoja par pasaules kundzību.
  Un tā 1955. gada 20. aprīlī sākās liels karš pret carisko Krieviju. Trešais reihs un Itālija, kur jau valdīja Musolīni jaunākā dēls, uzbruka cara Aleksandra Ceturtā impērijai.
  Sākās Trešais pasaules karš. Argentīna, Brazīlija, Venecuēla, Meksika un vairākas Latīņamerikas valstis arī nostājās Trešā Reiha pusē. Un izcēlās Trešais pasaules karš...
  
  
  ROKOSSOVSKA KĻŪDA
  Paralēlais visums, zemes pasaule. Lielā Tēvijas kara laikā bija tikai viena neliela neatbilstība reālajai vēsturei. Rokossovskim izdevās pārliecināt Staļinu nosūtīt 2. gvardes armiju un citas rezerves pret Paulu, lai tās iznīcinātu pirms Mainšteina ierašanās. Arguments, kuram bija izšķiroša loma: "ja mēs iznīcināsim Paulu un atbrīvosim Staļingradu pirms Jaunā gada, tam būs kolosāls politisks efekts! Katoļu Ziemassvētkus svinēsim Staļingradā!"
  Staļins piekrita, ka vispirms ir politiķi, un lika uzbrukt Paulusam un pagaidām atturēt Mainšteinu. Taču šī spontānā lēmuma rezultātā notika sekojošais. Vēl decembrī, salīdzinoši kaujas gatavībā un paļaujoties uz spēcīgām aizsardzības struktūrām, Paulusa karaspēks izrādīja spītīgu pretestību un spēja noturēt savas pozīcijas. Un 25. decembrī Mainšteins izlauzās cauri koridoram uz Staļingradu nedaudz tālāk uz dienvidiem.
  Un sākās sīvas cīņas. Hitlers pavēlēja par katru cenu noturēt placdarmu pie Volgas, Staļins pavēlēja par katru cenu atgūt Staļingradu. Cīņas sāka vārīties kā Staļingradas šturmēšanas laikā no vāciešu puses, bet tagad ir tieši otrādi.
  Padomju karaspēks lauzās uz priekšu, un vācieši izmisīgi cīnījās pretī.
  Spītīgākās cīņas turpinājās trīsarpus mēnešus. Kaujā iesaistījās arvien vairāk rezervju. Galu galā līdz marta beigām vācieši tika padzīti no Staļingradas, liekot viņiem atkāpties uz Donu. Bet padomju karaspēka zaudējumi bija pārāk lieli, un tam sekoja ilga operācijas pauze ofensīvā.
  Vācieši arī nostiprināja savu armiju ar totālu mobilizāciju, pārveda smagos tankus "Tiger" un "Panther", laizīja viņu brūces. Bet zaudējumu attiecība kauju laikā Fritz izrādījās labvēlīgāka nekā reālajā vēsturē. Tā kā nacisti neiekrita katlos un cīnījās sev labvēlīgākos aizsardzības apstākļos. Un tas viņiem palīdzēja saglabāt priekšējo līniju sev izdevīgākās līnijās.
  Jā, sabiedrotie Āfrikā nerīkojās tik izlēmīgi. Katastrofas neesamība vāciešiem austrumos izraisīja nenoteiktību un domstarpības viņu rindās. Amerikāņi, baidoties no lieliem zaudējumiem, izturējās pasīvi, un dažiem britiem nepietika spēka.
  Tāpēc nacisti joprojām turēja placdarmu Tunisijā un nevarēja uztraukties par Itāliju.
  Un 6. jūlijā pie Staļingradas sākās jauna nacistu ofensīva. Tomēr šoreiz Fritz izrādījās viltīgāks un neuzdrošinājās uzbrukt, kā padomju pavēlniecība gaidīja, pašai pilsētai, bet pārvietoja savus bruņu nagus uz dienvidiem. Un tā spēja izlauzties cauri aizsardzības līnijai.
  Virzoties uz priekšu, Mainšteins sasniedza Volgu simts kilometrus uz dienvidiem no Staļingradas, pēc tam pagriezās uz dienvidiem. Tas izrādījās pārdroši un negaidīts manevrs. Turklāt uzbrukuma cīņās Tīģeris parādīja savu milzīgo spēku kā izrāvienu tanks ar spēcīgu aizsardzību sānos un pakaļgalā.
  Padomju pavēlniecība novēloti mēģināja atbildēt ar pretuzbrukumu pa stipri nocietinātu zonu. Izvērsās tanku kaujas, kur Pantera pirmo reizi parādīja savu spēku aizsardzībā un slazdā. Vācieši prasmīgi atvairīja padomju karaspēka pretuzbrukumus ar saviem jaunākajiem tankiem. Labi uzstājās arī "Ferdinands".
  Bet skaitliskais pārsvars joprojām ir PSRS pusē. Vācieši nespēja tālu virzīties uz priekšu un bija spiesti apstāties. Likās, ka situācija uz Volgas ir sastingusi. Bet Čečenijā izcēlās pretpadomju sacelšanās. Un Groznijas pilsēta tika ieņemta dubulta trieciena rezultātā, nokrītot Kaukāza Terek vārtiem. Situācija ir kļuvusi ārkārtīgi saasināta. Turkija sakustējās. Viens no Osmaņu ģenerāļiem izrādījās vācu aģents. Viņš vienkārši pavēlēja savam korpusam bez atļaujas uzbrukt padomju karaspēkam, tādējādi konfrontējot vadību ar faktu, ka viņš ir iesaistīts karā. Čērčils un Rūzvelts klusēja, un trīsdesmit turku divīzijas, kuru skaits ir aptuveni miljons karavīru, devās uzbrukumā.
  Šis nodevīgais dūriens mugurā un vienlaikus pieplūdes artērijas saspiešana gar Volgu situāciju ievērojami pasliktināja.
  Mainšteins, atvairījis padomju karaspēka mēģinājumus viņu atgrūst no Volgas, mēģināja attīstīt ofensīvu. Tad padomju pavēlniecība nosūtīja kaujā Stepes frontes vienības. Vācieši tika apturēti, astoņdesmit padomju divīzijas pret piecdesmit vācu divīzijām. Bet viņi spēja tikai palēnināt savu virzību, bet nespēja uzvarēt ienaidnieku. Atrodoties Kaukāzā, situācija pasliktinājās. Turki ielenca Erevānu un gandrīz pilnībā ieņēma Batumi. Aizkaukāzijā ir ļoti maz padomju rezervju, piecpadsmit vācu divīzijas pēc Groznijas ieņemšanas turpināja virzīties dienvidu virzienā, tuvojoties un sākot apņemt Tbilisi.
  Negaidīti Staļins pavēlēja sākt ofensīvu centrā, trešo Rževa-Sičova operāciju. Bet vācieši bija tam gatavi, un tik izšķirošas ofensīvas veikšanai nebija atvēlēts pietiekami daudz spēku. Situāciju pasliktināja Japānas iestāšanās karā. Tiesa, samuraji neuzbruka pašai PSRS, bet gan uzsāka uzbrukumu Mongolijai. Bet padomju pavēlniecība, atbildot, protams, pārcēla karaspēku un devās kaujā ar japāņiem. Japāņu armijas sešsimttūkstošā dūre tēmēja uz sitienu, un vēl divdesmit piecas divīzijas bija steidzami jāpārvieto uz Tālajiem Austrumiem, vājinot to spēkus pret krautiem.
  Kas attiecas uz ļaunumu, bet sabiedrotie pieturējās pie nogaidīšanas taktikas, pat samazināja Eiropas kontinenta un Vācijas pilsētu bombardēšanas intensitāti. Un Tunisijas placdarmam joprojām netika uzbrukts. Kopumā sabiedrotie nesteidzās izņemt no uguns kastaņus. Un viņi praktiski sabotēja karu. Un vācieši un viņu satelīti pamazām uzvarēja Kaukāzā.
  Tad Staļins nolēma rīkoties kā Solons un piedāvāja Hitleram pamieru. Turklāt apstākļi ir ļoti labvēlīgi vāciešiem. Visi karagūstekņi viņiem tiek doti bez maksas, un krievi tiek ņemti atpakaļ par pamatīgu izpirkuma maksu. Turklāt PSRS apņēmās pamiera laikā bez maksas piegādāt Trešajam reiham naftu un naftas produktus, kā arī vairākas izejvielu kategorijas.
  Hitlers, par to domājis, nolēma pieņemt Staļina piedāvājumu. Pamiers tika noslēgts uz gadu ar iespēju to pagarināt. 1943. gada 1. septembrī karš austrumos beidzās. Un cīņas atsākās ar jaunu sparu. Tikai šoreiz Rietumos. Pirmkārt, jūrā. Tunisija kļuva par karsto vietu un tramplīnu nacistu iebrukumam.
  1943. gada 25. novembrī augstākie vācu spēki Mainšteina vadībā sāka uzbrukumu Gibraltāram. Franko saņēma ultimātu ļaut nacistiem cauri vai tikt gāztam. Trīs dienas un trīs naktis notika nikns uzbrukums. Tajā vācieši pirmo reizi izmantoja jaunu produktu: Sturmtiger, kas bruņots ar raķešu palaišanas ierīci. Šī mašīna vienkārši saplēsa britu pozīcijas gabalos un eksponenciāli iznīcināja ienaidnieku.
  Gibraltārs ir Vidusjūras kontroles atslēga, un abas puses to saprata. Diemžēl vāciešiem bija vairāk iespēju koncentrēt spēkus. Un cietoksnis sabruka.
  Pastiprinājās kaujas operācijas arī jūrā. Zemūdeņu ražošana Trešajā Reihā pārsniedza četrdesmit vienības mēnesī un turpināja palielināties. Sabiedroto zaudējumi jūrā uzkrājas. Un Āfrikā izcēlās īsts karš. Vācu "Panthers" un "Tigers" demonstrēja savu pārākumu pār ienaidnieku. Vācu ofensīva, kas sastāvēja no trīsdesmit divīziju grupas, sākās ar iebrukumu no Marokas un divdesmit piecām divīzijām, ar uzbrukumu Alžīrijai...
  Jaunais 1944. gads atrada visus, kad cīņas ritēja pilnā sparā...
  1944. gada janvāra beigās Alžīrijā izveidojās liels amerikāņu un britu karaspēka katls. Un šie spēki vienkārši padevās pēc salīdzinoši vājas pretestības. Tad vācieši kopā ar itāļiem iebruka Lībijā. Ir ieradušās jaunas Āfrikas šūpoles. Rommela grupa virzījās uz Ēģipti, bet Mainšteina grupa virzījās uz Nigēras cilpu.
  Vācieši stājās ekspluatācijā ar Panther-2, ar jaudīgākām bruņām un pistoli, kā arī 900 zirgspēku dzinēju. Un amerikāņi sāka izmantot tanku Sherman M 4. Staļins savukārt pārbruņoja savus tankus T-34-85 un IS-2. Cits vācu tanks Tiger 2 izrādījās novecojis no brīža, kad tas nonāca masveida ražošanā. Ar Panther-2 līdzvērtīgu bruņojumu un būdams par divdesmit vienu tonnu smagāks, vācu mastodons Tiger-2 bija tikai nedaudz pārāks par savu jaunāko kolēģi bruņās, ievērojami atpaliekot gan ar braukšanas veiktspēju, gan tehnisko uzticamību.
  Taču jaunākajam reaktīvajam iznīcinātājam ME-262 nebija līdzvērtīgu ne bruņojuma, ne ātruma ziņā. Tātad viņa kvalitatīvajam pārākumam bija jākompensē sabiedroto kvantitatīvās priekšrocības. Kopumā lielais lidmašīnu skaits Rietumu koalīcijas karaspēka vidū nevarēja nodrošināt izšķirošu pārsvaru kaujas laukā. Vācu dūži meistarībā bija pārāki par Rietumu kolēģiem un tas ietekmēja gaisa kauju statistiku. Un nacistu pretgaisa artilērija bija lieliska. Turklāt sabiedrotos pievīla viņu komandas neizlēmība, kas kaujā ieveda spēkus pa daļām, kādēļ cieta daudz zaudējumu. Un bija neērti atrasties Āfrikā.
  Līdz marta vidum Rommels ieņēma Lībiju un sasniedza El Amanu. Šeit britiem bija spēcīgs aizsardzības valnis. Un Montgomerijs komandēja ļoti efektīvi, it īpaši, kad saņēma pastiprinājumu. Bet vācieši nav tik piedodoši. Aprīļa beigās ieveduši papildu munīciju un degvielu , vācieši veica apļveida manevru pa tuksnesi un sasniedza Nīlas augšteci, apejot britu aizsardzību. Maijā Aleksandrija krita un vācieši sasniedza Suecas kanālu. Türkiye veica iebrukumu Sīrijā un Palestīnā.
  Jūnijs iezīmēja pagrieziena punktu cīņā par Tuvajiem Austrumiem. Tajā ietilpa vairāk nekā septiņdesmit vācu un divdesmit turku divīzijas. Briti un amerikāņi tika uzvarēti. Un jūlijā Saūda Arābija nonāca Trešā reiha kontrolē, un fašistu karaspēks ienāca Irānā, kur viņi pārvietojās, sastopoties tikai ar britu karaspēka fokusa pretestību. Augustā vācieši, gandrīz nogājuši vairāk nekā tūkstoš kilometrus, ienāca Indijā. Septembrī gandrīz visa Indija bija okupēta. Vietējie iedzīvotāji sveica Vērmahtu kā atbrīvotājus. Un Japāna beidzot atrada sauszemes robežu ar savu ļoti spēcīgu sabiedroto.
  Ir pienācis 1.oktobris. Ar PSRS izsludinātā pamiera gads. Vācieši apvienojās ar japāņiem, sagrāba zemes no Marokas līdz Birmai, ieskaitot Indiju, sasniedza ekvatoru, paņemot sev lielāko daļu Āfrikas. Tādējādi Trešais Reihs paplašinājās, bet, no otras puses, izklīdināja savu karaspēku pa kontinentiem.
  Šajā laikā Staļins apmācīja un veidoja apmēram trīs simtus divīziju, ieskaitot tanku divīzijas. Un kopējais padomju armijas skaits tika palielināts līdz vienpadsmit miljoniem, no kuriem astoņus varēja izmantot padomju Vācijas frontē. Bet nostiprinājās arī Vērmahts, lai gan tas savā sastāvā asi meklēja ārvalstu šķelšanos. Turklāt ir palielinājusies reaktīvo lidmašīnu jauda. ME-262 jau tika saražots tūkstošos, no trīsdesmit līdz četrdesmit transportlīdzekļiem dienā, un tas neapšaubāmi bija labākais Otrā pasaules kara iznīcinātājs. Tās divi dzinēji paātrinājās līdz 900 kilometru stundā, un četri 30 mm lielgabali un plus raķetes padarīja automašīnu par ļoti nopietnu pretinieku jebkurai lidmašīnai.
  "Panther"-2 parādīja, ka tai nav līdzvērtīgu tanku pēc tā vispārējām īpašībām, kas ievērojami pārsniedza bruņojumu un bruņas nekā "Sherman" M 4 un T-34-85. Tiesa, ar 47 tonnu svaru, taču 900 zirgspēku dzinējs to vairāk nekā kompensēja. Turklāt Panther-2 bija pārāks par IS-2 bruņu caurduršanas un frontālās bruņu ziņā, nemaz nerunājot par tās braukšanas veiktspēju.
  Tas, protams, satrauca Staļinu. Bet Trešais Reihs joprojām ir veidošanās stadijā.
  Tiek veidotas jaunas ārvalstu un koloniālās šķelšanās. Tuvojas E sērijas tanku attīstība ar vēl jaudīgākiem dzinējiem, biezākām bruņām un spēcīgākiem ieročiem. Un viņi rada jaunus lidmašīnu modeļus. Nacistiem jau ir sērijveidā ražots reaktīvais bumbvedējs Arado, un parādījās HE-162. Un Vērmahta priekšrocības palielināsies.
  Tāpēc Staļinam bija par ko padomāt: pieņemt vai nepieņemt Hitlera piedāvājumu pagarināt pamieru vēl uz gadu. No vienas puses, es negribēju atkal iemest savus cilvēkus kara bezdibenī. No otras puses, skaidrs, ka būs vēl trakāk - laiks strādā pret PSRS.
  Staļins tomēr pagarināja pamieru. Viņš nolēma, ka gudrie neiesaistās cīņās.
  Bet tad fīrers negaidīti nolaidās Lielbritānijā 1944. gada decembrī. Neviens negaidīja, ka nacisti parādīsies ziemā. Un britus varēja pārsteigt. Pārsteigums, laba organizācija, ļoti efektīvi mazie pašpiedziņas lielgabali E-10, tas viss nospēlēja krautiem rokās.
  Un burtiski nedēļas laikā Lielbritānija tika sagūstīta! Tas vispār ir kolosāls Vērmahta sasniegums!
  Londona ir kritusi! Un fīrers iedomājas sevi neuzvaramu! Islande tika sagūstīta jau martā.
  Pēc kā fašisti ieteica Amerikai - saka, ko tu gribi: turpināt cīnīties vai tomēr sadalīsi ietekmes sfēras? Pēc Rūzvelta nāves ASV dominēja pragmatiska pieeja - vāciešiem tika piedāvāts miers. Fīrers tomēr izvirzīja vairākus skarbus nosacījumus - tostarp reparāciju un kompensāciju samaksu par Vācijas pilsētu bombardēšanu.
  Amerikāņi nedaudz vilcinājās, bet pēc kārtējās brutālās sakāves jūrā paši atkāpās. Un viņi pieņēma Hitlera nosacījumus.
  Fīrers paņēma nelielu pauzi karā... Sagremot izcīnīto un nostiprinot savas pozīcijas Eiropā, Āfrikā un Āzijā.
  Bet 1947. gada 1. maijā nacisti, uzkrājuši spēkus un paļāvušies uz galveno tanku E-75 - masīvāko Vērmahtā - iebruka PSRS.
  Precīzāk, viņi tur turpināja ofensīvu. Un viņi izvietoja daudz jaunu tanku.
  E-75 kļuva par galveno, jo Hitleram ļoti patika lielas automašīnas. Lai gan mastodons izrādījās ne visai veiksmīgs: visa lieta bija vairāk nekā deviņdesmit tonnas, ar dzinēju tikai 900 zirgspēku - tas ir, tvertne nebija ļoti ātra un bieži sabojājās. Spēcīgajam 128 mm lielgabalam bija mazāks lādiņu krājums un lēnāks uguns ātrums nekā 88 mm lielgabalam.
  Tornim bija laba aizsardzība - 252 mm piere, 160 mm slīpi sāni, bet korpuss bija sliktāks - 160 mm piere, lai arī 45 grādu leņķī, tikai 120 mm sāni, un diezgan augsts.
  Kopumā E-75 bija diezgan pieaudzis "Karaliskais tīģeris", un tāpēc tam bija zināmas problēmas. Taisnības labad jāatzīmē, ka dzinējs un transmisija atradās kopā, kas sablīvēja tvertnes izkārtojumu. Turklāt uz lauka bija iespējams nostiprināt korpusa aizsardzību ar vairogiem.
  Tātad E-75 bija labi aizsargāts, spēcīgi bruņots, bet pārāk smags, ne pārāk mobils un bieži sabojājās.
  E-50, protams, bija mazāks, vieglāks, ar formas dzinēju un sasniedza ātrumu virs sešdesmit kilometriem stundā. Un viņam bija 88 mm lielgabals un 100 EL stobra garums. Turklāt viņa izdarīja 12 šāvienus minūtē. E-50 korpusa frontālās bruņas ir gandrīz tādas pašas kā E-75, sānu un torņa aizsardzība ir sliktāka. Bet praksē E-50 jebkurā gadījumā ar savu mobilitāti, vieglāku svaru un lielāku uzticamību ir efektīvāks par E-75.
  Bet Hitlers pasūtīja smagāku, vairāk masveidā ražotu automašīnu. Kopumā fīrers aizliedza ražot tankus, kas ir vieglāki par piecdesmit tonnām. Lai aizsargātu āriešu asinis. Izlūkošanas nolūkos tika ražots tikai neliels skaits E-10 un E-5.
  Bija arī tanks E-100. Un vairākas tā modifikācijas, tostarp viena ar bumbas palaišanas ierīci.
  Fīrers patiesībā mīlēja visu lielo. TA-400 savā reaktīvo modifikācijā kļuva par populārāko bumbvedēju. Jā, tas ir briesmīgs spēks.
  Yu-488 tik tikko nonāca ekspluatācijā, tika pasludināts par novecojušu un tika aizstāts ar reaktīvo lidmašīnu. Vāciešiem bija bezastes bumbvedēji B-2 un B-18. Tie ir arī ļoti efektīvi transportlīdzekļi, kas spēj bombardēt ASV no Eiropas.
  Un kāpēc tas nebija gaisā? Pat parādījās disku plaknes, kuras plūstošās laminārās plūsmas dēļ ir neievainojamas pret kājnieku ieročiem.
  Īsāk sakot, spēki ir nevienlīdzīgi. Un Hitlers cer viegli piebeigt PSRS.
  Bet tas tā nebija. Tiesa, Kaukāzā nacisti virzījās uz priekšu kopā ar turkiem. Viņi ieņēma Baku, Erevānu un visas naftas akas. Un Japāna virzījās uz priekšu no austrumiem, ieņemot Primoriju un aplencot Vladivostoku.
  Bet četras meitenes: Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana izaicināja nacistus un, kad sākās lielais ofensīvs pret Maskavu, viņas iesaistījās cīņā.
  Nataša izšāva sēriju un ar basu kāju meta nāvējošu granātu. Viņa izklīdināja fašistus un tviterī ierakstīja:
  - Slava Padomju Krievijai!
  Arī Zoja ņēma un nopļāva Krautu līniju. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa meta nāves dāvanas. Nogalināja daudz fašistu.
  Un viņa dziedāja:
  - Lūk, jauni panākumi!
  Nākamais Augustīns kustībā. Sasmalcināja ienaidniekus. Viņa tos izkaisīja ar spēcīgiem dūres sitieniem dažādos virzienos. Un ar savu baso kāju viņš arī palaidīs iznīcības dāvanu.
  Un viņš dziedās:
  - Mēs sagrausim ļauno baru uzbrukumu!
  Un šeit nāk Svetlanas uzbrukums. Viņa nocirta daudz nacistu. Un pēc tam viņas kailie kāju pirksti atkal palaida slepkavu dāvanu.
  Un karotājs šņāca:
  - Es esmu superčempions!
  Četri karotāji patiešām strādāja veselas divīzijas labā. Taču ar vienu divīziju vai pat četrām nepietiek pret visu Vērmahtu. Īpaši ar spēcīgākiem un modernākiem ieročiem.
  Tātad augusta beigās nacisti tomēr ieskauj Maskavu. Un tas ir ļoti skumji. Un līdz 1947. gada decembra beigām PSRS galvaspilsēta krita. Un nākamais kara posms beidzās.
  Pēc tam vairs nebija kā agrāk... 1948. gada laikā Hitlera karaspēks kopā ar japāņiem pilnībā ieņēma visu PSRS teritoriju. Un kļuva vēl sliktāk...
  Nacisti kādu laiku karoja ar partizāniem un notvēra Staļinu, kurš spītīgi nevēlējās noslēgt mieru. Pēc PSRS vadoņa iznīcināšanas 1951. gada aprīlī partizānu karš sāka norimt.
  Vācieši izveidoja savu marionešu Krievijas valdību un cīnījās ar partizāniem ar vietējiem spēkiem. Un viņiem izdevās gūt panākumus... ASV pagaidām palika ārzemēs un ieguva kodolieročus.
  Hitlers pārāk ilgi gaidīja, lai uzbruktu Amerikai. Un ASV spēja izveidot atombumbu un pēc tam ūdeņraža bumbu masveida ražošanu. Un tad viņi radīja, kaut arī vēlāk nekā vācieši, ballistiskās raķetes.
  Neviena no pusēm neizlēma karot. Notika ietekmes sfēru sadalījums. Gan ASV, gan Vācija, gan Japāna daudz sagūstīja un tāpēc joprojām sagremoja savus īpašumus.
  Hitlers nomira 1957. gada 20. aprīlī, savā sešdesmit astotajā dzimšanas dienā. Pēc viņa varu mantoja reģents Šelenbergs, kurš nomainīja likvidēto Himleru. Un Gērings nomira no narkotiku lietošanas.
  Šelenbergs veica daļēju liberalizāciju okupētajās teritorijās. Un viņš kolonijās ieviesa lielāku pašpārvaldi. Arī cenzūra ir kļuvusi maigāka. Parādījās arī citi, izņemot nacistu partiju.
  Šelenbergs sāka mīkstināt rasistisko teoriju. Pakāpeniski attīstoties uz kapitālisma sliedēm un vienlaikus saskaņā ar plānu, Trešā Reiha ekonomika paaugstināja dzīves līmeni.
  Partizānu spēki krita. Cilvēki bija pieraduši pie disciplīnas un jaunas kārtības. 1961. gadā notika pirmais lidojums uz Mēnesi. Un 1976. gadā uz Marsu.
  Kaut kā tika atrisinātas bada problēmas un regulēta dzimstība.
  Pēc Šellenberga valdīja Kleimans. Viņš arī turpināja liberalizāciju.
  Trešais Reihs kļuva par daudzpartiju demokrātisku impēriju. Bet no viņa nebija iespējams atdalīties.
  Arī Japāna piedzīvoja demokratizāciju. Un Amerika jau sen ir bijusi demokrātija.
  Trešajā reihā pēc Kleimana tika ievēlēts jauns prezidents. Un par to kļuva Nataša Rostova. Kas ir patiešām forši!
  Un ir pienācis demokratizācijas un vienlīdzības laikmets.
  Karotājs pat sāka dziedāt;
  Mūsu tauta nepacietīs ciešanas,
  Lai šautenes - kara ellišķā balss - pērkons!
  Mēs stāvēsim: ar cerīgiem izsaucieniem,
  Plecu pie pleca: vienoti, veci un jauni!
  
  Paceļot bajonetes ar nomāktām rokām,
  Cīnītāju bargais skatiens - tikai puiši!
  Zeme ir kļuvusi pelēka no skumjām,
  Meitenes kautrīgi rausta savas bizes!
  
  Mēs esam krāšņās padomju tautas bērni,
  Mūs nevar salauzt ne tērauds, ne uguns!
  Mēs ar visiem spēkiem cīnāmies par brīvību!
  Ir fašisma bars - es ticu, ka mēs to sagrausim!
  
  Pat ja tie netika pasūtīti, tas ir rūgts no vilšanās,
  Bet pionieris kaujai gatavojās pats!
  Kaklasaite deg - tajā atklājas visas acis,
  Pa krāšņajām boļševiku pēdām!
  
  Karavīru pūlis ar niknumu metās uzbrukumā,
  Fašisti klusē, ieroči rūc!
  Sarkanie tika saspiesti ar metāla spēku,
  Salauztais karogs ar svastiku ir nokritis!
  
  Mēs precīzi zinājām, kur atrodas mūsu baterijas,
  Un kāpēc? Drosmīgs zēns
  Kaut arī sniega kluči mani sāpināja un mocīja ar ļaunumu,
  Kad naktī basām kājām viņš staigāja ar savu somu!
  
  Kad esi mazs, izlūkot ir vieglāk, vienkāršāk,
  Jūs varat iebāzt degunu jebkurā plaisā!
  Tu devi zvērestu aukstumā, birzī,
  Bet kāds smējās: puisis nebija pietiekami vecs!
  
  Arī meitenes nezināja gļēvulību,
  Viņi cīnījās ne sliktāk par drosmīgiem zēniem!
  Atvaļinājumā mēs dejojām pa pāriem,
  Viņi tērzēja taupīgi - žēl tērēt vārdus!
  
  Nežēlīgais Hitlers - Sātana kalps,
  Necilvēks nogalināja neskaitāmus cilvēkus!
  Bet atbrīvotājs sagraus baru,
  Galu galā padomju spēkam nav robežu!
  
  Komunistiskā partija mīlēja un audzināja,
  Mēs esam drosmīgi pionieri tam!
  Lai viņi nepanes Frica meistaru,
  Lai neuzliek sev jūgu!
  
  Mūs mācīja svēti ticēt sapņiem,
  Un nežēlojiet spēkus valstij!
  To, ko mēs pārcietām, vienkārši nevar izmērīt,
  Mūsu dārgās padomju armijas dēli!
  
  Neviens no mums neatsaucās uz vecumu,
  Pažēlo sevi - necieni citus!
  Mirt ir biedējoši, bet es nebaidījos,
  Neuzvaramā Krievija - padomu armija!
  
  Un laimīga pasaule nāks uz Zemes,
  Nebūs sāpju, asaru, bēdu, vajadzības!
  Ir karogs pār visu komunisma planētu,
  Tie, kas ir krituši, augšāmcelsies skaistuma valstībā!
  
  
  APRAUJIET KŪDĀKU DALĪBOS
  Fīrers nedaudz novirzījās no patiesā stāsta, pavēlot Rommelam pēc Tolbukas garnizona padošanās bez pārtraukuma uzbrukt britiem. Tādējādi neļaujot viņiem iekārtoties aizsardzībā un ieņemt iepriekš sagatavotas līnijas.
  Turpinot ofensīvu, Rommels spēja, neskatoties uz ievērojami mazāku spēku, sakaut britus, un koloniālais karaspēks padevās gandrīz bez cīņas.
  Rezultātā briti zaudēja Ēģipti un kontroli pār Suecas kanālu. Bet pat ar to antihitleriskās koalīcijas nepatikšanas nebeidzās.
  Fīrers nepagrieza Ceturto Panzeru armiju uz dienvidiem un turklāt uzticēja uzbrukumu Staļingradai Krimas varonim Mainšteinam. Tā rezultātā vācieši gandrīz nekavējoties varēja ieņemt pilsētu pie Volgas, un padomju karaspēkam nebija laika tur nostiprināties.
  Attīstot Mainšteina karaspēka panākumus, viņi virzījās gar Volgu un sasniedza Kaspijas jūru. Un tad Turcija ienāca karā, sniedzot spēcīgu triecienu ar miljonu lielu armiju. Arī Japāna iepriekš bija uzvarējusi Midvejas kaujā un ieņēmusi Havaju salu arhipelāgu.
  Un tā samuraji atklāja otro fronti Tālajos Austrumos. Viņi virzījās uz priekšu lielās kājnieku masās. Un viņi spēja nogriezt Vladivostoku un ieņemt Habarovsku, kā arī sagūstīt lielāko daļu Mongolijas.
  Rezultātā PSRS neatrada spēku ziemas pretuzbrukumam. Un vācieši, turki un citi Trešā Reiha pavadoņi ziemas laikā sagrāba gandrīz visu Kaukāzu un naftu Baku.
  Padomju Krievija atradās stratēģiskā spiediena pozīcijā. Staļins pat piekrita atsevišķam mieram ar Vāciju uz jebkādiem nosacījumiem.
  Fīrers saņēma izlūkošanas datus, ka ASV notiek darbs pie atombumbas radīšanas. Un par to uztraucies, viņš piekrita atsevišķam mieram ar PSRS. Bet, protams, paņemot sev visu, kas jau bija iekarots, kā arī Ļeņingradu un visu Karēliju, līdz pat Arhangeļskai, ieskaitot. Padomju Krievijai tika uzlikta liela nodeva. Japāna okupēja piekrastes reģionu un daļu citu zemju Tālajos Austrumos.
  Staļins, apzinoties bezcerību karot divās frontēs, kā arī baidoties no jaunajiem vācu tankiem - Panther un Tiger - samierinājās ar ārkārtīgi grūtajiem miera apstākļiem, bet vismaz saglabāja Maskavu un savu personīgo varu.
  Un krauti turpināja ofensīvu Āfrikā un virzījās Indijas virzienā. Sākotnēji viņi plānoja atņemt visas kolonijas no Lielbritānijas un pēc tam ieņemt mātes valsti.
  Briti nevarēja palikt Āfrikā. Nacisti ar ārkārtīgi vāju pretestību okupēja visu melno kontinentu, kā arī Indiju, apvienojoties ar japāņiem.
  Nosēšanās Lielbritānijā notika 1944. gada jūnijā, līdz tam laikam vācieši bija izstrādājuši reaktīvo lidmašīnu un sava kvalitatīvā pārākuma dēļ bija pilnībā sagrābuši pārākumu jūrā un gaisā.
  Arī Amerika joprojām zaudēja japāņiem, jo viņi pa gabalu pārspēja jeņķu floti. Un tas ļāva kompensēt zemāko ekonomisko potenciālu.
  Lielbritānijas metropole tika ātri sakauta. Un pēc tam tur tika iecelts jauns provācisks karalis un Moslija vadītā valdība. Lielākā daļa angļu flotes kuģu nonāca Trešā Reiha pakļautībā. Augustā vācieši ieņēma Īriju, bet septembrī notika operācija Ikars, sagūstot Islandi.
  Tādējādi Trešais Reihs pasargājās no ASV bombardēšanas.
  Bet fīreram ar to nepietika, un krauts sāka uzbrukt Amerikai.
  Daļa karaspēka tika pārvesta uz Argentīnu un Brazīliju. Un daļa pārvietojās caur Grenlandi un Kanādu.
  Protams, līdz ar japāņiem vācieši ieņēma arī Austrāliju.
  1945. gadā nacisti spēja ieņemt nozīmīgas teritorijas Rietumu puslodē. Amerika saskārās ar jaunajiem vācu E sērijas tankiem, kas bija ievērojami pārāki par Shermans un pat Pershings. Hitlera E-75 izrādījās praktiski necaurejams no jebkura leņķa ar amerikāņu ieročiem un ātri kļuva par galveno vācu tanku. 1946. gada martā ASV padevās.
  Un bija īslaicīga militārā pauze. Staļins pagaidām sēdēja mierīgi un laivu nešūpoja.
  Hitlers piecus gadus atpūtās un sagremoja savu īpašumu. Un tad viņš beidzot devās un uzbruka Japānai 1951. gada 20. aprīlī. Viņai bija pārāk daudz mantas.
  Karš ilga astoņus mēnešus un beidzās ar Japānas un visu tās koloniju ieņemšanu.
  Pēc tam fīrers veica vēl vairākas operācijas Latīņamerikā un sagrāba Spāniju un Portugāli, kā arī citas neitrālas valstis.
  Tika iekarota arī Turkija.
  Izrādījās, ka tika izveidota gandrīz vispasaules impērija - Trešais Reihs. Bet joprojām bija izģērbta PSRS.
  Staļins nomira 1953. gada martā, un tad Beriju nošāva. Ņikita Hruščovs sagrāba varu. Kurš organizēja 20. kongresu ar Staļina personības kulta atmaskošanu, kurš arī apkaunojoši zaudēja karu.
  Un Hitlers pieņēma lēmumu:
  - Iegūstiet pēdējo neatkarīgo varu pasaulē.
  Un tā 1956. gada 1. maijā sākās lielā, vispasaules Trešā Reiha armijas ofensīva pret PSRS. Atkal ir karš un daudz asiņu.
  Hitleram nesen bija palikuši sešdesmit septiņi gadi, taču kanibāls negribēja nomierināties.
  Robeža gāja ļoti tuvu Maskavai - īsākais attālums bija tikai divi simti divdesmit kilometri. Jau Rževa bija Vācijas pilsēta. Tātad krauti cerēja, ka vēl pirms vasaras ieņems PSRS galvaspilsētu un beidzot pabeigs impērijas konsolidāciju planētas mērogā.
  Taču četras meitenes Natašas vadībā stājās viņiem ceļā.
  Skaistas, basām kājām meitenes bikini aizstāvēja padomju pilsētu Kaļiņinu, un 1956. gada 4. maijā tajā ielauzās vācu karaspēks un sāka uzbrukumu.
  Priekšā bija vācu AG sērijas piramīdveida tanki. Tie bija spēcīgi un pilnīgi neievainojami pret padomju ieročiem, kad tika šauts no visiem leņķiem.
  Bet fašistiem šajā gadījumā nepaveicās: viņiem pretojās četras meitenes - ļoti spēcīgas raganas. Un šie karotāji prata cīnīties ar ienaidnieku.
  Nataša ar basu kāju meta granātu. Tas iekrita vācu piramīdveida tanka kāpurķēdē. Rezultātā automašīna sarāvās pa kreisi un taranēja savu kaimiņu.
  Un abi tanki uzsprāga reizē.
  Un Nataša tviterī ierakstīja:
  - Tā ir mana stratēģija!
  Arī viņas partnere Zoja ar kailiem kāju pirkstiem palaida granātu. Un viņa trāpīja pret Hitlera piramīdveida mastodona kāpurķēdēm. Viņš sakāvē pagriezās un taranēja savu kaimiņu. Un atkal sprāgst divi tanki.
  Zoja čīkst:
  - Slava PSRS!
  Tālāk Augustīns vada uguni. Viņa arī meta baso kāju, kaut ko ļoti letālu. Un viņa uztriecās sliedēm vācu automašīnai. Rezultātā Hitlera tanki atkal sadūrās.
  Un rudmatainais velns dziedāja:
  - Mēs nebūsim vergi,
  Metīsim basām kājām!
  Un tad Svetlana apsūdzēja ienaidnieku. Un tik precīzi un precīzi. Un arī ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību. Un fašistu automašīnas sadūrās. Un kā viņi uzsprāgs.
  Un Svetlana dziedās:
  - Slava manai Tēvzemei!
  Meitenes, cīnieties drosmīgi!
  Nataša atkal ar basu kāju met granātu un saduras ar diviem vācu tankiem, iesaucoties:
  - Slava Staļinam!
  Arī Zoja ar plikiem kāju pirkstiem met kaut ko slepkavu un iesaucas plaušās:
  - Svētajai Krievzemei!
  Augustīns ar pliku papēdi pieskārās granātai, pagrūda nacistu mastodonus un čīkstēja:
  - Uz jaunām robežām!
  Svetlana mežonīgā neprātā ar kailiem kāju pirkstiem meta nāves dāvanu un šņukstēja:
  - Par lielisku uzvaru!
  Meitenes cīnījās ar piramīdveida mašīnām, ļoti forši. Bet ko var darīt pret tik lieliem spēkiem? Un tā nacisti pilnībā ielenca Kaļiņinu, un karotājiem nācās izlauzties no ielenkuma.
  Maija laikā vācieši ieņēma Saratovu, Kuibiševu, Tulu, Penzu un pilnībā aplenca Maskavu, aplencot pilsētu no visām pusēm.
  Un jūnijā notika uzbrukums galvaspilsētai.
  Drosmīgais četrinieks cīnās vēlreiz un cīnās izmisīgi.
  Nataša pagriezās, ar basu kāju meta granātu un dziedāja:
  - Slava mūsu pasaulei!
  Zoja arī izšāva sprādzienā, atkal ar basu kāju palaida granātu un iekliedzās plaušās:
  - Jaunais Staļins ir mans elks!
  Tad Augustīns šauj, un arī aktīvi šauj. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš met granātu un rēc:
  - Būs jaunas uzvaras! Pacelsies jauni cīnītāji!
  Tad Svetlana šauj, pļauj pretiniekus. Un ar basu kāju viņš met slepkavu pa pretiniekiem, gaudams:
  - Tā būs mūsu uzvara svētajā karā!
  Četri izmisīgi cīnījās Maskavā. Bet spēki ir nevienlīdzīgi. Pilsētu burtiski pārņēma baras, kuru dažāda veida melni, dzelteni, brūni kaujinieki tika izmantoti kā lielgabalu gaļa.
  Un tad 3. jūlijā beidzot krita Maskava... Pa šo laiku vācieši bija ieņēmuši Kazaņu, Uļjanovsku, Gorku pilsētu un Rjazaņu, un tiešām zemes līdz pat Uraļskas upei, un jau bija iebrukuši Orenburgā.
  Lieli spēki virzījās uz priekšu arī no austrumiem. 1956. gada 4. jūlijā Ņikita Hruščovs piedāvāja padošanos Trešajam reiham apmaiņā pret garantijām par savu un citu Politbiroja locekļu drošību.
  Hitlers tam piekrita... Karš beidzās pēc nedaudz vairāk kā diviem mēnešiem. Un spēku samērs jau no paša sākuma bija bezcerīgs.
  Tomēr četras meitenes nesamierinājās ar sakāvi. Tā kā PSRS jau ir pilnībā sagrābta, kā ar Hitlera nogalināšanu?
  Un 1956. gada 9. augustā pazīstamas četras meitenes kopā ar puisi Oļegu Ribačenko nolēma uzbrukt Hitlera bunkuram, iznīcinot visu laiku svarīgāko noziedznieku.
  Un tā četras meitenes un zēns, kurš izskatījās apmēram divpadsmit gadus vecs, ļoti muskuļots, ģērbies tikai šortos, pārcēlās uz Hitlera rezidenci, kurš to bija izvēlējies Kiprā.
  Meitene bija basām kājām un bikini, zēns bija šortos, un arī basām kājām. Tātad visi pieci tika apsūdzēti maģijā.
  Uzbrukumā atrodas bērns un četras meitenes.
  Oļegs Ribačenko ar pliku, bērnišķīgo kāju meta pulsāru, izklīdināja fašistus un čīkstēja:
  - Par Krievijas varenību!
  Nataša izlaida zibeni no nabas, sadedzinot krautus, un ar kailiem kāju pirkstiem palaida uguns lodi, dedzināja nacistus un dziedāja:
  - Par jaunu Rus'!
  Zoja arī ir uzbrukumā. Izmet slepkavu klāt ar plikiem kāju pirkstiem. Un viņš atsedz krūtis, izspļaujot no tās zibens!
  Tad viņa dziedāja:
  - Jā, esi slavens ar Rus'!
  Augustīna arī atsita krūtis. Viņa nometa pulsāru no sarkanā sprauslas. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa spļāva zibeni.
  Un viņa dziedāja:
  - Pirmais piekūns ir Ļeņins, otrais piekūns ir Staļins!
  Un tagad Svetlana ir uzbrukumā. Kā pulsārs ar plikiem kāju pirkstiem izmetīs... Fašistus sasitīs. Un tad zibens spēriens no koši nipeļa. Un viņš nopļaus daudz nacistu.
  Un viņš dziedās:
  - Tēvzemei un Staļinam!
  Oļegs Ribačenko atkal uzbrukumā. Viņš sasmalcina fašistus ar burvju zobeniem un ar kailiem kāju pirkstiem izlaiž zibens skrūves.
  Un zēns kliedz:
  - Valsts varenība!
  Nataša, sagraudama nacistus ar zobeniem un ar basām kājām mētādama elles pulsārus, čīkst:
  - Mēs esam sātana bērni!
  Un no meitenes kailā papēža nolidoja slepkavas burbulis. Un izkausēja visus.
  Uzbrukumā ir arī Zoja. Iznīcina visus ar zobeniem. Un tas apbēra Krautus ar ugunīgiem zibeņiem no sarkanajiem sprauslām. Un ar plikiem kāju pirkstiem met elles pulsārus.
  Tajā pašā laikā viņš rēc:
  - Par ticīgo Tēvzemi!
  Uzbrukumā ir arī Augustīns. Un viņas rubīna sprauslas darbojas, spļaujot zibens kaskādes. Un viņu rokas cirta pretiniekus ar zobeniem. Un pliki kāju pirksti met pulsārus.
  Ugunīgā skaistule kliedz:
  - Melnajam dievam!
  Un tad Svetlana nonāk uzbrukumā. Arī terminatora meitene. No zemeņu sprauslām izlidoja zibens un pulsāri. Viņi sadedzināja visu ap meitenēm. Īpaši cieta nacisti un Trešā Reiha bruņinieki.
  Un meitene to paņems un kliedz:
  - Par lielāko Krieviju! es cīnos!
  Uzbrukumā ir zēns un četras meitenes.
  Viņi pārvietojas pa bunkura gaiteņiem. Viņi iznīcina paši savus fašistus. Viņi tiecas pēc Hitlera. Faktiski šim morenam izdevās nodzīvot šajā pasaulē sešdesmit septiņus gadus. Un tā pieci terminatori nolēma: Hitleram pietiek, un viņi viņu nogalinās! Tātad meitenes un zēns pārvietojas.
  Oļegs ar zobeniem cirta fašistus un basām kājām met enerģijas recekļus un dzied:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Nataša, izmantojot krūšu koši krūšu sprauslas, kā arī kapājot nacistus ar zobeniem un metot pulsārus ar kailiem pirkstiem, kliedz:
  - Par Baltkrieviju!
  Zoja ir uzbrukumā. Viņš arī kapā ar zobeniem un met zibens spērienus uz fašistiem ar sarkaniem sprauslām. Un rēc pie sevis:
  - Lai uzvar Baltais Dievs!
  Un ar basām kājām tas palaiks kā pulsārs.
  Un šeit Augustīns ir uzbrukumā. Tik nikni un ātri. Zibens līst arī no sarkanajiem sprauslām, it kā no pārpilnības raga. Un viņš iznīcina fašistus ar zobeniem. Un ar kailajiem kāju pirkstiem kaut kas degošs iznāks.
  Pēc tam rudmate dziedās:
  - Melnais Dievs dos uzvaru!
  Un ofensīvā pret nacistiem Svetlana. Viņš tos arī sasmalcina ar zobeniem. Viņa izšauj zibens no rubīna sprauslām un ar basām kājām palaiž postošus pulsārus.
  Un plaušās kliedz:
  - Slava Svarogam!
  Piecīši plosās, apgāž tankus, iznīcina nacistu bunkurus utt. Iznīcina pretiniekus kā siseņus.
  Oļegs ir uzbrukumā. Zēns cirta kā zobens. Un viņš ar kailajiem pirkstiem slauka bērnu kājas. Un viņš bez problēmām noliks fašistus.
  Un tad viņš dziedās:
  - Jā, lielā Krievija! Esmu ar tevi!
  Arī Nataša ir uzbrukumā. Viņš iznīcina fašistus. Met pulsārus ar basām kājām. Koši sprauslas, zibens spļauj ārā kaskādēs.
  Un dzied pie sevis:
  - Krievijas diženums, Svarogs ir mans mesija!
  Zoja ir uzbrukumā. Arī met zibens. Un viņas rubīna sprauslas raustās kā sērfošanas bojas no enerģijas plūsmas.
  Un plikiem kāju pirkstiem klikšķina ugunīgi pulsāru recekļi.
  Zoja kliedz:
  - Slava kosmiskajai Krievijai!
  Un kā pliku papēdi viņš to paņems un piekāpsies lielā mērogā, iznīcībā.
  Un šeit Augustīns ir kaujā. Viņš arī ar kailiem kāju pirkstiem met ienaidniekam iznīcinošas un nāvējošas lietas. Un viņas sārtie sprauslas kā ložmetējs ienaidniekam palaiž neprātīgas enerģijas un iznīcināšanas straumes. Šis rudmatis kuļ kā nacisti. Jūs to burtiski iemīlēsit.
  Un kā sāp ar pliku papēdi!
  Un tas rēks:
  - Par Melnā Krievu Dieva spēku un gudrību1
  Un tad Svetlana ir uzbrukumā. Viņš arī iznīcina fašistus ar zobeniem. Un ar sarkaniem sprauslām viņš izspiež nāves dāvanas. Un kā viņš to uztver un dzied:
  - Slava mūsu lielajai Krievijai.
  Un ar savu pliku papēdi viņš trāpīs ienaidniekam ar pulsāru. Un viņš ņems un cirtīs ar zobeniem...
  Jā, piecinieki ļoti slaveni pļauj Hitlera apsardzi. Tās patiešām ir meitenes, kas jums ir vajadzīgas.
  Un puika ar viņu, Oļegs Ribačenko, ir tik foršs! Un viņš ļoti slaveni iznīcina fašistus.
  Šis ir Terminatora bērns.
  Tāpat kā kapāšana ar zobeniem. Un viņš pagriezīsies un nocirtīs nacistus ar zobeniem. Un pulsārs met basām kājām.
  Un tas rēks:
  - Eiropas varenībai!
  Un šeit Nataša ir uzbrukumā. Tik nikni. Un tas arī atbrīvos pulsārus no sarkanajiem sprauslām. Un viņš iznīcina fašistus. Un basām kājām met tādus slepkavnieciskus pulsārus.
  Un rēc pie sevis pilnā sparā:
  - Slava krievu dieviem!
  Zoja pati ir uzbrukumā. Un nogalināja visus nacistus ar zobeniem. Un sagriež to ādu bungā. Vai precīzāk sietā. Un viņš ar savu pliku papēdi piekāpsies nacistiem. Un no sarkanajiem sprauslām tas jūs uzlādēs ar enerģijas straumēm. Nu, tas tiešām sāp arī nacistiem.
  Un Zoja pie sevis kliedz:
  - Svētajai Krievzemei!
  Un tad Augustīns kļuva vēl aktīvāks. Viņa arī palaida pulsārus ar kailiem kāju pirkstiem. Un no sarkanajiem sprauslām tas ir kā zibens. Un it kā no plika papēža nolaidīsies pulsārs, degošs zibens.
  Un viņš kliedz:
  - Melnā Dieva žēlastība ir ar mums!
  Un rudmatainais velns paņems un iepļaukās ienaidniekam.
  Un šeit Svetlana ir uzbrukumā. Meitene, kas ir tikai košu krāsu zieds.
  Tas pārliecinoši dedzina fašistus. Un no rubīna sprauslām tas sūta tādus ložmetēja sprādzienus. Ka ikviens var aizdedzināt Visumu. Un viņi to paņēma un aizdedzināja visus nacistus.
  Jā, Hitleram būs grūti, jo tāda vara ir pret viņu.
  Bet Svetlana kliedza:
  - Un Baltā Dieva mīlestība ir ar mums!
  Piecas kustības uz sevi. Iznīcina fašistus bez žēlastības. Un parāda ellišķīgu iznīcību. Kurš uzdrošinās stāties ceļā šādām meitenēm, tas mirs.
  Oļegs ir uzbrukumā. Arvien tuvāk un tuvāk zēns nāk uz Hitlera kabinetu. Kā viņš mežonīgi sasmalcina savus zobenus. Un bērna basās kājas raida pulsārus.
  Jā, nacistiem nepaveicās, viņi sazinājās ar tik brašām meitenēm un puisi.
  Šeit Nataša izlaidīs tik ugunīgu miglu no saviem koši sprauslām. Un tik daudz fašistu tiek sadedzināti. Šī ir meitene, tur ir īsts terminators.
  Un lūk, kā palaist slepkavu ar kailiem kāju pirkstiem pret ienaidnieku. Un viņš tevi īpaši izdrāzīs.
  Pēc tam Nataša čīkstēs:
  - Slava PSRS!
  Zoja arī ir uzbrukumā. Tas dos ugunīgu plūsmu no zemeņu sprauslām. Un pārspēj savus pretiniekus. Un viņš dod rindu pēc rindas. Un ar sarkaniem sprauslām viņš ņems un šaus uz ienaidnieku.
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš sitīs ienaidnieku.
  Tad viņš dzied:
  - Slava mūsu Zemei!
  Nākamais Augustīna uzbrukumā. Arī mežonīgā ofensīvā. Nogalina savus pretiniekus. Un ar sarkaniem sprauslām viņš met ļoti degošus diskus saviem ienaidniekiem. Viņi burtiski sadedzina nacistus pelnos.
  Un karotājs rēc:
  - Par lielu uzvaru!
  Bet Svetlana ir uzbrukumā. Tik sīva un agresīva. Viņa apsedz Krautus ar basām kājām. Un no zemeņu sprauslām, tiklīdz tas izlaiž, kaut kas diezgan nāvējošs.
  Un viņš paņems fašistus un sadedzinās gabalos.
  Meitene to paņēma un rūca:
  - Stiprajiem, krievu dievi!
  Pieci paņēma to un ielauzās fīrera birojā. Hitlers ir novecojis. Parādījās sirmi mati, un uz pieres parādījās pliki plankumi. Maza auguma vīrietis. Viņš nokrita uz ceļiem meiteņu un puiša priekšā.
  Nataša uzgrūda viņam savu kailo, asiņaino kāju un kliedza:
  - Noskūpstiet suni!
  Hitlers viņu noskūpstīja bailēs...
  Zoja arī piespieda fīreru noskūpstīt viņas kailo papēdi. Hitlers tika pakļauts.
  Tad viņš noskūpstīja Augustīna kailo, raupjo zoli. Viņa apmierināti iesaucās.
  Svetlanai nācās noskūpstīt arī savu baso kāju. Pēc tam fīrera meitenes satvēra viņu aiz rokām un kājām. Un, kad viņi to vilka, viņi to saplēsa četrās daļās.
  Un Hitlers nomira no sāpīga šoka 1956. gada 9. augustā.
  Visu laiku lielākā noziedznieka valdīšana, kas pārņēma visu pasauli, ir beigusies.
  Lielā un asiņainā diktatora pēctecis bija Šelenbergs, kurš nomainīja Himleru. Un spējīgākais no Hitlera dēliem, kas iegūts mākslīgās apaugļošanas ceļā, tika pasludināts par formālo mantinieku.
  Bet... Sākās cīņa par varu, Šelenbergu gāza Mainšteins un sekoja asiņaina izrēķināšanās.
  
  ELLES TERMINATORA KLIPS
  Viens no vācu ekspertiem četrdesmit divu gadu pavasarī atklāja, ka vācieši viltotiem dokumentiem izmanto nerūsējošā tērauda saspraudi, bet krievi izmanto tikai vienkāršu dzelzi. Un tad viņš par to ziņoja augstākajai komandai.
  Pēc tam šī nianse tika ņemta vērā, un vācu aģenti sāka kļūdīties daudz retāk.
  Un tā rezultātā Fritz atklāja ofensīvas plānus flangos pie Staļingradas. Un karaspēks pārgrupējās. Kad 19. novembrī sākās ofensīva, Sarkanā armija saskārās ar ļoti spēcīgu aizsardzību. Turklāt ofensīvas dienā laika apstākļi izrādījās nelidojami, un tas atspējoja lidmašīnu un mazināja artilērijas aizsprostu ietekmi.
  Vācieši tad varēja izturēt, taču kaujas ilga vairāk nekā mēnesi bez īpašiem Sarkanās armijas panākumiem.
  Arī Āfrikā viss notika nedaudz savādāk. Rommels saņēma vairāk pastiprinājumu no Eiropas un spēja veikt lielisku ofensīvu pret amerikāņiem. Vairāk nekā simt piecdesmit tūkstoši nepietiekami apmācītu un nepieredzējušu amerikāņu karavīru tika sagūstīti. Un Rommela karaspēks ieņēma arī Alžīriju un Maroku.
  Pēc tam ASV pieprasīja pamieru ar Vērmahtu. Izmantojot Amerikas izstāšanos no kara, vācieši vēl vairāk nostiprināja Rommelu un sakāva Lielbritāniju Lībijā un Ēģiptē. Tajā pašā laikā vācieši ziemas laikā atvairīja gan Sarkanās armijas ofensīvu pie Ļeņingradas, gan jaunu uzbrukuma mēģinājumu pie Staļingradas un Rževas-Sihovas virzienā. Pavasaris pagāja salīdzinoši mierīgi. Tā kā ziemā PSRS neizdevās gūt panākumus, tā uzkrāja spēkus. Un vācieši virzījās uz priekšu Āfrikā un Tuvajos Austrumos. Sagūstīts pēc Ēģiptes, Irākas un Kuveitas krišanas. Daļu Sīrijas okupēja Türkiye. Kas iestājās karā ar Lielbritāniju.
  Arī austrumu frontē vasarā valdīja klusums. Nacisti virzījās uz priekšu Sudānā un virzījās uz Irānu un Tuvajiem Austrumiem. Tikai augustā Staļina karaspēks mēģināja virzīties uz priekšu pie Staļingradas. Taču atkal viņi iestrēga skarbajā vācu aizsardzībā.
  Pantera, kurai bija bruņas caururbjošs, precīzs un ātras uguns lielgabals, īpaši labi darbojās aizsardzības kaujās.
  Vācieši visu četrdesmit trešo gadu pavadīja austrumos aizsardzībā. Pa to laiku viņi ieņēma Āfriku un pēc tam, kad Irāna ienāca Indijā, apvienojoties ar japāņiem.
  Ziemā Sarkanā armija gandrīz netika uz priekšu. Staļins pētīja miera iespējas. Un vācieši sagremoja angļu kolonijas. Čērčils saslima, un, jūtoties nedrošs, viņš nolēma noslēgt pamieru ar vāciešiem pēc koloniju zaudēšanas. Tas deva fašistiem brīvas rokas austrumos.
  Un 1944. gada maijā Vērmahts sāka ofensīvu Kaspijas jūras virzienā.
  Cīņās piedalījās "Panthers"-2 un "Tigers"-2. Šīs mašīnas parādīja savu spēku, bet galvenais bija reaktīvo aviācija, kurai nebija līdzvērtīgu. Jo īpaši ME-262 un XE-162.
  Jā, un daudzi arābi, afrikāņi, indieši tika savervēti kājniekos. Tie kāpa uz priekšu kā lielgabalu gaļa.
  Nu ejam kaujā!
  Ienaidnieks, metot līķus, izlauzās līdz Kaspijas jūrai un noliedza Kaukāzu pa sauszemi. Un turki skāra no dienvidiem, un Rommela karaspēks.
  Pilnīgs bardaks...
  Vērmahts uzbrukumā iemeta vairāk nekā trīssimt divīziju, galvenokārt no ārzemniekiem. Un viņš ir panācis ievērojamu progresu.
  Lai gan Sarkanā armija cīnījās varonīgi.
  Īpaši četras meitenes, Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana.
  Īpaši braši viņi ar basām kājām meta ienaidniekam nāves dāvanas.
  Bet pat drosmīgās četras un skaistās raganas kopumā izrādījās bezspēcīgas.
  Kaukāzs tika pilnībā ieņemts vasarā. Rudenī Fritz ieņēma arī Saratovu un Kuibiševu, virzoties uz priekšu no dienvidiem. Un arī Uralska, Gurjevs un tuvojās Orenburgai.
  Ziemā viņi apstājās. Bija īslaicīgs klusums. Tikai pašā Orenburgā notika kaujas. Un šī pilsēta atkal kļuva leģendāra. Viņi tajā atcerējās Emeljana Pugačova laikmetu.
  Fīrers kādu laiku mēģināja vienoties par galīgo mieru ar ASV un Lielbritāniju. Tad viņi turpināja karu ar Japānu. Lai gan bez panākumiem. Samurajs jūrā izcīnīja vairākas uzvaras.
  1945. gada pavasarī, 20. aprīlī, sākās operācija "Kremlis" ar uzbrukumu Maskavai.
  Cīņa izvērtās ļoti sīva. Vācieši tika iesaistīti asiņainās kaujās. Padomju karaspēks cīnījās varonīgi. Taču pēc trīs mēnešu spītīgām kaujām, izmantojot reaktīvo lidmašīnu un jaunākos "E" sērijas tankus, vācieši ielenca Maskavu. Citos virzienos viņiem izdevās ieņemt Tambovu, Penzu, Uļjanovsku un panākt virzību uz Ufu.
  Augustā Rjazaņa kritās, un atstarpe ar Maskavu palielinājās vēl vairāk.
  Staļins piedāvāja mieru ar jebkādiem nosacījumiem. Fīrers to ignorēja. Taču Maskava izturēja līdz decembrim, kad to beidzot paņēma.
  Līdz gada beigām Fritz ieņēma arī Gorkiju un Kazaņu.
  Pēc ziemas pārtraukuma 1946. gada maijā Krauts pārcēlās uz Urāliem. Cīņas vairs nebija tik spraigas. Daudzi ģenerāļi nodeva un padevās bez cīņas. Un Staļins pats cieta insultu un nebija tik kaujas gatavs.
  Pēc Sverdlovskas ieņemšanas PSRS valdība pārcēlās uz Novosibirsku.
  Bet Vērmahta armija sekoja viņiem uz papēžiem.
  Pilsētas tika ieņemtas visu gadu. Pēc Novosibirskas vētras ieņemšanas Staļins piekrita padoties apmaiņā pret personīgo drošību.
  Un drīz noslēdza miera līgumu starp Japānu un ASV. Lielbritānija un Amerika galu galā atzina visus Vērmahta ieguvumus.
  Hitlers, iekarojis daudz teritorijas, kopā ar japāņiem izveidoja savu koloniālo impēriju.
  Bet viņam nebija ilgi jāvalda. 1957. gada 20. aprīlī raganu meitenes nolēma veikt operāciju pret fīreru. Nu jau pusmūža diktatora rezidencei uzbruka četras raganas.
  Karotāji bikini rokās tur burvju zobenus un basām kājām met zibeņus un pulsārus.
  Nataša vadīja dzirnavas, griežot cauri fašistiem un ar basās kājas pirkstiem meta enerģijas bumbu, kliedzot:
  - Slava Tēvzemei!
  Zoja cirta ar saviem burvju zobeniem. Viņa pārrāva nacistiem vēderus un tviterī ierakstīja:
  - Uz jaunām robežām!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem kā atlaist pulsāru.
  Tad Augustīns uzbrūk. Viņš arī vada dzirnavas ar maģiskiem zobeniem. Tad viņš ar basām kājām met kaut ko nāvējošu.
  Tad sarkanā harpija saka:
  - Melnajam dievam!
  Nākamā uzbrukumā Svetlana. Tas arī griež ar zobeniem un izlaiž zibeni ar kailiem kāju pirkstiem, izgriežot nacistus.
  Tad Nataša uzbruka, nocērtot Hitlera miesassargus un kliedzot:
  - Un es esmu bižele, es sasmalcināšu visus nacistus!
  Un ar basām kājām kā pulsāra meitene, un viņa metīs.
  Un šeit nāk Zoja uzbrukumā. Zobeniem patīk vērpšana, un sagriež gaļu. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš atlaidīs zibeni.
  Tad viņš kliedz:
  - Es esmu super meitene!
  Tālāk Augustīna ofensīvā. Tas arī griežas... Un viņam no krūtīm izkrita pāris zibens. Un ar basām kājām pulsārs metīs un kliegs:
  - Es esmu super karotājs!
  Un viņas sarkanie mati plīvo kā proletāriešu baneris.
  Un šeit Svetlana ir uzbrukumā.
  Viņas zobeni griežas, un basās kājas izkliedē enerģijas recekļus, un no viņas nabas izlidos zibens.
  Meitene dziedās:
  - Mēs saplosīsim pūķi un iznīcināsim fīreru!
  Nataša arī vicina zobenus uzbrukumā un sagriež fašistus. Un viņas basās kājas met nāvējošas raķetes.
  Un zārku iedzen Hitlera sargi.
  Un meitene pie sevis dzied:
  - Es esmu iznīcinātājs cīnītājs,
  Un lielais terminators...
  Uzreiz sadalīja atomu,
  Un galvu pret sienu!
  Zoja, uzbrūkot, to paņēma un svieda ar kailiem kāju pirkstiem, kaut ko tādu, kas aiznesa jumtu.
  Un kā viņš dzied:
  - Slava kosmiskajiem attālumiem!
  Un atkal viņas zobeni sagriež ienaidniekus mazos lauskas un saplēstas gaļas gabaliņos.
  Un šeit Augustīna kustībā. Kā viņa kulj fašistus. Un asiņainas gaļas gabali lido uz visām pusēm.
  Un arī meitene ar basu kāju padosies pulsaram un riesies:
  - Es esmu lieliska skaistule! Kas patīk visiem!
  Un šeit Svetlana ir kustībā. Tas arī atbrīvos zibeni no nabas. Un pulsārs ar basu kāju nometīs fašistus. Un viņas zobeni ir tikai bendes.
  Tad meitene čīkst:
  - Slava Tēvzemei!
  Nataša ir mežonīgā trakā. Uzbrūk krautiem. Viņš tos sasmalcina un ar kailajiem papēžiem met ugunīgus burbuļus.
  Un dzied pie sevis:
  - Slava mūsu mājām!
  Un viņai arī no nabas nokrita enerģijas kūlis.
  Zoja vada dzirnavas ar zobeniem. Nogriež fašistu baru. Un tad viņš met to ienaidniekam kā plikiem kāju pirkstiem. Un izkaisa pretiniekus uz visām pusēm.
  Tad viņš dzied:
  - Slava krievu cariem!
  Lūk, Augustīns smagā uzbrukumā. Sasmalcina pretiniekus. Un tad viņas basā kāja metīs zibeni... Un no viņas kailās nabas izlidos pulsārs. Un izkaisīt Hitlera miesassargus.
  Pēc tam rudmatainā meitene dziedāja:
  - Jūs nevarat gaidīt no manis žēlastību!
  Svetlana arī uzbrukumā... Pretinieku sasmalcināšana, graušana. Met zibens spērienus no nabas. Un jūsu kailie kāju pirksti mirdz veselās enerģijas plūsmu kaskādēs.
  Un viņš pie sevis dziedās:
  - Liela slava man,
  Es esmu foršāks par mērkaķi!
  Nataša arī ir uzbrukumā... It kā viņa cirst ar zobeniem. Un ar basām kājām viņš palaidīs slepkavniecisku lietu. Un te zibens spēriens no nabas.
  Pēc tam meitene norūc:
  - Tēvzemes godam!
  Zoja pāriet tālāk. Tas arī iznīcina ienaidniekus. Izraida zibeni aiz mutes. Izmet enerģijas recekļus no nabas. Un rēc pie sevis:
  - Es esmu mešanas čempions!
  Un viņš griež basās kājas.
  Nākamais Augustīns uzbrukumā. Viņš sit fašistus ar zobeniem un sasmalcina tos mazos salātiņos. Un viņš met basās kājas kā pulsārs. Un pat divi zibens spērieni no nabas... Un ducis fašistu cepās uz vietas!
  Karotājs dziedās:
  - Mātes vārdā mīļā!
  Un atkal ar basām kājām ir kā no pulsāra!
  Un tad Svetlana nonāk uzbrukumā. Šī ir tāda meitene, kas nevar būt foršāka. Šī karotāja to paņems un ar basām kājām metīs zibens skrūves. Un no nabas izlidos iznīcināšanas burbuļi. Un tā karavīrs kliedz:
  - Man apjauta, ka dzenam ir kalts!
  Nataša ir kustībā. Tas griezās apkārt un vesels ducis fašistu tika nocirsts. Un meitene izlaida iznīcināšanas produktu ar plikiem kāju pirkstiem. No nabas bija zibens kaskāde, un viņa dziedāja:
  - Mans mūžīgais, lielākais karalis pasaulē!
  Un no meitenes kailā papēža izlidoja pulsārs.
  Zoja turpināja kustēties. Viņa paņēma zobenus un nocirta. Viņa sagrāva savus ienaidniekus un pamirkšķināja ar savām safīra acīm. Un no nabas enerģijas stabs. Un ar basām kājām iznīcināšanas pulsāri.
  Un kā viņš dziedās:
  - Es būšu čempions!
  Un tad Augustīna kustībā... Viņas zobeni ir kā dzirnavu asmeņi. Viņš bez vilcināšanās sasmalcina sevi. Un no nabas lido asas bultas, kas izgatavotas no burvju uguns. Un meitenes basās kājas sniedz tādas iznīcināšanas dāvanas.
  Un pati rudmate rēc:
  - Liels čempionāts!
  Svetlana arī nav dāvana. Viņa to paņēma un ar basām kājām izsvieda saplīsušā stikla lauskas. Un divi desmiti fašistu krita miruši. Un kā tas izšaus veselu rindu no nabas. Un viņš nopļaus visus fašistus bez problēmām.
  Un ar aci viņš atzīmē:
  - Es esmu liels sapnis!
  Nataša griezīs trīskāršās dzirnavas ar burvju zobeniem. Viņš paņems un ar kailiem pirkstiem metīs dāvanas. Un ar savu pliku papēdi ugunīgais iedos dažus burbuļus...
  Un no nabas ir vesela zibens kaskāde.
  Tad viņš dzied:
  - lāzera zobens,
  Viņš grib nocirst savus ienaidniekus!
  Zoja ir savvaļas ofensīvā. Un viņas zobeni patiešām ir dimanta urbji. Un viņi saspiež Krautus kā simts mārciņu čaulu. Bet, kad viņi paņēma meitenes basās kājas un iemeta kaut ko asiņainu.
  Un tad tas pārņēma un eksplodēja.
  Zoja rēca:
  - Mēs esam jauni čempioni!
  Un šeit ir Augustīns kustībā. Kā viņa iznīcina savus ienaidniekus. Un viņas zobenu šūpoles sagrieza visus.
  Un ar basām kājām izlido dažādas nāves dāvanas.
  Un Augustīns dziedāja:
  - Mans svētais zibens!
  Un uguns nāk no viņas mutes!
  Un šeit Svetlana ir kustībā. Tas ir arī tā, it kā viņa no savas nabas izlaidusi slepkavnieciska spēka dāvanu.
  Tad meitene dziedāja:
  - Esmu absolūts čempions!
  Un viņa paņēma basās kājas un nosūtīja pulsāru. Un no viņas rīkles izlidoja elles uguns. Un tagad kailais papēdis padevās burbuļiem.
  Un no nabas nāk nāvējošs un slepkavīgs zibens.
  Nataša izmantoja arī zobenus. Viņa sasmalcināja daudz fašistu. Un kā tas atbrīvosies no nabas kā zibens. Un sagraut fīrera miesassargus mazos gabaliņos.
  Pēc tam viņš dziedās:
  - Tēvzemei un Brīvībai līdz galam!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem atbrīvosies kaut kas pavisam nāvējošs.
  Zoja, uzbrūkot ienaidniekiem un atsegusi zobus, rēca:
  - Mežonīga komanda! Sagrauj ienaidnieku!
  Un arī basām kājām izmetīs ārā. Un no nabas gāja tādas nāvējošas rindas.
  Meitene ierunājās:
  - Liels kauns!
  Un tad arī Augustīns pārcēlās. Viņa arī mirdzēja smaragda acīs. Un viņai no nabas izkrita zibens spērienu kaudze. Un viņa palaida savus kailos kāju pirkstus pret ienaidnieku.
  Un viņa sita ar zobeniem, kliedzot:
  - Esmu garāks par visiem pasaules čempioniem!
  Un tad Svetlana uzbrūk. Tāpēc viņš visus dauza un sagriež. Un viņa ir tik forša un rotaļīga meitene. Burtiski no nabas nāk arī ložmetēja sprādziens. Un viņš notriec daudz fašistu. Un basas kājas izspļauj tādus enerģijas recekļus straumēs.
  Karotājs dziedāja:
  - Mērķis ir tuvu!
  Un krāja spēkus mest!
  Visbeidzot, viņi četri ielauzās Hitlera birojā. Nogalināja visus savus apsargus. Un pats fašists numur viens tika izvilkts no gultas apakšas.
  Hitlers ņurdēja:
  - Es iedošu Poliju!
  Nataša sarkastiski jautāja:
  - Vai varbūt Kaukāzs?
  Fīrers rēca:
  - Jā, vismaz divi Kaukāza iedzīvotāji, tikai nenogalini!
  Meitenes vienbalsīgi atbildēja:
  - Noskūpstiet mūsu kājas!
  Hitlers, stenēdams, tikko bija apritējis sešdesmit astoņus gadus vecs, rāpoja uz ceļiem un skūpstīja, basām kājām, apaļus meiteņu papēžus. Viņi smējās un smējās.
  Fīrers noskūpstīja katru meitenes putekļaino un asiņaino zoli trīs reizes.
  Pēc tam Nataša paņēma Hitleru ar kailajiem pirkstiem pie labās rokas, Zoju ar kreiso, arī ar basu kāju. Augustīna un Svetlana satvēra fīreru ar kailajiem pirkstiem aiz potītēm.
  Pēc tam meitenes vilks visu laiku un tautu lielāko noziedznieku uz visām pusēm un ņems, saplēs gabalos.
  Hitleram tika norautas gan rokas, gan kājas, un no sāpju šoka pūķa valdnieks nomira uz vietas.
  Šī atriebība atrada slepkavu un lielāko bende pasaules vēsturē.
  Šeit pasaka beidzas, lai gan uz šīs planētas tā ir kļuvusi par murgu realitāti, un tas, kurš klausījās, bija darīts!
  
  
  RAGANAS PRET HITLERU
  1941. gadā Hitlers pēc Krētas salas ieņemšanas mainīja domas par došanos uz PSRS. Fakts, ka Staļins neuzbruka Vācijai uzbrukuma laikā Dienvidslāvijai, pārliecināja fīreru, ka nav plānots uzbrukt viņam no austrumiem.
  Turklāt priekšnojautas liecināja, ka vieglas uzvaras austrumos nebūs, un tur labāk nebraukt.
  Fritz nostiprināja Rommela grupu un spēja pārliecināt Turciju ielaist karaspēku Tuvajos Austrumos. Briti tika pilnībā sakauti Ēģiptē un padzīti no Irākas un Tuvajiem Austrumiem. Drīz Franko piekrita Gibraltāra ieņemšanai.
  Pēc tam vācieši vairs nevarēja pārvietot karaspēku uz Āfriku un tālāk uz Tuvajiem Austrumiem.
  Indija ir kritusi. Un tad bez problēmām Melnais kontinents tika notverts tikai sešos mēnešos. Un kulminācija bija uzbrukums Lielbritānijai un karaspēka nolaišanās metropolē 1942. gada novembrī.
  Divu nedēļu laikā Anglija bija kritusi. Un krauts beidzot ieguva stabilitāti austrumu puslodē.
  Bet karš ar ASV joprojām turpinājās. Un tas ievilkās okeāna attāluma un karaspēka transportēšanas grūtību dēļ.
  Izmantojot Āfrikas, lielas daļas Āzijas un Austrālijas resursus, vācieši būvē lielu floti. Viņi kopā ar Japānu veic zemūdeņu karu.
  Četrdesmit trešais un četrdesmit četri gadi tika pavadīti kaujās jūrā. Islande un Grenlande tika sagūstītas. Un 1945. gadā, jau turot E sērijas tankus, vācieši izkāpa Kanādā un koncentrēja savus spēkus Argentīnā.
  Tādi bija viņu plāni. Lai gan komunikācijas trūkums apgrūtināja uzbrukumu ASV.
  Taču līdz septembrim lielākā daļa Kanādas tika sagūstīta.
  Gan vācu, gan japāņu karaspēks ienāca ASV ziemeļu reģionos.
  Bet tad Fričus sagaidīja četras meitenes.
  Monika, Lea, Ģertrūde un Andželīna.
  Cīņā iesaistījās četras skaistules. Monika, Lea, Ģertrūde ir blondīnes, un Andželīna ir rudmate.
  Un lai meitenes iznīcina Trešā Reiha milzīgo armiju.
  Viņi šauj uz sevi no ložmetējiem.
  Šeit Monika ar basu kāju met granātu un dzied:
  - Slava maniem spēkiem! Visi tika nopļauti!
  Leia dod pagriezienu. Viņš arī nopļauj ienaidniekus ar uguni un čīkst no plaušām:
  - Mana armija ir spēcīga!
  Un ar basu kāju viņš met nāves dāvanu.
  Ugunīgā jeb rudmatainā Andželīna ar kailiem kāju pirkstiem palaiž nāves dāvanu un čīkst:
  - Mana uzvara!
  Un viņš arī dod pagriezienu!
  Tad Ģertrūde ar basu kāju iespēra nāves dāvanu un apdullinoši kauc:
  - Es esmu čempions!
  Un atkal viņš sāks slepkavniecisku sprādzienu.
  Monika atkal šauj uz fašistu ordu un dzied:
  - Slava manai pasaulei!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš met slepkavniecisku nāves dāvanu, sagrauj pretiniekus.
  Leia arī šauj. Viņa ir ļoti asa meitene. Un basas kājas ir kā granātu mešana ienaidniekam.
  Un meitene rēc:
  - Es esmu ASV hiperkareivis!
  Nākamā Andželīna šauj. Viņš to dara ļoti precīzi. Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem lido slepkava dāvana.
  Un skaistā meitene rēc:
  - Es būšu absolūtais pasaules čempions!
  Un kā karotāja parādīs savu garo mēli!
  Un tad Ģertrūde mēģināja. Un arī kā rinda dod. Un tad ar kailajiem kāju pirkstiem viņš metīs nāves dāvanu.
  Un izkaisa visus pretiniekus gaļas lūžņos.
  Tātad četras meitenes aktīvi strādā. Ienaidnieka armijas spiediens acīmredzami izsīkst.
  Lai gan nē, parādās briesmīgi tanki, sērija E. Nu, meitenes viņus gaida.
  Monika ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Mēs cīnīsimies kosmosā!
  Un no viņas kailā papēža nāves dāvana atlēca no E-50 kāpura. Šī automašīna tika bojāta un apturēta.
  Karotājs kliedz:
  - Super!
  Nākamā ir Leia kaujā. Arī basām kājām, kā nāves dāvanu mest. Sasmalciniet ienaidnieku. Un tvertne kļuva blīva.
  Un karotājs rēc:
  - Es esmu meitene bikini!
  Andželīna cīnās tālāk. Viņš arī ar basu kāju met granātu pa E-75, un vācu vampīram ir grūti.
  Un karotājs čīkstēs:
  - Es esmu tas, kurš rādīs superklasi!
  Un Ģertrūde cīnās. Viņa ir arī karotāja, kas nepazīst žēlumu vai šaubas.
  Skaistule to paņēma un čīkstēja:
  - Liela regate!
  Un no basās kājas izlidoja slepkavnieciska granāta.
  Monika atkal šauj un čīkst:
  - Akrobātika un ekipāža!
  Arī viņas kailā ekstremitāte paņems, un nāves straume metīsies. Un viņš saplosīs visus ienaidniekus.
  Pēc tam karavīrs pļāpā:
  - Es esmu super meitene!
  Un Leia ir īsta varone cīņā. Un viņš sitīs savus ienaidniekus. Un ar basu kāju viņš metīs granātu, paņems ienaidnieku masu un saplosīs tos. Un tad viņš kliedz:
  - Es esmu tā meitene, kas ir Supermens!
  Un kaujā Andželīna, arī ar basu kāju, met nāves dāvanu. Viņš saplosīs ienaidnieku gabalos un dziedās:
  - Es esmu velna dēmons!
  Un viņš sitīs ienaidnieku ar uguns sprādzienu.
  Bet Ģertrūde ir iedzinējos. Nošauj sevi bez jebkādām ceremonijām un aizspriedumiem. Un viņš to paņems, ar kailajiem kāju pirkstiem pados iznīcināšanas dāvanu un sagraus savus ienaidniekus. Vai tas ir ļoti kaujinieciski?
  Četras meitenes cīnījās kā bruņinieki vai eņģeļi. Bet visam ir robeža. Un tā karotāji atkāpās...
  1945. gada rudens un ziema pagāja spītīgās cīņās. Spēki bija nevienlīdzīgi. Vāciešu E sērijas tanki ir pārāk stiprāki par šermaņiem un pat mazajiem Pershingiem. Un reaktīvai aviācijai vispār nav līdzvērtīgu. Un sāka parādīties pat diskotēkas, pilnīgi neievainojamas pret jebkādiem kājnieku ieročiem.
  Tātad Amerikas Savienotās Valstis pakāpeniski ieņem dažāda veida Trešā Reiha ārvalstu divīzijas.
  Rudens un ziemas laikā liela daļa Amerikas ir pārņemta. Plus arī sacelšanās ASV dienvidos, un ģenerāļu ar vācu saknēm nodevība. Un arī neapšaubāms jauno ložmetēju un pat Vērmahta pazemes tanku pārākums.
  Un 1946. gada aprīļa pavasarī pēc tam, kad Trešā Reiha bars ielenca un ieņēma Vašingtonu un Ņujorku, ASV kapitulēja.
  Tādējādi tika pāršķirta vēl viena kara lappuse.
  Taču 1947. gada maijā sākās vēl viena kauja, šoreiz ar Japānu.
  Un kampaņa pret PSRS atkal tika atlikta.
  Un tagad četras meitenes no ASV nepadevās un atkal cīnās ar ienaidnieku.
  1947. gada vasara un karstums, karotāji bikini. Un viņi cīnās paši.
  Monika ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Es esmu terminators!
  Un viņš dod pagriezienu.
  Leia arī šauj, turklāt dara to ļoti precīzi. Un atkal basās kājas kaut ko mētājas apkārt. Un viņi iznīcina.
  Un meitene kliedz:
  - Cīņa aerobātika!
  Turklāt Andželīna atlaiž. Sagraut pretiniekus. Izsit viņus bariem. Un viņas kailie kāju pirksti atkal met kaut ko brutāli slepkavniecisku.
  Karotājs kliedz:
  - Es esmu tērauda nags!
  Un Ģertrūde nošauj sevi un nopļauj ienaidniekus. Pēc tam viņš ar basu kāju metīs nāves dāvanu un murminās:
  - Militārā tēma un matemātika!
  Un atkal, kā viņš visus paņems un nopļaus līdz ārprātam!
  Jā, četri cīnās. Bet spēki ir nevienlīdzīgi. Jaunas E-50 U sērijas tvertnes, blīvāks izkārtojums, mazāks par diviem metriem un 170 sānu bruņas, 250 milimetri pieres un sešdesmit piecu tonnu svars ar 1800 zirgspēku dzinēju.
  Nepretojies tādam japānim. Kā arī pret ME-462, kas bez jebkādas ceremonijas iznīcina visas ienaidnieka lidmašīnas kā kolobokus.
  Un gluži pretēji, ir arī lidojoši diski. Un viņi visu salauž.
  Īsāk sakot, sešu mēnešu laikā Japāna tika pilnībā sakauta un visas tās kolonijas tika sagūstītas.
  Nu tā arī notika. Fīrers drīz iekaroja visas pasaules valstis, izņemot PSRS.
  Līdz šim viss ir bijis vairāk vai mazāk mierīgi. Bet tad Staļins nomira, un varu sagrāba Ņikita Hruščovs. Un atkal sarežģītas attiecības ar Trešo Reihu.
  Nemaz nerunājot par to, ka PSRS izstrādāja kodolieročus. Un arī notika divdesmitais kongress, kurā tika nosodīta līdzšinējā politika.
  Un 1956. gada 22. jūnijā Trešais Reihs pēc jau pusmūža, bet ļoti agresīvā Hitlera pavēles uzsāka iebrukumu. Viņa bars cerēja uz ātru uzvaru, taču viņu gaidīja negaidīts pārsteigums!
  Pret Vērmahta ordiem cīņā devās ne tikai četras amerikāņu meitenes, bet arī četras krievu skaistules un raganas. Un tur ir vesela grupa meiteņu dažādās armijas nozarēs, turklāt visas ir raganas!
  
  NAPOLEONS PIRMĀ ALEKSANDRA DĒLS-DĒLS
  Napoleons nedevās uz Krieviju un parasti apprecējās ar Aleksandra Pirmā jaunāko māsu. Tas izraisīja dažas izmaiņas vēsturē.
  Pirmkārt, cariskā Krievija cīnījās pret Austriju un ieņēma Galisiju. Otrkārt, Francija organizēja Itāliju un iestādīja tur Napoleona dēlu un krievu princesi.
  Un tad Krievija un Francija iekaroja un sadalīja Turciju.
  Tad ar kopīgiem pūliņiem Lielbritānija tika iekarota. Spānijas kolonijas beidzot kļuva par francūžiem, tāpat kā lielākā daļa Āfrikas. Un tad Indija un Irāna bija aizņemtas!
  Pēc Aleksandra Pirmā nāves un Konstantīna atteikšanās no troņa notika apvērsums, un četrpadsmit gadus vecais Romas Cēzars Napoleons II tika pacelts Krievijas tronī. Un pēc Napoleona nāves 1836. gadā Napoleons II kļuva par Francijas un visas Eiropas un daudzu koloniju valdnieku.
  Radās viena superimpērija, kas turpināja paplašināties. Vēlāk Napoleons II iekaroja Ķīnu un Indoķīnu un visu Āfriku. Un Austrālija un Kanāda. Un viņš nomira 1879. gadā gandrīz sešdesmit astoņu gadu vecumā.
  Tad Napoleons III mantoja troni. Viņš arī gribēja cīnīties. Bet visā pasaulē no Francijas palika neiekarota tikai ASV teritorija!
  Un Napoleons III sāka karu ar Ameriku 1890. gadā. Pēdējā valsts, kas nebija Francijas īpašums.
  Un ASV teritorijā ienāca milzīga piecu miljonu karavīru armija no visas pasaules.
  Spēki būtu nevienlīdzīgi. Bet amerikāņi ļoti varonīgi cīnījās pret Napoleonu III.
  Īpaši četras meitenes: Monika, Lea, Ģertrūde, Anna! Un viņi cīnījās kā kobras un varones.
  Monika ar zobeniem un plikiem kāju pirkstiem cirta asus metāla diskus. Un izsita cauri pretiniekiem.
  Un karavīrs dziedāja:
  - Slava Amerikai!
  Leia arī cīnījās ar svešzemju armiju ar zobeniem un agresīvi šņāca:
  - Slava labākajai valstij pasaulē!
  Un viņš arī palaida slepkavniecisko lietu ar basām kājām.
  Ģertrūde cīnījās ar milzīgu armiju, arī ar basām kājām, metot ļoti asas adatas un sitot ienaidniekus.
  Uz to meitene čīkstēja:
  - Es esmu tādas klases cīnītājs, ka tas ir super!
  Anna arī cīnījās, basām kājām mētādama slepkavnieciskas dāvanas.
  Un viņa kliedza:
  - Mums ir lieliski sasniegumi!
  Bet, lai arī cik smagi šie četri cīnījās un pat varonīgi, franču pārākie spēki tomēr viņus uzvarēja.
  Meitenes tika notvertas. Tur viņi tika izģērbti un nežēlīgi spīdzināti. Viņi savija rokas uz plaukta, sita ar pātagu un karstu stiepli. Viņi dedzināja ar uguni kailās zoles un aplika ar karstu dzelzi plikajiem papēžiem. Bet meitenes nekad neatzina jauno Napoleona III varu.
  Pēc tam viņi tika nosūtīti uz darbu, gandrīz kaili, akmeņlauztuvēs. Un Amerika kļuva par jaunu Francijas provinci.
  Kad 1903. gadā sešdesmit astoņu gadu vecumā nomira Napoleons III, Napoleons IV kļuva par imperatoru. Viņa ierašanās iezīmēja jaunu valdīšanu. Parlamenta lomas stiprināšana un muižniecības ietekmes mazināšana. Pamazām pasaules impērija kļuva demokrātiskāka.
  Un 1917. gadā pirmais cilvēks lidoja kosmosā. Tādējādi tika atvērts astronautikas laikmets.
  1922. gadā cilvēki lidoja uz Mēnesi. Un 1933. gadā uz Marsu. Un līdz 1950. gadam viņi bija apmeklējuši visas Saules sistēmas planētas. Bet 2000. gadā sākās pirmais lidojums uz zvaigznēm, vesela kosmosa ekspedīcija. Tas ir AI tikai Napoleona Bonaparta laulības ar krievu princesi dēļ.
  Kā visas cilvēces liktenis ir atkarīgs no mazākās gadījuma.
  
  INTERVIJAS PRET ĶĪNU
  ANOTĀCIJA
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova pārcēlās uz Sibīriju septiņpadsmitajā gadsimtā, kur uzsāka karu ar Ķīnas impēriju Mandžūru dinastijas kontrolē. Nemirstīgi svešinieki maina vēstures gaitu ne tikai Ķīnā.
  Karš plosās kā viesuļvētra
  Zēns cīnās ar lielu armiju...
  Mēs griezāmies cauri niknajai miglai
  Lai gan dažreiz tas ir pat pārāk grūti!
  
  Ienaidnieks ir ļoti spēcīgs,
  Tuvojas nepārtraukta lavīna...
  Zem koši koši košu karogu šalkoņas, kas steidzas,
  Bet mēs uzvarēsim, es ticu, kauju maijā!
  
  Nedomājiet, ka mūs var iekarot,
  Mēs esam lieli karotāji no Dieva...
  Un tas netiks pārtraukts, es zinu dzīves pavedienu,
  Lai gan dažreiz tas var būt ļoti stingri!
  
  Uzziniet Krievijas diženumu šajā:
  Tici man, Dzimtene ir vērtīgāka par visu...
  Un tur būs ļoti spēcīga krievu māja,
  Un iesit zemiskajam fašistam pa seju!
  
  Neticiet, orda nesalauzīs Rusu,
  Kas tevi nenoliek uz ceļiem...
  Cīnies bez ierobežojumiem, nebaidies,
  Jaunās paaudzes vārdā!
  
  Par Krievijas māju, par viņas siena kaudzēm,
  Mēs cīnīsimies ļoti smagi...
  Piepildīsies bezgalīgs sapnis,
  Tu neesi karotājs ar klauna dvēseli!
  
  Šeit tu esi, zēns, kurš zvēr uzticību Tēvzemei,
  Kļūsti par lielā Svaroga karotāju...
  Nē, laimi nevar celt uz asinīm,
  Kad Jēzus sirdī nav Dieva!
  
  Mēs varam sasniegt jaunus veidus,
  Ziedošās valsts varenība...
  Un nogalini blakšu briesmoni,
  Lai planēta drīz kļūtu par paradīzi!
  . NODAĻA Nr.1
  Zēns un meitene, kā arī četras raganu meitenes nokļuva Sibīrijas dienvidos un atvairīja ķīniešu uzbrukumu. Tas bija mazpazīstams karš, kad mandžu bija pie varas Ķīnā un aktīvi izpletās dažādos Āzijas reģionos.
  Un tā viņi uzbruka krieviem Tibetas reģionā. Un patiesais stāsts ir tāds, ka viņiem izdevās ieņemt daļu teritorijas. Turklāt Krieviju tajā brīdī novājināja zemnieki un Stenkas Razina kazaku karš. Un karaspēks būtu jāpārvieto ļoti lielos attālumos.
  Bet krievu fortam palīgā nāca nemirstīgais zēns un meitene, kā arī četras Terminatora meitenes.
  Milzīga Ķīnas armija iebruka jaunuzceltajā krievu cietoksnī. Un spēki bija acīmredzami nevienlīdzīgi.
  Ir tikai tūkstotis krievu un divi simti tūkstoši ķīniešu. Un šķita, ka nebija nekādu iespēju.
  Bet seši klases karotāji ir ļoti gatavi cīņai.
  Oļegs Ribačenko uz sienas. Nemirstīgs zēns, izskatoties apmēram divpadsmit gadus vecs, ar kailiem kāju pirkstiem met adatas. Un uzbrūk progresējošajiem ķīniešiem. Ducis uzreiz.
  Met adatas un Margarita ar plikiem pirkstiem. Meitene iznīcina pretiniekus un čīkst:
  - Mans lielais spēks!
  Un viņš drosmīgi cīnās.
  Arī Nataša ar plikiem kāju pirkstiem met spēcīgu bumerangu. Kā tas sagrauj pretiniekus un čīkst:
  - Lielās godības vārdā!
  Tad Zoja ar zobeniem sasmalcina ķīniešus un tajā pašā laikā ar basām kājām met adatas ar indi. Un viņš pie sevis dzied:
  - Krievijas plašumos,
  Mēs varam izglābt visus!
  Un atkal zobeni krīt uz pretiniekiem. Un ja tomēr nocirta, tad bez žēlastības.
  Bet, kad Aurora sāka postīt un mest bumerangus ar plikiem kāju pirkstiem, tā bija pilnīga iznīcināšana. Un nogalinātie ķīnieši pakrīt zem sarkanā velna sitieniem.
  Un meitene rēc:
  - Es visu sadrupināšu un saplēšu gabalos!
  Un ar abiem zobeniem viņš ņems un nocirtīs!
  Un no viņas kailā papēža lido ass un caururbjošs disks. Tā parasti ir pilnīgas nāves meitene.
  Un šeit ir Svetlana izšķirošajā cīņā. Mocīsim ķīniešus un ar zobeniem sagriezīsim mazos gabaliņos.
  Meitene grieza tauriņu, un septiņi Debesu impērijas karotāji tika uzlauzti līdz nāvei.
  Un tad no kailajiem kāju pirkstiem lido asas, indīgas adatas. Un viņi trāpīja ķīniešiem.
  Oļegs Ribačenko cīnās ar dzeltenajiem karotājiem. Viņa zobeni mirgo kā dzenskrūve.
  Zēns ar prieku dzied:
  - Es būšu spēcīgākais pasaules čempions,
  Mēs uzvarēsim Ameriku, Ķīnu!
  Un atkal puika met asas rotaļas ar kailajiem bērnu kāju pirkstiem. Un uzreiz krīt divi desmiti mirušo ķīniešu.
  Šī ir cīņa. Reālajā vēsturē cariskā Krievija pirms Petrīnas laika zaudēja daļu savas teritorijas. Bet te krievu bruņinieki cīnās un netaisās piekāpties.
  Oļegs Ribačenko cīnās un dzied:
  - Bet mēs esam krievu gara pilni bruņinieki,
  Bendes nekad nedzirdēs mūsu apslāpēto vaidu!
  Un atkal puika met ļoti asi, un ar spēcīgu, raganu brūvētu indi, ļoti tievas adatas!
  Viņam blakus ir meitene Margarita. Un viņas kājas arī met tādas nāvējošas adatas. Un viņu rokas sagrauj uzbrūkošos ķīniešus. Karotājs iznīcina savus pretiniekus un dzied:
  - Es esmu tik foršs, kā visu valstu dēmons...
  Dima, Dima, Bilans! Dima, Dima Bilan!
  Visu valstu Kungs!
  Nataša arī sakapā ķīniešus un dzied:
  - Vakara rītausmā mēs neļausim sātanam uzvarēt!
  Un arī no viņas basām kājām lido slepkavnieciskas adatas.
  Tālāk Zoja iznīcina ienaidniekus. Un šķiet, ka no šīs meitenes izplūst kolosālas enerģijas vibrācijas.
  Un no skaistules basajām kājām lido bumerangi un asas adatas.
  Karotāji čīkst:
  - Es esmu liels baskāju sapnis un skaistums!
  Un atkal viņš metīs pretiniekiem kaut ko ārkārtīgi nāvējošu.
  Bet, kad Aurora vada dzirnavas un nocērt ķīniešus, tad šī ir iznīcināšanas akrobātika.
  Un tad rudmate ar plikiem kāju pirkstiem met pīrsinga adatas. Un mirušie dzeltenie karotāji krīt.
  Bet kad Svetlana sit. Un tajā pašā laikā no viņas plikajām kājām izlido vesels ķekars adatu, kas visus caurdur un nogalina.
  Un karotāji čīkst:
  - Nu, nu, nu - fašists dabūs niķeli!
  Un viņas basās kājas atkal metīs slepkavniecisku dūri ķīnietei.
  Nataša, sasmalcinot dzeltenos karotājus ar zobeniem, atzīmēja:
  - Ar nacistiem bija gan vieglāk, gan grūtāk!
  Svetlana, vadot dzirnavas, atzīmēja:
  - Un ar mums, meitenēm, vienmēr ir viegli!
  Aurora atveidoja ventilatora tehniku un nomurmināja:
  - Ar mani tev nepavisam nebūs garlaicīgi!
  Un no viņas basajām kājām lido nāvējošs dzelonis.
  Un Zoja to vienkārši paņem un čīkst:
  - Mēs neesam tarakāni, mēs esam lielas slavas meitenes!
  Un atkal kaut kas izlidos no viņas basām kājām un trāpīs ienaidniekam.
  Meitenes darbu uzņēmās apzinīgi.
  Šis cietoksnis ir gandrīz vienīgais krievu cietoksnis šajā apgabalā. Tiek būvētas vēl pāris pilsētas. Labi, ka ķīnieši neiejaucās Amūrai. Bet reālajā vēsturē Krievija zaudēja daļu savas teritorijas. Ļoti agresīva dinastija pie varas Ķīnā. Tomēr meitenes var likt Lucifera pulkiem bēgt.
  Oļegs Ribačenko sakapā ķīniešus. Un tajā pašā laikā zēns dzied:
  - Tā būs augstākā klase...
  Un tad puiša basās kājas mestais bumerangs lido un kliedz:
  - Dūciņa visus saplosīs!
  Margarita arī meta ienaidniekam slepkavību. Viņa to sasmalcināja gabalos un čīkstēja:
  - Es esmu baskāju sapnis un liela skaistule!
  Un viņas kāja met mežonīgus diskus.
  Nākamā kaujā ir Nataša. Un tas arī met ienaidniekam to, kas sašķeļ pretiniekus.
  Un viņš to dara ārkārtīgi gudri.
  Un viņas basās kājas met regulāras, nāvējošas adatas.
  Nākamā ir Zoja kaujā. Un viņš arī mētājas ar ienaidnieku, visādas svastikas un bumerangus.
  Un nopļauj ienaidnieku.
  Pēc tam viņš saka:
  - Slava labajam karalim!
  Bet Aurora ir kaujā. Viņš arī iznīcina ienaidniekus no Ķīnas. Un, ja tas metīs, tas metīs ar letālu spēku.
  Un tajā pašā laikā viņš dziedās:
  - Jā, krievu zemes vārdā!
  Un arī no viņas basajām kājām izklīst apsūdzības par slepkavībām.
  Svetlana arī nepieviļ ienaidnieku. Un no viņas basajām kājām lido kaut kas, kas nes acīmredzamu nāvi.
  Un karotājs dzied:
  - Mēs nekad nepiekāpsimies! Krievu nepatikšanas nenāks!
  Un atkal ķīnieši apvainosies. Un viņš to sasmalcinās bez ceremonijām.
  Seši karotāji un karotāji smagi sita. Un viņš sagrauj ienaidniekus un met tos ar basām kājām.
  Oļegs Ribačenko, sasmalcinot ķīniešus, dziedāja:
  - Zvaigžņu cīnītāj, tavs rags pūš velti -
  Tava zeme ir tāla apšaubāmā krāšņumā...
  Kaujas liesmas trīc starp rindām -
  Vienpusējā spēlē bez noteikumiem!
  Un vēl viens bumerangs lido no zēna basām kājām, pārgriežot rīkles veselam ducim ķīniešu.
  Zēns, kā redzam, ir cīnītājs.
  Un arī Margarita ir kaujā. Un tā darbojas viņas basās kājas. Viņa bez šaubām iznīcina ienaidniekus ārkārtīgi foršā veidā.
  Un viņas zobeni ir kā bendes.
  Karotājs čīkst:
  - Lai top slava!
  Nataša arī šauj ar basām kājām un met kaut ko nāvējošu. Un tajā pašā laikā viņš aktīvi kapā ar zobeniem.
  Tajā pašā laikā atskan pīkstiens:
  - Mana svīta ir valstij piederoša ekipāža!
  Nākamā kaujā ir Zoja. Arī augstākā līmeņa iznīcības velns. Kā turēt tauriņu ar zobeniem. Un tad viņš ņems un metīs uzkrītošus elementus ar basām kājām.
  Pēc tam viņš kliedz:
  - Armija priecājas - virzās uz priekšu!
  Un vesela rinda slīpu ķīniešu kritienu.
  Meitene pie sevis dzied:
  - Zojai patīk nogalināt! Ak, šī Zoja!
  Šeit nāk Aurora ātrā uzbrukumā. Vai precīzāk, agresīva aizsardzība. Un ar basām kājām viņš izsit ienaidniekus.
  Un tajā pašā laikā tas pīkst. Un, kad viņas zobeni pāries kā kultivatora asmeņi, trīs desmiti ķīniešu tiks saplēsti gabalos!
  Un Aurora čīkst:
  - Saldie akordi, Krievijas karogs ir ļoti lepns!
  Un tagad viņas kailais papēdis ietriecas ķīniešu ģenerālim pa zodu. Viņš to paņems un apgāzīsies.
  Zoja kaujā ir agresīva. Viņš sagrauj savus ienaidniekus un kliedz:
  - Mēs šaubīsimies un nogalināsim visus!
  Un no basām kājām tādi dunči lido.
  Arī Svetlana nevienu nepieviļ. Un iznīcina ienaidniekus, it kā izkapts pļauj zāli. Ķīnieši krīt.
  Meitene čīkst:
  - Trakā adata! Ej ārā no pagalma!
  Oļegs Ribačenko ar zobeniem nocērt dzelteno karotāju baru. Un tad ar basām kājām viņš metīs zvaigznīti un kliegs:
  - Mana armija ir spēcīgākā!
  Terminatora zēns, kā redzat, atrodas ienaidnieku iznīcināšanas pašā virsotnē. Un viņš rīkojas ar milzīgu aizrautību.
  Un no viņa plikajiem kāju pirkstiem aizlido vēl viena nāves dāvana. Un kā tas pārņem ķīniešu kāpšanu pa sienu.
  Dzeltenie karotāji ir fanātiķi. Tur jau bija sakrauti veseli līķu uzkalniņi. Un viņi turpina kāpt, kāpt un kāpt!
  Bet zēns un meitene ir vienkārši nogalināšanas spēka iemiesojums. Un, kad viņi sasmalcina, asins šļakatas lido uz visām pusēm un ļoti tālu.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Varonības varoņdarbs tiek slavēts,
  Mēs esam planētu iekarotāji!
  Margarita, šī nemierīgā meitene dziedāja:
  - Mēs neapstāsimies ne mirkli.
  Ir dzirdams kāda apslāpēts kliedziens!
  Un arī iznīcinošas un slepkavnieciskas adatas lido no meitenes basām kājām. Sitot ķīniešiem kā kviešu kūlīši. Jā, meitene Margarita ir īsta terminatore.
  Nataša, sasmalcinot ķīniešus, dziedāja:
  - Un meitene, drupinot dzeltenos, domāja,
  ka dzīvot ir labi, un dzīve ir laba!
  Pēc tam no viņas basām kājām atkal lido adatas.
  Zoja ar zobeniem turēja dzirnavas un čīkstēja:
  - Es nogalināšu visus savus ienaidniekus un ticiet man, es nejokoju!
  Un karavīra kājas palaida vairākas zvaigznes.
  Un skaistule dziedāja:
  - Kara akts - es trāpīju pa ķīvi!
  Aurora, kapādama bez liekām emocijām, sacīja:
  - Mūs sagaida lieli panākumi! Ticiet man, tas nekļūst foršāk!
  Un tāpat kā ar basām kājām sāksies kas nokauj.
  Tad čīkst:
  - Es esmu asiņaina kobra!
  Svetlana nežēlojas ķīniešiem. Un tas tās iznīcina, it kā tās būtu skudras. Un tajā pašā laikā viņš dzied:
  - Atkritumiem nebūs ceļa,
  Ātri ņem kājas prom!
  Un tagad no viņas plikajiem kāju pirkstiem atkal lido slepkavnieciskas dāvanas. Tik forša sieviete!
  Un viņš arī rēc:
  - Svētajā karā būs mūsu uzvara!
  Oļegs Rybačenko kļūst arvien aktīvāks. Un kapā ar abām rokām, un pat pīpi paņēma mutē un spļāva uz ķīniešiem adatas. Iznīcina ienaidniekus un čīkst pie sevis:
  - Šī ir mūsu uzvara...
  Pilnā ātrumā uz priekšu un tuvojas!
  Un atkal terminatora puika cirta. Un tajā pašā laikā viņš bez žēluma atteiksies no tā, kas nogalina.
  Margarita arī ir kaujā. Izmisusi meitene. Un, ja viņš palaiž bumerangu ar basu kāju, tad tas ir ne mazāk kā ducis nogāztu ķīniešu.
  Pēc tam meitene dziedās:
  - Ak, mans helikopters ir liels,
  Nu, mana sirds dzied no laimes!
  Un no meitenes kailā papēža lido slepkavnieciska zvaigzne. Jā, tas ir augstākās akrobātikas skaistums. Un nāve sēj pa labi un pa kreisi.
  Nataša arī visādi iznīcina ķīniešus.
  Un tajā pašā laikā viņš dzied:
  - Čīkst, čīkst, čīkst...
  Olivers atrada Tvistu!
  Un no viņas basām kājām lido nāvējoša dāvana.
  Tā Zoja pievilka sevi... Viņa paņēma un spļāva ienaidniekam no caurules. Tad viņa ar zobeniem uzlauza dzirnavas. Tad viņas basās kājas paņēma un uzsāka ellišķīgo nāves prezentāciju.
  Un ķīnieši krita. Likās, ka tos būtu nolaizījis liesmas metējs.
  Un šeit Aurora ir kaujā. Arī ātra meitene. Un sarkanā nāve, un elles degošs stars. Un viņš to paņems un sāks cirst.
  Nē, nekas to nevar apturēt.
  Pat Peļu tvertne.
  Tātad Aurora naglas ķīniešiem. Kas ir ārkārtīgi forši un ar traku simboliku un zobenu.
  Un sarkanās harpijas zobeni neapstāsies, ne mirkli.
  Tajā pašā laikā Aurora čīkst:
  - Mana dzimtene ir komunisma dzimtene!
  Un arī no viņas basajām kājām, it kā kaut kas ārkārtīgi nāvējošs izlidotu.
  Un atkal meitene ir stāvoklī.
  Un tad Aurora atcerējās, kā viņa patiešām cīnījās ar "Peli" vienā no alternatīvajiem stāstiem. Tad sabiedrotie noslēdza pamieru ar Trešo Reihu, un, izmantojot bombardēšanas trūkumu, vācieši uzsāka Maus ražošanu.
  Jā, šie tanki tiešām kustējās kā dzīvnieki. Un viņu progress bija briesmīgs.
  Bet ne Terminator meitenēm. Viņi vienlaikus mierīgi un ātri cīnījās pret nacistiem.
  Un viņi parādīja Kuzmas māti! Un karotāji drosmīgi cīnījās.
  Un tagad rudmatainā Aurora griež ar zobeniem. Un viņš nopļaus ienaidniekus kā kultivators.
  Tad čīkst:
  - Es nogalinu visus!
  Svetlana arī nav bailīga cīņā. Ķīnieši tiek iznīcināti. Un tajā pašā laikā viņš ar basām kājām met to, kas sēj nāvi.
  Un tajā pašā laikā viņš kliedz:
  - Kosmiskā bravūra -
  Būs liela serenāde!
  Un piemiedz ienaidniekiem!
  Pēc kā viņš nospļaus no caurules!
  Un tad Oļegs Ribačenko izklīdīs. Un metīsim ķīniešiem ar kājām ne tikai adatas, bet arī bumerangus.
  Šādi ātri kustīgais terminatoru zēns tika pieķerts.
  Un tajā pašā laikā viņš dzied:
  - Ienaidnieki mūs neapturēs,
  Ja esam vāji, palīdziet!
  Un neskrien, neskrien...
  Ja tikai ne uz priekšu!
  Un Oļegs svilpo.
  Un Margarita to paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem meta kaut ko iznīcinošu un nāvīgi slepkavīgu. Un tajā pašā laikā viņa dziedāja:
  - Tas būs kobras vēstījums!
  Un meitene pamirkšķinās un čīkstēs!
  Nataša arī nav slinka cīņā. Viņa to paņēma un ar kailiem pirkstiem iemeta asu svastiku. Viņa izlauzās cauri ķīniešu masai un čīkstēja:
  - Manai Dzimtenei!
  Un tad kaujā ir Zoja. Un viņš arī met lādiņus saviem ienaidniekiem ar basām kājām.
  Un čīkst ar atsegtiem zobiem:
  - Es esmu tāds karotājs, es tiešām esmu terminators!
  Pēc tam meitene sit ar zobeniem. Un viņš čīkst plaušās.
  - Banzai!
  Acīmredzot meitene nepārstās cīnīties. Un viņš griezīs bez liekiem antimoniem.
  Aurora arī uzņemsies iznīcināšanu. Viņš iznīcina ķīniešus, bez jebkāda sarkasma. Un dzeltenie karotāji krīt, it kā būtu pārplīsuši uz pusēm.
  Un rudmatainā meitene kliedz:
  - Komunisma liesma ir pār pasauli!
  Un atkal viņš to ņems un nocirtīs ar diviem zobeniem. Un tad izspļauj no caurules. Un viņš sitīs ienaidnieku.
  Jā, Aurora ir jauka un pati pilnība.
  Lai gan Svetlana nav sliktāka. Un viņa arī deva ķīniešiem dabisku piekaušanu un slepkavību.
  Un viņas basās kājas meta iznīcināšanas dāvanas dzeltenajiem karotājiem. Jā, visi to dara uz augsta viļņa.
  Svetlana čīkst:
  - Cīņa būs asiņaina, svēta un taisnīga!
  Un no viņas basās kājas atkal nonāca kaut kas slepkava. Un, pēc ķīniešu domām, kā viņš tev sitīs!
  Meitenes tiešām gāja katrs savu ceļu. Un viņi mani nedaudz nepieviļ. Tās ir sievietes - sievietes visām sievietēm!
  Oļegs Ribačenko ir steidzīgs uzbrukums. Viņi jau ir nogalinājuši daudzus tūkstošus ķīniešu. Šīs dzeltenās impērijas karotāju uzbrukums ir novājināts.
  Oļegs čīkstēja:
  - Uzvaras augstākais mērs!
  Margarita to paņēma un ar kailajiem pirkstiem meta kaut ko nāvējošu un asāku par skuvekli.
  Tad meitene dziedāja:
  - Mēs izaicinām vētras,
  Kāpēc un kāpēc?
  Dzīvot pasaulē bez pārsteigumiem -
  Nevienam neiespējami!
  Margarita izspļāva ķīnietei veselu pīpes plīsumu un turpināja:
  - Lai veiksme vai neveiksme,
  Un lec augšā un lejā!
  Tikai šādā veidā, nevis citādi -
  Tikai šādā veidā, nevis citādi...
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Pārsteigums! Pārsteigums!
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Pārsteigums! Pārsteigums!
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Un tikai uz augšu - ne milimetru uz leju!
  Meitene izrādīja diezgan kaujiniecisku noskaņojumu.
  Nataša ir arī pašā kaujas epicentrā. It kā vulkāns izvirstu. Un met adatas ar plikiem kāju pirkstiem. Sit pretiniekiem. Un atstāj no tiem līķus.
  Pēc tam meitene ar atsegtiem zobiem dziedāja:
  - Mēs esam tādi terminatori, kā sapņu roboti, un liels skaistums!
  Un tagad meitene griež ar zobeniem. Un tas izsitīs daudzus cilvēkus.
  Zoja ir arī kaujas biezumā. Viņš cīnās, izliek zobus un rūc:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un no viņas basās pēdas disks izslaucīja ķīniešus. Kas pārgrieza daudz rīkles. Un debesu impērijas armijas bija nosmakušas.
  Un meitenes arvien vairāk spiež.
  Lūk, kā Aurora laidīs klajā kaut ko, kas griež metālu. Viņš nocirtīs daudz galvas, kas izveidojušās par pilskalniem. Un viņš uzlēks, uzlidos un paņems, rēc:
  - Mans vārds ir mana dūre!
  Un atkal viņš vicina divus zobenus un izrauj ķīniešiem iekšas. Bet tajā pašā laikā nekautrējieties.
  Un viņas basās kājas palaiž slepkavas bumerangus. Kuras galvas tiek pļautas rindās.
  Pēc tam rudmatainais karotājs čīkst:
  - Mēs netiksim kabelī!
  Lai uz Zemes ir laime!
  Un viņš vēl paņems no tūbiņas ar savu koši muti un nospļaus. Un debesu impērijas karotāji kritīs kā kuliji ar miltiem.
  Tātad Svetlana kaujā parādīja...
  Viņa aplēja pretiniekus ar verdošu ūdeni. Un tie applaucētie paņems un ļoti mežonīgi bļaus.
  Svetlana čīkst:
  - Mana slaktiņa!
  Un ar basu kāju viņš uzmetīs pāris bumerangus. Nogriezīs daudz ķīniešu.
  Un izspiež daudz līķu.
  Tā darbojas nelieši.
  Un viņi nocirta Ķīnas impēriju sev, bez liekām ceremonijām. Nē, viņiem pat ir īpašs takts.
  Jau tagad nogalināto ķīniešu skaits mērāms desmitos tūkstošu. Un meitenes vienkārši izklaidējas un atlec kā bumbiņas.
  Oļegs Ribačenko rāda arī stilīgāko aerobātiku, kādu vien var iedomāties.
  Un puika kapā ar diviem zobeniem tā, ka rokas un kājas un galvas lido uz visām pusēm.
  Oļegs kliedz:
  - Būs, ticu, mūsu izšķirošā uzvara!
  Margarita ar basu kāju, metot postošu metienu, apstiprināja:
  - Jā tas būs!
  Un viss sešnieks sāka kapāt vēl aktīvāk.
  . NODAĻA Nr.2.
  Pēc tam, kad gandrīz visa divsimt tūkstošu lielā Ķīnas armija tika iznīcināta, seši karotāji devās tālāk Debesu impērijas dzīlēs. Lai novērstu ķīniešu atgriešanos Krievijas pilsētās Sibīrijā.
  Tā kareivji uzbruka dzeltenajiem karotājiem tuvākajā lielajā pilsētā.
  Oļegs Ribačenko, kapādams dzeltenos cīnītājus un vicinot abus zobenus, kliedza:
  - Tāpat kā Krievijas cari!
  Un no viņa basām kājām lidoja asas adatas. Ķīniešu kaujinieki tika trāpīti.
  Margarita, ar zobeniem kapādama dzeltenos karotājus, paņēma to un dziedāja:
  - Tagad mēs veidojam vēsturi!
  Un no viņas basajām kājām adatas lidoja uz dzeltenajiem karotājiem.
  Nākamā ir Nataša kaujā. Viņš arī met nāves dāvanas un čīkst:
  - Nākotne ir mūsu! Slava lielajai Krievijai!
  Un viņas kailā, noslīpētā kāja to izmetīs ar šausmīgu spēku. Un viņš sagriezīs ķīniešus asiņainā mīkstumā.
  Zoja arī izmisīgi uzlauž. Un viņa sasita ķīniešu ģenerāli uz pusēm. Un sagrieza viņam kaulus.
  Tad viņa iesaucās:
  - Par manu lielo uzvaru!
  Un ar basām kājām viņš atkal palaidīs slepkavu dāvanu. Un tas izsitīs daudzus ķīniešu cīnītājus.
  Bet, kad Aurora ir kaujā, tas ir absolūti biedējoši. Viņa pārgriež ķīniešu karavīrus uz pusēm un ar basām kājām palaiž slepkavnieciskas dāvanas. Un tā viņš iznīcina dzelteno armiju.
  Nē, Auroru patiesībā sauc par sarkano raganu. Un viņa ir neuzvarama.
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlido nāvējošas adatas. Viņi sit ķīniešus un tie apgāžas kā kuli ar smiltīm.
  Aurora rūc plaušās:
  Krievi mani pazīst
  Un viņi to sauc par lielisku!
  Un atkal skaistule met nāvējošu adatu. Un ienaidnieks ir piesprausts kā vabole.
  Aurora gurkstēja:
  - Var sapņot, bet sapņot ir slikti!
  Un atkal meitene sit kā bumerangs.
  Jā, šī rudmate militārajās lietās apēda vairāk nekā mārciņu sāls. Ja kulj, tad kulj.
  Un atkal ātrā un ugunīgā meitene ir uzbrukumā.
  Un tad Svetlana vēlas cīnīties. Un tā viņš visus sasmalcina un iznīcina. Un viņas zobeni ir kā dzirkstošs zibens.
  Un adatas lido no basām kājām.
  Meitene rēca:
  - Mans lielais spēks -
  Spēlēties ar mani ir kā draudzēties ar krokodilu!
  Puika Oļegs Ribačenko kā vienmēr uzbrukumā. Viņš ir ātrs mangusts. Sasmalcina un met ienaidniekam zvaigznes.
  Un jaunais karotājs raud:
  - Dosimies uzbrukumā
  Uzvarēsim visus ķīniešus!
  Un šeit ir zēns uzbrukumā.
  Un meitene Margarita lielā sajūsmā sagrauj dzelteno karaspēku. Un viņas kailie pirksti met nāves dāvanas.
  Un meitene rēc:
  - ES uzvarēšu!
  Un atkal vesels skuju lietus metās no viņas basām kājām.
  Un adatas ir nāvējošas un saindētas.
  Margareta uzbrukumā. Ķīnieši ir ļoti cieši pret viņu. Un meitene ir šausmu iemiesojums.
  Lai gan skaists karotājs.
  Un tagad no viņas basās kājas atkal nolido nāves gabals. Kas pārsteidz ienaidniekus.
  Nataša mežonīgā lidojumā. Ķīniešus sagriež gabalos. Un viņas zobeni nepazīst žēlastību.
  Karotājs rēc:
  - Tā būs mūsu lielā uzvara!
  Un no skaistules basajām kājām atkal lido ļoti nāvējošas un bīstamas adatas.
  Tie lielā skaitā ietekmē ķīniešus. Nu meitenes ir ļoti foršas.
  Un uzbrukumā viņi nevienam nedod piespēli.
  Bet Zoja nezina, nekad nav neviena vārda. Viņa izlaužas pie pretiniekiem. Un viņas zobeni ir kā bendes.
  Zoja skaļi kliedz:
  - Es nezinu žēlastību - tikai nāvi!
  Un viņas basās kājas metīs tādas lietas, kurām ķīnieši nevar pretoties!
  Un otrādi, karotājs ar katru minūti paātrinās. Šī ir slidotava ofensīvā.
  Aurora arī ir tik jautra meitene. Neatkāpjas un nepadodas. Un viņai viss izdodas.
  Viņa ar plikiem kāju pirkstiem meta tērauda vēdekli. Viņa nogrieza ķīniešu karavīrus un šņāca:
  - Sarkanajā impērijā būs uguns, kas sasildīs visu planētu!
  Un atkal kaut kas, kas īpaši nogalina mušas no viņas basām kājām.
  Un karotājs atkal ir lielā augstumā.
  Un šeit ir Svetlana kaujā. Neatkāpjas no plāna. Un viņš ar mežonīgu spiedienu raujas pie sevis. Un no viņas basām kājām lido ass disks. Kas braši nogriež pretiniekus.
  Svetlana mežonīgā niknumā čīkst:
  - Es jūs visus saplosīšu!
  Un meitene ir uzbrukumā. Un viņas basās kājas ir tik izveicīgas.
  Tālāk Oļegs Ribačenko ir kārs cīnīties. Šis ir izmisīgs terminatoru zēns. Tas ietver mežonīga zēna kolosālo spēku un spiedienu.
  Un tad bērns ar basu kāju met bumerangu. Un pretinieki uzreiz zaudēja divus desmitus vārtu.
  Tas patiešām ir iznīcinošs spēks.
  Oļegs dziedāja:
  - Mans rokraksts ir vienkāršs -
  Man nepatīk vilkt kaķim asti!
  Un no zēna kailā papēža nolidoja asmens, un kā tas trāpīja ķīnietim. Viņi burtiski zaudēja savu garu un drosmi.
  Oļegs ar mežonīgu neprātu atzīmēja:
  - Nekad nesaki nē!
  Puika ir uzbrukumā... Tad viņš atcerējās Vladimiru Kļičko. Jā, šis bokseris varēja atgriezties ringā. Kāpēc gan nepamēģināt? Ja vēl veselība, tad pats Dievs lika cīnīties!
  Terminatora zēns uzbrukumā. Sasmalcina ķīniešus un dzied:
  Jauns draugs, esi vienmēr jauns,
  Nesteidzies atpūsties...
  Esiet jautrs, drosmīgs, skaļš -
  Jums ir jācīnās - tāpēc cīnies!
  Vīrietis ar vēsumu -
  Lai jūs varētu uzvarēt visus!
  Es esmu mūžīgs zēns ar dvēseli,
  Kas rada rezultātu!
  Mūžīgais zēns es dvēsele
  Un neatkāpieties!
  Jauns karotājs un mūžīgs bērns niknā uzbrukumā ķīniešiem. Viņš parādīs sevi no labākās puses.
  Margarita arī sasmalcina dzeltenos karotājus un dzied:
  - Mēs nekad nepadosimies!
  Un viņa nogrieza daudz ķīniešu, smejoties piebilda:
  - Nē, netici man nekad!
  Un meitene atkal iemeta asas, indīgas adatas.
  Viņa atrodas straujā un unikālā kustībā.
  Nataša ir ātra un lieliska kaujā, kā Valkīrija. Viņš drosmīgi cīnās. Un nošauj ķīniešus.
  Viņa bieži cīnījās debesīs. Viņa bija izcila ace pilote. Viņai nācās cīnīties arī kājniekos.
  Bet tagad Nataša ir uzņēmusi ķīniešus. Un kulsim ar visu savu niknumu.
  Un no viņas basajām kājām lido bumerangi un adatas. Viņa sagrauj ienaidnieku.
  Meitene dzied:
  - Bet es ticu saullēktam,
  Izkliedē cietuma cietuma tumsu!
  Zoja uzbrūk ķīniešiem. Un tas to cieši sagrauj. Un viņas basās kājas bez apstājas izsit ienaidniekus.
  Karotājs kustībā. Viņa ir kā kobra, kas lēkā un lēkā apkārt.
  Meitene ar zelta matiem kliedz:
  - Nākotne ir mūsu,
  Mēs esam kā Jedi Knights!
  Un tad viņa pagriezīsies un sitīs tevi.
  Nākamā uzbrukumā ir Aurora. Satriecoša un kaujinieciska rudmataina meitene. Viņa devās uzbrukumā, vēl vairāk palielinot tempu. Viņas zobeni ir kā dzirnavu asmeņi.
  Ugunīgā skaistule izdeva:
  - Tāda laime būs visai pasaulei!
  Un atkal meitene dodas mežonīgā tempā. Šī ir īstā kara dieviete.
  Svetlana arī dzied, lecot augšā un lejā:
  - Simts pa simtam, pulks pēc pulka,
  Krievu bruņinieki cirta ar zobenu!
  Un tagad viņas kailie kāju pirksti metīs kaut ko tādu, ko nevar atspoguļot vairogs.
  Šī ir meitene. Īsts viksēns.
  Nataša čirkst ar atsegtiem zobiem:
  - Tas nav jūsu uzdevums mani mācīt!
  Un viņš met nāvi ar basu kāju.
  Aurora piekrīt:
  - Mums vispār nav ko mācīt!
  Karotāji paātrina kustības. Gandrīz visa pilsēta jau ir nosēta ar līķiem. Jā, ķīnieši nonāca iznīcināšanā. Ir tikai seši cilvēki, bet viņi strādā veselai armijai.
  Oļegs Ribačenko atcerējās stāstu par vienu no elfiem. Viņš nokļuva Trešajā Reihā un spēja pārliecināt viņu nosūtīt uz Luftwaffe.
  Jā, elfs, lai arī augumā mazs, ir ļoti ātrs, spēcīgs ar izcilu reakciju. Kopumā elfi ir pārāki par cilvēku fiziskajā stāvoklī un domāšanas ātrumā. Un, nokļuvis lidmašīnā, elfs un pat no karaliskām asinīm jūtas kā ērglis.
  Un šis karotājs varēja notriekt 538 ienaidnieka lidmašīnas par godu fīrera dzimšanas dienai 1944. gada 20. aprīlī, bet viņš pats nekad netika notriekts.
  Par pirmajām divsimt lidmašīnām elfs saņēma Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Vairāk nekā trīs simti jau Vācu ērgļa ordenis ar dimantiem. Vairāk nekā četrsimt Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapu zobeniem un dimantiem. Un piecsimt piemiņas lidmašīnām - Dzelzs krusta Lielais krusts. Tādējādi elfs savāca rekordlielu balvu skaitu, un šajā sakarā viņš pat pārspēja Hermani Gēringu un saņēma pulkveža pakāpi.
  Lai gan viņš cīnījās lidmašīnā kā ierindnieks.
  Tātad, lai gan Luftwaffe parādījās tik izcils dūzis, viņš pārāk daudz neietekmēja kara gaitu. Patiesībā, ja paņem pirmos sešus Luftwaffe dūžus reālajā vēsturē, viņi kopumā notriekuši vairāk nekā pusotru tūkstoti lidmašīnu. Nu, cik tas palīdzēja Vērmahtam?
  Lai gan iespējams, ka notriekto lidmašīnu skaitu palielināja Gebelsa propaganda.
  Daudzi cilvēki stingri apšaubīja šos skaitļus.
  Bet elfs godīgi notrieca tik daudz automašīnu, un viņš pats nezaudēja nevienu cīnītāju.
  Bet tad Oļegs Ribačenko viņu satika un jautāja:
  - Kāpēc jūs traucējāt Trešajam Reiham, kas tiek uzskatīts par ļaunuma spēku?
  Elfs loģiski piezīmēja:
  - Tāpēc, ka pasaulē vispār nav labā spēka! Vai jūs domājat, ka Staļins un viņa sabiedrotie ir svētie?
  Oļegs smaidot atzīmēja:
  - Bet PSRS, notriecot tik daudz lidmašīnu, tevi uzskatītu par Dievu ar lielo G! Un tāpēc jums vajadzētu uzspļaut un nolādēt!
  Elfs godīgi atzīmēja:
  - 1942. gada oktobrī, kad sāku cīnīties par reihu, kara iznākums vēl nebija acīmredzams. Kā jūs domājat, man nav izredžu tikt starp uzvarētājiem?
  Oļegs Rybačenko godīgi atbildēja:
  - Ja tu pārkāpsi uz PSRS, es domāju, ka tev tiks piedots un pieņemts. Varoņi un lieliski karotāji tiek novērtēti visur!
  Elfs starojoši pasmaidīja un atbildēja:
  - Paldies par piedāvājumu! Bet, kad Otrais pasaules karš būs beidzies, es atgriezīšos uz savas planētas ar apbalvojumiem... Un, protams, man vairs nebūs vienalga, ka Vācija zaudēja. Galvenais, ka parādīju sevi kā varoni un iegāju aviācijas vēsturē kā visu laiku labākais dūzis!
  Oļegs Ribačenko sašutis atzīmēja:
  - Cik daudz labu puišu nomira tevis dēļ!
  Elfs čīkstēja un loģiski atgādināja:
  - Ir arī Rūdels... Viņš arī ir supermens!
  Oļegs pamāja:
  - Rudel... Tas ir kā komiksu varonis!
  Elfs nomurmināja:
  - Es biju un esmu un būšu karotājs! Tāpēc es centīšos novest savu skaitu līdz tūkstotim!
  Oļegs Rybačenko šaubījās:
  - Vai tev būs laiks? 1945. gada 9. maijs Trešais Reihs padodas!
  Elfs mānīgi jautāja:
  - Vai varat precīzāk pateikt, kad un kur un kurā laikā, ar kādiem spēkiem sarkanie un sabiedrotie uzbruks?
  Oļegs pārsteigts jautāja:
  - Kāpēc tev to vajag?
  Elfs godīgi atbildēja:
  - Gribu triviāli paildzināt karu, lai jautrība būtu ilgāka!
  Tad Oļegs izņēma pistoli un atbildēja:
  - Es varētu tevi nošaut, bet es to nedarīšu!
  Elfs bija pārsteigts:
  - Un kāpēc?
  Oļegs Rybačenko apņēmīgi paziņoja:
  - Lai sirdsapziņa tevi soda!
  Un viņi šķīrās...
  Oļegs Ribačenko domāja, ka viņš nav velti nogalinājis šo elfu. Cik lidmašīnas viņš vēl notrieks? Tas būs vienkārši briesmīgi.
  Un zēns atkal ar plikiem kāju pirkstiem palaida nāves bumerangu.
  Margarita kaujā aktīvi iznīcina ķīniešus. Viņas basās kājas tik precīzi sita viņai slepkavas dāvanas, ka jūs vienkārši esat pārsteigts.
  Supermena kategorijas meitene.
  Un viņas darbība kaujā ir kā zebiekstei.
  Nē, tādu meiteni neviens nekad neiebiedēs, pat ja ķīniešu ir divi miljardi.
  Tomēr, kas Margaritai būtu jādara?
  Viņa aizstāv savu dzimteni.
  Oļegs Ribačenko, sasmalcinot ķīniešus, dziedāja:
  - Nav skaistākas Krievijas dzimtenes,
  Cīnies par viņu un nebaidies...
  Visumā nav skaistākas valsts -
  Viss Visums ir gaismas lāpa, Rus'!
  Zēns uzlēks un paātrinās, spārdot visus.
  Nataša arī cīnās un dzied:
  Liktenīgs gads, jūs varat man neticēt,
  Tūkstoš deviņi simti deviņdesmit deviņi...
  Beidz staigāt pa āķīgiem apļiem,
  Velns pagriezīs savus zelta ragus!
  Un meitene atkal ar basām kājām met slepkavas dāvanu.
  Zoja arī ir kaujā, likvidēta un cīnās. Aktīva meitene. Un, ja viņš cirtīs ar zobeniem, viss lido tālu.
  Un viņas basās kājas tik aktīvi mētā dāvanas. Un viņi izsit tik daudz ienaidnieku.
  Jā, ķīniešiem acīmredzami ir tumšas dienas.
  Aurora uzbrūk bez žēlastības. Un viņas basās kājas ir kaut kas vairāk nekā nāvējošs. Šī parasti ir iznīcināšanas dieviete.
  Un tajā ir tūkstoš velnu.
  Svetlana ar lielu kaislību sit ķīnieti un čīkst:
  - Nākotne slēpjas
  Lai mums nav jābūt kaķim!
  Un viņas kailās kājas atkal kaut ko izmetīs, un ienaidnieki tiks saplosīti gabalos.
  Cīņas meitene viņā ir akrobātika!
  Attīrījuši pilsētu no ķīniešiem, sešinieks paņēma pārtraukumu. Viņi tūdaļ nogalināja kuili un izcepa to veselu.
  Viņi to sagrieza gabalos un sāka ēst.
  Nataša atzīmēja:
  - Valtera Skota bruņinieki ēda daudz uzreiz!
  Oļegs Ribačenko ķiķināja un atgādināja:
  - Dumas arī! Tā Portoss apēda veselu aunu!
  Nataša smējās:
  - Auns? Kāpēc ne mežacūkas?
  Oļegs atbildot dziedāja:
  Visi tavi sasodītie radinieki,
  Mans onkulis, kurš dabūja kuili...
  Kad viņš bija dzīvs - viņš mani brīdināja -
  No kanibāla sievu nevar atņemt!
  Margarita apstiprināja:
  - Šī ir mežonīga dziesma! Bet es gribu kaut ko dvēseliskāku!
  Oļegs atzīmēja:
  - Garīgi? Tas ir labi!
  Un zēns kaut ko dziedāja...
  Bet Aurora viņu pārtrauca un piezīmēja:
  - Jums nav jādzied, bet jādarbojas.
  Un meitene no jostas izvilka iPhone. Oļegs pasmaidīja, Nataša pasniedza viņam savējo un ieteica:
  - Spēlējiet tankus ar rudmati!
  Aurora piekrita:
  - ES mīlu šo spēli!
  Un varonīgā meitene sāka iegūt parametrus.
  Oļegs Rybachenko uzņēma tanku floti.
  Aurora brīdināja:
  - Viena tvertne pret vienu! Izmēģiniet dueli!
  Zēns piekrita:
  - Tas ir pareizi!
  Oļegs izvēlējās stilīgāko četrdesmito gadu padomju tanku - IS-7. Brīnišķīgs auto, kas nekad nav kļuvis par sērijveida auto. Viņai ir viss: bruņas, ieroči un ātrums. Īsts halo!
  Aurorai ir E-75. Automašīna ir nedaudz sliktāka. Un smagāks, un mazāks ātrums, jaudas rezerve un nedaudz vājāks lielgabals. IS-7 ir 130 milimetri, salīdzinot ar 128 E-75. Vāciešu bruņas, iespējams, ir biezākas, taču to kompensē lielākais IS-7 slīpums. Un Friča malas ir augstākas... Viss ir taisnība, bet...
  Aurora nodod E-75 uz M līmeni... Un mašīna uzlabojas. Un dzinējs ir jaudīgāks, un siluets ir daudz zemāks, un pistolei ir garāks stobrs. Jā, tagad bruņas ir kļuvušas biezākas. Vācu tanks joprojām sver deviņdesmit piecas tonnas pretstatā sešdesmit astoņām padomju tankam. Un pēc modernizācijas tam ir līdzīgs izkārtojums un tagad tas būs jaudīgāks.
  Bet IS-7 palika bez attīstības. Reālajā vēsturē neviens to neparedzēja.
  Nu, Oļeg, izmantosim sevi.
  Zēns tomēr nav apmaldījies. Tā kā ienaidnieks ir modernizējies, puisis kaut ko darīs un izmantos spalvu šāviņus. Un tad būs ļoti laba cīņa.
  IS-7 tuvojas. Bet tomēr vācieša braukšanas rādītāji joprojām ir labāki.
  Aurora izšauj savu garāko stobru lielgabalu. Bet joprojām nevar iekļūt.
  Un terminatora puika tuvojas un vijas pa sliedēm. Šķiet, ka mazais puisis ir diezgan pārliecināts.
  Aurora pēc kārtējā šāviena izcēla morāli:
  - Pele var nogalināt ziloni!
  Un cīņa turpinājās, Oļegs iedzina 130 mm lielgabala lādiņu korpusa savienojumā un uzvarēja. Neskatoties uz visiem trikiem.
  Bet vispār četrdesmito gadu tankiem ir dažādi transportlīdzekļi. Ļoti drausmīgs projekts - "Karaliskā lauva". Svars ir simts tonnas, lielgabals ir 210 mm kalibrs, frontālās bruņas ir 300 mm leņķī, sāni ir 200 mm, un dzinējs ir 1800 zirgspēku.
  Šī ir mašīna - pat IS-7 var tikai iekļūt sānos un aizvērt. Un tas tiešām ir liels!
  Aurora dziedāja ar atsegtiem zobiem:
  - Tas ir ērgļa mazulis, kas lido augstāk par sauli!
  Un viņa apklusa...
  Paēduši sešinieki devās tālāk uz Ķīnas pilsētām. Pagaidām mums jāpanāk miers un jāattur mandžus no uzbrukuma.
  Meitenes un zēns uzbruka ķīniešiem un atkal daudzus nogalināja ar zobeniem un kailiem kāju pirkstiem.
  Tad karotāji sāka šaut no sagūstītajiem lielgabaliem. Un tika nogalināti daudzi ķīnieši.
  Oļegs Rybachenko atzīmēja:
  - Varbūt labāk spēlēt aizsardzībā? Un tad tas izrādās kaut kā neglīts?
  Aurora iebilda:
  - Ir preventīvā kara koncepcija!
  Oļegs atgādināja:
  - Arī Viktors Suvorovs mēģināja pierādīt, ka fašistiskās Vācijas karš pret PSRS bija preventīvs!
  Aurora izcēla zobus un ņurdēja:
  - Vai tas tā nav?
  Oļegs pakratīja galvu:
  - Apšaubāmi!
  Margarita atcerējās:
  - Es lasīju šo grāmatu. Viņa no pirmā acu uzmetiena izskatās pārliecinoša. Bet ja iedziļināsies...
  Aurora piekrītoši pamāja ar galvu:
  - PSRS gatavoja ofensīvu karu, un tas ir fakts!
  Margarita atzīmēja:
  - PSRS arī pēc kara gatavoja ofensīvu karu. Bet ofensīva nekad nesākās!
  Oļegs loģiski atzīmēja:
  - Ja Staļins plānoja ofensīvu, tas notiktu vēlāk, vispirms pabeidzot savu divīziju aprīkošanu ar tankiem un citu aprīkojumu. Un jaunākā aviācija ir tikai tikko sākusi ierasties vienībās, pat piloti to nav apguvuši!
  Aurora arī loģiski iebilda:
  - Ja padomju armija pārbruņojās, tad arī vācu armija nestāvēja uz vietas. Kamēr PSRS kūla jaunākās lidmašīnas, Krauts palielināja jaunāko iekārtu ražošanu.
  Kavēšanās nebūtu palielinājusi Staļina priekšrocības. Drīzāk, gluži otrādi, nacisti ar Eiropas potenciālu varētu panākt Krieviju kvalitatīvākas tehnikas kvantitātē!
  Oļegs Rybačenko šaubījās:
  - Kas tev liek domāt, ka viņu kvalitāte bija labāka?
  Aurora godīgi atbildēja:
  - Bet mēs uzvarējām 1941. gadā! Ja viņi bija zemāki skaitļos, viņi, iespējams, bija pārāki tehnoloģiju kvalitātē!
  Zēns ģēnijs šaubījās:
  - Es tā nedomāju!
  Margarita atzīmēja:
  - Četrdesmit pirmais gads ir noslēpums. Kāpēc formāli spēcīgākā Sarkanā armija zaudēja kauju pēc kaujas. Un tad, kļuvusi formāli un faktiski vājāka, viņa sāka uzvarēt?
  Oļegs Rybačenko atbildēja:
  - Tas ir liels Otrā pasaules kara noslēpums!
  Nataša ieteica:
  - Te bija augstāku spēku iejaukšanās!
  Oļegs pamāja.
  - Kaut kas tiešām notika!
  Augustīns norūca:
  - Mūsu elki ir asinīs, mūsu dievi ir kara dievi!
  Zoja piekrita:
  - Arī kara dievi ir asinīs!
  Pēc tam Oļegs un Aurora sāka spēlēt Otrā pasaules kara stratēģiju. Aurora ir Hitleram, Oļegs ir Staļinam.
  Bija jau reālu sitienu apmaiņa. Aurora izmantoja negodīgo kodu un E sērijas tanku masu un ielauzās Maskavā. Togo un Oļegs izmantoja negodīgo kodu un IS-7 tā, it kā viņi sitītu vāciešus. Un izkapts sanāca uz akmens. Un daudz zārku. Lai tas ir virtuāls.
  Oļegs Ribačenko spēlē ar prieku, un viņa karaspēks izlaužas cauri vācu aizsardzībai. Viņi veido katlus. Aurora atkal palaiž krāpniecības kodu. Notiek ļoti mežonīga gājienu apmaiņa.
  Zēns ģēnijs dziedāja:
  - Kaut kur uz Kamas - mēs paši nezinām,
  Kaut kur uz Kamas - mātes upēm!
  Nevar aizsniegt ar rokām, nevar sasniegt ar kājām,
  Nu, ja vajadzēs, pārcelsim pokerus!
  Un padomju tanki sagrauj nacistus. Nav nekā foršāka par IS-7. Un jūs varat droši cīnīties ar "Peles" un "E"-100. Padomju tanks no šādiem monstriem nebaidās.
  Viņi ir smagāki, bet tas nenozīmē, ka tie ir stiprāki.
  Un Oļegs virzās uz priekšu, ātri pārvietojoties ar automašīnām. Un viņā ir kā tūkstoš velnu.
  Brīnumbērns dzied:
  - Mēs sasitīsim Krautus, čali-čali-čali-tā!
  Un tagad padomju karaspēks paņēma vēl vienu barjeru. Viņi ir kā cīņas ģēniji!
  Tomēr arī Aurora nav vienkārša. Un viņš rīkojas ar agresīvu spiedienu. Met jaunus un jaunus un jaunus spēkus zem Sarkanās armijas riteņiem.
  Un rudmatainais karotājs dzied:
  - Mani ienaidnieki mani neapturēs! Es uzvarēšu Visuma plašumus!
  Un kaujā dodas jauni un jauni pulki.
  Oļegs Ribačenko ar prieku dziedāja:
  Krauts plosās,
  Ienaidnieks virzīja pulku uz priekšu...
  Bet trakie ārieši -
  Krievi tiksies ar naidīgumu!
  Ieraksies cūkas ādā,
  Ienaidnieks tiks iemests putekļos -
  Krievi nikni cīnās
  Spēcīga ir karavīra dūre!
  Un zēns veic vēl vienu apļveida manevru un apņem Auroras karaspēku.
  Jā, bērns ir gudrs, trūkst vārdu.
  Aurora gurkstēja:
  - Nē, es nepadošos, bet es vienmēr zināju, kā cīnīties!
  Oļegs Rybachenko piekrita:
  - Mēs nepadosimies! Mēs jūs vienkārši iznīcināsim!
  Un tagad padomju karaspēks atkal ir uzbrukumā. Un jau blēža kods Fricim nepalīdz.
  Tad Aurora gudri maina opciju. Un Lielbritānija un ASV stājas karā tās pusē. Šīs armādas karotāji metās kaujā. Un izdarīsim spiedienu uz ienaidnieku.
  Bet padomju tanki IS-7 iznīcina ASV Shermans un Pershings ar vēl lielāku vieglumu, kā arī angļu Čērčila tanku.
  Paši nesaņemot nekādus bojājumus.
  Aurora norūca:
  - Nu tu esi mazs velniņš!
  . NODAĻA Nr.3
  Divdesmit pirmā gadsimta karotāji atkal sadūrās ar septiņpadsmitā gadsimta ķīniešiem.
  Debesu impērijā ir daudz karavīru. Tās plūst kā bezgalīga upe.
  Oļegs Ribačenko, kapādams ķīniešus ar zobeniem, rēca:
  - Nekad nepadodies!
  Un no zēna basās pēdas nolidoja ass disks!
  Margarita, sagraudama pretiniekus, nomurmināja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbiem!
  Un no meitenes basās pēdas izmētātas indīgas adatas, trāpot ķīnietei.
  Nataša arī slepkavnieciski meta savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  - Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas zobeni izgāja cauri dzirnavām ķīniešiem.
  Zoja, sagriežot ienaidniekus, iekliedzās:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un vēl no viņas basām kājām izmētātas adatas. Un kas acī, kas ķīniešu karavīriem rīklē.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji sāka satraukties un kļuva mežonīgi.
  Aurora grieza dzeltenus karavīrus, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basām kājām lido jauna, slepkava dāvana. Un dzeltenie cīnītāji krīt.
  Svetlana nocirta dzirnavnieku, viņas zobeni ir kā zibens.
  Ķīnieši guļ kā sagriezti kūļi.
  Meitene basām kājām met adatas un čīkst:
  - Viņš uzvarēs mātei Krievijai!
  Oļegs Ribačenko uzvar pret ķīniešiem. Terminatora zēns sagriež dzelteno karaspēku.
  Un tajā pašā laikā puiša kailo kāju pirksti izmet adatas ar indi.
  Zēns rēc:
  - Slava nākotnes Krievijai!
  Un kustībā tas nogriež visiem galvas un purnus.
  Margarita arī sagrauj savus pretiniekus.
  Viņas basās kājas vienkārši mirgo. Ķīnieši mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Uz jaunām robežām!
  Un tad meitene ņems un nogriezīs ...
  Ķīniešu karavīru līķu masa.
  Bet Nataša ir uzbrukumā. Viņš griež pats savu ķīniešu valodu un dzied:
  - Rus' ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basajām kājām. Kas ķīniešiem pārgrieza rīkles. Jā, šī ir meitene.
  Zoja ir uzbrukumā. Ar abām rokām griež dzeltenos karavīrus. Izspļaujot no caurules. Un met nāvējošas adatas ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Eh, ķipar, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Aurora, nocērtot ķīniešus un iznīcinot dzeltenos karavīrus, čīkst:
  - Viss pinkains un ar dzīvnieku ādu,
  Viņš ar nūju uzbruka policistiem!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā palaist pretī ienaidniekam, kaut ko tādu, kas nogalinās ziloni.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilku suņi!
  Svetlana ir uzbrukumā. Kapāšana sagriežot ķīniešus. Ar basām kājām viņš met pret viņiem nāves dāvanas.
  Viņš vada dzirnavas ar zobeniem.
  Sasmalcināja daudz cīnītāju un kliedz:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas palaiž nāvējošas adatas.
  Oļegs Ribačenko uzlēca. Zēns veica salto. Sasmalcināja daudz ķīniešu lēcienā.
  Viņš svieda adatas ar kailiem kāju pirkstiem un rībināja:
  - Slava manai skaistajai drosmei!
  Un atkal zēns ir kaujā.
  Margarita dodas uzbrukumā. Sasmalcina visus ienaidniekus pēc kārtas. Viņas zobeni ir vēsāki par dzirnavu asmeņiem. Un kaili kāju pirksti met nāves dāvanas.
  Meitene mežonīgā uzbrukumā. Iznīcina dzeltenos karotājus bez ceremonijas.
  Un tas šad un tad uzlec un tiek savīti!
  Un no viņas lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un paši ķīnieši krīt beigti. Un veseli līķu uzkalni ir sakrauti.
  Margarita čīkst:
  - Es esmu amerikāņu kovbojs!
  Un atkal adata tika iemesta pie viņas basajām kājām.
  Un tad vēl ducis adatu!
  Nataša ir arī ļoti forša uzbrukumā.
  Un viņš met ar basām kājām un spļauj no caurules.
  Un plaušās kliedz:
  - Es esmu dzirkstošā nāve! Viss, kas tev jādara, ir jāmirst!
  Un atkal skaistums ir kustībā.
  Zoja uzbrūk ķīniešu līķu drupām. Un arī no viņas basajām kājām izlido iznīcības bumerangi.
  Un dzeltenie karotāji turpina krist un krist.
  Zoja kliedz:
  - Meitene, baskāja, viņa tevi uzvarēs!
  Un ducis adatu lido no meitenes kailā papēža. Kas ķīniešiem iet taisni pa rīkli.
  Tad viņi nokrīt miruši.
  Pareizāk sakot, pilnīgi miris.
  Aurora ir uzbrukumā. Iznīcina dzelteno karaspēku. Viņas zobeni tiek nēsāti divās rokās. Un viņa ir tik brīnišķīga karotāja.
  Tornado plosās cauri Ķīnas karaspēkam.
  Meitene ar sarkaniem matiem rūc:
  - Nākotne ir apslēpta! Bet tas būs uzvarošs!
  Un uzbrukumā skaistule ar ugunīgiem matiem.
  Aurora rēc mežonīgā ekstāzē:
  - Kara dievi visu saplosīs!
  Un karotājs ir uzbrukumā.
  Un viņas basās kājas met daudz asu, indīgu adatu.
  Svetlana kaujā Un tik dzirkstoši un kaujinieciski. Viņas kailās kājas izmet tik daudz slepkavniecisku lietu. Nevis cilvēks, bet nāve ar blondiem matiem.
  Bet, ja tas saplīst, jūs to nevarēsit apturēt.
  Svetlana dzied:
  -Dzīve nebūs mīļa,
  Tāpēc lec apaļā dejā!
  Lai tavs sapnis piepildās -
  Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un meitenes kustība kļūst arvien niknāka.
  Oļega uzbrukums paātrinās. Puika sit ķīnieti.
  Viņa basās kājas met asas adatas.
  Jaunais karotājs čīkst:
  - Trakā impērija visus saplosīs!
  Un atkal zēns ir kustībā.
  Margarita savā darbībā ir mežonīga meitene. Un kulj ienaidniekus.
  Tāpēc viņa ar kailu kāju palaida zirni ar sprāgstvielām. Tas uzsprāgs un tūlīt uzmetīs gaisā simts ķīniešu.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tomēr nāks!
  Un viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem.
  Nataša paātrināja kustības. Meitene nogriež dzeltenos karotājus. Un tajā pašā laikā viņš kliedz:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim ķīniešus paātrinātā tempā.
  Nataša ir terminatoru meitene.
  Nedomā apstāties vai palēnināties.
  Zoja ir uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļas salātus. Meitene kliedz plaušās:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un ļaužu masa ar rīklēm caurdurtiem, guļ līķu pauguros.
  Aurora ir traka meitene. Un tas visus iznīcina tā, it kā tas būtu robots, kas izgatavots no hiperplazmas.
  Tas jau ir iznīcinājis vairāk nekā simts ķīniešu. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti ķīniešu saplosīja spēcīgs sprādziens.
  Aurora dziedāja:
  -Tu neuzdrošinies sagrābt mūsu zemi!
  Svetlana arī ir uzbrukumā. Un tas nedod jums atelpu. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina ķīniešus. Un dzelteno cīnītāju masa jau bija iekritusi grāvī un pa ceļiem.
  Sešinieks bija nikns. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Oļegs Ribačenko ir atgriezies darbībā. Un viņš virzās uz priekšu, vicinot abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie ķīnieši krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu.
  Zēns atceras mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un būs tonnas naudas!
  Un Terminator Boy jaunā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un Adidas!
  Tas bija patiešām foršs un foršs priekšnesums. Un cik ķīniešu tika nogalināti? Un viņi nogalināja visvairāk lielāko dzelteno cīnītāju.
  Margarita arī ir kaujā. Iznīcina dzeltenās armijas un rēc:
  - Lielais šoka pulks! Visus dzenam zārkā!
  Un viņas zobeni griezās pret ķīniešiem. Dzelteno cīnītāju masa jau ir sabrukusi.
  Meitene ņurdēja:
  - Es esmu pat foršāka par panteru! Pierādi, ka esi labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos zirnis ar spēcīgu sprāgstvielu.
  Un viņš sitīs ienaidnieku.
  Un viņš paņems un iznīcinās dažus pretiniekus.
  Un Nataša ir autoritāte. Un viņa sit saviem pretiniekiem, un viņa nevienu nepievils.
  Cik ķīniešus tu jau esi nogalinājis?
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir tik safīras. Šī meitene ir galvenā bende. Lai gan visi viņas partneri ir bendes!
  Nataša kliedz:
  - Esmu dusmīgs! Būs tev sods!
  Un atkal meitene ar zobeniem nogalinās daudz ķīniešu.
  Zoja ir kustībā un ir iznīcinājusi daudzus dzeltenos karotājus.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus ķīniešus. Šīs meitenes ir patiesi skaistas.
  Aurora virzās uz priekšu un iznīcina savus pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un izliks tos!
  Un tāda rudmate... Viņas mati plīvo vējā kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Svetlana ir kustībā. Esmu saplaisājis daudz galvaskausus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Rāda mēli. Un tad izspļauj no caurules. Tad viņš kliedz:
  - Jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas.
  Oļegs Ribačenko lec un lec.
  Baskājains zēns izlaiž adatu kaudzi un dzied:
  - Dosimies pārgājienā, atver lielu kontu!
  Jaunais karotājs ir vislabākajā veidā.
  Viņam jau ir diezgan daudz gadu, bet izskatās pēc bērna. Tikai ļoti spēcīga un muskuļota.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Pat ja spēle neatbilst noteikumiem, izlauzīsimies cauri brālībai!
  Un atkal no viņa basajām kājām nolidoja nāvējošas un dauzītas adatas.
  Margarita ar sajūsmu dziedāja:
  - Nekas nav neiespējams! Es ticu, ka brīvība uzausīs!
  Meitene atkal iemeta ķīniešiem ar nāvējošu adatu kaskādi un turpināja:
  - Tumsa pazudīs! Maija rozes uzziedēs!
  Un, tiklīdz karotāja ar kailajiem pirkstiem uzmeta zirni, tūliņ gaisā uzlidoja tūkstotis ķīniešu. Jā, Debesu impērijas armija kūst tieši mūsu acu priekšā.
  Nataša kaujā. Lēkā kā kobra. Uzspridzina ienaidniekus. Un tik daudz ķīniešu mirst.
  Meitene tos izmantoja ar zobeniem, ogles graudiem un šķēpiem. Un adatas.
  Tajā pašā laikā viņš rēc:
  - Es ticu, ka uzvara nāks!
  Un krievu slava atradīs!
  Kailie kāju pirksti met jaunas adatas, caurdurot pretiniekus.
  Zoja mežonīgā kustībā. Virzība uz ķīniešiem. Sagriež tos mazos gabaliņos.
  Karotāja met adatas ar kailiem pirkstiem. Sitieni cauri pretiniekiem un tad rēc:
  - Mūsu pilnīga uzvara ir tuvu!
  Un vada mežonīgas dzirnavas ar zobeniem. Šī patiešām ir meitene kā meitene!
  Bet kobra Aurora devās uzbrukumā. Šī sieviete ir murgs ikvienam.
  Un, ja tas ieslēdzas, tas nozīmē, ka tas ieslēdzas.
  Pēc tam rudmate to paņems un dziedās:
  - Es atvēršu visus galvaskausus! Es esmu lielisks sapnis!
  Un tagad viņas zobeni ir darbībā un sagriež gaļu.
  Svetlana arī dodas uzbrukumā. Šai meitenei nav šķēršļu. Tiklīdz tas ir sasmalcināts, līķu masa tiek piegružota.
  Blondīne terminators rēc:
  - Cik labi būs! Cik labi būs - es to zinu!
  Un tad no viņas lido slepkavas zirnis.
  Oļegs atkal nogriezīs simts ķīniešu, kas slaucās kā meteors. Un viņš paņems bumbu un iemetīs to.
  Tas ir maza izmēra, bet tas ir nāvējošs...
  Kā tas tiks saplēsts mazos gabaliņos.
  Terminatora zēns gaudoja:
  - Baiso mašīnu vētrainā jaunība!
  Margarita to darīs vēlreiz kaujā.
  Un viņš nocirtīs daudz dzelteno cīnītāju. Un griež lielus izcirtumus.
  Meitene čīkst:
  - Lambada ir mūsu deja uz smiltīm!
  Un tas sitīs ar jaunu sparu.
  Nataša ir vēl niknāka uzbrukumā. Tā viņš sit ķīniešus. Viņiem nav viegli pretoties šādām meitenēm.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  - Skriešana vietā ir vispārēja samierināšanās!
  Un kareivīgā meitene ar tādu sitienu kaskādi ielauzās pretiniekos.
  Un viņš metīs ripas ar basām kājām.
  Šeit es vadīju dzirnavas. Dzelteno armijas galvu masa aizripoja.
  Viņa ir cīņas skaistule. Sasit sevi ar tādu dzeltenu armadu.
  Zoja ir kustībā, saspiežot visus. Un viņas zobeni ir kā nāves šķēres.
  Meitene ir vienkārši jauka. Un viņas basās kājas met ļoti indīgas adatas.
  Sit pretiniekiem. Viņi caurdur rīkli un taisa zārkus.
  Zoja to paņēma un čīkstēja:
  - Ja krānā nav ūdens...
  Nataša sajūsmā kliedza:
  - Tātad tā ir tava vaina!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko, kas pamatīgi nogalina. Šī patiešām ir meiteņu meitene.
  Un no viņas kailajām kājām lidotu asmens. Un trāpīja daudziem cīnītājiem.
  Aurora kustībā. Ātra un unikāla savā skaistumā.
  Cik viņai ir spilgti mati. Viņi plīvo kā proletāriešu baneris. Šī meitene ir īsta viksa.
  Un viņa nogriež pretiniekus, it kā būtu piedzimusi ar zobeniem rokās.
  Redhead, nolādētais zvērs!
  Aurora to paņēma un nošņāca:
  - Tā būs vērša galva - cīnītāji prātu nezaudēs!
  Un tā viņa atkal sagrāva daudz cīnītāju.
  Oļegs Ribačenko nomurmināja:
  - Tieši tas, kas tev vajadzīgs! Kāda meitene!
  Margarita, ar basu kāju metot dunci, apstiprināja:
  - Liela un forša meitene!
  Aurora tam viegli piekrita:
  - Es esmu karotājs, kurš nokodīs ikvienu līdz nāvei!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs slepkavniecisku lietu.
  Svetlana nav zemāka par pretiniecēm cīņā. Nevis meitene, bet gan liesmas.
  Un čīkst:
  - Cik zilas debesis!
  Aurora, atlaižot asmeni ar basu kāju, apstiprināja:
  - Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Svetlana, sadalot ienaidniekus, čivināja:
  - Muļķim nazis nevajag...
  Zoja čīkstēja, mētādama adatas ar kailām, iedegušām kājām:
  - Tu viņam melosi kā traks!
  Nataša, sasmalcinot ķīniešus, piebilda:
  - Un izdari to ar viņu par santīmu!
  Un karotāji paņems un lēks. Viņi ir tik asiņaini un forši. Vispār tajos ir liels uztraukums.
  Oļegs Rybachenko kaujā izskatās ļoti stilīgi.
  Margarita dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, bet puisis ir ieinteresēts...
  Zēns ģēnijs ar kāju palaida kaut ko līdzīgu helikoptera propelleram. Viņš ķīniešiem nogrieza pāris simtus galvu un čīkstēja:
  - Diezgan sportiski!
  Un abi - puika un meitene - pilnā ažūrā.
  Oļegs, kapādams dzeltenos karavīrus, gurdēja:
  - Un mums būs liela uzvara!
  Margarita nošņāca, atbildot:
  - Mēs nogalinām visus - ar basām kājām!
  Meitene tiešām ir tāda aktīva terminatore.
  Nataša uzbrukumā dziedāja:
  - Svētajā karā!
  Un karotājs palaida asu bumeranga disku. Tas lidoja lokā un nocirta daudz ķīniešu.
  Zoja piebilda, turpinot iznīcināšanu:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un no viņas basajām kājām lidoja jaunas adatas. Un viņi trāpīja daudziem cīnītājiem.
  Blondīne teica:
  - Pārbaudīsim ienaidnieku!
  Un viņa parādīja mēli.
  Aurora, vicinot kājas un mētādama kāškrustus ar asām malām, gurdēja6
  - Imperatora karogs uz priekšu!
  Svetlana viegli apstiprināja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Un meitenes vienbalsīgi kliedza, satriecot ķīniešus:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un tagad diski lido no karotāju basām kājām. Gaļa ir saplēsta.
  Un atkal kauciens:
  - Neviens mūs neuzvarēs!
  Nataša uzlidoja gaisā. Viņa saplēsa savus pretiniekus un izdeva:
  - Mēs esam vilki, kas grauž ienaidnieku!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlidos ļoti nāvējošs disks.
  Meitene pat sajūsmā sagriežas.
  Un tad viņš nomurmina:
  - Mūsu papēži mīl uguni!
  Jā, meitenes ir patiešām seksīgas.
  Oļegs Ribačenko gurkstēja:
  - Ak, ir agrs, apsardze to dod!
  Un viņš pamirkšķināja karotājiem. Viņi smejas un izcēla zobus, atbildot.
  Nataša sagrieza ķīniešus un čīkstēja:
  - Mūsu pasaulē nav prieka bez cīņas!
  Zēns iebilda:
  - Dažreiz pat cīnīties nav jautri!
  Nataša piekrita:
  - Ja nav spēka, tad jā...
  Bet mēs, karotāji, vienmēr esam veseli!
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem meta pretiniekam adatas un dziedāja:
  - Karavīrs vienmēr ir vesels,
  Un gatavs varoņdarbam!
  Pēc tam Nataša atkal sita pret ienaidniekiem.
  Zoja ir ļoti ātra zagle. Viņa palaida veselu mucu pret ķīniešiem. Un ar vienu sprādzienu saplēsa pāris tūkstošus.
  Tad viņa čīkstēja:
  - Neapstājies, mūsu papēži mirdz!
  Un meitene ir kaujas ekipējumā!
  Aurora nav vāja arī kaujā. Tā viņš sit ķīniešus. It kā to ar ķēdēm izsistu no kūļa.
  Un, sasmalcinot pretiniekus, viņš dzied:
  - Uzmanies, būs labi,
  Rudenī būs pīrāgs!
  Sarkanmatainais velns kaujā patiešām plosās kā domkrats.
  Bet kā Svetlana cīnās. Un ķīnieši to saņem no viņas.
  Un ja sit, tad sit.
  No tā izlido asiņainas šļakatas.
  Svetlana skarbi pamanīja, kad no viņas basās pēdas izlidoja metāla šļakatas, izkausējot galvaskausus:
  - Slava Krievijai, liela slava!
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzija sarkanos kreklos -
  Sveiciens krievu tautai!
  Tātad meitenes uzņēma ķīniešus. Tātad tie tiek sagriezti un sasmalcināti. Nevis karotāji, bet patiešām panteras, kas ir izlauzušās no savām ķēdēm.
  Oļegs atrodas kaujā un uzbrūk ķīniešiem. Viņš tos sit bez žēlastības un kliedz:
  - Mēs esam kā buļļi!
  Margarita, sagraudama dzelteno armiju, pacēla:
  - Mēs esam kā buļļi!
  Nataša to paņēma un gaudoja, nocirtot dzeltenos cīnītājus:
  - Tu nedrīksti melot!
  Zoja saplēsa ķīniešus un čīkstēja:
  - Nē, ne ar roku!
  Un viņš arī ņems un atlaidīs zvaigzni ar basu kāju.
  Nataša to paņēma un iekliedzās:
  - Mūsu televizors deg!
  Un no viņas kailās kājas lido slepkava adatu bars.
  Zoja, arī sasmalcinot ķīniešus, čīkstēja:
  - Mūsu draudzība ir monolīta!
  Un atkal tas tiek izmests tik stipri, ka apļi izplūst uz visām pusēm. Šī meitene ir tīra pretinieku iznīcināšana.
  Meitene ar plikiem kāju pirkstiem paņems un palaidīs trīs bumerangus. Un tas izraisīja vēl vairāk līķu.
  Pēc tam skaistule izdos:
  - Mēs nedosim žēlastību ienaidniekam! Būs līķis!
  Un atkal slepkavnieciskā lieta aizlido no kailā papēža.
  Aurora arī diezgan loģiski atzīmēja:
  - Ne tikai viens līķis, bet daudzi!
  Pēc tam meitene to paņēma un basām kājām gāja pa asiņainajām peļķēm. Un nogalināja daudz ķīniešu.
  Un kā tas rēc:
  - Slepkavību masa!
  Un tad viņš sit ar galvu ķīniešu ģenerālim. Viņš salauzīs savu galvaskausu un dos viņam:
  - Banzai! Tu nokļūsi debesīs!
  Svetlana, ļoti sašutusi savā uzbrukumā, čīkst:
  - Tev nebūs žēlastības!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem nolido ducis adatu. Kā viņa pārspēj visus. Un karotājs patiešām mēģina sasmalcināt un nogalināt.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Labs āmurs!
  Un puika arī ar basu kāju met tādu foršu zvaigzni svastikas formā. Sarežģīts hibrīds.
  Un iekrita daudz ķīniešu.
  Oļegs rēca:
  - Banzai!
  Un zēns atkal ir savvaļas uzbrukumā. Nē, spēks viņā vienkārši kūsā, un vulkāni rīst!
  Margarita kustībā. Viņš visiem pārplēsīs vēderus.
  Meitene ar kāju uzreiz izmetīs piecdesmit adatas. Un tika nogalināti daudz dažādu ienaidnieku.
  Margarita jautri dziedāja:
  - Viens divi! Skumjas nav problēma!
  Jums nekad nevajadzētu būt drosmīgiem!
  Turiet degunu un asti augstu.
  Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Tas ir tik agresīvs uzņēmums. Meitene sitīs un kliedz:
  - Pūķa prezidents kļūs par līķi!
  Nataša ir tikai sava veida terminators cīņā. Un viņa rēca:
  - Banzai! Saņemiet to ātri!
  Un no viņas basās kājas nolidoja granāta. Un tas nonāk mājās ķīniešiem. Un tas to izjauks.
  Kāds karotājs! Visiem karotājiem - karotājs!
  Zoja arī ir uzbrukumā. Tāda nikna kuce.
  Un viņa to paņēma un rībēja:
  - Mūsu Tēvs ir pats Baltais Dievs!
  Un viņš sitīs ķīniešus ar trīskāršām dzirnavām!
  Un Aurora rēca, atbildot:
  - Un mans Dievs ir melns!
  Patiešām, rudmate ir viltības un zemiskuma iemiesojums. Protams, ienaidniekiem. Un draugiem viņa ir mīļa.
  Un kā viņš to ņems un nometīs ar plikiem kāju pirkstiem. Un tur bija daudz karavīru no debesu impērijas.
  Sarkanmate kliedza:
  - Krievija un melnais Dievs ir aiz muguras!
  Karavīrs ar ļoti lielu kaujas potenciālu. Nē, labāk neiejaukties nevienā no tiem.
  Aurora šņāca:
  - Mēs visus nodevējus samalsim pulverī!
  Un piemiedz partneriem ar aci. Jā, šī ugunīgā meitene nav gluži tas, kas var dot mieru. Izņemot nāves mieru!
  Svetlana, sagraudama savus ienaidniekus, sacīja:
  - Mēs tevi nogalināsim ar rindu!
  Aurora apstiprināja:
  - Mēs nogalināsim visus!
  Un no viņas basajām kājām atkal lido pilnīgas iznīcināšanas dāvana!
  Oļegs atbildot dziedāja:
  - Tas būs pilnīgs banzai!
  Aurora, plēsdama ķīniešus ar kailām rokām, cirta tos ar zobeniem un ar kailiem pirkstiem mētādama adatas, izdeva:
  - Īsumā! Īsumā!
  Nataša, iznīcinot dzeltenos karotājus, čīkstēja:
  - Īsāk sakot - banzai!
  Un sagrausim jūsu pretiniekus ar mežonīgu niknumu.
  Oļegs Ribačenko, sagriežot savus pretiniekus, sacīja:
  - Šis gambīts nav ķīniešu,
  Un ticiet man, debija ir taju!
  Un atkal no zēna basās kājas izlidoja ass, metālu griežošs disks.
  Margarita, sagraudama debesu impērijas karotājus, dziedāja:
  - Un kuru mēs atradīsim kaujā,
  un kuru mēs atradīsim kaujā...
  Mēs ar to nejokosim -
  Mēs jūs saplosīsim!
  Mēs jūs saplosīsim!
  . NODAĻA Nr.3.
  Pēc ķīniešu pieveikšanas var nedaudz atpūsties. Bet diemžēl jums nav daudz laika atpūsties.
  Iezogas jaunas dzeltenās baras.
  Oļegs Ribačenko tos atkal sasmalcina un rēc:
  - Svētajā karā krievi nezaudē!
  Margarita ar kailiem kāju pirkstiem met nāvējošas dāvanas un apstiprina:
  - Viņi nekad nezaudē!
  Oļegs gribēja pateikt ko citu...
  Taču raganas burvestība tos uz laiku pārveda citā vielā.
  Un Oļegs Rybachenko kļuva par pionieri vienā no Vācijas nometnēm. Un Margarita pārcēlās ar viņu.
  Nu, jūs nevarat cīnīties ar ķīniešiem visu laiku.
  - Slava Dzimtenei! - Pionieris Oļegs Ribačenko atkārtoja saucienu un klusībā izturēja sitienu pa pleciem, lai gan tieši uzkrita uz vienas no pagātnes pietūkušajām rētām. Un no otrā bija pilnīgs griezums - asinis sāka plūst! Margarita ar izbrīnu un pateicību paskatījās uz Oļegu Ribačenko un jautāja viņam kaut ko angļu valodā. Brīnumbērns Oļegs Ribačenko domāja - droši vien, viņš atkal jautā, ko es redzēju sapnī - vai ir sinhronizācija? Zēns uzsmaidīja māsai rokās un paraustīja diezgan platos plecus par desmitgadnieku. Acīmredzot Margarita saprata, ka Oļegs Ribačenko vienkārši gribēja parādīt, ka nepadodas un nesaprata, kas viņu mudināja kliegt proletāriskā kino stilā.
  Un ne tikai viņš, bet arī šis kalsnais, cieši apgrieztais Marats Kazejs. Bet viņa uzmundrinoši pamāja drosmīgajam zēnam...
  Oļegs Ribačenko pēkšņi apvainojās un, apspiedis sāpes balsī, atzīmēja:
  - Bravūra ir viss!
  Margarita čukstus iebilda:
  - Nē, ne bravūra! Tas ir tāpat kā teikt - vārds dur kā durklis!
  Oļegs nopietni atzīmēja:
  - Labāk nogalināt vienu fašistu, nekā nolādēt simts Krautu!
  Atskanēja troksnis, dzinēju rūkoņa un troksnis, jātnieki no SS un bendes ārsti - nolēca zemē, atsedlos savus vairāk līdzīgos mutantus nekā dzīvnieku zirgus. Ieslodzītie tika nosēdināti uz zāles - ķēdē. Viņi pārbaudīja važas: tās bija cieši sasietas. Un Oļegs Ribačenko nebija pārāk pārsteigts, redzot, kā viens no jaunākajiem SS ārstiem viņam tuvojās. Vāciski viņš rupji teica - celies, primātu mazulīt, - iegrūžot pionieru zēnu ar mīksta zābaka purngalu augšstilbā vai pat nedaudz augstāk, nierēs. Oļegs Ribačenko saspringa... un tad iejaucās vēsā Aurora. Ugunīgais velns (Tātad viņa tika iesaukta karaspēkā nedabīgās un spilgti sarkanās matu krāsas un nesievišķīgās izturības un spēka dēļ!) Izsmejoši paskaidroja kaut ko - un šī ņirgāšanās Oļegam nebija pāri. Laikam to sajuta arī fašistu ārsts! Nacisti iespēra Aurorai pa muskuļoto plecu. Viņa tikai iesmējās. Tad fašists trāpīja no apļveida krustojuma, strauji uzsitadams pār elastīgu muguru pārdrošai meitenei. Oļegs šoks paraustīja sānis. Aurora tūdaļ atkal apsēdās un klusībā parādīja savas važās saliktās rokas. Resnais profesors uzsauca savam jaunākajam kolēģim, un viņš pēkšņi paskatījās uz leju. Tad viņš nolauza sauso viršu zaru un parādīja to Oļegam Ribačenko. Viņš pamāja ar to deguna priekšā - zēns neviļus atkāpās. Fašistu ārsts atkal izlikās, ka paņem roku, pakratīja galvu, izdarīja dīvainas kustības. Grūti saprast, it kā esesietis ēdu ar karoti...
  Oļegs Ribačenko dusmīgi izpļāpājās vācu valodā:
  - Jūs nevarat izteikties cilvēku vārdos.
  Frics izšķīlās: zemcilvēks, zina galvenās rases valodu?
  Jaunais Ribačenko jaunākais saprata, ka ir veltīgi nodevis sevi, atklājis ko tādu, ko labāk paturēt noslēpumā, bet... Vārds nav zvirbulis - ja palaidīsi garām, nenoķersi. Tiesa, resnais, kuplais ārsts uzmeta vienaldzīgu skatienu, un vārdu aizēnoja zēna izrunātā vācu frāze. Viņš vēlreiz atkārtoja iepriekšējo žestu un parādīja salocītu roku.
  Un Oļegs Ribačenko saprata - viņu sūta par kalpu malku atnest...
  Es negribēju, lai mani atkal sita pēc mana lepnā atteikuma. Un jūs nevarat palaist garām iespēju.
  Nu, kāpēc lauzt simtnieka, pareizāk sakot, patricieša lepnumu? Doma par bēgšanu, protams, nāca - tā pienāca uzreiz, tiklīdz zem lielās atslēgas noklikšķināja smagie roku dzelži. Lai gan varētu būt loģiskāk teikt, ka viņa vispār nekad nav aizgājusi! Taču mazā doma izrādījās kā izbiedēts trusis, kurš skraida priekšējos lukturos, nezinot, ka patiesībā jau ir noķerts. Un arī - tiklīdz Oļegs Ribačenko izgāja no autostāvvietas - zēns redzēja, ka viņam seko vilkacis. Viens no tiem dīvainajiem apmācītajiem mutantiem, kas apsargā SS atvesto kolonnu. Tajā pašā laikā neviens no karavānas vērīgi neskatās baskāju zēna virzienā, kas steidzīgi kāpj pa krastu. Lai gan Oļegs Ribačenko juta, ka, visticamāk, viņa kustības filmē slēptā kamera. Tas ir pārsteidzoši, cik daudz Krauts ir tehniski progresējuši. Ja mūsējie nereaģēs ar cieņu, tad būs slikti.
  Akmeņainais krasts sāpīgi sadūra bērnu neaizsargāto kāju jau nokaltušās zoles. Smagi sasitušās pēdas jau sākušas raupties, taču šis process ir diezgan sāpīgs, uzkāpjot uz asiem akmeņiem. Oļegs klusi ievaidējās, cenšoties neizrādīt, ka viņam sāp, un neskatīties uz asinīm, kas atkal parādās. Bet tad viņu bija tā it kā pārņēmis neizskaidrojamā cunami.
  Bailes acumirklī un neizskaidrojami atņēma pionieru zēnam viņa paša domas un vēlmes. Es tikai gribēju pagriezties pret vilkaci(?). Nacistiskā zvēra necilvēcīgo acu skatienā Oļegs Ribačenko neviļus sastinga un sastinga. Taču tūlīt tikko kalto pionieri apņēma svelmains karstums, un zēns sāka kustēties kā ložmetējs no rūpnīcas. Salauzu bērzu un cipresu sausos stumbrus, kas aug spraugās, pēc ziemas vēl nezaļoju - daudz, knapi varēju pavilkt. Viņš to ielika lielā, caurspīdīgā somā un vilka prom, neatšķirot ceļu uz stāvvietu.
  Brauciena laikā Oļegs Rybačenko izmisīgi mēģināja pārvarēt šausmas, kas viņam atņēma drosmi. Vai viņš ir pionieris, izcils students vai nē! Bet šis atgādināja neprasmīga peldētāja mēģinājumu noturēties uz ūdens. Tas parādīsies, tad atkal pārņems tevi...
  Vilkacis viņam sekoja: ik pa laikam apstājoties un nošņācot zēna atstātās baskāju pēdas.
  Atvieglojumu no šausmu viļņa pionieru ģēnijs juta tikai tad, kad atgriezās nometnē.
  Šķiet, ka neglītie fašistu monstri pat nepaskatījās uz Oļegu Ribačenko. Lai gan patiesībā pāris esesiešu skatienu nenolaida. Tikai salocījis atnesto, vecākais ārsts-bende, īsi uzmetot skatienu, kaut ko iemeta puisim ... eh! Oļegs beidzot nāca pie prāta. Mantkārīgi to satvēra, domājot, ka varbūt viņi darbam izsniedza šokolādes tāfelīti vai ko citu, kas nav lodēts. Un izšķīlušies - viņi tur gulēja, krams un krēsls. Krams izrādījās, visticamāk, kvarcs. Un krēsls izskatās kā fails. Kā to visu izmantot - attīstītais pionieris Oļegs teorētiski zināja un pat ar interesi būtu izmēģinājis arī Polesijas Robinsonus... ja ne dīvaini apstākļi.
  Oļegs pieskārās mitrajiem zariem ar kāju, tad ar roku un pakratīja galvu.
  "Tinder..." pionieris klusi teica krieviski, pēkšņi noklepojās un atkārtoja. - Tinder ir vajadzīgs. - Un es ar grūtībām pretojos, lai pārietu uz vācu valodu. - Tas neaizdegsies.
  Oļegs paskatījās uz viņiem... Nav skaidrs, kāpēc Fricim, kuram bija šķiltavas un sērkociņi un, iespējams, pat bija liesmas metējs, bija vajadzīga šī vecmodīgā ugunskura metode. Viņi vēlas pārbaudīt pionieru atjautību. Vai tie mēra padomju cilvēka garīgo attīstību? Vai arī triviāli ņirgāties par gūstā esošu zēnu? Kurš gan viņus sapratīs kā no citas planētas!
  Nacisti skatījās viens uz otru, izlika zobus. Visdīvainākais un... un šausminošākais Oļegam Ribačenko ir tas, ka viņu sejas izrādījās ne dusmīgas, ne cietsirdīgas, pat ne ņirgas! Ļoti ziņkārīgi cilvēki, šķiet, skatās uz dīvainu dzīvnieku, vecākais profesors, it kā apzināti būtu noņēmis brilles, izrādīja īpašu interesi. Nav ne piles vienaldzības, ir tik interesanti, kā zinātnieki seko eksperimentam.
  Oļegs Ribačenko čukstus atkārtoja, mēģinot apvaldīt sajūsmu savā balsī:
  Ziemā viss kļuva mitrs! Tas nedarbosies!
  Acīs drīzāk tēlots nekā sirsnīgs pārpratums, bet atkal bez dusmām. Bet tad viens no jaunekļiem - ne tas, kurš atvairīja Oļegu - kurnēja, piecēlās, izstaipījās un berzēja savu dibenu, kas bija atsists pret segliem, kamēr pārējie esesieši smējās... Oļegs nebija pārāk. pārsteigts, ka daļa vāciešu pārvietošanai izmanto zirgus - trūkst degvielas. Lai gan nez kāpēc transports rāpo pēc tiem? Ienaidnieks nacists no salocītajiem segliem atnesa kastīti, no kuras kaut ko paņēma... Pionieris domāja, ka tā ir vate, bet nē. Tas attālināti izskatās kā plānu pavedienu kamols. Oļegs Ribačenko, paņēmis rokās, saprata - sausas sūnas.
  Atkal pionieris-brīnumbērns bija pārsteigts, kāpēc tas ir Fricis, un pat ārsts aršanas laikā nesa zāli... Varbūt šīs sūnas nav tik vienkāršas?
  Nu beidz domāt, man sāp galva. Jāliekas - vienkāršāk un stulbāk nekā tu. Savādi, ka tinder sāka darboties uzreiz - Oļegs netrāpīja pret kramu pa krēslu, bet raiti skrāpēja (kaut kur lasīju) - un krusā lija dzirksteles. Un viņš jau vairākus gadus, lielāko dzīves daļu, bija varējis kurt ugunskurus (tagad viņš bija uzcēlis parastu "būdiņu"). Drīz vien uguns dejoja ar spēku un varenību - bērzs labi deg un ir mitrs. Šeit jaunie SS apsargi kļuva animēti un sāka dzīt zemē metāla stāvvadus uguns malās.
  Un Oļegam Ribačenko galva sagriezās, degunā ielīda kaut kas ārkārtīgi kodīgs un uzreiz atvienoja viņa apziņu no realitātes. Taču uzreiz mani pārņēma satriecoša reālisma vīzija.
  Pat bērna personība mainījās, viņš iedomājās sevi kā nelaimīgu bāreni ar dzīviem vecākiem. Turklāt mamma un tētis viņu nepameta - viņi atņēma saviem senčiem tiesības par parādiem un nosūtīja zēnu uz labošanas vai cietuma patversmi. Nekādas vainas, bet tā kā tavi vecāki ir parādā, tad pēc tiesas lēmuma diktatoriskā, kosmosa impērijā tu esi nepilngadīgs noziedznieks.
  Bērnunams atradās galvaspilsētas industriālajā rajonā un patiešām atgādināja cietumu. Visur kazarmas, kameras-barakas. Reālistiskā redzējumā Oļegs Ribačenko nakti pavadīja uz slikti ēvelētiem koka gultiņiem. Netālu gulēja citi zēni, gan no cilvēku rases, gan citplanētiešiem. Nav segu, matraču vai spilvenu, nogurušais un bieži sasists ķermenis guļ uz kaila koka. Un naktī kāju pieķēdē pie ķēdes, lai tie neaizskrien. Kamerā ir ap simts bērnu, ļoti smacīgs, ķermeņi nosvīduši, sisti turpat tualetes stūrī, pat kanalizācijas nav. Un tas ir Spēkā, kura zvaigžņu kuģi klīst pa galaktikas plašumiem un kura karogi vainago desmitiem tūkstošu apdzīvotu pasauļu! Tomēr puiši cenšas atvieglot sevi uz ielas, darbs viņiem aizņem apmēram divas trešdaļas dienas. Visgrūtākais tiek uzskatīts veikalā, putekļains un nogurdinošs. Tas šausmīgi nogurdina muguru un rokas, un redze sāk miglot, operācijas ir vienkāršas, taču darbietilpīgas un prasa atkārtojumus. Patīkamāks darbs ārā uz lauka vai būvlaukumā. Viņi cenšas bērnus pamīšus dažādos darba procesos, lai viņi būtu mazāk noguruši un gūtu kādu relaksāciju. Bet ķermenis joprojām sāp, daudzi zēni, bērnu namā - gandrīz puse cilvēku vaid miegā.
  Oļegs Ribačenko nervozi mētājās un griezās, ķēde klīda, gredzens noberzēja kāju līdz asinīm. Skan sirēna, tas nozīmē celties, strādāt. Bērna ķermenis vēl nav atpūties, citi zēni - kailā cilvēku rase un citu pasauļu pūkainie pēcnācēji - cīnās, lai pieceltos. Verdzības mēnešu laikā uzkrātais nogurums dod vietu trulām sāpēm muskuļos. Ķēdes, ko kontrolē ar iebūvētu mikroshēmu, automātiski nolaižas no kājām, tās ir izgatavotas no ļoti izturīga sakausējuma, ko nevar izzāģēt. Parādās pārraugi, atskan draudīgi saucieni.
  Puikas ved mazgāties, tas neaizņems daudz laika, ūdens no tvertnēm ir sarūsējis. Oļegs Ribačenko izskalo muti un apšļakstīja to, lai noskalotu sviedrus. Kamerā nav ventilācijas, un miegs pēc sviedriem smaržojošā istabā nevar atsvaidzināt. Pēc tam viņi tiek aizvesti uz brokastīm; viņiem ir jāēd, stāvot kājās; jauniem cietumniekiem krēsli nav izmantojami. Viņi barojas ar maizi un skābbarību, gaļa ir dārga un nav piemērota bērniem, tāpēc viņi dod priekšroku ganību kausēšanai. Zirgs taču ir veģetārietis, bet kā tas darbojas tā, ka plēsēji, gaļu apēduši, iet gulēt. Blakus Oļegam ir viņa draugs Timurs. Šajā vīzijā, pareizāk sakot, citā realitātē abiem ir divpadsmit gadi, stipru zēnu pagrieziena vecums, kad ir ļoti grūti samierināties ar savu vergu partiju.
  Timurs, dzerot nātru sulu slikti nomazgātā glāzē, stenēdams sacīja:
  - Un atpakaļ uz darbu šajā darbnīcā! es negribu!
  "Es nevēlos stāvēt un atkārtot vienu un to pašu kustību desmit tūkstošus reižu." - Oļegs Ribačenko atbildēja, drebēdamies no nepatīkamām atmiņām.
  - Varbūt varam palūgt lauku darbus! - Timurs sapņaini raudzījās debesīs, kur uz šīs planētas spīdēja uzreiz trīs zvaigznes. - Jo īpaši noņemiet karūsas un persikus. Tie ir tik garšīgi, it īpaši ar zelta spurām, un, pat ja uzraugs neskatās mantkārīgi, jūs varat kaut ko paņemt un iebāzt mutē.
  Oļegs Ribačenko smagi nopūtās:
  "Es arī dotu priekšroku tieši šādam darbam maigas dabas klēpī." - Un tad iemiesotajam pionierim sāka iet jautrāk. - Novērošanas robotu var maldināt, lielākā daļa novērošanas aprīkojuma jau ir nozagta!
  Brokastis ir beigušās, un viņi tiek vesti pie elektroinstalācijas...
  Parādes laukumā sarindoti bērni, cilvēces puikas cenšas turēties kopā, citplanētieši veido veidojumu atbilstoši savam augumam. Viņi ir sadalīti komandās pēc vecuma un lieluma. Tur ir puikas no pieciem līdz sešpadsmit gadiem, kā arī pūkaini un zvīņaini jaunieši no citām pasaulēm.
  Vienīgais, kas viņiem kopīgs, ir apģērbs, pareizāk sakot, gandrīz pilnīga tā neesamība, tikai šorti ar identifikācijas numuru uz zēniem.
  Impērija izturas pret viņiem pēc principa izspiest sev lielāku labumu no tiem, kurus vairs neuzskata par pilsoņiem! Ietaupījumi it visā, uz drēbēm, apaviem, tomēr daži zēni pat savā brīvajā dzīvē nekad nepazina apavus.
  Bet viņi bieži dabūja sitienus ar nūjām un gumijas sloksnēm uz kailajiem papēžiem. Viņiem galvas ir noskūtas, ik pēc divām nedēļām ir pirts, kur viņus applauc. Pēc tam viņi to nekavējoties noskuja ar neasu griezēju; nav daudz laika, lai ataugtu. Zēni basām kājām soļo pa asiem akmeņiem. Ja Oļegs pie tā ir pieradis un viņa raupjā pēda nejūt sāpes, tad mazākie bērni sasit papēžus un pliko kāju pirkstus līdz asiņo.
  Visa apsardze sastāv no citplanētiešiem, kas pārstāv visnežēlīgākās rases pasaulē, tikai bērnu nama vadītāja, vecākā Frau Pontuss, skatās ar savām brutālajām, sadistiskajām acīm.
  Tīģeris-degunradzis, pildot uzrauga pienākumus, dod norādījumus, kur kāds šodien strādās, pareizāk sakot, strādās līdz samaņas zaudēšanai. Oļegs, nolaidis kaulainos plecus, skatās uz pagalma otro pusi. Tur ir meitenes, no mazām līdz gandrīz pieaugušām. Ģērbies kā ubagi caurainās lupatās, kas darinātas no rupjākā lina. Sejas ir sausas, acis šķiet lielas un skumjas. Krekls ir īss, no apakšas redzamas izdilis, bet cīpslainas kājas. Arī meitenes ir basām kājām un bez izņēmuma ir noskūtas galvas. Tas acīmredzot darīts, lai viņus pazemotu, lai vēlreiz parādītu, ka viņi nav nekas. Bet šeit nemaz nav pulcējušies noziedznieki - nelaimīgi pamesti bērni.
  Šeit viņi paziņo, ka zēnu grupai jādodas uz šūšanas darbnīcu, lai strādātu visnogurdinošākā un nogurdinošākā jomā. Šeit Timurs nevar izturēt un ar sāpēm kliedz:
  - Es negribu tā strādāt! Nosūtiet mani uz plantāciju vai dārzu.
  Zēni sastinga, viņu iedegušie, tievie augumi saspringa.
  Pontuss nepārprotami priecājās par jauno nāvessoda izpildes iemeslu:
  - Vakar tu uzvedies klusi, un es baidījos, ka tava ģimene paliks bez priekšmetu stundas. Kāpēc zēnam piecas reizes jālaiž cauri cimdam?
  Satraukums skrēja cauri bērnu rindām.
  - Tieši tā. - uzraugs kategoriski teica. - Izdaliet makšķeres visiem.
  Sitieni tika veikti ar speciāliem dzeloņstieņiem. Tos parasti puikas no krūmiem plūca paši periodos, kad nebija darba. Tiesa, arī toreiz bērni bija spiesti, pat ja tas nebija impērijai lietderīgi, veikt darbu, piemēram, pusi dienas rakt bedri un pusi dienas aprakt.
  Oļegs Ribačenko paskatījās uz savu bērnu rokām; viņu pirksti bija nomākti.
  Puiši automātiski demontēja stieņus, Oļegam šķita, ka viņi, spīdzināšanas instrumenti, apdedzināja pirkstus, un kājas kļuva smagas. Viņš nevēlējās sist savam draugam, bet viņam nebija drosmes iebilst. Viņš gandrīz neko neredzēja un sāpīgi atsitās ar kājas īkšķi pret guļošu bruģakmeni. Savādi, bet sāpju sajūta palīdzēja savākties un migla acu priekšā noskaidrojās. Solis kļuva stingrāks, lai gan pirksts kļuva zils.
  Viņi bija sarindoti puslokā garā rindā. Timurs ar rokām bija piesiets pie nūjām un sagrozīti pleci, lai būtu vieglāk pārspēt vainīgo zēnu. Puiši šķobās un cenšas novērst skatienu. Pēc Frau Pontuss pavēles viņi izšļakstīja sālījumu, apkaisot ar zilu sāli kalsno, bet cīpslaino muguru. Spriežot pēc tā, kā zēns saviebās, tas sāka degt.
  Bērnu nama vadītāja sita viņai lūpas:
  - Tagad jūs visi gūsit mācību. Sitiet stiprāk, tas, kurš krāpjas, būs lemts sodam.
  Šajā gadījumā palīgs, degunradžu žurka, atsita savus ilkņus:
  - Mēs ātri tiksim ar viņiem galā! Briesmonis nomurmināja.
  Zēns tika pārvietots starp rindām. Puiši lēnām pacēla stieņus, un pirmie sitieni krita pa Timura muguru. Spriežot pēc rētām uz muguras un sāniem, zēns bija sodīts ne reizi vien, tāpēc viņš tikai nopūtās un sāka smagi elpot, tāpat kā visi zēni, cenšoties atturēt savus kliedzienus.
  - Sitiet stiprāk! - kliedza Pontuss. - Ļaujiet viņam kliegt.
  Pirmos sitienus guva paši mazākie puikas, kuriem vienkārši nepietika spēka izraisīt nopietnas sāpes. Bet tad vecākie zēni sāka mani sist. Bērnam bija pārgriezta mugura ar sarkanām svītrām un pilēja asinis. Sāpes, ko pastiprināja zilā sāls, lika Timuram kliegt, viņš pat nokrita, apakšā naglās tika iedurts dēlis un iedūra viņa krūtīs.
  - Nav vajadzības! - zēns kliedza. - Es strādāšu, kur vien tu liksi.
  - Protams, ka darīsi! - Pontuss atbildēja. - Bet vispirms pēriens.
  Vakardienas biedri bija pārāk satraukti un sita savu vakardienas brāli. Gan cilvēki, gan citplanētieši sit vienlīdz nikni. Zēns kliedza, viņa basās kājas atstāja asiņainas pēdas. Degunradžu žurka nosprāga un ar nūju iesita zēnam pa kailajām, iedegušajām kājām. Viņš gribēja zēnam sagādāt vēl lielākas sāpes. Sitiens skāra cīpslainās potītes, un nākamais trāpīja pa papēžiem. Timurs čīkstēja un nokarājās. Tad spīdzinātājs iedūra sēžamvietā biezu adatu, lejot šķidrumu.
  - Pa labi! - Pontuss teica. "Tagad viņš drīzāk nomirs, nekā noģībs." Neviens neizbēgs no soda.
  Oļegs Ribačenko stāvēja gandrīz pašā rindas galā, un viņam šķita, ka pātagas sitieni uzkrita viņam virsū. Timuru pievīla, pats puika tikai raustījās, kliedza un raudāja. Apaļā seja no sāpēm kļuva tumšsarkana, to izkropļoja ciešanu grimase.
  Ieraudzījis Oļegu, viņš bālām lūpām čukstēja:
  - Apžēlojies!
  Zēns vilcinājās: sastinga.
  Degunradžu žurka kliedza:
  - Nu ko tu gaidi! Sist!
  Oļegs Rybačenko atbildēja:
  - Nē, es nevaru! Viņš ir mans draugs!
  Degunradžu žurka pasmaidīja:
  - Vai vēlaties, lai tas pats notiktu ar jums?
  Oļegs trīcēja un nobālēja:
  - Nē, bet!
  Ponts viņu pārtrauca:
  - Pietiekami! Zēns pats parakstīja savu nāves spriedumu. Ko tu esi mordovorot vērts. Dodiet viņam labu devu un pakariet viņu uz plaukta, lai citi varētu apbrīnot.
  Oļegs tika izstumts no darbības, pievilkts pie kazām. Zēns mēģināja pretoties, bet degunradžu tīģeri ar viņu tika galā kā ar kaķēnu. Rokas sāpīgi savijās, kauli kraukšķēja. Viņi nolika viņu uz dēļiem, zēns sajuta izvirzīto naglu punktu raupjumu uz vaiga un vēdera. Tie ieurbās muskuļos, krūtīs, zodā, augšstilbu priekšpusē, ceļos. Viņa vaigs bija saskrāpēts līdz asinīm.
  - Ak, nevajag! - jautāja Oļegs.
  - Nepieciešams! - teica žurka-degunradzis, lai visi būtu par piemēru.
  Zēns juta, ka viņam uz muguras ielej sālījumu un pēc tam sāli. Smeldz kā sinepju plāksteri. Oļegs saviebās ar grimasēm, viņa saraustītās pēdas bija izsmērētas (pēdējo reizi, kad viņš bija tajā dīvainajā atmiņā, kas parādījās šajā vīzijā - pirms apmēram sešiem gadiem viņš uzvilka sandales), tās gandrīz uzreiz sāka mežonīgi niezēt. Žurka-degunradzis iedūra adatu sēžamvietā, tā rupji un sāpīgi iedūra, degošais šķidrums gāja iekšā.
  - Tagad tu jutīsies ļoti šausmīgi un nezaudēsi samaņu. - Briesmonis ķērka, atkailinot seju, viņš būtu stostījies un šausmu filmas producents!
  - Par ko? - nevainīgi ieslodzītais bērns vaidēja. - Kristus dēļ, izrādi žēlastību.
  Degunradžu žurka, izsmidzinot indīgas siekalas, atbildēja:
  - Es neticu šīm pasakām par labo Jēzu! Vispār, ja ir Dievs, tad viņš ir ļauns un nežēlīgs. Un jo vairāk ļaunuma un ciešanu tu radīsi savam tuvākajam, jo vairāk spēka un svētlaimes tu saņemsi nākamajā pasaulē.
  - Absurds! - Viņš teica, nobālēdams no šausmām, ja nu Dievs tiešām ir tāds zēns.
  - Jūs redzēsiet! - Kosmiskā Tartara atvase ķiķināja. - Bet neceri, šodien tu nemirsi.
  Pontuss riešanas tonī pavēlēja:
  - Sāc! Lai viņš mūžībā atceras pātagas skūpstus!
  Sagūstītais pionieru brīnumbērns trīcēja, izdzirdot caururbjošu svilpi, un pēc tam notika spēcīgs trieciens, kura dēļ viņa muguras āda pārsprāga. Degunradžu žurkas smagi sita, bet tajā pašā laikā savaldīja spēkus, lai nenogalinātu. Puisim no rīkles izplūda kliedziens, viņš nodrebēja, iznāca asara. Iekodis lūpā, līdz tā noasiņoja, zēns savaldījās. Pēc brīža sekoja vēl viens sitiens, kas satricināja visu ķermeni. Oļegs Ribačenko dziļi ievilka elpu, sāpes, ko pastiprināja sāls un sālījums, bija neizturamas.
  Pontuss kliedza:
  - Turpini!
  Atkal svilpo un pūš! Nogriež līdz kaulam. Zēns tika apdedzināts līdz iekšpusei. Bija sajūta, ka viņi sit manu vēderu. Neskatoties uz viņa pūlēm, daļa kliedzienu izplūda aiz viņa cieši savilktajām lūpām.
  - Māte!
  Atkal sitieni! Gar muguru, starp asajām lāpstiņām un, visbeidzot, gar kailajiem papēžiem. Zēns kliedz, viņam vairs nav spēka savaldīties. Kliedziens kā vulkāns izplūst no rīkles un šķietami deguna. Pontuss ir gandarīts:
  - Tagad redzu, ka tu viņu godīgi sit. Sit viņam labi, bet nenogalini!
  Ar katru sitienu sāpes kļūst stiprākas. Asaras sajaucas ar asinīm un krīt uz gultas. Asiņainās svītras uz muguras savienojas, saplūst tumšsarkanā haosā, sāk atsegt zēna plānie baltie kauli. Oļegs Ribačenko smacē, viņam trūkst gaisa, stieple ierakta viņa saliektajās potītēs. Kailie papēži dūc no trieciena, raupja kaļķaina āda uzreiz nepadodas, bet asins lāsītes tomēr parādās. Sitieni pastiprinās, šķiet, ka zibens iet gar nervu galiem līdz pat mugurkaulam. Pārējie zēni klusē, viņu sirdsapziņa neļauj tiem piekrist, un bailes no represijām neļauj nosodīt. Var redzēt, kā zēniem galvas ir noliektas, bet acis vēro eksekūciju. Ziņkārīgs un nervus kutinošs, lielākā daļa jau ir pērti līdzīgā vai sarežģītākā veidā. Jūs domājat, ja tikai tas neesmu es, un dažreiz jūsu domās ir ļaunprātība: viņš kliedz, bet, protams, viņš to būtu izturējis, nevis tāds vājš kā Oļegs.
  Sitiens jau ir pa plikiem kauliem, mugura, sāni, augšstilbi ir nepārtraukta brūce. Ja ne stimulatora injekcija, zēns būtu ieskrūvēts līdz nāvei - viņš nomira no sāpīga šoka. Un tāpēc viņš ienira kaut kas sliktāks nekā Dantes Inferno. Tas ir tad, kad katra molekula, katra šūna, katra vēna ir piesātināta ar murgainām sāpēm.
  Pionieris Oļegs Ribačenko izmisīgi mēģināja novērst uzmanību no sāpēm. Atceroties savus vecākus, tālās bērnības laimīgo laikmetu, viņš it kā izgrūda ar kājām no karsti mutuļojošās ciešanu lavas, taču tā atkal iesūca viņu sevī, pilnībā pārklājot. Tā viņi kuģoja cauri spīdzināšanas okeānam, sapņojot par nāvi kā atbrīvotāju no mokām. Es atcerējos Jāņa Atklāsmes vārdus. - Un viņi gribēs mirt, bet nevar. Tas ir liktenis, kas sagaida grēciniekus, kuri spīdzina bērnus. Kungs viņus atalgos simtkārtīgi, un vissvarīgākais sods, kā Jēzus saka Mateja evaņģēlijā, būs mūžīgs. Un daži ieies mūžīgajā dzīvē, citi - mūžīgās mokās. Tas mūs kaut kā mierina, modina naidu pret ienaidniekiem, vēlmi izdzīvot un uzvarēt. Zēns paspēj iesaukties:
  - Tu par to maksāsi, tu atbildēsi par katru bērna izlieto asaru Dieva tiesas dienā.
  - Aizveries, kuce! - degunradžu žurka rūc.
  - Jūs nevarat noslāpēt patiesību. - pionieris izdvesa.
  - Iegūt vairāk!
  Viņi atkal viņu sit, ieliekot tajā visu savu niknumu, laužot kaulus, bet sāpes jau ir sasniegušas tādu slieksni, ka tās vienkārši nevar kļūt stiprākas. Tas ir dzelzs, ko var uzkarsēt līdz noteiktai temperatūrai, un tad tas izplatās.
  Pontuss to saprot, vecenei (pareizāk sakot, viņa izskatās ne vairāk kā četrdesmit gadus veca, bet patiesībā ir pārsniegusi pāris gadsimtus) ir ar lielu bendes pieredzi:
  - Nu, pietiks! Citādi viņš nomirs! Mēs nedaudz izturēsimies pret ieslodzīto un pakļausim viņu spīdzināšanai, izmantojot datoru. Man vienkārši ir programma ar nosaukumu "Olimpiešu spīdzināšana".
  Degunradža žurka, apzināti žāvādama, saka:
  -Kur viņš tagad iet? Uz slimnīcu?
  - Nē uz plaukta! - uzraugs bez pārsūdzības pārtrauca. Lai tas karājas kā brīdinājums citiem. Veiciet tikai injekcijas, lai atbalstītu sirdi. Un lai Timurs atkal tiek izdzīts cauri līnijai, un lai viņš saņem no jums pārējos sitienus. Nav laika radīt izrādi. Jāstrādā!
  Ārzemnieks ar pātagu nolieca galvu un grozīja pūkainās ausis:
  - Es paklausu, saimniece. Nu, palaist viņu vēlreiz.
  Timuru sita ar jauniem sitieniem. Šoreiz neviens neuzdrošinājās iebilst. Nebija ne mazākās vēlēšanās nonākt bendes rokās. Timurs kliedz un krīt. Viņu atkal paņem un sit. Otrā streiku sērija jau tuvojas beigām. Palika tikai daži zēni. Viens no viņiem ir vecākais, sešpadsmit gadus vecs, bārda jau laužas cauri un redzamas ūsas. Viņš nepārprotami vilcinās, sit, bet dara to viegli, tikko pieskaroties.
  Frau Pontuss ir nikns:
  - Pakariet šo slinko jaunekli uz plaukta un piesieniet viņam akmeni pie kājām. Ļaujiet viņam ciest.
  Zēns tiek sagrābts, viņš sasprindzina savus skumjos muskuļus, smaga darba augļus, un kliedz:
  - Nu ko jūs skatāties, puiši, sitiet viņus!
  Puiši nodreb, dārdoņa pārslīd pa rindām, bet viņiem trūkst apņēmības steigties pie saviem mocītājiem.
  Jaunietis tiek vilkts, katra degunradžu žurka ir vismaz septiņas reizes smagāka par viņu. Nav jēgas cīnīties pretī. Bet tad notiek notikumi to līmenī, kas maina impērijas likteni. Atskanēja divi šāvieni, un degunradžu žurkas nokrita, briesmoņiem tika sagrieztas muguras, pavērās dziļi krāteri. Jauneklis atbrīvojās un nokrita, bet uzreiz uzlēca, kliedzot:
  - Redzi, tur ir Dieva taisnība.
  Izradusies kā eņģelis no tumsas, zeltmatainā meitene, tik līdzīga savai māsai rokās Margaritai, atbildēja:
  - Visdrīzāk pat cilvēks. Ziniet, ka darījums ar Velnu negarantē debesis uz Zemes un siltu vietu ellē. Paļauties uz sātanu ir kā sēdēt elektriskajā krēslā!
  Otrā ugunīgā Aurora skaļi:
  - Tas, kas šeit notiek, ir šausmu filmas saturs. Dariet to ar bērniem. Noceliet zēnu no plaukta.
  Oļegs Ribačenko pamāja ar galvu un... pamodās. Viņa vīzijas laikā neapgūlās, bet vienkārši stāvēja uz vietas...
  Un pagāja diezgan daudz laika. Nacisti joprojām bija saderinājušies
  Ēdienu gatavošana. Taču šis briesmīgais reibums, kas radās, kad SS ārsti ieelpoja dūmus no dīvainajām sūnām, nebūt nešķita īss.
  Oļegs Ribačenko uzreiz nodomāja, kāpēc uz šiem Krautiem tas nedarbojās. Šķiet, ka viņiem nav filtru masku, vai ne? Un kāpēc šajā halucinācijā ir tāds murgs? Ko viņi ar to dara?
  Bet paši nacisti uzvedās diezgan dabiski, pat kļuva kaut kā draudzīgāki, dodot mājienu, ka varētu paēst pie mums.
  Patiešām, viņi izvilka pāri dūšīgus augšstilbus no vietējiem iedzīvotājiem nozagtas govs. Tad viens nacists vilka dūšīgu katlu, bet otrs fašists kopā ar Oļegu devās pēc ūdens. Atkal zinātkārajam pionierim šķita dīvaini, ka tur bija divi ādas spaiņi un sliktākajā gadījumā parasts metāls vai koks. Turklāt vienu esesiešu, kas arī nebija gluži tipisks, vilka pats.
  Pionieris nebija gluži pārliecināts par savām kājām, sitieni šīs nāvessoda laikā jutās pārāk reāli, un Lomonosova pēcnācējs uzminēja, ka aiz tā slēpjas kaut kas vairāk nekā vienkārša vai pat ne vienkārša halucinācija.
  Ūdens plūda simts soļu attālumā no nometnes, sudraba straume dzirkstīja ar kristālu no diviem akmeņiem, kas karājās pāri balkonam. Oļegs Ribačenko mantkārīgi pabāza galvu viņai pretī. Puisis tikai tagad saprata, ka viss iekšā ir iecepts akmenī jeb precīzāk oglēs. Viņš alkatīgi noliecās patīkamajā vēsumā un... dabūja to ausī.
  Viens no esesiešiem, paslēpies aiz akmeņainas sienas, kaut ko noklikšķināja uz sarežģīta instrumenta paneļa un ķiķināja kā žurka.
  Sitienu fašists veica bez ļaunprātības, bet ar tādu spēku, ka Oļegs tika uzmests uz akmeņiem, viņš pārstāja dzirdēt kreisajā ausī, un šī galvas puse bija patiešām sastindzis.
  Nežēlīgais ārsts halātā un zelta ķēdē smējās un rūca:
  - Bokss! Bokss!
  . NODAĻA Nr.4.
  Pionieru zēns uzlēca un metās virsū SS jaunajam vīrietim. Ar mānīgu labo roku tēmē uz zarnu, bet aiz kreisās viltīgi slēpjas. Viņš joprojām apmeklēja pāris boksa nodarbības, taču viņa atmiņa ir absolūta. Piemēram, maldinošs sitiens un asa puse augšgriezuma un puse sānu kreisās rokas. Tad sitienā tiek iekļauts ķermenis, augšstilbs, abs un pat kājas pagarinājums. Un - galvenais, parasti bokseri, cīnoties ar labroci, negaida sitienu ar ieguldījumu no kreisās rokas. Pārsteiguma faktors nostrādāja, Oļegs Ribačenko to izdarīja! Jaunais un labi apmācītais esesietis nezināja, ka Oļegs, kaut arī nebija kreilis, var mest "ieroci" no kreisās puses. Un viņš ieķēra āķi žoklī. Un tas ir forši - SS karavīram izdevās noturēties kājās tikai tāpēc, ka viņš atmuguriski iekrita milzīgajā laukakmenī... Un ar pusbadā nomiruša zēna svaru nepietika, lai nogāztu izraudzītu karavīru. SS neņem vājinieki!
  Ja Oļegs Ribačenko būtu bijis pieredzējušāks cīnītājs šajā gājienā, viņš, iespējams, būtu devies uz finiša gājienu sēriju. Taču prasme nav slavēšana un ne fiziskās īpašības.
  Bet viņš paveica labu darbu, īpaši ņemot vērā, ka sitiens treniņos netika praktizēts, un pats Oļegs Ribačenko, neskatoties uz viņa lieliskajām dabiskajām spējām, pret boksu izturējās ar aukstu.
  Tagad viņš pat nožēloja, ka nav pierakstījies sadaļā, kur treneris Faraņenko teica - tu izaugsi par lielu puisi, bet ar vieglā svara ātru reakcijas laiku. Drīz PSRS piedalīsies olimpiskajās spēlēs - un jūs varētu cienīgi cīnīties par medaļu!
  ko tu saki? Oļegs Rybačenko uz to atbildēja šādi:
  "Es labāk attaupīšu savu galvu lietām, kas ir noderīgākas valstij, nevis tīrot viens otru!" Piemēram, ja jūs izgatavojat traktoru, kas darbojas ar zāģu skaidām vai pat parastajiem atkritumiem, tad daudz vairāk
  Tas būs izdevīgi Tēvzemei!
  Bet nu pats puika ir ieguvis pamatīgu izglītību.
  Oļegs Ribačenko nekad mūžā nebija tā sists. Pieaugušais esesietis ātri satrieca desmit gadus veca, lai arī savam vecumam gara zēna organizēto pretestību (ko viņš tomēr izrādīja un pāris reizes veiksmīgi iesita) un prasmīgi iesita ar dūrēm - pacēla kritušo vīrieti un iesita viņam. atkal. Kad Oļegs Ribačenko pārstāja pretoties (Tas ir, viņš gandrīz zaudēja samaņu, proti, galvā joprojām ir domas, tu neesi tumsā, bet ķermenis vairs nepakļaujas. Ikviens, kurš ringā cīnījās nopietni, droši vien zina, kā tas ir būt grogā.). Fašists ļāva viņam nokrist un, dīvainā kārtā, ne reizi netrāpīja kritušajam. Tomēr bende ārsts viņam kaut ko kliedza anagrammas valodā. Viņš piepildīja spaini un uzlēja ūdeni uz salauztās sejas.
  Slīkstoša kaķēna sajūta, un ūdens no tikko izkusušā ledus ir tik auksts - vienkārši ziemas peldēšana!
  Oļegs satricināja sevi, piecēlās un uzspļāva uz zābaka ar asinīm no kreisā vaiga, kas bija pārsprāgušas no iekšpuses. Esesietis viņu vairs nedauzīja - viņš pēkšņi nopūtās, ņemot vērā, kādā karaspēkā briesmonis dienējis, pārsteidzoši, gandrīz līdzjūtīgi, un sāka smelt pats ūdeni spainīšos, kas izgatavoti no krokodila ādas (arī acīmredzot šāda izšķērdība nebija viegla) ...
  Rybachenko Jr atzīmēja šo apstākli, kas ir labs un slikts vienlaikus. Labi ir tas, ka viņi netiks nogalināti, vismaz līdz eksperimenta beigām. Tiesa, finišs var izrādīties ļoti tuvu un varbūt atbrīvošanās no mokām! Slikti ir tas, ka viņi tiks stingri apsargāti un, lai aizbēgtu, patiesībā ir jāizmanto izcila atjautība!
  Drīz Oļegs Ribačenko pārliecinājās, ka būt par jūrascūciņām nozīmē noteiktas priekšrocības salīdzinājumā ar citiem karagūstekņiem.
  Izrādījās, ka gan gūstekņiem, gan gūstekņiem dos siltu ēdienu. Viņi to respektēja, kas nozīmē, ka SS sargi jau sen bija kaut ko aprijuši no bundžām un vienkārši gulēja uz kaut kādiem paklājiņiem, trokšņoja vai gulēja. Nu vilka vilkači klīda apkārt - vai nu medīja, vai patrulēja, vai abi . Tomēr Oļegs par to nebija priecīgs. Viņš gulēja uz Auroras un citas jaunas meitenes sakrustotajām kailajām kājām (vai viņam nevajadzētu nokrist uz mitrās, vēl aukstās zemes?) un šņāca - Margarita noslaucīja viņa seju ar Oļegam Ribačenko paņemto jūrnieka tērpa malu, kas izmirkusi kausē. ūdens, apstiprinoši sakot:
  - Tagad tu esi kļuvis par īstu vīrieti. Zaudēts ar dūrēm, uzvarēts ar muļķiem!
  Aurora ieteica:
  - Jā, es masēšu viņa seju, griezums sadzīs ātrāk.
  Oļegs Ribačenko caur spēku pasmaidīja. Ļoti nedabiski. Viņam bija tik slikti, ka viņš dejoja velnus ar plazmas slidām uz nagiem. Un tajā pašā laikā... vai viņš tagad jutās jautrāks? Es mazliet baidījos turpināt: tagad viņi mani noguldīs uz akmeņiem un sirsnīgi sitīs ar pātagas, vai varbūt viņi mēģinās to ar uguni. Bet nacisti šeit pat nepaskatījās un runāja par kaut ko savā putnu dialektā, pārmaiņus degustējot no katla.
  Margarita čukstēja man ausī:
  - Protams, tu esi lielisks... Bet esi viltīgāks! Kad stiprais šķiet vājš un otrādi!
  Oļegs Ribačenko nomurmināja:
  - Diemžēl nav jēgas izlikties par vāju, jo tā taču ir!
  Nu stipri sita pa ragiem... Bez grieztajiem vaigiem tie arī ļodzījās, lai arī ne daudz, kauli stipri - divi zobi. Manas ribas bija neapstrādātas un ausis sāpēja.
  Taču nāvessoda izpilde fantastiskās vīzijas laikā radīja daudz lielākas ciešanas.
  "Pietiek, labi," Oļegs Ribačenko ar tikko sasietajām rokām atgrūda Auroras garos pirkstus un apsēdās ar sava jūrnieka uzvalka malu. Es nodrebēju. - Nē, palika auksti. Un es gribu ēst...
  Kā galu galā apziņa ir atkarīga no esamības - tu neviļus kļūsi par marksistu. Ja tikai tu izdzīvo!
  Cietuma putra tika iebērta alumīnija bļodiņās - tās tika transportētas vienā no bruņutransporta līdzekļiem. Bet karotes nebija. Acīmredzot tika uzskatīts, ka vergi tik un tā ēdīs biezo putru. Vai arī viņi nolēma viņus pasmieties, jo šīs karotes nav tik deficīts. Nu... tā ir labāk!
  Tu kļūsti īsts mežonis - puika izplūda smieklos un uzreiz aizsedza muti, lai nedabūtu.
  Putra sanāca griķi sajaukti ar grūbām - biezi, gandrīz nesālīti un, protams, bez gaļas vai kā tamlīdzīga, nu, varbūt pielika nedaudz zivi garšas pēc. Tas ir tikai gandrīz tukšs divu graudu maisījums (un viņi to apēda ar kūpinātu gaļu, spriežot pēc smaržas). Bet pionieru zēna vēders jau sen bija nonācis līdz galam: tā, ka viņa izsalkums nedaudz mazinājās, atgriezās, tikai redzot putru, bet ar trīskāršu spēku.
  Tiesa, ēst bija slikti - pāris reizes karstais maisījums nokļuva ievainotā vaiga iekšpusē, un no sāpēm acīs sariesās asaras - bet kas tas ir?! Un "rokassprādzes" traucēja, Oļegs Ribačenko raustīja rokas, dusmīgi meta sev apkārt no acīm dzirksteles... un kādā brīdī saprata, ka no viena no šiem rāvieniem labā roka iekļuva ringā pusceļā!
  Neticami - vai tiešām SS tik primitīvi izurbās. Tā arī tiktu vaļā no sodītāju dresētajiem vilkiem!
  Oļegs Rybačenko nomira. Viņš nekavējoties piespieda sevi košļāt, apsedzoties ar bļodu. Un ar labo roku viņš to grieza, līdz rūdītais tērauds pilnīgi neizturami iegriezās ādā.
  Izskatās, ka ne visi SS ir tik forši!
  Un viņš saprata, ka varētu izvilkt roku. Gredzens, kas paredzēts lielākai rokai - vīrieša vai vietējā jaunieša, varbūt pat vecākam zēnam, kurš daudz strādāja. Taču pirmstīņa puiša Oļega Ribačenko sasvīdušajām rokām lamatas izrādījās platas.
  Zēns čukstēja:
  - Uzvara gaida! Uzvara gaida! Tie, kas vēlas saraut važas! Vectēvi sakāva Krautus! Mēs arī viņus nogalināsim kā spēli!
  Aurora, maigi skatoties uz Oļegu Ribačenko, gludi atgrūda roku atpakaļ (no plaša griezuma un nobrāzuma uz rokas parādījās asinis). Otrs kaimiņš tajā brīdī pārcēlās, lai atspoguļotu notiekošo. Oļegs paskatījās ugunīgajam velnam acīs, viņa piemiedza aci. Un viņa arī sāka urbt acis ar smaragda lāzeriem kā kobra - nemitīgi. Tad viņa pamāja ar galvu un klusi norādīja uz vilkačiem. Tad, nepārstādama ēst, tieši satverot ar koši lūpām no krūzes, kas stāvēja uz paceltā ceļgala, viņa nolaida rokas un sāka vilkt līkumainas līnijas, kas pārvēršas viļņos uz slapjās zemes.
  Oļegs Ribačenko neko nesaprata, bet galvā jau sāka skanēt uzvaras dziesma;
  Jauns, salds, tīrs;
  Sarkano padomju valsts!
  Saule lec spīdoša,
  No sirds dots!
  
  Mūsu ezeri ir skaidri,
  Vētraina kristāla upe!
  Zēni skraida apkārt ar bumbu
  Skrieniet kalnā kopā!
  
  Krūtis plosās no gaisa,
  Katrā zāles stiebrā ir pavasaris!
  Es vēršos pie Kunga
  Lai ļaunums un nelaime mūs aizpūš!
  
  Tas ir grūts laiks,
  Fašisms ir iebrucis Krievijā!
  Veidosim kaut ko jaunu cīņai,
  Lai valda komunisms!
  
  Kopā lietas vienmēr strīdas,
  Mēs esam kā sažņaugta dūre!
  Kavalērija mēdza auļot
  Nu, tagad tērauda tvertne!
  
  Ļeņina lielais mērķis,
  Turpināsim kā esam!
  Gudrais ģēnijs Staļins,
  Ko viņš mums iemācīja uzvarēt!
  
  Un visbeidzot es jums pateikšu,
  Kurš piespēlē, tas ir zaudētājs!
  Precīzāk izteikšu savu domu,
  Fināls drīzumā!
  Oļegs Ribačenko, pēc tādām smiltīm jau likās, ka jūra ir līdz ceļiem! Un kalni noteikti, uz pleca!
  Meitenes arī uzbudinājās un čukstēja no auss līdz ausij. Visiem bija cerība.
  Lomonosova un Stenkas Razina pēcnācējs izpūta vaigus un tad ievaidējās - sasodītais griezums sāpēja.
  Ja nu izdodas aizbēgt?! Oļegs Ribačenko ātri paskatījās uz sāniem, it kā viņa domas varētu (un kas zina, vai viņi var sūtīt, kļūmes, nav zināms, kāda veida ekipējums viņiem ir!) varētu tikt noklausīts SS sargi.
  Ugunīgais velns ar ellišķīgu dzirksti acīs pieskārās pionieru puiša rokās esošajiem tērauda gredzeniem un apstiprinoši pamāja ar galvu: viņi saka, jā, mēs varam mēģināt! Tas ir skaidrs pat bez diskusijām un bez liekiem vārdiem.
  Karotājs ar lapsas krāsas matiem čukstēja:
  - Pat ja kāds izdzīvos... Būs kam atriebties!
  Taču uzreiz Oļegs Ribačenko iekšēji pārakmeņojās, it kā sastinga. Un viena vienkārša doma viņu iesaldēja: viņš sagriezīs rokas. Un tad... un tad būs jāpalīdz pārējām meitenēm atbrīvoties. Citādi viņš nav izcils pionieris, bet kurš gan ir?!
  Atcerējos vārdus: vadītājs nav tas, kurš pats iet uz priekšu! Un kurš staigā un palīdz citiem!
  Un kas viņi jums ir - tik skaistas meitenes ar salauztām mazām kājiņām, kas asiņo. Jaunajā ļeņinā kaut kas sacēlās - ar tūkstošu rūkoņu sacēlās viesulis! Ja tas darbojas, skrien cik ātri vien iespējams un...
  Patiesībā, ja jūs gatavojaties skriet, tad citas iespējas nebūs. Pretējā gadījumā tā ir nodevība.
  Viņš atkal sastapās ar Margaritas un pēc tam Auroras acis, kura, arī nepārprotami jautra, ar garšu laizīja trauku. Un viņa, izbāzusi degunu no bļodas, piemiedza aci.
  - Mēs tevi neturam! - Uguns velns piebilda. - Ja aiziesi, tad noteikti nāksi pēc palīdzības!
  Oļegs Ribačenko pamāja ar galvu un atbildēja:
  - ES zvēru! Godīgs pionieris, sazināšos ar partizāniem un viņi tevi izglābs!
  Nu, tā mēs nolēmām! Tālākais kļuva daudz prozaiskāks. Labi arī tas, ka bļodas izmazgāt nebija Oļegam - acīmredzot viņi vai nu baidījās viņu atkal atraisīt, vai arī nolēma ļaut meitenēm darīt smago darbu. Tas nekas, bet tas ir jauki šajā situācijā. Slikti ir tas, ka mums bija jāiet vēlreiz, un kad šie fašisti nomierinās. Viņi nevar atrast neko vairāk vai mazāk stabilu.
  Nedaudz vēss, un, lai arī vējš norimis, mākoņi ir pacēlušies un no tiem sācis līt auksts lietus. Šķiet, ka esesieši tagad ir pat priecīgi, lai gan viņi un viņu vilkači smirdēja pēc slapjas smakas.
  Bija daudz staigāt. Tāda šeit ir pasaule - īpašais Krimas mikroklimats. Parasti nav lietains, bet šajā gadījumā ar vēja brāzmām.
  Meitenes jau bija daudz gulējušas un aukstums uzmundrināja.
  Un nez kāpēc Oļegs Ribačenko gribēja gulēt, viņa acis bija nodevīgi salipušas kopā.
  Jā, tāds svars, it kā simttonnīgs karkass spiež tevi un neelpo dziļi.
  "Ak, es saslimšu," domāja Oļegs Ribačenko, smagi kustinot kājas, kuras atkal sāka stīvs. - Esmu pārliecināts, ka tagad saslimšu, bet ko tad? Nacisti noteikti nelietos aspirīnu un neinjicēs penicilīnu, un viņi, iespējams, pat taupīs medu. Vai arī tā joprojām nav? Vai viņi to saglabās eksperimentiem? Kur mēs, nabagi, tagad ejam?!
  Atkal lietus un ciešanu realitāte izgaisa, un viņš ejot aizmiga. Kas, iespējams, šajā situācijā ir tikai labi;
  Kosmiskais savā ziņā ir cīņa;
  Pionieri Dmitrijs un Oļegs Ribačenko kā izcili audzēkņi un izcili sportisti saņēma tiesības pārstāvēt savu valsti PSRS draudzības boksa sacensībās, kas tika organizētas starp PSRS un Vācijas bērnu sporta klubiem. Abas valstis joprojām tiek uzskatītas par sabiedrotajām, un baumas par gaidāmo karu ir rimušās. Patiešām, vācu karaspēks ir atkāpies no robežas, un Vērmahts vada uzvarošu ofensīvu Āfrikā un jau ir iekarojis Ēģipti, un viņi tikko ziņoja par Gibraltāra ieņemšanu. Sakarā ar to Staļins personīgi apsveica fīreru!
  Nav vārdu maldīgam redzējumam, bet tam, kas nenotiek Visumā. Oļegs pieķer sevi pie domas, ka - atkal iedvesmojoties no kaut kādu staru mākslīgās ietekmes vai kā cita. Bet viss ir tik reāli, ka nav spēka pretoties šai apsēstībai.
  Tātad, jūs varat droši lidot uz gandrīz draudzīgu valsti. Vācu presē par Padomju Savienību runā tikai labu, un komunisms pat tiek uzskatīts par brālīgu nacionālsociālisma ideoloģiju. Turklāt parādījās Stakhanovskim līdzīga kustība...
  Dmitrijs un Oļegs Ribačenko ir jaunākās vecuma grupas bokseri, viņiem ir tikai vienpadsmit gadi, kas ir zemākā robeža, lai veiktu sacensībās. Bet viņi ir diezgan lieli zēni savam vecumam, un vēl nav tik strauja paātrinājuma laikmetā kā divdesmit pirmā gadsimta beigās.
  Oļegs taču ir mazāks, tievāks, vieglākā svara kategorijā, bet ļoti ātrs. Dmitrijs ir lielāks, ar platākiem kauliem, un varonīgā jaunatne varētu izskatīties vismaz četrpadsmit.
  Zēni atšķiras arī ar matu krāsu. Oļežeks ir godīgs kā sniega pikas, dabiska blondīne. Dmitrijs ar brūniem matiem, brūnmatains. Oļegs ir dažus mēnešus jaunāks, un ar savu apaļo seju izskatās kā tikai bērns, un Dmitrijs ir vienkārši izskatīgs, propagandas plakāta cienīgs. Meitenes jau skatās uz viņu, neticot, ka viņš ir tik liels puika.
  Tomēr Oļegs Ribačenko ir daudz erudītāks par Dmitriju, lai gan abi puiši ir ļoti gudri un savās atzīmēs iegūst taisnas A. Galu galā padomju valstī labiem sportistiem jābūt izciliem studentiem.
  Pārējie puiši ir vecāki, bet līdz astoņpadsmit gadiem, lai gan pāris varoņu ir labus divus metrus gari un sver ap simtsvaru...
  Bokseri, valsts labākie jaunie kadri... Un ar viņiem cīnīsies Vācijas un tās pakļauto valstu čempioni... Starp bērniem, protams, vai junioriem.
  Viņi bez apstāšanās lido ar Trešā reiha lielāko pasažieru lidmašīnu maršrutā Maskava-Berlīne.
  Bokseri sēž atsevišķi, bet ir arī cīkstoņi, svarcēlāji, futbolisti un peldētāji. Visi juniori un izcilas īpašības. Staļins lika mūsu jaunajai paaudzei, kas dzimusi padomju varas apstākļos, parādīt savu labāko un nezaudēt seju. Un, protams, visi vēlas cīnīties...
  Dmitrijs jautāja Oļegam:
  -Vai esat sastādījis kaujas taktisko plānu?
  Pionieru zēns atbildēja:
  - Man ir ducis plānu katram ienaidniekam... Bet vispirms man ir jāpaskatās uz viņu un tikai tad jāpieņem lēmums... Personīga pieeja katram , mazākā kustība un specifika, ieskaitot ienaidnieka fizioloģisko uzbūvi, diktēt tīri individuālu taktiku.
  Dmitrijs nicinoši šņāca:
  - Bet es to daru daudz vienkāršāk! Bez taktikas metos ienaidniekam virsū, situ stiprāk un biežāk un salūzu.
  Oļegs Rybachenko atzīmēja:
  - Tavā vecumā maz ir tik lielu un fiziski attīstītu puišu kā tu. Tāpēc spiediena taktika darbojas. Jūs varat vienkārši piekrastē. Bet te es esmu gandrīz normālā augumā, varbūt nedaudz virs vidējā, un, lai kļūtu par PSRS čempionu, tik milzīga valsts, ar spiedienu vien nepietiek. Jūs nevarat uzvarēt ienaidnieku ar brutālu spēku; viņš arī trenējas, piekopj veselīgu dzīvesveidu, ēd pareizi un mācās taktiku. Un šeit vajag viņu pārspēt kā šaha spēlē. Reizēm pat kaut ko upurēt zvērestu dēļ.
  Dmitrijs asi iebilda:
  - Un mani pretinieki trenējas, un finālā puika bija vēl lielāks un smagāks par mani. Daudz kas ir atkarīgs no tā, kā tu trenējies. Dažiem šķiet, ka var strādāt līdz spēku izsīkumam, lai pēc divām nedēļām kļūtu par olimpisko čempionu... Tas ir maldīgs priekšstats. Galu galā sporta treniņos svarīgākais ir ne tik daudz dot superslodzi, bet gan radīt super atveseļošanos. Bet ir pareizi individuāli izvēlēts vingrinājumu komplekts un svarīgākais ir sekojoša atveseļošanās un spēka palielināšana... Pēc tam cīņu veic vienā elpas vilcienā, izmetot trīs raundos, pareizāk sakot, daudz mazāk, simtiem sitienu.
  Oļegs Rybachenko atzīmēja:
  - Nu, tas, protams, arī ir taisnība! Jo īpaši pareizas elpošanas noslēpums un injekcijas bērna ķermeņa augšanas punktos... Ir dažas zināšanas no mūsu guru. Bet es nesaprotu, kāpēc viņš tos nedala ar citiem treneriem?
  Dmitrijs čukstus teica:
  - Viņš man pārliecībā teica, ka tu un es... Ne tikai bokseri, bet pirmām kārtām karavīri. Mums vēl ir kas īpašs darāms... Ļoti svarīgs, daudz svarīgāks pat par olimpisko zeltu!
  Oļegs nolieca gaišo galvu un sacīja:
  - Kaut kas svarīgāks... Varbūt viņš man arī to teica... Ka cilvēces liktenis var būt atkarīgs no divu padomju pionieru zēnu izdarībām. Gluži kā pasakā.
  Dmitrijs filozofiski atzīmēja:
  - No kurienes tad rodas pasakas, ja ne no dzīves? Varbūt tas tiešām tā būs! Lai gan mēs neesam neglīti pīlēni, tomēr ir pāragri mūs saukt par ērgļiem.
  Oļegs Rybachenko gludi mainīja sarunas tēmu:
  - Vai, jūsuprāt, Vācijas iebrukuma draudi beidzot ir pārgājuši?
  Dmitrijs neizpratnē paraustīja platos plecus:
  - Šeit, manuprāt, jūs esat lielāks speciālists. Savā vārdā es domāju, ka nevar sist ar visām rokām un kājām uzreiz, un tad atkal nav iespējams uzbrukt uz visām pusēm. Tiesa, ja kustas lēcienā...
  Oļegs Ribačenko iesmējās:
  - Tas izklausās diezgan loģiski... Bet mēs nezinām, kas tieši Hitleram ir prātā, bet spriedze patiešām mazinājās, un vācu lidmašīnas pārstāja pārkāpt mūsu gaisa telpu, un kāpurķēžu šķindoņa ārzemēs nav dzirdama, tas ir fakts. . Turklāt fīrers atgrieza dažus strādniekus atpakaļ mašīnās. Tas ir, Trešais Reihs paslēpa savus ilkņus... Bet mēs nedrīkstam atslābināties.
  Dmitrijs no mugursomas izņēma ceptu sviestmaizi ar zivīm un īpašu zema tauku satura sieru un pasniedza Oļegam. Pēc tam viņš sev izņēma divreiz vairāk. Piedāvājumā:
  - Ēd... Jūs nevarat ieturēt ilgus pārtraukumus ēšanas un olbaltumvielu nokļūšanai organismā. Kad aminoskābju koncentrācija organismā samazinās, muskuļi zaudē spēku.
  Oļegs Rybachenko atzīmēja:
  - Kultūristiem, kuri daudz trenējas, tas ir diezgan godīgi, bet bokseriem... Galu galā mums nav visa gaļa, tā iekrāso ķermeni un vēl jo vairāk palielina cīņas efektivitāti!
  Dmitrijs, iekost sviestmaizi un pievienojis tai tomātu, piekrita:
  - Ne viss, bet... Es pat naktī ēdu vai dzeru olu baltumus, lai aminoskābju koncentrācija nekristu. Turklāt vislabākais ir nevis vistu olas, bet paipalu vai strausu olas, nu, pēdējās tiešām reti sastopamas... Lai gan Vidusāzijā šķiet, ka strausi jau ir sākuši vairot...
  Oļegs diezgan nopietni pajokoja (tonī):
  - Ļoti vērtīgs proteīns priekšējās varžu kājās. Iesaku pamēģināt!
  Dmitrijs iesmējās kā zēns:
  - Jā, bet vēl jo vairāk austerēs ar sarkanajiem Indijas pipariem!
  Oļegs tomēr uzmanīgi iekoda sviestmaizi un sāka uzsūkt gabalu. Zivs bija sarkana, garšīga, mērcēta ar kečupu un saspiestu ķiploku. Varēja nedaudz pielikt spēku... Kā piemēram Vinnijam Pūkam...
  - Vinnijs Pūks labi dzīvo pasaulē! Viņam ir sieva un bērni, viņš ir krūze!
  Oļegs pēkšņi ierosināja:
  - Varbūt varam dziedāt?
  Dmitrijs bez liela entuziasma atzīmēja:
  - Vai nav par agru dziedāt?
  Oļegs Ribačenko pasmaidīja:
  - Tieši pareizi, īpaši tāpēc, ka lidojām pāri PSRS robežai!
  Dmitrijs jautāja savam partnerim:
  - Šķēres vai papīrs?
  Oļegs to pamāja.
  - Varbūt labāk iztikt bez bērnišķīgiem jokiem. Mēs esam mierīgi cilvēki, bet mūsu bruņuvilcienam izdevās paātrināties līdz gaismas ātrumam...
  Dimitrijs pārtrauca:
  - Nē! Mums nevajag tādas bērnudārza dziesmas. Darīsim ko vairāk... patriotiskāku!
  Oļegs uzpūta plaušas un sāka dziedāt, ejot komponējot. Savukārt Danka ļoti labi dziedāja līdzi. Pareizāk sakot, viņa balss bija kā maršala trompete vai varbūt pat Jērikas trompete;
  Pionieris ir lepns vārds
  Vietējais Staļins sasēja kaklasaiti.
  Mājās nav nekas cits kā ballīte,
  Man komunistu ideāls!
  
  Es apņēmos kalpot Tēvzemei mūžīgi
  Lai Dzimtene krāšņi zied,
  Lai katrs savas dzīves laikā kļūtu labāks,
  Lai lidojums kļūst vēsāks par ērgli!
  
  Tas dārdēja - karš ir pienācis,
  Tāpēc, puiši, droši dodieties pārgājienā!
  Vērmahts aizbāza savu smirdīgo purnu,
  Tātad mēs to nosūtīsim uz rēķina!
  
  Viņi puišiem nedeva šautenes,
  Bija atbilde: jūs jau gadiem esat pārāk jauns!
  Tomēr viņi aizbēga pie karavīriem,
  Jo bajonetes ir tik vajadzīgas!
  
  Netālu no Maskavas mēs cīnījāmies uz sniega kupenām,
  Viņi basām kājām metās cauri salu ...
  Skaisti pionieri skrien halātos -
  Nav granātas, tāpēc sit ar dūri!
  
  Cik nežēlīgi ir fašistu kaķi -
  Ar cik daudz asinīm jūs varat viņus barot?
  Bet nacistiem būs jāmaksā nodevas,
  Grifi pārvērtīsies medījumā!
  
  Pusdienās deva ir pieticīga - izsalkums,
  Karavīru kājas bija apsaldētas...
  Es būtībā esmu tikai bērns
  Bet tēvi lepojas ar varoņdarbu!
  
  Tanks steidzas, Tīģerim ir smails purns,
  Bet jaunais cīnītājs izspieda granātu!
  Un fašistu nelietis uzgāja mīnu:
  Lūk, viņa karstā lāpa ir apskauta!
  
  Pat mazais būs milzis
  Ja esi izkopusi drosmi!
  Pionieri ir vienoti kā saites,
  Dvēsele stiprāka: titāns - metāls!
  
  Vērmahts netika garām, viņi to dabūja pierē,
  Tērauda zārki aizrijās!
  Krievijā ir tādi zēni,
  Pēcnācēju paaudzes lepojas!
  
  Atkal cīņa, šoreiz pie Volgas,
  Pionieris ir kļuvis par terminatoru!
  Nacisti ir aizsērējuši morgus,
  Un krastā nāves vārpsts ir salauzts!
  
  Nav iespējams saskaitīt, cik no mūsējiem nomira,
  Cik nomirs atkal - asaru nav...
  Bet tas ir cīnītāju darbs;
  Kristus augšāmcels ikvienu, kas ir cienīgs!
  
  Kļuva par komjaunatnes biedriem Berlīnē,
  Tur, uzticības zvēresta nodošana!
  Puse Eiropas un Savienības ir basām kājām,
  Mūsu jaunā komanda atkāpās!
  
  Un tagad mēs veidosim jaunu pasauli,
  Katrs kļūs par radītāju-demiurgu....
  Viņi iegrims ciešanu un kara bezdibenī,
  Mēs neuzzināsim, ko nozīmē bailes!
  
  Labestība valda pār Visumu,
  Un tad sāpes pazudīs, ticiet man...
  Ar mums ir labākais ģēnijs no visiem, Staļin,
  Hitlera elles zvērs ir uzvarēts!
  
  Mēs drosmīgi cīnījāmies par to,
  Mūžīgi pelnīts gods...
  Un saprotiet, ka ballīte ir svarīga -
  Visums novedīs pie jūsu sapņa!
  Lidmašīna dziedāja šo dziesmu korī. Tas izklausījās tik svinīgi, ka varēja izplūst asarās...
  . NODAĻA Nr.5.
  Vīzija pazuda, un zēns, rakstnieks un ģēnijs atkal nokļuva klejojošās kolonnas realitātē.
  Nespēja ne ar vienu sarunāties (pēc vīzijas mēle bija galīgi sastingusi!) Oļegs Ribačenko bija vēl sašutis. Un kaut kā es pat uzreiz nesapratu, ka viņi tuvojas mežam. Tas beidzās - tas bija izmirkts, un zem kājām bija labi iestaigāts ceļš, lai gan slapjš, bet skaidrs, ko šur tur grieza pajūgu, automašīnu pēdas, vieglo tanku pēdas, motocikli un pat zirgu nagi.
  Aukstie dubļi, līdzīgi kā zemiskām ziepēm, izrādījās tikpat slideni, Oļegs Ribačenko vairākas reizes brīnumainā kārtā noturēja līdzsvaru, un kolonnā divas vai trīs meitenes nokrita un ātri piecēlās.
  Pati Margarita, diezgan nogurusi, iedrošināja savu rokasbrāli:
  - Sāk jau satumst, drīz tev dos atpūtu!
  Pusotru stundu pēc lietus sākuma viņi pabrauca garām tam, kas no attāluma šķita kalnu grēdas. Tuvumā Oļegs Ribačenko saprata, ka tie nav pakalni, bet gan vaļnis ar ložmetēju torņiem. Sens Krimas vaļnis, kas stiepjas austrumu un rietumu virzienā, cik tālu vien varēja redzēt. Regulāros intervālos "pakalnos" bija redzami pelēki, gandrīz līdz zemei nolīdzināti akmens gredzeni - skatu torņu drupas. Starp diviem no tiem gūstekņu kolonna iegāja ieplakā, kas, iespējams, kādreiz bija vārteja.
  Tad viņus aizveda atpakaļ gulēt. Viņi pat nenoņēma važas un mani nebaroja. Meiteņu miegs tās klāja kā kraukļa spārns;
  Pēkšņi meiteņu priekšā aina mainījās (un kādi sapņi pārāk bieži ir pretenciozi!), un viņas nokļuva jūrā, pareizāk sakot, molā ar jūrmalu un vēsu skatu.
  Komjaunietes devās uz ostu, iznīcinātāja siluets nebija tālu, apmēram pāris kilometru attālumā, bet gandrīz saplūda ar horizontu. Šeit viņiem atkal uzbruka piecas tarakānu žurkas. Tie ir tik pretīgi radījumi, ar sešām kājām, ka paskatīsies uz viņiem un jutīsies kā vemt. Tomēr tas ir divu sekunžu jautājums, sitieni ar dunčiem un viss.
  Skaistā Margarita pat dziedāja:
  - Un man kā vemšanas līdzeklim tā ir mīlas dzira!
  Sarkanmatainā Aurora caur nāsīm izsvilpa:
  - Bet uzvedība ir laba - un es dabūju labu kāju pa žokli!
  Bīstamākas radības bija kaiju cirvji. Viņiem bija iespēja šaut ar knābi. Punkts tika izmests un caurdurts ādā, injicējot skābi. Tad cirvja putns uzsēdās uz kritušā upura un saplēsa gaļu. Tiesa, lielākā daļa jau ir nošauti. Bet četri plēsēji ar uzasinātām galvām viens otram mēģināja uzbrukt izlūkiem.
  - Lūk, tās ir kārtējās dabas perversijas! - Ugunīgais velns Aurora pamanīja...
  - Tas, kurš tos radīja, nekad neko neizkropļo! - Margaritas jaunajā misijā atkal parādījās atavistiskas reliģiskas jūtas. Personība mainās, ja zemapziņā mostas noteikti spēki. - Tā patīk Visvarenais Dievs!
  Sarkanmatainais dēmons īsos svārkos un matos, kas dega karstāk nekā liesmas metējs, atkal iebilda:
  - Nē, tas vēlreiz parāda mutāciju spēcīgo spēku. Līdzīgu seku sērija var izraisīt dzīvību!
  Izmetot divas čakras, meitenes nogrieza plēsējus un pēc tam noķēra diskus, kas viņām atgriezās.
  - Kā bumerangs, bet tas griež titānu! - Ugunīgais velns pasmīnēja.
  - LABI! Neatkarīgi no tā, ko šis titāns griež, šis metāls ir vājāks par bloteri.
  Meitenes sāka izvērst peldošo kuģi. Ugunīgais velns pēkšņi lūdzoši jautāja:
  - Beidzot uzrakstīsim dziesmu, Margarita!
  Sniegbaltā blondīne, smaidīdama spožāk par sauli, jautāja:
  - Lai mums nes veiksmi!
  Foršā Aurora ierunājās:
  - Tieši tā! Lai raud neveiksminieks - nelieši greizsirdīgi!
  Komjauniete atliecās un klusi dziedāja, vārdiem peldot un mirgojot:
  Orākuls starp burvju akmeņiem,
  Vētras dzimusi - spoža saule!
  Mēs neesam nepilnīgas tumsas pēcnācēji,
  Kā krāsa dziesma saritinās starā!
  
  Protams, roks var būt kaitīgs -
  Viņš mums pravieto nepatikšanas, bēdas, nāvi!
  Un spoki bālā krāšņumā,
  Mirdziet kā zīme naktī!
  
  Bet mēs nebūsim māņticīgi
  Krievu karotājs - zobens rokā!
  Uzticīgi kalposim Jēzum -
  Lai velns ir muļķis mūžīgi!
  
  Nav stiprākas Tēvzemes,
  Galu galā mūsu griba ir kā metāls!
  Gudrais Staļins vada uzbrukumu,
  "Andryusha" ir tornado uz Ķelnes metāla!
  
  Mēs svēti kalposim Krievijai,
  Es sapņoju veltīt viņai savu sirdi!
  Karavīram ir asākā bajonete,
  Un liesma diktora runās!
  
  Slava tev, Rus' ar dziedājumiem,
  Mēs dziedam viņai himnas,
  Atriebība nāks pret pretiniekiem -
  Tiksim galā ar vārnām, ticiet man!
  
  Mēs veidosim jaunu svēto pasauli,
  Dievs, svētī mūs!
  Meitenēm greznība un atjauninājumi,
  Tu ātri kļūsi par kalifu!
  
  Apbalvojiet mūs ar brīnišķīgu redzējumu -
  Tā Kunga balss sauc pie zobena!
  Dzīve kļūs par saldu ievārījumu,
  Kad tu esi stiprs kā KAMAZ!
  
  Dzimtenes sulīgie ozolu meži,
  Ziniet, kur atpūtīsies jūsu dvēsele!
  Jūs saņemsiet slavas okeānus,
  Kremlī ieiesi kā valdnieks!
  
  Jūs esat bruņinieks - milžu cilts,
  Jūru plašums un ledus spīdums!
  Zelta tuksneša smiltis,
  Un ar smaragdu samts ir mežs!
  
  Mēs drosmīgi ejam asiņainā cīņā,
  Vismaz Tīģeri rēc briesmīgi!
  Nacistiem ir spīļotas ķepas,
  Ādolfs noteikti izskatās forši!
  
  Bet man ir ūsas sejā,
  Purns saritinājās, žoklis nokrita!
  Un mūsu cilvēki ir lieliski, lepni,
  Parādīja spēku fašistiskajam radījumam!
  
  Tagad ir pienācis laiks gaismai -
  Debesu žēlastība ir parādījusies...
  Darbi tiek slavēti dzejoļos -
  Svētais Kristus ir augšāmcēlies dvēselē!
  Aurora aplaudēja, sita plaukstas tik skaļi, ka pacēlās mušu mākonis:
  - Margarita dziedāja labi, bet baznīcas korī vajag dziedāt psalmus. Visas domas ir iestrēgušas par reliģisku tēmu!
  - Mums ir jāizpērk mūsu grēks. - teica nobriedušais Koršunova, kurš atkal bija ieslīgst reliģiskā ekstāzē. - Kas pārdod savu dvēseli, tas vienmēr paliek zaudējumā - viņš dod nemirstīgo par mirstīgo!
  Ugunīgais velns iesmējās:
  - Redzu, ka tu arī māki skaisti runāt! Labi, mīļā, tagad mūs gaida jautra pastaiga.
  Sasēdušās uz radariem neredzamās piepūšamās laivas un nokrāsojušās kā naktstauriņš, komjaunietes aizpeldēja uz lielo iznīcinātāju. Tagad viņiem bija jādara kaut kas liels. Briesmu brīdī visi refleksi un reakcijas kļuva akūtas. Komjaunietes daudzu kilometru garumā juta skaņas, viļņu šļakatas, kaiju čīkstēšanu un pat zivju žāvas. Viņi dzirdēja, ka kāds viņiem peld pāri! Komjaunieši pacēla ieročus un ieraudzīja puisi uz gaisa matrača. Viņš noņēma masku, un parādījās Denisa Baranova seja. Zombiju virsnieks, iepriekš sodīts naudas sods, kurš šajā redzējumā izskatījās manāmi jaunāks un daudz glītāks, piemiedza viņiem ar aci.
  Aizsmakušā balsī, kas krakšķēja gaisā, viņš teica:
  - Mani atsūtīja lielais melnais fīrers!
  - Bet mēs neko nerakstījām! - meitenes unisonā iesaucās.
  Mirabela nemaz nebija apmierināta ar rūdīta noziedznieka parādīšanos no viņu bataljona, bet Aurora, gluži pretēji, apmierināti pasmaidīja. Starp citu, tas ir pārsteidzoši, bet, tiklīdz ieslodzītais zaudēja pusotru gadu desmitu un atbrīvojās no rētas, tas bija biedējoši - viņš pārvērtās par diezgan jauku puisi. Ja viņi nebūtu zinājuši iepriekš, viņi, iespējams, nebūtu atpazinuši Baranovu.
  - Un tas nav vajadzīgs! - apmētātais bijušais ieslodzītais iesaucās. - Mans mērķis ir mirt! Nākamajā dzīvē es kļūšu par sultānu, un manā harēmā būs simts tūkstoši jaunavu.
  - Vismaz tiek galā ar vienu. Citādi nebūs labi, tieši otrādi! - Viņa noteica, cenšoties šķist asprātīgāka nekā Margarita.
  Deniss apklusa; parasti šādi zombiji nav īpaši runīgi. Lai gan šoreiz tā bija kaujas mašīna.
  - Vai jums ir pienācīga militārā pieredze? - Aurora jautāja. Patiešām, viņi jau bija izgājuši cauri Otrajam pasaules karam un atraduši sevi nākotnē. Ne tik futūristiski skaisti, kā aprakstīja padomju zinātniskās fantastikas rakstnieki, arī pilns ar kariem un, galvenais, dažādām radībām, kas piedzīvojušas mutāciju.
  Ir tāda lieta - magoradiācija un nestarošana.
  Magoradiācija ir starojums, kas nenogalina dzīvās būtnes, bet maina matērijas īpašības, tajā skaitā transformācijas, dažādu dzīvības formu saplūšanu - arī dzīvās un nedzīvās.
  Ārstarojums - atšķirībā no parastā starojuma - izraisa nevis atomu jonizāciju, bet gan to pārkārtošanos molekulās, un visaktīvāk darbojas DNS un šūnās, kas nes ģenētisko informāciju. Dažos gadījumos to var izmantot medicīniskiem nolūkiem, ātrai atjaunošanai.
  - Protams! - Baranovs pārliecināti teica. - Es cīnījos daudzas reizes!
  Sarkanmatainā Aurora šaubījās:
  - Kuru tu nogalināji?
  Bijušais noziedznieks izpļāpājās:
  - Neticīgie!
  Ugunīgais velns sagrieza viņas purnu:
  - Kā tad jūs esat krievu virsnieks:
  - Es esmu modžahids un mans uzdevums ir iznīcināt neticīgos! - Baranovs auroja. - Tā man ir lemts mūžīgi.
  Aurora čukstēja Margaritai ausī:
  - Nestrīdies! Labāk pabeidz darbu.
  Zombijs, kas murrāja zem deguna arābu valodā. Jaunākās ziņas tika pārraidītas radio.
  - Čečenijā manāmi aktivizējušies kaujinieki. Jo īpaši tika mēģināts apšaudīt valdības māju. Kaujas laikā pieci policisti gājuši bojā un vienpadsmit ievainoti, kaujinieku zaudējumi tiek skaidroti. Kā vēsta daži avoti, bijušais šariata tiesas priekšsēdētājs no ārvalstu sponsoriem saņēmis aptuveni simt miljonus dolāru un aktīvi cenšas tos atpelnīt. Kalnos tika veikta īpaša operācija: bandīti tika izklīdināti.
  Zombijs uzbudinājās:
  "Mēs drīz sitīsim neticīgos tik stipri, ka viņi aizbēgs starp svilpieniem un izsmiekliem!" viņa vārdus pārtrauca ripojošs vilnis, viņš iemeta laivu un apšļakstīja to ar šļakatām. - Tieši tā, es saku!
  - Principā tā ir taisnība! - Aurora no acīm izlaida dzirksti. - ASV ir liels islāma ienaidnieks. Viņa to sadala ar Holivudas, porno laikrakstu, mistisku seriālu palīdzību. Tagad mums būs nedaudz jāšauj jeņķi.
  Meitenes piepeldēja līdz iznīcinātājam. Pirmā ranga kapteinis Rūdolfs Reigans, iedzēris malku sava iemīļotā konjaka (nu, visi šie amerikāņi ir piedzērušies, ne velti ASV ir kļuvušas par neveselīga dzīvesveida un pagrimuma simbolu!), apgūlās gultā. viņa galva uz padauzas krūtīm. Kad jaunībā viņu piesaistīja puiši un pēc tam, kad Franklins Trūmens ļāva homoseksuāļiem dienēt armijā, viņam pat bija pieredze attiecībās ar admirāļiem. Un kaut kā pat ar Indijas kara četrzvaigžņu varoni. Bet terminatora prezidenta un musulmaņa laikā morāle kļuva atšķirīga un geji tika saspiesti. Pēc tam Rūdolfs Reigans nolēma parādīt savu visēdāju, uzaicinot prostitūtas. Tomēr, glāstot maigo sievietes ķermeni, viņš nebeidza iedomāties puišus, muskuļotus, melnus, kas spēj sniegt neaprakstāmu baudu.
  Protams, viņi pēc tam ir švaki un perversi!
  Rūdolfs Reigans ļāva padauzai braukt pie sevis, taču viņš nespēja izlādēties un kļuva izsmelts. Nē, viņam steidzami vajadzīgs puisis. Lai gan vīrieši dažos veidos ir sliktāki par sievietēm, viņiem nepietiek naudas - viņi vēlas karjeras izaugsmi. Gaļina to atzīmēja - tas noderēs, iznīcinot Padomju Krievijas ienaidniekus; Amerikāņi un viņu sabiedrotie.
  Apsargi uzvedas nevērīgi. Ir auksts, un viņi labprātāk uztur siltumu ar neatšķaidītu viskiju. Margarita sarāvās (tie ir galīgi dzērāji - galu galā alkohola molekula simbolizē ķermeņa, īpaši sievietes, iznīcināšanu), jeņķi ir muļķi!
  Monitoros spīdēja viļņi, un dažreiz parādījās radības. Viens no šiem bīstamajiem dzīvniekiem bija zāģkrabis un vienlaikus nātru haizivs. Briesmīgs dzīvnieks, bīstams gan uz sauszemes, gan jūrā. Ar savu naglu ar dzeloņainajām adatām tas var viegli pārkost cilvēku uz pusēm vai, vēl ļaunāk, saindēt. Meitenes nebija redzamas, bija apšļakstītas ar atstarotāju, un zombijiem apkārtējās vides temperatūra bija pat par pāris grādiem vēsāka.
  Izmetis prostitūtu, Rūdolfs Reigans aizsmakušā balsī sacīja:
  - Ej prom, es gribu gulēt. Jā, un jums vajadzētu doties uz lielo gultu!
  - Kā gribi, tikai maksā! - izspūrusi prostitūtas iekliedzās.
  - Tu neesi pietiekami prasmīgs, tev pietiek ar pusi pļāvēja! - Rūdolfs Reigans atbildēja un tad ar grūtībām atturējās no atraugas. - Kā vēlies! Bet šī ir laupīšana.
  - Pēc kāda plāna? - brīnījās karavīru ielasmeitas.
  - Tev ir labs darbs. - Rūdolfs norūca. - Es izklaidējos un kļuvu bagāts, un es kratīšos kā ellē! - Ģenerālis patiesībā sāka trīcēt, viņa dubultzods trīcēja.
  - Tu nebūsi pliks! - palaistuve izmisusi kliedza (kāds kauns, ja tiek ielikta morāle!). - Es iešu meklēt citu klientu!
  - Bet paturiet prātā, ka mūsu jūrnieki ir temperamentīgi. - Rūdolfs Reigans ar neviennozīmīgiem draudiem atzīmēja.
  Komjaunietes jau bija tuvu. Zombijs atspiedās pret karotāju Gaļinu, uzlicis galvu uz viņas pleca. Mirušais virsnieks piespieda savu vaigu zīdaini smaržīgajiem matiem, noskūpstīdams viņas galvas augšdaļu. Aukstās lūpas nepatīkami dedzināja viņa matus, un virsnieks smirdēja pēc līķa.
  - Atkāpies! - dusmīgā Margarita draudīgi teica.- Es arī atradu sev mīļāko.
  - Es negribēju tevi aizvainot! Tu vienkārši izskaties pēc Gurijas. - sāka svilpt inteliģenta līķa līdzība.
  - Mēs cīnīsimies maskās. Nevienam nevajadzētu redzēt, ka mēs esam meitenes. - Viņas ugunīgā draudzene Aurora izņēma kolbu ar stimulantu. Iedzēru pāris malkus. Kolba nav īpaši gudra, taisīta ar akordeonu, tāpēc tajā nebija gaisa. Tātad dzīvību sniedzošais šķidrums izplūst pats no sevis. Karotāja pielika sev zīmīti. - Kā tas tiek iztukšots, tas saraujas: rezultātā ūdens nešļakstās, var klusi kustēties.
  Citādā ziņā pat skaņas šeit ir atšķirīgas, blāvas, it kā bez spēka. Meiteņu skaidrās balsis šķiet aizsmakusi. Viļņi izskatās pēc melnas segas, kuras tumsā brīžiem mirgo gaismiņas, gandrīz kvadrātveida zivis mēģina kaut ko izspļaut no aiz mutes. No ūdens izlēca viegls siluets, kuru Auroras sprādziens pārgrieza gandrīz uz pusēm. Šai zivij ir asas spuras, un es negribēju tās savainoties.
  Nav redzamas komjauniešu meitenes, laiva automātiski maina krāsu, lai tā atbilstu jūras ainavai, tāpat kā tērpos ir hameleona īpašības. Maskēšanās ideāla. Jo īpaši jūs varat redzēt, kā jūrnieki ķer mutantu zivis. Viņi to dara ļoti vienkārši: vispirms viņi iemērc gumiju, biezi eļļojot to ar mašīnu eļļu un benzīnu: smaka izplatās tālu. Žurku bruņurupucis to dievina, viņa vispār ēd ķīmiju kā tarakāns. Tā ķer, norij, pieķeras pie āķa. Jūs tiešām nevarat ēst šo sūdu. Bet dzīvā ēsma nav slikta. Uz tā iekož lielas zivis, dažkārt delfīna lielumā. Daži no tiem ir ēdami un pat tiek uzskatīti par delikatesi.
  Ir arī indīgi, taču pieredzējuši pavāri spēj tos neitralizēt, un tas padara tos vēl dārgākus. Jo īpaši smaragda karpu zivs ir sastopama tikai radioaktīvajā Radikāla ezerā, jo tā tika nosaukta saskaņā ar Baikāla ezeru, tikai tagad tā ir piesārņota. Ar urānu raibā smaragda karpa izraisa narkotisko intoksikāciju, ja tā ir pareizi cepta, kļūda pat minūtē novedīs pie gardēža sāpīgas nāves. Un šādas "kļūmes" ir neparastas, spilgtas krāsas, to redzēsit pat grāvējā. Ļoti izdevīga makšķerēšana, meta-kvazi-nāvējoši mutanti, smaragds un radioaktīvi, patērējot bīstami, un tajā pašā laikā ārpus zonas mēģināja izaudzēt tik lielas karpas kā sams, bet viņi tur nomira.
  Meitenes to redzēja un pacēla ieročus. Margarita pēkšņi atkāpās; man ausī atskanēja tieva čīkstēšana:
  - Kuģis ir četrsimt metru attālumā.
  Blondīne termināte ar prieku atbildēja:
  "Mēs ļoti labi turpinām savu tuvināšanos."
  Auroras un Margaritas acis tumsā redzēja ne sliktāk kā kaķim un varbūt labāk. Uz kuģa atradās nedaudz vairāk cilvēku, aptuveni trīsdesmit pieci cilvēki, tostarp algotņi zvejnieki, no kuriem daudzi bija piedzērušies. Zombijs arī mērķēja uz savu pretinieku; bijušajam cietuma darbiniekam bija automāts ar klusinātāju.
  Viņš noskūpstīja, klusi noklikšķināja uz drošības slēdzi un ieslēdza nakts monokli. Par viņu valdīja profesionāls gaiss, it īpaši, kad viņš piespieda gumijas acu uzgali pie sejas, lai ar zaļganu mirdzumu nenodotu savu atrašanās vietu novērotājiem.
  Meitenes skatījās uz pretiniecēm caur datoroptiku. Viņa nekavējoties noteica mērķus, uzstādot tiem maksimālo uguns ātrumu: tūkstoš pieci simti šāvienu uz vienu mīnu. Tajā pašā laikā meitenes izdalīja upurus, uzreiz bija jāizvāc trīsdesmit četri cilvēki. Dators deva mājienu, kā un uz ko šaut.
  Vērotājs karavīrs stāvēja pie žoga ventilatora, viņš smēķēja cigāru un ik pa laikam malkoja viskiju no kolbas.
  - Amerikāņi apkalpo nevērīgi! - Aurora pamanīja un sarkastiski piebilda ar indi balsī. - Tās ir viņu sapuvušās liberālās demokrātijas sekas.
  - Mūsējie domā labāk! - Margarita novilka grimases. - Īpaši armijā pieņemtie, kuri nav slāvu izcelsmes?
  - Neesiet muļķi arī dzert! - komjauniete noberzēja degunu. - Tas niez, iespējams, lietus dēļ. Vai varbūt uz spēcīgu sitienu!
  - Es to novilkšu! Trešā Reiha ienaidnieks... - Zombijs-gūsteknis čukstēja.
  - Vispār smēķēšana palēnina reakciju un aizmiglo acis! - Margarita teica. - Es personīgi aizliegtu cigaretes.
  Lielā iznīcinātāja pakaļgalā redzams Barters, ir vairāki dvīņi ātrās šaušanas lielgabali, Linkolna klase - blakus tiem uz sēdekļa ir ložmetēju pāris. Vēl divi vēlas makšķerēt. Dvīņu "grobodons" labajā pusē. Un tad kāds amerikānis kā melnādains aizklīda, kaut ko skatīdamies savā mobilajā telefonā. Acīmredzot "porno", sava veida video. Vispār ieroči ir bīstami, ja šauj, nav zināms, vai "bruņas" akmeņus izglābs, bet piepūšamā laiva noteikti būs spārni.
  - Tātad vārti tika sadalīti. Pienāksim tuvāk. - teica uguns velns. - Jāredz, ka primitīvie lopi ir aizvainoti.
  - Ložņāsimies kā čūskas! - Margarita atbalstīja, izlocīdamās vidukli.
  Zombijs daiļrunīgi klusēja.
  Kā vienmēr vērīgā, rudmatainā Aurora atzīmēja loka ieročus ar eskortu un līdz šim droši. Vairāki ložmetēji, smagi, varbūt jaudīgāki par PKM. Un tad ir redzama ekipāža, puisis, visticamāk ķīnietis, ļoti saspringts, pat nervozs sargs. Droši vien šādi izstiepās jaunpienācējs. Netālu atrodas virsnieks, nejauši atspiedies uz margām, viņam garām iet radio operators ar antenām.
  - Sadalīsim vārtus! - Aurora ieteica, spēlējoties ar košļājamo gumiju.
  - Es virzīšos pa labi, jūs aizņemsit vairāk teritorijas pa kreisi! - Margarita ar rokas malu pārbrauca pāri rīklei.
  Piepūšamā laiva sadalījās divās daļās, meitenes apgriezās.
  - Es izslaucīšu ložmetējus! - Aurora pazibināja zobus.
  - Un es esmu šāvējs! - Margarita iesmējās.
  Iznīcinātājs nekādā gadījumā nav mazs, un ir ļoti svarīgi tajā pēkšņi ielauzties, to pārtraukt un iekrist kajītēs. Komjaunietes jutās nervozas, slepkavību pieredze nebija pārāk maza, tomēr viņu sirdis sāka strauji pukstēt, un galvas bija trokšņainas no asiņu izlaišanas.
  Viņi dod sev garīgu komandu nomierināties un rīkoties mierīgi. Ne visi, pat pieredzējis cīnītājs vai ārsts, to var izdarīt, bet pulss nomierinās. Dedzīga auss uztver sarunas, jo ne visi jeņķi ir redzami, un tie uzreiz ir jānoņem.
  Kas jo īpaši atrodas augšējā virsbūvē. Acīmredzot viņi tur spēlē kārtis. Un pat primitīvs muļķis. Cik deģenerāti ir jeņķu padomju Krievijas pretinieki? Tātad jau var dzirdēt spēcīgus amerikāņu vārdus. Tik daudz kā pieci karavīri, un arī tos vajadzēs izņemt.
  - Tā vien šķiet, ka mums ir vienkārša operācija! - Margarita pamanīja. - Tāpēc izvairieties no nevajadzīga trokšņa, lai nerastos problēmas!
  - Mēs esam sabotāžas Pērkona vēja karaļa lomā! Tikai tagad uzveicām jeņķus. Lai gan, godīgi sakot, valstij, kas ražo tik lieliskas asa sižeta filmas, vajadzētu būt mūsu sabiedrotajai un tuvam draugam. - komjauniete Aurora saritināja uzacis īpaši draudīgā līkumā.
  - Ja es nebūtu dzimis PSRS, es labprātāk būtu dzimis ASV. Amerikas civilizācija sastāv no simtiem kultūru no visas pasaules! - Margarita, ķircinādama kādu nepazīstamu, parādīja savu garo mēli.
  - Uzvara pār spēcīgu pretinieku parasti maksā vairāk, bet jūs to neatdosit par velti! - Aurora norūca.
  - Izņemot Lielo karu pret spokiem un troļļiem, kuru augļi tika zaudēti. - Margarita smagi nopūtās.
  - Uz laiku! - Uguns velns skarbi nocirta.
  Meitenes daudz riskēja. Ja jūs tos pamanītu, smagie ložmetēji nekavējoties sāktu darboties. Tie ir vēl bīstamāki par ieročiem; to mērķēšana prasa laiku, lai arī ne daudz. Tāpat jeņķiem ir datori, kā arī nakts redzamības ierīces. Cik čaulu vajag, lai tās krāšņi izritinātu? Tad tos var nogremdēt pat ar aklu uguni, vai ieslēdzot jaudīgākos radarus. Un ar prožektoru jūs varat redzēt kaut ko izplūdušu, jo īpaši zombijus. Šis puisis atmasko komjaunatnes izlūkdienesta darbiniekus. Augšā parādījās cits puisis, kuram purns bija nokrāsots kā zils, un devās uz zvejniekiem.
  - Mums atkal ir problēmas! - Margaritas balsī skanēja bažas.
  - Mēs nošausim visus uzreiz! Tas ir piecu sekunžu jautājums! - Aurora iedzēra malku stimulējošā līdzekļa. Viņa iedunkāja savu partneri ar elkoni. - Jā, dzer arī!
  Blakus pašai malai ir gaismas josla, taču tā nav problēma.
  Margarita saka, pareizāk sakot, pavēl zombijiem:
  - Nešaujiet bez komandas.
  - Es paklausu, kundze! - Atbildēja "notiesātā lelle".
  Tagad visi vārti ir gūti, un tā ir veiksme. Uz "makšķernieku" klāja izvelku rubīniem mirdzošu zvēru: brīnumaino makaronu zivi. Pat četri puiši izbāza galvas no aizsega, tagad visi mērķi ir notverti.
  - Ir laiks! Hiper salvo! - Aurora čukst. - Viņai patīk izcelties.
  Ložmetēji trāpīja viļņu bez trokšņa šļakatām, pilnībā bloķējot to šaušanu. Divdesmit piecas lodes izplūst vienā sekundē un piecdesmit divas. Un uzreiz ir jānoņem četrdesmit seši cilvēki. Pat ņemot vērā kļūdas un neizbēgamo dublēšanu, pilnīgai tīrīšanai pietiek ar divām sekundēm. Tikai tieva ložu svilpe kustējās, pat slēģi neklikšķināja. Popi bija tik tikko manāmi, tikai dibens nedaudz spieda plecu.
  - Lūk, ko nozīmē elektromagnēts un paātrinājums! - Ugunīgais velns ar apbrīnu teica.
  - Un arī mūsu spējas! - Margarita norūca. - Slava lielajam radītājam!
  - Nav Dieva dota zinātne! - Aurora iebilda.
  Lai gan viņi šāva no dažādiem punktiem, viņi spēja sazināties pat lielā attālumā, izmantojot mini rācijas.
  - Neļaujiet nevienam pāri robežai, sāksim izkāpt! - komjaunietis pavēlēja.
  Smieklīgi, ka visi desantnieki ir trīs cilvēki, divas komjaunatnes un dzīvs cietumnieka līķis. Meitenes mežsargi met mērķa apzīmējumus. Var redzēt, ka iznāca vēl trīs melnie.
  - Piedod man, Kungs! - Dievbijīgā Margarita čukstēja, aizsūtot cīnītājus uz labāku pasauli.
  Zombis nošāva tikai divus cilvēkus, kuri smēķēja blakus sāniem un skatījās tālumā. Te vispār bija ko apbrīnot, un kurš gan var pārmest jūrniekiem atpūtu draudzīgā ostā.
  Ar acs kaktiņu Margaritai izdevās pamanīt, ka no tukšām galvām izlido asiņaini mākoņi.
  - Atrēķins tuvojas! - blondais terminators saka. - Atvērsim kontu!
  - Izskatās, ka netērē ne sekundi! - Aurora pavēlēja.
  Iznīcinātāja puse acumirklī izauga skautu priekšā. Uz klāja ir tikai līķi, parasti nav kluss, tikai sarecējušas zivis sit asti pret sāniem.
  Atkal pamostos interesantākajā vietā. Komjaunietes steidzīgi pieceļas un, uzlēkušas, atkal skrien. Viņiem pat nebija atļauts ieturēt brokastis, tāpēc viņi palaida viņus basām kājām uz karstām smiltīm. Tāpēc skrieniet vēlreiz un nesamaziniet ātrumu. Acīmredzot arī viņiem ir smagi jāstrādā...
  Aurora iedrošināja savu draugu:
  - Turi degunu augšā, foršā padomju sieviete! Tad mēs nelauzīsimies zem tvertnes!
  Margarita nikni iecirta:
  - Jā, es pat nedomāju par izjukšanu! - Un sapratusi šāda izteiciena divkāršo nozīmi, viņa pielika precizējumu. - Un vēl jo vairāk pieliecies!
  Komjaunatnes karotāji noliecās sānos. Uz brīdi pakaļgals aizsedza jau tā blāvo gaismu. PSRS skauti kāpj kā Zirnekļcilvēks, izmantojot Velcro zābakus. Margarita palīdz arī "balastam": viņa gandrīz rauj zombiju aiz kakla. Labi, ka šis cilvēks nav viens no lielajiem eksemplāriem. Šeit viņi atrodas uz klāja. Viens no kaujiniekiem paceļ galvu, komjauniete viņam nogriež ar bumeranga disku.
  - Nomierinies, pasteidzies! - Viņa viņam saka.
  Viņi ātri iekāpa iekšā un salika laivas kopā. Tagad viss ir skaidrs! Viss klājs ir zem daiļavu ieroča. Te izlīda divi jūrnieki, pussekunde un galvās bija robi, tikai paspēja raustīties.
  - Man ir ienaidnieks ar ieroci! Tagad nolaidiet visus klusi! - Augustīns pavēlēja. - Kopumā viņa uzņēmās vecākās komandieres lomu, baidoties, ka pārāk "laipnā" un reliģiozā Margarita kaut ko sabojās. Koršunova cenšas to nepamanīt. Turklāt, kā teica viens no padomju maršaliem - divi cilvēki nav komanda, trīs nav kompānija!
  Margarita novilka zābakus, paslēpdama tos mugursomā, un basām kājām gāja gar sānu. Viņa ātri novāca kamerā paslēpušos ložmetēju; likās, ka viņš vēl nebija sapratis, kas noticis. Komjaunietes izvilka no aiz muguras savus brīnumainos ložmetējus, pasmaidīja, viens mērķēja uz visu eju, mums visa eja jāatbrīvo.
  Aurora pēkšņi skrēja ar ātrumu, kas pārsniedza olimpisko sprintu. Viens vai divi, un viņa ir tuvu deguna lielgabaliem. Cīnītāji ir ap divpadsmit, puse no tiem stāv "patversmē", citi sagriezti kārtīs. Kopā ar viņiem ir divas prostitūtas. Man žēl meitenes, bet tāds ir rūgtais ielasmeitas liktenis. Samaksa ir atsevišķa, un demontāža ir vairumtirdzniecība. Aurora nogriež visus ar īsu klusa ieroča uzliesmojumu. Viņai šeit nav vajadzīgs kolimatora tēmēklis, un tāpēc ir apgaismojums, un jūrnieki negaida uzbrukumu no aizmugures. Jā, vispār lielai iedomībai ir nozīme: kurš uzdrošinās uzbrukt iznīcinātājam, kas pilns ar karavīriem un jūrniekiem.
  - Pārvietojies kā lapsa pa eju pa labi! - Aurora klusi noburkšķ. - Lai zombijs stāv uz vietas, viņš to atdos tikai ar saviem ķīniešu zābakiem.
  - Protams, es pats to iztīrīšu. - atbild Margarita.
  Meiteņu kustības tika vingrinātas daudzās "virtuālajās spēlēs", mācīja sagūstīt kuģus un tankus, cīnīties labirintos, vētras lidmašīnās un stādīt sprāgstvielas.
  Jā, šajā pasakainajā futūristiskajā redzējumā parādās tik nepatiesa vai patiesa atmiņa no citas pasaules.
  Ja viņi vēlētos, izlūkdienesti varētu maldināt G-2, ienesot Lielbritānijas premjerministra birojā sprāgstvielas, un darīt daudzas citas lietas. Tā nu Margarita izgāja cauri žoga margām un ātri no izdevīga leņķa apšaudīja ejas. Virsū pacēlās pāris melni un viens dzeltens. Margarita ļāva viņai nākt tuvāk. Aiz viņiem parādījās vēl pieci. Tad sekoja īsa rinda, kas visus nogalināja.
  - Viss būs vienkārši! - Viņa atbildēja. Sirdsapziņa nez kāpēc atkāpās, parādījās uztraukums un gribējās darīt savu darbu pēc iespējas labāk.
  . NODAĻA Nr.6.
  Tankā ieskrēja komjauniete, tur bija vēl septiņi kaujinieki. Es tos noņēmu pēc pieskrējiena pie deguna, bet no otras puses. Zombijs, neskatoties uz pavēli, nestāvēja uz vietas, bet gāja pa klāju gar pakaļgalu, bet par laimi viņš nebija redzams.
  Piegājusi pie deguna, Margarita nolika vēl četras, par laimi viņas gāja apskāvienos un likās pat skūpstās.
  - Es devos uz durvīm! - iemeta blondo terminatoru.
  Aurora, netālu no viņas, apstiprināja:
  - Un es iztīrīju ieročus.
  - Jūs nogalināt jeņķus! - Margarita izbāza mēli.
  - Un ļoti efektīvi! - Aurora ar basās pēdas purngalu pacēla nomesto izsmēķi un iemeta to tā, ka tas iekrita tieši amerikāņu "ērgļa" knābī.
  - Es kustos no malas! - Lakoniski iemeta uguns dēmonu.
  Skaistules devās tālāk. Aurora gandrīz saskārās aci pret aci ar melnu puisi. Viņš gribēja kliegt, bet meitene aizsedza viņa muti ar skūpstu:
  - Nomierinies, kaķēn.
  -Tu esi mans Dievišķais! - Viņš teica.
  -Tev ir labas lūpas, zēn, bet man nav laika. - Komjauniete ar pirkstiem piespieda artēriju pie deguna. "Dažreiz es nožēloju, ka neizvēlējos tenisa čempiona karjeru." Būtu nauda, slava, daudz skaistu puišu un nebūtu slepkavību.
  Puisis atliecās un viņam aiz mutes iznāca mēle.
  Sarkanmatainā Aurora lika kādam pārim nometies ceļos uz ceļiem, izšaut no rokām, iznīcinot nākamos puišus. Komandēja:
  - Gaļina, apmet apli un nokļūsti pakaļgalā.
  - Protams, tas mums ir pats svarīgākais. - Iedeva Mirabela
  Komjauniete basām kājām gāja pa centru, pa ceļam piebeidzot vēl vairākus kaujiniekus, jo īpaši viņa skrēja gar augšējo virsbūvi. Un tad ātrums bija viņas pusē, pāris nedzirdami kliedzieni, nevienam pat nebija laika izšaut.
  - Un pēcteči saka, ka kovbojus ātri atlaiž. Viņi droši vien melo!
  Trieciena šautene (ieroči, kas runā sapnī, ir izplatīta parādība, jūs nekad nezināt, uz ko zemapziņa spēj!) nevarēja pretoties piezīmei:
  - Jūsu profesionalitāte ir neslavējama.
  - Varbūt vari vēl ko pateikt! - Mirabela ar basu kāju uzkāpa uz nomestas, liesmojošas šķiltavas un saraustījās no sāpēm.
  -Tu esi pilnība, tu esi pilnība,
  no smaida līdz žestam, kas nav slavējams!
  Izdarīt zvērību pret ienaidnieku, lielu mežonību,
  Un nolaidiet svina dušu, ar degošiem pelniem - napalmu!- Ložmetēja kibernētiskā ierīce klusi iedziedājās austiņā.
  - Jūs veikli nepareizi interpretējat sitienu! - Mirabela pasmīnēja (bet viņa nevarēja atcerēties, kur dzirdēja dziesmu!) un berzēja savu sāpošo papēdi uz raupjā metāla.
  Mašīna atbildēja:
  - Programmai ir humora izjūta. Lai celtu cīnītāju garu!
  - Iepriekš filmas bija foršākas, lai gars ar spēku katru dienu,
  bet pasaki, kas tevi satrauks, porno filma "Emanuela"! - Mirabela atbildēja ar humoru (Un kas ir Emanuels, no kurienes manā galvā radās šis tēls. Varbūt no vārda Emanuels?).
  Un viņa pati pasmējās par šo joku.
  Pārcelta pāri žoga malai, meitene pieķēra četrus nabagus, kuri spēlēja stratēģiju uz pults.
  - Komanda ir pilnībā nekontrolējama! Labi, ka tavs pēdējais brīdis būs priecīgs!
  Aurora klusi nokāpj pa rampu un ieņem vietu durvju priekšā uz vietu. Izrāpjas masīvs, simt sešdesmit kilogramus smags melnais vīrietis. Virs viņa lidinās komjauniete, atspiedusi savu dibenu pret gaiteņa sānu sienām. Bruiser, murmina.
  - Fakju! Kāpēc tik klusi! - Aurora - sit viņam pa templi ar dibenu. Tad viņš paceļ liemeni, ļaujot tam viegli nokrist.
  - Jo mīlestība ir atnākusi pie jums! - Viņa atbild.
  Te arī komjauniete nepievīla, ienāca kā vējš, rinda, nopļaujot divus desmitus, no kuriem puse gulēja. Spēcīgā alkohola smaka liecināja, ka jeņķiem ir ko svinēt.
  Sapnis tiek pārtraukts, zemā tembrā atskan sirēna. Meitenes tiek pamodinātas, sitot pa kājām ar gumijas pātagas un spiestas iestāties rindā.
  Viņi tos paceļ un atkal saliek važās, stumjot tālāk.
  Pirms tam gan man iedeva ēst. Atkal putra sajaukta ar ne pārāk svaigām zivīm. Bet šis ir vēl sāļāks par parasto. Acīmredzot grūbu miežos tika iemesti veci konservi ar beidzies derīguma termiņš no trofejām. Un sāli zivīm pievienoja dezinfekcijai. Sagūstītie darbinieki vēl nav zaudējuši savu vērtību nacistiem!
  Oļegs Ribačenko klibo viņiem līdzi. Lai gan šķiet, ka laika miegam pietiek un pat vairāk, spara nav. Sapnis zēnu bija pārāk nogurdinājis.
  Tāpēc viņš staigā šādi un jūtas kā uz galvas, piesitot atmiņām par dīvaino halucināciju augļiem, ko viņā iedvesmojuši nacistu eksperimentētāji;
  Šeit viņš sapnī redz Dmitriju. Viņš izskatās kā tievs un garais zēns, kurš bija ar viņiem važās, bet garāks un muskuļotāks. Tomēr seja un vārds ir līdzīgi. Arī dīvaina sakritība. Un šis zēns aizvadīja pāris vieglas cīņas pret zēnu izlasi no Slovēnijas un pēc tam Rumānijas. Abas cīņas ir ātri nokauti, un jau pirmajā minūtē! Trešā cīņa izvērtās grūtāka. Tiešajam itālim bija lieliska aizsardzība un kustīgums uz kājām. Viņš neļāva sevi uzreiz izsist un labi aizbēga. Pirmo raundu Dmitrija pretinieks pabeidza kājās...
  Tad zēns otrajā raundā, nepievēršot uzmanību iespējai pašam uzskriet cietam pretiniekam, vienkārši skrēja virsū ienaidniekam, metot sitienus ar abām rokām. Un viņš saņēma precīzu un ātru tiešu sitienu pret viņu tieši pa zoda punktu.
  Pirmo reizi jaunais bokseris tika satricināts, taču tas tikai sadusmoja Dmitriju. Viņš lēca kā tīģeris un ar labo noķēra pretinieku.
  Kolēģis sastinga un nokrita uz ceļiem... Tiesnesis ieskaitīja nokautu un deva signālu:
  - Bokss!
  Šķita, ka itālietis zaudēja kustīgumu un pēc strauja divcīņa nokrita uz deniņu un vaiga kaula, tik bezcerīgi izstiepis rokas, ka tiesnesis pat neskaitīja, bet uzreiz apturēja cīņu. Tribīnes, kurās pārsvarā bija skolēni, svilpoja un rūca. Taču klausītāju vidū bija arī augsta ranga SS virsnieki. Viņi sāka izsūknēt uzvarēto zēnu, meitene masēja viņam vaigus un mīcīja kaklu...
  Dmitrijs pat nobijies:
  - Vai es viņu nenogalināju?
  Taču pēc minūtes ilgas enerģiskas manipulācijas jaunā boksera seja kļuva sārta, un viņš atvēra acis. Viņš kaut ko klusi nomurmināja. Dmitrijs palīdzēja viņam piecelties, un zēns draudzīgi apskāva.
  Savukārt Oļegs Ribačenko boksējās uzmanīgi, cīņas bija amatieru, četri trīs minūšu raundi.... Puisis savus pirmos divus pretiniekus nosūtīja trešajā un ceturtajā raundā. Nācās čakarēt ar trešo... Un, lai gan Oļegs Ribačenko, demonstrējot teicamu aizsardzību, pārliecinoši izvirzījās punktos, bija paredzēta arī piektā kārta.
  Līdz jostasvietai kaili puišu iedegušie ķermeņi mirdzēja no sviedriem, muskuļi trīcēja, vēnās un dzīslas izcēlās vēl asāk. Pretinieks Oļegs Ribačenko metās uz priekšu, cerot, ka, ja būs aktīvs, viņam tiks dota šī kārta. Taču drosmīgais pionieris pamanīja, ka viņa kolēģis jau bija noguris, un viņa reakcija bija palēninājusies. Sekoja ātrs sānu sitiens pa zoda kreiso pusi un pretimbraucošā satiksme. Jaunais pretinieks piekāpās un krita uz priekšu... Acīmredzot tas bija nokauts, jo pie desmitnieka viņš nepiecēlās.
  Tad bija pārtraukums, trīs cīņas vienā dienā kausu sistēmā ir daudz!
  Dmitrijs ar zināmu sarkasmu atzīmēja:
  - Šeit profesionāļi cīnās piecpadsmit raundos, un pirms Pirmā pasaules kara laika ierobežojumu nebija vispār. Bokseri cīnījās, līdz viens no viņiem nogura.
  Oļegs Rybačenko šeit piekrita tikai daļēji:
  - Zini, tas ir profesionālais bokss, man tas kaut kā nepatīk. Amatieru boksā jūs vienkārši pārvietojaties pa režģi, bet profesionāļos pārāk daudz ir atkarīgs no veicinātājiem. Piemēram, viņi var sapūt ļoti talantīgu bokseri, nedodot viņam cīņas. Un čempioniem ir iespēja neļaut pārāk bīstamam pretiniekam iekļūt cīņā. Piemēram, vienkārši atteikšanās parakstīt līgumu dažādu kavējumu dēļ.
  Dmitrijs pakratīja dūri:
  - Vienkārši ļaujiet viņam mēģināt!
  Pusdienu laikā jaunie sportisti tika cienīgi pabaroti... Bija pat apelsīni un desertā banāni, kokosrieksti un mango, ko iepriekš nebija pagaršojuši padomju pusaudžu sportisti.
  Acīmredzot nacistu konkursa rīkotāji centās parādīt, ka Trešajā Reihā viss ir kārtībā, ļoti apmierināja un var atļauties greznību.
  Dmitrijs un Oļegs Ribačenko savā jaunajā ķermenī pirmo reizi izmēģināja kokosriekstus un banānus, bet otro reizi - ananāsus (labi, ar apelsīniem PSRS ir daudz vieglāk, Vidusāzijā viņiem ir savs!). Šeit puiši pieļāva diezgan ierastu kļūdu - pārēdās... Un komandā nebija pieaugušo treneru... Ja Hitlerjugentam bija sauklis - jauniešiem jāvada jauniešiem, tad padomju sporta delegācija nolēma sekojiet šim piemēram.
  Varbūt tā nebija labākā ideja, kam sekot!
  Katrā ziņā pēc sātīgām pusdienām ar desertu un kūkām bija (ja nezaudē!) vēl trīs cīņas... Un ar spēcīgiem puišiem!
  Pēc ēšanas puikas bija diezgan priecīgi, Oļegam Ribačenko pat radās aizdomas, ka viņi ar kaut ko apreibināti...
  Katrā ziņā tagad padomju jauno sportistu klase ir kritusi, un viņi sāka zaudēt viens pēc otra... Turklāt tiesneši un tiesneši gāja pavisam mežonīgi.
  Un padomju vara jau cīnījās pret vāciešiem....
  Sākumā Dmitrijs jutās paciešami, un pirmajā kārtā ceturtdaļfināls...
  Taču jau pusfinālā viņš sajuta vājumu rokās un kājās... Liels vājums un kustību palēninājums... Bet Dmitrijs turējās lepnumā, un devās uz priekšu, neskatoties uz to, ka daudz ko palaida garām. .Bet puisim bija stipra galva, un lielā, tehniskā un ātrā pretinieka precīzie sitieni viņu tikai saniknoja... Un dusmas un lepnums savukārt ļāva pārliecinoši turpināt cīņu....
  Visbeidzot trešajā raundā Dmitrijs noķēra pretinieku, laužot degunu...
  Vācietis bija nedaudz pārsteigts un saņēma sitienu pa zodu. Zēns no Trešā Reiha atgriezās, viņu vilka apkārt. Dmitrijs attīstīja panākumus, izdarīja ne pietiekami ātru, bet tajā pašā laikā taustāmu trīskāršu ... Pretinieks krita, tiesnesis sāka skaitīt nokautu ļoti lēni ... Vācu zēns piecēlās, bet nestāvēja stingri uz kājām ... Iedvesmotais Dmitrijs metās viņu piebeigt. Vairākas precīzas šūpoles... Puika krīt...
  Tiesnesis nesteidzas viņam tuvoties. Viņš jautā kaut ko malā. Viņi viņam atbild...
  Sākas jauns niķīgs skaitīšana... Pie deviņiem puika joprojām guļ... Bet apļa beigu signāls atskan. Viņi viņu paņem un aizved uz savu stūri...
  Dmitrijs pārliecinoši saka:
  - Ceturtās kārtas nebūs! Tas vienkārši neiznāks!
  Krievu puikam šajā gadījumā izrādās taisnība, sekundes deva piekāpšanos...
  Oļegs Ribačenko savukārt cīnās tā, it kā nekas nebūtu noticis... Mierīgi gūst punktus, un tad finišē ceturtajā raundā... Un kustības joprojām ir precīzas un ātras...
  No padomju sportistiem finālā iekļuva tikai viņi divi, jaunākās vecuma grupas pārstāvji. Supersmagsvars starp bērniem, un vidējais... Mušu svara čempions guva savainojumu dažas stundas pirms izlidošanas, un viņiem nebija laika atrast viņam aizstājēju...
  Tātad finālā nokļuva tikai divi krievi, un visi pārējie, protams, ir vācieši, kuri savā starpā spēlēs zeltu ...
  Sacensības tiek aktīvi filmētas... Dmitrijs sarāvās ar riebumu:
  - Tā viņi grib mūs apkaunot! It kā mēs krievi būtu sliktāki par vāciešiem un nemaz ne ārieši!
  Oļegs Rybačenko pakratīja galvu:
  - Ne īsti! Jebkurš tautību dalījums pilnvērtīgās un nepilnvērtīgās ir absurds jau pēc paša jautājuma formulējuma. Un ko lai saka, ja mūsu idejas kopumā ir starptautiskas!
  Dmitrijs, ķiķinot, piekrita:
  - Un mēs viņus uzvarēsim starptautiski...
  Pirms fināla kaujas, protams, bija pārtraukums... Un tad vācieši padomju puikām uzcēla kārtējo netīro triku... Esot piedāvājuši savas kedas nospodrināt ar spīdumu. Bet rezultātā apavi zēnu kājās pēkšņi kļuva mīksti un sāka drūpēt...
  Man nācās to nomest un jāskrien mazgāt izlietnē... Dmitrijs bija nopietni dusmīgs:
  - Kāpēc viņi to darīja? Viņi gribēja mūs izprovocēt uz kautiņu un pēc tam noņemt mūs no sacensībām?
  Oļegs Rybačenko diezgan loģiski atzīmēja:
  - Ne tikai tas! Viņi arī gribēs parādīt, ka PSRS valda nabadzība, un pat vadošie sportisti ir spiesti startēt basām kājām. Piemēram, kādi nabaga bērni ir Krievijā!
  Dmitrijs ieteica:
  - Varbūt varam palūgt saviem vecākiem biedriem kedas? Tiesa, tev tās būs par lielu, bet man tās būs!
  Oļegs Ribačenko negatīvi pakratīja galvu:
  - Nē, tas ir tā vērts! Mēs viņiem parādīsim, ka esam spējīgi uzvarēt pat vissarežģītākajos apstākļos. Turklāt mūsu vecuma puikām nav kauna iet basām kājām... Kā saka, basām kājām bērnība...
  Dmitrijs sažņaudza dūres tik stipri, ka viņam ieplaisāja locītavas. Jaunais bokseris teica:
  - Nu viņi mani sadusmoja! Nē, viņi mani vienkārši ļoti saniknoja!
  Oļegs Rybačenko atbildēja:
  - Tāpēc lai dusmas dod spēku tev un man.
  Šeit atcerēšanos pārtrauca viņam blakus pieķēdētā Dima pieskāriens, zēns čukstēja:
  - Tu arī šo redzēji?
  Oļegs Rybačenko atbildēja lakoniski:
  -Jā!
  Atkal sāka līt, kas nav gluži raksturīgi Krimas pavasarim. Tas padara to gan pretīgu, gan vēsu. Tas ir pat netīrs, un no izmērcēta auksta ūdens pretīgi sāp uz zolēm izveidojušās ādas klepus. Kolonna ar baskāju gūstekņiem mežā ienāca dažas stundas vēlāk, jau pret vakaru. Acīmredzot esesieši steidzās, cenšoties patverties no lietus. Pionieru zēns gandrīz aizmirsa, kas ar viņu notika. Un jaunam ļeņinam der domāt par aukstajām, izmirkušajām drēbēm, sastindzis kājām un spēcīgajām nerūsējošā tērauda važām, kas berzēja viņa plaukstas, līdz tās noasiņoja.
  Dmitrijs pārtrauca klusumu un teica:
  - Šķiet, ka pa ziemu paspēju uzkāpt pa Krimu, bet... Tas kaut kā nav tā!
  Oļegs Ribačenko piekrita, pamādams ar galvu:
  - Bet pie mums viss nav kā ar cilvēkiem!
  Mežs izrādījās milzīgs. Ceļa malās veidojās priedes - trīs vai četras apkārtnes, ar sarkanbrūnu plaisu vai dzelteni oranžu mizu kā lielas zivju zvīņas, kas mežonīgā augstumā paceļ kompaktus mūžzaļus vai zilus vainagus.
  Un uz zariem ir arī ziedi, kas izskatās pēc petūnijām. Nevis mežs, bet pasaka, sajūta, ieejot citā pasaulē. Bet ir arī mīnuss - dubļi uz ceļa bija pilni ar ērkšķiem, asi, kā īstas tērauda adatas no šujmašīnas.
  Dažas meitenes jau stenēja, uzkāpjot viņām virsū. Dima, saspiežot Oļega Ribačenko roku, sacīja:
  - Tas ir murgs! Neticiet vīzijām!
  Mirabela uzlika plaukstu uz Dimas gaišajiem, grieztiem matiem, kas jau bija sākuši augt, un čukstēja:
  - Tici vai nē! Un vēro savu soli! Nepietika ar to, ka iedeva sev infekciju!
  Pamežā biezi auga kadiķis un... jau nogatavojušās zemenes un zemenes. Smarža bija pavasara priedes un pavasara zemeņu un kadiķu aromāta sajaukums. Likās, ka kļuva pat siltāks. Un es vienkārši nespēju noticēt, ka simts soļus no šejienes ir slapja, lai gan ne tundra, kāda gan varētu būt tundra Krimā? Bet vienalga, slikts laiks un melni auksti akmeņi, zem kuriem soļo fašistu ordas. Žēl, ka apbrīna nebija ilga - sāpes rokās, mutē un mugurā, aukstums, drēgnums atgriezās, un Oļegs Ribačenko jutās ļoti nelaimīgs. Tikai līdz robežai.
  Tomēr... izcilais pionieris students pēkšņi pasmaidīja. Vairāk nekā vienu reizi īsā laikā, kad viņš bija šeit nebrīvē, viņš domāja: nu, viss ir slikti, sliktāk vairs nevar būt! Un katru reizi izrādījās, ka tiešām ir kur iet.
  Dīvainā veidā šī doma nedaudz mierināja. Oļegs pat sāka atcerēties Krimas karti no atlanta. Bet viņš to nevarēja atcerēties un apmaldījās apmulsušajās domās, ka ir noticis kaut kas pilnīgi neiespējams. Jūs varat doties uz citu laiku - zinātniskās fantastikas rakstniekiem tas ir iemīļots kopš Marka Tvena laikiem. Uz citu telpu, kaut ko modernāku, uz citu planētu - pieņemsim! Pie velna saprāta - pēkšņi tās ir supercivilizācijas; cilvēki, kuri attīstībā ir miljons gadu priekšā cilvēcei, spēlējas! Viss neiespējamais ir iespējams - es zinu noteikti!!!! Bet lai tajā pašā laikā mainītos tava būtība, atmiņa, visa izteiksme un ne tikai tava?! Tas ir pilnīgi bezgalīgs un pārpasaulīgs...
  Oļegs Ribačenko jautāja Dmitrijam:
  - Vai tev ir plāns cīņai?
  Zēns atbildēja:
  - Plāns ir vienkāršs - sit! - Kratot novājināto, uz kura ar muguru redzams katrs kauls, viņš piebilda. - Bet joprojām ir labi, ja tu neesi tikai skelets, bet uz tevi spēlē spēcīgi muskuļi. Labu miegu... Bet tu esi kļuvis mazāks!
  - Mazs, bet attālināts! - Oļegs griezīgi, bet trāpīgi atbildēja.
  Un ceļš kļuva gludāks, tikmēr dzīvāks. Un tas ir tik dīvaini, ka Krimā viss ir izmiris. Pāris reizes mums pretī metās motociklisti ar nīsto melno svastiku. Un tad kādas piecas minūtes pie mums vilka karavāna - filozofiska izskata biteru vilkti lieli rati ar maisa drānā nosegtu bagāžu, uz kuriem sēdēja izspūruši policisti kamuflāžas lietusmēteļos un nodevības aprocēs. Līdzi arī vedējs. Atšķirībā no tankiem, Hitleram to ir daudz. Tad vēl viena komanda kravas automašīnās, kā arī motocikli ar blakusvāģi viegli apsteidza sagūstītās verdzenes. Ir simts automašīnu, ne mazāk, gandrīz visas ir krāsotas haki.
  Ejot, nacisti atbalsojās jātniekiem, kuri brauca ieslodzīto un būtībā vergu kolonnas priekšgalā, un Oļegs Ribačenko varēja zvērēt, ka balsis bija ņirgāšanās. SS sargi klusēja. Ārsti brauca ar kaut kādām bruņumašīnām, kas bija bruņurupuču formas un smagas, ar kāpurēm joprojām velk. Viņi bija saraustīti ar ložmetējiem. Bet izskatās, ka Oļegs domāja, ka viņiem šī loma - sargi - īsti nepatīk... Viņi pat slēpa savus brutālos purnus.
  Dima atzīmēja:
  - Bendes nav cieņā pat Vācijā!
  Mirabela atkal kaut ko teica, pamājot pēc zemiskajiem SS karavīriem. Oļegs nopūtās:
  - Nogalini viņus! Katrs no viņiem, pirms Hitlera!
  Dima ar nopūtu atzīmēja:
  - Eh, es nesaprotu viņu valodu. Citādi es jautāju, vai mēs beidzot drīz ieradīsimies...
  Oļegs Rybačenko gurdeni atzīmēja:
  - Es zinu vācu valodu, bet tas ir maz lietderīgi!
  Tikmēr lietus mitējās, debesis noskaidrojās pār kokiem un parādījās saule. Oļegam Ribačenko bija vēl viena problēma - viņš arvien vairāk un vairāk gribēja iet uz tualeti abos veidos. Bet kaut kas man teica: diez vai viņi tāpēc apstāsies. Nez kāpēc tik elementāra uzdevuma neiespējamība, tas, ka pat šeit viņš ir atkarīgs no kāda cita gribas, pionieru zēnu ļoti saniknoja. Turklāt vēlme kļuva diezgan sāpīga. Gan esesieši, gan viņu palīgi šo problēmu atrisināja bez apstājas, taču tas izraisīja tikai riebumu, nevis vēlmi sekot viņu piemēram.
  Tāpēc dažreiz jūs nožēlo, ka pabaroji pietiekami daudz, lai radītu vajadzību. Fašisti prot radīt problēmas - viņi ir dzimuši sadisti. Vai arī tas, kā partija viņus audzināja?
  Oļegu Ribačenko jau bija sācis nopietni mocīt, kad pēkšņi vēl mitrajā gaisā atskanēja dūmu svilpe, tad atskanēja suņa rejas un cilvēku balsis, labajā pusē pēkšņi sāka parādīties izcirtums, kur karavīri kaut ko darīja - apm. pavisam trīs desmiti, un aiz tā dūmi pacēlās virs akmens un masīvām ēkām. Maskēšanās tērpos bērni ar galvu skrēja no ceļa pie tiem, kas atradās laukā. Nevis krievi, spriežot pēc saucieniem un aprocēm ar kāškrustiem, bija kādi divdesmit - skrēja un kliedza. Brīdī, kad kolonna tuvojās ciemam, viņus sagaidīt jau bija iznākuši vismaz ducis karavīru - ar lieliem granātmetējiem un pārnēsājamiem ložmetējiem, kas aprīkoti ar platiem granātmetējiem. Viņus vadīja milzīgs vecs vīrs SS ģenerāļa formā.
  Vai varbūt ne vectēvs, bet vienkārši sirms, jo nekādas citas vecuma pazīmes viņā nebija manāmas, un garas, žagaras, zelta rokassprādzēm rotātas rokas žests izskatījās karaliski un pavēloši.
  Un viņam ir balvas... Oļegs Ribačenko lasīja uzziņu grāmatā un brīnījās, ka tik daudz var savākt kolekcijā. Augstākais ir Bruņinieka krusts ar ozola lapām un zobeniem. Tikai augšā tas pats, bet ar dimantiem, kā arī Dzelzs krusta Lielais krusts, bet tāds apbalvojums ir tikai Gēringam. Vēl augstāk atrodas Dzelzs krusta Lielā krusta zvaigzne, un visā Vācijas vēsturē ar to tika piešķirti visi divi cilvēki - feldmaršali Bļuhers un Hindenburgs. Nu ērgļa ar dimantiem kārtība būs augstāka.
  Ieslodzīto kolonna apstājās. Vēderainais "ārsts-boss", kā Oļegs Ribačenko nodēvēja konvoja vadītāju, nokāpa no zirga un runāja ar sirmo vīrieti. Pārējie drūmi un saspringti skatījās uz konvoju. Oļegs Ribačenko pamanīja, ka visi laukā pametuši darbu, un aizbēgušie bērni pietuvojās gandrīz tuvu. Pirmie vācieši gāja kolonnā. Un aiz viņiem ir tievie vietējie iedzīvotāji: basām kājām vai valkājot austas kurpes. Vietējie nabaga puiši bija ģērbušies tikai krāsainos rūtainos kreklos - melnbaltos.Tie bija tik nobružāti, ka uzreiz nesaprata, kur ir zēni un kur meitenes; visi pinkaini, gaišmataini, bet nosirmoti ar putekļiem, vai brūngani sarkani, garmataini, zvērīgi netīri, bet dzīvām, skaidrām acīm - ziņkārīgi, mazliet nobijušies un nepārprotami nožēlojami. Oļegs Ribačenko arī ievērojis, ka SS konvojs cenšas turēties pēc iespējas tuvāk vergiem un tālāk no vietējiem iedzīvotājiem. Nacisti neradīja troksni, nebija uzpūtīgi un parasti uzvedās klusi.
  Margarita, skatoties uz to, atzīmēja:
  - Kur palika SS bravūra?
  Oļegs Ribačenko asprātīgi atbildēja:
  - Atstāj pātagas un cilpas!
  Sirmais ģenerālis tikmēr pāris reizes norādīja uz esesiešiem ar deģenerētiem purniem, un tad, kad resnais sāka iebilst ar kaut ko putojošu no mutes, viņš strauji pamāja ar roku, it kā būtu. cirsts ar zobenu. Un resnais arī pamāja ar roku, bet ar īgnu piekrītošu skatienu, un tad deva īsu komandu. Bruņumašīnas sāka dungot, un vilku jātnieki klīda tālāk pa ceļu. Sekoja pusducis vietējo karavīru. Pārējie ielenca sagūstītos vergus, un kolonna atkal kustējās. Sirmais vīrietis kliedza gan uz bērniem, gan uz lauka strādniekiem, un pats gāja blakus nokāpušajiem cilvēku sargiem.
  Dima, nodrebēdams, atzīmēja:
  -Viņi kaut ko nedalījās!
  Mirabela smaidot atzīmēja:
  - Ļaujiet viņiem cīnīties un izraut viens otra iekšas!
  Kāds drukns jauns bārdains vīrietis no vietējiem SS kaujiniekiem, kurš ieņēma vietu blakus Oļegam Ribačenko, sarauca pieri uz puisim pionieri, pakratīja vieglo ložmetēju, tad kliedza galvā:
  -Tu esi krievu cūka, tu vispār kaut ko saproti?
  Un, zobos izcēlis, viņš piebilda:
  - Būsim Maskavā un Vašingtonā vai nebūsim?
  Oļegs Ribačenko saprata, ko viņi no viņa vēlas, ātri pagrieza galvu, sastapās ar Margaritas skatienu - izmisušu un tajā pašā laikā it kā sakot: "Laimīgi - mūs sagaida lielas lietas!" - bet sirmais ģenerālis to pamāja, un bārdainais, kaut ko citu kurnējot, ar nožēlu paskatījās uz Oļegu un vairāk neteica. Oļegs Ribačenko gandrīz saprata, ko vēlas... Lai tas būtu pat neskaidri.
  Bet tik daudz jo labāk, lai eksperimentiem joprojām ir jēga? Vai tiešām vācieši vēlas uzzināt nākotni šādā veidā? Bet izrādās, ka tā ir pretruna. Draudzīgas boksa sacensības pēc tāda kara vairs nav runas. Fašisms un komunisms ir ienaidnieki uz visiem laikiem. Vai arī šeit ir vēl kas... Cik sāpīgi sāpēja deniņi.
  Militārais ciemats izrādījās aiz zemas, bet cietas palisādes - ar platformu zvērīgās SS organizācijas karavīriem, ar spēcīgiem, taču plaši atvērtiem vārtiem. Tikai viena lieta Oļegam Ribačenko šķita dīvaina - akmens vārtu stabi, klāti ar kokgriezumiem bezgalīgi kāpjošu ziedu un kātu veidā. Šie stabi nemaz neatbilst ciema kopējam izskatam, kur tas bija netīrs (tomēr - varbūt tas bija pēc ziemas?), un mājas, kas celtas no akmens flīzēm, plašās plaisās ar dzeltenīgu sūnu, bija brūnas. salmu jumti.
  Bet tur bija pašpiedziņas lielgabals. Nē, tas ir pašpiedziņas lielgabals un kāpurķēžu versija, kas zinātkārajam Oļegam Ribačenko nav pazīstama. Piemēram, ierocis ir java, kas izskatās ne mazāk kā 350 milimetri. Jāatzīst, ka viņš par to nekad nebija dzirdējis.
  Turklāt automašīna sver apmēram astoņdesmit tonnas, un kā to vispār vilka cauri Krimas kalniem? Vai viņi vēlas to pārbaudīt uzbrukuma laikā neieņemamajai Sevastopolei? Šis pieņēmums liek manam tukšajam vēderam nedaudz sāpēt. Kā būs krievu karavīriem zem šādiem uzbrukumiem? Šeit viss elpoja viduslaikus, sajaucoties ar mūsdienīgumu un tehniskajiem jauninājumiem. Kā bedrītes ar zvaniņiem un svilpieniem. Jūs pat nebūtu pārsteigts, ja šeit būtu televizors, turklāt krāsains. Nevis melnbalts.
  Tāda pati izrādījās telpa, kurā tika ievesti vergi, pareizāk sakot, iedzīti. Tomēr nē - tas ir sliktāk, jo neviens netraucēja aizblīvēt plaisas ar cementa javu, un Oļegam Ribačenko smaržoja ļoti pazīstami - cūkas. Vergi nolēma par angāru izmantot vai nu pamestu, vai īslaicīgi tukšu šķūni (smaka no šādām vietām gandrīz nekad nepazūd).
  Margarita sarāvās tik ļoti, ka kļuva biedējoša un ņurdēja:
  - Viņi mūs atkal pieviļ! Nu ja vien mani notver Hitlers!
  Bet tas bija jumts virs galvas. Turklāt vergi tika atvienoti. Lai gan, kā baidījās Oļegs, tualete šeit nebija nodrošināta. Iepriekšējās telpās, kur cietums ir modernāks, ir daudz ērtāk. Lai arī krauti ir cūkas, viņiem nepatīk netīrumi.
  Tomēr viņš par to domāja, jau nokārtojis savu biznesu pie tālākās sienas. Un nopūtās. Ko lai saka... Tas nav celmlauži, nepavisam nav skaisti. Joprojām nav biksēs, jau maza uzvara. Un meitenēm acīmredzot arī šeit bija jābūt... Labāk neskatīties...
  Aurora tomēr nezaudē drosmi:
  - Kārtējais piedzīvojums... Mēs dzīvojam un elpojam šajā laimē!
  Oļegs Ribačenko izpļāpājās:
  - Bet nākamajā pasaulē var būt daudz labāk!
  Ugunīgais velns piemiedza zēnam:
  - Varu derēt, ka ir iespēja pārbaudīt, kā tas neaizlidos no mums nākamajā pasaulē!
  Atbildot uz to, Oļegs Ribačenko klusi dziedāja. Tas palīdzēja tikt galā ar pazemojumu un kaunu;
  Es veltīšu savu tēvzemi bez atrunām -
  Lai notiek varoņdarbs, lai karotājs tiek paaugstināts!
  Zobens sit un cimds tiek nomests,
  Zemes karaļa nežēlīgais likums!
  
  Vulkāns deg - ūdeņi vārās,
  Mana mīlestība, dzintara lūpas!
  Es vēlos atrast vismaz brīdi brīvības,
  Cik tu esi gaisīgs un tīrs!
  
  Dārgie mati deg kā zelts,
  Viņš pamāja ar rokām - izauga spārns!
  Tas Kungs man deva nenovērtējamu dāvanu
  Un tas uzreiz kļuva priecīgs un viegls!
  
  Kur Dievs gāja: tur auga ieleja;
  Ziedošas, sulīgas sniegbaltas rozes!
  Būs gods - visu pasauļu vidus -
  Dāvana uz altāra, ko piedāvāju!
  
  Jā, es zinu, esmu grēcīgs, saistīts ar burvību,
  Un viņš nav debesu krūmu un brikšņu cienīgs!
  Bet Golgātā kopā ar Kristu,
  Es raudāju, ietinot ikonu apmetnī!
  
  Mana tu esi visu līgavu labākais tēls,
  Es ticu, ka Visvarenais pārveidos garu!
  Es nesīšu savu necienīgo krustu,
  Un es paņemšu no rokām nokritušo vairogu!
  . NODAĻA Nr.7.
  Viņi atradās kūtī, kāpēc gan ar to samierināties, ja nacisti pat bija pieraduši izturēties pret mājlopiem labāk nekā padomju pilsoņi.
  Trīs vietējie zēni esesiešu kontrolē vilka iekšā salmus. Viņi ātri metās, zibinādami basām kājām, putekļainiem papēžiem, atnesa lielas rokas un atpakaļ. Pagājušajā gadā viņi to apmācīja, bet tas bija daudz, gandrīz siena kaudze. Un septiņas vai astoņas minūtes pēc tam, ne vairāk, parādījās sieviete, kura kopā ar divām vietējām meitenēm atnesa vairākas milzīgas kūkas un divus dūšīgus siera apļus. Runājot ukraiņu valodā, viņa veikli sadalīja ēdienu visiem. Oļegs Ribačenko kļuva ziņkārīgs: daudzi gan viņai, gan zēniem kaut ko jautāja, un visi trīs atbildēja labprāt.
  Vāciešu ir daudz un viņi te kaut ko uzstāda. Bet atkal neviens neko nezina! Beidzot tie paši zēni atnesa spaini ūdens un cieši aizslēdza durvis. Spriežot pēc viņa kompanjonu uzvedības, Oļegs Ribačenko saprata: šis ir ārā, šodien viņi mūs nekur citur nevedīs.
  Margarita piedāvāja savam brālim ūdeni un sacīja:
  - Nenāktu par ļaunu iedzert kādu atspirdzinājumu!
  Maize izrādījās svaiga, bet neparasta, kaut kā smaga (Oļegs Ribačenko nevarēja atcerēties tā nobriedušā no rīta ēstā gabala garšu, lai salīdzinātu). Vai nu tas ir necepts, vai arī viņi vienmēr ēd to šeit (vai drīzāk, visticamāk, pēdējais, pārējie to ēda un neizrādīja nekādu neapmierinātību). Bet siers laikam bija uz vietas ražots - ļoti labs, līdzīgs fetas sieram, kuru dievināja Oļegs Ribačenko. Žēl, ka gabals bija tikai trešdaļa no plaukstas. Un pat pusaugu zēns, nevis vīrietis.
  Margarita atbalstīja savu novārgušo brāli. Viņš nokrita uz salmiem, it kā būtu nogalināts, košļāja, ko dabūja, gulēja un pat nedzēra. Oļegs Ribačenko pēkšņi saprata, ka viņam ir drebuļi. Varēja tikai cerēt, ka tas tikai drebēja pēc aukstuma un īpaši mežonīgajām vīzijām. Ka pēc miega šī trīce pāries. Oļegs Ribačenko centās sev sagrābt vairāk salmu un, ja iespējams, tajos ierakt. Apetīte nebija pazudusi, viņš mierināja sevi, bet kā dzirdēja cilvēkos; Kad jums ir drudzis, pirmā lieta, ko jūs darāt, ir pārtraukt vēlmi ēst. Pats Oļegs Ribačenko nekad nav bijis slims - pateicoties ģenētiskajam dizainam. Tiesa, es ar viņu neizveidoju līdzīgus eksperimentus, tostarp daudzas stundas ilgas pastaigas aukstumā. Tātad.. Bet varbūt izdosies. Un ja nē, tad pastāv iespēja, ka zinātnes labad viņi izturēsies pret viņu ...
  Dažas meitenes tāpat kratās, bet neviena neklepo.
  Ak, cik nomācošs nogurums pārņēma pionieru zēnu, no galvas līdz kājām! Asinīs ierīvētas plaukstas, pietūkušas rētas uz muguras, ievainotas, sasitušas un sākušas sildīt kājas - viss sāpēja, bet šīs sāpes tikai pastiprināja vēlmi gulēt un gulēt.
  Un ir biedējoši aizmigt - jūs varat nepamosties vai, vēl ļaunāk, atkal nonākt vīzijā. Tomēr diezgan interesanti.
  Oļegs Ribačenko aizvēra acis un uzreiz iepeldēja Morfeja rokās - sapņu pilns, krāsains un apdullinoši skanīgs.
  Viens un ar to pārbaudījumi nebeidzās... Tika mainīts gredzena pārklājums, uzliekot dzelzs loksnes ar smailēm, kas nežēlīgi iegrāvās zēnu kailajos papēžos...
  Oļegs Ribačenko pat ievaidējās, bet izturēja, lai gan nevarēja nostāvēt uz vietas, un Dmitrijs pat dejoja un sāka ņurdēt...
  Viņu pretinieki bija spēcīgi un nepārprotami vecāki par oficiāli paziņoto. Piemēram, Dmitrija pretinieks ir par galvu garāks par viņu, un jau ar ūsām... Un, vai ūsas var izlauzties vienpadsmit gadu vecumā?
  Arī Oļega Ribačenko pretinieks ir daudz lielāks un smagāks, un viņa seja nav tāda kā bērnu gangsterim... Tomēr puikam tas nav svešs, gredzens ir gredzens, tur visi tiekas!
  Abas kaujas notika vienlaicīgi.... Ātri jāpabeidz, jau tuvojas pusnakts...
  Pārveidotais Dima gandrīz nekavējoties sāka veikt smagus sitienus pa seju. Pretiniekam bija pārsvars roku garumā, svarā, un viņš, šķiet, bija labi sagatavots gan fiziski, gan tehniski... Viņa muskuļi kopumā bija tādi kā muskuļotam sportistam... Tomēr Dimka bija ļoti izteikta. un ātri... Viņš bija ātrs, bet tagad palēninājās...
  Saindētajam Dmitrijam pirmajā raundā netrūka daudz vienreizēju un dubultsitienu. Pat zem labās acs sāka uzbriest hematoma...
  Otrais raunds bija vēl trakāks, pretinieks gāja uz priekšu un sita, sita, trāpīja... Un Dmitrijs gandrīz neaizstāvējās, tikai atmeta galvu atpakaļ, lai mīkstinātu sitienus, reti, bet negaidīti atgrūžot atpakaļ, un dažreiz arī piekļūstot viņam. pretinieks... Viņš vāciski ņurdēja:
  - Jūs esat krievs, kas nozīmē, ka neesat pilnvērtīgs!
  Dmitrijs skarbi atcirta, arī vācu valodā:
  - Un jūs esat vācietis, jūs gūsit visu labumu no krieva!
  Viņš kļuva nikns un iesita viņam ar elkoni pa degunu...
  Parasti Dmitrija deguns šajā visumā ir ļoti spēcīgs, un tas nekad nav lauzts, pat sita, bet šajā gadījumā tas nebija cimda mīkstināts sitiens, bet gan cieta elkoņa kaula mala.
  Un asinis tecēja pa puiša seju, liekot to laizīt nost... Dimka atbildēja... Viņš pieķēra to nākam.Ienaidnieks viegli satricināja, un viņš sastinga, bet viņam nebija spēka balstīties uz saviem panākumiem. viņa kājas ar nošķeltām zolēm jutās kā no kokvilnas.
  Trešais raunds bija ne mazāk grūts, ienaidnieks izmisīgi spieda, bet Dmitrijs sāka biežāk bloķēt, atvairot sitienus... Fināla noteikumi tika mainīti, jo runa ir par starptautisku zelta medaļu, raundu skaits bija palielinājās līdz piecpadsmit... Tāpat kā profesionāļi. Jāsaka ļoti nežēlīgs lēmums attiecībā pret pusaudžiem, kuri todien jau bija cīnījušies piecas reizes... Tiesa, Dimka ātri finišēja, un pretinieks nepārprotami tika pievilts bez lielas cīņas...
  Bet pēc pirmajām četrām ļoti aktīvajām kārtām Dmitrija pretinieks nedaudz palēnināja ātrumu. Viņš arī jutās noguris, viņa elpošana kļuva daudz straujāka un tajā pašā laikā smagāka...
  Dimka, neskatoties uz zilumiem un smagu dedzināšanu basajās pēdās, pat juta papildu spēka pieplūdumu. Sestajā raundā viņš pat vairākas reizes trāpīja pretiniekam pa žokli... Bet bija arī neatlaidīgs, liels, un varbūt arī dopings...
  Septītajā raundā Dmitrija viltīgais pretinieks nedaudz mainīja taktiku un sāka mēģināt pēc iespējas vairāk sitienu, pretēji noteikumiem, ar elkoni vai pat ar galvu... Dima sāka piezemēties vēl biežāk, un astotajā raundā viņš guva daļējus panākumus; Juška... Un, kad viņš atkal pakustināja elkoni, viņš ieskrēja pretimbraucošā stabā... Izsmejošs Dmitrijs rūca uz viņu:
  - Nu, mani pieķēra, kurš iekoda!
  Vācietis aizrāvās vēl vairāk, vēl rēķinājās ar atsevišķu krusta āķi!
  Oļegs Ribačenko cīņu aizvadīja līdzvērtīgāk, gandrīz neizlaižot sitienu, un, izmantojot pretinieka pārāk plato šūpošanos, zodu sastapa ar kreiso sitienu vai labo krustu... Bet lielais vācu puisis to nedarīja. reaģēt uz šiem sitieniem. Tad Oļegs Ribačenko mainīja taktiku un sāka strādāt pie pretinieka saplacinātā deguna... Vācietis šņāca ilgu laiku, bet jau septītajā raundā sāka tecēt...
  Jāsaka, ka Oļega Rybačenko pretinieku nomainīja cits, vieglāks un godīgāks puika. Bijušais likās ievainots (Lai gan, protams, tas ir nacistu triks!)... Tāpēc kaujas sākumā viņš bija svaigs un varēja uzņemt trakulīgu tempu.
  Bet devītajā raundā Oļegs Ribačenko nedaudz vilcinājās un netrāpīja sitienu, kas viņu nogāza no kājām... Puiša kailās, dauzītās kājas bezspēcīgi griezās... Oļežeks tomēr ātri uzlēca, lai nokauts nebūtu. saskaitīts. Viņš steidzās un karājās ienaidniekam...
  Viņš viņu nokratīja, steidzoties piebeigt... Atskanēja bultas, kas vēstīja par devītā raunda beigām, bet tiesnesis izlikās nedzirdam...
  Oļegs Ribačenko netrāpīja dažus smagus sitienus, taču noturējās, mīkstinot tos ar galvas kratīšanu. Ienaidnieks iegāja trakā, vairs neko nemanot, dauzīt. Te padomju puika refleksīvi, bet ļoti spēcīgi trāpīja pa ķermeni pret viņu... Sitiens viņam trāpīja taisni pa aknām... Ļoti bīstams sitiens...
  Pretinieks izdarīja vēl dažas šūpoles un viņa lielā seja kļuva violeta. Konvulsīvi malkot gaisu, viņš nokrita uz priekšu un sāka raustīties... Tiesnesis nekavējoties apturēja cīņu, un ringā ieskrēja ārsti... Drīz vien kļuva skaidrs, ka Oļega Ribačenko pretinieks nav spējīgs turpināt cīņu, un viņu vispār aizveda nestuvēs, pilināmā...
  Tas nežēlīgi ietekmēja Dmitrija draugu un viņš devās uzbrukumā pret manāmi nogurušu pretinieku... Desmitā, vienpadsmitā, divpadsmitā raunds... Smaga sitienu apmaiņa, bet ar izteiktu pārsvaru Dmitrijam... Trīspadsmitais kārta nedaudz izlīdzinājās, izmisušā astoņkāja vācietes dēļ, un padomju puika saņēma uzacs griezumu... Bet četrpadsmitajā atkal iniciatīvu savās rokās pārņēma uzmundrinātais Dimka. Šie puiši vēl neko nezināja, piemēram, par Muhamedu Ali, taču daudzējādā ziņā viņi kopēja viņa taktiku.
  Līdz piecpadsmitajam raundam vācietim no noguruma nolaidās rokas, un viņš vairs nereaģēja uz sitieniem, bet vienkārši stāvēja, demonstrējot āriešu stingrību... Turklāt Dmitrijam dopinga un zvērīgā noguruma dēļ parasti satriecoši sitieni kļuva daudz vājāka. Lai notiek tā! Bet viņu bija daudz, daudz, un tie lija uz ienaidnieka nesegtā zoda. Beidzot vācieša galva neizturēja, izturības robeža bija izsmelta un viņš, "āriešu" nācijas pārstāvis, apmēram piecpadsmit minūtes pirms pēdējā raunda beigām vienkārši noslīdēja lejā kā netīrumi...
  Tiesnesis sāka neķītri lēni skaitīt, bet, saskaitījis piecus, redzot, cik šausmīgi nekustīgs ir Dmitrija Ļebedeva pretinieks, viņš apstājās un kliedza:
  - Drīzāk ārsts!
  Un vēl viens nepilngadīgais "supermens" tika nogādāts slimnīcā.... Pēc tam uzvarējušie finālisti sastājās rindā uz kolonnu un sāka gājienu... No augšas lija rožu ziedlapiņas.
  Garais zēns Dmitrijs plati pasmaidīja, viņam bija jautri. Bet tad viņš pēkšņi pamanīja, ka kamera tuvojas viņiem, un filmēja tuvplānā padomju zēnu basās pēdas, kas bija stipri caurdurtas ar ērkšķiem un nedaudz asiņoja... Viņa garastāvoklis uzreiz kļuva sāpīgs, un viņš mēģināja paslēpt savas ekstremitātes aiz greznā. citu Vācijas jauno sportistu apzeltītās kedas vai aprakt tās ziedlapiņās.
  Oļegs Ribačenko pavilka viņam aiz rokas:
  - Tas nav tā vērts! Tas ir jūsu apmulsums, kas izraisīs smieklus un šaubas... Turklāt Vācijā pēc totālā kara pasludināšanas gandrīz visi bērni staigā basām kājām, ko jūs pats redzējāt Berlīnes ielās. Tāpēc lepni iztaisnojiet muguru.
  Viņiem piešķirtās medaļas bija uz brūnām lentēm un izgatavotas no īsta zelta, apmēram piecdesmit gramus smagas un deviņsimt paraugu. Protams, padomju zēniem tā ir liela summa - aptuveni... To pat grūti aprēķināt, jo šķiet, ka padomju nauda bija oficiāli atbalstīta, bet patiesībā emisija tika veikta bez zelta rezervēm.
  Kad padomju pionieri uzkāpa platformā, atskanēja PSRS himna. Starp citu, šī vēl nebija Aleksandrova mūzika, kaut kas līdzīgs starptautiskai. Oļegs šeit juta lielu iedvesmu un lūdza atļauju dziedāt...
  Himlers, kurš piedalījās konkursā, laipni atļāva:
  - Mēs ļoti priecāsimies dzirdēt mūsu viesu no Lielās Krievijas sastāvu.
  Oļegs Ribačenko vispirms paklanījās pa labi un pēc tam pa kreisi, pēc tam viņš un Dmitrijs sāka dziedāt;
  Caur dzīvi, bruņinieks, tu lido kā ērglis -
  Un jūs nevēlaties zināt nosēšanos!
  Mums balvas nemaz nav fetišs -
  Mums ir tikai viens veids, kā kļūt par dāmām!
  
  Vispirms es sasēju sarkanu kaklasaiti,
  Tad, kad nāca karš...
  Tievs zēns paņēma lāpstu rokās -
  Lai adata neiespiestos krūtīs!
  Bērni basām kājām raka tranšejas,
  Novecojis gabals trim...
  Uzsilda aukstumā ar verdošu ūdeni,
  No kožām pakām, ļoti dusmīgs!
  
  Cīnītājs nomira un ložmetējs nokrita,
  Zēns ātri to pacēla!
  Trieciens kļuva tikpat spēcīgs kā Katjuša,
  Bezbailīgā, jauna komanda!
  
  Es šauju uz melno ēnu ķēdi,
  Kur tu ņēmi precizitāti?
  Kā asākais zobens senos laikos,
  Tev ir sods!
  
  Karš bez žēluma, diemžēl, nav māte,
  Tuksneša sausumā valda šausmīgs karstums!
  Bet jums ir jāatdod sava dzīvība par Tēvzemi,
  Tad laimi saņemsi dāvanā!
  
  Bet ko nozīmē būt iemīlēties?
  Ne katrs zēns to zina...
  Kad plūst asins plūsmas -
  Viņš brutāli nogalina fašistus!
  
  Bet dzimtene ir mīlestība,
  Tajā ir gaišu paaudžu godība...
  Un neesi pretrunā savai sirdij,
  Tajā Staļins - Tērauds un Liesma - Ļeņins!
  
  Esiet starojošs laiks -
  Svētais komunisma cēlonis...
  Ļaunā bara ir uzvarēta -
  Un nacisma sakne tika izrauta!
  
  Padomājiet par visu cilvēci...
  Padomi tika padarīti vienoti!
  Lai uz planētas ir debesis,
  Es esmu bruņinieks - Krievija ir neuzvarama!
  Oļegs Ribačenko un Dmitrijs pie pēdējiem vārdiem uzlēca augstāk, tādējādi vēl vairāk pastiprinot iespaidu par savu dziesmu.
  Tribīnes entuziastiski svilpa un aplaudēja...
  Kamēr zēniem kopumā bija diezgan interesants un viņiem labvēlīgs sapnis, meitenes atgriezās pie iepriekš pārtrauktās kuģa sagrābšanas. Daudzdaļīgas vīzijas ir reta parādība, taču aiz tā acīmredzami bija kaut kas vairāk.
  Precīzāk, nevis zināšanas, bet Hiperraganas un krievu Demiurgu dievu misijas izpilde. Atbrīvojoties no manas nemirstības.
  Tagad nākamais nodalījums, šeit ir problēmas, no kuras puses durvis ir atvērtas un no kuras tās ir līstes. Vislabāk no tā izvairīties vai riskēt. Tomēr tas ir labi, ja viņa pagriezīs pogu, viņi viņu paņems par savu dzērāju. Tad no iluminatora apakšas paskatījās kāds neskuvies, meitene knapi paguva pieglausties. Tomēr viņš to tik ātri neapsvērs. Durvis ir aizvērtas un jāklauvē.
  - Kas tur ir? - sasprindzināta balss iesēcas.
  - Mūsējie! - Aurora atbildēja angliski ar skaidru teksasiešu nokrāsu, parādot negaidītu valodu talantu. - Atvedām vietējo rumu, man apriebies viskijs.
  - Ak jā! Ātrāk! - vīrs-jūrnieks aiz durvīm čīkstēja kā cūka. - Protams, rums!
  Ir atvērtas masīvas durvis, kurās nevar iekļūt ar granātu. Tiek izvēlēts tips ar apmulsušu skatienu, ar viņu vēl daži pusģērbti subjekti. Tie smaržo pēc gāzes uzbrukuma vai drīzāk intensīvi smaržo pēc dūmiem,
  - Kur ir rums! - viņi vienbalsīgi kliedza.
  - Tu esi tik labs! - Sarkanmatainā Aurora ar lielu prieku šauj, noliekot jūrnieku kaudzes. Esmu iesaiņojis trīsarpus desmitus, man būs jāmaina klips. Labi, ka lodes ir mazas, kompaktas un var paņemt līdzi daudz.
  - Vēl viens nodalījums iztīrīts! "Ar zināmu rudenīgu vēsumu viņas balsī," viņa teica. "Viņiem izdevās izdarīt pāris šāvienus, bet es ceru, ka viņi netika sadzirdēti."
  Terminators Sniegbaltīte atbildēja:
  - Un tie, kas dzirdēja, paliks kurli!
  Margarita Aurora izgāja cauri nākamajam nodalījumam, nedaudz pagriezās, nedaudz izšāva pa gaiteni, ieejot pakaļgalā, ieraudzīja savu zombiju partneri cīnāmies ar jeņķiem. Mirušais vīrietis tomēr izrādīja ievērojamu spēku, salaužot kakla skriemeļus.
  - Nu, tu mūs gandrīz atdevi! - komjauniete iekliedzās.
  - Kas atlika darīt! Viņš mani pamanīja un gandrīz pacēla trauksmi! - Zombijs ieņēma aizvainota suņa veidolu.
  - Nu, tev ir ideja! Apgulies un esi kluss. - Margarita pakratīja "kalpam" ar pirkstu un klusi uzsita ar kāju pret klāju.
  Pakaļgalā mums bija jāšauj, viens no karavīriem iemeta granātu, un bija draudi, ka viss sabruks. Amerikāņu F-1 analogs, tas lidoja palēninājumā. Lēmums nāca negaidīti, speciālajos spēkos to nemācīja. Margarita asi iemeta bumeranga disku. Viņa pagrieza savu trešo aci un burtiski saplūda ar plānu īpaši stipra metāla gabalu. Prāta acs sekoja diska kustībai, un tad gals iesprūda starp flīzēm, sagriežot ieroci un drošinātāju, bloķējot piekļuvi skābei. Sviedru pērlīte ritēja pār blondās terminatora pieri:
  - Oho, es gandrīz saplosījos! Tas ir tikai brīnums. Paldies, Dieva Māte, ka izglābi mani, grēcinieku.
  Sarkanmatainā Aurora viņu dzirdēja un ar bažām sacīja:
  - Kas tur ir?
  - Viņi iemeta granātu! - atbildēja kurts Margarita.
  - Es nedzirdēju sprādzienu! - komjaunatnes lācis bija pārsteigts.
  - Jūs neticēsit, es to izveidoju par bumeranga disku. - sniegbaltais karotājs ķiķināja.
  - Tā tas notiek. Principā tas nav pretrunā ar dabas likumiem, ja jūs nokļūstat starp flīzēm. - Aurora ar kailajiem kāju pirkstiem izveidoja vīģei līdzīgu formu.
  - Un tā arī notika! - Margarita iesmējās smīnējot.
  Uguns velns kļuva ziņkārīgs:
  - Cik jūs nogalinājāt pakaļgalā?
  Skaistā Koršunova lepni atbildēja:
  - Divdesmit astoņi cilvēki, un divdesmit devīto nožņaudza zombijs.
  - Nedaudz! Tagad es pārvietojos pa kajītēm, lai iztīrītu visu kuģi. Palīdzi man! - Tagad sarkanmatainās Auroras balsī bija dzirdama nepacietība.
  - Labi, es pārvācos ar tevi. - Margarita pēkšņi uzmeta asiņaina kaula gabalu, kas bija pielipis pie viņas matiem.
  Ugunīgā Aurora ātri ienāca garderobē, te jau gulēja vairāki virsnieki, un sargi veda no vienas puses uz otru no dzeršanas. Tomēr viņi kliedza:
  - Jūs nevarat nākt šeit!
  - Steidzams ziņojums no Hamiltona. - Ugunīgā komjauniete atbildēja un izšāva sēriju, gandrīz tukšu. Lodes lido klusi, arī gaisma nav pareiza, uzreiz nesapratīsi, ka uz tevi šauj ložmetējs. Tāpēc būtu bijis pārsteidzoši, ja kāds būtu reaģējis. Līķu bija astoņpadsmit un drīz tiem pievienoja vēl četrus, no vannas istabas, pat seši - no mucas apskāvienos nokrita līķu pāris. Viens no pelniem piederēja kādai prostitūtai.
  Kluss kaps pagriezienā,
  Atrasta nāve - mazais zvērs!
  Šodien dolārs - rīt lode pierē,
  Tik bīstama profesija!
  
  Jā, meitene tevi negribēja,
  Mocīties, kārtojot eksāmenus...
  Bija arī citi prostitūtu sapņi
  Vienkārši pagrieziet savus dibenus!
  
  Lai šampanieša upe plūst,
  Jahtas, mašīnas - viss gods!
  Rokas satvēra neskaitāmus dolārus,
  Meitene nolēma būt ļauna!
  
  Bet tikai idiots domā
  Bordelis ir labs un ļoti jautri!
  Es aizbāzu muti ar melnajiem ikriem -
  Es nezināju, ka tu sev uzdāvināji AIDS!
  
  Un neviens nenāks pie kapa,
  Tēvs, esi kristīts bailēs!
  Tas bija ļoti slikts iznākums
  Bijušais klients pat sūda sevi!
  
  Jūsu bērni jūs slikti atcerēsies
  Žēl tādu māti pazīt!
  Kas viņiem atliek - cietuma patversme -
  Izciest sodu klusumā...
  
  Tāpēc, meitiņ, tu mācies,
  Un strādājiet skaistās Dzimtenes labā!
  Tad būs ceļš uz augšu bez lejupslīdes...
  Citādi tu pavadīsi mūžību ellē!
  Ugunīgais Velns rezumēja, paklanīdamies kritušajai netiklei.
  Tā viņa pagāja garām, kā ēna pielipusi pie sienas un tālāk pa gaiteni. Vēdeklis pūš no sāniem, radot siltumu; Aurora savus matus sapinusi pātagu bizē, tāpēc tie jūtas patīkami. Viņa tuvojas durvīm; ja tās tiek atvērtas, karstais gaiss var pamodināt tos, kas atrodas aiz letes. Viņš nedaudz vilcinās, tad gludi izveido šauru plaisu, rāpot pa to. Es jutu paklāja kutinošo raupjumu ar kailajiem abs. Nedaudz nokāpu pa kāpnēm un daudzi jau gulēja un malkoja alu pie letes. Vieglajā troksnī Auroras basās kājas nav dzirdamas; kailas zoles slāpē skaņas labāk nekā kurpes, tāpēc meitene staigāja basām kājām. Jau monotona iznīcināšana ar sprādzienu, cenšoties netērēt vairāk lodes vienam. Gulšņus parasti var nokaut. Ja jūs nekavējoties saspiežat miega artēriju, tad maksimālais rezultāts būs žāvas no ienaidnieka.
  Un tad darbojās kailkājainā Aurora; uz klāja, bez jeņķiem, atradās ap pussimts Stabilitātes cīnītāju, taču tie tikai samazināja disciplīnu.
  - Lūk, ko tas nozīmē, kad ielaižat ekipāžā nepazīstamus cilvēkus.
  Meitene uzkāpa pa kāpnēm, no augšas krīt izkliedēta gaisma. Parastais troksnis, zem kājām paklājs bija izrauts nez no kurienes. Spriežot pēc bildes, irākietis. Kas tas savā ziņā ir?
  arī nav slikti, lai gan tas runā par komandas pieredzi. Taču tieksme pēc pārmērīga komforta jeņķiem ir postoša. Tāpēc viņa uzkāpa pa kāpnēm un apstājās. Trīs ir uz tilta un divi bruņurupuča skafandrā. Nu bruņurupuča skafandrs nav pat tanks, var paņemt no granātmetēja, bet troksnis būs kā cūkas skūšanās. Nav vēlmes traucēt tik labi funkcionējošu darbību.
  Es vērsos pēc palīdzības pie draudzenes Margaritas:
  - Mums te ir viens, pareizāk sakot, divi bruņurupučos!
  - Saproti! - Margarita mēģina atspēlēties. pasmīnēja.
  Uguns velns burkšķēja:
  - Kā tikt ārā?
  Margarita samiedza acis un, šaubīdamās par sfinksu, pa kuru rāpjas booger, jautāja:
  - Vai granātmetējs ir izslēgts?
  - Pārāk skaļš! - Aurora dziļi ievilka elpu.
  - Vislabāk ir mest bumerangu pa seju, nogriežot bruņuvizieri vietā, kur atrodas stikls. Tad ielieciet trīs lodes trīskāršā režīmā. Tam vajadzētu strādāt. - Margarita pārliecināti teica.
  - Nāc pie manis, darīsim to sinhroni! - nervozi krakšķēdams pirkstos, ugunīgais velns jautāja.
  - Protams, es jau steidzos! - Margarita sakrāmēja vēl pāris un iegāja iekšā no pretējā virziena. Barefoot Aurora koncentrēta un pievienota klusā tonī:
  - Šeit jūs nevarat palaist garām.
  - Lūdzieties, tas palīdz! - ierosināja komjaunatnes biedre Margarita, kura atkal bija kritusi reliģiskā ekstāzē.
  - Es neticu Dievam! - karojošais lācis atcirta. - Tā ir vājuma pazīme!
  Blondā karotāja, uzlikusi sev krusta zīmi, ieteica:
  - Tāpēc lūdziet palīdzību - augstāko cilvēka prātu. Lai viņš palīdz uzvarēt Padomju Krievijas vārdā.
  Meitenes sastinga piecas sekundes, čukstēja un tad izdarīja to, ko bija plānojušas. Bumeranga disks, tāpat kā plāns tīkls, ir gandrīz neredzams izkliedētā gaismā. Reiz viņš vizirā trāpīja diviem nekustīgiem elkiem. Viņiem nebija laika reaģēt, kad klusas lodes trāpīja nedaudz pārgrieztam vizierim, caurdurot čaulas un saplēšot smadzenes. Nu, trešais tika nogalināts vienlaikus, tāpēc viņam nebija laika reaģēt. Tiesa, bruņurupuču skafandri krita, radot troksni. Ziņkārīgais jūrnieks izlēca, rudmatainā Aurora viņu apsteidza vienā lēcienā un norādīja ar rādītājpirkstu uz viņa pakausi.
  - Guli dēls!
  Tad tur lejā parādījās vairākas galvas, rinda kā dubultais ventilators un klusums.
  - Šis posms ir izturēts Margarita!
  - Šeit, blakus kapteiņa kajītei, mēs viņu notversim kopā ar akmeņiem. - Ieteica dusmīga blondīne komjaunatne.
  - Viens pats.
  Lai nokļūtu kapteiņa kajītē, bija jāveic divas slaucīšanas, Margarita Koršunova aiztaupīja vienu prostitūtu, pašaizliedzīgi strādājot pie divus metrus gara melnādaina. Viņa bija pārāk jauna, ne vecāka par astoņpadsmit vai varbūt pat sešpadsmit. Viņa izskatījās tik lūdzoši.
  - Es neko neteikšu, karotāji...
  - Allāhs! Neuzvarams un uz laimes spārniem dzīts. - arābu valodā atbildēja viltīgā Margarita.
  Patiešām, viņu sejas nav redzamas, kas ir izplūdis, meitene joprojām neatpazīs, un tiks nostiprināta versija, ka tas ir Turcijas sultāns.
  - Kur ir kapteinis? - Aurora jautāja angliski ar arābu akcentu.
  Mīlestības priesteriene sāka pļāpāt:
  - Luksusa kajītē! Šis "peļķis" nemaz nav mierīgs attiecībā uz mīlestību. Jā, ja vēlaties, es jūs apkalpošu, pilnīgi bez maksas!
  - Meitenes tūkstoš reižu labākas par jums gaida mūs debesīs! - karojošais lācis to pamāja.
  Putana nevēlējās kaitināt slepkavas, bet prostitūta reflekss bija spēcīgāks par saprāta balsi:
  - Es jums parādīšu tikai to, ko es varu! Mana mēle ir viegla kā spalva un salda kā medus!
  Nopietni dusmīga Margarita iedūra ar pirkstu plakstiņā, izslēdzot prostitūtu:
  - Vēl mazliet un mums būtu nācies viņu nogalināt. - Reliģiskais komjaunatnes loceklis Krakatau bija sašutis, redzot šādu izlaidību.
  Pie ieejas viņi neuzmanīgi nolika divus sargus, lecot viņiem aiz muguras un salaužot kaklu.
  Kapteinis, kā pilnīgs nelāgs, jau šņāca, apskāva divus puišus, melno vīrieti un taizemieti. Neskatoties uz to, ka arī viņi piekāpās, viņi nervozi mētājās un grozījās.
  Meitenes datorā ieraudzīja kapteiņa fotoattēlu un tāpēc bez vilcināšanās nogalināja abus "trans zēnus". Pirmās pakāpes kapteinis, otrais pēc admirāļa, tika saraustīts un ar pāris pļaukām dabūts pie prāta. Pirmo reizi atrodoties nebrīvē, neglītā būtne neraustījās, tikai skatījās uz savu nāvi apstulbinātām acīm.
  Margarita piecēla viņu pie izstieptajām rokām, aizsedzot viņa muti ar cimdu, un Aurora piecēla acīs dunci ar mirdzošu asmeni. Viņa šņāca kā mežonīga kobra:
  - Viens vārds, un es izraušu tev aci!
  Margarita nedaudz atlaida žokli, bet kapteinis klusēja.
  - Tāda tu esi! - Uguns velns padarīja toni viņas balsī vēl briesmīgāku. - Piesakiet sāpes, komandieri.
  Gaļina nedaudz nospieda nervu galu un aizsedza muti, tāpēc no amerikāņu kapteiņa rīkles izplūda kliedziens.
  - Nu, tagad būs klusāk. - Sarkanmatainā Aurora ar kailajiem pirkstiem sāka sist uz grīdas bēru gājieniem raksturīgu ritmu. - Runā neuzticīgais kuilis! Vai arī mēs nogriezīsim jūsu cieņu un iebāzīsim to savā mutē.
  Kad perversais kapteinis nedaudz nomierinājās, Margarita nedaudz saspiedās. Arī blondais karotājs nolēma dot mutisku ieguldījumu pratināšanā:
  - Suns, paskaidro pats, ja vēlies izvairīties no ciešanām. Citādi jūs mūs tikai iepriecināsiet.
  Kapteinis neskaidri teica:
  - Es tev visu izstāstīšu!
  - Nu, tā ir labāk. Kā vienkāršā veidā pateikt pratināšanu! - meitenes izsmējīgi pasmīnēja.
  Kapteinis ievaidējās, viņa zaķa ausis trīcēja:
  - Vienkārši atstāj savu dzīvi!
  Aurora loģiski atzīmēja:
  - Šis ir visvērtīgākais ēdiens, vēl vajag nopelnīt!
  - Es esmu biznesa cilvēks. - Kāpēc sagūstītais amerikānis bija laimīgs? - Ja vēlies, varu tevi apkalpot!
  - Un šī arī, nospļauties neizejot, vīriešu palaistuvē! - Margarita riebīgi piezīmēja.
  Pat kuģa tarakāns, paklupis uz meitenes gludās kājas ādas, sašutis par šādu priekšlikumu metās atpakaļ spraugā.
  - Cik cilvēku ir uz kuģa? - Lepna rudmate Aurora izlikās, ka nav dzirdējusi pēdējo teikumu.
  Amerikāņu izvirtulis vilcinājās, viņa seja kļuva debīla, it kā nebūtu dzirdējis jautājumu, acis klabina, aplaudē!
  Uguns velns ar dunci nocirta viņas mazo pirkstiņu un sāka tecēt asinis. Viņš uzreiz atnāca pie prāta:
  - Nu, cik cilvēku ir uz iznīcinātāja?
  - Apmēram četrsimt! Precīzi nezinu, kad no krasta ieradās "stabilitātes" kaujinieki. Bet prostitūtu ir maz. Viņu nepietiek pat piekrastes puišiem. - Izlikšanās un debīls čīkstēja un raustīja cūkas kaklu.
  . NODAĻA Nr.8.
  - Mēs izlaidīsim detaļas! - Uguns Aurora nekavējoties pārgāja pie praktiskām lietām. - Kur ir artefakti?
  Kapteinis mēģināja izspēlēt "muļķi":
  - Kādi artefakti?
  Baskājainā Aurora nedaudz saspieda ceļgalu, kauls kraukšķēja.
  - Vai tagad tu saproti?
  Sāpes izrādījās visefektīvākais veids, kā atbrīvoties no stulbuma:
  - Jā, viņi atrodas kuģa seifā.
  Foršā Aurora norūca:
  - Kā ar seifu?
  - Tur aiz durvīm! - cūkas primāts čīkstēja.
  - karojošais lācis pazibināja zaļās acis. Margarita pavilka titāna durvis pret sevi un sarūgtināta iesaucās:
  - Kodēts!
  Kapteinis izmisīgi mēģināja izdzīvot:
  - Jā, man ir atslēga.
  - Kur? - karotāja meitene pacēla krēslu aiz basās pēdas kājas.
  Dzīvnieks neskaidri gurkstēja:
  - Skapī!
  Baskājainā Aurora ātri pieskrēja pie skapja un izņēma ierīci ar mikroshēmu.
  - Šo?
  - Jā! - mazā žurka iekliedzās.
  - Es pats atvēršu! - Braucošā Aurora iesita kapteinim pa rokām. - Skaties, esi gudrs.
  - Kāpēc jūs esat tikai divi? - Cūkai pietika drosmes interesēties.
  - Neesiet pārāk ziņkārīgs. Jūs dzīvosiet ilgāk. - Aurora ar kailu papēdi atsitās pret Forleinda ļengano vēderu, liekot viņam sāpēs saviebties. Meitene atvēra durvis, kas veda uz seifu. Telpā atradās vairāki portatīvie datori un granātmetēji. Padomju RPG - 39, vienā eksemplārā, un tā sarežģītāks amerikāņu līdzinieks.
  - Vai jūs zināt seifa kodu? - Karojošais Lācis rūca.
  - Izņemot pēdējos divus numurus, informācija par tiem ir tikai komandierim. - Mūsu admirālis Džordžs Arnolds.
  - Sauc to! - Margarita iebāza kāju gūstekņa ļenganajā purnā un ar kailajiem pirkstiem satvēra viņa degunu.
  Apmulsis sagūstītais amerikānis uzskaitīja kombināciju, kas nebija pārāk gara. Kad Aurora kļuva nedaudz gaišāka, viņa acis iemirdzējās:
  - Labi darīts, es nemeloju. Norādiet savā labā.
  - Un kā tad es saku... Tagad, ja trīs reizes nepareizi sastādīsi numuru, atskanēs modinātājs. - pēkšņi izbiedētais kapteinis izpļāpājās.
  - Mēs viņu jau pazīstam! - Komjauniete ātri ievadīja kodu un atvēra četrsimt milimetru biezās durvis. Akmeņi tika glabāti atsevišķās kastēs un tika rūpīgi izņemti.
  - Stingers from the Infinite, vai tu tos jau izmantoji?
  - Pārsvarā jā! - Sagūstītā žurka čīkstēja. - Vakarā veicām testu.
  Ugunīgais velns bija sajūsmā:
  - Lieliski, kur glabājas stingeres?
  Stostīdamies kapteinis izspieda:
  - Angārā, kur ir kravas telpa. Uz tā ir "Orlan" zīmogs, un tajā pašā laikā tuvumā atrodas divi Pershing tanki.
  - Šīs kastes ir piemērotas tikai metāllūžņiem. Bet uzlabotais "stingeru" modelis ir diezgan piemērots. - Trakā Aurora, ķircinādama gūstekni, izbāza mēli.
  - Viņiem ir datora mikroshēmas, tik īpašas, tās uztver siluetu. - amerikānis nomurmināja, cenšoties atpirkt sev dzīvību.
  - Mēs zinām! - Uguns velns pagriezās pret savu partneri. - Cik no četrsimt piecdesmit cilvēkiem, tavuprāt, ir palicis, Mirabela?
  - Mazāk par pusi. Kopumā mums ir divi simti trīsdesmit astoņi līķi. - komjauniete pat no baudas ķiķināja.
  Saniknotā Aurora izdvesa:
  - Lai ielādētu Stingerus, būs vajadzīgi ieslodzītie, zinātniekiem ir pie kā strādāt.
  Sagūstītais nelietis izpļāpājās:
  -Vai tu esi krievs?
  - Kur tu ņēmi domu, mēs esam modžahedi. - komjaunieši rēca.
  Kapteinis parādīja negaidītu inteliģenci un ieskatu:
  - Tikai krieviem var būt tik bargi kaujinieki, kas spēj kopā sagūstīt diezgan lielu kuģi!
  Cietā Aurora nepiekrita:
  - Un lielā turku sultāna karotāji ar artefaktiem!
  - Tā? Viss ir iespējams, bet tu esi pārāk inteliģents priekš arābiem. - cūkas primāts bija sašutis. - Lai gan varbūt jūs esat vācieši?
  Ātrā Aurora, atspēkodama viņa vārdus, ar apakšstilbu iecirta vēderā, tad salauza abas kājas, kazas kapteinis no sāpīgā šoka zaudēja samaņu.
  - Kopumā mums viņš nav vajadzīgs, mēs zinām pietiekami daudz. - rudmatainais karotājs rezumēja. "Tagad mums atliek tikai notvert apkalpi."
  Margarita nekavējoties ieteica:
  - Ejam uz kajītēm, mums ir atslēgu komplekts!
  Aurora bija sajūsmā:
  - Jā, ir arī avārijas elektroniskā atvēršana.
  Komjaunatnes klusi nokāpa lejā, atvēra kajītes durvis, un atkal notika iznīcība. Tikai kaut kāda kulšana, nevis karš, bet kviešu kulšana.
  - Sešā kajīte ir tīra! - Aurora paziņoja, zobus rāvusi.
  - Varbūt sestajā istabā! - Margarita iesmējās. - Labāk iesim katrs savu ceļu.
  - Mēs neesam zosis, lai ganītos kaudzē. - ugunīgais velns rēca. - Pareizāk sakot zosis, bet mežonīgās!
  - Tā nav taisnība! - Blondā termināte jau apvainojās. - Tie algotņi cīnās par naudu, un mēs tikai un vienīgi par komunistisko dzimteni.
  Komjaunietes skrēja uz priekšu no apkalpes klāja, šaujot pa vieniniekiem. Margarita steidzās tālāk, cik vien ātri spēja, uz mašīntelpām, noliktavām, tilpnēm, kambīzi. Militāristi tika rūpīgi bloķēti, sasmalcinot tos pa gabalu. Tas, ka dežūras apgaismojums bija vājš, nospēlēja tikai skautu rokās; desmit metru attālumā esošais ienaidnieks neredz neko citu kā tikai vibrāciju, bet viņi izskatās skaidri.
  Dators automātiski izteica savu viedokli.
  - Ko darīt, ja mēs izmantojam vīrusa modeli?
  - Un mēs jau izmantojām ar akumulatoru darbināmu viedo puisi. - Margarita Koršunova teica, aizvainota par robotu. - Jūs redzat, ka visas novērošanas sistēmas atrodas hibernācijā.
  - Kā šis! - Mani pārsteidza mašīna ar mikroshēmu.
  - Atgriežoties admirāļa birojā, viņi pa kanālu nosūtīja tārpa un vīrusa hibrīdu. Šķiet, ka tas ir neredzams, neviena pretvīrusu programma neradīs trauksmi. Tāds tīrs darbs, neredzamība iemidzina visas novērošanas sistēmas. - Komjauniete lielākai pārliecināšanai parādīja savus asos bicepsus uz rokas.
  - Ak, tu dod! - ložmetējs teica, pārsteigts par meiteņu atjautību. -Vai vari mani pārprogrammēt?
  - Ir diezgan reāls! Un ko tu gribi?! - Margarita šeit uzmeta ļoti mīļu seju.
  - Realizējiet sevi kā cilvēku! - Prasīja elektronisku ierīci.
  - Tas ir lieki, kamēr tu šauj. - Blondīne termināte nav muļķe, lai darītu stulbas. - Vēlāk es tev pastāstīšu par Kristu.
  Margarita ieņēma pozīciju ar muguru pret kāpnēm, nometās uz viena ceļgala, lai nodrošinātu stabilitāti, un norādīja stobru uz pretējām durvīm. Iznāca puisis, šoreiz balts, tikai nedaudz "nobružāts", acīmredzot smēķējošs.
  - Narkomāni neiemantos Dieva valstību. - viņus pārtrauca komjauniešu karavīrs. - Viņa nometa līķus, ātri sakrustodama.
  Baskājainā Aurora zigzagos pārvietojās pa citu perimetru, piegāja pie durvīm, tās izrādījās aizslēgtas, un atvēra tās ar universālo atslēgu. Melnais vīrietis uzmeta viņai spilvenu.
  - Nāc, kaķenīt!
  Komjauniete reaģēja uzreiz, saplēsdama gan spilvenu, gan afrikāni un viņa partnerus; - Mazāk nekā puse. Kopumā mums ir divi simti trīsdesmit astoņi līķi. - komjauniete pat no baudas ķiķināja.
  Ak, kaut es varētu ievilkt savus partnerus gultā.
  - Šie dīdi spēja tevi nobiedēt! - rudmatainais karojošais lācis atbildēja. - Tagad kur iet? Acīmredzot uz deputāta kvartālu. Šķiet, ka viņš guļ.
  Kapteiņa palīga mājvieta nav tik plaša, taču no turienes dzirdama mūzika. Tas nozīmē melomāniju? - Atvieglo lietas.
  Komjauniete basām kājām ienāca kā ēna, izsita vienu karavīru un nedaudz nožņaudza otrās pakāpes kapteini, pagriežot elkoni:
  - Vai tu gribi dzīvot?
  - Gribi! - Viņš atbildēja, ka kopumā no amerikāņa tas bija sagaidāms.
  - Būs iespēja! - Kamēr brašā Aurora izvēlējās to izslēgt, bet ne uz ilgu laiku. - Tu noderēs, Kent! Viņa devās tālāk, koridors sāka sašaurināties, skaidri redzams, ka jūrnieki tika pazemināti. Komjauniete mērķēja uz tālākajām durvīm un šāva pāri sargsarga galvām. Tātad šāviens bija kluss, viņa runāja čukstus.
  - Bang Bang!
  Komjauniete uzmanīgi iemēģina kajītes durvju rokturi. Bloķēts. Nu šī ir pussekunde, kajītē ir septiņi cilvēki, trīs guļ, pārējie spēlē domino, diezgan krieviski. Margarita nospiež sprūdu ar spēku; šajā gadījumā nogalināšana nesagādā prieku. Bet darbs bija padarīts, viņam uz sejas nokrita pat asins lāse.
  - Miruši cilvēki ar izkaptīm stāv un klusē! - komjauniete ķiķināja.
  Jauna kajīte, te Margarita atstāja divus guļošus cilvēkus dzīvus, tikai izslēdza, varbūt noderēs.
  - Slepkavība nevar attaisnot egoismu un peļņu - tikai gods, brīvība un Tēvzeme ir vardarbības aizstāvji! - Viņa teica - burvīgs terminators filozofs.
  Aurora arī viegli pārvietojas, izvēloties ventilācijas cauruli. Ir šausmīgi šaurs un mugursoma traucē. Man pat nācās ložmetēju salocīt, lai sarautos. Tagad komjauniete kļuvusi daudz veiklāka, lai gan riskēja. Likās, ka svētie dusmojas uz grēcinieku, un uzbruka mutants zirneklis. Un kad viņam tikko izdevās tikt cauri. Viņš sāpīgi iekoda un pāris reizes izbēdzis no dūres. Komjauniete saskrāpējusi galvu, taču paspējusi to satvert aiz taustekļu gala un pabīdīja zem elkoņa. Viņa atvilka roku un sasita to, izraisot stiprās kastes pārsprāgšanu, izraisot sāpes viņas aizbāztajā elkonī.
  - Šausmīgi! - karojošais lācis atbildēja. - Iešpricēšu sev pretlīdzekli.
  Margarita kaut kā izkāpa un ielauzās kajītē, kur kareivji šņāca. Kad durvis atvērās, viņi mēģināja uzlēkt, taču viņus uzreiz pārklāja nāvējošs lietus. Atstājot tikai vienu, izslēdzot puisi, komjauniete turpināja ceļu.
  Viņas kreisās puses durvis sāk griezties. Acīmredzot puisis ar noskūtu galvu, ar zobiem, gribēja urinēt.
  - Kas te ir? - jūrnieks dzērumā jautāja.
  - Tavs sapnis par basām kājām! - Komjauniete izliekas kā atspere un, atgrūzdama durvis vaļā, ietriecas viņam pa pieri. Bet tas joprojām ir leģēts tērauds. Viņa piere pēkšņi bija pietūkusi, un puisis, kurš izskatījās pēc "boksera", arī sita pakausī. Margarita lido iekšā, sit pa žokli ar dzelzs ceļgalu, ļoti asi, izsitot zobus. Kas tam pietrūkst pēc masas, tas vairāk nekā kompensē ātrumā.
  - Izskatās, ka esmu gatava. - rezumēja slepkava ar dievietes figūru.
  Aiz muguras ir vēl pieci cilvēki. Tas nozīmē, ka viens bumbās, laba uzņemšana. Ieduriet otram nelāgam pa pieri, pietiekami, lai viņu izsist. Trešā plaukstas mala līdz kaklam. Jums ir jāatkārto sevi, bet šī tehnika ir liktenīga. Viens puisis nokrīt no augšējā plaukta, bet lidojumā Margarita ar galvu ietriec viņu saules pinumā.
  - Atpūties, mazulīt. - Stāsta komjauniete.
  Pēdējais tips lamājas ar trīsstāvu neķītrību, angļu un krievu vārdu sajaukumu. Vai viņš nav iedzīvotājs? Margarita veic kobru, sitienu ar pirkstiem acīs, gandrīz letālu. Visi "partneri" apklusa. Tiesa, blakus kajītē pacēlās kāda balss.
  - Kas tur ir!
  - Viegla cīņa! - Margarita atbildēja, aizsmakusi it kā piedzērusies balsī. - Palīdziet mūsu ievainotajiem. -
  Kabīnes durvis atveras, un tās saņem uguns sprādzienu, un atkal cīnītāji krīt.
  Labam vajadzētu būt ar ložmetēju,
  Ļaunā nāve Tēvzemes ienaidniekiem!
  Lai kontrolētu lidojumu uz zvaigznēm,
  Lai iekarotu debess velves!
  
  Mēs esam Saules komunisma bērni,
  Cīnītāji dzimuši kā viesuļvētra...
  Nacisti atbildēs par vilka rēkšanu,
  Liels lācis viņu saplosīs!
  
  Labais ir stiprāks par ļauno,
  Pat ja ļaunums var būt skarbāks...
  Mēs cīnāmies zem debesīm, lai
  Ziedošais pavasaris ir klāt!
  
  Tajā skan lakstīgalas dziesmas - trilles,
  Un strautu sudrabainā skaņa!
  Ledus, sniegs un putenis atkāpsies,
  Zem karstā saules stara!
  
  Zied - margrietiņas, magones, rozes,
  Pļava ir tik sulīga vasarā!
  Un, ja zināsi, sals nāks!
  Pat tad jums nebūs bail!
  
  Lielie kaķi - šie "tīģeri"
  Viņi rūc un krata galvas!
  Krauts iemet viņus ļaunās spēlēs,
  Bet kaputs vēl nāks!
  
  Gaidīsim saullēktu!
  Krievijas karaspēks ieies Berlīnē,
  Tēvzemi dzied ar himnām -
  Un Tartaras bezdibenī valda melanholija!
  
  Tad valstu tautas saplūdīs,
  Brālība un mīlestība nāks!
  Ielejiet medu krūzēs un apakštasītēs -
  Lai asinis neplūst pa straumēm!
  Pēdējo pantu Margarita nodziedāja apdullinoši, un pārējie pantiņi kā zirgiem slējās galvā. Kad jūs filmējat ar dziesmu, tas vienmēr ir interesanti:
  - Lai gan ir tik nežēlīgi to darīt pret dzīviem cilvēkiem! - "Kristietis" teica ar nožēlu.
  Lai kā meitenes pūlējās, visu izsekot un kontrolēt ar četrām acīm nebija iespējams. Neprātīgs zombijs neskaitās. Kādam nezināmam izdevās sacelt trauksmi. Nekavējoties iedegās avārijas gaismas, un sāka zvanīt sirēna.
  - Notika neizbēgamais, un mums pārāk paveicās. - teica rudmatainā Aurora.
  Komjauniete metās uz kajītēm, no tām izskrēja jūrnieki un specvienības. Viņa bez ceremonijām viņus nošāva. Tik daudz cilvēku tika nogalināti, jeņķi krita desmitiem.
  Bija dzirdams ložmetēja šāviens, sprāga granātas, vairākas uzreiz. Tomēr cīnītāji varēja vairāk savainot sevi. Šeit savu lomu spēlēja arī klusinātāji,
  Noziedzīgie specvienības to uzreiz neuztvēra, nāve viņus gaida no iekšpuses. Margarita bloķēja karavīru izeju un pati iemeta pāris sagūstītas granātas. Kliedzieni, asiņaini kaulu fragmenti lido, un komjauniete ar basu kāju saķēra vienu nogrieztu galvu. Cik elastīga ir kļuvusi viņas pēda, noliecoties jebkurā leņķī. Varētu domāt, ka fiziskie likumi ir mainījušies un miesa ir gutaperča.
  Ir uguns uzliesmojumi no ienaidnieka puses, bet pārsvarā akliem. Margarita šauj, gandrīz neslēpjoties, burvju akmeņi "Ķēdes pasts" droši novirza visus šāvienus.
  - Žēl, ka mana partnera vārds nav Sniega karaliene. Tas liktu mūsu pārim izskatīties simboliskākam!
  Oļegs Ribačenko šoreiz pamodās nevis no ķibeles un pātagas sitiena, bet gan no savas raudāšanas - mierīga un nemierināma. Meitenes pat vēl gulēja, veicot varoņdarbus.
  Un viņa varonība kļuva par murgu, kā tas bieži notiek, kad nacisti par tevi ņirgājas.
  Oļegs Ribačenko juta, ka nirst lejā, it kā būtu iekritis tintes sveķos, viņa acis pat sāka ēst. Tad viņš patiešām nobijās, un pēkšņi fašisti bija ieguvuši varu pār citu pasauli. Ir dzirdama slīdoša skaņa, tāda skaņa kā suns kasītos uz notekas, tikai daudz skaļāk, iekož ausīs, tās griežot. Ausu bungādiņas tiek salauztas ar knaiblēm. Tad no tumsas iznira mute ar zobiem, kas dzirkstī kā vulkāniska lava. Nekad agrāk Oļegs Ribačenko jaunākais nebija redzējis tik pretīgu briesmoņa seju, šausmu filmu varoņi uz viņa fona bija tikai nožēlojama parodija par murgu.
  Tad parādījās citi vēl briesmīgāki žokļi, daži bija tikpat lieli kā Everests, bet citi bija mazi un izskatījās pēc ļoti ļauniem suņiem. Tāpēc viņi satvēra viņa miesu ar saviem greizajiem indīgajiem zobiem. Visā savā īsajā mūžā Ribačenko jaunākais nekad nav piedzīvojis tādas sāpes. Galvenais ir tas, ka sajūtām nebija iespējams atrast analogu. Šī ir degoša liesma un kodīga skābe, vienlaikus salstoša un blāvs griešanas zāģis.
  Un viņi turpināja viņu mocīt; varēja redzēt, kā viņam no rokām tiek plosīta gaļa, atsegti kauli un zarnas, kas izplūst no viņa saplēstā vēdera. Ļaunie radījumi tos grauž, griežot ap zobiem. Ribačenko jaunākais sten, asaras plūst no viņa acīm.
  - Kungs, kāpēc? Galu galā es savā dzīvē nevienu neesmu nogalinājis, nevienu neesmu nodevis.
  Jūs varat dzirdēt ķiķināšanu, un ir sajūta, ka karstas adatas caurdur bungādiņu. Beidzot parādās gigantiska mute un norij viņu veselu. Oļegs Ribačenko jaunākais redz, ka viņa kaklā plosās liesma, tā saplīst septiņās ziedlapiņās, kuru krāsa ir pilnīgi atšķirīga.
  - Šī ir leģendārā pazemes uguns. - zēns nočukstēja, viņa roku āda saauga, klāta ar neglītām rētām. Viņš mēģina palēnināt savu lidojumu, bet tas ir bezjēdzīgi, viņš nevar pat pakustēties par milimetru. Ugunīga straume skar viņa mīļoto jauneklīgo ķermeni. Viņš nekad neko tādu nebija pieredzējis, viņa acis satumsa un likās, ka mutē sākas izvirdums, un vēders sacēlās, un viņam uzbruka ar kodolieročiem. Cik šī liesma bija karsta, uz kailas ādas parādījās lielas čūlas, kauli kļuva tumšāki un saplaisāja, radot ciešanas.
  "Nē, es negribu, man nav," pionieris kliedza uz plaušām. - Lūdzu, atlaid mani!
  Katra uguns krāsa ir īpašs, unikāls sāpju raksts. Ciešanām var piešķirt dažādas nokrāsas, to daudzveidība ir apbrīnojama, pat marķīzs de Sads neiedomājās, līdz kādiem garumiem varētu aizsniegties pazemes iemītnieku atjautība.
  - Bet velni, jūs varat satikties. - pretīgi čīkst pazīstama SS profesora balss.
  Viņu izskats tomēr ir šausmīgs, taču īpaši nepatīkami ir skatīties uz spicajām mutēm, kas neskaidri atgādina haizivju un krokodila maisījumu. Bet ragi, dīvainā kārtā, mani nomierināja. Lai novērstu uzmanību no caururbjošajām sāpēm, pionieru zēns sāka atcerēties folkloru, kur šie jaukie, smieklīgie velniņi, dažreiz biedējoši, dažreiz smieklīgi un naivi, dažreiz palīdz un dažreiz kaitē cilvēkiem. Īpaši neaizmirstams ir stāsts par "Pāvestu un viņa strādnieku Baldu". Ir pilnīgi iespējams tikt galā ar šādiem "cilvēkiem". Un šeit viss, ko viņi zina, ir durt ar dakšām.
  - Ka grēcīgā dvēsele neklausīja nacionālsociālistus? - Velna rags izauga, pārvērtās par sava veida knābi un bakstīja šķembu.
  Kad galvai tiek lauzti kauli, tas sāp tik ļoti, ka to nevar aprakstīt vārdos. Bet viņa apziņa nebija aptumšota; ja Oļegs Ribačenko būtu bijis parasta cilvēka miesā, viņš droši vien būtu miris no šoka. Un tā viņš juta rupju pieskārienu savām smadzenēm, tad briesmonis sāka dzert smadzenes. Viņš to darīja lēnām, it kā sasprindzinātos. Cits dēmons sāka urbt savus nagus, dzenot zem tiem asas adatas.
  Oļegs Ribačenko kliedz, mute atveras pati no sevis.
  - Nelaid vaļā.
  Viņi satver viņa mēli un velk, lēnām noraujot to no viņa mutes jumta.
  Ir arī sāpes, bet mazliet savādāk, un vairs nav kliedzieni, ir tikai šņukstēšana un gaudošana.
  Velni turpina dižoties, sekojot nagiem, viņi sāka lauzt pirkstus, un viņi to dara lēnām, izbaudot ciešanas.
  - Tā āzis bez ragiem saņem savu porciju. - Viens dēmons čīkst, iespējams, vecākais dēmons.
  Oļegs Ribačenko jau bija sasniedzis ārprāta stāvokli, viņu pārņēma moku vilnis. Bet velni neatkāpjas, viņi jau ir sākuši vilkt ārā zobus, tad urbj tos, iedurot galu smaganā.
  - Kā var nolaisties pret tādu nežēlību, vai tiešām viņiem nav mātes? - nodomāja nomocītais pionieris. Acīmredzot, izlasījuši viņa domas, velni kliedza.
  - Mātes nav, tēvs Hitlers ir sātans.
  Tad viņi atrada jaunus miltus, uzsildīja urbi un ar griezēju nogrieza pēdējos zobus. Tālāk sekoja kārta pie kauliem. Tās tika salauztas ar knaiblēm sarkanas no karstuma. Āda kūpēja, kauli dega. Likās, ka mana sirds tūlīt pārsprāgs, uzsprāgs kā bumba.
  Tad Oļegs Ribačenko pēkšņi sajuta, ka mēle ir paaugusi un var kaut ko pateikt.
  - Apžēlojies Kristus dēļ.
  Atbildot uz to, dēmoni iegrūda viņā dakšas.
  - Jūs esat grēcinieks un jums jāzina, ka Kristus ir nožēlojamu cilvēku izdomājums. Patiesie dievi ir viens no diviem cilvēkiem un radīja visu Visumu, kā arī fašistus pēc sava tēla un līdzības. Un jums, cilvēki, un lasīt radības, jābūt vergiem, kas izpilda jebkādas pavēles un cieš no pazemojumiem. Tu necilais vergs neticēji mūsu esamībai, un tagad tu to visu piedzīvoji uz savas ādas.
  - Tagad es ticu! - izbiedētais pionieris kliedza.
  - Vēlu! - velns no SS ķērka. - Tev nav nekādu iespēju.
  Oļegs Ribačenko turpināja mocīt, viņš vairākas reizes pēc kārtas tika lauzts, apdedzināts, un tad viņš neiedomājamā veidā atguvās. Tad viņi to atkal iznīcināja. Tad SS velniem tas acīmredzot pašiem apnika un, pacēluši viņu gaisā, iznesa pa pazemi.
  - Paskaties, kā nepaklausīgos sodīs.
  Oļegs Ribačenko redzēja krustā sistas meitenes. Viņu kādreiz skaistie ķermeņi bija šausmīgi sakropļoti, no tiem pilēja asinis. Lielās cūkas meta krustus, dažkārt upuri krita un mežacūkas metās virsū, saplēšot mātītes miesu gabalos. Kā cieta šie nelaimīgie radījumi, asaras, sajauktas ar sviedriem un asinīm, plūda pār viņu firmas vaigiem. Viņa acīs bija redzams izmisums. Šķita, ka viņi lūdza: mēs esam nevainīgi, saudzējiet mūs.
  Kāpēc šie nelaimīgie tiek sodīti?
  Dēmons no visa spēka iesita basām kājām pionieru zēnam pa papēžiem ar karstu lauzni un deguna balsī teica:
  - Dažādi sīkumi. Viens bija nekaunīgs pret mājsaimnieci, cits salauza mīļāko vāzi, trešais atteicās no seksa, ceturtais atkāpās. Tas ir, lai šeit nokļūtu, jums nav jābūt lielam grēciniekam, pietiek ar nelieliem pārkāpumiem.
  - Un viņu mokas nekad nebeigsies? - Oļegs Ribačenko ievaidējās.
  - Un tas ir visvarenā Dieva un nežēlīgā fīrera ziņā. Ja Viņa Majestāte Ādolfs pirmais izdod apžēlošanas dekrētu, tad viņus var pārcelt uz citu, mazāk sāpīgu vietu.
  - Uz debesīm!? - Oļegs Ribačenko ar pārliecību teica.
  Netīrais SS vīrs ripināja:
  - Jums, primāti, nav debesu. Vienkārši ir vietas, kur tu netiksi sists un nemocīts katru sekundi un kur varēsi turpināt kalpot saviem kungiem pēc nāves.
  Oļegs Ribačenko, šausmās drebēdams, jautāja:
  - Un kas sagaida cilvēkus, kuru noziegumi ir smagāki.
  - Mēs jums parādīsim arī šo.
  Velns viņam ar dakšiņu iedūra acīs, āboli pārsprāga, izlija šķidrums un rakstnieks šķībi paskatījās. Tad pēc dažām sekundēm es atguvu spēju redzēt, lai gan katrs mirkšķis izraisīja neciešamu niezi. Viņi atkal lidoja un tad vēl pretīgāki radījumi izlidoja viņiem pretī.
  Oļegs Ribačenko tās rūpīgi pārbaudīja. Izskats tiešām nekāds: kails, bez apmatojuma un krevelēts galvaskauss; acis deg ar infernālu gaismu; īss, kā nogriezts deguns ar melnu iedobi vidū. Un, iespējams, vispretīgākais ir apakšējā žokļa neesamība, kura vietā karājas un kustas pieci resni, zvaigžņveida velna taustekļi. Tāpēc viņš pieliecās Oļegam Ribačenko, iegremdējot zobus viņa lūpās, sniedzot viņam savu slaveno skūpstu. Tad viņa spīles sāka lauzt kaulus. Pionieru rakstnieks Oļegs aizelsās no akūtām sāpēm elkoņos, viņa locītavas tika saspiestas.
  - Tā var primāts, iedzersim paziņai.
  Atbrīvojies no rakstnieka Ribačenko, briesmonis pastiepa roku pie bļodas, un tā uzreiz piepildījās ar vīnu. Viņš iebakstīja to pioniera sejā.
  Es pat nevarēju kliegt. It kā nāsīs izvirdās vulkāns, pionieru zēnu pamodināja viņa raudāšana.
  Mirabela, uz kuras saskrāpētajām kājām gulēja Oļega Ribačenko galva, no kratīšanas tikai raustījās un miegā turpināja smaidīt. Laimīga meitene, līdz nacisti viņu iegremdēja pazemes pasaulē. Lūk, pie kā ir nonākusi viņu infernālā tehnoloģija - jūs vairs nekontrolējat savas domas!
  Bet tomēr realitāte: smacīgs un tajā pašā laikā diezgan auksts - izrādījās tūkstoš reižu labāks par dēmonisko sapni. Zēns-pionieris-rakstnieks sajuta vēsumu, it kā viņu aizpūstu vējš. Tomēr dažreiz viņam pat gribējās saslimt, lai viņu apžēlo un iedod šokolādes tāfelīti. Bet, ja jūs neesat slims, tad šī ir tik liela svētība! Zēns ievilka elpu un pārbrauca ar roku pār savu tievo seju, slapjo no asarām, atvieglots, pieradis pie domas, ka viņš tikai sapņoja par nacistu Hades šausmām. Nav nekā sliktāka par verdzību, Oļegs nodomāja un nodrebēja. Izrādās, ka ir lietas, salīdzinot ar kurām verdzība var būt sliktāka tikai vārdos... Lai gan, protams, elle, iespējams, nav īsta. Bet ja nu fašisti viņu tur atkal un ar vēl lielāku intensitāti atgriezīs.
  Viņi nerūsēs. Mums ir jāizdzīvo par katru cenu un jāpārspēj šie krauti. Viņš pat var izlikties salauzts vai lūgt pats viņiem kalpot. Pagaidu protams!
  Bet... tas ir pārsteidzoši. Gandrīz uzreiz kaut kas Oļegā Ribačenko sacēlās par šo domu. Tā sacēlās nevis kā iepriekšējās dienās, ar krampjveida trīsām, kas sajauktas ar bailēm, bet nesamierināmi un vardarbīgi. Savu naidu pret esesiešiem, kuri sagūstīja viņu un viņu sasodīto kungu fīreru, viņš neizteica vārdos - pat ne domās. Es nemeklēju skaidrojumus vai pamatojumus. Bet es skaidri nolēmu pats: bēgt pie pirmās reālās iespējas. Un, ja augstākie to dos un ja ir kaut mazākā iespēja, viņš palīdzēs pārējiem aizbēgt. Kāpēc?! Bet tāpēc, ka viņš ir pionieris! Un pionierim jāpalīdz saviem biedriem - komjauniešiem! Un vienkārši tāpēc, ka viņš tā vēlas, bet fašists to nemaz nevēlas! Eh!!! Grūti ar kādu sarunāties, un bez zināšanām par pazemes pasauli, kurā viņš ir iekļuvis, ir grūti izbēgt... Oļegs Ribačenko saburzīja salmus un trieca dūri pret tā spilvenu. Viņš nebūs Hitlera un viņa bara vergs! Padomju zemes pionieris: viņš nevēlas pazemojumu un sāpes - ar to pietiek, un viss ir līdz galam!!!
  Dažas meitenes jau pamodās... Nabadziņi bija pārguruši, tā īpaši plīsa pilsētas papēži.
  Bet, diemžēl, jums ir jāizliekas. Kamēr viņš nēsā pazemības masku! Es negribu iet uz gestapo pagrabu, un dabūt pa seju nav liels prieks...
  Tātad viņš joprojām atradīs savu iespēju.
  Visnežēlīgākie - šie vilkači vilki. Es atcerējos acis, un tagad, pirms uzplaukuma, kad jutekļi bija saasināti, zēns-pionieris-rakstnieks skaidri saprata: tie nav vilki, bet gudrāki radījumi, virzītas mutācijas produkts. No gēnu nobīdes - daudz gudrāki par saviem deģenerētajiem SS braucējiem. Jautājums, vai viņi ir gudrāki par padomju cilvēkiem?
  Skaidrs, ka sāk kļūt gaišs, un mums jāsteidzas.
  Oļegs Ribačenko apgāzās uz sāniem, sasēdās četrrāpus un ielīda starp guļošajiem līdz saplaisātajai sienai. Tas tika uzbūvēts prasmīgi, stingri, lai gan tajā bija caurumi un bez cementa - to nevarēja atbrīvot, neradot troksni. Ciemats vēl gulēja, bet pie vārtiem dega ugunskurs un pie tā bija redzamas ēnas. Motocikli un bruņumašīnas nekur nav redzamas... Vietējie sargā, vai kā?
  Meitenes atstāja plikas pēdas.
  Oļegs Ribačenko sarāvās - viņi satvēra viņu aiz pleca un atkāpās, gatavojoties aizstāvēties. Bet atspulgos caur spraugu dzirkstīja vēsās Auroras acis.
  Uguns velns jautāja:
  -Kur dodas kailais vīrietis?
  "Es ļoti gribu skriet," klusi, bet īgni čukstēja Oļegs Ribačenko. - Vai tu saproti, kā viņi mani šeit dabūja!?
  Vēsā Aurora smaidot atzīmēja:
  - Kamēr šie vilkači mūs ganās... Lai gan nebūt ne vilkači, bet kaut kas... - Meitene apmulsa, meklējot izskaidrojumu. Tad viņa šaubīgi piebilda. - Tajos ir kaut kas kosmisks. Es nezinu ko...
  Pats Oļegs Rybačenko secināja:
  - Viņi neļaus jums aiziet!
  Rudmatainā meitene paraustīja plecus:
  - Viņi to nedos tik viegli, bet iespēja vienmēr pienāks! Līdz tam sakopot spēkus. Ja Radītājs Stienis atdos, mūsu cilvēki ieradīsies Krimā un aizslaucīs Hitlera ļaunos garus.
  Rīts Krimā izvērtās saulains un auksts, bet bezvēja. Vakardienas lietus dubļi bija sasaluši. Nu, ziema negribēja paiet bez cīņas. Sals dzirkstīja bagātīgi, kā izmētāts un nokarināts sudrabs, bet šis skaistums lika justies neomulīgi. Turklāt trīs apmēram divpadsmit gadus veci zēni, kas atnesa brūno maizi un lielu katlu ar kādu ēstgribu smaržojošu, nepārprotami ne cietuma sautējumu (toreiz ienāca viens no ļoti nejaukā izskata SS apsargiem ar bļodām), skaidri paskaidroja meitenēm kūtī: kazemāts, kas bija ārpus Aukstuma. Tiesa, viņi paši, kā jau nacistu okupācijas bērniem pienākas, ir basām kājām. Šķiet, ka pat ir tāda kārtība, lai mazi bērni mazāk plēstu kurpes. Bet viņi var nekur neļaut iziet no mājas.
  . NODAĻA Nr.9.
  Tomēr tas ir labi, tas nav īsts sals, bet gan sals. Ziema jau ir beigusies, un pavasaris Krimā ir vētrains!
  Oļegs Ribačenko pēkšņi gribēja iztīrīt zobus. Mutē šausmīgi rūgts. Pat daudz vairāk, nekā tas ir - rokas pastiepās, lai skrāpētu zobus.
  Pionieris pieskrēja pie durvīm, uzlēca un nolauza lāsteku. Viņš to iebāza mutē, sakošļāja un izspļāva. Pēc tam vēlreiz noskaloju un ļāvu atkal plūst. Es uzreiz jutos svaigāks un sajutu aprīļa steigu savā dvēselē.
  Katliņā bija kaut kas šķidrs-milti un likās, ka tajā ir sēnes. Nācās slaistīties pāri bļodiņu malām, un, starp citu, sautējums sanāca garšīgs. Patiešām ar prieku, un ne tikai aiz izsalkuma. SS nūja, deģenerētais apsargs, žāvājās ar visu savu atplēsto, dusmīgo muti un miegaini skatījās apkārt. Bet tagad es varu pagriezt viņam galvu, pēkšņi nodomāja Oļegs Ribačenko, košļādams ukraiņu maizi.
  Bet kur viņš dosies vēlāk? Viņi jūs segs ar visu uzņēmumu un pat ar vietējo garnizonu. Un viņiem būs sliktāk nekā... Tajā vīzijā - kur nacisti viņu nolaida kā šļūteni.
  Ka viņš ir idiots, kurš sevi tā iekārto... Nevis pats, bet citas meitenes un trīs puiši. Jā, un es arī - viņš joprojām ir noderīgs valstij.
  Oļegs Rybachenko kļuva domīgs. Ņemiet, piemēram, lidmašīnu - vai tās dizainā ir jābūt duralumīnijam? Vai ir iespējams to izgatavot tikai no koka, bet piešķirot tam titāna cietību! Teorētiski koksnei savā formulā un molekulās ir tāda valence, ka tā faktiski var pārspēt titānu ar mazāku svaru.
  Tātad lidmašīnas uzlabos manevrēšanas spēju un iegūs izdzīvošanu.
  Jā, un bruņuvestes var izgatavot super klases kaujiniekiem un tanki tādi kļūs...
  Tu tiem neizlauzīsies. Pat "Karaliskais tīģeris", ko viņš redzēja vīzijās, pāries. Un mūsu tanki nebaidās no netīrumiem. Un čaumalas viņiem pat netrāpīs.
  Oļegs Ribačenko, ēdot ēdienu, jautāja savai ieroču māsai mājīgā balsī:
  - Klau, ja jūs saistīsiet zāģu skaidas ar reaģentiem, kuru pamatā ir ūdens regija, kādu efektu jūs iegūsit?
  Margarita uzreiz atbildēja:
  - Viņi pīpēs... - meitene bija pārsteigta. - Ko tu pamēģināji?
  Oļegs Ribačenko čukstus teica:
  - Es meklēju veidu, kā palielināt koka izturību. Un ticiet man, mana lidmašīna parādīja praktisku iespēju iztikt bez metāla detaļām!
  - Tu esi īsts Lomonosovs Oļegs... - Roku māsa pielika pirkstu pie lūpām un noskūpstīja puisi uz pieres.
  Kamēr viņi ēda, tuvojās vēl divi SS sargi. Vakardienas vācu ģenerālis gāja viņiem līdzi. Aiz viņa ir divi cīnītāji, zēns un meitene, ar patīkamu izskatu. Arī SS, bet no cita sektora. Šeit viņi visi pieci turēja krūzes ar kaut ko kūpošo rokās. Un jaunais fašists savam partnerim atnesa vēl vienu. Caur kazemātu peldēja kanēļa, medus, meloņu un ābolu aromāts. Ģenerālis jautājošā tonī skaļi teica:
  - Mēs tūlīt apčakarēsim meitenes, vai arī vispirms izklaidēsimies!
  Apkārtējie ieslodzītie smējās, un pat SS apsargi atbalstīja, un sirmais ģenerālis vienkārši smējās, pavērdams muti kā buldogs ar pārsteidzoši spēcīgiem un gariem ilkņiem, neskartiem un lieliem zobiem kā tempa zirgam.
  Varbūt tas ir traki, ka meitenes par to smejas, bet... Tas ir labāk šādi, nekā raudāt un rādīt asaras nacistiem.
  Oļegs Ribačenko domāja: vai viņus šeit atstās vai atkal padzīs? Nu, patiesībā, kāda jēga no viņu pārejām, ja galvenais ir eksperimenti bez skaidra mērķa. Kāpēc vācieši, braucot ar tehniku, dedzina degvielu? Un ja vismaz kaut kur nogādāsi, tad varbūt vari izdomāt ko vienkāršāku. Iekraut kravas automašīnās vai vilcienos. Un transporta lidmašīna, ja eksperimenti ir tik svarīgi, kāpēc to nožēlot?
  Kāda jēga viņus vest kā aitas pie ķēdes? Vai arī viņi pārbauda savu izturību? Patiešām, neviena no meitenēm vēl nav kritusi. Jā, pirmajā pārejā nokritām, bet sanāca labi. Tātad, kas jums tagad jāpārbauda?
  Vai varbūt izturība uzlabojas, saskaroties ar nepieredzētām ierīcēm. Vai šis efekts ir izmērīts? Un tā viņi brauc basām kājām pa līkumotu ceļu, nepārprotami necenšoties ātrāk sasniegt konkrētu galamērķi?
  Un tas ir loģiski - ja eksperimentē, tad līdz galam. Un, lai pārbaudītu mazākās nianses. Lai kā saka - viss nāks par labu.
  Varbūt viņu karavīri tādējādi tiek gatavoti padomju gūstam un izsūtīšanai uz Sibīriju!
  Aiz visām šīm domām Oļegs Ribačenko palaida garām brīdi, kad viņi sāka tās važās un rupji izstumt. Atkārtošana ir sāpju māte! Sasaluši dubļi ar pliki sagrieztiem ledus gabaliem, bērnu kājas kā izsists stikls.
  Margarita enerģiski iedrošināja savu rokasbrāli:
  - Labs uzmundrinošs masētājs, tāds aplikators ar adatām, ar kādu sniega karaliene mūs sagādāja!
  Oļegs Rybačenko arī jokoja:
  "Tās nav sāpes, kas ir šausmīgas vai pat tas, kas tās izraisa - vissliktākā lieta ir bailes no sāpēm, kas atņem drosmi!"
  Kārtējā jauna, pareizāk sakot, veca spīdzināšana - ak, labi, sūdzību skaits būs lielāks. Un arī uzvaras.
  Galu galā viņš tādējādi pierod izturēt, un vēl labāk, ja ir iespēja atriebties!
  Un varbūt pamēģini dziedāt dzīvespriecības labad. Vienkārši vispirms uzziniet motīvu.
  Ciemats pamodās jau sen. Karavānu pavadīja tikai visuresošie bērni. Beidzot: jau pie meža viens no viņiem svieda konvoja resnajam vadonim svaigus kūtsmēslus, un viss baskāju bars smejoties aizskrēja prom. Un jau mežmalā pretī nāca gara auguma puisis, kurš izskatījās apmēram četrpadsmit gadus vecs. Melnām cirtām un nobružātās drēbēs, netīros zābakos, ar šķēpu rokā un diviem liesiem baltiem suņiem, kuri uzreiz nostājās saimniekam abās pusēs, nogurušie, bet skaistie gūstekņi knapi parādījās. Melnacīgā puiša labā roka bija ietīta asiņainā lupatā, un kopumā viņš izskatījās ņirbīgi neuzmanīgs. Skaidrs, ka čigāniete vai cita čigāniete: kaklu, plaukstas un ausi rotāja savīta bieza grivna, masīvas piedurknes un auskars. Tālāk nāca četri jaunāki čigānu zēni - viņi sasprindzinājās, bet jautri vilka uz vilkmes milzīgu kuili, bet, ieraugot gājienu, sastinga vietā.
  Viņi svilpa un norādīja ar pirkstiem. Par trūcīgi ģērbtajiem gūstekņiem tika dzirdēti vulgāri joki. Turklāt tā ir klaja trīsstāvu neķītrība.
  SS vīri smējās par atbildi un pat sāka filmēt, it kā viņi būtu nekulturāli
  bērni rāda nepieklājīgus žestus. Lai acīmredzot kaut ko līdzīgu parādītu Vācijā.
  Vecākais čigānu puika kaut ko kliedza uz pankiem. Viņi pēkšņi nomierinājās
  Viņi kļuva klusi un apstājās.
  Mirabela čukstus atzīmēja:
  - Noteikti barona dēls! Bet kāda tam nozīme?
  Oļegs Rybachenko loģiski atzīmēja:
  - Hitlers ienīst čigānus. Tas nozīmē, ka čigāni ir mūsu sabiedrotie. Bet ar tādu uzvedību viņi apkauno Romuļu ģimeni!
  Ejot garām, Oļegs Ribačenko sastapās ar čigānu vadoņa zilajām šķielētām acīm. Tajos valdīja lepnums - iedzimts un neapzināts lepnums jaunam plēsējam, kurš nekad dzīvē nebija pazinis sakāvi. Bija dziļš nicinājums, bet ne pret Oļegu un ne pret pārējiem pieķēdētajiem gūstekņiem.
  Pionieris rakstnieks jautāja brīvajam vadītājam:
  - Iesitīsim Krautam pa vēderu! Vai saplosīsim suņus?
  Viņš atbildēja īsi:
  - Zārks jau ir pasūtīts!
  Un viņi neviļus paātrināja savu soli aukstumā, kā pionieri saka, mēs esam ērgļi, nevis akli truši.
  Oļegs Ribačenko pat nolēma dziedāt, lai iegūtu lielāku dzīvīgumu, pat ja tas joprojām ir dzirdams. Jums ir jāsagatavo sevi uzvarai;
  Pērkona negaiss plosās un taures dārd
  Pasaulē atkal ir karš!
  Tur bija mūsu oktobra vienība,
  Kad orda iebruka Tēvzemē!
  
  Kaklasaite ir sasieta - Fritz pie Maskavas,
  Ieroču zalves izsmidzināja uguni...
  Rak tranšejas ar meiteni basām kājām,
  Lai aizsargātu pieeju Krievijas sirdij!
  
  Kāds tiek nogalināts, bet Ļeņins dzīvo,
  Katrā smaidā un smaidā!
  Trompešu skaņa ir varena - drīz dosimies pārgājienā,
  Mēs esam pionieri ar dedzīgu drosmi!
  
  Tvertnes deg, Fritz ir kaputs,
  Sitam drosmīgi - tautas bērni!
  Katjušas aizslaucīs negantību -
  Mēs slavējam Visvareno Kungu - Rod!
  
  Mēs esam dzimuši - protam uzvarēt
  Gļēvulība ir nepiedodama!
  Nokārtoja eksāmenu - skaidri piecos,
  Nu Ādolfs uzkāpa uz grābekļa!
  
  Krievu karavīrs ir īsts varonis,
  Viņš nezina vārdu - AWOL!
  Ziniet, ka esat dzimis ar sarkanu sapni,
  Mēs varam iejūgt rūdītu vilku!
  
  Mūsu Staļingrada, mūsu Ļeņingrada,
  Svētā milžu zeme ir visur!
  Gāvi sita kā nikna krusa,
  Un pionieri ir vienoti ar Tēvzemi!
  
  Es uzskatu, ka mēs varam lidot uz Marsu,
  Mēs varam uzbūvēt raķetes uz Venēru!
  Nu fašists tev iebāž acīs,
  Ticībā nav neviena stiprāka par krievu!
  
  Tas ir salauzts, ticiet Friča mugurkaulam,
  Mēs uzvarēsim, pat ja tagad cietīsim badu!
  Trakais zvērs tiks saspiests,
  Nu uzvara pienāks siltajā maijā!
  
  Neraudi mammai, nelej asaras,
  Ja es nomiršu, uzskatiet mani par komunistu!
  Dzēlu sev kā sabojātu līmi,
  Fašistiem tikai par labu!
  Pa sniegu ir grūti staigāt, bet, par laimi, dubļi izkusa pietiekami ātri.
  Un tad viss ir tāpat kā iepriekš. Regulāri pa kalnu nostūriem, izvairoties no cilvēku apmetnēm, stutējot, gandrīz pa apli.
  Nē, viņi gāja, ja paskatās uz Sauli kaut kādā spirālē. Sevastopoles virzienā, un tas ir skaidrs.
  Bet tajā pašā laikā kolonna joprojām saliecās. Konveijeri rūca, lokatori trokšņoja. Un atkal testi.
  Viņi mani iedzina atpakaļ cietumā, tikai šoreiz bijušajā asinsizliešanā. Pat kūtsmēslu smaka nav pazudusi.
  Siena taču daudz, mierīgi gulēsi. Viņi bez turpmākas runas mūs atraisīja un lika gaidīt vakariņas.
  Un viņi to ļoti cienīja: parādījās piecas vietējās sievietes, kurām bija liela skārdene, kas pildīta ar piena zupu.
  Margarita bija pārsteigta un jautāja kapteinim Natašai:
  - Sietā vai bez sieta ir brīnumi. Bet tiešām, vai nu vācieši ir daudz laipnāki nekā mūsu propaganda viņus attēlo, vai arī mēs esam vērtīgi putni!
  Sarkanmatainā Aurora diezgan rupji piezīmēja:
  - Neglaimo sev pārāk daudz! Jūrascūciņas vienmēr tiek barotas ar sabalansētu uzturu.
  Oļegs Rybačenko neatbilstoši ievietots:
  - Un īpaši cūkas! Lai ātrāk pieņemtos svarā!
  Sarkanmatainais karotājs apstiprināja:
  - Patiesība runā caur mazuļa muti! Nepriecinieties ar dāsnām devām! Turklāt tas ir cietums!
  Oļegs Ribačenko loģiski ierosināja:
  - Labāk paēdīsim un tad jau redzēsim!
  Zupā biezi peldēja vermicelli, un izskatījās, ka tie pat pievienoja medu. Un maizi atveda pilnīgi svaigu un smaržīgu. Tas bija tā, it kā viņi būtu kūrortā. Kūtī ir silti. Un uzskatīt, ka pavasaris jau ir atgriezies, atstumjot malā māti Ziemu.
  Oļegs Ribačenko bļodu izdzēra, tad, redzot, ka lielā kanna vēl nav tukša, prasīja vēl.
  Pēc kura gan viņam, gan meitenēm miegs nāca kā vilnis no meteorīta krišanas - pēkšņi un neizbēgami.
  No aizmugures uzlēca zombiju terminators. Man pat žēl Dmitrija Baranova. Lode viņam trāpīja tieši krūškurvja vidū. Bet iepriekš sodītais zombijs nepamana un izšauj.
  - Mans ķermenis joprojām ir agri miris, un papildu svins mani nemaz neuztrauc. - Dmitrijs pasmaidīja, tik biedējoši, kā miris.
  - Ak un šausmas! Tu man atgādini Hadesu. - Margarita pamanīja, iesaucoties.
  Sarkanmatainā Aurora apgūlās uz tilta augšējā pakāpiena, aizdedzinot ne tikai izeju no militārā nodalījuma, bet arī ievērojamu daļu gaiteņa. No šejienes ir ērti ar uguni aizslaucīt no kajītēm ārā lecošos krāsainos puišus. Tajā pašā laikā viņai laiku pa laikam ir jāpārvietojas, mainot savu pozīciju:
  - Neuztraucieties, māsa Margarita, jau ir mazāk nekā simts ienaidnieku. Gan jau kaut kā tiksim!
  - Pat mazāk nekā septiņdesmit, es sāku "skaļu slaucīšanu"! - Komjaunatnes lācis atsita purnu.
  - Pārejiet uz mašīntelpu, ienaidnieks var uzspridzināt katlus un mēģināt nogremdēt kuģi! - Tagad rudmatainā Aurora nepārprotami uztraucās. Bet, protams, tas nešāva sliktāk, gluži otrādi, ar smilšzāģi iztīra to kā rūsu. Un tur ir asiņu kubli no viņas iznīcināšanas skūpstiem!
  - Aiziet! Pēc skrūvēm! - Margarita teica frāzi no savas mīļākās multfilmas. Precīzāk, karikatūra, kas izcēlās šajā brutāli izkropļotajā nacistu realitātē. - Līķi ellē!
  Komjauniete gāja pa gaiteni kā iznīcības viesulis. Šeit ir nodalījumi, titāna durvis, tērauda starpsienas. Aiz viņas ir zombiji. Viņš neslēpj, un šeit nāk rinda. M-18 šautene, kalibrs 7,45. Tas trāpa tieši sirds priekšā. Zombiju noziedznieks tiek notriekts, viņš nokrīt, bet pēc tam uzlec. Met granātu.
  - Nu tu esi nepielūdzams mačo. - Margarita ir pārsteigta.
  Komjauniete izsita mašīntelpas durvis. Viņa izlaida bumeranga disku, nogriežot vairākus cilvēkus. Pārējo viņa pabeidza ar dunča šūpošanos. Cīnītāja ar japāņu vaibstiem līķis iekrita biezos tvaikos. Viņa seja nekavējoties tika applaucēta, un viņš zaudēja samaņu no šoka vai pat noģība.
  - Tīrīšana norit labi! - Margarita pievērsa tam mūsu uzmanību.
  - Es arī neesmu neveiksminieks! - sajūsmā Aurora atbild. No augšas dzirdams garš ložmetēja sprādziens, tad vēl divi. Komjauniete šauj, apklusinot pretinieku.
  - Viņi laužas cauri no visām pusēm. Tas ir kā jūs esat spēlē Annihilation. - Ugunīgais velns nokalta.
  - Es arī kustos. Ir redzami vairāki līķi. Tomēr galvenie pretinieki jau ir nomierinājušies. - Margarita ziņoja.
  Granātas lauskas ievainoja Dmitriju. Tas skāra tieši cauri, izlidojot caur muguru. Ieslodzītais Baranovs tikko piespieda pirkstu pie lūpām:
  - Nav jākliedz, man tas nesāp.
  "Neejiet ellē priekšā savai tantei!" Margarita teica, samiedzot labo aci.
  - Es paklausu! - Bet zombijs rīkojās tieši pretēji.
  Margarita gāja pa gaiteni, kārtējais sprādziens, kāda ilgstoša kliedziens, it kā naglas tiktu izvilktas, un sprāga smaga granāta.
  Baskājainā Aurora, nogalinājusi bēgļus, iebāza galvu kajītē, viens, divi, trīs. Tikai ceturtajā gribēja viņu apcept ar uguni, bet komjauniete bija viņiem priekšā, liekot ienaidniekiem uz visiem laikiem klusēt.
  - Viņu paliek arvien mazāk, bet daži ir paslēpti kamerā pie noliktavas. - Aurora kliedz. - Granātu mešana ir bīstama, viltība.
  - Atdariniet šīs smirdošās siles kapteiņa balsi. - Mirabela Koršunova ieteica. Viņi jums to atvērs, tad jūs varat to uzmanīgi nogriezt. Stingers nedrīkst noslīkt. Tagad esmu aiz dzinēja, izmantoju bumerangu. Granātas lauskas ievainoja skarbo Dimu. Tas skāra tieši cauri, izlidojot caur muguru. Ieslodzītais Baranovs tikko piespieda pirkstu pie lūpām:
  Es nofilmēju vēl trīs.
  Frisky Aurora iekliedzās ar patiesām bažām:
  - Labi darīts, drīz parādīsies helikopteri, un mums būs sliktāk.
  Rēciens atbildē:
  - It kā nezinātu!
  & Uguns terminatora velns piekrita:
  - Es zinu, cerība silda dvēseli!
  Auroras virzienā lidoja gaismas un skaņas granātas ME-198. Komjauniete metās viņiem pretī, ar savu ķermeni atbaidot. Sešu akmeņu lauks darbojās kā gumija, atdodot granātas atpakaļ. Atkal līķi izlido, man ir apnicis pat skaitīt.
  Komjauniete aizskrēja ap stūri, apgūlās, izšāva sēriju, nopļaujot tos, kas mēģināja iekļūt no aizmugures. Uzradās puisis dzīvnieka tērpā, taču viņu gaidīja trakā Aurora, kura reiz viņu nogāza ar to pašu granātmetēju, kas uzkrita jeņķu karavīram. Šāviens ir diezgan spēcīgs un trāpa visneaizsargātākajā daļā - vizieris. Viņam tika nopūsta puse no galvas un milzīga metāla masa sabruka ar zvana skaņu uz bruņām.
  - Tev vajag uzkost! - kurts Aurora jokoja.
  Tagad komjauniete piegāja pie noliktavas un, atdarinot komandiera balsi, sacīja:
  - Es savainoju! Modžahedi mani dzenā! Ielaidiet šo pasūtījumu.
  Nu kurš uzdrošinās nepakļauties. Komjauniete uzlēca uz griestiem, nostiprinājās un, šaujot no durvju augšas, iznīcināja deviņpadsmit pārbiedētus karavīrus, sitot viņiem galvas.
  - Pirmā izciršanas fāze visbīstamākajā vietā ir beigusies. - komjauniete paziņoja.
  Blakus Margaritai bija rāviens, un viņa ielēca atverē. Šeit kravas telpā ir izmisīga piedeguša metāla smaka un caururbjoša sprāgstvielu dvesma. Kāds cits mēģina "pārlēkt laivai" un izkrīt cauri, caurdur. Divi puiši, skaidri akli, paceļ rokas un kliedz angļu valodā:
  - Nešauj! Padosimies! Ženēvas konvencijas vārdā saudzējiet mūs.
  Vislabvēlīgākā Margarita Koršunova nevarēja nogalināt neapbruņotus cilvēkus un tāpēc tos vienkārši izslēdza ar parasto pirkstu spiedienu. Karojošā lāča balsī atskanēja nožēla:
  - Mēs vēl esam tik jauni puikas. Nu kam tev tā NATO armija vajadzīga? Ja, nedod Dievs, jūs sarīkosiet provokāciju, mēs jūs saspiedīsim kā kaķēnus. Sakiet, oranžā Aurora, mēs gandrīz esam pabeiguši sakopšanu.
  - Iespējams, ienaidnieks slēpjas. Mēģiniet klausīties un uztvert satraukto elpošanu, un mums ir lieliska oža! - rudmatainais nikns apzināti skaļi nošņāca.
  - Jā, es sajutu smaku. Līķi drīz sāks sadalīties, un tad mūsu spējas spēlēs pret mums! - Mirabela viltoja, bet skaļi raudāja.
  Komjaunietes paslīdēja garām kajītēm. Aurora skrēja īpaši ātri. Šeit ir adrenalīna smarža, ir trīs svaigi cīnītāji. Sataisījāmies un sastingām slazdā.
  "Tas vairs nav nopietni." Atbildot uz to, atskanēja šāviens no RPG. Šāviņš lidoja garām, bet pārdūra daļu bruņu plāksnes. Tomēr šī jauda ir paredzēta šaušanai pret T-7. Kāda komjauniete gandrīz akli iemeta bumeranga disku, kādam nogrieza, un atskanēja kliedziens. Viņa ielauzās ar pāris šāvieniem, nogalinot drosmīgos. Pārējie kliedza:
  - Mēs arī padodamies!
  Aiz dusmām Aurora spārdīja ar basu kāju, tik ļoti, ka nogāza trīs no tām uzreiz.
  - Krāpojiet tautas īpašumus! - komjaunatnes terminators norūca.
  Tikai viens jauns notiesātais palika kājās.
  Arī Margarita kravas telpā sastapa pretestību. Pa ceļam viņa notrieca karavīru, acīmredzot Zaļo bereti. Viņi kliedza: "Roku cīņa!"
  Margarita atbildēja ar rūcienu:
  - Lūdzu, žēlastība! - Izpildīja "dubultā naga" tehniku. Rezultātā Zaļajai beretei tika lauzts kakls.
  Es paķēru granātas, šeit kļuva nedaudz drošāk, ducis karavīru acīmredzot mēģināja īstenot skautu likumu: izdzīvot par katru cenu. Tomēr Margaritai šī spēle savā veidā pat patika:
  - Nu labi, ja tu tā uzstāj. Spēlēsim beisbolu, jūsu iecienītāko amerikāņu lomu kā metēja.
  - Ja vēlies, redzu, ka vari ar viņiem spēlēties! - rudmatainā Aurora ķiķināja.
  - Neiebilst! - blondā slepkava ķiķināja vēl skaļāk.
  - Es gāju pa gaiteni, joprojām ir kajītes, kuras nav iztīrītas. - Komjauniete jau kustējās, atskanēja īsas rindas, tās bija pēdējās. Bezbailīgā Aurora pat neslēpās, lepni uzpūšot krūtis.
  - Es esmu kā robots terminators. - Tikai manī pat nepaliks neviena iespieduma.
  Komjauniete klusēdama gāja lejā pa kāpnēm. Ieslēdza infrasarkano atstarotāju. Es pārbaudīju kajītes. Šķiet, ka viņi joprojām kustās. Veiklā Aurora pārgāja pāri līķiem, lecot kā stirna vai nindzja. Viņa nevēlējās tērēt munīciju, tāpēc viņa vienkārši ielidoja salonā. Viņa izgāja cauri ar dunci, un ienaidnieki apklusa. Tad nākamā, līdzīga taktika.
  Arī Margarita netērē laiku, metot granātas izliektā lokā. Viens sprādziens un otrs rūc. Karavīrs, šrapneļa sagriezts, izskrēja no gaiteņa un uzgāja bumeranga disku.
  - Un šis arī tur iet! - Margarita bija pārsteigta. - Kā jums visiem patīk pikants ēdiens.
  Viņas priekšā pazibēja joprojām jautrs zombijs. Viņš atklāja uguni no Izraēlas ložmetēja, kas acīmredzot bija paņemts starp trofejām, ar draudīgo nosaukumu "Armagedons". Un acīmredzot viņš kādu nogalinājis, lodes rikošējušas no sāniem, izsitot jaunus asins traipus.
  Margarita pamanīja, ka zombija līķa smaka ir kļuvusi spēcīgāka; viņa acīmredzami mirst. Šeit atkal ir šāviens un atkal līst mirušā vīrieša kaulu fragmenti.
  Margarita skraidīja pa koridoru, šaudama no sagūstītā M-18. Žēl, ka jums ir jāuzlādē. Bet jūs varat izmantot notvertās granātas. Man nav žēl savējo. Meitene tos met savdabīgā veidā, paceļot ar savu kailo, meitenīgo kāju pirkstiem.
  "Citroni" lido, tas izgriež iekšas. Līķi ir redzami un viss kļūst kluss. Šķiet, ka izdzīvojušajiem vairs nevajadzētu būt.
  - Šķiet, ka viņi šeit ir apklusuši. - Stāsta komjauniete.
  Agile Aurora apstiprina:
  - Es jau esmu ceļā. - Terminators skauts tika galā ar citu baru. Tagad paliek detaļas. Kā lapsa, kas medī zaķi, viņa pieskrien līdz pēdējām durvīm pa kreisi. Viņa pat dziedāja:
  - Manās zīlītēs valda murgs, tērauda sitiens tevi saspiedīs! Es izšaušu Rembo olas un sasmalcināšu kaulus! Es visus pārsteigšu!
  No turienes koridorā izlido granāta. Mežonīgā Aurora viņu notriec, kad viņa iet. Sprādziens, lauskas lido. Vēl viens atsitās pret sienu, atlēca un lidoja atpakaļ, kontrolējot ar roku.
  Durvīs notika avārija. Ir dzirdami kliedzieni. Komjauniete ieskatījās kajītē. Virsnieks mēģina savākt iekšas. Briesmīga bilde.
  - Jā, tu sevi sodīji. - Braucošā Aurora beidza ar žēlastības sajūtu. - Vispār, manuprāt, granātas nav estētiski baudāmas. Tomēr tas ir labāk nekā vienkārša dūre. Pēdējā kajīte ir iztīrīta! Kā tev iet Margarita?
  - Velkot ieslodzīto! - teica komjauniete. - Izskatās, ka arī šeit viss ir beidzies.
  Aurora nosūtīja savu izsaukuma zīmi caur rāciju:
  - Klausies mani, don Kihot. Tikko esam pabeiguši operāciju, viss iztīrīts, komanda var izkāpt.
  - Miniatūra zemūdene jau ir ceļā. Bet neaizmirstiet tikt galā ar Jump helikopteriem. - Metāla balss izklausās kā blāvs zāģis, kas griež ausis.
  - Protams, mēs jau viņus gaidām. - rudmatainais zvērs pabeidza.
  Trīs "Sačkovi" reāli ienāca un jau tuvojās. Margarita un Aurora satvēra RPG - "superkobru", kas ir divdesmit deviņu un sešu RPG analogs. Trīs granātmetēji izrādījās sagatavoti. Ir svarīgi, lai ienaidnieks samazinātu attālumu un palēninātu ātrumu. Pirmkārt, "Tīkls" mēģina nokāpt zemāk, lai pārbaudītu klājus un bandītus, kuri uzdrošinājās uzbrukt labākajai armijai pasaulē. Tīkla uzlabotajai versijai ir jaudīgi ieroči, labas bruņas un trīs dzenskrūves. Ne katra pretgaisa sistēma to paņems, var redzēt, kā tiek izšautas termoraķetes. Kas vainas RPG vērpējam? Tāds, kas nav pašvadīts. Tas nozīmē, ka no tā ir grūtāk izkļūt. Neskatoties uz to, meitenes mērķē un ņem vērā vadību.
  Margarita atkal lūdzas. Galu galā helikopterā ir labi puiši. Āda jau jūt asmeņu kustību. Vēja pieskāriens ir patīkams un satraucošs.
  - Ak, es atkal iznīcinu, mākslas darbs! Viens mierinājums militāristam!
  Jautrā Aurora pasmaidīja:
  "No visiem mākslas darbiem tieši militārie šedevri ir visstingrāk iespiedušies cilvēku atmiņā un izraisa visvairāk asaru!"
  - Pa labi! Glezna, kas krāsota ar asinīm, ir spilgtāka par eļļas gleznu un izbalē daudz lēnāk! - Margarita piekrita, noskumis no piespiedu cietsirdības. Tātad viss ir ņemts vērā, var šaut!
  - Lai notiek Teksasas taisnība! - Kā vienmēr, Aurora nav zaudējusi humora izjūtu.
  Šāviņi pārrāva transportlīdzekļu vēderus. Pagrieziena galdiņi sadrumstaloja mazos lauskas. Uguns velns izšāvis no abām rokām uzreiz, un tāpēc visas trīs mašīnas bija apsegtas.
  Lauvas meitenes netrāpīja garām lidojot.
  Tālumā parādījās Kara-132. No Argentīnas iegādātās lidmašīnas lidoja lielā augstumā. Viņi šāva akli savā trakajā lidojumā.
  - Šis ir kārtējais spontānais aborts. - Margarita pamanīja. - Prāta saraušanās.
  Sarkanmatainais komjaunatnes biedrs piekrita:
  - Laikam, jā! Tos būs grūti noņemt no RPG.
  - Bet es tomēr mēģināšu! - Margarita, tagad aizmirsusi par laipnību, staroja niknumā. - Bet no cita vardarbīgāka un tāla darbības rādiusa granātmetēja, kas paredzēta pret ātrās reaģēšanas tankiem. - blondais komjaunietis parādīja iespaidīga izskata ieroci.
  - Varbūt varam pārbaudīt "dzelonu" uzlabotās īpašības? - Aurora ierosināja, atsegdama pērļu zobus.
  - Žēl tērēt tik vecām lietām! - Margarita atcirta.
  - Bet vēl būs uzlabota demonstrācija. Ļaujiet mūsu puišiem to skatīties vienlaikus. - Lācis terminators ar noslīpētiem pirkstiem iemeta dunci, kura gals iedūrās tieši acī melnajam vīrietim, kurš mēģināja paskatīties aiz caurules.
  "Tad ir tikai viens Stingers, un es iztikšu ar granātmetēju." - atbildēja gaišais draugs.
  - Labi, darīsim tā. - Aurora metās uz noliktavu. Garām viņiem gāja sakropļots bijušais soda bokseris Dmitrijs Baranovs jeb dzīvs līķis, it kā tīšām pakļautu sevi lodēm. Iespējams, ar jaunākās datortehnikas palīdzību, neskatoties uz attālumu, izdevās ieraudzīt zombijus. Sita lielkalibra ložmetēji, lielākā daļa ložu lija. Bet ir astoņi šāvēji, un tiek izmesti daudzi tūkstoši ložu. Viņi iesita zombijam, un viņš nokrita! Pilnīgi salauztais karavīrs čukstēja:
  - Es izpildīju savu pienākumu!
  - Tā izskatās! Kur ir rūcošā Aurora, ja ne "bruņas" man jau sen būtu trāpīts. - Margarita paskatījās apkārt.
  - ES esmu šeit! - Komjauniete iznesa granātmetēju "Bumblebee" un "Stinger". - Tagad mērķē.
  Margarita atkal saplūda ar savu ieroci, redzēja katru ienaidnieka kustību, maigi nospiežot sprūda. Lādiņš lido! Bet Stinger strādāja, un tas sasniedza mērķi daudz agrāk. Amerikāņu ierocis uzsprāga tik skaļi, ka tika izmests pat netālu esošais helikopters. Šī neparedzētā apstākļa rezultātā Margarita palaida garām:
  - Briesmīgi! Šī ir pirmā reize, kad tas notiek ar mani!
  - Viņš mainīja trajektoriju, nebēdā, komjaunatne! - čukstēja mirstošais Dmitrijs Baranovs.
  - Var būt! Bet mana intuīcija mani pievīla. - Margarita tagad bija gatava raudāt.
  - Mēģini vēlreiz. - Aurora iedrošināja.
  Bet Kara-132 acīmredzot guva bojājumus no notriekta kolēģa fragmentiem, devās uz sāniem un sāka nolaisties. Margarita apmulsusi un satraukta sacīja:
  - Varbūt pagaidām pietiks!
  Sarkanmatainā kuce ar labiem darbiem ņurdēja:
  - Labi, laiks izkraut Stingerus. Ceļš ir skaidrs.
  Gandrīz vienlaikus ar viņas vārdiem virspusē izcēlās zemūdene. Kā katapulta izlēca nelieli, bet diezgan apjomīgi četri kaujinieki elektroniskajos tērpos. Margarita paskatījās uz viņiem: viņi bija ģērbušies bruņu uzvalkos, taču tie neizskatījās tik neveikli kā iepriekšējie modeļi.
  - Uzkrausim Stingerus? - jautāja Lomonosova un Stenkas Razina mazmazmeita.
  - Noliktava ir atvērta! - rudmatainā Aurora atbildēja. - Iedosim tev!
  . NODAĻA Nr.10.
  Izpletņlēcēju komandieris pulkvedis vēsi noteica:
  - Nu labi, ātri izlādēsimies un mēģināsim tikt galā ar šo viltīgo ieroci.
  Pa klāju gāja komjauniete, apkārt gulēja vācu šautene G-5. Blakus ir vēl viens ar granātmetēju. Kā jau Vācijai raksturīgi, tas ir diezgan kvalitatīvs, varbūt pat labāks par M-18, vai, katrā ziņā, uzticamāks. Jaunākais modernais modelis MG-8, arī vācu, ir saskrūvēts, taču pētniekus īpaši neinteresē.
  Stingeri tika glabāti iegarenos traukos, rūpīgi sakrauti, nostiprināti un izklāti ar triecienu absorbējošiem tīkliem, izmantojot hidrolizētu spilvenu. Tās tika izjauktas un iepakotas. Komjaunatnes meitenes aktīvi palīdzēja saviem bruņotajiem puišiem. Viens no atradumiem bija negaidīts RPG -49, jaunākais modelis.
  - Dīvaini, mēs tos neeksportējām. - operāciju atbildīgais pulkvedis pamanīja. Tad viņš pagriezās pret meitenēm un entuziastiski atbildēja:
  "Jūs neredzat tādas sievietes kā jūs katrā asa sižeta filmā." Simtiem līķu un liela kuģa sagūstīšana. Domāju, ka drīzumā par tavu tēmu tiks uzņemta filma. - Un pērkona sauciens. - Viņi to sauks par Margaritu, un Aurora paslēpj zonu!
  Šeit tiešām nekā nav;
  Bija arī uzlaboti OG un PG modeļi, modeļi ar jaudīgākām sprāgstvielām. Jo īpaši PG izmantoja četru veidu skābes un elektrisko indukciju, kas ļāva palaist sprādziena vilni, šaurākā virzienā caurdurot daudzslāņu aktīvās bruņas kopā ar anti-kumulācijas vairogu (un kur Margarita lasīja šādu daiļliteratūru?) . Izmaksas ir nedaudz dārgākas, taču tās ir efektīvas.
  - "Pershing" jau ir novecojis. - Es pamanīju Lomonosova un Koršunova meitu, kuras viltus atmiņa bija pamodusies. - Ekspluatācijā ir parādījušies uzlaboti Powell tanki, tajos ir tikai divi apkalpes locekļi, un tie ir novietoti guļus stāvoklī. Ļoti līdzīgs mūsu padomju IS-10, tikai bruņas ir nedaudz biezākas. Būtu bijis jauki viņu notvert.
  - Ne visus var noķert zonā. Mēs paķersim kaut ko arī Antarktīdai. - Aurora jokoja, raidīdama saules atspīdumu ar zobiem. - Mēs nebaidāmies no sala.
  - ES zinu! Margarita vēl spožāk uzplaiksnīja savus pērļu zobus.
  Sarunas laikā "Stingers" izlādējās. Viņu bija tieši simts pieci. Pieciem bija jāierodas Krievijā, bet pārējie pēc apstrādes tika nodoti teroristiem.
  Komjaunieši jautāja pulkvedim:
  - Kur ir oļi?
  Pieredzējis speciālo spēku cīnītājs daiļavām pamatoti paskaidroja:
  - Fakts ir tāds, ka, ja tos atvedīs uz Padomju Krieviju, tie ātri zaudēs savus īpašumus un nav zināms, kad tie tiks atjaunoti.
  - Noteikti! - Apstiprinājušas komjaunatnes lāču mātītes.
  Pulkvedis Jurijs (šeit Margarita atcerējās, ka viņam ir jocīgs uzvārds Petuhovs!) ieteica Solona variantu:
  "Tāpēc ļaujiet viņiem kādu laiku palikt pie jums. Tikai dodiet turku sultānam nevis septiņus, bet sešus. Tomēr viņš nevarēs izmantot bruņu pastiprinātājus un stingerus, un pieaugs teroristu uzticības līmenis jums.
  Uguns velns, protams, piekrita šim priekšlikumam:
  - Bez šaubām. Kuru akmeni man atstāt?
  Pulkvedis saburzīja augsto pieri, mēness gaismā kā jūras viļņi parādījās grumbas un pēc tam izlīdzinājās. Tomēr viņš pieņēma lēmumu:
  - Tas, kas absorbē starojumu, jums var būt nepieciešams. Un atlikušie seši atgriezīsies pie mums pēc tam, kad tiks galā ar Turcijas sultānu. - Pulkvedis ar rokas malu pārbrauca pāri rīklei.
  Tagad Margaritas interese ir pamodusies:
  - Cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai pārtaisītu Stingers?
  Pulkvedis pārliecinoši paziņoja, berzēdams zonas dzeltenīgi oranžo zāli ar zābaka smailo virsmu.
  - Ne tik daudz, mums ir īpaši robotu dizaineri, kas to darīs. - Un viņš pamāja ar dūri. Mēs to izdarīsim stundas vai pusotras stundas laikā! Mēs jums paziņosim.
  Pielecot augšā, Aurora ķiķināja, atlaidusi zobus:
  - Labi, kā ar mūsu uzdevumu?
  Speciālo spēku komandieris rēca:
  - Dodieties uz pilsētu, nogalinot visus savā ceļā! Šādi rīkojoties, jūs vājināsit proamerikānisko grupu Constancy un radīsit lielāku troksni. Jā, turku sultāns būs jums pateicīgs.
  - Vai tas ir loģiski? - Abi komjaunieši skaidri šaubījās par idejām.
  Specvienības pulkvedis saspringti iesmējās:
  - Mēs aprēķinājām loģiski! Tā nu krievs Rambo svārkos dodas medībās.
  - Nu, pagaidām es ceru, ka mēs novērsīsim tavus ienaidniekus no tevis. - Auroras acīs iemirdzējās neveselīgs spīdums.
  - Vai patronas nevajag? - jautāja kaujas pulkvedis.
  Abas viksītes piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tas nesāpēs, lai gan mēs savā starpā iztērējām ne vairāk kā tūkstoti.
  Pulkvedis priestera stilā teica egles tonī:
  - Roka devējam nekad nepievils! Neuztraucieties, URSH budžets ir ievērojami palielinājies.
  - Bet tas nozīmē, ka militāristi vai pensionāri, sociālie darbinieki nesaņems papildu naudu! - Margarita uzmeta seju.
  Pats pulkvedis jutās neērti un neizpratnē paziņoja:
  - Kamēr eļļa nebeidzas, tas mums nedraud. Tas ir ļoti labi, ka jūs atguvāt akmeni no amerikāņiem. Kas zina, varbūt viņiem izdevās iegūt lētu naftu, kā tas negatīvi ietekmēja mūsu ienākumus. Mēs esam apguvuši tik milzīgus iekarojumus un platformas, ka tās sūknē degvielu tieši no zemes. - Pulkvedis uz plecu siksnām pazibināja zvaigznes.
  - Nevar saukt par attīstītu valsti, kur lielākā daļa budžeta ienākumu ir nafta un gāze. - Margarita Korušnova bargā tonī atzīmēja. - Jāveicina zinātne civilajā sfērā, citādi viss aiziet uz militārismu.
  - Tas ir tas, ko jūs, meitenes, darīsit. Mums jau aug jauni supermeni. Kas var apvienot šķiedras vai pat šķidrus metālus. - Pulkvedis saviebja seju, it kā viņam sāpētu zobs. Viņš izņēma košļājamo gumiju un iebāza to sev mutē. Skatiens kļuva nomākts.
  - Un tad kā "Dieva kārdināšanā" vai citā vārdā "Stiprāks par visvareno Dievu"! multi-teohiperplazma kļūst līdzīga Radītājam! - Margarita pamanīja.
  Komandieris neizpratnē pamirkšķināja acis:
  - Es neesmu lasījis šādu romānu, bet kas ir teohiperplazma?
  Abas meitenes uzreiz ierunājās:
  - Nākotnes enerģija! Tas, kas Žilam Vernam bija elektrība, kļuva par principiāli jauniem matērijas veidiem.
  Tomēr mums nav daudz laika runāt. - teica komjauniete, iekraujot Stingerus laivā.
  - Jums noteikti jāizlasa "Dieva kārdinājums". - Pulkvedis noteica, neviļus nodrebēdams.
  - Ļoti noderīga kaujas stratēģijai. - Aurora pamanīja. - Vispār mūsu trešais pasaules karš pret ASV un Angliju tika izcīnīts tik neprasmīgi, ka nepārprotami ož pēc nodevības.
  - Atklāti sakot, tā tas bija! Mūsu ģenerāļi nav tik stulbi, ka nezinātu pat stratēģijas un taktikas pamatus. - pulkvedis pamanīja.
  - Kāpēc viņi nevienu neieslodzīja? - Sīkstā Aurora sparīgi pakratīja dūri.
  Pulkvedis neizpratnē nomurmināja:
  - Politiskā pasūtījuma nebija, turklāt nevēlējās radīt precedentu, varēja ciest ļoti ietekmīgi cilvēki.
  - Kārtīgs cilvēks taisnīgumu izvirza augstāk par ģimeni un draudzīgām attiecībām! Ir jābūt vienam likumam ienaidniekiem un draugiem, tāpat kā vīram attiecībā uz savu sievu! Dažādu likumu klātbūtne pārvērš taisnīgumu par prostitūtu! - Margarita kategoriski noteica.
  Pulkvedis bija patiesi pārsteigts:
  - Oho, es redzu vācieti Jekaterinu. Acīmredzot jūs vēlaties taisnību!
  - Es gribu patiesību, kārtību un, protams, brīvību! - Margarita paziņoja, iesaucoties.
  - Kuru partiju? - pulkvedis bija pārsteigts.
  - Neviens no pašreizējiem! - Mihaila Lomonosova un Stenkas Razina jaunā mazmazmeita tika likvidēta. Viņa apsegloja zirgu. - Tai jākļūst par jaunu kustību, kurā dominē intelektuāla jaunatne. Un vispirms ir jācīnās ar ekonomikas izejvielu orientāciju. Ir ierasts lamāt Hitleru, taču viņa vadībā rūpniecība, it īpaši mašīnbūve, veica milzīgu lēcienu no nulles. Viņam izdevās modernizēt valsti bez naftas dolāriem. Diemžēl Stača laikā uzsvars tika likts uz izejvielu eksportu un patēriņa preču un pārtikas importu. Un diemžēl šī politika turpinās līdz pat šai dienai. Es padarītu zinātniekus par bagātākajiem cilvēkiem valstī. Oligarhu profesori kļūtu par likumu, nevis izņēmumu. Turklāt augstākajai izglītībai jābūt ne tikai bezmaksas, bet arī obligātai, un uzņēmuma direktoram ir jābūt disertācijai, un tas jāiesniedz datorā, kuru nevar uzpirkt. Kopumā būtiski celsim jauniešu intelektuālo līmeni, lai nedominētu princips: pērc un pārdod!
  - Jā, daudzi pat ar augstāko izglītību meklē vieglu maizi, tirdzniecības nozare ir nepārprotami pārslogota. - pulkvedis nopūties piekrita un vēl skumjāk piebilda. - Un zinātnes joma netiek turēta lielā cieņā.
  Ieroči tika ātri pielādēti. Komjaunietes strādāja un runāja vienlaikus:
  - Es domāju, ka mums ir vajadzīgi stingrāki ierobežojumi tirgus ekonomikai. - sarunā ienāca gudrā Aurora. - Lai nebūtu tik superbagāti cilvēki. Un tad vienam krievu oligarham ar ebreju saknēm ir bagātība, kas uzreiz ir divi simti Ķīnas bagātāko cilvēku.
  Pulkvedis jau sāka zaudēt savaldību, bet tajā pašā laikā viņš izrādīja retu atturību:
  - Tieši tā, un lielākā daļa miljardieru nav slāvu tautības. Mēs par to domājam un cenšamies viņus nospiest.
  - Vāji saspied! Jā, tas prasa rūpīgu ravēšanu. - Margarita iebilda. - Nu, visas "Stingers-petardes" ir ielādētas, ir pienācis laiks trāpīt ienaidniekam.
  Krastā viņi jau zināja par uzbrukumu un jeņķi vāca spēkus. Helikopteru nāve parādīja, ka ienaidnieks ir ļoti spēcīgs un amerikāņi nav tā tauta, kas ar galvu steigtos ellē. Viņi noteikti gatavojās streikot. Turklāt "pastāvības" grupa audzināja savu karaspēku.
  Šajā situācijā jums ir jāuzbrūk sev. Tad būs priekšrocība. Tas ir tikai veids, kā virzīties uz priekšu vai veikt apļveida manevru. Margarita Koršunova ieteica:
  - Dosimies taisni uz ostu un tur viņus visus nogalināsim!
  - Nav slikta doma, bet jūs varat uzreiz atrasties zem dunču uguns. Es iesaku mīkstāku variantu. Ātrs līkums, tuvojoties no meža. - Aurora ar kailajiem kāju pirkstiem apmeta apli un pēc tam atveidoja pentagrammu.
  - Vai ir vērts tērēt laiku!? - zinātnieces Margaritas balsī skanēja skepse.
  - Ziemas nakts ir ļoti gara. - Aurora iebilda. "Turklāt ienaidniekam nevajadzētu zināt, ka mēs esam tikai divi." Ir jārada ilūzija: ka uzbrukums nāk arī no sauszemes, it kā pret viņiem būtu lieli spēki.
  - Šoreiz, piekrītu tev, ejam peldēties! - Margarita ātri nolika amatnieku modrībā.
  Komjaunietes lielā ātrumā pārvietojās ar piepūšamo laivu. Joprojām neredzami karavīri, virtuālai novērošanai un radaram.
  Šķērsojot pa gaisu, viņi pabrauca garām vairākiem kuģiem un, garām ēkām, nokļuva brīvākos ūdeņos. Pa ceļam viņi sastapās ar mutantēm haizivis, taču atšķirībā no grandiozās iznīcinātājas Anakondas komjaunietēm pēc asins smaržas nebija. Tāpēc viņi nemēģināja viņiem uzbrukt. Turklāt Aurora ar kailiem pirkstiem palaida bumeranga disku:
  - Ļaujiet viņam dot viņiem jaunu mērķi.
  Ievainojis haizivi, viņš no tās ķermeņa izsita asiņu strūklaku. Dzīvnieks raustījās, un viņas pavadoņi nekavējoties uzbruka ar izvelkamiem žokļiem un mamuta ilkņiem. Tas izskatījās biedējoši, zvērīgi zvēri iedzina viņu draugam, viņa viņai uzsita ar ilkni, un viņa tika sasista. Zaļganas, taukainas asinis izplatās pa virsmu. Plēsēji iekļuva kaujā, un ievainoto skaits pieauga, savukārt viņus piebeidza citi.
  - Oho, Margarita! Bet ar tiem var viegli cīnīties. Viņš paņēma un ievainoja vienu, bet pārējie sakropļos sevi. - Aurora skaļi izšļācās un sita basām kājām.
  - Redziet, velna morāle spēlē lomu. Nav nepieciešams sludināt naidu pret tuvāko un vēlmi piebeigt vājos. - Sniegbaltīte terminators piemiedza aci.
  - Mēs necīnījāmies ar vājajiem. - Aurora, mirdzošā smaragda acīs, ļoti lepni teica. - Viņi bija četri simti astoņdesmit pret mums diviem, un priekšā ir kauja ar vismaz diviem tūkstošiem, no kuriem trīs simti piecdesmit ir atlasīti speciālie spēki, kas devās cauri Irākai, Afganistānai un Somālijai. Un citi cīnītāji nav bez pieredzes.
  - Spēcīgs pretinieks stiprina tavu ķermeni un gribu, padara tevi stiprāku - vājš samaitā tavu dvēseli un vājina tavu ķermeni, padarot tevi vājāku! Tātad grūtais ceļš dod daudz vieglāku uzvaru! - teica gudrā Margarita.
  Apstaigājušas ostu, komjaunietes iznāca kanālā. Tas nebija tālu no ostas, varēja pat dzirdēt kuģu dūkoņu. Karojošie skauti atradās kanālā. Tas bija diezgan garš un dīvaini izlocīts. Pa ceļam komjaunietes gandrīz iedūrās anomālijā. Tas salieca gaisu kā caurspīdīga atspere. Kukaiņi pielidoja viņai klāt un zibināja savas spilgtās olas. Tomēr tas piesaistīja spārnotas radības.
  - Tas ir kaut kas līdzīgs mušu iznīcinātājam. - Aurora pievērsa uzmanību, zibinot plikus papēžus.
  - Varbūt kāds starojums pievelk kukaiņus. Ar ādu jūtu ultraskaņas vibrācijas gaisā. - Margarita pat gļēvi nodrebēja.
  - Mums jauna problēma! Kopumā šis dīvainais zonas raksturs var izraisīt sirdslēkmi. - ugunīgās Auroras balsī skanēja ironija.
  - Tev un man ir divas sirdis, tāpēc mēs uzreiz nemirsim! - Margarita jutās laimīga. - Ir labi, ja neesi pilnīgi cilvēks.
  Ugunīgais velns uz to kliedza:
  - Piekrītu! Citādi viņa būtu stāvējusi pie plīts, turklāt stāvoklī!
  Tomēr meitenēm nācās apstāties, nogrūst aizķerumus, vairākas reizes virzīties uz sāniem, atkāpjoties.
  Pēc vienas anomālijas uzreiz parādījās cita, šoreiz ovāla intermitējoša. Tas viss apgrūtināja kustību. Tomēr viņi pagāja garām, un priekšā parādījās strauta līdzība.
  Ir grūti uzkāpt, ir pretimbraucošā satiksme, bet nav nekādu anomāliju. Uz salnas klātās zāles paliek basām pēdām.
  Komjaunatnes apstājās, pirms izgāja no tās. Var redzēt vairākas "kāpostu" galviņas uz augšu. Mutācijas augi gandrīz neatšķiramās meitenes neredzēja, pāris uzdūrās zābakiem (Karojošie lāči tikko bija uzvilkuši kurpes, lai slēptu smaku), taču, acīmredzot, pārliecinājušies par savu neēdamību, atpalika.
  - Jāpeld mazliet uz priekšu! - Aurora teica, izmetot dzīvniecisku smīnu. - Mēs tur nosegsim laivu.
  - Nēsāt līdzi nav ērti! - Margarita Koršunova piekrita.
  Padarīt reaktīvo dzinēju klusu dizaineriem nav viegls uzdevums, taču arī sēpija izmanto līdzīgu principu un ir pirmās klases mednieks.
  Atrast slēptuvi, lai kāds nejaušs puisis tevi nesagrābtu, nav tik vienkārši. Labākā vieta šeit ir bīstama zvēra novietne. Piemēram, bebru žurka. Dzīvnieks ir bīstams, grūti nogalināms un mežacūkas lielumā. Zvīņas nav kažokādas, parasts vīrs netuvotos viņas midzei. Īpaši naktī. Tā domāja meitenes, paslēpušas piepūšamo laivu kaut kā kabatā. Kur virs ūdens no augšas karājas krūmi. Tieši tur meitenes atstāja savu dārgumu, maskējoties ar krūmu zariem.
  - Vai tu to labi noslēpi? - Margarita jautāja, veicot vingrinājumus ceļā.
  - Tas gulēs līdz rītam, un rītausmā mēs nomazgāsimies! - Saniknotā Aurora ar papēdi pielaboja akmeni.
  - Ko darīt, ja žurkas jenots sevi sūda! - komjaunatnes karotājs saviebās.
  - Šaujam! Tā āda ir stiprāka nekā aligatoram, un tā ir ļoti novērtēta. - Aurora ar smaragda acīm tik bērnišķīgi piemiedza aci.
  - Pārdosim! Mainīsim savu identitāti un neviens mūs neatpazīs! - Margarita Korušnova dedzīgi izbāza mēli.
  Aurora norūca:
  - LABI!
  Meitenes nedaudz attālinājās, kad parādījās pats žurkas jenots. Viņi sastinga, nolemjot pagaidām paturēt zvēru dzīvu. Dažos veidos tie atgādināja bandītu, kurš nogalināja ģimeni, bet izlaida putnu no būra. Jenotu žurka nespēja pamanīt gandrīz neatšķiramo meiteņu smaku, turklāt viņš bija paēdis, nogaršojis kārpu, devās gulēt.
  Viņa krākšana ir tik neparasta, kas atgādina viduvēja vijolnieka vaimanāšanu.
  Komjaunietes centās ātri pārvietoties, un tajā pašā laikā neviens viņas neredzēja, kustība bija tik slepena. Viņi pat novilka zābakus.
  Kailā Aurora jautāja draudzenei nevis informācijas iegūšanas nolūkos, bet vienkārši spriedzes mazināšanai:
  - Nu, kā ir iespējams manevrs par risinājumu?
  Margarita bez satraukuma atbildēja:
  - Ja vien mēs nepaklūtam uz anomālijām.
  Ugunīgais velns pielika pirkstu pie viņas lūpām:
  - Bet viens no šiem izrāpjas ārā.
  Pērļu anomālija no pazemes. Viņa pat irdināja augsni. Kā gigantisks kurmis tas sita cauri smiltīm, māliem un zālei. Viņa izspieda kaut ko gļotainu, piemēram, eļļu. Tad viņa sāka smieties.
  - Tas ir pretīgi! - teica ugunīgā Aurora. - Tas ir kā divas cūkas, kas skūpstās.
  Anomālija tos sadzirdēja un satraukta virzījās uz meitenēm.
  - Atdalīsimies! - Margarita pavēlēja.
  Veiklā Aurora nesaprata:
  - Kāpēc gan citādi?
  Sniegbaltīte Terminators pasmaidīja:
  - Liks tev dzenāt divus putnus ar vienu akmeni!
  Komjauniete rādīja mēli, noķēra ar to lapseni un košļāja, viņu uzjautrināja šāds priekšlikums. Izlūki izklīda, un anomālija sastinga. Tas nedaudz satricināja un sāka krist, caur eļļas peļķi izgāja neliela liesma. Taču, tāpat kā tas ātri aizdegās, tikpat ātri nodzisa.
  - Tā nav piromānija! - Baskājainā Aurora pamanīja, šķieldama un uzreiz pielēca, pārvēršoties muguras salto.
  - Jā, Piromānijas anomālija var izraisīt katastrofu! - Margarita piekrita. - Tagad pasteidzies, un mēs tērējam laiku.
  Tiklīdz komjaunietes gāja dziļi krūmu biezoknī pumpuros, kokos, savītos mutantu vīnogulājus, viņas apņēma gandrīz necaurredzama tumsa. Tikai koku miza kvēloja, piešķirot ainavai draudīgu, citpasaulīgu izskatu. Tomēr meitenēm nav nepieciešami nakts monokļi, tie ir paredzēti vājiem cilvēkiem, kuri nespēj pieņemt patstāvīgus lēmumus un redzēt tumsā. Aurora gandrīz ietriecās kokā; radioaktīvais apgaismojums padarīja attālumu iluzoru, bieži maldinot attālumu.
  - Sasodīts! - Uguns velns nešķīsto pieminēja gluži atbilstoši. Šķiet, ka anomālijas nav, bet gaisma ir saliekta.
  - Tas ir fosgēns un fosfors! - Margarita paziņoja un savija savu graciozo kaklu. Galu galā viņi bieži maina gaisa parametrus.
  - Tātad tas ir jāņem vērā! - rudmatainā Aurora ar vāji slēptu ironiju piekrita.
  Karotāja pamāja ar roku pa gaisu:
  - Sākumā lēna kustība, tad mēs pieradīsim.
  Komjaunietes pamazām paātrinājās, cenšoties zem zolēm pat nenoraut zariņu. Baidoties ne tik daudz no nejaušiem novērotājiem, bet no dažādām radībām, kas varētu reaģēt uz skaņu.
  Sākumā bija sauss, bet tad, tiklīdz meitenes pakustināja krūmus, pār viņām gāzās īsts ūdenskritums!
  - Ūdenim jābūt smagam! - Aurora ierosināja.
  - Desmit procenti noteikti! - Margarita piekrita.
  Ugunīgais velns nogāza kukaini ar savu hipertitāna papēdi un izteica savu viedokli:
  - Tāpēc rasa ir tik liela un neiztvaiko!
  Māls kraukšķēja zem manu zābaku zolēm. Tās krāsa ir neparasti zaļgani violeta, piemēram, kapa krāsa. Tas tā nebija nekur uz Zemes, izņemot zonu.
  Viņas kājas mēģināja attālināties, taču pēdas acumirklī aizauga, kas atviegloja izlūkošanu. Tas ir vienkārši grūti kustēties, tas pielīp pie tavām kurpēm, liekot tev tērēt pūles. Aurora un Margarita pat norija katra koncentrētu šokolādi. Reizēm tika atrasta zāle, un tā galvenokārt bija plēsīga. Viņa rāpoja pa mālu un mēģināja satvert kukaiņus. Vīnogulāju, krūmu, zaru, lapu smalkums, dažreiz bez smaržas un dažreiz ar spēcīgu aromātu.
  - No kurienes nāk vīnogulāji? - Margarita jautāja. - Šī ir mērena klimata zona.
  - Mutācijas rezultāts, tie ir iesakņojušies. Turklāt zonā ir siltāks nekā tajā! Apmēram piecpadsmit grādiem. Vasarā šeit ir karstāks nekā Āfrikas ekvatoriālajā daļā. Vai nē, aptuveni tāda pati temperatūra. - Skaistā Aurora sarauca pieri, acīmredzot cenšoties atcerēties kādreiz lasīto.
  Margarita ļoti pārliecināti noteica:
  - Tas vēl nekas! Vismaz mums.
  Aurora ar kailām kājām apgriezās gaisā, veicot kūleni un čīkstēja:
  - Mēs esam komjaunatnes lāči un ar to viss ir pateikts!
  - Atceros, reiz mūs aizveda uz Sahāru. Nedēļu pavadīju bez ēdiena un dzēriena, basām kājām staigāju pa smiltīm, kas apdegu kā panna uz plīts, un neko nepārdzīvoju! - Es pamanīju, ka Margarita no acīm izlaiž dzirksteles (ne pārnestā nozīmē, bet tiešā nozīmē!). - Protams, nebija daudz patīkama.
  - Protams! Es arī tam izgāju cauri! Manas kājas ātri pierod, bet tās niez tikai vēlāk. Un āda kļūst tumšāka saulē. - Apstiprināts, dzīvespriecīgs un rotaļīgs kā kaķis no Viriya Aurora.
  - Man nepatīk, ja ķermenis ir balts, tas šķiet pārāk sievišķīgi. - Margarita neizlikās grimasē.
  - Šokolādes iedegums tagad ir modē. - Uguns velns norūca ar saviem panteras zobiem. - Tas nozīmē, ka jums ir nauda, lai dotos uz dienvidiem.
  Meitenes gandrīz izskrēja no Černobiļas džungļu sarežģījumiem. Blakus atradās plaša kanāla krasts. Blīvi krūmi, izvirzītas saknes, mutants planšaugs ar platajām lapām radīja ērtu slēgtu stāvokli.
  Margarita iesaucās:
  - Nu, lūk, mūsu priekšā ir Vižņica.
  - Jā, bijusī padomju pilsēta! Kāpēc Ukraina lepojas, tā ir kļuvusi gandrīz par atsevišķu valsti Padomju Savienības sastāvā. Galu galā mēs ar viņiem esam cīnījušies gadsimtiem ilgi ! Tāpēc PSRS uzvarēja, un tagad ukraiņi ir mūsu brāļi. - Sarkanmatainā Aurora plati izpleta rokas un mēģināja uzlidot.
  - Un pirms viņiem bija krievu brāļi. Katrs bērns zina, ka Kijeva ir Krievijas pilsētu māte. - Margarita sacīja, platāk smaidot. - Viņus vienoja svētā pareizticīgo ticība un slāvu saknes. Pats Dievs pavēlēja PSRS būt vienotai valstij. Bet atnāca Bandera un radīja bedlam - tas izrādījās karš. Tomēr uzvarējām.
  - Kārtība ir celta uz pamatiem, kur cements ir ticība, bet smiltis ir griba! Un šim nolūkam ir jāiestāda daudzi nelieši! - atbildēja, nikni rūcot Aurora.
  Pilsētu nav grūti redzēt. Grāvis te ir aizbērts, šķērsot valni nav problēma. Mājas pārsvarā ir vecas, var redzēt piecstāvu ēkas un staļina laika augstceltnes. Meitenes jau ir bijušas modernās ēkās. Tad Margarita atcerējās:
  - Mums jāizved astoņpadsmit bērni, vai ne?
  - Mūsu puiši palīdzēs! Mēs pilsētā radīsim tādu paniku, ka viņi nevarēs izsekot mūsu kustībām! - Baskājainā Aurora kratīja ložmetēju.
  Sniegbaltā karotāja paskatījās apkārt un, nogriezusi odu ērci, pieklusināja balsi un jautāja:
  - Ja viņš aizbēgs?
  Uguns velns loģiski atzīmēja:
  - Es rēķinos ar viņa elementāro alkatību. Turklāt es tagad saukšu šo rūķi. Es atbalstīšu viņa cīņassparu.
  Margarita Koršunova pavisam nesaprātīgi norūca:
  - Labākais veids, kā to izdarīt, ir ar labu pļauku pa seju.
  Aurora ātri skrēja pa basām pēdām un, izmantojot pogas, sastādīja numuru un skaļi teica:
  - Vai tu esi gatavs!
  - Jā, bet te bija tāds bardaks! - atbildē atskanēja tieva čīkstēšana.
  - Neesiet izmisumā, to ir daudz vieglāk izņemt viltus dēļ. Turklāt neviens nebūtu pārsteigts par bērnu neesamību pēc tik vētrainas nakts. - Viltīgais, rudmatainais velns pazemināja viņas toni.
  - Piekrītu! Viņi par mums vairs nerūpēsies! - punduris, bērnu izmešanas eksperts, nomurmināja.
  - Pagaidi mūs, lai kas arī notiktu! Varbūt mēs varam pievienot vēl piecus procentus. - Aurora mājīgi sacīja.
  Pēdējiem vārdiem bija maģiska ietekme. Debīlais bandīts murrāja:
  - Es gaidīšu, pat ja tuvojas pasaules gals!
  Vēsā Aurora, ironiski paceļot un nolaižot garās skropstas, domāja: "kaut kas man atgādina Jūdu, kas gaida apses mietu."
  - Nu, tagad mēs uzvarēsim amerikāņus un viņu rokaspuišus.- zaļacainā Aurora izlēmīgi noteica.
  - Vai tu zini, ka es nekādi nevaru piedot Amerikai? - Gaļina savilkās dūrēs.
  - Kas? - pārsteigts sarkanais lācis-komjaunietis.
  - Mūsu un Japānas pilsētu bombardēšana! Tas ir barbarisms! - Es pat dzeju rakstīju! - Margarita pakratīja granātu un ar tādām dusmām, ka nokrita vesels pūkainu mutantu kukaiņu bars.
  Aurora pielēca un priecājās:
  - Dziedam! Tas ir interesanti.
  Un dziedās Koršunova, viņas balss, kā vienmēr, ir augstāka par Himalaju slavām;
  Tēvzemes zvaigzni ir devis Kungs,
  Tici man, viņa ir starojošāka par Sauli!
  Tu esi mana, šī valsts, no kuras nākat -
  Zini par tevi, sirds pukst no skumjām!
  
  Tevī mēs esam komjaunieši kā ērgļi,
  Mēs sagraujam nacistus un slaukām lūžņus!
  Pat uz Jupitera mēs to varējām
  Audzējiet augļus - nerealizējama paradīze!
  
  Venera ir mīlestības vieta
  Uz Marsa karotāja sajūta ir visaugstākā!
  Tu sarauj ļaunuma, šaubu ķēdes,
  Galu galā Dievs vēlas darīt labāko!
  
  Iznīcini kosmisko spiedienu
  Ķeram zodu ar stipru āķi!
  Ienaidnieku sagraus pasaules spēks,
  Un Junkers tika notriekts ar parastu bērnu loku!
  
  Ir tikai viens scenārijs - ņem un uzvari,
  Mēs nevaram zināt citu rezultātu!
  Un neplēsiet Reiha vilku,
  No karavīra tu dabūsi durku sejā!
  
  Bet bajonete tev neko nedos,
  Mēs pievienosim dinamītu!
  Tik ātrs lidojums
  Kad proletārietis sita pa āmuru!
  
  Nākamais gājiens paies kā viesuļvētra,
  Un beigu spēle būs uzvarošs mats!
  Galu galā mūsu dusmas ir traks vulkāns,
  Atriebība pret neģēli, briesmīgais kaķis!
  
  Mēs saspiedām knaibles Berlīnē,
  Parīze ir brīva zem Krievijas karoga!
  Mēs esam Tēvzemes meitas un dēli,
  Kad mielojamies, ar garšu ēdam medu!
  
  Foggy Albion tagad ir kā brālis,
  Ņujorka iznāca kā pīrāgs uz šķīvja!
  Mūsu sarkanais, koši magoņu krāsas karogs,
  Zem tā visi cilvēki priecājas par brīvību!
  . NODAĻA Nr.12.
  Arī Oļegam Ribačenko bija sapnis, kas nebija pat vienkāršs, bet gan brīnišķīgs. It kā viņš un Dima turpina savu militāro karjeru;
  Viņi abi pierakstījās kā brīvprātīgie bērnu SS divīzijā, ko veidoja apsēstais fīrers. Šķiet, ka šajā realitātē Hitlers beidzot ir traks. Tiesa, no otras puses, viņam pietika apdomības, lai nesāktu bezcerīgu karu ar PSRS.
  No otras puses, kāpēc gan zēnam nevajadzētu saņemt militāro apmācību? Kāpēc viņiem vajadzētu auklēt un gozēties kā barčukiem?
  Oļegs Ribačenko un Dmitrijs kopā ar citiem puišiem no junioru bataljona lidoja uz Āfriku. Vācu sešu dzinēju transports varēja pārvadāt līdz diviem simtiem bruņotu desantnieku. Bet tur bija vesels trīssimt jaunākās Hitlerjugent kaujinieku bataljons. Šķita, ka trīssimt puikas, apmēram divpadsmit gadus veci, joprojām bija ļoti slaugi, bet patiesībā tie bija īpaši atlasīti zēni, kuri jau bija saņēmuši diezgan lielu militāro apmācību.
  Fīrers vēlējās, lai karā piedalītos pēc iespējas vairāk pusaudžu. Āfrikā Lielbritānijas galvenie spēki jau ir sakauti, lai gan Sudānā joprojām ir spēcīgi garnizoni. Tiesa, koloniālais karaspēks nav gluži uzticams, un, stingri ņemot, britu vienības ir. Viņi nav gluži angliski. Viņi nav tik labi bruņoti, it īpaši ar tankiem, mēģina pārvest aprīkojumu pāri metropolei. Tāpēc lielu zaudējumu risks zēniem ir minimāls. Paredzams, ka tas būs parasto taktisko vingrinājumu līmenī, un jaunākā paaudze gūs kara pieredzi.
  Oļegs Ribačenko un Dmitrijs brīvi pārvalda vācu valodu (iespējamais ienaidnieks), kā arī angļu, spāņu un franču valodu. Viņu skola arī ir elitāra un padomju bērniem teorētiski vajadzētu būt gudrākajiem.
  Kāds vācu zēns, šķietami viens no līderiem, garš un muskuļots Hanss Feuers paspieda roku un godīgi teica:
  - Mēs negaidījām, ka krievi var būt tik spēcīgi un gudri. Piemēram, tvaicējiet mūsu ceļu kā pirmšķirīgi vācieši!
  Oļegs Ribačenko pieticīgi atzīmēja:
  - Un kas tur tik pārsteidzošs. Varbūt mums būs jācīnās, bet, ja jūs dodaties uz izlūkošanu un nezināt vācu valodu, cik daudz informācijas jūs savāksiet?
  Hanss piekrita:
  - Tā ir taisnība! Bet vispār mums mācīja, ka jūs esat krievu zemcilvēki. Slāvi ir pārejas posms starp mērkaķi un cilvēku. Tas ir, intelektuālās attīstības ziņā krievs ir nedaudz augstāks par mājdzīvnieku.
  Dmitrijs dusmīgi sažņaudza dūres:
  - Jā, es varu tev iesist par šādiem vārdiem.
  Hanss drosmīgi atbildēja, savilkdams dūres:
  - Tikai ieroča izvēle ir mana. Ar cimdiem tu esi puspasaules čempions, bet kā ir ar dueli ar nunčukiem?
  Dmitrijs bija pārsteigts:
  - Un kas tas ir?
  Vācu elites puisis gribēja atbildēt, izrādot savu erudīciju, bet Oļegs Ribačenko viņam bija priekšā:
  - Šis ir lauksaimniecības agregāts, ko Ķīnā izmanto, lai izsistu kūļus. Mongoļi-tatāri aizliedza ķīniešiem nēsāt ieročus, tāpēc viņi pārvērta šo šķietami nekaitīgo ierīci par nāvējošu klubu. Tika izstrādāta vesela nunčuka kaujas sistēma. Pēc tam deviņpadsmitā gadsimta beigās to pieņēma japāņi. Iespējams, tas no viņiem nonāca SS karaspēkā.
  Hanss iebilda:
  - Noteikti ne tādā veidā. Lielais fīrers pirms desmit gadiem uzaicināja vairākus guru no Ķīnas, pavēlot padarīt Trešā Reiha roku cīņas skolu par vismodernāko pasaulē. Nevajag domāt, ka mēs, vācieši, būdami pārāka tauta, nevēlamies neko mācīties no citām tautām. Mūsu vācu karaskola prasa maksimāli ņemt vērā cilvēcisko faktoru.
  Dmitrijs enerģiski pamāja, apstiprinot domu:
  - Un padomju arī. Staļins teica - tehnoloģijas rekonstrukcijas periodā izšķir visu! Un tad otrajā piecgades plānā viņš attīstīja ideju - personāls visu izlemj!
  Oļegs Rybachenko šeit teica kaut ko citu:
  - Jāsaka, ka ar cilvēcisko faktoru viss neiet. Piemēram, PSRS karavīru tehniskās sagatavotības līmenis atpaliek. Bet kopumā mēs esam lieliski!
  Hanss ieteica:
  - Vai jūs vēlētos spēlēt Hitleru Hašu?
  Padomju zēni bija pārsteigti:
  - Un kas tas ir?
  Hanss piemiedza aci.
  - Pēdējais Lielā fīrera izgudrojums. Tāpat kā šahs, kuru spēlē nevis divi, bet četri, divi pret diviem. Bet uz viena četrsimt šūnu dēļa. Tajā ir tanki, pašpiedziņas lielgabali un kaujas kuģi. Katrā ir četrdesmit figūras, un kopā simts sešdesmit. Vieni kustas kā šahs, citi kustas pavisam savādāk. Plus vēl daži jauninājumi... Piemēram, tanku un līnijkuģi var notriekt tikai ar tankiem, pašpiedziņas lielgabaliem un Linkiem un kājniekiem vai nu kopā, vai arī sasniedzot noteiktu līniju, viņi pastiprina ieročus. Kopumā spēle ir ļoti sarežģīta, nemaz nelīdzinās šaham.
  - Parādi viņai. - Oļegs Ribačenko jautāja.
  Hanss izņēma no mugursomas saliekamo dēli. Tas bija eņģes un diezgan kompakts. Figūras ir magnetizētas. Četrdesmit vienādi katrā. Pati dēlis ir diezgan konservatīvs, taisnstūris. Noteikumi ir interesanti, jo īpaši gandrīz visas figūras trāpa savādāk nekā kustas, izņemot tankus. Viņi var gan sist, gan staigāt ar ņemšanu.
  Kā jau varētu gaidīt, spēcīgākā figūra ir līnijkuģis, vājākā ir vieglais kājnieks. Bija arī pašpiedziņas lielgabali un, interesanti, lidmašīnas, pa vienai, bet arī uzbrukuma lidmašīna, iznīcinātājs, bumbvedējs un hidroplāns. Papildus kaujas kuģiem ir arī iznīcinātāji. Arī kājnieki ir dažādi, mehanizēti, vienkārši un jātnieki. Tas ir, nav viegli saprast noteikumus. Oļegs Rybachenko uzreiz atzīmēja:
  - Nē, šī spēle nevar pārspēt šahu popularitātes ziņā. Grūtības līmenis ir tikai ārpus diagrammām!
  Hanss piekrita:
  - Jā, šeit nebūs viegli izstrādāt stratēģiju. Un jūs nevarat rakstīt gudras grāmatas. Bet tas ir tieši āriešiem!
  Dmitrijs piekrita:
  - Jā priekš āriešiem! Uzspēlējam!
  Oļegs Rybačenko brīdināja:
  - Prieka būs maz!
  Hanss uzaicināja vēl vienu zēnu un, izveidojis pāri, sāka spēlēt pret zēniem. Es izvēlējos brūnu. Oļegs un Danka ir dabiski sarkani!
  Sākumā spēle patiešām nebija aizraujoša, bet pēc tam zēni iesaistījās. Oļegs Ribačenko kā dzimis stratēģis pārtvēra iniciatīvu un sāka grūst ienaidniekus no flangiem. Fīrera spēlē kopumā nebija karaļa, un štābu varēja pārvietot, nezaudējot nevienu kustību.
  Bet zēni nedrīkstēja spēlēt. Atskanēja modinātājs...
  - Gaisa uzbrukums!
  Puiši nekavējoties metās pie iluminatoriem. Lai gan logi bija šauri, pa tiem nevarēja īpaši labi redzēt, un bija pat saspiestība.
  Nosēšanās lidmašīnas lidoja karavānā, un, protams, labi bruņotu kaujinieku pavadībā.
  Angļu nebija vairāk par duci. Spitfires, redzot, ka vairāk vāciešu atklāj uguni ar ložmetējiem, mēģinot tiem trāpīt no liela attāluma. Bet atbildi viņi saņēma paši. Trīs Karalisko gaisa spēku lidmašīnas sāka smēķēt, un pārējās aizbēga.
  Puiši skaļi svilpa, bet neviens nezvērēja - disciplīnu. Bet viņi stutēja zābakus un izteica virkni sāļu joku.
  Protams, transports nevar dzenāt cīnītājus, ātruma atšķirība ir par lielumu, tāpēc zēniem nācās nomierināties un atgriezties savā biznesā. Daži pat sāka veikt atspiešanos, citi veica abs.
  Tomēr Oļegs Ribačenko bija tik iedvesmots, ka sāka dziedāt ar balsi, kas spēj padzīt ne tikai karali, bet arī meļu imperatoru (Hitleru!);
  Mēs lidojam skarbā, mirstīgā cīņā,
  Pionieri ir komunisma bērni!
  Mūsu Kungs Svarogs vienmēr ir ar mani,
  Sagrausim revanšisma pamatus!
  
  Mums ir drosme un neatlaidība
  Katru mašīnu var salikt!
  Nacistus gaida nikna sakāve,
  Nenēsāt Friča muļķības!
  
  Vērmahts tika smagi piekauts netālu no Maskavas,
  Mēs parādījām savu bravūrīgo drosmi!
  Slidenais parazīts tika saspiests,
  Mēs uzvarējām, mēs uzskatām!
  
  Ko Frics var darīt tālāk?
  Tikai ķepas uz augšu - ātri padodies!
  Un Ādolfs kaklā - ass špics,
  Lai ēzelis spēlē klauna lomu!
  
  Mūsu uzdevums ir skanēt uzvaras taurē,
  Sarkano leģionu pulcēšana!
  Un nežēlīgi nocirta agresora galvu,
  Vismaz frontē nāca pa taisno no skolas!
  
  Mēs sitam neliešus tā, it kā būtu dzimuši no Marsa,
  Un visur Krauts lūdz žēlastību!
  Mēs esam diženas dēli, kur visas valstis ir vienlīdzīgas -
  Lai gājiens no sejas ikonas tiek apstiprināts!
  
  Hitlers domāja pārņemt mūsu Zemi,
  Un tagad viņam ir pumpis zem sprādzieniem!
  Galu galā vācieši gribēja visus pārvērst par spēli,
  Un tos nolika vienkāršs zēns!
  
  Kas notika ar "Tīģeri" - viņš iegāja metālā,
  No tā mēs vārīsim samovārus ar saldu tēju!
  Fricis to panāca - strauja sakāve uz ragiem,
  Esam Berlīnē starojošā, siltā maijā!
  
  Un Ādolfs kaklasaites vietā dabūja cilpu,
  Savilcis kaklu ienaidniekam-bendei!
  Smags sods par viņa grēkiem,
  Un tagad es mīdam Vāciju ar tankiem!
  
  Pats Lielais Staļins apbalvoja komjaunatnes locekli,
  Viņš deva pavēli - liela "Uzvaras" zvaigzne!
  Cik daudz spēka esam devuši Svētajai Tēvzemei,
  Kā mūsu vectēvi priecājas nākamajā pasaulē!
  Tas ir dīvaini, bet viņš tika mežonīgi aplaudēts par tik trakulīgu dziesmu - visi šeit ir kļuvuši galīgi traki, vai kā?
  Kad Oļegs Ribačenko beidza dziedāt, sapnis tika pārtraukts, un viņus atkal uzmodināja, šoreiz ne visparastākajā veidā, bet paņēma un aplēja ar aukstu ūdeni. Pēc kā atkal šīs ķēdes man radīja šausmīgus nobrāzumus uz manām rokām un kolonnas pāreju... Man pat brokastis nedeva! Raunds! Tieši tā, vācieši palika savā vietā, un gūstekņi lēnām virzījās pa apvedceļu. Kāda jēga tam ir, nav skaidrs. Ar asfaltu un oļiem klāts ceļš. Pēc dažām stundām mani kailie papēži sāka degt un spēcīgi niezēt. Daudzas meitenes sāka asiņot.
  Tad, lai gan līdz vakaram vēl bija tālu, viņi bez ceremonijām viņu padzina atpakaļ un steidzīgi atsēja no ķēdes un lika apgulties.
  Oļegs Rybačenko un pārējās meitenes steidzīgi paklausīja. Un, lai gan man nemaz negribējās gulēt, miega un vīziju dieva Hipnozes (kuru pats Visvarenais Zevs piespieda aizvērt acis!) apskāviens nāca pēkšņi un neizbēgami.
  Un atkal zēni ir goda militārā dienesta pionieri, pat ja tā ir kāda cita armija;
  Bataljons, kas sastāvēja no Jungfolka kaujiniekiem, trīssimt divpadsmit gadus veciem zēniem, tika pārbūvēts uz vietas un pārvietots tālāk uz dienvidiem. Sākumā zēni ar automašīnām tika nobraukti pāris kilometrus, bet tad vadība acīmredzot mainīja domas un nolēma puišiem dot izdzīvošanas sacīkstes.
  Puikas bija spiesti izģērbties, atstāti tikai militāros šortos, un tā gandrīz kaili un basām kājām ar pakām plecos, un skriet uz dienvidiem.
  Protams, viņiem bija atļauts smērēties ar jaunu, diezgan efektīvu saules aizsargkrēmu, un maršruts neveica cauri tuksnesim, bet gan pa mīkstāku un ne tik karstu zāli, jo tā veda gar Nīlas upi, un ap dziļu avotu, zāle un koki auga, bet tomēr pārbaudījums bija visgrūtākais. Jo bija jābēg, mežonīgajā Āfrikas jūlija karstumā un pat ar automātiem, kā arī mugursomām ar krājumiem.
  Protams, speciālajā bataljonā bija zēni, kuri pārstāvēja vācu nācijas kolorītu un kuriem bija pieklājīga fiziskā sagatavotība, bet tomēr.
  Jaunie karotāji tika sastādīti rindā, un viņu komandieris, tāds pats sūds kā viņi, kaut arī diezgan garš, ar Apollona muskuļiem, pavēlēja:
  - Nu, brāl! Es zinu, ka tev būs grūti, bet pienākums ir pienākums! Līdz vakaram jāpievar piecdesmit astoņi kilometri! Tas ir pasūtījums.
  Oļegs Rybachenko atzīmēja:
  - Hmm jā! Vārds šī pavēle izklausās pēc burvestības! Jūs nevarat viņu ignorēt.
  Dimka atzīmēja:
  - Esmu gatavs derēt, ka mēs to nedarīsim!
  Hanss Feuers iebilda:
  - Pienākas izpildīt, jo mēs esam ārieši! Un jūs arī esat krievi, ārieši, ja pierakstāt labāko Jungfolkas bataljonu.
  Mugursoma man mugurā kopā ar munīciju, ūdeni un devām ir astoņpadsmit kilogrami, plus trīs kilogramus smags automāts. Divdesmit viens kilograms ir grūti pat pieaugušam cilvēkam, ja jūs ilgi staigājat un tad skrienat, un pat zem dedzinošas saules.
  Oļegs Ribačenko berzēja kāju pa zāli. Puiši bija sajūsmā par atbrīvošanos no apaviem, ādas zābakos (āda patiešām ir mākslīga, bet tomēr ne kaut kāds kirzahs) šeit ir grūti skriet. Labāk būtu bijušas kedas vai tenisa kurpes, bet Vācijas kara apstākļos tā ir greznība, un viņi nolēma puišus nelutināt.
  Atskanēja pavēle, un Jungfolkas karavīri sāka skriet, vienlaikus cenšoties saglabāt formācijas izskatu.
  Svaigs vējš pūta no Nīlas, patīkami pūšot karotāju zēnu kailos, muskuļotos rumpjus. Tie nedaudz atgādināja pusaudžu titānus, kuri bija gatavi vētraini debesīs. Viņi skrēja, vienmērīgi elpodami, gandrīz kāju kājā. Priekšā bija garākie, un, protams, garais Dimka, lai gan seši zēni, ieskaitot komandieri, bija garāki par viņu. Oļegam Ribačenko, kurš tikai nedaudz pārsniedza standartu, viņa vienpadsmitgadīgajam augumam (atšķirībā no realitātes, kurā viņš ņēma pēc saviem varonīgi veidotajiem senčiem!) bija jāsteidzas, gandrīz pašās beigās. Tiesa, tam bija priekšrocība: bija mazāka iespēja saspiest papēžus vai tikt spertiem zem vietas, kur viņi sēdēja. Viņš šeit ir jaunākais, bet, protams, ne vājākais vai, īpaši, stulbs.
  Slodze ir jūtama, bet tomēr pieņemama, un katram ir pieredze skriet ar slodzi. Pat ar lielu svaru, kad viņi uz pleciem nesa, piemēram, partneri.
  Zem basajām pēdu pēdām tās ik pa laikam kraukšķ vai ieplīst lūzušos palmu zaros vai čiekuros, un dažkārt parādās ērkšķaini augi, kurus puikas cenšas apiet. Zāle ir sakarsusi, bieži sausa, bet, protams, nedeg kā tuksneša smiltis. Kopumā vēl ir iespējams dzīvot, bet Saule lec un palielina siltumu.
  Garais Hanss, apmēram tādā pašā augumā kā Dmitrijs, un viņi skrien plecu pie pleca. Vācu karotāju zēns jautā padomju jaunajam karavīram:
  - Nu, tagad tu karo! Šaujampulveris, protams, vēl nav nosmēlies, bet mums viss vēl priekšā. Vai jūs piedzīvojat kādu aizrautību?
  Dmitrijs godīgi atbildēja:
  - Vēl nē! - Un viņš piebilda, atkal pagriezis galvu. - Es atzīstu, godīgi sakot, nē!
  Hanss nicinoši nošņāca.
  - Jā, es esmu! Ja godīgi, jā! Nu kurš no mana vecuma puikām var legāli doties karā. Cīnies, šauj, nogalina, uzspridzina, gūsti. Galu galā šī ir romantika. Jūs ar Oļežku arī gribējāt justies kā dzīvi karotāji, izkļūt no rutīnas!
  Dimka apņēmīgi iebilda:
  - Mūsu dzīve nav rutīna. Vispār būt pionierim, pat līderim un sportistam ir ļoti interesanti.
  - Kāpēc tad tu pie mums pierakstījies? Vai jūs nebaidāties tikt nogalināti vai sakropļoti? - Hanss sarkastiski pajokoja.
  Dimka, iesauka Iļja Muromets, uzpūtās:
  "Tāpēc es pierakstījos, lai parādītu, ka krievi var cīnīties ne sliktāk par vāciešiem." Citādi visa pasaule raksta un runā par tavām uzvarām...
  Hanss iesmējās:
  - Nu jā! Par mūsu uzvarām, slava visā Visumā. - Garais karotāju zēns lepni uzpūta platās krūtis. - Un jūs, krievi, diez vai varat izspiest mazo somu armiju. Jums nav ar ko lielīties!
  Dmitrijs, aizvainots, tik tikko savaldīdamies, lai nelietotu dūres, iebilda:
  - Mums ir arī Khalkhin Gol!
  Hanss nicinoši nošņāca:
  - Neliela sadursme, kaut kur Āzijā. Un mūsu puiši jau ir paņēmuši Eiropu un gandrīz visu Āfriku un Āziju. Un mēs pārņemsim Krieviju, tas mums ir īsts gabaliņš!
  Dmitrijs dusmīgi pazibināja acis:
  - Neķer to, tev ir īsas rokas!
  Hans smējās:
  - Kā mēs jūs piespiedām parakstīt Brestas miera līgumu? Jūs iedevāt mums zemes, skaitot līdz Dņepram, ar trīsreiz vairāk durkļu un zobenu. Ko šajā gadījumā var teikt par krievu kā karavīru?
  Dimka sagrupējās, domāja iesist Hansam pa purnu un, zinot viņa spēku kā "puspasaules" čempionu, viņš droši vien būtu izsitis nekaunīgo vācu puiku, bet... Es negribēju lauzt. veidošanās un sākt cīņu. Jā, un nav labi izmantot dūres strīda laikā. Izņemot šo gadījumu, visticamāk, viņš tiks arestēts, un viņam nebūs laika parādīt, ka krievi cīnās ne sliktāk kā vācieši. Tāpēc Dmitrijs mierīgi iebilda:
  - Mēs, krievi, jūs sitām Frederika II vadībā un pat ieņēmām Berlīni. Un, kad Napoleons Lielais jūs komandēja, puse viņa armijas bija vācieši, un Pirmajā pasaules karā notika Brusilova izrāviens. Un jūs neieņēmāt Parīzi, jo mūsu karaspēks gandrīz ieņēma Kēnigsbergu.
  Hanss atrada diezgan smagu pretargumentu:
  - Bet tomēr pēdējās cīņās ar mums jūs tikāt sakauts! Un cilvēks un tauta tiek vērtēti pirmām kārtām pēc galīgajiem darbiem!
  Dmitrijs diezgan pamatoti iebilda:
  - Cara laikā mums bija atpalikusi rūpniecība, īpaši militāri tehniskajā sfērā. Un tagad mēs esam attīstījuši nopietnu nozari. Piemēram, jūs redzējāt tanku KV-2. Tas ir aprīkots ar 152 mm haubici. Vai jums, vāciešiem, ir kas tāds?
  Hanss iesmējās:
  - Francūžiem uz S-2 tankiem bija arī vēl lielāka - 155 milimetru kalibra haubices, taču tas mūs netraucēja pieveikt bradājamos baseinus, kuru ekipējums ir vājāks nekā tagad. Vērmahta galvenais spēks ir cilvēciskā faktora pārākums!
  Dmitrijs grimasē seju ar vienmērīgu iedegumu:
  - Kāpēc jūs domājat, ka jums ir priekšrocības pār mums cilvēciskajā faktorā, ja kļuvāt par "puspasaules" čempionu? Un pieveikt savus labākos puišus?
  Hans diezgan pamatoti teica:
  - Izņēmumi dažkārt tikai apstiprina noteikumus. Pareizāk sakot, gandrīz vienmēr! Tagad, ja ņemam nevis atsevišķas parādības, bet militārās sagatavotības līmeni kopumā, tad šeit...
  Dmitrijs sadusmojās:
  - Jūs nezināt, kāds mums ir kaujas apmācības līmenis un kā notiek mācības padomju armijā. Tātad, nav nepieciešams spekulēt!
  Hanss loģiski atzīmēja:
  - Spānijā notika sacensības starp padomju kara skolu, doktrīnu un vācu. Mēs pārbaudījām savu ekipējumu un ieročus. Rezultāts ir mūsu militārās skolas un stratēģiskās mākslas uzvara un Franko režīma nostiprināšanās. Tātad mēs jau cīnījāmies ar jūsu puišiem un uzvarējām!
  Dmitrijs-Muromets skumji atzīmēja:
  -Tev bija daudz vairāk karaspēka nekā mums! Jūs tikko paņēmāt daudzumu!
  - Es tā neteiktu. - Hanss nolaida galvu un apklusa, sāka parādīties pirmās noguruma pazīmes un kļuva grūti runāt.
  Sliktākais, protams, ir karstums. Saule neglābjami tuvojās savam zenītam. Nevienam no zēniem tā nebija ieraduma. Vācija un Krievija ir ziemeļu valstis, un vasarā tās reti sasniedz trīsdesmit grādus. Un šī ir Āfrika jūlijā, un vējš ir pārstājis pūst no Nīlas.
  Puišu basās kājas arvien vairāk sāka durstīt ar sauso zāli, un tad pēkšņi tas beidzās, un viss kilometrs bija klāts ar plaucējošu granti. Tas bija ļoti sāpīgi, daži ne pārāk atturīgie zēni čīkstēja. No tiem pilēja sviedri un ar šņākšanu pilēja uz karstās grants.
  Oļegs Ribačenko un Dmitrijs, kā arī lielākā daļa citu spartiešu garā audzināto zēnu centās smaidīt un neizrādīt savas mokas. Viņi domāja par kaut ko citu. Tāpēc Oļegs Ribačenko iztēlojās, ka viņa basās pēdas laiza liesmas uz plaukta, un viņi vēlas no viņa izkrāpt svarīgu valsts noslēpumu. Un viņam tas ir jāiztur un nav jāparāda, ka viņš ir ievainots vai nobijies. Turklāt puikas auguši skarbos apstākļos un papēži nebija tik lutināti, dzejnieks un melnais grants, lai arī apdedzis, bet ne tik ļoti, ka raupjā āda nolobījusies.
  Drīz vien sekoja karstuma dūrieni. Gandrīz vienlaikus vairāki pārkarsuši zēni noģība, un viņus nācās pacelt uz vieglām, salokāmām nestuvēm.
  Oļegs Rybačenko pie sevis atzīmēja, ka vāciešiem kopumā ir labs ekipējums. Vai ir iespējams, ka Sarkanajā armijā jūs atradīsiet ierīci ievainoto pārnēsāšanai, kas izgatavota no duralumīna, kuru var viegli paslēpt mugursomā.
  Taču skriet ar papildu slodzi rokās ir grūtāk, un kaili papēži deg intensīvāk, palielinoties spiedienam. Tātad viņi ir sava veida brīvprātīgā-obligātā ellē. Oļegs Ribačenko pat domāja: kā viņa biedri reaģētu uz šādu pārbaudījumu, viņi visi izdzīvos.
  Plašas karstas, nomelnušas grants svītras tika apvienotas ar dzēlīgu, izžuvušu zāli. Turklāt komandieris pamazām veda zēnus prom no Nīlas, acīmredzot, lai izvairītos no iekļūšanas apdzīvotās vietās Ēģiptē.
  Atkal daži zēni sāka sabrukt, un zēni, noguruši vai apdullināti no saules nūjas, aizsedza galvas ar ūdenī samitrinātu lupatu un tika noguldīti nestuvēs. Daži no tiem, kuri iepriekš bija cietuši vieglu streiku, iestājās rindā un turpināja skriet.
  Taču jauno puišu spēki saruka, un gandrīz puse bija bez darbības.
  Beidzot komandieris, arī diezgan noguris, sacīja:
  - Es pavēlu visiem atpūsties! Esam sasnieguši limitu! Apsedzies ar saulessargiem, dzer ūdeni ar etiķi un šokolādi. Pēc tam veiksi elpošanas vingrinājumus guļus stāvoklī!
  Karotāju zēni vārgā korī iesaucās:
  - Mēs esam gatavi izpildīt jebkuru pasūtījumu!
  Neskatoties uz sauļošanās līdzekli, mazuļa āda bija sarkana un jēla. Gulēt uz dzeloņaini sausās zāles bija neērti, tāpēc puiši nolika zem sevis celofānu.
  Dmitrijs un Oļegs Ribačenko apmetās viens otram blakus vienā teltī. Zēni šķita nedaudz izžuvuši, un āda kļuva tumšāka. Basās pēdas stipri dega un niezēja, nācās kājas celt uz augšu, lai asinis notecētu un paliktu vismaz nedaudz vieglāk.
  Dmitrijs atzīmēja:
  - To, ka karš nav medus, mēs to zinājām, bet ne tādā mērā!
  Oļegs Ribačenko drūmi solīja:
  - Tie ir tikai ziedi. Kad tu ieraudzīsi asinis un paskaties uz savu pirmo līķi, sapratīsi, ka visa šī skriešana pa karstu virsmu nav nekas!
  Dmitrijs iesūca vēderu un teica:
  - Grāmatās, protams, raksta par to, kāda ir sajūta, kad pirmo reizi nogalina cilvēku. Pat ja tas ir slikts cilvēks un tavs ienaidnieks, gatavs izgāzt savas iekšas. Bet tomēr šis...
  Oļegs Rybachenko atzīmēja:
  - Boussenarda grāmatā "Captain Daredevil" bija arī vesels bataljons zīdītāju, kas cīnījās ar britiem. Mums kaut ko atgādina. Bet tur psiholoģijas problēma, kā ir nogalināt cilvēku, tiek īsi skarta tikai vienu reizi, kad lode nejauši nopļāvusi jaunu bundzinieku. Un vispār attieksme pret nāvi ir diezgan vieglprātīga. Šķiet, ka tas nav pat karš, bet gan svētki!
  Dmitrijs loģiski iebilda:
  - Šī ir grāmata bērniem un pusaudžiem; kuriem ir garlaicīgi lasīt par psiholoģiskiem pārdzīvojumiem. Un beigas jau ir sliktas, gandrīz viss piesūcēju bataljons gāja bojā, un turpinājums nekad netika uzrakstīts!
  Oļegs Ribačenko ar dziļu patiesu skumju izpausmi atzīmēja:
  - Bet šī ir tāda grāmata, ka jūs nožēlo, cik ātri tā beidzās. Taču daudz biežāk notiek otrādi, ka tu burtiski cieši, cenšoties pārvarēt to vai citu darbu!
  - Ja jums ir Ļeva Tolstoja romāns "Karš un miers", tad Oļežekam neapšaubāmi ir taisnība! - Dmitrijs piekrita.
  Tad jaunais partneris iebilda:
  - Grāmatā "Karš un miers" ir intriga, vairākas sižeta līnijas un detalizēti varoņi. Nē, viņa nav manekens. Nekādā gadījumā nav garlaicīgi! Lai gan, protams, sākumā ir tālu no interesantākā.
  Dmitrijs piekrita:
  - Jā, tieši tā... Daudzi rakstnieki grēko ar gausu sižetu, kad, pirms sākas interesantākā darbība, izdodas izmest šķietami garlaicīgo grāmatu.
  Ļāvis zēniem sagaidīt saules virsotni, jautrais komandieris Volfs Štičs, pēc izskata ļoti muskuļots, apmēram četrpadsmit gadus vecs zēns. Seja skaista, bet barga, bērnišķīga un pieauguša reizē. Pats Vilks joprojām ir no Jungfolkas, bet viņa komandas princips ir: jaunieši jāvada jauniešiem. Un tas, ka Shtih nav pieredzes un tiek uzskatīts par bērnu, nevienu neuztrauc. Galvenais ir tas, ka viņš ir ārietis un komandē āriešus, kas nozīmē, ka viņš ir spējīgs izdarīt neiespējamo parastajiem cilvēkiem. Un kas? Viņi to dara!
  Atkal skriet, aizmirstot par sāpēm, nogurumu, zēniem, kuriem pat kauns (tāda ir audzināšana!), atcerēties mammu, tēti vai domāt par kaut ko maigu. Tas ir tad, kad spēja izturēt ciešanas un pats pārbaudījums ir liela svētība.
  Jaunie karotāji skrien, nedomājot par nepaklausību, un, ja viņi kaut ko vēlas, tad tā ir cīņa!
  Karstums joprojām ir ļoti stiprs, un atkal puikas izskrien uz dzeloņaini karstās grants. Un viņš pat neredz beigas. Sāpes kļūst nepanesamas, un daudzi jaunie karotāji vairs nespēj atturēt sāpju vaidus.
  Tad Oļegs Ribačenko sāka dziedāt dziesmu, ko viņš komponēja ceļā, īstu maršu;
  Padomju dzimtenes godība ir liela -
  Mēs esam cienīgi ticēt, mēs būsim šī slava!
  Mēs kaujā uzvarēsim nežēlīgu ienaidnieku,
  Krievu, visstarojošākā Spēka labad!
  
  Kas ir Dzimtenē, kas dzied,
  Godīga, baskāju pioniera sirdī!
  Mēs skrienam kā putns lidojumā,
  Cik svēta ir kļuvusi mūsu ticība!
  
  Automātiski, ticiet man, lielais brāli,
  Un granātas nemaz nav lieka slodze!
  Ja esi drosmīgs, tad rezultāts ir
  Tā būs, neskatoties uz to, ka esi puika!
  
  Pionieris ir uzpūtīgs un skarbs...
  Bet Dievs mūs apgaismo ar smaidu!
  Diemžēl pasaulē ir daudz ļaunu dūžu,
  Ka viņi vēlas sabojāt vietu debesīs!
  
  Fašistu šakālis sniedzas pie mums,
  Viņš vēlas izraut bērnam sirdi!
  Un viņa cūkām ir smaids,
  Lai viņš saņem skaļu pļauku!
  
  Tīģeru tanki ir "zābaki"
  Neveikls - šausmīgi kantains!
  Un nebēdz no viņiem, bruņinieks,
  Nu, labāk sagatavojiet dažas granātas!
  
  Mēs radīsim šādu pasauli, ticiet man,
  Kur miljoni būs laimīgi!
  Plēsīgs zvērs ieskriet bedrē,
  Mēs noliksim zemiskos leģionus!
  
  Kas ir Dzimtenē, kas dzied,
  Un viņš ļoti slaveni iznīcina visus fašistus...
  Saspiediet bruņinieka staru pistoli ciešāk...
  Un lai planēta kļūst mierīga un klusa!
  
  
  
  
  Sarkanais baneris mirdzēs,
  Tajā ir Svētā Jēzus vārds!
  Nokārtot Pioneer eksāmenu ar A -
  Lai tava Krievija būtu slavena!
  
  Bet eksāmens nav pie tāfeles -
  Viņš būs jāatdod no ierakumiem!
  Sirmi mati steidzas pie zēna viskija,
  Draugs nomira - bēdas tagad ir pie kapa!
  
  Kāds sasodīts karš,
  Viņa pat nav pelnījusi saukties par zvēru!
  Un bars nezina, kā atturēties,
  Vismaz Ādolfs reizēm ir smieklīgāks par klaunu!
  
  Zini, mums nevajadzētu atkāpties,
  Pionieriem bailes ir svešas uz visiem laikiem!
  Mēs, puiši, esam uzticīgi draugi,
  Un morāli es uzskatu, ka nav kropli!
  
  Mēs pabeigsim krāšņo gājienu Berlīnē,
  Mēs vienmēr ticam, pratām cīnīties!
  Un pēkšņi mēs satvērām drosmīgu garu,
  RPK nēsāšana mugursomā skrējiena laikā!
  Oļegs Ribačenko pabeidza draisku un drosmīgu dziesmu, un vācu zēni to apstiprināja ar svilpieniem un smiekliem. It kā viņi pat nepamanītu, ka viņu slavinātais fīrers bija apliets ar netīrumiem no galvas līdz kājām!
  Skriešana kļuva jautrāka, vairāk enerģijas pievienojās... Un drīz vien grants beidzās un sāka parādīties mīksta zāle, kas kļuva par prieku drosmīgo zēnu apdegušajām kājām.
  Dmitrijs smaidot atzīmēja:
  - Saka, ka dziesma palīdz mums dzīvot, bet nekas netika teikts par to, ka tā arī atvieglo smago slodzi aiz muguras!
  Oļegs Rybachenko iebilda:
  - Jau Senās Ēģiptes civilizācijas laikā bija zināms par mūzikas un arī dziesmu dzīvinošo ietekmi uz cilvēka ķermeni. Piemēram, mazie vergi, kuri vēl nevarēja efektīvi strādāt laukos un akmeņlauztuvēs, bija spiesti dziedāt, lai uzmundrinātu pieaugušos vergus. Galu galā tāda zinātne kā Vallioloģija nāca no Ēģiptes.
  Komandieris Vilks kliedza:
  - Pielāgojiet atbilstoši augumam! Un nepļāpājiet!
  Karojošie zēni uzreiz mainīja rindas un tad klusēdami skrēja.
  Saule jau norietējusi (Ziemeļāfrikā jūlijā satumst agrāk nekā viduszonā). Apstāšanās jau bija tuvu, kad pēkšņi atskanēja signāls.
  - Visi apgulieties un pārģērbieties!
  Kā izrādījās, tas nebija bez pamata. Priekšā atskanēja tāls troksnis. Un puikas aktīvi darbojās ar sapieru lāpstām, metot sev virsū zāli. Bija jau diezgan tumšs...
  Hanss atzīmēja:
  - Droši vien, šie ir mūsējie! Priekšējā līnija joprojām ir pārāk tālu, jo Vērmahts ir diezgan daudz pavirzījies uz priekšu.
  Dmitrijs smaidot atzīmēja:
  - Bet nekad nenāk par ļaunu apgūt maskēšanās mākslu! Tas noderēs īstā karā!
  Hanss piekrita:
  - Nekad, bet esmu pārliecināts, ka tie ir mūsējie!
  Vilks šņāca:
  - Vēl viens vārds, un es tevi nošaušu uz vietas! Visi gaida! Un sagatavojiet granātābolus.
  Kā drīz vien kļuva skaidrs, Hanss patiešām kļūdījās. Parādījās britu tanki. Tomēr zēni klusi sēdēja slazdā: varbūt viņi bija savējie sagūstītajā ekipējumā.
  Lai gan tanki dodas uz ziemeļiem. Tās ir tikai četras, trīs vieglas un viena grūti caurdurama Matilda. Pēdējā tvertne ir liela problēma, jo granātas var sabojāt tikai tās kāpurķēdes. Plaušas var trāpīt ar precīziem metieniem jumtā vai pakaļgalā. Ja Matildei sliedes ir nolauztas, tad tā ar saviem diviem ložmetējiem un lielgabalu var sagādāt puišiem zaudējumus.
  Vilks nevēlējās, lai viņa draugi mirst otrajā, pareizāk sakot, pat trešajā dienā pēc ierašanās Āfrikā. Tiesa, ložmetējus varēja atspējot precīzi sitieni. Bet jautājums ir, kura tanki tie ir? Ko darīt, ja trofejas jau ir sagūstījuši vācieši?
  Vilks pavēlēja:
  - Privāts Jungfolk biedrs Oļegs. Bez ieročiem vai mugursomas izejiet pie tankiem un uzziniet, kas tie ir!
  Oļegs čukstēja:
  - Klausieties komandieri!
  Puskails melnos šortos, zēns bija tumšs no aizsargkrēma, un, lai slēptu savus blondos matus, viņš valkāja sava veida turbānu, kas izgatavots no avīzēm. Tagad viņš izskatījās pēc parasta, nabaga arābu zēna. Maz ticams, ka viņš tiks sajaukts ar ienaidnieku.
  Tanki gāja lēnām, ieslēdzot pārnesumu, kurā dzinēji radīja minimālu troksni, kas arī raisīja aizdomas. Oļegs pielēca viņiem klāt, enerģiski vicināja rokas un kliedza lauztā angļu valodā.
  - Tur ir mīnas! Ir mīnas!
  Tanki apstājās, no Matildes izbāza galvu ar ķiveri un dusmīga balss atbildēja angļu valodā:
  - Ko tu vēlies, mazais arap?
  Karavīrs vaimanāja:
  - Vācieši nolika ceļā mīnas! Esiet uzmanīgi karaliskais karaspēks!
  No plecu siksnas parādījās otra galva, tika dzirdēta viņa atbilde:
  - Lai mirst šie nelietīgie vācieši! Mans karalis ir ar mums! Tagad mēs tos apbrauksim!
  - Nāc, sēdies šeit! - Pavēlējis, spriežot pēc epauletēm, Karaliskās britu tanku armijas pulkvedis!
  Puisis uzkāpa tornī, sajuzdams bruņu patīkamo vēsumu ar kailām kājām, kas bija noklātas ar sīkiem pūslīšiem. Tad, noliecies, viņš sāka rādīt britiem ceļu.
  Tie bija pieci, un Matilda vidējā tanka ne pārāk ietilpīgajā tornī bija nedaudz šaurs. Tad Oļegs Rybachenko nolēma kļūt par varoni. Viņa veiklās, trenētās rokas, gluži kā profesionālam kabatzaglim, sniedzās siksnā un izvilka revolverus. Roku īkšķi uzreiz noņēma drošinātājus.
  Protams, tas bija zemiski, taču kārdinājums veikt "varoņdarbu" bija tik spēcīgs, ka Oļežeks pāris reizes izšāva ar katru revolveri, tēmējot uz kreiso lāpstiņu.
  No tāda attāluma ir grūti palaist garām, un tikai trakais vai pēdējais gļēvulis var uzvilkt bruņuvesti, sēžot tankā. Pulkvedis bija pārsteigts un sajuta aiz apkakles pistoles stobru. Zēns čukstēja vistīrākajā Londonas dialektā:
  - Ja gribi dzīvot, pavēli padoties pārējiem trim tankiem! Citādi mūsu bataljons viņus iznīcinās kopā ar ekipāžām!
  Pulkvedis bija pārsteigts:
  - Kas tu esi?
  Oļegs Rybačenko atbildēja atklāti:
  - Tava pēdējā iespēja izdzīvot! Trīs vieglās tvertnes tiks apmētātas ar granātām, un jūs tiksiet mocīti ar uguni. Cilvēki mirs! Es noskaitu līdz trīs, vai arī tu dod pavēli padoties un izkāpt no mašīnas, vai arī es tev iešaušu kājā un atkārtošu lūgumu no sākuma! Viens divi...
  Pulkvedis vaimanāja:
  - Piekrītu! Tikai nenogalini mūs!
  Oļegs Ribačenko lepni paziņoja:
  - Mēs, vācieši, nenogalinām gūstekņus! Un pēc tam, kad Lielbritānija padosies, jūs varat atkal kalpot jaunajos Karaliskajos spēkos, atjaunotajā Lielbritānijā.
  Pulkvedis drebošā balsī deva komandu. Tankuģi paklausīgi kāpa ārā no tankiem, noliekot ieročus. Vairāki lielākie vācu zēni nometa maskēšanās zāli un skrēja viņiem pretī, gatavojoties uzņemt pirmo ieslodzīto partiju savā dzīvē.
  . NODAĻA Nr.13.
  Sešinieks atkal cīnās ar ķīniešiem. Atkal hiperragana tos pārveda uz XVII gadsimtu. Ienaidnieks jau bija paguvis savākt milzīgu armiju. Debesu impērijas karaspēks aplenca Krievijas pilsētu.
  Un tā zēns, meitene un četras meitenes iznīcina dzelteno armiju ar saviem zobeniem.
  Oļegs Ribačenko vadīja dzirnavas, nocirta vairākus ķīniešus un dziedāja:
  - Par asiņainu cīņu...
  Un zēns ar basu kāju iemeta vairākas indīgas adatas.
  Margarita, veicot ātru uzbrukumu ar zobeniem un darbinot dzirnavas, apstiprināja:
  - Svēti un pareizi!
  Un viņa arī ar plikiem kāju pirkstiem meta adatas. Sitot pāris desmitiem ķīniešu.
  Nataša, iznīcinot ienaidniekus ar zobeniem, piebilda:
  - Marts, marts, uz priekšu...
  Un arī ar basām kājām viņš palaidīs adatas.
  Strādājot ar rokām un kājām, meitenes ļoti slaveni saspieda ķīniešus.
  Zoja arī ar kailiem pirkstiem meta adatas un čivināja:
  - Darba cilvēki!
  Aurora, palaižot bumerangu ar basu kāju un nogriežot dzeltenos karotājus, viegli apstiprināja:
  - Marts, marts, uz priekšu...
  Svetlana, sasmalcinot ķīniešus un ar kailiem pirkstiem atlaižot tērauda zvaigznes, trāpot ienaidniekam, čīkstēja:
  - Darba cilvēki!
  Meitenes uzvedās kā īsti kaujas ērgļi. Un no viņu zobenu sitieniem un postošo elementu metieniem ienaidnieki krita un krita.
  Oļegs ar zobeniem izpildīja "Tauriņa" tehniku un dziedāja:
  - Nāves sejas!
  Un ar savu baso kāju zēns atkal iemeta slepkavu.
  Margarita sarīkoja pieņemšanu dzirnavās. Viņa sagrāva pretinieces un agresīvi iekliedzās:
  - Tas ir mūsu ceļš un cīņa!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izdalījās vairāki slepkavas diski.
  Oļegs Ribačenko ir terminatoru zēns, viņš atkal met to, ko nogalina, un sāk dziedāt:
  - Maijs ir darba svētki!
  Un no jauno slepkavu basām kājām atkal lido diski, nogriežot debesu impērijas karotājus.
  Nataša atkal iemet kaut ko nāvējošu un čīkst:
  - Tas ir mans īpašums!
  Un viņas kailais papēdis ietriecas ķīniešu ģenerālim pa zodu un salauž žokli.
  Zoja ar zobeniem veic tauriņa manevru un čīkst:
  - Es esmu traka pantera!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem asais slepkavas disks. Un tā viņa visus paņēma un nogrieza.
  Pēc tam zobeni atkal darbojas, un visi tiek sagriezti gabalos. Šī ir tāda terminatora meitene.
  Aurora sita pret ķīniešiem, sadrupināja viņu ķermeņus un rībēja:
  - Viņi izvēlas mūs...
  Un nāves dāvana lido no viņas kailā papēža.
  Svetlana, kapādama dzeltenās impērijas karotājus, apstiprina, pērļainos zobus izliekot:
  - Mēs izvēlamies!
  Un no viņas basajām kājām atkal iznīcības lidojums.
  Oļegs Ribačenko, sagraujot savus pretiniekus, piebilst:
  - Cik bieži tas notiek...
  Zēna kailie kāju pirksti palaida nāves vēsti.
  Margarita, iznīcinot savus pretiniekus un uzsākot iznīcināšanas prezentācijas, piebilda:
  - Nesakrīt!
  Kā meitene ar veiklām kājām.
  Nataša, šaujot uz ienaidnieku un palaižot nāves dāvanas, sacīja:
  - Es tev sekoju...
  Un basās kājas darbojas kā vienmēr.
  Zoja, īstenojusi ienaidnieku saraušanas paņēmienu, paņēma to un agresīvi šņāca ar kobru:
  - Es sekoju ēnai...
  Un viņas basās kājas atkal darbojas...
  Aurora, metusi ieroci ar kailu apakšējo ekstremitāšu pret ienaidniekiem un kārtīgi to sasmalcinājusi, agresīvi čīkstēja:
  - Es sāku pierast...
  Svetlana ņēma un ar basu kāju izmeta duci adatu, sita ķīniešu masu un iekliedzās:
  - Uz nesakritību!
  Oļegs Ribačenko atkal uzbrukumā. Viņš sagrauj savus ienaidniekus un laiku pa laikam dzied:
  - Labestības eņģeļi, divi balti spārni, divi balti spārni pār pasauli!
  Un no viņa kailās kājas atkal lido iznīcības dāvana.
  Zēns, kā mēs redzam, ir kurts. Un visu laiku basām kājām, un grūti. Īsts mačo. Pat ja viņš izskatās apmēram divpadsmit gadus vecs. Bet tas ir tāds iznīcināšanas iemiesojums.
  Arī Margarita ar basām kājām met adatas un čīkst:
  - Traks sapnis! Kopējais skaistums!
  Un atkal no kailā papēža atlec kaut kas absolūti slepkavniecisks.
  Šī meitene ir nāves un iznīcības iemiesojums.
  Un šie ķīnieši to saprot.
  Nataša skaistā terminatora straujajā kustībā. Viņš nogriež savus pretiniekus, sasmalcina tos ar zobeniem un dzied:
  - Slavējiet caru Alekseju!
  Un no viņas basām kājām lido adatas.
  Zoja, nocērtot ķīniešus un iznīcinot ienaidnieku, apstiprina:
  - Ļaundaris tiks uzvarēts!
  Un no viņas basās kājas tas izlido, mežonīgas nāves dāvana.
  Aurora, sagraujot savus ienaidniekus, agresīvi apstiprina:
  - Un ienaidnieks nelūdz žēlastību!
  Un viņas basā kāja atkal izmet kaut ko pavisam slepkavniecisku. Un sagrauj pretiniekus saplēstos gaļas gabalos.
  Svetlana, notriecot sāncenšus un metot ienaidniekam jaunas adatas, šņāc kā kobra:
  - Un nekliedz uz mēnesi!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlido bīstamas nāves dāvanas. Kas sāpināja un nogalina visus.
  Oļegs Ribačenko ir kustībā... puika kā vienmēr nenogurst...
  Ķīniešiem ir grūti. Viņš tos sasmalcina un sazāģē.
  Zēns ģēnijs čīkst:
  - Šī ir mana cīņa!
  Un atkal no viņa basām kājām lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un jaunais karotājs cīnās kā pilnīgs un agresīvs varonis. Un viņas zobeni ir kā Melnā Dieva nūjas.
  Margarita to paņēma, uzlēca un nocirta ķīniešu masu. Viņa veica pieņemšanu tā, it kā tai būtu nāvējošs spēks.
  Tad viņa atkal meta savus kailos pirkstus, izturoties kā asiņains dēmons.
  Ķīniešu līķi jau izveidojušies veselos pilskalnos. Jaunais karotājs nošņāca:
  - Mana dzīve ir uzvarā pār ienaidniekiem!
  Un meitene atkal izšaus no basās kājas skuju mākoni. Un dzeltenie karotāji krīt miruši.
  Nataša no dzelteno karotāju līķiem izgrieza sev priekšā gaiteni. Viņa meta asus, uzasinātus diskus un čīkstēja:
  - Met uz Marsu, un būs lieliski!
  Un no viņas basajām kājām atkal lido ļoti nepatīkamas nāves slepkava.
  Un cik ķīniešu mirst? Simtiem, tūkstošiem, zem satriecošā sešnieka sitieniem.
  Zoja arī ir kustībā. Viņš lec kā kobra un nedod ienaidniekam ne mazāko iespēju. Un ķīniešu kritums nocirta.
  Meitene ar basām kājām palaida asas, indīgas adatas un dziedāja:
  - Krievu varoņi sagriež ar zobeniem!
  Un karotājs kā vilnis ceļas un krīt.
  Un Aurora sper soli pretī ienaidniekam un bez turpmākas runas to nocirta.
  Nogalina ķīniešus un šņāc:
  - Mana lielā varonība!
  Un no viņas basās pēdas atkal kaut kas izlido, sašķaidot lauskas mazos gabaliņos.
  Rudmatainā meitene nesaudzē ķīniešus. Es nocirtu septiņus cilvēkus uzreiz.
  Un viņas kailais papēdis, debesu impērijas ģenerālis, salauza pieri. Viņš, protams, nomira.
  Svetlana arī pārvietojas un sasmalcina ienaidniekus. Abi viņas zobeni kā saliekamās šķēres grieza ķīniešu ķermeņus.
  Kustībā meitene sagrāva duci pretinieku. Un viņa paņēma diskus ar basām kājām. Un viņa nogalināja daudz ķīniešu.
  Viņa visa ir mežonīgā trakā.
  Svetlana saka:
  - Ienaidnieki nepāries!
  Aurora piekrita:
  - Protams, viņi neizturēs - nav iespēju!
  Un rudmatainā kuce atkal mežonīgi gaudos un sitīs ķīnieti ar zobeniem. Un tad vikšņa kailie pirksti atlaidīs vairākas adatas. Ka pāris desmiti ķīniešu tiks nosūtīti uz nākamo pasauli.
  Oļegs Ribačenko, nocirzdams dzeltenos karotājus, paņēma to un čīkstēja:
  - Prāta iznīcināšana!
  Un atkal puika ar plikiem kāju pirkstiem izmeta šausmīgi nāvējošās adatas.
  Un tad viņš tviterī ierakstīja:
  - Manā sapnī vienmēr ir uzvara!
  Margarita, cīnoties ar ienaidnieku un iznīcinot savus pretiniekus, piekrita:
  - Pat ļoti liela uzvara!
  Un meitene atkal ar plikiem kāju pirkstiem to paņems un palaidīs pret ienaidnieku, nesot nāvi.
  Tik daudz ķīniešu jau ir nogalinājis viņu pāris. Un četras meitenes, ne mazāk.
  Nataša ar basu kāju meta paštaisītu ogļu putekļu granātu. Tas uzsprāgs, saplosot ķīniešu karavīrus.
  Un meitene bļaustās:
  - Es esmu varas ērglis pār pasauli!
  Zoja arī ļoti ātri iznīcina Ķīnas armiju. Viņš vicina zobenus un dzied:
  - Mēs esam lepni ērgļi!
  Un atkal no viņas basās kājas izlido kaut kas ļoti nāvējošs. Un ķīniešus viņš nogalina ļoti konkrēti.
  Meitene ir mežonīgā veiklu un agresīvu kustību ekstāzē, neļaujot nokrist pat vienai adatai bez sitiena.
  Aurora arī kustas. Viņas basās kājas met asas adatas. Rudmatainā meitene uzvedas kā pantera, kas dzenā šakāļus. Viņa griež ķīniešus kā cukurniedres.
  Un plaušās kliedz:
  - Nākotne ir mana!
  Un izbāza mēli.
  Svetlana arī iznīcina ķīniešus. Un viņas basās kājas paātrina to straujo kustību.
  Blondīne, kā kobra. Un bez žēlastības nogriež pretiniekus.
  Viņas zobeni griežas kā dzirnavas. Un viņi neļauj ienaidniekam sasalt mierā. Ja vien miers nekļūs pilnīgs un mūžīgs.
  Svetlana, nogriežot ķīniešus, ziņo:
  - Mūsu forma ir visaugstākā!
  Un no viņas basajām kājām izlido kaut kas nāvējošs un nesaprotams. Tiklīdz trāpīs pret pretiniekiem, tā būs pa taisno nāvē.
  Aurora apstiprina:
  - Tīra sakāve!
  Un ducis adatu lido no meitenes basām kājām. Jā, tik precīzi, ka uzreiz iekrita piecdesmit ķīniešu.
  Nataša to pamana, sagraujot Debesu impērijas karotājus:
  -Jūsu dusmas ir lielas!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš iedarbinās diskus.
  Zoja, sagriežot pretiniekus, iesaucas:
  - Lai jūsu sapnis piepildās!
  Un arī basa kāja, kā slepkavnieciska iznīcība sūtīs.
  Un ķīniešu masa pārvēršas par līķiem.
  Aurora, nogriežot dzeltenos karotājus, dzied:
  - Nav žēlastības ienaidniekam!
  Un no viņas kailās kājas izšaujas kaut kas, kas saspiež dzeltenos cīnītājus līdz nāvei.
  Un rudmatainais karotājs ir savvaļas kustībā.
  Svetlana, nocirtusi ienaidnieku baru, paņēma to un čīkstēja, atsegdama pērļainos, mirdzošos zobus:
  - Mēs nekad neapstāsimies! Tātad krievu armija ir dzimusi, lai uzvarētu!
  Un tad meitene ar basu kāju met ogļu granātu un sasit pretiniekus asiņainos gaļas gabalos.
  Oļegs Ribačenko, uzvarot ķīniešus, rīkojās ātri.
  Un Terminatora zēns dziedāja:
  - Krievijas armija ir dzimusi, lai uzvarētu!
  Un zēna kailais papēdis, lecot, trāpīja mandarīnam pa zodu, burtiski saspiežot viņu.
  Jaunais karotājs skaļi iesaucās:
  - Uzvara nāks mums!
  Margarita, nocirta ķīniešus un nocirta viņiem galvas, atzīmēja:
  - Ja tādi ir...
  Un meitene ar basu kāju iemeta adatu kaudzi ...
  Oļegs Ribačenko atbildē iesaucās:
  - Kas nāk pie tevis!
  Un tad zēna basā kāja izlaida skuju mākoni. Tūlīt tika nogalināti simts ķīniešu.
  Margarita čīkstēja pie plaušām:
  - Būs arī tādi...
  Un viņas kailie pirksti palaida slepkavniecisku bumerangu.
  Oļegs, preparējot Debesu impērijas karotājus, apstiprināja:
  - Kurš nāks pēc tevis!
  Un zēna basās kājas palaidīs kaut ko slepkavu un unikālu. Kas sasmalcina ķīniešu kaulus.
  Un saindē tos ar indi.
  Jā, puika nav kautrīgs puisis...
  Nataša izpildīja dubultstobra tehniku - nocirta ķīniešus un čivināja:
  - Tās ir mūsu meitenes!
  Un no viņas basajām kājām lidojums rada pilnīgu iznīcību.
  Un meitene šņāc:
  - Būt klusam!
  Un viņas zobeni nocirta visiem galvas.
  Zoja kustībā sagriež pretiniekus un dzied:
  - Mana mīlestība ir piektajā stāvā!
  Un atkal meitenes basā kāja palaiž bumerangu. Un sabruka dzelteno karotāju masa ar plosītiem vēderiem.
  Nataša, kapādama dzeltenos, ierunājās:
  - Mīlestība? Kā ar Faberža olām?
  Un atkal nāve nāca no kailā papēža.
  Zoja, sagriežot ķīniešus, atzīmēja:
  - Un tu jau esi traks!
  Un viņa piemiedza savam draugam!
  Acīmredzot meitenes nav vienkāršas. Un, protams, ne vardes.
  Zojas basā pēda atbrīvo kaitīgu elementu. Un daudz ķīniešu aizbrauc.
  Aurora ir uzbrukumā. Unikāls un postošs. Viņa sagrauj ienaidniekus, un viņas zobeni ir kā dzirnavu spārni.
  Sarkanmatains velns klasiskā ātrā uzbrukuma kustībā. Ja viņš grasās griezt, viņš griezīs īpaši.
  Un viņš kliedz:
  - Risks ir cēls mērķis!
  Un no viņas basajām kājām atkal dāvana lido uz ķīniešiem. Viņš visus sasmalcinās un sasmalcinās.
  Svetlana ir kustībā. Iznīcina debesu impērijas karavīrus. Nedod ne mazāko iespēju.
  Un tagad viņas basās kājas ir tik virtuozas, un tās izmetīs slepkavniecisko lietu. Un tik daudz ķīniešu tiek pļauti, ka tas ir vienkārši pārsteidzoši.
  Un meitene Svetlana kliedz:
  - Lepni paceļas virs planētas...
  Un viņa ar pliku papēdi salauza ķīniešu komandiera kaklu.
  Oļegs Ribačenko, sagraujot ienaidniekus, dziedāja:
  - Krievu divgalvainais ērglis...
  Un no zēna basām kājām nāk vēl viena nāves dāvana Ķīnas armijai.
  Margarita, sašķēlusi ienaidniekus un rāvusi zobus, piebilda:
  - Tautas dziesmās dziedāts...
  Un ogļu citrons nolidoja no karotājas kailā papēža, sagraujot pretiniekus...
  Nataša sagriezās gaisā, nocirta pusotru duci ķīniešu. Viņa nogrieza daudz ienaidnieku un čīkstēja:
  - Viņš ir atguvis savu varenību!
  Un meitene atkal ir kustībā un nāves dejā.
  Un viņas basās kājas kaut ko izmet, un ienaidnieki tiek ļoti konkrēti nogalināti.
  Jā, ķīniešiem tā ir melna diena.
  Zoja tos arī sasmalcina, sagriež gabalos un čīkst:
  - Krievijas impērijas varenība!
  Un viņas kailie kāju pirksti palaiž kārtējo nāvējošo bumerangu. Kas pretiniekiem atņem galvu.
  Un meitene pati paņems un nocirtīs ar aizmuguri.
  Bet kaujā Aurora nav bailīga. Ja viņš tevi izdrāž, dari to bez žēluma. Un viņi sagrieza viņu ar zobeniem - gluži kā bendes.
  Sarkanmatainais velns rēca viņas plaušās:
  - Es tiešām esmu tikai sātans!
  Viņas zobeni atkal lido augšup un lejup pret ķīniešu cīnītājiem.
  Ugunīgais zvērs gaudo un no viņas basās kājas nolido zāģu skaidu granāta.
  Būs sprādziens. Un daudz ķīniešu jau ir zārkā.
  Precīzāk, viņu līķi ir izkaisīti visur.
  Aurora čīkstēs:
  - Mana ticība ir iznīcināšana!
  Un no viņas basajām kājām lidos kā nāves dāvana.
  Un sarkanā kuce ir tikai slepkavības dinamīts!
  Svetlana, ir arī kas tāds, kas neļauj garlaikoties, bet var nogalināt.
  Viņš paņems, ar basām kājām palais bumerangu. Un tiks nogalināti daudzi ķīnieši. Šī meitene ir tikai temperamentīga blondīne.
  Un šī karotāja tieksme ir nogriezt galvu ar asiem zobiem un degošu zāģi.
  Un karotājs dziedās:
  - Tev nebūs žēlastības! Mēs būsim ļoti priecīgi!
  Un atkal meitene izdara ļoti drosmīgas un gudras kustības. Un lauž pretiniekus, neļaujot viņiem skatīties apkārt.
  Meitenes uzbrukumā Ķīnas armijai. Viņi griež pretiniekus ar zobeniem un sūta iznīcināšanas dāvanas ar basām kājām.
  Oļegs Ribačenko kustas kā pantera. Un viņš sagrauj savus ienaidniekus, šūpodamies pēc šūpoles. Vienā sekundē nemirstīgais zēns var šūpoties piecpadsmit līdz divdesmit reizes.
  Un nomest daudz karotāju ar salauztiem galvaskausiem.
  Mūžīgais zēns iesaucas:
  - Sapņu katavāzija!
  Atkal viņa zobens ir kustībā un parāda tendenci iznīcināt savus pretiniekus.
  Margarita arī laužas un čīkst:
  - Es esmu nāves vulkāns un iespērīšu tev pa ragiem!
  Un viņas basās kājas met asus diskus, kas notriec ienaidniekus līdz nāvei.
  Un meitene čīkst:
  - Būs jaunas uzvaras - būs jauni cīnītāji!
  Un karotājs iznīcina visus ar niknu uzbrukumu.
  Un viņas kailās, noslīpētās kājas, šķiet, kalj naglas zārkā.
  Nataša sagrieza ķīniešu ķekaru un čīkstēja:
  - Par mūsu uzvaru!
  Un no viņas basām kājām lidoja vēl viena nāves dāvana.
  Zoja arī nojauc pretiniekus. Darbojas ar visu iespējamo un neiespējamo agresivitāti.
  Lūk, viņas kailā kāja palaiž citronu uz oglēm. Un tūdaļ simts dzeltenajiem karavīriem tika uzmests.
  Meitene smaidot dziedāja:
  "Es ņemšu zirgu kā nodrošinājumu, un mani sagaida veiksme!"
  Un atkal meitene sitīs ienaidnieku. Un viņš staigās apkārt, sadalot ienaidniekus, neatstājot viņiem nekādu iespēju.
  Aurora ir tīrs zvērs cīņā. Šis sieviešu terminators ir vienkārši velna prāta iemiesojums.
  Un, ja viņa griež, tad viņa griež.
  Un no ķīniešiem izkrīt tikai saplēsti gaļas gabali.
  Aurora, iznīcinot savus pretiniekus, rēca:
  - Kobras temperaments!
  Un tad viņas basā kāja nometa īstu bumbu. Un daudz dzelteno karavīru tika saplosīti.
  Svetlana iznīcina ķīniešus. Viņš tos sasmalcina ar zobeniem un dzied:
  - Nākotne ir pagātne tikai tad, kad tā ir laba!
  Un tagad no viņas basās kājas atkal lido slepkava. Viņš izkaisa pretiniekus. Un tur ir lauskas no rokām, kājām un citām asiņainām putām.
  Meitenes cīņā ir tik mežonīgas, pastāvīgi uzbrukumā.
  Bet ķīniešu ir pārāk daudz un tāpēc iznīcināšana rada atkarību. Zobeni tomēr strādā.
  Jo īpaši Oļegs sāka spļaut no salmiņa. Kas arī papildina iznīcināšanu.
  Atzīsim, puika ir ļoti kurts. Viņa kustības ir kā svārsta šūpošana.
  Un tas ir daudz ātrāk nekā pulkstenis. Un viņi ļoti ātri un ātri grieza zobenus.
  Zēns šņāca:
  - Tas ir mūsu sapnis, uzvarēt un iznīcināt!
  Un atkal viņa basās kājas izsitīs nāvējošu dāvanu.
  Margarita mežonīgā kustībā. Samazina ienaidniekus un čīkst:
  - Uzvara būs, es zinu noteikti!
  Un meitene iemetīs slepkavas granātu.
  Un viņš saplosīs dzeltenos karotājus gabalos.
  Arī Nataša ir kustībā. Nepazīst šķēršļus vai kautrību. Viņas zobeni nocirta pretiniekus. Un viņi veic trīskāršu dzirnavu.
  Pēc tam meitene saka:
  - Liela kaskāde!
  Un basā kāja met bumerangu. Ducis ķīniešu paliek bez galvām. Šeit karotājs nodarbojas ar viņiem.
  Zoja arī ir kustībā. Sasmalciniet pretiniekus un čīkstiet:
  - Cīņa ir asiņaina un pareiza!
  Viņas basā pēda ir kustībā un kaut ko met. Un viņš saplosīs debesu impērijas karotāju masu.
  Aurora arī kustas. Un viņš arī veic ķīniešu iznīcināšanu. Un viņš to dara tā, it kā grābtu ar otu.
  Un viņš čīkst:
  - Banzai tendence!
  Un no viņas basās kājas atkal nolido granāta. Un tas iznīcinās daudz pieveikto ienaidnieku.
  Svetlana arī ir kaujā. Un viņš nepadodas bez turpmākas runas. Un viņš griež kā zobenu. Un ar basām kājām viņš tevi paņems un atlaidīs. Un no viņas izplūst tādi enerģijas zibens spērieni.
  Aurora iedrošina savu draugu:
  - Ir kontakts!
  Svetlana, pārgriezusi ķīniešu komandieri uz pusēm, apstiprināja:
  - Ir kontakts!
  Un abas meitenes atsitās viena pret otru ar kailajiem papēžiem.
  Aurora atkal ir kustībā. Ātri un nepārspējami. Nezina vājumu vai šaubas.
  Viņas zobeni griezās cauri cilvēka miesai.
  Sarkanmatainais velns, sasmalcinot citu ķīnieti, jautā:
  - Ko tu īsti domā?
  Svetlana atbildēja:
  - Tiesa, jēdziens ir relatīvs!
  Aurora iesmējās un atzīmēja:
  - Jā tā ir taisnība!
  Un vēl viena granāta nolidoja no viņas basās kājas. Un kā viņa skāra savus ienaidniekus. No ķīniešiem dažādos virzienos lidoja tikai saplēstas gaļas atgriezumi.
  Svetlana smaidot atzīmēja:
  - Tāda ir mūsu slepkavība un radīšana!
  Un meitene arī palaida nāvējošās un nežēlīgās nāves dāvanu ar basu kāju.
  Nataša, sasmalcinot ķīniešus ar zobeniem, loģiski atzīmēja:
  - Viņiem ir sava patiesība, mums sava!
  Un no meitenes basās kājas izlidoja vēl viena granāta.
  Zoja tam viegli piekrita, sagriežot savu ienaidnieku mazos gabaliņos:
  - Katram savs. Un tas ir ļoti patiesi!
  Un no viņas basajām kājām atkal lido ārkārtīgi nāvējošās mušas. Un granātābolu, kas saplēš mīkstumu mazos gabaliņos.
  Nataša loģiski atzīmēja:
  - To mums deva zinātne un dievi!
  Zoja, iznīcinot savus pretiniekus, piekrita:
  - Viņa deva daudz!
  Un viņas basā kāja atkal meta vairākus diskus. Un viņa trāpīja pretiniekiem.
  Nataša atzīmēja, zobus rāvusi:
  - Tendence tomēr!
  Un viņas kailie pirksti svieda vēl duci adatu. Viņi demonstrēja letālu un mežonīgu politiku.
  Desmitiem tūkstošu ķīniešu jau ir nogalināti. Sešinieks paveica lielisku darbu, veidojot alternatīvu vēsturi.
  Un, protams, meitenes un puiši ir ļoti liels un kolosāls spēks!
  . NODAĻA Nr.14
  Ķīnieši saņēma nežēlīgu mācību, līdz viņi uzbruka, zēna ģēnijs Oļegs Ribačenko uzrakstīja kārtējo šedevru;
  DOTS LAIKS!
  PROLOGS
  Jaungada vakarā galvaspilsēta Maskava izskatās kā gigantisks bišu strops, dāsni izkrāsots ar gaismām. Ikviens steidzas paveikt neskaitāmos gada laikā sakrātos darbus, lai ienirt saldajos svētku prieka virpulī.
  Un jaunajam Aleksam un viņa draudzenei Andželīnai bija jāskraida apkārt, piegādājot daudzas dāvanas. Lipīgs, netīrs sniegs čīkstēja zem viņa filca zābakiem, bija karsts tēva Frosta kokvilnas aitādas kažokā, un zem viņa šķiedru bārdas jaunā vīrieša sārtie, bez skuvekļa vaigi dzēla sāļi sviedri. Andželīna, Sniega meitenes kostīmā ir nedaudz vieglāk, lai gan pēc divdesmitās mājas jūs sākat tēlaini nenokrist no kājām.
  Bet kā var atteikties no iespējas nopelnīt papildus naudu Jaungada pārim?
  Jauniem atjauninājumiem naudas nepietiek, un stipendija ir ārkārtīgi maza, ar trakām cenām...
  - Kur jūs, pinkainie puiši, dodaties? - atskanēja neveikla balss.
  Laterna pēkšņi nodzisa, un tumsā pazibēja draudīgas ēnas. Bārdainais, šauracīgais bandīts kratīja garu dunci, kam sekoja vēl vairāki, izskatīdamies kā no pazemes izbēdzis velni.
  - Nogrieziet neticīgos! - Tas izklausās pēc balss, kas mocīja tavas bungādiņas, kā sarūsējuša zāģa slīpēšana uz betona.
  Lai gan, protams, pēc Holivudas scenārija pārim nācās uzreiz piecelties un izsist trakos bandītus, taču dzīve ir prozaiskāka. Alekss un Andželīna padevās. Protams, viņi ir jauni un atlētiski, taču smagās somas ar dāvanām mugurā un apjomīgās drēbes ļoti apgrūtina skriešanu...
  Aiz viņiem dzirdami smagi izgarojumi, netīri lamāšanās, un tad viņi ar dunci iecirta mugurā jauneklim, pārgriežot viņam aitādas kažoku...
  Bēgošajiem studentiem pie kājām lido pelēks objekts, šķiet, ka tas pazibināja žurku ar dzirkstošu (degošais drošinātājs!) asti. Andželīna čīkstēja: žurkas viņai nepatika, taču patiesībā bija daudz sliktāk...
  Tas dārdēja! Bruģa asfalts, strauji paceļoties, atsitās pret seju, un ķermeni acumirklī pārdūra asas sāpes, saraujot šūnas gabalos...
  CILVĒCES PĒDĒJĀ IESPĒJA
  Kad tuvojas tik neskaitāma armāda, ir biedējoši, no attāluma šķita, ka rāpo daudzkrāsains, dzirkstošs miglājs. Turklāt katra dzirkstele ir mežonīgs dēmons vai drebošs gars, ko izraisa nekromanta burvju maģija. Priekšpuse stiepās pāris parsekus, tādā mērogā pat flagmaņu ultrakaujas kuģi izskatās pēc smilšu graudiņa Sahārā.
  Cilvēku konfederācija kopā ar citām rasēm, kas apdzīvo metagalaktiku, iekļuva izšķirošajā cīņā.
  Šeit ir tik daudz kuģu ar pārsteidzošu, lai gan vairumā gadījumu tikai kavē efektīvu kaujas dažādību. Nu, piemēram, zvaigžņu kuģis klavesīna formā vai ar gariem purniem, kas arfas stīgu vietā ieritināti ramrodā, vai pat kontrabass ar taisnstūrveida tanka tornīti . Tas var atstāt iespaidu uz vājprātīgiem cilvēkiem, un tas arī atstāj iespaidu uz vājprātīgiem cilvēkiem, taču tas, visticamāk, izraisa smieklus nekā bailes, īpaši izsmalcinātu karotāju vidū.
  Viņu pretinieks ir impērija, kas nekaunīgi pretendē uz universālu spēku. Lielais zārks, kur viss ir nodots kara vajadzībām, galvenais sauklis ir efektivitāte un lietderība. Atšķirībā no koalīcijas, zārku zvaigžņu kuģi atšķiras tikai pēc izmēra. Un forma praktiski tāda pati - ļoti plēsīga izskata, dziļūdens zivs. Varbūt ar vienu izņēmumu: pēc izskata pēc bieziem, tērauda lietiem dunčiem - annigelāniem.
  Zvaigznes šajā kosmosa daļā nav pārāk blīvi izkaisītas pa debesīm, taču tās ir krāsainas, savdabīgas savā gaismas diapazonā. Nez kāpēc, skatoties uz šiem gaismekļiem, ir tāda skumja sajūta, it kā skatītos eņģeļu acīs, ka viņi nosoda Visuma dzīvās būtnes par viņu zemisko, patiesi mežonīgo uzvedību.
  Grobzagonata armija nesteidzās tikties, tikai atsevišķas mobilās vienības ātri, izmantojot savu lielo ātrumu, uzbruka ienaidniekam, nodarīja postījumus un atkāpās. Atbildot uz to, viņi mēģināja viņus sagaidīt ar aizsprostu uguni, taču daudz efektīvākas bija veiklākās zārku pildspalvas ar tehnoloģiski progresīvu aizsardzību. Kreiseri un iznīcinātāji eksplodēja tā, it kā uzspridzinātu mīnu, izlaužoties šķembu geizerā. Taču mums izdevās sagraut kādu lielu spēli. Satriekts viens no milzīgajiem cilvēku konfederācijas kaujas kuģiem, kuģis biezi kūpēja, un uz gigantiskā zvaigžņu kuģa Staļingrada valdīja haoss.
  Viņi no visa spēka cenšas viņu glābt; meitenes un zēni burtiski noloba ādu no briesmīgā drudža. Un rožūdens tika izsmidzināts gaisā, it kā modesista; slāpekļa un skābekļa molekulas reaģēja, paaugstinot temperatūru, kas jau tā bija pārmērīga cilvēkiem. Tā meitene nokrita uz ceļiem un, noliecusies, skūpsta Peruna amuletu, asaru lāsītes iztvaiko, pirms tās sasniedz lieljaudas metāla pārklājumu. Lūk, nāve, jaunais vīrietis, kurš pirms pusstundas mēģināja viņu savaldzināt, nokrīt uz grīdas un liesmo, sarkanā gaļa lobās nost no kauliem...
  Kaujas robots, no plata purna pil smērvielas pilienus, šķiet, ka šī mašīna rūc, piedzīvo mokas, sūta lūgšanu elektroniskajiem dieviem, balstoties uz bināro kodu. Ventilācijas sistēma sabojājas, pārvēršoties par maziem, bet daudziem melniem caurumiem, kas riskē absorbēt visu un visus.
  Lūk, divi burvīgi karotāji, neveiksmīgi ar rokām pieķērušies pie iekāpšanas javas, cenšoties aizkavēt savu nāvi. Viņu maigās, sārtās sejas ir izkropļotas, un viņu skaistos vaibstus izkropļo nepanesamas sāpes. Bet sūkšanas tornado spiediens palielinās. Viņš norauj pirkstus, no saplēstajiem muskuļiem un cīpslām izsmidzina sārtinātas asinis , un meitenes steidzas gaļas mašīnā. Lidojumā rudmatainā meitene saduras ar jaunieti, taranējot viņam vēderā ar galvu, kas izskatās pēc lapsas cepures.
  Viņi paspēj viens otram uzsmaidīt pirms došanās uz to vietu, no kuras vairs nav atpakaļ. Cita sieviete, jau vairāk nekā puse pārogļojusies, ar savu degošo roku pie sienas zīmēja: "Drosmīgais mirst vienreiz, bet dzīvo vienmēr, gļēvulis dzīvo vienreiz, bet ir uz visiem laikiem miris." Zilgani zaļā liesma pievieno siltumu, vēl pirms dažiem mirkļiem ieskaujot apburošo ķermeni, kas ir prestižāko kāpņu cienīgs. Šeit atklājas meitenes kauli, un spēcīgie muskuļi, kas no zīdaiņa vecuma sacietējuši, sabirst baltos pelnos.
  Cietā kaujas kuģis sadega, izspiežot zaigojošus gaisa burbuļus vakuumā, un pēc tam eksplodēja, izkliedējoties daudzos fragmentos.
  Hipermaršals Grobzagonat princis "Giant Mace" lika:
  - Atnesiet piecus miljonus astoņi simti piecdesmit tūkstošus superfregatu, kā arī foršos Annigen pārvadātājus. Lai Visuma bars steidzas garām ienaidnieka mugurā!
  Fregates centās saglabāt formējumu, ierindojoties atsevišķās rindās. Raķešu kreiseri un satvērēji kopā ar iznīcinātājiem veidoja sava veida smalku tīklu. Sākotnēji viņi mēģināja apšaudīt ienaidnieku no liela attāluma, izmantojot ieroci, kas vairs nebija jaunums Visumā, bet ārkārtīgi iznīcinošs: termokvarka raķetes. Tāpat kā liela perforatora boksa taktika: metiet garu sitienu pa kreisi un turiet partneri attālumā. Koalīcijas kuģi atkāpās, zvaigžņu kuģu aizmugure metās uz priekšu, cenšoties savlaicīgi izlauzties uz kaujas lauku. Zārku aploki, izmantojot savas organizācijas un manevrēšanas priekšrocības, līdzīgi kā bende ar cirvi, nogriež tiem pretējo spēku vaļīgāko veidojumu. To citplanētiešu vidū, kuri mēģināja uzbrukt, zaudējumi pieauga.
  Skaistā velna ģenerālhercogiene de Fūrija sacenšas ar savu ātrgaitas iznīcinātāju. Šis ir kaujas zvaigžņu kuģa veids, kuram, atšķirībā no parastajiem kreiseriem, ieroču vietā ir antenu izstarotāji, kas, izmantojot kaujas, ar savu efektu sarūsē ienaidnieka kuģu bruņas. Šeit nāk gravioplazmas viļņi, kas ātri izslauka vakuumu. Melno telpu iekrāso to telpu aizpildošās kustības, piemēram, ūdens no izlijuša benzīna. Darbība ir ļoti destruktīva. Tie izkropļo to citplanētiešu ieročus, kuri neveiksmīgi mēģina tiem pretoties, rada traucējumus datora vadībā vai pat ar lielu intensitāti izraisa detonāciju termokvarka raķešu iznīcināšanas drošinātos. Ienaidnieka zvaigžņu kuģi ir kā zivis zem dzinēja eļļas plēves, daži no tiem nav izgatavoti no metāla vai keramikas, bet gan bioloģiskas izcelsmes un diezgan reālistiski savijas visbriesmīgākajās krampjos.
  Tagad vēl viens kaujas kuģis sāk drūpēt, liesmot, it kā milzīgs kuģis, kura diametrs ir Lamanša platums, būtu izgatavots no benzīnā aplietiem domino kauliņiem. Par zaudējumiem starp mazākiem zvaigžņu kuģiem nav ko runāt. Citplanētiešu un zemes iedzīvotāju koalīcija nepārprotami piekāpjas, šķiet, jaunākais stelzānu ierocis - izstarotā graviplazma, burtiski šokēja vairāku simtu impēriju kosmosa spēkus.
  Grāfs de Barsovs kontrolē uguni, skenera priekšā noteiktā secībā kustinot plaukstas pirkstus. Ārēji sešu zvaigžņu zārka ģenerālis izskatās kā spēcīgs, varonīgi veidots vīrs ar tīģera svītraino seju. Agresīvi izskatīgs zvērs, bet tas ir ļaunais skaistums - Lucifers. Zārks dusmīgi smīn, sniedzot nežēlīgus sitienus. Viņš jūt no vairākām galaktikām savāktā raibā ķibeles apjukumu. Nu, ļaujiet viņiem saspiesties vēl ciešāk un pastiprina paniku. Kad kaujā iesaistīsies Nežēlīgo, kapu impērijas galvenie spēki, dažiem būs uzvarošas, priecīgas beigas, bet citiem - skumjākas.
  Koalīcija darbojas nedaudz haotiski, organizētas pretestības, neskaidru manevru vietā, pat divi grandiozi kaujas kuģi, neskatoties uz kosmiskajiem attālumiem, apžilbās, kuģoja viens otram pretī un pēc tam sadūrās ar rūkoņu caur gravitācijas viļņiem, sāpīgi atbalsojoties tuvējo ausīs. cīnītājiem.
  Iekšpusē tika salauztas starpsienas, sadrupināti kaujas nodalījumi, kazarmu kajītes, mācību un izklaides zāles. Tas viss notika ar plūdmaiņas ātrumu, pietiekami ātri, lai iznīcinātu jebkādas izglābšanās iespējas, taču joprojām mokoši lēni, dodot miljoniem iesprostotu dzīvo būtņu iespēju izjust murgainās bailes no nepielūdzamas nāves.
  Lūk, čipu skrējiena grāfiene, ļoti līdzīga vijolīšu pušķim ar rozā varžu kājiņām zeltainās cirtās, pieņem sāpīgu nāvi, atzīstas... Savai kaujas izstarotājai. Datora hologramma ātrā tempā nolasa lūgšanas un atbrīvo grēkus. Tāda ir šīs krāšņās tautas reliģija, tavs augsto tehnoloģiju ierocis pilda priestera lomu, tāpēc tikai kibernētiskā inteliģence tiek uzskatīta par pietiekamu svētumu un tīrību, lai kalpotu par starpnieku starp dzīvu organismu un Visvareno Dievu. Pēdējie priestera emitētāja vārdi bija:
  -Pasaule nav bez šarma, bet negantība nav upurēta Dievam!
  Hercogiene de Furia ir slaida un atlētiska komandas biedre īpašā režīmā, saspiestam runas kodam ir divējāda loma. Pirmais ir šifrēšanas vairogs pret iespējamu komandas telefonsarunu noklausīšanos. Otrais ir magotelepātiskais impulss.
  Kreiseri, iznīcinātāji, brigantīnas un pat viens kosmosa kuģis ir kuģi, kurus sabojājis vai pilnībā iznīcinājis viņas zvaigžņu kuģis. De Furia loģiski atzīmē:
  - Drosme var kompensēt nepietiekamu apmācību, bet treniņš nekad nekompensē drosmi!
  Viņu satvēriens jau ir gandrīz pilnībā iztērējis reaktora termokvarka enerģiju (tā izmantošana joprojām nav ideāla) un ar nepacietību gaida komandu. Daudzi simti tūkstošu galveno klašu ienaidnieka kuģu jau ir iznīcināti, kauja notiek plašā frontē.
  Pavēle tika dota, viņi steidzās, organizēti atkāpās, lai uzlādētos kravas stacijās - īpašos zvaigžņu kuģu konteineros.
  Un princis "Giant Mace" kaujā iemeta jaunus spēkus:
  Jo īpaši viņa personīgais flagmanis ultrakaujas kuģis Beast.
  Tālāk sekoja divi citi giganti, "Shock and Awe" un "Red Noose". Viņi izvietoja desmitiem tūkstošu lielu un mazu lielgabalu un izstarotāju. Virs tiem mirgoja vairāki aizsargājoši slāņi: graviomatrix, magostelpiskie lauki (viela iet tikai vienā virzienā), spēka atstarotājs. Visas kibernētiskās ierīces darbojās apakšlīmeņa teoplazmā, kas padarīja tās izturīgas pret traucējumiem. Tajā pašā laikā tika izmantoti milzīgi radari, kas paši radīja jezuītiskus aizķerumus ienaidnieka elektronikai.
  Kā slepkavnieciska krusa uz labību lija nāvi nesošas "dāvanas"... Trīs milži centās izklīst plašāk, lai pēc iespējas efektīvāk iznīcinātu ienaidnieku. Tie ir praktiski neievainojami, kā lodveida zibens, lidojot sadedzina kosmosā plīvojošas papeles pūkas, tāda ir to nāvējošā ietekme uz citplanētiešu kosmosa kuģiem. Likt viņiem panikā atkāpties. Neskaitāmi glābšanas moduļi, kas izskatās pēc bērnu krāsainām tabletēm, ir izkaisīti caur vakuumu, arvien vairāk no tiem drebinot no raķešu sprādzieniem, kā bojas nelīdzenā jūrā. Zārku pildspalvas tām vēl nepievērš uzmanību, vispirms salauž bīstamās un stiprās, tad var piebeigt citplanētiešus, kuri no šausmām zaudējuši prāta paliekas. Cīņa vēl nav uzvarēta, arī Nežēlīgās impērijas karaspēks cieš, lai arī niecīgus zaudējumus salīdzinājumā ar ienaidnieku.
  Bet tajā pašā laikā uz liesmojošiem zvaigžņu kuģiem nav drūzmēšanās un panikas. Evakuācija norit ļoti raiti, it kā tie nebūtu dzīvi organismi, bet gan bioroboti. Turklāt rekolekciju, it kā ņirgājoties par nāvi, pavada drosmīgas dziesmas.
  Un šeit ir de Fjūrija annigēna nesējs: tāds īpašs gravitācijas plazmas nesējs, kas izrādījās negaidīts ar savu postošo spēku. Iznīcināšanas enerģijas uzlādēšana notika gandrīz acumirklī un atkal kaujā.
  Kosmosa kuģis gūst maksimālu paātrinājumu, hercogiene pat turas pie stabilizatora, caur kaujas tērpa caurspīdīgo audumu var redzēt, kā viņas lielie bicepsi ir nedāmaini sasprindzināti. Viņai un citiem apkalpes locekļiem ir jāpieliek pūles, lai nenokristu uz muguras. Hercogiene ar tīģera galvu ir neatkārtojama, kā karotāja no komiksiem, viņas skatiens ir caururbjošs, viņas ļoti spilgti, garie un kuplie mati plīvo no pretimnākošā gaisa.
  Grūti noticēt, ka šai varonīgajai meitenei jau ir divi simti ciklu. Cik svaiga un tīra ir viņas seja, ļoti kustīga, reizēm ar niknu izteiksmi, reizēm gluži otrādi, eņģeliska vai rotaļīga. Viņai aiz muguras ir daudz cīņu, taču nekad nešķita, ka viņai tās neapniks. Katra jauna cīņa ir kaut kas īpašs, ar savu neaprakstāmi skaistu un bagātīgu dizainu un aizraujošu ritmu.
  Un tagad viņiem ir jauns darbības principā ierocis, pret kuru ienaidnieks, visticamāk, nespēs atrast efektīvu aizsardzību, vismaz līdz Grobzagonāta galīgajai uzvarai.
  Cik bezpalīdzīgs ir Fiztas rases drednauts. Akls, zaudē orientāciju. Pagriežot sportista palaistu disku tā, ka pēc pāris mirkļiem tā sastāvdaļas izkaisītas pa galaktikas plašumiem. Vai vēl kāds nelaimīgs upuris, trīs iznīcinātāji, kas uzreiz iet bojā graviplazmas apskāvienos, kuģiem trīcot un drebējot, kā mazuļus, ko sērfs izmet uz dedzinošām smiltīm.
  Barons de Aligators, pielāgojot emitētāju tēmēšanu (un ne bez panākumiem, no jaunā sadedzinātā kreisera palika tikai monobloku nūjas), ar nožēlu atzīmēja:
  - To ir viegli nogalināt, grūti augšāmcelt, bet ir absolūti neiespējami dzīvot bez vardarbības!
  De Fūrija, kontrolējot savu zvaigžņu kuģu grupu, izlādējot kārtējo iznīcināšanas straumi un vērojot, kā kuģis, pārveidots no kravas transporta, arī sapinies plazmas tīklā, norādīja:
  - Nāve, tāpat kā uzticams draugs, noteikti nāks, bet, ja vēlaties garāk staigāt ar kaprīzu dzīvi, pierādiet savu uzticību prātam un drosmei!
  Grāfs de Barsovs aizsmacis iesaucās, turpinot savu asprātīgo verbālo sprādzienu:
  - Likumi nav rakstīti muļķiem, bet viņi saņem sankcijas par to pārkāpšanu, un tiem gudrajiem, kas šos likumus rakstīja!
  Daudzveidīgās armādas organizētā pretestība tika salauzta. Lidojums kosmosā ir pat kā kalnu sabrukums, tas ir viesulis, kas uzreiz pārklāja punduru baru, notriecot un noķerot visus uzreiz... Sākās vajāšana. Tas ir kā vilku bars, kas dzenā aitu ganāmpulku. Tikai zārki ir daudz ļaunāki un nežēlīgāki par vilkiem. Viņiem tas nav pat izdzīvošanas jautājums, bet gan nelokāmas gribas un nežēlīgas niknuma demonstrēšana. Dzenieties, mociet, neatlaidiet. Un, lai gan daudzi bērni nesagaidīs savus vecākus (un šeit ir sapulcējušies radījumi no viena dzimuma līdz duci dzimumu), un mātes, tēvi, neitrālie, viņu dēli, meitas un kas zina, kas vēl... Kāda varonība tur ir tāda slepkavība, kad pat irbes šaut prasa lielāku meistarību un piepūli. Atlūzas appludināja telpu un nokrita uz zvaigznēm, izraisot koronālus traucējumus, izvirzījumus un plazmas virpuļus uz virsmas. Atsevišķas zvaigznes pat maina krāsu no daudzajiem svešķermeņiem, kas nokrituši uz to virsmas. Ne visi sapratīs, bet tie, kam ir sirds: īpaši briesmīgi ir, ja radījums, kuram ir personība, sadeg dzīvs, un personība ir vesela iracionāla un neparedzama pasaule.
  Pat vakuums var raudāt no šādas sakāves...
  Pirmā kursa studenti Alekss un Andželīna to visu redzēja, un pat ne kā filmā, bet visu uzreiz, daudzos punktos un detaļās, kad viss ienāk, piepildot prātu ar uztveres kaleidoskopu.
  Tad viņi pamanīja, ka viens no cilvēku kosmosa kuģiem - brigantīna ar delfīna mazuļa kontūrām - virzās pretī... Pretī visās varavīksnes krāsās mirdzošam un guļošā stāvoklī esošam kvazāram. Kaut kas skolēniem teica, ka tas ir kvazārs, pat ja ne ar tādiem stariem, kas sadedzināja visu dzīvo. Bet pat samazinātā veidā tas slēpa nāvējošus draudus visam materiālajam. Un šī brigantīna šķita kā drosmīga pašnāvība.
  Annigenos hercogienes de Furijas vadībā saņēma pavēli: "Pārtvert, zemes zvaigžņu kuģis!". Un trīs milzīgi tūkstoši karavīru un desmitiem tūkstošu kaujas robotu uz klāja, gandrīz nebojāti, steidzās pēc brigantīnas.
  It kā plēsīgās haizivis dzenā mazu pīlēniņu, kas aizrijās trakojošā okeāna vētrainajos ūdeņos.
  Alekss pēkšņi sajuta, ka spēj ne tikai pacelties, bet arī kustēties, un kliedza draugam: "Lai eņģelis viņiem seko." Meitene atbildēja: "Jā, es jūtu, ka varu."
  Lai Mihails Bojarskis dzied: "Kaut arī ķermenis bez dvēseles nav ķermenis, bet cik vāja ir dvēsele bez ķermeņa!" Varbūt tas ir godīgi, bet... Gars, ienācis svešā miesā un pārņēmis to savā varā, var izpausties pasakainā spēkā...
  No trim dunčiem tika izmestas dedzinošas iznīcinoša starojuma straumes, un šķita, ka cilvēku brigantīnam, ko vadīja drosmīgā kapteine Alena Sņegova, nebija ne mazāko iespēju. Jau magoplazmas viļņi ieurbās korpusā, deformējot sudrabotās bruņas, liekot vieglo lielgabalu stobriem krist kā pārvārītiem makaroniem. Apkalpes locekļi piedzīvo šausmīgas sāpes, kaujas tērpi izjūk, āda lobās, acis akls... Šķiet, ka nav nekādu iespēju... Brigantīna sāk kvēlot, atstājot aiz sevis kūpošu spalvu, ar antimatērijas ikriem.
  Bet šajā pēdējā mirklī, kad iekrīti bezcerīgajā nebūtības elles bezdibenī, abi flangos izvietotie Annigen nesēji, neapgriežoties, iedūra starojumu vidējā.
  Un tas sākās, varavīksnes viļņi izgāja cauri centrālajam duncim, automatizācija pārgāja uz aizsardzību. Un cilvēku kuģis, kas uz milžu fona šķita niecīgs, zaudējot savas struktūras daļas, beidzot izkļuva no zaigojošā burvju plazmas tīkla.
  Alekss apmetās barona de Aligatora ķermenī, un Andželīna sedloja grāfa de Barsova apziņu. Parastie zārku sargi, tāpat kā virsnieki, ir apmācīti nevis apspriest savu komandieru pavēles, bet gan izpildīt. Ja tie, kas trāpīja pa ķermeņiem, izmantojot savu "zirgu" atmiņu, pavēlēja mainīt uguns mērķi, tad... Tā tam vajadzētu būt. Kā saka Grobozagonāta galvenais noteikums: "Es zvēru neapšaubāmi paklausīt Hiperimperatoram, viņam personīgi, kā arī jebkuram viņa ieceltam priekšniekam!"
  Pavēle ir dota un tiek pildīta... Taču zārku pildspalvu personas nevēlas samierināties ar to, ka viņu miesas pārņēmušas jauno upuru bezķermeņu dvēseles. Sākas sīva cīņa, aligators un Barsovs sastingst, un tīģera acis aizmirdz. Rīkojums jau ir dots un tiks izpildīts līdz tā atcelšanai...
  Tomēr brigantīna jau ir guvusi mirstīgas brūces, tikai nedaudz vairāk... Alena Morozova ar pēdējiem spēkiem turas pie tieva apziņas pavediena. Viņas skafandrs kopā ar formastērpu bija pārogļojies, un liesmas nežēlīgi glāstīja viņas jau pilnīgi kailo ķermeni. Āda kļūst pārklāta ar lieliem tulzniem, pēc tam nolobās. Apmetņa gabaliņi birst nost... Vēl mazliet...
  Šeit ir kvazara tievā aste, kur jānokļūst viņas brigantīnai, pareizāk sakot, kas no tās palicis pāri... Aligatora un Barsova personības jau atgriezušās, magoplazma atkal iespārda... Alēnas apdegušie kauli drūp, un viņa apziņa ir izdegusi melnā krāterī... Un nenozīmīgā nanosekundes daļā, galīgā iznīcināšana, komandiera brigantīna fragments ielido kvazāra promerānā...
  Viss pēkšņi apstājās, it kā nemaz nebūtu sācies. Purpura zvaigznāju flotes armāda sastinga, un tās pretinieki uzreiz pazuda. Šķita, ka tie ir spārni, un kosmosa grifu ķepas bija pielīmētas kosmosā un nevarēja kustēties. Un tajā pašā laikā neviens nejuta ne mazāko trīci vai grūdienu. Viss, kas notika, bija ārpus parastās fizikas robežām.
  Hercogiene de Fūrija nikni norūca:
  - Kas tas ir, foršais, kas mūs spēja apturēt?
  Genhirs Volfs paskatījās ar neslēptu naidu:
  "Man nav ne jausmas... Tas principā nav iespējams, lai gan..." Zārka ģenerāli, nolaidot balsi, skaidri nobiedētu līdz čukstam, nodeva viņa ledaino acu nervozā skriešana apkārt, viņš piebilda. - Mūsu aģents ziņoja, ka zeme laika gaitā var izspēlēt joku.
  Hercogiene mierīgi, pat noraidoši atbildēja:
  - Tas, protams, ir kaitinoši, taču neviens nevar liegt dzīviem indivīdiem cīnīties un mums, zārku pildītajiem dzīvniekiem, uzvarēt!
  Aligators izaicinoši žāvājās un iemeta viņam mutē to, kas izskatījās pēc labi saģērbtas sviestmaizes. Glāstīdams tīģera adjutanta nepaklausīgos matus, enerģiski košļādams kulinārijas izstrādājumu ar skaļu gurkstēšanu, bet tajā pašā laikā pilnīgi saprotamā un spēcīgā balsī, viņš rezumēja:
  -Nepabeigts ienaidnieks ir kā neārstēta slimība - gaidiet komplikācijas!
  Blakus Andželīnas un Aleksa satriektajām dvēselēm it kā no ledus bedres iznira Alena gara starojošā viela. Atbrīvotās dvēseles seja mirdzēja kā saule. Uztverot kolēģu neizprotošos skatienus, kapteine meitene priecīgā entuziasmā paskaidroja:
  -Mēs uzvarējām! Draudi cilvēcei ir novērsti, gan šis, gan, cerams, turpmākie izaicinājumi.
  Andželīna neizpratnē nomurmināja:
  - Kā?
  Alenka sāka skaidrot:
  - Lielais zinātnieks Pāvels Karpovs atklāja, ka laikam ir struktūra, kas līdzīga pilnai plūstošai, bezrobežu upei ar daudziem miljoniem neatkarīgu straumju. Un ka ir iespējams, uzliekot sava veida molu, ietekmēt konkrētas straumes gaitu. Diemžēl viņš nomira, tādējādi līdz galam atklājot ietekmes mehānismus, un cita tāda ģēnija nebija. Bet šeit ir viens veids, kā izveidot šādu molu, un to atklāja viņš. Ja jūs izspiedīsit guļošā kvazāra enerģiju noteiktā diapazonā un tikai tieši pusnakts Jaunā gada svinību laikā uz planētas Zeme, tad atbrīvotā enerģija radīs sava veida pieplūdumu planētas pagātnē un dubultosies. laika plūsma notiks Saules sistēmā ...
  Alekss bija apmulsis un, mirkšķinot ēteriskos plakstiņus, čukstēja:
  - Un kāda tam būs nozīme?
  Karotāja Alena paskaidroja:
  - Visi cilvēki Saules sistēmā saņems papildu dzīves gadu, kas nozīmē, ka Pāvelam Karpovam būs laiks pabeigt savus unikālos atklājumus... Pareizāk sakot, viņš to jau ir izdarījis, mūsu priekšā nav ienaidnieka armādas!
  Andželīna trīcoši iesaucās:
  - Vai tiešām jūs tos visus iznīcinājāt?
  Brigantīnas kapteinis mīļi pasmaidīja un piemiedza ar aci, atbildot:
  - ES domāju, ka nē! Laika upē vienkārši ielikts viļņlauzis viņiem sagrieza hronplūsmu riņķī. Tas nozīmē, ka zārka pildspalvas dzīvos mūžīgi, vienā laika cilpā, dzīvojot vienu un to pašu gadu bezgalīgi daudz reižu!
  - Un mēs? - Alekss jautāja.
  - Tu atgriezīsies savā laikā, un ceru, ka nākamreiz nestaigāsi pa ielu ar bandītiem...
  Jaunais vīrietis un meitene pamodās, stāvot tieši Kremļa zvana priekšā, Sarkanajā laukumā. Gigantiskais pulkstenis sāka stabili un majestātiski sist pusnakti.
  Jaunais gads ir klāt.
  . NODAĻA Nr.15.
  Pēc pauzes karadarbība atsākās. Ķīnieši mēģināja vēlreiz, savācot spēkus, lai uzbruktu tālajiem Krievijas īpašumiem.
  Šoreiz sešinieks paķēra dažus modernākus ieročus.
  Šajā gadījumā viņi visi seši uzkāpa uz IS-7 ar maģiskiem neaizvietojamiem čaulām un patronām.
  Un bez turpmākas runas viņi sāka šaut uz Ķīnas armiju un saspiest to ar pēdām.
  Un arī Oļegs Ribačenko izšāva no lielgabala un rūca:
  - Mūsu uzvara ir neizbēgama, tagad tā vairs nebūs!
  Tomēr šaušanas laikā un pat tad, kad izšaujat pa vienam, jūs varat domāt par svešiniekiem.
  Patiesībā, kāpēc Vladimirs Vladimirovičs Putins ir tik laimīgs politiķis un prezidents? Jo īpaši no paša sākuma, kad viņš tika iecelts par Jeļcina oficiālo pēcteci, viss bija veiksmīgs.
  Šķita, ka komunistiem un Jabloko vajadzēja darboties kā vienai vienībai - Jeļcina pēctecis ir ienaidnieks numur viens.
  Bet uzstāšanās nenotika. Un Sobčaku, kurš zaga, neatcerējās. Apstiprināšana notika regulāri. Kaut gan komunistiem vajadzēja saprast: tas ir viņu topošais kapracis!
  Un Javļinskis, kurš mēģināja parādīt sevi kā opozīcijas līderi, kurš nekad nebija balsojis par budžetu, kāpēc viņš neiebilda.
  Tas izrādījās tik dīvaini.
  Un tad man kaut kā paveicās. Vardarbīgā un izsalkušā Dagestāna neatbalstīja vahabītu priekšnesumu, lai gan Basajevs un Hatabs, iespējams, ar to rēķinājās. Domes opozīcija nav konfliktējusi ar varas iestādēm. Vai arī izmantojiet čečenu faktoru.
  Īsāk sakot, no paša sākuma viss bija Putina labā. Un Domes opozīcija nemēģināja izmantot sprādzienus Maskavā un Volgodonskā pret varas iestādēm.
  Lai gan komunistiem vajadzētu saprast, viņi tiek atstumti otrajā plānā.
  Javlinskis to saprata ļoti vēlu.
  Oļegs šāva uz ķīniešiem un saplēsa dzeltenos karotājus ar šāviņiem.
  Un nopūtās...
  LABI. Kļūst mazliet garlaicīgi domāt par politiku. Piemēram, Gerda. Vienā no attēliem viņa ir attēlota gūstā ar laupītājiem, aiz muguras sasietām rokām, basām kājām. Un kājas ir pat sarkanas, var redzēt, ka neapsildāmajā zoodārzā ar briežiem laupītājam ir auksti, un Gerdai kājas ir ļoti aukstas.
  Nabaga meitene, kurpes, ko viņa lūdza no karalienes, viņai tika atņemtas. Un tagad viņa cieš nebrīvē.
  Zēns atkal šāva uz debesu impērijas armiju, nospiežot kursorsviras pogu ar kailiem kāju pirkstiem.
  Tad viņi devās otrā virzienā.
  Žirinovskis Jeļcinu tieši neatbalstīja, un nav neviena video, kurā viņš būtu izteicies ar šādiem izteikumiem! No otras puses, jaunas vēlēšanas un pat balstās uz partiju sarakstiem viņam bija ļoti izdevīgas. Pēc būtības veicot militāru apvērsumu, Jeļcins uzurpēja varu, kļūstot par absolūtu diktatoru, kuru formāli nekas neierobežo! Pat konstitucionālās tiesas darbība tika apturēta, un prezidents formāli ieguva neierobežotas pilnvaras! Šādos apstākļos jaunas konstitūcijas pieņemšana drīz vien ierobežoja diktatora varu, nevis to nostiprināja! Jāteic arī, ka saskaņā ar sabiedriskās domas aptauju datiem par prezidenta konstitūcijas projektu bija gatavi balsot līdz 80 procentiem Krievijas iedzīvotāju. Tāpēc Žirinovski nevar strikti vērtēt par konstitūcijas atbalstīšanu. Pirmkārt, pretējā gadījumā viņam vienkārši nevarēja ļaut piedalīties vēlēšanās, un, otrkārt, Vladimirs cerēja saņemt dažu Jeļcina atbalstītāju atbalstu. Kas attiecas uz partijas nosaukumu, tad toreiz tautā radās ilūzija - komunistu-fašistu (mediju sasaukuma) parlaments bija izklīdināts, reformas neviens neapturēja, un drīz dzīvosim kā Amerikā! Un pie šiem nosacījumiem nosaukums liberāldemokrāts bija vēlēšanām visai izdevīgs! Vēlēšanu bloks: Gaidara vadītā Krievijas izvēle kļuva par varas partiju! Neviens neticēja LDPR izredzēm, daudzi domāja, ka Žirinovskis pat nesasniegs piecu procentu barjeru!
  Jā, likās, ka Žirinovskim bija ļoti vājas iespējas. Un Krievijas izvēlei ir visi trumpji savās rokās. Ja neskaita, iespējams, vissvarīgāko, ekonomikā nebija reālu sasniegumu. Bet viņu rokās ir milzīgs propagandas aparāts un administratīvie resursi. Kazahstānas un citu valstu pieredze rāda, ka nereti ar to pilnīgi pietiek, lai uzvarētu vēlēšanās, pat lai iegūtu sensacionālus rezultātus!
  Bet Vladimirs Volfovičs parādīja savas neparastās politiskās spējas: jo īpaši viņam izdevās pārliecināt Jeļcina svītu par savu lojalitāti, un viņam netika liegts reģistrēties, kā tas notika, piemēram, ar Baburina bloku un dažiem citiem! Naudu viņam izdevās iegūt, pārliecinot sponsorus par apmaksātu raidlaika potenciālu (un viņš pats nedaudz nopelnīja, veicot uzņēmējdarbību!). Un pats galvenais, vēlēšanu laikā viņš parādīja lielisku runas dāvanu, vadot burvīgu vēlēšanu kampaņu! LDPR mājaslapā var atrast vecus 1993. gada vēlēšanu kampaņas ierakstus: tās ir patiešām spēcīgas runas, ar kurām salīdzinājumā Hitlers ir tikai nožēlojama runātāja ēna. Demokrāti savā starpā sastrīdējās un Liberāldemokrātiskās partijas pieaugošo popularitāti pamanīja krietni par vēlu! Jāsaka, ka sociologi rādīja nevis īsto ainu, bet gan tādu, kuru varas iestādes gribēja redzēt! Gaidars piezvanīja Žirinovskim Hitleram un pieprasīja Jeļcinam dereģistrēt LDPR. Taču prezidenta analītiķi sacīja, ka Jeļcina reitingi krītas un atbalsts konstitūcijai sarūk. Šādos apstākļos diskvalifikācija var radīt problēmas iestādēm. Turklāt 1993.gadā vēl nebija izstrādātas masu vēlēšanu krāpniecības tehnoloģijas, izņemot primitīvu biļetenu bāšanu urnās, tāpēc tautas gribas izpausme bija samērā godīga! Žirinovskis savukārt apsolīja atbrīvot Rutskoju un citus opozicionārus!
  Oļegs Ribačenko te apjucis un atkal izšāvis no tā paša šāviņa.
  Kamēr meitene Margarita ar basām kājām tēmēja ar ieroci, zēns domāja un brīnījās.
  Vēlēšanu rezultāts bija sensacionāls, un par LDPR vadītāju balsoja gan režīma ienaidnieki, gan daudzi Jeļcina atbalstītāji! Partija ieguva gandrīz 24 procentus no saviem 13 biedriem, ierindojoties pirmajā vietā. Taču jauktās vēlēšanu sistēmas dēļ Žirinovskis ieguva tikai 60 mandātus jeb 15 procentus no Valsts domes, parlamenta apakšpalātas, lieluma! Turklāt Valsts domes pilnvaras bija stipri ierobežotas ar jauno konstitūciju, tāpēc patiesībā Žirinovskis nesaņēma būtisku varu. Visticamāk, viņa frakcija Valsts domē varētu tikt uzskatīta tikai par tramplīnu tālākam uzbrukumam varai! Nu pats Žirinovskis arvien vairāk tika salīdzināts ar Hitleru! Starp citu, 1930. gadā Hitlers ieguva 18 procentus balsu, ieņemot otro vietu vēlēšanās, bet tajā pašā laikā saņemot daudz reālāku sviru uz varu. Pirmkārt, Reihstāgam bija tikai viena palāta, otrkārt, vēlēšanas notika tikai pēc proporcionālas sistēmas, treškārt, parlamenta vara bija nesalīdzināmi spēcīgāka nekā Krievijā! Žirinovskis nokļuva daudz sliktākā situācijā: uzvaras izskats radīja vēlētāju pārlieku uzpūstas cerības, bet reālā vara un spēja kaut ko mainīt bija liela lieta!
  Šeit, protams, sākas brīnumi: Žirinovskis, kurš iepriekš bija skaitļojošs politiķis, pēkšņi kļuva impulsīvs un ārkārtīgi neloģisks. Jo īpaši viņš tika apsūdzēts hitlerismā, tāpēc viņš pastiprināja savu pretrietumniecisko retoriku, radot bažas, ka, nonākot pie varas, viņš izcels trešo pasaules karu! Un daži paziņojumi bija pilnīgi traki, tostarp atombumbas izmantošana pret Kazahstānu un citām valstīm. Konkrēti Žirinovskis pat paziņoja, ka nometīs Tbilisi atombumbu! Tajā pašā laikā bija daži sasniegumi: mums izdevās veikt amnestiju, izpildot vēlēšanu solījumus... Bet vispār Vladimirs Volfovičs punktus neguva, nemitīgi iekļūstot skandālos... Jā! Protams, viņš tika provocēts, daudzas skandalozas situācijas radīja CIP un LDPR pretinieki, galvenokārt no rietumnieciskiem demokrātiem Krievijas iekšienē, bet tomēr apdomīgam un pragmatiskam politiķim nevajadzēja tam pakļauties vai vismaz samazināt iespēju. provokāciju līdz minimumam! Piemēram , Zjuganovs, neskatoties uz to, ka viņš jau septiņpadsmit gadus plūca Kremļa galvenā politiskā oponenta laurus, kaut kā izvairījās no skandāliem, nekad nav ticis ierāmēts un viņam nav korumpēta politiķa reputācijas! Tiesa, komunistiem bija arī viens brīdis ar it kā galvenā KF komunistiskās partijas finansētāja Hodorkovska uzstādīšanu, taču šajā gadījumā Zjuganovs neatstāja nevienu sevi diskreditējošu izteikumu. Ļoti piesardzīgs politiķis Genādijs Andrejevičs, dažreiz pat pārāk uzmanīgs! Konkrēti, 1999. gada maijā, kad Jeļcins piedāvāja Stepašina kandidatūru, komunistiem vajadzēja to bloķēt un vai nu izspiest piekāpšanos, vai izprovocēt Valsts domes atlaišanu un pirmstermiņa parlamenta vēlēšanas. Bet Zjuganovs izvēlējās neriskēt, lai gan, ja toreiz būtu likvidēta Valsts dome, komunisti būtu saglabājuši un pat paplašinājuši kontroli pār to. Jā, Putinu komunisti apstiprināja 1999. gada augustā bez cīņas, lai gan fakts, ka Jeļcins viņu pasludināja par savu pēcteci, tieši prasīja opozīcijai darboties kā vienotai frontei pret šo kandidatūru. Bet Zjuganovs nolēma, ka labāk ir doties uz vēlēšanām, izmantojot privilēģijas, kas nāk ar deputāta statusu, un tas, ka Putins var pārvērsties par nacionālo varoni tikai trīs mēnešu laikā, nebija pat visdrosmīgākajiem. Kremļa analītiķi.
  Oļegs Ribačenko atkal ar savu kailu zēnisko kāju šāva uz ķīnieti un turpināja savas domas.
  Zēna ģēnijs patiesi ticēja, ka Žirinovskis nav savā labākajā stāvoklī;
  Īsāk sakot, 1993. gada decembris kļuva par LDPR līdera politiskās karjeras virsotni, pēc tam sākās lejupslīde, lai gan sākumā tas nebija zemes nogruvums ar dažādām svārstībām. Arī Jeļcins strauji zaudēja popularitāti: ekonomisko krīzi nebija iespējams pārvarēt, gluži pretēji, tā kļuva arvien sliktāka. Šeit Žirinovskis izdarīja kārtējo aprēķinu un parakstīja vienošanos par mieru un harmoniju. Galu galā viņš jau tika apsūdzēts par konstitūcijas atbalstīšanu, kas legalizēja milzīgu prezidenta varu (un, no otras puses, kas būtu noticis, ja konstitūcija nebūtu pieņemta? Pilsoņu karš bija ļoti iespējams!), un tad bija vienošanās. parakstīt miera līgumu. Tiesa, rudenī Žirinovskis to pameta. Bet kopumā būtu nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai konkrēti aprakstītu, kādas kļūdas LDPR vadītājs pieļāva un kāpēc viņš nekļuva par prezidentu. Viņa galvenā kļūda bija stratēģiski nepareizs PR! Pēc 1993. gada vēlēšanām bija jāveido priekšstats par pašreizējās valdības galveno ienaidnieku un Jeļcinu personīgi! Tas ir, kļūt par AntiJeļcinu, ar vispopulistiskāko retoriku, kritizējot, pirmkārt, iekšējos ienaidniekus, korupciju, zagšanu utt! Un galvenais sauklis ir - Jeļcina banda tiesai! Un tajā pašā laikā nenoniecinot kreisos saukļus, sociālo demagoģiju un taisnīguma solījumus! Jo īpaši Baltkrievijā Lukašenko prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā ieguva vairāk nekā 80 procentus, kas ir vienkārši supersasniegums opozīcijas politiķim ! Bet nevar teikt, ka Lukašenko oratorijā ir stiprāks par Žirinovski, drīzāk, gluži pretēji, Vladimirs Volfovičs ir daudz izglītotāks un intelektuāli attīstītāks! Taču Žirinovski pievīla viņa pārāk agresīvais un karstais raksturs un, no otras puses, pārliecība, ka Jeļcina apkārtne un pats Jeļcins paļausies uz viņu, ievēlot viņu par pēcteci. Kas zina vēsturi: viņi, iespējams, atcerēsies attiecības starp Hitleru un Hindebrūneru, sākumā piesardzīgi, bet pēc tam partnerību! Bet tā ir tā, ka Hindebrugs bija Pirmā pasaules kara varonis, savas valsts patriots un jau novājējis vecis. Un Jeļcins, PSRS iznīcinātājs un dedzīgs impēriskās ideoloģijas ienaidnieks, Žirinovskim bija stratēģisks pretinieks. Un Jeļcina svīta baidījās, ka toreiz vēl jaunais un agresīvais Žirinovskis sāks atjaunot kārtību un tad galvas riņķos! Tātad Jeļcina svīta nevēlējās mudināt Volfoviču kļūt par prezidentu vai premjerministru, un viņa reālā iespēja tikt pie varas bija tikai ar Jeļcina līķi. Respektīvi, Žirinovskim bija vismaz ārēji jāatdarina iespējami augstākā līmeņa pretestība režīmam! Lai tauta domā, ka nav lielāka varas ienaidnieka par Žirinovski, un lai rodas asociācija: Žirinovskis vai Jeļcins, Žirinovskis pret Jeļcinu! Tomēr Vladimira Volfoviča lokā vai nu nebija spēcīga analītiķa un PR personas, vai arī viņš nevēlējās nevienu klausīties. Vai varbūt viņš pat baidījās no Jeļcina, lai gan jāsaka, ka Jeļcins joprojām nav gluži tirāns, ja viņš pieņēma amnestiju un ienaidnieku: Rutskoja un Makašova atbrīvošanu. Un Jeļcins piekrita atlaist parlamentu, jo 1993. gada 25. aprīļa referendumā, šķiet, tauta viņam deva atļauju to darīt. Turklāt parlamenta apšaude tik ļoti nobiedēja pašu Jeļcinu, ka viņš zaudēja apņēmību. Tātad Žirinovskis varēja kļūt par viņa galveno pretinieku, jo īpaši tāpēc, ka Zjuganovs Jeļcinu nodūra vienalga cik daudz, bet saņēma sodu!
  Zēns atkal izlaida smagu šāviņu pēc tam, kad meitenes izmantoja viņa baso kāju un turpināja savas domas.
  Vēl viena Žirinovska kļūda bija viņa nostāja attiecībā uz karu Čečenijā. It kā nacionālists, vajadzēja atbalstīt konstitucionālās kārtības nodibināšanu, bet kādā formā! Karš jau no paša sākuma noritēja neveiksmīgi, Krievijas karaspēks cieta milzīgus zaudējumus, galvenokārt Jeļcina pavēlniecības noziedzīgās nekompetences dēļ. Turklāt ģenerāļi ar Afganistānas kara pieredzi, piemēram, aizsardzības ministrs Gračevs, komandēja sliktāk nekā pirmklasnieki. Pat žurnālisti ģenerāļiem iemācīja cīnīties! Kāds paradokss!
  Šādos apstākļos bija jāieņem pozīcija: Jeļcins un viņa banda ir vainojami Krievijas armijas milzīgajos zaudējumos! Kritiku valdošajam režīmam vajadzēja pastiprināt, bet tajā pašā laikā neskarot armiju. Gan jau arī Gračevu nevajadzēja aizstāvēt! Tieši Zjuganovs ieņēma optimālo uzvaras pozīciju! Kritizējot Jeļcinu, nestrīdoties ar armiju, neatbalstot separātistus. Kopumā Zjuganovs izvēlējās pareizo uzvedības līniju: maksimālais attālums no Jeļcina politikas, konfrontācija. Tomēr pirmā sasaukuma Domes komunisti ne vienmēr bija konsekventi pretstatā. Jo īpaši netika atbalstīts Žirinovska priekšlikums par neuzticības izteikšanu Černomirdina valdībai. Kopumā komunisti par neuzticības izteikšanu pirmo reizi nobalsoja tikai 1994. gada oktobrī pēc "melnās otrdienas", kad pasīva Černomirdina ekonomiskās politikas apstiprināšana viņiem varēja dārgi maksāt. Otrā sasaukuma Valsts domē, kur jau vairākumā bija Zjuganova vadītie komunisti, neuzticības balsojums nekad (!) netika likts uz balsošanu! Un parlaments apstiprināja visus piecus premjera amata kandidātus, bet tas ir cits stāsts! Zjuganova personība ir pelnījusi atsevišķu rakstu, kā arī to, kāpēc viņš joprojām zaudēja Jeļcinam 1996.
  Pats Žirinovskis, šķiet, vēlējās panākt kompromisu ar Jeļcina svītu, cerēdams pārliecināt oligarhus par viņa lojalitāti, lai viņi viņu liktu kā vienīgo, kas spēj atturēt komunistus no troņa ieņemšanas. Bet problēma ir tā, ka Jeļcina svīta tajā laikā nevēlējās pārmaiņas un neuzticējās Volfovičam, kuram, starp citu, izdevās pasliktināt savu attieksmi Rietumos. Daudziem prezidentam pietuvinātiem oligarhiem bija bizness Rietumos un viņiem izdevās tur uzkrāt milzīgus parādus. Un naftas cenas bija aptuveni 10 USD par barelu, tāpēc gāze bija lēta, un elite diezgan aizrāvās ar aizdevumiem no NATO valstīm. Un Rietumos viņi skaidri norādīja, ka Žirinovskis viņiem ir nepieņemams.
  Šādos apstākļos paļaušanās uz aliansi ar Jeļcina eliti tikai sabojāja LDPR līdera tēlu un iejaucās blokā ar komunistiem un nacionālistiem. Jāsaka arī, ka Krievijas armijas lielie zaudējumi, nevēlēšanās sakaut, kopumā mazo un ne īpaši labi bruņoto ienaidnieku, mazināja kareivīgo saukļu popularitāti un vēlmi gūt laimi ar kara palīdzību. Tauta redzēja, ka Krievijas armija nav gatava mazgāt kājas Indijas okeānā un ar naftas krājumiem iekarot Tuvos Austrumus. Jā, teorētiski Tuvo Austrumu sagrābšana caur naftas dolāriem un neizbēgamo energoresursu cenu lēcienu varētu nest milzīgas naudas summas, bet pat ja viņi nevarētu uzvarēt Čečeniju... Pacifistu noskaņas sāka augt, un Žiriks cieta nopietnus zaudējumus vēlēšanās!
  Brīnumbērns, šauj atkal taisni. 130 mm lielgabala šāviņš izklīdināja ķīniešus.
  Margarita apstiprinoši teica:
  -Tu esi tik gudrs!
  Un viņa pati sāka šaut ar kailajiem kāju pirkstiem.
  Un Oļegs Rybachenko turpināja savu argumentāciju.
  Tomēr jāsaka, ka Zjuganovs bija ārkārtīgi piesardzīgs. Piemēram, kad Boriss Fjodorovs ierosināja balsot par neuzticības reitingu valdībai, Krievijas Federācijas Komunistiskā partija to neatbalstīja. Kopumā Zjuganovs un viņa aprindas pret Černomirdinu izturējās ļoti uzmanīgi, lai gan pēdējais turpināja īstenot politiku oligarhu interesēs un demonstrēja lojalitāti pret Jeļcinu. Bet interesanti ir tas, ka Zjuganovam izdevās kļūt par opozicionāru un anti-Jeļcinu numur viens. Turklāt viņam šajā ziņā palīdzēja arī proprezidenta propaganda, iespējams, apzināti, jo komunists Zjuganovs ir labāks par nekomunistu kandidātu otrajā kārtā.
  1995. gada ziemā un pavasarī LDPR partija piedzīvoja nopietnu krīzi, to pameta vairāki deputāti, tostarp gaišais, harizmātiskais Maryčevs.
  Bet karā Čečenijā pamazām tika uzvarēts, kaujinieki arī cieta milzīgus zaudējumus un tika izšauti un demoralizēti, Krievijas armija virzījās uz priekšu. Jūnijā Šamils Basajevs sagrāba dzemdību namu Budenovskā. Principā šāds kaujinieku solis militāri neko nedeva, un propagandas ziņā tas bija pat izdevīgs kara pusei... Bet Jeļcins izjuka, acīmredzot 3.-4.oktobra notikumi un miljonu krievu lāsti. nogāza viņu un viņš pavēlēja Černomirdinam pārtraukt karu un sākt sarunas...
  Krievijas armija vienpusēji pārtrauca karadarbību. Un Valsts dome beidzot savāca pietiekami daudz balsu, lai pieņemtu neuzticības balsojumu valdībai, pieprasot vairāku drošības amatpersonu atkāpšanos. Jeļcins piekāpās, paturot tikai Gračevu, bet nodeva Jegorovu, Erinu, Stepašinu. Šeit Žirinovskis sākotnēji ieņēma pareizo pozīciju: viņš nosodīja pamieru un balsoja par neuzticības izteikšanu. Un kad Černomirdins blefoja ar draudiem likt jautājumu par uzticību Ministru kabinetam uz balsošanu Valsts domē (šeit ir viena nianse, ja par uzticību valdībai nobalso mazāk par 226 balsīm no 450, tad prezidenta pienākums ir nedēļa, lai vai nu izkliedētu valdību, vai likvidētu Valsts domi), Žirinovskis izrādīja stingrību un gatavību doties uz pirmstermiņa parlamenta vēlēšanām. Pirmstermiņa vēlēšanu priekšrocības ir mocekļu tēls, veiksmes trūkums - Jeļcina un valdības vainošana, laika nedošana Krievu kopienu kongresa Kremļa projekta popularizēšanai un pie varas esošā partija: Mūsu mājas ir Krievija. Un, protams, citas organizācijas - mazākas!
  Černomirdins, saprotot, ka blefs nedarbosies un jaunais parlaments kļūs vēl opozicionālāks, balsojumu atsauca. Valsts dome kārtējo reizi lika uz balsošanu par neuzticību, Žirinovskis rīkojās ļoti agresīvi, bet balsu nepietika. Te gan jāsaka, ka Jabloko izgāzās, Javlinskis nevēlējās zaudēt parlamenta vietu priekšrocības. Turklāt viņa reālais reitings nebija augsts, pastāvēja briesmas vienkārši tikt aizpūstam.
  Žirinovska popularitāte uzreiz pieauga, taču Volfovičs atkal izdarīja nepareizu aprēķinu, impīčmenta procedūrā atsaucot savas partijas parakstus. Tam nebija nozīmes, opozīcijai nepietika balsu, lai izveidotu komisiju apsūdzību izvirzīšanai, pat 300, bet tas sabojāja reitingu! Žirinovskis atkal deva pamatu apsūdzēt sevi samiernieciskā politikā, atsvešinot daļu no pieaugošā protesta elektorāta.
  Taču pamiers Čečenijā, ko kaujinieki nekaunīgi pārkāpa, dažādi teroristu uzbrukumi, īpaši pret Romanovu, un apšaudes upuri izraisīja kaujinieku noskaņojuma pieaugumu sabiedrībā un Žirinovskis sāka gūt punktus. Turklāt 1995. gada septembrī NATO sāka bombardēt Bosnijas serbus, pastiprinot pretrietumniecisko noskaņojumu, kas arī cēla LDPR reitingus.
  Tiesa, Žirinovskis padevās provokācijai, parlamentā piekaujot sievieti vai pat pāris reizes viegli iesitot viņu vispārējā kašķā. Tad Jeļcina prese to visu reklamēja, tēlojot Žirinovski kā bandītu! Tomēr šāds fragments varēja iepriecināt dažus cilvēkus: īpaši tos vīriešus, kuri bija cietuši no sievietēm, vai tos, kuri no visiem kandidātiem meklēja visnežēlīgāko diktatoru, cerot, ka viņš atjaunos kārtību! Jebkurā gadījumā "staļinisti" bija par "Žiriku".
  Oļegs Ribačenko turpināja šaut. Zēns to izdarīja, uzvarot Ķīnas armiju Mandžūru dinastijas laikā un turpināja domāt.
  1995. gada oktobrī LDPR savāca 100 parakstus, lai nodotu balsojumu par neuzticību valdībai balsošanai Valsts domē, taču pērn Žirinovskis no šīs ieceres atteicās.
  Jāsaka, ka tā bija viņa kļūda, nevis pamatota. Pirmkārt, Žirinovskis, vēlēšanu priekšvakarā izsakot neuzticību, piesaistīja protesta elektorāta simpātijas, kas tobrīd veidoja vairākumu. Otrkārt, balsojums bija vērsts pret Žirinovska galveno konkurentu Černomirdinu, un tas nekādi netraucēja aizkulišu mēģinājumiem pārliecināt Jeļcinu un viņa svītu padarīt "Žiriku" par savu pēcteci.
  Turklāt Žirinovskim vajadzēja saprast; ka jo labāku rezultātu viņš uzrādīs domes vēlēšanās, jo lielāka iespēja, ka "ģimene" uz viņu liks!
  Uz to brīdi labākā vēlēšanu taktika bija iejusties opozīcijas numur viens, kas konfrontācijas līmenī pārspētu komunistus.
  Žirinovskis kopumā to saprata, bet mēģināja sēdēt uz diviem krēsliem un bija nekonsekvents. Jaunās vēlēšanas bija daudz grūtākas nekā vecās! Pirmkārt, atšķirībā no 1993. gada viņiem nebija iespējas pilnībā demonstrēt savu oratora talantu, pārāk maz raidlaika tika atvēlēts partijām, kuru skaits bija pieaudzis no 13 līdz 44 (!). Otrkārt , pret Žirinovski spēlēja nepiepildīto cerību un gaidu faktors. Galu galā likās pirmais, bet cilvēku dzīvi labāku nepadarīja... Lai gan inteliģentam cilvēkam bija skaidrs, ka "žirikam" nav īstas varas, un tie paši komunisti kontrolēja daudz vairāk balsu nekā LDPR. : 102 pret 60, bet... Toreiz bija daudz gudru cilvēku, īpaši deviņdesmitajos.
  Trešais iemesls bija tas, ka uz LDPR līdera tika izliets daudz netīrumu, briesmoņa un huligāna tēls, bailes, ka viņš sāks trešo pasaules karu.
  Ceturtais iemesls, arī viens no galvenajiem, ir liela konkurentu skaita parādīšanās. Slavenākie: Krievu kopienu kongress, kuru vadīja Skokovs (bijušais Jeļcina Drošības padomes sekretārs) un Aleksandrs Ļebeds, arī Jeļcina cilvēks, kura lomu Piedņestrā plašsaziņas līdzekļi ļoti uzpūta. Šis ir aktīvas PR bloks, taču izskatās, ka viņi ir pārsnieguši bortu. Cilvēki nav tik slikti, kā varasiestādes domā, un vairums no viņiem ir sapratuši, ka KRO nav nekāda opozīcija, bet gan Kremļa projekts, kas vērsts galvenokārt pret LDPR un Krievijas Federācijas komunistisko partiju. Bet tomēr šī organizācija paņēma vairāk nekā četrus procentus!
  Un aiz jumta bija arī citi konkurenti, Ruckas štats, kur aizbēga Maryčevs, PSRS bloks - Tyulkin-Ampilov, Lisenko Nacionālā republikāņu partija un daudz dažādu veidu. Jāteic, ka komunisti izklīdināja arī savu elektorātu: PSRS bloks ieguva vairāk nekā četrarpus procentus balsu, bet parlamentā neiekļuva, un Krievijas Federācijas Komunistiskajai partijai balsis tika zaudētas, arī Agrārā partija. nesasniedza piecu procentu barjeru, tāpat kā citas kreisās organizācijas. Jo īpaši nav skaidrs, ar ko bijušais premjerministrs Rižkovs rēķinājās vēlēšanās ar bloku: Darba arodbiedrību vai Govoruhina bloku! Taču 1995. gada vēlēšanas uzrādīja vājāko pie varas esošās partijas rezultātu visā Krievijas vēsturē un lielāko protesta balsojumu procentu.
  Zēns izšāva vēlreiz, ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogu un turpināja savas domas;
  Žirinovskis vēlēšanu kampaņas laikā kopumā kritizēja varas iestādes, taču nedarīja to pietiekami agresīvi. Turklāt viņa frakcija atbalstīja nākamā gada budžetu, dodot vēl vienu pamatu pārmetumiem prokremliskā orientācijā. Ņemot vērā gandrīz visa vēlētāja protesta noskaņojumu, kas dominēja šajās vēlēšanās, ar šo valdību nebija jādodas uz kompromisu! Turklāt Valsts dome negaidīti viegli apstiprināja Dubiņinu par Centrālās bankas vadītāju, lai gan pēdējais bija Jeļcina aprindas, tirgus reformu atbalstītājs radikālajā Gaidara versijā. Starp citu, arī Zjuganovs atbalstīja šo kandidatūru, lai gan Dubiņins bija iesaistīts Melnajā otrdienā, parādot, ka arī viņš nav principiāls opozicionārs!
  Vēlēšanu laikā Žirinovskis nevēlējās izveidot nekādus priekšvēlēšanu blokus, lai gan līdzīgu vēlmi izteica vairākas mazākas nacionālistu partijas. Turklāt Vengerovskis ieteica mainīt partijas nosaukumu uz politiski piemērotāku un harmoniskāku - piemēram, Lielā Krievija! Žirinovskis izrādīja spītību šajā jautājumā, lai gan vārds liberāldemokrāts jau bija kļuvis par netīro vārdu!
  Turklāt slaveni dziedātāji vai mākslinieki netika iekļauti LDPR partiju sarakstā, lai gan gribētāju bija daudz. Jo īpaši Alla Pugačova, kurai ļoti patika piesaistīt preses uzmanību, varēja piekrist otrajai vietai LDPR partijas sarakstā. Tas viņai nekādi netraucēja, taču varēja radīt papildu informatīvu iemeslu sevis pieminēšanai. Plus iespēja atsevišķus projektus un likumus ierosināt apspriešanai Valsts domē. Pat komponists Antonovs tika iekļauts tikai reģionālajā sarakstā, un tad viņi pilnībā sastrīdējās. Kopumā Žirinovskim ir ļoti slikta rakstura īpašība: nevēlēšanās paciest spēcīgas personības savā vidē, tādus, kas aizstāv savu viedokli. Piemēram, šī iemesla dēļ slavenais hipnotizētājs Anatolijs Kašpirovskis pameta ballīti; kurš apsūdzēja Vladimiru Volfoviču autoritārās vadības metodēs un vēlmē ieskaut sevi ar sīkofantiem. Jāteic, starp citu, pat Hitlers slēdza kompromisus ar sev vajadzīgajiem cilvēkiem un pacieta tos savā lokā, līdz tie kļuva viņam nederīgi vai bīstami. Atcerēsimies Rēmu, Štraseru, Gebelsu, kuri izcēlās ar kreisumu un pretestību varai. Bet tieši pateicoties šādām personām Hitlers spēja atņemt komunistiem un sociāldemokrātiem maksimālo balsu skaitu. Jāsaka arī, ka Žirinovskis pārāk bieži teica: nedomājot, viņš Staļinu vai nu slavēja, vai lamāja. Vispār jau pats LDPR līderis zināmā mērā atdarināja Staļinu, veidojot savu kultu, demonstrējot uzticību autoritāriem valdības metodēm, bet tajā pašā laikā apsūdzot komunistus vardarbībā, lai gan viņš pats iestājās par vardarbību, vardarbību un vēl vardarbību!
  Pieaugot kreiso ideju popularitātei, Žirinovskim vajadzēja izsvērtāk pieiet komunistiskām idejām un atcerēties, ka ievērojamai daļai vēlētāju ir nostalģija pēc padomju laikiem. Turklāt kreisuma ārējie atribūti nenāktu par ļaunu: piemēram, zilā krāsa LDPR karogam ir ārkārtīgi žēl! Pirmkārt, tas raisa asociācijas ar gejiem, kuri arī ir "geji", otrkārt, zilā krāsa ir nomierinoša, kas labi nesaskan ar Žirinovska aizdedzinošajām runām! Viņa ballītes optimālā krāsa būtu purpursarkana. Uzmundrinoši, uz varoņdarbiem aicinoši, bet tomēr ne kā komunisti! Turklāt purpursarkanā krāsa ir autoratlīdzības simbols un varētu piesaistīt suverenitātes, monarhistu un nekomunistu pārliecības atbalstītāju balsis!
  Zēns ģēnijs vēlreiz nospieda kursorsviras pogas un čīkstēja:
  - Mana uzvara būs krāšņa!
  Un viņš turpināja savu gudro argumentāciju.
  Arī video, kur Žirinovskis spēlēja buffoni, ne pārāk labi dziedāja, arī nebija tā labākā ideja! Šajā gadījumā tas nebija labākais gājiens, jo cilvēki toreiz 1995. gadā bija izsalkuši un gribēja nopietnas pārmaiņas un nopietnu vadītāju, un viņiem nebija laika jokiem! Jāteic, ka prokremliskie mediji jau mēģināja no Žirinovska uztaisīt jestru un klaunu, un nebija jēgas šo iespaidu stiprināt un ienaidniekiem dot jaunus trumpjus!
  1995. gada vēlēšanās Centrālā vēlēšanu komisija vispirms liedza reģistrāciju "Deržavai" - Rutskoi un pēc tam "Jabloko". Pēc tam abas puses tika atjaunotas ar Augstākās tiesas starpniecību. Par šo epizodi ir vairākas versijas: jo īpaši Kremlis un tā PR cilvēki gribēja palīdzēt Javļinskim Domes vēlēšanās kā demokrātam un rietumniekam, un Rutskojam, šķiet, bija jāpiesaista komunistu balsis. .
  No pirmā acu uzmetiena versija ir loģiska, ja "Jabloko" un "Deržava" patiešām gribēja noņemt, tad Augstākā tiesa, kas tika izveidota pēc Jeļcinu ģimenes lūguma, tos nebūtu atjaunojusi! Galu galā var atcerēties nesenos piemērus, kad "Jabloko", "Cita Krievija" un "Dzimtene" bez jebkāda tiesiska pamata nedrīkstēja piedalīties vēlēšanās. Piemēram, Rodina bloka izņemšana no vēlēšanām Maskavā 2006.gadā no juridiskā viedokļa bija absolūti nelikumīga! Tātad tajā video, kas kļuva par iemeslu diskvalifikācijai: nebija tiešu aicinājumu uz vardarbību, pogromu, rasu tīrīšanu vai pat "kaukāziešu" deportāciju. Vienkārši runāja par Maskavas attīrīšanu no atkritumiem... Jā, bija mājiens par nepieciešamību atjaunot kārtību emigrantu vidū. Bet... Pirmkārt, tas nav pretrunā ar likumu, otrkārt, jebkurā ļoti nekaitīgā video var atrast mājienu par jebko. Varat, piemēram, pat multfilmu "Nu, pagaidiet minūti!" aizliegta kā pedofilijas propaganda. Un ka zaķis ir kā bērns, viņš brauc ar bērna biļeti, un vilks ar viņu flirtē, samīļo... Šajā gadījumā tiesnesim nebija likumīgu tiesību noņemt bloku "Dzimtene" no reģistrācijas! Hodorkovska tiesa ir atsevišķa tēma, par to šajā rakstā nerunāsim. Bet šķiet, ka visi saprot, ka bez Kremļa sankcijas tas nebūtu noticis...
  Tātad, jā, šķiet, bet ne gluži tā! Jo īpaši Rutskojs toreiz tika uzskatīts par kvēlu Jeļcina ienaidnieku - ja vien lietas būtu nonākušas līdz tiešai bruņotai konfrontācijai! "Spēka" reitings bija diezgan augsts un izredzes pārvarēt piecu procentu barjeru ir lielas! Nu kāpēc Kremlis grib uzpūst sava ienaidnieka izredzes? Jā, Jabloko, lai arī demokrātiska partija, ir diezgan opozicionāra: tā nekad nav atbalstījusi budžetus, gan šajā domē, gan nākamajā, Javļinskis teica, ka cīnīsies par Krievijas prezidenta amatu. Tātad Yabloko stiprināšanai nav īpaša iemesla: īpaši nākamo prezidenta vēlēšanu kontekstā tas ir ārkārtīgi neizdevīgi! Javļinskis pirmajā kārtā atņēma balsis no Jeļcina, un jaunais un atlētiskais Jabloko līderis izskatījās daudz pievilcīgāks nekā diskreditētais, novājinātais Jeļcins.
  Tātad pirmā versija nav pilnīgi pārliecinoša, un Krievijas tiesas vēl nebija tik atkarīgas no Krievijas prezidenta. Jo īpaši tika attaisnots Ārkārtas valsts komitejas loceklis armijas ģenerālis Vareņikovs; var minēt citus piemērus, kur tiesa ne vienmēr nostājās varas iestāžu pusē.
  Visticamāk, savu lomu spēlēja Rietumu negatīvā reakcija uz Javlinska diskvalifikāciju, un Jeļcina režīmam vēlēšanu priekšvakarā bija nepieciešami aizdevumi, lai radītu valstī labklājības izskatu. Tā paša iemesla dēļ Rutskis tika atlaists, tāpēc viņš tika atjaunots uzņēmumā. Taču tas nepalīdzēja "Deržavai" sasniegt piecu procentu barjeru. Rutskoi rezultātu 2,7 procenti var uzskatīt par plaši izplatītu, īpaši ņemot vērā to, cik slavens viņš bija. Taču zaudēja arī Kremļa KRO projekts. Žirinovskis Domes platformu neizmantoja pietiekami efektīvi, taču jāsaka, ka viņam bija izdevīgi, ka visa prokremliskā propaganda darbojās pret viņu. Šķiet, ka viņa radīja priekšstatu, ka Žirinovskis ir varas ienaidnieks numur viens, un, ja Vladimirs Volfovičs būtu konsekventāks pretestībā, viņa rezultāti būtu daudz augstāki.
  Oļegs Ribačenko atkal ļoti veikli pārklāja ķīniešu pulku ar sprādzienbīstamu sadrumstalotības apvalku. Pēc tam viņa domas kļuva vēl labākas.
  Tomēr LDPR līdera īsās runas televīzijā ar draudiem pret varas iestādēm un diezgan kaujinieciskiem aicinājumiem kopumā bija pareizas, taču, iespējams, Jeļcinu un Jeļcinu personīgi vajadzēja aktīvāk lamāt.
  Īsāk sakot, 1995. gada decembra vēlēšanās Krievijas Federācijas Komunistiskā partija bija pirmajā vietā ar gandrīz 23 procentiem, LDPR bija otrajā vietā ar 11,5 procentiem, NDR bija trešā ar 10,3 procentiem, bet ceturtajā vietā bija Jabloko ar 6,7 procentiem.
  Atlikušās četrdesmit partijas nesasniedza piecu procentu barjeru!
  Kā vērtēt šādu Žirinovska rezultātu? Procentuālā izteiksmē kritums ir divkāršs, salīdzinot ar pirmajām vēlēšanām. Bet, ja ņem vērā palielināto vēlētāju aktivitāti par aptuveni 12 procentiem, tad Žirinovskis saņēma aptuveni 62 procentus no 1993.gada rezultāta. Vai tas ir daudz vai maz?
  Ņemot vērā visus nelabvēlīgos apstākļus, šis rezultāts ir vidējs starp apmierinošu un vienkārši labu. Slikti faktori:
  1. Vēlētāju neapmierinātība ar LDPR darbību Valsts domē. No kandidāta, kurš ieņēma pirmo vietu, tauta gaidīja vairāk, taču dzīve nekļuva labāka. Tiesa, lielākā daļa saprata, ka Žirinovskim nav īstas varas, taču vilšanās joprojām valdīja.
  2. Bailes, ka LDPR kaujinieciskais līderis sāks trešo pasaules karu ar katastrofālām sekām. Turklāt daudzus biedēja Žirinovska savaldības trūkums un bailes, ka viņš izveidos totalitāru diktatūru un pārpludinās valsti ar asinīm. Viņa histērija atbaidīja daudzus cilvēkus.
  3. LDPR līdera pretestība nav pietiekama. Īpaši pirmo reizi Čečenijā ilgušais karš un pati prokremliskā propaganda tajā vainoja Žirinovski, ievērojami palielinot viņa lojalitāti pret varas iestādēm. Taču pats Vladimirs Volfovičs vēlējās draudzību ar Kremli, zaudējot pašreizējās valdības galvenā ienaidnieka tēlu.
  4. Nepietiekama Domes sviru izmantošanas efektivitāte populistiskas finanšu politikas īstenošanai. Jo īpaši bija iespējams likt uz balsošanu vienu populistisku likumu pēc otra, strādājot sabiedrības labā. Tieši to arī Jeļcins izdarīja, kongresā ierosinot kaut ko tādu, ko nevarēja īstenot un pelnot sev punktus. Jā, un Jeļcins vēlēšanu laikā visiem paaugstināja algas un pensijas, un tad vai nu nemaksāja, vai arī viņus apēda inflācija. Lukašenko un citi darīja tāpat, bet Jūlija Timošenko neatteicās no savas skarbās monetāriskās politikas un zaudēja vēlēšanās, vienlaikus zaudējot arī brīvību!
  5. Žirinovskis pieļāva vēl vienu kļūdu saistībā ar savu izskatu. Viņš kļuva pārāk resns un tāpēc sāka izskatīties daudz sliktāk. Turklāt izsalkušajiem cilvēkiem nepatīk vēdera un resni cilvēki. Šeit, starp citu, Žirinovskis parādīja vēl vienu savu trūkumu, fanātisma trūkumu politikā, gribasspēka trūkumu, lai uzturētu savu ķermeni formā un nepārēstos. Starp citu, Žirinovskis pat 1991. gada vēlēšanu laikā bija slaids, pat tievāks par normu, četrdesmit piecos. Tas liek domāt, ka pēc dabas "Žiriks" nav tendēts uz lieko svaru, kas nozīmē, ka viņam nebija tik grūti uzturēt sevi formā, atšķirībā no, piemēram, Gaidara.
  Tas arī ir būtisks mīnuss!
  7. Salīdzinot ar pirmajām vēlēšanām, Žirinovskis varēja izmantot raidlaiku krasi samazināts. Bezmaksas raidlaiks tika sadalīts starp 44 partijām, un maksas raidlaiks nevarēja būt vairāk par bezmaksas raidlaiku, un to varēja iegādāties tikai naktī. Tātad Žirinovskis nevarēja pilnībā izmantot savu neparasto oratorisko dāvanu, kā 1993. gadā. Lai gan, piemēram, viņam ir vairāk naudas nekā tad!
  LDPR vēlēšanu laukā ir parādījies vesels bars imitatoru partiju un bloku . No tiem galvenokārt KRO, Deržava, NRP un vēl vesela kaudze citu partiju. Un valdību kritizēja visi, izņemot varas partiju.Mūsu mājas ir Krievija. Boriss Fjodorovs un viņa bloks "Uz priekšu Krievija" tika aktīvi reklamēti un daudz rādīti televīzijā, kritizējot Černomirdinu un valdību. Tiesa, pats Boriss Fjodorovs tikai apspēlēja opozīciju, cerot iekarot protesta elektorātu. Bet lielākā daļa cilvēku viņam neticēja! Tad Boriss Fjodorovs pat pievienojās NDR. Ļoti aktīva bija arī Lisenko nacionālrepublikāņu partija, kuras līderis kopēja Žirinovska emocionālo vājprātu un nemaz nebija aizvainots par mediju uzmanību. Turklāt aktīvi darbojās Vedenkina bloks, arī bijušais LDPR līdera palīgs un ekstrēms nacionālists, kā arī Baburina bloks. Baburins ir arī ļoti aktīvs cilvēks, savulaik viņš gandrīz kļuva par runātāju Hasbulatova vietā. Īsāk sakot, Žirinovska elektorātu diezgan atšķaidīja līdzīgi dubultnieki un atdarinātāji. Turklāt kreisajā pusē bija jaunas tendences, tostarp staļiniskās pārliecības tendences.
  Šādos apstākļos 11,5 procenti no 44 patiesībā ir pienācīgs rezultāts, lai gan tas ir zemāks par to, kas būtu iespējams ar saprātīgāku vēlēšanu politiku. Piemēram, Zjuganovam izdevās savu rādītāju no 13,5 procentiem pacelt uz 22,9, lai gan pieauga arī konkurentu skaits. Viens bloks "Par PSRS!" atņēma vairāk kā 4,5 procentus vēlētāju! Yabloko cieta zaudējumus, bet nepilnu procentu, un, ņemot vērā partijas, kas pazuda aiz barjeras, palielināja savu frakciju. Viņiem kopā kā viena mandāta deputāti ir 46 deputāti. Taču "Russia"s Choice" pēc šķelšanās pazuda, tāpat kā Shakhrai's PRESS.
  . NODAĻA Nr.16
  Ķīnas armiju pilnībā iznīcināja tanks IS-7. Un atkal iestājās pauze cīņā ar Debesu impēriju. Un Oļegs Ribačenko, divreiz nedomājot, ieskicēja skaistu un interesantu stāstu;
  Tās bija grūtās vēlā rudens dienas. Debesis raudāja, bagātīgi laistot zemi ar svina lāsēm. Pasaule bija pelēka, zelta lapas nokrita, koku zari, to kailie rāmji, šūpojās vējā. Sudrabais sniegs izkusa, nepaspējot uzzīmēt savus sarežģītos rakstus uz logiem vai pārklāt brūni pelēko zemi ar žilbinošu paklāju.
  Deviņus gadus vecais zēns Slava Ivanovs bija noskumis, likās, ka viss Visums ir ietīts ar dzeloņstieplēm. Noliecis galvu, viņš atgriezās no nepatikušās skolas, kur arī viņu piekāva klasesbiedri. Sejā parādās blāvi zilumi, portfelis ir saplēsts, tu negribi iet mājās, kur tevi gaida vecāku uzmācīgi jautājumi. Un vēl trakāk ir tas, ka rīt atkal būs jāiet uz skolu, ar galvu ienirstot Dantes ellē jauniešiem. Tajā brīdī, kad puisēns, izskatījies pēc kaušanas dzītas aitas, iegāja pa ieeju, viņam pretī izlēca kāds cilvēciņš kā domkrats. Viņš atgādināja zēnu, bet tajā pašā laikā viņš nebija Pinokio asais deguns, trīs iecirtīgās acis - sarkanas, dzeltenas, zaļas - nepārtraukti mirkšķināja.
  -Sveiki! Teica cilvēciņš ar luksofora acīm. Un viņš pastiepa rokas, kuras, pieskaroties, šķita koka.
  Slava viņus šaubīgi kratīja, viņš jau bija tajā vecumā, kad bērni saprata, ka brīnumi nenotiek, un izskatījās diezgan šokēts par šādu masku.
  "Viņam droši vien ir kibernētiskas acis," un viņš ietvēra sevi īpašā kaujas tērpā, kas izgatavots no kartona.
  -Nu kāpēc tik drūmi! Ļaujiet man iepazīstināt ar sevi, es esmu Krors no planētas Chrom. Jūs redzat īpaši, nomākts, no smacējošās planētas atmosfēras. Kā tevi sauc?
  -Slava vai Vjačeslavs. Zēns nedroši nomurmināja.
  -Lūk, Slava. Mēs - es un Vints - lidojām garām jūsu planētai, aborigēni to sauc par Zemi, un mēs to saucam par Erbanu. Mūsu hipertelepātiskais dzinējs ir apstājies, zaudējot gandrīz visu enerģiju. Tas apdraud faktu, ka mēs varam palikt uz jūsu planētas uz visiem laikiem. Palīdzi mums. -Bet es esmu tikai bērns un nesaprotu kosmosa dzinējus.
  Zēns nedroši paraustīja savus tievos plecus.
  -Un tev tas nav jāizdomā. Te nāk Vints, viņš tev visu paskaidros.
  Viņu priekšā parādījās subjekts, kas ļoti atgādināja Samodelkinu no žurnāla "Funny Pictures". Viņam bija tāda pati skrūve deguna vietā, krusta formas mute un tikai trīs luksofora formas acis lidojoša šķīvīša formā, piešķirot viņam neparastu kosmisku izskatu. Pirksti bija veidoti kā saliektas uzgriežņu atslēgas ar vairākiem savienojumiem. Lai gan viņi jutās kā tērauds, Vints ļoti maigi sarokojās.
  -Mūsu draugs pēc ķermeņa ir trausls.
  Vinta balsī skanēja nožēla.
  -Un viņš man tik ļoti patīk, un no viņa izplūst skumjas, viņš ir tik temperamentīgs.
  Krors draudzīgi uzsita viņam pa plecu. Vints turpināja nedaudz mainītā tonī.
  -Bērn, tu gribi lidot kādā vietā ar mums, redzēt citas pasaules.
  Slava nodrebēja. Viņam šķita, ka viņš guļ un sapņo. Lai redzētu realitāti, labākais veids ir saspiest sevi. Tas ir tas, ko viņš izdarīja. Tas īpaši nesāpēja, bet Vints un Krors joprojām stāvēja blakus, mazi, apmēram viņa augumā, platiem, nedaudz nekaunīgiem smaidiem.
  -Nē, mēs neesam izgatavoti no vaska un izkusīsim saulē.
  Vints iesmējās.
  -Tagad pacelsimies.
  Trijotne iznāca no ieejas, pagalmā bija putenis, viņu apavi svilpuši peļķēs.
  -Man ir apnicis tavs primitīvais pārvietošanās veids. Krors teica un izņēma no kabatas Rubika kubam līdzīgu ierīci.
  Klusumu pārtrauca asa svilpe. Pieci no Slavas klasesbiedriem ieradās tieši viņus satikt. Tie paši brašie zaudētāji viņu pārspēja. Un tagad viņu sejās parādījās sadistiski smīni.
  -Tā Sniegbaltīte (Slavai bija blondi mati) un jūs esat divas māmiņas. Piemērotākā kompānija.
  Viņi tuvojās, lielākais no viņiem, resns vīrietis vārdā "Barans", ar klikšķi mēģināja trāpīt Kroram. Viņš asi satvēra pirkstus un saspieda.
  -Ei, tu esi Pinokio. Auns burtiski aizrijās no dusmām. - Nu, palaidiet vaļā, pretējā gadījumā jūs saņemsiet dūri.
  Auna draugs mēģināja viņam iesist pa seju, taču Krors sakustējās un asi iespēra pa vēderu. Huligāniskais zēns nokrita, elsdams gaisu ar plaši atvērtu muti.
  - Konts ir atvērts. "Pinokio" pasmaidīja.
  Tad viņš izdarīja kustību ar pirkstiem: Auns raustījās un zaudēja samaņu no sāpēm.
  - No viņa bļaušanas ļaujiet viņam pateikt paldies, ka mēs neizsmidzinājām viņu fotonos visā galaktikā.
  Pārējie trīs zēni sastinga, lūkodamies nekustīgā punktā, un tad metās dažādos virzienos.
  -Tā viņi izklīda kā ķegļi. Vai es tev, Slava, neteicu, ka cilvēku bērni ir gļēvi?
  Zēns vilcinājās.
  -Es nezinu.
  - Tātad zini. Pa to laiku mēs nedaudz pastaigāsimies.
  Skrūve pagrieza sviru, un šķita, ka tie nokrita pazemē. Visapkārt valdīja gandrīz kosmiska tumsa.
  Slava raustījās un atsitās pret vairogu, likās, ka būtu dabūjis elektrību, trieciens bija tik spēcīgs. Visa telpa trīcēja un bija sarkana, jauno draugu komiskās sejas dejoja sārtos toņos.
  -Tu esi zaudējis prātu. Krors ar prieku teica. Bet jums tas nav jādara, jums vienkārši bija jāsasaldē. Ko mēs tagad darīsim?
  -Nekas. Vints gurdēja. Uzlādēsimies, un tad jau redzēs.
  Vints uzlika Slavam galvā ķiveri.
  -Nāc, mūsu kvazāra baterija, padomā.
  - Par ko domāt.
  - Par jebko sliktu un aizskarošu. Atcerieties, kas jūs visvairāk apbēdināja.
  Un ko tas jums palīdzēs? Glorijas acis pārsteigumā iepletās.
  Krors pielika kāju atpakaļ, viņa "luksofors" iedegās sajūsmā.
  -Protams, mūsu hipertelepātiskais ģenerators barojas no negatīvām emocijām. Viņš pārveido tos par spēku, kas spēj novirzīt zvaigznes no to orbītām. Galu galā tieši tāpēc jūs izrādījās pievilcīgs - jums ir daudz negatīvu emociju.
  No tā visa Slava saprata, ka viņā slēpjas nepieredzēta enerģija un nez kāpēc ļaunākais viņā spējis uz tādām lietām, ka mazas puiciskas cīņas izgaisa kā svece saules staros.
  -Un es izrādos stipra.
  Zēns sažņaudza dūres.
  "Jums ir spēcīgs biolauks," atbildēja Vints. Mūsu mazais kosmosa kuģis paātrinās līdz superkosmiskam ātrumam.
  Zvaigžņu kuģa kabīne uzreiz kļuva gaiša. Slava zāģēja ierīces tikpat glītas kā spēļu automātu zālē. Uztvēris viņa skatienu, Krors ieslēdza hologrāfisko ierīci. Zvaigžņotās debesis pazibēja kā prožektors.
  -Šī ir jūsu galaktika, redzi, mazulīt, tā ir savīta spirālē.
  Zēns pārsteigts ielūkojās līdz šim nezināmā telpā, kuru nebija izpētījuši neviens cilvēki. Viņam bija priecīgi un nedaudz biedējoši ieskatīties šajā ekstragalaktiskās tehnoloģijas brīnumā.
  -Šis sarkanais punkts ir vieta, kur pašlaik atrodas laiva.
  -Es saprotu, bet šobrīd uz Zemes.
  Slava jautāja.
  -Nē, mēs esam uz Mēness. Un, ja vēlaties, varat apbrīnot Mēness ainavu.
  Vints ieslēdza kiberskeneri, kuģa sienas kļuva caurspīdīgas un dīvaina Mēness ainava izgaismoja visu kajītes virsmu.
  -Kādu cilvēciņu tu gribi izskriet pa kosmosa krāteriem?
  Vints ieteicās iecirtīgā tonī.
  Slava vilcinājās.
  -Bet tur nav gaisa.
  -Bet tur ir smiltis. Bēdziet, nebaidieties, ja vien nēsājat kiberķiveri, vakuums nav biedējošs.
  Zēns uzreiz noticēja savam dīvainajam draugam. Tiklīdz viņš uzlēca uz Mēness virsmas, viņa ķermeni apņēma neaptverams vieglums. Likās, ka viņš nevis lec bezgaisa telpā, bet gan peld pa ūdeni. Viens straujš lēciens uz augšu, un jūs vienmērīgi piezemējaties uz zemes. Slava juta, ka kaut kur ir piedzīvojis līdzīgu sajūtu. Bet kur - karuselī, šūpolēs? Nē, tas vairāk atgādina lēkšanu sapnī. Tāda pati sajūta, ka lēnām krīti, tu esi kā lapa, kas peld gaisā. Un cik augstu viņš var uzlēkt? Tas vienkārši mulsina prātu.
  -Supermens! Puisis kliedz un grūstās no visa spēka.
  -Kad jūs nolaižaties uz asteroīda, esiet piesardzīgs, un jūs varat aizlidot.
  -Tad uzspēlēsim atspēlēšanos. Slava ierosināja.
  - Kāda ir šī ideja? Vints pamirkšķināja ar luksofora acīm.
  -Tad nāc, kurš pieskaras, kuram pieķer.
  Spēle sākās un, lai arī Vints un Krors bija krietni ātrāki par puišiem, viņš ļoti prasmīgi piekāpās, kā rezultātā spēle izvērtās jautra. Un, kad Krors ieteica Slavam kaut ko pārslēgt uz ķiveres, viņš juta spēcīgu spēku ieplūstam viņa ķermeņa gurnos.
  - Oho! Pirmo reizi jūtu sevī pilnīgu pārvērtību.
  Zēns uzreiz uzlēca trīsdesmit metru augstumā, pēc tam diezgan strauji atsitās pret virsmu, atstājot dziļas pēdas.
  -Ei, pamēģini mani panākt.
  Tomēr Vints, neapmulsis no asā lēciena, panāca puisi, viegli iesitot viņam pa krūtīm ar pirkstiem.
  -Bērn, tevi joprojām salīdzina ar mums. Lai kā jūs mēģinātu, mēs jūs panāksim.
  Pēc tam Slavam apriebās spēlēšanās, viņš salika rokas, nolieca galvu.
  - Izrādās, ka jūs padevāties man - divkāršiem melīgiem ļautiņiem.
  - Kāpēc mēs melojam, jo šī ir spēle, un spēlē viņi cīnās, un katram ir tiesības uz savu taktiku. Un mūsu stratēģija ir palīdzēt visām vājajām radībām, kas dzīvo Visumā.
  -Es domāju, ka mums ir gana no Mēness. Vints turpināja savas domas. Mēs varam darīt jebko, zēn, vai tu vēlies redzēt citas pasaules un Visumus?
  -Protams, ka gribu! "Slavika" seja atkal iemirdzējās priekā. Pat zilumi šķita kā rota sārtajai sejai.
  -Tad kāp uz kuģa un brauc.
  Slaviks apsēdās vecākā pilota krēslā, apbrīnojot grandiozo debesu ainavas ainu. Uz zemes nav iespējams redzēt tik daudz spožu zvaigžņu vienlaikus, biezā zemes atmosfēra apgrūtina zvaigžņoto debesu kolosālo varenību.
  Un šeit vakuumā var redzēt visu līdz mazākajam zvaigžņu akmenim. Slava apbrīnoja debesis, viņš jutās labi un gandarīts, jo vēroja kaut ko tādu, ko varēja redzēt tikai daži desmiti vai, augstākais, simtiem cilvēku.
  -Tagad kosmosa kuģis dosies hiperdriftā un jūs varēsiet novērot kaut ko tādu, ko neviens vēl nav redzējis.
  Slava pastiepa pirkstus pret paneli.
  Vints nobolīja acis. Tad viņš maigi, bet stingri sita ar rokām.
  -Neejiet tuvu ierīcēm. Jūs varētu pagriezt nepareizo āķi, un puse Visuma iekristu melnajā caurumā.
  Slaviks plaši atvēra acis.
  -Svilpt.
  -Nē, mēs lidojām no cita Visuma, kas ir nesalīdzināmi attīstītāks par šo. Un mūsos ir paslēpta kolosāla enerģijas rezerve, ar kuru salīdzinājumā miljardiem zvaigžņu ir putekļi. Paskaties, kā mēs uzņemam ātrumu.
  Sākumā debess ķermeņi kļuva blīvāki, šķita, ka priekšā to bija vairāk, un spektrs nobīdījās uz zilo pusi. Aiz muguras, gluži pretēji, zvaigznes kļuva retākas un blāvas, iegūstot sarkanu nokrāsu.
  -Turpinām palielināt ātrumu. Krors nopūtās.
  Zvaigznes ātri pazibēja aiz borta, to spektrs mainījās, pārvēršoties vienkrāsainā violetā mirdzumā. Slava atskatījās. Tur valdīja absolūts tukšums. Zvaigznes sānos bija retas un blāvas. Skatoties uz puiša izbrīnā pavērto muti, Vints pat nepaskaidroja.
  -Tie ir superlumināli ātrumi. Zvaigžņu fotoni, kas atrodas aiz mums, atpaliek no kuģa, kas nozīmē, ka mēs tos vienkārši neredzam. Turklāt mēs panākam priekšā lidojošos fotonus, kas nozīmē, ka jūs redzat visas zvaigznes vienlaikus, gan aizmugurējās, gan priekšējās, un dažas no tām lido no sāniem. Šeit viņi ir saspiedušies jūsu priekšā monitorā. Ja pievienosim nedaudz vairāk ātruma, tie kļūs jums neredzami, virzoties uz spektra ultravioleto daļu. Skaties.
  Skrūve pagrieza stūri, un violetais mirdzums uzreiz aptumšojās, pēc tam pilnībā pazuda.
  - Nu, ejam prom no skrūves. Tagad jūs neko nevarat redzēt.
  Melnā telpa pēkšņi kļuva drūma un drūma. Krors viltīgi piemiedza aci.
  -Tagad mēs pievienosim lielāku ātrumu. Kosmosa kuģis mirgoja ar dzirkstelēm, un ekrāns atkal uzliesmoja.
  -Mēs ieslēdzām gamma starojuma pārveidotāju parastā gaismā. Tagad jūs atkal redzat zvaigžņotās debesis.
  Zvaigznes patiešām lidoja pāri bortam trakā režīmā. Viņi jau ir pagājuši garām zemei blakus esošajai galaktikas daļai un pārvietojušies uz tās centru. Šeit viņi nedaudz palēninājās. Lai apbrīnotu neparasto ziedkopu. Man sāpēja acis, cik biezi mirdzēja neskaitāmas zvaigžņu kopas. Vairāk nekā viens cilvēks uz zemes nav redzējis tik pārsteidzošu ziedkopu. Šķita, ka rubīni, dimanti, safīri, topāzes, smaragdi, ahāti un citi akmeņi mirgo izkliedēti kosmosā. Viņu žilbinošā gaisma padevās, apspīdēja visas iekšpuses. Slava aizvēra acis. Skrūvs iesmējās, viņš bija saviebies no spriedzes
  - Tas vīrietis neko tādu nav redzējis. Tas ir galaktikas centrs. Esi uzmanīgs, lai nepaliktu akls.
  "Jautri mazie vīriņi" iesmējās ar bezskaņu smiekliem.
  - Cik ātri mēs lidojām?
  Mazākais ir tūkstotis parseku sekundē. Viens parseks ir gandrīz trīs gaismas gadi. Tas ir, vienas sekundes laikā mēs ejam pa ceļu, pa kuru gaisma noiet gandrīz trīs tūkstošus Zemes gadu.
  Slava nebeidza pārsteigt - Oho, nu, ātrums.
  Vints viltīgi piemiedza aci.
  -Ātrums joprojām nav pietiekami liels, lai lidotu no Visuma uz Visumu, bet mēs varam palielināt ātrumu vairākas reizes. Vai vēlaties skriet apkārt pasaulei?
  -Es jau teicu, ko gribu!
  -Tad turies cieši, jaunais paātrinājums būs stāvāks par iepriekšējo.
  Zvaigznes uz brīdi aptumšojās un tad steidzās prom neprātīgā kavalkādē. Mini zvaigžņu kuģa kustība kļuva arvien straujāka. Garām pazibēja veselas galaktikas. Gaisma izplūda un mirgoja, un zvaigžņotā kuģa trakums auga un auga.
  -Mēs jau pārvietojamies ar ātrumu miljons parseku sekundē. Tas joprojām nav liels overclock. Lai aizlidotu līdz jūsu mazā Visuma malai, būs nepieciešama diena. Bet mēs Vints piespiedām viņa pirkstu pie lūpām - varam vēl vairāk paātrināties, ja ieslēdzam hiperultraplazmas paātrinātājus.
  Slava bija nedaudz iespiesta krēslā, un viņš bija spiests aizsegt seju ar rokām, lai netiktu apžilbināts no zvaigžņu staru pārpilnības. Pat mani pirksti bija redzami cauri.
  -Mūsu ātrums ir desmit miljoni parseku sekundē. Mēs turpinām paātrināties.
  Ugunīgais spīdums kļuva karsts, gaisma dega cauri iekšpusei. To redzot, Krors ieslēdza gaismas filtru.
  -Es tev teicu, ka zemieši ir vāji. Ir nepieciešams dot vēl lielāku paātrinājumu un nostiprināt spēka lauku, padarot to necaurlaidīgu stariem.
  -Mūsu ātrums ir simts miljoni parseku. Skrūve čīkstēja: "Drīz mēs tuvosimies subtelepātiskajam ātrumam."
  -Bet tas ir maz ticams, domāšanas ātrums ir bezgalīgs un hipertelepātiskais motors var paātrināties bezgalīgi. Turklāt jūs nezināt, cik barojošas ir negatīvās emocijas. Mēs jau esam aptvēruši pusi no Visuma un vēl neesam iztērējuši ne simtdaļu.
  Krors atbildēja.
  -Jā, šis zēns ir īsts dārgums. Starp citu, Slavka, mūsu ātrums ir sasniedzis miljardu parseku sekundē.
  Pēkšņi gaismas spēle aiz borta tika pārtraukta, kļuva tumšs, un tikai gaisma miniatūrā kosmosa kuģī izgaismoja melno vakuumu.
  -Kur mēs esam? Slava jautāja naivā balsī.
  -Un nekur starpuniversālā telpā. Kiberskeneri vēl nav nomiruši, bet apkārt nav gandrīz nekādas matērijas, ir tikai vakuums, hipertelpa un daudzi lauki.
  -Mēs esam tukšumā. Zēns juta bailes.
  -Varētu tā teikt. Bet nebaidieties, drīz mēs atradīsim sevi citā Visumā, daudz lielākā par jūsu pasauli. Tur mums būs vieta radošai darbībai.
  -Visumu ir ļoti daudz un tie atrodas ne tikai trīsdimensiju, bet arī daudzdimensionālā telpā. Mērījumu ir miljoniem, tie nepārtraukti mainās, transformējas. Lai jūs nešokētu ar formu daudzveidību, mēs dosimies uz parasto trīsdimensiju Visumu. Galvenais, kas to atšķir no jūsu sfēras, ir tas, ka tajā ir augsti attīstīta burvība un maģija. Tās visas ir telepātijas mahinācijas, iespēja ar verbālu ietekmi ietekmēt materiālo vidi. Jūs nokļūsiet pasakainā superkaraļvalstī, fantāziju un sapņu pasaulē.
  -Ko es tur darīšu? Galu galā burvība man ir noslēpums, kas aizzīmogots ar septiņiem zīmogiem.
  -Tas joprojām ir noslēpums, bet, tiklīdz jūs nonāksit citā pasaulē, jūs ātri iemācīsities maģiju. Pats Harijs Poters tev pat sveci neturēs. Tomēr, ja jūs neesat apmierināts ar šo Visumu, mēs atradīsim jums citu. Varbūt jums patīk hiperplazmas tehnoloģijas - mēs jums tās iemācīsim, bet pagaidām mums trim ir jāpaveic īpašs uzdevums, un šim nolūkam mums ir vajadzīgs tāds zēns kā jūs.
  -Priekš kam?
  -Jo tu esi cilvēks.
  -Mūsu ātrums ir sasniedzis desmit miljardus parseku sekundē. Un tas nozīmē, ka drīz virs mums sāks mirgot zvaigznes. Vints no aiz mutes izlaida dūmu gabalu.
  Patiešām, it kā pasakā, viņu priekšā iedegās brīnišķīgs gaismas klāsts. Zvaigžņu kuģa ātrums samazinājās, un viņi iekrita pasaku pasaulē. Šī Visuma zvaigznes bija īpašas, nevis apaļas, bet kvadrātveida, trīsstūrveida, konusu un prizmu formā. Katra zvaigzne bija īpaša un unikāla, atšķīrās vai nu pēc formas, vai ar netveramu gaismas nokrāsu.
  Slava sastinga ar atvērtu muti; tas, ko viņš redzēja, pārsniedza viņa visdrosmīgākos pieņēmumus.
  Zvaigznes lēnām peldēja pāri bortam, tās šķita kā uguns salas uz melna samta jūras.
  Beidzot viņu acu priekšā parādījās liela planēta, kuras diametrs bija aptuveni desmit saules cilindra formā. Tieši šī cilindra centrā atradās gigantiska gotiskā pils. Tās tūkstoš kilometru garās sienas bija viegli pamanāmas no orbītas.
  -Šajā pilī dzīvo karalis un karaliene, kuri ļoti vēlas iegūt troņmantiniekus. Bet pār viņiem karājas briesmīga burvestība. Tikai nevainīgs bērns no cita Visuma var pārtraukt šo burvestību. Teica Krors.
  Un tagad mums, kā cilvēki saka, jānolaižas uz planētas virsmas.
  Nosēšanās noritēja veiksmīgi, apmetuši pagriezienu, viņi lidoja garām varenu ērgļu milzu statujām.
  - Visi, Slava, ej ārā. Vints pasniedza roku un palīdzēja izlēkt no mazā kuģa.
  -Paliecies planētai.
  Slava nedaudz paklanījās. Spēks bija apmēram tāds pats kā uz zemes, lai gan gigantiskā pils bija šokējoša. Tad viņu priekšā pavērās kilometru gari kristāla vārti. Trīs draugi iegāja koridorā, kas bija bagātīgi mēbelēts ar zeltu un dārgām statujām. Bija arī delfīni ar četrām astēm un ekstragalaktiskie karavīri ar megaplazmas ieročiem. Skaisti no rubīniem izgrebti svaigu ziedu pušķi, viņi turpināja šūpoties un pastiept galvas. Ap zāli peldēja svešas zivis, mirdzot dzirkstošām zvīņām.
  -Tas ir dīvaini, kā viņi var peldēt gaisā? Zēns jautāja.
  -Antigravitācija! Krore atbildēja. - Tu vēl neko tādu neredzēsi.
  Bija daudz citu visdažādāko lietu, kas valdzināja acīs un pārsteidza deviņus gadus veca zēna iztēli, taču šāda krāšņuma aprakstīšana prasītu ļoti ilgu laiku.
  Bija pārāk garš, lai staigātu pa simts kilometru gaiteni, tāpēc Vints nospieda pogu un viņi teleportējās taisni uz troņa zāli. Zvaigžņu karaļu galvenā atrašanās vieta bija pārsteidzoša. Zāles vidū atradās tronis, iespaidīgs kā kalns, spirālveida akvedukta formā, uz kura tika uzkausētas nelielas, bet koši mēbelētas laivas. Ik pa laikam tās uzliesmoja salūtā, spožākajā dzirksteļu kaskādē, kas pārpludināja apkārtējo krēslas valdošo telpu. Tad sāka skanēt grandioza mūzika, un uzliesmoja vulkāna blāzma. Ugunīgi sarkana lava iegrieza atmosfēru, un no žilbinoša mākoņa iznira karaliskais pāris. Viņi šķita jauni un tajā pašā laikā bagātīgi ģērbti ar gaumi. Uz ķēniņa krūtīm bija ķēde ar smaragdiem kopā ar zila pūdeļa attēlu. Un ķēde, kas rotāja karalienes kaklu, gluži pretēji, bija izgatavota no safīra. Viņš nolieca seju pret zēnu, suns klusi iesaucās un pakratīja asti. Karalis pasmaidīja, zobiem kvēlojot kā spuldzītes.
  -Sveiciens manam viesim vārdā Slava. Kā saka mans talismans, tu esi ļoti labs zēns un spējīgs piepildīt savu likteni.
  Karaliskā personība frāzes sakārtoja nedaudz neatbilstoši, taču nozīme bija skaidra arī bez tulkojuma. Lai gan dīvaini, kā cita Visuma iedzīvotājs varēja zināt krievu valodu.
  -Tā ir telepātija. - Krore čukstēja.
  - Mums ir lielas bēdas, mazulīt. Vienīgo meitu tur gūstā starpgalaktikas tirāns Eletromends. Un mums ir vajadzīgs bruņinieks, kurš varētu viņu atbrīvot. Lielajā pravietojumā teikts, ka viņš parādīsies no maza Visuma ar apaļām zvaigznēm. Divi mani vecie draugi Vints un Krors atveda jūs uz pili, tagad jums ir jāiztur nopietns pārbaudījums un jāuzvar hipertirāns.
  Slava pasmaidīja, viņam šķita, ka viņam aiz muguras aug spārni un viņš bija spējīgs tikt galā ar briesmoni, kas terorizē visu bezgalīgo Visumu.
  -Es esmu gatavs cīnīties ar ienaidniekiem un atbrīvot tavu meitu.
  -Tad Vints un Krons tevi vedīs ceļā, bet vispirms jāiztur neliels pārbaudījums. Sava veida teksts par profesionālo piemērotību.
  -Ar prieku.
  Vints un Krors satvēra zēnu aiz rokām, un viņi atkal atradās uz mini zvaigžņu kuģa.
  -Tex ir teksts, un tagad mēs lidosim uz planētu, kas atrodas gandrīz blakus lielai zvaigznei.
  Miniatūrais kuģis apgriezās, un viņi atradās zilas planētas priekšā ar putojošiem mākoņiem.
  Skrūve izņēma ierīci.
  -Ardievu Sniegbaltīte.
  Pirkstu šķipsnas un Slava nokļuva, kur vien domāji. Viņa priekšā stāvēja pelēka, garlaicīga skolas ēka. Aiz viņa stāv smags portfelis, kas nozīmē, ka viņam jāiet uz garlaicīgu un dusmīgu klasi. Un es tiešām to nevēlos. Kājas kļuva trauslas un trīcēja. Vai tas tiešām bija tikai sapnis vai halucinācijas? Puisis izberzēja acis un neveikli mēģināja saspiest sevi. Ievainot. Tātad tā ir realitāte, viņam tiešām ir jāiet uz skolu. Un debesis raudāja, bija mitrs un auksts, pūta vēss vējš. Tālumā atskanēja zvans. Kājas neviļus pārcēlās uz skriešanu. Jums ir jābūt laicīgi, lai varētu sākt nodarbības.
  Zēns, nedaudz aizelpas, ieskrēja klasē. Drūmais skolotājs Rūdolfs Frankenšteins viņu sagaidīja ar dzīvnieka rēcienu.
  Tu idiots atkal kavējies. Žēl, ka tagad vecie laiki ir pagājuši un tevi nevar pērt. Paliec pēc skolas, izmazgāsi klasi.
  Indīga smiekli no muguras. Auns čukst, rāda dūri un vidējo pirkstu.
  - Pārtraukumā mēs tevi uzvarēsim. Pārvērtīsim to par Sniegbaltītes karbonādi.
  Un rupji smiekli. Skolotājs izliekas nedzirdam.
  Nodarbība šķiet gara un garlaicīga, un visam visam "Barans" un viņa kompānija sāk spļaut no tūbiņām sakošļātu papīru.
  Bailes neviļus iezogas dvēselē, sāp vēdera bedrē un atvēsina ķermeni. Ar nodrebēm tu gaidi pārmaiņas, kad nelietīgais piecinieks pieķersies tev. Beidzot atskan zvans, un viņa kājas neviļus ielaužas skriešanā - puika steidzas nogurt no draudīgajiem vienaudžiem. Viņš skrien, cenšoties paslēpties skolas tumšākajā stūrī, kur šie vampīri viņu nevar atrast. Slava pakāpās zem nojumes un atrada sevi uz ielas. Viņš tulkoja, bija elpa, jo no dažādām pusēm parādījās briesmoņu bērnu ēnas, viņi bija turpat.
  -Nu muļķis aizbēga. Jūs bijāt "Sniegbaltīte", un šī tēja būs "slapja".
  Auns sadistiski pasmīnēja.
  -Stāvi uz tiltiem, un mēs stāvēsim uz tevis, pretējā gadījumā tu beigsies miris.
  -Nē, puiši, nevajag. Slava gurdeni nomurmināja.
  -Mums vajag kazu. Un neatkarīgi no tā, ko jūs palēninat, iegūstiet to.
  Auns bija gandrīz par galvu garāks par Slavu un bija pusotru reizi smagāks, sniedzot spēcīgu sitienu pa seju. Bērns raustījās, acs gandrīz uzreiz pietūka. Tad sekoja bakstīšana degunā, plūda Juška. Auna partneris metās kaujā, trāpot viņam pa ribām, bet augļainais vadonis viņu nedaudz aizturēja.
  - Pagaidi, ļauj viņam nostāties ceļos. Nu "Sniegbaltīte" kļūs sūnaina.
  Slavai no deguna pilēja asinis, asaroja acis, bet dvēselē līdzās bailēm sāka mosties arī cita lepnuma un pašcieņas sajūta.
  -Nē, es nemetos ceļos.
  "Barans" izlikās pārsteigts.
  -Tā šis šmuks man iebilst. Tad paņemiet kādu uzkodu.
  Un viņš no visa spēka sita pa ausi. Slava galva trīcēja, auss kļuva purpursarkana.
  -Nē, es joprojām nedarīšu. Balsī bija neatlaidība, nepārvaramas bailes.
  -Tad tu esi miris. Mēs tevi nogalināsim.
  Vadonis atkal pagriezās un no visa spēka iesita viņam pa vaiga kaulu. Slava nedaudz atkāpās, un sitiens iznāca miglains.
  - Turies pie Sniegbaltītes. "Barans" izdarīja draudīgu žestu.
  Huligāns uzbrucis Slavai, noplātījis rokas un piespiedis tās pie sienas. Tad jaunais priekšnieks izņēma sērkociņus un aizsmēķēja cigareti.
  -Tagad es tev iedošu kauterizāciju. Nometieties uz ceļiem vai izbaudiet traku skaņu.
  Slava jutās neciešami nobijusies, viņš grasījās padoties un nometies ceļos, kad atcerējās Krora jautro seju un Vinta ņirgājošo skatienu. Īpaši nepanesama bija atmiņa par unikāli bargo un laipno karaļa seju no cita plašā Visuma. Nomesties ceļos nozīmē viņus nodot. Un kas tad viņš ir par varoni, kurš ir gatavs izaicināt tirānu Eletromendu, ja visparastākie huligāni liek viņam nodrebēt līdz nāvei?
  Kad cigarete pieskārās viņa pierei, Slava iekliedzās un asi izvilka labo roku.
  Cieši sažņaugta dūre ar izmisīgu niknumu krita Auna žoklī.
  Viņš izbrīnā izspieda acis, bija apmulsis un trokšņaini nokrita uz muguras. Šeit Slava sajuta sevī neparastu niknumu un spēku. Viņš sita un sita kā profesionāls kikbokseris . Pagāja pusminūte un visi pieci gulēja bezsamaņā. Slava stāvēja ar augstu paceltu galvu un gaisā paceltām rokām.
  -Uzvara! Vai varētu būt, ka man tas izdevās!
  Noskanēja zvans uz stundu, tikai šoreiz tas neizraisīja ierasto nodrebumu, bet likās kā lakstīgalas trille. Zēns kā spārnos ielidoja klasē. Šeit viņam neizdevās bez iemesla. Slava pat neapstājās, lai teiktu ne vārda, kad atradās kosmosā. Viņš nebaidījās - tagad pats velns no viņa nebaidās un viņš plaši atvēra acis. Zvaigznes šķita mīļas un pazīstamas, tas nemaz nebija biedējoši, gluži pretēji, bezsvara stāvoklī bija jūtams dīvains vieglums. Bērns nedaudz pagrieza galvu. Vints un Krors lidinājās viņam blakus.
  -Tā Sniegbaltīte bija nobijusies. Atvainojiet, bet mēs nevarējām to izdarīt citādi: jums bija jāpārvar bailes savā dvēselē.
  -Tātad tas nebija īsts pārbaudījums.
  - Un nē! Tas viss bija reāli, mums ir tiesības nogādāt jūs uz Zemi un pat nedaudz mainīt laika skalu. Kā? Tas ir noslēpums būtnēm, kurām ir miljons dimensiju. Tagad esat izturējis pārbaudi, un mēs varam pāriet pie citām nopietnākām lietām.
  -Kuras?
  Skrūve čīkstēja ar metālisku balsi.
  -Piemēram, atbrīvo ķēniņa Ezarama vienīgo mantinieku. Uzvarēt Eletromendu nebūs viegli; kvintiljoniem pasauļu vaid zem viņa papēža. Bet jūs izcīnījāt savu pirmo uzvaru pār savām bailēm.
  -Bailes ir maza nāve - tās uzvarot, mēs tuvojamies nemirstībai.
  - Krors pabeidza domu. Priekšā parādījās pazīstamās cilindriskas planētas kontūras.
  . EPILOGS
  Pēc virknes satriecošu sitienu un sakāves Debesu impērija piekrita mieram un apsolīja vairs neuzbrukt cariskās Krievijas īpašumiem.
  Lielais sešinieks sprieda, ka ir pāragri iekarot Ķīnu un viņi var vienoties par labvēlīgiem nosacījumiem. Faktiski pati Krievija zaudēja daļu Mongolijas, dienvidu Usuri reģiona, Primorijas un pat Korejas. Tie bija izdevīgi līgumi - ļāva Alekseja Mihailoviča cariskajai Krievijai nostiprināties Sibīrijā un Klusā okeāna krastos. Un justies samērā droši.
  Un ar to krāšņais karš praktiski beidzās, un sešus varoņus gaidīja citas lietas!
  
  
  NEMIERĪGĀS KOSMOSA KARALIENE
  Karaliene ļoti gribēja izskatīties jaunāka. Un tāpēc viņa nosūtīja veselu ekspedīciju, lai meklētu nemirstības spoguli. Skatoties uz to, jūs varat pārvērsties par jaunu meiteni.
  Galu galā meklēšana bija veiksmīga, bet... Džins spogulī sacīja vecākajai karalienei:
  - Es tev atdošu tavu jaunību, bet tu kļūsi par vergu!
  Karaliene atbildēja ar zobainu smaidu:
  - Ja jaunība ir mūžīga, tad es piekrītu verdzībai!
  Džins iemeta burvestību. Karaliene pārvērtās par meiteni, kura, gandrīz kaila tikai gurnā, kaplēja lauku. Un viņa smagi strādāja un smagi strādāja.
  Tikai jaunais ķermenis gandrīz nesāpēja un nebija pārāk noguris. Bet tas bija ļoti pazemojoši un garlaicīgi. Tas notika uz kādas planētas ar divām saulēm. Un struktūra ir kā vēlajos viduslaikos.
  Turklāt sasaluši veidojumos. Karaliene strādāja dienām ilgi un kļuva stulba. Viņa kļuva gandrīz kā dzīvnieks, tikai sapņos viņai atnāca brīvība. Un viņa visu laiku strādā važās. Bijušajai karalienei tas ir ļoti grūti. Un uzrauga pātagas pieskāriens kailam ķermenim ir kā karsts dzelzs.
  Beidzot viņas dzīvē notika pārmaiņas. Tikai uz slikto pusi. Īpašnieks nomira, un viņa mantinieks tika pilnībā izpostīts. Un meitene tika pārdota karjeram.
  Tagad man bija jānēsā smagi grozi, jāstrādā kailām ķēdēs, jātiek pātagu un jāguļ uz akmeņiem.
  Karaliene tagad cieta daudz vairāk. Džins, protams, bija sagatavojis viņai slazdu. Jā, viņa ir nemirstīga un nav novecojusi, bet viņa ir mokās, it kā ellē.
  Lai gan spēcīgais ķermenis ir pieradis pie stresa. Un karaliene nolēma aizbēgt.
  Viņa sāka izmantot savus garos matus, lai noņemtu ķēdi, ar kuru naktī viņa bija pieķēdēta ar basu pēdu un stipro kaklu. Sacietējušo dzelzi tu lēnām vīlē ar matiem, bet karalienei ir daudz laika - viņa ir nemirstīga. Cita lieta, ka pēc smaga darba karjeros jums ir nepieciešams gulēt, un jūs katru dienu nedaudz nogriežat.
  Bet jūs joprojām zāģējat.
  Karaliene sazāģēja sevi un tad aizmiga. Tad uz nākamajiem atkal zāģēju.
  Līdz beidzot es salauzu saites... Tomēr viņai neizdevās aizbēgt. Apsargi sacēla trauksmi.
  Karalieni noķēra un bez žēlastības sita ar pātagu. Tad viņi dedzināja papēžus ar karstiem gludekļiem. Tālāk viņi izdedzināja aizbēguša verga zīmi. Un atkal viņi tika nosūtīti uz raktuvēm.
  Vergi mirst pietiekami bieži, bet viņa jau gadiem ilgi ir smagi strādājusi. Tāpēc ļaujiet viņiem strādāt važās.
  Un katru vakaru viņi pārbaudīja viņas ķēdi.
  Karaliene gulēja važās un tika pastāvīgi sista ar pātagu.
  Viņi uzlika viņai smagas ķēdes un sita ar pātagu, tiklīdz viņa strādāja nedaudz lēnāk.
  Karaliene jau bija smirdējusi un nebija slima. Infekcija to nepārņēma, niecīgā un vienmuļā uzturā neizraisīja sāpes vēderā. Mūžīgā meitene cieta, bet nenomira. Un gadi gāja un turpinājās. Raktuves pakāpeniski tika izstrādātas un izsmeltas.
  Tagad viņa atkal tiek pārcelta uz citu darbu. Viņi to notīrīja no netīrumiem un izlika pārdošanai.
  Šeit karalienei beidzot paveicās. Pircējs izrādījās viens no gladiatoru piegādātājiem arēnai.
  Karaliene bija ļoti sausa un trakulīga, vairāk nekā simts gadus smagā darbā pavadījusi raktuvēs. Viņa ir ļoti spēcīga un izturīga, turot virs galvas smagu akmeni.
  Protams, viņas spēks piesaistīja piegādātāju. Viņš paskatījās uz viņas zobiem: nebija neviena cauruma, un tie bija tik lieli un spēcīgi. Es jutu tēraudu, atlietos muskuļus - kā akmeni!
  Un protams nopirku, tik spējīgs eksemplārs!
  Pēc tam karalienei sākās cita dzīve. Arī skarbi ar treniņiem, kautiņiem, iebiedēšanu, pēršanu, bet daudz jautrāk.
  Karaliene bija jaunā ķermenī vairāk nekā divsimt gadu, un, pateicoties piespiedu apmācībai pastāvīgā smagā darbā, izcēlās ar lielu spēku un izturību.
  Tas viņai deva zināmu priekšrocību pār citām meitenēm. Turklāt visas rētas un griezumi uz viņas muskuļotā ķermeņa sadzija ļoti ātri un bez pēdām.
  Karaliene bija arī ātra, ar labu nemirstīgu reakciju un ļoti cītīgi mācījās. Ne viss viņai izdevās uzreiz, bet viņai ir ļoti izturīgs ķermenis.
  Tāpēc sākumā viņa uzvarēja, pateicoties savam spēkam, izturībai un vitalitātei. Un tad viņas prasmes sāka augt.
  Sākumā viņai nebija spēcīgāko sāncenšu, bet pakāpeniski ar pieredzi viņas līmenis cēlās.
  Un tā karaliene sāka sakaut slavenas sievietes. Un pat cīnīties ar vīriešiem un dzīvniekiem!
  Pēc impērijas paražas pēc simts uzvarām gladiatoru mačos var iegūt brīvību.
  Sīkstā karaliene, kaut arī saņēma brūces un skrāpējumus no ilkņiem, galu galā spēja uzvarēt simtajā cīņā.
  Pēc tam viņa saņēma brīvību no ķeizara rokām. Un viņa jau varēja pati nopelnīt kaujās, vai mācīt meitenēm paukošanu.
  Un drīz karaliene, skaista un jau bagāta un vēl jaunībā, apprecējās ar dižciltīgo patricieti.
  Un vecs un neglīts. Bet viņš nav nemirstīgs un drīz nomira.
  Karalienei, kas tagad bija mūžīgi jauneklīga atraitne, mīlētājiem bija ducis skaistu jaunu vīriešu.
  Un ievērojama bagātība.
  Tā nu šķiet, ka viņa ir atradusi laimi... Izņemot to, ka ar progresa augļiem nepietika - nu, kaut kā neattīstās zinātne šajā impērijā. Un vispār uz planētas. Un lielgabali un musketes ir paši primitīvākie. Viss burtiski sastinga.
  Un tagad impērija nonāca pagrimumā, jauns barbaru reids... Karaliene atkal atradās gūstā un verdzībā. Bet, tā kā viņa bija jauna skaistule, viņa kļuva par vietējā khana konkubīni.
  Un līdz viņš nomira un nodeva viņu savam mantiniekam. Un viņš arī nomira pēc kāda laika.
  Un karaliene tika izlikta izsolē. Viņi viņu izģērba kailu un pārdeva dižciltīgam šeiham. Un viņa bija ar viņu līdz šeiha nāvei. Un atkal meitene tika izlikta izsolē. Un šoreiz viņa nokļuva sultāna pilī. Būdama nemirstīga, viņa spēja ievilināt monarhu un kļūt par pirmo sievu.
  Bet nepaveicās, nemirstīgā meitene nevarēja dzemdēt bērnus. Un, kad sultāns nomira, viņa mantinieks pavēlēja karalieni atkal piesiet ķēdē un nosūtīt uz raktuvēm.
  Un atkal karaliene ir ellē. Važās, smaga darba laikā, viņa nesa akmeņus grozā, skaldīja akmeni ar lauzni. Arī niecīgs, vienmuļš ēdiens, pātagas, smird, pieķēdēts. Un viņu katru vakaru izvaro apsargi. Lai gan karalienei tas pat patika, viņas jaunais ķermenis viegli sasniedza orgasmu.
  Un tā mūžīgā meitene pavadīja gadu no gada, desmitgadi pēc desmitgades.
  Līdz beidzot šīs raktuves bija izsmeltas un pagāja divi simti gadu. Neviens neatcerējās, kas bija šī karaliene. Un tas atkal tika izlikts izsolē. Kā parasti, kails un muskuļots. Protams, vispirms pēc mazgāšanas.
  Un atkal viņi nopirka viņu armijai, jo viņa bija fiziski ļoti spēcīga. Viņa bija arī izveicīga un prata cīnīties ar zobeniem.
  Un sākās karalienes militārā karjera. Viņa piedalījās daudzās kaujās, bija stingra, spēcīga, izturīga un visu laiku skrēja basām kājām. Un viņas karjera pamazām gāja augšup.
  Tagad viņa jau ir sieviešu pulka komandiere un viņai ir ievērojama bagātība. Un atkal viņš atrod sev ienesīgu spēli un saņem savā īpašumā milzīgu īpašumu.
  Tāds ir nemirstīgās dzīves zigzags: tagad augšā, tagad lejā!
  Karaliene, protams, kļuva par atraitni un pēc tam apprecējās ar jauno princi. Zēns zaudēja galvu pieredzējušas, bet ārēji jaunas sievietes dēļ. Un tā viņi apprecējās. Un tad jauneklis kļuva par karali. Un viņa sieva ieguva milzīgu ietekmi.
  Karaliste karoja un paplašinājās. Tas kļuva stiprāks un stiprāks. Un vakardienas jaunība vispirms nobriest, un pēc tam novecojusi. Ārēji jaunā karaliene no mirstošā karaļa izvilka testamentu, ka viņa kļūs par ķeizarieni. Un viņš to parakstīja.
  Pēc viņa nāves bijusī karaliene kļuva par ķeizarieni. Un cīnījās ar kariem. Būt mūžīgi jaunam galu galā iekaroja visu pasauli!
  Un likās, ka viņa ir atradusi absolūtu laimi... Bet tad pagāja trīssimt gadu, un citplanētieši nolaidās. Un viņi pārņēma planētu.
  Un ķeizariene atkal atradās akmeņlauztuvēs. Un jau ar apkakli, pliks, basām kājām, bet bez ķēdēm. Es strādāju noteiktu laiku, un tad es skatījos televizoru pirms gulētiešanas.
  Tā arī ir dzīve... Viņa izcieta vairāk nekā simts gadus cietumā, pēc tam tika atbrīvota nosacīti un dzīvoja uz okupētas planētas kosmosa impērijā.
  Viņa izbaudīja visas augsti attīstītās civilizācijas priekšrocības un... Šoreiz viņa pievienojās kosmosa armijai.
  Viņa sāka veidot karjeru Zvaigžņu karos. Viņa ir nemirstīga! Ne no kā nebaidās!
  Tāpēc viņa virzījās uz priekšu savā dienestā, līdz kļuva par maršalu. Tad viņa ieguva īpašumā veselu planētu.
  Daži bija gubernatori. Tad viņa atgriezās armijā. Viņa cīnījās un komandēja. Kļuvis par hipersupermaršalu.
  Un tad viņi veica militāru apvērsumu un sagrāba kosmosa impērijas imperatora troni - vadot galaktiku.
  Tad viņa sāka iekarot citas pasaules. Viņa komandēja, uzbruka, uzvarēja, dažreiz zaudēja, bet atriebās ...
  Viss bija labi, līdz viņa ieskrēja hibrīda moskītu un spīļu impērijā.
  Viņi savairojās pārāk ātri un pārspēja humanoīdu civilizāciju skaitļos.
  Tā cīņas turpinājās, cīņa pēc kaujas... Līdz beidzot cilvēki zaudēja. Un bijusī karaliene atkal nekļuva par vergu raktuvēs.
  Atkal jūs smagi strādājat ķēdēs un guļat pieķēdēts uz laukakmeņiem. Un pilnīgā robotu kontrolē.
  Tikai sapnī mūžīgā meitene ieraudzīja sevi brīvu un lielisku. Un pārējā laikā viņa smagi strādāja, strādāja un kaila, raupja kājas pret asiem akmeņiem.
  Taču karaliene nezaudēja cerību. Viņa ir nemirstīga un noteikti kaut ko mainīs mūžības gaitā! Verdzība nebūs mūžīga!
  Bijusī karaliene pat dziedāja, neskatoties uz to, ka uz viņas kailo, muskuļoto muguru krita posts:
  Zemes meita atbildēs: nē,
  Es nekad nepalikšu vergs...
  Es ticu, ka būs brīvības rītausma -
  Vējš atsvaidzinās svaigu brūci,
  Svētā cīņa par Tēvzemi,
  Jo Lielais Dievs aicina...
  Celies agri, drosmīgais bruņinieks,
  Tumsa pazudīs un maija rozes uzziedēs!
  
  
  
  
  NEPAMIEST ONĪŠU
  1941. gada novembrī Hitlers negaidīti piedāvāja Staļinam mieru. Risinājums, kas šķiet maz ticams nevienam, kas pārzina faktisko situāciju.
  Vācieši, šķiet, grasās ieņemt Maskavu. Un kāpēc šajā situācijā piedāvāt mieru?
  Bet Hitleram, kā zināms, bija ļoti attīstīta intuīcija. Un viņš juta, ka Maskava ir paņemta, bet ne. Un ja tā, tad tajā pašā laikā, kad Staļins ir iebiedēts, piedāvāt mieru. Protams, ne visi militāristi tam piekrita, bet Hitleram bija vara un autoritāte.
  Turklāt miera apstākļi solījās būt izdevīgi vāciešiem. Faktiski Ukraina pāriet uz Vāciju un līdz ar to melnzemi un lauksaimniecību, kā arī Baltkrieviju, Baltijas valstis un Smoļenskas apgabalu.
  Staļins kopumā piekrita atdot visu, ko vāciešiem jau bija izdevies sagūstīt.
  Sevastopols atkāpās vāciešiem. Atbildot uz to, Fritz atstāja Maskavas apgabalu. Ļeņingrada palika aiz PSRS un uz to veda koridors. Vācieši piekrita atstāt Ļeņingradas apgabalu apmaiņā pret Vorošilovogradas apgabalu un Doņeckas apgabalu, kurus vācieši vēl nebija pilnībā okupējuši.
  Kopumā nacisti saņēma Donbasu ar oglēm, metāliem un rūpnīcām, boksīta atradnēm un lauksaimniecības zemi, visu Krimu un pat daļu Donas dienvidu daļas. Vācieši atstāja Ļeņingradas apgabalu, Maskavu, Tulu, daļu no Rževas, Kaļiņinas apgabaliem. Apmaiņā pret daļu Donbasa, daļu no Donas ar bagātīgo melnzemi un Sevastopoli. Somi ieguva sev Petrozavodsku, un to, ko viņiem izdevās notvert. Mēs draudzīgi šķīrāmies.
  Turklāt PSRS apņēmās piegādāt naftu par zemākām cenām nekā tirgus, kā arī maksāt lielu izpirkuma maksu par karagūstekņiem.
  Staļins, baidīdamies zaudēt karu un Maskavu, piekrita šādiem nosacījumiem. Pašā Vērmahta panākumu virsotnē.
  Nu, Hitlers, kuram bija pārdabisks instinkts, saprata, ka tas ir labākais risinājums.
  Karš ar PSRS ir beidzies. Nacisti vispirms sāka pārvietot karaspēku uz Āfriku. Turklāt briti sāka ofensīvu pret Rommelu. Nu ko tad? Un Fritz paņēma un izsēdināja karaspēku Maltā. Protams, vispirms bombardējot britus tur.
  Nākamais, protams, ir uzbrukums Gibraltāram. Hitlers personīgi tikās ar Franko.
  Piemēram, jūs redzējāt, cik spēcīga ir Vācija. Sakāva PSRS. Viņa sagūstīja četrus miljonus krievu un daudzus tūkstošus tanku. Mums Spānija ir kā insults kartē. Mēs okupēsim, ja jūs nelaidīsiet karaspēku cauri. Un, ja jūs to palaidat garām, jūs varat kaut ko dabūt Āfrikā. Turklāt Lielbritānija ir lemta un nekur netiks!
  Franko, saprotot, ka Spāniju var okupēt un nav nekādu izredžu, piekrita.
  Uzbrukums Gibraltāram bija veiksmīgs un diezgan ātri. Citadele ir kritusi. Un tad vācieši ienāca Ekvatoriālajā Āfrikā.
  Briti cieta milzīgus zaudējumus. Viņus sagūstīja kā piesūcekņus.
  Rommels uzvarēja Lielbritāniju Lībijā un sāka ofensīvu Ēģiptē. Sagūstīta Aleksandrija.
  Tad viņš izgāja un šķērsoja Suecas kanālu. Balstoties uz saviem panākumiem, vācieši ieņēma Irāku, Kuveitu un visus Tuvos Austrumus.
  Vērmahts austrumos nezaudēja pārāk daudz karavīru un virsnieku. Un viņa karaspēks bija daudz lielāks, pieredzējušāks un labāk apmācīts nekā britu un it īpaši koloniālie spēki.
  Briti varēja kaut ko tādu saturēt, un, bez šaubām, viņi zaudēja. Bez PSRS Fritz izdevās veiksmīgi cīnīties ar Lielbritāniju.
  Kopumā Lielbritānija bija lemta zaudēt savas kolonijas. Tās sauszemes armija bija pārāk vāja un ar zemu kaujas efektivitāti, lai noturētu kolonijas pret daudzskaitlīgāko un disciplinētāku Vērmahta karaspēku.
  Taču koncentrēšanās uz floti nedarbojās. Pēc Gibraltāra un Maltas krišanas kļuva neiespējami noturēt Āfriku. Tāpēc Rommels bloķēja Suecas kanālu. Un pat pa sauszemi vācieši britus pārspēja ar vieniem vārtiem. Pēc kara ar PSRS Vērmahts kļuva vēl spēcīgāks un pārliecinātāks par savām spējām, ieguva plašu kaujas pieredzi.
  Tā pamazām tika iekarota Āfrika. Un caur Irānu vācieši ienāca Indijā. Arī tur vietējie sepoji negribēja mirt par Lielbritāniju. Kopumā vāciešus vairāk traucēja attālumi, ceļu trūkums, izstieptie sakari un apgādes problēmas, nevis britu karaspēks.
  ASV vāc putekļus, lai izvairītos no kara. Viņi pat atcēla visas sankcijas pret Japānu.
  Bet tomēr samuraji uzbruka Peru ostai. Bija nepieciešams sevi aizsargāt un sagrābt britu īpašumus Āzijā. Un japāņi to izdarīja.
  Īsāk sakot, četrdesmit otrajā gadā un četrdesmit trešā gada pirmajā pusē vācieši un japāņi sagrāba Āfriku, Austrāliju un visu Āziju. Un 1943. gada septembrī sekoja piezemēšanās Lielbritānijā. Pēc, protams, masveida sprādzieniem. Vācieši izmantoja Yu-288, Yu-188 un citas mašīnas.
  Zaudējusi savas kolonijas un nogurusi zemūdeņu karā, Lielbritānija nespēja pretoties.
  Un vāciešiem bija pārāk daudz resursu, un jo īpaši darbaspēka. Viņi burtiski bombardēja visas Anglijas pilsētas un rūpnīcas. Un tad, protams, karaspēka nolaišanās un panteru, tīģeru, lauvu un pat peles izmantošana. Nu, protams, arī amfībijas tanki un zemūdens transportlīdzekļi.
  "Pele" tika pabeigta pirms operācijas sākuma, un viņš pat cīnījās. Bet "peles" ir pārāk smagas.
  Gerdas apkalpe uz Panther izcēlās kaujā. Pēc Lielbritānijas sagrābšanas vācieši vēl kādu laiku cīnījās ar ASV. Izsita amerikāņus no Islandes. Taču paplašināto sakaru dēļ Amerikas sagrābšana izrādījās grūts uzdevums. Tomēr Atlantijas okeāns nav joks. Ja vien viņi nebombardēja draugu un karoja jūrā.
  Vācu zemūdenes attīstījās, tostarp izmantojot ūdeņraža peroksīdu, un nogremdēja gandrīz visu Amerikas floti.
  Tomēr ASV joprojām ir ārkārtīgi grūti notvert. Karš ievilkās, un galu galā vācieši paņēma un noslēdza mieru.
  Pēc tam, kad vācieši pievērsās PSRS.
  1945. gadā E-50 un E-75 sāka ražot. Hitlers aizliedza ražot tankus, kas ir vieglāki par piecdesmit tonnām, izņemot nelielu izlūkošanas transportlīdzekļu sēriju.
  Pantera svēra četrdesmit četras ar pusi tonnas. "Panther" 2 jau ir piecdesmit divas tonnas. E-50 jau ir izvilcis gandrīz sešdesmit piecas tonnas. Pēdējam tankam bija ļoti pieklājīgas frontālās bruņas - 150 milimetri uz korpusa 45 grādu leņķī un 185 milimetri torņa priekšpusē, arī leņķī. 88 mm lielgabals ar stobra garumu 100 EL. Un 82 mm bruņas sānos, arī nogāzēs. Apvienojumā ar dzinēju, kas, pastiprinot, paātrinājās līdz 1200 zirgspēkiem, tā ir ļoti jaudīga vidēja tvertne.
  Plus divpadsmit apļi minūtē.
  Vēl smagāks E-75, kas sver vairāk nekā deviņdesmit tonnas. Šī tvertne izrādījās ne visai veiksmīga. 128 mm lielgabalam bija lēnāks šaušanas ātrums, mazāks sprauslas ātrums, un tam nebija nekādu priekšrocību no tuvas distances, salīdzinot ar 88 mm E-50.
  Korpusa priekšējās bruņas ir nedaudz labākas par 160 milimetriem 45 grādu leņķī. Tomēr vairāk nevajag. Tur ir visi amerikāņu ieroči un arī padomju ieroči. Torņa aizsardzība ir lieliska: 252 milimetri priekšā, 160 milimetri sānos un aizmugurē. Redzams, ka vismaz tornim ir vairāk vai mazāk uzticama aizsardzība, īpaši sāniem.
  Korpusa sānu mala ir 120 mm, kas ir pieņemami, kā arī var piekārt ekrānus. Dzinējs tomēr ir diezgan vājš ar 900 zirgspēkiem. Kopumā, protams, tvertne ir nepabeigta un diezgan augsta. Man atgādina diezgan aizaugušu Tiger-2 ar līdzīgām problēmām.
  Abi vācu auto ir nepilnīgi, bet E-50, protams, ir praktiskāks.
  Nu un arī E-100. Bet šī automašīna ir vēl smagāka un ar sliktākām braukšanas īpašībām nekā E-75.
  E-100 lielās masas dēļ tika ražots nelielos daudzumos.
  Un paši militāristi parasti apstiprināja E-50.
  1946. gada pavasarī, tieši 20. aprīlī, fīrera dzimšanas dienā, vācieši pārcēlās uz PSRS.
  Viņiem bija liels skaits automašīnu un aprīkojuma. Desmitiem tūkstošu dažādu versiju tanku. PSRS ekspluatācijā bija arī sērijveida T-34-85 un IS-2 un IS-3. T-44 nebija pilnībā veiksmīgs. Bet T-54 vēl nebija gatavs.
  Vācieši ražoja E-50 un E-75 lielos daudzumos.
  Pēc ievērojamas valsts daļas zaudēšanas Staļins aizliedza izstrādāt transportlīdzekļus, kas smagāki par četrdesmit septiņām tonnām.
  Papildus lielam skaitam T-34-85 un nedaudz mazākiem IS-2 un IS-3, SU-100, kas bija salīdzinoši vienkāršs un efektīvs pašpiedziņas lielgabals, tika ražots masveidā.
  Jāatzīmē, ka masīvākais tanks T-34-85 varēja iekļūt vācu E-50 sērijā tikai no sāniem, un E-75 pat no sāniem bija pārāk izturīgs, un tikai SU- 100 varētu to izdarīt, un pat tad aizvērt.
  Tātad spēki ir acīmredzami nevienlīdzīgi. Vācu tanki paši iekļuva padomju tankos no lieliem attālumiem. Un tikai IS-3 bija vairāk vai mazāk apmierinoša pieres un pēc tam augšdaļas aizsardzība.
  Lūk, vācieši spiežas cauri PSRS teritorijai.
  Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda E-50. Viņi svilpo dziesmas pie sevis un rūc.
  Mēs saspiedīsim visiem aunu ragu,
  Visvarenais Dievs būs par mums!
  Un kā viņi to paņems un šaus uz ienaidnieku.
  Trīsdesmit četriem tika nopūsts tornītis. Jā, kaujas apkalpe, jūs neko nevarat pateikt.
  Šarlote neapmierināti atzīmēja:
  - Tomēr mūsu bruņas nav pārāk labas. Ienaidnieks var pat aizķert sānu!
  Kristīna atzīmēja:
  - Bet ierocis ir precīzs un nāvējošs! Tātad viens kompensē otru!
  Gerda šņukstēja:
  - Mēs visus saplosīsim!
  Tikmēr Nataša uz SU-100 ar savu apkalpi cīnās pret Fritz.
  Oļegs Ribačenko izrādījās piektais SU-100 apkalpes loceklis kopā ar Natašu, Zoju, Augustīnu un Svetlanu.
  Meitenes apstiprinoši pamāja ar galvu:
  - Jūs esat cīnītājs, kas ir lieliski!
  Nataša šāva uz ienaidnieku. Šāviņš trāpīja vācu transportlīdzeklim pa pieri un rikošetā. Meitene dusmīgi sita ar baso kāju. Un viņa pārbaudīja:
  - Un tagad tu esi zēns! Šķiet, ka tu esi ass, vai ne?
  Oļegs pamāja. Viņš ir nemirstīgs zēns, kas nozīmē, ka viņš var daudz. Šeit ir vācu E-75, kas virzās uz priekšu. Kā tam izlauzties cauri?
  Zēns ģēnijs to izdomāja un čukstēja šāviņam:
  - Mēs esam metāls, vienas asinis - tu un es!
  Un ar savu kailo, bērnišķīgo kāju palīdzību viņš pagrieza tēmēkli un izšāva.
  Tāpat kā vācu tanks nav spēcīgs ar frontālajām bruņām, bet, ja trāpa precīzi no gala līdz galam vai spēka līniju kombinācijā, tanks padodas. Un tad metāls pārsprāga, un kaujas komplekts sāka detonēt.
  Oļegs Ribačenko čīkstēja:
  - Tā ir augstākā klase!
  Nataša kutināja zēna kailo papēdi un pamāja:
  - Šaut!
  Oļegs Ribačenko atkal izšāva no SU-100. Viņi šāva no liela attāluma, un tad 100 mm padomju lielgabals nepaņēma jaunākos vācu tankus: E-50 un E-75. Bet puika ir fenomenāls. Un viņam izdodas trāpīt ienaidniekam.
  Terminatora puika atkal šauj. Un tas izlaužas cauri E-50. Šī tvertne ir ātra, un tā ir jātrāpa. Bet vācieši vienmēr spiež arvien stiprāk.
  Zoja šauj. Un ļoti precīzi.
  Sit ienaidniekam tornī. Tad Oļegs Ribačenko atkal šauj. Simts milimetru lielgabals dara brīnumus.
  Zēna ģēnijs rēc:
  - Es tevi saplosīšu! Es tevi saplosīšu! Tas tev nepatiks!
  Un atkal, kā zēns, viņš to ņems un trāpīs ļoti precīzi. Un tas tiešām saplosīs ienaidnieku.
  Pēc tam tiks parādīts:
  - Es esmu virsskaņas cīnītājs!
  Un atkal viņš šaus ar basās kājas palīdzību.
  Zēns izskatās tikai divpadsmit, bet viņš ir ļoti ātrs un fenomenāls.
  Šeit viņa šāva ar kailajiem kāju pirkstiem un Augustīna palīdzību.
  Un meitene avarēja ar E-50.
  Vācieši cieš ievērojamus postījumus. Bet viņu tanku lavīna tuvojas un tuvojas. Šeit ir E-100 kustībā. Arī spēcīgas bruņas, ieroči un vairogi.
  Bet viņa meitenes un zēns arī tiek galā.
  Vācu automašīna deg un saplēsta gabalos.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Slava Svētajai Tēvzemei,
  Ar neparastu niknumu!
  Atkal zēns izšāva, sasita fašistu un piemiedza meitenēm. Un atkal zēns šauj un iznīcina ienaidnieku.
  Atzīsim, viņš ir kaujas zēns. Un viņš tev sitīs ar čaulu. Un tanks "Tiger"-2, novecojis, bet spēcīgs, kļuva par upuri. Arī vācu Panther 2 cieš no sakāves. Bet viņa gandrīz iekaroja pašu Ameriku.
  Un tagad PSRS spiež.
  Precīzi met un sit Oļegs Ribačenko.
  Un tā viņi sāka šaut un dziedāt...
  Nataša iespēra baso kāju un rūca:
  - Tas ir no taigas...
  Zoja arī piesita kailajiem kāju pirkstiem un čīkstēja:
  - Uz Lielbritānijas jūrām...
  Arī Augustīns trāpīja čaulā un teica:
  - Sarkanā armija!
  Svetlana ar kailiem pirkstiem izšāva raķetes un teica:
  - Spēcīgākais no visiem!
  Oļegs Ribačenko izdūrās un teica:
  - Un lai Red...
  Nataša izšāva un čīkstēja:
  - Spēcīgi saspiež!
  Zoja arī iepļaukāja un rēja:
  - Tavs durklis ar sarūgtinātu roku!
  Augustīns spārdīja un rēca:
  - Un mums ir...
  Svetlana izšāva nāvējošu lādiņu un ierunājās:
  - Neapturams!
  Oļegs Ribačenko vēlreiz izšāva, smejoties:
  - Ej uz pēdējo...
  Nataša nosūtīja čaulu un rēca:
  - Cīņa uz nāvi!
  Un meitenes izklīda, lielgabals šāva, līdz izbeidzās šāviņi.
  Jā, Oļegs Ribačenko atkal karo.
  Taču Sarkanajai armijai klājas grūti. Vācieši virzās uz priekšu. Viņiem ir vairāk aprīkojuma un vairāk kājnieku. Un japāņi arī nāk no austrumiem.
  Nevar pretoties tādam spēkam.
  Gerda un viņas apkalpe cīnās uz E-50. Vācieši jau šturmē Voroņežu. Cīņa ir sīva.
  No vienas puses, vācu tanks ir ļoti labs kā sava veida cīnītājs. Bet aizsardzība uz kuģa ir diezgan vāja. Un tas ir tā trūkums, tāpēc meitenēm vajadzētu būt modrām.
  Joprojām tiek ražots daudz T-34-85. Šis transportlīdzeklis joprojām tiek ražots masveidā, un vācu 88 mm lielgabals 100EL modelī ievāc bagātīgu ražu no liela attāluma.
  Arvien vairāk tiek ražots arī SU-100, kas, būdams pašpiedziņas lielgabals, ir vieglāk izgatavojams nekā tanks, taču ir spēcīgāks ierocis.
  Tagad, nospiežot kursorsviras pogu ar kailiem kāju pirkstiem, Gerda izlauzās cauri padomju žāvēšanai. Tuvā attālumā šāda automašīna var būt ļoti bīstama.
  Blondīne terminators to paņēma un dziedāja:
  - Mani nervi nav izgatavoti no tērauda,
  Tu tiešām mani saprati!
  Un tad Šarlote izšāva ar lielgabalu un saspieda trīsdesmit četrus.
  Un ierocis, kas izšauj divpadsmit šāvienus minūtē, sasniedz lielu attālumu.
  Tālāk Kristīna atlaiž. Un arī to darīs ļoti trāpīgi un precīzi. Viņa sadauzīja Sarkanās armijas tanku un čīkstēja:
  - Trakojoša uguns! Urā Staļinam!
  Tad arī Magda trāpīja. Viņa to izdarīja ļoti precīzi ar pliko kāju pirkstu palīdzību.
  Un viņa dziedāja:
  - Par godu mūžīgajai Tēvzemei!
  Tad meitene izplūst smieklos...
  Vācu mašīna strādā pati bez kļūmēm.
  Tās upuris bija IS-2, diezgan jaudīgs un bīstams tanks, taču to slikti aizsargāja torņa priekšpuse.
  Tikai IS-3 ir salīdzinoši laba frontālā aizsardzība, taču šī tvertne joprojām tiek ražota nelielās sērijās. Tā torņa forma ir pārāk sarežģīta. Lai gan IS-3, kā liecina kaujas prakse, vismaz ir iespēja pietuvoties E sērijas transportlīdzekļiem no tuva attāluma.
  Smagākas tvertnes PSRS vēl neražo, un pat to izstrāde ir apturēta. Tas, protams, rada problēmas. Vāciešiem sērijā ir tikai vieglais pašpiedziņas lielgabals E-25, taču tā ražošana ir gandrīz iesaldēta. Lai gan mašīna nav slikta.
  Tikai divi apkalpes locekļi un pusotra metra augstumā. Mazs ar 75mm lielgabalu no Panther. Padomju automašīnu mednieks.
  Bet fīrers dod priekšroku varai. Pat E-50 pakāpeniski atpaliek no E-75, kas arī ir pārklāts ar vairogiem no sāniem.
  E-75 ir grūti iekļūt pat sānos. Un vācieši to izmanto izrāvienos...
  Divas vācu pilotes Alvīne un Albīna jau paspējušas par trīs simtiem pārsniegt notriekto lidmašīnu skaitu un saņēmušas: Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Meitenes ir tik foršas karotājas un foršākās pasaulē. Jā, pat ja Hafmanam līdz šim ir vairāk notriektas lidmašīnas, tās ir daudz skaistākas.
  Un, kā likums, viņi cīnās tikai bikini un basām kājām.
  Alvīna ar 30 mm lidmašīnu lielgabaliem no sava ME-262 X notrieca trīs padomju lidmašīnas un čivināja:
  - Es esmu iznīcināšanas lāpa!
  Albīna, šaujot līdzīgu uguni, apstiprināja:
  - Un mēs esam pilnīga iznīcināšana:
  Un viņa nocirta vēl četras padomju lidmašīnas...
  Karotāji ir ļoti kaujinieciski noskaņoti, taču pastāvīgi smaida.
  Viņi mīl vīriešus un strādā ar mēli. Un viņiem tas patīk. Tādas kaujas skaistules.
  Viņi notrieca padomju TU-3 un sasita to gabalos... Tas ir viņu ugunīgais sveiciens.
  Vārdu sakot, meitenes tevi nepieviļ. Un Sarkanā armija saņem no viņiem.
  Bet, no otras puses, arī Anastasija un Mirabela cīnās tikai bikini un basām kājām - krāj savus rezultātus! Tās ir ļoti agresīvas meitenes.
  Un Anastasija notrieca vācu lidmašīnu un teica:
  - Es esmu lielisks pilots!
  Mirabela ar lielgabalu notrieca vācu mašīnu un čīkstēja:
  - Es esmu super karotājs!
  Meitenes un patiesībā tas, kas jums nepieciešams....
  Bet viņi cīnās ar novecojušiem Yak-9 T, kas, protams, nav līdzvērtīgi vācu reaktīvajām lidmašīnām. Bet skaistulēm izdodas cīnīties. Un izvairieties no sitiena.
  Un kāpēc? Jo viņi ir basām kājām un bikini. Tāpēc nenogrieziet tos.
  Karotāji, kā redzam, saprot, kas ir kaila āda.
  Anastasija notrieca citu vācu iznīcinātāju un čīkstēja:
  - Par Dzimteni!
  Mirabela nogrieza HE-162 un iesaucās:
  - Par Staļinu!
  Visbīstamākais vācu iznīcinātājs ir ME-262 X, tam ir pieci gaisa lielgabali, milzīgs ātrums, izplesti spārni un jaudīgas bruņas.
  Vieglāk ir notriekt HE-162 transportlīdzekli, kas ir viegls, lēts, bet ļoti manevrējams.
  ME-1010 vāciešiem nebija gluži veiksmīgs, lidojuma īpašību ziņā tas neapšaubāmi ir izcils lidaparāts, taču tā spārni mainās un prasa augsti kvalificētus pilotus. TA-183 izrādījās praktiskāks, un arī iet uz priekšu.
  Bet Hitlers dod priekšroku stingri aizsargātajam ME-262 X ar jaudīgiem ieročiem.
  Luftwaffe ar propelleru darbināmo transportlīdzekļu ražošana vēl nav pārtraukta. TA-152 ir visveiksmīgākais daudzfunkcionālais transportlīdzeklis, un ME-309 joprojām atrodas kaujā. Ātruma un bruņojuma ziņā viņi ir pārāki par padomju kaujiniekiem. Un, lai gan Yu-488 ir ar dzenskrūvi darbināms transportlīdzeklis, padomju jaki pat nespēj to panākt. Jā, pat progresīvākais LA-7 ātrumā ir zemāks par šo automašīnu.
  Un ko darīt pret reaktīvajiem bumbvedējiem: Arado, Yu-287 un citiem.
  Padomju aviācija bez reaktīvo lidmašīnu ir vāja.
  Tomēr Anastasijai un Mirabelai pat šādos apstākļos izdodas gūt labus punktus.
  Tā viņi atgriezās, uzpildīja degvielu un atkal devās kaujā. Viņus atkal notriec vācu automašīnas. Un viņi to dara ar lielu efektu.
  Neviens padomju aviācijā nevar salīdzināt ar savu pāri. Turklāt meitenes nodarbojas ar seksu, lai būtu stiprākas. Un parasti viņiem vienmēr ir dažādi vīrieši. Un tas meitenēm dod tādu spēku!
  Tas ir viens no viņu fenomenālo panākumu noslēpumiem.
  Meitenes jau ir saņēmušas PSRS varoņa zelta zvaigzni un piemiedz viena otrai.
  Viņi atkal lidoja apkārt un kādu notrieca.
  Anastasija ar savu 37 mm lidmašīnas lielgabalu nocirta Yu-288, diezgan spēcīgu bumbvedēju.
  Un Mirabela notrieca reaktīvo lidmašīnu Yu-287, arī izmantojot to pašu 37 milimetru lielgabalu. Šādi ieroči ļāva ar meiteņu fenomenālo precizitāti trāpīt ienaidnieka transportlīdzekļiem no attāluma. Lai gan munīcija bija ierobežota, jūs riskējāt nomirt.
  Meitenes pērta basām kājām un dzied:
  - Planējiet piekūnus kā ērgļus,
  Mēs gaidām Staļinu!
  Mūsu panākumi ir tepat aiz stūra
  Atveriet savu laimestu kontu!
  Tātad karotāji, protams, nelaidīs fašistus no āķa. Un viņi viņam sitīs tik stipri, ka tas sāpēs fīreram.
  Anastasija Vedmakova, protams, manevrē. Jak-9 ir vairāk nekā sešsimt kilometru, tas neizturēs, ar smago lielgabalu tas ir vēl īsāks, bet tas vairāk vai mazāk mētājas un griežas.
  Nedaudz labāk nekā Yak-3, kas tomēr maksā vairāk un prasa augstas kvalitātes duralumīniju. Un PSRS zaudēja daudz teritorijas. Un Jak-9 var ražot milzīgos daudzumos.
  Taču nav iespējams tikt līdzi Trešajam Reiham, kopā ar Japānu.
  Mirabela nošāva ME-262 un dziedāja:
  - Par godu Krievijas Dzimtenei
  Mēs padarīsim visu pasauli laimīgāku!
  Anastasija nogrieza citu vācieti un čīkstēja:
  - Tas ir visskaistākās mīlestības vārds!
  Un arī kā tas rūks. Un viņš uzsit Frici.
  Meitenes, protams, ir ļoti, ļoti foršas.
  Tikmēr vācieši virzās arvien dziļāk PSRS teritorijā.
  Japāņi arī izdabā sev. Un viņu ir daudz un viņi dzen ķīniešus sev pa priekšu.
  Dzeltenie karavīri cenšas izlauzties cauri. Un tie burtiski piegružo visas pieejas ar līķiem.
  Bet viņu ir tik daudz, ka viņi galu galā izlaužas cauri.
  Japāņi un viņu dzeltenā armija šturmē Habarovsku. Zaudējumi vispār netiek ņemti vērā.
  Bet viņus tur sagaida padomju meitenes.
  Alenka un viņas komanda.
  Meitenes aizstāv Habarovsku. Viņi ar basām kājām meta uz ienaidnieku ar granātas.
  Un viņi arī dzied smejoties:
  - Mēs esam jaukas meitenes,
  Un visu cīnītāju sakāve...
  Balss ir tik skaļa
  Slava trakajiem tēviem!
  Un atkal lido daiļavu baso pēdu mestās granātas.
  Aļenka, tiklīdz dod pagriezienu, nopļauj ķīnieti un čīkst:
  - Slava mūsu zemei!
  Anyuta ar basām kājām metīs granātu un rēks:
  - Augstāko spēku vārdā!
  Un viņš arī tevi sitīs ar nāvējošu uzliesmojumu.
  Tālāk Andželika šauj. Un viņš arī ar basu kāju met granātu.
  Un čīkst:
  - Uz jaunām robežām!
  Un tad Marija sitīs arī tev. Un viņa arī ar sprādzienu nogrieza dzeltenos cīnītājus, dziedot:
  - Aste pie astes! Acs par aci!
  Un piemiedz saviem draugiem.
  Un tad olimpiāde samurajiem un ķīniešiem izmetīs veselu kasti ar sprāgstvielām.
  Un tas rēks:
  - Tēvzemes godam!
  Un atkal tie pieci iznīcina svešo armiju.
  Bet japāņi jau ir savākuši daudz ķīniešu. Viņi kāpj un kāpj. Un aug veseli līķu uzkalni.
  Aļenka šauj, met ar pliku papēdi un čīkst:
  - Par Staļinu!
  Anyuta arī metīs granātu ar basu kāju un murminās:
  - Skolotāji!
  Andželika izmetīs auklu. Viņš ar basu kāju met dāvanu un čīkst:
  - Par Ļeņinu!
  Un tad Marija sit ienaidnieku. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš uzsāks iznīcību.
  Tad ķīnieši izklīst uz visām pusēm...
  Un tad olimpiskās spēles ņems un nodzēsīs nitroglicerīna mucu. Un tas visus nogalinās.
  Un militāristi krīt...
  Oļegs Ribačenko un viņa komanda joprojām cīnās par Tulu. Vācieši cenšas ielenkt Maskavu. Tulas pilsēta jau atvairīja Fritz uzbrukumu '41.
  Bet ienaidnieks tagad ir daudz spēcīgāks. Un tas šauj agresīvi. Un bumbas līst pār Sarkano armiju un citiem postošajiem spēkiem.
  Ļoti spēcīgs ienaidnieks. Un viņi kaujā met pārāk daudz melnādaino cīnītāju, arābu un indiešu. Un tas šķiet neapturams.
  Oļegs Ribačenko šāva uz E-75 un dziedāja:
  Karavīrs vienmēr ir vesels
  Karavīrs ir gatavs uz visu...
  Un putekļi kā no paklājiem,
  Mēs ejam nost no ceļiem,
  Un tas neapstāsies!
  Un nemainiet kājas
  Mūsu sejas mirdz
  Zābaki mirdz!
  Un atkal zēns no attāluma iesita naciķim. Bet spēki patiešām ir nevienlīdzīgi.
  Kaut gan Tula stāv varonīgi. Un dienvidos nacisti tuvojas Staļingradai.
  Bet ko viņi domā, ka viņi tur uzvarēs?
  Oļegs Ribačenko atkal šauj uz nacistiem un dzied:
  Un tāds haoss
  piepildīja Visumu...
  Cilvēces skumji -
  Iztur sāpes un ciešanas!
  Un atkal zēns tika nogalināts, un fašistu Mouse-2, ļoti briesmīga mašīna, dega.
  Nataša loģiski atzīmēja:
  - Nekādi spēki mums nevar stāties pretī!
  Un viņa piemiedza zēnam ar aci.
  Tālāk lupanula un Zoja. Arī rūc:
  - Par manu pieeju uzvarai!
  SU-100 darbojas pats par sevi un nedomā par apšaudes pārtraukšanu.
  Vācieši pamazām apiet Tulu. Viņiem ir daudz spēku, daudz kājnieku. Un kustas dažādu marku tanki.
  Šeit, piemēram, ir tā pati "Lev"-2, ļoti jaudīga mašīna: tā sver simts tonnas, un frontālās bruņas ir 300 milimetru leņķī. Šķiet, ka nekas netiek cauri.
  Bet Oļegs Ribačenko joprojām šauj. Parāda savu augstāko klasi - snaiperis.
  Un viņš sit sevi, un viņš sit sev...
  No nacistiem lido tikai fragmenti. Bet viņi joprojām nevēlas palēnināties.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Nākotne ir mūsu,
  Mēs esam ērgļi - Džedi!
  Un atkal puika taisa konus. Un atkal nacisti uz graša.
  Un Gerdas tanka apkalpe jau atrodas Staļingradā. Šeit tādas agresīvas cīņas rit pilnā sparā.
  Gerda, šauj, kliedz:
  - Mans ķermenis ir dzelzs!
  Šarlote ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogas un čivināja:
  - Tik noderīgs cīņai!
  Un viņa piemiedza savam partnerim.
  Tad viņa sita vēlreiz un salauza trīsdesmit četrus.
  Tad arī Kristīna izšāva. Viņa sadauzīja Sarkanās armijas žāvētāju un dārdēja:
  - Es esmu traka meitene! Es visus saplosīšu!
  Un tad Magda sāka šaut ar basu kāju.
  Meitenēm no Vācijas kopumā klājas labi. Un nosmērē ienaidnieku.
  . NODAĻA Nr.2
  Bet viņu automašīna tika sasista sānos. Man vajadzēja apstāties un salabot.
  Gerda kaprīzi atzīmēja:
  - Mēs atkal tērējam laiku!
  Šarlote berzēja savu baso kāju gar bruņu virsmu un ņurdēja:
  - Mēs atriebsimies un uzvarēsim!
  Un tad viņa paņēma un parādīja zobus. Un viņa izlaida saules starus no pērļu zobiem.
  Kristīna to paņēma un čīkstēja:
  - Par Dzimteni bez padoma!
  Un viņš ar pliku papēdi uzsitīs arī bruņām!
  Magda piekrita:
  - Un nekādas muļķības!
  Meitenes nolēma pagaidām spēlēt šahu. Pāris pārim. Un viņi tur sāka veidot stratēģiju.
  Spēle ir interesanta. Bet meitenes strīdējās par katru kustību un sasita galvas.
  Gerda ar zobu smīnu atzīmēja:
  - Es būšu augstākā aksioma!
  Un kā viņš smiesies...
  Es iedomājos savu vārdabrāli no Andersena pasakas. Šeit viņu mežā notvēra laupītāji. Viņi izjauca karieti, un gandrīz visas drēbes un dārgos zābakus paņēma no pašas Gerdas. Tātad Gerda atkal ir basām kājām un maisa drānā. Tā viņa izskatījās, sasietām rokām aiz muguras.
  Viņš staigā pa auksto rudens mežu. Kailā zole jūt katru bumbuli, katru bumbuli, katru zariņu. Gerda ir nobijusies un izsalkusi.
  Viņai pat izdevās atveseļoties pilī. Un uz rudens zāles ir sals, kas atgādina aukstumu, ko viņa nesen piedzīvoja.
  Gerda iesmējās... Viņa domāja, ka Andersena pasakā nepārprotami ir par maz grauzdētu papēžu. Un tas būtu lieliski!
  Tvertne tika ātri salabota. Bojājumi ir nelieli. Lai gan simtmilimetru lielgabala šāviņš trāpīja sānā. Kas var būt bīstami.
  Šarlote nospieda savus kailos kāju pirkstus uz kursorsviras pogām un dziedāja:
  - Es esmu tanku iznīcinātājs,
  Sirds deg...
  Pistole ir mana mājvieta!
  Un šāviņš sadauzīja vēl trīsdesmit četrus. Pagaidām kaujas laukā dominē T-34-85. Un smagās mašīnas Sarkanajā armijā ir salīdzinoši reti.
  Bet tad parādījās IS-3. Tam ir vājā vieta: ķermeņa apakšējā daļa. Pierei ir liels slīpuma leņķis. Tam ir forma: līdakas snuķis. Bet, ja trāpīsi pa pieres apakšējo daļu, žēlastības nebūs.
  Magda ar basām kājām pavērsa ieroci pret ienaidnieku. Un kā tas trāpīja, un šāviņš lidoja.
  Un padomju mašīnai dabūja dūri pa zarnām. Tornis tika norauts un sāka sprāgt šāviņi.
  Gerda iesaucās:
  - Un tu esi skaista skaistule!
  Magda iekliedzās, kratot savas lieliskās krūtis:
  - Mani neviens neapturēs!
  Šarlote pārliecinoši apstiprināja:
  - Un neviens neuzvarēs!
  Kristīna čīkstēja atbildē:
  - Ļaunie vilki sagrauj ienaidniekus!
  Gerda norūca:
  - Ļaunie vilki - sveiciens varoņiem!
  Nacisti ielenca Tulu, un bērniem kopā ar četrām meitenēm nācās izlauzties no ringa.
  Puisis, meitene un meitenes skrien un plikiem kāju pirkstiem met granātas.
  Bet nacisti cieš zaudējumus un nevar viņiem trāpīt.
  Oļegs, šauj, dziedāja:
  - Svētās Dzimtenes vārdā,
  Mūs nevar nospiest uz ceļiem!
  Margarita ar basu kāju meta nāves dāvanu un čīkstēja:
  - Nē! Nekad nepiegādājiet!
  Nataša, šaujot un lecot, piebilda:
  - Lai mūsu mājā nenāk nekādas nepatikšanas!
  Un arī viņš ar basu kāju palaistu nāvējošu granātu.
  Tad Zoja izvairīsies no šrapneļa un arī izmantos kailos kāju pirkstus, lai atlaistu graujošo...
  Un tas rēks:
  - Tas būs lieliski!
  Un tad Andželika šaus uz ienaidnieku. Pļauj viņu mežonīgās dusmās. Un tas atkal rūks:
  - Es esmu traks zāģis!
  Un no tava papēža lidos granāta.
  Un tad Svetlana paņems un smagi sitīs.
  Tās, protams, ir meitenes - ko nāve nes ienaidniekiem.
  Nataša, šaujot uz ienaidnieku, čīkst:
  - Neviens mūs neapturēs, pat velns mūs nevar uzvarēt!
  Un granāta lido no viņas basām kājām lokā. Un viņš sitīs, un visu izkaisīs, un tālu prom.
  Meitenes, protams, spēj pārvarēt skarto teritoriju. Dienvidos kaujas plosās Staļingradā, kuru tur Sarkanā armija. Pēc milzīgiem zaudējumiem japāņi ieņēma Habarovsku un virzījās uz Vladivostoku.
  Nu tur viņus sagaidīs tie, kam vajadzēs.
  Anna Vitčakova piedzīvoja ne pārāk patīkamu atvadu ceremoniju ar savu uzticīgo lidojošo zirgu. Iznīcinātājs, kas kļuva par Mig-4 māti, kas notrieca tik daudz vācu lidmašīnu, Japānas armādas uzlidojumu laikā vienkārši nodega, tāpat kā daudzi citi transportlīdzekļi un kuģi. Pēc tam, kad uzlecošās saules zemes grifi noknābīja pilsētu, Vladivostoka pavēra skumju skatu. Taču mirušo bēres notika militāri, pieticīgi un diezgan ātri. Pilote Vedmakova aizdedzināja kājas, meitenes pēdas bija klātas ar tulznām, un tāpēc viņa staigāja basām kājām, uzmanīgi kāpjot uz pirkstiem. Japāņi vēl nav atkārtojuši reidus, viņi ir koncentrējuši savus spēkus uz virzošo frontu atbalstīšanu. Vedmakova apstaigāja gruvešus, tās tika enerģētiski tīrītas, un strādnieku vidū bija liels skaits bērnu. Tievi, basām kājām, svaigā pavasara saulē apsārtušām sejām viņi grāba salauztas flīzes, cēla nokritušus telegrāfa stabus un vienkārši slaucīja ielas.
  Vecākais virs puišiem pionieru kaklasaitē, bet bez krekla (karājās atsevišķi, acīmredzot puiši rūpējās par drēbēm), pieskrēja pie pilota.
  - Mēs strādājam paātrinātā tempā, biedri major, viss drīz būs gatavs! Saslaucīsim ielu tīru, būs tikpat gludi kā pirms kara!
  Ragana pasmaidīja un iemeta viņam konfektes:
  - Lūk, ņem! Tas ir mūsu padomju, kas izgatavots no dabīgas šokolādes, nevis amerikāņu indes.
  Zēns jautri piemiedza aci:
  - Un mēs izdomājām jaunu iesauku amerikāņiem! Tā kā tagad viņi ir kopā ar Hitleru un Hirohito, tad tie nav jeņķi, bet gan Pindos!
  Meitene majore paklanījās zēna priekšā:
  - Kas jūs teicāt, ka viņi ir?
  Jaunais pionieris atkārtoja:
  - Pindos! Tātad tagad mēs esam kā jeņķi, kas mūs nodeva!
  Vedmakova noglāstīja puiša galvu, tad viņas lielā, spēcīgā roka pārgāja pār puiša tievajiem, dzīslām klātajiem pleciem. Puisis pasmaidīja pretī: viņa zobi bija balti, un izstiepa plaukstu. Majors paspieda zēnam roku un atbildēja:
  - Mums jāatceras vārds! Bet mēs vēl nekarojam ar Ameriku, tāpēc ir pāragri izdomāt segvārdus!
  Zēns iebilda:
  - Amerikāņi ir sliktāki par japāņiem un vāciešiem, jo viņi dod priekšroku cīnīties ar kāda cita rokām. Lai cik nežēlīgi būtu Uzlecošās saules impērijas cīnītāji, viņu drosme ir zināma visiem!
  Ragana pārtrauca:
  - Es nogalināšu šos drosmīgos vīrus! Un pēc iespējas ātrāk!
  Jaunais garnizona pienākumu izpildītājs Krotovs negaidīti parakstīja ne visai loģisku rīkojumu un nosūtīja karotāju pilotu ar jūrnieku grupu uz Habarovsku. Tūlīt sekoja kārtība, vajadzēja atspoguļot japāņu vienību ofensīvu. Vedmakova, protams, gaidīja, ka viņai iedos iznīcinātāju, bet... Un frontes rīcībā nebija brīvu lidmašīnu, un viņu centra papildspēki vēl nebija ieradušies. Brauciens no Vladivostokas uz Habarovsku aizņēma nedaudz laika, un majors burtiski tika izmests no sliedēm verdošā cīņā.
  Japāņi mēģināja apiet labi nocietināto pilsētu un to ielenkt. Karotājai tik tikko bija laiks ielēkt tranšejā ar ložmetēju, kad sākās uzbrukums.
  Ragana jautāja kapteinim Siņicinam, kurš gulēja viņai blakus:
  - Tātad tas nozīmē, ka ienaidnieks plāno Frīdriha vai precīzāk ģenerāļa Nogi taktiku, lai apietu nocietinājumus un iedzītu mūs aizmugurē.
  Kapteinis drūmi nomurmināja:
  - Ļaujiet viņam mēģināt aizdedzināt krievu zirga asti! Viņu ar nagiem sasitīs tik stipri, ka tas nešķitīs daudz!
  Ace pilots jokoja:
  - Zirga nagi, iespējams, nav izgatavoti no Krupa tērauda, bet gan no mūsu padomju!
  Viņas vārdus pārtrauca čaulu gaudošana. Šeit tas atrodas sen izraktā tranšejā, ap Habarovsku kopumā ir cēla nocietinājumu līnija, japāņu iebrukuma draudi pastāv jau vairāk nekā gadu. Ierakumu priekšā un aiz muguras sprāgst šāviņi, un tie rada lielu troksni. Kopumā slavenā japāņu šimosa rada daudz trokšņa un dūmu. Karotājs izskatās bez bailēm, pat ar zināmu vienaldzību. Šāviņu sprādzieni rada netīras strūklakas, un viena no tām izraisīja zemes trīci. Tas nozīmē, ka šauj lielgabals, kura lielgabala kalibrs ir labi trīs simti milimetru. Var dzirdēt ievainoto vaidus... Caur kanonādi tie šķiet kā viegli tvaiki, kurus ne katra auss spēj noķert. Šeit karavīrs pilots bija pārklāts ar zemi. Meitene tomēr nošķaudīja un nokratīja putekļus no savām sarkanajām bizēm:
  - Tas vienmēr ir tā, ja tu apgulies, tu sasmērējies! Un, ja tu piecelies, dod man vienu vai divas kreisās rokas!
  Artilērijas sagatavošana izrādījās īsa, iespējams, japāņiem nebija tik daudz šāviņu. Uzbrukums ir sācies. Vairāki japāņu taco brauca priekšā. Mazs, ar nedaudz noapaļotu mašīnas korpusu. Uzlecošās saules impērijas masīvākais tanks: Čičiha. Vedmakova atcerējās viņa īpašības. Frontālās bruņas 30 mm, lielgabals 47 mm, dīzeļdzinējs 320 zirgspēki. Izņemot braukšanas veiktspēju, kurā šī mašīna nav zemāka par T-34, tad tā ir pat sliktāka par 1943. gada modeļa vācu T-3. Viņu pat Tālajos Austrumos sauc, šķaudīt! Bet, starp citu, lauku karaliene nav tanks, bet gan kājnieks. Šeit pamēģini, pietuvojies mīnu laukiem. Kā saka: kur nebrauc garām bruņuvilciens, tur rāpos karavīrs ar šauteni.
  Japāņu šautenes ir nokopētas no vācu Mausera. Ložmetēji, norauts no Pirmā pasaules kara labi zināmā "Schmeister". Vispār šauracīgajiem ir kāre nokopēt labāko no otras puses. Protams, japāņu dizaineri jau strādā pie "Panther" un T-34 hibrīda izveides!
  Japāņu tanku nav vairāk par duci, un padomju artilērija nesteidzas ar tiem satikties. Kājnieki skrien pēc viņiem skrējienā, tradicionāli biezā ķēdē. Paši Uzlecošās saules zemes karavīri ir tērpušies formās, kas ir nedaudz dzeltenas, pieskaņotas haki stepes krāsai. Ragana viņus aplūko, ātri novērtējot uzbrucēju skaitu. Skatoties, viņu ir pieci līdz seši tūkstoši, un ierakumos sēž ne vairāk kā tūkstotis krievu, kas aptver šo frontes posmu. Un ieroči... Tālo Austrumu armija ir aprīkota uz atlikumu, un tikai virsniekiem ir automāti. Nu viņa taču ir majore, bez amata, pazemināta līdz ierindas līmenim.
  Kapteinis Sinits (vēl ļoti jauns puisis) jautāja Witcher.
  - Vai jūs cīnījāties ar vāciešiem?
  Meitene atbildēja:
  - Nē! Es viņus noskūpstīju!
  Kapteinis, pēkšņi nobālējis, piezīmēja:
  - Vai atceries savu pirmo līķi!
  Ragana smaidīdama pakratīja galvu:
  "Es esmu pilots, un to, ko es notriecu, es to nogalināju, man nav ne jausmas par līķiem!" Starp citu, visa Lielā Tēvijas kara laikā mana lidmašīna ne reizi netika notriekta!
  Kapteinis nedaudz neveikli nosvilpa:
  - Tu esi tikai dūzis! Un cik tev ir smērētu vāciešu!
  Ragana pasmaidīja vēl platāk:
  - Pēc divdesmit piektā viņi piešķīra varoņa zvaigzni! Un tikai divdesmit astoņi.
  Siņicins iesaucās:
  - Uh-u! Jūs vienkārši esat sava amata meistars!
  Meitene pieticīgi atbildēja:
  - Nav vajadzības padarīt par varoni tādu, kurš vienkārši godīgi pilda savu pienākumu. Tagad kājnieki nāks tuvāk, un mēs viņus satiksim.
  Kapteinis pavilka smago ložmetēja skrūvi, kas svēra labus desmit kilogramus. Pieskāros sunim, palaišana ir ļoti cieša, dibenam ir atsitiens. Nav īpaši ērta mašīna, bet trāpa... Tiesa, pēc baumām vāciešiem jau ir jaudīgāks ložmetējs, bet kas zina, vai padomju dizaineri izdomās ko labāku. Sinits nespēja nepajautāt:
  - Kāpēc jūs tik lielisku pilotu pārcēla uz kājniekiem?
  Witcherova puspajokam atbildēja, arī noklikšķinot uz ložmetēja iestrēgšanas:
  -Un es tikai gribēju zināt, kā ir sēdēt zem uguns! Tas būtu forši!
  - Un tu noteikti esi pazaudējis zābakus, ja tik ļoti steidzies tikt uz frontes līniju!
  Patiesībā Witcherova, cenšoties panākt, lai tulznas ātrāk pazustu, staigāja kā meitene ar basām kājām. Lai gan kara laikā lielākā daļa sieviešu un bērnu vasarās dižojās ar plikiem papēžiem, virsnieku vidū tas nebija pieņemts, īpaši sabiedriskās vietās. Bet Witcher pat patika izcelt tādus cilvēkus. Viņa atbildēja Siņicinam vienkārši:
  - Lai ietaupītu naudu, praktiski visa kapitālistiskā pasaule ir pret mums. Galu galā zābaki nolietojas, un tas ir daudzu cilvēku darbs!
  Kapteinis piekrita ar rotaļīgu aci:
  -Tev ir ļoti skaistas kājas! Vai es varu viņus samīļot?
  Ragana pakratīja pirkstu:
  - Ne tagad! Tad, ja tu izdzīvosi, es tevi sasildīšu uz nakti.
  Siņicins iepleta acis:
  - Oho, tu esi ātrs! Sievietēm parasti ir nepieciešams ilgs laiks, lai salūztu!
  Vedmakova gribēja atbildēt, taču atskanēja sprādziens, pa priekšu gājis japāņu tanks ietriecās mīnā. Meitene dziedāja:
  - Hitlers brauca ar mašīnu, nelāci uzspridzināja mīna! Saplīsa šķembās - bet no tā bija maz jēgas!
  Vēl viens japāņu tanks eksplodēja, apstājās, pagrieza purnu un atklāja uguni uz padomju ierakumiem. Trešais metās viņam pakaļ. Japāņi tomēr pat nedomāja par apstāšanās iespēju. Šaurācainie sarāvās: sāka darboties viņu ložmetēji, kas novietoti uz pusapaļiem, pārvietojamiem torņiem.
  Kapteinis nomurmināja:
  - Tas ir lieliski! Tas ir tā, it kā viņi staigātu parādē! Šī ir armija!
  Vedmakova paņēma šauteni, par laimi attālums līdz kājniekiem atļāva, un šāva uz japāņu virsnieku. Šauracs apgāzās, aizmetot šauteni ar tādu spēku, ka tā kūleņoja ar durkli pavasara zālē. Pārējie japāņi turpināja skriet, tikai nedaudz noliecot ķermeni, acīmredzot cerot šādā veidā izvairīties no sakāves vai drīzāk samazināt tās iespējamību. Vedmakova atcerējās, ka šādi viņi apmāca karavīrus Quantud armijā, kurš laikus nenoliecas, tam ar bambusa nūju uzsit pa galvu. Šķiet, ka caram-tēvam un Herodam bija dots labs skrējiens! Tomēr viņš runā par Nikolaju II. Tagad viņi atkal cīnās ar Japānu, un nevis vienā, bet vairākās frontēs. Tomēr tam ir arī savas priekšrocības. Meitene dziedāja:
  Tas nāk - Vērmahts ir iemests putekļos,
  Napoleons ir uzvarēts, neuzvarams!
  Ienaidnieks nevarēs mīdīt padomju karogu,
  Kad tauta un partija ir vienoti!
  Viens pēc otra apstājās avarējušie japāņu tanki, bet kājnieki, durkļiem birstoši, sāka skriet vēl ātrāk. Padomju karaspēka pozīcijas brieda zibšņi, šautenes sita, ik pa laikam mijas ar automātiem. Ragana arī atklāja uguni. Japāņi, pārlādēdamies kustībā, šāva no šautenēm. Viņi skaļi kliedza:
  - Banzai! Rus padoties!
  Lodes iedūra viņu līķus kā ramrods manekenos. Nokrita ar asinīm sajaukti kaulu putekļi. Tomēr lielākā daļa ložu, kā tas notiek kaujā, tika garām. Japāņi šķērsoja mīnu lauku, mazie karavīri bija pārāk viegli, lai viņu skrējiens uzspridzinātu tankiem sagatavotās dāvanas.
  Witcherova sajuta uz pleca ložmetēja nežēlīgo atsitienu, savukārt Uzlecošās saules zemes cīnītāji šķita kā īsti briesmoņi. Viņu histēriskie kliedzieni kļuva stiprāki un tuvāki, viņu dzeltenās pretīgās sejas mirdzēja no sviedriem. Ragana cenšas vienlaikus nogalināt pēc iespējas vairāk ienaidnieka karavīru. Meitene ir karsta kā vienmēr, un šauj kā ligzda. Viens klips beidzās, ievietoja otru. Žurnāls ir pārāk liels, apaļš, un to nav viegli iespraust kamerā. Un atkal uguns, japieši lido otrādi.
  Vedmakova izšāva otro munīcijas kravu, palikusi bez munīcijas. Un granātas jau vilnas uz priekšu virzošajiem šaurajiem acīs. Viņi atbild ar metieniem, tagad ir daudz vairāk vaidu kliedzieni, un padomju karavīri krīt. Šķemba nogrieza niecīgu matu šķipsniņu Raganas galvā. Meitenes nervi to neiztur, un viņa pielec un kliedz plaušās:
  - Par dzimteni Staļinam!
  Viņai sekojot, pārējie kaujinieki kliedz, izlecot no aizsega un kratot bajonetes. Padomju karavīri skrien pretī japāņiem, iesaistoties bajonešu kaujās.
  Vedmakova ar strauju sitienu pārgriež tuvākajam "samurajam" vēderu. Viņš kliedz un mēģina atbildēt un krīt kā nokauts kuilis. Meitene ar prieku iesaucas:
  - Krievijas futbols: Krievija - Japāna, divi-nulles!
  Un patiešām vēl viens japānis krita ar durkli pārgrieztu rīkli. Nu kareivīgais pilots iesita trešajam pa cirksni. Šauracīgais vīrietis izstiepās, un meitene, kustoties pēc inerces, iedūra galu pretiniekam acī!
  -Saņemiet japāņu valodu! Kāpēc stāvēt aiz barjerām!
  Atriebības durkļa sitiens pārrāva majora tuniku, iztecēja asinis, taču tas meiteni ne tikai nesatrauca, bet arī radīja papildu niknumu.
  - Hirohito nāve! - Meitene iesaucās, viņas apakšstilbs ietriecās šauras acs templī, un meitene kustējās ar tādu ātrumu, it kā viņa būtu jauna cīnītāja dzenskrūves.
  Japāņi atkāpās un pat atkāpās, un iedvesmotā meitene devās uzbrukumā, viņas ložmetējam griezās kā nūja milža rokās. Tad nāca smags sitiens pa pakausi ar pārlieku dedzīga virsnieka dibenu. Anna izdvesa:
  - Lūk, tev šahen-khash!
  Taču kopumā krieviem gāja grūti. Šauracaino pusē pieckārtīgs pārsvars, un japāņu fiziskās sagatavotības līmenis nav slikts, turklāt pret viņiem cīnās tālu no labākajiem PSRS karavīriem. Protams, tik sarežģīta kara laikā uz Tālajiem Austrumiem tika nosūtīti trešās kategorijas obligātā dienesta karavīri ar vissliktākajiem datiem vai kaujinieki, kuri tika nopietni ievainoti cīņā ar nacistiem. Karavīri krita, reizēm vienam krievam tika iegrūsti duci durkļu, tie burtiski kolektīvi noasiņoja, bet cīnījās kā varoņi, un neviens žēlastību neprasīja.
  Siņicins ar durkli iedūra japāņu virsnieku, bet arī viņam ar galu trāpīja sānā. Uzbrūkošo japāni jaunietis notrieca ar sitienu pa krūtīm ar ieroča dibenu, taču asinis no sāniem plūda pārāk bagātīgi. Un puisim uzreiz metās četri samuraji.
  Drosmīgā Vedmakova steidzās palīgā, sadurot virsniekam ar durkli līdz lāpstiņai, bet vēl vienu japu zem ceļgala notriecot.
  - Turies Petruha! - Viņa teica.
  Viņš uzreiz atspīdēja divus durkus, kas vērsti pret krūtīm, un atbildēja:
  - Es neesmu Pēteris, bet Arkādijs!
  Meitene, kas nogalināja citu japāni, ņurdēja:
  - Karā katrs vārds ir kā sašaurināta pistoles klikšķis; nevajag to uzsist, neizšaujot šāvienu!
  Arkādijs nedaudz atkāpās, un nežēlīgā bajone pārrāva viņam vaigu. Jauneklis no nepanesamām sāpēm iesaucās:
  - Dieva māte!
  Ragana iebilda:
  - Varbūt es esmu māte, bet ne Dieva! Vispār Dieva nav un nekad nav bijis!
  Arkādijs atkāpās ar muguru pret Annu un neskaidri murmināja:
  - Un kāda nebūtība mūs sagaida pēc nāves?
  Meitene negatīvi pakratīja galvu:
  - Nē! Komunistiskā zinātne augšāmcels mirušos! Un tie, kas gāja bojā cīņās par savu dzimteni, pirmie tiks atgriezti jaunā dzīvē.
  Siņicins pamāja ar galvu:
  - Dievs pasarg!
  Witcherova, nolikusi citu japāni, iekliedzās:
  - Dieva nav! Ja tāds ir, tad jāatzīst, ka domājamais Visuma radītājs ir sadists! Un viņam patīk spīdzināt radīšanu!
  Tajā brīdī Arkādija augšstilbs tika atrauts ar durkli, un, lai nenokristu, viņš atbalstījās uz rudmatainā karotāja:
  - Un es esmu tik nomocīts! Vienkārši neiedomājami!
  Piecas līdz sešas reizes uzlecošās saules karavīru pārākums darīja savu. Piecdesmit samuraji metās pret viņiem, vicinādami savus bajonetes kā dzeloņcūku armiju. Arkādijs saņēma pāris ulārus ar durkli vēderā, un tad viņam tika izsista acs. Kad jauneklis nokrita, viņi viņam divdesmit reizes injicēja, padarot viņu klusu uz visiem laikiem. Es domāju, ko juta viņa dvēsele, lidojot prom: pārsteigumu vai bailes, vai varbūt neticamu atvieglojumu pēc ķermeņa cietuma pamešanas.
  Ragana bija kā apburta. Protams, viņas tunika sabruka drumslās, durkļu sagriezta. Karotāja izrādījās pilnīgi kaila, klāta ar daudzām skrāpējumiem, taču samurajs nevarēja viņai nodarīt nevienu nopietnu ievainojumu! Viņa cīnījās, un viņas kailās krūtis ar sarkaniem sprauslām trīcēja kā bojas jūrā. Un plikas potītes vienkārši pazibēja garām. Meitene patiesi bija dzīvnieciska un erotiska spēka iemiesojums. Viņas kailās zoles kļuva sarkanas ar asinīm, no kurām radās asociācija ar lielo iznīcības un ļaunuma dievieti: Kali! Gandrīz visi padomju karavīri jau bija sadurti līdz nāvei, kauja bija beigusies, un tikai savā dzirkstošajā Afrodītes skaistumā tā ik pa laikam pārsteidza nekaunīgo šauru aci.
  Japāņu ģenerālis Nugi ar izbrīnu raudzījās uz šo brīnumu. Tad viņa galvā iešāvās prātā doma. Sekoja pavēle, kas tika dota nepietiekami paēduša moskīta balsī:
  - Uzmet viņai tīklu, paņem dzīvu!
  Arī taupīgajiem japāņiem bija tīkli. Pēkšņi vajag kādu no krieviem paņemt dzīvu. Un tīkls tam ir ideāls. Tūlīt ducis ķērāju uzmeta meitenei važas
  Ragana cīnījās pretī, cik vien spēja, viņa ar visu savu spēku centās atbrīvoties. Bet tas viss bija veltīgi; apzinīgie japāņi izveidoja tīklu, cerot, ka tas atbalstīs ziloni. Meitene bija pilnībā ietīta un vilkta rokās. Acīmredzot tika gūti taktiskie panākumi, jo īpaši tāpēc, ka šo virzienu neaptvēra ne artilērija, ne ložmetēji.
  Meitene atcerējās sava mīļotā Arkādija tīri noskūto seju un savu frāzi:
  - Karā katrs vārds ir kā sašaurināta pistoles klikšķis; nevajag to uzsist, neizšaujot šāvienu!
  Radās satraucoša un pretīga doma, taču tā to neizlīdzināja! Galu galā tas bieži notiek: jūs vienkārši iemīlējāt cilvēku, un viņš nomira!
  Acīmredzot japāņi šajā vietā ieņēma slikti segtas tranšejas, turpinot apiet padomju karaspēka pozīcijas ap Habarovsku. Un viņi aizveda viņu Vedmakovu gūstā, un, lai gan viņa vairs netika ņemta, viņa tika iekrauta notraipītā bruņumašīnā, lai aizvestu viņu uz aizmuguri. Mašīna ir pirmsūdens, iespējams, no Pirmā pasaules kara, tāpēc nemanāmi viņš malās aiz kājniekiem. Ātrums ir aptuveni 12 kilometri stundā. Brr! Pasaulē pirmais tanks, Prohorova visurgājējs, svēra ne mazāk, bet ātrums bija 40 kilometri stundā uz šosejas un 25 uz šosejas. Nu, no vienas puses, PSRS uzbrūk visai Eiropai, no otras - ievērojamai daļai Āzijas. Meitene apgriezās uz sāniem, acīmredzot draudēja apgulties uz muguras. Cik tumšs ir šajā bruņumašīnas daļā, acīmredzot tajā atrodas desanta daļa jeb karavīru transportēšana. Būtu jauki, protams, aizbēgt, vispirms atbrīvojoties no stieņiem un stiprajām virvēm. Un kā to izdarīt? Meitenei, protams, ir iemaņas, lai gan nāksies lāpīt, pie reizes novilkt roku dzelžus un zāģēt cauri ķēdei, pie kuras viņa bija piesieta aiz kājas. Bet arī virves šeit var būt diezgan piemērotas. Darbs ir nogurdinošs, bet, ja viņi aizvedīs viņu uz Mandžūrijas teritoriju, viņai būs laiks. Meitene noņēma virves no mitrās ādas, zāģēja ķēdi un tajā pašā laikā domāja. Hmm, tā nav joku koalīcija, kas izveidojusies pret Padomju Krieviju: turklāt visnopietnākais briesmonis ir Vācija. Valsts ar progresīvām tehnoloģijām un spēcīgu karaspēku. Piemēram, viņa dzirdēja par jauno iznīcinātāju ME-309. Šķiet, ka šie jau lido. Viņai nav precīzas informācijas par bruņojumu, taču saskaņā ar baumām šai lidmašīnai ir pat septiņi! Šaušanas punkti. Tas ir ļoti nopietns ierocis, ņemot vērā, ka YAK=9 ir tikai divi no tiem, un uz padomju iznīcinātājiem nav neviena transportlīdzekļa, kuram būtu vairāk par trim punktiem. Mēģiniet uzvarēt šādus monstrus! Nu, Fokken-Wulf ir ļoti nopietna mašīna, kas bruņojumā ir pārāka par padomju lidmašīnām un pat spēj pārvadāt gandrīz divas tonnas bumbu. Jau 1942. gada beigās viņš bija bruņots ar diviem 20 mm lielgabaliem un 4 13 mm ložmetējiem. Bet šķiet, ka jau ir parādījies jauna tipa iznīcinātāju-uzbrukuma lidmašīnas un bumbvedējs ar diviem 30 mm un četriem 20 mm lielgabaliem. Tas jau bija briesmonis, briesmonis visiem monstriem! Un saskaņā ar baumām, lidmašīnas iznīcinātājs ar astoņiem 30 mm lielgabaliem jau ir nodots ražošanā! Pamēģini uzveikt tādu spoku! Kā padomju dizaineri vēlas uz to reaģēt? Vedmakova dzirdēja, ka notiek darbs pie Jak-3. Berijas nodaļas kurators viņai par to pastāstīja. Šķiet, ka lidmašīnas galvenais akcents būs vieglākais konstrukcijas svars, bez papildus dzinējiem un ieročiem. Manevrētspēja, protams, ir laba, bet gribētos bruņojuma pieaugumu! Galu galā, boksā, protams, viegls sportists spalvas svarā ir manevrējamāks nekā smagsvars, taču viņš joprojām gandrīz noteikti viņam zaudēs. Ne velti pastāv svara kategorijas, un starp profesionāliem bokseriem visaugstāk tiek vērtēts triecienspēks. Vajag stiprināt padomju lidmašīnu bruņojumu, un tikai tad vērmahts tiks pārspēts... uz līdzvērtīgiem pamatiem? No 1942. gada otrās puses Luftwaffe pārākums gaisā sāka iztvaikot, pat līdz 1943. gada martam PSRS bija pārsvars, bet... Sabiedroto nodevība mainīja spēku samērus. Oho, Hitlers tika nogalināts 13. martā, un tagad ir tikai aprīļa beigas, un cik nopietni ir mainījies spēku samērs. Tik ātri, no stratēģiski izdevīgas pozīcijas līdz stratēģiski gandrīz zaudējošai. Gandrīz tāpēc, ka joprojām ir cerība, ka Vācija tiks sakauta, pirms tā sasniegs stratēģisku un tehnoloģisku pārākumu pār PSRS. Jo īpaši sabiedrotie var piegādāt nacistiem lielu daudzumu lidmašīnu, bet vācu pilotiem būs nepieciešams laiks, lai iemācītos ar tiem lidot. Tomēr tehnoloģija un instrumentu paneļi atšķiras. Arī tankiem ir vajadzīgas apmācītas apkalpes, un Chevron sniegums Krievijas ziemā nav īpaši labs. Automātiskā šautene M-18... Nav nekas slikts, bet uguns ātrumā tā ir zemāka par labākajiem padomju modeļiem, lai gan ir pārāka ar precizitāti! Īsāk sakot, problēma ir problēma! Ir arī patiesi slavenie "Churchills" ar jaudīgām bruņām un labu braukšanas sniegumu... Protams, izskatās, ka arī ar viņiem nāksies cīnīties. Un jo ilgāk karš turpināsies, jo vairāk aprīkojuma saņems nacisti. Tātad secinājums ir vienkāršs, mums vasarā jāsakauj Vācijai graujoša sakāve. Runājot par Japānu, vislabāk ir aprobežoties ar aktīvu aizsardzību un uzsākt pretuzbrukumus, izmantojot kvalitatīvu pārākumu tankos. Bet atkal maksimāli ietaupot enerģiju. Neiesaistoties ilgstošās cīņās un veidojot aizsardzību uz iepriekš sagatavotām līnijām. Joprojām pastāv iespēja izmantot Ķīnas Sarkano armiju, taču Chiang Ka-sha režīms tai uzbruka no visa spēka. Tāpēc pagaidām varat paļauties uz saviem spēkiem. Kad uzbrukt? Labākais laiks ir maija beigās, kad ceļi ir pilnībā izžuvuši un karaspēkam ierodas papildspēki. Pati Vedmakova būtu devusi savu pirmo sitienu Orjolas virzienā un pēc tam Harkovas apgabalā, lai padzītu vāciešus no rūpnieciskā Donbasa, un pēc tam ar piespiedu gājienu pāri Ukrainai, nekavējoties šķērsojot Dņepru un tālāk uz Rumāniju. . Tomēr ir iespējams pagriezties uz ziemeļiem, lai atbrīvotu Baltkrieviju un iet aiz centrālās grupas aizmugures. Ideja kopumā ir laba, lai gan ir daži trūkumi, ofensīva Oriola virzienā ir visredzamākā un tur fašisti to gaidīs. Nocietinājumi būs jāuzlauž.
  . NODAĻA Nr.3
  Protams, šeit noderēs ieroči un katjušas. Pēdējā sistēma rada spēcīgu, īpaši morālu efektu. Jebkurā gadījumā jums ir nepieciešams daudz ieroču un "Katyushas", lai mestu šāviņus ienaidnieka aizsardzībai. Kopumā Pirmā pasaules kara pieredze liecināja, ka aizstāvēties bija vieglāk nekā uzbrukt, un, ja ķeizarvācija neizsmēs savus spēkus ar 1918. gada pavasara ofensīvu, karš varētu ilgt vēl vairākus gadus. Bet Otrais pasaules karš pierādīja uzbrukuma taktikas priekšrocības salīdzinājumā ar aizsardzības taktiku. Piemēram, Polijas straujā sakāve un īpaši uzkrītošā varenā Rietumu sabiedroto koalīcija. Nacisti uzvarēja pārākos spēkus pusotra mēneša laikā, vienkārši apejot neieņemamo Maginot līniju. Cīņa Āfrikā, kur sākumā Itālijas pārākie spēki tika pārspēti ar britu izšķirošo sitienu. Un tad Rommels ātrā ofensīvā sakāva daudz spēcīgāko britu karaspēku. Bet, protams, spilgtākais PSRS piemērs 1941. gadā bija varenās armijas lielā katastrofa. Un atbildes uzbrukuma operācijas, kas izsit vācu vienības. Tātad galvenais ir sist sev, negaidot jaunu vācu tanku spiedienu. Ieilgušais nodiluma karš kļūst gandrīz veltīgs, ja vien, protams, padomju zinātnieki nerada brīnumieroci! Pēdējais principā ir iespējams, piemēram, viņa dzirdēja, ka teorētiski ir iespējams izveidot bumbu, kas spēj iznīcināt pilsētu. Turklāt šāda bumba svērs trīs vai četras tonnas. Izskatās pēc pasakas, bet... Mēs esam dzimuši, lai pasaku piepildītu.
  Vēl pievilcīgāks veids ir lāzerierocis, kas aprakstīts inženiera Garina hipreboloīdā. Šāda lieta ir diezgan spējīga iznīcināt veselu tanku, lidmašīnu un kuģu armiju. Protams, izveidojiet tādu ieroci un ne tikai Trešais Reihs, bet arī nodevēji Pindos, visa kapitālistiskā pasaule beigsies. Un komunisma spilgtais karogs spīdēs pār planētu. Bet nez kāpēc tādi ieroči nav radīti. Spoguļi nav labākais veids, kā savākt sadegšanas enerģiju vienā plūsmā. Un kuģu sagriešanai ir nepieciešams daudz vairāk enerģijas . Lai gan... ja tas ir koncentrēts līdz mikronu smalkumam, tad pilnīgi iespējams griezt lidmašīnas un līnijkuģus. Brīnumains ierocis, kas palīdzēs glābt PSRS. Un šeit ir lāzera efekts, citā formā. Beidzot ķēde ir padevusies un ir gandrīz brīva, un apkārt guļ virves gabali.
  Vedmakova izteica:
  - Pacietību un darbu, ja ar tevi, tu neesi līķis!
  Meitene piecēlās un ar baso kāju uzsita pa segumu. Nekādas reakcijas. Viņa pieklauvēja stiprāk. Atbildot uz to, bija zvērests japāņu valodā un nekādas reakcijas. Tad Ragana neapmierināta sāka dziedāt. Un viņa dziedāja pilnā balsī kā primadonna jubilejas ballītē:
  Vērmahta ordas iet savvaļā
  Ieroču rūkoņa un zobenu sadursme!
  Dūmi paceļas līdz pat mēnesim,
  Debesu staru sagrozīšana!
  
  Gadsimtiem ilgi tēvzeme tiks slavēta,
  Es atdošu savu miesu par Krieviju!
  Es mīlu tevi, skaistā Krievija,
  Visu ķēniņu Kungs ir ar mums!
  
  Ak, jūs cirtaini lauku birzis,
  Zelta apses čaukst!
  Pareizticīgo piekūnu brāļi,
  Dievs iedvesmoja armiju varoņdarbiem!
  
  Dienās, kas ir aukstas vai siltas,
  Varbūt mākonis ienesīs kādu tumsu!
  Mēs esam fašistu cūkas kā slotas,
  Lai izkratītu riebumu no sejas!
  
  Mūsu partijas mērķis ir tikai
  Cīnies par padomju tautu!
  Mēs dziedam drosmīgu dziesmu,
  Doma kā ērglis pacēlās augšup!
  
  Staļins Mudrā - valdnieka ideāls,
  Mūs ved milzīgā mirstīgā cīņā!
  Dzimtenes karogs, uzvarētāja piesta,
  Esmu gatavs strīdēties ar Pallas-liktenis!
  
  Ļeņina darbi būs mūžīgi,
  Mēs uzcelsim svēto komunismu!
  Tici cilvēka mācībai,
  Fašisms tiks saspiests tumsas bezdibenī!
  
  Visa planēta ir kā brīvs putns,
  Lidosim uz tālām zvaigznēm, uz pasaulēm!
  Kaut ko gaišu un cēlu
  Mēs radīsim kā tēlnieki!
  
  Un Krievija zem sarkanā karoga,
  It kā debesu Ēdene uzziedēs!
  Ļeņina lieta, Staļina griba,
  Vediet mūs uz sasniegumiem!
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova, kā arī četras leģendāras meitenes izkļuva no Tulas un sasniedza Maskavu.
  Tagad situācija galvaspilsētā bija ārkārtīgi sarežģīta. Vācieši jau bija pabeiguši savu ielenkšanu, un palika trīsdesmit līdz četrdesmit kilometru garš koridors, kas ar katru dienu kļuva arvien šaurāks un šaurāks.
  Seši karotāji ieņēma aizsardzības pozīcijas Maskavas nomalē. Bija nikns uzbrukums.
  Oļegs Ribačenko izšāva un pie sevis dziedāja:
  - Nākotne ir mūsu!
  Un zēns ar basu kāju met granātu un turpina:
  - Un mēs būsim lieliski!
  Margarita Koršunova šauj un kliedz:
  - Un es kļūšu par foršāko!
  Un ar basu kāju viņš meta nāvējošu granātu.
  Un izkaisa pretiniekus dažādos virzienos.
  Un tad kaujā Nataša ar ložmetēju nopļaus vāciešus un ar basu kāju metīs nāves dāvanu.
  Tāda ir šī sieviete...
  1941. gadā Nataša aizbēga no Brestas cietokšņa. Viņa devās uz austrumiem. Jaunie apavi viņai ātri noberzēja kājas, un meitene tos novilka un staigāja basām kājām.
  Pāris stundas nekā nebija, un tad man sāka niezēt kailās zoles. Vēl pēc pāris stundām viņi sāka degt un jau eksplodēja no sāpēm.
  Nataša, būdama maskaviete, nebija pieradusi staigāt basām kājām. Un, protams, ik pa brīdim viņa iegremdējās straumē.
  Jā, tā izrādījās spīdzināšana viņas kāju dēļ. Taču jaunā meitene ātri pierada.
  Tad viņa pastāvīgi staigāja basām kājām, pat sniegā, un apavus uzvilka tikai stiprā salnā.
  Tagad Nataša cīnās kā leģendāra dieviete.
  Un te Zoja ar basu kāju met granātu un rūc:
  - Šis patiesībā ir lielisks randiņš!
  Un viņš dos mērķtiecīgu pagriezienu.
  Un vācieši un viņu algotņi krīt.
  Un tad Andželika šauj... Un viņa arī šauj tik mežonīgi precīzi.
  Un no viņas plikas kājas arī lido granāta.
  Un izkaisa algotņus.
  Tad Svetlana atlaiž. Un viņas basā kāja izmet tādas lietas, kurām neviens nevar pretoties.
  Un izkaisa pretiniekus ļoti tālu.
  Un viņš nošauj sevi un satriec ienaidniekus ar sprādziena vilni.
  Tās ir PSRS dzimušās meitenes!
  Oļegs Ribačenko precīzi šauj uz ienaidnieka kājniekiem, ar savām bērnišķīgajām kājām automātiski metot granātas. Un tajā pašā laikā zēns komponē pats.
  Vitālijs Kļičko, saskāries ar konfliktu ar jauno Ukrainas prezidentu Zelenski, nolēma atkāpties no Kijevas mēra amata. Patiesībā, kāpēc būt spītīgam un turēties pie pozīcijas. Labāk ir atrisināt problēmu pašam.
  Un pēc mēra amata atstāšanas Vitālijs Kļičko atsāka karjeru. Un uzreiz ir sensācija, viņš izaicina Veideru cīnīties. Bez jebkādām starpkaujām! Un tas pēc vairāk nekā astoņu gadu pārtraukuma.
  Veiders, protams, piekrīt. Izaicinājums pieņemts!
  Un pienāk patiesības brīdis. No vienas puses, vairākkārtējais pasaules čempions ne reizi nav pārspēts vairāk nekā divpadsmit gadus. Un no otras puses, četrdesmit deviņus gadus vecais bijušais Kijevas mērs. Cilvēks, kurš var pārspēt Hopinsa rekordu, bet kura fiziskā sagatavotība ir stipri apšaubāma.
  Patiesībā daudzi domāja, ka pēc tik ilga pārtraukuma doties tieši uz Veideru bija pašnāvība.
  Bet Vitālijs Kļičko ir kā Rokijs Balboa. Nolēma cīnīties pret spēcīgāko smagsvara sitienu. Denotay Wider ir bokseris, kurš ir zaudējis visus savus pretiniekus. Pilnīgi visi - arī Taisons Fjūrijs!
  Tātad, ja Vitālijam Kļičko ir iespēja?
  Bet Vitālijs Kļičko pastāvīgi trenējās, uzturēja formu, devās uz darbu ar velosipēdu. Un, protams, viņš nebija tik slikts fiziski. Un turklāt viņam bija tērauda zods.
  Nu ko Vitālijs Kļičko samierinās ar cīņu, pat ja viņš nav favorīts.
  Oļegs Ribačenko mainīja sava ložmetēja klipu. Domājamās cīņas ar bokseriem ir aizraujošas.
  Tātad, kāpēc Vitālijs Kļičko neatgriežas ringā un nemēģina labot Hopinsa rekordu?
  Tā būtu ļoti spēcīga ideja.
  Terminatora zēns izšāva sēriju un nopļāva vēl vairākus desmitus fašistu.
  Pēc tam zēns smējās un izbāza mēli, sacīdams:
  - Es esmu super cilvēks!
  Margarita ar basu kāju iemeta divus citronus, kas bija sasieti kopā, un čīkstēja:
  - Tu esi foršāks par jebkuru cilvēku!
  Oļegs, turpinot šaut, sprieda...
  Vitālijs Kļičko, būdams četrdesmit deviņus gadus vecs, patiešām grasījās pārspēt Hopinsa rekordu. Preses konferencē viņš pat atcerējās: "Es teicu, ka netaisos pārspēt Formena rekordu, bet neko neteicu par Hopinsu! Tāpēc es pieņemšu to un pārspēšu viņa rekordu!
  Taču, ja ievērojama sabiedrības daļa vairāk vai mazāk ticēja, ka Hopins četrdesmit astoņus gadus vecs spēs izcīnīt pasaules čempiona titulu, tad Vitālijam Kļičko četrdesmit deviņos gados ticība bija daudz mazāka. Tai skaitā tāpēc, ka viņa pretinieks ir ļoti spēcīgs.
  Šāds dūrējs smagsvaru divīzijas vēsturē vēl nav bijis. Tiesa, Plūders vairs nav jauns, bet trīsdesmit pieci gadi nav četrdesmit deviņi.
  Vitālijs Kļičko gan nepārprotami optimismu nezaudē. Cītīgi trenējies, iegūsti formu. Un es ļoti priecājos, ka esmu izmetis Kijevas mēra krēsla rutīnu.
  Patiesībā nav liela laime būt par mēru Ukrainā, kur ir tik daudz problēmu.
  Bet par cīņu ar Ujaderu Vitālijam Kļičko piedāvāja ļoti labu naudu. Tāpēc jebkurā gadījumā es nekļūdījos ar maku. Vārds Vitālijs Kļičko ir slavens.
  Ļaunās mēles pat teica, ka Veiders vienreiz sitīs, un Vitālijs Kļičko pats nokritīs. Un tad viņš saņems naudu un rakstīs memuārus vai daiļliteratūru.
  Vai varbūt viņš spēlēs filmā.
  Starp citu, boksēties gribēja arī Vladimirs Kļičko. Vienīgi viltīgais Vladimirs no regulārā pasaules čempiona vidus izvēlējās vājāku pretinieku. Bet neatkarīgi no tā, kā jūs uz to skatās, viņš ir čempions, un tas ir forši!
  Bet Denotay Wider, neatkarīgi no tā, kā uz to skatās, joprojām ir labākais no labākajiem!
  Bet Vitālijs izmisīgi trenējas. Viņš ir kā jauns vīrietis, kurš uzliek sev maksimālu stresu. Un viņš aizvadīja vairākas sparinga sesijas, uzrādot izcilu formu un labu izturību. Nē, Vitālijs ir gatavs. Un viņš ne tikai ieiet ringā.
  Un tiešām, kad pienāca sprieduma diena, kopā sanāca lielākais nokauta mākslinieks Widers, labākais smagsvars šajā ziņā, un Vitālijs. Bijušais Kijevas mērs, kuru visi jau norakstījuši par bokseri. Bet tad kopā sanāca divas leģendāras personības.
  Vitālijs, kurš pirmo reizi kļuva par pasaules čempionu tālajā 1999. gadā. Padomājiet, cik sen tas bija un kopš šī notikuma ir pagājuši vairāk nekā divdesmit gadi.
  Un Wider jau ļoti ilgu laiku ir turējis savu titulu. Un arī tuvu pārlaišanai Holmsa rekords, kas ir visilgākais titula turētājs kopš sadalīšanas.
  Un, protams, ja Platers baidās no kāda, tas nav vectēvs Vitālijs. Patiešām, ne katrs var būt Hokinss. Un Hokinsa pretinieki nav tik spēcīgi kā Veiders!
  Taču Vitālijs kā izaicinātājs iziet ringā. Viņa ķermenis joprojām ir lielisks un muskuļots, lai gan viņa mati jau ir sirmi. Vectēvs Vitālijs, kā viņu sauc ar cieņu vai ar izsmieklu. Bet muskuļu definīcija ir tāda pati kā jaunam vīrietim.
  Vitālijs paziņoja, ka ir gatavs. Un pat ne viņam, likmes ir nedaudz pieaugušas.
  Platāks ir arī liess, veidots un plānāks kaulos, un tas sver mazāk.
  Neskatoties uz to, ka viņš ir lielisks sitiens, viņam ir dažas aizsardzības problēmas, un viņš ne vienmēr stāv kājās. Bet man jau ir liela cīņas pieredze. Cīņu skaita ziņā viņš jau ir līdzvērtīgs Vitālijam. Un viņš vēl nav uzvarēts.
  Taču Vitālijs Kļičko savas divas cīņas zaudēja tikai traumu un griezumu dēļ. Un vēl var teikt, ka nav sists.
  Bet vairāk nekā astoņu gadu starpība un gandrīz piecdesmit gadu vecums. Ja Vitālijs būtu jauns, viņam, protams, būtu izredzes. Bet vai viņš var pārspēt Hopinsa rekordu? Deivids Hejs jau trīsdesmit piecu gadu vecumā kļuva par nulles bokseri.
  Bet runāt ir daudz un tikai gredzens pateiks. Vai Vitālijs Kļičko pārspēs Hopinsa rekordu, vai aiznesīs uz nestuvēm, kā Veiders solīja.
  Šeit viņš iznāk ar kraukļa masku. Garš, ļoti sauss, pat kalsns kā Kosčejs.
  Bokseru pāris viņam radīja nopietnas problēmas ringā. Tas ir kubietis Ostriks, kurš izvirzījās vadībā pēc punktiem un pārspēja nokautu, un Taisons Fjūrijs, kurš arī izvirzījās vadībā un spēja novest cīņu līdz neizšķirtam. Tātad visu laiku lielākais perforators var iet bojā.
  Bet izredzes ir gandrīz viena pret desmito par labu Veideram. Tomēr Vitālijs ir pārāk vecs un viņam ir ilgs pārtraukums karjerā. Pat viņa brālis Vladimirs ieteica sasildīties ar pāris spēcīgiem viduszemniekiem. Patiesībā Vācijā Vitālijs Kļičko varēja iegūt vairāk naudas cīņā ar viduvēju bokseri, tīri sava lielā vārda dēļ.
  Vitālijs visā pasaulē ir pazīstams ne tikai kā bokseris, bet arī kā politiķis, galvaspilsētas mērs un Maidana varonis.
  Nē, jebkurā gadījumā Vitālijam Kļičko vajadzēja padomāt, vai ir vērts steigties un cīnīties pret tādu kalnu.
  Taču izvēle ir izdarīta: Vitālijs Kļičko nemeklē vieglus ceļus!
  Cīņa notiek Amerikā. Skan ASV un Ukrainas himnas. Tiek paziņoti dienesta ieraksti. Beidzot atskan kaujas signāls.
  Daudzi vēlas redzēt izrādi un asinis.
  Vārders sāka piesardzīgi, lai gan var kļūdīties. Ja Vitālijs ir sarūsējis? Arī Kļičko vecākais nesteidzas. Taču uzreiz var redzēt, ka viņš ir viegls, slaids, muskuļots un labi līdzsvarots. Katrā ziņā tas, ko daudzi gaidīja: ka tūlīt uzpeldēs, nenotika.
  Kļičko pārliecinoši strādāja ar savu grūdienu, turēja to nedaudz augstāk nekā parasti un lika blokus.
  Pirmās divas kārtas aizritēja raiti. Un tad Wider, kā gaidīts, krietni pacēla tempu. Viņš sāka uzbrukt un uzbrukt aktīvāk. Bet Vitālijs nebija zaudējis. Bloķēja sitienu un trāpīja tam ar kreiso sitienu. Un pēkšņi asa astoņkāja uzbrukuma laikā ar labo roku iesitis viņam pa ķermeni. Platāks no sāpēm dubultojās.
  Vitālijs novilka divcīņu, un otro reizi karjerā pasaules čempions un visu laiku labākais nokauta mākslinieks nokļuva uz grīdas.
  Vitālijs pasmaidīja... Un publika sajūsmā rēca. Tas nebija gaidīts no vecā Vitālija. Oho! Bet šķiet, ka drīz pienāks piecdesmit gadi! Un vēl kustēties un sist! Jums tas ir jāspēj!
  Vēders piecēlās, bet sāka atkāpties. Vitālijs lēnām sāka viņam dzelt ar dūrienu. Un atkal divnieks. Un trāpīju vēlreiz. Nokauts atkāpjas.
  Ar grūtībām Veiders izturēja līdz raunda beigām. Tad nākamajā Vitālijs strādāja par pirmo numuru. Bet nekas, viss noritēja pēc plāna. Veiders vairākas kārtas atkāpās un izskatījās bezpalīdzīgs. Taču devītajā raundā viņš atkal eksplodēja. Un viņi sāka mest sitienus un devās uz priekšu. Un atkal viņš palaida garām divnieku un nokrita. Otrais nokauts.
  Vitālijs smaida. Iet uz priekšu. Plašāks ir nestabils uz kājām. Viņš atkal palaiž garām divnieku, neatrodot pretlīdzekli. Un no nākamā sitiena viņš krīt.
  Viņš pieceļas ar grūtībām, un tiesnesis pārtrauc cīņu!
  Uzvara! Vitālijs Kļičko, tagad pasaules čempions! Un atkal viņa josta! Tiesa, viņš vēl nav absolūts, bet viņš jau ir zirga mugurā!
  Viņš pārspēja Hopinsa rekordu, un, protams, Formenam smagsvariem viņš ceturto reizi kļuva par pasaules čempionu, piekāpjoties Holifīldam.
  Plašāks, protams, kliedz, ka cīņa pārtraukta pārāk agri un pieprasa revanšu.
  Vitālijs stāsta, ka lēmumu par karjeras turpināšanu vai vēl pāris kautiņu pieņemšanu pieņems vēlāk. Bet visi viņam saka, ka viņš ir ļoti labs, pat labāks nekā jaunībā, un viņam vajag turpināt.
  Turklāt vēl nav ko darīt. Kijevā ir cits mērs, līdz parlamenta un prezidenta vēlēšanām vēl tālu, kāpēc gan tur necīnīties?
  Par nākamajām trim cīņām Vitālijam tiek piedāvāti pat simts miljoni dolāru, plus procents no pārraidēm.
  Protams, džekpots ir liels, un bijušais Kijevas mērs saka, ka par to padomās.
  Patiesībā viņš parādīja, ka joprojām ir spējīgs uz daudz ko. Tātad, kāpēc aprakt talantu? Un galvenais, ka tik un tā vairs nav ko darīt!
  Varbūt mēģināt apvienot visas jostas? Tas būtu tik lieliski!
  Vitālijs pieņem piedāvājumu un paraksta līgumu uz vēl trim cīņām.
  Un viņa nākamais pretinieks... Nu, protams, Taisons Fjūrijs! Nekad nav pārspēts, liels smagsvars. Tiesa, viņu nogāza Uidars un kāds mazāks. Un pats galvenais, viņš ir arī sava jaunākā brāļa likumpārkāpējs. Nu kā var necīnīties ar kaut ko tādu?
  Protams, jauna cīņa, un pasakains honorārs, un lieliska izrāde.
  Oļegs Ribačenko atkal šauj uz vāciešiem un ārvalstu kaujiniekiem. Vispār vāciešu kājniekos tiešām tikpat kā nav. Viņi pārvietojas aiz tankiem E-50 un E-75. Un viņi cenšas neriskēt.
  Šeit kaut kur tālāk var redzēt "Panther"-2. Šī tvertne, atšķirībā no patiesā stāsta, parādījās tālajā 1943. gadā. Un pati "Panther" nebija pārāk masīva. Jā, un "Panther"-2 tika ražots, lai arī daudz, bet 1945. gadā, gatavojoties karam ar PSRS, vācieši piepildīja rūpnīcas ar tankiem E-50 un E-75.
  Neskatoties uz visu vieglo pašpiedziņas ieroču praktiskumu: E-10 un E-25, fīrers deva priekšroku smagākām tvertnēm. Guderians ar grūtībām pārliecināja ātrgaitas E-50 padarīt par populārāko. Fīreram vairāk patika E-75, kas nebija īpaši veiksmīgs un svēra deviņdesmit tonnas.
  Bet tagad ir parādījusies E-75 M modifikācija, ar zemāku siluetu, vieglāku un ar jaudīgu dzinēju. Iespējams, tas nākotnē kļūs par visizplatītāko.
  Oļegs Ribačenko, piemēram, izmanto viltīgu taktiku. Viņš to paņem un ar basu kāju iemet granātu E-50 trasē. Sakarā ar to tanks pagriežas un saduras ar savu kolēģi.
  Un rezultāts ir divu mastodonu degšana.
  Oļegs, kā redzam, ir ļoti viltīgs.
  Tā viņš darbojas tagad, un vācieši cieš lielus zaudējumus. Zēnam ir veiklas kājas. Ir labi būt kā viņš, basām kājām un izskatīgam.
  Bet vispār domas par bokseriem ienāk galvā. Piemēram, kāpēc Deniss Ļebedevs neatsāk karjeru? Četrdesmit gadi nav tik ilgs laiks. Turklāt galvenie konkurenti no smagsvara divīzijas ir aizgājuši, un jūs varat mēģināt unificēt jostas.
  Tas, ko jums patiešām nevajadzētu darīt, ir būt varas iestāžu sešniekam. Labāk nodarboties ar cēlu boksu pats vai pievienoties opozīcijai.
  Līdzīgi kā Sergejs Kovaļovs kļuva par Maskavas mēru. Lai gan tas ir tikai fantāzija.
  Un Deniss Ļebedevs varētu darīt ko konstruktīvāku. Turklāt vēl ir pāragri atstāt boksu nepārspētu. Īstam sportistam jāiet līdz galam.
  Varētu atgriezties arī Vladimirs Kļičko. Bet daži, piemēram, Aleksandrs Ustinovs, kurš jau trīs reizes pēc kārtas pārspēts, neiet pensijā!
  Patiešām, varoņi nav cilvēki, bet tieši no tērauda!
  Bet iedomāsimies šādu scenāriju: Putins avarēja lidmašīnā, un Krievijā notiek jaunas prezidenta vēlēšanas.
  Un ko mēs šodien redzam! Komunistiem nav spēcīgu kandidātu. Grudins ir apkaunojis sevi, un viņa uzticamība ir iedragāta. Zjuganovs ir pārāk vecs, un visi no viņa ir noguruši, un viņam nav pietiekami daudz harisma. Suraikins cieta neveiksmi iepriekšējās vēlēšanās. Citas mazpazīstamas personības. Žirinovskis arī ir par vecu un visiem ir apnicis. Citi LDPR ir maz zināmi. Kuru vēl no opozīcijas varat ieteikt? Andrejs Navaļnijs ir spēcīgs, taču viņš nedrīkstēs piedalīties vēlēšanās. Ksenija Sobčaka nav nopietna kandidāte. Demuškins atradās cietumā un nebija īpaši paaugstināts. Udaļcovs arī sēdēja cietumā, lai gan varbūt varēja komunisti atbalstīt un iznākt.
  Vārdu sakot, nopietnu konkurentu opozīcijā nav. Tātad prezidenta pienākumu izpildītājs Medvedevs joprojām ir galvenais favorīts. Un ja ir kāda intriga: otrā kārta vai uzreiz pirmajā.
  Ņemot vērā Medvedeva zemo reitingu un, visticamāk, lielo prezidenta kandidātu skaitu, otrā kārta ir pilnīgi iespējama.
  Tomēr Medvedevam pirmajā kārtā būs ļoti liels pārsvars, bet otrajā - ne pārāk labs pretinieks.
  Lai gan pašā pēdējā brīdī var parādīties savējais Zelenskis un sajaukt visas kārtis!
  Oļegs Ribačenko atkal iemeta granātu, stumjot nacistu tankus. Daudz rūkoņu un lobīšanas.
  Un ik pa brīdim zeme paceļas un deg tieši gaisā. Un fragmenti apgriežas, kūst.
  Oļegs saka:
  - Slava mūsu impērijai!
  Margarita, ar basu kāju mētādama klātesošo slepkavu, čīkstēja:
  -Liels slava varoņiem!
  Un atkal meitene mētās citronu ar savu pliku papēdi.
  Fašisti lien iekšā, ak un lien iekšā.
  Nav iespējams viņus apturēt vai uzvarēt pat ar vakuuma bumbu! Šeit ir tik forši karotāji, tas ir vienkārši rāpojoši!
  Oļegs rēc:
  - Mūsu uzvara svētajā karā!
  Margarita apstiprināja:
  - Ar simtprocentīgu garantiju!
  Un atkal meitene ar basu kāju meta granātu.
  Nē, šie bērni noteikti nepadosies.
  Oļegs Rybačenko rēca:
  - Par jauno padomju kārtību!
  Margarita aktīvi izšāva sēriju un apstiprināja:
  - Banzai!
  Tikmēr Oļegs mēģināja turpināt komponēšanu. Nu Vitālijs veic brīvprātīgu aizsardzību pret Taisonu Fjūriju. Tikmēr Vladimiram tikpat interesanta cīņa ar Ruizu.
  Faktiski Ruizs bija pasaules čempions trīs versijās. Kāpēc Vladimirs nevar ar viņu cīnīties par lielu naudu? Vēl ērtāks pretinieks ir tas, ka viņš ir ievērojami īsāks un resns. Vladimirs var viņu nošaut ar gariem grūdieniem.
  Žēl, ka Kļičko jaunākais palaida garām cīņu ar viņu, kamēr viņš bija pasaules čempions. Bet pārcelties būtu nepieciešams.
  Un kā tu par to neiedomājies, Vladimir?
  Un pasaules čempions trīs versijās tagad ir Usiks. Tomēr viņš ātri sasniedza troni.
  Un ir iespējama apvienošanās cīņa ar Vitāliju. Bet tās pagaidām ir tikai aplēses.
  Vitālijam ir jāuzvar Taisons Fjūrijs, un interese ir par revanšu ar Veideru. Un ir daudz citu interesantu cīnītāju. Tas pats Entonijs Džošua. Būtu arī ārkārtīgi interesanti ar viņu cīnīties. Un arī atriebt brāli.
  Vitālijs radīja sensāciju, uzvarot Veideru. Un ko jūs varat darīt, lai gūtu panākumus?
  Kāpēc gan nekļūt par pirmo bokseri pasaulē, kurš pēc piecdesmit gadiem uzvarējis čempionātā? Nevienam tas iepriekš nav izdevies!
  Eh, Vitālij! Nav svarīgi, kāds Kijevas mērs jūs bijāt, bet tagad jūs bez šaubām esat atzīts par izcilu pasaules čempionu!
  Bet šeit ir pirmā, brīvprātīgā titula aizstāvēšana. Vitālijs saskaras ar lielāku un ilgāk bruņotu pretinieku. Nav tik drausmīgs perforators kā Veiders, bet tehnisks un veikls, ar garām rokām. Un arī vēl nav salauzts, lai gan ir nomests.
  Vissvarīgākais ir tas, ka viņš uzvarēja vēl ļoti jauno Vladimiru Kļičko, kas neapšaubāmi padara Taisonu Fjūriju par milzīgu konkurentu.
  Izredzes bija apmēram piecdesmit piecdesmit. Protams, uzvara ar nokautu pār Veideru bija iespaidīga. Bet tagad tas nebūs ņurdēšana pret viņu, bet gan tehnisks cīnītājs, kuru neviens vēl nav spējis outbox. Un pats galvenais, paša Vladimira uzvarētājs ir viņa spēka rītausmā.
  Vai piecdesmit gadus vecais Vitālijs tiks galā ar šādu tehniķi? Tas jau ir intelektu duelis. Tomēr Vēders skaidri nenovērtēja Vitāliju un centās viņu bez ceremonijām uzņemt. Bet tas vairs nedarbosies.
  Lūk, abi bokseri gatavojas. Vitālijs, kā vienmēr, ir nopietns un koncentrējies. Viņš ir pārliecināts un mierīgs.
  Gatavojas arī Taisons Fjūrijs. Viņš ir garāks par Vitāliju, viņam ir garākas rokas, un viņš mēģinās to izmantot.
  Bet tagad cīņa notiks Lielbritānijā, un tur būs maksas translācija.
  Tagad Taisons Fjūrijs ir pirmais. Viņš demonstrē ārēju pārliecību. Pliks, neveikls un ne pārāk atlētisks. Ja Vitālijs Kļičko tonētu matus, jūs nevarētu pateikt, kurš no viņiem ir vecāks, lai gan bija septiņpadsmit gadu atšķirība. Tas vēl nav čempionu cīņu rekords, taču jau tuvojas rekordam.
  Nu varbūt Vitālijs cīnīsies arī ar kādu jaunāku par Taisonu Fjūriju.
  Vitālijs iznāk draudīgas mūzikas skaņās. Viņi skatās viens uz otru.
  Taisons ir noslīdējis un neizskatās garāks. Vitālijs, iespējams, ir platāks plecos. Un pats galvenais, viņa figūra ir daudz skaistāka, un viņa muskuļi ir pamanāmi.
  Nu, kā ar himnām? Vispirms britu, pēc tam ukraiņu.
  Tad skatienu apmaiņa.
  Un tad atskan bugle, pirmais raunds.
  Vitālijs met vieglu dūrienu un labi kustas. Taisons mēģina aiziet. Taču Vitālijs ir ļoti veikls, un viņa sitieni virzās pa neveiklu trajektoriju, sasniedzot Taisona Fjūrija galvu.
  Viss notiek tā, kā prognozēja eksperti. Vitālijam ir lielisks ātrums.
  Un viss izdodas.
  Viņš uzvar pirmo raundu... Pēc tam minūte atpūtas un otrā kārta. Atkal Fjūrijs nemaina taktiku. Viņš acīmredzot cer, ka Vitālijs nogurs.
  . NODAĻA Nr.4.
  Un atkal Kļičko vecākajam ir neliela priekšrocība. Brāļi dominē ringā.
  Vladimirs pirms nedēļas ar tehnisko nokautu pārspēja Ruizu junioru.
  Nu, cīņa turpinās.
  Trešo kārtu atkal diktēja Vitālijs. Bet ceturtajā raundā Taisons Fjūrijs pēkšņi eksplodē. Viņš metās uz priekšu... Un sit divcīņā. Un viņš tiek notriekts.
  Ko viņš gribēja? Vitālijs ir modrā.
  Kaut kā Taisons šo kārtu nosargāja līdz galam. Tad atkal sākās vienpusēja cīņa ar Vitālija pārsvaru. Turklāt pasaules čempions Kļičko vecākais acīmredzami nesteidzās.
  Un pēc astoņām kārtām Taisons Fjūrijs pēkšņi atkāpjas. Un uzvara tiek pasludināta ar tehnisko nokautu, atteikšanās turpināt cīņu dēļ.
  Tādējādi Vitālijs Kļičko uzstāda jaunu rekordu: pirmais cīnītājs boksa vēsturē, kurš aizstāvēja pasaules čempiona titulu piecdesmit gadu vecumā. Un Hopins nākamais sasniegums hits.
  Tāpēc tagad viņš patiešām ir kļuvis par supermenu. Un viņš atriebās savam brālim.
  Bet nākamā cīņa ir revanšs ar Veideru. Viņi sola ļoti lielas maksas. Kāpēc mēs varam ar viņu cīnīties un tad stāties pret Jozuu?
  Un tad var domāt par apvienošanās cīņu ar Usiku. Kopumā Vitālijs Kļičko principā vēlētos kļūt par absolūto pasaules čempionu. Un viņam ir ļoti spēcīga vēlme.
  Oļegs Ribačenko pasmaida par savām domām. Jā, tas ir iespējams. Zēns nopļauj veselu fašistu rindu un saka:
  - Cilvēki tevi atceras Kļičko! Cilvēki tevi novērtē Kļičko! Cilvēki ir izsalkuši pēc tevis Kļičko! Drīz atgriezieties Kļičko!
  Zēns ģēnijs pasmējās par savu jautro dziesmu un atkal palaida visnāvējošāko granātu. Un saduras trīs nacistu tanki.
  Neskatoties uz padomju karaspēka varonīgo pretestību, nacisti joprojām spēja ieņemt un pārgriezt koridoru, kas savienoja Maskavu ar citām PSRS daļām.
  Tādējādi Krievijas galvaspilsēta ir pakļauta pilnīgai blokādei. Tāpat kā Ļeņingradu bloķē.
  Staļingrada joprojām pretojas. Vācieši iebrūk arī Groznijas un Ordžonikidzes pilsētās Kaukāzā. Situācija ir kritiska. It īpaši, kad Maskava kļuva pilnībā ielenkta.
  Tajā ir daudz karaspēka un simtiem tūkstošu karavīru milicijā. Bet kaujās šāviņi un munīcija tiek izlietoti ļoti ātri. Varbūt munīcijas nepietiks. Un tad galvaspilsēta kritīs. Un pārtikas krājumu nav tik daudz. Arī šis drīz beigsies.
  Un bez Maskavas tas būs kārtējais karš. Un Staļins to saprot.
  Tagad viņš atrodas Kuibiševā. Bet pēc tam, kad nacisti izlauzās uz Volgu, tā arī nebija tālu no frontes līnijas.
  Turklāt samuraji arī izdarīja spiedienu uz viņiem. Viņi bombardē un uzbrūk ar neskaitāmiem kājniekiem. Var nepietikt spēka.
  Staļins to saprot un aizkulisēs cenšas vienoties par atsevišķu mieru ar Japānu. Viņi saka, ka ir pat gatavi atteikties no Tālajiem Austrumiem un maksāt atlīdzību zeltā.
  Bet Hirohito teica: mums vajag visu Sibīriju, līdz pat Urāliem. Diemžēl tik daudz nav iespējams atteikties.
  Vladivostoka jau ir gandrīz ielenkta. Un vispār viss ir ļoti biedējoši...
  Bet dažas varonīgas meitenes cīnās un nepadodas fašistiem un japāņu militāristiem.
  Bruņotā cietuma automašīna, kurā ceļoja dziedošā Ragana, apstājās, un atskanēja durvju atvēršanas čīkstēšana. Divi japāņi, viens liels un resns, otrs mazs un tievs, izliecās no gaismas, kas uz brīdi padarīja Anastasiju aklu. Tad meitene bez vilcināšanās iedūra vienu ar apakšstilbu templī, bet otru ar ķēdē ietītu dūri - žoklī. Uzlecošās saules zemes slavinātie karotāji tika komiski nokauti.
  Ragana pat dziedāja:
  - Es izaicinu vīrieti uz divpadsmito kārtu! Galu galā es esmu super sieviete un pilnīgs Atass, un es sūtu ienaidnieku dziļā nokautā, demonstrējot nevaldāmu klasi kaujā!
  Meitene paņēma no Schmeister nokopētu japāņu ložmetēju un, noklikšķinot uz skrūves, metās uz kabīni. Tur izlēca vēl trīs japāņi, un Vedmakova raidīja uz viņiem uguni, tēmējot uz viņu galvām un nežēlīgi smaidot.
  - Ko dabūja nūjgalvas briesmoņi!
  Bruņutransportieri sagūstīja kaila karotāja dāma. Ragana iesaucās:
  Lidās virs nelaimīgās Krievijas,
  Ellīgi monstri vāra tumsu!
  Okupantam ir savs vētrainais cirvis,
  Asināt un nogriezt galvu!
  Komunists biželes lodītē nav bandinieks,
  Mēs neesam jūgā mūžīgi!
  Pārvērsīs Trešo Reihu par uguns zīmoliem,
  Nu, godīgums tiks atalgots ar labestību!
  Neskatoties uz to, ka viņai bija riebums, Vedmakova uzvilka no mirušajiem paņemtu japāņu militāro formu. Cik tas bija nepatīkami, šie karavīri sen nebija mazgājušies un smaka bija briesmīga. Meitene pilote iesaucās:
  - Tam jākļūst tik brutalizētam! Āzijas tomēr!
  Bruņutransportieris tomēr viegli pacēlās un devās ziemeļu virzienā. Transportlīdzeklim bija divi 12 mm ložmetēji, lai nepieciešamības gadījumā būtu iespējams atvairīt kājnieku uzbrukumu. Cita lieta, ka 20 mm bruņas nebūtu izturējušas 37 mm japāņu "lielgabalu" kalibru. Vedmakova domāja: kā komunistu nākšana pie varas mainīja Krieviju. Ja cara laikos Japānas armija tehniskā ziņā bija ievērojami pārāka par Krievijas armiju, tad tagad, gluži otrādi, tā atpaliek. Lai gan nevar teikt, ka uzlecošās saules zemē zinātne netiek veicināta. Obligātā vidējā izglītība tika ieviesta deviņpadsmitā gadsimta beigās. Tiesa, izglītības kvalitāte Japānā nebija augsta. Viņi to pārkopēja no prūšu skolas, kas bija līdz galējībai pedantiska, un nedaudz vienkāršoja, lai viens skolotājs izietu cauri pēc iespējas vairāk skolēnu, jo nebija pietiekami daudz izglītotu cilvēku. Kopumā japāņi atdarināja eiropiešus, piemēram, britus ar haki krāsas formas tērpu izskatu, vāciešus formācijās un militārajos noteikumos, amerikāņus formas tērpā un flotes veidā, kā arī finanšu institūciju sistēmu. Tiesa, viņiem bija savs, piemēram, Bušido kods, slavenais šimozas sprāgstviela (lai gan diez vai tas bija labāks par Eiropas). Līdz deviņpadsmitā gadsimta vidum Japāna bija atpalikusi viduslaiku valsts, kurā pat nebija dzelzceļa un bija bruņota ar lielgabalu lodēm. Tā bija vēl arhaiskāka nekā Türkiye vai Irāna, un vēl jo vairāk par carisko Krieviju. Savādi, bet tieši Amerika palīdzēja uzlecošās saules zemei kļūt par cilvēkiem un burtiski piespieda to pievienoties civilizētajai pasaulei. Mūsdienīgais tvaika kreiseris ar sprādzienbīstamiem lādiņiem atstāja spēcīgu iespaidu uz atpalikušo Japānu. Īpaši tad, kad viņš nogremdēja vairākus buru kuģus, parādot lielgabalu ložu pilnīgu bezpalīdzību.
  Iespējams, amerikāņi vairāk nekā vienu reizi nožēlos, ka piespieda Japānu atvērties pasaulei. Ka viņi bija izaudzinājuši konkurentu Āzijā, bet tad bija grūti noticēt, ka pēc dažām desmitgadēm Uzlecošās saules zeme ies ceļu, kas Rietumiem prasīja gadsimtus.
  Vedmakova brauca pa šoseju, ļaujot pa priekšu pabraukt kravas automašīnām ar pastiprinājumiem, kā arī transportam, un argumentēja. Cara valdība pat Aleksandra Otrā vai drīzāk pat Nikolaja Pirmā vadībā izstrādāja Ķīnas pievienošanas plānus Krievijai. Bet Nikolajs kā paplašināšanās objektu izvēlējās turku virzienu. Principā tā bija ērtāk. Bet Lielbritānija, kas ienīda Krieviju, un Francija, kas bija tās ietekmē, iestājās par osmaņiem. Pirmo reizi ceturtdaļas tūkstošgades laikā (kopš 1612. gada) Krievija zaudēja liela mēroga karu (atsevišķas kaujas, protams, neskaitās, jūs domājat, ka gandrīz tūkstošgades ceturtdaļu Krievija nezaudēja karu kā Starp citu, Nikolaja Pirmā laikā tas sasniedza maksimālo platību). Tam bija vairāki iemesli, no kuriem svarīgākais bija Rietumu lielvalstu pārākums savu karaspēka tehnoloģiskajā aprīkojumā. Pēc tam, kad Nikolajs pirmais izdarīja pašnāvību, troni ieņēma Aleksandrs II: iespējams, izglītotākais un erudītākais cars visā Krievijas vēsturē. Viņš sāka liela mēroga reformas, atzīmēja dzimtbūšanu, un viņa vadībā sākās strauja rūpniecības izaugsme, dzelzceļa un spēkstaciju būvniecība! Bet tajā pašā laikā dzimtbūšanas atcelšana notika uz zemnieku rēķina, bija daudz postījumu, izcēlās nemieri, īpaši masīvi Polijā. Aleksandram izdevās virzīt Krieviju uz priekšu, taču neatrisināja fundamentālas problēmas un pat par santīmiem pārdeva Aļasku Amerikai un bez maksas atdeva Havaju salas. Tiesa, viņam izdevās uzvarēt Turciju, taču Osmaņu impērija tajā laikā bija ļoti vāja un to satricināja sacelšanās. Jā, Krievijas zaudējumi šajā karā bija nesamērīgi lieli, pierādot, ka Krievijas armija joprojām ir tālu no perfektuma, neskatoties uz reformām. Tomēr pat Suvorova laikā viss nebija tik skaidrs, kā saka grāmatās. Uzvarām bija ievērojama cena, un Katrīna Otrā, piemēram, otrā Krievijas un Turcijas kara laikā aprobežojās ar salīdzinoši pieticīgiem teritoriālajiem ieguvumiem, pat atsakoties no pretenzijām uz Moldovu. Lai gan šīs zemes apdzīvoja pareizticīgo slāvi, un vienā reizē tās bija Kijevas Rusas daļa. Kopumā pēc Krievijas atbrīvošanas no mongoļu-tatāru jūga tika noteikts kurss uz visu sākotnējo slāvu zemju atgriešanos. Tas prasīja vairākus gadsimtus; piemēram, Galisija tika atgriezta tikai 1939. gadā pēc atbrīvošanas no Polijas jūga. Un Pšemislas pilsēta ar apkārtējām zemēm palika ungāriem un slovākiem.
  Vedmakova paskatījās uz šoseju: tur nebija tik daudz dažādu automašīnu, bet japāņu kājnieki soļoja. Japānā ir aptuveni simts miljoni iedzīvotāju, pat vairāk nekā Vācijā, pirmsiesaukšanas apmācība aizņem pusi no skolas stundām. Karš ar PSRS viņiem ir Dieva dāvana, atšķirībā no cīņas ar ASV. Jūs varat izspiest arvien vairāk sadalījumu.
  Ir ļoti vilinoši izšaut sēriju no diviem ātrgaitas ložmetējiem, par laimi to var izdarīt, vadot tos, izmantojot hidraulisko piedziņu no kabīnes. Bet patiesība ir tāda, ka tad viņai pašai būs maz iespēju tikt no šejienes ārā. Nē, tomēr labāk to darīt tuvāk frontes līnijai vai naktī. Jā, šķiet, ka jau satumst... Tad vilki būs pilni un aitas drošībā. Bet nē, viņa nav aita.
  Kā tad ar Japānu? Pirmais karš no 1904. līdz 1905. gadam tika zaudēts, un Krievija zaudēja vairāk nekā divsimt piecdesmit tūkstošus karavīru un virsnieku vien kā gūstekņus. Lai gan cara armijai bija skaitliskais pārsvars. Japāna zaudēja mazāk nekā divus tūkstošus ieslodzīto, par katru sagūstīto dzeltenseinu karavīru un tūkstoti virsnieku tika noteikta pat simts zelta rubļu prēmija. Šī vēstures lappuse Krievijai ir ļoti nepatīkama. Pats kaitinošākais ir tas, ka daudzi valstī vēlējās, lai japāņi uzvar. Piemēram, Maskavas universitātes studenti nosūtīja apsveikumus Mikado ar Portartūras krišanu. Un cik daudz tika nozagts: to nav iespējams uzskaitīt!
  Vedmakova piebremzēja gāzi, lai neiebrauktu citā soļojošā kolonnā. Meitene nolamājās:
  - Nu viņi ir kā siseņi! Slikti radījumi!
  Auss jau varēja saskatīt kanonādes rūkoņu; frontes līnija tuvojās. Pilots norūca un tad dziedāja:
  Krievu karotājs sāpēs nevaid,
  Krievu karotājs iznīcina japāņus!
  Un mums ir pilnīgas skumjas,
  Viss saliektais vairogs trīcēja!
  Meitene atkal apklusa. Tajā karā ASV un Lielbritānija palīdzēja Japānai ar naudu un ieročiem, bet rietumos frontes nebija. Patiešām, uzlecošās saules zeme cerēja, ka Vācija izmantos mirkli un uzbruks Krievijai. Principā tas bija reāli un izdevīgi Vācijai. Arī sabiedrotā Austrija-Ungārija ar savām interesēm Balkānos varētu stāties pretī Krievijai. Turcija, kas vēsturiski bija Krievijas aizvainota un pat atrodas Vācijas finansiālajā kontrolē, arī varētu iekļūt karā. Tāpat nav izslēgts, ka karā iekļūs Itālija, kas bija daļa no Trīskāršās alianses un varēja pretendēt uz bagātajām ukraiņu zemēm. Jebkurā gadījumā tas būtu bijis slikti cariskajai Krievijai. Pat ja viņa zaudētu aliansē ar Antanti, karš divās frontēs beigtos ar katastrofu. Francijas izredzes pievienoties kaujai ir niecīgas, jo tajā laikā Lielbritānija bija pret Krieviju. Kopumā, protams, tas ir liels ķeizara aprēķins, kurš palaida garām šādu iespēju. Iespējams, ka arī pēc Pirmā pasaules kara sākuma galvenais stratēģiskais aprēķins bija Frica uzbrukums Beļģijai un Francijai. Varbūt, ja viņi būtu uzsākuši visaptverošu iebrukumu Krievijā, situācija ar Poliju 1939. gadā būtu atkārtojusies. Par laimi, vācieši izrādījās pārāk pašpārliecināti, izvēloties karu divās frontēs.
  Raganai, atšķirībā no daudziem viņas tautiešiem, paveicās: viņai izdevās izlasīt Mine Kaif un oriģinālā. Protams, Hitleram bija taisnība, sakot, ka ir vai nu jābūt kopā ar Lielbritāniju pret Krieviju, vai kopā ar Krieviju pret Lielbritāniju. Un gluži loģiski, ka topošais fīrers kritizēja tos, kuri mēģināja ienest gaismā Bismarka līķi.
  Hitlers patiešām noraidīja jebkādas alianses iespējas ar Krieviju, it īpaši, kad boļševiki nāca pie varas un uzskatīja, ka krievu zemēm jākļūst par vācu kolonijām.
  Tas nozīmē, ka viņš nepārprotami bija Krievijas ienaidnieks, un jebkurš līgums fīreram bija vienkāršs papīrs. Turklāt Staļins ir idiots par to, ka palaida garām tik spēcīgu sitienu pa atvērto zodu, lai gan viņam bija jāsagatavojas sitiena atvairīšanai un karaspēka nogādāšanai kaujas gatavībā. Vai vēl labāk, iestādiet to pats! Arī vācu armija nebija gatava padomju armijas uzbrukuma impulsam. Viņiem tas būtu bijis ļoti grūti, mēs būtu varējuši vienkārši ielenkt un iznīcināt katlos esošo vācu karaspēku. Kas tas par karu! Un tā iniciatīva pārgāja Vērmahta rokās. Un fronte plūda no Rietumiem uz Austrumiem. Nav skaidrs, ar ko Staļins rēķinājās? Un Berija ir kuces dēls. Viņa labi pazīst viņu pliku. Kāpēc viņš nebrīdināja Staļinu? Kāpēc viņš nepārliecināja jūs rīkoties? Kā tas notika? Galu galā tautas komisārs bija viltīgs cilvēks un nevienam neuzticējās! Galu galā patiešām bija nopietni izlūkošanas dati, Trešā Reiha karaspēks tuvojās robežai, un katra otrā vecmāmiņa pravietoja karu. Vispār bija sajūta, ka tuvojas kaut kas nepielūdzams un šausmīgs!
  Un tikai Staļins un viņa svīta spārdījās pa dupsi, it kā apzināti vēloties pazaudēt un iznīcināt miljoniem cilvēku. Un vispār ūsainais gruzīns nemaz nav tik ģēnijs... Semināru nepaguva pabeigt, un, kā viņai atzina Berija, viņš bieži dzer. Un, kad sākās karš, bija vispārējs čuksts... Un tagad visa pasaule ir paņēmusi ieročus pret Krieviju! Un šeit, protams, vainojama Staļina neelastīgā politika. Jo īpaši, neskatoties uz to, ka fronte smacēja no krājumu trūkuma, tika atsaukti tūkstošiem vilcienu, lai deportētu čečenus uz Kazahstānu. Un tas tika darīts kara laikā, kad katra kariete ir svarīga! Šī iemesla dēļ, starp citu, Mainšteinam, neskatoties uz ievērojamo padomju armijas skaitlisko pārākumu, izdevās veikt pretuzbrukumu, lai sakautu sarkano karaspēku. Ešelonu trūkuma dēļ papildspēki netika laicīgi izvietoti, tika traucēta padomju karaspēka piegāde, kā rezultātā ofensīva izpalika. Un, ja mūsu karaspēks tagad būtu Kijevā un varbūt Rumānijā, Lielbritānija un ASV varbūt nebūtu riskējušas nodot PSRS!
  Turklāt kurš gandrīz nogalināja Hitleru? Tā spiežot Trešo Reihu uz jaunu agresiju?! Visticamāk, tā bija Berijas vadīta operācija... Galu galā viņš savulaik izdomāja, kā piebeigt Trocki. Taču toreiz to izraisīja nepieciešamība izvairīties no Internacionāles šķelšanās. Tagad tas ir novedis pie pretēja efekta, Krievijas ienaidnieki ir apvienojušies. Turklāt ienaidnieki ir vēsturiski! Viņai jāsaka, ka pati Vedmakova bija ļoti pārsteigta, ka Čērčils 24. jūnijā teica sensacionālu runu, paziņojot par atbalstu PSRS. Dīvaini, ka aita tikusi pie vilka uz aliansi, ja, protams, britu lauvu var salīdzināt ar aitu. Staļins taču ir tipisks vilks! Tagad viss ir atgriezies savās sliedēs, kapitālistiskie demokrāti un kapitālistiskie fašisti kopā! Bet komunisti ir vienoti un godīgi, bez kompromisiem ar sirdsapziņu! Varbūt tieši to vēlējās Staļins? Jebkurā gadījumā ienaidnieka spēki pieauga, un Japāna parādīja savus žokļus austrumos. Bet kopumā Uzlecošās saules valstu vadības solis ir loģisks: nepieciešams apklusināt ar milzīgām teritoriālām piekāpmām un faktisku padošanos neapmierināto militārpersonu rīkles, solot jaunas cīņas un zemes. Ja ASV 24. jūlijā nebūtu ieviesušas sankcijas, pareizāk sakot blokādi pret Japānu, tad varbūt samuraji būtu iesitis PSRS pat augustā, nesagaidot ziemu! Japāņi ir drosmīga tauta un diez vai viņus apturētu piemiņa par Khalkhin Gol, kur, starp citu, cīnījās sekundārie karaspēki, tostarp Mandžūrijas impērijas valdības marionešu karaspēks!
  Un tas var apdraudēt Maskavas krišanu... Lai gan Staļins, visticamāk, labprātāk atdotu visu Sibīriju Maskavas padošanai. Es vienkārši atstātu tur aizsegu, cerot, ka bargā taigas ziema nedos japāņiem iespēju pārāk tālu izvirzīties un savienoties ar vāciešiem Urālos vai Volgas reģionā.
  Un tad, protams, būtu problēmas... Hitlers pie Maskavas izgāzās un izdarīja nepareizu aprēķinu, piesakot karu ASV, neuzliekot Japānai par pienākumu pretī attiecībā pret PSRS. Hitlers ar savu brutālo antisemītismu nemaz neizcēlās ar loģiku, galveno finanšu eliti un pat Vatikānu pavēršot pret sevi. Tiesa, tas palielināja viņa popularitāti arābu vidū, taču viņi nesniedza būtisku palīdzību Rommela korpusam.
  Bruņumašīna piebrauca līdz bijušajai padomju robežai. Šeit jau ir notikusi kāda iznīcība. Šeit robežstabs joprojām izceļas.
  Un japāņu kājnieki, kā arī vairākas vieglās tanketes ar 20 mm automātiskajiem lielgabaliem un diviem ložmetējiem katrā. Pret ķīniešu kājniekiem tas var būt labs ierocis, bet pret T-34... Tiesa, Tālajos Austrumos tādu tanku ir maz, galvenie spēki ir nospiesti rietumos. Turklāt ir redzamas vēl pāris bruņumašīnas un mīnmetēji, kas pārvadāti ar atvērtu jumtu. Jāsaka, ka šīs nav sliktas javas, neskatoties uz to mazo kalibru...
  Witcherova vilcinājās: ko man darīt? Japāņu ir daudz, un acīmredzot jānogriežas uz lauku ceļa. Vai varbūt tas tomēr dos pagriezienu šauracīgajiem?
  Jau kļūst tumšs, debesis ir aizklājuši mākoņi un lietus. Protams, var riskēt, jo īpaši tāpēc, ka japāņi ir saspiesti kopā, kājnieki stāv, sapulcējušies blīvās rindās. Jā, tur ir vesels pulks, dzeltenvēderu karavīri, diezgan nejauki, nav žēl viņus nogalināt.
  Ragana krustu šķērsu nomurmināja:
  - Nedod Dievs, ka būs vairāk samuraju!
  Divi lielkalibra 12 milimetru ložmetēji uzbruka šaurajām radībām. Sākās totāla pēršana. Meitene pat dziedāja:
  Mēs cīnīsimies ar ienaidnieku līdz galam,
  Karavīru darbi ir neskaitāmi!
  Krievi vienmēr ir spējuši cīnīties,
  Nepadodies, kad nāk nepatikšanas!
  12 mm ir liela un asa patrona, tā izurbjas cauri ķermeņiem un dažreiz vairākiem japāņiem vienlaikus. Vedmakova kontrolēja ieroci, izmantojot hidrauliskās piedziņas, kuras japāņi aizņēmās no aviācijas. Pirmajās sekundēs Uzlecošās saules impērijas cīnītāji pat nesaprata, kas notiek un no kurienes uzbrukums. Viņi vienkārši nokrita, atbrīvojot no vēdera un krūtīm asiņu straumes. Tik negaidīta bija nāves atnākšana šajā šķietami rāmajā pasaulē. Lai gan nē, pēdējais apgalvojums vairāk izskatās pēc ņirgāšanās.
  Witcher izdevās nopļaut vairākas rindas, pirms ienaidnieks reaģēja un sāka izklīst. Pilots turpināja šaut, vienlaikus pārvietojot bruņumašīnu, lai nepakļautu tanketēm. Tomēr gaisa kuģa lielgabals var iekļūt pat šādās bruņās. Tomēr tas ir atkarīgs arī no šāviņa sākotnējā ātruma; uz ķīļiem tas joprojām ir lielāks nekā kaujas ieročiem.
  Kamēr pilotam paveicās, japāņi uzreiz nesaprata, kas viņiem sūta nāvi, jo īpaši tāpēc, ka sāka pilēt pavasara lietus, kā rezultātā zibspuldzes kļuva grūti atšķirt. Iespējams, samuraji domāja, ka viņiem uzbrūk krievu atslēgšanās, kas bija izlauzusies uz aizmuguri, tāpēc tanketes atklāja uguni uz krūmiem. Ragana, saspieda japāņus un dziedāja:
  No okeāna tāliem krastiem
  Kur debesu velve trīcēja!
  Sultāna bari slauka,
  It kā Antikrists būtu augšāmcēlies!
  
  Karš ir nežēlīgs, ļauns,
  Kā pūķis nolaidās uz Rus'!
  Mana zeme brūcēs ir pelēka,
  Glābiet manu māti, es lūdzu Dievu!
  
  Cik pasaule ir nežēlīga, tas ir briesmīgi
  Bērns nokrita un tika saplēsts gabalos!
  Viņi dzemdēja, grūstot viņu ar sāpēm,
  Tā ļaunais Thunderer nolēma!
  
  Dievs dusmām nezina ierobežojumus,
  Viņš ir atnesis nelaimi cilvēcei!
  Un cieš katrs dzīvais
  Uzvaras skaitās tikai bēdas!
  
  Visa Krievija ir asinīs,
  Cik nežēlīgs tu esi Visvarenais!
  Kur aizgāja jūsu misija?
  Vai tiešām Kristus ir trešais, lieks!
  
  Kāpēc jūs esat Ada un Ieva,
  Izraidīja viņus no paradīzes par nepareizām darbībām!
  Pienākusi kanibāla stunda,
  Ar foršāku reidu Mamaia!
  
  Meitenes te lej asaras,
  Vācieši nogalināja manus vecākus!
  Viņa ir basām kājām un salst
  Smagi, visas upes aizsalušas!
  
  Mūsu, cilvēku, nevienam nav žēl
  Vai nu punduri, vai čūskas mūs iedzeļ!
  Dažreiz rodas ideja
  Kas par ciešanu kausu līdz malām!
  
  Ir veltīgi cerēt uz Dievu,
  Protams, viņam tas nekaitē!
  Labāk dzīvot nabadzīgi un nabadzīgi,
  Bet te mēs teicām - pietiek!
  
  Mums ir komunisma karogi,
  Tas nozīmē, ka nav atsauces uz manu tēvoci!
  Es nevaru paciest fašismu,
  Mūsu ētika ir vienkārša: pie velna!
  
  Cerība uz sastingušām rokām,
  Uz prātu, kas ir galvā!
  Griba mūs ved uz sasniegumiem,
  Prasme, entuziasms dūrē!
  
  Un tā, mērot soļos,
  Tavs ceļš uz brīvību un laimi!
  Mēs kļūsim par sarkanajiem dieviem,
  Neviens mūs nevar nolocīt!
  Vedmakova dziedāja un šāva ar ložmetējiem, šauj šaurainos, kuri jau bija paspējuši aizbēgt un apgulties. Bet tad arī viņas veiksme mainījās; vairāki japāņu virsnieki acīmredzot saprata, kas notiek, un iemeta vairākas granātas uz bruņumašīnu. Vedmakova sajuta drebuļus savā korpusā. Tomēr japāņu granātas bija sadrumstalotas un neiekļuva bruņās, acīmredzot paredzētas, lai izturētu līdz 14 milimetru kalibra ložmetēja sprādzienus.
  Ragana iesmējās.
  - Un tad spītīgā cīņā nomaldījusies lode - muļķis! Viņa kļuva aizkaitināta, pēkšņi kļuva gudrāka un biežāk trāpīja mērķī!
  Bruņutransportierī ložmetējus darbina ar lentes padevi. Tas nodrošina lielu ložu piegādi, turklāt tiek nodrošināta ūdens dzesēšana, kas ļauj palielināt šaušanas ilgumu. Tāpēc karotājs bez ceremonijas nogrieza japāņus, kuri meta viņai granātas. Taču šķiet, ka pārējie cīnītāji to pamanīja. Atkal lidoja granātas. Bija dzirdama avārija. Šķiet, ka viena no granātām izrādījās smaga, apmēram kilogramu smaga un prettanku. Japāņiem jau tika piegādātas līdzīgas sagataves. Tas ir vājš pret ševroniem un T-34, bet jūs varat iekļūt bruņumašīnā! Caur salauzto pusi Raganu apbēra ar putekļiem. Meitene zvērēja:
  - Jā, Japāna ir maza, bet sagādā lielas nepatikšanas!
  Bruņumašīna pārstāja kustēties, un pāris sadrumstalotu granātu ielidoja iekšā, kur eksplodēja.
  Fragmenti noķēra Raganu, saplēšot viņa formastērpu. Turklāt salauztā gāzes tvertne aizdegās. Meitene atkal nolamājās:
  - Nevis mašīna - ģenerālis! Es tev izmestu sūdus!
  Man bija jānopļauj vēl pāris desmiti, lai izlektu no kabīnes. Meitene to izdarīja japāņu karavīru nepamanīta un rāpoja. Viņš par sevi neuztraucās, viņa valkāja Uzlecošās saules zemes armijas formastērpu. Un tumsā un lietū tu īsti nevari saskatīt seju. Tagad jānokāpj no šosejas un jāpazūd krūmājā.
  Meitene diezgan ātri rāpoja un tajā pašā laikā pāris reizes saskārās ar līķiem. Diezgan nomurmināja:
  - Tas nav slikti, ka es iedevu samuraju gaismu! Tagad viss, kas jums jādara, ir jāsaglabā!
  Karotājs ienira krūmos un, piecēlies, sāka iet. Jester ar viņiem, varbūt viņi nesaņems. Patiesībā viņa izturēja cienīgu cīņu un domāja, ka viņas varoņdarbam, visticamāk, neticēs, pretējā gadījumā varbūt, kas zina, viņi būtu devuši vēl vienu varoņa zvaigzni!
  Kopumā karš ir dīvaina lieta, jūs nogalināt cilvēkus, un tas ir ne tikai normāli, bet arī drosmīgi. Starp citu, kā teikts Bībelē: "Tev nebūs nogalināt!" Tomēr Dievs pavēlēja ne tikai nogalināt, bet arī pilnībā iznīcināt amalekiešus, viņu sievas, bērnus un pat lopus! Lai gan pat kara laikā civiliedzīvotāju iznīcināšana tiek uzskatīta par amorālu un zemisku.
  Taču Rietumu sabiedrotie bombardēja ne tikai un ne tik daudz militāros objektus, cik civiliedzīvotājus. Daļēji tas bija saistīts ar augstkalnu bumbvedēju zemo precizitāti, kas apgrūtināja tīri militāru mērķu sakaušanu, bet galvenais bija atriebība. Japāna saņēma arī stimulu no ASV. Bet nebija ar ko viņiem atbildēt! Viņiem vienkārši nebija lidmašīnu ar tādu attālumu, lai sasniegtu jeņķus!
  Acīmredzot amerikāņi uzskatīja par pietiekamu atriebību Peru ostai, pareizāk sakot, augstākā finanšu elite nolēma rīkoties pragmatiski un vienlaikus pielika punktu Mao Sarkanajai armijai. Japānai tika atstāta Mandžūrija kā tramplīns karam pret PSRS, un tai tika dotas brīvas rokas pret Mongoliju, bet pārējais bija Chiang Kai Shek darbs! Tad varēs izslaucīt visu Ķīnu. Un lai uzlecošās saules zeme noasiņo karā ar PSRS. Visinteresantākais šeit laikam ir tas, ka japāņi, uzvarējuši Krieviju, rēķinās ar Vācijas un ASV palīdzību atkal tikt galā ar Ameriku, viņi domā par Sibīriju un citas zemes izraušanu no pārgurušās Japānas.
  Katra puse domā, ka rīkojusies ļoti gudri, īpaši tāpēc, ka Amerika un Lielbritānija ieguva kontroli pār plašām teritorijām, neizšaujot nevienu šāvienu. Pretējā gadījumā viņiem būtu bijis vajadzīgs ilgs un nogurdinošs laiks, lai tos iekarotu, kas būtu prasījis vismaz vairākus gadus; tās tomēr ir salas!
  Vedmakova gāja, cerot šķērsot frontes līniju. Pilnīgi iespējams ielīst plaisā un pievienoties saviem cilvēkiem. Vai varbūt pat sagūstīt kādu no samurajiem. Nu, tas ir tuvu padomju armijas augstākajām pozīcijām. Citādi būs grūti vilkt.
  . NODAĻA Nr.5.
  Tātad Pasaules oligarhijai: Vācija un Eiropa PSRS pakļautībā tiek uzskatīta par zaudētu ietekmes zonu un pat draudu nostiprinātai komunistiskajai impērijai un boļševisma tālākai ekspansijai. Un Krievijai Vācijas pakļautībā tā ir tās ietekmes sfēru paplašināšana un iespēja izsūkt visu sulu no bagātajām zemēm. Bet tas ir patiešām tas, ko franču oligarhi zaudēja, zaudējot Vācijai: viņiem bija nedaudz jādalās ar Hitleru, bet viņi saglabāja lielāko daļu bagātības, un pat kļuva vieglāk ekspluatēt strādniekus - vācieši sagrāva arodbiedrības. Ko oligarhi ir zaudējuši Baltijā? Skaitiet visu savu kapitālu, un tiem, kam nebija laika aizbēgt, tad brīvība vai dzīvība! Piemērs ir pārsteidzošs! Tāpēc šajā ziņā nav nekā pārsteidzoša! Un ja Hitlers nebūtu bijis tik dedzīgs antisemīts, tad PSRS neviens nepalīdzētu!
  Jāteic, ka viens no iemesliem, kādēļ Francija salīdzinoši viegli sabruka, bija ievērojami mazāks ebreju īpatsvars gan iedzīvotāju kopskaitā, gan finanšu elitē. Polijā, Lielbritānijā, ASV: bija gluži otrādi. Īpaši ASV, kas, starp citu, izskaidro, kāpēc jeņķi, neskatoties uz to, ka uz Ameriku nekrita neviena bumba, pret Vācijas iedzīvotājiem bija vēl nežēlīgāki par britiem!
  Višu kļuva par lelli Vērmahta laikā, un vācieši braukāja pa Parīzi, spēlējot ermoņikas. Hitlers sāka gatavoties iebrukumam Anglijā, nepūloties pārcelt ekonomiku uz kara stāvokli un izmantot iekarotās Eiropas resursus. Tas viņam dārgi maksāja, tāpat kā viņa nevēlēšanās risināt sarunas ar angļiem un atteikties no antisemītisma. Pēdējais, iespējams, būtu ļāvis fīreram atraisīt visus savus spēkus karam pret PSRS un uzbrukt jau maijā. Tiesa, miers ar Lielbritāniju varēja pamudināt Staļinu izsludināt mobilizāciju. Tas būtu signāls, ka ienaidnieks jau ir pie sliekšņa.
  Vai arī nē, un tādā gadījumā tas varētu būt ietekmējis ASV nostāju pret Japānu. Viņi neprovocēs Uzlecošās saules zemi, un varenā impērija varētu atvērt otro fronti! Tā tagad notika. Tikai vēl sliktākā situācijā, kad PSRS armija ir gandrīz iznīcināta, ieroču ražošana vēl nav izveidota, un viņi vēl nav iemācījušies cīnīties!
  Šis nav četrdesmit pirmais gads - padomju karaspēks ieguva kaujas pieredzi, iemācījās cīnīties un uzvarēt! Tāpēc tagad viņi nebaidās no smagajiem tankiem un lidmašīnām ar septiņiem apšaudes punktiem vienā transportlīdzeklī!
  Vientuļš japānis stāv pie koka. Tātad parasts mazs dzeltens manekens.
  Ragana pielēca viņam aiz muguras. Viņa pacēla galvu uz augšu un tad pagrieza to... Kad jūs strauji paraustāt ienaidnieka "podu" uz augšu, kakla muskuļi vairs nespēj nodrošināt efektīvu pretestību un "katls" viegli saritinās!
  Nu ko par vienu samuraju mazāk! Vedmakova izskatās dzīvespriecīga un apmierināta, viņa pat izliek zobus:
  - Japāna mūs nekad neuzvarēs! Jo ir tāds cīnītājs kā es!
  Patiešām, visā Krievijas vēsturē tikai mongoļu tatāri spēja iekarot! Kāpēc tas notika un kāpēc lielā slāvu tauta izrādījās bezpalīdzīga, tas, protams, ir noslēpums ne vienai paaudzei!
  Vissvarīgākais iemesls ir feodālā sadrumstalotība, kad katrs paņēma piešķīrumu sev: sāka vistas un sēdēja tajā, sargājot savu mantojumu: bez darba!
  Witcherova juta, ka ciešie un neērtie japāņu zābaki berzē viņas kājas. Pilots nolēma, ka šajā gadījumā nav jēgas izturēt mokas. Viņa vienkārši novilka kurpes ar strupiem deguniem, kas bija cieši pieguļošas un izdarīja spiedienu uz pirkstiem. Ar basām kājām jutu dzimtās zemes vēsumu un jutos daudz jautrāka! Viņa palielināja tempu un pat sāka nedaudz lēkt!
  Tas, ka krievi tika sadalīti, kļuva par lielāko slāvu traģēdiju. Rietumos tos pakļāva Lietuva un Polija, bet austrumos nežēlīgie tatāri. Tomēr jūgs nebija mūžīgs: Maskava, kas agrāk bija maza pilsēta, sāka augt un pat pārvērtās par sava veida mazu impēriju. Ivan Kalita kļuva par krievu zemju kolekcionāru. Viņš bija pirmais un ne tas laimīgākais, bet pats galvenais - pirmais! Un kā tas skan boļševiku dziesmā: labāk būt mirušam nekā otrajam!
  Staļins nav krievs, tas ir viņa galvenais trūkums! Līdz ar to neuzticēšanās titulnācijai, un masveida nepamatotas represijas! Dodiet cūkām ragus un ķīļiem valstību!
  Čučmeks tronī un russ aplokā!
  Piemēram, gan Tuhačevskis, gan Egorovs bija diezgan spējīgi maršali, ko citu lai saka par pārējiem represētajiem komandieriem! Nevar salīdzināt ar ūsaino mērkaķi! Tāpēc mēs iekļuvām nepatikšanās!
  Tomēr kā tas īsti notika, ka Staļinam izdevās kļūt par absolūtu valdnieku? Analfabēts gruzīns tika padarīts par Dievu!
  Krievu tauta ir jāvalda Krievijas caram! Starp citu, Romanovos gandrīz nebija krievu asiņu un, iespējams, tāpēc viņi deģenerējās!
  Japānai bija arī savdabīga valdības forma, kur šoguns būtībā bija augstāks par imperatoru, un tāpēc bija dažas priekšrocības, jo ir mazāka iespēja sagraut impēriju muļķa mantinieka dēļ. Gadsimtiem ilgi japāņi neveica iekarošanas karu, bet gan aktīvi strīdējās savā starpā. Tam bija zināma ietekme uz šīs tautas mentalitāti. Bet divdesmitajā gadsimtā uzlecošās saules zeme iekaroja vairāk zemes nekā Aleksandrs Lielais! Tagad pienākusi Krievijas kārta. Tikai tagad nav cara laiki, valda lielā komunistiskā partija un visattīstītākā un perfektākā ekonomiskā un politiskā sistēma pasaulē!
  Taču ragana pēkšņi pamāja ar galvu. Ne viss ir pareizi politiskajā sistēmā un valdības ceļā! Piemēram, tauta neievēl valsts vadītāju alternatīvas gribas izpausmes rezultātā, bet gan tas, kas notiek... Jāteic, ka štāba izveide un ārkārtas pilnvaru piešķiršana tai nebija paredzēta. vai nu ar likumu, vai ar konstitūciju. Un viņa personīgi ļoti šaubījās par pusizglītotā seminārista spējām! Tāpat kā Berija: viltīgs cilvēks, bet slikti izglītots ar ārkārtīgi šauru redzesloku un erudīciju!
  Taču tagad priekšā ir vēl tuvāk frontes līnija, redzami uzplaiksnījumi, un rūkoņa kļuvusi vēl spēcīgāka. Nu ir pienācis laiks atrast valodu un... Vedmakova pamanīja rāpojošu japānieti. Tagad jums rūpīgi jāsēž uz viņu astes. Apmēram tādā pašā stilā kā viņa uzbruka Yu-188, ļoti ātram bumbvedējam, kuru pat nav viegli panākt ar ātru MiG. Starp citu, lagi kopumā nav īpaši manevrējami un šajā ziņā nav labāki par Fokken-Wulfs! Nu samuraji tuvojas tranšejai, izskatās pēc mīcām auniem, kas rāpo pretī naftas peļķei. Japāņu ir daudz, te jārīkojas uzmanīgi... Te ir Uzlecošās saules zemes armijas kapteinis, seja kā murkšķim. Viņš kaut ko kliedz, enerģiski vicinādams dūres un dunci.
  Vedmakova pacietīgi gaidīja, kad samurajs pacelsies, lai uzbruktu, un iesita viņam ar mucas pakausi. Tomēr viņš aprēķināja sitienu, lai "japānis" nenomirtu uzreiz. Un tad viņa izšāva no ložmetēja uz japāni, kas skrēja uzbrukt! Proorav:
  - Viltība karā ir kā bura uz kuģa, bet tikai tā piepūš, nevis viņa!
  Zēns Oļegs un meitene Margarita cīnās Staļingradā. Viņi stāvēs šajā pilsētā kā titāni.
  Oļegs Ribačenko izskatās apmēram divpadsmit gadus vecs. Un puika ar basu kāju met granātu.
  Viņš met fašistus apkārt un saka:
  - Slava lielajai dzimtenei!
  Margarita arī dod mērķtiecīgu pagriezienu. Pļauj fašistus un dzied:
  - Slava Staļinam un komunisma saulītei!
  Oļegs Ribačenko atlaiž un piebilst:
  - Slava varoņiem!
  Meitene nošauj un nopļauj nacistus. Ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Un slava lielajai Dzimtenei gadsimtiem ilgi!
  Tādējādi zēns un meitene patiešām nopietni atšķīrās. Viņi šauj uz nacistiem un met granātas.
  Zēna basā kāja met slepkavu dāvanu. Zēns ar mežonīgu niknumu saka:
  - Mēs mokām visus!
  Margarita, šaujot un pļaujot ienaidnieku, čīkst:
  - Un būs siena pļaušana velnam!
  Un meitene ar basu kāju met nāves dāvanu. Tāds karavīrs, kas spēj nopļaut visu karaspēku.
  Zēns un meitene cīnās Staļingradā. Viņi ir īsti varoņi. Un drosmīga gara pilni bruņinieki.
  Ko Hitlers domāja, ka pēc 1941. gada katastrofas krievi neko nav iemācījušies?
  Kuram tas interesē! Sarkanā armija ir gatava stāties pretī "E" sērijas monstriem, lai viņi saka: E-75 tonnas par deviņdesmit un E-100 tonnas par simt četrdesmit. No taigas līdz Lielbritānijas jūrām Sarkanā armija ir spēcīgākā.
  Zēns un meitene cīnās, lai nacisti no viņiem tiktu prom kā stikls no vesera.
  Bērni ir nemirstīgi un ne no kā nebaidās. Kas viņiem par fašistiem? Vairāk trušu, ko medīt!
  Oļegs Ribačenko dziedāja ar rūkoņu:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, tu Hitlers esi kaza,
  Kāpēc tu atnāci uz Krieviju kā ēzelis...
  Jūs saņemsiet no mums īpaši niķeļa formā -
  Tu saskrienies stiprā puikas dūrē!
  Un tad muskuļots kazlēns ar basu kāju met granātu. Un divi vācu tanki E-50 un E-75 frontāli saduras un eksplodē.
  Oļegs Rybačenko ar sajūsmu saka:
  - Esmu superjauns cīnītājs!
  Un atkal zēns dod pagriezienu.
  Un tad arī meitene šauj. Viņa sit precīzi un stingri pieliek. Un tajā pašā laikā viņš dzied:
  - Es sasmalcināšu visus fašistus un apgriezīšu Ādolfa taukus!
  Un atkal meitene ir pilnā iznīcības sajūsmā. Viss šauj pats un šauj.
  Un atkal no basās kājas lido granāta. Tas skar fašistus. Izklīst kā kniepadatas, kad sit ar bumbiņu.
  Margarita dzied:
  - Spēcīgais sitiens ir īpaši mērķtiecīgs,
  Foršākais Povetkins lido ringā!
  Oļegs Rybačenko, atlaižot, viegli apstiprināja:
  - Cienīgs Povetkina eksemplārs, un nebēg no spēcīgiem pretiniekiem!
  Pēc tam zēns atkal ar basu kāju met granātu un sita nacistus kā bruģakmens pudeles.
  Un cik gudri tak, nacisti saduras. Ko viņi gribēja? Nevajadzēja iejaukties PSRS.
  Vienīgi Oļegs Ribačenko ir nokaitināts. ASV jau ir atraisījušas vāciešus, un Krievijai būtu jāuzņemas reps viņu vietā.
  Zēns, atkal ar basu kāju metot granātu, dziedāja:
  - Neesi muļķis, Amerika.
  Dodiet mums Aļasku tagad...
  Šī ir mūsu zeme uz diviem krastiem -
  Ne velti lācis ir nikns zvērs!
  Un Oļegs Ribačenko atkal uzspridzināja... Pļāva fašistus. Un atkal zēna kailie kāju pirksti izspiež granātu un met to ienaidniekam. Viņi to izkliedē dažādos virzienos.
  Zēns rēc:
  - Slava Krievijai!
  Margarita atkal ar basu kāju meta granātu un čīkstēja:
  - Caram Nikolajam II!
  Zēns izlaboja meiteni:
  - Šeit valda Staļins, nevis Nikolajs II!
  Margarita viegli piekrita:
  - Jā Staļins! Kas noslēdza mieru ar kanibālu!
  Un meitene atkal ar basu kāju iemeta slepkavas dāvanu.
  Oļegs Rybachenko loģiski atzīmēja:
  - PSRS vajag pārtraukumu! Lai gan Trešais Reihs to labāk izmantoja!
  Un bērni atkal sāka šaut ...
  Vācieši Staļingradā un pašā Staļingradā saņēma briesmīgu elli.
  Bet patiesībā viņi atnāca ar to, ar ko viņi atstāj.
  Precīzāk, viņi mirst. Cīņa ir tik asiņaina un svēta.
  Oļegs Ribačenko patiešām kaujas laikā domā, ka cilvēki dažreiz ir pārāk naivi. Vai nu viņi no Staļina taisa ģēniju, vai pat no Lukašenko. Bet divdesmit pirmā gadsimta Baltkrievijai personības kulta veidošana no kolhoznieka ir diezgan rāpojoša. Ir pienācis laiks gudroties.
  Un ievēl jaunu, jaunu, progresīvu vadītāju. Un nedemonstrēt mazuļa intelekta līmeni smilšu kastē.
  Lukašenko vislabāk raksturo šī anekdote:
  Kad Baltkrievijā viss kļūst dārgāks, kas ir lētākais?
  Prezidenta Lukašenko solījumi!
  Un kāpēc?
  Jo tie neko nemaksā!
  Kauns par baltkrieviem, kuri joprojām balso par tādu diktatoru. Bet ir pēdējais laiks apzināties un parādīt, ka viņi ir Eiropas cilvēki. Piemēram, Krievijā Putinam vismaz izdevās izcīnīt cieņu, anektējot Krimu bez šāviena.
  Bet tas ir viņa fenomenālās veiksmes dēļ. Lai veicas Putinam. Piemēram, mums paveicās, ka Izraēlas premjerministra vizītes laikā Kijevā notika nepatīkama epizode ar viņa sievu. Jā, atkal fenomenālas veiksmes izpausme. Bet tik maz reālās atdeves! Ja caram Nikolajam būtu tik fenomenāla veiksme? Precīzāk, viņš to ieguva, līdz 1935. gadam Krievija bija pārņēmusi pusi pasaules.
  Un kas tālāk... Cars Nikolajs savu lidojumu kosmosā plānoja 1935. gada 28. maijā, tieši savā dzimšanas dienā. Pats pirmais Krievijas kosmonautas lidojums cilvēces vēsturē.
  Un šajā pasaulē, kamēr PSRS nodarbojas ar izdzīvošanu.
  Kaujas Staļingradā ir aptuveni tādas pašas kā īstajā 1942. gada stāstā. Tikai šoreiz ienaidnieks ir daudz spēcīgāks. Gan daudzuma dēļ koloniālā karaspēka dēļ, gan tehnoloģiski.
  Īpaši grūti tas ir Padomju Krievijas debesīs. Nacistiem ir daudz spēcīgu reaktīvo lidmašīnu. Un kaut kā nav tik viegli pretoties.
  Lūk, vācu pilotes Albīna un Alvīna iekasē sev rēķinus. Viņi ir lieliski speciālisti šajā jautājumā.
  Kā, piemēram, varam apturēt tādas vācu meitenes bikini ar plikām kājām?
  Oļegs Rybačenko jūt šīs meitenes.
  Ar plikiem kāju pirkstiem met vēl vienu granātu. Met fašistus uz visām pusēm un saka:
  - Lielā Krievijas sirds!
  Un terminatoru puika šauj ļoti agresīvi. Katra lode trāpa mērķī. Un arābi, melnādainie un indieši dodas uzbrukumā. Sanāk milzīgs pūlis.
  Zēns ģēnijs ar basu kāju atkal met granātu, saduras ar diviem lieliem vācu tankiem un lido:
  Samuraju zobens ir ar tevi,
  Sirds un prāts ir tīri...
  Drosmīgi vada uzbrukumu -
  Skaistuma ceļš!
  Margarita, šaujot uz ienaidnieku, šāva uz nacistiem ar bazūku un čīkstēja:
  - Neparasts skaistums!
  Un karotāja ar kailajiem kāju pirkstiem meta ļoti postošu nāves dāvanu. Saspiesti pretinieki. Tad atkal ar basās kājas pirkstiem viņa atkal meta mežonīgu postu. Un sadūrās divi fašistu tanki. Pat dzirksteles un dūmi krita un krita!
  Oļegs iesaucās:
  - Labi darīts, mūžīgā meitene!
  Margarita ar basu kāju meta jaunu slepkavu citronu un čīkstēja:
  - Mēs esam mūžīgi bērni uz Piena ceļa!
  Terminatora zēns pamāja ar galvu un pats turpināja cīņu. Viss notiek pēc plāna. Precīzāk, pagaidām ir labi. Un nacisti savā rajonā neizlauzīsies.
  Tātad, lai kā nacisti censtos, patiesībā viņi aizrīsies tikai ar savām asinīm.
  Un viņu tvertnes pārvērtīsies metāllūžņos! Un pār planētu spīdēs Krievijas karogs!
  Oļegs Rybachenko darbojas ar lielu enerģiju. Viņš ar basām kājām met granātas un dzied:
  - Mums vienmēr būs prieks,
  Būs gaišs sapnis...
  Un skaistums nāks -
  Tracis būs pazudis!
  Zēns ģēnijs darbojas ar aktivitāti, kas pieaug proporcionāli vāciešu pieplūdumam ar niknumu.
  Margarita darbojas kā otrais. Bet meitenes basās kājas arvien aktīvāk met granātas.
  Un fašisti krīt zem tā sitieniem.
  Oļegs Ribačenko arī šauj... Bet viņa domas skrien, atgriežas tagadnē. Uz to, kas ir realitātē.
  Patiesībā baltkrieviem it kā ir vislielākā smadzeņu masa Eiropā, taču viņi ļaujas uzlikt apkakles un pacieš indivīda diktatūru.
  Un vismaz prezidents būtu kaut kāds supermens! Un tā viņš ir kolhoznieks, un pat bez likumīga tēva. Un ļaujot viņiem tik daudzus gadus jūs mudināt.
  Un vēl jo vairāk, ir arī šauri cilvēki, kas balso par viņu.
  Jā, Oļegs Ribačenko pat attīstīja sīkumus.
  Pastāsti man, draugi, cik ilgi
  Balso par tēvu Koļu...
  Ir pienācis laiks ievēlēt jūsu vietā Oļegu -
  Lai iegūtu vairāk naudas!
  Jā, protams, izmaiņas ir vajadzīgas un pēc iespējas ātrāk. Faktiski stagnācija ir pilna ar sliktām sekām.
  Turklāt Lukašenko pats nezina, ko vēlas. Dažreiz viņam ir taisnība, dažreiz viņš ir pa kreisi. Tas attiecas uz kapitālismu, tad sociālismu. Un viņam nav laba komanda. Un nav savas partijas un ideoloģijas. Tāds ir ļoti viduvējas un runīgas personības kults. Staļins un Ļeņins vismaz zināja, ko grib! Un šis diktators? Viņš pat nezina, vai viņam ir pa labi vai pa kreisi!
  Nē, bez ideoloģijas un stabilas partijas sabiedrībā nebūs stabilitātes.
  Un arī uz priekšu!
  Staļins, diemžēl, kļuva arī par terora un iznīcības simbolu, pārvēršot komunismu par putnubiedēkli.
  Optimāla pārvaldība neizdevās. Un Brežņeva laikā valdīja ārprāts - kā var likt tādu PSRS galvu. Un jaunībā Brežņevs nevilka uz intelektuāli, bet vecumdienās iekrita ārprātā. Un vispār žēl, ka valsts galva bez papīra nevarēja sasiet divus vārdus. Un jums vajadzētu zināt, kā to izdarīt!
  Oļegs Ribačenko ar basu kāju meta nāvējošu dubultgranātu un dziedāja:
  - Bet dzīvo kā agrāk,
  Bet dzīvo pēc Brežņeva!
  Es esmu stulbs, stulbs, es nevaru!
  Un neļaujiet sniega vētrai aiziet!
  Margarita sprāgstvielu paku izmeta ar plikiem kāju pirkstiem. Viņa izkaisīja nacistus kā no zara nokratītus ābolus.
  Meitene dziedāja:
  - ābeles zied,
  Solovjova melodijas...
  Es nākšu pie tevis -
  Būs atkārtojumi!
  Meitene plati un žilbinoši pasmaidīja. Viņas zobi ir kā pērles, tie tik ļoti mirdz.
  Jā, šis pāris cīnās labi.
  Oļegs Ribačenko to paņēma un dziedāja:
  - Mūsu dūres ar tēraudu,
  spīlēm, zobiem un ilkņiem...
  Viņi tik ļoti vēlas īstu cīņu!
  Un atkal terminatoru puika šauj ļoti precīzi. Un no nacistiem līst asiņainas lāses.
  Nē, žēlastības nebūs. Ienaidnieki aizrīsies.
  Tikmēr Nataša un viņas komanda cīnās Suhumi.
  Nacisti iebruka piekrastē. Cīņa, protams, ir ļoti nevienlīdzīga
  Bet meitenes. Kad viņi ir gandrīz kaili, tas ir lieliski!
  Nataša ar basu kāju meta granātu, nopļāva duci fašistu un dziedāja:
  -Pasaules nākotne ir mūsu,
  Mēs, meitenes, esam kā Džedi!
  Arī Zoja ar basu kāju palaida granātu. Viņa izklīdināja nacistus un pārliecinoši čīkstēja:
  - Es esmu tas, kas var visus apglabāt kapā!
  Aurora izšauj nākamo. Arī meitene, kurai, kad viņa sit, tā nemaz nav muša.
  Sarkanmatainais velns to paņēma un zumēja:
  - Es esmu lapsas krāsā un vislielākā skaistuma!
  Un atkal viņš to paņems basām kājām un izmetīs nāves dāvanu! Šī patiešām ir meitene, kas jums ir vajadzīga.
  Un tad Svetlana kļūst traka! Un viņa visus izklīdinās un sagraus, it kā viņā būtu ievākušies velni no visas elles.
  Jā, meitenēm šeit, protams, ir tik atkailināti zobi, ka var bez problēmām noraut jebkuru žokli.
  Un ja vajag, tad pusgalvu!
  Nataša šauj uz ienaidnieku un rēc:
  - Es esmu tik skarbs karotājs, ka pat vērsis mani nemidīs! Es viņam salauzīšu galvu!
  Zoja pārliecinoši apstiprināja:
  - Es arī nolauzīšu ragus!
  Un meitenes basā kāja met granātu. Un sadursies divi nacistu tanki.
  Un tad Aurora tevi sitīs. Un viņš arī ar basu kāju palaidīs slepkavniecisku lietu.
  Un tas rēks:
  - Slava Staļinam, lai viņš kļūst gudrāks!
  Aurora ir patiesi ļauna. Kā ir cīnīties divās frontēs? Galu galā tas patiesībā nozīmē pašnāvību.
  Un kāpēc Staļins noveda Krieviju pie tā?
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem atkal palaidīs nāves dāvanu un čīkst:
  - Slava jaunajam vadītājam!
  Nu, tieši tā! Staļinam pat zema piere. Un tā ir zema intelekta pazīme.
  Svetlana nošaujas. Un viņš ar basām kājām met granātu. Izkaisa pretiniekus. Iznīcina tos un kliedz:
  - Slava krievu dieviem!
  Un atkal plika papēdis uzmetīs kaut ko ļoti graujošu.
  Te meitenes ir tāda kalibra, ka Krauts neņems.
  Četras meitenes ir milzīgs spēks. Un pats galvenais, viņiem ir tikai biksītes.
  Un tas viņiem dod kolosālu spēju cīnīties.
  Nataša atlaiž. Āfrikas karotāji, pat indieši un arābi, virzās kā lavīna.
  Vācieši tos izmanto kā lielgabalu gaļu. Izmantojiet to cīņās bez žēluma vai nožēlas. Un, protams, viņi to uztver skaitļos.
  Suhumi jau ir nogriezta pa sauszemi. Un tas ir ļoti slikti. Drīz mums beigsies munīcija un būs jāatkāpjas.
  Bet līdz šim meitenes joprojām nevēlas piekāpties. Viņi sapņo par uzvaru. Lai gan spēki ir nevienlīdzīgi. Un Maskava ir ieskauta.
  Tas satrauc Natašu. Viņa ar basu kāju met granātu. Sarauj ienaidniekus un dzied:
  - Ja ir kapitāls!
  Zoja arī ar basu kāju iemeta sprāgstvielu un čīkstēja:
  - Krievu upe neizkalst!
  Un viņa nežēlīgi trāpīja ienaidniekam ar visiem ieročiem, paštaisītu bezatsitiena ieroci.
  Un iznīcināja pāris tankus...
  Bet uzbrukuma lidmašīnas sāk spiest no augšas.
  Tātad, ja tie ir reaktīvi?
  Aurora izšāva savu raķešu palaišanas ierīci. Uztriecās vācu mašīnai. Lika viņai nokrist.
  Pēc tam rudmatainais zvērs iesaucās:
  - Komunisms bez robežām!
  Tad Svetlana sāka šaut. Un nopļāva melnos cīnītājus. Un tad viņš met citronu kā pliku kāju.
  Un tas rēks:
  - Slava jaunajiem dieviem!
  Nataša šāva uz ienaidnieku un čīkstēja:
  - Krievu dieviem!
  Un no viņas basās kājas metiena lidmašīna eksplodē.
  Tās ir Terminatora meitenes. Ja viņi cīnās, tad neviens viņus nevar kontrolēt.
  Zoja arī met ienaidniekam kaut ko, kas nogalina jebkuru spēku. Un kaut kas, kas iznīcina ienaidnieku. Un karotāja, zobus izlikusi, čīkst:
  - Lidmašīnas uz zārku!
  Un kaili pirksti atkal met nāves dāvanu.
  Un tad Aurora metīs ienaidniekam ar citronu. Viņš to paņems un rēks:
  - Nākotne ir mūsu!
  Svetlana, izlikusi zobus, sacīja:
  - Par komunismu un jauniem sasniegumiem!
  Un atkal viņš ar basu kāju meta granātu. Un viņš nogalinās visus. Nu, ja ne visi, tad daži noteikti.
  Nacisti sniedzās krūzē. Un tā ir viņu problēma. Šeit jūs varat redzēt pašpiedziņas lielgabalu Jagdtigr. Novecojis auto, bet ļoti slepkavīgs. Pie viņas pielec pionieru zēns. Un viņš paslīd mīnu.
  Un pašpiedziņas lielgabals triviāli eksplodē.
  Zēns izbāza mēli un dzied:
  - Dzersim uz Dzimteni, dzersim Staļinam!
  Dzeram un atkal lejam!
  Mēs, pionieri, nogalināsim Hitleru!
  Fašisti to saprot. Lai gan Sarkanajai armijai tas ir grūti. Groznijas pilsētu ieskauj nacisti, taču viņi joprojām tur cīnās. Arī meitenes šeit ir vislabākajā veidā.
  Šeit Tamāra cīnās. Viņa ir peldkostīmā un basām kājām. Un laiks ir karsts un meitene šādā veidā ir veiklāka. Skaistule šauj. Ar basu kāju viņš palaiž sprāgstvielas pa fašistiem un dzied:
  - Hitlers drīz saņems naglas savā zārkā,
  Tas būs kā zirneklis, kas deg ugunī...
  Dēmoni jūs mocīs pazemes pasaulē -
  Tie, kas pielūdza sātanu!
  Un atkal ļoti nāvējošs citrons izlido no skaistules kailā papēža un sagrauj nacistus.
  Marija smejoties saka:
  - Granātas nogalinās!
  Un uzsit Tamārai pa plecu. Divas meitenes cīnās, un augšā ir sarkans karogs, caurstrāvots ar lodēm.
  Meitenes ir basām kājām un gandrīz bez drēbēm, bet padomju pilsētas nodot viņas negrasās.
  Marija nodziedāja jautru dziesmu. Un tajā pašā laikā viņa vadīja nežēlīgu un slepkavniecisku uguni;
   Ir daudz lielu cilvēku,
  Kuru darbi dzīvo gadsimtiem, Ir daudz lielu vārdu, Kurus sauc par nemirstīgiem.
  
  Daudzi pasaku varoņi ir saglabājuši eposu melodiju, Bet visvienkāršākais no visiem varoņiem Un mīļš mums visiem ir viens.
  
  Bērnību pavadījis starp kalniem, vērojis putnu lidojumu, no kalniem saņēmis mantojumā ērgļa spārnu skaistumu.
  
  Viņa vārds ar pērkona skaņu pārslīdēja pāri okeānam un kļuva tuvs un pazīstams visu valstu proletāriešiem.
  
  Ķīnas kontinentālajā daļā, visām sirdīm mīļš, Šis vārds vēsta Phanzam - mieru, beigas - pilīm.
  
  Staļins ir laimes karogs, cilvēces rītausma! Lai mīļais Staļins dzīvo daudzus, daudzus ilgus gadus!
  Meitenes labi dziedāja. Veronika un Viktorija pievienojās Marijai un Tamārai.
  Visas četras skaistules ir ielenktas, bet kā viņi cīnās.
  Šeit Marija ar basu kāju met granātu un notriec vācu uzbrukuma lidmašīnu. Un skaistums čīkst:
  - Slava mūsu partijai!
  Veronika arī nosūta nāves dāvanu ar basu kāju, un HE-162 tiek notriekts. Un karotājs rēc:
  - Slava ir augstāka par godību!
  . NODAĻA Nr.6
  Viktorija, šaujot pa pretiniekiem un šaujot, smaida:
  - Par nākotnes komunisma plašumiem!
  Un četras skaistules, gandrīz kailas un basām kājām, smejas.
  Tās ir tādas augstākās kārtas ērgļu meitenes.
  Mirabela un Anastasija cīnās debesīs. Un viņi arī skalo smadzenes fašistiem.
  Mirabela smaidot tvītoja:
  Pasaulē viss būs labi,
  Mīliet savu dzimteni kaislīgi!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem pa atvērto logu iemetu citronu. Un viņš sasodīs par fašistiem. Nokrīt vēl viena notriekta automašīna.
  Tāda ir viltība - tā jātrāpa.
  Anastasija smejoties saka:
  - Ļeņins būtu tevi paslavējis!
  Mirabela ar vienu sprādzienu notrieca pāris vācu automašīnas un atzīmēja:
  - Bez šaubām, arī Staļins!
  Anastasija nocirta trīs nacistu lidmašīnas un apstiprināja:
  - Bez šaubām!
  Meitenes ir tik foršas. Un pats galvenais skaistais. Viņiem ir siltuma un tajā pašā laikā aukstuma aprēķins.
  Mirabela, notriecot citu lidmašīnu, atzīmēja:
  - Viss mūsu pasaulē ir relatīvs...
  Anastasija iesmējās un dusmīgi murmināja:
  - Bez liekas filozofijas!
  Un viņa arī atvēra logu un ar basu kāju iemeta granātu. Šoreiz ME-262 eksplodēja.
  Mirabela piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Tev izdevās lieliski!
  Anastasija, atlaidusi zobus, piebilda:
  - Es izdarīju to, ko darīju!
  Un abi karotāji izplūda smieklos. Un viņi viens otram piemiedz ar aci.
  Jā, varonība ir iespaidīga.
  1946. gada vasarā par pilsētu pie Volgas izcēlās sīvas cīņas. Sieviešu snaiperu bataljons kapteiņa Alena Ogurtsova vadībā ieņēma aizsardzības pozīciju Volodarska ielas drupās. Aiz drupām slēpās meitenes ar ložmetējiem un bisēm, sasietas ar granātu kūļiem.
  Pati Alena valkā plankumainu tuniku virs kailā ķermeņa, īsas bikses un basām kājām. Skaista un izliekta meitene ar spēcīgiem gurniem, tievu vidukli un īsu bob matu griezumu. Seja ir ļoti izteiksmīga, ar vīrišķīgu zodu un plaši zilām acīm. Brūni mati kļuva pelēki no putekļiem, augstas krūtis, ciets izskats. Kapteine Alena cīnās vairāk nekā divus gadus un, neskatoties uz savu jaunību, viņa ir daudz redzējusi. Meitenes kājas klāj nobrāzumi un sasitumi. Meitenei ir vieglāk pārvietoties basām kājām nekā raupjos un neveiklos zābakos.
  Kailā zole jūt vismazākās augsnes vibrācijas, brīdina par raktuvju tuvumu, un pati māte zeme piešķir izturību. Meitenes pēdas, no vienas puses, ir kļuvušas raupjas un nebaidās no karsta metāla vai asām drupu drupām, bet, no otras puses, tās nav zaudējušas jūtīgumu un lokanību, ar rūkoņu brīdinot par tvertnes.
  Saldā Aļenka rokās tur granātu ar piestiprinātu sprādziena paku. Jārāpjas līdz šausmīgajam tankam German Lion, kas apsmidzina ielas ar ložmetējiem.
  Marija rāpo viņai blakus. Arī basām kājām, tāpat kā visas bataljona meitenes, izrādījās zābakos, atdarinot savu komandieri. Viņas putekļainās zoles kļūst asākas, jo meitene rāpo četrrāpus. Marijas dzeltenie mati ir netīri un gari... Nedaudz cirtaini. Pati meitene ir slaida, tieva un īsa auguma. Viņu pat varēja sajaukt ar meiteni, ar šauriem pleciem un šķietami lielu galvu.
  Taču Marija jau ir daudz piedzīvojusi. Viņai izdevās apmeklēt fašistu gūstu, izdzīvojot nežēlīgās spīdzināšanas un raktuves, no kurām kāda nesaprotama brīnuma rezultātā viņai izdevās aizbēgt. Bet, skatoties uz viņas bērnišķīgo, maigo seju, jūs nekad nevarētu pateikt, ka viņi sita viņai pa papēžiem ar gumijas nūjām un palaida elektrisko strāvu caur ķermeni.
  Marija nošauj... Trešā reiha karavīrs, šajā gadījumā arābs, nokrīt miris, ar purnu spārdot smiltis un šķembas.
  Aļenka zem atkritumu kaudzes paslidina granātu kaudzi. Tagad šeit ielīdīs deviņdesmit tonnas smaga "Lauva" un to uzspridzinās. Meitenes zilās acis mirdz kā safīri uz sejas, kas ir tumša no iedeguma un putekļiem.
  Pieredze liecina, ka labi aizsargāta tvertne tagad mainīs pozīciju. "Lauvai" ir 100 mm sānu bruņas un pat leņķī. Trīsdesmit četri nevar tajā iekļūt, iespēja ir tikai smagajiem Keveškiem. Bet kāpuri ir mērķis. Galvenais ir atņemt mašīnai kustīgumu...
  Anyuta izšauj no ložmetēja... Nezināmas tautības karavīrs krīt. Vācieši, iekarojuši lielāko daļu austrumu puslodes, lolo āriešu asinis un met kaujā koloniālo karaspēku: arābus, afrikāņus, indiešus, dažādus aziātus un eiropiešus. Pieaudzis arī poļu skaits - kuri no šūpuļa ir iemācīti ienīst boļševistisko Krieviju. Šeit karo ukraiņu nacionālisti, Donas kazaki, čečeni un viss Kaukāza kaganāts. Hitlers izaudzināja veselu internacionālu.
  Daudz ienaidnieku...
  Anyuta veikli izvairās no ložmetēja uguns. Lode gandrīz sašķēla meitenes apaļo papēdi, kas nomelnēja putekļos. Skaistais kapteinis pat sajuta kutināšanu no tā, cik tuvu lidoja lielkalibra dāvana. Meitene krustu šķērsu čukstēja:
  "Pat lode nevar mūs apturēt!"
  Marija atšauj... Vēl viena meitene Alla ir ļoti rudmataina, augumā virs vidējā un muskuļota, neskatoties uz niecīgo devu. Viņa ir arī ļoti skaista meitene, ar grezniem gurniem, nostieptu vidukli, nesievišķīgi platiem pleciem un augstām krūtīm.
  Alla cīnās tikai šortos, viņas tunika bija saplēsta un sabrukusi putekļos, un pāri Volgai jaunas formas netiek piegādātas. Lai Dievs dod vēl kādu munīciju un mazliet pārtikas novārgušajam padomju karaspēkam.
  Tātad Alla ir gandrīz kaila, viņas kājas ir saskrāpētas, īpaši ceļi. Šrapnelis ietriecās manas labās pēdas zolē, un tas sāp un ir grūti staigāt.
  Sarkanmatainā, putekļainā, gandrīz kailā Alla sagroza savu glīto, bet tajā pašā laikā skarbo seju. Meitene, šaujot, saka:
  - Tas Kungs ir pāri mums, Maskavai un Staļinam!
  Un viņa nogriež uzbrūkošos nacistus, tik tikko paspējot atkāpties.
  Drupas un šaurās ieliņas apgrūtina draudīgo vācu tanku apgriešanos. Gandrīz divsimt tonnu "Mauses" nemaz nevar pabraukt garām...
  Kā Anyuta gaidīja, "Lauva" nedaudz pabrauca un ieskrēja atkritumu kaudzē. Notika sprādziens. Kāpurs pārsprāga un aizlidoja pāris bojātu veltņu.
  Ievainotais tanks apstājās un no tā stobra izlidoja šāviņš...
  Tā dārdēja kaut kur tālumā, pazūdot drupās. Anyuta šņāca kā čūska:
  - Tāds ir mans aprēķins! Atvēra kontu...
  Meitene kapteine atkal ir spiesta rāpot prom. Vācieši un viņu satelīti nevar izmantot savu tehnisko pārākumu drupās. Pateicoties spītīgajam Hitleram, Trešā Reiha bari iegrima pozicionālajās cīņās diezgan lielā un labi nocietinātā pilsētā.
  Marija met granātu. Piespiežot sitienus vāciešiem vai arābiem veikt salto, apgāšanās. Vienam Hitlera kaujiniekam ir norauta roka, uz kuras karājas angļu pulkstenis ar kompasu.
  Marija smaidot saka:
  - Tas, ko tev rāda kompass, ir ceļš uz elli!
  Un skaista meitene nokrata no putekļainā papēža iestrēgušu keramikas gabalu.
  Alla arī nokrata putekļus no stingrajām, pilnajām krūtīm. Sprauslas ir gandrīz melnas no netīrumiem un niezoši. Mēģiniet nomazgāties. Atkal ir jāaprok sevi, kad izšauj vācu ložmetēji. Un rāpot pa vēderiem.
  Meiteņu bataljons notur savas pozīcijas, lai gan notiek apšaude. Un sprāgst smagi šāviņi, un no debesīm krīt bumbas... Bet nekas nesalauzīs padomju varoņu drosmi.
  Anyuta redz Panteru rāpjam garām. Nu, tas tanks vairs nav tik biedējošs.
  Jūs varat to iesist sānos. Meitene nošķaudīja un izspļāva putekļus, kas krita viņas graciozajā mutē. Viņa paņēma rokā granātu, kas bija nosvērta ar sprādziena paku. Vajag piezagties nemanot. Bet apkārt ir tik daudz dūmu.
  Anyuta sāka rāpot augšā, balstoties uz notekas ar kailiem pirkstiem un elkoņiem. Viņa atgādināja kaķi, kas vajā peli. Meitene atcerējās karu no tās briesmīgās četrdesmit pirmās vasaras, kad Vērmahts nodevīgi iebruka PSRS plašajos plašumos. Vai meitene, gandrīz meitene, nobijās? Sākumā jā, bet tad pierod. Un jūs jau uztverat pastāvīgos šāviņu sprādzienus kā parastu troksni.
  Un tagad tas eksplodēja ļoti tuvu. Meitene uzsita pa vēderu. No augšas lauskas lido garām kā savvaļas bišu bars. Anyuta ar saplaisātām lūpām čukst:
  - Taisnības vārdā, Kungs!
  Meitene paātrina rāpošanu un pēc tam, skrienot, met granātu ar piestiprinātu sprāgstvielu. Tagadne lido lokā. Notiek sprādziens un Panther plānākās sānu bruņas padodas. Vācu tanks sāk degt un detonē kaujas komplekts.
  Anyuta smaidot čukst:
  - Paldies, visvarenais Jēzu! Es ticu tikai tev! Es lūdzu tevi vienam!
  Pantera ir iznīcināta. Noplēsts, drupās aprakts garš stumbrs. Frontālās bruņas, atdalītas no sānu bruņām, atgādina liekšķeri.
  Anyuta, kuras acis mirdz kā rudzupuķes uz sejas brūnas no putekļiem un iedeguma, saka:
  - Jo vairāk ozolu ienaidniekam, jo spēcīgāka ir mūsu aizsardzība!
  Alla ir ļoti seksīga savās melnajās biksītēs un kailā, putekļainā, spēcīgajā augumā. Meitene ir ļoti gudra. Viņa var mest stikla lauskas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Tagad viņa iemeta asu priekšmetu ar savu graciozo kāju, kas bija pārklāta ar putekļu kārtu. Un iestrēdzis, tieši fašistam kaklā. Skaistā Alla izpļāpājās:
  - Un es esmu seksa simbols un nāves simbols!
  Meitene, pēc kuras viņa atkal rāpoja, šaujot. Anyuta arī izšāva.
  Skaistais kapteinis, nocirtis fašistu, tviterī ierakstīja:
  -Dzīve ir ķēde, un mazās lietas tajā ir saites ...
  Marija izšāva, pārcirta Fricam galvu un piebilda:
  - Saitei nav iespējams nepiešķirt nozīmi!
  Anyuta, atkal precīzi šaujot, rāva:
  - Bet jūs nevarat kavēties pie sīkumiem ...
  Marija piebilda, it kā izšautu:
  - Citādi ķēde tevi apņems!
  Vēl viena meitene, Matryona, arī ļoti skaista, kopā ar pionieri Serjožku sagatavoja mīnu uz stieples. Viņi abi to stūma... Tīģera-2 kāpurķēdē ielīda mānīgs bubulis. Un kā uzsprāgs šī garstobra vācu mašīna.
  Gaišmatainais zēns Sergejs iesaucās:
  - Mūsu Krievija, jums paraša!
  Un viņš tik tikko paspēja izlēkt, zibinot melnos, notriektos papēžus, no krītošā jumta.
  Matryona noglāstīja zēna kaklu un teica:
  - Tu esi ļoti gudrs!
  Pionieris devās uz fronti un pievienojās sieviešu bataljonam. Puika ir pat ļoti atjautīgs. Piemēram, viņš izgatavoja lidmašīnas, lai notriektu fašistu uzbrukuma lidmašīnas. Kad Focke-Wulfs jeb TA-152 paceļas, atskan neticami apdullinoša rūkoņa.
  Vācieši uzbrūk Vāgnera simfonijas pavadījumā. Tik majestātiska melodija.
  Matryona ar īgnumu saka:
  - Viņi joprojām cenšas mūs nobiedēt!
  Pionieru zēns dziedāja ar patosu:
  - Krievu karavīrs nebaidās no nāves,
  Nāve mūs nepanesīs zem zvaigžņotajām debesīm!
  Par svētās Krievijas gribu smagi cīnīties,
  Pielādēju vareno ložmetēju!
  Matrjona, gara auguma, muskuļota meitene ar platiem gurniem un pleciem, ir tipiska zemnieku sieviete. Drēbes kauju laikā saplēstas lupatās, stiprās kājas plikas, mati sapīti divās bizēs un ļoti noputējuši.
  Seryozhka ir tikai vienpadsmit gadus veca, tieva no nepietiekama uztura, saskrāpēts un netīrs zēns, ģērbies tikai šortos. Puiša dabiski baltie mati kļuvuši sirmi, un caur plāno, iedegušo un netīro ādu redzamas ribas. Manas kājas bija šausmīgi lauztas un klātas ar apdegumiem, sasitumiem un tulznām. Tiesa, liktenis pasargāja bērnu no smagām traumām.
  Salīdzinot ar viņu, Matrjona šķiet liela un resna, lai gan meitene nemaz nav resna, bet ar spēcīgu, trenētu gaļu uz kauliem. Turklāt izsalkums, šķiet, nemaz neietekmēja viņas grezno un lielo augumu.
  Meitene šauj ar smago prettanku šauteni. Vācu transportlīdzekļiem nevar iekļūt ar galvu, taču ir iespēja uzbraukt uz sliedēm.
  Un dūšīgais "Lev", šasijā saņēmis smagu sprāgstvielu, sāka pūst dūmus kā smags smēķētājs.
  Serjožka sarkastiski dziedāja:
  - Smirdīgais Frics, nedomājot, pie ieejas aizsmēķēja cigareti! Viņš, protams, iekļuva lielās nepatikšanās!
  Matrjona, zibinot savus muskuļotos, iedegušos ikrus, stepa dejoja ar kailām, skaistajām kājām. Meitene dziedāja:
  - No ikonas zib krievu svēto sejas... Nedod Dievs nokaut kaut tūkstoti Krautu! Un, ja kāds buzz vairāk par fašistiem, neviens, tici man, tevi par to nenosodīs!
  Tad viņa pārlādēja prettanku šauteni un izšāva vēlreiz. Vācu transporteris atkal izlaida dūmu strūklu.
  Meiteņu bataljons krautiem nodarīja ievērojamus postījumus. Bet viņš pats cieta zaudējumus. Viena meitene bija pārplīsusi uz pusēm, un viņas seja kļuva tik bāla, neskatoties uz putekļiem.
  Lielāko daļu Staļingradas jau ir sagrābuši nacisti, bet tas, kas palicis pāri no pilsētas, negrib piekāpties un padoties.
  Tikmēr Anyuta mēģina izlauzties cauri Tīģerim. Spēcīgai vācu automašīnai sānos trāpīja granāta, taču tā nepadevās. Pagriežas, lai izšautu no lielgabala. Meitenei ir jāierok sevi zemē un drupās, lai atbrīvoto dāvanu nesaspiestu sprādziena vilnis.
  Anyuta klusi čukst:
  - Mammu, tēti, piedod!
  Marija iemeta Tīģerim granātu, kas uzsprāga tam uz pieres. Meitene šņukstēja:
  - Par to, ka pavasarī ziemā mācība ir gaisma... Atkārtoju bez izņēmuma, ka Hitlers ir pestīdis!
  Alla, laužot fašistu mērķi un apsmidzinot tos ar uguni, nomurmināja:
  - Zārkā es tagad redzēju fīreru! Un viņa iesita nožēlojamajam vīrietim tieši acī!
  Sarkanmatainā meitene patiesībā ar kailiem pirkstiem iemeta tankā granātu. Tas trāpīja stobrā... Sekoja sprādziens un Tīģera stobrs tika deformēts.
  Gļēvais vācietis to paņēma un atkāpās.
  Anyuta caur nāsīm čukstēja:
  - Mūsējie nepadosies savējiem!
  Marija ar lodi nocirta Hitlera algoto un dziedāja:
  - Bet nelietis nejoko! Rokas un kājas, viņš griež krievu virves! Viņš iegremdē zobus pašā sirdī ... Viņš dzer tēvzemi līdz dibenam!
  Anyuta iesmējās un iesaucās:
  - Fīrers mežonīgi kliedz, asaras!
  Marija atlaida un piebilda:
  - Nu nāve pūš, smīn!
  Tagad parādījies vēl bīstamāks "Shtumrtiger". Tas iznīcina veselas ēkas un bunkurus. Turklāt tas netuvojas padomju karaspēka pozīcijām. Automašīnu glabā vācu ložmetēji.
  Anyuta redz, ka pie Kraut pozīcijām pietuvoties nevar. Bet debesīs ir Focke-Wulfs. Viens no šiem transportlīdzekļiem lido tuvāk padomju pozīcijām. Meitenes atklāj uz viņu uguni.
  Alla iemet granātu un nikni saka:
  - Dziļā nāvē nav piedošanas!
  Pēc tam meitene izšauj no ložmetēja. Ātri ripo atpakaļ. Ātri tuvojas salīdzinoši jauns vācu tanks "Panther"-2 ar nelielu tornīti un zemāku siluetu.
  Vairākas meitenes meta granātas pa vācu automašīnu. Viņa, saņēmusi dāvanas, sastingst un nespēj apgriezties.
  Alla svilpa un šņāca:
  - Tas ir jauns uzbrukums! Mēs viņai saplēsīsim žokļus!
  Panther 2 ņurdēja un izšāva savu jaudīgāko ieroci.
  Uguns stabs sadalīja gaisu un uzreiz uzsildīja un elektrizēja atmosfēru.
  Alla ķiķināja, gliemežvāki lidoja garām puskailai meitenei. Nekaunīgā rudmate kratīja gurnus un rakstīja:
  - Un Ņūtons uzvarēja savus ienaidniekus, nometa jūgu no troņa! Viņš izdeva Fricim savu Ņūtona likumu!
  Staļingrada bija pilnībā pārņemta ugunsgrēkos, kad šķita, ka uguns mēles laiza debesis un sprakšķēja purpursarkanas, oranžas un koši dzirksteles! Un katra dzirkstele ir kā spoks, kas izbēg no elles pils.
  Anyuta, notriekusi vācu cīnītāju, pazibināja zilās acis un dziedāja:
  - Ko tu gaudo sliktā vecene? Tici man, vienkārši psihiatriskā slimnīca raud par tevi!
  Šaujot uz nacistiem, Marija skandēja:
  - Cik labi ir apgulties uz zāles un sist Fricim pa galvu! Sakārtojiet fīreram kompresi un sūtiet lodes no ložmetēja!
  Meitene mežonīgi ķiķināja un apgāzās no vēdera uz muguras. Uztaisīju velosipēdu ar kājām. Uzlidoja granāta. Lidojošais Foke-Vulfs saņēma šrapneļus zem vēdera un ātri pacēlās augstāk. Acīmredzot asas lauskas viņu ievainoja. Fašistiskā būtne aizdegās un sāka zaudēt šķelto spārnu gabalus.
  Anyuta, redzot, kā Foks zaudē augstumu, ķērca:
  - Tas ir semafors! Uz klāja karājas cirvis!
  Vācu lidmašīna eksplodēja, izkaisot gružus visos tālākajos debess stūros. Un kur pazuda fašistu dūzis? Izgāju savu pēdējo pagriezienu. Bojā gāja bende, nevis pilots!
  Marija šķaudīja, kaisīja putekļus un teica:
  - Būt vai nebūt? Tas nav jautājums!
  Alla atkal iemeta ar kāju stikla gabalu tā, ka tas ietriecās Fricim acī un iznāca pa pakausi:
  - Es esmu tanku armāda! Un jums ir nepieciešama ārstēšana!
  Vācieši un viņu pavadoņi mēģināja virzīties uz priekšu, metot priekšā granātas. Šāda taktika nedarbojās pret meitenēm. Tātad Seryozhka izvietoja katapultu un kā tā trāpīja ienaidniekam, reaģējot.
  Pionieru zēns rūca:
  - Ziemassvētku vecītis plēš Hitlera žokļus!
  Katapultas lādiņš, caurdurot fašistu pūli, lika tiem izlidot un vienlaikus apgāzties gaisā. Fritzes nokrita un atsitās pret sienu drupām.
  Tanks Tiger-2, zaudējis līdzsvaru, sadūrās ar Lauvu. Eh, Leva, kur ir tavs briesmīgais vārds?
  Anyuta pasmaidīja un atbildēja:
  - Nu, Serjožka ir lieliska!
  Puisis agresīvi norūca.
  - Pionieris vienmēr ir gatavs!
  Meitene-kapteine atkal sāka naglot. Un Matrjona kutināja Serjožkas šauro kāju, cik viņam grūti! Nav brīnums, ka zēns nebaidās skriet cauri ugunskuriem.
  Marija dziedājumā teica:
  - Jaunība ir laba - vecumdienas ir sliktas!
  Alla, šī jautrā rudmate, piekrita:
  - Nav nekā sliktāka par vecumdienām! Šis patiešām ir vispretīgākais stāvoklis no visiem!
  Un meitene veica flip lēcienu. Viņa uz brīdi iedomājās pretīgas vecmāmiņas. Nē, jūs nevarat salīdzināt vecu sievieti ar meiteni. Un kāds skaistums ir slaidajos augumos.
  Alla to paņēma un dziedāja:
  - Gadu no gada plūst kā karavāna,
  Veca sieviete maļ javā hennu...
  Un kā ar manu slaido augumu?
  Es nesaprotu, kā mana jaunība pazuda!
  Anyuta pazibināja acis, nogāza vācieti ar sitienu pa cirksni un atzīmēja:
  - Nē! Tomēr karā ir tāds šarms - palikt mūžīgi jaunam! Vienmēr piedzēries!
  Matrjona katapultā ielika jaunu lādiņu. Tas ir kaut kas līdzīgs labai javai. Meitene šņukstēja:
  - Nepiedod, bet piespēlē!
  Serjožka sajaucās ar savu tievo, bet veiklo kāju un iesaucās:
  - Fritsam seja!
  Un granāta kopā ar sprādziena paketi pilnā ātrumā ielidoja nacistu pozīcijās.
  Jā, Staļingrada viņiem netika dota. Uzbrukums ilgst jau trīs mēnešus kopš jūnija beigām, taču pilsēta nav notverta. Nacisti guva panākumus citos frontes sektoros, bet ne šajā.
  Anyuta izšāva ar pistoli un ņurdēja:
  - Viss ir neiespējams, tas notiek iespējams... Nevajag Visumu ļoti sarežģīt!
  Un tas ietriecās motocikla benzīntankā. Mašīna uzsprāga, un ugunīgi viesuļi izgaismoja dūmakaino ainavu. Un vācieti saplēsa ugunīga ķepa.
  Meitenes kapteinis kliedza:
  - Man patīk nogalināt ļaunumu! Un tas ir augstākais labums!
  Marija iesita vāciešiem ar uguni un šņāca:
  - Spēlēsim cūciņu!
  Alla atklāja uguni, precīzāk. Vairāki melnie palika guļam uz šķēpiem klātajām drupām:
  - Nogalini ienaidnieku! - meitene čukstēja.
  Marija rotaļīgi dziedāja:
  - Uzkrāsojis Hitleru ar lūpu krāsu, Mainšteinu ar matu laku, es tevi ievilkšu princeses gūstā, tavs uzticīgais suns tevi apgrauzīs!
  Anyuta, šaujot, šņāca:
  - Nāc vakarā, Ādolf, pakaries ... Beidz mānīt galvu! Nāc vakarā, lido kā žagars - nacistus smagi pārspēt!
  Marija dusmās sacīja, notriekdama ķiveri no strādnieka galvas:
  - Mēs varam! Un mēs to darīsim!
  "Ļeņina" bataljona meitenes apturēja ārzemju karaspēka virzību. Frics virzījās uz priekšu, burtiski izmetot līķus kosmosā. Nelīdzēja arī tanks "Lev", ar kuru tika liktas cerības. Šeit ir mašīnas modifikācija ar 150 mm lielgabalu.
  Alla apgāž akmeni, kas pielipis pie kailā krūtsgala. Meitenei ir tik skaistas un pilnas krūtis. Meitene ar kāju met granātu. Kāja ir stiprāka par roku, un metiens virzās tālāk.
  "Lauva" trasē saņēma spraugu un apstājās. Šāviens no viņa spēcīgās mutes. Avārija un sabrukums.
  Alla, nospļaujoties, saka:
  - Krievu karotājs sāpēs nevaid!
  Un atkal meitene šauj. Un viņš to dara ārkārtīgi precīzi. Fašists, kas izliecās no torņa, atkrīt.
  Kāda rudmataina, gandrīz kaila meitene saka:
  - Velti ienaidnieks uzskata, ka viņam izdevās salauzt krievus! Kas ir drosmīgs, tas uzbruks kaujā, mēs nikni sitīsim savus ienaidniekus!
  Un Alla izritina savus vēdera muskuļus, kas viņai ir ļoti definēti.
  Ak, cik meitenes ir skaistas! Es tiešām nevēlos, lai kāds no viņiem nomirst.
  Jekaterina skrēja garām... Ļoti skaista meitene, pūkainiem, baltiem matiem. Viņai kaut kā izdodas tos iesmērēt ar kaut kādu dziru, lai tie nesasmērējas.
  Meitene ir ļoti skaista, ar Veneras figūru, tikai vairāk tonizēta un veidota. Drēbes viņai, tikai krūšturis un biksītes. Viss pārējais jau ir saplēsts. Bet cik graciozas ir kājas! Šī nav meitene, bet pilnības zīmogs, skaistuma vainags.
  Viņa pārvietojas īpašā veidā, piemēram, vāvere. Basas pēdas un mirgošana, un papēži pārsteidzoši paliek tīri. Katrīna nošauj, un fašistam krūtīs rodas čūla.
  Meitene saka:
  - Uzticība dzimtenei ir augstākais vārds!
  Alla smejoties atzīmēja:
  - Novelc krūšturi un paliec biksēs kā es!
  Katrīna negatīvi pakratīja galvu:
  - Tas nav piemērots!
  Alla kratīja gurnus, precīzi šāva un dziedāja:
  - Kaut kā neparasti kļuvuši komjaunieši! Tā staigāt ar kailām krūtīm ir ļoti nepiedienīgi!
  Katrīna iesmējās un atzīmēja:
  - Kāpēc sagādāt prieku Krautiem, skatoties uz mūsu skaistumu!
  Alla izlēmīgi atbildēja:
  - Mūsu skaistums ir nāvējošs!
  Katja ķiķināja un šāva uz TA-200. Nacistu automašīna aizdegās. Un skaistā blondīne iesaucās:
  - Nāvi ļaunumam!
  Alla iesmējās:
  - Un dzīve ir laba!
  Katrīna, redzot, ka vācietis krīt, norūca:
  - Tā ir augstākā vērtība! Nedomājiet, fašisti, ka esat uzvarējuši!
  Kā Allāhs dziedās:
  - Uzvara gaida! Uzvara gaida... Tos, kuri vēlas saraut važas! Uzvara gaida! Uzvara gaida! Mēs varēsim uzvarēt nacistus!
  Skaista meitene, un viņas kailās krūtis trīc. Ir labi ar kailu rumpi karstumā, ko pastiprina uguns.
  Anyuta tagad izskatījās daudz apņēmīgāka. Viņa izšāva uz Krautiem ar automātu un iesaucās:
  - Es tevi kastrēšu!
  Un patiešām nacisti saņēma nāvējošas dāvanas un zārkus! Un meitene viņiem parādīja ideju, uztaisīsim plikus kāju pirkstus. Un viņa svilpa kā laupītāju lakstīgala. Un caur apakšējo ekstremitāšu pirkstiem.
  Meitene kapteine ir ļoti gudra. Un dzirkstošs. Un nepavisam nežēlīgi. Arī viņai dažreiz ir žēl ienaidnieka karavīru, kuriem var būt bērni, kuri raudās par saviem nogalinātajiem tēviem.
  Anyuta taču šādas domas dzen prom no sevis, no tām gribas raudāt. Bet ne jau krievi nāca pie vāciešiem laupīt un slepkavot. Nē, tie ir vācieši, un Krievijas telpās ielauzās vesela agresīvu ārzemnieku bars no visas pasaules.
  Anyuta sakrustojās un šāva uz Frici, kurš mēģināja klusi pietuvoties krievu pozīcijām... Viņam lodes izsista acs un smadzenes iztecēja.
  Meitenes kapteinis pasmaidīja un asprātīgi teica:
  - Taisni aci pret aci, galvu pret galvu!
  Anyuta šāva precīzi un ietriecās motociklā ar blakusvāģi. Automašīna sāka plīst, un ložmetējs vairākas reizes aizlidoja un apgriezās. Tad viņa purns iedūrās drupās.
  Meitene berzēja savu kailo, putekļaino zoli uz gruvešiem. Un viņa atkal mērķēja. Viņas dzīvespriecīgā, jaunā seja apmierināti smīnēja. Meitene dziedāja:
  "Nē," mēs teicām fašistiem, mūsu cilvēki necietīs, ka krievu smaržīgo maizi sauc par "brod!"
  Marija izdarīja ļoti precīzu sitienu, kas aizdedzināja Focke-Wulf, un čivināja:
  Neliešiem, protams, izvēle ir skaidra,
  Viņš ir gatavs nodot Rusu par dolāriem...
  Bet krievu cilvēks ir tik brīnišķīgs -
  Esmu gatavs atdot savu dzīvību par savu dzimteni!
  Meitene uzmeta kūleni un parādīja nacistiem cepumu, griezās apkārt, un lodes skaistuli netrāpīja.
  Alla parādījās, šī skaistule, gandrīz kaila un netīra kā velns, meta granātu ar abām kājām uzreiz. Un viņa pārbaudīja:
  - Tas, kas man ir, ir... Fricim asajā pusē!
  Matryona laboja Alla:
  - Asi, uz sāniem, nevis uz aso pusi!
  Meitene ķiķināja un kratīja arbūzu krūtis un palaida granātu, izmantojot granātu ar sprādziena komplektu. "Tīģeris" trāpīja mucā, un šis greizais mākslas darbs izvairījās.
  Pēc tam Hitlera radījums atkāpās. Viņa sāka rāpot kā ugunī iekļuvis bruņurupucis.
  Anyuta dziedāja, jautri piemiedzot ar aci:
  - Un Tīģeris atkāpjas un vācieši slēpjas!
  Meiteņu bataljons manevrēja gaisa un smago ieroču uzbrukumos. Tad trāpīja raķešu palaišanas iekārtas, debesīs pacēlās salauztas, karstas klintis. Un akmeņi dega. Par laimi, neviena no meitenēm nenomira, bet vīrieši devās uz citu pasauli - kuriem nav tik žēl! Un dvēseles lido - daži uz debesīm, bet citi uz elli! Kur velni ar dakšām jau gaida tos, kas neticēja Jēzum.
  Alla, seksīgākais no karotājiem, ir sašutis: vai nacisti ar savu Sturmtiger var apšaudīt padomju karaspēka pozīcijas un nogalināt sarkanos karotājus?
  . NODAĻA Nr.7
  Un meitene ar basām kājām satvēra granātu un griezās kūleņu kaskādēs. Un tas griezās arvien ātrāk. Un tad viņa ar visu savu spēku iemeta nāves dāvanu plašajā Šturmtīģera mucā. Skaistules kailās, iedegušās kājas pazibēja, un platajā stobrā ielidoja granāta. Un jaudīgais auto vispirms aizrijās un tad uzsprāga. Divi "Karaliskie tīģeri", kas stāvēja "Sturmtiger" sānos, tika uzmesti un izkaisīti dažādos virzienos. Veltņi no tiem tika norautas, un tie krita, lidojot kā karalienes saplīsusi kaklarota.
  Sprādziena vilnis uzmeta Allu augšā, un meitene aplidoja otrādi. Un viņa tika apgāzta, šūpota un iemesta. Bet skaistule joprojām piezemējās, asas šķembas un drupināti akmeņi, kas ierakti viņas kailajās zolēs. Meitenei bija sāpes, un pat cauri sastingušajai pēdai iedūrās asa smaile.
  Bet Alla atrada spēku piecelties un kliegt:
  - Jūs, fašisti, būsiet pelnos!
  Aņutu un pārējās meitenes sprādziena vilnis uzmeta un pat nedaudz saspieda. Bet neviens no skaistajiem karotājiem nenomira. Meitenes sastapās ar viesuļvētru un labi mērķētu uguni. Apspiežot izlēkušos nacistus un citus agresīvus kukaiņus, kas aplenkuši PSRS.
  Marija ar lielu entuziasmu dziedāja:
  - Un, kad Kunga trompete mūs pūš kaujā, mēs būsim draugi kopā ar komjaunatni! Un pēc Jehovas gribas es būšu pie debesu saraksta!
  Alla, nokratīdama putekļus no savām asiņainajām, salauztajām zolēm, dziedāja:
  - Ļeņin, partija, komjaunatne! Mēs sūtām fīreru uz trako namu!
  Meitenes sāka apdullinoši smieties, un Serjožka ar satraukumu un īgnumu sacīja:
  - Un mana katapulta nav tik precīza - kā šīs kailās un stiprās Allas kājas!
  Matryona, izliekot roku muskuļus, sacīja:
  - Tas ir ok! Tu izdomāsi ko citu. Kaut kas foršāks!
  Witchakova atgriezās no frontes līnijas un saņēma steidzamu zvanu uz Vladivostoku. Cietuši milzīgus zaudējumus un gandrīz ielenkuši Habarovsku (saziņa ar šo pilsētu tika uzturēta caur Amūru), japāņi apturēja karaspēku, lai pārgrupētos un papildinātu. Vismaz simts miljonu Japānas ar vēl septiņdesmit miljoniem Mandžūriju un Taizemi varētu pārpilnībā nodot kājniekus. Savā ziņā ar PSRS ir vieglāk cīnīties nekā ar ASV, jo kaujai ar pēdējo ir nepieciešami daudz dārgu kuģu un nekādā gadījumā ne lētas lidmašīnas. Bet kājniekus ar vieglām un lētām šautenēm un no Šmeisteriem nokopētiem ložmetējiem var piegādāt lielos daudzumos! Katrs japāņu zēns no septiņu gadu vecuma prot salikt un izjaukt ložmetēju! Bet, protams, ir vajadzīgs laiks, lai pārvestu karaspēku no salas uz kontinentu. Un, saņēmuši papildspēkus, atkal virzieties dziļi padomju teritorijā!
  Saņēmusi zvanu, Witcherova cerēja, ka beidzot saņems jaunu cīnītāju un cīnīsies debesīs. Meitene tika atvesta uz Vladivostoku Emkā. Pilots jutās kā terminators. Ceļojuma biedrs izrādījās sirms sirmgalvis, neskatoties uz savu lielo vecumu, kurš valkāja tikai seržanta strīpas.
  Viņš lepni paziņoja:
  - Ak jūs, jaunieši! Vai jūs zināt, ka es karoju ar japāņiem vēl cara laikos!
  Ragana šaubīgi jautāja:
  - Tiešām? Vai varbūt arī tu saņēmi krustiņu?
  Vectēvs, kratīdams sirmo bārdu, zvērēja:
  - Nav krusta, nav medaļu! Tā viņš kā ierindnieks cīnījās gadu un trīs mēnešus! Kā jūs domājat, visi var saņemt titulus un medaļas? Sevišķi cara laikā, kad ierindnieki nebija īpaši labvēlīgi!
  Vedmakova piekrita:
  - Jā, cara laikā bija šķiru nevienlīdzība! Bet tagad laiki ir citi. Starp citu, kā jums japiem! Es domāju, vai ienaidnieks bija spēcīgs?
  Vecais atbildēja, pazibinot dzelzs zobus:
  - Nav vājš, lai gan, ja mūsu komanda būtu gudrāka, viņi nebūtu atteikušies no Portartūras un Mandžūrijas! Viņi nav tik spēcīgs ienaidnieks.
  Emka brauca lēni, ceļu sabojāja bumbas un artilērija. Mēs varētu runāt.
  Ragana mazliet klusāk jautāja:
  - Vai mūsējie bija stiprāki?
  Vecais vīrs ņipri, it kā būtu uzvelkama rotaļlieta, pāris reizes pamāja:
  - Savā ziņā jā! Piemēram, japāņiem ir divdesmit reižu vairāk šautuvju nekā mums. Pirms nosūtīšanas uz fronti es piedalījos tikai trīs šautuvēs. Un tad katrs pa pieciem šāvieniem. Tomēr apšaudē nevar teikt, ka bijām sliktāki par japāņiem. Un tas neskatoties uz to, ka viņi bija haki krāsas formastērpos, bet mēs baltās mēteļos. Protams, pēc militārās pieredzes iegūšanas. Japāņiem militārajās lietās ir daudz mazāk spēju nekā mums, neskatoties uz viņu ilgāko apmācību. Bet viņu šautenes trāpīja daudz precīzāk nekā mūsu Mostinas klubs.
  Vedmakova bez ierunām piekrita:
  - Jā, protams! Par to tev taisnība! Japāņi, tāpat kā vācieši, pārāk lielu uzmanību pievērš urbšanas apmācībai.
  Vecais vīrs pamāja ar galvu:
  - Pretēji! Daudz mazāk par to, kas mums ir cara armijā! Nu, ja jau pirms Pirmā pasaules kara sāka labāk apmācīt karavīrus, un vismaz nomainīja formas, tad... Nevis armija, bet pilnīga maršēšanas spēle!
  Witcherova ne bez ļaunuma atzīmēja:
  - Pirms kara lielu uzmanību pievērsām arī maršēšanai parādēs! Acīmredzot gudrais mācās no svešām kļūdām, stulbais no savām, kurš nemācās vispār, kurš?
  Vectēvs atzīmēja:
  - Apmācība ir ienesīgs bizness! Bet ar piegādēm mums kopumā bija pilnīga aizsprostošanās. Nav ieroču, nav patronu! Viņi bieži bija izsalkuši, karavīri bija slimi - nebija zāļu! Vairāk cilvēku nomira no tīfa un citām negantībām nekā no japāņu lodēm. Tas bija tik slikts karš. Kuropatkins ir idiots! Nekādu sānu manevru, nekādas maskēšanās, viņš tieši iemeta cilvēkus ierakumos zem ložmetējiem. Mūs izmantoja kā lielgabalu gaļu. Viss beidzās ļoti slikti, ar sakāvi. Kā saka, knapi vilku kājas. Tiesa, varu būt diezgan lepns par to, ka izbēgu no gūsta! Tāpat kā brūces!
  Meitene, ziņkārīga, jautāja:
  - Un paši japāņi ir kļuvuši labāki vai sliktāki! Viņa cīņas īpašību ziņā.
  Vecais vīrs vispirms aizdedzināja satītu cigareti un tikai tad atbildēja:
  - Par to ir grūti objektīvi spriest. Ir mainījušās armijas, parādījušies tanki, lidmašīnas, ložmetēji. Progresa ziņā kuģi nav tik ļoti mainījušies, arī ieroči. Bet pavēles stulbums palika nemainīgs, tāpēc izskrūvējiet uzbrukumu Vladivostokai!
  Ragana pazibināja savas zaļās acis:
  - Tam nav nekāda attaisnojuma!
  Vecais vīrs piekrita:
  - Un tas nevar būt! Galu galā viņi zināja, ka ienaidnieks gatavo netīru triku, un nevarēja uz to reaģēt! It kā viņi būtu mani iekārtojuši. Taču pamiers ar pindosiem ir skaidra zīme, ka tam sekos spēcīgs trieciens.
  Ragana iesmējās.
  - Ar Pindosu?
  Vectēvs apstiprināja:
  - Jā, tā tagad sauc Ameriku un Lielbritāniju! Nosaukums cēlies no vārda "zagt", tas ir, zagt. Un tās ir parazitāras valstis, zaglīgās valstis, kas sūc asinis tiem, kuri ir stulbāki un vājāki!
  Pilots pamāja ar sarkano galvu:
  - Šeit es piekrītu!
  Vecais vīrs uzstāja:
  - Piekrītiet, ka mūsu komanda ir idioti un pat nodevēji! Lūk, kā izveidot mūsu floti, sliktāk nekā Pindos!
  Ragana iebilda:
  "Varbūt viņi nedomāja, ka japāņi uzbruks tik ātri." Kopumā Tālie Austrumi bija atpūtas vieta, un šeit apmetās gļēvi un slinki cilvēki. Galu galā, armijā nav smagi jāstrādā kā strādniekam vai kolhozniekam aizmugurē, bet jūs saņemat labas devas un algu. No otras puses, jūs neriskējat ar savu dzīvību, kalpojot Tālajos Austrumos. Jā, sliņķu un gļēvuma paradīze.
  Vecais vīrs iebilda:
  "Karavīri un virsnieki necīnās tik slikti." Šeit ir Habarovska, viņi joprojām nav padevušies.
  Ragana piekrita:
  - Krievu karotājs, īpašais karotājs! Bet kā teica Brusilovs: mūsu karavīri ir izcili, mūsu virsnieki ir labi, mūsu ģenerāļi ir viduvēji, un cars ir pilnīgi slikts!
  Vectēvs neapmierināti nomurmināja:
  - Ja mūsu komandieris nebūtu Kuropatkins, bet Brusilovs: mēs uzvarētu! Ak, tas tika pārrakstīts! Jāsaka, ka cara laikā krievu ģenerāļi kļuva mazāki: Suvorova vadībā bija vesela plejāde izcilu komandieru! Staļins taču ir gruzīns, un kā saka gruzīni...
  Vectēvs pārtrauca Raganu:
  - Esi uzmanīgs ar šādiem izteikumiem! Tātad jūs varat nokļūt īpašā nodaļā! Tomēr man Staļins nekādā gadījumā nav ģēnijs! Un, piemēram, februārī izlaistais līnijas sitiens to apstiprina! Starp citu, dzirdēju, ka 1. maijā padomju pretgaisa aizsardzība Maskavā izrādījās bezpalīdzīga un gāja bojā daudzi tūkstoši padomju pilsoņu!
  Vecais vīrs piezīmēja:
  - Paldies ASV un Lielbritānijai! Viņi deva Vērmahtam jaunas lidmašīnas! Turklāt es dzirdēju, ka notiek masveida sabotāža, kuras dēļ jaki sabruka gaisā! Turklāt tas ir pavisam jauns Yaks!
  Ragana pamāja ar galvu:
  - Es par to dzirdēju! Tiešām apkaunojoši! Bet ceru, ka vainīgie tiks sodīti un problēma tiks novērsta!
  Vectēvs pamāja ar galvu, tad pēkšņi sacīja:
  - Galvenā problēma ir mūsu galvās! Sava veida padomju mentalitāte! Mēģinājums pārvērst cilvēku par zobratu, par parastu vergu!
  Ragana nestrīdējās. Viņa apklusa, tukši skatījās ārā pa logu. Tagad PSRS sakāves draudi ir kļuvuši daudz taustāmāki. Izrādījās, ka pat Maskava nav pasargāta no uzlidojumiem. Vismaz tam nav pietiekami daudz aizsardzības, lai izturētu masīvu uzlidojumu!
  Nu, karš pāriet mazliet citā stadijā... Tiesa, Staļingradas kaujās arī vāciešiem bija gaisa pārsvars, bet tas nenesa vēlamo uzvaru! Tomēr Krautiem bija pārsvars, kas nebija tik nospiedošs! Galu galā frontē regulāri ieradās jaunas padomju lidmašīnas! Bet jāsaka, ka kaujas sagatavotības līmenis pilotu vidū bija ļoti zems. Lielākajai daļai iesācēju lidojuma laiks nebija ilgāks par 8 stundām. Tas ir liels mīnuss, jo īpaši tāpēc, ka vāciešiem parasti ir līdz 250 stundām! Taču pēc Staļingradas vācieši programmu samazināja līdz 150, bet tagad degvielas padeve kļuvusi daudz vieglāka. Taču liela skaita jaunu lidmašīnu parādīšanās radīs problēmas arī Krautiem.
  Starp citu, tika ziņots, ka starp notriekto bumbvedēju pilotiem tika notverti vairāki ASV pilsoņi. Pēdējais nemaz nebija pārsteigums! Luftwaffe nav pietiekami daudz pilotu jaunajiem bumbvedējiem, tāpēc viņi atrada brīvprātīgos!
  Interesanti, kā uz to reaģēs padomju pavēlniecība? Galu galā uz Berlīni nav ko nokļūt? Tāla darbības rādiusa stratēģiskie bumbvedēji PSRS netika izstrādāti, izņemot P-8. Pēdējais 1936. gadā radītais lidaparāts ar ātrumu nedaudz virs 400 kilometriem stundā ir nepārprotami novecojis. Turklāt, ietriecoties Berlīnē, tas pārvietosies bez gaisa eskorta, un vācieši to var pārtvert ar savu lidmašīnu. Galu galā viņiem jau ir ļoti labi radari, kas fiksēs lidojošās masas kustību Berlīnes virzienā. Jā, un ir vajadzīgs laiks, lai atbrīvotu pietiekami daudz šo mašīnu streikiem pret Vāciju. Vācieši nav vāja tauta un mīl tehnoloģijas! Viņi paši laikam ir disciplinētākā un augsti organizētākā tauta Eiropā vai pat pasaulē! Ir ļoti grūti uzvarēt vienatnē, pat ja otrajā frontē nav vāja Japāna.
  Labākais, ko šajā situācijā var izdarīt, ir mēģināt iedzīt ķīli starp sabiedrotajiem un Vāciju. Bet kā to izdarīt? Berija viņai jau bija devusi norādījumus darīt ko līdzīgu, izmantojot no amerikāņiem saņemto iznīcinātāju. Tā varēja būt laba provokācija, bet Annai nebija laika.
  Šķiet, ka viņa nav vainīga - ja nu tas nav liktenis, bet nepatīkama pēcgarša viņu joprojām grauž. It kā varbūt, ja viņa būtu ieradusies dienu agrāk, viss būtu savādāk!
  Tomēr tas nav neiespējami! Bet viņa ieradās, tiklīdz viņa saņēma pasūtījumus no Berijas!
  Vispār Lavrentijs Paličs ir provokāciju meistars. Japāna uzbruka Peru ostai, ne bez viņa līdzdalības!
  Fakts ir tāds, ka uzlecošās saules zemes izlūkdienestu rīcībā it kā nejauši nonāca dokumenti par ASV plāniem veikt virkni preventīvu triecienu, izmantojot gaisa kuģu pārvadātājus, tostarp Peru ostā bāzētos!
  Turklāt amerikāņi ir muļķi: izprovocēja Japānu uz karu, kopā ar Lielbritāniju noteica naftas un citu izejvielu piegādes embargo, bet paši nebija gatavi karam!
  Patiešām, Amerikas Savienotajām Valstīm 1941. gadā nebija pietiekami daudz spēku, jo īpaši tankos, lai karotu ar Japānu. 1940. gadā viņiem bija tikai 400 tanki, un informācija par 1941. gadu ir slepena, taču diezin vai jau toreiz bija vairāk par tūkstoti! Tātad Amerika metās karā, būdama pilnīgi nesagatavota! Nu Japāna arī nav īpaši bruņota. Ja tajā bija kādi divarpus tūkstoši tanku, turklāt vieglo, tad, piemēram, tālsatiksmes aviācijas nemaz nebija!
  Tātad uzlecošās saules zemes drosmīgie piloti nebombardēja ASV! Bet viņi vienkārši ir apbēdināti! Un tagad viņi ir nolēmuši atriebties PSRS, galvenokārt paļaujoties uz saviem kājniekiem, sapņojot par cara Nikolaja II laika panākumu atkārtošanu!
  Raganai kļuva garlaicīgi un sāka dziedāt:
  Cik grūta ir dzīve, Kungs, diemžēl
  Tu pats uzvelc ērkšķu vainagu!
  Nē, nepūt man galvu
  Jauna diena mums sola problēmas!
  
  Sapņi uzreiz izkaisīti putekļos,
  Nežēlīgais tārps kaislīgi grauž!
  Un sāpes un bēdas tavās acīs,
  Ko ierobežot, nevienam nav spēka!
  
  Bet ko, Dievs, vai tu vari
  Kopš viņš pats uzkāpa Golgātas krustā!
  Sapņi par laimi ir iluzori,
  Atraitnes rūc un sten!
  
  Nav zemes, kas būtu briesmīgāka par pasauli,
  Kara skice, ota ir asinīs!
  Histēriskās ētera putas,
  Nekavējoties pārtrauciet tīmekli!
  
  Un ja tu vēlies manu dzīvi,
  Tad Dievs iemet mani Gehennā!
  ES joprojām tevi mīlu,
  Es ticu pārmaiņām!
  
  Es ticu, ka cilvēks
  Spēj kļūt tīrāks un augstāks!
  Ka beigsies gadsimtu ciešanas,
  Mēs kļūsim kā brālis Visvarenais!
  
  Ko mēs pavēlēsim?
  Zvaigžņu kuģu plašumos!
  Ka mūsu drosmīgā armija,
  Tas spīdēs spēcīgāk nekā kvazārs!
  
  Dzīve nekad neizdzisīs
  Un visi būs cilvēki!
  Kā bezgalīgs gada stars,
  Ar neierobežotu un svētlaimīgu vecumu!
  
  Komunisms kļūs īsts
  Ticiet, ka tas būs labāk, nekā jūs sapņojāt!
  Virzieties uz priekšu, uz augšu, nevis uz leju,
  Lai ir prieks - nav skumju!
  Vedmakova pabeidza dziesmu un "Emka" beidzot ienāca Vladivostokā. Pilots ar ziņkāri skatījās uz pilsētu. Vladivostokā ievērojami palielinājās postījumi, dažas ēkas kūpēja, uz ielām strādāja dzēšanas brigādes, bija daudz pusaudžu ar lāpstām, cērtēm un citām ugunsdzēsības iekārtām.
  Vectēvs atzīmēja:
  - Cara laikā arī jaunieši smagi strādāja, bet bez smaidiem un entuziasma! Lai gan ar milzīgu entuziasmu tālu netiksiet!
  Ragana iebilda:
  - Ja rūpniecība ir ekonomikas dzinējspēks, tad entuziasms ir degviela ar augstu oktānskaitli!
  Vecais vīrs priecīgi pamāja ar galvu:
  - Tu labi runā, meitiņ!
  "Emka" apstājās pie komandantūras ēkas un Vedmakova gandrīz izskrēja no tās. Viņa ļoti gribēja atgriezties savā spārnotā zirgā.
  Meitene pieklauvēja pie biroja, kur viņa tika nosūtīta pēc pavēstes. Sekoja miegaina balss:
  - Nāc iekšā!
  Ragana iegāja, lepni iztaisnojot plecus. Vīrietis NKVD pulkveža uniformā sēdēja krēslā. Tāds plikums un nepatīkams puisis. Viņš drūmi jautāja pilotam:
  - Pilnais vārds!
  Meitene ātri atbildēja:
  -Anna Petrova ragana!
  Pulkvedis piebilda:
  - Militārā pakāpe?
  - Gaisa spēku majors un Padomju Savienības varonis! - pilots lepni teica.
  Pulkvedis pacēla klausuli un īsi teica:
  - Gaisa spēku majors Ragans jau ir ieradies!
  Tad viņš pagriezās pret meiteni.
  - Kā tu jūties? Es ceru, ka esat vesels?
  Pilots izteica zobus:
  - ES jūtos labi! Gatavs cīnīties kā lauvene!
  Pulkvedis pamāja:
  - Lieliski! Domāju, ka japāņi to novērtēs!
  Atskanēja troksnis, zābaku klakšķēšana, un kabinetā ielauzās seši ierindas speciālās nodaļas darbinieki, vīrieša speciālā formastērpā pavadībā. Viņš pavēlēja:
  - Uzliec šim zaglim roku dzelžus!
  Ragana bija neizpratnē:
  - Kas tas vēl ir?
  Pulkvedis iesaucās:
  - Un tas! Jūs esat arestēts, pilsoni Witcher! Un tevi nosūtīs uz cietumu!
  Vīrietis īpašā uniformā brīdināja:
  - Šī sieviete ļoti labi prot cīnīties! Tāpēc esiet modri!
  Ragana pasmaidīja.
  - Es nebūšu mūsu drosmīgo tiesībsargājošo iestāžu pārstāvji! Zvani Berijai un uzreiz noskaidro šo pārpratumu!
  Pulkvedis nicinoši šņāca:
  - Lūk, vēl viens veids, kā novērst Berijas uzmanību! Nosūtiet viņu uz cietumu, un izmeklēšana to atrisinās!
  Ragana pamāja:
  - Es esmu Padomju Savienības varonis un izmeklēšana, protams, to sakārtos, bet ar Beriju tas būtu ātrāk! Es vēlos pēc iespējas ātrāk tikt pie lidmašīnas vadības ierīcēm!
  Pulkvedis mierināja:
  - Kara laikā neviens ilgi nekavēsies! Aizved viņu prom!
  Vedmakova gāja, nepretojoties, un viņu tikai nedaudz pagrūda saīsināta modeļa ložmetēju stobri, ar kuriem viņi sāka aprīkot izlūkus. Tad viņi mani iebāza melnā piltuvē un aizbrauca. Anna Petrovna bija mierīga, viņa nejutās vainīga par sevi, un NKVD droši vien zina par viņas īpašajām attiecībām ar Beriju, tāpēc viņi to izdomās. Ir pat interesanti apmeklēt cietumu. Īstam vīrietim ir jāaudzina savs dēls, jādienē armijā un jāizcieš laiks cietumā! Tātad, iespējams, karotājs! Cietumā atradās daudzi slaveni cilvēki: Staļins, Ļeņins un Hitlers!
  Cietums neatradās īpaši tālu no komandantūras, tāpēc Vedmakova tika izvilkta un ievesta pagalmā. Tur suņi dusmīgi rēja, astoņpadsmitajā gadsimtā celtā cietuma akmens sienas bija blāvas un pelēkas. Meitene juta netīšām satraukumu, kad viņu ieveda iekšā un veda pa gaiteņiem. Šeit ir reģistrācijas logs: rutīnas jautājumi:
  - Vārds, uzvārds, patronīms, dzimums!
  Pēc tam pagriezieties pa labi uz flīžu telpu. Tur pie galda sēdēja virsnieks NKVD formas tērpā un ādas priekšautā, un līdz ar viņu arī ārsts baltā mētelī un divas pusmūža sievietes, kas vilka uz rokām plānos gumijas cimdus.
  Vedmakovu pavadošais apsargs ātri, ar vingrinātu kustību viņai noņēma roku dzelžus. Virsnieks pavēlēja:
  - Novelc drēbes!
  Ragana bija pārsteigta:
  - Kas?
  Virsnieks mierīgi atkārtoja:
  - Es teicu, novelc drēbes! Meklēšana un personīgā meklēšana ir obligāta!
  Meitene nosarka:
  - Bet te ir vīrieši!
  Virsnieks ar priekšautu iesaucās:
  - Vai es varu tev palīdzēt! Ej, novelc lupatas, padauza!
  Vedmakova trīcēja, viņa atcerējās, ka, ievietojot cietumā, ir obligāta personas kratīšana un sāka novilkt drēbes. Sievietes to pieņēma un rūpīgi aptaustīja katru šuvi. Palikusi tikai apakšbiksēs, Ragana samulsa, bet virsnieks iesaucās:
  -Un novelc biksītes, kuce! Meklēšana būs pabeigta!
  Palikusi vairāku vīriešu priekšā pilnīgi kaila (konvojs, kas viņu atveda, stāvēja nekustīgi, katru brīdi gatava cīnīties), meitene samulsa un mēģināja viņu aizsegt ar rokām.
  Viņi spēcīgi iesita viņai pa sēžamvietu ar nūju:
  - Rokas nolaist, kuce!
  Ragana ķērka, bet izturēja. Kad viņas drēbju pārbaude bija pabeigta un zābaki tika saplēsti, virsnieks pavēlēja:
  - Tagad pārbaudiet pats!
  Sievietes cietuma uzraugi sāka no galvas. Viņi ar cimdos pirkstiem raustīja matus, pēc tam ieskatījās ausīs, pat izmantojot kaut kādu caurulīti ar lukturīti. Ausis vairākas reizes tika atvilktas, saliektas un nesaliektas. Tad viņi ieskatījās nāsīs:
  - Klepus, lūdzu! Tieši tā, stiprāk!
  Meitenei tika saspiests deguns. Pēc tam sekoja mutes pārbaude. Bija pavisam nepatīkami, rupjas rokas spieda uz mēles, ik pa brīdim parāva atpakaļ, tad vilka stiprāk, pat gandrīz noraujot.
  Virsnieks teica:
  - Mums jābūt uzmanīgākiem! Viņa varētu būt spiegs!
  Cietuma sargi sāka spiest ar pirkstiem uz zobiem, pārbaudot, vai nav plombu, kurās varētu būt paslēpta svarīga informācija. Vičakova jutās pazemota un uzspļauta, viņas varoni PSRS pārmeklēja kā prostitūtu, neko nepalaižot garām. Tad sieviešu cimdotās rokas sāka just meitenes kailās krūtis. Viņi to mīcīja, taustīja burtiski katru milimetru un rādīja to ar lukturīti. Meitenes krūtis nodevīgi pietūka, un cietumsargi spiedās arvien stiprāk, tad ķērca:
  - Nē! Viņa šeit ir tīra!
  Tālāk tika pārbaudīta naba un pirksti. Naba tika atvilkta, arī savīta un pēc tam caurdurta ar adatu. Pirksti tika pārbaudīti ne mazāk rūpīgi.
  - Un tagad ginekoloģiskā kratīšana! - pavēlēja virsnieks.
  Cietuma sargi pavēlēja:
  - Noliecies un izpleti kājas, lūdzu!
  Sekoja pats pazemojošākais, kad cietumsarga cimdotā roka diezgan rupji iekļuva meitenes krūtīs. Ragana ievaidējās no sāpēm un pazemojuma. Un roka rupji ierakās alā, kur sieviete glabāja savu vērtīgāko dārgumu, kas bija gan sāpīgs, gan kutinošs. Meitene nedaudz sarāvās, un virsnieks sarkastiski nomurmināja:
  - Pārbaudiet to pēc iespējas rūpīgāk! Galu galā tieši intīmās vietās spiegi parasti slēpj dokumentus, un dažreiz pietiek ar nelielu piezīmi, lai uzzinātu svarīgu informāciju.
  Vienu cietumsargu nomainīja cits, pēc kā kratīšana kļuva vēl sāpīgāka un rupjāka. Witchakova saprata, ka viņi vienkārši gribēja viņu pazemot, pārvēršot meklēšanu spīdzināšanā.
  Ne mazāk raupja bija tūpļa izmeklēšana, tika izmantota arī zarna un liela klizma. Acīmredzot pilots patiešām tika nopietni turēts aizdomās. Pēc tam pirkstu, kāju un pēdu pārbaude likās sīkums.
  Tomēr ar to viss nebeidzās; virsnieks pavēlēja:
  - Tagad uz vēdera rentgenu! Nebija daudz, ko viņa varēja norīt!
  Nu tas tik ļoti nesāp. Te bija klāt ārsts, kurš rūpīgi visu apskatīja, pat sirdi un plaušas. Beidzot viņš deva atļauju:
  - Viņa ir tīra un pilnīgi vesela!
  Virsnieks dusmīgi nomurmināja:
  - Žēl, ka mēs viņu tik un tā nošausim! Tomēr lai viņš pagaidām spēlē klavieres!
  Pilots, pazemojuma apdullināts, paklausīgi gāja kā automāts. Ragana rokas tika nosmērētas ar krāsu un rūpīgi saspiestas uz papīra. Tad sekoja visādi mērījumi, fotografēšana profilā, pilna seja. Viņi piespieda mani diezgan ilgu laiku stāvēt kailam, pārrakstot visas pazīmes, rētas un dzimumzīmes uz mana ķermeņa. Pēc tam viņa tika noskalota aukstā dušā, kas tomēr bija ierasts PSRS, ne tikai ieslodzītajiem, kuriem tika piešķirtas cietuma formas.
  - Ģērbies, kuce!
  Mantija patiesībā bija maisa audums, kas izgatavots no audekla un izšūts ar cietuma numuru. Viņi meitenei nedeva kurpes, acīmredzot uzskatot tās par nevajadzīgu greznību tautas ienaidniekiem, un tāpēc, tikko apsegtus, aizveda viņu uz kameru.
  Tikko notika masveida aresti, cietums bija pārpildīts un rosījās. Vitčakova tika iemesta šaurajā būrī, kur jau bija vairāk nekā simts sieviešu, galvenokārt jaunas meitenes no militārpersonu un kalpotāju vidus. Kad pilotu ieveda kamerā, viņa nevarēja spert ne soli, ieslodzītais pārblīvēja visu grīdu. Kamerā bija ļoti tumšs, logs aizsegts, smacīgs un stipri smirdēja, laikam spainis sen nebija izņemts.
  Meitenes bija puskailas, un dažas bija pilnīgi kailas; viņas atņēma drēbes. Vairāki no viņiem bija maldījušies un prasīja ūdeni. Ragana apstājās un jautāja:
  - Es nevaru paspert ne soli! Kur man jāiet!
  - Kur viņi tevi tur atveda un paliec tur! - Viņa no tumsas pavēlēja, iespējams, vecākā kamerā. - Mums te nav vietas.
  Witcherova, saprotot, ka tas ir muļķīgi, joprojām jautāja:
  - Priekš kam jūs meitenes?
  Sekoja balsis:
  - Jā, šeit ir 58. pants vai pat bez maksas! par ko tu esi?
  Ragana jokoja:
  - Jā, viņa izvaroja Beriju!
  Atskanēja meiteņu draudzīgie smiekli un izsaucieni:
  - Jā, viņa ir mūsu!
  Kas čīkstēja no tumsas:
  - Nepietiek ar Beriju pakārt!
  Drausmīga balss pārtrauca:
  -Pietiekami! Un tā jau vairāk nekā pustūkstotis vīriešu pagalmā tika nošauti! Mūs var arī ar visu kameru izvest pastaigāties!
  Ragana iesaucās:
  - Nu, nē, ja viņi mani aizvedīs uz nāvessodu, es nepadošos!
  . NODAĻA Nr.8
  Oļegs Ribačenko turpināja cīnīties par gaišāku rītdienu kopā ar meiteni Margaritu Koršunovu.
  Viņi cīnījās Staļingradā. Viņi cīnījās ar kolosālu drosmi. Un mūžīgie bērni nedomāja atkāpties un padoties ienaidniekam.
  Taču spēki bija nevienlīdzīgi, un nacisti pamazām virzījās uz priekšu. Bet ļoti lēni un piegružot māju un ielu pieejas ar algotņu līķiem.
  Maskava bija ielenkta, bet joprojām cīnījās. Un tai bija arī savas skaistas meitenes. Kuri ir patiesi varoņi.
  Oļegs Ribačenko un Margarita apmainījās ugunim Staļingradā. Tajā pašā laikā zēns mēģināja kaut ko sacerēt, izmantojot AI.
  Baltkrievijas prezidenta amata kandidāts Aleksandrs Lukašenko nedrīkstēja piedalīties vēlēšanās. Viņi atrada vainu tajā, ka slāvu katedrāle atsauca parakstus. Rezultātā bija nevis seši kandidāti, bet pieci. Un galvenā cīņa izvērtās starp Zenonu Pozdņaku un Kebiču. Otrajā kārtā ar nelielu pārsvaru iekļuva prokrieviskais un mērenākais Kebičs. Un tad viņš ar lielu starpību uzvarēja pretkrievisko Pozņaku.
  Lukašenko protestēja, ka viņš ir nelikumīgi noņemts. Bet kopumā nebija nekā, izņemot troksni.
  Kebičs uzvarēja ļoti pārliecinoši. Un viņš kļuva par pirmo Baltkrievijas prezidentu.
  Drīz vien Baltkrievija ienāca rubļa zonā. Ekonomiskā situācija saglabājās krīzē. Nebija pietiekami daudz naudas. Bet valsts atradās rubļa zonā.
  Kebičs ierosināja integrācijas procesu ar Krieviju. Likumi sāka tuvoties, atvērās robežas, un ekonomika vienojās. Tika izveidoti pārnacionālie ķermeņi.
  1999. gadā Baltkrievijā notika jaunas prezidenta vēlēšanas. Pēc Krievijas defolts ekonomika bija dziļā krīzē. Taču komunistu ietekme ir stipri pieaugusi. Lukašenko cīnījās ar visiem un savu partiju neveidoja, un viņu nostūma malā citi spēki. Galvenā cīņa notika starp Kaļakinu un Kebiču. Zenons Pozņaks līdz tam laikam bija zaudējis popularitāti. Tāpat kā Baltkrievijas Tautas fronte kopumā.
  Komunisti kļuva stiprāki.
  Arī Krievijā vēsture ir nedaudz mainījusies. Zjuganovs ieguva nedaudz vairāk prezidenta balsu, lai gan viņam neizdevās uzvarēt. Lebeds bija Drošības padomes sekretārs pāris mēnešus ilgāk. Bet kopumā tas nav tik nozīmīgi. Būtiskākā atšķirība ir tā, ka Černomirdins netika atlaists. Un rezultātā viņš palika premjerministrs pat pēc noklusējuma. Tomēr Kebičs, neskatoties uz Černomirdina palīdzību, tomēr zaudēja otrajā kārtā, un Kaļakins kļuva par Baltkrievijas prezidentu.
  Un Krievijā pēc Jeļcina aiziešanas Černomirdins kļuva par prezidentu. Krievijas ekonomika jau sākusi augt un Viktors Stepanovičs, lai arī ar lielām grūtībām, ar trešo vietu ieņēmušā Žirinovska palīdzību uzvarēja Zjuganovu.
  Tā Krievijā Černomirdins kļuva par prezidentu, Žirinovskis - par Drošības padomes sekretāru un prezidenta pirmo palīgu. Putins līdz šim ir palicis malā. Zjuganovs ir opozīcijas vadītājs. Primakovs joprojām ir ārlietu ministrs.
  Tātad viss noritēja pēc plāna. Kaļakins turpināja integrācijas procesu, bet vēl neapvienojas. Ekonomika sāka augt. Černomirdins vadīja karu Čečenijā. Sarunas ar Mashadovu. Un galu galā tur panāca stabilitāti.
  Nākamajās vēlēšanās Černomirdins viegli uzvarēja Zjuganovu. Kaļakinu arī viegli ievēlēja uz otro termiņu. Viss gāja vairāk vai mazāk gludi. Baltkrievijas ekonomika pieauga.
  Bet Kaļakins nedevās uz trešo termiņu. Viņa pēctecis bija kolēģis Novikovs.
  Černomirdins nekandidēja arī uz trešo termiņu. Černomirdina vietā stājās Žirinovskis. Pēdējais, protams, kļuva daudz mērenāks, taču palielināja spiedienu uz Baltkrieviju - pieprasot pievienošanos Krievijai.
  Noviks pretojās. Tieši tāpēc viņam tika piemērotas sankcijas.
  Žirinovskis bija stingrāks un spiedīgāks... Rezultātā prokrieviskie spēki Baltkrievijā sarīkoja referendumu, kas sakrita ar smagu ekonomisko krīzi. Un Baltkrievija kļuva par Krievijas daļu. Tas pastiprināja antirietumniecisko noskaņojumu.
  2014. gadā Žirinovskis, izmantojot Ukrainā notikušo Maidanu un Janukoviča gāšanu, nosūtīja karaspēku. Ukrainas armija nebija kaujas spējīga, un krievi to atbruņoja. Janukovičs un Rada ar ieročiem rokās izsludināja referendumu. Krievija anektēja arī šo republiku.
  Lai ukraiņi mazāk dumpotu, Žirinovskis Krievijas galvaspilsētu pārcēla uz Kijevu. Un tas ietekmēja referenduma rezultātus. Pats Vladimirs Volfovičs nākamajās prezidenta vēlēšanās tika triumfējoši ievēlēts uz trešo termiņu, referendumā atceļot visus ierobežojumus.
  Aleksandrs Lukašenko aizgāja pensijā un nogrima aizmirstībā. Putins bija FSB priekšsēdētājs līdz 2012. gadam, kad viņam bija sešdesmit gadi. Un Žirinovskis, kurš mīlēja atjaunot komandu, neaizstāja viņu pret četrdesmit gadus vecu spējīgu virsnieku. Arī Baltkrievijas gubernators, kurš nomainīja Noviku, kļuva jaunāks.
  Krievijai tomēr tika piemērotas Rietumu sankcijas, taču tās nebija pārāk nozīmīgas. Žirinovskis karoja Sīrijā un Irākā. Viņš radīja kurdiem savu valsti un kopumā rīkojās izlēmīgāk nekā Vladimirs Putins. Turklāt Krievija veica raķešu uzbrukumu Saūda Arābijai un krasi paaugstināja naftas cenas.
  Tad sākās liels karš starp Irānu un ASV. Kas vēl vairāk palielināja naftas cenas. Tikmēr Krievija ieņēma un anektēja Baltijas valstis un Moldovu. Un tad, izmantojot satricinājumus Kazahstānā pēc Nazarbajeva aiziešanas, viņa iekļāva šo republiku savā apritē.
  Notika arī referendums, un Krievija ieguva vēl vienu provinci.
  PSRS atjaunošana pakāpeniski turpinājās.
  2020. gadā Žirinovskis atjaunināja savu rekordu par ceturto termiņu Krievijas prezidenta amatā. Viņš vēl negrasījās doties prom.
  Un Krievija pārcēlās pa Vidusāziju. Uzbekistānā, Tadžikistānā, Kirgizstānā, Turkmenistānā parādījās Krievijas karaspēks un notika referendumi par pievienošanos Krievijai.
  Tātad valsts tika atjaunota pie bijušajām PSRS robežām.
  Bet Žirinovskim ar to nepietika. Un viņš bez liekiem aizspriedumiem ar karaspēku okupēja Somiju. Un tur, protams, ar gandrīz 100% rezultātu, rīkojot referendumu. Un pievienojas viņai sev.
  Tādējādi Krievija atdeva savējo. Attiecības ar Ķīnu ir nedaudz pasliktinājušās saistībā ar pretenzijām uz Portartūru un dzelteno izraidīšanu no Sibīrijas.
  Taču pagaidām Ķīna baidījās bļaustīties pret Krieviju.
  Bet Aļaskā notika militārs apvērsums, un Krievijas karaspēks to okupēja. Un viņi sarīkoja referendumu par atgriešanos Krievijā. Tajā pašā laikā Amerika bija spiesta atzīt par spēkā neesošu darījumu par Aļaskas pārdošanu Krievijai.
  Tādējādi...
  Oļegs Ribačenko apstājās un atkal sāka šaut.
  Puisis izšāva sēriju un pēc tam granātu meta ar basu kāju. Viņš izklīdināja fašistus un tviterī ierakstīja:
  - Mēs esam neuzvarami!
  Margarita arī izšāva sēriju, ar basu kāju meta granātu, saspieda Frici un kliedza:
  - Un vienmēr vienoti!
  Bērni cīnījās ļoti drosmīgi.
  Zēns atkal sita ienaidniekiem ar sprādzienu. Viņš ar kailiem kāju pirkstiem svieda trasē granātu. Rezultātā sadūrās divi tanki. Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Slava tev, mūsu krievu zeme,
  Svētās Krievijas vārdā,
  Cienījamā padomu ģimene!
  Meitene atkal ar basu kāju meta granātu. Viņa nošāva duci fašistu un dziedāja:
  - Kalnā ir govs,
  Esiet veseli bērni!
  Puika izšāva sēriju, nopļāva Krautu un čivināja:
  - Dzimtene manā sirdī,
  Par laimi mēs atvērsim durvis!
  Un tad viņa bērna kāja iemeta granātu. Viņš ir puisis, kurš patiešām ir nāvējošs iznīcināšanas nesējs.
  Margarita ir arī bulta ar kolosālu precizitāti.
  Meitene to paņēma un dziedāja:
  - Nē, modrs neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa izskats -
  Tautas balss ir skaidra -
  Čūsku saspiedīs čūska!
  Meitene, ar basu kāju metot granātas, paņēma to un čivināja tālāk;
  Manā sirdī dzīvo Staļins
  Lai mēs nezinām skumjas -
  Tika atvērtas durvis uz kosmosu -
  Virs mums mirdzēja zvaigznes!
  Un meitene iesmējās. Viņa izšāva uz fašistiem. Viņa izsita viņu rindas un čīkstēja:
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies -
  Fašismam būs gals...
  Saule spīdēs spoži,
  Ceļš, kas apgaismo komunismu!
  Un atkal meitene veikli ar basu kāju met granātu. Stīda Hitlera tankus vienu pret otru.
  Nataša arī cīnās. Staļingradā meitenes ir vienkārši varoņi.
  Un drosmīgi dziediet paši sev:
  - Mana dzimtene ir Visuma tumsa,
  Es varu sagraut ļauno ienaidnieku uzbrukumus...
  Es nevaru iztikt nevienu dienu bez tevis mīlestības,
  Esmu gatavs par tevi atdot savu dzīvību!
  Un Nataša ar basu kāju met granātu.
  Tālāk Zoja šauj. Skaista meitene bikini. Viņš dos sprādzienu un nopļaus fašistus.
  Un tad no viņas basām kājām lidos slepkava dāvana.
  Zoja dziedāja, zobus rāvusi:
  - Man patīk iznīcināt ienaidniekus! Tāda meitene!
  Un atkal skaistule sāks iznīcību ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un tad arī Aurora aizdegas. Sarkanmatainais velns sitīs arī fašistus.
  Un ar basu kāju palaista granāta izsmērēs Vērmahta karavīrus pa granti.
  Meitene čīkst:
  - Tili, tili, tralis, vali ...
  Sitiet nacistus ar manu spēku,
  Es tagad nevaru atteikties!
  Un atkal karotājs šauj precīzi.
  Tālāk Svetlana šauj. Un viņa arī ar plikiem kāju pirkstiem iemeta sprādziena paku.
  Nu, Fritz to saprata.
  Meitene, atklāti sakot, ir klinšu karotāja.
  Un kā viņš dzied:
  - Krievija tiks pagodināta pār zemi,
  Mums vienmēr būs sapnis!
  Un četras meitenes sit fašistus un kā viņi tevi sitīs. Vispār viņi ir kā svētie no nāves eņģeļu bataljona. Un nacisti Staļingradā to saprot.
  Bet paliek arvien grūtāk un grūtāk.
  Staļingrada pagaidām iztur, bet nacisti spēja ieņemt Suhoju. Nacistiem ir arī spēcīga jūras flote. Ieskaitot sagūstītos britu kuģus.
  Tie burtiski izpostīja visu piekrasti. Un turki virzās uz priekšu no dienvidiem. Kļūst ļoti biedējoši.
  Nataša un viņas meitenes no Sukhimi varēja aizlidot uz Staļingradu, sagūstot vācu saplākšņa lidmašīnu.
  Un tagad arī Staļingradā. Piemēram, lai kā jūs mēģinātu neieņemt šo pilsētu, nacisti to neņem.
  Nataša ar basu kāju met slepkavniecisku dāvanu, saplēšot nacistus saplēstā gaļā un dzied:
  - Mūsu dzīve būs brīnišķīga!
  Zoja, metot granātu ar basu kāju, piebilda, atsegdama zobus:
  - Ja, protams, uzvarēsim!
  Un meitene kratīja savus sarkanos sprauslas.
  Aurora, šauj, rēca:
  - Un lai tiek slavēta mūsu Tēvzeme!
  Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem uzmetīs arī slepkavu dāvanu. Tas sagraus pretiniekus un čīkstēs:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Un tad Svetlana paņēma līniju un izdrāzēja to. Es izgriezu simts nacistu. Tad viņa ar basu kāju palaida granātu un čīkstēja:
  - Par jaunu zinātnes un labklājības gaismu!
  Un četras meitenes atkal cīnās un netaisās nolaist degunu.
  Nataša sprāgstvielu paku pacēla ar divām basām kājām. Un ar visu savu spēku viņa iemeta to nacistu tankā.
  E-75, guvis bojājumus, apstājās un sāka smēķēt.
  Nataša dziedāja:
  - Rus smējās un raudāja un dziedāja,
  Visos laikos, tāpēc tā ir Krievija!
  Pēc tam Zoja paņēma un palaida klātesošo slepkavu ar kailiem kāju pirkstiem. Un vēl viens nacistu tanks apstājās, izsita.
  Zoja tviterī ierakstīja:
  - Jā, nākotne ir mūsu!
  Slava lielajai Krievijai!
  Aurora izšāva ar ložmetēju. Nopļāva daudz fašistu. Un tad viņa agresīvi teica:
  - Slava PSRS varoņiem!
  Un viņas basās kājas metiens atkal raida granātu. Šeit ir sarkanmatainā meitene. Vienkārši neuzvarams terminators.
  Un Svetlana to uzņēmās un sagrāva nacistus. Un viņa tos nocirta kā asa siena pļāvēja.
  Tad viņa tviterī ierakstīja:
  - Slava Krievijas zemei!
  Un no viņas basās kājas metiena aizlido tāda nāvējoša sadrumstalotības granāta.
  Karotājs čīkstēja:
  - Padomju impērijai!
  Nataša, šaujot, saka:
  - Par lielāko no impērijām!
  Un atkal no viņas basām kājām lido kaut kas, kas nogalina fašistus ar milzīgu garantiju.
  Un meitene dzied:
  - Slava manai dzimtenei -
  Slava Krievijai!
  Arī Zoja ar basu kāju meta granātu. Viņa nogrieza nacistu masu un čīkstēja:
  - Lielā Krievija - liela slava!
  Un viņa piemiedza saviem partneriem.
  Meitenes, protams, ir gandrīz kailas. Bikini, miecētas, muskuļotas, skaistas un izliektas.
  Cik burvīgas izskatās meitenes, kad ir gandrīz kailas! Un kāpēc vēl ir drēbes?
  Tālāk Aurora aktīvi šauj. Un ar basām kājām viņš izmetīs to, kas nogalināja nacistus.
  Tad viņš dzied:
  - Par lielo Tēvzemi!
  Svetlana turpināja šaut. Viņa samazināja fašistus un tviterī ierakstīja:
  - Par lieliskiem sasniegumiem!
  Un viņš varēja palaist granātu ar basu kāju. Un atkal nacisti baidās.
  Labi pastrādātas krievu meitenes. Viņi ir augstākā līmeņa akrobātikas cilvēki.
  Un tad ir piloti: Mirabela un Anastasija. Tāpat kā viņi iepļaukās Krautiem.
  Jā, Hitlera bari bēg no šādām meitenēm.
  Sievietes karotājas cīnās uz Jak-9. Šķiet, ka automašīna ir novecojusi. Bet diezgan efektīvi. Lai gan ātrumā un bruņojumā tas ir zemāks par Luftwaffe.
  Meitenēm ir tikai viens 20 mm lielgabals un ložmetējs, salīdzinot ar ME-262 ar pieciem 30 mm lielgabaliem.
  Taču Mirabela veikli manevrē un nokļūst aiz spārnotā fašistu grifa. Un nošauj viņu. Izsit metālu, pilnībā sadedzina ienaidnieku.
  Tad Mirabela dziedāja:
  - Augstāk un augstāk un augstāk,
  Lidmašīnas lido kā putni...
  Mēs nojaucam fašistu jumtus,
  Un karavīru varonība ir pāri robežām!
  Un te Anastasija ies un spārdīs nacistus. Viņa ir Terminatora meitene.
  Tas sadrupinās Hitlera bandītu sejas un čīkstēs:
  - Liela slava nāks Krievijai!
  Un arī pedāļus spaida ar basām kājām. Un krīt vēl viens Meseršmits.
  Meitenes cīnās tikai biksītēs. Un viņi jūtas ļoti labi. Tie ātri plīvo vājākiem dzinējiem. Un viņi aizbēg no ienaidnieka šāvieniem.
  Mirabela, nogriežot Frici, čīkst:
  - Nav vārna, jūs nevarat mūs uzvarēt!
  Un atkal karavīrs izrāpjas nāvējošā attālumā.
  Un krīt jauna Hitlera mašīna.
  Baskājainā meitene zina, ko dara. Un viņai klājas lieliski.
  Lūk, kāds fašists mēģina no attāluma nosegt karotāju. Un viņa aiziet. Un par brīnumu atkal pie ienaidnieka astes.
  Un viņš nogāž Frici, čīkstot:
  - Krieviem nekas nav neiespējams!
  Un atkal karotājs veic izmisīgu pagriezienu. Un krīt vēl viena mašīna, sadursta.
  Mirabela tviterī ierakstīja:
  - Krievijai patiesi miers ir radīts!
  Un atkal kā izrādās. Un kā viņš padosies ienaidniekam!
  Arī Anastasija ietriecas vācu mašīnā un kliedz:
  - Lai visa mūsu zeme tiek slavēta, lai mums nav viltības!
  Un meitenes arvien vairāk šķiras!
  Kas ar tiem var tikt galā? Ja vien tā nav agresīva viesuļvētra!
  Precīzāk, pat viesuļvētra nevar viņus uzvarēt!
  Nataša tikmēr cīnās un dzied:
  - Mēs cīnīsimies par Krieviju!
  Un arī ar basu kāju palais nāvējoša kalibra granātu.
  Un viņš sasmalcinās nacistus metāla gabalos un asiņainā gaļā.
  Zoja arī ar basu kāju metīs slepkavniecisku un karstu un, uzlecot, sacīs:
  - Un par jauno komunisma kārtību visā pasaulē!
  Un izliek zobus.
  Tālāk Aurora spēcīgi šauj. Viņš nošaujas, pļauj fašistus un čīkst, zobus atsegdams:
  - Par progresa sasniegšanu!
  Un no viņas basajām kājām nāk kaut kas tāds, kas var sasist jebkuru šķērsli.
  Un tad kaujā Svetlana. Šī ir tik slepkava meitene.
  Un viņa ir arī blondīne. Kā viņa cirta fašistus... Un tad no viņas basām kājām lido slepkavnieciska dāvana. Viņš sagraus nacistus un pārvērtīs tos velnišķīgās liesmās.
  Terminatora meitenes šņāks:
  - Slava manam goda vārdam!
  Komjaunatnes vārds!
  Karotāji šaudīs uz fašistiem. Un šausim viņus kā trakus suņus.
  Šeit ir terminatori! Un viņi iznīcina nacistus - kādi velni!
  Nataša ar patosu teica:
  - Mēs cīnīsimies par sociālismu,
  Mūsu Padomju Krievijai,
  Par jaunu lielisku pasūtījumu!
  Un atkal no viņas basās kājas lido nāvējoša dāvana.
  Zoja arī darbojas diezgan enerģiski. Iznīcina fašistus. Un viņš viņus nepieviļ. Un viņas basās kājas ņirb kā dzenskrūve.
  Karotājs kaislīgi saka:
  - Svētās Krievijas vārdā,
  Krievija tiks slavēta!
  Un atkal karotājs cīnās ar pilnu kaislību.
  Tālāk Aurora ar basu kāju met nāves dāvanu. Kā tas slauc nacistus uz visām pusēm. Un viņš ar dusmām saka:
  - Es esmu pasaules čempions boksā!
  Un tad Svetlana palaidīs slepkavniecisko un iznīcinošo. Un viņas basā pēda ir tik ņipra.
  Un karotājs čivināja:
  - Es esmu stiprākais pasaulē,
  mēs mērcēsim nacistus tualetē -
  Dzimtene netic asarām,
  Un ļaunajiem oligarhiem atdosim smadzenes!
  . NODAĻA Nr.9
  Piedalījusies smagās kaujās, Vedmakova vairākas dienas gandrīz negulēja, un tāpēc, neskatoties uz ārkārtīgi šaurajiem apstākļiem cietuma kamerā, smaku un smaku, viņa gandrīz nekavējoties aizmiga.
  Viņa sapņoja, ka atradās viduslaikos un vadīja vergu sacelšanos, kļūstot par sava veida Spartaku svārkos! Pēc pirmajiem panākumiem drosmīgā karotāja, muskuļotā meitene, pulcēja nemierniekus un piedāvāja izvēlēties viņu vadoņus.
  Ragana, kā gaidīts, kļuva par diezgan lielas vienības vadītāju un ierosināja vareno varoni Turanu par savu pirmo vietnieku.
  Un šeit vergi bija vienprātīgi. Tad tika izvēlēti meistari. Decimālā sistēma ir visvienkāršākā, un Witcher nolēma, ka nekas nedrīkst būt sarežģīts.
  Bruņojušies ar trofejām un paņēmuši tarakānu gliemežus (smagā miegā Vedmakovas zemapziņa spēlēja), viņi devās tālāk.
  Lai stiprinātu savu autoritāti un izstieptu kājas, Ragana gāja kājām, kustoties kā kaķis. Tad meitene sāka skriet, ar basām pēdām taustīdama akmeņainā ceļa mazos, asos oļus. Bet karotājs nepievērsa uzmanību sāpēm, turklāt viņa bija priekšā visiem. Kā izrādījās, tas nebija velti. Trīs ienaidnieka kaujinieki gulēja slazdā, un viņi varēja izraisīt priekšlaicīgu trauksmi. Sacelšanās vadītāja uzkāpa kokā un metās virsū saviem ienaidniekiem. Viņas kustības bija kā tīģeru un kobru hibrīda deja, viegls kliedziens un tad apklusa ar nogrieztajām galvām.
  - Tā es salaužu pretestību!
  Vedmakova nevarēja pretoties spēlēšanai publikas labā, rādot vergiem nogrieztas galvas. Atbildot uz to, atskanēja apstiprinājuma rēciens.
  Drīz vien parādījās īpašumi ar stādījumiem. Izgrebtās mājas ir īstas pilis ar dekorācijām un statujām. Šur tur bija redzamas strūklakas. No vienas statujas Zeva formā ar tauriņa spārniem un mutēm uz vēdera, kājām un krūtīm: sita septiņas strūklas. Lauki ir bagāti, trekni, ar zeltainas kokvilnas līdzību, graudiem ar lieliem vārpiņiem, aunazirņiem un citām lietām. Viņu labā strādāja daudzi vergi. Bija gan vīrieši, gan sievietes, kā arī daudz bērnu. Protams, uzraugi, apsargi. Bet vispār, protams, vergu ir daudz vairāk, un ar lāpstām un kapļiem.
  Ragana pacēla paštaisītu reklāmkarogu, ko steidzīgi uzšuva verdzenes: Ar zobena un kapļa attēlu! Citi vergi steidzās uzbrukt.
  Tikmēr pie stabiem karājās vairāki vergi un vergi, kuru rokas un kājas bija sadurtas ar naglām. Šķiet, ka šie netaisnības bērni bija lemti mokām. Ieraugot tuvojošos atbrīvotājus, krustā sistā meitene negaidīti spēcīgā balsī kliedza:
  - Atriebība ir nākusi, sitiet saimniekus!
  Raganas līderis, kā vienmēr, ir priekšā. Viņas prusaku gliemezis piecēlās un nogāza divus sargus uzreiz. Pārējie atkāpās, viens aiz bailēm, pat uzskrienot pašam uz šķēpu. No salauztā vēdera iznāca zarnas. Meitene pasmaidīja:
  - Jūs esat vāji karotāji, ja baidāties no zirga!
  Miloslava, kas kļuva par viņas skvēru, cīnījās uz labās rokas, cirvji meitenes rokās, kā izveicīga friziera skuveklis. Tik slaveni samazina cīnītājus.
  Arī Turāns nepadevās. Viņš palaida akmeni, kas salauza sarga krūtis un iekļuva cīņā. Bija skaidrs, ka viņam labu nāca smagais darbs, nevis dzirnakmens muskuļi. Tiesa, Ragana kustējās ātrāk.
  Vergi bija pārtraukuši strādāt, bet vēl nebija iesaistījušies cīņā. Acīmredzot viņi bija apjukuši. Tiesa, tas pats nemierīgais zēns, pielecot pie strādājošajiem zēniem, kliedza:
  - Jūs gļēvuļi! Kas ir aiz manis, tas ir varonis, kas bez manis ir draiska cūka!
  Pirmie atbildēja zēni. Viņi metās pie pārraugiem. Šeit ir viens puisis apmēram četrpadsmit gadus vecs, kurš savam "aizbildnim" iesita ar kapli tik spēcīgi, ka viņam galva uzsprāga kā ķirbis. Tas izdevās, un pārējie vergi, pat parasti pieticīgās un pacietīgās meitenes, metās cīņā.
  Cīņa tagad kļuva haotiska, taču skaitliskais pārsvars, kā arī izmisums bija vergu pusē. Un, protams, viņi pārņēma.
  Pass ir tas, ko ir grūti sagaidīt no meitenes, kura iemācījās tieši viņas acu priekšā. Viņa cīnījās ar sargu, kurš sāka viņu spiest. Tāpēc viņa viņu maldināja, atvilka zobenu un iesita viņam tieši pa kaklu.
  - Tagad to es saucu par uzkodu! - meitene pajokoja. - Uzmanies, lai nepiedzertos!
  Pirmais īpašums tika ātri atbrīvots, atslāņošanās pieauga mūsu acu priekšā. Sacelšanās izplatījās, apņēma laukus kā ugunsgrēku. Ragana auļoja, metoties uz priekšu. Jātnieki metās viņam pretī, parasti viņi dabūja tieši līdz galvas augšai. Taču apsargi nepadevās. Īpaši spītīga cīņa bija pie septiņu stīgu strūklakas. Šeit stādītāji nosūtīja kaujā savu kavalērijas rezervi.
  Drosmīgais Ragans bija ielenkts no visām pusēm. Viņu izglāba tikai īpaši nobarota tarakāna gliemeža neparastā veiklība. Šeit ir precīzs uzbrukums un sakapātais pretinieks krīt. Tomēr meitene vispirms tika ievainota plecā, pēc tam vēderā, un pēc tam viņai gandrīz tika nogriezta kāja. Tad Ragana sāka mest sīkus dunčus. Asi, tie iekļuva acīs un dažreiz arī mutē. Tomēr lielākā daļa karavīru karstuma dēļ bija puskaili, un tādiem karavīriem pietika ar caurduršanu krūtīs. Vairāki jātnieki krita, bet pārējie palielināja spiedienu. Zobenu bija tik daudz, ka kustībā tie atgādināja ķemmi. Tā viņi lien iekšā no visām pusēm.
  Bet Miloslava, Passa, Turan un citi vergi ieradās savlaicīgi. Iegriezušies rindās, viņi gāja kā slidotavā, varēja redzēt, kā līķi aizlido, un viņiem palīgā no visa spēka steidzās bruņoti vergi.
  Kājnieki uzbruka jātniekiem, nogurušie vergi atriebās par viņu sāpēm un pazemojumu.
  - Apņem ienaidnieku un neļauj viņam aizbēgt! - Pavēlēja Witcher.
  Viņas acu priekšā nokrita vergs ar nogrieztu galvu, bet ducis sargu krita viņam pakaļ.
  - Ņemiet to skaitļos! - pavēlēja jaunais sacelšanās vadonis.
  Arvien vairāk vergu iesaistījās kaujā. Bija redzams, kā zēni ar skriešanas startu uzkāpa zirgos, metās virsū jātniekiem un izmantoja zobus un asinātos akmeņus.
  Šķita, ka vergi nezināja bailes, viņi atriebās par daudzu gadu pazemošanu, kad neviens viņus neuzskatīja par cilvēkiem. Turklāt daudzi no viņiem ir dzimuši brīvi un vēl nav aizmirsuši reibinošo gribas aromātu.
  Pabeidzis "uzmontēto" atdalīšanu, Witcher devās tālāk. Pēdējais nopietnais šķērslis viņa ceļā bija no lieliem kokiem nocirsts bērns. Tur bija izvietots diezgan liels skaits aizsargu.
  - Pārmeklējiet īpašumus un satveriet kāpnes. - Viņa kliedza. - Ja ar to nepietiek, pagatavojiet tos pats.
  Vergi steigā uzbūvēja uzbrukuma ierīces.
  - Kāpnēm jābūt platām, lai pa tām vienlaikus varētu staigāt daudzi karotāji. - Ragana norādīja.
  Citos īpašumos slaktiņš joprojām plosījās. Dažās vietās kalpi pārgāja nemiernieku pusē, bet dažos gadījumos viņi pretojās ieraduma dēļ. Pārraugi tika ātri nogalināti - tie bija tālu no vissmagākajiem karotājiem. Detinets kļuva par pēdējo ienaidnieka pretošanās cietoksni. Witcher, kā vienmēr, bija pirmais, kas uzkāpa sienā. Viņš vairākas reizes trāpīja ar bultu, bet ar savu vairogu atvairīja nāvējošās dāvanas. Tuvākais karotājs saņēma tik spēcīgu sitienu, ka, lai gan viņam izdevās atvairīt, viņš nokrita ar galvu no sienas.
  Miloslavam izdevās aizķert aizsargu, arī atmetot ienaidnieku. Sniegbaltā pāreja jau ar savu izskatu aizrāva ienaidnieka karavīrus. Kamēr viņi skatījās uz viņas strauji augošajām krūtīm ar vilinošām krūtīm, meitene iecirta kājas cirkšņā un pēc tam nocirta. Ragana, uzkāpusi pa sienām, bez žēluma nocirta. Ienaidnieks jau bija zaudējis cīņas sparu, un arvien vairāk vergu kāpa uz sienas. Viņi izlauzās cauri, kāpņu bija daudz, un apsargiem nebija laika tās visas atvairīt. Taču apakšā gulēja miruši un ievainoti vergi; uzbrukums nebija pilnīgs bez zaudējumiem. Tā vergs un sargs saķērās kopā un nokrita no ievērojama augstuma. Viņi tika ievainoti, bet palika dzīvi un turpināja žņaugt viens otru.
  Nemierīgais zēns, Ragans aizmirsa pajautāt viņa uzvārdu, atradās arī pie sienas. Izmantojot savu mazo augumu, viņš ielēca starp virsnieka kājām, pēc tam ar abām kājām iespēra viņam pa dupsi, vienlaikus sitot zem ceļiem. Viņš lidoja uz priekšu, atsitoties pret dakšu, kuru turēja pieaugušais vergs...
  - Es tā pieķēru, ka sāpīgi iekodu! - Puisis izbāza savu tievo mēli, ķircinādams sargus.
  - Ak, tu mazā baskāju čūska! - Labajā pusē stāvošais cīnītājs nolamāja un ar zobenu cirta puisi.
  Zēns arī šeit novirzījās un iespļāva no caurules acī. Cik izmisīgi ienaidnieks kliedza, laužot rindas. Zēns nestāvēja uz ceremoniju un piebeidza viņu ar zobenu. Bērna rokas, lai arī tievas, bija cīpslainas un spēcīgas - smaga darba rūdītas.
  Arī pārējie puiši izrādīja spiedienu, cīnījās kā velns, čīkstēja un bļaustījās, izvēloties foršākus izteicienus!
  Viņiem izdevās ātri notīrīt sienu, taču iekšā kauja nedaudz ievilkās, baidoties no vergu atriebības, īpašnieki izmisīgi cīnījās. Tiesa, pārauguši vēderi ir slikti palīgi cīņā ar nikniem vergiem.
  Galvenais īpašnieks šeihs Samuma mēģināja aizbēgt pa pazemes eju. Viņš paņēma līdzi maisu ar akmeņiem un zeltu. Varbūt viņam bija iespēja, bet alkatība viņu pievīla. Skaista meitene, Rakhita, un pat ar vara ādas krāsu tas ir pārāk liels kārdinājums.
  - Un seko man kuce! - šeihs satvēra viņu aiz pūkainajiem matiem.
  - Nevajag, es iešu pats, kungs! - Viņa lūdzās.
  - Nav padauza! Man patīk tevi nēsāt! - sadistiskais cienītājs pasmīnēja.
  - Bet tas sāp! - verdzene sāka kratīt kailās kājas.
  - Kad nomazgāsimies, es pavēlēšu tevi pakārt aiz matiem un aizdedzināt. - Šeihs gaļēdāji nolaizīja lūpas.
  - Tu esi zvērs! Bet es tevi mīlu, tici man!
  Meitene piespiedās klāt savam saimniekam, kurš piebāza savu netīro purnu pie viņas tīrās sejas un sāka viņu laizīt. Tad Rakhitas roka uz šeiha jostas atrada dunci un ar visu spēku iegrūda to viņa pietūkušajā vēderā.
  - Lūk, tev tumsas nārsts.
  Šeihs nometa somu un atlaida savus matus. Viņa rokas mēģināja aizvērt dziļo caurumu; zarnas izkrita.
  - Radījums! Echidna! - Viņš norūca.
  - Nē! Es darīju to, kas bija godīgi! Cik meitenes un vīriešus tu esi spīdzinājusi? Viņš pat piesita bērnus un pienagloja tos pie stabiem. Tā ir tikai atriebība! - meitene iesaucās.
  - Sasodīts!
  - Dieviete! Tu mani pērti! - Verdze ietriekusies ar kāju šeiha kuplajā, asiņojošajā vēderā.
  - Viņš mani mazliet sita! - Viņš sēkt.
  - Bet manī plūst cēlas asinis! - baskājainā verdzene pazibināja zobus.
  - Nekas, padauza! Karaspēks apspiedīs sacelšanos, un jūs tiksiet tik ļoti spīdzināti, ka es jums likšos kā eņģelis! - Šeihs atrada spēku rūgt.
  - Kāpēc viņiem ir bagātāka iztēle nekā jums? - meitene izbāza mēli.
  - Pietiek tev! "Bagātais vīrs raustījās un vaidēja. - Ievainot! Atnes man facifi ziedi.
  - Kāpēc pie zemes? - meitene sarkastiski vaicāja.
  - Es tev iedošu šo zelta maisu. - šeihs lūdzās.
  - Viņš jau ir mans! Labi, tikai no labdarības, kur ir facifi ziede? - meitene viltīgi pasmaidīja.
  - Vai pazīstat skapi lidojošas govs formā? - bagātais stostījās un svilpās.
  - Jā! Es redzēju to tik skaistu ar oļiem.
  - Tātad jums ir jāieliek roka galvā, un jūs varat viegli izņemt kastīti ar ziedi. Nāc man klāt un ieeļļo mani. - šeihs nomurmināja, gandrīz zaudējot samaņu.
  - Pat nelietis ir pelnījis medicīnisko palīdzību. Pagaidi mani!
  Meitene ieskrēja istabā. Viņai bija vienalga par bagāto vīru, taču tik vērtīga ziede ir ļoti reta un noderētu nemierniekiem. Un tad viņa nodos nīsto ķēmu nemiernieku rokās.
  Vergi jau bija aizbēguši uz savām istabām. Divi no viņiem ieraudzīja skaistu puskailu meiteni. Veselīgi puiši, izsalkuši pēc sieviešu pieķeršanās, steidzās pie viņas. Meitene smagi strādāja, bija muskuļota, tāpēc ar spēcīgajām kājām viegli atgrūda uzbrucēju un kliedza:
  - Ja gribi dabūt naudu. Tikai zini, ka pagrabā ir agresīvs puisis ar zelta maisu.
  - Mums nepatīk agresija! - puiši ironiski iebilda.
  - Bet viņš taču ir arī bagāts! - meitene mani ķircināja.
  - Tad jau labāk, cīnīsimies! Kur ir pagrabs? - dumpīgie vergi pļāpāja.
  - Seko manai rokai tur! - Verdze pamāja ar labo roku.
  Jauni, melni vergi steidzās tur, kur norādīja viņas piesta. Meitene pasmaidīja un ieskrēja istabā. Iekārtojums bija diezgan bagātīgs, bet haotisks. Un šeit ir pats skapis, atliets no zelta. Rakhita, divreiz nedomājot, pielika roku. Viņa ieslīdēja iekšā un tajā brīdī žoklis aizvērās.
  Skaistule kliedza, viņas žileti asie zobi nogrieza viņai suku.
  - Ak, cik tas ir sāpīgi! - Viņa iekliedzās, tad izspiedās. - Tas ir tik zemiski!
  Neskatoties uz mežonīgajām sāpēm, meitene drudžaini mēģināja pārsiet savu roku. Vitčakova, dzirdot sieviešu kliedzienus, nolēma, ka kāds tiek izvarots, un ātri ielauzās istabā. Ieraugot daiļavu, kas ir piesūkusies asinīs, viņa kliedza:
  - Kurš uzdrošinājās to izdarīt?! Es uzvilkšu viņa cieņu viņam pa dupsi! - Dusmu lēkmē karotājs varētu būt rupjš cilvēks.
  No Rakhitas acīm plūda asaras ne tik daudz no sāpēm, ko viņa juta, verdzei nebija sveša daudzkārt pātaga, bet gan no atziņas, ka viņa tagad ir invalīde.
  - Tas ir viņš! - meitene norādīja uz skapi.
  - Ja tā, tad tas ir briesmīgi! - Ragana ar spēku iecirta smīnošajam kukainim pa galvu. Trieciens salieca konstrukciju, un mīkstāks zelts tika sašķelts. Karotāja turpināja sist, līdz sasmalcināja skapīti gabalos.
  Meitene manāmi kļuva bāla, un viņai pielēca sniegbaltā Passa. Viņa veikli uzlika žņaugu, apturot asiņošanu. Witcherova izņēma nogriezto roku, ekstremitāte kļuva bāla, bet joprojām bija silta.
  - Lieliski! - Mums jāzvana Hirovam. Varbūt viņš to izaudzēs. - karotājs skaļi nosvilpa.
  Passa jautāja:
  -Kas tev deva ideju piebāzt savu roku šeit?
  - Samma!
  - Ko tu ieliki sevī? - Ragana bija pārsteigta.
  - Nē, šo ķēmu sauc Samuma. - izlaboja meitene.
  - Ja tā, tad tas ir jāsadala ceturtdaļās. Karotāja nobolīja acis.
  - Viņš atrodas pagrabā un smagi ievainots. Jums būs laiks viņu noķert. Ja viņš nenomirs.
  Ragana mēģināja noturēt otu, kad pēkšņi tā pārvērtās par slidenu ķirzaku, kas mēģināja izlīst. Ja karotāja nebūtu bijusi tik izveicīga kopš dzimšanas, varbūt viņai tas būtu izdevies. Turklāt viņa satvēra nevis asti, bet kaklu.
  - Oho, neparasta maģija. Mums tas jāparāda Hirovam.
  Ievainotās meitenes seja kļuva matēta, un viņa zaudēja samaņu.
  Passa viņu noķēra laikā:
  - Nervozā meitene, bet skaista! Būtu žēl, ja viņa paliktu kropla.
  - Ceru, ka to varēs labot. Vienīgi Hirovs kaut kur palaida garām, viņš solījās būt man blakus. - Ragane neapmierināti paraustīja plecu.
  - ES esmu šeit! - Burvis izlēca aiz durvīm. - Es jūtu maģiju.
  - Un es to turu savās rokās! - Ragana atcirta.
  - Nu, tas arī nav slikti! Tas ir medūzas un ķirzakas maisījums, jūs redzat, ka tas ir caurspīdīgs, jūs varat redzēt, kā pukst trīs sirdis. - burvis pasmīnēja.
  - Kāpēc tas ir iespaidīgi? Meitene zaudēja roku, un viņas vietā stājās ķirzakas medūza. Es domāju, ka, neskatoties uz visu šāda radījuma veiklību, tas nav gluži līdzvērtīgs aizvietotājs! - Karotājs nekādā gadījumā nebija sliecies jokot.
  - Bet viena no ķermeņa daļām var peldēt, un tas nemaz nav slikti. Sava veida lielvara! - burvis viltīgi piemiedza aci.
  - No kā tas sastāv, jo tā ir invaliditāte? - Es nesapratu Raganu.
  - Kā pateikt! Galu galā tas vairs nav tikai dzīvnieks, bet gan sievietes ķermeņa daļa. Bet vadīt dzīvnieku ir grūti. Tagad šī mazā ķirzaka spēj sarauties un izlīst cauri jebkurai plaisai vai izlīst cauri sienai. Turklāt tas ir praktiski neredzams, šī suga ir kā hameleons. - burvis sāka skaidrot.
  - Pulsar! - Viņa teica, demonstrējot Pasas entuziasmu. - Es nedomāju, ka tas ir iespējams. Nogrieziet otu un padariet to par spiegu.
  - Gadās, ka sakāve sola lielas nepatikšanas, bet tas ir tikai nākotnes uzvaras atspoguļojums. - Burvis pamanīja.
  - Tātad jūs viņu neapmulsināsit? - Vedmakova precizēja.
  - Nē! Karā varonība un laba saprāta nes uzvaru. Lai trāpītu, vispirms ir jāredz mērķis, pretējā gadījumā jūs izmežģīsit dūri. Bet, lai nerastos nepatikšanas, brūce ir jāsadziedē. - Hirovo maigi atbildēja.
  - Meitenei nav labi būt kroplai. Galu galā tas viņu sabojās! Vai varat likt tai izskatīties pēc īstas ekstremitātes, cilvēka rokas? - Ragana jautāja.
  - ES domāšu! Varbūt es varu to salabot. Kopumā lielākā daļa burvju daudz labāk prot nogalināt nekā dziedināt. - Hirovo ar spiedienu uzsvēra.
  - Es tam piekrītu! Jebkurš muļķis var kropli, ne katrs gudrais var izārstēt. - Vedmakova pārliecināšanas labad pat pagrieza pirkstu pie viskija.
  - Daudz rupju bendes - maz ārstu!
  Vergi vilka Samuma saimnieku, izskatās, ka viņš nomira. Rakhita atnāca pie prāta, viņas seja bija īgnumā.
  - Viņš atkal visus pievīla! Viņš aizgāja, nesamaksājot rēķinus.
  - Es viņu pakāršu! - teica Ragans. - Lai viņa līķis ir brīdinājums ikvienam, kas ir ļauns un mantkārīgs. Mantkārīgs cilvēks vienmēr ir dāsns ar vilšanās asarām!
  - Tas ir saprātīgi! Bet kurš man atdos roku? - Meitene bija gatava raudāt.
  - Šeit viņš ir! - norādīja sacelšanās vadītājs.
  Hirovs paklanījās, vads iedegās viņa rokās.
  - Neuztraucies! Tu nevari būt kropls. Tātad Rakhita jums būs jākļūst par lielisku spiegu. Jūs vēlaties atriebties visiem bagātajiem un varenajiem šajā impērijā.
  - Protams. Neesi vergs, pazemots putekļos! - meitene iesaucās.
  - Tātad jūs varat mums palīdzēt! Šī impērija ir slikti pārvaldīta, tāpēc kaps izlabos kuprīto sistēmu! - Burvis no rādītājpirksta izlaida enerģijas staru.
  - Dīvaini! Es redzu tevī daudz enerģijas. Un gudrība! Esmu gatavs jums pievienoties! - vergs iesaucās.
  - Tevi sāpinās, bet tu spēsi gūt virsroku! Bez sāpēm nav varonības, bez varonības nav uzvaras! - viņš paziņoja, demonstrējot burvja filozofisko domāšanu.
  - Esmu sieviete - tātad esmu pieradusi izturēt. - Rakhita pamāja.
  - Kad pacietības nepietiek, dziedāšana palīdzēs! - Hirovs jokoja.
  Visi smējās. Ragana bija labā noskaņojumā. Starts bija uzvarošs, kas nozīmē, ka nav ko tērēt. Pirmkārt, ir jāizveido vergu armija, pirms tie aizbēg. Tātad cilvēki ir kā dzelzs, pirms tas atdziest, piešķir tai vēlamo formu. Karotāja meitene iznāca pie sienas, uzkāpa uz kāpnes un pērkona balsī pavēlēja:
  - Pūt spārnu, lai savāktu visus!
  Passa jautāja:
  - Sievietes arī?!
  - Jā! Mums būs vajadzīgs katrs zobens. Pasteidzies, bet zini, ka laupīšanas nebūs, visu sadalīsim vienādi.
  Vergu savākšana prasīja kādu laiku, mums pat bija jāizmanto pātagas. Pati Ragana bija spiesta palīdzēt tiem retajiem, kuri nezaudēja galvu, un ierobežot laupīšanas. Pieciem dedzīgākajiem bandītiem meitene kārtīgi papliķēja pa ausīm, vienam pat nocirta galvu. Viņas sejā krita asiņu lāses, Ragana tās alkatīgi nolaizīja. Tas izdevās. Vispārējā sapulce notika tumsā lāpu gaismā. Tur bija tūkstošiem atbrīvoto vergu; Witcher pat lēš, ka to bija vismaz divpadsmit tūkstoši, lai gan daudzos no tiem bija bērni un sievietes.
  Viņa uzstājās no citadeles augstākā torņa. Burvis stāvēja pretējā pusē, viņš kontrolēja visu pulcēšanos. Vergi tika nežēlīgi izmantoti, un vājie tika izpildīti vai nokauti. Tātad kopumā, ja ņemam fiziskos parametrus, viņi izskatījās pēc labiem cīnītājiem. Vienkārši viņiem ir vajadzīga apmācība. Vedmakova teica aizdedzinošu runu. Viņa īpaši neatlaidīgi skaidroja nepieciešamību izveidot lielu atbrīvošanas armiju.
  - Vienotība, drosme, nesavtība - uzvaras, brīvības, laimes atslēgas! Bez disciplīnas nav armijas, un bez armijas nevar iegūt brīvību! Darbs mūs ir padarījis stiprākus, reizināts ar saprātu, dos mums brīvību un kopā ar veiksmi nesīs laimi!
  Tāpēc kļūsim par vienu un sarausim ķēdes! - karotājs ierunājās.
  Vergi priecājās par viņu apstiprinājumu! Tikai viens vergs ar daudzām rētām un lepnu skatienu klusēja. Viņa skatiens pauda vislielāko nicinājuma pakāpi.
  Ragana atkal ierosināja izvēlēties vienu sacelšanās vadītāju!
  - Komandieris ir kā piramīdas virsotne - jābūt tikai vienam, citādi pat tik spēcīga konstrukcija sabruks!
  Vergi kliedza:
  -Pa labi! Vadi mūs.
  -Tu esi lielisks karotājs un būsi mūsu vadonis! - Negaidīti zēnam izdevās visus izkliegt.
  Tas Vedmakovu pārsteidza: kā tas vispār ir iespējams. Viņa paskatījās vērīgāk; bērna rokās bija kaut kas līdzīgs pūšamcaurulei, tikai biezāks. Un ar šīs ierīces palīdzību viņš dārdēja.
  - Puika tiks tālu! Kā viņu sauc? - karotājs jautāja.
  - Diks! Es konkrēti uzzināju. - Passa ierosināja.
  - Vienkāršs vārds! - Ragana nepārprotami bija gaidījusi ko eksotiskāku.
  - Kāpēc sarežģītība!
  - Balsosim! - paziņoja burvis. Viņam bija tik pērkona balss, ka palmas trīcēja. - Kurš iestājas par to, lai karotājs Ragans būtu vadonis, pacel labo roku! Balso par patiesību, brīvību un godu! Un tava dzīve būs tāda, ka dievi apskauž! -
  Entuziasma pārņemti vergi gandrīz vienbalsīgi pacēla rokas gaisā. Viņi izskatījās pēc karotāja, un viņu vienprātība lika domāt, ka, iespējams, Hirovs šeit izmantojis savu burvību.
  Vai tā nav taisnība, ka viņa ierašanās deva viņiem brīvību un iespēju justies kā īstiem cilvēkiem. Tas nozīmē, ka ir dabiski sveicināt Raganu kā lietus sausumā. Bijušo vergu sejās bija redzams prieks. Tas bija kā pamosties.
  Te, vispārējās līksmošanās, varens vergs, bagātīgi izrotāts ar rētām, izgāja uz priekšu. Viņš teica savā dziļajā balsī.
  - Ir bijuši un būs daudzi, kas vēlas vest pie laimes. Bet vai jums uz to ir morālas tiesības!
  - Kuru!? - Ragana pasmīnēja pilnu muti ar zobiem. Bicepss uz viņa kailajām rokām izspiedās.
  - Kas tu esi?! Dižciltīgas dzimtas pēctecis vai dzimtcilvēks. Vai varbūt pat aizbēgušu vergu kā Gissor. Viņš arī daudz solīja, taču savu dzīvi beidza uz sārta. Un kopā ar viņu divdesmit tūkstoši vergu. - Nocirta varens vergs.
  - Šeit daudz kas būs atkarīgs no mums pašiem. Es redzu uz tevis rētas, tu visdrīzāk neesi dzimis vergs, ar šķēpiem varu atšķirt pātagas vai zobena radītas brūces! - Vedmakova noteica.
  - Tu uzminēji man nezināmo karotāju! Es esmu grāfs de Spēks, milzīgu karaļu pēctecis. Bet vai jūs zināt sava tēva vārdu? - jautāja dižciltīgais vergs.
  - Ģimenes muižniecībai ir tāda pati saistība ar drosmi kā matu garumam ar saprātu! - Vedmakova atcirta un uzreiz piebilda. -Nekāda mūsu senču varonība nepalīdzēs gļēvulim!
  - Tu skaisti runā. Cik drosmīga ir tava sirds, piemēram, gadatirgus jestrs? - vergs draudīgi sarauca pieri.
  - Nu, kāds tu esi varonis! Grāfs, bet tu biji mērīts pret vergu likteni, kur bija tavs lepnums un drosme! - Ragana jau ir sākusi likvidēt.
  - Man tam bija savi iemesli. Un kuras, jums nav jāzina, jo mazāk zināšanu nozīmē, ka ir vieglāk nomirt! Es izaicinu tevi uz mirstīgo cīņu, un, ja tu esi drosmīgs ne tikai vārdos, tad pieņemsi izaicinājumu! rūca Comte de Force.
  - Par to vari būt drošs! - karotājs atcirta.
  Vergi iztīrīja arēnu. Ragana nokāpa un pārbaudīja zobenu. Viņai pretī stāvēja pretiniece. Viņam bija savs ierocis, divi asi uzasināti zobeni. Katram gadījumam karotāja no viņas krūtīm izvilka vēl vienu zobenu.
  Grāfs de Forsa bija daudz garāks par Raganu, plecos daudz platāks, lai gan nešķita tik muskuļots un daiļš, meitene bija cienīga kļūt par pasaules čempioni fitnesā. Taču tauku nebija, cīpslu saites bija saspringtas un pietūkušas. Turklāt katrā kustībā bija jūtama liela pieredze, un lēkājošā gaita runāja par visu. Viņu sejās spēlējās smīns, tas vairs nebija nicinošs, bet drīzāk līdzjūtīgs.
  - Nu, tev ir nepatikšanas, meitiņ! Jūs neapskaudīsiet. Grāfs viņai parādīja dūri.
  - Kāpēc tu esi tik pašpārliecināts? - Raganas aizkaitinājums pastiprinājās.
  - Uzvarēju daudzās cīņās un turnīros. Manā valstībā mani uzskatīja par vienu no labākajiem cīnītājiem, daudzi mani uzskatīja pat par labāko. - Forsa, kratīja krūšu muskuļus, kas izskatījās kā divi vairogi, kas stāvēja viens otram blakus.
  - Tas ir tāpēc, ka jūs cīnījāties tikai ar muižniecību, un viņi deģenerējās un kļuva resni. Tagad, ja jūs saprastos ar talantīgu parasto cilvēku, jums būtu maz slavas! - Ragana pārliecinoši atbildēja.
  - Rej suns, čau, nūja, pareizāk sakot, mans zobens, nav staigājis pa muguru! - Viss augstprātības pilnums atgriezās grāfā.
  - Tas ir ļoti interesanti! Asmens no stiprākā tērauda rūsas pļāpātāja un gļēva rokās! "Vedmakova nebeidza spīdēt ar savu daiļrunību.
  - Nu, tas visdrīzāk attiecas uz tevi, sievišķi! - Forsa norūca.
  - Varbūt beigsim paukot mēlēs un izmantosim ko stiprāku! - Ragana spēlēja elegantu astoņnieku.
  - Savstarpēji!
  Grāfs un nemiernieku vadonis saskārās aci pret aci. Zobeni kustējās ātri un sita ar pilnu spēku. No sitieniem krita dzirksteles un bija dzirdama zvana skaņa.
  Grāfs uzbruka vairākas reizes. Viņš izmēģināja dubultstobra tehniku, bet Witcher atvairīja uzbrukumus, atzīmējot, ka viņas cēlajam pretiniekam bija pieklājīgs ātrums.
  - Ko tu spēlē!
  - Uz nāves stīgām!
  Grāfs atkal palaida virkni sitienu, viņš izmēģināja sarežģītas kombinācijas. Vedmakova nedaudz atkāpās un veica pretuzbrukumu, nedaudz satverot pretiniecei krūtīs.
  Viņa pētīja pieredzējušā karotāja kustības, veltot laiku, lai viņu noliktu. Grāfs pasmaidīja un viņa acis dzirkstīja:
  - Tu nemaz neesi tik vienkārša! Varbūt pat ne pilnīgs vergs, lai gan tu ej basām kājām.
  - Esmu dzimis brīvs un dzīvoju mežā! Mans kakls nekad nav pazinis jūgu. Nav iedomājams pakļauties spēkam. Patiesi brīvs cilvēks pakļaujas trim lietām - saprātam, mīlestībai, Dievam. Vergs savā dvēselē ir padevīgs - kaislībām, iekārei, Dieva kalpiem! - Ragana skaisti atbildēja.
  - Par pēdējo tev taisnība! Jums ir patiesi taisnība, šie priesteri un priesteri mani iecēla! - Grāfs veica dubulto fanu, pēc tam "atvāžamo" paņēmienu, taču nesekmīgi. - Es labprāt parunāšos ar tevi pie vīna glāzes, ja vien es tevi nenogalināšu.
  - Vīna krūze ir kā okeāns - aizraujoties, tu zaudē zemi zem kājām! - teica karotājs.
  - Bet tu jūties brīvāks. Kā ar šo tehniku?
  Viņš turēja trīszaru, tad tauriņu. Atbildot uz to, Witcher sita tikšanos spēcīgāk. Grāfs atkāpās. Pēc tam sacensības atkal turpinājās, Forsa kustējās kā uzvilkta, viņš saprata, ka pretinieks ir pārāk spēcīgs, lai viņu bez ceremonijām uzņemtu. Tad, pieradinājis Raganu pie noteiktas kustību secības, grāfs negaidīti mainīja zobena trajektoriju un trāpīja meitenei pa muskuļotajām, bet arī sievišķīgajām krūtīm. Asinis tecēja, skrāpējums bija dziļš. Brūce nesalauza Raganu, bet, gluži pretēji, deva viņai spēku. Meitene devās uzbrukumā, pazibēja zobeni, veicot dīvainu deju. Un, lai gan no malas šķita, ka karotāja ir pilnībā zaudējusi galvu un ir dusmās, dzīve mežā un medības jau no mazotnes mācīja viņai saglabāt veselo saprātu vissīvākajā cīņā. Grāfam bija grūti savaldīt šādu spiedienu; viņš atkāpās, ar grūtībām atvairīdamies. Vedmakova uztvēra brīdi, kad verdzene atkāpās, it kā būtu iesitusi viņam zem ceļgala. Sitiens skāra cīpslu un grāfs padevās, viņa ātrums kritās. Tad meitene turēja savu tehniku, viņa pati to izdomāja, nosaucot to par deviņgalvu pūķi. Tikai labi apmācīts cīnītājs varētu kaut ko tādu izdarīt. Turklāt pēdējais devītais uzbrukums bija gandrīz neatvairāms. Šeit runa bija par mehāniku, atspoguļojot uzbrukumu, roka bija pārāk novājināta, parērējot uzbrukumus, un tāpēc pēdējais uzbrukums noslēdzās. Pirmo reizi karotājs paņēmienu veica diezgan prasmīgam un ātram partnerim, un, kad viņš noelsās, nometot zobenu, kļuva skaidrs, ka jaunums bija veiksmīgs.
  Grāfs nobālēja, viņš zaudēja spēkus.
  - Tu laimīgā kuce!
  - Ne īsti! Veiksme ir nestabila kā smiltis - tikai smags darbs to saistīs ar cementu.
  Ragana atkal ievainoja savu ienaidnieku, bet ne dziļi - viņa nevēlējās nogalināt vai sakropļot. Sitot vēlreiz, viņa metās, grāfs mehāniski atvairīja un karotājs ar nūjas kāju izsita zobenu. Verga cienītājs izrādījās pilnīgi neapbruņots. Ragana, izmetusi zobenus, metās virsū ienaidniekam un paklupināja grāfu. Viņas rokas saspieda viņa ekstremitāti slēdzenē.
  -Tu padodies? Panteras acis pazibēja.
  - Es uzskatu padošanos baskāju vergam!
  Ragana karsti iebilda:
  - Nevis vergs, bet cīnītājs par taisnīgu lietu! Jūs pats bijāt vergs un sapratāt, kas ir pazemojums, bet tie ir citi cilvēki, ne sliktāki par mums. Tāpēc jautājiet savai sirdsapziņai!
  . NODAĻA Nr.10.
  Priekšējā līnijā cīnījās Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova. Zēns un meitene jau bija diezgan garlaicīgi no ieilgušā kara. Arī nemitīga slepkavošana un šaušana kļūst garlaicīga.
  Tas ir kā spēlē. Tā pati šaušanas spēle agrāk vai vēlāk kļūs garlaicīga.
  Bērni bija noguruši no šaušanas un nemitīgās granātu mētāšanas ar basām kājām.
  Zēns deva savu kārtu. Nogalināja fašistus.
  Un teica:
  - Maeta!
  Meitene ar basām kājām meta granātu. Viņa izkaisīja Fritzes un sajūsmā iesaucās:
  - Mums būs jaunas, ļoti lielas uzvaras!
  Bet tas jau ir garlaicīgi. Pat tas, ka no zēna basām kājām metiena Hitlera tanki tiek nospiesti uz sāniem.
  Pēc tam Oļegs sāka komponēt.
  Vēl viena alternatīva vēsture. Zjuganovs nebalsoja par Stepašina kandidatūru un arī trīs komunistu frakcijas.
  Tas beidzās ar Valsts domes atlaišanu un pirmstermiņa vēlēšanām 1999. gada septembrī.
  Protams, komunisti bija stiprāki nekā jebkad agrāk. Un viņi devās uz vēlēšanām, paļaujoties uz Primakova valdības sasniegumiem, kur viņiem bija ievērojama loma. Vienotības bloks vēl nav izveidots. Putins neparādījās kā premjerministrs. Un kaujinieku iebrukums Dagestānā tikai palielināja kreiso balsu skaitu un nogalināja varas iestāžu spēku.
  Kopumā valdība izrādījās nesakārtota. NDR vājinājās un sabruka, un nebija jaunas gatavas partijas. Un Stepašins, būdams iecelts par premjerministru, nevadīja varas partiju. Un tad Jeļcins viņu pilnībā atlaida.
  Īsāk sakot, parlamenta vēlēšanas guva pārliecinošu kreiso uzvaru.
  Komunistu triumfs bija iespaidīgs. Turklāt Primakova-Lužkova blokam nebija laika atpūsties. Bet viņam tomēr izdevās reģistrēties kopā ar zemniekiem. Un ieņēma otro vietu. Trešais bija "Yabloko", kam bija labs PR. LDPR ieņēma ceturto vietu. Bet lielā mērā tāpēc, ka proprezidentālie kanāli aktīvi reklamēja šo partiju.
  Un Jeļcins pat iedeva, pareizāk sakot, piešķīra Žirinovskim ģenerāļa pakāpi.
  Tātad viss notika pēc īpaša scenārija.
  Opozīcija sagrāba varu Valsts domē. Un Jeļcins piekrita brīvprātīgi aiziet, oficiāli ieceļot Primakovu par savu pēcteci. Zjuganovs kļuva par premjerministru un labo roku.
  Tas kopumā komunistiem piestāvēja. Un tika panākts kompromiss. Basajevs un Khattabs tika izspiesti no Dagestānas. Bet viņi nesūtīja karaspēku pašā Čečenijā.
  Drīz tur sākās pilsoņu karš un sadalījums vairākās grupās.
  Krievija palīdzēja Mashadovam un Kadirovam. Primakovs viegli uzvarēja Krievijas prezidenta vēlēšanās. Otrais negaidīti kļuva Žirinovskis - kura elektorātā nebija citu konkurentu, un liberālais Javļinskis nebija viņa sāncensis.
  Oļegs Ribačenko pārtrauca savu eseju. Nē, tas nav interesanti. Atkal jau apskatīta tēma, pēc Primakova, Zjuganova un PSRS atjaunošanas. Apnicis tas!
  Kaut ko interesantāku varētu būt sacerēt. Piemēram, par kosmosu.
  Zēns sāka nākt klajā ar idejām.
  Jaunā Lielās Krievijas impērijas galvaspilsēta tika saukta par Petrogradu-Galaktiku. Tas tika dibināts Strēlnieka zvaigznājā, gandrīz pašā galaktikas centrā. Gan zvaigznes, gan planētas šeit bija daudz blīvākas nekā Piena ceļa nomalē, kur vecā Zeme atrada patvērumu. Rietumu konfederācijas spēki tika pilnībā izdzīti no kodola. Tomēr karš nepagāja bez pēdām: tika iznīcinātas tūkstošiem planētu, un par Zemi palika tikai atmiņas. Tas bija galvenais iemesls galvaspilsētas pārvietošanai uz galaktikas bagātāko un mierīgāko vietu. Šeit ir ļoti grūti izlauzties cauri, tāpēc pat totāla kosmosa kara apstākļos, kur frontes līnija ir abstrakts jēdziens, bet aizmugure ir konvencija, kodols ir kļuvis par galveno Krievijas bāzi un industriālo cietoksni. Galvaspilsēta pieauga un pilnībā aprija Kišiša planētu, pārvēršoties par gigantisku metropoli. Milzu pilsēta, kas spēj atstāt iespaidu uz jebkuru saprātīgu cilvēku. Daudzas lidmašīnas šķērsoja purpursarkanās debesis.
  Maršals Maksims Troševs tika izsaukts pie aizsardzības ministra supermaršala Igora Rēriha. Gaidāmā tikšanās liecināja par krasi pastiprinātu ienaidnieka aktivitāti. Karš, noguris no visiem, aprija resursus kā plēsīgu piltuvi, tajā gāja bojā triljoniem cilvēku, un neviens nevarēja sasniegt vēlamos panākumus. Militarizācija atstāja savas pēdas Petrogradas-Galaktikas arhitektūrā. Glītās rindās stāv milzīgi debesskrāpji, tie attēlo laukumus uz pilsētas šaha dēļa. Tas maršalam neviļus atgādināja kosmosa armadu veidošanos. Pēdējās kaujas laikā savas pozīcijas ieņēma arī lielie Krievijas zvaigžņu kuģi, kas pēkšņi lauza formējumu, atsitoties pret ienaidnieka flagmani. Pārdomāta kauja izvērtās tuvcīņā, sadūrās daži kuģi, eksplodējot zvērīgi spilgtos zibšņos. Vakuums iekrāsojās tā, it kā būtu izvirduši gigantiski vulkāni un reizē plūdušas uguns upes, krastos plosījās elles liesmu straumes, pārklājot tās ar postošu vilni. Haotiskā cīņā veiksme pavadīja Lielkrievijas armiju, taču uzvarai bija ārkārtīgi augsta cena. Vairāki tūkstoši zvaigžņu kuģu pārvērtās elementārdaļiņu plūsmās. Tiesa, ienaidnieks cieta vēl lielākus zaudējumus. Krievi zināja, kā cīnīties, bet konfederācija, kurā bija daudz rasu, nikni iecirta, izrādot spītīgu pretestību.
  Galvenā problēma bija tā, ka konfederācijas centru, kas atrodas Tomas galaktikā, bija ļoti grūti iznīcināt. Senā kļavveida dagu civilizācija, kas šajā zvaigžņu kopā dzīvoja miljoniem gadu, uzcēla neieņemamu cietoksni un apņēma sevi ar spēcīgu, slazdu pilnu aizsardzības līniju.
  Lai ielauztos šajā Mannerheima telpā, ar visu Krievijas armiju nepietiks. Karu izbeigt nebija iespējams. Planētas un sistēmas daudzas reizes mainīja īpašniekus. Maršals paskatījās pa galvaspilsētu ar nostalģijas sajūtu. Slīdošie gravioleti un flaneuri bija nokrāsoti haki krāsās, un visur bija jūtams lidmašīnas dubultais mērķis. Dažas ēkas bija veidotas kā gigantiski tanki vai kājnieku kaujas mašīnas ar kāpurķēdēm ieeju vietā. Bija jocīgi vērot, kā no tāda spārnota tvertnes mucas izcēlās ūdenskritums, zilais un smaragda ūdens atspīdēja četras "saules", spēlējoties ar desmitiem toņu, un uz stumbra un spārniem auga eksotiski koki un milzīgi ziedi, veidojot neparasti piekārtie dārzi. Mūsdienīgi, tikai gigantiski debesskrāpju tanki, parasti racionālas formas, bruņoti ar daudziem ieročiem. Dzīvot šādās mājās ir ērti un ērti, lai gan uzbrukuma gadījumā galvaspilsētai līdzīga ēka piecu minūšu laikā pārvērtās par spēcīgu kaujas vienību. Visu klašu garāmgājēji un pat mazi bērni bija armijas formās vai dažādu paramilitāru organizāciju apģērbā. Kibermīnas atradās augstu stratosfērā, izskatoties pēc krāsainām bumbiņām. Gaismekļi apgaismoja debesu velvi, applūdināja gludos spoguļu bulvārus ar žilbinošiem stariem. Maksims Troševs nebija pieradis pie šādām pārmērībām.
  "Zvaigznes šeit ir pārāk blīvas. Un tas man ir pārāk karsts."
  Maršals noslaucīja sviedrus no pieres un ieslēdza ventilāciju. Tālākais lidojums pagāja bez problēmām, un drīz vien parādījās Aizsardzības ministrijas ēka. Pie ieejas atradās četras kaujas mašīnas. Spicie lučiāri ar saviem piesūcekņiem - dzīvniekiem, kuru oža ir piecpadsmit reizes spēcīgāka par suni - ielenca Troševu. Supermaršala ciklopiskā pils iegāja dziļi pazemē, tās biezajās sienās atradās plazmas lielgabali un kaskādes lāzeri. Dziļā bunkura interjers bija vienkāršs - greznība netika veicināta. Pirms tam Troševs savu priekšnieku redzēja tikai trīsdimensiju projekcijā. Supermaršals bija gados vecs, pieredzējis simts divdesmit gadus vecs karavīrs. Man bija jākāpj lejā ar ātrgaitas liftu, iespiežoties labus desmit kilometrus pazemē.
  Izgājis garām elites aizsargu un kaujas robotu kordonam, maršals iegāja kabinetā, kur plazmas dators simulēja izvērstu galaktikas hologrammu ar Krievijas karaspēka koncentrācijas un iespējamo ienaidnieka triecienu vietām. Netālu karājās mazākas hologrammas; bija redzami citu galaktiku attēli. Kontrole pār tiem nebija nepārtraukta; starp zvaigznēm mijas neatkarīgu valstu uzmetumi, kuros dzīvoja inteliģentas, dažreiz ļoti dīvainas rases. Troševs ilgi neskatījās uz šo krāšņumu, viņam bija jāsniedz vēl viens ziņojums. Igors Rērihs izskatījās jauns, viņa seja bija gandrīz bez grumbām, un viņam bija biezi blondi mati. Likās, ka viņš var dzīvot un dzīvot, bet krievu medicīna kara apstākļos nebija pārāk ieinteresēta cilvēka mūža pagarināšanā. Gluži pretēji, straujā paaudžu maiņa veicināja evolūciju un bija izdevīga nežēlīgajam kara atlasītājam. Dzīves ilgums bija ierobežots līdz simt piecdesmit gadiem. Pat elitei. Nu dzimstība palika ļoti augsta, aborti bija tikai defektīviem bērniem, un kontracepcijas līdzekļi bija aizliegti. Supermaršals, ieejot iekšā, pievērsa skatienu Troševam.
  - Un šeit tu esi, Maksim. Ievietojiet visus datus datorā, tas tos apstrādās un sniegs risinājumu. Ko jūs varat teikt par nesenajiem notikumiem?
  - Konfederāti un viņu sabiedrotie guva labu mācību. Svari svārstās mūsu virzienā.Pēdējo desmito laikā absolūtais vairums cīņu ir uzvarētas.
  Rērihs pamāja.
  - ES zinu. Taču manāmi aktivizējās konfederātu sabiedrotie Dugs. Tie sāk radīt nopietnus draudus.
  - Piekrītu.
  Rērihs noklikšķināja uz hologrammas attēla un nedaudz palielināja to.
  - Pirms jums ir Smūra galaktika. Šeit ir otrs lielākais Dugas cietoksnis. Šeit mēs dosim galveno triecienu. Ja izdosies, mēs spēsim uzvarēt karā septiņdesmit, maksimāli simts gadu laikā. Un, ja mums neizdosies, karš vilksies daudzus gadsimtus. Jūs esat pierādījis sevi kā kompetentu komandieri, un tāpēc es iesaku jums vadīt operāciju Steel Hammer. Tas ir skaidrs?
  - Tieši tā, jūsu ekselence.
  Igors sarauca pieri.
  Kāpēc tādi tituli? Vienkārši sazinieties ar mums: biedrs supermaršals. Kur tu to dabūji?
  Maksims samulsa.
  -Es, biedrs supermaršals, mācījos pie Binga. Viņi sludināja veco impērijas stilu.
  - Skaidrs. Bet tagad impērija ir cita, priekšsēdētājs ir vienkāršojis līdzšinējās paražas un procedūras. Turklāt drīzumā notiks varas maiņa, un mums būs jauns vecākais brālis un augstākais komandieris. Varbūt mani atlaidīs, un, ja operācija Tērauda āmurs izdosies, viņi ieliks jūs manā vietā. Mums ir jāmācās iepriekš, tā ir milzīga atbildība.
  Maršals bija vairāk nekā trīs reizes jaunāks par Rērihu, un tāpēc aizbildnieciskais tonis bija ļoti piemērots un neizraisīja aizvainojumu. Lai gan drīzumā notiks vadītāja maiņa, un viņu jaunais vadītājs būs jaunāks par viņiem abiem. Protams, tas būs labākais.
  - Esmu gatavs. Es kalpoju lieliskajai Krievijai!
  - Tātad ej. Mani ģenerāļi jums sniegs sīkāku informāciju.
  Pēc salutēšanas maršals aizgāja.
  Bunkuru gaiteņi bija nokrāsoti haki krāsā. Operatīvā štābs atradās zemāk. Daudzi fotoniskie un plazmas datori paātrinātā tempā apstrādāja informāciju, kas plūst no dažādiem metagalaktikas punktiem. Priekšā bija liels rutīnas darbs, un maršals tika atbrīvots tikai pēc pusotras stundas. Tagad viņu gaidīja garš hiperlēciens uz kaimiņu galaktiku. Tur jāsavāc milzīgi spēki, gandrīz sestā daļa no visas Krievijas kosmosa flotes. Vairāki miljoni zvaigžņu kuģu. Kad sīkās detaļas bija nokārtotas, maršals pacēlās virspusē. Dziļais vēsums padevās intensīvam karstumam. Četri gaismekļi sapulcējās zenītā un, kroņiem, nežēlīgi laizīdami debesis, izlēja uz planētas daļiņu straumes. Gaismas kaskādes plūda pa spoguļattēlu ieliņām. Maksims ielēca gravitācijas plaknē, iekšā bija ērti un forši, un metās uz nomalēm. Viņš nekad iepriekš nebija bijis Petrogradā-Galaktikā un gribēja savām acīm redzēt galvaspilsētu, kurā dzīvo trīssimt miljardi iedzīvotāju. Viņš pameta militāro sektoru, un viss mainījās un kļuva jautrāks. Parādījās ēkas ar oriģinālu kompozīciju, tās viņš droši vien nosauktu par greznām - tajās apmetās priviliģētās klases pārstāvji. Totālā kara laikā oligarhu slānis samazinājās, bet netika pilnībā iznīcināts. Pilis bija īsti mākslas darbi. Viena no tām atgādināja viduslaiku pili, kur parapeta zobu vietā bija palmas. Cits stāvēja uz tievām kājām, un zem viņa stiepās automaģistrāle; viņš izskatījās kā spilgtas krāsas zirneklis, klāts ar zvaigznēm. Daudzas ēkas, kurās dzīvoja nabadzīgāki cilvēki, arī neizraisīja asociācijas ar kazarmām, gluži otrādi - dzirkstīja iespaidīgas fasādes, ko rotāja pagājušo gadsimtu vadoņu un komandieru statujas. Ne viss ir jākrāso haki, domāja Troševs. Turklāt, iespējams, visapdzīvotākajai pilsētai Visumā vajadzētu būt skaistai arhitektūrai. Īpaši krāsains bija tūrisma sektors ar kustīgām celiņiem un gigantisku rožu formā veidotām ēkām, kā arī ziedošām un savītām tulpēm, savērtām margrietiņām un sarežģīti sajauktiem eksotiskiem dzīvniekiem. Acīmredzot ir interesanti dzīvot lācī vai zobenzobu tīģerī, tas priecē bērnus. Taču arī pieaugušie ir pārsteigti, kad šāda struktūra kustas vai spēlējas. Divpadsmitgalvainais rotējošais pūķis uz maršalu atstāja neizdzēšamu iespaidu, no katras mutes izplūda daudzkrāsainas strūklakas, ko apgaismoja neona. Kopumā bija ļoti daudz visdīvainākās formas strūklaku, kas meta daudzkrāsainas strūklas simtiem metru gaisā. Un cik tās ir skaistas, četru saulīšu gaismā savijoties ūdens rakstā, pasakainā, neatkārtojamā krāsu spēlē. Bērni šeit bija dzīvespriecīgi un skaisti: viņu krāsainās drēbes radīja līdzību ar pasaku rūķiem. Šeit nebija tikai cilvēki, puse publikas bija citplanētieši. Tomēr svešinieku bērni ar prieku spēlējās ar cilvēkbērniem. Troševs saskārās arī ar inteliģentiem augiem. Sulīgas zeltagalvas pienenes ar četrām kājām un divām tievām rokām. Viņu mazuļiem bija tikai divas kājas, un viņu zeltainās galvas bija blīvi izkaisītas ar smaragda plankumiem. Maksims labi pazina šo rasi - Gapi, trīs seksuālas augu radības, miermīlīgas, taču pēc likteņa gribas viņi tika ievilkti visaptverošā starpzvaigžņu karā un kļuva par dabiskiem Lielās Krievijas sabiedrotajiem.
  Bija pietiekami daudz citu rasu pārstāvju - pārsvarā neitrālu valstu un planētu. Viņi gribēja apskatīt neticamo impērijas galvaspilsētu. Šeit karš šķiet tāls un nereāls, tas ir tūkstošiem parseku tālāk, un tomēr nemierīga sajūta maršalu nepameta. Manā galvā iešāvās doma, ka uz tām planētām, kurām nāksies uzbrukt, dzīvoja arī saprātīgas būtnes un mirs veseli miljardi domājošu radījumu. Tiks izlietas asiņu straumes, tiks iznīcinātas tūkstošiem pilsētu un ciemu. Bet viņš ir impērijas maršals, un viņam jāpilda savs pienākums.
  Pēc tūrisma centra apbrīnošanas maršals pavēlēja izvērst gravitācijas lidmašīnu un devās uz industriālajiem rajoniem. Mājas šeit bija nedaudz zemākas, ar vienkāršu plānojumu. Rūpnīcas atradās dziļi pazemē.
  Tiklīdz gravitācijas lidmašīna nolaidās, tai pretī nekavējoties metās bars baskāju puišu ar lupatām un tīrīšanas līdzekļiem. Plānas ragamuffins lupatas jau nogurušas, izbalējis haki, ar lielām saplēstām caurumiem. Dziļi iededzis, gandrīz melns. Šķiet, ka ieilgušais karš licis savilkt jostas. Troševs sāka izjust līdzjūtību. Šoferis kapteinis Fokss nedalījās ar šādiem noskaņojumiem.
  - Nāc, žurkas, vācies prom no šejienes! Māršals nāk! - viņš iesaucās.
  Bomžu bērni steidzās uz visām pusēm, bija redzams tikai tas, kā ņirbēja netīri papēži. Ir grūti basām kājām staigāt pa virsmu, kas karsta uzreiz uz četrām "saulītēm", un nabaga bērni nezināja, kas ir kurpes. Viens no zēniem tomēr izrādījās drosmīgāks par pārējiem un, pagriezies, parādīja vidējo pirkstu. Kapteinis izvilka savu spridzinātāju un šāva uz nekaunīgo zēnu, viņš būtu viņu nogalinājis, taču maršalam pēdējā brīdī izdevās pagrūst kapteiņa roku. Lādiņš lidoja garām, izveidojot piltuvi ietvē, uz puiša kailajām kājām uzkrita izkusuša akmens lauskas, un viņš nogāzās uz asfalta. Ar gribas piepūli topošajam karavīram izdevās aizturēt savu kliedzienu un, izturot sāpes, piecēlās. Maksims iedeva kapteinim smagu pļauku pa seju.
  - Trīs dienas sardzē. Klusi, rokas pie vīlēm! - Maršals draudīgā tonī pavēlēja - Bērni ir mūsu īpašums, un mums tie ir jāsargā, nevis jānogalina. Saprati, ķēms?
  Liza izstiepa rokas pie viņa sāniem. Viņš īsi pamāja ar galvu.
  - Atbildiet saskaņā ar hartu.
  - Jā, ser.
  Maksims pievērsa skatienu zēnam. Viņš bija gaišmatains ar skaistu, viltīgu seju un muskuļotu. Zem saplēsta T-krekla var redzēt viņa stipros abs, kas izklāta ar šokolādes tāfelītēm.
  -Kāds ir tavs vārds?
  - Janešs Kovaļskis! - nobružātais vīrietis iekliedzās uz plaušām.
  - Es redzu tevī spēcīga karotāja būtību. Vai vēlaties iestāties Žukova skolā?
  Zēns kļuva nomākts.
  - Es priecātos, bet mani vecāki ir parasti strādnieki un nevarēs samaksāt par manu izglītību.
  Māršals pasmaidīja.
  - Jūs tiksit reģistrēts bez maksas. Jūs, kā redzu, esat fiziski stiprs, un jūsu acis runā par garīgajām spējām. Galvenais ir labi mācīties. Šie ir grūti laiki, bet, kad karš beigsies, pat strādnieki dzīvos labos apstākļos.
  - Ienaidnieks tiks uzvarēts! Mēs uzvarēsim! - Janešs atkal iekliedzās.
  - Tad ieņemiet vietu ierindā, karavīr. Un iesākumam - manā mašīnā.
  Liza saviebās. Zēns bija nedaudz netīrs, un pēc viņa salons būtu jāmazgā.
  Pacēlusies, gravitācijas lidmašīna ieskrēja valdības telpās.
  Džeinss, aizturējis elpu, pētīja milzīgās, grezni iekārtotās mājas.
  - Mūs nelaiž centrālajā sektorā, un tas ir tik interesanti.
  - Jūs redzēsiet vairāk.
  Un tomēr maršals, līdzjūtības vadīts, pavēlēja lidot līdz tūrisma centram. Zēns skatījās ar visām acīm, burtiski aprija redzēto. Bija manāms, ka viņš gribēja izlēkt no mašīnas, paskriet pa kustīgo ietvi, uzkāpt kādā no prātu satriecošajiem braucieniem.
  Parasti bargais Maksims tajā dienā bija tik laipns un maigs kā jebkad.
  - Ja vēlaties, brauciet pa "prieka kalnu" un pēc tam nāciet tieši pie manis. Paņemiet naudu, pretējā gadījumā viņi jūs nelaidīs.
  Maršals pasniedza papīra lapu.
  Janešs metās pretī braucieniem, taču viņa izskats bija pārāk uzkrītošs.
  Pie ieejas kosmosa nindzju zālē viņu apturēja masīvi roboti.
  -Puisis, tu esi slikti ģērbies, nepārprotami no nabadzīgajiem rajoniem. Tevi vajadzētu aizturēt un nogādāt iecirknī.
  Zēns mēģināja aizbēgt, taču viņi viņam trāpīja ar apdullināšanu, nogāžot uz asfalta. Troševam nācās izlēkt no mašīnas un doties izmeklēt.
  - Pagaidi, šis kadets ir ar mani.
  Policisti, kas piebrauca, apstājās un skatījās uz maršalu. Maksims bija lauka formas tērpā, bet militārā komandiera epauleti spoži mirdzēja zeltā pret četrām saulēm.
  Vecākais patruļnieks, policijas leitnants, salutēja.
  - Atvainojiet, maršal, bet instrukcija aizliedz ielaist ubagus centrā, kur mēs uzņemam viesus no visas galaktikas.
  Pats Maksims saprata, ka ir pieļāvis kļūdu, tik cienījamā apvidū izlaižot ragamufinu. Taču viņam nebija nodoma demonstrēt savu kļūdu.
  -Šis zēns ir skauts. Viņš pildīja augstākās pavēlniecības uzdevumu.
  Leitnants pamāja ar galvu un nospieda pistoles pogu. Janešs Kovaļskis saraustījās un atjēdzās. Maršals pasmaidīja un pastiepa roku. Šajā brīdī četri citplanētiešu galakti pēkšņi sasparojās ar staru metējiem. Ārēji citplanētieši atgādināja rupji apzāģētus koku celmus ar zili brūnu mizu; viņu ekstremitātes bija mezglotas un līkas. Pirms monstriem bija laiks atklāt uguni, Maksims nokrita uz pārsega, izvelkot spridzinātāju. Ugunīgās takas gāja gar virsotni, ietriecās krāsainajā statujā, izsmidzinot gleznaino pjedestālu fotonos. Troševs ar lāzera staru nogrieza divus uzbrucējus, abi izdzīvojušie inogalakti pārvietojās uz sāniem. Vienu arī aizķēra nepielūdzamā sija, bet otram izdevās paslēpties aiz fasādes dzegas. Briesmonis izšāva no trim rokām uzreiz un, lai arī Maksims kustējās ātri, viņš guva nelielu triecienu - tika apdedzināta sāna un bojāta labā roka. Ienaidnieka stari tangenciāli skāra "trakās ūdensrozes" atrakciju. Sekoja sprādziens.
  Pirms maršala acis peldēja, bet viņš bija pārsteigts, redzot, kā Janešs izvilka plāksnes gabalu un palaida to pret ienaidnieku. Maksims bija pārsteigts par necilvēcīgo spēku, kas slēpjas šajā vājā izskata pusaudzī... Metiens izrādījās precīzs, tieši piecu acu rindā. Radījums saraustījās un, satriecoties, pakāpās uz priekšu. Ar to pietika, lai Maksima mērķtiecīgais šāviens izbeigtu briesmoņa dzīvi.
  Cīņa beidzās ātri. Tās laikā policija pat nemēģināja atklāt uguni. Maršals to uzreiz pamanīja.
  - Visas labākās cīņas frontēs un aizmugurē, pilsētu ielās, sēž gļēvi.
  Labi paēdušais leitnants nobālēja. Devos pie Maksima.
  - Biedri maršal, es atvainojos, bet viņiem bija smagi staru metēji, un mēs...
  - Un kas tas ir! - Maksims norādīja uz spridzinātāju pie patruļas jostas. - Mušu sitējs? Žēl, acīmredzot galvaspilsētā jums nav darba. Tu nesēdēsi dīkā, es centīšos tevi nosūtīt uz fronti.
  Pamudinājis zēnu, Maksims palīdzēja viņam uzlēkt uz gravitācijas lidmašīnas klāja un pēc tam stingri paspieda viņam roku.
  -Nu tu esi ērglis. Priecājos, ka par tevi nekļūdījos.
  Kovaļskis draudzīgi piemiedza aci, viņa balss skanēja diezgan skaļi un priecīgi.
  - Izdevu tikai vienu veiksmīgu metienu. ES varētu...
  - Tev būs iespēja. Jūs pabeidzat koledžu un uzreiz dodieties cīņā. Tev priekšā visa dzīve, vēl jācīnās līdz malām.
  - Karš ir lielisks! - zēns sajūsmā iesaucās. - Es gribu nekavējoties doties uz priekšu, paņemt staru ieroci...
  - Jūs to nevarat izdarīt uzreiz, jūs tiksit nogalināts pirmajā kaujā. Vispirms iegūstiet specialitāti.
  Janešs aizvainots nošņāca. Viņš bija pārliecināts par savām spējām, domāja, ka jau daudz ko prot, arī šaut. Tikmēr gravitācijas lidmašīna lidoja virs milzīgā Mičurinska parka. Tur auga milzīgi koki, daži no tiem sasniedza vairāku simtu metru augstumu. Un augļi bija tik milzīgi, ka, apēduši vidu, varēja dzīvot iekšā. Ģenētiski modificētie ananāsi ar zeltainu mizu izskatījās apetīti. Tiesa, pretēji gaidītajam, lielu puiša apbrīnu tie neizraisīja.
  - Tādos mežos jau esmu bijis. - Janešs paskaidroja. - Atšķirībā no centrālajiem rajoniem, tur visi ir ielaisti. Lai gan, lai tur nokļūtu kājām, ir vajadzīgs ilgs laiks.
  - Var būt! - Maksims teica. - Un tomēr, apbrīnojiet šeit esošos augus... Tur ir sēne, zem tās var ietilpt vesels pulks.
  - Tikai lielas mušmires līdzība. Viņš ir neēdams. Atceros, ka savācu veselu maisu sagrieztu augļu gabaliņu. Man patīk pavarara - āda ir plāna un garša ir absolūti garšīga. Vīģes nav nekas salīdzinājumā ar to. Griešanas laikā jābūt uzmanīgiem. Tas varētu pārsprāgt, un tad straume būtu kā ūdenskritums - tas aiznesīs tevi, pirms tu pat paspēji izrunāt vārdu. Augļi šeit ir pārāk lieli. Tie ir jānēsā pa daļām plastmasas maisiņā, un tas ir ļoti neērti.
  Maksims paglaudīja Dženešam pa plecu.
  - Ne visu mēra ar pārtiku. Dosimies lejā un nolasīsim ziedus.
  - Dāvanā meitene! Kāpēc ne!
  Puiša rokas sniedzās pēc stūres. Kapteinis Fokss dusmīgi sita ar pirkstiem.
  - Neaiztiec riteni, kucēn.
  Un uzreiz kā atbildi viņš saņēma vēl vienu maršala aizrādījumu.
  "Tev ir tikai drosme cīnīties ar bērnu."
  - Es atvainojos, jūsu ekselence!
  Janešs nespēja nesmieties.
  - Ja vēlies, pamēģini. - Maksims atļāva.
  "Man ir pieredze simulatoros," sacīja Janešs.
  Bez šaubu vai baiļu ēnas Kovaļskis uzlika rokas uz stūres un virzīja automašīnu uz leju. Acīmredzot viņam patiešām bija ievērojamas spējas. Gravitācijas lidmašīna steidzās garām gigantisku koku galotnēm.
  Maksims neiejaucās, ļaujot zēnam vadīt lidmašīnu. Jāsaka, ka viņš ar savu uzdevumu tika galā ļoti veiksmīgi, manevrējot starp gigantiskiem stumbriem, ne reizi nekrita, demonstrējot virtuozu tehniku pāri saviem gadiem. Tomēr, pat ja tā avarētu, tas nebūtu nekas liels; gravitācijas lidmašīnai ir ideāla drošības sistēma. Beidzot viņi apsēdās izcirtumā, kas bija nokaisīts ar maziem, bet pasakaini skaistiem ziediem. Likās, ka labais burvis bija dāsni izkaisījis rotaslietas. Sarežģītā krāsu gamma mirdzēja acīs, un reibinošā smarža izraisīja neaprakstāmu sajūsmu.
  Janešs apbrīnā pat nosvilpās. Kad viņi nolaidās, zēns izlēca un sāka plūkt ziedus, savācot veselu roku. Maksims bija aukstasinīgs, viņam patika ainava, un tomēr kaut kas bija satraucošs. Sajūta apdraudēta. Izgājis cauri ugunij un ūdenim, maršals bija pieradis uzticēties savai intuīcijai, tā viņu reti pievīla. Principā lielas impērijas galvaspilsētā nedrīkst būt cilvēkiem bīstamas dzīvības formas. Šeit ir kaut kas savādāks. Maksims pamāja zēnam un klusi čukstēja viņam ausī:
  - Mūsu tuvumā ir ienaidnieki. Paslēp ziedus un nāc man līdzi.
  Džeineša acis iemirdzējās.
  - Esmu gatavs.
  Atstājot pušķi automašīnā kapteiņa Foksa uzraudzībā, Maksims un Janešs devās dziļāk mežā. Protams, vajadzēja izsaukt karaspēku un izķemmēt apkārtni. Bet Maksimu pārņēma satraukums. Dženešu, protams, pārņēma romantiskas tieksmes, viņš iedomājās sevi par militārā izlūkdienesta virsnieku un par to priecājās. Viņi izgāja cauri džungļiem, cenšoties neradīt troksni. Janešs paspēja apdedzināt kailās kājas uz purpursarkanām nātrēm, taču atturējās, lai gan āda līdz ceļiem bija klāta ar lieliem tulzniem.
  "Esi uzmanīgs," Maksims čukstēja. - Mežā briesmas slēpjas katrā zāles stiebrā.
  "Mums šeit ir vajadzīga aizsargājoša maskēšanās," Janešs čukstēja. Lupatas tik tikko slēpa ķermeni, kaut kas rāpās gar kājām. Lielie kukaiņi, kā Janešs mācījās skolā, neēd cilvēkus uz šīs planētas. Bīstamākās posmkāju sugas tika iznīcinātas ģenētiskā līmenī, ar to nepietika, lai galvaspilsētas centrs kļūtu par infekcijas vai epidēmijas avotu. Viņi klusēdami gāja tālāk. Pēkšņi Maksims sastinga. Mazās dzīvās radības uzvedās nemierīgi, it kā kāds tās būtu nobiedējis. Maršals paņēma zēnu aiz rokas un čukstēja viņam ausī:
  - Priekšā ir slazds!
  Maksims izņēma no kabatas skaņas detektoru un uzmanīgi noklausījās apkārtni. Tieši tā, netālu gulēja pieci cilvēku kaujinieki un aptuveni tikpat daudz citplanētiešu. Nu ar šādu spēku samēru labāk neiesaistīties kaujā, bet apiet ienaidnieku.
  To viņi darīja.
  Pieredzējušais karavīrs un zaļais zēns pārvietojās sinhroni. Mums bija jāiet cauri blīviem krūmu biezokņiem, līdz potītēm slīkstot sūnās. Ar lielām grūtībām maršals izdomāja cilvēku ķēdes pārrāvumu un paspēja izslīdēt šajā vietā. VIŅIEM paveicās; nevienam no citplanētiešiem nebija dzīvnieku maņu vai fenomenālas dzirdes. Skaņas detektors jau varēja atšķirt maigi izrunātus vārdus.
  - Rezidenta kungs, jūs no manis prasāt neiespējamo.
  Atbildot ķērkšanai līdzīga balss.
  - Un jūs, ģenerālis, esat pieradis tikai ņemt naudu, nestrādājot par to pilnībā.
  Spriežot pēc tembra, viņš piederēja pie ne-humanoīdu rases.
  - Viņi tev samaksāja pusmiljonu, un ko tad? Novecojusi informācija par spiegu satelītiem.
  "Tā nav mana vaina," cilvēka balss turpināja laiski taisnoties. - Šāda veida informācija principā ļoti ātri noveco. Es neesmu visvarens.
  - Mēs to uzreiz sapratām, ir vieglāk pateikt, ka esat vājš. Ja runa ir par uzbrukumu Kremļa sistēmai, tad no jums un jūsu līdzdalībniekiem būs maz jēgas.
  Maksims nodrebēja. Vai tiešām notiks uzbrukums jaudīgākajai aizsardzības līnijai, kas aptver galvaspilsētu un visu galaktikas centru? Kremļa sistēma, kā apgalvo tās veidotāji, ir neieņemama, un tomēr, ja ienaidnieki ir aktivizējušies pašā impērijas sirdī, tas izraisa skumjas pārdomas.
  - Ziniet, cilvēk, drīz mēs izmantosim principiāli jaunu ieroci, un ar tā palīdzību krievu zvaigžņu kuģi pārvērtīsies putekļos, pirms tie sasniegs trieciena attālumu. Tad mūsu armija kā visu caurstrāvojošs gravitācijas vilnis pārpludinās Krievijas telpas un pakļaus impēriskās pasaules.
  Maksims nopūtās; acīmredzot, nodevējs nebija īpaši apmierināts ar šādu izredzēm. Tomēr viņš atbildēja:
  - Piektā kolonna ir aktīvāka nekā jebkad agrāk, un jūsu iebrukums notiks saskaņā ar plānu.
  - Jūsu tuvākās nākotnes uzdevums ir izveidot galvaspilsētā duci mūsu trieciengrupu atbalsta punktu. Algotņi šeit iefiltrēsies tūristu aizsegā, slēpsies mežos un pēc tam spēlēs savu lomu vispārējā streikā.
  - Tā arī būs.
  - Un skaties, cilvēk, ja mūsu zvaigžņu kuģu uzbrukums neizdosies, tad tev būs sliktāk. Pašu pretizlūkošana saplosīs gabalos, un izpilde būs lēna un sāpīga.
  Lai gan Maksims neredzēja, kas runā, viņš bija pārliecināts, ka SMERŠS pēc balss spēs noskaidrot nodevēju.
  - Mums ir vajadzīga informācija par visām jaunākajām tikšanās reizēm ienaidnieka vadībā. Viss, ko tu zini.
  - Pēc manas informācijas, jaunais maršals Maksims Troševs tika iecelts par zvaigžņu flotes komandieri Smuras galaktikā. Precīzas informācijas par viņu nav, bet...
  - Viss ir skaidrs, krievi tur gatavo lielu ofensīvu. Kā vienmēr. Jaunais komandieris ir pēkšņs lielu spēku trieciens.
  Maksims nodrebēja, viņam gribējās mesties uz priekšu un nožņaugt deģenerātu. Operācija ir apdraudēta.
  - Es domāju, ka tā tas ir. Kas attiecas uz citām tikšanās reizēm...
  Nodevējs ilgi un nogurdinoši uzskaitīja, bet Maksimam jau bija galvā plāns. Pirmkārt, jums klusi jāatstāj šī vieta, un, otrkārt, steidzami jāsazinās ar SMERSH. Tur viņi izlems, vai nekavējoties neitralizēt spiegu tīklu vai gaidīt. Galu galā identificētie nodevēji nav bīstami, un caur tiem var tikt nopludināta dezinformācija. Galvenais, lai nav amatieru snieguma. Taču līdz šim mierīgi sēdējušais puika sakustējās, un bija manāms, ka jauneklīgā enerģija rit pilnā sparā.
  - Varbūt mēs varam viņus iesist ar lāzeru, maršala kungs?
  "Nē, nepavisam," Maksims čukstēja. - Lūk, kam izlūkošana ir paredzēta, lai savāktu informāciju un ziņotu par to pareizajiem cilvēkiem. Un, ja jūs pārkāpsiet pavēli, es jūs personīgi nošaušu.
  Maršals draudīgi pacēla staru pistoli.
  Janešs pamāja.
  - Pasūtījumi netiek apspriesti.
  Maksims nožēloja, ka paņēma zēnu sev līdzi. Ja nu atskan viņu čuksti... Tikmēr skaņas detektorā atskanēja čīkstēšana, un citplanētietis atkal ierunājās.
  - Pasakiet "Jupiteram", ka, ja viņš mums nepalīdzēs, mēs varam viņu atdot, upurējot šo bandinieku. Tad tavs Visaugstākais būs nikns, un žēlastība nav viens no viņa trūkumiem.
  "Jā," Maksims nodomāja, "vadītājam jābūt stingram." Savulaik viņš bija viens no izredzētajiem tūkstošiem, tomēr iespēja kļūt par līderi viņam bija tikai valdošā diktatora pēkšņās nāves gadījumā. Katru gadu tiek atlasīti tūkstotis, un augstākās varas rotācija notiek ik pēc trīsdesmit gadiem. Taču arī šī iespēja tika palaista garām. Pirmkārt, Maksima raksturs bija pārāk mīksts, un, otrkārt, paranormālās spējas, kas bērnībā bija tik spēcīgas, ar vecumu sāka vājināties. Tomēr, lai kļūtu par maršalu, kad neesat, un četrdesmit ... tas kaut ko saka.
  - Neaiztieciet Jupiteru. Viņš ir tava labākā cerība. Bez tā izredzes uzvarēt karā ir niecīgas.
  Inogalakts atbildot kaut ko nedzirdami ķeksēja. Tad viņš skaidri teica:
  - "Jupiters" ir vērtīgs, ja ir aktīvs. Viņa bezdarbības dēļ mūsu karaspēks cieš pārāk daudz zaudējumu. Lai kā arī būtu, jūs viņam nodosit mūsu norādījumus. Pagaidām vari iet.
  "Tas ir, jūs varat doties prom," Maksims atviegloti nopūtās. Tajā brīdī, atspēkojot viņa vārdus, notika sprādziens. Izcēlās apšaude.
  - Sasodīts! Pārstrādā vēlreiz...
  Maršals noliecās, un Janeša acīs iemirdzējās tikai priecīgi dzirksti.
  . NODAĻA Nr.11
  - Tu runā pēc sirdsapziņas! - augstprātīgais vergs norūca.
  - Lai laime pieder visiem, nevis dažiem izredzētajiem. Šī svētā mērķa dēļ es pacēlu savu zobenu! - Ragana iesaucās.
  Grāfs bija skeptisks:
  - Nē! Es uzskatu, ka tevi vada vai nu aizvainojums, vai varas tieksme! Notika vergu sacelšanās, un tas beidzās tikai ar slaktiņu. Tās ir jebkuras sacelšanās sekas.
  - Tas nebūs dumpis, bet gan revolūcija. Pats svarīgākais notiks vēlāk, pēc uzvaras! - karotājs teica ar lielu entuziasmu.
  - Revolūcija? Dīvains vārds, pats izdomāji? - Forsa brīnījās.
  - Ne īsti! Šo terminu man sapnī iedeva eņģelis. - Ragana iedvesma ieslēdzās.
  - Eņģelis vai kāds no melnajiem dieviem! Pravietiski sapņi ir maldinoši. - Grāfs šaubījās.
  - Jebkurā gadījumā tev būs iespēja mainīt cilvēku dzīves uz labo pusi un pašam kļūt par labāku cilvēku! Visas nepatikšanas nāk no egoisma, labklājība iespējama tikai kopīgiem spēkiem. Cilvēks bez komandas ir kā ogle, bez uguns, maz gaismas dod un ātri nodziest! - Viņa izspieda Raganu daiļrunības straumi.
  - Jūs sakāt, ka cilvēkam jābūt komandā. Bet vai jūs zināt, kas ir dzīvnieku daba? - Forsa sarkastiski vaicāja.
  - Un dzīvniekam labāk ir barā! Un vispār, tā kā tu esi vergs un neesi izpirkts, tad muižniecība no tevis novērsās, vārdos patiesi draugi parādīja savas īstās krāsas. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks meklēt biedrus citā vidē. - Ragana mierīgāk ierosināja.
  Grāfs de Bors dažas sekundes klusēja un tad pastiepa roku:
  "Lai gan es neticu galīgiem panākumiem, vismaz mans asmens dzers asinis.
  - Loģikai nevajadzētu kalpot instinktiem - iekāres prātam! - teica Ragans.
  - Nu, labi, pietiek, lekciju man! Būs karš - būs varoņdarbs! - Grāfs sāka slaucīt no sevis asinis.
  - Tu esi pieredzējis un drosmīgs karotājs, tevi vajadzētu izvēlēties par komandas vadītāju! - karotājs ierosināja.
  - Nav slikti, bet jums nav jāievēl katrs militārais vadītājs. Jābūt stingrākam pavēles vienotības principam. Jūs esat izvēlēts, tāpēc jūs ieceļat! -Grāfs sāka uzvilkt savu ķēdes pastu. Viņam palīgā steidzās pāris zēnu.
  - Kā ar brīvo konkurenci? - Ragana šaubījās.
  - Tas ir postoši armijai! - Spēks nogriezts. - Ekonomika ir daudzu dzinumu sakneņi, armija ir viens stumbrs!
  Ragana jokoja:
  - Bet biežāk tas ir ozols, un nevis jaudas un stabilitātes ziņā, bet gan kontroles līmenī!
  Puskails zēns pasniedza grāfam zobenu. Viņš atbildēja, uzsitot viņam pa kaulaino muguru, kas bija sists ne reizi vien. Zēns ievaidējās un atlēca, raustīdams savas brūnās kājas.
  Ragana apņēmīgi teica:
  - Es veidoju piecus nocirsta sastāva leģionus, pa divarpus karavīriem katrā. Jūs esat iecelts komandēt trešo! Un pārējo lai vergi izvēlas!
  Pēdējais priekšlikums izraisīja domstarpības, gandrīz pārvēršoties kautiņos. Tad tiešām izcēlās kautiņš, vairāki vergi tika ievainoti, un Raganai bija jāiejaucas. Notriekusi ātrākos, viņa iesaucās:
  - Beidz lietot stafeti! Pāriesim pie komandieru tiešās iecelšanas.
  Vergi kurnēja ne gluži, bet, kad karotājs šādu priekšlikumu lika uz balsošanu, viņi unisonā pacēla rokas.
  Šeit Raganim, kurš vadīja sacelšanos, bija smagi jāstrādā. Patiesībā ir grūti pēc acs noteikt cienīgu cilvēku, un viņš pastāvīgi uzdeva jautājumus potenciālajiem kandidātiem. Visbeidzot tika piešķirti uzdevumi leģioniem, un mazākās nodaļās tika iecelti pagaidu komandieri.
  - Kad kaujas beigsies, skatīsimies uz karavīru parādīto varonību un atjautību! - meitene paskaidroja.
  Viens no leģioniem sastāvēja tikai no bērniem un pusaudžiem. Ragana iecēla zēnu Biku par viņu komandieri. Puiši neapmierināti kliedza:
  - Viņš vēl ir par mazu! Mums nevajag mazo. Lieciet pār mums lielāko un spēcīgāko.
  - Un kuru tu gribi?
  - Man tevis pietrūkst! Viņš ir visvairāk pelnījis!
  Uz priekšu pakāpās atlētisks jauneklis; viņš vēl bija zēns, bet jau garš kā ozols. Tiesa, viņa seja šķita nespodra. Vedmakova, labi zinot, cik svarīga komandierim ir inteliģence, jautāja:
  - Kas ir septiņi astoņi?
  Jauneklis paskatījās uz viņu un nomurmināja:
  - Es nezinu! Galvenais ir muskuļi un spēks.
  Biks iesaucās skaļrunī:
  - Muskuļi bez smadzenēm ir sauja gaļas - par ko raud panna!
  - Aizver muti, blakti! Es tev izpūtīšu žokli! - rūca jaunais varonis.
  - Kurš gan nezina, ka septiņi piecdesmit seši diez vai spēj sist dūri tālāk par degunu! Zēns viņam parādīja mēli.
  Jaunais slepkava iesaucās plaušās:
  Es izaicinu jūs cīnīties līdz nāvei!
  - Tu atdarina mani kā žurku-pērtiķi! - sacīja Forsa grāfs. - Tomēr tā ir vienīgā cienīgā izeja.
  - No diviem duelistiem viens ir nejēga, otrs ir nelietis! - es pamanīju Raganu. "Lai gan zēniem ir labi iesildīties."
  Biks stāvēja pretī savam ienaidniekam, augstuma starpība bija liela, pretinieks bija piecas reizes smagāks. Tomēr bērns ar nicinājumu skatījās uz saviem izcilajiem muskuļiem; zēns bija kalsns, bet trakulīgs. Viņa apaļā seja veidoja sejas, zobens griezās rokās.
  - Nu kā mēs cīnīsimies vai samierināsimies! "Izsmejoši," viņš jautāja.
  - Jā, es mīlu tevi! - sportists uzbruka zēnam. Viņš sita ar aizmuguri, viņa zobens bija garš un smags, acīmredzot tas bija ar abām rokām. Biks izvairījās no sitiena, pat nemēģinot atvairīt, bet vienkārši uzlēca virs trajektorijas un iegrūda zobenu deguna tiltā. Puisis trāpīja tikai pēc aprēķina - skrāpēt, bet ne nogalināt.
  Brūtenis kļuva vēl niknāks un sāka šūpot otro zobenu. Te pat Bukam bēgot nācās piespiesties stiprāk. Zēna kailie papēži kļuva mazāki, un asmeņi metās tiem pakaļ. Pēkšņi Biks apstājās, viņa zobos parādījās pīpe. Ienaidnieks pagriezās stiprāk un metās ar zirga auļošanu, plati izpletdams savas biezās rokas. Greizi smaidīdams, zēns nospļāva, un sportista sejā trāpīja kaut kas mazs. Biks gāja uz sāniem garām asmeņiem un pat ar pliku papēdi atsitās pret pretinieka krūtīm.
  Satriecot, varenais puisis mežonīgi kliedza, tad viņa kājas novājinājās un sāka brukt.
  Draudzīga nopūta pāršalca armiju, retais gaidīja, ka mazais puika uzvarēs milzi. Tad no prieka kliedza bērni, pirmkārt, protams, mazākais no vergiem. Tie, kas ir mazāki un vājāki, ar prieku redz, ka arī jūsu galvenais priekšnieks nav izcils. Tātad pat bērns var kaut ko darīt sacelšanās labā.
  Pie uzvarētā sportista pieskrēja vergi, tostarp pāris vietējie ārsti. Jaunā varoņa skarbajā sejā ar retiem matiem izplūda purpursarkans plankums. Ārsts pārsteigts teica:
  - Bazilika! Tajā tika iedurta adata ar indi, kas paralizē ekstremitātes.
  - Uz laiku! - teica Biks. - Tad viņš pamostas. Viņš neko neatcerēsies, viņš vienkārši nepamanīs savu kaunu.
  Ragana piegāja pie zēna:
  - Kur tu iemācījies taisīt indes?
  - Nekur! To atrada vienā no īpašumiem. Arī bagātie nav apmierināti ar savu stāvokli sabiedrībā. Tāpēc viņi taisa visādas indes. Ja mikstūra ir aizzīmogota, nekādu problēmu, es zinu, kā atvērt slēdzenes! - Biks viltīgi piemiedza Raganim.
  - Kur? - jautāja karotājs.
  - Viens zaglis mani iemācīja! Viņš uz laiku izrādījās vergs, es biju ar viņu vienā pārī, smagi strādājām, cirtām mežu. Viņš man stāstīja, kā atvērt slēdzenes, pat kaut ko parādīja. Viņš brīnījās par manu atmiņu un tad aizbēga. - zēns viltīgi piemiedza aci.
  - Vai tu viņam nesekoji? - Ragana bija pārsteigta.
  - Nē! Par šo bēgšanu mūs visus pērta, un, ja arī es nopludinātu, tad katrs piektais tiktu sists krustā stabos. Divi jau ir sazvērestība. - drosmīgais zēns paskaidroja.
  - Barbari! Nu, ja jūs esat tāds atmiņas cilvēks, iespējams, iepazīšanās ar Khirovu jums noderēs. - ierosināja Vedmakova.
  - Tas ir iespējams! Es jau sen gribēju kļūt par spēcīgāko un gudrāko! - puika parādīja bicepsa bumbu.
  - Stiprāks un gudrāks par mani? - karotājs rotaļīgi teica.
  - Nē! Galu galā jūs esat līderis! Bet ar labo roku, kāpēc gan ne! - Biks piecēlās uz rokām, lai gūtu lielāku pārliecību.
  - Jo augstāk cilvēks lido, jo neapmierinātāks ar savu pozīciju! - es pamanīju Raganu.
  - Cilvēki nelido! Spārni ir tikai tiem, kam prāts nav pieradis grūstīties! - Zēns izrādīja priekšlaicīgu sapratni.
  - Mūsu armijā būs spārni! Es apsolu, ka kaut ko izdomāšu. - Ragana apsolīja.
  - Un es tev ticu, lielā māsa! Galu galā jūs mums esat ne tikai vadītāja, bet arī māsa vai pat māte. Dzīvosim kā viena ģimene! - Biks teica.
  - Valsts vadītājam ir jābūt brālim cilvēkiem, nevis brālim! - Tautas vadonis pirmām kārtām ir tautas kalps. Tomēr atstāsim komplimentu apmaiņu, jūsu pieņemtais ierocis ir jāizmanto citiem. Pagatavosim dažas caurules! - Ragana pavēlēja.
  - Viņi nav pietiekami tālsatiksmes! - Passa pamanīja. - Nepieciešami uzlabojumi.
  - Es jau par to domāju, galu galā lūpas un vaigi ļauj trāpīt nelielā attālumā. Bet ja ir kaut kas, kas pats izplešas un sit ar spēku. Daži minerāli un garšaugi. - Ragana izjuta spēcīgu garīgu spriedzi.
  Zēns acīmredzot dzirdēja viņas vārdus:
  - Darīsim, atlasīsim elementus! Mums vēl ir laiks; daudziem vergiem ir jāparāda kara pamatpaņēmieni.
  "Tev taisnība, mans jaunākais brāli, burvis mums kaut ko palīdzēs." Tomēr, kamēr mums nav metušies lieli spēki, mums ir jāuzbrūk. Tomēr mums rūpīgi jāsagatavojas. Okeānā ir vieglāk atrast sausu akmeni nekā izgudrojumu, kas nav izmantots militārām vajadzībām! - Vedmakova rezumēja.
  Galu galā nemiernieki dienu pavadīja mācībās, un tajā pašā laikā Biks nosūtīja izlūkošanu.
  No pilsētas izbrauca armija. Nav ļoti liels, bet labi bruņots. Skautu zēns, jājot ar mazāku vēžveidīgo tarakānu, pat pievērsa uzmanību vienam absurdam:
  - Karavīriem ir pieci zobeni, un viņi tik tikko spēj kustēties!
  - Tas ir labi! - teica Biks. - Pareizāk sakot, tas ir pat brīnišķīgi, pirms viņi nonāk pie mums, viņi ir noguruši no liekā svara.
  Ragana viltīgi atzīmēja:
  - Pieredzējuši karotāji teica, neņemiet ieročus vairāk par pieciem pirkstiem uz labās rokas. Nu noteikti nav slikti, viņu stulbums palīdzēs ātrāk uzvarēt. Pa to laiku lai vergi paguļ pāris stundas. Viņiem ir bijusi smaga diena, un cīņa nebūs viegla. Cik karavīru tieši ir ienaidniekiem?
  - Piecarpus tūkstoši. - Biks pārliecināti teica. - Tas nozīmē, ja mēs visus izspiedīsim, tad pilsētā paliks ne vairāk kā piecsimt cilvēku.
  - Tas ir diezgan saprātīgi, būs jāpieiet no visām pusēm. Naktīs viņi neuzdrošinās mums uzbrukt; viņi nocirtīs savu. Tas nozīmē, ka viņi ierīkos nometni, lai rītausmā varētu kapāt no visa spēka. Varbūt viņi pat sadalīs karaspēku ielenkšanas nolūkos. - Ragana ierosināja.
  Grāfs de Forza iebilda:
  - Es labi zinu Sultanātā valdošos paradumus, mēs ar tiem cīnījāmies ne reizi vien. Naktī uz mūsu nometni sūtīs dažus spiegus ar zelta maisiem. Viņi mēģinās piekukuļot vergus un pēc tam viņus iesist vai labākajā gadījumā izraut nāsis.
  - Spiegu sūtīšana ir sena taktika. - es pamanīju, pastiepdama Raganas kāju pirkstus. - Bet viņiem nav neredzamības vāciņu, sargu zēni ir tik vērīgi un viltīgi, ka noķers viņus visus. Turklāt mēs tos uzsitīsim mazliet tuvāk rītausmai. Un vergi gulēs labāk un ienaidnieks ies dziļāk miegā.
  - Loģiski! Es būšu pirmais, kas uzbruks! - teica Biks.
  - Būs jānoņem aizsargi, un to var izdarīt ar šaušanas cauruļu palīdzību. - Vedmakova parādīja ierīci. - Šeit ir piestiprināts sava veida virzulis, trīs veidu augi un eļļa ar karbīdu. Jums tikai jābūt uzmanīgiem, pretējā gadījumā atsitiens izsitīs zēnu zobus. Ņemiet līdzi gudrākos bērnus.
  - Daudziem ir pieredze dārzos un zagšanā. Tie, kas dzimuši brīvi, un tie, kas nebija dzimuši, īpaši mājas vergi, zaga no saviem īpašniekiem. - Bik visus nomierināja. - Tā mēs izgājām cauri izdzīvošanas skolai.
  - Jo labāk! Kopumā es domāju, ka aizsargu nebūs pārāk daudz. Galu galā, kas mēs viņiem esam? Vergi ir stulbi! Stulbums ir tuvāks pazemībai - prāta ātrums ir tuvāks nelietībai.
  Burvis Hirovs iesaistījās sarunā:
  - Mums ir aptuveni dubults vai nedaudz lielāks pārsvars, bet ienaidnieks ir labāk apmācīts un bruņots. Un Sultanāta armijā sievietes dien tikai personīgajā nemirstīgo leģionā. No tiem ir seši tūkstoši algotņu no dažādām valstīm. Mūsu armijā būs daudz sieviešu, un ar retiem izņēmumiem viņas ir vājākas karotājas nekā vīrieši.
  Tāpēc katra cīņa ir rūpīgi jāplāno. Turklāt pie pirmās sakāves vergi sāks bēgt no mums.
  - Uzvara kā sieviete piesaista ar savu spožumu, bet atbaida ar savu cenu! - Raganu asprātība atkal uzplaiksnīja.
  - Lieliski! Tagad redzu, ka operācijas plāns ir pilnībā saskaņots. Atliek tikai precizēt detaļas. Kaujas laikā ienaidnieka rindās sāksies panika, un lielākā daļa karavīru skries uz Žitas pilsētu. - Ieteica Hirovs
  - Tas ir skaidrs! Spēcīgākā vergu atdalīšana sitīs no aizmugures, tieši no pilsētas virziena. Varbūt es viņu vadīšu. - Ieteicis grāfs Forsa.
  - Tas nav iespējams, un jūs! - burvis noskaidroja.
  "Turklāt mums ir eļļas podi, un es pavēlēju tiem piestiprināt dakti." Mēs iemetīsim viņus nometnē un palielināsim paniku. - Ragana ierosināja.
  - Un tas arī ir saprātīgi. - burvis piekrita. - Tikai jūs vēl neesat pietiekami sagatavojis šīs maksas.
  - Pa labi! Uguns ir kara dievs un, tāpat kā citi dievi, prasa uzmanību un upurus! Bet mums nebija pietiekami daudz laika, lai visu sagatavotu. - Pati Ragana jutās kauns par savu rupjību.
  - Nākamreiz būsi izsmalcinātāks. Pa to laiku tas mums netraucēja gulēt. - Hirovs bez izlikšanās žāvājās.
  Ragana pamāja:
  - Man ir lopisks ieradums gulēt maz un viegli, bet mūsu brāļi ir pelnījuši atpūtu.
  - Miegs ir stratēģisks ierocis, tā trūkums ir noguruma cēlonis, kas savukārt ir sakāves dīglis. - Passa pamanīja.
  Vergi pēc vingrošanas svaigā gaisā gulēja kā miruši. Tikai apsargi sēdēja slazdā, gatavi celt trauksmi. Nekad nevar zināt, ka pēkšņi ienaidnieka komandieris būs tālredzīgāks. Tomēr viss izdevās, acīmredzot valdības leģiona komandieris Temniks Etirimons nevēlējās neparedzamu nakts kauju. Turklāt tumsā vergam ir vieglāk paslēpties un pēc tam viņus noķert. Vai varbūt viņi vienkārši padosies, pēc tam sekos spīdzināšana un nāvessoda izpilde. Temniks Etirimons laizīja lūpas, īpaši patīkami ir ņirgāties par jaunām sievietēm, lauzt kāju pirkstus, aizdedzināt matus - ļoti kārdinoši.
  Steidzīgi uzcēluši teltis, karavīri aizmiga. Palika ne vairāk kā divi desmiti sargu. Pirms gulētiešanas Etrimons kopā ar tūkstošiem sarīkoja dzīres, kaili dejotāji viņu priekšā kratīja savu šarmu. Tas bija skaisti un jautri. Tūkstošgades ļaudis meta viņiem ar kauliem un piespieda ieņemt vilinošas pozas. Tad viņi bez vilcināšanās tos pārņēma un, apmierinājuši savu dzīvniecisko iekāri, iegrima dzērumā.
  Viņu nāve pienāca nemanīta. Nemiernieki gāja cauri mežam, un pa priekšu devās zēnu bars. Biks, piespiests pie koka, paslēpies lapotnē, ieraudzīja pirmo sargu.
  - Šeit viņš ir, garšīgi, pazudis.
  Inde tika nedaudz uzlabota un izraisīja tūlītēju paralīzi. Sitiens pa seju nav nepieciešams, jo sultanāta karotāji parasti staigā viegli un tikai lāde ir klāta ar bruņām un sargs guļ apkārt.
  - Tur ir viens!
  Pati Ragana pārvietojas no aizmugures. Viņa noņem aizsargu bez šaušanas caurules. Viņš vienkārši ienāk no aizmugures un salauž kaklu.
  - Kustība ir dzīve! Tikai nedziedi - par mieru! Un tik skumji - vēders tukšs!
  Karotājs jutās mazliet smieklīgāks. Apkārt esošie koki ir augsti un redzami vīnogulāji. Netālu rāpo mīļākie un gudrākie vergu zēni. Pieaugušie karotāji ir smagāki un tāpēc atpaliek. Smagāks dzīvnieks vienmēr rada lielāku troksni.
  Ragana pa ceļam nogalināja vēl vienu sargu, kurš tikko sūca kokosriekstu alu no kolbas. Viņu priekšā pavērās nometne.
  Tā nebija īpaši liela nometne; karavīri gulēja, dažreiz teltīs, dažreiz vienkārši uz biezas zāles. Nakts silta, mazsargi žāvājas, nevērīgi skatās.
  Šeit galvenais ir tos noņemt uzreiz, lai viņiem nebūtu laika celt trauksmi. Tam labāk piemērota gulbja dzeguze ar savu patīkamo balsi. Viņa neizraisa nekādas aizdomas, gluži otrādi, viņas dūkšana ir dzirdama gandrīz nepārtraukti, bet, mainot toni, informāciju var uztvert.
  Vedmakova tieši tā arī dara. Viņi viņam atbild. Sargi nereaģē, viņiem "paveicās", nāve izrādījās viegla.
  - Viens zobens ir kā lietus lāse, tas nokritīs un izkliedēs, un, kad to būs daudz, dzims uzvara!
  Ragana sāka griezt guļošos cilvēkus. No vienas puses, tas nebija bruņnieciski, bet no otras puses, uzvara ir goda vērta! Gods ir relatīvs jēdziens, un tas galvenokārt jāattiecina uz jūsu karavīriem!
  Pirmkārt, piebeidziet tos, kas ir bagātāk ģērbušies, komandierus. Zobenus parasti novietoja atsevišķā kaudzē.
  Tomēr sirdsapziņas mokas nebija ilgi, arī vergi sāka slaktiņu, un tā rezultātā tika sacelta trauksme. Kad jums uzbrūk naktī, panika ir neizbēgama, īpaši, ja ir mākoņains vai duļķains laiks . Visi vergi ir puskaili un var viegli atšķirt viens otru, un karotāji sadur galvu un bieži cīnās viens ar otru. Un kāds kliedz:
  - Glāb sevi!
  - Sargs! Dēmoni uzbrūk!
  Panikas laikā komandiera loma ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Ragana to zina un pati steidzās uz galveno telti.
  Etirimons, joprojām pusdzēris, tik tikko atvēra acis. Vispār ikviens, kurš iedzer pirms kautiņa, nonāks ar paģirām ellē.
  - Kas notika! Kāpēc caurules klusē? - viņš kliedza.
  - Caurules klusē, jo asmeņi dzied - tērauds ir stiprāks par varu! - Ragana kliedza. Viņa uzlēca Etirimonam. Temniks, protams, prasmīgi valdīja ar asmeni, taču vēl nebija pilnībā nokomplektēts, un Raganas muskuļi bija lieliski iesildījušies. Viņa mežonīgi šūpojās, viņas ar hennu krāsotais asmens tumsā tik tikko bija redzams. Neveiksmīgā muižnieka galva nolidoja.
  Witcherova ar spērienu nogāza tūkstošcilvēku, kas steidzās viņai virsū. Vēl viens komandieris tika noņemts, spļaujot no caurules.
  - Kāpēc, spoki nav pamodušies!
  Atkal skaidrs zobena sitiens, caurdurtais ienaidnieks krīt! Divi tūkstoši virsnieku mēģina viņam uzbrukt no mugurpuses, taču uzbrauc dejotājai. Viņa čīkst un spārda. Ragans nepalaid garām brīdi, viņš nogriež vienu, piebeidz otru. Nu, armija bez komandieriem ir kā aitu ganāmpulks bez gana; viens vilks, ja tas to neapēdīs, to nobiedēs!
  Tagad iedvesmu smēlušies nemiernieku vergi, daudzi bruņojušies ar nūju vai labākajā gadījumā ragu. Taktika mest pieci pa vienam bija ļoti efektīva. Bija vieglāk apgāzties un samīdīt zem kājām.
  - Neļauj viņiem aizmukt! Nogriez kājas! - Vedmakova kliedza caur balss pastiprinātāju.
  Solntslava uzlauza kopā ar visiem pārējiem. Kā šīs dīvas muskuļi spēlēja. Ne velti daudzi cilvēki domā, ka dusmīga sieviete ir sliktāka par dēmonu. Tāpēc viņa pārgrieza vienu no karotājiem uz pusēm, un viņas asmens pēc inerces pārgrieza rīkli virsniekam, kurš stāvēja aiz viņa. Simtnieki mēģināja atjaunot kaut kādu kārtību, bet ātri nomira. Turklāt sultanāts darīja visu, lai karavīrs aizmirstu, kas ir iniciatīva. Savukārt nemiernieki visai veikli atgrūda Sultanāta karaspēku no tarakānu gliemežiem.
  - Neļaujiet viņiem sēdēt seglos! - Solntslava kliedza.
  Passa piebilda:
  - Kontrolējiet zirgus ar uguni.
  Tas palīdzēja, prusaku gliemeži ielauzās rindās un izraisīja papildu paniku. Rezultātā, nezinot, ko darīt, daudzi cīnītāji sāka bēgt. Bet tieši to Ragana un vergi gaidīja. Cīņa pārauga iznīcināšanā un vajāšanā.
  Karotāja samiedza labo aci un iemeta trīs dunčus:
  - Mēs neļausim viņiem aiziet!
  Bēgt ir vairāk stulbums nekā gļēvums! Galu galā lielākā daļa karavīru iet bojā nevis kaujā, bet vajāšanas laikā!
  Biks, kā ļoti ātrs zēns, uzlēca vienam no virsniekiem kaklā un brauca ar viņu:
  - Ātrāk tarakāns!
  Krūšu vietā kalpoja duncis, un nabaga puisis pat nemēģināja to nomest.
  Ragana, to pamanījusi, kliedza:
  - Karš ir kā domino spēle, tikai salūzušos domino kauliņus vairs nevar savākt - zeme tur!
  - Nekas, mani kauli ir jauni un stipri! - zēns nolēca un iecirta kaklā. Pēc tam viņš pat paātrināja.
  Ragana paklupa virs līķa, apkārt gulēja vairāki ķermeņi, taču dīva nevis nokrita, bet pārlēca tiem pāri. Tad viņa cirta ar zobeniem. Pret viņiem cīnošā karaspēka morāle iztvaiko, un tagad karavīrs pārvērtās par bendes. Bija pat nepatika pret asinīm. Ragana kliedza:
  - Goda vārdā! Kas nometīs ieroci, tas dzīvos! Padodieties, sultanāta karotāji.
  Bija tādi, kas paklausīja pavēlei, bet daudzi turpināja bēgt izmisumā, un daži nokrita ceļos.
  Piemēram, Bikam uzreiz padevās desmit spēcīgi kaujinieki. Varbūt viņi domāja, ka drošāk ir uzticēt savu likteni bērnam. Zēns kliedza:
  - Nokrīti uz sejas!
  Karotāji nokrita. Biks staigāja basām kājām gar mugurām, neskatoties uz bērna vieglo svaru, karavīri bailēs vaidēja. Tad zēns nāca klajā ar ideju, vai viņam vajadzētu atbrīvot sevi no uzvarētajiem ienaidniekiem. Bet tad viņš aizdzina zemisko kārdinājumu, jo vergi vēlas veidot labāku sabiedrību, nevis atkārtot savu kungu ceļu.
  - Labi, dzīvo - dūmu debesis!
  Pamazām cīņa izgaisa! Lai gan šķiet, ka slaktiņš ir garš. Ragana saskārās ar diezgan prasmīgu karotāju. Pēc nežēlīgas uzbrukumu apmaiņas viņa beidzot viņu atbruņoja, pēc tam apdullināja.
  - Mums vajag šos!
  Dažiem viņi meta tīklus, bet daži nepretojās. Cīņa bija gandrīz beigusies, tikai lidojums un vajāšana ievilkās. Witcherova personīgi vadīja vajāšanu un nogalināja daudzus, taču viņa nevarēja iznīcināt visu armiju līdz pēdējam karavīram.
  Neskatoties uz to, jaunais karotājs ar vairākiem simtiem vergu zirgos nolēma pārdrošu piedzīvojumu, proti, nekavējoties ieņemt pilsētu, kas nebija gatava aizsardzībai.
  - Tas būs spēcīgs gājiens. Mēs neļausim atņemt bagātību, un pats galvenais, mēs steigsimies uz saviem pleciem.
  Vairāki desmiti sakautās armijas karavīru tomēr paspēja uzlēkt uz tarakānu gliemežiem un aizskrēja līdz vārtiem.
  Tās uzreiz neatvērās, bija ķildas. Kad vārti nolaidās, Ragane un viņas jātnieki izlēca no meža aizmugures. Viņa kliedza, izmantojot zēna ierīci:
  - Lielā sultāna Erifefa vārdā! Pret jums steidzas spēcīgi pastiprinājumi! Ja vēlaties aizsargāt pilsētu, ļaujiet karotājiem ieņemt vietu uz sienām.
  Miegainie apsargi to uzreiz nesaprata, jo īpaši tāpēc, ka Ragana bija uzmetusi sev klāt bagātīgu halātu, ko viņa bija nozagusi no līķiem. Ķivere vien ir tā vērta, tā dzirkstī kā lāsteka saulē, nu, kurš var atteikt tik cēlam komandierim.
  Un kungi, birģermeistars un citi muižnieki, protams, negulēja, viņi "rūpējās" par savu tautu!
  Nelielā kalnā atradās skaista pils ar kolonnām un statujām, kas veidotas seno romiešu un seno austrumu stilu sajaukumā. Viņa priekšā, kā jau šajā valstī pieņemts, ir milzīga sultāna Erifefa statuja, kurai aiz mutes izplūst strūklaka. Lielākajā zālē bija trokšņaini un jautri, skanēja mūzika - mielasts bija kalns. Sultanāta dižciltīgie iestudēja Sabantuju. Valkājot dārgas ar zeltu izšūtas togas, viņi gulēja uz sulīgiem spilveniem, uz zemiem galdiem stāvēja trauku, vīnu un liķieru kaudzes. Uz galdiem un sienām mirdzēja simtiem lampu. Visā īpašumā un kolonādēs mirgoja neskaitāmi vergi, vergu meitenes, vergu zēni un miesassargu karavīri, kas sargāja pili. Augstinieki malkoja grauzdiņus. Galvenais muižnieks šeihs du Pustemorovs sastinga divu kailu hetaeru rokās. Viņš raustījās un vaidēja kā apsēsts, beidzot atbrīvojās un kliedza.
  -Un tagad ir laiks rīkot gladiatoru cīņas. Un tik garlaicīgi, nav asiņu, un vīns nav dvēselei.
  Atskanēja zvans, un arēnā tika izsaukti kaujinieki. Saskaņā ar paražu vispirms jācīnās vieglākajiem un jaunākajiem karotājiem. Bet šeihs tikko bija saņēmis apmācītu vergu partiju un vēlējās apvienot divu veidu izklaidi: erotisko un asiņaino.
  Miniatūra Kolizeja centrā dega ugunskurs, ar stiklu pastiprinātas lāpas izstaroja diezgan spilgtu gaismu ar purpursarkanu nokrāsu, baltā grants mirdzēja, piešķirot tribīnei dzīvespriecīgu izskatu. Pirmā uz skatuves uzskrēja muskuļota un slaida meitene ādas jostā. Tāpat kā pirmās klases vingrotāja, viņa veica divus salto un staigāja uz rokām. Tad viņa nostājās pretī princim, sastinga, krustojot zobenu un dunci šādos ieročos, viņi viņu sauca par mirmiljonu. Neskatoties uz to, ka meitene varēja startēt skaistumkonkursā, cik maiga, samtaina ir viņas āda un blondie mati, viņai jau bija plata rēta uz sejas. Nākamais lēcējs arī gāja uz rokām. Viņa ieroči bija trīskāršs un īss tīkls - pensijas siksna. Paveicis stiepšanos, viņš nostājās pretī ienaidniekam. Viņš bija jauns vīrietis, gandrīz zēns, vēl bez bārdas ar maigu meitenīgu seju, īpašu erotismu darbībai piešķīra jauktu pāru klātbūtne. Šķiet, ka partneri viens otru pazīst jau ilgu laiku un piemiedza aci.
  - Kāda Caisca! Nebiju domājusi, ka mēs šādi satiksimies! - zēns skumji teica.
  "Tu biji jauks puisis, bet tagad tava dvēsele tiks aiznesta uz pirmatnējo liesmu!" - meitene rupji atbildēja.
  - Kāpēc tu esi tik nežēlīgs! Mēs joprojām esam jaunavas, mums jādzīvo! - jauneklis ar bailīgu cerību sacīja.
  - Tas mums nepalīdzēs! Pat dievi nicina vergus!
  Apmācība gladiatoru skolā bija smaga, un rētas bija redzamas uz jauno cīnītāju kailajiem spīdīgajiem ķermeņiem.
  Pūlis kļuva dzīvs, tika slēgtas derības, mežonīgi kliedzieni uzmundrināja jaunos gladiatorus, kuri acīmredzami nevēlējās cīnīties.
  Šeiha sieva izņēma ādas somu.
  - Piecdesmit zelta Kaiskai! "Viņa izzibināja savus lielos zobus.
  - Sāksim! Šeihs deva signālu.
  Tik atšķirīgi un tajā pašā laikā viņiem bija daudz kopīga, karotāji sanāca kopā, viņu kustības bija ātras un haotiskas. Vispirms karotājs ar trijstūri mēģināja iemest tīklu, taču netrāpīja un pretiniekam, mežonīgi lecot viņam virsū, izdevās ar dunci iecirst viņam vēderā. Jaunais vīrietis atlēca atpakaļ un trāpīja trijzarim krūtīs, taču tikai nedaudz saskrāpēja ādu. Tomēr viņa manevrs piespieda ienaidnieku atkāpties. Viņš aizgāja un atspiedās pret tīklu, neļaujot savulaik mīļotajam gladiatoram tuvoties.
  - Jūs, vīrieši, esat stulbi! Tas nozīmē, ka viņi ir lemti sakāvei! - meitene augstprātīgi teica.
  - Kā viņš piedzima? - jauneklis izskatījās samulsis.
  Pēkšņi retiārs ar trijzobu satvēra granti ar roku un iemeta sev sejā. Manevram bija ietekme, meitene aizvēra acis, un tajā pašā sekundē trīszarnis iedūra viņas abs.
  Sāpēs raudot, jaunā gladiatore saviebās, bet tomēr paspēja iegremdēt asmeni viņas plecā. Retiārijs kliedza un izvilka ieroci. Zobens pazibēja kā zibens, gandrīz iedūrās viņa kaklā. Gladiators atkāpās, viņa krūtis tika sagrieztas. Jaunais vīrietis sāpēs ievaidējās un nometa trīskāju. Tad pretinieks uzlēca viņam virsū un iemeta dunci. Šūpoles bija diezgan vājas, un gals iedūra kājas mīkstumu. Retiārijs kliedza un nokrita, tad paņēma dunci un mēģināja piecelties, tajā brīdī zobens viņam trāpīja pa kaklu. Jau zaudējis samaņu, viņš ar mirmilona asmeni ietriecās saules pinumā. Kādreiz mīlošais pāris (piemēram, Romeo un Džuljeta) nokrita līdz grants mirušajam. Piedzērusies publika smējās un dūcināja. Arēnā ieskrēja trīs drūmi vergi ar zemu pieri un izvirzītiem žokļiem; viņi ar karstu dzelzi sadedzināja ķermeņus tiem, kuri zaudēja, bet saņēma garīgo brīvību. Pārliecinājušies, ka viņi ir beigti, viņi tos aizķēra ar ribām un novilka no skatuves. Vieta, kur bija asinis, bija klāta ar oglēm.
  -Viņi dosies baroties ar kukaiņiem. - Šeiha sieva Dēmetra izcēla zirga zobus. - Žēl, ka kauli ir par mazu, dzīvnieki paliks izsalkuši.
  - Gaļas un kulinārijas nebūs. Žēl, tiešām, pāris varēja izrādīties visai perspektīvi sportisti! - šeihs norūca.
  - Savā gultā? - dīva sarkastiski vaicāja.
  - Kāpēc ne! Meitene ir skaista, un zēns varētu būt tavs. "Šeiham bija diezgan progresīvi uzskati, uzskatot, ka sieva var labi uzjautrināt savu kuplo ķermeni ar jaunu vergu.
  - Mazs un trausls! Vai mums nav cita tāda pāra? - Dēmetra painteresējās.
  - Diemžēl nav! Paskatīsimies uz jauno maiņu, ko mums atsūtīja no kaimiņu skolas. - šeihs pasmīnēja.
  - Varbūt labāk ļaut viņiem izaugt! Citādi mēs nogalināsim visus savus ieslodzītos. - Negaidīti muižnieka sieva izrādīja līdzjūtību.
  - Ziņas par vergu sacelšanos ir pārāk priecīgas, un es gribu to nosvinēt līdz galam. - muižnieks kratīja vēderu.
  - Ja vien, protams, Etimons nepanāks tev priekšā! - resnā meitene ķircināja.
  - Tāda niecība! Vēl labāk, tūlīt piebeigsim visus gladiatorus un atņemsim muļķim šo izrādi. Nāciet iesācēji! - šeihs norūca.
  - Tie nav gluži iesācēji. - Dēmetra nolaizīja viņas lūpas
  Atkal atskan gongs, un kareivji ieskrien arēnā. Viņi izskatās apmēram četrpadsmit līdz piecpadsmit gadus veci, ar diezgan platiem pleciem un krūtīm. Tāpat kā iepriekšējie cīnītāji, viņš veic salto un skrien uz rokām. Jau izskrējuši uz pjedestāla, viņi uzvilka ieročus, ķiveres, krūšu bruņas, vairogus un zobenus. Vienam ir taisns asmens, bet otram ir izliekts asmens kā zobenam. Veidotie vēdera muskuļi ir atvērti, un uz tiem ir redzamas rētas. Labajā pusē stāvošajam zēnam ir sadzijuši iegriezumi, kas trīs līnijās skrien pāri krūtīm.
  Āda ir bagātīgi taukaina un spīdīga.
  Vadītājs paziņo.
  -Ringā uzstājas slavenie cīnītāji Fudoross ar izliektu zobenu un Saflorovs ar taisnu zobenu. Fudorosam sešas cīņas, bet Saflorovam septiņas. Visi viņu sāncenši tika vai nu nogalināti uz vietas, vai ar cilvēku lēmumu nodurti līdz nāvei. Pārvaldnieks norādīja ar pirkstu uz pūli. Atkal ir parādījušies tie, kas vēlas derēt. Šeihs iesaucās.
  - Saflorovam simts zelta monētas.
  Derības tika ātri noslēgtas, augstmaņi zvērēja. Abi pat sastrīdējās. Viens izšļakstīja vīna glāzi, otrs iesita viņam pa seju ar resno kāju. Hetaeras un sargi steidzās nomierināt trakojošo sabiedrību. Šeiha sieva, varonīga, nekaunīga, resna, riejās:
  - Uz priekšu! Nogalini!
  Gladiatori saplūda. Šoreiz viņi veltīja laiku, pārbaudot viens otru ar uzmanīgiem sitieniem. Saduroties, zobeni viegli dzirkstīja, vairogi trīcēja. Sabiedrībai šī piesardzība īsti nepatika, tā gaudoja aiz neapmierinātības un kauli lidoja pretim cīnītājiem. Šeihs apgāza paplāti un pārklājās ar vīnu un ievārījumu. Tad viņš nospļāvās un dusmīgi čīkstēja.
  -Ja tu necīnīsies, es tevi pakāršu otrādi. Uz tribīnes izskrēja vairāki grūstošie mežoņi "janičāri", viņi vicināja šķēpus, demonstrējot dūrienus atvērtajā mugurā. Saflorovs devās uzbrukumā, nikni uzbrūkot, viņš iesita kolēģim pa ceļgalu. Pusaudzis atkāpās, nedaudz pabīdot zobenu uz sāniem, pretinieks cirta pāri krūtīm. Slikti pieskrūvēta plāksne nokrita apakšā. Nākamais uzbrukums atstāja dziļas pēdas ādā un tecēja biezas asinis. Fudoross atkāpās, viens no matainajiem cīnītājiem trāpīja viņam pa kājām. Un, kad zēns vilcinājās, Saflorovs ar tādu niknumu trāpīja pa ķiveri, ka viņš sastinga un sabruka. No smadzeņu satricinājuma "ķivere" nolidoja, atklājot baltu galvu ar pietūkušu bumbuli uz pieres. Saflorovs pielika asmeni pie nervozi augošajām krūtīm. Viņš paskatījās uz "auditoriju" uz sāniem.
  Es gaidīju zīmi. Kad vairākums skrien caur matiem, tas nozīmē nogalināt, un, kad viņi pilī saliek plaukstas, tas nozīmē apžēloties.
  Tomēr žēlsirdība nebija nolasāma niknajās sejās. Gandrīz visi, pat sievietes un pusaudži, pārbrauca ar plaukstu pār rīkli.
  -Nāve! Pabeidz viņu!
  Šeiha sieva ņirgājās.
  - Viņš izkāpa pārāk lēti. Uzdāvini man uz vienu nakti.
  Saflorovs vilcinājās, viegli piespieda sakautā pusaudža kailajām krūtīm, izplūda asins lāse. Tad izmisumā viņš izmeta zobenu:
  -Es nevaru! Viņš ir mans draugs.
  Troksnis pēkšņi apstājās un iestājās nāvējošs klusums.
  -Kas! - šeihs kļuva nikns. -Tu atsakies nogalināt uzvarēto. Abi būrī, pēc tam visas gladiatoru skolas priekšā būs briesmīgas spīdzināšanas.
  Karotāji pielēca līdz Fudorosam, aplēja viņam seju ar ūdeni un pēc tam, lai ātrāk atjēgtos, sadedzināja viņa kailo papēdi ar karstu dzelzi. Puisis kliedza, pielēca un viņam ap kaklu uzreiz tika uzmesti divi laso. Saflorovs mēģināja pretoties, viņš vienlaikus cīnījās ar duci zobenu, bailes deva viņam spēku. Bet viens no šāvējiem ar bultu trāpīja pa kāju. Inde jauno vīrieti paralizēja, taču nenogalināja. Abus sasējuši, viņi tika ieslēgti būrī. Saflorovam ar karstu stieni iedūra ribās, āda sāka dūmot, sasistais zēns nelokāmi izturēja injekcijas. Bet acīmredzot divu nepaklausīgu zēnu spīdzināšana tika atlikta uz desertu.
  Šeiha sieva dzirkstīja:
  - Viņiem vajadzētu būt manam vīram. Jūs zināt, ka esmu izgudrojošs.
  - Es zinu, bet paskaties, es varētu kļūt greizsirdīgs. Puiši ir skaisti un jau var apprecēties. - Šeihs izlika zobus.
  - Visticamāk, viņi pat ir precējušies! Galu galā šie ir stiprākie un veselīgākie vergi, kuriem vajadzētu vairoties! - Resnā meitene piemiedza aci.
  - Gladiatori ir nebrīves krāsa! Kaut es varētu viņus dabūt un spīdzināt viņu sievas. Šeihs pasmīnēja.
  - Mums izdosies! Starp citu, atkal meitenes.
  Tagad sievietēm bija jācīnās. Arēnā ienāca divas puskailas dīvas, kurām bija tikai jostas autiņi. Viņi bija pieķēdēti aiz kakliem, un tos nevarēja atdalīt vienu no otra. Ieroči: divi dunči katrā rokā. Skaidrs, ka cīņa būs brutāla un ne pārāk ilga. Viena meitene bija gaiša, otra melnmataina, abām diezgan garām krēpēm.
  - Uz cīņu! - dārdēja slepkava.
  -Es nelikšu derības! - šeiha sieva iesaucās. - Tas jau ir kļuvis par sliktu zīmi.
  Nabaga sievietes sanāca kopā. Tas bija biedējoši, vienai gandrīz uzreiz tika pārplēsts vēders, otra bija ievainota krūtīs. Turpinot griezties, meitenes izsita ar kājām, plēšot miesu. Bija daudz asiņu, un viņi nevarēja aiziet un aizbēgt. Beidzot viena no viņām, pilnībā sagriezta, nokrita uz ceļiem. Melnmatainā sieviete iesmējās, cenšoties viņu piebeigt, bet tad uzskrēja mānīgam sitienam no apakšas pa ribu. Viņa stenēdama joprojām spēja trāpīt likumpārkāpējam pa pakausi. Abas skaistas, sakropļotas sievietes sabruka uz grants, vairākas reizes plīvoja un sastinga. Pinkainie "janičāri" pieskrēja pie viņiem un pabāza ar karstu dzelzi. Karojošās meitenes nekustējās.
  -Atkal vairāk nekā viena likme neizdevās. Abi ir miruši.
  Sabiedrība bija vīlusies, lai gan būt par slepkavības aculiecinieku pati par sevi ir ļoti patīkami. Bet neviens vēl nav uzvarējis.
  Šajā situācijā lietu varēja glābt tikai jauna cīņa. Vieglā iesildīšanās ir beigusies, un ir pienācis laiks nopietniem darījumiem.
  Arēnā steidzās piecpadsmit gladiatori perforētās oranžās tunikās ar trim melnām spalvām. Viņi bija bruņoti ar īsiem, izliektiem zobeniem; rokās viņi turēja mazus kvadrātveida vairogus ar izliektu virsmu, galvas sargāja ķiveres bez viziera. Aiz šīs grupas izskrēja kaujinieki spilgti sarkanās tunikās, arī ar īsiem, bet taisniem zobeniem, ar nelielu apaļu vairogu un dzelzs roku dzelzi, kas nosedza labo roku, ko neaizsargā vairogs, un ceļgalu aizsargs, kas aizsargā kreiso kāju. Zaļās spalvas uz slidenajām ķiverēm pabeidza attēlu.
  Nostājušies viens otram pretī, viņi paklanījās. Šoreiz likmes bija uz daudz lielākām summām, un zelts plūda no rokas rokā.
  -Nevar būt, ka viņi visi tika nogalināti! - teica šeiha sieva. Kāds noteikti uzvarēs!
  - Tātad izdari likmi, šī ir pēdējā cīņa. Redziet, ir jau rītausma! - nogurušais šeihs aizkaitināts teica.
  - Tad tas būs nopietni! Tūkstoš zelta drahmu uz sarkanajām. - resnā sieviete sēcās.
  - Un kāpēc uz viņiem? - Kāpēc viņi? - muižnieks pārsteigts divreiz atkārtoja.
  - Jo acis ir ļaunākas!
  Pārvaldnieks kaut ko kliedza. Atskanēja histēriska trompetes skaņa. Pat lāpas mirkšķināja, it kā briesmoņiem kaut kas būtu iekļuvis acīs.
  Sarunas, troksnis, smiekli, čīkstēšana beidzās: visas acis bija vērstas uz kaujiniekiem. Pirmā sadursme bija šausmīga: valdošā klusuma vidū asi atskanēja zobenu sitieni pa vairogiem. Pa arēnu lidoja spalvas, ķiveru lauskas, salauztu vairogu gabali, un satraukti, elsojoši gladiatori sita viens otram sitienu pēc sitiena. Kopš kaujas sākuma bija pagājušas mazāk nekā trīs minūtes, un asinis jau bija izlietas: četri gladiatori agonijā saviebās, un kaujinieki viņus samīda zem kājām. Viens no tiem, kas gulēja, satvēra partnera kāju un pagrieza viņa pēdu. Viņš lidoja lejā, sagriežot sev roku.
  Prinča negausīgā sieva Dēmetra iemeta gredzenā nograuztu kaulu.
  - Sarkanie, ja tu uzvarēsi, es tev iedošu glāzi vīna!
  Kā tas bieži notiek, notika pretējais: tika uzvarēts lielākais cīnītājs no komandas, par kuru Dēmetra sakņoja. Plašajā krūtīs uzreiz iedūrās trīs zobeni, un neveiksmīgā vadoņa rokā palika nelaikā ielikts kauls.
  Skatītāji ar sajūsmu un spriedzi sekoja līdzi cīņas asiņainajām peripetijām. Viņi kliedza kā ievainotu buļļu bars. Vietējā elite izmisīgi, plosījās, mudināja cīnītājus. Gladiatoru rindas saruka, kauja sadalījās atsevišķos sadursmēs.
  Tobrīd, kad cienījamā sabiedrība baudīja un atklāti "smīdināja" asinis, drosmīgie nemiernieki nogalināja miegainos apsargus. Pobedonoscevs kopā ar saujiņu drosmīgu vīru saspieda miesassargus un pirmais ielauzās pilī.
  Troksnis no nemiernieku tuvošanās piespieda cīņu pārtraukt. Muižnieki, satriekdamies, mēģināja pacelt zobenus. Jaunais nemiernieku vadonis skaļi kliedza:
  - Ko es redzu! Jūs viens otru nogalināt neliešu izklaidei! Atdzīvinātie rāpuļi nav spējīgi pat zobenu pacelt, vēders pārāk traucē. Ja tevī ir palicis kaut daļiņa lepnuma, nogriez šo negantību.
  Šķita, ka gladiatori gaidīja tieši to: viņi metās pretī resnajam ganāmpulkam.
  Kalpu vergi metās malā, nevēlēdamies mirt par saviem nīstajiem kungiem, un zēni pat sāka mest paplātes un ēdienu uz augstiem cilvēkiem.
  Dēmetra kliedza:
  - Nogalini viņus visus!
  Tad viņai uz galvas uzkrita kristāla vīna glāze, izsitot kuci.
  Ragana bija dusmīga. Viņš sasmalcināja bagātos pilsētas iedzīvotājus, sasmalcinot viņu gaļu.
  Tas nebija grūti, bet bija pretīgi. Pass pastāvīgais pavadonis cīnījās viņam blakus. Biks neatpalika, un gladiatori atriebās saviem cietuma uzraugiem.
  Drūmie vergi uzcēla pārvaldnieku uz āķa, viņi kliedza:
  - Mēs esam savējie! Viņi ir vergi tāpat kā jūs!
  - Tātad pierādi to ar zobenu! - Viņa kliedza, un sveces uz Raganas lustrām sāka trīcēt.
  Šeihs mēģināja aizbēgt, bet Biks viņu paklupa un ielēja viņam medu apkaklītē:
  - Nu kur tevi vajag? Bez garšvielām.
  Solntslava vienā rāvienā nocirta galvas diviem muižniekiem uzreiz, bet trešajam ar ceļgalu saspieda žokli. Tomēr vairs nebija pat kautiņa līdzības, vergi vienkārši atriebās. Sargu paliekas aizbēga, un dzīres pat vislabākajā formā nepārstāvēja nopietnu militāru spēku. Viņi visi tika nogalināti, pirms Witcher atdzisa. Dzīvs vēl bija tikai galvenais šeihs, Biks raustīja aiz matiem. Vedmakovs aizdzina nekaunīgo zēnu:
  - Tas ir cēls cilvēks. Mums tas varētu noderēt!
  . NODAĻA Nr.12.
  Vācieši turpināja uzbrukumu Staļingradai. Šķita, ka palicis pavisam maz, taču bija neticami grūti tikt cauri pēdējam. Pat masveida Sturmtigers izmantošana nepalīdzēja. Lai gan reaktīvo bumbu radītie postījumi bija milzīgi. Vēl viens līdzeklis bija napalma bumbas.
  Meiteņu bataljons bija retināts, bet daiļavas joprojām cīnījās. 20. oktobrī sāka snigt sniegs, un daiļavas visas bija basām kājām. Tie atstāj graciozas pēdas uz baltā gultas pārklāja.
  Skaistas meitenes mazliet ripinājās sniegā un kļuva tīrākas. Matrjona pēc Serjožkas sagūstīšanas nevarēja atrast sev vietu. Būtu jauki pazaudēt tik gudru un izskatīgu zēnu. Un kas viņu gaidīja fašistu gūstā? Vispirms spīdzināšana un tad nāvessods!
  Zēns patiešām bija tuvu nošaušanai, taču nokļuva raktuvēs. Strādājot sešpadsmit stundas dienā, ar niecīgām devām, Serjožku gaidīja uzrauga pātaga.
  Precīzāk, puika jau ir karjerā, un tur strādā kā ēzelis. Bet pazemē ir daudz siltāk nekā virspusē. Un karotāji, lai nenosaltu, ir spiesti lēkt un skriet. Un meitenes cīnās. Šeit nāk varenais Lion tanks. Tā lielgabals ir 150 mm, efektīvāks un praktiskāks kaujām pilsētā. Fritz mīl šo tvertni, tā ir tik labi aizsargāta no dažādām pusēm.
  "Pele" rāpo nedaudz aiz muguras. Divsimt tonnu smags vācu transportlīdzeklis bija bruņots arī ar 150 mm lielgabalu un septiņdesmit piecus. Tik daudz praktiskāk. Ložmetēju skaits pieaudzis līdz četriem, un tankam nav viegli pietuvoties.
  Anyuta, Marija un Alla kopā cenšas izkapāt mastodonu. Viņi uzmanīgi tuvojas viņam.
  Anyuta ar entuziasmu dziedāja:
  - Kā mēs dzīvojām cīnoties un nebaidoties no nāves... Tātad no šī brīža dzīvosim jūs un es! Un zvaigžņotajos augstumos, un kalnu klusumā, jūras karā un niknā ugunī! Un niknā un niknā ugunī!
  "Pele" bija jaunākā modifikācija ar sešiem ložmetējiem, diviem koaksiāliem ar stobriem un četriem, kas rotē uz eņģēm.
  Marija, rāpodama pa sniegu, šņukstēja:
  - Mēs nekad nepadosimies! Galu galā Jēzus Visaugstākais Dievs ir ar mums!
  Meitene, pienākusi tuvāk, iemeta Peļu kāpuri ar sprāgstvielu. Tas dārdēja, zem vairoga, un slidotava pārsprāga.
  Meitenes uzmundrināja:
  - Iegūstiet fašistu!
  Alla šūpojās un meta uz Frici ar šķembu granātu. Fašistu uzmeta sprādziena vilnis, un kopā ar viņu tika norautas galvas diviem melnajiem koloniālā karaspēka karavīriem.
  Sarkanmatainā skaistule nosvilpa:
  - Tēvzemei un Staļinam!
  Anyuta atkal meta sprādzienbīstamo iepakojumu... Šoreiz tas nebija tik veiksmīgi, tas trāpīja bruņām un uzsprāga tērauda čaulas virsmā.
  Meitene aizkaitināta teica:
  - Eh, es saputrojos!
  Un viņa rāpoja pēc jaunas paštaisītas sprāgstvielas porcijas. Viņas apaļie papēži, sarkani no aukstuma, pazibēja. Gandrīz kaila meitene rāpoja sniegā, mazliet neērti. Bet mēs to varam izturēt. Turklāt lobīšanas laikā sniegs kūst.
  Anyuta pat dziedāja:
  - Es zinu, ka aukstums drīz pazudīs,
  Strauts skaļi steidzas ...
  Un viņi jau skrien pa peļķēm -
  Meitenes basām kājām!
  Meitene nošauj, un arābs no koloniālā karaspēka sabrūk. Ienaidnieka mēģinājumi darboties nelielās grupās rada nopietnus zaudējumus.
  Peles īsais lielgabals atkal izšauj sadrumstalotību. Kaut kur dūmos uzsprāga čaumalas. Un daudz pārtraukumu...
  Vācieši gandrīz ieņēmuši Staļingradu... Palicis pavisam maz. Bet tieši tas neļauj Vērmahtam izmantot lielas bumbas un smago artilēriju. Frici palaida pa priekšu ārzemniekus, kurus viņiem nebija žēl.
  Marija izšāva no šautenes. Fašistu algotnis nokrita un apgāzās pāri drupu akmeņiem.
  Meitene berzēja kailās krūtis ar koši sprauslām. Viņi visi ir karojošie karotāji - viņi lēkā apakšbiksēs. Bet uz tiem gandrīz nav trāpījumu. Acīmredzot kailums kaut kā īpaši aizsargā skaistules. Tā kā viņi spēj izdzīvot tādā ellē!
  Alla nokrata sniega un netīrumu maisījumu un atkal šauj. Tas trāpīja melnajam cīnītājam tieši acī. Gudra kuce, neko nevar pateikt.
  Trīs meitenes atkal tuvojas Pelei. Ir grūti iekļūt transportlīdzeklī, kuram ir tik biezas bruņas no visām pusēm. Bet karotāji ir optimisma pilni. Ja nevarat caurdurt pašu čaulu, tad kāpēc gan nenoplēst mucu.
  Alla, ar basām kājām spārdīdama netīros klučus, dziedāja:
  - Mūsu patiesība, mūsu patiesība... Kā saules stari! Mūsu rītdiena būs gaiša, no kalniem tecēs straumes!
  Sievietes karotājas jau sen ir bruņotas ar sagūstītajiem MP-44. Šiem ložmetējiem ir liels kaujas attālums. Skaistules pārliecinoši šauj. Melnie atkal krīt. Viņi izlaida koši asiņu strūklakas.
  Marija, šaudama, ar šauteni un sagūstītu ložmetēju plecos, dziedāja:
  - Mānīgais zirneklis uzasināja savu dzēlienu,
  Un viņš dzer svētas, krievu asinis no Krievijas!
  Viņa pretiniekam ar visu nepietiek, un viņš nogalinās,
  Kam ir mīlestība pret Krieviju!
  Mīlestība pret Krieviju!
  Meitene raidīja lodi uz asorti "sargu", kas rāpās ārā no spraugām. Skaistule pasmaidīja, viņas seja, lai arī novājējusi, tomēr saglabāja savu skaistumu un šarmu.
  Vispār visas meitenes viņu bataljonā ir skaistas. Šeit, piemēram, ir tatārs Serafims. Viņas tēvs ir tatārs, bet māte no Baltkrievijas, un no viņas Serafima mantojusi gatavu kviešu matu krāsu. Arī skaista meitene, basām kājām un gandrīz kaila. Un viņš šauj no sagūstīta ložmetēja īsos sērijās. Un pret viņu ložņā fašisti no citiem karaspēkiem.
  Serafima šauj diezgan precīzi. Zeltamatainā Marija apgūlās viņai blakus. Abas meitenes šauj un dzied.
  - Dzimtene! - Marija sāka...
  - Un armija! - Viņa turpināja, nošaudama Serafimu.
  Marija tviterī ierakstīja:
  - Šis...
  Šaujot un trāpot krāsainajiem cilvēkiem, Serafima ziņoja:
  - Divi pīlāri!
  Marija, smaidot, tvītoja:
  - Uz...
  Serafima atlaida un piebilda:
  - Kuru...
  Marija, nogriezusi piecus, turpināja:
  - Turas!
  Serafima, šauj, sveicina:
  - Planēta!
  Marija, šauj, tvītoja:
  - Krūtis...
  Serafima, šauj, murrā:
  - Mēs pasargāsim...
  Marija sasita fašistam galvu un sacīja:
  - Mēs jūs....
  Serafims iecirta nacistus ar lodēm un šņāca:
  - Valsts!
  Marija, raidot precīzi mērķētas lodes, tviterī ierakstīja:
  - Visi....
  Serafims, šaujot arvien precīzāk, piebilda:
  - Cilvēki!
  Marija, metot no pieres zeltainos, netīros matus, dziedāja:
  - Rath...
  Serafima lode un šāvienu raidīšana izteica:
  - Tavs...
  Marija, iesitot fašistam pa rīkli, turpināja:
  - Silti!
  Blondīne tatāre, raidīdama šāvienu, turpināja:
  - Mākoņi...
  Marija precīzi šauj, piebilda:
  - Forši!
  Serafima pasmaidīja un čivināja:
  - Nu un...
  Marija šāva precīzi un rēca:
  - Saule!
  Serafima, šāvienu sērijās, šņāca:
  - Tas ir karsts!
  Marija smejoties turpināja:
  - Automātiski...
  Serafima, it kā vadot uguni, iesaucās:
  - Nater...
  Marija pievienoja mērķtiecīgus metienus:
  - Plecu...
  Serafima smejoties piebilda:
  - Pie karavīra!
  Marija aizrautīgi dziedāja, šaudama:
  - Es rakšu...
  Serafima, kas vada iznīcinātāju uguni, piebilda:
  - Kaps....
  Marija, notriekusi afrikāni, turpināja:
  - Pretiniekam!
  Meitenēm beidzās munīcija. Un viņa bija spiesta ātri skriet pēc aizsega. Piegāde pāri Volgai ir ļoti sarežģīta. Pastāvīga bombardēšana un apšaude. Šeit nāk pastiprinājumu kompānija no otras puses.
  Ap laivām vārās aerosola un šķembu strūklakas. Debesīs rūc Stormtroopers. Šeit ielido Focke-Wulfs. Un viņiem tiek nomestas bumbas.
  Vairākas laivas izjuka. Padomju karavīri slīkst un mirst.
  Ienaidnieka artilērijas uguns ir pārāk blīva.
  Pat naktī Fritz visu tur zem uguns. Un viņu niršanas bumbvedēji steidzas apkārt. Tostarp vectēvs Yu-87. Lai gan reaktīvās lidmašīnas jau ir nonākušas sērijā.
  Šeit ir leģendārais padomju Jak-9. Viņš cīnās ar vācu ME-309. Sanāca veiklība, ātrums un ieroči. Vācietis mēģina pieveikt padomju mašīnu pirmajā piegājienā. Bet viņam neizdodas. Jaks savukārt cenšas tikt aiz muguras, bet nacists lielā ātruma dēļ aizbēg.
  Ātrāks vācietis, ar spēcīgākiem ieročiem, pret manevrētspējīgāku krievu. Taču straujais lidojums turpinās. Fašists izmanto septiņus šaušanas punktus pret septiņiem un trāpa padomju transportlīdzeklim. Viņa zaudē ātrumu un sāk krist.
  No tā izplūst dūmu straumes. Un motors deg...
  Kas tas par karu! Ir grūti iebilst pret tik jaudīgu bruņojumu kā ME-309, kurā septiņi šaušanas punkti kompensē lieko svaru un vājāku manevrētspēju.
  Lielais ātrums ļauj fašistam aizbēgt niršanas laikā, un vācu cīnītāja priekšpuse ir labi bruņota.
  Anyuta atkal mēģina iedragāt peli. Meitene riskē ar savu dzīvību. Viņa jau visa ir saskrāpēta, kaila rāpo pa nocietinājumiem. Viss skaistums ir klāts ar skrambām un skrambām. Bet tad viņš met granātu ar piestiprinātu sprāgstvielu. Viņai pat trāpa ložmetēja sprādziens. Skrāpējot skaistules plecu.
  Bet sprāgstviela trāpīja 150 mm lielgabala stobrā. Un vācietis jau ir saņēmis ievērojamus zaudējumus. Ar lielām grūtībām transportlīdzeklis pārvietojas no savas vietas un rāpo atpakaļ uz savu karaspēka atrašanās vietu, lai laizītu savas brūces.
  Debesīs parādās Focke-Wulfs un vairāki TA-152. Viņi sāk apšaudīt padomju pozīcijas. Parādījās arī pāris jaunāko HE-183, uzbrukuma reaktīvo transportlīdzekļu. Šie grifi sasniedza ātrumu līdz astoņsimt kilometru stundā, un tiem bija gandrīz neiespējami trāpīt.
  Meitenes šauj pretī vāciešiem. Vienmēr pastāv iespēja noķert ienaidnieku, neskatoties uz spēcīgo uzbrukuma lidmašīnu aizsardzību no zemes uguns.
  Anyuta un Alla atguva sagūstīto Luftfaustu. Šis ir ierocis, kas sastāv no deviņām savstarpēji savienotām divdesmit milimetru bezatsitiena šautenēm.
  Var šaut it kā no maza pretgaisa lielgabala.
  Un karotāji norāda uz ienaidnieku. Viņi raiti nospiež startu... Abas daiļavas atspiedās basām kājām uz gruvešiem, jūtot gludo atsitienu.
  Focke-Wulf ar sešiem pneimatiskajiem lielgabaliem sāk kūpēt - vēders ir saplēsts.
  Meitenes aizrautīgi rēc:
  - Ripu! Ripa! Mērķis!
  Pāri meiteņu galvām sāk riņķot citas vācu lidmašīnas. Skaistules metās pazemes ejās, izvairoties no Focke-Wulf raķetēm.
  Anyuta sajuta mirdzumu savā rupjajā papēžā. Meitene nomurmināja:
  - Ak elles uguns!
  Meitenes zoles bija klātas ar tulznām un sāpīgi sāpēja. Es gribēju iedurt kaut ko aukstu.
  Un virspusē plīsumi turpinās. Sniegs šņāc no liesmām, drupas plīst. Vācieši pārpludina pozīcijas ar uguni, taču tas neko nedod. Karotāji slēpās kā peles bedrēs. Ļaujiet viņiem gludināt sevi.
  Alla čukstēja Anyutai ausī:
  - Domāju, ka drīz nacistiem beidzot izsīks. Viņiem ir daudz spēka, bet Staļingradā viņiem nav iespēju apgriezties!
  Blondā meitene lepni atbildēja:
  - Mēs esam šeit kā trīssimt spartieši! Mēs atvairām augstākos ienaidnieka spēkus!
  Sarkanmatainā Alla ķiķināja un piemiedza savai partnerei:
  - Un jūs nevarat mūs apiet!
  Kad meitenes nokļuva virspusē, reids beidzās. Parādījās jauni melni kājnieki. Viņi kāpa uz priekšu, un meitenēm nācās atklāt uguni, liekot ienaidniekam ierakt degunu zemē.
  Atkal "Lauvas" un "Tīģeri" devās cīņā. Vācieši mēģināja nospiest padomju armiju ar smagajiem tankiem. Ik pa brīdim lija čaumalas. Neaizsargātākais "Tīģeris" centās atrauties no saviem veidojumiem. Pērkona arī mīnmetēji.
  Meitenes šāva uz vāciešiem un viņu algotņiem. Izsita pretinieki. Alla un Anyuta šāva pa pāriem. Parādījās un apmetās ienaidnieku purni. Pēc tam jauns ienaidnieku slānis.
  Meitenes kaujas laikā dziedāja.
  Alla sāka, šaudama:
  - Pirms...
  Anyuta, šaušana, turpināja:
  - Ar tevi...
  Alla pārsteidza un piebilda:
  - Leģions...
  Anyuta, nogriezusi trīs no tām, šņāca:
  - Ienaidnieki...
  Allāhs piesita pretiniekus un izteica:
  - Viņi....
  Anyuta, nopūtusi pusi arāba galvaskausa, turpināja:
  - Viņi grib...
  Alla, sagraudama ienaidnieku, turpināja:
  -Tu...
  Anyuta, šauj, nikni šņāca:
  - Pazemīgs...
  Alla, caurdurusi arāba galvaskausu, ņurdēja:
  - Iznīcināt...
  Anyuta, turpinot naglot, nošņāca:
  - Piezīmes...
  Alla, it kā šaudama, nosvilpa:
  - Nebaidies...
  Anyuta, izdarījusi precīzu šāvienu, norūca:
  - Ienaidnieks...
  Alla, šaudama kā snaiperis, turpināja:
  - Bajonets...
  Anyuta, šaudama tālāk, iesaucās:
  - Spējīgs...
  Alla, nepārtraucot šaušanu, šņāca:
  - Piespiest...
  Anyuta, dusmās šaudama, ņurdēja, labodama draudzeni:
  - Drosme...
  Alla smagā sajūsmā, izšāvusi afrikāņiem galvas, iesaucās:
  - Spēks...
  Anyuta, lecot ar ieroču uguni, šņāca:
  - Palielināt...
  Alla, kratot savas sarkanās cirtas, turpināja:
  - Un pretinieki...
  Anyuta, iesitot arābam pa vēderu, sacīja:
  - Tūlīt...
  Alla, šaudama ar visiem kalibriem, iesaucās:
  - Iznīcināt...
  Meitenes ievilka elpu. Un, nošāvuši vēl nedaudz, viņi kliedza:
  - Mēs esam snaipera šautenes bruņinieki, slepkavības balss ir skaidra!
  Koloniālā karaspēka virzīšanās vilnis nedaudz norima. Nacisti atkal virzīja savus tankus uz priekšu. "Tīģeri"-2 parādījās ar saviem garajiem purniem un šāva šāviņus uz visu, ko viņiem izdevās pamanīt.
  "Tiger"-2 bija oriģināla torņa forma un slīpas bruņu plāksnes sānos. Tas viņu padarīja nedaudz sīkstāku. Karotāji atkal par savu mērķi izvēlējās tanku kāpurķēdes. Fašistam bija jādzīvo kā zivij pannā.
  Anyuta iemeta sprāgstvielu, saspiežot Tiger-2 priekšējo veltni un dziedāja:
  - Es tevi satiku ar dāvanu... Protams, es iezīmēju vietu zārkā!
  Alla nošņāca, priecīgi metot fašistam lielu sprāgstvielu paku:
  - Bet Pasaran!
  Un no sprādziena vācu tankam sagriezās garais purns. Un karaliskais tīģeris sāka griezties atpakaļ. Atkal fašists tika nopietni ievainots. Alla to paņēma un iebļāvās, ar plikiem kāju pirkstiem iemetot stikla gabalu:
  - Tu būsi ozolkoka zārkā!
  Stikls ielidoja tieši indietim, vienam no koloniālās Vācijas karaspēka kaklā.
  Anyuta piemiedza savam partnerim un dziedāja:
  - Es iegremdīšu galvu šajā mucā! Es iemērcīšu visus!
  Alla izšāva no ložmetēja. Vācieši atkal tika pakļauti uzbrukumam. Meitene šņukstēja:
  - Mēs varam visu! Un mēs uzvarēsim!
  Anyuta izšāva šauteni un teica:
  - Gaidāma liela uzvara! Lai mūsu vectēvi ir godībā!
  Alla uzmeta kūleni un ripoja apkārt, griežoties kā eglīte. Meitene ar aci dziedāja:
  - Mister veiksmi, kur jūs ejat... Mister veiksmi - fašisti smejas...
  Vācu tanki, netaupot šāviņus, pastiprināja uguni. Viņi izlēja savas sprādzienbīstamās dāvanas. Un viņi tuvojās padomju pozīcijām, cenšoties izvairīties no nepilnībām.
  Anyuta, izmantojot stiepli, kā viņiem mācīja gūstā Serjožka, izvilka smagu mīnu. "Lauva" lēnām rāpoja uz padomju pozīcijām. Tā 150 mm lielgabals šad un tad izspļāva šāviņus. Meitenes šņukstēja un pamirkšķināja.
  Anyuta dziedāja:
  - Vācieši-pipari, fašisti-nacisti... Tevi gaida pacifista gals!
  Alla smaidot atzīmēja:
  - Pacifisms... Ir pat muļķīgi runāt par pacifismu, kad mēs runājam par nacistiem!
  Anyuta ar mērķtiecīgu šāvienu trāpīja arābam no koloniālās sardzes pa deguna tiltu un čivināja:
  - Un viņi ir invalīdi domāšanā... Un militārajās lietās viņi nav tik spēcīgi! Drīz mēs tos pilnībā izdzēsīsim no planētas Zeme!
  Alla vēlreiz uzsprāga, berzēja savu kailo krūti uz grants un dziedāja:
  - Es esmu krievu bruņinieks uz mežoņu ceļiem... Es noslaucīšu Tēvzemes ienaidniekus no zemes virsas!
  Sarkanmatainā skaistule piemiedza aci, lūkodama debesīs. Tur griezās "rāmji", vācu ložmetēju lidmašīnas.
  Vācu "Lauva" ik pa brīdim uzrāpās augšā, iestrēgstot vējā. Un viņa ierocis nepārtraukti spļāva.
  Anyuta, pārvietojot mīnu zem vācu tanka kāpura, šņāca:
  - Par Serjožku....
  Vācietis apstājās un izšāva vēlreiz. Šāviņš uzsprāga meitenēm aiz muguras.
  Anyuta pārbaudīja:
  - Piena gliemežvāki, kam zīdainim smadzenes!
  "Lauva" kādu laiku stāvēja. Varbūt vācu pieredzējušā apkalpe sajuta draudus, vai varbūt viņi vēlējās iztērēt savu kaujas komplektu. Bet "Lauva" kādu laiku stāvēja un izspļāva nāvējošus čaulas.
  Anyuta atzīmēja, ka vācu tankam ir modernāks lielgabals un tas šauj biežāk nekā KV-2. Un tas, protams, padara šo auto daudz bīstamāku. Anyuta sakrustoja sevi un nošņāca:
  - Lai ļaunie nonāk ellē!
  Alla iešāva fašistam saules pinumā un iesaucās:
  - Mūsu uzvara ir neizbēgama! Un viss beigsies labi!
  Anyuta arī nogrieza turku un dziedāja:
  - Lai gan, šķiet, dzīve drīz pārtrūks, kad nepatikšanas pieklauvēs pie tās melnā raga... Zirgi kaimiņos un asinis plūst kā upē, un atkal zeme pazūd no tavām kājām!
  Alla, nogalinot irāni, piebilda:
  - Bet arī zemei ir savs sargs... Un starp zvaigznēm viņam stiepjas... Neredzami glābjoši pavedieni trimdā Hitleram uz Kolimu!
  Meitenes, šaujot, unisonā dziedāja:
  - Salauzīsim Ādolfu, tas viņam sāpēs! Es ticu, ka mēs uzvarēsim fašismu! Un mūsu Krievijā parādīsies Mesija, visu zemju tautu Kungs!
  Un karotāji turpināja šaut. Bet ienaidnieka kājnieki apgūlās un sāka šaut un mest granātas. Fašistu bari mēģināja meitenes izsmēķēt ar javas uguni. Un mest daudz granātas.
  Alla filozofiski atzīmēja:
  - Ar skaitļiem jūs varat uzvarēt vēlēšanās, ar prasmi jūs varat uzvarēt vēlēšanās bez kara!
  Anyuta iesmējās un atzīmēja:
  - Karš ir joma, kur kvalitāte pārspēj kvantitāti, vēlēšanas, kā likums, ir otrādi, un tā ir anekdote!
  Karotāji nedaudz atkāpās, granātas un to lauskas lija pārāk biezi. Alla pat ar kāju pārtvēra izmesto dāvanu un atmeta to atpakaļ. Granāta lidoja garām un trāpīja nacistiem pa viņu ķiverēm. Un kā tas eksplodē...
  It kā kaut kur būtu uzspridzinājusies cita saite.
  Alla filozofiski atzīmēja:
  - Veiksme ir otrā laime, veiksme ir trešā, bet pirmā prasme!
  Anyuta iesmējās un iestarpināja:
  - Veiksme ir balva par drosmi, bet ne par vieglprātību!
  Alla izsita aci hinduistam no koloniālās armijas un šņāca:
  - Kam paveicas, tam dvēsele dzied!
  Anyuta pasmaidīja un teica:
  - Tas ir labi, ja tev veicas, tas nozīmē, ka Dievs tevi izglābs!
  Meitenes ir nedaudz asprātīgākas. Tad vācu "Lauva" tomēr virzījās uz priekšu un trāpīja mīnā. Kāpurs ietriecās sprādzienbīstamā ierīcē un tika saplēsts.
  Ievainotais "Lauva" sagriezās un piecēlās... Karotāji sajūsminājās un dziedāja no sirds:
  - Lauva ir invalīds domāšanā, tīģeris ir visdažādāko likstu avots... Pasaulē nav nekā interesantāka par cilvēku!
  Anyuta izšāva garu rindu, tāpat kā ārzemju armija sacēlās vētra un dziedāja:
  Mums ir raķetes, lidmašīnas,
  Spēcīgākais krievu gars pasaulē...
  Pie labāko pilotu stūres -
  Ienaidnieks tiks saspiests putekļos un uz leju!
  Šķiet, ka "Lauva" ir stipri bojāta. Viņa sastinga, izspļaujot vēl pāris čaumalas.
  Parādījās veiklā Pantera. Tomēr viņa baidījās iedziļināties padomju karaspēka pozīcijās un sāka šaut. Pāri meiteņu galvām svilpoja gliemežvāki. Un viņi lauza šķembas un ugunsgrēkus.
  Anyuta sagatavoja mešanai granātu, gatava noķert brīdi, kad fašistu tanks tuvojas pieejamā attālumā. Bet arī Panterā nav muļķu. Vācieši šāva, novietojot šāviņus šaha formā, cenšoties nepalaist garām nevienu zemes gabalu. Un burtiski izrāva katru akmeni.
  Alla, paglaudot kailām krūtīm, atzīmēja:
  - Fricu taktika ir kļūdaina ... Cik daudz viņi šādi sasniegs?
  Anyuta asprātīgi atzīmēja:
  - Cālis pa reizei knābj graudu, bet pieņemas svarā daudz ātrāk nekā cūka, kura norij lielus gabalus!
  Pantera izšāva vairāk nekā astoņdesmit patronas un, iztērējusi munīciju, pagriezās un devās atpakaļ uz savu migu. Tā vietā parādījās jauns mastodons - Sturmtiger. Mašīna pārklāja savu plato mucu ar vāciņu. Acīmredzot šādā veidā viņi rēķinās ar sevis glābšanu.
  "Sturmtiger" no attāluma apšaudīja padomju karaspēka pozīcijas. Pērkona raķete. Zeme pacēlās augšup, un ugunīga strūklaka izlēja liesmas strūklas.
  Meitenes tik tikko izdzīvoja; viņas bija diezgan klātas ar putekļiem. Anyuta bija pat nedaudz apstulbusi. Meitene pēkšņi ieraudzīja sevi jājam uz zirga. Un ka viņa vada vienību, kas uzbruka tatāru armijai. Un ar viņas karotājiem jāj uz zirgiem. Mongoļi-tatāri, nespēdami izturēt triecienu, atkāpjas un tūkstošos mirst zem nagiem.
  Anyuta vicina divus zobenus un sagrauj savus ienaidniekus. Bet vīzija pēkšņi tika pārtraukta.
  Alla sita partnerim pa vaigiem, kratīja viņu, sakot:
  - Nu, tas tā! Tagad beidziet melot!
  Anyuta dusmīgi atbildēja:
  - Es nevis atpūtos, bet cīnījos!
  Meitene dusmās pielēca un iemeta granātu. Dāvana pārlidoja un atsitās pret tanka Lev stobru. Saņēmusi bojājumus, automašīna saburza savu svarīgo bagāžnieku.
  Anyuta iesaucās plaukstā:
  - Es esmu Krievijas bruņinieks!
  Alla izšāva no ložmetēja un ņurdēja:
  - zēns atbildēja, saraucis uzacis,
  Es gribu kalpot Svētajai Krievijai...
  Lai asiņu jūra izplūst
  Bet Dievs mūs spēs glābt!
  Anyuta nokrita uz gruvešiem ar kailu vēderu un krūtīm. Tieši laikā, kad pār viņas galvu pazibēja simtiem ložmetēju sprādzienu. Meitene izbāza mēli un teica:
  - Drosmīgo karavīru neprāts ir glābiņš neprātīgiem ģenerāļiem!
  Alla piekrita:
  - Karavīrs ir drosmīgs, ģenerālis aprēķins, ienaidnieks viltīgs, veiksme nāk tikai ar gudru drosmi!
  Meitenes atkal atklāja uguni un solidāri čivināja:
  Eskadras virs viņa
  Rūk vienbalsīgi
  Ādolfs ir stiprs muļķis -
  Stāda Sodomu!
  Parādījās vēl viens bruņu "Lauva". No viņa aizbēga divi karavīri; pēc viņu tumšajām sejām viņi bija arābi. Viņi mēģināja uzlikt ķēdi uz āķa, lai izvilktu uzlaboto tanku no kaujas lauka.
  Alla un Anyuta šāva, vienlaikus nogalinot tehniķus. Karotāji dziedāja:
  - Neiznīcini sevi un palīdzi biedram, palīdzi citiem izkļūt no uguns!
  Parādījās trīs melnādainie cilvēki. Viņi metās ar ķēdi, cik ātri vien varēja, bet arī meitenes viņus nošāva. Turklāt Anyuta izšāva ar ieroci, piespiežot suni ar kailiem kāju pirkstiem.
  Un viņai izdevās trāpīt pretiniekiem ar neparastu precizitāti, piemēram, Robina Huda precizitāti.
  Alla atzīmēja:
  - Atzīme nav tas, kurš trāpa veiksmīgi, bet kurš netrāpa ar sliktu veiksmi!
  Anyuta ar basu kāju iemeta granātu un šņāca:
  - Precīzākais cilvēks ar dunča vīziju var palaist garām, bet asam prātam ir nepiedodami palaist garām mērķi!
  Granāta atsitās pret mīnmetēju un sāka eksplodēt, detonējot mīnas.
  Jā, Staļingrada vāciešiem nebija viegli. Ieguvuši tos šausmīgā nāves citadelē!
  . NODAĻA Nr.13.
  3. novembrī vācieši ielenca Tihvinu, un pašā pilsētā izcēlās kaujas. Sarkanā armija lēnām atkāpās. Lielākā daļa Baku pilsētas jau ir ieņemta, padomju karaspēks atkāpjas uz pussalu. Erevāna joprojām knapi turas. Staļingrada atrodas uz iznīcības robežas.
  Bet tomēr Staļins pavēlēja šo pilsētu nepadot. Cīņas izcēlās arī par Astrahaņu. Krauts arī cenšas tikt uz priekšu šajā pilsētā. Visas pieejas tiek spēcīgi bombardētas, un infrastruktūra tiek iznīcināta.
  Ziema tuvojas... Un kara gaita kļūst arvien mazāk prognozējama. Bet šķiet, ka Staļingradu nevar noturēt. Apgādi pāri Volgai apgrūtina ledus veidošanās un masveida bombardēšana.
  4. novembrī deviņdesmit procenti Tihvinas jau bija ieņemti. Un vācieši tuvojās Somijas teritorijai. Padomju karaspēks, cietis ievērojamus postījumus, nevarēja savākt pietiekami daudz spēku, lai apturētu ienaidnieku.
  Sapulcei uzbruka arī somi un marionešu zviedru karaspēks. Viņi izmantoja ievērojamus spēkus.
  5. novembrī Vācijas koalīcija un Somijas-Skandināvijas karaspēks apvienojās. Tādējādi ap Ļeņingradu tika noslēgts dubultgredzens. Jauna, nozīmīga Trešā Reiha uzvara.
  6.novembrī ziemeļu sektorā vēl turpinājās kaujas. Nacisti paplašināja koridoru. Situācija ir kļuvusi ārkārtīgi sarežģīta. Tihvinā dega pēdējās pretošanās paliekas. Vācieši izšāva ballistiskās raķetes uz Erevānu. Tika publicētas trīs prezentācijas. Izraisīja ievērojamus postījumus un upurus. Bet galīgi nekas nebija salauzts.
  Astrahaņas pilsēta tika atdalīta ar sauszemi no pārējās padomju teritorijas. Situācija ir saasinājusies. Jauni vācu un britu kaujas kuģi apšaudīja Murmansku. Apšaudes laikā gāja bojā garnizona komandieris un daudzi virsnieki.
  Kļuva vēl sliktāk.
  Un 7. novembrī nacisti ielauzās Volhovā un beidzot apspieda padomju karaspēka pretestību Tihvinā. Tādējādi plaisa ar Ļeņingradu strauji pieauga. Kļuva skaidrs, ka pilsēta diez vai izdzīvos aplenkumā.
  8. novembrī beidzot notika ilgi gaidītie tanka Lev-2 testi. Transportlīdzeklim bija modificēts izkārtojums. Dzinējs, transmisija un ātrumkārba atradās vienuviet priekšā, bet kaujas nodalījums atradās aizmugurē.
  Ar enerģiskiem pūliņiem vācieši Porsche vadībā izgatavoja automašīnu puča gadadienai.
  Patiešām, pateicoties apakšējam siluetam, vienlaikus saglabājot Lauvas bruņojumu un bruņas, transportlīdzekļa svars tika samazināts līdz sešdesmit tonnām ar 1200 zirgspēku dzinēju. Kaujas testi parādīja, ka rezultāts bija pilnīgi pieņemams tanks. Tieši tas, kas jums nepieciešams!
  Labu braukšanas un bruņu īpašību kombinācija.
  Taču fīrers ar to nebija apmierināts. Viņš pieprasīja pastiprināt sānu un pakaļgala bruņas, kā arī uzstādīt 88 mm lielgabalu ar stobra garumu 100 EL.
  Vēl viens testa transportlīdzeklis bija E-100. Tomēr šī tvertne izrādījās pārāk smaga: 140 tonnas, bet tai bija lieliska aizsardzība no visiem leņķiem un peles ieroči. Kopumā "E" sērija solījās būt ārkārtīgi daudzsološa. Vācieši laikam netērēja laiku.
  Tika demonstrēts arī Bars tanks ar 1000 zirgspēku dzinēju, tomēr Hitleram transportlīdzeklis nešķita pietiekami aizsargāts.
  Jubilejā tika demonstrētas arī dažāda veida lidmašīnas. Jo īpaši uzbrukuma lidmašīnas un ME-262 modifikācijas. Un arī TA-183. Vesela tehnoloģiju parāde.
  Ieskaitot jaudīgas gāzes palaišanas iekārtas, tās spēj nojaukt veselas pilsētas un ciematus.
  Šeit faktiski tika demonstrētas ļoti spēcīgas iznīcināšanas sistēmas.
  Pārbaudījumus izturēja arī "Panther"-2, kas svēra piecdesmit tonnas; tai bija 150 milimetru priekšējās bruņas leņķī un lielgabals "Royal Tiger". Sānu bruņas bija 82 milimetri, slīpas. Šāds tanks vairāk vai mazāk bija piemērots Hitleram, jo tuvcīņā spēja izturēt trīsdesmit četrus.
  Kopumā nacisti iztīrīja zvērnīcu.
  Tika veikti arī Gotha iznīcinātāju testi, kas spēj sasniegt ātrumu tūkstoš simts kilometru stundā.
  Īsāk sakot, viņi atlaida jostas.
  9. novembrī Volhovs krita. Situācija ir sasniegusi savu kulmināciju. Un atkal padomju tanki mēģināja dot pretuzbrukumu.
  Gringeta sastinga pie ieroča. Čērčils 2 stāvēja pretī padomju transportlīdzekļiem un izspļāva munīciju.
  Lorda Džeinas meita skaitīja trāpījumus. Padomju tanki, iebraucot grāvī, samazināja ātrumu. Un vācu zvērnīca to izmantoja.
  Nikoleta paņēma to un dziedāja:
  - Angļu karavīrs nebaidās no nāves,
  Zem zvaigžņotajām debesīm nāve mūs nepaņems!
  Viņš drosmīgi cīnīsies par lauvu ar vainagu,
  Pielādēšu vareno ložmetēju!
  Malānija apstiprinoši pamāja ar galvu:
  - Tas ir lieliski! Un mēs arī iekasēsim maksu!
  Pistole darbojās ļoti aktīvi. Gāviņi mirgoja kā sērkociņi, atstājot aprises gaisā. Jā, bija dažas enerģiskas meitenes. Un galvenais precīzi.
  Gringeta pamāja ar galvu un nosūtīja čaulu trīsdesmit četru torņa pamatnē. Viņa nomurmināja:
  - Tā ir nāve! Viņa nāks pie maniem ienaidniekiem! Un es zinu, ka no šī brīža viņa gaida ūsainus ienaidniekus!
  Nikoleta smaidot teica:
  - Visi dzīvnieki paklanījās ūsainam... Lai tas nolādētais neizdodas!
  Gringeta atkal iesmējās un izšāva, šņācot:
  - Mans šāviņš ir visprecīzākais. Mēs noteikti tur nokļūsim!
  Nikoleta pacēla rādītājpirkstu un teica:
  - Blīkšķ, blīkšķ - netrāpīja! Pelēkais zaķis aizbēga!
  Gringeta, šauj, dziedāja:
  Katrs izvēlas pats
  Sieviete, reliģija, ceļš...
  Kalpot velnam vai pravietim,
  Katrs izvēlas pats!
  Džeina pakratīja galvu un iebilda:
  - Noteikti ne tādā veidā! Deviņdesmit deviņus procentus cilvēka ticības nosaka dzimšana, nevis zināšanas. Šeit mēs piederam Anglikāņu baznīcai... Bet, ja paskatās, uz kāda pamata? Vai tā ir mūsu izvēle?
  Gringeta iesmējās un atzīmēja:
  - Es personīgi biju ticīgā ģimenē, bet tagad arvien vairāk sliecos uz ateismu!
  Nikoleta iesmējās un izbāza mēli.
  - Ateisms... Tas ir interesanti!
  Malanya filozofiski atzīmēja:
  - Un tikpat tālu no visa! Ja nav Dieva un nav pārdabisku spēku, tad jebkura reliģija ir nepatiesa!
  Gringeta pamāja ar galvu, labprāt apstiprinot:
  - Tas ir kā komunisti! Viņi nāca klajā ar domu, ka visas reliģijas ir tikai cilvēku fantāzijas. Un viņi uz to uzcēla doktrīnu!
  Malānija skeptiski savilka lūpas:
  - Un kas viņus sagaida pēc nāves?
  Gringeta plēsīgi pasmaidīja. Viņa izšāva šāviņu, pārgriežot cita padomju tanka korpusu un atbildēja:
  - Te var daudz ko izdomāt... Pat mirušo augšāmcelšanos ar zinātnes spēkiem!
  Malānija smaidīdama atgādināja:
  - Es izlasīju grāmatu par nākotnes pasauli. Tur jau ir kosmosa impērija. Nav nāves, vecuma, slimību. Un protams bads... Tiesa, lielākajai daļai iedzīvotāju darba nav, bet pietiek visiem.
  Piemēram, automašīnas tiek dāvinātas bez maksas. Un ir elektroniskas mašīnas, ar kurām viņi uztur sakarus ar visu pasauli.
  Nikoleta diezgan nopietni atzīmēja:
  - Progress ir ātrs. Paskatieties uz šiem tankiem... Kā viņi ir attīstījušies un kļuvuši perfektāki. Tomēr "Churchill" -2 nevar salīdzināt ar "Matildi".
  Malānija tam piekrita:
  - Jā, tanki ir pavirzījušies uz priekšu... Tas ir šiki!
  Vēl viens padomju tanku uzbrukums iestrēga, un notika pārtraukums.
  10. un 11. novembrī vācieši veica nelielas uzbrukuma operācijas, sagriežot stūrus ziemeļos.
  Padomju karaspēks mēģināja veikt pretuzbrukumu uz ziemeļiem no Staļingradas, taču nesekmīgi. Pēdējās mājas pilsētā jau izturēja. Iznīcināts tajā pašā laikā, līdz zemei. Bet pagaidām Staļins lika noturēties līdz galam.
  Baku pilsēta ir gandrīz ieņemta. Bet naftas urbumi deg un starp tiem izcēlušies kauji. Vācieši nepārtraukti bombardē.
  Cīņas Astrahaņā ir pašā kulminācijā...
  12. novembrī turki sāka uzbrukumu Erevānai. Uzbrukums tika atvairīts. Osmaņi cieta. Bet fau atkal tika atlaists. 13. novembrī vācieši ieņēma pēdējos Baku kvartālus - paziņojot par pilsētas ieņemšanu. Tikai pussalā cīņas vēl turpinājās, un debesis bija melnas ar liesmojošām akām.
  14. novembrī nacisti sāka uzbrukumu Murmanskai. Viņi izmantoja artilēriju un aviāciju...
  Staļingrada dega, bet pārvietotie padomju pastiprinājumi ļāva joprojām izturēt. Kaut vai tikai līdz pilsētas malai, turklāt uz kolosālu zaudējumu rēķina.
  Uzbrukuma laikā Murmanskai pulcējās liela kaujas kuģu armāda, ieradās arī lidmašīnu pārvadātāji. Pilsēta bija nospiesta kā plazmas veltnis. Un viņi bombardēja un apšaudīja.
  15. novembrī fašistu karaspēks sāka pārvietoties, uzbrūkot pilsētai, vienīgajai no ledus brīvās ostas Ziemeļu Ledus okeānā. Cīņās piedalījās "peles" un pat tanks "Žurka", ko nacisti vēlējās izmēģināt praksē.
  Tomēr "Žurka" sagādāja zināmu vilšanos. Sākumā viņa virzījās uz priekšu, bet pēc tam iestrēga sniega kupenās. Un viņa apstājās pilsētas nomalē. Vācieši nebija gluži gatavi ofensīvai. Taču apšaude neapstājās. 16. novembrī nacisti praktiski pabeidza degošo naftas urbumu sakopšanu. Taču daļa pussalas viņiem bija nepieejama ugunsgrēku dēļ, kas bija izauguši līdz septītajām debesīm.
  17. novembrī nacisti sagrāba pēdējo Volgas deltas atzaru un tādējādi vēl pamatīgāk bloķēja Astrahaņu. Baku jau sen ir nogriezta.
  Arī Erevāna tika iebrukusi. Pilsēta atrodas kalnā, ļoti ērta aizsardzībai, bet grūti to šturmēt, īpaši ar tankiem.
  18. novembrī padomju karaspēks atkal pārbaudīja nacistu aizsardzības spēku uz ziemeļiem no Staļingradas. Tas vājināja spiedienu uz to, kas bija no gada uz Volgu, bet tas maksāja ievērojamus zaudējumus.
  19. novembrī vācieši smagu zaudējumu dēļ apturēja uzbrukumu Murmanskai.
  Tādējādi apsēstais fīrers nevarēja izraut no sava stāvokļa daudzās šķembas. Nacistu plāni izbeigt PSRS pirms ziemas cieta neveiksmi.
  Sliktākais ir tas, ka Japāna apturēja savu ofensīvu aukstā laika un milzīgo darbaspēka zudumu dēļ. Vienīgais ir tas, ka samuraji palielināja savu trīsdesmit četru ražošanu un licencēja Panthers. Un nākamajā vasarā tie var radīt nepatikšanas.
  20. novembrī vācieši daļēji nodzēsa ugunsgrēkus un atbrīvoja lielāko daļu pussalas.
  21. novembrī padomju karaspēks atkal uzbruka vāciešiem un pat iekļuva vairākus kilometrus uz ziemeļiem no Staļingradas. Nacistiem nācās vājināt savu uzbrukumu un mēģināt atjaunot pozīcijas.
  Cīņas, kā saka šādos gadījumos, ir vienkārši fraka līmenī!
  22. novembrī nacisti mēģināja virzīties uz priekšu Turkmenistānas reģionā. Un pēc desmit kilometru noieta viņi tika apturēti. Bet 23. novembrī, ieveduši kaujā šaha brigādes, viņi atkal virzījās uz priekšu. Situācija ir kļuvusi ārkārtīgi saasināta Centrālāzijas reģionā.
  24. novembrī frontēs būtiskas izmaiņas...
  25. novembrī nacisti atsāka uzbrukumu Murmanskai. Jaunas vienības tika iemestas kaujā. Bet jēgas vēl maz.
  Ir pienācis 26. novembris - vienpadsmit gadi kopš Reihstāga vēlēšanām, pēc kurām Hitlers tika iecelts par reihskancleru.
  Pirmo reizi frontē tika izvietots jaunākais tanks E-100.
  Tā bija kaujas prakse šādai mašīnai.
  Tvertne izskatījās diezgan gara, gandrīz saplacināta. No tā izvirzījās 128 mm lielgabala garais purns. Un frontālās bruņas atrodas četrdesmit piecu grādu leņķī. Un viņš pats ir sasvēries no sāniem.
  E-100 tvertne kustējās, pateicoties jaunākajam 1500 zirgspēku dzinējam, ātrāk nekā pele. Un čaumalas atlēca no viņa.
  Un mašīnas iekšpusē parādījās jautrs četrinieks Magda, Kristīna, Gerda un Šarlote.
  Meitenes dzemdēja bērnus fīreram un atstāja tos īpašu SS auklīšu uzraudzībā.
  Un viņi tikko bija ieradušies frontē. Meitenes ir ļoti smieklīgas. Viņi palaida garām cīņas. Un šeit ir tikai iespēja sevi pierādīt. Visbeidzot, ņemiet šo Sevastopoles ziemeļu daļu.
  Un nodibināt Trešā reiha dominēšanu Ziemeļu Ledus okeānā. Cik ilgi vēl īsti karu var vilkt? Un četrinieks domā: varbūt kopā ar viņiem vismaz kaut kas var mainīties?
  Pie Murmanskas nav pārāk sals - Golfa straume nodrošina izolāciju. Meitenes ir kaujinieciskā noskaņojumā. Katram piedzima pāris - puika un meitene! Tātad jūs varat priecāties.
  Magda un Kristīna karājās ap ieročiem. Tvertne ir jauna un vadāma pavisam vienkārši. To no sāniem aizsargā 120 mm slīpas bruņas, kā arī vēl 50 mm vairogs. Tātad jūs nevarat trāpīt automašīnai no visiem leņķiem.
  Meitenes nosvilpa dziesmu. Viņi sirdī ir lieliski.
  Gerda ar smaidu uz dzintara lūpām atzīmēja:
  - Tagad mums ar Hitleru ir kopīgas atvases. Mēs esam karaliskās ģimenes locekļi!
  Šarlote iesmējās, atzīmējot:
  - Un uz priekšu - tikai nulles!
  Tanks "E"-100 tuvojās padomju pozīcijām. Apkārt viss tika iznīcināts tik ļoti, ka padomju laika šāvieni ir reti, un parasti no vieglajiem ieročiem.
  Magda mērķēja uz 128 mm lielgabalu un šāva uz padomju vareni. Medus blondā meitene dziedāja:
  - Es esmu tīģeriene, un man ir smīns... Un ļaunais tīģeris visus saplosīja!
  Padomju četrdesmit pieci atkāpās, vairāki krievu karavīri tika nogalināti.
  Magda murrāja kā kaķis:
  - Es esmu supermens, mana metode ir vienkārša... Es nokožu asti tiem, kas ir no vilnas! Un tad meitene sāka smieties. Nu gluži kā traka dieviete.
  Hitlera prostitūtas meitenes satricināja tanku. Un viņi paši uzlēca mašīnā ar slīpām bruņām.
  Bet tad karotāji apgrieza savu mašīnu. Šarlote, šī skaistule ar vara krāsas matiem, dziedās:
  - Klik, klik, klik... Straume ripo! Nacistu kavalērija apēda visas smiltis!
  Un pēc tam Šarlote tik ļoti smējās... Viņa pat sāka klabināt zobus. Un atkal tvertne griezās. Vācieši nojauca dzeloņstiepļu žogu. Mašīna, kas bija Tyrannosaurus rex lielumā, zemiski norūca. Un karotāji smīnēja par savām jaukajām un gaļēdāju sejām.
  Meitenes nesa un dzemdēja bērnus no Ādolfa Hitlera. Un tas jau kaut ko izsaka. Skaisti vikšņi, bet tajā pašā laikā morāli briesmoņi. Šeit viņi saspieda padomju karavīru, kurš pakļuva zem riteņiem. Un viņi iespieda zemē 76 mm lielgabalu. Mēs braucām tam pāri. Saplacināts tērauds. Karotāji demonstrēja figūras aerobātiku. Čaumalas šķita nekaitīgākas par zirņiem, ko grabulī sakrata bērns. Nākamais lielgabals, ko E-100 saplacināja, bija 85 mm.
  Magda iesmējās:
  - Un krievus sasmalcinām kā blaktis!
  Kristīna laboja savu draugu:
  - Vairāk kā lāči! Un lācis ir liels dzīvnieks!
  Sarkanā Šarlote piebilda, atraisīdama ilkņus:
  - Un zobains!
  Vācu tanki veica ceļu cauri pilsētas aizsardzības līnijām. Padomju karaspēks cīnījās ļoti spītīgi. Visi paņēma ieročus. Milicijā karoja pat desmitgadīgi puikas. Arī meiteņu bija daudz. Sapulcējās visi iedzīvotāji, bet ieroču nebija pietiekami. Masu varonība bija acīmredzama visā. Pionieri, izmantojot paštaisītas sprāgstvielas vai granātu saišķus, piekļuva nacistu tankiem un metās zem sliedēm, mirstot par savu dzimteni.
  E-100 tanks guva vairākus bojājumus. Vienam no zēniem izdevās izspiesties cauri smagajai mīnai. Viņš pats gāja bojā, taču sabojāja vācu automašīnu. Rullis plīsa un daļa kāpura aizlidoja. Lielais transportlīdzeklis samazināja ātrumu. Tad pāris karotāju izmeta granātu ķekarus, sasitot biezās sliedes.
  E-100, šķērsojis frontes līniju, zaudēja savu mobilitāti.
  Gerda notēmēja sešus ložmetējus un ieslēdza tos, kad padomju karavīri mēģināja dot pretuzbrukumu. Ložmetēju lodes caurdurti krita desmitiem krievu un citu Krievijas tautu pārstāvju. Padomju karavīri tomēr skrēja uz priekšu. Viņi meta granātas un nomira. Daži fragmenti sasniedza E-100, bet ložmetēji strādāja pareizi. Un velns Gerda ir tik precīzs. Un viņas lodes gandrīz nekad nelido velti.
  Un krievu karavīri mirst...
  Kristīna šāva no ātrās šaušanas 75 mm lielgabala, sadrumstalotām lādiņiem un no koaksiālā ložmetēja. Sarkanmatainais zvērs, ar lodēm saplosīdams padomju karavīrus, šņāca:
  - Es esmu nāves nesējs... Pats sātans ir mans rudmatainais radinieks!
  Magda kautrīgi atzīmēja:
  - Nu, nedari tā. Sātans ir Dieva ienaidnieks un ir lemts uguns ezeram!
  Kristīna sita ar baso kāju pret metālu un rūca:
  - Kā ar uguns ezeru? Mani mati ir kā uguns!
  Gerda smaidot atzīmēja:
  - Pats fīrers mums piedos jebkādus grēkus... Precīzāk, pats grēka jēdziens būtībā ir novecojis?
  Magda paraustīja plecus:
  - Vai gribi teikt, ka grēka jēdziens ir novecojis...
  Gerda atkal ieslēdza ložmetējus, apspiežot krievu karavīru izmisīgo pretuzbrukumu. Lodes viņus nogalināja kā dāvanas no elles. E-100 šajā modifikācijā ir ļoti stingri aizsargāts. Astoņi ložmetēji, divi koaksiāli ar lielgabaliem, un pārējie tika vadīti uz eņģēm. Un viņi sita diezgan smagi.
  Gerda smaidīdama rēca:
  - Grēks, tas ir Trešā Reiha pastāvēšanas pamats! Mūsu reliģija patiesi ir dzīvnieku ticība!
  Sarkanmatainā Kristīna, šaujot no lielgabala un nogalinot krievu karavīrus, dziedāja:
  - Mans sirsnīgais un maigais dzīvnieks... Es mīlu tavus ilkņus, tici man! Mans ellišķīgais un ilktais zvērs!
  Vienam no padomju pretgaisa ieročiem atkal izdevās trāpīt slidotavas un tās salauzt. E-100 beidzot apstājās. Magda tomēr sodīja kaitinošo pretgaisa lielgabalu, aizsedzot to ar smagu lādiņu. Nu sliedes bija nolauztas.
  Saraucis pieri, Gerda piezvanīja velkonim un jautāja:
  - Izvelciet mūs, lūdzu! Mēs mirstam! Sliedes ir nolauztas!
  Atbilde nāca uzreiz:
  - Būs velkonis!
  Kristīna smaidot dziedāja:
  - Tas ir gājiens! Ienaidnieki ārā!
  Magda šāva uz ieroci, kuru krievu karavīri mēģināja izvilkt tiešai ugunij. Viņa sasita mucu un izklīdināja padomju karavīrus dažādos virzienos. Viens no karavīriem tika pārplīsts uz pusēm un cīnījās agonijā.
  Blondā Kristiāna sakrustoja sevi un, pacēlusi acis pret debesīm, viņa lūdza:
  - Piedod man, Kungs! Par piespiedu grēku un slepkavību!
  Kristīna iesmējās un atzīmēja:
  - Nē, tu to nedrīksti! Tev jābūt cietam kā akmens! Esiet mums par akmeni!
  Magda pārliecinoši atbildēja:
  - Ir tikai viena klints - Jēzus Kristus!
  Sarkanmatainais velns iesaucās:
  - Jēzus bija pacifists! Un mūsu ticība un profesija ir karš!
  Tanks E-100 tika paņemts tauvā un aizvilkts uz vācu pozīcijām. Gerda ar sniega karalienes smaidu atzīmēja:
  - Veltņi ir visneaizsargātākā tvertnes daļa. Un mums ar to jācīnās!
  Šarlote pamāja ar galvu.
  - Nepārsedziet visus rullīšus ar vairogiem. Tas nav iespējams, jo daļa kāpuru joprojām būs atvērti!
  Magda ieteica:
  - Un, ja jūs taisāt ruļļus mazus un bez paletes?
  Sarkanmatainā velniņa ķiķināja un parādīja pērļu zobus:
  - Un kā viņiem dot lielāku ātrumu?
  Magda ar kailu zoli berzēja metālu un ieteica:
  - Un ja jūs izmantojat elektromotorus?
  Šarlote pievilka vēderu un izgrieza kaklu.
  - Iespējamais variants... Un tanki degs mazāk!
  Magda asarīgi sacīja:
  - Kad nokļūsim ellē, tā degs un liesmos kā lāpas!
  Sarkanmatainais velns norūca:
  - Nu tā... Un eņģeļi ir radīti no spilgtām liesmām! Būsim eņģeļi!
  Kristīna to paņēma un apdullinoši dziedāja:
  - Es neesmu eņģelis, bet tikai velns, bet cilvēkiem esmu kļuvis par svēto.... Ienaidnieki saņems savu aprēķinu, zem tik pārdabisku sāpju spīdzināšanas!
  Meitenes apklusa... Debesīs griezās Stormtroopers, un dārdēja kanonāde. Un bumbas turpināja krist un krist... Kā īsta iznīcības un posta krusa.
  Murmanska dega un cilvēki gāja bojā. Vācieši pat palaida ballistisko raķeti. Ne pārāk efektīvs ierocis. No Yu-488 būtu vieglāk nomest piecu tonnu bumbu, tas būtu gan precīzāk, gan lētāk.
  Kristīna bija pirmā, kas basām kājām izlēca sniegā, kad tanks tika nogādāts alternatīvā autostāvvietā. Tur speciālisti sāka veikt remontdarbus. Meitenes pārcēlās uz siltu māju. Apgūlāmies uz matračiem. Gerda un Šarlote sāka spēlēt kabatas šahu.
  Magda un Kristīna sāka nodarboties ar abs, lai viņu vēders būtu pamanāms un grūtniecības laikā nenokarātu. Skaisti karotāji, kas trīc gurnos. Vēl svaigas, bet tās ir sievietes, kuras dzemdējušas bērnus. Un nomirt tagad nemaz nav tik biedējoši - ir kam turpināt ģimenes līniju! Pat ar tāda švaka kā Hitlers sēklu.
  Bet meitenes no SS tīģeru bataljona, fīrera tiešām ir kaut kas līdzīgs Dievam. Un vairs ne pagānu dievs, bet kaut kas Visvarens un neaptverams savā ģenialitātē.
  Gerda spēlēja karaļa gambitu un attīstīja spēcīgu uzbrukumu. Šarlote spītīgi aizstāvējās. Notika sitienu apmaiņa. Taču viss beidzās ar savstarpēju sagrāvi un neizšķirtu. Tad Magda un Kristīna sāka spēlēt šahu. Un Šarlote un Gerda sāka nodarboties ar abs un atspiešanos. Meitene aktīvi uzturēja formu.
  Magda, spēlējot un grūstot pretinieci, filozofiski atzīmēja:
  - Bet tas joprojām ir dīvaini...
  Kristīna ar nevainīgu smaidu uz lūpām jautāja:
  - Kas dīvains?
  Blondīne supermens atbildēja:
  - Tas, ka baltie ir labestības krāsas, bet tie ir tie, kas pirmie sāk karu!
  Sarkanmatainais velns racionāli atzīmēja:
  - Bet mēs arī nesam labu... Bet boļševiki uzbruka Krievijai pirmie!
  Magda atbildot dziedāja skumjā tonī:
  - Bet mums priekšā viss zied, aiz mums viss deg...
  Kristīna zvanošā balsī piebilda:
  - Nevajag gausties! Pie mums ir tas, kurš visu izlems mūsu vietā!
  Gerda turpināja dziedāt:
  - Dzīvespriecīgi, ne drūmi, atgriezīsimies mājās - blondi sportisti būs mūsu balva!
  Pēc kā visi četri izplūda smieklos... Parādījās pusaugu sulainis un izdalīja meitenēm sviestmaizes ar sviestu, sieru, desu, žāvētiem augļiem. Meitenes ēda un bija nogurušas no siltuma. Skaistules snauda. Ir labi, kad esi jauns un vesels - var viegli aizmigt.
  Nākamajā dienā, 27. novembrī, E-100 tika atjaunota tikai daļēji. Meitenes uzbrukumā nepiedalījās. Bet tikai bikini devāmies basām kājām skriet pa sniega kupenām. Viņi skatījās uz viņiem kā uz trakiem, skraidot aukstumā gandrīz kaili. Bet meitenes parasti nodarbojas ar aerobātiku. Viņi ir īpaši nākotnes cilvēki!
  Gerda izvirzījās vadībā. Un ne baskāju meitene Gerda, kas bija Andersena pasakā. Bet arī drosmīgs un pieredzējis. Un tajā pašā laikā viņa kļuva par dzimušu slepkavu. Ātra meitene ar spēcīgiem muskuļiem.
  Tomēr visas četras meitenes ir labas. Viņi ātrā tempā skrēja piecdesmit kilometrus un atgriezās atpakaļ. Pēc tam veicām virkni vingrinājumu, dziedājām un šūpojāmies. Nedaudz trenējāmies šaušanā.
  Tikai nākamajā dienā E-100 tanks tika salabots. Nu, tas nav tik slikti. Turklāt šim supersmagajam auto bija oriģināls rullīšu izvietojums, kas atšķiras no šaha izkārtojuma, kas uzlaboja braukšanas sniegumu sniegā, bet sagādāja zināmas problēmas remontētājiem aiz ieraduma. Lai gan vienkārši ir vieglāk uzstādīt E-100 nekā Tiger vai Panther.
  28. novembrī nacisti spēja ielauzties nedaudz dziļāk Murmanskā. Bet padomju karaspēka pretestība ir vienkārši nesaprotama. Un pat sešpadsmit collu čaumalas no Lielbritānijas un Vācijas kaujas kuģiem nespēja salauzt aizsardzības gribu.
  Bet nacisti joprojām virzījās uz priekšu. Tanks E-100 dienā pabrauca garām pāris kvartāliem, taču atkal sabojāja kāpurķēdes. Taču šoreiz remonts aizņēma tikai dažas stundas. 29. novembrī terminatora meitenes sadūrās ar tanku KV-3. Padomju mašīna pāris reizes trāpīja frontālajām bruņām, bet šāviņi aizlidoja no nogāzes. Magda apšāva krievu tanku, aizdedzinot to kā sakrautu lāpu kaudzi.
  Kristīna ar izsmejošu smīnu jautāja savam partnerim:
  - Vai jums nemaz nav žēl to krievu?
  Magda sirsnīgi atbildēja:
  - Man žēl visus, arī tos, kuri nav žēluma cienīgi!
  Un meitene smagi nopūtās, pavērsdama acis pret debesīm. Karotāji centās rīkoties arvien uzmanīgāk. Lai netraucētu remontam. 128 mm un 75 mm lielgabali darbojās kā ēzeļi. Bet tvertne joprojām guva bojājumus.
  Viena no sienām uzsprāga un uzkrita automašīnai. Bruņas bija saskrāpētas un nedaudz iespiedušās.
  30. novembrī nacisti virzījās vēl tālāk. Dažviet pat devās uz pilsētas centru. Taču tajā pašā dienā mērķtiecīgs šāviens no četrdesmit pieciem sabojāja 128 mm lielgabala purnu, un meitenes bija spiestas atkal piecelties kājās remontdarbu veikšanai. Un, acīmredzot, ilgāk.
  Tad četri nolēma tanka vietā cīnīties kā vienkārši kājnieki. Skaistules mēģināja cīnīties, cīnoties vienā bikini. Taču aukstumā meitenes šādā pusplikā formā izturēja tikai dažas stundas un tad skrēja sildīties.
  Gerda apraka sevi sniegā, šāva no jaunākās triecienšautenes MP-44 un diezgan aktīvi nogalināja krievu karavīrus. Šeit viņa ir , baskāju meitene ar baltiem matiem, kas iesita pa galvu Sarkanās armijas pulkvedim. Un viņa teica:
  - Nē, es joprojām esmu ārietis!
  Šarlote, kas virzījās uz priekšu no otras puses, ķiķināja:
  - Tu esi karotājs, kas nes nāvi saviem ienaidniekiem. - Tad rudmatainā, basām kājām izšāva uz majoru un trāpīja viņam tieši zem acs. Viņa diezgan daudz izcēla zobus. - Redzi, es šauju ne sliktāk!
  Gerda uzsprāga, piebeidzot komjaunatni un krievu karaspēka kapteini, kuce parādīja zobus:
  - Jā, tu šauj, bet es redzēju! Kā motorzāģis!
  Šarlote ar kailiem kāju pirkstiem iemeta stikla lausku. Viņš iesita krievu armijas leitnantam pa kaklu un čivināja:
  - Un te es spēlējos ar stiklu!
  Gerda skrēja pa sniegu, atstājot basām kājām, graciozas pēdas. Viņa pieskrēja pieliecās. Tad tīģermeitene apgriezās un veica salto. Viņa sagriezās un virzīja galvu pret padomju karavīra zodu. Viņš izspļāva asinis. Gerda ar basām kājām saspieda rīkli un nožņaudza krievu.
  Sarkanmatainais velns Šarlote nožņaudza pionieri. Tādas meitenes izrādījās nejaukas un ļaunas.
  Magda nogalināja arī krievu karavīrus, taču bērniem neko nenodarīja. Nē, viņa nekad nepacels roku pret bērnu. Un vispār asiņu izliešana viņai prieku nesagādāja. Bet tomēr viņa ir tīģere no SS bataljona, un viņai jāpilda pavēles.
  Tāpēc Kristīna iemeta dunci zēnam, kurš izskatījās apmēram divpadsmit gadus vecs. Tiešām nežēlīgi. Nē, pieaugušajiem nevajadzētu nogalināt bērnus!
  Magda sakrustojās un čukstēja:
  - Kungs piedod man! Tu man riebj, bet karš ir karš!
  Un blondīne šāva uz krievu snaiperi, kurš krita, trāpījis ar precīzu sitienu pa deguna tiltu. Diemžēl parādījās slavenais četrinieks. Meitenes vispirms nogalināja britus un daļēji amerikāņus, bet tagad viņas ir uzņēmušās
  krievi. Tādi ir Otrā pasaules kara grabošie smīni. Smīni, kas parāda visīstākos, un asos ilkņus!
  Kristīna berzēja savu baso kāju pret koku, joprojām jūtot vēsumu, un atzīmēja:
  - Vai tas ir pretīgi? Ko jūs gribat no rudmatainajām raganām!
  . NODAĻA Nr.14.
  Vācieši šo darbību pamazām iesaldēja. Tostarp aviācija - un piespiedu dēļ laika apstākļu pasliktināšanās. Dienu pirms ofensīvas noteiktos uzdevumus pilnībā izpildīt nebija iespējams. Tiesa, Kaukāzs ir praktiski ieņemts. Baku naftas lauks tiek kontrolēts. PSRS zaudēja savu lielāko naftas avotu. Tiesa, pašiem vāciešiem vēl jāpavada laiks aku atjaunošanai. Tika ieņemta arī Karēlija, Arhangeļska un daļa ziemeļu piekrastes. Ļeņingrada ir pilnībā atrauta no komunikācijas ar pārējo Krieviju. Centrā ir ieņemtas dažas citas teritorijas. Puse Turkmenistānas arī ir okupēta. Japāna ieņēma visu Mongoliju, kā arī ieķīlējās Vidusāzijā un daļēji izveidoja placdarmus aiz Amūras Usuri reģionā. Tiesa, samurajiem tas izdevās nedaudz mazāk. Vladivostoka ir pilnībā bloķēta un tiek apšaudīta.
  Līdz Maskavai atlikuši divi simti kilometru. Un vācieši tagad var apšaudīt galvaspilsētu ar ballistiskajām raķetēm un bombardēt ar reaktīvo lidmašīnu. Bet ziemā un aukstumā Vērmahts zaudēja spēju veikt turpmāku ofensīvu. Turklāt koloniālais karaspēks: indieši, afrikāņi, arābi ir ļoti auksti. Un viņi zaudēja lielāko daļu savas kaujas efektivitātes. Grēks būtu neizmantot šādu situāciju. Lai gan Sarkanā armija cieta milzīgus zaudējumus un arī bija ļoti izsmelta.
  Patiešām, ģenerālštābs nolēma, neskatoties uz visām grūtībām ar piegādi un Kaukāza zaudēšanu, ziemā veikt vairākas lielas uzbrukuma operācijas. Pat ja fašisti ziemā neuzdrošinās izbāzt degunu, mēs viņus nosprausim un saspiedīsim.
  Vai, jebkurā gadījumā, mēs piespiedīsim jūs cīnīties sliktākajos laikapstākļos.
  Ģenerālštāba priekšnieks un aizsardzības ministra vietnieks Vasiļevskis gluži loģiski pieļāva, ka PSRS nespēs uzvarēt tehnoloģiskajā sacīkstē pret visu Eiropu un Āfriku, pieskaitot Āziju.
  Šajā sakarā ienaidnieka priekšrocības, it īpaši aviācijā, tikai pieaugs ziemas laikā. Jā, protams, padomju dizaineri jau ir izstrādājuši un turpina izstrādāt jaunas, modernākas tvertnes. Jo īpaši T-34-85 ar lielāku tornīti un jaudīgu pistoli. Nu, IS-2 ar 122 milimetru lielgabalu ir ceļā. Bet vācieši nestāvēs uz vietas. Turklāt pat jaunās mašīnas nav pietiekami labas, lai pārspētu Lauvu vai jebkuru smagu auto.
  Un diez vai tagad izdosies panākt skaitlisko pārsvaru.
  Uzstājās arī Voznesenskis. Viņš arī runāja par ātru ofensīvu:
  - Pēc Kaukāza zaudēšanas mūsu armija piedzīvos nopietnu degvielas deficītu. Precīzāk, mēs to jau piedzīvojam pilnībā. Taču ziemā dienas periods ir daudz īsāks, nelidojoši laikapstākļi ir ierasti un samazināsies arī degvielas patēriņš.
  Tautas komisārs Ždanovs arī steidzās piebilst:
  - Turklāt mūsu karavīri un sapieri uzspridzināja visas Kaukāza naftas akas. Tas nozīmē, ka Krauts vēl nevar izmantot mūsu eļļu. Bet, ņemot vērā, cik ātri nežēlīgie fašisti prot visu uzbūvēt un atjaunot, tad pavasarī Baku nafta ieplūdīs Trešā Reiha ekonomikas artērijās.
  Staļins rezumēja diskusiju:
  - Decembra beigās dosim pirmo ziemas triecienu. Jautājums tikai kur?
  Šeit militārpersonām vairs nebija vienotības. Žukovs ierosināja streikot centrā un padzīt ienaidnieku no Maskavas. Vasiļevskis pieļāva, ka Tihvinā labāk atrast vājo vietu. Tajā pašā laikā palīdziet Ļeņingradai, kas var nepārdzīvot dubulto blokādi.
  Rokossovskis izteicās par labu ofensīvai Voroņežas virzienā. Bija idejas uzbrukt nacistiem Astrahaņā vai pat netālu no Arhangeļskas. Staļins noklausījās visus komentārus, kaut ko uzskricelēja un domāja.
  Ideja par ienaidnieka atgrūšanu no Maskavas izskatījās vilinoša un vilinoša. Tomēr tieši centrā fašisti tagad ir visspēcīgākie un labi iesakņojušies.
  Šķita neloģiski uzbrukt, šķērsojot Volgu; upe bija liela un dziļa, un operācijas pirmais posms ieilgs.
  Iespējams uzbrukums starp Donu un Volgu, bet mūsējie tur jau ir uzvarējuši, un arī vācieši ir labi nocietināti.
  Vasiļevska ideja šķiet visloģiskākā. Ziemeļos vācieši ir vājāki, un viņu karaspēkam kaut kā ir mazāka kaujas pieredze. Turklāt Tihvina nesen tika okupēta; uz dzegas atradās vācu karaspēks. Bet pilnīgi iespējams, ka arī Krauti tā domā.
  Atdot visus spēkus Voroņežas virzienā? Priekšpuses konfigurācijā tika izveidots balkons, kuru būtu ļoti racionāli mēģināt nocirst, piemēram, slīpi sivēnmātes dadzis.
  Dažas interesantākas domas ir izdrāzties pa Arhangeļsku. Ņemot vērā, ka Fritz pa jūrām būs jāpārvieto pastiprinājumi, šajā virzienā ir racionāls labums.
  Lai gan ir grūti nodrošināt savu karaspēku, jo īpaši tāpēc, ka nacistu zemūdeņu flote pilnībā dominē jūrā. Un nacistu jaunie kreiseri stājas dienestā. Šķiet, ka viņi pat gandrīz uzbūvēja iepriekš nogrimušo līnijkuģi Bismarku. Turklāt jaunajam kuģim vajadzētu pārspēt Yamato rekordlielumu un bruņojumu.
  Lai gan no otras puses, kāpēc Krautiem vajadzīgi līnijkuģi? Mest putekļus acīs visai pasaulei? Vairāk satraucoši ir dati par jauniem ieroču veidiem, kas tiek izstrādāti Trešajā Reihā. Īpaši par raķetēm un reaktīvajām lidmašīnām, un tas ir nopietni.
  Nedaudz vilcinoties, Staļins apstiprināja plānu: decembra beigās sākt uzbrukumu Tihvinas apgabalam un janvāra sākumā sajust ienaidnieku pie Voroņežas.
  Vispār tas šķita loģiski... Tikmēr jau pusaizmirstās četras meitenes turpināja savu varonību Austrumu frontē. Gerda un Šarlote un Kristīna un Magda fon Singeres - pēc pauzes, ko izraisīja fakts, ka viņas visas gandrīz vienlaikus palika stāvoklī; tad viņi dzemdēja veselus bērnus un atgriezās frontē.
  Laiks bija auksts, un skaistules ieradās divdesmit piektajā decembrī. Snieg un vējš pūš tavas cirtas. Un viņi izvēlējās sev ne to siltāko vietu - tieši pie Ļeņingradas.
  Pēc ierašanās bikini tērptās meitenes devās skrējienā pa sniega kupenām. Patiesībā īstiem āriešiem ir jāparāda, ka viņi nebaidās no nekāda, pat vissmagākā aukstuma. Kopā ar viņiem skrēja no Japānas atbraucis nindzju zēns, kuru visi sauca par Karasu.
  Šis mazulis kļuva slavens ar savu dalību īpašās operācijās. Patīkamie austrumnieciskie vaibsti kopā ar blondiem matiem, kas mantoti no nezināma tēva, padarīja zēnu ļoti izskatīgu.
  Atbildot uz viņu, meitenes pat uzmeta acis, lai gan Karass, iespējams, viņām vēl nav līdzīgs. Bet muskuļu reljefs skrien kā vads, tā ka pat šie rūdītie, visu pieredzējušie tīģerīši nespēj tam tikt līdzi.
  Meitenes pilnībā atguva formu pēc dzemdībām treniņu bāzē, taču ne katrs supermens var izturēt šādu ledāju tempu.
  Kristīna, kurai, tāpat kā Magdai, fon Singerei, izdevās cīnīties ar krieviem, atzīmēja:
  - Sals un sniegs ir viņu galvenais sabiedrotais. Un tas nav foršāk par britiem!
  Magda pareizi atzīmēja:
  - Es tā neteiktu. Krievi ir daudz stiprāki un vienības gandrīz nekad neatkāpjas!
  Šarlote, skriešanas laikā veicot salto, ķiķināja un atzīmēja:
  - Bet tas ir vairāk vājums nekā pluss... Es vispār nesaprotu tādas komandēšanas un kontroles metodes kā aizsprostu daļu izveidošana un atkāpjušo vienību komandieru izpildīšana.
  Pati baskāja Gerda, skrienot apgriezusies un izstiepusies, piekrita:
  - Protams - zem nūjas jūs nesaņemsit labus karotājus. - Šeit blondā meitene tomēr bija spiesta atzīties, ar čīkstošu sirdi. - Bet krievi labi cīnās, ja jau ir izturējuši divarpus gadus. Mēs vēlētos viņu izdzīvošanu!
  Kristīna nicinoši šņāca:
  - Vai tu mums saki?
  Gerda iesmējās, atzīmējot:
  - Mēs esam elite! It īpaši Marsels!
  Visu laiku un tautu labākais dūzis, neskatoties uz kategorisko Hitlera aizliegumu, kurš vēlējās, lai šis neuzvaramības simbols koncentrētos tikai uz mācīšanu - galu galā viņš bija ģenerālleitnants, tomēr metās uz priekšu.
  Pareizāk sakot, fīrers viņam laipni atļāva atgriezties, ja vāciešiem kaut kur paliks slikti.
  Nacisti, protams, katram gadījumam pastiprināja aizsardzību un gatavojās ziemai, taču stipri šaubījās, vai krieviem pietiks resursi vērienīgām uzbrukuma darbībām.
  Tomēr izlūkdienesti strādāja. Tas ir, informācija par gaidāmo ofensīvu Tihvinas atbrīvošanai patiešām noplūda. Turklāt padomju karaspēks tieši Ziemassvētku laikā sāka spēcīgu artilērijas uzlidojumu.
  Viņi skāra "Katjušas" un pat pāris pirmās lieljaudas raķešu palaišanas iekārtas "Andryusha". Un rēciens no sprādzieniem bija tāds, ka basām kājām, pussaldušās meitenes to tvēra.
  Par laimi, viņu dzirde ir lieliska un acis mirdz.
  Meitenes saskatījās un nonāca pie secinājuma:
  - Tagad cīnīsimies kārtīgi!
  Un nindzju zēns Karass teica:
  - Mans uzdevums būs iebraukt Ļeņingradā un tur izlūkot. Tu esi pārāk skaista, lai būtu skautu!
  Magda gurdeni pielieca skropstas, atbildot:
  - Un tev arī... Un ja krieviem tavs akcents šķiet dīvains?
  Karass loģiski atzīmēja:
  - Kad tu runā pārāk pareizi krieviski, tas tevi kā ārzemnieku atklāj daudz spēcīgāk. Jebkurā gadījumā es skrēju un labi saspiedu pretinieku flangā...
  Meitenes metās pie sava tanka. Galu galā tie ir izmēģinājuma tankkuģi. Un mēs izvēlējāmies sev kaut ko jaunu. Precīzāk, pat divas jaunas tvertnes uzreiz, kuras jātestē priekšā.
  Proti "Laski", automašīnas ar diviem ekipāžas locekļiem ar ļoti zemu siluetu. Paši pirmie jaunās paaudzes tanku modeļi, kur vācieši patiešām nopietni pievērsās izkārtojuma blīvēšanai. Un dažas interesantas vadības zināšanas. Jo īpaši elektriskā transmisija un dzinējā uzstādītās pārnesumkārbas atrašanās vieta. Un pāris tankkuģu paši faktiski gulēja. Šajā gadījumā transmisija un dzinējs tika novietoti aizmugurē, un meitenes ērti sēdēja uz vēdera. Un viņu kājas spieda pārnesumus un pogas no aizmugures, un rokas, gluži pretēji, ērti kustējās, pārslēdzot pārnesumus. Visvairāk nolaižamie sēdekļi ir izgatavoti pēc pasūtījuma un kopē viņu ķermeņa formu. Torņa patiešām nav - izrādījās, ka tas ir pašpiedziņas lielgabals un tik zems, ka veltņi atrodas uz āru.
  Protams, lielgabals nevar pagriezties, bet tas var nedaudz griezties. Pats cīnītājs ātri apgriežas ap savu asi, tādējādi kompensējot torņa trūkumu.
  Magda paskaidroja savām partnerēm meitenēm:
  - Tur tanki bez torņa ir lētāki un zemāki. Te varam regulēt augstumu, nolaižot līdz 1,2 metriem un paceļot uz 1,5... Gandrīz kā partizāni rāpojam uz vēdera.
  Transportlīdzeklim, kas sver 12 tonnas, bija lieliskas 82 milimetru priekšējās bruņas 40 grādu slīpuma leņķī no horizontālās augšdaļas. Un apakšējais ir ļoti mazs. Sāni ir mazāk aizsargāti pie 60 milimetriem, taču tie joprojām nosedz pašus rullīšus. 400 zirgspēku dzinējs nodrošina izcilu braukšanas veiktspēju. Turklāt rullīšu izvietojums un balstiekārta ļauj ne tikai samazināt siluetu, bet arī nodrošina lielisku manevrētspēju cauri sniega kupenām.
  Lai ko teiktu, smagāka zvērnīca, sākot ar Panteru, ir daudz apjomīgāka un neveiklāka. Un uz sniega kupenām tas ir pilnīgi līdzīgs nāvei.
  Gerda, kura apmetās pie savas ilggadējās dzīvesbiedres Šarlotes, un neviļus sajuta diskomfortu šaurajā, kompaktajā un iegarenajā tvertnes kastē. Lai gan, protams, mums ir jāpateicas, ka automašīna ar T-4 bruņojumu un labākajām bruņām izturēja 12 tonnu svaru. Blondīne terminators atzīmēja:
  - Visērtākie tanki bija Tīģeris un Lauva. Šajā mašīnā pat mums, meitenēm, ir grūti apgriezties.
  Šarlote atbildēja:
  - Bet aizsardzība... Kā jaunākā "Pantera", kas tikai novembrī sāka ienākt armijā ar 60 milimetru korpusu.... Tiesa, piere ir aiztaisīta labāk nekā mums ar 120 milimetriem, bet jūs tomēr ir jātrāpa. Tādā leņķī kā mūsējais 85 mm lielgabals rikošetēs pat tad, ja tiks izšauts no precīza attāluma.
  Gerda saskrāpēja kāju aiz auss, bet šī kustība tomēr lika viņas pirkstam atslābt pret slīpo jumtu un piezīmēja:
  - Krievi mūs brīdināja, ka var parādīties tanki ar 122 milimetru kalibru. Intelekts nesnauž!
  Šarlote pārliecinoši sacīja, izpūtusi vaigus un dusmās pagriezusi muti:
  - Mūsu inteliģence kā vienmēr ir vislabākajā līmenī. Tikai mēs bijām ieslēgti šaurā kastē.
  Jauno 400 zirgspēku dzinēju, kā teikts instrukcijā, uz īsu brīdi varēja pastiprināt ar ūdens-metalona vai slāpekļa maisījumu. Tādā gadījumā tanks varētu skriet vairākas minūtes ar ātrumu virs 100 kilometriem.
  Padomju karaspēks veica izrāvienu, iepriekš izjaucot visas fašistu tranšejas un bunkurus. Bet nacisti atsauca lielāko daļu karaspēka uz otro un trešo līniju. Pēc tam viņi mēģināja satikt kājniekus ar artilērijas uguni un ložmetēju rindām.
  Priekšā, protams, kustējās tanki. Tā kā jaudīgākais T-34-85 vēl nebija nonācis masveida ražošanā, tika uzbrukts mazākajam un mobilākajam T-34-76. Viņi, neskatoties uz zaudējumiem, uzkāpa uz tranšejas līnijas un izmantoja savu lielisko braukšanas sniegumu sniegā.
  Un lūk, vācu mašīnas mēģina atbildēt. T-4 jau ir pārtraukta, taču vairāki no tiem joprojām tiek izmantoti. Savādi, ka viņi labāk pārvietojas pa sniega kupenām nekā jaunākie monstri. Turklāt jums tas joprojām ir jāiedarbina, lai notīrītu sniegu, kas sakrājies starp veltņiem. Tas ir pat smieklīgi, kā Krauts uzvāra ūdeni katlos un pēc tam lej uz sliedēm, lai šī zemiskā garoza nost.
  No šādiem rullīšiem cieš pat labākais vācu tanks "Lion". Tiesa, pašās modifikācijās franči to jau ir ņēmuši vērā, un pats viņu auto spēj pārspēt trīsdesmit četrus... Bet tas tikai nosacīti runājot tik vienkārši.
  Bet pāris vācu tanki tomēr kustējās... Bet pārējie, kā lai saka... Augšā! Tiesa, no "Lauvas" skarbie tankkuģi mēģina trāpīt T-34-76 no liela attāluma. Jāpiebilst, ka, ņemot vērā padomju dizaina atlietā torņa bruņu trauslumu, diemžēl ir iespēja trāpīt.
  Leģējošo elementu trūkums ir tik akūts, ka pat 50 mm Kraut lielgabali ir bīstami. Tomēr trāpījumi no neliela 37 mm lielgabala izraisa arī sabrukumus un bruņu nobiršanu vai plaisas korpusā un tornī.
  "Trīsdesmit četru" relatīvā neaizsargātība noveda pie tā, ka ideja atkārtoti aprīkot "Panthers" ar jaudīgāku pistoli tika atlikta uz labākiem laikiem. Vai, precīzāk, sliktākais - ja IP nonāk sērijās. Bet līdz šim IS-1 nav kļuvis par masu sēriju. Taču informācija par IS-2 jau ir noplūdusi. Tā kā daudzi ģenerāļi jau saprata, ka PSRS ir gandrīz lemta, un nelikās apkaunojoši nodot Tēvzemi naudas dēļ. Tātad spiegu skaits, tostarp ģenerālštābā, ir ievērojami pieaudzis.
  Šeit ir smaga "Lauvas" modifikācija ar 128 mm lielgabalu. Viņš cenšas sasniegt trīsdesmit četrus ar savu garo ķepu... Bet pamēģiniet trāpīt.
  Tomēr padomju tankkuģi paši nolemj uzbrukt Fricim. Pat ja ņem vērā Vērmahta ieroču šaušanas ātrumu, tas ir pašnāvniecisks.
  Tā nu "Lauvai" izdevās noplēst tornīti un četri draugi kā baloži aizlidoja uz nākamo pasauli... Bet citi tanki spiež vēl stiprāk... Tagad amatnieki ir kļuvuši modri kaut kā pastiprināt dīzeļdzinējus, lai viņi var paātrināt tvertni pat uz īsu brīdi, bet bez jebkādiem maisījumiem līdz 70 kilometriem. Pēc tam ļaujiet dzinējam salūzt. Taču tad uzbrukumā nāk izmisuši puiši, kuriem atgriešanās nav paredzēta. Nu ko tad? Ja jūs nevarat dzīvot citādi, aizmirstiet par izdzīvošanu.
  Un tagad, kā dēmons no sniega pasaules, padomju tanks, izvēlējies sev visdārgāko upuri, taranē smago un nāvējošo "Lauvu". Vācu automašīna tikko bija sākusi izbraukt no angāra.
  Sitiens spēcīgs, padomju auto stobrs izliecas. Lion ir diezgan zems, un abu automašīnu virsbūves ir saplacinātas. Un tad uzsprāgst priekšā esošais vācu dzinējs. Un sākas ugunsgrēks, un nacisti bēg caur apakšējo lūku.
  Protams, ne visi padomju tanki spēja izlauzties cauri taranēšanas diapazonam. Friča ieroči strādā un slīpē. Bet kuram izdosies, tas smagi sitīs!
  Gerda un Šarlote bija nedaudz priekšā saviem draugiem un atradās diapazonā, kad padomju automašīnas jau bija redzamas. Nu, jūs varat šaut, bet labāk ir pietuvoties. No piecu kilometru attāluma ir grūti paņemt pat trīsdesmit četru trauslās bruņas.
  Ugunīgā Šarlote filozofiski atzīmēja:
  - Tas vienmēr ir šādi. Jūs nevarat trāpīt no distances!
  Gerda atbildēja:
  - Var, ja esi pietiekami uzmanīgs!
  Taču līdz šim situācija nav likusi mums atklāt uguni no liela attāluma. Un diez vai kāds pamanīs viņu balti nokrāsoto tanku. Un mašīna brauc tik labi. Neviens nevar vainot šasiju.
  Un jā, brauciens ir gluds. Padomju tehnika arī ir diezgan laba un jau ir izlauzusies cauri pirmajai vācu aizsardzības līnijai un laužas cauri otrajai. Un laika apstākļi bija slikti, sacēlās sniega vētra, un daudzas Vērmahta lidmašīnas tika izsistas.
  Ņemot vērā sarkanās aviācijas skaitlisko vājumu un akūto degvielas trūkumu, laikapstākļi nevar būt labāki.
  Lai Krauts slēpjas. Daži pat sākuši vicināt baltas lupatas. Hitlers būs apbēdināts...
  Gerda šāva no divu kilometru attāluma. Principā šī sakāve joprojām nav droša, bet, redzot, cik vāciešus krievi paspēja satvert, tad ko gaidīt. Turklāt trīsdesmit četri ir vēl mazāk izturīgi nekā kara sākumā, un viņiem vēl nav bijis laika izveidot jaunas atradnes. Tātad...
  Blondā terminatore bija ļoti noraizējusies, kad viņa nospieda pistoles mēlīti. Viņa jau bija zaudējusi kaujas šaušanas ieradumu - izņemot uzbrukumu Murmanskai, lai gan grūtniecības laikā, kā arī pirmajos valdīšanas mēnešos viņa turpināja praktizēt šautuvēs un treniņu laukumos. Bet acīmredzot ir vieglāk cīnīties ar bikini un basām kājām, tu kļūsti viens ar mašīnu... Šāviņš trāpīja un deformēja tornīti... Nē, tas neaizdegās, bet mans draugs tik un tā bija spiests apstāties. Un tagad vēl viens upuris...
  Šarlote čukst:
  - Kurš ir pieradis cīnīties par uzvaru. Viņš dosies kapā ar mums... - Gerda izšāva, un rudmatainais karotājs viņu izlaboja. - Pareizāk sakot, mēs visi kopā nesīsim kapā savus ienaidniekus.
  Terminators Sniegbaltīte dusmīgi pārtrauca:
  - Jā, nav iedvesmas, nenovērsieties no dziesmas!
  Šarlote lūdza:
  - Dziedi pats! Tu esi tik spējīgs!
  Un Gerda, vadot uguni, sāka dziedāt;
  Dzimtene un armija ir divi pīlāri,
  Uz kā balstās planēta!
  Mūsu valsts jūs pasargās ar savām krūtīm,
  Tavu armiju silda visi cilvēki!
  
  Mākoņi ir vēsi, un gaisma ir karsta,
  Ložmetējs berzēja karavīra plecu!
  Mēs esam ar tevi mūžīgi, mūsu dzimtene,
  Raksim nelietim kapu!
  
  Jā, dažreiz laimes seja ir nežēlīga,
  Lode mēģina caurdurt mūsu sirdi!
  Mazums atkāpās un cīnītājs nomira,
  Atveriet Kunga durvis varonim!
  
  Bezdibenīgajās debesīs mums ir miers,
  Paradīze, svētītais karotājs nespīd!
  Mieru tēvzemē es nesu sev līdzi,
  Mūsu bērni garšos uzvaras augļus!
  Dziedot Gerda pārspēja vēl deviņus tankus, ievērojami uzlabojot savu rezultātu.
  Tad Šarlote dziedāja:
  aicinot zvaigžņotus augstumus,
  Piesaistiet bezgalīgiem attālumiem!
  Un mūsu domu pasaules cilvēki,
  Sapņojiet par lidojošu Ikaru!
  
  Manas acis ir vērstas pret debesīm
  Sfēra ir grūti pieskarties.
  No pirmajām Arhimēda skrūvēm -
  Plānoja tos ilgi un nogurdinoši!
  Te meitene nespēja pretoties un pati sāka tēmēt un šaut... Padomju tanku ekipāžas šāvieniem nepievērsa uzmanību, lai gan pievienojās arī Magdas pašpiedziņas lielgabals. Tomēr putenī jūs īsti nevarat redzēt, kur, ko un kā tas skar. Turklāt abi tanki apsēdās un kļuva gandrīz neatšķirami no sniega kupenas. Un jaunais lielgabals bija vairāk neredzams, un beigās bija trokšņa slāpētājs ar gaismas izvadu. Šī ir vismānīgākā Fritz automašīna.
  Karpa, kas tajā brīdī lidinājās no sāniem, sajūsmā dziedāja:
  - Ja sievietes cīnās, labāk nekauties!
  Likās, cik lielus bojājumus varētu nodarīt divas automašīnas, kas katra sver tikai divpadsmit tonnas? Tomēr šajā gadījumā visu izlemj personāls. Meitenes praktiski ne reizi netika garām, lai gan ne visi sitieni bija liktenīgi. Trīs vai četras slīpās trīsdesmit četru bruņas radīja rikošetu, apmēram ducis triecienu izraisīja dažādas pakāpes transportlīdzekļu bojājumus, taču tādus, kurus var viegli salabot uz lauka. Bet aptuveni piecdesmit padomju transportlīdzekļi ar sliktas kvalitātes bruņām tika nopietni bojāti.
  Piemēram, komandiera trīsdesmit četri sāka vemt, kad munīcija detonēja. Tornis tika aizmests tālu, un stobrs griezās kā stūre. Arī cilvēki gāja bojā.
  Padomju tanku ekipāžas ar novēlošanos saprata, ka viņiem tiek dzelts, un mēģināja dot pretuzbrukumu.
  Tīģeru meitenes ir ļoti šauras, bet 82 patronu munīcijas krava ir diezgan salīdzināma ar Panther. Lai gan munīcija balstās uz deguna un meitenes uz tām skrāpē elkoņus. Bet pagaidām vēl ir ko šaut, un tuvojoties vieglāk trāpīt krieviem.
  Gerda ļoti ātri sakrusto un, aizsūtot kārtējo tanku pēc lūžņiem, čukst:
  - Dievs man piedod! Tie ir drosmīgi puiši, bet viens no viņu komandieriem ir pamatīgi traks!
  Šarlote histēriski čukstus atzīmēja:
  - Ja viņi uzkāps uz mums, tad tās ir beigas!
  Patiešām, trīsdesmit četri cilvēki šāva kustībā, bija dūmu apņemti, no šoka nodrebējot. Protams, viņu sitieni ir reti, šāvieni ir neprecīzi, bet tanks dūc.
  Piere joprojām ir lieliski aizsargāta, un bruņas, lai ko teiktu, ir augstas kvalitātes, cementētas. Tas nozīmē, ka paaugstinātas cietības virsma dod izcilu rikošetu, gluži kā trusis lec.
  Bet iekšā joprojām ir biedējoši, tas ir kā iekāpt bungās un sist ar smagām stekiem.
  Tiesa, kabīnē no sitieniem kļuva ļoti karsts, bet, kad esi bikini, tas ir pat patīkami pēc niršanas sniega kupenās. Bet daudz nepatīkamāk ir tas, ka padomju čaula trāpīja rullīša labā priekšauta. Tas ir paredzēts automašīnas braukšanas veiktspējai, piemēram, lauznis zem acs. Lai gan, ja jūs uzskatāt, ka veltņi nav sadalīti, bet gan atsevišķi ratiņi, tad tvertne joprojām var pārvietoties. Apgriezies un aizej. To vajadzēja izdarīt agrāk. Un tā pakaļgala aizsardzība ir vājāka. Un slīpuma leņķis ir mazāks. Ja tas trāpīs, tas var izlauzties cauri. Krievu ieroči nav tik vāji.
  Gerda čukstēja, atkal atbrīvojot pazemes dāvanu no viņu pusautomātiskā ieroča:
  - Bet Pasaran!
  Lai gan šis vārds, pareizāk sakot, Spānijas komunistu devīze, izskatās pilnīgi nepiemērots vācu tīģeru karotājiem. Galu galā nacisti cīnījās Franko pusē. Lai gan dažreiz karavīri labprāt pārņem citu cilvēku paņēmienus.
  Šaušanas laikā Šarlote nedaudz pagrieza Laska pašpiedziņas pistoli, un labā veltņa iznīcināšana ar čaulu radīja viņiem problēmas šajā sakarā.
  Padomju tanki nesteidzās cauri sniega kupenām tik ātri kā pa šoseju, tomēr to straujie lēcieni traucēja mērķēt un bija ātri.
  Šeit šāviņi tiek izšauti tiešā diapazonā.
  Un Gerda šauj ar maksimālo ātrumu, pamatīgi svīstot. slīpās bruņas
  tas dod rikošetu pierē, bet, ja viņi tiem trāpa pa sāniem...
  Šarlote kliedza:
  - Un pat ja es nonākšu elles dziļumos, es vairs neatgriezīšos šūpulī!
  Meitenes, es šauju līdz galam, bet čaumalas metās no sāniem un duras, laužot ruļļus. Bruņas saplaisā, un automašīna aizdegas.
  Gerda pieņem lēmumu:
  - Uzspridzinām mašīnas un dodamies prom!
  Šarlote ar sāpēm iesaucas:
  - Gribi mest dzelzi?
  Gerda apņēmīgi saka:
  - Ir lietas, kas ir svarīgākas par metālu, piemēram, rāmji!
  Šarlote norauj mazu kinokameru un kliedz:
  - Bet mūsu varoņdarbi tiks ierakstīti uz visiem laikiem!
  Gerda ar kailiem pirkstiem pagrieza sviru, kas iedarbināja sprāgstvielas, kas spēj izpūst eksperimentālo tvertni. Tīģeru meitenei bija ļoti žēl iznīcināt šādu mākslas darbu, bet kur gan viņa varēja doties, ja pretējā gadījumā padomju karavīri, kuriem nav liegta drosme, tvertu unikālas tehnoloģijas.
  Tāpēc viņi uzspridzināja Lasku un ienira sniega kupenā, lai glābtu savu unikālo dzīvību.
  Arī Magda fon Singere un Kristīna nevēlējās atkāpties, un viņu automašīnu saplēsa precīzi šāviņu sitieni. Tas ir liktenis - jebkura kara nežēlīgā Pallasa. Kad jāatkāpjas, atstājot savu sirdi. Bet meitenes cīnījās prasmīgi, un izdevās iztērēt gandrīz visu munīciju. Bet tagad viņiem vajadzēja aprakt kā čūskām sniega kupenā un tur mēģināt izkļūt no nepielūdzamajiem padomju ieročiem.
  Kad esi nosvīdis un bikini, kāpšana sniega dziļumā nav pati patīkamākā ideja. Bet cik bieži mūsu pasaulē jūs darāt to, kas jums patīk? Jebkurā gadījumā, piemēram, gaismai nopietni izdevās izdziedināt Kristīnas dievišķo pēdu zoles, kura šāva līdz galam. Bet tas padarīja meiteni vēl dusmīgāku un kliedza:
  - Godu un drosmi nepārdod pēc svara!
  Magda, kura arī bija apdegusi un pat viņas iedegušo ādu klāja tulznas, iesaucās:
  -Uguns ir siltums, nevis uguns!
  Padomju tanki tomēr atviegloja uzdevumu. Dusmās viņi bez žēlastības šāva uz pamestajiem "Zibekļiem", iegremdējot salauztajā metālā desmitiem šāviņu. Tajā pašā laikā daži tankkuģi izliecās no lūkām un kā ūdenskrituma kaskāde aizsedza pašus vācu transportlīdzekļus un tos, kas brauca ar neķītrībām.
  Magda sarāvās, kad pamanīja:
  - Viņi, boļševiki, protams, ir drosmīgi, bet ārkārtīgi nekulturāli!
  Kristīna, izspļaujot mutē krītošo sniegu, negaidīti izrādīja bargu taisnību:
  - Vai, jūsuprāt, mūsu karotāji ir labāki?
  Magda jokojot atzīmēja:
  - Protams, tas ir labāk, jo mēs uzvarējām. Kaukāzs jau ir mūsu, tad Maskava ir tikai pāris simtu kilometru attālumā... - Un medus blondīne bargi atmeta garos ilkņus. - Vai arī jūs vēlaties runāt par nodevību?
  Kristīna, kura jau visu bija pietiekami daudz redzējusi, tikai ar kāju pacēla sniega putekļu strūklaku un ķiķināja, atzīmējot:
  - Dažreiz klusēšana ir visbriesmīgākais nodevības veids.
  Nakts, putenis un sniega kupenas četrām meitenēm deva labas izredzes izdzīvot.
  . NODAĻA Nr.15.
  Turklāt pretiniekiem neienāca prātā ķemmēt sniegu un sniega kupenās meklēt velnus ar kailām kājām. Tāpēc sniegā apraktie karotāji atsēdās, un padomju tanki devās tālāk, attīstot izrāvienu. Lai gan vairāk nekā simts automašīnu palika salauztas, izkropļotas,
  kā rezultātā tīģermeiteņu darbība.
  Kopumā padomju karaspēks pirmajās dienās guva dažus panākumus un spēja ievērojami iekļūt ienaidnieka formējumos.
  Frici atkāpās uz pašu Tihvinu un mēģināja nostiprināties pilsētā. Protams, mājas un dzīvojamie rajoni paši par sevi ir diezgan nopietna aizsardzība pret padomju karaspēka virzību.
  Drosmīgajām četrām tīģeru meitenēm izdevās atkāpties uz Tihvinu. Bet, lai aizstāvētu pilsētu, viņiem bija jāpaņem ložmetēji. Bet tankistiem šī nav patīkamākā izklaide.
  Šarlote, atšaudama atpakaļ no progresējošā kājnieka, nosūtot uz nākamo pasauli vēl vienu sarkano karavīru, teica:
  - Nu, vai mēs neesam briesmoņi... Un mēs arī vēlamies iegūt dārgumu!
  Tihvina cieta nopietnus postījumus pat tad, kad pilsētu ieņēma vācieši.
  Tagad krauti uzcēla barikādes un cerēja uzbūvēt neieņemamu aizsardzības līniju.
  Gerda atklāja uguni ar atsevišķiem šāvieniem - viņai vajadzēja parūpēties par savām patronām. Padomju karaspēks zaudēja pārāk daudz tanku, tāpēc kājnieki devās uzbrukumā.
  Protams, padomju modeļu bruņutransportieru nebija pietiekami daudz. Tāpēc karavīrus nosūtīja uz kaušanu. Un viņus sagaidīja ložmetēji un ložmetēji. Četrinieks labi šāva un veikli paslēpās barikādēs.
  Gerda, noguldījusi citu padomju karavīru, dziedāja:
  - Mums jāpaveic kara varoņdarbs - citādi mums nebūs jēgas dzīvot!
  Kauja plosījās visā pilsētā. Un bumbas jau krita no augšas, jo īpaši tāpēc, ka laikapstākļi bija manāmi uzlabojušies, un Krauts ieguva pārsvaru.
  Gerda dusmās ar graciozajiem kailajiem pirkstiem meta dunci un kliedza:
  - Mūsu cīņa būs uzvaroša, citādi tas nevar būt!
  Šarlote, tikpat labi atvaira, piebilda:
  - Uzvara ir tikai viena, bet liela!
  Gerda ar īsu sprādzienu nogrieza vairākus cīnītājus un piebilda:
  - Bet sakāve nekad nav maza!
  Padomju pašpiedziņas lielgabali šāva uz Tihvinu, lauka un aplenkuma artilērija ieradās nedaudz vēlāk. Fritz pastiprināja savu aizsardzību un gaisa spiedienu. Padomju karaspēks samontēja jaunas lidmašīnas.
  Leģendārās Marseļas parādīšanās krasi mainīja spēku samēru.
  Lielais dūzis lidoja ar ME-309, ļoti spēcīgu ieroci. Un viņš burtiski aizslaucīja visus savā ceļā. Pat padomju armija īpaši brīdināja, ka šāds briesmonis ir parādījies gaisā.
  Pats Marsels nekādā gadījumā neuzskatīja sevi par ļaunu, vēl jo mazāk par nežēlīgu cilvēku. Viņš uzskatīja, ka, cīnoties ar Sarkano armiju, viņš tikai pilda savu svēto pienākumu pret Dzimteni. Turklāt daudzi fakti par nacistu zvērībām viņam nebija zināmi. Un pārāk daudz tika piedēvēts karam.
  Bet šeit ir pirmā super-ass cīņa pēc viņa atgriešanās. Lido padomju bumbvedēji, uzbrukuma lidmašīnas un iznīcinātāji. Viņi nepārprotami vēlas dot sīvu cīņu Vērmahta sauszemes vienībām. Taču Marsels to visu redz un no piecu sešu kilometru attāluma atklāj uguni un pat svilpojot caur degunu.
  Padomju mašīnas un drosmīgie dūži vēl nebija īsti redzējuši ienaidnieku, kad viņu lidmašīnas sāka eksplodēt un spārni drūp. Marsels šāva bez tēmēšanas, bet intuitīvi. It kā viņš jau iepriekš zinātu, kur katrs pilots lidos un virzīs savu spārnoto briesmoni. Tā nu izrādījās, ka jauns vīrietis ar mazuļa seju slaucīja spārnotās bruņneses.
  Jaunais gads, lai arī sals, izrādījās karsts. Padomju karaspēks izmisīgi un neatlaidīgi uzbruka mēģināja ieņemt Tihvinu. Frici spītīgi aizstāvējās, cenšoties palikt pilsētā, kur atradās artērija, kas baro Ļeņingradu. Turklāt mēs runājām par vācu karaspēka prestižu, kam bija grūti un apkaunojoši atteikties no lielajām pilsētām.
  Laimīgā kārtā laikapstākļi uzlabojās, un daudzi ienaidnieka bumbvedēji, īpaši masīvais Yu-288, iedūra padomju karaspēka pozīcijas un bombardēja sakarus.
  Padomju lidmašīnas Yak-9 un Lagg-5 bija ievērojami zemākas par ienaidnieku bruņojuma un ātruma ziņā. Jo īpaši ME-309, tāpat kā pūķis, izsita vājākus padomju transportlīdzekļus. Turklāt vācieši izstrādāja dubultā vergu taktiku, kas ļāva efektīvi izmantot savu skaitlisko pārsvaru un mazināja dažas manevrēšanas problēmas jaunāko Focke un ME izturīgo, smagi bruņoto, bet smago vācu transportlīdzekļu gadījumā. Turklāt frontēs sāka parādīties strūklas ME-262, lai gan šī mašīna vēl nav pilnībā tehniski uzticama, kā arī vieglāka, manevrētspējīgāka un lētāka HE-162 modifikācija. Pēdējā mašīna bija vieglāk izgatavojama un tehniski uzticamāka nekā reaktīvais Messerschmitts. Bet, lai to darbinātu, bija nepieciešami diezgan augsti kvalificēti piloti. Kas nedaudz devalvēja tādas šīs attīstības pozitīvās īpašības kā lidmašīnas mazais svars - tikai 1,6 tonnas tukšā stāvoklī, zemas izmaksas un produkcijas izgatavojamība, kā arī labākā manevrētspēja pasaulē.
  Bet tie vācu dūži, kas apguva šo mašīnu, slavēja to. Īpaši veiksmīgs bija Hafmans, otrais pilots aiz Marseļas, kurš palika neaizsniedzams. Pārspējot 300 notriekto automašīnu rezultātu, Hafmens saņēma augsto Dzelzs krusta Bruņinieka krusta apbalvojumu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Viņa taktika pietuvoties pēc iespējas tuvāk un pēc tam sist un lidot atpakaļ ir visērtākā HE-162. Tātad Hafmens pierādīja sevi kā izcilu tuvcīņas meistaru. Lai gan Marseļas rezultāts - 3117 notriektas lidmašīnas - joprojām ir nesasniedzams.
  Turklāt 1944. gada 2. janvārī šis leģendārais pilots parādījās debesīs un tomēr pārliecināja Hitleru, atgādinot, ka vācu karaspēks ir sliktā stāvoklī un jaudīgākā vācu tehnika nepārprotami piekāpjas sniegā. Tāpēc ir nepieciešams nodrošināt gaisa padevi apkārtējai Tihvinai, kur apmetās vācu karaspēks, un bombardēt visas pieejas pilsētai.
  Tīģeru meitenes šaudījās pa zemi, un superdūzis guva vārtus debesīs.
  Pirmajā dienā Marseļa veica sešus lidojumus un notrieca vairāk nekā simts padomju lidmašīnu. Tiesa, 4. janvārī laiks pēkšņi pasliktinājās... Sacēlās sniega vētra, un padomju karaspēks iebruka pilsētā.
  Lieliskās četras Terminatora meitenes deva priekšroku cīņai kopā - plecu pie pleca. Tik vienreizēji skaisti un nāvējoši. Aukstuma dēļ viņi bija spiesti uzvilkt maskēšanos un cīnīties baltā.
  Palīdzēt ieradās arī nindzju zēns Karass. Bezbailīgs bērnu terminators, viņš nebaidījās no aukstuma un cīnījās tikai šortos. Viņa vienīgais līdzeklis, kā uzturēt siltumu, bija maskēšanās krēms, kas padarīja viņa šokolādes ādu baltu zem sniega, kas turpināja slīdēt, pārklājot visas ielas. Turklāt viņš kaujā meta ļoti plānus metāla diskus un katana zobenu. Bet, protams, viņš šāva lieliski un no sagūstītajiem ieročiem. Tomēr meitenēm netrūka arī automātisko šauteņu izmantošana.
  Šādi ieroči ir jaudīgāki par automātiem un, pats galvenais, uzticamāki. Tomēr MH-44 triecienšautenes, kā likums, nepievīla vāciešus. Trešajā ziemā labi ieeļļotā vācu kara mašīna bija gatava. Jo īpaši pat sniega vētras laikā Focke-Wulf un ME, izmantojot apkuri, spēja padomju karaspēkam izdarīt sāpīgas, kaut arī ierobežotas injekcijas.
  Gerda šāva no rokas, cenšoties neskatīties virzienā, kur krīt padomju karavīri. Daudzi cīnītāji bija ļoti jauni, septiņpadsmit vai sešpadsmit gadus veci. Kājnieki tika savervēti zemes nogruvumos, sagrābjot visus resursus. Patiešām, daudz kas tika zaudēts.
  Bet starp krautiem ir daudz ārzemnieku. Jo īpaši Zviedrija, kurā nesenās vēlēšanās uzvarēja nacisti, un šī marionešu teritorija atrodas Trešā Reiha kontrolē. Nu jau divas divīzijas un četras brigādes no Zviedrijas kā brīvprātīgie ieradušās. Pašā valstī notiek mītiņi un masu gājieni, pieprasot karu. Un viņi valkā Hitlera un Kārļa XII portretus.
  Tātad Zviedrijas iesaistīšanās tiešā karā ir laika jautājums. Spānija un Portugāle jau karo, taču tās sūta karaspēku daudz tālāk uz dienvidiem. Un tagad ziemā viņi vispār cenšas uzkāpt kaut kur aiz Kaukāza grēdas. Brazīlijas korpuss acīmredzot ir gatavs veikt lēcienu uz Vidusāziju, kur Basmachi kustība uzliesmo ar jaunu sparu.
  Bet tās ir visas detaļas, Vlasova divīzijas cīnās arī Tihvinā. Šie puiši dusmīgi cīnās, saprotot, ka nebrīvē viņus sagaida briesmīga spīdzināšana un neizbēgama cilpa. Kā ar vāciešiem? Tomēr ne cukurs! Viņiem arī būs grūti, daudzi nomirs Sibīrijā, bet tik un tā viņus bez izšķirības nepačakarēs.
  Gerda, nomainījusi klipsi un nopļāvusi pelēkos mēteļos tērptos karavīrus - krieviem visiem maskēšanās tērpu nepietiek, iedomājās, kas viņus varētu sagaidīt, ja tiktu notverti... Un pasmaidīja par iespējamo seksīgo, foršs piedzīvojums. Tiesa, vēlāk Sibīrijā būs sliktāk. Tā kā šis sals piekļūst jums, liesmas metējs ir vēl labāks. Tuksnesī viņi ātri pieraduši pie karstajām smiltīm un skraidījuši basām kājām, bet šeit tas tā neizdevās. Pēc pāris stundām bikini aukstumā tas sāka trīcēt un nācās sasildīties pirtī. Tur viņu jaunie vīrieši no elitārā SS bataljona iesildīja savus ķermeņus ar egļu slotas sitieniem. Nu, un ne tikai ar slotu, protams - ir atlasīti, izskatīgi āriešu puiši, tas ir tas, kas jums vajadzīgs!
  Viņi ir pilnībā zaudējuši savu agrāko kautrību, vai, iespējams, gluži pretēji, viņi ir ieguvuši sieviešu mačo atslābumu. Bet tagad viņiem ir nedaudz jāatkāpjas - padomju kājnieki, piepildot pieejas ar līķiem, pienāca pārāk bīstami tuvu un sāka mest granātas.
  Bija jāpārvar distance, lai nepakļūtu zem lausku krusas.
  Magda saņēma nelielu šrapneļa iecirtumu un, atbildot, trīs sekundēs izšāva astoņas lodes. Padomju karavīri aizbēga gandrīz nesalaužoties , tikai nedaudz notupušies un, klips atrada savus upurus. Kristīna arī izlaida astoņas kārtas. Agresīvais sarkanais velns izteicās:
  - Drosmīgo neprātam dziedam dziesmu!
  Bet padomju karavīri acīmredzot nolēma pierādīt, ka tā ir dzīves gudrība. Vācu triecienložmetējs trāpa no visa spēka, un šķiet, ka tā šāvieni tiek ignorēti. Lai gan karavīri krīt, tie, kas izdzīvoja, turpina skriet un pat mest granātas gandrīz tukšā vietā, lai gan to var izdarīt agrāk.
  Karpa ļoti veikli met ripas, ar vienu nogriežot divus vai trīs karavīrus. Tad viņš uzbrūk ar savu zobenu, kas sagriež ložmetējus un šautenes - tikpat viegli kā sērkociņus!
  Nindzju zēns vēl ir diezgan mazs, izskatās, ka viņam ir vienpadsmit vai divpadsmit gadi, bet viņš ir tik ātrs... Viņiem nav laika viņam sist vai aizstāvēties. Bērns tika audzināts un apmācīts no dzimšanas, metot mazulim zobenus, piespiežot atšķetināt un griezt lentes, iegremdējot ledus bedrē, uzstādot īpaši apmācītus kaķus. Nu, un vēl daudz vairāk, pārvēršot ģenētiski apdāvinātu zēnu par īstu nāves mašīnu. Viņa māte ir divdesmit piektās paaudzes nindzja, tēvs ir spēcīgs Sibīrijas burvis un padomju, "padomju" varas idejiskais ienaidnieks. Lieliska ģenētika un apmācība ar maģiju - padarīja zēnu par labāko starp nindzjām. Un, protams, imperators Hirohito, lai parādītu vāciešiem, ka viņi nav tie foršākie supermeni, bet gan, ka Japānā ir skarbi puiši, nosūtīja zēnu uz vācu-padomju fronti.
  Un karūsa (krusu zivs simbolizē samuraja lepnumu un vitalitāti!) izrādījās cienīgs karotājs.
  Piemēram, ar basām kājām, kas ir nedaudz apsārtusi no daudzām stundām stiprā aukstumā, viņš met tērauda disku plānāku par matu. Un viņa rokās vienlaikus ir divi zobeni, lai būtu vieglāk sagriezt blīvas ienaidnieku rindas. Cik biedējošs ir šis bērnu terminators, ka padomju karavīri, būdami neaizsargāti zem zobenu sitieniem un disku palaišanas, pirmo reizi atkāpās, piedzīvojuši patiesas bailes.
  Meitenes, mainījušas klipus, sāka filmēt vēl ātrāk vai, drīzāk, vēl ātrāk.
  Kājnieku līķus sakrāva pilskalnos. Viņi gandrīz uzreiz sastinga aukstumā, un jauni karavīri uzkāpa tiem augšā. Tā viņi kāpa un rēķinājās ar zaudējumiem. Bet nindzja iesaistījās kaujā un atkal, it kā izdalītos baiļu viļņi.
  Izmisīgs uzbrukums plosījās gandrīz visu dienu. Uz lielu zaudējumu rēķina padomju karaspēks ieņēma pāris kvartālus, atstumjot vāciešus vairākās līnijās. Bet vājais artilērijas atbalsts - vācu aviācija iepriekšējās dienās bombardēja dzelzceļa līnijas, atņemot tām krājumus un daudz upurus starp uz priekšu braucošajām vienībām, piespieda kājnieku kustību uz laiku apturēt.
  Neskatoties uz šādas taktikas risku, kaujā tika iemesti tanki. Bija nepieciešams salauzt ienaidnieku pie Tihvinas, līdz Fritz, izmantojot savas priekšrocības tehnoloģijā, pilsētu atbrīvoja.
  Un šajā uzbrukumā tika pieņemts diezgan riskants lēmums - izmantot tanku IS-2. Transportlīdzeklis, kas īpaši izstrādāts kā izrāviena tvertne. Tā kā spēcīgs ierocis zemā uguns ātruma un salīdzinoši sliktās uguns precizitātes dēļ ir slikti piemērots cīņai ar citu cilvēku tankiem, taču tas var veiksmīgi iznīcināt neapbruņotus mērķus.
  Tātad, lai arī tanki pilsētas apstākļos ir pašnāvnieki, jums joprojām ir jālaužas cauri pozīcijām, pat ar pieri.
  Trīsdesmit četri būs pirmie, kas kustēsies. Pa šauru trasi skrēja salīdzinoši vieglas un nelielas mašīnas... No jumtiem uz tām lija granātas un Molotova kokteiļi. Pēc tam eksplodēja maskētas tvertnes, kurās bija benzīns un napalms. Bet lielie zaudējumi neapturēja PSRS tanku komandas. Viņi, zaudējot simtiem automašīnu, ielauzās pilsētas centrā un tur iesaistījās spītīgā sitienu apmaiņā. Pat efektīvās Fausta patronas, kas iznīcināja trīsdesmit četru vājās sānu bruņas, padomju karavīru nebiedēja.
  Trīs tanku armijas tika iemestas kaujā uzreiz. Staļins pat nolēma atteikties no otrā trieciena Voroņežas virzienā, lai gūtu izšķirošu uzvaru pār Tihvinu un glābtu "revolūcijas šūpuli". Pat ja degvielu izsniedz pēc stingra limita, par pāris stundu braukšanu dienā Kaukāza nafta tiek zaudēta, un jaunu atradņu attīstība prasa laiku un naudu, kuras cilvēkresursu padomju impērijā ļoti pietrūkst. saistīja karš divās frontēs.
  Bet Tihvina ir Ļeņingradas artērija un dzīves ceļš, un pats galvenais, tas ir simbols tam, ka padomju karaspēks var un spēj sakaut daudzus un labi bruņotus fašistus. Tātad, mēs neizturēsim cenu...
  IS-2 tanks izskatās iespaidīgi - arī izskatās pēc trīsdesmit četriem, tikai tornītis vēl vairāk pabīdīts uz priekšu. Protams, pats stobrs ir biezs un garš, to nevar salīdzināt ar T-34-76, kas joprojām dominē kaujas laukā. Visa janvāra laikā ar titāniskajiem centieniem tiks saražoti ne vairāk kā simts T-34-85.
  Patiesība ir tāda, ka torņa pieres ievainojamība ir pārsteidzoša - tā ir plakana un ne pārāk biezi bruņota.
  Pie meitenēm pieskrēja karūsa, kas meta pa tankiem mazas, bet ļoti spēcīgas sprādzienbīstamas granātas un ieteica:
  - Paķersim IS-2 un brauksim ar to?
  Magda atbalstīja ideju:
  - Protams, iesim pavizināties! Mēs palaidām garām kapāšanas bloku.
  Gerda brīdināja zēnu:
  - Šim tankam ir četri ložmetēji!
  Karass piemiedza meitenēm, pamanījis:
  - Tas ir labi. Drīz kājnieki atkal uzbruks, un jūs tos nopļausit!
  Magda pamāja nindzju zēnam:
  - Pasteidzies, terminator!
  Rozā papēži zibēja kā odu spārni, karatē kazlēns skrēja ātrāk nekā olimpiskais sprinta čempions. Iesākumā viņš iemeta nelielu kamolu ar dūmu paku uz briesmīgo IS. Uzliesmoja reakcija un izplūda biezi dūmi. Tajā pašā laikā melnās strūklas izklīda dažādos virzienos, padarot aklus ložmetējus.
  Nocirtis vairākus kājniekus, Karass uzlidoja kā no balistas atbrīvots bruģis un uzkāpa tornī. Es izmantoju īpašu āķi, lai atvērtu lūku un atvilktu smago vāku. Tālāk viss ir vienkārši - galvās šķīrās pāris šūpoles ar diviem zobeniem un pieci smaga tanka apkalpes locekļi. Pēc viņa ielēca arī meitenes, kuras, nometušas kažokādas kamuflāžu, atkal nokļuva bikini. Kāpēc braukšanas laikā tvertnē ir silti? 520 zirgspēku dīzeļdzinējs diezgan labi uzsilda metālu. Jā, plikas meitenīgas zoles daudz labāk izjūt pašu auto, nekā caur speciāliem ziemas zābakiem ar rievotu sintētiskās gumijas zoli. Vācu ceturkšņa dienests ņēma vērā bargo ziemu pieredzi un radīja jaunu munīciju, kurā aukstumā kājas nav tik aukstas. Un tiešām žēl, ka Frici paņēma no vietējiem iedzīvotājiem filca zābakus un pārvilka tos sev virsū. Vai arī viņi ietinās kažokādas šallēs.
  Karass noskūpstīja Magdu uz lūpām ardievu un teica:
  - Nu, šī ir tvertne jums! Es cīnīšos tur, kur zinu, kā nogalināt daudz labāk.
  Gerda apbrīnota noskūpstīja zēna slideno, elastīgo papēdi un teica:
  - Tu esi brīnums!
  Kristīna piebilda:
  - Āriešu etalons!
  - Es zinu! - Teica kapenes un ar vienu lēcienu no pusatvērtās lūkas izlēca aukstumā... Tad ar rūkoņu nokrita vāks... Un meitenes ieguva iespēju cīnīties ar ienaidnieka ieročiem. Un lielgabals ir patiešām spēcīgs. Tikai nesen parādījās Lev-3 jeb, kā to sauca arī par "Karalisko lauvu" ar 128 mm lielgabalu, ir spēcīgāks. Bet šī tvertne joprojām atrodas priekšpusē atsevišķos eksemplāros. Tas tika parādīts 8. novembra svinību laikā apsēstajam fīreram. Protams, tas vēl nav seriālā. Starp citu, IS-2 notiek pirmā iedarbināšana.
  Līdz šim pat padomju tanku ekipāžas nav izšāvušas nevienu šāvienu, acīmredzot noteikti izvēloties savu mērķi.
  Kristīna sarkastiski piezīmēja, pagriežot mehānismu:
  - Eh, vecas lietas... Te nav nekādas automatizācijas un viss ir jādara manuāli...
  Gerda, kura, rādot ar pirkstu, apēda suni, atzīmēja:
  - Un skats ir muļķīgs, un redzamība nav svarīga. Viņi ne pārāk labi tēmē uz mērķi.
  Magda, pieskaroties transmisijai ar basu kāju un pagriežot kastīti, atzīmēja:
  - Un tomēr, salīdzinot ar trīsdesmit četriem, ir zināms progress. Jo īpaši ir vieglāk pārslēgt pārnesumus. Salons ir nedaudz šaurs, bet var pārvietoties vairāk vai mazāk. Munīcijas tiešām nepietiek. Divdesmit astoņi čaumalas...
  Gerda loģiski atzīmēja:
  - Šaušanai uz ierobežotu skaitu bunkuru ar to var pietikt, bet pilnvērtīgai tanku kaujai ar to acīmredzami nepietiek.
  Šarlote tvertnē atrada arī dažas labas lietas:
  - Bet ložmetēju bruņojums ir visaugstākajā līmenī! Četri ložmetēji var nodrošināt labu aizsardzību. Un tad es paskatījos uz šo "Peli" - tai ir tikai divi "spļāvēji" šādai automašīnai...
  Kristīna, paaugstinot dzinēja apgriezienus, apstiprināja:
  - Tieši tā! Vai tas ir ierocis tik smagam simt astoņdesmit tonnu tankam?
  Magda kā pantera, kas nogalinājusi bifeli, ņurdēja:
  - Vistas smejas!
  Dīzeļdzinējam ir grūti paātrināt tvertni. Var redzēt, ka IS-2 joprojām brauc pa šoseju, bet bezceļā tā smaguma centra nobīde uz priekšu dos efektu. Bet nekas, ja vien var atpūsties un izvēlēties cienīgu mērķi...
  Magda atvēra tanka tornīti, lai labāk redzētu sev apkārt.
  Bet šeit ir vēl viens IS-2, ir laba ideja izmantot šādas tvertnes masīvāk. Aiz viņa ir vēl trīs IS, bet viens ar vieglāku 85 mm lielgabalu. Starp citu, visbīstamākais, viņš spēj paņemt mašīnu frontāli, un triec ātrāk...
  Magda nolēma šaut no divu kilometru distances. Viņa nelielā tonī pavēlēja:
  - Šauj tieši torņa pieri... Un... Tu saproti!
  Mašīna apstājās, nebija gludas gaitas, un Gerda, sūdzoties par slikto optikas kvalitāti, kuru, iespējams, spodrināja netrenēti pusaudži, tēmēja pa stobru. Meitenes palīdzēja ielādēt pusotru mārciņu smagu lādiņu. Blondā karotāja pielika savu vaigu pie aizsega un mēģināja sataustīt svešo automašīnu. Galu galā viņa nekad iepriekš nebija šāvusi no šī 1931. gada pistoles. Spēcīgs, bet novecojis, ar smailu, pret rikošetu jutīgu šāviņu. Kopumā lielgabals, protams, nebija paredzēts tankiem. Bet acīmredzot 1940. gadā izstrādātā 107 mm lielgabala prettanku modifikācija izrādījās pārāk neuzticama un no tās bija jāatsakās. Un šeit jums ir jātrāpa mērķī sliktas redzamības apstākļos no 2000 metru attāluma. Jā, un ienaidniekam būs grūti atbildēt un trāpīt, bet...
  Gerda noskūpstīja pistoles spārni, ātri paskatījās ārā no lūkas, ar mēli pacēla sauju sniega, norija to, atbalstīja kailos papēžus uz svirām un ... izšāva!
  Tas izdalījās tik daudz, ka tirpst manās plaukstu locītavās un ikros, un smaržoja pēc dūmiem.
  Dāvana lidoja garā lokā un ... IS-2, kas gāja pa priekšu, apstājās, sāka dūmot, un tad sāka plīst munīcijas krava ...
  Magda priecīgi atbildēja:
  - Tātad mēs viņiem to iedevām! - Un loģiski, pareizāk sakot, neloģiski, sajaucot jēdzienus, viņa piebilda. -Ieročus glezno nevis cilvēks, bet gan cilvēka ieroči!
  Gerda norūca:
  - Pārlādēt!
  Un meitenes saspringa... Protams, te nav tas "Tīģeris", viņām jāsvīst, bet tā ir jautrāk, jo īpaši tāpēc, ka stāvošais tanks ātri atdziest. Dzelzs ir labs vadītājs.
  Otrajā reizē Gerda šāva ātrāk un pārliecinošāk. IS turpināja kustēties, un acīmredzot viņi vēl nebija sapratuši, no kurienes šauj ieroči. Un apstāšanās nav krievu paraža. Reiz ir pavēle... Un otrā čaula jau pārliecinoši trāpa mērķī...
  Gerda laiza lūpas un pavēl:
  - Un trešais šeit...
  Ar lielu kavēšanos ceturtais IS-1 atklāja uguni kustībā... Un dīvainā kārtā tas trāpīja, lai gan no tāda attāluma no braucošas mašīnas tas ir gandrīz neiespējami, bet šāvieni izšķir visu! Tomēr attālums 85 mm lielgabalam ir pārāk liels, pārsniedzot iespiešanās robežu. Bet tornī bija spēcīgs pērkons, un frontālās bruņas saliecās. Gerda kā atbildi nosūtīja ceturto "vēstuļu paku", kas svēra pusotru mārciņu... IS-1 tanka piere sašķēlās un oranžas mēles pacēlās augstu debesīs.
  Meitenes skaisti cīnās... Šajā dienā viņām paveicās. Bet padomju armijas iespējas nav samērīgas.
  Neskatoties uz visiem Fritz pūliņiem, 13. janvārī uz lielu pūļu un kolosālu zaudējumu rēķina Tihvins tika ieņemts... Atsevišķas vācu vienības mēģināja izlauzties no ielenkuma, tām pretī tika izsists koridors - sešas vācu divīzijas plkst. vienreiz ar izlases Lev tankiem, cenšoties glābt varonīgo aizsardzību.
  Nindzju zēns un četras meitenes devās atsevišķā komandā trīs musketieru stilā. Proti, kur nevarēja mierīgi apiet ar kauju un pāri līķiem. Protams, no IS-2 nācās pamest, taču pa ceļam pavisam negaidīti uzgājām arī retu tanku T-34-85, transportlīdzekli, kuram vajadzēja aizstāt novecojušo un nepietiekami jaudīgo lielgabalu T-34-76. .
  Transportlīdzeklim bija līdzīgs korpuss un šasija, bet lielāks tornītis ar garu stobru un biezu lielgabalu. Pistolei bija nedaudz zemāka iespiešanās spēja nekā Panther, gan mazāka šāviņa sākuma ātruma, gan munīcijas kvalitātes dēļ. Bet tomēr atšķirība neizskatījās satriecoša kā 76 grafiku papīrs.
  Parastam "Tīģerim" tas jau ir bīstami, "Lauvai" vēl ne - tātad 100 milimetri no tā ir slīpi. Lai gan no zināma leņķa parādījās iespēja. Vai ķermeņa lejasdaļā, bet arī sliežu aizsargi.
  Tankā tika iekāpta un atbrīvota no tās apkalpes. Protams, iekšpusē bija izšļakstītas asinis. Pats transportlīdzeklis ir pilnīgi jauns, taču munīcijas krava ir pieticīga - tikai 35 patronas. Salons nav īpaši plašs, bet tas ir labāks par veco trīsdesmit četru.
  Gerda atzīmēja:
  - Un šeit ir komandiera tornis. Tas nozīmē, ka mums ir spēcīgs konkurents. Tagad krievi nebūs tik akli.
  Magda ļauni pasmaidīja un atzīmēja:
  - Un krievi jau šauja labi, kaut ar sliktāku redzamību. Turklāt tornis ir kļuvis lielāks un vieglāk tajā iekļūt!
  Gerda par to skaļi iesmējās:
  - Nu jā! Tā ir mūsu tankkuģu lielākā problēma un, iespējams, šī tanka galvenā priekšrocība! Izmēģiniet to, iegūstiet to!
  Šarlote dziedāja:
  - Viens, divi, pieci! "Tīģeris" iznāca šaut!
  Kristīna pacēla:
  - Lai satiktu T-4, kājas augstāk, rokas platākas!
  Un tā viņi metās ar tanku, kas kustējās vieglāk nekā IS... Gerda atcerējās, kā viņi ar četriem ložmetējiem trāpīja padomju kājniekiem. Viņi kārtīgi nopļāva, bet krievi pat nesaprata, kur viņiem tāda nelaime. Bet, devušies ceļā, viņi devās uzbrukumā, metot granātas... Pāris, neskatoties uz pieklājīgu attālumu, uzlidoja un uzsprāga tornī. Protams, 100 un 90 milimetru bruņām IS zilonim ir kā granula, bet nepatīkami zum. Jā, un kāpurus var sagriezt.
  Tātad, man bija jāiedarbina dzinējs un jāatkāpjas. Un tad beidzās munīcija. Viņi nopļāva vairāk nekā simts sarkano karavīru.
  Gerdu pārsteidza tāds padomju cilvēku nicinājums pret nāvi. Arābiem ar saviem solījumiem par harēmiem un pērļu pilīm nebija ne tuvu tādas pašatdeves. Bet tie ir ateisti - cilvēki, kas netic pēcnāves dzīvei un pasakām par Ēdenes dārziem. Un kas viņus mudina tik spītīgi cīnīties, kad kara iznākums jau ir iepriekš noteikts un tas nav nekas vairāk kā nolemto niknums?
  To ir neticami grūti saprast un saprast.
  Lai gan krievu nodevēju vidū, protams, ir daudz. Sešu pastāvēšanas mēnešu laikā Vlasova "Atbrīvošanas armija" izveidoja sešas divīzijas un deviņas atsevišķas brigādes. Lai gan, protams, ir skaidrs, ka būt Vērmahta karavīram ir vieglāk, nekā strādāt piecpadsmit līdz sešpadsmit stundas pie mašīnas par daudz sliktākām devām, bet tomēr... Vācu divīzijas, kas sastāv no bijušajiem karagūstekņiem, nez kāpēc nav. redzams priekšpusē...
  Lai gan nebrīvē vāciešu ir maz, un padomju... Šķiet, jau vairāk nekā sešarpus miljoni. Vlasoviešu var nebūt tik daudz, lai gan daudzi ieslodzītie tika izkliedēti SS kontrolētajās nacionālajās divīzijās un leģionos. Turklāt daži krievi tika nosūtīti uz muižnieku un monarhistu formācijām.
  Bet jebkurā gadījumā viņiem izdevās ieņemt Tihvinu, neskatoties uz laikapstākļu uzlabošanos un masveida bombardēšanu. Lai gan viņi maksāja neticamu cenu.
  Gerda saņēma pasūtījumu un nošāva trīsdesmit četros no vieglākās svara kategorijas. Ieroču šaušanas ātrums ir lielāks, tāpēc varat justies pārliecinātāki. Vienreiz, tad otrā un visbeidzot trešā tvertne uz izgāztuvi ...
  Tāpēc jums jābūt uzmanīgākam. Citādi tie tiks satriekti šeit pie mašīnas, tikai torņa priekšējās bruņas ir kļuvušas stiprākas un biezākas, un formāts ir gandrīz vienāds. Korpuss ir īpaši neaizsargāts. Un starp krievu tankkuģiem ir amatnieki. Tomēr vājais netiks ieslodzīts par tik retu tanku kā IS-2 vai IS-1. Un trīsdesmit četri no parastā formāta var būt ar parastajiem cīnītājiem. Caur spraugu komandiera tornī tie izskatās kā zirgu purni, pie purna ir antenas. Ir pat kaut kā neērti izšaut mērķtiecīgu šāvienu uz šādām skaistulēm.
  Šoreiz karūsa ir tornī kopā ar meitenēm, viņš izvēlējās kalpot par viņu pavadoni un nevar meitenes atstāt katlā. Tiesa, Magda loģiski piezīmēja:
  - Varam aiziet bez šaušanas un neprovocēšanas...
  Kruzis, sagriezis seju kā bērns, asarīgi sacīja:
  - Nē - bez šaušanas nebūs interesanti!
  Magda tomēr brīdināja meitenes:
  - Atveriet uguni tikai tad, ja ir ne vairāk kā trīs vai četri transportlīdzekļi. Mums noteikti šis jaunais tanks neskarts ir jānogādā mūsu vienībās.
  Gerda piekrita:
  - Pagaidām šī jaunā lieta nav starp trofejām, kas nozīmē, ka tā mums joprojām noderēs.
  Tīģeru meitenes ar mērenu entuziasmu turpināja savas medības. Viņiem nebija īpaši veiksmīga, taču viņi saviem līdzekļiem pievienoja vēl septiņas cisternas un piecas kravas automašīnas. Reiz mums nācās cīnīties ārpus mašīnas, lai paķertu degvielu degvielas uzpildei.
  Īsāk sakot, no katla izkāpa četri palaidņi, kuri gandrīz nomira no savas artilērijas uguns. Talkā nāca tikai laicīgi pacelts karogs ar svastiku-zirnekli.
  Tagad viņi šķērso tranšeju un ir pat pāris pušķi ar papīra ziediem, kas tiek dāvināti varonēm karotājiem.
  Oļegs Ribačenko, kuram bija apnicis skatīties šo apsmieklu filmu, kliedza:
  - Kāpēc tu man rādi visas nolādētās kuces! Cik reizes var skatīties krievu cilvēku slepkavības!
  . NODAĻA Nr.16.
  Karš ir tas, kas Džeinai un viņas komandai deva iespēju atrast sevi dzīvē. Tāpēc meitenes labprāt iesaistījās akcijā uz austrumiem. Kāpēc ne? Tā ir gan nauda, gan slava.
  Padomju tanku arsenāls nav īpaši mainījies. Galvenā tvertne joprojām ir T-34-85. Šasija un korpusa bruņas palika no četrdesmitajiem gadiem. Tas pats piecsimt zirgspēku dīzeļdzinējs, tie paši 45 milimetri frontālās bruņas leņķī. Vājāka aizsardzība korpusa sāniem, neaizsargāta pret vācu Faust patronām.
  Tika uzstādīts tikai lielāks tornītis ar 90 mm frontālajām bruņām un 85 mm lielgabalu. Tanks, protams, ir novecojis, un nemaz nav bīstams vāciešiem!
  Meitenes brauc ar automašīnu Goering-5, vēlāka modifikācija. Sānu bruņas ir palielinātas līdz 178 milimetriem, bet frontālās bruņas ir noliektas līdz 250. Pati tvertne ir aprīkota ar gāzes turbīnas dzinēju un paātrina britus līdz 60 kilometriem stundā.
  Džeina jautāja šāvējai Gringetai:
  -Vai tu labi redzi?
  Zemnieku karavīrs pārliecinoši atbildēja:
  - Redzamība šeit ir lieliska! Es redzu visu!
  Malānija iesmējās un iesaucās:
  - Mēs sagrausim krievus!
  Matilda pārliecinoši apstiprināja:
  - Jā, mēs to darīsim!
  Veicot 5 apgriezienus, lielgabals izspļauj lādiņu. Tornis ir norauts padomju trīsdesmit četri. Meitenes sajūsmā kliedz. Viņi patiešām domā, ka tas viss ir lieliski. Un tas ir pat iepriecinoši, ka padomju tanku apkalpes iet bojā.
  Džeina maigā balsī čivināja:
  - Mēs visus izdzēsīsim pelnos... Un Maskava būs zem mums!
  Tomēr, uzdūros mīnu laukiem, vācu tankam nācās apstāties. Krievi bija ļoti cieši iesakņojušies. Un daudz prettanku ežu. Artilērija veic aktīvu apšaudi.
  Gringeta nokaitināta saka:
  - Tā nu iznāk... Uzdūrāmies cietam blokam!
  Džeina ar ārišķīgu pārliecību atbild:
  - Nē, tas nenotiek līdz rītam... Izlauzīsimies cauri operai!
  Vācu kara mašīna nedaudz apstājās. Debesīs parādījās reaktīvo uzbrukuma lidmašīnas, un tika izmantoti teletanki. Acīmredzot viņi mēģināja iznīcināt mīnu laukus.
  Pa radio kontrolētas automašīnas ar sprāgstvielām. Tika izmantotas arī pārvietojamās gāzes palaišanas iekārtas. Viņi burtiski bombardēja Sarkanās armijas pozīcijas ar uguni un liesmām.
  Gringeta ar neapmierinātību atzīmēja:
  - Karā ir arvien vairāk netīrumu, un arvien mazāk varonības!
  Džeinai bija jāpiekrīt šim:
  - Seljavi! Diemžēl mēs kaut kā zaudējam!
  Gringeta izlaboja komandieri:
  - Drīzāk nevis mēs, bet mūsu pretinieki! Mēs tagad izkļūsim no strupceļa, un būs cīņa...
  Vācu tanks šāva, lai gan īsti nekas nebija redzams. Džeina berzēja basās kājas un dziedāja:
  - Mums nevajadzētu domāt par sliktu - mēs noteikti pazudīsim! Ir izeja no labirinta, no jebkura strupceļa!
  Gringeta smaidot čivināja:
  - Tas, kurš ir jautrs, smejas...
  Kas to grib, tas to sasniegs...
  Kas meklē, tas vienmēr atradīs!
  Malānija, dziedot un dzirkstīdama zobus, piebilda:
  - Lai kopā ar mums dzied tie, kas pieraduši cīnīties par uzvaru!
  Kanonāde ilga vairākas stundas, un tad vācu tanki beidzot devās tālāk. Viņus sagaidīja padomju artilērija un dažāda kalibra prettanku lielgabali. Tomēr bija jūtams, ka ar iespiešanās spēku nepārprotami nepietiek. Vācieši virzījās uz priekšu... Tikai tad, kad sāka šaut 203 milimetru lielgabali, no nacistiem parādījās pirmie salauztie spēkrati.
  Džeina nedroši čukstēja:
  - Kungs... Lai šis kauss man iet garām!
  Gringueta pārliecinoši teica:
  -Tev nevar būt divas nāves, jūs nevarat izvairīties no vienas! Tātad, ja kas, mēs dzīvosim nākamajā pasaulē!
  Malānija čukstus jautāja:
  - Kāda tā pasaule?
  Gringeta ne pārāk pārliecinoši teica:
  - Es domāju, ka tas ir labāks par mūsējo!
  Malānija atbildē čukstēja:
  - Lai Dievs dod aklajiem atvērt acis un iztaisnot kuprīšu muguras!
  Patiešām, Džeina sāka domāt, kāda varētu būt šī pasaule. Varbūt šī pasaule ir vēl iracionālāka un mazāk droša. Džeina grozīja vidukli, kustināja gurnus un čivināja:
  - Tas ir ļoti interesants variants - nomirt un doties uz nākamo pasauli! Kas tad mūs tur sagaida? Vai mēs tur satiksim tos, kas mums bija dārgi uz Zemes, vai arī mums būs jāiegūst jauni draugi?
  Gringeta pakustināja suni ar basu kāju un šņāca:
  - Būs jauni gadsimti, būs paaudžu maiņa... Bet Ļeņina vārdu neviens nekad neaizmirsīs!
  Un viņa izplūda smieklos, viņas mazliet traki smiekli. Viņa bija karotāja-zemniece, kas aktīvi kustināja savas kailās, graciozās kājas, un viņas pirksti spēlējās.
  Tēmekļos noķēru IS-3... Tas ir tālu no patiesības. Ne visi trāpīs, un, ja trāpīs, gliemežvāks, ietriecoties līdakas purnā, var rikošēt. Bet meitene zināja, ko dara. Viņa izšāva un murrāja:
  - Miglas krasts, iznīcināsim ar ēsmu!
  Matilda papildus dziedāja:
  - Un šis "Agdam", iedzersim dāmām! Super kundze!
  Gringueta metiens bija precīzs. Šāviņš trāpīja torņa frontālo bruņu apakšdaļā tieši spraugā. Un tas radīja postošu ietekmi bez rikošeta. Tāda situācija ir radusies. Precīzāk, piecas padomju tanku apkalpes gāja bojā gandrīz nekavējoties. Un angļu sievietes savam sarakstam pievienoja noziegumus.
  Malānija rūca, iedarbinot ložmetējus. Vairāki zēni karavīri gribēja rāpot līdz Hitlera tankam.
  - Bet pasaran, nenāc klāt, zēn! - Skaista meitene kliedza un izsmidzināja ložmetēja uguni uz drosmīgajiem pionieriem.
  Džeina čivināja, uzsitot ar savu kailo papēdi pa bruņām:
  - Ak, puikas, puikas, puikas... Jūs pēkšņi kļuvāt nevēlami! Acīmredzot šai sasodītajai zemei tu esi pārāk cēls!
  Un meitenei, kunga meitai, bija žēl šo basām kājām, saskrāpētajiem, netīrajiem zēniem, kurus caurdūra nežēlīgas lodes. Cik tas viss ir skumji un grūti.
  Gringeta izšāva vēlreiz, ietriecās pašpiedziņas lielgabalā SU-100 un čivināja:
  - Un sienāzis skries nodot pudeles!
  Malānija nolaizīja lūpas ar savu sarkano mēli un malkoja kokakolu no plastmasas pudeles, sakot:
  - Protams, nē! Dodiet man vīnu un cigarešu paciņu!
  Matilda, uzmanīgi virzot tanku uz priekšu, nošņāca:
  -Cigaretes ir inde...
  Džeina uzņēma ritmu un turpināja:
  - Tieši tā, cilvēki saka!
  Gringeta atbild ar šaušanu un šņākšanu:
  - Nav nekā sliktāka par nikotīnu!
  Malānija iesmējās un ņurdēja:
  - Ielieciet kurtuvē cigarešu paciņu!
  Matilda atbildē piebilda, skrāpējot krūšu koši krūšu krūšu kauli:
  - Tieši tā, cilvēki saka...
  Džeina pabeidza smīnu, izbāzdama mēli.
  - Bet es smēķēju...
  Malānija pabeidza ar nožēlu:
  - Un es ļoti priecājos!
  Meitenes smējās, rādot savas garās, ķiršu krāsas mēles. Džeina smaidot atzīmēja:
  - Cigarete ir visefektīvākā slepkava, īpaši pret klientu!
  Malanya piebilda:
  - Cigarete ir kā klusā šautene, bet tā ir nāvējoša pat amatiera rokās!
  Gringeta izšāva ieroci un smaidot atzīmēja:
  - Cigarete ir visuzticamākais snaiperis, tā vienmēr nogalina!
  Matilda kalnā nedaudz palēnināja tanku un nošņāca:
  - Cigaretei garšo rūgta, bet tā piesaista vairāk nekā saldumi!
  Džeina dziļi ievilka elpu un nomurmināja:
  -Cigarete ir kā slikta meitene, tikai šķiršanās no tās ir daudz sāpīgāka!
  Gringeta ķiķināja, izšāva un rūca:
  - Cigarete, atšķirībā no granātas, izmeta, pagarina mūžu!
  Meitenes apklusa. Viņu tvertne atkal saslīdēja, nokļūstot grāvī. Man bija jātiek ārā. Karotāji bija nedaudz satraukti. Padomju aizsardzība ir ļoti spēcīga.
  Džeina filozofējot atzīmēja:
  - Karā īsākais ceļš uz mērķi ir apkārtceļš, un tīra patiesība ir nelietīga maldināšana!
  Gringeta, ar mērķtiecīgu šāvienu sasitusi padomju lielgabalu, atzīmēja:
  - Ar apļveida manevru jūs, visticamāk, saīsināsit ceļu uz savu mērķi!
  Malānija izšāva ar ložmetēju un čivināja:
  - Dzīve ir sarkana, bet tā aiziet ar sarkanām asinīm!
  Matilda rezumēja:
  - Karā dzīve zaudē savu vērtību, bet iegūst jēgu!
  Meitenes turpināja karu. Viņi šāva un tajā pašā laikā sacerēja aforismus, ejot.
  Džeina spārdīja ar basu kāju un teica:
  - Karš ir kā līgavainis, uzņēmīgs pret nodevību, bet neļauj tam gulēt!
  Gringeta izšāva un asprātīgi teica:
  - Karš ir iekāres sieviete, kas aprij vīriešu ķermeņus!
  Malānija atbildē šņāca:
  - Visi vecumi ir pakļauti karam, piemēram, mīlestībai, taču tā nav patīkama izklaide!
  Matilda uzskatīja par nepieciešamu piebilst:
  - Karš, tāpat kā kurtizāne, ir dārgs un mainīgs, bet tas vienmēr atstāj varonīgu atmiņu!
  Džeina pagrieza suni ar graciozajiem, kailajiem pirkstiem un iesaucās:
  - Karā nav kā sapnī, bez spēcīgām emocijām neiztikt!
  Gringeta pasmaidīja un atbildēja:
  - Pasaule ir garlaicīga un relaksējoša, karš ir interesants un aizraujošs!
  Matilda, priecīgi malkodama kolu, turpināja:
  - Karš ir asinis un sviedri, tas apaugļo stādus, kas dzemdē drosmi!
  Malānija iesmējās un atzīmēja:
  - Lai cik interesants būtu kara process, beigas grib visi!
  Džeina atkal pārbrauca ar kailajiem pirkstiem pāri pistoles aizslēgam un dziedāja:
  -Karš nav grāmata, tu to nevari aizcirst ciet, tu nevari paslēpt zem spilvena, tu vari to arī vienkārši sasmērēt!
  Gringueta dusmīgi čivināja:
  - Karš ir reliģija: tas prasa fanātismu, disciplīnu, neapšaubāmu paklausību, bet tā dievi vienmēr ir mirstīgi!
  Malānija klusi iesmējās un atzīmēja:
  - Karā, tāpat kā kazino, risks ir liels, bet laimesti ir īslaicīgi!
  Matilda izcēla zobus un iesaucās:
  - Karavīrs ir mirstīgs, slava ir aizmirsta, trofejas nolietojas, un tikai iemesli sākt jaunu slaktiņu ir nenovēršami!
  Džeina smalki pārbaudīja:
  "Mēs nicinām slepkavu, ja vien viņš nav karavīrs frontē, un mēs nicinām zagli vēl vairāk, ja tas ir marodieris kaujas laukā!"
  Gringeta atkal iesmējās un nošņāca:
  - Karavīrs ir bruņinieks, kura bruņas ir drosme un gods! Ģenerālis Barons, kura kronis ir apdomība un inteliģence!
  Malānija smaidot teica:
  - Karavīrs izklausās lepns, ierindnieks nievājoši!
  Matilda asprātīgi atbildēja:
  - Pirmais, kurš uzbrūk, var nomirt, bet pēdējo neatcerēsies!
  Džeina elpu iesaucās:
  - Labāk būt pirmajam laupījuma dalīšanā, nevis uzbrukumā!
  Gringueta smaidot piebilda:
  - Karš ir kā sieviete, viņa noliek tikai vīriešus, nesalaužoties!
  Malanya atbildēja ar cieņu:
  - Sieviete, atšķirībā no kara, nesteidzas sodīt vīrieti ar nāvi!
  Matilda smejoties teica:
  - Karu, atšķirībā no sievietes, nekad neapmierina norīkoto vīriešu skaits!
  Džeina vēlreiz pagrieza sviru ar kailajiem pirkstiem un teica:
  -Karš ir visnegausīgākā sieviete, viņai nekad nepietiek ar vīriešiem, un viņa sievietei neatteiks!
  Atbildot uz to, Gringeta uzskatīja par nepieciešamu atveidot asprātīgu aforismu:
  "Sievietēm nepatīk cīnīties, bet vēlme nogalināt vīrieti nav daudz sliktāka par lodi!"
  Malānija šņāca kā kobra, izspļaujot savu rozā mēli:
  - Maza lode var nogalināt vīrieti, padarīt viņu laimīgu, sievieti ar lielu sirdi!
  Matilda ar sarkastisku smīnu piebilda:
  - Liela sirds bieži vien vada mazās pašlabumajās!
  Meitenes beidza apmainīties ar asprātīgām piezīmēm un sāka vērīgi skatīties uz kaujas lauku. Debesīs lidoja uzbrukuma lidmašīnas TA-311, kas apšaudīja padomju karaspēka pozīcijas. Kaut arī lēni, Trešā Reiha koalīcija virzījās uz priekšu. Un viņai izdevās nedaudz atsvaidzināt sevi, norijot līķus.
  Meitenes, garlaikojušās, atkal sāka jokot ar aforismiem:
  Džeina iesaucās:
  "Karam nav sievietes sejas, bet tas asiņo vīriešiem labāk nekā sievai!"
  Gringeta izšāva un rāva:
  - Karš nesagādā prieku, bet apmierina agresīvos instinktus!
  Malānija atbildē nosvilpa:
  - Prieks karā, ienaidnieku līķi tikai cenā!
  Matilda, ritinot dziesmas, piebilda:
  - Karš ir lauka aršana: tas tiek apaugļots ar līķiem, tas ir apūdeņots ar asinīm, bet tas parādās uzvarā!
  Džeina izšāva un murrāja pretī.
  - Uzvara aug uz līķiem un asinīm, bet ar vāju tā nes augļus!
  Gringeta izšāva, izsitot trīsdesmit četrus kā glāzi, un šņāca:
  - Karš ir kā cilvēku ēdošs zieds, gaišs, gaļēdājs un ar sliktu smaku!
  Malānija ar basu kāju paberzēja pedāli un ierunājās:
  - Karš ir progresa māte un slinkuma pamāte!
  Matilda paņems un rēks:
  - Un karā karavīra dzīvība nav vērtīga, bet ģenerāļiem pat zaudējums!
  Džeina pārbrauca ar rokas malu pāri krūtīm un čivināja:
  -Ja vēlies mieru, iedveš bailes, ja gribi karu, izsauc smieklus!
  Gringeta paņēma un šāva, rādot ieroci ar basu kāju, dziedot:
  - Smiekli nav grēks, ja neesi par apsmieklu militārās lietās!
  Malānija iesmējās un ņurdēja ar panākumiem:
  - Karš ir kā cirks, tikai uzvarētājam ir pēdējie smiekli!
  Matilda vadīja tanku, saspiežot pāris pionierus, un ierunājās:
  - Karā tas ir kā cirkā, tikai mānīgs, nopietns slepkava!
  Meitenes atkal apklusa. Viņiem ir apnicis jokot. Vispār karš nav īpaši skaists.
  Džeina īgni domāja: Lielbritānija ir zaudējusi vāciešiem. Lai gan cik zemju briti iekaroja. Un cik daudz no tās Vācijas! Lielbritānija kļuva par kolosālu impēriju. Bet viņa nevarēja sagremot savas kolonijas. Trešais reihs pēc spēka pārspēja angļus un pat komandieri izrādījās daudz spēcīgāki un spējīgāki.
  Un, kad nacisti ieradās Londonā, vēsture Anglijai beidzās. Radās jauna impērija ar nepieredzētu spēku. Tās karaspēkā dien daudzas tautas un valstis. Un ko lai saka: Trešais Reihs, izplešot spārnus, noslīcināja Lielbritāniju.
  Bet četrdesmitajā gadā, iekarojot Franciju, Hitlers dāsni piedāvāja mieru Čērčilam. Un tas bija jāsamierinās: veselais saprāts lika domāt, ka Lielbritānija no kara neko nevar iegūt pat teorētiski, bet gan zaudēt. Hitlers cīnījās gaisa kaujā ar Angliju ar pusspēku. Ar lielu kavēšanos viņš pārveda karaspēku uz Āfriku. Viņš devās uz Padomju Savienību. Bet tas viss tikai aizkavēja katastrofu.
  Vācieši, izmantojot okupētās teritorijas, atrada spēkus cīnīties divās frontēs, Japāna pārliecinoši pārspēja amerikāņus. Un tad Staļins viņu nodeva, noslēdzot pamieru. Lielbritānija nokrita uz ceļiem un kļuva par Trešā reiha daļu.
  Daudzas uzvaras atnesa Vērmahtam neuzvaramības slavu. Džeina un viņas draugi labprāt devās uz nacistu armiju, lai gūtu laimi un ierindas. Un viņiem tas daļēji izdevās.
  Nu ko? Tagad viņiem ir divas dzimtenes: Lielvācija, Mazā Lielbritānija.
  Džeina malkoja Coca-Cola no rīkles un čivināja:
  - Mīlestība un nāve, labais un ļaunais... Kas svēts, kas grēcīgs, slepkavas vienalga!
  Gringeta dziedāja, sūtot vēl vienu šāviņu:
  - Mīli un uzdrošinies, ļauj ļaunumam valdīt, un izvēlies, mums ir dots tikai viens!
  Meitenes nedaudz uzmundrināja. Nu, patiesībā, cik vien iespējams, noskaņojiet sevi mazākā mērā. Viņi ir jauni, dzīvespriecīgi, enerģiski un diezgan laimīgi. Tik daudz kautiņu un neviena skrāpējuma. Izņemot to, ka viņi paši saskrāpēsies uz tvertnes.
  Malānija skarbi atzīmēja:
  - Eh, Čērčilam vajadzēja pieņemt Hesa piedāvājumu un stāties karā ar PSRS. Tad mēs valdītu pār visu planētu un galu galā sagrautu arī Vāciju!
  Matilda ar sajūsmu dziedāja:
  - Vācija ir laba kaujā, britu lauva ir vislabākā!
  Malānija apstiprināja:
  - Jā, mūsu lauva no Lielbritānijas ir vislabākā!
  Džeina smaidot teica:
  - Mums vēl ir iespēja! Hitlers mirs un Vācijas impērija sabruks!
  Gringeta izšāva šāviņu un daļēji piekrita:
  - Jā, izjuks! Tie ir plēsēji plēsēji, bet vai tas mūs padarīs labākus?
  Malanya filozofiski atzīmēja:
  - Vienotība cietajā režīmā, labāk nekā nekārtība un nekārtība mīkstajā režīmā!
  Matilda spieda plikas zoles uz pedāļiem un iesaucās:
  - Mēs arī būsim uz Marsa! Un ārpus Saules sistēmas!
  Džeina atbildēja ar Monas Lizas smaidu:
  - Vispirms uz planētas Zeme ir jāizveido vienots režīms!
  Gringets, paņēma to un dedzīgi dziedāja:
  - Un mēs neļausim šim režīmam mainīties!
  Malānija asprātīgi atzīmēja:
  - Bet, lai atstātu tevi ar degunu, man ir jāmaina deguns!
  Meitenēm veicas kā vienmēr. Tagad viņu tanks sasniedz pirmo ierakumu līniju. Un lauž zemi ar kāpuriem. Karotāji smejas.
  - Mēs viņus visus saspiedīsim!
  Viens no lielgabaliem iestrēga starp veltņiem, un tanks apstājās. Meitenes izkāpa no mašīnas; tvertnē joprojām bija pārāk šaurs un pārāk karsts. Bet ārā ir riskanti, jūs varat apdedzināties.
  Karotāji metās, zibinādami savus papēžus un skandējot:
  - Mēs esam draiskas meitenes, labas draudzenes, nu, lai viņi mums basām kājām sit, rotaļīgās pumas!
  Džeina, skrienot, pamanīja:
  - Šeit mēs esam, kosmosa jūras kājnieki!
  Malānija ar smīnu apstiprināja:
  - Gan kosmosā, gan nosēšanās spēkos!
  Un Gringeta to paņēma un staigāja rokās, gaudodama:
  - Es esmu super karotājs! Es visus nogalināšu!
  Matilda to saņēma kā atbildi un nošņāca:
  - Inde pilienu pa pilienam fīrerā!
  Džeina iesmējās un dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, un fīrers ir visvarens!
  Karotāji bēga, ejot basām kājām, pāri gruvešiem, sadrupinātiem, stipri sakarsētiem dzelžiem, visādām sijām un salauztiem galvaskausiem.
  Džeina dziedāja:
  -Tu mani sapratīsi...Tu mani sapratīsi...Tu mani sapratīsi,un labāku valsti neatradīsi!
  Meitenei ir patīkami skriet, ar ne pārāk raupjām kājām, pa dzeloņaino taku un gružiem. Tas tiešām ir ļoti jautri.
  Gringeta dziedāja:
  - Vasara, saule spīd augstu...
  Malanya atbalstīja dziesmu:
  - Augsti... Augsti!
  Matilda piebilda:
  - Vasara, mēs esam tālu no nāves! Tālu!
  Karotāji manāmi uzmundrināja. Patiešām, kāds prieks ir tik enerģiski kustēties un lēkt.
  Džeina iesmējās un atzīmēja:
  -Nāve ir vienošanās, slava ir absolūts!
  Gringeta berzēja vienu basu kāju pret otru un šņāca:
  - Mums arī būs svētki! Un līdz ar to uzvara!
  Malānija skeptiski teica:
  - Mūsējie vai vācieši?
  Matilda pasmaidīja un dziedāja:
  - Mūs gaida nāvējošs ugunsgrēks ...
  Džeina atbildēja:
  - Bet viņš ir bezspēcīgs...
  Gringeta gaudoja kā pantera:
  - Katram ir atsevišķs zārks...
  Malānija to paņēma un, šaudama, šņāca:
  - Boshey bataljons nogrima kapā!
  Matilda iesaucās:
  "Vesels leģions ir iekritis kapā!"
  Un meitenes ņēma un ņaudēja... Viņi ir kā slaidi zirgi. Un tik mīļi, kājas plikas, iedegušas.
  Džeina to paņēma un ar prieku šņukstēja:
  - Un es esmu kobra! Un es esmu kobra! Nemaz nav lācis!
  Gringeta iesaucās atpakaļ:
  - Un kobrai ir jauki uzlidot līdz mākoņiem!
  Un meitenes vienkārši sasitīs galvu. Dzirksteles lido no acīm, it kā stunda nāk!
  Malānija to paņēma un nošņāca:
  - Hitlers ir kaputs!
  Matilda viņu atbalstīja:
  - Un Staļins ir kaputs!
  Džeina pakratīja gurnus un čivināja:
  - Es esmu gaismas karotājs, uz ceļiem mežoņi... Es noslaucīšu no zemes virsas visus, kas apmelo!
  Malānija to paņēma un rēca:
  - Un Hitlers ir muļķis, viņš smēķē tabaku! Viņš zog sērkociņus un nenakšņo mājās!
  Matilda sarkastiski pasmaidīja un jautāja:
  - Kā jūs domājat, vai fīreram tas ir?
  Gringeta ar basu kāju iespēra pa pelniem un ņurdēja:
  - Protams, nē! Mēs četri viņam iedosim minetu!
  Malānija nobolīja acis un čukstēja:
  - Ak, ir ļoti patīkami turēt mutē pulsējošu nefrīta stieni un sajust to ar mēli!
  Matilda ar elpu čukstēja:
  - Cik tas ir lieliski! Un viss būs vienkārši lieliski!
  Meitenes lēca arvien augstāk. Bet viņu tanks tika salabots, un viņiem bija jāatgriežas. Karotāji uzkāpa atpakaļ un šņāca:
  - Tas ir mūsu tanks! Viņš būs vienkārši lielisks!
  Džeina pēkšņi atcerējās pasaku par Robinu Hudu. Ir mazais Džo, puiku notvēra šerifs. Zēns tika spīdzināts: viņi viņu uzvilka uz plaukta un apcepa papēžus.
  Kad liesmas nolaizīja puiša kailās, raupjās pēdu zoles... Džeina te juta uzbudinājumu, un viņa ļoti vēlējās seksu. Šeit viņi tajā ienāca. Īpaši japāņu nindzju karūsa. Šis blondais zēns ir tik skaists, un viņam ir ļoti liela vīrišķīga pilnība. Un ir tik jauki pieskarties tik tīrai un gludai ādai ar savām krūtīm.
  Džeina gribēja iebāzt pirkstu starp kājām, bet viņa samulsa un pārdomāja. Lai gan patiešām šāda rīcība ir ārkārtīgi patīkama!
  Kunga meita teica:
  - Jūras vilnī un niknā ugunī! Un nikns, un nikns uguns!
  Meitenes atkal pārvietoja savu Goering-5 uz padomju karaspēka pozīcijām. Droši vien Staļins pats bija diezgan satracināts, kad uzzināja par nacistu virzību uz priekšu. Tiešām, kā var šeit nepazust. Uz tevi steidzas koloss, bet nav ko atbildēt. Trīsdesmit četri, jūs nevarat pārspēt E sēriju. Un vēl jo vairāk no piramīdveida AG.
  Un Staļins, acīmredzot, ir šokā. Vismaz pasauc tarakānu saviem padomdevējiem. Ne skaņas, ne jēgas, ne ūdens šļakatas! Izskatās, ka tu būsi apbēdināts!
  Džeina smaidot atzīmēja:
  - Un Staļins, atšķirībā no Čērčila, vienmēr labprāt pieņēma Hitlera izdales materiālus un devās uz mieru!
  Gringeta ar entuziasmu dziedāja:
  - Pastāsti man, kas ir pasaule! Viņi tev atbildēs - saule un vējš!
  Malānija ar entuziasmu atzīmēja:
  - Un mums būs spēcīgi, veseli bērni!
  Matilda iesmējās un čukstēja:
  - Pasaule nav šaha galds, un Hitlers nav karalis!
  Džeina laboja savu draugu:
  - Viņš ir garāks par karali! Un mēs to noslaucīsim no planētas virsmas!
  Gringeta to paņēma un rūca:
  - Britu diženums, ko atzīst planēta! Fašisms tika sagrauts ar zobena sitienu!
  Malanya entuziastiski piebilda:
  - Mūs mīl un novērtē visas pasaules tautas!
  Matilda ar savu pirmo mīlestību atradušās meitenes entuziasmu piebilda:
  - Es ticu, celsim svēto komunismu!
  Džeina iesmējās un atzīmēja:
  - Un vāciešu vadībā tiešām var uzcelt komunismu!
  Gringeta iesita ar pieri pa pistoles siksnu un dziedāja:
  - Mēs jokojam, mēs tagad celsim komunismu! Un Staļins būs mūsu super un varonis!
  Malanya piebilda, precizējot:
  - Zārkā, protams!
  Gringueta viegli apstiprināja:
  - Protams, zārkā!
  Džeina filozofiski teica:
  - Lai cik liels būtu karalis, viņš ies kapā, tāpat kā mednieks!
  Gringeta ar ļaunu smīnu piebilda:
  - Politiķis vienmēr melo, tikai viņš mirst pa īstam!
  Malānija noklikšķināja uz kailajiem kāju pirkstiem un teica:
  - Nemirstība ir īsta, bet nāve ir iluzora!
  Matilda arī izteica aforismu:
  - Karaļi var visu, bet ne viens, ne viens karalis nevar aizbēgt no kapa zemē!
  Džeina čivināja:
  -Dzīve drīz beigsies...
  Gringetu atbalstīja ar aplombu:
  - Punktiņš drīz sitīs!
  Malānija šauj ar ložmetējiem pret padomju kājniekiem un šņāc:
  - Ak, mammu, mammu, apžēlojies par savu dēlu!
  Matilda, kurai bija grūti aizturēt smieklus, piebilda:
  - Galu galā viņam nav atlicis dzīvot ne dienas!
  Džeina filozofiski domāja:
  - Ikviens vēlas dzīvot skaisti, bet tikai daži mirst ar cieņu!
  Gringueta atbildēja ar smaidu:
  - Nāve sola nepatikšanas, ja vien tā nedzirkstīs ar sasniegumu stariem!
  Malānija nošņācās ar niknu zobu atsegšanu:
  -Laba nāve ir labāka par traku dzīvi!
  Matilda izaicināja:
  - Ir labi būt Dievam brīvībā, bet ir slikti būt velnam cietumā!
  Gringeta ar indīgu smīnu atzīmēja:
  - Un mums ir beigušās čaulas... Piekrītiet, tā ir milzīga traģēdija! Neviena iznīcināšanas dāvana!
  Džeina nicinoši šņāca.
  - Būs jaunas dāvanas un citi prezidenti!
  . NODAĻA Nr.17.
  Šajā dienā, 1947. gada 10. oktobrī, Frīdrihs, kā vienmēr, kurts un nenogurstošs, ātri skrēja uz gaisa zirga Me-362. Zēns nejuta pat noguruma ēnu, viņš bija pārāk satraukts un tomēr šāva, netrūkdams sitiena. Naktīs remonta brigādes, galvenokārt amerikāņu, nodeva ekspluatācijā daļu bojāto iekārtu. Jo īpaši "Pattoni" atkal tika sagriezti uz sliedēm, turklāt pāris simti no šiem transportlīdzekļiem nonāca ekspluatācijā pēc pārvešanas no ārzemēm, pa jau izveidotajiem dzelzceļiem. Partizāni, protams, centās, taču viņiem veicās daudz sliktāk nekā parasti. Ukrainas tēva vēlēšanās Bandera sakāva, un partizānu rindās pieauga nodevība un dezertēšana. Plus vēl saslima partizānu kustības komandieris Vorošilovs... Un viņam laikus netika atrasts aizvietotājs... Līdz ar to starptautiskās fašistu trieciengrupas apgāde bija visai apmierinoša. Jā, drosmīgie pagrīdes cīnītāji un varonīgie diversanti dažkārt guva panākumus, bet ne augstāk par taktisko līmeni. Turklāt jaunu kapitulētu sabiedroto parādīšanās izraisīja strauju ticības kritumu PSRS uzvarai, un tas noveda pie tā, ka svārstīgi elementi atklāti vai kā citādi slepeni pārgāja fašistu pusē.
  Dezertieru skaits īpaši palielinājās Kraikovas Sarkanajā armijā un Polijas armijā. Poļi, noticējuši nacistu un it īpaši Rietumu kapitālistu solījumiem, nopietni rēķinājās ar lielas impērijas izveidi austrumos uz Krievijas rēķina! Ne visi, protams, poļu komunisti palika uzticīgi padomju varai, bet pārējās politiskās nokrāsas... Liberāļi ir īpaši neuzticami... Tātad poļu vienības gandrīz uzreiz no ofensīvas sākuma sāka padoties Maskavas bulgā. ... Par laimi, viņu bija maz un tas vēl neatstāja izšķirošu ietekmi uz kara gaitu.
  Pirmos pāris lidojumus Frīdrihs veica pats, atraujoties no pārējiem pilotiem. Viņš redzēja, ka ienaidnieks vairs tik blīvi nesaskaras ar nacistu ordām ar uguni, un tanku ķīļu ceļā vairs nebija gandrīz neviena mīnu lauka. Bet padomju karavīri cīnījās spītīgi. Kājnieki uguni neatklāja un mēģināja, ļaujot tankiem aizvērties, uzspridzināt to kāpurķēdes vai granātu kaudzi, vai arī aizdedzināt ar degošām pudelēm.
  Terminatora zēns galvenokārt palielināja rezultātu uz padomju ieroču rēķina. Turklāt fotografēšana no horizontālas plaknes, izvairoties no laika zaudēšanas niršanai. Tiesa, tika iznīcināti arī vairāki tanki, kas atradās slazdā. PSRS aviācija bija neaktīva. No rīta parādījās tikai septiņas U-2 lidmašīnas, tad četras Laggs. Vispār Frīdriham ar viņiem bija īsa saruna, viegli nospiežot sprūdu... Un tad, kā vienmēr!
  Apspieduši jau tā novājinātos kaujas punktus, nacistu tanki metās tālāk pāri laukam un ierakumos... Prettanku grāvji un eži tomēr tika sastapti arī šajā jau sestajā un daļēji piektajā aizsardzības līnijā (tādu bija astoņi). kopā). Padomju artilēristi bija nervozi un sāka šaut no tālienes. Fašistu artilērija bija nežēlīga, un aviācija... Līdz šim kā slidotavā viss bija sasmalcināts. Nu Frīdrihs, kā vienmēr, ir visiem priekšā, sparīgāks un foršāks. Karaspēka veidošanā notika izmaiņas; vadībā izvirzījās Pattoni, bruņoti ar jaudīgiem ložmetējiem. Piespiedu lēmums samazināt zaudējumus no kamikadzes kājniekiem, kuri upurē sevi, bet nevēlas padoties...
  Frīdrihs veica trešo braucienu ar savu draudzeni Helgu. Šeit viņi pirmo reizi satika vairāk vai mazāk lielu padomju lidmašīnu partiju. Starp tiem bija pat pieci Br-3 (no kurienes tie tika izrakti). Savādi, bet PSRS bumbvedēji, ieraugot vācu dūžus, nekavējoties pagriezās atpakaļ, un cīnītāji metās viņiem pretī.
  Frīdrihs mierīgi šāva mašīnas, cenšoties pietuvoties. Tostarp dūzis ar PSRS varoņa zvaigzni uz fizelāžas. Pieredzējis karotājs tomēr mēģināja ielīst mākoņos, taču pret tādu briesmoni kā Frīdrihs Bismarks izrādījās tikai sliktāk. Terminators zēns, nezaudējot sitienu, notrieka trīsdesmit sešus iznīcinātājus un četras uzbrukuma lidmašīnas, ieslēdza ātrumu un metās pēc spridzinātājiem.
  Šeit gan Frīdrihs atklāja, ka viņa mašīna tik ļoti nesteidzas, un pat ar piespiedu dzinēju nesasniedza 740 aprēķinātos kilometrus. Iemesls ir skaidrs, Frīdrihs aizstāja 30 mm Mr-108 lielgabalus ar Mr-103, kas ar sākotnējo šāviņa ātrumu 960 metri sekundē daudz efektīvāk iekļūst tanku un ienaidnieka iznīcinātāju jumtos no ļoti lielas. tālsatiksmes, bet gandrīz pusotru reizi smagāki un zemāki ar šaušanas ātrumu 420 patronas minūtē (tomēr Frīdrihs kopumā labprātāk izšāva atsevišķus šāviņus, krītot transā!). Un ieroču munīcija tika palielināta īpaši Frederikam. Tātad, panākt bumbvedējus nebija viegls uzdevums. Vairāki veikli He-362 apsteidza drosmīgo jauno dūzi. Viņi krita kā krusa uz labības, sasmalcinot un mocījot padomju transportlīdzekļus. Turklāt Br-3, būdams lēnāks un vāji bruņots, kļuva par vieglu laupījumu teroristu pilotiem. Frīdrihs ieradās mielasta beigās, bet tomēr pabeidza duci, izsitot piecdesmit. Tomēr zēnam neizdevās pārspēt savu iepriekšējo rekordu - divsimt piecdesmit trīs automašīnas.
  Frīdrihs atgriezās ar lielu entuziasmu dvēselē. Viņš uzvarēja un uzvar! Un domas par manu nodevību pilnībā pazuda. Jauneklis pat sev teica:
  - Kāpēc tādi aizspriedumi! Dzimtene ir vieta, kur aug tavi draugi un bērni! Un PSRS nav Dzimtene, bet gan tautu cietums!
  Helga dzirdēja šos vārdus, bet, nesapratusi to patieso būtību, apstiprināja:
  - Tev ir taisnība! Un mums drīz būs bērni! Lai gan es nevēlos kļūt resns uz vēdera, kamēr šis karš vēl turpinās!
  Frīdrihs iesmējās:
  - Tas ir atkarīgs no Visvarenā Dieva gribas. Tomēr pāvests un virkne metropolītu ir mūsu pusē!
  Ceturtais lidojums uzbrukumā ar reaktīvo lidmašīnu Fokken-Wulf-5 pārvērtās par ieroču medībām, jo tika notverti tikai pāris tanki. Taču īstais pārbaudījums vēl bija priekšā.
  Rotmistrova Piektā gvardes tanku armija pabeidza pārsūtīšanu uz Krasnogvardeisky apgabalu. Tomēr pilnīgu pārsteigumu panākt neizdevās. Fašistu izlūkošanas lidmašīnas fiksēja lielas tanku masas kustību, un nacisti steidzās veikt pretpasākumus. Apmēram pieci simti 2. SS tanku armijas SS vienību, kā arī divi simti transportlīdzekļu no stratēģiskās rezerves, iznāca, lai satiktos ar deviņsimt piecdesmit tankiem un pašpiedziņas lielgabaliem, kurus pastiprināja Rotmistrova bruņu dūres rezerves. Konkrēti, kauja notika uz lauka pie Pervomaiskijas kolhoza, kur sagūstītajā līnijā atradās vācu grenadieri un ieroči.
  Frīdrihs un labākie vācu dūži tika izsaukti, lai atvairītu masīvu uzbrukumu no zemes un gaisa.
  Staļingradas kaujas varonis ģenerālleitnants Rotmistrovs izpildīja paša augstākā virspavēlnieka pavēli un patiesi ticēja, ka kauja pie Maskavas vēl nav zaudēta. Viņa rokās bija vara, un pavīdēja cerība, ka PSRS atgūs iepriekš zaudēto. Tomēr kolonna, kas pārvietojās ar savu spēku, kļuva diezgan izstiepta. Daļēji tas bija saistīts ar vēlmi izvairīties no Trešā Reiha izlūkošanas lidmašīnām, bet citu gājiena ilgumu izraisīja dzelzceļa līniju bojājumi, kas radušies ienaidnieka lidmašīnu iedarbības dēļ.
  Smagie bumbvedēju triecieni lika lielajiem tanku spēkiem ar savu spēku doties simtiem kilometru. Turklāt maksimālā ātruma gājienā... Te ņemta vērā tanku parka zināma neviendabība, dažiem transportlīdzekļiem tika nomainīti filtri, citiem, gluži pretēji, vecie tipi, tostarp nepilnīgās transmisijas, bremzēja dīzeļdzinējus.
  Ienaidnieka aviācijas brutālās un masīvās ietekmes dēļ piektā triecienarmija atradās diezgan tālu no frontes līnijas un tas lika šim tērauda veltnim maršēt no vakara līdz rītam.
  Rotmistrovu jau gaidīja kompaktāka fašistu grupa. Kaut arī nacisti bija zemāki kopējā tanku skaitā, tie bija pārāki kvalitātes ziņā: viņiem bija aptuveni pusotrs simts "Panthers"-5 un "Tigers"-5, kā arī pusotrs ducis "Goering" L (angļu val . transportlīdzekļi ar 17 pēdu lielgabaliem, kuru caurlaidības jauda ir aptuveni vienāda ar pistoli "Panthers"), E-50, AG-50 un "Patton". Tanku iznīcinātāji Super Ferdinand joprojām bija ceļā.
  Protams, labāk būtu bijis masveidā uzbrukt nacistiem, taču lielais Žukovs Rotmistrovam pārāk steidzās, pamatoti baidīdamies, ka nacisti veiks enerģiskus pretpasākumus. Tomēr tas jau ir izdarīts...
  Bet te padomju armijai bija viens trumpis - tas bija nopietns gaisa segums... Lidmašīnas tika izņemtas no Urālu virziena un no štāba rezerves, un tās pat iemeta kaujā mācību mašīnas, kā arī aprīkojumu tieši no konveijera. . Šī bija iespēja izlauzties cauri labajam sānam un aizmugurei, kas bija pavirzījusies tālu priekšā fašistu ķīlim.
  Ģenerālis Gota un citi komandieri jau sākotnējās Maskavas operācijas plāna apspriešanas laikā pieņēma, ka Krasnogvardeiska noteikti kļūs par tanku kaujas vietu ar padomju armiju kaujas rezervi, kas nozīmē, ka ir nepieciešams seguma plāns. .
  Speciālās vācu lidmašīnas, īpaši Xe-362, uzraudzīja gaisa telpu, lai kaujai uz Krasnogvardeysky bija jākļūst par Otrā pasaules kara lielāko ne tikai tanku, bet arī gaisa kauju!
  Frīdrihs tika aicināts cīnīties ar ienaidnieku, viņš ir labākais Luftwaffe dūzis, gaisa kauju karalis bija Trešā Reiha uzvaras simbols. Un viņam blakus vai gandrīz blakus uz labās rokas uzbrukumā un līdz ar to īpaši spēcīgai Fokken-Wulf-5 modifikācijai sacentās Helga.
  Zēns pat dziedāja:
  - Mēs skrienam pa viļņiem ar zvaigžņu kuģiem! Kvarki puto ētera virpuļos!
  Helga apstiprināja:
  - Sarkanie radījumi, jūs nositīs! Pazemes elles pasaules bērni!
  Frīdrihs smējās un teica savu mīļāko:
  - Nāc, prom no skrūves! Nāves eņģelis, tikai svilpi, lai viņš parādās! Viņš saplēs visas putas viņu ēzeļu gabalos!
  Helga iesmējās, atbildot.
  - Nu tu esi asprātīgs!
  Frīdrihu zināmā mērā uztrauca viņa lidmašīnas pieaugošais svars, saistība ar liela attāluma ieroču uzstādīšanu un munīcijas pieaugumu. Galu galā 30 mm lielgabala šāviņš ir trīs reizes smagāks par 20 milimetru lielgabalu, un iznīcinošā spēka ziņā, iespējams, četras reizes jaudīgāks, tas ir universāls ierocis, kas spēj iznīcināt bruņas gan uz virsmas. no planētas un gaisā! Jaunais dūzis pat gribēja atteikties no ložmetējiem un izņemt tos četrus lielkalibra, bet... Helga iebilda pirms izlidošanas:
  - Galu galā tas var nonākt tuvcīņā. Šo trumpi labāk paturēt...
  - Pietiek ar Force Majeure un diviem šāvējiem! - Frīdrihs īsi pārtrauca. Man pietiek ar nošaušanu tuvu. Vispār, manuprāt, ložmetēju bruņojums šeit ir pārmērīgs.
  Helga jautri ķiķināja un uzsita puisim pa muguru.
  - Diemžēl ne visi ir tik neuzvarami bruņinieki kā jūs! Daudzi dūži vēl ir iesācēji, viņiem vajag blīvāku uguni, lai noteikti trāpītu...
  Frederiks diezgan pamatoti iebilda:
  - Tik dārgu auto kā ME-362 U pilotam iesācējs nedos. Šis cīnītājs ir paredzēts dūžiem.
  Tā vietā, lai atbildētu, Helga ieskrēja savā iznīcinātāja lidmašīnā, zibinot savus kailos, rozā papēžus. Un ko citu darīt, atskanēja avārijas zvans.
  Frīdrihs kopumā bija apmierināts, ka viņš ir noņēmis divus ārējos ložmetējus, masīvais transportlīdzeklis pacēlās vieglāk, un ātrums palielinājās, un vieglākie spārni uzlaboja manevrētspēju. Lai gan pašus ugunspunktus sedza apvalki, to samazināšana manāmi uzlaboja automašīnas aerodinamiku. Lai gan Me-362 aerodinamisko īpašību ziņā joprojām nav līdzvērtīga starp virzuļmašīnām, tas ir tik universāls kara zirgs.
  Zemāk mirgo reti koki un lauki... Diena karsta un izskatās, ka nebūs viegli cīnīties. It īpaši krievi, kuri zaudē šo milzīgo cīņu. Šeit pa kreisi un nedaudz zemāk lido vārnu bars... Liels bars, dažas vārnas ir ļoti lielas... Drausmīga zīme, vārnas pavada visus šīs nežēlīgās, sentimentalitātes pasaules karus. Kā Bojarskis dziedāja slavenajā mūziklā:
  - Bet kāpēc! Nav iespējams dzīvot pēc sava prāta! Bet kāpēc - dzīve mums neko nemāca!
  Šeit tā ir vardarbība, vardarbība un vēl vardarbība! Nežēlība, nežēlība un vēlreiz cietsirdība, kas cementē tautu!
  Vārnu bars šķiet bezgalīgs, to ir desmitiem, simtiem tūkstošu, un tās ķērc tā, ka var dzirdēt pat hermētiski noslēgtā kajītē. Frīdrihs pa radio Helgai jautāja:
  - Varbūt varam iesist viņiem ar ložmetējiem?
  Ace meitene iebilda:
  - Tas nav tā vērts! Šeit katra lode var skaitīties!
  Frīdrihs iesmējās:
  - Kas ir pilnīgi iespējams! Karalim zem troņa maisā ir patronas.
  Pirmā padomju lidmašīnu partija pēkšņi izlēca no grifu bara aizmugures. Vispirms viņus satika salamandras. Zaudējumi bija abās pusēs, vairāk tika nogalināti krievi. Frīdrihs atklāja uguni vēlu un notrieca tikai astoņas automašīnas. Bet tas joprojām ir grūts sākums. Bet tika notriekti pāris vācu Salamander-3 un Me-262, nav skaidrs, kā tai izdevās visus apsteigt.
  Bet galvenais vēl bija tikai priekšā. Vārnu bars beidzās, vācu piloti izlēca telpā virs Krasnogvardeisky lauka un sākās.
  Vācu eskadras virzienā steidzās vesela armija, un šeit faktiski bija aviācija no vairākām PSRS gaisa armijām. Milzīga visu veidu lidmašīnu armāda, bet galvenokārt Jakovs un nedaudz mazāk Laggs.
  Frīdrihs atklāja uguni no vairāk nekā sešu kilometru attāluma. Viņš atkal iegrima mežonīga transa straumēs, kad tu nemērķē, bet pirksti turpina spiest automātiski. Kad vairs nav apsvērumu, domu, ķermenis it kā ir tavs, bet tu jau esi kā nezināmu spēku marionete... Un tas nozīmē, ka miesa nav tava, bet gan pazemes gars - nešķīsti, ļauni spēki. ..
  Nu, un terminatora zēna galvā dziesma sāka skanēt vairākas reizes:
  Draugu lokā, bet tajā pašā laikā noslēgti,
  Ciešanu, skumju raižu gūstā!
  Mūsu pasaule ir tik nogurusi no ļaunprātīgas izmantošanas,
  Nav redzams ne plašums, ne skaistums!
  Kur tu mūs esi atvedis - ļaunais ļaunais velns?
  Kad ļaunais dēmons pārvalda armiju!
  Mēs noteikti vēlamies militāru slavu,
  Lai gan sirdī esmu nelietīgs parazīts!
  
  Tāds tukšums izdzisušajā garā,
  Purvam nevar apiet!
  Un nāve, šis miets nežēlīgajai vecai sievietei,
  Kas iekasē nodevas Svētajā Krievzemē!
  
  Vienkārša izpratne nespīd,
  Viss ir tīmeklī, neierobežota jauda!
  Vēlme dzīvot zemes mājoklī,
  Garšojot saldumu, prieku, laimi kopā ar savu mīļoto!
  
  Bet liktenis sūtīja viņa dēlu karā,
  Kur mums bija jāaizmirst par mieru!
  Par to nevajag nolādēt sātanu,
  Mēs paši neko citu negribējām!
  
  Es griežos caur viesuli uz lidmašīnu,
  Veicot vērpjot, un paraksta gājienu!
  Ticiet man, Tēvzemes cīnītājs nav miris,
  Spēlēsim bēru gājienu par sārņiem!
  
  Ienaidnieks ir daudz, spēcīgs,
  Mašīnas, cīnītāji, raķetes!
  Mēs sagrausim elles Vērmahtu gabalos,
  Krievijas varoņdarbi tiks slavēti!
  Es ticu, ka komunisms nāks uz Zemes,
  Mēs dzīvosim laimīgi - es zinu noteikti!
  Cilvēku bende - fašisms sabruks,
  Uzvara būs laipnībā, maija gaismā!
  
  Tēvzeme, ātrs lidojums,
  Tas mums deva svētu dzīvi!
  Dzimtenes himna dzied mūsu sirdīs,
  Galu galā es sīvi cīnos par viņu!
  
  Un pienāks laiks, es ticu, gaišs,
  Nebūs slepkavības, vecums ies bojā bezdibenī!
  Ģints attīstīsies bez malas,
  Virsotne sasteigs līniju sasniegumus!
  
  Un lai mēs to laiku tuvinātu;
  Jums jācīnās kā krievu karavīram!
  Lai tas sasniegtu visus, kas nav debīli,
  Ka krievi vienmēr prot cīnīties!
  Frīdriha galvā skanēja laba patriotiska dziesma, bet viņa nodevīgās rokas un kājas darīja tieši pretējo. Proti, viņi sūtīja šāviņus visu veidu un marku padomju lidmašīnām. Padomju piloti mēģināja pietuvoties un sākt kautiņu... Volka, kustībā nošāvis vairāk nekā piecdesmit transportlīdzekļus, veica pagriezienu un izvairījās no šāvieniem un taranēšanas mēģinājuma (viņš nogrieza šo kamikadzi ar īsiem ložmetēja uzliesmojumiem) . Tad jaunā dūža lidmašīna nobīdījās, un, atrodoties kaujas transā, zēns izšāva daudz gaisa lielgabalu. Tas lielā mērā nopļāva vairākus padomju iznīcinātājus, kas izcēlās no aizmugures.
  Šeit pats Frīdrihs gandrīz tika taranēts, taču viņam izdevās ieslīdēt ugunslīnijā un turpināt iznīcināt pretiniekus. Šoreiz par viņa upuriem kļuva divu dzinēju "Pawns". Zēnu galvās pazibēja aforisms (arī bandinieki nav rieksti, topošās karalienes!). Helga čīkstēja radio:
  - Ak, mīļā māmiņ! Kā viņi spiež!
  Frīdrihs, veicot nepilnīgu cilpu, no liela attāluma nogrieza padomju cīnītājus, mēģinot tikt aiz Helgas. Viens no tiem bija "Shopkeeper" (Lagg-5), kam uz fizelāžas bija liela sarkana zvaigzne... Tas nozīmē PSRS varoni. Pati meitene, veicot Fokken-Wulf uzbrukuma modifikāciju, šāva uz Rotmistrova armijas tankiem, kas tuvojās vācu pozīcijām. Un tajā pašā laikā viņa sita diezgan precīzi, veiksmīgi nirstot.
  Frīdrihs joprojām cīnījās ar ienaidnieka lidmašīnām, garīgi pateicoties piegādēm par munīcijas pieaugumu. Viņam pat izdevās iestādīt T-34-85 tankā nodevēju terminatoru, izvēloties komandiera tanku (to var redzēt no antenām, kuras, neskatoties uz putekļiem un attālumu, Frīdriha asās acis viegli saskatīja!).
  Lūkas vāku trāpīja uzreiz trīs šāviņi un tanks apstājās...
  Arī lejā bija karsts, Piektās gvardes tanku armijas avangards jau bija ripojis pretī SS grenadieriem un Otrā korpusa daļām.
  Prettanku grāvī ieripoja pirmie padomju spēkrati, kuru ātrums palēninājās. Uz tiem lija Tigers-5 un Panthers-5 ātrās uguns lielgabali. Šeit jaunie vācieši ir spēcīgi: cīnās no attāluma; lai iegūtu priekšrocības pār viņiem, padomju tankiem bija jāiesaistās tuvcīņā. Ierīkot poligonu... Bet taktiskais lēmums bija neprecīzs, plosīties cauri klajam laukam, kur tika izrakti grāvji, satikt mašīnas, kas gaida "laupījumu". Jā, un vienlaikus nekrist masveidā?
  Tiesa, padomju Ils, neskatoties uz ievērojamiem zaudējumiem, tāpat kā mazs bokseris, nirstot zem milzu ievārījuma, izlauzās pretī ienaidnieka tankiem, nodarot postījumus, tostarp ar nelielām bumbām. Tiesa, uz dažiem "Tīģeriem"-5 tie stāvēja tīkla augšpusē, taču daudziem transportlīdzekļiem vācu kājnieki bija spiesti uzstādīt aizsardzību burtiski kustībā.
  Frederiks domāja, ka, ja krievi būtu nodrošinājuši koncentrētāku uzbrukumu, viņiem būtu daudz lielāka iespēja tikt pie "daudz naudas" un izdevīga tuvcīņa.
  Sarkano pilotu taranēšana turpinājās, taču, piemēram, pret ļoti veiklo Salamander-3 šī taktika nenesa gaidītos augļus. Vācu aviācijas zaudējumi pieauga, tāpat kā padomju aviācijas zaudējumi vēl lielākā mērā. Bet šī vairs nebija neatbildēta cīņa. Daudziem padomju pilotiem bija pienācīga pieredze, ne velti viņi aptvēra Maskavu, tāpēc nacisti daudz cieta.
  Frīdrihs, kura instinkti bija neticami asi, vienmēr izvairījās no sitieniem un intuitīvi trāpīja visbīstamākajiem padomju kaujiniekiem. Cenšas izsist līderus. Viņš to izdarīja, un tas darbojās bez aizdedzes izlaidumiem. Starp citu, manā galvā bija tukšums, un kaujas kā tādas uztveres trūkums. Ķermenis reaģēja, mērķi tika noķerti, garām nebija. Dažas reizes pat dabūja tankus.
  Un daudzi simti, ja ne tūkstoši visu veidu lidmašīnu mirgoja un mirgoja mūsu acu priekšā. Piemēram, Hafmens uz sava He-362... Cīnās īpatnēji, ātrums, reaktīvo mašīnu raustīšanās, un gruži lido uz visām pusēm... Un krievi arī nav slikti... Bet kur ir Kožedubs, laiks atslēgt strāvu... Frīdrihs kustas minimāli, tagad nav jāgriežas, sist taupīgi, bet tikai, nedaudz kustoties no sakāves..
  Beidzas munīcija, tvertnēs esošā degviela, un no vācu pozīcijām ierodas iespaidīgi papildspēki. Salamandras un pat daži lielie Me-362 ir pirmie, kas iesaistās kaujā, kam seko pārējā Hitlera banda. Atkal ripo uz priekšu... Arī padomju lidmašīnas sāk atkāpties. Viņiem beidzas degviela, un to zaudējumi ir pārsnieguši visas iedomājamās un neiedomājamās robežas. Frīdrihs atgriežas un jautā Helgai:
  - Viss ir kārtībā?
  Meitene atbild:
  - Lidmašīna ir kustībā! Es izgāzu sešus tankus un vienu iznīcinātāju...
  Frīdrihs nosvilpa:
  - Jā, tu pārspēji pat mani iznīcināto tanku skaitā. Es personīgi iznīcināju tikai piecas mašīnas ar uzpurņiem!
  Helga iesmējās.
  - Cik lidmašīnu?
  - Lidmašīnas? - Frīdriham galvā pazibēja skaitļi... - Tieši trīssimt viens! Jauns pasaules rekords. Kāds sasniegums...
  Helga iesaucās:
  - Tu esi tikai bruņinieks! Nē, drīz iznīcināšanas dievs. Pats lielais Kali... Universāls cīnītājs!
  Frīdrihs pieklājīgi izlaboja:
  - Patiesībā Kali nav dievs, bet gan ļaunuma dieviete. Tas ir, sieviete, kaut arī hinduismā ļoti cienīta un populāra dievība. Viņai ir uzcelti daudzi tempļi, un viņai tiek piedāvātas lūgšanas.
  Zēns pēkšņi pamanīja, ka ir smagi saskrāpējis ceļgalu uz sviras. Un viņš zvērēja:
  - Sasodīts! Tik smagi bruņotā mašīnā nebija vērts veikt pagriezienu.
  Helga ar bažām teica:
  - Un tavs nākamais lidojums ir bez manis?
  Frīdrihs viegli apstiprināja:
  - Jā, jūsu Fokken joprojām tiks uzpildīts un uzlādēts, bet manējais jau stāv gatavs. Vienkārši nesaki to, tikai rūpējies par sevi!
  Helga apņēmīgi noteica:
  - Nē! Mans ieteikums jums ir cīnīties un cīnīties, cik vien iespējams... Ja vien iespējams.
  Lidmašīnas nolaidās un Frīdrihs skrēja uz nākamo mašīnu. Izvēlētā Me-362 un Assault F -490 kombinācija bija optimāla visu laiku superass.
  Frīdrihs, ar basām kājām taustīdams Fokken-Wulf-4 asos, raupjos pedāļus, sāka stumt ātrumu un dziedāt līdzi:
  - Es lidoju kaujā! Es samīdīšu radījumu putekļos!
  Cīņa pie Krasnogvardeiskas turpinājās. Papildus pašas Rotmistrova armijas tankiem kaujas laukā ieradās arī simts piecdesmit padomju transportlīdzekļi, kas paņemti no padomju frontes dienvidu flanga un Kaširnskas reģiona. Tiesa, pagaidām pienākusi tikai pirmā automašīnu partija. Arī padomju aviācija nedomāja padoties, taču vēl nebija īpaši aktīva.
  Frederiks sāka strādāt pie tankiem, izmantojot savus speciāli šim nolūkam radītos ieročus. Viņaprāt, 37 milimetru kalibrs šim mērķim joprojām bija optimāli piemērots. Piemēram, Rudels ar šādiem ieročiem bez jebkāda kaujas transa iznīcināja, pareizāk sakot, kara laikā izsita 534 tankus. Bet tur bija parasts cilvēks, nevis Frīdrihs. Puisis atcerējās, kā tēvs mammai stāstīja, ka kombinētā ietekme uz dzemdē nēsāto bērnu papildus fenomenālu spēju izpausmei, progresējot pubertātei, var pārvērst atvasi par psihopātu...
  Varbūt arī viņa kaujas transs un šī karotāja lielvara ir ietekmes sekas, kuras raksturs viņam nav zināms.
  Bet šeit nāk tanki, pilotam to kustības šķiet lēnas, un vēl jo vairāk Frīdriham. Jaunais dūzis sāka sist no horizontālas plaknes. Tas tikai šauj un sit. Gaismas uzplaiksnījumi no maziem sprādzieniem, lūkas izlauztas cauri. Šajā gadījumā daudzas automašīnas aizdegas, jo gāzes tvertnes atrodas kaujas nodalījumā. Un iznīcināšana, T-34 stobrs aizlidoja kā katapulta mēle.
  Bieži vien šāviņi izraisīja munīcijas detonāciju. Un tas savukārt...
  Frīdrihs par tādiem niekiem nedomāja, viņš vēroja attēlu, kad, piedzīvojuši smagus zaudējumus un saprotot, cik bezjēdzīgi ir mēģinājumi izlauzties, ap padomju tautas izraktajiem grāvjiem pārvietojās aizsargu tanki.
  Bet pat šeit viņus gaidīja nepatīkams pārsteigums. Diviem desmitiem "Super Ferdinandu" izdevās pietuvoties. Viņiem, diemžēl, bija spēcīgākas braukšanas īpašības, pateicoties amerikāņu dzinēju izmantošanai.
  Padomju mašīnas gāja pa klaju lauku, kas nozīmēja, ka leģendārie kaujinieki varēja uzbrukt tikai trīs kilometru attālumā. Protams, "Superferdinandi" netrāpīja, taču augstais pretgaisa lielgabalu uguns ātrums ļāva viņiem trāpīt diezgan bieži. Turklāt lauks bija stipri izrakts un uzarts ar šāviņiem, un T-34-85 nevarēja uzņemt ātrumu. Bet izvirduma laikā tie joprojām kustējās kā vārpsta. Un ātrgaitas tanku iznīcinātāji Panthers-5 un veiklie amerikāņu Witches-5 steidzās palīgā Ferdinand-4.
  Frīdrihs mēģināja izsist (tīri zemapziņā) komandierus. Pat pirksti saspiedās no spriedzes. Un tur bija augļi! Jaunais terminators no horizontālas projekcijas izsita četrdesmit divus tankus T-34, trīs KV un divus Su-122. Varēja būt vēl trīs automašīnas, taču viņu uzmanību novērsa padomju iznīcinātāju reids, un pats galvenais - uzbrukuma lidmašīnas. Izmantojot tos, Frīdrihs sāka šaut no 37 milimetru gaisa lielgabala un diviem 20 milimetru lielgabaliem (arī diezgan postoši, ja trāpīja gaismai vai benzīntankam vai dzinējam).
  Kopā ir divdesmit septiņas lidmašīnas, un ir astoņpadsmit Ilovu... Nav slikti, ņemot vērā katra tanka nozīmi, pat tie, kas tika bojāti šajā spītīgajā kaujā... Vairāki T-34-85 paātrināja un beidzot izlauzās, lai aizvērtu. diapazons. Šeit liesmoja vāji bruņotās amerikāņu "Raganas" -5.
  Frīdrihs redzēja Hansa Ulriha Rudela uzbrukuma lidmašīnu. Šķiet, ka šis sen slavenais dūzis arī nolēma Stuka nomainīt pret spēcīgāko un ātrāko Fokken-Wulf-5. Viņa lāpas emblēma ir zināma visiem. Viņš jautāja Frederikam:
  - Kā tev iet, Nāves eņģeli!
  Terminator Boy atbildēja:
  - Gestapo lietas ir, bet man ir sasniegumi!
  Rudels apliecināja:
  - Un man iet labi! Bet kā izdodas šaut tik precīzi un ātri, turklāt pat no horizontālas plaknes?
  Dūzis smejoties atbildēja vai pat dziedāja:
  - Es noteikti zinu, ka viss neiespējamais ir iespējams! Atrodi Zemes karaļu dimantu tekošā ūdenī!
  - Nekas, līdz dienas beigām paspēšu līdz trīsdesmit! - Rūdels apsolīja.
  Atgriešanās, lidmašīnas nomaiņa un atkal oriģinālais Me-362, lidmašīna, kas, izņemot ložu caurumus spārnos, Volkas vadībā nesaņēma nekādus bojājumus. Un, protams, tanku kauja...
  Krasgvardeiski bija karsts. Piektās gvardes armijas kolonnas un no citām frontēm izņemtās brigādes pacēlās uz augšu. Pie vāciešiem rāpoja arī pastiprinājumi, tostarp ducis amerikāņu tanku iznīcinātāju, jaunākie M-18 ar 110 mm lielgabaliem. Šie transportlīdzekļi ar iznīcinošo spēku nebija zemāki par Tiger-5 lielgabaliem, kalibrs 105, un pat labāk pārspēja T-34, jo tie bija mazāk pakļauti rikošetam. Arī pats lielgabals ir izgatavots no pārveidota amerikāņu pretgaisa lielgabala, kas nozīmē, ka tas ir ātri šaujošs. Vienīgi bruņas ir vājākas par vāciešiem, bet tomēr ar 186 milimetriem pietiek, lai pierē noturētu šāviņu. Īpaši ceļā, T-34-85 ļoti bieži tiek izsmērēts.
  Frīdrihs, joprojām atradies tālumā, sajuta tuvojošos Sarkanās armijas lidmašīnas jaunā viļņa cunami. Tas nozīmē, ka, kamēr tankiem, kas gandrīz cieši saslēgti kopā, nav laika, labāk ļaut par tiem parūpēties uzbrukuma lidmašīnai. Starp tiem, starp citu, var redzēt ļoti smagi bruņotus un bruņotus Non-329. Gan uzbrukuma lidmašīnas, gan tanku iznīcinātāji ir spēcīgi. Īpaši ar 88 mm Ra-44 lielgabaliem, kas caurdur ne tikai tanka jumtu, bet arī pieri. Tikai gaisa kaujās šī mašīna, maigi izsakoties, nav tik daudzpusīga kā "darba ķēve" Fokkena-Vulfa.
  Starp uzbrukuma lidmašīnām Frīdrihs pamanīja Helgas lidmašīnu. Nu, protams, atkal darbībā.
  Terminatora zēns, nedaudz nokāpjot pa ceļu, mēs sagriezīsim trīs tankus un pašpiedziņas lielgabalu-76, dziedāja:
  - Mums būs izrāde! Vienkārši augstākā superklase!
  . NODAĻA Nr.18.
  Helga viegli atbildēja:
  - Protams, es tev ticu! Es neatdevu savu sirdi zvēram! Jums tiks sniegta atbilde - tici vai nē?
  Tā vietā, lai atbildētu, Frīdrihs sāka šaut no liela attāluma no apakšas... Un tad ieguva augstumu.
  Padomju lidmašīnu bija diezgan daudz, bet tomēr mazāk nekā pirmajā reizē. Luftwaffe piloti jutās diezgan pārliecināti, kā pirmklasnieks, kurš nepazīstamā skolā bija pieveicis kaitinošu vienaudžu un burtiski bija spēka pārņemts.
  Padomju piloti kļuva viltīgāki un, nonākuši uzbrukumā, nekavējoties sadalījās grupās, mēģinot vilkt vāciešus sev pretī. Frederiks uzbruka viņiem, uzkāpdams kalnā. Tomēr ienaidnieka atteikšanās sākt tiešu uzbrukumu viņam tikai atviegloja taktiku. Bet citi vācu cīnītāji devās kaujā.
  Frīdrihs ar īgnumu atzīmēja, ka Non-362 parasti viņam bija priekšā. Bet tas ir labi, no vairāku kilometru attāluma neviens nezina, kā nocirst.
  Un "Salamandras"-3 gluži kā bērnu papīra lidmašīnas lēkā, lec kā haizivs pa viļņiem, un pašas iegūst...
  Frīdrihs izvēlējās savu upuri, komandlidmašīnu, un viņam nebija laika domāt par to, kā šī lidmašīna tika notriekta. Zēns uzzīmēja morāli:
  - Karā, atšķirībā no sporta, var zaudēt vienreiz, bet karā, atšķirībā no spēles, var uzvarēt bezgalīgi! Tomēr no galda nolido tikai zaudētāja figūras; uzvarētājs uz galda novieto pat iepriekš notriektas kaujas vienības!
  Tomēr cīņa bija jūtama arī laukumā. Piemēram, Vitmans jau ir diezgan pieredzējis tanka dūzis, viņš cīnījās uz Tiger. Arī viņš un šāvējs diezgan bieži netrāpīja, lai gan tanks viegli apgriezās. Gunner Šleihs tik tikko paspēja noslaucīt sviedrus no sejas. Šim tērauda briesmonim jau vairākas reizes ir trāpīts pa pieri, bet līdz šim tas bijis rikošets. Vitmans iekliedzās plaušās:
  - Ļaujiet viņiem tuvāk, neuztraucieties vai...
  Par cilvēka stāvokli tajos briesmīgajos apstākļos stāstīja arī kaujas dalībnieka, 31. tanku brigādes štāba priekšnieka vietnieka, kurš nesen kļuva par Padomju Savienības varoni, Grigorija Peņežko iespaidi. ... Maniem garīgajiem tēliem priekšā palika smagi tēli... Bija tāda rūkoņa, ka spiedās bungādiņas, no ausīm tecēja asinis. Nepārtraukta dzinēju rūkoņa, metāla šķindoņa, rūkoņa, šāviņu sprādzieni, plosītās dzelzs mežonīgā grabulīša... No smailiem šāvieniem sabruka torņi, savijās ieroči, plīsa bruņas, eksplodēja tanki.
  Necaurejamo smago Patton-3 viņi mēģināja paņemt padomju T-34-85 gandrīz tukšu. Viņš ņurdēja, vairogs bruņas izspiedās. "Raganas"-4 izslīdēja cauri un mēģināja pašas izmantot manevru. It kā tā būtu seno bruņinieku zirgu armija, kas grasījās sakaut viens otru. Bieži vien abi tanki izšāva tukši un uzspridzināja viens otru.
  Šāvieni gāzes tvertnēs acumirklī aizdedzināja tvertnes. Atvērās lūkas, un tanku apkalpes mēģināja izkļūt ārā. Grigorijs ieraudzīja pussadegušu jaunu leitnantu, kas karājās pie bruņām. Ievainots, viņš nevarēja izkļūt no lūkas. Un tā viņš nomira. Apkārt nebija neviena, kas viņam palīdzētu. Karavīri zaudēja laika izjūtu, nejuta ne slāpes, ne karstumu, ne pat sitienus tanka šaurajā kabīnē. Viena doma, viena vēlme - kamēr esi dzīvs, pārspēj ienaidnieku. Padomju tanku ekipāžas, kas izkāpa no avarējušajām mašīnām, meklēja ienaidnieka ekipāžas, kuras arī palika bez ekipējuma, un sita ar pistolēm, cīnoties roku rokā.
  Sirreālisma stilā veidots attēls ar kapteini, kurš kaut kādā neprātā uzkāpa uz bojātā vācu Tiger-5 bruņām un ar ložmetēju trāpīja pa lūku, lai no turienes "izdūmotu" nacistus. Tanku rotas komandieris Čertorižskis rīkojās ļoti drosmīgi. Viņš izsita, cauri šāviņu virpulim, ielaužoties sānos ienaidniekam "Tīģeris"-5, bet pats cieta. Izlecot no mašīnas, autocisternas ugunsgrēku nodzēsa. Un viņi atkal devās kaujā.
  Helgas pēdējais šāviņš iedūrās Grigorija Peņežko tanka jumtā. Šāviņš ietriecās benzīntankā un viss uzliesmoja. Liesmas apdedzināja padomju tanku apkalpes, liekot tām izlēkt no lūkām. Bet pašam ievainotajam Grigorijam nebija laika izlēkt... Viņš sadega dzīvs, dabā saprotot, kas ir pazeme...
  Frīdrihs, redzēdams, ka ienaidnieka lidmašīna jau saprātojusies un mēģina aizlidot, izmantojot kombinētu darbību, pats uzbruka tankiem... Patiešām, vāciešiem bija grūti, lai gan kaujā ienāca vissmagāk bruņotie britu tanki Challenger ( ekipāžas arī ir no Lielbritānijas dēliem un šauj ārkārtīgi precīzi!) .
  Frīdrihs ir dēmoniskas enerģijas un sajūsmas pilns, viņš ir gatavs viens pats aizslaucīt visu un visus, pat ja viņam jācīnās ar veselu tanku armiju un vēl jo vairāk ar gaisa armiju. Bet mums ir jāatgriežas, degviela un munīcija beidzas, tāpēc mēs paceļamies, notriekdami piecdesmit septiņas lidmašīnas un izsitot trīsdesmit vienu tanku un sešus pašpiedziņas ieročus, kā arī vēl divus bruņutransportierus, trīs Katjušas, četras Andryushas, automašīnas, kas mēģināja braukt uz aizmuguri.
  Helga atzīmēja:
  - Krieviem ir dziesma par sievietēm mūsu ciemos! Un mums ir ne tikai kaujas sievietes, bet arī vīrieši, kas mums ir vajadzīgi!
  Frīdrihs piekrita:
  - Mūsu vīriešiem viss ir kārtībā, bet sievietes ir labākas!
  Helga viltīgi teica:
  -Sieviete uzvar, izlejot asaras, vīrietis uzvar, liekot tām izliet!
  Frīdrihs, zobus rāvis, atzīmēja:
  - Tā kā mēs jokojam, tas nozīmē, ka šodien viss nav tik slikti!
  Nākamajā lidojumā jālido vienam... Nu, ja tas tā ir, tad nav jēgas būt maziem... Fokken-Wulf ar gaisa dzesēšanas dzinēju ir patiešām karsts. Ir ļoti karsts, dzinējs un saule, kā arī maz laika atdzist. Pats Frīdrihs pat bija pārsteigts, kā viņš vēl nebija sabrucis zem tik mežonīgas slodzes. Galu galā tas ir elementāri... visas iekšpuses ir apēstas...
  Padomju tanki bija pilnībā izsmelti... Tomēr vāciešiem atkal ieradās papildspēki, un gandrīz visas uzbrukuma lidmašīnas tika iemestas kaujā... Bet Rotmistrovs saņēma arī papildspēkus... Tie paši tanki no citas frontes.
  Bet gaiss ir daudz mierīgāks, lai gan parādās atsevišķas iznīcinātāju vai uzbrukuma lidmašīnu partijas.
  Frīdrihs atkārto savu iepriekš pārbaudīto taktiku, viņš jau zina, ka tas viņu nepievils. Un vācieši...
  Notiek arī pārgrupēšanās, jo lielākā daļa padomju tanku jau ir iznīcināti, tad varam mēģināt uzbrukt paši... Vitmans drūmi piezīmēja:
  - Astoņi tanki tika izsisti... Vienai dienai labi, bet tādai dienai slikti...
  Strēlnieks izlaboja:
  - Patiesībā divpadsmit...
  Vitmens pārtrauca:
  - Četri iznīcināti transportlīdzekļi, kad krievi kāpa pa dziļu prettanku grāvi, netiek skaitīti! Tas bija elementāri. Un munīcija jāpapildina...
  Bet padomju tanki atkal metās uz priekšu, kad tiem īpaši sāka uzbrukt uzbrukuma lidmašīnas. Jo īpaši Frīdrihs, kurš izšāva piecdesmit piecus šāviņus, no kuriem četrdesmit deviņi T-34 tanki un seši pašpiedziņas lielgabali. Un tas viņam prasīja piecas ar pusi minūtes... Tā kauja bija... Protams, varēja būt arī ilgāk... Frīdrihs domāja, kāpēc gan lai viņš šautu no diviem lielgabaliem vienlaikus? Un pietiek ar vienu... Pa to laiku...
  Helga sagaidīja viņu lidostā, tik karsti noskūpstīja viņu uz lūpām un čukstēja:
  - Tas ir bruņniecības iemiesojums - Dons Kihots!
  - Ko tu teici? - Frīdrihs nesavaldījās.
  Meitene nekavējoties izlaboja sevi:
  - Piedod mazo vilku... Es gribēju teikt Lanselotu!
  Dūzu zēns atcirta:
  - Tad tā ir cita lieta! Galu galā Dons Kihots ir parodija par bruņinieku. Sava veida izsmiekls par stulbu bruņnieciskumu un nesavtīgu muižniecību!
  Helga piekrita:
  - Vispār es to saprotu! Bet...
  Frīdrihs pārtrauca meiteni:
  - Ātri lidmašīnās!
  Šķiet, ka padomju tanku apkalpes un piloti ir izdarījuši pēdējo mēģinājumu apgriezt ārkārtīgi neveiksmīgās kaujas gaitu. Ģenerālis Gotha kā pieredzējis komandieris, kurš jau bija rūpīgi izpētījis krievu taktiku, nesteidzās uzbrukt, bet pat nedaudz atliecās, lai pilnībā izmantotu ugunsspēka priekšrocības. Un, protams, rezervācijā. Tāda ir gara boksera taktika, kurš atkāpjas priekšā īsajam, strādā kā otrais numurs, bet neļauj īsajam pinčeram aizvērt distanci un iegūt priekšrocības. Nu Rotmistrovam nav citas izejas! Vai nu uzbrūk vai mirsti! Pēdējais ir labāks, lai gan abus var viegli apvienot!
  Nu, Frīdriham arī ir jācīnās ar aviāciju... Tā arī ir cīņa, un ienaidnieks ir drosmīgs...
  Bet vispirms terminators zēns nošāva piecpadsmit uzbrūkošos T-34-85 tankus. Tik ēteriski vienā sērijā...
  Helga iesaucās:
  Tu esi gaisa imperators! Tā Trešais Reihs būs slavens!
  Frederiks viņai atbildēja:
  - Un viņš jau ir slavens! Un nevajag slavēt!
  Helga kliedza:
  - Un tu viņu vēl vairāk slavini!
  - Centīsimies! - Frīdrihs norūca.
  Viņš atkal iekrita īpaši kaujas transā. Puiša galvā griezās dīvainas domas. Piemēram, kas ar viņu notiks pēc Trešā Reiha uzvaras? Protams, imperatora sievas patronāža viņam nodrošinās visaugstāko amatu, un viņa dēls kļūs par Lielās impērijas mantinieku. Aizraujošas perspektīvas! Un krievi beidzot iemācījās kārtību un disciplīnu, kuru viņiem nevarēja iemācīt pat asiņainais gruzīns Staļins.
  Lai gan, protams, līdz uzvarai vēl tālu... Vai varbūt cīnītājs var paņemt un pagriezt, ietriecoties Fricā. Šādi nogalināt vairākus desmitus fašistu transportlīdzekļu un atgriezties PSRS kā varonis?
  Bet vai tas viņam palīdzēs, ja no gūsta izbēgušie kara varoņi tiks nošauti un... Staļins vispār nevienam neuzticas, viņš teica, ka viņam nav dēla Jakovļeva! Tātad viņš, Frīdrihs, vairs nevar atgriezties... It īpaši pēc tā, ko viņš izdarīja... Viņš varēja bēgt uz PSRS uzreiz, kad viņam tikko iedeva Stuka. Būtu puisim piedevuši... Nu, varbūt būtu nosūtījuši uz soda bataljoniem, un ja viņš būtu arī notriekjis dažus nacistus... Jā, viņam bija iespēja atgriezties... PSRS, viņu nežēlos, viņš kļuvis pārāk asiņains...
  Frīdrihs domāja, kāpēc gan viņš nepārgāja padomju pusē? Nu, labi, viņš pievienojās Hitlerjugentam, kad atradās Berlīnes centrā; tajā laikā viņam nebija citas iespējas izdzīvot. Bet kāpēc viņš nogalināja komisārus? Viņš to varēja vienkārši izslēgt... Kāpēc viņā pēkšņi pamodās savvaļas zvērs... Pat ne zvērs, jo dzīvnieki parasti nogalina, lai ēstu vai bada dēļ. No otras puses, cilvēks nogalināšanu pārvērta par jautrību, kļūstot sliktāks par tīģeri ...
  Kas notika ar viņu, ka slepkavība sāka sagādāt prieku, un vēlme izcelties Trešajā Reihā, veidot karjeru, pārņēma visu būtību? Par ko viņš kļuva, .. Kāpēc viņš zaudēja patriotisma sajūtu un pieķeršanos savai tautai?
  Tomēr vai viņam tiešām tāds ir? Šeit ir tas pats ģenerālis Vlasovs vai Boriss Aleksejevičs Smislovskis. Arī šeit dīvains cilvēks, tas šķita priekšzīmīgs cariskās Krievijas dižciltīgā korpusa pārstāvis. Un viņam bija jāpāriet uz Hitlera un citu fašistu pusi. Krievijas impērijas armijas virsnieks, kapteinis. Pēc pilsoņu kara viņš tika internēts Polijā, pēc tam emigrēja uz Vāciju. Iestājis dienestā vācu armijā. No 1928. līdz 1932. gadam studējis Reihsvēra Militārā departamenta (Ģenerālštāba akadēmijas) augstākajos kursos. Otrā pasaules kara laikā aktīvi piedalījās krievu brīvprātīgo vienību veidošanā. Viņš uzskatīja, ka vācieši varētu dot ieguldījumu Krievijas atjaunošanā: "Vācu armiju uzvarai vajadzētu mūs aizvest uz Maskavu un pakāpeniski nodot varu mūsu rokās. Vāciešiem pat pēc daļējas Padomju Krievijas sakāves vēl ilgi būs jācīnās pret anglosakšu pasauli. Laiks strādās mums par labu, un viņiem nebūs laika mums. Mūsu kā sabiedrotā nozīme pieaugs, un mums būs pilnīga politiskās rīcības brīvība.
  Puisim galva peldēja uz agrāk internetā lasīto... Pavisam nejauši acis pārskrēja pāri uzziņu grāmatas lapai - "nacisma līdzdalībnieki - tautas kauns!"
  Tiesa, tajā pašā laikā viņš nekad nesadarbojās ar ģenerāli A. A. Vlasovu, jo viņš nedalījās ne viņa uzskatos, ne rīcības plānā, taču viņš personīgi tikās ar viņu trīs reizes, galvenokārt pēc Vācijas ģenerālštāba norādījumiem.
  Pārdomas pārtrauca Frīdrihs... Notriektas astoņdesmit trīs padomju lidmašīnas, un tankos jau tiek stādīti pēdējie lādiņi, un jau var atgriezties... Kāds sūds... Kā nogrimis. ... Asiņainā prostitūta! Acis uzreiz kļuva slapjas... Sāļas asaru lāsītes tecēja pa gludajiem puiciskajiem vaigiem... Cik rūgti, nošaujieties vismaz!
  Pēc atgriešanās nogurušās, bet dzīvespriecīgās Helgas skats uzreiz pacēla garastāvokli, un viņš atkal metās kaujā... Galu galā viņš ir karotājs! Tātad, viņš ir dzimis, lai uzvarētu, un kura tauta ir vājāka, viņš ar viņu nedraudzējas!
  Helga pēkšņi piezīmēja:
  - Kāpēc tu raudāji?
  Frīdrihs pamāja ar galvu:
  - Acis jau asaro no noguruma! Kāda cīņa! Es neesmu aizvērusi acis jau sešas dienas! Un pirms tam es gandrīz negulēju!
  Helga mierināja:
  - Katls aizvērsies, un mēs mazliet pagulēsim... Palicis tikai nedaudz laika. Tikai nedaudz pirms uzvaras!
  Lidojums ar Fokken-Wulfach-4, ienaidnieka lidmašīnas nav redzamas, un no tankiem ir palicis maz. Bet pat tie, kas pastāv, ir jāpabeidz.
  Helga čukst radio:
  - Nu, dod viņiem! Tieši tāpat, pagriežot astoņnieku!
  Frīdrihs iesmejas:
  - Izgriezt astoņus ir labāk nekā uzlikt sešus uz plecu siksnām!
  Meitene, nirstot ietriekusies mašīnā, iesaucās:
  - Nē, nav iespējams tevi iedomāties kā sešinieku. Jūs parādāt karaļa šķirni.
  No Piektās gvardes armijas bija palikuši tikai ragi un kājas. Tagad arī Gota deva pavēli doties uz priekšu, jo īpaši tāpēc, ka bija jau vakars, laiks bija pagājis krietni pēc vakariņām un sāka tuvoties tumsa.
  Kaujas laukā atradās vairāk nekā tūkstotis simts avarētu un iznīcinātu padomju tanku un apmēram trīs simti vācu tanku, kas guva sava veida bojājumus. No tiem apmēram sešdesmit piecas automašīnas nekādā gadījumā netika atjaunotas.
  Un Frīdrihs, atstājis savu draudzeni gulēt uz gultiņas, joprojām lidoja. Šoreiz tas tika novirzīts artilērijas apspiešanai. Rotmistova izmisīgais gājiens novērsa daļu Mainšeina armijas spēku, un viņi dienā un vakarā virzījās ne vairāk kā divpadsmit kilometrus uz priekšu. Nakts iestājās, bet strādnieki joprojām strādāja. Piloti tikko mainījās.
  Vēlreiz Frīdrihs sastapās ar U-2 nakts bumbvedējiem. Mašīnas lidoja gandrīz tuvu zemei - lidojums zemā līmenī. Ar tādu maskēšanos viņiem būtu bijusi iespēja izslīdēt cauri, taču šajā situācijā darbojās jaunā terminatora velnišķīgais instinkts.
  Turklāt Frīdriham pēkšņi kļuva liels kauns par savām asarām, un viņš kļuva nikns... Pat puiša skatiens mainījās. Un man galvā ieskrēja pavisam citi vārdi, cita dziesma;
  Dusmas izplatās pa ķermeni kā ugunīgs vilnis,
  Nav iespējams saprast šo lietu un to, kas ar mani tagad notiek!
  Tagad pazemes pasaule ir atklājusi visu tumsu dvēselē,
  Es gribu pilis - ar savu mīļoto un paradīzi būdā man nepietiek!
  
  Un kā tas viss notika, pat Dievs nezina,
  Es kļuvu par nodevēju, bet pagaidām esmu miris!
  No kurienes šī atklāsme, kas to dzemdēja,
  Iedvesmu smeļas krūzē - spēcīgi spēki!
  
  Velns mūs ievilka tīklā, iemetot apburtā lokā,
  Sagadījās, ka ieķēros tīklā!
  Bet es noraušu tīklu un pieņemšu Dievu savā sirdī,
  Tikai nenolādējiet debesu mēnesi!
  Un to es zinu noteikti: ieroču brāļi!
  
  Ak, dod man iespēju, svētais Kungs,
  Mana daba, tu esi nodevība un nelietība!
  Es gribēju miesu, glābt tikai miesu,
  Un viņš nokļuva bezdibenī, kur gudrība aizmiga!
  
  Fašists teica: jūs kalpojat mums -
  Jūs saņemsiet zemi, naudu, titulus un atzinību!
  Bet, ja tu atdosi savu dvēseli,
  Un tas ir vissliktākais sods pasaulē!
  
  Bet es esmu vājš, man ir problēmas,
  Un viņš iznīcināja dzīvās būtnes sevī, savu godu un sirdsapziņu!
  Lai tā būtu, tas ir grūts fakts
  Galu galā tas nav romāns, tikai stāsts!
  
  Ko man darīt, atpakaļ;
  Nekas vairs nav palicis, un tagad tas ir vismaz tavs kakls cilpā!
  Bet dēmons teica: pārtrauciet putru,
  Ticiet mums, es nepieņemu šādu gļēvulību!
  Frīdrihs pabeidza šo "vokālu", izsitot "ausis" un tad juta milzīgu nogurumu... Un tas, kas jau ir uzziedējis, kas nozīmē, ka ir pienākusi jauna diena, 11. jūlijs. Un viņš stāv uz kājām septiņas dienas...
  Pēc piezemēšanās zēns tik tikko paguva aizskriet līdz gultai un uzreiz nokrita;
  Sapnis izrādījās ļoti saspringts... Frīdrihs sapņoja, ka ir students un klausās lekciju. Turklāt gigantiskais skolotājs to stāsta ar tādu entuziasmu un degsmi, ka jūs neviļus klausāties. Tur mēs runājam par Krievijas ilggadējo vēsturisko ienaidnieku ASV. Šķiet, viņa dzimtene beidzot ir izdomājusi cienīgu atmaksas ieroci;
  -Jums jāzina, ka Pentagona armija ir izvietojusi savus labākos trieciena spēkus cīņā pret mūsu vēlmi lauzt ceļu uz citām pasaulēm. Es nosūtīju telegrammu NATO militārpersonām, kur paziņoju, ka negrasos sagrābt zemi, ka es veicu miermīlīgus pētījumus, kas vērsti uz visas cilvēces labā. Viņi neņēma vērā manu vēstījumu, viņi mēra visus pēc savas apšaubāmās un savtīgās vērtību skalas. Šīs megalomāniskās putas domā, ka spēj kontrolēt visu cilvēci. Viņi domā, ka, ja viņiem ir maniakāla aizraušanās ar sagūstīšanu un iznīcināšanu, tad arī citiem citu pasauļu pārstāvjiem vajadzētu būt tādai pašai dzīvnieciskai kaislei.
  Runātājs apstājās un noklausījās dāsnu aplausu vilni. Un arī Volka viņam sparīgi aplaudēja, lai gan viņam nepatika atzīt autoritāti. Nu, varenais milzis turpināja:
  - Es neesmu dzīvnieks vai plēsējs, bet es spēju un plānoju sevi aizstāvēt, manas civilizācijas labums ir atkarīgs no manas cīņas, un, ja mani ienaidnieki un manas civilizācijas ienaidnieki plāno uzbrukt, tad es plānoju aizstāvēties. . Es iznīcināšu tos, kas stāv starp mani un brīvību. Tie, kas gandrīz paverdzinājuši cilvēci, uzskatot sevi par augstāku tautu, kas nav pakļauti cilvēku jurisdikcijai, saskarsies ar izrēķināšanos. Es jau iedevu niķeli oligarhu grupai, rādīšu viņiem piemēru par cīnīties spējīgu cilvēku, nevis iet zem cirvja kā padevīga aita. Mums visiem ir jāapvienojas, jo tā ir mūsu kopīgā lieta, jo uz Zemes drīz vairs nebūs ko elpot. Tagad pie lietas. Lai sakautu Amerikas un NATO flotes, mums ir vajadzīgas lielas, neierobežotas enerģijas rezerves, principiāli jauni ieroči, un tādi mums ir. Daudziem, pat labākajiem no jums, ūdeņraža bumba šķiet vislielākā pilnība. Daudzi, pat labākie no jums, pieņem, ka nav citu jaudīgāku enerģijas iegūšanas veidu, izņemot, iespējams, iznīcināšanu, ko var būt grūti īstenot. Jūs visi zināt kodoltermiskās reakcijas, ūdeņraža atomu saplūšanu un hēlija veidošanos. Nu, un citi elementi, ieskaitot dzelzi. Kodolsintēze ir nodrošinājusi gaismu zvaigznēm miljardiem gadu. Un daudziem no jums šķiet maz ticams, ka ir iespējams veikt principiāli jaunas sintēzes reakcijas: dabā praktiski nav. Daudzi no jums ir pilni ar stereotipiskām domām, ka, ja reakcija dabā nepastāv, tad tā nevar pastāvēt principā. Kāds absurds malds, supercivilizāciju zinātne nodrošina veidu, kā iegūt gigantiskas enerģijas masas tādā mērogā un reakcijās, kas dabā neeksistē. Jūs jau zināt, ka pastāv kvarki: minidaļiņas, kas veido elementārdaļiņas. Pat jūsu zinātne ir atklājusi simtiem elementārdaļiņu. Bez tām, ko arī jūsu zinātne ir fiksējusi, ir dažāda veida daļiņas, no kurām daudzas jums šķiet dīvainas vai pat liekas. Jūs pārsteidz kvarku daudzveidība, ko ir grūti izskaidrot ierastajā loģiskā veidā. Pavisam nesen jūsu zinātnieki atklāja daļiņas, ko sauc par preoniem, daļiņas, kas veido kvarkus, un jūs nevarējāt tām piekļūt un tās pareizi izpētīt. Nu, jums vēl nav izdevies iegūt pat kvarkus no kodola. Nu, kādu enerģiju var iegūt to saplūšanas vai skaldīšanas rezultātā: neizmērojami pat salīdzinājumā ar kodoltermisko reakciju. Pat ar mūsdienu, diezgan zemo zemes zinātnes līmeni, ir teorētiski aprēķini, kas parāda, ka jo mazāka daļiņa, jo vairāk enerģijas tā iegūst. Tas liek domāt, ka, ja cilvēks spētu apgūt šādu enerģiju, tad varētu iegūt gandrīz neierobežotu enerģijas resursu avotu. Taču ne viens vien zemes zinātnieks nav spējis ne tikai atjaunot mikrodaļiņu saplūšanas reakciju, bet pat iegūt no kodola brīvu kvarku.
  Pat iegūt bezmaksas, nesaistītu kvarku vēl nav iespējams. Kāds ir iemesls tam, ka reakcijas, kas saistītas ar ultravieglu daļiņu plīsumu vai saplūšanu, vēl nav bijušas iespējamas ne tikai atkārtot, bet pat reģistrēt dabā. Iemesls slēpjas tajā: tāpēc kodoltermiskā reakcija ir tik sarežģīta, ka to tēlaini sauc pat par varoni ar ļoti īsām rokām. Lai izraisītu kodoltermisko reakciju, ir nepieciešama atombumbas enerģija, bet, lai spridzinātu atombumbu, nepieciešamas parastās sprāgstvielas. Lai izraisītu kvarku saplūšanas reakciju, nepietiek ar termokodollādiņa sprādziena reakciju, reakcijai nepietiek ar tā jaudu, tāpēc dabā nav sastopami supersmagie kvarki. Nav starpposma, solis, kas atdala un klasificē reakcijas atomu sintēzes ietvaros. Kodolsintēzes procesā viens pēc otra notiek soļi, kas palielinās atbrīvotās enerģijas izteiksmē. Reakcija, kas atbrīvo daudz vairāk enerģijas nekā kodoltermiskā sprādziens, un kas ir ārkārtīgi reta: iznīcināšanas reakcija. Tas nāk no matērijas un antimatērijas saskarsmes. Dabā tas ir reti sastopams, ārkārtīgi reti sastopams, jo reālajā pasaulē gandrīz nav antimatērijas. Iznīcināšanas reakcija dabā ir reta; starp elementu saplūšanas reakciju un kodoltermisko reakciju nav starpposma. Problēmas būtība ir tāda, ka pati antimatērija nav izgatavota no vienkāršas vielas. Mūsu redzamajā sistēmā mēs to nevaram novērot. Bet, ja jūs pārvietotos kosmosā un atrastos visumu krustpunktā, uz pasaules un antipasaules robežas, tad jūs redzētu, kā iznīcināšanas process norisinās plašā mērogā. Problēmas būtība izrādījās pietiekama daudzuma antimatērijas iegūšana, tas ir, matērijas, kas nevarētu pastāvēt reālajā pasaulē. Tas pastāvīgi nonāktu saskarē ar reālu parasto vielu, tai būtu jāiznīcina vai eksplodētu, tāpat kā divi atsevišķi droši ķīmiskie elementi eksplodē saskarē. Protoni, neitroni, elektroni, saskaroties ar pozitroniem, antineitroniem, antielektroniem, pārvērstos fotonos un citās daļiņās, kas steidzas dažādos virzienos. To izplešanās ātrums ir milzīgs un pārsniedz gaismas ātrumu. Jā, liela mēroga iznīcināšanas laikā daļiņas pāriet supergaismā, attālinoties viena no otras. Ir grūti iegūt antivielu vienkāršā veidā, paātrinot daļiņas uz akseleratoriem. Šādā veidā iegūtais rezultāts nekad neattaisnos izmaksas. Neskatoties uz to, eksperimentāli tika atrasts efektīvs veids, kā iegūt antimateriālu cietā mērogā. Tās būtība slēpjas faktā, ka varbūtība iegūt antimateriālu, kā arī matēriju ir aptuveni vienāda, kas nozīmē, ka atšķirība starp antimateriālu un parasto vielu nav liela un nav nepieciešams daudz enerģijas, lai mainītu matērijas polaritāti. To var izdarīt, izmantojot ne tik spēcīgu īpaša lauka starojumu un īpaša rakstura vilni. Papildus kvarkiem, preoniem ir kreoni, rezoni, forkoni, ryumoni, horodoni, romoni utt. Radiācija īpašā telepātiskā līmenī izmaina matērijas struktūru kreonu-rezonanses līmenī, tikai nedaudz mainot, mainot struktūras struktūru. mikrodaļiņu izkārtojums. Īpašu viļņu atklāšana radīja revolūciju zinātnē un sabiedrībā. Bet kura starojums, kāds līmenis varētu mainīt matērijas veidu, pārnesot to kvalitatīvi jaunā līmenī, mainot matērijas īpašības. Cilvēka spēju, viņa neparasto spēju izpētē tika atklāts jauns starojuma veids. Mēs, hitlernieki, apguvām papildu spējas pirms citām tautām un tautām. Jaunais telepātiskais starojums iekļuva svinā un vēl blīvākajos cietos supermateriālos, kas pats par sevi norādīja uz citu sistēmu un atšķirīgu starojuma diapazonu. Pat jūsu zinātnes un civilizācijas līmenī pastāv un ir radīts starojums, kas pārsniedz gaismas ātrumu. No radioaktīvā starojuma Alfa, Beta, Gamma jau Beta stari pārvietojas nedaudz vairāk par gaismas ātrumu, un ar Gamma-AS starojumu gaismas ātruma pārsniegums ir gandrīz pusotru reizi. Uz planētas Zeme viņi jau eksperimentāli atklājuši Klekona un Der viļņu starojumu, kas divas reizes pārsniedz gaismas ātrumu. Tiesa, pagaidām tās tiek ģenerētas mikrodozās, pat nezinot par perspektīvām. Es teikšu vairāk starp starojuma ātrumu un tā spēju iekļūt matērijā, pastāv tieša saikne. Jo īsāks viļņu diapazons, jo lielāka iespiešanās jauda, jo lielāks ir starojuma ātrums. Gamma stari iziet tikai vienu svina centimetru un tiek vājināti uz pusi. Klekon un Dare starojumam iespiešanās jauda ir vēl lielāka. Papildu diapazona starojumam, vai tā būtu aura, teleportācija, telekinēze, telepātija, kiberkinēze, tormokinēze, plazmakinēze, ir vislielākais ātrums un visaptverošais diapazons. Tas ir, tā sauktajā garīgajā virsbūvē slēpjas atslēga, lai kontrolētu pasaules, apgūtu vēl nebijušu enerģijas veidus. Jaunākās enerģijas formas paver ceļu uz jaunākajām mērījumu formām, mikropasaules mērījumiem, kas spēj iekļūt un realizēties makropasaulē, pārnesot mērījumus starp mikrofundamentālajām daļiņām reālajā pasaulē, tā saukto kosmosa ritināšanu. . Jauns enerģijas veids dos jaunu ieroci, izstaros Zet-56 starus un sasmalcinās pulverī agresora armādu. Tagad es varētu sīkāk izskaidrot jaunās enerģijas būtību un detalizēti aprakstīt, kā tā rodas, kā arī apvienošanās efektu, bet mums jau ir izvirzīts ultimāts. Šīs gorillas cenšas mūs nobiedēt, bet, pat ja mēs kapitulējam, tās nespēj atteikties no kārdinājuma uzart salu un gludināt to ar bumbām un smago ieroču zalvēm. Ja nav militāras darbības,tad kāpēc jeņķi salika tādu armādi?Viņiem vajag iebiedēšanas aktu,par piemēru visai pasaulei. Jūsu dzīvība ir atkarīga arī no manis. Es iedošu agresoram mācību, ko viņš atcerēsies visu mūžu, un kurš paliks dzīvs, tas apskaudīs mirušos!
  Pēc šīs frāzes Frīdriha miegs tika pārtraukts. Viņš izmisīgi atvēra acis. Helga stāvēja viņam priekšā un turēja rokās ziedu pušķi, un viņas kailo, meitenīgo kāju pirkstos bija satvērusi roze, ar kuru viņa maigi kutināja zēna kailo, rozā papēdi.
  - Nu tad apkaisi sevi. Ir pienācis laiks pusdienām!
  Frīdrihs pielēca un uzreiz iesūca vēderu... Bāh, nedēļu gandrīz neko nebija ēdis. Es dzēru tikai stiprināto šokolādi, kas atšķaidīta ar ūdeni. Zēns paskatījās saulē un bija pārsteigts:
  - Tas ir dīvaini, es tur nogulēju kādas piecas stundas, bet šķiet, ka daudz mazāk. Man pat nebija laika, lai pabeigtu klausīties interesantāko lekciju par jaunajiem ieročiem!
  Helga iesmējās.
  - Par jauniem ieročiem? Jā, kad lielie karotāji cīnās, vecākā tehnoloģija ļauj viņiem uzvarēt visus. Bet vispirms apēdiet zivju zupu. Pāris meitenes, jūsu fanes, tika sagatavotas īpaši jums. Ēd un nāks jauni spēki.
  Frīdrihs ar prieku sāka ēst zivju zupu, kas viņam šķita visgardākais ēdiens uz planētas Zeme. Puika iztukšoja podu un sajuta smagumu vēderā. Bet, neskatoties uz to, viņš jautri pielēca un metās uz mašīnu.
  - Nu, Helga, cīnīsimies vēlreiz!
  Meitene jautri atbildēja:
  - Jā, kā!
  Un tagad uzticamais zirgs Me-362 kopā ar nedalāmo satelītu Fokken-Wulf-4 atkal mocīja atmosfēru ar propelleriem. Un kas par karu ir kā karš. Frederiks jautāja Helgai:
  - Kāda ir tava mīļākā spēle, izņemot cīņu?
  Meitene smalki iesmējās un atbildēja:
  - Grūti pat pateikt! Lai gan jūs zināt. Mani interesēja kokgriešana. Tik skaisti raksti sanāca... Un es arī mēģināju rakstīt fantastiskus stāstus. Tikai tad, kad uzrakstīju pāris, visi sāka par mani smieties. Un es jutos tik kauns, ka pārstāju tos komponēt. Vai zini, cik nepatīkami ir, kad par tevi smejas!
  Frīdrihs piekrita:
  - Jā, es saprotu! Lai gan tagad esmu slavas virsotnē! Bet, tiklīdz es nomirstu, es gandrīz...
  Helga pārtrauca:
  - Nē! Ticiet man, viņi neaizmirsīs! Es domāju, ka gaisa armija vai kāda no iekarotajām austrumu pilsētām tiks nosaukta jūsu vārdā. Vai varbūt kāda Berlīnes iela!
  Frīdrihs smējās:
  - Jā, tu mani mierināji!
  Helga diezgan nopietni piebilda:
  - Varbūt viņi pat apstiprinās pasūtījumu aviācijā ar tavu portretu. Pirmkārt, jums ir tik mīļa seja, un, otrkārt, jūsu rezultātu, jau vairāk nekā divdesmit tūkstoši pieci simti ienaidnieka lidaparātu, diez vai kāds pārspēs!
  Frederiks arī diezgan nopietni iebilda:
  - Nē, viņi to var pārspēt, ja karš ar PSRS ievelkas ļoti ilgi vai ja viņiem vēl jātiek galā ar vakardienas sabiedrotajiem. Tātad viss ir iespējams... Bet principā ir iespējams sasniegt tūkstoš lidmašīnu! Un ko es varu darīt pat to!
  Saruna tika pārtraukta, neliela ienaidnieka kaujinieku eskadra lidoja uz priekšu, un tad mums bija nopietni jāķeras pie ieročiem.
  Hitlera armijas ārkārtīgo nogurumu un spēku izsīkumu , uzvara Krasnogvardeiski iedvesmoja krautus un daudzu cilšu baru jauniem varoņdarbiem.
  Nacisti neuzdrošinājās uzbrukt Maskavai un sāka uzbrukumu Pavlovska Posad pilsētai, kas atrodas austrumos, un tai blakus esošajām nocietinātajām teritorijām.
  Padomju karavīri, citādi tas nebūtu varējis drosmīgi cīnīties, bet vakaram koridors starp vācu ķīļiem bija tik sašaurināts, ka tas jau bija izšauts tieši cauri.
  Frīdriham un Helgai atkal bija jāuzņemas tanki, kas mēģināja dot pretuzbrukumu un aizbāzt spraugu. Un tad viņi sevi parādīja, un tas bija lieliski. Jaunajam vīrietim tankos izdevās pārsniegt piecus simtus! Un tas vispār ir ultra-klases sasniegums!
  Frīdrihs tiešām juta prieku, ka viņš ir tik foršs! Tas, ka viņš ir visu laiku labākais karotājs, nozīmē šķiru klasi! Un kāda ir sajūta, ka viņš ir garāks un foršāks par visiem pārējiem! Frīdrihs ir Vilks, kas nozīmē vilks!
  Bija jau tumšs, un cīņa joprojām nebija norimusi. Vācu kolonnas gan no ziemeļiem, kur steidzās slavenā Rommela bari, gan no dienvidiem, kur Mainstein Lane aplenca Pavlovski Posadas pilsētu. Jau pusnaktī šī ciema nomalē ielauzās Gotas tanki un, pirmkārt, vairāki Ferdinand-4... Bet viņi bija spiesti apstāties. Tad Gota deva pavēli apiet spītīgākās aizsardzības vienības. Pulksten divos naktī uz austrumiem no Pavlovski Posadas viena otrai satikties iznāca otrā SS korpusa un pirmā tanku korpusa daļas, arī no PSRS. Tātad 1947. gada 12. oktobra naktī ap Maskavas militāro grupu noslēdzās blokādes gredzens!
  . NODAĻA Nr.19.
  1947. gada 13. oktobra rītā Frīdrihs cīnījās, kā vienmēr, nesavtīgi un prasmīgi. Viņa uzticīgais lidojošais zirgs metās augstumos, un dzinējs, neskatoties uz to, ka zēns to piespieda ne reizi vien, darbojās bez kļūmēm...
  Padomju karaspēka pretestība manāmi vājinājās... Nacisti vēl neuzdrošinājās uzbrukt Maskavai, kas bija pārvērsta par neieņemamu cietoksni, bet virzījās uz austrumiem. Pavlovska Posadā cīņas joprojām ritēja pilnā sparā, fašistu komandieri diezgan pamatoti atteicās izmantot tankus pilsētas robežās, uzbrukumā metot rumāņus, itāļus, arābus, indiešus un citas ārvalstu vienības.
  Frīdrihs piedalījās divos vai trīs nelielos gaisa sadursmēs un bez grūtībām nocirta apmēram duci lidmašīnu. Citi mērķi tika noslīpēti: lielgabali, haubices, mīnmetēji, Katjušas un, ja paveicās, tanki.
  Pēdējais citos aspektos nebija bieži sastopams. Izskatās, ka padomēm izsīcis. Līdz pusdienlaikam, kad oktobra tveice kļuva nepanesama, iestājās īss klusums un Frederiks jeb, kā viņu oficiāli sauca Frederiks Lielais, Bismarks, tika izsaukts uz Smoļensku.
  Jaunais Terminatora dūzis izskatījās ļoti priecīgs un dzīvespriecīgs. Lai gan Frīdrihs bija ļoti rūgts un kauns par savu nodevību, izredzes saņemt fašistu apbalvojumus darīja zēnu laimīgu.
  Kopā ar viņu sauca arī Helgu. Arī meitene bija sajūsmā un viņas pērļainajos zobos dzirkstīja burvīgs panteras smaids. Viņa teica:
  - Redzi, vilku zēn, mēs uzvarējām krievus!
  Šajā gadījumā Frederiks nemaz nedalīja optimismu:
  - Pagaidām tā ir tikai starpposma veiksme un cīņa... Cīņas un cīņas tikai uzņem apgriezienus. Bet sākums tiešām bija veiksmīgs...
  Apbalvojuma saņemšanai tika izvēlētas Vissavienības komunistiskās partijas reģionālās komitejas ēkas. Milzīgā autostāvvieta bija piepildīta ar luksusa automašīnām, galvenokārt ASV ražotām.
  Patiešām, aktu zālē bija leļļu ģenerāļi no ASV armijas, Britu impērijas un Kanādas dominijas. Bija pat viens no angļu prinčiem... Un, protams, pats Hermanis Gērings un Ādolfs Hitlers... Tikai tas pārsteidza Frīdrihu, Mārgaretas nebija ar viņu. Dīvaini, varbūt vienkārši šī izcilā, unikālā sieviete, būdama stāvoklī, nevēlas apdraudēt savu un no dūža saņemto bērnu... Galu galā karš nav joks!
  Vai varbūt viņa nevēlas sazināties ar Hitlera jauno mīļāko sava vīra priekšā? Šeit vispār viss ir iespējams un gandrīz neiespējami izlasīt, kas ir tik skaistas kā Afrodītes un viltīgas kā Hēras sievietes prātā...
  Tomēr Frīdrihs par to pat priecājas. Fīrera klātbūtnē nepietika pakļaut sevi un viņu emociju nodevības riskam ar netīšu žestu vai nepārdomātu vārdu. Galu galā ragaini vīri, it īpaši puspasaules valdnieka personā, ir ļoti bīstami. Pat tādam bargam puisim kā Viņš ir Trešā Reiha karavīrs numur viens!
  Lielākā daļa uz apbalvošanas ceremoniju ieradās piloti - pats Gērings bija dūzis, dedzīgs ģenerāļa Dua teorijas cienītājs - aviācija, karu dievs, protams, pirmām kārtām izcēla gaisa spēkus. Bet bija arī tankkuģi, starp tiem slavenais Vitmans. Un apbalvošanas ceremonija sākās ar bruņinieku krustiem.
  Kad tika izsaukta Helga, meitene burtiski kā zirgs auļoja, klabinot papēžus. Viņai tika pasniegts bruņinieka krusts un speciāla cīnītāja nozīmīte, tanki... Turklāt pats fīrers Ādolfs meitenei uzdāvināja personalizētu zobenu ar dimantiem, kā labākā sieviete, kas izcēlusies kaujas rezultātā Gada kaujā. Maskava.
  Vitmens saņēma krustu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem, bet Zvaigžņu bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem saņēma "mazulis" Hafmans. Amerikāņu dūzis arī saņēma balvu savos ierastajos kovboju šortos.
  Fridrihs tika apbalvots pēdējais... Tas bija diezgan loģiski, jo viņš bija labākais no labākajiem. Augstais apbalvojums - Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielā zvaigzne un ozola lapas, zobeni un dimanti - tika pasniegts nacistu himnas draudīgajās skaņās. Turklāt tika piešķirtas četras nozīmītes četrsimt piecsimt lidmašīnu un četrsimt piecsimt tanku. Arī šīs nozīmītes bija zelts, un tajās piecsimt bija pat mazi dimanti.
  Hitlers ilgi spieda Frīdriham roku un aizrautīgi kaut ko teica... Zēns ar acīm aprija slaveno krustu. Dimanti rotāja platīna ozola lapas un zobenu rokturus. Atmiņā pazibēja figūra, ka pat parastos bruņinieku krustus ar dimantiem, tādiem ordeņiem, visa kara laikā piešķīra tikai divdesmit septiņus. Nu, šajā brīdī ir mazāk... Augstākas pakāpes apbalvojums, Bruņinieka krusts, kur sudraba lapas tiek aizstātas ar zelta lapām, vēl nav iedibināts.
  Tomēr apbalvošana ar to nebeidzās. Hitlers paziņoja, ka Frīdriham tika piešķirta Gaisa spēku un SS gvardes majora feldmaršala pakāpe ar personalizētu ieroci un viena miljona piecsimt tūkstošu marku prēmiju (piecpadsmit jaunāko "Panthers" izmaksas).
  Ierocis bija tāds pats kā Helgai dāvātais zobens, kas izgatavots no Damaskas tērauda, ar rokturi, kas bija skaisti dekorēts ar dimantiem un smaragdiem.
  Frederiks nespēja pretoties kārdinājumam un vairākas reizes pavicināja sultāna cienīgu ieroci. Rokturis bija ērts, zobens bija ideāli līdzsvarots un šķita viegls spēcīgai zēna rokai.
  Tālāk sekoja amerikāņu ģenerāļa Mankurta runa, kurš iegāja vēsturē kā populārā izteiciena autors: mana valsts var kļūdīties, bet šī ir mana valsts!
  Turklāt šis komandieris kļuva slavens ar savu briesmīgo nežēlību, tostarp pret karagūstekņiem.
  Mankurts skarbi teica:
  - Krievu barbari sagrāba daudz zemes, izveidojot vienu milzīgu baraku, kurā valda mūžīgs haoss. Cik ilgi viņu teroristu režīms mocīs sesto daļu cilvēces? Krievijas tautas gaida atbrīvošanu un brīvās Eiropas un ASV armijas ierašanos savā zemē. Tāpēc Amerika pieliks visas pūles, lai uzvarētu PSRS. Pastiprināsies un palielināsies mūsu tehnikas un brīvprātīgo plūsma no visas pasaules! (vētraini aplausi). Visas pasaules valstis apvienojās pret boļševiku infekciju. Tas Kungs Dievs un debesu armija ir ar mums. Uz priekšu par uzvaru!
  Sekojot viņam, anglis runāja un pēc tam fīrers pārtrauca ceremonijas oficiālo daļu, paziņojot par balles sākumu. Tūlīt parādījās daudzas meitenes un sievietes, kas bija gatavas sadarboties ar slavenajiem varoņiem.
  Frīdrihs vēlējās Helgu izvēlēties par partneri, taču viņa negaidīti atteicās - sakot, ka paraža nediktē dejas ar partneriem vai partneriem kaujas ieročos. Nu, puika izvēlējās citu dāmu, jo īpaši tāpēc, ka visas sievietes šeit ir skaistas - acīmredzot viņi viņu izvēlējās ar nolūku. Frīdrihs smaidīja un viegli dejoja, bet zēns domāja par ko citu.
  Tātad viņš saņēma augstu ordeni un jau ir galvenais feldmaršals... Viņa karjera iet uz augšu, un notriekto lidmašīnu un bojāto tanku skaita ziņā viņam nav līdzinieka pasaulē! Šķiet, ka viss ir kārtībā, bet nez kāpēc kaķi skrāpē manu dvēseli... Bet, ja paņem slavenas figūras, piemēram Robertu Artroisu, asins princi no kapetiešu karaliskā atzara. Galu galā viņš cīnījās pret savu dzimteni Franciju un daudz necieta, lai gan uz viņa rokām bija tautiešu asinis.
  Un simtiem tūkstošu krievu karo nacistu pusē. Pat lielkņazs Kirils Romanovs oficiāli paziņoja par atbalstu austrumu kampaņai un savas dzimtenes atbrīvošanai no boļševikiem. Romanovi ir paredzēti nacistiem un Rietumvalstīm, kas atrodas aiz viņiem.
  Nu, ja slavenie prinči un Trešais Reihs ir pret Staļinu, tad kāpēc lai Fridrihs ciestu? Turklāt, iespējams, ka PSRS nedzīvo viņa senči. Nu, padomāsim loģiski... Galu galā vēstures gaita jau ir krasi mainījusies. Tagad pasaule nekad nekļūs citāda, tāpēc Maskavas kauju zaudēja padomju vara... Ko tas nozīmē? Un fakts ir tāds, ka, pirmkārt, pasaulē, kas ir būtiski mainījusies, iespēja, ka viņa vecāki (starp citu, dzimuši dažādās pilsētās) satiksies un izveidos ģimeni, strauji samazinās. Bet mamma un tētis pat nebija dzimuši 1947. gadā... Tas nozīmē, ka divu vectēvu un divu vecmāmiņu satikšanās iespējamība būs vēl mazāka!
  Turklāt no gēnu kopas viedokļa katrs bērns ir unikāls un tīri individuāls. Tas nozīmē, ka, ja ieņemšanas brīdis mainīsies vismaz par stundu vai pat desmit minūtēm, tad tas vairs nebūs viņš... Nevis Frīdrihs ar unikālu personību un gēnu komplektu, bet pavisam cits, varbūt pat ārēji nelīdzīgs. puika.
  Tas ir, pagātnē nonākuša cilvēka iejaukšanās pēc lietu loģikas vajadzētu novest pie nepārkāpjamo laika likumu pārkāpēja pazušanas... Respektīvi, Frīdriham, kļuvis par Hitlera favorītu, vajadzētu ir vienkārši pazuduši! Un viņš, un viņa brālis, un, iespējams, viņa vecāki un citi.
  Bet, tā kā jaunais dūzis ir dzīvs, stiprs un vesels kā neviens cits uz šīs nelaimīgās planētas, tad varbūt šī pagātne nemaz nav viņa pasaule! Varbūt tas pat nav viņa Visums, kaut kāds paralēlais Visums un pat ar laika nobīdi. Tas ir, viņš, Fridrihs, nenogalina savus senčus, nevis savus tautiešus, bet gan svešus indivīdus, kuriem ir tikai vispārēja līdzība ar terminatora zēna abstrakto pagātni.
  Tas nozīmē, ka patiesībā viņš nav nodevējs - tikai cilvēks, tāpat kā tie no dažādiem zinātniskās fantastikas seriāliem, kurš pagātnē izmanto tagadnes zināšanas, turklāt viņam ir apveltīts ar neticamu spēku. Nu, ja viņam ir lemts iegūt superspējas, tad vienkārši ir grēks tās neizmantot! Tā kā liktenis, pati debesu labā roka, viņu vispirms nosūtīja uz Hitlerjugentu, pēc tam uz Trešo Reihu, viņam jāpieliek visas pūles, lai izveidotu karjeru. Ir labi būt par galveno feldmaršalu četrpadsmit zēnu gadu vecumā, bet divdesmit gados labāk būt pilntiesīgam ģenerālim vai pat feldmaršalam. Un kas zina, varbūt Trešais Reihs beidzot sagremos Ameriku, un tad viņa dēls kļūs par pirmo Pasaules diktatoru!
  Tad pēkšņi parādījās kāds, ko jauneklis vismazāk gaidīja ieraudzīt: Jevgēnija Porše... Gara, skaista, spēcīga, pat nedaudz zemnieciska un pārsteidzoši nearistokrātiska viena no trešā reiha lielākā magnāta meitai.
  Tiesa, atšķirībā no iepriekšējās tikšanās, meitene uzvilka ļoti dārgas, ar briljantiem, bet tajā pašā laikā caurspīdīgas un neslēpjot savu graciozo, lai arī ne mazo kāju valdzinājumu.
  Augsto papēžu dēļ jau tā garā meitene šķita gandrīz kā milzene. Pats Frīdrihs, parasts un savam vecumam vēl mazāks pusaudzis, bija par viņu īsāks, kādi divdesmit trīs, divdesmit pieci centimetri, un, ņemot vērā papēžus, pat vairāk...
  Frīdrihs pat samulsa, ja nu viņš nekad neizaugs lielāks par šo sešu mārciņu smago meiteni (kurai līdzinājās viņas tēvs Porše, viņš nav nekāds milzis, lai gan nav zināms, kāda viņa bija par māti, un kas viņai zem svārkiem kāpa! ), būtu garāks vienmēr pacelties virs viņa. Jā, labāk, ka viņa staigāja basām kājām, kā pagājušajā reizē...
  Tomēr Jevgēnija ar apbrīnu paskatījās uz jauno dūzi, izstiepa rokas un noskūpstīja viņu uz lūpām:
  - Tu esi mans bruņinieks! Gaisma nav zemiska!
  Frīdrihs bija neizpratnē:
  - Jā, es....
  Jevgēnija pārtrauca:
  - Vārdi nav vajadzīgi! Jūs esat pelnījuši uzslavu. Un ne tikai kā pilots... - magnāta meita kratīja matus. - Iedomājieties, jums ir fantastiska dāvana kā inženierim un dizainerim. Piedāvājiet šādas idejas... Ģēnijs! Augšpusē ir Leonardo Davinci.
  Frīdrihs jokoja:
  - Nu jā! Piekrītu, šis mākslinieks nav uzvarējis nevienu karu. Lai gan viņa šedevri iekaroja visu pasauli!
  Viņi sāka dejot. Jevgeņija bija tikpat skaista, daiļslidotāja, bet viņa izskatījās par lielu Volkam... Un smaržas smaržoja reibinoši... Skatoties uz viņas grezno krūšu izgriezumu, viņš sajuta gluži dabisku vēlmi pēc fiziski spēcīgas un attīstīts pusaudzis. Turklāt Helga izaicinoši izlikās neko nemanām. Taču jaunākajai vāciešu paaudzei mācīja, ka sievietei ir nepiedienīgi izjust, nemaz nerunājot par demonstrēšanu, greizsirdību un ka vīrietim, ja viņš ir kara varonis, ir pat pienākums krāpties. Ko uzlabot šķirni! Kā teica Hitlers: precētai sievietei nav grēks dzemdēt bērnu no cita vīrieša, ja viņam ir labākas fiziskās īpašības nekā viņas vīram. Jevgēnija tomēr diezgan nopietni jautāja zēnam:
  - Kur jūs mācījāties, ka tik labi zināt tanku un pašpiedziņas ieroču vadīšanas principus, izgudrojot šādu Know-How?
  Frīdrihs nevarēja un negribēja teikt patiesību un nepazīstamai meitenei, pat ja viņas tēvs bija magnāts, viens no Trešā Reiha bagātāko cilvēku desmit un Hitlera un Gēringa mīļākais. Viņš izvairīgi atbildēja:
  - Šeit savu lomu spēlē vaļasprieki no bērnības... Dažāda zinātniskā literatūra, vēlme izdomāt! Jums nav jāsēž pie sava galda, lai radītu kaut ko noderīgu...
  Jevgēnija pamāja:
  - Jā, arī es aizraujos ar sportu, un tajā pašā laikā es graužu vai pat košļāju zinātnes granītu... Tomēr vai misis Piston izskatās pēc biroja žurkas?
  Frīdrihs, izcēlis vilka zobus, apstiprināja:
  - Jā, tu nemaz neizskaties pēc žurkas un ne tikai pēc žurkas! Visticamāk, pat tevi var salīdzināt...
  Jevgēnija brīdināja:
  - Tikai nesalīdzini to ar govi! Tas ir diezgan zemisks mājiens!
  Frederiks filozofiski atzīmēja:
  - Kas uzbāžas ar kaut ko nebūtisku, tas iegūst kazas pakāpi! Tātad... Mūsu tirgus ir stulbs.
  - Vai tirgus ir slengs? - Jevgēnija uzminēja. - Vispār vācu runa it kā ir pareiza, bet kaut kā... Pārāk pareizi, precīzi likti akcenti, skaidri vārdi, runas spriedze... Un akcenta nav, bet šajā korektumā jūt kaut ko ne visai dzimtu.. .
  Frīdrihs neizrādīja, ka būtu noraizējies:
  - Kas tad no tā? Varbūt jums ir aizdomas, ka esmu padomju spiegs un ka krievi upurēja divdesmit tūkstošus kopā ar amerikāņu un pustūkstoti no saviem neskaitāmajiem lidaparātiem, lai mani iefiltrētu Trešā Reiha virsotnē?
  Jevgēnija pakratīja galvu:
  - Nē es tā nedomāju! Tas bija par daudz, pat krieviem. Lai gan ir zināms teiciens: ar prātu Krieviju saprast nevar. Bet man šķiet savādāk, varbūt tu esi, kā lai saka... SS gēnu inženierijas produkts. Kaut kāds nākotnes cilvēks? Esmu lasījis zinātniskus darbus par ģenētiku un zinu, ka cilvēka dabu var mainīt, uzlabot vai pasliktināt ar mākslīgu iejaukšanos. Un tavas pārcilvēciskās karotāja īpašības... Tas ir tik...
  Tā vietā, lai atbildētu, Frīdrihs nolieca galvu savai garajai draudzenei un kaislīgi noskūpstīja viņu uz viņas sulīgajām lūpām. Tad viņš teica:
  - Neuztraucies par savu skaisto galvu. Ja baidies, ka dabūsi no manis defektīvus bērnus, tad tici man, tas tā nav! Patiesībā varbūt mainīsim sarunas tēmu.
  Jevgēnija piekrita:
  -Jā, labāk mainīties! Parunāsim par tankiem... Konkrēti galvenais operatīvais štābs, kuru vadīja Guderians, izdeva sacensību uzdevumu: divu veidu tanki... Kā vidēja "Imperial Panther" ar lielgabalu 88 mm El 100 vai īsāku, bet bruņas. -caurdurošas un frontālās slīpās bruņas vismaz 250 mm un smags "Royal Tiger" ar 105 mm El100 kalibra lielgabalu, ar frontālās bruņas vismaz 300... Turklāt pirmā tanka svars ir ne vairāk kā piecdesmit tonnas, bet otrā 65.
  Frīdrihs nicinoši nošņāca, kā lauva pirms gofera:
  - Vai kaut kas tāds nav īsts? Īpaši ņemot vērā, ka ar deficītiem materiāliem jums ir kļuvis daudz vieglāk, un sabiedroto bumbvedēji neizposta Trešā Reiha zemes!
  Jevgēnija atbildēja ar nopūtu:
  - Principā tas ir iespējams, bet mums nebija laika, pareizāk sakot, mums nav laika izgatavot prototipu no metāla vajadzīgajā laikā. Jūs kaut kā pārāk vēlu sniedzāt mums savu izcilo zinātību. Un Hitlers vēlas, lai jaunākie tanki sāktu darboties ar Trešā reiha armijām šogad.
  Jaunais dūzis bija pārsteigts:
  - Kāpēc prototipa izgatavošana prasa tik daudz laika?
  Meitene pamāja:
  - Diezgan daudz, it īpaši, ja modelis ir principiāli jauns... Tas ir kā tautas teiciens: ja tu brauksi, tu nokļūsi gravā!
  Frīdrihs domāja: protams, šeit ir problēmas... Piemēram, padomju dizaineri tik daudzus gadus cīnījās ar tanka IS-10 izveidi vai veselus divus gadus lāpīja ar T-54. Turklāt šī tvertne tika izstrādāta pēc kara, un tai bija pieredze Otrā pasaules kara kaujās. Turklāt tas nebija principiāli jauns modelis, bet tikai tālāka T-34 evolūcija. Piemēram, T-44 izrādījās ne visai veiksmīgs un praktiski netika izmantots kaujā... Tāpēc nekādus īpašus brīnumus nevajadzētu gaidīt.
  Tīģera tanks, ņemot vērā vāciešu pieredzes trūkumu šāda veida transportlīdzekļu izveidē (ja vien, protams, neskaita šasiju, piemēram, jau Pirmā pasaules kara laikā tika radīts 150 tonnas smags "Colossal").
  Frīdrihs atzīmēja:
  - Jāprojektē, pamatojoties uz jau izveidoto "Panther"-5 jeb AG. Tā šasija ļauj pārvadāt ne tikai 88 mm lielgabalu, bet pat 128 mm lielgabalu vai 150 mm haubici...
  Jevgēnija iesmējās:
  - Bet tieši to mēs darām! Tomēr Porsche jau ir savs "Karaliskais tīģeris", kaut arī ar 88 mm kalibra lielgabaliem. Bet varbūt šis derēs kā starpmodelis. Sākotnējā prasība pēc 250 milimetru bruņām tajā tika izpildīta, lai gan svars ir diezgan liels - 63 tonnas. Bet tornītis ar ļoti lielu bruņu racionālā slīpuma leņķi, elegants un racionāls... Starpkonkurencē varbūt izdosies uzvarēt, bet problēmas radīsies nākotnē. Bet saskaņā ar jūsu Know-How ir iespējams izveidot tanku, kas ir necaurejams no visām pusēm, iznīcinot jebkuru aizsardzību. Galu galā revolucionāram transportlīdzeklim ir ļoti svarīgi nodrošināt labu sānu aizsardzību, ar kuru diemžēl Panther nevarēja lepoties ļoti ilgu laiku.
  Frīdrihs atzīmēja:
  - Varbūt tanku tēmu pagaidām neskarsim... Pareizāk sakot, beigsim to apspriest. Mēs esam kā veci profesori vai jauni puiši un meitenes.
  Jevgēnija piekrita:
  - Tev taisnība, kā vienmēr, parunāsim par kaut ko laicīgāku. Piemēram, par Lielbritānijas karaļnamu.
  Frīdrihs sarāvās:
  - Kāda tēma! Lai pienāks laiks, no Vinsoriem nekas pāri nepaliks. Vai arī jūs domājat, ka, ieņemot Maskavu, mūsu tanki nespēs sagraut Londonu, kas jau ir ieņemta?
  Jevgēnija pazibināja zobus:
  - Nu, protams, ka var!
  Pēc balles sekoja cēlas vakariņas ar grezniem ēdieniem, bet bez stiprajiem alkoholiskajiem dzērieniem. Nekas stiprāks par sešiem grādiem. Nu tad Frīdrihs un Jevgēnija, kā jau puisim un meitenei pienākas, aizgāja pensijā atsevišķā istabā.
  Lai gan ir vispāratzīts, ka garās blondīnes pēc temperamenta neatšķiras, Jevgeņija vairākas stundas ārkārtīgi pārliecinoši pierādīja pretējo. Nu, Frīdrihs, protams, arī nezaudēja seju. Tā viņi aizmiga, cieši apskāvušies.
  Zēns sapņoja, ka ir japāņu nindzja, kurš saņēma Krievijas cara Nikolaja II pavēli nogalināt Mikado, tas ir, imperatoru.
  Frīdrihs sapņoja par to, kā viņš kāpj uz raupjām sienām, ar pirkstiem un kāju pirkstiem turēdamies pie mazākās plaisas vai spraugas. Zēns iegāja pilī, kur sākās sīva cīņa...
  Jaunais nindzja, kā parasti, cirta, dūra un pūta galvas saviem ienaidniekiem... Sapnis bija pārāk haotisks, pārāk daudz asiņu, kapāšanas un maz jēgas. Plus visur lēkā meitenes basām kājām ar zobeniem... Īsāk sakot...
  Man izdevās gulēt ne vairāk kā trīs četras stundas... Frīdrihu pamodināja ziņnesis, sakot:
  - Cīņa rit pilnā sparā! Nav neaizvietojamu cilvēku, izņemot tādus kā tu, Frīdrih Bismark.
  Puisis pielēca un, pat neatvadījies, steidzās uz tuvāko skrejceļu.
  Un, kā izrādījās, viņš nebija velti izsaukts... Armijas ģenerālis Rokossovskis saņēma Staļina pavēli, negaidot pilnīgu spēku koncentrāciju, dot graujošu triecienu Rommela armijas grupai. Šajā gadījumā aprēķins tika balstīts uz faktu, ka vāciešiem vēl nebija laika izvietot savu karaspēku, lai uzbruktu Voroņežai. Tātad bija iespēja veikt zemu sitienu pa vācu karaspēka pagarināto flangu, kas bija noguris no iepriekšējām kaujām.
  Fridrihs bija spiests iekāpt Fokken-Wulf, nevis uzbrukuma modifikācijā, bet parastajā modelī ar četriem divdesmit milimetru lielgabaliem un diviem ložmetējiem. Tātad pārmērīgas steigas dēļ zēns nokļuva bez ieroča, kas bija izrādījies tik efektīvs cīņā pret tankiem. Tiesa, viņam fizelāžā vēl bija desmit bumbas...
  Arī debesīs bija karsts, parādījās padomju uzbrukuma lidmašīnas un Yaki-9 iznīcinātāji. Tomēr pēdējie transportlīdzekļi to vājās aizsardzības un izturības dēļ bija neaizsargāti arī liela attāluma līdz 20 mm kalibra lielgabaliem. Frīdrihs vispirms trāpīja cīnītājiem pa ragiem, kas, protams, apsteidza lēnāko Ilasu. Četri lidmašīnu lielgabali, tas ir spēks... Pirmie divi desmiti jaku izklīda, pat bez viltīgiem piegājieniem pie astes.
  Frīdrihs negriezās, nemanevēja, viņš vienkārši nedaudz pabīdīja gaisa lielgabalus un vibrēja savas masīvās mašīnas korpusu.
  Divdesmit pieci, divdesmit seši, divdesmit septiņi... Bez garām, uz pārdrošajiem jakiem, kuri, ciešot zaudējumus, tomēr neizslēdzas, bet pat cenšas uzņemt ātrumu... Frīdrihs bija pat nedaudz pārsteigts, kāpēc padomju militārajā literatūrā šī krāšņā Fokkena mašīna tika tik noniecināta -Vulfs. Jā, tas veic pilnu pagriezienu 22 sekundēs, salīdzinot ar 19 Yak (un vieglajā versijā Yak to var izdarīt pat 17 sekundēs!). Bet Frīdriham nav jāmanevrē, viņš vienkārši samazina ātrumu un lido viņiem pretī. Vienā sekundē jūs faktiski varat sasist septiņas vai astoņas automašīnas.
  Laiks Frīdriham kaujas transa stāvoklī ritēja šausmīgi lēni, un viņam bija laiks padomāt un izlādēt munīciju. Principā ir vispārpieņemts, ka pat visprasmīgākais dūzis, ieskaitot pat tādas parādības kā Rudels, nespēj nopietni ietekmēt kara gaitu. Reālajā vēsturē seši labākie vācu dūži iznīcināja visu gaisa armiju, bet nacisti bezcerīgi zaudēja cīņu par dominējošo stāvokli atmosfērā.
  Bet šajā gadījumā tik daudz jaku mešana vienā vietā pret vairāk nekā cilvēku ir briesmu pilna... Nepilnas minūtes laikā tika notriekts sešdesmit viens cīnītājs. Tieši tāpat nokrīt spārni, vai kajītēm saplīst bruņu stikli. Pēdējais ir vēl sliktāks, jo šajā gadījumā pilotu nevar glābt. Un Sarkanajā armijā jau ir palicis maz pieredzējušu dūžu.
  No notriektajiem spēkratiem četri piederēja zemessargiem, kuri notrieca vairāk nekā piecas lidmašīnas... Tikai tas atkal nelīdzēja, jo Volka zināja, kur un kā trāpīt... Kā mednieks ar ložmetēju notriekš baru zosis. Tieši tāds ir ganāmpulks, vienā uzrāvienā, intuitīvi, pēc instinkta, nosakot un virzot stobra kustības uz vēlamo mērķi, kad garām neaizlido neviena lode. Zosis un šajā gadījumā padomju lidmašīnas tiek notriektas, un tur, kur ir salauztas kabīnes un notriekti piloti, viņi kādu laiku lido taisni. Bet daži viņu spārni zaudē...
  Frīdrihs šeit atcerējās filmas par asiem amerikāņu kovbojiem un slaveno filmu ar Di Kaprio galvenajā lomā - "Ātri, bet miruši!" Taču tajos laikos ASV kovboji nepazina ne automātiskos ložmetējus, ne ātrās šaušanas gaisa lielgabalus. Pretējā gadījumā viņi būtu sapratuši, kāds ierocis ir vienkārši zvērīgs iznīcinošā spēka ziņā.
  Jaki tuvākajā nākotnē beidzās, un Frīdrihs pārcēlās uz Iliju. Šeit vislabāk tiem uzbrukt no augšas vai no aizmugures puslodes. Turklāt tas būtu arī optimāli, nesaīsinot attālumu.
  Vēl viens veids ir nošaut trauslākos spārnus; jūs nevarat piekārt tiem bruņas.
  IL-2 ir iesauka kuprītis. Pēc tam, kad tajā tika uzstādīts otrs sēdeklis, aizmugurējo puslodi aizstāvošajam šāvējam kļuva grūtāk notriekt šādu mašīnu iesācējam, bet tad... Protams, pasliktinājās šīs lidmašīnas aerodinamika. Tas nozīmē, ka ar viņiem būs vēl vieglāk...
  Loģiskāk būtu, ja Ilams izmētātos pa dažādiem virzieniem, bet sistēma... Vārdu sakot, sākās ar leģendāro šturmētāju piekaušanu. Taču veiklā Salamander-3 jau bija ieradusies. Viņi arī savāca dūņas ...
  Frīdrihs pat domāja, ka varētu viņam apsteigt, sastapis jakus vēl tuvojoties... Lai gan, kas zina... Luftwaffe piloti nav drosmīgi krievu karotāji, un parasti kaujā neienāk pārsvarā, bet varbūt izņemot gadījumus. kur tiek radīti pārāk nopietni draudi sauszemes spēkiem .
  Frīdriham taču arī nav problēmu... Sitiet ar lielgabaliem aizmugurējo bruņu puslodi, vai aizsedziet spārnus - rezultāts tāds pats. Un kā šīs mašīnas pēc tam nokrīt, tās pat atstāj zīmi gaisā... Kā strīpas piekautam vergam mugurā.
  Frīdrihs nogāza trīsdesmit septiņas dūņas un arī sagrāba divus "Bandiniekus". Atkal simts, lai gan iepriekšējais simts viens rekords nav pārspēts. Ienaidniekam ir palikušas dažas lidmašīnas. Tagad viņiem atliek tikai nomest bumbas, un viņi atgriezīsies.
  Padomju tanki tagad devās uzbrukumā bez aviācijas un īpaši artilērijas atbalsta. Viņiem uzbruka uzbrukuma lidmašīnas un bumbvedēji. Par laimi padomju tanku ekipāžām viņi varēja izmantot transportlīdzekļu braukšanas īpašības. Bet visu veidu lidmašīnu skaits pieauga.
  Frīdrihs nometa visas bumbas un pagriezās uz lidlauku. Tomēr viņam izdevās redzēt Rudela Fokken-Wulf-4, slaveno tanku iznīcinātāju.
  Jaunais dūzis atgriezās savā "mājas" lidlaukā, kur viņu gaidīja Pegasus Terminator Me-362.
  Frīdrihs, nolaidis Fokken-Wulf, kliedza kaimiņu pilotam:
  - Ikviens, kam ir pārdrošība apgalvot, ka F -490 ir slikts cīnītājs, melo. Nav sliktu lidmašīnu, ir tikai slikti piloti.
  Nākamais uzlidojums tika samazināts tikai līdz kaujas tankiem. Kamēr vācieši vēl nebija paspējuši izvilkt viņiem pretī spēcīgu bruņudūri, viņi uzbruka ar lidmašīnām.
  Drošsirdīgās padomju tanku apkalpes jau bija šķērsojušas nodriskāto frontes līniju un uzbruka kājnieku vienībai, kas sastāvēja no arābu brīvprātīgajiem.
  Musulmaņi, pretēji gaidītajam, cīnījās drosmīgi un nedomāja bēgt, taču tajā pašā laikā rīkojās ārkārtīgi neveikli. Jo īpaši amerikāņu bazuka tika izmantota nedaudz necilvēcīgā veidā, un granātas vēl jo vairāk.
  Bet padomju vienību uzbrukums izsīka. Jo īpaši fašistu uzbrukuma lidmašīnas izmantoja daudzas mazas bumbas ar formas lādiņiem, ideja tika kopēta no padomju dizaineriem, bet ar prasmīgāku realizāciju. Bet padomju tanku apkalpes nesaņēma pavēli pakārt tīklu no augšas.
  Un Frīdrihs vienkārši šāva ar gaisa lielgabaliem pa jumtiem. Šī ir vienkāršākā taktika. Izlauzties cauri torņa lūkai un uzvarai. Un cik mašīnas var šādi apgāzt, ja tām atsitās no horizontālas plaknes...
  Bet tanka ātrums nepalīdz, ja iznīcinātājs trāpa intuitīvi, bez mērķēšanas, pēc iegribas...
  Tas ir kā simulators ar tankiem, tikai tev ir dieva režīms, un katrs šāviens ir precīzs, un tu šauj bieži, bieži...
  Tagad iznīcināto tanku skaits pārsniedzis piecdesmit, tā ka Rudels atpūšas... Bet nācās novirzīties. Sānos parādījās "ausis". Seši no viņiem tika notriekti, un ļaujiet pārējiem iznīcināt salamandras. Vispār ļaut šiem kukurūzas strādniekiem pa dienu doties kaujā ir tīrā pašnāvība.
  Tanki ir svarīgāki...
  Atgriezties... Lidojums ar Fokken-Wulf 4, un Helga viņam blakus.
  Meitene viņam jautāja:
  - Nu, kas jums patika Jevgēnijā?
  Frīdrihs nicinoši iešņāca radio:
  - Kāpēc tu biji greizsirdīgs?
  Meitene iesmējās:
  - Protams, nē! Mēs esam brīvi un neesam precējušies. Tikai domāju, kurš ir labāks gultā, es vai viņa!
  Frederiks sirsnīgi atbildēja:
  - Protams, tu! Jūs neesat tik liels, un daudz veiklāks!
  Helga jautri iesmējās.
  - Es neko citu no tevis negaidīju! Bet, protams, labākais... Uhh, viņa ir dizaina žurka, un viena no retajām sievietēm, kas apbalvota ar Dzelzs krusta Bruņinieka krustu!
  Frīdrihs atzīmēja:
  - Es domāju, ka ozola lapas jums ir tepat aiz stūra!
  Cīņa parādīja, ka zēnam, iespējams, bija taisnība. Helga pārliecinoši sita pa tankiem. Acīmredzot viņa gribēja pierādīt, ka karotājs var būt stingrāks par karotāju. Lai gan, protams, viņa nevar salīdzināt ar Frīdrihu.
  Drīz vien parādījās lielas vācu un amerikāņu transportlīdzekļu tanku kolonnas. Īpaši veikli un rotaļīgi amerikāņu tanku iznīcinātāji "Raganas"-3. Tas bija nopietni, jo īpaši tāpēc, ka padomju transportlīdzekļi jau bija lielā mērā iznīcināti gaisa uzlidojumos. Arī Panther-5 izrādījās problemātiska... Tā garstobra ātrās šaušanas lielgabals un necaurredzamās frontālās bruņas... Šķiet, ka slēdža ātrums sāka pietrūkt, padomju tanku apkalpes. Daži, neklausot komandieriem, pagriezās atpakaļ, cenšoties aizbēgt no šīs tehnotroniskās elles.
  Un atkal atgriešanās un aizbraukšana, uzbrukums tankiem...
  Ir jau pāri pusdienlaikam, iestājas tumšs... Sarkanās armijas pretuzbrukums ir apsīcis. Viņš un Helga tika novirzīti, lai atbalstītu vācu armiju grupu, kas virzījās uz Rjazaņu. Tajā pašā laikā viņi mēģināja iespiest katlā Vatutina karavīrus...
  Vācieši joprojām lēnām virzās uz austrumiem. Šeit tos apgrūtina padomju karaspēka noturība un Stepes frontes aizsardzības līnijas, pat ja ne tik blīvas kā Maskavas pieejās.
  Tomēr Hitlera karaspēks saņēma vairāk manevra iespēju, un Hots šādās kolonnās mēģināja apiet galvenos aizsardzības mezglus. Dažviet vācu vienību virzība uz priekšu paātrinājās...
  Frederiks jautāja Helgai:
  - Vai tu neesi nogurusi, mana sapņu meitene?
  Blondīne karotājs atbildēja:
  - Priecīgs noskaņojums padzen nogurumu, labāk nekā govju pēršana! Gan jau nogurums iznāk ar asiņainām strutas piena vietā!
  Frīdrihs piekrita:
  - Šeit jūs nevarat strīdēties pret patiesību!
  Naktī jaunietis turpināja lidot, neskatoties uz to, ka debesīs ripināja mākoņi un lija lietus. Saskaņā ar vācu militāro doktrīnu aviācija tika izmantota, lai apspiestu aizsardzību frontes līnijā... Un atšķirībā no 1941. gada Luftwaffe, pateicoties Pindostanas palīdzībai, bija daudz lidmašīnu.
  Frīdrihs tagad uzbruka bunkuriem, vai vēl mazākiem mērķiem... Naktīs kaujas rimās, un padomju karaspēks sāka pretuzbrukumus. Lai arī tie ir mazi un diezgan haotiski, tie ir ne mazāk drosmīgi...
  Naktī, izņemot U-2 eskadriļu, neviens gaisa mērķis netika sastapts. Un bunkuri tika bombardēti... Viegli.
  Līdz 1947. gada 15. oktobra rītam izcēlās kauja par pilsētu un vienlaikus arī dzelzceļa mezglu: Elektrostal. Tur bija ļoti karsts un, galvenais, Frīdriham pievienojās viņa nešķiramā draudzene Helga.
  - Nu, lielais bruņinieks, vai mēs spiežam uz ienaidniekiem?
  Frīdrihs jautri atbildēja:
  - Bomži spiežas pie alus bodes, un mēs uzvaram. Un kā mēs uzvaram...
  Pati Elektrostalas pilsēta bija diezgan nocietināta. Līdzās armijas vienībām tās aizsardzībā piedalījās arī divas svaigas NKVD divīzijas. Lai gan viņi kopumā nebija tik elitāra militārā gvarde kā SS, viņi bija bruņoti gan ar artilēriju, gan vieglajiem tankiem.
  Savukārt nacisti mēģināja izveidot savu katlu... Apiet citadeli, apņemt viņus knaibles...
  Šeit, protams, liela nozīme ir gaisa atbalstam, it īpaši, ja kakls stiepjas.
  Helga, kā jau meitenei raksturīgi, apliecināja:
  - Uzvara būs mūsu! Sagatavo savas kamanas vasarai!
  Frīdrihs piekrita:
  - Un ne tikai vasarā! Mēs izmantosim smagās tvertnes un gaisa šāviņus.
  Zēns domāja, ka viņi atkal ir Mainšteina armijā, bet Rietumos populārākais Rommels ir labāk zināms. Tā kā kaujas laikā jauneklis vairāk darbojās transā, elles gara vadīts, kāpēc gan lai viņš neatcerētos šī komandiera krāšņos varoņdarbus. Turklāt piekautos angļus ir daudz patīkamāk atcerēties nekā sakautos krievus!
  Rommels, sasniedzis Marret līniju, saprata, ka atrodas Napoleona "centrālajā pozīcijā" starp divām ienaidnieka armijām, un tagad, izdarījis izšķirošu triecienu, var uzvarēt vienu no tām un tikai tad apgriezties un stāties pretī otrajai.
  Frīdrihs pie sevis pasmējās: Napoleons, lai gan Ļevs Tolstojs par to šaubījās, neapšaubāmi bija lielisks komandieris un valdnieks. It īpaši, ja skatās uz sasniegumiem. Tikai viņš tos neatturēja. Hitlers šajā ziņā ir vēl sliktāks... Bet principā var salīdzināt fīreru ar Napoleonu!
  Talantīgais komandieris Rommels saprata arī ko citu: amerikāņi un franči bija devušies tālu uz austrumiem uz Tunisijas vidieni un turēja Austrumu Dorsālās aizas Fondukā, Faidā un Gafsā, aptverot Rietumu muguras aizu 60-70 jūdzes uz rietumiem.
  Izrādījās, ka, ja Itālijas un Vācijas spēki ieņemtu Faidu un Gafsu un pēc tam virzītos uz rietumiem garām Ferianai un Kaserīnai, viņi varētu doties tieši uz milzīgo amerikāņu apgādes bāzi un savu galveno mītni Tebesā. Tebesā itāļu-vācu karaspēks atradās tālu uz rietumiem no sabiedroto līnijas Tunisijā un gandrīz pašās sakaru vietās. Ja Rommels pēc tam būtu pagriezis savus tankus un novirzījis tos uz ziemeļiem pret jūru, kas atrodas simts jūdžu attālumā, vācieši būtu varējuši nogriezt visu sabiedroto armiju Tunisijā vai piespiest to uz Alžīriju.
  Frīdriha pārdomas pārtrauca divu Laggu parādīšanās, kas izbēga no aiz mākoņiem... Tie ir patēriņā... Un tad precīzi šāvieni pa ieročiem... Tikai viņš var tā šaut... Vēl četri jaki... un tie ir, jā... Un tagad pie Katjušas šauj... Lai lauskas lido visos virzienos... Vēl viena reaktīvo palaidēja... Tātad Helga mēģina no malas. Kliedz viņam:
  - Varoni, spiedīsim stiprāk!
  . 20. NODAĻA
  Oļega Ribačenko un Margaritas Koršunovas misija paralēlajā pasaulē vēl nav beigusies.
  Vācieši virzījās Gorkijas pilsētas virzienā. Viņi viņu ieveda pilnīgā ielenkumā. Zēns un meitene aizstāvēja šo lielo pilsētu.
  Pilnīgi ielenkta un nosmacēta Maskava. Nacisti jau vietām ir izlauzušies līdz Kremlim. Situācija PSRS galvaspilsētā bija praktiski bezcerīga. Maskavas garnizona šāviņi tuvojās beigām. Un līdz ar galvaspilsētas krišanu tas būtu bijis vēl viens karš.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova cīnījās par pilsētu pie Volgas.
  Puisis un meitene kā vienmēr ir kaujinieciskā noskaņojumā.
  Viņi šauj un dzied:
  Pionieri nepadodas
  Viņi nebaidās no spīdzināšanas...
  Viņi cīnās kā ērgļi
  Krautu sūtīšana ellē!
  
  Viņu vidū ir daudz varoņu,
  Daudz traku puišu...
  Ja nepieciešams, staigājiet formācijā -
  Uzlādē mašīnu!
  Un tā zēns, kurš izskatījās apmēram divpadsmit gadus vecs, bet patiesībā jau daudzus gadus bija pieredzējis veterāns, Oļegs Ribačenko uzbrēca, pļaujot fašistus.
  Un tad viņš ar basu kāju met ienaidniekam granātu.
  Un viņš izkaisīs Krautus uz visām pusēm.
  Pēc tam zēns dziedās:
  - Es esmu krievu karotājs uz mežoņu ceļiem,
  es noslaucīšu Krievijas ienaidniekus no zemes virsas!
  Margarita, šī meitene-varone, arī met slepkavniecisku nāves dāvanu ar savu basu kāju. Viņš izsitīs daudz nacistu un čivinās:
  - Par lielo Krieviju!
  Un viņš atkal izplūda smieklos.
  Zēns un meitene varonīgi cīnās. Lai gan karš ir gandrīz zaudēts. Vācieši jau bija aplenkuši Orenburgu un saspieda Sarkano armiju visur, kur vien varēja.
  Precīzāk, Orenburga jau sen ir paņemta. Tur joprojām stāv tikai viena pils. Nacisti jau bija ielenkuši Ufu.
  Turklāt viņu karaspēks no dienvidiem jau tuvojas Kazaņai. Situācija ir vairāk nekā kritiska.
  Un situāciju vēl vairāk pasliktina fakts, ka samuraji nāk no austrumiem un Vidusāzijā jau ir apvienojušies ar vāciešiem.
  Bet drosmīgie upuri bērni cīnās. Viņi tic savai uzvarai. Vai vismaz viņi ir gatavi mirt ar paceltu galvu. Tomēr kā šī nāve? Viņi ir nemirstīgi!
  Un viņi paliek bērni daudzus gadus. Un kaut kur ir citas pasaules un misijas.
  Oļegs izšauj vēl vienu šāvienu. Tad viņš ar kailiem pirkstiem met granātu un dzied:
  - Staļins būs ar mums mūžīgi!
  Margarita paskatījās uz Fritzēm un čīkstēja:
  - Dievs pasarg! Šis kanibāls nāk pie mums!
  Un meitene dusmās ar basu kāju meta granātu.
  Oļegs Rybačenko diezgan loģiski atzīmēja:
  - Mēs visi zināmā mērā esam kanibāli!
  Un puika ar kailajiem kāju pirkstiem meta nāves dāvanu.
  Margarita tam piekrita:
  - Zināmā mērā jā!
  Un viņa arī ar basu kāju palaida slepkavas ieroci, izraisot divu vācu automašīnu sadursmi.
  Oļegs Ribačenko izšāva un domāja, ka situācija PSRS, iespējams, jau ir bezcerīga un nav lielas jēgas karot. Tāpēc viņi veltīgi nogalina cilvēkus.
  Zēns ar basu kāju meta divas granātas. Triecās pret kāpuru, kopā sadūrās vācu "E" sērijas tanki.
  Terminatora bērns dziedāja:
  - Kad pienāks laiks
  Drosmīgi cīnīsimies!
  Cīnītāju kāpums no rīta -
  Un labi cīnies!
  Zēns faktiski bija gatavs pāris minūšu laikā iznīcināt jebkuru armiju.
  Margarita arī iemeta basām kājām nāves dāvanu un čīkstēja:
  - Par lielo Krieviju!
  Bērni ir tik drosmīgi karotāji, ka neviens nevar viņiem samīdīt. Viņi ir tik smagi cīnītāji.
  Puisis un meitene kā vienmēr ir mežonīgā sajūsmā. Un ar viņiem drosme, gods un drosme. Viņi cīnās pret fašistiem kā titāni. Un ir skaidrs, ka ienaidnieks neies garām tur, kur stāv kā klints. Varbūt pat kaut kas stiprāks par akmeni un monolītu.
  Margarita, šaudama, sacīja:
  -Kļūsim par pasaules čempioniem
  Mēs esam vidusskolas milži!
  Un meitene atkal palaiž nāves dāvanu ar savu kailo, noslīpēto kāju. Un sagrāva ienaidnieku.
  Šī meitene ir tik forša, ka pret viņu neko nevar izmantot.
  Tā kā nav recepcijas pret lūžņiem. Lai gan tas nav lūžņi, bet kaut kas vēl letālāks un foršāks.
  Oļegs Ribačenko, šauj, ķērka:
  - Es neesmu zēns, es esmu super zēns un būšu garāks par visiem citiem pasaulē!
  Un atkal, it kā viņš ar basu kāju izmestu iznīcinošu sprāgstvielu sprāgstvielu. Un atkal saduras divi vācu tanki.
  Jaunais karotājs ir ļoti kareivīgs. Bet viņš jūt, ka nevar šeit ar pātagu salauzt dibenu. Lai gan nav bezcerīgu situāciju, tāpat kā nav neuzvaramu pretinieku.
  Zēns atcerējās, kā viņš izdomāja sīkumus Baltkrievijas prezidenta vēlēšanām:
  Sesto reizi nav interesanti klausīties muļķības,
  Un es nesaprotu, cik ļoti ticēt "tēvam"!
  Lukašenko solīja uzcelt paradīzi -
  Bet kopā ar gaismu mēs ieejam tumsā!
  Jā, tas bija izaicinājums sistēmai un personības kultam. Patiešām, kāpēc Eiropas valstij būtu jāpacieš diktators, it kā viduslaikos?
  Un Staļins ir arī diktators un šajā Visumā viņš pamazām sāk karu, lai uzvarētu...
  Varonīgie bērni cīnījās vēl trīs dienas. Tikmēr nacisti ielenca Kazaņu un ieņēma Ufu.
  Cīņas jau notika pašā Kremlī. Četras raganu meitenes cīnījās ar nacistiem, izmantojot zobenus un plānas ripas mešanai, basām kājām.
  Kremlis tika smagi bojāts no Sturmlevs, Sturmtigers, sprādzieniem un milzīgiem lielgabaliem.
  Pats Staļins, protams, joprojām atrodas Sverdlovskā. Un PSRS situācija izskatās gandrīz bezcerīga. Bet Sarkanais reklāmkarogs joprojām lido virs Krievijas galvaspilsētas, kas nozīmē, ka viss nav zaudēts!
  Cilvēki tic, ka tuvojas pagrieziena punkts!
  Nataša sagriež arābu uz pusēm. Viņš met disku ar basu kāju un čīkst:
  - Slava nemirstīgajai Tēvzemei! Hitlers nevar mūs salauzt!
  Zoja arī cirta fašistam ar diviem zobeniem un čivināja:
  - Nē, nelauz mūs!
  Pēc tam viņas basā kāja meta nacistiem slepkavniecisku disku.
  Un no nopostītā Kremļa mūra nokrita pāris melno cīnītāju.
  Tālāk Aurora izšāva. Viņa šāva reti, bet precīzi. Un tad viņa izmantoja zobenus. Un no viņas kailajiem kāju pirkstiem lidoja zvaigznes un asas plānas svastikas.
  Un te Svetlana ar pliku kāju uzmetīs asu disku un saplēs Frici gabalos. Tad viņš dzied:
  - Kolovrats, Evpatiy Kolovrat - Tēvzemes aizstāvis, Peruna karavīrs!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Krievijas varoņi zvana trauksmi!
  Mēs visi četri šeit cīnāmies. Gandrīz visa Maskava jau ir ieņemta, un munīcijas piegāde ir beigusies. Mirst gan krievu zēni, gan meitenes. Bet viņi nepadodas. Lai gan cik ilgi ir bijis aplenkums?
  Meitenes uz Kremļa sienas cīnās. Tāpat kā varoņi. Un, neskatoties uz decembri, viņi ir basām kājām un valkā tikai bikini. Bet viņi nejūt aukstumu. Gluži pretēji, viņu enerģija tikai palielinās.
  Un no maniem plikajiem kāju pirkstiem izlido asi, ļoti plakani diski. Kas sarauj ārzemju Vērmahta karaspēku.
  Karotāji cīnās kā kara varoņi. Un ar minimālu apģērbu. Šādas skaistules neapmulsina ne milzīgie E un AG sērijas tanki, ne citi briesmīgi nacistu izgudrojumi.
  Neviena meitene nevar uzvarēt jebkāda veida fašismu. Pat ja tas ir tikpat ideāls kā šajā pasaulē.
  Nataša cirta ar zobenu, ar basu kāju meta disku, nogriežot nacistus un dziedāja:
  - Cik labi ir dzīvot padomju valstī,
  Un cik brīnišķīgi ir sagraut Vērmahtu!
  Zoja, vadot dzirnavas ar zobeniem, atzīmēja:
  - Vērmahts ir kļuvis sāpīgi spēcīgs! Tagad jau aizstāvam Kremli!
  Un meitene ar kailajiem kāju pirkstiem meta zvaigzni, trāpīdama Krautiem.
  Tad viņa dziedāja:
  - Šīs ir savvaļas ienaidnieku medības!
  Un tad ir Aurora kaujā. Nu meitene ir sarkana un forša. Ziemas vējā viņas vara sarkanie mati plīvo kā kaujas karogs. Nē, tāda meitene nevienam nelocīsies.
  Un no viņas basās pēdas metiena lido ass disks, kas griež miesu un asinis.
  Viņš sagriež pretinieku ķermeņus. Un Aurora kliedz:
  - Es esmu super meitene!
  Kā Svetlana izskatās kaujā?
  Šis blondais terminators ir vienkārši velnišķīgs ugunsgrēks un iznīcināšanas tornado.
  Un arī no viņas basajām kājām lido slepkavīgs pārsteigums. Un meitene ir uz pilnu gāzi cīņā.
  Visi četri ir kaujā. Un viņai nevajadzētu ne atkāpties, ne padoties.
  Tās ir četras raganas - vienkārši super! Īsts visa un visu iznīcināšanas kvartets!
  Karotāji tur aizsardzības zonu. Bet Kremlis ir liels un nevar visur pretoties. Spēki ir ļoti nevienlīdzīgi.
  Nataša ar īgnumu atzīmēja:
  - Mēs nogalinām, nevis uzvaram!
  Un meitene atkal ar basu kāju meta slepkavas lādiņu.
  Zoja loģiski piezīmēja, kad viņa nocirta savu ienaidnieku:
  - Visu nevar uzvarēt... Ja vien datorspēlē!
  Un meitene ar zelta matiem atkal iemeta nāves disku.
  Aurora, sagriežot pretiniekus ar zobeniem, čivināja:
  - Uzvara, es ticu, būs mūsu! Svētās Krievijas vārdā!
  Un no viņas baso kāju metiena lido iznīcības dāvana.
  Un sagrieztie nacisti krīt.
  Un tad Svetlana kaujā. Nogriež fašistus ar saviem metieniem. Un viņš rīkojas ar ārkārtēju vai pat bezgalīgu veiklību. Viņas basās kājas ir tik izveicīgas. Un viņi demonstrē briesmīgu iznīcināšanu.
  Un tad meitene dzied:
  - Slava Tēvzemei un jaunām pasaulēm!
  Un atkal nāves pārsteigums lido no viņas basajām kājām.
  Un šeit Nataša atkal ir kaujā. Un viņš sagrauj Krautu, steidzoties kā komēta. Un plaušās kliedz:
  - Slava lielākajai Tēvzemei!
  Un viņas zobeni uzlido kā zāles pļāvējs.
  Un meitene pat sāk dziedāt:
  - Slava Krievijai uz visiem laikiem,
  Mūsu sapnis piepildīsies!
  Un meitene iedeva asu bumerangu ar savu pliku papēdi. Un viņš apgriezās un nogrieza duci melnu un tumšu galvu.
  Protams, meitenes nogalināja nevis vāciešus, bet gan pret viņām izmantotās koloniālās vienības. Bet pat tas padara to vēl foršāku karotājiem.
  Tie ir dzirkstoši un rotaļīgi.
  Nataša atkal nocirta savus ienaidniekus. Un viņa kaut ko tādu met ar basām kājām.
  Un tas rēks:
  - Staļins un slava!
  Un tad Zoja. Tas pats, kas atbrīvot kaut ko slepkavīgu. Un viņas kailie kāju pirksti izspļauj nāves vēsti.
  Un karotājs rēc:
  - Nav biedējoši mirt par tādu dzimteni kā mūsējā!
  Un tad arī Aurora to paņems un ieies kaujā. Un viņš arī ar basām kājām palaidīs bumerangu. Un pārveidos ienaidniekus.
  Pēc tam viņš dzied:
  - Padomju Krievijai! Kas valdīs pār Visumu!
  Un tad kaujā Svetlana. Arī meitene, kuru nevar apturēt vai nobremzēt. Tā tas sitas. Es vienkārši nevaru tevi izglābt no tāda karotāja!
  Un ar basām kājām viņa met slepkavnieciskas pakas. Un viņa bez žēlastības nogalina savus ienaidniekus.
  Lai gan vēlāk Jarila var lūgt par viņiem. Vai varbūt Peruns. Pēc grēcinieku nāves viņus sagaida Černbogas valstība! Bet tas ir pat interesanti savā veidā - kari turpinās visu laiku! Un tik daudz cīņu! Tātad, varbūt mums nevajadzētu pārāk rūgti sērot par grēcinieku likteni?
  Svetlana pat jutās nedaudz smieklīgi: jūs nevarat apskaust kristiešus - viņiem mūžībā tiks liegti daudzi prieki. Pat tas, kas viņiem bija uz planētas Zeme.
  Eh, nožēlojamie grēcinieki! Un vēl vairāk nelaimīgo taisno cilvēku!
  Un meitene atkal met nāves dāvanu ar savu noslīpēto, baso kāju. Tad viņš saka:
  - Pasaule būs mūsu! Slava Krievijai!
  Nataša ar zobeniem izveidoja trīskāršu tauriņu un čivināja:
  - Lai lielajai Krievijai mūžīga slava!
  Un viņas basās kājas, šķiet, izmet slepkavniecisko un unikālo. Pēc tam meitenes kailais papēdis ietriecās melnādainam vīrieša pieri, nogāza viņu un vēl piecus arābus no sienas.
  Nākamā kaujā ir Zoja. Nekas viņu nevar apturēt. Viņa cīnās ar nacistu bariem. Un tērē trīskāršu dzirnavu. Cīnītāji sagrieza viņas kritienu.
  Tad meitene saka:
  - Mūžīgā Rus', būs ar Svarogu!
  Un piemiedz partneriem ar aci.
  Nākamā kaujā ir Aurora. Viņa steidzās kā pantera. Viņa visus pārtrauca. Un ar basām kājām viņa palaida nāves dāvanu. Viņa nocirta daudz fašistu un dziedāja:
  - Par Tēvzemes augstāko formu!
  Un tad kaujā un Svetlana. Kā viņa sagriež ienaidniekus. Un tas darbojas ļoti labi.
  Pēc tam nāves dāvana lido no viņas basām kājām. Un viņš pamatīgi nogriež nacistus kā friziera skuvekli.
  Un meitene kliedz:
  - Mans gadsimts un mana patiesība! Slava lielajai Krievijai!
  Jā, šis četrinieks cīnās patiesi varonīgi. Bet četras basām kājām un gandrīz kailas skaistules nespēj uzvarēt Otro pasaules karu. Un tā Maskava krita.
  Meitenes izlauzās no ieņemtās galvaspilsētas, izmantojot gan zobenus, gan neredzamības apmetni.
  Viņi parasti spēj daudz. Augstākā ranga meitenes, jūs neatradīsit viņas garākas vai skaistākas.
  Un Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova atstāja sagūstīto Gorkijas pilsētu.
  Diemžēl nacisti guva panākumus gandrīz visur.
  Puisis un meitene gāja prom un ar basām kājām meta adatas, iznīcinot Krautus.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Nē, modrs neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa izskats...
  Tautas balss ir skaidra -
  Čūsku saspiedīs čūska!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies -
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs -
  Ceļš, kas apgaismo komunismu!
  Margarita ar baso kāju pirkstiem izmeta vairākas adatas un apstiprināja:
  - Nē, tas neizgaisīs!
  Un viņa izšāva no ložmetēja, nopļaujot divus desmitus fašistu.
  Tādi ir bērni. Forši, nesatricināmi. Lai gan patiesībā šis nav tāds karš. Un viņiem ir jābēg.
  Maskava krita, Gorkijas pilsēta krita. Nacisti iebrūk Kazaņā. Šī jau ir pēdējā padomju pilsēta pie Volgas. Pretošanās ir varonīga, taču arvien pieaug bezcerības sajūta.
  Nacistiem bija uzlaboti AG sērijas piramīdveida tanki, kuriem neviens padomju ierocis nevarēja iekļūt. Un tas, jāsaka, ir ļoti slikti.
  Tikai tad, kad zēna un meiteņu basās kājas met kāpuriem granātas, vācu briesmoņi saduras. Bet ko var darīt tikai viens pāris, ja gandrīz visa pasaule ir izstājusies pret PSRS!
  Oļegs Ribačenko ar basu kāju meta granātu, ar pieri stūma AG-50 un AG-75, pēc tam teica:
  - Ja cietoksnis ir ceļā,
  Ienaidnieks ir uzcēlis...
  Mums jāiet apkārt no aizmugures -
  Ņem viņu bez šaušanas!
  Margarita tam piekrita:
  - Maldināšana karā ir liela lieta! It īpaši, ja spēki ir nevienlīdzīgi!
  Oļegs Rybachenko atzīmēja:
  - Un es spēlēju Antantes stratēģiju. Ar vienādiem ieročiem viņš iznīcināja simt četrpadsmit miljonus ienaidnieka karavīru, un viņš pats zaudēja tikai nulli. Tas nozīmē, ka ar taktiku jūs faktiski varat cīnīties pret visu pasauli!
  Margarita tam piekrita:
  - Pilnīgi iespējams! Un cīnies un uzvari!
  Oļegs Ribačenko ar kailajiem pirkstiem meta adatas kājas. Viņš nogalināja trīs desmitus fašistu un sacīja:
  - Mēs uzvarēsim Svētās Krievijas vārdā!
  Puisis un meitene turpināja skrējienu... Ak, spēki tiešām ir pārāk nevienlīdzīgi.
  Kazaņu iznīcināja visa veida ieroči. Staļins pavēlēja viņu turēt līdz pēdējai asins lāsei. Taču patiesībā Sarkanās armijas cīņasspars pēc Maskavas krišanas bija pārāk salauzts. Visi gribēja mirt arvien retāk. Un nacisti ir pārāk pārāki skaita un ieroču ziņā.
  Un viņu reaktīvie lidaparāti bombardē visas pilsētas un ciematus, kurus nacisti vēl nav spējuši ieņemt.
  Pirms Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova sasniedza Kazaņu, šī pilsēta krita.
  Ufa arī tika paņemta. Tāpēc, neskatoties uz bargo ziemu, nacisti pārcēlās uz Sverdlovsku.
  Tur atradās Staļina štābs. Un samuraji nāca no austrumiem. Arī japāņi ir spēcīgi.
  Īpaši bīstami ir viņu karotāji - nindzju meitenes. Par spīti Sibīrijas ziemai, viņi steidzas pa sniegu basām kājām, kamēr paši ir ģērbušies tikai peldkostīmos. Ir biedējoši pat iedomāties šādus karotājus. Lai gan viņi ir ļoti skaisti.
  Šeit ir viens no tiem ar ziliem matiem, otrs ar dzelteniem matiem, trešais ar rudiem, ceturtais ar baltiem matiem.
  Tie ir skaistākie slepkavas. Viņi strādā ar vienu zobenu un met kājniekiem tievus diskus vai čakras. Un nindzjas met pret tankiem sprāgstvielas - tie ir tikai zirņa lielumā, bet smagākie padomju tanki lido augstu gaisā un saplēš tos gabalos.
  Pat milzīgais IS-7 nav šķērslis nindzju meitenēm. Viņi ir tik augsta līmeņa karotāji, ka pat apsargi pret viņiem ir bezspēcīgi.
  Šeit ir nindzju meitene ar ziliem matiem, ar kailiem kāju pirkstiem viņa meta zirni un trīs padomju tankus uzreiz, uzlidoja augstu un eksplodēja daļās.
  Un tad ir meitene ar dzelteniem matiem un basu kāju, kas met zirni. Un atkal padomju mašīnas lido dažādos virzienos un tiek sasistas gabalos. Teiksim godīgi, tādi šeit ir karotāji - pat drosmīgākais bruņinieks viņu priekšā tiktu nobiedēts.
  Un šeit ir nindzju meitene ar sarkaniem matiem kaujā. Tāpat kā ar basām kājām mest slepkavas zirni. Un no tā trieciena milzīgā IS-12 bruņas pārsprāga.
  Šī ir Terminatora meitene.
  Un tad nindzju meitene ar baltiem matiem. Tādā pašā veidā viņš to paņems un no visa spēka iegrūdīs savus zobenus Sarkanās armijas karavīros. Viņš tos sadalīs un dziedās:
  - Es neesmu nožēlojams kukainis, nindzja, bet ne bruņurupucis!
  Atkal visas četras meitenes ir slepkavas kaujā.
  Sarkanā armija zaudē karu visās frontēs. Bet viņš joprojām cenšas cīnīties.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova klīst pa ziemas sniegu. Tie ir nabaga baskāju bērni. Nemirstīgajiem ķermeņiem sals nav tik slikts. Šie supervīri nevar saslimt, saaukstēties vai apsaldēties. Bet tomēr, tuvojoties Urāliem, sals ir nepatīkams un kož bērnu plikajos papēžos.
  Oļegs skumji atzīmēja:
  - Tu nezini, kas ir sliktāk - aukstums un bads, vai apziņa, ka tava svētā dzimtene zaudē!
  Margarita diezgan loģiski atzīmēja:
  - Mums aukstums un bads nav nekas... Bet tas, ka zaudējām nacistiem, patiesībā ir slikti!
  Oļegs tam piekrita:
  - Sliktāk vairs nevar būt! Vispār, kāpēc Trešais Reihs paralēlos visumos parasti ir veiksmīgāks nekā mūsējais?
  Margarita izdarīja loģisku pieņēmumu:
  - Tāpēc, ka fašisti ir ļoti spēcīgi un organizēti. Un mums daudzas reizes paveicās. Īpaši ar Staļingradu!
  Oļegs Ribačenko ar basu kāju iespēra sniega piku un atzīmēja:
  - Jā, ar Staļingradu mums ļoti paveicās! Frici paši muļķīgi iekāpa lamatās!
  Margarita iesaucās:
  - Cenšoties neiekulties nepatikšanās,
  Lai neapjuktu un nepazustu...
  Būtu jāsavāc santīms par santīmu,
  Un drīzāk piedzimst no jauna!
  Bērni pa ceļam uzbruka nacistu vienībai. Nogalināja vairāk nekā simts karavīru. Viens tika atstāts gūstā. Margarita piespieda jauno vīrieti skūpstīt viņu ļoti elastīgās zoles, kas bija sarkanas no aukstuma. Viņš to darīja paklausīgi. Un viņš teica, ka vācieši jau tuvojas Sverdlovskai un apņem to.
  Oļegs atzīmēja:
  - Dīvaini, ka mēs ar Margota esam ātrāki, bet kaut kas kustas kā parasti cilvēki vai pat lēnāk!
  Margarita piekrita:
  - Noķerts sakāves vilnī! Acīmredzot šajā visumā visi ir pret PSRS. Pat daba un telpa!
  Tad Oļegs ieteica:
  - Ko darīt, ja mums ir triviāli nogalināt Hitleru?
  Margarita negatīvi pakratīja galvu:
  - Hiperragana mums nedeva tādu pavēli! Tāpēc iztiksim bez amatieru priekšnesumiem. Turklāt, ko tas dos?
  Oļegs Rybačenko pārliecinoši atbildēja:
  - Diezgan daudz! Turklāt, fīrere, tas ir arī fīrers Āfrikā!
  Margarita ieteica:
  - Pagaidām cīnīsimies frontē, un tad jau redzēsim par Hitleru! Kā saka - pasteidzies nesteidzoties!
  Oļegs dziedāja:
  - Ātrums labs, kaltu nelauz... Cilvēks nav dzenis un steigā traks!
  Puisis un meitene skrēja no visa spēka. Un mums izdevās sasniegt Sverdlovsku. Un viņi sāka aizstāvēt pilsētu, kuru iebruka nacisti.
  Uzbrukumi sekoja viens pēc otra.
  Bērni bija basām kājām. Margarita ir tunikā, bet Oļegs Ribačenko ir puika šortos. Bet viņi cīnījās kā visīstākie un nelokāmākie varoņi.
  Oļegs ar kailiem pirkstiem iemeta adatu, iedūra Frici kaklā un čivināja:
  - Mēs neatdosim ne centimetru zemes!
  Margarita ar basu kāju meta granātu un čīkstēja:
  - Ne piliens, ne laidums, ne centimetrs!
  Zēns un meitene cīnījās aukstumā. Un kopā ar viņiem bija arī citi pionieri. Un arī daudzi ir basām kājām, neskatoties uz mežonīgo aukstumu. Un, ja nemirstīgie bērni nebaidās no mežonīgā sala, vismaz nevar viņiem kaitēt, tad tas ir diezgan bīstami parastajiem bērniem.
  Lūk, viens baskājains pionieris, kuram pat pirksti no aukstuma bija zili, zobi saaukstējās, žoklis bija piepampusi. Zēnam ļoti sāp. Bet, neskatoties uz to, viņš nikni paņem kaudzi granātu un met tās zem nacistu tanka, un viņš pats nokrīt, trāpījis ložmetēja sprādziens.
  Šis ir drosmīgs zēns...
  Vai arī meitene, kurai basās kājas mirdz kā koši magones, stumj mīnu zem vācu mastodonu pēdām. Viņa pati nomirst, kliedzot:
  - Tēvzemei un Staļinam!
  Ir ļoti sāpīgi būt basām kājām ziemā, Sibīrijā, kad tevi nepasargā nemirstīgā miesa.
  Pat Oļegs un Margarita nav tik priecīgi būt puskailiem stiprā salnā. Bet viņi smaida un dzied, gribēdami uzmundrināt puišus:
  - Eh, sals, sals, nesaldē mani,
  nesaldē mani! Mans zirgs! Mans zirgs!
  Baltās krēpes!
  Puiši un meitenes, kratīdamies sarkanās un zilās kājas no skarbā aukstuma, dziedāja:
  - Sniegs mūs neapturēs! Sals mūs neuzvarēs! Mēs esam Krautu pionieri! Fašists tiks smagi piekauts!
  Bērni labi cīnās! Taču spēki ir pārāk nevienlīdzīgi. Staļins aizbēga no aplenktās Sverdlovskas uz Novosibirsku. Taču japāņi šai pilsētai jau tuvojas no austrumiem. Viņi kaut kā nebaidās pat no Sibīrijas sala.
  Lai karš beidzas.
  Taču pionieri nepadodas. Un pat grūtos laikos bērni drosmīgi dzied;
  Mēs esam pionieri, komunisma bērni -
  Uguns, telts un zvana rags!
  Sasodītā fašisma iebrukums -
  Kas gaida niknu sakāvi!
  
  Ko mēs zaudējām šajās cīņās?
  Vai arī jūs to ieguvāt cīņās ar ienaidnieku?
  Mēs kādreiz bijām tikai pasaules bērni -
  Un tagad dzimtās zemes karotāji!
  
  Bet Hitlers spēra soli mūsu galvaspilsētas virzienā,
  Ūdenskritums nometa neskaitāmas bumbas!
  Mēs esam Tēvzeme, vēl skaistāka par debesīm -
  Tagad ir pienācis asiņainais saulriets!
  
  Uz agresiju atbildēsim skarbi -
  Lai gan viņi paši ir mazi augumā!
  Bet zobens trauslā pusaudža rokās -
  Spēcīgāki par sātana leģioniem!
  
  Lai tanki metās lavīnu pēc lavīnas,
  Un mēs sadalām šauteni trīs!
  Lai policija mērķtiecīgi mērķē uz aizmuguri,
  Bet svētais Dievs viņus bargi sodīs!
  
  Ko mēs nolēmām? darīt miera darbu -
  Un par to, diemžēl, man bija jāšauj!
  Mierīgums jau ir naidīgs.
  Ir arī vardarbība un žēlastība!
  
  Mēs ar meiteni kopā skrienam basām kājām -
  Lai arī uzsnidzis sniegs, tas sadedzina sniega kupenu kā ogles!
  Bet nebaidieties, pazīstiet bērnus -
  Fašistu ar lodi iedzīs zārkā!
  
  Tāpēc viņi nogalināja zemisku Krautu kompāniju,
  Un pārējie gļēvuļi skrien!
  Mēs iznīcinām kājniekus kā izkapti kaujā -
  Mēs neesam šķērslis jaunām vasarām!
  
  Uzvara ir sasniegums, tā būs maijā,
  Tagad sniega vētra ir dzeloņains, ciets sniegs!
  Zēns ir basām kājām, viņa māsa ir basām kājām,
  Bērni svinēja savus ziedus lupatās!
  
  No kurienes mūsos nāk šie spēki -
  Paciest sāpes un aukstumu, tā vajadzība!
  Kad draugs izmērīja kapa dibenu,
  Kad draugs vaid, es mirstu!
  
  Kristus svētīja mūs, pionierus,
  Viņš teica: Tēvu zemi jums ir devis Dievs!
  Šī ir pirmā ticība,
  Padomju, svēta valsts!
  Un viņi mirst ar smaidiem uz lūpām. Bērni vājumu nepazīst... Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova cīnījās veselu nedēļu. Bet Sverdlovska krita. Daļa garnizona padevās - sajūta, ka situācija ir bezcerīga. Tikai pionieri atteicās kapitulēt.
  Un saujiņa drosmīgu, basām kājām puišu veica izmisīgu izrāvienu. Viņi skrēja pa sniega kupenām, burtiski zili no briesmīgā aukstuma. Un viņi gāja bojā zem ložmetējiem un lielgabaliem.
  Oļegs Ribačenko un Margarita arī bija diezgan saskrāpēti, bet tomēr aizbēga no Sverdlovskas. Pēc tam mēs pārcēlāmies uz Novosibirsku. Sals, ziema, garas naktis.
  Skrien zēns un meitene, viņi ir skumji un ļoti dusmīgi.
  Margarita atzīmēja:
  - Hiperragana varētu palīdzēt šai pasaulei! Citādi nacisti uzvarēs! Tā ir patiesi universāla netaisnība!
  Oļegs Ribačenko uzlēca augstāk, sagriezās septiņkārtīgā salto un diezgan loģiski atzīmēja:
  - Pasaulē vispār ir maz taisnības! Piemēram, kāpēc veci cilvēki cieš? Turklāt gandrīz visi bez izņēmuma! Un, kad cilvēks ir jauns, viņš smēķē, dzer un vēl sliktāk, un ir vesels! Kur ir taisnība, ko cieš veci cilvēki?
  Margarita tam viegli piekrita:
  - Visumā nav taisnības!
  Oļegs Ribačenko nedaudz naivi jautāja:
  - Un kur skatās Dievs?
  Margarita, šī baskāju meitene caurainā tunikā, ieteica:
  "Varbūt mums pašiem jākļūst kā dieviem, lai pasaulē valdītu taisnīgums!" Tā ir Radītāja gudrība!
  Oļegs Rybačenko pārliecinoši apstiprināja:
  - Es ticu, ka mēs augšāmcelsim mirušos!
  Terminatora meitene apstiprināja:
  - Jā, es tam, protams, ticu!
  Bērni skrēja uz Novosibirsku un piedalījās šīs pilsētas aizsardzībā.
  Viņi karoja gandrīz pēdējā lielajā pilsētā, ko kontrolēja Sarkanā armija.
  Staļins jau veda sarunas ar Hitleru, piekrita padoties, ja tiks garantēta viņa personīgā drošība. Fīrers bija tam gatavs, it īpaši, ja partizāni nomierinājās.
  Japāņi jau bija iebrukuši Novosibirskā no austrumiem. Tātad praktiski nebija nekādu izredžu izglābties. PSRS gāja bojā.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova šāva uz nacistiem un ar basām kājām meta granātas. Un viņi joprojām uz kaut ko cerēja.
  Viņiem blakus bija pionieri. Sibīrijas bargajā salā visi bērni bija basām kājām un vasaras pionieru formās ar saitēm. Viņi nomira kā varoņi.
  Viņu kājas bija sarkanas kā zosu pēdas, un pirksti kļuva zili.
  Taču pionieri nepadevās.
  Viņi padosies fašismam!
  Oļegs Ribačenko ar basu zēna kāju meta granātu. Viņš uzreiz uzgrūda trīs vācu tankus un čukstēja:
  - Es ticu uzvarai!
  Margarita arī ar kailiem pirkstiem meta slepkavas dāvanu un čivināja:
  - Es arī ticēju, un ticēšu līdz galam!
  Un viņi ar izmisuma niknumu cīnījās par pēdējo padomju pilsētu. Un tomēr viņi negrasījās saliekties.
  Oļegs Ribačenko, lai uzmundrinātu gandrīz nāvīgi nosalušos pionieru bērnus, dziedāja ar lielu entuziasmu;
  Es esmu jauns mātes Krievijas karotājs,
  Varena valsts, visu valstu dzimtene...
  Visumā nav skaistākas dzimtenes,
  Staļins sasēja kaklasaiti zem kaluma!
  Būt pionierim ir prieks un aicinājums,
  Galu galā tas nozīmē, ka jūs esat valsts kalps.
  Un jūs varat palielināt Visumu -
  Velna-sātana mahināciju iznīcināšana.
  Kad 41. gadā pienāca vasara,
  Jūnija pērkona negaiss mums dārd...
  Mēs nevēlamies, lai reģions kļūtu nabadzīgs,
  Par laimi, ticiet - Tēvzeme ir radīta!
  Mēs ar meiteni gaidām nacistus slazdā,
  Pirms tam mums bija ložmetējs.
  Un Hitlera neprātīgajam kairinājumam,
  Mūsu komanda veiksmīgi pārspēj nacistus!
  Draudzenes basās kājas kļuvušas raupjas,
  Sniegs jau durst zem plikajām zolēm.
  No aukstuma un drupām kļuva zilas,
  Bet svētā uguns silda mūsu dvēseles!
  Mēs sitam, nezinot mūsu pretinieku mērus,
  Mēs nedodam atpūtu dienu un nakti!
  Granātas lido uz ešeloniem barā,
  Un virsnieki ar snaipera šauteni.
  Fašisti nekur nevar atrast atbalstu,
  Mūsu pionieris, drosmīgā atslāņošanās...
  Spējīgs, ja nepieciešams cirst kalnus,
  Šeit ir Hitlera tanki, kas deg kā sveces.
  Cilvēki sapulcējās dusmu lēkmē -
  Par taisnīgumu, drosmi un godu.
  Un vētru jūrā nav rifu -
  Kas liktu mums apsēsties!
  Mēs iebraucām Berlīnē, mēs iestājāmies komjaunatnē,
  No stostīšanās basām kājām ar meitenēm visā pasaulē!
  Mēs ieelpojam uzvarošo medu debesu maijā,
  Tagad mūsu spožie panākumi ir kļuvuši mūžīgi!
  
  
  
  
  . ALEKSANDRS III DZĪVOJA SEŠdesmit ASTOŅUS GADU
  Cars impēriju nostiprināja arī ekonomiski. Nebija ne dumpu, ne revolūciju, tāpēc ekonomika nepārtraukti auga. Un Krievijā līdz Pirmajam pasaules karam bija lielāks iedzīvotāju skaits zemākas mirstības un Ķīnas un Korejas ziemeļu reģionu aneksijas dēļ. Un armija bija lielāka. Un parādījās pirmās sērijas vieglās tvertnes un daudzi dažādu zīmolu lidaparāti.
  Diemžēl Aleksandrs Trešais nepiedzīvoja triumfu Pirmajā pasaules karā, bet tas jau bija Nikolajam Otrajam.
  Jaunajam karalim bija spēcīgs tronis, cita sieva, vesels mantinieks, divi simti astoņdesmit miljoni cilvēku un divarpus miljoni karavīru miera laika valstīs.
  Tātad jūs varat cīnīties drosmīgi un prasmīgi! Turklāt krieviem ir arī vieglie tanki ar ložmetējiem, bet tikko parādījās smagie. To izstrādāja Mendeļejeva dēls.
  Tātad jūs nevarat apturēt karalisko armiju!
  Nikolajs II iestājās karā ar vāciešiem un austriešiem... Krievijas karaspēks ieņēma Galisiju, Bukovinu un nodarīja austriešiem virkni sakāves. Sākumā bija kaujas Austrumprūsijā, bet pēc tam viņi atriebās un nogrieza Kēnigsbergu. Sabiedrotie atgrūda vāciešus no Parīzes... Krievu karaspēks ieņēma Krakovu, un, neskatoties uz ziemu, ar skaitlisko pārsvaru turpināja ofensīvu, tuvojoties Budapeštai. Vācija, redzot, ka lieta smaržo pēc sakāves, ierosināja mieru ar mēreniem nosacījumiem.
  Vācieši piekrita Klaipēdu un daļu Polijā esošo zemju atdot Krievijai, kā arī izmaksāt atlīdzību. Francija tika atgriezta daļā iepriekš Bismarka iekarotās teritorijas un nedaudz Dānijai.
  Austrija-Ungārija atdeva Galisiju, daļu no Bukovinas un Krakovas. Taču impērija nesabruka. Krievija atguva slāvu zemes, visu, kas kādreiz bija Kijevas Rusas sastāvā, un paplašināja Polijas karalisti.
  Turkijai un Japānai nebija laika iesaistīties karā, tāpat kā Itālijai. Tas ir, Pirmais pasaules karš faktiski nenotika. Tik maz problēmu. Nikolajs II nostiprināja savu autoritāti un pēc tam diezgan ilgu laiku valdīja mierīgi.
  Krievija taču pavadīja karu Afganistānā - beidzot to sadalot ar britiem. Tad Irāna tika sadalīta ar Lielbritāniju.
  Tādējādi Krievija paplašināja savus īpašumus. Bet pienāca ekonomiskā krīze un 1929. gada Lielā depresija... 1931. gadā Japāna, aliansē ar Turciju, uzsāka karu pret carisko Krieviju. Bet patiesībā tā bija pašnāvība. Cara flote Klusajā okeānā Kolčaka vadībā sakāva japāņus. Un sauszemes armija kopumā bija daudzkārt spēcīgāka.
  To pašu var teikt par turkiem. Viņi acīmredzami uzkāpa pret nepareizo ienaidnieku.
  Cariskā Krievija spēja izkraut karaspēku un ieņemt Japānu. Un tad krievu karaspēks beidzot okupēja Turciju. Tādējādi beidzās Osmaņu impērijas laikmets.
  Un cars Nikolajs II palielināja savu slavu un Krievijas varu. Šis krāšņais imperators valdīja līdz 1936. gadam un arī nomira sešdesmit astoņu gadu vecumā.
  Viņa vietā stājās Aleksejs II. Vispār pilnīgi vesels trīsdesmit divus gadus vecs vīrietis. Viņa māte bija atšķirīga, tāpēc Aleksandrs Trešais nepieļāva liktenīgu laulību.
  Aleksejs II pabeidza Saūda Arābijas iekarošanu, sadalot to ar Lielbritāniju.
  Vilhelms II valdīja tronī Vācijā līdz 1941. gadam. Šis monarhs ir bijis pie varas piecdesmit vienu gadu! Diezgan ilgi!
  Bet šeit tronī ir viņa dēls Ferdinands. Nesmaržo pēc Hitlera. Cits stāsts.
  Kamēr ir miers. Visas kolonijas tika sadalītas. Musolīni iekaroja Etiopiju.
  Nav vairs ar ko dalīties... Lielbritānija tomēr piedzīvo smagus laikus. Un atrodas ekonomiskā krīzē.
  Un tā Ferdinands ierosināja Aleksejam II sadalīt Francijas un Lielbritānijas koloniālos īpašumus. Tāpat kā patiešām, cik daudz jūs varat skatīties uz šīm zemēm.
  Tādējādi Musolīni, Ferdinands un Aleksejs II noslēdza savu paktu.
  Bet, protams, pat šajā laikā Krievija jau bija paspējusi iekarot gandrīz visu Ķīnu un kļūt daudzkārt spēcīgāka par visiem ekonomikā, militārajā jomā un iedzīvotāju skaitā.
  Cars Aleksejs kopumā apstiprināja šādu priekšlikumu un nolēma, ka viņi sāks kopā.
  Ferdinands vairs nebija jauns. Un viņš bija uzmanīgs.
  Tomēr 1945. gada 15. maijā sākās karš. Vācieši atkal pārcēlās
  Pret Beļģiju...
  Un cara armija gāja cauri britu kolonijām un metās cauri Ēģiptei.
  Krievijai bija desmit miljoni karavīru un pieci simti divīziju, turklāt pārliecinoši
  Viņa uzvarēja. Likās, ka neviens viņu nevarēs apturēt.
  Divu mēnešu laikā cara armija ieņēma Indiju, Irānas dienvidus, Lielbritānijas īpašumus Saūda Arābijā, Ēģipti, Sudānu un lielāko daļu Indoķīnas.
  Bet vācieši spēja tikai ieņemt Beļģiju un tika apturēti Parīzes pieejās. Holande arī iesaistījās karā.
  Cariskā Krievija vēl divus mēnešus sagrāba Lielbritānijas īpašumus Āzijā un beidza Indonēziju. Tad viņa nokļuva Austrālijā un pārcēlās pa Āfriku.
  Vācieši mēģināja ieņemt Parīzi, taču viņu uzbrukums tika atvairīts. Tomēr karš tika zaudēts. Itālija sagrāba arī Lielbritānijas un Francijas Āfrikas īpašumus.
  Tikai piektajā mēnesī cara karaspēks sāka ierasties Eiropā. Cīņas vēl plosījās Āfrikā un Austrālijā, taču tās jau beidzās. Arī Austrija-Ungārija, ko ļoti novājināja zemes zaudēšana, karā iesaistījās koalīcijas pusē.
  Vācieši spēja ieņemt Holandi. Un viņi uzlaboja savu stāvokli.
  Vēl divus mēnešus cariskā Krievija pabeidza Austrālijas un Āfrikas ieņemšanu. Un tikai novembra beigās, tikko salnā, sākās jauna vācu-krievu karaspēka ofensīva, apejot Parīzi.
  Šajā gadījumā spēki jau bija pārāk nevienlīdzīgi. Franču-angļu karaspēks tika sakauts. Un Parīze ir ieskauta.
  Un Jaungada dienā garnizons kapitulēja... Tad cara un vācu karaspēks trīs nedēļu laikā ieņēma visu Franciju. Tad sākās Lielbritānijas bombardēšana... Un visas kolonijas sagrāba koalīcija.
  Lielbritānija jau 1946. gada maijā tika noasiņota un izsista no bumbām
  Kapitulēja.
  Tā beidzās vēl viens liels karš. Krievija paņēma gandrīz visas kolonijas. Vācija saņēma salīdzinoši maz, Itālija kaut ko sagrāba, un Austrija-Ungārija saņēma simbolisku gabalu.
  Neskatoties uz to, ka vācieši gaidīja lielas kolonijas un saņēma daudz mazāk, tikai Maroka, bet Vācija tās sastāvā iekļāva: Beļģiju, Holandi un Franciju līdz Portdekalē.
  Turklāt cariskā Krievija atdeva vāciešus Namībijai un to, kas iepriekš piederēja viņiem.
  Īsāk sakot, mēs to kaut kā sakārtojām un samierinājāmies...
  Nāca miers... 1953. gadā Krievija ieguva atombumbu, gadu vēlāk arī Vācija. ASV ieguva kodolieročus 1960. gadā.
  Tādējādi radās baiļu līdzsvars.
  Un 1955. gadā pirmais krievu kosmonauts lidoja kosmosā, riņķojot ap bumbu. Un 1961. gadā krievi spēra kāju uz Mēness.
  Un 1983. gadā uz Marsu! Amerikāņi lidoja uz Mēnesi 1971. gadā, bet vācieši 1984. gadā. Austrija-Ungārija un Vācija apvienojās vienā valstī. Zviedrija un Norvēģija kļuva par Krievijas daļu ar autonomiju un pašpārvaldi.
  Citas valstis pakāpeniski zaudēja savu neatkarību.
  1987. gadā Krievijas kosmonauti lidoja uz Venēru. 1992. gadā uz Mercury. Un 1999. gadā uz Plutonu.
  Saules sistēma ir apgūta.
  Izveidojās trīs kodolimpērijas: Lielā Vācija, ASV un Lielā Krievija.
  Arī Aleksejs II nomira sešdesmit astoņu gadu vecumā 1972. gadā. Viņu nomainīja dēls Aleksandrs ceturtais. Šim karalim bija četrdesmit viens gads, kad viņš uzkāpa tronī. Savādi, bet Aleksandrs Ceturtais dzīvoja sešdesmit astoņus gadus un nomira 1999. gadā. Un viņa dēls Vladimirs III uzkāpa tronī. 2013. gadā tika svinēti Romanovu dinastijas četri simti gadi.
  Pagaidām Krievija stingri stāv uz kājām. Bet pasaulē joprojām ir Vācija un ASV tās konkurenti. Cara impērija kopā ar tās kolonijām aizņēma nedaudz vairāk par pusi no pasaules teritorijas un vairāk nekā divas trešdaļas pasaules iedzīvotāju. Krievija ir spēcīga, bet pagaidām ne vienīgā.
  Valda Krieviju, Vladimirs trešais 2019. gadā viņam apritēja sešdesmit septiņi gadi. Daudzi domā, vai viņš tāpat kā iepriekšējie karaļi nodzīvos sešdesmit astoņus gadus vai arī pārtrauks šīs dīvainās sakritības?!
  Tikmēr Krievijā tiek izstrādāti pretkodolieroči. Skaidrs, ka kodolieroču nebūs, un Krievija pilnībā tiks galā ar Vāciju un ASV. Tajā ir vairāk cilvēku un vairāk karavīru. Un ieroču kvalitāte ir labāka!
  Bet pagaidām ir kodolieroči, un viss vēl nav uzvarēts. Bet viņi ļoti aktīvi izstrādā pretkodolieročus, tāpēc pastāv zināmas izredzes uzvarēt.
  
  GIBRALTĀRA KRITĪŠANA
  Spānijas diktators Franko, atšķirībā no reālās vēstures, piekrita vācu karaspēkam uzbrukt angļu Gibraltāra cietoksnim. Apmaiņā Spānija saņēma dažas britu un franču zemes Āfrikā.
  Uzbrukums Mainšteina vadībā notika naktī no 1940. gada 25. uz 26. novembri. Kā izrādījās, briti nebija īsti gatavi šādam militāram gājienam, un nacistiem izdevās iekarot tik spēcīgu cietoksni no sitiena.
  Tās krišana būtiski ietekmēja kara gaitu. Vērmahts spēja pārvietot spēkus visīsākajā attālumā uz Āfriku, un britiem tika bloķēta iekļūšana Vidusjūrā no austrumiem.
  Vācu pavēlniecība nosūtīja vairākas divīzijas uz ekvatoriālo Āfriku. Turklāt Rommela korpuss tika pārvests uz Lībiju dažus mēnešus agrāk nekā patiesībā.
  Briti savukārt atteicās no ofensīvas pret itāļiem Etiopijā un sāka nostiprināt savas pozīcijas Ēģiptē. Tomēr Rommelam izdevās viņiem tikt priekšā, un preventīvā trieciena rezultātā viņš sakāva koloniālo karaspēku, ieņemot Aleksandriju un Kairu. Lielbritānijas stāvoklis Āfrikā kļuva sarežģītāks. Vācieši jau bija sasnieguši Suecas kanālu un draudēja tālāk virzīties uz Tuvajiem Austrumiem. Turklāt bija iespēja virzīties uz Sudānu.
  Tiesa, itāļiem Grieķijā neklājās labi, taču situāciju glāba papildspēku ierašanās no Vācijas.
  Hitleram bija dilemma: uzbrukt PSRS vai piebeigt Lielbritāniju? Vērmahta panākumi Āfrikā pamudināja pieņemt otro lēmumu - dot sev brīvas rokas Rietumos. Lai gan PSRS militārā gatavošanās piepildīja fīreru ar bailēm.
  Sarkanā armija nostiprinājās, bet arī vācieši nesēdēja dīkā. Tanku ražošana 1941. gadā dubultojās, salīdzinot ar 1940. gadu, un lidaparātu ražošana pieauga gandrīz divarpus reizes.
  Nacisti veica bombardēšanu un nolaišanos Maltā. Pēc tam Rommels izlauzās cauri aizsardzībai gan pie Suecas kanāla, gan uz Irāku, kas sacēlās pret britu varu. Vācieši samērā viegli iekaroja Kuveitu un visus Tuvos Austrumus. Staļins pieturējās pie nogaidīšanas taktikas. Bet Čērčils spītīgi turpināja karu. Vērmahts, sasniedzis Irānu, pagriezās uz Āfrikas dienvidiem.
  1941. gads tuvojās beigām. Zemūdeņu ražošana pieauga, un Lielbritānija zaudēja savas kolonijas. ASV izturējās pasīvi. Taču Japāna nevarēja sēdēt dīkā un skāra Peru ostu 7. decembrī. Klusajā okeānā ir sācies jauns karš. Un Hitleram atkal bija jāatsakās no plāniem uzbrukt PSRS.
  Mums jāpalīdz japāņiem, jāiegūst Irāna un Indija, kā arī Dienvidāfrika. Un pats galvenais - pati Lielbritānija. Turklāt amerikāņu bumbvedēji nav rotaļlieta. Tie var radīt daudz nepatikšanas Trešajam Reiham. Un visērtāk ir veikt bombardēšanas triecienus no Lielbritānijas teritorijas.
  Tāpēc fīrers 1942. gadā bija spiests atteikties no idejām par iebrukumu Austrumos.
  Bija risks, ka Staļins pats atvērs fronti, bet... Ir jāzina Staļina raksturs. Ārpolitikā viņš ir ļoti atturīgs. Karš ar Somiju Sarkano diktatoru padarīja vēl piesardzīgāku.
  Kamēr PSRS krāj spēkus. Aviācijas skaits 1942. gada 1. janvārī sasniedza trīsdesmit divus tūkstošus transportlīdzekļu, bet tanku - vairāk nekā divdesmit piecus tūkstošus un vēl trīs tūkstošus tankešu. Kopumā Staļins plānoja pabeigt 20 mehanizēto korpusu komplektēšanu ar kopējo tanku skaitu 32 tūkstoši transportlīdzekļu, no kuriem jaunākie dažādu marku KV un T-34, 16,5 tūkstoši. Turklāt T-50 tanki joprojām tika izstrādāti, lai gan transportlīdzeklis izrādījās viegls.
  Vācieši, saskārušies ar Matilda un dažiem kreiseru tankiem, kā arī zinādami, ka briti izstrādā smagos tankus, arī sāka izgatavot savus mastodonus. Pirmkārt, "Tīģeris" ar 88 mm lielgabalu un bruņots ar necaurlaidīgu 75 mm lielgabalu ar garu stobru.
  Bija arī informācija par padomju tanku būvniecību. Tanks KV-2 devās gājienā Maija parādē Sarkanajā laukumā, un trīsdesmit četriem bija daži dati.
  Jebkurā gadījumā, kad Špērs vadīja Imperatora Ieroču un munīcijas ministriju, tehnoloģiju attīstība noritēja ātrāk. Hitlers gribēja, lai viņam būtu labākie tanki pasaulē un smagāki. Bet līdz šim Vācija bija nepārprotami zemāka par PSRS. Gan automašīnu skaits, gan to kvalitāte. 1941. gada augustā sākās tanka KV-3 ražošana. Transportlīdzeklis izrādījās diezgan smags ar 68 tonnām, bet bruņots ar 107 mm lielgabalu ar sākotnējo šāviņa ātrumu 800 metri sekundē. Tas viņai nodrošināja priekšrocības salīdzinājumā ar "Tīģeri", kas, starp citu, vēl nebija nodots ražošanā.
  KV-5 izrādījās vēl jaudīgāks, sverot 125 tonnas un ar diviem lielgabaliem. Tiesa, tik smaga mašīna padomju armijai radīja vairāk problēmu nekā laba. Un 1942. gadā servisam tika pieņemts KV-4 variants, kas sver 107 tonnas. PSRS varēja pamatoti lepoties ar saviem smagākajiem tankiem pasaulē un pat visspēcīgākajiem.
  Bet Vācija ir labi attīstījusies aviācijā. Yu-188, kad tas nonāca ražošanā, attīstīja ātrumu, kas pielīdzināms iznīcinātājiem. DO-217 arī izskatījās pieklājīgi. Aktīvi tika izstrādātas arī reaktīvās lidmašīnas. Tā kā Lielbritānija bija galvenais mērķis, reaktīvajiem bumbvedējiem tika pievērsta daudz lielāka uzmanība nekā reālajā vēsturē.
  Vācieši aktīvi izmantoja vergu darbu. No Āfrikas tika ievests milzīgs skaits melnādaino. Melnie strādnieki bija paklausīgi, izturīgi, bet nekvalificēti. Tos izmantoja palīgdarbiem.
  Bet, kontrolējot Eiropu, vācieši varēja savervēt pietiekami daudz un kvalificētu darbaspēku.
  Špēram pat izdevās pārliecināt Hitleru, vēl nevadot programmu ebreju iznīcināšanai, bet gan izmantot tos lidmašīnu un aprīkojuma ražošanā.
  Likmes tika liktas uz gaisa ofensīvu pret Lielbritāniju un masveida zemūdeņu karu.
  Tomēr Amerikas iesaistīšanās konfliktā Fritz sagādāja galvassāpes un piespieda krasi palielināt vilku baru skaitu.
  Vācija bija spiesta novēloti veicināt bumbvedēju un stratēģisko lidmašīnu ražošanu. Pirmkārt, Yu-288 un Yu-488 - ar četriem dzinējiem. Taču to izstrāde un ievešana pie prāta prasīja laiku. ME-109 modifikācija "F" kopumā bija britu transportlīdzekļu cienīgs pretinieks. Taču ME-209 izstrāde neizdevās, tāpat kā ME-210.
  Arī niršanas bumbvedējs XE-177 bija neveiksmīgs. Bet Špērs uzvarēja ar skaitļiem. Turklāt Focke-Wulf kļuva par jaudīgāko iznīcinātāju bruņojuma ziņā, kompensējot dažas ME-109 vājās vietas. Un vāciešu lidojumu skola izrādījās labāka par angļu un vēl jo vairāk par amerikāņiem. 1942. gada maijā nacisti ieņēma Dienvidāfriku. Un Madagaskarā ieradās amerikāņu eskadra. Midvejas kauju zaudēja amerikāņi: trešā ranga kapteinis, kuram šajā kaujā bija izšķiroša loma, ironiskā kārtā nokļuva Madagaskarā. ASV vēlējās saglabāt bāzi Āfrikā un neļaut nacistiem atpūsties. Bet tas ievērojami pasliktināja viņu stāvokli Klusajā okeānā.
  Tiesa, japāņi nedarbojās gluži no labākās puses. Cīņa par Havaju salu arhipelāgu ievilkās.
  Nacisti ieguva kontroli pār Āfriku un milzīgas stratēģisko izejvielu rezerves, kā arī sagrāba Indiju un Irānu. Resursi, kas atrodas Trešā Reiha kontrolē, ir milzīgi, taču tie joprojām ir jāsagremo.
  Gaisa cīņa par Lielbritāniju nav tik skaidra. Pastāvīgi palielinot lidmašīnu ražošanu, vācieši izdarīja spiedienu uz tiem, taču nebija pilnīgas dominēšanas. Ietekmi atstāja arī stratēģiskās aviācijas jaudas un ASV palīdzības trūkums, un arī tad nebija pietiekami daudz zemūdeņu. Un brīnumtorpēda, ar kuru tika liktas tik daudz cerību, mūs pievīla.
  Fīrers neuzdrošinājās nolaisties Lielbritānijā 1942. gadā. Uzsvars tika likts uz jūras spēku un zemūdeņu flotes stiprināšanu. Tajā pašā laikā tika uzbūvēti gaisa kuģu pārvadātāji un kaujas kuģi. Ražošanas jaudas bija pietiekami, bet viss prasīja laiku.
  Arī A klases ballistiskajām raķetēm bija nepieciešama precīza regulēšana. Bet V-1 robotu šāviņus sāka ražot masveidā. Salīdzinoši lētām automašīnām, izmantojot vienkāršu degvielu, bija neapšaubāma priekšrocība, ka tām nebija vajadzīgi piloti.
  Hitlers, ieguvis piekļuvi neierobežotiem dabas resursiem un darbaspēka rezervēm, vēlējās glābt vācu pilotu dzīvības. V-1, kas ir viegli izgatavojams un bez apkalpes, šķita optimālais risinājums. Kopš 1942. gada rudens Londonā ir nokrituši tūkstošiem šādu robotu čaulu.
  Tajā pašā laikā vācieši paātrināja Arado reaktīvo bumbvedēju un ballistisko raķešu izstrādi.
  Staļins turpināja gaidīt un krāt spēkus. 1942. gadā PSRS saražoja piecarpus tūkstošus jaunu tanku KV un T-34 un apmēram tūkstoti veco zīmolu, apmēram piecsimt jaunu vieglo T-50 un T-60 un divus simtus amfībijas tanku. Palielinājusies arī lidmašīnu flote - ekspluatācijā nonākuši aptuveni piecpadsmit tūkstoši jaunu un vecu lidmašīnu. Bija pat pilotu trūkums. Katjušu ražošana pieauga lēnām.
  Nacistiskā Vācija saražoja vairāk nekā trīsdesmit tūkstošus lidmašīnu, taču kaujās cieta ievērojamus zaudējumus. Vācieši saražoja apmēram sešarpus tūkstošus tanku. Visvairāk T-3 un jaunā modifikācija T-4 ar garstobra 75 mm lielgabalu. Ir saražoti nedaudz vairāk nekā simts jaunāko "Tīģeru", un "Panthers" joprojām ir tikai prototipi.
  Bet sērijā sāka ienākt Šmeistera izstrādātā triecienšautene MP-44. Atšķirībā no patiesā stāsta, mašīna nebija jāattīsta, ņemot vērā krāsaino metālu trūkumu. Un tas paātrināja vienkāršākas triecienšautenes ar leģēto tēraudu izstrādi.
  Tātad vācieši sāka iegūt priekšrocības kājnieku ieročos. Bet viņiem arī vajadzēja laiku, lai ložmetējs pārbruņotu visu karaspēku.
  Bet zemūdeņu flotē, kur produkcija sasniedza četrdesmit līdz piecdesmit zemūdenes mēnesī, vāciešiem īsti nav līdzvērtīgu.
  Ir parādījušās ļoti ātrgaitas zemūdenes, kuras darbina ūdeņraža peroksīds. Darbs kodolprogrammā arī ir paātrinājies. Par laimi, resursu ir daudz. Un pat vācu fiziķu kļūda, ka grafīts nederēja kā moderators, neizrādījās katastrofāla. Tika uzceltas vairākas rūpnīcas smagā ūdens ražošanai, tostarp Āfrikā.
  Atzīsim, bet nacistu kodolreaktors sāka darboties 1942. gada decembrī. Pat nedaudz agrāk nekā amerikāņi. Pēc sakāvēm Klusajā okeānā starp viņiem sākās nopietnas sadursmes. Un finansējums kodolprogrammai tika manāmi samazināts.
  1943. gada sākums iezīmējās ar Hitlera Totālā kara pasludināšanu un vispārējā darba dienesta ieviešanu okupētajās teritorijās. Milzīgie V-1 triecieni Londonai sevi pilnībā neattaisnoja. Briti iemācījās daļēji atvairīt šādus uzbrukumus, bet vācieši guva virsroku.
  Taču zemūdeņu karš Lielbritānijai izrādījās patiesi postošs. Ieroču ražošana salā krasi samazinājās izejvielu trūkuma dēļ. Metropole bija uz sabrukšanas robežas. Turklāt nacisti ieņēma Madagaskaru, un japāņi kopā ar nacistiem iebruka Austrālijā un salīdzinoši ātri panāca tās kapitulāciju.
  Lai gan Staļins saprata nogaidīšanas taktikas bīstamību, viņš palika uzticīgs sev un neiesaistījās cīņā. Labāk ļaut kapitālistiem iznīdēt sevi līdz galam. Un mēs skatīsimies...
  Taču šai taktikai bija arī savi trūkumi. Izmantojot milzīgus resursus, Trešais Reihs jau gatavoja karu pret PSRS. Tanku ražošana Trešajā Reihā 1943. gadā sasniedza vidēji 1200 transportlīdzekļu dienā, plus trīssimt piecdesmit pašpiedziņas lielgabalus. Turklāt pašpiedziņas pistoles nemaz nav vājas. "Ferdinands", "Kamenes", "Jagdpanther". Ņemot vērā, ka vācieši gandrīz necieta zaudējumus tankos, viņu tanki tika papildināti divreiz ātrāk nekā Sarkanā armija. Un kvantitatīvā plaisa tehnoloģijās par labu PSRS sāka samazināties.
  Kvalitātes ziņā Fritz ieguva "Karalisko tīģeri", kas pēc svara ir līdzīgs KV-3 un pat nedaudz pārāks ar iespiešanās jaudu, pateicoties šāviņa kvalitātei un spēcīgākām frontālajām bruņām. Nu supersmagie padomju KV-5 un KV-4 izrādījās ļoti tehniski neuzticami, it īpaši to šasija. Tāpēc šādu monstru izmantošana kaujās bija apšaubāma.
  Un Staļins arī pavēlēja izveidot KV-6 ar septiņiem lielgabaliem un divām raķešu palaišanas ierīcēm. Viņi izgatavoja automašīnu. Bet tas izrādījās tik smags un garš, ka nevarēja to nest vilcienā vai izvietot kaujā. T-34-76 ir diezgan veiksmīgs transportlīdzeklis, taču frontālajā cīņā vājāks nekā Panther vai Tiger. Un KV-1 un KV-2 svara ziņā ir salīdzināmi ar vāciešiem, taču tie ir zemāki par panterām un tīģeriem cīņā pret galvu. Vācu T-4 bija līdzvērtīgs trīsdesmit četriem pēc bruņām un pārāks bruņojumā, redzamībā un optikā, un tas ar vienādu svaru vai pat mazāk, ja salīdzina smagākas modifikācijas.
  Īsāk sakot, Fritz ir uzlabots, un kvalitāte ir līdzvērtīga. Un ME-309 un ME-262 izskats deva priekšrocības aviācijas kvalitātē. Tāpat kā Yu-488, labākais četru dzinēju bumbvedējs. Un aiz tiem ir reaktīvo lidmašīnu modeļi. Piemēram, Yu-287 un Arado.
  1943. gada septembrī nacisti beidzot veiksmīgi izkāpa Lielbritānijā. Pēc divu nedēļu cīņas Anglija kapitulēja. Un, lai gan Čērčils aizbēga uz Kanādu, kara iznākums Rietumos šķita jau iepriekš zināms.
  Rūzvelts, zaudējis savu galveno sabiedroto un baidoties no Trešā Reiha pieaugošās varas, lūdza mieru.
  Hitlers pēc pārrunām ar savu svītu izvirzīja ASV nosacījumu: atteikšanos no kodolprogrammas un visu Japānas un Trešā Reiha iekarojumu atzīšanu. Un arī karaspēka izvešana no Islandes, kuru krauti jau faktiski bija ielenkuši ar zemūdeņu floti. Uzlecošās saules zemes kontrole pār Gai, kur cīņas vēl nebija beigušās. Turklāt Hitlers pieprasīja materiālu kompensāciju Trešajam Reiham un Japānai par visu iznīcināšanu un militārajiem izdevumiem, ko izraisīja ASV un Lielbritānija.
  Lai gan miera nosacījumi izrādījās ārkārtīgi sarežģīti, Rūzveltam ar lielām grūtībām izdevās panākt to pieņemšanu Kongresā un Senātā.
  Lielu lomu ASV ievērošanā spēlēja Staļina mājieni, ka viņš nebija pret pievienošanos ass lielvalstu koalīcijā un bija vismaz gatavs atgūt Aļasku.
  Uzvarēja amerikāņu pragmatisms, kas izrādījās augstāks par entuziasmu un emocijām. Turklāt vāciešu kodolprogramma attīstījās ātrāk nekā amerikāņu, un nākotnē tas bija pilns ar katastrofu.
  Otrā pasaules kara pirmais posms ir beidzies. Bet fīrers tagad gribēja izbeigt PSRS.
  Negaidīti Staļina nogaidīšanas taktika un viņa centība pasaules miera labā izspēlēja draudīgu joku. Džozefam pretī bija Trešais Reihs un Japāna ar visiem austrumu puslodes resursiem, ieskaitot Austrāliju, un daži placdarmi Rietumu pasaulē.
  Tomēr uzlecošās saules zeme vēl nebija noslēgusi Ķīnu, taču tā varēja atvērt otro fronti. Hitlers aktīvi veidoja koloniālo karaspēku un svešzemju leģionus. Tajā pašā laikā pieauga ieroču ražošana.
  1944. gada pirmajā pusē tanku un pašpiedziņas lielgabalu ražošana Trešajā Reihā sasniedza un pārsniedza simts transportlīdzekļu dienā. Panther-2 savā līmenī pārspēja visus padomju transportlīdzekļus. Parādījās modernāks vācu tanks Lion un drīz vien Royal Lion.
  Un pats galvenais, reaktīvā aviācija ir attīstījusies sērijveidā. Atbildot uz to, PSRS sāka ražot tankus T-34-85 un IS-1 un IS-2, neviens nepārtrauca arī KV sēriju. Vispopulārākā Trešā Reiha ražošanas tvertne 1944. gadā bija Panther-2 un PSRS T-34-85. Smagāki modeļi tika ražoti ievērojami - apmēram desmit reizes mazākos daudzumos. Un vācieši negribēja pārāk daudz uzspiest svaru uz padomju ceļiem, un Staļins sāka neuzticēties KV sērijai, un IS izrādījās pārāk rupji.
  Tomēr vācu "Panther"-2 ar 88 mm 71 l kalibra lielgabalu bija pārāks par T-34-85 ar pistoles bruņu caururbšanas spēku, priekšējās bruņās un nedaudz sānu bruņās, kā arī nebija. zemāka braukšanas veiktspēja ar 900 zirgspēku dzinēju un 47 tonnu masu. Pat tad, kad vācu tanka svars pieauga līdz 50,2 tonnām un izrādījās, ka tas nebija nāvējošs.
  Un vācu reaktīvai aviācijai vispār nebija cienīga pretinieka.
  Hitlers nolēma, ka labāk nevilcināties un sāka karu 1944. gada 22. jūnijā. Trīssimt piecdesmit mūsu pašu un svešu divīziju un simt divdesmit satelītdivīziju uzmešana PSRS. Trešā reiha pusē bija: Rumānija, Ungārija, Slovākija, Horvātija, Somija, Zviedrija, Itālija, Portugāle, Spānija, Bulgārija, Argentīna, Turcija.
  Vērmahtā vācieši izmantoja arī milzīgu skaitu ārzemnieku un hiviešu. Kopumā Trešais Reihs pirmajā ešelonā vien kaujā iemeta divpadsmit ar pusi miljonus karavīru, no kuriem ne vairāk kā četrdesmit procenti bija vācieši pēc tautības. Satelīti pievienoja vēl trīs miljonus. Kopumā pirmajā ešelonā ir gandrīz sešpadsmit miljoni kājnieku, apmēram trīsdesmit trīs tūkstoši tanku, vairāk nekā piecdesmit pieci tūkstoši lidmašīnu, aptuveni divi simti piecdesmit lielgabali un javas.
  Pēc mobilizācijas PSRS izvietoja trīspadsmit ar pusi miljonus karavīru, bet daļu spēku nācās paturēt Tālajos Austrumos un iekšējos rajonos. Pirmajā ešelonā bija astoņi miljoni karavīru, apmēram trīsdesmit tūkstoši tanku, gandrīz četrdesmit tūkstoši lidmašīnu, aptuveni divi simti tūkstoši ieroču un mīnmetēju.
  Tādējādi Trešajam Reiham ir divkāršs kājnieku pārsvars un pieckāršs spēka mobilitātes pārākums ar labāku ložmetēju. Tiesa, PSRS ir daudz ložmetēju, gandrīz paritāte.
  Tanku starpība nav liela, taču procentuāli lielāks ir PSRS novecojušo transportlīdzekļu, kā arī agrāk izlaiduma tanku.
  Vācu reaktīvai aviācijai nav pretinieka, un Trešā Reiha ar propelleru darbināmās lidmašīnas ir ātrākas un labāk bruņotas. Tiesa, padomju transportlīdzekļi ir pārāki ar horizontālo manevrētspēju.
  Artilērijā un mīnmetējiem spēku samērs ir vistuvāk vienlīdzībai. Gan kvantitāte, gan kvalitāte.
  Tiesa, Trešā Reiha flote ir īpaši zemūdene, daudzkārt spēcīgāka par padomju floti. Gluži kā Japāna, starp citu.
  Turklāt nacistiem jau ir A klases ballistiskās raķetes masveida ražošanā, un pirmās diskotēkas ir pacēlušās.
  Kopumā fašisti būs stiprāki, un Staļins diezgan pamatoti sagatavoja aizsardzību, kaut arī novēloti. Bet mums nebija laika daudz darīt. Izrādījās, ka Staļina līnija nav pilnībā atjaunota, un, pats galvenais, karaspēks nebija pietiekami apmācīts, lai noturētu aizsardzību. Lai gan viņi bija izmisīgi pārkvalificēti.
  Molotova robežlīnija pēc trīs gadu ilgas virzības kopumā tika pabeigta, taču atradās pārāk tuvu robežai un tai nebija pietiekama dziļuma. Turklāt Staļins pavēlēja būvēt trešo ešelonu aiz Dņepras, taču tas tika uzsākts tikai pēc ASV kapitulācijas.
  Tiesa, bez padomju karaspēka var rēķināties ar NKVD vienībām, kuru skaits palielināts līdz miljonam karavīru un miliciju. Tas ir aptuveni četri miljoni cilvēku tikai Rietumu pilsētās. Lai gan, protams, viņu kaujas efektivitāte ir daudz sliktāka nekā parastajām vienībām.
  Vācieši, tāpat kā reālajā vēsturē, veica galveno sitienu centrā, nogriežot Bjalistokas dzegas un Ļvovas dūri. Jau pirmās kauju dienas liecināja, ka vācieši, neskatoties uz lielo ārvalstu vienību skaitu, ofensīvu veica vairāk vai mazāk saskaņoti. Bet padomju karaspēks bieži tiek zaudēts.
  Turklāt Ukrainas vienību kaujas efektivitāte izrādījās apšaubāma. Bija daudz dezertieru un tādu, kas padevās pašās pirmajās kara dienās.
  Robežkaujās nebija iespējams ienaidnieku savaldīt. Un tad Staļins pieļāva kļūdu, aizliedzot vienību atvilkšanu uz galveno līniju un pieprasot iztaisnot fronti. Kļūda tomēr tika izlabota, taču ar kavēšanos. Vācieši spēja ieņemt Minsku 28. jūnijā, pārraujot Staļina līniju centrā.
  Apjukums tikai pastiprinājās. 30. jūnijā notika paredzamā Japānas un tās pavadoņu karā. Tāpēc mums pagaidām nācās aizmirst par karaspēka pārvietošanu no Tālajiem Austrumiem.
  Vācu izrāviens centrā paplašinājās. Radās milzīga plaisa, kuru viņi izmisīgi mēģināja aizbāzt. Bet nacisti virzījās uz priekšu un 16. jūlijā ielauzās Smoļenskā.
  Izmetot kaujā visas pieejamās rezerves un noliekot kaujiniekus zem ieročiem, Staļins un Žukovs spēja apturēt Frica ofensīvu centrā. Bet Hitlers pagrieza savu karaspēku uz dienvidiem. Nacisti Kijevā izveidoja milzīgu katlu un ieņēma gandrīz visu Ukrainu.
  Viņi bloķēja Ļeņingradu un iebruka Krimā. Karadarbības gaita ļoti līdzinājās 1941. gadam, kā noturīga karma. Taču atšķirības bija arī diezgan būtiskas. PSRS 1941. gadā bija dažas brīvas rezerves, bet tagad viss jau bija mobilizēts. Un, kad uzbrukums notika oktobrī, izrādījās, ka gandrīz nebija nekā, lai noturētu aizstāvību.
  Līdz 1944. gada novembra sākumam nacisti ielenca Maskavu, liekot Staļinam bēgt uz Kuibiševu.
  Nacistiem, atšķirībā no reālās vēstures, bija ievērojams skaitliskais pārsvars. Viņiem bija pietiekami daudz divīziju, lai apietu Maskavu no ziemeļiem un dienvidiem. Bet padomju vienībām viss bija pārāk izkliedēts dažādās frontēs.
  Reāli 1941. gadā pēc mobilizācijas Staļins ieguva pārsvaru pār Vērmahtu personāla skaitā, un viņam bija četras reizes vairāk lidmašīnu un tanku nekā Trešajam reiham jau no paša kara sākuma. Un pirmajos piecos kara mēnešos reālajā vēsturē tika ražots vairāk PSRS iekārtu.
  Bet tagad nacistiem ir visi trumpji, ieroču un personāla kvantitāte un kvalitāte ir viņu pusē. Un Sarkanajai armijai ir tādas pašas problēmas kā 1941. gadā. Tai skaitā ukraiņu, baltu un daudzu mazo tautu nevēlēšanās mirt par padomju iekārtu. Represiju upuru, atsavināto kulaku un citu visu veidu aizvainoto cilvēku masveida nodevības un pārrāvumi. Ieskaitot padomju režīma ideoloģiskos ienaidniekus.
  Un tas, ka vācieši sakāva arī Rietumus, tikai palielina nodevēju skaitu.
  Tāpēc nav pārsteidzoši, ka Maskava ir ielenkta, un vācieši ir ieņēmuši Donbasu, Voroņežu un virzās uz Staļingradu.
  1944. gada ziema diemžēl nebija tik salna un sniegota kā 1941. gadā. Maskava gan varonīgi izturēja līdz 1944. gada decembra beigām. Staļingrada krita 1945. gada janvārī, un cīņa par to nebija pārāk ilga. Februārī un marta sākumā vācieši un viņu pavadoņi pilnībā ieņēma Kaukāzu un Baku naftas urbumus.
  Pēc tam ofensīva turpinājās gar Volgu. Uz Saratovu, uz Kuibiševu, pēc tam uz Orenburgu un Kazaņu.
  Staļins aizbēga uz Sverdlovsku. Kazaņa krita maijā. Vasarā vācieši un japāņi turpināja virzīties dziļāk Krievijā. Padomju karaspēka pretestība krita. 1945. gada 5. augustā Sverdlovska tika ieņemta. Un 1945. gada 3. septembrī Staļins beidzot piekrita padoties. Apmaiņā pret savu dzīvību un brīvību.
  Otrais pasaules karš ir beidzies. Bet miers nebija ilgi. Izmēģinājis kodolieročus, Hitlers pārliecinājās par to fenomenālo postošo spēku.
  Tagad izrādījās, ka Japāna un ASV joprojām bija ceļā uz Trešā Reiha kundzību pasaulē. Un, lai gan fīrers iekaroja vairāk zemes nekā Čingishans, Aleksandrs Lielais, Napoleons, Trojas imperators un Suleimans Lieliskais kopā, viņš nolēma sakaut arī Japānu.
  Tieši trīs gadus pēc Otrā pasaules kara beigām Uzlecošās saules zemi uzreiz pārklāja simts ballistisko, starpkontinentālo raķešu ar spēcīgiem kodollādiņiem.
  Un tad sākās Vērmahta sauszemes vienību un flotes ofensīva. Vācieši salīdzinoši ātri sagrāba Japānas īpašumus Āzijā un ar atombumbām nolīdzināja pašu metropoli ar zemi.
  Uzlecošās saules zemes Klusā okeāna īpašumi piedāvāja vairāk vai mazāk ilgstošu pretestību. Taču 1949. gada jūnijā viss bija beidzies. Tagad atlika tikai sakaut ASV. Turklāt tam bija iemesls. Amerikāņi, pretēji līgumam, joprojām izstrādāja kodolieročus un veica savus slepenos izmēģinājumus.
  Hitlers sāka karu 1950. gada 1. janvārī, Jaungada dienā nometot trīs simti kodolraķešu.
  Postošs kodoluzbrukums iznīcināja simts Amerikas lielāko pilsētu un nogalināja desmitiem miljonu cilvēku. Vēl viens lielākais Ādolfa Hitlera noziegums ir pievienots garajam riebīgāko zvērību sarakstam.
  Tad sākās iebrukums Kanādā un no dienvidiem kopā ar Latīņamerikas diktatūrām. Amerikāņi bija novājināti un satriekti, taču viņi izmisīgi cīnījās. Viņi saprata, ka sakāve viņiem nozīmēja tikai verdzību un lēnu, sāpīgu nāvi.
  Tāpēc tas bija izmisīgākais no visiem kariem. Un tas ilga vairāk nekā gadu, liekot Trešajam Reiham nomest vēl aptuveni divsimt kodollādiņu un daudzas auglīgas zemes pārvērst radioaktīvā tuksnesī.
  Bet mērķis tomēr tika sasniegts un tika uzvarēts pēdējais Trešā Reiha ienaidnieks. Un pēc tam sākās tā sauktās pasaules globalizācijas process. Vācijas marka kļuva par vienīgo pasaules valūtu. Pat formāli neatkarīgas valstis tika samazinātas līdz Trešā Reiha koloniju līmenim, saglabājot tikai ierobežotu vietējo pašpārvaldi.
  Ebreji un čigāni tika aizliegti: viņi tika meklēti un iznīcināti. SS veica masveida tīrīšanas un sāka trakot. Ir pienācis īstais murgs - pūķa stunda. Vai vēl precīzāk, laikmets. Fīrers veidoja īstu vispasaules totalitāru impēriju ar pretenziju uz kosmosa paplašināšanos.
  1959. gadā Fīrera septiņdesmitās dzimšanas dienas svinību laikā notika oficiāla kronēšana, vispasaules plebiscīts, kas leģitimizēja superimperatora titulu. Un, kad Ādolfs Hitlers nomira 1967. gadā, viņa dēls mantoja viņa titulu un varu.
  Līdz tam laikam planēta Zeme jau bija nodibinājusi apmetnes uz Mēness un Marsa ar Veneru un aktīvi gatavojās ekspansijai ārējās zvaigžņu pasaulēs... Nacisti vēlējās universālu impēriju - Zvaigžņu reiha celtniecību, lai iegremdētu visu Visumu murgā.
  
  JAUNI ČETRDESMIT SALU BRUŅIŅU PIEDZĪVUMI
  Dimka sasita zobenu gabalos un apstulbis, acis mirkšķinādams, stāvēja uz ielas. Viņa rokas bija asinīs, un tas, kas bija palicis no zobena, bija asiņains. Atskanēja sirēna. Vasaras pilsētas iela. Un pieskrien policija. Seko sitiens pa muguru ar nūju. Dimka tikko dzirdami saka:
  - ES padodos!
  Viņi atvelk viņa rokas un aizslēdz roku dzelžus. Zēns jūt sāpes no plaukstu locītavās ievietotā metāla. Viņu aizved uz furgonu - melnu kraukli.
  Dimka izjūt dusmu un baiļu sajaukumu. Atceras pagātni. Sala, kur bērni cīnījās par savu eksistenci ar zobeniem. Koka, bet, kad zēnu pārņem dusmas, tie pārvēršas asi uzasinātā tēraudā. Dimka tur uzturējās vairāk nekā pāris mēnešus. Viņš cīnījās, cīnījās, tika ievainots un ievainoja sevi. Pat personīgi nogalināja nodevēju. Viss bija. Un beigās viņi uzvarēja.
  Žēl, ka uz iznīcinātā kuģa palika tikai bērni. Un viņam izdevās aizbēgt tikai ar savu meiteni. Pēc šādiem piedzīvojumiem cietums vairs nešķita kā valsts.
  Viņš iesita kauslim ar zobenu un ieraudzīja viņu guļam, un ārā iztecēja asiņu peļķe.
  Vai trieciens bija nāvējošs? Tik nelaimīgs, Dimka, it kā pirms tam viņa galvā nebūtu bijis pietiekami daudz piedzīvojumu. Un ja viņš nogalināja, ko tad? Cietums? Vai viņi aizvedīs viņu uz netīru, smirdīgu kameru ar noziedzniekiem?
  Un cik tālu tas sēdēs? Viņam ir tikai četrpadsmit gadu. Vairāk nekā desmit, saskaņā ar likumu, viņiem nav tiesību dot. Varbūt viss izdosies!?
  Deviņdesmit otrā gada pagalmā. Laiks, kad tik daudz tiek runāts par demokrātiju un brīvību, bet bandītisms pieņemas spēkā.
  Voronoks apstājās un Dimku izveda ārā. Skaists, iededzis puika ar melniem matiem, neizskatās pēc bandīta, drīzāk upuris ar rokudzelžiem.
  Dimka gandrīz nekavējoties tika nogādāta pie izmeklētāja un prokurora.
  Viņi mani iesēdināja krēslā.
  Izmeklētājs uzdeva vairākus ikdienišķus jautājumus un smaidot sacīja:
  - Puika, kuru tu ievainoji, mirst! Tāpēc lūdziet Dievu, lai viņš nenomirst!
  Dimka atbildēja ar nopūtu:
  - Es negribēju...
  Prokurors nodeva papīru:
  - Tā ir atzīšanās. Ja parakstīsities, jūs tiksit atbrīvots pēc paša vēlēšanās līdz tiesai. Un tad, ņemot vērā tavu jauno vecumu un policijas uzskaites trūkumu, tu saņemsi nosacītu sodu!
  Dimka paskatījās uz papīru un ātri to izlasīja un negatīvi pakratīja galvu:
  - Te rakstīts, ka pusaudzis pats uzbrucis kompānijai. Un viņi vienkārši spieda uz mani!
  Izmeklētājam bija pelei līdzīga seja un biezas uzacis; viņš gurkstēja:
  - Parakstiet, kā mēs jums iesakām! Pretējā gadījumā jūs nokļūsit pirmstiesas aizturēšanas centrā. Tagad mēs esam burtiski pilni ar lietām, un jums būs ļoti ilgi jāsēž līdz tiesai. Un tur kamerā ar trīs guļamstāvu rindām uz dēļiem, spaini stūrī un piecdesmit nervoziem, izsalkušiem zēniem, tādiem kā tu. Dažāda veida noziedznieki. Un pat ja jūsu ievainotais zēns paliks dzīvs, izmeklēšana ilgs trīs gadus, un tad būs vēl viens gads un tiesa! Savas dzīves labākos gadus pavadīsi ellē!
  Prokurors piekrītoši pamāja ar galvu un apstiprināja:
  - Profilakses līdzeklis jums ir vai nu aizturēšana, vai rakstiska apņemšanās neatstāt vietu, un jūsu mamma un tētis jūs paņems. Izvēle ir tava! Un ticiet man, nepilngadīgo kolonijas jau ir pārpildītas, un viņi ar prieku dos jums pārbaudes laiku. Bet, ja jūs ar mums strīdaties, tad noteikti būs vieta!
  Dimka juta, ka izmeklētājs un prokurors nejoko. Un patiesībā viņi cietumā var sapūt. Lai gan, no otras puses, tas nav fakts, ka viņi tiks atbrīvoti, ja viņš parakstīsies. Vai ir daudz policistu krāpšanās piemēru? Taču Dimkā galvenais bija spītība un spītība, kas skaidri izpaudās pēc viņa uzturēšanās nāves salās. Un zēns apņēmīgi paziņoja:
  - Nē!
  Izmeklētājs skarbi norūca:
  - Kas nav?
  Dimka skarbi teica:
  - Es neparakstīšu! Viņi man uzbruka, gribēja mani ievainot ar ķēdi un tā bija pašaizsardzība!
  Izmeklētājs norūca:
  - Tad labi! Viņš atrodas pirmstiesas aizturēšanas centrā, pēc nedēļas pavadīšanas jūs kļūsit gudrāks!
  Prokurors pamāja ar galvu un parakstīja:
  - Pagaidām divi mēneši apcietinājumā. Bet, protams, jūs varat atbrīvot agrāk!
  Izmeklētājs norūca:
  "Es domāju, ka aizturēšana zēnam nāks par labu!"
  Dimku izveda no kabineta un aizveda uz cietumu. Roku dzelži noskanēja un ķēde.. Puisim atlika tikai šķērsot ceļu. Viņu tur vajadzēja pieņemt.
  Dimka klejodama gāja pieķēdēta pie diviem policistiem. Es jutos diezgan slikti. Cietums, kamera, ļaunie ieslodzītie. Un viņš nokļuva nepatikšanās, atsakoties parakstīt atzīšanos. Lai gan, no otras puses, pēc tam jūs nevarēsit no tā atbrīvoties.
  Dimku aizveda uz dežūrtelpu. Vārds, uzvārds, uzvārds, vērtslietas līdzi.
  Tad dumpis. Policists un divas sievietes baltos mēteļos zēnu no spoguļa ienesa istabā un ieslēdza papildu lampas. Sekoja komanda:
  - Novelc drēbes!
  Dimka nopūtās - nepatikšanas! Tikai jautājums, kāpēc sievietes? Zēns novilka džinsus, T-kreklu, kedas un jaku. Man palika tikai šorti.
  Jauna sieviete baltā mētelī atzīmēja:
  - Viņš ir labi uzbūvēts!
  Virsnieks kliedza:
  - Un novelc biksītes! Dzīvs!
  Dimka, apmulsumā degdama, arī tos novilka. Viņš neviļus nosarka un aizsedza sevi. Policists kliedza:
  - Uzmanību! Rokas lejā! Paskatieties tuvāk - tas ir slepkava!
  Sieviete baltā mētelī, kas izskatījās pēc medmāsas, pasmaidīja un, uzvilkusi plānos medicīniskos cimdus, iesaucās:
  - Mēs neko tādu neesam redzējuši! Atpūties puika, tante tev pieskarsies!
  Viņa sāka pētīt Dimkas ķermeni. Izgāju cauri puiša matiem, kuri bija izauguši, uzturoties salās. Viņa rūpīgi ķemmēja katru šķipsnu, meklējot kaut ko apslēptu. Varbūt pat naudu. Tad viņa iedvesa gaismu zēna ausīs un nāsīs. Viņa to darīja uzmanīgi, it kā cerētu kaut ko atrast.
  Tad viņa lika man nolikt galvu uz durvju ailas un ar rokām satvēra manu zodu. Viņa iebāza roku mutē. Dimka ar mēli sajuta gumijas smaržu un garšu. Sieviete sajuta aiz smaganām, zobiem, vaigiem. Kad viņa uzspieda uz mēles sakni, zēns sajuta vemšanu. Jā, cik nepatīkami. Roka sniedzās līdz pat mandeles, un kļuva grūti elpot.
  Tad beidzot sieviete viņu atsūtīja un pasmaidīja:
  - Tur nav nekā!
  Virsnieks pavēlēja:
  - Turpini Olga! Ņemot vērā subjekta īpašo bīstamību, personīgajai meklēšanai jābūt visrūpīgākajai!
  Sieviete baltā sāka taustīt Dimkas krūtis. Viņa pacēla rokas un paskatījās uz padusēm. Un ar negaidītu spēku viņa uzspieda uz nabas. Dimka noelsās...
  Tad sieviete apstājās un jautāja:
  - Nu, tagad ļaujiet viņam tupēt!
  Policists norūca:
  - Tas nav pilnīgi uzticams! Paskaties arī uz viņa tūpļa!
  Sieviete baltajā halātā pamāja ar galvu:
  - Lai to izdarītu, jums ir nepieciešama īpaša atļauja! Tādā pašā veidā pārbaudiet zēna privātās daļas!
  Virsnieks vāji pavēlēja:
  - Pietupies, velniņ...
  Dimka cienīgi atbildēja:
  - ES esmu zēns!
  Un viņš sāka viegli tupēt. Es apsēdos desmit reizes. Pēc tam sievietes apskatīja viņa zoles un izgāja starp kāju pirkstiem.
  Pēc tam Dimka atradās blakus istabā. Tur cits puisis cietuma formastērpā ar īsu matu griezumu un rakstāmmašīnu rokās teica:
  - Kas jauns?
  Policists atbildēja:
  - Jā, un diezgan kurts!
  Zēns iesmējās un atzīmēja:
  - Bet viņš nav tik biedējošs! Nu, sēdies krēslā un es tev nogriezīšu matus!
  Dimka apsēdās. Joprojām ir nepatīkami būt kailam. Un tad tu noskuj matus kā noziedzniekam. Turklāt griezējs bija nedaudz blāvs un bija sāpīgi griezt matus. Biezi, melni mati nokrita uz grīdas. Jaunā notiesātā notriektie zābaki uz tiem uzsita. Likās, ka ar katru matu šķipsnu pamet gabaliņš nemirstīgās dvēseles, un tu kļūsti arvien mazāk brīvs. Dimka bija nomāktā noskaņojumā. Viņam priekšā bija cietuma kamera un tikšanās ar nepilngadīgajiem noziedzniekiem.
  Tomēr Dimka nekad nebaidījās no vienaudžiem. Un pēc "Četrdesmit salu" sacietēšanas tas vairs nav biedējoši. Ja kaut kas, viņš cīnīsies. Kā ar cietumu?
  Kā ar citu testu? Viņam ir tikai četrpadsmit gadu, un viņam vēl visa dzīve priekšā.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"